Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Asta Di Esclavi In Un Mondu Tessuti

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Schiavi di i dui sessi in vendita. Una bella studentessa di u XXI seculu hè messa à l'asta cum'è schiava. I pali saldanu in salita è ghjunghji un denouement inattesu.

  ASTA DI ESCLAVI IN UN MONDU TESSUTI
  ANNUTAZIONE
  Schiavi di i dui sessi in vendita. Una bella studentessa di u XXI seculu hè messa à l'asta cum'è schiava. I pali saldanu in salita è ghjunghji un denouement inattesu.
  . CAPITOLU #1
  Quì vene u tempu di l'asta di offerta aperta. I primi dui fimmineddi sò purtati à a piattaforma.
  Sò scalzi, è cuparti di colti. Prima coprevanu a testa. U prezzu di partenza di centu dobloni d'oru per paru hè cumuni per i belli schiavi.
  - Centu !
  U banditore alza u martellellu, sona:
  - Centu deci...
  - Cent vinti...
  È una pausa. U sicondu velu hè sguassatu da e ragazze.
  Rumore di novu:
  - Centu trenta,
  - Centu quaranta !
  - Centucinquanta !
  È torna una pausa... U terzu velu li hè statu cacciatu.
  - Centu sessanta !
  - Centu settanta !
  - Centottanta !
  - Dui centu !
  U banditore alza u so martellellu è in un cantu dice :
  - Dui centu dubuli volte ! Dui centu dubuli dui ! Dui centu dubuli trè !
  Coppia venduta per dui centu dubuli !
  E zitelle eranu cuperte di mantelli è purtate. Sculacciavanu cù i pedi nudi, chì parlavanu di u so statutu suciale bassu.
  Allora una decina di picciotti musculi sò stati venduti à l'asta à una volta. Qualchi nanu li pigliò in schiavitù. Per tutti l'ingrossu - centu dinari! Questi schiavi eranu usati cum'è forza di travagliu. Sò esterni sani, ben curati, abituati à l'attività fisica.
  I picciotti sculacciavanu cù i so pedi nudi è infilati nantu à una catena, chì i purtendu in u giardinu. Unu di l'elfi sintì u pettu musculoso è bronzu di u zitellu, ma li gridavanu.
  Allora u schiavu hè statu novu sirvutu, solu micca scalzu, ma in sandali. Coperta cù veli, è esposta trè parti.
  Era una bella bionda, è i negozii cullavanu sin"à cinquecentu dubuli. À a fine, anu ancu toltu i so sandali è a facianu ballà scalza. Allora m'anu mandatu à un troll nobile. In a strada, a bionda era impannillata in una manta.
  Era divertente è l'audienza si animava. Mentre chì i cummercianti è eunuchi di tutte e strisce chì s'eranu riuniti in a grande sala ùn eranu stanchi, decisu di purtà à Vladlena à a piattaforma. Di sicuru, hè u platu più nobile è appetizing di l'asta.
  Era cuperta di cuverchi, era in stivali à i ghjinochje, è i so capelli sò stati tirati per ch'ellu ùn sia micca visibile cumu si sgrossavanu dopu nantu à e so spalle.
  Abituata à marchjà scalza, Vladlena si sentia incunificata in stivali, i so gammi forti è musculi sò sfrattuti. È ella hè chjusa. Dopu tuttu, assai più eccitazione di negoziazione quandu vi sò esposti in parte.
  Cunnoscenu a psiculugia quì.
  Vladlen si pigghiau pinsendu ch'ella avia paura, è succhia dispiacevule in a fossa di u so stomacu.
  Quì hè avà spogliata nuda davanti à centinaie d'omi. Ùn hè micca assai bonu, hè chjaramente visibile sottu i cortini di a sala. Ma ùn sò micca solu persone è belli elfi chì pareanu persone. Ci sò gnomi è orchi, hobbit chì pareanu zitelli scalzi, è chì criature cornute, un coppiu di folletti tamanti, troll di nasu grossu. È un'altra criatura chì s'assumiglia à un roppu gigante di Star Wars chì porta una corona. Si pò vede u rè di u mare.
  Trà u publicu è altu, un sughjettu osseu hè Koschey l'Immortale stessu. Sembra intimidante, ancu s'ellu hè assai magre. Ci sò sempre donne quì. Quasi tutti i ghjovani elfi, o trolls femminili, un coppiu di donne nobili umani sò ancu ghjovani. Ma ci hè ancu una vechja cù una scopa. Sembra una nanna grande è assai forte, è i fangs spuntanu da daretu à a so bocca.
  Vladlena pensa - Baba Yaga.
  Significa cool è witty. L'unica cosa chì mancava era a serpente Gorynych, per un set cumpletu. Ma pare chì ci sia un goblin. Un mischju d'omu è di quercia.
  È ci sò un coppiu di sirene. Sò belle ragazze cù fishtails.
  Ci sò chjaramente criaturi da altri pianeti.
  Avà hè chjaru perchè u duca l'hà messu à l'asta. Solu una volta à l'annu tante persone si riuniscenu, è questu hè una grande chance per guadagnà un pocu di soldi seriu.
  Tuttavia, avete sempre à stà cumplettamente nudu davanti à tante persone di varii tipi è tribù - questu hè l'orrore.
  Vladlen hè diventatu assai vergogna, disgustatu è spavintatu. Ancu s'ellu, d'altra banda, l'orgogliu s'hè svegliatu ancu in ella: ella attirà l'attenzione à sè stessu cum'è una stella.
  In più di colti è mutandine, Vladlen era ancu vistutu in un vestitu di bagnu speciale. È micca solu chì copre u pettu, ma ancu u stomacu. Questu hà aumentatu ancu i sicreti di a zitella.
  Vladlena surrisu... U signale sonò è principia l'asta.
  U manager hà cuminciatu à cantà :
  - Una persona nobile, un alienu da un altru universu, un grande guerrieru, è assai abile in amore è à u stessu tempu una vergine. U so nome hè Vladlena Shamanova è quantu hè bella, hè cusì sàvia !
  U banditore annuì.
  - Prezzo di partenza di centu dubloni !
  U publicu era rumoroso. Cum'è sempre, inizialmente, ancu per una preda cusì rara cum'è una zitella di un altru universu, offrenu un prezzu, una bella schiava, o una duzina di schiavi forti. U prezzu ùn hè micca u più forte, ma questu hè solu u principiu di l'affare.
  U mercante in turbante turbante sibilò :
  - Cent vinti !
  U ghjovanu elfo ringhiò :
  - Centu trenta !
  Leshy gemì:
  - Centu quaranta !
  U troll ringhiò.
  - Centucinquanta !
  Baba Yaga ridacchiò.
  - Centottanta !
  U cavaliere in armatura viola disse:
  - Dui centu !
  Ci hè statu una pausa. L'audienza hè solu riscaldata. L'orcu hà sguassatu cù cura u velu chì cupria a parti suprana di a so faccia, ma ùn espunì ancu i so capelli.
  A fronte alta è liscia abbronzata di a zitella è l'ochji di zaffiro eranu esposti.
  Un ruggitu di piacè attraversò l'audienza.
  Vladlena brillava i so ochji è ronronò:
  - Fighjate à mè !
  U rè di u mare, cum'è un roppu, s'hè gorgugliatu:
  - Trè centu dubuli !
  Baba Yaga mormorò:
  - Quattru centu !
  L'elfo parlò.
  - Cinquecentu !
  U troll sibilò:
  - Sei centu !
  L'eunucu di l'harem di u sultanu urlava:
  - Settecentu !
  Mermaid hà tweetatu:
  - Ottucentu !
  Leshy gemì di novu:
  - Mille!
  È torna una longa pausa. Di sicuru, tutti eranu curiosi di fighjà a zitella in più detail. Chì tippu di bastarda hè ella. E forsi qualcosa di bonu per negozià. O cumprà.
  L'orchi sguassate u velu da ella è esposenu a parte bassa di a so faccia. A so bocca espressiva, u sonnu bellu è graziosu, u mento curaggiu.
  A faccia di un veru guerrieru.
  U troll strillava :
  - Mille cinque centu !
  U rè di u mare gorgogliò:
  - Duimila !
  Leshy sibilò:
  - Tre!
  Baba Yaga hà urlatu:
  - Quattru mila !
  E di colpu gracciu:
  - Cinquemila !
  Tutti fighjanu à Koshchei. Baba Yaga ridacchiò è rimarcò:
  È hè ancu quì ! Chì farà cun ella.
  Di novu una pausa... Ma hè chjaru chì a negoziazione ùn hè ancu à u so piccu. È chì hè una zitella?
  L'orchi caccianu u velu chì copre u so collu è e spalle. È u publicu hè entusiasmu. U collu è e spalle di a zitella sò forti è musculi. Moltu seducente ancu. Pò esse vistu chì questu hè un bellu eroe.
  U cavaliere in armatura viola grugnì:
  - Seimila !
  U cavaliere in rosa aghjunse:
  - Sette !
  Koschey the Deathless hà publicatu:
  - Ottu!
  U rè di u mare urlò:
  - Nove!
  U cavaliere in armatura viola disse di novu:
  - Decemila !
  Un'altra pausa. A quantità hè seriu, per questu pudete cumprà un milla picciotti schiavi o un centu di belli schiavi. O ingaghjate un reggimentu sanu di mercenari.
  Ma ùn hè micca tuttu. U velu casca à i pedi di a zitella. Ora pudete vede e so mani è a figura, ancu s'ellu hè cupartu cù un vestitu di bagnu.
  L'arme di Vladlena sò assai musculi, è i so biceps sò un triangulu. Guerrier impressiunanti.
  Baba Yaga ridacchiò e sbottò:
  - Ondemila !
  Di colpu u nanu parlò:
  - Dodici mila !
  U troll interruppe:
  - Tredeci mila !
  U cavaliere in armatura viola abbaiò:
  - Quince mila !
  U cavaliere in armatura rosa aghjunse:
  - Sedici mila !
  Koschey scricchiolò:
  - Diciassette mila !
  U ghjovanu elfo in a corona sclamò:
  - Vintimila !
  U duca di Guizzos fischiò: "Oh, l'imperatore stessu hà decisu di participà à l'affare".
  A quantità era digià significativa. È u sposu ùn hè micca finitu. Eccu u costume di bagnu orchi staccatu u tessulu chì espone u ventre. Immediatamente i tile apparsu, cum'è in una pressa di cicculata, è a curva di a cintura maravigliosa, a zitella eroica, hè diventata visibile.
  U cavaliere in armatura aranciu mormorò:
  - Vinticinquemila !
  L'imperatore elfo cinguettava:
  - Trenta mila !
  Koschei l'Immortelle mormorò:
  - Quarantamila !
  L'emperatore elfi hà inseritu di novu:
  - Cinquanta milla !
  È dinò una pausa. A quantità hè digià enormosa. Pudete ancu cumincià à custruisce una cità. O cumprà una corazzata. O una banda di belle ragazze.
  Ma, sicuru, l'incantu di Vladlena ammucciatu sottu a so robba sò ancu più interessanti per tutti.
  Quì l'orchi si toglienu u so bra. Avà u torsu di a ragazza eroe hè cumplettamente nudu. Petti abbruciati cum'è meloni sò visibili, coronati cù capezzoli scarlatini, cum'è fragole sopramature. Questu hè cusì appetizing.
  U fornitore di l'harem di u Sultan hà intrutu in l'affare, rugendu:
  - Sissanta mila !
  Un altru capu eunucu sibilò:
  - Settanta milla !
  U cavaliere in armatura aranciu urlò:
  - Ottanta mila !
  Koschei gracchiò, sgranando le ossa:
  - Novanta mila !
  L'imperatore l'elfi parlò duramente di novu:
  - Centmila dublioni !
  È dinò una pausa. A summa di deci mila picciotti schiavi. Senza precedente per una ragazza, ancu una eccezziunale. Hè un carru tutale d'oru. Un doblonu hè una piccula munita d'oru.
  Ma hè sempre appena principiatu. È infine, l'orchi anu sbulicatu a testa di a zitella. I capelli cascanu cum'è a pioggia, u culore di foglia d'oru.
  Si spargugliavanu nantu à e spalle, è u publicu hà cuminciatu.
  U fornitore di l'harem di u Sultanu esclamò:
  - Centu cinquanta mila !
  Un altru capo eunuco grugnì:
  - Dui centu mila !
  L'imperatore elfo gridò:
  - Dui centu cinquanta mila !
  Koschey the Deathless hà publicatu:
  - Trè centu mila !
  È dinò una pausa. Una zitella cù u torsu nudu è i capelli d'oru, musculosa è tenera, appassiunata è à tempu seducente. Solu un bug invisibile. È i quantità per questu sò offerti à tutti i cosmichi. Tuttu in questu hè bè, ma ... I gammi ùn sò ancu visibili. È cusì tutti volenu cunsiderà.
  È avà l'orcu lancia un altru velu. I gammi sò esposti, finu à u ghjinochju. E solu mutandine magre restanu. E di sicuru, sottu à i stivali di ghjinochju.
  Ma pudete vede ciò chì tutti i stessi gammi è e donne sò magnifichi. Musculare, tannatu, è i musculi sò cum'è filu, sottu a pelle fina è bronzata.
  L'imperatore elfo urlò:
  - Quattru centu mila !
  Koschey ùn hà micca cuncessu:
  - Cinquecentu !
  U cavaliere in armatura aranciu grugnì:
  - Sei centu !
  Koschei russava di novu:
  - Settecentu ! È attenti cavaliere, u vostru imperu ùn hè micca cusì riccu!
  L'imperatore elfo parlava cun fiducia:
  - Ottucentu !
  Koschei l'immortale ringhiò:
  - Tuttu u listessu, serà u meiu - nove centu !
  L'imperatore elfo urlò:
  - Un milione di doppioni d'oru !
  A quantità hè enormosa. Cent mila picciotti schiavi ponu esse compru. Ancu cunsiderendu a dimensione è a pupulazione di l'imperu, questu hè solu una quantità esorbitante. Ancu Koschei hà esitatu... Vale a pena dà un milione di dobloni. Sò sette tunnellate d'oru puru !
  Ma l'asta ùn hè ancu finita. Vladlen hè quasi nudu, ma sempre calzatu. È ancu crea intriga.
  In fatti, chì hè sottu à i so stivali ? È avà l'orchi sguassate i scarpi di a bella guerriera, lassannu u so scalzu, in solu mutandine magre.
  È hà tali gammi, solu una perfezione unica di linii, è grazia filigrana.
  U fornitore di harem gridò:
  - Un milionu centu mila !
  Un altru eunucu aghjunse:
  - Un milione dui centu mila !
  L'Imperatore Elfe hà dettu:
  - Milione cinquecentu !
  Koschey, puramente per ostinazione, grugnì:
  - Dui milioni !
  L'imperatore elfo hà dichjaratu risolutamente è aggressivu:
  - Dui milioni è mezu !
  A quantità hè cusì alta chì i dui fornituri di l'harem anu apertu a bocca, ma subitu chjude. In fatti, questu hè una caravana sana d'oru. Cumu altrimenti i so sultani piglianu una tale extravaganza ? E in generale, quantu dà per unu, ancu una ragazza estremamente bella?
  Ma dopu u manager di l'asta hà lanciatu l'ultima carta in ghjocu. In questu casu, l'orchi sguassate e mutandine sottili di a bellezza è anu ancu espunutu a grotta di Venus.
  Avà Vladislav s'hè vultatu à esse cumplettamente nudu è scalzu, è senza un filu unicu nantu à u so corpu.
  U fornitore di harem gridava disperatamente:
  - Trè milioni !
  U capu eunucu, tremandu cù e so dita, disse:
  - Trè milioni è mezu !
  L'imperatore elfi hà dettu fermamente:
  - Quattru milioni !
  Ci era una pausa ... Koschei vulia dì qualcosa è batte u prezzu. Ma s'immagina subitu quantu oru lascià u so tesoru senza fondu è si firmò in silenziu. Si strinse solu i denti in frustrazione.
  A pausa hà cuminciatu à trascinà. Ùn ci hè più nunda da sparà cù una ragazza guerriera nuda è scalza, musculosa. Hè chì a pelle viva per strappà. Ella hà datu assolutamente tuttu.
  L'intendente alzò u so martelletto è cuminciò à dì pianu pianu :
  - Quattru milioni di dobloni d'oru volte ! Quattru milioni di dobloni d'oru dui ! Quattru miliuna di dubuli d'oru sò trè... - Ma prima chì u so martellu pudassi cascà, una voce tronante sclamò :
  - Cinque milioni di dobloni d'oru !
  Tuttu u mondu guardò in daretu à u goblin tamantu, grossu è armatu neru. Questu hè ciò chì s'aspittava menu di ellu.
  U manager hà dettu in cunfusione:
  - Hè tutta una muntagna d"oru ! Avete stu tipu di soldi ?
  U goblin disse cun fiducia:
  - Iè, aghju una muntagna sana d"oru inutile ! È sta zitella hè cusì appetitosa chì sò prontu à rinunzià un pocu di metalli inutili, gialli, per a fine di sta freschezza !
  U manager annunziò.
  - Hè u vostru dirittu ! Ebbè, chì ! Cinque milioni di dobloni d'oru volte! Cinque milioni di dobloni d'oru dui...
  L'imperatore elfo gridò:
  - Sei milioni !
  U manager hà cuminciatu à dì :
  - Sei milioni di dobloni d'oru volte ! Sei milioni di dobloni d'oru dui !
  U goblin urlò :
  - Sette milioni !
  L'imperatore elfo ùn cuncede micca:
  - Ottu milioni !
  U goblin ringhiò di novu.
  - Nove milioni !
  L'Imperatore Elfe hà dichjaratu in disperazione:
  - Dece milioni !
  Ci hè statu una pausa. Iè, questu hè u prezzu di un milione di picciotti schiavi. È pudete recrutà mercenari chì saranu abbastanza per cunquistà l'imperu di l'emperatore-elf.
  È questu hè per una schiava.
  U manager hà cuminciatu à cantà in un cantu:
  - Dieci milioni di dobloni d'oru volte ! Dieci milioni di dobloni d'oru dui ! Dieci milioni di dobloni d'oru trè...
  U goblin urlò :
  - Trenta millioni di dobloni d'oru !
  L'audienza urlò di gioia.
  U manager hà cuminciatu à annunzià:
  - Trenta milioni di dobloni d'oru volte ! Trenta milioni di dobloni d'oru dui ! Trenta milioni di dobloni d'oru trè ! - U martellu s'hè firmatu per un mumentu, è dopu chjappà decisivamente. - Cummerciu finitu. Vladlen Shamanova hà vendutu per trenta milioni di dobloni d'oru à u goblin Heck.
  Durante l'asta, Vladlena hè stata cusì purtata da u ghjocu di numeri fantastichi chì hà ancu scurdatu ch'ella si trovava davanti à parechji cintunari di masci è femine completamente nudi.
  È avà, si sentia tantu vergogna ch"ella si copre automaticamente cù e so mani. In particulare vulia ammuccià i so petti è u ventre.
  L'orchi annunziu per capiscenu è ghjittavanu u velu nantu à ella. U manager hà dettu:
  "Ora duvete pagà a piena quantità di soldi. È questu hè più di duie centu tunnellate d'oru ! È subitu !
  U goblin annuì d'accordu.
  - Lingotti in cortile ! Ùn pudete mancu cuntà, ci sò più di quelli chì necessariu!
  I picciotti schiavi si precipitavanu in u giardinu. Là, infatti, scintillava tutta una muntagna di muniti, o piuttostu una cullina. Ci era ancu più di trenta millioni di doppioni.
  U duca di Guizzos era fora di a felicità. Tuttavia, andendu versu Vladlen, bisbigliò:
  - Pruvate di scappà !
  A zitella bisbigliò à u duca elfo:
  - Quantu grande ?
  De Guizzos si mise una prugna in manu e bisbigliò:
  - Se manghjate, per una ora diventerete invisibili, inaudible è senza odore. Ma solu per una ora, ùn mancate micca ! È ùn scappate micca finu à chì site una bona distanza da a cità !
  Vladlen disse cun ironia mal dissimulata:
  - Grazie sgiò !
  Allora sintia un cercellu d'acciaio cù una catena à u collu. Avà hè a pruprietà di u goblin. È a guarda carnivore chì si lecca i so labbra. È a bocca di stu mostru hè tamanta cum'è quella di un cachaote !
  
  
  A TERZA VENTA DI L'IMPERATORI PALPATHIN.
  ANNUTAZIONE
  L'imperatore di l'imperu spaziale Palpatine, avè persu u so corpu, distruttu da u lampu di forza, conserva u so spiritu demonicu. È si trasfirìu in un clone di una ragazza bionda affascinante. È torna rinvivisce l'ordine di a bughjura è l'imperu spaziale. Una volta, feroci battaglie spaziali infurianu trà l'imperu è u muvimentu di resistenza. I vechji eroi tornanu: a Principessa Leia, a Principessa Rey, Ahsoka Tana è u novu Anakin - u figliolu di Luke Skywalker, è Azalea, a figliola di a Principessa Leia.
  . CAPITOLU #1
  L'Ordine ùn era ancu distruttu cumplettamente. È a guerra cuntinuava. A maiò parte di a flotta di l'imperatore Palpatine hà scappatu ancu di l'incirca. È a coalition ribellu hè cascata è si sparghje. A nipote di l'imperatore Rei, andò errante è ùn s'implica micca in a pulitica. U so fidanzatu hè mortu. L'abbandunò solu un coppiu - un zitellu è una zitella.
  È a Principessa Ray, in qualchì locu in u luntanu, hà cuminciatu à crià i so figlioli.
  È l'imperatore Palpatine sudava u so corpu, chì era distruttu da i lampi di forza riflessa. Ma a so ànima demonica ùn hà micca persu. È u spiritu di l'imperatore di l'imperu spaziale si trasfirìu in un altru clone.
  Di sicuru, numerosi cuirassati di l'ordine è l'imperu s'aprezzavanu à ghjurà fedeltà à l'imperatore. È u generale ribellu hè statu culpitu da i fulmini di u putere è hè statu ridutta à una manata di cendri. L'altri capì subitu ch'ellu era l'imperatore. Ancu s'è u clone era un ghjovanu senza barba.
  Palpatine hè una forza impressiunanti.
  E poi ci hè a cunquista planetaria. Ùn ci hè micca Jedi, è i pianeti di a galaxia sò spartuti. Tuttavia, Palpatine hà un prublema. I cloni ùn duranu micca assai quandu sò cavalcati da un sith scuru infernale. In ogni casu cloni d'omi.
  È Palpatine pussede una donna. I corpi di e femine sò assai più faciuli di portà i flussi di u putere scuru, è incomparablemente più durable chì l'omi.
  È Palpatine divintò una bella zitella. E sta ragazza hè a formidabile imperatrice di a galaxia.
  Di sicuru, micca tuttu hè pussibule per l'Imperiali. Per esempiu, i Jabbas pruvate à cumbatte. Anu mobilizatu tutte e forze di a mafia galattica. È i ribelli di u muvimentu di resistenza si uniscenu à elli.
  Quì vene a battaglia decisiva. Da u latu di l'Imperiali hè una grande flotta. Anu custruitu novi navi cù e risorse di a galaxia. I robot di cumbattimentu participanu à e battaglie, è i cloni sò più precoci.
  Da u latu di a resistenza è a mafia galattica, e so forze significative.
  Tuttavia, da u latu di Palpatine più di trè volte a superiorità.
  È cumincianu à spinghje è pressendu.
  I novi guerrieri cloni sò assai belli, curvy è e donne musculi in bikini.
  Allora a battaglia serà severa è e forze di l'imperu sò diventate micca solu putenti, ma ancu belle.
  Eccu i primi, cum'è un ariete, i grandi corazzati di l'imperu si avvicinanu. Spewing putenti, flussi di cumbattimentu di raggi laser.
  E donne clone correnu intornu à i fucili. È scalzi, tondi, tacchi rosa lampanu.
  Bellu filmatu. E zitelle, anchi clonate, sò tutte diverse, i so capelli sò di tutti i culori di u spettru. E corpi cù musculi assai prominenti, pelle abbronzata, d'oru d'oliva, è petti alti, pieni, cosce lussuose.
  Queste ragazze sò assai boni cumbattenti. Quì sputa un pezzu di iperplasma da un troncu pisanti. È dinò a distruzzione è a distruzzione di navi stellari da i dui lati.
  I navi Imperiali cercanu di scaccià i ribelli cù a furmazione di u crescente.
  Da u latu di l'imperatore Palpatine, un vantaghju di dece volte in grandi navi di battaglia è navi di battaglia ordinarie. È i so fianchi putenti si avvicinanu.
  A battaglia hè diventata assai più drammatica. U cruciatore di u muvimentu di resistenza hè in focu. Ogni sorta di entità straniere corre nantu à i ponti. Centinaie di civiltà è spezie cumbattenu l'imperu.
  Palpatine hè sempre umanu di origine. A cuntrariu di u so maestru - chì era di una razza diversa, ma ancu di un tipu umanoide.
  U futuru imperatore hà tombu u so maestru - quand'ellu hè diventatu innecessariu, è forsi ancu dannusu.
  Allora Palpatine hà ottinutu un putere senza precedente è una cunniscenza di u putere. È u so spiritu divintò immurtali. È a capacità di fà miraculi oltre u putere di l'Imperu Sith è in tutta a so storia.
  È avà u spiritu di u più grande signore scuru di a storia risiede in a carne di una ragazza clone assai bella, alta, bionda di miele, senza femminilità.
  È guidà a lotta. L'imperatrice hè tutta appesa cù ghjuvelli è amuleti. A cuntrariu di l'altri cloni femminili scalzi, i gammi di a Monarch Girl sò adornati cù tacchi alti, scarpi di gemme.
  Eccu l'ordine di spustà i distruttori di missile più vicinu à u fiancu drittu.
  E zitelle, lampendu nudi, abbronzati, gammi graziosi, rializeghjanu l'ordine di u regnu o forse u regnu.
  Quante bellezze ci sò. I distruttori esterni sembranu pugnali affilati.
  Ma i grandi corazzati sò cum'è i capodogli - in forma di lacrime cù parechji fucili.
  La femmina Palpatine urlò:
  - Rompe, sfracicà è strappa,
  Questu hè a vita, questu hè a felicità !
  Rompe, schiaccia e strappa,
  In u mo grande sapè u putere!
  Eccu un grande corazzatu chì piglia gravi danni da esse colpitu da un missile cù carichi di termoquark. Questu hè un colpu veramente devastanti è knockout.
  E ragazze clone scappanu da e fiamme fiammanti. Lingue multicolore di u focu muzzicanu e bellezze, per tacchi nudi, rosa, tondi cù una curva grazia.
  È pare assai cool.
  I capelli di e ragazze sò o foglia d'oru o rossu di cobre, ma ci sò zaffiri è smeraldi è ancu speckled. È si agitanu cum'è striscioni.
  I guerrieri quì sò assai belli, è prubabilmente, l'omi vanu solu pazzi cù tante bellezze in bikini.
  Una guerra hè in furia in l'universu - ùn ci hè tempu per u sentimentalisimu. È in altrò, un corazzatu ribellu hè in focu. E criaturi simili à i lucertuli, o zebre, sò carbonizzati.
  Eccu duie altre navi di battaglia spaziali scontranu. Nasi appiattiti cum'è cazzo. È scintilla cum'è lampi mortali. È tandu a fiamma mori.
  A zitella generale scuzzulò i so orecchini di diamanti è cantò:
  - U focu ! U focu ! È in u silenziu stellatu !
  È in quasars sopra !
  In l'onda di u mare, è u focu spaziu!
  È u spaziu ! È u focu spaziu !
  Quì u rocket thermopreon hà travagliatu. Cum'è una splusione di supernova.
  È subitu parechji navi anu brusgiatu cumplettamente. È centinaie di astronavi si vultònu è giravanu cum'è cime lanciate da un zitellu.
  U greedy womb of the thermopreon reaction hè un'arma infernale un trilione di volte più forte di una bomba d'idrogenu.
  L'impératrice Palpatine mugissait :
  - U putere neru di Satanassu,
  U putere spartu in u mondu ...
  È a spada sacra di a guerra
  Ruttu u sicretu!
  È dinò, cum'è ellu piglia, sploderà cù u putere di u mondu sottu. È a distruzzione hè simplicemente incommensurable.
  L'Imperiali anu simpricimenti una superiorità eccessiva in quantu à u numeru di putenza di focu. È si sente chì nunda li pò piantà.
  Quì anu sguassatu a resistenza da u fiancu è a reta.
  Ahsoka hè una ragazza guerriera chì si batte contr'à e forze superiori di l'imperu.
  Ella pigliò è cantò :
  - Sopr'à l'universu disgraziatu pendu,
  Cloni malvagi chì ribollenu l'oscurità...
  Palpatine odia a so ascia,
  Affilata è tagliata a testa ...
  
  Ma un Jedi ùn hè micca un pedone
  È micca per sempre camminà sottu à u ghjugu ...
  Trasforma i cloni di l'oscurità in tizzi di focu,
  È rispondi à a malizia cù u bè !
  È a zitella turnarà a so nave stellare di novu, è da un colpu ben miratu, l'anzianu studiente di Darth Vader, pigliarà è fracassarà in fotoni un grande missile cruiser di l'imperu.
  Clone Girls, morente strillanu è cantanu:
  Grande luce di l'imperu
  Dà felicità à tutte e persone ...
  In un universu senza misura,
  Ùn truverete più bella !
  
  pennelli preziosi,
  Da fine à fine...
  L'imperu si sparse
  Fortu, santu!
  E donne clone sò assai belli, hè ancu una pietà quandu si brusgianu in un flussu iperplasmicu.
  L'impératrice Palpatine rugit à pleins poumons :
  - A nostra vittoria serà vicinu,
  Attaccu di pugnu !
  È quì di novu, razzi in un vacuum è distrughjenu tuttu. E tali rotture infernali si verificanu.
  Ahsoka Tana hà colpitu un'altra vittura. Facendula esplusione cù centinaie di cloni cum'è fuochi d'artificiu, sparghjenu in l'aria è cinguettanu:
  - Vede un segnu in u celu,
  Chì u viotu brusgia...
  u desideriu sparisce,
  Intornu à a vanità !
  Starships imperiali circundavanu i ribelli da quasi tutti i lati. A battaglia diventò sempre più sanguinosa.
  Eccu l'imperatore Palpatine, urlò:
  - Ùn sò statu mandatu in vanu,
  Portate grazia...
  In breve, in breve,
  À pocu pressu!
  State zitti !
  È i so tacchi pisanu u metallu.
  Ci sò parechje millaie di navi stellari da i dui lati. È s'arroglianu cum'è l'onde di una tempesta furiosa.
  È l'aspiratore bolle, è u metale brusgia. Tanti spazii intornu è distruzzione. U mischju di dente di leone è di chanterelle hè stata presa in a trappula ardente di a fiamma, è hè lentamente è inevitabbilmente carbonizzata.
  Una zitella di un altru mondu mori è canta :
  - Guerrieri di a bughjura, veru, sò forti,
  Ma ùn mi renderaghju micca à i cloni spaziali...
  Semu cool, simu aquile,
  È vinceremu contru à i faraoni !
  È avà mori un divertente animale femina, è ella si dispiace à lacrime. Tuttu in tuttu si passa sottu à i dictati di l'imperu.
  Supera u numeru di truppe è a qualità di l'armi. E poi ci hè un tali butting.
  Ahsoka Tana ricorda quanti anni fà era Padawan à Anakin Skywalker.
  È a so spada laser hà sfracitu in grande quantità sia mercenari è diverse creature aliene.
  Ma avà a femina hè contru à ella. È questu crea un prublema. L'imperatore Palpatine hè immortale. Cumu distrughje a so ànima, chì pò entre in ogni corpu?
  Forse hà Horcruxes? È solu distrughjenduli, pudete scunfighja stu mostru salvaticu ? Ma induve truvà elli, è quantu pudete circà in l'universu infinitu?
  Ahsoka si sentia colpita. È a temperatura in a cabina hà saltatu bruscamente.
  È ancu l'aria era fumosa...
  Ahsoka l'hà pigliatu è cinguettava:
  - U guerrieru universale ùn hà micca paura di a morte,
  Ùn avemu micca paura di a morte nantu à u campu di battaglia ...
  Cù una horda da incubo si batterà bravamente,
  È una impresa cum'è un cavaliere farà!
  È una zitella di una civilisazione umanoide, cumu piglià è vultà a so nave stellare.
  È lanciate un cohete termoquark in u latu di a corazzata.
  Si scuzzulò. Parechje torri in muvimentu sò state appiattite à una volta è vultate.
  Di novu e ragazze clone correnu, i so tacchi nudi è tondi scintillanti cum'è specchi in u sole.
  Ahsoka cantò in fastidiu:
  Ebbè, quanti vicini pudete tumbà,
  Dopu tuttu, una persona hè nata per a felicità ...
  A mamma ùn lascia micca u so figliolu andà in fronte,
  È ancu in l'estiu ci hè u malu tempu in a guerra!
  L'incrociatori imperiali cercanu di contraattacà. E navi novi, assai serii, cullà.
  A grande corazzata ùn hè micca solu una nave stellare. Questa hè una cità entera voluminosa, in forma di balena o orca. È hè chjaru chì nunda ùn pò paragunà cù tali putere.
  È l'imperu hà dece volte più di tali navi, è sò più grande è cù armi più avanzate.
  È a resistenza ùn hà mancu una sola cumanda - quellu chì hè in quantu.
  Ahsoka hè formalmente un cumbattante ordinariu.
  Hè veru, a Principessa è u Mariscal Leia gode di una grande autorità.
  Pare circa trentacinque anni, ma a so figura è a so cintura sò cum'è una zitella. Terribile guerrieru.
  A Principessa Marshal Leia, chì pussede una forza colossale, cumbatte cum'è un gigante è canta:
  - Unu, dui -
  U dulore ùn hè micca un prublema!
  Ùn deve mai esse scuraggiatu!
  Mantene u nasu è a coda alta!
  Sapete chì a luce di l'amore hè sempre cun voi!
  È quì hè a principessa-marshal, lanciata una nuvola sana di picculi droni in battaglia.
  Attaccanu navi stellari imperiali. Ci sò spazii è distruzzioni colossali.
  A Principessa Leia surrisa cù i denti perla. Ella porta un bikini placcatu d'oru.
  È e dite nude di gambe graziose appughjanu i buttoni di u joystick è lancianu missili.
  Una ghjovana donna cù una figura musculosa canta:
  - Petali di fiori fragili,
  S'ellu hè statu abbattutu...
  Ancu se u mondu intornu hè crudele
  Vogliu fà bè !
  È u guerrieru-marshal, manda un rigalu mortale di a morte, cù l'aiutu di i pedi nudi.
  L'umore di a Principessa Leia, però, cumencia à deteriorà. U so figliolu hà tombu u so maritu è dopu mortu ellu stessu à e mani di l'imperatore Palpatine. Chì terribili mostru hè stu imperatore !
  I so crimini ùn ponu esse cuntatu. Ancu a Principessa Leia ùn hè micca natu, è stu mostru hà tombu quasi tutti i Jedi.
  U so babbu Anakin era ancu un zitellu quandu Palpatine divintò Cancelliere Supremu di a Republica.
  A principessa Leia hà ghjuratu ch'ella si batterebbe stu despotismu.
  Ma l'imperatore ùn hè micca cusì faciule per tumbà.
  Avemu bisognu di qualcosa di efficace ...
  Ahsoka Tana, da una altra civilizazione non umana. Hè una ragazza assai bella. Ancu s'ellu hè certamente assai anni.
  Hà salvatu à Anakin quandu era ancu ghjovanu ...
  È grazia à a forza, hà guardatu a ghjuventù eterna.
  Ahsoka hè una lotta assai forte. Eccu a so nave stellare hà abattutu e fiamme è sbatte dinò una altra fregata di a flotta spaziale di l'imperu. Questa volta hè una vechja nave, è ci sò cloni maschili in maschere.
  Ùn si dispiace micca in tuttu. Hè diversu quandu e zitelli mori. Ùn hè micca maravigghiusu chì e donne sò u sessu ghjustu.
  Ahsoka calciò cù i so tacchi nudi. Hà gammi cum'è una zitella umana - solu a so pelle hè aranciu cù strisce viole. Ancu l'omi umani sò pazzi per ella.
  Ahsoka hè a perfezione. Da un surrisu à un duru - oltre e lode.
  È in u lettu mostra miraculi.
  È in battaglia - miraculi quadrati.
  U guerrieru è l'anzianu Padawan di u futuru Darth Vader hà sbattutu u brigantinu cù un fucile è cantò:
  - U guerrieru di luce ùn si lamenta micca di dolore,
  U so fasciu laser ùn hà micca paura ...
  Ùn affucà micca in un buccu neru,
  In u plasma di stelle, u so spiritu ùn brusgià !
  Pensieri in u mo capu : saria bellu di distrughje l'imperatore Palpatine, o piuttostu a so anima infernale. Ma cumu fà? Yoda pare ancu avè un spiritu immortale. Hè apparsu à Luke, è Leia, è Ahsoka, è avà puderia ancu influenzà.
  Ma Yoda hè sempre limitatu. Chì pò fà Palpatine?
  Ahsoka Tana hà pigliatu è cantò, abbattendu u distruttore spaziale cù l'aiutu di i so pedi nudi:
  Tuttu pò esse re
  Tutti ponu rè...
  È u destinu di tutta a terra,
  A volte sò in cima!
  Ma tuttu ciò chì dite
  Ma tuttu ciò chì dite !
  Sposate per amore!
  Nimu pò
  No rè !
  Nisunu pò !
  No rè !
  È a battaglia stellare si sviluppa in crescita.
  Quì dui grandi corazzati si sò riuniti vicinu, cum'è orsi, è cuminciaru à chjappà l'un l'altru è à sputà missili.
  U putere, i campi protettivi scontranu è crackati. U spaziu curvo brillava. Lampi lampò.
  E donne clone cù corpi musculosi è curvili da un latu, è centinaie di razze diverse da l'altru, si movevanu attraversu i corridori, cruciera enormi.
  I pedi nudi è curve di e ragazze clone sbattevanu contr'à u metallu riscaldatu.
  U generale di l'imperu gridò:
  - Scudu putente di l'imperu,
  I ribelli ùn ponu passà ...
  Semu animali furiosi
  È ùn pudemu micca esse scunfitti !
  Parechje ragazze clone usanu dita nude di gambe sculacciate quandu sparanu.
  Sò solu guerrieri fantastichi. Hanu tantu incantu è energia. È sò caldi. Ancu se i picciotti ùn sanu micca. In fatti, i cloni femminili crescenu assai più veloce di i masci. Inoltre, e so ferite guariscenu rapidamente, è a reazione è a rapidità sò megliu. È sò solu belli.
  L'imperatore Palpatine ama e donne. È avà hè in u corpu di una donna.
  Chì u sith scuru canti:
  Ùn pò campà senza cloni
  In u mondu ùn ci hè ...
  Sò una stella luminosa
  Ti manderaghju a morte - salutu !
  Eccu u grande corazzatu di i ribelli chjapputu da quattru grandi navi imperiali à una volta.
  A principessa maresciallo Leia cantava:
  Ùn rinuncia micca, ùn rinuncia micca, ùn rinuncia micca...
  In una lotta, u figliolu stella di un Jedi, ùn sia micca timido!
  Surrisu, surrisu, surrisu
  Sapete chì tuttu serà quasar è va bè!
  E i dita nudi di una donna in l'esterno cù un mentonu virile è un corpu musculoso lanciau un altru cumandamentu pressu u buttone.
  Ahsoka fece l'ochju, premendu u pedale cù u so taccu nudu è di ragazza, sfondendu u latu di u spaziu, caravelle imperiale è cantò:
  - Passava cum'è l'iperplasma,
  Nantu à onde viotu
  Mandatu una fattura è hè stata caricata!
  Aghju guardatu in daretu per vede
  Hà guardatu in daretu...
  Per vede s'ellu aghju guardatu in daretu !
  La principessa Leia fece l'occhiolino e cinguettava:
  - Stammi bella !
  È avà i guerrieri di a resistenza attaccanu di novu. Più precisamente, usanu tattiche - un raid, una ritirata.
  Et puis un croiseur léger s'écrasa contre le cuirassé impérial. È ci hè stata una splusione.
  Onde di distruzzione è morte seguitanu.
  Ahsoka l'hà pigliatu è cinguettava. I so capezzoli scarlatti di i petti eranu esposti, sbulicati da u so bra:
  - Cumpagnia, cumpagnia, cumpagnia,
  Aghju un sbadigliatu !
  È dinò, u taccu nudu di a zitella mandò un altru brigantinu di a flotta imperiale in l'infernu.
  Ahsoka si dumandava se i cloni avianu ànima.
  I Cavalieri Jedi l'anu sicuramente. È noi, avè datu i fini, ùn mori micca per u bonu !
  Guerrieri-kamikaze partenu in battaglia. Usanu navi stellari scavenged, long-decommissioned è mezzu decadute.
  Questa hè una carta inaspettata lanciata in battaglia da a Principessa Leia.
  Una spezia di argumentu finale di i rè !
  A principessa Leia cantava, facendu chì i so pedi nudi parevanu un ficu:
  - Anima, core, dà,
  Simu a nostra santa Patria...
  Staremu è vinceremu
  È ùn ne dispiaceremu micca a vita !
  Ahsoka Tana hà ancu battutu u nemicu cù i so pedi nudi. Hà fracassatu u dreadnought cun un colpu assai precisu annantu à u power point, è cinguettava in modo assordante:
  - Aspittendu a vittoria, aspittendu a vittoria, aspittendu a vittoria ...
  Quelli chì bramanu di rompe e catene !
  Aspittendu a vittoria, aspittendu a vittoria, aspittendu a vittoria
  Pudemu tumbà u dragone !
  Cù entusiasmu, a Principessa Leia si scacciò di u so reggiseno è appughjà u grillu cù u so capezzolu rubino, esclamò:
  - A nostra libertà hè glorificata santa,
  Ti amu cù tuttu u mo core è l'anima ...
  E nostre terre ùn cunnosci micca avventure,
  Cù qualcunu cunnoscu chì l'orda farà fronte!
  . CAPITOLU #2
  Ahsoka Tana si batte cum'è una vera pantera, solu assai più efficace. È pressu i so pedi nudi è graziosi nantu à i buttoni di u joystick. È u face assai abilmente.
  Ma hè chjaru chì i ribelli perdenu sempre. Quì i novi regimenti di l'imperu spaziale entranu in battaglia. Starships sò appena stati liberati in e fabbriche, è e novi ragazze clone sò cultivate à un ritmu acceleratu. È correnu torna, lampendu i so tacchi nudi è tondi.
  A Principessa Marshal Leia hè urdinatu:
  - Andemu fora in modu ordinatu !
  Ma hè difficiule di cumpiendu. Forse succederà chì a ritirata diventerà un volu generale.
  L'imperatrice Palpatine, intantu, salta è gira. U so corpu di una zitella cù i capelli di foglia d'oru hè pienu di energia.
  È ella canta :
  - U nostru rè hè u messaggeru di u celu,
  U nostru rè hè cum'è un demoniu fantasma ...
  U nostru rè sceltu da u destinu
  U nostru rè hè solu tù !
  E numerose ragazze clone gridanu à u cima di i so pulmoni:
  - Luciferu ! Luciferu ! Luciferu !
  E i so pedi nudi è sexy pisanu u metallu. Queste ragazze sò solu una iperclasse.
  Clone ragazze da u rangu è u schedariu in un solu bikini. È hè bella. Inoltre, u culore di u bikini chì appena copre u so corpu differisce secondu u tipu di truppe. Ma hè assai magre, micca ammucciatu, musculus, corpi bronzati.
  E ragazze in u gradu di l'ufficiali anu digià qualchì decorazione. U più altu u rangu, u più lussu.
  E i cloni femminili à u rangu di generale è sopra anu gemme nantu à i so braccialetti di l'ankle è broche è orecchini è anelli.
  È à u listessu tempu, tutti, eccettu l'Imperatrice, anu pedi nudi.
  Prima, hè più destre per i guerrieri femini. È pudete aduprà i vostri pedi nudi per appughjà i buttoni, lanciari l'arme, catturà è fà assai più cose.
  L'imperatore avia un esercitu assai bellu. Solu un tipu di miraculu. Cum'è a magia di un geniu assai forte è talentu. E e ragazze tutte, senza eccezzioni, anu assai belli è embossed abs - chocolate bars, è questu hè super.
  È i petti sò assai ben formati, tannati è fermi.
  L'imperatrice Palpatine l'hà pigliatu è cantò assordamenti, scoprendu i so denti chì scintillavanu cum'è i più ricchi frutti di mare :
  Sottumette à u vastu imperu
  L'universu infinitu deve ...
  È seremu assai arrabbiati,
  È a fede in l'imperatore hè necessariu!
  L'assistente di l'imperatrice Palpatine Emmanuelle, hà ancu scopre i denti, è pressu i so pedi nudi nantu à i buttoni di u joystick. Lanciatu un rigalu mortale di a morte - un putente cohettu termopreone.
  È calciatu cù una forza furiosa. Cum'è un quasar esplositu ...
  Ancu l'astronavi imperiali sò stati ligeramente danati da a ruptura. I turri sò stati sgrossati, l'armatura di e navi fuse.
  Parechji crucieri è navi di battaglia persu a vista è i strumenti ottici.
  Emmanuel hà dettu:
  - L'asso diavulu hè ghjittatu in battaglia !
  U muvimentu di resistenza era praticamente rottu.
  A principessa Leia hà dettu:
  Avemu da salvà tuttu ciò chì pudemu!
  Ahsoka Tana cummattenti valente, è rilascendu rigali di annientamentu cummattitivi è aggressivi. L'astronavi di l'imperu, ricivutu danni, o qualchì tipu di fusione.
  A zitella, l'anzianu cumpagnu di Darth Vader stessu, hà agitu disperatamente è assai cool. Starships splutavanu, fontane di balene, flussi iperplasmatici spuntavanu da enormi corazzate.
  Ahsoka Tana hà pigliatu è cantò:
  - Ùn sò un anghjulu è micca un diavulu,
  Distruttu u contu!
  Eccu una ragazza assai bella. Sembra una persona, ma a so pelle hè multicolore, è l'arechje sò cum'è proboscis. Ma ella hè veramente assai bella è attrattiva.
  Ahsoka, cù un surrisu d'anghjulu malignu, è i so pedi nudi appughjàvanu i buttoni cun grande determinazione.
  È un puntu di agulla di radiazione.
  Ahsoka hà evitatu di pocu di esse colpitu da un missile mortale. Hà sparatu è brusgiatu un pirtusu in u vacuum.
  A zitella murmò:
  Chì tuttu u cosmu sia immersa in u caosu
  È l'aspiratore trema da e rotture...
  U nemicu serà sbattutu da a forza di luce,
  È simu per sempre uniti cù a gentilezza !
  A situazione pareva critica, è i ribelli spargugliati.
  L'idea chì vene prima in mente quandu hè scunfittu.
  Emmanuel nantu à i gorgoglii:
  - Ùn si pò ancu lascià !
  È cumu pressu u so taccu nudu, tondu, rosa nantu à u buttone.
  È dinò una mosche di cohete, basatu annantu à u prucessu di fusione di preons. È cum'è cazzo, cusì cazzo.
  Emmanuelle pigliò e cantò :
  - Un uraganu terribili hà spazzatu,
  Hè troppu tardi per pianificà i bari avà ...
  Una tale ragazza hè un colpu furioso,
  Scuzzulate u celu, scuzzulate e stelle !
  Et le guerrier prit et montra à l'ennemi sa langue très longue et mordante. Era cum'è u flagellu di un cocchiere, è scintillava di rubini.
  Emmanuel, stu super-marshal di l'imperu, hè solu un miraculu. L'imperatrice era assai piacevule à e so carezze. In fatti, quandu duie ragazze si strofinanu l'una contra l'altra - hè super!
  I guerrieri cloni pressanu i guerrieri di resistenza. Eccu criaturi simili à l'agaric di mosca cù i gammi, splode. È brusgianu cum'è candele in un tempiu.
  Unu d'elli s'inginchì è hà dettu una preghiera-cunfessione cù un codice binariu.
  Allora cantò :
  - Pudete brusgià in termini di stelle,
  Ma ùn smetteraghju di cantà !
  È a zitella di l'agaric di mosca hà pigliatu di novu è mostrò trè lingue una volta.
  Questu hè veramente cool è stupidu à u stessu tempu.
  Ahsoka Tana copre a ritirata di a flotta ribellu. È solu dà disperatamente tuttu u megliu nantu à a so nave stellare.
  È manda flussi di iperplasma distruttivu.
  È dopu apparsu una nave stella solitaria, un disignu speciale sottu u cuntrollu di a Principessa Rey.
  Questa nipote di l'imperatore Palpatine piglia a lotta cun valentia. Hè bella, capelli neri, è scura da un abbronzatu.
  A Principessa Rei s'assumiglia à una ragazza bella è slanciata. I so pedi nudi è agili pressanu i buttoni di u joystick. È a nave spaziale s'alluntana da l'esplosione di supernova di u cohete da a fusione di preoni. È questu hè u putere di u diavulu.
  A principessa Rei l'hà pigliatu è cantò:
  - Avemu razzi, aviò,
  U spiritu luminosu più forte in u mondu ...
  Piloti bianchi à u timone
  U nemicu sarà sfracicatu in polvera è falà!
  È avà pressu u grillu cù u so taccu nudu è tondu. È un flussu assai mortale di distruzzione hè attivatu. È u putente grande corazzata di l'imperu riceve un puntu di focu in u latu.
  È cumencia à brusgià è eruttanu grandi nuvuli neri di fumu. Sò cum'è geni fabulosi scappati da e buttigli. Più precisamente da i buchi di una nave gigante. Questu hè u colpu di una ragazza bella è curvy - chì deve dì simplicemente - super!
  A Principessa Rey, saltendu cum'è una volpe pazza, è togliendu u so bracciu, pigliò è pressò u buttone cù u so capezzolu scarlattu.
  È l'hà pigliatu, sbattu nantu à u nemicu ...
  Allora cantò :
  - Onde di luce ci salvanu,
  Siate felici Jedi!
  È cù a so squadra di ragazze. Belli guerrieri in bikini, quasi nudi, abbronzati, a maiò parte di elli biondi.
  A Principessa Rey esclamò cun grande eccitazione:
  - Sò un guerrieru di a luce, un guerrieru di u calore è di u ventu !
  È u so taccu nudu u piglierà di novu è appughjà assai rapidamente u pedale. È hè veramente mortale.
  Ahsoka Tana, cumbattendu in una manera assai aggressiva è efficaci, hà pigliatu è sguillava:
  - Induve era, quandu era,
  In a zitiddina, o forse in un sognu ...
  Nidu di guerrier Jedi per l'amati
  Swil in a primavera ...
  È dinò, i so capezzoli di rubino appughjàvanu cù forza letale nantu à i buttoni. Una zitella assai aggressiva è à u listessu tempu amable hè stata.
  A principessa maresciallo Leia l'hà pigliatu è sbuchjava, scoprendu i so denti d'avorio.
  Sta principessa hè ghjustu maravigghiusu.
  È cusì i ribelli anu ancu sbulicatu a flotta imperiale cù un cohete termopreon. È questu puntu hè un trilione di volte più grande di a formidable reazione termonucleare.
  È s'ellu si face, allora parechji grandi cuirassati cù parechje millaie di ragazze clone brusgiate.
  Mori, belle ragazze si sbattenu è si straccianu cusì toccante cù e so gambe nude è ciselate.
  A principessa marescialla vede un incrociatore ribellu avvoltu in fiamme turchinu è aranciu chì sbatte in un dreadnought di l'imperu. È u colpu hè simplicemente sfracicante è distruttivu.
  Leia rimarcò astutamente, scoprendo i denti:
  - Sò una bella zitella
  Sò una zitella degna...
  A nostra forza eroica,
  Forza di mente è forza di vuluntà!
  Allora a bellezza pigliò è strincò l'ochju. I so ochji sò cusì zaffiri è scintillanti. Meravigliosa ragazza principessa.
  Quì i navi imperiali, di fronte à una sorpresa cusì spiacevole cum'è i missili termali, rallentò un pocu.
  U duru passa per u duellu, è u soffiu di a morte è u latu scuru di a forza, chì a luce resiste disperatamente.
  Quì, trà i ribelli, u figliolu illegittimu di Luke Skywalker hè a lotta - un zitellu di circa dodici Anakin.
  U picciottu si batte, pressu i buttoni cù i so pedi nudi è di zitelli è mandendu rigali aggressivi di u destinu.
  U ghjovanu guerrieru hà sbattutu u grand cruiser di l'imperu, è cantò, scoprendu i so denti picculi, ma affilati è bianchi, cantendu:
  - Maledetta è antica,
  U nemicu ghjurà di novu...
  strofinami,
  Macina in polvere!
  Ma l'ànghjulu ùn dorme micca
  È tuttu hà da travaglià
  È tuttu finirà bè !
  U zitellu Padawan hà appughjatu un buttone cù u so taccu nudu è tondu, è hà sparatu un missile di forza, è cinguettava:
  - È tuttu finirà bè !
  A Principessa Leia hà osservatu aggressivamente, i so ochji smeraldi è zaffiri scintillanti, arrogliendu:
  - Morte à u dragone di pioggia !
  U zitellu Padawan Anakin accunsentì.
  - U dragone di pioggia hè mortu !
  È avà i ribelli sò in contru. E navi di guerra volanu. A zitella hè sempre in lotta.
  In questu casu, hè Azalea. Hè a figliola di a Principessa Leia.
  Un guerrieru chì ùn vulia micca esse cù u so fratellu in l'ambienti di u novu ordine Jedi à un tempu. Ma avà hà unitu à a so mamma.
  Inseme si battenu contr'à l'armata colossale di l'imperu.
  Tuttavia, Azalea hè in mente. Ella hà nutatu chì puderia esse megliu per l'imperu unisce tutti i populi, prima in a galaxia, è dopu in l'universu.
  È ci era l'ordine cù u putere criativu. È micca u caosu è u disordine di a repubblica, è ancu di più di una grande quantità di mondi dopu u so colapsu.
  Azalea hà lanciatu una cosa estremamente distruttiva è distruttiva per a flotta di l'imperu spaziale cù i so pedi nudi.
  Allora s'arruccò, mettendu in luce a so bocca assai eleganti è seducente :
  - Gloria à e forze di a luce !
  A Principessa Leia hà cunfirmatu mandendu una macchia distruttiva, agile è crescente di iperplasma à u so avversariu cù u so taccu nudu.
  - Gloria à a vittoria di u latu luminosu di a forza!
  Queste ragazze quì sò veramente cool.
  È avà u muvimentu di resistenza ricustruisce e so astronavi. Anu riesciutu à evità di mette in un saccu senza speranza. Ma a superiorità in u numeru è a forza di e navi di l'imperu ferma.
  Ahsoka Tana rimarcò astutamente, pressendu u buttone cù u so capezzolu di u pettu scarlattu è mandendu u rigalu di l'annihilazione:
  - A forza di un scemu hè più chjuca chè un centesimu !
  È fece l'ochju à i so amichi.
  È i so pedi nudi in muvimentu. È caccià u nemicu fora di vista.
  A principessa Rei, mentre luttava cù l'avversariu, pressò u buttone cù u so capezzole di pettu di fragole è disse:
  - Un stupidu hè forte cù i so musculi, quandu un omu intelligente hè impotente cù u so cervellu !
  U zitellu Padawan Anakin, nudu è zitellu, pressò a cumpusizioni assassina di i buttoni.
  È parechji pulsars ardenti, iperplasmichi sputanu à una volta, chì brusgianu i cruisers di un vastu imperu.
  U ghjovanu guerrieru cantava :
  - Se a parte posteriore hè inutile, l'ardore militare ùn aiuterà micca, bè, è s'ellu ùn ci hè ardore, a reta di u nemicu per u pranzu !
  A Principessa Leia, sbattendu i nemici è inviendu abilmente rigali di morte da e forze di a luce, hà publicatu:
  - A luce hè diversa per tutti in termini di piacè, mentre chì a bughjura hè ugualmente disgustosa per tutti!
  È cusì a figliola di Leia Azalea pressu assai abilmente i palanchi cù i so pedi nudi, sbattò u distruttore di l'imperu cù un cohete. Hè splutatu cum'è una spluta di benzina, è istantaneamente s'incendiò in fiamme.
  U guerrieru sibilò:
  - U bè ùn hè micca sempre ricumpinsatu in a vita, ma u male hè sicuru d'esse punitu dopu a morte!
  Ahsoka Tana, sparendu à i guerrieri di l'imperu, è chjappà i nemici, cù una precisione grande è efficace, ringhiò:
  - U bonu hè prestu scurdatu, u male hè ricurdatu per un bellu pezzu, ma i boni atti portanu l'immortalità, è u male porta à l'obliu ancu cù una longa memoria!
  U zitellu padawan cantava:
  Ùn hè micca faciule esse gentile,
  A gentilezza ùn dipende micca da a crescita!
  Ahsoka rimarcò, mandendu dinò cù u so taccu nudu, un rigalu di morte assai mortale è letale:
  - A serpente hè a più velenosa !
  A Principessa Leia hà mandatu un rigalu assassinu à u nemicu, pressendu u buttone cù u so capezzolu scarlattu, hà publicatu:
  - A luce dà - l'energia, a bughjura piglia a forza, perchè a ghjente và à e tombe stessu ?!
  U zitellu Anakin esclamò cun eccitazione:
  - Perchè a ghjente seguita spessu a bughjura - i prublemi è a so propria bruttura ùn sò micca visibili in a bughjura!
  A principessa Leia batteva cù e so dita nude e so gambe graziose è cesellate è ringhiò:
  - A bughjura piatta a bruttura di u corpu à l'ochji, ma da questu l'ànima di un furfantu hè ancu più brutta !
  Azalea hà battutu cù un capezzolu di fragole, è hà battutu l'imperu cruiser assai precisamente.
  U Guerrieru hà dettu:
  - A luce mette in risaltu i difetti, ma à u stessu tempu a to deformità murale si scioglie cum'è u ghjacciu in una padedda, è in a bughjura chì piatta a disgrazia, diventate ancu più scum !
  A principessa Leia hà nutatu mentre filosofava:
  - A luce ùn hè micca fotoni faciuli, è da a bughjura solu soffrenu è geme!
  È u Grand Marshal hà sbulicatu u nemicu cù qualcosa di assai schiacciante è veramente distruttivu.
  È e fiamme s'eranu, inghiottendu un altru corazzatu di u spaziu, imperu sanguinoso è crudele.
  L'impératrice Palpatine a dit durement :
  - A morte di u corpu ùn hè micca terribili per i grandi, perchè l'ànima truvà qualcosa da fà in u pianu astrale !
  U grande guerrieru è u super-marshal di l'imperu Emmanuel hà pigliatu è pistò assai mortalmente cù l'aiutu di i so diti nudi di e so gambe agile, è sguillava:
  - A bughjura ùn hè micca l'absenza di luce, hè a presa di l'alba !
  Dopu à quessa, sti belli clone zitelle sbuchjavanu di risa.
  È e gambe nude è agili di e bellezze ghjucanu assai abilmente i joysticks, è facenu cool.
  A Principessa Leia raggruppa e forze. Ella riesce à salvà alcune di e forze di resistenza.
  Eccu un sciame interu di comete chì passanu. Lascianu code chì stendenu cum'è u trenu di a sposa.
  È tuttu brusgia, trema, è literalmente scintilla, è ogni scintilla hè cum'è u Monti Everest.
  A principessa Leia dice cun un surrisu:
  Avemu dimustratu un grande curagiu.
  E poi mi ricurdò di mè stessu in cattività. Soprattuttu quandu, à l'ordine di Jabba, era guidata scalza à traversu a sabbia calda di u desertu. U pianeta hè assai caldu per l'omu. È a sabbia hè cusì calda. È i so pedi, nudi, indifesi, micca ancora induriti.
  Di sicuru, era assai doloroso. A principessa Leia hà brusgiatu i so soli, è sò stati cuparti di grandi vesciche. Ogni passu littiralmente splutava in u dulore.
  Hè difficiuli di crede chì pò esse cusì doloroso di caminari scalzi. Ma hè cum'è si mette nantu à una padedda rossu.
  Ma avà, i dita nudi di a Principessa Marshal Leia premenu di novu i buttoni è sputanu un flussu assassinu di annientamentu.
  A principessa, chì hà sopravvissutu à a morte di u pianeta è à u violu publicu da una horda sana di criaturi alieni, hà pigliatu è cantò:
  - E zitelle ùn anu da rinunzià,
  Sculding ùn spaventa micca i ghjovani ladri ...
  Simu sempre stati capaci di luttà curaghju,
  A donna serà audace cum'è un Jedi!
  È avà i razzi volanu à l'avversari di novu, sta volta lanciati cù l'aiutu di i capezzoli scarlatini di u pettu.
  Ahsoka Tana hà sguillatu è disse:
  - Serà bravu
  Quale sbatterà u dragone !
  È da u so ombiccu volava un fulmine di putenza.
  Ragazze di lotta, assai spiritose è aggressive, è gentili à u stessu tempu.
  Azalea hà mandatu un rigalu assassinu di annientamentu in a flotta imperiale, splendendu cù una scarica devastante è ringhiò:
  A nostra forza ùn hà micca limiti !
  Ahsoka hà cunfirmatu:
  - A luce hè più forte chè a bughjura ! U bè trionfa sempre nantu à u male!
  U zitellu Padawan, Anakin, hà mandatu un rigalu di morte à i guerrieri di l'imperu, cù u so pede nudu, infantile è chirped:
  - I maledetti trame di cattivu,
  Ma u nobile eroe hè più forte!
  È u cattivu serà scunfittu in battaglia,
  È bè, cum'è sempre, vincerà !
  A Principessa Leia hà premutu u so capezzolu rubinu contru a leva di l'annihilazione è a morte è hà cunfirmatu:
  Di sicuru, u bonu vincerà!
  È u guerrieru fece saltà di novu a fregata imperiale premendu u buttone cù i so pedi nudi è cantò :
  - Ùn ci hè micca una storia più felice in u mondu,
  Chì una storia nantu à una luce radiante è luminosa!
  Azalea strinciò, stringhjendu i so ochji di zaffiro.
  - Aghju vistu a luce, è a stella luminosa brillarà per sempre !
  Anakin hà cunfirmatu:
  = Di sicuru chì serà !
  Ahsoka Tana ringhiò.
  - A furtuna sia cacciata à u dragone di a pioggia !
  A principessa Leia hà sparatu, aduprendu di novu u so capezzolu di culore di fragola, è arrulò:
  È piove fora, è hè fangosa fora,
  È un dragone sanguinante svolazza sopra ...
  Ridiamu quandu vulemu pienghje
  Ma u regnu crudele serà sfrattu !
  È tandu i ribelli sò volati à a prossima linea di difesa. È anu assai boni pistoli nantu à l'asteroidi.
  L'impératrice Palpatine s'arrêta également. A so flotta hà patitu perdite pesanti.
  Ancu s'ellu avia un vantaghju maiò in a putenza di focu.
  Cù l'aiutu di u capezzolu scarlattu di u so pettu pienu è magnificu, u Supermarshal Emmanuelle hà lanciatu un altru rigalu di a morte è di a morte assoluta, pigliò è chjappà:
  - Ci tocca à dà nomi à tutti i pianeti, i nostri novi !
  È liccò a so lingua, un grillu assai dolce.
  L'impératrice Palpatine, frappant ses talons hauts à semelle de diamants, remarqua astucieusement :
  - Pianeti ? Perchè sì cusì umile ? Forse subitu galaxie ?
  Emmanuel sgridò:
  - È ancu megliu per tutti l'universi ! Ci sò assai di elli!
  L'imperatrice Palpatine accunsentì, è a so bocca piena di denti perlati s'aprì per revelà una lingua longa è rosa.
  U regnu cantava :
  - Significa batte bè,
  Significa batte cun dignità !
  Stu putere scuru di u nostru
  Forza di mente è forza di vuluntà!
  È quì di novu, cum'è una supernova, una bomba termopreone arde. È i pianeti sò strappati, è i campi di forza sò colapsati.
  Quì, un reggimentu tutale di ribelli brusgiatu - simili à i crocodili diritti. Hè literalmente spargugliatu trivialmente in picculi fotoni.
  I crocodili ùn anu micca u tempu di sente u dolore.
  Ahsoka Tana disse tristemente cun un suspiru:
  -A nostra ànima parterà cum'è dui piani,
  Dopu tuttu, ùn ponu campà senza l'altru !
  È i so pedi nudi anu lanciatu di novu a distruzzione grossa è a distruzzione totale per l'imperu.
  Azalea hà ancu sparatu, sbattendu u corazzatu cù un capezzolu di culore di papaveru, u so pettu pienu, è disse :
  - Per a luce eterna di gioia !
  U zitellu Padawan, Anakin, utilizendu i so diti nudi, infantili, hà lanciatu a distruzzione è cinguettava:
  Finu à tandu, simu solu zitelli.
  Crescemu, crescemu...
  Solu u celu, solu u ventu
  Solu a gioia hè davanti !
  Solu u celu, solu u ventu
  Solu a gioia hè davanti !
  A Principessa Rey hà accunsentutu cun questu, sparendu u prossimu cruciatore di l'imperu cù missili:
  - Vita allegra avanti ! Sè vo ùn esce da l'amore !
  E tutte e donne guerriere cantavanu:
  Vogliu, vogliu fà bè
  Accende a luce in tuttu l'universu senza limiti,
  Semu furtunati di esse umani
  Femu tutti i nobili Jedi !
  . CAPITOLU #3
  Ci era una pausa in a battaglia. E duie flotte enormi si fermavanu per riparazioni è riposu.
  Saldatura buzzed, lampi sparked. L'equipaggiu di riparazione si precipitò à riparà e navi.
  Allora u travagliu s'hè occupatu. E suldati ordinariu cuminciaru à riposu.
  Ahsoka Tana è a Principessa Rei cuminciaru à ghjucà à i scacchi riarrangendu i pezzi cù i so pedi nudi.
  Di sicuru, ci sò assai più piazze è diversi tipi di truppe chè in i scacchi tradiziunali.
  È e figure parenu esse vive in muvimentu.
  Ahsoka Tana hà dettu:
  "Allora dici chì l'imperatore hè statu brusgiatu in u lampu di u putere?"
  A Principessa Rey hà cunfirmatu:
  "Aghju deviatu i fulmini di u putere cù e mo spade. È anu incineratu Palpatine. Ma ancu i fulmini di putere ùn ponu micca distrughje cumplettamente l'anima!
  Ahsoka Tana hà suggeritu:
  - Probabilmente l'imperatore hà sette horcruxes. Facenu a so ànima assolutamente immortale è impediscenu di esse aspiratu in u regnu di i morti. È ùn importa quantu tumbà l'imperatore, ellu cuntinuerà à spustà in diversi corpi è caga in tuttu l'universu.
  È a zitella hà sbattutu un pedone riarranghjendu u carru cù e so dite nude, e so gambe graziose.
  A Principessa Rey hà accunsentutu:
  - Iè, hè pussibule ! L'horcruxes permettenu à l'ànima di stà per sempre in questu mondu, è di abbità diversi corpi. Solu distrughjenduli, pudete sguassà a parsunalità di Palpatine, almenu in questu universu! Altrimenti, serà una minaccia eterna !
  È a zitella movia l'obice cù i so gammi scalzi, assai belli, abbronzati è musculi.
  Ahsoka Tana hà rimarcatu movendu a figurina cù u so pede nudu:
  -L'Universu hè grande è Horcruxes pò esse in ogni locu. In quasi ogni sughjettu. È ùn hè micca faciule di distrughjilli. Ancu quì, avete bisognu di avè qualchì tipu d'arma speciale.
  A Principessa Ray hà dumandatu:
  "Tu sì l'Ahsoka più espertu. Vi ricordate di u ghjovanu Darth Vader, cumbattutu cun ellu contr'à l'armata di u Conti Dooka. È chì ti mancava in sta vita, perchè ùn ti unisci nè à unu nè à l'altru ?
  Ahsoka Tana alzò le spalle e rispose:
  - Aghju avutu u mo modu. Quandu l'imperu apparsu, decisu di vede ciò chì vene da ellu. Tuttu u mondu hè tantu stancu di guerri è caos, è, sicuru, vulia almenu qualchì ordine elementari!
  A principessa Rei mosse e gambe di l'archer cù i so pedi nudi, è disse à i denti nudi:
  - Questa hè una pusizione interessante in u so modu. Ancu s'è u mess per ammette è stancu. Ma l'imperu di Palpatine ùn hè micca u celu !
  Ahsoka Tana hà nutatu duramente, movendu u so taccu nudu, a figura di u generale, è l'ochji di zaffiro scintillanti:
  - Ogni putenza ùn hè micca ideale! È tutti ùn ponu esse felici !
  Ci era una pausa in a cunversazione. E zitelle movevanu e figurine cù i so pedi nudi. Ils ont abattu, et ont essayé de capturer plus de cellules.
  U ghjocu hè statu ghjucatu in una manera assai dinamica.
  A Principessa Leia è Azalea anu ghjucatu à carte cù Anakin. E anu ancu discututu a quistione - cumu distrughje Palpatine.
  U zitellu Anakin hà suggeritu:
  - Colpitelu cù una carica di termopreone. Tandu ùn ci sarà più nunda di l'anima di Palpatine !
  A principessa Leia hà rispostu:
  - Horcruxes cuncede l'immortalità assoluta. Ancu l'arma più perfetta è putente ùn pò micca distrughje una tale anima. Hè qualcosa oltre a materia ordinaria. Solu eliminendu l'Horcruxes pudemu scunfighja l'imperatore!
  A figliola di Azalea Leah hà aghjustatu:
  - È ancu questu ùn hè micca abbastanza per mette fine à u male !
  Cù i so pedi nudi, a Principessa Leia hà lanciatu a carta di mudellu in muvimentu è rimarcò:
  - Ùn basta ! U male à u livellu di a cuscenza di ogni persona! Ma crede in l'ultimu triunfu di u bonu!
  U zitellu Anakin hà lanciatu una mappa cù u so pede nudu, infantile, è rimarcò logicamente:
  - Senza u male, saria cumplettamente senza interessu ! Ùn ci saria locu per l'eroisimu è a lotta !
  Azalea cantava cun grande piacè:
  Audace camaradi in passu,
  Rinfurzà u nostru spiritu in a lotta ...
  À a felicità distanti a strada
  Facciamu luce nantu à noi stessi !
  A principessa Leia dumandò in un tonu abbastanza seriu:
  - È cumu andemu à circà l'Horcruxes ?
  Azalea alzò le spalle e rispose:
  - In teoria, avete bisognu à circà in l'archiviu di i Jedi. Ci pò esse qualchì infurmazione utile quì.
  È a zitella lanciava, cù i pedi nudi, una carta chì cambiava di culore in volu.
  A principessa Leia annuì.
  - Iè! Avemu bisognu di truvà stu archiviu. Ma Luke Skywalker pare avè brusgiatu !
  Allora u zitellu Anakin hà battutu l'aria cù u so pugnu, perchè ancu s'hè chjappu, è rugia:
  - I manoscritti ùn brusgianu !
  A principessa Leia accunsentì:
  - Hà ragione ! Pudete restaurà tutte l'infurmazioni in l'archiviu. Perchè a saviezza di i Jedi ùn hà micca solu una incarnazione materiale!
  Anakin Skywalker Jr hà suggeritu:
  - Lasciami vulà à u pianeta induve era l'archiviu di i Jedi !
  A principessa Leia hà rispostu:
  - Ci andemu tutti - i cinque di l'eletti è quelli chì pussede u putere andaranu. Ma per avà, lotta !
  Azalea rimarcò, di novu lanciatu una carta cù i so diti nudi di e so gammi bellissime è seducenti:
  - Almenu qualchi indizia ! Ma chì si ùn truvamu nunda quì ?
  A principessa Leia hà lanciatu una carta cù u so pede nudu è hà dichjaratu:
  - Allora chjama u spiritu di Yoda ! Hè in cuntattu cù a luce è deve sapè assai chì hè inaccessibile à i vivi !
  Anakin ridacchiò è rispose:
  - È Yoda hè cusì chjucu - più chjucu cà mè !
  Azalea gridò:
  - Picculu, ma luntanu !
  A principessa Leia hà avvistatu:
  "Avemu un'altra lotta davanti à noi. È avete bisognu di salvà almenu una parte di e forze di resistenza in a battaglia cù u putere superiore di l'imperu! È i nostri cinque devenu esse in prima linea !
  Anakin disse audace.
  U zitellu vede una mitragliatrice in i so sogni,
  Dopu tuttu, un tank hè più caru per ellu cà una limusina ...
  Quale vole turnà un centesimu in un centesimu,
  Da a nascita, capisce - regule di putere!
  Ahsoka Tana mosse a figurina cù u so pede nudu è accunsentì:
  - Iè! Di sicuru, u putere regule!
  A Principessa Rei hà dettu:
  - Forza di luce !
  Ahsoka rispose cun tristezza in a so voce.
  - Ohimè, micca sempre !
  A nipote di Palpatine hà dettu:
  - Micca sempre, ma per sempre !
  E duie ragazze si sbattevanu e so sole nude l'una contru à l'altru.
  Ma vene torna a lotta. L'astronavi di l'imperu s'avvicinanu. Davanti, sicondu a tradizione, i battelli di battaglia grossi sò in movimentu, simili à i baleni turchini o sperma, ma à u stessu tempu studded cù assai fucili.
  Ci sò ghjunti parechji grandi navi di battaglia, appena custruiti à un ritmu acceleratu in e fabbriche di l'imperu. Castanu l'acciaio è parevanu assai minaccianti.
  S'avvicinavanu ancu e navi stellari, chì parevanu pugnali nudi cù punte affilate è manici alati. Anu ancu brillanu cù u metale. In generale, l'armata di l'imperu hà avutu un vantaghju maiò in u numeru di navi, è ancu di più in a putenza di u focu.
  À u minimu, a flotta di l'imperu di squadre di clone per suprattuttu femine era ottu volte più forte.
  È hè chjaru chì i ribelli solu copreranu a ritirata.
  Ma trà elli, cinque cumbattenti - quattru ragazze è un zitellu - anu un putere seriu. È questu dà qualchì chance di mantene.
  Ahsoka Tana hà sparatu à i cuazzati chì si avvicinavanu cù i so pedi nudi è sguillava,
  - Forza di luce cun noi !
  U Gross Battleship hè statu colpitu da un missile termoquark chì scoppia. A massa di turri è cannoni hè stata brusgiata è sfracicata.
  E ragazze clone scappavanu da u focu, lampendu i so tacchi nudi è tondi.
  Ahsoka cantava:
  - Per a grande luce radiante,
  Vinceremu i peccati scuri ...
  Una bella alba vene
  Figlie è figlioli di i Jedi !
  A Principessa Rey hà indicatu in modu aggressivu mentre hà mandatu un rigalu di uccisione di annientamentu à u so avversariu:
  - Unu dui Trè ! Rompe u dragone !
  È cusì hà espostu u so capezzolu di u pettu scarlattu è pressu u buttone cun ellu.
  Anakin, stu bellu, capelli biondi, ancu più bellu di u babbu di Skywalker Jr., sparò cù i so diti nudi, i so gammi di zitelli, è cantò :
  Infanzia, o zitiddina
  A zitiddina hè luminosa, sia cun mè ..
  Infanzia, o zitiddina
  Sò un zitellu chì sumina una luce fresca !
  È dinò, u putente grande corazzata di l'imperu scuru hà ricevutu un cappellu. Più precisamente, a so armatura scoppiava è un focu s'era.
  I ribelli anu solu dui grandi cuirassati. Dolorosamente grande preponderanza di u nemicu.
  È sò più chjuchi di l'imperiali è inferiori in forza letale. Di sicuru, sò quelli chì sò i primi à distrughjini e navi stellari di l'imperu.
  In i tribunali chjuchi, u vantaghju di e forze scure hè più chjucu. È a Principessa Marshal Leia prova à aduprà.
  Quì spara cù i so pedi nudi. Colpisce assai precisamente u crucero di l'imperu. La fa sbracciare e craccare. È u naufragiu di a nave di rachetta brusgia in parechji culori diffirenti.
  A principessa maresciallo Leia canta:
  Chì tuttu sia bè in l'universu,
  I flussi di luce ùn si sparghjeranu mai...
  Cù u so putere in battaglia immutable,
  Gettemu i vechji anni in a ghjuventù !
  È dinò, i tacchi nudi di una bella donna ghjovana lancianu una macchia ardente è ardente da u troncu.
  U guerrieru cinguettava felice:
  - Semu guerrieri di a bella luce,
  Chi dà felicità à u mondu...
  E decisioni sò periculose
  È assai senza limiti à l'etere !
  Azalea hà cunfirmatu. Si tolse u so bracciu è hà sbulicatu cun grande precisione cù un capezzolu rubino.
  Ella chjappà u distruttore di l'imperu scuru è strillava:
  - U putere di a bughjura sparghje nantu à u mondu,
  E case si nascondenu in l'ombra di l'infernu...
  È vulendu nutriscia u male cù una festa,
  Satanassu cammina per e strade!
  È u guerrieru fece l'ochju à i so cumpagni. Hè da nutà chì ella hè una bellezza di un complexion assai cummattimentu.
  U zitellu Anakin hà sparatu di novu, pressu i buttoni cù e dite nude, u pede di un zitellu è urlava:
  - L'imperatore Palpatine
  Siete un bastardo è un idiotu !
  l'imperatore Palpatine -
  Signore di e forze scure!
  Ahsoka Tana hà dettu in modu aggressivu:
  - A vittoria serà sempre solu per noi !
  È a zitella chjappà u nemicu cù l'aiutu di un capezzolu di pettu di fragole. È hà sbattutu assai nemici.
  Guerrier espertu. Quì a Principessa Leia hà quasi ottant'anni. È Ahsoka era digià un guerrieru rinumatu prima di a nascita di Leia. Hè a stessa età di Darth Vader.
  È hà passatu assai guerra cun ellu.
  A strada, Ahsoka hà sappiutu di luttà à u latu di i ribelli à a fine. Quand'elli anu distruttu l'estru di a Morte incompiuta, è l'imperatore Palpatine stessu.
  Allora Darth Vader hè ancu mortu. Più specificamente, u so corpu. È u spiritu hè liberu.
  È pò esse invucatu da un altru mondu. Obi Wan Kenobi Ahsoka si ricorda ancu. Ella hà cumbattutu cun ellu.
  Ahsoka ferma una zitella, mentri Obi Wan anzianu. Leia pare bè è allegra.
  Ma hè chjaru chì hà a faccia di una donna matura, è micca una zitella timida. Chin maschile di Marshal, ideale classicu, caratteristiche strette.
  In u XXmu seculu, questu hè ciò chì pareanu e donne atletiche à trentacinque anni. A figura di Leia hè musculosa, quasi ragazza, solu più pesante cù più massa.
  Ma Ahsoka hè slender, cù a pelle multicolore, è quasi a faccia di u zitellu. Ùn hè micca cambiatu in decennii. Eccettu per proboscis invece di l'arechje, a colorazione hè quasi listessa chì una persona.
  Pudete ancu senza vede a testa, pensate chì questa hè una zitella di a famiglia umana, solu ch'ella pintò a so pelle in mudelli aranciu, viole è gialli.
  È i so petti sò umani.
  I capezzoli rossi di papaveru appughjanu contru à i buttoni è sputanu flussi ardenti di distruzzioni totalitarie.
  Ahsoka canticchia mentre combatte l'imperu:
  - U mondu hè bughjura prufonda, tuttu intricatu,
  Chì ci sia a luce - è scaccià i catene di i sinhs !
  E poi un'altra nave stellare nemica esplode. È più distruzzione hè fatta.
  Ogni membru di i cinque hà una nave stellare assai forte è cumbattimentu sottu cuntrollu.
  Ancu un ziteddu di undici o dodici anni, Anakin cuntrolla assai abilmente a so vittura cù l'aiutu di i so pedi nudi, è di sicuru e so mani.
  Inoltre, l'ordine pò esse datu mentalmente.
  Anakin hà rimarcatu assai intelligente:
  - A morte hè un peccatu, ma lascià l'altri à campà hè cumplettamente ridiculu !
  È u picciottu pressu u buttone cù u so taccu nudu è zitellu.
  È tagliatu una fregata grossa sana.
  A cosa principale quì hè di fà u dirittu ...
  U zitellu Padawan, cum'è, sempre nantu à u ballò.
  A Principessa Rey sustene u zitellu terminatore:
  - Vai, nipote di Darth Vader, sii degnu di u to missiavu !
  Anakin hà nutatu, stringhjendu l'ochju à a zitella è aduprendu i pedi nudi di i pedi di i zitelli cù a destrezza di una scimmia:
  In a battaglia cù u zitellu sinha,
  Ùn sò micca abituatu à litigà !
  Ùn sò micca abituatu à litigà !
  Pò esse degnu
  Che tu sia degnu !
  Santu studiente !
  Questu hè un zitellu - assai cool è cumpetente.
  Azalea hè a figliola di Leia nutata sparendu cù u capezzolu rubinu di u so pettu, è dannendu u dreadnought di l'imperu:
  - Fratellu, vinceremu - Credu !
  Azalea è Anakin sò veramente cugini. È sò cusì chì diciamu di cumbattimentu.
  Azalea hè digià una zitella adulta, Anakin hè sempre un zitellu. Ma u so talentu hè enormu.
  Lotta è assai aggressiva è à u listessu tempu coppia gentile.
  Azalea sparò, utilizendu di novu u so capezzolu scarlattu, è cinguettava:
  - Hanu tenutu a luce in prigiò per un bellu pezzu,
  Per un bellu pezzu a luce hà soffiatu a bughjura di u male ...
  I ghjorni scuri sò finiti
  L'ora di a redenzione hè ghjunta !
  È a zitella hà fottutu di novu. Sta volta aduprendu i pedi nudi di e so gambe graziose.
  Ahsoka annuì in l'affirmative.
  - Sò solu maravigghiusu !
  È hà ancu mandatu una altra nave di l'imperu di a bughjura à u mondu dopu cù un capezzolu rubiu.
  Azalea hà cunfirmatu, utilizendu u capezzolu fragola di i so petti pieni è abbronzati:
  - È sì grande !
  È e duie bellezze si strinsenu l'ochju. Azalea hè assai bella. I so capelli sò cum'è una bionda di miele. È Leia hè più scura.
  Sò tramindui belli, ma cusì diffirenti. Hè una vergogna chì u so fratellu hà tombu u babbu di Solo.
  Tale perdita.
  Ma da l'altru mondu pudete chjamà u spiritu di una persona. In ogni casu, si sta persona era una pirsunalità brillanti, è a so individualità ùn hà micca avutu u tempu di dissolve in forza.
  A Principessa Leia hà ancu piantu per u so figliolu chì era andatu in u latu scuru di a forza. È per u maritu chì u figliolu hà tombu.
  U più bruttu hè chì quellu chì era cunsideratu uccisu hè culpèvule di questu - l'imperatore Palpatine.
  Ancu u so Darth Vader o Anakin Sioker era un zitellu, è Palpatine era digià un anzianu senatore cù capelli grisgi.
  Ma quanti anni esiste stu male ? À u principiu, Palpatine hè statu sfiguratu da i putenzi di lampi. Allora hà persu a so carne movendu in un clone.
  È avà sò cumplettamente in a carne di una zitella. È face u male, senza sapè nisuna misura, o ancu u limitu di u putere.
  In verità, l'imperatrice Palpatine hè una zitella cù i capelli assai brillanti è un aspettu catchy, espressivu, stese e mani in avanti.
  A parte frontale di u grand battleship si apre. E belle mani graziose di l'Imperatrice Clone cù unghji longhi eranu visibili.
  È quì ella sta à fighjulà.
  Di sicuru, a flotta imperiale hè parechje volte più forte è ripiglia. Ma i cinque guerrieri trà quelli chì pussede a forza, anu una resistenza assai stubborn.
  È causa grandi danni à a flotta imperiale.
  U Clone Supermarshal Emmanuel batte u so pede nudu in furia (tutte e ragazze clone, eccettu l'imperatrice, sò spogliate di i scarpi) è ruggisce:
  - Distrughjilli, o più grande di i più grandi !
  L'impératrice Palpatine siffla furieusement :
  - Ch'ella sia cusì !
  E fulmini di putenza tiranu fora da i longhi unghie di a bellezza. Aumentanu in grandezza. È avà crescenu cum'è una tela di fulmini.
  Emmanuelle canta in furia :
  - Ùn salvanu micca da i scarichi,
  Maledetti Jedi!
  L'impératrice Palpatine a dit durement :
  Una uccisione hè megliu chè mille maledizioni !
  I lampi di forza avviluppò e navi stellari di u cumbattimentu cinque. Eranu cum'è mosche in una tela ardente.
  Ahsoka Tana hà urlatu:
  - U fulmine di putenza ùn hè micca paura!
  A Principessa Rey pressu u buttone cù u so capezzolu scarlattu è accunsentì cun questu:
  - Aghju tenutu u colpu di tutti i Sith à una volta !
  È da Anakin, chì era menu espertu, u fulmine hà colpitu. È brusgiavanu i zitelli, tacchi nudi.
  U zitellu gridò:
  - Fa male !
  Azalea hà dettu:
  - Pare cù a vostra spada laser !
  U zitellu chjappò i dita. Avianu un sabre laser. È u ghjovanu guerrieru hà battutu u lampu.
  I pedi nudi di u zitellu fumavanu è vesciche.
  Azalea hà amatu ancu. A zitella hè stata brusgiata micca solu nantu à i tacchi, ma ancu nantu à i so petti nudi è pieni.
  È hà ancu cumbattutu cù una spada.
  U restu di i guerrieri più sperimentati includenu ancu a prutezzione, chì sò stati furmati da i Jedi senza spade.
  Ma sempre, i flussi di l'energia negativa eranu cusì forti chì l'instrumenti ottici è i sights fallenu. È i canne di u fucili cuminciaru à deformà è funnu.
  A principessa maresciallo Leia hà dettu:
  - Chì putenza diabolica ! Hè diventatu ancu più forte !
  Warrior Rey hà accunsentutu:
  - In a distruzzione, u latu scuru si apre oltre pussibulità. Ùn meraviglia chì era sempre più faciule per tumbà chè di risuscitarà !
  Ahsoka Tana si leccò e labbra è nutò:
  - Ci tocca à ritirà. Ritirate per vultà, è cù novi forze per unisce à a battaglia cù u latu scuru di a forza!
  U zitellu Padawan hà rispostu:
  - U filu hè rottu
  È minaccia a luce per campà...
  Per campà luminosu -
  L'eroi deve more !
  Warrior Rey hà oppostu:
  - Semu un unicu cinque ! Cum'è l'estremità di una stella. È ùn hè micca ora di scunfighja u latu scuru di a forza !
  A principessa marescialu urdinò:
  - Andemuci! A lotta ùn hè micca finita ! Truveremu l'Horcruxes è u Diavulu incarnatu serà distruttu.
  A Principessa Rey annuì è aghjunse:
  - Eppuru i nostri cinque lascianu u campu di battaglia l'ultimi !
  A zitella pigliò è alzò u so pede nudu. È da un taccu nudu liberatu un pulsar di putenza.
  Volava in a direzzione di u grande corazzatu di l'imperatrice Palpatine. Allora u scontru cù i fulmini.
  Ma u web chì circundava i grandi cinque stelle hè diventatu più pallidu, l'energia negativa si debilitatu.
  Ahsoka Tana hà dettu:
  - Possu sparà di novu !
  È torna a guerriera, cum'è cazzo, cù l'aiutu di i so petti di fragole.
  Et puis un coup dévastateur perce le dreadnought impérial, ce qui le fait brûler et éclater.
  Azalea sguillava, sparendu ancu è ignurà u dulore di e so sole brusgiate:
  - Hè u nostru destinu
  Ùn pudemu micca campà altrimenti...
  Si Satana entrava -
  Tandu l"avemu colpi in daretu !
  U zitellu Anakin hà ancu utilizatu i so gammi di mobilità infantile, brusgiatu, ma micca persu, è cantò:
  - U putere di a bughjura ùn si ferma,
  U putere di a bughjura ùn vincerà micca!
  Tuccideremu u dragone spia,
  U diavulu di l'infernu serà scunfittu !
  A Principessa Leia hà cunfirmatu mentre batteva nantu à a flotta imperiale.
  - U nemicu serà scunfittu, ancu s'ellu hè assai forte !
  Ahsoka Tana di novu per l'ennesima volta hà lanciatu qualcosa di estremamente assassinu cù u so capezzolu di u pettu scarlattu è cinguettava:
  - A to ànima aspirava à a luce,
  Rinasciterete cù un sognu...
  Ma s'è a bughjura hè u vostru destinu
  Resta un porcu !
  L'imperatrice Palpatine era assai ingaghjata chì i cinque guerrieri di a luce ùn vulianu micca cede.
  Ancu se i lampi di putere sò di novu lanciati.
  Tuttavia, u High Marshal Emmanuelle avia implementatu qualcosa di più sustanziale è mortale: u missile termpreon.
  L'hà diretta cù l'aiutu di i diti nudi di e so gammi destre.
  Cunta in un cohettu cum'è questu - centu trilioni di bombi atomichi caduti annantu à Hiroshima. Allora u distaccu serà terribili. Altru Overmarshal: Monika hà ancu datu l'ordine per i navi imperiali di retrocede u più prestu pussibule.
  Per evità di esse culpitu da una supernova devastante.
  U fucile hè partitu à una distanza. Ma u so pudere di colpi era tali chì cinque astronavi cù i Jedi sò stati colpiti è a parolla pula s'hè lampata. È sò stati spazzati in una onda.
  A principessa Leia hà tweetatu:
  - Accende a prutezzione mentale ! Avemu da sopravvive !
  U zitellu Anakin, chì di novu, è sta volta assai più brusgiatu i tacchi di i zitelli, cantava:
  - Ùn ci hè micca parolle per un guerrieru più frescu,
  Press un flussu di luce radiante à u to pettu ...
  Sò prontu à dà a mo vita per a gentilezza,
  Sia lodatu i nostri atti !
  Malgradu i so difesi, Anakin è Azalea sò stati severamente brusgiati da u focu iperplasmicu è l'energia infernale di u cohettu di fusione di preon. Un tali rigalu puderia sfondà u pianeta Terra.
  E u restu di e ragazze Jedi eranu seriamente ferite. A verità hè sempre in una misura menu di i più ghjovani cumbattenti.
  Inoltre, anu avutu un glitch in i so ochji. Ùn c"era più forza di cummattiri, è i guerrieri di a luce s"appoghjanu in daretu.
  U restu di e navi stellari ribelli si precipitò cumpletamente in direzzione diffirenti. Avà a battaglia hè stata finalmente persa.
  A principessa Leia esclamò:
  "Sembra chì ùn pudemu micca riunisce più putere!"
  A Principessa Ray hà dettu:
  Simu partigiani !
  Anakin hà dichjaratu bravamente, ancu s'ellu era rossu cum'è u cancer da brusture è u missaghju era cupertu di vesciche:
  - Canzoni di partigiani alba scarlatta,
  A mo patria, imperu luminoso !
  Azalea, chì era ancu malu brusgiata, ma curaghju, rispose in furia :
  - L'imperi ùn sò micca brillanti. Hè currettu à dì : republica luminosa !
  U zitellu Anakin, chì a lingua ùn era praticamente micca affettata da e brusgiate, cantava stubbornly in risposta:
  - Ùn ci vole micca esse parlante
  Longa storia breve...
  Diventaraghju un imperatore
  Dopu tuttu, ùn saranu micca longu !
  A Principessa Marshal Leia hà dettu severamente:
  - L'eccessivu di u latu scuru di a forza apre a strada!
  Ahsoka Tana hà dettu:
  - Quandu Anakin divintò Darth Vader, vulia ancu unisce à l'imperu. Ma tandu aghju pensatu chì in ogni modu, qualcunu forte cum'è mè, prima o dopu esse uccisu tradimenti.
  A principessa Rey annuì.
  - Iè, sicuru ! Chì ghjè a debulezza di u latu scuru di a forza? Hè difficiuli di esse in una unione di uguali. Si ammazzanu è si distrughjenu. Ci era assai Jedi. Ma Sitki avia una regula di dui. Quandu ci eranu trè, qualchissia hà tombu qualcunu. O u studiente hà tombu u maestru.
  Anakin esclamò:
  - Ùn partiraghju micca di u mondu !
  Azalea hà tweetatu:
  - Ùn prumetti micca u mo caru fratellu,
  Ùn prumetti micca u mo caru di piglià ...
  Altrimenti, u risultatu sarà assai male!
  U zitellu Padawan hà rispostu:
  - Ùn aghju micca datu una parolla - siate forte, ma aghju datu una presa!
  A Principessa Rei hà dettu duramente:
  "Truveremu l'Horcruxes, è finiscemu i Sith più putenti è qualificati in a storia di l'universu".
  A flotta di resistenza sparghje in diverse direzzione. È u risultatu di a guerra ùn era micca chjaru.
  
  
  
  AMELIN IN MERAVIGLIA
  ANNUTAZIONE
  A zitella si trova in un paese di fata, induve hà da vede assai cartoons è tuttu ciò chì hè interessante è spaziu.
  . CAPITOLU #1
  Amelina camminò longu i mattoni gialli di a strada, è vicini cù fiori lussureggianti crescenu intornu à ella. I letti di fiori sò stati bè mantinuti è i fiori brillavanu cù tutti i culori di l'arcubalenu.
  È Amelina stessa hè diventata una zitella di circa dodici anni. È sbattò i so pedi nudi. Era una specie di fiaba.
  Quì vene u rumore. Un cunigliu in una redingote è un cappellu à cime corse per a strada. Pigliò un sguardu à una catena da a so sacchetta, guardò a corsa è urlò :
  - Oh, quantu sò tardi ! Mi rasaranu, l'arechje è i mustachi seranu cusì indecente !
  Amelina si precipitò dietro i conigli, sguillando:
  - Vulete eared - accelerà bruscamente?
  U cunigliu in u cappellu à cilindro gracchiò:
  - È a duchessa pò esse arrabbiata !
  È si sò ghjunti in u vicolo digià inseme. Amelina, scintillante di tacchi nudi e rosa, dumandò:
  - Perchè sì biancu ?
  Coniglio ringhiò:
  - Perchè sò biancu ? Ah, saria megliu esse grisgiu, è micca corre è pusà !
  Amelina l'hà pigliatu è sbottò:
  - Sè vo vulete esse forte, corre ! Sè vo vulete esse intelligente, corre ! Se vulete esse sanu - corre!
  U cunigliu hà sguillatu, stringhjendu l'ochju.
  - Ùn àbbia paura di e mala nutizia,
  Rispundemu correndu in locu !
  Corri in u locu hè un cunciliatore cumuni !
  A zitella è u cunigliu cuntinuavanu à curriri. Davanti, di colpu, apparsu una quercia cù una grande cavità. U cunigliu si tuffò quì, è Amelina saltò in daretu à ellu.
  A zitella saltava è si sentia cascà, u so vestitu s"apre cum"è un parachute.
  Amelina hà cuminciatu à falà pianu pianu, cum'è in un sognu. U cunigliu volò un pocu più in basso è cantò :
  - È s'hè precipitatu tuttu u ghjornu cum'è una lepre pazza,
  Probabilmente, da a paura, sò diventatu un cunigliu assai biancu ...
  Amelina rispose è cantò :
  - Quantu esse vile - ùn capiscu micca,
  Nasce un forte guerrieru per a battaglia ...
  A paura hè una debulezza è dunque -
  Quellu chì avia paura hè digià scunfittu !
  È a zitella, cù i so pedi nudi, pigliò una tazza cù qualcosa appetizing stendu à u latu di u pozzu. È l'aghju tastatu. Era un pocu cum'è u meli. È Amelina cantava :
  - Allora, a zampa di babbu hè pesante,
  Se babbu piglia sta zampa,
  Ùn serà micca meli in tuttu !
  U cunigliu sguillava, scuzzulendu l'arechje :
  - In terra per una certa ragione ghjente
  Camminanu battendu i so pedi
  Chì hè stupidu è terribilmente bruttu !
  Amelina hà vistu una torta nantu à u scaffale. Cusì bella cù fiori è ciliegie. A zitella li stese e mani.
  A torta di colpu avia una bocca, è cinguettau :
  - Indovina l'enigma !
  Dopu à quessa, a torta cascò da a tavola d'argentu è flottava cù a zitella.
  Amelina annuì.
  - Andemu !
  Torta, cinguetta, cantava:
  Perchè e capre anu trè corne ?
  A zitella, cuntinuendu à cascà pianu pianu in u pozzu, dumandò sorpresa:
  Un caprettu hà trè corne ?
  Cake rise è rispose:
  - Iè, un sanu trè cum'è i capi di u serpente Gorynych !
  Amelina ridacchia e rispose:
  - Perchè u quartu cornu di u caprettu hè statu tagliatu da Ilya Muromets!
  A torta ridiva è rispose, scuparendu i denti coperti da una strata di cioccolata :
  - Innò ! U cornu di u caprettu hè statu tagliatu da Finist - u Falcu chjaru !
  A zitella stese e mani à a torta è cantò :
  - Torta, sì u mo surci,
  Cù una pelle dolce, ti manghju !
  In risposta, u pruduttu culinariu cantava:
  - farina senza tregua,
  Stupidu in l'infernu...
  Infernu senza prublema!
  Amelina pruvò di novu à catturà una torta cusì appetitosa è bella, ma e mani di a zitella continuavanu à sfilà.
  Cake ghignava.
  - Ùn stende micca e braccia - stende e gambe !
  Allora Amelina, senza pensà duie volte, mette in azzione i so membri inferjuri. È pigliò a torta... Ellu, sputendu crema, gridava :
  - Ùn si manghjanu pasti à pedi nudi ! Mettimu u cuteddu d'oru è a forchetta in azzione !
  Amelina guardò attorno. Tuttu hè appiccicatu à i mura di u pozzu. Includendu fruste pesanti chì ponu esse aduprate per guidà l'elefanti, micca i cutellerie.
  Amelina cinguetta :
  - Induve sò i cuttuni ?
  Cake sibilò:
  - Unni induve ? In Karaganda!
  A zitella di l'America hà rispostu cunfusa:
  - Ùn cunnoscu micca una cità cusì !
  Cake cantava cun piacè:
  - U mo paese nativu hè largu,
  Ci hè parechje fureste, campi è fiumi in questu ...
  Ùn cunnoscu nisun altru paese
  Induve un omu respira cusì liberu !
  Amelina guardò i muri. Quì pudete vede i scaffali è ci sò banche nantu à elli. Un pocu di vasetti diffirenti. Cumpresi marmellata è meli.
  Amelina hà pruvatu à piglià u vasu cù e so mani, ma hà fiascatu. Mi scivolavanu trà e dite cum'è ologrammi.
  Ma quandu a zitella hà utilizatu i so pedi nudi, hà pigliatu un vasu di marmellata assai tenace. È u purtò à a so bocca.
  Puzzava ancu assai bellu.
  Amelina hà cuminciatu à beie fragole diliziose è mischiate cù massa di fichi. È era cusì diliziosu chì a zitella cantava:
  - Paese di gioia, paese di gioia,
  Quale mi dirà, quale mi mustrarà...
  Induve hè, induve hè !
  Rabbit rimarcò cun aria severa, scuzzulendu u so cappellu à cilindro:
  - Hè dannusu per i zitelli à manghjà assai dolci !
  Amelina hè stata offesa:
  - Sò una donna adulta, micca un zitellu !
  U cunigliu righjia è rispose :
  - Si capisce ! Quandu si move in un conte di fata, l'adulti diventanu zitelli! Ma dopu tuttu, cum'è Karl Marx hà dettu - esse determina a cuscenza ?
  Amelina rise è rispose :
  - Karl Marx ? Hè quellu chì campa nantu à u tettu ?
  U cunigliu sghignazzava è nutà, scoprendu i so denti, chì avia assai grossi :
  - Innò, Carleson campa nantu à u tettu. È Karl Marx hè ... - È tandu u cunigliu hà esitatu, è aghjunse cun una risatina. - Ci cunnoscimu straneri. È ùn sapendu micca di mè, venemu à mè un straneru, ma finu à quì solu in un sognu!
  Amelina ridacchiò e urlò:
  Avemu pusatu nantu à u tettu
  O forse ancu più altu...
  O forse A, I, B -
  Seduta nantu à a pipa !
  È a zitella torna torna a so fàccia in a marmellata è hà cuminciatu à liccà a polpa succosa è dolce. È u so umore hè diventatu più luminoso.
  È quì vene Carleson. Un zitellu cusì grassu cù un mutore nantu à a so spalle. Volò fora di u latu di u pozzu, girò è dumandò :
  - Salutami Madame !
  Amelina rispose ridendu :
  - Salute, zitellu cù un mutore !
  Carleson s'offensait, s'amusant capricieusement les lèvres :
  - Ùn sò micca un zitellu ! Sò un omu in piena fioritura !
  A zitella annunziu d'accordu.
  - Ùn sò ancu un zitellu - l'apparenza inganna !
  U zitellu cù u mutore cantava :
  - A zitiddina finisce quandu,
  Solu in i fiabe per sempre!
  I picciotti cresceranu
  Quale si sparghjera induve !
  Amelina ridia è rispose :
  - A zitiddina per sempre in fantasia !
  Rabbit rimarcò capriccioso:
  - Avete a zitiddina in u vostru capu, è aghju l'emorroidi custanti !
  Amelina ridacchiò è rimarcò:
  - Chì dici - hè a vostra propria culpa,
  È a macchina hè pronta per voi!
  U cunigliu sbattì, scoprendu i denti :
  - Ùn simu puledri, ùn simu puledri...
  È tandu l'omu à l'orechje grandi grugniva senza rime :
  - Simu cunigli !
  Amelina cinguettava, stringhjendu l'ochju à a so nova cunniscenza:
  - Distribuite maschere di cunigli, elefanti è alcoolichi!
  Cake rimarcò cun un sorrisu:
  - Aghju lasciatu a nanna, aghju lasciatu u babbone, è aghju lasciatu a lepre, è aghju lasciatu u lupu, è ancu sfilatu da l'orsu !
  U cunigliu hà rispostu :
  - In stu fumu, cum'è in l'infernu,
  Tu mi rispondi !
  Per sempre solu, perchè sì -
  Induve hè u to orsu ?!
  Amelina batteva in l'aria u so pede nudu è puetile è cantò :
  - Sò amicu d'un orsu, sò amicu d'un orsu,
  partaghju senza paura...
  Se sò cun un amicu,
  Se sò cun un amicu
  Un orsu senza amicu !
  U cunigliu sbuffò disprezzu.
  - L'orsu vi strapparà ! Sembra chì ùn avete micca crisciutu !
  Amelina fece un suspiru:
  - È in l'invernu è in l'estiu di miraculi senza precedente,
  Ci sarà a zitiddina in qualchì locu, ma micca quì !
  A piedi nudi attraversu e pozzane chì scintillanu vicinu à u flussu
  U zitellu correrà, è aghju cun ellu !
  Ci hè statu una pausa. Amelina, chì era diventata una zitella in un sognu, s'affonda à pocu à pocu. Ella ùn hà micca capitu bè ciò chì passava. U cunigliu cuntinuava à striscia è murmurò :
  - Sò cum'è un cavallu guidatu,
  A strada hè veramente male !
  Amelina sghignazzava... Quì si volava davanti à i colti appesi. Inoltre, i culteddi, i cucchiari è i forchetti eranu un bellu travagliu d'oru.
  A zitella, cù i so pedi nudi, pigliò u cuteddu è a forchetta chì scintillavanu in a semi bughjura, è urlò :
  - Fighjeremu prima a torta in l'ochji,
  È po fritteremu è manghjeremu !
  Cake sguillava in risposta:
  - Ùn manghja micca bè, zitella !
  Amelina, cuntinuendu à cascà, dumandò sorpresa :
  - Allora cumu deve esse ?
  A torta cantava à voce chjara :
  Fighjemu i vostri mudelli, rosi,
  È tandu ti taglieremu è ti manghjeremu !
  Amelina ridacchiò è rimarcò:
  - Va bè! Bellu!
  U cunigliu sbulicò fora di locu :
  - Ùn pusate micca nantu à un stump,
  Ùn manghjate micca a torta !
  Cake hà rimarcatu logicamente:
  - È chì stale ? Sò fattu per esse manghjatu !
  Amelina, tenendu un cuteddu è una forchetta cù i so pedi nudi, pruvò à piglià una torta. È si strinse.
  Rabbit u pigliò è guardò di novu u so orologio è rimarcò filosoficamente:
  Insatisfattu cum'è di solitu
  A ghjente in u so tempu
  Allora u perseguimu in vanu,
  Rallentemu senza nunda !
  Amelina hà logicamente nutatu:
  - È a situazione esistenti, a ghjente hè sempre dispiace.
  Rabbit accunsentì.
  - Hè abbastanza umanu !
  Cake hè diventatu divertente, è hà sguillatu:
  - Omu, omu, omu,
  Luce è speranza di u populu...
  Cunta u seculu tempestoso finirà prestu,
  Scarecrow u giardinu !
  Amelina hà pruvatu di novu à postà a torta. Ma chjaramente ùn pudia micca. A torta volò è ùn hè micca datu.
  I so lati di u pozzu spuntavanu di novu u picciottu grassu dighjà familiarizatu cù u mutore. Tenia un vasu di marmellata in e so mani, a so faccia di u zitellu era smembrata di crema.
  U zitellu chì campa nantu à u tettu rimarcò :
  - A torta quì s'hè vultata assai testaru !
  Amelina hè d'accordu cù questu:
  - Iè, l'alimentu hè testaru !
  Carleson cantava:
  - Alimentazione, cibo, cibo riscaldatu,
  Stuffing your stomach - hè un scioccu !
  È u zitellu cù u mutore pigliò è pigliò a torta per u collu. Si torciò è hà pruvatu à liberà. Ma apparentemente Carleson sapia un sicretu è hà sappiutu di mantene.
  Cake hà tweetatu:
  - Tu, sicuru, un cannibale,
  Ma a ghjente ùn hà micca bisognu di manghjà ...
  Perchè u cannibale
  A ghjente si pò annoià !
  Carleson rimarcò cù un surrisu:
  - Sò umanu ?
  Cake hà dettu cù un surrisu:
  - Possu parlà !
  U zitellu cù u mutore rimarcò:
  - Parrot parla ancu !
  Cake gridò:
  - Aghju ancu intelligenza !
  U zitellu Carleson ridacchiò è rimarcò:
  - Chì sò cinque cinque ?
  Cake hà rispostu immediatamente.
  - Vinticinque !
  Amelia hà dettu:
  - Iè, ci hè un esse raziunale troppu crudeli !
  Cake purred:
  - pancia piena,
  In più sordi !
  Carleson annuì è dumandò:
  Chì ghjè a diffarenza trà i corvi è i corvi ?
  Torta soffiata è mormorata:
  - Hè un corbu, è ella hè un corbu !
  Carleson ridia :
  - Innò ! Quessi sò diverse spezie, forse manghjate per questu?
  Cake hà rispostu:
  - È in u buffet chjusu per l'altri, u
  Cook hà rassicuratu - ùn sia micca timida ...
  Cù stu appetite carnivore
  Inghiottirete a mente di u cattivu di l'altru !
  Amelina suggerì, pigliendu una forchetta è una cucchiara in manu :
  Ùn esse micca cusì crudeli à un esse raziunale. Forse hè megliu di disegnà ellu dui braccia è gammi ?
  Carleson hà ricurdatu:
  - Ùn vulia micca digiunate ?
  Amelina ridacchia e rispose:
  - Cotoletta dannosa, per un atleta,
  È solu a corsa riduce u pesu!
  Rabbit hà dettu in modu abbastanza logicu:
  - Quì a lepre corre assai -
  È quantu campa ?
  Carleson sorrise e notò:
  -Eccu una tartaruga lenta, ma campa longu !
  Amelina pigliò e cantò :
  Trascinatu in u fangu tempestu,
  A superficia liscia di un vechju stagnu ...
  Ah, era cum'è Pinocchiu,
  Sò scioltu, rude !
  Carleson vulia dà qualcosa, cum'è un altru caratteru apparsu. Ebbè, sì, questu hè Winnie the Pooh, un orsu assai cumbattante.
  È volò nantu à un pallone è urlò:
  - Sò in focu
  Chì provoca una fame severa ...
  Mettite tuttu u putere di rabbia in u colpu
  Per avà l'anima di Winnie hè ghjovana !
  Carleson stese e mani è disse :
  - Vinny, pudete cantà qualcosa di più lirica ?
  Winnie the Pooh hà dettu logicamente:
  - Chì aghju serratura in capu per ùn cantà per nunda !
  Amelina ridacchiò, è dopu i so pedi nudi afferravanu u nasu marrone di l'orsu.
  L'orsu murmurò, si libbirassi d'un colpu forte :
  - Innò ! Ùn siate stupidu !
  Amelina ridacchiò è rimarcò:
  - Iè, ùn ti tengu micca !
  Carleson hà dettu logicu è ancu cantatu:
  - Nimu pò tene lu,
  i so pinsamenti sò attirati dritti à a distanza ...
  Forse sò un freak
  mi spargu a compota...
  Ma ùn mi dispiace micca per i pani di colazione!
  Rabbit rimarcò, battendu l'arechje :
  - Innò ! Hè veramente un omu cù un mutore chì prova di cantà !
  Amelina hà dumandatu:
  - Vi stupiti ch'ellu canta, o ch'ellu canti for free ?
  Carleson hà cantatu di novu in risposta:
  A canzona ci aiuta à custruisce è vive,
  Chì un omu canti una bona lira...
  È quellu chì cammina per a vita cù una canzone,
  Ùn sparirà mai in ogni locu !
  Rabbit hà suggeritu in u so modu logicu:
  "Forse hè megliu di dividisce a torta in quattru?" Allora a gioia serà mutuale è ùn ingrassarà micca?
  La torta gorgogliò aggressivamente:
  - Ùn aghju micca bisognu di quartering ! Hè cusì inumanu !
  Amelina suggerì di novu:
  - Ùn ci hè veramente micca pennarelli magichi in una terra di fiaba per aghjunghje braccia è gambe à una torta?
  U cunigliu ridò è rispose :
  - Pudete truvà questu si cuntinueghja à cascà in u pozzu. Ancu s'ellu dipende assai di u casu!
  Carleson hà ricurdatu:
  -Una volta aghju riesciutu à piglià un mutore per mè, è ferma per sempre un zitellu, cum'è Petru Pan !
  U cunigliu fece una smorfia.
  - Stà zittu! È tandu un altru quinto manghjatore volarà à a torta !
  Amelina sbottò:
  - I cunigli ùn manghjanu micca torta !
  L'animali di l'orechja rimarcò:
  - E ragazze educate ùn correnu micca scalze !
  Amelina rispose cun un suspiru :
  - Eppo... ùn sò micca esattamente una zitella !
  Coniglio sibilò:
  - Tantu peghju quandu un adultu sfoggia tacchi nudi è rosa !
  Carleson hà rispostu:
  - Hè indecente per i cunigli à marchjà in un cappellu è guanti!
  L'animali di l'arechje urlò :
  - E perchè hè questu ?
  Winnie the Pooh hà inseritu quì:
  - Pare chì a prima tappa ci aspetta à a caduta ! Smettimu di litigà. E postu chì a torta pò vola, ùn hà micca bisognu di braccia è gambe!
  U pruduttu culinariu cantava:
  I pirati ùn anu micca bisognu di scienza
  È hè chjaru perchè ...
  Avemu gammi è braccia
  È a testa ci hè inutile !
  
  TRE MOSCHETERI REMAKE
  ANNUTAZIONE.
  Adattamentu americanu di I trè moschettieri in una storia alternativa. Di sicuru, tuttu hè più cool di Dumas, è cù elementi di magia, è u mantra Japanese.
  . CAPITOLU #1
  Adattamentu di u screnu di I trè moschettieri in una nova manera. Dartagnan hè sempre solu un zitellu di circa dodici anni, mentri l'altri picciotti Musketeer sò solu un pocu più vechji di tredeci o quattordici anni.
  E sicuru, sò in shorts è scalzi, cum'è deve esse per l'adulescenti di i tempi antichi. È volenu salvà a regina da e machinazioni di u cardinale. Ma s'opponenu à a milady insidiosa è abbastanza adulta, è Constance Bonacieux hè ancu una zitella.
  Ci sò assai lotte in questa filmu, è scaccià gelati, pasticci, è tipi assai muderni. È quandu i picciotti eranu circundati da i guardiani di u cardinale, allora in manu di Dartagnan era una mitragliatrice assai impressiunanti cù balli splusivi d'altu calibre. Era difficiule per u zitellu per tene un tali colosu è hè statu aiutatu da u Porthos più altu è musculu trà l'adulescenti.
  È tandu, s'ellu ci tocca digià, allora i guardiani di u cardinale falcianu decine. E certi capi di guardiani s'alluntanu è rotulanu nantu à l'erba.
  È hè ancu più divertente quandu i picciotti moschettieri sbattenu à i nemici cun un lanciafiamme. Riposavanu i so pedi nudi, è cumu l"avianu pigliatu è carica cù un jet assassinu.
  Questi picciotti sò solu maravigghiusu.
  I quattru picciotti, di sicuru, ùn si sò pusatu. Pigliò è catturà un battellu alatu chì hà designatu secondu i disegni di Leonardo Da Vinci. Questi ragazzi sò cusì cool.
  È cun elli a zitella scalza Constance Bonacier. Piglierà è lanciarà un pulsar ardente cù a so testa cù u so taccu. È subbitu a massa di i guerrieri di u cardinale brusgia in fiamme.
  È u cardinale ùn arrestò u rè secondu u canonicu. È questu hè veramente un colpu militare.
  Quattru picciotti moschettieri è una zitella si battenu contr'à un esercitu sanu. È sò opposti micca solu da e persone, ma ancu da l'orchi.
  Di sicuru, tuttu u filmu pò esse spartu in u stilu di i Stati Uniti - cool with special effects.
  È quattru picciotti di dodici o quattordici anni, scalzi è in calzoni, attaccanu a furtizza. È cun elli hè una zitella cù i capelli chì brillanu cum'è foglia d'oru.
  U zitellu Dartagnan torce duie spade magiche à una volta, tagliendu l'avversari.
  Allora e gambe nude è abbronzate di un zitellu di circa dodici anni lancianu un pezzu di morte.
  Splode è un paru di decine d'orchi si sparghjenu in pezzi sanguinanti.
  U zitellu moschettieri canta:
  - Cume avemu campatu, cumbattendu,
  È ùn teme micca a morte
  Allora da avà, tu è mè campemu !
  È in u celu stellatu
  È u silenziu di a muntagna...
  In l'onda di u mare è u focu furioso !
  È furiosu, è furiosu focu !
  Porthos, un bel adolescente muscoloso, si batte à pettu nu è s'assumiglia à Apollu.
  Porthos taglia cù spade affilate l'orchi è i guardiani di u cardinale. Hè un zitellu assai forte.
  Quì, cù i pedi nudi, un zitellu in shorts lancia un boomerang. È tagliate i capi di l'orchi.
  Porthos pigliò e cantò :
  Hè significatu di campà bè
  Significa campà bè...
  A nostra forza eroica,
  Forza di mente è forza di vuluntà!
  È u taccu nudu di un picciottu forte culpisce u generale orcu in u mento. È tutti i denti volaranu fora.
  Athos hè un picciottu più chjucu, circa tredeci anni. Ma cù una faccia assai spressiva è nobile, anchi si infantile.
  Allora pigliò è fece una ricezione di farfalla cù spade. È tagliate uni pochi orchi.
  È i pedi nudi di i pedi di u ghjovanu guerrieru lanciavanu un rigalu assai disastru di annihilazione. Stu zitellu hè ghjustu maravigghiusu. È canta ancu megliu.
  U zitellu moschettieri cinguettava:
  - Lasciate infuria nobile,
  Bollite cum'è un'onda...
  Semu l'armata di u populu
  Vincemu u destinu !
  È u zitellu-Conte fece l'ochju à i so omologhi.
  Aramis hè generalmente ghjovanu cum'è Dartagnan è pare circa dodici anni. Picciottu biondu assai bellu.
  Aramis taglia l'avversari cù spade è scopre i denti canta:
  - U diavulu hà fattu a guerra contru à u Signore Diu,
  L'inimitu hà battutu crudelmente, insidiosu ...
  Ma Cristu sfracicò Satana cù amore,
  Nantu à a croce, pruvendu a vostra verità !
  È i dita nudi di u zitellu moschettiru lanciavanu qualcosa cù una distruzzione schiacciante.
  È a massa di l'orchi s'era strappata è pezzi di carne shaggy affumicata trivially.
  Allora u zitellu caru è affascinante cantava:
  Diu mio, quant'è bella è pura sì,
  Credu chì a vostra gentilezza hè infinita ...
  Avete datu a vostra vita gloriosa nantu à a croce
  È avà brusgiate in u mo core per sempre !
  Constance ancu cumbatte. Pare esse una adolescente, è porta armatura. Solu i gammi di a zitella sò nudi è graziosi.
  Li lanciava un rigalu di distruzzione. Ha strappato una massa di guerrieri infernali e creature pelose, strillando:
  - Gloria à a Regina !
  Aramis, quellu picciottu glamour hà sbulicatu un orcu. Hè cascatu, è cù un cascu cornu percia dui di i so contraparti à una volta.
  U ghjovanu guerrieru dumandò:
  - È glurificà u Signore ?
  A zitella Constance l'hà pigliatu è cù i so diti nudi di e so gammi graziose hà lanciatu u rigalu assassinu di l'annihilazione. Strappò una massa d'orchi, e poi cantò in una voce chjara:
  Sì u Signore di bellezza, gioia, pace è amore,
  L'incarnazione di una luce luminosa senza limiti ...
  Avete versatu sangue preziosu nantu à a croce,
  Salvatu da u sacrificiu infinitu di u pianeta!
  I cinque guerrieri si battevanu cum'è una banda di tigri o pantere. Eranu figlioli, ma eranu zitelli mostru. Cume anu sfrattutu tuttu stu esercitu di criaturi furry è i guardiani di u cardinale.
  In particulare quandu un flamethrower apparsu in e mani di i picciotti. È u pigliò da ellu è u battevanu cù un grossu flussu di fiamma rossa.
  Dartagnan, stu picciottu terminatore cantava:
  - U tonnu rumba, ci hè pocu fucile,
  Eruzione...
  Quì vene l'era di u male -
  L'armata galoppa Gengis Khan !
  Porthos, s'ellu batte, colpi cusì. Ùn hè più un picciottu, ma un adulescente, un eroe. E donne u fighjenu digià cun bramosu. È hè assai bellu, chì musculi di sollievu hà, platti di stampa, sottu a pelle abbronzata. È a faccia hè sempre infantile, piacevule. Quì Portom alzò un barile intero di nitroglicerina. È cumu lancià in l'orchi.
  Rumbò cù una forza terribile è un battaglione sanu di criature pilose hè stata littiralmente strappata cum'è s'è una granata era stata lanciata in a scuma.
  Constance cantava:
  - È unu, è dui è, trè è, cinque !
  Ripeteraghju per un bellu pezzu !
  Credimi, ùn cambierò micca d'idea,
  scaccià i dubbiti di Porthos !
  È a zitella torna à lanciata cù i so pedi nudi, un pisello cù un splusivi mortale.
  Dartagnan, tagliendu cù e so spade l'orchi è i cardinali guardiani, è, in cima à i so pulmoni, ruggirà :
  - Sò u più grande cumbattante
  È diciamu - ben fattu !
  È u zitellu cù i so pedi nudi hè cum'è scaccià un rigalu d'annihilazione. È tanti orchi sò morti.
  Porthos hà culpitu l'orcu cù un taccu nudu è zitellu in u stomacu. Volò sopra è abattò una decina di criaturi furry.
  U zitellu Porthos cantava:
  - U filu hè rottu
  Una morte cattiva ci minaccia !
  Per a ghjente per campà
  Orc deve more in battaglia!
  Athos, stu picciottu in shorts chjappò di colpu i so dite è una bacchetta magica apparsu in elli.
  U ghjovanu guerrieru pigliò è sparò un pulsar di battaglia da a punta di a so bacchetta. È strappatu assai avversari. E si mischjeranu, è l'orchi cuminciaru à brusgià cum'è legnu inzuccatu in sulfuru. Eccu u colpu di Athos.
  U cunti cantò :
  - Ci sò in u regnu di l'orchi -
  Stagno fangoso...
  Ci sò gigli in fiore !
  Ci sò gigli in fiore !
  Fiori !
  Aramis hà nutatu cù una risatina, smachjendu l'orchi cù e so spade, è scacciò aghi velenosi cù i pedi nudi di i pedi di zitelli.
  È u zitellu cantava :
  - A terra hè generosa à noi peccatori,
  È u celu hè pienu di minacce...
  Semu una famiglia amichevule di persone -
  I rosi puzzanu cusì bè prima di una tempesta!
  Eccu i moschettieri.
  E, sicuru, Constance hè una zitella terminatore. Ella hà digià un blaster in e so mani. E punte nude lanciano una granata di annientamento in miniatura.
  U ghjovanu guerrieru cantava :
  - A grandezza di i Francesi ricunnosce i pianeti,
  Avemu schiacciatu l'orchi cù un colpu di spada ...
  Semu amati è apprezzati da tutte e nazioni di u mondu,
  Ancu attaccà - una horda di locuste!
  È u blaster hè un'arma seria ... Ùn hè micca chjaru induve hè vinutu in stu filmu stupidu per l'adulescenti.
  Ma milady prova di attaccà à elli. Ella nantu à un grifonu hè un leone cù ali. È u guerrieru in e so mani tene un scettru magicu. È cumu si sparghje cù un pulsar assassinu.
  Solu i tacchi nudi di i picciotti si lanciavanu, è e so sole di i zitelli nudi, ligeramente polveri, eranu brusgiati.
  Ma u zitellu canta in risposta:
  - U paradisu ùn hè micca visibile in u fumu di pettu,
  È u corpu hè abituatu à l'infernu ...
  Gridemu à l'attaccu di un banzai cool,
  Lottemu bravamente !
  Lady Winter da u grifone sbattò cù pulsars è lampi è ruggì in cima à i so pulmoni:
  - Ùn risparmiate micca i picciotti,
  Uccideli bastardi...
  Cumu sfracicà i bedbugs
  Brucia cum'è scarafaggi !
  Dartagnan, in risposta, hà lanciatu un pugnale à pedi nudu, pede di zitellu. Volò versu milady nantu à una trajectoria rotta.
  A maga spaventosa urlò:
  -O picciotti, sì, site raiders,
  Registrati cum'è astronauti è piloti!
  Porthos hà mostratu u so pugnu, è gridò:
  - Mi strapparaghju a bocca, mi scaccià l"occhi !
  Constance correggiò u putente maschiacciu cun un surrisu:
  - Ùn ghjurà micca, zitellu, sì obscenu,
  Scolding hè u risultatu di un eternu impastu !
  Aramis hè d'accordu cù questu:
  - Una dama deve esse trattata cum'è una donna ... È una donna ama l'affettu !
  Lady Winter surrise minacciosamente. Una bomba di a dimensione di un ananas apparsu in e so mani. È nantu à questu, a lettera "A" brillava ominosamente.
  Dartagnan cantò in furia:
  Ùn ci hè micca vincitori in l'ultima guerra
  È u pidochju ùn serà micca salvatu da una salta di razzi ...
  Perchè mette a bomba in l'arsenale,
  Un turbulu s'alzarà, è un uraganu male!
  Constance pigliò i puntelli nudi di a zitella è lanciau un pisello.
  Lady Winter si ridia di questu.
  - Pruvazioni patetiche !
  A zitella hà rispostu cun coraggio:
  - À quellu chì vole una bomba, a mette in fronte !
  E poi u pezzu di colpu pigliò è cresce in grandezza. Si gonfiò cum'è una bolla gigante. È stu cuntinuu, cum'è un cachalote predatore, hè statu inghiottitu da Lady Winter.
  Dartagnan esclamò, scoprendo i denti:
  - Ddu scontru ùn hè nunda cum'è una semplice furtuna,
  Sta volta tuttu era diversu !
  Custanza pigliò cun entusiasmu, è stampò u so taccu nudu, tondu è rosa in terra. È una onda di tsunami si n'andò, abbattendu l'orchi è i guardiani di u cardinale.
  È a zitella cuntinuava à cantà :
  - A nostra Patria ùn diventerà un desertu,
  Ancu s'è no curriamu, simu scalzi di sangue !
  Lady Winter hè stata chjappata in una bolla, è di colpu ancu sminuì in grandezza.
  L'orchi s'eranu rotulati è si congelavanu ancu cù i guardiani. È i cinque grandi guerrieri aghjunghjenu un passu.
  Eccu u Cardinal Richelieu stessu. Hè cum'è una ragna tamanta tutta in neru. È ancu cumu pruvarà à cazzo in risposta cù un pulsar.
  È u pulsar hè enormu, cum'è un elefante. E mosche, cresce in grandezza.
  Constance cantava in disperazione:
  - Santa fanciulla, sò andatu,
  Tu Dartagnan stupidu -
  È in vanu cullò nantu à u cardinale !
  Porthos, in risposta, metterà e so spade in u nasu. È cumu pigliarà è starnuterà ....
  U pulsar cum'è una collina svolazzava. È volò in daretu, diminuendu in grandezza. È cusì cascò nantu à u cardinale. È u formidabile, veru regnu di a Francia si vultò in petra à una volta. È tandu a petra sbuchjata, sbuchjata in sabbia.
  È i cinqui di cummattimenti saltavanu, giravanu, è sbulicanu lampi da i so ochji, cantendu ;
  Hè u tempu, hè u tempu, rallegremu in a nostra vita,
  A bellezza è a tazza, a lama furtunata ...
  Bye, bye, scuzzulate e piume nantu à u cappellu,
  Bisbigliamu à u destinu più di una volta, bisbimu à u destinu più di una volta,
  Bisbigliamu à u destinu - corbu ! Corbu !
  . A NOVA TURNA DI MAINSTEIN
  Mainstein hà sappiutu cunvince à Hitler chì l'Operazione Citadella ùn hà micca travagliatu, postu chì l'Armata Rossa era pronta à ripiglià u colpu. È i tedeschi à l'ultimu mumentu cambiavanu i so piani è lanciavanu un attaccu à u Donbass. È arriniscìu a catturà e truppe sovietiche per sorpresa.
  È scopre à u Don. Trasferendu in fretta e forze, l'Armata Rossa hà lanciatu e truppe in battaglia direttamente da i squadri. E perdite eranu palpabili.
  Ma di sicuru, questu ùn hè micca u principale.
  In a battaglia nantu à a Pantera, quattru ragazze tedeschi si battevanu. Di sicuru, eranu scalzi è in bikini. È s'elli eranu digià sparati, allora ghjustu nantu à u mira.
  Gerda strinse u grilletto cù i so pedi nudi, picchiò un trenta-quattru è rughjò:
  - Sò una grande messaggera lupa,
  Ùn crederaghju micca in a battaglia per trifle !
  Charlotte hà cunfirmatu:
  - Ùn simu micca scemi !
  È ancu sparatu cù l'aiutu di i pedi nudi.
  Iè, l'equipaggiu era divertente. Nisuna ragazza, nimu è nunda ùn ferma.
  È avà Kristina hà ancu battutu, sfondendu a torre di u KV Soviet. E zitelle si separanu in u putere còsmicu è in un turbulente. Ci hè una passione chjaru in elli.
  Magda sparava ancu à turnu, è ancu cù i so pedi nudi. È da una distanza hà sfondatu un obusu sovieticu. Eccu a zitella.
  In generale, a lotta hè stata mostrata cum'è una caricatura ...
  Gerda si tolse ancu u so bracciu da u so pettu, è tirò u grillu cù u so capezzolu scarlattu. È un proiettile perforante si precipitò versu u mira distruttiva.
  Dopu hà sbattutu u so capezzole carmesi, espunendu u so pettu è Charlotte, punzendu a vittura sovietica.
  È cusì hà lanciatu un proiettile distruttivu è u capezzolu rubino di Christina, chjappà cù precisione u mira.
  È à a fine, u vestitu di Magda cù u so capezzole inzuccatu di fragole hà ancu travagliatu.
  Ragazze in battaglia disposte ...
  Sembra divertente. Ma i tedeschi ghjunghjenu sempre à u Don. Anu ottinutu successu in l'estiu lanciando una offensiva intornu à Kursk è in a direzzione di Voronezh.
  Stu successu hà ancu influenzatu u cursu di l'azzione in l'Occidenti. U sbarcu in Sicilia fù di novu ritardatu. È u clima in u Mediterraniu ùn hè micca assai bonu.
  È cusì u colpu in Italia ùn hè micca accadutu. Mussolini hè sempre in u putere, è i tedeschi ùn anu micca divirtendu e so forze in Occidente.
  In l'aostu, i tedeschi anu pigliatu Kursk, à a fine pigghiaru Voronezh. E perdite di l'Armata Rossa eranu enormi. Ma novi riserve di a tarifa intrinu in a battaglia. È in qualchì modu i tedeschi si sò firmati ...
  È po u vaghjimu, piove. I tanki tedeschi pesanti "Panthers", "Tigers" è i fucili autopropulsati "Ferdinanda" accuminciaru à chjappà.
  E e donne nantu à a Pantera ùn sò micca cusì còmode. Digià in bikini sò congelati.
  Gerda, invece, per allegria cantò:
  - S'ellu ùn ci era l'invernu,
  In paesi è paesi...
  Ùn avemu mai saputu
  Questi ghjorni felici !
  È dinò, i so pedi nudi tiranu u grillu è piercing a vittura sovietica.
  Charlotte hà dettu cù una risata:
  - Oh, gelu, fretu,
  Ùn mi congelate
  Ùn mi congelate
  Sò nantu à un cavallu !
  È ancu spara cù i dita nudi. Hè una super ragazza, sicuru.
  Ancu s'ellu, sicuru, hà a più rilazioni cummattitiva cù l'omi.
  Ma Christina hà sparatu sta volta cù l'aiutu di un capezzolu scarlattu, sguassendu u so bracciu è stringhjendu:
  - Ùn serà micca una vergogna per a zitella,
  Venditevi per rubli ...
  Pattuglia di Frost-voivoda,
  Bypassa i so pussidimenti!
  Magda hà ancu sparatu cù un capezzolu di rubino è chjappà, videndu cumu si bruciava u trentaquattru sovieticu:
  - I pussedu ricchezze,
  Ùn li pudete micca cuntà, ancu cuntà un seculu ...
  Quale hà uccisu ùn mi dispiace micca
  U suldatu ùn sbadigliate !
  È u guerrieru farà l'ochju à i so cumpagni di novu. E quattru ragazze sò di sicuru glamorous, è à u stessu tempu abbronzati è musculi.
  Quandu i ghjàllichi infine chjappà è i buchi di neve s'accumulavanu, l'iniziativa passò à e mani di l'Armata Rossa.
  Quì, e ragazze sovietiche si sò distinti in battaglia.
  Alenka è u so battaglione correnu per attaccà. Di sicuru, malgradu u fretu è a neve, e ragazze sò scalzi è in un bikini. È certi si lasciavanu ancu solu mutandine.
  Alenka spara da una mitragliatrice. E so palle sò ghjustu nantu à u mira. È tandu a zitella, cum'ella piglia, è cù i so pedi nudi, lancia un bumerang mortale. È u capu di l'avversarii cun grande facilità demolisce.
  U guerrieru cantava, svenendu i so denti cum'è perle da a collana di a regina :
  - L'audienza aspetta - facce dolute,
  I fondi ùn contanu micca - sò un assassinu!
  Anyuta colpì le truppe tedesche con un fulmine dal suo capezzolo scarlatto e ruggiò:
  - Ùn avete micca ragione ! Semu guerrieri nobili, micca assassini !
  Alla i capelli rossi, chì i so capelli sò cusì caldi è ardenti chì ponu brusgià un reggimentu sanu, sferiscerà ancu da i capezzoli rubi cù spruzzi di fumu, è scrollanu è brusgianu una cumpagnia intera di nemici à una volta.
  U guerrieru cantava :
  - Sò statu assai gentile.
  Amu a ghjente cù tuttu u mo core ...
  Sottu u segnu di l'acula turchina
  A vostra corona - dorata !
  Maria ancu scribbles da una mitragliatrice è lancia mine di fumu cù chimica cù i so pedi nudi. Questu hè e ragazze - un passaghju eccezziunale.
  È u guerrieru cantò :
  - Ci hè sakura in ogni appartamentu,
  Vola cum'è una freccia male...
  Bagnamu i nazisti in u bagnu,
  È u nostru pensamentu hè cum'è una agulla !
  L'Olimpiadi scribbing nantu à i Nazis da una mitragliatrice. Hè una ragazza eroe urlò:
  - I mo aghi, aghi affilati cum'è palle !
  Di sicuru, i tedeschi anu avutu un tempu duru in u filmu - sò stati assai pressati.
  Questa hè a corsa di a morte...
  È quì hè a scena cù u pioniere. U zitellu era spogliatu finu à i so shorts è cù e mani ligate, eranu purtati scalzi à traversu u fretu. E sbattutu cù fruste....
  U picciottu geme è face un passu avanti. Questu hè assai crudele ...
  È quì hè una donna tedesca Margaret chì tocca l'armonica. Face l'ochju à u pioniere è dice:
  - Perchè i gammi di u zitellu sò friddi ?
  U Pioneer risponde:
  - S"è tù t"innamurassi di a mamma di u zitellu,
  In u fretu, scalzu, andavanu à u dolce !
  A donna tedesca ridia è rimarcò in bonu russu:
  - Ebbè, tempera u pioniere ! Hè assai bonu per a salute!
  È u zitellu, scalzu è guasi nudu, fù purtatu più in là per a neve.
  Allora una nova battaglia hè mostrata cù i guerrieri suviètici. Ovviamente hè solu un conte di fata.
  Margarita, schiacciando l'avversario, scoprendo i denti, grugnì:
  - Ci hè un locu per a prua in u mondu !
  E aghi velenusi spargugliati da u pede nudu di a zitella, culpiendu i Nazis è i so aviò è i tanki.
  Natasha hà ancu lanciatu i so piedi nudi, assassina è ululò:
  Ùn avemu mai scurdatu è mai pardunà.
  È e so spade passavanu à traversu i fascisti in u mulinu.
  Zoya, tagliendu i nemici, sguillava:
  - Per un novu ordine !
  E novi aghi spargugliati da i so pedi nudi. È ciò chì hè in l'ochju, ciò chì hè in a gola di i suldati nazisti è l'aviò.
  Iè, era chjaru chì i guerrieri s'eranu eccitati è furiosi.
  Agostino, tagliando i soldati bianchi e i carri armati, sguillava:
  - A nostra vulintà di ferru !
  È un novu rigalu mortale vola da u so pede nudu. E caduta takni è cumbattenti bianchi.
  Svetlana taglia à u mulini, e so spade sò cum'è lampi.
  I Nazis cascanu cum'è gavoni.
  A zitella lancia aghi à pedi nudi è sguilla :
  - Per a Mamma Russia vincerà !
  Margarita schiaccia ancu l'avversari.
  I so pedi nudi si agitanu. I Nazis morenu in gran numaru. U guerrieru urla:
  - Per e fruntiere novi !
  E poi a zitella pigliarà è taglierà ...
  A massa di cadaveri di suldati fascisti.
  Ma Natasha hè à l'offensiva. Taglia i Nazis cù i tanki, è canta:
  - A Russia hè grande è radiante,
  Sò una zitella assai strana !
  È i dischi volanu da i so pedi nudi. Quale hà vistu a gola di i Nazis. Iè, questu hè una zitella.
  Zoya hè à l'offensiva. Taglià i suldati marroni cù e duie mani. Sputa fora di un tubu. È lancia agule mortali cù i so pedi nudi - abatte tanki è aerei.
  È in listessu tempu si canta per sè stessu :
  - Oh, mazzulu, andemu,
  Oh, u mo preferitu andarà!
  Augustina, tagliando i nazisti è sterminendu i suldati marroni, strilla :
  - Tutti irrufati è in a pelle di un animali,
  Si precipitò à a polizia di rivolta cù un club !
  È cù i so pedi nudi, lanciarà à u nemicu, qualcosa chì tumberà un elefante, è ancu più un tank.
  E poi sguilla :
  - Lupi !
  Svetlana à l'offensiva. Tagli, slashing i nazisti. A pedi nudi, li lancia rigali di morte.
  Funziona un mulinu cù spade.
  Ella sfracicò assai cumbattenti è strilli:
  - Una grande vittoria hè ghjunta !
  È dinò a zitella hè in un muvimentu salvaticu.
  È i so pedi nudi lancianu aghi mortali, distrughjendu tanki è aerei.
  Margarita passa à l'offensiva. Distrugge tutti i nemici in una fila. E so spade sò più duru chè e lame di mulini à ventu. È i piedi nudi lancianu rigali di morte, i tanki è l'aviò brusgianu.
  A zitella hè à l'offensiva. Stermina i guerrieri marroni senza cerimonia.
  È salta ogni tantu, è torce !
  È i rigali di l'annihilazione volanu da ella.
  È i nazisti stessi cascanu morti. E tumuli interi di cadaveri s'ammuccianu.
  Margarita squitta :
  - Sò un cowboy americanu !
  È torna i so pedi nudi lanciavanu l"agulla.
  E poi una decina di aghi in più !
  Natasha nantu à l'offensiva hè ancu assai cool.
  È ghjetta à pedi nudi, è sputa da una paglia.
  È urla in cima à i so pulmoni :
  - Sò una morte scintillante ! Tuttu ciò chì duvete fà hè more !
  È torna a bellezza in muvimentu.
  Zoya assalta un bloccu di cadaveri nazisti. E boomerangs di distruzzione volanu ancu da i so pedi nudi.
  È i guerrieri marroni cuntinueghjanu à cascà è cascà.
  Zoya grida:
  - Ragazza scalza, vincerete !
  È una decina di aghi volanu da u taccu nudu di a zitella. Chì direttamente in a gola di i Nazis scavà.
  Cascanu mortu.
  O piuttostu, completamente mortu.
  Augustine à l'offensiva. Schiaccia e truppe marroni. E so spade sò purtate in duie mani. È ella hè una grande guerriera.
  Un tornatu trapassa e truppe fasciste.
  Ragazza cù i capelli rossi ruggisce:
  - U futuru hè piattu ! Ma serà vittoriosa !
  È nantu à l'offensiva, una bellezza cù capelli ardenti.
  Augustine rugge in estasi salvatica:
  - I dii di a guerra strapparanu tuttu !
  È u guerrieru à l'offensiva.
  È i so pedi nudi lancianu assai agulli affilati è velenosi.
  Svetlana in battaglia È cusì spumante è cumbattimentu. I so gammi nudi lancianu tante cose mortali. Micca un omu, ma a morte cù i capelli biondi.
  Ma s'ellu si rompe, ùn pudete micca piantà.
  Svetlana canta:
  - A vita ùn sarà meli,
  Ddu saltu in un ballu tondu !
  Chì u sognu si avvera -
  A bellezza trasforma un omu in schiavu!
  È in u muvimentu di a zitella scalza ci hè sempre più furia.
  Margarita hè una zitella tempesta in a so attività. È batte i nemici.
  Quì hà lanciatu cù a so gamba nuda, un pisellu cù splusivi. Ella sploderà, è subbitu un centu di Nazis è deci tanki seranu lanciati.
  A zitella urla :
  - A vittoria ci ghjunghjerà in ogni modu !
  È correrà u mulinu cù spade - i barili di i tanki volanu in direzzione diffirenti.
  Natasha accelerà i so movimenti. A zitella taglia i guerrieri marroni. È mentre gridava :
  - A vittoria aspetta l'imperu di Russia.
  È sterminemu i Nazis à un ritmu acceleratu.
  Natasha hè una ragazza terminatore.
  Ùn pensa micca à piantà è rallentà, è i tanki è l'aviò si svianu.
  Zoya hè à l'offensiva. E so spade parenu tagliate carne è insalata di metalli. A zitella urla in cima à i so pulmoni :
  - A nostra salvezza hè in forza !
  E punte nude lancianu ancu tali aghi.
  È una massa di persone cù a gola trafitta, stendu in munti di cadaveri, è ancu di tanki rotti è di l'aviò abbattuti.
  Augustine hè una zitella pazza. È schiaccia tutti cum'è un robot da iperplasma.
  Ùn hà digià scunfittu micca centu nazisti. Ma tuttu piglia u ritmu. È u guerrieru rughja sempre.
  - Sò invincibile ! U più cool in u mondu !
  È dinò, a bellezza in l'attaccu.
  È da i so pedi nudi, un pisellu vola fora. È trè centu Nazis è una decina di tanki sò stati strappati da una putente splusione.
  Augustine cantava:
  - Ùn oserete micca impatrunisce a nostra terra !
  Svetlana hè ancu à l'offensiva. È ùn dà micca un solu grammu di respite. Wild Terminator Girl.
  È taglia i nemici è stermina i Nazis. E a massa di cumbattenti marroni hè digià cascatu in a fossa è in e strade.
  I cinque eranu furiosi. Hà fattu una lotta salvatica.
  Un spettaculu veramente cool hè statu bellu. E quanti anu uccisu Nazis. È u più grande numaru di i più grandi hà uccisu i cumbattenti marroni.
  Margarita hè ancu in a lotta. Schiaccia l'armate di cannella è d'acciaio è ruggisce:
  - Grandu regimentu di scossa ! Andemu tutti ind"u baru !
  È e so spade sò pirate à i Nazis. A massa di cumbattenti marroni hè digià colapsata.
  A zitella ringhiò :
  - Sò ancu più cool di pantere ! Pruvate chì tutti sò u megliu!
  È da u taccu nudu di a zitella, cum'è un pisellu cù splusivi putenti, volarà fora.
  È colpi à u nemicu.
  È pigliarà è smascherà alcuni di l'avversari è tanki è ancu aerei.
  È Natasha hè in autorità. È batte l'avversari, è ella stessu ùn darà à nimu una discendenza.
  Quanti nazisti anu digià interrotta.
  È i so denti sò cusì affilati. È l'ochji sò zaffiri. Questa hè a zitella - u principale esecutore. Ancu s'ellu hà tutti i so cumpagni - boia !
  Natasha grida:
  - Sò pazzu ! Averete una penalità !
  È dinò, a zitella taglià assai di Nazis cù spade.
  Zoya hè in muvimentu è hà tagliatu assai guerrieri marroni.
  E pedi nudi lancianu aghi. Ogni agulla uccide parechji nazisti. Queste ragazze sò veramente belle.
  Agostino avanza e schiaccia gli avversari. È à u listessu tempu, ùn si scurda di gridà:
  - Ùn pudete micca scappà di u cercu !
  È a zitella piglierà i denti è scoprerà i denti !
  È u rossu hè cusì ... Capelli sbulicati in u ventu, cum'è una bandiera proletaria.
  È tuttu vene literalmente da a rabbia.
  Svetlana in muvimentu Quì hà tagliatu assai cranii è torri di tank. Un guerrieru chì mostra i denti.
  Mostra a lingua. E poi sputa da una paglia. Allora urla :
  - Serete morti omi !
  È dinò, agule mortali volanu da i so pedi nudi, chì colpivanu l'infanteria è l'aviò.
  Margherita cantava cun piacè:
  - Nunda hè impussibule ! Credu chì a libertà spuntarà !
  A zitella hà tornatu una cascata letale di aghi à i Nazis è i so tanki, cuntinuò:
  - A bughjura se ne andarà ! Chì i rosi fiuriscenu !
  È u guerrieru, appena lancia un pisellu cù i so pedi nudi, cusì subitu un mille Nazis vola in l'aria. Iè, l'esercitu di l'imperu marrone è infernale si scioglie davanti à i nostri ochji.
  Natasha in battaglia. Salta cum'è una cobra. Esplode i nemici. È tanti nazisti morenu è cascanu aerei.
  A so zitella è e spade, è i grani nantu à u carbone, è e lance. E aghi.
  À u listessu tempu, rughja ancu:
  - Credu chì a vittoria vinarà !
  È a gloria di i Russi truverete !
  Le punte nude lanciano aghi nuove, pungendosi l'avversario.
  Zoya in una mossa salvatica. Attaccà i nazisti. Li rompe in picculi pezzi.
  A donna guerriera lancia aghi cù e so dite nude. Scopre l'avversari, è cumu ruggisce:
  A nostra vittoria cumpleta hè vicinu!
  È porta un mulinu salvaticu cù spade, spazzandu i tanki. Questa hè veramente una zitella cum'è una zitella!
  Ma u cobra d'Agostini andò à l'offensiva. Sta donna hè un incubo per tutti i so incubi.
  È s'ellu si taglia, significa chì u taglierà.
  Dopu quì, u rossu pigliarà è cantà:
  - Apriraghju tutti i cranii ! Sò un gran sognu!
  È avà e so spade sò in azzione è tagliate carne è metallu.
  Svetlana passa ancu à l'offensiva. Sta zitella ùn hà micca frenu. Appena si chop, cusì a massa di cadaveri hè spargugliata, è i piani è i tanki cascanu.
  La bionda terminatrice ruggisce:
  - Quantu sarà bè ! Quantu serà bonu - I cunnoscu !
  È avà un pezzu assassinu vola da ella.
  Picculu di taglia, ma mortale ...
  Cumu si rompe in picculi pezzi.
  Margarita farà questu novu in battaglia.
  È tagliate assai cumbattenti marroni. È taglia grandi spazii.
  A zitella urla :
  - Lambada hè u nostru ballu nantu à a rena !
  È colpi cun vigore rinnuvatu.
  Natasha à l'offensiva hè ancu più furiosa. Allora tribbiate i nazisti. Ùn hè micca assai bonu per elli à resistere à tali ragazze.
  Natasha pigliò e cantò:
  - Corri in u locu hè un cunciliatore cumuni !
  È a zitella guerriera sbucò in l'avversari cù una cascata di colpi cusì.
  È lancerà dischi à pedi nudi.
  Quì curria u mulinu. A massa di capi di l'armata marroni s'hè vultata in daretu è i tanki brusgiavanu.
  Hè una bellezza di lotta. Battevi una tale armada gialla.
  Zoya hè in muvimentu, sfracicà tutti senza eccezzioni. È e so spade sò cum'è forbici di morte.
  A zitella hè ghjustu bella. È i so pedi nudi lancianu aghi assai velenosi.
  Sconfiggi l'avversari. Si sfondanu a gola è facenu i sardi, facenu i cisterna è l'aviò esplusioni.
  Zoya l'hà pigliatu è sguillava:
  - S'ellu ùn ci hè acqua in u rubinettu...
  Natasha gridò cun piacè:
  Allora hè a vostra culpa !
  È cù i so pedi nudi lancia qualcosa chì tomba bè. Questa hè veramente una ragazza di ragazze.
  È da e so gammi nudi, cumu a lama volarà. È chjappà assai cumbattenti, tagliendu e torre da i tanki.
  Augustine in mossa. Rapidu è unicu in a so bellezza.
  Chì capelli brillanti hà. Cum'è un striscione proletariu chì svolazza. Sta zitella hè una vera vixen.
  È taglia l'avversari - cum'è s'ellu hè natu cù spade in manu.
  Rossella, maledetta bastarda !
  Agostino l'hà pigliatu è sibilò:
  - Ci sarà una testa di toru - i cumbattenti ùn impazziranu micca !
  È quì hà tornatu sfracciatu assai cumbattenti.
  Margarita, lanciandu un pugnale cù u so pede nudu, rumpendu a torre di u tank, cunfirmò:
  - Ragazza grande è fresca !
  Augustine accunsentì prontamente à questu:
  - Sò un guerrieru chì morderà qualcunu !
  È dinò, cù i pedi nudi, lanciarà un assassinu.
  Svetlana in battaglia ùn hè micca inferjuri à l'avversari. Micca una zitella, ma per finisce cù una tale strega in fiamme.
  È urla :
  - Chì celu turchinu !
  Augustine, sviendu una lama cù u so pede nudu, tagliendu a torre di u tank, cunfirmò:
  - Ùn simu sustenitori di a robba !
  Svetlana, tagliuzzando i nemici è abbattendo l'aerei, cinguettava:
  - Un scemu ùn hà micca bisognu di un cuteddu ....
  Zoya squittì, lanciando aghi cù e so gambe nude è abbronzate:
  - Li mentirete da trè scatuli !
  Natasha, tagliando i nazisti, aghjunse:
  - È fate cun ellu per un centesimu !
  È i guerrieri piglianu è saltaranu. Sò cusì sanguinosi è freschi. In generale, anu assai eccitazione.
  Margarita cantava:
  - U colpu hè forte, è u tippu hà un interessu ...
  Margarita sibilò in risposta:
  - Tumbemu tutti - à pedi nudi !
  A zitella hè veramente un terminatore cusì attivu.
  Natasha cantava in l'offensiva:
  - Guerra santa !
  È u guerrieru hà lanciatu un discu-boomerang affilatu. Volò in un arcu, hà tagliatu assai Nazis è torri di tank.
  Zoya aghjunse, cuntinuendu u sterminiu:
  - Serà a nostra vittoria !
  E novi aghi volanu da i so pedi nudi. È anu colpitu assai cumbattenti è aerei.
  A zitella bionda disse:
  - Scacmate l'avversariu !
  È hà dimustratu a so lingua.
  Agostino, agitando le gambe e lanciando svastiche affilate, gorgogliò:
  - Bandiera imperiale avanti !
  Svetlana hà prontamente cunfirmatu:
  - Gloria à l'eroi caduti !
  E zitelle gridavanu à l'unisonu, sfracciandu i nazisti:
  - Nimu ùn ci ferma !
  È avà un discu vola da i pedi nudi di i guerrieri. A carne hè strappata è e torri di cisterna sò demolite.
  È urla di novu:
  - Nimu ci pò scunfighja !
  Natasha volò in l'aria. Strappava avversari e avvoltoi alati, e lanciava:
  - Semu lupi, frittu u nemicu !
  È da e so dite nude, un discu assai mortale volarà fora.
  A zitella si torce ancu in estasi.
  E poi murmura :
  - I nostri tacchi amanu u focu !
  Iè, e ragazze sò veramente sexy.
  È fece l'ochju à i guerrieri. Ridenu è svelanu i denti in risposta.
  Natasha hà tagliatu i nazisti è strillava:
  - In u nostru mondu ùn ci hè gioia, senza lotta !
  Natasha accunsentì:
  - Se ùn ci hè forza, allora iè ...
  Ma noi guerrieri simu sempre sani !
  A zitella lanciava aghi à l'inimicu cù i so pedi nudi, fece saltà una massa di tanki è cantò :
  - U suldatu hè sempre sanu,
  È pronta per l'azzione!
  Dopu à quessa, Natasha hà tagliatu di novu i nemichi, demolendu e turri di i tanki.
  Zoya hè una criatura assai veloce. Quì hà lanciatu una canna sana à i Nazis. È strappatu un paru di milla da una splusione.
  Allora hà strillatu:
  - Ùn fermate micca, i nostri tacchi brillanu !
  È una zitella in lace di cumbattimentu!
  Augustine in battaglia hè ancu micca debule. Allora tribbiate i nazisti. Cum'è da un fasciu di catene sbatte fora.
  È tagliate l'avversari - canta:
  - Attenti, serà utile
  Ci sarà una torta in u vaghjimu !
  U diavulu di i capelli rossi veramente aratu in battaglia cum'è un diavulu in una tabacchiera.
  È quì hè cumu Svetlana cumbatte. È i Nazis l'anu da ella.
  È s'ella chjappà, chjappà.
  Da quì, spruzzi di sangue volanu fora.
  Svetlana hà rimarcatu duramente quandu i spruzzi di metallu volavanu da u so pede nudu, chì funnu i cranii è e torre di i tanki:
  - Gloria à a Russia, assai ancu gloria !
  Les tanks se précipitent en avant...
  Divisioni in camicie rosse -
  Saluti populu russu !
  Quì e zitelle piglianu i Nazis. Allora sò tagliati è tagliuzzati. Micca guerrieri, ma veramente pantere chì anu rottu a catena.
  Margarita, sfracicà l'armata marrone è tagliatu à traversu i tanki, hà pigliatu :
  Semu cum'è toru !
  
  . U CRAVE BIRNIPOTE DI TAMERLANE
  ANNUTAZIONE
  U sbarcu di e belle ragazze di u XXI seculu aiuta à u bisnipote di Tamerlane à mantene u putere, è in più, apre a strada per l'espansione di l'imperu.
  . CAPITOLU #1
  Dopu à a morte di Tamerlane in u 1405, u so bisnipote Muhammad Jahangir hè statu dichjaratu u so successore. Era sempre un zitellu di nove anni, è avia un reggente. È Alenka divintò a manu diritta di Tamerlane, è dopu divintò a so prima moglia.
  Forever young girl era una strega pussede un putere colossale. È addivintau u veru regnu di l'imperu di u grande cumandante.
  Alenka hè una ragazza eroica finu à avà hè stata cunnessa cù a guerra cù diversi tipi di satrapi di Tamerlane.
  Eccu a so prima battaglia maiò.
  U nimicu hà un esercitu abbastanza grande. Ma Alenka ùn hè micca vergogna.
  Quì ella guida personalmente i cumbattenti à l'attaccu. È cun ella una squadra di streghe chì veneranu u Diu Onnipotente Rod.
  Quì Alyonka swing e so spade, conduce una ricezione - un mulinu, è taglia i capi di i Mujahideen.
  U guerrieru fischia... I corvi svenuti è trapanu i cimi di i guerrieri rasati di i ribelli.
  Alenka hà lanciatu un boomerang cù i so pedi nudi, tagliendu i capi, à i militanti è cantò:
  - Sò una grande sultana,
  È in e battaglie l'ataman !
  Anyuta taglia ancu i nemici. Taglia i so capi cù e so spade di strega.
  E poi cù u pede nudu, cum'è s'ellu tirava qualcosa di letale.
  È canta :
  - Pudemu tutti
  simu cool...
  cun cura -
  Semu scalzi !
  E dopu, a zitella pigliarà è mostra a so lingua longa.
  Allora sputarà à u nemicu è stringhjerà l'ochju cù l'ochji di zaffiro.
  L'Alla rossu si batte ancu. I so capelli rossi di ramu dà à a zitella una sumiglianza cù a torch di un campionu olimpico.
  E so spade tenenu una ricezione - una farfalla.
  Allora e dita nude di gammi seducenti lancianu aghi velenosi chì perforanu i nemici.
  Allah pigliò e cantò:
  - Credu chì seremu più forti di tutti,
  U cattivu serà distruttu in ceneri !
  Maria si batte ancu. E so spade sò cum'è e lame di un elicotteru à alta velocità. Allora tuttu hè tagliatu senza pietà.
  È u taccu nudu lancia un pacchettu splusivu cù a distruzzione.
  Guerriera Maria cantava:
  Vede l'eclissi in u celu
  Queste ragazze firmanu!
  L'Olimpiadi si batte ancu. E so spade sò cum'è raggi di faro, allungendu. È tagliate i nemici in u locu.
  U taccu nudu di a zitella hà lanciatu una bomba pesante, è u guerrieru cantò :
  - Sò più forte chè tutti in u mondu,
  Facemu più veloce !
  È i so capezzoli scarlatti sò stati esposti, è cumu seranu martellati da u lampu. È un centu di nemici sò stati arrustiti.
  U nemicu hè statu scunfittu. È rottu cumpletamente è incondizionatamente.
  Un paru di vittorie più chjuche, è u restu di i satrapi s'aprezzavanu à ricunnosce l'autorità di u ghjovanu eredi.
  Muhammad Jihangir hà vintu in questu modu hà sappiutu rinfurzà u so putere annantu à l'imperu. Ancu s'ellu era u regnu puramente formale. A so matrigna-bisnanna veramente guvernava.
  L'imperu di Timurad era grande. Ma ancu, ùn hà micca cuntrullatu u mondu sanu.
  Alenka hà fattu u so primu viaghju in India - per catturà e so regioni miridiunali.
  A zitella, cum'è sempre, hà cumbattutu persunale, è cù i so quattru amichi.
  Alenka hà tombu centinaie di persone.
  Calchì volta, durante a lotta, si tolse u so bra. È i capezzoli di rubinu tiravanu lampi. Chì eranu brusgiati da u nimicu cù regimenti sanu.
  In ogni casu, altre ragazze, in particulari i grandi Olimpiadi, puderanu sbuchjarà da i capezzoli scarlatini è chjappà assai nemici.
  Allora nimu pò resiste à queste ragazze.
  L'India hè stata cunquistata cumplettamente in u 1408. È l'imperu hè rinfurzatu.
  Dopu seguita una campagna contr'à l'Eggittu. È di novu vittorie, scunfitte di l'avversari è cattura.
  Alenka, cù i so pedi nudi, scacciò piselli spiciali, in quale ci era un splusivi assai distruttivu.
  E nemici strappati.
  Ma Alla è Olympia l'anu pigliatu, è l'Emiru d'Egittu, pigliendu e so mani è i pedi cù i so pedi nudi, l'hà strappatu triviale.
  Tandu e zitelle ridianu à u so pulmone è cantavanu :
  - È quale truveremu in battaglia,
  È quale truveremu in battaglia ...
  Ùn scherzemu micca quì !
  Lasciamu a pezzi !
  Scupritemu !
  Dopu à a lotta, e zitelle furzavanu i pochi omi sopravvissuti à prostrate è basgià i so pedi nudi, induriti è sanguinanti.
  Allora u vizir egizianu s'inginochò è basgiò u pede nudu di Alenka.
  A zitella pigliò u so nasu cù e so dite di gambe nude. È strittu forte.
  Quellu chì rugia...
  Alenka l'alzò cù u so pede è cù a so forza viulente u scacciò, à una distanza di u campu di una freccia d'arcu longu.
  Dopu avè cunquistatu l'Eggittu, i Genghisides andonu più in là ... Avendu ghjunti è catturati u Maroccu.
  Alenka ùn hè ancu andatu in Europa. U so sguardu si vultò versu livante. In fatti, a Cina si sbarazzava di u putere di i Mongoli è ci era necessariu di restituà u so putere.
  In u 1415, principia una campagna contr'à a Cina. Mohammed era digià abbastanza adultu è ellu stessu guidò a campagna.
  Ma in fattu, Alenka cuntrullava u so esercitu. Pare esse una matrigna-bisnonna è una zitella eterna. Tuttavia, questu ùn significa micca chì Alenka ùn hà micca avutu sessu.
  Ella stessu hà sceltu i ghjovani più belli, musculi per ella, è hà fattu l'amore in parechji modi, è à u stessu tempu cù parechji.
  Ebbè, era pardunata, cum'è l'altri quattru streghe. Tutti questi cinque guerrieri eranu invincibili.
  Quì sò affruntati cun un grande esercitu di Cina.
  Alyonka hà fattu prima una tecnica di fulmini cù spade.
  E tanti capi di i guerrieri di l'Imperu Celestial volanu.
  Allora Alenka hà lanciatu parechji dischi cù bordi di diamanti cù i so pedi nudi, è ognunu hà uccisu una decina di avversari.
  A zitella tagliò cù spade è cantò :
  - Sò un guerrieru di a più alta classe,
  È arrubà in modu ghjucatu u cassiere !
  Allora Anyuta hà pigliatu è slashed cù spade, dendu a tecnica di "seppia", tagliatu assai avversari, dopu chì hà cantatu:
  - Sò a zitella più bella
  Celebreremu u successu!
  Allora u formidabile guerrieru mostrò a so lingua.
  È cumu sputa cum'è un pilastru di focu.
  Allora subbitu dui centu cinesi sò stati incinerati.
  Alla rossa era in piena eccitazione. Tagliò i Cinesi, tagliendu a testa cum'è un rasolu.
  À u listessu tempu, i guerrieri lanciavanu un pisello d'annihilazione cù una forza mortale cù i so pedi nudi. È strappava assai avversari, è cinguettava, scoprendu i denti:
  - Per a Grande Russia !
  Maria, dissecendu l'avversari, è dopu avè fattu l'accolta di libellula, rispose cù un ghignacciu di i so denti:
  - Per u grande spaziu !
  È di novu hà lanciatu u rigalu mortale di l'annihilazione cù i so pedi nudi.
  Olympia taglia ancu i nemici cù spade. Sò cum'è pale di mulini à ventu. È taglianu i Cinesi, è taglianu a testa.
  Olympia hà datu una mansa di granate cù u so taccu nudu è tondu. È splode, mandendu un battaglione sanu à un'altra dimensione.
  A zitella u pigliò è cantò :
  - Gloria à i spazii spaziali,
  Basta discussione stupida!
  Dopu à quessa, tutte e cinque streghe belle, forti è invincibili cumu si fischianu. È i corvi, nuvuli interi, piglianu un attaccu di cori, è cascanu stupiti è perforanu i cranii di i suldati chinesi.
  Eccu una cosa bella.
  Alenka cantava:
  - A guerra và assai bella,
  Vittoria strappamu a partitura !
  E zitelle, di sicuru, trillanu i cinesi cum'è noci cù una mazza. Questu hè ciò chì e ragazze terminatori sò tagliate, senza scurdate di lancià rigali di morte grandi è mortali cù i so pedi nudi.
  Quì Alenka tira u so bra. È i so capezzoli scarlatti eranu esposti, è i so petti pieni sò diventati cusì seducenti.
  È avà i fulmini volaranu da i so petti brillanti. Fallu nantu à i Cinesi, cù forza salvatica.
  Alenka hà lanciatu un rigalu assassinu di morte cù i so pedi nudi, stracciò una grande massa di avversari in picculi pezzi è cinguettava:
  - Gloria à u cumunisimu !
  È dopu hà strappatu a manu di un generale cinese, è cusì volò, è hà traforatu l'ochju di un altru dignitariu cù u so dito indice.
  Anyuta hà dettu astutamente, schiacciandu i nemici:
  Semu ragazze cool!
  È hà ancu espostu i so petti, togliendu u so bra. E poi da i capezzoli di raspberry, u fulmine chjappà. È ci hè statu distruzzione tutale.
  E i Cinesi sò stati completamente carbonizzati, è littiralmente finiscinu in un coffinu prufondu. Più precisamente, ùn riceveranu micca un coffin.
  E donne mette in scena una massacra colossale per i Cinesi. Tanti stupidi sò morti.
  Anyuta a pigliò è cantò, scoprendu i denti :
  - Sò a donna più forte,
  Aghju bisognu di esse violatu !
  Alla participa ancu à e battaglie. Hè una zitella cusì dura è sanguinosa.
  È i so pedi nudi lanciavanu aghi velenosi è distruttivi. Questa hè a ragazza terminatrice di i capelli rossi.
  E poi si snudava i petti. È da u capezzolu rubino pigliarà è sbatterà cù una forza distruttiva colossale. Un battaglione sanu di suldati chinesi brusgiatu.
  È quì hè Alla, chì i so capelli rossi di ramu, cum'è a bandiera di i pruletarii, sbatte in u ventu.
  È a zitella u pigliò è cantò, scuntendu i denti :
  -U nostru paese più grande hè
  U virus-Satana serà distruttu!
  Maria si batte ancu cù l'aggressioni è i swings mortali, mette i nemichi, è littiralmenti sbatte a testa.
  È e spade di a zitella sò assai affilate, cum'è rasoi, è pruducenu l'assassiniu tutale.
  Maria scacciò cù i so piedi nudi qualcosa chì hà purtatu a morte tutale è rughjò:
  - Per a Patria - a nostra grande Mamma !
  È u guerrieru pigliò è scopre i so petti pieni. È i so capezzoli di fragole sò stati pigliati è battuti cù pulsars di grande putenza distruttiva.
  E tanti nemici sò stati distrutti à una volta chì in Cina parechji zitelli sò stati trivially orfani.
  Maria la pigliò e snudò i denti, sbucò:
  - Semu per a pace per l'amicizia,
  Per i sorrisi di u mondu...
  Per a cordialità di e riunioni !
  Olimpia - sta ragazza eroe in battaglia hè cum'è una bestia vera è assai assai aggressiva.
  Pigliò è cù e so sole nude lanciava una canna sana di splusivi. Per questu, a zitella hà ancu avutu à cascà nantu à a so spalle.
  È tandu Olimpia hà scunfittu i so petti pieni, chì sò a misura di angurie.
  È u guerrieru l'hà pigliatu è, cum'è una cascata sana di pulsars, caricarà e truppe di Cina. E quanti suldati gialli sò morti à una volta.
  A zitella cù un fisicu bullish l'hà pigliatu è sbulicò cun grande forza è energia di focu. Questu hè induve si face veramente caldu. È a terra hè brusgiata, cum'è s'è u napalm hà versatu nantu à i capi di i Cinesi. È ci brusgia assai... Un generale cinese, avendu brusgiatu vivu, hà sappiutu à cantà.
  È subitu, cinque zitelle fischiavanu, è seguita una cascata assordante di una nuvola sana di corvi, è anu trafittu i capi cinesi.
  E zitelle sò allineate in u pentagonu, è si sbatteranu cù energia diabolica.
  Ma altre ragazze anu unitu ancu à a battaglia contr'à i Cinesi. Anastasia Vedmakova apparsu nantu à l'aviò d'attaccu.
  È l'hà pigliatu è hà lanciatu a distruzzione cù l'aiutu di una gamba nuda, ciselata, è hà distruttu tuttu un battaglione cinese cù un lanciatore di missile.
  Anastasia cantava:
  - Unu, dui, trè, quattru, cinque -
  A strega hà cuminciatu à tumbà !
  È u guerrieru cù u capezzolu scarlattu di u so pettu pressu u buttone di u joystick, è u missile vola di novu, cù una velocità fenomenale è spewing un grande flussu di distruzzione è morte.
  Akulina Orlova l'hà pigliatu è ancu scopre i so petti. È l'hà pigliatu, pressu i so pedi nudi nantu à u buttone di joystick.
  È un cohettu s'incarcerà cù una forza còsmica incomprensibile.
  È avà solu corne è gammi restavanu da u battaglione cinese.
  Akulina Orlova l'ha presa e strinciò:
  - U grande putere di Svarog,
  Videremu u putere, u putere di Diu!
  È u guerrieru pressu u so tallone curvo nudu, tondu, rosa è assai graziosu nantu à u pedale.
  Distruttu una bomba di vacuum, mandendu un regimentu sanu di Cinese à l'infernu.
  Allora aghjunse vigorosamente:
  - A Russia hè troppu, ùn vogliu micca,
  Allora uttene un paradisu assai cool!
  Mirabela Magnetic hè ancu una ragazza assai energica. È u guerrieru pigliò è pressò i buttoni di u joystick cù i so pedi nudi. È cumu si sbatte à u nemicu cù un saltu aggressivu.
  È a massa di i Cinesi brusgià à una volta è diventeranu in cendra.
  Mirabela hà pigliatu è pressu u buttone di u joystick cù un capezzole di fragole, è a pigliarà, un cohete volarà.
  E tanti cumbattenti brusgiati in una volta, è si n'andò figurativamente in l'infernu o in u celu, o forse ancu in un locu induve e fiabe sò digià più fresche di ogni fantasia umana.
  Mirabela pigliò e cantò :
  U nostru putere hè cusì grande
  Distrughjemu tutta a Cina...
  Custruiremu per l'età -
  In celu, in mare è in terra !
  Tutti i trè aerei d'attaccu, cum'è s'elli fussinu cazzo di truppe cinesi. E i razzi di e ragazze sò spiciali, reutilizabili, grazia à a magia forte.
  E millaie di guerrieri di l'imperu celestiale vanu à l'antenati.
  È dopu Natasha l'hà pigliatu è hà sparatu razzi cù aghi velenosi da u so aviò d'attaccu.
  Quelli volaranu, è à un tempu assai avversari seranu distrutti senza alcuna cerimonia.
  È u dignitariu supremu di a Cina da a prima volta hà pigliatu è brusgiatu in un focu furioso è senza pietà.
  Natasha cantava cun entusiasmu:
  Cume avemu campatu, cumbattendu
  È senza paura di a morte...
  Allora da avà, tu è eiu camperemu ...
  È in u celu stellatu
  È u silenziu di a muntagna -
  Onda di mare è focu furioso,
  È in furia, è furiosa focu !
  . CAPITOLU #2
  E zitelle anu sfracciatu un esercitu di Cina. Ma una altra grande horda di l'Imperu Celestiale s'inclinò versu elli.
  Alenka, in più di spade, facia ancu mitragliatrici. È scrivemu in cinese cù e duie mani à una volta. È sterminò bè l'esercitu di l'Imperu Celestial.
  A zitella era in focu.
  À u listessu tempu, si tolse u so bra è espose i so capezzoli scarlatti. Sta zitella hè ghjustu maravigghiusu.
  È da i so tette cum'è boccioli di rosa volava una forza mortale di fulmini.
  È tuttu un battaglione di Cinese hè statu brusgiatu è distruttu.
  Alyonka u pigliò è cantò, scuntendu i denti :
  - Fraccioneremu tutti i Cinesi in pezzi,
  Distruzzione in u nostru, putere di putere!
  Anyuta scribbles ancu à i nemici. À u listessu tempu, usa mitragliatrici speciali, fatti in casa. Quessi sò solu distruzzioni totalitarie di l'avversarii. E eretti tumuli interi di cadaveri.
  E tanti Cinesi sò stati distrutti in pocu tempu.
  Anyuta hà lanciatu un rigalu di annientamentu cù i so pedi nudi. È stracciò una massa di suldati chinesi.
  Allora a zitella da i so capezzoli crimson, cum'è ella piglia i cumbattenti di l'imperu celeste, lupanet.
  È tuttu u regimentu nimicu brusgiarà subitu.
  Allora Anyuta cinguetta:
  - In a nostra furia, sbattemu a Cina,
  Credu, sicuru, vinceremu tutti !
  Fighting girl Alla lotta ancu cù spontaneità aggressiva.
  È i so capelli sò cusì rossi rossi è ardenti cum'è e fiamme di un focu di l'Inquisizione.
  U guerrieru u pigliò è cù i so pedi nudi lanciava u rigalu assassinu di a morte. Ha strappatu assai cinese.
  Ancu i so capi sò rotulati in direzzione diffirenti.
  Dopu à quessa, u guerrieru da i capezzoli di rubi carica cù una linea sana di pulsars. Allora piglianu è brusgianu dui regimenti interi di Cinese.
  U guerrieru di super-classe l'hà pigliatu è cantò:
  - Vinceremu i nemici, sò sicuru,
  Ùn lasciaremu micca chì a Cina piglia u mondu sanu !
  È a zitella di i capelli rossi u pigliò è fischiò per i so narici bellissimi.
  E i nasi di tutti i cinque sò assai eleganti.
  E i gammi sò cusì seducenti è nimble, è ùn si sporche micca in tuttu. I guerrieri quì sò di turnu eccezziunale. È anu un incantu unicu, è un ochju è un attaccu. Contra una tale ragazza, cunzidira chì ogni esercitu, ancu cum'è a Cina, ùn resisterà micca!
  Una zitella cù i capelli d'oru, Maria, cumbatte assai periculosa. È i so gammi nudi, ciselati lancianu cose assai letali è distruttive.
  Ma s'ellu ancu i capezzoli di pettu di fragola funzionanu. È da elli cascaranu lampi cù una forza mortale colosale.
  È un altru regimentu cinese serà brusgiatu subitu.
  Maria la pigliò e cantò, scoprendo i denti :
  - Sò una zitella, sapete, caru,
  Bella in ogni modu!
  Bella in ogni modu!
  Da tutti, da tutti i lati !
  È ancu sputarà nantu à u nemicu. È u so sputatu si trasformò in un blob hyperplasmic, espansione, spustatu, è un battaglione sanu di suldati chinesi hè statu distruttu.
  Olympia, sta ragazza eroica cù una forza fisica colossale. E i so gammi sò abbastanza grossi, abbronzati, scalzi, è à u stessu tempu eleganti è seducenti.
  È u pettu hè cum'è una mammella piena di latti, cum'è quella di u bufali più solidu è grande.
  À u listessu tempu, i capezzoli sò cum'è i capretti di papaveru, cusì brillanti, succosi è seducenti.
  Ùn hè maravigghiusu chì l'Olimpiadi prima di a lotta hè sicura di ritirata cù una decina d'omi forti, ghjovani, è li face l'amore.
  È questu dà gioia è forza supplementari.
  È avà i lampi volanu fora di i so capezzoli putenti, seducenti, grandi cum'è i pumati. È in più, in una cascata sana, cum'è s'ellu fussi una onda di tsunami.
  È subitu migghiara di Cinesi mori in una terribile agonia, a so elettricità biologica.
  L'Olimpiadi cantava:
  Nisuna pietà, nè pietà,
  nè pietà per u nemicu !
  gocce, gocce -
  Sò à l'attaccu !
  È u guerrieru pigliò è mustrò a so longa lingua, cum'è una frusta di sorveglianza.
  È cù questa lingua hà lanciatu un lollipop, in quale una particella di antimateria. In u risultatu, dui regimenti chinesi sò stati brusgiati à a terra, è un colpu cruentale hè statu fattu à l'Imperu Celestial.
  Dighjà, cinque zitelle l'anu pigliatu è, senza più, fischiaranu. È i corvi cumincianu à avè crisi epilettiche. Giranu in l'aria cum'è boomerangs, si precipitanu. È i so becchi taglianu i cranii di i suldati chinesi à morte.
  Olympias hà nutatu, ringhiannu cum'è una pantera è scopre i so denti assai longu è putenti da daretu à a so bocca.
  Hè, sicuru, un pocu di un vampire. Solu i so fangs si movenu, o, à u cuntrariu, avanzanu.
  È a voce di Olimpia hè assai forte:
  - Di sicuru, sfraciremu i nemici,
  A voce di a zitella hè incantevule, captivante ...
  Avemu pigliatu a Cina currettamente,
  Ùn simu micca solu spettatori !
  Alenka, duvete dì à a zitella ciò chì avete bisognu ...
  È hà a natura aggressiva di a robba vera.
  Alenka l'hà pigliatu è da i so capezzoli scarlatti hà sbulicatu cù una forza furiosa cù u focu, è senza sapè pulsars di pietà.
  Ognunu di sti coaguli di focu cuntene una quantità straordinaria di energia. È i Cinesi sò culpiti da e corne assai bè.
  Alenka rimarcò astutamente:
  - Quì avemu principiatu à regulà a pupulazione di u pianeta Terra !
  Anyuta da u capezzolu di raspberry, hà datu fulmini à i Cinesi. Dopu ch'ella hà ricevutu una pallottola in u tile di stampa, si ridia solu:
  - Tu menti ! Ùn pigliate micca !
  Alenka accunsentì cun grande fiducia:
  - Ùn pigliate micca !
  Olimpiada u pigliò è, cù u so taccu nudu è tondu, cum'è cù una mazza, pistò in a mandibula di u generale cinese, è gorgogliò :
  - Per una nova URSS senza tsarism è leaderism !
  Maria accunsentì, battendu da un capezzolu di fragole cun un rigalu assai distruttivu è fatale di a morte:
  - Iè, u rè hè troppu caru per manghjà !
  È fece l'ochju à i so amichi.
  Ma per avà, sò cunquistate formalmente a Cina, per scopi speciali.
  A zitella rossa è bellu bella Alla pigliò è cantò, scoprendu i so denti bianchissimi è perle :
  - In u so regnu, u dragone,
  Tuttu u vivu è luminosu distrugge ...
  Ci hè solu un lamentu,
  Scacciate a catena di ghjenti di spazzatura !
  È u guerrieru l'hà pigliatu da u capezzolu rubinu cum'è un lampu. È dinò spegnerà i Cinesi, è li mette in una manata di cendri.
  Alla pigliò e cantò, scoprendo i denti e facendo l'occhiolino:
  - Da u male dragone,
  U genus hà salvatu a Terra ...
  È a luce di u celu -
  Hà lasciatu a ghjente !
  È u guerrieru farà l'ochju à i so cumpagni di novu ...
  Ebbè, i cinque capiscenu chì a Cina si batte cù un entusiasmu tremendu.
  Ma quì hè intrutu in a battaglia - Albina è Alvina. Sò assai belle ragazze è bionda à u stessu tempu.
  Volanu nantu à aerei di cummattimentu, cum'è l'aerei d'attaccu. È mandanu una carica letale dopu carica.
  Quessi sò e ragazze - per dì chì super significa micca dì nunda.
  È pressu i buttoni di u joystick cù i so capezzoli scarlatti è mandanu missile assai sfracicante cù una putenza letale colossale.
  E tanta distruzzione hè fatta in Cina. Funghi interi risuscitanu da l'annihilazione di i suldati di l'Imperu Celestial.
  Albina sparò prima cù i so pedi nudi. È sputò un rigalu colossale è distruttivu di annihilazione.
  E poi applicò u capezzolu rubino di u pettu. È i Cinesi tornanu assai duru.
  Albina la pigliò e cinguettava, scoprendo i denti e cantendu :
  Seremu in u cumunisimu prestu
  L'ascesa di u mo paese...
  Eliminate solu u latru
  È una capra calva !
  Dopu à quessa, a zitella pigliò è mustrò a so lingua assai longa è agile.
  Cun elli era assai piacevule à liccà i pulsanti, verghe di giada. Ella li piacia immensamente.
  Alvina ùn hè ancu contru à serve l'omi. È più di tuttu avete piacè quandu pigliate soldi da i masci. Hè veramente un piacè è piacevule.
  Alvina pigliò e cantò :
  - Fate soldi, fate soldi
  Dimenticà u sonnu è a pigrizia...
  Fate soldi, fate soldi
  U restu hè tuttu spazzatura !
  È u guerrieru hà pressu novu u capezzonu di fragole nantu à u buttone, è u rigalu di l'annihilation hà eruptatu cù una forza mortale è a massa di i Cinesi hè stata distrutta.
  Queste ragazze sò, sicuru, estremamente cool.
  Albina hà dettu à u so cumpagnu:
  - Sì un bellu guerrieru !
  Alvina hà rispostu logicamente :
  - Cum'è tù !
  È Alvina hà mandatu un altru rigalu d'annihilazione cù l'aiutu di i so pedi nudi.
  E cinguettava :
  - Ci sarà novi età
  Ci sarà un cambiamentu generazionale...
  Ma nimu mai
  Ùn vi scurdate di u scopu luminosu!
  E zitelle tornanu pressu cù i so tacchi nudi nantu à i pedali. È di novu massi di Cinesi sò stati ammazzati.
  Questu hè veramente grande.
  Ma in battaglia, è Anastasia Vedmakova. Hè assai attiva è aggressiva nantu à l'aviò d'attaccu.
  Canta ancu cù una risa :
  - Dopu avè lettu duie linee da u revolver,
  affrettatevi è uccidete u male ...
  Male furioso, diavolo di l'infernu,
  L'omu calvo hà cuminciatu à sterminà a ghjente !
  È Anastasia Vedmakova hà pigliatu è strincò à i so cumpagni. Hè una guerriera assai bella, è ancu i capelli rossi.
  È tutti i Cinesi chì sò stati culpiti da i so missili sò stati strappati in pezzi.
  Ma in a battaglia è Akulina Orlova. A zitella hè in lotta è rapida cum'è una cobra.
  È u so aviò d'attaccu salta cum'è un chip nantu à l'onda durante una tempesta.
  Akulina schiaccia i Cinesi. Li batte cù i so pedi nudi.
  Mentre a zitella canta:
  - Calvi, calvi, calvi,
  Destinu inquietu...
  Ma perchè, per chjude a calva,
  Avete bisognu di prublemi ?
  Allora a zitella hà sparatu di novu, ma sta volta utilizendu u so capezzolu appetizing cum'è una fragola matura.
  Mirabela pigliò dinò è pressu i buttoni cù i so pedi nudi. È hà culpitu à i Cinesi cù razzi.
  Tanti nemici sò morti.
  A zitella a pigliò è cantò, scuntendu i denti :
  Una grande guerra hè in furia
  Guerra senza ragione...
  Satanassu s'hè liberatu
  È a morte hè ghjunta cun ellu !
  I piloti femini battenu i Cinesi assai attivamente. È anu mandatu razzi brusgiate regimenti interi. È ancu abbandunonu bombe cù agulla è boli, chì mostranu una forza straordinaria è ingenuità. Guerrieri chì dì - classa!
  Ma in a battaglia contru i Cinesi è Elisabetta, cù trè amichi nantu à u tank. U so equipaggiu era soprannominatu - E-4, cusì maravigliose ragazze in questu.
  Di sicuru, i guerrieri in mutandine solu.
  È abbronzatu, è assai musculus.
  Elizabeth pressò u so pede nudu è cisellatu nantu à u buttone. Mandò un proiettile di forza mortale colossale è arrulò:
  - Sò a zitella più forte di u mondu !
  E tanti Cinesi sò stati distrutti da stu proiettile mortale.
  Quessi sò e ragazze chì amanu tumbà.
  Elena hè ancu una zitella in solu mutandine è una bionda. È in generale, in questu carru, tutti i quattru belli sò biondi. Solu un pocu sfarente sfumature di capelli.
  E di sicuru, bella è tettona.
  Elena pressu i so capezzoli scarlatti nantu à i buttoni di u joystick. L'artiglieria sparò è i cunchiglia volanu.
  Allora ùn anu micca un simplice, ma cù quattru fucili.
  E ragazze, devi dì, sò assai allegre è simpliciamente bellissime.
  Elena cantò, scoprendo i denti :
  - Sò una ghjovana chì si chjama Carlu,
  Ùn aghju micca ghjucatu spessu, ma hè fantasticu !
  Ekaterina hà ancu pressatu i so capezzoli di fragole nantu à u buttone di joystick, hà reagitu cù una mina distruttiva è chirped:
  - Dà tutti i clienti cù un diamante surrisu,
  Andemu a strada di a luce - senza sapè l'errore!
  Euphrosyne ùn hè ancu micca miss in battaglia. Prima, hà pressu i buttoni di u joystick cù i so pedi nudi, è hà mandatu un projectile di frammentazione letale, altamente splusivi.
  E poi pressu i so capezzoli rubi nantu à i buttoni è tagliate i so avversari à morte. Allora sbuchjava, mandava fiumi di proiettili da mitragliatrici, è scopre i denti, cù zanne di lupa :
  - I lupi sò l'animali più belli,
  Straccia tutti, senza sapè pietà !
  È e quattru zitelle l'anu pigliatu è gridò:
  - È quale truveremu in battaglia, è quale truveremu in battaglia,
  Lasciamu, strappamu !
  Lasciamu a pezzi !
  Lasciamu a pezzi !
  Quessi sò e ragazze è u tank manda cunchiglia di forza mortale è scribbles da mitragliatrici. Ùn ci hè manera di resiste à tali crooks. Hanu u putere di a rabbia, a fiamma di a passione è a fiducia in a vittoria. È à u stessu tempu, si mette ancu i so tacchi brutti è tondi in faccia à i cinesi catturati è li furzeghjanu à liccà cù a so lingua.
  L'omi amanu è odianu à u stessu tempu. È e ragazze sò ghjustu grandi.
  Tuttavia, i Cinesi ùn disprezzanu micca a tortura. Un zitellu di tredici anni, Ileyka, hè statu pigliatu. È cuminciaru à interrogà cun predilezione.
  U zitellu era zittu prima. Tandu li strappavanu i panni è u mettenu in un ganciu cù e mani ligate daretu à ellu. È cuminciaru à cullà più altu.
  L'articulazioni di u zitellu si torcevanu, è Ileika geme. È hè diventatu sempre più altu.
  U boia tirò i pedi nudi di u zitellu. È si vultò è urlò in un dolore atroce.
  I Cinesi ridianu è cuminciaru à indicà i diti. Hanu criatu Ileyka ancu più altu. A corda era digià assai più stretta. Finu à u tettu. Un zitellu impotente, nudu, appiccatu nantu à un rack, i so pedi nudi strisciavanu.
  Allora a corda cascò subitu. U corpu di u zitellu hè cascatu.
  È solu à u pianu stessu, a corda si stende torna. Ci era un urlo inumanu di dulore incredibile. Ileika aquila è twitched.
  È i boia si ridianu. Ùn anu mancu dumandà dumande, ma solu torturatu u zitellu.
  Allora i Cinesi pigliò u zitellu per i pedi nudi è li pressu. Pusanu nantu à u bloccu, fermamente clamping it. L'apertura di u bloccu era di ferru, è apposta per i zitelli. È fissatu fermamente.
  Allora l'esecutori cuminciaru à appiccà pesi nantu à i ganci. Hanu rivisionatu u zitellu. Appena nudu, sudatu, cù i musculi stritti, cù un capu biondu, è una faccia torciata da u soffrenu.
  Stendu u zitellu, i Cinesi cuminciaru à battelu cù una frusta. L'anu fattu cun grande piacè.
  U picciottu rughjonu è ghjimì... Un sibilu ghjunse da a so gola. È i boia ùn sapianu chè ch"elli ridianu.
  A pelle nantu à u spinu di u zitellu sbuchjava à i primi colpi forti. U sangue si mischia cù u sudore. U zitellu gridava è pruvò à strincà.
  Ma questu hà fattu ancu più doloroso.
  È tremava di singhiozzi.
  Allora i boia, senza pensà duie volte, cuminciaru à stallà legne magre sottu à i pedi nudi di Ileyka.
  È duie donne cù l'occhi stretti pigghiaru una buttiglia d'oliu d'aliva. È cuminciaru à lubricate i soli di u zitellu, induriti da longu caminari scalzi.
  Ileyka gemì:
  "Ùn dicu nunda in ogni modu!"
  E donne ridianu è sbattevanu cù e mani u culo nudu di u zitellu.
  Allora finiscinu di ingrassà e sole di u zitellu callu, ma senza polvera prima di a tortura.
  Allora u boia purtò una torcia è accende u focu. A fiamma s'arrizzò è u predatore liccò u taccu induritu, tondu, infantile.
  Ileyka urlò di novu. U focu face male... U boia mette u poker è cuminciò à scaldà sottu à i pedi nudi di u zitellu. Un altru torturare hà pigliatu una verga di ferru rossu da u focu. È hà cuminciatu à batte à a ghjovana Ileyka cù un bastone rossu da u calore nantu à a so schiena tannata è musculosa.
  U zitellu era in un dulore tremendu. Ma ancora gridava cù a so forza:
  - Wow, ùn dicu micca ! Oh, ùn dicu micca ! Ai, mamma, mamma - ùn dicu micca !
  I boia anu arrustitu u picciottu à e sole nude è u battevanu à u spinu. Allora unu di elli pigliò un pezzu di ferru da u focu. Pigliò u metallu rossu in u pettu di u zitellu è, surridendu carnivore in russo rottu, dumandò :
  - Chì male ?
  U zitellu hà urlatu in daretu:
  - Ùn dicu micca !
  Ancu l'odore di carne scorched hè diventatu più forte. Un altru torturatore hà pigliatu pinze, a fine di quale era riscaldata in u focu.
  È cuminciò à rompe i diti di u zitellu nantu à i so pedi nudi. Cuminciò cù u dettu chjucu, è l'hà svitatu cun un crunch.
  Ileyka urlò disperata:
  - Ah-ah-ah-ah ! Ùn diceraghju micca !
  U boia hà ruttu prima i dita di u zitellu nantu à u so pede nudu drittu, è poi si trasfirìu à manca. Era un zitellu assai grande è forte. Ma aghju pruvatu à rompe i mo dita u più lentamente pussibule.
  Quandu l'ultimu crunched, u big toe di u pede manca, stancu da a tortura, Ileyka perde a cuscenza da u scossa di u dulore.
  Un bucket d'acqua di ghiaccio hè stata immediatamente versata nantu à ellu. U zitellu hè ghjuntu à i so sensi. È cuminciaru à battellu di novu cù una verga rossa in u spinu.
  I soli eranu ancu fritti cù u focu. È à u stessu tempu, i boia anu purtatu duie torche à u pettu di Ileika digià brusgiatu.
  U zitellu gridava qualcosa chì ùn pudia capisce e parolle.
  Dui boia anu purtatu ancu torche sottu à i so ascelle. È hè ancu cusì doloroso, è solu soffrenza insupportable.
  Ileyka urlava è si lamentava, ma era sempre pussibule di capisce l'inarticulatu:
  - Ùn dicu micca !
  U boia hà purtatu a torcia à u culo nudu di u zitellu, hè diventatu ancu più doloroso. Ma Ileiko hà urlatu in ogni modu:
  - Ùn dicu micca !
  Tandu a torcia femina pigliò una torcia in manu, s"arrizzò in punta di pedi è sparò una fiamma à traversu i capelli biondi di u zitellu nantu à u so capu. È i filamenti biondi chjaru piglianu è s'eranu. U focu hà agghicatu a testa di Ileika.
  A donna ridia è disse aggressivamente:
  - Sò un diavulu diavulu !
  U capu di u zitellu, avvoltu in fiamme, cascò da u so latu. Era evidenti chì u corpu hà cessatu di sparà.
  U boia hà spruzzatu di novu u bucket d'acqua di ghiaccio preparatu.
  Ma u zitellu brusgiatu ùn si movia.
  A tortura femina pusò a so manu nantu à u pettu vescicatu è fuligginu di u zitellu. Ella l'hà tenutu per un pezzu è gurghgled cun fastidiu:
  - Appoggiata in daretu !
  U boia anzianu disse cun fastidiu :
  - L'avete esageratu ! Ebbè, scherza cun ellu ! Mancu una sola vittima !
  Allora Alenka puderia cummattiri cun grande furia, cusì hà capitu chì a so causa era ghjustu.
  È cusì a zitella hà pigliatu è sbattu da i capezzoli scarlatti di una forza assai grande cù lampi mortali. Litteralmente brusgiavanu i Cinesi, ùn li dendu nè una chance di sopravvive nè mancu un scratch in e ragazze.
  Allora Alenka hà lanciatu un pezzu di morte assai mortale è distruttivu cù i so pedi nudi.
  È tuttu quellu battaglione di suldati chinesi strappava.
  Alenka pigliò e cantò:
  - A nostra gloria cosmica,
  U putere sarà torna in gioia !
  Anyuta hà ancu pigliatu è hà tenutu una ricezione di polpo cù spade. Tagliate assai suldati chinesi. Tagliate i so capi senza pietà.
  Tandu, cù i so pedi nudi, ghjittava l"aghi mortali. Quelli chì volavanu colpivanu i Cinesi à morte.
  E poi i capezzoli lamponi di Anyuta sbatteranu à i so nemici cù impulsi distruttivi è distruttivi.
  Anyuta cantava, scoprendu i so denti chì scintillavanu cum'è perle :
  - Ci sarà prestu u paradisu nant'à u pianeta,
  Cunquisteremu ancu a Cina!
  È u guerrieru l'hà pigliatu è cumu si fischia ...
  I corvi anu sviluppatu turbulenza in u cervellu. È cascanu cum'è grandine, punchendu i cranii di i suldati cinesi.
  Alla i capelli rossi fece l'ochju à u so cumpagnu, è dichjarò, stringhjendu l'ochji smeraldi:
  - Guerra Santa
  A nostra vittoria serà...
  Dà a morte à Satanassu
  Questa hè a nostra cunversazione!
  È una zitella cù i capelli rossi di ramu, cum'è cù i so diti nudi, tirava un pezzu di morte cun grande putenza distruttiva. È a massa di Cinese scoppiarà.
  Dopu à quessa, a zitella hà ancu carica da i so capezzoli rubi cù lampi letali.
  Quelli anu brusgiatu subitu dui battaglioni chinesi.
  Alla pigliò e cantò, stringhjendu l'ochju à i so cumpagni :
  - Sò grande
  Una zitella di u più altu ordine ...
  Per mè, un omu hè solu un prosciuttu,
  Cumprate di novi prestu!
  Maria fece ancu l'ochju à i so cumpagni è cinguettava :
  - Nimu ùn ci ferma
  A zitella abbandunà tuttu u regimentu !
  È u guerrieru cù i so puntelli nudi hà lanciatu un rigalu d'annihilazione assai distruttivu è distruttivu.
  E poi Maria a pigliarà è batterà i pulsars da i capezzoli di fragole. Quelli volaranu è ùn ci sò micca duie cumpagnie chinesi - restanu solu carbone.
  Maria a pigliò è cantò, sputendu una macchia di magoplasma :
  - Un focu mi brusgia in l'anima,
  È u focu infuria in a mo testa...
  Ti metteraghju a furia sapè in colpu
  Alzate più altu - a bandiera di a luce!
  È a zitella fischiarà di novu ... Poveri corvi, un tali ultrasound hè fatale per l'arechje.
  Cume scherzu nantu à l'arechje, è scunfitta cumpleta è sterminiu.
  E ragazze anu un tali campu di basket in a so testa.
  Più precisamente, micca e ragazze, ma u corbu ...
  Falanu. Punching heads Chinese.
  Maria la pigliò e cantò, scoprendo i denti :
  - Cascà prostratu, prostratu, prostratu,
  Vi hè statu datu stu dirittu ...
  Davanti à a zitella scalza, prostrata,
  In slush o fangu, ùn importa micca !
  Olympias, a zitella eroica sustene u so cumpagnu, è ancu cumu sputò. Una macchia grande è crescente di plasma magicu volava da daretu à a bocca di a zitella. Il s'écroula et avala un régiment entier de l'Empire céleste.
  Dopu à quessa, a zitella di l'eroe pigliò è scacciò i so gammi cù i so pedi nudi, un rigalu di sfracicà è brusgià annihilation.
  Splode cum'è una piccula bomba atomica. È un altru regimentu cinese hè statu carbonizatu. È ancu l'osse ùn sò micca lasciati, da i millaie di guerrieri di l'Imperu Celestial.
  Olympia hà nutatu, snudandu i so denti assai putenti, cum'è quelli di un tigre à denti di sabre :
  - Ma sempre più forte chè mè,
  Ùn ci hè nimu in u mondu, ùn ci hè nimu in u mondu !
  Allora i so petti parevanu emettenu un rigalu di putenza uccisiva colossale da i capezzoli di a dimensione di un bonu pumadoru.
  Dopu quì, l'Olimpiadi, cumu darà:
  - È a donna si piglia à tempu, da a gola à tempu !
  E poi tutti i cinqui picciotti l'anu pigliatu è fischiavanu à una volta ... È u corbu serà cusì sordu chì litteralmente cullà nantu à e so frunti cù i so ochji. E sguazzari in veri bari.
  Olympia, scoprendo i denti e ruggendo come un ippopotamo, dichiarò:
  - Ùn ci hè locu per i debule,
  Ùn ci hè locu per i debuli !
  E quì di novu e zitelle cumu si fischianu ... È i corvi cascanu, è i cranii chinesi perforanu bè ...
  Oleg Rybachenko è Margarita Korshunova - sti zitelli eterni si battevanu di novu è dimustranu a so prudenza fenomenale.
  Eccu u picciottu Oleg, hà pigliatu è tene e so spade, chì subitu allungò a ricezione di u machaon.
  È a massa di i Cinesi hè stata tagliata.
  Allora u zitellu hà lanciatu un discu affilatu spiciale cù i dita di i so gammi nudi, zitellini ... Volava longu à una tangente è tagliò i capi di centu cinesi.
  U zitellu immurtale hà pigliatu è cantò felice:
  - Sò una grande persona
  O solu un anghjulu...
  Aghju vintu solu tutti
  In una lotta feroce !
  Margarita Korshunova hà ancu tagliatu i Cinesi, ùn li dendu micca chance, o a minima pietà.
  U guerrieru extra-classe hà pigliatu cù spade à i nemici cum'è una splutazioni. È figurativamente tagliate i so capi.
  È piglianu è rotulanu cum'è capi di col.
  È tandu a zitella cù i so pedi nudi lanciarà un pezzu di putenza distruttiva colossale. È un saccu di Cinese saldaranu in una volta.
  Allora canta :
  - In u mondu di a forza còsmica,
  Simu più forti chè u dragone...
  Per amore di a grande Russia,
  U cattivu calvo perirà !
  Dopu à quessa, u zitellu è a zitella sbulicanu e so guancia à una volta è pigliò fiatu. È ci era un fischiu assai assordante.
  I corvi sò stati culpiti da un jet di scossa è cascò in un knockout. È piovevanu cum'è grandine nantu à i capi rasati di i Cinesi. Cascànu è murenu, senza alternativa.
  È i guerrieri di l'imperu celeste sò stati ammazzati parechji millaie.
  Oleg è Margarita anu dettu à l'unison:
  - U mondu ci deve rispettà è avè paura,
  I sfruttamenti di i suldati ùn contanu micca u numeru ...
  I Russi sò sempre stati capaci di luttà,
  Ci sarà una freccia assai affilata !
  . CAPITOLU #3
  E zitelle evocanu una stallazione speciale per elli - un lanciafuga cù dodici barili. Ci vole à dì - assai seriu. E poi Alyonka pressò u buttone cù u so capezzolu scarlattu.
  È hà travagliatu, i flussi di u focu si sparghjenu nantu à i Cinesi. È hè una prestazione assai pungente è mortale.
  È i guerrieri di l'imperu celeste brusgianu, cum'è s'ellu eranu candele nantu à un arbre di Natale.
  Alenka pigliò e cantò:
  - U mo grande salutu,
  È u bouquet più luminoso!
  Fucked on the Chinese pressing the nipple raspberry di u pettu è Anyuta. Hè una zitella di a più alta cultura è classe.
  È s'ellu canta, u sfrazzerà.
  È i Cinesi ùn anu micca un battaglione sanu - anu brusgiatu in cendra.
  Hè u tipu di ragazza chì hè - estremamente cool.
  Ma l'Alla rossu hè ancu più cool. È u so capezzolu rubino pressu cun grande forza è energia nantu à i buttoni.
  È quì travaglia.
  È veramente brusgia tuttu à a terra ...
  Alla, videndu chì i Cinesi brusgiavanu è morenu, cantò :
  - Sò a zitella più forte di u mondu,
  È cunquistò tutte e sfaccettate di l'etere!
  È u so tallone nudu hà lanciatu una mossa di morte devastante. Quì hè una zitella - cool!
  Allah hà dettu cù una risata:
  - U mo putere fenomenale...
  Maria hà sparatu, appughjendu u buttone cù un capezzolu di fragole è logicamente obiettò, svenendu i denti :
  - Micca u vostru, ma u nostru !
  È i guerrieri piglieranu è rideranu, cun duru aplombu. E poi piglianu tramindui è fischianu.
  I corvi sò stati culpiti da una onda ultrasonica nantu à u so cervellu. Si sò cunfunditi.
  È e bellezze piumate cuminciaru à falà è pierce i capi di i guerrieri chinesi.
  Queste ragazze sò ghjustu maravigghiusu!
  L'Olimpiadi sò assai aggressivi. Ella, ancu, pressu u so grande, cum'è un capezzolu aranciu nantu à u buttone. E cumu si sputarà una cascata assassina di morte è distruzzione.
  E tanti Cinesi à una volta piglianu è brusgiavanu. Sò stati completamente carbonizzati.
  Olympia pigliò e cantò:
  - Sò a zitella più forte di u mondu,
  Possu facilmente rompe l'avversari ...
  Natemu longu i flussi di etere cuntinuu,
  A giunta ùn hà da pudè rompe u dragone !
  È i guerrieri da i so capezzoli di pettu, cumu si sbattulanu cù tali lampi assassini, chì hè solu l'orrore.
  Brusgià a capitale battaglioni chinesi. Eccu e zitelle. E i so pedi nudi lancianu rigali di annientamentu cù una forza terribile.
  L'Olimpiadi piglianu è fischiavanu ...
  È u so fischiu hà subitu abbattutu parechji millaie di corvi à a terra, punzendu i Cinesi à morte.
  I guerrieri, sicuru, sò felici. È si ridenu.
  Tutte e cinque bellezze sò cusì belligeranti è witty.
  Quì dinò, Albin è Alvin attaccanu da l'aria, nantu à aerei di cummattimentu. E cumu mandaranu razzi di putenza distruttiva colossale, chì soffianu è strappanu tuttu.
  Albina u pigliò è cantò, appughjendu u grillu cù u so capezzolu scarlattu :
  - Sò a più grande eroina di u mondu !
  Alvina hà ancu chjappà, premendu u so capezzolu rubino nantu à u so pettu, è cinguettava, scoprendu i denti :
  - Innò, simu i più eroini di u mondu !
  È e zitelle cantavanu à l'unison :
  Eiu, tu, ellu, ella - inseme tuttu u paese,
  Inseme famiglia amichevule
  In a parolla noi
  Centmila mè !
  È e zitelle cumu riri, è i tacchi nudi nantu à e leve.
  E bombe volavanu à i Cinesi. Di sicuru, l'Imperu Celestial ùn hè micca furtunatu per trattà cù e ragazze chì si battenu solu in mutandine.
  Anastasia Vedmakova hè ancu in u celu. E sta zitella, chì hè digià più di centu anni, ma ùn hè micca età, perchè hè una strega.
  È u guerrieru cù un capezzolu rubiu pressu u buttone. È subitu i missili di cummattimentu volaranu à u mira.
  È tuttu un regimentu cinese, cumplettamente distruttu.
  Anastasia Vedmakova hà nutatu, passendu u bordu di a so manu nantu à a gola:
  - Ci hè una grande purga !
  Akulina Orlova accunsentì vuluntariamente cù questu, ancu pumming u nemicu, è scopre i denti, chì hè più biancu chè a prima neve:
  - Ci hè una spazzata di a zona !
  È a zitella torna à appughjà u capezzolu di fragole di u so pettu nantu à u buttone di joystick, è manda un cohete mortale.
  Mirabela Magnetic hà pigliatu è sbattu à u nemicu cù l'aiutu di i so pedi nudi. È un missile letale sbatterà i Cinesi. È ci era a distruzzione tutale è a morte.
  Questu hè Mirabela - ghjustu super. È a zitella hè cum'è slapping u nemicu cù un capezzolu di fragole.
  E zitelle u pigghiaru è cantavanu, stampandu i so tacchi nudi è tondi :
  - Cancelleremu facilmente tutti,
  Per u putere di i soviets...
  È vi romperemu tutti
  À sta canzona !
  I guerrieri sbattono cusì à u nemicu cù i so razzi. È hè veramente estremamente mortale.
  Eccu e zitelle cù i gammi nudi, ciselati.
  Anastasia Vedmakova, sfracciandu l'inimicu, rughjò:
  - U craniu salta scintillante di notte,
  Vole fà pazza una ragazza...
  E inghiottindu vittime innocenti cù una serpente,
  Hè solu un fastidiu !
  Akulina Orlova hà colpitu u nemicu cù un capezzolu di rubino. Ella chjappà u nemicu à morte, ùn li dete micca a minima chance è brusgia un battaglione sanu di Cinese.
  Allora Akulina pigliò è cantò :
  - Una zitella hè quì, una zitella hè quì,
  A vita hè una bugia cumpleta !
  È u guerrieru hà mandatu un rigalu assassinu d'annihilazione à u nemicu cù u so taccu tondu.
  Poi cinguettava :
  - Distrughjeraghju tutti i Cinesi, vi mustraraghju a faccia di a mo zitella !
  Eccu e zitelle - scalzi è belle è cù gambe seducenti, assai ciselate.
  Anastasia Vedmakova lancia una piccula bomba, hà distruttu i so avversari è cinguetta:
  - Gloria à a nostra grande Patria !
  Eccu Alice è Angelica in battaglia. Anu battutu i Cinesi cù fucili di sniper. In generale, e ragazze sò maravigliose.
  Alice sparò, fece un pugno tra cinque cinesi in una volta e scagliò:
  - In l'immensità di a maravigliosa patria,
  Temperatu in battaglie è travagli...
  Avemu cumpostu una canzona allegra
  O grande amicu è capu !
  È u guerrieru scacciò i so pedi nudi, un rigalu mortale di a morte. È strappatu assai avversari.
  Angelica hà ancu schiacciatu i nemici. Ella hà trafittu quattru nemici cun un colpu è urlava:
  - Vinceremu di sicuru tutti, è ci sarà u cumunisimu !
  È u guerrieru hà lanciatu di novu u rigalu assassinu di l'annihilazione cù i so pedi nudi. E tanti Cinesi sò stati distrutti à una volta.
  Era cum'è grande.
  E duie ragazze sò assai belle. Alice hè bionda è Angelica hè rossa. Sò in generale solu grandi.
  È sparanu à i nemici in u grossu di l'orda.
  Alice pigliò e cantò :
  - circulu solare,
  U celu intornu ...
  Hè un disegnu di una zitella !
  È u guerrieru pigliò cù u so taccu nudu è lanciava un pacchettu splusivi di carbone. Chì hà pigliatu assai cumbattenti chinesi è strappatu.
  Angelica fece nutà cù una risatina, è scopre i so denti, chì avia cum'è grandi perle :
  - Hè ghjustu grande !
  È ancu i diti nudi di a ragazza di i capelli rossi lanciaranu sacchetti splusivi cù una mistura aggressiva di distruzzione.
  Eccu e ragazze - acrobatica eccezziunale. Mostranu a so classe più grande è aggressiva.
  Alice pigliò e cinguettava, scoprendo i denti:
  Aghju disegnatu nantu à un pezzu di carta
  Firma di u circulu nantu à a lavagna !
  È dinò, u so pede nudu è graziosu lancia qualcosa cù una forza assai mortale.
  È una massa di distruzzioni - uccidendu i Cinesi.
  Angelica strinse l'ochju.
  - Sarà tuttu cusì - incantevule !
  È u so taccu nudu, tondu, rosa inchiodatu cum'è un chiovu...
  Guerrieri, di sicuru, ùn permettenu micca à i Cinesi di sbulicà cù una onda. È tutti striscianu.
  U numaru di guerrieri di l'imperu celeste hè grande. È sò tutti ramu è ramu, è aghju attaccatu cù a più grande passione.
  Angelica batteva e so mani è cantò :
  - A grandezza di u Russu ricunnosce u pianeta,
  U fascismu hè struitu cù un colpu di spada...
  In i puesii di e zitelle, a vittoria hè cantata,
  È crede ch'elli custruiranu u cumunismu !
  È u guerrieru u piglierà è sputerà ... È una macchia di plasma magicu hè cresciutu à una volta, è copre i Cinesi.
  Pudemu cusì - e ragazze sò ciò chì avete bisognu.
  Alenka spara à i Cinesi da mitragliatrici. Allora li taglia cù spade ...
  È quandu una mitragliatrice apparsu in e so mani cum'è per magia. È ella lacemu i nemici.
  Allora Alenka hà falciatu i Cinesi, ùn li dete micca a minima pietà.
  È a zitella hà lanciatu un rigalu assassinu di a morte cù i so pedi nudi, è sparghje i guerrieri di l'imperu celeste.
  Allora cantò :
  - Sò a zitella più forte di u mondu,
  Cool maestru di l'etere terrestre!
  Anyuta hà cunfirmatu questu:
  - Iè, bravu maestru !
  È pigliò i pedi cù i so puntelli nudi è scacciò u rigalu assassinu di a morte, è spostò tanti Cinesi à una volta.
  Eccu una zitella cusì.
  È ancu da i capezzoli scarlatini cumu si carica u lampu. È i guerrieri di l'imperu celeste si stendenu cum'è fasgi di fenu.
  Anyuta hà pigliatu è cantò :
  - Gloria à l'era di i zari russi,
  U nemicu, a ghjente rompe!
  Questu hè cumu travaglianu e ragazze. È Alla hè una bellezza rossa cun elli. È da i capezzoli di rubino rivisione i lampi succumbs. È porta a morte tutale.
  Allah cantò, sorridendo:
  Ùn rompe micca l'ali di a zitella sfacciata,
  Ùn ci hè micca pietà in mè è micca casualmente ...
  Ùn mi piace micca a viulenza è l'impotenza,
  Hè solu una pietà per u Cristu crucifissu !
  Hè una guerriera cusì cummattitiva è aggressiva piena di energia.
  Maria, ancu, caricarà un pulsar da i capezzoli di fragole. Bruciarà una massa di cumbattenti cinesi è coo:
  - Questu hè u mo putere spaziale !
  È i so ochji brillanu di lampi.
  È i pedi nudi lanceranu un rigalu di annientamentu. Queste ragazze sò a classa più alta.
  L'Olimpiadi anu cacciatu u nemicu. À u listessu tempu, hà ancu utilizatu pulsars ardenti da i so grandi capezzoli.
  A zitella eroe hà travagliatu cù una grande accelerazione. Ùn hà datu à nimu a minima chance.
  È u guerrieru lanciava rigali assai distruttivi di a morte cù i so pedi nudi.
  È mentre cantava :
  - A patria è l'armata sò dui pilastri,
  In quale si trova u pianeta...
  Prutegeremu i nostri petti, simu u to paese,
  U to esercitu hè cantatu da tuttu u populu !
  Una volta di più, i so capezzoli di tomate lancianu rigali di putenza uccisiva colossale.
  Elizabeth da u tank hè ancu sparata. Ella spara, pressendu i so capezzoli scarlatti nantu à i buttoni, è strilla:
  - Ùn sò micca più forte, scuzzuleraghju à tutti !
  È stringhje à i so cumpagni.
  Elena hà accunsentutu cù questu, pressu u buttone cù u so capezzole crimson è un proiettile sputò fora di a canna, strappandu i Cinesi:
  - Pè a nostra patria di u cumunisimu !
  È a zitella guerriera strinse l'occhi di zaffiro.
  Catherine hà nutatu, mandendu rigali assassini di morte vera à i so avversari:
  - U cumunismu hè una scienza !
  Di novu hà pressatu u buttone cù u so capezzolu rubino.
  Euphrosyne dichjara mentre luttava cun grande ostinazione contr'à l'inimicu, è cù i capezzoli di fragole:
  - A nostra fede in un futuru luminosu ùn nega micca u passatu gloriosu di u nostru imperu!
  Elizabeth accettò prontamente à questu:
  - Cum'elli lodavanu u rè, cusì loderemu !
  È u guerrieru mostrò una lingua longa.
  Ekaterina hà nutatu, sparendu in questu casu, pressu u buttone di joystick cù i so pedi nudi:
  - È da e coste Chudsky,
  À a ghiacciata Kolyma,
  Tuttu chistu hè a nostra Terra,
  Tuttu chistu simu noi !
  Euphrosinia sbatté, di nuovo usando il capezzolo di fragole e arrucchiò, strizzando l'occhio:
  - U mo grande putere
  Schiacciaraghju u crocodile !
  È e ragazze attaccanu. À mezu à elli sò Natasha è Zoya.
  Quì e zitelle piglianu da l'obusu cum'è una carica di un rigalu cusì distruttivu di a morte.
  Natasha pigliò e cantò:
  - Bombe volanu è razzi,
  U più grande PR...
  In i canti di u populu sò cantati,
  Un colpu terribbili chjappu !
  Zoya hà dettu in modu aggressivu:
  - Un colpu putente - bè !
  E pigliò è pressu i so pedi nudi nantu à i buttoni. Quessi sò tutti bellezze marziali.
  Oleg Rybachenko nantu à u muru. Un picciottu immurtale, chì pareva circa dodici anni, lancia aghi cù i so pedi nudi. È colpisce i Cinesi chì avanzanu. Duzina à una volta.
  Lancia aghi è Margarita cù e dite nude. A zitella distrugge l'avversari è sguilla:
  - U mo grande putere !
  È si batte bravamente.
  Natasha lancia ancu un boomerang putente cù i so pedi nudi. Cumu sfracicà l'avversari è sguillate:
  - In nome di a grande gloria !
  Allora Zoya taglia u Cinese cù spade, è à u stessu tempu lancia agulla cù velenu cù i so pedi nudi. È canta per ellu stessu:
  - In a vastità di Russia,
  Pudemu salvà tutti !
  È torna e spade cascanu nantu à l'avversari. E s'elli chop, allora senza pietà.
  Ma quandu Aurora hà cuminciatu à distrughje, è à lancià boomerangs cù i so pedi nudi, allora questu hè cumplettamente distruzzione. È i Cinesi uccisi cascanu sottu à i colpi di u diavulu rossu.
  È a zitella rugia :
  - Scupriraghju è strapparaghju tuttu !
  È cumu pigliarà è taglierà cù e duie spade !
  È da u so taccu nudu vola un discu tagliu è piercing. Questa hè generalmente una ragazza di morte tutale.
  È quì hè Svetlana in a battaglia decisiva. Cumu turmentemu i Cinesi, è tagliateli in picculi pezzi cù spade.
  A zitella hà scrollatu a farfalla, è sette guerrieri di l'Imperu Celestial sò stati pirate à morte.
  E poi agulle affilate è velenose volanu da i piedi nudi. È maravigliate i Cinesi.
  Oleg Rybachenko cumbatte cù guerrieri gialli. E so spade sbattulanu cum'è una elica.
  U zitellu canta cun piacè :
  - Seraghju u campionu mundiale più forte,
  Vinceremu l'America, a Cina !
  È torna u zitellu lancia ghjochi sharp cù i so diti nudi di i gammi di i zitelli. E duie decine di cinesi uccisi cadunu à una volta.
  Eccu una tale battaglia. In a storia vera, a Russia tsarist di i tempi pre-Petrine persu una parte di u so territoriu. Ma quì i cavalieri russi si battenu è ùn anu micca da cede.
  Oleg Rybachenko batte è canta:
  - Ma simu cavalieri pieni di u spiritu russu,
  I boia ùn senteranu mai u nostru gemitu sbulicatu !
  È torna u zitellu tira assai sharp, è cù velenu forte, bollita da e streghe, agulla assai magre !
  A zitella Margarita hè accantu à ellu. È ancu i so gammi ghjittanu tali aghi mortali. È e mani taglianu i Cinesi attaccanti. U guerrieru distrugge l'avversarii, è canta:
  - Sò cusì cool, cum'è un dimòniu di tutti i paesi ...
  Dima, Dima, Bilan ! Dima, Dima Bilan !
  Regnu di tutti i paesi !
  Natasha taglia ancu i Cinesi è canta:
  - À l'alba di a sera, ùn lasceremu micca vince Satanassu !
  E agule mortali volanu ancu da i so pedi nudi.
  Dopu, Zoya distrugge i nemici. È da sta zitella, vibres di energia colossali parenu emanate.
  E boomerangs è agulli affilati volanu da i pedi nudi di a bellezza.
  I guerrieri gridanu:
  - Sò un grande sognu scalzu è bellezza !
  È dinò, lancerà qualcosa estremamente mortale à i so avversari.
  Ma quandu Aurora gestisce un mulinu è taglia i Cinesi, allora questu hè l'acme di l'annihilation.
  È tandu a rossa lancerà aghi piercing cù i so pedi nudi. È i guerrieri gialli morti cascanu.
  Ma quandu Svetlana lupanet. È à u stessu tempu, un saccu di agulla volanu da e so gambe nude, chì perforanu è tumbà tuttu.
  È i guerrieri sguillanu:
  - Allora, cusì, cusì - pigliate un fascista in un centesimu !
  È i so pedi nudi seranu torna ghjittati mortalmente à i Cinesi.
  Natasha, tagliando i guerrieri gialli cù e spade, rimarcò:
  - Cù i nazisti era più faciule è più duru !
  Svetlana, dopu avè passatu u mulinu, rimarcò:
  - È hè sempre faciule cun noi ragazze !
  Aurora, riproduce l'accolta di u fan, è grugnò:
  - Ùn vi stancherete mancu à mè !
  È una pungiglia mortale vola da i so pedi nudi.
  È Zoya a pigliarà è sguillarà:
  - Ùn simu blatte, simu zitelle - di grande gloria !
  È di novu qualcosa volarà fora da i so pedi nudi, è colpirà u nemicu.
  E ragazze anu pigliatu u travagliu à core.
  Sta furtezza hè quasi l'unicu bastione russo in a zona. Ci hè un paru di più cità in custruzzione. Hè bonu chì i Cinesi ùn anu micca chjappà a testa nantu à l'Amur. Ma a Russia in a storia vera hà persu un pezzu di u so territoriu. Una dinastia assai aggressiva in u putere in Cina. In ogni casu, e ragazze sò ciò chì hè capaci di mette in fuga i regimenti di Lucifer.
  Oleg Rybachenko taglia u Cinese. È mentre u zitellu canta :
  - A classa più alta serà ...
  È po un boomerang lanciatu da u pede nudu di u zitellu vola è un gridu:
  - U porcupinu taglierà tutti !
  Margarita hà ancu lanciatu à l'inimicu ciò chì hè un omicidiu. L'hà schiacciatu in pezzi, è sguillava :
  - Sò un sognu scalzu è una grande bellezza !
  È u so pede lancerà dischi salvatichi.
  A seguita in a battaglia hè Natasha. È ghjetta ancu à u nemicu ciò chì divide l'avversari.
  È u face assai intelligente.
  È i so pedi nudi lancianu agulle regulare è mortali.
  Dopu, Zoya in battaglia. È ghjetta ancu à u nemicu, ogni tipu di svastiche è boomerangs.
  È falcia u nemicu.
  Allora, mentre passa:
  - Gloria à u bon rè !
  Ma in battaglia è Aurora. Distrughje ancu i nemici da a Cina. È s'ellu ghjetta, ghjittarà cù forza letale.
  È mentre cantava :
  - Iè, in nome di a Terra Russa !
  È ancu, cariche mortali volanu da i so pedi nudi.
  Svetlana ùn lascia ancu u nemicu. È da i so pedi nudi vola qualcosa chì porta a morte evidenti.
  È u guerrieru canta :
  - Ùn ci rinunceremu mai ! I prublemi ùn venenu micca in Russia!
  È dinò, i Cinesi seranu feriti. È u piglierà senza ceremonia è u tagliu.
  Sei guerrieri è guerrieri colpi duramente. È taglia u nemicu, è lancia i pedi nudi.
  Oleg Rybachenko, tagliando i Cinesi, cantò:
  - Combattente stella, u vostru cornu soffia in vanu -
  A vostra terra hè luntanu in una gloria dubbiosa...
  A fiamma di a battaglia trema trà e linee -
  In un ghjocu unilaterale senza regule!
  È un altru boomerang vola cù i pedi nudi di u zitellu, chì taglianu a gola à una decina di Cinesi.
  U zitellu, cum'è avemu vistu, hè un cumbattimentu.
  È Margarita hè ancu in battaglia. È cusì i so pedi nudi travaglianu. Ella stermina i nemici senza dubbitu estremamente cool.
  È e so spade sò cum'è i boia.
  U guerrieru sguilla :
  - Chì ci sia a gloria !
  Natasha spara ancu cù i so pedi nudi, è tira u mortu. È à u listessu tempu hà attivamente tagliatu cù spade.
  Bip à u listessu tempu:
  - U mo entourage hè un equipaggiu statale !
  A seguita in a lotta hè Zoya. Ancu un diavulu di u più altu livellu di annihilation. Cumu tene una farfalla cù spade. E poi pigliarà è lanciarà elementi chì colpiscenu cù pedi nudi.
  Dopu chì passa:
  - L'armata si rallegra - avanza !
  È tutta una linea di cascate chinesi bisellate.
  A zitella canta per sè stessu:
  - Zoya li piace à tumbà ! Ah, quella Zoya !
  È eccu Aurora in una rapida offensiva. O piuttostu difesa aggressiva. È cù l'aiutu di i pedi nudi sbatte i nemici.
  È à u stessu tempu sguilla. È quandu i so sabre passanu cum'è e lame di un cultivatore, allora trè decine di cinesi saranu strappati in pezzi !
  È Aurora strilla :
  - Accordi armoniosi, a bandiera di Russia hè assai fiera!
  È avà u so taccu nudu si mette in u generale cinese in u mento. Piglierà è cascà.
  Zoya hè aggressivu in cumbattimentu. Taglia i so nemici, è strilla:
  - Dubitemu è tumberemu tutti !
  È da i piedi nudi tali pugnali volanu.
  Svetlana ùn lascia ancu nimu. È distrugge i nemici, cum'è se una falce taglia l'erba. I Cinesi fallenu.
  A zitella urla :
  - Agulla pazza ! Esce da u giardinu !
  
  U BOXING È A POLITICA COOL DI U RING
  Sergei Lyakhovich vincìu un match di pugilatu contru Sherron de Beers. L'hà chjappu nantu à i vetri, è ùn hà micca mancatu u colpu di KO.
  È hà fattu a so prima difesa di u titulu.
  Questu hà purtatu à qualchi cambiamenti in u calendariu generale di battaglia. Invece di una difesa ubligatoriu contr'à Chagaev, Nikolai Valuev è Sergei Lyakhovich hà decisu di prima lotta per unificà i tituli di pesu pesu.
  Sta lotta seria veramente interessante. Sergei Lyakhovich hà solu una scunfitta, Nikolai Valuev hà quarantasei vittorie in una fila. È ellu hè u favuritu chjaru.
  È u premiu per sta lotta per i dui pugilati hè un record di deci milioni di dollari per dui.
  A lotta hè accaduta in l'USA ... Alas, l'audienza era disappuntu. Sergei Lyakhovich hà feritu a manu diritta è hà persu tutti i dodici round in punti. Ma Nikolai Valuev ùn brillava ancu. È ùn pudia mandà u so avversariu nè à un knockout nè ancu à un knockdown.
  Ma hà unitu i tituli è hà sappiutu di vince a quaranta-settema vittoria in una fila.
  A lotta cù Chagaev hè stata riprogrammata. Allora Chagaev hà sviluppatu inflammazioni è Valuev hà avutu una lotta cù un altru avversu micca troppu cunnisciutu. È micca troppu cunvincente hà scunfittu à i punti. E poi a lotta cù Sultan Ibragimov. A lotta hè stata assai cumpetitiva. Parechje crede ancu chì Sultan Ibragimov hà vintu. Per una decisione separata, i ghjudici anu datu a vittoria à Valuev. È hà ligatu cù Rocky Marchiali in u numeru di vittorie in una fila - quaranta nove.
  Allora a difesa obligatoria contr'à Ruslan Chagaev ... Ma dinò a lotta hè cascata. È dinò Ruslan Chagaev cù una ferita è fora di u ghjocu.
  U giant russu hà tenutu a so lotta per cinquant'anni (salvo chì, sicuru, unu conta u fattu chì una lotta di Valuev hè stata dichjarata invalida!) contr'à Ruiz. Era una rivincita. In u primu, Valuev ùn hà micca vintu cunvincente per una decisione split. È dopu a seconda lotta-rematch.
  Parechji pensanu chì Nikolai Valuev migliurà u so risultatu. E ciò chì seria cool ... Ma dinò, u giant russu ùn pare micca u megliu, è vince una vittoria assai cuntruversa nantu à i punti, è dinò per una decisione separata di i ghjudici.
  Allora una altra lotta cù Holyfield. Stu cumbattimentu hè una vera legenda. Ma hà digià quarantasei anni, è nimu crede in i so chance. E Nikolai Valuev hà cinquanta vittorie in una fila è micca una sola scunfitta. Il a battu le record de Rocky Marchiali et détient deux ceintures de championnat de poids lourds.
  Di novu a lotta ... È novu Nikolai Valuev ùn hà micca forzatu una vittoria à i punti.
  È ancu da una decisione separata di i ghjudici. Ma hà migliuratu u so record, cinquantune vittorie di fila ! Serete d'accordu chì questu hè assai cool.
  È quì hè ancu una difesa vuluntaria contru David Haye. Nikolai Valuev ùn hà micca avutu una sola scunfitta dapoi u 1993. Quì hè di novu in battaglia ...
  Di novu un duellu, induve Nikolai u sledgehammer ùn brilla micca è hè inferjuri à l'inimicu in velocità.
  Ma si mantene bè. Mostra a resistenza. È in u risultatu, i ghjudici di novu dà Nikolai Valuev a vittoria, decisioni separati. È di sicuru assai cuntruversu ...
  Ma u record di Rocky Marchil hè statu aghjurnatu. Cinquantadue vittorie di fila.
  È un novu avversu hè previstu: Vitali Klitschko, chì vole ottene duie cinture à una volta in una lotta di unificazione.
  Ma i negoziati si sò prestu. Vitali Klitschko hà battutu cù Sosnovsky.
  È Nikolai Valuev hà battutu cù Morek, un pugile forte, ma battutu parechje volte.
  E sta vittoria di Nikolai Valuev, dighjà u cinquanta-terzu in una fila, hè stata cunvincente è di novu senza un colpu è punti, da una decisione separata di i ghjudici.
  Tuttavia, u record hè statu aghjurnatu. E Nikolai Valuev ùn hà micca cunnisciutu a scunfitta per sedici anni - un record di pesu pesu. È cinquanta trè vittorie in una fila - un record trà tutte e categurie di pesu.
  È a lotta cù Vitali Klitschko è l'unificazione di tituli ùn hè micca fattu.
  Nikolai Valuev hà trovu un tumore benignu in u so capu è hè statu obligatu à finisce a so carriera di pugilatu.
  David Haye è Wladimir Klitschko si battevanu per i so cinture. E Klitschko Jr. vincìu.
  Ma Nicholas II, cum'è un pugile, chì formalmente batte u record di Rocky Marchiali, è chì pussede duie cinture, è ùn hè mai statu battu, era digià in una gloria considerable.
  È invece di Russia Unita, Nikolai Valuev hà decisu di creà u so propiu partitu. L'hà chjamatu "U Big Jump". È hà sappiutu per entre in a Duma di Statu in u 2011. È dopu hà participatu à l'elezzioni presidenziale in u 2012. È dinò una sensazione, u sicondu postu, è una surtita à a seconda volta contr'à Vladimir Putin.
  Blimey! Nikolai Valuev hè diventatu una stella nova, luminosa è pulitica. U populu s'era stancu di i vechji prostituti pulitichi, è andò per un novu puliticu è pugile.
  Vladimir Putin, in ogni modu, hà sappiutu scunfighja Nikolai Valuev in a seconda volta, ma u so vantaghju hè statu abbastanza chjucu.
  Ma i cumunisti, per via di u fallimentu di Zyuganov, avianu un colpu è Sergei Udaltsov divintò u novu presidente di u Partitu Cumunistu.
  Stu ghjovanu è energicu hà fattu una vera tempesta contr'à Vladimir Putin. È l'eccitazione era assai seria. Scontri di massa cù a polizia. L'usu di i clubs. Battute è ancu vittime trà i detenuti.
  Allora l'Olimpiadi di Sochi sò stati annullati. Allora u Maidan hà fattu in Ucraina. Yanukovych hè statu abbattutu. Putin, in cundizioni di inestabilità interna, ùn hà micca cuminciatu à piglià a Crimea. È ùn ci era micca guerra in u Donbass.
  L'Ucraina, guidata da Poroshenko, era in crescita.
  Vitali Klitschko, chì interrompe a so carriera in u pugilatu, hà decisu di vultà.
  È avà hà riesciutu à scaccià Stevenson. È diventate u campionu di i pesi pesanti per a quarta volta, ripetendu u record di Hollyfield. Allora Vitali hà fattu una altra difesa contr'à Criss Areola. Una tale lotta hè una vendetta è di novu sbattu l'avversariu.
  Ma dopu, per via di a carica di travagliu di u sindaco di Kiev, era furzatu à finisce a so gloriosa carriera.
  Wladimir Klitschko, ancu s'ellu ùn era micca sanu cunvince, hà sappiutu difende u so titulu contr'à Tyson Fury. È dopu sbattò u so compatriota Glazkov. È dopu hà ancu tenutu una difesa contru Brian. È hà battutu u record di Joe Louis per u più vittorie in campionatu.
  Ma ci hè una cintura di più. Vittoria da Denotay Wyder. Stu pugilatu hè unicu - tutta a so carriera hè custituita solu da knockouts. Finu à quaranta knockouts in una fila - hè bellu! È Wladimir Klitschko hà digià quarant'anni. È di sicuru stu duellu di unificazione hà suscitatu un interessu tremendu.
  È per a prima volta da a lotta cù Petru, Wladimir Klitschko ùn hè micca u favuritu indiscutibile.
  Ma quì hè a lotta cù Denotheus. Scambiu di knockdown. È ancu a vittoria à a fine, ancu s'è da una decisione separata di i ghjudici, Wladimir Klitschko.
  Allora Wladimir Klitschko per a prima volta in a divisione di pesu pesu unificatu tutti i quattru cinturi principali. È questu hè un successu unicu ...
  Wladimir Klitschko hà avutu un'altra rivincita cù Wyder, sta volta hà sappiutu chjappà è dimustrà chì l'età ùn hè micca un ostaculu per u sport. Parker hà ancu vintu.
  Ma dopu, in a caduta di u 2018, à l'età di quaranta-dui anni, hà persu à Anthony Joshua in un duellu dramaticu.
  Era una lotta super... Wladimir Klitschko ùn hà micca persu in più di quattordici anni, ma Anthony hà sempre riesciutu à piglià è vince e quattru cinture.
  L'unicu cunsulazione di Vladimir Klichkov hè chì u so omonimu Vladimir Putin hà ancu persu l'alizzioni 2018. Inoltre, ùn era micca Nikolai Valuev chì hà vintu, per quale a moda hà digià passatu, ma u cumunistu - Sergey Udaltsov.
  U mutivu di a scunfitta era chì, per via di a caduta di i prezzi di u petroliu è di u gasu, a situazione ecunomica di Russia hà aggravatu. È l'effettu di l'occupazione di a Crimea ùn pudia micca travaglià. Allora tuttu era diversu. I cumunisti sò tornati. È dinò nantu à u Kremlin a Bandiera Rossa.
  Wladimir Klitschko, però, ripigliò a so carriera. Ùn ci era micca coronavirus in u mondu, è in u 2020 u grande pugile hà sappiutu batte Ruiz Jr. è diventà torna campionu mundiale. Allora difende u so titulu da Ruiz Jr. Ma a rivincita era torna per Anthony Joshua.
  Wladimir Klitschko, chì hà battutu assai records, hà annunziatu novu a so ritirata.
  Ancu s'ellu hà sappiutu stabilisce un altru record - per diventà u più anticu campionu di u mondu assolutu.
  È questu hè ancu un grande successu.
  Allora Vitali Klitschko hà avutu una lotta di mostra cù Hollyfield.
  U mondu hà andatu u so modu.
  Oleksandr Usyk divintò u novu campionu indiscussatu di u mondu di pesu pesu cù una vittoria sensazionale annantu à Anthony Joshua. È dopu difende u titulu contru à ellu.
  Ma Wladimir Klitschko hà vultatu inaspettatamente in a caduta di u 2022. È hà luttatu cù Usyk, per un altru record.
  È sta lotta hà battutu tutti i successi precedenti in u dramma è u flussu.
  È Wladimir Klitschko hà vintu torna sensazionale. È torna pussessu di tutti i cinturini. È per a quarta volta diventò u campionu mundiale.
  Veramente in u pugilatu, l'eroisimu ùn hà micca età.
  A vita cuntinueghja cum'è di solitu, ma i veri eroi ùn anu mai vechja !
  
  HITLER LIMITE I EBREI
  ANNUTAZIONE
  Adolf Hitler s'illuminò è cessò di perseguità i Ghjudei. In risposta, l'Alliati cuncludi una tregua indefinita cù u Terzu Reich. È avà l'URSS hà da cummattiri in un front, è e forze sò assai ineguali.
  . CAPITOLU #1
  Per esempiu, un mondu induve i Stati Uniti offrenu à Hitler un accordu in marzu di u 1943 : ferma a persecuzione di i Ghjudei, in ritornu l'alliati dichjaranu una tregua indefinita. U Führer, perdendu a battaglia per l'Africa, è esse scunfittu à Stalingrad, hè furzatu à accunsentì. Ebbè, i Stati Uniti anu u so propiu calculu - lasciate chì i dittatori è i paesi totalitarii s'annihilanu. È tandu l'URSS hè in qualchì manera troppu risolutamente avanzata.
  Fighjate in l'Auropa prima chì i Stati Uniti si vultanu. A Gran Bretagna hè naturalmente senza l'America, unu ùn vole micca cummattiri. E in più, Churchill hà ancu paura di l'arrivu di i Rossi in Europa.
  In corta, avemu accunsentutu. Hitler hà cessatu di perseguità è di sterminà i Ghjudei, è l'Alliati anu firmatu tutti i bumbardamenti è a lotta da u 1 d'aprile. Ma questu hè micca tuttu, sicuru. In slitta, cuminciaru à vende qualcosa à i Nazis. È l'URSS ùn hà micca ricevutu aiutu gratuitu, ma puderia cumprà solu per l'oru.
  Ci hè stata una calma cumpleta in l'Occidenti. In u livante, a guerra era principalmente in l'aria. In terra, ancu, mentre una pausa. I tedeschi si preparavanu una offensiva nantu à u Kursk Bulge, l'Armata Rossa stava nantu à a difesa è cavava in terra.
  Ma a tregua in u punente hà cambiatu qualcosa. Prima, i tedeschi sò diventati assai più forti in l'aria, quasi a mità di i so aviò avianu statu distractatu da l'Occidenti.
  Siconda, Hitler ùn era più in tanta fretta per attaccà. Vuliu veramente chì u Tiger-2, u Lion, è soprattuttu u Mouse sia pruvatu in battaglia.
  "Tiger" -2 hà cuminciatu à entre in a produzzione di massa prima di qualcunu in u maghju. Ma avia una torretta Porsche più ligera è menu prutetta. "Maus" solu in ghjugnu hè statu pruvatu, chì mostra risultati satisfactori. U travagliu nantu à u tank "Lion" hà ripresu in una nova manera. Ma era necessariu di rinfurzà a vittura, sottu un mutore più putente da u Maus, è rinfurzà l'armatura di i lati. "Maus" è "Lion" chjaramente ùn anu micca seguitu cù l'offensiva, è "Tiger" -2 anu sempre bisognu di furmazione di l'equipaggiu è di implementazione seriale. Inoltre, sia u Jagdpanther sia u Panther-2 sviluppatu in fretta sò stati lanciati in a serie. L'ultima vittura avia armamenti simili à a Pantera, ma l'armatura laterale è frontale era più grossa, chì aumentava u pesu. Ma i "Panteri" -2 ùn anu micca seguitu cù u principiu di a battaglia.
  A pacienza di Stalin s'hè spentu, è u 5 d'aostu di u 1943, l'Armata Rossa stessu andò à l'offensiva.
  Sta volta, a superiorità di e truppe sovietiche in numeri era menu chè in a storia vera. I tedeschi anu pussutu ritirà e so truppe da l'Africa, è più forze sò stati trasferiti da l'Europa. In particulare aghjustatu cannoni anti-aerei. Iè, è ci era più tanki, è a liberazione tutale di l'armi, senza u bumbardamentu di l'Alliati, hè stata più altu.
  È a difesa hè forte. I tedeschi sò soprattuttu forti in u sudu, induve Mainstein è e so forze principali sò. Quì l'Armata Rossa pruvò à avanzà, ma senza successu. I so attacchi si fermanu quasi subitu. Iè, è i "Tigri", "Panthers", "Ferdinands" tedeschi sò assai forti in difesa, è peggiu in attaccu.
  Nantu à a direzzione Oryol, i tedeschi eranu un pocu più debuli. È l'Armata Rossa, à u cuntrariu, hà fattu u colpu principalu precisamente quì. Allora più hè stata ottenuta.
  Ma tuttu u listessu, a difesa di i tedeschi hè sviluppata in termini di l'ingegneria, i tanki è i fucili autopropulsati si mostranu eccellenti in a difesa, è ciò chì hè significativu, i Russi ùn anu micca superiorità in u celu. Piuttostu, à u cuntrariu, ancu s'è Focke-Wulf ùn hè micca ghjustu ghjustificatu, u Me-109 di a mudificazione "G" hè un bonu cavallu di travagliu, è più impurtante ci sò assai. È l'assi sò abbastanza forti. Avà Huffman hè diventatu a nova stella nascente di a Luftwaffe. Iè, è i tedeschi anu più faciule cù u carburante, alcuni di i prudutti di l'oliu sò venduti da i Stati Uniti è Gran Bretagna. È l'alliati ùn bombardanu micca a Romania, è ancu e piante di benzina sintetica.
  Mentre in l'aria, ùn hè micca pussibule di piglià. Hè veru, l'asi sovietici cumbattenu bè cù u Focke-Wulf, soprattuttu chì a vittura hè stata cun un difettu evidenti - i tanki di carburante ùn sò micca pieni di gas inerte è hè più faciule per mette in u focu. True, a macchina stessa hè abbastanza putente cù l'armi è, cù a tattica ghjustu, pò esse periculosa. È cum'è un bomber di prima linea, ùn hè micca male, porta duie volte bombi quant'è u PE-2.
  L'Armata Rossa avanzava pianu pianu. I Nazis s'attaccavanu à ogni stabilimentu è avianu una difesa in prufundità. Iè, è ancu e forze novi sò stati tirati in battaglia. Eccu un paru di "Mouses", hà participatu à a battaglia. Ma ancu, un mesi è mezu dopu, l'Armata Rossa circundava Orel, è e truppe tedesche abbandunonu a cità. A cornice d'Oryol hè stata tagliata, ma finu à quì i successi di l'Armata Rossa sò limitati à questu. I speranze eranu assuciati cù l'invernu. Quandu a capacità di cummattimentu di i tedeschi hè cascatu bruscamente.
  Stalin hà fattu un appellu è hà nutatu chì durante l'estiu i tedeschi ùn anu micca catturà ancu un centimetru di terra sovietica, è l'Armata Rossa ripigliò l'Aquila è pressu u Fritz, è in u clima fretu ci aspettanu novi vittorie.
  Infatti, l'equipaggiu è i suldati tedeschi si battevanu più debuli in l'invernu. L'Armata Rossa hà sappiutu sfondà a difesa di u Fritz in u sudu, è avanzà à u Dnieper. U successu hè statu ancu ottinutu in u centru. Vicinu à Leningrad, i Nazis sò stati ancu battuti in ghjennaghju è a cità hè stata liberata. True, a primavera hè ghjunta, è i Fritz anu pussutu piantà l'Armata Rossa nantu à u Dnieper.
  U tempu era fretu, e bellezze ghjunghjenu ghjustu u vinticinqui di dicembre. Nevica è u ventu soffia riccioli. È ùn anu micca sceltu u locu più caldu per elli - ghjustu vicinu à Leningrad.
  À l'arrivu, e zitelle in bikini s'hè datu un jogging attraversu e neve. In fatti, i veri Ariani devenu dimustrà chì ùn anu micca paura di alcunu, ancu u friddu più severu. Inseme cun elli, un zitellu ninja chì era ghjuntu da u Giappone, chì tutti chjamanu Karas, fughjenu.
  Stu zitellu hè diventatu famosu per participà à operazioni speciale. E caratteristiche orientali piacevuli, inseme cù capelli biondi ereditati da un babbu scunnisciutu, facenu u zitellu assai bellu.
  E ragazze anu ancu fattu l'ochji nantu à ellu in risposta, ancu s'è Karas, forsi, ùn hè ancu una coppia per elli. Ma u sollievu di a musculatura, cum'è un filu, curre, perchè ancu questi tigressi induriti è sperimentati ùn ponu micca mantene cun ellu.
  E zitelle dopu à dà nascita, à a basa di furmazione, ripigliò cumplettamente a so forma, ma micca ogni superman hè datu per sustene un ritmu cusì ghiacciatu.
  Stella, chì, cum'è Magda von Singer, hà sappiutu di cummattiri i Russi, rimarcò:
  - U ghjacciu è a neve sò u so alleati principali. È cusì, nunda hè più cool di i britannichi !
  Magda hà dettu bè:
  - Ùn diceraghju micca cusì. I Russi sò assai più forti, è e so unità ùn si ritiranu quasi mai!
  Stella, dopu avè fattu capriole mentre jogging, righiò è rimarcò:
  Ma questu hè più una debulezza chè un plus. Ùn aghju micca capitu à tuttu, tali metudi di cummandu è cuntrollu di e truppe cum'è a creazione di staccamenti di barrage è esecuzioni di i cumandanti di unità in ritirata.
  Gerda, girandosi ella stessa mentre corre è stende, accunsentì :
  - Di sicuru, un bonu guerrieru ùn escerà micca da u bastone. - Quì a zitella bionda, però, hè stata custretta à ammetta, stringhjendu u so core. - Ma i Russi si battannu bè s'elli sò dighjà tenuti dui anni è mezu. Vuleriamu a so vitalità !
  Clara sbuffò con disprezzo.
  - Noi, dici ?
  Gerda ridacchiò, rimarcando:
  Semu l'elite ! In particulare Marseglia !
  U megliu ace di tutti i tempi è di i populi, malgradu a pruibizione categurica di Hitler, chì vulia chì stu simbulu d'invincibilità fucalizza solu nantu à u travagliu di l'insignamentu - dopu à tuttu, era sempre un tenente generale, ma sbucò à u fronte.
  O piuttostu, u Führer hà permessu di vultà cù grazia si i tedeschi si sentianu male in qualchì locu.
  I Nazis, sicuru, in casu, rinfurzanu a difesa è si preparanu per l'inguernu, ma dubitanu fermamente chì i Russi anu avutu i risorsi per azioni offensive à grande scala.
  Tuttavia, l'intelligenza hà travagliatu. Vale à dì, l'infurmazioni nantu à l'offensiva imminente per liberà Tikhvin anu filtratu. Inoltre, e truppe sovietiche cuminciaru una putente preparazione d'artiglieria, ghjustu à tempu per Natale.
  I Katyusha sò stati sbattuti, è ancu un coppiu di i primi lanciatori di jet d'alta putenza Andryusha. È u rumore era tale chì e zitelle scalze, mezzu ghiacciate, l"appigliavanu.
  Fortunatamente, a so audizione hè eccellente è i so ochji brillanu cù scintille.
  Fighjendu l'una à l'altra, e ragazze ghjunghjenu à a cunclusione:
  - Ebbè, avà si batteremu bè !
  È u zitellu ninja Karas hà dettu:
  - U mo compitu serà di entre in Leningrad è di scopre tuttu quì. Sii troppu bella per i scouts !
  Magda inclinò languidamente le ciglia e rispose:
  - È ancu voi. E se i Russi parenu strani, u vostru accentu?
  Karas hà rimarcatu logicamente:
  - Quandu si parla russo troppu currettamente, tradisce un stranieru in voi assai più. In ogni casu, aghju scappatu, è voi, sfracicà bè nantu à u fiancu.
  E zitelle si precipitò versu u so tank. Dopu tuttu, sò cisterna di prova. È anu sceltu per elli, qualcosa di novu. Più precisamente, ancu dui tanki novi à una volta, chì deve esse pruvati à u fronte.
  Vale à dì, "Weasels", vitture cù dui membri di l'equipaggiu è una siluette assai bassa. I primi mudelli di tanki di una nova generazione, induve i tedeschi, in fattu, seriamente impegnati à compacting u layout. È qualchì sapè fà interessante in a gestione. In particulare, a trasmissione elettrica è u locu di u gearbox muntatu in u mutore. È i cisterna stessi eranu in realtà stendu. À u listessu tempu, a trasmissioni è u mutore sò stati posti in u spinu, è e zitelle si trovanu cunfortu nantu à u stomacu. E i so pedi pressu l'ingranaggi è i buttoni in u spinu, è e so mani, à u cuntrariu, si movevanu cunfortu quandu si movenu. U sediu più reclinatu hè fattu per ordine è copia a forma di i so corpi. True, ùn ci hè micca una torre - risultò à esse pistole autopropulsate, è cusì bassu chì i rulli sò situati fora.
  Di sicuru, u cannone ùn pò micca turnà, ma pò girà un pocu. Ebbè, u tank stessu famosu gira intornu à u so assi, è cusì cumpensà a mancanza di una torretta.
  Magda spiegò à e cumpagnie:
  - Allora senza una torretta, i tanki sò più prezzu è più bassi. Quì pudemu aghjustà l'altezza, calendu finu à 1,2 metri è alzendu finu à 1,5. Quasi cum'è i partigiani, strisciamu in una manera plastunsky.
  Cù un pesu di 12 tunnillati, a vittura avia una excelente armatura frontale di 82 millimetri à un angolo di inclinazione di 40 gradi da l'orizontale in cima. U fondu hè assai chjucu. I lati sò prutetti peggiu, 60 millimetri, ma i rulli stessi ancu copre. U mutore di 400 cavalli furnisce un rendimentu di guida eccellente. In più, u locu di i rulli è a sospensjoni facenu pussibule micca solu di riduce a siluette, ma ancu, in più, furnisce una capacità eccellente di cross-country attraversu snowdrifts.
  Piaci o micca, ma una menagerie più pesante, cuminciendu cù a Pantera, assai più pesante è più goffa. È nantu à i buchi di neve è cumpletamente coffin.
  Gerda, chì s'hè stallatu cù u so cumpagnu di longu Clara, è involontariamente si sentia disgrazia in a scatula stretta, compatta è oblonga di u tank. Ancu s'è, sicuru, avemu da rende u tributu à u fattu chì a vittura cù l'armamentu T-4 è u megliu armatura si mette in u pesu di 12 tunnellati. U terminatore bionda hà rimarcatu:
  - I tanki più còmode eranu "Tiger" è "Lion". In questa vittura, ancu noi e ragazze avemu un tempu difficiuli di vultà.
  Clara hà rispostu :
  - Ma prutezzione. Cum'è l'ultime "Panther", chì solu da nuvembre hà cuminciatu à entre in e truppe cù un casco di 60 millimetri. True, a fronte hè chjusa megliu cà a nostra cù 120 millimetri, ma avete sempre bisognu à entre in questu. In un angulu cum'è u nostru, un cannone di 85 millimetri ricochetrà ancu quandu si spara à punta.
  Gerda si grattìu u pede daretu à l'arechja, ma stu muvimentu ancora spinghje u so calzinu contru à u tettu inclinatu, è rimarcò :
  - I Russi, ci sò stati avvirtati, ponu esse tanki cù un calibre di 122 millimetri. L'intelligenza ùn dorme micca !
  Clara disse cun fiducia, gonfiendu e so guance è torcendu a bocca di rabbia:
  - A nostra intelligenza, cum'è sempre, hè in cima. Solu eramu chjusi in una scatula stretta.
  U novu mutore di 400 horsepower, cum'è l 'istruzzioni dissi, pudia esse boosted per un cortu tempu cù una mistura acqua-metallo, o nitrogenous. In questu casu, u tank puderia precipità per parechji minuti à una vitezza di più di 100 chilometri.
  I suvietichi andonu in una scuperta, prima di quessa, riddling tutte e trincee è bunkers di i Nazis. Ma i Nazis ritirò a maiò parte di e truppe à a seconda è a terza linea. Dopu quì, anu pruvatu à scuntrà l'infanteria cù u focu di l'artiglieria è i ranchi di mitraglia.
  Davanti, di sicuru, eranu i tanki in muvimentu. Siccomu u più putente T-34-85 ùn era ancu intrutu in a produzzione di massa, u più chjucu è più mobile T-34-76 attaccò. Iddi, a priscinniri di pèrdite, cullà nantu à a linea di trinchera è utilizatu u so eccellente performance di guida in a neve.
  È quì sò e vitture tedesche chì provanu à risponde. U T-4 hè digià statu discontinuatu, ma parechji di sti tanki sò sempre in serviziu. Curiosamente, si muvianu megliu in i cunti di neve cà i mostri più novi. Quelli chì ci vole ancu esse purtati per sguassà a neve chì s'hè intasata trà e piste. Hè ancu curiosu chì i Fritz facenu bollire l'acqua in calderoni è poi sguassate nantu à i chjassi per chì sta vile crosta si stacca.
  Ancu u megliu tank tedescu "Lion" soffre ancu cù tali rulli. True, in a maiò parte di e mudificazioni, i Francesi anu digià pigliatu questu in contu, è a macchina stessa hè capace di batte un trenta-quattru. Ma questu hè solu, relativamente parlante, cusì simplice.
  Ma un coppiu di tanki tedeschi si movenu sempre. Ma u restu, cumu dì... In cima ! True, da i tankers cool "Lion" pruvate à chjappà u T-34-76 da una longa distanza. Semu devi esse nutatu chì, datu a fragilità di l'armatura di a torretta di u cast sovietica, sfurtunatamenti, ci hè una chance di chjappà.
  A mancanza di elementi alliati hè cusì agutu chì ancu i fucili 50 mm di u Fritz sò periculosi. In ogni casu, i colpi di un cannone 37 mm ancu causanu collapsus è spargimentu di l'armatura, o u scafo cù i cracks di a torretta.
  A vulnerabilità relativa di i "trenta-quattru" hà purtatu à u fattu chì l'idea di re-equipping "Panthers" cù un fucile più putente hè stata posposta finu à tempi megliu. O, più precisamente, i peggiori - se l'IP entra in a serie. Ma finu à avà, l'IS-1 ùn hè micca diventatu una serie di massa. Ma l'infurmazioni sò digià filtrati à u contu IS-2. Siccomu parechji generale hà digià capitu chì l'URSS era quasi cundannata, è ùn anu micca trovu vergogna di tradisce a so patria per soldi. Allora u numeru di spie, ancu in u Staff Generale, hè cresciutu significativamente.
  Eccu una mudificazione pesante di u "Leone" cù un cannone 128 mm. Pruva di ghjunghje à trenta quattru cù a so longa zampa. Ma pruvate è entra.
  Tuttavia, i cisterna sovietica decide di attaccà i Fritz stessi. Chì, ancu cunsiderà a rata di u focu di i fucili di a Wehrmacht, questu hè suicidiu.
  Quì u "Leone" hà sappiutu di strappò a torra, è quattru amichi si sò alluntanati cum'è culombi in u mondu dopu. Ma l'altri tanki sò ancu più attivamente scappati. Quì l'artighjani anu aghjustatu in qualchì modu per rinfurzà i motori diesel, chì, per un pocu tempu, ma senza mischi, acceleranu u tank à 70 chilometri. Lasciate u mutore rompe dopu. Ma quì i picciotti disperati venenu à l'attaccu, chì ùn anu micca ritornu. Ebbè, chì? Se altrimenti hè impussibile di campà, allora scurdate di sopravvivenza.
  È avà, cum'è un dimòniu di u mondu neve, u tank sovièticu, scegliendu a so vittima più caru, rams u pesante è letale "Lion". A vittura tedesca avia appena cuminciatu à abbandunà u hangar.
  U colpu hè forte, u musu di a macchina sovietica hè curvatu. U Lion hè piuttostu bassu, è i caschi di i dui machini sò appiattiti. E poi u mutore tedescu in fronte splode. È u focu principia, è u volu di i Nazis à traversu u portu più bassu.
  Micca tutti, sicuru, i tanki sovietici anu pussutu sfondà à distanza di ramming. L'arnesi di u Fritz travaglianu è macinanu. Ma quellu chì hà riesciutu, cumu chjappà !
  Gerda è Klara eranu un pocu avanti di i so amichi è eranu in i limiti quandu e vitture sovietiche eranu digià visibili. Ebbè, pudete sparà, ma hè megliu avvicinassi. Da cinque chilometri, ancu l'armatura fragile di trenta-quattru hè problematica per piglià.
  Fiery Clara hà rimarcatu filosoficamente:
  - Hè sempre u casu. Ùn pò micca sparà da una distanza!
  Gerda hà rispostu :
  - Pudete s'è tù sì abbastanza attentu !
  Ma finu à avà a situazione ùn li hà micca obligatu à apre u focu da longu distanzi. È quasi nimu li rimarcherà, un tank dipintu di biancu. Quantu bona hè a vittura. Nimu ùn culpisce u chassis.
  È iè, a corsa hè liscia. I veiculi sovietichi ùn sò ancu micca male, è quì anu digià pirate in a prima linea di difesa tedesca è sfondanu a seconda. È u tempu ùn hè micca volante, una tempesta di neve hà risuscitatu, è numerosi aerei Wehrmacht sò off.
  Data a debulezza numerica di l'aviazione rossa, è a carenza acuta di carburante, ùn pò esse micca megliu tempu.
  Lasciate nascondere u Fritz. Digià, alcuni di elli anu ancu cuminciatu à agite stracci bianchi. Hitler sarà kaput.
  Gerda spara da dui chilometri. In principiu, questu ùn hè ancu micca una scunfitta di sicuru, ma videndu quanti tedeschi i Russi anu sappiutu di cripple, allora ciò chì aspetta. Inoltre, trenta-quattru sò ancu menu tenacious chì à u principiu di a guerra, è ùn anu micca ancu riesciutu à sviluppà novi dipositi. Allora...
  U terminatore bionda era assai preoccupatu quandu hà tiratu u grillu di a pistola. Hà digià persu l'abitudine di u tiru in diretta, ancu s'ellu hà cuntinuatu à praticà in i campi di tiro è i campi durante a gravidanza, è ancu i primi mesi di l'alimentazione. Ma apparentemente, hè più faciule di cummattiri in bikini è scalzi, diventate unu cù a vittura. L'obusu culpì, è deformò a torre. Innò, ùn hà micca pigliatu u focu, ma avia sempre à piantà, omu. È avà una altra vittima.
  Clara bisbiglia:
  - Quale hè abituatu à luttà per a vittoria. Andarà à a tomba cun noi.- Gerda sparò, è u guerrieru russu currettu. "O piuttostu, purteremu tutti i nostri nemici inseme à a tomba.
  Biancaneve u Terminator interruppe in furia:
  - Se ùn ci hè micca ispirazione, ùn distrate micca cù una canzone!
  Clara supplicò:
  - Canta tu stessu ! Sò cusì capace.
  È Gerda, sparendu, cantava ;
  A patria è l'esercitu sò dui pilastri,
  Nantu à quale u pianeta riposa !
  Vi prutegeremu cù i nostri petti,
  U vostru esercitu hè riscaldatu da tutte e persone !
  
  I nuvuli sò freschi, è u calore brillava,
  A mitragliatrice strofinava a spalla di u suldatu !
  Per sempre patria simu cun voi,
  Cavemu una tomba per u cattivu !
  
  Iè, qualchì volta a faccia di a fortuna hè crudele,
  A pallottola s'impegna à trapassà u nostru core !
  Si ritirò un pocu, è u cumbattante morse,
  Aprite a porta di u Signore à l'eroi!
  
  In u celu senza fondu avemu a pace,
  Paradisu, benedettu guerrieru ùn brilla micca !
  A pace in a patria chì portu cun mè,
  I nostri figlioli tastàranu u fruttu di a vittoria !
  Mentre cantava, Gerda hà battutu nove tanki più, migliurà significativamente a so partitura.
  Allora Clara cantò :
  richiamando altezze stellate,
  Attraite à distanze infinite!
  È u nostru populu di u mondu di u pensamentu,
  Sognu di un Icaru volante !
  
  I mo ochji sò fissi nantu à u celu
  Hè difficiuli di tuccà a sfera ...
  Da i primi viti di Archimedes -
  Pianu longu è tediosa !
  Allora a zitella ùn pudia resiste è cuminciò à puntà è si spara. I cisterna sovietica ùn anu micca attentu à i colpi, ancu s'è u fucile autopropulsatu di Magda hà ancu unitu. Eppuru, in una tempesta ùn pudete micca veramente vede induve, ciò chì è cumu colpi. In più, i dui tanki si pusonu è sò diventati quasi indistinguibili da e neve. Iè, è a nova pistola era più inconspicuous, è à a fine ci era un silenziatore cù una presa di luce. Questa hè a vittura più insidiosa chì hà fattu u Fritz.
  U celu hè un pocu peghju. U jet ME-262 apparsu, chì avia una velocità assai alta, è era assai difficiule di sparà. U Focke-Wulf, è soprattuttu a so mudificazione TA-152, divintò più veloce è più perfetta.
  È apparsu u ME-309, una vittura assai bona. Hà quattru mitragliatrici è trè cannoni d'aria da 30 mm à una velocità alta di 740 chilometri à l'ora. Ma questu ùn hè micca u limitu in u sfondate di mudificazioni più avanzati.
  In l'estiu, l'Armata Rossa pruvò à avanzà in u centru, ma ùn pudia riesce. I tedeschi anu pussutu sta volta à scopre u pianu di Stalin. Iè, è u Dnieper hè diventatu una fruntiera affidabile di difesa. In battaglie, un "Panther" -3 più avanzatu apparsu cù un cannone 88-mm è un mutore di 850 cavalli . Hè dimustratu per esse un tank eccellente in difesa, è micca male in contraattacchi.
  U numaru di l'aviò abbattuti per a croce di u cavaliere aumentò à centu, cusì l'assi tedeschi anu puntuatu famosu.
  L'offensiva finì in una scunfitta per l'Armata Rossa, è i Nazis anu pigliatu novu Smolensk. True, in l'invernu l'Armata Rossa hà tornatu sta cità. A linea di fronte si congelava nantu à u Dnieper.
  I tedeschi anu implementatu a liberazione di l'aviò jet è hà guadagnatu a superiorità aerea.
  U quarantacinquesimu annu passatu in battaglie pusizioni. A prima linea diventò, cum'è in a Prima Guerra Munniali, inattiva. U Fritz hà avà tanki di a serie "E", chì sò sempre abbastanza crudi.
  In u 1946, i piani di discu cuminciaru à esse osservati à u fronte di i Nazis. Ma sti machini sò troppu caru, è abbastanti vulnerabile, sò diffirenzii solu in a vitezza assai alta, è a capacità di guadagnà una grande altezza. Eranu usati in ricunniscenza è bumbardamenti da una distanza.
  XE-162 hè statu difficiule di gestisce è ùn hà micca rispostu à l'aspettattivi. Ma apparsu un mudellu più avanzatu ME-262 "X", chì mostrava una grande velocità, una manuvra megliu è armi formidabili.
  I Nazis dominavanu sempre u celu ...
  Quì Oleg Rybachenko hà pigliatu u fattu chì questu ùn hè micca un conte di fata, ma l'universu più veru. È chì i so sei anu da luttà quì. Giustu à tempu per l'annu novu 1947, in modu di rumpia u spinu di i Nazis cù una manuvra decisiva.
  Malgradu a neve, i Sei Magnifici eranu guasi nudi, ma caricati di magia di battaglia.
  Oleg Rybachenko hà tagliatu cù e spade, tagliendu i tanki nazisti, dopu hà lanciatu una granata cù un pede nudu è infantile, strappandu u Fritz è dicendu:
  - Gloria à a grande Patria Sovietica !
  Margarita Korshunova hà ancu sparatu una splutazioni ben mirata, tagliendu i Nazis, è dopu slashed cù spade. Dopu quì, cù un pede nudu, hà lanciatu un rigalu di distruzzione.
  A zitella gridò:
  - Gloria à u cumunisimu !
  Natasha andò à l'offensiva. Ella fece una raffica di mitragliatrici, abbattendu u Fritz. Dopu hà tagliatu i so tanki cù e so spade. È dopu chì i dita nudi di i pedi detti u rigalu di l'annihilation.
  È à a fine, u so bra sbattu è u lampu volava da i so capezzoli scarlatti.
  Natasha gridò:
  - Sò u campionu di l'universu !
  Zoya hà sparatu da una mitragliatrice. Famosu hà falciatu i Nazis. E so spade, allungendu, tagliavanu i tanki. E i so pedi nudi più famosi lanciavanu missaghji di morte.
  Ma u so bracciu ancu scoppiatu, è pulsars infernali volanu da i capezzoli crimson.
  Zoya hà tweetatu:
  - Gloria à a Patria ! Gloria !
  Quì in l'attaccu è Augustine. Una zitella cusì aggressiva. Ella lanciava à pedi nudi ciò chì porta a morte. E poi hà datu una volta, falendu i nemichi, è dopu hà fattu un mulinu cù spade. À a fine, u so bracciu hà ancu scoppiatu, è da i capezzoli di rubino volavanu mortali, senza dà una chance per i scarichi di sopravvivenza. È i tedeschi anu avutu un tempu assai duru. Era cum'è un club di u focu passava sopra i so capi.
  Augustine s'incarnò:
  - U nostru cumunisimu più sacru !
  Svetlana hà fattu una ricezione cù spade - una farfalla. Tagliò e torrette di i tanki. Allora a zitella pigliò è mandò assai mitragliatrici. Allora i so pedi nudi anu mandatu distruzzione è annientamentu. È tandu u bra sbucò di novu, è avà i palle ardenti cascò nantu à i Nazis.
  Svetlana arruffa:
  - Sò u più forte di u mondu ! I nemici si immergenu tutti in u bagnu!
  Oleg Rybachenko, stu zitellu eternu, slashed cù spade. Allora hà datu una splutazioni di mitragliatrici. Dopu à quessa, cù i gammi nudi è zitellini, scacciò un rigalu assassinu di a morte, strappandu u Fritz. È dopu, u zitellu terminatore fischia... Migliaia di corvi anu sbattutu l'aviò tedeschi per spaventà. Mostra a più alta acrobatica.
  Margarita Korshunova hà ancu pirate cù e so spade, tagliendu e turri da i Nazis. Allora a zitella hà datu una splutazioni di mitragliatrici, stendu i Nazis. E poi i diti nudi di i pedi di i zitelli lanciavanu un rigalu assai letale di distruzzione. È anu strappatu u Fritz.
  È à a fine, cumu si fischiarà a zitella... È millaie di corvi impazziti si sbatteranu in l"aviò fascisti, trasfurmenduli in rottami è cendri.
  Natasha ùn hè nè slouch. È taglia cù spade, è manda un rigalu di morte cù i so pedi nudi. È tandu, cum'è u bra burst, scarichi di a morte si precipiteranu da i capezzoli scarlatti.
  È chjappà i Nazis in un disordine mortale ...
  Oleg Rybachenko hà dettu:
  - Questu hè u nostru salutu russu !
  Natasha hà cunfirmatu:
  - È mustraremu a ricezione gratis !
  Zoya taglia ancu i Nazis cù spade. È ùn lasciate micca tirà u grillu. È e spade tenenu una ricezione di farfalla. È i turri strappati da i tanki volanu. Zoya esclama:
  - Gloria à a Patria !
  È i so pedi nudi lanciaranu un rigalu devastante di distruzzione reale è inesurable.
  E poi un tali stingu rossu rossu volarà fora di u capezzolu di raspberry chì s'immergerà assai Fritz.
  Ma da l'ombiccu cederà cù i lampi...
  Zoya grida:
  - Unu dui Trè !
  Agostini sferzò cù e so spade, tagliendu a testa di i fascisti, è cunfirmò:
  - Pulisce u locator !
  . CAPITOLU #2
  À pedi nudi, a zitella hà lanciatu un altru rigalu d'annihilazione. Strappatu i fascisti. E poi i capezzoli di rubino succumbenu à u pulsar chì strappava a macchina.
  È cumu u so ombiccu sputa un lampu chì tomba i Nazis. È capace di arrosti un battaglione interu.
  È quì hè Svetlana Fritz threshing, è agisce cum'è un veru robot di cummattimentu. È i so pedi nudi lancianu una altra parte di distruzzione.
  È i capezzoli crimson sputanu un flussu di plasma magicu è un tsunami. Chì hè ancu più cà mortale.
  E cumu altrimenti è l'ombiccu nantu à l'armati nazisti piglianu è tiranu unicu letale.
  Svetlana rugi in cima à i so pulmoni:
  - Questu hè u mo super hit!
  Oleg Rybachenko sorride. Per esempiu, u cisterna ligeru tedescu E-25. Pisendu vintisi tunnillati, incarna l'armamentu è u grossu di l'armatura di a Pantera. In u tutale, i tedeschi pusonu u mutore è a trasmissione inseme è attraversu u cascu di u tank. L'altezza di a "Pantera" era quasi a mità. È quasi duppiu u pesu. È a prutezzione hè ancu diventata ancu megliu, per via di a più grande pendenza di l'armatura.
  Questu, sicuru, pò esse micca à u vostru piace. Cù l'ultimu mutore di nove centu cavalli, a vittura tedesca hè assai mobile.
  Solu sbatte rapidamente.
  U zitellu fischia torna. I corbi sò chjappi in una onda è anu un attaccu di cori è cascanu nantu à a testa di i Nazis. È mette l'avversari.
  Ma tandu l'ordine sona, è i sei magnifichi, lampendu scalzi, tondi, tacchi rosa, lascianu e pusizioni sovietiche.
  È subitu i tedeschi passanu à l'offensiva. È sfondanu e difese, cuncendu in pusizioni sovietiche, di novu circundante Smolensk. È questu hè una pretensione seria.
  In cattività eranu dui pionieri di tredeci anni Petka è Sashka. I Nazis strappavanu a so robba da i picciotti è li purtavanu à traversu a neve in i so shorts. Nant'à i cunti di neve c'eranu impronte nude di i pedi nudi di i zitelli prigiuneri. I pionieri eranu guidati di notte per una meza ora. Era ferraghju è sempre friddu. Allora sò stati purtati quasi nudi à a capanna per rinfriscà per cinque à deci minuti, è dopu torna in u fretu.
  I picciotti soffrivanu assai è eranu rossi cum'è l'armu. Ùn avè ottinutu nunda, i Nazis l'hanu allevatu nantu à u rack. E sott'à u nudu, i pedi di i zitelli accendevanu focu.
  Hè cusì ch'elli anu cattutu. Petka è Sasha, incapaci di suppurtà u turmentu, cuminciaru à gridà. Ma ancu nunda di definitu hè statu dettu da i boia. Ancu s'elli anu tagliatu i pionieri cù u filu spinatu.
  I tedeschi torturavanu ancu e donne Komsomol, furzendu à marchjà scalzi è in shorts solu in a neve.
  I tedeschi avianu tanki assai formidabili di a serie "E" è ùn puderanu micca trattà facilmente. In particulare l'E-75, chì era perfettamente prutettu da tutti l'anguli, ma à u stessu tempu abbastanza mobile.
  Paria chì danni puderianu causà duie vitture di solu dodici tunnillate ? Tuttavia, in stu casu, u persunale decide tuttu. E ragazze praticamenti ùn mancanu micca, ancu s'ellu ùn tutti i successi sò stati mortali. Trè o quattru volte l'armatura sloped di i trenta-quattru ricocheted, è circa una decina di giru causatu danni di varii gradi, ma di u tipu chì hè faciule di riparà in u campu. Ma una cinquantina, di l'armatura di cattiva qualità di i veiculi sovietici, hà patitu seriamente.
  Per esempiu, i trenta-quattru di u cumandante cuminciaru à strappare quandu a munizione detonata. A torra hè stata ghjittata luntanu, è u musu turnò in un volante. A ghjente hè morta ancu.
  I cisterna sovietichi anu realizatu tardi chì li stava punzendu è anu pruvatu à contru à l'attaccu.
  E ragazze di tigre sò assai affollate, ma a carica di munizioni di 82 cunchiglia hè abbastanza paragunabile à a Pantera. Ancu s'è a munizione si trova nantu à u nasu, è e zitelle sbuccianu i coddi annantu à elli. Ma ci hè sempre qualcosa per sparà, è quandu si avvicina, hè più faciule per chjappà i Russi.
  Gerda si croce assai prestu è, mandendu un altru tank per i scarti, bisbiglia :
  - Diu mi perdoni ! Quessi sò bravi, ma unu di i so cumandanti hè completamente pazzu!
  Clara rimarcò, bisbigliando istericamente:
  - S'elli venenu à bordu di noi, allora a fine !
  Daveru, i trentaquattru sparati in mossa, avvolti in fumu, sbulicanu da u tremu. Di sicuru, i so colpi sò rari, i colpi sò imprecisi, ma u tank hè buzzing.
  A fronte hè sempre perfettamenti prutetta è l'armatura, ciò chì si pò dì, hè di alta qualità, cimentata. È questu significa chì a superficia di a durezza aumentata dà un eccellente, cum'è un salta di cunigliu, rebound.
  Ma tuttu u listessu, hè mutu in l'internu, hè listessa chì cullà in un tamburinu è u batteranu cù mazze pisanti.
  True, a cabina hè stata assai calda da i successi, ma quandu site in un bikini, hè ancu bellu dopu à immersi in i snowdrifts. Ma hè assai più dispiacevule chì una cunchiglia sovietica chjappà u grembiule ghjustu di a pista. Questu hè per a prestazione di guida di a vittura, cum'è una crowbar sottu à l'ochju. Ancu s'ellu, datu chì i rulli ùn sò micca scacchi, ma un carrettu separatu, u cisterna pò ancu move. Girate è parte. Questu averebbe esse fattu prima. È cusì, a prutezzione di a poppa hè più debule. È l'angolo di inclinazione hè più chjucu. S'ellu tocca, pò rompe. I fucili russi ùn sò micca cusì debuli.
  Gerda bisbigliò, liberando una volta di più u rigalu di l'infernu da u cannone semi-automaticu :
  - Ma Pasaran !
  Ancu s'è sta parolla, più precisamente, u mottu di i cumunisti spagnoli, per i guerrieri tigri tedeschi ùn pare micca in tuttu apprupriatu. Dopu tuttu, i Nazis si battevanu à u latu di Franco. Ancu s'è, dopu à tuttu, qualchì volta i suldati adopranu vuluntarii i trucchi di l'altri.
  Quandu u focu, Klara hà vultatu un pocu u fucile autopropulsatu Laska, rompendu u rollu ghjustu cù un projectile hà creatu un prublema per elli in questu sensu.
  I tanki soviètici ùn anu micca corsa à traversu i snowdrifts cusì veloce cum'è anu fattu longu l'autostrada, ma u listessu, i so salti rapidi interferiscenu cù u scopu, è eranu veloci.
  Quì i cunchiglii sò veramente versati à u puntu.
  È Gerda spara à grande velocità, inzuppata di sudore. armatura inclinata
  rimbalza nantu à a fronte, ma s'ellu li colpisce à brusgià nantu à i lati ...
  Clara gridò:
  - È ancu s'è cascatu in u prufundità di l'infernu - ùn vulteraghju micca à a culla !
  E zitelle tiranu finu à a fine, ma e cunchiglia si precipitanu da i lati è perforanu, rompendu i rulli. L'armatura crepa è a vittura prende u focu.
  Gerda decide:
  - Minà e vitture è andemu !
  Clara s"exclame avec angoisse :
  - Vulete abbandunà u ferru ?
  Gerda dice decisamente:
  - Ci sò cose più impurtanti chè u metallu, per esempiu, frames !
  Clara strappa una piccula camera cinematografica è grida:
  - Ma i nostri sfruttamenti seranu arregistrati per sempre !
  Cù i so diti nudi, Gerda girò a palanca chì hà sparatu l'esplusivu, capace di sbattà u tank sperimentale à e basi. A zitella tigressa era assai dispiaciuta di distrughje una tale opera d'arti, ma chì pudete fà se altrimente i guerrieri suviètici, chì ùn ponu esse denegati di curaggiu, s'amparanu di tecnulugia uniche.
  Allora sbulicanu u Laska è immersi in a neve per salvà a so vita unica.
  Magda von Singer è Stella ùn vulianu micca ancu ritruvà, è a so vittura hè stata strappata da cunchiglia precisa. Tale hè u destinu - u Pallas senza pietà di ogni guerra. Quandu avete da ritruvà, lascendu u vostru core. Ma e zitelle si battevanu abilmente, è anu sappiutu aduprà quasi tutta a carica di munizioni. Ma avà avianu a scavare cum'è serpenti in un cumulu di neve è quì pruvate à pusà fora di l'inexorable fucili sovietici.
  Quandu site sudatu è in bikini, allora cullà in a prufundità di a neve ùn hè micca l'idea più piacevule. Ma quante volte in u nostru mondu fate ciò chì vi piace. In ogni casu, per esempiu, u focu seriu hà avutu u tempu, sparendu à a fine di Stella, per scorch the soles of her feet. Ma a zitella da questu hè diventata ancu più arrabbiata è gridò:
  - L'onore è u curagiu à u pesu ùn sò micca venduti !
  Magda, chì era ancu incendiata, ancu a so pelle bronzata era cuperta di vesciche, esclamò :
  - U focu hè calore, micca focu !
  I tanki sovietici, però, facianu u travagliu più faciule. In furia, sparanu senza pietà i "Weasels" abbandunati, mettendu parechje decine di cunchiglia in u metalu rottu. À u listessu tempu, una parte di i cisterna s'appoghjanu fora di i portelli è, cum'è una cascata di una cascata, l'ale di i vitture tedeschi stessi è quelli chì guidavanu una lingua obscena.
  Magda fece una smorfia, avvisando:
  - Iddi, i bolscevichi, di sicuru, sò bravi, ma estremamente inculti !
  Stella, sputando neve in bocca, fece inaspettatamente una dura ghjustizia :
  - Credi chì i nostri guerrieri sò megliu ?
  Magda rimarcò scherzosamente:
  - Di sicuru, hè megliu s'è no vincemu. U Caucasu hè digià u nostru, più à Mosca hè solu un paru di centu chilometri. - È a bionda di miele hà sbulicatu severamente e so lunghe zanne. - O vulete fà discorsi di tradimentu ?
  Stella, chì avia digià vistu abbastanza di tuttu è di tutti, hà alzatu solu cù u pede una funtana di polvera di neve è sghignazzava, nutendu :
  - Calchì volta u silenziu hè u tipu più terribili di tradimentu.
  A notte, a tempesta è a neve dete à e quattru ragazze una bona chance di sopravvivenza. Inoltre, ùn hè micca vinutu à l'inimicu di pettighjà a neve è di circà i diavoli à gamba nuda in e neve. Allora i guerrieri, intarrati in una neve, si pusonu fora, è i tanki sovietici anu avanzatu, sviluppendu una scuperta. Ancu s'è più di centu vitture sò state lasciate in giru rottu, deformate per via di l'azzioni di e ragazze tigre.
  In generale, e truppe sovietiche anu ottinutu qualchì successu in i primi ghjorni è hà sappiutu per penetrà notevolmente in e formazioni nimiche.
  U demiurgu duplicatu specificamente enfatizatu à Petru Degtyarev:
  - Ebbè, in questu casu, simu ghjucatu à u ghjocu onestamente, è l'avvenimenti si sviluppanu cumu si deve sviluppà.
  U culonellu ingegnere rimarcò scetticu:
  - Aiò... Questu hè solu un successu tatticu.
  Infatti, appena u tempu l'hà permessu, numerosi vulturi fascisti s'ammucciavanu. A dominanza di u Fritz in l'aria era veramente un ligame debule per l'Armata Rossa. I Nazis puderianu avà estingue l'offensiva sovietica cù attacchi aerei massivi. È ùn avianu praticamente nunda à oppone.
  Ma l'eroicu Armata Rossa cuntinuau sempre à vince in cundizioni cusì duri.
  U Fritz si ritirò à Tikhvin stessu è pruvò à guadagnà un postu in a cità. Naturalmente, e case è i zoni residenziali, in sè stessu, sò digià una difesa abbastanza seria contr'à e truppe sovietiche avanzate.
  I valenti quattru di e ragazze tigre anu riisciutu à ritruvà à Tikhvin. Ma avianu a piglià mitragliatrici per difende a cità. È per i tankers, questu ùn hè micca u passaghju più piacevule.
  Clara, sparendu da l'infanteria chì avanzava, mandendu un altru suldatu rossu in u mondu dopu, si spressa:
  - Ùn simu mostri ? È vulemu piglià un tesoru !
  Tikhvin hà ricivutu danni seriu durante a cattura di a cità da i tedeschi.
  Avà u Fritz hà sellatu e barricate è s'aspittava à custruisce una linea di difesa impregnable.
  Gerda hà apertu u focu cù colpi unichi - era necessariu di salvà i cartucce. E truppe sovietiche persu troppu tanki, è per quessa l'infanteria andò à l'attaccu.
  Di sicuru, ùn ci era micca abbastanza trasportatori blindati di i mudelli sovietici. Dunque, perlavanu i suldati per a macellazione. È sò stati accolti da mitragliatrici è mitragliatrici. I quattru si sparanu bè è si piattanu abilmente in e barricate.
  Gerda stende un altru suldatu sovieticu è cantò:
  - Ci vole à fà un gestu d'arme - altrimenti ùn ci sarà nunda à campà !
  A battaglia furia in tutta a cità. E bombe piovevanu digià da sopra, soprattuttu chì u clima hà migliuratu notevolmente, è u Fritz hà avutu un capu.
  Gerda, furiosa, lancia u so pugnale cù e so graziose dite nude è grida :
  - A nostra battaglia serà vittoriosa, altrimenti hè impussibile !
  Clara, sparendu micca peghju, aghjunse in risposta:
  - Una vittoria, ma una grande !
  Gerda, tagliendu parechji cummattenti in una breve splutazioni, aghjunse:
  Ma a scunfitta ùn hè mai chjuca !
  I fucili autopropulsati sovietici sparati à Tikhvin, l'artiglieria di campu è d'assediu s'eranu un pocu dopu. Fritz hà rinfurzatu a difesa è a pressione di l'aria. E truppe sovietiche anu tiratu novi aerei.
  L'apparizione di a legendaria Marseglia hà cambiatu dramaticamente l'equilibriu di u putere.
  U grande ace volò u ME-309, un arma assai putente in quantu à l'armamentu. È littiralmente spazzatu tutti in u so percorsu. Ancu in l'armata suviètica, anu avvistatu specificamente chì un tali mostru apparsu in l'aria.
  Marcellu stessu ùn si cunsidereghja micca un male, assai menu crudele. Hà cridutu chì, cumbattendu l'Armata Rossa, era solu cumpiendu u so duvere sacru versu a Patria. Inoltre, assai fatti nantu à l'atrocità di i Nazis ùn era micca cunnisciutu da ellu. Iè, è troppu statu attribuitu à a guerra.
  Ma quì hè u primu, dopu à u ritornu, lotta di superass. Bombardieri sovietici volanti, aerei d'attaccu è cumbattenti. Chjaramente volenu dà una battaglia feroce à l'unità di terra di a Wehrmacht. Ma Marcel vede tuttu ciò è apre u focu da una distanza di cinque o sei chilometri, è ancu fischiendu per u nasu.
  E vitture sovietiche è l'assi valenti ùn anu micca veramente vistu u nemicu, cum'è i so aviò cuminciaru à splode, è e so ali s'hè sbriciolatu. Marseglia tira senza mira, ma intuitivamente. Paria di sapè in anticipu induve ogni pilotu volaria è dirige u so mostru alatu. Allora hè risultatu chì un ghjovanu cù una faccia infantile spazza l'armata alata.
  L'annu novu, ancu s'ellu hè friddu, hè diventatu caldu. E truppe sovietiche, attaccà disperatamente è ostinatamente, anu pruvatu à piglià Tikhvin. Fritz s'obstinava à difendesi, circannu di stà in a cità, induve l'arteria si trova, alimenta l'impregnable Leningrad. Inoltre, si trattava di u prestigiu di e truppe tedesche, chì trovanu difficiuli è vergogna di rinunzià e grande cità.
  U clima, sfurtunatamenti, hà migliuratu, è numerosi bombardieri nemici, in particulare u massiu Yu-288, stung i pusizioni di e truppe sovietiche è bombardavanu e cumunicazioni.
  L'aviò suvièticu Yak-9 è Lagg-5 eranu assai inferiori à l'inimicu in quantu à l'armamentu è a velocità. In particulare, ME-309, cum'è un dragone, hà cacciatu i veiculi sovietici più debuli. Inoltre, i tedeschi anu sviluppatu a tattica doppia wingman, chì hà permessu d'utilizà in modu efficace u so vantaghju numericu è hà riduciutu alcuni di i prublemi di manuvra di i veiculi tedeschi tenaci, assai armati, ma pesanti di l'ultimi Focke è ME. Inoltre, u jet ME-262 cuminciò à apparisce nantu à i fronti, ancu s'è sta macchina ùn hè micca cumplettamente tecnicumente affidabile, è ancu una mudificazione più ligera, più maneuverable è più economica di l'HE-162. L'ultima macchina era più faciule da fabricà è tecnicamente più affidabile di jet Messerschmites. Ma per a so gestione, avia bisognu di piloti di qualificazione piuttostu alta. Quale un pocu deprezzatu tali qualità pusitivi di stu sviluppu cum'è u pesu pocu di l'aeronave - solu 1,6 tunnellati vioti, u costu di pruduzzione bassu è a megliu manuvrabilità in u mondu.
  Ma quelli assi tedeschi chì ammaistranu sta vittura l'hanu elogiatu. Particularmente successu era Huffman, pilotu numeru dui, dopu à Marseglia, chì restava fora di portata. Superendu u risultatu di 300 vitture abbattute, Huffman hà ricevutu un altu premiu - a Croce di Cavaliere di a Croce di Ferru, cù foglie di quercia, spade è diamanti. A so tattica di avvicinà à u minimu, è poi chjappà è volà in daretu hè u più convenientu nantu à l'HE-162. Allora Huffman hà dimustratu esse un maestru eccezziunale di cumbattimentu ravvicinatu. Eppuru, u risultatu di Marseglia di 3117 aerei abattuti hè sempre inaccessibile.
  Inoltre, u 2 di ghjennaghju di u 1944, stu pilotu leggendariu apparsu in u celu, ma hà cunvince à Hitler, ricurdendu chì e truppe tedesche eranu in un malu statu, è l'equipaggiu tedesca più putente passava chjaramente in a neve. Allora hè necessariu di furnisce l'aria à u Tikhvin circundatu, induve e truppe tedesche si sò stallate è bombardate tutte l'avvicinamenti à a cità.
  U primu ghjornu, Marseglia hà fattu sei sortite è abattu più di centu aviò suvièticu. True, u 4 di ghjennaghju, u clima hà deterioratu bruscamente. Una tempesta s'arrizzò, è e truppe sovietiche assaltavanu a cità.
  I magnifichi quattru di e ragazze terminatori anu preferitu cumbatte inseme - spalla à spalla. Per via di u fretu, sò stati custretti à mette in camuflage è cumbatte in biancu.
  U zitellu ninja Karas hè ghjuntu ancu in salvezza. U zitellu terminatore senza paura ùn hà micca paura di u fretu è si batteva in shorts solu. A so sola fonte di calore era a crema di camouflage, chì facia a so pelle brusgiata da u cioccolatu biancu sottu à a neve chì cuntinuva à falà, coprendu tutte e strade. Inoltre, hà utilizatu lanciari, dischi metallichi assai sottili è una spada katana in battaglia. Ma, sicuru, hà sparatu in modu eccellente, è da l'armi catturati. Tuttavia, e zitelle ùn anu micca mancatu l'usu di fucili automatichi.
  Tali armi sò più precise chì i fucili mitragliatori, è più impurtante, più affidabili. In ogni casu, i fucili d'assaltu MN-44, in regula, ùn lasciavanu micca i tedeschi. À u terzu invernu, a macchina di guerra tedesca ben oliu era pronta. In particulare, ancu in una tempesta di neve, Focke-Wulf è ME, cù u riscaldamentu, hà sappiutu à injecting doloroso, ancu limitatu, à e truppe sovietiche.
  Gerda, sparendu a manu, pruvò à ùn fighjà micca in a direzzione induve i suldati sovietici eranu cascati. Parechji di i cumbattenti eranu assai ghjovani, diciassette o sedici anni. L'infanteria hè stata reclutata da sfondate, raking tutte e risorse. In verità, assai hè statu persu.
  Ma trà i Fritz sò pieni di stranieri. In particulare, da Svezia, in quale i Nazis vincìu in l'elezzioni recenti, è solu a pusizione di u rè mantene da l'entrata aperta in a guerra cù l'URSS.
  Per via, ci hè statu un attentatu d'assassiniu annantu à Kolontai ghjustu u ghjornu di Natale. L'imbasciadore suvièticu hè statu feritu assai male, è i medichi si battenu per a so vita. Dighjà duie divisioni è quattru brigate da Svezia sò ghjunti cum'è vuluntarii. Rallies è marche di massa chì dumandanu a guerra sò tenute in u paese stessu. E portanu ritratti di Hitler è Karlu XII.
  Allora l'entrata di a Svezia in una guerra diretta hè una questione di tempu. Spagna è Portugallu sò digià in guerra, ma mandanu e truppe più à u sudu. È avà in l'inguernu, generalmente pruvate à cullà in un locu fora di u Caucasus Range. U corpu brasilianu, apparentemente, hè prontu à fà un saltu in l'Asia Centrale, induve u muvimentu Basmachi hè digià sbulicatu cun vigore rinnuvatu.
  Ma questi sò tutti i ditagli, e divisioni di Vlasov si battenu ancu in Tikhvin. Questi picciotti cumbattenu u male, capiscenu chì in cattività stanu aspittendu una tortura terribile è un ciclu inevitabbile. E i tedeschi ? Anu ancu avè un tempu duru, parechji mureranu in Siberia, ma ancu ùn saranu micca impiccati indiscriminatamente.
  Gerda, cambiendu u clip è falcendu i suldati vistuti di soprapiù grigi, perchè tutti i Russi ùn anu micca abbastanza vistimenti di camouflage, imaginò ciò chì li puderia aspittà in casu di cattura. È sorrisu à u potenziale per una avventura sexy è cool. True, allora in Siberia serà peghju. Cum'è sta fretura, u calore di flamethrower hè ancu megliu. Quì in u desertu, si abituanu rapidamente à a sabbia calda è corse scalzi, ma ùn hà micca travagliatu cusì. Dopu un paru d'ore in un bikini in u friddu, hà cuminciatu à scuzzulate è era necessariu di calà in u bagnu. Quì, i ghjovani di u battaglione d'elite SS riscaldavanu i so corpi cù colpi di scopa di spruce. Ebbè, micca solu, sicuru, cù una scopa,
  ci sò omi scelti, belli ariani, ciò chì avete bisognu!
  Anu persu cumplettamente a so timidezza antica, o forsi, à u cuntrariu, anu acquistatu a looseness di una macho femina. Ma avà anu da retrocede un pocu - l'infanterie sovietica, riempiendu l'avvicinamenti cù cadaveri, si avvicinavanu troppu periculosamente vicinu è cuminciaru à lancià granate.
  Era necessariu di rumpia a distanza per ùn cascà sottu à a frammentazione di a frammentazione.
  Magda hà ricivutu un picculu tagliu da una shrapnel è, in risposta, hà sparatu ottu balli in trè seconde. I suldati suviètici fughjenu, quasi senza rompe, solu un pocu accucciati è, u clip truvò e so vittime. Scaricatu ottu rounds è Stella. Una donna bruna aggressiva si spressa:
  - À a pazzia di i bravi, cantemu una canzona !
  Ma i suldati sovietici, apparentemente, decisu di pruvà chì questu hè a saviezza di a vita. A mitragliatrice d'assaltu tedesca sbatte cù tutte e so forze, è i so colpi parenu esse ignorati. Ancu s'è i suldati cascanu, quelli chì anu sopravvissutu cuntinueghjanu à curriri è ancu à scaccià granate quasi à puntu, anche si pò esse fattu prima.
  U crucianu tira assai abilmente i dischi, tagliendu dui o trè suldati cù unu. Allora attacca cù a so spada, chì taglia facilmente mitragliatrici è fucili, cum'è partite !
  U zitellu ninja hè sempre assai chjucu, pare undici o dodici anni, ma hè cusì veloce. Ùn anu micca tempu per entra in questu o difende. U zitellu hè statu criatu è addestratu da a nascita, scacciendu spade à u zitellu, furzatu à sbulicà è tagliate nastri, immerse in una fossa di ghiaccio, mettendu i misgi furmati apposta. Ebbè, è assai di più, trasfurmendu un zitellu geneticamente dotatu in una vera macchina di morte. A so mamma hè un ninja di vinticinqui generazioni, u so babbu hè un putente stregone siberiano è un nemicu ideologicu di l'autorità sovietica, "suvietica". Eccellente genetica è furmazione cù magia - hà fattu u zitellu u megliu trà i ninja. E, sicuru, l'imperatore Hirohito, per dimustrà à i tedeschi chì ùn sò micca i supermen più cool, ma ci sò duru in Giappone, hà mandatu u zitellu à u fronte suvièticu-tedesco.
  È Karas (u pesciu carpa simbulizeghja a fiertà è a vitalità di u samurai!) S'hè fattu un guerrieru digne.
  Per esempiu, cù i so diti nudi, ligeramente rossi da parechje ore d'esse in u friddu amaru, lancia un discu d'acciaio più magre chè un capelli. È in e mani di duie spade à una volta, cusì chì saria più faciule per cutà linee spessi di nemichi. Quantu terribili hè stu zitellu terminatore, ciò chì pò, per a prima volta, i suldati sovietici, essendu senza difesa sottu à i colpi di spade è di lanciari di discu, si appoghjanu in daretu, sperendu una vera paura.
  E zitelle, dopu avè cambiatu i clips, cuminciaru à fasciu ancu più veloce, o megliu, in nulla.
  I cadaveri di i fanti sò stati accatastati in monti. Quasi subitu si congelanu in u fretu, è più suldati li arrampianu. Hè cusì ch'elli sò arrampicati è ùn anu micca cuntatu cù perdite. Ma u ninja intrì in a lotta è di novu, cum'è se l'onde di paura eranu emesse.
  Un attaccu dispiratu fugliatu quasi un ghjornu sanu. E truppe sovietiche, à u costu di e più grande perdite, occupanu un paru di quartieri, spinghjendu i tedeschi à una quantità di linii. Ma u supportu debbuli di l'artiglieria (l'aviazione tedesca in i vechji tempi hà bombardatu i binari di a ferrovia, privandu di pruvisti) è assai vittime trà l'unità chì avanzanu, furzò u muvimentu di l'infanteria per esse suspesu temporaneamente.
  Malgradu u risicu di tali tattiche, i tanki sò stati lanciati in battaglia. Era necessariu di rompe u nimicu vicinu à Tikhvin finu à chì i Fritz, cù u so vantaghju in a tecnulugia, sbloccanu a cità.
  È in questu assaltu, una decisione piuttostu risicatu hè stata fatta - per utilizà u tank IS-2. Una macchina apposta cum'è un tank innovativu. Siccomu un fucile putente, per via di a so bassa ritmu di focu è di una precisione relativamente povera di u focu, hè pocu adattatu per cumbatte i tanki di l'altri, ma pò distrughje cù successu miri senza armature.
  Allora, ancu s'è i tanki in cundizioni urbane sò bombe suicidi, avete bisognu di sfondà pusizioni, ancu cù a vostra fronte.
  Trenta-quattru si moveranu prima. E vitture relativamente ligere è micca grandi corse in una strada stretta. Grenade è cocktail Molotov piovevanu da i tetti. Allora cisterna disguised di benzina è napalm splodavanu. Ma pèrdite pesanti ùn impediscenu micca i tankers di l'URSS. Iddi, perdendu centinaie di vitture, sbuchjavanu in u centru di a cità, è quì sò intruti in un scambiu di colpu stubborn. Ancu i faustpatrons efficaci chì smashed l'armatura laterale debule di i trenta-quattru ùn anu micca spaventatu u suldatu suvièticu.
  Trè armate di tank sò stati lanciati in battaglia à una volta. Stalin hà ancu decisu di abbandunà a seconda greva in a direzzione di Voronezh, per una vittoria decisiva annantu à Tikhvin è salvu a "Cradle di a Rivuluzione". Ancu s'è u carburante hè emessu à un limitu strettu, l'oliu Caucasian hè persu per un coppiu d'ore di guida à ghjornu, è u sviluppu di novi campi piglia tempu è soldi, risorse umane, chì l'imperu suvièticu, liatu da una guerra in dui fronti, manca assai.
  Ma Tikhvin hè l'arteria di Leningrad è a strada di a vita, è u più impurtante, hè un simbulu di u fattu chì e truppe sovietiche ponu è sò capaci di scunfighja fascisti numerosi è ben armati. Allora ùn battemu micca u prezzu ...
  U tank IS-2 pare impressiunanti, pare ancu trenta quattru, solu a torretta hè avanzata ancu più. Di sicuru, u canna stessu hè grossu è longu, micca paragunabile à u T-34-76, chì domina ancu u campu di battaglia. Per tuttu u ghjennaghju, i sforzi titanichi di u T-34-85 ùn pruduceranu micca più di centu.
  True, a vulnerabilità di a fronte di a torre hè impressiunante: pianu è micca troppu grossu blindatu.
  Karas, chì lanciava grenades esplosive chjuche, ma assai putenti à i tanki, corse à e ragazze è suggerì:
  - Pigliamu l'IS-2 è cavalchemu ?
  Magda hà sustinutu l'idea:
  - Di sicuru, cavalchemu ! Avemu mancatu a cabina.
  Gerda hà avvistatu u zitellu:
  - Stu tank hà quattru mitragliatrici !
  Karas fece l'ochju à e ragazze, nutendu:
  - Allora hè bè. Prestu l'infanteria attaccherà di novu, è voi a falciate!
  Magda spinse u zitellu ninja.
  - Affrettati, terminatore !
  I tacchi rosa lampò cum'è ali di mosquito, u kid di karate curria più veloce di u campionu olimpico di sprint. Per principià, hà lanciatu un picculu fasciu cù un fasciu di fumu in u formidable IS. Una reazzione scoppiò, un fumu densu si sparse. À u listessu tempu, i ghjetti neri si sò spargugliati in diverse direzzione, cegando i mitragliatori.
  Dopu avè tagliatu parechji fanti, Karas volò cum'è un cobblestone liberatu da una ballista è cullà nantu à a torre. Cù un ganciu speciale , hà strappatu da u trattu è scacciò a cuperta pesante. In più, tuttu hè simplice: un coppiu di altalene cù duie spade, è cinque membri di l'equipaggiu di un tank pisanti si sparte in a so testa. In seguitu à ellu, si sò ancu saltati e zitelle, chì, dopu avè cacciatu u so camouflage di pelliccia, anu tornatu in bikini. Ebbè, hè caldu in u tank mentre conduce. Un mutore diesel di 520 cavalli riscalda bè u metale. Iè, i sole di ragazza nuda sentenu a vittura stessa assai megliu cà attraversu stivali d'inguernu speciale cù sole di gomma sintetica ribbed. U serviziu di quartermaster tedescu hà pigliatu in contu l'esperienza di l'inguerni duru è hà creatu una nova munizione, in quale i gammi in u fretu ùn sò micca cusì friddi. È po, veramente una vergogna, i Fritz pigliò i stivali di feltru da a pupulazione lucale è li tiravanu nantu à elli. O impannillati in sciarpe di pelliccia.
  Karas basgiò à Magda nantu à e labbra è disse:
  - Ebbè, u tank hè per voi ! Mi batteraghju induve so ammazzà megliu.
  Gerda basgiò u zitellu in ammirazione nantu à u taccu slipperu è elasticu è disse :
  - Tu sì un miraculu !
  Stella hà aghjustatu :
  - U standard di l'arianu !
  - Eiu sò! - Disse u maschiacciu è salta fora in u fretu cù un saltu da a bocca aperta. Allora u coperchiu hè cascatu cù un crash... È e ragazze anu avutu l'uppurtunità di cummattiri cù l'arme di l'inimicu. È a pistola hè veramente putente. Solu u Lev-3 apparsu recentemente, o cum'è chjamatu ancu, u "Royal Lion" cù un cannone 128 mm, hè più forte. Ma stu tank hè sempre à i fronti in una sola copia. Hè statu mostratu durante a celebrazione di l'8 di nuvembre à u Führer dimòniu. Di sicuru, mentre ch'ellu ùn hè ancu in a serie. Cum'è a strada, l'IS-2, chì hè sottumessu à u so primu run-in.
  Finu a ora, ancu i cisterna sovietica ùn anu micca sparatu un solu colpu da una pistola, apparentemente scegliendu u so mira di sicuru.
  Stella rimarcò sarcasticamente, girando u mecanismu:
  - Oh, junk... Ùn ci hè micca automatizazione quì è tuttu deve esse fattu manualmente.
  Gerda, chì hà manghjatu u ghjacaru in un hover, rimarcò:
  - È a vista hè gallim, è a visibilità ùn hè micca impurtante. Ùn sò micca assai boni à mira.
  Magda, toccu l'ingranaggi cù u so pede nudu è vultendu a scatula, rimarcò :
  - È puru, paragunatu à i trentaquattru, ci hè qualchì prugressu. In particulare, cambiendu ingranaggi hè più faciule. A cabina hè stretta, ma più o menu pudete spustà. A munizione, però, hè chjuca. Vintottu volte...
  Gerda rimarcò logicamente:
  - Per sparà in un numeru limitatu di bunkers, pò esse abbastanza, ma per una battaglia di tank à pienu livellu, chjaramente ùn hè micca abbastanza.
  Clara hà trovu qualcosa di bonu in u tank:
  - Ma l'armamentu di a mitraglia hè sopra ! Quattru mitragliatrici ponu furnisce una bona prutezzione. E dopu aghju guardatu questu "Mouse" - ci sò solu dui "sputi" in questu per una tale vittura.
  Stella, accelerà u mutore, cunfirmò:
  - Eccu! Hè questu armamentu per un tank cusì pisanti di centu ottanta tunnillati ?
  Magda, cum'è una pantera chì hà tombu un bufali, ringhiò :
  - I gaddini ridenu !
  U mutore diesel accelera duramente u tank. Pò esse vistu chì l'IS-2 hè sempre guidatu longu l'autostrada, ma quandu hè fora di a strada, u so centru di gravità spostatu avanti avarà un effettu. Ma nunda, sempre chì pudete rilassate è sceglie un scopu degnu per voi stessu.
  Magda hà apertu a torretta di u tank per pudè vede megliu.
  È quì hè un altru IS-2, hè una bona idea di utilizà tali tanki più massively. Daretu à ellu ci sò altri trè IS, ma unu cù un cannone più liggeru di 85 mm. A strada, u più periculosu, cum'è hè capaci di piglià a vittura in a fronte, è colpi più veloce.
  . CAPITOLU #3
  Magda hà decisu di sparà da una distanza di dui chilometri. Ella urdinò in un tonu minore:
  - Tirate appuntu à a fronte di a torra... È ... Capite !
  A vittura si firmò, postu chì ùn ci era micca liscia, è Gerda, lagnandusi di a cattiva qualità di l'ottica, chì, di sicuru, era stata pulita da adulescenti senza addestramentu, puntò a canna. E zitelle aiutavanu à carricà una cunchiglia chì pesava un chilo è mezu. U guerrieru biondu pusò a so guancia à a culatta è pruvò à sente a vittura di qualcunu altru. Dopu tuttu, ùn avia mai sparatu da stu cannone, mudellu 1931, prima. Putente, ma obsolet, cù un prughjettu puntatu, sensibile à u ricochet. In generale, u fucile, sicuru, ùn era micca pianificatu per i tanki. Ma, apparentemente, a mudificazione anti-tank di u cannone 107 mm, sviluppatu in u 1940, hè statu troppu inaffidabile è hà da esse abbandunatu. È quì hè necessariu in cundizioni di visibilità povira da una distanza di 2000 metri per chjappà u mira. Iè, è serà difficiule per u nemicu risponde è colpi, ma ...
  Gerda basgiò a culatta di u fucile, guardò prestu fora di u portu, pigliò una manata di neve cù a so lingua, l"inghiottì, appoggiò i so tacchi nudi nantu à e leve è... tira !
  Hè datu tantu chì mi pugnava i polsi è i vitelli è puzzava di fume.
  U prisente volò in un arcu longu è ... L'IS-2, chì caminava avanti, si firmò, cuminciò à fumà, è dopu a carica di munizioni cuminciò à scoppia.
  Magda rispose felice:
  - Hè ciò chì li avemu datu ! - È logicamente, più precisamente, cuncetti illogicamente cunfusi, aghjunse. - Ùn hè un omu chì pitture un"arma, ma un"arma d"omu !
  Gerda ringhiò :
  - Ricaricate!
  È e zitelle s'arrizzavanu. Di sicuru, quì ùn sò micca un "Tiger", anu da sudare, ma hè più divertente in questu modu, soprattuttu chì un tank in piedi si rinfrescà rapidamente. U ferru, dopu tuttu, hè un bon cunduttore.
  A seconda volta Gerda sparò più veloce è più cunfidenza. L'IS cuntinuò à muvimenti, è, apparentemente, ùn avianu micca capitu da induve i fucili sparanu. Iè, è stop ùn hè micca in u custumi russu. Siccomu ci hè un ordine ... È a seconda cunchiglia hè digià cunfidenza à u mira.
  Gerda si lecca le labbra e ordina:
  - È u terzu quì.
  Cù un gran ritardu, u quartu IS-1 hà apertu u focu in muvimentu. E, curiosamente, hà culpitu, ancu s'è da una tale distanza da una vittura in muvimentu hè quasi impussibile, ma i colpi decide tuttu! Tuttavia, a distanza per a pistola 85 mm hè troppu grande, oltre u limitu di penetrazione. Ma ci hè statu un rumore maiò in a torre, è l'armatura frontale s'affacciava. Gerda hà mandatu in risposta un quartu "pacchettu di lettere" chì pesava un chilo è mezu ... A fronte di u tank IS-1 split è e lingue aranciu s'eranu in alta in u celu. È quì hè un altru IS-2, hè una bona idea di utilizà tali tanki più massively. Daretu à ellu ci sò altri trè IS, ma unu cù un cannone più liggeru di 85 mm. Per via, u più periculosu, cusì capaci di piglià a vittura in a fronte, è colpi più veloce.
  In a primavera, i tedeschi pigghiaru Smolensk è avvicinavanu Vyazma è Rzhev. Allora si vultò di colpu à u sudu versu u Donbass. È era una mossa assai inespettata è putente. L'Armata Rossa ùn hà micca avutu u tempu di reagisce. È i Nazis pigghiaru tutta a riva sinistra di l'Ucraina. È à a fine di l'estiu avemu ghjuntu à a curva di u Don. Solu in u vaghjimu, e truppe sovietiche ùn pudianu piantà i Nazis.
  I tedeschi ancu di novu bluccatu Leningrad da u sudu, tagliendu l'ossigenu.
  È in u nordu, i finlandesi eranu digià pruvatu à avanzà.
  A pausa invernale hè ghjunta. In l'URSS, u tank T-54, megliu prutettu è più armatu, andò in pruduzzione. Ma l'IS-4 è IS-7 ùn puderanu micca esse pruduciutu in massa in a produzzione. Ancu l'IS-7 hè una macchina capace di cummattiri i mastodonti di Hitler, hè troppu difficiule di fabricà, soprattuttu in cundizioni di guerra.
  U quaranta-ottu annu hè stata marcata in u frivaru da un tentativu di l'Armata Rossa per avanzà in u centru, chì hè stata respinta. I tedeschi, aduprendu divisioni straniere da tutta l'Europa, eranu forti. Inoltre, i dischi sò diventati più avanzati, è avà ùn hè micca cusì faciule per sparà. È i nazisti anu sviluppatu l'aviò jet. Moltu forte. È u novu cumbattimentu ME-362 hà solu scuntatu i piloti sovietici. È in a serie di jet aircraft, l'URSS ùn hà micca.
  In maghju, una grande offensiva di i Nazis cuminciò, bypassendu Mosca. À u listessu tempu, Turchia hè ancu intrutu in a guerra, aprendu u fronte miridiunali in Transcaucasia. È e battaglie s'eranu cun vigore rinnuvatu.
  Ma ci sò belle ragazze chì cumbattenu cù furia; in particulare l'equipaggiu di Elisabetta.
  Eccu una zitella in bikini, pressendu i so pedi nudi nantu à u grillu, è un projectile vola fora di un cannone di 100 millimetri.
  Un guerrieru di l'URSS hà mandatu cusì intelligente chì u tank E-50 tedescu, malgradu a so armatura putente, hè statu chjappu.
  Catherine nutò aggressivamente, scoprendu i denti:
  - Semu i più forti di u mondu !
  È cù un taccu nudu mentre pressu u pedale.
  Elena hà ancu sparatu nantu à l'inimicu, smachjò u Panther-4 è cooed.
  - Per l'URSS !
  Euphrosinia metterà a luce i petti, togliendu u so reggiseno, è cumu si batterà cù un capezzolu scarlattu, è canterà, scoprendu i denti :
  - Vechju Makhno,
  Fighjendu fora di a finestra...
  Fora hè bughju, hè bughju !
  È e zitelle canteranu à l'unisonu, scoprendu i denti :
  - Semu i più forti di u mondu,
  Immergeremu tutti i nemici in u bagnu ...
  A Patria ùn crede in lacrime,
  È daremu un cervellu à u male dragone !
  Eccu - queste sò ragazze - solu una classe di iper ...
  L'estiu hè digià ghjuntu. Di novu, lotte duru. À a fini di l'aostu di u 1948, i tedeschi chjusu l'anellu intornu à Mosca.
  I pionieri si battevanu ancu disperatamente.
  U zitellu Olezhka hà lanciatu una granata cù u so pede nudu è cantu:
  - Eccu u primu disgelu,
  In u mo sognu vecu à Stalin...
  È chjosa di cadaveri -
  A mo nativa Russia!
  U zitellu Petka, sparendu à i Nazis, cantò:
  - Sì i picciotti di tutta a Terra,
  Subbitu puderanu incrustà u dragone !
  È cù u so taccu nudu, u zitellu hà lanciatu un limone assassinu.
  Un altru pioniere in shorts, Seryozhka, spararà à i Nazis, mettendu un ufficiale nazi. È po, scalzu, puetile, ghjittarà u rigalu d"annihilazione di a morte.
  Quessi sò i zitelli - assai cumbattimentu.
  U zitellu pioniere Sashka, cazzo di i Nazis, avia solu dodici anni, è falciava u Fritz, cantava:
  - In a vittoria di l'idee immortali di u cumunismu,
  Videmu u futuru di u nostru paese...
  È a bandiera rossa - a gloriosa Patria,
  Seremu sempre fedeli altruistamenti !
  È un zitellu nudu, cù u taccu di un zitellu, lanciarà un pacchettu splusivu, strappandu i tedeschi.
  Allora si sò ghjunti à l'affari, assai aggressivu. È veramente in una manera di cummattimentu, chì hè diventatu estremamente cool.
  I zitelli, sicuru, sò cumbattenti di a classa più alta, ma Mosca hè circundatu è cut off.
  È i Nazis avanzanu digià in u Caucasu. Da u sudu di a Turchia.
  È si sente chì hè veramente impussibule di resistà à i nemici.
  Ma i zitelli cumbattenu, cum'è i zitelli cum'è grandi eroini.
  In particulare Oleg Rybachenko. Stu picciottu terminatore hè solu, dicemu, un ghjovanu guerrieru è superman.
  Un zitellu di circa dodici anni in apparenza, hà lanciatu una granata di forza mortale, strappandu i Nazis, è cantò:
  - Per a Gran Russia
  I picciotti si batteranu...
  Semu i grandi messie
  Rompemu u Fritz !
  Margarita Korshunova - ancu una ragazza assai cummattimentu, hà ancu datu un turnu à i Nazis.
  Tandu scacciò un rigalu d"annihilazzioni cù u so pede nudu, di zitiddina, stracciandu i Fritzes è i Turchi, dopu à quale cantò :
  - Gloria à a Patria-URSS,
  Siete un esempiu per l'umanità!
  Dopu à quessa, i zitelli piglianu è fischiaranu. I corbi sbuchjati svenuti è cascati, trapassavanu a testa di i Nazis. È pareva veramente cool.
  O forse ùn pareva micca, ma l'azzione s'arrizzò.
  U zitellu è a zitella eranu assai cool.
  Hanu tanta passione è putenza.
  U Caucasu hè digià nantu à a caduta, è diventa sempre più drammatica.
  È i tedeschi sò rampanti è utilizanu a tortura. E ragazze pioniere tedesche piacenu soprattuttu à a tortura.
  Eccu Gerd è Charlotte, un picciottu di circa tredici anni, svestiti. È cuminciaru à tickle u pioniere. Seryozhka ridia è purred. Allora Gerda hà purtatu l'accenditore à u taccu nudu è tondu di u zitellu. E fiamme leccavanu e sole un pocu ruvide di u pioniere. Urlò di dulore. C'eranu blisters.
  E ragazze tedesche ridavanu:
  - Sarà assai bellu !
  È cuminciaru à sbattà u zitellu cù i fruste. Si lamentò è cuminciò à gridà. In particulare quandu e zitelle cuminciaru à purtà torches cù u focu à i so pedi nudi. Allora i pionieri anu appiicatu un ferru rossu à u so pettu nudu è u zitellu hà persu a cuscenza.
  Iè, i guerrieri tedeschi sò in cima. Tormentà un zitellu hè in l'ordine di e cose.
  A tortura, però, micca solu i picciotti, ma ancu i membri di u Komsomol. E zitelle eranu spogliate è purtate nantu à u rack. Quì si tiravanu, furzati à l'arcu è littiralmente si torcenu in bellezza di dolore. E sott"à i pedi nudi di e zitelle s"eranu focu à u bracier, minacciavanu di charrià e sole.
  Cumu i membri di u Komsomol gridavanu da u dolore salvaticu ... Quantu era crudele tuttu. È i Nazis inalate l'odore di carne brusgiata in i so narici è ridianu, si sbattevanu l'un l'altru nantu à i fianchi è gridavanu:
  - Heil Führer ! Tuttaremu tutti !
  È torna a tortura è a tortura di e persone. Hè particularmente interessante di tortura i pionieri. I picciotti sò battuti à morte, è poi u salinu hè versatu nantu à e so ferite è fatte à lamentà. Iè, hè assai fastidiosu.
  È quandu anu ancu aduprà un filu caldu. Chì rende assai più doloroso.
  È i Nazis anu digià pigliatu Makhachkala. È si movenu versu u territoriu di l'Azerbaijan. È dighjà circundatu è bluccatu Yerevan. È assaltanu a disperazione di Batumi cù tuttu. È hè aggressivu.
  Marshal Rokossovsky quasi mortu stessu. Si sentia chì e truppe sovietiche eranu sottu pressioni è stavanu colapsendu. U nùmeru di rinunzii è disertori hè in crescita. È parechji piloti diventanu depressu.
  Ancu Anastasia Vedmakova è Akulina Orlova evitenu sempre a scunfitta. E zitelle cumbattenu bravamente è disperatamente.
  Prima di a lotta, Anastasia si ritirò cù trè picciotti per riunisce un putere còsmicu fenomenale in sè stessu.
  È veramente accusatu capitally. È abbattemu disperatamente i nemici.
  È mentre usanu dita nuda.
  È strillava in cima à i so pulmoni :
  - Sò un gran campionu mundiale !
  E cumu cun un taccu nudu appughjà nantu à a palanca.
  Akulina Orlova hè ancu una stalker disperata in battaglia. È aduprendu i so pedi nudi, schiaccia l'aviò Wehrmacht.
  Quì hà abbattutu u ME-109 K. Questa macchina hè forse digià obsoleta, ma hà survivutu una seria di mudificazioni. È nantu à questu pudete cumbatte cù successu.
  Akulina Orlova, chì agisce cù furia salvatica, cantò:
  - Salute, gran cumunisimu ! U fascismu serà scunfittu !
  È dinò cù un taccu nudu, ma cumu si pressu.
  Eccu alcune ragazze pazze.
  Ma forze assai ineguali in u Caucasu. Ancu s'ellu si crede chì l'omi sò tutti l'aquile. Ma nimu pò resiste à una donna russa.
  È i guerrieri sò cusì aggressivi è cool. L'aviò sparanu malgradu a so superiorità qualitativa.
  Akulina Orlova cantava:
  Circulu solare...
  È hà abbattutu u nemicu cù l'aiutu di i pedi nudi.
  Anastasia Vedmakova, appughjendu i buttoni cù i so capezzoli scarlatti è sbattendu i Nazis, cuntinuò:
  I tedeschi sò intornu ...
  Akulina strinciò, tagliendu un altru aviò tedesco:
  - Hitler hè andatu à l'intelligenza !
  Anastasia s'innamora di i Nazis cuntinuò:
  hè cascatu in un burato...
  Akulina, sparando con precisione, ridacchiò:
  - Mi ruttu a gamba...
  Vedmakova hà sparatu intensamente è precisamente, hà nutatu:
  - È hà dettu addiu !
  È e zitelle urganu in coru:
  - Chì ci sia sempre vodka,
  salsiccia è aringa...
  pomodori cucumari,
  Hè a fine di Hitler !
  Akulina, mandendu dinò un rigalu di morte à i Nazis, rimarcò:
  - In fatti, ci vole à cantà ; Rommel finisce!
  Vedmakova, puntendu un cannone cù cunchiglia d'aria cù e so dite nude, accunsentì:
  - Di sicuru - Hitler - questu hè digià un stadiu passatu !
  Induve ùn ci hè nisuna influenza persunale di u pussidu di Hitler, e truppe sovietiche pruvate d'urganizà una certa resistenza. Ma hè assai difficiule. Ma anu sempre tuttu ciò chì hè pussibule è impussibile.
  È ancu i zitelli cumbattenu. È i pionieri vanu in battaglia. Chì scuntrà u nemicu cù cocktails Molotov, è colpi di fucili.
  Picciotti è zitelle, emaciati è graffiati, cum'è sempre, in battaglia. È cumbattenu bravamente è estremamente disperatamente.
  Quanti di i so figlioli morenu è sò lasciati strappati.
  I piloti tedeschi Gertrude è Adala, slapping i so pedi nudi, sò cullati in un XE-328 à dui posti, un jet machine - questu hè un mostru cù dece cannoni d'aria.
  A piova era appena passata è e zitelle lassannu tracce graziose, chjaramente, di e so gambe nude.
  Eranu cusì seducenti chì l'adulescenti chì servenu à u campu d'aviazione divoravanu avidità l'impronte nude cù i so ochji, è ancu i picciotti cuminciaru à gonfià a perfezione. In generale, ci sò parechje piloti - a lotta hà dimustratu chì e donne, in cundizioni uguali, anu duie volte a sopravvivenza di l'omi. È questu significa chì sò efficace. È Hitler-Rommel, o piuttostu Field Marshal Führer, sicuru, ùn hè micca una persona chì si dispiace per nimu.
  In u Terzu Reich stessu, a poligamia hè statu introduttu ufficialmente - u dirittu à quattru mogli. Questu hè assai praticu. Ma micca troppu adattatu à e tradizioni cristiane. Ùn meraviglia chì u fascismu cerca una nova forma di religione. U Fuhrer-Field Marshal insiste chì hè monoteismu, ma cusì speciale - cù un panteonu di pagani, antichi dii germanici. Di sicuru, Hitler-Rommel stessu in stu panteonu hè postu sopratuttu cum'è messageru è messageru di u Diu Altissimo.
  Allora u Führer, sicuru, li piace à cultivà assai.
  Gertrude è Adala lancianu u so aviò d'attaccu multipurpose in u celu, chì pò ancu ghjucà u rolu di un cumbattimentu.
  I guerrieri sò assai cunfidenti. I Russi ùn anu micca jet aircraft, è sò improbabile di pudè resistà à l'assaltu di i tigressi di u celu.
  Gertrude ringhiò:
  - Sò un cavaliere di un flussu ardente ...
  Adala cunfirmò entusiastamente, svenendu i denti:
  - È scaccu matti à tutti !
  E zitelle scoppiavanu à ride. Anu pressatu i so talloni nudi nantu à i pedali, è giravanu l'aviò d'attaccu à jet.
  Era sempre bughju, ma una striscia di luce si mostrava digià in u livante. E zitelle fischiavanu... E distese di Russia stavanu digià flottanu sottu à elli. E guerriere femine ridavanu è si strillavanu l'ochju. Sò cusì stravaganti è belli.
  E scalzi, di sicuru, senza caccià cù una cosa cusì innecessaria per una zitella in una guerra cum'è scarpi.
  È a sensibilità in l'aviò aumenta parechje volte.
  Quì i vitture sovietiche partenu versu elli. A vite Yak-9 hè forse a macchina più prodotta in massa trà l'ultime versioni. Micca armatu, ma relativamente prezzu è cù pocu armatura. MIG-5, più veloce, cù mitragliatrici. MIG-3 hè un mudellu prima. LAGG-7 hè probabilmente l'acellu più veloce è armatu. In l'ultima mudificazione, ci sò quant'è trè cannoni 20-mm.
  Ma queste sò tutte e macchine propulsate da l'elica - l'aviò jet ùn sò micca stati creati. È i tedeschi si sentenu assai cunfidenti.
  Gertrude spara dece cannoni d'aria. Anu colpitu 30mm è dui pistoli 37mm. Ils se précipitent comme un tourbillon ardent à travers l'avion soviétique. Tuttavia, i piloti rossi provanu à esquivà è andà à a cuda.
  Adala hè in manuvra in questu mumentu. Ùn pudete micca piglià una vittura tedesca in testa, ma entra in a coda hè struitu. Per e truppe di l'URSS, l'attaccu ùn hè micca inesperu. I pistoli anti-aerei sò digià stati lanciati. Conchiglia esplosa brillanu in u bughju.
  I tedeschi anu un certu nervu. Paria ch'elli avianu digià vistu tantu chì ùn avete micca surprisatu da nunda, ma ... i piloti sovietici sò valenti è ùn anu micca paura di pèrdite. Nunda per spaventà elli. Ma l'esperienza ùn hè micca abbastanza. L'aviò tedescu esce facilmente da l'immersione è abbatte a vittura sovietica. Ne rompe un altru in pezzi.
  U putere di l'armi tedeschi hè assai grande. Questu hè un cumpunente in quale i Fritz anu un vantaghju enormu annantu à a Russia. Ma a vitezza di i Nazis hè colossali.
  Adala accelerà è si rompe in avanti. È Gertrude spara razzi à u nemicu. U cunsigliu hè ricevutu da i denti. Alcune munizioni sò destinate à u calore o u sonu.
  Adala bisbiglia:
  Ùn ci ammazzaranu !
  E zitelle spinnu a so vittura... Pruvanu à esse cool. È dopu un cumbattimentu sovieticu sbatte un aereo d'attaccu à jet tedesco vicinu. E cumu si cumencia à strappà, è split. Sia u celu è l'aria.
  Gertrude bisbigliò:
  - Morte pazza !
  I guerrieri eranu chjaramente cunfusi, è ponu esse rammed cusì.
  I tanki si movenu versu a fruntiera. L'equipaggiu legendariu di Gerda, Charlotte, Christina è Magda.
  Quattru guerrieri riesciuti à copre di gloria cummattendu à tempu i britannichi è l'Americani. Duranti l'ostilità cù l'America, e bellezze dominavanu u tank Panther-2. Ùn hè micca una mala vittura, superiore à i Sherman in armamentu è in armatura frontale. U più tardi "Pershing" praticamenti ùn hà micca tempu di fà a guerra. Iè, è ùn hè micca un rivalu per a "Pantera" -2.
  Allora e quattru ragazze vincenu a gloria legendaria. Ancu s'è in generale a so strada gloriosa principia in u quaranta-unu annu. Himmler hà cunvintu u Führer per pruvà battaglioni di e donne in battaglie, da ariani addestrati apposta.
  A lotta hà dimustratu chì e donne ùn sò micca in tuttu un ligame debbule è sapanu cummattiri bè. È à u listessu tempu porta menu pèrdite cà l'omi. I guerrieri si battevanu ancu in l'infanteria, sbattendu i so pedi nudi nantu à e sabbie calde di u desertu di u Sahara. È ammaistrà i tanki. Dopu avè pruvatu u "Tiger", in battaglie cù a Gran Bretagna.
  In ogni casu, e ragazze sovietiche nantu à u SU-100 sò ancu cumbatte bè.
  Ancu se a pusizione di Russia pare senza speranza. Ma i guerrieri, cum'è Elisabetta, si battenu cum'è l'aquile.
  Ekaterina pressu a leva cù i so pedi nudi. Manda un prughjettile chì perfora a vittura nazista E-50 in u latu è ruggisce:
  - Pè u grande cumunisimu rossu è crimson !
  Elena hà ancu battutu u cannone cù a so gamba nuda è delicata. Ella hà colpitu cù precisione u tank nemicu.
  A zitella cinguetta :
  - Per a mo bella Russia !
  Eufrasia rimarcò aggressivamente, guindu un focu assai ben miratu:
  - Gloria à a nostra Patria !
  È usa ancu gambe nude, ciselate.
  A machina sovietica hè assai forte è cumbattimentu. È spara abbastanza bè.
  U SU-100 hè capaci di penetrà l'E-50 in u latu. Ma e zitelle ancu sfondate in a so frunti, mettendu in un lure o end-to-end. È taglianu u metallu.
  Lisabetta, cù i so pedi nudi, sparò à u nemicu. E cinguettava :
  - Da u flussu turchinu...
  Ekaterina hà sparatu ancu, sta volta spinghjendu a leva cù u so capezzolu scarlattu è arrullava :
  U fiume principia...
  Elena, sorridendo aggressivamente e sibilante, emise:
  Ebbè, l'amicizia principia...
  È ancu pressu a palanca cù u so taccu nudu.
  Eufrasia rulò, sparendu à u nemicu:
  - Cù un surrisu !
  E ragazze travaglianu in u SU-100 assai attivamente. È distrugge l'equipaggiu nemicu.
  È in a periferia di Baku, i pionieri scavanu trincee. Ci sò omi di diverse naziunalità. In particulare, parechji capi brillanti lampanu. Ci sò i zitelli rossi è neri è biondi.
  Una cosa li unisci : a fede in u triunfu di u cumunismu è i pedi nudi. Hè chjaru chì ùn tutti ùn anu scarpi durante a guerra, è per quessa, cum'è un signu di sulidarità, tutti i zitelli flaunt i so tacchi nudi, tondi. L'inguernu in Transcaucasia hè abbastanza ligeru, è quandu si move è travaglià cù pala, u fretu ùn hè micca cusì terribili.
  I zitelli travaglianu cun entusiasmu, è cantanu:
  Alzate u focu, notti blu,
  Semu pionieri - figlioli di travagliadori ...
  L'era di l'anni luce si avvicina,
  Chjama di i pionieri - sia sempre prontu!
  Chjama di i pionieri - sia sempre prontu!
  È quì torna l'alarma. I picciotti è i zitelli saltannu à u fondu di a trinchera. E cunchiglia cumincianu dighjà à scoppia da sopra: l'artiglieria nemica travaglia.
  Pashka hà dumandatu à Masha:
  - Ebbè, credi chì sopravviveremu ?
  A zitella hà rispostu cun fiducia:
  - Risisteremu almenu una volta, in l'ora più difficiule !
  Pioneer Sasha hà logicamente nutatu:
  U nostru eroisimu hè incrollabile.
  U zitellu picchiò a so sola nuda nantu à e petre. Pò esse vistu chì u zitellu s'hè pienu di calli solidi.
  A zitella Tamara hà dettu:
  Lutteremu senza paura
  Semu tagliati micca un passu in daretu ...
  Lasciate a cammisa imbevuta di sangue -
  Più nemici, turnate u cavaliere à l'infernu!
  U zitellu Ruslan, un pioniere cù i capelli neri, hà nutatu:
  I seculi passanu, un'era venerà,
  In quale ùn ci sarà micca soffrenza è bugie ...
  Lotta per questu finu à u vostru ultimu respiru -
  Servite a vostra Patria, voi da u core !
  U zitellu Oleg, magre è bionda, chirpava, versi:
  Innò, u vigilante ùn sguasserà micca,
  U sguardu di un falcu, acula...
  A voce di u populu hè sonora -
  U bisbiu sfracicà a serpente !
  
  Stalin vive in u mo core
  Per ùn cunnosce a tristezza,
  Apertu a porta à u spaziu
  E stelle brillavanu sopra à noi !
  
  Credu chì u mondu sanu si sveglierà
  Ci sarà a fine di u fascismu...
  È u sole brillarà
  Illumina a strada per u cumunismu !
  I picciotti è i zitelli applaudiscenu à l'unison.
  Ma avà l'aerei d'attaccu à jet sò digià volati è lancianu bombe. È questu hè un approcciu aggressivu.
  Oleg è Sasha alzavanu una slingshot è lanciavanu un rigalu di morte. È a canna hè stata culpita da un aviò d'attaccu nazi.
  A zitella Natasha cantava:
  - U Komsomol ùn hè micca solu età,
  Komsomol hè u mo destinu !
  Cunquistà u spaziu, crede
  Vivemu per sempre !
  Ahmed, un pionieru di l'Azerbaijan, hà rispostu cù un surrisu:
  - Ùn site ancu un membru di Komsomol Natasha !
  A zitella pimpò in furia u pede nudu è rispose à voce melodiosa ;
  Accantu à i babbi, cù una canzona allegra,
  Semu per u Komsomol...
  L'era di l'anni luce si avvicina,
  U gridu di i pionieri - sempre pronti !
  U gridu di i pionieri - sempre pronti !
  Oleg tampò ancu u so pede nudu, infantile, è muggì :
  Un martellu più forte stringe u pruletariu,
  Da a manu di titaniu sfracicà u giogu ...
  Cantaremu mille arie à a nostra Patria,
  È luce per a pusterità, bè !
  I zitelli sò felici. E in fattu, i tedeschi bombardavanu, è solu una zitella hà avutu un frammentu in u so taccu nudu, tondo, rosa.
  Pioneer urlò, ma poi si morse a labbra.
  È cusì si sò disposti à ripiglià l'attaccu. E ci sò digià tanki cù i Nazis. I formidabili E-100 si muvianu. Macchine cusì putenti è periculose.
  Hanu tali prutezzione. Chì ùn si pò passà da ogni angulu. Ùn pudete micca chjappà da un solu angulu. L'unica chance hè di rompe i tracce.
  I zitelli sò pronti à luttà, è agitanu i so pedi nudi. Eccu sò nantu à un filu chì spinghje pacchetti cù splusivi fatti in casa sottu à e tracce di i Nazis. Funziona è distrugge i rulli di i tanki di l'armata di Rommel.
  È pare terribili.
  Sasha sguilla:
  - Gloria à u cumunisimu !
  U zitellu Pashka tira cù Oleg da una slingshot è strilla:
  - Gloria à i pionieri !
  U zitellu Ruslan, inseme cù a zitella Sufir, trascina una mina sottu à l'alemanu cù un filu è grida:
  - Gloria à l'URSS !
  I zitelli di l'Azerbaijan è i ragazzi russi si battenu. Pionieri abbronzati, magri, scalzi contr'à una colossale armada di tanki.
  A zitella Tamara batte u so pede graziosu, chjucu è nudu è dice :
  - Gloria à a Russia !
  Pioneer Ahmet cunfirma mentre sparava à u nemicu:
  - Semu una famiglia amica inseme !
  U zitellu Ramzan, un azerbaigianu rossu, cunfirma, chjappà una vittura:
  - Da a parolla simu centu mila eiu !
  I zitelli sò amichevuli... Eccu a zitella armenia Azatui, chì trasfiere ancu cù abilità u pacchettu splusivu sottu à a caterpillar di u fascista cù l'aiutu di un filu, è stringhje :
  - L'URSS hè una famiglia di populi !
  Un'altra ragazza armena Aghas dice:
  - Ùn piegate micca à u fascismu :
  È a zitella tirava u filu cù i pedi nudi. Parechji zitelli azerbaigiani è armeni anu capelli biondi è ùn sò micca distinti da i zitelli slavi, di quale ci sò ancu assai. Quellu chì abbandunò i tedeschi, altre famiglie russe si sò stallate in Azerbaijan ancu sottu à i zari.
  . CAPITOLU #4
  Ci sò parechji slavi in u Caucasu. Un saccu di coppie miste. Iè, è i zitelli sò generalmente capelli più ligeri cà i so genitori. E i picciotti slavi si sò abbronzati in modu chì ùn pudete micca dì da i lucali. Inoltre, i zitelli sò generalmente più simili à l'adulti.
  Allora u battaglione suvièticu internaziunale di picciotti è ragazze si batte, è sò tutti uniti, è assai simili. I so tacchi nudi lampanu quandu si move.
  È i sogni i zitelli mandanu rigali di morte. Shamil è Seryozhka, tramindui picciotti pionieri, tiranu u filu. È avà l'E-50 tedescu si ferma cù una caterpillar rotta.
  I picciotti cantanu à l'unison :
  Unione indistruttibile, repubbliche libere,
  Ùn era micca a forza bruta, nè a paura chì si riunì ...
  È a bona vuluntà di e persone illuminate,
  È amicizia è ragione, è curagiu in i sogni !
  È i zitelli sò felici. Sorridenu cù i denti bianchi, ancu. È sò cuntenti, anche si sò minacciati di morte.
  È i tedeschi succhianu. I tanki distrutti sparanu i so cannoni è scribble mitragliatrici.
  Certi veiculi tedeschi sò dotati di lanciagranate è sò assai periculosi.
  U zitellu Maksimka è a zitella Zara di l'Azerbaijan, appoghjate nantu à i so pedi nudi, tiravanu una mina sottu à l'inimicu è sbattu u mastodonte fascista.
  È gridò à a cima di i so pulmoni :
  - Per l'URSS !
  I zitelli sò cusì divertenti.
  I pionieri Abbas è Vladimir utilizanu ancu armi. In questu casu, a catapulta è smash the E-75 caterpillar à i Nazis. Allora i picciotti cantavanu :
  - Per a grandezza di u pianeta sottu à a cupertura di u cumunismu !
  Oleg è Abdula sò ancu pionieri di diverse nazioni, ma cù un core unicu, lancianu ancu splusivi. Toccanu l'E-100 è cantanu ...
  Avemu apertu u pianeta à e nazioni,
  A strada di u spaziu, di i mondi invisibili...
  I fatti eroici sò cantati -
  Per sguassà a cicatrice di a morte per sempre !
  
  Sottu à a Santa Bandiera di Russia,
  In pace, amicizia, felicità è amore...
  A ghjente di a terra sana sarà più felice,
  L'oscurità infernale si dissiperà in lontananza!
  I zitelli di lotta quì ...
  Abdurrahman è Svetlana, un zitellu azerbaigianu è una zitella di Bielorussia, anu tiratu un filu inseme è anu cacciatu un tank fascista. È cantanu :
  - U grande nome di a Russia sacra,
  Brilla nantu à u mondu - cum'è un raghju di sole ...
  Credu in l'unità diventeremu più felici,
  Dimustremu à a ghjente a strada bona !
  I zitelli sò assai valenti. È i Nazis sò stati simpliciamente sconvolti da una resistenza cusì stubborn è furiosa.
  Abudurrahman hè un pioniere, hà ricevutu un fragmentu in a so sola nuda. Perforà a superficia callosa di a gamba di u zitellu.
  U zitellu sibilò:
  - È mi fa male !
  Svetlana hè stata culpita ancu in u taccu tondu, è scratched a spalla. Ma a zitella sibilò:
  - Ùn rompe micca i Pionieri !
  Azim è Kolka anu ancu sbattutu a vittura tedesca.
  I picciotti anu puntatu cù un filu è cantanu:
  U nemicu traditore andò à l'offensiva,
  Ma crede ch'ellu ùn falà micca, u populu sovieticu ...
  U nemicu aspetta a scunfitta è l'obliu,
  È a gloria di a Russia sbocciarà più forte!
  U nemicu aspetta: scunfitta è oblicu,
  È a gloria di a Russia sbocciarà più forte!
  I zitelli sò valenti è ùn si piegate micca. È volenu vince. È cantanu è si battenu.
  I tedeschi soffrenu pesanti perdite. True, soprattuttu anu rottu piste è rulli. È ùn hè micca fatale.
  Peggiu per i pionieri chì sò stati fatti prigiuneri.
  U zitellu Abdulhamid, quandu fù fattu prigiuneru, fù messu nantu à u rack da i Nazis. Anu inseritu i pedi nudi di u pioniere in u bloccu, è cuminciaru à appiccà pesi à i ganci. È dopu hà accenditu u focu. È i tacchi nudi di u zitellu eranu leccati da u focu. È una frusta li cascò nantu à u spinu. M'anu battutu per un bellu pezzu. È tandu i Nazis cuminciaru à rumpia i costi cù pinze rosse.
  U zitellu, morendu sottu a tortura, quandu u ferru di e so coste, rossu da u calore, u sfraccia, canta :
  Berlinu hè quasi sottu à u nostru regnu,
  À traversu i binoculi vedemu u dannatu Reichstag ...
  Spergu chì ci sarà a pace è a felicità prestu;
  Qualessu discriveraghju in i mo puesie !
  
  A Russia hà apertu u cumunismu à i mondi,
  Hè diventata una famiglia per tutti.
  Ma a Wehrmacht ci hà appiccicatu un musu di porcu,
  È avà u sangue spruzza da e vini cum'è una funtana !
  
  Ciò chì u Führer hà scurdatu cun noi per accidente,
  Vuliu piglià terra è schiavi !
  U fascismu hà andatu cù una campagna assai longa -
  È quì hè un veru incubu, sogni infernali !
  
  Un zitellu simplice, un zitellu scalzu,
  Recentemente ligatu una cravatta rossa.
  Ellu vulia custruisce u mondu stessu senza Diu,
  Ma di colpu, u napalm sbucò da u celu !
  
  Aviu avutu à curriri in fronte, eramu AWOL,
  Nimu ùn vole piglià tali ghjovani !
  Ma u picciottu-combattente in un fucile hà fattu,
  U caminu di i babbi hè diventatu degnu !
  
  Cumbattu induve l'astuzia è a forza,
  È a debulezza hè ancu amara, ahimè...
  I camaradi avianu a scavà tombe
  Planing coffins di pinu in u gelu!
  
  Sò un pioniere avà abituatu à u soffrenu,
  Si n'andò à ricunniscenza scalzu, a neve sgranata.
  Forse punizione per l'incredulità,
  Chì ùn vulia sapè à Ghjesù !
  
  Ma chì sò e trè ore di u Golgota ?
  Più di trè anni di guerra sò passati !
  In ogni paese, e veduve pienghjenu amaramente,
  Cume i figlioli perivanu in u cimiteru di u paese !
  
  Sò sopravvissutu, hè statu sbucatu, feritu da una pallottola,
  Ma per furtuna si firmò in pedi !
  Avemu onestamente restituitu u debitu à a Germania,
  Chì u fascismu hè statu calpestatu da noi !
  
  Sò maturu, ma sempre un zitellu,
  U mustache ùn hà micca sfondatu, ma digià un titan !
  Iè, un adultu, è forse ancu troppu,
  Dopu tuttu, u core hè diventatu duru cum'è u metallu !
  
  U più altu premiu Hero Star -
  Stalin stessu, crede mi, l'hà datu !
  Ellu disse: hè necessariu di piglià un esempiu da e persone cum'è voi,
  I cumbattenti forgianu e chjavi di e porte di l'Eden !
  
  Ma avà lasciate u fucile bravu,
  Pigliatevi, pinze, un martellu è u travagliu !
  Custruisce una barca à vela è una barca di legnu
  È creanu un aviò per chì l'acellu vola!
  Sia com'è, l'Armata Rossa hà persu a battaglia per u Caucasu. È questu, sicuru, ùn hà micca aumentatu a chance di l'URSS per sopravvive. In fatti, tuttu era mutu.
  U Caucasu cascò è ghjunse l'invernu. Mosca è Leningrad in u circondu cumpletu è u bloccu. I tedeschi è e so divisioni straniere sò più forti in quantità è qualità. È i Fritz, per esempiu, anu mitragliatrici assai decenti. E pare chì e truppe sovietiche circundate ùn anu micca chance di salvezza.
  Ma finu à avà, Stalin ùn hà ancu rinunciatu. Ancu s'ellu avia digià mandatu pruposte per una pace separata à i Nazis.
  Mosca hè una grande cità, è ci hè una grande quantità di munizioni, cunchiglia, balle è cibo cuncentrati in questu. Ùn hè micca faciule per piglià sta cità. È ferma sempre malgradu i bombardamenti, è i bumbardamenti massicci.
  Tuttavia, i tedeschi cuntinuavanu à avanzà. In particulare in a primavera. Appena e strade siccate, i Nazis si trasfirìu in Kazan. È ci sò parechji fascisti.
  Ma quì belli suvietichi è, sicuru, ragazze scalzi in bikini si battenu.
  Natasha accarezzò u so capezzolu di fragole. È cun un sorrisu radiante disse :
  - Eiu, tu ! Ellu, ella - inseme tuttu u paese !
  Victoria hà sustegnu:
  - Inseme una famiglia amica ! In a parolla simu centu mila eiu !
  Oksana ridacchiò è, indicando i mastodonti, rimarcò:
  - Tank "E" hè assai curtu è squat. Serà difficiuli di ottene ellu.
  Veronica sibilò tristemente:
  - Diu ci benedica !
  Natasha ridacchiò e cinguettava:
  - In America per tuttu u paese, in America per tuttu u paese, in America per tuttu u paese - l'opportunità sò uguali !
  Fiery Victoria ridacchia e ruggisce:
  - L'opportunità sò uguali per i diversi strati di a sucetà !
  È cumu vulete. È i so denti sò belli cum'è mostranu.
  Oksana hà dettu:
  - Quandu i tedeschi si sparghjenu, serà assai male per elli da e so basi di furnimentu !
  Veronica ridacchia e suggerì:
  Preghemu allora !
  Natasha sbuffò con disprezzo e scosse la testa.
  - Innò ! Semu membri di u Komsomol, chì significa chì simu atei !
  Victoria hà avvistatu aggressivamente:
  - È sò generalmente un ateu militante ! È ùn ci hè micca Diu - questu hè un fattu medico!
  Veronica rimarcò prudentemente:
  Ma ùn pudete micca pruvà !
  Victoria lampò i so ochji smeraldi aggressivamente in risposta. E sibilò cun un sorrisu:
  - Possu ! Se ci hè un Diu, allora deve esse rispunsevuli. Significa piglià cura di e persone. - A zitella di i capelli rossi chjappà aggressivamente u troncu di pinu cù u pede nudu. - Hè pussibule imaginà una mente cosmica fenomenale chì ùn importa micca a so creazione !
  È a zitella cù u so pede nudu, ciselatu, lanciava una granata.
  Natasha hà prontamente cunfirmatu:
  - Eccu! Dopu tuttu, simu à Diu cum'è i zitelli sò à u Babbu, è ùn ci importa micca di noi!
  Veronica rimarcò prudentemente:
  Ma ancu un babbu attentu punisce i so figlioli ...
  Natasha risa in risposta.
  - Ma ùn li sfigurate !
  Victoria rimarcò in furia:
  - Ci sò veramente strani metudi di crianza in u vostru Diu! Ellu, per esempiu, hà pigliatu è affucatu tutta l'umanità è ancu animali innocenti. A quistione sorge, chì tipu di metudi fascisti ?
  Oksana aghjunse cun un surrisu:
  - È in generale, u turmentu eternu in l'infernu ... Questu hè ancu un overkill evidenti, postu chì nisun mètudu di ghjustizia pò ghjustificà a tortura!
  Veronica allargò e mani in cunfusione è disse cun un suspiru :
  - Pensu ancu chì l'inundazione di Noè hè eccessiva. Ma a Terra era piena di peccatu davanti à l'ochji di Diu...
  Vittoria ridia :
  - Iè, i zitelli cuminciaru à ghjucà scherzi. Babbu pigliò una mitragliatrice è sparò à quelli chì blathered, lassendu solu quelli chì stavanu più tranquilli chè l'acqua, sottu à l'erba. U rossu hà scunfittu i so grandi denti. - Chì analogia !
  Veronica alzò le spalle e disse dolcemente:
  - Ùn sò un prete per dà risposte à tali dumande. Ma pensu chì Diu avia ragiuni per quessa.
  Victoria ridacchiò è rimarcò:
  - Iè... Per un mutivu sò cascati senza ragiuni, solu tutti si vedevanu cum"è s"eranu spariti !
  Natasha hà suggeritu:
  - Forse a Bibbia hè solu una fiaba ebraica. Perchè duvemu crede in questu?
  Oksana hà dettu a so opinione:
  - Ci vole, in ogni casu, mantene u to onore. È ùn contate micca troppu in un paradisu postumu !
  Victoria ridacchiò è rimarcò:
  - Iè... I preti li piace à cuntà storie ! È micca assai attrattiva!
  Veronica rimarcò tranquillamente:
  - Ma Ghjesù Cristu hè una maghjina abbastanza attrattiva !
  Vittoria righiò è scuzzulò a testa.
  - Ùn maritaraghju micca cun un pacifista cusì !
  Natasha ridacchiò è rimarcò:
  - Iè, un omu si deve fà per ellu stessu ... È chì insegna a Bibbia ? T'hanu colpi nantu à a guancia diritta - gira a manca !
  Veronica vulia dì, ma era chjaramente imbarazzata. E poi Victoria l'hà messu in:
  - Veramente strana moralità. O Diu ci insegna à amà i nemici, o affucà tutta l'umanità à una volta. E cumu si pò esse spiegatu?
  Natasha si rispose:
  - Pensu chì a Bibbia hè stata scritta da visionari talentu!
  Veronica s'opposa languidamente à questu:
  - Quellu chì a fighja... Ma altru chè l'esistenza di Diu hè impussibile di spiegà l'apparenza di l'Universu. "Allora a zitella s'arrizzò. Ella corse a so gamba nuda, cisellata longu a cortezza è cuntinuò. - Qualchese si pò dì, ma hè impussibile di truvà o inventà una versione più cunvincente di l'urìgine di l'Universu, salvu cumu Diu hà creatu !
  Natasha alzò le spalle e li dumandò:
  - È a causa di l'apparizione di Diu ?
  Veronica suspirò è rispose, perdendu a fiducia :
  - Questu hè digià un assioma ... Si deve esse accettatu da a fede chì Diu esiste. È chì hè esistitu per sempre è ùn hà micca prima causa.
  Natasha strinse a testa negativamente.
  - Accetta per fede a pre-eternità di Diu ? Ma possu offre à accettà per a fede l'eternità di l'universu, ma senza l'Onniputente...
  Veronica rimarcò logicamente:
  - Sembra un alogismu. Cumu hè sta materia eterna, è da induve vene ?
  Victoria rispose subitu:
  - È ciò chì hè lògicu - Diu hè eternu ... È d'induve hè vinutu ! ? Più immediatamente omnipotente è omnisciente ?
  Veronica hà rispostu cù disperazione:
  - Hè sempre esistitu... L'accettemu per a fede ! E cumu hè pussibule - incomprensibile!
  Natasha hà dettu:
  "In verità, simu nantu à u listessu livellu quì. A materia avia da vene à esse in qualchì modu. È l'impensable succede. - Ragazza surrisu è cunfidenza nutatu. - Ma sempre, a quistione di perchè ci hè tantu male in terra ferma aperta.
  Natasha hà lanciatu una granata à i Nazis cù u so pede nudu è cantò:
  - Va bè...
  Zoya hà lanciatu un rigalu di morte cù u so taccu nudu è aghjunse:
  - Nemicu...
  Augustine succombe à qualcosa di distruttivu è sguillava:
  - Pensa...
  Svetlana lanciò una granata cù i so pedi nudi è sguilla :
  - Chì...
  Natasha hà lanciatu un paru di limoni cù i so pedi nudi è gridò:
  - Russu...
  Zoya hà cedutu ancu à qualcosa d'energeticu è mortale, stringhjendu:
  - Gestionatu...
  Augustine lancia u mortu, murmurò:
  - Nemicu....
  Svetlana hà ancu succorsu à a distruzzione è vyaknula:
  - Pausa !
  Natasha fece una volta è gridò:
  - Who...
  Zoya hà ancu sparatu nantu à i stranieri neri chì i Nazis reclutavanu è sguillavanu:
  - Ose !
  Augustin parlava cù forza è furia:
  - Chì...
  Svetlana succombe cù u sorrisu di una pantera:
  - IN...
  Natasha hà lanciatu una granata cù u so pede nudu è urlò:
  - Lotta...
  Zoya scacciò u rigalu di a morte cù e so dita nude è murmurò:
  - Attacchi !
  Agostino intervenne e mormorò:
  - Nemichi...
  Svetlana hà datu una mansa di granate cù e so sole nude, è cumu si gridava à u cima di i so pulmoni:
  - Avemu da...
  Natasha inchiodava l'esplosione è sibilò:
  - Furiosu...
  Zoya tagliò i nazisti è sguillava:
  - Batti !
  Augustine sparò di novu, è urlò:
  - Furiosu...
  Svetlana cinguettava mentre sparava:
  - Batti !
  Natasha hà lanciatu di novu una granata cù u so pede graziosu è nudu, cinguettava:
  - Distrughjeremu i nazisti !
  Zoya l'hà pigliatu è cinguettava:
  - A futura via di u cumunismu !
  È scacciò un limone cù i so pedi nudi.
  Augustine pigliò e sparghje e linee, è i so gammi nudi volavanu cù distruzzione longu u Fritz:
  - Spanderemu l'avversari !
  Svetlana u pigliò è u lanciava cù u so taccu nudu, una mansa di granate, è sguillava :
  Schiacciamu i fascisti !
  È i quattru cuntinueghjanu à sparà è à lancià granate. L'E-75 tedescu si moveva. Una macchina cù una pistola 128 mm. È si spara.
  È e zitelle tiravanu granate. Minatu i Nazis. È anu sparatu. Cullà in avanti. I tanki sò rotulati di novu. Move l'ultimu "Leopard" tedescu -1. Una vittura assai mobile.
  Ma e so zitelle l'anu pigliatu è l'anu cacciatu. Anu strappatu in pezzi una macchina mobile cù un mutore di turbina di gas. È l'anu sbulicatu in pezzi.
  Natasha rimarcò cù una risata:
  Ci battemu bè !
  Zoya hè d'accordu cù questu:
  - Moltu bellu !
  Augustine hà sappiamente rimarcatu:
  - Vinceremu !
  È hà lanciatu una granata anti-tank cù u so pede nudu. ragazza forte. È hà tantu intelligenza.
  Svetlana hà ancu lanciatu un rigalu di morte cù i so pedi di u so pede nudu, è chjappà u nemicu. Una zitella assai aggressiva, cù l'ochji di u culore di cornflowers. Hà un tali intelligenza, è un passaghju di forza!
  Natasha fece una volta è ghignava:
  - Per a Russia santa !
  Zoya sparò assai attivamente, è sorrisu, mostrandu i denti di perla:
  - Sò un guerrieru di quellu livellu chì ùn svanisce micca !
  Augustine hà sparatu ancu. Falciatu i nazisti è gorgogliò:
  "Sò un guerrieru di grande ambizione!"
  È hà scopre i so denti di perla !
  Svetlana hà cunfirmatu:
  - Ambizioni assai grandi !
  E donne si battenu dapoi assai tempu. E di sicuru anu successu in u travagliu militare. Sò bellezze assolutamente bellissime. Mente eccezziunale. È sparanu in prima classe.
  Natasha, sparendu, pinsava chì senza Stalin, se u Führer l'avia tombu. ci era un vacu in l'ànima di e persone. Hè cum'è una persona amata hè morta.
  Ancu s'ellu era u Georgianu crudeli. È ùn hà micca fattu tuttu bè. Ci hè ancu una anecdota annantu à questu. Perchè Lenin porta stivali è Stalin porta stivali? Perchè Vladimir Ilich hà sceltu a strada, è questu mustachioed hè prestu in avanti.
  In questu sensu, Stalin ùn era micca u regnu ottimali. In verità, cum'è Lenin l'hà descrittu, era troppu rude.
  Stu chef prepara solu piatti piccante. In termini di crudeltà, era una spada à doppiu tagliu.
  Per una banda, questu hà aiutatu à mantene a disciplina è stimulò l'apparatu di u partitu. Per d 'altra banda, u persunale più preziosu è e persone capaci sò stati cacciati. In particulare, dopu à a guerra, anu persu un grande manager cum'è Voznesensky. Chì hà avutu i più grandi servizii à a Patria.
  Voznesensky era, forsi, un manager ideale: micca solu duru, ma ancu intelligente è educatu. U più ghjovanu duttore di scienza in l'URSS, accademicu, persunalità eccezziunale. Senza Voznesensky, in ogni modu, l'ecunumia di a Russia Soviètica avaria inevitabbilmente sbagliata in casu di a so morte. È ùn ponu micca scunfighja i Nazis.
  Natasha tirò un limone cù u so pede nudu è cantò:
  - Da u celu...
  Zoya hà ancu lanciatu una granata cù e so dite nude è disse:
  - Asteriscu...
  Agostini hà lanciatu un rigalu di a morte cù u so pede nudu è cantò:
  - Brillante...
  Svetlana hà ancu lanciatu una granata, cù l'aiutu di un pede nudu, è emessu:
  - Cristallinu !
  Natasha fece una volta è sibilò:
  - Eiu à tè...
  Zoya hà lanciatu u rigalu di a morte cù e so dita nude, sibilendu:
  - Canzona...
  Augustine succombe à talon nu, ce qui porte la mort et s'écria :
  - Canteraghju...
  Natashka cuntinuò, cantendu aggressivamente:
  - À propositu....
  Zoya hà lanciatu un pacchettu d'esplosione cù u so pede nudu, sparghjendu i Nazis è sguillava:
  - Nativu...
  Augustina hà datu una mansa di granate cù u so taccu nudu, hà datu:
  - Stalin !
  E zitelle si battevanu cun cura, ma pare ch'elli ùn ponu micca tene Kazan. Bellezze cascò sottu à a distribuzione. Eranu assai ladri di lotta. È avete da ritruvà à reluctantly. È questu hè dispiacevule.
  Natasha cinguettava cun fastidiu:
  - Ci ritiramu in silenziu per un bellu pezzu ...
  Augustine, l'ochji lampanti di furia, accunsentì :
  - Era fastidiu - aspittavanu a battaglia !
  Zoya u pigliò è cantò cun furia, è u restu di e zitelle pigliò felice;
  Alzati, marcatu d'una malidizzione,
  U mondu sanu d'affamati è di schiavi! A nostra mente indignata bolle È hè pronta à guidà in cumbattimentu murtale.
  
  Distrughjeremu u mondu sanu di a viulenza À a terra, è tandu Custruiremu u nostru, custruiremu un mondu novu : Quale era nunda, diventerà tuttu.
  
  Smetti di succhiare sangue, vampiri Prigione, tasse, miseria! Per voi - tuttu u putere, tutte e benedizioni di u mondu, È u nostru dirittu hè un sonu viotu.
  
  Custruiremu a vita in un modu diversu, È quì hè u nostru slogan di battaglia: Tuttu u putere - à i travagliadori, È falà tutti i parassiti!
  
  Sii disprezzu in a to ricchezza, Carbone è diventatu rè ! Siete i vostri troni, parassiti, Nantu à u nostru spinu eretti !
  
  Piante, fabbriche, camere - Tuttu hè statu creatu da u nostru travagliu, hè u tempu ! Esigemu u ritornu di ciò chì hè statu pigliatu da a robba.
  
  Basta, per l'amore di i rè, Dopeci in a frenesia di a guerra ! Guerra à arieti ! Pace à i populi ! Attaccà, figlioli di l'armate !
  
  Quandu i tiranni ci forzaranu à cascà eroicamente in battaglia per elli, Assassini ! Allora dirigeremu i musi di i cannoni di battaglia versu voi.
  
  Nimu ci darà a liberazione: nè un diu, nè un rè, nè un eroe, avemu da ottene a liberazione cù a nostra manu.
  
  Per caccià l'oppressione cù una manu abili, Per ricunquistà u vostru bonu, Sgonfiate, cornu, è falsificate audace, Mentre u ferru hè caldu !
  E zitelle cantavanu belli, è chjappà a strada. È a guerra hè in ...
  I formidabili TA-400 è ancu i TA-500 più putenti chì portanu sin'à vinti tunnellate di bombe distruggennu pusizioni sovietiche. Ma l'Armata Rossa prova di mantene. Ancu i canti sò cantati cun grande curagiu.
  A ghjente serà felice
  Felicità per sempre...
  U guvernu suvièticu -
  U putere hè grande!
  
  ZHIRINOVSKY ùn era micca in vendita à YELTSIN
  Vladimir Volfovich Zhirinovsky hà pigliatu è hà cambiatu d'idea à l'ultimu mumentu à u votu nantu à l'impeachment di Eltsin u 15 di maghju di u 1999. Infatti, perchè perde a mità di u so elettu ? Dopu tuttu, chì pena un milione è mezu di dollari ùn valenu a pena!
  Vladimir Volfovich hà dumandatu u pianu.
  È dopu hà dichjaratu:
  - Mi devi capisce bè : simu contr'à Eltsin è per l'impeachment !
  Dopu à quessa, Vladimir Volfovich Zhirinovsky hà datu un discorsu brillanti. In quale ùn hà literalmente lasciatu nisuna petra da Eltsin è a so banda.
  Iè, Vladimir Volfovich Zhirinovsky era solu in un grande scossa.
  Hà capitu chì era necessariu di chjappà mentre u ferru era caldu, è Eltsin era digià un cadaveru puliticu, chì puzza è puzza forte, è ùn ci hè nunda di stake nantu à ellu.
  È quì hè u votu. Cinquanta voti di u Partitu Liberal Democraticu hà permessu di guadagnà più di i dui terzi di a Duma di u Statu è dichjarà l'impeachment. A verità ùn hè ancu cumpleta.
  E ci era sempre l'appruvazioni di a candidatura di Stepashin à u postu di primu ministru di Russia.
  Quì Vladimir Volfovich Zhirinovsky hà prupostu di ricusà sta candidatura è, in più, di annullà a dimissioni di Primakov. A causa chì Eltsin hà chjaramente schizofrenia.
  È in a Duma Statale una tale pruposta hè stata accolta cù giubilazione. Eltsin ùn hè micca veramente pazzu ?
  In ogni casu, a candidatura di Stepashin ùn hà micca passatu. È l'uppusizione hà purtatu centinaie di millaie di persone in carrughju.
  È anu bluccatu tuttu... È hè stata una sessione urgente di a corte custituziunale.
  È hè statu decisu, sottu pressione di u populu, annullà a dimissioni di Primakov. È a basa era a decisione nantu à a pazzia di u presidente di Russia.
  A Duma di u Statu hà ancu decisu di suspende a presidenza di Eltsin in basa di a so insanità mentale è di a schizofrenia evidenti. Allora Eltsin pò esse dettu - a fine!
  U Cunsigliu di a Federazione hà ancu sustinutu a rimozione di Eltsin da u so postu. È a Corte Suprema hà cunfirmatu a fine di u tiranu fastidiosu.
  In ogni casu, avemu decisu chì era ora di mette fine à Eltsin, è ancu à a so famiglia di ladri.
  È u vechju, sperimentatu, ex Ministru di l'Affari Esteri Maxim Primakov più o menu adattatu à tutti. Forsi, fora di Berezovsky, ma tutti odiavanu stu oligarca.
  Vladimir Volfovich Zhirinovsky hà agitu à tempu cum'è una persona decente è à u stessu tempu sàviu. È a so valutazione hè cresciutu cum'è un falcu.
  Di novu Zhirinovsky hè diventatu di moda è cool. In fatti, questu hè un grande puliticu chì hà datu à tutti i corni.
  L'elezzioni per u presidente è a Duma di u Statu sò state realizate simultaneamente. Eranu nantu à una onda di tempesta. Zyuganov sustene a candidatura di Maxim Primakov in cambiu di posti in u guvernu. Yury Luzhkov deve esse u primu ministru.
  Vladimir Zhirinovsky, cum'è sempre, hè ghjuntu à a presidenza. Ci vulia à vede quì. È cum'è s'hè risultatu, micca senza ragione.
  Ancu Vladimir Volfovich ùn hà micca vintu, hà fattu una campagna luminosa, pre-elettorale è hà pigliatu u sicondu postu - solu daretu à Maxim Primakov.
  È avà a vittoria hè stata cunquistata da u novu presidente ... Vladimir Volfovich hà ricevutu u postu di Ministru di l'Affari Interni è Primu Primu Ministru incaricatu di u bloccu di putere, è ancu u gradu di generale.
  Vladimir Volfovich hè cusì più altu. Yury Luzhkov, l'ex sindaco di Mosca, divintò primu ministru. Mitrofanov hè statu fattu ministru di l'Affari Esteri. Gennady Zyuganov addivintau lu primu vici-premier rispunsevuli di u blocu suciale, è Maslyukov addivintau lu primu vice-premier per l'ecunumia. È u cumunistu divintò u ministru di e finanze.
  Cusì principia a furmazione di un novu guvernu è cursu.
  In Cecenia, una guerra civile cuminciò trà Maskhadov è a so squadra da una banda, è Shamil Basayev da l'altru. Shamil Basayev hà fattu squadra cù i Wahhabis, Raduev è altri militanti, cumpresu Bin Laden. È Aslan Maskhadov hà cuminciatu à sustene a dirigenza russa.
  È seguita una guerra civile prolongata.
  Maskhadov hà avutu à trattà cù parechji mercenari stranieri chì anu pruvatu à aiutà u so nemicu principalu, Shamil Basayev. Ma dopu à l'attaccu terrorista di l'11 di settembre, u flussu di soldi per i Wahhabis è Basayev hà personalmente diminuitu.
  È Maskhadov hà sappiutu piglià quasi tutta a Cecenia sottu u cuntrollu. A Russia hè diventata assai più ricca per via di a ricuperazione di l'ecunumia è di l'aumentu di i prezzi per u petroliu, u gasu è altre materie prime. È i Ceceni, guidati da Maskhadov, accunsenu à vultà à a so cumpusizioni in cambiu di investimenti. Questu hè, era, cum'è in a storia vera, solu l'armata russa ùn hà micca cumbattutu è migghiara di suldati russi fermanu vivu.
  È invece di Akhmad Kadyrov, Aslan Maskhadov guvernava. Tuttu hè andatu cum'è in a storia vera. Maxim Primakov hà rignatu cù cura, senza movimenti bruschi. È ricusò di andà à u terzu mandatu. È u statu di salute ùn li permette micca.
  È u tronu hè statu passatu quasi da eredi à Yuri Luzhkov. Questu, ancu, più o menu adattatu à tutti.
  Gennady Zyuganov divintò ancu primu ministru, è i cumunisti sustenevanu Luzhkov in l'alizzioni. Vladimir Zhirinovsky andò à a presidenza è era secondu.
  In l'alizzioni di u 2003, era ancu megliu per Maxim Primakov, postu chì Zhirinovsky ùn hà micca participatu à queste elezzioni.
  Ci era altri candidati chì si battenu - cusì da u bulldozer. È l'elezzioni eranu più cum'è una farsa.
  Gennady Zyuganov addivintau primu ministru, ma Zhirinovsky hè statu cacciatu da u guvernu, è finì in l'uppusizione. Questu, sicuru, era da aspittà. Eliminatu da u postu di Ministru di l'Affari Esteri è Mitrofanov.
  Eccu è hè andatu. I ghjorni scuri sò ghjunti per u partitu LDPR.
  In novu, Zhirinovsky Vladimir Volfovich hè bullying in i media. È paragunatu cù Adolf Hitler.
  True, Vladimir Zhirinovsky divintò un generale di l'armata è avia parechji ordini è medaglie.
  Hà fattu una carriera cum'è ufficiale. Ma avà duvia vultà à u Parlamentu.
  U benefiziu di a Francia hè u Partitu Liberal Democratic. È tuttu tornò à a normalità. U sindaco di Mosca Luzhkov hà perseguitu una pulitica di liberalismu moderatu. Zyuganov, invece, pareva avè scurdatu ch'ellu era presuntamente leninista. A so pulitica era quasi listessa chì prima.
  Maidan ùn hè micca successu in Ucraina. Yulia Tymoshenko hà vintu appena l'elezzioni presidenziale. U mutivu era chì a crisa ecunomica di u 2008 era più debule. Pò esse vistu chì a storia hè andata un pocu sfarente, è questu un pocu cambiatu i fari è i prezzi diffirenti.
  Yulia Timoshenko hà perseguitu una pulitica moderata pro-occidentale. È ùn hà micca litigatu cù a Russia. U sindaco di Mosca, Yury Luzhkov, hà ancu dimustratu moderazione in e so ambizioni, è per ellu l'affari era sopra à tuttu.
  In u risultatu, ci sò stati qualchi sfumature in a pulitica estera. ISIS hà fiascatu à sviluppà. In Siria, invece di Assad, apparsu un presidente di cumprumissu. È in u 2015, Luzhkov, digià vechju, è micca sanu sanu sicondu a custituzione, finì u so regnu in dui termini.
  È avà Gennady Zyuganov hè andatu à a presidenza. È a so elezzione ùn hà micca affettatu significativamente a pulitica. A pace hà rignatu in Siria ... L'Americani ùn pudianu veramente scunfighja i Talibani è abbandunonu l'Afghanistan.
  E cose andavanu un pocu diffirenti in a divisione di pugilatu pesante. Vitaly hà scunfittu Stevenson, u sfidatore obligatoriu. È cuntinuò a so carriera. Iè, prima di questu, u "bomber di bronzu", chì hà fattu una serie record di trenta-dui knockouts, era Vitali Klitschko battu. È dopu Vitali Klitschko hà ancu avutu una lotta di unificazione cù Tyson Fury è hà ricevutu tutti i quattru cinturini à u stessu tempu. Wladimir Klitschko divintò un campionu mundiale regulare.
  Vitali Klitschko hà tenutu i tituli finu à u 2020, quandu i dui mandati di Yulia Tymoshenko sò finiti. È Vitali Klitschko andò à a presidenza. Di sicuru vintu...
  È tuttu era bè finu à avà, ma u coronavirus hà arruvinatu tuttu. Gennady Zyuganov era presidente per qualchì tempu. Ha vintu l'elezzioni di u 2019. E poi decisu di lascià. In u 2023, u relativamente ghjovanu Afonin divintò u novu presidente di Russia. Cusì, a tradizione hè stata interrotta quandu i presidenti avianu digià più di settanta anni. Vladimir Zhirinovsky hè sempre in l'opposizione. Hè cusì u vechju missiavu naziunalistu.
  Ma Afonin hà a prima prova seria - a guerra cù i Talibani chì anu attaccatu u Tadjikistan. È questu hè seriu ...
  Ma, sicuru, e ragazze belli è scalzi sò pronti à luttà valente.
  A battaglia epica cù i Talibani cuntinuò. È avà i Talibani attaccanu e truppe russe in tutti i perimetri.
  È l'armata russa riflette a so offensiva. È ci hè una battaglia feroce.
  Natasha dà una volta è lancia una granata cù una forza mortale cù i so pedi nudi. Lacrime avversari e ruggisce:
  - Gloria à l'era di i dii russi !
  Zoya combatte ancu i nemici, più di cunfidenza. Falcia l'avversari è ruggisce:
  - In nome di a Grande Russia !
  È ancu cù i pedi nudi lanciarà un rigalu di morte.
  Hè cusì chì queste ragazze si sò messe à l'affari assai famose.
  Augustina, tirava ancu assai precisu annantu à l'inimicu, è lanciava grenades cù i so pedi nudi, grogì :
  -Pà a grande URSS !
  È Svetlana si batte cù i Mujahideen, sbattenduli in fila, ruggisce:
  - Per a Russia fresca !
  È cù u so taccu nudu succumberà à u rigalu assassinu di a morte.
  Questa hè una squadra di ragazze natu per tumbà i Talibani. È micca solu i Talibani.
  Natasha ridacchiò è, sparendu à i Mujahideen, u pigliò è urlò:
  - Gloria à l'URSS !
  È cù i pedi nudi, cumu lancià un assassinu.
  Zoya, cuntinuendu à sparà à i suldati di l'Imperu Islamicu, emessu aggressivamente:
  - Gloria à u nostru esercitu !
  È à pedi nudi lanciarà i distruttivi.
  È Augustine sbatte l'Afghans è coos:
  - Gloria à a nostra Patria !
  È i piedi nudi lanceranu a distruzzione.
  Svetlana sfracicà ancu i nemici, li sbatte cù furia è strilla:
  - Per u cumunisimu sacru di l'URSS !
  Quessi sò e ragazze chì si batteranu per a so cuscenza. È cumbattenu è vincenu.
  Alenka s'hè battutu assai dura è hà lanciatu rigali mortali cù i so pedi nudi.
  È a zitella chjappà:
  - Per u cumunisimu !
  Anyuta hà sparatu à l'inimicu assai bellu, è cù u so taccu nudu hà colpitu i Talibani è stringhje :
  - Per a Russia di u cumunismu !
  Quì Alla hà cumbattutu assai modestamente, è attivamente. E punte nude lanciate cù una forza mortale.
  A zitella ringhiò :
  - Per u cumunismu di l'URSS !
  A zitella Maria pigliò è fece una volta, falciava l'Afghani è ringhiò :
  - Per a Patria, a nostra mamma !
  È cù i so pedi nudi hà lanciatu una forza mortale.
  L'Olimpiadi anu ancu datu un turnu ben miratu è falciatu assai nemici. È a zitella hà sbulicatu, scacciò i so pedi nudi è vyaknula:
  - Per a Patria, a nostra mamma !
  Marusya si batte cù a furia salvatica di un gattu, è spara à l'Afghani. E distrughjilli in massa.
  È a zitella rugia :
  - Hè assai bellu !
  Matrena colpisce assai precisamente i Mujahideen, è falcia cum'è spighette. Eccu a zitella.
  È rugheghja in sè stessu cù un rotulu:
  - Per u cumunisimu assai bonu !
  Stalenida hà ancu battutu cù furia salvatica è tagliatu i Talibani da e truppe. Hè u tipu di donna di lotta ch'ella hè.
  È scribbled nantu à u nemicu assai aptly.
  Steelenida cantava:
  - Gloria à l'epica di u cumunismu !
  Queste sò e ragazze di lotta quì. È assai bella è lotta.
  U guerrieru hà datu un turnu à u nemicu. Falciatu una massa di truppe afgane è sguillava. Per a Russia è a libertà
  per finisce.
  Veronika, sparendu à i Talibani, li pistò cù razzi è sguillava:
  - Gloria à u cumunisimu !
  Victoria, sparendu à i guerrieri curaggiu è eroici di Allah, cinguettava:
  - Per a Patria !
  Questu hè e ragazze u più sucu è bellezza. Ragazze assai belle è cumbattenti. È anu un putere tremendu. E tali ragazze di lotta
  è sfracicà, è tribbia, sfracicà l'Afghani.
  Serafima hà ancu scribbled à l'inimicu, scuntendu i Talibani cù forza salvatica.
  È a zitella lanciava rigali mortali di a morte à u nemicu cù i so pedi nudi.
  Queste ragazze sò solu maravigghiusu.
  Alyonka scribbled nantu à l'Afghans, è assai aggressivu falciava i nemici.
  A guerriera femina hà cullucatu mentre tagliava i guerrieri di l'imperu islamicu.
  E ella gridò :
  - Per a Patria - a nostra mamma !
  Anyuta hè assai attivu in scribbling cù i nemichi è falà i nemichi cù u so putere. È cù i so pedi nudi lanciava una forza letale è colossale.
  È a zitella cinguettava :
  - Gloria à u cumunisimu !
  È cù un capezzolu scarlattu, u nostru buttone bazooka hà fattu u focu à u tank.
  Quì u cummattimentu Alla sfraccia u nemicu cun grande furia. È spara è bagna sterminendu i Mujahideen.
  Queste ragazze sò assai belle è a lotta sò diventate eroi.
  A lotta à Alla in u paese sbuchja cù furia salvatica.
  Questu hè u percorsu militare di e ragazze. Chì sò assai ancu cummattenti. È assai aggressivu schiacciatu i Talibani.
  Martial Maria era assai sfracicatu cù forza salvatica, è tagliatu tutti cum'è un rasolu.
  È cù i diti nudi, a zitella hà lanciatu granate di distruzzione. È a zitella hà strappatu assai nemici.
  L'Olimpiadi sò di novu in azzione. È di novu schiaccia i Mujahideen. È di novu hà lanciatu i so pedi nudi cù l'assassiniu è a distruzzione.
  È serà rude è assai aggressivu.
  E l'Olimpiadi cuminciaru à cummattiri è cun un taccu nudu succumbenu à a distruzzione è a morte tutale.
  Eccu una ragazza-eroe di cummattimentu in questu Olimpiadi. Eccu una zitella di lotta.
  È Marusya sfracicò l'Afghans, cun grande furia. È li falciava cun curagiu salvaticu.
  È cù un capezzolu di fragole hà pigliatu è mandò una forza mortale.
  È assai Mujahideen in una bara.
  Alenka hà dettu, sparendu à l'inimicu è strillandu:
  - Per u cumunisimu più putente di u mondu !
  Anyuta, scrivendu nantu à l'Afghani, hà nutatu aggressivamente:
  - Eccuci di novu nantu à un cavallu biancu !
  Eccu a lotta Alla di novu in una lotta dura. È a zitella di i capelli rossi torna à scribbles nantu à i Mujahideen, è stringhje in cima à i so pulmoni.
  È definitivamente li distrugge.
  è urla in cima à i so pulmoni.
  È a zitella scribbles cum'è una mitragliatrice.
  È Maria agisce cù tutta a so forza salvatica. È spara à l'Afghans assai precisamente. È falcia i nemici assai precisamente - ogni balla in l'ochju.
  E ruggiti:
  - Per a Russia Svarog !
  L'Olimpiadi anu agitu assai crudelmente è uccisu avversari è falciatu i Mujahideen. È una ragazza-eroe assai cumbattante. Queste ragazze sò solu maravigghiusu.
  È nimu ùn sopravvive contr'à elli.
  L'Olimpiadi abbattinu bè i nemici. È sbatte l'Afghani cù i so pedi nudi, lanciandu rigali mortali di a morte. L'Olimpiadi hè, sicuru, una ragazza assai
  u più cool è cummattitivu di tutti in u mondu.
  Ebbè, schiafferà i Mujahideen, è li falciarà cù una spada.
  È a zitella piglierà è canterà :
  - Sò una classe di bellezza Hyper!
  Queste ragazze sò cusì belle, è assai cumbattenti. Hanu un gradu colossale di eccitazione è putenza per una festa per l'ochji.
  Marusya spara à l'Afghani è sguilla :
  - Per l'epica di u cumunisimu !
  È ancu cù i pedi nudi, cum'è per i Mujahideen, martellaranu. Sta zitella hè ghjustu maravigghiusu.
  Matryona culpisce i nemici cù una forza mortale cù l'aiutu di un capezzolu scarlattu da un bazooka. È questu hè veramente u so hyperpower.
  È u guerrieru sguilla :
  - Per u grande cumunisimu !
  Quessi sò i zitelli chì cumbattenu per l'URSS è mostranu miraculi di l'eroisimu. Innò, contr'à tali ragazze, nisun nemicu pò resiste. Ancu numerosi quant'è i Talibani. Ancu s'elli sò capaci di scaccià i cadaveri à Mosca.
  Stalenida si batte cù e forze nemiche superiori. È ancu cumu pressu u buttone bazooka cù un capezzolu di fragole è sguilla:
  - Sò un guerrieru di super classa !
  È fate l'ochju à i so amichi.
  Veronica, anch'ella, distrugge aggressivamente l'Afghans, è ùn li dà pietà. È ci hè un sterminamentu maiò.
  A zitella hè assai cumbattimentu è hà un putere còsmicu fenomenale.
  È in Stalenida, ciò chì sfraccia audaci i Mujahideen di sta forza hè ancu di più. Mettimu cusì, ragazze dritte.
  Victoria picchia l'Afghani cun grande attività, colpisce è rugge:
  - Sò una zitella iperclassica !
  È Serafima batte i Mujahideen cù a passione di una volpe, li falcia, è strilla :
  - Sò una bellezza ultra !
  Albina è Alvina schiaccianu l'Afghani in u celu. È Helga hè cun elli. Quantu attivamente anu pigliatu i gialli. È sterminà a capitale.
  Albina hà abbattutu una vittura talibana cù i so pedi nudi è sguillava :
  - Per a RDA ! Chì u cumunismu tornu à i tedeschi di novu !
  Alvina hà ancu abattutu l'aviò di l'Imperu Islamicu è gridava:
  - À i più grandi cimi di u cumunisimu !
  È Helga in u celu, cù l'aiutu di i so pedi nudi, copre u tank talibanu è cinguetta :
  - Per vittorie à traversu u tettu !
  Questu hè cumu si battevanu e belle ragazze.
  Anastasia Vedmakova hà ancu schiacciatu i Mujahideen da u celu è cantò:
  - Chì u cumunisimu sia famosu !
  È cù i so pedi nudi, hà lanciatu bombe à l'avversari da l'aviò.
  È Akulina Orlova hà ancu battutu l'Afghani è cantò:
  - Gloria à a nostra Patria.
  È scacciò bombe pesanti è mortali nantu à u nemicu.
  Quessi eranu ragazze di lotta, diciamu drittu.
  Mirabela Magnetic schiacciava l'avversari cun un colossale gradu di intensità è strillava:
  - Per u cumunisimu maiò è putente !
  È dinò a zitella fece l'ochju di l'ochji lilla.
  Era e ragazze.
  Anastasia Vedmakova hà sbattutu l'Afghans è li hà pugni, urlando:
  - U mo novu credu hè di vince tutti !
  È ancu cumu utilizà i puntelli nudi.
  Akulina Orlova batteva l'avversari. Li falciava cum'è un pettine, è strillava :
  - Sò u più forte di u mondu !
  È cumu si dà cun un taccu nudu.
  È Mirabela Magnetic abbatte i nemici cù a so forza colossale è i strilli:
  - Sò una super zitella !
  È cù un capezzolu scarlattu mentre pressu u buttone.
  Queste ragazze sò solu super è iper.
  Alvina schiacciava i Talibani è strillava cun grande forza :
  - Per u cumunisimu !
  È cù i tacchi nudi, cum'è s'ellu appughjà nantu à i pedali. Sta zitella hè ghjustu maravigghiusu.
  È Albina nantu à l'Afghani cum'è lupanet. È dà li un iperu capitale.
  È pigliarà assai nemichi à una volta è si mette.
  È face tuttu cù i so pedi nudi.
  È canta :
  - Sò a zitella più bella di u mondu !
  Helga sbatte ancu i Talibani. Sò colossali è attivamente sterminate. Ma dopu, cù i so pedi nudi, punterà un missile, è u bunker afganu u fracassarà.
  È in generale hè grande.
  È a zitella ride...
  Ma Elisabetta, nantu à u so tank, pigliarà i Mujahideen è organizà una scunfitta cumpleta per elli. È assai talibani seranu uccisi à una volta.
  È i turri da i tanki di i Talibani sò strappati.
  Elizabeth hè una zitella chì hè u superman di classa più alta. È schiaccia i nemici cù i dita nudi. È li scavà literalmente in terra.
  Hè cusì chì questa Elizabeth hè solu Hyper.
  È u so tank, cum'è da i Mujahideen, sbuchjarà.
  Ùn hè micca una zitella in tuttu, ma qualcosa di super attivu è cumbattimentu.
  È Catarina tribbia l'Afghani. Hà una forza è agilità incredibili. È ella, cù l'aiutu di i so pedi nudi, stermina i suldati di l'imperu islamicu.
  Questa hè una zitella, è hà digià uccisu tanti Afgani.
  È a pigliò è cantò :
  - Sò ultra !
  È Elena batte bè i nemici. Li mostra a so super classe, è rugi :
  - Sò Hyper !
  È cù i pedi nudi, hè cum'è martellare nantu à i Cinesi. Eccu a zitella.
  È Euphrosinia stermina i cumbattenti di l'Afghanistan in una manera assai aggressiva. È spara cù i dita nudi assai precisa.
  E mentre ancora ronronava:
  - Per a Patria è a Russia, ci serà u nostru messia Svarog !
  Dicemu solu chì e ragazze sò guerrieri d'onore.
  Elisabetta, sparendu à l'Afghans, rimarcò:
  - In generale, mi piace di più i dii russi !
  Ekaterina hà sparatu u so taccu nudu, pressendu u buttone, demolitu u tank talibanu è stringhje :
  - È mi piace ancu di più i dii russi ! In fatti, perchè avemu bisognu di Ghjesù circuncisu l'ottu ghjornu ?
  Elena gridò di rabbia:
  - Mi vergogna di u principe Vladimir !
  Elizabeth accunsentì cun questu:
  - E tu avissi a vergogna !
  Elena hè d'accordu cù questu:
  - Di sicuru, hè una vergogna chì i Russi veneranu i santi ebrei !
  Catherine pigliò è ringhiò :
  - Ci vole à avè santi è dii russi !
  Lisabetta accunsentì à questu, scoprendu i denti:
  - Iè, duveranu !
  È fece l'ochju à u nemicu.
  Euphrosinia hà osservatu energicamente, sparendu i Mujahideen da un cannone:
  - Scunfiremu l'imperu islamicu...
  È dinò, Elisabetta, cum'è s'ellu batteva u nemicu, hè letale.
  Gerda si batte ancu assai abilmente. Colpisce i Mujahideen con una forza mortale e strilla:
  - Per u grande cumunisimu !
  è hè un rè cusì militante è famosu !
  Charlotte sfraccia ancu i Talibani è strilla, scoprendu i denti:
  - Hè Fantasticu!
  è una tale classa di ragazza di lotta mega!
  Kristina calcia ancu l'Afghani cù i so pedi nudi. È certamenti li ammazzaranu.
  È pigliarà è passà :
  - Sò u numeru unu arianu !
  È Magda batterà l'Afghani, ucciderà assai di elli è sibilà:
  - Per l'URSS è a RDA !
  È stringhje cù i so ochji di zaffiro. Sta zitella hè solu iper!
  Innò, i Talibani ùn ponu micca affruntà cù e ragazze super è iper classi.
  È sò e ragazze cusì belligeranti.
  È cantanu cun passione :
  - È quale truveremu in battaglia,
  E quale truveremu in battaglia ...
  Cù questu ùn scherzarà,
  Lasciamu a pezzi !
  E cumu i guerrieri scoppiaranu in lacrime. Eccu e zitelle.
  È anu ancu appiccicatu i so pedi nudi in u musu di i suldati talibani catturati. È li furzati à basgià i so tacchi tondi nudi.
  Eccu e ragazze in bikini.
  Ma i talibani anu torturatu un membru di u Komsomol. Li torcianu i braccia da daretu, è l'anu tiratu nantu à u rack. È alzatu. È torcianu a zitella nantu à l'arbulu. È l'alzò. È po l'anu pigliatu è lasciò andà.
  È a zitella cascò. L'hà pigliatu à l'erba stessa è l'hà appesa. È si congelava. È i Mujahideen ridianu in furia. Allora a zitella hè stata ripresa è tirata più altu, finu à a cima di l'arbulu.
  È po l'anu lasciatu andà torna. A zitella s'hè cascata è torna appesa à u fondu. È a corda si stendeva, è a bellezza urlava di dolore. è cuminciaru à alzà ella di novu.
  Tiratu in cima. L'anu buttatu bè, lasciate appiccà un pocu. È po si lascianu andà torna cun furia salvatica. È a zitella s'hè cascata di novu è si torciò
  articulazioni. È in generale era abbastanza nuda. è quantu ferite.
  tandu fù alzatu di novu per a quarta volta è scuzzulate bè. Allora l'anu fissatu nantu à un ramu densu è cuminciaru à stende. Attaccanu un bloccu à i pedi nudi di una zitella,
  è cuminciò à appiccà pesi. I Talibani appiccicavanu un pesu di puddaru prima da un latu, è dopu da l'altru. Allora cuminciaru à batte a zitella cù una frusta. Pounded cusì chì a pelle scoppia.
  Allora i membri di u Komsomol cuminciaru à versà u salinu nantu à e ferite. È po pigghianu è mettenu in muvimentu un filu rossu. È anu battutu a zitella cù u putere malatu. Allora i boia afgani spallavanu e sole nude di i pedi di a zitella, è accesa un bracier sottu à ella. È sparà a bellezza senza cerimonie inutile. E poi i boia di i Talibani lubricavanu ancu i petti di a zitella. È dopu
  chì hà fattu u focu à u so pettu. È cuminciaru à batte a zitella bè.
  È fritte u guerrieru Mujahideen è u so pettu è i tacchi. E poi greased u culo è purtonu a torch à i buttigli. È cuminciaru à batte a zitella bè. È tandu u focu toccu u so pettu. I capelli chì coprenu a grotta di Venere sò stati carbonizzati subbitu. Sta zitella hè ghjustu maravigghiusu. E tali tortura l'aspittava.
  I carrughji afgani brusgiavanu a zitella è u so pettu, u culo, è u pettu, è a pianta di i so pedi nudi. È l'anu frittu bè. Allora l'esecutore talibanu pigliò una verga rossa è senza pensà duie volte mette a zitella in l'anu. È cumu, urla in u dolore salvaticu.
  Chì a feria tantu. E sti ragazze sò cusì belli è belli. Ma l'Afghani torturavanu duramente a zitella. E tali belli guerrieri. È sò fritti bè da u guerrieru.
  È cusì a zitella hè stata presa da i so boia è cuminciò à sfondà i so longhi dita grazia cù pinze rosse. È face tantu male. I carrughji rumpianu i diti di a zitella, cuminciendu cù u dettu.
  È littiralmente tuttu era rottu. E poi e coste cuminciaru à sfondà à u membru di u Komsomol. È à u stessu tempu, pinze rosse scavate in u so pettu. È hè diventatu rossu da u calore per torce u ferru è i capezzoli scarlatini. È i petti di a zitella sò stati strappati. È era cusì crudele è doloroso.
  Hè quì chì era a tortura.
  Gerda, sparendu à i Mujahideen, rimarcò:
  - Gloria à u cumunisimu !
  Charlotte rimarcò assai aggressivamente cù una forza diavulosa. E sguillava :
  - Per a Patria !
  È cù i so pedi nudi, calpestarà u nemicu.
  Eccu a zitella. È cusì militante.
  Christina l'hà pigliatu è hà battutu i Talibani cù i so pedi nudi è sguillava:
  - Gloria à l'era di i dii russi !
  Magda hà ancu sbattutu à l'Afghani cù i so dita nude è hà sbulicatu:
  - Per a nostra Patria !
  E sti ragazze sò cusì cool.
  Gerda, sparendu à l'avversari da l'Afghanistan, hà publicatu:
  - Per u grande cumunisimu di Germania.
  Queste ragazze sò tali bellezze marziali.
  Gerda rispose allegramente, scarabocchiando i Mujahideen:
  - Aghju una zitella ghjustu super.
  È Charlotte hà indicatu aggressivamente mentre sparava à u so avversariu:
  - Gloria à u cumunisimu arianu !
  È, aduprendu i so dita nude, hà sbulicatu:
  - Per a Patria grande !
  Christina hà ancu cascatu annantu à l'inimicu cun grande precisione, hà nutatu:
  - Per a Russia è a Germania in amicizia !
  Magda hà ancu sbattutu i Mujahideen è sguillava:
  - Gloria à a nostra era !
  È torna l'ochju à i so cumpagni.
  Eccu e zitelle.
  È Jane Armstrong hà cuminciatu à chjappà i Talibani cù un cannone.
  A zitella era assai bella.
  Jane hà sbattutu u so avversariu cù i so pedi nudi è sguillava:
  - Gloria à a Patria !
  Allora Gertrude chjappà disperatamente i nemici, è seranu bè cupertu è fracassati.
  E sculacciate :
  - Per a Gran Bretagna !
  Et Malanya, comme s'il martelait l'ennemi et lui faisait hara-kiri, et criait :
  - Per vittorie inglesi !
  Monica schiafferà ancu i nemici cù l'aiutu di i so pedi nudi è sguillava:
  - Per vittorie suvietiche !
  Tant Tamara è Sulfiyya cumbattenu i Talibani è uccidenu i guerrieri barbuti chì venenu in ondate.
  È queste zitelle cantanu :
  - A ghjente serà felice
  Felicità per sempre...
  U guvernu russu hà
  U putere hè grande!
  Tamara fece una volta è sparò cù i so pedi nudi è rughjò:
  - Per a mo opinione nantu à u cumunismu !
  Sulfiya hà ancu colpitu u nemicu, ucciderà assai talibani è sguillarà:
  - Dicemu una parolla di Russia !
  È e duie ragazze sbuchjavanu à ride.
  Tamara hà datu u turnu. Ella falciava assai afgani è cinguettava:
  - Per a megliu forza di a Patria !
  Sulfiya hà ancu rivisione u nemicu è coo:
  - Per u cumunismu scarlattu in l'URSS !
  È strinci l'ochju cù l'ochji di zaffiro.
  Quessi sò e ragazze - solu a classa più alta è u volu.
  Alice è Angelica si battenu sempre.
  Bionda è rossa.
  Sò ragazze forti è sparanu da i fucili di sniper.
  È mentre cantanu per sè stessu:
  - Gloria à l'URSS ! Daremu un esempiu per tutti !
  Alice hà sparatu à u nemicu cù un fucile di sniper. Sparatu cù i piedi nudi, è
  sguillava :
  - Gloria à u mo paese !
  Angelica sbatte ancu à u nemicu, cù l'aiutu di i so pedi nudi, lancia una granata è sguilla :
  - Per a Russia u più grande.
  È stringhje cù i so ochji smeraldi.
  Queste ragazze sò solu i primi piloti. È cusì l'Afghani sò sfracciati. Quì si battenu è i più cool è intelligenti di u mondu.
  Alice cinguetta, strizzando l'occhio:
  - Gloria à i tempi di u CPSU !
  Angelica accunsentì prontamente à questu:
  - Grande gloria à l'Eroi di l'URSS!
  È dinò hà lanciatu una granata di forza mortale cù i so pedi nudi à u nemicu.
  Eccu una donna di errore ordinariu in un aspettu straordinariu.
  Alice pigliò e cinguettava:
  - In nome di l'idee immurtali di u cumunismu !
  È hà lanciatu un rigalu di putenza mortale cù i so pedi nudi.
  Angelica hà ancu pigliatu è sbattu à u nemicu.
  L'hà tagliatu cum'è carta vetrata è sguillava:
  - Per a Russia è i Diu Russi !
  Queste donne eranu assai cumbattenti è cool.
  Alice, sparendu à u nemicu, pigliò è cù i so pedi nudi lanciau un rigalu d'annihilazione à u nemicu.
  È era una mossa assai bella.
  Angelica hà ancu sbuchjatu l'inimicu, litteralmente distrughjendulu è dimustrà un putere colossale. È scherzosamente disse cun un surrisu:
  - Questu hè un grande avvenimentu !
  È i so diti nudi lanciavanu un missaghju di morte è distruzzione !
  Quì era una zitella - solu una hyperclasse.
  Alice u pigliò è urlò in cima à i so pulmoni:
  - Sò u più forte è più cool di l'universu !
  Angelica hà lanciatu una canna sana di splusivi cù e so sole nude è sguillava :
  - È sò in u megaversu !
  Queste ragazze sò assai belle.
  Alice rimarcò mentre tirava nantu à l'inimicu:
  - A fede in u cumunismu hè grande !
  E lanciando granate mortali a dita nude.
  È Angelica spara à i Mujahideen è ruggisce :
  - A nostra fede hè assai grande !
  È cù i so pedi nudi lanciarà una granata cù forza distruttiva.
  È i guerrieri piglianu u nemicu è cusì sti talibani ingannati ... È nè in un conte di fata à dì, nè à discrive cù una penna.
  Alice hà rimarcatu abbastanza logicamente, sparendu da un fucile di sniper è abattendu un aviò d'attaccu talibani.
  Alice pigliò e cinguettava:
  - Credu chì u mondu sanu si sveglierà,
  Ci sarà a fine di u fascismu...
  È u sole brillarà
  Illumina a strada per u cumunismu !
  È dinò, a zitella a pigliarà cù i so pedi nudi è lanciarà qualcosa estremamente mortale.
  I vuluntarii di u Giappone si battenu ancu contr'à i Mujahideen. In particulare, e ragazze ninja di credenze cumuniste.
  Una ninja dai capelli turchini hà tagliatu l'Afghans cun un mulinu di ventu è li frustò.
  Allora lanciava piselli di distruzzione cù i so pedi nudi è sguillava :
  - Per u cumunismu in Giappone !
  A ninja di i capelli gialli hà ancu realizatu una tecnica di farfalla cù e so spade. Tagliate assai Mujahideen. E poi i so pedi nudi
  pigghianu è lanciavanu una granata letale.
  Allora a zitella disse:
  - Gloria à l'URSS è u Giappone !
  A zitella ninja di i capelli rossi hà ancu pigliatu è chjappà à i suldati afgani cù un backhand. È scacciò i so pedi nudi,
  qualcosa assassinu in un presente. È hà verificatu:
  - Gloria à a Russia è à l'URSS !
  Una ragazza ninja cù i capelli bianchi facia una ricezione di barile. È cumu hà colpitu i suldati talibani tagliendu a testa. Allora ghjittò
  distruzzione mortale cù un pede scalpellitu nudu è sguillava:
  - Gloria à l'Armata Rossa !
  E tutte e quattru ragazze ninja anu lanciatu piselli di distruzzione cù i so tacchi nudi, è anu cacciatu un battaglione interu d'Afghani cù tanki. Queste ragazze sò solu ultra!
  Questa hè a bellezza - e ragazze sò veramente assai cool.
  Oleg Rybachenko taglia ancu i Mujahideen cù spade. È cun ellu, a zitella Margherita.
  Questi figlioli immortali sò solu super.
  È sfracicà i nemici specificamente. Dicemu chì quì è i zitelli !
  È tandu u zitellu è a zitella fischianu tramindui. E i corvi, avè ricivutu un attaccu di cori da u fistu di u zitellu, cascanu à u fondu. È i so becchi traforanu i cranii di i Talibani.
  Quessi sò i zitelli - naturalmente distruttori di tuttu è tuttu.
  Oleg Rybachenko cantava:
  - glurificà u nostru populu suvièticu,
  Saluta a mo festa...
  A nostra unione di i cori di tutti i zitelli,
  Semu tutti una famiglia amichevule !
  Margarita Magnitnaya, schiaccianti avversari, emise energicamente:
  - Siate famosu per u nostru spaziu Russia!
  È a zitella, cù i so pedi nudi, lanciarà qualcosa di completamente letale à u nemicu.
  Oleg Rybachenko, tagliando i Talibani, cantò:
  - Margherita, a finestra hè aperta,
  Margaret, ùn avete micca scurdatu
  Cumu era tuttu !
  Stu zitellu hè cusì bellu è guerrieru. Questu hè u zitellu terminatore.
  Quessi sò i zitelli quì chì sò assai cool è cumbattenti.
  Hè da nutà chì e ragazze sò assai difficili.
  Alice spara ancu à i Talibani. È canta sottu à u so fiatu :
  - Unu, dui, trè, quattru, cinque ! U cunigliu hè surtitu à spassighjà !
  È a zitella hà sparatu di novu cun grande precisione.
  Angelica hè stata un bellu colpu. È hà fattu colpi putenti à u nemicu.
  E cumu si pressu cù un capezzolu scarlattu è u piglia da un bazooka è thrashes.
  Et le guerrier a tiré sur l'ennemi très précisément.
  Angelica l'hà pigliatu è sbulicò :
  - Gloria à u nostru partitu cumunista !
  È dinò, cum'è una splutazioni cun grande precisione à u nemicu. È l'aviò talibanu s'incassa di novu.
  È Alice hà ancu sparatu assai precisamente, è l'aviò d'attaccu di l'Imperu Islamicu hà pigliatu u focu.
  Quessi sò e ragazze.
  Angelica rimarcò ridacchiando:
  - L'URSS hè un paese maravigliu induve tutti i populi sò una famiglia amichevule!
  Alice hà sparatu di novu, abbattendu trè Mujahideen à una volta cù un colpu è rispose:
  - Per u grande festa di Russia !
  È e zitelle sbuchjavanu à ride. In generale, sò guerrieri cù punti di vista assai diffirenti.
  Ma tutte e ragazze portanu l'idea di u cumunismu in i so cori. È volenu chì ci sia un veru paradisu nantu à u pianeta Terra. È saria assai bella.
  Angelica hà nutatu sparendu à i nemichi cun grande precisione è punzendu i cranii.
  - U cumunismu ùn piegherà mai e so ali è strisciarà in una cunchiglia !
  Alice hà accunsentutu cù questu:
  U cumunismu ùn piegherà mai e so ali ! A nostra ideologia hè di custruisce a felicità nantu à u pianeta Terra!
  È e duie ragazze urlanu:
  - Gloria à a Russia ! Gloria ! E ragazze scalze correnu avanti ...
  A divisione di e donne scalze... accoglie u populu russu !
  E i guerrieri femini mostranu piacè aggressivu è sessuale.
  Alice chiacchiò, scoprendo i denti e strillando:
  - Semu tutti inseme per l'URSS !
  È u guerrieru hà battutu di novu i nemici.
  Angelica tirò ancu nantu à l'inimicu, è u pugnu in capu. È ella chjappà :
  - Gloria à a nostra Patria !
  È u guerrieru, era assai cummattitivu è rossu.
  È i so capelli sò in u ventu, stu capelli rossi di ramu svolazzanu cum'è una bandiera proletaria.
  Queste ragazze sò assai belle è sexy.
  È tanti Mujahideen sò digià intarrati ...
  Ci sò ancu e donne chì travaglianu...
  Quì Viola è Dominika sparanu à l'Afghani.
  E ragazze sparanu bazookas à i tanki è l'infanteria asiatica.
  Quì Viola hè stata sparata, aduprendu u capezzolu scarlattu per appughjà u buttone nantu à u bazooka, è sparendu un missile propulsatu da una roquette.
  È a massa di l'Afghani hè stata strappata.
  Viola hà cantatu di novu:
  - Credu in u grande cumunismu !
  È Dominica spara ancu specificamente à i Mujahideen. È li sbatte in grande massa.
  À u listessu tempu, e zitelle tiranu granate cù i so pedi nudi.
  È cù un capezzolu scarlattu nantu à u buttone di u bazooka, pressu i nemichi radicali sterminendu.
  Queste ragazze sò cusì belle. E cumu si vedenu grandi quandu si cumbattenu in solu mutandine. È guerrieri di a più alta classe.
  Rimarcò Viola mentre sparava di novu à l'inimicu cù u so capezzolu di fragole.
  - Mi piace à luttà ! Hè bellu!
  Dominica ridacchiò è rimarcò:
  Chì ci hè di male cù l'omi ?
  Viola ridia è rispose, lanciandu una granata à u nemicu cù i so pedi nudi è sguillava :
  - Di sicuru, va bè ! È certi sò solu adorabili!
  Quessi sò assai cumbattenti è belle ragazze quì.
  Dominica hà dettu:
  Quantu durarà sta guerra ?
  Viola hà sparatu di novu à i Mujahideen cù u capezzolu crimson è sguillava:
  - Pensu chì hè tantu tempu !
  Dominica u pigliò è cantò :
  - Una guerra infuria in l'universu,
  Crush kill senza ragione...
  Satanassu hè fora di a catena
  È a morte hè ghjunta cun ellu !
  
  È quale fermarà u flussu
  Fiumi folli di sangue..
  U fasciu laser scenderà in u tempiu,
  È in un lampu, l'omu hè sparitu !
  Viola aghjunse, lanciando una granata cù i so pedi nudi :
  È cusì caosu
  Pienu l'universu...
  A tristezza di l'umanità -
  Sopporta u dolore, u soffrenu !
  Queste sò e ragazze, cantanti cusì cool.
  È Oleg Rybachenko taglia l'Afghani cù spade.
  U zitellu lancia rigali di morte cù i so pedi nudi di putenza assassina è canta.
  U figliolu di a terra dicerà micca in risposta
  Ùn saraghju mai schiavu...
  Credu chì a libertà spuntarà
  U ventu guarirà una ferita fresca !
  
  Per a Patria sacra in battaglia,
  U Gran Svarog stessu chjama...
  Alzate un cavaliere valente à l'ora di prima,
  A bughjura s'alluntanarà, i rosi di maghju sbocciaranu !
  Questu hè un zitellu cusì eroe ...
  È a zitella Margarita, distrughjendu i Mujahideen cù e spade è lanciando granate cù e so dite nude, aghjunghje :
  È a pulsazione di u core è di e vene,
  Lacrime di i nostri figlioli, mamme...
  Dicenu chì vulemu cambià
  Scacciate u ghjugu di e catene crudeli !
  È i zitelli fischiaranu di novu. È i corbi u piglieranu è sbulicanu, perdendu a cuscenza. È literalmente ram i cranii di parechje centinaie di Mujahideen.
  
  ALEXANDER ALEKHIN DAI UNA CHANCE À L'UMANITA
  Alekhine ùn hè micca mortu per accidintali affucatu nantu à una bistecca in u Portugallu, ma hà ancu ghjucatu un partitu per u campiunatu mundiale di scacchi cù Mikhail Moiseevich Botvinnik.
  A partita hè stata in Londra in trenta partite. U favuritu era Mikhail Botvinnik, chì era assai successu in parechji tornei, è hà avutu una seria di parechji tornei di scacchi vintu. Inoltre, Alexander Alekhine avia digià cinquanta-quattru anni, è si crede chì u so tempu era digià passatu.
  Botvinnik hè quasi vint'anni più ghjovanu è in una forma fisica excelente.
  Ma Alekhine hà avutu una bona preparazione di apertura è si mantene in forma.
  Dighjà in u primu ghjocu, hà utilizatu una novità in l'apertura è hà scunfittu Botvinnik.
  Tuttavia, ci sò stati priparazioni è Mikhail Moiseievich. À u principiu, Alekhine, chì era più espertu in i partiti, guidatu da dui punti. Ci hè statu un scambiu di colpi. Dopu, da u vintesimu ghjocu, Botvinnik hà uguagliatu u puntu. Ma in u vinti-secondu, Alekhine applicà un aumentu è hà sappiutu vince. Dopu à quessa, Botvinnik perde u so equilibriu è cuminciò à piglià risichi. È hà persu quattru partite più nantu à cinque.
  Alekhin hà vintu sensazionale u partitu contr'à Botvinnik, è ancu cun un puntu di sfrattu.
  E questu hà dimustratu chì Alexander Alekhine hè sempre grande, è ùn hà micca persu a so forza formidable annantu à l'anni.
  È u campionu mundiale hà cuminciatu à ghjucà in tornei di novu.
  Dui anni dopu, Alekhine hà ancu scunfittu Keres. Chì hà vintu parechji tornei diffirenti.
  È dopu, postu chì a FIDE ùn hà micca pigliatu u disegnu di a corona sottu cuntrollu, Reshevsky hà ancu vintu.
  Cusì Alekhine divintò un campionu mundiale sette volte.
  È in u 1952 Alekhine hà ghjucatu un draw cù Bronstein. Questa partita era assai tensa è cummattitiva. È Alekhine cù difficultà, dopu avè vintu l'ultimu ghjocu, hà purtatu a partita à un parità...
  È in u 1957 Alekhine hà finitu ufficialmente a so carriera di scacchi. Essendu dighjà un ghjucadore di scacchi più vechju, un campionu, continuò à posponà i partiti per u campiunatu mundiale, è à a fine si n'andò è resta senza scunfitta, è mantene a corona di scacchi per vinti ottu anni.
  Cusì battendu u record di Lasker.
  U titulu di campionu mundiale hè ghjucatu in u torneu in u 1958. È Mikhail Tal divintò u novu campionu mundiale à l'età di vinti anni. È s'hè risultatu una spezia di sensazione.
  A cuntrariu di a storia vera, a stella di Mikhail Tal nantu à u tronu di scacchi hà brusgiatu per un bellu pezzu.
  Mikhail Tal vincìu sia Smyslov, è Geller, è Petrosyan. Dopu hà scunfittu Spassky. È Bobby Fischer, è Anatoly Karpov, è Korchnoi. È ancu Mikhail Tal hà scunfittu Garry Kasparov stessu in u primu partitu in u 1986.
  Ùn era micca finu à u 1989 chì Garry Kasparov hà finalmente scunfittu Tal. Mikhail Tal hà battutu u record di campiunatu di Alekhine. È era u rè di i scacchi per trent"anni !
  Allora ci era l'era di Garry Kasparov. Più precisamente, ùn ci era micca era di Garry Kasparov.
  Solu difende u so titulu mundiale una volta contr'à Short è andò in pulitica.
  È in u 1995, Vishy Anand divintò u novu campionu di u mondu. È stu geniu industriale hà rignatu ancu in i scacchi per una era sana. Ùn hà micca battutu u record di Tal per a durata di u campiunatu in un annu, ma l'hà battu in u numeru di partiti vinti.
  Vishy Anand a même battu Carleson en 2013. Era cusì cunfidendu in e so capacità.
  È solu in u 2015 u piccu Carleson hà ancu riesciutu à ripiglià u Vishy Anand prima dominante per vint'anni.
  Carleson hà apertu a so era ...
  Ci era ancu cambiamenti in a pulitica. Garry Kasparov hà participatu à a pulitica. Criò u so propiu partitu, fù elettu à u parlamentu. È questu hà avutu un impattu annantu à u cursu di a storia. In l'elezzioni di a Duma di u Statu di u 1995, u partitu di a Ghjuventù Russia di Garry Kasparov hà superatu u limitu di cinque per centu.
  Garry Kasparov vulia ancu candidà per u presidente di Russia, era ancu troppu ghjovanu. Ma Yeltsin, sicuru, sustene moralmente. Ma per u mumentu, sicuru. Quandu in maghju di u 1999 ci hè statu un votu annantu à l'impeachment di Eltsine, a Francia hà datu à l'unanimità Garry Kasparov per u rovescimentu di u dittatore.
  Più di dui terzi di a Duma di Statu hà vutatu per impeach Yeltsin. È certamenti hà cambiatu u cursu di a storia. U Cunsigliu di a Federazione hà ancu sustinutu l'impeachment da un votu di a maiurità. È Maxim Primakov addivintau prisidenti. Ancu s'ellu hè statu licenziatu, u tribunale custituziunale l'annullava - argumentendu chì Eltsin era inadegwatu à u mumentu di a firma di u decretu.
  Cusì, u putere hè cambiatu in Russia. In i primi elezzioni presidenziale in u vaghjimu di u 1999, Maxim Primakov vinciu. È u sindaco di Mosca, Luzhkov, divintò u primu ministru.
  A guerra cù a Cecenia hè stata evitata. Ma una guerra civile scoppiò in Cecenia stessa. Da una banda, Maskhadov hè un presidente legittimu. Per d 'altra banda, Basaev è Raduev è i Wahhabis.
  A Russia sustene Maskhadov cù armi è soldi. Infine, Maskhadov hà vintu.
  Dopu questu, a Cecenia hà tenutu un referendum è vultò in Russia.
  Maxim Primakov era in u putere per dui termini di ottu anni, è in u 2007 hà datu u putere à Yuri Luzhkov. Chì hà ancu guvernatu per dui termini, finu à u 2015. Quandu l'anzianu sindaco di Mosca hà cunsideratu troppu vechju, è u presidente di u Partitu Cumunista di a Federazione Russa Gennady Zyuganov divintò u novu presidente.
  Ma stu regnu, malgradu a so età avanzata, amava troppu u putere.
  È l'hà pigliatu, è resetta i so termini. Ma in u 2022, a guerra principia cù l'invasione talibana di u Tadjikistan. È questu era una nova battaglia.
  Tuttavia, utilizendu risorsi amministrativi è falsificà l'elezzioni, Zyuganov hà ghjuntu à un terzu mandatu.
  Garry Kasparov è Alexei Navalny suscitanu una grande onda di disordine contr'à i cumunisti.
  Ci sò state proteste massive. Ci sò stati scontri trà a ghjente è a pulizza, sò stati utilizati lanciagranate, gas lacrimogeni, bastoni è balle di gomma. À a fine, hè ancu ghjuntu à sparà. È una seria di massacri.
  In u 2025, un Maidan à grande scala hà finalmente scoppiatu, è Gennady Zyuganov hè statu abbattutu.
  Garry Kasparov divintò u novu presidente di Russia, è Alexei Navalny addivintò primu ministru. Cusì hà apertu una nova era in a pulitica mundiale ...
  Vladimir Putin era un ufficiale pocu cunnisciutu è tranquillu in l'amministrazione di Eltsin. L'unicu ciò chì hè statu creditu:
  Ùn hà micca permessu à Eltsin di fà un colpu militare dopu à l'impeachment. Hè veru, Eltsin stessu, dopu à cinque attacchi di cori, ùn vulia più luttà per u putere.
  Garry Kasparov, in u so rolu di presidente di Russia, hà prumessu di sopra à i Stati Uniti è ritirò e truppe russe da l'Afghanistan.
  Una nova era in a pulitica hè principiata, dopu à un quartu di seculu di regnu quasi cumunista.
  
  
  NEW CHANCE PER I BRAVE SAMURAIS
  A Battaglia di Midway duvia esse vinta da u Giappone in ogni modu. Ma ùn hè micca un fattu chì u samurai apre un secondu fronte in questa variante. È cusì e cose puderianu andà un pocu diversu. Diciamu chì Stalingrad hè passatu cum'è in a storia vera. È nunda hà cambiatu assai. I britannichi anu realizatu l'Operazione Torch senza truppe americane. Rommel hè rottu. True, u sbarcu in Maroccu ùn hè micca materializatu. Li tudischi, avendu trasfirutu certi forzi da l 'Europa, arrinisciutu a piantà l' offensiva britannica. Montgomery, inciampatu nantu à una resistenza ostinata, si firmò. I tedeschi anu tenutu a linea per qualchì tempu. Allora cuminciaru à trasfiriri forze supplementari in Africa. Rommel hà lanciatu un contraattaccu, pressendu ligeramente i britannichi, ma Montgomery si ritirò à una linea di difesa in Libia. U fronte hè stabilizatu. In u lugliu di u quaranta-treissimu annu, i Nazis anu pruvatu à sfondà a difesa suviètica in u Kursk Bulge. Siccomu i Giapponesi anu pigliatu l'Isule Hawaii, l'Americani guasgi fermavanu i raids aerei in e cità è e fabbriche tedesche. Questu hà permessu à i tedeschi di pruduce uni pochi di tanki più, in particulare Tigri è Pantere. Quattru centu altri veiculi anu participatu à u Kursk Bulge, è ancu e forze di l'aviazione più impurtanti. Inoltre, Hitler trasfirìu sei divisioni d'infanteria supplementari da Francia è sguassate alcune di i fucili da u Muru Atlanticu. Questu hà rinfurzatu u gruppu tedescu. L'offensiva principia apprussimatamente cum'è in a storia vera, ma postu chì i Nazis eranu un pocu più forte, anu ottinutu un grande successu. Tuttavia, ùn era micca pussibule di chjude l'anellu intornu à u gruppu suvièticu. Ancu l'offensiva Fritz stessa durò vinti ghjorni è finisce solu u 25 di lugliu. Allora l'unità suviètica anu lanciatu una contraffensiva. È a lotta si trascinò più longu. I tedeschi in Africa eranu nantu à a difesa. Ùn avianu micca bisognu di gastru a so energia in l'Italia, è più equipamentu hè statu furnitu à u fronte, cusì u bumbardamentu senza l'Americani era parechje volte più debule. U Giappone hà cuntinuatu à vince. Allora u cumandamentu americanu hà fattu più è più sbagli, è anu troppu fretta per ricuperà u portu di u Peru. Questu hà purtatu à u puntu di vista prevalenti - l'America ùn hà micca bisognu di l'Europa. In gratitùdine per questu, i sottumarini tedeschi praticamenti cessanu di attaccà i navi americani. L'Armata Rossa, dunque, solu à a fini di sittembri pigliò Orel è Belgorod, avendu subitu perdite enormi. È temporaneamente fermatu a prumuzione. Tuttavia, ùn ci era ancu ragiò di panicà. Seguì un vaghjimu piovoso, seguitu da l'invernu. È duveranu vene novi vittorie di l'Armata Rossa. Capendu questu, Hitler offre à Stalin una tregua. Cume, facemu una pausa !
  Quanti di i nostri picciotti sò stati ammazzati durante l'ultima battaglia? L'URSS è u Terzu Reich si battevanu per trè mesi. I perditi di l'Armata Rossa eranu più grande chì in a storia reale, è a Wehrmacht ùn era micca menu. I dui lati sò stati sanguinati. Ma i Nazis anu aumentatu a pruduzzione di l'equipaggiu, sò stati capaci di ricuperà un pocu. Hè devi esse nutatu chì in i tanki a proporzione di perdite era in favore di i Nazis, è postu chì a so liberazione hè stata più altu ch'è in a storia reale, i tedeschi cumpensu i so danni. In battaglie difensive, a Pantera hà dimustratu esse un bonu tank. U so fucile à canna longa è veloce cù una ottica eccellente per u so tempu hà sappiutu distrughje i tanki sovietici. Inoltre, trenta-quattru ùn anu micca penetrà in i Panthers, Tigers, Ferdinands in a fronte, è ci era ancu troppu pocu tanki pisanti per influenzà u cursu di e battaglie. Stalin rifiutò un armistiziu cù a Germania. À a fini d'ottobre, e truppe suviètica ripigliò a so offensiva contru Kharkov è Smolensk. I tedeschi resistenu assai testaru. Anu avutu una forte difesa, soprattuttu in u centru, è in generale s'aspittavanu l'avanzata di l'unità suviètica in queste direzzione. Curiosamente, ma paragunatu à a storia vera, una quantità più grande di l'equipaggiu, in particulare l'aviò è i tanki, permettenu à i tedeschi di resistà assai più efficace. Inoltre, avendu più riserve, i Nazis anu agitu più tranquillamente, ùn anu micca precipitatu annantu à l'offensiva sovietica, longu à i fronti, ma guidò e riserve più cunsistenti è s'appoghjanu in più avanzata è difesa in prufundità. Un paru di duzina di divisioni extra, salvate per a mancanza di un fronte talianu, è in Africa, Montgomery ùn era micca in fretta, è i tedeschi ùn anu micca sculacciatu a barca. L'intensità di a guerra cù a Gran Bretagna calò bruscamente. Ùn si parlava ancu di una pace separata, ma ovviamente Churchill rallentò u bumbardamentu, apparentemente cuntendu u fattu chì l'URSS è u Terzu Reich s'hè esauritu u più pussibule. A liberazione di l'armi da a Germania è i satelliti hè stata quasi un terzu più altu ch'è in a storia reale. Questu hà permessu di patchjà i buchi, è, affittendu di densi difesi, per resistà relativamente successu. A situazione hè stata aggravata da u fattu chì u cumandamentu suvièticu era nantu à l'offensiva, induve i Fritz l'aspittavanu dighjà, è hà sappiutu di stallà nantu à a difesa. In u risultatu, l'avanzata stessa era estremamente lenta è custava perdite pesanti. A guerra cuminciò à s'assumiglia à a Prima Guerra Munniali, quandu a difesa hè stata più forte di l'attaccu, u latu attaccante hà persu di più, è a prima linea hè diventata inattiva. E truppe sovietiche avanzavanu in media da unu à dui chilometri à ghjornu, chì permettenu à i tedeschi di guadagnà un postu, ma novi pusizioni, è mantene a difesa. Ùn era micca pussibule entre in u spaziu operativu. Kharkov, però, hè stata presa à principiu di dicembre dopu feroci battaglie urbane. I tedeschi anu aumentatu a pruduzzione di l'aviazione. Focke-Wulf è ME-309 anu resistutu cù successu à i cumbattenti sovietici più debuli. Spécialement periculosu era u ME-309 cù sette posti di fucili è alta velocità. È u Focke-Wulf cù l'armatura è una bona prutezzione hè una macchina tenace cù sei fucili d'aria. A prisenza di i veiculi cù tali armi, sicuru, hà purtatu à u fattu chì i Nazis hà guadagnatu un vantaghju in l'aria. A peor manuvrabilità hè stata cumpensata da l'alta velocità durante una immersione, chì hà permessu di scappà quandu entra in a cuda, è un armamentu putente hà permessu di sparà l'aviò da u primu avvicinamentu. Inoltre, i tedeschi anu sviluppatu tattiche spiciali per u cummattimentu cù i veiculi sovietici per utilizà l'arme più putenti è l'aviò tedesca d'alta velocità. U più novu bomber Yu-288 si mostra ancu assai bè. Sta macchina hè tramindui veloce è hà purtatu una grande carica di bomba.
  U Focke-Wulf hà dimustratu esse un forte bomber di prima linea, superiore à u PE-2 in tutti i rispetti. À a fini di dicembre, e truppe sovietiche sò state esaurite è sò state custrette à piantà per via di perdite enormi. Mentri i tudischi anu sempre tenutu Smolensk, è parte di a riva sinistra Ucraina. E ciò chì hè più significativu - dipositi di bauxite è elementi di ligamenti. I perditi di e truppe sovietiche in i tanki sò diventati cusì tangibile chì Mainstein hà lanciatu un contraattaccu, è ancu hà sappiutu ricuperà Kharkov, è furmà un calderone per e truppe sovietiche. Ma in ghjennaghju-ferraghju, e truppe sovietiche anu lanciatu contraattacchi, è anu pussutu ripiglià di novu Kharkov, longu patitu. Ma à marzu, l'Armata Rossa era sguassata è hè stata custretta à suspende l'offensiva. Ci hè stata una pausa ... E duie parte anu patitu troppu perdite. Inoltre, Stalin vulia rinfurzà u so esercitu cù tanki T-34-85 è IS-2 più forti è avanzati. True, i tedeschi anu ancu rimbursatu cù più avanzati è putenti "Panther" -2 è "Tiger" -2. Stalin hà ancu cuntatu nantu à i più avanzati LA-7 è Yak-3. Ma i tedeschi, in risposta, anu lanciatu l'ultima mudificazione di u TA-152 invece di u Focke-Wulf, è ciò chì hè soprattuttu sgradevule hè u jet ME-262. L'ultimu aviò in termini di velocità, armatura è armamentu ùn anu micca uguali. A verità era più caru, è era più laboriosa in a produzzione. Ma d'altra parte, i tedeschi anu ancu creatu l'HE-162, chì hè economicu, maneuverable, relativamente faciule di fabricà è ancu reattivu. Stalin ùn hà ancu vintu u cuncorsu tecnicu. Gran Bretagna hà cumbattutu a guerra assai passivamente. I Stati Uniti ùn anu ancu pussutu piglià l'iniziativa di i Giapponesi. U 25 di ghjugnu, avè accumulatu forza, l'Armata Rossa andò à l'offensiva in u centru. À u principiu, e truppe sovietiche sò capaci di penetrà in i difesi, ma dopu si sò implicati in a battaglia per Smolensk. Un sbagliu tipicu di i generali rossi hè di piglià e cità per una certa data. E pruvate, piglià una cità ben fortificata, cù una guarnigione putente è difesa. L'offensiva di e truppe sovietiche s'imbulighja quandu i tedeschi trasfirìu forze supplementari è cuminciaru à contraattacà. E battaglie di novu, cum'è in a Prima Guerra Munniali, sò diventate pusizioni è assai viscose. Hitler hà dimustratu una prudenza inusual. Forsi cuntava nantu à un'arma miraculosa è l'ultimi sviluppi tecnichi è per quessa ùn era micca fretta. Probabilmente, u desideriu di salvà u sangue arianu, chì i tedeschi avianu digià persu assai, hà ancu ghjucatu un rolu. Iè, è a difesa di i tanki nazisti hè assai più efficau, soprattuttu a rottura "Tiger" -2.
  A lotta in u centru trascinò finu à a fini di u vaghjimu. Stalin hà dimustratu stubbornness, vulendu sviluppà successu. Ma in questu casu, aghju trovu una falce nantu à una petra. I perditi di e truppe sovietiche eranu enormi. I tedeschi, essendu u latu difensore, anu persu un pocu menu. U Panther-2 hè statu un bon tank. Stu veiculu era abbastanza bè prutettu in a fronte è hà avutu una excelente pistola perforante, è à u stessu tempu un rendimentu di guida decentu. Superò notevolmente u T-34-85 in quantu à a putenza di u fucile, a prutezzione frontale, è ùn era micca inferjuri in a velocità è a manuvrabilità. Ancu per l'IS-2, a macchina tedesca hè un nemicu periculosu, colpisce à una distanza considerableu. A causa di frequenti rotture, armi uguali, solu un pocu vantaghju in difesa, u King Tiger ùn era micca in u megliu contu. Una mudificazione più pesante di u "Panther" -2 hà pigliatu u "Tiger" -2 in difesa è superatu in u performance di guida. Prestu i tedeschi unificatu a pruduzzione quasi esclusivamente nantu à a "Panther" -2 chì pesa cinquanta una tunnillata cù un mutore di 900 cavalli. Stu tank era più o menu adattatu à i militari. L'Armata Rossa ùn hà micca ottinutu a vittoria è hà firmatu l'avanzata. L'inguernu hè ghjuntu. I tedeschi avianu tanki di a serie "E", è novi jet aircraft. Ci hè statu un scambiu di colpi. Gran Bretagna ferma passiva, i Stati Uniti hà digià cuminciatu à ottene qualcosa contru u Giappone. Stalin, videndu chì mentre l'URSS ghjucava u rolu di carne di cannone, accettò, è ancu offre à Hitler una tregua. Cum'è, lasciate chì i Nazis turnanu à l'Occidenti, è i capitalisti sò in guerra. U calculu di u capu era insidiosu è simplice. Hitler accunsentì cù stu turnu. È avà, in u frivaru di u quarantacincu annu, e truppe tedesche andonu à l'offensiva in Libia. È ci anu successu. In i battaglie, hè risultatu chì i tanki tedeschi eranu superiori à l'inglesi, è l'aviò jet eranu completamente fora di cumpetizione. I Stati Uniti ùn sò ancu entrati in a lotta. In i battaglie, u rolu principali era ghjucatu da Panther-2 è E-100, è ancu a mudificazione di u Tiger-2 cù una piccula torretta è armatura più grossa cù un mutore putente. L'inglese "Churchill" ùn hè micca male in armatura, ma piuttostu debule in armamentu. "Cromwell" ùn tira micca in tuttu. È u Challenger, l'unicu tank in piedi, ùn hè micca in a serie di massa. Ma u più impurtante hè a qualità di e truppe. I tedeschi, dopu avè passatu a prova di u focu è u ferru in u fronte orientale, sò assai più pronti per u cummattimentu cà e truppe britanniche. In particulare e divisioni coloniali. E l'unità tedesche andavanu à l'offensiva. In marzu, l'Eggittu hè statu catturatu. È tandu i tedeschi entranu in u Mediu Oriente, catturà l'Iraq, u Kuwait, è dopu l'Arabia Saudita. Hitler ùn saria micca contru à andà in India, attraversu l'Iran, ma Stalin, chì e so truppe eranu sempre in Iran, ùn era micca d'accordu. I tedeschi andavanu à l'offensiva, avanzendu attraversu u Sudan. È più in Etiopia è Somalia. È da quì à l'equatore. Circa settanta divisioni di a Wehrmacht anu participatu à l'offensiva. È a Gran Bretagna ùn avia micca tali forze per oppone à u Terzu Reich. I tedeschi anu pigliatu ancu Gibraltar. L'assaltu s'hè rivelatu transitorio, è quasi fulminante. Avioni d'attaccu à jet, è ancu elicotteri, anu participatu ancu à l'offensiva. L'Africa era in periculu di perdita tutale da a Gran Bretagna. Ma Stalin ùn hè micca cusì simplice.
  U ritirata di a Gran Bretagna da a guerra hè troppu periculosa per l'URSS. È l'Armata Rossa andò à l'offensiva in u ghjugnu di u 1945. E truppe tedesche debilitate in u livante ùn pudianu suppurtà è cede à a pressione. I Nazis, incapace di suppurtà, s'avvicinavanu à punente. L'Armata Rossa hà sappiutu liberà Smolensk, Kiev, è intrì in Bielorussia. Dopu avè trasfirutu forze supplementari da l'Africa, i tedeschi cun grande difficultà anu pussutu piantà l'offensiva di e truppe sovietiche. I novi tanki tedeschi di a serie E-50, chì ùn avianu micca uguali, anu participatu à e battaglie. Inoltre, i Nazis anu fattu un colpu distracting da Turchia. È a Turchia stessa, sottu pressione da a Germania, attaccò l'Unioni Suviètica. Cusì, a situazione hè tornata più cumplicata. U prublema era chì u T-54 ùn era ancu intrutu in a serie, è u T-34-85 era già chjaramente obsoletu in u sfondate di a serie E è ancu a Panther-2. In l'invernu, e truppe sovietiche anu ancu colpitu, ma ùn pudianu ottene un successu significativu. Inoltre, i discotechi cuminciaru à participà à e battaglie ... L'unicu chì hè diventatu megliu era u successu di l'Americani contru u Giappone. Infine, i Yankees anu riisciutu à ripiglià u portu di u Perù, è l'iniziativa in l'Oceanu Pacificu hà cuminciatu à andà à u latu di l'America. Ma, sfortunatamente, l'aiutu di i Stati Uniti puderia esse troppu tardi. In a primavera di u 1946, i tedeschi, aduprendu u vantaghju di i tanki E più di trenta quattru, andonu à l'offensiva. E truppe sovietiche, indurite da e battaglie, resistenu assai ostinatamente. L'Armata Rossa era eroica è assai fornita di artiglieria. In particulare i cannoni antitank da 100 mm. È scavatu. I tedeschi anu riisciutu à ripiglià Kiev è spinghje l'Armata Rossa daretu à u Dnieper. Ma era nantu à sta barriera d'acqua chì e truppe sovietiche custruìu una difesa impenetrable. I tedeschi battìanu tuttu l'estiu è u vaghjimu, ma ùn pudianu rompe e truppe sovietiche. Solu sò riisciutu à bluccà di novu Leningrad. Ma i Nazis ùn anu pigliatu a cità stessu. L'inguernu passava in un scambiu di colpi. L'Americani si movevanu lentamente à traversu l'Oceanu Pacificu, è finu à avà ùn anu micca usatu armi nucleari. In a primavera, i tedeschi anu pruvatu di novu à avanzà. Adupranu i tanki di a serie "E", l'ultime machini chì pesanu settanta tunnillati. L'URSS hà liberatu l'IS-7, capaci di resistà mastodonti. I tanki medium T-54 cuminciaru ancu à apparisce. A Gran Bretagna hà ancu intensificatu, lanciatu una offensiva in Africa Equatoriale. L'unità di terra americane anu ancu aiutatu quì. Per a guerra in u Pacificu, l'Americani ùn anu micca bisognu di assai truppe è tanki. Allora cuminciaru à strincà i Nazis fora di l'Africa. Avà l'alliati anu capitu chì ùn saria micca pussibule di pusà fora, è chì l'inimitu deve esse struitu è pressatu. In l'estiu è u vaghjimu, i Stati Uniti è a Gran Bretagna anu pussutu ripiglià una parte significativa di l'Africa, è ancu caccià i tedeschi da Somalia è Etiopia. I tedeschi ùn anu pussutu sviluppà una offensiva contr'à Mosca, impantanati in battaglie pusizioni. In l'invernu, Stalin hà colpitu in Turchia. L'Armata Rossa hà scunfittu e truppe ottomane è catturà Kars, Erzurum è Tanrog. I tedeschi sò stati custretti à trasfiriri forze impurtanti per salvà l'alliatu. Ma l'Armata Rossa, avendu attaccu inaspettata vicinu à Leningrad, hà vintu una vittoria maiò. L'annu 1948 hè ghjuntu... In a primavera, i tudischi anu pruvatu à avanzà di novu. Anu sappiutu di creà un tank piramidale originale impenetrable da tutti l'anguli di tirò. È cù sta macchina grandi speranze eranu assuciati. A prumuzione principia in maghju. Dopu à dui mesi di lotta stubborn, i Nazis si avvicinavanu à Smolensk. I tanki piramidali dimustranu a so efficacità di cummattimentu, ma sò spessu sbulicati da e mine. I tedeschi ùn anu pussutu piglià a cità è circundatu. Ma in Africa, l'Alliati anu ottenutu grandi successi, cacciendu i tedeschi fora di l'Eggittu. U Giappone hè statu ancu scunfittu, perdendu parechje isule è Filippine. In u vaghjimu, i tedeschi avanzavanu più in u livante, in u centru, avvicinendu dinò Leningrad. L'aviazione tedesca era ancu più forte di quella sovietica, soprattuttu in qualità. Ma à a fine di u 1948, u MIG-15 hà cuminciatu à ghjunghje à u fronte. A macchina di jet suviètica era inferjuri à l'alemanu in velocità è armamentu, ma era più maneuverable. L'Americani anu migliuratu ancu u so rendimentu.
  In l'inguernu di u 1949, e truppe sovietiche rinviavanu i tedeschi da Leningrad è li rinviavanu à Smolensk. È l'Amiricani, inseme cù i britannichi, cacciò i Nazis fora di l'Africa. In a primavera di u 1949, Turchia si ritirò ancu da a guerra. U Terzu Reich hà ancu persu u cuntrollu di u Mediu Oriente. A pusizioni di i Nazis aggravò. Ùn osavanu micca avanzà in u livante, ma si trasfirìu à una difesa stretta. E truppe sovietiche, aduprendu tanki T-54 è IS-7, anu pruvatu à sfondà a difesa di a Wehrmacht. Ma i Nazis tenenu strettu u bloccu. Un tentativu Alliatu di sbarcà in Spagna hà ancu finitu in fallimentu. L'operazione era un pocu megliu in Sicilia, induve, cù l'aiutu di a mafia lucale, u successu hè statu ottinutu. Hè dighjà l'undecisimu annu da u principiu di a Siconda Guerra Munniali. Tutti i paesi sò estremamente stanchi è estremamente stanchi. L'ecunumia glubale era overstretched. È tutti vulianu finisce a lotta u più prestu pussibule. In particulare i tedeschi è i russi assai emaciati. Stalin offre a pace à Hitler in i termini di l'opzione zero: un ritornu à e fruntiere precedente è un scambiu di prigiuneri - tuttu per tutti! Ma u Führer accunsentì solu à una tregua, ùn vulia micca rinunzià u territoriu occupatu. Inoltre, u travagliu nantu à a creazione di una bomba atomica era digià cumpletu in Germania, è ci era digià missile intercontinentale. I Stati Uniti anu cunsideratu aduprà a bomba atomica. Ma mentre ch'elli avianu a paura di spoil in Auropa. È l'anu abbandunatu in dicembre di u 1949 nantu à u Giappone. E cunsequenze di a distruzzione eranu terribili. È un suggerimentu simili in Germania hè statu capitu. U Führer s'adressa à a nazione è suggerì chì a quistione di un mondu dignitu sia cunsideratu. Ma dopu hà cambiatu d'idea ... L'annu novu 1950 hè ghjuntu. E truppe sovietiche anu lanciatu una nova offensiva à u fronte. A difesa da i tedeschi era assai stretta. È l'alleati avanzavanu attraversu l'Italia, induve ci era un colpu militare, è caccià Mussolini. Ma i tanki tedeschi piramidali superanu i Patons è i Challengers. U Paton americanu, chì ùn pudia micca penetrà l'armatura di un tank tedescu, ancu à pocu pressu, hà datu in particulare dura. È l'alliati cuminciaru à sanguinà. Iè, è i dischi tedeschi invulnerabili anu inflittu danni tremendi à i Stati Uniti è a Gran Bretagna. Per u mumentu, l'aviazione tedesca mantene una superiorità qualitativa annantu à l'Alliati. U tentativu di sbarcu di l'estiu in Normandia hà finitu in fallimentu. True, à a fini d'aostu, dopu à u bumbardamentu nucleare, u Giappone capitula. L'Occidenti hà scioltu e mani. Ma i Stati Uniti ùn s'aspittavanu à aduprà l'armi nucleari, perch'elli puderanu esse cuparti da missili balistici intercontinentali di u Terzu Reich. L'Armata Rossa s'avvicinò à u Dnieper in u centru, ma hè ancu firmatu. E forze di i dui lati eranu esaurite à u limitu ... È infine, u 25 di nuvembre di u 1950, Truman uffrì a pace à Hitler, in termini di parità. Vale à dì, l'Auropa ferma cù u Terzu Reich, fora di a Sicilia è di ciò chì resta d'Italia. Stalin va per un cumprumissu: e fruntiere di l'URSS in u 1939. Vale à dì, i tedeschi si movenu un pocu, rinunziendu u territoriu, ma ottene acquisti. Francia, Belgio, Olanda è altri strani restanu sottu à u cuntrollu tedescu, ma ricevenu una certa autonomia. Vale à dì, qualcosa cum'è l'Unione Europea hè in forma. U Terzu Reich finisce u genocidiu di i Ghjudei è i Zingari, ancu s'è alcune restrizioni legali à i so diritti ponu esse. E relazioni cummerciale sò ristabilite in tuttu. I paesi s'impegnanu à rispettà a sovranità di l'altri. Riparazioni ùn sò imposte à nimu. I prigiuneri sò scambiati per tutti. Stalin è Hitler eranu cusì stanchi chì accettanu una tale offerta. I Stati Uniti hà vintu più di l'altri, cusì anu sappiutu di includà a Cina è l'Asia in a so sfera di influenza. È a Gran Bretagna, cù l'America, hà pigliatu l'Africa. L'Alimagna hà sbulicatu severamente e risorse umane. In questu, u Führer hà introduttu ufficialmente a poligamia. L'URSS hè stata lasciata senza acquisti territuriale ricivutu in u trenta nove, quarantesimu annu. È era severamente stancu.
  
  
  PANTERA CARNISH NUMERO DUE
  ANNUTAZIONE
  Belle ragazze guerriere anu sappiutu trasfurmà a Pantera in un capu di custruzzione di tank. È avà i tedeschi anu strettu bè l'Armata Rossa.
  . CAPITOLU #1
  In settembre di u 1943, u Panther-2 più avanzatu hà intrutu in a serie. Stu veiculu avia u listessu spessore di armatura è armamentu cum'è u Tiger-2, ma pisava solu quaranta tunnillati. In u risultatu, u contraattaccu di Mainstein hà vintu in forza è i tedeschi anu pussutu scaccià l'Armata Rossa à traversu u Dnieper.
  A guerra si trascinava... D'inguernu, i Fritz tenavanu in prima linea è mantenevanu u bloccu di Leningrad. È in a primavera anu cacciatu l'alliati da l'Italia. In u ghjugnu di u 1944, un tentativu di offensiva è sbarcu in Normandia hà ancu fallutu. L'Alliati anu persu più di 700 000 suldati è ufficiali solu cum'è prigiuneri.
  In u centru di l'Armata Rossa hà fiascatu à avanzà u 22 di ghjugnu 1944.
  E lotte eranu brutali. E donne anu participatu ancu à e battaglie.
  U Panther-2 era quasi impenetrable in a fronte, un fucile excelente, è à u stessu tempu abbastanza agile, soprattuttu cù un novu mutore di nove centu cavalli.
  Gerda s'est battue en bikini et a utilisé ses pieds nus.
  A zitella, appughjendu u buttone cù u so taccu nudu, sbulicò :
  - Seraghju u più putente !
  Allora hà sparatu pressu u buttone cù a stampa è Charlotte.
  U guerrieru gridò:
  - Acrobatica in cisterna !
  Christina hà sparatu, premendu u buttone cù a so lingua è ringhiò:
  - Per omi belli !
  Magda si sbattì ancu, chjappà u nemicu, cù l'aiutu di i so pedi nudi è sguillava :
  - È pè e donne ancu più belle !
  È e zitelle, sparendu da i fucili è chjappà i trentaquattru, cantavanu :
  - A cura di e donne, A cura di e donne,
  Donne attenti !
  Ragazzi per soldi, affrettati !
  Eccu una zitella chì maraviglia cù u so temperamental è a precisione.
  In più di questu, ci sò parechje altre sfumature. In particulare, invece di a FAA di sti missili più efficaci, i tedeschi s'appoghjanu nantu à l'ultime è assai efficaci aviò multi-purpose TA-152. Stu veiculu avia una alta velocità, una bona manuvrabilità è un armamentu forte cù armatura.
  Puderia esse un cumbattimentu, è un aviò d'attaccu, è un bomber di prima linea. A so vitezza era 760 chilomitri à l'ora, è sei cannoni d'aria. U più putente cumbattente monosede in armamenti è una elica assai agile. Per un aviò d'attaccu è un bomber di prima linea, a so prestazione hè simplicemente superba. È avà a macchina hè stata assai efficace è i piloti sò cool nantu à questu: Albina è Alvina. È sò belli biondi solu super.
  Albina salta da u so aviò cù l'aiutu di i so pedi nudi è cinguetta :
  - Sò u megliu !
  È u Yak sovieticu casca, lassannu una coda fumante.
  Sparatu cù l'aiutu di e dita nude è Alvin. Ella hà colpitu una vittura sovietica è hà tweetatu:
  - Per a patria di l'elefanti !
  È e duie ragazze ridenu. Pettu pocu espostu. Esponeranu e so belle tette cum'è fragole sopramature.
  Albina hà sparatu cù l'aiutu di un pettu scarlattu, è hà perforatu u tettu di a cisterna, dopu chì hà sguillatu:
  - Dopu tuttu, da a taiga à i mari britannichi !
  Alvina hà ancu sbattutu u tank sovieticu cù un capezzolu di pettu rubino è cinguettava:
  - A zitella scalza hè a più forte !
  Hè per quessa chì ùn hè micca pussibule di rompe a difesa. È l'alliati sò stati battuti. Pruduzzione di l'aviò jet ùn hè micca prufittu. Hè più caru è cunsuma più carburante, è esige una furmazione speciale per i piloti è una nova infrastruttura.
  Dunque, hè megliu cunfidendu nantu à e vitture più avanzate. È u TA-152 hè un disignu assai successu. È i piloti sò generalmente iper girls!
  I tedeschi anu pussutu ripiglià l'offensiva sovietica in u centru è ancu sfondate à Smolensk stessi.
  I battaglie dimustratu - "Panther" -2 machine, chì hè praticamenti senza paragone. È ùn pudete micca cuntrullà ella. È in u vaghjimu, u "Tiger" -3 apparsu. A nova vittura, chì pesava settanta tunnillati, avia una armatura frontale di 250 mm è 170 mm di lati inclinati. È un mutore di 1200 cavalli.
  È u "Tiger" -3 per i vitture sovietiche hè simplicemente mortale. U so cannone di 105 millimetri cù una lunghezza di canna 100-EL demolisce i veiculi sovietici da cinque chilometri.
  Un tali tank, sicuru, hè troppu duru per i fucili sovietici. Ancu nantu à l'IS-2.
  I tedeschi avianu digià circundatu Smolensk è ci era una minaccia per Mosca.
  L'inguernu hè ghjuntu è a neve... Leningrad hè sempre in bloccu. I tedeschi sò nantu à a difensiva è sò custruendu forza. È preparanu novi armi.
  In particulare discoteche. Chì pò dà a supremazia di l'aria tutale.
  I tedeschi anu lanciatu una offensiva in Africa in l'invernu. Piglionu Gibraltar è cuminciaru à avanzà nantu à u Maroccu. Franco lasciò passà e truppe tedesche dopu l'ultimatum di u Führer.
  Hitler aspettava di piglià u cuntinente neru è i so risorse. In ghjennaghju, l'Armata Rossa hà pruvatu à avanzà in u centru. Ma i Fritz eranu pronti per questu. È e truppe sovietiche anu affruntatu una opposizione ostinata. Inoltre, u nemicu avia digià un fucile d'assaltu megliu cà i Russi.
  In April, i tedeschi avianu digià avanzatu, è chjappà in una direzzione miridiunali.
  Anu riesciutu à piglià l'Armata Rossa per sorpresa. È utilizendu tanki novi è aerei più forti.
  Tuttavia, i bombardieri di jet Arado anu participatu ancu à e battaglie. Sò efficaci è veloci. È hè difficiule d'entra in elli da i fucili anti-aerei, è i cumbattenti ùn ponu micca ritruvà.
  U colpu di i tedeschi hà aiutatu à ricuperà u Donbass è à occupà a riva sinistra di l'Ucraina. I Nazis ancu subitu ghjuntu à u Don. Ma si fermanu sempre quì.
  Ci hè statu un attaccu à a Crimea. Stalin era in panicu. L'alliati eranu passivi.
  Iè, è u Giappone hà resistutu più stubbornly è efficace. È l'Americani ùn puderanu micca attribuisce forze supplementari contr'à u Terzu Reich.
  I tedeschi anu utilizatu in u vaghjimu di u 1945 un'arma ancu più formidable - dischetti. Questi piatti volanti, grazia à u jet laminar, eranu praticamenti invulnerabili à l'armi chjuchi. È puderanu abattà l'aviò cù u so cascu, ma elli stessi ùn anu micca patitu pèrdite.
  Ùn pudete micca resiste à i discoteche in l'aria.
  Eccu Grineta è Eva volanu nantu à un platu. E zitelle sò assai belle ragazze in bikini, è bionde cù cintura slender.
  Grineta pressò i buttoni di u joystick cù i so pedi nudi.
  È u so jet laminare floppy hà immediatamente abattutu una dozzina di aerei sovietici è sguillava :
  - Per e nostre tecnulugia !
  Eva hà ancu saltatu cù i so dite nudi è hà liberatu di novu un jet assassinu, pressendu tutti è scopre i denti, hà publicatu:
  - Per e tecnulugia più altu in aerodinamica!
  È e zitelle s"inclinavanu l"una à l"altra.
  Questu hè u battesimu di u focu ...
  Ebbè, in a strategia, u nemicu in questu casu, u Terzu Reich, hà appiicatu qualchì sapè fà. E e so truppe s'avvicinavanu digià à Mosca, ancu s'ellu si currianu in a linea di difesa Mozhaisk.
  U Fritz avia digià bombardieri senza coda cù mutori di jet. È i Nazis aggressivamente abbandunonu bombe in un gran numaru. Solu l'iniziu di l'inguernu hà firmatu l'avanzata di u Fritz.
  Stalin, per cumprà u tempu, offre à Hitler una tregua per trè anni.
  U Führer accunsentì, ma sottumessu à u ritornu in Germania di tutti i prigiuneri di guerra è u pagamentu di riparazioni in oliu, oru è altre materie prime.
  Stalin era furzatu à accunsentì. È Hitler hà decisu di vene à l'aiutu di u Giappone. È vultò e so horde à l'Occidenti.
  Prima di tuttu, e truppe tedesche avanzavanu in Africa. L'annu 1946 passò sottu à i trionfi di novi vittorie di u Terzu Reich. Prima, u Cuntinente Negru era occupatu.
  Quì u prublema principali ùn hè micca e truppe nemiche, ma longu distanzi, cumunicazioni allungate, mancanza di strade. È questu hè veramente un prublema enormu. Ma i tedeschi anu risoltu.
  Ils ont obtenu un canon léger autopropulsé E-25. Cù un pesu di vintisetti tunnillati, avia un cannone 88 mm 71 EL, è l'armatura frontale di 120 mm in pendite, è 82 mm cù pendenze longu i lati, è un mutore cù nove centu cavalli. Tale era u fucile autopropulsatu aggressivu.
  È à u listessu tempu, u so rendiment di guida hè eccellente. È a velocità, è a manuvrabilità, è una siluette bassa, è un'eccellente armatura frontale, è un cannone chì hà perforatu ancu un tank cusì ben prutettu cum'è u Churchill da un chilometru è mezu.
  L'Africa hè cascata ... È i tedeschi anu pigliatu ancu u Mediu Oriente, l'Iran è l'India à a fini di sittembri, è intrinu in Birmania.
  Gran Bretagna era sottumessu à i colpi di schiacciamentu di i ghjetti tedeschi. In nuvembre, ghjustu annantu à l'ottu anniversariu di u Beer Putsch, i Nazis sbarcanu e truppe in Gran Bretagna. È questu era a so mossa cruenta.
  Una divisione SS sana hà participatu à a battaglia, cù e zitelle scalze. È eranu malgradu u fretu in un solu bikini. È i so tacchi nudi, tondi è rosa lampò.
  E zitelle corse longu à a costa. Lanciavanu granate à gambe nude, ciselate è cantavanu :
  - A guerra santa serà a nostra vittoria,
  Schiacciaremu l'imperu di u leone in un mumentu ...
  Semu zitelle aquila cun noi figlioli è missiavi,
  Se ne necessariu, scunfittemu a necessità cum'è un cucciolo!
  Queste ragazze sò cusì belle è quasi nude. E cumu tali ragazze agisce nantu à l'imaginazione.
  È ancu i piatti volanti sò pressati in u celu. Grineta è Eva, cù un jet laminare, abbattinu e pusizioni nemiche, rompenu bunkers è pillbox, è macinanu trincee cù un ferru.
  Grineta pressu i buttoni cù i so pedi nudi è, spinghjendu i suldati britannichi ind"è, cinguetta :
  - Un banditu cattivu striscia sopra e rocce,
  Pigliatelu cù napalm !
  Eve ancu, cù i so diti nudi di e so gambe agile, appughjà u grillu è sguilla :
  Ùn li risparmiate micca
  Uccidi tutti i bastardi...
  Cumu sfracicà e cimici -
  Colpite cum'è scarafaggi !
  Eccu un platu volante chì corre à una velocità di cinque sonu è micca un solu cannone anti-aereu pò fallu.
  Di sicuru, i piloti Albina è Alvina sò ancu belli biondi, solu super.
  Albina pressu a leva cù i so pedi nudi è sparò cunchiglia aeree, abbattendu una decina d"aviò à una volta.
  A zitella cinguetta :
  - Gloria à e belle ragazze !
  Alvina hà ancu usatu un taccu nudu, è dopu avè liberatu i rigali di a morte distruttiva, è tagliatu una decina di vitture, hà urlatu:
  - È gloria à l'eroine !
  Quessi sò e ragazze in elli una fiamma cusì indestructible arde. Sò incredibilmente belli. E bionde. E cintura slender, è i piatti di stampa sò cum'è cioccolatini.
  Queste sò e ragazze - solu i più alti guerrieri extra-classi. È nimu ùn si ferma mai contru à elli.
  Abattu più di mille aerei ognunu, per i quali anu ricivutu premii spiciali : a Stella di a Croce di Cavaliere di a Croce di Ferru cù foglie di quercia d'argentu, spade è diamanti !
  Di sicuru, a Gran Bretagna ùn pudia resiste à un tali esercitu. Durante l'assaltu à Londra, Gerda è a so squadra eranu nantu à u tank Tiger-4. Questa vittura era cinque tunnillati più ligera, ma cù un mutore di turbina di gas di 1500 cavalli. È u so tank era quasi invulnerabile.
  È l'anguli di inclinazione di l'armatura in questu hè ancu diventatu ancu più grande. È a qualità di i fogli protettivi hè crisciutu.
  Gerda sparò a punte nude, trafisse l'obice inglese e strinciò:
  - Gloria à a patria di l'elefanti !
  Charlotte hà ancu colpitu u nemicu cù e so gammi assai belle è sexy è urlava:
  - Iè, simu a patria di l'elefanti !
  Christina pigliò è si tolse u so bra. È hà espostu i capezzoli scarlatti di u so pettu, è i mosse.
  Dopu à quessa, i so petti di fragole pressu u buttone di u joystick, è i rigali di a morte da i mitragliatrici piovevanu.
  A zitella cinguetta :
  - Oh, Moska sapi ch'ella hè forte,
  Cattura un pedone è un vescu !
  Magda hà ancu battutu è, aduprendu ancu i capezzoli rubini di u so pettu pienu è abbronzatu, ruggì :
  - U mo core, core di bona zitella !
  È tutta a batteria inglese si volò in l'aria.
  I britannichi sò stati scunfitti. Quandu Londra capitulò, i suldati cascò à i so ghjinochji è basgiò i pedi nudi, cisellati, rossi friddi di e zitelle.
  E suldati, ufficiali è generali si liccavanu cù a lingua i so tacchi nudi è tondi.
  Questa hè a vittoria di u Terzu Reich. È u Cannibalu cù una lettera maiuscule - Adolf Hitler hà sappiutu fà ciò chì Napoleons hà fiascatu à fà - parade intornu à Londra.
  Avà u Terzu Reich è u Giappone anu da scunfighja i Stati Uniti. È ùn hè micca faciule.
  L'America hà risorse colossali è una ecunumia assai sviluppata, è ci sò assai forze. A pupulazione hè grande. In più, a separazione da u Terzu Reich da l'oceanu.
  Hè difficiuli di ottene... I tedeschi anu avà risorse colossali è armi miraculi.
  U primu colpu hè l'Operazione Icaru è a cattura di l'Islanda. Stu tarritoriu era usatu da i Stati Uniti per u bumbardamentu di u Terzu Reich. Avà l'USA ùn pò micca ghjunghje l'Europa cù e so vitture.
  Hitler hà sappiutu catturà l'Islanda in dicembre di u 1946. Pigliò l'Americani per sorpresa.
  Ma, sicuru, questu ùn hè ancu una vittoria.
  Tuttavia, u Führer avia tali ambizioni ... Più cool di Gengis Khan è Napulione.
  I tedeschi rapidamente è à un ritmu acceleratu, utilizendu u putere di i schiavi, custruiscenu una flotta. E navi di battaglia, è portaerei, è parechji sottumarini. À u listessu tempu, un capu di ponte hè statu creatu in America Latina. Prima di tuttu in Argentina cù Perron, è dopu in Brasile, chì a dirigenza era sempre più orientata versu u Terzu Reich.
  I Giapponesi anu ancu cuminciatu à scunfighja i Stati Uniti è piglianu l'iniziativa. Hanu cumbattenti eccellenti è piloti forti.
  Ma di sicuru Albina è Alvina ùn anu uguali. E sti ragazze in u celu sò cum'è l'aquile super-classe.
  Albina abattu à la fois sept avions américains à pied nu et chante :
  - Sò un grande guerrieru !
  Alvina hà ancu abbattutu ottu uccelli alati fatti di duraluminu cù l'aiutu di e so gambe nude è bronzate è sguillava :
  - È sò ancu di più guerrieru !
  È e bellezze piglianu è mostranu a so lingua. È luttemu...
  Duranti l'estiu di u 1947, i Nazis anu pussutu catturà Groenlandia è invadiu u Canada.
  Alvina s'est battu contre l'ennemi dans le ciel, et a abattu six autres avions, cette fois avec un mamelon écarlate.
  È aggressivamente chjappà:
  - Ùn sò micca più forte in u mondu,
  Hè chjaru per tutti in u mondu di u biancu -
  Ovviamente duie volte dui hè quattru
  Tenemu l'America responsabile!
  Albina hà ancu sbattutu u nemicu cù un capezzolu di pettu di rubino, tagliò l'aviò nemicu è sguillava:
  - Ùn ci hè limite à a mo forza,
  Sò una grande ragazza è bellezza ...
  S'è aghju pigliatu a causa in battaglie,
  Allora cù u putere per sempre!
  Alvina ridacchia e rimarca:
  - È micca plegatu, micca plegatu -
  I vostri shorts sò friddi !
  È e zitelle l'anu pigliatu è si stringhjenu l'ochju.
  A guerra hè in crescita. Mainstein in Canada hà sappiutu piglià e cità principali: Toronto è Quebec. È hè diventatu veramente cool.
  È eccu Gerda chì si batte cù a so squadra. Hè una ragazza assai bella.
  Ùn hè micca maravigghiusu chì i suldati catturati basgianu i so pedi nudi cun piacè, ancu quandu sò polveri.
  Gerda l'hà pigliatu è cantò, sparendu è pugni à u Sherman cù i so pedi nudi :
  Possu fà tuttu, possu tuttu
  Sè aghju aduprà a mo gamba in battaglia!
  È u guerrieru mustrò a so lingua.
  Charlotte hà ancu sbattutu un rigalu assassinu in u so avversariu, sta volta cù l'aiutu di un capezzolu di u pettu scarlattu è chirped:
  - Per i mo rializazioni eccezziunali!
  Christina hà ancu sparatu à u nimicu, è assai aptly. Passò à traversu u tank è strillava:
  - Abbaraghju cum'è un gattu
  Cumu un cane urlarà
  È u gopher manghjarà a capra inseme !
  Magda fece ancu l'ochju à u so avversariu. È cù un capezzolu di fragole hà premutu u buttone di u joystick è sguillava:
  - L'atamani pensanu chì susciteranu guerri,
  È cumincianu à sparte u bottino ugualmente!
  Gerda sparò cù u capezzolu di u pettu rubino è sguillava :
  - Ùn possu micca fighjà Playboy
  Aghju bisognu di tumbà qualcunu !
  Questu hè cusì aggressivu è duru. Quessi sò i zitelli ... À a fine di u quaranta-settimu annu, quasi tuttu u Canada hè statu captu da i tedeschi.
  È in u novu 1948, a lotta si trasfirìu à u territoriu di i Stati Uniti. Questu hè ciò chì i Nazis ghjunghjenu à i globi oculari, ma micca cuni, ma trofei.
  In a primavera di quaranta ottu, l'avanzata di e truppe di u Terzu Reich passava per u territoriu di i Stati Uniti da u nordu. È in maghju, i Nazis, inseme cù i Giapponesi, occupanu l'America Latina è u Messicu attaccò a metropole da u sudu. È chì era digià un grande affare.
  Hitler aspirava à a dominazione mundiale. È Truman vulia solu sopravvive. Ma e so chance eranu calendu.
  U Führer in questu casu era in u rolu di Avadon. Ebbè, ciò chì hà lasciatu l'USA. Invece di "Pershing" apparsu "Paton". Stu tank avia un fucile ligeramente più forte è un mutore più putente, ma, sicuru, questu ùn pudia purtà a vittoria.
  Ci sò stati tentativi di creà tanki più putenti. I tedeschi anu fattu u Tiger-4 a macchina principale, chì era digià bona in tutti i rispetti. U so cannone hà trafittu tutti i veiculi americani da una longa distanza, è a so fronte tena colpi di quasi ogni cannone. Solu u tank "Abraham", cù un cannone 120-mm, long-barreled, puderia purtà almenu qualchì danni à u "Tiger" -4, è ancu più à bordu, è vicinu.
  I tedeschi anu ancu acquistatu un fucile d'assaltu più avanzatu. È questu MP-64 era ghjustu super. È sfracicò bè l'Americani.
  L'estiu di u 1948 hè statu difficiule per l'America ... À a fini d'aostu, i tedeschi si avvicinavanu à Washington è New York.
  E l'assaltu à sti cità cuminciò.
  In Aostu, i Nazis cuminciaru à assaltà New York. I piatti volanti anu participatu à e battaglie.
  Quì unu d'elli hà cumbattutu Eve è Agatha. Dui belle ragazze in bikini guidavanu una vittura putente.
  Hè stata volata da un jet laminare è era invulnerabile à e armi chjuche. È e zitelle stesse anu utilizatu i raghji di calore quandu si sparanu.
  Eva pressò u buttone di joystick cù i so pedi nudi, sputendu raghji di calore, accendendu i nemici cum'è una fiamma è cinguettava:
  - Gloria à u Terzu Reich !
  Agatha, sparendu cù i so pedi nudi, anch'ella sculacciava in cima à i so pulmoni:
  - Vincemu !
  A zitella hè assai bella è lotta. È cumu sbatte i nemici cù un laser.
  È i raghji di u calore si scioglienu un altru tank americanu.
  È in terra, Gerda attacca. Ancu una zitella di lotta.
  È avà ella è a so squadra sò digià in u centru. È i proiettili rimbalzanu nantu à a torretta di u tank. È e ragazze stesse culpiscenu i Yankees. È strapparanu una nuvola sana di persone è agiscenu cù tutta l'aggressione. I guerrieri sò cusì frizzanti è greyhounds, cù gambe nude ciselate.
  Si cantanu ancu, svenendu i denti. Quessi sò e bellezze di lotta di u Terzu Reich. È sparanu abbastanza bè. È perforanu i nemici cum'è l'agulla cù l'oliu in tuttu.
  New York hè digià cascatu. I Stati Uniti capitulanu è e so truppe si rendenu.
  Cusì una altra pagina di a storia hè stata girata. Sembra esse una vittoria ... Ma dopu à pocu tempu Hitler catturà l'America Latina.
  È u 20 d'aprile di u 1953, principia una guerra cù u Giappone è e so culunie. E forze di u Terzu Reich anu un vantaghju in a tecnulugia.
  È attaccanu cù armi putenti. Inclusi i piatti volanti invulnerabili.
  Albina è Alvina si battannu nantu à una discoteca. Si battenu e ragazze, ma dicenu chì altru. È cù i pedi nudi appughjà i buttoni di u joystick.
  Eccu sò nantu à l'offensiva chì brucia e truppe giapponesi.
  I raghji di u calore volanu cum'è una catifa. È e zitelle ridenu per sè stessu. È scuzzulate i so petti cù i capezzoli scarlatti.
  Albina hà ancu cantatu :
  Nimu ci fermerà, nimu ci vincerà !
  È cù u so taccu nudu pressu i buttoni di u joystick, chjappà l'avversari. Hè una zitella cusì, nata da una lupa.
  Alvina pressu ancu i buttoni di u joystick cù i so pedi nudi, è strilla :
  - Per u mo putere còsmicu, purteremu u presidente di a splutazioni cullettiva à a tomba !
  È fate l'ochju à un amicu!
  Iè, i guerrieri sò assai agile è veloci cum'è lampi. Sò in focu.
  Albina mira cù u so pede nudu è spara un fasciu di calore. Brucia l'avversari è strilla:
  - Per e mo grande vittorie !
  Iè, e ragazze quì sò di u più altu livellu è classa. Puderanu fà cose chì l'altri ùn ponu micca. È sfracicà i Giapponesi, cù l'energia frenetica di i lupi.
  Ma micca solu i tedeschi è altre armata straniera uccidenu samurai.
  L'URSS, avà cumandata da Beria, intrì ancu in a guerra. Quì, per via, Stalin, scunfittu da a scunfitta cù u Terzu Reich, morse prima di marzu di u 1951. È Beria hà sappiutu piglià u putere. È avà, ancu avè rinfurzatu, hè in u stessu squadra cù Hitler.
  È attaccanu i samurai inseme.
  È l'equipaggiu d'Elizabeth si batte cù i Giapponesi in Primorye. A zitella hè assai lotta è attiva.
  Di sicuru, si battenu scalzi è in bikini. È thresh samurai, cù entusiasmu.
  Mentre canta sempre;
  È a lotta cuntinueghja di novu
  È u core hè ansioso in u pettu ...
  È Lenin hè cusì ghjovanu
  È u ghjovanu ottobre hè avanti !
  È avà Elizabeth spara, cù i so pedi nudi, da u cannone di u tank T-54 à una vittura giapponese è a perfora à morte.
  Allora ella chjappà:
  - Gloria à l'epica di u cumunismu !
  Ekaterina hà ancu battutu u nemicu cù i so pedi nudi. Ella hà perforatu u tank samurai, è hà nutatu aggressivamente:
  - Ùn ci hè paese più gloriosu chè u nostru !
  Elena a tiré sur l'ennemi et a roucoulé :
  - Ci sarà un"epica di u cumunisimu nant"à a Terra !
  Eufrasia, anch'ella cù i so pedi nudi, sbatteva è cinguettava:
  "Morte à u male President-Satana!"
  I guerrieri quì deve esse dettu di a classa più alta è di cummattimentu.
  È in u celu, Anastasia Vedmakova è Akulina Orlova guadagnanu cunti.
  Anastasia abattu un combattant japonais et chante :
  - È e zitelle scalze volanu in celu !
  Akulina, tagliendu u samurai, cù l'aiutu di gambe nude, chirmò:
  - Elementu cool ! Elementu cool!
  I guerrieri ghjucanu cù i musculi di a stampa. Sò in ordine perfettu è sò capaci di vince a guerra in scherzu.
  Anastasia, abattu un altru aviò, u pigliò è rughjò:
  - Ci sarà una bella cattura di i nemici è a so scunfitta!
  Akulina accunsentì à questu, abbattendu u nemicu cù i so pedi nudi:
  - Arrangemu una rotta tutale !
  I Giapponesi eranu pressati...
  Quì, u tank suvièticu LP-10 hè participatu à a battaglia, nantu à quale e ragazze di l'equipaggiu di Alenka si battenu.
  È cumbattenu in una grande vittura cù un cannone di 130 mm.
  Alenka spara cù i so pedi nudi è cinguetti:
  - Eccu a gloria di u cumunismu !
  Anyuta hà ancu battutu u so avversariu. Colpisci u nemicu è stringhje :
  - In nome di idee novi !
  È ancu sbattu u so taccu nudu.
  Alla pressò u buttone di joystick cù un capezzolu scarlattu. Colpì i samurai e urlò:
  - Per a grandezza di u paese !
  Maria, sparendu à l'inimicu, sguillava :
  - Per l'unità di i Russi in u mondu !
  È hà ancu utilizatu un capezzolu di fragole per sparà.
  È l'Olimpiadi chjappà u nemicu. Smashing un saccu di cumbattenti è chirp:
  - Per a Russia, u più santu di u mondu !
  È ancu cù un taccu nudu darà à u nemicu.
  Ci vole à dì chì e ragazze sò estremamente affascinanti. È anu una durezza colossale.
  Di sicuru, u Giappone ùn pò resiste à tali pressioni.
  Inoltre, u Fritz hà ancu utilizatu armi nucleari. Chì hè diventatu un scossa tutale.
  A guerra finì in sei mesi.
  L'URSS hà ritruvatu i so terri prima persu, è u Terzu Reich cunquistò i samurai è tutte e so culunie.
  È u 1 di maghju di u 1958 principia una nova guerra contr'à l'URSS, chì Hitler vulia catturà, l'ultima parte di u mondu liberu da l'occupazione di u Terzu Reich. Ma hè una altra storia.
  . CAPITOLU #2
  È i Nazis sò digià ghjunti intornu à Mosca da diversi lati.
  Allora Oleg Akulov è e ragazze tornanu à a battaglia, aiutendu à a Russia, o megliu l'URSS.
  Allora a zitella scalza Margarita li ghjunse. Ancu una scrittrice adulta hè diventata una zitella di circa dodici anni in cambiu di l'immortalità è cumpiendu una missione. Hà unitu à u ghjocu attraversu l'Hypernet Matrix.
  Guerrieri di u XXI seculu s'appoghjanu di novu cù i Nazis di u XX.
  Ci sò troppu suldati in l'imperu marrone fascista. Scorrenu cum'è un fiume senza fine.
  Oleg Akulov, tagliando i nazisti cù spade, infanteria è tanki, ruggì:
  - Ùn rinuncià mai!
  È un discu affilatu volava da u pede nudu di u zitellu !
  Margarita, schiacciando l'avversario, scoprendo i denti, grugnì:
  - Ci hè un locu per a prua in u mondu !
  E aghi velenusi spargugliati da u pede nudu di a zitella, culpiendu i Nazis è i so aviò è i tanki.
  Natasha hà ancu lanciatu i so piedi nudi, assassina è ululò:
  Ùn avemu mai scurdatu è mai pardunà.
  È e so spade passavanu à traversu i fascisti in u mulinu.
  Zoya, tagliendu i nemici, sguillava:
  - Per un novu ordine !
  E novi aghi spargugliati da i so pedi nudi. È ciò chì hè in l'ochju, ciò chì hè in a gola di i suldati nazisti è l'aviò.
  Iè, era chjaru chì i guerrieri s'eranu eccitati è furiosi.
  Agostino, tagliando i soldati bianchi e i carri armati, sguillava:
  - A nostra vulintà di ferru !
  È un novu rigalu mortale vola da u so pede nudu. E caduta takni è cumbattenti marroni.
  Svetlana taglia à u mulini, e so spade sò cum'è lampi.
  I Nazis cascanu cum'è gavoni.
  A zitella lancia aghi à pedi nudi è sguilla :
  - Per a Mamma Russia vincerà !
  Oleg Akulov avanza contr'à i Nazis. U zitellu Terminator chì taglia e truppe marroni.
  È à u stessu tempu, i dita di i pedi nudi di u zitellu lancianu l'agulla cù u velenu, strappanu i tronchi è sparanu l'aviò.
  U zitellu rugia :
  - Gloria à a Russia futura !
  È in muvimentu taglia a testa è u musu di tutti.
  Margarita schiaccia ancu l'avversari.
  I so pedi nudi si agitanu. I Nazis morenu in gran numaru. U guerrieru urla:
  - Per e fruntiere novi !
  E poi a zitella pigliarà è taglia...
  A massa di cadaveri di suldati fascisti.
  Ma Natasha hè à l'offensiva. Taglia i Nazis cù i tanki, è canta:
  - A Russia hè grande è radiante,
  Sò una zitella assai strana !
  È i dischi volanu da i so pedi nudi. Quale hà vistu a gola di i Nazis. Iè, questu hè una zitella.
  Zoya hè à l'offensiva. Taglià i suldati marroni cù e duie mani. Sputa fora di un tubu. È lancia agule mortali cù i so pedi nudi - abbattanu tanki è aerei.
  È in listessu tempu si canta per sè stessu :
  - Oh, mazzulu, andemu,
  Oh, u mo preferitu andarà!
  Augustina, tagliando i nazisti è sterminendu i suldati marroni, strilla :
  - Tutti irrufati è in a pelle di un animali,
  Si precipitò à a polizia antidisturbi cù un club !
  È cù i so pedi nudi, lanciarà à u nemicu, qualcosa chì tumberà un elefante, è ancu più un tank.
  E poi sguilla :
  - Lupi !
  Svetlana à l'offensiva. Tagli, slashing i nazisti. A pedi nudi, li lancia rigali di morte.
  Funziona un mulinu cù spade.
  Ella sfracicò assai cumbattenti è strilli:
  - Una grande vittoria hè ghjunta !
  È dinò a zitella hè in un muvimentu salvaticu.
  È i so pedi nudi lancianu aghi mortali, distrughjendu tanki è aerei.
  Oleg Akulov saltò. U zitellu si girò in una capriola. Tagliatu assai di i Nazis in u saltu.
  Lanciava l'aghi cù e so dita nude è gorgogliò :
  - Siate famosu per u mo bellu curagiu !
  È dinò u zitellu hè in battaglia.
  Margarita passa à l'offensiva. Distrugge tutti i nemici in una fila. E so spade sò più duru chè e lame di mulini à ventu. È i piedi nudi lancianu rigali di morte, i tanki è l'aviò brusgianu.
  A zitella hè à l'offensiva. Stermina i guerrieri marroni senza cerimonia.
  È salta ogni tantu, è torce !
  È i rigali di l'annihilazione volanu da ella.
  È i nazisti stessi cascanu morti. E tumuli interi di cadaveri s'ammuccianu.
  Margarita squitta :
  - Sò un cowboy americanu !
  È torna i so pedi nudi lanciavanu l"agulla.
  E poi una decina di aghi in più !
  Natasha nantu à l'offensiva hè ancu assai cool.
  È ghjetta à pedi nudi, è sputa da una paglia.
  È urla in cima à i so pulmoni :
  - Sò una morte scintillante ! Tuttu ciò chì duvete fà hè more !
  È torna a bellezza in muvimentu.
  Zoya assalta un bloccu di cadaveri nazisti. E boomerangs di distruzzione volanu ancu da i so pedi nudi.
  È i guerrieri marroni cuntinueghjanu à cascà è cascà.
  Zoya grida:
  - Ragazza scalza, vincerete !
  È una decina di aghi volanu da u taccu nudu di a zitella. Chì direttamente in a gola di i Nazis scavà.
  Cascanu mortu.
  O piuttostu, completamente mortu.
  Augustine à l'offensiva. Schiaccia e truppe marroni. E so spade sò purtate in duie mani. È ella hè una grande guerriera.
  Un tornatu trapassa e truppe fasciste.
  Ragazza cù i capelli rossi ruggisce:
  - U futuru hè piattu ! Ma serà vittoriosa !
  È nantu à l'offensiva, una bellezza cù capelli ardenti.
  Augustine rugge in estasi salvatica:
  - I dii di a guerra strapparanu tuttu !
  È u guerrieru à l'offensiva.
  È i so pedi nudi lancianu assai agulli affilati è velenosi.
  Svetlana in battaglia È cusì spumante è cumbattimentu. I so gammi nudi lancianu tante cose mortali. Micca un omu, ma a morte cù i capelli biondi.
  Ma s'ellu si rompe, ùn pudete micca piantà.
  Svetlana canta:
  - A vita ùn sarà meli,
  Ddu saltu in un ballu tondu !
  Chì u sognu si avvera -
  A bellezza trasforma un omu in schiavu!
  È in u muvimentu di a zitella scalza ci hè sempre più furia.
  Oleg in l'offensiva accelera tuttu. U zitellu batte i Nazis.
  I so pedi nudi lancianu aghi affilati - strappanu tanki è aerei.
  U ghjovanu guerrieru sguilla :
  - L'imperu pazzu strapparà tutti !
  È torna u zitellu hè in muvimentu.
  Margarita hè una zitella tempesta in a so attività. È batte i nemici.
  Quì hà lanciatu cù a so gamba nuda, un pisellu cù splusivi. Ella sploderà, è subbitu un centu di Nazis è deci tanki seranu lanciati.
  A zitella urla :
  - A vittoria ci ghjunghjerà in ogni modu !
  È correrà u mulinu cù spade - i barili di i tanki volanu in direzzione diffirenti.
  Natasha accelerà i so movimenti. A zitella taglia i guerrieri marroni. È mentre gridava :
  - A vittoria aspetta l'imperu di Russia.
  È sterminemu i Nazis à un ritmu acceleratu.
  Natasha hè una ragazza terminatore.
  Ùn pensa micca à piantà è rallentà, è i tanki è l'aviò si svianu.
  Zoya hè à l'offensiva. E so spade parenu tagliate carne è insalata di metalli. A zitella urla in cima à i so pulmoni :
  - A nostra salvezza hè in forza !
  E punte nude lancianu ancu tali aghi.
  È una massa di persone cù a gola trafitta, stendu in munti di cadaveri, è ancu di tanki rotti è di l'aviò abbattuti.
  Augustine hè una zitella pazza. È schiaccia tutti cum'è un robot da iperplasma.
  Ùn hà digià scunfittu micca centu nazisti. Ma tuttu piglia u ritmu. È u guerrieru rughja sempre.
  - Sò invincibile ! U più cool in u mondu !
  È dinò, a bellezza in l'attaccu.
  È da i so pedi nudi, un pisellu vola fora. È trè centu Nazis è una decina di tanki sò stati strappati da una putente splusione.
  Augustine cantava:
  - Ùn oserete micca impatrunisce a nostra terra !
  Svetlana hè ancu à l'offensiva. È ùn dà micca un solu grammu di respite. Wild Terminator Girl.
  È taglia i nemici è stermina i Nazis. E a massa di cumbattenti marroni hè digià cascatu in a fossa è in e strade.
  I sei eranu furiosi. Hà fattu una lotta salvatica.
  Oleg Akulov hè tornatu in azzione. È avanza, agitandu e duie spade. È u zitellu terminatore corre u mulinu. I Nazis morti cascanu.
  Massa di cadaveri. Montagne intere di corpi sanguinanti.
  U zitellu generale s'arricorda di una strategia salvatica. Induve ancu i cavalli è a ghjente si mischiavanu.
  Oleg Akulov strilla:
  - Guai di a mente !
  È ci sarà assai soldi !
  È u zitellu terminatore in u novu muvimentu. È i so pedi nudi piglieranu qualcosa è lanciaranu.
  U geniu di u zitellu rugia:
  - Master class è firma "Adidas"!
  Un spettaculu veramente cool hè statu bellu. E quanti anu uccisu Nazis. È u più grande numaru di i più grandi hà uccisu i cumbattenti marroni.
  Margarita hè ancu in a lotta. Schiaccia l'armate di cannella è d'acciaio è ruggisce:
  - Grandu regimentu di scossa ! Andemu tutti ind"u baru !
  È e so spade sò pirate à i Nazis. A massa di cumbattenti marroni hè digià colapsata.
  A zitella ringhiò :
  - Sò ancu più cool di pantere ! Pruvate chì tutti sò u megliu!
  È da u taccu nudu di a zitella, cum'è un pisellu cù splusivi putenti, volarà fora.
  È colpi à u nemicu.
  È pigliarà è smascherà alcuni di l'avversari è tanki è ancu aerei.
  È Natasha hè in autorità. È batte l'avversari, è ella stessu ùn darà à nimu una discendenza.
  Quanti nazisti anu digià interrotta.
  È i so denti sò cusì affilati. È l'ochji sò zaffiri. Questa hè a zitella - u principale esecutore. Ancu s'ellu hà tutti i so cumpagni - boia !
  Natasha grida:
  - Sò pazzu ! Averete una penalità !
  È dinò, a zitella taglià assai di Nazis cù spade.
  Zoya hè in muvimentu è hà tagliatu assai guerrieri marroni.
  E pedi nudi lancianu aghi. Ogni agulla uccide parechji nazisti. Queste ragazze sò veramente belle.
  Agostino avanza e schiaccia gli avversari. È à u listessu tempu, ùn si scurda di gridà:
  - Ùn pudete micca scappà di u cercu !
  È a zitella piglierà i denti è scoprerà i denti !
  È u rossu hè cusì ... Capelli sbulicati in u ventu, cum'è una bandiera proletaria.
  È tuttu vene literalmente da a rabbia.
  Svetlana in muvimentu Quì hà tagliatu assai cranii è torri di tank. Un guerrieru chì mostra i denti.
  Mostra a lingua. E poi sputa da una paglia. Allora urla :
  - Serete morti omi !
  È dinò, agule mortali volanu da i so pedi nudi, chì colpivanu l'infanteria è l'aviò.
  Oleg Akulov salta è salta.
  Un picciottu scalzu emette una mansa di aghi, abbatte i tanki, è canta :
  - Andemu in campeghju, apre un grande contu !
  U ghjovanu guerrieru hè in u so megliu.
  Hè abbastanza vechju, ma pare un zitellu. Solu assai forte è musculus.
  Oleg Akulov cantava:
  - Chì u ghjocu ùn sia micca secondu e regule - romperemu a fraera !
  È dinò, agule mortali è smashing volavanu da i so pedi nudi.
  Margherita cantava cun piacè:
  - Nunda hè impussibule ! Credu chì a libertà spuntarà !
  A zitella hà tornatu una cascata letale di aghi à i Nazis è i so tanki, cuntinuò:
  - A bughjura se ne andarà ! Chì i rosi fiuriscenu !
  È appena u guerrieru lancia un pisellu cù i so pedi nudi, mille Nazis subbitu subitu volò in l'aria. Iè, l'esercitu di l'imperu marrone è infernale si scioglie davanti à i nostri ochji.
  Natasha in battaglia. Salta cum'è una cobra. Esplode i nemici. È tanti nazisti morenu è cascanu aerei.
  A so zitella è e spade, è i grani nantu à u carbone, è e lance. E aghi.
  À u listessu tempu, rughja ancu:
  - Credu chì a vittoria vinarà !
  È a gloria di i Russi truverete !
  Le punte nude lanciano aghi nuove, pungendosi l'avversario.
  Zoya in una mossa salvatica. Attaccà i nazisti. Li rompe in picculi pezzi.
  A donna guerriera lancia aghi cù e so dite nude. Scopre l'avversari, è cumu ruggisce:
  A nostra vittoria cumpleta hè vicinu!
  È porta un mulinu salvaticu cù spade, spazzandu i tanki. Questa hè veramente una zitella cum'è una zitella!
  Ma u cobra d'Agostini andò à l'offensiva. Sta donna hè un incubo per tutti i so incubi.
  È s'ellu si taglia, significa chì u taglierà.
  Dopu quì, u rossu pigliarà è cantà:
  - Apriraghju tutti i cranii ! Sò un gran sognu!
  È avà e so spade sò in azzione è tagliate carne è metallu.
  Svetlana passa ancu à l'offensiva. Sta zitella ùn hà micca frenu. Appena si chop, cusì a massa di cadaveri hè spargugliata, è i piani è i tanki cascanu.
  La bionda terminatrice ruggisce:
  - Quantu sarà bè ! Quantu serà bonu - I cunnoscu !
  È avà un pezzu assassinu vola da ella.
  Oleg torna un centu di i Nazis, purtendu un meteoru, cut off. È pigliarà una bomba è lanciarà.
  Picculu di taglia, ma mortale ...
  Cumu si rompe in picculi pezzi.
  U zitellu terminatore urlava:
  - Ghjuventù tempestosa di terribili machini !
  Margarita farà questu novu in battaglia.
  È tagliate assai cumbattenti marroni. È taglia grandi spazii.
  A zitella urla :
  - Lambada hè u nostru ballu nantu à a rena !
  È colpi cun vigore rinnuvatu.
  Natasha à l'offensiva hè ancu più furiosa. Allora tribbiate i nazisti. Ùn hè micca assai bonu per elli à resistere à tali ragazze.
  Natasha pigliò e cantò:
  - Corri in u locu hè un cunciliatore cumuni !
  È a zitella guerriera sbucò in l'avversari cù una cascata di colpi cusì.
  È lancerà dischi à pedi nudi.
  Quì curria u mulinu. A massa di capi di l'armata marroni s'hè vultata in daretu è i tanki brusgiavanu.
  Hè una bellezza di lotta. Sbattevi una tale armada gialla.
  Zoya hè in muvimentu, sfracicà tutti senza eccezzioni. È e so spade sò cum'è forbici di morte.
  A zitella hè ghjustu bella. È i so pedi nudi lancianu aghi assai velenosi.
  Sconfiggi l'avversari. Si sfondanu a gola è facenu i sardi, facenu i cisterna è l'aviò esplusioni.
  Zoya l'hà pigliatu è sguillava:
  - S'ellu ùn ci hè acqua in u rubinettu...
  Natasha gridò cun piacè:
  Allora hè a vostra culpa !
  È cù i so pedi nudi lancia qualcosa chì tomba bè. Questa hè veramente una ragazza di ragazze.
  È da e so gammi nudi, cumu a lama volarà. È chjappà assai cumbattenti, tagliendu e torre da i tanki.
  Augustine in mossa. Rapidu è unicu in a so bellezza.
  Chì capelli brillanti hà. Cum'è un striscione proletariu chì svolazza. Sta zitella hè una vera vixen.
  È taglia l'avversari - cum'è s'ellu hè natu cù spade in manu.
  Rossella, maledetta bastarda !
  Agostino l'hà pigliatu è sibilò:
  - U capu di u toru serà - ùn andate micca cumbattenti pazzi !
  È quì hà tornatu sfracciatu assai cumbattenti.
  Oleg Akulov mormorò:
  - Chì avete bisognu ! Eccu a zitella !
  Margarita, lanciandu un pugnale cù u so pede nudu, rumpendu a torre di u tank, cunfirmò:
  - Ragazza grande è fresca !
  Augustine accunsentì prontamente à questu:
  - Sò un guerrieru chì morderà qualcunu !
  È dinò, cù i pedi nudi, lanciarà un assassinu.
  Svetlana in battaglia ùn hè micca inferjuri à l'avversari. Micca una zitella, ma per finisce cù una tale strega in fiamme.
  È urla :
  - Chì celu turchinu !
  Augustine, sviendu una lama cù u so pede nudu, tagliendu a torre di u tank, cunfirmò:
  - Ùn simu sustenitori di a robba !
  Svetlana, tagliuzzando i nemici è abbattendo l'aerei, cinguettava:
  - Un scemu ùn hà micca bisognu di cuteddu ....
  Zoya squittì, lanciando aghi cù e so gambe nude è abbronzate:
  - Li mentirete da trè scatuli !
  Natasha, tagliando i nazisti, aghjunse:
  - È fate cun ellu per un centesimu !
  È i guerrieri piglianu è saltaranu. Sò cusì sanguinosi è freschi. In generale, anu assai eccitazione.
  Oleg Akulov pare assai stylish in battaglia.
  Margarita cantava:
  - U colpu hè forte, è u tippu hà un interessu ...
  U ghjovanu geniale è u generale hà lanciatu cù u so pede nudu, infantile, qualcosa cum'è una hélice d'hélicoptère. Tagliò un paru di centu capi di i Nazis è di i tanki, sguillava:
  - Piuttostu sportiu !
  E tramindui - un zitellu è una zitella in pienu apertu.
  Oleg, tagliando suldati marroni, gorgogliò:
  - È ci serà una grande vittoria per noi !
  Margarita sibilò in risposta:
  - Tumbemu tutti - à pedi nudi !
  A zitella hè veramente un terminatore cusì attivu.
  Natasha cantava in l'offensiva:
  - Guerra santa !
  È u guerrieru hà lanciatu un discu-boomerang affilatu. Volò in un arcu, hà tagliatu assai Nazis è torri di tank.
  Zoya aghjunse, cuntinuendu u sterminiu:
  - Serà a nostra vittoria !
  E novi aghi volanu da i so pedi nudi. È anu colpitu assai cumbattenti è aerei.
  A zitella bionda disse:
  - Scacmate l'avversariu !
  È hà dimustratu a so lingua.
  Agostino, agitando le gambe e lanciando svastiche affilate, gorgogliò:
  - Bandiera imperiale avanti !
  Svetlana hà prontamente cunfirmatu:
  - Gloria à l'eroi caduti !
  E zitelle gridavanu à l'unisonu, sfracciandu i nazisti:
  - Nimu ùn ci ferma !
  È avà un discu vola da i pedi nudi di i guerrieri. A carne hè strappata è e torri di cisterna sò demolite.
  È urla di novu:
  - Nimu ci pò scunfighja !
  Natasha volò in l'aria. Strappava avversari e avvoltoi alati, e lanciava:
  - Semu lupi, frittu u nemicu !
  È da e so dite nude, un discu assai mortale volarà fora.
  A zitella si torce ancu in estasi.
  E poi murmura :
  - I nostri tacchi amanu u focu !
  Iè, e ragazze sò veramente sexy.
  Oleg Akulov circa gurgling:
  - O, prima, dà sicurità !
  È fece l'ochju à i guerrieri. Ridenu è svelanu i denti in risposta.
  Natasha hà tagliatu i nazisti è strillava:
  - In u nostru mondu ùn ci hè gioia, senza lotta !
  U zitellu hà rispostu:
  "A volte a lotta ùn hè ancu divertente!"
  Natasha accunsentì:
  - Se ùn ci hè forza, allora iè ...
  Ma noi guerrieri simu sempre sani !
  A zitella lanciava aghi à l'inimicu cù i so pedi nudi, fece saltà una massa di tanki è cantò :
  - U suldatu hè sempre sanu,
  È pronta per l'azzione!
  Dopu à quessa, Natasha hà tagliatu di novu i nemichi, demolendu e turri di i tanki.
  Zoya hè una criatura assai veloce. Quì hà lanciatu una canna sana à i Nazis. È strappatu un paru di milla da una splusione.
  Allora hà strillatu:
  - Ùn fermate micca, i nostri tacchi brillanu !
  È una zitella in lace di cumbattimentu!
  Augustine in battaglia hè ancu micca debule. Allora tribbiate i nazisti. Cum'è da un fasciu di catene sbatte fora.
  È tagliate l'avversari - canta:
  - Attenti, serà utile
  Ci sarà una torta in u vaghjimu !
  U diavulu di i capelli rossi veramente aratu in battaglia cum'è un diavulu in una tabacchiera.
  È quì hè cumu Svetlana cumbatte. È i Nazis l'anu da ella.
  È s'ella chjappà, chjappà.
  Da ellu, spruzzi di sangue volanu fora.
  Svetlana hà rimarcatu duramente quandu i spruzzi di metallu volavanu da u so pede nudu, chì funnu i cranii è e torre di i tanki:
  - Gloria à a Russia, assai ancu gloria !
  Les tanks se précipitent en avant...
  Divisioni in camicie rosse -
  Saluti populu russu !
  Quì e zitelle piglianu i Nazis. Allora sò tagliati è tagliuzzati. Micca guerrieri, ma veramente pantere chì anu rottu a catena.
  Oleg hè in battaglia è attacca i Nazis. Li batte senza pietà, taglia i tanki, è strilla :
  Semu cum'è toru !
  Margarita, sfracicà l'armata marrone è tagliatu à traversu i tanki, hà pigliatu :
  Semu cum'è toru !
  Natasha l'hà pigliatu è urlava, tagliendu i cumbattenti marroni cù i tanki:
  - A bugia hè fora di manu !
  Zoya strappò i nazisti, strinciò:
  - Innò, micca fora di manu !
  È a piglierà ancu, è lascià un asteriscu cù u pede nudu è finisce assai fascisti.
  Natasha l'hà pigliatu è sguillava:
  - A nostra TV hè accesa !
  È un fasciu assassinu di aghi vola da a so gamba nuda.
  Zoya, ancu distrughjendu i Nazis è i so tanki, sguillava:
  - A nostra amicizia hè un monolitu !
  È dinò un tirò cusì chì i circles sbuchjate in tutte e direzzione. Questa hè una zitella - pura sterminazione di l'avversari.
  A zitella cù i so pedi nudi pigliarà è lanciarà trè boomerangs. E i cadaveri da questu sò diventati ancu più.
  Dopu quì, a bellezza darà:
  - Ùn daremu pietà à u nimicu ! Ci sarà un cadaveru !
  È torna a cosa mortale vola da u tallone nudu.
  Augustine hà ancu rimarcatu abbastanza logicamente:
  - Solu micca un cadaveru, ma tanti !
  Dopu à quessa, a zitella a pigliò è marchjava scalza à traversu i pozzi di sangue. È hà uccisu assai di i Nazis.
  E comu ruggini :
  - Omicidiu di massa !
  È avà sbatterà a testa nantu à u generale nazista. Rompe u so craniu è dà fora:
  - Banzai ! Andarè in u celu !
  Svetlana hè assai furiosa in l'offensiva, soprattuttu abbattendu i tanki, sguilla:
  - Ùn sarete micca risparmiatu !
  È una decina di aghi volanu da e so dita nude. Cum'ella sfonda tutti, l'aviò colapsanu. È assai ancu u guerrieru prova di sfraccià è tumbà.
  Oleg Akulov strilla:
  - Gloriosu martellu !
  È u zitellu lancia ancu una stella cusì fresca in forma di svastica cù u so pede nudu. Intricatu hibridu.
  È a massa di i Nazis hà colapsatu.
  Oleg urlò:
  - Banzai !
  È u zitellu hè torna in un attaccu salvaticu. Innò, si vede solu di putenza, è i vulcani gorgoglianu !
  Margaret in mossa. Strapparà a pancia di tutti.
  Una zitella cù u so pede lanciarà cinquanta aghi à una volta. È a massa hè stata ammazzata da ogni tipu di nemici, sbattu i tanki è i piani.
  Margarita cantava in termini di gioia:
  - Unu, dui ! U dulore ùn hè micca un prublema!
  Ùn deve mai esse scuraggiatu!
  Mantene u nasu è a cuda più altu cù una pipa.
  Sapete chì un veru amicu hè sempre cun voi!
  Questa hè una cumpagnia cusì aggressiva. A zitella si batte è urla :
  "U presidente Dragon diventerà un cadavere!"
  Natasha in battaglia hè solu un tipu di terminatore. E ruggiti gorgogliò:
  - Banzai ! Fate prestu!
  È una granata volava da u so pede nudu. È i Nazis sò cum'è unghie. È sbatterà assai mastodonti è machini alati è infernali.
  Eccu u guerrieru ! À tutti i guerrieri - un guerrieru!
  Zoya hè ancu à l'offensiva. Una puttana cusì furiosa.
  È ella l'hà pigliatu è gargugliava:
  - U nostru babbu hè u Diu biancu stessu !
  È taglia un triplu mulinu à i Nazis !
  Et Augustine s'écria :
  - È u mo Diu hè neru !
  In verità, a rossa hè l'incarnazione stessa di l'ingannimentu è a cattiveria. Per i nemici, di sicuru. È per l'amichi, hè una cara.
  È cumu cù i pedi nudi pigliarà è lanciarà. È assai munzelli di guerrieri di l'imperu marrone, è ancu i so tanki è aerei.
  U rossu gridava :
  - A Russia è u Diu neru sò daretu à noi !
  Un guerrieru cù un putenziale di cummattimentu assai altu. No, sottu à questu hè megliu micca intruduce. Cum'è e torre di i tanki sò strappati è l'ali di l'aviò fascista.
  Augustine sibilò:
  - Schiacciaremu tutti i traditori in polvera !
  È fate l'ochju à i so cumpagni. Iè, sta ragazza ardente ùn hè micca esattamente qualcosa chì pò dà a pace. A menu chì a pace hè mortale!
  Svetlana, sfracciandu i nemici, hà publicatu:
  - Vi spazzeremu in fila !
  Augustine hà cunfirmatu:
  - Tuttaremu tutti !
  È da e so gammi graziose di zitella nuda, u rigalu di l'annientamentu tutale vola di novu! È tanti tanki è aerei splodavanu in picculi chips à una volta.
  Oleg hà cantatu in risposta:
  - Ci sarà un banzai cumpletu !
  Agostino, squarciando i nazisti a mani nude, tagliuzzandoli con le spade, lanciando aghi con le punte nude, distruggendo in un colpo carri e aerei, disse:
  - À pocu pressu ! À pocu pressu!
  Natasha, distrughjendu i guerrieri marroni, sguillava:
  - In corta - banzai !
  È tagliemu l'avversari cun amarezza salvatica.
  Oleg Akulov, tagliando l'avversari, hà publicatu:
  - Stu gambit ùn hè micca cinese,
  È u debut, crede mi, hè tailandese!
  È dinò, un discu affilatu, tagliatu di metalli, volava da u pede nudu di u zitellu. Tagliò sia e torrette di i tanki sia e code di l'aviò.
  Margarita, tagliendu i guerrieri di l'imperu marrone è l'armatura di i tanki, cantò :
  - È quale truveremu in battaglia,
  E quale truveremu in battaglia ...
  Ùn scherzemu micca cun questu -
  Lasciamu a pezzi !
  Lasciamu a pezzi !
  Anu fattu un bonu travagliu allora cù i Nazis ... È a Russia Suviètica hà scunfittu l'imperu marrone durante a tempesta di Mosca.
  A guerra ùn era ancu finita, ma l'URSS hà digià avutu l'uppurtunità di scunfighja i Nazis stessi. Allora i sei anu tornatu à interrompe l'esekzione di a so missione super è cool.
  L'AVVENTURE DI U CIRCUSTRU DI OLGHKA
  Un picculu gruppu di circus caminava per a strada di l'estiu di Crimea. U primu à marchjà era un ziteddu di circa dodici anni, scalzu è bionda. Un ziteddu magre, ma filatu in shorts, è caminava in u calore cù un torsu nudu. I costelli spuntavanu, ma i vini eranu cum'è filu, sottu u quasi neru da u tanu di a pelle.
  Una zitella u seguitava. I capelli marroni chjosi brusgiati in u sole, cum'è u granu troppu maturu. E ciglia di a zitella sò ancu ligere, è a so faccia, da a polvera è a forte sunburne, hè bruna cum'è quella di una zingara. Ma e caratteristiche faciale sò assai belli, solu ligeramente puntate per via di a magrezza. A zitella hè slender, in un vestitu di cuttuni ligeru sopra i ghjinochji. È ancu scalzi, ancu s'ellu ùn invidia micca quelli chì sò senza scarpi si caminanu per a strada rocciosa di a Crimea. Micca solu i petri sò sharp, ma ancu caldi in u sole di l'estiu.
  Ma i zitelli è u zitellu sò abituati à i pedi nudi in u caldu è in u friddu, è i so gammi di bronzu è i soli callu ùn fate micca attente à tali trifles.
  Daretu à elli si macina una simpatica criatura. Biancu, ma cù strisce marroni. Cute tigre albino. Ancu emaciatu, terribilmente fame, catturà farfalle in viaghju è purring.
  Dopu à e spalle di a zitella hè una ghironda in manu di qualchi accessori. Caricatu un pocu è u zitellu. Camminanu da a matina. U zitellu hà pisatu un frammentu di buttiglia. È si sentì una puntura à traversu u callu, zoppicò. È cusì i sole nudi sò sbattuti, è i calli prucedenu da e petre agude è calde.
  A zitella surrisu è disse :
  - Attenti Olezhka ! Calchì volta ci sò sorprese nantu à e strade !
  U zitellu ringhiò in furia :
  - Iè, nunda di terribili, mancu sangue ! Ma chì alimentaremu à Fimbo !
  A zitella pigliò un respiru profondu è disse :
  - Iè, u tigru hè passatu ! Hà bisognu di carne ! Ùn durà micca longu nantu à i resti !
  U zitellu hà rispostu cù un surrisu :
  - Ci sò assai dachas cù i ricchi. Forse beremu a carne. E tu, Natasha, hà ancu persu pesu ...
  A zitella si strinse è rimarcò :
  - È mi cunvene ! L'agilità hè ancu aumentata!
  È a zitella s'arrizzò è si girò nantu à a punta. Olezhka fischiò in ammirazione, è u cucciolo di tigre ringhiò.
  I ricordi di u sognu lamponu, ricordi falsi, ma cusì simili à quelli veri.
  Un paru d'anni fà eranu in u stessu gruppu di circu, chì hà cuntattatu a Voluntà di u Populu è fù scunfittu. Natasha hà ancu participatu, è sicondu i rumuri, ancu slammed u generale. È avà andava in Russia scalza è inquieta. In l'invernu, si trasfirìu in Iran, Iraq, induve paddled longu i pendii ripidi è detti spettaculi. In l'estiu avemu falatu in Russia. Natashka hà sappiutu parechje lingue, cumpresu u persicu, è hà amparatu à Oleg Akulov.
  Hè ancu divertente di marchjà intornu à l'Iran in un velu, ma cù i pedi nudi. Anu sfracciatu u spettaculu, è l'ultimi anni avianu Fimbo. Ancu un fuggitivu, da qualchì gruppu. Una bestia di rara bellezza, ma terribilmente vorace. I stocks andonu rapidamente à ellu, ancu s'è i cuccioli di tigre cullò assai persone. Ma in l'ultimi ghjorni, una striscia scura hè ghjunta per u gruppu. Per una certa raghjone, una bella zitella, un zitellu è un tigre albino ùn anu micca avutu soldi. È eranu di fame. È u peghju di tuttu, a fame hè stata suppurtata da i picculi predatori.
  U triumviratu s'assittò à a bifurcazione. Olesya hà sparte duie patate chjuche trà u zitellu, è hà datu tuttu u pane à u tigre. L'hà manghjatu avidità è ne dumannò di più. Peccatu ch'ellu si lamenta tantu... Cum'è un cucciolo. È chì magra.
  Natasha s'arrizzò risolutamente, è sbattò i so piante nude, polverose, callose :
  - Andatu ! Divertiremu i signori !
  Digià a prima dacha li scontri unfriendly. U guardianu ricusò di lascià ella in è chjamò Natasha una prostituta.
  A seconda volta era megliu. Una signora di trentacinque anni m"hà permessu di entre. Oleg si cambiò in un collant squallido, è galoppò destrezza. Natasha hà pruvatu. A so figura di una gimnasta di ragazza hè assai destra. Fimbo hà sappiutu pocu, ma hà ancu saltatu à traversu u cercellu, chì Natashka hà tenutu cù i so puntelli nudi, cù i soli induriti, ma senza perde a grazia. A signora era assai cuntenta è dumandò à Oleg:
  - Tu sì un bonu pagliacciu !
  U zitellu hà rispostu in furia:
  - Ùn sò micca un pagliacciu, ma un acrobata è un pocu jocalista !
  A signora dumandò:
  - Brusciala !
  Oleg Akulov accuminciò cun piacè à scaccià e cose, aduprendu micca solu e so mani, ma scacciò i cechi digià sbulicati, è i gammi nudi di i zitelli abbronzati. Includendu una penna è un pettine chjinatu nantu à a tavula.
  A signora, surridendu cuntenta, dumandò :
  - È sta donna hè a to mamma ?
  Oleg strinse a testa.
  - Innò, u mo cumpagnu !
  A signora annunziò.
  - Iè, hè troppu ghjovana... Avete parenti ?
  U zitellu suspirò dolcemente.
  - Ùn cunnoscu micca i mo parenti !
  A signora suspirò trista è rispose :
  - Orfanu ! Eppo, aghju sempre i scarpi da a vechja cameriera ! Portateli !
  U lacchè, sbulicatu, partì. Natasha surrisu cuntenta. Allora hè vinutu u lacagiu. I scarpi eranu digià sguassati è cù u pelle rottu.
  A signora mormorò:
  - Eiu stessu sò in debitu è, disgraziatamente, ùn possu più dà !
  Natashka pigliò a scarpa è ringraziò a padrona cun moderazione. Allora abbandunonu a casetta. A zitella mormorò indignata:
  - Per un tali junk dealer, ùn darà micca più di un nichel. Wow, mangiatori di u mondu è avari ! E quantu tempu hà pigliatu !
  Oleg Akulov hà dettu:
  Hè stata una longa ghjurnata, andemu di più !
  À a prossima dacha, ancu menu furtunatu. Sò stati accettati, ma dopu à u funziunamentu sò stati datu solu un platu di reste da a tavula. U cucciolo di tigre, però, li inghiottì vivi. Almenu questu hè u prufittu.
  Ma à a quarta dacha, u caprettu cecu di u zitellu scoppia, è hà da cuntinuà à fà scalu, fora di l'uniforme. È m'anu datu solu un centesimu.
  À a quinta dacha ùn anu micca permessu. U sestu, ci sò parechji zitelli chì, avendu circundatu u tigre cub, cuminciaru à scaccià i pasticci. Anu ancu trattatu Olezhka. U zitellu famu hà manghjatu a crema cù cicculata cun piacè. Ma avianu da travaglià. I zitelli ùn vulianu micca lascià per un bellu pezzu. U barin hà ancu guardatu à u spettaculu. Li piacia soprattuttu u funziunamentu di a gimnasta Natashka. M'hà dumandatu di ripetiri parechje volte. Allora hà ancu trattatu a zitella cù una torta. Pigliò un bellu pezzu, è u sole era digià falatu. È anu pagatu solu dui hryvnias.
  À a fine, u maestru pusò a so zampa nantu à a gamba nuda di Natasha è gorgogliò:
  - Cù a vostra apparenza, pudete guadagnà assai soldi in un altru modu!
  Natasha si ritrasse:
  - Mai ! Ùn andaraghju à u pannellu !
  U barman ghignò è rimarcò:
  - Hè più difficiule per una zitella di circu di truvà un sposu prufittu chì una dama di virtute faciule.
  Natasha, a piedi nudi, rimarcò astutamente:
  - Ma l'amore hè più faciule !
  Ma vinti copechi sò ancu soldi. Pudete digià cumprà una buttiglia di vodka per elli. In ogni casu, u tigre cub hè statu datu un pezzu di carne. Natasha hà vindutu i scarpi per sette copechi. Avianu abbastanza à manghjà.
  Hè digià scuru, è ùn camminate micca intornu à e dachas. A bella ragazza Natasha hà dettu risolutamente à Oleg:
  - Andemu à a casa di l'ospiti ?
  U zitellu annunziò cun fiducia.
  - Ùn andaraghju ! Puzza là dentro!
  Natasha, gambe nude è curve, accunsentì:
  - È i vagabondi ubriachi si appiccicaranu à mè. Truveremu un locu per noi in una grotta, è prima di andà in lettu, natàremu.
  U zitellu annunziò. Si sò bagnati in a piscina di u desertu. L'acqua era calda è salata. Oleg Akulov admirava a figura di Natasha, assai musculosa è slender. U so corpu ùn pareva magre in tuttu, ma era assai armoniu. Ragazza abbronzata, ginnasta. Cume ella chjappà attivamente e so braccia è e so gambe. Cum'è una pantera in caccia.
  Oleg hà ricurdatu u travagliu nantu à Mowgli. Ci era una storia divertente nantu à un zitellu chì hè statu criatu trà i lupi. Qualcosa simile à elli. Ti vaghji, ma sì liberu, vedi tantu. I stessi dachas sò lussuosi, alcuni cù funtani è sculture. Assai bellu. In particulare in l'estiu in Crimea. In tuttu, l'estiu hè un bellu tempu. Hè peghju in l'invernu. Ancu in Iran è Iraq hè fretu di notte. Spessu si movenu di notte per mantene u calore, dorme in l'apertu.
  Dopu avè bagnatu abbastanza, u zitellu è a zitella s'addormentanu. Sò ghjovani, sani, furmati. Dormenu cum'è animali salvatichi: sonu, senza attentu à a superficia dura. E chì, quandu un corpu sanu ùn hà micca bisognu di letti di piume. È hè assai bonu per dorme in l'aria fresca.
  Ma à u cuntrariu di l'animali, a ghjente vede i sogni ... Oleg hà sunniatu cumu si divintò un cabine in una nave pirata è cummattiu. Cù un sabre, attaccà i suldati inglesi in uniformi. Slashing e shrelling nemici. Quì u zitellu batte cù u pede nudu in l'inguine. Salta è schiaccia i britannichi. Corsa trà i nemici. Fallu, tagliate è mangled. È u zitellu piglia u sicondu sabre. Cunduce u mulinu, è assai maestru. U zitellu hè assai intelligente ...
  U so taccu nudu, tondu è rigidu chjappà u mento di un ufficiale di marina. È quellu cù i denti sbattuti è un gridu salvaticu vola in mare.
  Allora un picciottu in shorts, chì i musculi piastrellati sbattulanu cum'è l'onda di u mare in una tempesta, corre un mulinu à ventu cù spade è taglià a testa à una volta.
  Rotulanu nantu à u ponte di quercia è e belle ragazze curve li tiranu cù e so gambe nude, seducente è incantevule.
  Ma i sogni sò vagi è vi ricurdate solu e caratteristiche cumuni da elli.
  U ghjornu dopu, avete bisognu à andà in i dachas di novu. Inoltre, seranu uccisi, è u tigre cub deve esse alimentatu.
  A zitella pruvò à vede allegra è surrisu. Hè assai bella, è e porte di u guardianu sò stati aperti vuluntariamente per ella. Ma quì sirvutu assai peggiu. In a prima dacha, i signori fighjulavanu volenu a so pantomima. U signore li piaceva soprattuttu à fighjulà u tremulu di e gambe nude, musculose è abbronzate di Natasha, cù sole rosa è una curva graziosa di un taccu tondu. Ma quì sirvutu solu resti da a tavula, chì eranu alimentati à u tigre cub.
  L'anu tenutu in a seconda dacha per un bellu pezzu, u maestru ancu stroked a zitella da a gamba d'oliva seducente. A signora hà trattatu Olezhka à una torta. M'anu datu un centesimu. I prossimi dui dachas eranu vacanti - i signori ùn sò micca vinuti.
  Aggressiva cù un corpu bellu è forte è capelli biondi lussureggianti, Natashka rimarcò in cunfusione:
  - Iè... Ùn si pò fà una furtuna quì !
  Olezhka mormorò in furia:
  - Hè megliu à caccià per arrubà ! Più prufittu !
  Natasha guardò in risposta è cantò:
  - Chì celu turchinu. Ùn simu sustenitori di a robba !
  Un omu avido ùn hà micca bisognu di un cuteddu - vi mostra un centesimu di rame è fate cun ellu ciò chì ti piace!
  A prossima dacha hè stata distinata da a so dimensione enormosa è un lussu maravigghiusu. E funtane eranu dorate è sputanu in alta in u celu. À l'intrata stavanu lacchè vestiti di lussu. Mostrendu i so tacchi nudi è i ghjinochje abbronzati, in un vestitu cortu è stracciatu, Natasha era ancu imbarazzata da a so apparenza francamente vagabonda.
  U lacayo anzianu gridò:
  - Ùn demu micca à i poveri !
  A zitella hà rispostu:
  - Semu circu ! Dissipemu a tristezza !
  Natashka fischiò è alzò a so gamba nuda è muscolosa. U cucciolo di tigre biancu hà saltatu è ridia in l'aria. Olezhka alzò un cercellu, è Fimbo s'infilò in ellu è u turnò di novu.
  U capu di lacaia fischiò è mormorò:
  - Micca male! Pudete passà!
  U zitellu è a zitella entranu in a porta. Un cucciolo di tigre biancu hè ancu ghjuntu. U maestru di u cuntinente si sentia stancu in u so lussuosu palazzu di campagna. Seduta in un arburetu davanti à una tavola lussuosa, un noble noble masticava carne grassa è lavata cù vinu caru da un calice d'oru. Accantu à ellu stava una ghjovana è bella donna in un vestitu adornatu di ghjuvelli. Nantu à a veranda salta una zitella di circa sette anni in un vestitu intelligente è assai simili à a moglia di u maestru, solu i so capelli eranu più ligeri.
  U maestru fissò Natasha. Hè esattamente u cuntrariu di una moglia. Bionda versus brunetta, slim, musculosa, figura magra versus pienezza. A pelle di cioccolatu scuru contr'à a pallida aristocratica. Di sicuru, u nobile nobile esaminò ansiosamente a zitella, i so pedi nudi, i petti alti, a cintura fina. Iè, pinsava u maestru, a mo moglia hè ingrassata. E questu ... chì figura - solu una statua di l'antica dea guerriera Atena.
  Natasha è Oleg cuminciaru à fà numeri. Natasha ballò in una combinazione, chì l'omi piaceva assai. Oleg Akulov hà fattu avà in collant è una maglietta brillanti. Barefoot era ancu in qualchì manera più destre chè in i cechi. U zitellu girava, faceva capriole, saltava. Natashka l'alzò nantu à a so manu tesa. U tigre biancu hà saltatu à traversu i cichi, i braccia è i gammi, passava per forbici.
  Natasha hà ancu ghjucatu a melodia nantu à una piccula ghironda. U picciottu ghjoglava. Tandu a zitella si gioglava, po eranu inseme. È micca solu cù e mani, ma cù gammi nudi, assai agili, cù dite tenaci cum'è quelli di scimmie. Si vidia cum'è u maestru fighjulava avidità i pedi nudi di a zitella è respirava pisanti, cum'è s'ellu avia cunsumu.
  I circhieri eranu agili, giravanu assai. Natasha hà ancu fattu una doppia capriola, è caminavanu nantu à e so mani inseme. Allora u cucciolo di tigre hà tornatu à saltà à traversu i cerchi, chì Natashka hà tenutu cù i so pedi nudi.
  Duranti u spettaculu, a zitella girava è ogni tantu gridava cun admirazione. Barin è a so moglia applaudiscenu cuntrainamente. Ma era evidenti chì eranu cuntenti.
  À a fine, u zitellu è a zitella cantanu, è e so voci sò maravigliose, piena di sonu. Dopu à quessa, Natashka hà tenutu un cappellu per cullà soldi. Era cusì bella, appena coperta da a cumminazione. U maestru-continente ghignò, è rimarcò:
  - Eru, una volta eiu un mendicante, però, di una famiglia nobile. È hà sappiutu diventà un milionariu è cumprà un titulu principe. Chì pò un ghjornu è diventate riccu !
  Natasha hà rispostu cù un surrisu:
  - Grazie, Eccellenza !
  Barin rimarcò sèchemente:
  - Ma prodigu, ùn guadagnerà ricchezza ! Per quessa, vi suggeriu chì mi vendi u vostru animali.
  Natasha hà sorrisu forte è disse:
  - Fimbo hè u nostru amicu, ùn hè micca in vendita !
  U maestru fece un sorrisu arrabbiatu è rimarcò :
  - Hè ciò ch"elli dicenu di solitu quand"elli volenu rompe un prezzu altu ! Ma ùn mi pò ingannà ! So quantu ! Offre un chervonets, è micca una meza duzina di più!
  Natasha strinse a testa.
  - Scusate, sgiò, ma issu amicu ùn hè micca in vendita ! Micca per soldi!
  U principe ringhiò in furia :
  - Iè, duvete esse cuntentu ch'e vi svià di un tale fardelu. Un tigre hà bisognu di una fortuna per alimentà. È quandu cresce... Pensate chì vi sarà permessu di vaghjime in a cità cù un predatore grande è periculosu ?
  A bella Natasha era imbarazzata, a so faccia abbronzata da u sole aggrottata. In verità, u pensamentu di ciò chì fà cù Fimbo quand'ellu hè grande, li venia qualchì volta in mente. Dighjà avà a pulizza li guarda di sguardu, ma chì succede dopu à uni pochi di mesi ?
  In ogni casu, vi tuccherà à parte cù Fimbo prestu. Dieci rubli sò ancu soldi. Pudete cumprà un cucciolo è furmà. U cane manghja menu, è pudete viaghjà cun ellu per un annu. Risparmiate un pocu di soldi è forse apre un affari. O saltà in u matrimoniu... Hè bella, figurata.
  Nervosa, toccandu i so gammi musculi, seducenti, di culore di bronzu cù i so diti nudi, Natasha esitava, u sensu cumunu suggerì chì un cucciolo di tigre saria megliu cun un principe chè di fame cù un gruppu erranti. È chì si parte cun un predatore, hè megliu fà avà, quandu una tale opportunità hè stata.
  Ma tandu a figliola di u maestru, una zitella cù l'archetti ricamati di perle, sculacciava i so gammi è gridava :
  - Vogliu un tigru ! Vogliu un tigru biancu !
  U principe agitò a manu è batteva u pugnu:
  - Zittu! Avà aghju fattu affari !
  A moglia esclamò:
  - Ùn gridà micca à u zitellu !
  A zitella, apparentemente, era spoiled, è ùn hà micca paura. Ma saltendu in daretu, strillava più tranquillamente:
  - Cumprate babbu ! Cumprate un cucciolo di tigru... Dà mi centu rubles !
  A moglia rimarcò à a so figliola cun un surrisu:
  - Stu animali pò esse periculosu... Hè un predatore è manghja e zitelle !
  U maestru fece i dita è disse :
  - L'ultima parola hè quindici rubles ! Mettite in ginocchia di più, ùn aghju micca aghjustatu!
  Natasha, inchinandosi bassa, scacciò una conchiglia appiccicata da a so gamba abbronzata nuda è li dumandò educatamente:
  - Pudemu ritiri, Eccellenza ?
  U principe ringhiò :
  - Innò ! Per l'ultima volta, ti dumandu, stai regalando un cucciolo di tigre per quindici rubli?
  Natashka scuzzulò a testa è pistò nantu à a ghiaia grossa cù a so gamba nuda, affascinante, divinamente graziosa, ciselata.
  U maestru di u cuntinente hà dumandatu sarcasticamente:
  - Cumu hè u to nome?
  A zitella rispose cù un surrisu :
  - Natasha.
  U prìncipe fece un sorrisu inquietante.
  - Avete un passaportu ? Dimustremu !
  Natasha frissona è diventò pallida, u culore stornu si mostrava à traversu a so pelle d'oliva. U prìncipe batteva e mani è gridò:
  - Pigliateli è chjamate a pulizza ! Mi anu arrubatu u mo tigru è u mo anellu di diamanti !
  A zitella esclamò cun piacè:
  - Bravu babbu !
  I lacchè anu attaccatu Natashka. A zitella ùn hà micca resistitu, ancu s'ellu era fisicamente forte. Ella è Olezhka eranu ligati cù cordi è chjusi in u sotano. A pulizza hè ghjunta prestu ancu.
  Dopu à sente à u prìncipe, pusonu catene à Natasha è Oleg Akulova nantu à e so mani è pedi. Inoltre, anu avutu dimensioni speciale per i zitelli. In quale i ladri juvenili eranu incatenati.
  Dopu à quessa, a zitella è u zitellu sò stati purtati in prigiò. Ci sò stati divisi. Oleg hè stata ghjittata in u sotano, induve ci era digià una decina di picciotti incatenati, è Natasha hè stata ghjittata in una cellula cù e donne. Ùn era micca dolce. Ci hè una puzza in i celi, invece di una latrina ci hè un pirtusu in u pianu, hè umitu è semi-scuru. I picciotti sò stati guardati in catene, chì hè assai inconveniente. E mani è i pedi sò incatenati. Hè difficiuli di trasfurmà in una camera cramped. Anu alimentatu solu pane è acqua, qualchì volta davanu frutti putriti.
  Ils s'assirent là jusqu'au procès. Allora i picciotti eranu aspittati o da u travagliu duru o un refuggiu di prigiò. E donne, ancu, sia à u travagliu duru in Siberia, sia à l'Asia Centrale per a cugliera di u cuttuni, o in prigiò cù u travagliu in ogni fabbrica per l'alimentariu di u guvernu. È prima di u prucessu, pudete pusà à a discrezione di l'autorità. Inoltre, i prigiuneri eranu ancu flagellati.
  Oleg è Natasha sò stati urdinati per esse flagellati à u stessu tempu. U zitellu è a zitella eranu spogliati finu à a cintura è stesi nantu à e capre. Eranu affiancati da dui pulizzeri. L'uffiziali di l'ordine anu imbulighjatu i bastoni in un mortaru cù acqua salata. Anu agitatu in l'aria, abbattendu gocce. È po, subbitu, à u cumandimu, i picciotti è e zitelle chjappà in u spinu.
  Natasha è Oleg Akulov strinsenu i denti per ùn gridà. A sculacciata hè stata misurata. A pulizzia s'hè battutu cù un entusiasmu moderatu, facendu solu u so duvere. U zitellu è a zitella, rispirendu pisanti, suppurtàvanu. Dopu à una decina di colpi, a pelle sbuchjata è u sangue sguassava. Era assai doloroso.
  U cumandante, chì avia prescrittu centu colpi, ghignava. Sì i zoccoli di i puniti sò cacciati, cusì hè u destinu di Diu. Allora brillanu u travagliu duru per a vita.
  Per u furtu in una scala soprattuttu grande, per l'attentatu à a vita di u prìncipe è a so moglia è a so figliola. È tandu hè ancu risultatu chì cercanu Natasha cum'è complice in l'assassiniu di u guvernatore. In ogni casu, a zitella serà guidata per sempre in Siberia. Cum'è a zitella. Allora puderia esse megliu esse abbattutu.
  Oleg Akulov è Natasha anu suppurtatu coraggiosamente tutti i centu colpi senza perde a cuscenza è senza fà un sonu. Ma i so spinu si sò diventati un disordine di sangue. Dopu à quessa, li mettenu di novu catene è li ghjittavanu in prigiò.
  U zitellu era chjinatu nantu à i tavulini, u so stomacu è u pettu eranu incòmodi, è a volta di u zitellu era slashed.
  À u ghjovanu, i criminali, i zitelli tosati, magri, tintinnendu e so catene, strillavanu :
  - Ebbè, cumu hà fattu male ?
  Oleg Akulov fece l'ochju à l'altri picciotti è disse:
  - Trivia ! Cum'è una piccula di zanzara !
  U picciottu maiò, chì pareva circa quindici anni, ancu cù una testa rasata è l'unicu in a cellula chì avia i scarpi, ancu sbulicati cù sole di lignu, fighjulavanu à Oleg Akulov cun rispettu. U zitellu, chì i so capelli biondi ùn anu micca statu ancu tagliatu, s'hè vultatu chì ùn era micca coward. È ellu, tendu a manu à Oleg, disse:
  - Sò un latru Pretzel ! L'unicu ghjacaru veru trà questi... - U ghjovanu padrinu guardò intornu è cuntinueghja. - Tù, avendu ricivutu centu frustate, ùn hà micca scunfittu nè chianciu, nè ghjacciu, mustrannu sè stessu un omu veru. Eccu a mo manu per tè, è avà site cum'è un fratellu per mè !
  Oleg strinse a manu cù l'autorità minore. Ancu s'ellu a maiò parte di tuttu vulia scappà da a prigiò in quale ci eranu cuciture, è puzzava di buckets. È u spinu hè cusì slashed chì si move un pocu - fa male.
  I ghjovani prigiuneri anu datu razioni - un tipu di porridge, acqua è pane. L'alimentu, sicuru, ùn importa micca, ma ùn vi lasciaranu micca more di fami. U padrinu capimachja avia una fisionomia abbastanza piena, è apparentemente manghjava micca solu statali.
  In verità, una zitella apparsu prestu. Li dese una cestera di salsiccia, pane biancu è buttigli di latte.
  U padrinu minore l'hà pigliatu per ellu stessu è poi sbulicò à Oleg da una fiasca di liquidu biancu:
  - Beie un pocu !
  Oleg pigliò un sorsu di latte, pareva assai gustoso à u zitellu affamati è battutu è dumandò à u padrinu:
  - Sparterete a trasmissione cù l'altri ?
  Krendel strinse a testa.
  - Di sicuru micca !
  U zitellu battutu dumandò :
  - E perchè ?
  U ghjovanu padrinu hà rispostu sinceramente :
  - Ùn si meritavanu ! Sò solu picculi hooligans è ladri, o ancu solu vagabondi.
  Oleg hà rimarcatu logicamente:
  - Ma sò ancu ghjente è hè dura per elli nantu à una razione di prigiò !
  U pretzel ringhiò ferocemente.
  - sopravvive ! È siate grati chì vi aghju datu u latte à beie. È ùn uttene micca ancu questu.
  Oleg hà veramente vulsutu saltà è chjappà stu capu, ma dopu à un centu di lashes ùn avia micca forza per saltà. Dopu un tali sculacciata, ancu l'adulti, i picciotti sani spessu mori, micca cum'è un zitellu.
  U zitellu, dopu avè manghjatu è u latte, hà tornatu pisanti è hà cuminciatu à dorme in un sognu, è questu succede.
  Hà sunniatu chì era Jim Hawkins da u famosu rumanzu Treasure Island.
  Quandu Ghjorghju u Pirata rugia :
  - Arrosti i tacchi di stu zitellu !
  John Silver annuì.
  - Aghju pruibitu di tumbà stu picciottu, cusì avemu bisognu di un ostagiu. Ma ùn hà micca intenzione di salvà da a tortura. Avemu da sapè induve hà pigliatu l'Espanyola.
  I pirati eranu abbastanza arrabbiati. Saltavanu versu u zitellu Jim. L'anu strappatu u so vestitu di marinaru è li torcianu i braccia. Jim curriava scalu nantu à a nave, chì era più còmoda nantu à un ponte pianu, soprattuttu in i tròpichi. Ma andendu in u forte, si mette i stivali. Eppuru, in a jungla, pudete passà nantu à una serpente o un insetti.
  Avà i pirati anu pigliatu i stivali da u zitellu cù piacè. Unu d"elli accarezzò a pelle liscia, lucida, quasi intagliata.
  George passò u dito nantu à u pede nudu di u zitellu è nutò:
  - Boni tacchi à frittuli !
  Junge avia e mani legate daretu à ellu è li picchiò cù un ganciu. Allora cuminciaru à elevà Jim nantu à u rack. A corda si strinse, i tendini di u zitellu s'eranu, è cuminciò à appughjà in avanti.
  George tirò per e spalle di u zitellu. Jung si girò cun un urlo di dulore, u so corpu arcuatu di un adulescente di quattordici anni chì stava drittu.
  I pirati acclasciavanu in appruvazioni. Unu d'elli pigliò una frusta di mare à sette coda è l'hà sbattutu.
  Ghjuvanni Silver l'interruppe:
  - Ferma ! U zitellu hè intelligente è dicerà tuttu senza tortura. Dìmi, induve avete pigliatu l'Espanyol ?
  Jim Hawkins, ancu s'ellu avia paura di u dulore, gridò:
  - Ùn dicu micca !
  Silver hà urdinatu:
  - Cuminciate !
  A frusta hè cascata nantu à u spinu di Yoongi è a pelle abbronzata hà subitu scoppiatu. U zitellu strinse i denti è si firmò in silenziu. Et le pirate l'a battu. Jim hà decisu di tene à a fine. Ancu s'ellu a faccia torciata di Yoongi hà dettu ciò chì li costava.
  U pirate hà culpitu u zitellu in u spinu, poi si trasfirìu à i lati. Pigliava à tempu in u stomacu è in u pettu. Jim s'agitava à ogni colpu, qualchì volta gemelli soffocati scappendu da e so labbra strette. Ma u ghjovanu ghjovanu hà ancu riesciutu à frenà i chianci forti.
  Infine, a testa di Jim si sbattì languidly è cascò à u so latu. U zitellu hè svenutu, perde a cuscenza.
  I pirati anu un bucket d'acqua, postu chì ci era un pozzu in u blockhouse. È u versò nantu à a testa bionda di Yoongi.
  Jim hè ghjuntu à i so sensi. Ghjuvanni Silver dumandò cù una voce gentile:
  - Dimmi duv"ai dirottatu a nave, è ti cacciemu da u rack !
  U ghjovanu grugnu:
  - Ùn dicu micca !
  Ghjorghju pigliò una torcia da u so fasciu è l'hà purtatu à u focu. Una fiamma hà sbulicatu. Sogghignando, u pirate espertu disse:
  - Ebbè, cabinu, vi frighjemu avà i tacchi !
  Jim Hawkins tremò. A torcia cù u focu si avvicinava à a gamba nuda di u zitellu. È tandu u predatore di fiamma leccava u taccu nudu di u disgraziatu adulescente. A sola di u zitellu era moderatamente ruvida. Corria scalzu nantu à u ponte, ma in Gran Bretagna stessu in l'inguernu caminava cù i scarpi è i so pedi ùn eranu micca assai duru. Allora u dulore era intensu.
  Jim Hawkins urlò.
  Ghjuvanni Silver disse duramente:
  - Ebbè, dimmi induv"hai purtatu l"Espanyol ?
  Malgradu l'odore di carne brusgiata è u dulore chì era terribili, Jim chjamò:
  - Innò ! Ùn diceraghju micca !
  George hà cambiatu a fiamma à l'altra sola nuda di u zitellu. L'odore di carne brusgiata si fece più forte.
  U ghjovanu Hawkins hà cuminciatu à suffocà, a so faccia ghjovana hè diventata pallida, è a so testa cascò à u so latu.
  John Silver hà dettu in un tonu cunfidendu:
  - Basta cun ellu ! Altrimenti, li brusgiaremu i gammi è u zitellu ùn puderà marchjà. È vogliu ch'ellu sia dumani cun noi è veda u trionfu di i pirati chì anu pigliatu u tesoru !
  George hà accunsentutu cù questu:
  - Diritta! Lasciatelu marchjà cun noi, i tacchi brusgiati attraversu l'erba affilata è e petre. U trascinaremu cù una corda à u collu, è per u cabinu serà una tortura supplementaria!
  John Silver annuì.
  - Intantu, ch"ellu sia appesu à u rack sin"à l"alba !
  
  
  SOLU UN METRU DI FORTUNA
  ANNUTAZIONE
  Solu un metru à manca era una minera russa nantu à quale u cuirassatu Petropavlovsk hè statu saltatu, è u cursu di a storia à a scala di tuttu u pianeta Terra hà cambiatu.
  . PROLOGU
  A minera, nantu à quale u cuirassatu Petropavlovsk hè statu sbattutu, passava solu un metru à manca. È in u risultatu, a munizione ùn detona micca. È u corazzatu hà ricivutu solu danni minori è tornò à Port Arthur sottu u so propiu putere. L'Ammiragliu Makarov, chì era stancu durante a notte da l'eredi Kirill Romanov, era assai fastidiosu cun ellu stessu chì ùn hà micca datu l'ordine di minà l'acqua intornu à u portu cù distruttori. Un altru navi hà ancu ricevutu danni minati.
  Ma tuttu era relativamente prezzu, è in pochi ghjorni i navi puderanu esse riparati di novu.
  Finu a ora, nunda di male hè accadutu. Ma puderia esse peghju, cum'è accadutu in l'universu induve l'Ammiragliu Makarov hè mortu cusì stupidu è ridiculu.
  Ma in questu mondu, ellu - una persona degna, u destinu hà misuratu un periodu più longu.
  L'Ammiragliu Makarov puderà aduprà è diventà un grande cumandante navali, cum'è Ushakov, per esempiu? O in ogni modu, ancu u talentu eccezziunale di l'Ammiragliu Makarov ùn serà micca abbastanza per scunfighja u Giappone. Chì avà hè assai più forte in mare. Inoltre, duie più cuirassati anu da esse riparate.
  Tuttavia, l'Ammiragliu Makarov ùn perde u core. È personalmente, cù i travagliadori di riparazione, hà pigliatu l'eliminazione di u pianu di i navi. Inoltre, ci hè ancu una nutizia da San Petruburgu chì u squadron Baltic vinarà in salvezza, è allora a Russia hà un vantaghju chjaru.
  I giapponesi, sicuru, prufittanu di u mumentu è pruvate à sbarcà e truppe più vicinu à Port Arthur. Ma e truppe russe, apprufittannu di a tempesta, anu pussutu tumbà dui regimenti di l'imperu di u sole nascente. È riparate.
  Allora quattru navi di battaglia di u squadron Pacificu sò stati restaurati à un ritmu acceleratu.
  È l'Ammiragliu Makarov hè statu prupostu un pianu traditore da u cumandante di u distruttore. Siccomu Togo si move sempre nantu à a listessa strada, mette fasci di mine in u so percorsu. Quellu chì hè statu fattu in a storia vera, ma solu da un distruttore. È l'Ammiragliu Makarov hà subitu apprezzatu l'idea è urdinò l'usu di tutti i navi adattati.
  Ma sicuru, avè principiatu un rumore per a disinformazione chì questi sò solu esercizii.
  È chì batterà ancu e balene.
  A trappula era simplice ma efficace. Inoltre, nimu hè statu lasciatu fora di Port Arthur, è i spie giapponesi ùn anu pussutu dì à u so propiu nunda.
  È u risultatu era impressiunanti. Immediatamente una decina di grandi navi giapponesi saltavanu è cuminciaru à affundà. L'altri sparanu indiscriminatamente in tutte e direzzione.
  E tandu apparsu u squadron di Makarov, chì era digià più forte cà i Giapponesi. È principia una feroce battaglia.
  I cunchiglia russi eranu più perforanti è colpi più precisamente. I navi sò sempre pieni di fucili è marinari, abbastanza freschi. È l'Ammiragliu Makarov hà sappiutu da un crucero ligeru è assai abilmente. Inoltre, i giapponesi in un panicu s'ammucciavanu, facilitendu cusì u compitu di i Russi. Iè, è u più grande flagship di a terra di u sole nascente s'affonda, è u Togo hè statu salvatu à pena. Ma questu ammiragliu era in prostrazione.
  È a battaglia si trasformò in una battuta tutale di i Giapponesi. Solu una semplice trappula, un colpu da a reta dicisa u risultatu di a guerra in mare. Tsushima hè accadutu à l'inversu, quandu a flotta giapponese hà patitu una scunfitta schiacciante è in realtà cessò di esiste. Questa hè a battaglia è a scunfitta di u samurai, forte, cù a morte di più di dodici mila marinari è senza cuntà i prigiuneri.
  I Russi eranu in un scossa spiciale è tirò accuratamente.
  I so fucili ùn anu micca cunnisciutu miss è dubbii. È i giapponesi sò diventati una banda solida.
  A facilità di a vittoria russa hà purtatu assai à cunsiderà l'esercitu di u Giappone senza valore. Ebbè, chì piglià da l'Asia? Ebbè, a vittoria di l'Ammiragliu Makarov era cunsideratu micca cusì gloriosa. Ebbè, quale hà battutu ?
  Un suldatu russu vale dece giapponesi.
  In cima, è in terra, u generale Kuropatkin hà scunfittu cumplettamente i Giapponesi, è ancu cù pocu sangue. Per quale hà ricevutu l'epaulettes di un mariscal di campu. È in più, perseguendu i samurai, li purtò a Corea. In a battaglia, i Giapponesi ùn anu micca abbastanza munizioni, è eranu cumplitamenti impotenti.
  Allora u Mikado hà dumandatu a pace. A Russia hà dumandatu à u Giappone di rinvià a cresta Kuril, finu à u scheletru di Hokkaido è l'isula di Taiwan. Cusì u Giappone hè statu purtatu in i so antichi cunfini.
  È sò stati custretti à pagà una indemnità di un miliardo di rubli d'oru russi.
  A Russia hà dichjaratu a Corea un protetturatu è hà aumentatu a so influenza in Manchuria. Prestu, Mongolia hè ancu sottu à u patronu di Russia. U prucessu di l'annessione vuluntaria di i terri chinesi è a furmazione di Zheltorossia accuminciau.
  Naturalmente, senza rivoluzione è dumenica sanguinosa. Nant'à u tronu hè l'autocraticu Tsar Nicholas II, chì l'autorità trà u populu hà crisciutu assai.
  E postu chì ùn ci era micca rivolti, a Russia, avendu evitata a recessione di i tempi di rivoluzione è disordine, hà sappiutu una rapida crescita economica. È cusì in u 1914 hè ghjuntu più avanzatu economicamente, è megliu preparatu, à a Prima Guerra Munniali. È a Russia avia più pupulazione, per via di l'annessione di parti di Cina è Corea. È a mortalità per a situazione ecunomica megliu hè più bassu chè in a storia reale, è a crescita di a pupulazione hè più grande.
  Cusì, a Russia zarista hè più forte chì senza l'Ammiragliu Makarov. È di sicuru a flotta Baltica ùn hè statu affettata. E più aviò sò stati pruduciutu, cumpresi Ilya Muromets è Svyatogor, è i tanki Luna-2 sò andati in serie cù mitragliatrici è piste d'alta velocità. L'armata reale era assai forte.
  L'Ammiragliu Makarov era ancu sessantacinque anni in u 1914, è fù numinatu per cumandà a flotta in u Balticu. È u nemicu di a Russia hè assai più auturità cà u Giappone. Vale à dì a Germania di Kaiser.
  In modu, cù i pluses, a vittoria annantu à u samurai hà avutu ancu minus. Avà u Giappone era prontu à entre in a guerra da u latu di a Germania. Allora a Russia zarista avia da mantene una forza considerableu in u livante.
  I giapponesi custruìu novu una flotta è eranu pronti per a vendetta. È questu hè un minus in u layout. In più, Turchia hè da u latu di l'Allemagne è l'Austria-Ungheria.
  Cusì, a Russia hà avutu a lotta contru à quattru stati, fora di a Bulgaria, è u risultatu di a guerra ùn era micca chjaru.
  Tuttavia, l'Alimagna face ancu una guerra in dui fronti è dà u colpu principale in u punente.
  A lotta da u principiu per a Russia hè andata più successu chè in a storia vera. In particulare, per via di a pupulazione più numerosa, è u livellu più altu di l'ecunumia, l'esercitu in tempu di pace in Russia ùn era micca unu è mezu, ma quant'è trè milioni è mille regimenti. Allora pudete lancià più truppe in battaglia.
  In più, a prisenza di più aviò chì bombardavanu i tedeschi è i so alliati.
  Allora e truppe russe anu pigliatu a Prussia orientale è bluccatu Koenigsberg. È u tentativu di Hindenburg di sfondà hà fiascatu. Cumpresu grazia à i bumbardamenti di e truppe tedesche.
  È in mare, mentre chì i Giapponesi aspettanu, è l'Ammiragliu Makarov si batte cù i tedeschi.
  A flotta di Germania hè a seconda in u mondu dopu a Gran Bretagna. Ma cumu cunti. Forsi a Russia averà più navi di battaglia, ma sò spargugliati in trè mari, è i tedeschi anu un pugnu. In più, sicuru, ci hè a marina britannica. Ma hè ancu spargugliatu in quattru oceani. È i britannichi ùn anu micca fretta per aiutà a Russia.
  Allora a flotta baltica, guidata da Makarov, duverà cummattiri solu i tedeschi. A fini d'aostu, u clima hè caldu è assulanatu.
  Ammiragliu capu è eroe di a guerra giapponese nantu à un crucero mobile ligeru. Questa hè a so innuvazione.
  È u fattu chì l'equipaggiu di un crucero ligeru hè custituitu da solu ragazze.
  E donne sò tutte ghjovani, slender, agile è in un bikini. Lampeggianu cù pedi nudi è tacchi nudi, tondi.
  I cruisers anu solu una pistola, ma una di dodici pollici. È e zitelle a gestionenu magistralmente.
  Natasha, scuzzulate i so musculi addominali, esclamò:
  - Per u nostru gloriosu Ammiragliu Makarov !
  È cù u so taccu nudu hà datu à u prughjettu. È era facilmente imbuttatu da e zitelle, appoghjendu e so gambe nude è ciselate contr'à u ponte blindatu.
  Zoya, a zitella, spinghjendu à traversu l'hotel di a morte, sguillava:
  - Per Nicholas II !
  Augustine rimarcò cù u so ghjinochju nudu :
  - Per a Patria - a nostra mamma !
  Svetlana, battendu i so pedi nudi, aghjunse:
  Uccidemu i tedeschi !
  È avà u projectile hè imbuttatu in u canna è e zitelle u miranu à u mira. Davanti à a numerosa flotta tedesca. Si crede chì l'armata tedesca hè u più forte in u mondu. È chì ùn hè micca cusì faciule per trattà cun ella.
  Ma poi i dodici pollici sputanu qualcosa d'assassinu. È vola - questu hè in u distruttore tedesco avanzatu. Attaccà u centru stessu di u ponte, è a nave si divide in dui parti.
  Natasha grida in cima à i so pulmoni:
  - Hè Fantasticu!
  Zoya cunfirma, battendu i so pedi nudi:
  - Hè di prima classe !
  Agostino scopre i denti e aggiunge:
  - Facemu in una manera nova !
  Svetlana hà nutatu aggressivamente, ochji scintillanti:
  - È ci sarà un tagliu di béton !
  È a so lingua hè cusì agile.
  Di novu, e zitelle, riposendu i so tacchi nudi, tondi, cunducenu u projectile in u cannone. Sò assai aggressivi stallati per cumbatte a Germania di Kaiser.
  Makarov annuisce d'appruvazioni. A flotta russa hè pronta per un duellu à distanza. Hà eccellenti fucili è eccellenti marinari. Allora i tedeschi l'avete.
  È ci sò ancu zitelli è picciotti in a flotta chì seranu dumandati cusì à Kaiser Wilhelm.
  L'Ammiragliu Makarov, dendu ordini, disse:
  - Cuncentrate tuttu u focu annantu à a nave tedesca più vicina!
  È devu dì chì hà travagliatu. È i fucili russi cuminciaru à distrughjini l'incrociatore di u Kaiser, è affundò quasi subitu.
  Natasha, stu capitanu quasi nudu di primu rangu in bikini, gridava:
  - Colpiremu u nemicu cù l'assassinu !
  Zoya, battendu i so pedi nudi, cunfirmò:
  - Ci battemu di novu !
  È quì di novu u proiettile mortale da u cruiser russu vola.
  Svetlana grida:
  - Per a Russia è a Dea Lada !
  U presente di a morte culpisce u distruttore è u divide in dui parti. È torna a nave tedesca affunda.
  Agostina, quella ragazza rossa chì i capelli rossi di rame sbattulanu cum'è una bandiera pruletaria, cunfirma :
  - Semu e ragazze più precise in u mondu !
  Valentina, sta zitella in solu mutandine, è cù capezzoli di fragole nantu à i petti abbronzati, cunfirma:
  - Gloria à u paese di Nicholas II !
  Victoria, una zitella cù e gambe nude chì sò abbronzate è diventate cum'è cioccolatu, esclama:
  - È gloria à u grande Ammiragliu Makarov !
  Natasha, stampendu u so pede nudu, chì hè assai graziosu è musculu, cunfirma:
  - È gloria à Makarov !
  Zoya aghjusta:
  - È gloria à a Russia zarista !
  Augustina, cù altre ragazze, tira un altru proiettile mortale, strilla:
  - È gloria à tutti i nostri antenati è à i dii russi !
  È avà e zitelle, stendu i so corpi musculi, stanu cunducendu un pesante presente di morte in un'arma putente.
  È cusì e bellezze carricanu u fucile di dodici pollici. È avà u rigalu assassinu di a morte hè statu sputatu fora di u fucile. E zitelle in piacè si battevanu ancu i so gammi nudi, ciselati.
  E avendu volatu sopra u projectile, un armadillo chjappà u Kaiser Germanu Germanu. In u risultatu di un successu precisu, ancu una nave cusì grande hà pigliatu è spartu in trè parti.
  E zitelle alzanu e mani è strillavanu :
  - Per a luce di u cumunisimu di i rè !
  Quì Natasha torna l'ordine. È e zitelle si sortenu cù i gammi nudi, ciselati. È trascinate un altru projectile assai mortale.
  Augustine cantava:
  - Culperemu u nemicu assai dura !
  Svetlana aghjunse cun piacè:
  - U nostru Ammiragliu Leader Makarov sport!
  Natasha aghjunse, scoprendu i denti:
  - Tuttu serà quasar cun noi -
  Kaiser hè Wilhelm mediocre!
  È e zitelle, riposendu i so tacchi nudi, tondi, si appoghjavanu è trascinavanu u rigalu assassinu di a morte.
  È cusì l'anu spintu à pedi nudi in a culatta di u fucile. Incaricatu è hà cuminciatu à dirige.
  Natasha cantava cun entusiasmu:
  Monomakh si tolse u so caprettu,
  Scratched the top of my head!
  Zoya aghjunse, battendu u so pedi nudu:
  - carica elettrica,
  Colpisce u cannone !
  È avà u rigalu di a morte mandatu da e zitelle mosche cù un rughju salvaticu. È avà u projectile hè cum'è un lupanet in u centru stessu di l'armadillo. E cumu si sarà sfracciatu bè. Ancu ellu pigliarà è sparterà à mezu. È spruverà in tutte e direzzione.
  E bolle cù funtani andaranu. È s'infiamma massivamente.
  E ragazze littiralmente gridanu cun piacè. È stomp cù i so pedi scalzi nudi. Di sicuru, ancu u formidable Kaiser Germany pò esse scunfittu cun elli.
  L'ammiragliu Makarov guida cun fiducia a battaglia. I so navi manevranu abilmente è scatenanu colpi nantu à i tedeschi di u rè Guglielmu.
  Natasha corre ancu assai veloce. I so tacchi nudi rosati lampanu cum'è gammi magiche è bellissime di picciotte. È ancu altri guerrieri, i membri inferjuri sò boni.
  Tornanu à guidà u prughjettu in u musu. A flotta Kaiser hè un pocu caòtica. I so navi interferiscenu l'una cù l'altri malgradu u so gran numaru.
  L'Ammiragliu Makarov usa a so flotta in modu sapienti. U focu hè cuncintratu nantu à u principale flagship. È hè culpitu.
  In più di l'ammiragliu, ci hè solu un omu nantu à u crucero di luce - u cabin boy Olezhka. Sembra chjucu, ma agile, è i so tacchi nudi è puerli tremula ogni tantu.
  Jung hè cunnisciutu da a guerra russo-giapponese. Più di deci anni sò passati, è hè sempre un zitellu. Ma era ellu chì hà salvatu l'ammiragliu è u cuirassatu "Petropavlovsk", cum'è distractava u marinaru da u timone, è mosse un pocu u volante, è a morsa di a minera ùn era micca fatale.
  U zitellu era stuck à l'età di deci anni, ma era cusì veloce chì micca una zitella puderia mantene cun ellu è assai forte.
  Era sempre tenutu in i cabin boys, anche se u zitellu hà sappiutu piscà un generale giapponese fora di l'acqua è hà ricevutu una croce per questu.
  Ma postu ch'ellu era un zitellu, era ancu formalmente listatu cum'è cabin boy.
  Ma u zitellu hà fattu u travagliu più impurtante in a battaglia - hà datu e coordenate di u tirò è e zitelle ùn mancanu micca.
  L'Ammiragliu Makarov hà dettu:
  -Ai-iè, bravu eternu zitellu ! Hè da esse attribuitu un ordine per questu.
  Anastasia, u capitanu di u primu rangu, rimarcò:
  - È trasferillu à l'ufficiali !
  Makarov annuì.
  - Va senza dì !
  È torna un colpo assassinu seguita, è sta volta u flagship tedesco s'affonda. E millaie di marinari Kaiser saltannu in l'acqua. Questu hè veramente un colpu devastanti.
  U ziteddu strilla di piacè. Ancu s'ellu hè in fattu, travaglia in una missione. Una persona adulta da u XXI seculu deve esse realizatu l'immortalità datu da i dii-demiurgi russi. È per centu anni deve esse un zitellu di deci anni.
  Servitu in questu tempu a Russia Tsarista. È solu dopu cresce finu à dodici anni. À u principiu, esse un zitellu di novu paria una idea interessante. Ma per esse in u 1904, senza TV, Internet, urdinatore, telefunu, smartphone, laptop, è cusì, ùn hè micca cusì grande. Soprattuttu s'è vo campate ancu in a caserna, è tutti vi cunzidenu un picciottu, cù una attitudine adatta. True, fisicamenti sì un picciottu assai forte, è assai più veloce di una persona ordinaria, è più importantemente, ùn ponu micca tumbà - avete digià ricivutu l'immortalità è deve travaglià.
  È chì putere avete nantu à i vostri pari ! Dopu tuttu, i zitelli rispettu è rispettu assai forza è destrezza.
  È Oleg divintò un picciottu di cabine grazia à e so capacità fisiche infantili.
  À deci anni, sì sempre un mocu, è di sicuru, ancu un cabinu ùn vulia micca veramente piglià. Ma Oleg hà pigliatu è facia facilmente i unghji cù e so mani è un nichel. Questu hà impressiunatu u capitanu di u primu rangu, è accunsenu à piglià u ghjovanu eroe nantu à a so nave.
  E i marinari prestu cuminciaru à rispettà u zitellu insolitamente forte è veloce chì alzava pesi pisanti è cummattiu tutti nantu à e so mani. Inoltre, Oleg hà ancu immersione assai prufonda, restendu senza aria per un bellu pezzu, è ùn hà micca paura di u friddu. Corri scalzi è in shorts in ogni tempu è ùn aghju mancu starnutu. E i so pedi nudi eranu cusì tenaci è agile. U zitellu puderia ancu aduprà per alzà l'ancora nantu à una catena, o impiccà a testa in giù.
  È in furia, u zitellu puderia sparghje una decina di marinari è alzà un'arma pisanti sopra u so capu.
  Allora Oleg meritava u rispettu universale è li piacia. Fermava ancu assai forte, ma un zitellu.
  È avà puntava u fucile, appoghjendu i so tacchi nudi è tondi nantu à u metallu.
  E cantò :
  - U nostru fieru "Varyag" ùn si rende micca à u nemicu, nimu ùn vole pietà!
  A flotta zarista hà dimustratu una alta acrobatica. È e so cunchiglia si stendenu assai aptly.
  L'Ammiragliu Makarov hà fattu assai per furmà i marinari è l'ufficiali. U so squadron era forte. È guerrieri di alta qualità.
  Eccu i battleships "Glory", "Suvorov", "Borodino", "Oslyabiya", "Alexander the Third", "Nicholas the First" cumbattutu assai efficace. Et leurs équipages ont tiré avec précision.
  Ma di sicuru, ùn pudianu induce cum'è un zitellu di u XXI seculu.
  È ùn avianu micca ragazze in tali numeri à bordu.
  Olezhka, puntendu i fucili versu u mira è riposendu i so pedi nudi, di zitelli, cantò:
  - Diu salvu u rè
  Forte suvranu...
  Regnu per a gloria
  Gloria à noi !
  È Natasha, sparendu un colpo è lampendu i so tacchi nudi, rughjò:
  Regna à a paura di i nemici,
  Tsar Ortodossu ...
  È tutta a squadra scalza di ragazze in bikini, cullate in coru:
  Regna per a gloria, per a nostra gloria !
  È e zitelle tornanu rigali di a morte, una forza assai mortale, è affundanu e navi di u Kaiser, cantendu allegri è ferventi:
  - Per u babbu-rè,
  partu un eroe !
  È quandu a lotta principia
  Diventate un Satanassu !
  . CAPITOLU #1
  Dopu à a morte di u flagship è pèrdite pisanti, i tudischi cuminciaru à ritruvà. I so navi, mantenendu l'aspettu di l'ordine, si appoghjanu in daretu. E i navi russi sparanu avà dopu à elli.
  È a battaglia hè stata guadagnata, ancu s'è u squadron Baltic hè oppostu da quasi tutta a flotta di Kaiser Germany. È questu hè a seconda, o quasi a seconda flotta in u mondu.
  Forsi a flotta russa hè digià diventata più numerosa di quella tedesca, ma hè frammentata nantu à quattru oceani, è quì a Germania hà avutu quasi tutte e so forze.
  È hà persu à u geniu di Makarov.
  A zitella, chjappà i so pedi nudi, fussi assai. U so crucero, senza rallentà, si moveva daretu à i tedeschi. È u zitellu Oleg Rybachenko hà puntatu u cannone à u mira, appughjendu i so gammi di u zitellu contr'à u ferru. È po una cunchiglia rumble da u zitellu eternu.
  È un altru corazzatu tedescu si sparse. È devu dì - u successu hè grande.
  Natasha cantava, ghjucatu cù i so musculi addominali:
  - U più grande decollo, vai in campeghju !
  Zoya, una zitella cù una bella figura è capelli d'oru, hà nutatu:
  - Facciu un turnu pienu !
  Guerrieri quì è in fatti - super stole!
  Augustine batteva u so pede nudu nantu à u metallu è cinguettava :
  - Per u grande ammiragliu !
  Oleg hà battutu una volta cù i Giapponesi. In fattu, solu una battaglia maiò li hè accadutu, grazia à una trappula simplice ma magistralmente eseguita.
  Hè tandu chì u zitellu hà purtatu cunchiglia, ma li hà cunvintu di lascià sparà. È cumu hà sparatu chì u crucero giapponese poi si sparse. Questu hè statu cunsideratu un accidentu, ma u zitellu hè stata premiata in ogni modu.
  È Oleg Rybachenko hà cuminciatu à cullà i premii.
  Sta volta puderia cuntà qualcosa di più seriu. Per esempiu, nantu à u George Cross d'oru cù un arcu. È questu hè finu à quì u premiu più altu in l'armata zarista per un suldatu ordinariu, ma per avà hè sempre un cabin boy-artilleryman.
  È e ragazze certamente riceveranu ancu premii.
  Hè cusì chì a flotta russa s'appoghja cù quella tedesca. È littiralmente spara l'inimicu in viaghju.
  Svetlana cantava, sventandu i denti è stringhjendu l'ochju:
  - Lasciate u falcu russu volà in u celu,
  Credu chì a Russia cù i zar risuscitarà!
  Natasha cantava cun entusiasmu:
  - A Russia risuscitarà ! A Russia risusciterà !
  È dinò, e zitelle, cum'è i pedi nudi, riposu è libbra. È demoliteranu un altru corazzatu.
  I tedeschi in mare anu datu bellezze assai famose. È a flotta di u Kaiser si n'andò per un bellu pezzu. È hè statu calciatu è calciatu è calciatu.
  Ci era un ghjocu di catch-up.
  Zoya, sta zitella in bikini, stracciandu e so gambe nude, urlò:
  - Per a Patria è a libertà finu à a fine !
  Agostino, battendo i piedi nudi, aghjunse:
  - Fà batte i cori à l'unison.
  Di sicuru, a Germania di Kaiser hè stata distrutta in mare. Ma ancu in terra, i tedeschi di Wilhelm anu u primu numeru. È sò diventati cusì aggressivi in e so corne. È da u celu sò stati bombardati da i formidabili "Ilya Muromets" è "Svyatogor" - l'aviò più putente in u mondu. È nantu à a terra, i tanki Luna-2 eranu sbuchjati.
  Elizabeth è Catherine cavalcavanu inseme nantu à stu picculu tank, è sparanu da duie mitragliatrici in un assi.
  U tank hà sviluppatu una vitezza di sin'à quaranta chilometri à l'ora nantu à l'autostrada, è hà viaghjatu vinti-cinque chilometri longu a rocade. È questu li hà datu l'uppurtunità di manuvra cun successu, cù a formidable cavalleria russa.
  Dopu avè evitatu a rivoluzione è l'inquietudine, l'imperu zarista hà avutu tassi più altu di produzzione industriale è hà sappiutu ammaistrà a pruduzzione seriale di u tank Prokhorov, a prima macchina di u so tipu in u mondu.
  U svantaghju di u tank era a so armatura fina, solu contr'à balle. Ma un plus pò esse chjamatu a forma inclinata di l'arrangiamentu di foglie d'acciaio, è ricochets frequenti.
  Allora "Luna" -2 ùn hè micca senza difesa, cum'è unu puderia pensà à u primu sguardu.
  È a so piccula dimensione li rende comparativamente prezzu di fabricazione.
  A guerra cù i tedeschi hè sempre maneuverable. Ùn ci sò ancu linee di fronti congelati, è dunque i tanki ligeri è mobili sò assai adattati. In particulare quandu ùn ci hè micca un unicu paese in u mondu.
  Elizabeth spara, premendu u grilletto cù u so taccu nudu di ragazza è ruggisce:
  - Per a grande Russia !
  Catherine tira à u nemicu, è rimarca aggressivamente:
  - Per u zar Nicolau II !
  U rè hè veramente populari trà e persone. A dumenica di sangue ùn hè micca accadutu, a Russia hà scunfittu u Giappone, è avà batte cun fiducia i tedeschi.
  L'armata zarista hè veramente forte, è cun un morale altu.
  I salari sò ancu in crescita è a situazione di i travagliadori hè megliu.
  Pocu prima di a guerra, in onore di u tricentenariu di a dinastia Romanov, u Tsar Nicholas II hà riduciutu graziosu u ghjornu di travagliu à deci ore è mezu. È i ghjorni pre-vacanze è u sabbatu finu à ottu. Inoltre, a ghjurnata di travagliu per e donne è e persone finu à vint'anni d'età hè stata ridutta à ottu ore, è e pensioni anu aumentatu.
  Allora u populu hè cuntentu di u rè-babbu. Solu una piccula parte di l'intelligenza vole un parlamentu è riformi pulitichi.
  Ci sò sempre i patroni, ma si stende bè cù i paisani. Allora a grandezza esterna di Russia cumpensà e libertà limitate.
  In l'Ortodossia, però, alcuni cambiamenti sò ancu accaduti. In particulare, l'anni di cugliera, è l'intruduzioni generalizata di trattori, è fertilizzanti minerali, irrigazione è melioration - risolve u prublema cù u pane è a carne. I salarii anu crisciutu, è i prezzi sò stabile - u rublu hè sustinutu da l'oru.
  È a Chjesa Ortodossa hà annullatu u digiunu prima di Natale è hà allentatu altre restrizioni alimentari. È hè statu ricevutu in generale positivamente. Parechji Ghjudei è Musulmani accettanu volenu l'Ortodossia, chì diventò più faciule è simplice.
  Ancu in a Russia zarista, a mortalità da i friddi diminuite, in particulare trà i zitelli. È questu hà ancu aumentatu l'autorità di l'autorità.
  Allora a Russia zarista hè in crescita, è a guerra va bè. Brusilov hà agitu più successu contr'à l'Austriachi chì in a storia vera, è Przemysl hè stata presa subitu, evitendu u so assediu è pèrdite.
  U fornimentu di l'esercitu zarista era bonu, è e truppe avanzavanu cun fiducia, è à u stessu tempu ci era una superiorità numerica. Allora e previsioni più ottimistiche si sò rializate.
  A flotta tedesca hà patitu pèrdite pesanti è si n'andò battutu.
  È u squadron russu cuminciò à bombardà Koenigsberg.
  Natasha è a so squadra anu participatu ancu à questu.
  E zitelle tiravanu cannoni è cantavanu :
  - È in l'alture stellate, è u silenziu di a muntagna,
  In l'onda di u mare è u focu furioso !
  È furiosu, è furiosu focu !
  Zoya è altre ragazze si tiravanu, appoghjate nantu à i so tacchi nudi, un proiettile letale è cinguettanu:
  - Per i novi frontiere di u zarismu !
  È a pistola paria di piglià è sguscia. Descrive un volu in un arcu altu. È rumbling cusì chì hà alzatu tutta una batteria tedesca.
  Augustine cantava cun un surrisu :
  - U nostru rè hè a gloria di a battaglia,
  U nostru rè hè u volu di a ghjuventù !
  Luttendu cù spuma è vince,
  Nicholas ci porta à u cumunisimu !
  Svetlana hà cunfirmatu cun fiducia, sparendu da una pistola più chjuca:
  "Nikolai ci porta in u cumunismu!"
  È cusì e zitelle s'eranu salvate, solu l'orrore.
  È sparanu assai precisamente è ancu mortali. Iè, nimu li pò resistere.
  Natasha hà nutatu cù una risatina, scoprendu i denti, quandu una altra batteria di Kaiser volò in l'aria:
  - Suona a musica, batte i tamburi,
  U rè di Germania hè purtatu à u cimiteru !
  Zoya hà nutatu aggressivamente, stringhjendu l'ochji turchini:
  Vinceremu, sò sicuru
  Per camminà e ragazze attraversu i campi spaziosi ...
  È esse u pianeta à tempu un paradisu fioritu,
  Per crià una progenie nobile !
  È a zitella fece l"ochju à i so cumpagni scalzi. Fischiavanu à l'unison.
  È sò veramente ragazze assai divertenti.
  È a putenza d'impattu di a pistola di dodici pollici hà travagliatu. È sfracicò u nemicu da a Germania di Kaiser.
  U bombardamentu di u squadron Makarov, è dopu l'assaltu cù l'aiutu di parechji cintunari di tanki ligeri di Luna, chì, per survivabilità, sò stati appiccicati cù più armature supplementari è i so fucili ùn sò più pigliati. È Kuropatkin, ancu un pocu vechju, hè sempre un aquila, è l'eroi di a tempesta di Koenigsberg. Un avanzu audace di e truppe russe è una vittoria cunvincente.
  A caduta di Koenigsberg scuncò i tedeschi. Ancu dopu à a pruvucazione, l'entrata di Turchia in a guerra ùn li aiutava micca. È a Germania stessa era sempre battuta nantu à a Marne. È si alluntanò da Parigi.
  A pusizioni di l'Austria-Ungheria divintò critica. I Slavi in i so fili desertavanu è si rendenu da centinaie di millaie. E altre truppe di i tedeschi è di l'Ungheresi sò morti sottu à i colpi.
  L'armata zarista era assai più numerosa. I tedeschi sò stati ancu battuti mentre pruvavanu à attaccà Varsavia. Sò stati ribaltati da e forze russe superiori.
  È hà guidatu à l'Occidenti.
  I tedeschi si ritiravanu è si movevanu in u livante, colapsendu u fronte. Sei corpi tedeschi sò stati ghjittati urgentemente à u sudu, ma era troppu tardi.
  I Russi avianu digià pigliatu Cracovia è circundatu Budapest. E poi ci era a Bulgaria, chì i tudischi cercavanu di cunvince, dichjarò guerra à Turchia.
  È hè ancu peghju quandu, sentendu chì i tedeschi eranu kaput, l'Austria-Ungheria hè stata attaccata da l'Italia. E ciò chì hè più dispiacevule, u Giappone, offesu da i Russi, attaccò i pussessi tedeschi in l'Oceanu Pacificu.
  True, era un pocu tardu, postu chì a maiò parte di e culunie tedesche eranu digià captu da l'Ammiragliu Kolchak, chì cumandava u squadron Pacificu assai successu.
  Allora u Giappone hè statu tornatu cù u nasu, dichjarà a guerra à a Germania è assai tardi.
  Ma ùn hà micca apertu un secondu fronte cù a Russia.
  I tedeschi cuminciaru à trasfiriri e truppe à u livante. Ma digià l'Alliati prufittàvanu di l'indebolimentu di i Tedeschi è andonu à l'offensiva in Belgio.
  È cuminciaru à avanzà.
  A situazione era ancu cumplicata da u fattu chì l'Austria-Ungheria hà veramente colapsatu è ùn offre più resistenza seria. È i tedeschi purtonu e so truppe in battaglia in parte è anu patitu scunfitta dopu scunfitta.
  Tank "Luna" -2 hè statu assai successu. E so manuvre in a reta di i tedeschi avianu un putere distruttivu. È a cavalleria reale era u megliu in u mondu.
  È tuttu era gestitu assai abilmente è ci era un minimu di cunfusione. L'armata zarista avanzò è pigliò cità dopu cità.
  Digià Kuropatkin s'avvicinò à l'Oder, è Brusilov in generale sbucò à Vienna.
  È l'Austria-Ungheria capitulò.
  I tedeschi nantu à l'Oder anu pruvatu à urganizà una difesa più o menu solida. Ma ùn eranu micca assai bè.
  È in u punente, l'alliati pigghiaru Bruxelles - un altru successu significativu di a coalition.
  Allora u Kaiser Wilhelm hà capitu chì a so situazione era senza speranza è hà dumandatu a pace.
  È u 25 di nuvembre di u 1914, l'ostilità cessanu nantu à u fronte russo-tedesco. Solu e truppe russe anu digià circundatu Berlinu.
  Ci era ancu un paru di più battaglie in mare, finiscinu a flotta di u Kaiser.
  A guerra finì in pochi mesi. Ma Turchia ùn hè ancu stata scunfitta.
  E e truppe russe anu cambiatu.
  E Oleg Rybachenko volò da u Balticu in un aviò. È datu a so precisione fenomenale, u zitellu hè statu postu à u cannone di dodeci inch di u battellu di Potemkin.
  In questa storia, a rivolta di i marinari ùn hè micca accadutu. È a corazzata, invece di a trista gloria di un ribellu, hà guadagnatu a gloria militare.
  U squadron ottomanu, sicuru, ùn hè micca cum'è u squadron tedescu in tutti i rispetti.
  U zitellu, ancu in mare, hà riesciutu à sparà solu uni pochi di volte, affondendu e navi turche.
  È dopu ci era a persecuzione.
  È un atterraggio audace in Istanbul.
  In più di Oleg Rybachenko, i zitelli sò ancu sbarcati in terra.
  Natasha, Zoya, Augustina, Svetlana corse nantu à u giru, lampendu tacchi nudi, tondi.
  È scribbled nantu à l'Ottumani.
  U zitellu avia dui fucili d'assaltu in e so mani, è sparendu cù precisione, cantava:
  - Pioniere di tutti i goti,
  Annegamu tutti cum'è i misgi !
  Natashka hà cunfirmatu cù furia sparata:
  - Di sicuru chì ci annegaremu !
  È u so taccu nudu lanciava un rigalu di morte. Queste zitelle eranu solu per a distruzzione.
  Zoya, in una manera melodiosa, punzendu à traversu i Turchi, hà nutatu:
  - Diu hè cun noi !
  Augustine, tagliendu i Turchi, hà nutatu:
  - È questu Diu hè biancu !
  Svetlana, sfondendu a mascella di l'ottomanu cù un colpu di u so pede nudu, grugnò:
  - U nostru Diu hè u più biancu di u mondu !
  Natasha, scribbing nantu à i Turchi, disse:
  - Tuttu chistu hè a nostra Terra, tuttu questu hè noi !
  È hà lanciatu i so pedi nudi un'altra granata distruttiva.
  Zoya, scrivendu nantu à l'Ottumani, hà publicatu:
  - Per a Mamma Russia !
  È cù i pedi nudi, hà da turnà di novu qualcosa di mortale.
  Allora Augustine fece qualcosa di distruttivu, pressendu u so capezzolu scarlattu nantu à u buttone di u so bazooka improvisatu, è sguillava :
  - Per a Patria, a nostra mamma !
  È Svetlana aghjunse, sfracciandu u nemicu è sbattulendu cù spade:
  - Per a Patria sacra !
  È a zitella mustrò a so lingua.
  Questa era veramente una squadra estremamente combattiva. Contra i quali i nemici ùn ponu resistà.
  È Istanbul cascò, è Turchia capitula prima di l'annu novu.
  Oleg Rybachenko hà ricivutu l'epaulettes di u capitanu di u terzu rangu, chì un zitellu di deci anni pare bè. In modu, era u stessu cum'è ellu stessu à deci anni, ma in a realità hè un zitellu maiò, è ùn pareva micca un tali nanu. Quasi in questu era un metru è mezu. Più precisamente, un metru quarantacinque centimetri.
  Siccomu ùn ci era micca generazione di acceleratori, Oleg Rybachenko puderia passà per un adulescente. È cusì li detti un ufficiale. È ancu dopu à a fine di a guerra, hà ricevutu personalmente a Croce di San Ghjorghju fatta d'oru è di diamanti è cù un arcu da a manu di l'imperatore Nicholas II. È era u più altu in quellu tempu è un novu premiu di suldatu.
  Oleg Rybachenko era simplicemente felice. Hà avutu una vittoria cusì maravigliosa è fresca.
  A Russia Tsarista è l'alliati divisu Turchia. È hè sparita da a mappa di u mondu.
  L'Asia Minore, u nordu è u centru di l'Iraq, u strettu è Istanbul andò in Russia. Pocu ricevutu terra turca in i Balcani è Bulgaria. Siria andò in Francia. A Palestina è una parte di l'Arabia Saudita à a Gran Bretagna, è ancu à u sudu di l'Iraq, chì i britannichi anu sappiutu catturà.
  Cusì, Gran Bretagna divintò culunii più forti, pigliendu i tedeschi per ellu stessu.
  A Russia hà ricevutu da i tedeschi a regione Klaipeda, Poznan, Danzig, parte di a terra vicinu à l'Oder. È più riparazioni.
  A maiò parte di a Russia hà ricevutu da l'Austria-Ungheria. Cracovia è e terri intrinu in u regnu di Pulonia, Galizia è Bucovina in Russia. A Cecoslovacchia è l'Ungheria diventonu regni guidati da Nicola II è ancu in Russia. Iugoslavia hè ancu suscitatu - formalmente indipindenti, ma un vassal di Russia. A Romania hà ancu accunsentutu à u patronu di a Russia, in cambiu di a Transilvania.
  L'Austria indipendente hè diventata abbastanza chjuca. È l'Italia hà sappiutu ottene qualcosa.
  A Francia hà ritruvatu ciò chì a Germania avia pigliatu prima da ella, cum'è u Danimarca.
  In più, una parte di e terre tedesche era temporaneamente occupata.
  Tuttu ognunu hà assai. A Russia hà pigliatu e culunie tedesche in u Pacificu, fora di un coppiu di isule trasferiti in Giappone. Namibia divintò una culunia britannica, o piuttostu parti di u duminiu di l'Africa Sudafrica.
  Hè adattatu à tutti. A maiò parte di e disputi eranu nantu à riparazioni. A Russia hà dumandatu una parte più grande.
  In qualchì modu, un cumprumissu hè statu arrivatu.
  Hè ghjuntu u tempu di a pace. Ma i picculi guerri eranu sempre battuti. In particulare, a Russia, a Gran Bretagna è a Francia anu decisu di dividisce prima l'Arabia Saudita, chì era digià troncata.
  A guerra ci hè stata corta è faciule.
  Oleg Rybachenko è e zitelle corse veramente scalzi in u desertu per qualchì tempu è pigliò u sheikh, u capu di a resistenza.
  Quand'elli pigghianu, dopu à una lotta di corta durazione, e zitelle u furzò à basgià i so tacchi nudi.
  Allora a guerra cù l'Iran. A Russia è a Gran Bretagna anu divisu stu paese ancu. Era ancu una idea assai interessante.
  Oleg Rybachenko è Natasha anu attaccatu l'Iran cù una squadra di ragazze.
  U zitellu hà tagliatu cù spade, sbattendu a testa di i Persiani è disse :
  - Gloria à l'epica di l'alba maiò !
  Natasha nutò, scoprendu i denti è scuzzulate i so capezzoli scarlatti:
  - Gloria à u Tsar Nicholas II !
  Zoya, abbattendu i Persiani, è lanciando granate cù i so pedi nudi, sguillava :
  - Gloria à a nostra Patria !
  È u taccu nudu, tondu, di a zitella, hà lanciatu un pezzu di morte.
  Augustine sbatté u capezzolo rubino su di noi con il bottone bazooka e urlò:
  - Gloria à Brusilov !
  Svetlana, scacciò una granata pesante cù i so pedi nudi, è ghignava aggressivamente, rughjò:
  - Per a Gran Lada !
  E ragazze anu pigliatu l'armata iraniana bè.
  E poi i tanki andonu in battaglia.
  Questa volta un tank più pesante cuncepitu da u figliolu di Mendeleev cù cannoni.
  Elena, Elizabeth, Ekaterina è Euphrosyne viaghjanu nantu à stu tank.
  E di sicuru e ragazze sò scalzi è in bikini.
  Vannu è cantanu :
  - Vodka russa chì avete fattu,
  vodka russa - m'avete arruvinatu !
  Vodka russa, aringa per lunch!
  Bon à divertimentu - duru à una sbornia!
  È da u celu, Albina hà ancu appughjà u pedale cù u so taccu nudu è abbandunà più bombe nantu à i capi di l'armata di Shah è "Ilya Muromets" -3. È tandu nimu pò resiste.
  L'Iran maravigliu hà scunfittu senza sforzu.
  E anu ancu spartutu, pigliendu u nordu, u centru è una parte di a costa. Dopu à quessa, a Russia hà finalmente avutu l'accessu longu aspittatu à l'Oceanu Indianu.
  Ma a storia di a guerra ùn hè ancu finita.
  . CAPITOLU #2
  A Russia Tsarista hà avutu una rapida crescita economica. È u mondu era guasi sanu divisu trà i grandi putenzi, chì finu à avà ùn hà micca pensatu à cummattiri, ma simpricimenti digeritu u novu acquistatu.
  L'Afghanistan resta unu di l'ultimi paesi indipendenti. L'Inghilterra hà iniziatu una guerra in u 1918, ma ùn hè micca andatu bè. È a Russia zarista hà decisu di include sta regione in un vastu imperu. À u listessu tempu, per ottene una fruntiera cumuna cù l'India, nantu à quale l'ufficiali di Nicholas II tiravanu l'occhi avidi.
  Finu a ora, nimu ùn vulia rinunzià. Oleg Rybachenko è una squadra di ragazze è una nave attraversò à a terra per cumbatte l'armata di u rè afganu.
  Vulìanu novi ordini è gloria. Inoltre, ùn ci hè ancu micca televisione è computer, è l'intrattenimentu hè peghju chè in u XXI seculu. Hè per andà à u circu, o à u teatru. Ancu in u sinemà, i filmi sò sempre muti è bianchi è neri.
  Ma u circu hè simile, è micca tantu sfarente di u mudernu. Ma ùn pudete micca andà ogni ghjornu.
  Ma a guerra hè un divertimentu interessante. In particulare quandu site immortale è ùn ponu micca tumbà.
  Di sicuru, Oleg Rybachenko hè assai cuntentu di andà à cunquistà l'Afghanistan. È ancu e zitelle volenu cumbatte. È a prossima guerra ùn hè micca luntanu.
  A Germania hè stata disarmata, mentre chì Gran Bretagna è Francia ùn cercanu micca prublemi. Allora u Tsar Nicholas ùn hà micca un grande desideriu di grapple cun elli.
  Trà i pussibuli direzzione di l'espansione di a Russia hè ancu a Cina, chì ùn hè micca ancu divisu cumpletamente trà stati forti.
  Zheltorossia hè digià statu furmatu quì, è mi piacerebbe espansione à praticamenti tutta a Cina. Chì, però, pare sempre un sognu.
  Ma datu a forza di a Russia zarista, u sognu hè abbastanza reale. Finu à tandu, in Afganistan.
  Un picciottu è un battaglione di ragazze in bikini correnu scalzi per e muntagne.
  Quì entranu in a battaglia cù i Mujahideen.
  Oleg Rybachenko spara una raffica da una mitragliatrice, è cù i so pedi nudi lancia una granata mortale.
  I Mujahideen strappati cascanu. È u zitellu urla :
  - À a gloria di u babbu-rè, sò nati bravi per una ragione !
  Natasha spara ancu è lancia un limone cù i so pedi nudi, dopu chì grida:
  - Per a Mamma Russia !
  Zoya, sparendu à i guerrieri di u scià è li falcia cù una scopa, hà datu un rigalu di morte cù u so taccu nudu è sguilla :
  - Per a Dea Russa Lada !
  Augustine, scribbing à l'inimicu cù un fucile d'assaltu di l'ultimu calibre, ancu cù i so pedi nudi, ringhiò :
  - Per u nostru putere di colpi !
  Svetlana - sta zitella senza preghjudizii cù i capelli di u culore di neve di primavera è una grande imaginazione, hà lanciatu un rigalu assassinu di a morte cù i so puntelli nudi è sguillava:
  - Per e grandi idee di u cumunisimu zarista !
  Oleg Rybachenko, chì hà ancu avutu una vita passata considerableu, è digià in questu seculu hà campatu per quindici anni in un corpu infantile, immurtali, hà rimarcatu:
  - U cumunisimu hè cumpatibile cù u zar ?
  Natasha rimarcò logicamente, lanciando un rigalu di morte cù i so pedi nudi è stracciandu l'Afghani:
  - Tuttu impussibile hè pussibile - So sicuru !
  Zoya, falciando i suldati di u Shah, è scribbing à l'inimicu da una mitragliatrice ligera, grugnò:
  - In l'ànima strivemu cù a nostra passione immaculata !
  Agostino, i cui capelli rossi di rame svolazzavano come una battaglia, bandiera proletaria, cinguettava:
  - Gloria à a nostra Patria è e so meraviglie !
  È dopu hà lanciatu un rigalu di morte assai mortale cù i so pedi nudi.
  Svetlana, falciando l'Afghani è accatastendu muntagne di cadaveri, sculacciava cun entusiasmu:
  - In nome di Mamma Russia !
  È u so taccu nudu, tondo, rosa, cumu dà un putere colossale à a distruzzione è l'annihilation.
  Queste ragazze in bikini anu pigliatu l'armata di u Shah è nisun putere in u mondu pò esse contru à elli.
  Ma i guerrieri cavalcanu nantu à dui novi tanki Luna-4.
  Macchine cù quattru mitragliatrici ognuna, è mutori più avanzati, chì li permettenu di ghjunghje à velocità di sessanta chilometri nantu à l'autostrada, è quaranta cù un rockade. È l'armatura era più grossa è di qualità megliu cà in mudelli precedenti.
  Di sicuru, Elisabetta è Elena eranu quasi nudi, è scalzi. È guidanu a vittura assai cunfidendu.
  Elisabetta, sparando da mitragliatrici, cinguetta:
  - Nicholas grande missione - u più grande rè di i rè!
  Catherine, abbattendu i guerrieri di u Scià, cantò:
  - Trà l'astri, u pulsu di a Terra batte ansiosamente,
  I campi di cristalli scintillanu - irrigati ...
  Pruteghju a pace di a mo famiglia -
  Servu cù tuttu u mo core - Mamma Russia!
  È a zitella pressu u pedale cù u so taccu nudu è tondu.
  Queste ragazze sò solu maravigghiusu.
  Elena è Euphrosinia si battenu ancu ferocemente. È nimu pò resiste à queste ragazze.
  Elena sbatte u nemicu cù e so dita nude, i so gammi cesellati è i cooes :
  - Gloria à i tempi di u cumunisimu !
  Euphrosinia, colpisce e truppe di u Scià cù l'aiutu di un taccu nudu, di ragazza, è vyaknula:
  - Gloria à tutti i più belli rè !
  È e zitelle cantavanu in coru, battendu i so pedi nudi :
  - Gloria à a Russia, gloria,
  I tanki si precipitanu in avanti ...
  Ragazze cù quasi senza robba
  Saluti populu russu !
  Allora, nantu à dui tanki cù mitragliatrici, i guerrieri si sparghjenu in seriu. È anu sfracicatu l'Afghans bè.
  E poi, da l'aria, cumu l'aviò di cummattimentu hà cuminciatu à pressà. Cumpresu "Dobrynya Nikitich" cù sei mutori, è una carica di bomba record.
  È Anastasia Vedmakova pressu u pedale cù u so taccu nudu, tondu è rosa.
  E da u ventre di un bomber, cumu i bombe mortali è distruttivi cascanu.
  È Anastasia a pigliarà è cantà :
  - Ùn ci hè più bella Patria-Russia,
  Lotta per ella è ùn abbiate paura...
  Ùn ci sò più belle ragazze in l'universu -
  Tuttu l'universu hè una torcia di luce Rus !
  Akulina Orlova, scarabocchiando i Mujahideen di Shah da mitragliatrici Dobrynya Nikitich, ha aggiunto:
  - Ùn ci sò parolle più belle per a Patria,
  Pressendu a bandiera tricolore di a vittoria à u pettu ...
  Siate un cavaliere russu chì site prontu per battaglie -
  Vive per u sognu chì i missiavu hà datu !
  Mirabela Magnetic hà colpitu e truppe afgane. È li falciava in massa.
  È ancu sparatu da un flamethrower. È brusgiatu assai dushmans, brusgiate à a terra.
  Allora cantò :
  Semu i più forti di u mondu
  Uccidemu tutti i nemici in u bagnu!
  È a zitella tirava a lingua fora. È fece l'ochju à i so cumpagni.
  Hè quì chì l'aviò di a Russia zarista tribbianu i Mujahideen. E lanciate bombe è napalm.
  I tanki più pesanti cumbattenu ancu bè, ma cù una bona capacità di cross-country è mutori putenti. In particulare, u più novu HP-2 chì pesa cinquanta tunnillati, chì sfraccia u nemicu. HP - traduttu - "Nikolai Romanov".
  Questu hè u primu mudellu sperimentale di un tank cù dui cannoni altamente splusivi è sei mitragliatrici.
  È cumu sfracicà e truppe afgane di u rè.
  È e zitelle à u listessu tempu sbarcavanu i denti in u tank è ridenu.
  Alenka spara un colpo cù i so pedi nudi è strilla in cima à i so pulmoni:
  - Gloria à u babbu-rè !
  E l'altre zitelle urlanu:
  - Gloria !
  È u so tank corre nantu à i pendii ripidi.
  È daretu à elli, lampendu i tacchi nudi, e ragazze in solu mutandine si precipitanu è i so capezzoli rubini brillanu in u sole.
  Eccu i zitelli - quasi completamente nudi, è i so petti sò cusì appetizing.
  Anyuta punta le mitragliatrici con le punte nude e schiaccia gli Afghani, strillando e ruggendo:
  - Per a Russia, a nostra mamma !
  È u tank si move, è sfracicà i dushmans. Quì e ragazze sò assai belli.
  Allah rugge in eccitazione:
  - È e ragazze sfacciate attaccanu in battaglia,
  A Russia hè daretu à noi, a Russia hè daretu à noi !
  Sta ragazza hè cusì rossa è fresca.
  Maria sbatte ancu e truppe di u rè è stringhje :
  - In nome di a Russia santa !
  Olympia si mette in opera è schiaccia i nemici cù a forza. È cù un taccu nudu nantu à u nemicu cumu si move.
  È un proiettile vola cù una amplitude mortale ...
  L'armata di u rè afganu hè stata in parte distrutta è in parte fughje.
  E pimpendu i so pedi nudi, e zitelle entranu in Kabul. È cusì cuntinueghjanu à spustà in l'Afghanistan.
  Oleg Rybachenko persegue u nimicu. Inseme cù l'eterna zitella Margarita Korshunova, anu superatu l'armata di Sheikh.
  È quì u zitellu è a zitella tagliate cù sabre. È anu tagliatu i Mujahideen cù tutta a so furia.
  U zitellu hà lanciatu un pisellu cù i so pedi nudi è stracciò una decina di suldati di u sheikh.
  È urlò :
  - U nostru zar Nicolau,
  Ùn apre a bocca larga !
  Margaret hè assai aggressiva. Funziona un mulinu. A punte nude, lancia un pisellu è ruggisce :
  - Per u cumunisimu zarista !
  È tandu i zitelli piglieranu è fischiaranu in coru. È i corvi sò literalmente stunati è versanu cum'è a pioggia nantu à i capi di l'Afghans. È hè assai cool.
  Oleg Rybachenko taglia i nemici è ruggisce:
  - Cunsiderate u zarismu per l'idee di u cumunismu è u triunfu !
  È dinò cumu attaccà u nemicu.
  È e spade di u zitellu nimicu tagliate cum'è col.
  Eccu u so attaccu maravigghiusu.
  È torna u fischiu cù i corbi svinuti.
  Finu a ora, sò in capu. È ancu u so vantaghju cresce.
  Margarita strilla e ruggisce:
  - Gloria à l'eroi russi !
  È cù u so taccu nudu, a zitella hà lanciatu un rigalu d'annihilazione.
  Hè ciò chì hè una bellezza marziale.
  Ancu s'ellu hè sempre un zitellu. È una volta era un adultu, è ancu una donna anziana. Ma hà ancu compru l'immortalità è hà ricevutu a ghjuventù eterna. True, hè una zitella per centu anni. È tandu a verità pò cresce. Intantu, serve in l'armata russa. È ancu Superman.
  E postu chì, à u cuntrariu di Oleg Rybachenko, stu scrittore ùn era micca amatu di ghjochi di computer, hè assai più faciule per ella. Di sicuru, mi piace à cumbatte.
  I zitelli immortali sò amichi. Hè stranu di qualchì manera esse adulti, è ancu avè parechji anni è diventà assai ghjovani.
  È u pensamentu hè diventatu più infantile, ancu s'è a memoria è a parsunalità sò stati cunservati cumplettamente.
  È aghju da dì chì hè veramente bellu.
  Margarita è Oleg, nudi, cù tacchi infantili, lancianu un pacchettu splusivi, è smash the sheikh in pezzi. È u so ambiente hè finitu. Allora taglianu i nemici cù e spade. È questu hè u so battesimu di u focu. E poi fischianu di novu...
  I corvi cascanu nantu à a testa di i Mujahideen è piercing u craniu senza prublemi.
  Oleg ruggisce, tagliando l'avversari:
  - Margarita - a finestra hè aperta !
  È torna taglià u mulinu, tagliendu l'ultimi capi.
  Quì e truppe russe occupanu Kandahar. Ci sò sempre menu persone chì volenu cumbatte l'armata invincibile di u Tsar Nicolau II.
  Altre cità si sò dighjà rende senza lotta. O quasi senza lotta.
  E bande separate operanu sempre solu in muntagna.
  Oleg Rybachenko è Margarita Korshunova anu cuminciatu à caccià una tale banda.
  Un picciottu è una zitella taglianu i bravi guerrieri di Allah. È anu agitu cù tutta l'audacia incredibile.
  U zitellu immurtale hà lanciatu una granata cù u so taccu nudu, strappò l'avversarii è sguilla :
  - Per a nova URSS !
  Margherita, brandendo le spade e tagliando le teste, gracchiava:
  - Per e fruntiere novi !
  È u taccu nudu di a zitella hà lanciatu una distruzzione colossale, strappandu i nemici.
  È avà i zitelli fischianu di novu è numerosi corvi stupiti cascanu nantu à a testa di i Mujahideen.
  È sta banda hè distrutta. Tuttu hè fattu assai intelligente.
  L'Afghanistan, cum'è era, hè catturatu ... Uni pochi di più picculi gang sò stati distrutti da i zitelli immortali.
  Per questu, anu ricevutu soldi è novi ranchi. U populu di l'Afghanistan hà decisu di sottumette à u novu rè. È finu à avà sò stati abbastanza bè.
  Quasi subitu, una ferrovia per l'India hà cuminciatu à esse custruitu.
  Gran Bretagna hà ricevutu un pezzu puramente simbolicu di l'Afghanistan, ma hà dichjaratu a so vittoria.
  È Oleg Rybachenko è Margarita si trasfirìu in Manchuria. Ci hè calmu.
  Ma un pocu più à u sudu, scoppiò una rivolta cumunista. È un tentativu di purtà u putere di i Rossi in Cina.
  U guvernu ufficiale di l'Imperu Celestial hà vultatu à a Russia Tsarist per aiutu.
  È a rivolta hà crisciutu è cresce. È e truppe di l'Armata Rossa anu ancu captu Pechino.
  L'armata russa andò à l'offensiva. Una flotta avanzava da u mare, guidata da
  Kolchak. È hè un successore degne di l'Ammiragliu Makarov. È cunfidenza distrugge l'Armata Rossa di a Cina.
  È e ragazze da u focu di u mare è liberanu grandi proiettili mortali.
  È i tacchi nudi è tondi di e zitelle tremuli. È sparanu da i fucili di i crucieri è di i battelli.
  I guerrieri correnu veloci. Fighting Anna dà ordini. È l'artiglieria parte.
  Veronica - sta zitella, un ufficiale navali, dà ancu cumandamenti, essendu solu in mutandine è cù una striscia fina di tela nantu à u pettu.
  È à u so cumandamentu, i fucili di sedici pollici sparanu. È strappa i porti di Pechino.
  Oleg Rybachenko, cum'è sempre, in battaglia ... Hè un zitellu cusì bellu, musculu in shorts. È slashes e truppe chinesi cun entusiasmu. Eccu i feroci battaglie.
  Margarita si batte ancu cun grande efficienza. È taglia cù spade i bravi guerrieri di l'imperu celeste.
  A zitella, luttendu cù u nemicu è agitando e spade, da quale i capi volanu, cantava;
  A Russia hè u più grande di i paesi
  Bella grande Patria...
  U camarade Stalin hè un ideale,
  Custruemu prestu a felicità di u cumunismu !
  
  Mentre avemu, però, u tipu di rè,
  I Romanov guvernanu a Russia ...
  Rompe a patria di u nemicu,
  Chì Abele triunfi, micca Cain !
  
  Chì Nicolau sia u grande zar,
  Fortunatu in battaglie è rializazioni ...
  Vi vincite l'orde per a Russia,
  Hè cusì chì serà l'opinione nantu à u statu !
  
  Per Nikolai daraghju un abbonamentu,
  Ùn permetteraghju micca l'offesa à l'autocrate ...
  Lasciate u napalm versà da u celu nantu à a ghjente,
  Ùn mi manca, crede mi, speru !
  
  Semu grandi aquile russi,
  Capace di cunquistà a distesa di l'universu ...
  modestu è à tempu fieru,
  Cù a so forza in battaglia invariabile!
  
  E ragazze è i picciotti ùn importanu micca
  I Cavalieri lottanu assai bravamente ...
  Russia sì grande per un bellu pezzu -
  Ùn avemu micca bisognu di pute in fastidiu!
  
  Intornu à e ragazze legione di nemici
  Ma coraggiosamente sterminanu i cattivi...
  Avemu abbastanza pugni
  Guadaremu u nostru postu in u celu !
  
  Chì a nostra parte sia alta
  È a Russia diventerà ricca inaudita ...
  Ùn disprezzate micca e ragazze
  Sò svelti è ùn sò micca gobba !
  
  In nome di a nostra Patria, una stella
  Chì u cumunismu brilla luminosu...
  Un grande sognu diventatu realtà
  A natura serà in maghju senza fine !
  
  Tuttu fiorirà in un culore assai lussureggiante,
  Tuttu serà assai luminoso, pulitu ...
  Wins apre un contu illimitatu,
  In nome di crede a bandiera di u cumunismu !
  
  Chì tipu di persone guvernanu a terra
  Quelli sò più caru per a Patria...
  Ancu s'è qualchì volta piatta in a bughjura,
  Capace di incrustàci fermamente in faccia!
  
  Amu Belobog è Cristu,
  Aghju lettu à Lada è Maria ...
  L'amore per a Russia hè puru cum'è un cristallu,
  Luttu è stanu per ella !
  
  In nome di a famiglia, per u bene di tutte e persone,
  Andemu s'ellu ci vole à u Golgota ...
  U cattivu pazzu sparirà in l'infernu,
  E crede chì l'avversarii mureranu prestu !
  
  Chì a Russia hè bella è a so è forte,
  Chì e ragazze è i picciotti sò valenti in questu ...
  Chì Satanassu attacca in u putere
  Avemu da avè grandi affare !
  
  Ùn crede micca chì sepulta a nostra Russia,
  Sapete, ùn sò micca luntanu da a mente ...
  È battete è solu ùn avè paura,
  E sbucciate e guance in battaglia!
  
  I guerrieri audaci credenu
  Brave, bravu in a danza maestosa ...
  Calchì volta simu attaccati da una bestia maligna,
  Ma ùn ci hè micca una gloria russa più forte!
  
  Quì a nostra Patria hè digià fiorita,
  Allora crede in u lussureggiante Color of the Kind ...
  Vittorie hà apertu un contu illimitatu,
  È si cantanu i fatti d'eroisimu !
  . CAPITOLU #3
  U prucessu di cunquistà a Cina hè longu, u paese hè grande è assai densamente populatu. È a lotta quì si passa cun grande intensità.
  Oleg Rybachenko taglia u cinese cù spade. Allora li lancia piselli cù splusivi improvisati cù pedi nudi è di zitelli è canta :
  - A mo patria -
  I rè guvernanu in questu
  famiglia amica,
  Rompe i cattivi !
  Margarita Korshunova distrugge ancu e truppe di l'Imperu Celestial. È corre u mulinu cù spade. È à pedi nudi lancia piselli di morte.
  A zitella canta :
  - Gloria à u cumunismu, gloria ....
  I tanki si precipitanu in avanti ...
  Divisioni in camicie rosse -
  Saluti populu russu !
  È i zitelli immortali fischiaranu. I corvi soffrenu attacchi di cori è cadunu stunatu nantu à a testa di i Cinesi. Pudemu cusì - i zitelli terminatori. È i corvi traforanu i cranii di i guerrieri di l'Imperu Celestiale cù i so becchi.
  E poi altre ragazze piglianu i Cinesi.
  Quì Natasha li taglia cù spade, è cù u so capezzolu scarlattu pressu u buttone bazooka, sputendu un projectile. È a massa di i Cinesi vola.
  È Natasha canta à a cima di i so pulmoni:
  - Gloria à i tempi di u cumunismu,
  Ci sarà a fine di u pacifismu !
  È a zitella cù i so pedi nudi, cum'è s'ellu lanciava una granata assassina, strappandu l'avversari.
  Zoya si batte ancu cun grande entusiasmu. È taglia i Cinesi cù spade senza prublemi.
  È cù i so pedi nudi, lancia granate di putenza mortale. Sta zitella hè ghjustu maravigghiusu.
  Allora un capezzolu di pettu di fragola lanciarà un rigalu devastanti di a morte.
  È a massa di i Cinesi volò.
  Zoya hà pigliatu è cantò:
  - In nome di l'idee di u cumunismu,
  Videmu u futuru di u paese zarista ...
  È a bandiera rossa, a nostra Patria,
  Seremu sempre infinitamente fideli !
  Augustine taglia ancu i Cinesi. Hè una super ragazza.
  A zitella di i capelli rossi hà lanciatu una granata letale cù u so taccu nudu, strappò una massa di avversari è stringhje :
  - Per a Russia - a nostra mamma !
  È cù u capezzolu rubinu di u so pettu hà pressu u buttone di u bazooka. È sputò un missile mortale. E tanti Cinesi piglianu è rumpiu à una volta.
  Eccu e zitelle.
  Svetlana hà ancu sfracicatu i nemici. È tagliate e truppe di l'imperu celeste cù spade. È lanciava i rigali di a morte cù i pedi nudi. È à a fine, cum'è un capezzolu di lampone, scaccià un proiettile mortale di morte.
  È canta :
  - A mo patria hè cità è dolce,
  A mo patria hè un paese reale !
  Quessi sò e ragazze - a so classa più eccezziunale è opportunità. Ùn pudete micca resiste à e ragazze cusì.
  E anu tagliatu questi chinesi cusì senza pietà è dubbitu.
  Aurora si batte ancu quì, è e zitelle scribbing à i Cinesi da una mitragliatrice. Eccu una bellezza.
  È ancu cù un capezzolu scarlattu pressu u buttone di u lanciatore di granate. È tira un missile assassinu. È a massa di l'avversari à una volta lacrime è lacrime in picculi pezzi.
  Allora Aurora cantò :
  - Per u più grande cumunismu,
  Basta à su è falà !
  Queste ragazze sò assai cool è aggressive.
  Mirabela Magnetic bombarda u nemicu da l'aria. Ella usa un aviò d'attaccu biplanu. E cumu si ferà à i Cinesi.
  È li batte senza pietà. È scribbles da mitragliatrici assai bella impilando i Cinesi in pile. È ella face assai rapidamente. Tacchi nudi presse nantu à u pedale. E quante bombe cascanu nantu à i Cinesi.
  Mirabela cantava, scoprendu i denti :
  - Sò u più forte in u mondu,
  È duie volte dui ùn hè micca quattru !
  Akulina Orlova sbatte ancu i Cinesi da l'aria. È face assai successu. È sfracicà e truppe di l'imperu celeste.
  E poi pressu u buttone cù u capezzolu scarlattu di u so pettu, è avà vola in i Cinesi, strappanduli cù un missile di cummattimentu.
  Akulina pigliò e cantò :
  - Gloria à i cori grandi,
  Schiacciaremu tutti i nemici finu à a fine!
  Anastasia Vedmakova hà ancu sbattutu i Cinesi è hà fattu cun un entusiasmu tremendu.
  Questa hè a zitella Anastasia - ghjustu super!
  È cù i pedi nudi dirige versu u nemicu, qualcosa letale.
  E poi a zitella pressu u buttone cù u so capezzolu rubino, è e bombe cascà nantu à i Cinesi. È ella hè assai aggressiva.
  È sfraccia questi Cinesi cù una forza mortale.
  Anastasia cantava:
  - Scupriremu tutti,
  Per a Russia, a nostra mamma !
  Quì dinò e zitelle si battenu cù furia colossale. Questu hè u triumviratu di battaglia.
  È in u celu ùn anu micca uguali. Ma ci sò pocu battaglie aeree - l'aviazione cinese hè debule.
  Akulina Orlova schiacciava i Cinesi a terra, sparò obusi esplosivi e cantò:
  - Unu, dui, trè - strappa i Cinesi !
  Ci sarà una festa gloriosa -
  Cunquisteremu u mondu !
  Quessi sò cumbattimenti duri è brutali.
  Eccu l'equipaggiu d'Elizabeth chì si batte nantu à u tank. Eccu una zitella è a so squadra è sò tornati in bikini.
  Quì Elizabeth pressò i buttoni di u joystick cù i so pedi nudi è rughjò:
  - Gloria à u Tsar Nicholas II !
  Ekaterina hà ancu sparatu, pressu u so capezzolu scarlattu è chjappà i Cinesi, è hà astutamente ruttu:
  - Gloria à u Super Ammiragliu Makarov !
  Elena s'abattit sur l'ennemi. Strappò una massa di cinesi cù l'aiutu di mitragliatrici è urlò:
  - Per u cumunisimu di i rè !
  Euphrosinia scribbò à l'inimicu, falciava i suldati di l'Imperu Celestiale, è cantava :
  - Gloria à a Russia è à u Diu biancu !
  Quessi sò e ragazze di lotta nantu à un tank agile è forte. È a so squadra hà sfracciatu l'armata cinese.
  Elisabetta rimarcò astutamente, e schiacciava gli avversari, vyaknula:
  U veru rè ùn hè micca quellu chì porta una corona, ma chì ùn hè micca un cappellu cù una mente è un bungler cù una presa !
  Elena indicò aggressivamente è dichjarò furiosamente:
  - Quale hà u capu viotu, cù una curona, chì hè un cappellu tipicu, senza rè in capu !
  Catherine hà ancu sbattutu à i Cinesi, strappatu duie duzina di suldati di l'Imperu Celestiale è disse:
  - Dopu avè sbuchjatu u paese, u dittatore pò tene a curona nantu à u capu, ma di sicuru perde a faccia !
  Euphrosyne, sfracicà i Cinesi cù colpi ben mirati, è litteralmente li falciava, raking up mountains of cadavre.
  È à u listessu tempu disse :
  - Megliu perde u capu in valore chè esse lassatu cù u nasu in codardia !
  Hè cusì chì e zitelle s"eranu arrabbiate. È à u stessu tempu sò quasi nudi, è scalzi, è assai bronzati, cù capelli biondi.
  Elisabetta, sparando, disse:
  - Sè senza un rè in capu, allora sarete un cappellu chì ferma sempre cù u nasu !
  Catherine, menendu un focu assai ben miratu à u nemicu, è sbattendu i Cinesi in massa, grugnì:
  - Quellu chì perde u sensu di a realità hè lasciatu cù u nasu senza sognu !
  Elena notò aggressivamente, scarabocchiando i nemici, premendo i bottoni con le punte nude, e ruggise:
  - A gamba di una donna, scalza, calzava ogni omu in l"amigdalite, è l"abbandunava senza pantaloni, espunendu u so corpu !
  Euphrosinia, punzendu l'avversari è uccidendu i Cinesi cù una forza furiosa, rimarcò aggressivamente:
  - Dopu avè persu a vostra cuscenza in cerca di muntagne d'oru, pudete lascià u nemicu cù u nasu, ma ùn ci sarà mancu un centesimu rottu daretu à a vostra ànima!
  E zitelle si battevanu disperatamente è bravamente.
  Elisabetta riassume distrughjendu un obice cinese cù una cunchiglia:
  - Quandu avete Diu in u vostru core è un rè in u vostru capu, sì un omu cù a maiuscula !
  Guerrieri si battevanu in altri fronti.
  Alenka scribbled à i Cinesi da una mitragliatrice. Li falciava cum'è u granu è urlava :
  - Per u gran rè,
  Signore grazie!
  È cù i pedi nudi, a zitella lanciarà una granata di forza mortale.
  Anyuta, scribbing à l'inimicu, è dà un rigalu di morte cù u so taccu nudu è tondu, emise :
  - Gloria à l'epica di u cumunismu ! Tsar Nicholas serà cun noi !
  È a zitella spinse u generale cinese in u mento cù u coddu, è chirmò:
  - Per a grande Russia di Svarog !
  Luttandu Alla hà sfracitu i suldati cinesi, li falciava cum'è una falce è vyaknula:
  - Per a Patria - a nostra mamma !
  È i so pedi nudi lanciavanu un rigalu putente di annientamentu letale.
  Maria sfracicà ancu i nemici cun un aplomb salvaticu. E scribbles da mitragliatrici, mentre cantava:
  - A nostra patria hè a nostra mamma !
  A zitella vole esse un eroe !
  È cù i pedi nudi, a zitella lanciarà un rigalu distruttivu di morte.
  E poi cumu pressu u buttone bazooka cù u so capezzolu scarlattu.
  L'Olimpiadi sò schiacciate i Cinesi in polvera. Scribbling nantu à elli da a macchina. È canta :
  - Semu nantu à tè cum'è in una guerra,
  È in a guerra cum'è nantu à tè !
  È i puntelli nudi di a zitella lanciavanu un pacchettu splusivu.
  Tore una massa di cinese in cenere.
  Olympia hà ancu sparatu cù un capezzolu di fragole è cinguettava:
  - Per a pace, per l'amicizia, per maghju !
  Alenka rimarcò cù una risata:
  - È tandu maghju ?
  Anyuta, scarabocchiando in cinese, sguillava:
  L'estate, o l'estate, l'estate stellata, stai cun mè !
  Alla scacciò l'inimicu, strappò alcuni suldati cinesi è cinguettava:
  - Per l'imperu reale !
  È i so capelli sò cum'è un focu ardente chì puderia brusgià Roma. Eccu a zitella.
  Cinque cambia a so pusizioni. È scribbles à u nemicu cù una gamma rinfurzata.
  E poi e ragazze anu tagliatu solu i fili elettrici, è u currente andò,
  da i nemici. È i Cinesi scintillavanu.
  È e zitelle, cum'è i tacchi nudi, u piglieranu è scintillanu. È dinò ripiglià l'armata cinese, valente. È i Cinesi sò forti è valenti. Questu hè un populu valente, numerosi.
  Ma Veronika è Victoria li chjappà cù razzi da l'aviò. È strappatu assai cinese. E zitelle si battenu, in un bikini è scalzi. È cù i so tacchi nudi battenu nantu à u nemicu, pressendu i buttoni.
  Akulina Orlova batte ancu i Cinesi, sfracciandu i nemici senza pietà.
  Akulina pressu i buttoni di u joystick cù e so dita nude è batteva i Cinesi, li strappava è cinguettava :
  - Gloria à u babbu-rè !
  Anastasia Vedmakova hà cunfirmatu:
  - Gloria incondizionata à u rè !
  Mirabela Magnetic hà datu un rigalu di distruzzione cù u so taccu nudu è cinguettava:
  - È bevemu à l'Ammiragliu Makarov !
  È u so capezzolu scarlattu era espostu, è a zitella pigliò è pressu u buttone. E razzi volonu à i Cinesi. È stracciò parechji guerrieri di l'imperu celeste.
  Eccu e zitelle...
  E poi e zitelle ninja da u Giappone piglianu i Cinesi. È i guerrieri, sicuru, in un bikini è pedi nudi.
  Una zitella ninja cù i capelli turchini pigliò e spade è hà tagliatu i Cinesi. È si tolse a testa. È dopu, cù i so puntelli nudi, hà lanciatu un pezzu di distruzzione. È dinò, i guerrieri di l'imperu celeste cù i membri tagliati volanu in diverse direzzione.
  U guerrieru cantava :
  - Gloria à u Giappone ! Gloria !
  Una ragazza ninja cù i capelli gialli si batte cù i nemici. È li taglia senza pietà cù spade. E i so dita nude è graziose da ragazza lancianu qualcosa di completamente distruttiva. È litteralmente strappanu u corpu. È u guerrieru canta :
  - Gloria à u Giappone, gloria !
  I tanki si precipitanu davanti,
  Ragazze, senza sapè a paura -
  Saluti - populu russu!
  Una ragazza ninja cù i capelli rossi taglia ancu u cinese. Hè una guerriera assai aggressiva. È taglia l'avversari finu à a fine. È dinò, dita cusì ciselate, pedi nudi seducenti lancianu boomerangs chì soffianu a testa cum'è peli di rasoi.
  È u guerrieru canta :
  - Russia di Tsar Michael,
  L'universu hà cunquistatu !
  Una zitella ninja cù capelli bianchi manighjava e so spade mentre decapitava i capi di i Cinesi. E sta zitella in bikini hè stata una bellezza scritta. È e so spade sò maravigghiusu. È i puntelli nudi di e gammi ghjittavanu ancu agulli velenosi, punzendu a gola di i guerrieri di l'Imperu Celestial.
  A zitella ninja cantava:
  - U guerrieru giapponese ùn hà micca paura di a morte,
  Ùn avemu micca paura di a morte in u campu di battaglia ...
  Per a Russia santa, u ninja si batterà -
  E ancu morendu - vincerà!
  Sti picciotti sò cusì quasi nudi è belli, è e so gammi seducenu l'omi.
  Ma Oleg Rybachenko è Margarita Korshunova vanu in battaglia di novu, o megliu, corre. Di novu i zitelli cumbattenu cù furia salvatica è frenesia.
  Quì u zitellu brandisce e so spade è taglia i capi di i Cinesi da e spalle.
  Oleg cooed, è u zitellu tirò piselli di distruzzione cù i so pedi nudi. Strappava i nemici è cantava:
  Gloria à u cumunismu chì Nicholas custruisce,
  Hè u rè più grande è sàviu !
  A zitella, l'antica scrittrice Margarita Korshunova, tagliando i capi di i Cinesi, s'arrubbi:
  - Per a Russia è u Tsar Nicholas !
  È cù i pedi nudi, u ghjovanu guerrieru pigliarà è lanciarà un boomerang. È quellu chì volarà è taglierà i capi di i suldati cinesi. Eccu una zitella.
  Margarita pigliò e cantò :
  Ùn ci hè più bella Patria-Russia,
  U megliu paese in l'universu...
  E stelle irrigavanu u celu in perle,
  Fate pazzi ancu un sguardu astutu!
  Allora i zitelli immurtali l'anu pigliatu è fischiavanu in cima à i so pulmoni. È cusì i corbi l'anu pigliatu, anu avutu attacchi di cori, è si sò sbulicati è cuminciaru à cascà. È pugni à i capi di i Cinesi.
  Quessi sò i zitelli, sò solu mostri è super ....
  È dinò, tagliemu i nemici. È e ragazze cummattenti è brave sò quì, chì hè super, cusì Natasha andò à l'attaccu.
  A zitella u pigliò è sparò da e mitragliatrici, è cinguettava :
  - Per u cumunisimu di u zar Nicolau !
  Zoya hà cunfirmatu lanciando un saccu splusivi di splusivi cù u so taccu nudu.
  È u guerrieru cantò :
  - Per u gran rè,
  Babbu-suvranu !
  Augustine hà tagliatu i so nemici senza alcuna debulezza o pietà. È u guerrieru di i capelli rossi l'hà pigliatu è cù i so pedi nudi lanciava qualcosa di assai letale è distruttivu. È assai mortale hà agitu assai cool.
  Agostino corse u mulinu à ventu è sguillava :
  - Per a Russia è a vittoria finu à a fine !
  Svetlana curria un mulinu di spada assai aggressivu cù e so spade. Tagliò i capi di i nemichi, mettenduli in una muntagna. È cù i pedi nudi, pigliò è scacciò un rigalu mortale di a morte.
  E ella gridò :
  - Per u cumunisimu zarista !
  È e zitelle tornanu cù i so tacchi nudi, tondi, cum'è s'elli fussinu martellati cù piselli assassini di distruzzione.
  È canta dinò:
  Nikolai sì u rè-messia,
  Prestu sarete onnipotente !
  . CAPITOLU #4
  A guerra cù a Cina cuntinuò.
  E ragazze anu tiratu novi bombardieri più putenti. È Anastasia Vedmakova hà cuminciatu à lancià attacchi aerei putenti nantu à i Cinesi.
  U guerrieru cantò, appughjendu i buttoni cù i so pedi nudi :
  A ghjente serà felice
  Felicità per sempre...
  Nicholas di u putere -
  U putere hè grande!
  Akulina Orlova, scarabocchiando i suoi avversari e falciando i cinesi, cinguettava aggressivamente:
  - Per a gloria di l'idee di u cumunismu !
  Mirabela Magnetic, mandendu bombe da sopra è uccidendu i Cinesi, aghjunse:
  - Ci sarà a gloria in sta vita !
  Hè cusì chì e ragazze da l'aria attaccanu l'imperu celeste. È distrughje i suldati valenti di l'armata cinese.
  Alenka si batte ancu. Una zitella sbatte da una mitragliatrice. Falcia i Cinesi, è sguilla :
  - Gloria à i tempi di u cumunisimu !
  È cù i pedi nudi, mentre manda un rigalu di morte à u nemicu.
  Anyuta tira à i Cinesi, è assai precisamente. Li falcia è dice cun piacè :
  - Ci sarà gioia in l'universu !
  È cù un taccu nudu, tondu, cum'è s'ellu si lanciava un pezzu di morte.
  E cummattimentu Alla si batte cù frenesia salvatica. È e so spade currenu u mulinu è taglianu i capi di i Cinesi. A zitella dice cun furia, scoprendu i denti :
  - Purteremu amore à a nostra Russia !
  È a zitella lanciarà qualcosa di aggressivu è distruttivu cù i so pedi nudi.
  Battaglia Maria lotta di novu. È e so spade sò cusì affilate è assai mortali. È taglianu carne cum'è burro di ferru caldu.
  Una zitella cù i capelli d'oru parla aggressivamente, tagliendu i Cinesi in pezzi:
  Mamma Russia hè cun noi per sempre!
  Lotte è Olimpiadi. Hè assai grande è musculosa. Cume aghju pigliatu i Cinesi, è i tagliu cum'è u granu cù una falce. Questa hè una zitella, bè, cusì grande è aggressiva.
  È ancu cù un taccu nudu, cumu dà à una bomba. È strapparà assai avversari à una volta.
  E poi Natasha si batte. A zitella tene un flamethrower in e so mani. È batte u nemicu.
  Un flussu di fiamma passava à traversu i Cinesi. È brusgiaranu un centu sanu à tempu. Eccu a zitella.
  È nantu à u buttone di u flamethrower pressu u capezzolu scarlattu di u pettu femminile.
  È cusì tuttu sbocca.
  È a zitella cù i so pedi nudi tira limoni cù forza aggressiva.
  U guerrieru cantava :
  - Per a Santa Russia - Gloria à a Patria !
  Zoya combatte ancu u putere salvaticu di a pantera. I so capezzoli di fragole pressanu i buttoni è sparanu spruzzi elettrici da a macchina. Allora a zitella cinguetta :
  - Per e nostre novi vittorie !
  È cù i pedi nudi, lancia qualcosa cumplitamenti mortale. Eccu una zitella - una bionda di miele.
  Agostino, luttendu cù i nemici, è li falciava cum'è una falce, mandava una pallottola dopu à una pallottola, è li chjappà ind'a bara, urlò:
  - Per grandi successi !
  È cù i so pedi nudi lanciava un rigalu assassinu di putenza colossale.
  È tandu a zitella pressu u buttone di l'arma cù u capezzolu rubino di u so pettu, è strapparà un battaglione interu di nemici.
  È quì hè Svetlana in battaglia, una ragazza formidable. Taglia i nemici assai aggressivu.
  È cù i so pedi nudi, manda dischi sharp, è sottili, à l'avversari.
  È cù i capezzoli crimson di u pettu chjappà i nemichi, è seranu distrutti bè. Tanti cadaveri è i Cinesi distrutti.
  Allora Svetlana rughjò:
  - Per a Russia è a vittoria finu à a fine !
  Eccu i zitelli di l'acrobatica più altu. È mettenu in scena un sterminiu figurativu di i nemichi. È tutti versanu fiocchi ardenti è elettrici nantu à elli.
  Alice è Angelica travaglianu cù fucili di sniper. E ragazze anu appena u tempu di sparà è reinfettà.
  Ci sò assai chinesi. È ùn ponu esse chjappà cusì facilmente. È spinghjenu in una onda gialla, senza fine.
  Alice hà sparatu, punendu u generale è cinguettava:
  - Quantu travagliu avemu !
  Angelica hà ancu sparatu cù precisione è accunsentì:
  - Assai, ma aspittemu una vittoria !
  È a diavula di i capelli rossi cù i so pedi nudi hà lanciatu un rigalu assassinu di a morte.
  Alice hà sparatu di novu, abattu un aviò cinese. A zitella era decisa à vince decisivamente.
  Quì hà avutu i so prublemi è cumplessi.
  Alice hà sparatu di novu, è abbastanza precisu, è rughjò, scoprendu i denti:
  - Daremu l'esempiu !
  È i so ochji brillavanu di lampi.
  Questu hè veramente a categuria di e ragazze sò solu super.
  È tandu Alice hà sparatu è trè Cinesi sò stati trafitti da una pallottola à una volta.
  È a ragazza bionda cù i so pedi nudi pigliarà è lanciarà una granata di distruzzione cù una forza mortale.
  Quessi sò e ragazze chì a categuria hè simplice - super.
  Aurora, intantu, sparò da un obice. Ella strappò un plotone interu di cinesi è gridò:
  - Ùn aghju micca dubbitu annantu à u mo contu !
  È a bella ragazza pigliò è pressu u buttone cù u so capezzolu scarlattu. È dinò, un proiettile letale di grande calibre vola à u nemicu.
  Aurora pigliò e cantò :
  Aghju un nemicu
  Ci hè forza è pressione ...
  Ma sò in a pelle di un toru -
  Eccu a cunversazione !
  U so cumpagnu Agrippina, svenendu i denti è sfracciandu u Cinese pressante cù un surrisu, sbulicò :
  - Ehi torero, aspetta,
  cumminciamu a corsa...
  Afrodite, una zitella cù i capelli d'oru, ancu in bikini è scalza, cinguettava, scoprendu i denti :
  - Pigliate a vostra vita
  U rè di e bestie omu !
  Agrippina, cù u capezzonu scarlattu di u to pettu pienu, appughjà u buttone di l'arma letale è cinguetta :
  - Ci battemu precisamente,
  L'avemu colpi bè -
  È u scopu hè vicinu!
  Afrodite, sta zitella, una bellezza scritta, pressu ancu u buttone cù un capezzolu rubino di u so pettu, è sbatte à l'inimicu, è ridendu assordamenti è ghignate i denti:
  - ultima forza
  L'ultima forza
  Schiacciate u nemicu !
  Aurora righiò, è sbattò in u nemicu, cù l'aiutu di un capezzolu di pettu di fragole. E poi aghjunse i so pedi nudi.
  È un missile di cummattimentu si precipitò in volu.
  A zitella cinguetta :
  I stands si rallegranu
  Le tribune si rallegran...
  È cusì attaccanu
  Huns Galaxy !
  In fatti, pare digià ridiculu, à l'estremu.
  È avà u tank d'Elizabeth entra in battaglia. È hà quattru ragazze in bikini. È e zitelle cumbattenu disperatamente.
  Elisabetta sparò à i Cinesi cù i so pedi nudi è cinguettava:
  - In nome di a grande Russia !
  Catherine, ancu, cumu per chjappà i suldati di l'Imperu Celestial. Cume li falcia in quantità tamanti, è cooe, scopre i denti:
  - Gloria à i dii russi !
  È a zitella torna torna u so taccu nudu è tondu nantu à i buttoni sporgenti. Eccu e ragazze in bikini. Dicemu solu chì sò solu supermen femminili. Pruvate di resiste à questi. Hanu un putere fenomenale, cosmicu.
  Elena colpirà i guerrieri di l'Imperu Celestial. Piglierà è minacciarà i nemici. È dopu, cù un capezzolu scarlattu, pressu u buttone di u joystick, è cinguetta:
  - Gloria à u cumunismu di i zari russi !
  È cù u so taccu nudu chjappà u nemicu.
  Euphrosinia hè ancu cool in battaglie. È sbatterà à u nemicu, cun grande passione.
  E scuntate assai cinese, è coo:
  - Gloria à l'era di u cumunisimu Diu !
  È quì ella ancu applicà un capezzolu ruby. È cù i so pedi nudi, pressu i buttoni. È strappa una massa di suldati chinesi.
  Quessi sò e ragazze - anu salti aggressivi. È i quattru nantu à u cisterna piglianu è spararanu à l'inimicu cù cunchiglia.
  È anu un grande putere fenomenale.
  Oleg Rybachenko è Margarita Korshunova travaglianu ancu cù spade in modu attivu è efficace, cum'è s'ellu si trattava di l'hélice di l'helicopter.
  U zitellu hà lanciatu un pezzu di antimateria cù i so pedi nudi. Distruttu un battaglione interu di Cinese è cooed:
  - Per a grandezza di i suvrani !
  Dopu à quessa, e so spade facianu un mulinu, tagliendu i capi di i Cinesi.
  Margarita Korshunova hà tagliatu i nemici. Ella li tagliò a testa, è ghignandu i denti disse :
  - Per a gloria di l'URSS zarista !
  È dinò, cù un taccu nudu, tondu, infantile, cumu u rigalu distruttivu di a distruzzione succumbarà.
  Allora i zitelli immurtali piglianu è fischiavanu. È i corbi, assarditi da u fischiu, cascànu, punghjendu i cranii di i suldati cinesi.
  Margarita hà tweetatu:
  idee di cumunismu,
  Ferma u pacifismu !
  Quessi sò i zitelli mostru. Sò i più duri è aggressivi in u mondu. Quessi sò i zitelli terminatori.
  Oleg Rybachenko scribbled à u nimicu, è tagliatu cù spade. E poi u piglierà è u salverà da un lanciafiamme. È tanti Cinesi brusgianu à una volta. È i zitelli guerrieri sò à u so piccu.
  U zitellu a pigliò è cantò :
  - Gloria à a Russia, gloria ...
  Potenza rivetta i tanki!
  È un zitellu di dodici anni in l'apparenza, pigliò è cù u so taccu nudu succumbì à una granata di distruzzione, è a massa hè stata strappata da i suldati chinesi.
  U ghjovanu guerrieru era pienu di forza è energia. E cumu u zitellu eternu hà distruttu i suldati di l'Imperu Celestial. Hè simplicemente fenomenale, putenza trascendente.
  Oleg pigliò è cantò:
  Culpemu più forte
  Tiremu inseme !
  Avemu da rinviviscia l'URSS
  Mostramu à u mondu un esempiu!
  È u zitellu hà sputatu cum'è un scintillatu, è tuttu un battaglione di Cinese brusgiatu subitu. È urlò :
  - È chì ùn ci era micca prublemi !
  Margarita rimarcò astutamente, tagliendu i nemici cum'è cù una lama di rasoio, è rughjò:
  - Per a grande Russia,
  Battete è ùn avete paura !
  È cù i so pedi nudi, a zitella, cum'è s'ellu lanciava un pezzu assassinu di morte tutale.
  Natasha hà tornatu à taglià i Cinesi cun frenesia è furia.
  Tanti guerrieri gialli si stendenu cù a testa tagliata.
  Quessi sò e ragazze - chì sò assai cool è cumbattenti.
  Natasha hà fattu prima una ricezione cù spade - una farfalla swallowtail. È dopu hà pigliatu un lanciafiamme è pressò u buttone cù u so capezzolu scarlattu. È cum'è una funtana da u spinu di una balena, una fiamma sguasserà, carbonizzandu i Cinesi finu à l'ossu.
  A zitella cù i capelli turchini cantava :
  - Per a Patria - a nostra mamma !
  Zoya hà pigliatu è ancu cù spade, cum'è ella piglia è taglia. È a pigliò cù i so pedi nudi è lanciava e lame di rasolu. È hà imbulighjatu assai cinese.
  Allora Zoya pressò u capezzolu crimson nantu à u buttone di flamethrower, è cumu si brusgiava l'inimicu cun aplomb colossal.
  Zoya hà pigliatu è cantò:
  Gloria à u tempu di i rè
  Martellate u ribellu !
  E zitella, ghjuchemu cù i musculi di a stampa.
  Augustine hè una donna assai bella. È i so capelli sbattevanu in l'aria cum'è una bandiera proletaria.
  È a zitella, cù i so pedi nudi, pigliarà è lanciarà un boomerang di distruzzione.
  E poi pigliò u capezzolu rubinu di u so pettu mentre era tiratu nantu à u buttone di un lanciagranate.
  È ella chjappà :
  - Per a Patria hè bella !
  È cù i pedi nudi pigliarà è lanciarà di novu qualcosa estremamente mortale.
  Svetlana l'hà pigliatu è hà ancu sparatu pressu u buttone cù un capezzolu di fragole, da quale una minera volava fora. Ella hà descrittu un arcu, è hà sappiutu à e truppe chinesi.
  È tandu a zitella, cù i so pedi nudi, pigliò è tirò palle di nitroglicerina. È strappatu assai avversari.
  Allora ella chjappà:
  - Per a Mamma di i Dii Lada !
  Quessi sò e zitelle, è subitu appughjeranu i buttoni cù i so petti, cusì chì subitu un reggimentu chinese sanu cù i tanki s'eranu strappatu.
  Eccu e zitelle...
  E poi i piloti Agatha è Adala piglianu i Cinesi. Tali sò e ragazze di lotta è aggressive cù corpi svelti, musculi, è gambe nude graziose. Inoltre, e duie bellezze sò bionde naturali è solu super girls.
  È Agatha a pigliarà è a pigliarà cù i so pedi nudi, è lanciarà un missile da l'aviò. È pigliarà u nemicu è li fracassarà in pezzi di morte.
  Agatha agisce in modu aggressivu. È u so scarlet scarlet appughjà u buttone. È
  Eccu a zitella sonò è cantò:
  U filu hè rottu
  Una morte cattiva ci minaccia...
  Ma e ragazze campanu -
  È l'avversari mori !
  Adala l'hà pigliatu è pigliò ancu i Cinesi cù l'aiutu di i so pedi nudi. E poi cumu u so capezzolu rubino pressu i buttoni è i razzi volaranu sopra e pusizioni di i guerrieri di l'Imperu Celestial.
  U guerrieru cinguettava mentre schiacciava i so nemici:
  - Sò u più forte di u mondu !
  Quessi sò e ragazze chì facenu meraviglie cù i so pedi nudi.
  Ma per esempiu, Juliana hè stata catturata. Hè stata torciata daretu à e mani di l'avversari.
  È purtatu prima scalzi nantu à l'erba. E dopu nantu à a sabbia... È dopu sparghjenu deliberatamente un focu è spargugliavanu carbone nantu à a terra. È a zitella cù i sole nudi pisò nantu à e petre rosse ardenti.
  Fortunatamente, e sole di Yuliana sò diventate ruvide è callose da a caminata constantemente scalza. Allora ùn li ferisce micca tantu. È a zitella marchja, sbattendu fieru u capu.
  U so torsu hè nudu, i musculi di a zitella sò forti, è solu mutandine magre nantu à i fianchi. E pelle abbronzata, dorata-oliva. È i so capelli sò longu, grossi, rossi di rame.
  Videndu chì caminari scalzi nantu à i carboni ùn face micca chì a zitella grida è si lamenta, i Cinesi a mettenu nantu à u rack. Si strinsenu e mani è cuminciaru à alzà. Prima, l'hanu alzatu finu à u tettu stessu. Allora a corda hè stata liberata. A zitella hè cascata. À u pianu stessu, a corda era tesa. U dulore infernale trapassò a zitella da a cima di a so testa à i so tacchi nudi.
  Juliana urlò, ma poi si morse a labbra. È strinse i denti.
  I Cinesi ridianu. È di novu cuminciaru à alzà. Era una tortura di scuzzulate.
  Juliana stava zitta. Solu i so gammi nudi, bronzati è muscolosi si strinsenu è si lancinu in l'aria.
  A zitella hè stata alzata di novu à u tettu stessu. E poi a corda hè stata liberata. U corpu abbronzatu, quasi cioccolatu, di a zitella s'hè cascatu. Di novu, dolore salvaticu è un gridu strangulatu di una bellezza rossa.
  I carnefici ridacchianu è scoprenu i denti. Dicemu solu chì sò cusì cool.
  Ma a zitella, à u signale di l'esecutore principalu, hè stata di novu alzata. Più altu è più altu. È a corda hè tesa.
  Ma a zitella si congelava à u tettu stessu. Dopu, una volta, a corda hè stata liberata. È a zitella s'hè cascata ... È torna u gridu di una bellezza disperata.
  Iè, hè veramente soffrenu. Pare chì trè scosse parevanu abbastanza. È avà a zitella era messa nantu à i so pedi nudi pesanti, blocchi di quercia. U corpu musculoso è tannatu di a bellezza si stendeva, è i musculi spiccavanu assai più sharper.
  Allora, à u signale di u boia anzianu, cuminciaru à appiccà pesi nantu à i ganci. È u corpu di Juliana, nudu è forte, cuminciò à stende di più. È u sudore sboccava, è a pelle d'aliva brillava, cum'è unta d'oliu.
  A zitella di Russia s'hè ghjignu di novu... Ma torna strinse i denti. È pruvò à frenà u lamentu duluroso è i gridi chì scappavanu da a so gola.
  L'anzianu boia di a Cina hà dettu duramente:
  - Basta ! Avà unghje i so tacchi è preparanu u bracier.
  I torturari tiranu fora una brocca d'oliu d'aliva. È cuminciaru à lubricate cù cura i soli di Juliana. Era evidenti chì l'omu era piacè di sente e gambe nude è graziose di una ragazza assai bella. È hè veramente un grande piacè.
  A zitella à traversu u dulore in i ligamenti stesi, è braccia torcia, è spalle, sintia un vagu sensu di vergogna da i tocchi di l'exercitu.
  Ma in ogni casu, hà pruvatu à ùn gridà o lamentà.
  Dopu avè finitu di lubricating, i piedi nudi, rosati, roughened, ma senza perde a forma grazia di i sole di i veri di a zitella, cuminciaru à pile legnu magre sottu i so tacchi.
  Questa hè una tortura tradiziunale di u focu, cù arrosti di i tacchi. Hè cusì chì i pirati in Treasure Island vulianu chì u cabinu Jim Hawkins hà tacchi nudi è di zitellu. Apparentemente fa veramente male.
  Quì u focu hè statu dispostu, è un pocu di sulfuru hè aghjuntu per fà brusgià megliu, è u gasoil hè dripped.
  U boia anzianu ridacchiò... Yuliana, chì tremava dolorosamente di paura in ogni modu. E poi gridava in un dolore atroce. Iè, questu hè veramente assai fastidiosu.
  Quì u turturare purtò una torcia è accende una fiamma sottu à e gammi nudi è scagliate di una bella zitella cù i capelli rossi, lussureggianti è ricci.
  U focu s'incendia à una certa distanza da e sole di a zitella.
  À u principiu, Juliana si sentia solu una calidez piacevule, si batteva scalza a maiò parte di u tempu, è i so pedi eranu assai duru, cuparti cù una crosta callosa.
  Ma sò sempre vivi. È dopu à pocu tempu, i sole nudi di a zitella cuminciaru à brusgià. Juliana strinse i denti cun grande forza. È tuttu u listessu, un lamentu duluroso scappò da u pettu di a zitella.
  U boia hà urdinatu :
  - Avà dà li una frusta !
  U torturatore tirò una bacchetta di salice da una vasca d'acqua. Prima li sventò in l'aria. Hè volatu cù un fischiu...
  È tandu u boia chjappà a zitella à u spinu cù tutte e so forze. A pelle, u culore di cioccolatu o un pocu più liggeru, sbuchjata, è u sangue sbocca.
  U boia anzianu sclamò :
  - Faci seki ! Ùn vi cadete à morte !
  U tortore batteva, mentre allargava i so gammi. I colpi piovevanu.
  È dui altri boia mettenu in u focu, sottu à i pedi nudi di e zitelle, una legna magre, secca è impregnata d'alcolu. I fiammi liccavanu i tacchi nudi, tondi, rosa, è à u listessu tempu callu di a zitella.
  Era un dulore triplu : un trattu nantu à u rack, una frusta è u focu sottu à i pedi nudi di a zitella.
  Ma Ghjuliana, avendu riunitu tuttu u so curagiu, hà riesciutu à frenà i gridi forti, da un dulore insuppurtevule. È hà patitu cum'è una vera figliola di Russia è una vera eroina.
  I boia anu travagliatu. Un sniffle hà sbattutu a zitella nantu à u spinu, chì era cupartu di contusioni è sanguinamentu. Allora trasfirìu colpi à i glutei di a zitella.
  Dui altri fighjulavanu u focu per chì a fiamma fritta i tacchi oliati di a bellezza.
  U tormentatore anzianu pareva infelice. In fatti, a vittima ùn si lamenta mancu. Cum'è s'è a so crudele tortura ùn piglia micca. È questu hè un colpu à l'orgogliu di i boia.
  U cumandante tormentatore hà urdinatu:
  - È avà lubricate i so petti !
  I boia li piacia sta idea. Goccianu oliu d'aliva nantu à e so palme. L'anu spazzatu nantu à e so zampe, è cuminciaru à chjappà è pizzicà u pettu nudu di a zitella.
  Yuliana era completamente nuda, è si impicca cusì. È i so capezzoli scarlatti eranu tattinati.
  E i carnefici ghignavanu.
  A zitella era assai vergogna è disgustata da u toccu di i boia rudi è pelosi. È arrossì di rabbia è di vergogna.
  È i boia a palpitavanu è lubricatu i so setti, è grossi. Da i tocchi grossi di l'omi, u pettu di a zitella s'hè gonfiatu è indurita. Juliana gridò:
  - Dannà tù !
  I boia in risposta solu ghignavanu è ghignavanu carnivoramente. Ma avà u pettu hè digià lubricatu da nulla più è avete da caccià i vostri zampe à riluttante.
  Dopu à quessa, i turturari purtonu torche à u pettu nudu di a zitella. Scendinu è e fiamme toccu i capezzoli scarlatti di u pettu nudu di a zitella.
  Juliana urlò in un dolore salvaticu, indescrivibile.
  Ma dinò, cù un terribili sforzu di vuluntà, strinse i so denti perla. È si n'andò zitta. Ancu s'ella respirava assai.
  Avà i boia li frittu i so soli è i petti, stende u so corpu nantu à u rack, torcendu e so articulazioni, è a battevanu cù una frusta.
  Ma a zitella stava zitta. Ella dimustrava un grande curagiu è eroisimu.
  I boia anu travagliatu. L'anu tenutu più vicinu à u pettu nudu, poi sguassate a torcia. Battavanu cù una frusta in u spinu è in i glutei, aventavanu u focu sottu à i sole nudi di a zitella.
  In cortu, anu travagliatu in cuscenza. Ma a zitella eroina avia una vulintà più forte, è puderia frenà i so lamenti è urla.
  L'anzianu boia fece cliccà a lingua in dispiacere è urdinò:
  - È avà unge u so pettu cù oliu !
  I boia dimustravanu prontu à u turmentu. È energicamente si precipitò à smachjà u pettu nudu di a zitella. E so dita avidissima è appiccicosa si arrampicanu trà e gambe di a bellezza. È era assai vili è crudeli.
  Juliana si sentia nauseosa, è chjaramente disgustata. È e dite tutte e dita chjappà è chjappà u pettu di a zitella, è cullà più in fondu. È cusì tuttu hè diventatu vile.
  Juliana gridò:
  - Ùn pudete micca rompe u mo ànima !
  Les bourreaux lui enduisirent le sein épais et continuèrent à se sentir entre ses jambes. Ma u boia anzianu li gridava. È sguassò e so mani.
  E invece anu pigliatu è purtatu una torcia accesa à u pettu. U focu liccò u diamante più sensibile di a feminità di a zitella.
  Juliana urlò è si strinse. È era tantu dulore. Cusì insopportabilmente doloroso chì i lamenti scappavanu attraversu e mascelle strettamente serrate di a zitella.
  È si strinse, chì aumentava u turmentu.
  U boia hà urdinatu :
  - Lubricate ancu i so glutei.
  I boia si precipitonu prontu à smachjà u bellu culo elasticu di a zitella. L'anu fattu cun entusiasmu è passione. À u listessu tempu, si versanu oliu nantu à e so mani.
  Juliana era à tempu ferita è disgustata. Ma u focu si alluntanò un pocu da u so pettu è a zitella si sentia megliu. Juliana strinse i denti per chì u sangue sguassava ancu da e so gengive da a tensione. È era zitta.
  I boia li spallavanu i glutei per ch'elli brillavanu ancu.
  E poi purtonu una torcia à elli è u pettu, cù una fiamma calda. È sferiscerà, è liccarà a pelle delicata.
  Fa male soprattuttu quandu u pettu hè brusgiatu. Dighjà in u perineu, i capelli sò stati carbonizzati. È hè cusì dulurosu è dulurosu, è cumu altrimenti Juliana soffre un turmentu infernale, insupportable.
  U boia hà urdinatu :
  - È avà sbattella cù una frusta d'acciaio rossu !
  Un prufessiunali in u so campu hà estrattu un bastone rossu da u calore da u focu. È cuminciò à batte cù un ferru digià rossu in u spinu nudu, abbronzatu, digià feritu di a zitella.
  Yuliana gemì, è era cusì dulore chì a so mente era cunfusa. È ella vulia veramente spegne è perde a cuscenza. Ma in quantu à u male, si ricunnosce in un turmentu insupportable, è hà patitu assai salvaticu.
  È avà si sentia ch"ella stava per scoppià in lacrime è urlaria in cima à i so pulmoni.
  È per affucà un pocu u soffrenu, a zitella cantava ;
  Ghjornu di a Vittoria, quant'era luntanu da noi,
  Cum'è una tigna si fusa in un focu spento, C'eranu mille, carbonizzate, in a polvera, - Avemu avvicinatu stu ghjornu cum'è pudemu. Ghjornu di a Vittoria ! Ghjornu di a Vittoria ! Ghjornu di a Vittoria ! e notti à i forni a terra aperta A nostra patria ùn hà chjusu l'ochji.. Ghjorni è notti si battevanu una battaglia dura - L'avemu avvicinu stu ghjornu cum'è pudemu.Coru : Salute, o mamma, ùn ci vultemu micca tutti... Pieddi scalzi. corre à traversu a rugiada ! A mità d'Auropa marchjava, a mità di a terra, - Avemu avvicinu stu ghjornu cum'è pudemu.
  . CAPITOLU #5
  È in Cina ci era una grande guerra ....
  Natasha è a so squadra respunsinu l'attaccu di l'innumerabili esercitu di l'Imperu Celestial. I Cinesi bravamente perlati - una nazione di guerrieri.
  È e zitelle scribbled à elli cù mitragliatrici. È littiralmente falciatu tutti i ranghi.
  Natasha, sparando da una mitragliatrice è lanciando una granata cù u so pede nudu, ciselatu è abbronzatu, cantò:
  - Per u grande cumunismu,
  Ùn sparate micca !
  Zoya hà ancu battutu a fila. Allora tagliò cù spade, abbattendu teste cinesi è sguillava:
  - Per una nova fruntiera !
  E i pedi nudi di e gammi cuminciaru di novu, qualcosa di mortale.
  E poi a zitella cù u so capezzolu scarlattu pressu u buttone di u bazooka.
  Augustine hè cum'è un lanciagranate. È ancu purtatu u grillu cù un capezzolu ruby .
  A zitella pigliò è lanciava una granata cù u so taccu nudu. È strappatu assai cinese.
  E poi cantò :
  spazii spaziali,
  Morte coperta...
  Livellemu e muntagne
  Predatori succhiati!
  È Augustine si liccò e labbre, ricurdendu quantu vigori travagliava a lingua, per piacè è piacè.
  Svetlana hà ancu pigliatu u cazzo da u lanciatore di razzi pressu u buttone cù un capezzolo di fragole. È era cusì grande ...
  È e zitelle chjappà :
  - Pè u grande cumunisimu zarista !
  Dopu quì, quattru zitelle sputanu à l'unisonu ... Mille suldati chinesi sò stati abbattuti da una cuncussione.
  Eccu i zitelli - acrobatica.
  Natasha u pigliò è chirpava, è dopu à ella tutte l'altri zitelli cantavanu in coru;
  A Russia hè un gran paese
  Cumunismu di u più altu standard,
  Lada ci hè stata data da Rod,
  Taglia a spada cù a lama di Svarog!
  
  Semu e ragazze davanti
  Attaccu di Komsomol...
  È ùn ci hè altru modu
  A voce sona !
  
  Vinceremu l'avversarii
  Per a mamma Russia...
  Dopu tuttu, un cherubino hè sopra à noi,
  Diu biancu vinarà messia!
  
  Creazione in u paese
  U nostru serà più altu ch'è u sole...
  Dopu tuttu, a ghjente in tutta a Terra,
  Cumbattete bravamente per a libertà!
  
  Patria tu sì a nostra mamma,
  a più grande Russia,
  U lupu pruvò à strappà
  E ragazze sò diventate più belle !
  
  Pudemu fà questu
  Tutta a sorpresa hè abbastanza divertente ...
  Colpite à pedi nudi
  Una zitella cù u putere di u Komsomol!
  
  U Diu Negru ùn hà micca distruttu
  Dopu tuttu, hè ancu u Figliolu di a Verga di Cunniscenza ...
  È u so peste hè Svarog,
  Contemu da u sogliu !
  
  E ragazze amanu a piedi nudi
  Correnu coraggiosamente à traversu i cumuli di neve ...
  Ùn pudete micca catturà una cerva per forza
  Purtemu un RPG in u nostru saccu!
  
  Sì una zitella ama
  Seduce un tippu astutu ...
  L'hà fattu per scherzu
  Ùn mandate micca à u canile !
  
  Belykh Diu hè un grande Diu,
  Creazione in l'universu...
  È avà u dragone hè mortu
  Ci sarà una nova creazione !
  
  A Russia hè un gran paese
  In questu, e ragazze sò sempre scalze ...
  Satanassu attacca
  È e trecce di e ragazze sò visibili !
  
  Ebbè, u Diu eternu Svarog,
  Chì hà fattu prima di a Sorta di a Terra ...
  Pò piegà tutti à una volta in un cornu,
  Per e nuove generazioni !
  
  Capu Gran Ghjesù,
  Inoltre, u Figliolu, crede à Rod ...
  Lanciamu un asso, sicuru,
  U tempu serà bellu!
  
  È tandu vene u ghjocu
  Quellu chì ùn hè micca più cool ...
  Semu un tali frare
  Solu disperse i nuvuli!
  
  Diu hè a nostra famiglia onnipotente,
  Fate u pianeta più luminoso...
  Dàci tutti salute in debitu,
  Per fà più dolce !
  
  Per amore di u Signore-Cristu,
  Ritornaremu tutti i chilometri ...
  Mamma di Diu hè pura
  Abel hè vivu - Cain hè scunfittu!
  
  Quì vene un ghjornu divertente
  U Signore di l'universu divintò un geniu ...
  È invasa di ceppi d'erba,
  Per a luce di e generazioni !
  
  Eccu e zitelle scalze
  Corri veloce di novu...
  I so petti ùn sò micca silicone
  U cumunismu hè visibile hà datu !
  
  Vuliu chì e ragazze sapianu
  Batte tutti l'omi cù i so pedi ...
  Per esse un paradisu da una donna,
  Ùn calpeste micca stivali !
  
  Ebbè, in breve, hè finita.
  Seranu prestu avversari...
  A bellezza hà una ghjuventù,
  I suldati attaccanu !
  
  Hè quandu a lotta hè finita
  È Svarog alzarà e so spade ...
  Rod sarà cun voi per sempre
  Per a Mamma Russia !
  Hè cusì chì e zitelle di sti Cinesi sterminanu è cantanu.
  È quì hè ancu Stalenida in battaglia è brandisce spade. È i so petti sò attaccati à batterie speciale da a magia chì i lampi spews. È i Cinesi sò fottuti.
  Steelenida pigliò e cantò :
  - Lampi, lampi, lampi,
  A nostra famiglia nativa, scalza !
  Veronica, da un lanciatore di granate, chjappà sta donna - a classa più alta.
  È a so lingua hè tantu longa.
  Inoltre, quandu tira da un lanciatore di granate, a zitella pressu u buttone cù u so capezzolu scarlattu. Questu hè cool è grande.
  Veronica pigliò e cantò :
  - Sò a zitella più bella di u mondu,
  È duie volte dui ùn sò micca quattru à tutti !
  È cù un taccu nudu, a zitella pigliarà è dà à una granata. Hè cusì cummattitiva ella hè.
  Victoria schiaccia ancu i nemici. È i so capezzoli sò rubini in azzione. È i so puntelli nudi, cum'è usanu qualcosa distruttivu cumpletamente, chì littiralmente distrugge i nemici.
  Vittoria pigliò è cantò :
  ti macellaraghju, macellaraghju tutti,
  ti ammazzaraghju ! ti ammazzaraghju !
  È avà u so taccu nudu pigliò è succumbì à i nemici. Eccu e belle ragazze.
  Ma da u celu, Anastasia Vedmakova chjappà un colpu crushing. Ancu e ragazze in un bikini è sculacciate cun piacè.
  À u listessu tempu, a bellezza sbatte è canta di novu:
  Più altu è più altu è più altu
  U volu rapidu di i nostri uccelli...
  È in ogni elica respira -
  A tranquillità di i nostri cunfini !
  È avà sta strega di l'aria a pigliarà scarlatta, cum'è se una fragola sopramatura appughjà u buttone cù u so capezzole. È subitu una decina di missili sbattulanu à i Cinesi.
  Anastasia pigliò e cinguettava:
  - Distrughjeremu tutti cù tutte e nostre forze !
  Akulina Orlova è tornata in azione. È ella hè una bellezza cusì grande. E i so gammi sò nudi, graziosi, abbronzati è cusì seducenti chì pressu nantu à i pedali è versanu bombe nantu à l'avversu.
  Eccu e ragazze cù i capelli di foglia d'oru.
  È Anastasia Vedmakova hè rossu è cum'è una fiamma.
  È Mirabela Magnetic hà ancu capelli cum'è i denti di leone di primavera.
  È, ancu, cumu si pigliarà è incrustà, pressendu un capezzolu chì scintilla cum'è un rubino. Sta zitella hè a distruzzione stessu.
  È cusì hà pigliatu è liberatu una nuvola sana di agulla velenosa à u nemicu. Ella pressò i so pedi nudi nantu à i buttoni, sputendu rigali di morte.
  Allora circa gorgogliò:
  - Sò u più forte in u mondu,
  Schiacciate l'avversarii in l'aria !
  È a zitella cumu si mette à nuda i so denti di perla. Questu hè veramente l'acrobatica di a zitella, è i so capelli brillanu cum'è e cupole di e chjese ortodosse.
  È ella, per esempiu, pò torce qualcosa di più pretenziosu.
  È Anastasia Vedmakova pigliò è, cù i so pedi nudi, mandò un cubu sanu di vetru velenoso à u nemicu. Sploderà, è l'innumerabili corpi di i Cinesi urlaranu. È li rompe in picculi pezzi.
  U guerrieru rossu cantava :
  - L'assassiniu, l'assassiniu pirate senza dite,
  Notte è ghjornu, ùn importa micca !
  È dinò, contr'à i nemici di l'aviò, un tali assassinu è distruttivu pigliarà è culpisce.
  E ragazze di l'aria mostranu prublemi infernali è u più altu ligame di distruzzione.
  Oleg Rybachenko, stu omu eternamente ghjovanu, chì s'assumiglia à un zitellu di circa dodici anni, fischiarà è fischiarà.
  Ravens, avè ricivutu un attaccu di cori, svenuti è si trovanu in un bloccu. I so capi affilati trapanu i cranii di i Cinesi. Questa hè una lotta veramente dura.
  U zitellu face un truccu cù e spade - una dama di trump è una decina di teste chinesi cascanu à una volta.
  Oleg Rybachenko, tagliendu i nemici à a mità, è scaccià i piselli di distruzzione cù i diti nudi di i gammi di i zitelli, sguilla:
  - Gloria à i tempi di u cumunismu,
  Distrughjemu u jugu di u pacifismu !
  Margarita Korshunova, dopu avè tiratu l'asso di mazze cù e so spade, tagliò a testa è chirmò:
  - Gloria à i dii russi !
  È i pedi nudi di a zitella pigliò è scacciò un pezzu di distruzzione è distruzzione à u nemicu.
  È Margarita pigliò è cantò :
  - Per u grande cumunismu,
  Fermemu a maiò parte di u salvaticu !
  Eccu una zitella di livellu colossale.
  È i guerrieri sò ancu pressendu.
  Alyonka agitò e so spade. E tagli. È tandu pigliarà a presa di a granata cù dita tenace. È cumu scaccià u nemicu. È un gran numaru di chinesi romperanu.
  Alenka pigliò e cantò:
  A lotta hè santa è ghjustu
  Ragazze scalze in u bughju...
  Lutta ligera micca per a gloria -
  Per a vita in terra !
  È a zitella ride.
  Anyuta distrugge ancu l'avversari cun grande passione. È tandu u so pettu era espostu. È hà pigliatu u capezzolu scarlattu mentre pressu u buttone di u joystick.
  E poi vola mine in u nemicu.
  Hè cusì chì e ragazze trattanu cù i nemici. È sò cusì scalzi, cusì sexy è forti.
  Anyuta hà pigliatu è cantò :
  - Grazie à Diu Ghjesù
  L'umanità salvata cù u so sangue...
  Ùn lasciate micca à a tentazione di e persone
  Hà datu u so ordine à u populu sacru !
  I capelli rossi, in lotta, Alla hà osservatu aggressivamente:
  Diu hè solu una illusione!
  Allora pigliò è pressu u grillu cù u so capezzolu rubino. E quantu fiamme viulenti spuntavanu da ellu.
  Alla nutò, sventandu i denti è cantendu :
  - Felice senza Diu
  Hè pussibule diventà ...
  Pigliate un omu
  Più riccu in lettu !
  È cusì, dopu à stu passaghju, u diavulu cù un vestitu rossu ririarà.
  Iè, questa hè una zitella chì pò fà qualcosa. È ella ama assai l'omi. È sopratuttu li piace à travaglià cù a so lingua. Ella ama tuttu tantu.
  Maria si batte ancu cù l'armata cinese. È u face cun grande furia.
  Una zitella cù i capelli di u culore di foglia d'oru hà pigliatu è tirò agulla velenosa da i fucili mitragliatrici.
  Tagliò assai cinese è sguillava:
  - Cavalli bianchi, cavalli bianchi,
  Ùn ci pigliarà micca! Ùn ci pigliarà micca!
  È cusì Maria pigliò è cù i so pedi nudi lanciava un rigalu assassinu di distruzzione.
  È dopu emessu:
  - U diavulu hè quì
  U diavulu hè quì...
  A vita è a morte -
  Puru ingannu !
  Olimpia, scrivendu nantu à i Cinesi, hà nutatu:
  - Chì ghjè a verità ?
  È a pigliò dinò è cù gammi forti è nudi lanciava una canna di splusivi.
  Ella rotolava è sbatteva. È tutta a battaglia di l'imperu celeste volò altu in u celu.
  Olympia hà pigliatu è sbattu di novu. È hà ancu utilizatu un nipple scarlet, cum'è una grande fragole.
  È u guerrieru cantò :
  Seria in celu, saria in celu !
  A piedi nudi è tanta neve !
  Alenka hà dettu cù una risata:
  - Diavule, diavulu, diavulu salva,
  Qualchissia, qualcunu hà purtatu u virus ....
  Dateci, dateci spade in manu,
  Ancu Cristu ùn aiuterà !
  Olympias pigliò una manguera è ne mandò un jet di benzina spumosa. S'hè lampatu cum'è un lanciafiamme. È avà un jet di fiamme cascà nantu à i Cinesi. È brusgiamu.
  È Olympia cantava:
  Chì tipu di creatore
  Paradisu o Infernu...
  ammazza tutti -
  U to velenu !
  È u guerrieru l'hà pigliatu è strincò l'ochju cù l'ochji infernali. Alludu à l'epidemie di coronavirus in u XXI seculu. È sta epidemia infernale hà tombu tutti. È a quistione hè stata: perchè Diu hà bisognu di questu?
  Ma avà i tempi sò diffirenti è e zitelle sò solu cummattenti cù i Cinesi.
  Marusya pigliò una granata putente in e so mani, spinse via cù e so gammi nudi è musculi, è rughjò:
  - Per i cambiamenti cosmici !
  Matryona u pigliò, scopre i denti, è lanciando qualcosa di grande è assai distruttiva:
  - Cambia - i nostri cori dumandanu,
  Cambia - i nostri ochji dumandanu!
  Alenka, sparendu à i Cinesi è lanciando granate cù i so pedi nudi, hà pigliatu cun grande eccitazione:
  - In a nostra risa è e nostre lacrime,
  È e pulsazioni di i vini !
  Cambia, aspettemu u cambiamentu !
  Anyuta hà nutatu aggressivamente, falciandu i so avversari è pressu u buttone cù u so capezzole di pettu di fragole:
  - Tuttu u paese hè abbracciatu da a perestroika,
  In u nostru paese, l'atomu hè spartu !
  Alla i capelli rossi, schiacciando l'inimico, con l'aiuto di dita nude, e capezzoli scintillanti come rubini, sustinia l'impulsu:
  Cunnosci a pulsazione di u core è di i vini,
  Lacrime di i nostri figlioli-mamme....
  Maria scacciò à u nemicu, cù qualcosa di assai mortale, è aghjunse, scoprendu i denti:
  Dicemu chì vulemu cambià
  Scacciate u ghjugu di e catene di u dragone !
  L'Olimpiadi cunfirmati vigorosamente. À u listessu tempu, e zitelle l'anu pigliatu è cù i so sole nudi alluntanò una bomba cù un fusible, chì volava in l'aria è stringhjeva:
  - A fine di u jugu di u dragone !
  E ora e zitelle sò di novu in eccitazione è trance di cummattimentu.
  Olimpiada, scribbling à i nemici cù una mitragliatrice chì pruducia rigali di grande calibre, hà nutatu:
  - Da u male dragone
  U genus hà salvatu a Terra ...
  È l'ombra di u celu
  Hà lasciatu a ghjente !
  Alenka hà dichjaratu in modu aggressivu, sfracciandu brutalmente i nemici, cù maniere aggressive:
  - Diventaraghju u campionu mundiale assolutu,
  È mi piegheraghju ghjustu finu à l'Oceanu Pacificu !
  Eccu e ragazze cù i so prucessori infernali.
  E i pedi nudi di e bellezze, tiranu qualcosa assai aggressivu, purtendu à a morte.
  Anyuta rimarcò, pressendu u so capezzonu scarlattu nantu à u buttone di u mortaru, è sfraccia i Cinesi è rugi :
  - Per a grande taglia chì l'omi anu !
  Queste ragazze sò assai belle è capiscenu ciò chì significanu l'omi forti. Sò divertenti è aghjunghjenu energia.
  Alenka agisce assai bellu, è dà colpi di schiacciamentu cù i so pedi nudi.
  È volanu di novu cù granate di forza.
  I guerrieri si battenu. È un cisterna di flamethrower passa da u latu. Lascia un jet di focu viulente. Infiamma e brucia tutti a morte. È i fiumi scorri cum'è fiamme erupte da un vulcanu.
  Passò un grande tank. È lasciatu daretu à una massa di cadaveri carbonizzati.
  Luttandu Alla pigliò è fischiò :
  - Divertenti, divertenti, scuntremu l'annu novu !
  Dopu à quessa, a so gamba nuda è graziosa hà tornatu u rigalu di a morte di un putere colossale è distruttivu. È strappatu assai cinese.
  L'aviò d'Albina è Alvina volavanu sopra e zitelle. Sti picciotti cuminciaru a culpisce i suldati di l'Imperu Celestial cù missili.
  Albina pressò u buttone cù u so capezzolu scarlattu. Ella bombardò un battaglione cinese interu è chirmò:
  - Sò a donna più bella di u mondu !
  Alvina sbatte ancu à i nemici cù una racheta, usendu un capezzolu di rubino è sguilla:
  - Gloria à i tempi di u cumunisimu !
  È dinò mandarà qualcosa letale, usendu u so taccu nudu. Sta zitella hè una bionda assai bella.
  È nantu à a terra, Maria, una zitella cù i capelli di u culore di foglia d'oru, pigliò u stessu capezzolu u culore di fragole maturi mentre pressu, è libera mine à l'avversari cun grande putenza distruttiva.
  Allora a zitella pigliò è cantò :
  - Sò u più bellu in u mondu,
  Passaghju à traversu i cumuli di neve scalzu !
  È a zitella pigliò è mustrò a so lingua. U guerrieru hè diventatu più frescu è più putente.
  Maria pigliò è torna cù u so taccu nudu, tondu, hà lanciatu qualcosa distruttivu.
  Immediatamente, parechji piselli splutavanu.
  È fracassatu un battaglione sanu di suldati di l'Imperu Celestial. Questu hè veramente estremamente cool.
  Maria pigliò e cantò :
  - Venite à mè u zitellu nudu Alik,
  Portate i picciotti - tutti nudi ancu !
  È cumu u guerrieru riderà è mostrarà a so lingua, è dopu cumu sputarà.
  Ma l'Olimpiadi hà pigliatu è, ancu, cumu sputà. È a luce pigliarà è vola da a so bocca. È brusgiate assai cinese. Questa hè una zitella - dicemu chì a donna hè super.
  E poi i so gammi nudi è forti piglianu è scacciò un barile di nitroglicerina.
  È quellu, cumu splode ... È l'esplosione serà una distruzzione assai colossale. È cum'è s'è qualchissia avia lanciatu una piccula bomba atomica.
  Eccu quante zitelle ci sò, è ruggiscenu cum'è salvatiche è indomabile ...
  Quì in a battaglia hè Olga cù u so flamethrower. È a zitella corre, lampendu cù tacchi nudi è tondi.
  È brucia i Cinesi, brusgia duramente...
  Quì sò ancu i boia. Anu torturatu a zitella Serafini. Di sicuru, per principià, hè stata spogliata è cercata completamente nuda.
  E zampe di l'omi brutti cullà in i lochi intimi di a zitella. È si sentenu u so pettu, li solleticavanu i tacchi.
  Anu cullatu in a so bocca, cullò in l'anu cù i so dite. È tandu Serafinu hè statu infilatu in u culo è un bastone.
  A zitella gridava di dolore è umiliazione. È era cusì disgustante.
  E continuavanu à tuccà ella...
  E poi piglianu è si pusonu nantu à una sella speciale. È l'aghi d'azzaru scavatu in a bellezza di a vagina. È strinse i denti è urlava di dolore.
  Hè stata allungata. È pusonu un pesu da un latu, appiccà da un ganciu. È da l'altra banda, l'esecutori anu ancu sbulicatu u pesu. Era cusì caru in quantu à causà dolore.
  È a zitella si lamentava è rugiava. È era in un dolore insopportabile. È tandu a zitella hè stata battuta di novu cù una frusta.
  È si mette in sella. L'aguglie puniscenu u so pettu, i pesi sò avvitati à i so gammi. È una frusta li cascò nantu à u spinu. Più precisamente, ancu dui fruste sò stati battuti da forti boia di Cina.
  E poi purtonu una torcia à a gamba diritta è a fiamma liccò u taccu tondu è rosa di a zitella. E poi i boia anu purtatu una torcia à a gamba manca. È focu taccu nudu, ancu liccatu, ma da l'altra parte.
  È a zitella gridava torna cun furia salvatica. L'anu sbattutu cù dui fruste, arrustianu i so pedi nudi, è à tempu a battevanu cù una frusta. Ma questu ùn era micca abbastanza per i boia da a Cina per vede.
  È cuminciaru à lubricate u pettu di a zitella cù e zampe brutte. È l'hà pattu cù una grande aggressività. È a zitella gemeva di dulore è si sentia cum'è un scarabeu chì si smontava per parte.
  Ma tandu u so pettu s"indurisce da i tocchi ruvidi di i boia è si gonfia. È a zitella hè stata assai megliu. È quì dinò i torchi sò purtati à u bustu nudu di a bellezza. È andemu u focu.
  A zitella urlava in una frenesia salvatica da u dulore infernale. È e zitelle sò assai belle è assai sexy quandu flog è torturanu.
  È tandu li pizzicanu u pettu, è arrusta i so gammi nudi è graziosi, è a stende cù pesi, è ancu brusgianu i so petti.
  È solu avà u capimachja cuminciò à dumandà dumande. È a zitella tace. Più precisamente, micca ch'ella sia silenziu, ma i so chianci ùn aghjunghjenu micca parolle separati. Ella urla solu.
  Per ordine di u capimachja, i verge d'acciaio cù stelle taglienti sò stati eliminati da u bracier.
  Brillavanu crimson da u calore.
  È cuminciaru à batte a zitella à u spinu, senza alcuna paura è cun furia inumana.
  Hè cusì chì hà feritu cum'è l'infernu. Ùn meraviglia chì questi sò boia chinesi...
  Ma ancu questu li pareva micca abbastanza. In u capu di a zitella era ancu messu una ghirlanda di ramoscelli. Soffrenza aghjuntu.
  Oleg Rybachenko, cuntinuendu à luttà, è scacciò piselli di morte cù e dite nude di i gammi di i zitelli, chirped:
  - Aspittendu a vittoria, aspittendu a vittoria,
  Quelli chì bramanu di rompe i catene...
  Aspittendu a vittoria, aspittendu a vittoria -
  Puderemu scunfighja u male, a bughjura !
  Margarita Korshunova, cuntinuendu à taglià i Cinesi, hà sbulicatu, disegnendu una farfalla cù e so spade:
  - Gloria à u grande, santu cumunisimu,
  Facemu u mondu un locu più felice...
  Distrughjeremu u cattivu pacifismu
  Per amore di a grande, sacra Russia!
  Dopu à quessa, a zitella hà pigliatu è lanciatu una decina d'aghi velenosi cù i so pedi nudi, culpitu u nemicu. È era tantu divertente.
  Oleg Rybachenko pigliò è cumu si fischiò, brandendu e so spade. E millaie di corbi chì si sò ghjunti à u campu di battaglia cascanu nantu à a testa di i suldati chinesi.
  U Terminator Boy hà cantatu:
  - Per u bene di u Svarog Russu,
  Creemu un pocu di più !
  È dinò, i pedi nudi di u zitellu l"avianu pigliatu è lanciavanu un rigalu assassinu di morte. È una tale forza cù un pezzu d'antimateria chì un reggimentu chinu sanu brusgiò in i fiammi di l'annihilazione. È u zitellu chì hè ancu Superman - cantava:
  A Russia hè u nostru putere sacru,
  In questu, a Verga Onnipotente hà custruitu Eden ...
  Volontà putente, è gloria senza limiti,
  Ùn averemu micca prublemi prestu !
  
  IVAN U SESTU - U GRANDE RE
  U rè Carlu XII hà scappatu di a morte durante a guerra in Norvegia, è ancu avè fattu a pace cù Petru u Grande, hà sappiutu cunquistà stu paese. È a Svezia si move un pocu da a scunfitta. In u 1740, durante a regenza di Leopoldovna, Carlu XII attaccò di novu ... È hà sappiutu, apprufittannu di u fattu chì Biron hè statu abbattutu, è u caosu è u caosu in Russia, pigliò Vybor è San Petruburgu.
  In ogni casu, l'armata russa si ricuperò dopu i fallimenti iniziali è hà sappiutu ricuperà a capitale di Russia. Svezia hà sappiutu mantene solu Vyborg.
  Ma u cursu di a storia hà cambiatu un pocu. Ivan u sestu ùn hè statu abbattutu, cum'è u colpu falliu. È hà tenutu u so tronu. Carlu XII morse à l'età di settanta anni in u 1752, dopu avè rignatu per cinquanta-cinque anni. È u so regnu era u più avventu di a storia.
  Dopu una pausa in u 1757, a Russia era in guerra cù a Prussia. Sta volta, grazia à u fattu chì Ivan u Sestu, digià adultu, era nantu à u tronu, a guerra finisci cù a scunfitta cumpleta di Prussia è l'arrestu di Fidiricu II. È questu hè diventatu un grande successu per a Russia. Allora a Russia hà annessu a Pulonia, più precisamente a Commonwealth, è hà scunfittu a Turchia. Ci era dui guerri cù l'Imperu Ottumanu. È a seconda finita cù a cattura di Custantinopuli è a cunquista completa di l'Imperu Ottumanu. A Russia Tsarista hà vintu assai vittorie - ghjunghjenu à l'India, è ancu catturà l'Africa di u Nordu. Allora Suvorov hà pigliatu l'Europa sana, cù a Francia rivoluzionaria.
  Solu a Gran Bretagna hà pruvatu à resistà. Ma u brillanti Nelson fù scunfittu da u più brillanti è successu Ushakov. E seguita da un sbarcu cù a cattura di Londra.
  Tutta l'Auropa hè stata cunquistata... Allora ci era digià una campagna in Africa in u XIXmu seculu. Hè assai successu, è hà pigliatu l'India. E poi e truppe russe avianu digià invaditu, è catturà u Canada è ghjunghjenu à i Stati Uniti.
  In u 1815, à l'età di settantacinque anni, Ivan u Sestu - u più grande - morse. U so regnu era u più longu trà i paesi più o menu significati in a storia di l'umanità. Settantacinque anni di putere. True, ci vole à dì chì u mandatu era nominali, per via di a reggenza. Ma u listessu si pò dì di Louis XIV.
  E Ivan u sestu, chì era in a storia vera un zar fallutu chì hà finitu a so vita in prigiò, in alternativa hè diventatu u più grande regnu in a storia di u pianeta Terra.
  U so figliolu, Petru Terzu, divintò u novu rè. Stu monarca cuntinuò a pulitica aggressiva di u so babbu. È compie a presa di cuntrollu di a Cina. A Russia hà ancu scunfittu i Stati Uniti, cunquistà stu territoriu. E digià sottu Lisandru Primu, l'Armata latina cù u Giappone hè statu ancu cunquistata. E Lisandru II compie a cunquista di l'ultimi paesi di u mondu, cumpresa l'Australia.
  Cusì, un imperu mundiale hà risuscitatu novu ...
  Tuttu pare esse bè, ma l'imperu hà l'autocrazia è a servitù. È i rè tentanu di rallentà u prugressu. Chì, però, hè impussibile. È in u 1953, a prima persona in questu casu, u prìncipi Alexei, volò in u spaziu.
  È in u 1967 volanu à a luna per a prima volta. È deve esse nutatu assai cool.
  Dapoi u volu à Mars hà fattu digià in u 1988. Chì hè sempre megliu cà in a storia vera ...
  À pocu à pocu, i rè cuminciaru à pagà più attente à u spaziu. Il y avait des vols vers Venus et au-delà...
  U novu Tsar George u Primu, ancu in u 2020, hà decisu per a prima volta in a storia di Russia di fà elezzioni à a Duma di Statu è di stabilisce una custituzione.
  U novu monarca relativamente ghjovanu hà ancu scrittu una seria di aforismi alati;
  Pensà cum'è un circu richiede un funiculu!
  L'amore hè un sentimentu cum'è una flauta, solu a musica hè assai più dolce !
  I pulitichi sò spessu volpi è mai leoni, perchè a pulitica ùn hè micca un affari reale!
  Un zitellu senza lotta hè peghju chè un cane !
  L'onestà hè una qualità rara per i pulitici, soprattuttu quandu si cuntà u votu !
  In a pulsazione di u core è di i vini, vulemu cambià ... ma micca invechja !
  A ghjuventù hè inestimabile cum'è l'oru, si sbiadisce solu più veloce cù u tempu!
  A ghjuventù prumove scuperte, cum'è una brisa fresca à una vela !
  A ghjuventù, à u cuntrariu di u vinu, perde u valore cù l'anni, ma guadagna forza !
  I robots in fantasie sò nati da a pigrizia umana, ma incarnati da una diligenza superumana!
  Più cumandanti, menu ordine, menu ordine, più perdite !
  A zitiddina hè cum'è soldi durante l'inflazione, u più preziosu, u più veloce si parte cun ellu!
  Generali di quercia, pruducia i cofani di lignu !
  U generale hè cum'è un barile, soprattuttu viotu !
  Quandu i generali sò querce, a densa ignuranza fiurisce !
  Mente è fantasia, cum'è u maritu è a moglia, solu a luna di miele hè veramente dolce quandu a sogra di sustegnu di a realità!
  U numaru di ordini ùn hè micca sempre proporzionale à u valore, ma sempre riflette u favore di u superiore!
  L'oliu hè veramente oru neru, avvelena a natura, annerisce i cori, annebbia a mente!
  L'oliu hè cum'è u sangue neru di u diavulu - avvelena a carne è l'anima!
  A mente hè un salvatore in mani intelligenti, è un club di macelleria in e zampe di un idiota!
  Hè più faciule fà un pupu di neve in bocca di un vulcanu in erupzione chè di truvà una scuperta chì ùn hè micca stata aduprata per scopi militari !
  Apertura per a guerra equivale à chjude parechje porte di a vita pacífica!
  Se vulete evità una lotta - pompa i musculi, se vulete evità a guerra - custruite un esercitu!
  A diplomazia hè alleggerita da u pesu di e spese militari, i negoziati sò pugni pesanti !
  Ùn prumettite micca a luna da u celu, vi tuccherà à ululà cum'è un cane quandu a ghjente vene à fà una dumanda !
  I cori esigenu vindetta, ma nunda di più astutu è male chè u core umanu - allora chì a mente dà u pirdunu!
  Per avè una cugliera, hè necessariu di plantà parassiti tuttu l'annu!
  Piantendu una pigra una volta, pudete avè una cugliera tuttu l'annu!
  U discorsu rossu pò imbiancà una reputazione negra, ma ùn adornarà micca a vita di un incolore per cunsiderazione!
  I miraculi di a scienza, simu privati di l'avè, i miraculi di u prugressu sò assai interessanti!
  U miraculu principale di a scienza ùn colpisce micca, ma ricumpensa!
  A scienza ùn hè micca un lupu, ma abbanduneghja u boscu, s'ellu ùn ci hè micca un pastore di pecuri di rispunsabilità erudite!
  U principiu ùn deve esse frisky, vi rallinterà à una data, ma a lentezza à u principiu congelarà a fine!
  U principiu hè cum'è l'apertura in un ghjocu, duvete sviluppà più veloce, ma ùn move micca senza pensà à i pedini!
  Un puliticu ideale hè cum'è un cavallu à u travagliu, ma micca un sumere in i cunsiglii !
  L'amore hè, sicuru, un sintimu maravigliu, solu quandu ùn hè micca appiicatu à l'alcohol!
  Parechji cuochi sguassate u porridge versendu u latte curdled in a pasta!
  Un puliticu hè un artista, solu ellu ùn macchia micca a tela, ma ellu stessu !
  I rè ponu fà tuttu, ma i monarchi ùn volenu quasi nunda per u populu!
  Solu u rè chì ferma per u populu !
  Ci hè solu duie cose in u mondu fora di u cuntrollu di u Creatore: sentimenti umani, è stupidità umana, soprattuttu quandu mi sentu cum'è persone intelligenti!
  Ùn importa micca quale hè u presidente, ciò chì importa hè quale hè u rè in u vostru capu !
  Guerra, senza locu di riflessione, l'epica di a morte è di a pazzia !
  Solu quelli chì anu una mente al di là di a raghjoni sò pazzi !
  Una vittura ùn hè micca solu un mezzu di trasportu, ma un lussu chì solu l'idioti skimp on!
  U tipu d'ecunumia più sguassatu, per scaccià u prestigiu !
  Certe volte perdiamu, qualchì volta morimu, ma i Russi ùn si sò mai inginocchiati !
  L'abilità rimpiazza a quantità, ma a quantità pò falsamente falsificà solu l'abilità!
  - In un corpu sanu, è u spiritu di l'ambale - è a debulezza di a carne - l'anima sbiadita!
  U sangue brilla cum'è l'oru, ma l'anime metalliche arrugginiscenu da ellu!
  Ancu l'oru s'arrugginisce s'ellu ùn hè micca lampatu un core!
  A tortura ùn hè micca divertimentu, ma travagliu duru da u settore di u serviziu, in quale a pietà per u cliente hè fatale per voi!
  L'anima di un omu riccu hè patriottica, micca più chè quella di una munita d'oru, induve a piglianu è si ferma !
  L'oru hè giallu cum'è u culore di u tradimentu, dolce cum'è a vulintà di un opportunistu, pisanti cum'è a cuscenza di un traditore !
  U dulore hè cum'è una suegra, obsessiva, brutta, vogliu caccià, ma ... senza ellu ùn vi maritate micca cù a vittoria!
  Quandu u nimicu ùn si rende micca, u distrughjenu, è quandu ùn si rende micca, l'ingegnu porta a vittoria !
  Ùn importa micca chì e femine di u nimicu mori, hè un disastru s'è i nostri masci anu torciatu u cervellu !
  Hè faciule in battaglia quandu l'apprendimentu ùn hè micca un turmentu, ma un divertimentu utile!
  Ancu in e parolle di Cristu, i so servitori cercanu qualcosa chì serve à l'arbitrariu senza divinità!
  Un grande armariu cascarà rumorosamente, è una gloria forte va à quellu chì l'hà abbattutu!
  Quandu a maschera hè abile, ùn avemu micca bisognu di scusa!
  Più spessu i fiumi rossi scorri per via di discorsi rossi è atti neri !
  - Quale hè distinatu à esse pugnalata, ùn deve micca tremà nantu à a corda !
  Cum'è sempre, hè stata, ma ùn vulianu micca!
  A morte meriteghja una parte megliu cà a vita, perchè a so durata lascia incomparabilmente più parti da sceglie ! -
  Garanzia dà garantitu arrubatu!
  Una munita fatta d'oru hè molle, ma più mortale chè una bala, chjappà ghjustu in u core è caccià u cervellu !
  A tecnulugia hè u diu di a guerra - è u so sabotatore hè un ateu!
  Diu hà criatu l'universu in sei ghjorni, è l'omu paga per tutta l'eternità per un minutu debulezza artificiale!
  Sò intruti nantu à a lana, ma ùn sò micca tornati cù un telefuninu !
  Corri, ma ùn scappate, sparate, ma ùn tirate micca in daretu, chjappà, ma ùn luttate micca, è u più impurtante, beie, ma ùn ti imbriachi !
  Nimu hà bisognu di l'arechje di un sumere mortu, ma l'audizione di una volpe viva hè un rigalu per quelli chì ùn anu micca bisognu di sumere per ghjunghje u so scopu !
  Scarpa a mente, resterete per sempre un vagabondo !
  A guerra hè aria per i pulmoni, ma solu mischiata cù u gasu binari !
  Sì u nemicu ùn vole micca rinunzià è ùn sà micca perdiri, l'obligeraremu à rinunzià è svizzemu per vince !
  I cattivi amanu a magia nera, i boni cattivi bianchi !
  A morte in una guerra hè dura in u prucessu, disgusting in percepzioni, ma quantu grande à a fine! Allora a guerra porta salute à l'ànima, indurisce u corpu, è pulisce a billetera!
  Calchì volta a guerra riempia i portafogli grandi, è in proporzione diretta à a pienezza di u sangue spulsatu, è u viotu di u cori currutti!
  U duvere à a Patria hè rossu cù pagamentu di devozione disinteressata !
  A guerra hè una prova per i intelligenti, tempera per i forti, divertente per i stupidi! -
  Esse una risa ùn hè micca divertente, fà chianciri l'altri ùn hè micca noioso!
  Un bon regnu hè cum'è u meli di zuccheru, prima si leccanu, dopu u sputanu!
  È u regnu male, cum'è l'assenzio, sarà prima sputatu, è poi calpestatu !
  Iè, l'oru hè dolce, ma un scudo impenetrable hè facilmente forgiatu!
  A qualità sempre supera a quantità - ancu un oceanu di porridge d'orzu ùn hè micca un ostaculu per un ascia!
  U male hè pienu di forza quandu u bè hè debilitatu da a paura!
  Un scherzu hè bonu per u locu, una cucchiara per u pranzu, ma l'aiutu hè in prublemi!
  Pudete esse furtunatu una volta o duie volte - senza abilità, a furtuna si ne va !
  Quale hè micca Léon Tolstoi, quellu vagabondu literariu !
  
  COME NAPOLEON ESTÀ IN MOSCA PER Kiev
  Napulione hà sceltu un pianu alternativu di guerra cù a Russia. Andò à Kiev è hà scunfittu e truppe russe. È hà criatu un pupu Little Russia. Dopu ci hè stata una guerra è l'accessu di Bielorussia è Lituania à u Ducatu di Pulonia, chì fù rinominatu u regnu. L'Austria hà ancu ricevutu un territoriu ucrainu. A Russia, essendu scunfitta, divintò una putenza minore. In u 1815, Napulione lancia una campagna contr'à Turchia.
  Sconfiggiu l'Ottumani è pigliò Custantinopuli. A Grècia hà guadagnatu l'indipendenza, a Bosnia-Erzegovina hè diventata parte di a grande Italia, chì saria statu messu nantu à u tronu da u figliolu di Napulione Bonaparte. Rumania era inclusa in l'Austria, chì hà fattu l'imperatore in relazione cù Napulione. A Bulgaria è a Serbia anu acquistatu l'indipendenza, cum'è l'Albania, ma diventenu vassalli di Francia.
  È a Grecia hè un vassallu di a Grande Italia formalmente indipendente.
  In Turchia, in fattu, solu a capitale Istanbul hè stata in i Balcani cù un picculu pezzu di terra.
  Tuttavia, a guerra ùn hè micca finita quì. Napulione hà lanciatu una invasione di u Maroccu è l'Algeria. Ma a flotta britannica hà interferitu cù i Francesi. A guerra cù l'Inghilterra si trascinò. Ma l'ingegnu Napulione hà sappiutu di piglià Gibraltar, è scunfighja i britannichi cù e so forze superiori in terra.
  Dopu à quessa, i Francesi anu bluccatu u strettu è anu pussutu catturà tuttu u nordu di l'Africa, cumpresi l'Eggittu è u Sudan. Durante a lotta, i Francesi avianu i primi sottumarini di u mondu. L'Inghilterra hà cuminciatu à purtà enormi perdite.
  Napulione hà tutta l'Europa è una parte di a Russia sottu u so cuntrollu. È a Gran Bretagna ùn hè micca u so rivale.
  Pocu à pocu i francesi vincenu i britannichi. Anu custruitu più navi cù una populazione è risorse assai volte più significativu. In fine, in u 1931, Napulione sbarcò in Gran Bretagna, è dopu avè sviluppatu e so truppe, pigliò Londra.
  A Gran Bretagna si rende ... Un tributu tamantu hè statu impostu à ella è tutte e culunie tornanu francesi.
  Napulione era digià troppu vechju, è mandò i so generali à a battaglia.
  A Francia hà luttatu cù i Stati Uniti è in l'America Latina per mantene numerosi culunie.
  Napulione, chì hà campatu per settanta anni, chì ùn hè micca cusì pocu per un grande geniu, è per i standard di u XIXmu seculu hè mortu in u 1839. U so figliolu Napulione II, un biondu altu chì ùn s'assumigliava micca à u so babbu, ereditò u tronu à vinti ottu anni. E, sicuru, cuntinuò a guerra. Mentri in generale in i culunii.
  In più, Napulione II avia qualchi idee interessanti. In particulare, hà tenutu un referendum è hà unitu Francia, Italia è Austria in un statu.
  È questu hè ancu micca male ... E in Prussia si mettenu u so parente nantu à u tronu.
  È a Commonwealth era guvernata da u figliolu illegittimu di Napulione è da a panna polacca di Valencia.
  E truppe di Napulione II eventualmente finiscinu di i Stati Uniti è catturà l'America di u Nordu è u Sudamerica sanu. Allora l'Africa hè stata invadita. Si stende in India è Cina.
  In u 1860 ci era una guerra cù Russia. Questa volta Mosca è San Petruburgu sò stati pigliati. Un referendum hè statu fattu, è a Russia, finu à l'Oceanu Pacificu, hè entrata in a Commonwealth. È tandu a Commonwealth fusiona cù a Francia. Tandu ci era digià una guerra in Cina è un sbarcu in Australia... Nabulionu II regnò sin"à u 1883 fin"à ch"ellu morse à l"età di settantadui anni, avendu cunquistatu guasi u mondu sanu.
  U so nipote Napulione III hà sappiutu u tronu. Sutta stu monarca, l'ultimi guerri finiscinu infine cù a cattura di u Giappone, Filippine, altre isule è terri in Asia, è ancu a Nova Zelanda.
  A furmazione di l'imperu mundiale hè stata cumpleta... Napulione Terzu divintò u cunsumatore di a storia di e guerri.
  È avà l'umanità avia una strada per u spaziu.
  In u 1917, u primu omu volò in u spaziu. È in u 1922, un volu versu a luna hà fattu. È in u 1930 à Mars.
  L'umanità cunquistò u spaziu ... À a fine di u XXu seculu, i stabilimenti umani eranu digià in tutti i pianeti di u sistema sulari.
  È in 2020, a prima spidizioni interstellare principia. Immediatamente sette navi spaziali cuminciaru à a stella Sirius, chì rotò parechji pianeti. È unu di elli era vivable.
  Una nova era di espansione interstellare hè stata inaugurata.
  È l'espressione - per andà in Mosca attraversu Kiev, hà acquistatu un novu significatu.
  
  TRE ASSI BUGS FISSI
  Hitler trivially ùn hà micca turnatu a Quarta Armata Panzer in u Caucasu. È in u risultatu, i Nazis anu pussutu piglià Stalingrad subitu. Un pocu prima prima di quessa, u Giappone avia vintu a Battaglia di Midway è catturà l'Arcipelagu hawaiianu duminendu completamente l'Oceanu Pacificu.
  Rommel ancu ùn hà micca pausa, dopu à a caduta di Tolbuk, è ùn permettenu micca à i britannichi di stallà in a difesa, hà scunfittu cumplettamente in Egittu. Inoltre, e truppe di Rommel anu pussutu catturà l'Iraq è u Kuwait cù u sustegnu di a pupulazione lucale.
  Stalin hà pruvatu à ricuperà l'Iraq, ma Turchia hà ancu intrutu in a guerra da u latu di u Terzu Reich. È in u risultatu, l'URSS cascò sottu à un colpu duppiu. Chì tandu hè diventatu triplu in u Far East è hà apertu un secondu fronte è u Giappone.
  Apprufittannu di u mumentu, i tudischi si n'andò in u Mari Caspiu è taglianu u Caucasu per terra.
  In u risultatu, u cursu di a guerra hà cambiatu. L'URSS hè stata custretta à utilizà una parte di e so forze per mantene l'Estremo Oriente da i Giapponesi. È i tedeschi avanzavanu senza prublemi. I Turchi piglianu Erevan, Batumi è altre cità in u muvimentu è sfondanu e difese attraversu è attraversu.
  Tutti i tedeschi è i giapponesi avanzavanu. I samurai anu sappiutu sorprenderà a flotta sovietica in Vladivostok è l'affondanu senza cerimonia. È catturà a maiò parte di a Mongolia.
  À l'annu novu, i Nazis anu captu tuttu u Caucasu, cumpresu Baku.
  Hè stata una vittoria clamorosa è un colpu cruent à l'URSS. Stalin si spaventava, ma ùn pudia fà nunda.
  L'inguernu era calmu. Solu ci hè statu un tentativu di sbloccare Leningrad, ma senza successu. I tedeschi anu tiratu e forze supplementari è anu pussutu ripiglià l'attaccu.
  In u marzu, anu pruvatu à attaccà in u centru, ma l'attaccu hè statu repulsu novu ...
  À a fini di maghju, i tedeschi rimpianu e so truppe per via di a mubilizazione tutale, tiranu carrichi più putenti è muderni : a Pantera, u Tigre, u Leone è u fucile autopropulsatu Ferdinand. È anu lanciatu una offensiva in direzzione cunvergente da u latu di Rzhev è a parti nordu di u fronte, circandu di furmà un calderone.
  À u listessu tempu, i Nazis anu inundatu ancu in Saratov. Attaccò da Stalingrad.
  In a battaglia, apparsu "Leone" - un tank assai putente chì pesa novanta tunnillati. Sta macchina avia una armatura frontale di u casco di centu cinquanta centimetri, è i lati di ottanta-dui millimetri sottu pendite cum'è una "Pantera". Questu era esternamente simili à a Pantera, solu più grande cù un cannone 105-mm in 70 EL calibre longu.
  A fronte di u cascu era assai prutetta - 240 mm sottu pendite.
  U tank "Lion" avia un mutore più putente di mille cavalli, è una vitezza di circa trenta-cinque chilometri per ora.
  In generale, a vittura ùn hè micca abbastanza successu, ma hè assai bè prutetta in a fronte.
  A maiò parte di tuttu, in termini pratichi, u Tigre hè bonu. A Pantera, ancu s'ellu hè più veloce, hè piuttostu debule cù armatura laterale di solu 40 millimetri, è ancu quarantacinque pò piglià.
  In generale, i tedeschi sò assai forti. Puderanu evità pèrdite pesanti in u quaranta-duesimu annu, è u so esercitu hè grande è u nùmeru di divisioni, inseme cù stranieri, in a Wehrmacht solu superava trè centu cinquanta. In più, e truppe di i satelliti.
  L'Spagna è u Portugallu entravanu apertamente in a guerra da u latu di u Terzu Reich.
  E e truppe tedesche piglianu Gibilterra è cuminciaru à avanzà in Africa.
  L'Italia hà fattu mobilizazioni supplementari è hà mandatu più truppe. Turchia ancu mobilizata, cum'è l'Arabi. U Giappone spingeva da l'est.
  U Terzu Reich era ancu più grande in u numeru di fanteria è micca inferjuri in tecnulugia. I tedeschi avianu ancu assai aviò in l'aria. U ME-309 apparsu, senza paraguni in armamenti, è u Focke-Wulf cù sei cannoni d'aria.
  L'assi tedeschi dominavanu.
  In particulare Marseglia. Per trè centu aerei abbattuti, riceverà di novu a Croce di Cavaliere di a Croce di Ferru cù foglie di quercia d'argentu, spade è diamanti. È per cinque centu hè statu premiatu u primu premiu di stu livellu, a Croce di Cavaliere di a Croce di Ferru è foglie d'oru, spade è diamanti.
  Marcel finì in u fronte orientale è si batteva quì cum'è Satanassu.
  Stalin hà postu una ricumpensa di centu mila rubli d'oru nantu à a so testa. È ci era una guerra.
  I tedeschi, sicuru, anu sappiutu di sfondà a difesa suviètica è pigliò Saratov è culligatu a caldaia, à nordu di Rzhev.
  In i battaglie, l'equipaggiu di u tank di Gerda si distingue in particulare.
  A bionda scalza hà sparatu u so cannone Panther cù u so capezzolu di pettu scarlattu è hà ruttutu:
  Piglieremu Mosca !
  Charlotte hà ancu sbattutu cù un capezzolu lampone, hà traforatu a vittura di e forze sovietiche è chirped:
  Vinceremu tutti !
  Christina hà datu una scaricata à l'inimicu, premendu u so capezzolu rubino nantu à u buttone è arrullava:
  - Per a Russia santa !
  Magda a pigliarà è chjappà u tank sovieticu, strapparà a so torretta, è cinguerà:
  - Per una putenza putente !
  Hè cusì chì e ragazze si battevanu è assai aggressivu.
  Eccu alcune donne cool...
  À a fini di lugliu, l'offensiva tedesca principia nantu à Mosca. À u listessu tempu, in u sudu, i Nazis assaltaru Kuibyshev.
  Ci sò stati battaglie feroci.
  E forze, sicuru, sò ineguali, ma Kuibyshev hè bè furtificatu. Devu dì chì Mosca hè ancu forte furtificatu, cum'è l'avvicinamenti. In ogni casu, i zoni furtificati putenti sò quì, è ricci, è trincee, è e zoni furtificate putenti.
  I tedeschi ghjittavanu l'attaccu - centu cinquanta divisioni. Parechji di elli sò stranieri è di piccula forza letale.
  Tutti i primi "Tigri" -2 è u tank "Maus" anu participatu à e battaglie. E battaglie dimustravanu chì u primu tank era ancu micca male, ma u Maus era troppu pisanti è micca faciule di trasportu.
  Tuttavia, ùn hè micca fàciule à sbattà un tali tank. È i tedeschi s'impegnavanu in a difesa di l'Armata Rossa.
  Era abbastanza difficiule per i Nazis. Ma sò forti in u numeru è a tecnica.
  I primi bombardieri Yu-288 sò stati ancu utilizati. Una tale macchina hè assai forte è veloce, purtendu finu à sei tunnillati di bombe.
  I Tedeschi eranu forti... Marseglia per settecentocinquanta aerei abattuti ricivutu un premiu unicu : a Croce di Cavaliere di a Croce di Ferru cù foglie di quercia platinu, spade è diamanti. È divintò un veru, super-legenda.
  I tedeschi dominavanu cunfidendu u celu, è u Giappone avanzava da u livante.
  Samurai tuttu perle è perle. È i so aviò bombardavanu. I Stati Uniti è Gran Bretagna eranu passivi. È anu agitu cun cura.
  U Giappone hà utilizatu forze significative in e battaglie. È hà spintu...
  In l'aostu, i tedeschi piglianu a cità di Kalinin è si avvicinavanu à Mozhaisk, a linea di difesa più furtificata.
  À u listessu tempu, e battaglie si sò sviluppate per Tula. Finu à Mosca restanu tutti i centu chilometri.
  Veronica, Oksana è Natasha, inseme cù altre ragazze, abbandunonu u circondu. U battaglione di e zitelle hè statu urdinatu di retrocede à a reta, postu chì i guerrieri ùn avianu praticamenti micca armi anti-tank. Stalenida Pavlovna hà avutu a sperienza di a guerra, sirvutu cum'è vuluntariu in Spagna. A parte l'esperienza di u restu di a guerra. È hà capitu chì e truppe Rosse ùn puderanu micca resiste à i tanki di a serie di big cats. E zitelle, però, anu cacciatu parechji trasportatori, ma elli stessi anu patitu pèrdite.
  Avà u battaglione si sparse è si ritirò.
  Veronica, Oksana è Natasha, sguassate i so stivali, abbandunonu scalzi, è in bluse ligere. E truppe sovietiche ùn sò micca pronte à repulsà e colonne di tank pisanti. È ùn ci hè simplicemente nunda per rompe u tank E-50. L'unica chance hè di dannà e piste. Ma in sta macchina, i rulli sò situati nantu à carretti separati, è hè assai difficiule di disattivà.
  E ragazze si trasfirìu à u livante attraversu i boschi, è in picculi gruppi. Parianu assai toccanti. S'arrogliavanu i so pantaloni, è solu in cammisa ligera. I capelli lunghi, biondi, leggermente ricci scorrono giù. I piedi nudi sò piacevolmente solleticati da l'erba, è qualchì volta si scontranu i bumps. Tuttu pare assai eroticu. I petti mostranu attraversu camicie sottili.
  Veronica, stracciandu l'erba cù u so pede nudu, dice in fastidiu :
  - Damn it - a guerra hè appena principiata, è digià avete da ritirare !
  Oksana, chì i so capelli biondi era ligeramente rossu, ghignandu i denti, risponde:
  - È ùn aghju micca avutu illusioni spiciali ! Hitler hà cunquistatu guasi u mondu sanu... Pruvate cù una tale horda chì pudete trattà!
  Natasha scuzzulò i so capelli bianchi di neve è disse:
  - Tutti volenu fà piacè... Hè difficiuli di trattà cun elli ! Esse fideli ùn hè micca faciule !
  Veronica annuì. I so capelli sò cusì d'oru è belli. Ella hè grande.
  Ma Victoria li hà pigliatu. Una zitella rossa. I capelli sò cum'è u focu. È cusì pungente. U ventu soffiava è, pare, hè u banner pruletariu chì sbulicà, un capelli cusì fiammeggianti.
  Victoria si tolse a cammisa è espose u so torsu. I so petti eranu pieni, i so capezzoli scarlatti, cum'è papaveri. Bellu guerrieru. È u so corpu forte è furmatu hè espostu.
  Natasha ridacchiò è ancu scopre u so torsu, nutendu:
  - È i nostri corpi sò belli... Simu solu amazoni !
  Veronica strinse a testa.
  - Ùn hè micca troppu radicali - per spiegà u pettu ! Duvete seguità e regule di decenza!
  Vittoria scuzzulò a testa è scuzzulò i so ricci rossi.
  - In una sucità cumunista - e regule di a moralità, u cuncettu hè relative. - A zitella scuzzulò i so petti nudi, i so capezzoli scarlatti brillavanu assai seducente. - Esse nudu ùn hè micca peccatu. Più precisamente, u cuncettu di u peccatu hè sacerdotale, ma u nostru credu hè a libertà da a moralità burghese!
  Natasha hà cunfirmatu, scuzzulendu u so bustu lussureggiante è elasticu:
  - Più vicinu à a natura ! Più vicinu à u naturale! E nudità naturale !
  Oksana hà ancu sorrisu è hà scopre u so torsu. In fatti, in u caldu di l'estiu, quantu piacevule quandu i petti sò nudi. È u ventu li soffia. Una bella ragazza, è a nudità vene. Tutte e ragazze sò atletiche, cù figuri, i corpi nudi di i guerrieri sò assai armuniosi.
  Belle ragazze camminanu per u percorsu. Sò cusì adorabili è assai attrattivi.
  Veronica cinguettava, scuzzulendu u capu.
  Ma ùn hè micca affattu esteticamente piacevule !
  Victoria strinse a testa negativamente.
  - Innò ! Avemu grandi corpi! È paremu nudi solu fantastichi!
  Natasha annuì, saltendu, disse:
  - Era bonu per esse nudu ... Eccu Ilich hè ghjuntu cù una pistola !
  Oksana accarezzò u so pettu è sguillava :
  - In fatti, u mo bustu hè super !
  Victoria hà cantatu entusiastamente:
  - Oh, zitelle, è simu raiders ! Portafogli, portafogli e portafogli! Avemu vistu dollari - muntagne d'oru!
  Natasha, scuzzulendu i so petti nudi, cantò cun un surrisu :
  - Eranu nudi, scalzi, gattivi !
  È i quattru sbuchjavanu à ride. E zitelle sculacciavanu à pedi nudi, alzavanu i tacchi nudi. Belli guerrieri. Daretu à elli sò i sacchetti è i fucili d'assaltu PPSh. Cute guerrieri, assai maravigliosu.
  Veronica disse a bassa voce:
  - Davanti à Diu, simu tutti uguali... È ci tocca à risponde à a disgrazia !
  Natasha ridacchiò è rispose cù tutta determinazione:
  - Ùn ci hè diu ! Questu hè un conte di fata !
  Victoria, scuzzulando i so petti nudi è abbronzati, esclamò cù entusiasmo:
  - Diu hè statu inventatu da i putenti di stu mondu per mantene a ghjente in sottumissione !
  Veronica scuzzulò a so testa d'oru negativamente.
  Quale hè dunque criatu l'universu ?
  Vittoria ridacchiò è rispose:
  - L'universi stessi crescenu cum'è foglie nantu à un arbre. Crescenu da nunda. Quandu in l'infinitu luntanu, un arbre in l'universu hà cuminciatu à cresce da zero, è da tandu parechji universi sò apparsu.
  Natasha ridacchiò è tirò a lingua, rimarcandu:
  - Hè calda ! Ci pudemu toglià i pantaloni ?
  Victoria sustene l'idea:
  - Hè una bella idea !
  E tutti e trè ragazze unanimu si sbarazzavanu di i so pantaloni, restanu in i so mutandine. È chì corpi forti è musculi anu. Simply magnificu, è acrobatica.
  Oksana cantava cun piacè:
  - U scarafatu hà antenne, a zitella hà mutandine nude !
  Solu Veronica era rimasta cù i so pantaloni arricciati è a cammisa. Ella rispose cun rimproveru :
  - Ùn hè bè d"esse nudu cusì ! E s'elli ci vedenu !
  Natasha ridacchiò è rispose:
  - È ch'elli vedanu ancu ! Mi piace à eccità l'omi!
  Victoria ridacchiò, scuzzulò e so cosce quasi nude, rispose :
  - L'omi sò spazzatura - solu scum !
  È chjappà un fungu frescu cù un pede nudu, aghjunse:
  - Quantu hè bellu di piglià un stallone è cavalcà !
  Oksana rimarcò cun un surrisu:
  - Quandu ti accarezzanu, hè bellu... Soprattuttu s'è l'omi sò ghjovani, belli...
  Natasha hà ricurdatu à e ragazze:
  - Ricurdativi, avemu pigliatu u zitellu. Un zitellu maravigliu, è di sicuru hà una grande perfezione oltre i so anni!
  Victoria si liccò e so labbra è disse cù lussuria in a so voce:
  - Saria bellu di verificà !
  Veronica abbaia indignata:
  - Chì brutte cose dici ! Ùn pudete micca ridere di i sentimenti di a ghjente cusì ! In particulare quandu si tratta di tedescu, ma un zitellu!
  Oksana ridacchiò è rispose:
  - Scusate, ma u mo core hè cusì bruttu ...
  Natasha hà prontamente cunfirmatu:
  - I tedeschi avanzanu, è vogliu sunnià qualcosa di bonu ! Per esempiu, nantu à i picciotti !
  Victoria suggerì cù una risata:
  - È s"è tù pigliassi veramente l"omi ? Era cusì grande!
  Veronica rispose duramente:
  - E donne sò decorate cù pudore, micca fastidiu arroganti !
  Victoria scuzzulò a so testa ardente negativamente. Si batteva i pedi nudi è abbaia :
  - Innò ! Ùn ci hè solu piacè più grande, scegliendu un omu stessu è trascinendula in u lettu. U diavulu di i capelli rossi scuzzulò i so ricci rossi di rame è cuntinuò. - Hè cusì per mette in l'arbureti per u piacè, è micca per andà in u passaghju.
  Veronica disse severamente:
  - U sessu senza mutivu hè un signu di stupidu ! - È aghjustatu. - Questu hè cuntrariu à e norme di a moralità cumunista !
  Victoria ùn hè micca d'accordu:
  - Lenin stessu hà dettu - e mogli duveranu esse cumuni !
  Natasha ridacchiò è rimarcò:
  - Ebbè, ùn possu dì ch"e aghju lanciatu à l"omi cusì cusì, ma hè bellu di ghjucà un rolu attivu ! Sè tù stessu ti piace à sceglie per quale chjappà! Ma da a nostra parte ùn vene micca à questu.
  Victoria annuì d'accordu.
  - Iè, n"avemu chè e zitelle... Ma si pò sguassate a schernu ! - A zitella cinguettava cun grande piacè. "Ragazzi, muzhiks... I nostri muzhiks si arrampicanu zelu nantu à u so ventre!"
  Veronica strinse a testa negativamente.
  - Innò, Lenin ùn hà mai dettu cusì !
  Natasha esclamò in protesta:
  - Innò, hè esattamente ciò chì hà dettu Vladimir Ilitch ! Sottu à u cumunisimu, tuttu serà in cumunu, ancu e mogli !
  Victoria ridacchiò è mormorò:
  - E donne sò bè... L'omi sò ancu megliu ! Eh, per esse captu, per esse stupratu quì da una cumpagnia sana.
  E zitelle ridianu à l'unison. È Vittoria, sorridendu, aghjunse:
  - È tandu l'anu battutu cù u fucile ! È i tacchi seranu messi à u focu cù una fiamma dolce è sprinkled with corbite!
  Natasha picchiò un colpu cù u so pede nudu è rughjò:
  - I tacchi sò cuntenti quandu sò battuti cù bambù ! Quì in Cina, e zitelle è i picciotti eranu battuti cù bastone nantu à e so sole nude. È li piacia !
  Victoria cantava cun piacè:
  - Chì tortura in Hollywood ! Solu katti, micca ghjente!
  Veronica hà sappiamente rimarcatu:
  - Quì andarè à l'infernu ... Vi sarà torturatu, è i vostri tacchi seranu brusgiati micca solu cù bambù, ma ancu cù ferru rossu !
  Natasha cantò, stringendu i pugni forte:
  - Corbu neru à a prossima porta !
  Victoria, scuzzulate i so setti nudi, cù i capezzoli scarlatti, continuò:
  - Culla, manette, bocca strappata !
  Oksana, chì i so petti sò ancu nudi, è scuzzulate i fianchi, rispose:
  - Quante volte dopu à a lotta u mo capu !
  Veronica sustinia l'impulsu, pistendu i so pedi nudi :
  - Da u tagliu affollatu sò volatu induve ....
  Natasha urlò furiosamente, tremando i seni nudi:
  - Induve hè a Patria ! Ch'elli gridanu brutti !
  Victoria sculacciava è strillava, torcendu i fianchi, appena cuparti da mutandine trasparenti :
  - È ci piace, ancu s'ella ùn hè micca bella !
  Oksana sibilò, sgusciando i suoi ghjinochje abbronzati nudi:
  - Bastardi fiduciosi !
  Veronica disse cun un suspiru :
  - Semu guardiani di cunfini sovietici. È parlemu cum'è puttane di recinzione. Hè pussibule di...
  Victoria canta in risposta:
  - Grazie Stalin-leader ! Per stupidu, ochji vioti ! Per u fattu chì simu cum'è un pidocchio, ùn pudete micca campà!
  Natasha hà minacciatu u diavulu russu cù u so pugnu:
  - Nu, sì micca levru ! Serete in una sezione speciale!
  Victoria hà dettu cun fiducia:
  - Prestu i tedeschi veneranu in Mosca ... È digià Stalin serà pigliatu in una gabbia !
  Oksana ridacchiò è si oppose:
  Pensate chì u risultatu di a guerra hè una cunclusione anticipata?
  Victoria hà rispostu assai seriamente:
  - Cume altru ? Hitler hà quasi a mità di u mondu sottu occupazione, più u Giappone è e so culunie. - A zitella pimpò in furia u so pede graziosu, nudu. - È ùn avemu mancu tanki decenti ! A serie KV hè una parodia di vitture. T-34 hè chjaramente troppu chjucu. Ma un tank normale ùn hè statu creatu! È i cunchiglie perforanti seranu peggiu chè i tedeschi !
  Natasha sospirò pesantemente e gorgogliò:
  - Ci tocca à accunsentì ! Alas, i nostri tanki sò sempre cusì imperfetti. E KV? Iè, si rompenu...
  E zitelle si chjappà è a so giocherezza calò.
  Infatti, dighjà i primi ore di a guerra dimustravanu chì u T-34-76 ùn hà micca un gearbox cumplettamente affidabile, è ancu più a serie KV. E ciò chì hè bruttu, u più pesante u tank, u più debule hè adattatu à u muvimentu. È l'armatura frontale di 200 mm ùn hè micca abbastanza per mantene e cunchiglia ancu di u cannone 88 mm di u Panther-2, è micca quellu di u Tiger-3.
  Cum'è s'hè risultatu inaspettatamente, e vitture tedesche sò un ordine di grandezza più forte in l'armatura frontale è a capacità di piglià un colpu. È a tecnulugia sovietica hè chjaramente falluta.
  Iè, ci era una macchina "Panther" -2 chì ùn hà micca uguale è distrughjemu tutti. Ùn pudete micca piantà un tank cusì.
  À a fini di sittembri, i tudischi cuminciaru à circundà Mosca. L'anu revisionatu.
  U vaghjimu era seccu è caldu, è à u principiu di uttrovi i Nazis avianu digià cuminciatu à strincà e so pinze, minacciavanu di chjude l'encircle catturà Mosca.
  Pilot Marseille hà ricivutu un premiu speciale per mille aerei abattuti - a Stella di a Croce di Cavaliere di a Croce di Ferru cù foglie di quercia d'argentu, spade è diamanti.
  È hè bellu.
  E altre machini eranu avà in cumbattimentu.
  L'equipaggiu di u tank di Gerda si distingue in battaglie. E ragazze si battevanu nantu à a "Pantera" -2. Sta macchina avia una torretta stretta, una siluette più bassa, è una prutezzione frontale paragunabili à u "Tiger" -2 cù menu pesu di diciottu tunnillati cù un mutore uguale di 900 cavalli. È questu significa un megliu rendimentu di guida. L'America hà utilizatu l'altu Sherman. Stu tank pudia penetrà solu in u latu tedescu, è hè statu culpitu da una distanza di trè chilometri è mezu.
  "Panther" -2 hè gradualmente rimpiazzatu u solitu "Panther". Ma finu à avà, l'ultima vittura hè abbastanza bona. A so armatura frontale hè abbastanza capaci di mantene u prughjettile di mudelli Sherman precedenti, è i tipi più recenti ponu penetrà solu vicinu. E l'arma di 75 millimetri di a Pantera stessu piglia una vittura sovietica da dui chilometri, è hè più veloce di quella di 88 millimetri, chì hè assai megliu in a pratica. True, a "Panther" -2 in a fronte hè in generale impenetrable ancu per i fucili autopropulsati in l'USA cù pistoli 90-mm, è questu, sicuru, hè praticu.
  Gerda mira à u mira cù i so pedi nudi è i so spara. Allora strilla :
  - Per a grandezza di u pianeta in u mondu !
  Charlotte spara ancu, colpisce cù precisione e truppe sovietiche è ruggisce in cima à i so pulmoni:
  - Gloria à u nostru successu !
  Christina, sparendu à u nemicu cù i so pedi nudi, è abbattendulu cù obusi ben mirati, scopre i denti, dice :
  Gloria à u Terzu Reich !
  Magda spara ancu cù i so pedi nudi, è dice cun piacè, fendu l'ochju à i so amichi :
  - Per l'idee ariane è a so vittoria !
  I guerrieri femini travaglianu nantu à u tank, è i "Trenta-quattru" ùn tiranu micca contru à elli. È i tank IS-1 sò ancu peggiu. U pesu KV-16 prova di avanzà contr'à e unità tedesche. Ma e zitelle anu ancu perforatu cù u so fucile à longu andà. È da u tank sovieticu restanu solu frammenti, cum'è u kit di cummattimentu detona.
  Nant'à un simplice "Panther" l'equipaggiu di Jane Armstrong si batte. Questa brava ragazza di Gran Bretagna guadagna cun fiducia in fatture.
  Gringeta, sparendu à i Russi, cù l'aiutu di i pedi nudi, sguilla :
  - Gloria à l'era di a Gran Bretagna ! Gloria !
  Monica, anch'ella sguillata, manda rigali di morte, cù i so pedi nudi è sguillati :
  - Regnu Britannia, mari infiniti, ùn saremu mai schiavi !
  Malanya hà ancu sparatu u cannone di a Pantera à turnu, hà pugnu à traversu i Trenta-quattru è cinguettava:
  - Per u cumunisimu reale !
  È e ragazze sò felici. È cusì famusu anu battu l'Armata Rossa.
  Dighjà i Nazis in u sudu, cù u sustegnu di a pupulazione lucale, catturà Penza. Inseme cù i Giapponesi, passavanu l'Istmu di u Lavu Baikal è si battenu in Kamchatka.
  E bellezze nantu à u tank Tiger-2, Agata, Adala, Angelina, Andriana sò ancu cumbatte quì. Quattru ragazze sbattenu u nemicu da a so macchina di uccisione. "Tiger"-2 sputa rigali di morte è distrugge l'unità sovietiche.
  Agatha, sparendu cù i so pedi nudi, ruggisce:
  - Per u Terzu Reich ! E stringhje.
  Adala spara ancu, pressu u so capezzolu scarlattu, è sguilla :
  - Per e bandiere ariane !
  E ragazze agiscenu cun aggressività colossale.
  È avà e truppe tedesche entranu in Turkmenistan. È in nuvembre 1943 piglianu a capitale Ashgabat.
  L'assaltu hè in corso, cù l'usu di a tecnulugia. I potenti "Sturmtigers" lancianu bombe di jet chì pesanu trè centu kilogrammi. E distrughjenu e case inseme cù e truppe russe.
  Si sente una sirena. Iè, l'esercitu di Hitler mostra a più alta acrobatica in distruzzione.
  A zitella tedesca Eva hà tweetatu:
  - Ci sarà una chjama cù una spesa !
  Helga si batte nantu à l'aviò TA-152. Idda cacci projectiles aviò nant'à i miri di terra, culpitu trenta-quattru è keveshki. Et s'écrie à lui-même :
  - Sò un guerrieru arianu, è seraghju una ragazza super classa!
  È avà un altru tank suvièticu hè statu colpitu ghjustu in u mira. A zitella deve esse dichjaratu chì si batte è solu i so ova sò più freschi.
  Gertrude manda ancu una scarica mortale, cù l'aiutu di i so pedi nudi, da u so stormtrooper assassinu colpi u nemicu è strilla:
  - Gloria à l'idee di u cumunismu arianu !
  Cumbattinu i guerrieri quì, è cumu si sortenu tuttu.
  In dicembre di u 1943, i tedeschi guasgi cumplettamente captu Mosca è intrinu cù e truppe in u territoriu di i rigioni Gorka è Kazan. I fucili autopropulsati E-10 anu participatu ancu à e battaglie. Stu fucile autopropulsatu era grande, è liberatu in duie versioni à una volta. U primu pisanu deci tunnillati cù un gruixu di armatura frontale di 60 mm, armatura laterale di 30 mm, è un mutore di quattru centu cavalli. Altezza di a macchina bassa di 1,3 metri è solu dui membri di l'equipaggiu, cù un cannone 75 mm è una lunghezza di canna 48 EL, assai mobile. È un cannone autopropulsatu più pesante-15, pesu sedici tunnillati, armatura frontale di 82 millimetri in una grande pendenza, armatura laterale di 52 millimetri, è un fucile di 75 millimetri è 70 EL lunghezza di canna cum'è una Pantera, è un mutore di 550. cavallu.
  I novi fucili autopropulsati eranu abbastanza soddisfatti di u funziunamentu di a guida militare tedesca, è di e so armi.
  Dui ragazze si battenu nantu à l'E-15: Frida è Kaissa. Tiravanu vinti colpi per minutu da un cannone. Tali belle ragazze in bikini.
  Frida a tiré sur le tank IS-1, a percé son blindage frontal et a roucolé :
  - Per l'idee ariane !
  È cù i pedi nudi, pressu i buttoni di unu di i primi joysticks in l'armata di u Terzu Reich.
  Lupanula è Caissa cù l'aiutu di i pedi nudi, chjappà u nemicu cù una precisione colossale. È ella chjappà :
  - Gloria à a fratellanza ariana !
  Cumbattà una tale ragazza. Cun grande impulso è ambizione.
  E i guerrieri cuglieranu a cugliera, cù l'attività di i ghjacari.
  Ma hè particularmente interessante di torturà e donne captive, questu hè u so passatempi più aggressivu è favuritu.
  Frieda rimarcò cun un sorrisu di i so denti:
  - Basta à campà da e lege,
  Da Adam è Eva...
  Nag, cunduceremu storie,
  Manca, manca, manca !
  Caissa hà cunfirmatu aggressivamente:
  - Manca, manca, manca !
  È hà ancu appughjatu i so pedi nudi nantu à i buttoni di u joystick, è chjappà bè u nemicu.
  Fritz hà battutu ... Albina è Alvina anu digià superatu ognuna di cinque centu aerei abattuti. Tali fimmineddi militanti sò diventati. È andavanu luntanu in a so idea di militanza.
  Albina, abattu un avion russu, cù l'aiutu di i so pedi nudi, disse :
  - Per a Prussia santa !
  Alvina, demoliendu a vittura russa, cù i so pedi nudi, abbaia :
  - Per a Patria grande !
  Unicu cumbattimentu di e ragazze quì è sbatte i nemici assai mordacemente.
  L'annu novu hè digià ghjuntu ... Mosca hè sempre in l'anellu di bloccu.
  Una breve pausa finu à marzu 1944.
  È in a primavera hè diventatu un pocu più caldu è l'ostilità ripigliò cun vigore rinnuvatu.
  U Lev-2 hà ancu participatu à e battaglie, questu hè u primu tank seriale in quale i tedeschi anu utilizatu u locu di u mutore è a trasmissione inseme è davanti à u tank - in un bloccu. È a torre hè stata spustata. U risultatu era una vittura più còmuda, cù una siluette bassa è una torretta stretta. U Lion-2 hà persu pesu significativu, è aghjunghje a prutezzione di a fronte per via di a più grande pendenza di l'armatura. Stu tank hè diventatu più liggeru in pesu cà u Tiger-2, chì significa chì hè più mobile cù armi putenti.
  In piena evoluzione in u Terzu Reich, u disignu di u novu tank principale E-50 hà fattu. A vittura hà attraversu una quantità di cambiamenti: a stallazione di una torretta stretta è più chjuca. Cambiendu u chassis à un più liggeru è più faciule da fabricà è riparà, è ancu cù una megliu capacità cross-country. U locu di u mutore è a trasmissione inseme è attraversu, è a scatula di trasmissione nantu à u mutore. L'altezza di u tank hè stata ridutta à menu di dui metri. E sta macchina pisava solu quaranta-cinque tunnillati cù u gruixu di l'armatura Tiger-2. À u listessu tempu, hà avutu un mutore più putente finu à 1200 horsepower, è l'arme più forte - un cannone 88-mm cù una lunghezza di canna di 100 EL, è hà aumentatu u putere distruttivu è a precisione.
  Stu tank, chjamatu "Panther" -3, duvia andà in serie. È u so fucile era equipatu di un stabilizzatore idraulicu. Un tali tank era suppostu di diventà u tank mediu principale. È u sviluppu di l'E-75 era ancu in corso. Sta macchina era ancu megliu prutetta: armatura frontale 250 mm è armatura laterale 170 mm, cù un fucile ancu più putente è perforante di calibre 105 mm è 100 EL. Hè stata pianificata di mantene u pesu in settanta tunnillati, è mette un mutore di 1500 cavalli per mantene a mobilità. Stu tank era diventatu u principale tank pisanti in u Terzu Reich. È era previstu di chjamà: "Tiger" -3. Quessi sò tanki di una nova generazione, è digià per guerri futuri cù i Stati Uniti.
  In Siberia, i veri battaglie si sò sviluppati solu in l'estiu di u 1944, quandu l'ultimi battaglie cù a Russia si sò sviluppati.
  I caccia di jet tedeschi anu ancu cumbattutu in u celu. L'HE-162 hè più liggeru, più faciule da fabricà è maneuverable, è hà passatu successu u so battesimu di u focu.
  U ME-1010 hè ancu apparsu cù l'ali chì cambiavanu a spazzata. Ma u so svantaghju era l'alti requisiti per a qualificazione di i piloti. E invece di questu, u TA-183 era preferitu in a serie.
  Grandi speranze sò state messe nantu à u ME-262 X più avanzatu, chì si distingue per a so alta velocità di più di 1100 chilometri, cinque cannoni d'aria è una manuvrabilità megliu cù l'ali spazzate.
  In lugliu, i primi dui aerei di sta mudificazione sò stati ricevuti da Albina è Alvina ...
  À questu tempu, i tedeschi avianu digià circundatu Chelyabinsk è Sverdlovsk. Centinaie di millaie di truppe sovietiche si rendenu.
  Albina tirò da l'aria nantu à i tanki russi, trapassò i so tetti è ruggì :
  - Gloria à i sogni ariani !
  Alvina, abbattendu i piloti di l'URSS, è li mandendu à u mondu dopu, cù l'aiutu di i so pedi nudi, stringhje :
  - Per a Gran Prussia !
  Sta zitella hè cusì cummattimentu, è i tanki sò ancu attivamente sparati.
  Gerda è a so squadra di tank sò in cima. Sò digià sbuchjate a periferia di Sverdlovsk.
  Gerda sparò a dita nude e cinguettava:
  - U cumunismu pò esse custruitu ?
  Charlotte pressu u pedale cù u so taccu nudu, è sfracicà i Russi, è aghjunse:
  - Hè pussibule è necessariu !
  Christina, tirando à l'avversari cun grande precisione, è sparendu à pedi nudi, sguillava :
  - Per a Patria nostra !
  Magda, sparendu à u nemicu è strappando i fucili sovietici, urla:
  - Per a nostra mamma !
  E zitelle sparanu tutte e cunchiglia ... È mentre ch'elli sò stati rimpiazzati cù un kit di cummattimentu, cuminciaru à parlà.
  Gerda rimarcò in furia :
  - Tutti l'imperi prima o poi cadunu in decadenza. Credu chì questu ùn succede micca à i nostri !
  Charlotte ùn era micca assai d'accordu cù questu:
  - E induve hè a guaranzia chì, dopu à Hitler, a lotta per u putere ùn principia micca, è u Terzu Reich ùn cascà micca?
  Christina rimarcò, abbastanza logicamente:
  - U principale hè l'ideulugia... Ci face forti !
  Magda cunfirmò, battendu u so pedi nudu:
  - È uniti !
  Charlotte hà rimarcatu raziunale:
  - Ma tuttu u listessu, unu si batterà per u putere, è dopu l'altru, è dopu ellu u terzu. Cum'è in l'Imperu Rumanu, quandu Julius Caesar hè statu uccisu prima, è dopu a dinastia Augusta hè stata interrotta. È in l'Imperu Rumanu hè vinutu un tempu di disaccordi colossali è splits.
  Gerda hè d'accordu cù questu:
  - Iè, l'imperatori cuminciaru à cambià cum'è guanti, è l'Imperu Rumanu andò à colapsà. Ùn era micca pussibule di creà qualcosa universale!
  Christina rimarcò cun un surrisu:
  - Avemu bisognu di un sistema di rotazione di u putere ! Un tali sistema chì ci guarantissi un sviluppu stabile è l'assenza di una lotta periculosa per u putere !
  Charlotte alzò le spalle e rimarcò:
  - Solu a Chjesa Cattòlica hà sappiutu mantene un sistema di putere più o menu stabile senza splits è disintegrazioni, è nisun antipapa puderia impedisce questu.
  Magda rimarcò cun un surrisu :
  - Ma hè vera ! I cattolici anu evitatu un scisma per quasi duimila anni... Ancu s'ellu ci era qualchì volta i colpi di statu, è i papi sò stati ammazzati o fatti prigiuneri. Parla di qualcosa stabile è durabile in u sistema Vaticanu.
  Gerda rimarcò cù un surrisu :
  - Speremu chì u geniu di u Führer ci dicerà a via d'uscita, è ùn sparteremu micca u ghjudice di l'Antica Roma !
  Dopu à a caduta di Sverdlovsk è Chelyabinsk, Stalin firmò a resistenza senza speranza.
  È u 2 di settembre di u 1944, firmò un accordu per a rendizione incondizionata. L'URSS accunsentì à l'occupazione di i zoni chì ùn sò micca occupati è a rinuncia à a sovranità.
  A Germania è i so satelliti anu ricivutu un tarritoriu enormu sottu cuntrollu.
  Ma ci era sempre un prublema cù Gran Bretagna.
  I tedeschi lanciavanu una offensiva in Africa. À u listessu tempu, l'aviò jet è i missile FAA anu colpitu a metropole.
  Gran Bretagna ùn pudia difende e culunie. È rapidamente persu u cuntrollu di l'Africa.
  Churchill murìu in lugliu di u 1945. È a nova dirigenza di a Gran Bretagna hà dumandatu a pace in ogni termini.
  Hitler hà dumandatu a rendizione. Gran Bretagna rifiutò. È e truppe tedesche, senza esitazione, sbarcavanu truppe.
  È in l'aostu l'Inghilterra hè stata catturata. E poi l'Irlanda.
  I Stati Uniti ùn vulianu luttà senza i britannichi. È ùn puderanu micca fà una bomba atomica.
  Hitler vulia cummattiri, ma hè difficiule di ottene i Stati Uniti da l'oceanu. In cortu, decisu di fà a pace. Ma l'America avia da rende tributu à u Terzu Reich.
  Inoltre, i tedeschi anu ricivutu u dirittu di basi in l'America Latina è piglianu l'Istmu di Panama per elli. È hè stata grande.
  Hitler hà avutu tuttu ciò chì vulia ... Ma ùn pudia stà fermu. In particulare, u Giappone hà strappatu troppu per ellu stessu.
  Senza aspittà à u samurai per creà una bomba atomica, u Führer attaccò u samurai u 20 d'aprile di u 1953.
  Ùn era più pussibule di ritardà. A guerra cuntinuò cù a tremenda superiorità tecnologica di u Terzu Reich. Ma ci sò assai Giapponesi è anu divisioni coloniali. Inoltre, u Giappone hè ancu sviluppatu rapidamente, è pò superà l'arrettu.
  I tedeschi lanciavanu piatti volanti è tanki piramidali in battaglia. È avianu mitragliatrici più avanzati, è fucili autopropulsati sotterranei. È assai altre cose.
  U Giappone hà luttatu duramente, ma hà ghjucatu à pocu à pocu. I tedeschi anu pigliatu ancu l'imperatore prigiuneru.
  Sta guerra brutale durò quasi dui anni. È finita cù u bumbardamentu nucleare di Tokyo è l'occupazione di a Terra di u Rising Sun.
  Hitler hà digià catturatu guasi u mondu sanu, ma i Stati Uniti sò stati. È i Stati Uniti anu armi nucleari è missili balistici di consegna.
  È in u Terzu Reich, u travagliu era in corso per creà armi anti-nucleari.
  È avà era infine pronta.
  È u 20 d'aprile di u 1959 principia a guerra trà i Stati Uniti è u Terzu Reich. L'ultima guerra in a storia umana.
  È i Stati Uniti anu persu per un wicket...
  L'8 di marzu di u 1960, a guarnigione di New York si rende. È u ghjornu dopu, Washington.
  L'America era chjaramente perde a guerra. L'ultimu tank americanu di a serie pisanti apparsu in e battaglie. Armatu cù un cannone à canna longa di 155 mm, è armatura frontale di 310 mm, cù una torretta fissa, diventò una spezia di fucile autopropulsatu chì pesava centu vinticinque tunnillate.
  L'Amiricani sò stati infine capaci di rinunzià a vittura, chì teneva i cunchiglia di i cannoni tedeschi in a fronte, è puderia penetrà in ogni tank nazzista. Ma hè stata aggirata da i lati. È anu culpitu. È un altru tali vittura hè statu bombardatu da l'aria.
  Eisenhower hè mortu u 20 di marzu di u 1960. È u 22 di marzu, u so successore Kennedy capitulò à u Terzu Reich.
  È cusì finì a storia di e guerri. È u Terzu Reich hà pigliatu u mondu sanu. È una nova vita hà cuminciatu.
  
  . ROMMEL-FUHRER È E FETE NUDE
  ANNUTAZIONE
  Dopu à l'assassiniu di Hitler in u Terzu Reich, e forze pro-occidentali vinni à u putere. È avà tuttu hè cambiatu, è avà i tedeschi avanzanu è vincenu vittoria dopu vittoria. Belle ragazze cumbattenu.
  PROLOGU
  U 20 d'aprile di u 1944, ci hè statu un attentatu d'assassiniu successu à Adolf Hitler.
  U Fuhrer hè statu uccisu, è u so seguitu hè statu sparatu in u locu. Speer divintò u novu Cancelliere, è Rommel divintò u Führer è u Cumandante Supremu. U 1 di maghju di u 1944, l'Alliati cessanu tutte l'ostilità è i bumbardamenti, dichjarà una tregua.
  Stalin, sicuru, era indignatu. Ma Rommel hà abrogatu e lege antisemite è favuritu l'integrazione europea contr'à u bolscevismu. È i paesi occidentali l'anu appruvatu. Intantu, i Nazis trasfirìanu e forze da l'Europa à u livante.
  È u Terzu Reich hà sempre trè centu vinti quattru divisioni. Quessi sò grandi putenzi. È più di a mità di l'aviazione era incatenata da u fronte occidentale. E poi sò ghjittati.
  Ci era cinquantottu divisioni solu in u nordu di a Francia. Di questi, deci tank, è cinque SS. Questu hè apprussimatamente paragunabile à e forze chì seranu cuncentrate in Bielorussia contr'à e forze sovietiche in l'Operazione Bagration.
  È in i tanki è l'aviazione ancu di più. Quantu centu cinquanta divisioni eranu in u punente o in Europa.
  Allora l'equilibriu di u putere hà cambiatu marcatamente. I tedeschi anu digià stallatu a pruduzzioni di massa di "Panthers" è più putente "Tiger" -2. Anu avutu l'aviò, è i missili FAA, i piani di discu sò in strada, è a serie E.
  I tedeschi recrutanu sempre più divisioni straniere. Anu ancu avutu un fucile d'assaltu MP-44 in a serie, u megliu in quellu tempu in u mondu, chì in parechji manere divintò u prototipu di Kalashnikov.
  Allora i tedeschi avianu forze seriu. È avianu Rommel. Un generale assai talentu. Chì hà fattu una quantità di mudificazione à a gestione di a Wehrmacht chì hà risuscitatu a so efficacità. È dà assai più putere à i cumandanti di i gruppi di l'armata.
  Rommel hà ancu disbandatu una parte di e truppe SS, rimpiazzà l'ufficiali in i parti di solitu di a Wehrmacht. Chì hà aumentatu a capacità di cummattimentu di l'armata in tuttu.
  I diritti di i cumandanti lucali sò stati ancu aumentati.
  Inoltre, i Slavi eranu ricunnisciuti ufficialmente cum'è Ariani è a Rada Centrale operava in Bielorussia. Altre riformi sò stati ancu fatti.
  Ma tuttu questu hà pigliatu u tempu.
  È l'Armata Rossa si preparava per una offensiva in Bielorussia. È ci saria difficiule di ripiglià un colpu.
  Allora Rommel hà decisu - a megliu difesa hè un attaccu. È e so truppe nantu à u settore miridiunali di u fronte si sò colpi. Da Moldavia è l'Ucraina Occidentale in direzzione cunvergente.
  U calculu principale hè stata sorpresa. Questu hè stata ottenuta per mezu di una campagna di disinformazione. Ancu perchè Stalin era sicuru chì i tedeschi ùn anu micca attaccatu. Ancu s'è u Terzu Reich avia assai tanki è ancu guadagnatu un vantaghju annantu à l'URSS in elli. Iè, è a macchina-bestia "Pantera". Hè quasi impussibule di resisterle.
  A prisenza di i tedeschi anu avutu ancu i "Tigri", chì, cum'è i tanki di rivoluzione, eranu forti è tenacious. U primu jet ME-262 hà ancu participatu à e battaglie
  Chì littiralmente terrorizatu i piloti sovietici - sti machini sò difficiuli di caccià.
  A superiorità di i tedeschi in tanki hà avutu ancu un effettu. I Tigri -2 è i Ferdinandi riturnati da l'Italia anu participatu à l'offensiva. I tedeschi anu ancu riisciutu à compie un paru di "Mouses" mandendu à una prova di cummattimentu.
  Stu tank hà dimustratu a so sopravvivenza in una svolta, ma un rendimentu di guida poviru.
  Ma "Mouse" ùn pò esse trafittu da ogni angulu. È questu hè un tank seriu.
  È a so bassa velocità face un bonu tank di supportu di infanterie.
  Tuttavia, Rommel hà datu l'ordine di disignà l'E-100 cù l'idea di un layout più strettu. In quale u mutore è a trasmissione sò situati inseme è attraversu, cum'è in altri tanki è pistoli autopropulsati di a serie E.
  I tedeschi anu pussutu guadagnà un vantaghju in i campi di l'Ucraina per via di a sorpresa tattica.
  È in u risultatu, parechji boilers sò stati furmati. L'Armata Rossa, però, hà luttatu assai curaggiu. E truppe anu avutu una sperienza di cummattimentu è ùn pudete micca solu piglià un spettaculu. È i suldati di l'Armata Rossa ùn vulianu micca rende. È e so famiglie si ne scapperanu veramente.
  E battaglie anu dimustratu chì i tanki tedeschi, quandu sò usati bè, sò assai boni. U TA-152 si dimustrava ancu bè. Rommel hà ancu urdinatu stu aviò per esse pruduciutu invece di u Focke-Wulf, è custruitu invece di missili FAA. I missili ùn ponu ancu ghjunghje à Mosca, è contr'à e forze di terra sò troppu caru è inefficace. Semu devi esse nutatu chì u jet ME-262 ùn hè micca assai bonu è spessu crashes. In più, hè ancu bisognu di ricuperazione di i piloti, è una pista più longa. Iè, è a creazione di nova infrastruttura.
  . CAPITOLU #1
  In questu rispettu, u novu cumbattimentu di l'elice TA-152 pareva assai più efficace à u mumentu. In termini di rapidità, hà superatu tutti l'aviò suvièticu, ancu in l'armamentu, micca inferitu à u Focke-Wulf, è à u stessu tempu hà avutu una manuvra assai megliu.
  Inoltre, u TA-162 puderia ancu esse usatu cum'è un aviò d'attaccu per via di a so forte armatura è l'arme. È cum'è un bomber di prima linea.
  Questu aviò hè u pinnacle di u sviluppu di a famiglia Focke-Wulf è u cavallu di travagliu di a guerra.
  È ME-262 hè ancu troppu caru. I bombardieri di jet Arado parevanu più promettenti. A causa di l'enorma velocità è l'altitudine di volu, hè difficiule di chjappà da i pistoli anti-aerei, è i cumbattenti sovietici ùn puderanu micca chjappà cun elli.
  Allora vale a pena l'investimentu.
  I tedeschi in generale avianu boni prospettivi in armamenti. È l'URSS hà affruntatu una carenza d'aluminiu dopu a cessazione di pruvisti sottu Lend-Lease. Iè, è ancu elementi di ramu è di lega.
  Iè, ùn hè micca faciule di cummattiri senza alliati.
  Stalin postponò l'Operazione Bagration, è hà pruvatu à liberà e caldaie, pruibendu a retirazzione.
  Ma questu hè solu peghju. E truppe anu utilizatu rapidamente e so munizioni è cascò in distruzzione.
  È u trasferimentu di e truppe era assuciatu cù u bumbardamentu. I tedeschi avianu digià guadagnatu a supremazia aerea.
  È ùn anu da rinunzià. In a pruduzzione di l'aviò, anu superatu l'URSS, è eccellenu in a qualità di i machini è a classa di piloti.
  U peghju per l'Armata Rossa era chì in u celu a situazione puderia solu peghju. Yak-3, più avanzatu di Yak-9 per a mancanza di duralumin, ùn pudia micca esse pruduciutu in grande serie. È LA-7, ancu, per una quantità di motivi, ùn pudia esse troppu massiccia.
  Allora aghju avutu à cunfidassi di u Yak-9, chì, sicuru, hè più simplice in a produzzione, ma debule in armamenti è rapidità, peggiu di i veiculi tedeschi è in manuvrabilità verticale.
  L'IS-2, malgradu u so armamentu putente, hà ancu cedutu contru à a Pantera. Un pocu megliu era u T-34-85. Ancu s'ellu avia i so inconvenienti.
  In ogni casu, i tedeschi anu pussutu piglià l'iniziativa .... Rommel era un grande cumandante è superò Stalin tatticamente. E truppe sovietiche di tantu in tantu cascanu in l'ambiente.
  È a Wehrmacht hà aumentatu solu u so vantaghju cù ogni mese di cumbattimentu.
  Iè, è l'elice d'assaltu MP-44 hà dimustratu a so efficacità, è più è più ghjuntu à u fronte.
  Finu a ora, l'URSS ùn avia micca armi chjuche paragunabili. È, sicuru, hè ancu male.
  L'estiu passava cù u vantaghju di a Wehrmacht ... Zhukov hà ancu prupostu di andà in a difesa. Ma Stalin era contru à ellu è dumandava una offensiva constante è pruibì a ritirata di e truppe. Tuttu chistu hà purtatu à un aumentu constante di perdite è a morte di e migliori divisioni è unità.
  À a fine di l'estiu, i novi fucili autopropulsati tedeschi E-10 anu participatu à e battaglie. Sò chjuchi - l'altitudine hè solu 1,4 metri, ma à u stessu tempu, ligere, agile à settanta chilometri per ora, a vitezza hà dimustratu a so efficacità.
  Adala, Agata, Amina - trè fimmineddi cumbattutu nantu à unu di i primi fucili autopropulsati.
  U so equipaggiu di trè A duvia dimustrà chì e donne ponu fà qualcosa in ghjuramentu. È si cumbattenu, mostranu a perfezione stessu.
  Cumbattinu in u listessu bikini è scalzi. Chì hè assai seriu.
  U so fucile autopropulsatu hè abbastanza largu, chì facilita a vultà,
  Pesa veramente quindici tunnillate. Ma l'armatura frontale di 80 millimetri in una grande pendenza dà una bona prutezzione. Ancu se, sicuru, u rendiment di guida hè un pocu più bassu.
  Rommel favuriva un disignu cù armatura frontale più grossa per migliurà a sopravvivenza di u veiculu. È l'armatura laterale hè più grossa à 52 mm, chì dà prutezzione contra i fucili anti-tank. Inizialmente, i fucili autopropulsati duveranu avè tutte e dece tunnellate è sessanta millimetri di armatura frontale è trenta armature laterali.
  Ma tandu u sensu cumunu hà dimustratu chì u funziunamentu di u funziunamentu di i fucili autopropulsati hè digià bonu, è hè megliu a prutezzione.
  U fucile hè listessu chì u T-4, 75 mm 48 EL. Hè capace di penetrà in u T-34-85 è IS-2, ancu s'ellu ùn hè micca più di un chilometru.
  Allora e tattiche dettanu - per agisce cù più cura. È avvicinassi.
  Adala sparò cù i so pedi nudi.
  L'obusu chjappà u cascu T-34-85 è u veiculu sovieticu hà pigliatu u focu. È hà cuminciatu à strappà u kit di cummattimentu.
  Agatha hà dettu:
  - Ùn male, l"avemu sempre inchiodata !
  Amina ridacchiò. L'obusu suvièticu volava è ùn hà micca fattu male.
  In ogni casu, a fronte hè assai inclinata, è deve guidà u projectile in un ricochet.
  Adala spara di novu cù i so pedi nudi, è canta:
  Semu enormi predatori
  È senza pari in battaglia!
  Quì hà sparatu cù l'aiutu di i pedi nudi di Agatha.
  Allora ella chjappà:
  - Per grandi successi.
  Ma chì hè grande per elli? Ma e ragazze sò chjaramente in un rollu. È ùn pudete micca piglià cusì facilmente cù e vostre mani nude.
  Quì Agatha sparò di novu cù i so pedi nudi. È culpisce u nemicu. È hà fattu un colpu precisu nantu à un tank sovieticu.
  L'E-10 hà dimustratu per esse, sicuru, un excelente fucile autopropulsatu, è questu hè un altru prublema per l'Armata Rossa.
  True, u sviluppu di u SU-100 hè in corso in l'URSS. Questa pistola autopropulsata hè una arma assai bona. In particulare u so fucile perforante è relativamente veloce. Ma ci vole ancu tempu.
  I tedeschi anu i so prublemi.
  Quì vene u vaghjimu, è u funziunamentu di guida di "Panther" è "Tiger" -2 in e cundizioni di piovi forti cede. True, i tedeschi eranu digià capaci di ghjunghje sin'à u Dnieper è s'arricorda.
  Finu a ora, l'URSS nantu à a riva dritta Ucraina hà tenutu solu Kiev è Odessa.
  Iè, a situazione hè preoccupante.
  Hè digià ottobre è piove. I tedeschi sò custretti à andà in a difesa.
  Rossu, ancu, dopu una seria di scunfitte, hà bisognu di una pausa per rinfurzà i so ranchi.
  Iè, a situazione hè cusì bella.
  A fine di u vaghjimu passava più o menu calmu. Solu e battaglie eranu in piena aria in l'aria. Huffman divintò a nova grande stella cù più di trècento aerei abattuti.
  Iè, è altri piloti si tiravanu. Hè dura nantu à u fronte di l'aria.
  XE-162 hà prumessu di esse un novu è assai efficace cumbattimentu di u Terzu Reich. U so grande plus hè a facilità di pruduzzione è u prezzu bassu. True, sta vittura ùn hè micca assai còmuda di guidà. È ci vole piloti altamente qualificati.
  U tank E-50 deve rimpiazzà a Pantera. Ma quì, sicuru, hè necessariu di risolve una quantità di prublemi tecnichi è applicà un schema di layout fundamentalmente novu. Chì permetterebbe di fà a siluette di a vittura assai più bassa. È cresce l'arme è l'armatura senza cresce u pesu, ma rinfurzendu u mutore.
  Dunque ci hè sempre assai travagliu da fà. Ci sò assai sviluppi in l'aviazione, cumpresi i bombardieri senza coda. È sicuru questu hè seriu.
  È sì, ci sò parechje cose...
  E duie parti preparanu novi armi. A linea di fronte curria longu u Dnieper cù picculi cunei.
  Odessa, prestu bluccatu da u mare, cascò. È i tedeschi in a riva dritta Ucraina ùn anu micca cuntrullatu solu Kiev. In Bielorussia, avianu testa di ponte oltre u Dnieper.
  In l'invernu, Stalin hà pianificatu una grande offensiva. Ma hè chjaru chì i tedeschi anu una difesa densa in ogni locu.
  Ma l'URSS hà ancu avutu qualcosa di u so propiu. Ognunu hà u so propiu atout. Ma in u celu a Luftwaffe domina. È domina capitally. È u so vantaghju cresce.
  TA-152 hè diventatu una maravigliosa macchina à viti. Iè, ME-109 in mudificazione L, assai bè. Yu-488 hè ancu apparsu, una vittura maravigliosa.
  Moltu veloce per un bomber strategicu di l'elica - 700 chilometri per ora.
  Capace di bombardà e fabbriche in l'Urali è oltre l'Urali. Cum'è a strada, u TA-400 hè un mostru ancu più putente.
  Iè, hè dura in u celu. Avemu bisognu di una mossa forte.
  È u 12 di ghjennaghju di u 1945, una offensiva principia in u centru. L'Armata Rossa si precipitò à l'attaccu. Ma i tedeschi sò pronti è aspittendu.
  Ne seguì una lotta feroce. I tedeschi ùn anu micca menu forze, è a difesa hè putente.
  È in l'aria, a Luftwaffe hà un vantaghju. In breve, l'offensiva s'imbulighja.
  È di novu e battaglie sò in piena corsa ....
  In marzu di u 1945, i tedeschi eranu digià avanzati. Una nova tattica hè un attaccu di notte cù i dispositi infrared. È u tank E-100. Liggeru, agile, ma megliu prutettu chè u Maus.
  Cumu u tank hà sfondatu l'E-100 hè bonu. L'armatura frontale hè 250 mm cù pendite, è l'armatura laterale hè 210 mm cù pendite. Velocità 40 chilometri per ora nantu à l'autostrada. U pesu hè 130 tunnillati, è u mutore hè 1500 horsepower.
  A siluette hè assai più bassu chè quella di u Mouse. È u corpu hè assai più bassu. È u chassis hè più liggeru.
  A vittura hè assai tenace, è cù dui fucili. Ùn resistite micca questu.
  È u "Sturmtiger" hè ancu un mostru. Lasciate chì i Nazis pressu l'Armata Rossa.
  Ma e ragazze cumbattenu disperatamente.
  È tiranu granate cù i so pedi nudi.
  Alenka, sparando da una mitragliatrice, strinciò:
  - Per a grande URSS !
  Anyuta, scrivendu nantu à i Nazis, cunfirmò:
  - Per u cumunisimu maiò !
  Alla, sparendu à u Fritz, sguilla :
  - Per un avvene megliu !
  È cù u so taccu nudu hà lanciatu una forza mortale, distrughjendu u nemicu.
  Maria, scrivendu nantu à i Nazis, hà nutatu:
  - Siate famosu, u nostru mondu hè grande !
  Olimpiada, cazzo di Fritz, sguillava :
  - Per a Patria, a nostra mamma !
  È ancu i so pedi nudi, cum'è s'elli si sbattevanu à u nemicu.
  Matryona urlò, inclinando la linea:
  - Ùn ci hè micca prublemi per l'URSS !
  Ma i tedeschi anu ancu sfondatu a difesa. È cuminciaru à svià e truppe sovietiche in Ucraina.
  Iè, a situazione hè alarmante. Eagle hè cascatu in April. È hè diventatu mutu è gallimu. Allora hè tuttu cumpressu.
  Rommel cumannò abilmente. E so truppe avanzavanu cù a preparazione di l'artiglieria alternata è i colpi aerei.
  A serie E hè stata sviluppata in u Terzu Reich. Stu tank E-50 duvia esse u più massivu in u Terzu Reich. Cù u gruixu di l'armatura di u "Tiger" -2, u designer hà pigliatu è installatu u mutore è a trasmissione inseme. È anu fattu a torre più stretta è più chjuca. Inoltre, u chassis hà cambiatu, hè diventatu assai più liggeru nantu à bogies è surgenti. L'altezza di u tank hè stata ridutta per via di l'arburetu di caddy, chì hè stata eliminata, è prima hà cunnessu a trasmissione è u mutore. L'E-50 hè diventatu più bassu in siluette è u so pesu hè diminuitu.
  È l'armatura hà ancu aumentatu a pendenza. In u risultatu, u tank hà cuminciatu à pisà menu di cinquanta tunnillati. È u mutore, grazia à u soffiu, accelerà à 1200 horsepower.
  Allora u tank era ergonomicamente megliu cà a Pantera cù una excelente prutezzione di a fronte.
  È a so pistola era più perforante è precisa. In calibre 88 mm, è a lunghezza di u canna hè 100 EL. Iè, sta vittura hè grande. Hè successu è amatu da e truppe.
  L'URSS avia solu l'IS-3, ben prutettu da a torre è in u fronte. In questu sensu, hè megliu cà l'IS-2, ma trè tunnillati più pesanti, soprattuttu per via di a torretta, è peghju in u performance di guida.
  I tedeschi avanzavanu in u sudu. Hanu cercatu di catturà u Donbass è privà l'URSS di risorse.
  È era assai disturbante. Ancu quì, Turchia hà cuminciatu à cullà e forze. Di sicuru, vulia prufittà di i territorii suviètici.
  Rommel hà agitu assai abilmente. È l'Armata Rossa di tantu in tantu cascò in e caldaie.
  Stalin, invece, era terribilmente nervoso è persu à Rommel in tattiche è efficienza.
  I tedeschi cuminciaru à luttà più abilmente. È ancu e so divisioni straniere. U più bruttu era chì l'URSS si truvò in un certu pirtusu tecnicu. U T-54 hà ancu bisognu di creà è hà pigliatu u tempu. Cum'è l'aviò à jet.
  È i tedeschi anu digià l'Arado, è l'aviò d'attaccu jet in a serie, è i cumbattenti. U ME-262 X hè digià statu pruvatu. Hà l'ali spazzate è i mutori più avanzati. È a vitezza hè più di 110 chilometri à l'ora è cinque fucili d'armi. È hà ancu razzi jet chì sò indotti nantu à u calore è u sonu. È questu hè una seria minaccia, è e truppe di a Wehrmacht in u celu piglianu sempre più.
  Digià in maghju, Voronezh è Kursk cascanu. È questu hà permessu à i Nazis di entre in u Donbass.
  A situazione hè peghju. In u ghjugnu di u 1945, tuttu u Donbass hè statu catturatu. È i tedeschi si n'andò à a curva di u Don. Stalin s'hè spavintatu, è si batteva constantemente in l'isteria. Hà dumandatu l'offensiva di l'unità suviètica. Ma questu solu ùn hà micca travagliatu.
  I tedeschi eranu più forti cù l'armi automatichi è megliu urganizati. Inoltre, una forma più avanzata di cuntrollu di a Wehrmacht hà cumpensu assai di i primi punti debbuli chì sò accaduti in a storia reale è facilitate e vittorie di l'Armata Rossa.
  Digià e truppe nazisti di Rommel intrutu in a battaglia per Stalingrad.
  È hè assai crudeli.
  In u mondu di l'Imperu Brown, battaglie feroci si sò sviluppati per a cità nantu à u Volga. Ci sò parechje ragazze è pionieri chì si battenu quì. U battaglione di sniper di e donne sottu u cumandamentu di u Capitanu Natashka Kaktusova hà pigliatu una pusizioni difensiva in e ruine in a strada Voronaya. Ragazze cù mitragliatrici è fucili, ligati cù fasci di granate, si piattavanu daretu à e ruine.
  Natasha stessa hè in una tunica maculata sopra u so corpu nudu, in pantaloni curti, è scalzi.
  Una bella è curvy girl, cù i fianchi forti, una cintura fina, un haircut curtu sottu una mezza scatula. A faccia hè assai spressiva, cù un mentonu virile, ochji turchini spartiti. I capelli marroni chiari sò diventati grisgiu cù polvera, pettu altu, aspettu duru.
  U Capitanu Natasha hà battutu per più di cinque anni è, malgradu a so ghjuventù, hà vistu assai. I gammi di a zitella sò cuparti di tagli è bruises. Una zitella hè più agile per muvimenti scalzi cà stivali ruvidi è goffi.
  A sola nuda sente a minima vibrazione di a terra, avvirtenu di a vicinanza di una mina, è a terra madre stessu aghjunghje endurance. Da una banda, i pedi di a zitella sò diventati induriti, è ùn anu micca paura di u metale caldu, o di i rutti di e ruvine, ma da l'altra banda, ùn anu micca persu a sensibilità è a flessibilità, avvistendu à traversu u ruggitu di u muvimentu di tanki.
  Sweet Natashka tene una granata cù un pacchettu di splusione attaccatu. Hè necessariu di crawl à u formidable imperu di zaffiro di u tank "Lion", irrigando e strade cù mitragliatrici.
  Mirabela striscia accantu à ella. Ancu scalzi, cusì tutte e ragazze di u battaglione sò diventate da stivali, imitandu u so cumandante. E so suole polverose si affilanu mentre si arrampica a quattru zampe. I capelli gialli di Mirabela sò disordinati è longu... Un pocu ricci. A zitella stessa hè slim, magra, chjuca in statura. Pò ancu esse sbagliatu per una zitella, cù spalle strette è un capu apparentemente grande.
  Ma Mirabela hà digià sperimentatu assai. Idda arriniscìu dinù à visità a cattività di l 'imperu marroni, avendu sopravvissuti tortu cruel, è i minieri, da induve, da qualchi miraculu incomprensibile, hà sappiutu di scappari.
  Ma fighjendu a so faccia infantile, tenera, ùn si pò mai dì ch"ella hè stata battuta cù bastone di gomma à i tacchi, un currente li passava in u corpu.
  E tondi tacchi nudi di zitella sò stati brusgiati cù un ferru rossu, chì hè assai dulurosu.
  Mirabela spara... Un suldatu di l'imperu marrone, in stu casu una donna francese, casca mortu, u musu alzendu rena è macerie.
  Natashka scivola una mansa di granate sottu un munzeddu di spazzatura. Avà un "Leone" di novanta tonnellate si arrampierà quì è u salverà. L'ochji turchini di a zitella brillanu cum'è zaffiri nantu à a so faccia, scurati da u sole è u polu.
  L'Esperienza suggerisce chì un tank ben prutettu hà avà cambiatu a pusizione. "Lion" hà una armatura laterale di 100 mm, è ancu in un angulu. I tanki medii di l'imperu suvièticu ùn ponu micca penetrà, solu i mastodonti pisanti anu una chance. Ma i caterpillars sò u scopu. A cosa principal hè di privà a vittura di mobilità ...
  Natasha si arrampica, lampendu i so tacchi nudi è rosa.
  Svetlana spara una splutazioni da una mitragliatrice... Una bella zitella, nimu sà di quale naziunalità cascà. E zitelle dopu tagliate i mercenari neri. E truppe di l'Imperu Brunu, avè cunquistatu a maiò parte di l'emisferu orientali, affettanu u sangue di a zitella tedesca è lancianu e truppe coloniali in battaglia: Etiopi, Libii, Taliani, diverse altre criature, è alcune altre razze. U nùmeru di e truppe polacchi hè ancu aumentatu - chì sò abituati da u cradle à odià l'Imperu Russu è u sistema suvièticu.
  Chì, però, ùn interferiscenu micca cù u so travagliu.
  Erwin Rommel hà criatu un tutale internaziunale.
  Tanti nemici...
  Svetlana schiva abilmente u focu di a mitragliatrice. A pallottola quasi spaccata, annerita da a polvera, un taccu tondu, di zitella. U capitanu-bellezza hà ancu sentitu un tickle da quantu vicinu u presente di grande calibre volava, da a so sola ruvida. A zitella si cruciò bisbigliando :
  Ancu una pallottola ùn ci ferma !
  Mirabela spara torna ... Un'altra ragazza Angelica - assai rossu, sopra l'altitudine media, è musculosa, malgradu a razioni magre. Ancu una zitella assai bella, cù fianchi lussuosi, una cintura tucked up, micca spalle larghe femine, è petti alti.
  Angelica si batte solu in i so shorts, a tunica hè strappata in shreds, è crumbling to dust, è l'uniformi novi sò appena livati à traversu u Volga. Diu impedisce di trasfirià più munizioni, è una goccia di manciari, per e truppe russe è sovietiche esaurite.
  Allora Angelica hè quasi nuda, i so gammi sò graffiati, soprattuttu i ghjinochji. Un pezzu di shrapnel chjappà a sola di u pede drittu, è ferite, hè difficiule di caminari.
  Angelica, rossa, polverosa, quasi nuda, torce u so visu bellu, ma à tempu duru. A zitella, sparendu, dice :
  - Sopra à noi hè u Signore, Mosca è Ghjiseppu Stalin !
  È taglia i suldati attaccanti di l'imperu di zaffiro, avè appena u tempu di retrocede.
  E ruine è e strade strette facenu difficiule per i formidabili Sapphire Tanks di vultà. Eccu quasi duie centu tunnellate "Mouses" è ùn ponu micca passà in tuttu ...
  Cum'è Svetlana s'aspittava, "Lev" guidò un pocu, è si intarrau in un munzeddu di basura. Ci hè stata una splusione. A caterpillar scoppiò, un coppiu di rulli dannati volonu.
  U tank feritu si firmò è un obusu volò fora di a so canna...
  In un locu rumbò in a distanza, lascendu e ruine. Svetlana bionda, cum'è una serpente sibilò:
  - Hè u mo calculu ! Apertu un contu...
  A ragazza-capitana hè di novu custretta à arrampicà. Guerrieri è picciotti di l'Imperu Sovièticu è i so satelliti ùn ponu micca aduprà a so superiorità tecnica in i rubbles. Per colpa di u cocciutu Erwin Rommel, l'horde di l'Imperu Brown sò stati impantanati in battaglie di trinchera in una cità abbastanza grande è ben fortificata.
  Mirabela tira una granata. Forzà i mercenari naufraghi o i tedeschi à fà capriole, vultendu. Unu di i cumbattenti marroni hà a so manu strappata, è nantu à questu appiccica, cum'è, un orologio inglese cù una bussola.
  A zitella torna torna una granata cù i so pedi nudi è sguilla :
  - Per a Russia Svarog !
  È dà una volta, falendu i nemici.
  Mirabela dice cun un surrisu :
  - Ciò chì a bussola vi mostra - a strada di l'infernu !
  È una bella zitella scuzzulate un pezzu di ceramica aderente da u so taccu polverosu.
  Angelica spolvera ancu, cù i so petti fermi è pieni. I capezzoli sò quasi neri da a terra è prurizia. È pruvate à lavà. Di novu vi tocca à burrow quandu i fucili mitragliatrici tedeschi sò scribbling. È arrampicà in una manera plastunski.
  U battaglione di e zitelle tene e so pusizioni, ancu s'ellu ci hè un bombardamentu. E cunchiglia pisanti si strappanu, è e bombe cascanu da u celu... Ma nunda ùn romperà u curagiu di l'eroine rubi.
  Quì Svetlana vede cumu a Pantera si arrampica. Ebbè, stu tank ùn hè più cusì spaventoso.
  Pudete punchlu in u latu. A zitella starnuttò, sputò a polvara chì si arrampicava in a so bocca elegante. Pigliò una granata in manu, pisata cù un pacchettu di splusione. Avete da sneak up inosservatu. Ma ci hè tantu fumu intornu.
  Angelica cuminciò à arrubbari, appoggiendu nant'à u drenu cù i so diti nudi di gammi graziosi è di i coddi. Era cum'è un ghjattu chì perseguita un topu. A zitella s'arricorda di a guerra da quellu terribili veranu per quale annu, quandu, secondu a versione ufficiale, l'imperu marrone invadiu tradimenti l'espansione di l'Imperu Russu. (Ancu se i dui putenzi s'accusanu di aggressione!)
  Ùn era nè a zitella, guasi a zitella scantata ? Prima sì, ma poi ci si abitua. È avete digià percive i sbattimenti custanti di cunchiglia cum'è un rumore ordinariu.
  È avà splode assai vicinu. A zitella hà sbattutu nantu à u so stomacu. Frammenti si precipitanu da sopra cum'è una banda d'api salvatichi.
  Unu di elli tocca u taccu nudu, ciselatu è rosa di a zitella.
  Angelica bisbiglia con labbra screpolate:
  - In nome di a ghjustizia, Signore !
  A zitella accelerà u so crawl è lancia una granata cù un pacchettu splusivu attaccatu. U presente vola in un arcu. Si sente una splusione, l'armatura laterale più fina di a Pantera si presta. U tank marrone cumencia à brusgià, detona u kit di cummattimentu.
  Svetlana bisbiglia cun un sorrisu:
  Grazie Signore Ghjesù! Credu solu in tè ! Ti pregu solu !
  Rompe a pantera. Strappatu, un troncu longu hè intarratu in machja. L'armatura frontale, staccata da l'armatura laterale, s'assumiglia à una scoop.
  Svetlana, chì l'ochji, nantu à una faccia marrone da a polvera è u sole, brillanu cù fiordalisi, dice:
  - Più querce hà u nemicu, più forte a nostra difesa !
  Angelica hè assai sexy, in i so mutandine neri, è un corpu nudu, polveru, forte. A zitella hè assai intelligente. Puderà lancià frammenti di vetru cù i so pedi nudi.
  Avà hà lanciatu un ughjettu affilatu cù a so gamba graziosa, coperta di polvera. È appiccicatu, ghjustu in a gola di un mercenariu arabu. La bella Angelica balbettò:
  - È sò un simbulu sessuale, è un simbulu di a morte !
  A zitella, dopu à quale si arrampicò di novu, sparà. Led fire è Svetlana.
  U capitanu di bellezza, Natashka, dopu avè tagliatu u troll, chirmò:
  - A vita hè una catena, è e piccule cose in ella sò i ligami ...
  Mirabela hà sparatu, tagliò a testa di Rommel è aghjunse:
  - Hè impussibile ùn dà impurtanza à u ligame !
  Svetlana, sparando di nuovo con precisione, gracchia:
  - Ma ùn pudete micca andà in ciculi nantu à bagaglii ...
  Mirabela hà sparatu cù precisione è aghjunse:
  Altrimenti, a catena vi avvolgerà !
  Una altra ragazza Olimpiada, ancu assai bella, cù u pioneer Seryozhka, hà preparatu una mina nantu à un filu. I dui l'imbuttavanu... U booger insidiosu si arrampicò in a caterpillar di u "Tiger"-2. E cumu sploderà sta vittura marrone à canna longa.
  U zitellu biondu Sergei esclamò:
  - A nostra Russia, avete un bucket !
  È ùn avia appena u tempu di saltà in daretu, lampendu, cù i tacchi neri, abbattuti, da u tettu falendu.
  Olympia accarezzò u collu di u zitellu è disse :
  - Sii assai intelligente !
  U pioniere hà fattu a so strada à u fronte è s'unì à u battaglione di e donne. U zitellu hè ancu assai creativa. Per esempiu, hà fattu aerei per abattà l'aviò d'attaccu di zaffiro. Quandu i Focke-Wulfs, o TA-152, si alzanu, si sente un rughjone incredibilmente assordante.
  Ragazze è tedeschi battenu à l'accumpagnamentu di una sinfonia di Wagner. Una melodia cusì maestosa.
  Olympia dice cun fastidiu:
  - Ci provanu sempre à fà paura !
  U zitellu pioniere cantava cun pathos:
  - U guerrieru russu ùn hà micca paura di a morte,
  A morte ùn ci purterà sottu à u celu stellatu !
  Perchè a santa Russia batterà duramente,
  Aghju caricatu a putente mitragliatrice!
  Olympia, una zitella alta, musculosa, cù fianchi è spalle larghe, hè una tipica donna campagnola. I vestiti sò stati strappati durante a lotta in stracci, i gammi forti sò nudi, i capelli sò intrecciati in duie trecce è assai polveri.
  Earring hè solu undici anni, magre da a malnutrizione, u zitellu graffiatu è bruttu, in nunda, ma shorts. I capelli naturalmente bianchi di u zitellu sò diventati grisgi, è e coste si mostranu à traversu a pelle fina, bronzata è brutta. Legs terribilmente abbattuti, è in burns, bruises, with blisters. True, u destinu hà guardatu u zitellu da ferite gravi.
  In u so sfondate, l'Olimpiadi pari grande è grassu, ancu s'è a zitella ùn hè micca grassa in tuttu, ma cù carne forte è furmatu nantu à l'osse. Inoltre, a fame ùn pareva micca affettà a so figura corpulenta è grande.
  A zitella spara da un fucile anti-tank pisanti. I vitture marroni ùn ponu esse perforate in a fronte, ma ci hè una chance in e piste.
  È u pesante "Leone", dopu avè ricivutu un splusivu pesante in u carrughju, hà cuminciatu à soffià u fumu cum'è un fumatore pisanti.
  Seryozhka cantò cun malizia:
  - Stinky Fritz senza pinsà, hà accesu una sigaretta à l'intrata ! Di sicuru, s'hè andatu in grossi guai !
  Olympia, tremula cù vitelli muscolosi è abbronzati, batteva una danza di tap cù e so gambe nude è belle. A zitella cantava :
  - E facce di rubinu santu lampanu da l'icona ... Diu vi impedisce di immergete almenu mille blitz! È s'è qualcunu buzzes più di tutti l'orchi - nimu, crede mi, ùn vi cundannarà micca per quessa!
  Allora hà ricaricatu u fucile anti-tank è hà sparatu di novu. U trasportatore di battaglia di cannella sbulicò di novu u fumu.
  U battaglione di ragazza hà inflittu danni significativi à u Fritz. Ma hà ancu patitu perdite. Quì una zitella hè stata strappata à a mità, è a so faccia hè diventata cusì, malgradu a polvera, pallida.
  A maiò parte di Stalingrad hè digià stata catturata da e truppe di Rommel, ma ciò chì resta di a cità ùn vole micca cede è rende.
  Svetlana, intantu, prova di scaccià u "Tiger". Una putente macchina nazista, hà avutu una granata in u latu, ma ùn hà micca succorsu. Si volta per sparà un cannone. A zitella hà da burrow in terra, è rubble, per ùn esse sfracicatu da l'onda di splutazioni liberata da u presente.
  Svetlana bisbiglia dolcemente:
  - Mamma, babbu, mi dispiace !
  Mirabela hà lanciatu una granata à u Tigre, chì hà splutatu nantu à a so fronte. A zitella sibilò:
  - À u fattu chì a luce hè insignatu in l'inguernu in a primavera ... Ripete senza eccezzioni chì Navalny hè un bastardo di pesta!
  Angelica, rompendu a vista di i Tedeschi, è versendu l'acqua nantu à elli cù un scoppiu, strinse :
  - In u sarcu, aghju vistu à Alexei avà ! È hà chjapputu u poviru omu ghjustu in l'ochju !
  A zitella di i capelli rossi hà veramente lanciatu una granata à u tank cù e so dite nude. Hè culpitu à a canna... Una splusione hà seguitu è u musu di u "Tigre" hè stata machjata.
  L'equipaggiu vile di i cumbattenti di Rommel hà pigliatu è si alluntanò.
  Svetlana sbuffò per le narici:
  - U nostru, u vostru ùn cederà !
  Mirabela hà tagliatu un mercenariu hitleriano cù una bala è cantò:
  - È u cattivu ùn scherza ! Mani è pedi, torce e corde russe ! Affonda i denti in u core stessu... Beie a patria à u fondu !
  Svetlana, ridacchiando, abbaiò:
  - U Führer urla in modu salvaticu, si strappa !
  Mirabela hà sparatu è aghjunse:
  - Ebbè, sbuffi di morte, ghignati !
  Un "Shtumrtiger" ancu più periculosu hè apparsu. Distruisce edifici interi è bunkers. Inoltre, ùn si avvicina micca à e pusizioni di e truppe russe. A vittura hè tenuta sottu coperta da mitraglieri nazisti.
  Svetlana vede chì avvicinassi à e pusizioni di l'orchi ùn hè micca realisticu. Ma in u celu Focke-Wulfs. Unu di sti veiculi vola più vicinu à e pusizioni russi, seguitu da TA-152. E zitelle apre u focu annantu à ella.
  Angelica lancia una granata, è furiosa dice :
  - In a morte prufonda - ùn ci hè micca pirdunu !
  Dopu à quessa, a zitella dà una volta da a mitragliatrice. Ritorna rapidamente. Un cisterna nazista relativamente novu "Panther" -2 cù una piccula torretta è una siluette più bassa si avvicina rapidamente.
  Parechje ragazze tiranu granate à a vittura nazista. Ella, dopu avè ricevutu i rigali, si congela è ùn pò micca vultà.
  Angelica sibilò e sibilò:
  - Questu hè un novu attaccu ! L'avemu strappatu a bocca !
  U Panther-2 snarled è sparò a so arma più putente.
  A culonna di focu sparghje l'aria, è istantaneamente riscalda è electrolyzed l'atmosfera.
  Angelica sghignazzava, e cunchiglie volavanu davanti à a zitella mezzu nuda. A rossa senza vergogna scuzzulò i fianchi è disse :
  - È Newton hà scunfittu i nemici, scacciò u jugu da u tronu! Fritz hà decretatu a so lege di Newton !
  Stalingrad - a cità di Stalin, tutta ingugliata in conflagrazioni, quandu e lingue di u focu parianu laccà u celu è crackle scintille purpura, aranciu è scarlatta! È ogni scintilla hè cum'è un fantasma chì scappa da un castellu infernale.
  Svetlana, abbattendu u cumbattante nazista, lampò i so ochji turchini, cantò:
  - Chì ti chiagneti cattiva vechja ? Credimi, solu un ospedale psichiatricu pienghje per voi !
  Mirabela cantava in un cantu mentre tirava à l'orchi :
  - Quantu hè bonu di chjappà nant'à l'erba è chjappà u Fritz in capu ! Pigliate un cataplasma per u Führer, è mandate palle da una mitragliatrice!
  A zitella ridava in modu salvaticu è si vultò da u so stomacu à a so spalle. Aghju fattu una bicicletta cù gammi. Una granata volò. U Focke-Wulf volante, dopu avè ricivutu shrapnel sottu à u ventre, s'eleva rapidamente più altu. Si vede chì i frammenti taglienti u ferite. A criatura marrone hà pigliatu u focu, è hà cuminciatu à perde pezzi d'ale rotte.
  Svetlana, videndu chì Fokke perdia altitudine, graccia:
  - Hè un semaforu ! Un'ascia hè appesa à bordu !
  L'aviò di Hitler hà splutatu, sparghjendu frammenti in tutti l'anguli di u celu. È induva hè andatu l'asso fascista. Aghju fattu u mo ultimu turnu. U boia si n'andò in cendre, micca u pilotu !
  Mirabela starnuttò, sparghje a polvera è disse :
  - Esse o micca esse ? Ùn hè micca una quistione!
  Angelica hà tornatu à scaccià un vetru cù u so pede, tantu chì, chjappà in l"ochju, hè surtitu à Fritz, per u spinu di a testa :
  - Sò una armada di tank ! È avete bisognu à esse trattatu!
  . CAPITOLU #2
  I cumbattenti d'Hitler è i so satelliti anu pruvatu à avanzà, scacciendu granate davanti à elli. Tali tattiche contr'à e ragazze ùn anu micca travagliatu. Quì Seryozhka hà implementatu una catapulta, è cumu colpisce u nemicu in risposta.
  U zitellu pioniere urlò:
  - Babbu Natale chì strappa a bocca à Hitler !
  A carica di a catapulta, piercing in a multitùdine di i cumbattenti nazisti Rommel, li furzò à sparghje, è à u listessu tempu à vultà in l'aria. Fritz cascò, è si rumpiu nant'à e macerie di i muri.
  Tank "Tiger" -2, avendu persu l'equilibriu, hà scontru cù "Lion". Oh, Leva, induve hè u vostru formidabile nome ?
  Svetlana surrisu è rispose:
  - Ebbè, bravu Seryozhka !
  U zitellu ringhiò aggressivamente.
  - Pioneer hè sempre prontu !
  A zitella strinse u so pede nudu in risposta.
  A zitella-capitana hà cuminciatu à chjappà di novu. È Olympia tickled u pede strettu di Seryozhka, quant'ellu l'hà ! Ùn hè maravigghiusu chì u zitellu ùn hà micca paura di curriri à traversu i fochi.
  Mirabela in un cantu, disse:
  - A ghjuventù hè bona - a vechja hè mala !
  Angelica, sta rossa allegra, accunsentì :
  Ùn ci hè nunda di peghju chè a vechja ! Questu hè veramente u statu più disgustante di tutti i pussibuli!
  È a zitella hà fattu un saltu cù un colpu. Hà imaginatu per un mumentu disgusting nanni. Innò, ùn paragunate micca, una vechja cù una zitella. È chì bellezza, in corpi svelti.
  Angelica pigliò e cantò :
  - Flussu dopu annu, anni in caravana,
  Una vechja strofina l'henné in un mortar...
  È chì ne di a mo figura svelta,
  Ùn capiscu micca cumu a ghjuventù hè andata !
  Svetlana lampò i so ochji, abbatte l'orcu cun un colpu in l'inguine è rimarcò:
  - Innò ! Eppuru, in a guerra, ci hè un tali incantu - per stà per sempre ghjovanu! Sempre ubriacu !
  Olympia mette una nova carica in a catapulta. Questu hè qualcosa cum'è un bon mortar. A zitella sibilò:
  - Ùn passa, ma passa !
  Seryozhka trascinò u so pede magre ma agile è abbaiò:
  - A faccia di Rommel !
  È una granata, inseme cù un pacchettu di splusioni, volò in pienu swing in e pusizioni di i cumbattenti nazisti.
  Iè, Stalingrad ùn era micca datu à elli - sta cità fresca. Per u terzu mesi da a fine di l'eternu veranu, un assaltu hè andatu, ma a cità ùn hà micca pussutu piglià tuttu. In altri settori di u fronte, i cumbattenti nazisti di Rommel anu un successu limitatu, ma micca nantu à questu.
  Svetlana sparò a so pistola è ringhiò:
  - Tuttu hè impussibile, s"accadi di pudè... Ùn ci vole à fà l"universu assai cumplicatu !
  È culpisce u tank di benzina di una moto. A machina splutava, è i turbini di focu illuminavanu u paisaghju fumoso. È l'orcu fù strappatu da una zampa ardente.
  A zitella capitanu gridò:
  - Mi piace à tumbà u male ! È questu hè u più altu bonu!
  Mirabela schiaffeggiava i troll con una sferzata e sibilò:
  - Ghjuchemu à u porcu !
  Angelica hà apertu u focu, più precisamente. Parechje criature brune sò state lasciate stendu nantu à e macerie cuperte cù una lancia:
  - Uccide u nemicu ! - bisbigliò a zitella.
  Mirabela cantava scherzosamente:
  - Dopu avè dipintu Erwin cù rossetto, Margo cù lacca per capelli, ti trascinaraghju in prigionia di a principessa, u cane fidu ti rosicà !
  Svetlana, sparando, sibilò:
  - Vai la sera, Lisandru, impiccati... Smetti di ingannà a testa ! Venite à a sera, vola cum'è un girfalcu - per batte duramente l'orchi !
  Mirabela disse in furia, sbattendu u cascu da a testa di l'assaltatore :
  - Pudemu ! È noi!
  E zitelle di u battaglione "Lenin" firmavanu l'avanzata di e truppe straniere. Fritz Furious avanzò, littiralmente lanciando cadaveri in u spaziu. U tank "Lev", cù quale speranze eranu pinned, ùn aiutava ancu. Eccu una mudificazione di a macchina cù una pistola 150 mm.
  Angelica sbatte una petra appiccicata à u so capezzolu nudu. A zitella hà un pettu cusì bellu è pienu. A zitella tira una granata cù u pede. A gamba hè più forte ch'è u bracciu, è u lanciatu va più luntanu.
  "Lion" hà ricevutu un spaziu in u caterpillar, è si firmò. Sparatu da a so bocca putente. Rumble è collapse.
  Angelica, sputando, dice:
  - U guerrieru russu ùn geme micca di dolore !
  È a zitella spara di novu. È u face assai bè. U fascista appoghjatu fora di a torra casca in daretu.
  Una ragazza rossa, quasi nuda dice :
  - In vanu u nemicu crede ch'ellu hà sappiutu di rompe e ragazze ! Chi ose, attacca in battaglia, batteremu ferocemente i nemici !
  È Angelica rotola i musculi di a stampa, chì hà assai embossed.
  Oh, quantu sò belle e zitelle ! Ùn vogliu micca chì nimu d'elli mori.
  Stalenida corse... Una zitella assai bella, cù i capelli soffici è bianchi. In ogni modu, riesce à smearli cù un tipu di pozione per ch'elli ùn si sporchinu.
  A zitella hè assai bella, cù a figura di Venus, solu più tonu è embossed. I vestiti nantu à ella, solu un bra è mutandine. Tuttu u restu hè digià strappatu. Ma quantu graziose sò i gammi ! Questa ùn hè micca una zitella, ma un segellu di perfezione, una corona di bellezza.
  Si move in una manera speciale, cum'è un squirrel. I pedi nudi è sfarfalli, è i tacchi, sorprendentemente restanu puliti. Stalenida spara, è u fascista riceve una ulcera in u pettu.
  A zitella dice:
  - A fideltà à a patria hè a parolla più alta !
  Angelica rimarcò in risa:
  - Togliti u reggisenu è stà cum"è mè in short !
  Steelenida scuzzulò a testa negativamente.
  - Questu ùn hè micca apprupriatu !
  Angelica strinse i fianchi, sparò bè è cantò :
  - Qualcosa di membru di Komsomol hè diventatu inusual! Camminà a pettu nudu cusì hè assai indecente !
  Steelenida ridacchiò è rimarcò:
  - Perchè purtà gioia à i Nazisti, fighjate a nostra bellezza !
  Angelica rispose decisamente:
  - A nostra bellezza hè mortale !
  A zitella d'acciaio ridava è tirò à u TA-200. A vittura di i cumbattenti nazisti hà pigliatu u focu. È a bella bionda gridò:
  - Morte à u male !
  Angelica ridacchiò.
  - È a vita hè bona !
  Stalenida, videndu chì u fascista cascava, ringhiò :
  - Questu hè u valore più altu ! Ùn pensate micca i nazisti chì avete vintu!
  Angelica canta:
  - Aspittendu a vittoria ! A vittoria aspetta... Quelli chì bramanu di rompe e catene ! Aspittendu a vittoria ! Aspittendu a vittoria ! Puderemu scunfighja i Nazis !
  Una bella zitella, è i so petti nudi tremanu. Bonu cù un torsu nudu in u calore, chì hè intensificatu da u focu.
  Svetlana avà pareva assai più determinata. Tirò à i Nazis cù una mitragliatrice, è abbaia :
  - Ti castruraghju !
  È veramente i Nazis anu ricevutu rigali mortali è sardi ! È a zitella li mostrò una figura, custruemu i pedi nudi. È fischiò cum'è un ladrone di usignolo. È à traversu i dita di l'estremità inferiori.
  A ragazza capitanu hè assai intelligente. È scintillante. È micca crudele in tuttu. Ancu ella, qualchì volta si dispiace per i suldati di u nimicu, chì pò avè figlioli chì pienghjeranu per i so babbi morti.
  Svetlana, però, caccià tali pinsamenti luntanu da sè stessu, cusì vulete chianciri da elli. Ma ùn sò micca i Russi chì sò ghjunti à i Nazis per arrubà è tumbà. Innò, questi sò fascisti è un pacchettu aggressivu di stranieri da tuttu u mondu s'hè lampatu in e estensioni russi.
  Svetlana s'incruciò è hà sparatu à un Fritz, chì circava di avvicinassi tranquillamente à e pusizioni di i Russi ... U so ochju è u so cervellu, chì era statu sbattutu da una bala, s'hè scappatu.
  A ragazza-capitana surrisu è disse, astutamente:
  - Ochju drittu à ochju, capu à capu !
  Svetlana tirò accuratamente, è culpì una motocicletta cù un sidecar. A vittura cuminciò à strappari, è a mitragliatrice volò, sbulicata parechje volte. Allora u so musu s'hè affundatu in e machja.
  A zitella strofinava a so sola nuda è polverosa nantu à e machja. È hà miratu di novu. A so faccia allegra è ghjovana ghignava piuttostu ghignata. A zitella cantava :
  - Innò, avemu dettu à i fascisti, u nostru populu ùn tollerà micca u fattu chì u pane di ruby fragrante hè chjamatu ford !
  Mirabela hà fattu un colpu assai precisu, da u quale u Focke-Wulf s'hè lampatu, è cinguetta :
  Per un canaglia, sicuru, a scelta hè chjara,
  Per i dollari, hè prontu à tradisce a Russia ...
  Ma l'omu di Russia hè cusì bellu
  Ch'ellu hè prontu à dà a so vita per a Patria !
  A zitella hà fattu una capriola è mostrò u ficu à i Nazis, è scrollò, è e balle ùn anu micca toccu a bellezza.
  Apparsu Angelica, sta biddizza, guasi nuda, è brutta cum"è un diavulu, lanciava subbitu una granata à duie zampe. È hà verificatu:
  - Ciò chì aghju hè ... I Nazisti in un latu tagliu !
  Olympia hà correttu Angelica:
  - Tagliu, in u latu, è micca in u latu tagliu !
  A zitella righiò è scuzzulò i so petti di anguria, è hà lanciatu una granata cù una granata cù un pacchettu di splusione. U "Tigre" hè statu culpitu à u musu, è sta opara d'arte storta s'hè esquivata.
  Dopu quì, a criatura nazista si alluntanò. Cuminciò à arrampicà cum'è una tartaruga presa in u focu.
  Svetlana cantava, strindu l'ochju di gioia:
  - È u " Tigre " si allunta, è i Fritz si piattanu !
  U Battaglione Maiden hà manuvratu sottu attaccu, attacchi aerei è fucili pesanti. Quì i bombardieri di jet sbattu, rotti, scoglii rossi s'arrizzò in u celu. È e petre eranu in focu. Fortunatamente, nimu di e zitelle morse, ma i picciotti andonu in u mondu dopu - chì ùn sò tantu dispiaciuti! E l'ànime volanu - alcuni à u celu, è altri à l'infernu! Induve i diavuli cù pitchforks sò digià aspittendu quelli chì ùn crèdenu micca in Ghjesù, o piuttostu in Svarog è u Genitore.
  Angelica hè a più sexy di i guerrieri in furia: bè, i Nazis da u so "Sturmtigr" ponu u focu à e pusizioni di e truppe russe è tumbà i guerrieri rossi?
  È a zitella pigliò una granata cù i so pedi nudi è girò in cascate di capriole. È spinning sempre più veloce. È po, cù tutte e so forze, ghjittassi u rigalu di a morte in u musu largu di u Stormtiger. I gammi nudi è bronzati di a bellezza lampò, è a granata volò in u musu largu. È a putente machina prima sbucò, è poi si precipitò. Dui "Tigri Reali" chì stavanu à i lati di u "Sturmtiger" sò stati lanciati è spargugliati in diverse direzzione. I rulli sò stati strappati da elli, è cascanu, volendu cum'è una collana rotta di a regina.
  L'onda d'esplosione hà lampatu Angelica, è a zitella volò a testa in giù. È hè stata vultata, cullata è ghjittata. Ma a bellezza sbarcò quantunque, macerie taglienti, e petre frantumate scavate in e so sole nude. A zitella era in u dulore, è ancu attraversu u pede callu, a punta piercing.
  Ma Angelica hà trovu a forza di alzà è gridà :
  - Voi Nazisti sarete in a cendra !
  Svetlana è altre ragazze sò stati lanciati da una onda splussiva, è ancu ligeramente schiacciate. Ma nimu di i belli guerrieri morse. E zitelle scontru cù l'uraganu è u focu ben miratu. Suppressing the German è altri insetti aggressivi chì saltavanu fora è assedianu l'Imperu Sovièticu Russu.
  Mirabela cantava cun grande entusiasmu :
  - È quandu a tromba di u Signore ci porta à a battaglia, seremu amici cù u Komsomol ! È per a vulintà di Ghjehova, seraghju à a chjama di u celu!
  Angelica, scuzzulandosi a polvera da i so suli insanguinati, cantò :
  - Putin, partitu, Komsomol ! E mandemu à Rommel in una casa di pazzi !
  E zitelle cuminciaru à riri assordamenti, è Seryozhka disse cun alarme è fastidiu:
  - È a mo catapulta, micca cusì precisa - cum'è quelle gammi nude è forti di Angelica !
  Olympia, ghjucatu cù i musculi di u so bracciu, disse:
  - Hè bè ! Stai sempre à pensà. Qualcosa di più cool!
  . U zitellu, battendu i so pedi nudi, cinguetta :
  - Di sicuru u listessu vultatu !
  Sfero Katastrofov riturnò Erwin Rommel in a sala di u tronu è disse cun un surrisu:
  - Ùn male, avete luttatu u mo ghjovanu Creatore ! Ammettite chì era u vostru sognu - diventà un zitellu per sempre è cumbatte!
  U mariscal di campu accunsentì:
  Iè, hè esattamente ciò chì aghju sunniatu ! Esattamente ciò chì aghju sempre vulutu! Siate un picciottu eroe!
  Diu, u zitellu hà dettu in un tonu seriu:
  - Avete luttatu, è avà vi vede cum'è un manager qualificatu ! Questu hè necessariu per u sviluppu di e caratteristiche di personalità!
  Erwin hà dettu à a zitella è u zitellu:
  - Ebbè, perchè ùn andemu à fighjà più filmi o ?
  Natasha hà rispostu gentilmente:
  - Forse Vostra Maestà fighjate i nostri piloti : Albina è Alvina ! Sò grandi maestri in l'affari militari!
  U ghjovanu rè accunsentì :
  - Ebbè, andemu à vede un pocu di più, è mi fighjularaghju intornu à a capitale ! U rè ùn avia micca à pusà tuttu u tempu in u palazzu !
  Svetlana cantava in risposta in una voce piena:
  - U Rè hè u nostru orgogliu è gloria,
  Sò sàviu cum'è a Terra nativa...
  Furtificà cum'è u putere di palu d'acciaio,
  Ci hè statu datu da Diu !
  Erwin hà rispostu cun prudenza:
  - Un capu chì ama a dolce adulazione hà l'intelligenza di una mosca!
  Natasha esclamò:
  "Da veru sì u guvernatore più sàviu! Pensemu cun voi chì u nostru imperu vincerà infine a guerra contru i suldati russi è l'Armata Rossa!
  Erwin hà dumandatu seriu:
  Perchè ùn volenu micca a pace ?
  Natasha hà rispostu seriamente:
  Perchè anu bisognu di pace ? Ùn cunnosci micca un altru statu di mente è imperu. A guerra hè un statu naturali per elli. Inoltre, l'orchi sò cannibali, è manghjanu captive è captive. O subitu, o dopu una tortura severa !
  Erwin hà dettu cù un surrisu:
  - Vale a pena guardà i visi di sti criaturi - capirete, ùn aspettate micca bè da tali!
  U screnu di u filmu s'illuminò di novu. Avà hà dimustratu dui cumbattenti, nantu à quale belle ragazze corse: Albina è Alvina.
  E duie bionde miele, muscolose, ciselate è in u listessu bikini. Quantu bellu vede tuttu.
  Albina spara da i cannoni di l'aviò. Abbatte cinque aerei di ragazze russi è Komsomol, sguilla:
  Daremu a nostra vita per a nostra Patria è di sicuru vinceremu !
  Alvina, sparando, hà cunfirmatu:
  - Di sicuru, vinceremu ! Ùn pò esse altrimenti !
  È hà ancu sparatu una splutazioni di cannoni d'aria. I cumbattenti di i bolscevichi è di e ragazze russe cascanu è splodenu. Certi di elli sò rivisioni.
  Albina, tira, canta :
  L'aviò sò boni, i battelli à vapore sò boni!
  È e zitelle caricavanu i diamanti assai !
  È da u colpu esatta di a bellezza, un altru carru di i Bolscevichi maligni hè statu sbattutu. Chì volenu luttà i rossi cù l'orsi ? Allora mette u vostru sizoma in u nasu!
  Alvina, tagliendu un altru bolscevicu assuciatu, pressu e so belle gambe cù e so dite nude. Hè una zitella chì, s'ellu si move u so pede, romperà un muru di mattoni.
  Anu ancu dimustratu à u sinemà cumu i dui piloti in un saltu, rompendu tavule di quercia cù i so tacchi nudi.
  Albina en abat un autre, cette fois un bombardier bolchevique, et siffla en chantant :
  - Ùn ci hè più bella chè a nostra, cunnosce i puteri,
  Vinceremu tutte e ragazze orche ...
  L'incarnazione di u valore è a gloria -
  È sopra à noi in oru hè un cherubino !
  È Albina hà tornatu à taglià una vittura in u celu, à u timone di a quale si pusò un bolscevicu. È hà fattu magistralmente.
  Tuttavia, Alvina ùn hè micca inferjuri. Cumu si volta una ragazza bionda. Movimenti cù a tecnica "fox snake". È falatu, vulturi fumanti cascanu.
  Alvina cantava, sapendu e so labbra :
  - L'arcànghjulu ci dicerà : sarà frescu in paradisu,
  Ma solu e porte di u paradisu cliccà ...
  Dumandemu à Diu: scrivite cù un amicu,
  À qualchì regimentu angelico !
  È u guerrieru applicò un loop mortu. È hà abattutu stu cummissariu, chì era à u timone di un cummattimentu pisanti. L'hà fattu assai grazia, è appughjà u buttone cù dita tenaci è longu di gammi cesellati. È ancu u formidabile cummissariu hè statu strappatu ! Questa hè veramente e ragazze di a più alta acrobatica!
  Ma avà l'aria hè diventata più calma ... E ragazze piglianu u colpu à e forze di terra di l'Armata Rossa. Quì Albina lancia un prughjettu d'aviò da sopra. È u tank di Russia "IS" -3 tocca esattamente à u tettu. U sfonda, scuntendu i bolscevichi.
  È i cunchiglie cumincianu à detonà. L'esplosioni è a morte di i suldati sovietici sò intesu.
  Albina sibila cum'è un cobra chì hà picatu un boe :
  - Per a razza umana !
  Alvina hà ancu sparatu nantu à u nimicu, sfracciandu u nimicu. È stracciò a torre da u tank Lenin. Iè, a zitella slapped esattamente, è aptly.
  È l'orchi anu lasciatu un disordine di sangue.
  E duie bellezze anu pigliatu i miri di terra. I fucili sò stati distrutti.
  Albina fracassa u cannone à gas di l'omi peluti, cù e ragazze russe, è bisbiglia :
  - U mo sognu, sò una bella bellezza !
  Alvina hà ancu fracassatu u lanciatore di missile è hà tweetatu:
  - È i sposi s'accenderanu da a bellezza !
  È e duie ragazze sbuchjavanu à ride. Ancu s'è cù l'omi, sicuru, ùn anu micca prublemi. I picciotti amanu celebrità. È in generale, un omu hè più di vinti ragazze, solu sò troppu ghjovani. Quì nantu à a Terra, i masci crescenu a barba !
  Questa hè una gioia per u male, ma se a femina hè temperamental, allora hà digià prublemi!
  Albina pressò i bottoni del joystick cù i so pedi nudi è cinguettava:
  - U mo sognu hè di guadagnà l'immortalità !
  Alvina pressò u grilletto cù i diti di e so gambe nude è sguillava :
  -E simu immurtali ! Vivemu in altri mondi in corpi novi!
  Albina attaccò un tank orco straordinario e gorgogliò:
  - Ancu se u corpu senza l'anima ùn hè micca u corpu, ma quantu hè debule l'anima senza u corpu !
  È u guerrieru lanciava scintille da i so ochji... È po, mentre gridava :
  - Ùn ci crede micca, ùn ci hè micca morte !
  Alvina hà battutu i fucili autopropulsati di i bolscevichi di l'incubo, è cumu si strilla:
  - Un cumbattimentu di rubini di morte ùn hà micca paura,
  Nunda in u campu di battaglia minaccia ...
  Cumbatteremu bravamente cù u nemicu di a Patria -
  A zitella hà da fà una grande faza!
  Dopu à quessa, a zitella hà calatu u so cumbattimentu ancu più à a superficia. E tirò un picculu missile. È u cisterna tamantu di i bolscevichi "Karl Marx" cù cinque fucili, cum'è cuminciò à strappare, è tutta a so armatura hè stata sparta in frammenti.
  Albina hà tagliatu parechji motociclisti di l'Imperu Russu cù una mitragliatrice, è sguillava di piacè:
  - Aghju duie ali larghe, è l'ochji cum'è l'acula di a steppa !
  Ragazze di un sensu assai vivace di bellezza. È s'ellu piglianu qualcosa, serà fattu nantu à u primu numeru.
  Ma u spettaculu di l'aviazione hè finitu, è una seria diversa hè andata. Questa volta anu dimustratu un gruppu di quattru ragazze chì ùn eranu micca solu cumbattenti eccellenti, ma ancu manighjà magia marziale.
  Una macchina va contru à tutta l'armata di mastodonti di l'imperu bolscevicu. Sembra veramente suicida.
  Ma à u capu di u tank, Victoria stessu hè un diavulu, di bellezza fabulosa. Iè, è e quattru ragazze: ghjustu bella. Appoggianu i so gammi nudi contr'à l'armatura è piglianu sensazioni mentali, cum'è s'elli eranu e reine di a luce. Chì femine magiche sò: ponu è sapè assai.
  Victoria hà sparatu un colpu, cantò una linea da un romanzu mudernu:
  - Ùn sò micca ciò chì hè accadutu... A risa di zitiddina hè assai sonora... È e zitelle scalze correnu digià per e pozza !
  L'"Elephant" di i fascisti di e so truppe, sbattutu da ella, si cuminciaru à fumà, emettendu anelli puzzolenti. Giravanu cum'è serpenti velenosi. È Victoria fece l'ochju à i so cumpagni, Zoya hà lanciatu una cunchiglia. Nadezhda, u servitore di Perun, unu di i servitori di i Diu creati da Sfero Katastrofov, hà avvistatu:
  - Quì in l'emboscata ci hè u più novu fucile autopropulsatu "Porcupine", cù un fucile 32-pounder ... Avete bisognu di più attenti.
  Elena, onnisciente, chiacchiera immediatamente:
  - Pistola autopropulsata "Porcupine", hè una copia licenziata da u travagliu di i gnomi, da un tipu speciale di pistola autopropulsata "Anaconda". Caratteristiche di l'arma: armatura frontale 228 mm, armatura laterale 200 mm - cool! Cannone calibre 94 mm, proporzionatu à l'armatura "Buffalo reale". E trè altre mitragliatrici...
  Victoria interrompe rudemente i so cumpagni è pruvò ancu di mossi u so taccu nudu in u nasu, gridendu:
  - Eiu sò!
  Elena ridacchiò mentre rimarcava:
  - Hè bellu quandu ci hè a cunniscenza ... Ma in a tecnulugia sò un grandmaestru, è site in a cunniscenza di u male !
  Vittoria sparò di novu, cù l'aiutu di i so pedi nudi, strappò a torretta da u "Cinghiale" è gonfia, rimarcò :
  - A mo cunniscenza hè più fundamentale, perchè u male vene ancu da a tecnulugia. È vi cunsigliu megliu - ùn ti distingue micca!
  Zoya, per spegne i rifiuti di birra, suggerì:
  Avà, lasciami sparà !
  È a cameriera, o piuttostu a figliola di u Diu biancu - creatu da l'Omnipotente Sphero, hà dimustratu chì u bonu dominante ùn l'impedisce micca di sparà in tuttu. È, per sbuccia senza manca. I guerrieri quì si battenu à u più altu livellu.
  E ragazze movenu u so tank è avanzanu. Ma ùn vi scurdate di cantà.
  Victoria, menendu un focu senza latte, cuminciò:
  - Sottu à u sacru...
  Zoya cuntinuò, sparendu ancu cù e so gambe nude:
  - Libertà !
  Nadezhda, cunfirmendu u focu cù i so pedi nudi, hà publicatu:
  - In u mondu !
  Victoria, sparendu senza un segnu, cuntinuò:
  - In l'amicizia !
  Zoya urla, l'urina di u nemicu:
  - In felicità...
  Nadezhda, schernendu, finisce:
  - È amore !
  Victoria cuntinua cù pathos à gola piena, facendu un colpu cù i so pedi nudi:
  - In un fasciu luminoso ...
  Zoya, sparendu un colpo, piglia :
  - I populi si uniscenu ...
  Nadezhda, sparendu in sangue friddu, cù l'aiutu di i so pedi nudi, aghjunghje:
  - Per dissipà a bughjura davanti !
  Victoria, cuntinuendu à sparà cù e gambe nude ciselate, dice:
  - Regnu tutti i paesi di u mondu...
  Zoya, dopu avè sparatu, hà cuntinuatu à guidà un patesimu deliziosu:
  - Prutettu !
  Nadezhda, fendu ancu un affondu di scherma cù un prughjettu, utilizendu i so pedi nudi, tagliendu i combattenti di rubi, cuntinuò:
  - Da l'invasioni...
  Victoria, sparendu i so pedi nudi, sibilò:
  - L'infernu locuste !
  Zoya hà divisu u "Cinghiale" cù i pedi nudi, continuò:
  È cù u mo pettu...
  Nadezhda, dopu avè trattatu cù i "Tyrannosaurs" di l'orchi, hà publicatu:
  - Cupertu !
  Victoria, ghignando carnivoramente e sparando con le gambe nude e graziose, ringhiò:
  - Tutte e nazioni...
  Zoya, sparendu ancu cù u so pede nudu, aghjunse:
  - Mamma Terra !
  Nadezhda, battendu cù l'aiutu di i so pedi nudi, da un cannone, cuntinuò:
  - Prublemu di novu...
  Victoria, sparendu cù i so membri inferiori nudi, cuntinuò senza fiatu:
  - Pensu...
  Zoya, sparendu un colpo, abbaiò:
  - Fiumi di sangue !
  Nadezhda, ardenti à pedi nudi, disse:
  - s'hè lampatu...
  Vittoria di l'unghia, sibilò:
  - Inimicizia arrogante !
  Zoya, chì sparava ancu cù i so pedi nudi, aghjunse quasi in lacrime:
  - Da u focu, u sangue...
  Nadezhda, avendu sparatu, cù l'aiutu di membri abbronzati è musculi, ringhiò:
  - Lacrime è dulore !
  Victoria hà liberatu u presente cù i so pedi nudi, è cumu si sibilava:
  - U nostru si lamenta...
  Zoya, appena a piglia, lancia ancu fora un rigalu infernale cù i so pedi nudi, è ruggisce :
  - Caru nostru...
  Nadezhda, battendo, finì:
  - U paese !
  Victoria, in risposta, à pedi nudi, sibila di novu:
  - Ma nò...
  Zoya, licenziata, à pedi nudi, è emessu:
  - Spiritu di e ragazze...
  Nadezhda, dopu avè chjapputu e truppe naziste, cù i so pedi nudi, finì:
  - Più forte !
  Victoria hà sparatu di novu, scalzu è aggressivu, continuò:
  - Da e rovine di mè stessu...
  Zoya, sparendu duramente cù i so pedi nudi, tracciò una linea:
  - Rivivemu !
  Nadezhda si sbattì di novu, è sguillava:
  - Guerrier russu...
  Victoria, abitualmente sadanuv, a piedi nudi, grugnì:
  - Pigliate a spada...
  Zoya inchiodava, ringhiò:
  - Più prestu !
  Nadezhda, sparendu cù i so pedi nudi, cuminciò:
  - Stamu...
  Zoya, battendu furiosamente, cuntinuò:
  - È dinò ....
  Victoria, inchiodendu i so membri inferiori nudi, finì nantu à una nota maiò:
  - Vinceremu !
  . CAPITOLU #3
  Allora e zitelle fessi una pausa. Anu sparati un'altra decina di tanki in silenziu, dopu à quale Victoria, torna à sparà, è torna cù l'aiutu di i so pedi nudi, cantò :
  - Sottu à u sacru...
  Zoya, sparendu cù i so pedi nudi, continuò:
  - Banner...
  L'espérance s'exclame à la fois au sens littéral et au sens figuré :
  - Messia !
  Victoria, sbandendu u so corpu è lanciando proiettili cù i so pedi nudi, ringhiò:
  - In u mondu...
  Zoya si precipitò, sparando aggressivamente:
  - In felicità...
  Nadezhda, sbattulendu una nota maiò, cù l'aiutu di i so membri nudi graziosi, finì:
  - È amore !
  Victoria, torna inchiodata, cù i so pedi nudi, continuò:
  - In u sole...
  Zoya, sbattendu un prughjettu in u Porcupine cù l'aiutu di i so pedi nudi, sgridò:
  - Ray...
  Nadezhda, lanciando irresistibilmente u "Cinghiale" di Rommel à traversu l'imperu fascista, cù i membri nudi ciselati, abbaiò:
  - Unisce...
  Victoria, mandendu un prughjettu à pedi nudi, finì duramente:
  - Populi !
  Zoya, sparendu, aghjunse scintillante cù i so pedi nudi:
  - L'oscurità infernale...
  Hope, schiaffeggiatu, dete:
  - dissolve...
  Victoria, di novu inclinatu à i fascisti nazisti di Rommel, sibilò:
  - Via !
  E zitelle sparavanu à pedi nudi è ridenu per altri cinque minuti. Duranti stu tempu, trentacinque tanki di battaglia di i Nazis sò stati brusgiati. È po cuntinueghjanu à cantà di novu.
  Cum'è sempre, u diavulu ardente hà datu u versu è u tonu, hà utilizatu i so membri nudi :
  Avemu apertu...
  Zoya, sparendu, cù l'aiutu di i so pedi nudi, aghjunse:
  - Nazioni...
  Nadezhda, dopu avè inchiodatu, cù l'aiutu di e so dita nude è di e so gambe agile, sbottò:
  - Pianeti !
  Vittoria, dopu avè tagliatu u "Cinghiale", sghignazzatu assai forte, strillava:
  - À u spaziu...
  Zoya, mandandu ancu un proiettile cù e so dita nude, ringhiò:
  - Via!
  Nadezhda, lanciando un rigalu, strillava:
  - À l'inconnu...
  Victoria hà messu un prughjettu è un colpu succoso un puntu grassu per i cumbattenti nazisti;
  - Miram !
  È Zoya, sparendu cù i so pedi nudi, cuminciò à tesse una nova strofa:
  - Eroismu...
  Nadezhda, inchiodendu disperatamente cù l'aiutu di i so gammi nudi, sopra l'orde fasciste, cuntinuò:
  - Feats...
  È a resiliente Victoria hà sbattutu, cum'è l'abitudine, cù u so taccu tondo nudu, appughjà u buttone di u joystick, "Cinghiale", è hà dettu u finale:
  - Glorificatu !
  Zoya, dopu avè trattatu cù u "Porcupine", hà publicatu:
  - À...
  Nadezhda, sparendu à pedi nudi, cinguetta :
  - Sguassà...
  Victoria ribombò e parolle, puntate da i so pedi nudi, è un obusu nantu à u fucile autopropulsatu Witcher:
  - Per sempre...
  Zoya, hà ancu mandatu un projectile è emessu:
  - Di a morte....
  Per Nadezhnaya, ci era l'ultimu colpu chì hà sparatu cù i so pedi nudi, è a parolla:
  - Scar!
  Hè bellu! U regimentu di tank fascista hè statu distruttu. U fucile autopropulsatu di l'Anaconda, malgradu tutte e so armatura, hà ancu sbuchjatu da una cunchiglia russa: avete bisognu di sapè induve chjappà per chjappà è sparte di sicuru. Dopu tuttu, e ragazze anu vistu cuncentrazione è rotture in e linee di forza in l'armatura. Ùn li pudete micca ingannà o scherzi... È ponu ingannà à quellu chì vulete.
  Zoya hà dettu cun preoccupazione:
  - Ùn ci feria micca male di rinforà a munizione ?
  Elena, sta figliola di Svarog, ghjovana è saggia, creata ancu da u Demiurge Boy Sfero Katastrofov, infinitu omnipotente, righjia è rimarcò:
  - Allora ùn capite micca ? Dopu tuttu, avemu un projectile indispensabile. Pudemu chjappà cusì quasi senza stop !
  Victoria alzò l'ochji di brama, sbattu un pede nudu contr'à l'altru, è rughjò:
  - Hyperfuck senza pausa... Hè bellu !
  Queste sò e vere ragazze...
  È a guerra cuntinueghja sempre ... In settembre di u 1945, i Tedeschi ghjunghjenu quantunque à u Mari Caspiu.
  E anu tagliatu u Caucasu per terra. Chì hè assai periculosa. I tedeschi avanzanu ... In battaglie, i so novi tanki è aerei ...
  E Turchia sfondate da u sudu, chì hè doppiamente periculosa. È a situazione hè assai cumplicata, à i capri infernali.
  Pret si una valanga di u nimicu ... È ùn ci hè manera di piantà lu.
  In uttrovi, i tudischi eranu digià in Dagestan, è si avvicinavanu à l'Azerbaijan. È questu hè seriu è periculosu.
  A zitella Alice hè stata catturata da i Nazis. Hè stata interrogata da u SS Colonel Deza. A zitella Komsomol hè stata spogliata finu à a cintura è cuminciò à esse sbattuta cù fruste.
  Alice urlò:
  - Ùn dicu micca ! Ùn diceraghju micca ! Ùn diceraghju micca !
  Allora li strappavanu i pantaloni è i stivali. È brusgiavanu i tacchi cù larghe strisce di ferru rossu. È applicà u calore à e so sole nude.
  A zitella hè svenuta in shock.
  Un bucket d'acqua hè stata versata nantu à ella. L'anu purtatu à i so sensi è u tiravanu nantu à u rack. Chì hè assai crudeli.
  Alice digrignò i denti e ringhiò:
  - Ùn dicu sempre ! Pudete tumbà mi !
  Hà battutu a zitella nantu à u so corpu nudu cù un filu rossu. Ma ùn anu avutu nunda da ella.
  Dopu à quessa, ghjittavanu u membru di u Komsomol esauritu in un sotano umitu è friddu.
  E, sicuru, questu hè assai crudeli.
  Ntô nuvembre di u 1945, quasi tuttu u Caucasu fù catturatu, è i Nazis di Rommel assaltaru Baku.
  Dui ziteddi Albina è Alvina volanu à elli stessi nantu à un tali platu volante. Sò invulnerabili grazia à u forte jet laminar. Ma ùn ponu sparà per sè stessu. Ma grazia à a velocità colossale ponu sbattà è ram l'aviò sovieticu.
  Albina, chinandu u so dischettu, rimarcò :
  - Tecnulugia di ferru, certamenti necessaria è assai utile !
  Alvina ridacchiò, scopre i denti e sibilò:
  - Ma tuttu hè decisu da u spiritu !
  Albina a dit :
  - U più chì nè hè precisamente u spiritu di cummattimentu !
  E duie ragazze sò bionde è in bikini. Moltu bella è scalza. Quandu un guerrieru hè senza scarpi, hè furtunatu. Avà e ragazze sò cusì culurite è bellissime.
  È prima di andà in battaglia, e bellezze anu da travaglià cù l'omi. Questa hè una vera festa di a carne per elli.
  Hè cusì bè e ragazze.
  Alvina abattu deux Tu-3 soviétiques et tweeté :
  - Gloriosa a nostra caccia !
  Albina hà cunfirmatu u ramming è emessu:
  È ùn serà mai l'ultimu !
  Alvina hà abbattutu altri trè aerei d'attaccu sovieticu, è hà sguillatu:
  - Hè cusì chì crede chì Diu ama a Germania ?
  Albina strinse a testa in dubbitu.
  - Pare micca tantu !
  Alvina riggiò è dumandò di novu:
  - Perchè pensate cusì ?
  Albina hà sbattutu duie vitture sovietiche è sguillava :
  A guerra hè andata troppu longa !
  Alvina rimarcò logicamente:
  - Ma venemu !
  Albina fece un sorriso e urlava:
  - Allora vinarà a vittoria !
  Alvina abattu à la fois quatre aéronefs soviétiques, d'une manœuvre audacieuse et cria :
  - Di sicuru vene !
  Albina hà avutu bisognu di ricurdà :
  - Dopu à Stalingrad, a guerra ùn hè micca andata secondu e regule ...
  Alvin hè d'accordu cù questu:
  - Hè di sicuru contru à e regule !
  Albina sgridò di irritazione:
  - Avemu cuminciatu à perde !
  Alvina sgridò di irritazione:
  - Di sicuru!
  Albina hà sbattutu parechji altri veiculi sovietici è sguillava:
  - Ùn hè micca un prublema per noi ?
  Alvina abattu un couple d'avions de chasse russes et s'exclame :
  Pensemu chì a situazione era senza speranza !
  Albina fece un sorriso carnivoro e sibilò:
  - Chì vedemu avà ?
  Alvina hà tweetatu cù aplomb:
  - Qualcosa d'immutable è unicu !
  Albina lampò i so denti di perla è rispose :
  - Chì vince u Terzu Reich !
  Alvina abattit un autre avion d'attaque soviétique et fit sortir :
  - Deve veramente vince !
  E zitelle fece una smorfia. À un tempu anu travagliatu, è ufficialmente in un bordellu di suldatu. Parechji omi passanu per elli stessi, è micca solu a razza bianca. È li piacia veramente. Ebbè, quantu piacevule per i corpi. Ma tandu e puttane sò state sottu attaccu suvièticu. Sò stati fatti prigiuneri. Ebbè, i hotties pensanu chì anu da esse violati. È eccu u diavulu dui !
  Facenu scavà e puttane trincee è trincee. E l'anziane fate di notte ùn li piacia micca assai. Allora tutti anu pussutu scappà. Seducenu i sentinelle.
  È ghjuranu vendetta nantu à i Russi.
  E si battevanu contru à a Russia. Quessi sò i dannati...
  Albina scacciò parechje altre vitture russe è murmurò:
  - Si pò sempre campà cù l'omi !
  Alvina hè prestu d'accordu cù questu:
  - Ùn hè mancu pussibule, ma hè necessariu !
  Albina sviò i denti è rispose :
  - Ma sempre... Hè dolce à tumbà.
  È e zitelle anu abbattutu cinque vitture sovietiche cù u muvimentu di un dischettu.
  Alvina risa è disse:
  - È quandu hè amara ?
  Albina abbatte altre sei vitture è rispose :
  - Mi maritaraghju dopu à a vittoria ! È dà nascita à dece figlioli !
  È e duie ragazze sbuchjavanu à ride.
  È cantanu ;
  Semu i cavalieri di a fede di u fascismu,
  Asciughemu in polvera i cumbattenti di u cumunismu !
  È cumu si ridenu, scuntendu e so muntagne bianche.
  A prova di cummattimentu di u platu volante hè assai successu. Ma hè impussibile di u focu da ellu.
  Quì e ragazze sò ancu ramming un paru di IL-2. Stu aviò d'attaccu hè u più massivu di l'Armata Rossa, è ùn hè ancu statu discontinuatu. Ancu s'ellu da u quarantacinquesimu annu era anticu.
  Ma sempre agisce è agisce disperatamente. Tali dischi di cummattimentu sò usati quì - solu horror.
  L'unità sovietiche sò state distrutte tantu chì ùn ponu esse firmate ... Questa hè a cavalcata.
  Ci hè stata una calma in u Novembre. È Stalin urdinò di avanzà in u centru. E battaglie si sviluppavanu cun vigore rinnuvatu. Hè difficiuli di scunfighja u Fritz - anu assai forza è boni armi. I polacchi si battenu assai attivamente. Avà sò alliati tedeschi.
  I Nazis tennu sempre u fronte. E battaglie anu dimustratu chì u cannone 88-millimeter era 100 EL è assai precisu è perforante. Ancu l'IS-3 pugni in fronte. Inoltre, l'ultimu tank ùn hè micca assai successu è difficiule di fabricà. È u T-34-85 generalmente sviate da una longa distanza, guadagnendu punteggi da l'asi tedeschi.
  L'inguernu hè digià ghjuntu, è a prima linea hè apprussimatamente à u livellu di quaranta trè anni, solu Crimea hè sempre Soviet è Bialystok, ma Kharkov è Orel sò digià sottu à i Nazis.
  I Nazis in u centru repellenu l'attaccu suvièticu è pruvate à avanzà.
  Ebbè, è affidate u running-in di i più novi machini, supermen-girls.
  Micca i zitelli chì sò stati clonati in i campi di morte. E quelle ragazze chì e molécule di DNA sò state aduprate per creà supermen.
  È anu u listessu nome cù i quattru legendari, è simpliciamente stupente putenza. È e ragazze chì cumbattenu anu ancu aduprà qualchi stimulanti sviluppati da a SS.
  Gerda, Charlotte, Kristina è Magda viaghjanu nantu à un tank U-class E-100. Stu veiculu hè più compactu, per quattru membri di l'equipaggiu. E so armi sò un bomber jet è un cannone universale 88-millimeter 100 EL - un distruttore di tank.
  I guerrieri vanu à fischià per sè stessu.
  Gerda tira un cannone longu. Pugna in u latu da una distanza di l'IS-2 è cinguetta:
  - Daremu i nostri cori per a patria,
  È fritteremu à Stalin è u manghjeremu !
  Charlotte hà sparatu u so lanciatore di razzo. Ella coprì u bunker sovieticu è sguillava:
  - Semu invincibili !
  Christina pigliò è ringhiò, tirà u grillu cù u so taccu nudu:
  - L'avemu ind'è dui !
  Dolbanula è aptly è Magda. Distruttu i fucili autopropulsati sovietici SU-152. È ella chjappà :
  - Ci sarà tempu, vinarà a vittoria !
  Gerda gridò mentre sparava:
  - Nimu ci pò piantà !
  Charlotte hà cunfirmatu:
  - Ma Pasaran !
  A bestia di i capelli rossi hà attraversatu tutta a Prima Guerra Munniali cù Gerda, partendu da a Pulonia è finisce cù questa offensiva di maghju. U diavulu rossu hà vistu assai cose.
  È prontu à luttà finu à a fine !
  Christina spara ancu, è scopre i denti. I so capelli sò rossi d'oru. In a guerra, e ragazze ùn anu micca età, è ancu, forse, diventanu più ghjovani! Sò cusì feroci è amatori. Anu scopre i denti.
  È micca un solu pirtusu in i denti.
  Magda hà i capelli di culore di foglia d'oru. È ancu attivamente grinning. Ragazza fresca. Hà una grazia cusì aggressiva è energia di mille cavalli.
  Gerda, una zitella cù i capelli bianchi, spara, è rimarca cù un surrisu :
  - Ci hè assai di bè è di bruttu in u mondu... Ma diamine, quant'è sta guerra si trascina !
  Charlotte hè d'accordu cù questu:
  - È in fatti, a seconda guerra mundiale si trascina troppu longa. Tutte e battaglie, è battaglie... Hè veramente stancante !
  Christina spostò u so pede nudu annantu à l'armatura è urlò:
  - Ma a Gran Bretagna ùn hè sempre scunfitta !
  Magda sparò à i Russi è ringhiò :
  - A deve esse scunfittu ! Questu hè u nostru credo!
  Gerda sibilò, sparendu à i Russi, scoprendu i so denti d'avorio :
  - Avemu bisognu di una vittoria !
  Scopata è Charlotte, urlò:
  - Unu per tutti, ùn ci fermeremu micca per u prezzu !
  Christina, la bestia rossa è d'oru, strillava:
  - Innò ! Ùn stemu micca !
  Magda si schiacò e so labbra scarlatte, cinguettandu:
  - Ùn andemu micca à a tenda per u prezzu !
  È l'arpia à i capelli d'oru sparò.
  Gerda hà ancu colpitu i tanki russi. Colpisci a vittura è urlò:
  - Semu i più forti di u mondu !
  Charlotte aghjunse, cantendu:
  - I nemici si immergenu tutti in u bagnu!
  Christina hà sustinutu l'impulsu di a canzone:
  - A Patria ùn crede micca in lacrime !
  Magda cuntinuò in una voce di cantu:
  - È daremu à tutti i cumunisti in u core !
  È e zitelle s"inclinavanu l"una à l"altra. In generale anu un bon tank. Solu da una distanza hè difficiule di sfondà l'IS-3 in a fronte. Ma dopu tuttu, i tedeschi anu un prughjettu difficiuli, ma cù un core di uraniu. È ci sò assai neri in l'esercitu. Chi si batte cù furia frenetica. È micca tutti ponu cumpete cun elli.
  E ragazze sò abituate à cummattiri scalzi. Ancu in Pulonia, eranu solu in un bikini, è scalzi.
  Quandu a sola nuda entra in cuntattu cù a terra, rejuvenates. Forse hè per quessa chì e ragazze ùn anu micca età ! Ancu s'è u tempu hè finitu ! Guerrieri, diciamu solu assai eroici.
  Hanu fattu tanti fatti, ma si battenu cum'è suldati ordinari. È sempre solu in bikini, è scalzi. In l'invernu, hè ancu piacevule per elli à sculacciate cù i pedi nudi nantu à a neve.
  Gerda tira è canta :
  Passeremu per u focu è l'acqua !
  Charlotte hà sparatu à i Russi cù u so bomber è disse:
  - Gloria à u populu prussianu !
  Cristina hà sparatu ancu, è sguillava :
  Regneremu u pianeta !
  Magda hà chjapputu è cunfirmatu:
  - Di sicuru!
  Gerda colpì di nuovo il proiettile e strinciò:
  "Ancu u napalm ùn ci ferma micca!"
  Charlotte hè d'accordu cù questu:
  - È ancu a bomba atomica, chì ùn avemu micca paura !
  Christina si zitti e rispose:
  - L'Americani fiascatu à creà una bomba atomica ! Hè un bluff !
  Magda esclamò in cima à i so pulmoni :
  - U mondu ùn pò scappà di u novu ordine tedescu !
  È e zitelle rideranu.
  A situazione hè diventata critica. In dicembre, e truppe sovietiche avanzavanu in u centru. Ma di novu ùn pudianu superà a putente difesa di a Wehrmacht ...
  Trà i Nazis è e zitelle di tank Agata è Adala. Cumbattinu nantu à l'E-10, un fucile autopropulsatu à dui omi è assai còmode. Chì tira assai precisu. Ancu s'è a so arma ùn hè micca abbastanza putente, abbatte i trenta-quattru specificamente.
  Agatha spara cù i so pedi nudi è culpisce a vittura sovietica, assai precisa.
  E poi gridò:
  - Per u Terzu Reich !
  Dolbanula abbastanza aggradèvule è Adala. Aduprendu ancu gambe nude ciselate.
  È hà sbattutu una vittura sovietica cù un colpu precisu. È ella chjappà :
  - Gloria à i nostri eroi !
  E ragazze deve esse nutate estremamente formidabili. È sparanu abbastanza bè. Ciò chì ùn hè micca un colpu, allora un colpu.
  I fucili autopropulsati E-10 hè una macchina assai chjuca per dui suldati è una altezza di 1,2 metri cù cumbattenti chì si trovanu stendu. Tali quì hè una cosa efficace è assai mobile. In u principiu, pisava solu dece tunnillati, ma a so armatura di 60 millimetri nantu à a fronte è 30 à u latu paria à Hitler piuttostu debule. È hà urdinatu di cresce à 82 mm di fronte è 52 mm di latu. Ma u pesu di a macchina hè cresciutu à 16 tunnellate, riducendu a mobilità. Ma Rommel hà fattu a so vittura vinti centimetri più bassu, è hà riduciutu u numeru di membri di l'equipaggiu à duie persone. È u fucile autopropulsatu hà cuminciatu à pisà undici tunnillati, chì, cù un mutore di 400 cavalli, hà permessu di mantene a mobilità à un altu livellu.
  Agatha hà sbattutu di novu i so pedi nudi in l'inimicu, hà perforatu a parte inferiore di l'armatura IS-2 è cantò:
  - U mo grande putere !
  Adala hà ancu colpitu u tank sovièticu, hà culpitu a vittura in fronte è cinguettava:
  - Gloria à l'epica di u cumunismu !
  È hà ancu utilizatu una gamba nuda, ciselata.
  Queste ragazze quì sò assai cumbattenti. È distrughjenu l'armata di tank sovietica.
  Ma avà anu cambiatu à i fucili. È cusì sò cacciati cù i dita nudi. Ùn dà assolutamente micca pietà. E sole nude lampanu.
  E ragazze, però, ùn sparanu micca solu è uccidenu artighjani. In particulare, un adulescente catturatu hè statu torturatu. U zitellu di sedici anni era assai bellu. E zitelle l'anu spogliatu è l'anu ligatu à un pinu. E poi cuminciaru à brusgià cù torches, è ancu mette u focu à e scope.
  Era visibile cumu a pelle abbronzata è liscia di u zitellu era cuperta di vesciche è pimples. È devu dì chì face assai male.
  Adala si leccò le labbra e cantò:
  Picculu paese, picculu paese...
  Agada, incendiendu i tacchi di u zitellu, aghjunse :
  - Quale mi dicerà, quale vi mustrarà induv"ella hè, induv"ella hè !
  È e duie bellezze cumu si ride. U ghjovanu hè veramente bellu. Quantu sò belli adulescenti à sedici anni. Quandu ùn hè più un zitellu, ma ùn hè ancu un omu. Quandu i carattiristichi faciale sò sempre movendu da un zitellu à un tipu adultu, è per questu mutivu sò soprattuttu belli. Quandu i picciotti sò sempre ruddy è micca cuparti di capelli, cusì teneri, cum'è una zitella. È a pelle ùn hè micca ancu cum'è pelosa è rugosa cum'è in l'adulti.
  Adala è Agada sò guerrieri stagionati chì torturanu u zitellu cù piacè. Prufittate i so lamenti. È anu ancu pazzi davanti à i so ochji, mustrà incantu è spara u focu.
  Quessi sò animali .... U zitellu hè statu torturatu finu à u puntu di perde a cuscenza. Allora l'hanu aspertu cù acqua di ghiaccio, u purtonu à i so sensi è l'anu torturatu di novu è era divertente.
  Adala, leccandosi le labbra, notò:
  - Ùn ci hè nunda di più bellu chè a tortura !
  Agada hè d'accordu cù questu:
  - Emozioni !
  È avà i guerrieri shrew sterminanu e truppe sovietiche. È mentre cantanu :
  - U nostru rè hè u messaggeru di u celu,
  U nostru rè hè cum'è un demoniu fantasma ...
  U nostru rè hè u sceltu di u destinu...
  U nostru rè hè solu tù !
  Luciferu ! Luciferu ! Luciferu !
  Iè Rommel in una certa misura è Lucifer. Hè statu capace di fà ciò chì pareva impussibule.
  È avà i Nazis vincenu di più in più cunfidenza.
  . L'E-25 gira assai facilmente, cumpensendu cusì a mancanza di una torre rotante.
  L'equipaggiu hè solu duie persone, è l'altezza hè 1,3 metri. Inutili, un disignu efficiente è faciule di fabricazione.
  Imagine u Tiger-2 in quantu à l'armatura è l'arme in u pesu di T-4, questu hè una macchina grandiosa è maravigghiusa.
  Agatha è Agnes cavalanu E-25, ancu e ragazze in A. È bella, cumbattendu scalzi è in bikini.
  È cumu si sparanu chì ùn mancanu micca.
  Agatha tira à l'ennemi à pointes nues et rugit :
  - Gloria à a mo forza !
  Agnes hà ancu colpitu à u nemicu cù l'aiutu di i so pedi nudi, chjappà u nemicu è emette:
  - È a mo forza hè ancu più gloria !
  È cumu fà l'ochju à l'avversari. Sta zitella hè ghjustu maravigghiusu.
  E cumu e ragazze amanu a tortura.
  Un membru di Komsomol, per esempiu, anu pigliatu è brusgiatu i so capezzoli scarlatti cù una torcia. E gridava cusì forte.
  Agnes friggiò u so tallone cun grande piacè, è rughjò:
  - Lascià more u agricultore tiranu-culletivu !
  Agatha accunsentì cun questu, incendiendu u nemicu:
  - Per a grande Prussia !
  È e zitelle ridenu.
  Cumbattimenti diciamu solu chì arrubati, è una grande bellezza infernale. Eccu l'IS-2 da u so tiru precisu divisu in pezzi.
  Agnes gridò in cima à i so pulmoni:
  - Gloria à u cumunisimu arianu !
  I tedeschi cercanu di passà à Tbilisi. Grozny attacca cù furia. Ma i valenti quattru zitelle stavanu in u so modu.
  Natasha hà lanciatu una granata à i Nazis cù u so pede nudu è cantò:
  - Va bè...
  Zoya hà lanciatu un rigalu di morte cù u so taccu nudu è aghjunse:
  - Nemicu...
  Augustine succombe à qualcosa di distruttivu è sguillava:
  - Pensa...
  Svetlana lanciò una granata cù i so pedi nudi è sguilla :
  - Chì...
  Natasha hà lanciatu un paru di limoni cù i so pedi nudi è gridò:
  - Russu...
  Zoya hà cedutu ancu à qualcosa d'energeticu è mortale, stringhjendu:
  - Gestionatu...
  Augustine lancia u mortu, murmurò:
  - Nemicu....
  Svetlana hà ancu succorsu à a distruzzione è vyaknula:
  - Pausa !
  Natasha fece una volta è gridò:
  - Who...
  Zoya hà ancu sparatu nantu à i stranieri neri chì i Nazis reclutavanu è sguillavanu:
  - Ose !
  Augustin parlava cù forza è furia:
  - Chì...
  Svetlana succombe cù u sorrisu di una pantera:
  - IN...
  Natasha hà lanciatu una granata cù u so pede nudu è urlò:
  - Lotta...
  Zoya scacciò u rigalu di a morte cù e so dita nude è murmurò:
  - Attacchi !
  Agostino intervenne e mormorò:
  - Nemichi...
  Svetlana hà datu una mansa di granate cù e so sole nude, è cumu si gridava à u cima di i so pulmoni:
  - Avemu da...
  Natasha inchiodava l'esplosione è sibilò:
  - Furiosu...
  Zoya hà tagliatu i Nazis è sguillava:
  - Batti !
  Augustine sparò di novu, è urlò:
  - Furiosu...
  Svetlana cinguettava mentre sparava:
  - Batti !
  Natasha hà lanciatu di novu una granata cù u so pede graziosu è nudu, cinguettava:
  - Distrughjeremu i nazisti !
  Zoya l'hà pigliatu è cinguettava:
  - A futura via di u cumunismu !
  È scacciò un limone cù i so pedi nudi.
  Augustine pigliò e sparghje e linee, è i so gammi nudi volavanu cù distruzzione longu u Fritz:
  - Spanderemu l'avversari !
  Svetlana u pigliò è u lanciava cù u so taccu nudu, una mansa di granate, è sguillava :
  Schiacciamu i fascisti !
  È i quattru cuntinueghjanu à sparà è à lancià granate. L'E-75 tedescu si moveva. Una macchina cù una pistola 128 mm. È si spara.
  È e zitelle tiravanu granate. Minatu i Nazis. È anu sparatu. Cullà in avanti. I tanki sò rotulati di novu. Move l'ultimu "Leopard" tedesco -1. Una vittura assai mobile.
  . CAPITOLU #4
  Ma e so zitelle l'anu pigliatu è l'anu cacciatu. Anu strappatu in pezzi una macchina mobile cù un mutore di turbina di gas. È l'anu sbulicatu in pezzi.
  Natasha rimarcò cù una risata:
  Ci battemu bè !
  Zoya hè d'accordu cù questu:
  - Moltu bellu !
  Augustine hà sappiamente rimarcatu:
  - Vinceremu !
  È hà lanciatu una granata anti-tank cù u so pede nudu. ragazza forte. È hà tantu intelligenza.
  Svetlana hà ancu lanciatu un rigalu di morte cù i so pedi di u so pede nudu, è chjappà u nemicu. Una zitella assai aggressiva, cù l'ochji di u culore di cornflowers. Hà un tali intelligenza, è un passaghju di forza!
  Natasha fece una volta è ghignava:
  - Per a Russia santa !
  Zoya sparò assai attivamente, è sorrisu, mostrandu i denti di perla:
  - Sò un guerrieru di quellu livellu chì ùn svanisce micca !
  Augustine hà sparatu ancu. Falciatu i nazisti è gorgogliò:
  "Sò un guerrieru di grande ambizione!"
  È hà scopre i so denti di perla !
  Svetlana hà cunfirmatu:
  - Ambizioni assai grandi !
  E donne si battenu dapoi assai tempu. E di sicuru anu successu in u travagliu militare. Sò bellezze assolutamente bellissime. Mente eccezziunale. È sparanu in prima classe.
  Natasha, sparendu, pinsava chì senza Stalin, se u Führer l'avia tombu. ci era un vacu in l'ànima di e persone. Hè cum'è una persona amata hè morta.
  Ancu s'ellu era u Georgianu crudeli. È ùn hà micca fattu tuttu bè. Ci hè ancu una anecdota annantu à questu. Perchè Lenin porta stivali è Stalin porta stivali? Perchè Vladimir Ilich hà sceltu a strada, è questu mustachioed hè prestu in avanti.
  In questu sensu, Stalin ùn era micca u regnu ottimali. In verità, cum'è Lenin l'hà descrittu, era troppu rude.
  Stu chef prepara solu piatti piccante. In termini di crudeltà, era una spada à doppiu tagliu.
  Da una banda, hà aiutatu à mantene a disciplina è stimulò l'apparatu di u partitu. Per d 'altra banda, u persunale più preziosu è e persone capaci sò stati cacciati. In particulare, dopu à a guerra, anu persu un grande manager cum'è Voznesensky. Chì hà avutu i più grandi servizii à a Patria.
  Voznesensky era, forsi, un manager ideale: micca solu duru, ma ancu intelligente è educatu. U più ghjovanu duttore di scienza in l'URSS, accademicu, persunalità eccezziunale. Senza Voznesensky, in ogni modu, l'ecunumia di a Russia Soviètica avaria inevitabbilmente sbagliata in casu di a so morte. È ùn ponu micca scunfighja i Nazis.
  Natasha tirò un limone cù u so pede nudu è cantò:
  - Da u celu...
  Zoya hà ancu lanciatu una granata cù e so dite nude è disse:
  - Asteriscu...
  Agostini hà lanciatu un rigalu di a morte cù u so pede nudu è cantò:
  - Brillante...
  Svetlana hà ancu lanciatu una granata, cù l'aiutu di un pede nudu, è emessu:
  - Cristallinu !
  Natasha fece una volta è sibilò:
  - Eiu à tè...
  Zoya hà lanciatu u rigalu di a morte cù e so dita nude, sibilendu:
  - Canzona...
  Augustine succombe à talon nu, ce qui porte la mort et s'écria :
  - Canteraghju...
  Natashka cuntinuò, cantendu aggressivamente:
  - À propositu....
  Zoya hà lanciatu un pacchettu d'esplosione cù u so pede nudu, sparghjendu i Nazis è sguillava:
  - Nativu...
  Augustina hà datu una mansa di granate cù u so taccu nudu, hà datu:
  - Stalin !
  E zitelle si battevanu bravamente, ma pare ch'elli ùn ponu micca tene à Grozny. Bellezze cascò sottu à a distribuzione. Eranu assai ladri di lotta. È avete da ritruvà à reluctantly. È questu hè dispiacevule.
  Natasha cinguettava cun fastidiu:
  - Ci ritiramu in silenziu per un bellu pezzu ...
  Augustine, l'ochji lampanti di furia, accunsentì :
  - Era fastidiu - aspittavanu a battaglia !
  Zoya u pigliò è cantò cun furia, è u restu di e zitelle pigliò felice;
  Alzati, marcatu d'una malidizzione,
  U mondu sanu d'affamati è di schiavi! A nostra mente indignata bolle È hè pronta à guidà in cumbattimentu murtale.
  
  Distrughjeremu u mondu sanu di a viulenza À a terra, è tandu Custruiremu u nostru, custruiremu un mondu novu : Quale era nunda, diventerà tuttu.
  
  Smetti di succhiare sangue, vampiri Prigione, tasse, miseria! Per voi - tuttu u putere, tutte e benedizioni di u mondu, È u nostru dirittu hè un sonu viotu.
  
  Custruiremu a vita in un modu diversu, È quì hè u nostru slogan di battaglia: Tuttu u putere - à i travagliadori, È falà tutti i parassiti!
  
  Sii disprezzu in a to ricchezza, Carbone è diventatu rè ! Siete i vostri troni, parassiti, Nantu à u nostru spinu eretti !
  
  Piante, fabbriche, camere - Tuttu hè statu creatu da u nostru travagliu, hè u tempu ! Esigemu u ritornu di ciò chì hè statu pigliatu da a robba.
  
  Basta, per l'amore di i rè, Dopeci in a frenesia di a guerra ! Guerra à arieti ! Pace à i populi ! Attaccà, figlioli di l'armate !
  
  Quandu i tiranni ci forzaranu à cascà eroicamente in battaglia per elli, Assassini ! Allora dirigeremu i musi di i cannoni di battaglia versu voi.
  
  Nimu ci darà a liberazione: nè un diu, nè un rè, nè un eroe, avemu da ottene a liberazione cù a nostra manu.
  
  Per caccià l'oppressione cù una manu abili, Per ricunquistà u vostru bonu, Sgonfiate, cornu, è falsificate audace, Mentre u ferru hè caldu !
  E zitelle cantavanu belli, è chjappà a strada. È a guerra hè in ...
  I formidabili TA-400 è ancu i TA-500 più putenti chì portanu sin'à vinti tunnellate di bombe distruggennu pusizioni sovietiche. Ma l'Armata Rossa prova di mantene. Ancu i canti sò cantati cun grande curagiu.
  A ghjente serà felice
  Felicità per sempre...
  U guvernu suvièticu -
  U putere hè grande!
  È i pionieri scalzi è i pionieri cumbattenu in l'invernu in e muntagne Caucasu. I zitelli mostranu un coraggio tremendu.
  È si mostranu à esse valenti.
  È a canzona torna à ghjucà
  Semu i pionieri di i zitelli di u cumunismu,
  Falò, tenda è furnace di rame...
  Navale schiacciaremu u fascismu scherzosamente,
  Chi aspetta una furia furia !
  È una zitella cù una cravatta rossa lancia un pacchettu splusivu cù i so pedi nudi, strappandu u Fritz.
  Dopu à quale ellu canta :
  - Gloria à l'epica di u cumunismu !
  Fermeremu a massa di u fascismu !
  È u zitellu chì s'hè brusgiatu u talone nudu di u pede u piglierà ancu è rugi :
  - Per a grandezza di u pianeta di u cumunismu !
  I zitelli sò cumbattenti assai curaggiu. Ancu s'è qualchì volta si aspettanu tali tortura salvatica.
  L'offensiva nazista cuntinueghja. U 9 di ghjennaghju, i Nazis avianu digià pigliatu parechje cità in muvimentu, avvicinendu à Tbilisi.
  A forza di i Nazis hè grande.
  Tuttavia, ancu i zitelli chjuchi si battevanu contr'à i Nazis. I picciotti è e donne anu lanciatu pacchetti splusivi improvisati à i tanki tedeschi, i fucili autopropulsati è l'infanteria.
  Certi anu usatu picculi catapulte è grandi slingshots. Questu hè statu assai efficace.
  I zitelli sò generalmente un tali populu, allegru è propensu à l'eroisimu. Ancu i so pedi nudi sò rossi da u friddu, cum'è i pedi di corvi. Ma a vulintà hè inviolabile.
  I pionieri si battevanu assai curaggiu. Sapianu ciò chì significava a cattività fascista.
  A zitella Marinka, per esempiu, cascò in i clutchs di i Nazis. L'anu oliatu à i pedi nudi è a pusonu vicinu à u bracier. Lingue di fiamma quasi leccavanu i tacchi nudi è induriti di a zitella da a longa camminata scalza. A tortura cuntinuò per una quindicina di minuti, finu à chì e sole sò cuparti di vesciche. Allora, i pedi nudi di a zitella sò stati slegati. È di novu anu dumandatu dumande. M'anu battutu cù manichi di gomma nantu à u mo corpu nudu.
  Allora passanu u currenti... Marinka hè stata torturata à deci perdita di cuscenza durante l'interrogatori. È po l'anu lasciata riposu. Quandu i pedi nudi eranu un pocu twitchy, sò stati smeased with oil again and the brazier was turned up again. Tali tortura pò esse ripetuta parechje volte. E tortura cù corrente, è frusta cù tubi di gomma.
  Marinka hè statu torturatu per sei mesi. Finu à ch'ella diventò ceca è diventa grisgiu da a tortura. Allora l'anu intarratu viva in terra. Ùn hà mancu persu una bala.
  Pioneer Vasya, i Nazis battevanu cù un filu rossu in u so corpu nudu.
  Allora i tacchi nudi sò stati brusgiati cù strisce rossi di ferru. U picciottu ùn pudia micca suppurtà à gridà, ma ùn hà micca traditu i so cumpagni.
  I Nazis l'anu dissolutu vivu in l'acidu cloridicu. È questu hè un dolore terribili.
  Questi Fritz sò tali mostri... U membru di u Komsomol hè statu torturatu cù un ferru. Allora l'anu appiccicatu nantu à un rack, l'alzavanu è l'hanu ghjittatu. Allora, cuminciaru à brusgià cù una crowbar rossu. I petti sò stati strappati cù forcipi. Allora u nasu era literalmente strappatu cù pinze rosse.
  A zitella hè stata turturata à morte... Li rumpianu tutti i diti è a gamba. Un altru membru di u Komsomol, Anna, hè statu impalatu. È quand'ella morse, brusgiavanu cù torche.
  In cortu, i Nazis si burlavanu u megliu ch'elli pudianu è cumu vulianu. Torturavanu è torturavanu tutti.
  Natasha è a so squadra si battevanu sempre in l'incirculazione. E ragazze anu utilizatu e so gambe nude è graziose in battaglia, è lanciavanu granate. Ils ont combattu les forces supérieures du Fritz. Ils se tenaient très courageusement, et n'avaient pas à reculer.
  L'abitanti di a cità catturata di Tbilisi scontranu i tedeschi falendu in ghjinochji. Certi di i picciotti eranu scalzi malgradu a neve, è si inchinavanu à i Nazis.
  Una scunfitta stupente. E ragazze tedesche furzavanu i picciotti à basgià i so stivali o i tacchi nudi. I picciotti cunfusi è spaventati l'anu fattu ubbidienti.
  Alcune donne tickled i tacchi di i zitelli è li battevanu cù mazze. Paria assai sexy.
  Terribile, ancu s'ellu hè anticu à tempu morale è in fattu, "Tiger" -2 crushes catturatu l'omi. I masci adulti sò ammazzati. Solu e donne è i picciotti senza barba restanu vivi. È lasciate chì l'omi adulti morenu sottu à i caterpillars. È passava assai persone.
  "Royal Tiger" hè un tank putente. È un tali hulk chì i suldati suviètici fughjenu ... E quanti di elli brusgiatu da u lampu di u putere.
  È avà, sopra u bastimentu di u Cunsigliu di a cità, una bandiera cù una svastica nazista.
  I tedeschi avanzanu ancu in altre cità georgiane. E so truppe sò cum'è una pesta marrone. È putenza impressiunanti.
  A massa di suldati sovietici si rende. A maiò parte di elli sò sfracciati da più pesanti "Panthers" -2 è "Tigers", postu chì sta basura ùn hè micca necessariu. E donne cascanu in ghjinochji è sò purtati scalzi.
  Un disastru cusì impressiunanti.
  Yak-9 si precipita in battaglia. Sta macchina hè prodotta in grande quantità. Ma questu hè di pocu utilità. L'assi tedeschi sò solu guadagnà cunti. È sparanu in grande quantità. È i picciotti sò digià à u timone. È ancu e ragazze di lotta si battenu.
  Anastasia Vedmakova è Akulina Orlova cercanu di frenà i Nazis in u celu. Ragazze in un bikini è scalzi. E tramindui sò assai belli è stole assai cumbattenti.
  Anastasia si batte è manuvra. U so cummattente produce un loop mortu, è a macchina tedesca Focke-Wulf hè abbattuta. È usa i so pedi nudi.
  A zitella ùn si scurda di pienghje:
  - Sò un cumbattante super classa !
  Akulina spara ancu à u nemicu. È u face bè. È usa ancu i puntelli nudi.
  E ruggiti in cima à i so pulmoni:
  - Gloria à u cumunisimu !
  U Caucasu hè digià nantu à a caduta, è diventa sempre più drammatica.
  È i tedeschi sò rampanti è utilizanu a tortura. E ragazze pioniere tedesche piacenu soprattuttu à a tortura.
  Eccu Gerd è Charlotte, un picciottu di circa tredici anni, svestiti. È cuminciaru à tickle u pioniere. Seryozhka ridia è purred. Allora Gerda hà purtatu l'accenditore à u taccu nudu è tondu di u zitellu. E fiamme leccavanu e sole un pocu ruvide di u pioniere. Urlò di dulore. C'eranu blisters.
  E ragazze tedesche ridavanu:
  - Sarà assai bellu !
  È cuminciaru à sbattà u zitellu cù i fruste. Si lamentò è cuminciò à gridà. In particulare quandu e zitelle cuminciaru à purtà torches cù u focu à i so pedi nudi. Allora i pionieri anu appiicatu un ferru rossu à u so pettu nudu è u zitellu hà persu a cuscenza.
  Iè, i guerrieri tedeschi sò in cima. Tormentà un zitellu hè in l'ordine di e cose.
  A tortura, però, micca solu i picciotti, ma ancu i membri di u Komsomol. E zitelle eranu spogliate è purtate nantu à u rack. Quì si tiravanu, furzati à l'arcu è littiralmente si torcenu in bellezza di dolore. E sott"à i pedi nudi di e zitelle s"eranu focu à u bracier, minacciavanu di charrià e sole.
  Cumu i membri di u Komsomol gridavanu da u dolore salvaticu ... Quantu era crudele tuttu. È i Nazis inalate l'odore di carne brusgiata in i so narici è ridianu, si sbattevanu l'un l'altru nantu à i fianchi è gridavanu:
  - Heil Führer ! Tuttaremu tutti !
  È torna a tortura è a tortura di e persone. Hè particularmente interessante di tortura i pionieri. I picciotti sò battuti à morte, è poi u salinu hè versatu nantu à e so ferite è fatte à lamentà. Iè, hè assai fastidiosu.
  È quandu anu ancu aduprà un filu caldu. Chì rende assai più doloroso.
  È i Nazis anu digià pigliatu Makhachkala. È si movenu versu u territoriu di l'Azerbaijan. È dighjà circundatu è bluccatu Yerevan. È assaltanu a disperazione di Batumi cù tuttu. È hè aggressivu.
  Marshal Rokossovsky quasi mortu stessu. Si sentia chì e truppe sovietiche eranu sottu pressioni è stavanu colapsendu. U nùmeru di rinunzii è disertori hè in crescita. È parechji piloti diventanu depressu.
  Ancu Anastasia Vedmakova è Akulina Orlova evitenu sempre a scunfitta. E zitelle cumbattenu bravamente è disperatamente.
  Prima di a lotta, Anastasia si ritirò cù trè picciotti per riunisce un putere còsmicu fenomenale in sè stessu.
  È veramente accusatu capitally. È abbattemu disperatamente i nemici.
  È mentre usanu dita nuda.
  È strillava in cima à i so pulmoni :
  - Sò un gran campionu mundiale !
  E cumu cun un taccu nudu appughjà nantu à a palanca.
  Akulina Orlova hè ancu una stalker disperata in battaglia. È aduprendu i so pedi nudi, schiaccia l'aviò Wehrmacht.
  Quì hà abbattutu u ME-109 K. Questa macchina hè forse digià obsoleta, ma hà survivutu una seria di mudificazioni. È nantu à questu pudete cumbatte cù successu.
  Akulina Orlova, chì agisce cù furia salvatica, cantò:
  - Salute, gran cumunisimu ! U fascismu serà scunfittu !
  È dinò cù un taccu nudu, ma cumu si pressu.
  Eccu alcune ragazze pazze.
  Ma forze assai ineguali in u Caucasu. Ancu s'ellu si crede chì l'omi sò tutti l'aquile. Ma nimu pò resiste à una donna russa.
  È i guerrieri sò cusì aggressivi è cool. L'aviò sparanu malgradu a so superiorità qualitativa.
  Akulina Orlova cantava:
  Circulu solare...
  È hà abbattutu u nemicu cù l'aiutu di i pedi nudi.
  Anastasia Vedmakova, appughjendu i buttoni cù i so capezzoli scarlatti è sbattendu i Nazis, cuntinuò:
  I tedeschi sò intornu ...
  Akulina strinciò, tagliendu un altru aviò tedesco:
  - Hitler hè andatu à l'intelligenza !
  Anastasia s'innamora di i Nazis cuntinuò:
  hè cascatu in un burato...
  Akulina, sparando con precisione, ridacchiò:
  - Mi ruttu a gamba...
  Vedmakova hà sparatu intensamente è precisamente, hà nutatu:
  - È hà dettu addiu !
  È e zitelle urganu in coru:
  - Chì ci sia sempre vodka,
  salsiccia è aringa...
  pomodori cucumari,
  Hè a fine di Hitler !
  Akulina, mandendu dinò un rigalu di morte à i Nazis, rimarcò:
  - In fatti, ci vole à cantà ; Rommel finisce!
  Vedmakova, puntendu un cannone cù cunchiglia d'aria cù e so dite nude, accunsentì:
  - Di sicuru - Hitler hè digià una tappa passatu !
  Induve ùn ci hè micca influenza persunale di Rommel-Hitler, e truppe sovietiche cercanu d'urganizà a resistenza. Ma hè assai difficiule. Ma anu sempre tuttu ciò chì hè pussibule è impussibile.
  È ancu i zitelli cumbattenu. È i pionieri vanu in battaglia. Chì scuntrà u nemicu cù cocktails Molotov, è colpi di fucili.
  Picciotti è zitelle, emaciati è graffiati cum'è sempre in battaglia. È cumbattenu bravamente è estremamente disperatamente.
  Quanti di i so figlioli morenu è sò lasciati strappati.
  I piloti tedeschi Gertrude è Adala, slapping i so pedi nudi, sò cullati in un XE-328 à dui posti, un jet machine - questu hè un mostru cù dece cannoni d'aria.
  A piova era appena passata è e zitelle lassannu tracce graziose, chjaramente, di e so gambe nude.
  Eranu cusì seducenti chì l'adulescenti chì servenu à u campu d'aviazione divoravanu avidità l'impronte nude cù i so ochji, è ancu i picciotti cuminciaru à gonfià a perfezione. In generale, ci sò parechje piloti femine - a lotta hà dimustratu chì e donne, in uguali cundizioni, anu duie volte a sopravvivenza di l'omi. È questu significa chì sò efficace. È Hitler-Rommel, o piuttostu Field Marshal Führer, sicuru, ùn hè micca una persona chì si dispiace per nimu.
  In u Terzu Reich stessu, a poligamia hè statu introduttu ufficialmente - u dirittu à quattru mogli. Questu hè assai praticu. Ma micca troppu adattatu à e tradizioni cristiane. Ùn meraviglia chì u fascismu cerca una nova forma di religione. U Fuhrer-Field Marshal insiste chì hè monoteismu, ma cusì speciale - cù un panteonu di pagani, antichi dii germanici. Di sicuru, Hitler-Rommel stessu in stu panteonu hè postu sopratuttu cum'è messageru è messageru di u Diu Altissimo.
  Allora u Führer, sicuru, li piace à cultivà assai.
  Gertrude è Adala lancianu u so aviò d'attaccu multipurpose in u celu, chì pò ancu ghjucà u rolu di un cumbattimentu.
  I guerrieri sò assai cunfidenti. I Russi ùn anu micca jet aircraft, è sò improbabile di pudè resistà à l'assaltu di i tigressi di u celu.
  Gertrude ringhiò:
  - Sò un cavaliere di un flussu ardente ...
  Adala cunfirmò entusiastamente, svenendu i denti:
  - È scaccu matti à tutti !
  E zitelle ridianu. Anu pressatu i so talloni nudi nantu à i pedali, è giravanu l'aviò d'attaccu à jet.
  Era sempre bughju, ma una striscia di luce si mostrava digià in u livante. E zitelle fischiavanu... E distese di Russia stavanu digià flottanu sottu à elli. E guerriere femine ridavanu è si strillavanu l'ochju. Sò cusì stravaganti è belli.
  E scalzi, di sicuru, senza caccià cù una cosa cusì innecessaria per una zitella in una guerra cum'è scarpi.
  È a sensibilità in l'aviò aumenta parechje volte.
  Quì i vitture sovietiche partenu versu elli. A vite Yak-9 hè forse a macchina più prodotta in massa trà l'ultime versioni. Micca armatu, ma relativamente prezzu è cù pocu armatura. MIG-5, più veloce, cù mitragliatrici. MIG-3 hè un mudellu prima. LAGG-7 hè probabilmente l'acellu più veloce è armatu. In l'ultima mudificazione, ci sò quant'è trè cannoni 20-mm.
  Ma queste sò tutte e macchine propulsate da l'elica - l'aviò jet ùn sò micca stati creati. È i tedeschi si sentenu assai cunfidenti.
  Gertrude spara dece cannoni d'aria. Anu colpitu 30mm è dui pistoli 37mm. Ils se précipitent comme un tourbillon ardent à travers l'avion soviétique. Tuttavia, i piloti rossi provanu à esquivà è andà à a cuda.
  Adala hè in manuvra in questu mumentu. Ùn pudete micca piglià una vittura tedesca in testa, ma entra in a coda hè struitu. Per e truppe di l'URSS, l'attaccu ùn hè micca inesperu. I pistoli anti-aerei sò digià stati lanciati. Conchiglia esplosa brillanu in u bughju.
  I tedeschi anu un certu nervu. Paria ch'elli avianu digià vistu tantu chì ùn saria micca surprisatu da nunda, ma ... i piloti sovietici sò valenti è ùn anu micca paura di pèrdite. Nunda per spaventà elli. Ma l'esperienza ùn hè micca abbastanza. L'aviò tedescu esce facilmente da l'immersione è abbatte a vittura sovietica. Ne rompe un altru in pezzi.
  U putere di l'armi tedeschi hè assai grande. Questu hè un cumpunente in quale i Fritz anu un vantaghju enormu annantu à a Russia. Ma a vitezza di i Nazis hè colossali.
  Adala accelerà è si rompe in avanti. È Gertrude spara razzi à u nemicu. U cunsigliu hè ricevutu da i denti. Alcune munizioni sò destinate à u calore o u sonu.
  Adala bisbiglia:
  Ùn ci ammazzaranu !
  E zitelle spinnu a so vittura... Pruvanu à esse cool. È dopu un cumbattimentu sovieticu sbatte un aereo d'attaccu à jet tedesco vicinu. E cumu si cumencia à strappà, è split. Sia u celu è l'aria.
  Gertrude bisbigliò:
  - Morte pazza !
  I guerrieri eranu chjaramente cunfusi, è ponu esse rammed cusì.
  I tanki si movenu versu a fruntiera. L'equipaggiu legendariu di Gerda, Charlotte, Christina è Magda.
  Quattru guerrieri riesciuti à copre di gloria cummattendu à tempu i britannichi è l'Americani. Duranti l'ostilità cù l'America, e bellezze dominavanu u tank Panther-2. Ùn hè micca una mala vittura, superiore à i Sherman in armamentu è in armatura frontale. U più tardi "Pershing" praticamenti ùn hà micca tempu di fà a guerra. Iè, è ùn hè micca un rivalu per a "Pantera" -2.
  Allora e quattru ragazze vincenu a gloria legendaria. Ancu s'è in generale a so strada gloriosa principia in u quaranta-unu annu. Himmler hà cunvintu u Führer per pruvà battaglioni di e donne in battaglie, da ariani addestrati apposta.
  A lotta hà dimustratu chì e donne ùn sò micca in tuttu un ligame debbule è sapanu cummattiri bè. È à u listessu tempu porta menu pèrdite cà l'omi. I guerrieri si battevanu ancu in l'infanteria, sbattendu i so pedi nudi nantu à e sabbie calde di u desertu di u Sahara. È ammaistrà i tanki. Dopu avè pruvatu u "Tiger", in battaglie cù a Gran Bretagna.
  In ogni casu, e ragazze sovietiche nantu à u SU-100 sò ancu cumbatte bè.
  Ancu se a pusizione di Russia pare senza speranza. Ma i guerrieri, cum'è Elisabetta, si battenu cum'è l'aquile.
  Ekaterina pressu a leva cù i so pedi nudi. Manda un prughjettile chì perfora a vittura nazista E-50 in u latu è ruggisce:
  - Pè u grande cumunisimu rossu è crimson !
  Elena hà ancu battutu u cannone cù a so gamba nuda è delicata. Ella hà colpitu cù precisione u tank nemicu.
  A zitella cinguetta :
  - Per a mo bella Russia !
  Eufrasia rimarcò aggressivamente, guindu un focu assai ben miratu:
  - Gloria à a nostra Patria !
  È usa ancu gambe nude, ciselate.
  A machina sovietica hè assai forte è cumbattimentu. È spara abbastanza bè.
  U SU-100 hè capaci di penetrà l'E-50 in u latu. Ma e zitelle ancu sfondate in a so frunti, mettendu in un lure o end-to-end. È taglianu u metallu.
  Lisabetta, cù i so pedi nudi, sparò à u nemicu. E cinguettava :
  - Da u flussu turchinu...
  Ekaterina hà sparatu ancu, sta volta spinghjendu a leva cù u so capezzolu scarlattu è arrullava :
  U fiume principia...
  Elena, sorridendo aggressivamente e sibilante, emise:
  Ebbè, l'amicizia principia...
  È ancu pressu a palanca cù u so taccu nudu.
  Eufrasia rulò, sparendu à u nemicu:
  - Cù un surrisu !
  E ragazze travaglianu in u SU-100 assai attivamente. È distrugge l'equipaggiu nemicu.
  È in a periferia di Baku, i pionieri scavanu trincee. Ci sò omi di diverse naziunalità. In particulare, parechji capi brillanti lampanu. Ci sò i zitelli rossi è neri è biondi.
  Una cosa li unisci : a fede in u triunfu di u cumunismu è i pedi nudi. Hè chjaru chì ùn tutti ùn anu scarpi durante a guerra, è per quessa, cum'è un signu di sulidarità, tutti i zitelli flaunt i so tacchi nudi, tondi. L'inguernu in Transcaucasia hè abbastanza ligeru, è quandu si move è travaglià cù pala, u fretu ùn hè micca cusì terribili.
  I zitelli travaglianu cun entusiasmu, è cantanu:
  Alzate u focu, notti blu,
  Semu pionieri - figlioli di travagliadori ...
  L'era di l'anni luce si avvicina,
  Chjama di i pionieri - sia sempre prontu!
  Chjama di i pionieri - sia sempre prontu!
  . CAPITOLU #5
  È quì torna l'alarma. I picciotti è i zitelli saltannu à u fondu di a trinchera. E cunchiglia cumincianu dighjà à scoppia da sopra: l'artiglieria nemica travaglia.
  Pashka hà dumandatu à Masha:
  - Ebbè, credi chì sopravviveremu ?
  A zitella hà rispostu cun fiducia:
  - Risisteremu almenu una volta, in l'ora più difficiule !
  Pioneer Sasha hà logicamente nutatu:
  U nostru eroisimu hè incrollabile.
  U zitellu picchiò a so sola nuda nantu à e petre. Pò esse vistu chì u zitellu s'imbottighja cù calli solidi.
  A zitella Tamara hà dettu:
  Lutteremu senza paura
  Semu tagliati micca un passu in daretu ...
  Lasciate a cammisa imbevuta di sangue -
  Più nemici, turnate u cavaliere à l'infernu!
  U zitellu Ruslan, un pioniere cù i capelli neri, hà nutatu:
  I seculi passanu, un'era venerà,
  In quale ùn ci sarà micca soffrenza è bugie ...
  Lotta per questu finu à u vostru ultimu respiru -
  Servite a vostra Patria, voi da u core !
  U zitellu Oleg, magre è bionda, chirpava, versi:
  Innò, u vigilante ùn sguasserà micca,
  U sguardu di un falcu, acula...
  A voce di u populu hè sonora -
  U bisbiu sfracicà a serpente !
  
  Stalin vive in u mo core
  Per ùn cunnosce a tristezza,
  Apertu a porta à u spaziu
  E stelle brillavanu sopra à noi !
  
  Credu chì u mondu sanu si sveglierà
  Ci sarà a fine di u fascismu...
  È u sole brillarà
  Illumina a strada per u cumunismu !
  I picciotti è i zitelli applaudiscenu à l'unison.
  Ma avà l'aerei d'attaccu à jet sò digià volati è lancianu bombe. È questu hè un approcciu aggressivu.
  Oleg è Sasha alzavanu una slingshot è lanciavanu un rigalu di morte. È a canna hè stata culpita da un aviò d'attaccu nazi.
  A zitella Natasha cantava:
  - U Komsomol ùn hè micca solu età,
  Komsomol hè u mo destinu !
  Cunquistà u spaziu, crede
  Vivemu per sempre !
  Ahmed, un pionieru di l'Azerbaijan, hà rispostu cù un surrisu:
  - Ùn site ancu un membru di Komsomol Natasha !
  A zitella pimpò in furia u pede nudu è rispose à voce melodiosa ;
  Accantu à i babbi, cù una canzona allegra,
  Semu per u Komsomol...
  L'era di l'anni luce si avvicina,
  U gridu di i pionieri - sempre pronti !
  U gridu di i pionieri - sempre pronti !
  Oleg tampò ancu u so pede nudu, infantile, è muggì :
  Un martellu più forte stringe u pruletariu,
  Da a manu di titaniu sfracicà u giogu ...
  Cantaremu mille arie à a nostra Patria,
  È luce per a pusterità, bè !
  I zitelli sò felici. E in fattu, i tedeschi bombardavanu, è solu una zitella hà avutu un frammentu in u so taccu nudu, tondo, rosa.
  Pioneer urlò, ma poi si morse a labbra.
  È cusì si sò disposti à ripiglià l'attaccu. E ci sò digià tanki cù i Nazis. I formidabili E-100 si muvianu. Macchine cusì putenti è periculose.
  Hanu tali prutezzione. Chì ùn si pò passà da ogni angulu. Ùn pudete micca chjappà da un solu angulu. L'unica chance hè di rompe i tracce.
  I zitelli sò pronti à luttà, è agitanu i so pedi nudi. Eccu sò nantu à un filu chì spinghje pacchetti cù splusivi fatti in casa sottu à e tracce di i Nazis. Funziona è distrugge i rulli di i tanki di l'armata di Rommel.
  È pare terribili.
  Sasha sguilla:
  - Gloria à u cumunisimu !
  U zitellu Pashka tira cù Oleg da una slingshot è strilla:
  - Gloria à i pionieri !
  U zitellu Ruslan, inseme cù a zitella Sufir, trascina una mina sottu à l'alemanu cù un filu è grida:
  - Gloria à l'URSS !
  I zitelli di l'Azerbaijan è i ragazzi russi si battenu. Pionieri abbronzati, magri, scalzi contr'à una colossale armada di tanki.
  A zitella Tamara batte u so pede graziosu, chjucu è nudu è dice :
  - Gloria à a Russia !
  Pioneer Ahmet cunfirma mentre sparava à u nemicu:
  - Semu una famiglia amica inseme !
  U zitellu Ramzan, un azerbaigianu rossu, cunfirma, chjappà una vittura:
  - Da a parolla simu centu mila eiu !
  I zitelli sò amichevuli... Eccu a zitella armenia Azatui, chì trasfiere ancu cù abilità u pacchettu splusivu sottu à a caterpillar di u fascista cù l'aiutu di un filu, è stringhje :
  - L'URSS hè una famiglia di populi !
  Un'altra ragazza armena Aghas dice:
  - Ùn piegate micca à u fascismu :
  È a zitella tirava u filu cù i pedi nudi. Parechji zitelli azerbaigiani è armeni anu capelli biondi è ùn sò micca distinti da i zitelli slavi, di quale ci sò ancu assai. Quellu chì abbandunò i tedeschi, altre famiglie russe si sò stallate in Azerbaijan ancu sottu à i zari.
  Ci sò parechji slavi in u Caucasu. Un saccu di coppie miste. Iè, è i zitelli sò generalmente capelli più ligeri cà i so genitori. E i picciotti slavi si sò abbronzati in modu chì ùn pudete micca dì da i lucali. Inoltre, i zitelli sò generalmente più simili à l'adulti.
  Allora u battaglione suvièticu internaziunale di picciotti è ragazze si batte, è sò tutti uniti, è assai simili. I so tacchi nudi lampanu quandu si move.
  È i sogni i zitelli mandanu rigali di morte. Shamil è Seryozhka, tramindui picciotti pionieri, tiranu u filu. È avà l'E-50 tedescu si ferma cù una caterpillar rotta.
  I picciotti cantanu à l'unison :
  Unione indistruttibile, repubbliche libere,
  Ùn era micca a forza bruta, nè a paura chì si riunì ...
  È a bona vuluntà di e persone illuminate,
  È amicizia è ragione, è curagiu in i sogni !
  È i zitelli sò felici. Sorridenu cù i denti bianchi, ancu. È sò cuntenti, anche si sò minacciati di morte.
  È i tedeschi succhianu. I tanki distrutti sparanu i so cannoni è scribble mitragliatrici.
  Certi veiculi tedeschi sò dotati di lanciagranate è sò assai periculosi.
  U zitellu Maksimka è a zitella Zara di l'Azerbaijan, appoghjate nantu à i so pedi nudi, tiravanu una mina sottu à l'inimicu è sbattu u mastodonte fascista.
  È gridò à a cima di i so pulmoni :
  - Per l'URSS !
  I zitelli sò cusì divertenti.
  I pionieri Abbas è Vladimir utilizanu ancu armi. In questu casu, a catapulta è smash the E-75 caterpillar à i Nazis. Allora i picciotti cantavanu :
  - Per a grandezza di u pianeta sottu à a cupertura di u cumunismu !
  Oleg è Abdula sò ancu pionieri di diverse nazioni, ma cù un core unicu, lancianu ancu splusivi. Toccanu l'E-100 è cantanu ...
  Avemu apertu u pianeta à e nazioni,
  A strada di u spaziu, di mondi invisibili...
  I fatti eroici sò cantati -
  Per sguassà a cicatrice di a morte per sempre !
  
  Sottu à a Santa Bandiera di Russia,
  In pace, amicizia, felicità è amore...
  A ghjente di a terra sana sarà più felice,
  L'oscurità infernale si dissiperà in lontananza!
  I zitelli di lotta quì ...
  Abdurrahman è Svetlana, un zitellu azerbaigianu è una zitella di Bielorussia, anu tiratu un filu inseme è anu cacciatu un tank fascista. È cantanu :
  - U grande nome di a Russia sacra,
  Brilla nantu à u mondu - cum'è un raghju di sole ...
  Credu in l'unità diventeremu più felici,
  Dimustremu à a ghjente a strada bona !
  I zitelli sò assai valenti. È i Nazis sò stati simpliciamente sconvolti da una resistenza cusì stubborn è furiosa.
  Abudurrahman hè un pioniere, hà ricevutu un fragmentu in a so sola nuda. Perforà a superficia callosa di a gamba di u zitellu.
  U zitellu sibilò:
  - È mi fa male !
  Svetlana hè stata culpita ancu in u taccu tondu, è scratched a spalla. Ma a zitella sibilò:
  - Ùn rompe micca i Pionieri !
  Azim è Kolka anu ancu sbattutu a vittura tedesca.
  I picciotti anu puntatu cù un filu è cantanu:
  U nemicu traditore andò à l'offensiva,
  Ma crede ch'ellu ùn falà micca, u populu sovieticu ...
  U nemicu aspetta a scunfitta è l'obliu,
  È a gloria di a Russia sbocciarà più forte!
  U nemicu aspetta: scunfitta è oblicu,
  È a gloria di a Russia sbocciarà più forte!
  I zitelli sò valenti è ùn si piegate micca. È volenu vince. È cantanu è si battenu.
  I tedeschi soffrenu pesanti perdite. True, soprattuttu anu rottu piste è rulli. È ùn hè micca fatale.
  Peggiu per i pionieri chì sò stati fatti prigiuneri.
  U zitellu Abdulhamid, quandu fù fattu prigiuneru, fù messu nantu à u rack da i Nazis. Anu inseritu i pedi nudi di u pioniere in u bloccu, è cuminciaru à appiccà pesi à i ganci. È dopu hà accenditu u focu. È i tacchi nudi di u zitellu eranu leccati da u focu. È una frusta li cascò nantu à u spinu. M'anu battutu per un bellu pezzu. È tandu i Nazis cuminciaru à rumpia i costi cù pinze rosse.
  U zitellu, morendu sottu a tortura, quandu u ferru di e so coste, rossu da u calore, u sfraccia, canta :
  Berlinu hè quasi sottu à u nostru regnu,
  À traversu i binoculi vedemu u dannatu Reichstag ...
  Spergu chì ci sarà a pace è a felicità prestu;
  Qualessu discriveraghju in i mo puesie !
  
  A Russia hà apertu u cumunismu à i mondi,
  Hè diventata una famiglia per tutti.
  Ma a Wehrmacht ci hà appiccicatu un musu di porcu,
  È avà u sangue spruzza da e vini cum'è una funtana !
  
  Ciò chì u Führer hà scurdatu cun noi per accidente,
  Vuliu piglià terra è schiavi !
  U fascismu hà andatu cù una campagna assai longa -
  È quì hè un veru incubu, sogni infernali !
  
  Un zitellu simplice, un zitellu scalzu,
  Recentemente ligatu una cravatta rossa.
  Ellu vulia custruisce u mondu stessu senza Diu,
  Ma di colpu, u napalm sbucò da u celu !
  
  Aviu avutu à curriri in fronte, eramu AWOL,
  Nimu ùn vole piglià tali ghjovani !
  Ma u picciottu-combattente in un fucile hà fattu,
  U caminu di i babbi hè diventatu degnu !
  
  Cumbattu induve l'astuzia è a forza,
  È a debulezza hè ancu amara, ahimè...
  I camaradi avianu a scavà tombe
  Pianing coffins di pinu in u gelu!
  
  Sò un pioniere avà abituatu à u soffrenu,
  Si n'andò à ricunniscenza scalzu, a neve sgranata.
  Forse punizione per l'incredulità,
  Chì ùn vulia sapè à Ghjesù !
  
  Ma chì sò e trè ore di u Golgota ?
  Più di trè anni di guerra sò passati !
  In ogni paese, e veduve pienghjenu amaramente,
  Cume i figlioli perivanu in u cimiteru di u paese !
  
  Sò sopravvissutu, hè statu sbucatu, feritu da una pallottola,
  Ma per furtuna si firmò in pedi !
  Avemu onestamente restituitu u debitu à a Germania,
  Chì u fascismu hè statu calpestatu da noi !
  
  Sò maturu, ma sempre un zitellu,
  U mustache ùn hà micca sfondatu, ma digià un titan !
  Iè, un adultu, è forse ancu troppu,
  Dopu tuttu, u core hè diventatu duru cum'è u metallu !
  
  U più altu premiu Hero Star -
  Stalin stessu, crede mi, l'hà datu !
  Ellu disse: hè necessariu di piglià un esempiu da e persone cum'è voi,
  I cumbattenti forgianu e chjavi di e porte di l'Eden !
  
  Ma avà lasciate u fucile bravu,
  Pigliatevi, pinze, un martellu è u travagliu !
  Custruisce una barca a vela è una barca di legnu
  È creanu un aviò per chì l'acellu vola!
  È avà i quattru anu ricivutu un "E" -50 o "Panther" -3 ancu più putente è perfettu, distintu da armi forti è prutezzione.
  I guerrieri si sentianu assai cunfidenti. U cuntrollu di u tank hè u più mudernu cù joysticks. L'ultima vittura. Ancu u mutore di turbina di gas. Ma ci hè ancu assai di "Panther" -2. Un trenta-quattru di ogni livellu ùn hè micca match per una tale macchina.
  Gerda era sdraiata in una poltrona. Era bikini. E zitelle sò digià abituate à luttà mezzu nude. A sabbia calda di u disertu brusgiava i so pedi nudi, i ciottoli di e muntagne punzavanu e so sole nude. Ma i guerrieri ùn si rumpianu micca in tuttu è ùn si sguassate micca in polveri.
  U cumandante di l'equipaggiu, chì hè statu premiatu parechji premii, sibilò:
  - È avà a Russia hè contru à noi ! Nove avventure è vittorie aspettanu!
  Ella scuzzulò a so testa bianca cum'è neve. Bionda naturale, assai bella è abbronzata.
  Charlotte fece un sorrisu.
  Sta zitella avia capelli rossi di ramu chì brusgiavanu cum'è una fiamma. Ancu una bellezza, cù un bronzu bronzu. In bikini, abbronzata, muscolosa. A pedi nudi, stomping nantu à a sabbia calda è e petre affilate.
  U diavulu ardente rimarcò:
  - I Russi sò forse i nostri avversari più fanatici !
  Christina alzò a voce. I so capelli sò gialli di ramu, ancu ardenti cum'è una fiamma, ma cù una tonalità d'oru. È u listessu bronzu, musculi è bellezza. Faccia espressiva è à u listessu tempu gentile. È un bikini. Legs chì anu stampatu per chilometri nantu à una superficia dura è ardente, ma ùn anu micca persu a so gràzia è e linee liscia. I puntelli nudi sò ben curati è assai agili.
  A zitella rossa hà dumandatu :
  - Perchè pensate cusì ?
  Magda hà rispostu per ella. Sta zitella hà capelli d'oru biancu, bionda meli. Moltu bella, musculosa, cù una faccia espressiva, è ochji di zaffiro-smeralda. I gammi sò ancu induriti, cù tacchi tondi è punte dritte. Magda hà forse a faccia più tenera, guasi mansa, malgradu u so mento curaggiu. Gerda, per esempiu, pare più dura. Un pocu più dolce hè Christina, è ùn hè micca cusì depravata cum'è a strega di Charlotte.
  Magda hà dettu:
  - Anu un sistema totalitariu cum'è u nostru. Sò dunque più duru !
  Gerda surrisa è rispose :
  - I tanki sovietici sò una pila di rottami metallici. Ùn duvemu micca a paura di elli !
  Magda rispose dolcemente:
  - In a serie KV, hè piena di mastodonti. In particulare KV9.
  E zitelle ridavanu. L'ultimu tank hè veramente un "masterpiece" - a macchina più pesante cù trè fucili: dui 152-mm è unu 122, pisendu trè centu tunnellate, è una armatura frontale di 200 mm. Unu di i mudelli più falluti in a custruzione di tank. Ùn era micca pussibule di trasportà un tali tank in tuttu. È a vittura hè solu una perdita di soldi! U KV-10 hè ancu intrutu in a serie - una macchina cù trè cannoni 107 mm è un pesu di dui centu tunnellate, una spezia di distruttore di tank.
  Ùn hè micca a megliu idea di mette dui fucili nantu à u tank. È ancu più di trè. Quì Stalin, sicuru, dimustrava a tirania. È assai interferitu cù u paese. Tuttavia, un tank da a serie Isov hè statu ancu sviluppatu. Ma ancu enormi è pisanti. L'unica diferenza da a serie KV hè un tentativu di mette l'armatura in una pendenza raziunale. Ma l'Armata Rossa ùn hà micca fattu a guerra, è per quessa a tecnica ùn hà micca migliuratu assai. È ùn ci era micca pratica di cummattimentu di usu di machini.
  In generale, i tedeschi anu utilizatu quattru anni di ritardu in paragone cù a storia vera più fruttuosamente.
  Charlotte, i capelli rossi, pressò i so pedi nudi nantu à u joystick. Sparatu à u bunker di cunfini. Un obusu di 105 mm hà colpitu u fucile sovieticu è l'hà vultatu. U gruppu di cummattimentu cuminciò à strappari, è i cunchiglia detonavanu.
  A strega rossa sibilò:
  - Sò un cavaliere terribili - in ghjinochji salvatichi ! Spazzaraghju da a faccia di a terra i nemici di a Patria !
  È u sorrisu di i denti di perle, è u scintillante di l'ochji smeraldi. E ragazze sò veramente di punta.
  Christina ridacchia e rispose:
  Avà ti spararaghju !
  È ancu sparatu à u nemicu. Un cannone suvièticu 76 mm sparò. L'obus hà colpitu a fronte inclinata di l'E-50. È ricchiò. Sonò solu in l'arechje di e zitelle.
  Gerda sbatté i piedi nudi e cinguettava:
  - Chì passaghju !
  È ella stessa hà sparatu u prossimu colpu ... i tanki tedeschi sparati à l'area furtificata sovietica. L'E-100 hà ancu travagliatu. Sta macchina hè ancu esse un derivativu di u Maus. Ùn hè micca una bona idea per un tank di dui fucili. L'E-100 hè digià statu discontinuatu.
  Invece, mudificazioni d'assaltu di a serie "E" venenu in a serie. Ma questu hè sempre travagliatu. È spara prughjetti.
  Charlotte ridacchia stridula è scuzzulate u so pedi nudu.
  - A guerra hè un statu terribili, ma captiva cum'è un ghjocu!
  È a zitella hà sparatu, è assai aptly.
  Christina scopre i so denti perla. Hè una pantera carnivora è predatrice.
  I fucili sovietici sparanu, è davanti à elli ci sò campi minati. I teletanks tedeschi si movenu. È i bombardieri d'assaltu travaglianu cù un rughju salvaticu.
  I posti di cunfini si giranu intornu. L'ordi di Hitler anu attraversatu a fruntiera.
  Magda rimarcò micca troppu ingegnosa, battendu u so pede nudu annantu à l'armatura:
  - Spazzamu una difesa forte, ma panicule d'acciaio !
  I guerrieri si fecenu l'ochju. A difesa suviètica era assai putente. In particulare assai min. È questu ritardu i tedeschi. Ma anu ancu riesciutu à avanzà.
  I bombardieri anu travagliatu nantu à pusizioni sovietiche, è l'aviò d'attaccu hè ancu vinutu da sopra. Rushing in a prufundità di a difesa di l'Armata Rossa è TA-400, una di e mudificazioni più formidabili di i bombardieri. Finu à sei mutori, cumpresi i jet. È bombardanu è distruggenu e cità sovietiche.
  Gerda, sparendu, rimarcò cun un sorrisu:
  - In battaglia, simu animali, ma cù a mente d'omu !
  È sparatu di novu. Distruttu un cannone suvièticu. In generale, questa hè una ragazza di u più altu livellu. È hè cusì cool.
  L'E-50 tirò nantu à e pusizioni sovietiche, ellu stessu praticamente senza esse danatu. L'armatura inclinata di a vittura cù l'acciaio cimentatu hà datu eccellenti ricochets. I cunchiglia sovietica ùn puderanu mancu graffià i tedeschi bè.
  Christina s'arricorda di i testi di u "Tigre". Allora era u primu tank tedescu pruduttu in massa. Nisuna di e cunchiglia puderia causà danni à u Tigre. I britannichi cascò sottu à i so colpi. Ma quì hè un cannone di diciassette metri, trafittu in fronte. Allora e zitelle guasgi morse. È questu era ricurdatu da u guerrieru. Quantu eranu vicinu à a vechja ossuta cù a falce, sintendu u so fiatu ghjacciu.
  A zitella strofinava a so sola nuda contru à u cantonu. Ella vulia veramente saltà da u tank è corre. Hè una guerriera cusì diretta.
  Cristina cantava cun aplomb:
  - Nebbia turchina, è inganni in ogni locu !
  I guerrieri risavanu ... U so vidok era assai sexy è eroticu.
  È u fucile hà travagliatu è sparatu. Ùn hà mancu pensatu à piantà. Tuttu u mondu hà mandatu cunchiglia dopu cunchiglia. Rumpendu e pusizioni sovietiche in chips è frammenti.
  Una canzona sonava da i altoparlanti daretu;
  U suldatu hè sempre sanu
  U suldatu hè prontu per tuttu ...
  È polvera cum'è da i tappeti,
  Ci sguassemu di strada !
  È ùn ferma micca
  È ùn cambiate e gambe -
  I nostri visi brillanu
  Stivali brillanti!
  È dinò u putere di un jet bomber casca nantu à pusizioni sovietiche. È dinò, a distruzzione è e zoni furtificate intere sò lanciate. È i fucili volanu in ogni tipu di direzzione.
  Parechji decine di tanki tedeschi sparanu à u stessu tempu è distruggennu tuttu.
  Gerda si sente cum'è una Bagheera fora di caccia. Quì a prima linea di difesa suviètica hè digià stata distrutta. Ma i suldati di l'Armata Rossa sò sempre sbulicati è sparanu à i tedeschi.
  Trà i cumbattenti ci sò ancu i pionieri. I giovani leninisti si uniscenu voluntariamente à l'Armata Rossa. A maiò parte di i picciotti sò scalzi è in shorts. Si portanu, fuss.
  È i pionieri morenu...
  Charlotte, chì guidava u focu, ringhiò:
  - È i pionieri, hè cusì, tuttu u paese fighjulava !
  Tirò à i Russi, è Christina, sibilendu velenosamente:
  - Semu i falchi, s'alzamu cum'è l'acula !
  È di novu lanciava un surrisu ardente. bellissime ragazze...
  Parechji tanki tedeschi si movenu sottu terra. È apparsu in a reta di e truppe sovietiche, pruvucannu u panicu è scribbling machine guns. I Nazis si prisentanu cum'è i moschiti da un incubo.
  E-50 hà vistu u muvimentu di trenta quattru à traversu l'ottica. Gerda hà scunfittu i denti è cuminciò à puntà a canna. Macchina sovietica cù una piccula torre T-34-76 è assai mobile. Pruvate questu è uttene. A zitella hè digià abbastanza sperimentata, ma a vittura sovietica hè sempre sfarente di u Sherman americanu.
  È a distanza da u russu hè quasi cinque chilometri.
  A zitella si graffia u so taccu nudu, Charlotte u tickling trà i so pedi. E zitelle risaranu.
  Allora Gerda spara à a vittura russa. A cunchiglia s'appoghja assai vicinu, quasi graffiendu l'armatura... Ma sempre passatu. Gerda batte u metalu cù u pugnu in fastidiu.
  Magda dice à u so cumpagnu:
  - Avete culpitu u corpu ! Serà più faciule d'arrivà quì !
  Gerda passa u joystick à Magda è bisbiglia:
  - Allora fate voi stessu !
  Magda cantava cun entusiasmu :
  - A terra hè in l'oblò, a terra hè in l'oblò... - A zitella pigliò u joystick cù e dite nude è pressu u buttone, cuntinuendu à cantà. - A terra si vede in l'oblò !
  È u so prughjettu hè ghjustu à a basa di u tank sovieticu. A vittura sbucò è si sparse. Cuminciò à brusgià ... Obusi suvietichi sbuchjavanu in u ventre.
  Magda scosse le dita nude e gracchiò:
  - Vede cumu l'aghju pigliatu ! E tu dici...
  sibilò Charlotte, scoprendo i denti.
  - Parlemu torna, in diverse lingue !
  Apparsu novi vitture sovietiche. Trenta quattru sò andati prima. Cars mobili è numerosi. Dopu avemu passatu da a serie BT. Questu hè un tipu di caterpillar à roti obsoleti. L'antediluviani T-26 anu ancu avanzatu, chì ùn sò micca capaci di scratchà l'armatura tedesca. I HF più putenti è più pesanti avanzavanu à a fine. È assai suldati à pedi.
  Cristina ridacchiò e ringhiò:
  Ebbè, li mustraremu !
  I veiculi tedeschi anu apertu u focu da una longa distanza, circannu di pinnà l'infanteria sovietica à a terra. Anu ancu distruttu tanki è altri criaturi viventi.
  L'aviò d'attaccu sovieticu apparsu ancu in u celu: u famosu Ilys. Attaccò a furmazione tedesca. I cumbattenti di Hitler corse versu elli. Era un veru dump. Combattenti tedeschi XE-262, assai agile è agile cù manuvrabilità. Attaccà a tecnulugia sovietica, pressendu cum'è un ferru.
  Charlotte hà sparatu di novu. Entra in u BT sovieticu, è ringhiò:
  - Sta canzone ùn hè micca una fiaba... A fiaba serà avanti !
  E-50 si firmò è riflette u contraattaccu sovieticu. U cumandamentu micca assai espertu hà lanciatu a riserva di u tank in realtà à a macellazione. E vitture russe sò state colpite - cum'è pollastri in una picca. E li battìanu assai.
  Gerda fece un colpo, ruppe la fronte ai trentaquattro e sibilò :
  - Chì ghjè u Criaturi - un infernu feritu!
  Charlotte hà ancu sparatu, dopu avè truvatu u mira, i vitture sovietiche si movevanu in linea dritta, è e ragazze anu sappiutu sparà. È in generale, questu quattru di i fenomeni.
  L'arpia rossa cantava :
  - U nostru velenu ammazza tutti !
  È i guerrieri cuntinuonu à u focu, svenendu i so denti cusì forti è grandi cum'è cavalli.
  Christina hà tweetatu cù aplomb:
  - U nostru velenu ammazza tutti !
  Magda, picchiendu i trentaquattru, abbaia :
  - Questu hè u nostru risultatu !
  E ragazze si sò sparte...
  Ma e bellezze sovietiche ancu cumbattenu. L'equipaggiu di Elizabeth nantu à u T-34-85. Ragazze assai curaggiu. È si cumbattenu ancu scalzi è in bikini.
  A so vittura si batte contr'à i Panthers tedeschi. Stu veiculu hè sempre in serviziu, ma più è più novi tanki di a serie E venenu.
  Elizabeth spara cù i so pedi nudi. Trafigge u nemicu in u latu da una distanza è sguilla :
  - Gloria à l'era di Stalin !
  Ekaterina hà ancu sparatu cù l'aiutu di i so pedi nudi è rimarcò:
  - Ùn hè tantu gloria !
  Elena, obiettò, scoprendo i denti:
  Semu nati per vince !
  È hà ancu sparatu cù i so pedi nudi...
  À u listessu tempu, a zitella suspirò assai. Pensieri infelici mi passavanu in capu. A guerra principia cù scunfitte. I tedeschi anu sfondatu e difese è si sò avanzati cun fiducia.
  Elena poi fughje à u livante. I so scarpi sò cascati in i primi ghjorni. È aghju avutu a sculacciata scalza. È face male inusu. E gammi di a zitella eranu tutte brusgiate, brusgiate, terribilmente battute. È ùn pudia più marchjà nurmale, ma inciampava. Ma malgradu questu, si movia è marchjò. Elena hà persu assai pesu nantu à a campagna - una pelle è osse. Ma s'hè abbronzata, è i so capelli sò diventati ancu più ligeri dopu à sbiadisci in u sole. E i sole nudi anu podzhili è grossu. È hà ghjuntu in prima linea è hà cuntinuatu à cumbatte. È e battaglie eranu di novu in piena.
  Elena hà battutu soprattuttu in l'infanteria. Cumpresu participò à a difesa di Mosca è Stalingrad.
  Ma digià nantu à u Kursk Bulge si trasfirìu à un tank. Quì, a so zitella quattru hè statu furmatu: Elizabeth, Elena, Catherine, Eufrasia - quattru "E". I guerrieri sò veramente leggendari. Qui s'est battu à pieds nus et en bikini, même dans le froid, et a donné le Fritz aux cornes.
  . CAPITOLU #6
  U tank Panther, chì e ragazze anu scontru in u Kursk Bulge, era un veiculu assai periculosu. Era impussibile di chjappà in a fronte. È ella stessu hà pigliatu da una grande distanza. In più, hè veloce.
  Dunque, per sfondà, duvete cuntrullà u tank cun grande abilità è ùn lasciate micca chjappà.
  Elisabetta hà fattu cusì. Ancu s'ellu hà sparatu più in muvimentu. È hà guidatu u tank Euphrasia.
  Hè quasi impussibile di mette in muvimentu da un trenta quattru. Ma e ragazze anu riisciutu à chjappà. È si battevanu cun grande curagiu.
  Ekaterina spara ancu assai precisa.
  Nant'à u Kursk Bulge, e ragazze si coprevanu di gloria è ricevenu ordini.
  È avà ognunu hà una stella di l'eroi di l'URSS.
  Hè ciò chì e ragazze anu bisognu! Solu guerrieri di prima classe!
  Catherine cantava :
  Credu chì u mondu sanu si sveglierà
  Ci sarà a fine di u fascismu...
  È u sole brillarà
  Illumina a strada per u cumunismu !
  In verità, queste sò ragazze chì causanu invidia trà e fidanzate. Micca cum'è Gerda è a so squadra.
  Quì durante u restu, è ella è a so banda, senza esitazione, torturavanu u pioniere.
  Prima, un zitellu di tredeci anni hè statu spogliatu nudu. Allora cuminciaru à pizzicàlu. E poi punchjà cù aghi. Inoltre, à u primu l'agulla eranu friddi, ma dopu sò stati cale nantu à u focu.
  È veramente male assai.
  Charlotte hà trafittu l'ombiccu di u zitellu è sculacciava:
  - Sò un infernu di volpe !
  Dopu à quessa, pigliò una verga rossa in e so mani è hà cuminciatu à brusgià e sole nude, ligeramente roughened di u zitellu cun ella. Mentre si gode di i so gridi salvatichi.
  E Christina pigliò e scaldò e pinze, cuminciò à sfondà i dita di i pionieri di i so pedi nudi. Accuminciau cù u picculu dettu, fendu pianu pianu è à tempu cruelly. È e dite di u zitellu s'increpavanu è si rompevanu. È era cusì doloroso per u pioniere chì u zitellu hà persu a cuscenza parechje volte.
  Magda picchiò una piastra, bianca da u puntu, sottu à l'omoplata. È u zitellu urlarà.
  Torturavanu u pioniere à morte. È s'hè vultatu solu grande. È a tortura cuntinuava.
  Darth Sidious, però, ùn hà persu tempu.
  In più di affruntà l'aviò suvièticu, u fascista nùmeru unu è i Sith neri anu ancu colpitu i miri di terra.
  A pruduzzione di u tank T-34-85 hà righjuntu centinaie di veiculi per ghjornu in l'URSS. U cumandamentu sovieticu hà pruvatu à piglià a quantità.
  Ma a lotta cuntinuava cù salti salvatichi in diverse direzzione. I Sith neri anu battutu i veiculi sovietici cù rounds d'aviò è forza fulmini.
  Ebbè, u 18 di marzu, Sheev Palpatine hà ricivutu una mudificazione più avanzata di a X-class ME-262, è sta macchina hè stata assai formidable.
  Cinque cannoni aerei, è una vitezza di più di 1100 chilometri à l'ora. E ali spazzate.
  Ùn ci hè manera di resiste à un tali putere.
  L'aerei sovietici cascanu davanti à u so abattutu è strappati in pezzi.
  Ma u peghju hè accadutu in i campi fascisti.
  U colazione hè finita, è sò purtati à u cablaggio ...
  I zitelli sò allinati nantu à a terra di parata, i picciotti di a razza umana cercanu di stà inseme, i ghjovani prigiuneri mantenenu a furmazione secondu a so altezza. Sò divisi in gruppi per età è taglia. Ci sò picciotti da cinque à sedici anni, è ancu ghjovani di diverse razze è nazioni, rapprisentanti di altri populi.
  L'unicu ciò chì li unisce hè a robba, o megliu a so assenza quasi cumpleta, solu shorts cù un numeru d'indicazione nantu à i picciotti.
  L'imperu di u Terzu Reich si riferisce à elli nantu à u principiu di stringhje più benefizii per elli stessi da quelli chì anu cessatu di esse cunsideratu un citadinu! Risparmi in tuttu, nantu à a robba, i scarpi, però, certi picciotti in a so vita libera ùn anu mai cunnisciutu i scarpi.
  Ma cù bastoni è una pila di gomma nantu à i tacchi nudi chì spessu ricevenu. I capi sò rasati, ogni dui simani un bagnu, induve sò scalded. Allora si ravanu immediatamente cù una machina blunt, allora micca assai hà sappiutu di cultivà. I picciotti marchjanu scalzi nantu à e petre affilate. Sì Oleg Rybachenko hè abituatu à questu è u so pede roughened ùn si senti micca dolore, allura i zitelli più chjuchi chjappà i so tacchi è e dite nude finu à u sangue.
  L'intera guardia hè custituita di stranieri chì rapprisentanu e razze più crudeli in l'universu, solu u capu di u rifugiu di u campu di travagliu, l'anziana Frau Pontuss, guarda cù i so ochji brutali di sadist.
  Un omu putente SS chì ghjoca u rolu di un supervisore dà struzzioni nantu à induve qualchissia hà da travaglià oghje, o piuttostu, travaglià dura finu à ch'ellu perde a cuscenza. Oleg Rybachenko, abbassendu e so spalle ossee, fighja à a seconda mità di u patiu. Ci sò fimmineddi, da chjuchi à quasi adulti. Sò vestiti cum'è mendicanti in stracci stracciati di linu più grossu. I facci sò secchi, l'ochji parenu grandi è tristi. U saccu hè cortu, magre ma gammi sinuy sò visibili da sottu. E zitelli sò ancu scalzi è tutti senza eccezzioni sò rasati calvi. Questu hè apparentemente fattu per umilià, una volta di novu per dimustrà chì ùn sò nunda. Ma quì ùn sò micca i criminali chì sò riuniti - i disgraziati figlioli abbandunati.
  Quì annunzianu chì un gruppu di picciotti andarà à a buttrega di cucitura, per travaglià in u prufilu più tedioso è esausante. Quì Timur ùn pudìa più è gridò cun angoscia:
  - Ùn vogliu micca travaglià cusì ! Mandami à a piantazione o à u giardinu.
  I picciotti ghiacciati, abbronzati, corpi magri tensi.
  Pontuss era chjaramente piacè di a nova occasione per l'esekzione:
  - Eri eri tranquillu, è aghju avutu a paura chì a to famiglia ùn si lasciassi senza una lezione visuale. Chì u zitellu serà guidatu cinque volte à traversu i ranchi.
  Un eccitazione passava per i fila di i zitelli.
  - Va bè. - Tonu peremptoriu disse a matrone. - Distribuite canne à tutti.
  I colpi sò stati appiicati cù barbeds spiciali. Di solitu eranu cogliati da i picciotti stessi da i boschi, durante i periodi chì ùn ci era micca travagliu. In ogni casu, in verità, ancu allora i zitelli eranu furzati, ancu s'ellu senza benefiziu per l'imperu, à scavà, per esempiu, scavà un burato per a mità di ghjornu è intarrallu per a mità di ghjornu.
  Oleg hà guardatu e so mani, eranu in callu, i dite sò stati abbattuti.
  I picciotti automaticamente dissmantled the bars, pareva à Oleg chì elli, i strumenti di tortura, brusgiavanu i so ditte, è e so gammi diventanu pesanti. Ùn vulia micca chjappà u so amicu, ma ùn avia u curagiu di prutestà. Ùn hà vistu quasi nunda è hà sbattu u so grossu di u pede dulurosamente nantu à un pattuttu chjinatu. Curiosamente, ma a sensazione di dulore hà aiutatu à cullà è a nebbia davanti à i mo ochji s'hè sbulicatu. U passu hè diventatu più fermu, ancu s'ellu u dito hè diventatu turchinu.
  Sò stati custruiti in un semicircle in una longa linea. Timur era ligatu cù bastone da e so mani è i so spalle sò stati torciati per fà più cunvene per batte u zitellu offensiu. I picciotti stracciano gli occhi e provano a sguardo lontano. Per ordine di Frau Pontuss, anu spruzzatu di salmuera, spruzzandu u sali turchinu nantu à u so spinu magro ma musculus. A ghjudicà da a manera chì u zitellu facia grimace, cuminciò à brusgià.
  U capu di l'accoglienza di u campu fascista smachjò e so labbra :
  - Avà tutti avete una lezziò. Colpite più forte, quellu chì inganna serà cundannatu à rapprisali.
  L'assistente in questu casu, un cummattimentu SS hà mostratu i so denti:
  Avemu da trattà cun elli avà ! mormorò u mostru.
  U zitellu hè statu spustatu trà e fila. I picciotti alzanu pianu pianu i vergi è i primi colpi cascanu nantu à u spinu di Timur. A ghjudicà da e cicatrici nantu à u spinu è i lati, u zitellu hè statu punitu più d'una volta, per quessa ch'ellu hà solu suspirò è respirò pisanti, cum'è tutti i picciotti chì cercanu di frenà i gridi.
  - Batti più forte ! gridò Pontu. - Lascialu gridà.
  I primi colpi sò stati purtati da i picciotti più chjuchi, chì simpricimenti ùn anu micca avutu a forza per causà dolore seriu. Ma dopu i picciotti più vechji cuminciaru à battemi. U spinu di u zitellu hè statu tagliatu cù strisce rosse, u sangue goccia. U dulore, intensificatu da u sali turchinu, hà fattu urlà à Timur, hè ancu cascatu, una tavola hè stata infilata cù unghie sottu è picchiò u pettu.
  - Ùn ci hè bisognu ! - gridò u zitellu. - Travaraghju induve tù dici.
  - Di sicuru chì tù ! - rispose Pontu. - Ma prima, una sculacciata.
  I camaradi d'eri eranu troppu eccitati è anu battutu u fratellu d'eri. E persone è i stranieri sbattevanu cù a stessa ferocità. U zitellu gridava, i so pedi nudi lasciavanu impronte sanguinanti. L'immensu omu SS snarled è ellu stessu chjappà u zitellu cù una mazza nantu à i so gammi nudi è bronzati. Vuliu fà più dulore à u zitellu. U colpu hè cascatu nantu à l'anchli tendini, è u prossimu nantu à i tacchi. Timur gridò e si afflosciò. Allora u torturatore hà sbulicatu una agulla grossa in a natica, versendu u liquidu.
  - Diritta! Pontus disse. - Avà piuttostu more chè svenire. Nimu ùn scappa di punizioni.
  Oleg Rybachenko era guasi à a fine di a fila, è li paria chì era i colpi di a frusta chì hè cascatu nantu à ellu. Timur hè statu abbattutu, u zitellu stessu si strinciò, gridava è pienghje. U so visu tondu si vultò carmesi di u dulore, una smorfia di soffrenza u torceva.
  Videndu à Oleg, bisbigliò cù labbra pallide:
  - Avè pietà !
  U zitellu hà esitatu : s"hè fretu.
  U corpulentu omu SS gridò :
  - Ebbè, chì aspetta ! Baia !
  Oleg hà rispostu:
  - Innò ùn possu ! Hè u mo amicu !
  U sorvegliante fascista ghignò:
  Vulete u listessu per voi?
  Oleg tremò dappertutto, palidendo:
  - Innò, ma !
  Pontus l'interrompit :
  - Basta ! U zitellu hà firmatu a so propria sentenza. Chì vale a pena mordovorot. Pour bè è appiccà nantu à un rack per chì l'altri l'ammiranu.
  Oleg hè statu cacciatu fora di l'accionamentu, tiratu à i capri. U zitellu hà pruvatu à resistà, ma i militanti SS anu trattatu cun ellu cum'è un gattino. E mani si torcevanu dolorosamente, l'ossa scriccate. L'anu messu nantu à i tavulini, u zitellu si sentia a rugosità di a punta di unghie sporgenti nantu à a so guancia è u stomacu. Piercevanu in i musculi, pettu, mento, davanti à i cosci, ghjinochje. A so guancia era graffiata finu à u sangue.
  - Oh, micca ! - dumandò Oleg.
  - Necessariu ! - Disse u survegatore SS per dà un esempiu per tutti.
  U zitellu hà sentitu chì si versava salmu nantu à u so spinu, è dopu u salinu era versatu. Puzza cum'è cerotti di mustarda. Oleg facia una grima, i so pedi callu sò stati sbavagliati (l'ultima volta ch'ellu era in quella strana memoria chì apparsu in questa visione - si mette in sandali circa sei anni fà), quasi subitu cuminciaru à prucedimentu salvaticu. U guardianu fascista fece una agulla in a natica di u zitellu, picchiò duramente è dulore, un liquidu brusgiatu si n"hè andatu.
  - Avà vi sarà assai spavintatu, è ùn perderà a cuscenza. - U mostru gracciava, scoprendu u so visu, è u pruduttore di un film d'orrore averia cuminciatu à balbetta !
  - Perchè? gemì u zitellu innocently imprigionatu. - Per u Cristu, mostra misericordia.
  U survegatore SS, spruzzando saliva velenosa, rispose :
  - Ùn credu micca in sti fiabe di u bonu Ghjesù ! In generale, s'ellu ci hè un Diu, allora hè male è crudeltà. E più u male è u soffrenu infliggete à u vostru vicinu, più putere è felicità riceverete in u mondu dopu.
  - Assurdu ! - Disse, palidendu d'orrore, è di colpu Diu hè veramente un zitellu cusì.
  - Vi vede ! - A discendenza di u Tartaru còsmicu ridava. - Ma ùn sperate, oghje ùn mori micca.
  Pontus in un tonu d'abbaia urdinò:
  - Cuminciate ! Ch'ellu ricurdà per l'eternità i basgi di a frusta !
  U pioniere prigiuneru trimulò quand'ellu intesu un fischiu piercing, è po una forte cuncussione da a quale a pelle nantu à u so spinu sbulicò. I guardiani SS battevanu duramente, ma à u listessu tempu si limitavanu a so forza per ùn tumbà. Un griddu scappò da a gola di u zitellu, si tremava, una lacrima ne esce. Si morde a labbra finu à ch'ella sanguinò, u zitellu si trattene. Un mumentu dopu, un altru colpu seguitatu, scuzzulà tuttu u corpu. Oleg pigliò una respirazione profonda, u dulore, intensificatu da u salinu è a salmuera, era insupportable.
  Pontus gridò:
  - Vai!
  Di novu fischi è colpi ! Taglia finu à l'ossu. U zitellu hè statu brusgiatu finu à l'internu. Paria sbattà u stomacu. Malgradu i so sforzi, una parte di u gridu scappò da e so labbra strette.
  - Mamma!
  Di novu colpi ! In u spinu, trà l'omoplate affilate, è, infine, nantu à i tacchi nudi. U zitellu urla, ùn hà più forza di frenà si. U gridu erutta cum'è un vulcanu da a gola è ciò chì pare esse u nasu. Pontuss hè cuntentu:
  "Avà vecu chì u battete finu à u core. Battelu bè, ma ùn u tumbà !
  À ogni colpu, u dulore s'aggrava. E lacrime si mischianu cù u sangue è cascanu nantu à u lettu. E strisce sanguinanti nantu à u spinu si uniscenu, si fusione in un mess crimson, l'ossi bianchi magre di u zitellu cumincianu à esse esposti. Oleg hè suffocante, ùn hà micca abbastanza aria, u filu scavatu in i so cavichje piegate. I tacchi nudi buzz cù a pelle stridente, ruvida, callosa ùn si move micca immediatamente, ma gocce di sangue esce sempre. I colpi s'intensificanu, pare chì u lampu passa per e terminazioni nervi finu à a stessa cresta. L'altri picciotti sò silenziu, a cuscenza ùn permette micca d'appruvà, u timore di rapprisali ùn permette micca di cundannà. Pò esse vistu cumu i capi di i picciotti s'abbassanu, ma i so ochji seguitanu l'esekzione. Curiosi è nervosi, a maiò parte sò digià stati flagellati in modu simili o più sofisticatu. Pensate chì s'ellu ùn era micca per mè, è qualchì volta ci hè a malizia in i vostri pinsamenti: urla, ma di sicuru puderia suppurtà, micca cusì debule cum'è Oleg.
  U battitu hè digià nantu à l'osse nude, u spinu, i lati, i cosci sò una ferita solida. S'ellu ùn era micca per l'iniezione di l'estimulante, u zitellu hè statu struitu à a morte - hè mortu da una scossa dolorosa. È cusì si immerse in qualcosa di peghju chè l'infernu di Dante. Questu hè quandu ogni molécula, ogni cellula, ogni vena hè saturata da u dulore di notte.
  Pioneer Oleg Rybachenko pruvò disperatamente di distracte da u dulore. Ricurendu à i so parenti, l'epica felice di a zitiddina distanti, paria di spinghje cù i pedi, da a lava rossu bubuli di u soffrenu, ma ella u succhiò di novu, u cupria cù u capu. Allora navigò per l'oceanu di a tortura, u sognu di a morte cum'è un liberatore da u turmentu. Aghju ricurdatu di e parolle di l'Apocalisse di San Ghjuvanni. - È volenu more, ma ùn ponu. Hè cusì chì u destinu aspetta i peccatori chì torturanu i zitelli. U Signore li premiarà centu volte, è a punizione più impurtante, cum'è Ghjesù dice in u Vangelu di Matteu, serà eterna. È certi andaranu in a vita eterna, altri in u turmentu eternu. Questu hè in qualchì modu cunsulatu, svegliendu l'odiu per i nemici, u desideriu di sopravvive è di vince. U zitellu riesce à gridà :
  - Pagherete per questu, per ogni lacrima di un zitellu chì vi risponderete u ghjornu di u Ghjudiziu di Diu.
  - Zittu cagna ! - U sorvegliante di SS rugia.
  - Ùn pudete sbuccà a verità. U pioniere suspirò.
  - Fate più !
  L'anu colpi di novu, investendu tutta a furia, rompendu l'osse, ma u dulore hà digià righjuntu un tale sogliu chì simpricimenti ùn pò micca esse più forte. Questu hè u ferru, chì pò esse calatu à una certa temperatura, è poi si sparghje.
  Pontuss capisce questu, a vechja donna (o megliu, ùn pare micca più di quaranta anni, ma in realtà hà superatu un paru di seculi), hà assai sperienza cum'è esecutori:
  - Ebbè, basta ! E poi morirà ! Guariremu un pocu prigiuneru è turturallu cù l'aiutu di un urdinatore. Aghju solu un prugramma "tortura di l'Olympians".
  U sorvegliante SS, sbadigliatu deliberatamente, dice:
  - Avà induve hè ? À l'infermeria ?
  - Innò à u rack ! - A matrona tagliata senza appellu. Lasciate appiccà cum'è un avvertimentu à l'altri. Inject solu injections per sustene u core. È lasciate caccià Timur à traversu i ranchi di novu, è lasciate ch'ellu riceve u restu di i colpi da voi. Una volta un spettaculu di razza. Bisognu di travaglià!
  Inomiryan cun una frusta inclinò u so capu è strinse l'arechje pelute:
  - Ascolta l'hostess. Ebbè, eseguite di novu.
  Nuvelli colpi sò caduti annantu à Timur. Sta volta, nimu s'adia à prutestà. Ùn ci era micca u minimu desideriu di cascà in e mani di i boia. Timur urla ogni tantu cascà. Hè cullatu è battutu di novu. A seconda serie di greve hè digià ghjunta à a fine. Restava solu uni pochi di picciotti. Unu di elli hè u più vechju, sedici anni, una barba hè digià sfondata è si vede un mustache. Ovviamente esita, colpisce, ma faci facilmente, tocca appena.
  Frau Pontuss è furiosa:
  - Appendi stu ghjovanu pigro à un rack è ligà una petra à i so pedi. Ch'ellu soffre.
  U picciottu hè pigliatu, strinse i so musculi di sollievu, fruttu di travagliu duru, è grida :
  - Ebbè, chì fighjate, i picciotti li batti !
  I picciotti tremanu, un rumore spazza à traversu e fila, ma ùn manca a determinazione di affruntà à i so tormentatori.
  I guerrieri bikini cuntinueghjanu a so avanzata. I Nazis bypassed the Kamyshov fortress and plugged the boiler. Tank E-50, si move in una direzzione est.
  Gerda cantava cun entusiasmu :
  - Sò una zitella cusì bella ! Rumpiu tutti i nemichi cum'è ghiaccioli ... È à u fretu, scalzu, audace, chì ancu scintille si sguassate da sottu à i mo pedi !
  Charlotte ridacchiò, picchiò un trentaquattru in u corpu è esclamò entusiastamente:
  - Ùn ci hè micca ragiò di dubbità a Patria ! I guerrieri sò più duru chè l'omi !
  Christina hà ancu pressatu u buttone cù u so pede nudu, è tradisce furiosamente, sbattendu u cannone suvièticu. Allora ancu u troncu si staccava :
  - I rivenuti sò alti cum'è cime di muntagna !
  Magda hà sparatu u so cannone unu à unu. Era 105 mm è letale in l'ultima mudificazione, era abbastanza rapidu, sparendu deci colpi per minutu.
  A zitella pressò e so dita nude è bisbigliava:
  - U percentuale in a linea di u futuru hè datu ...
  Gerda hà battutu u tank sovièticu, sfracicò l'armatura è gridava:
  - Viderete per voi stessu !
  Ella batteva è Charlotte, usando i so punte nudi, cù un ruggitu salvaticu è freneticu:
  - A Patria hè avà più vicinu à noi !
  Christina hà ancu sparatu, cù i dita di e so gambe nude è abbronzate, emettendu:
  - Saluta u sole cun noi !
  Magda picchiò ancu, è pressu u so taccu nudu. Ella fracassa u cannone sovieticu in frammenti fluttuanti, cantendu:
  - A patria hè a più forte !
  È i guerrieri rughjeranu cum'è bufali in u macellu. Quattru hè assai piacevule à l'omi. Li cunvene veramente. Perchè nò? Sò cusì belli è aggressivi. È amuri. È un omu hè un cane, basta à fà un segnu. È averete tuttu, ancu i soldi. E sti donne sò fisicamenti assai forti. È digeriscenu a perfezione maschile cun un temperamentu pazza. È piacè cuntinuu.
  Ùn ci hè bisognu di aspittà un annu sanu per un omu - è ancu un orgasmu vi truverà!
  Gerda u pigliò è rughjò, sparendu à u trentaquattru sovieticu, è abbattendu a torra :
  - Sò un veru cavaliere di l'annihilazione !
  Christina tirò a lingua e urlò minacciosamente:
  - È u mo surrisu hè cum'è quellu di una pantera !
  Charlotte parlava in modu aggressivu, scuzzulate u pugnu è spinghjendu u joystick cù i so pedi nudi.
  È ci sò grandi cambiamenti avanti!
  Magda cinguettava è urlava:
  - Semu l'incarnazione di l'etaera !
  Gerda ridacchia e rispose :
  - Quantu hè bonu quandu e mani di belli giovani ti accarezzanu !
  È a zitella hà imaginatu cumu e so palme sbattevanu à i capezzoli di fragole. Hè veramente cusì maravigliosu. È eccitante è eccitante. È assai bellu.
  Gerda tirò à u SU-85 sovieticu. Ella sbattò a vittura, è cinguettava, sbattendu i so pedi nudi nantu à l'armatura:
  - Ah, signore di quercia, signore di quercia !
  Charlotte cunfirmò aggressivamente, gonfiendu e so guance è scuzzulate i so petti pieni.
  - Duba ! Quercia ! Duba donne!
  È cumu si piglierà è riderà... Cum"è campane chì sonanu. È a so voce hè cusì radiante.
  È a so vittima era una pistola russa di 76 millimetri. L'arme sò abbastanza arcaiche.
  Christina ridacchiava e strillava:
  - Rughjeraghju è romperaghju !
  È cù e so dite nude, hà ancu direttu un projectile à una vittura nemica.
  Quantu hè bella. L'oru è u ramu sò grandi!
  Magda hè cumplitamenti d'oru, mentre canta cun entusiasmu:
  - A ghironda pienghje ancu...
  Allora si vultò intornu à i trenta-quattru sovietici è cuntinuò à cantà tristemente.
  - Hè straniera in Berlinu !
  Gerda cinguettava in risposta. Hà appughjatu u buttone di u joystick cù i so pedi nudi è hà abattutu un obice sovieticu.
  - Berlinu hè a capitale di u mondu !
  Charlotte mormorò con aplomb in risposta:
  - È Londra hè a capitale di Parigi !
  E unghie nantu à u T-36 Soviet. A macchina, ancu s'ellu ùn hè micca grande, hè ancu cunsideratu un tank.
  Christina l'hà pigliatu è l'hà datu, spinghjendu a bicicletta à pedi nudi :
  - È Parigi hè a capitale di Roma !
  Tandu, appena si riri... È cù l'occhi smeraldi trapanarà tutti i guerrieri in fila. È grin à u listessu tempu, è scintilla cù i denti. Ma in tuttu cumu si pigliarà è martellarà i tanki sovietici. Demoliscerà a mità di a torra à i trenta quattru.
  È dopu à ella, Magda a pigliarà è l'accenderà cù una granata. Vale à dì, un projectile. Sicondu SU-76. Dighjà chjaramente una vittura obsoleta, ma sempre listata.
  E cinguettava :
  - È Roma hè a capitale di Miami !
  Hè veramente divertente. Ma e ragazze sò state troppu purtate. Ùn anu micca nutatu cumu un coppiu di suldati di l'armata sovietica si arrampicava versu elli cù fasci di granate anti-tank è saltavanu e piste. E cumu si pigliarà è splode. I rulli scoppiavanu è l'E-50 perde a so mobilità.
  Aviu avutu a mo vittura riparata. Intantu, a guariscenza di e ferite di u mastodonte durò, e zitelle tornanu indulgenti in i so ricordi, assai interessanti è divertenti.
  Gerda, videndu chì u so avversariu, ùn s"alluntanava micca bè, era fermu, salta di colpu, martellandulu cù u so pede nudu sottu à u ghjinochju. È quandu u Moru cuminciò à falà, u filu di a spada u passò trà i platti di bronzu è e coste. Charlotte hà ancu cuminciatu à sbattà e so spade assai più vigorosamente. E zitelle strillavanu cum'è porchi à tempu. Ancu se e so spade si movevanu in modu diversu, ci era sempre un sensu di sincronia. Gerda s'appoghja cun un grande guerrieru rumanu, chì u cascu hè statu decoratu cù piume di pavone. Questa volta hà avutu un avversu assai sperimentatu è forte. E strisce d'oru parlavanu ancu di l'ego di l'esperienza è u meritu. Dopu avè scunfittu parechji attacchi di a zitella bionda, u thug, apparentemente u nobile nobili andò à l'offensiva. Gerda fece un passo indietro e fischiò:
  - Ùn site micca talianu !
  U terribili patriziu rispose :
  - È tù sì solu una sgualdrina scalza ! Quantu pensate chì pudete durà contr'à una antica lama romana?
  Gerda rispose :
  - Ùn cunnoscu micca contru à a lama, ma site barbutu è ùn avete nunda à resistà !
  Eppuru, malgradu tuttu l'ottimisimu irradiatu da a Gerda à pedi nudi, a zitella duvia fà marchja. I Rumani purtonu riserve fresche in battaglia, e zitelle è i picciotti eranu sempre più spessu feriti o cascanu pugnalati à morte. I picciotti arcieri, però, anu pruvatu à sparà sopra i so capi, smashing cohorts adattati.
  Charlotte, intantu, hà postu cù cura un altru avversariu, è tagliò a manu di un altru. U guerrieru cantava :
  - A spada nucleare ti vole taglià ! Brucia cum'è un focu infernale, un fasciu laser ! Ma ùn pensate micca à cumu salvà a vostra vita, sia veru à l'amore, sia veru finu à a fine !
  Gerda era sorpresa :
  - È canti cum'è un veru scientist !
  Charlotte hà cantatu in contu:
  - Hè bellu quandu ci sò piloti in fisica, avanzanu a so scienza ! Ma i prublemi principali sò risolti in i ranchi, in i ranchi, in i ranchi!
  Gerda hà cunfirmatu à piglià:
  - Hè bellu di campà trà u focu è u fumu ! È sente u cinguettu di a mitragliatrice ! Conduceci Fuhrer in battaglia invincibile! Avanti, avanti, avanti !
  Charlotte hà supportatu:
  - Quandu i cunchiglie scoppianu ghjornu è notte, i ranchi è l'ordine vanu più veloce! Lasciate ruggiri furiosamente annantu à u mondu - guerra, guerra, guerra!
  Gerda hè stata inspirata da l'energia pulsanti in u so corpu atleticu. È a vitezza diventò subitu cum'è u battimentu di l'ali di libellula. È tandu u guerrieru di l'Antica Roma hà mancatu una punta di punta in u nasu. È era distrattu, è a guerriera Gerda si tagliò u tendinu à a manu diritta :
  - Ùn osate micca esse rude cù a signora !
  U brutu, cù piume di pavone, strintendu u so labbra inferiore, rispose frustratu :
  - Era solu un scherzu ! Dopu tuttu, era solu un scherzu !
  Gerda schernosamente, tagliendu a so manu indebulita, rispose :
  - Ùn scherzi micca cù u lupu !
  È quandu l'eroi rumanu cascò à i so ghjinochji, u guerrieru u battò in u mento cù u so ghjinochju. Charlotte hà appruvatu:
  - Questu hè abbastanza in u nostru stile di a SS!
  Gerda hà allora ricevutu un puntu in l'spalla, è sbulicò :
  - Ebbè, scemi !
  Charlotte hà cunsigliatu:
  - Fà un mulinu ! È affilate e vostre spade !
  Allora l'archeri di i Rumani entranu in ghjocu, eranu pesanti in armatura, è i so fucili eranu d'altitudine umana. Di sicuru, frecce lunghe un metru è mezu, un'arma troppu periculosa contr'à e zitelle è i zitelli mezzu nudi. Attila, apparentemente, s'avvede chì era impussibule di aspittà più; lancia à l'attaccu a cavalleria, ch'ellu hà personalmente guidatu in battaglia.
  Stu giant hà giratu duie spade à una volta, ognuna longa quant'è una lancia di torneu di cavaliere !
  Gerda surrisu è fece l'ochju.
  - Eccu, infine, vene u nostru bellu !
  Charlotte ridacchiò.
  - Avete bisognu di chjappà duramente è sopratuttu à tempu! À u mumentu quandu l'effettu di questu serà massimu!
  E grandi frecce tutte piovevanu da sopra. E ragazze è i picciotti si sò abilmente saltati da latu, è ancu gridavanu:
  - Questu serà u nostru modu ! Pudete alluntanassi da una bala, ma chì ne di una freccia.
  Ma certi pirsuni eranu sempre culpiti da frecce. Inoltre, micca solu i rapprisentanti di i regimenti tedeschi di Attila murìu, ma ancu, è in grande quantità, da i rigali di i so suldati rumani. Tuttavia, i cavalieri di i barbari, sguassendu i so ranghi, cascò nantu à l'infanteria nemica. Ebbè, Attila stessu paria simpliciamente chic.
  Gerda scacciò u cavalier appiccicosu da parte cun un calciu:
  - Ùn zampa, micca a toia !
  Charlotte strinse a testa.
  - È i picciotti quì ùn sò micca mali, ancu s'è micca cum'è i nostri ! À i nostri falchi ariani !
  Gerda, tagliendu cù una spada rumana, accunsentì:
  - Di sicuru, micca un coppiu ! Cridite chì a putenza tedesca di Roma ùn hè micca un match! Chjamemu cum'è un pidocchio è a manu ùn sbatterà !
  Charlotte hà cunfirmatu:
  - Iè, ancu s'è a spada ùn hè micca di merda !
  E zitelle aghjunghjenu sbrigamenti, torcendu u pretzel cù e so spade è cantendu :
  Luttemu per una causa giusta ! Ùn ci hè micca cumprumissu cù a baionetta di l'infernu ! U sole ùn serà micca cupertu di nuvole ! L'alba ùn coprerà a bughjura prestu !
  Infine, Atilla stessa hà sfondatu à l'archeri di Roma. In ogni casu, à ghjudicà da a grandezza, sti archi eranu chjaramente fatti in Gran Bretagna. Mentre luttava, Gerda s'arricordò di a storia. Sottu Eduardu u Terzu, soprannominatu u Grande da i britannichi, sò l'archeri chì sò diventati u ramu principalu di l'armata ... È certi eranu muntati nantu à un cavallu ! E forze superiori di i Francesi sò stati battuti senza pietà. In generale, sia in Jungfoling sia in l'Unione di e Ragazze Tedesche, l'odiu ùn era micca benvenutu ... I britannichi eranu ricunnisciuti com'è un nemicu periculosu, chì cunquistò più terra chì qualsiasi altra nazione in tutta a storia di u pianeta Terra!
  Ma avà i cavalieri di i barbari sfracciavanu l'archeri, taglienduli cù colpi putenti à u campu stessu. Gerda, invece, hà affruntatu un nemicu da a Cina. Ùn era micca troppu altu, ma famosu torcia i so gammi, calzatu in stivali cù spurs:
  - I tedeschi sò parassiti - di sicuru seranu battuti ! - Urlò.
  Gerda hà rispostu cù un attaccu di pugnale:
  - In vanu u nemicu crede ch'ellu hà sappiutu di sbattà i tedeschi ! Quellu chì ose attaccà in battaglia, i nemici seranu battuti viulentemente!
  Charlotte hà pigliatu:
  - Una disgrazia sfacciata ùn accaderà micca u pianeta! È in vain l'inimicu hà lanciatu e so forze in a campagna ! Puderemu scunfighja u nemicu in una battaglia formidable! A bughjura si sfracicà in polvera - u tempu di a luce venerà!
  . CAPITOLU 7
  Gerda sventò di novu cù una energia ancu più grande, riassumendu:
  - A parolla ùn hè un passeru, ma a verbiazione si trasforma in un corbu !
  Charlotte hà dettu:
  - Quandu a lingua hè pocu prufonda, un nodu in a gola hè cottu da a farina !
  Gerda cù un colpu putente, ancu micca femminile, di a spada, tagliò a testa di un cumbattante chì saltava da a manca, è poi s'appoghja di novu cù i Cinesi. U guerrieru biondu urlò feroce è forte:
  - Ùn pigliate micca !
  U guerrieru cinese hà rispostu:
  - È ùn avete micca bisognu di piglià, site digià tutti davanti à mè.
  Gerda risa in risposta.
  - U coddu hè vicinu, ma ùn muzzicherete !
  Allora a punta di a spada scratched a zitella cum'è una cobra, tagliendu a piastra di l'armatura è espunendu u so pettu: magnificu è cù capezzoli crimson. I Cinesi ruggìanu tristi:
  "Avà ùn vi resta più à pricà!" Quale chjesa preferite : cattolica o evangelica ?
  Gerda rispose in furia :
  - A chjesa si distingue da una prostituta in chì a felicità sempre pospone per più tardi !
  U Cinese hà scupertu i so denti storti.
  - È quellu sensu di l'umuri ùn vi hà micca cambiatu ! O zitella, quant"è mi dispiace di paralizà una bellezza cum"è a toia !
  Gerda scopre i denti.
  - Ùn mi dispiace ! In generale, hè una pena per l'api, è l'api hè nantu à l'arbulu, è l'arbulu hè in u boscu! Induve hè a furesta - nantu à u nasu!
  U Cinese ringhiò in risposta:
  A Germania hà assai nemici !
  Gerda hà rispunsevuli cù abilità:
  - Parechji cucini sguassate u porridge !
  Dopu un'antra affondata di u guerrieru à l'occhi stretti, una striscia sanguinosa ferma nantu à u pettu di a zitella. Gerda ansimò e fece un passo indietro. U Cinese ringhiò:
  - Hè ciò chì avete !
  A zitella disse tranquillamente:
  - Quale ùn si mette in u cervellu, ùn sarà mai più sàviu ! I cervelli sò cum'è una billetera, avete bisognu di riceve per riempilli!
  U Cinese hà sbulicatu:
  - Ebbè, ti piace a sofisteria ! Per a prima volta aghju vistu una zitella cusì educata è erudita. Sapete, forse hè megliu unisce à l'armata di a Roma Grande. In u nostru paese, ogni persona, indipendentemente da a naziunalità, pò piglià a pusizioni più altu sottu à l'imperatore!
  Gerda hà rispostu :
  Megliu more chè tradisce !
  U guerrieru cù l'occhi stretti rimarcò:
  - Questu ùn hè micca ragiunate, fighjate à a nostra cavalleria chì anda in battaglia ... È quandu site catturatu, urlarete literalmente nantu à u rack in pena!
  Gerda rispose tranquillamente :
  "Hè megliu chjappà una volta tranquillamente chè à urlà centu volte in un cori straziante!"
  Ma hé, pare chì i Cinesi anu ragiò, millaie di cavalieri rumani, guidati da l'imperatore stessu (a so armatura pare ch'ella sia cuperta da una crosta di diamanti, rubini è smeraldi !), Rush à l'esercitu barbaru. In ogni casu, i cavalieri di Attila avianu digià riesciutu à tumbà a maiò parte di l'archeri nimici, i picciotti di l'esercitu barbaru stessu cuminciaru à mandà frecce intensamente in i ranghi nimici. Tagliendu disperatamente Charlotte hà rallegratu u so cumpagnu:
  Ùn lasciate micca Gerda ! Ùn lasciate micca à e so prumesse ! Hè megliu riunite è vince decisivamente!
  Attila, cù i so guerrieri, tagliatu in u sistema rumanu. E so spade gigantesche agitavanu u mischju sanguinante cum'è pale d'hélice. È u ghjacaru stessu, andò avanti, circannu di penetrà in l'imperatore.
  Gerda rimarcò filosoficamente:
  - Sè vo vulete diventà pastore di a banda, ùn esse micca pecura !
  Charlotte accunsentì:
  -Ogni montone vole diventà pastore mentre u lupu hè luntanu è u fucile hè vicinu !
  Quì Gerda hà ricevutu una altra ferita in u stomacu. A zitella si n'andò in daretu. U so pede nudu s'imbuttò di colpu nantu à a punta di un pugnale sporgente è Gerda sguilla :
  - Oh oh ! Quantu dulore !
  Charlotte stessa avia digià ricivutu parechje ferite è si appoghjava in daretu. U guerrieru gridò :
  - Fate cura di a vostra forza, i Rumani ùn resistanu micca una longa battaglia !
  Ma i barbari avianu veramente un tempu duru. Sempre più distaccamenti di i Rumani entranu in a battaglia. Cavalieri in armatura d'oru si precipitò in una battaglia feroce. Banners cù teste di lupu svolazzavanu sopra à elli. È in fronte si precipitò l'eroe, forse ancu più grande di Attila. À u listessu tempu, i Rumani anu ancu pruvatu à copre l'esercitu barbaru da i fianchi, lanciando dui regimenti putenti cù lance è armature di bronzu intornu à u campu di battaglia principale. Gerda supplica :
  - Semu à manca di forza, simu da perdiri !
  Charlotte hà suggeritu:
  - E tu canti in risposta ! A canzona ci aiuta à custruisce è à campà ! Sottu u tamburinu sottu u banner rossu nantu à una campagna ! È quellu chì cammina per a vita cù un cantu; ùn sparisce mai in ogni locu !
  E duie zitelle cantanu in coru, è, malgradu e ferite di a so voce; era cum'è una tromba :
  Ci hè una tale chjama di i suldati,
  Ùn hè micca una professione, micca un titulu!
  Ancu s'è qualchì volta centu libbra automaticu,
  Innò, micca una marchja, a carne hè tortura-turmentu !
  
  Ma andemu, facendu un passu,
  Perchè serve a Patria !
  Cridite, u nemicu male serà scunfittu,
  Per piacè in a vita!
  
  Ci hè statu insignatu da a culla quasi
  Lotta per a Patria cun curagiu !
  Il y avait autrefois des épées d'acier
  È avà un RPG in un saccu forte!
  
  Ùn faremu micca retrocede, nè un passu in daretu
  Ancu se i corpi ponenu a tomba!
  Falciaremu una fila di avversari,
  Chì l'Onniputente ci dessi forza !
  
  Canna di cisterna, aerei volanu,
  E bombe cascanu è i cunchiglia scoppianu !
  Ùn ci pigliate micca per cuccioli brutti
  I suldati sò diventati induriti !
  
  Ddu cumpagnu hè mortu cum'è un eroe,
  Ùn mette nunda sottu à a croce !
  Spessu a ghjente ghjoca cù u destinu
  Ma l'amore serà più forte - crede mi!
  
  Ancu s'è in battaglia, induve si chjude duramente,
  Ricordemu i nostri illustri antenati !
  Cume andemu in Roma per un bellu pezzu,
  Perchè ùn manghjate micca i restanti in schiavitù !
  
  Ùn avemu micca bisognu di inchinà per batte,
  Ùn mette u nostru mondu in ghjinochji !
  Dopu tuttu, simu gyrfalcons - battemu u ghjocu noi stessi,
  Rapprisintanti di tutte e generazioni !
  
  Eccu un sforzu è un lanciatu,
  Avemu digià vistu u nemicu, tremantu finamente !
  A balla hà guasgi chjappà u tempiu,
  Scuru in l'ochji di u nostru Sole !
  
  Ma andemu à l'attaccu,
  Schiacciamu i vili baionetti cù u culo !
  Bruciamu u Fritz, se ne necessariu cù u focu,
  U nostru cumbattante hè diventatu senza prezzi - solu un tesoru!
  Appena a zitella finisci di cantà, l'eroi principali di l'armata rumana in armatura d'oru cascò da u colpu di Attila. È a zitella inspirata hà tagliatu u Cinese ancu prima, è avà hà attaccatu u rapprisentante di u cumandante d'infanteria. Idda intrì in battaglia cun un veru giant un ochju è ancu cuminciò à spinghjallu, agitendu a so spada:
  - U mostru ùn ci affronterà micca ! Perchè simu tedeschi !
  U brigantu hà rispostu rudemente:
  - Tedeschi-peperoni ! Una nazione di storpi !
  Gerda era seriamente arrabbiata:
  - Innò ! Noi tedeschi simu a priori una nazione di grandi guerrieri. A nazione chì hè abituata à vince è ùn hà nimu à chì piegà !
  U gigantu torce u so labbre è subitu riceve u filu di a spada in a gola. Una funtana murmurò da u collu di un toru... Sbalzò, è subitu riceve una puntura sottu à u core... Gerda esclamò :
  - L'eroismu ùn hà micca età !
  Charlotte hà incuraghjitu u so amicu:
  - Sicuramente li sfracicà più forte caru... A pressione serà ancu più veloce !
  In stu mumentu, unu di i picciotti di l'archeri scalzi hà abbattutu l'imperatore rumanu cù un colpu ben miratu. È era necessariu per piacè a freccia direttamente in l'ochju!
  Gerda, sorridendo, cantò:
  - Blimey ! Micca in l'ochju, ma in l'ochju !
  Charlotte girò u so dettu à u so tempiu.
  - È chì ! Megliu chjappà una volta chè maledicà un centu ! Ebbè, avà u nemicu corre !
  Gerda, tagliando un altru guerrieru, cunfirmò:
  - U nemicu trimà di paura è scapparà !
  Infatti, i ranghi di i Rumani esitavanu è cuminciaru à succorsu. In generale, quandu l'armata piglia u volu, hè spaventosa. Ancu s'ellu hè un esercitu cusì disciplinatu cum'è Roma antica. No wonder, after all, Genghis Khan, se una duzina fughjia, urdinò l'esekzione di un centu sanu ... Ancu se l'affidabilità di l'ultimu ordine hè interrugata s'ellu hè una invenzione di stòrici. Ancu in Roma, ogni decimu hè statu esecutatu durante u volu. Scintillanti à gammi nudi, e zitelle è i picciotti si precipitavanu à perseguite u nemicu. E i corni sunavanu...
  Gerda si svegliò, saltendu bruscamente, e zitelle s"eranu prestu in fila. Avemu lavatu, lavatu i nostri denti è torna lubricatu cù creme protettive cù una marchja furzata per u desertu. Allora sò scalzi in i so swimsuits è si sò precipitati à traversu l'infernu di sabbia.
  I zitelli arabi anu puntatu i so diti à elli in sorpresa è fischiavanu:
  - Deutsche Akbar !
  Gerda guardò attorno e guardò con bramosia i palmi che si allontanavano, poi bisbigliò a Charlotte:
  - Di novu in l'infernu !
  A diva rossa hà rispostu cù un surrisu:
  - Tutti i pirsuni sò peccatori, è u mondu sottu hè u statu naturali di i peccatori!
  Gerda fece l'occhiolino.
  - L'omu ùn pò chè peccatu !
  Charlotte annuì i so capelli ardenti è cuminciò à spiegà mentre correva:
  - Sò d'accordu! Ancu mille volte d'accordu ! In generale, u peccatu hè un cuncettu parente è puramente umanu. Per esempiu, s'è no pigghiamu a moralità di u mondu anticu, allora in questu, era bonu chì hà benefiziu à a persona stessu è a so tribù. Per esempiu, l'adulteriu era cunsideratu una benedizzione, micca un peccatu!
  Gerda accunsentì prontamente:
  - Diritta! U Führer stessu crede chì hè megliu per una donna per esse incinta da un eroe di guerra chè da ella, luntanu da u maritu sempre valente. In particulare se u maritu hà ancu signali di sangue impuru è dannosu.
  Madeleine gridò à e ragazze:
  - Salvate u vostru respiru ragazze, sta volta corremu à l'esaurimentu !
  Gerda rispose.
  Pudete esse stancu, ma ùn pudete micca esse stancu.
  Per una meza ora e zitelle corse in silenziu, è dopu Charlotte bisbigliò:
  -Sapete chì stranu sognu aghju avutu una fidanzata ?
  Gerda era sorpresa :
  - Iè, a cunfessu ancu ! È chì ?
  Charlotte, sorridendu, rispose:
  - Nunda ! Un tali sognu chì era un guerrieru in l'esercitu di u gran barbaru Attila. È avemu luttatu cù e cera di l'antica Roma. È tuttu era cusì bellu è crudele à u stessu tempu ...
  Gerda risa in risposta.
  - Sapete, l"aghju sunniatu ancu ! Coincidenza un po' sorprendente. Vi aghju vistu in u mo sognu !
  Charlotte fece l'ochju.
  - È eiu ! Avete luttatu bè, ancu s'è u guerrieru à l'ochji stretti è à a faccia gialla hà guasi tombu !
  Sta volta Gerda era micca pocu sorpresa, hè stata sorpresa :
  - Ùn pò esse ! Allora ùn succede micca chì duie persone vedenu u stessu sognu à u stessu tempu ?
  Charlotte hà rispostu:
  - Se a gripe hè cullettiva malata, allura u sognu pò esse u listessu. Eccu cumu si va ! Aghju intesu chì in a sucietà Thule ci sò medii spiciali chì piglianu una pozione è respira in tinture d'erbe, è poi si immersi in visioni! È sò abbastanza riesciuti à esse prufeti !
  Gerda, saltendu sopra u pattu, accunsentì :
  - Di sicuru ! In principiu, u rigalu di a prufezia ùn hà micca bisognu di putenzi soprannaturali, ci pò esse simplicemente abbastanza materiale, è ancu e lege fisiche insolute in natura. Ma chì hè u scopu di stu sognu?
  Charlotte alzò le spalle e rispose:
  - Ùn a sò micca! Forse u Terzu Reich vincerà a Gran Bretagna è i Stati Uniti daretu à u Leone o ... Quì si pò guessà per un bellu pezzu !
  Gerda stava per dì qualcosa, quandu di colpu a so orechja capì u rumore sempre udibile di i mutori. Malgradu a distanza, era evidenti chì i mutori di l'aviò facianu u rumore, è chì si avvicinavanu significativamente ...
  Madeleine hà urdinatu:
  - Chì ghjè u stadiu di l'eserciziu numeru dui : disguise.
  E zitelle s"arrestanu, caccionu da i so sacchetti di camuflaghju, dipinti da u culore di u desertu. Allora cuminciaru à scavà rapidamente, mentre chì da sopra ùn era micca notu, chì ùn era micca naturali. Quì Gerda ringraziò u destinu ch'elli avianu à tempu l'arme è e pala di sapori. Altrimenti, e ragazze in u desertu puderanu esse una preda faciule per l'aereo d'attaccu britannicu o i bombardieri di immersione. Charlotte, raschiendu a sabbia cù i so pedi nudi, disse:
  - Pare ch"ellu ci vole à snuffà a pudra, ancu in Tunisia... I modi di u Signore sò inscrutabili !
  Gerda, d'un sguardu malincu, obiettò:
  - A mancanza di cunniscenza precisa hè sempre male, cù una eccezzioni, quandu si tratta di i piani di l'Onniputente!
  È cumu sbatte u so pede nudu nantu à a rena. Si alzarà in l'aria.
  Charlotte hà sapientemente rimarcatu:
  - Hè bonu per avè a cunniscenza umana, ma hè ancu megliu avè pussibulità Divine!
  È a dita nuda hà pigliatu un tafanu. Ella sfracicò un insetti è mostrò una lingua rosa.
  È in un altru puntu di cunfrontu trà e putenze di l'Asse, sò accaduti e so battaglie feroci.
  E truppe di u Terzu Reich si battevanu per Saratov. U Caucasu hè digià cumplettamente sottu à i Nazis. È l'Armata Rossa ùn hà nunda per copre e so lacune. Hè vera chì Stalin hà ancu un tank T-54, ma hè sempre pruduciutu in picculi quantità. È questu ùn hè micca abbastanza per copre u fronte. U T-54 hè ben prutettu in u fronte di a torretta, ma peggiu in l'armatura frontale di u cascu, è i lati sò ancu più debuli. I tedeschi anu rinfurzatu un pocu u tank E-50 facendu l'armatura più grossa, è aumentendu l'anguli d'inclinazione, è mettendu una turbina di gas di 1500 cavalli. U pesu di u veiculu cresce à settanta tunnillati, ma l'armatura laterale hè diventata 170 millimetri, è l'armatura frontale era 250 millimetri. Avà u tank tedescu hè diventatu un capolavoru in tuttu, cù una pistola di calibre 105-millimeter in 100 EL, è una forma assai inclinata.
  A lotta, dimu a faccia, una macchina di l'ultimu tipu.
  I tedeschi sguassate Saratov, è eranu pronti à attaccà Kuibyshev. I cumbattimenti quì sò feroci.
  E dighjà maghju hè in furia cù u so culore luminoso. E quantu hè bella ?
  È a guerra hè accesa cum'è un uraganu è un focu da l'infernu.
  L'E-50 riparatu andò in battaglia. I Russi, quantunque, praticamente istituìu furtificazioni, è i Tedeschi avianu a superà e difese in prufundità. Guerrieri distruttu metodicamente a bateria.
  Gerda sparò, sfracicà u cannone suvièticu, è dopu, cù un sorrisu in a so voce disse :
  - Batteremu a ghjente, è batteremu i secchi !
  Charlotte cantò i so riccioli rossi di rame:
  - Simu, o ladri ! Ladri !
  È pressu u buttone di u joystick cù u dito nudu, hà mandatu un prughjettu, rumpia u bunker sovieticu.
  E poi Christina ringhiò in modo assordante:
  - Bang Bang ! È sì mortu ! I morti ! I morti !
  È ancu pressu una gamba grazia cù un dito nudu, mandendu u nemicu à un knockout.
  E poi c'era Magda. Eccu a zitella. Hà pressu ancu u joystick cù i dita di u so pede nudu, è cumu si batte.
  - O, quellu chì ci vede, sbulicà subitu !
  L'affascinante Gerda, tremando i seni pieni, picchiò i trentaquattro e strillava:
  - È pè qualcunu puzzarà frittu !
  Charlotte pressò e so dita nude nantu à i buttoni di u joystick, è cinguettava cum'è un passeru:
  - È tenemu qualcosa in pettu !
  Kristina a déchiré un pistolet soviétique avec une obus et a bruissé en se claquant les lèvres écarlates :
  Ùn venite micca vicinu à noi...
  Magda pressu ancu u buttone cù u dito nudu. Ella soffiò un trentaquattru è urlò:
  - Ùn venite micca vicinu à noi !
  È Gerda, sta bestia aggressiva, cù i capelli biondi, martellarà ancu cù un prughjettu, è i trenta-quattru sfondaranu cum'è un nasu di pugilatu sottu à un pugnu di pugnu. È u guerrieru lagnarà:
  - A tumbemu !
  E di novu e zitelle scoppiaranu in lacrime è spararanu, senza alcunu dispiacere o pausa.
  Charlotte gridò con entusiasmo:
  - Sò un gran latru...
  È ancu cumu colpi un obice suvièticu. Solu i pezzi volanu in direzzione diffirenti.
  Christina ringhia. Mentre pressu u dito nudu nantu à u buttone di u joystick è cinguetta:
  - È a figliola di i dimònii hè morta !
  Magda chjappà ancu premendu i so pedi nudi nantu à un oggettu colpi, fracassa un tank sovieticu è dà:
  - È micca modestu !
  Gerda hà scunfittu i denti, i so denti lampanu. Hà imaginatu un bellu ghjovanu. Cusì musculu, atleticu, cù sollievu musculare, è grande perfezione masculina. Et comment elle se penche et enroule ses lèvres écarlates autour de son cœur de jade pulsant. Quantu hè diliziosu, cum'è u ghjacciu di cioccolata. È quellu ghjacciu di cioccolatu chì si lecca cù a lingua. È hè cusì bellu, cusì eccitante.
  Oh, chì bellu se un altru ghjovanu si unisce à ella da daretu. È a verga di giada pulsanti entrerà in a grotta umida di Venus. È quantu hè grande.
  Gerda si strinse ancu di languore. Quantu li pareva toccante è piacevule.
  A zitella sparò à u fucile suvièticu. È cinguettava ammirata, battendu u so pedi nudu:
  - Ragazzi, ragazzi, tocca à voi...
  Charlotte hà ancu sbattutu è fracassatu u tank russu, mentre sbatteva, scuzzulate u so bustu pienu:
  - Salvà a terra da u focu !
  Christina strinse i so capelli gialli ramu. Ella fece un sorrisu ardente, cinguettandu:
  - Semu per u mondu per l'amicizia, per i surrisi di u mondu ....
  Magda hà mandatu un clic nantu à u joystick cù u so dito nudu. Ella fracassa u tank sovieticu è ringhiò:
  - Per riunioni cordiali !
  I guerrieri parevanu estremamente allegri. È cumu si svelavanu i denti. È stringhjenu è strillanu.
  Charlotte imagina ancu un omu. Ghjuventù, ma cù a barba. Mentre li accarezza i petti. Cum'è una barba tickle u pettu, i capelli ricci correnu nantu à e fragole mature di i capezzoli. È li pettighja, è basgia i so petti. Circula u capezzolu dolce è miele cù a lingua. Hè cusì l'idilliu. È s'è u tippu si mette sempre a lingua in a grotta di Venus. Chì gustu !
  Charlotte spara è strilla:
  - È a spada sarà affilata !
  Di sicuru, e zitelle, ancu e bellezze, facenu un attu bruttu - uccidenu i suldati sovietici. Ma sò stati insignati cusì da a prima zitiddina. Sò lupi spietati.
  È pensanu ch'elli sò ghjustu. Hanu a stessa educazione è mentalità. E zitelle cuminciaru à cumbatte in quaranta unu, un pocu di u so battaglione "lupu", ancu prima. È ricurdate involuntariamente i primi passi. Quandu avete solu sedici anni. È tuttu intornu pareva maravigliosu, bellu romanticu.
  Tuttavia, sò sempre assai ghjovani !
  Dui duzina di aerei inglesi volavanu sopra e ragazze disguised, prubabilmente ùn anu nutatu nunda, è eranu digià cuminciatu à dissolve daretu à l'orizzonte, quandu di colpu sò intesu novi soni suspetti. Madeleine hà urdinatu:
  Tutti stendenu è ùn si move micca !
  E zitelle ghjalate, aspittavanu qualcosa. E poi i trasportatori ligeri è i camioni apparsu da daretu à a duna. A ghjudicà da u disignu, a produzzione inglese è americana. Pianu pianu si movenu versu a capitale di Tunisia. Madeleine era un pocu sbadata. Ella crede chì a linea di fronte era sempre luntanu, chì significa chì i britannichi ùn avianu micca u tempu di cumparisce ancu. O, piuttostu, ùn deve micca vede. È dopu ci hè una colonna sana. Ancu s'ellu, forsi, menu di un battaglione ... Quale sò elli, una sorta di gruppu di battaglia, bypassing i deserti per nunda un fronte cuntinuu, vole à rummage per a reta. Sembra esse lògicu, ancu s'è cù a tecnulugia sò faciuli di spot in u desertu. In ogni casu, avete bisognu di trasmette à u vostru propiu nantu à a radiu, ma ùn apre u focu. In più, ci sò solu un centu, è ci sò più di trècento inglesi !
  Gerda bisbigliò a Charlotte:
  - Sò inglesi ! Hè a prima volta chì li aghju vistu da vicinu !
  L'amicu rossu, ancu assai nervoso, rispose :
  - Nunda di speciale ! È ci sò tanti neri à mezu à elli !
  Infatti, almenu a mità di i britannichi eranu neri. È a culonna si moveva pianu pianu, è i neri ancora urlavanu qualcosa ... Si avvicinavanu sempre più ...
  Allora i nervi di una di e zitelle ùn pudianu suppurtà, è hà culpitu cù una mitragliatrice. In a listessa siconda, u restu di i guerrieri apre u focu, è Madeleine abbaia tardi :
  - Pli !
  Parechji decine d'inglesi sò stati falciati à una volta, unu di i camioni hà pigliatu u focu. U restu di i britannichi hà apertu u focu indiscriminatamente. Madeleine hà pigliatu u mumentu è gridò:
  - Lanciate granate offensive inseme!
  E ragazze di u battaglione d'elite SS "She-wolves" tiranu granate luntanu è precisu. È chì sò stati furmati da a zitiddina, è anu ancu passatu per una tecnica speciale. Questu hè quandu avete entrenatu cù un currente, un pocu ritardu cù u scacciu è voi cù una scarica. Gerda è Charlotte anu lanciatu ancu i so rigali. È a capriola britannica è a testa in giù... Hè divertente. Sparanu à l'azar, è i neri gridanu sempre in una lingua incomprensibile. Eccu alcuni scumbags...
  È Gerda spara è lancia, cantendu ancu :
  - In i pupulari di a SS hè un incubu ! Un saltu, un colpu ! Semu lupi - u nostru metudu hè simplice! Ùn ci piace micca tirà u gattu per a coda !
  Charlotte ringhia ancu in risposta. I proiettili sparati da ella si rompanu in frammenti di u craniu. È caccianu l'ochji. Eccu un omu neru spaventatu, cumu si baionerà u so cumpagnu biondu in u latu. Sputarà sangue in risposta. Charlotte canta cù:
  - Anghjuli di l'infernu lugumu stellatu ! Sembra chì tuttu in l'universu serà distruttu ! Hè necessariu di vulà in u celu cù un falcu veloce! Per prutege da a morte di l'ànima !
  L'attu britannicu in una manera disorganizzata, a maiò parte di elli sò suldati coloniali: Negri è Indiani, Arabi. O cascanu, si congelanu, o, à u cuntrariu, saltanu bruscamente è cumincianu à precipità cum'è lepri pazzi. Tuttavia, e zitelle sparanu in modu precisu, è i granati, ancu s'è i frammenti ùn volanu micca luntanu, ma densamente! Avà ci sò pochi nemici. Madeleine urla in inglese, a so voce hè cusì assordante chì ùn avete mancu bisognu di bocca :
  - Rendite è vi risparmiemu a vostra vita ! In cattività, averete un bonu cibo, vinu è sessu!
  Funziona istantaneamente è postu ch'elli anu digià rinunciatu ... Mani alzate è ...
  Cinquanta prigiuneri sò stati riuniti, di i quali a mità ferite. Madeleine hà urdinatu:
  - Uccide i feriti !
  I lupi senza cerimonia sparanu balle in i tempii di quelli chì ùn pudianu stà nantu à i so pedi, è u restu sò stati carricati in vitture è purtati à a basa più vicinu.
  Dopu à a sabbia calda di u desertu, hè assai piacevule per e gammi nudi di Gerda per sente gomma molle. Ella ancu si lamenta di felicità ... I camioni americani sò assai còmode è ùn tremunu micca durante u viaghju. Avè vintu e ragazze sò allegri. Charlotte hà dumandatu à Gerda:
  - Quantu ne avete tombu ?
  A zitella strinse e spalle in smarrimentu.
  - Ùn a sò micca? Ùn era micca u solu chì hà sparatu... Ma pensu assai !
  Charlotte hà calculatu:
  - Ci simu un centu, ammazzati circa trè centu, vale à dì trè per fratellu, vale à dì per surella ! Un principiu impressiunanti di a guerra!
  Gerda agitò a manu disprezzante.
  - Ùn m"importa micca ! A cosa principal hè chì ùn hè micca mortu una sola fidanzata. Ancu s'ellu hè di sicuru una statistica, trè centu nemichi sò stati distrutti, è da a nostra parte solu dui guerrieri lupi sò stati ligeramente feriti. Mi dumandu ancu cumu ùn avemu micca ancu catturatu cumplettamente l'Africa, cù tali guerrieri.
  Charlotte hà sguassatu immediatamente l'umore:
  - Allora, dopu, avemu persu à issi disgraziati guerrieri à u XVIII !
  Gerda, arrabbiata, scuzzulò a so testa bionda, cum'è spruzzata di neve di Capodanno :
  - Hè per via di tradimentu ! Ma in fatti, eramu più vicinu chè mai à a vittoria è era evidenti à tutti quelli chì ùn sò micca cechi ! Ohimè, ci sò stati interrotti !
  Charlotte accunsentì, grattandu abilmente i so pedi nudi daretu à l'arechja manca cù i dita.
  - Iè, tradimentu, sabotaggiu, mediocrità di l'armata.... Ma avemu ancu rottu i Russi, furzendu à rende in u diciottu annu ! Oh, saria piacevule per fà una spassighjata per e estensioni di Russia, hè bellu quì, ma hè calda quì!
  Gerda ridacchiava allegra.
  - Ma in Russia ci sò ghjàllichi cusì severi ... Ma quandu aghju curritu scalu à traversu a neve in a muntagna, sò chì tipu di farina hè.
  Charlotte hà scopre i denti.
  - A piccula Gerda corre scalza à traversu a neve ardente... Hè simbolica cum'è in un conte di fata... Racconti d'una pura, sempre puerile è micca per nunda egoista...
  Gerda fece l'ochju di fervore à a so amica:
  - Hè un pocu cum'è avemu da u Führer ?
  Charlotte hà cunfirmatu:
  - Quasi ! Cavalchemu solu, micca corremu scalzi nantu à a sabbia calda di u desertu. Iè, ancu dopu a vittoria.
  U negru legatu mormorò in alimanu :
  - Anghjuli terribili, sò prontu à serve vi ! Sò una dea, sò u to schiavu !
  Charlotte accarezzò u so pede ligeramente ruvido sopra i capelli ricci marroni di u prigiuneru neru.
  - Voi neri site per natura schiavi ! Questu, sicuru, hè bonu da una banda, qualcunu deve travaglià dura da l'alba à u crepuscolo, fà un travagliu meniale ... Ma un schiavu per natura, a natura vile hè un traditore è ùn pò micca esse fiducia cù l'arme. Noi tedeschi, à u turnu, simu a nazione più cultivata è altamente organizata in a Terra. Una grande nazione di guerrieri, è ùn hè micca per nunda chì i mercenari tedeschi servenu in tutti l'armata europee è ancu in Russia, è più spessu in pusizioni di cumandamentu!
  . CAPITOLU #8
  Gerda lanciava selvaggiamente:
  - Iè, ci servirete da schiavu. Avemu menageries speciale per i neri. È vi restate cun...
  Charlotte hà suggeritu:
  Lasciamu basgià i nostri pedi. Dopu tuttu, serà bellu per noi, è u Niger umiliate.
  Gerda strinse vigorosamente a testa.
  "Ùn sò micca sapè cumu per voi, ma disgusting, se e labbra di u Niger puzzolenu toccu a pelle pulita di a verità Aryaki. Allora...
  Charlotte ùn hè micca d'accordu.
  - Ebbè nò ! À u cuntrariu, mi saria piaciutu. Bè guardate...
  A bellezza di i capelli rossi ardente smintò a so gamba in l'omu neru. Cuminciò cù entusiasmu à basgià i longhi, lisci, diti ciselati di a dea. È a zitella in risposta solu surrisu dolcemente, labbra grossa di un omu neru tickle a pelle abbronzata. Quì a lingua di u prigiuneru marchjava longu u pede elasticu, pocu polverosu di a zitella. Eppuru, hè bellu quandu umiliate un omu forte, quasi dui metri.
  Gerda era sorpresa :
  - Hè stranu, ma voi, ùn hè micca disgustatu ?
  Charlotte hà surrisu.
  - Ebbè nò ! Perchè duverebbe esse disgustatu?
  Gerda hà preferitu stà in silenziu: perchè deve interferisce in l'affari di u so amicu. In fatti, anu criatu chì una donna tedesca ùn deve esse micca solu un guerrieru, ma ancu una moglia amante, gentile è una mamma sana. Ma ella stessa ùn hà ancu pensatu à i picciotti, forse per via di un sforzu fisicu pesante, o simpricimenti ùn hà micca ancu trovu u so cumpagnu. Tuttavia, Charlotte, pare, hè stancu di questu. Hà culpitu à u negru cù u so ankle nantu à u nasu, tantu chì a yushka fluia è suggeria à Gerda:
  - Pudemu cantà ?
  Gerda annuì.
  - Di sicuru, canteremu ! Altrimenti diventa triste !
  E zitelle cantavanu, è e so amiche s'uniscenu à l'unanimità, cusì chì a canzona scorri cum'è una cascata:
  Andemu cù una bella piccula di u boscu,
  Tenendu una tristezza ultraterrena !
  È u friddu, ardenti friddu,
  Motivu rottu perforatu!
  
  Piedi nudi in a neve
  E zitelle bianche venenu !
  Ruggiti cum'è i lupi, i blizzards sò maligni,
  Abbattu i stormi di uccelli pichug !
  
  Ma a zitella ùn cunnosci micca a paura
  Hè una lotta di forze putenti!
  A cammisa cupria appena a carne,
  Vinceremu di sicuru!
  
  U nostru guerrieru hè u più espertu,
  Ùn piegate micca cù una mazza !
  Quì l'aceri si movenu dolcemente,
  I fiocchi di neve cascanu !
  
  Ùn hè micca u nostru usu di avè paura,
  Ùn ose micca fremà da u fretu !
  U nemicu hè grassu cù u collu di toru,
  Hè appiccicosa, brutta cum'è a cola !
  
  Tale hè a forza di u populu
  Chì facia u santu ritu !
  A fede è a natura sò per noi,
  U risultatu serà vittorioso !
  
  Cristu inspira a Patria,
  Ci dice di luttà finu à a fine !
  Per fà u pianeta un paradisu
  Tutti i cori seranu valenti!
  
  A ghjente serà felice prestu
  Chì a vita sia qualchì volta una croce pesante !
  Palle mortali brutali
  Ma quellu chì hè cascatu hè digià risuscitatu !
  
  A scienza ci dà l'immortalità
  È a mente di i caduti tornerà à i ranchi !
  Ma s'è no avemu a paura, crede
  U nemicu sguasserà immediatamente a partitura!
  
  Allora pricate à Diu
  Ùn ci hè bisognu di schernà, pigrizia via !
  U Ghjudice Onnipotente hè assai strettu,
  Almenu pò aiutà qualchì volta!
  
  A Patria mi hè più cara chè nunda,
  Paese santu, sàviu !
  Tene u nostru capu più forte chè e redini,
  Nasce Blossom Fatherland !
  E ragazze di u battaglione d'elite SS "Wolves" cantavanu belli, è e parolle eranu sinceri. In generale, ci era un stereotipu chì un omu SS significa un boia ! Ma ùn hè micca. Ci era, sicuru, unità punitive spiciali, a maiò spessu in parte di divisioni di sicurità, chì facianu operazioni speziale, ma a maiò parte di e divisioni SS eranu solu i guardiani d'elite di a Wehrmacht. In generale, ci vole à dì chì a prupaganda rossu, totalitariu ùn hè micca a fonte più affidativa d'infurmazioni nantu à a Siconda Guerra Munniali. Dopu tuttu, hè chjaru chì i capi cumunisti di Agitprop ùn puderanu micca esse imparziali è oggettivamente copre l'avvenimenti. Dunque, hè difficiuli di ghjudicà induve era a vera verità, nantu à l'atrocità di i Nazis, è induve hè a fiction. In ogni casu, quelli chì sò seriamente impegnati in a ricerca storica sò furzati à ammette chì micca ogni suldatu SS hè un esecutore è un mostru. Inoltre, prima di l'attaccu à l'URSS; i Nazis in tuttu in i territorii occupati si cumpurtavanu in modu tollerante, e fonti occidentali ùn indicanu micca atrocità di massa è massacre.
  È avà e zitelle aiutavanu i prigiuneri à esce da e vitture; piccavanu di manera amichevule e spalle larghe di l'omi timidi. Dopu quì, e ragazze sò state invitate à rinfriscà si ...
  A cena era modesta, ma d'altra parte, una zebra hè stata sparata in u desertu è ogni zitella hà avutu un shish kebab cottu in arabu. In generale, l'Arabi, almenu per l'esterno, eranu amichevuli è quelli chì sapianu l'alemanu anu ancu pruvatu à scherzà, o accarezzate dolcemente e gambe di e ragazze.
  Gerda allontanò l'arabo appiccicoso e disse:
  - Ùn sò per tè !
  Charlotte hà seguitu l'esempiu:
  - Fatevi un harem !
  Gerda surrisa è suggerì:
  - Ma dite à Charlotte, chì fariai s"è tù diventessi a moglia di u Sultanu ?
  L'amicu di i capelli rossi rimarcò dubbitu:
  - Questu hè veramente una felicità cuntruversa ... Ancu s'ellu dipende di a moglia di quale sultanu. Se u grande Imperu Ottumanu era in u so apogeu, allora ... Saria ancu assai bonu ... Riformà l'esercitu turcu, migliurà l'armi ... E prubabilmente prima vultà l'ochji à u livante.
  Gerda accunsentì.
  - Diritta! Ma quì hè una vergogna per a Turchia chì ancu in u so apogeu ùn pudia cunquistà l'Iran. Questu era abbastanza reale, soprattuttu chì l'armata persiana era in daretu. Hè interessante, u grande Führer, chì decisione hà da piglià, per cunquistà a Turchia, o ancu include in a so coalition, scaccià un ossu à l'Ottumani, cumpresu alcune di e terre micca assai preziose di l'Iran?
  Charlotte alzò le spalle, perplessa.
  - Ùn a sò micca! In fatti, ci sò stati rumuri ultimamente chì attaccheremu l'URSS ... Dicenu chì e ricchezze russe è i terreni grassi di l'Ucraina sò assai necessarii!
  Gerda pigliò una tazza di tè cù i diti di u so pede nudu è piuttostu abilmente l'alzò à u mento, versendu u liquidu marrone in sè stessu. À u listessu tempu, a zitella hà sappiutu di parlà:
  - Ci sò terreni assai ricchi è grassi in Ucraina. Sottu sàviu dirigenza tedesca, è cù a nostra alta cultura agricula, pruduceranu raccolti record. È dopu avemu u pane, serà più prezzu di l'acqua. E l'Ucraini stessi ne prufittàranu, perchè u guvernu sovièticu li robba solu, furzendu a fame!
  Charlotte annuì.
  - Insegneremu à sti slavi a nostra grande cultura tedesca ! Illuminemu li !
  Quì a cunversazione hè stata interrotta da gride rude, u tempu di riposu era finitu.
  Ma dopu à a cena, e zitelle sò tornate allineate è furzate à fà una marchja furzata per u desertu. Dopu à manghjà, era difficiule di curriri è e zitelle ancu lagnavanu un pocu, finu à chì, però, i so corpi s'eranu caldu. È cusì s'anu precipitu cum'è jerboas.
  Intantu, u coronellu SS Dess hà mandatu segretamente una nova nota di cifra à i britannichi. Hè per quessa chì Dess paria di tradisce u Terzu Reich à u risicu di entre in a Gestapo. Ci hè soldi, un salariu decentu, più un bottino militare, chì altru hè necessariu ... Ma ci sò persone chì anu una pruprietà naturale, una brama di tradimentu. Tradiscenu, solu catturà u buzz, è impazzisce cum'è da erbaccia. E ora Dess scribbling à i dati britannichi nantu à u trasferimentu di novi truppe, è l'apparizione di l'aviò supplementu. È ancu ciò chì sapia di u timing di l'arrivu di e truppe tedesche. Di sicuru, ancu ellu, qualchì volta si sentia vergogna chì i so cumpagni murenu per a so culpa, è hà avutu a paura di una pussibuli esposizione ... Ma forsi hè troppu tardu per ellu per ritruvà, salvu chì u Terzu Reich perde, allora .. Ricertamenti ci sò stati rumuri persistenti nantu à l'operazione imminenti in u livante. È micca solu i rumuri, e truppe sò stati trasferiti in Pulonia è Rumania, in particulare i tanki. Ancu s'è u prestigiu di l'armata russa ùn era micca particularmente altu, hè statu u colpu di l'armata russa tsarist chì rompe u blitzkrieg in u 1914. Inoltre, i vuluntarii suviètici si battevanu bè in Spagna, o un pugnu di tank in Manchuria. A probabilità chì a Wehrmacht s'imbulighjassi quì è ùn hà micca tempu prima di l'invernu era assai alta. È chì a Gran Bretagna è i Stati Uniti inseme avaranu tempu per sparghje e forze. In ogni casu, l'URSS ùn pò micca mantene finu à l'inguernu, soprattuttu s'ellu l'attaccu hè subitu, è i Russi ùn anu micca u tempu di piglià misure per ripiglià l'aggressione. Iè, è u Giappone aiuterà ...
  Dopu avè datu i sicreti, Dess hà accesu una sigaretta, cacciendu sigarette americane fora di u pacchettu. Ancu s'è una somma ordinata hà intrutu in u so contu secretu in un bancu svizzeru, ùn hè micca poviru in ogni modu. In particulare, unu di i sheikhs piatta una stash d'oru è di pebbles. Un informatore arabu li dete unu è i servitori di stu sheikh, chì pudia sapè chì u so capu avia tesori ammucciati. Chì ùn saria micca male à dumandà à u prigiuneru in più dettu, ciò chì è cumu, s'ellu di sicuru sà.
  È Dess si n'andò à a camara di tortura, hè statu prestu unitu da un informatore arabu. Dess li fece l'occhiolino furiosamente.
  - Chì avemu un indiziu.
  A casamata SS era riccamente equipata. Ci era ancu una dinamo per scossa elettrica. È po purtonu u prigiuneru. Dess lasciò un fischiu di delusione quand'ellu u vide : un zitellu arabu ordinariu, appena più vechja di quattordici anni. A pelle scura, magra, ma cerca di vede dritta è ùn tradisce micca a paura. Tuttavia, i picciotti curiosi, in regula, ponu sapè assai per sente i sicreti di l'adulti. Dess, sentindu pocu tempu, urdinò:
  - Nantu à u rack di u zitellu arabu !
  U vestitu piuttostu stracciatu di u servitore hè statu strappatu prestu da u zitellu. È ghjustu cusì, nudu, mi tiravanu nantu à u rack. I braccialetti chjusi nantu à e mani di u zitellu, è cuminciaru à allungà e so mani da daretu. U zitellu arabu cuminciò à chjappà, i so pedi nudi eranu chjappi in i calchi cù a carica. U picciottu gemiava, e articulazioni torciavanu in e spalle, u zitellu respirava assai. Dess dumandò rudemente:
  - Cume hè u vostru cucciolo ?
  U traduttore ripete in arabu.
  - Ali ! - U zitellu strinse fora cù una voce tremula.
  Dess disse più affettuosamente:
  - Dimmi induve u vostru maestru piatta i tesori. Se dite chì riceverete una ricumpensa alta, vi faremu un sheikh stessu. È nò, turtureremu finu à chì rinunzià u spiritu.
  U zitellu balbetta :
  - Ùn sò nunda !
  Dass surrisu ironicu.
  - Ùn credu micca ! Chì picciottu cun una mugla cusì astuta, ma ùn sapia nunda. Ebbè, chì ci hà da fà piacè.
  Un tamantu omu SS cacciò una frusta di coghju da u muru, intrecciata di stelle. Un duttore specialmente presente in un mantellu biancu è un grembiule s'avvicinò à u zitellu è pusò a manu nantu à u latu drittu di u so pettu. Ascoltò u pulsu è, surridendu, disse :
  - Hà un core notevolmente sanu. Capace di suppurtà assai, ma assai paziente. Pò esse una noce dura.
  Dass ridacchiò schernosamente.
  - Tantu megliu... Ancu s'ellu ci vole à travaglià.
  U boia di e SS è traditore à tempu parziale hà fattu un colpu forte à u spinu musculu di un adulescente arabu. Apparsu una striscia sanguinosa, u zitellu ansimava pesantemente, u so visu torcia, ma suppresse u gegnu scappatu. Dess colpì di novu, ghignava bruttu è grinnò carnivore. In fatti, a tortura dà piacè à parechji ... Forse hè ancu cunnessu cù l'instinctu di l'animali, u desideriu di dimustrà a vostra superiorità, chì site un superman, è a vittima hè merda. Ancu Friedrich Nietzsche hà cridutu chì u superman di u futuru mondu "felice" seria assai più crudele in relazione à l'altri è à ellu stessu. Dess ùn era micca assai simpaticu in termini di crudeltà per ellu stessu, ma per l'altri ...
  Colpi suvitavanu, dopu colpi, u spinu magro, ma vennutu di u zitellu, s"era turnatu in un missaghju di sangue, po a frusta cuminciò à marchjà per i so gammi. À u meritu d'Ali, almenu versu a fine hà cuminciatu à lamentà dolcemente, ma hà sappiutu di frenà i so chianci forti. Dass fermò a sculacciata è dumandò in burla:
  - Ti piace u bagnu tedescu ?
  U picciottu battu gemu :
  - Innò !
  U culonellu SS, in u tonu più dolce, dumandò :
  - Sè vo vulete dà un sicretu, fate avà. Altrimenti, mutileremu, è ùn puderà più serve in a SS.
  Ali hà trovu u curagiu di risponde:
  - Ùn vi dicu nunda ! Aghju ghjuratu in u nome di Allah !
  Dess ghignava cum'è una volpe.
  - Chì avemu da cuntinuà ! Ci farà piacè. Chì vulete dumandà avà?
  U duttore sadicu hà suggeritu:
  - U bracier ! Questa tortura hè ancu bona perchè pò esse usata in cumminazione cù l'altri.
  Dass ridacchiò perversamente.
  - Di sicuru, u bracier ! Avà frittemu dolcemente i tacchi.
  U culonellu SS ùn hà micca disprezzatu, è ellu stessu cuminciò à smachjà cù l'oliu di palma, in ogni modu, digià putritu cù l'oliu, a pianta di i picciotti, sgrossata, ma prima di esse torturata da i sbirri di u turturare, lavata da a polvera. U duttore annunziò appruvazioni.
  - Allora i pedi ùn brusgianu micca immediatamente, è pudemu allungà u "piacere celeste" torturatu per un bellu pezzu!
  Dopu à quessa, dui assistenti arabi anu realizatu un bracieru dotatu di cuntrollu automaticu, mettendulu à circa una mità di metru da i pedi nudi di un picciottu swarthy è bellu. Dopu questu, Dess personalmente hà cuminciatu à accende u focu.
  Lingue di fiamme scorrevano selvaggiamente sopra i bricchetti di carbone. U zitellu sibilò, cuminciò à sguillà a testa cunvulsivamente ...
  È in l'altru settore di u fronte, u so propiu cummattimentu è avvenimenti aggressivi.
  Kuibyshev era sottu attaccu è in realtà cascò. Saratov hè statu ancu distruttu è catturatu da i Nazis. Allora hè diventatu ancu più inquietante. I tedeschi eranu digià chjaramente vincendu ... Stalin era freaking out, ma ùn pudia oppone nunda à a prissioni di i Nazis. A guerra ùn hà micca seguitu u scenariu suvièticu. U Führer hè aggressivu è intelligente, à u cuntrariu di Hitler. È questu hè una strategia assai fresca è ben fatta.
  Fritz hà pruvatu à attaccà in u centru è abbastanza successu.
  Stalenida Pavlovna, però, intrì in una battaglia ineguali cù un gruppu di ragazze. E forze ùn sò micca veramente listessi ... Ma i guerrieri anu attaccatu u trasportu di u Fritz. Micca pesantemente blindatu è più vulnerabile.
  Pieddi nudi, e zitelle mezze nude anu apertu u focu annantu à i Nazis. Dopu avè statu culpitu, u trasportatore hà pigliatu u focu. Allora, i guerrieri anu cacciatu un altru trasportu. L'hà fattu fumà è crack. U terzu trasportatore blindatu hà pruvatu à lascià. Ma Natasha l'hà cacciatu cù un lanciagranate catturatu. Dopu questu, un picculu mastodonte hè statu finitu.
  I guerrieri dopu cuminciaru à coglie trofei. Oksana indicò a granata aerodinamica cun un surrisu:
  - Versione tedesca !
  Victoria, scoprendu i denti, esclamò:
  - E tu fighjate Negros !
  In verità, trà i morti eranu neri, è indiani, è arabi ! Ci hè solu uni pochi di bianchi. I guerrieri piglianu l'arme da i morti. Anu ancu saccheggiatu i so sacchetti in cerca di soldi. Ci era ancu marchi tedeschi in carte è muniti di metallu.
  Finu a ora, a marca hè stata a munita più putente di a Terra. È ancu dopu à a cunquista di l'Africa cù u sustegnu d'oru.
  I guerrieri, sbattulendu i so gammi nudi, ciselati, arrubbavanu i cadaveri. È carcu d'armi.
  Dopu avemu turnatu à a furesta. Stalenida hà dumandatu à i quattru:
  - Ebbè, cumu ? Siate andatu ?
  Victoria gonfiò u so pettu è rispose fieru:
  - Iè, avemu corso un pocu, ma nunda di spiciali...
  Stalinida suggéra :
  "Forse pudemu sparte di novu è andà in u livante?"
  Natasha suggerì modestamente:
  - È s"è vo create un distaccamentu partigianu ?
  Steelenida scuzzulò a testa negativamente.
  - Innò... Ci hè un ordine per noi di ritirassi, daretu à a prima linea. Per via, chì sapete di u cursu di a lotta ?
  Veronica rispose cù un suspiru :
  - Finu à quì, nunda... Ùn avemu micca radiu, nè...
  Stalenida interruppe, dicendu seriamente:
  - A guerra serà longa è dura. Forse micca tutti puderanu sopravvive. In questu casu, duvemu ...
  Veronica eut le courage d'interrompre :
  - Ricurdate di Diu ?
  Steelenida scuzzulò a testa negativamente.
  - Sò cumunistu è ateu ... È ancu a saviezza populari dice : fiducia in Diu è ùn sbagliate micca voi stessu !
  Vittoria sgridò:
  - Sta zitella hè cascata sottu a influenza di una droga religiosa. E pensu cusì: chì Diu hè solu una illusione, ma questu hè una illusione assai dannusu, catene a mente!
  Steelenida scuzzulò a testa negativamente.
  - Rispittà a fede di l'altru Vic ... In generale, di sicuru, sò i credenti chì devenu pruvà chì ci hè un Diu !
  Natasha, arrabbiata, batté u so pede nudu è rispose:
  - È chì ci hè da pruvà ! Sì Diu ammette chì i fascisti anu captu quasi u mondu sanu, allora chì tipu di Diu hè questu!
  Victoria ringhiò duramente.
  - Ebbè, prova l'esistenza di Diu Vera. Fora di l'argumentu grassu chì tuttu deve avè una prima causa !
  Veronica strinse a fronte, strofinava a so suola nuda, un pocu macchiata di sangue nantu à l'erba è disse :
  - Ebbè, per spiegà chì ùn ci era micca vita, ma si sviluppau è ancu un omu apparsu ?
  Steelenida disse dolcemente:
  - A tiurìa di l'evuluzione ... Tuttu va da simplice à più cumplessu, è perfettu. È questu hè pruvucatu da l'esistenza di strati geologichi. Una ghjovana donna corse u pede nudu nantu à l'erba è cinguettava. - Quì, per esempiu, ci sò parechji periodi geologichi, è questu hè ghjudicatu da i fossili.
  Veronica alzò le spalle.
  "Ùn sò micca un espertu di u Creocianismu. È ùn truverete micca tali libri in l'URSS. Ma ci sò travaglii à l'esteru induve hè dimustratu chì in fattu a scienza ùn cuntradisce micca a religione. È riassume a basa scientifica per u studiu di a Bibbia. In particulare nantu à a prufezia biblica!
  Victoria ridacchiò è rimarcò:
  - Sti profezie sò fatti retroattivamente. Ùn ci sò micca manuscritti di a Bibbia è di l'Anticu Testamentu più vechji di u Xmu seculu AD. Allora ùn ci hè manera di pruvà e profezie !
  Natasha hà cunfirmatu vigorosamente:
  - Sicuramente cusì... No Faith, a vostra fede si basa soprattuttu nantu à a fede ceca è...
  Victoria suggerì prontamente:
  - Paura davanti à a morte ! Chì ogni religione specula !
  Veronica alzò le spalle e rispose:
  Perchè l'atei ùn anu micca paura di a morte ? È ch'elli anu qualcosa d'altru à sperà ?
  Victoria hà sbattutu un ramoscello a piedi nudi, u ruppe è suggerì:
  - Ebbè, per esempiu, pudemu crede in a risurrezzione da u putere di a scienza. È questu hè ancu grande!
  Natasha alzò l'ochji è disse in sognu:
  - Eccu! Imagine un futuru cumunistu. Ùn ci hè micca soldi in questu, ma una bundanza di beni gratuiti. Cumpresi i muturi nantu à quale pudete vulà in u spaziu. E qualsiasi prudutti - torte, gelato, ananas, grouse avellana, è cusì sò cultivati sinteticamente. In ogni locu roboti. A ghjente travaglia solu duie ore à ghjornu, è dopu dà solu cumandamenti à i miccanismi. È in un ghjornu.
  E zitelle, parlendu, marchjavanu, misurà tuttu cù i so pedi nudi. Sò carchi di diverse mitragliatrici è bazookas. Una decina di bellezze.
  È Natasha continuava à dì :
  - È a più ricca industria di l'intrattenimentu. Solu piacè. Per esempiu, i TV di culore, è immediatamente fighjate una decina di cartoni. È assai attrazioni. Slot machines, ghjochi di computer, diversi roboti... È ancu strategie. Cum'è, per esempiu, ghjucate cum'è Stalin è scunfighja Hitler. Ancu s'ellu hà u putenziale di u mondu sanu ....
  Victoria continuò sognamente, per Natasha:
  È e case sò cusì belle. Ognunu hà una casetta cù una fontana è un giardinu. È s'ellu ùn ci hè micca abbastanza locu per a ghjente nantu à a Terra, allora abitanu Venus, a Luna, Mars è altri pianeti. In particulare, navi spaziali cù velocità superluminali, o ancu autobus di transizione zero, sò stati creati. Questu hè quandu avete nantu à l'autobus, è site trasportatu in u spaziu, o ancu in un altru mondu. Hè cusì chì i centauri, o fabulosi elfi, vi salutanu. - A zitella hà pigliatu una libellula in a so palma, l"hà purtatu à l"arechja, è à sente, cuntinuò à parlà. "Per esempiu, e meraviglie di l'ingenieria genetica. Ùn ci hè micca vechja. Tutti l'omi ùn parenu micca più di vint'anni, è ancu e donne. Tutti sani è musculi, cù odori piacevuli è freschi. E ragazze sò sempre sane, senza menstruazione. Hè pussibule chì i zitelli ùn anu micca esse purtatu, seranu criati in u ciberu.
  Natasha sustene questu cun un surrisu:
  - È l'arbureti appariscenu, nantu à quale i dolci, i ghjacci, i lollipops, i pasticci crescenu cum'è frutti. È ponu esse manghjatu senza una goccia di grassu. È tutti seranu felici di avè vitture novi chì pudete volà. È à un altru cuntinente è à Mars, è ancu à una galaxia vicina !
  Steele hà suggeritu:
  - È tandu a ghjente serà sfarente, cù superpoteri. Questu, sicuru, serà un plus. È i morti seranu risuscitati, è ùn si ricurdaranu micca chì qualchissia hà cridutu una volta in e storie bibliche!
  Victoria hà sfracicatu un agaric di mosca cù u so pede nudu è ringhiò:
  - Iè, sicuru ! Ben, veramente, chì prumetti a Bibbia? Avemu ancu in fila à u tamburinu, o piuttostu à i soni di l'urganu ? È ùn ci sarà mancu carne !
  Veronica allargò e mani è rimarcò :
  - Chì hè a vostra cuscenza ? Ma in e Sacre Scritture, a ricumpensa ùn hè micca dichjarata definitivamente. È custruemu à u tamburinu, questu hè speculazione !
  Victoria ridacchiò è tirò a lingua. Dopu ch'ella hà nutatu:
  - Ebbè, iè... È chì ci sarà ? Qualcosa senza peccatu? È chì ne di u liberu arbitru, cumu senza ellu ?!
  Veronica rispose tranquillamente, restringendu un pocu l'ochji :
  - Libbiru vulintà rimarrà, ma ùn ci sarà micca peccatu. - A zitella strofinava u pede nudu nantu à u muscu è cuntinuò. "Sarà pussibule perchè a ghjente odiarà u peccatu. Micca tutte e persone, ma i ghjusti salvati. Questu significa chì quandu Satanassu è i fatturi irritanti sò sguassati, u peccatu perderà u so attrattiva è riduce quotes.
  Victoria fischiò, trasfirìu u so taccu nudu è tondu in u troncu di una betula. È disse dolcemente :
  - È cumu si pò odià u peccatu, s'ellu dà tantu piacè. Quì, per esempiu, cù l'omi, in particulare i ghjovani. Quand'elli ti patchanu, quand'elli ti tickle, quandu ti massaggianu i tacchi. Dopu tuttu, hè un grande piacè per sente u toccu di i corpi musculi. È dici chì hè un peccatu !
  Veronica ringhiò furiosamente:
  - È immorale di fà sessu cù omi diffirenti !
  Steelenida rimarcò furiosamente:
  - À esse sinceru, ùn sò ancu puritanu, ma... Eppuru, ci hè un codice murale cumunista è si deve pruvà à rispettà. È ùn vi stendete sottu à tutti quelli chì face cennu !
  Vittoria hà rispostu coraggiosamente:
  - Mi piace à esse attivu. È mi piace à circà è attruverà l'omi. Allora fate l'amore per elli cumu vulete. Ùn hè micca cusì bellu. Ebbè, perchè duvemu esse modesti, invece di framing i nostri masci noi stessi !
  Stalin rimarcò freddamente:
  - Cù u vostru aspettu ùn hè micca difficiule ! Ma dopu tuttu è per tumbà, site assai !
  Victoria hà pruvatu à svià un pocu a conversazione:
  - In ogni casu, cunnosci l'avvene cumunista, populu liberu è sàviu, assai megliu chè u regnu di Diu, chì permette u trionfu di u fascismu, o affucà l'umanità in una inundazione. U diavulu ardente sfracicò u fungo cù i so pedi nudi di u so pede drittu è cuntinuò. - Personalmente ùn mi piace micca campà in u regnu di un tiranu chì chjama i Ghjudei u so propiu populu, è cumu hè chì u restu hè straneru ?!
  Steelenida hà rispostu seriamente:
  - Pudete argumentà nantu à a mente più alta per un bellu pezzu, ma in a Bibbia ... Hè logicu per cunsiderà una revelazione Divina?
  Victoria hà rispostu cun fiducia:
  - Di sicuru micca ! A crudeltà di l'Anticu Testamentu, u pacifismu irragionevule di u Novu - l'attribuzione di privilegi à un populu ... Ùn hè micca assurdu ?
  Veronica colpì u moccu cù e so dita nude in fastidiu. Ella fece una smorfia di dolore è rispose:
  - Allora, dici Paulu : u nostru insignamentu hè un scuzzulu per i Ghjudei, una follia pè i barbari ! Una mente peccata ùn pò micca capisce questu!
  Victoria ridacchiò è disse in una voce fluente:
  - A Russia ùn pò esse capitu cù a mente,
  Un criteriu cumuni ùn pò micca esse misuratu ...
  Ella hà un diventatu speciale -
  Si pò crede solu in Russia!
  Steelenida, alzando le sopracciglia severamente, rimarcò:
  - E quì a Russia prima di u Cristianesimu. Millioni, cintinara di milioni di persone cridianu in Diu. Frà elli eranu menti eccezziunali. Cum'è Newton, Paracelsu, Kant, Pasteur... È anu avutu i so motivi per crede. Noi, à u turnu, simu contr'à l'illusioni ! A ghjovana hà toccu un ramu cadutu cù u so pede nudu è forte, u ruttu è cuntinuò. - Semu aderenti di l'ateismu scientificu è cridemu chì ogni persona hè u ferru di a so propria felicità ! È chì ùn hè micca necessariu di crede chì u bonu ziu Ghjesù vinarà è custruisce tutti, risolve tutti i nostri prublemi! Stu pianeta hà bisognu di gestione scientifica è espansione in u spaziu! È ùn indulge in ogni tipu di speranze per i lochi celesti, o harems!
  Victoria ridacchiò è ringhiò:
  - È ùn aghju micca ricusatu l'harem maschile !
  Steelenida rimarcò severamente:
  - Ebbè, sì rossu è dissolutu... Quale vi hà criatu ?
  Victoria hà rispostu in scherzu:
  -Quandu babbu Carlu, è quandu nimu !
  Stalenida abattu u tafanu cù u pugnu è sibilò:
  - Hè visibile ... S'ellu ùn ci hè micca Diu, allora questu ùn significa micca à tutti chì unu deve esse vulgari è dissolutu !
  . CAPITOLU #9
  Victoria hà rispostu sinceramente:
  - Mi piace ! Avete capitu cusì !
  Natasha, ridacchiando, rimarcò:
  - U cumunismu pruclama l'ugualità di i dui sessi. È questu significa u dirittu di una donna di circà un omu stessu. Per esempiu, pensu chì, avè sceltu u tippu chì ti piace, hè abbastanza normale per inquadrallu! - A zitella chjappà u fungu verme à pedi nudu è cuntinueghja. - È hè abbastanza normale amà parechji omi à una volta. Dopu tuttu, sò diffirenti è ognunu vi accarezza in modi diffirenti, chì hè assai bellu !
  Veronica bisbigliò dolcemente:
  - Bruciarete in l'infernu per tali discorsi è atti !
  Steelenida sorrise e rimarcò:
  - A murali di u cumunismu ùn hè menu stretta chè quella cristiana. E si cumportate cusì, allora ... Pensu chì ùn vi scuntrà micca cun appruvazioni ! Ùn simu micca tutti ... un bordellu !
  Victoria hà rimarcatu seriamente:
  - Perchè crià l'ipocrisia ? Stu Cristianesimu pusò diverse restrizioni à e donne. Includendu, cum'è a pruibizione, per amà più di un maritu. - U diavulu russu sbattu in furia à u colpu cù u so pede nudu, u lanciava più altu. È ella cuntinuò. - È u cumunismu hà pruclamatu chì ùn ci hè micca Diu ! È questu significa chì tuttu hè permessu! È noi donna pò esse uccelli liberi in cerca di amore. Sceglite quelli omi chì facenu assai più piacè. È questu hè u puntu principale!
  Stalenida strinse a rossa cù u so dito indice :
  - Questu hè micca u principale per u membru di Komsomol ! In generale, u più impurtante hè u serviziu à a Patria è a causa di Lenin. È micca a ricerca di piacè per u corpu! Avete bisognu di capisce questu!
  Victoria rispose indignata:
  - Sò una bestia è un lettu in battaglia ! Allora ùn vi lagnate micca !
  U diavulu da i capelli rossi sibilò:
  - Sò una super zitella !
  Veronica timidement inseria:
  - A murali di u cumunismu è u Cristianesimu hè una : quale ùn travaglia, ùn esiste micca !
  Victoria hà dimustratu a cunniscenza di a Bibbia:
  - È Ghjesù disse : ùn vi preoccupate micca di u to pane di ogni ghjornu ... Siate cum'è l'acelli di a furesta.
  Stalenida rimarcò aggressivamente:
  -U cumunisimu hè natu in gran parte nantu à a negazione di i valori cristiani. È certi paralleli sò abbastanza pussibuli. Allora i nazisti anu ancu una bandiera rossa, cum'è a nostra !
  Victoria sfracicò l'agaric di mosca cù u so pede nudu, strofinava u so taccu nudu è tondu nantu à u muscu è aghjunse:
  - U Terzu Reich hà grandi tassi nantu à u capitale privatu, è un altu percentualità di pruprietà statali. Anu parzialmente u sucialismu, ma privilegii per i tedeschi ! - A zitella hà muzzicatu una foglia da una betula, è risa, aghjunse. - In generale, nantu à a religione, aghju una canzona allegra. Vulete ch"e facia ?
  Stalenida annuì di vuluntà cù a so testa luminosa, abbatte un ramu putritu cù u so pede nudu è graziosu, è cinguetta :
  - Canta un fiore, ùn vi vargogna !
  È Vittoria cantava cù entusiasmu;
  Chì vulia dì u Signore ?
  Ellu, chì vive in una distanza terribile ...
  Quandu l'ordine hè statu datu à travaglià,
  Per ùn stà in un sognu.
  
  Ancu se magnificu vestitu reale,
  Ma ùn ci hè più una persona avara ....
  La pauvreté tire à bout portant -
  U nostru mondu di soffrenza hè epicu !
  
  È ùn hè micca culpa di Adam
  Un omu sovieticu simplice, russu ...
  Camminava nudu, senza ammuccià a vergogna,
  Cum'è un pruletariu sottu u zarisimu !
  
  Diu li hà datu manghjà - un limitu,
  Pastura senza cunnosce e forche...
  È s'è vo vulete più, sarete battutu !
  È beie cù a palma di a manu senza buttigli.
  
  Adam hà patitu un tali destinu,
  In un paradisu inquietante è noioso!
  Ma u serpente volava nantu à l'ale,
  Hà capitu: una persona soffre ...
  
  Ci hè una manera di esce da i boschi,
  Custruite una cità, dà una prole!
  Per ùn passà per u termu di u boscu,
  Calchì volta avete bisognu di perfidia!
  
  Aghju arrubatu a chjave magica da u paradisu,
  À l'Eden routine per lascià ...
  Quì truverete i sogni di una ragazza
  Almenu pudete perisce in l'infernu !
  
  Iè, sicuru, ci hè un risicu, zitellu,
  Stu pianeta ùn hè micca un rigalu ...
  Ma sapete cuscenza, onore,
  È truverete, cunnosce u vostru paru !
  
  Adam hà ricevutu sta chjave -
  Apertu e porte è lasciò u paradisu.
  U peccatore hà spesu assai forza,
  Passendu nantu à e petre di grandi muntagne ...
  
  Eccu ellu vede a porta di novu -
  È torna u serpente alatu apparsu ...
  Ellu disse: Sò un bonu Satanassu -
  U bulbu quì s'hè apertu da ellu stessu ...
  
  Adam hè intrutu è vede -
  Un miraculu cusì dipintu ...
  Fanciulla nuda daretu à a muntagna,
  Un tertu di porcellana hè un platu d'oru.
  
  Ma quantu hè bonu
  Adam u zitellu ùn pudia resiste !
  È basgià a so bocca
  Più dolce chè u meli !
  
  
  Ella li rispose -
  I corpi in un'estasi tempestosa si fusu ...
  Innò, ùn maledite micca Satanassu -
  I picciotti apparsu in u peccatu!
  
  Diu li cacciò fora di u paradisu, ma...
  U pianeta hè diventatu a so casa.
  Ancu se a ghjente hà un sole,
  Ma i figlioli sò diventati millaie !
  
  Iè, era assai duru
  Inondazioni, siccità è inguerni.
  Ma a mente hè un remo putente,
  L'omu hè diventatu una criatura forte!
  
  Cumu pò un anghjulu volà
  Cumu e muntagne di demoni distruggenu u sollievu!
  Crea una strada, induve a strada hè -
  Arrivà à ogni puntu di a terra.
  
  È avete bisognu di spaziu spaziu -
  Puderemu ancu cunquistà.
  Allora u nostru peccatu ùn hè micca una sentenza,
  Innò, ùn dì micca sciocchezza pop !
  
  Ùn siate micca peccatu - ùn ci hè micca prugressu,
  I pinsamenti generanu muvimentu!
  Una risposta à u sermone:
  Ùn avemu micca bisognu di u paradisu di l'altru !
  E zitelle applaudiscenu à l'unison. Hè da nutà chì a voce di Victoria hè forte, piena di sonu, assai piacevule. È i guerrieri eranu veramente affascinati da stu puema.
  Steelenida suggerì cù un surrisu:
  - Quandu ci hè u tempu, fate sta canzona à u stadiu !
  Victoria annuì in accordu è suggerì:
  - È in listessu tempu appruvemu u premiu !
  A zitella di i capelli rossi righiò è vulia marchjà nantu à e so mani. Ma hà troppu assai armi.
  E zitelle caminavanu abbastanza longu è eranu stanchi. Si pusò à pranzu. Aperu trofeu in conserve è stufatu. Mascelle guadagnate vigorosamente. I guerrieri sò tutti ghjovani, sani, musculi.
  Natasha rimarcò cun un surrisu:
  "Trà quelli uccisi da noi, quasi tutti sò stranieri. I tedeschi lancianu un esercitu straneru contru à noi !
  Victoria cantò fora di locu:
  - È u nostru esercitu hè à manca, è u nostru esercitu hè à diritta... Ci hè bonu per luttà cù un beie !
  Stalenida guardò severamente a rossa è rimarcò:
  - Siete una zitella ghjovana... Ci tocca à marità !
  Victoria strinse a testa.
  - Perchè un maritu ? Hè megliu avè una decina d'amatori !
  Natasha rise è rimarcò:
  - Ùn hè micca interessante di cumunicà cù un omu per un bellu pezzu - hè fastidiu! Hè megliu quandu avete diversi picciotti!
  Oksana hà suggeritu:
  "Forse a prossima volta piglieremu un prigiuneru tedescu... È ci ne burleremu!"
  Steelenida ridacchiò è rimarcò:
  - Eppo, e zitelle, site inventive... È ùn ci feria micca male à catturà a lingua !
  Natasha, scoprendo i denti ferocemente, disse:
  - Omi, omi... Siete assai, assai cattivi, i nostri ! Ragazzi ! Ragazzi ! I nostri omi seranu battuti da e donne !
  E zitelle sbuchjavanu à risa... Beienu un pocu da i fiaschi d'alcolu diluitu. Un paru di bellezze ancu russava.
  Ma Stalenida ringhiò:
  - Scala ! Quellu chì dorme, u tumbemu !
  E zitelle saltavanu è si stendevanu in fili. Sbattevanu l'arme è lampanu i denti. Belle bellezze. È stringhjenu cù i so ochji di zaffiro. Vulenu almenu un pocu, ma per ghjucà i trucchi. Siate nantu à un cavallu.
  È cusì marchja di novu è calpà i vostri pedi nudi. Ancu s'è e ragazze parenu assai belle. Hanu tanta bellezza. E musculi, corpi forti di ragazze.
  Natasha, camminendu, hà nutatu:
  - Finu à risolve u prublema di i tanki nazisti, ùn avemu nunda à fà contru à i suldati Fuhrer !
  Victoria hà dettu:
  - Vuliti dì micca suldati, ma machini ! È in generale, ùn ci hè micca accolta contru scrap s'ellu ùn ci hè micca altru scrap !
  È u diavulu di i capelli rossi sbatteva cù u so pede nudu nantu à un ceppu longu putratu. Alzatu un nuvulu di basura è polvera.
  Veronica umilia umilmente:
  - Tutta a vulintà di Diu !
  Stalenida disse, arrabbiata, sbattendo i talloni nudi sul ciottolo:
  - Innò ! Tuttu serà a nostra vulintà bolscevica !
  È i so ochji littiralmente scintillavanu di rabbia!
  Victoria hà rimarcatu duramente:
  - Hitleriti sterminanu i Ghjudei senza cerimonie inutile. Perchè Diu ùn hà micca difesu per u so populu ?
  Veronica rispose d'una manera pigra :
  - Peccati...
  Victoria cantava, battendu i so pedi nudi :
  - O, peccati, peccati... Ùn peccate capra ! Ùn peccate capra ! Batterà a vigna ! A vigna bianca batterà !
  È a bellezza di i capelli rossi hà pigliatu a farfalla cù i so diti nudi, è alzò a so gamba, mustrà i so amichi.
  - Quessi sò i miraculi chì succedenu in i nostri fureste !
  Veronica rispose astutamente cù un surrisu:
  - Si vede chì bellezza... È dici chì questu ùn hè micca a creazione di Diu !
  Victoria abbaia :
  -A religione hè l'oppiu di u populu ! È a farfalla hè bella per disfrazarsi megliu cum'è fiori!
  Steelenida rimarcò furiosamente:
  - Forse basta à a religione ? Hè megliu chì Vera vi dicia cumu si cumportarà si hè mandata à l'intelligenza ?
  Veronica alzò le spalle e rispose:
  - Seraghju umile !
  Natasha vulia dì qualcosa, ma a zitella fece un rumore nantu à ella. I jet stormtroopers si precipitarono. Assai azzaru è vulturi assai predatori-aspettu. Cantillavanu è soffiavanu vapore. Ci sò assai fucili, è i tedeschi sparanu assai aggressivu.
  Steeleed hà urdinatu:
  - Travestite !
  U guerrieru Gerda, chì s'hè addurmintatu ghjustu in u tank, hà sunniatu ciò chì hè accadutu in un quaranta un annu cusì distante ...
  U coronellu SS Dess hà dettu in burla:
  - Ebbè, zitellu... Sè vo vulete calà u vostru destinu, diteci induve sò ammucciati i tesori di u sheikh. Ùn resteremu micca in debitu, tù stessu diventerai un nobile sheikh.
  Ali si strinse convulsivamente. Ci sò parechje terminazioni nervi nantu à i tacchi nudi, è u focu hè un dulore severu. In l'aria, l'odore di ardenti hè più forte è più forte. U zitellu spirava sempre di più, sudore è lacrime li scorriavanu in guancia :
  - Ùn sò... ùn sò micca...
  Dass schioccò le dita in aria.
  - Ùn mentite, vecu à traversu a bugia ! Soprattuttu chì tù stessu hà dettu chì ùn l'averiariate micca. Vi torturemu à morte è...
  Ali s'infilò è allungò u so magre, ma cù un ventre piuttostu in rilievu. Pruvò di frenà i so gridi per ùn dimustrà ch"ellu era in u dulore, ma u corpu traditore ùn vulia micca suppurtà. E lacrime li vanu involontariamente da l'ochji, è u zitellu arabu si vargugnava ch'ellu pienghje cum'è una zitella. Ma, sfurtunatamenti, ùn hè micca in u so putere di piantà e lacrime è i lamenti, ancu s'è un filu di sangue scorri da un labbra muzzicatu cunvulsivamente. Dass, intantu, per intensificà u dulore; pigliò e pinze cù punte calde è pigliò a costella magra di u zitellu. Pigliò cù cura e so zampe forti, è cuminciò à torce. Ali gemì assai più forte, u dulore era insupportable, da a so gola scappò:
  - Ùn ci hè bisognu ! Per piacè ùn fate micca!
  Dess in una certa manera storta, sorrisu in modu asiaticu è dumandò:
  - Vulete ? Avà dite.
  I picciotti scuzzulavanu a testa, gemevanu, sputavanu sangue :
  - Innò ! Ùn diceraghju micca !
  Dess di colpu ripigliò, dolcemente è ingraziatamente:
  - Ebbè, perchè tù mori cusì ghjovanu. Perchè? Fighjate quantu hè bella a vita, quantu hè piacevule per respira aria fresca è amassi e ragazze. È u vostru cadaveru sfiguratu giacerà in a basura è l'osse saranu tirate da i sciacalli.
  - Ma l'anima cascà in Jilga ! - Ali si strinse fora di sè stessu.
  U culonellu sghignazzava malvagiamente.
  - Innò ! Avvolgeremu u vostru cadavere in pelli di porcu è l'infernu infernu vi aspittarà cum'è un impuru !
  Eccu i picciotti veramente scoppiu in lacrime:
  - Ùn ci hè bisognu ! Per piacè ùn fate micca!
  Dess ringhiò intimidamente:
  - Parlate...
  Ali rispose cun un gemimentu:
  - Ùn pudete micca spiegà cusì facilmente. Aghju da mustrà à mè stessu, stu locu.
  U culonellu arrugò a so fronte larga, ma per nunda bassa. Forsi u zitellu vole solu cumprà u tempu è pruvà à curriri. In questu casu, solu seranu distratti da altri casi, ancu s'ellu ùn hè micca cusì prufittu. Ma d'altra parte... Dess mugghiau :
  - Bene! Pigliatelu da u rack, ma incatena a so gamba, è ancu un bloccu intornu à u collu, per ch'ellu ùn scappa micca! Verificate stu cucciolo per i pidocchi!
  Quandu u zitellu hè statu liberatu da u rack, hà gemitu novu. Incertamente s'arrivò à i so pedi, è ansicò, a pelle di u so pede risultò brusgiata. Tuttavia, Ali hà fattu u so megliu per stà drittu, è hà ancu riesciutu à un surrisu di martire. U culunellu di colpu, involuntariamente, sintia rispettu per u ghjovanu Arabu: tene, vole dimustrà ch'ellu hè un omu. Chì pò, dopu chì i tesori sò in e so mani, reclutà u zitellu? Dopu tuttu, ùn hà micca sempre un modu di ritornu à u so propiu. I parenti di Sheik ùn pirdunu micca u servitore di i tesori datu, è solu i SS quasi omnipotenti ponu prutege u zitellu da a vendetta.
  Malgradu l'apparente incapacità di u prigiuneru di scappà, i picciotti incatenavanu una catena cù una bola à a gamba nuda, mezza brusgiata, è ancu fissatu a so testa è e mani in un bloccu. Dopu à quessa, Colonel, decide di piglià cun ellu solu un coppiu di scumbag SS omi, però, chì sò eccellenti à aduprà l'armi, è portu arabi, in casu ci sò assai tesori. Allora, sicuru, li sbararanu, ma per avà prumettenu muntagne d'oru ...
  Ebbè, intantu, e zitelle avianu finitu da quandu si facia bughju, a so prossima marchja. Charlotte hà incuraghjitu Gerda:
  - Amparera hè difficiule faciule in battaglia!
  Gerda rispose :
  - Hè difficiule di campà in l'apprendimentu - hè faciule di more in battaglia!
  Dopu avè finitu a corsa finu à a fine, e zitelle esaurite si pressu un pocu di più, poi lavate è andonu à lettu. Ebbè, quantu pudete torce à u limitu! Gerda, aghju sunniatu di una cumpusizioni assai drammatica ...
  À u principiu, a zitella hà vistu u nemicu, in u so sognu, cum'è ella, indagò un spaziu enormu à tempu.
  L'armata abbandunò a cità. E truppe allineate in un rectangulu, chì, mentre si movevanu, s'assumigliava di più in più à un ratu. Comu di solitu, tali animali anu u musu più disgusting! Davanti sò i melosauri, è cinque tiranosauri, seguitu da cavalleria, cammelli, cù cavalieri armati, cavalleria cù cumbattenti più ligeri.
  Infanteria più, ligera, in armatura di pelle, lanciatori di giavellina, è pesante in armatura di bronzu. C'eranu ancu i più numerosi arcieri. L'arcu sò sfarenti, i chjuchi sò neri, è i grandi sò pittati gialli. Alcuni di i suldati sò armati di lance è allineati cum'è una falange. In generale, un esercitu abbastanza grande da i standard di u Medievu. I dinosauri ruggini è ispiranu a paura. In muvimentu, s'assumiglia à un flussu di fangu, inexorable, forse solu micca cusì veloce. Le trombe squillano, i tamburi battono. In daretu, cavalli è boi trascinanu catapulte è balliste. L'ultimi, però, ùn sò micca assai adattati à a battaglia di campu. Fora di u muru di a cità, u fumu s'eleva in u celu, forge u travagliu, forge catene per i schiavi. À a cuda stessa di e truppe sò boia in vestiti neri, pronti à sottumette i ribelli à una crudele tortura. I tongs sò digià caldi, i drills sò stati cale.
  È ciò chì ci hè davanti à elli : schiavi mezzu nudi, armati à casu, trà i quali ci sò parechji adulescenti magri, cù omoplate affilate è tacchi neri, abbattuti nantu à e petre. Ebbè, chì armata di gaddini da ride. Gerda stessa hè mezzu nuda è scalza, ma ùn si vargogna per nunda :
  - A morte hè un cuncettu relativo in u tempu, a vita hè assuluta in significatu!
  Ma stranamente, l'adulescenti è l'altri schiavi, avendu scontru un grande esercitu, ùn anu micca spargugliatu. À u cuntrariu, i dardi è e petre volanu à i dinosauri. Prima di tuttu, anu pruvatu à caccià i cavalieri seduti nantu à i mostri.
  È quì hè u cumpagnu di Charlotte, à ghjudicà da u cavallu di diamante, una persona nobile. Dopu tuttu, hà vistu cumu si avvicinavanu e truppe, più numerose di ciò chì u guerrieru intelligente s'aspittava, ma ùn hà micca sperimentatu sentimenti di panicu.
  - È sò cunfidenti ! Aspittàvanu chì ci torturaranu. Chì dici à quellu Falconbeak.
  - Surpresa pronta ! Ùn importa micca quantu i dinosauri primitivi sò, più di dui centu di elli, dopu avè pigliatu u volu, sfracciaranu l'armata sana! - U ghjovanu, pittatu cum"è un indianu, cù piume rosse è gialli, sghignava.
  U duca di Eleron, accumpagnatu da parechji culunelli, tutti in oru è ghjuvelli, galopava à mezu à a cavalleria :
  - Ebbè, eccu un pocu di più è u nimicu serà sfracicatu, chì era inevitabbile. Eccu a regina, centu guerrieri a violeranu, è tandu s'ella hè viva, li faraghju questu !
  Ebbè, quì a fantasia rifiutò à u duca arrogante. Ciò ch'ellu faria cù a regina, aghju vulsutu esse più duru, per chì i discendenti sbulicà ancu seculi dopu, ma ùn ci era micca abbastanza idee.
  I dinosauri sò digià precipitu versu i schiavi chì scorrenu rapidamente. Pigliò u menu agile. Un paru di picciotti troppu arditi li saltavanu, si arrampicanu in bocca, si mettevanu una lancia in i denti. Ma, incapace di tene nantu à a cunchiglia, volavanu è sò stati brutalmente calpestati.
  U beccu di Falconu fischiò forte, è po, s"accorse ch"elli ùn capiscenu micca, urlò assorditamente :
  - Avà hè u tempu !
  Ci era un rumore è e bolle volavanu versu i dinosauri. Eranu assai grande, culurite, specchiu in l'aspettu, ma, cascà in i muschi di dinosauri, s'eranu cun una fiamma ardente.
  U contraption inventatu da Falconbeak è Snow White the Terminator era assai simplice. I soliti sò solu grandi soffiatori di bolle, cum'è quelli chì i zitelli indulge. Solu invece di una suluzione di sapone, una mistura splusiva simplice ma efficace. I boli stessi sò stati inflati da una brisa ligera, chì hè stata riproduce cù l'aiutu di un incantu. A cuntrariu di un uraganu artificiale, ùn hà micca bisognu di troppu energia. Allora l'armi di i zitelli anu dimustratu assai efficace contr'à i mostri chì correnu avanti. Paria spettaculare, bolle scintillanti cù tutti i culori di l'arcubalenu cascanu in muschi nudi. L'impattu hè cum'è da una bomba di napalm, a cosa principal hè chì u gasu in l'internu irritate a nasofaringe di e criature, causendu un sensu panicu di paura. Iè, è a fiamma hè soprattuttu brusgiata, tira l'anima di l'animali. I mostri, inghiottiti da u focu, si trasformanu in un volu grossista. Era tuttu cusì terribili è inusual.
  Charlotte suonò un bugle amplificato da piastre di risonanza:
  - Ordine d'attaccu !
  A cavalleria ribellu, chì era digià diventata abbastanza numerosa, si precipitò à perseguite l'armata vacillante. L'archeri anu ancu unitu à a lotta. Paria chì pinze inesurabili eranu cumpressate, appruntendu à sfraccià cù un crunch a somiglianza di un ratu tissutu da i fila di suldati.
  Davanti, cum'è di solitu, tagliendu l'aria, Charlotte si precipitò. Si mette nantu à una catena fina, ma assai forte, di travagliu nanu. In ogni casu, i contorni di u so corpu seducente ùn eranu micca oculati in tuttu, à u cuntrariu, ogni linea era visibile: da u pettu à i fianchi. À u listessu tempu, a corona scintillava assai più luminosa chè i veri diamanti sò capaci di.
  - Saryn nantu à una kitchka ! - Gridò a zitella, imitandu Stenka Razin. Si ricurdò di un rumanzu di a categuria di ficzioni tabloid, quasi pruibita in u Terzu Reich, induve u legendariu ataman hà cumbattutu cù una armata di navi stellari. Era forza è à tempu cavalleria. Iè, è a trama hè assai interessante, in quale ci era principesse, è u dimòniu infernale Skelentor, chì captivatu a fonte principale di energia universale ...
  Quì Gerda hà digià pensatu, ma cumu si cumportava ella stessa in u locu di u capu di i ribelli. In particulare esse in cattività è sottu tortura. In questu casu, avaristi conservatu u curagiu, l'onore, ùn hà micca sbulicatu in e mani di l'esecutori. Dopu tuttu, l'ataman hà fattu scherzi maliziusi nantu à u rack, dimustrendu una vuluntà inflexibile è un sensu di umore cosaccu.
  - Credu ch'ùn s'impaccheraghju ! - Si disse a zitella.
  I dinosauri anu attaccatu a so propria cavalleria. Strappavanu, calpestavanu, sbulicanu cammelli, cavalli è altri cumbattenti. U panicu hà pigliatu ancu a cavalleria, sparghjendu à l'infanteria. Imagine cum'è un dinosauro pazzo. Una carcassa chì pesa parechji elefanti, cù i denti longhi di un metru, è cù e zampe artigliate, sferisce tutti in una fila. L'esercitu quasi subitu si trasformò in una folla spaventata, chì hè strappata da schiavi è suldati chì sò andati à u latu di a regina legittima.
  Charlotte hà personalmente supervisatu l'abbattimentu è a persecuzione. Parechji cavalieri l'hanu incaricatu è sò stati subitu finiti. Duca Eleron, cù una squadra selettiva di guardiani, hà pruvatu à piantà u torrente furioso. Charlotte hè cascatu nantu à ellu. Girandu e duie spade à u stessu tempu, u guerrieru hà tagliatu incessantemente i guardiani, senza lascendu alcuna chance.
  Un goblin nantu à un cammellu carcu d'armatura pruvò à risistiri.
  Charlotte, sorridendo rapacemente, rimarcò:
  "E pensate chì l'altezza batte l'abilità?"
  - L'elefante calpesta a furmica ! - ringhiò u gigantu peloso.
  - È passa davanti à u surci ! E persone maiò anu grandi miss! - Dopu à parechji colpi rapidi, a zitella hà trovu una lacuna in a visiera è hà culpitu u nemicu.
  - A musica ùn hè micca longa ! Aghju colpu à traversu a visiera! È u male hà purtatu u servitore in u so infernu ! - U guerrieru tirò a lingua.
  A Charlotte li piacia u scherzu, in particulare a rima è u jocu. È s'ellu hè cusì, allora l'abbattimentu hè andatu più divertente. Snow White the Terminator abbandunò cocktail Molotov da l'aria, aghjunghjendu u panicu.
  - Hè solu u principiu ! Oh oh! - disse a fata guerriera.
  Charlotte hà sfondatu à u duca Eleron. Togo era circundatu di guardiani: quattru goblins nantu à cammelli à ottu zampe capaci di purtà una massa di mostri cun relativa facilità.
  U duca hà datu ordini à u generale Chichihu.
  - Pruvate di riunite un pugnu di alcune di e truppe menu preziose per ritardà i ribelli, è si ritira rapidamente à a porta.
  "Allora avemu da chjosi in cità?" - Cun evidenti fastidiu dumandò u generale.
  - Probabilmente sì ! Nimu di i vostri affari ! U duca chjappò.
  - Era una pena davanti à quale ! Qualchi ragamuffins ci affollate ! U generale lasciò fora un filu di fiamma aranciu da a so bocca.
  - Ohimè, chì hè questu ! - Di colpu, spaventatu, sbulicò u duca.
  Charlotte hà tagliatu u goblin è dui altri suldati in un saltu salvaticu. Trè banditi si precipitonu versu ella.
  Eleron gridò:
  - Uccidi a cagna !
  Una freccia tirata da Gerda (ella hà ancu battutu disperatamente è hà pruvatu à seguità cù a so amica) hà sbattutu unu di l'attaccanti. Un altru mostru hè statu uccisu da Svetlana.
  - Scusate, bellu, sò statu u primu, perchè l'omu.
  U goblin sopravvissutu sibilò:
  - L'omu sò parassiti ! Ci saranu pezzi di goblin!
  A zitella, in risposta, pisò u so ghjinochju sottu à u ghjinochju, è chjappà a testa in a fisionomia brutalizzata.
  - Che ne dici di un nasu rottu.
  Da u terribbili colpu di a bellezza, u capu di u mostru si tremò, è u mostru cascò da u cammellu. Charlotte hà sappiutu chjappà, cusì chì i so colpi paralizzavanu animali grossi di grandezza di elefanti. Per fà questu, avete bisognu di selezziunà u puntu desideratu, è batte u codice cù un angulu agutu, quandu i cartilages di u nasu entranu in u lòbulu frontale di u core.
  Ti martellate a verità in capu ! - gridò a zitella.
  Duca Eleron hà pruvatu à sparà a zitella cù un pugnale avvelenatu cù una molla.
  Charlotte hà pigliatu u volu di a lama è l'hà abbattutu cù a so spada. U metallu, in cuntattu cù u metallu, volava. A zitella hà saltatu da a sella, volò è hà purtatu a lama nantu à u cascu.
  - Fate un capitalista !
  Da a cuncussione, u cascu sfrattu, cù a testa. Ciò chì restava di u prìncipe volava da u so cavallu. Charlotte tirò a so lingua, era longa rosa è a mustrò à tutti.
  - Ciò chì site cusì turmentatu, forse vi uttene.
  A morte di u prìncipe rumpiu a morale di l'armata. I suldati fughjenu o si rendenu in massa. U scossa era troppu grande. Solu i mercenari è a nubiltà anu pruvatu à urganizà una semblanza di resistenza. Ma tali foci sò andati rapidamente.
  . CAPITOLU #10
  Charlotte hà incuraghjitu e truppe, ancu l'adulescenti guasi disarmati, si precipitavanu audacimente è, forsi, anu ancu esse ritenutu. A zitella hà abbattutu parechje decine di cumbattenti, ma ùn ci era nimu per tumbà più.
  Ùn avianu micca u tempu di chjude a porta, in più, alcuni di i citadini si ribellavanu, un dump cuminciò.
  Baron de Capricornu, avendu sappiutu di a rivolta in a cità, criata da i schiavi, dumandò:
  - Eseguite tutti i schiavi, introducete esecuzioni di massa.
  Snow White the Terminator, però, hè diventatu più agile, sparghjendu i guardiani cun un flussu ardente, è hà stabilitu u standard di a regina ghjustu nantu à a torre.
  - Chì vulete chì liberalisemu. O forse ancu rinunciatu.
  I citadini ribelli, assai schiavi sbuchjavanu à u palazzu di u guvernatore. Charlotte sbucò in u cancellu, hà battutu è schiacciatu tutti in una fila.
  Gerda hà avutu un paru di graffii, ma s'hè arrabbiatu solu da questu, eccu a so spada, hà abbattutu u caporale troll, è poi si arrampicò rapidamente.
  U guerrieru, saltendu cù u so pede, piantò un goblin in u pettu, volò fora di u muru, inciampandu cù lance scavate in i ciottoli.
  - Mi dumandu ciò chì tastà u grassu !
  E so spade ritrovavanu cibo abbundante, scontranu cù i guardiani. Ma a maiò parte di a guarnigione ùn offre micca resistenza. Solu u palazzu cù unità selezziunate, soprattuttu suldati mercenari, s'hè rivelatu una noce più dura per chjappà. Falconclaw stessu attaccò a copertina. Charlotte, intantu, littiralmente volò più altu, scontru cù Capricornu in faccia. Solu una decina di persone fermanu intornu à u barone, affare per un guerrieru di duie o trè seconde. Allora si scontra in un nobile.
  In fatti, ùn ci era micca lotta, u guerrieru toccò à spalla di u barone cù u so dettu è u paralizò.
  - Pudete cuntà nantu à a misericòrdia di a Regina. Eppuru, u tribunale di u populu ùn cunnosci pietà !
  Un tippu chì pareva un faunu li saltava sopra.
  - Chì animali vulete mette in u core ? - U guerrieru maledicò.
  Ancu s'ellu si trasfirìu più veloce di una persona normale, Charlotte parriò l'attaccu è sbulicò a testa brutta cun un colpu in ritornu:
  È po ci hè u faunu. Tuttu l'universu hè pienu di sti criaturi. O forse un altru tipu di goblin.
  U guerrieru si trasfirìu à u palazzu, ma ùn hà micca u tempu, i ribelli è i citadini si trattavanu di a guarnigione prima chì sta diva ghjunse.
  Gerda hà riesciutu à finisce solu dui bastardi in più. Ella girò intornu à u so assi, dicendu filosoficamente:
  - Ùn pudete micca scunfighja à tutti senza scunfittà sè stessu - ùn pudete micca scunfittà sè stessu senza amparà da tutti!
  U guvernatore hà avutu u tempu di pugnale prima chì u guerrieru intervene. In ogni casu, questu allivatu u fastidiu di a corte, è u dignitariu, pare, era un bastardo ghjustu se i citadini stessi trattavanu cun ellu. U corpu di grassu hè statu tagliatu in col, ùn lassendu micca un membru sanu.
  A zitella scolded i ribelli overzealous.
  - Ricurdativi, a cosa principal hè a capacità di campà da liggi ghjusti. Hè ora di mette l'ordine à a ghjente.
  In a cità, i cadaveri sò stati sguassati rapidamente, ùn ci era micca assai di elli, è i carrughji sò stati spazzati, l'arburi sò stati tagliati. L'autorità lucali sò stati eletti, ancu trà l'antichi schiavi. In ogni casu, i schiavi custituiscenu a maiò parte di a pupulazione, anu arregistratu tutti in una fila, soprattuttu trà i poveri.
  Lenastala fù u primu à piglià u populu à u ghjuramentu. A ghjovana regina hè diventata più scura, a pallida di u cunfinamentu sparì, e spalle è i fianchi allargate, i capelli lavati puliti brillavanu bianchi perlati. Era assai bella è femina, micca priva di bona forza. I preti cun zelo guidanu u populu à u ghjuramentu. Ma era chjaru chì i ministri di u cultu neru ùn eranu cuntenti: a regina era assai ghjustu, hà pruibitu i sacrifici umani, è hà riduciutu l'impositu di a chjesa. È avà a ghjente si ferma nantu à u ghjocu, soprattuttu spessu sacrificanu i zitelli innocenti, in particulare i picciotti. Un omu in l'infernu deve esse avanti.
  À l'occasione di u ghjuramentu neru, u prete suggeria :
  - Macellamu una decina di picciotti, è sei zitelle !
  Lenastala disse rudemente:
  - Ùn ci hè megliu chè tè ! À u focu di un sadistu !
  U prete hè statu cullatu è purtatu à u legnu pre-ligatu è i rami. Gerda, intantu, s'asciugò a so lama è si stese accantu à Charlotte, dumandendu sorpresa :
  - Stranu, ma per chì hè principiatu sta rivolta.
  U so cumpagnu hà rispostu cun un sorrisu:
  - Per rinvià u tronu ghjustu à a regina. Lena hè diventata un erede legittima, è un usurpatore si mette nantu à u tronu.
  Gerda dubitava sempre :
  - Un ùn hè spessu accade chì l'eredi legittimi à u tronu, vultò à a folla per aiutu.
  Charlotte hà dettu in modu abbastanza logicu:
  - L'amicizia cù a folla ùn umilia micca s'ellu porta à l'alte di u putere! Ebbè, in questu casu, puderia esse l'ultima chance di a regina.
  Gerda, cù a punta di a so spada, si graffiò u so taccu nudu, di zitella. Charlotte portava sandali cù perle. Di colpu pigliò u zitellu ghjucatu per a manu. U zitellu paria di vulè tirà una borsa da a cintura di u guerrieru. Strong Charlotte alzò u zitellu nantu à u so bracciu allargatu. In ogni casu, u zitellu pareva circa deci anni, micca più, è sfondò in lacrime:
  - Oh, zie ùn! Sò più cusì ...
  Gerda interruppe aspramente:
  - A sò - ùn aghju micca ! Basta, però, u latru deve esse punitu, altrimenti si abituerà à l'irresponsabilità ! Cosa mi consigliate Charlotte?
  U guerrieru si torce a faccia.
  - Pensu chì a sculacciata basterà ! Ùn mutilate micca un zitellu tagliendu una manu.
  Gerda accunsentì.
  - Lasciamu à i guardiani è ch"elli l"anu a fustige !
  U picculu maschiacciu cuminciò di colpu à dumandà in lacrime:
  - Innò, hè megliu à purtàmi à u to scudieru.
  Charlotte sbuffò con disprezzo.
  - Un latru in scudieri... Chì stupidu sò ! Iè, sì sempre chjucu, per pudè portà u mo arsenale, solu cascà. Allora ... "A zitella chjamava. - Hè una guardia, ci vole à punisce u latru...
  Gerda ridacchia di colpo:
  - Allora ùn ci hè guardia, hè scappata... Ci tocca à purtà u zitellu à a regina, ch"ella ghjudichi !
  Charlotte strinse a testa negativamente.
  - Ùn ci hè bisognu di distractà a regina nantu à un tali trifle cum'è un tentativu di un furtu banale. In più, Lenastala hè troppu amable, hà prubabilmente urdinà per esse liberatu. Allora saria megliu se l'avemu punitu in u locu. Pensu solu sfascillu cù un ramoscello nantu à i tacchi...
  Gerda ùn hè micca d'accordu:
  - Innò ! In questu casu, serà difficiule per ellu di marchjà, è ancu s'ellu ci rompemu finu à u puntu di sangue, catturà l'infezzione. Hè megliu di fustigà i zitelli cattivi cum'è di solitu!
  Charlotte si grattò u spinu di a testa è annunziò.
  - Ch'ella sia cusì !
  Durante a sculacciata, u zitellu hà cuminciatu à gridà, è Gerda chjude a bocca per ùn esse intesu. Ma sempre una mansa di curiosi si riunì. Anu suggeritu cumu si flog un ladru. Dopu à quessa, li dete un calciu in u culo battutu, liberatu da tutti i quattru lati. Allora e zitelle andavanu à a taverna più vicina. Ma subitu subitu in un prublemu, risultò ch'ellu era overcrowded, per via di u fattu chì parechji ribelli avianu digià sappiutu acquistà soldi è eranu in furia per calà.
  Gerda hà dettu:
  - Gole larghe, caratteristiche di una prospettiva stretta!
  Charlotte hà aghjustatu:
  - Quale in u primu locu hè u riempimentu di u stomacu, in l'ultimu hè a purificazione di a cuscenza !
  E ragazze si vultonu è decisu di marchjà solu per a strada. Propiu tandu, trè goblins cù mazze è un troll di nasu grossu cù una spada uncinata saltavanu fora di u vicolo. Charlotte hà abilmente schivatu l'oscillazione di a quercia, infilò a lama sottu à u stomacu di a criatura pelosa è disgustosamente puzzolente. Ùn hà mancu rallentatu, cacciendu u guerrieru da i so pedi. Cù un colpu abile, Gerda tagliò u club è a testa:
  - Pigliatu quellu pezzu !
  Charlotte tirò a so spada cù difficultà è ringhiò:
  - Per esse precisu ! Dopu avè persu a testa, ùn guadagnerete nunda, ma un mal di testa !
  Dopu à quessa, u guerrieru slashed a criatura, longu u corpu, guasi tagliò a mità. È Gerda vulia mette u terzu goblin, ma tandu u troll attraversò a lama cun ella. Ùn pare micca troppu grande, circa a dimensione di un umanu mediu, forse hè un pocu più grossu, ma hè veloce cum'è l'infernu.
  Gerda hà ancu pronunziatu una frasa da un rumanzu sentimentale:
  - Agile è veloce, diventerai ministru !
  U troll hà rispostu in toccu :
  - Cù onore è spada, diventerai un vagabondu ! È voi, dopu à tuttu, salti ragazza scalza, cum'è un conigliettu, è vi finiscinu in una trappula.
  Gerda sbottò di novu:
  - S'ellu ùn si pò caccià u cori di lebre, ululerete cum'è un lupu, da a vita di un cane !
  U goblin hà pruvatu à apprufittà di u fattu chì u guerrieru luttava per parà l'attacchi di u troll, è hà pruvatu à avvicinà da u latu. Ma Charlotte era alerta. Rapidu cum'è un ghepardo femminile, hà literalmente tagliatu a criatura brutta è puzzolente. Allora u guerrieru fece l'ochju à Gerda:
  - Avà tuttu hè ghjustu !
  U troll ridacchiò.
  - Perchè a nubiltà hè cusì rara trà e persone, perchè ùn anu micca a meanness - una vita di salvezza in u vortice di l'evoluzione!
  Gerda hà rispunsevuli cù abilità:
  - Vileness, anche se un salvagente in a lotta per a sopravvivenza, ma rosicatu da i vermi di sfiducia generati da questu!
  U troll hà rispostu attaccà ancu più viciosamente:
  - L'eloquenza di solitu fiorisce quandu, quandu a pussibilità di prutezzione fisica svanisce!
  Gerda, in risposta, hà pruvatu à catturà l'inimitu stessu in u muvimentu chì vene, ma a criatura di a bughjura hà attaccatu in una manera assai diversa. Inoltre, hà ancu datu l'impressione chì ghjocava cù a zitella apposta, ancu scherzendu u guerrieru nantu à u nasu un paru di volte. A zitella diventò furiosa, è subitu hà ricevutu una iniezione assai severa in u pettu, per via di quale u sangue sboccava. Gerda hà pruvatu à saltà sopra à u troll, ma u troll hà tagliatu ligeramente a so pelle scura da a brusgiata di u sole nantu à u so stomacu. È in un tentativu di calcià in l'inguine, sbattò dolorosamente a so spada nantu à e so dite nude.
  - Sè vo vulete campà, fate l'amore ! - U freak ronronò. - Ùn avete micca una chance in ogni modu !
  Gerda s'insinuò:
  - Nisuna chance ! È avà vedemu questu!
  A splendida guerriera bionda scalza cantava forte:
  U boia hà dettu: ùn si vede micca ghjorni felici,
  Sarete perseguitatu è straneru !
  Ma l'armata di cumbattenti amatori di libertà,
  Tratta cù l'innumerevoli horde!
  
  Faccia fantasma di a morte: eternu cumpagnu di vagabondu,
  Ma ancu ùn avemu micca bisognu di sonnu-pace!
  Quale in la pigrizia hè un esiliu in ogni locu,
  Quantu hè difficiule d'avè un sognu !
  
  È chì sognu - amore etere,
  U caminu per questu hè qualchì volta falsu !
  Paul hè duru, allora vilemente ùn calunniate,
  Calchì volta un miscalculation imprudente hè crudele!
  
  Allora l'anni si calanu in un mumentu di ghjuventù,
  È a battaglia farà rumore cum'è una festa !
  Quì u ventu torna i turbinii circulari,
  Cume passione, furiosa s'hè versatu!
  
  Cridite, a terra cultivabile serà orechjata,
  Cresceranu u pane d'oru, u brusgiaranu !
  Ebbè, da l'icone di i santi facci scintillanti,
  Daranu grazia per stu travagliu !
  
  Ma cum'è un ventu - Seroko da u desertu,
  Una guerra terribile hè ghjunta à a Terra!
  I zitelli correnu à pedi nudi,
  Ancu s'ellu hà digià neve - regna l'invernu !
  
  I nemici trasformanu e case in ruine,
  È qualchissia dulore - i zitelli persi!
  Appendi pesi à u collu di e persone,
  U ballu di i boia senza cuore arde !
  
  U populu ùn pò sprime u dulore, cusì strettu,
  Nisun rifugiu, nè manghjà, nè letti caldi !
  Fischi cum'è una cobra, una bufera arrabbiata in u campu,
  Induve, a verità, a nubiltà - à l'infernu cù una bugia!
  
  Un ghjornu luminosu venerà - una gloriosa ora di vittoria,
  L'Aquila di a Patria volarà sopra à i scogli !
  Ch'elli si canti l'impresa di i suldati,
  Avemu una spada affilata è un scudu forte !
  À l'ultima sillaba di u guerrieru, u bruttu troll s'hè colapsatu, è a testa tagliata volava da una vintina di metri. Un fasciu accecante di fiamme s'hè vuluntariu di colpu da ellu, è solu una manciata di cendri ferma in u locu di a testa brutta.
  E zitelle sottu u cumandamentu di Stalenida anu pigliatu una altra lotta. Ma ùn hè andatu cusì bè quì. U distaccamentu hà patitu perdite.
  Trè fimmineddi sò morti, tutti i restu di a decina di cumbattenti sò stati feriti di diversa gravità, è ùn pudianu à pena sparghje. Dui zitelli anu avutu ancu esse purtatu. Aiò, questu hè a guerra. Ùn hè micca sempre pussibule di distrughje tutti. Inoltre, ci era assai tenacious tanks in a colonna, più precisamente pistoli autopropulsati E-5. Sembranu esse chjuchi, ma assai tenacious. È tandu l'aviò di attaccu di jet hè ghjuntu à tempu.
  È daretu à elli elicotteri in forma di discu. Pruvate di resiste à un tali putere. Solu trè vittime più di dodeci - unu puderia dì, sò sbulicati à pocu pressu. Ma i Nazis pusonu più di vinti. Hè cusì chì a lotta hè stata.
  I guerrieri si n'andò, smarrannusi, pruvendu cù tutte e so forze. Natasha, sta zitella maliziosa, rimarcò:
  - Chì peccatu pè e zitelle... Hè ancu una pena... Ma perchè ùn aghjunghje micca ragazzi à u nostru battaglione ?
  Stalenida ringhiò, spingendo furiosamente u so pede nudu sopra u Maybug:
  - Quale hà chì... È ùn avete chè masci in mente !
  Victoria hè stata offesa è hà rimarcatu:
  - Anch'eiu! Cumu vulete esse accarezzatu da un omu. Sentite i vostri petti in braccia...
  U diavulu di i capelli rossi strappò un filu d'erba, u mozzicò è rughjò:
  - Oh, i mo picciotti sò belli... Hè bè chì ùn site micca gay... Mi piace à quelli chì cazzanu e zitelle... Dopu tuttu, superman macho da a culla !
  Steelenida si addolcì un pocu è surrisi :
  - Iè... Diventa un pocu più divertente. E comu hè Natasha u vostru amicu?
  A zitella bionda, senza capiscenu, dumandò di novu:
  - Chì amicu ?
  Major hà rispostu cun fiducia:
  - Andreyka ! Dopu tuttu, era ancu premiatu Zhukov!
  Natasha sospirò forte è alzò e spalle.
  - Per disgrazia, ùn sò micca ...
  Andreika (È questu era u so zitellu familiar è l'eroe pioniere) intantu hè statu ghjittatu in a casemate. U zitellu feritu fù lasciatu ligatu, è ancu incatenatu à u muru da u collu. Quantu i Nazis anu a paura di i zitelli russi. Era umitu in a casamata, una zitella incatenata à u muru appesa micca luntanu da u zitellu. Completamente nudu, u so corpu era una ferita cuntinuu, contusioni, pisugi, cuts, burns, a zitella hè stata torturata. Ella era inconsciente è si gemeva solu.
  U zitellu hà guardatu i muri. A prigiò era antica, custruita in i tempi zaristi, i mura eranu grossi, una piccula finestra ghjustu sottu à u tettu era sbarrata. Andreika si senti micca solu un prigiuneru, ma un prigiuneru di l'antichità. Cum'è u legendariu ribellu populari Stenka Razin, era previstu di esse torturatu è eseguitu.
  Andreika gemì, pò ellu, un ziteddu di undici anni, resiste à a tortura ? Ùn pienghje micca cum'è una zitella ! Dopu tuttu, ùn hè micca per u pioniere di lamentà è pienghje. U scalzu, graffiatu Andreika si vultò, a ferita facia assai male, i so coddi eranu ligati, hà avutu à vultà in qualchì manera per fà più faciule, cambià l'angulu. U terribile dulore calò per un mumentu.
  Ci hè una puzza terribili in a cellula. U pavimentu hè macchiatu, sangue cungelatu. L'osse rosicchiate sò spargugliate. Di ghjente ? Hè ancu spaventosa, si vede un pocu di prigiuneri chì passanu per sta cellula. True, Andrey hà pensatu chì i Nazis avianu catturatu Grodno pocu pocu tempu. È quandu anu riesciutu à scherzà cusì ? Sò vittimi anziani ? Per esempiu, u NKVD? U picciottu si strinse. Risultò un orrore franco! Quantu hè dura in u dungeon. Ùn ci hè nimu per parlà, pare chì a zitella hè in prostrazione cumpleta. I boia a torturanu cum'è l'eroi di l'antichità. Solu dumandate perchè? Chì male puderia causà una zitella à i Nazis. In ogni casu, Andreyka, ancu, hè solu un picciottu è cuminciò à tumbà, cumbattendu stu spiritu maligni. I Nazis ponenu a so nazione sopra à l'altri nazioni è populi. Cusì legittimavanu u male è u soffrenu ! Innò, una persona normale duveria cummattiri tali illegalità. Inoltre, i tedeschi stessi ùn sò micca liberi, sò incatenati da l'apparatu totalitariu. Iddu in ogni modu pussibili suffucà a minima iniziativa è manifestazione di i sentimenti umani.
  Fascismu vene da a parolla fasciu. Unisce senza pietà e persone, trasformanduli in schiavi incatenati. U cumunismu, à u turnu, eleva l'omu, li dà forza nova, è stimula a torch of life. Ci hè una diferenza significativa. U cumunismu hè di natura internaziunale è universale. L'hitlerismu eleva solu una nazione, è micca tutta l'umanità in tuttu. Questa hè a so debulezza. Ma dopu tuttu, a ghjente hà radiche cumuni, chì hè biologicamente pruvata. I stessi neri è bianchi anu una prole assai sana è prolifica. Hè Andreika, u figliolu di un Russu è di un Bielorussu, abbastanza viable, micca in tuttu un idiota, è prontu à cumbatte u fascismu.
  Di sicuru, Pavel hè diventatu più forte è hà sappiutu per alluntanassi da i nemichi, dopu avè uccisu parechji tedeschi. Ellu Andreika hà fattu cum'è un debule, hè statu fattu prigiuneru. Forse duverebbe tene l'ultima bala per sè stessu. Ancu s'ellu hè mortu, ùn pò più tumbà un tedescu ! È cusì hè vivu, ancu s'ellu soffre.
  Barefoot Andrey scratched u so pede ligeramente scorched nantu à una petra umida, Ilza truvò u puntu più dulurosu, brusgiatu cù una sigaretta, cusì chì un blister formatu. Ma nunda, un picciottu bravu, ùn si romperà. À u cuntrariu, u dulore deve diventà un stimulu da quale u so curaggiu cresce. È u pioniere ùn romperà mai. In generale, u triunfu di i tedeschi hè tempurale. Seranu scunfitti prima o dopu, cum'è u male sempre perde à u bè. Pudete, sicuru, sustene chì u bonu vince solu in i cunti di fata, ma in a vita tuttu hè più difficiule. Ma ancu un conte di fata hè solu un riflessu di a realità. Dopu tuttu, assai chì era un sognu hè diventatu una realità. Andrey hà pensatu: forse hè destinatu à more? Ciò chì hè abbastanza pussibule! Ma hà paura di a morte ? Se u cumunismu vince, allora ellu è altri eroi di u paese suvièticu seranu resuscitati per una nova vita felice è eterna. Allora camparà in un mondu senza dulore, turmenti, morte è male ! A cosa principal hè chì a vittoria finale sia vinta! Dopu tuttu, solu in questu casu, tutti l'eroi caduti seranu risuscitati!
  È venerà u regnu di u cumunismu ! Un mondu induve i sogni più sicreti saranu realità. Un tali universu induve una persona pussede tuttu ciò chì esiste, chì si pò solu sunnià, è mancu sempre cuntà u successu. Eccu, chì un mondu cumplessu è multiforme. È tandu altri mondi apriranu i so braccia à l'omu. Ebbè allora! Hè pussibule chì e vaste estensioni di u cosmu sò ancu mali ! Perseguirà è turmentarà i stranieri viventi. Ma u capitalisimu li darà ancu a libertà ! Romperà i ligami di l'esclavità è l'umiliazione. Venarà u tempu è l'ora di a libertà, illuminarà a terra cù a so luce radiante ! È scaccianu u jugu di a bughjura, i populi di a bughjura, è l'omu cunquisterà i mondi di l'universu ! È i nipoti si ricurdaranu micca di crede ch'elli campanu in a bughjura sottu un taccu di ferru. Avemu purtatu i segni di una bestia maligna, è avà andemu in fede pura è santa!
  Andreika era ancu surprised quantu bè i so pinsamenti furmate. Ci hè qualcosa di speciale è unicu in elli. Cum'è durante a guerra civile, quandu l'arma principale di u pruletariatu era u versi, è a prosa, forse, era ancu un pocu disprezzata è trascurata. Avà u pueta hè in cattività, è e piume è a lira, figurativamente parlante, sò in catene. Tuttavia, ùn rinuncia micca, è aspetta un futuru più brillanti. È ciò chì serà dipende di ogni persona. Ùn ci hè micca quellu chì decide è pianta tuttu.
  Andreyka hà dettu:
  - L'avvene dipende di noi ! Ancu quandu pare chì nunda ùn dipende di noi !
  U zitellu torcia, pruvò à macinà e verghe. Questa occupazione hè tediosa è difficiule, ma ci hè sempre qualchì chance di successu. Andreika, superendu u dulore terribili, cuminciò à strofina contra u muru. A cosa principal ùn hè micca di gridà, per micca dimustrà a vostra debule. Hè un pioniere, è dunque l'incarnazione di u curagiu. Avete da luttà, cusì si batterà, è certamenti vincerà! Per a gloria di a patria sovietica.
  U picciottu si strofinava ostinatamente, in quellu mumentu a zitella si ritrova è murmurò :
  - Nantu à u prato verde, saltendu cuniglietti turchini !
  È tandu hè cascata di novu in l'obliu. U zitellu hà dettu:
  - Infelice ! Hè stata torturata da i dannati fascisti ! Ma credu chì a vendetta ùn tarderà micca à vene ! U tempu di a vittoria annantu à i mostri di l'umanità s'avvicina. U zitellu si vultò è cantò :
  È a bandiera brillarà nantu à u pianeta,
  Paese santu, ùn ci hè più bella in l'universu !
  È s'ellu ci vole, moreremu di novu,
  Per u cumunisimu, pè a nostra grande causa !
  U dulore lavatu di novu nantu à u zitellu, si alluntanò un pocu da u muru è cuminciò à sguillà a testa.
  Tandu si sentì un scricchiolu è cinqui SS alti sò intruti in a cellula. Senza pensarci duie volte, anu chjapputu u zitellu cù e so stivali è u pigliò per i braccia :
  - Vai cagna !
  Andreika hà capitu chì era inutile di resistà. U so collu era unfatened. M'hanu battutu un paru di volte è mi portanu nantu à e mani. U picciottu paria ch"ella sia ingugliatu in un fretu di ghjacciu : duv"ellu era purtatu. Avarà u peghju avà ?
  In verità, u zitellu era trascinatu in qualchì locu sottu. È stranu, hè diventatu più caldu. Andreika si sentia subitu assai più allegra: induve hè u nostru, ùn hè micca sparitu! Esce ancu ellu da stu disordine.
  L'anu purtatu in i scalini, calendulu pianu pianu ! Infine u zitellu sentia chì l'umidità avia lasciatu u locu à a siccità. I boia anu purtatu u zitellu in una stanza abbastanza spaziosa. True, i muri parevanu ominous, sò stati appiccicati cù strumenti diversi è fantastichi in forma. U zitellu hà vistu parechji caminetti ardenti è un attellu in forma di rack. Ci era ancu parechje stretch marks è diversi ogetti di tortura. Andreika si sentì subitu una pesantezza in u so stomacu, qualcosa pugnalata !
  Questu hè a paura! U zitellu hà capitu, in nisun casu ùn deve micca succumbà !
  Barefoot Andrey si tensò. In a sala si pusò un coronel SS è una donna digià cunnisciuta, quellu chì hà participatu à a cattura di u zitellu. Pioneer Andreika hà diventatu pallidu, hè chjaru chì un destinu difficiule l'aspittava s'ellu anu da interrogà un zitellu, i veri inveterati. Innò, ùn li cederia mai, ancu s'elli avianu da gridà nè un pensamentu, nè un sonu ! Ma solu s'ellu pò trattà.
  U culonellu SS hà dumandatu :
  - Nome !
  Andrew era zittu. L'anu sbattutu cù una frusta. Ci hè una striscia rossa in u spinu. U coronellu SS, ripete dinò:
  - Dì u nome di u zitellu !
  Andreika disperata rispose cun malizia:
  - Sò u picculu Stalin !
  U culonellu SS sbuffò.
  - Hè u tonu di a cagna ! Sembra chì vulia una relazione più dura.
  Ilsa a dit :
  - Frittemu i tacchi di u zitellu.
  U culonellu SS hà dumandatu :
  - Chjamate i vostri complici è in stu casu vi lasceremu !
  Ruslan, cum'è un veru eroe pioniere, hà rispostu:
  - Tuttu u populu suvièticu hè i mo complici, da u vechju à u zitellu !
  U culonellu SS fischiò :
  - Iè, sì una criatura cocciuta ! Ùn capite micca chì pudemu tumbà !
  L'ochji turchini lampanti, Andrey hà rispostu:
  - I Nazis ponu tumbà, ma ciò chì ùn ponu fà hè di caccià a speranza di l'immortalità !
  U culonellu chjamò :
  - Cuminciate !
  Scalzu è feritu, Ruslan hè statu cullatu, i cordi sò stati tagliati è i fasciati sò stati strappati senza cerimoniu. U picciottu ansimò. E mani purtate torna, è si purtò à u rack. Li tiravanu una corda nantu à e so mani. U culonellu chjamò :
  - Torce l'articulazioni di u mocciu !
  A corda stende finu à a cima. Andreika sentì un dulore infernale in a so spalla ferita, è gemì :
  - Mamma! Hè horrible !
  U culunellu fece un sorrisu.
  - Tu parlerai !
  Andreika strinse a so testa luminosa:
  - Innò !
  I picciotti si mettevanu catene pesanti à i so pedi nudi, l'ossi in i so spalle si sgrossavanu da a pressione terribile. U sangue si sparse. U dulore era terrificante, u pioniere Andrei palidò, a so fronte era cuperta di sudore, un gemimentu involuntariu hè intesu da daretu à a so bocca, ma hà ancu trovu a forza di dì:
  - Innò ! È dinò nò !
  Ilsa hà messu un ramrod d'acciau in u focu è disse cun un sorrisu:
  - Caru zitellu, cunfessà, è vi daremu cicculata.
  Andrei feritu gridò :
  - Innò ! Ùn aghju micca bisognu di u vostru ersatz bruttu !
  Ilsa gridò:
  - Ebbè, tu è una cagna !
  Allora cacciò un ramrod incandescente da a fiamma è l'immerse in a ferita. Pioneer Andreika ùn avia mai avutu un tali dulore prima, hà pigliatu u so fiatu, hà persu a cuscenza da u scossa.
  Ilsa, cum'è un esecutore espertu, hà cuminciatu à massaggiare i so guanciali è u collu, hà purtatu rapidamente u zitellu à i so sensi.
  - Ùn aspettate micca chì u mozzatu truverà l'obliu in una scossa salvatrice!
  U culonellu SS hà urdinatu:
  - Arrosti i so tacchi.
  I boia di SS s'alluntanu subitu un picculu focu, a fiamma cuminciò à laccà i belli pedi nudi di u zitellu. Ilsa, intantu, fece torna u ramrod rossu in a ferita. U duttore SS hà injectatu u zitellu cù una droga speciale per ch'ellu si senti u dulore più agutu è perde a cuscenza più lentamente. Avà u pioneeru Andreika hè statu trascinatu da un oceanu senza limiti di soffrenze, ancu peghju di l'infernu di Dante. Dui altri esercitori cuminciaru à guidà pins bianchi sottu à l'unghie di u zitellu.
  Andreika, abbattuta da una sofferenza orribile, si sentia à l'orlu di un colapsu cumpletu. Ma di colpu, mezzu delirante, l'imaghjini di Stalin apparsu davanti à ellu:
  - Chì fà capu ? - Dumandò u zitellu.
  È Stalin, surridendu à i denti bianchi, rispose :
  - È chì altru pò fà un pioniere in questa situazione ! Ùn pienghje micca solu! Pigliate un respiru prufondu è cantate.
  Pioneer Andreika forzò un surrisu:
  - Ascolta u capu !
  U picciottu si tensò è, per forza, rumpiendu, ma à u listessu tempu, cantava d"una voce chjara è forte, cumpunendu ghjustu in u muvimentu :
  Cascò in una terribile prigionia fascista,
  Flottu nantu à l'onde di dolore terribili !
  Ma sanguinante, cantava canzoni,
  Dopu tuttu, u pioniere senza paura hè amichevule cù u core!
  
  È vi dicu fermamente boia,
  Chì vile gioia, l'avete versatu in vanu !
  U debule mi dicerà di stà zittu,
  Dopu tuttu, u dulore hè tremendu è simplicemente terribili!
  
  Ma a so, crede fermamente
  U fascismu serà ghjittatu in l'abissu !
  Un ghjattu di fiamme maligni ti travolgerà,
  È tutti quelli chì sò cascati, rallegranti, seranu risuscitati !
  
  È a nostra fede in u cumunismu hè forte
  Volemu cum'è un falcu, alzemu sopra tutte e stelle !
  Chì i fiumi di meli scorri u vinu
  U mondu sanu, u cornu forte senterà cunsiglii !
  
  È a macchina chì stringe strettamente pioniera,
  Guarda in u celu, ghjovanu !
  È dà un esempiu per quelli chì vacillanu,
  A vostra cravatta hè luminosa cum'è un garofano !
  
  Patria per mè significa tuttu
  Mamma è u significatu di tutta a vita ghjovana!
  Lascendu a vita dura finu à quì,
  U nostru populu soffre sottu à u fascismu male !
  
  Ma sforza a vulintà di u zitellu rossu,
  Sputa in faccia cun un infernu banditu di svastica!
  Lascia chì i nemici fremenu in furia,
  È seranu scunfitti da l'Armata Rossa !
  
  paese sacru di l'URSS,
  Chì hà datu u cumunismu à i populi !
  Cumu a mamma ci hà datu u so core,
  Per a felicità, a pace, a speranza è a libertà !
  . CAPITOLU #11
  Hè cusì chì l'eroi-pioneru si cumportò curaggiu. È era degnu di u so tìtulu, cum'è un pioniere, sona fieru. Questu hè esattamente cumu si deve cumportà ogni zitellu sovieticu.
  E zitelle, intantu, si arrampicanu in u foltu di a machja. Accendinu un picculu focu è si rinfriscà. Dui di e novi zitelle ùn pudianu marchjà, è dopu avè datu i primi aiuti, fasciate, li dete l'alcolu di trofeo per chì e ferite ùn ferite micca è e zitelle si addormentavanu.
  Natasha rimarcò cun un surrisu:
  Tuttu in u nostru mondu hè relative. Per esempiu, l'alcoolu hè un velenu, è à u stessu tempu guarisce. E zitelle dormenu ! È hè diventatu assai più faciule per elli!
  Victoria hà sapientemente rimarcatu:
  - Tuttu u mondu hè parente... È Diu ùn hè micca un anghjulu, è u Diavule ùn hè micca un diavulu !
  Veronica, furieuse, a répondu :
  - Chì tippu di blasfemia... Di chì si tratta ?
  U diavulu di i capelli rossi rimarcò logicamente:
  - È nantu à questu ... In a Bibbia, Diu parla solu a lingua di a viulenza. Unu allora Noè vale qualcosa. È u diavulu ? In fatti, ùn si sente assai di ellu. In ogni casu, ancu in a Bibbia, Satanassu tenta più ch'ellu uccide !
  Natasha hà razionalmente nutatu:
  - Diu ama veramente a viulenza. U rè David hà fattu guerre brutali. Saul Diu hà urdinatu di sterminà una nazione sana senza eccezzioni: cumpresi e donne, i zitelli è u bestiame! Hè stranu di parlà di misericòrdia... Ùn vi pare ? !
  Veronica vulia dì, ma nunda di bonu hè vinutu in mente. In fatti, ùn ci hè nunda di speciale per copre. In quantu à l'inundazione di Noè, ella stessu hà pensatu assai. È ùn pudia truvà una spiegazione, almenu una raziunale, per una tale crudeltà. Diu ùn hà micca distruttu u peccatu, digià Ham, illuminatu, è Noè ùn era micca un santu à tuttu. È ùn era Ham, ma Haamam chì era maleditu. Ùn hè ancu chjaru. In generale, tutta sta Bibbia, in particulare l'Anticu Testamentu, hè piena di malintesi. Per esempiu, Eliseu hà uccisu quaranta-dui zitelli per un tale bagagliu chì hè statu stufatu per a so calvicie.
  Questu hè chjaramente overkill! Fate questu cù i zitelli. È hè difficiule di spiegà questu.
  Veronica stessa hà esitatu in a religione. Ùn sapia mancu quale fede accettà. Ùn aghju micca troppu l'Ortodossia: assai effetti esterni, splendore, ma tuttu era in qualchì manera friddu. Ma i Battisti ùn anu ancu datu riposu è pace. Ci piace o micca, ma a religione in ogni casu esige a fede. È una zitella intelligente vulia chì tuttu sia logicu è tutti i fini cunvergenu.
  Per fà chì tuttu pare raziunale è currettu. È cusì ... Ancu a duttrina di i tormenti infernali eterni pari eccessivu. U peghju di l'infernu hè a durata di e punizioni : ci sarà sempre l'infernu. È passanu miliardi di miliardi d'anni, è i peccatori soffrenu è soffrenu sempre. È hè terribili ! Chì ghjè l'eternità? Hè più faciule per una scimmia bendata di scrive a Bibbia nantu à un teclatu chè d'aspittà l'eternità.
  A tortura in l'infernu hè un prublema separata. Ùn hè micca un peccatu per torturà Hitler più è più duramente. Ma chì si un adulescente va à l'infernu ? In generale, cumu pò esse salvatu una persona s'ellu pecca. Ancu s'ellu ùn hè micca per atti, allora per parolle o pinsamenti ! È chì hè u peccatu ?
  Vittoria, videndu chì Veronica hè zitta, hà aumentatu a pressione:
  - Iè, è in l'Apocalisse di Ghjuvanni ... Appena a vita nantu à a Terra hà cuminciatu à migliurà, cumu pudemu versà esecuzioni nantu à u pianeta Terra. È cusì turmentà tutta l'umanità. È chì si pò dì ?
  Veronica rispose duramente:
  - Andarè à l'infernu - a sapete !
  Steelenida fermò a litigazione:
  - Tutti dorme ! Ci hè sempre assai travagliu davanti !
  E zitelle chjusu volenu l'ochji. A notte in l'estate hè abbastanza calda, è i guerrieri s'ammuccianu è si addormentavanu unu à l'altru.
  Veronica hà sunniatu chì era in u mondu di un futuru futuristicu. Andate in carrughju, è i marciaretti si movenu cum'è un fiume. E vitture culurite volanu sopra. È in ogni locu hè pienu di pionieri cù ligami rossi. È sti zitelli volanu è giranu cum'è falene. È tutti surrisu, sorrisu.
  Veronica agitò e mani e volò. Hè cum'è una farfalla, è pudete sente u battimentu di e so ali. È vola sè stessu, vola ... E ci sò culori cusì brillanti intornu. I casi sò tamanti, multicolori, pittati cum'è torte. È assai statue - diversi animali fabulosi.
  Tuttu hè cusì bellu. Unu di l'edificazioni s'assumiglia à una torta di furmagliu studded cù diamanti. È i piatti volanti giranu intornu. Splendenu aranciu, è dà un splendore abbagliante.
  Un altru edifiziu in forma di sette granchi chì si stanu nantu à l'altri. Inoltre, ogni crabu hè di un culore sfarente, è l'artigli brillanu cù petri preziosi. È l'aviò: cusì bellu è eleganti. Certi di elli ùn anu micca una forma fissa, ma si movenu in u spaziu cum'è blots.
  Altri, à u cuntrariu, sò strutturati. Reminiscenze di fiocchi di neve, una forma geomètrica cusì impeccable. Perchè micca a bellezza è l'incarnazione di l'estetica.
  Ma l'edifiziu s'alza ghjustu in l'aria, è s'assumiglia à un aquila cù l'ali overdressed, solu cum'è fattu di cristallu. È u beccu brilla più ch'è un diamante, è forse ancu u sole.
  E chì di a struttura à a cima, chì hà un aquarium sanu cù maravigliosi animali marini. È pesci cù squame d'argentu è pinne longu è d'oru. È ci sò tante altre criature fora. È, ancu, cum'è studded cù ghjuvelli. E meduse, dendu tutti i culori di l'arcubalenu.
  Una zitella in cravatta rossa vola versu Veronica. Surpresa hà dumandatu:
  - Sò un adultu ?
  Veronica hà rispostu cù un surrisu :
  - Iè, perchè ?
  U Pioneer sgridò è rispose:
  - Nunda di bonu ! Sè vo site un adultu, allura l'iperdragonu vi purterà.
  Veronica fischiò.
  - Eh! È aghju pensatu chì tù era cumunisimu !
  A zitella cù a cravatta rossa annunziò tristemente, è rispose forte:
  - Avemu veramente cumunisimu ! I prudutti sò liberi, i beni sò liberi, assolutamente tuttu ci hè. Da console di ghjocu à caschi virtuali. - A zitella annunziò, è scuzzulò una pantofola trasparente, di cristallo, cinguettante. - Fighjate st'arburu.
  In verità, vicinu à l'edifiziu in a forma di quattru astri chì si stanu nantu à l'altri, un arbulu di quercia cù foglie d'oru hà crisciutu. È nantu à ellu criscenu torte, pasticci è diversi prudutti culinari. Cusì bellu è bellu.
  Veronica s'écria avec admiration :
  - Hè Fantasticu! Chì arbre...
  U pioniere annunziò è una torta apparsu in a so manu. A zitella cinguettava.
  - Pruvate ! Hè gustoso !
  Veronica inghiottì a dolce carne di a torta. U gustu era veramente cusì gentile, piacevule, cum'è s'ellu era una serra chì fiurisce in bocca. E quantu hè grande tuttu.
  Veronica ammette sinceramente:
  - Ùn aghju mai manghjatu nunda di megliu !
  U Pioneer surrisu, è scopre i so denti di perla, rispose in furia:
  - È di listessa manera, à l'età adulta, più precisamente, quandu si diventa adulescenti, l'iperdragonu divora. Questa hè precisamente a tragedia di u nostru grande populu !
  Veronica disse decisa, strinse i pugni e batteva i piedi nudi in aria :
  - Mi vinderaghju di u dragone ! Sò prontu à cummattiri !
  U pioniere chjappò i dita di a manu diritta. È una spada affilata apparsu in l'aria. Grande è scintillante. Tagliente, è a so lama brusgiava cum'è fatta di stelle.
  Veronica stese a manu. A spada hè andata da sola, è u guerrieru a strinse. Ella disse cun eccitazione:
  - Luttaraghju pè a Patria... Cù l"aiutu di Diu, per u populu !
  U pioniere hà rispostu in furia, è ancu emette scintille da i so denti di perla:
  - Ùn ci hè diu ! Quessi sò tutti i preghjudizii umani !
  Veronica suspirò assai.
  - Oh ! Di novu... È quì hè u regnu senza dei...
  A zitella rispose vigorosamente:
  Ùn avemu micca un regnu ! Avemu una demucrazia ! U sinatu è u cungressu guvernanu, è dui cunsuli, un zitellu è una zitella, sò eletti per un annu da tuttu u populu. - Pioneer hà sbattutu u so scarpa in u viotu, tantu ch"ellu ci era un sonu. Allora graccia. - U cumunismu hè u putere di u populu, è micca un cultu di un individuu cum'è Stalin !
  Veronica accunsentì in parte:
  - Stalin hà veramente permessu d'esse lodatu troppu ! Ci vole à esse almenu un pocu più modestu !
  U Pioneer hà scuzzulatu a so cravatta scarlatta è gridò, alzanu a manu diritta :
  - Pioneer hè sempre prontu ! Tuttaremu tutti i bovini !
  Veronica ùn pudia resiste à dumandà :
  - È quanti anni ai ?
  A zitella surrisu è rispose educatamente:
  - Dui centu vinticinque !
  Veronica fischiò è roteò l'ochji.
  - Iè ?
  A zitella fece una faccia seria è disse:
  Crescemu assai pianu ! Da a nascita à l'assorbimentu da u dragone, passanu pocu più di mille anni !
  Veronica urlò, sbattendo le sue ciglia nere e lussureggianti:
  - Hè cum'è a zitiddina eterna ! Cum'è in un conte di fata !
  Pioneer hà dettu tristemente:
  - Questu hè un conte di fata, solu assai terribili ... S'ellu ùn era micca u dragone, seremu in generale immurtali è ùn sapemu micca a vechja !
  Veronica hà dettu di manera puntuale:
  - U cumunisimu hè u regnu di a giuventù eterna !
  A zitella scuzzulò a so testa d'oru è cinguettava :
  "Avà per piacè cantateci qualcosa!" Per fà più divertente!
  Da tutti i lati, i zitelli cuminciaru à vulà à Veronica. Picciotti, fimmineddi, tutti belli, in vestiti eleganti. E suonu cù voci d'argentu, cusì piacevuli, è deliziosamente belli.
  - Canta un fiore ! Ùn vi vergognate ! Sò simplicemente maravigghiusu!
  È Veronica sbarcò nant"à u chjassu muvitu, è ballendu longu cù i so gammi nudi è graziosi, cù entusiasmu è magnificu à ghjucà a so voce, cantava ;
  Sò a figliola di a Patria di a luce è l'amore,
  A più bella ragazza di Komsomol ...
  Ancu se u Führer custruisci una valutazione di sangue,
  Calchì volta mi sentu aggradèvule !
  
  Eccu un seculu assai gloriosu di stalinismu,
  Quandu tuttu intornu brilla è scintilla...
  Un omu fieru stende e so ali -
  È Abele trionfa, Cainu hè andatu !
  
  A Russia hè a mo patria
  Ancu se qualchì volta mi sentu imbarazzatu ...
  È u Komsomol hè una sola famiglia,
  Benchè scalzi per andà longu u chjassu bruscamente !
  
  U fascismu attaccò a Patria,
  E zanne di stu cinghiale, furiosa, svelavanu i denti...
  Un napalm furioso versò da u celu,
  Ma Diu è u geniale Stalin sò cun noi !
  
  A Russia hè l'URSS Rossa,
  Grande patria putenti...
  In vano stende i so artigli, Signore,
  Di sicuru, camperemu sottu à u cumunisimu !
  
  Ancu se a grande guerra hè cuminciata,
  È assai sangue hè stata versata...
  Eccu un gran paese chì si torce,
  Da lacrime, conflagrazioni è gran dolore !
  
  Ma credu chì risuscitaremu a Patria,
  È alzaremu a bandiera sovietica sopra e stelle ...
  Sopra noi c'è un cherubino dalle ali d'oro,
  Grande, radiante Russia!
  
  Questa hè a mo patria
  Ùn ci hè nimu in tuttu l'universu, hè più bellu ...
  Ancu se u centesimu di Satana hè ghjuntu corre,
  A nostra fede si rafforzerà in queste soffrenze !
  
  Cum'è l'autoproclamatu Hitler hà fattu,
  Riiscìu à piglià l'Africa in una volta ...
  Induve u fascismu hà tanta forza
  Un'infezzione si sparghje in tutta a Terra!
  
  Hè quantu u Führer hà catturatu assai,
  È ùn misura mancu ...
  Chì un sciame di banditi hà creatu,
  Sopra à elli, una bandiera scarlatta vola un incubo !
  
  Tali frizzi sò forti avà,
  Ùn anu micca "Tigri", ma i tanki sò peggiu ...
  È culpisce Adolf cun un sniper in l'ochju -
  Dà i Nazis banche più forti !
  
  Ciò chì ùn pudemu micca fà, faremu scherzosamente,
  Ancu se ragazze scalze in u fretu ...
  Crescemu un zitellu assai forte,
  È una scarlatina, bella rosa !
  
  Même si l'ennemi s'efforce, précipitez-vous à Moscou,
  Ma e ragazze a pettu nudu si sò alzati...
  Colpiemu cù una mitragliatrice da una falce,
  I suldati sparanu i parenti !
  
  Faremu a Russia sopra tuttu,
  Un paese chì in l'universu di u Sole hè più bellu ...
  È ci sarà un successu cunvincente,
  A nostra fede crescerà più forte in l'Ortodossia !
  
  È crede à i morti, resuscitaremu e zitelle,
  Sia da u putere di Diu, o da u fiore di a scienza...
  Cunquisteremu e distese di l'universu,
  Senza tutti i ritardi, vile noia !
  
  Puderemu rinfriscà a Patria,
  Alzemu u tronu di Russia sopra e stelle...
  Tu sì u Führer à i baffi,
  Chì s'imagina senza e facette di u male cum'è u messia !
  
  Faremu a Patria cum'è un giganti,
  Chì succederà, cum'è un unicu monolitu ...
  A zitella s'arrizzò inseme nantu à u filu,
  Dopu tuttu, i cavalieri sò invincibili in battaglie!
  
  Salvà a grande Patria
  Allora vi riceverete una ricumpensa da Cristu ...
  L'Onniputente hè megliu rompe a guerra,
  Ancu s'è qualchì volta ci vole à cumbatte bravamente !
  
  In breve, e battaglie moriranu prestu,
  E battaglie è e perdite finiranu ...
  È i cavalieri sò grandi aquile,
  Dapoi a nascita tutti i suldati !
  Veronica girò a so spada in l'aria è pimpò u so pede nudu è graziosu nantu à a superficia di a strada, chì era spechju.
  A zitella hà indicatu cù un ochju à una guerriera femina da a Siconda Guerra Munniali. È ella disse cun un sorrisu tristu :
  - Anu digià pruvatu à distrughje u dragone ancu cù l'aiutu di cannoni hyperlaser di navi di battaglia grossi. Ùn pudete micca scunfighjalu cù una spada !
  Veronica annuì d'accordu.
  - Pensu di questu. Ebbè, quandu i Spartani si battevanu cù i Persiani, rispondenu modestamente: cummattiri in l'ombra !
  Un zitellu apparsu in shorts è una cravatta rossa. Il s'inclina devant Veronica et dit :
  - U nostru grande invitatu di u passatu. Quantu simu felici di accoglievi !
  Veronica rispose cù un suspiru :
  - Mentre l'iperdragonu ùn hè micca scunfittu, ùn hè micca abbastanza per rallegra. È pare chì ùn serà micca faciule da trattà !
  U zitellu hà suggeritu:
  Manghjemu prima è poi parlemu !
  L'altri figlioli apparsu - i picciotti è i zitelli, micca più vechji di quattordici anni.
  Eranu in vestiti intelligenti, ma parechji eranu scalzi è lampanu cù i tacchi nudi è tondi di i zitelli.
  U guerrieru era pusatu in un locu d'onore - una poltrona fatta d'oru è studded cù diamanti. È ancu dolce.
  In ogni casu, i zitelli pusonu cum'è nantu à i troni riali. È si cantavanu qualcosa di allegru:
  - Gloria à u bellu imperu di a zitiddina,
  Seremu assai belli forti ...
  Semu fatti di pasta putente,
  Populu di u grande, paese sacru !
  Ma tandu i piatti d'oru apparsu, è flottavanu in l'aria. Era assai bella è impressiunanti.
  È chì animali maravigliosi ci era. Per esempiu, un hibridu di ananas è capriolu, cignu è melone, è qualcosa altru assai gustoso è appetizing. Per esempiu, è cheesecakes cù banane è turchi. Tuttu quì hè assai gustoso è ancu cloying.
  Veronica manghjava nantu à e duie guance è cantava :
  - Ùn simu insetti patetici,
  Manghjendu tutti i boni!
  È a zitella piglierà è riderà. Inoltre, a zitella hà lampatu u pensamentu di ciò chì hè di campà in un mondu induve ùn sarete mai un adultu.
  A tavula s"allungava è ci era digià millaie di zitelli daretu. È nimu pare più vechja di quattordici anni. Parechje soprattuttu ragazze cù ghjuvelli da i più ricchi petri preziosi.
  À u listessu tempu, a maiò parte di i zitelli eranu scalzi, pò esse vistu chì in e cundizioni di l'eternu estiu hè trivially disgraziatu per caminari in scarpi.
  Inoltre, u pavimentu era cálido, ma micca in tuttu caldu, è camminendu nantu à ellu cù sole nudi si senti felicità.
  Veronica hà cuminciatu à devour un hibridu di un purcinu, date, un aranciu è un donut.
  È hè assai piacevule in u gustu, è in u toccu, è in l'aroma. Tuttu quì in stu mondu hè bellu è pare bellu. Cumu u cumunismu hè statu imaginatu in i cunti di fata nantu à un futuru futuristicu.
  Ancu s'è, sicuru, i tacchi nudi, tondi sò spessu assuciati cù a miseria, ci hè ancu una tale espressione - un vagabondo.
  Veronica hà manghjatu è pigliò un sorsu da una caraffa di platinu di vinu smeraldu. Stu vinu hà un gustu maravigghiusu chì u beie cum'è un cocktail dolce cù l'aroma di miele!
  È cantanu i rossignoli è l'acelli di u paradisu.
  Veronica si sentia sollevata è cantava:
  È a lotta cuntinueghja di novu
  È u core hè ansioso in u pettu ...
  U nostru mondu hè cusì ghjovanu
  Per sempre primavera avanti!
  Allora hà cuminciatu à manghjà cibi gustosi è fragranti di novu. Veronica pigliò ancu una forchetta d'oru cù i so pedi nudi è a filò, cantendu :
  - Sò a zitella più forte di u mondu,
  Da un etere assai cool cum'è u spaziu!
  U guerrieru hè assai attivu. È manghjate bè. Più precisamente, micca solu bè, ma assai appetizing è artsy. È hè un alimentu estremamente frescu è maravigliu.
  Veronica cantava:
  - Gloria à i tempi di u cumunismu,
  Crederemu sempre in a felicità ...
  Distrughjeremu u jugu di u fascismu,
  Credu chì u nostru sognu diventerà realtà!
  È quì u so pede nudu li ghjittava torna qualcosa di gustoso in gola. È questu hè una pusizione assai interessante.
  Una zitella di un futuru futuristicu hà dettu:
  - Manghjate assai sanu - significa chì site forte !
  Veronica hè d'accordu cù questu:
  - Sò assai forte !
  U zitellu hà dettu dubbitu:
  - Ùn ci vole à vantà !
  U membru di u Komsomol ridava.
  - Ma micca veramente ?
  U zitellu cinguettau :
  - È ancu di
  vantà, Kva, kva, kva, kva, kva, kva!
  Veronica s'écria :
  - Sò u più forte di u mondu !
  A zitella rimarcò cù un surrisu:
  - Ti vante di novu !
  Veronica hà tweetatu:
  - Possu fà tuttu, possu fà tuttu,
  Cù u vostru core caldu ...
  S'ellu ci vole à spazzà e muntagne,
  Ùn possu micca aiutà !
  È a zitella pigliò è mustrò a so lingua !
  U zitellu annunziu d'accordu.
  - Hè tù chì cumponi è agisce cool !
  A zitella suggerì:
  - È chì u nostru invitatu adultu mostra e so cumpetenze in l'affari militari !
  U zitellu accunsentì cun questu.
  - Lasciatelu vede ! Altrimenti, ella vole cummattiri un iperdragonu, ma ùn pò micca avè a forza per qualcosa di più simplice!
  Veronica rispose cù un suspiru :
  Ùn mi piace micca vantà, ma...
  Un picciottu di circa dodici anni batteva u pede nudu è abbaia :
  - Innò, ma ! Averete una lotta di pratica avà!
  A zitella Komsomol annunziu d'accordu:
  - Sò prontu !
  A zitella rimarcò cù un surrisu:
  - Avete da cumbatte cù u robot. È ùn hè micca cusì faciule!
  Veronica rispose bravamente:
  - Sò cum'è un pioniere - sempre prontu !
  U zitellu cantava cun piacè:
  È a lotta cuntinueghja di novu
  U focu di l'iperplasma hè in ebollizione...
  È Lenin hè cusì ghjovanu -
  Attaccà cù spade !
  A zitella hà currettu u zitellu:
  - Micca Lenin, ma a luce di e generazioni, è micca cù spade, ma cù un hyperblaster !
  U zitellu arrabbiatu disse:
  "Ùn pudete micca fà paura cù iperblasteri!"
  I zitelli s'arrizzò da a tavula, tutti i decemila à una volta. Quasi tutti anu stampatu i so pedi nudi mentre facianu cusì. È ella disse :
  - Elfaraya esce !
  È cusì trè volte...
  E poi ci era una magnifica grande, bionda di meli, cù musculi assai prominenti è in bikini. Idda avia pettu grossu, appena cupertu da una striscia fina di tela, è cosce lussureggianti è lussuose. A zitella avia a musculatura d'Ercules, è i musculi s'arricavavanu cum'è boli sottu à a so pelle abbronzata.
  A zitella eroe era quasi nuda è scalza, bella, ma troppu pumped up.
  Veronica, abbastanza alta è musculosa, era una testa più corta chè ella, è assai più stretta in e spalle. Dunque, quandu e zitelle s'arrizzò contru à l'altri, i zitelli cuminciaru à chjamà.
  Si sentenu grida :
  Scumemu ragazzi !
  È in più:
  - Ci scumemu !
  E duie ragazze avianu i so capelli scintillanti cum'è una foglia d'oru, è i so capelli eranu ligeramente arricciati.
  Elfaraya fece un cennu à u so cumpagnu è hà nutatu:
  - Sò un biorobot, è dunque ùn ti ammazzaraghju !
  Veronica hà rispostu cù un surrisu :
  - È sò un omu... È luttendu cun voi, cumpiendu u mo duvere !
  Elfaraya hà dettu:
  - Sii un adultu... Allora micca di stu mondu !
  Veronica rispose cù un suspiru :
  - È u mondu da quale ùn sò micca megliu chè questu !
  A zitella, arrabbiata, battò u so pede nudu è urdinò:
  - Cuminciamu a lotta ! Prestu l'iperdragonu tornerà per più vittime!
  Elfaraya annuì, è fece u primu affondu. Veronica s'inclina un pocu in daretu.
  E duie ragazze si fece l'ochju. Elfarai avia una spada grande è longa in e so mani. Li fece girare in giru cum'è una piuma. Veronica hà pruvatu à cuntrattaccà.
  È senza assai successu. U nemicu hè prestu. Inoltre, pareva ancu di ghjucà à u gattu è u tocu.
  Elfaraya s'affaccia è gratta l'spalla di Veronica, è a gratta cum'è una zampa di gattu.
  Allora ella disse :
  - Ùn site micca feritu !?
  Veronica rispose furiosamente :
  - Innò !
  È dinò attaccò u nemicu. U membru di u Komsomol era impegnatu in l'esgrima è hà avutu l'idea di cummattiri cù spade. Ma u so avversu hè più veloce è più forte.
  Tuttavia, hè un robot.
  Quì Elfaraya hà sbattutu di novu l'attaccu di Veronica, è di novu graffiò a zitella nantu à u pettu. U sangue hà versatu più.
  Veronica hà pruvatu à scaccià a polvera in l'ochji di u biorobot cù i so pedi nudi, ma senza assai successu.
  Komsomolskaya Pravda hà dettu:
  - È era difficiule cù i nazisti !
  Elfaraya hà graffiatu di novu cù a so spada, facemu un attaccu di fulmine è pierce a pelle nantu à a so spalla, hà publicatu:
  - Oghje, signori, facemu a storia,
  Facemu barricate, è dumani crematori !
  Veronica sustene a canzone cù u so attaccu furioso:
  - Custruemu un mondu novu, è nighemu u passatu,
  Elevatu à u tronu - ridiculu è vulgari!
  Elfaraya fece un'altra affonda, sta volta picchiendu Veronica nantu à a so gamba nuda è cinguendu:
  - Vi ferite ?
  Veronica hà dettu:
  - S'è tù ùn fussi un robot, mi cunsidereraghju questu una burla !
  È a zitella Komsomol in furia hà purtatu una seria sana di colpi cù spade. È a so spada lampava cum'è l'ale di una farfalla.
  Ma Elfaraya hà tagliatu in daretu, catturà in u trafficu chì vene. U bra in u pettu di Veronica hè statu tagliatu. È i capezzoli scarlatti di u membru di Komsomol sò stati esposti.
  Veronica ebbe vergogna e ruggise:
  - Diavule!
  A zitella biorobot cantava:
  Ùn site micca un anghjulu, ma per mè, ma per mè,
  Siete divintatu un santu !
  Ùn site micca un anghjulu, ma aghju vistu, ma aghju vistu,
  A vostra luce ùn hè micca terrena !
  Veronica, brandiscendu e so spade, u so torse nu scintillante di sudore cum'è oliatu, è rugia :
  - Solu in u celu solu l'anghjuli sanu chì u biorobot aspetta !
  
  NOVA AVVENTURE DI ROBUR THE CONQUERER
  ANNUTAZIONE
  Robur u Conquistatore, inseme cù duie ragazze affascinanti, crea un apparatu universale, chì hè diventatu un'arma assai putente. Chì aspetta l'umanità avà ? Robur vole u putere nantu à u mondu!
  . CAPITOLU #1
  Robur u Conquistatore hè statu severamente stunatu da un fulmine. Ma ùn hè micca mortu. U so apparatu universale hè statu ghjittatu nantu à a terra. È ancu s'ellu si ferisce, ci era sempre a pussibilità di riparallu.
  È a squadra sparì per qualchì tempu in i Stati Uniti, è cercava diverse parti per u dispusitivu.
  In America, apparentemente, anu cunsideratu chì Robur era mortu, soprattuttu da quandu un tistimone di a polizia hà sopravvissutu, chì hà cunfirmatu chì u dispusitivu hè statu culpitu da u lampu.
  E prestu principia a Guerra Russo-Giapponese. I Stati Uniti anu avutu relazioni cummerciale cù a Russia, ma a stampa demucratica ùn hà micca piaciutu l'imperu autocraticu.
  Di sicuru, in Russia, u zar avia piena putenza: esecutivu, legislativu è ghjudiziariu. È u publicu prugressivu vulia un parlamentu è a libertà di parolla è di cuscenza.
  Allora i Stati Uniti si rallegravanu di a scunfitta di a Russia zarista ... È à a fine, una pace hè stata firmata chì hà cambiatu l'equilibriu di u putere in l'Oceanu Pacificu.
  È Robur hà perfezionatu a vittura ... L'hà fattu cù pruprietà maravigghiusu.
  Capace micca solu di spustà nantu à a terra, l'acqua, sottu à l'acqua è in l'aria, ma in dui elementi più: spaziu è sottu terra.
  E postu chì u benessiri di u pianeta Terra ùn era micca di interessu à Romulus, volò à a luna.
  C"eranu duie zitelle in a carruccia cun ellu : Albina è Alvina. L'apparechju di Robur scivolava nantu à a superficia di u spaziu. Era chjuca, ma usava l'energia di a fusione termonucleare, quandu l'idrogenu era cunvertitu in heliu.
  À u stessu tempu, durante u volu, un campu semi-spaziale hè statu creatu intornu à a macchina è puderia penetrà à traversu i rivestimenti più duru.
  Robur volava, accarezzandu u ghjinochju di a zitella... È à u listessu tempu pensava. Hà parechji anni. "Albatross" hè statu creatu in quelli ghjorni, quandu l'industria di l'aeronautica era ghjustu emerge in l'anni ottanta di u seculu passatu. Robur avia già più di quarant'anni allora. Hà fattu un aviò chì ùn hà micca uguali in a storia vera di u XXI seculu, per esempiu, in quantu à a durata di u volu. True, a so vitezza hè solu un record per u so tempu.
  Allora hà sappiutu di creà qualcosa cumpletamente super .... È sorprende u mondu sanu. È à a fine, dà qualcosa di fantasticu in generale.
  Ma voi stessu avete digià più di sessant'anni è hè tristu. Si pò vede chì Romulus hè invechja.
  Saria desideratu, sicuru, di vultà a ghjuventù. Ma cumu per ottene questu?
  In un libru anticu, Robur hà lettu chì ci hè una petra cusì nantu à a luna chì toccu pò restituverà a ghjuventù à ogni corpu.
  Avà, si scivola à traversu l'aspiratore. Albina, ancu una scientifica femina, hà attivatu un cercatore di direzzione speciale per catturà a radiazione di a petra. A donna bionda rimarcò cun disgustu:
  "A vechjaia mi fa paura ancu!"
  Robur annuì d'accordu.
  - Hè orribile ! Ùn ci hè micca prima freschezza è vivacità, è u sonnu ùn vi rinfresce micca in una manera di ghjuventù, è u vostru capu ferite più è più spessu.
  Alvin annuì cun un suspiru.
  - Ùn simu ancu più ghjovani, ancu s"è simu grandi. È a pussibilità di ottene e vechje ragazze hè cusì spaventosa!
  È i dui inventori chjappà u metallu cù i so tacchi.
  Ma a luna si avvicinava. È l'apparechju di Robur era à l'altitudine di a velocità.
  A gravità di a Terra hè stata osservata in ellu. È chì, sicuru, hè grande.
  Albina hà dettu:
  - Ùn ci hè aria nantu à a luna !
  Robur disse cun un surrisu:
  - Avemu boni vestiti. Inoltre, a petra di luna si trova in u centru stessu di u satellitu. È ùn hè micca cusì faciule per ottene. Ma u nostru dispusitivu hè furtunatamente unicu.
  Alvin hà dettu:
  - È simu ancu implicati in a so creazione ! Ti ricordi cumu l'avemu sviluppatu?
  Albina hà aghjustatu di vuluntà:
  - In particulare a fusione termonucleare di l'idrogenu - quandu a macchina funziona solu nantu à l'acqua è per un tempu assai longu!
  Robur annuì u so capu grisgiu.
  - Iè, i mo travagliadori, avemu criatu un apparatu universale chì era centinaie d'anni avanti à u so tempu. Ma questu ùn hè micca abbastanza! Dopu avè ricevutu u rigalu di a ghjuventù, avemu qualcosa da fà nantu à a Terra !
  Alvina ridacchia e rimarca:
  - Avemu da piglià u putere nantu à u mondu !
  Albina haussa les épaules d'un air douteux, avec ses épaules larges et non féminines :
  - Hè una bona idea, ma una, ancu una macchina cusì perfetta ùn hè micca abbastanza - avete bisognu di creà un esercitu tutale!
  Robert hà dettu:
  - Un campu a mità di u spaziu capaci di passà per ogni materia pò ancu generà un laser putente chì taglia ancu i navi di battaglia. Allora simu capaci di fà una forza seria.
  Alvina cinguettava, scoprendo i denti:
  - Laser d'impattu, putenza infernale,
  Pò superà ogni avversità!
  Avà a Luna hè diventata a dimensione di un bacinu nantu à u screnu, è cuntinuò à cresce. I crateri è i mari di a luna eranu visibili. A so superficia hè grisa è scintillante à u stessu tempu.
  Albina si sfilò u so stivale, espunendu u so pede nudu, cisellatu. E so dite si movevanu è un mazzu di carte apparsu in elli.
  A bellezza suggerita:
  - Ghjuchemu ?
  Alvina ridacchia e rispose:
  - Pudete ancu pruvà ! Saria un ghjocu interessante!
  Robur rimarcò aggressivamente:
  - Ùn hè bonu di ghjucà à carte ! Forse pudemu spinà qualcosa di più interessante?
  Albina alzò le spalle e rispose :
  - È chì suggerite ? Forse i scacchi ?
  Robur annuì.
  - Questu hè un ghjocu di grandi menti. Chì pudemu pruvà?
  Alvin hà rispostu:
  - In generale, ci hè pocu tempu, sbarcheremu prestu nantu à a luna. Forse hè megliu, veramente, scambiemu rapidamente e carte.
  Robur accunsentì:
  - Ùn ricunnoscu micca u blitz ! I scacchi deve esse ghjucatu pensativamente. Allora carte megliu!
  Albina cuminciò à mischjà u ponte cù i so diti nudi di gammi cesellati. Allora hà distribuitu e carte. Romulus hà ricevutu un trump sei è hà cuminciatu à andà prima. U ghjocu hà cuminciatu... Riiscì à ghjucà solu un paru di partiti. U primu hà finitu in parità, è a seconda Albina era in u fretu. Da quale a zitella era assai offesa è cantava:
  - Carte per u colazione, carte per u pranzu,
  Carte per a cena, questu hè tuttu u sicretu !
  Robur rimarcò cun un surrisu:
  - Sfurtunatu in carte - furtunatu in amore!
  In questu, in generale, tuttu hè finitu. U dispusitivu toccu a superficia è sbarcò fermamente nantu à a luna. Avà anu da diventà i primi astronauti in a storia di l'umanità à toccu a superficia di u satellitu di a terra.
  Di sicuru, e zitelle vulianu veramente andà scalu, ma u vacuum dicta e so propiu lege. Allora ùn eranu micca troppu disposti à mette in costume spaziale.
  Robur era ancu in un vestitu spaziale. Si sentia assai cunfidendu.
  Eccu sò nantu à a superficia di a luna. Camminavanu pianu pianu. E anu saltatu subitu - a gravità nantu à a luna hè assai menu di u pianeta Terra.
  Robur hà dettu cun satisfaczione:
  Semu i primi persone nantu à a luna ! Chì maraviglia !
  Albina cantava cù un surrisu :
  - Luna, luna - fiori, fiori,
  Tutti avemu fiducia cù l'amore -
  Speranze è sogni ! Speranze è sogni !
  Alvina rimarcò cù un surrisu :
  - Pudemu fà tuttu, è ancu volatu à a luna !
  A triade hà stomped in a superficia di a luna è ancu pruvatu à saltà. I salti eranu longu. È quandu falà, a cascata hè cum'è in un sognu.
  Certamente pare bella.
  Robur cantava:
  - Hè bè d'esse nantu à a luna,
  In questa terra fabulosa!
  Albina rimarcò logicamente:
  - Hè bonu nantu à a Luna, perchè simu i primi. Ma in realtà ùn ci hè nè fiori, nè erba, nè celu turchinu. Chì ùn hè micca troppu grande.
  Alvina accunsentì à questu, stampendu u so taccu nantu à a sabbia. Allora hè stata lampata.
  A zitella ringhiò :
  - Ùn hè micca u megliu quandu ci hè sabbia è crateri intornu !
  Robur sorrise è disse:
  - Truvate u megliu in u peghju, è micca viciversa! È quì à a so manera, devi dì perfettamente!
  Albina hè d'accordu cù questu:
  - Iè, hè abbastanza bè à a so manera ! Ma ... a vita morta ùn hè dolce !
  Alvina hà currettu u so cumpagnu:
  - Ùn ci hè nunda di vita !
  Robur hà fattu uni pochi di salti più. Allora si stete nantu à a so testa è marchjava nantu à e so mani. Evidentemente li piacia assai. Ma ùn hè micca un zitellu. Hà più di sessant'anni. È camminendu nantu à e vostre mani per un bellu pezzu hè indignu è stancu. Vogliu qualcosa di diversu - più praticu.
  Robur disse enfaticamente:
  - Basta ! Avà vulemu à u centru stessu di a Luna è toccu a petra chì dà eterna ghjuventù !
  Les deux filles s'écrièrent à l'unisson :
  - Di sicuru, vulemu ! Vulemu eterna ghjuventù !
  È cusì a triade corse à a so vittura maravigliosa, chì pareva un squalu barracuda, cù roti, chì, però, eranu retractable.
  E poi e zitelle è un anzianu saltavanu in questu apparatu. L'anu fattu assai bè.
  Eppuru, sicuru, a luna hè ancu grande. È avà era un viaghju ancu più eccitante à l'internu.
  Robur, à pusà à a rota di a so stravaga macchina, cantò :
  - U zitellu vede una mitragliatrice in i so sogni -
  Dopu tuttu, u tank hè più bellu per ellu cà a Limousine ...
  Da a nascita, stu allinamentu hè chjaru,
  Chì a sola forza vince in u mondu !
  È tandu u campu semi-spaziale hè stata attivata, è una macchina chì s'assumiglia à un barracuda si precipitò in a prufundità di a luna, alluntanendu a superficia di u pianeta.
  L'apparechju hà inizialmente scuzzulatu, è dopu hà cuminciatu à andà più in fondu in a terra lunare.
  Ci hè menu scuzzulate di vittura. E poi si calmò cumplettamente, è andò in a prufundità cum'è un clockwork.
  Albina hà tweetatu:
  - Passeremu ogni muntagna,
  Ogni collu - vulteremu!
  Alvina hà prontamente cunfirmatu questu:
  - Di sicuru ci vulteremu, pruveremu !
  È a zitella si calzò i stivali. U so cumpagnu hà seguitatu.
  È mentre Robur era à u timone, e zitelle cuminciaru à ghjucà à carte trà elli.
  L'anu fattu cù l'aiutu di i pedi nudi, è assai energicu. Anu ghjucatu, lanciavanu carte è si battevanu.
  Ma prestu si sò stanchi. È e zitelle decisu di ghjucà à scacchi. In verità, ghjucà carte unu à unu ùn hè micca assai interessante. Ma in scacchi, sicuru - hè super.
  Albina hà dettu cù un surrisu :
  - Chess 0 hè un ghjocu per intellettuali!
  Alvin hè d'accordu cù questu:
  - Ben intesu! Semu a più alta elite intellettuale !
  Albina annuì. È i so pedi nudi tiravanu una buttiglia di champagne da l'armadiu. A zitella hà unscrewed the cork, è hà liberatu un magnificu jet. Hè stata colpita in faccia. È sguassate a bella è sempre fresca faccia di a zitella.
  U scientist bionda lamentò:
  - Ùn hè micca pruduttivu !
  Alvin hè d'accordu cù questu:
  - Hè assai stupidu di chjappà cusì !
  Albina pigliò a figura nera cù e so dite nude è a mosse. Hè un ghjocu interessante. I dui lati ghjucanu prestu. E cuminciò a cumplicazione mutuale di i figuri. È tuttu hè vinutu à simplificà. E poi un sorte.
  E zitelle si pusonu per un pezzu nantu à u tavulinu viotu.
  Allora i figuri sò stati posti di novu.
  Sta volta Albina hà ghjucatu cù pezzi bianchi. U so avversariu hà ghjucatu à a Difesa Indiana di u Rè, è a Variazione Zemish hè nata. I bianchi attaccavanu u rè. Albina hà ancu donatu una figura. Ma ùn ci era micca vittoria.
  Un altru sorte...
  E zitelle si strinsenu a manu.
  Tandu Albina hà decisu di cantà, a so voce era piena di sonu, è assai succosa, è i so pedi nudi sbattevanu mentre cantava ;
  Spaziu dipintu in una luce scura è cupa,
  È e stelle di ghiacciu s'affaccavanu in e so orbite...
  Vogliu l'amore, in risposta sentu micca,
  I cori di e zitelle sò frantumati !
  
  Ci piace à luttà assai bravamente,
  A lotta assai feroce per a Patria ...
  Passemu di novu a prova di curaggiu,
  Sò un cavaliere di u mondu - micca cù l'anima di un buffone !
  
  Quandu avemu schiacciatu a Wehrmacht,
  E ragazze si battevanu bravamente vicinu à Mosca ...
  Repulse un sciame di horde marroni,
  Ancu l'inimicu hè in relazione cù Satanassu!
  
  Semu ragazze scalze nantu à una neve,
  ùn diventate micca un avversariu sapete avè paura ...
  È cù a forchetta di un fascista ghjustu in latu,
  Dopu avè cullatu, i giganti in una pila da a pelle di u satchel!
  
  Ma chì hè u nostru curagiu in tuttu,
  Quandu Mercuriu hè statu misuratu cù i pedi ....
  Qualchissia chì ci precipiterà romperà,
  Ùn calpestate micca u bordu, cari stivali !
  
  Chì a Terra Russa sia famosa,
  Avemu dimustratu à e persone a strada di l'universu ...
  e persone di u mondu sò tutte una famiglia -
  Videremu prestu u cumunisimu !
  
  Iè, pudete crede, o almenu ùn crede micca,
  Ma l'omu hè natu una criatura forte...
  A bestia ùn vincerà micca a nostra amicizia,
  Dopu tuttu, crede chì i nemici sò impotenti contr'à noi!
  
  In nome di a nostra Patria, santa,
  Luttaraghju ogni male...
  Una zitella corre scalza in a neve
  ùn ci hè mancu un pensamentu di rende vile !
  
  Semu milioni di cumbattenti feroci,
  Chì sò uniti in battaglia...
  Glorifichemu a fede di i babbi è di i babbi,
  Dopu tuttu, e ragazze in battaglie sò invincibili!
  
  Svarog ci hà datu u più forte in battaglia,
  Disse chì e ragazze si battevanu furiosamente...
  Chì l'ideale di Diu si avvera
  È quandu vincite, sparte cù l'orfanu !
  
  Chì u nostru sia in gloria, crede in Russia,
  Chi si batte senza paura...
  Lotta per a Patria è ùn avè paura,
  Ancu tutta a cammisa hè impregnata di sangue !
  
  Iè, ùn ci hè dubbitu - spazzeremu tutti i nemici,
  Semu nati per avè una tribù di giganti...
  Sottu a bandiera cù un calicoru tricolore rossu,
  Chì a ghjente sia unita in l'eternità !
  
  Quì vene una nova era
  Spazi aperti à e persone di u spaziu ...
  Certi insetti batte sfacciatamente,
  Partendu à l'infernu cù a stupidità, parlate !
  
  Iè, una persona ùn crede micca in un pidocchio,
  È quellu chì hè sempre natu per vince...
  Dunque, gloriosu stemma ùn tremi,
  Ancu s'è u nemicu hè andatu in furia!
  
  Ùn cederemu micca à l'avversariu,
  Micca in a Terra, mancu in u celu turchinu...
  Scrivite i picciotti in un quaderno,
  Chì a nave stellare scollarà cum'è un cignu friddu !
  
  Chì difenderemu a Terra assai bravamente,
  Sapete chì simu ragazze valenti...
  Eccu, u cherubino stende e so ali,
  Una granata li hè lanciata !
  
  Innò, e ragazze ùn saranu mai spazzate,
  Ùn ci metteranu micca in ghjinochji...
  Cum'è prima di Hitler Kaput,
  Cusì serà a gioia di e generazioni in gloria !
  
  In breve, volaremu à a stella,
  È seremu in u mondu di Virgo, Orion ...
  I sogni grandi diventanu realtà
  Custruiremu un ordine glorioso è novu!
  
  È crede chì u tempu vene prestu
  Quandu quelli chì sò morti in battaglia sò risuscitati...
  A vittoria apre un contu infinitu,
  Quellu chì hè u più pulitu in a lotta riceverà un premiu!
  
  Cunnoscu a ghjente in u mondu, cunciliaremu,
  Unu: arabi, indù è ortodossi...
  Tuttu sarà illuminatu da u Signore Onnipotente,
  È u nostru destinu, sicuru, serà gloriosu !
  
  Chì a felicità aspittà tutte e persone davanti,
  È eternità in gioia gloriosa per sempre...
  I fallimenti è i zeri finiranu,
  È guarì i debuli, i storpi !
  
  Quì serà a felicità per a ghjente per seculi,
  Ancu se miliardi d'anni passanu in gloria...
  Dopu tuttu, u putere di a mente di e persone hè forte,
  Semu nati in una putenza spaziale !
  
  Cunquisteremu l'universu scherzosamente,
  Aumenteremu e galassie di a pista finu à a fine ...
  Passemu per u vacu in amore, torcendu,
  Lode à Diu Ghjesù Nome!
  
  È noi stessi creeremu stelle à una volta,
  Custruemu cità parsecs longu...
  U cacciadore prestu diventerà un ghjocu,
  È sopratuttu ch'ellu ci sia ghjente !
  Albina canta tutta a puesia, è Alvina a ripigliò cù a so voce sonora. E e ragazze eranu estremamente divertenti è chic.
  Allora e zitelli ghjucanu u terzu ghjocu di scacchi. È cuminciaru à ghjucà più penseru.
  Alvina hà ghjucatu cù i bianchi è cercava movimenti difficili. Albina hà ancu battutu.
  E duie zitelle s'inchinavanu nantu à u tavulinu, è guasgi si scontranu in fronte è nasu.
  U ghjocu era nantu. È Robur, intantu, avvicinava a so fabulosa vittura più vicinu à u centru di a luna. U prugressu in terra hè maravigliu. In fatti, questu pò esse valutatu cum'è un miraculu. Ma ùn ci hè vita nantu à a luna. È questu hè problematicu.
  Robur guidò a vittura è pinsava. In particulare se Diu? È s'ellu ci hè, chì hè ? Hè veramente u listessu cum'è in a Bibbia o diversu? Robur alzò le spalle.
  Hà avutu una zitiddina difficiuli è hà finitu in un stabilimentu correctionale per minori. Ma nunda hà sopravvissutu è addivintò ancu u capimachja.
  È dopu avè fattu a capitale iniziale, hà ritruvatu da un banditu à un omu d'affari. È questu hè diventatu u so novu campu di attività.
  Allora Robur s'interessa à l'aviazione. È hà scontru dui zitelli allora - Albina è Alvina. È sò stati capaci di fà un aviò unicu. Chì volava è avia una grande riserva di putenza.
  Sta grande scuperta.
  Hà ancu guidatu dui prufessori da i Stati Uniti nantu à u so Pioneer. True, anu agitu male, fughjenu è ancu dannatu a vittura. Ma ùn li hà micca pardunatu.
  Tandu, un pocu di più volò... U tempu passava.... Albina è Alvina vulianu creà una vittura chì puderia vulà, guidà è natà. È questu hè statu fattu.
  Robur era digià principiatu à pensà à u putere nantu à u mondu ... Ancu s'ellu, sicuru, un apparatu ùn cunquistà u mondu.
  Ma sicuru, cum'è Robur hà cridutu, l'unificazione di l'umanità seria bona. E guerre si fermavanu, a fame sparissi, è altri prublemi seranu solu risolti.
  Ma cumu unisce a ghjente senza una altra grande guerra? Questu hè veramente u prublema.
  Robur ùn vulia micca tumbà a ghjente, ma ancu un dittatore mundiale, vulia veramente diventà. Eccu una cuntradizzione è un dilema difficiule. È tandu, sicuru, ci eranu pinsamenti nantu à Diu - esisti?
  Robur ùn sapia micca questu, cum'è apparentemente assai persone ùn sapianu micca questu. Più precisamente, quasi tuttu. È se u Papa era un ateu, questu ùn sorprenderia micca troppu Robur.
  L'argumentu principalu contru l'esistenza di Diu hè l'abbundanza di u male è l'inghjustizia in u mondu. È se Diu permette u male è u soffrenu di miliardi di persone, perchè? Li manca o forza o amore ? Tuttavia, perchè, se u Creatore di l'Universu esiste, deve esse a perfezione?
  O forse viceversa ? A creazione hè un riflessu di u caratteru di u Creatore, è hè imperfettu perchè Diu stessu ùn hè micca perfettu.
  In ogni casu, quandu, per esempiu, avete un mal di denti, allora site prontu à cullà u muru è maledicà u mondu sanu, è Diu, chì hà inventatu una cosa disgusting cum'è caries! Iè, ùn ci hè micca tempu per gioia in a vita. In ogni casu, in a vechja, assai ferite diverse attaccanu una persona.
  È ùn hè micca u peghju. Pigliate, per esempiu, u cancer? Hè veramente peghju chè a pesta. Cumu a ghjente pò esse intimidata cusì?
  È ancu peghju hè a vechja. Hè ciò chì Robur avia più paura. Pare esse sanu è ancu forte.
  Ma qualcosa hè cambiatu annantu à l'anni. E, per esempiu, u sonnu ùn hè più rinfrescante in modu ghjovanu è vi stancu più veloce. Affetta a resistenza è a velocità. E donne ùn sò micca cusì attraenti.
  Micca cum'è in a mo ghjuventù. O ancu à a ghjovana età. Avete invechjate, è hè assai male.
  Una di e manifestazioni più dispiacenti di a vechjaia hè cambiamenti esterni, in particulari arrughe è capelli grisgi, è ancu l'apparizione di calvi. È questu hè ancu dispiacevule. È u stomacu cumencia à cresce malgradu a furmazione. È a forza in tè ùn bolle più cum'è un vulcanu.
  Albina è Alvina sò più ghjovani, ma sò digià quarant'anni. E e ragazze sò assai cumplessu nantu à a so apparenza. Puru sguardu è trenta ùn dà. Ma ovviamente a paura di diventà vechji.
  È questu li dispiace assai... D'altronde, Albina avia mal di denti, è ci vole à mette un riempimentu. È cù un riempimentu, u dente prima o dopu colapsà cumplitamenti.
  Iè, hè tristu per e ragazze.
  È a petra di luna hè capaci di restituverà a ghjuventù. È, forse, per sempre !
  È questu hè grande. Soprattuttu s'è vo site murtale, ùn ci hè nisuna ragione per cunquistà u mondu. Dopu à a vostra morte, si cascarà di novu. È questu hè cumu pudete stabilisce eterna, stabile, durabile è diretta per u benefiziu di a gestione di e persone. Robur vulia l'immortalità micca solu per ellu stessu, ma ancu per l'umanità. Allora chì guadagna forza è stabilità, è à u stessu tempu si sviluppa dinamicamente è i navi spaziali volanu per cunquistà altri mondi fora di u sistema solare.
  L'umanità prima o poi dominarà l'energia termonucleare è creà una bomba putente. È se esistenu diversi paesi in questu tempu, questu pò purtà à una guerra nucleare è a sparizione di l'umanità.
  Dunque un guvernu unificatu hè necessariu. È questu hè a salvezza di e persone ...
  L'urdinatore hà publicatu un avvisu - si avvicinanu à u centru di a luna, cusì u mira hè assai vicinu.
  . CAPITOLU #2
  È in u centru stessu di a luna hè un cuntainer cavu. È in ellu, cum'è un zaffiro, una petra preziosa, a dimensione di una anguria, scintilla. Hè assai bella, cù parechje facet.
  È capace di dà eterna ghjuventù à quellu chì tocca. True, pruvate d'arrivà à u centru di a luna. Cum'è se i maghi ammucciavanu tesori in a prufundità di u satellitu di a Terra.
  Eccu u maravigliu apparatu di Robur hà vintu u solidu di a Luna è andò à u centru.
  L'ingravidenza rignava quì, ma in l'apparechju di un geniu di i Stati Uniti, a gravità artificiale.
  Ma quandu a triade sbulicò fora di l'apparechju, si trovanu in l'absenza completa di gravità in u centru stessu di a luna.
  È flottavanu in l'aria chì era in stu cuntinuu.
  Albina s'écria :
  - Chì bella petra ! Solu un miraculu !
  Alvin hà dettu:
  - Iè bellu ! È cumu pudemu avè a giuventù eterna avà ?
  Robur hà rispostu cun fiducia:
  - Avete bisognu di caccià i guanti è aghjunghje e duie palme è mantene per un minutu. L'energia di a ghjuventù entre in noi, è diventeremu per sempre ghjovani !
  Albina fischiò :
  - Wow ! Cusì simplice!
  Alvina hà logicamente nutatu:
  - È tuttu hè ingeniosamente simplice ! Solu a mediocrita complica tuttu !
  Robur annuì.
  - Ci hè caldu quì ! Ùn congelate micca e vostre mani. Togliemu i nostri guanti.
  È u grande scientist hà cuminciatu à caccià i so guanti. E zitelle u seguitanu. E bellezze anu mani cusì dilicate, è à u stessu tempu bronzate, cù unghie longu è scarlatina.
  Alvina hà tweetatu:
  - Oh, e nostre mani, mani travagliate !
  Albina aghjunse à l'unison :
  - È noi e ragazze simu i più cool !
  Robur era u primu à mette e so mani nantu à a petra. Un omu putente è anzianu disse cun piacè:
  - Hè tantu caldu !
  Tandu Albina è Alvina ci mettenu ancu e mani. E zitelle si congelavanu, sintendu calore è energia chì entravanu in elli.
  Robur s'appesa, ancu ellu, sentia piacevule scariche elettriche trapassà ellu. È era, dicemu, grande. È po vide chì e zitelle tremavanu ancu. È si sentenu.
  Robur tinia a lingua. Un paru di denti mancavanu, ma avà sò digià cuminciatu à cresce. È a pelle nantu à e mani di un omu, ghjustu davanti à i so ochji, diventa più tenera è micca cusì aspra.
  A so faccia ùn si vede, ma Albina hà digià esclamatu :
  - Cartuccia i vostri capelli grigi sparisce !
  Robur annuì.
  - L'aspittava ! Ma u rejuvenimentu ùn hè micca cusì notu nantu à voi ragazze - avete digià vede super!
  Albina cantava cun piacè :
  - O zitiddina, zitiddina, induve site in fretta,
  O zitiddina, zitiddina, induva voli !
  Alvina cuntinueghja a canzone:
  - Ùn aghju micca abbastanza ghjucatu cun voi,
  A zitella hè diventata scalza è fresca !
  Albina ridacchiava.
  - È u to Romulus hà digià persu a barba !
  U geniu inventore annunziò.
  - Barba ? Hè abbastanza allora ?
  È pruvò à caccià e mani da a petra chì dà ghjuventù. Ma ùn era micca quì.
  È appiccicavanu bè i so palmi.
  Robur ringhiò:
  - Chì ghjè stu?
  Albina è Alvina si sbattevanu ancu... Di colpu, i corpi di e zitelle grandi è alte cuminciaru à strincà.
  È gridavanu in fastidiu.
  Sentu chì u so grande corpu di un omu altu, quasi dui metri, hà cuminciatu à sminuisce è Robur.
  È questu l'hà cunfusu. U ghjovanu ghjovanu frescu si strinse più forte. Ma ancu, ùn pudia scappà. E zitelle ùn pudianu scappà ancu.
  È sò digià diminuite significativamente.
  Albina hà ancu ruttutu :
  - Cascà in a zitiddina ùn significa micca fà ghjovanu !
  Alvina hà aghjustatu assai:
  - Più ghjovanu in corpu, ùn serà micca un zitellu in mente !
  Robur sentì chì u vestitu li pendava cum'è un saccu. Hè diminuitu abbastanza significativamente.
  E zitelle sò diventate zitelli, è avà ponu esse datu deci anni. Fortunatamente, u prucessu di riduzzione hè firmatu. È avà tutte e trè figure eranu cù vestiti spaziali cadenti è corpi chjuchi.
  Tuttavia, Robur hà finalmente sbulicatu e so mani è volò in l'aria. Dui picciotti si sò ancu sbulicati è giranu.
  Albina s'écria :
  - Riturnemu ! È si precipitò à u dispusitivu in a forma di un squalu.
  Robur galopava ancu quì, è Alvina u seguitava.
  A maiò parte di tuttu, vulianu scaccià i so vestiti spaziali è fighjà si in u specchiu.
  È quì sò dentru. Ùn hè micca pussibule di caccià immediatamente i vestiti spaziali. È mi tremanu e mani.
  Ma infine i caschi sò spenti, è cun elli u restu.
  Avà pudete vede, Robur, chì e ragazze alte sò diventate ragazze. È hè un inventore brillanti.
  Robur guardò u specchiu. È hà vistu davanti à ellu un picciottu musculu cù una altezza di quarantacinque metri. Solu un zitellu, abbronzatu è scalzu, cum'è Robur era statu à deci anni. Hè chì i musculi sò più prominenti di a zitiddina. È u musu hè cusì caru è capricciosu.
  Albina ridacchiava.
  - Avà sì un zitellu Robur !
  Alvina hà aghjustatu cù una risata:
  - Picciottu tiranu !
  Albina surrisa carnivora :
  - Un zitellu scalzu guvernerà u pianeta Terra !
  Robur maledicò:
  - E tu quale sì ? Girls ! Vulete esse cusì ?
  Albina fece un suspiru :
  - Iè, questu hè un soprattuttu chjaru ! Ma va bè, hà i so vantaghji !
  Alvina rimarcò irritata:
  - Qualcosa di più ùn vecu ! Avà ci farà male per fà l'amore à l'omi. A ghjuventù hè bona, ma a zitiddina hà assai prublemi
  Robur ringhiò, o piuttosto squittiò:
  - Ma hè ancu peghju per mè ! Chì donna vulia amore cun mè?
  Albina ridacchia e rispose :
  - Iè, cù una cosa cusì chjuca, e donne ùn anu micca bisognu di voi. È solu cum'è figliolu!
  Robur strinse u pugnu.
  Seraghju u so babbu. U veru babbu di tuttu u pianeta Terra!
  Alvina hà osservatu aggressivamente, battendu u so pede nudu è infantile:
  - Crescerete è diventate babbu, crescerete più sàviu !
  Albina rimarcò cù un surrisu :
  O ùn crescerete micca! A zitiddina serà per sempre !
  Robur urlò:
  - Restemu zitelli per sempre,
  Solu l'anni cambianu!
  È in fastidiu, hà ancu stomped, un pede zitilu, nudu. Chjaramente i so vestiti eranu cascati, è avà site nudu. A menu chì l'avvolgi intornu à a tela di i fianchi.
  Robur si senti ingannatu, è cum'è arrubbatu. Invece di rejuvenation, cascò in a zitiddina.
  In fatti, mi sentu assai fisicu. È ci era u spiritu altu. Vuliu veramente ride è saltà.
  Ma, sicuru, ùn s'aspittava micca. Inoltre, ùn hè micca piacevule per perdiri un altu, quasi dui metri d'altitudine, quandu caminate in a folla è si pò vede luntanu.
  Invece, sì avà un tipu di scammer. È ùn hè micca u megliu. Ma da l'altra banda, site pienu di energia.
  Cum'è Engels hà dettu: esse determina a cuscenza. È u corpu di u zitellu suppresse a tristezza è certamenti sò attirati da ogni tipu di feat. È vulete saltà è move cum'è tù sì un cavallu di clockwork.
  Robur hà urdinatu:
  - Va bè! Avemu rejuvened, ancu troppu. È avà vola à a Terra!
  Albina dumandò cunfusa :
  - È chì avemu da fà quì in u corpu di i zitelli ?
  Robur disse enfaticamente:
  - Cunquistemu u mondu !
  Alvina batteva e so mani è battò i so pedi di u zitellu:
  - Questu hè stupente !
  Albina cantava cù entusiasmo :
  - U mondu sanu hè in e nostre mani,
  Semu e stelle di i cuntinenti...
  Smashed in i cantoni -
  Dannati cuncurrenti !
  Robur cunfirmò vigorosamente, scuzzulendu a testa:
  - Iè, l'anu ruttu ! È hè bellu!
  Alvin hà currettu:
  - Ùn l'avemu micca rottu ancu, ma l'avemu di sicuru rumpi !
  Albina canta aggressivamente:
  - Ùn suppurtate micca l'umiliazione di e ragazze,
  Cunfirmemu a gloria cù una spada d'acciaio ....
  Ùn tolleremu micca più insulti -
  Sbattemu tutti i fascisti in pezzi !
  Robur rimarcò bruscamente:
  - Hè troppu prestu per cantà di i Nazisti ! Mussolini ùn hè sempre nimu, è Hitler ùn hè statu ancu pigliatu à serve in l'esercitu per ragioni di salute !
  Alvina fece l'ochju à u prufessore è disse :
  - Tandu sò volati per curregge i sbagli di l'altri ! Forse u mondu sarà veramente megliu !
  U zitellu Robur hà cunfirmatu:
  - Ch'ella sia megliu in u mo pugnu d'amore !
  È una piccula macchina, ma agile è versatile, si precipitò da u centru di a luna, morse a terra, ùn lassendu micca corridori daretu.
  Albina cantava cù un surrisu :
  - L'umanità hà una tecnica di ferru,
  Certamente necessariu è assai utile ...
  Alvina cuntinuò cù entusiasmu :
  Ma, è hè più piacevule per mè, miraculi populari,
  Una tovaglia cù auto-assemblea, scarpi d'alta veloce ...
  U zitellu Robur hà cantatu cù entusiasmo:
  - Credu chì cù un conte di fata, a ghjente ùn dice micca addiu,
  È l'amichi fideli fermanu per sempre !
  Infatti, u triumviratu hà dimustratu a so classa più alta. Più precisamente, anu ottinutu u so scopu è rejuvenate. È avà avemu bisognu di fà qualcosa ancu più significativu.
  U zitellu Robur à u timone. Cuntrolla cù un joystick, è a diminuzione di l'altitudine ùn interferiscenu micca in tuttu. È l'umore si alza.
  In fatti, ancu s'è tù sì un picciottu, ùn avete mai invechjate. È piace. Allora avete una vita felice davanti à voi. È guvernerete u pianeta terra per sempre.
  Dopu tuttu, hà un tali apparatu in e so mani: pò vola per l'aria è u spaziu. E natà nantu à l'acqua è sottu à l'acqua, è ancu movendu sottu terra. È hà ancu una pistola cù un graviolaser.
  Chì armata pò stà contru à ellu ? Un campu di mezzu spaziu vi permette di spustà micca solu sottu terra, ma a so vittura hè assolutamente invulnerabile. Vale à dì, nimu pò battelu. Nisuna arma in u pianeta terra hè capace di penetrà in u so aviò.
  È Robur si senti assai cunfidendu. È e duie ragazze chì aiutavanu stu geniu tecnicu, è un aiutu significativu, si sentenu ancu allegri è felici. Avà ùn anu mai invechjate. È questu li dà una grande gioia.
  E s'elli sò ragazze ? Ci hè parechje altre manere di divertisce cà di fà l'amore à l'omi puzzanti. Ma saria interessante di ghjucà in a guerra. È questu hè probabilmente u megliu divertimentu. Intantu, Albina è Alvina sò torna à ghjucà à scacchi. Albina hà fattu una mossa cù Bianca: E2-E4, mentri u so avversariu hà sceltu a Difesa Siciliana. E, sicuru, a famosa versione di u Dragon. Una difesa assai dinamica cù un vescu nantu à a longa diagonale. Hè veru, u biancu hà l'uppurtunità di appiccicà à un pedone chì hà avanzatu.
  È l'attaccu hè mutuale è feroce. Ognunu attacca u rè in a so propria zona.
  E, sicuru, e ragazze cumbattenu in termini uguali. Più precisamente, sò più prubabilmente micca e ragazze dighjà, ma e donne. Ma a battaglia chì anu, sicuru, hè assai feroce.
  Albina sacrificò un peon, è u so avversariu hà scambiatu. A lotta andò in una direzzione aggressiva.
  E zitelle facianu muvimenti cù i so pedi nudi è svelavanu i so denti d"ivori.
  Alvin hà dettu:
  - Ghjuchemu cum'è un zitellu in un ghjocu micca di zitelli !
  Albina hè d'accordu cù questu:
  - Iè, ghjuchemu ! È sò sicuru chì vinceraghju !
  E ragazze sò veramente maravigghiusu. E i pedi nudi di i pedi di i so figlioli riarranganu e figure.
  Eccu i vittimi di novu, è u scambiu di colpi ... È Robur si move versu a superficia di a luna.
  Di sicuru, sottu a terra, a vitezza hè più bassu chè in un vacuum, ma sempre assai altu.
  Robur in muvimentu, pensava chì era un zitellu avà. Ma crescerà o resterà un zitellu ? Questa hè una quistione interessante. Pò esse o micca cusì.
  Ma in u corpu Robur hà una energia è allegria senza precedente. Allora pudete esse felice.
  E forsi ùn averà mai un mal di denti, è averà sempre una vista eccellente. Iè, è a so forza ùn hè micca zitellu. È ciò chì i musculi embossed sò diventati, solu Hercules hè un ghjovanu. È si pò dimustrà bè s'ellu ci vole in una lotta.
  Robur hà ancu cantatu:
  - Chì dice a ghjente
  Ùn ci importa micca...
  Solu u risultatu importa
  Hit grande!
  È cù u so taccu nudu, tondu, u picciottu pressu u pedale. È a so vittura s'hè strappata.
  U putere nantu à u mondu hè attraente è dolce. Ma à u stessu tempu, hè ancu una grande rispunsabilità. È Robert capisce questu. A storia ùn deve esse entrata nè da un tiranu, nè da un tiranu, ma da un grande regnu chì salverà l'umanità. È custruisce un veru paradisu nantu à u pianeta Terra. È a ghjente sinceramente lodarà.
  Robur cantava cun entusiasmu:
  - Ùn mentiraghju micca
  Vogliu guvernà...
  Ma micca una vittura arrugginita,
  È tuttu u paese !
  E zitelle ridianu quand'elli sentenu sta canzona. È vulianu ancu cantà qualcosa. Ma un mutivu adattatu ùn hè micca vinutu in mente.
  Tuttavia, e ragazze cuntinuavanu à ghjucà. Ma dopu ci sò stati scambii, è a pusizione hè diventata morta. Ma anu cuntinuatu à fiddle è soffre per un bellu pezzu.
  Robur hà pensatu à u stessu tempu chì a fama in u mondu era di corta durata. È quasi tutti l'imperi collapsò è cascò in decadenza. Era cum'è s'ellu ci era una forza chì impedisce l'integrazione di l'umanità. Avà ci sò parechji imperi piuttostu grandi in u mondu. U più grande hè u britannicu, è u sicondu russu. E digià a Russia era in decadenza, avè persu a guerra à u Giappone, chì hè una grande vergogna.
  A razza bianca hà persu à u giallu, è ùn ci hè nunda di rallegra. Ma, da l'altra banda, a Russia tsarista hà avutu sorprendentemente parechji tipi di accidenti è fallimenti chì anu purtatu à a scunfitta. Cum'è s'ellu intervene un putere più altu. Ancu s'ellu sò puteri più altu? Tuttavia, Genghis Khan puderia cunquistà a mità di u mondu senza u patronu di putenzi superiori ? Dopu tuttu, quantu hè quella Mongolia? È quale hè Gengis Khan stessu - un salvaticu chì ùn sapia nè scrive nè leghje.
  Allora quì, ovviamente, certe forze l'anu sicuramente aiutatu. True, ùn puderanu micca creà un imperu solidu. Più precisamente, i cunquisti di i ladri eranu fragili, è u paese s'hè colapsatu trivially. Più precisamente, u putere di Genghis Khan hè statu distruttu prima da i discendenti, è dopu hè sparitu cumplettamente.
  L'Imperu Rumanu era più forte, ma si sparse ancu prima in dui parti, è dopu sò stati calpestati da i barbari uccidintali, l'Arabi orientali è i Turchi.
  A Russia Tsarista cum'è un imperu cuntinentale pare più forte di i britannichi, ma avà hà tempi difficiuli - rivolti è scunfitta da i Giapponesi. L'ultimu hè assai fastidiosu.
  U populu russu hè capaci di pardunà assai per u splendore di e vittorie militari è a grandezza imperiale. È quandu vi battevanu, è ancu i giapponesi ùn li cunsidereghja micca un avversu auturità, questu hè doppiamente insultante, è, sicuru, culpiscenu u zar in u primu locu. È cun ellu, cù tuttu u sistema di putere monarchicu.
  Robur alzò e spalle - hè centu per centu americanu è ùn importa micca a Russia. Ma Albina è Alvina anu sangue slavu, è a so scunfitta di a Russia Tsarist da u Giappone era assai sconvolgente.
  Ma Robur li rispose: u so geniu duveria guvernà u pianeta Terra, è micca qualchi Romanov. È chì Robur creà un imperu eternu chì includerà tutti i mondi abitati in l'universu. E forsi micca solu in questu, ma ancu in altri universi. E poi ci sarà un imperu Mega-hyperuniversal, chì avarà una putenza è forza fantastica!
  Robur pensava chì a scienza si svilupparia è ùn ci saria più vechji è donne, tutti seranu per sempre ghjovani è belli. È i ghjovani seranu senza barba, cù facci carini. È e zitelle ùn sguassate mai.
  Robur cantava cun entusiasmu:
  - Saraghju per sempre ghjovanu, sempre briacu ! È sempre frescu è zelosu !
  E ragazze ridavanu in risposta è tiravanu a lingua. Dicemu solu chì sò divertenti.
  È avà parevanu donne.
  Albina nutò cun un surrisu, cantendu :
  Tuttu hè fantasma in stu mondu furiosu,
  Ci hè solu un mumentu per ellu è tene...
  A vita hè solu un mumentu trà u passatu è u futuru,
  È questu hè ciò chì si chjama a vita !
  Alvina scopre i denti è rimarcò :
  - Ùn hè troppu duru per voi !
  Albina hà dettu cù un surrisu :
  - Qualcosa ùn và cù a mo puesia !
  Alvina hà cantatu:
  A maledizione di a terribile, infernale nutizia hè diventata vera,
  U sole hè sbulicatu in luttu di u paese...
  L'assassinu di a cuscenza è l'onore hè privatu -
  A manu sanguinosa ùn tremava !
  Albina hà pigliatu assai entusiasmu :
  - L'assassinu hè un buffone cattivu è un straneru,
  Manghjatu assai cori di zitella...
  Hà cambiatu u so backpack per un frac,
  U friddu scoundrel interrompe u tempu di volu !
  Alvina cuntinuò à cantà cù entusiasmu in una voce di zitiddina :
  A faccia radiante di Pushkin u pueta,
  Circundatu da a spuma sanguinosa di a morte...
  U purtellu di Pushkin a gentilezza è a luce,
  Per questu, una pallottola in u core hà culpitu !
  Albina, cun grande piacè, cuntinuò à cantà, una magnifica romanza:
  Un flussu abbagliante, radiante...
  E parolle di u pueta è i puesii versati ...
  Hà amatu a ghjente cù tutti i so cori puri,
  In i criazioni di a luce, i peccati marcati male!
  Alvina cuntinuava à cantà cun grande entusiasmu :
  A so parolla era un diamante affilatu,
  Tuttu u putere di a sillaba, trasmette cù una penna ...
  Hà travagliatu bè, a ghjente si maravigliava di tutti,
  Puesia alzata, Diu à e stelle !
  Albina cuntinuò furiosamente à cumpone è à cantà :
  Ùn ci hè micca limiti à u talentu di u pueta,
  Ùn ci hè micca un numeru di frammenti di stella in u celu ...
  L'assassinu serà ritenutu rispunsevule da u Signore,
  È Pushkin sarà cun noi per sempre!
  È e zitelle battevanu i so pedi nudi, cisellati.
  Robur riassume a cunclusione logica è cantò ancu:
  -Ah Pushkin, sì un sbagliatu eccentricu,
  In a primavera ùn avemu micca bisognu di malati ...
  Dopu tuttu, l'odore di erbe piccante è delicate,
  Capace di caccià tutti da u divano!
  Albina hè d'accordu cù questu:
  - Iè, a primavera hè un tempu maravigliu ! maghju soprattuttu !
  Alvina cantava cù entusiasmu :
  - È fora di a finestra u mese di maghju hè in furia,
  Battete per ellu è osate !
  Finalmente, a terra di a Luna hà finitu, è u so apparatu fabulosamente magnificu volò in un vacuum. È cum'è dicenu - andò in u spaziu operativu.
  Albina cantava cù entusiasmo :
  - A terra in l'oblò, a terra in l'oblò, a terra in l'oblò hè visibile ...
  Alvina accettò cù un surrisu :
  - Quantu un figliolu hè tristu di a so mamma, quantu un figliolu hè tristu di a so mamma, noi simu tristi di a Terra, ella hè sola !
  L'eternu zitellu Robur hà pigliatu stu cantu:
  - Ma e stelle, quantunque, è e stelle, quantunque,
  Un pocu più vicinu, ma tutti sò ancu friddi !
  Albina cuntinuò cù entusiasmu:
  - È cum'è un clock eclissi, è cum'è un clock eclissi ! Aspittemu a luce è vedemu i sogni terrestri !
  Alvina cuntinuò à cantà cun grande fervore, in a so voce magica :
  - Ma ùn sunniamu micca à u rughjone di u spaziuportu... Micca stu turchinu ghiacciatu !
  U picciottu astronauta Robur hà unitu cù entusiasmu:
  - È sognu, avemu erba, erba vicinu à a casa ! Erba verde, verde !
  Allora aghjunghjenu rapidità è si precipitanu à a Terra.
  Robur cantava cun piacè :
  - Anderemu, ci precipitaremu, nantu à i cervi di prima matina è sbuchjate disperati ghjustu in l'alba nevosa !
  Albina hà pigliatu assai entusiasmu :
  - Viderete chì in vanu chjamanu u nordu l'estremu...
  Alvina hà aghjustatu cù furia chì chjappà e so labbra:
  - Viderete ch'ellu hè sconfinatu, vi dugnu !
  È a zitella chjappà u so pede nudu, cisellatu.
  U zitellu Robur sibilò:
  - Ùn ci hè micca vincitori in l'ultima guerra,
  Nimu serà salvatu da una saliva di missili ...
  Alvina cantava cù entusiasmu :
  - Manderemu cù una grande splusione infernale salutu !
  Albina cuntinuò cù furia :
  - È lush di rosi, avemu sceltu un bouquet !
  È a zitella sculacciava, cù i gammi sculacciati, infantili, ballendu :
  - Unu dui Trè ! Asciugà i riflettori !
  Sò sempre più vicinu à a Terra.
  A palla turchina hè diventata più grande. È hè assai cool. Allora prestu seranu nantu à u so pianeta.
  U picciottu Robur strinse i so tacchi nudi è infantili è urlava :
  - Vede l'eclissi in u celu,
  Terribile surf demoniacu ...
  Un segnu infernale vola
  Ululu di u spaziu di banda !
  Alvina hà pigliatu cù entusiasmu:
  - Avadon a malidizioni si alza,
  Avadon morte totale...
  Avadon è i regimenti di i morti...
  Avadon conduce folle!
  Albina aghjunse furiosa :
  Avadon ! Avadon ! Avadon !
  U zitellu Robur urlò:
  Sporcu, pazzo maniacu
  Vulete diventà u capu di u statu ...
  Ma inculca a paura...
  Alvina hà finitu u pensamentu :
  - Morrerà ind"una palude arrugginita !
  Albina, scoprendu i denti, cuntinuò :
  - Pruvate di intreccia u mondu,
  Alvina picchiò u so pede nudu è puerile è cuntinuò :
  - Una rete di passioni infernale !
  Albina canta in furia :
  - Un craniu di lebbroso è un vampiru...
  Alvina sibilò, battendu u so pede nudu è infantile :
  - Cù una palatina insaziabile !
  Robur rimarcò cù u surrisu di un ghjovanu sadico:
  - SATO arrabbia in furia,
  L'ennemi du régiment s'avança...
  Ma i carnefici-avversari,
  E ragazze si scontranu cù ostilità!
  Albina hè stata pigliata, è i so pedi nudi eranu in muvimentu :
  - Scavanu in a pelle di un porcu,
  U nemicu sarà sfrattu in polvera !
  Alvina cuntinuò cù un aplomb infernale:
  E donne si battannu in furia
  U pugnu di a zitella hè forte !
  Albina aghjunse micca bè in rima :
  - È u taccu nudu di e zitelle hè ancu forte !
  Robur hà cunfirmatu:
  - L'armatura hè forte è i nostri tanki sò veloci !
  Alvin hè d'accordu cù questu:
  - Iè, assai prestu ! Solu fulmine !
  Albina canta in furia :
  - Ci sò donne in i nostri paesi,
  Ch'elli guidanu un aviò in scherzu ...
  Alvina aghjunse, furiosa:
  - Ùn cunnosci micca a bellezza di u dubbitu,
  L'avversu scherzosu abbatterà!
  Robur mormorò cù a furia di un eternu zitellu:
  Sò nati per vince
  Per glurificà a ragione per seculi !
  Albina aghjunse cù un surrisu di una eterna zitella :
  - Dopu tuttu, i nostri bis nanni,
  Anu riunitu un esercitu per elli à una volta !
  Questa ragazza hè solu un super articulu. E ancu s'elli sò oghji figlioli, ùn anu micca persu a so aggressività.
  Robur rimarcò ammirazione, mettendo a nudo a so faccia dolce è infantile:
  - Sò u più forte in stu mondu,
  È sguassate tutti in u bagnu !
  U prufessore di u zitellu hà ancu pisatu u pede di u zitellu in u pianu, era pienu d'entusiasmu.
  Avà entranu in l'atmosfera di u pianeta Terra. Arrivatu abbastanza prestu. È li piacia.
  U triumviratu hè simplicemente felice. Eccu sò tornati in terra...
  Albina cantava cun entusiasmu :
  - È in l'alture stellate, è u silenziu di a muntagna,
  In l'onda di u mare è u focu furioso !
  È furiosu, è furiosu focu !
  Albina accende a rivista è rimarcò sorpresa :
  - Qualcosa in stu mondu ùn hè micca bè !
  Robur aggrottò le sopracciglia e domandò seriamente:
  - È ciò chì hè esattamente sbagliatu ?
  U zitellu prufessore scava l'ochji.
  Albina rispose cun dubbitu in a so voce :
  - Semu avà in u passatu, solu un paru d'anni fà !
  Alvina s'écria avec enthousiasme :
  - Tantu megliu ! Aiutemu a Russia zarista à scunfighja u Giappone !
  Robur, chì hè diventatu un picciottu, era felice di cummattiri:
  Vi aiuteremu veramente! Sò sempre felice di aiutà a razza bianca !
  Albina annuì.
  - Per a nostra Mamma Russia !
  . CAPITOLU #3
  A battaglia trà e truppe di Kuropatkin è i Giapponesi prucede secondu u scenariu di solitu. Prima, i Russi repellenu l'attacchi di i samurai, dopu cumincianu à andà in u flancu è Kuropatkin si ritira.
  Ma à u mumentu sta tattica ùn hà micca travagliatu. Una macchina di guerra in forma di squalu cù una pistola laser grav hè apparsu davanti à e truppe giapponesi.
  Robur hà urdinatu:
  - Ply per a razza bianca !
  È Albina pressu i buttoni di u joystick cù l'aiutu di i diti nudi di e gambe di i zitelli. È u jet hà culpitu u Giapponese, tagliendu l'infanteria è a cavalleria.
  Alvina s'hè premutu cù u so taccu nudu, mandendu un altru jet da un altru cannone laser è rughjò:
  - Per a Mamma Russia !
  È i zitelli ririanu, sfracicà i giapponesi. I braccia è i gammi di i samurai volanu in direzzione diffirenti.
  Robur cinguettava in una voce infantile:
  - Sò u più bellu di u mondu !
  È cù u so taccu nudu, u picciottu pressu a palanca, purtendu un flussu mortale nantu à i Giapponesi.
  I guerrieri di u sole chì nascenu morse centinaie è millaie à tempu, era una battaglia grandiosa.
  U numaru di japunesi era di più chè sicondu i ducumenti ufficiali, postu chì i samurai ùn anu micca pigliatu in contu e so unità posteriori. Allora i Giapponesi anu un vantaghju chjaru in numeri in battaglie. Chì in parte ghjustifica a prudenza di Kuropatkin.
  È i giapponesi anu sempre patitu più perdite chè i Russi in tutte e battaglie.
  È à a fine di a guerra, eranu inferjuri à l'armata russa in numeri più di duie volte. È s'ellu ùn hè micca per a ribellione stupida, allora u paese di u Soli Rising hè statu sfrattu in smithereens.
  È avà una squadra di trè persone: un zitellu è duie ragazze, distrugge u samurai. Ancu s'ellu anu dui centu è cinquanta mila suldati - assai più chè sicondu i figuri ufficiali. È questu hè solu quì, è altri dui centu mila si trova vicinu à Port Arthur.
  È u mare hè putente, a flotta custruita da l'Americani è i britannichi. Ma contru à elli, un'arma creata da un triple geniu.
  Robur, falciando i samurai, canta:
  - Plana minacciosamente sopra u pianeta ...
  Albina, lanciando un saluto a punta nuda, aggiunge :
  - Acula russa, bicipite !
  Alvina, sbattendu aggressivamente una massa di truppe giapponesi chì si arrampicanu in una valanga, emise:
  - In i canti di a ghjente cantata...
  Robur, stu picciottu eternu, si strinse cù una presa obliqua, è sguillava :
  Hà ritruvatu a so grandezza !
  Albina, stringhjendu i so diti nudi è puerli, sfracciava u nemicu. Hè una zitella cusì grande. È dopu avè diminuitu in grandezza, hè diventata ancu più audace è levriera.
  È ancu cantava :
  - Ùn sò micca un insettu pateticu, super tartaruga ninja !
  Alvina, pressendu ancu i buttoni di u joystick cù e so dite nude, aghjunse assai astutamente:
  - Serete cum'è un blotter - hè assai bellu !
  U zitellu Robur urlò:
  Semu i più forti di u mondu ...
  Albina strinse le dita nude e strignì:
  - Hè chjaru chì duie volte dui hè quattru !
  Alvina hà ancu appughjatu u so taccu nudu, tondu è rosa nantu à u buttone è cinguettava, sbattendu i giapponesi :
  - Imbulighjate in u bagnu !
  U picciottu Robur, sfracicà i samurai è alzendu monti interi di cadaveri, esclamò in cima à a so voce:
  - Per u zar russu !
  Albina scribbled in Japanese cù l'aiutu di i diti nudi di i gammi di i zitelli è cooted:
  - A nostra santa grande Russia,
  Terra ricca e ricca!
  Alvina hà sbuchjatu u Giapponese cù l'aiutu di un taccu nudu, tondu, rosa, è strillava:
  - Diu u Messia si mette nantu à u tronu,
  Babbu Tsar Nicolau !
  U zitellu Robur, falendu i guerrieri di l'imperu di u sole nascente, appughjendu i buttoni di u joystick cù pedi nudi è zitelli, hà dettu:
  - Credu chì ùn brusgiarà micca cù un calore infernale,
  Rossu diciassette anni !
  Albina, tagliendu i giapponesi cù l'aiutu di i so diti nudi, i so gammi ciselati, emette :
  - Solu a Patria hè in focu !
  Alvina, tagliendu à traversu u samurai è pressu u so taccu nudu è rosa nantu à i buttoni, sguilla :
  - Famosu batte u Giappone !
  U picciottu prufessore, pistendu à u clavieru cù u so taccu di zitellu nudu, hà sbattutu tuttu un battaglione di u paese di u sole chì nasce è rughjò :
  - Credu in a mo stella,
  Inganneraghju u destinu !
  Albina rimarcò argutamente, falciando un altro battaglione di giapponese, e mostrando la lingua:
  - In a guerra santa, ci serà a nostra vittoria !
  Alvina, sconfiggendo masse di samurai, e riempiendo un mucchio intero di cadaveri, rimarcò astutamente:
  - Bandiera imperiale avanti - gloria à l'eroi caduti!
  Robur, sparendu u so cannone grav-laser, copre a batteria giapponese. I fucili si deformavanu è si torcevanu in un cornu di ram. U zitellu prufessore tirò a lingua è ronronò:
  Nunda ci fermarà, nimu ùn ci vincerà !
  È u taccu nudu, infantile appughjà u buttone. È dinò, u fasciu di u laser gravitazionale slapà i Giapponesi.
  Era solu iper ....
  Albina nota cun piacè, pigliendu un'altra batteria, è indicò a mira cù i so pedi nudi :
  - A nostra forza hè in u pugnu !
  Alvina, strettu cù i giapponesi, cum'è s'ellu li sguassassi i rasati sanguinanti, è pressu u buttone di u joystick cù u so taccu nudu, hà publicatu:
  Semu i più forti di tutti !
  I guerrieri di u triumviratu anu pigliatu u Giappone assai duramente. È sterminatu, è brusgiatu cum'è comete spaziali sbattu in terra.
  Robur, quellu eternu zitellu cantava :
  - È u samurai volò à a terra, sottu a prissioni di l'azzaru è di u focu !
  Albina rise in modo assordante, e disse astutamente:
  - Ma l'intelligenza rappurtata di sicuru,
  È cumu pressu u buttone cù u so taccu nudu è tondu.
  Alvina appoggiò, nude, dita infantili appoggiando i pulsanti del joystick è schiacciando l'inimico:
  - È u battaglione si n'andò à l'attaccu !
  Robur, sparendu à i Giapponesi, questu hè un zitellu eternu, ruggì:
  - Avemu luttatu cun passione senza tacca !
  Albina, brusgiando i nemici con laser gravitazionali, e giocando a piedi nudi, emise:
  - A nostra squadra d'acciaio è forte !
  Hè cusì chì u so barracuda, invulnerabile à u focu di samurai, è rapidu da trè pistole laser gravitazionali, distruttu un quartu di milione di suldati giapponesi. Avemu da rende u tributu à i samurai - anu battutu finu à a fine. Ma anu ancu persu.
  È solu corne è gammi restavanu da l'armata giapponese. Più precisamente, solu muntagne di cadaveri segati in pezzi, è un munzeddu di metallu sgusciatu è fumante.
  Iè, u Giappone hè statu colpi assai dura. È una parte di e so forze sò state eliminate cù brillantezza.
  Robur è e so zitelle rifornitu cù l'acqua da u flussu. Anu ancu manghjatu l'alimenti in scatola inglese catturati catturati da l'armata giapponese distrutta.
  È mi trasfiereraghju à quelle truppe chì anu bluccatu Port Arthur. E l'armata di samurai avanzavanu cum'è una marea.
  Ma tandu l'apparechju in forma di barracuda attaccò l'armata di u Pede. È induve sò e truppe di u paese di u sole chì nascenu per andà avà ?
  Sò stati ripresi da una squadra spietata. È cusì hà fattu sterminiu.
  Robur pressò u buttone di u joystick cù u pede di u zitellu, mandendu raghji mortali è ruggì:
  - Nemichi di a Patria marchjanu versu Gehenna !
  Albina pressò i bottoni a punta nuda, tagliò un battaglione intero di samurai e gridò:
  - I nemici ùn impediscenu micca a Russia!
  Alvina hà ancu appughjatu u so taccu nudu nantu à i buttuni di u joystick, è, sghignazzante abbagliante, rughjò :
  - Per a Patria - a nostra mamma !
  Robur sfracicà u samurai è girò l'aviò, stu zitellu eternu urlò:
  - Per un novu sistema cumunistu !
  Albina, distrughjendu i Giapponesi, cantò :
  A struttura di sustegnu di l'amore ...
  Alvina, schiacciando i samurai, rulò:
  Semu cum'è gru in u celu !
  Robur, sterminendu i Giapponesi, rimarcò:
  - Piuttostu digià cum'è aquiloni !
  Albina ridacchiò, scarabocchiando sul samurai, e usando i suoi piedi nudi, emise:
  - Per u volu versu e stelle !
  Alvina, dichjarà aggressivamente, sfracicà i Giapponesi, è li falcia cum'è un munzeddu di monti:
  - Per i tempi più grandi !
  Robur hà osservatu aggressivu, falciandu cum'è una falce d'erba è arrumbatu in una voce infantile:
  - Semu i più cool !
  Albina, scarabocchiando in giapponese, e usando un tallone nudo, ringhiò:
  - Per un grande umore !
  Alvina, schiacciando i samurai, e ammucchiando cumuli interi di cadaveri, e una massa di corpi arruffati, urlò:
  - Per l'iper di classa Patria !
  Robur urlò, scoprendo i denti infantili:
  - Tuttu sarà grande !
  E cazzimu i giapponesi.
  Albina, scarabocchiando sul samurai, e usando i suoi piedi nudi, la prese e urlò:
  - Sepulteremu tutti ind"una bara !
  Alvina, falciando aggressivamente i giapponesi, e schiacciandoli usando i talloni nudi, emise:
  - Per u terrore tutale !
  È cum'è sbattà u samurai di novu. Questu hè u so solidu, assassinu Hollywood.
  È Albina cantava in estasi ;
  U XXI seculu hè un seculu assai tempestoso,
  I virus infurianu in questu, i terroristi ...
  Ma sempre, à u piccu di a vita, una persona
  È a ghjente sà questu, ùn sò micca pacifisti !
  
  Pudemu crede chì aghju vulatu à Marte
  L'estensione di Venus hè simplicemente ricustruita ...
  Tuttu hà da cunnosce solu a classa più alta,
  È ogni persona hè nata un eroe!
  
  Iè, a nostra attività hè di sviluppà u prugressu,
  Per chì l'umanità sia bella...
  Ancu s'elli attaccanu solu demonii infernali,
  Cuntattà una zitella scalza hè periculosa!
  
  Semu figliole Komsomol di a Terra,
  Tucineremu u nemicu senza timidità ...
  I populi di u pianeta di sta famiglia,
  È avà l'omu diventerà un eroe!
  
  Ùn ci sarà micca malizia per guvernà stu sapè
  Sottu a bandiera di u sacru cumunismu...
  Una volta ci era un secretariu generale, è davanti à u rè,
  Inseme avemu ripusatu a spada di u fascismu !
  
  Mostreremu a felicità à e persone per esempiu,
  Pudemu fà tuttu à a cima di u mondu ...
  Ci era a Russia - ci era l'URSS,
  È u Cristu d'amore divintò un idulu !
  
  Passanu anni di tempesta
  Avemu volatu intornu à Sirius cusì famosu ...
  Custruitu nantu à e stelle di a cità -
  Rilevate da u pianeta culla !
  
  Dopu tuttu, Lada hè cun noi, è Svarog hè putente,
  Chì hà fattu u mondu cusì stella ...
  Ch'ellu ci sia u più grande Diu biancu,
  Ùn hè troppu tardi per amparà !
  
  I morti risusciteranu prestu, sapete
  U paradisu nantu à u pianeta serà custruitu immediatamente ...
  U tempu hè ghjustu eternu di maghju,
  A scala di u situ di custruzzione hè simplicemente enorme!
  
  Facemu i voli finu à a fine,
  Arrichemu à u bordu di l'universu...
  Svarog u grande hà rimpiazzatu u so babbu,
  Cù a so gloria in battaglie invariata!
  
  Iè, era dura, sò chì hè dura,
  I nemici anu attaccatu a Russia in una horda ...
  È un melo spinoso di blizzard,
  Ma anu fattu a so strada à traversu u cumunismu !
  
  U Signore Svarog ci hà datu un forte martellu,
  Per sfracicà i nemici di Russia cun elli ...
  È dà un tali colpu -
  Avemu ripusatu solu u nemicu !
  
  In l'ochji di a zitella di u focu Komsomol,
  Brucia in una cascata infernale, pudete vede a fiamma ...
  Sò questu per a Patria, signore,
  Alzeremu a bandiera più altu ch'è u sole !
  
  Siete un omu, avà cunzidira un aquila,
  Volendu sopra e stelle di l'universu cuntinuu...
  Sopr'à u mondu, l'unghje di falcu stesi,
  È carica di cuscenza imperitura !
  
  Ùn pudete micca solu tumbà a Russia,
  Cum'è un avversu insidiosu ùn hà micca pruvatu ...
  U cacciadore prestu diventerà un ghjocu,
  Hè periculosu per u nimicu di luttà cù a Patria !
  
  A zitella moverà u so pede nudu,
  È u fascista volarà fora, cunnosce i vostri denti ...
  È se a donna move u poker,
  Questu significa chì e trombe di a morte anu ghjucatu !
  
  Tuttu in u nostru mondu serà pusitivu,
  Ogni affari hè discutibile ragazzi ...
  Dimustremu a creatività senza dubbitu,
  È scriveremu da a macchina !
  
  I nemici credenu facilmente chì sfrazzeremu,
  Falciamu l'erba polverosa senza dubbitu ...
  Salvemu a Russia da grandi prublemi,
  Chì sia in u core - Ghjesù è Lenin!
  
  À e stelle più alte di u mondu
  I navi terrestri sò capaci di volà ...
  U pueta ci hà trasmessu tuttu u putere di a sillaba,
  In nome di a nostra Mamma Russia !
  
  A dea Lada glorifica a Russia,
  Ella stendi un gran velu...
  Lotta per a Patria è ùn avè paura,
  Di sicuru, ùn ci hè un modu megliu per noi!
  Una volta chì e ragazze si battevanu vicinu à Mosca,
  I giganti figurativi si battevanu...
  Ma Hitler hè in ligna cù Satanassu,
  È Svarog è eiu - sapemu chì simu invincibili!
  
  Ancu s'ellu ci era un gelu chì congela u sangue,
  A zitella corse à traversu i cumuli di neve scalza ...
  U paese darà felicità è qualsiasi,
  E so trecce sò argentu da l'oru !
  
  U Signore Supremu cunnosce tutti i cori,
  E ragazze tantu, Diu ama ...
  Si batteranu finu à a fine
  Altrimenti, l'avversu distrughjerà u paese !
  
  Hè per quessa chì tuttu in u mondu hè una bugia,
  Quandu si mette i vetri rosati...
  È u nemicu scacci una nebbia cuntinua,
  Sette vennari di l'avversu per settimane !
  
  Forgeremu l'armatura per noi stessi,
  È a spada di l'acciaio damascu più affilatu cunnisciutu ...
  A patria ùn serà micca tolta da u rublu,
  Ebbè, perchè sì i cavalli stanchi ?!
  
  Avvisate chì tuttu sarà bè di colpu,
  Quandu ci riunitemu cù u putere di Diu ...
  Tu sì u falcu di a verità, micca un gallu bugia,
  Credu in u cumunismu in a battaglia chì avemu da rompe !
  
  Per a nostra forza, è in onore di Russia,
  Per a bandiera rossa è cara Russia...
  Per l'Ucraina è per a Bielorussia,
  Cumpitemu a più grande missione!
  
  Glorificheremu Lada in gloria,
  Per amà Svarog, a mamma di Diu, Maria...
  A valutazione serà sicuramente cinque ...
  Perchè a fede hà datu forza !
  
  Cosa hè Batu è u male Gengis Khan per noi,
  Cum'è Hitler, l'armata di Napoleone ...
  Nisun khan ci vincerà,
  Micca una horda, ancu s'ellu ci hè milioni !
  
  In Russia, noi fimmineddi sò nati,
  À a gloria di Ilich è Ghjesù ...
  Avà l'aquile volanu solu,
  Per mostrà una grande arte!
  
  Mosca hè a capitale di a pace è l'amore,
  Rachemu u spaziu ...
  Ancu se ùn pudete micca custruisce a felicità nantu à u sangue,
  Incursioni di l'infedeli avemu battutu tutti !
  
  Chì u nemicu ùn ci pardone micca a debulezza,
  Ellu vole frittu i tacchi di e zitelle...
  A volte ghoul aggressivu
  Capace di strappà è chjappà u male!
  
  Ma ùn lasciaremu micca a fruntiera à u nemicu,
  Arrivà à e fruntiere di ogni universu...
  Sopra noi c'è un cherubino dalle ali d'oro,
  Cù a so forza in battaglie invariata!
  
  Allora a vittoria di e ragazze hè vicinu,
  Ùn avemu micca paura di Stelzanath,
  L'amore per a Patria hè dolce è pura,
  È s'ellu ci vole, lutteremu cù l'armata !
  Eccu una puesia sana dedicata à l'avvene, cantavanu e zitelle, cun grande furia.
  È po l'anu pigliatu cù i so tacchi nudi mentre pressu i buttoni, finiscinu l'ultimi giapponesi.
  È cusì l'esercitu di u Pede cessò d'esiste. Quasi mezzo milione di giapponesi andò in u mondu dopu. È hè assai cool.
  È avà resta à scunfighja a flotta. E allora solu corne è gammi resteranu da u Giappone.
  Albina cinguettava, scoprendu i denti :
  - S"avvicina l"ora quandu vinceremu !
  Alvin hè d'accordu cù questu:
  È e volte di a prigiò sfondanu in l'abissu !
  Robur hà cunfirmatu aggressivamente:
  - Nimu ùn ci chjamarà debuli !
  È u zitellu pressu i so pedi nudi nantu à i buttoni di u joystick.
  A guerra pare chì vene à a fine.
  È avà u so barracuda si move in a direzzione di a flotta di samurai. È questu hè veramente un muvimentu di grandmaestru. È u ghjocu ùn hè micca secondu e regule - avemu da sfondà a fraera!
  Albina hà tweetatu:
  - Gloria à u novu imperu mundiale!
  U zitellu Robur hà spiegatu cun piacè:
  - U mo imperu mundiale !
  Allora u prufessore di u zitellu hà sbattutu u metallu cù u pede nudu. Chì hà fattu u sonu.
  Cù l'aiutu di u radar, a flotta giapponese hè rilevata. Hè ghjustu in crociera vicinu à Port Arthur, circannu di ùn liberà u squadrone bluccatu di u Pacificu.
  Alvina, sta eterna zitella, cantava, pistendu u so pede nudu è puetile :
  - Sole luminoso di speranza
  Alzendu di novu nantu à u paese...
  l'armata russa famosa,
  Batte u Giappone in u mare!
  Albina cuntinuò cù entusiasmu, pressu ancu i buttoni cù u so taccu nudu, tondu, infantile :
  L'aquila russa nantu à u pianeta, l'
  ali si sparghjeranu ...
  U nemicu serà chjamatu à cuntà
  Serà scunfittu, rottu !
  È avà l'apparechju barracuda spara u so primu fasciu à i navi di u Giappone.
  È i laser gravitazionali, cù a so putenza cosmica fenomenale, colpisce u flagship di u paese di u sole nascente.
  È avà u più grande battleship di u samurai, nantu à quale era situatu u famosu Ammiragliu Togo, hà cuminciatu à affundà. È hè statu literalmente tagliatu in picculi pezzi da i laser gravitazionali fatti da geni chì anu ricevutu eterna ghjuventù.
  Robur - stu picciottu eternu, pressu i buttoni cù i so gammi nudi è zitelli, è sghignazzava i denti:
  Calpestemu Mercuriu cù i nostri pedi,
  È ci hè una strada per Marte !
  Albina, schiacciando l'inimicu cù u so taccu nudu, aghjunse :
  - Alzeremu onde di tsunami,
  A razza bianca risusciterà !
  Alvina nota astutamente, sparendu à l'inimicu cù i so punte nudi :
  - Semu i più forti di u mondu !
  È un'altra nave giapponese affondò. Queste eranu veramente ragazze.
  Ancu i guerrieri brillanti sò diventati zitelli, a so efficacità di cummattimentu hè cresciutu solu da questu. È avianu un apparatu maravigliu è distruttivu. Chì littiralmenti brusgiatu tutti i navi giapponesi.
  Robur, ancu sfracicà i giapponesi, cantò:
  - In a vastità di a Patria maravigliosa ...
  Albina, mandendu rigali di forza mortale, è littiralmente brusgiatu i so avversari, hà publicatu:
  - Prufittate a battaglia è u travagliu ....
  Alvina hà pigliatu cù furia, liberando scarichi di morte infernale à u nemicu:
  - Avemu cumpostu una canzone allegra ...
  Robur pressò u buttone cù i so diti nudi, i so gammi di zitelli, è hà pigliatu cù entusiasmu:
  - Nantu à u grande amicu è capu !
  Albina, cun grande entusiasmu, sfracicò i giapponesi, è affondava i so battelli, fendu ch"elli soffiavanu bolle è brusgiate, mentre cantava :
  - Robur hè a gloria di a battaglia!
  Alvina, cun grande passione, affucò a flotta di samurai, è sega i so piatti, cantò :
  - Robur - u nostru volu di ghjuventù !
  Robur ellu stessu ripigliò a canzona annantu à ellu stessu, appughjendu u so taccu nudu, tondu, infantile nantu à i buttoni è ruggisce :
  - Lotta cù canzoni è vince ....
  Albina cuntinuò cun grande entusiasmu, cù i so pedi nudi :
  - Un omu seguitarà à Robur !
  È tutta a trinità cantò aggressivamente, affondendu a flotta giapponese, è ùn lassendu nisuna chance per i navi nemichi:
  - Lotta è vince cù canzoni,
  Un omu seguitarà à Robur !
  È veramente affundanu i navi bè. È ti facenu falà.
  I primi dodici ironclads è cruisers blindati sò stati affundati. È avà i ghjovani cumbattenti piglianu navi più chjuche. Cusì chì nunda è nimu puderia sopravvive.
  Robur rimarcò cun un sorrisu:
  - Se u fragile subitu in a bara ....
  È u pede nudu, infantile di u zitellu prufessore hà mandatu una altra parte di raghji distruttivi.
  Albina ridacchiò, è rimarcò mentre affondava i navi giapponesi :
  - Per a grandezza di u pianeta, è u più altu ingressu di u cumunismu !
  È u so taccu nudu preme di novu i buttoni.
  Alvina, cuntinuendu à distrughjini i giapponesi è aduprendu i nudi, i pedi di i pedi di i zitelli, vyaknula:
  - Per un sport eccezziunale !
  È e zitelle cantavanu à l'unison :
  - Ochji, ziteddu dorme, sguassate cù a manu,
  Avete scupertu un sport duru per voi stessu ...
  Pesi enormi si strappanu rapidamente facilmente,
  Puderete un record mundiale!
  È Albina aghjunse, sfracciandu i Giapponesi in mare :
  - Veramente un record mundiale !
  . CAPITOLU #4
  A flotta giapponese, avè persu i so navi più grande, è avè persu i so ammiragli, hà cuminciatu à sparghje. È u barracuda duvia perseguillu è aghjunghje laser di gravità.
  Alvina, appughjendu i buttoni cù i so pedi nudi, rughjò, scoprendu i denti :
  Ti finiremu finu à a fine!
  Albina cunfirmò, pressu i buttoni cù u so taccu nudu, tondu, rosa è ruggisce :
  - U sole nascente diventerà u tramontu !
  Robur spara ancu una scarica mortale à l'inimicu, è brusgia un altru distruttore, facendu u funnu.
  Allora ruggirà:
  - A bordu !
  Alvina ridacchiò, e torcendo i fianchi, scoprendo i denti, strinse:
  - U Giappone finirà !
  Albina hè d'accordu cù questu, pressendu i buttoni:
  L'avete capitu ghjovanu !
  E zitelle sò sempre cusì snotty in l'apparenza, ma cumbattimentu. E solu bolle restanu da i navi giapponesi.
  Robur, perseguendu i giapponesi, cantò:
  U nemicu ùn lascerà micca, u nemicu ùn lascirà micca,
  È ci credu !
  U nemicu ùn lascerà micca, u nemicu ùn lascirà micca,
  A scuma hè cresciuta !
  È u zitellu pressu torna u so taccu nudu, tondu, infantile nantu à i buttoni di u joystick.
  È culpisce u Giapponese, tagliendu u distruttore in dui parti quasi uguali.
  Albina hà osservatu aggressivamente, premendu i buttoni di u joystick cù i so pedi nudi:
  - Serà tuttu trivialmente super!
  È un'altra nave giapponese s'affonda.
  Alvina affucà attivamente i Giapponesi, hà publicatu:
  - Sò una zitella di guerra spaziale !
  È hà dimustratu a so lingua. Allora hà cuminciatu à saltà, cum'è in una padedda.
  Queste ragazze sò top notch!
  Robur, combattendu i Giapponesi, cantò:
  Robur, Robur, Robur -
  Swing elettronicu!
  Albina, pressendu i buttoni di u joystick cù i so pedi nudi, aghjunse aggressivamente:
  Robur, Robur, Robur -
  I pedi sò volati in manu !
  Alvina, cù u so taccu nudu, infantile, appughjendu u buttone di u joystick è affundendu un altru battellu giapponese, sbottò:
  "È ùn diceraghju à nimu chì mi piace à Robur !" Mi piace à Robber!
  Albina aghjunse, premendu u buttone di u joystick cù i so pedi nudi :
  Mi piace à Robert ! È sfracciaraghju tutti !
  Chì era a squadra. E tali zitelli affucanu i Giapponesi senza alcuna pietà.
  Robur hà pensatu chì, grazia à a so intervenzione, Nicholas II era diventatu da un zar fallutu in un grande. È diciamu solu chì hè grande. È hè Robur - u più grande geniu di tutti i tempi è di i populi.
  Crea un tali arma. Ellu voli u putere nantu à u mondu, è avà aiuta à u Tsar Russu. Ma pudete sempre turnà a vostra arma contr'à a Russia.
  Robur si batte prima di tuttu per ellu stessu. È devu ricunnosce, u face assai successu.
  Alvina hà ancu battutu u nemicu cù i so pedi nudi è hà ruttutu:
  - Tsesarevich Nicholas,
  S'ellu ci vole à regnà...
  Albina, schiacciando i nemici cù u so taccu nudu, rosatu, chì si preme cusì abilmente, disse :
  - Ùn vi scurdate mai,
  U sangue scorri cum'è un torrente !
  È u zitellu Robur hà cunfirmatu:
  - Eppuru cum'ellu si sbocca ! È chjappà u nemicu !
  Albina, affondendu un altru battellu giapponese, u pigliò è cantò :
  - A festa tempestosa di Satanassu,
  Versa sangue nantu à a luce !
  Alvina, videndu u distruttore cù i so pedi nudi, emise aggressivamente:
  - È a spada sacra di a guerra,
  Ruttu u sicretu!
  Robur rimarcò cun un surrisu di zitellu:
  - Iè, avemu tagliatu u sicretu, è mustrà a nostra forza colossale !
  È avà un altru battellu giapponese hè affucatu. Ùn ci hè quasi nisuna nave in Giappone. L'ultimi distruttori sò affundati. È hè assai cool.
  Robur cantava cun piacè :
  - I navi sò rotti,
  I cassetti sò aperti..
  Smeraldi è rubini spargugliati cum'è a pioggia !
  Albina cun grande piacè, savurendu e parolle, finì di cantà :
  - Sè vo vulete esse riccu,
  Se vulete esse felice...
  Alvina, stringhjendu i so pedi nudi, aghjunse:
  - Resta zitellu cun noi,
  Serete u nostru rè !
  È e duie ragazze esclamanu in coru:
  - Siate u nostru rè !
  Serete u nostru rè !
  E tramindui i dee è e ragazze cool si rideranu.
  Ma a flotta giapponese hè stata finita. È l'ultimi navi sò stati affundati. Avà a guerra hè quasi finita.
  Albina rimarcò cù un surrisu carnivoru :
  - Avemu da aiutà a Russia una volta per sempre à sbarazzà di a minaccia giapponese !
  Alvina accunsentì, battendo i piedi nudi:
  - Di sicuru chì duvete !
  Robur, quellu zitellu aggressivu, eternu, rispose :
  - È ùn mi dispiace ! Scupriremu specificamente i nemici!
  È avà u so fabuloso apparatu si precipitò à e coste di u Giappone. In fatti, hè necessariu di distrughje e truppe giapponesi in a metropole stessu.
  Albina cantava, scoprendu i denti :
  - Mentre l'orologio batte, mentre l'orologio batte,
  Mentre l'orologio batte - ùn appiccà micca u nasu!
  Alvina cuntinuò cù furia, tapendu u so taccu nudu è tondu :
  Mentre i cori battenu, mentre i cori battevanu
  Per u megliu - lotta finu à a fine!
  Robur alzò le spalle infantili. Era faciule per ellu tumbà i Giapponesi. Puderia ancu facilmente tumbà i bianchi ? Di sicuru chì puderia ! Ellu voli u putere nantu à u mondu ! Questa hè a so passione è l'idea aggressiva. Quandu si uccide per affruntà u mumentu chì a ghjente ùn si ammazzarà mai!
  È ci sarà felicità in tuttu l'universu !
  Robur hà ancu cantatu cun piacè:
  Induve era, quandu era,
  Cum'è un zitellu, o forse in un sognu ...
  Una cicogna nantu à u tettu hè un nidu per una persona amata,
  Svit in a primavera!
  Albina hà dettu:
  - Questu ùn hè più pertinente ! Paragunatu à u nostru apparatu, a cicogna ùn hè nimu !
  Robur hà rispostu:
  - A cicogna hè viva, è a nostra hè artificiale !
  Alvina canta cun piacè :
  - So boni è tranquillu,
  Ma sempre, a bestia hè fresca ....
  Pensate chì sò un souvenir
  Ma l'orsu hè veramente vivu !
  Albina ridacchia e nutò:
  - Hè inutile di dumandà pietà à una bestia feroce !
  È quì hè u so barracuda nantu à u territoriu giapponese. Cù l'aiutu di u radar è l'interceptazione di a radiu, cerca e truppe, è hè impegnatu in u so sterminamentu. E schiaccia, francamente, capitally.
  Robur tagliando u battaglione giapponese cù i fucili, dice:
  - Creemu miraculi spaziali !
  Albina, cazzo di samurai, hà publicatu:
  - Fighjulava u celu !
  Alvina, sfracicà i giapponesi, chjappò:
  - Pè u novu cumunisimu di Robur !
  È hà dimustratu a so lingua. Sta zitella hè ghjustu stupente!
  Robur, avendu distruttu un coppiu di regimenti di samurai cù e ragazze, si trasfirìu di novu. È hà agitu assai prestu. I so muvimenti nantu à l'apparatu universale eranu, cum'è sempre, assai veloci.
  Albina nutò cun una risatina, scoprendu i denti, è appughjà i so pedi nudi nantu à i buttoni :
  Semu fimmineddi di grazia colossale !
  Alvin hà rispostu:
  - Micca grazia, ma urganisazione !
  E pressu cù un taccu nudu !
  U so travagliu ùn hè micca faciule, postu chì e truppe giapponesi in a patria ùn sò micca riuniti in un locu, ma sò cuncentrati. È anu da esse battutu pezzu per pezzu.
  Chì certamenti crea qualchi prublemi.
  Robur hè occupatu à circà cù u radar. È cun ellu, cù i giapponesi, e zitelle sò sbuchjate è distrughjenu. Avete da vulà in parechje zone.
  Robur in volu cumpone aforismi alati;
  Un dittatore hè un pugile chì batte sempre sottu à u cinturione cù e mani di qualcunu altru, ùn sente micca u gong è hè u so propiu ghjudice !
  U pugilatu hè pugnu cù guanti molli, a pulitica di lotta di lingua senza guanti bianchi !
  I pugilati nantu à i pugni, i pulitici nantu à e lingue, i pugilati nantu à e regule onestamente, i pulitici nantu à l'anarchia disonoramente!
  Una donna hè ancu una pugile, solu ella hè a più mortale quandu si toglie completamente a so robba!
  I prufessiunali in u pugilatu cumbattenu a pettu nudu, e donne prufessiunali ùn anu micca solu i so torsi!
  Una lotta di pugilatu hè limitata in u tempu da e regule, u cunfrontu di i pulitici ùn cunnosci micca limiti di tempu è regule!
  I pugilati cummattinu apertamente in publicu, i pulitici si battenu sottu à u tappettu, è ancu s'ellu esce per muzzicà a lingua sottu à a cintura !
  Un pugile stubborn hè lodabile, ma i pulitici più spessu persistenu in illusioni!
  U puliticu hè ansiosu di diventà leoni, ma difende un puntu di vista sbagliatu hè un ram tipicu, è un sumere stubborn chì si porchi !
  U pugilatu hè una vista luminosa è bella, a pulitica hè ancu ceca, ma hè disgustatu à fighjà, è hè centu volte più amara à sente !
  Un puliticu hà qualchì volta a piuma luminosa di un pavone è l'eloquenza di un rossignol, ma in u trattu cù l'elettori ferma sempre un porcu senza ali !
  In u pugilatu, i braccia longhi sò preziosi; in a pulitica, e lingue lunghe sò assai più mortali per tuttu u paese !
  Un pugilatu cù u pugnu pò mette solu un avversariu in u ring, un puliticu sottu u tappettu, cù una lingua longa, trasfurmà tuttu u statu in ruine!
  U maratona più durabile hè un puliticu, qualchì volta ùn hà mancu abbastanza vita per curriri à u tronu !
  Un corridore calcula a forza per una ora, un puliticu, ancu u più prudente, ùn accumulerà forza per l'eternità!
  Un puliticu hè spessu omofobu, ma cù un culo necessariamente grossu, pulito, ma porcu à u massimu !
  Un puliticu ùn hè micca sempre una persona significativa, ma sempre un culo enormu!
  L'elettori percepiscenu u puliticu chì votanu cum'è un prìncipe di fata, ma sempre ottene un rè nudu nantu à u tronu!
  U dittatore s'imagina un pavone in diamanti è un imperatore in robba purpura, ma quandu l'elettore dumanda un cuntu, hè un rè nudu è un puddastru spulatu è bagnatu !
  A vulintà di una donna hè cum'è un diamante in una collana, a mancanza di vuluntà pulitica hè un cobblestone ligatu à un cappio intornu à u collu !
  Una donna pò esse paragunata à un diamante, un omu à flint, è a pulitica à un coagulu di feci !
  Per mezu di a forza, pudete cummattiri cù un nemicu putente, ma nisuna forza vi furzà à sente u discorsu di un puliticu finu à a fine, s'ellu si impone à voi almenu trè volte cum'è amicu!
  Tuttu u mondu hà bisognu di sforzu, solu sottu à u murmuriu monotonu di un puliticu ùn hè micca difficiule di dorme !
  In u pugilatu, u nasu hè spessu rottu, ma in a pulitica, stà sempre cù u nasu !
  U nasu di u pugile hè stortu, in pulitica hè ancu tortuosa a manera di lascià un votante cù u nasu !
  In u pugilatu, i punti sò qualchì volta cuntatu disonestamente; i voti sò sempre disonesti in l'alizzioni !
  In u pugilatu, cumu si cumbatte hè impurtante, è cumu si cuntanu i voti è u rè di l'anellu hà un pocu di prima, in pulitica ùn importa micca cumu si vutanu, è u cuntu hè cumplettamente in manu di u pugilatu. quellu chì hè nantu à u tronu !
  In u sport, pudete diventà un monarca a pettu nudu, ma in a pulitica, tutti sò digià rè nudi !
  In u sport, pudete sudatu è polverosu, ma in a pulitica certamente si sporcherà è nisuna doccia ùn lavarà a terra puzzolente!
  Un suldatu pò esse stubbled, ma esse piacevule à u toccu per una donna, è un puliticu, ùn importa quant'ellu si rasa, evoca a sensazione di basgià un reptile!
  Un suldatu hè un acula cù u rangu di un parru, un puliticu hè un puddastru umitu cù u rangu di un turchinu !
  U suldatu, ancu s'ellu ùn hè micca brillanti, è qualchì volta esegue ordini stupidi, ma à u cuntrariu di u puliticu-pappagallo, ùn canta micca da a voce di l'altru!
  U suldatu hè u furmiculu di a guerra, è u puliticu versa merda da sopra, essendu un drone grassu di a reta !
  U suldatu hè bravu ancu quandu hè timido, u puliticu hè cobarde, ancu quandu hè gallu !
  U suldatu hè nobile, ma micca liberu, u puliticu hè vile, è ancu, in fattu, schiavu di passioni !
  Un suldatu hè un leone, ancu s'ellu hè sempre cortu, è a pulitica hè una volpe è dighjà ingrossata !
  Un suldatu hè cum'è un anghjulu in l'infernu, è un puliticu hè una festa di porcu durante una pesta!
  Un picciottu scalzu hè più cunfortu chì corre à traversu a neve chè un puliticu calzatu chì manuvra trà i fili !
  Un picciottu, ancu nudu in u fretu, hè più cuntentu chè un vechju chjappu in u fangu di u discorsu di un puliticu !
  Una donna ùn hà tantu paura d'esse nuda è scalza quant'è di u fattu chì un omu puliticu si metterà i scarpi è strapparà trè pelle !
  A donna hè timida in l'apparenza, ma ci hè pocu chì pò veramente spaventà, u dittatore maschile hè formidable in l'aspettu, ma si sferisce da a so propria ombra!
  Per un dittatore, u silenziu hè d'oru solu s'è i sughjetti ponu suppurtà à mette a lingua in sacchetta senza sbuccà !
  U dittatore assicura ch'ellu hè duru cum'è una roccia, ma in fattu u tiranu hè solu un cobblestone mutu !
  Una zitella chjappà i so gammi quand"ella corre scalza nantu à e petre affilate, un puliticu cunfunde quand"ella si precipita in calzata trà i ruscelli !
  Un taccu femminile nudu pò esse trafittu da un sharp, un votante calzatu cù un puliticu ùn serà micca trafittu ancu da u wit !
  Una donna preferirebbe marchjà scalza in u fretu chè esse calzata cù i discorsi ardenti di i pulitichi !
  In u fretu, un core caldu ùn si calarà micca, è un discorsu ardente di un puliticu ùn calderà micca!
  Un patriottu hà una fiamma in core, ma solu merda in u fegatu da un puliticu !
  Un suldatu hà u core ardente di un patriottu, è i pulitici anu u stomacu d'un struzzu currutti è a gola di un pitone avido !
  Un suldatu mantene l'onore - custa assai, un puliticu vende senza vergogna, chì ùn vale micca un centesimu rottu, ma custa trè caru!
  U suldatu hà un mantellu grisgiu, è assai materia grisa in u so capu, u puliticu hà i capelli di un lupu grisgiu, è aspira à esse cardinali grisgi !
  I pulitichi mandanu suldati per sparghje u sangue per una parolla rossa, è per un affare neru tradinu l'amore !
  Un suldatu pò machjà u so corpu, ma ferma puri in l'ànima, è nisun bagnu aiutarà un puliticu à lavà a terra spirituale!
  Un suldatu hà da tumbà i cattivi per a Patria, un puliticu ammazza tuttu ciò chì hè bonu cù ambizioni per u so propiu !
  Un suldatu chì uccide ùn hè micca un assassinu, un puliticu chì prumette - ùn cumpiisce micca!
  Un suldatu fà qualchì volta l'impussibile senza risparmià ellu stessu, un puliticu ùn face nunda di pussibule senza interessu in a so sacchetta, senza risparmià l'altri !
  Un suldatu hè un leone chì manca sottu à u cumandimu di rams, un puliticu hè una volpe chì ubbidisce solu rams cù cervelli di gallina !
  Un suldatu ùn pò micca sempre diventà un leone, ma a cosa principal ùn hè micca esse un sumere da quale sò stati calati trè pelle!
  , Un suldatu ùn si cumporta micca sempre cum'è un anghjulu, ma in a prufundità di a so ànima hè cunsacratu à Diu, un puliticu sempre sparghje discorsi angelici cù promesse di paradisu, ma ancu in a superficia di u spiritu hè chjaru ch'ellu hè. dedicatu à Satanassu !
  Un suldatu pò esse lasciatu senza stivali durante a battaglia, ma un puliticu mette i scarpi, in ogni situazione!
  Un suldatu porta una uniforme di camuflage per sopravvivere per u bene di a Patria, mentre chì un puliticu hè un camaleonte per tumbà un votante moralmente per piglià u tronu !
  Un suldatu in battagghia s'appoghja cum'è un cane à un cinghiale, un puliticu in daretu, abbaia assai è porchi !
  Hè bonu per un suldatu per esse forte cum'è una quercia quandu si scontra cù un nemicu, hè peghju per esse stupidu cum'è un stump quandu in cuntattu cù un puliticu !
  Un boia taglia a testa cù l'ascia, un suldatu pugnala à a gola cù una baionetta, un puliticu sbuchja in u cervellu cù a lingua, è strangula daretu à u collu cù parolle appiccicate !
  Hè megliu per un suldatu per esse un lupu feroce chè un cunigliu cowardly, soprattuttu quandu si scontra cù un boa constrictor puliticu!
  Un suldatu pò esse feroce in l'apparenza, ma in a prufundità di un agnellu mansu, un puliticu cù un sguardu angelic hè veramente un porcu tipicu!
  I suldati sò sempre valenti, ancu in ritirata, facenu solu una manuvra tattica, i pulitici sò sempre cobardi, ancu quandu attaccanu, facenu un truccu strategicu !
  Un suldatu si batte cù uguali è forti per ordine, un puliticu attaccà i debuli, da a so vulintà !
  Un veru suldatu ùn hè micca sempre natu bè, ma sempre cumpiendu u so duvere, un puliticu, ancu cù un pedigree reale, ùn mantene micca sempre e so prumesse !
  Un suldatu s'utilice à volte prustituite durante e so vacanze, un puliticu hè sempre à u travagliu è à riposu una prustituta chì usa l'elettori !
  Un suldatu paga à e prustitute ciò ch"ellu guadagna cù u so sangue, un puliticu ellu stessu hè una prustituta è hè pagatu per sguassate u sangue di l"elettori !
  Un suldatu spara, mandendu una pallottola in u pettu di u nimicu, un puliticu ammazza mettendu un porcu in sacchetta, è bile in u fegatu !
  Un suldatu in battaglia grida viulenza, un puliticu ùn hè ancu micca silenziu, ma se un guerrieru hè battutu in battaglia, allora perchè un gridu, ahi, ùn hè micca un scudo!
  Un suldatu ùn hè micca sempre una stella, ma a gloria di e so splutazioni ùn sguassate micca annantu à i seculi, un puliticu sempre mira à u rolu di un luminariu, ma a so infamia hè cuperta di muffa!
  U suldatu travaglia cù una baionetta affilata è stabs in bona cuscenza, u puliticu batte i pollici cù l'aiutu di una lingua chì a so sharpness hè senza cuscenza!
  Un suldatu pò beie troppu vinu è piscia, ma ùn, cum'è un puliticu, verserà diarrea verbale senza misura in l'ubriachezza !
  Una zitella scalza hè pronta à curriri dopu à u so amante senza paura, ma cù quale paura l"elettore si lascia ferà da i pulitici !
  Un puliticu hè una volpe, per quale l'elettori sò l'abitanti di un gallinare, ma devouring a carne di quelli chì anu l'intelligenza di un gaddina, u puliticu sbulicà definitivamente un porcu !
  I suldati sbattenu i galli chì ponenu ova d'oru, per i generali turchini chì sò à turnu divurati da i pulitichi volpi !
  U suldatu corre à l'attaccu, crede in a vittoria, u puliticu in daretu, in ogni casu, culpiscerà u cummattimentu sviendu da i principii !
  I suldati si ritiranu qualchì volta, perchè a felicità hè mudificabile, ma sempre rinuncianu à a pulitica, a so felicità hè in l'inganni è slipping un porcu!
  U picciottu scalzu hè troppu destre per lascià u puliticu à guidà sottu à u so taccu !
  Quandu i pedi nudi di una zitella sò feriti da petre affilate, ferite u core di l'omu, ma i pulitici chì l'obliganu à sbuccà a zuppa di col cù scarpi di bast batte u fegatu di l'elettori !
  Un suldatu ùn cerca micca a morte, vole campà, un puliticu ùn cerca micca una manera di rializà e so prumesse elettorali - voli cuntribuisce à l'elettori !
  Un suldatu hè sempre ghjovanu di cori, ancu diventa grisgiu, un vechju puliticu canaglia pusatu in u fegatu, è un diavulu calvo ancu cù i capelli grossi !
  In i tempi antichi, un suldatu avia una spada, dopu hè statu rimpiazzatu da una mitragliatrice per fà più faciule per tumbà i nemici, è un puliticu di l'epica avia una lingua - più mortale di quale hè impussibile d'invintà!
  Un suldatu hè una spezia di macchina di guerra, ma ferma un omu, in a pulitica ùn ci hè nunda umanu - hè una macchina di guerra contr'à argumenti ragiunate!
  Hè megliu una cucchiara per a cena chì slurping zuppa di col cù scarpi di bast!
  S'ellu hè difficiule di fà amici in pulitica cum'è lupi in un pacchettu, almenu ùn sguassatemu micca nantu à u divano !
  I pulitichi sbattulanu cum'è lupi è si mettenu un porcu l'un à l'altru cum'è volpi !
  Un puliticu pò sempre piattà i denti di un lupu sottu à a pelle di pecura, ma nunda ùn pò ammuccià un centesimu di porcu !
  Un puliticu chì ùn pò micca ammuccià un centesimu di porcu à l'elettori ùn vale un centesimu !
  U puliticu sguasserà tantu l'elettori ch'elli urlaranu cum'è i lupi !
  Un puliticu senza lupu, ma cù l'abitudini di un porcu, purterà l'elettore à a vita di un cane !
  U puliticu si croce cù e so mani, si mette in sacchetta cù a lingua, è si calpesta l"anima cù i so stivali !
  Se un puliticu hà sette vennari in una settimana, allora l'elettore hà un anniversariu inattivu u luni !
  Ùn importa micca esse natu u luni, hè un disastru per elettu un dittatore dumenica !
  Dopu avè fattu una scelta in favore di un tiranu à l'elezzioni di dumenica, risicate di ottene un luni cuntinuu !
  Sceglie una manu di ferru, avete una catena d'acciau intornu à u collu!
  Eppuru, a manu di ferru hè megliu in u putere chè a gamba d'ossu di l'anarchia !
  U putere più crudele hè megliu cà l'anarchia cumpleta, hè più faciule per suppurtà un tirannu chè mille fratelli !
  Un veru regnu deve esse cum'è un principe di fata per u populu, è micca un rè nudu!
  Ci hè assai pochi prìncipi di fiaba in a pulitica - ma rè nudi solidi!
  Un principe hè un futuru rè, un rè nudu hè un fallimentu in u presente !
  Una donna aspetta un prìncipe di fiaba, ma ottiene un rè nudu, un votante hè un messia, è riceve un ipocrita di vuluntà debule, o un tiranu senza principii !
  Una donna aspetta un prìncipe finu à ch'ella si marita, un votante aspetta u cumpletu di e prumesse elettorali finu à chì u cancru fischia nantu à a muntagna !
  U puliticu hè un maestru di bugie è un grandmaestru di scuse, è in a capacità di scaccià hè un campione di u mondu!
  Un puliticu hà solu una chance per fà una prima impressione, è una oppurtunità constante di caccià!
  U puliticu sà chì duie volte dui hè quattru, ma prova à pruvà chì aghjunghjendu dui termini più à ellu, uttene u mondu sanu !
  U puliticu vole avè u putere è u tronu di un leone, ma in quantu à a forza hè in u megliu un gallu, è in quantu à a pusizioni hè una volpe chì scava un burato per plantà un porcu !
  L'elettore deve avè i nervi d'acciaio per ùn arrugginisce micca da a pioggia verbale di u puliticu !
  Hè più faciule per crede chì u celu cascarà à a terra chè chì u dittatore si merita di esse esaltatu à u celu !
  U puliticu hè sempre prontu à versà prumesse cum'è un rossignol, ma à cumpiendu a prumessa quandu u cancru fischia in muntagna !
  Perchè hè cusì difficiule di rializà e prumesse elettorali - pudete manghjà una balena cù i vostri ochji, ma una cucchiara grande vi strapparà a bocca!
  Pudete fà tuttu ciò chì l'imaginazione tira, s'ellu ùn sò micca e prumesse di un puliticu privatu di una imaginazione raghjone !
  U puliticu hè prontu à vende a so ànima à u Diavulu per u putere di u putere, ma Satanassu ùn cumprà micca ciò chì ùn vale a pena un centesimu è va in e so mani gratis!
  Un puliticu ùn pò micca diventà Diu, ma a capacità di sguassà ellu hè Satanassu stessu!
  L'elettore vole a pulizia in a pulitica per manghjà carne, ma riceve solu un tipu da un puliticu bruttu - porcu piantatu!
  U cookie-puliticu hà un platu laterale - tagliatelle per l'arechje, è un tipu di carne - mette carne di porcu, nantu à u terzu pirtusu da una ciambella cù u meli di promesse da u torrente di l'eloquenza, è in cunclusione, porridge di betula è furmagliu in una trappula. !
  Un puliticu hè un coccu chì prepara piatti inedible per i dolci discorsi, per ch'ellu sia più faciule d'inghiù l'elettore stessu !
  Un puliticu hè un cucinu chì alimenta generosamente l'elettore cù u meli di i discorsi, ma ancu u meli hè amara s'ellu ci anneghi !
  Se u dittatore cù una mina astuta hà resettatu i so termini à zero, questu significa chì l'elettore hà ricivutu un bast !
  Un guerrieru si batte sempre per una causa ghjustu, mentri un puliticu piglia tutti i trofei à manca !
  Un guerrieru spara cù a manu manca per una causa ghjustu, un puliticu cù a so lingua piglia tutte e rializazioni à manca !
  A guerra hè u cuntrariu di l'oceanu d'amore, ma ci vole ancu una fontana di sangue!
  Un guerrieru ùn hè micca Diu in forza, ma un anghjulu in nubiltà!
  U suldatu hà un cascu di ferru, una baionetta d'acciaio è un core d'oru, ma u puliticu ùn u valore mancu per un centesimu !
  I suldati sò spessu purtati à a macellazione cum'è pecure, ma sò leoni in core, è un puliticu chì rugia cum'è un leone hè una pecura tipica !
  Un suldatu pò ancu avè a paura di a morte, ma hè ancu più paura di u disonore, è un puliticu tremu per a so vita, ma hà persu u so onore assai tempu fà!
  I suldati, avè scunfittu u nemicu, celebranu a vittoria, u puliticu, avendu ingannatu l'elettore, celebra u coddu !
  Un picciottu pò esse un bonu guerrieru, ma un puliticu ùn crecerà mai per esse rispunsevuli di l'elettori !
  Megliu esse un picciottu scalzu chè lascià i pulitichi mette i so scarpi è arrubbari a ghjuventù !
  Una zitella hè un fiore magnificu chì pò secca, ma ùn perde mai a so fragranza, un puliticu hè un munzeddu di sterco, pò cullà u tronu, ma solu puzzarà più!
  Un suldatu hè un omu veru, un puliticu hè una donna grumpy in pantaloni !
  Un suldatu hà una rabbia nobile cum'è un ruggitu di un leone, è un puliticu hà vile isteria, a parolla hè un bleating di un ariete !
  Un suldatu hà raramente un ghjornu di ferie, ma un puliticu hà sette vennari à settimana, è i so cumpunenti celebranu u so anniversariu u luni !
  Un suldatu, cascatu, face flessioni, un puliticu casca sempre morale è si stringhje in sacchetta !
  Un suldatu hè qualchì volta furzatu à passà per u fangu mentre resta un omu, è un puliticu in panni puliti è sbulicatu cù colonia ferma un porcu !
  Un suldatu dà l'onore è ferma cun l'onore, un puliticu infila un porcu è ferma un porcu !
  Un suldatu hà i buttoni in fila, un puliticu hà cum'è un culo di cinghiale !
  Orechje di suldatu, zitelli valenti, è mandate i pulitici in ospedali psichiatrici!
  Si dice chì l'omu hè discinnutu da una scimmia, ma un puliticu hè subitu chjaru è ferma un porcu !
  U travagliu hà fattu un omu da una scimmia, è a lotta sottumessa hà fattu a pulitica in una mistura di volpe è porcu !
  U travagliadore travaglia assai è qualchì volta beie alcolu, u puliticu hè porcu è vomita sempre diarrea verbale !
  U suldatu cresce di battaglia in battaglia, u puliticu da una campagna elettorale à l'altra, diventa sempre più prustituita !
  L'ochji di suldatu brusgianu cù l'eccitazione di ghjuventù di un cummattimentu, u cappellu di u puliticu brusgia cum'è un latru, cù l'indifferenza di un cinicu brusgiatu !
  Un suldatu hà una scelta : u pettu in croce o u capu in i machja, mentre chì un puliticu in l'alizzioni ùn hà chè croci incrustati d'aspirazioni, di votanti è di capi di col !
  Un suldatu ancu chjucu in statura cun curagiu giganti, un puliticu ancu cù una pusizione alta - una cuscenza pigmea!
  Un suldatu vole un corpu femminile cum'è un rigalu per una faza, è un puliticu mette senza meritu tuttu u paese nantu à u cancer !
  Un suldatu hà sempre u tempu è u locu per una fazata, ma ùn hè micca sempre pussibule di rializà, un puliticu in u tempu constantemente affruntà di sicuru averà u tempu di mette un porcu nantu à a so testa!
  Un puliticu hè l'unica criatura senza ali in a natura chì caca nantu à a testa di tutti !
  Ogni scola sà chì duie volte dui sò quattru, solu i pulitichi, invece di multiplicà i numeri, pruducenu una divisione constante in a so sacchetta !
  Un suldatu s"aprende fendu i bumps, un puliticu prova à abituà l"elettori à l"idea chì si pò prusperà s"omu batte u pollice !
  Ogni suldatu hè un cummattimentu, a diffarenza hè solu di livellu, ogni puliticu hè una prustituta, a diffarenza hè solu in u rangu di pimp !
  Un suldatu hè in parte un boia, perch'ellu versa ancu u sangue, un puliticu hè un furfantu cumpletu, perchè sbuccia in u so cervellu !
  Se u generale hè invitatu à un matrimoniu, u suldatu riceve un invitu per salvà a Patria per chì i matrimonii sò ghjucati in un paese liberu!
  . CAPITOLU #5
  L'ultima cuncentrazione maiò di e truppe era a guardia imperiale. Quessi sò selezziunati samurai à a residenza di u mikado. Era per elli chì i guerrieri di u triumviratu di i zitelli anu pigliatu.
  Vulìanu finisce a minaccia giapponese una volta per tutte !
  L'eternu picciottu Robur pressu u buttone di joystick cù i diti nudi di i pedi di i so figlioli, è sbatteva a forza mortale di distruzzione è brusgia di i guerrieri di u paese di u sole chì nasce.
  Robur scopre i denti e cantò:
  - Sò u più forte in u mondu,
  È immergete in a toilette !
  Albina rimarcò cù una risatina, svenendu i so dentini di zitelli è cantendu:
  - Unu dui Trè ! Distrughje tutti i nemici!
  È a zitella pressu i buttoni di u joystick cù e so gammi nudi, ciselati. Hè solu un iper guerrieru.
  Alvina batteva u samurai cù u so taccu nudu, graziosu è rosa, è rughjò:
  - Per a Patria - a nostra mamma !
  Albina rimarcò cù un surrisu scetticu :
  - Serà grande ? È chì significa a nostra mamma ?
  Alvina scopre i denti è rispose :
  - Per un bellu pezzu per capisce una mamma vigorosa - per capisce e ragazze cù a mente!
  È torna, brusgiamu è videmu a guardia. È hà fattu assai zelu.
  Robur, intantu, indicò i so gammi nudi, infantili è abbronzati à i fucili nemici è pinsava à u sensu di a vita.
  Ogni persona hà a so propria missione in a vita. È ùn pudete micca argumentà contru. Per esempiu, Robur hà fattu i più grandi scuperti in a tecnulugia, è hà successu. È avà avemu bisognu di fà l'umanità felice cù a nostra propria dittatura. È questu hè a so missione principale.
  È Robur, sfracciandu i giapponesi, cantò :
  - Quì vene a missione, è tandu a Russia, invece di Nicholas, mi eleggerà !
  È questu hè quanti giapponesi morti. Solu munzi interi di cadaveri. I regimenti di guardia di l'imperatore, chì avianu a pazzia di cuntattà a Russia, mori. In ogni casu, s'ellu solu cù a Russia zarista, allora questu hè solu a mità di u prublema, è quì u geniu tecnicu di Robur hè contru à ellu. È questu hè un prublema veramente grande.
  Robur cuminciò di novu à chjappà in alta voce aforismi alati, chì scappavanu facilmente da a so lingua infantile;
  Un demoniu pentitu hè megliu cà un anghjulu cadutu!
  U megliu modu per stabilisce a ghjustizia hè di punisce tutti !
  Ogni verdura hà u so tempu, è u cane hà una catena per u pranzu è una correa per a cena!
  U capu sàviu ordina, ma dita agile afferranu. Unu hè impussibile senza l'altru - una mente senza corpu, cum'è un'anima senza carne!
  Micca sempre sàviu nantu à u tronu, ma sempre cù u rè in capu !
  Ùn sputate ancu u vostru passatu s'ellu ùn vulete micca finisce in un oceanu di vomitu in u futuru !
  Ancu u più chjucu veru bonu attu supererà i sogni è i prughjetti più giganti!
  L'ultimu scemu hè capaci di tumbà, ma u veru primu geniu hè capaci di risurrezzione!
  L'umanità si svilupperà à a Deità Onnipotente, o scenderà à a squallore di e scimmie, ma hè impussibile di stà à un livellu cum'è di stà nantu à a riva di una munita durante un terremotu!
  Hè megliu sbattà una volta cù una spada chì minacciate cù un mattone mille volte!
  Sè vo vulete esse felice, maritate bè; se vulete guadagnà saviezza, maritate senza successu!
  Un matrimoniu chì hè difettu quandu e mani di u sposu sò affilate per qualcosa chì ùn darà micca satisfaczione à a sposa!
  Ancu un zitellu pò tumbà, ma per a risurrezzione unu deve maturà à u livellu di u demiurgu!
  U leone hè u rè carnivore di e bestie, ma u più mortale hè l'astuzia di a volpe !
  Quandu u sumere divintò rè, a volpe s"imaginava ch"ellu era Diu, è u restu duvia arà cum"è sumeri !
  Ci sò regule stabili in i scacchi, in pulitica ci hè un ghjocu senza regule è senza lege !
  I scacchi sò un ghjocu per i grandi menti secondu regule chjaru, a pulitica ùn hè micca un ghjocu à tutti, per i villani enormi secondu cuncetti vagi !
  A mente più grande hè impotente per spiegà à l'ultimu stupidu - perchè a pulitica hè pura follia!
  L'invenzione di a rota hè una grande scuperta per u benefiziu di l'umanità, ma a capacità di i pulitici di guidà l'elettori in u circondu hè a più grande maledizzione!
  Per un omu intelligente, una corda hè un salvatore per esce da un ravinu, per un stupidu hè un caprettu, è u curagiu hè un disastru !
  Un pugnu pugnu hà cinque dita, ma quellu chì li batte ùn hà mancu una uncia di cuscenza !
  U più duru di cascà à un votante credulu hè da e muntagne d'oru prumesse da i pulitici !
  Quantu più alta hè a muntagna d'oru di e prumesse di u puliticu, u più prubabile chì l'elettore si rompe u collu dopu à vultà!
  Calchì volta un puliticu sustene un elettore - cum'è u caprettu di l'impiccatu !
  In l'artighjanu ci sò maestri di tutti i mistieri, ma in a pulitica, l'abilità hè una lingua !
  Ancu e mani più abili ùn ponu micca riparà tuttu, ma i pulitici inepti cù lingue sò capaci di rompe tuttu!
  L'omu più forte cù e so mani ùn alzarà mancu una tonna, ma un puliticu cù a so lingua ùn abbassà micca debbuli un statu sanu!
  U cobra sibila prima di liberà u velenu in u corpu, è u puliticu sbocca cum'è un rossignol, avvelenendu l'anima !
  A serpente libera u velenu attraversu i so fangs, u puliticu emette velenu à traversu a lingua, uccidendu assai più precisamente!
  A verità hè qualchì volta amara, ma u so sali di verità hè guariscenza, u puliticu hè sempre dolce, ma u so meli provoca diabete di delusione !
  Ci hè u meli da a bocca di un puliticu senza pane, ma ùn ci hè pane di travagliu senza u sali di a verità !
  Quandu sguardu à un dittatore, a pulitica hè invidiable, versà u sangue hè più savurosu ch'è smelling marmellata in bocca !
  U dittatore hè amara cum'è l'assenzio, ma u salinu di a verità in ellu hè solu in u fegatu di i so sughjetti!
  Un puliticu-demucraticu hà un discorsu dolce, un puliticu-dittatore prima hà un discorsu, è dopu a testa fora di e spalle !
  Per fà una carriera in a pulitica, avete bisognu di cunnosce trè regule: u silenziu hè d'oru, u discorsu deve esse cum'è u meli, prumessu in trè scatuli, pigliate da u lobby in trè manere!
  I pulitichi dicenu una cosa è facenu un'altra, cù una eccezione - ùn vi stancherete micca veramente!
  Quandu un omu si mette nantu à i scarpi, falli, è quandu una donna si toglie i scarpi, multiplica a so furtuna !
  Ùn ogni omu pò ancu rivendicà u locu di un anghjulu, ma ogni donna hè digià una putenziale dea!
  Finalmente, a guardia hè stata distrutta cumplettamente, è u palazzu hè statu parzialmente distruttu.
  Avà duvemu furzà u Mikado à firmà una rendizione incondizionata à a Russia è dopu tene un referendum nantu à l'inclusione di u Giappone in l'Imperu Russu.
  Di sicuru, questu hè u più impurtante ...
  E zitelle si mettenu armature improvvisate è abbandunonu l'aviò.
  Nimu ùn li resisteva.
  U Mikado li aspettava cù i ministri. À a vista di e zitelle scalze, i dignitarii s"anu vargugnati è arrossiti.
  Albina hà urdinatu:
  - In ghjinochje !
  U Mikado è i ministri si calanu ubbidienti. Tremavanu di paura.
  Alvina hà dettu:
  "Avà basgià e nostre impronte!"
  È per esse più cunvince cù un pocket blaster, hà tagliatu dui guardiani di l'imperatore. È tandu s"immerse i so pedi nudi in u sangue chì sparse da i morti. Dopu à ella, Albina hè diventata ancu in un liquidu scarlattu.
  Dopu à quessa, e zitelle anu lasciatu rossu, graziosu, picculi tracce di e so gammi.
  L'imperatore è i ministri ubbidienti li basgianu. È questu era l'umiliazione più forte di u Giappone.
  Allora, sicuru, avete bisognu di firmà a rendizione incondizionata di a terra di u sole chì nasce.
  Albin è Alvin sò stati custretti à firmà tuttu u Cabinet di Ministri.
  È tandu u mikado ghjinochjò di novu è basgiò e sole nude è sanguinanti di e eterne zitelle.
  Allora l'occupazione di u Giappone è una vittoria cumpleta hè stata.
  Ma per avà, avete bisognu à aspittà l'arrivu di e truppe russe. In ogni casu, hè statu annunziatu nantu à a radiu chì u Giappone capitularà.
  Robur era assai cuntentu, è u zitellu eternu esclamò:
  - Aghju scunfittu un imperu sanu !
  È sbucò à ride... Era periculosu di lascià u veiculu di cummattimentu, ma era noioso à pusà solu.
  È u zitellu eternu, chì hà ricivutu l'immortalità cum'è un rigalu, hà decisu di cuntinuà a cullizzioni di ditti alati;
  Per rallegra in a vittoria è micca piantà l'amarezza di a scunfitta, avete bisognu di u sudore di diligenza è una scintilla di talentu!
  Un suldatu sente in u so core quandu andà à l'attaccu, è un puliticu chì hè longu in u fegatu manda à a macellazione !
  U suldatu hè qualchì volta visitatu da dubbitu nantu à a cumpetenza di u cumandamentu, ma u puliticu, senza dubbitu, ùn hè micca cumpetente, chì in a capacità di menti!
  Un suldatu hè u figliolu d"acula chì becca un avversariu è sbatte in celu, un puliticu hè figliolu di una volpe chì si caca in capu è i purcelli à u latu !
  In a battaglia, u bravu l'hà scunfittu prima chì a lotta principia, u vigliu persu senza entre in a battaglia, u puliticu ingannatu ancu prima di a divisione di trofei !
  In una battaglia, e forze sò sempre ineguali, qualchissia hè più forte, qualchissia hè più debule, è tutti sò ugualmente bè à ghjucà a pulitica !
  In a battaglia, un suldatu scribbles da una mitragliatrice, è un puliticu in daretu tamburi a so lingua inutilmente!
  Un suldatu ùn hà micca bisognu à esse stimulatu à una impresa - hè sempre prontu, è un puliticu vi sguassate in ogni mumentu!
  Un suldatu cum'è un gattu hà nove vite, è un puliticu cum'è l'infernu hà un milione di maschere !
  Un suldatu, ancu s'ellu hè fisicamente malatu, hè mentalmente sanu, è un puliticu hè sempre obsessionatu da una brama dolorosa di sfondà l'elettore !
  I robots ùn ponu micca malati, i veri suldati ùn si rinuncenu micca, è i pulitici per natura ùn ponu impedisce micca di sguassate !
  Un guerrieru hè trè volte un guerrieru, un puliticu hè un milione di volte un porcu !
  Un suldatu hè prima di tuttu un omu, è secondu un guerrieru, un puliticu hè un porcu in u primu gradu, è una volpe in u sicondu!
  Una donna scalza pò superà ogni omu calzatu, hè faciule per i so pedi senza scarpi, hè difficiule di campà senza cervellu!
  Una donna ùn si vargogna di sfarfallà u so taccu nudu, hè assai peghju s"ellu un omu t"hà calzatu è ti strappava trè pelle !
  Un puliticu pò spinghja cum'è un tank, ma a so armatura hè cum'è gelatina di diarrea verbale!
  Un suldatu pò piglià pidocchi nantu à a marchja, ma un puliticu chì hè in daretu hè digià un pidocchio di sterco di vucazione, è ancu porchi tuttu u tempu !
  Un puliticu hè quella pecura da quale ùn uttene micca lana per stivali di feltru, ma voi stessu slurp zuppa di col cù scarpi di bast!
  Un porcu dà à a ghjente carne è pancetta, è un puliticu di porcu si appieghja solu tagliatelle à l'arechje è mette u furmagliu in una trappula !
  U discorsu di u puliticu hè un porridge solidu è un puzzicheghju di prumesse, è à questu un pocu furmagliu da una trappula di mouse, tali alimentu provoca solu una ulcera di delusione!
  U suldatu ama a donna è a Patria, u puliticu stessu hè cum'è una donna capricciosa è ama u putere nantu à a Patria!
  Un suldatu vole fà un gestu è diventà un eroe, un puliticu trova sempre l'uppurtunità di cummettà a cattiveria è riceve una ricumpensa!
  Se un suldatu ùn conta micca l'astri, allora prima o dopu li guadagnerà nantu à e spalla, ma un puliticu, chì si cunsidereghja una stella, ùn si meritava mancu una croce nantu à a so tomba!
  Un suldatu ùn trova micca sempre un locu sottu à u sole, ma a so ànima hè luminosa, un puliticu à volte piglia u locu di un luminariu, ma u diavulu stessu hè in spiritu!
  U suldatu cerca a gloria è vole campà, u puliticu hà digià trovu a vergogna è vole campà in grande manera !
  Un suldatu saluta è ferma cun onore, un puliticu sfilza un porcu, è ellu stessu ferma un cinghiale mangu !
  U serviziu di u suldatu ùn permette micca di cultivà un ventre, ma avè persu un ventre, un guerrieru guadagna l'immortalità in u core di a ghjente, è un puliticu, avè travagliatu un ventre, ferma solu in u fegatu!
  U suldatu ùn risparmia u ventre è ùn hà micca una panza per esse amatu da e zitelle, u puliticu si trema da u ventre è hà travagliatu un mammut, è per questu simu odiati da l'elettori !
  Una zitella scalza hè più cuntenta ch'è una vechja chì hè stata calzata da i charlatani, prumettendu a ghjuventù eterna è a ricchezza, ma invece di a pelle ghjovana, anu strappatu trè pelle !
  U suldatu ùn hè micca abbastanza generale, ùn hè micca inferitu à ellu in ingenuità è curagiu, u puliticu ùn hè micca abbastanza Satanassu, ma per fà a meanness, hà sempre qualcosa à amparà da u diavulu!
  U taccu femminile nudu hè tondu è seducente, i rè nudi cù i quali i pulitichi si prisentanu davanti à noi quandu a maschera hè strappata, arrotondata in u discorsu, ma disgustante !
  U pilotu ùn nasce micca alatu, s'aietta in a lotta, u puliticu ùn hè natu cù u nasu, ma lascia senza difficultà l'elettori cù u nasu !
  L'abilità di suldatu nasce in u turmentu, a virtuosità pulitica crea turmentu trà l'elettori !
  Un suldatu ùn hè ancu un maestru, ma impara da battaglia à battaglia, un puliticu ùn hè più un anghjulu, è diventa sloppy da una campagna elettorale à l'altra !
  Quellu chì hè natu per arrampicà ùn pò micca volà, ma un schiavu da a nascita hè capaci di vulà finu à u tronu s'ellu hà a tenacità di un picchio, l'intellettu di una civetta è a vista di l'acula !
  U più forte vince in a guerra, è a più grande forza hè in l'astuzia, cusì a volpe sempre pigliarà u leone!
  U suldatu ùn piglia micca tantu per forza, quant'è per ingenuità, u cervu hè a parte più forte di u corpu, ancu s'ellu ùn hà micca musculi, è a lingua hè u più dannusu, anche si daretu à i denti !
  U suldatu stringhje u cinturione per fà più faciule di curriri, a pulitica face chì l'elettori si strinsenu a cintura, è si sparghje !
  Un suldatu hà ali spirituali è un acula in a so ànima, un puliticu hà un centesimu di porcu in u so spiritu, è una anima peghju chè un porcu !
  A lingua di l'omu lecca vuluntà u taccu nudu di una donna, ma l'omi stupidi sò ancu di più disposti à lascià esse calzati da i pulitichi in linguaccia !
  I pulitici anu una lingua longa, ma mani assai brevi per cumpiendu a prumessa di bocche senza dimensione !
  Quelli chì anu l'intellettu sò mosche chì piccanu i discorsi di miele di i pulitici, è quelli chì anu l'avidità di i topi si precipitanu à liberà u furmagliu in una trappula per i topi !
  I pulitichi sò raramenti scemi, à u cuntrariu, più frequenti scemi sò quelli chì lancianu a so voce cum'è un puliticu mellifluu, risicatu à chjappà à l'arechje per questu, è esse lasciatu senza pantaloni !
  - U puliticu hè ellu stessu un pickpocket, è un omu di sacchetta, è a so sacchetta ùn hà micca fondu, ma ùn ne pò esce solu un ficu per l"elettori !
  L'invasore calpesta a terra cù i so stivali, è a donna calpesta l'omu cù i so pedi nudi, a terra geme di dulore, l'omu chjappà di piacè !
  U suldatu ùn vole micca tumbà, ma face u so duvere cun coscienza, u puliticu brama u sangue, è ùn hà mancu una uncia di cuscenza !
  Un suldatu ùn hè micca un hamster per ammuccià, è micca un gopher per ammuccià, è micca un ratu per rosicà per sè stessu, ma hà veramente i denti di leone quandu si batte per una causa ghjustu!
  Un suldatu hè una unità di cummattimentu, un puliticu hè solu un militante zero !
  Un puliticu ùn hè micca un suldatu o un guerrieru, ma uccide assai efficace cù una lingua longa è strappa u tettu da e so cerniere!
  U dittatore taglia ancu scaglie di stumps cù una lingua longa, una sega di l'eloquenza !
  L'ossu più forte hè a lingua, s'ellu ùn hè micca ligatu!
  Sè un puliticu hè a lingua ligata, allora ùn culligherà micca l'ossi in polemiche !
  Un puliticu hè sempre quellu fruttu, mai maturu per alimentà l'elettori, ma putrettu da u mumentu ch'ellu hè esibitu per a valutazione da u votu !
  Un puliticu hè un fruttu chì, versendu u sucu di l'eloquenza, trasforma l'elettori in verdura !
  Una buttiglia di vodka di mezzu litru hè più mortale chè una duzina di Hitler, allora beiemu u fattu chì solu l'alcoolu uccide i Russi è tutti noi!
  Un picciottu cù u taccu nudu caccià i denti à un nemicu, un adultu chì hè statu calzatu di pulitica ferma un cane sdentatu chì urla à a luna !
  A fama forte vene à un suldatu ùn hè micca facilmente, ma hè intelligente, ma un puliticu di tantu in tantu si mette in scandali forti di notorietà!
  Un suldatu hè un guerrieru di a luce, ùn importa ciò chì l'idea si batte, un puliticu hè un abominazione di a bughjura, indipendentemente da quale bandiera agisce sottu !
  Ùn importa micca a bandiera chì u suldatu hè sottu, u principale hè chì u curagiu brusgia in u so core, è u culore di u culore ùn importa micca in a pulitica, sarà cowardly in u fegatu di l'elettore!
  Un suldatu sottu una mala bandiera si merita più rispettu chè un puliticu sottu à i slogans ghjustu, ma inveci di u bazar, mette un porcu !
  U cumunismu hè un paradisu chì a ghjente custruisce ancu nantu à a terra cù e mani callose, ma i pulitici di porcu trasformanu u pianeta in l'infernu, distrughjendu u bonu cù lingue lunghe!
  Un suldatu per a Patria hè sempre una muntagna, un puliticu rallenta solu un cobblestone, u so porcu hè un cummattimentu urrà, per ùn fà micca troppu merda !
  Una donna pò esse in silenziu un bonu suldatu, ma un puliticu, ancu in i so pantaloni, hè una donna disgrazia, parlante!
  I pulitichi anu longu lingue è ambizioni senza limiti, ma per piglià a Terra, e mani sò brevi, è a mente hè ancu menu !
  Ùn vantate micca di a tecnulugia di l'acciaio, sè vo avete un spiritu cum'è a gelatina, allora i salvaggi anu datu à un coward un club cù un club, in u celu è in a terra!
  Puliticu, macina sciocchezza, da quale ùn hè micca farina per pane, ma farina solida, cù tagliatelle nantu à l'arechje di l'elettori !
  U suldatu hè un cavaliere chì cumbatte un dragone, ma stu dragone hè veramente in daretu è ùn hà micca sette capi, ma un milione di maschere, è un numeru innumerable di muselli di porcu !
  Un suldatu, per ùn diventà un puddastru spulatu, deve esse un oca, un puliticu, per frittà l'elettori nantu à una barbecue, serà felice di piscia, micca in modu di camarade!
  I suldati sò solu picciotti, ma crescenu di battaglia in battaglia, i pulitici, a priscinniri di l'età, da una campagna elettorale à l'altru, cascanu in una pazzia ancu più grande !
  Un suldatu pò esse senza barba, ma un guerrieru gloriosu, è un puliticu in ogni situazione ùn pò ma lascià una cuda!
  U zitellu sogna di diventà un guerrieru d'aquila, ma ùn hè micca chjaru induve i pulitici-porchi venenu cusì bruttu chì hè disgustu ancu di sognu di elli!
  Un picciottu di cummattimentu natu preferirebbe correre scalu in a neve chè lasciassi esse calzatu da a pulitica è trasfurmatu in stivali di feltru !
  Una donna nuda ùn hè micca un puddastru spulatu, si toglierà i pantaloni di ogni omu è trasformerà ancu un capu arrogante in un rè nudu !
  U picciottu cresce in un suldatu, è quale era u puliticu in a so ghjuventù si un porcu cusì grande hè cresciutu da ellu?
  Una prostituta hè onestu cù i clienti - soldi in cambiu di piacè, è un puliticu hè un bughjone cumpletu, voti è tassi in cambiu di una delusione pura!
  Un puliticu hè una prostituta assai caru, da quale ùn solu risicate di ottene sifilis di u cervellu, ma ancu un porcu in a vostra sacchetta!
  Un puliticu hè un tipu di prostituta chì invece di toglià a so robba, strappa trè peddi à l'elettori è contagia, attraversu a TV !
  Ùn si entre micca duie volte in u stessu fiumu, ma un cane di piggy constantemente pò esse rielettu una decina di volte !
  L'animali è i zitelli ùn piace micca l'alimentu senza sali, ma perchè l'adulti cascanu per u dolce discorsu di i pulitici chì sò privati di u salinu di a verità!
  U sali di a verità hè amara, ma hà un putere curativu, u discorsu di un puliticu hè dolce, ma provoca diabete di a mente!
  Una persona ùn vole micca esse un pedone, ma una carriera in l'armata principia cù i privati, un puliticu ùn vole micca ghjucà cù e regule, è porta a so carriera in a pulitica cù l'anarchia!
  Un puliticu chì insulta l'omosessuali hè un culo grossu stessu, è ùn hà micca virilità !
  Un suldatu ùn mori micca duie volte, ma un puliticu tradirà trè volte, è ingannarà un milione di volte !
  Dui morti ùn succede micca, è ùn pudete micca caccià e stivali cù i pedi nudi, ma i pulitici riescenu à tumbà tuttu u tempu, è strappanu trè pelle!
  A zitella ùn hà micca paura di curriri scalzi in a neve, hà a paura chì u sposu ùn sia micca un stivale di feltru stupidu, calzatu finu à l'arechje!
  Un suldatu in una guerra diventa più ghjovanu è maturu à u stessu tempu, un puliticu in una lotta sottumessa, invechja è maturu, à u listessu tempu affundendu à u livellu di una bestia salvatica !
  Un suldatu hè un reclutatu privatu è diventa un prufessiunale in a guerra, un puliticu ùn cunnosci micca i termini, è un prufessiunale in cunferisce a vittoria!
  Un suldatu deve esse petra, ma micca turnà à petra in core, un puliticu hà longu avutu una petra invece di un core, ma hà a durezza di gomma !
  Un bon suldatu in battaglia hè cum'è u Diavulu - chì hè necessariu di spenghje u focu, un puliticu qualificatu in a meanness hè Satanassu stessu, è u rispettu di e prumesse hè un mangu tipicu!
  Un suldatu pò more nantu à u campu di battaglia, ma hè megliu chè esse uccisu sottu à un flussu di dolci bugie da a bocca di i pulitici in tempu di pace !
  Quellu chì hè natu guerrieru morirà un eroe, quellu chì diventa un puliticu hè digià un cane mortu è un cadavere chì cammina !
  A pulitica hè quandu dicenu una cosa, significheghja l'altru, fate un terzu, ne risulta u quartu, ma si va sempre di latu è ferma una abominazione in u fegatu!
  Ùn ci hè micca fratelli in a pulitica, ma ci sò assai parenti poveri, ùn ci hè micca prìncipi di fata, ma un eccessu di rè nudi, ùn ci hè micca verità ancu per un mumentu, ma ci sarà abbastanza bugie per più di una generazione!
  L'amore vene quandu ùn aspittà micca, i pulitici si fermanu quandu ùn chjamate micca !
  Tutte l'età sò sottumessi à l'amore, i pulitici ponu trattà tutte e meschinità !
  Un puliticu hè un mostru chì si prisenta cum'è un bell'omu, ma nisuna munizione di lussu ùn pò ammuccià u centesimu di un porcu è i denti di lupu!
  Un suldatu hè ancu un mostru in una certa manera, perchè uccide in u campu di battaglia, ma à u cuntrariu di un puliticu, hè in uguali, ma l'elettore perde sempre!
  Una donna vole l'amore è a felicità per ella è a so famiglia, un puliticu hè principalmente interessatu à spoiling l'altri, è hè obsesionatu cù l'amore di i soldi!
  Una donna hè cum'è una rosula: una fragranza seducente, apparenza luminosa, spine sharp, è ciò chì pare un puliticu, colpisce cù puzza, aspettu miserable, è causticità di cactus?
  Una donna hè l'incarnazione di a bellezza è a purità, ancu s'ellu ùn hè micca sempre l'ideale, ma un puliticu serà sempre u standard di a cattiveria è a bruttura!
  Un picciottu scalzu ùn si porta micca male è si mette in sacchetta quante volte un puliticu face cose brutte è ci mette un porcu !
  U zitellu li piace à ghjucà cù l'arme, ma hè un incantu, u puliticu li piace à rattle, ma invece di teme, inspira disgust è risa!
  L'omu hè urigginatu, cum'è dicenu i scientisti, da una scimmia, un puliticu, ancu s'è un primatu tipicu, in particulare e persone di successu, hà una relazione cù un sciacallu!
  Una persona hà una natura creativa divina, ma i pulitici crucificanu chì sò solu diavuli per natura è creanu u caosu!
  U puliticu hè u diavulu in carne, solu micca u signore di l'infernu, ma u creatore di l'infernu in a Terra, in quale i diavuli sò fora di cuntrollu è creanu u caosu!
  Un suldatu hè un ghjudice di Diu è di u tempu, un puliticu hè un bastardo senza prucessu, è a so annunzia ùn cunnosci micca u tempu!
  U suldatu ùn cerca micca a pace, è a tempesta ùn chjappà nè, u puliticu intarrà i so sfruttamenti, u parassitu hè assai invidioso !
  Un suldatu hè qualchì volta un guerrieru involontariamente, è ùn vole micca tumbà, ma cumpiendu un duvere sacru à a Patria, mentre chì un puliticu hè un traditore vuluntariu chì piace à porcu, micca à cumpiendu i so obligazioni à i votanti!
  Un suldatu risolve puzziche in battaglie, un puliticu custruisce cumminazzioni astuta, ùn pò micca risolve a materia in pace!
  Un puliticu hè cusì generale chì invece di epaulettes porta e spalla di carta di un stupidu, ancu s'ellu ellu stessu, però, hè una volpe !
  Un suldatu pò ghjucà à carte, ma un puliticu porta epaulette di sei ancu senza ghjucà !
  Un suldatu hè un bellu cummattimentu bellu, quand'ellu si mette in capu, un puliticu hè un porcu, riceverà un passeru da un aquila!
  Un suldatu sà ciò chì hè a paura, ma si vince, u puliticu sà ciò chì hè l'onore, ma si gira per ellu stessu !
  Sì una donna ùn hè micca a paura di sferisce e so gambe nude, ùn si permette micca di mette in stivali, allora hè natu in una cammisa!
  Un guerrieru chì ùn si permette micca di esse spogliatu di e so trè pelle hè natu in una cammisa !
  Donna, ùn vi vergognate micca di marchjà scalza, a paura di esse sottu à u taccu di una stivali di feltru !
  Se ùn vulete micca inghjustà a punta di a lama, allora acquistà una mente affilata è una resistenza d'acciaio!
  A punta di a spada di un stupidu pò trapassà u corpu, ma solu a parolla tagliente di un saviu pò veramente chjappà u core!
  Un suldatu hè un diavulu chì hà un core puru, un puliticu dichjara di esse Diu, ma hè pienu di pinsamenti brutti !
  Vergogna micca una donna di a so nudità in cerca di un principe maschile, vergogna di marità cù un rè nudu !
  Una donna chì cù l'aiutu di i so gammi nudi strappa trè pelle à un omu hè nata in camisgia !
  Una donna chì hè nata in una cammisa cù a carne nuda mette un omu, ancu s'ellu ùn hè micca un stivale pienu !
  Hè più impurtante per una donna per nasce in una cammisa chè per riceve un vestitu luxuu da un rè nudu!
  Hè megliu per una donna andà nuda chè di lasciassi strappare trè peddi da una scarpa piena di feltru, megliu scalza chè calzata cù una scarpa smussata !
  Sì una donna scalza, chì scopre u pettu, rompe l'applausi, è micca l'insulti è i fischi, allora hè natu in una cammisa è ùn si permette micca di esse calzatu!
  A debulezza di e donne si trasforma in una forza attrattiva, è se un omu mostra debulezza, allora serà imbuttatu in un palude di impotenza!
  Una donna deve esse capace di pardunà s'ellu vole esse successu, se un omu vole ottene qualcosa, ùn deve micca rinunzià!
  U locu di l'acula hè datu à quellu chì sà versà cum'è un rossignol è ùn conta micca i corbi !
  Quellu chì conta assai corbi hè cumplettamente senza ali è ùn hà micca beccu !
  Quellu chì vende a Patria per l'oru ùn vale micca un centesimu è serà cupertu cù a ruggine di tradimentu sottu u metalu nobili !
  Arrubendu i discendenti, anderete in fallimentu in u viotu, cum'è tuttu s'affucarà in u vortice senza fondu di i crimini di u passatu !
  Un guerrieru deve esse sàviu cum'è una civetta, valente cum'è un acula, è ùn cuntà i corvi in battaglia, per ùn esse sbulicatu da una gallina !
  Ùn importa micca quandu ci sò pochi anni, un disastru cumpletu quandu ùn ci hè micca abbastanza cervellu è ingenuità à ogni età !
  U zitellu vole esse un suldatu è andà in guerra per diventà un eroe, un puliticu vole esse cumandante, pusà in daretu, è cummettà a meschinità!
  U suldatu vole porridge cù carne, ma ellu riceve u porridge di betula da i cumandanti è piantò un porcu rottu da i pulitici!
  In a battaglia, ùn hè micca solu bisognu di una baionetta affilata è un sabre d'acciaio, ma ancu di una mente affilata è nervi d'azzaru, cù e mani d'oru di un inventore!
  U populu ùn hà micca bisognu di un monarca nantu à u tronu, ma di un zar in u so capu, micca u discorsu d'argentu di i pulitici, ma di rubli d'argentu in a so billetera!
  A mente è u curagiu, cum'è u maritu è a moglia, dà nascita à a vittoria solu in coppie, è a madrina di ogni successu - a furtuna, ùn serà micca terzu in tuttu!
  A ghjuventù hè verde ma dolce, a vechja hè amara è muffa, è a donna hè cum'è una mosca à a dolcezza, a malatia hè cum'è un tafanu à a vechja !
  Hè megliu esse un ghjovanu votante chè un vechju puliticu ;
  In a ghjuventù, ogni affari pò esse discutitu, ma in a vechja è l'ozio si fermanu!
  Ci hè più gioia in a ghjuventù da u travagliu chè da l'ozio in a vechja, allora bevemu à u fattu chì a ghjuventù ùn finisce senza travagliu !
  Una zitella hè bona in a so ghjuventù, una cucchiara hè per cena, è un puliticu hè in a tomba!
  I picciotti cù i tacchi nudi sò più cuntenti di l'adulti, da quale i pulitici anu tiratu trè pelle è calzate bè finu à l'arechje!
  Mentre Robur cumpone questu, e ragazze ghjunghjenu cù u documentu ufficiale di a rendizione di u Giappone. Cusì finì a gloriosa guerra. Ma davanti à Rommel, ci sò sempre parechji casi è prublemi diffirenti. In ogni casu, i trè anu scunfittu un putere chì ùn era micca debule.
  Albina dumandò à Robur cù un surrisu :
  - È quale avemu da distrughje avà ?
  L'Eternal Boy alzò le spalle e suggerì:
  - Forse avemu da piglià a Russia per u scopu di equilibriu ?
  Alvina s'opposa logiquement :
  - Tandu ùn ci era nunda di distrughje u Giappone per noi ! È s'è no avemu cambiatu u equilibriu di u putere, allora ci vole à tene!
  Robur batta u so pede nudu, infantile è dichjara:
  - Ma vede, hè abbastanza pussibule per noi di cunquistà u mondu sanu ! Avemu appena dimustratu forza !
  Albina hè d'accordu cù questu:
  - Iè, anu dimustratu ! Ma in più di forza, a saviezza deve esse ancu mostrata !
  U zitellu eternu pinsava. Uccide centinaie di millaie di persone ùn hè micca bè. Ma avete sempre bisognu di piglià u putere nantu à u mondu. Ma cumu fà questu senza tumbà milioni di suldati è ufficiali ? Inoltre, à u stessu tempu, era necessariu di suppressione i rivolti di u populu insurgente, se questu succede. Quì pudete digià esse sanguinosa cum'è nisun altru in a storia di l'umanità.
  Ma un pensamentu lampò in a mente di Robur:
  - Hè necessariu di creà un apparatu telepaticu chì dà cumandamenti mentali à tutta l'umanità. Qualcosa cum'è l'ipnosi cù l'aiutu di l'onde radiu, è poi cuntrulleremu veramente l'universu sanu.
  Albina hè d'accordu cù questu:
  - Avemu bisognu di onde graviomagnetiche speciali di l'ipnosi. È dopu supereremu istantaneamente ogni ostaculu è sottumettemu u mondu sanu! È tutte e nazioni ballaranu sottu à noi, è eseguisce ogni cumandamentu!
  Alvina aghjunse, scoprendu i denti :
  - È serà estremamente cool !
  È a zitella di a terminazione hà stampatu u so pede nudu, cisellatu.
  U zitellu Robur annunziu d'accordu.
  - Svilupperemu un apparatu simili è facilmente sottumette à tutti senza eccezzioni. È allora ci sarà u putere assolutu nantu à u mondu !
  Albina ridacchiava è cantava :
  - A ghjente mori per u metallu, per u metallu,
  Robur dirigerà u spettaculu! Regule u puntu !
  Alvina accunsentì à questu, fece un ochju à u so cumpagnu:
  - U nostru putere, cum'è u putere di a Santissima Trinità, serà per sempre ! È micca solu eternu, ma umanu !
  Albina hè d'accordu cù questu:
  - Quandu a manu hè ferma è i scopi sò umani, per una persona diventate l'Onniputente!
  Robur annuì, pressu u buttone cù u so taccu nudu, tondu, infantile, alzendu u so apparatu è cantendu :
  Quellu chì hè privatu di core è anima,
  Serà schiacciatu à una volta cù a gentilezza!
  E zitelle in coru sclamavanu à a cima di a so voce:
  U calculu friddu ci serve cum'è un desideriu -
  Nemichi per scunfighja, bè, ma i mezi ùn contanu!
  
  L'AVVENTURE DI ELF BIFA SUPERAS
  Elf Bif, viaghjendu intornu à mondi diffirenti, intrì in a Siconda Guerra Munniali. E, sicuru, hà decisu d'aiutà i tedeschi, cusì era ancu bellu è bellu. Inoltre, Bif era ancu attrattu da u fattu chì i Nazis eranu per u superman è contru à u Cristianesimu. Allora s'unì à a Luftwaffe è divintò un pilotu. E postu chì l'elfi sò assai più veloci, più forti è assai volte superiori in reazione à e persone, è ancu pussede magia protettiva, Biff hà cuminciatu à puntuà assai rapidamente.
  U so cumbattente, grazia à a magia, hè diventatu invulnerabile. È ogni proiettile da a pistola à aria hà colpitu accuratamente u mira.
  Ebbè, pareva chì ancu un ace cusì eccezziunale solu ùn averebbe assai effettu nantu à u cursu di a guerra.
  Ma Biff, dopu avè abattutu dui centu avioni in u Mediterraniu, hà sappiutu abattà Montgomery stessu. È questu hè digià seriu. U generale inglese più talentu hè mortu. Bif hà ricevutu a Croce di Ferru cù foglie di quercia, spade è diamanti per a Croce di Cavaleri. Ma accumulava fatture cusì rapidamente chì in un mese avia trè centu aviò arrubbatu. È u 20 d'aostu di u 1942, Rommel hà lanciatu una offensiva in a direzzione di Alessandria.
  Senza Montgomery, tuttu andò male cù i britannichi. È cascò in a trappula di Rommel è sò stati ammazzati. Bif à questu tempu hà abbattutu più di dui centu aerei in una settimana è hà ancu colpitu i miri di terra.
  Hitler ùn hà micca u tempu di scrive un decretu nantu à u premiu. Biff hà ricivutu di novu per trè centu aerei abbattuti: a Croce di Cavaliere di a Croce di Ferru cù foglie di quercia, spade è diamanti. Per cinque centu aviò, hè stata premiata a Croce di Cavaliere di a Croce di Ferru cù foglie d'oru, spade è diamanti.
  E truppe di Rommel anu catturatu l'Eggittu è subitu sbuchjate in l'Iraq, induve una rivolta anti-britannica scoppiò. I tedeschi anu pigliatu ancu u Kuwait. L'Armata Rossa attaccò e truppe di Rommel in Iraq, ma questu pruvucò l'entrata di Turchia in a guerra contr'à l'URSS. Chì hà fattu a situazione assai difficiule. È Stalin era furzatu à abbandunà l'offensiva in Stalingrad. I tedeschi anu pussutu piglià tutta a cità sottu u cuntrollu à principiu di dicembre. È Paulus hà ancu ricevutu un premiu per questu.
  L'Armata Rossa hà battutu cù i Turchi è s'imbulighja in Transcaucasia.
  In più di u fenomenale Bif, Marseglia hà ancu eccellendu, guadagnatu rapidamente punteggi, ancu per via di i piloti sovietici. Marseglia hà ancu ricevutu a Croce di Cavaliere di a Croce di Ferru cù foglie d'oru di quercia, spade è diamanti per quattrucentu aerei abbattuti.
  È Bif per settecentu cinquanta aerei abbattuti hè stata premiata a Croce di Cavaliere di a Croce di Ferru cù foglie di quercia di platinu, spade è diamanti. È per mille - a Stella di a Croce di Cavaliere di a Croce di Ferru cù foglie di quercia d'argentu, spade è diamanti.
  I tedeschi anu pussutu mantene a so fronte in u centru, è ancu batte un tentativu di sbloccare Leningrad.
  Un pocu dopu, in u frivaru, e truppe suviètica pruvò à avanzà vicinu à Stalingrad, ma i tudischi eranu pronti è ripulse tutti l'attacchi. È Biff è Marseglia anu spavintatu l'aviazione sovietica è sò diventati littiralmente assi leggendari.
  Ma u 30 di maghju, quandu e strade si seccavanu, è i tedeschi anu sappiutu chjappà novi tanki Panther è Tiger, è ancu u fucile autopropulsatu Ferdinand, una nova offensiva di i Nazis longu u Volga principia.
  Dichjarà a guerra tutale in u Terzu Reich hà più di radduppiatu a produzzione d'armi. Inoltre, a flotta sottumarina tedesca hà assai fastidiu à i Stati Uniti è a Gran Bretagna, per via di quale l'intensità di u bumbardamentu diminuì marcatamente.
  Iè, è i perditi di e forze di terra di a Wehrmacht eranu più bassu, è e fabbriche sò diventate un travagliu più qualificatu. È questu hà ancu permessu à i tedeschi di aghjunghje l'arme à a liberazione, è in particulare l'aviò. È Focke-Wulf, quandu s'utilice bè, ùn hè micca male.
  È u "Tiger" hè un scossa è timore per l'Armata Rossa. I tedeschi anu sappiutu sfondà a linea di difesa sovietica in muvimentu.
  A cosa più dispiacevule era chì in l'Armata Rossa, chì ùn cunnosci micca vittorie, a morale era assai bassu. È parechji suldati si rendevanu o disertavanu. U numaru di quelli chì si rendenu era grande, cum'è i difetti.
  U spiritu di cummattimentu di a Wehrmacht prima ùn era micca seriamente rottu era altu. È in u celu, i tedeschi dominavanu cumplettamente. I Stati Uniti eranu passivi, mentri Gran Bretagna hà patitu enormi perdite.
  Inoltre, assai più aviò sò stati pruduciutu cà prima.
  Biff accumulava cunti cusì rapidamente chì novi ricumpensa sò stati inventati per ellu. Per dui mila aerei, u ghjovanu elfo hè statu premiatu a Stella di a Croce di Cavaliere di a Croce di Ferru cù foglie d'oru, spade è diamanti. È per trè mila aerei - a Star of the Knight's Cross of the Iron Cross cù foglie di quercia di platinu, spade è diamanti.
  In lugliu di u 1943, i tedeschi ghjunghjenu à u Mari Caspiu è detti l'ossigenu à e truppe sovietiche in u Caucasu. È po cuntinueghjanu l'offensiva longu à a costa, longu à a piaghja.
  À a fini d'aostu, eranu digià in Dagestan è si avvicinavanu à a fruntiera di l'Azerbaijan.
  Dopu quì, una battaglia feroce per Tbilisi si sviluppau. È e forze eranu assai ineguali.
  L'URSS era chjaramente perde a battaglia per u Caucasu. In settembre, Stalin hà pruvatu à avanzà in u centru. È e so truppe sò state incastrate quì di novu. U Panther-2 hà participatu à e battaglie.
  Questa vittura hè stata pisanti pisanti à cinquanta trè tunnillati, ma megliu prutetta soprattuttu in a fronte: 100 millimetri è 60 lati, è u mutore di 900 cavalli cumpensu assai. In più, un cannone di 88 mm è una canna longa di 71 EL.
  Contra un tali tank ùn hè micca faciule di resistà. Soprattuttu se e ragazze disperate si battenu.
  Gerda sparò à a vittura sovietica cù i so pedi nudi è sguillava :
  - Semu u megliu !
  Charlotte batteva un trentaquattru cù u so taccu nudu è gridò:
  - U Terzu Reich hè cun noi !
  Christina sbattò in e truppe sovietiche è cinguettava:
  - Aghju dettu di ùn andate in deriva !
  Magda picchiò i so pedi cù i so pedi nudi è disse :
  - Semu a classa più alta !
  Di sicuru, l'attaccu in u centru hè stata respinta cù pèrdite pesanti per l'Armata Rossa.
  È in u vaghjimu è l'invernu, i Nazis cumpiendu a cattura di u Caucasu ... Dopu chì a pusizione di l'URSS hè diventata assai difficiule.
  È u superpilotu Beef hà abattutu quattru mila avioni. Per quale hè stata premiata a Grand Star of the Knight's Cross of the Iron Cross cù foglie di quercia d'argentu, spade è diamanti.
  Marseglia hà purtatu ancu u so numeru di aerei abattuti à mille. È hà ancu ricevutu un premiu: a Stella di a Croce di Cavaliere di a Croce di Ferru cù foglie di quercia d'argentu, spade è diamanti.
  È à a primavera, Bif avia abattutu cinque mila aerei, ricevutu a Grand Star di a Croce di Cavaliere di a Croce di Ferru cù foglie d'oru, spade è diamanti.
  In u maghju di u 1944, i Nazis lanciavanu una nova offensiva contru i pusizioni di Russia. I colpi sò stati rializati in u nordu, sguassendu Leningrad, è longu u Volga, sguassendu Mosca da u sudu. È questu hè un attaccu enormu. Clip in doppia pinza.
  L'Armata Rossa hà persu assai di u so spiritu di cummattimentu, ma era sempre forte.
  I novi tanki T-34-85 è IS-2 eranu più avanzati è putenti cà i precedenti. Un LA-7 più putente hè ancu apparsu. True, hè statu pruduttu in picculi quantità. Ma u Yak-3 ùn hè mai andatu in pruduzzione. È à a fini di maghju, i tedeschi anu digià un milla di l'ultimi jet ME-262 cù quattru pistole 30-millimeter in serviziu. È hè una macchina nova assai formidabile.
  Iè, è u TA-152, chì hà rimpiazzatu u Focke-Wulf, ùn hè micca male.
  I principali tanki tedeschi "Panther" -2 è "Tiger" -2. L'ultimu tank hà un mutore di 1000 horsepower, è hè bonu in termini di prestazioni di guida. Allora i tedeschi anu equipamentu in a serie - grande putenza distruttiva. Ancu s'ellu hè sempre imperfettu. Ma a serie E hè stata preparata. Ma "Mouse", per esempiu, ùn si mostra micca assai bè.
  È cusì a battaglia principia ... Prima, Saratov fù pigliatu da i tedeschi, dopu Kuibyshev.
  Bif hà abbattutu sei mila aerei è hà ricevutu: Grand Star of the Knight's Cross of the Iron Cross cù foglie di quercia di platinu, spade è diamanti.
  Allora i tedeschi anu pigliatu ancu Ulyanovsk. È à a fine di l'estiu pigghiaru Kazan. U fronte di l'Armata Rossa s'hè colapsatu.
  À settembre, Beef avia abattutu sette mila aerei è ricivutu un novu premiu: a Star Grand Cross of the Knight's Cross of the Iron Cross cù foglie di quercia d'argentu spade è diamanti.
  È in uttrovi, i tedeschi chjappà da u nordu è chjusu l'anellu intornu à Mosca.
  Dopu à quessa, u funziunamentu accuminciau a distrughjini è sfracicà l'Armata Rossa.
  In dicembre, Beef hà abattutu ottu mila aerei è hà ricevutu a Star Grand Cross di a Croce di Cavaliere di a Croce di Ferru è spade è diamanti in foglia di quercia d'oru.
  È ghjustu u ghjornu di Natale, u 25 di dicembre di u 1044, a guarnigione di Mosca, malgradu l'ordine categuricu di Stalin, capitulò. E Field Marshal Goth, chì hà pigliatu a capitale, hà ricevutu a Gran Croce di a Croce di Ferru per questu.
  Tuttavia, mentri Stalin, avendu scappatu à Sverdlovsk, vulia cuntinuà a guerra. È ci era sempre a speranza per l'alliati.
  Finu a ora, i tedeschi anu bombardatu solu a Siberia Sovietica. Ils ont obtenu des Yu-488 et des TA-400 à hélices puissants qui ont balayé comme un ouragan. È purtonu a morte è a distruzzione à e cità suviètica.
  Elf Beef hà cuntinuatu à luttà in u celu è participà à i bombardamenti. È a so machina hà travagliatu ogni tantu, abbattendu l'avversari scossa flussi di forza distruttiva colossale.
  Ntô marzu di u 1945, u numeru di aerei abattuti da stu legendariu elfo superava nove mila. È hà ricevutu u premiu: Star Grand Cross of the Knight's Cross cù spade di foglia di quercia di platinu è diamanti. È hè assai cool!
  Ma in maghju, i tedeschi avanzanu nantu à l'Urali. E so truppe avanzanu rapidamente. L'Armata Rossa prova eroicamente di mantene. Ma ella ùn pò fà nunda.
  I Nazis anu digià lanciatu in battaglia l'ultimi tanki di a serie E. È hè veramente quasi impussibile di resistà.
  In particulare contr'à l'E-100, chì hè impenetrable per i fucili sovietici da tutti l'anguli. È u so cannone 128 mm hè mortale per quasi ogni armatura.
  È l'E-100 infunde l'orrore in i suldati sovietici. Inoltre, a diserzione hè endemica, cum'è a rendizione. È sta rendita hè massiva.
  Certi divisioni si rendenu ancu à i soni di l'orchestra. È certi, à u cuntrariu, cumbattenu finu à a fine.
  Ma e forze sò ineguali, è digià in ghjugnu Sverdlovsk è Chelyabinsk cascanu. È tandu i tedeschi si trasfirìu in Siberia.
  E cità sovietiche si difendevanu disperatamente. In particulare Novosibirsk, induve ancu i zitelli battenu.
  E battaglie feroci eranu in pienu svolgimentu in Asia Centrale. Ma in settembre di u 1945, a maiò parte di l'URSS era stata captu. Ma in uttrovi, per via di a fretura, i tedeschi firmavanu a so avanzata in tutta a Siberia. A cumunicazione era troppu allargata.
  Elf Beef abattu decemila aerei è hà ricevutu per questu a Grand Star di a Grand Cross of the Knight's Cross cù foglie di quercia d'argentu, spade è diamanti.
  Tandu ci era sempre una guerra in u celu... Finu à maghju 1046, Bif hà sappiutu abattà un altru mille aerei è riceve : A Grand Star of the Grand Cross of the Knight's Cross cù foglie d'oru, spade è diamanti.
  È dopu una nova offensiva tedesca principia in u Far East. I Stati Uniti è a Gran Bretagna anu finitu a guerra cù u Terzu Reich è cummattiu u Giappone. Ma u samurai si tenne eroicamente. E anu dimustratu un curaghju colossale è un eroisimu.
  L'Armata Rossa hè stata debilitata in numeri, ma alcune di e fabbriche evacuate à u livante eranu sempre travagliendu. È anu consegnatu à u fronte, cumpresi l'aviò.
  I tudischi avianu digià avanzatu quasi in marche, ma in ogni modu, quandu ghjunghjenu à Vladivostok, li pigliò parechji mesi. È à a fini di nuvembre, malgradu u fretu, u Fritz hà ancu righjuntu Chukotka.
  Allora l'ultimi cità di l'URSS cadunu.
  Elf Beef hà purtatu u nùmeru di aerei abbattuti à dodici mila è hà ricevutu un novu premiu: a Grand Star of the Grand Cross of the Knight's Cross cù foglie di quercia di platinu, spade è diamanti, è ancu u gradu di mariscal di l'aviazione. È questu hè veramente u so successu colossale.
  Allora l'URSS hè stata occupata. Ma Stalin era sempre pigliatu. Cù i Stati Uniti, Hitler, chì hà catturatu grandi tarritorii, ùn hà micca battutu più. Divisu e sfere di influenza. U Terzu Reich hà ricivutu l'Europa, a mità di l'Africa - u nordu, è i possedimenti belgi francesi. Cum'è u Mediu Oriente è tuttu u territoriu di l'URSS.
  È avia abbastanza ... u Giappone hà ritenutu i so pussidimenti in Cina è in parte, i Stati Uniti è a Gran Bretagna ùn anu micca u tempu di ricuperà da ellu.
  Emerge un mondu bipolari. U Terzu Reich hà prusperu è sviluppatu, i tedeschi anu ancu vulatu à a luna in u 1957. Ma dopu à a morte di Hitler in u 1960, u turbulu hè ghjuntu in ellu. Ancu s'ellu era pussibule di evitari una split. Ma u novu regime divintò più liberale è tutti i sughjetti di u Terzu Reich ricevenu a citadinanza.
  È cusì finisci l'era di a inuguaglianza naziunale.
  U Terzu Reich è u Giappone da una banda, è l'USA è a Gran Bretagna da l'altru, cumpetenu cù l'altri digià in u spaziu, è a cunquista di u sistema sulari era in corso.
  Flight to Mars in u 1974 - i primi sò i tedeschi, è un annu dopu à Venus. Allora u mondu novu in u so modu ùn hè sempre nunda. È l'elf Bim volò in novi mondi, in cerca di avventura è sensazioni novi.
  
  CHAMBERLAIN INVECE DI CHURCHILL
  ANNUTAZIONE
  Invece di una guerra inutile è inutile, è ancu mortale cù a Germania per a Gran Bretagna, Chamberlain hà fattu a pace cù u Terzu Reich. È avà l'URSS hè a lotta cù a Wehrmacht unu à unu è u risultatu di a guerra hè ancu più imprevisible, è a lotta hè assai più dura chì in a storia reale.
  . CAPITOLU #1
  Chamberlain, senza dimissioni, hà sappiutu cuncludi a pace cù u Terzu Reich. I termini di Hitler eranu abbastanza moderati. A Gran Bretagna ricunnosce tutte e cunquiste di i Nazis, ma ùn hà micca patitu stessu pèrdite territoriali. L'unicu hè chì i britannichi riturnò a Namibia à i tedeschi. In generale, i Nazis garantivanu l'inviolabilità di l'imperu culuniale britannicu.
  Hitler hà ancu avutu una manu libera in u livante. Chì, sicuru, hè in manu di i tedeschi. Ma Chamberlain vulia ancu chì i dui dittatori, Stalin è Hitler, si battessi finu à a morte.
  Allora tuttu questu incantava i circles reazzione. Hitler hà prumessu ch'ellu ùn offenda micca troppu i Ghjudei. È chì un ordine ghjustu serà stabilitu in i territorii occupati.
  E cunquiste di u Terzu Reich eranu enormi. Ma tuttu u listessu, a guerra cù l'URSS era inevitabbile. Solu sta volta ùn ci era micca ragiò per Hitler per affruntà l'aggressione.
  Hà avutu parechje culunie. Inoltre, i tedeschi anu pigliatu ancu a Grecia è a Jugoslavia. Ottenneru e culunie belga, francese è olandese.
  Ci era ancu un cunflittu cù u Giappone per l'Indocina. Cum'è, tutte e culunie francesi sò tudischi, è ci deve esse una amministrazione tedesca.
  À u listessu tempu, l'1 di maghju di u 1941, i tudischi anu vistu KVs è T-34 sovietici in a parata di a Piazza Rossa. E Hitler urdinò a creazione di pisanti tedescu in risposta.
  A guerra hè stata posposta finu à u 22 di ghjugnu di u 1943.
  I tedeschi anu sappiutu à liberà novi tanki da questu tempu - a Pantera, u Tigre, u T-4 mudernizatu è u cannone autopropulsatu Ferdinand. Ma u so numeru era sempre insufficiente. U cumbattimentu ME-309 hè ancu apparsu, ma ancu cuminciò à entre in e truppe.
  Tanks "Lion" è "Maus", finu à avà solu in campioni di teste. U fucile d'assaltu MP-44, ancu ghjustu creatu è ùn hà micca avutu tempu per entra in a serie.
  Allora i tedeschi ùn sò micca abbastanza pronti in u quaranta-tresimu annu. Ma ancu in l'URSS ùn ci hè micca una armunia cumpleta. True, in dui anni supplementari, a linea Molotov hè stata cumplita, ma hè troppu vicinu à a fruntiera.
  À u listessu tempu, e truppe sovietiche è i cumandanti anu sempre amparatu più à attaccà chè à difende.
  True, micca sta volta l'Armata Rossa ùn hè micca stata presa per sorpresa, è Stalin hà annunziatu una mobilizazione generale, purtendu u numeru di truppe à dodici milioni. Ma da l'altra banda, u Giappone era ancu prontu à apre un secondu fronte, è una parte di e truppe sovietiche avianu a mantene in u Far East.
  L'URSS hè diventata più forte in dui anni. U terzu pianu quinquennale hè statu cumpletu eccessivamente, è sicondu i dati ufficiali, l'ecunumia duppiò. Un altru quasi quindici mila tanki è trenta mila aerei, è decine di millaie di fucili sò stati pruduciuti.
  L'Armata Rossa era assai forte. Ma di sicuru, u Terzu Reich aghjunse.
  Dopu chì l'energetica Speer divintò u Ministru di l'Armamenti, è l'ecunumia di u Terzu Reich è l'occupati sò stati trasfiriti à una basa militare, a produzzione d'armi aumentava significativamente. Una attenzione particulare hè stata pagata à e forze blindate. È in u risultatu di e misure energetiche è l'usu di u travagliu in e culunie, a pruduzzione di tanki in u Terzu Reich superava mille à u mese, davanti à l'URSS.
  U più novu "Panther", significativamente superiore à u principale tank sovieticu T-34, in armor-piercing è ritmu di focu di u fucile è in armatura frontale.
  A serie suviètica KV, invece, hè stata insufficiente efficace, andendu in modu di gigantomania injustificatu.
  Ci era ancu un fattore subjectivu negativu - l'amore di Stalin per i grandi tanki. In l'aostu di u 1941, u KV-3 chì pesa sessantottu tunnillati hè andatu in a pruduzzione, in settembre di u 1941, u KV-5 chì pesa centu tunnillati hà cuminciatu à esse pruduciutu. E da marzu 1942, u KV-4, pisendu centu sette tunnillati, intrutu in a seria.
  È ùn hè micca tuttu. In l'aostu di u 1942 apparsu u KV-6 chì pesava centu cinquanta tunnillati. È in marzu di u 1943, un KV-7 pisendu centu ottanta tunnillati.
  Cusì, i tanki di a serie KV anu pigliatu u percorsu injustificatu di a ponderazione.
  Solu u T-34-76 pò esse chjamatu una macchina relativamente successu. Ma in più, l'A-30, i tanki di roti è u T-29 sò stati ancu pruduciuti da questa classe.
  L'aviazione di l'URSS ùn era micca male, ma u PE-2 era ancu troppu difficiule di gestisce, è u MIG-3, u cummattimentu predilettu di Stalin, ùn hè micca ghjustificatu.
  In dui anni, l'Alimani pruducia quant'è l'aviò, cum'è l'URSS. Ma a so aviazione era, forse, più pratica. U ME-309 era assai putente in armamentu è velocità, è senza dubbitu forte, ma hè sempre scarsu. In ogni casu, in a pratica, u ME-109 hè diventatu più forte di e macchine sovietiche.
  In generale, i tedeschi eranu megliu preparati, è e so truppe eranu forti è avianu un grande vantaghju in a mobilità.
  Plus u fattore di u Giappone, chì hà ancu tiratu in daretu e truppe.
  In l'offensiva, i tedeschi anu utilizatu assai divisioni stranieri è culuniali, chì eranu inferjuri à quelli europei in l'efficacità di cummattimentu.
  A Wehrmacht à a spesa di divisioni straneri è culuniali purtò a so forza à sedici milioni. Plus altri ottu milioni di suldati giapponesi è culuniali.
  U Giappone è u Terzu Reich superavanu l'URSS da circa duie volte in infanteria. True, i tanki giapponesi eranu ligeri, ma mobili. In l'aviazione, l'Axis avia a maiuranza in numeri.
  Ma u più impurtante ùn hè micca solu questu... I tedeschi avianu alliati. Frà elli sò Turchia è Italia cù grandi armate. Allora, tenendu in contu i satelliti, a preponderanza di u Terzu Reich hà aumentatu ancu di più. Da u latu di u Terzu Reich ci sò i finlandesi, è ungari, è rumeni, è slovacchi, croati, bulgari, spagnoli è ancu purtughesi.
  E Svezia prestu ancu intrutu in guerra.
  È e truppe tedesche sfondate a difesa sovietica ... È un mesi dopu ghjunghjenu à Smolensk.
  È tandu si sviluppò una grandiosa battaglia per sta cità. In fatti, hà decisu u destinu di l'URSS.
  Alexei, chì era un zitellu di dodici anni in battaglia, cum'è Alenka è Katka, hà cumbattutu in i carrughji di Smolensk.
  L'ordi di Hitler anu pruvatu à piglià a cità.
  Un picciottu scalzu in shorts solu, Aleksey, hà sparatu una raffica da una mitragliatrice, falendu i Nazis.
  Un zitellu di dodici anni hà lanciatu una granata letale cù i diti nudi di e gambe di i zitelli è ruggì:
  - Per u cumunismu di l'URSS !
  Alenka hà ancu datu un turnu, scunfittò i Nazis, hà lanciatu un rigalu di morte cù u so taccu nudu è emessu:
  - Per a nostra Patria - a mo mamma !
  Katka scribbled da mitragliatrice, sbattu i Nazis, è tandu i so pedi nudi sò stati lanciati, purtendu a distruzzione è a morte.
  U guerrieru intervene :
  - Per l'URSS !
  U battaglione di sniper di e donne sottu u cumandamentu di u Capitanu Natashka Kaktusova hà pigliatu una pusizioni difensiva in e ruine di a strada Volodarsky. Ragazze cù mitragliatrici è fucili, ligati cù fasci di granate, si piattavanu daretu à e ruine.
  Natasha stessa hè in una tunica maculata sopra u so corpu nudu, in pantaloni curti, è scalzi. Una bella è curvy girl, cù i fianchi forti, una cintura fina, un haircut curtu sottu una mezza scatula. A faccia hè assai spressiva, cù un mentonu virile, ochji turchini spartiti. I capelli marroni chiari sò diventati grisgiu cù polvera, pettu altu, aspettu duru. U Capitanu Natasha hà cumbattutu di più di dui anni è, malgradu a so ghjuventù, hà vistu assai. I gammi di a zitella sò cuparti di tagli è bruises. Una zitella hè più agile per muvimenti scalzi cà stivali ruvidi è goffi.
  A sola nuda sente a minima vibrazione di a terra, avvirtenu di a vicinanza di una mina, è a terra madre stessu aghjunghje endurance. Da una banda, i pedi di a zitella sò diventati induriti, è ùn anu micca paura di u metale caldu, o di i rutti di e ruvine, ma da l'altra banda, ùn anu micca persu a sensibilità è a flessibilità, avvistendu à traversu u ruggitu di u muvimentu di tanki.
  Sweet Natashka tene una granata cù un pacchettu di splusione attaccatu. Hè necessariu di crawl à u formidabile tank tedesca "Lion", annacquandu e strade cù mitragliatrici.
  Mirabela striscia accantu à ella. Ancu scalzi, cusì tutte e ragazze di u battaglione sò diventate da stivali, imitandu u so cumandante. E so suole polverose si affilanu mentre si arrampica a quattru zampe. I capelli gialli di Mirabela sò disordinati è longu... Un pocu crespi. A zitella stessa hè slim, magra, chjuca in statura. Pò ancu esse sbagliatu per una zitella, cù spalle strette è un capu apparentemente grande.
  Ma Mirabela hà digià sperimentatu assai. Riiscì à visità tramindui a cattività fascista, sopravvissuta a tortu crudeli, è e mine, da induve, per un miraculu incomprensibile, hà sappiutu scappà. Ma fighjendu a so faccia infantile, tenera, ùn si pò mai dì ch"ella hè stata battuta cù bastone di gomma à i tacchi, un currente li passava in u corpu.
  Mirabela spara... Un suldatu di u Terzu Reich, in stu casu arabu, casca mortu, u musu alzendu rena è macerie.
  Natashka scivola una mansa di granate sottu un munzeddu di spazzatura. Avà un "Leone" di novanta tonnellate si arrampierà quì è u salverà. L'ochji turchini di a zitella brillanu cum'è zaffiri nantu à a so faccia, scurati da u sole è u polu.
  L'Esperienza suggerisce chì un tank ben prutettu hà avà cambiatu a pusizione. "Lion" hà una armatura laterale di 100 mm, è ancu in un angulu. Trenta-quattru ùn ponu micca sfondate, solu i Keveshes pesanti anu una chance. Ma e piste sò u scopu. A cosa principal hè di privà a vittura di mobilità ...
  Svetlana spara una mitragliatrice... Un suldatu, nimu sà di quale naziunalità, cascà. I Tedeschi, avè cunquistatu a maiò parte di l'Emisferu Orientale, anu cura di u sangue arianu è lancianu e truppe coloniali in battaglia: Arabi, Africani, Indiani, diversi asiatichi è europei. U nùmeru di polacchi hè ancu aumentatu - chì sò abituati da a cuna à odià a Russia bolscevica. I naziunalisti ucraini, i cosacchi di Don, i ceceni, è tuttu u Khaganate Caucasian si battenu quì. Hitler hà criatu un interazzione internaziunale.
  Tanti nemici...
  Svetlana schiva abilmente u focu di a mitragliatrice. A pallottola quasi spaccata, annerita da a polvera, un taccu tondu, di zitella. U bellu capitanu hà ancu sentitu un tickle à quantu vicinu un presente di grande calibre passava. A zitella si cruciò bisbigliando :
  Ancu una pallottola ùn ci ferma !
  Mirabela spara torna ... Un'altra ragazza Angelica - assai rossu, sopra l'altitudine media, è musculosa, malgradu a razioni magre. Ancu una zitella assai bella, cù fianchi lussuosi, una cintura tucked up, micca spalle larghe femine, è petti alti.
  Angelica si batte solu in i so shorts, a tunica hè strappata in shreds, è crumbling to dust, è novi uniformi ùn sò micca spediti in u Volga. Diu impedisce di trasfiriri più munizioni, è una goccia di alimentu, per e truppe sovietiche esaurite.
  Allora Angelica hè quasi nuda, i so gammi sò graffiati, soprattuttu i ghjinochji. Un pezzu di shrapnel chjappà a sola di u pede drittu, è ferite, hè difficiule di caminari.
  Angelica, rossa, polverosa, quasi nuda, torce u so visu bellu, ma à tempu duru. A zitella, sparendu, dice :
  - U Signore, Mosca è Stalin sò sopra à noi !
  È taglia l'attaccu Nazis, ella stessa avè appena u tempu di retrocede.
  E ruine è e strade strette facenu difficiule per i formidabili tanki tedeschi di vultà. Eccu quasi duie centu tunnellate "Mouses" è ùn ponu micca passà in tuttu ...
  Cum'è Svetlana s'aspittava, "Lev" guidò un pocu, è si intarrau in un munzeddu di basura. Ci hè stata una splusione. A caterpillar scoppiò, un coppiu di rulli dannati volonu.
  U tank feritu si firmò è un obusu volò fora di a so canna...
  In un locu rumbò in a distanza, lascendu e ruine. Svetlana bionda, cum'è una serpente sibilò:
  - Hè u mo calculu ! Apertu un contu...
  A ragazza-capitana hè di novu custretta à arrampicà. I tedeschi è i so satelliti ùn ponu micca aduprà a so superiorità tecnica in i rubbles. Per colpa di l'Hitler stubborn, l'hordes di u Terzu Reich sò stati impantanati in battaglie posizionali in una cità abbastanza grande è ben fortificata.
  Mirabela tira una granata. Furzendu à fà capriole nantu à i tedeschi o l'Arabi abbattuti, vultendu. Unu di i militanti nazisti strappa a so manu, è appiccà nantu à questu, un sguardu inglese cù una bussola.
  Mirabela dice cun un surrisu :
  - Ciò chì a bussola vi mostra - a strada di l'infernu !
  È una bella zitella scuzzulate un pezzu di ceramica aderente da u so taccu polverosu.
  Angelica spolvera ancu, cù i so petti fermi è pieni. I capezzoli sò quasi neri da a terra è prurizia. È pruvate à lavà. Di novu vi tocca à burrow quandu i fucili mitragliatrici tedeschi sò scribbling. È arrampicà in una manera plastunski.
  U battaglione di e zitelle tene e so pusizioni, ancu s'ellu ci hè un bombardamentu. È strappanu cunchiglia pisanti, è e bombe cascanu da u celu ... Ma nunda ùn romperà u curagiu di l'eroine sovietiche.
  Quì Svetlana vede cumu a Pantera si arrampica. Ebbè, stu tank ùn hè più cusì spaventoso.
  Pudete punchlu in u latu. A zitella starnuttò, sputò a polvara chì si arrampicava in a so bocca elegante. Pigliò una granata in manu, pisata cù un pacchettu di splusione. Avete da sneak up inosservatu. Ma ci hè tantu fumu intornu.
  Angelica cuminciò à arrampicà, appoghjatu nantu à u drenu cù i so pedi è i godi nudi. Era cum'è un ghjattu chì perseguita un topu. A zitella s'arricorda di a guerra da quellu terribili veranu di l'annu quaranta-uno, quandu a Wehrmacht invadiu tradimenti l'estensione di l'URSS. Ùn era nè a zitella, guasi a zitella scantata ? Prima sì, ma poi ci si abitua. È avete digià percive i sbattimenti custanti di cunchiglia cum'è un rumore ordinariu.
  È avà splode assai vicinu. A zitella hà sbattutu nantu à u so stomacu. Frammenti si precipitanu da sopra cum'è una banda d'api salvatichi. Angelica bisbiglia con labbra screpolate:
  - In nome di a ghjustizia - Signore !
  A zitella accelerà u so crawl è lancia una granata cù un pacchettu splusivu attaccatu. U presente vola in un arcu. Si sente una splusione, l'armatura laterale più fina di a Pantera si presta. U tank tedescu cumencia à brusgià, u kit di cummattimentu detona.
  Svetlana bisbiglia cun un sorrisu:
  Grazie Signore Ghjesù! Credu solu in tè ! Ti pregu solu !
  Rompe a pantera. Strappatu, un troncu longu hè intarratu in machja. L'armatura frontale, staccata da l'armatura laterale, s'assumiglia à una scoop.
  Svetlana, chì l'ochji, nantu à una faccia marrone da a polvera è u sole, brillanu cù fiordalisi, dice:
  - Più querce hà u nemicu, più forte a nostra difesa !
  Angelica hè assai sexy, in i so mutandine neri, è un corpu nudu, polveru, forte. A zitella hè assai intelligente. Puderà lancià frammenti di vetru cù i so pedi nudi.
  Avà hà lanciatu un ughjettu affilatu cù a so gamba graziosa, coperta di polvera. È appiccicatu, ghjustu in a gola di un fascista. La bella Angelica balbettò:
  - È sò un simbulu sessuale, è un simbulu di a morte !
  A zitella, dopu à quale si arrampicò di novu, sparà. Led fire è Svetlana.
  U capitanu di bellezza, Natasha, dopu avè tagliatu u fascista, cinguetta:
  - A vita hè una catena, è e piccule cose in ella sò i ligami ...
  Mirabela sparò, tagliò a testa di Fritz è aghjunse :
  - Hè impussibile ùn dà impurtanza à u ligame !
  Svetlana, sparando di nuovo con precisione, gracchia:
  - Ma ùn pudete micca andà in ciculi nantu à bagaglii ...
  Mirabela hà sparatu cù precisione è aghjunse:
  Altrimenti, a catena vi avvolgerà !
  Una altra ragazza Olimpiada, ancu assai bella, cù u pioneer Seryozhka, hà preparatu una mina nantu à un filu. I dui l'imbuttavanu... U booger insidiosu si arrampicò in a caterpillar di u "Tiger"-2. E cumu sploderà sta vittura tedesca à canna longa.
  U zitellu biondu Sergei esclamò:
  - A nostra Russia, avete un bucket !
  È ùn avia appena u tempu di saltà in daretu, lampendu, cù i tacchi neri, abbattuti, da u tettu falendu.
  Olympia accarezzò u collu di u zitellu è disse :
  - Sii assai intelligente !
  U pioniere hà fattu a so strada à u fronte è s'unì à u battaglione di e donne. U zitellu hè ancu assai creativa. Per esempiu, hà fattu aerei per abattà l'aviò d'attaccu fascista. Quandu i Focke-Wulfs, o TA-152, si alzanu, si sente un rughjone incredibilmente assordante.
  I tedeschi battenu à l'accumpagnamentu di una sinfonia di Wagner. Una melodia cusì maestosa.
  Olympia dice cun fastidiu:
  - Ci provanu sempre à fà paura !
  U zitellu pioniere cantava cun pathos:
  - U guerrieru russu ùn hà micca paura di a morte,
  A morte ùn ci purterà sottu à u celu stellatu !
  Perchè a santa Russia batterà duramente,
  Aghju caricatu a putente mitragliatrice!
  Olympia, una zitella alta, musculosa, cù fianchi è spalle larghe, hè una tipica donna campagnola. I vestiti sò stati strappati durante a lotta in stracci, i gammi forti sò nudi, i capelli sò intrecciati in duie trecce è assai polveri.
  Seryozhka hè solu undici anni, magre da a malnutrizione, u zitellu scratched è bruttu, in nunda, ma shorts. I capelli naturalmente bianchi di u zitellu sò diventati grisgi, è e coste si mostranu à traversu a pelle fina, bronzata è brutta. Legs terribilmente abbattuti, è in burns, bruises, with blisters. True, u destinu hà guardatu u zitellu da ferite gravi.
  In u so sfondate, l'Olimpiadi pari grande è grassu, ancu s'è a zitella ùn hè micca grassa in tuttu, ma cù carne forte è furmatu nantu à l'osse. Inoltre, a fame ùn pareva micca affettà a so figura corpulenta è grande.
  A zitella spara da un fucile anti-tank pisanti. I vitture tedeschi ùn ponu esse trafitti in a frunti, ma ci hè una chance in e piste.
  È u pesante "Leone", dopu avè ricivutu un splusivu pesante in u carrughju, hà cuminciatu à soffià u fumu cum'è un fumatore pisanti.
  Seryozhka cantò cun malizia:
  - Stinky Fritz senza pinsà, hà accesu una sigaretta à l'intrata ! Di sicuru, si n'hè andatu in grossi guai !
  Olympia, tremula cù vitelli muscolosi è abbronzati, batteva una danza di tap cù e so gambe nude è belle. A zitella cantava :
  - I santi facci russi sbattulanu da l'icona ... Diu ùn vi permette di immergete almenu mille Fritz! È s'è qualcunu buzze più chè fascisti, nimu, crede mi, vi cundannarà per quessa !
  Allora hà ricaricatu u fucile anti-tank è hà sparatu di novu. U trasportatore tedescu sbulicò di novu u fumu.
  U battaglione di ragazza hà inflittu danni significativi à u Fritz. Ma hà ancu patitu perdite. Quì una zitella hè stata strappata à a mità, è a so faccia hè diventata cusì, malgradu a polvera, pallida.
  A maiò parte di Stalingrad hè digià stata catturata da i Nazis, ma ciò chì resta di a cità ùn vole micca cede è rende.
  Svetlana, intantu, prova di scaccià u "Tiger". Una vittura tedesca putente, hà avutu una granata in u latu, ma ùn hà micca succorsu. Si volta per sparà un cannone. A zitella hà da burrow in terra, è rubble, per ùn esse sfracicatu da l'onda di splutazioni liberata da u presente.
  Svetlana bisbiglia dolcemente:
  - Mamma, babbu, mi dispiace !
  Mirabela hà lanciatu una granata à u Tigre, chì hà splutatu nantu à a so fronte. A zitella sibilò:
  - À u fattu chì l'insignamentu di luce in l'inguernu in a primavera ... Ripete senza eccezzioni chì Hitler hè un bastardo di pesta!
  Angelica, rumpia a vista di i Nazis, è sguassendu l'acqua nantu à elli cù una splutazioni, strinse :
  - Ind"u sarbu, aghju vistu u Führer avà ! È hà chjapputu u poviru omu ghjustu in l'ochju !
  A zitella di i capelli rossi hà veramente lanciatu una granata à u tank cù e so dite nude. Hè culpitu à a canna... Una splusione hà seguitu è u musu di u "Tigre" hè stata machjata.
  U vile tedescu pigliò è si alluntanò.
  Svetlana sbuffò per le narici:
  - U nostru, u vostru ùn cederà !
  Mirabela hà tagliatu un mercenariu hitleriano cù una bala è cantò:
  - È u cattivu ùn scherza ! Mani è pedi, torce e corde russe ! Affonda i denti in u core stessu... Beie a patria à u fondu !
  Svetlana, ridacchiando, abbaiò:
  - U Führer urla in modu salvaticu, si strappa !
  Mirabela hà sparatu è aghjunse:
  - Ebbè, sbuffi di morte, ghignati !
  Un "Shtumrtiger" ancu più periculosu hè apparsu. Distruisce edifici interi è bunkers. Inoltre, ùn si avvicina micca à e pusizioni di e truppe sovietiche. A vittura hè tenuta sottu coperta da mitraglieri tedeschi.
  Svetlana vede chì avvicinassi à e pusizioni di Fritz ùn hè micca realisticu. Ma in u celu Focke-Wulfs. Una di sti machini vola più vicinu à e pusizioni sovietiche. E zitelle apre u focu annantu à ella.
  Angelica lancia una granata, è furiosa dice :
  - In a morte prufonda - ùn ci hè micca pirdunu !
  Dopu à quessa, a zitella dà una volta da a mitragliatrice. Ritorna rapidamente. Un tank tedescu relativamente novu "Panther" -2 cù una piccula torretta è una siluette più bassa si stende rapidamente.
  Parechje ragazze tiranu granate à a vittura tedesca. Ella, dopu avè ricevutu i rigali, si congela è ùn pò micca vultà.
  Angelica sibilò e sibilò:
  - Questu hè un novu attaccu ! L'avemu strappatu a bocca !
  U Panther-2 snarled è sparò a so arma più putente.
  A culonna di focu sparghje l'aria, è istantaneamente riscalda è electrolyzed l'atmosfera.
  Angelica sghignazzava, e cunchiglie volavanu davanti à a zitella mezzu nuda. A rossa senza vergogna scuzzulò i fianchi è disse :
  - È Newton hà scunfittu i nemici, scacciò u jugu da u tronu! Fritz hà decretatu a so lege di Newton !
  Stalingrad era tutta inghiottita da incendi, quandu e lingue di focu parevanu leccare u celu è crepitanu scintille purpura, aranciu è scarlatta ! È ogni scintilla hè cum'è un fantasma chì scappa da un castellu infernale.
  Svetlana, abbattendu un cumbattimentu tedescu, lampò i so ochji turchini, cantò:
  - Chì ti chiagneti cattiva vechja ? Credimi, solu un ospedale psichiatricu pienghje per voi !
  Mirabela cantava in un cantu, sparendu à i Nazis:
  - Quantu hè bonu di chjappà nant'à l'erba è chjappà u Fritz in capu ! Pigliate un cataplasma per u Führer, è mandate palle da una mitragliatrice!
  A zitella ridava in modu salvaticu è si vultò da u so stomacu à a so spalle. Aghju fattu una bicicletta cù gammi. Una granata volò. U Focke-Wulf volante, dopu avè ricivutu shrapnel sottu à u ventre, s'eleva rapidamente più altu. Si vede chì i frammenti taglienti u ferite. A criatura fascista pigliò u focu, è cuminciò à perde pezzi d'ale rotte.
  Svetlana, videndu chì Fokke perdia altitudine, graccia:
  - Hè un semaforu ! Un'ascia hè appesa à bordu !
  L'aviò tedescu hà splutatu, sparghjendu i detriti in tutti i cantoni di u celu. È induva hè andatu l'asso fascista. Aghju fattu u mo ultimu turnu. U boia si n'andò in cendre, micca u pilotu !
  Mirabela starnuttò, sparghje a polvera è disse :
  - Esse o micca esse ? Ùn hè micca una quistione!
  Angelica hà tornatu à scaccià un vetru cù u so pede, tantu chì, chjappà in l"ochju, hè surtitu à Fritz, per u spinu di a testa :
  - Sò una armada di tank ! È avete bisognu à esse trattatu!
  I tedeschi è i so satelliti anu pruvatu à avanzà, scacciendu granate davanti à elli. Tali tattiche contr'à e ragazze ùn anu micca travagliatu. Quì Seryozhka hà implementatu una catapulta, è cumu colpisce u nemicu in risposta.
  U zitellu pioniere urlò:
  - Babbu Natale chì strappa a bocca à Hitler !
  A carica di a catapulta, piercing in a folla di i Nazis, li fece sparghje, è à u stessu tempu vultà in l'aria. Fritz cascò, è si rumpiu nant'à e macerie di i muri.
  Tank "Tiger" -2, avendu persu u so equilibriu, hà scontru cù u "Lion". Oh, Leva, induve hè u vostru formidabile nome ?
  Svetlana surrisu è rispose:
  - Ebbè, bravu Seryozhka !
  U zitellu ringhiò aggressivamente.
  - Pioneer hè sempre prontu !
  A zitella strinse u so pede nudu in risposta.
  A zitella-capitana hà cuminciatu à chjappà di novu. È Olympia tickled u pede strettu di Seryozhka, quant'ellu l'hà ! Ùn hè maravigghiusu chì u zitellu ùn hà micca paura di curriri à traversu i fochi.
  Mirabela in un cantu, disse:
  - A ghjuventù hè bona - a vechja hè mala !
  Angelica, sta rossa allegra, accunsentì :
  Ùn ci hè nunda di peghju chè a vechja ! Questu hè veramente u statu più disgustante di tutti i pussibuli!
  È a zitella hà fattu un saltu cù un colpu. Hà imaginatu per un mumentu disgusting nanni. Innò, ùn paragunate micca, una vechja cù una zitella. È chì bellezza, in corpi svelti.
  Angelica pigliò e cantò :
  - Flussu dopu annu, anni in caravana,
  Una vechja strofina l'henné in un mortar...
  È chì ne di a mo figura svelta,
  Ùn capiscu micca cumu a ghjuventù hè andata !
  Svetlana hà lampatu i so ochji, hà abbattutu l'alemanu cun un colpu in l'inguine è hà rimarcatu:
  - Innò ! Eppuru, in a guerra, ci hè un tali incantu - per stà per sempre ghjovanu! Sempre ubriacu !
  Olympia mette una nova carica in a catapulta. Questu hè qualcosa cum'è un bon mortar. A zitella sibilò:
  - Ùn passa, ma passa !
  Seryozhka trascinò u so pede magre ma agile è abbaiò:
  - Fritz face !
  È una granata, inseme cù un pacchettu di splusioni, volava in pienu swing in e pusizioni di i Nazis.
  Iè, Stalingrad ùn era micca datu à elli. Per u terzu mesi da a fini di ghjugnu, l'assaltu hè andatu, ma a cità ùn hà micca pussutu piglià tuttu. Nant'à altri settori di u fronte, i Nazis anu successu, ma micca in questu.
  Svetlana sparò a so pistola è ringhiò:
  - Tuttu hè impussibile, s"accadi di pudè... Ùn ci vole à fà l"universu assai cumplicatu !
  È culpisce u tank di benzina di una motocicletta. A machina splutava, è i turbini di focu illuminavanu u paisaghju fumoso. È l'alemanu era strappatu da una zampa ardente.
  A zitella capitanu gridò:
  - Mi piace à tumbà u male ! È questu hè u più altu bonu!
  Mirabela hà sbattutu i tedeschi cù una splutazioni è sibilò:
  - Ghjuchemu à u porcu !
  Angelica hà apertu u focu, più precisamente. Uni pochi neri sò stati lasciati chjinatu nantu à e macerie cuperte di lancia:
  - Uccide u nemicu ! - bisbigliò a zitella.
  Mirabela cantava scherzosamente:
  - Dopu avè dipintu Hitler cù rossetto, Mainstein cù lacca per capelli, ti trascinaraghju in prigionia di a principessa, u cane fedele ti rosicà!
  Svetlana, sparando, sibilò:
  - Vai la sera, Adolf, impiccati... Smetti di inganni la testa ! Venite à a sera, vola cum'è un girfalcu - per batte duramente i Nazis !
  Mirabela disse in furia, sbattendu u cascu da a testa di l'assaltatore :
  - Pudemu ! È noi!
  E zitelle di u battaglione "Lenin" firmavanu l'avanzata di e truppe straniere. Fritz avanzò, littiralmente lanciando cadaveri in u spaziu. U tank "Lev", cù quale speranze eranu pinned, ùn aiutava ancu. Eccu una mudificazione di a macchina cù una pistola 150 mm.
  Angelica sbatte una petra appiccicata à u so capezzolu nudu. A zitella hà un pettu cusì bellu è pienu. A zitella tira una granata cù u pede. A gamba hè più forte ch'è u bracciu, è u lanciatu va più luntanu.
  "Lion" hà ricevutu un spaziu in u caterpillar, è si firmò. Sparatu da a so bocca putente. Rumble è collapse.
  Angelica, sputando, dice:
  - U guerrieru russu ùn geme micca di dolore !
  È a zitella spara di novu. È u face assai bè. U fascista appoghjatu fora di a torra casca in daretu.
  Una ragazza rossa, quasi nuda dice :
  - In vanu u nemicu crede ch'ellu hà sappiutu di rompe i Russi ! Chi ose, attacca in battaglia, batteremu ferocemente i nemici !
  È Angelica rotola i musculi di a stampa, chì hà assai embossed.
  Oh, quantu sò belle e zitelle ! Ùn vogliu micca chì nimu d'elli mori.
  Stalenida corse... Una zitella assai bella, cù i capelli soffici è bianchi. In ogni modu, riesce à smearli cù un tipu di pozione per ch'elli ùn si sporchinu.
  A zitella hè assai bella, cù a figura di Venus, solu più tonu è embossed. I vestiti nantu à ella, solu un bra è mutandine. Tuttu u restu hè digià strappatu. Ma quantu graziose sò i gammi ! Questa ùn hè micca una zitella, ma un segellu di perfezione, una corona di bellezza.
  Si move in una manera speciale, cum'è un squirrel. I pedi nudi è sfarfalli, è i tacchi, sorprendentemente restanu puliti. Stalenida spara, è u fascista riceve una ulcera in u pettu.
  A zitella dice:
  - A fideltà à a patria hè a parolla più alta !
  Angelica rimarcò in risa:
  - Togliti u reggisenu è stà cum"è mè in short !
  Steelenida scuzzulò a testa negativamente.
  - Questu ùn hè micca apprupriatu !
  Angelica strinse i fianchi, sparò bè è cantò :
  - Qualcosa di membru di Komsomol hè diventatu inusual! Camminà a pettu nudu cusì hè assai indecente !
  Steelenida ridacchiò è rimarcò:
  - Perchè purtà gioia à u Fritz, fighjate a nostra bellezza !
  Angelica rispose decisamente:
  - A nostra bellezza hè mortale !
  A zitella d'acciaio ridava è tirò à u TA-200. A vittura nazista hà pigliatu u focu. È a bella bionda gridò:
  - Morte à u male !
  Angelica ridacchiò.
  - È a vita hè bona !
  Steelenida, videndu chì u tedescu cascava, ringhiò :
  - Questu hè u valore più altu ! Ùn pensate micca i nazisti chì avete vintu!
  Angelica canta:
  - Aspittendu a vittoria ! A vittoria aspetta... Quelli chì bramanu di rompe e catene ! Aspittendu a vittoria ! Aspittendu a vittoria ! Puderemu scunfighja i Nazis !
  Una bella zitella, è i so petti nudi tremanu. Bonu cù un torsu nudu in u calore, chì hè intensificatu da u focu.
  Svetlana avà pareva assai più determinata. Tirò nantu à u Fritz cù una mitragliatrice, è abbaia :
  - Ti castruraghju !
  È veramente i Nazis anu ricevutu rigali mortali è sardi ! È a zitella li mostrò una figura, custruemu i pedi nudi. È fischiò cum'è un ladrone di usignolo. È à traversu i dita di l'estremità inferiori.
  A ragazza capitanu hè assai intelligente. È scintillante. È micca crudele in tuttu. Ancu ella, qualchì volta si dispiace per i suldati di u nimicu, chì pò avè figlioli chì pienghjeranu per i so babbi morti.
  Svetlana, però, caccià tali pinsamenti luntanu da sè stessu, cusì vulete scoppià in lacrime da elli. Ma ùn sò micca i Russi chì venenu à i tedeschi per arrubà è tumbà. Innò, questi sò i tedeschi è un pacchettu sanu aggressivu di stranieri da tuttu u mondu hà sbuchjatu in i spazii russi.
  Svetlana si cruciò è tirò à u Fritz, chì cercava di avvicinassi tranquillamente à e pusizioni di u Fritz Russu ... U so ochju è u so cervellu, chì era statu sbattutu da una bala, fughjenu.
  A ragazza-capitana surrisu è disse, astutamente:
  - Ochju drittu à ochju, capu à capu !
  Svetlana tirò accuratamente, è culpì una motocicletta cù un sidecar. A vittura cuminciò à strappari, è a mitragliatrice volò, sbulicata parechje volte. Allora u so musculu si affondò in e macerie.
  A zitella strofinava a so sola nuda è polverosa nantu à e machja. È hà miratu di novu. A so faccia allegra è ghjovana ghignava piuttostu ghignata. A zitella cantava :
  - Innò, avemu dettu à i fascisti, u nostru populu ùn tollerà micca chì u pane fragrante russu si chjama a parolla ford !
  Mirabela hà fattu un colpu assai precisu, da u quale u Focke-Wulf s'hè lampatu, è cinguetta :
  Per un canaglia, sicuru, a scelta hè chjara,
  Per i dollari, hè prontu à tradisce a Russia ...
  Ma l'omu russu hè cusì bellu
  Ch'ellu hè prontu à dà a so vita per a Patria !
  A zitella, hà fattu una capriola è mostrò à i Nazis u ficu, è scrollò, è e balle ùn anu micca toccu a bellezza.
  Apparsu Angelica, sta biddizza, guasi nuda, è brutta cum"è un diavulu, lanciava subbitu una granata à duie zampe. È hà verificatu:
  - Ciò chì aghju hè ... Fritz in un latu tagliu !
  Olympia hà correttu Angelica:
  - Tagliu, in u latu, è micca in u latu tagliu !
  A zitella righiò è scuzzulò i so petti di anguria, è hà lanciatu una granata cù una granata cù un pacchettu di splusione. U "Tigre" hè statu culpitu à u musu, è sta opara d'arte storta s'hè esquivata.
  Dopu quì, a criatura nazista si alluntanò. Cuminciò à arrampicà cum'è una tartaruga presa in u focu.
  Svetlana cantava, strindu l'ochju di gioia:
  - È u " Tigre " si ritira è si piattanu i tedeschi !
  U Battaglione Maiden hà manuvratu sottu attaccu, attacchi aerei è fucili pesanti. Quì i bombardieri di jet sbattu, rotti, scoglii rossi s'arrizzò in u celu. È e petre eranu in focu. Fortunatamente, nimu di e zitelle morse, ma l'omi si n'andò in u mondu dopu - chì ùn sò tantu dispiaciuti! E l'ànime volanu - alcuni à u celu, è altri à l'infernu! Induve i diavoli cù pitchforks sò digià aspittendu quelli chì ùn crèdenu micca in Ghjesù.
  Angelica hè a più sexy di i guerrieri in furia: bè, i Nazis da u so "Sturmtiger" ponu veramente sparà à e pusizioni di e truppe sovietiche è tumbà i guerrieri rossi?
  È a zitella pigliò una granata cù i so pedi nudi è girò in cascate di capriole. È spinning sempre più veloce. È po, cù tutte e so forze, ghjittassi u rigalu di a morte in u musu largu di u Stormtiger. I gammi nudi è bronzati di a bellezza lampò, è a granata volò in u musu largu. È a putente machina prima sbucò, è poi si precipitò. Dui "Tigri Reali" chì stavanu à i lati di u "Sturmtiger" sò stati lanciati è spargugliati in diverse direzzione. I rulli sò stati strappati da elli, è cascanu, volendu cum'è una collana rotta di a regina.
  L'onda d'esplosione hà lampatu Angelica, è a zitella volò a testa in giù. È hè stata vultata, cullata è ghjittata. Ma a bellezza sbarcò quantunque, macerie taglienti, e petre frantumate scavate in e so sole nude. A zitella era in u dulore, è ancu attraversu u pede callu, a punta piercing.
  Ma Angelica hà trovu a forza di alzà è gridà :
  - Voi fascisti sarete in a cendra !
  Svetlana è altre ragazze sò stati lanciati da una onda splussiva, è ancu ligeramente schiacciate. Ma nimu di i belli guerrieri morse. E zitelle scontru cù l'uraganu è u focu ben miratu. Suppressing i Nazis chì saltavanu fora è altri insetti aggressivi assedianu l'URSS.
  Mirabela cantava cun grande entusiasmu :
  - È quandu a tromba di u Signore ci porta à a battaglia, seremu amici cù u Komsomol ! È per a vulintà di Ghjehova, seraghju à a chjama di u celu!
  Angelica, scuzzulandosi a polvera da i so suli insanguinati, cantò :
  - Lenin, festa, Komsomol ! Mandemu u Führer in una casa di pazzi !
  E zitelle cuminciaru à riri assordamenti, è Seryozhka disse cun alarme è fastidiu:
  - È a mo catapulta, micca cusì precisa - cum'è quelle gammi nude è forti di Angelica !
  Olympia, ghjucatu cù i musculi di u so bracciu, disse:
  - Hè bè ! Stai sempre à pensà. Qualcosa di più cool!
  . CAPITOLU #2
  Smolensk hè diventatu un ostaculu per a Wehrmacht. Onde di aggressione nemica si sbattevanu contru à ellu cum'è petre di granitu.
  È parechji cintunari di tanki tedeschi brusgiavanu, è a difesa si manteneva à una prufundità colossale è curaggiu. È ovviamente nimu ùn vulia cede è succumbà.
  Un zitellu di dodici anni in l'apparenza, Alexei Sotnikov cuntinuò à scribble, da una mitragliatrice nantu à i Nazis avanzati.
  U zitellu guvernatore tagliatu i Nazis assai aptly. Striking cun grande precisione.
  È à u stessu tempu, i pedi nudi di i pedi di i zitelli di u zitellu ghjittanu di novu l'assassinu presente di l'annihilazione è sguassate u tank fascista.
  U ziteddu di u signore di a guerra rugia:
  - Per u grande cumunisimu !
  Alenka tira ancu assai precisamente à l'inimicu. Ognuna di e so balle trova un mira.
  Allora a zitella hà scupertu i so petti è pressu u so capezzolu scarlattu nantu à u buttone di u bazooka. È i missili sparati anu perforatu u latu di u tank Maus.
  Allora Alenka hà lanciatu una granata di forza mortale cù i so pedi nudi, strappandu un paru di ducine di Fritz.
  Allora a zitella murmura :
  - Gloria à a Patria-URSS ! Ogni eroe serà un pioniere!
  Ekaterina cuntinuò à scribble cun grande precisione à u nemicu. Falciatu assai di Nazis è sguillava
  - Per a Patria, a nostra mamma !
  È i so pedi nudi succumbenu di novu, un tornatu cusì distruttivu di morte.
  E poi pressu u capezzolu di fragole nantu à u buttone di u bazooka è disse:
  - Grazie à Diu Svarog !
  I tedeschi cuntinueghjanu u so assaltu à Smolensk. Paria ch'ellu ci era abbastanza, ma era incredibilmente difficiule di passà l'ultimu. Ancu l'usu massiu di "Sturmtigers" ùn hà micca aiutu. Ancu s'è a distruzzione di i bombardieri di jet hà causatu enormi. Un altru mezzu era bombe di napalm.
  U battaglione di e zitelle s'era diluitu, ma e bellezze si battevanu sempre. U 20 d'ottobre, nevicava, è e bellezze eranu tutte scalzi. Lascianu tracce graziose nantu à u lettu biancu è i so tacchi tondi è nudi ùn si congelanu !
  Belle ragazze, rotolavanu un pocu in a neve è diventenu più pulite. L'Olympia forte, dopu avè captu Seryozhka, ùn hà micca truvatu un locu per ellu stessu. Ancora à perde un zitellu cusì intelligente è bellu. È ciò chì l'aspittava in prigiunera fascista ? Prima tortura, è dopu a pena di morte !
  U zitellu era daveru vicinu à esse sparatu, ma hà finitu in e mine. U travagliu sedici ore à ghjornu, è razioni magre, a frusta di u survegatore aspettava Seryozhka.
  Più precisamente, u zitellu hè digià una cava, è ci travaglia dura cum'è un sumere. Ma hè assai più caldu sottu à a superficia. È i guerrieri, per ùn congelate micca, sò furzati à saltà è curriri. È e ragazze si battenu. Eccu u putente tank "Lion" in una mudificazione più d'assaltu. Hà un fucile 150 mm, assai più efficace è praticu per e battaglie in a cità. U Fritz ama stu tank perchè hè ben prutettu da tutti i lati.
  "Mouse" si striscia un pocu daretu. U veiculu tedescu, sottu à dui centu tunnillati, era ancu armatu cù un cannone di 150 millimetri è una settantacinque à cortu è rapidu. Tantu più praticu. U numaru di mitragliatrici hè cresciutu à quattru, è cum'è prima, hè faciule micca avvicinassi à u tank.
  Svetlana, Mirabela è Angelica pruvate à scaccià u mastodonte inseme. Sceltu cù cura per ellu.
  Svetlana cantava cun entusiasmu:
  - Cume avemu campatu, cumbattendu, è senza paura di a morte... Allora da avà camperemu tù è eiu ! È in l'alture stellate, è u silenziu di a muntagna, in a guerra navale è u focu furioso ! È in furia, è in furia furia !
  U "Maus" era l'ultima mudificazione, cù quant'è sei mitragliatrici, dui coaxiali cù canne, è quattru filati nantu à cerniere.
  Mirabela, strisciandu per a neve, sibilò:
  - Ùn ci rinunceremu mai ! Dopu tuttu, Ghjesù u Diu Altìssimu hè cun noi!
  A zitella, s'avvicinava, hà lanciatu un pacchettu splusivi à a caterpillar Mouse. Rumbò, sottu à u scudu, è a pista sbuchjava.
  E ragazze di i sandali urlavanu cun piacè:
  - Fate un fascista !
  E i tacchi nudi, leggermente polverosi lampeggiavano.
  Angelica pigliò un swing è lanciau una granata à fragranza à u Fritz. U fascistu hè statu lampatu da una onda splussiva, cù ellu i capi di dui cumbattenti neri di e truppe culuniali sò stati strappati.
  A bellezza di i capelli rossi fischiò:
  - Per a Patria è Stalin !
  Svetlana hà lanciatu di novu u pacchettu splusivu ... Questa volta micca cusì successu, hà culpitu l'armatura è hà splutatu nantu à a superficia di a cunchiglia d'acciaio.
  A zitella in fastidiu disse:
  - Oh, aghju spruzzatu !
  È arrampicò per una nova parte di splusivi fatti in casa. I so tacchi tondi, rossi da u fretu, tremulavanu. Ragazza quasi nuda, strisciata in a neve, un pocu scomoda. Ma sia pazienti. Soprattuttu quandu a sbucciatura si faci da u calore eccessivu, a neve si funnu.
  Svetlana hà ancu cantatu:
  - A so, u fretu sparirà prestu,
  Le ruisseau se précipite fort...
  È correnu digià attraversu e pozza -
  Ragazze scalze !
  A zitella spara, è l'Arabu da e truppe culuniali sfonda. I tentativi di l'inimichi di agisce in picculi gruppi portanu à gravi perdite.
  U cannone cortu di u Mouse spara a frammentazione di novu. Conchiglie scoppiavanu in qualchì locu in u fumu. E tante pause...
  I tedeschi anu guasgi catturatu Stalingrad... Ci hè pocu pocu. Ma questu hè precisamente ciò chì impedisce à a Wehrmacht di utilizà grandi bombe è artiglieria pisanti. U Fritz lasciò avanti i stranieri, chì ùn sò micca dispiacenti.
  Mirabela hà sparatu u so fucile. U mercenariu fascista s'hè sfrattutu è sbulicatu nantu à e petre di e ruvine.
  A zitella si strofinava i petti nudi cù i capezzoli scarlatti. Hanu vestitu cumplettamente i guerrieri - saltanu in i so shorts. Ma da l'altra banda, ùn ci sò quasi micca colpi nantu à elli. Apparentemente a nudità, in qualchì manera sopratuttu prutegge e bellezze. Siccomu sò capaci di sopravvive in un tali infernu!
  Angelica scuzzulate u mischju di neve è fangu è spara torna. Hè culpitu un suldatu neru ghjustu in l'ochju. Cagna cattiva, ùn dì nunda.
  E trè zitelle si avvicinanu di novu à Mouse. Hè difficiuli di penetrà una vittura chì hà una armatura cusì grossa da tutti i lati. Ma i guerrieri sò pieni di ottimisimu. Se ùn pudete micca sfondà a cunchiglia stessu, perchè ùn strappate micca u canna.
  Angelica, sbattendu à i so pedi nudi zogli sporchi, cantava :
  - A nostra verità, a nostra verità... Cum'è i raghji di u sole ! U nostru dumane sarà luminoso, i fiumi da a muntagna scorri !
  I guerrieri sò longu armati cù MP-44 catturati. Questi fucili d'assaltu anu una longa distanza. Bellezza cun fiducia focu. I neri cascanu di novu. Tiranu fontane di sangue scarlattu.
  Mirabela, sparendu, cù un fucile è una mitragliatrice catturata nantu à e spalle, cantò :
  - A ragna insidiosa hà aguzzatu u so puntu,
  È beie sangue sacru, russu da a Russia!
  Tuttu hè chjucu è chjucu per u so avversariu, tumberà,
  Quale hà amore per a Russia!
  Amore per a Russia!
  A zitella mandò una pallottola in l'assortimentu "guarda" chì si arrampicò fora di e crepe. A bellezza surrisa, a so faccia, ancu s'ellu era emaciata, conservava u so incantu è l'incantu.
  In generale, tutte e ragazze in u so battaglione sò belli. Quì, per esempiu, u Tatar Seraphim. U so babbu hè Tatar, ma a so mamma hè di Bielorussia, è da u so capelli Serafima ereditò u culore di u granu maturu. Ancu una bella zitella, scalza, è quasi nuda. È spara da una mitragliatrice catturata, in brevi raffiche. È i fascisti di altre truppe striscianu sopra.
  Serafima tira abbastanza precisamente. Accantu à ella giaceva a Mirabela à i capelli d'oru. E duie zitelle sparanu è cantanu.
  - Patria ! Mirabella hà iniziatu ...
  - È l'armata ! - Cuntinuò, sparendu à Serafini.
  Mirabella hà tweetatu:
  - Questu...
  Cunducendu u focu è chjappà u culore, Seraphim hà dettu:
  - Dui pali !
  Mirabela surrisi è cinguetta :
  - Nantu à u...
  Seraphim sparò è aghjunse:
  - Chì...
  Mirabela tagliò cinque, cuntinuò:
  - Aspetta!
  Serafini, sparendu, salutò :
  - Pianeta !
  Mirabela, sparando, cinguettava :
  - Pettu...
  Serafini, sparando, ronronò:
  - Prutegge...
  Mirabela hà fracassatu a testa di u fascista è hà dettu:
  - Noi tu....
  Serafini tagliando i nazisti di palle, sibilò:
  - U paese !
  Mirabela, mandando proiettili ben mirati, cinguettava:
  - Tutti....
  Seraphim, sparando sempre più precisamente, aghjunse:
  - Populu !
  Mirabela, scacciò da a fronte i so capelli d'oru è sporchi, cantò :
  - Rattu...
  Una pallottola di serafini, mandando colpi, dette:
  - U vostru...
  Mirabela, battendu u fascista in gola, cuntinueghja :
  - Caldu !
  U tataru biondu, mandendu colpi, cuntinuò :
  - Nuvole...
  Mirabela, sparendu cù precisione, aghjunse:
  - Cool!
  Serafini, sorridendo, cinguettando:
  - Ebbè è...
  Mirabela tirò con precisione e ringhiò:
  - U sole !
  Serafini, sbattundosi a raffica, sibilò:
  - Zoy !
  Mirabela cuntinuò cù una risata:
  - Automaticu...
  Serafini, cum'è sparendu, abbaia :
  - Nather...
  Mirabela hà aghjustatu colpi ben mirati:
  - Spalla...
  Seraphim aghjunse cù una risata:
  - Suldatu !
  Mirabela cantava cù entusiasmu mentre sparava:
  - Scavaraghju...
  Serafima, chì guidava un focu di cumbattimentu, aghjunse:
  - Grave...
  Mirabela hà abbattutu l'Africanu è continuò:
  - Avversu !
  E ragazze sò fora di munizioni. È hè stata custretta à curriri prestu per a copertura. U fornimentu à traversu u Volga hè assai difficiule. Custanti bombardamenti è bombardamenti. Quì vene una cumpagnia di rinforzi da l'altra parte.
  Fountains di spruzzi è frammenti bollinu intornu à e barche. Stormtroopers ruggini in u celu. Eccu i Focke-Wulfs volanu in. È caccianu bombe.
  Parechje barche si sò sparte. I suldati sovietici si affucanu è morenu.
  U focu di l'artiglieria nemicu hè troppu densu. Ma i zitelli nudi ùn ponu esse intimidati da questu ancu per un centu.
  Ancu di notte, u Fritz mantene tuttu sottu u focu. È i so dive-bombers sò purtati. Cumpresu u missiavu di Yu-87. Ancu l'aviò jet sò digià andatu in a serie.
  Eccu u legendariu Soviet Yak-9. Hè cummattitu cù un ME-309 tedescu. Maneuverability accunsentutu, contru a vitezza è l'arme. U tedescu prova di scunfighja a vittura sovietica da a prima chjamata. Ma ùn hà micca successu. U yak, à u turnu, strives per andà in a cuda, ma i Nazi partenu per via di l'alta veloce.
  Un tedescu più veloce, cù armi più forti, contr'à un Russu più maneuverable. Ma u volu rapidu cuntinueghja. U fascista usa sette punti di spara contr'à sette, è tocca a vittura sovietica. Perde a vitezza è cumencia à cascà.
  Emette spruzzi di fumu. È u mutore hè accesu...
  Chì ghjè sta guerra ! Hè difficiuli di oppunà una macchina cusì putente in l'armamentu cum'è u ME-309, in quale sette punti di tiru cumpensu l'excedente di pesu è a poca manuvrabilità.
  L'alta velocità permette à u fascista per andà in una immersione, è a fronte di u cumbattimentu tedescu hè bè blindatu.
  Svetlana prova di novu à minà u Maus. A zitella rischia a so vita. Hè digià tutta graffiata, strisciandu nuda attraversu e furtificazioni. Tutta a bellezza in scratch è pisuga. Ma poi lancia una granata cù un pacchettu attaccatu à l'esplosione. Hè ancu colpita da una splutazioni da una mitragliatrice. Gratta a spalla di a bellezza.
  Ma da l'altra banda, u pacchettu splusivu hà colpitu u musu di un cannone 150-mm. È u tedescu hà digià ricivutu dannu significativu. Cù una grande difficultà, a vittura si move da u so locu, è torna in u locu di e so truppe per leccare e so ferite.
  Focke-Wulfs è parechji TA-152 appariscenu in u celu. Cumincianu à bombardà e pusizioni sovietiche. Un coppiu di l'ultime HE-183, veiculi jet d'attaccu, apparsu ancu. Issi vulturi ghjunghjenu a velocità di sin'à ottucentu chilometri à l'ora, è era quasi impussibule di chjappà.
  E zitelle sparanu in daretu à i tedeschi. Ci hè sempre una chance di attaccà u nemicu, malgradu a putente prutezzione di l'aerei d'attaccu da u focu di terra.
  Svetlana è Anzhelika ripigliò u Luftfaust catturatu. Stu arma, custituitu di nove interconnessi vinti millimetri recoilless.
  Pudete sparà cum'è un picculu fucile anti-aereu.
  È i guerrieri puntanu à u nemicu. Pulsanu lisciamente u principiu ... E duie bellezze riposavanu i so pedi nudi nantu à e machja, sintendu un ritornu lisu.
  Focke-Wulf cù sei fucili d'aria, cumencia à fumà - u so ventre hè strappatu.
  E zitelle ruggiscenu di piacè:
  - Pucca ! lavatrice ! Scopu !
  L'altri aerei tedeschi cumincianu à circulà sopra i capi di e ragazze. Bellezze si lanciano in i passaggi sotterranei, schivando i razzi Focke-Wulf.
  Svetlana hà ricivutu un taccu tondo roughened cù un scintillatu. A zitella murmura :
  - O fiamme infernali !
  A sola di a zitella era cuperta di vesciche è dolore doloroso. Vuliu chjappà qualcosa di friddu.
  È nantu à a superficia, i spazii cuntinueghjanu. Neve sibila da e fiamme, e ruine sò strappate. I tedeschi inundanu e pusizioni cù u focu, ma ci hè assai pocu sensu da questu. Guerrieri piattati cum'è topi in visoni. Ch'elli si ferranu elli stessi.
  Angelica bisbigliò à l'orechja di Svetlana :
  - Pensu chì prestu i Nazis finiranu di scappà. Anu assai forza, ma in Stalingrad ùn anu micca l'uppurtunità di vultà !
  A zitella bionda rispose fieru:
  Semu quì cum'è trè centu Spartani ! Rifletemu e forze superiori di u nemicu!
  Angelica dai capelli rossi ridacchiò è fece l'ochju à u so cumpagnu:
  - È ùn ci ghjunghjite micca !
  Quandu e ragazze ghjunghjenu à a superficia, u raid hè finitu. Apparsu novi suldati di pedi neri. Cullà in avanti, è e zitelle anu da apre u focu, furzendu u nemicu à scavà a terra cù u nasu.
  In novu, i "Leoni" è "Tigri" sò andati in battaglia. I tudischi anu pruvatu à pressu l'esercitu suvièticu cù tanki pisanti. Di tantu in tantu piovevanu cunchiglia. U "Tiger" più vulnerabile hà pruvatu à ùn sparisce micca da e so furmazione. I mortare rumpiavanu ancu.
  E zitelle sparanu à i tedeschi è i so mercenari. Ha eliminatu l'avversari. Angelica è Svetlana sparavanu in coppie. I muselli nemici apparsu è si stallanu. Allora un novu stratu di nemici avanzati.
  E zitelle cantavanu durante a battaglia.
  Angelica hà cuminciatu à sparà :
  - Davanti...
  Svetlana, sparando, cuntinuò:
  - Per voi...
  Angelica Lupanuv hà aghjustatu:
  - Legione...
  Svetlana, tagliendu trè, zitti:
  - Nemichi...
  Angelica, inchiodando l'avversario, sbottò:
  - Sò....
  Svetlana, dopu avè demolitu a mità di u cranu arabu, cuntinuò:
  - Vulenu...
  Angelica, schiacciando i nemici, continuò:
  - Tu...
  Svetlana, sparando, sibilò in furia:
  - Sbucciate...
  Angelica, trafiggendu u craniu di l'Arabu, ringhiò :
  - Distrughje...
  Svetlana, cuntinuendu à chjappà, sibilò:
  - Note...
  Angélica, comme s'il tirait, fischia :
  - Ùn àbbia paura...
  Svetlana, dopu avè fattu un colpu precisu, ringhiò:
  - Nemicu...
  Angelica, sparendu cum'è un sniper, cuntinuò:
  - Shtykov...
  Svetlana, sparando più avanti, abbaiò:
  - Puderà...
  Angelica, senza piantà di sparà, sibilò :
  - Forza...
  Svetlana, sparendu in furia, ringhiò, curreghjendu u so amicu:
  - Curagiu...
  Angelica, in una dura estasi, avendu sparata in a testa di l'Africani, abbaia :
  - Forza...
  Svetlana, galopendu cù u focu, sibilò:
  - Aumentà...
  Angelica, scuzzulando i so ricci rossi, cuntinuò :
  - E avversari...
  Svetlana, dopu avè colpitu l'arabu in u stomacu, hà publicatu:
  - Subitu...
  Angelica, sparando di tutti i calibre, abbaiò:
  - Distrughje...
  E zitelle piglianu fiatu. È dopu avè sparatu un pocu di più, gridavanu :
  - Simu i cavalieri di u fucile di sniper, a voce di l'assassiniu sona !
  L'onda di spinta, e truppe coloniali si calava un pocu. I Nazis anu spusatu di novu i tanki avanti. "Tigri" -2 apparsu cù i so muschi longu, è sparanu cunchiglia à tuttu ciò chì anu sappiutu nutà.
  "Tiger" -2 hà avutu a forma originale di a torre è i pendii di i platti di l'armatura da i lati. Questu l'hà fattu un pocu più tenace. I guerrieri femini anu sceltu novu e piste di u tank cum'è u so mira. U fascista avia da esse cum'è una serpe in padella.
  Svetlana hà lanciatu un pacchettu splusivu, sfracicà u rollu di fronte di u "Tiger" -2 è cantò:
  - T"aghju scuntratu cù un rigalu... Di sicuru, aghju delineatu un locu ind"è u cercu !
  Angelica sibilò, lanciando allegramente un grande pacchetto esplosivo al fascista:
  - Ma Pasaran !
  È da l'esplosione, u musu longu di u tank tedescu si torce. È u Rè Tigre hà cuminciatu à vultà in daretu. Di novu, u fascista hè statu feritu assai. Angelica a pigliò è abbaiò, lanciando un frammentu di vetru cù i so pedi nudi :
  - Per esse tù ind"un cercu di quercia !
  U vetru, avendu volatu, sbarcò ghjustu in a gola di un indianu, trà e truppe culuniali tedesche.
  Svetlana fece un ochju à u so cumpagnu è cantò:
  - I tumpìu a mo testa in stu botte ! I tumpà tutti !
  Angelica hà sparatu una raffica da a so mitragliatrice. I tedeschi eranu sottu attacchi di novu. A zitella sibilò:
  - Pudemu fà tuttu ! È vinceremu !
  Svetlana tirò u so fucile è disse :
  - Una grande vittoria aspetta ! Chì i nostri babboni sia in gloria !
  Angelica fece una capriola e si roteò, girando come un albero di Natale. A zitella, strindu l'ochju, cantò :
  - Sgiò successu, induve andate ... Sgiò successu - i fascisti ridenu...
  I tanki tedeschi, senza salvà i cunchiglia, anu aumentatu u so focu. Hanu versatu i so rigali chì scoppianu. E si avvicinavanu à e pusizioni sovietiche, circannu di evità i lacune.
  Svetlana, aduprendu un filu, cum'è u prigiuneru Seryozhka l'hà insignatu, hà tiratu una mina pesante. "Leone" pian piano arrivò à e pusizioni sovietiche. U so fucile da 150 mm continuava a sputare obusi. E zitelle sibilavanu è strizzavanu l'ochju.
  Svetlana cantava:
  - Tedeschi-peperoni, fascisti-nazzisti... A fine di un pacifista vi aspetta !
  Angelica disse cun un surrisu :
  - Pacifismu... Hè ancu stupidu di parlà di pacifismu quandu si tratta di i nazisti !
  Svetlana hà culpitu u nasu di un arabu da a guardia coloniale cun un colpu ben miratu è cinguettava:
  - È sò storpi à pensà... È in l'affari militari ùn sò tantu forti ! Prestu li sguassemu da a faccia di u pianeta Terra !
  Angelica fece un"altra sferzata, strofinava i so petti nudi contr"à e macerie è cantò :
  - Sò un cavaleri russu nantu à i ghjinochji di i salvatichi ... Spazzaraghju i nemichi di a Patria da a faccia di a Terra !
  E zitelle scuzzulate inseme i so petti nudi.
  A bellezza di i capelli rossi fece l'ochju, guardendu u celu. "Frames", artiglieri tedeschi, ci giravanu.
  Creeped up, ogni tantu, impiccatu in u ventu tedescu "Lion". È u so fucile cuntinuava à sputatu.
  Svetlana, movendu una mina sottu à e piste di un tank tedescu, sibilò:
  - Per Seryozha ....
  U tedescu si firmò è sparò di novu. A cunchiglia splodì daretu à e zitelle.
  Svetlana hà dettu:
  - Conchiglia di latte, chì hà u cervellu di zitellu !
  "Leone" stava per qualchì tempu. Sia l'equipaggiu espertu tedesca si sentia periculu davanti, o vulianu aduprà u kit di cummattimentu. Ma u "Leone" stava fermu per qualchì tempu è sputò cunchiglia letali.
  Svetlana hà nutatu chì u tank tedescu hà una pistola megliu è spara più spessu di u KV-2. E questu, sicuru, rende sta vittura assai più periculosa. Svetlana si fece marca e sibilò:
  Chì i gattivi andà in l'infernu !
  Angelica tirò nantu à u fascista in u plessu solare, è abbaia :
  - A nostra vittoria hè inevitabbile ! È tuttu finirà bè !
  Svetlana hà ancu tagliatu u Turcu, è cantò:
  - Ancu s'ellu pare chì prestu a vita serà interrotta quandu i prublemi pichjaranu à u so cornu neru... I cavalli ninchinu è u sangue scorri cum'è un fiume, è torna a terra parte da sottu à i vostri pedi !
  Angelica, dopu avè imbevutu l'Iraniana, aghjunse:
  - Ma a terra hà ancu u so guardianu ... È trà e stelle stese à ellu ... Fili di salvezza invisibili per esilià Hitler à Kolyma !
  E zitelle, sparendu, cantavanu à l'unison :
  - Rompemu Adolf, li farà male ! Credu chì u fascismu serà scunfittu ! È in a nostra Russia, u messia appariscerà, Signore di i populi di tutti i paesi !
  È i guerrieri cuntinuavanu à sparà. Mais l'infanterie ennemie s'étendit et se mit à tirer et à lancer des grenades. L'ordi fascisti anu pruvatu à fumà e ragazze cù u focu di mortar. È tirà assai granate.
  Angelica rimarcò filosoficamente:
  - Pudete piglià u numeru in l'elezzioni, a cumpetenza in l'alizzioni senza guerra!
  Svetlana ridacchiò è nutò:
  - A guerra hè un spaziu induve a qualità batte a quantità, l'elezzioni, in regula, sò u cuntrariu, è questu hè un scherzu !
  I guerrieri si ritiravanu ligeramente, e granate è i so frammenti versanu troppu densamente. Angelica hà ancu interceptatu u rigalu ghjittatu cù u so pede è u scacciò daretu. A granata vola è chjappà i Nazis nantu à i so caschi. E cumu si scoppia...
  Era cum'è un altru ligame avia detonatu in qualchì locu.
  Angelica hà rimarcatu filosoficamente:
  - A furtuna hè a seconda felicità, u successu hè u terzu, ma a prima abilità !
  Svetlana ridacchiò è intervenne:
  - A furtuna hè una ricumpensa per u curagiu, ma micca per l'imprudenza !
  Angelica cacciò l'ochju di un Hindu da l'armata coloniale è sibilò:
  - Quale hè furtunatu, a so anima canta !
  Svetlana surrisi è cinguetta :
  - Hè bè quandu site furtunatu, significa chì Diu vi salverà !
  E zitelle sò un pocu più witty. Allora u "Leone" tedescu hà ancu avanzatu, è culpisce una mina. A caterpillar hà sbattutu in un dispositivu splusivu è hè stata strappata.
  U "Leone" feritu s'era filatu è s'arrizzò... I guerrieri eranu raliati è cantavanu in cima à i so pulmoni :
  - Un leone hè un cripple in u pensamentu, un tigru hè una fonte di ogni tipu di prublemi ... Ùn ci hè nunda di più interessante chè una persona in u mondu !
  Svetlana hà datu una longa fila, solu un esercitu straneru s'arrizzò à a tempesta è cantò:
  Avemu razzi, aerei,
  U spiritu russu più forte in u mondu ...
  À u timone di i migliori piloti -
  U nemicu sarà sfracicatu in polvera è falà!
  "Lion" pare esse assai dannatu. Si congelò, sputando un paio di conchiglie in più.
  Apparsu una pantera agile. Tuttavia, era a paura di andà in prufonda in e pusizioni di e truppe sovietiche, ma cuminciò à sparà. Conchiglie fischiavanu sopra à i capi di e zitelle. È rumpianu e macerie è incendi.
  Svetlana si preparava à lancià una granata, pronta à catturà u mumentu chì u tank fascista s'avvicinava à una distanza accessibile. Ma ùn ci hè nè stupidu in a Pantera. I tedeschi sparanu, pusendu cunchiglia in un mudellu di scacchiera, circannu di ùn mancassi un pezzu di terra. È littiralmente strappatu ogni petra.
  Angelica si taccava u to pettu nu è rimarcò :
  - A tattica di u Fritz hè sbagliata... Quantu ghjunghjeranu cusì ?
  Svetlana hà sappiamente rimarcatu:
  - Una ghjallina becca granu per granu, è guadagna pesu assai più veloce ch'è un porcu chì inghiotte pezzi grossi !
  A Pantera hà sparatu più di ottanta colpi, è dopu avè finitu di munizioni, si vultò, vultendu à a so tana. In u so locu, apparsu un novu mastodonte "Sturmtiger". A machina copre u so troncu largu cù un capu. Si pò vede, cusì, sperendu di salvà ellu stessu.
  "Sturmtigr", sparatu à e pusizioni di e truppe sovietiche da una distanza. Un missile sparatu. A terra s'arrizzò, è una fontana ardente versava ghjetti di fiamme.
  E zitelle sopravvivevanu à pena, eranu abbastanza cuperte. Svetlana era ancu ligeramente sorda. A zitella di colpu si vide galoppà nantu à un cavallu. È ch'ella cumanda una squadra chì attaccò l'armata tatara. È i guerrieri cavalcanu cavalli cun ella. I Mongoli-Tatari, incapaci di sustene u colpu, si ritiranu è mori in millaie sottu à i zoccoli.
  Svetlana, invece, batte duie spade è taglia i nemici. Ma a visione hè stata interrotta di colpu.
  Angelica picchiò u so cumpagnu nant'à e guance, a scuzzulate, dicendu :
  - Ebbè, tuttu ! Avà smetta di stenderà !
  Svetlana in furia hà rispostu:
  - Ùn aghju micca stendu, ma cumbattutu !
  A zitella salta in furia è lancia una granata. U presente, avendu volatu, sbarcò in u musu di u tank "Lev". Dopu avè ricivutu danni, a vittura arrugò u so troncu pesante.
  Svetlana esclamò à u cima di i so pulmoni:
  - Sò u cavaliere di Russia !
  Angelica fece una raffica di mitragliatrice e ringhiò:
  - Rispose u zitellu, aggrottando le sopracciglia,
  Vogliu serve a Santa Russia...
  Lasciate un mare di sangue
  Ma Diu ci pò salvà !
  Svetlana cascò nantu à e machja cù u so stomacu nudu è u pettu. Giustu à u tempu, cum'è centinaie di mitragliate sbattevanu sopra a so testa. A zitella tirò a lingua è disse :
  - A follia di i suldati valenti hè u salvatore di i generali astrusi !
  Angelica accunsentì.
  - U suldatu hè bravu, u generale prudente, u nemicu hè astutu, u successu hè sulidarità solu cun curagiu sàviu !
  E zitelle anu apertu u focu di novu è cinguettanu in sulidarità :
  Sopra à ellu squadroni
  Ruggiti à l'unison
  Adolf hè un stupidu forte -
  Piantà Sodoma !
  Un altru "Leone" blindatu apparsu. Dui suldati scappavanu da ellu, à ghjudicà da e facce brune - Arabi. Pruvanu di lancià una catena nantu à u ganciu per tirà u tank sviluppatu da u campu di battaglia.
  Anzhelika è Svetlana anu sparatu, à u listessu tempu chì ponenu i techies. I guerrieri cantavanu :
  - Ùn vi distrughjite micca è aiutate un cumpagnu, aiutate l'altri fora di a conflagrazione!
  Trè neri si prisentanu. Corsavanu cù a catena più veloce ch'elli pudianu, ma sò stati ancu sparati da e ragazze. Inoltre, Svetlana sparò da una pistola, pressendu u cane cù i so pedi nudi.
  È hà sappiutu chjappà i so avversari estremamente, cum'è Robin Hood apttamente.
  Angelica hà dettu:
  - A marca ùn hè micca quellu chì chjappà cù successu, ma chì manca cù mala sorte !
  Svetlana lanciò una granata cù u so pede nudu è sibilò:
  - U più precisu cù a visione di un pugnale pò mancassi, ma una mente imperdonablemente acuta pò sbulicà u mira!
  A granata chjappà u mortaru è cuminciò à splode, detonendu e mine.
  Iè, Smolensk ùn era micca faciule per i tedeschi. Ci sò ind'è una citadella straniera di morte !
  . CAPITOLU #3
  A difesa di Smolensk hè una missione gloriosa... Ma forse questu ùn hè micca abbastanza.
  E belle ragazze russe Margarita Magnitnaya è Oksana si battevanu cù i Nazis chì cercavanu di sfondà à u sudu di l'eroicu Smolensk. E duie bellezze cumandanu una cumpagnia di pionieri - picciotti è ragazze chì piglianu l'arme.
  Un ventu caldu soffiava da u sudu, a neve si scioglieva. Pionieri è pionieri, scalzi in shorts, impastavanu a terra cù i pedi.
  Qua e là stavano foglie cadute gialli-rosse. L'arburi svolazzavanu, pendendu i so rami nudi.
  I zitelli ùn anu micca friddu, travaglianu scalzi è mezu nudi dapoi a prima primavera. Si movenu vigorosamente - magre, ma nimble.
  A zitella pioniera Ekaterina Sotnikova cantava;
  Vola cum'è focu notti turchinu
  Simu i pionieri figlioli di i travagliadori...
  L'era di l'anni luce si avvicina -
  U gridu di i pionieri - sempre pronti !
  È i zitelli ripiglianu à l'unisonu, stampandu i so pedi nudi in u fangu :
  - U gridu di i pionieri - sempre pronti !
  Si sente un rumore : l'aviò d'attaccu tedeschi è americani s'avvicina. I zitelli stringenu strettu i pugni.
  Alenka Sotnikova pronuncia cun fiducia, è a ragazza virtuale Komsomol in u ghjocu stampa u so pede nudu:
  - Avemu sorprese per voi vulturi !
  In verità, un picciottu in una cravatta rossa, un cumpagnu di u futuru Alexei Sotnikov hà digià tornatu à u fronte di a Siconda Guerra Munniali è agita a manu di u zitellu.
  U listessu scalu, è in shorts, cum'è u restu di i picciotti, hè nudu à a cintura, è assai embossed, cast muscles sò visibili. Di sicuru, l'altri picciotti è ragazze sò magre è secchi, pelle è osse nantu à razioni di fame è travagliendu constantemente cù pala.
  U zitellu Oleg hè un metru è mezu altu, quasi neru da u sole, ma i so capelli bianchi sò digià crisciutu. Hè senza dubbitu un zitellu bellu è assai forte di l'età spaziale.
  È avà i serpenti dipinti in u culore di u celu s'alzanu versu i Nazis.
  U picciottu barefoot Alexei Sotnikov hà attaccatu à elli granati di serratura speciale, chjuchi, ma assai splusivi.
  Eccu u Focke-Wulf, XE-129, è l'American P-47, P-51. L'America, micca più vargogna, si batte quasi apertamente da u latu di u Terzu Reich. Formalmente, i piloti americani sò vuluntarii. Ma in fatti sò participanti à a guerra mandata da u guvernu americanu è l'oligarchi.
  I zitelli armati cù fucili, altri cù bazookas fatti in casa si stendenu. Aleksey Sotnikov è e ragazze scalze Alenka è Ekaterina, cum'è guerrieri più sperimentati, anu pigliatu bazookas fatti in casa da i tubi senza ricunniscenza. E cumu si sbatteranu in una vittura à bassa volata.
  U picciottu è e zitelle bionde riposavanu i so pedi nudi è appughjàvanu lisamente nantu à u grillu. E l'accusazioni anu colpitu dui aerei d'attaccu americani è u Focke-Wulf tedescu.
  Parechje fucili sbuchjavanu da e trincee - i pionieri eranu ancu sparati.
  Alexey Sotnikov, sculacciatu u so taccu nudu, tondu, infantile, cinguetta :
  - Ancu s'ellu pare un zitellu scalzu,
  U mustache ùn hà micca sfondatu, ma digià un titan ...
  In battaglie, un omu adultu hè ancu troppu,
  È dà un colpu mortale !
  È avà u zitellu tira i fili cù i so pedi nudi, è i serpenti alati sò sbattuti da l'aviò d'attaccu tedeschi è americani. Una decina d'aviò Alliati è Terzu Reich espludenu à una volta.
  Aleksey Sotnikov è duie belle ragazze in i stessi vestiti di bagnu tiranu di novu i triggers, sbattendu i prossimi vitture di a coalition capitalista.
  U zitellu hà sfrattutu u bugnu cù u so taccu nudu è urlò :
  Passaranu quelli ghjorni d'infernu
  U Terzu Reich cascarà...
  Satanassu ùn regnerà micca
  Lotta ùn andate micca!
  L'altri picciotti dirigenu ancu i serpenti cù pedi nudi. È avà i stormtroopers di a coalizione si sbattono in rigali volanti chjuchi ma mortali. Molti aviò morenu. Splodenu in l'aria è si rompenu in pezzi.
  I piloti d'Hitler brusgianu... È l'aviò d'attaccu sopravviventi in fretta, sparghjendu razzi è bombe, vola à parte.
  L'eternu zitellu Alexei Sotnikov sguilla:
  - Gloria à a grande Russia !
  Pionieri picciotti è ragazze piglianu in coru:
  - Gloria à l'URSS !
  A zitella Masha urla in cima à i so pulmoni, sculacciandu u so pede nudu è sporcu:
  - Gloria à Stalin !
  Boy Pashka aghjusta:
  - È a gloria Alyosha ! Hè un geniu !
  E trinchera di i zitelli sò ben camuffate, è per via di l'esplosioni di bombe è di cohete, solu dui picciotti è una zitella anu ricivutu scratches minori. E questu malgradu u fattu chì terribili funnels sò stati furmati, è assai distruzzioni è inversioni di i platti di a terra ...
  È in certi lochi a terra da u calore brusgiava è fumava.
  Una di e zitelle s'arrizzò cù a so sola nuda è hà brusgiatu a so gamba, da quale gridava:
  - Morte à Goering è à Hitler !
  I zitelli eranu pieni d'entusiasmu. I membri di u Komsomol è e ragazze di ghjocu Alenka è Margarita sò pronti per una lotta.
  Alexey Sotnikov cantava, cumponendu in viaghju:
  Sò natu in l'era spaziale
  Induve e navi si precipitavanu attraversu e galassie...
  L'atti di e persone sò abbastanza boni, crede mi,
  Strappa a guerra, cavaliere !
  
  Ma i Dii Demiurgi anu urdinatu
  U zitellu aiuta i vostri antenati ...
  Pigliate l'iperblaster in manu di un zitellu,
  E strappate Hitler!
  
  Eppo i picciotti sò nati per cumbatte
  Sò guerrieri sfacciati, crede mi ...
  Dopu tuttu, i Russi sò sempre stati capaci di luttà,
  Chì a bestia di preda sia distrutta !
  
  Ch'ellu sia glorificatu u mo paese santu,
  A nostra grande URSS nativa...
  Una zitella corre scalza in a neve
  Mostra curaggiu !
  
  È mi battu in furia contr'à u fascismu
  Un grande pioniere russo...
  È a nostra fede serà cù u cumunismu,
  Almenu l'avidità Sam aiuta u Fritz !
  
  Credimi, i Russi ùn si romperanu solu,
  Tutti i populi si riuniranu intornu à Mosca...
  Sò un cavaliere micca in tuttu saldatu cù l'anima,
  Semu fideli à Stalin cum'è à u Signore !
  
  Nimu pò rompe i pionieri,
  Ùn sò micca figlioli - ma figlioli di Diu...
  Saremu una generazione di esempi
  U Führer ùn cuntarà micca quelle corne !
  
  Iè, a nostra gloria di a nostra Patria vola,
  Sopra u più in a neve, crede à e muntagne ...
  Una zitella corre scalza in a neve
  Cunduce Fritz in u cercua cù u so taccu nudu !
  
  Ùn crede micca chì i Nazis sò forti avà,
  Ancu se u so Sherman hè statu introduttu da Sam...
  Ùn ci dispiaceremu mancu crede a vita
  Hè ora di un grande cambiamentu !
  
  A patria hè bella cum'è u sole,
  Playful Motherland hè a nostra mamma...
  È i capelli di a zitella si arriccianu d'oru,
  Puderemu sbuccà u Fritz in tagliu !
  
  Semu i pionieri di i zitelli di u cumunismu,
  Servimu à Svarog è Cristu...
  Disperse e vili horde di fascismu,
  Purtaraghju a vittoria à a Patria !
  
  A Russia hè a patria di u pianeta,
  Ella hà i so sogni preferiti ...
  Felice cunnosce i dui adulti è i zitelli
  Ùn ci hè micca bisognu di alcuna disgrazia extra!
  
  Quandu vene l'Onniputente, ci sarà u sole,
  L'arbureti di mele fioriranu nantu à Marte...
  I Cinesi è i Giapponesi sò uniti,
  Un americanu cù un Russu in strada !
  
  Unisci l'idee di u cumunismu,
  È a fede cunnosce u sognu di Lenin...
  Lasciaremu da parte l'abominazione di u cinismu,
  Custruemu a bellezza in l'universu!
  
  Per noi Maria è Santa Lada,
  Onoremu à Diu, è Marx "Capital" ...
  Chì tutti i pionieri sò ricumpinsati,
  Per noi, Svarog è Stalin sò ideali!
  
  I fascisti sanu chì ùn anu micca ram
  Avemu a vulintà, a forza, cunnosce u putere ...
  Schiacciaremu u nemicu cù un triplu colpu,
  È prestu prestu u Führer in un pidocchio !
  
  Chì a nostra gloriosa Russia sia
  Cum'è una punta eterna in u giardinu per fiurisce ...
  Cumpagnu Stalin, sì u nostru messia,
  Cun voi andemu à u cumunisimu !
  
  Quandu minuti di timpeste, tempi duri,
  A guerra sanguinosa hè finita...
  Di colpu i nostri figlioli cresceranu
  A felicità eterna venerà !
  Una bona puesia hè stata cumposta da un picciottu scalzu Alexei Sotnikov, finiscinu in una nota maiò.
  Ma avà u bombardamentu principia ... Sì l'attaccu d'assaltu hà fiascatu è custa pèrdite pesanti, avà i cannoni sò stati martellati.
  U zitellu di u signore di guerra terminatore da un futuru micca troppu luntanu ùn hà ancu creatu un'arma contru l'artiglieria. Ancu s'ellu un zitellu brillanti hà sviluppatu razzi nantu à slips di a penna è a trazione di carbone.
  U zitellu era prontu à luttà, ma mentre i razzi ùn eranu ancu pronti, a so squadra scalza si ammucciava in dugouts.
  Per passà u tempu durante u bombardamentu, dui membri di u Komsomol, un invitatu di u futuru, è duie ragazze Masha è Klara, cù u zitellu Pashka, ghjucanu carte.
  Ekaterina, chì i so capelli rossi sò digià crescente, è da quale hè diventata assai più bella è più bella, scacciò a carta cù i so pedi nudi, nutendu:
  - Da veru, u Fritz è l"Amiricani ci pressanu !
  Alenka, una zitella cù i capelli di foglia d'oru ligeramente ricci, hà nutatu:
  - Ma ùn ci romperemu sempre, perchè avemu un spiritu di lotta !
  Alexey Sotnikov annuì:
  - A scienza sovietica risponde à a tecnulugia nemica cù un'arma miraculosa! Credu in questu !
  Masha annuì a testa cun trecce:
  Siete ancu a nostra arma !
  È a zitella hà lanciatu a carta cù u so pede nudu, chjucu, lavatu da a terra.
  Pashka rimarcò cun un suspiru:
  - Tuttu u mondu capitalistu si batte contru à noi ! Forze cusì ineguali !
  Alexey Sotnikov, stu picciottu eternu logicamente rimarcatu:
  - Suvorov batte e forze superiori di l'inimicu! È batteremu !
  Margarita cantava cù una risa:
  - A vittoria aspetta, a vittoria aspetta, quelli chì crede in u santu cumunismu !
  A vittoria aspetta, a vittoria aspetta, u fascismu hè distruttu da a zitella !
  Clara hà dettu:
  - Ùn importa micca quantu formidabili eranu i tanki di i nazisti, avemu una risposta !
  U zitellu Alexei Sotnikov pimpò u so pede nudu, infantile è annunziu:
  - Di sicuru chì ci hè ! Iè, è u bughju si cala, hè ora di lascià !
  È una spezia di picciotti è zitelle saltavanu da u bunker. Flashed i so tacchi tondi di i zitelli rosa, lavati.
  I Nazis, sicuru, andavanu à l'offensiva cù i tanki.
  Bella Alenka cantava:
  - Pioneer, Komsomol ! Camminate à traversu a vita inseme!
  Pioneer, Komsomol ! Fidati di noi per ùn sviate micca!
  Aleksey Sotnikov fighjulava u campu cù a vista forte di u zitellu da u futuru. I tanki tedeschi, americani è britannichi si movevanu. Tutta una armata di vitture. Quì pudete vede i fucili autopropulsati "Ferdinanda". I tanki americani Sherman sò alti, alcuni cù muschi corti, altri cù muschi più longu. Più squat inglese "Churchill", assai bè prutettu. Eccu i Cromwell prominenti cù i muschi corti, ma piuttostu agile, simili à un ferru. Più arcaica alta "Grand" di l'armata US. U megliu tank inglese "Challenger" cù una pistola di diciassette piedi. È quì sò quelli tedeschi. Terribile è grande "Leone" cù un fucile à canna longa.
  "Tiger" apparentemente anticu in a so forma quadrata. Agile "Pantera". Modelli più tardi è sempre rari: "Tiger" -2 è "Panther" -2.
  L'ultimi dui tanki sò assai simili - ancu u cannone hè u stessu, solu u Panther-2 hà una torre più chjuca è più stretta, è a siluette hè più bassu.
  "Ferdinand" -2 fucile autopropulsatu hè u primu in a Wehrmacht, induve u mutore puderia esse piazzatu in un bloccu cù a trasmissione è attraversu. Quantu siluette più ligera è bassa hè diventata sta pistola autopropulsata.
  Ma "Lion" -2 ùn hè ancu andatu in pruduzzione, una quantità di prublemi tecnichi deve esse risolta per lancià tali machini. Allora per avà, i tedeschi anu tanki cù un layout anticu: a trasmissione hè in fronte, è u mutore hè in daretu, chì porta à pèrdite nantu à u crankshaft.
  Ma l'inglesi "Challenger", l'ultimu hà un layout è un mutore di sei centu cavalli. U tank apparsu pocu è ùn hè micca troppu massivu, ma efficace.
  Ma u più massivu hè u Sherman in i Stati Uniti, chì hè pruduttu in quantità enormi. Un tali carru ... Micca prutettu in a fronte è alcuni di i tanki anu una pistola abbastanza longa.
  Ci hè una tale armada di tank.
  Ma u picciottu scalzu Aleksey Sotnikov, stu pioniere appena sfornatu, hà preparatu qualchì sorpresa per i mastodonti Alliati.
  Per esempiu, i minieri di serratura cuminciaru à splode. I tanki tedeschi, americani, britannichi sò stati strappati da caterpillars, rotti da rulli. Metallu ardente.
  A zitella pioniera hà sbattutu u so pede nudu è sguillava :
  - Eccu i fascisti, pigliate !
  U tank Lion hè statu u primu à saltà. Allora dui Sherman. In più "Panther" è "Churchill". Poi di novu "Shermans" è "Cromwells".
  È quì hè un altru tank tedesco obsolet T-4. L'hà ancu sbulicatu. È tandu u "Tiger" hà cuminciatu à fumà.
  Alexey Sotnikov, scacciendu piselli di morte, sguillava cù i diti nudi di e gambe di i zitelli:
  - Gloria à l'URSS !
  Alyonka, una zitella assai bella cù i capelli d'oru, pigliò è sfracicò l'insetti cù i so pedi nudi è stringhje :
  - Per a rivoluzione mundiale !
  Catherine sgridò :
  - Per i più alti successi di l'URSS!
  È ancu cum'è un lupanet da un bazooka. È Aleksey Sotnikov stessu hà fattu un bazooka da una pipa. È spara assai mortale.
  U zitellu-terminator-voivode hà ancu sparatu, è spara da una distanza "Tiger" -2, è gridò assorditamente:
  - Sò un cavaliere spaziale !
  È a squadra di pionieri urlò:
  - Vive u cumunisimu !
  I Nazis in realtà sbattu in una resistenza estremamente aggressiva da i so avversari. E i so tanki, è i tanki di l'alleati di tantu in tantu splodevanu è collassavanu. È hè inutile per pardunà i zitelli di l'Armata Rossa per a misericordia.
  I tanki sparanu indiscriminatamente è ùn pudianu fà nunda à i pionieri.
  U zitellu Alexei Sotnikov hà sparatu novu u so bazooka è sguillava:
  - Per a Patria è Stalin !
  Alenka hà lanciatu sassi cù i so diti nudi di gambe di zitella, hà abbattutu u nemicu è cinguettava:
  - Per a grandezza di l'URSS !
  È fece l'ochju à i so cumpagni.
  U picciottu Andreika pimpò u so pede nudu è cantò:
  - Prestu ci scuntremu cù un sognu,
  U primu passu in a vita hè ...
  Vi vede di novu nantu à u paese,
  Turbine di attacchi furiosi!
  Aleksey Sotnikov hà sparatu di novu da un bazooka riutilizzabile à longu andà, sparte u Sherman è cantò:
  È a lotta cuntinueghja di novu
  U focu iperplasmicu hè in ebollizione...
  È Lenin hè cusì ghjovanu -
  Da un colpu fatale !
  Stu ghjovanu cummattente hè cusì bonu. È cù i pedi nudi di i pedi di i zitelli punta u fucile à u mira. È torna u focu. È l'alliati cuntinueghjanu à avanzà, i so tanki cullà cù i tedeschi. È solu pèrdite extra sò incurru.
  Più vicinu i mastodonti nemici si avvicinanu, più soffrenu perdite. I zitelli, in particulare, sparanu da bazookas ligeri è simplici à i tanki, abbattendu e torre da elli. È facenu perdite enormi.
  A zitella Alenka lancia una granata cù i so diti nudi di gambe di zitella è canta:
  - Questa hè a gloria, a gloria di u cumunismu,
  Volaraghju in u celu cù una canzone !
  A zitella Lara, cù i so pedi nudi, lanciarà ancu un rigalu assassinu di a morte, strappandu l'avversari è stringhjendu:
  - Per a grandezza di u cumunismu !
  I pionieri si battannu à u listessu tempu cù i picciotti è e donne. È tutti si battenu.
  L'orsu hè ancu scalzu, lancia una granata cù u pede di u zitellu, ferma u Sherman americanu è sguilla:
  - Per a Russia suviètica !
  È i zitelli si battenu di novu. I carri armati di Hitler è alleati sbattono in mine, granate, colpi di bazooka. È sò literalmente imparable.
  A zitella Clara tira una mitragliatrice à l'infanteria. Allora cù u so pede nudu hà lanciatu un pisellu cù splusivi di carbone. Ha strappatu assai fascisti è cinguettava, scoprendu i denti :
  - Sò u campionu mundiale assolutu !
  È u taccu nudu di a zitella ghjittarà di novu un pezzu. Sploderà è strapparà un paru di rulli di tank nazisti.
  A zitella Masha hà datu una volta, è una mitragliatrice. Ella falciava u Fritz è ronronò:
  - Gloria à l'eroi russi !
  È un taccu nudu, tondu cum'è un rigalu di annientamentu.
  Eccu e zitelle. È i picciotti cercanu di mantene. È sparanu nantu à i Nazis, è falcianu i soldati à pedi, è questu hè tutta una legione straniera. È cù i so tacchi nudi, i pionieri mandaranu a distruzzione cumpleta di u nemicu.
  È si ridenu.
  E cumu i fascisti sò cullittivamente trillati da i pionieri. È cù i so ghjinochje nudi è brutti, pressu i barili di u bazooka.
  Ma i picciotti nantu à i fili tiranu mine da serratura. E cumu minanu senza pietà u Fritz è altri mercenari. Questa hè veramente una rotta totalitaria.
  U zitellu scalzu Alexei Sotnikov tira da un bazooka è u zitellu canta:
  - U mondu hè immersu in una luce sanguinosa,
  A ghjente hè contru à u muru...
  Ma crede à l'alba
  Ma credu à l'alba !
  Dissiperà a bughjura di u dungeon di a prigiò!
  Noi signori, noi signori...
  Entrenatu per ingannà !
  È senza prucessu ! È senza prucessu !
  Chiusu in cantina !
  U zitellu hà agitu assai energicu, cum'è i so pionieri. È sfracciavanu u Fritz senza pietà. Li rumpianu cù colpi precisi è distruzzioni.
  A bella Alenka, sparendu à i Nazis, è cum'è s'era chjappu, pigliò è cinguettava :
  - A nostra fede in u cumunismu,
  Refute u fascismu male !
  È cù i pedi nudi, a zitella torna à piglià è spararà à u nemicu.
  Masha Pioneer cù u so taccu tondo nudu hà colpitu una granata è hà fracassatu un tank tedescu, stringhjendu:
  - Per u cumunisimu !
  Ekaterina, sparando da una mitragliatrice, ringhiò:
  Truveremu à Hitler in a furesta, truveremu à Hitler in a furesta ! Ùn scherzemu cun ellu ! Lasciamu a pezzi !
  È cù i so pedi nudi, a zitella torna torna una granata è chirp:
  - L"aghju strappatu !
  Ancu u tank Lev hè formidable, un mastodonte chì pesa novanta tunnillati, ùn pò micca resiste à i pionieri sovietici.
  E i zitelli sfraccianu, ghjittanu piselli da i carboni cù i so pedi nudi, è questu hè a morte vera.
  A bellezza Alenka urla:
  - U nostru spiritu russu !
  È dà una splutazioni letale da a mitragliatrice, falendu u nemicu. È dà fora una altra muntagna di cadaveri.
  Alexey Sotnikov, spara, nota:
  - L'avemu firmatu !
  È torna u zitellu lancia una granata cù u pede nudu è gira. È un altru tank tedescu si firmò.
  Eccu u fucile autopropulsatu americanu "Witch" in muvimentu. Caru veloce, ma debbuli prutettu è abattutu cù un bazooka. Una zitella cù pigtails sparata è colpi esattamente.
  Un'altra picciotta hà lanciatu un pisellu cù i so pedi nudi è hà distruttu u fascista, è cantò :
  - Gloria à l'URSS ! I pionieri sò un esempiu per tutti !
  È dinò, cum'è u turnu di a forza mortale darà. È pigliarà assai fascisti è li falciarà.
  Combattendu Alenka, sparendu à u Fritz, strilla:
  - Sò a zitella chì vince tutti !
  È dinò cù i dite nudi, qualcosa lanciarà un assassinu.
  Catherine, sparendu à l'avversari, hà publicatu:
  - U cumunismu còsmicu pò vene cun noi !
  È cumu si fa l'ochju. È cù u so taccu nudu piglierà una granata è a darà. E cumu i Nazis seranu tagliati bè.
  I pionieri cumbattenu cun bravura. È ùn andate micca vicinu à elli. E cumu si sparanu cù precisione è precisa.
  A zitella Alenka lancerà di novu una granata di forza mortale cù i so pedi nudi, strapparà i nemici è cinguerà:
  - Per u cumunisimu più cosmicu !
  E zitelle tiranu è i picciotti è e zitelle cuntinueghjanu.
  Trè Sherman si vultò in una volta. Quì i so figlioli battevanu, cusì accantu à i prublemi.
  A bella Alenka hà tweetatu:
  - Per un filu, per un filu,
  Ùn vogliu micca andà...
  Komsomolskaya scalzi,
  Vive !
  È torna, cù un taccu nudu, in quantu à i Nazis, lanciarà un rigalu di morte. È falà cun grande curagiu di i Nazis.
  Ekaterina, ridacchiando e scoprendo i denti, nota:
  - In nome di l'idee di u cumunismu !
  È cumu u rigalu di a morte è di a distruzzione cederà cù un taccu nudu !
  Combat Alenka, spara, è sega linea dopu linea di mercenari è fascisti, emessu:
  - Gloria à a terra suviètica !
  È torna cù un taccu nudu, cum'è s'ellu si tirassi à i Nazis.
  Un fasciu interu di sangue è frammenti si alzarà.
  Alexei Sotnikov, sparendu cun grande precisione, è lanciatu rigali di morte cù i so pedi nudi, hà nutatu:
  - Gioia, gioia per sempre !
  A zitella Lenka, sparendu, sustene u zitellu terminatore:
  - Chì u sognu si avvera !
  È cù e dite nude, u pioniere lanciarà u letale.
  Quessi sò i zitelli di lotta.
  Alexey Sotnikov hà nutatu, scoprendu i denti:
  - Vicinu, vicinu, gioia è guai,
  Hè necessariu, hè necessariu, per dà una risposta ferma !
  Alenka Sotnikova, sparendu à i Nazis, hà publicatu:
  - Munnu assulanatu,
  Iè Iè Iè! Iè!
  Splusione nucleare
  No no no!
  È dinò, cumu si caricarà cù una splutazioni di danni assassini.
  Aleksey Sotnikov cù i pedi nudi di i so gammi picciotti, mentre lancia uni pochi di piselli cum'è un rigalu di a morte cù un putere assassinu. È i tanki tedeschi, avendu ricivutu danni, si ritirate.
  U zitellu-terminatore-voivoda cinguettava cum'è un pappagallo:
  - Unu dui Trè ! Rompe Adolf!
  È u zitellu hà pigliatu un saccu di granate di carbone cù u so taccu nudu.
  È tanti di questi Fritz si rumpiu à una volta.
  Hè ciò chì hà pigliatu nantu à i Nazis aptly punched.
  Cumbattendu Alenka, sparendu à i Nazis, è culpisce assai precisamente i Nazis, gridò:
  - Gloria à l'epica di u cumunismu !
  È cù i pedi nudi, hà lanciatu una granata di distruzzione. È tanti fascisti si rumpianu à una volta.
  E perdite nemiche in i tanki crescenu. L'Alimani, cù l'alliati, videndu quant'ellu era a difesa di a testa, cuminciaru à marchjà. In verità si vultonu. È u bombardamentu si intensificava.
  Catherine, sparendu à u nemicu, è mandendu un missaghju da un bazooka in un arcu altu, emessu:
  altezza stella,
  U nostru paese santu !
  È cù i so pedi nudi hà tornatu u missaghju di a morte, è sfracicò assai avversari.
  I tedeschi è l'alleati si ritiravanu ...
  I pionieri è urlavanu, correvanu dopu à elli, lanciavanu granate. È c'eranu tali picciotti è zitelle di lotta.
  Combat Alenka hà dettu cun fiducia:
  - A nostra verità in tuttu !
  È cù i pedi nudi, di novu cumu lancià un pisello assassinu di morte.
  Alexei Sotnikov, sparendu in muvimentu, sguillava:
  - Inseme simu una grande forza,
  A furia di u crocodile hè cun noi !
  È u zitellu lanciarà di novu un rigalu assassinu di distruzzione.
  Stu esercitu tutale avanzava è sfracicò l'odiata Wehrmacht.
  È i zitelli eranu nantu à l'attaccu, perseguendu u nemicu. I so tacchi tondi, innegriti da a polvera, sferiscenu.
  E cumu i pionieri anu sterminatu i nemici. Cume li sfracciavanu. È falciatu senza interruzzione. È anu lanciatu granate.
  Quessi sò veramente pionieri sovietici, chì ogni fascista hà a paura.
  È s'elli s'impegnanu à battellu, tiraniranu bè.
  I cumbattenti di i zitelli, attaccà, cantanu risolutamente;
  Distrughjeremu u mondu sanu di a viulenza,
  Finu à u fondu è dopu ...
  Custruiremu un mondu novu, novu,
  Quale era nimu, diventerà tuttu !
  È dui fimmineddi-Komsomol membri, troppu, cum'è lupanul da mitragliatrici è tagliate i Nazis.
  È dopu, cù i tacchi nudi, daranu à un saccu di serratura. Quelli volavanu cun grande intensità è piglianu è splodevanu sopra i tanki fughjenu di i Nazis. E tanti li strappavanu è li smantellavanu per parte.
  . CAPITOLU #4
  I tedeschi è i mercenari straneri di tuttu u mondu attaccanu a cità di Vyazma. Un ventu cálido soffiava da u sudu, è, malgradu a staghjoni fridda, a neve si funnò è a vera porridge s'invagava. I tanki tedeschi strisciavanu cun difficultà per e strade di a cità sovietica.
  Un battaglione di pionieri da i zitelli di diverse naziunalità hà luttatu contr'à i Nazis in Kirov Street. U membru di u Komsomol Aliya cumandò u battaglione.
  Una bella zitella hà sparatu da una mitragliatrice. Per fà più destre è per salvà i so scarpi, piattava i so stivali è lampò, tondi, tacchi di zitella.
  A tampiratura era sopra à cero, è i zitelli di i cumbattenti eranu in shorts, o vestiti curti, affinchendu i so tacchi nudi.
  I picciotti si movevanu constantemente è per quessa ùn si congelanu micca.
  U picciottu Aleksey Sotnikov, inseme cù a zitella Alenka (a so moglia hà ancu pigliatu un aspettu infantile, per ùn esse micca troppu sfarente di u so maritu chì era diventatu un zitellu!), Tramindui cù ligami rossi, riposendu i so pedi nudi nantu à i so nudi. pedi, tirò una mina, è u "tigre reale" tedesca avendu sbulicatu a pista di pattinaggio, si firmò.
  Un altru zitellu pioniere, Arkasha Sapozhkov, è a zitella Alice, anu ancu lanciatu un rigalu di morte da una slingshot, colpendu u trasportatore nazi. Spurchi, i zitelli sbattevanu i so pedi nudi nantu à i frammenti di tile, è ùn anu mancu sbulicatu.
  I ghjovani guerrieri cantavanu :
  - Simu i pionieri di i zitelli di u cumunisimu !
  U membru di u Komsomol Natasha hà appruvatu, è hà lanciatu un pacchettu d'esplosione cù u so pede nudu, strappandu i soldati di a fanciulla anu annuitu:
  - Per a causa di Lenin !
  U membru di Komsomol Masha hà ancu datu un turnu. È cù i so pedi nudi hà lanciatu un boomerang, tagliendu a testa di i mercenari è sguillava :
  - Per a causa di Stalin !
  U battaglione di fimmineddi sustene i pionieri. Ci sò parechje ragazze è sò belli, in faldes curtite è scalzi.
  U membru di u Komsomol Alsou, sbattutu da un fucile anti-tank, è culpì u latu di a Pantera. Allora a zitella cantò :
  - Partitu, Lenin, Komsomol !
  U membru di u Komsomol Aziza - ancu cumu chjappà u nemicu cù a zitella Anisa da una catapulta improvisata. E e bellezze quì sò assai cumbattenti è precisi in sparà è battaglie.
  Guerrieri ùn dà pietà à u nimicu.
  Anastasia Vedmakova si batte in u celu cum'è una vera strega terminatore. Akulina Orlova cun ella. Lasciate l'aerei tedeschi è l'armi più putenti, ma i guerrieri li sfraccianu.
  Akulina segue Focke-Wulf. Iè, l'inimicu hà quant'è sei pistole d'aria, ma questu ùn disturba micca a zitella. È si batte cum'è un veru titan è giganti.
  Anastasia Vedmakova hà incuraghjitu u so cumpagnu:
  - Sò una ragazza super classa !
  Akulina, tagliendu un altru tedescu, è pressu i pedali cù e so gammi nudi è abbronzati, nutò :
  - Sona super infantile !
  Vedmakova ridacchiò è nutò:
  - In una certa misura, simu zitelli ! In più, i zitelli sò cool!
  È a ghjovana hà lampatu i so denti di perla.
  Grozny hè statu sottumessu à i bombardamenti ... I membri di u Komsomol è i pionieri si battevanu disperatamente cum'è veri titani.
  Aleksey Sotnikov è Lekha Teterev, tramindui pionieri scalzi, anu trascinatu ancu un pacchettu splusivu di serratura cù l'aiutu di un filu à u putente cisterna Lev, chì appena si moveva à traversu u fangu, purtendu un colossale tutale. È avà u so roller posteriore hè cresciutu cù splusivi, è cumu si splode ... Bruchi rotti spargugliati in diverse direzzione.
  Alexei cantava:
  - Credu chì u mondu sanu si sveglierà,
  Ci sarà a fine di u fascismu...
  Lyokha Teterev hà pigliatu, stomping cù u pede di u zitellu nudu:
  -U sole splenderà splendore
  Illumina a strada per u cumunismu !
  I picciotti sò tramindui swarthy è in shorts, Aleksey hà solu capelli biondi, è Lekha cù neru. Ma si battenu inseme cù i nazisti. U membru di Komsomol Vasima cù una criniera negra di capelli, Vasilisa cù capelli bianchi.
  E duie bellezze malgradu u fretu in faldes curtite. È i so tacchi tondi, cusì seducenti.
  È Bella hè un membru di Komsomol cun elli, è ancu spara. È cù e dite nude lancia un altru pacchettu splusivi.
  E zitelle è i zitelli si battenu quì, ma i nazisti ùn sò micca permessi di sfondà. È e lotte sò feroci.
  Tuttavia, i Nazis cercanu di circundà Vyazma. È hè periculosa. Ma i tanki è i trasportatori si fermanu in u fangu...
  È e bombe splodenu ... Allora Yu-488 prova di bombardà a cità. È cun ellu, è i mostri americani B-29 ... Sò ancu martellanti pistole à gas ...
  Dui picciotti volanu nantu à Yu-288: Isabella è Zaira, belle bionde. Lancianu bombe. Ma allura u Yak-9 appare da u latu.
  Isabella, cù l'aiutu di i so pedi nudi, dirige u fucile à aria è spara à a macchina sovietica. Allora aghjunghje a velocità. U Yak-9 ùn hè micca troppu veloce in ogni modu, è quì hè ancu in una versione sopracargata, è ùn pò micca ghjunghje à a vittura tedesca.
  E zitelle battenu u vetru cù i so tacchi nudi è sguillanu :
  - Siate famosu, u nostru esercitu hè santu !
  È cumu si mostrarà e lingue !
  È a vittura sovietica hè ghjunta sottu u focu da dui cannoni di l'aviò posteriori, è hà pigliatu u focu, acque chì facenu i diti nudi di e gammi di a zitella.
  Zaira cinguettava, scoprendo i denti:
  - Laveraghju tutti i suldati rossi !
  È strincà l'ochji turchini. È ella pare a più cummattitiva è intensa.
  E quantu ama i belli ghjovani.
  Tuttavia, u so desideriu di tumbà hè assai più.
  Quandu i tedeschi sò sbarcati dopu à u bumbardamentu, Zaira beie una birra. È Isabella, in più di a biera, aghjunghjia ancu l'aragosta. E zitelle manghjavanu cuntenti. Anu lasciatu graziosi, pedi nudi, impronte nantu à a brina di u campu d'aviazione. I picciotti divoravanu e so bellezze quasi nude cù sguardi affamati è imbarazzati. Quantu belle ragazze sò è à u stessu tempu terribili.
  Isabella hà dumandatu à Zaira:
  - Pensate chì a guerra finisci prestu ?
  Zaira hà dettu:
  - Micca prima di l'estate ! Finu à piglià Mosca, i Russi ùn capitularanu micca !
  A bionda cù l'occhi smeraldu rimarcò:
  - È dopu à a caduta di Mosca, ci ponu sempre cumbatte !
  A bionda cù i capelli turchini accunsentì:
  - Puderanu ! Ma ùn saranu più lotte, ma agonia !
  E e zitelle si ririanu, finiscinu di manghjà i crambu, è di novu in battaglia ... Mentre u tempu era relativamente volante. È i so pedi nudi lasciavanu grazia, impronte nude.
  Isabella hà dettu:
  - Avemu tuttu bellu, ancu tracce !
  Zaira annuì.
  - E ragazze tedesche sò perfette !
  È e duie belle bellezze cantanu in coru:
  - Reich hè a perfezione,
  Reich hè a perfezione ...
  Da u surrisu à u gestu
  Soprattuttu lode !
  Oh chì benedizzione
  Sapete chì simu a perfezione
  Sapete chì simu a perfezione
  Sapete chì simu l'ideale!
  È dinò, i bombe sò lanciati nantu à pusizioni sovietiche. È a ghjente more. Parechje persone murenu da i bombardamenti è i bombardamenti. È da colpi di lanciatori di gas, è altri dispositi mortali.
  Anastasia Vedmakova è Akulina Orlova sò assai belle ragazze. Anastasia hà digià parechji anni, ma ùn invechja micca, è pare assai frescu è ghjovanu, solu sviluppatu forte, i musculi grossi facenu più vechja. È a so faccia ùn hà micca arrughe nè reta, cù a pelle delicata è abbronzata. È Akulina hè sempre ghjovana per anni. E duie bellezze sò eccellenti. Sò assi di a classa più alta. D'altronde, Pokryshkin, dopu chì Friedrich-Wolka l'hà abattutu, hè severamente scossa è ùn faci più più sorti.
  Anastasia manovra una canna strappata. È abbatte uni pochi ME-109 già obsoleti. Dopu à quessa, a zitella di l'eroe sguilla:
  - Semu agulle in u celu !
  Akulina manovra, un serpente volpe, e taglia il Focke-Wulf in coda e cinguetta:
  - A Russia hè daretu à noi ! A Russia hè daretu à noi !
  E ragazze sò definitivamente in crescita. Ùn si mettenu ancu i bras in qualchi mutandine magre chì si battenu. Ma aiuta assai in cumbattimentu. Dopu tuttu, aumenta l'efficacità di l'impattu di quirks assassini.
  Anastasia torna à fà una manuvra. Questa volta hà un avversu più seriu chì ME-309, chì hà sette punti di focu. Includendu trè cannoni aerei di calibre 30 mm. È sicuru questu hè un avversu seriu. Armi putenti permettenu di taglià u nemicu in una volta. È avete solu una pistola à aria...
  Anastasia, in ogni modu, ghjetta abilmente u so aviò à u latu, alluntanendu da i ghjetti di piombu volanti. Iè, hà solu un calibre di pistola di 20 millimetri. Ma s'è vo sparate à a cuda.
  Anastasia cantava cun un surrisu:
  - Junkers ghjuntu à a mo cuda,
  Ma quì hà suspiratu...
  ululavano fastidiosi i viti,
  Ùn anu mancu bisognu di croci nantu à e so tombe,
  E croci scenderanu nantu à l'ale !
  Akulina ridacchiò e attaccò l'Yu-188, arrugginendo:
  - Per vittorie divertenti !
  È hà dimustratu i so denti di perla. E ragazze quì sò u spill di lotta più largu è colossale.
  Anastasia lancia u Yak-9 da parte. Pruvanu di sbattàla di novu. Press ME-309, a vittura hè seriu.
  Anastasia cantò furiosamente:
  - È vecu un seriu,
  In u sognu di Ivan u Terribile...
  Terra in Siberia distribuitu,
  Voi a Russia nativa!
  È u guerrieru chjappà di novu a vittura tedesca. Prima si strappa l'ala. Ti fa perde a velocità. E poi va à a cuda. U tedescu hà una bona chance di scappà per via di l'alta velocità di l'immersione. Ma micca contru i Witchers. Perchè ella hè un asso di a classa più alta!
  Akulina hè ancu in una battaglia feroce. A zitella appoghja i so tacchi nudi nantu à i pedali è canta :
  - Ùn suppurtà l'umiliazione di i Slavi,
  Alzemu contr'à i tedeschi...
  Ùn pigliemu più insulti
  Schiacciamu u nemicu cù una manu d'acciaio !
  Eccu l'Airacobra contru à ella. Macchina forte: quattru mitragliatrici, è una pistola ad aria 37 mm. Akulina lancia a so vittura cum'è una slitta falà una collina, evitendu i proiettili di l'aviò. È si tuffa sottu à u ventre. Preme u grillu cù i so pedi nudi... È colpi esattamente à un scopu vulnerabile.
  È a vittura americana si accende.
  Akulina cantava cun entusiasmu:
  - À a vittoria di l'idee immurtali di u cumunismu !
  Anastasia si batte ancu bè. Eccu trè Mustangs contru à ella. Pare micca esse formidabili cum'è u ME-309, chì i cannoni d'aria sò capaci di sbattà cun un colpu. U Mustang, u cumbattimentu americanu, ùn hà micca solu mitragliatrici. Ma d 'altra banda, ci sò sei di elli, abbastanza grande in calibre 14-millimeter.
  Anastasia hà da manuvra. Un jet di palle graffiò un pocu l'ala. Ma ci hè un successu in l'avvicinamentu è u cumbattimentu americanu hè in focu.
  Anastasia cantava:
  - A casa pazza in focu,
  I dimònii turmentanu senza fine
  Un omu peccatore uttene u so
  Quellu chì adorava Satanassu !
  È quì hè un altru podvitel machine US ... È questu hè di sicuru una applicazione abbastanza seria.
  L'ultima vittura Yankee prova di scappà. U Mustang supera u Yak-9 in velocità è riesce à sparghje. Anastasia sparò da una distanza.
  È avè un americanu. Ma ellu, puffendu cù a coda, hà sappiutu esce da a battaglia.
  Anastasia hà dettu:
  - Bang Bang ! Mancu ! U cunigliu grisgiu si n'hè andatu !
  Akulina hà ancu battutu cù u R-51. Macchina putente cù ottu mitragliatrici. È, mentre manuvra, mette u focu à l'ala di sta vittura... È porta in daretu, spara.
  Akulina cantava:
  U sole ride
  Brilla assai per i zitelli ...
  È torna à ghjittà a so vittura à u latu. Tira à Yu-88. Sta macchina hè obsoleta, ma sempre lotta. Tedesco, prova di scappà. Ma ùn pò micca ammuccià da a zitella chì pressu energicamente nantu à i pedali cù i so tacchi nudi è tondi è a vittura piglia u focu.
  Anastasia rimarcò cù una risata:
  - Hè cusì ch"elli anu a paura di noi !
  È un altru Focke-Wulf coperto!
  Akulina disse furiosamente mentre sparava:
  - U mondu ci deve rispettà, a paura,
  I sfruttamenti di e ragazze ùn ponu esse cuntatu ...
  I membri di u Komsomol sò cusì bravi à cumbatte,
  Satanassu serà distruttu!
  È u guerrieru fece l'ochju à u so cumpagnu. Ancu s'è ùn pudete micca vede ...
  E bellezze sò tornate. È hè risicatu. Quì ME-109 cumencia à perseguillu. Spara...
  E zitelle si movenu. vittura periculosa tedesca. L'ala di Akulina hè stata dannata è l'arbulu hà pigliatu u focu.
  A so fidanzata hà ghjuntu à a pista. U Witcher hà ancu ottinutu ... È hà sfondatu u fuselagiu è fugliatu l'oliu, hà leggermente dannatu u mutore.
  E ragazze sò custrette à abbandunà u volu per u mumentu. E so vitture sò riparate.
  È corse scalu per a neve. Stretch i so corpi forti è musculi.
  E duie ragazze sò bronzate. Redhead, chì i capelli in u ventu cum'è a bandiera di l'URSS, è bionda.
  Anastasia dumanda à u so cumpagnu:
  - Ebbè, cumu crede chì batteremu i tedeschi ?
  Akulina rispose sinceramente cun un suspiru:
  - Se solu i tedeschi... Tuttu u mondu capitalista à i mutori !
  U rossu annunziò in l'affirmative.
  - U nimicu hè assai forte. Ma chì aspettavate ?
  A bionda rimarcò cun un suspiru :
  - Dopu à Stalingrad, avemu avutu l'ottimisimu cum'è a chjave. Ma hè accadutu chì eramu troppu in fretta per apre u champagne ....
  Intantu, e battaglie si passavanu cù l'usu di diversi tipi d'equipaggiu. Gerda è Charlotte, per esempiu, anu appena ricevutu l'ultime pistole autopropulsate E-10 per pruvà à u fronte.
  Una macchina cù una siluetta bassa di 1,4 metri è una pistola di calibre di canna 75 mm 48EL. Micca male, è finu à avà in una versione faciule. L'armatura frontale hè 60 mm, è l'armatura laterale hè 30 mm. Pesu dece tunnillati, mutore 400 cavalli.
  U funziunamentu di guida di u fucile autopropulsatu hè eccellente, è in a muntagna di u Caucasu hè u locu adattatu per questu. Ghjustu à tempu per u Natale cattolicu, u primu mudellu fattu in metallo hè statu consegnatu. Ella hà solu un inconveniente: armatura piuttostu debule, ma questu hè compensatu da i grandi anguli di inclinazione raziunale di l'armatura.
  E zitelle Gerda è Charlotte si stendenu guasi stese. Un mutore putente dà calore, è hè abbastanza còmode in bikini è bellezza scalzi.
  Quì, pressu i so pedi nudi, a bionda lancia a vittura à latu. Avà anu un nemicu forte IS-2. A vittura hè sempre rara in l'Armata Rossa, ma avà l'aghju.
  È hè megliu ùn cascà sottu à u colpu di u so cannone 122-mm. A macchina sovietica spara da una distanza. E, sicuru, manca una pistola autopropulsata rapida.
  È avà avete bisognu di avvicinassi à a distanza di battaglia per sfondà u nemicu.
  Gerda nota:
  - U nemicu hè forte, ma goffa !
  Charlotte rimarcò cù una risata:
  - Hè grande, ma l'armatura di a fronte di a torre hè piuttostu debule !
  A bionda annunziò.
  - Allora pruvemu !
  A vittura sovietica, in più di altri difetti, avia sempre una visibilità povira, è ùn pudia micca sbattà u fucile autopropulsatu tedesco.
  Un colpu di più è hè andatu. Inoltre, un cannone putente hà un ritmu bassu di focu.
  È chì un fucile autopropulsatu i tedeschi anu prestu.
  È cusì Gerda pressò u buttone cù i so pedi nudi, è u proiettile mortale hà perforatu a fronte di a torre IS-2.
  È hà cuminciatu à detonà u tank russu ruttu. A capitale hà ancu cuminciatu à splode è e so cunchiglia entranu in una reazzione in catena.
  È a distruzzione hè andata assai colossale.
  A torretta di u mastodonte sovièticu IS-2 hà sbulicatu è strappatu, cum'è s'ellu un cork era volatu da u champagne.
  Gerda hà dettu:
  - Una bona pistola autopropulsata, ma a pistola hè piuttostu debule !
  Charlotte hè d'accordu cù questu:
  - U fucile da a "Pantera" serà più forte!
  A bionda aghjunse:
  - È più efficace !
  Rossu hà dettu:
  - E speranze per un distruttore di cisterna cumpletu sò cunnessi cù l'E-25. Tuttavia, s'ellu cuntinueghja, ùn averemu prestu nunda da sterminà.
  U fucile autopropulsatu tedescu hà sbattutu dui cannoni più è scontru cù u T-34-85. Tuttavia, sta vittura ùn hè ancu un prublema. I guerrieri sparanu un prughjettile à a junzione di a torre. È u tank russu hà ricevutu una ferita mortale. È hà cuminciatu à splutassi.
  È u T-34-76 ùn hè micca periculosu per una pistola autopropulsata tedesca in a fronte. U so proiettile scivola da un'armatura assai pesante.
  Gerda l'hà perforatu cù a pressione di i so pedi nudi, è hà nutatu:
  - Avà sò fermamente cunfidendu in a nostra vittoria !
  Charlotte intervenne sarcasticamente:
  - Ma micca avà ?
  A bionda rispose sinceramente:
  - Dopu à Stalingrad, ci sò stati certi dubbii !
  U rossu righiò.
  - È dopu à Mosca ?
  Gerda rispose seriamente :
  - Ci eramu scunfitti micca da i Russi, ma da u generale Frost !
  Charlotte cantava in scherzu:
  - O gelu, fretu,
  Ùn mi congelate
  Ùn mi congelate...
  U mo cavallu !
  E zitelle torcianu i so fucili autopropulsati è ricevenu un obusu nantu à a fronte. Mi sonava ancu in l'arechje. Ma si n'andò fora di i raghji.
  Charlotte maledì.
  - Sembra a musica !
  Gerda ridacchiò.
  - Averemu caffè è cacao cù tè !
  Dopu questu, u so fucile autopropulsatu hà ancu sbuchjatu un camion suvièticu, dopu un obusu russu hè statu culpitu esattamente in a culatta.
  L'E-10 avanzava à centu chilometri à l'ora, è questu hè una vittura chì ùn hà micca lasciatu esse culpitu.
  Quì e zitelle sparanu una splutazioni à i suldati russi da una mitragliatrice, falcendu un paru di decine. È e zitelle ridianu.
  Gerda hà dettu:
  - A nostra pistola autopropulsata hè a più magnifica, in termini pratichi, è questu hè assai cool.
  Charlotte rimarcò cù una risata:
  - Iè, pò dà à l"Americani e corne. Pigliemu prima Mosca, dopu New York.
  E poi a vittura tedesca hà pigliatu è lanciatu un altru rigalu di a morte, smashed u fucile autopropulsatu di Russia. È e zitelle ridenu di novu.
  Mirabela volò in u celu nantu à un aviò d'attaccu IL-2. È aghju guasgi incuntratu in l'equipaggiu di Gerda. È s'ellu ci fussi, saria male per e ragazze di u Terzu Reich. L'IL-2 l'avìa sbattu da l'aria.
  È cusì Mirabela tirò fora di u cannone di l'aeronautica Tiger-2 è cinguetta :
  - Ti aghju rifiutatu duie volte,
  Dittu à pagà !
  Sò una tale infezione -
  Ùn aghju più di vinti !
  È cumu si fischia.
  E quì hè un simplice "Tiger" chì si move, è cun ellu dui "Shermans". I tanki americani sò alti, è piuttostu debuli in armamenti. Ancu se i trenta-quattru seranu rotti.
  Mirabela sparò cannoni à u Tigre. Hà un calibre di 50 millimetri è hà sbulicatu u fascista. Poi cinguettava :
  - Gaidar passa avanti !
  È trasfirìu u focu à i Sherman. Eranu assai nervosi. E scribblemo da mitragliatrici antiaeree. Iè, questu hè per IL-2, pò esse periculosu. In generale, a vittura sovietica hè obsoleta. Pò esse abbattutu da qualchì cumbattimentu è e caratteristiche di u volu ùn sò micca impurtanti.
  Mirabela cantava:
  - Ma quì hè un surrisu pruvidenziale,
  Un cuntimpuraniu ci hè ghjuntu ...
  Dove passione dulorosa, ardente,
  A fanciulla di l'infernu hè in focu !
  È avà u guerrieru spara à i Sherman. Prova à sbattuli. Ma si scontranu è si difendenu.
  Mirabela gridò:
  - Sò una zitella chjara, mi battu cumplettamente scalza !
  È cù u so taccu nudu, pressu u grillu. È dinò coprerà u nemicu.
  Mirabela s'arricorda chì un bellu ghjovanu hà avutu l'ultima volta è quantu piacevule cun ellu.
  A zitella cantava :
  - Coniglietti bianchi chì saltanu,
  I picciotti correnu cù e donne !
  È stringhje cù i so ochji lilla. E cumu scintilla cù i denti di perle.
  Riturnà a zitella in u primu locu, hà dumandatu à u tippu più vicinu. E mentri l'aviò d'attaccu hè stata rifornita è rinfriscata cù un kit di cummattimentu, era ben carcu di energia da ellu. È hè diventata assai più forte è più veloce.
  In generale, l'astinenza hè dannusu per e donne, ognunu deve capisce questu.
  Lolita, una ragazza inglesa nantu à u so aviò d'attaccu, colpi ancu pusizioni sovietiche. U so R-47 hè una macchina abbastanza pratica.
  Lolita canta:
  - Regnu Britannia, mari largu,
  Ùn diventeremu mai schiavi !
  È cù u so taccu nudu, pressu u grillu. È fracassarà u nemicu capitally. È hè una zitella di una forza interna colossale. È Lolita stringhje l'ochju, ghjucanu cù i so musculi. Quale faci l'ochju ? Iè, per ella stessu, è li piace ancu sanu!
  U guerrieru gridò:
  - Sò permessu di passà a Russia,
  Sò una zitella - missione nuda!
  È Lolita scalza stringhje l'ochju cù una forza micca debule!
  È ella hè una bellezza cusì marziale! Solu figurativamente grande.
  Quì, cù i piloti tedeschi Albina è Alvina, torturò u pioniere. E zitelle di stu picciottu sò state prima spogliate è dopu sbattute cù filu spinatu. Allora sprinkled salinu nantu à e ferite di u tomboy, è cuminciaru à frittura cù una scintilla. E zitelle cavalcavanu cù torche in manu è brusgiavanu a pelle. È puzzava cusì appetitosa calda.
  Lolita offre à devore un pezzu di u pioneeru cun piacè. È e zitelle cuminciaru à cutà è à manghjà. Delicious per u zitellu è carne succosa. Soft è micca per tuttu grassu. E quand'elli piperanu, tandu un gruppu tutale di ragazze hà cuminciatu à devour u zitellu.
  È u fegatu di u zitellu hè cusì appetizing. È u core hà ancu assai gustu. È l'anu totalmente sbucatu. Lolita, per esempiu, li piacia u cervu frittu di un pioniere.
  Iè, u cannibalismu hè assai cool. A carne umana hè assai gustosa. In particulare per i picciotti, quandu hè magra, ma micca dura, ma succosa è fresca, è s'ellu hè cù pepite, serà assai gustoso.
  Ma i Nazis anu ancu e corne. Quì Elizabeth è u so equipaggiu nantu à u T-34-76 si battenu i Nazis. Si precipitanu à u "Tiger", è valente andà per un avvicinamentu, postu chì ùn pudete micca piglià u mostru tedescu da una distanza. U mastodonte si move sempre à traversu u fangu, è torce senza aiutu u musu. È e zitelle acceleranu pronte à veramente ram ellu.
  È avà i trenta quattru salti sottu à u latu stessu di u tank fascista è cumu si pianta. U mastodonte hà succedutu à u bordu è hè stata piercing bè, è ancu nantu à u focu.
  L'artillerie Elena squitte :
  - Semu grandi cumbattenti, è veramente bè fattu !
  Allora a lingua mostrarà.
  Quessi sò veramente guerrieri di lotta da guerrieri. Nimu pò trattà cun elli.
  Caterina, scoprendo i denti, notò:
  - U mo putere hè u più colossale !
  È da una distanza chjappà a Pantera da u latu. U tank tedescu hà ricivutu una ferita mortale, è cunchiglia cuminciaru à scoppia in ellu.
  È quì hè u T-4 anticu, una macchina chì hè stata discontinuata solu in l'annu novu.
  Pò esse assai periculosu. Hà una pistola tedesca perforante. Ma e ragazze sovietiche ùn anu micca dubbitu. È anu culpitu da una distanza. Colpite nantu à a fronte. True, i Nazis ùn eranu trafitti, ma scuzzulate.
  Catherine hà dettu:
  - Ottanta millimetri di armatura. Ci vole à lascià u fascista più vicinu !
  Elisabetta accunsentì:
  - Necessariu ! Ma avemu un fucile debule !
  Euphrosinia ridacchiò e rimarcò:
  - Ma a qualità di corsa hè bona !
  È quì hè a "Pantera" -2 si avvicina. Stu tank, per via di u so cannone putente, pò chjappà da una longa distanza. È a so frunti ùn hè micca faciule ancu di piglià l'IS-2. Micca i trenta quattru.
  A vittura di l'Armata Rossa hè in manuvra. Hè chjaru chì in casu di un successu, a fine subitu. Inoltre, u gruixu di l'armatura hè solu diminuitu. In fatti, anu fattu u tank più liggeru è più veloce, ma anu lasciatu a prutezzione solu contr'à e balle. Ma da l'altra banda, i trenta-quattru sò diventati cusì veloci.
  Euphrosinia manuvra u tank per ùn esse colpi. Quì u T-4 hè diventatu ligeramente più vicinu à u latu hà cambiatu.
  A zitella pressu u buttone cù i so pedi nudi, è u prughjettu sparatu da Elena trapassa u fascista.
  A zitella dice felice:
  - In a guerra santa - ci sarà a nostra vittoria !
  Ma avà, "Pantera" -2 supera. Riescite à punchlu drittu in u latu, è questu serà una chance.
  Elizabeth nota:
  - A vittura periculosa hè apparsa !
  Catherine s'oppone fermamente:
  - Armadi grossi, forti è cadenti !
  U tank suvièticu hè acceleratu. Solu quattordici tunnillati di pesu. È questu dà, cù un mutore di cinque centu cavalli, una grande vitezza.
  U tedescu ùn hè ancu micca debule è spara. Spara un prughjettu di forza letale. Ma ùn pò micca entre.
  U rigalu di a morte passa...
  Elisabetta risponde cun un surrisu:
  - Ali nere nantu à u mondu ....
  A vittura sovietica spara in muvimentu. Colpisce un tedescu cù una cunchiglia in fronte. Di sicuru u ricochet. Ma trenta-quattru deve ancu esse capace di chjappà accuratamente in muvimentu.
  Catherine hà dettu:
  - Avemu arrubati l'etichette !
  "Panther" -2 spara di novu. Si firmò. I tedeschi s'amparanu chì a vittura sovietica vulia imbarcà. È li volenu sparà.
  Elisabetta disse cun un surrisu:
  - Iè, chì a nostra Armata Rossa sia in gloria !
  È u so tank hà acceleratu. È torna i tedeschi smear. È avà a vittura sovietica sbocca à u latu di tribordu.
  Quì l'armatura di u Panther-2 hè solu sessanta millimetri, ancu s'ellu hè pussibule di sfondà in un angulu.
  Elena pressò u grilletto cù i so pedi nudi. U projectile hà reagitu è chjappà u nemicu.
  È dopu avè ricivutu una ferita mortale, a Pantera Reale si strinse in agonia.
  
  HITLER NON RISCHIA DI DICHIARARE GUERRA À L'USA.
  Hitler ùn hà micca dichjaratu guerra à i Stati Uniti. È l'America stessa ùn intrì in a battaglia cù u Terzu Reich. E questu hà purtatu à l'absenza di bumbardamenti è u sicondu fronte.
  U Terzu Reich s'imbulighja vicinu à Stalingrad. Ma u megliu tedescu ace Marseille à quellu tempu hè statu trasferitu à u fronte orientale. È in u risultatu, l'aviò suvièticu hà cuminciatu à brusgià cum'è torches.
  I britannichi, senza l'America, ùn anu arditu di avanzà in Egittu. A situazione hè stata aggravata da u fattu chì u Giappone vincìu a battaglia di Midway. È hà pigliatu l'iniziativa in u Pacificu.
  Vicinu à Stalingrad, l'intelligenza tedesca hà sappiutu parzialmente vede a cuncentrazione di e truppe sovietiche nantu à i fianchi di u Gruppu di l'Armata B. E forze raggruppate. In u risultatu, l'attacchi di e truppe suviètica sò stati rimossi. Inoltre, l'offensiva cuminciò in tempu senza volu. È questu hà ancu un effettu negativu.
  Marseglia hà puntuatu prestu, è per i trècento aviò suvièticu abbattutu, per a prima volta in a Wehrmacht, hà ricevutu a seconda Croce di Cavaliere di a Croce di Ferru cù foglie di quercia, spade è diamanti. U nome di Marseglia hà inspiratu l'orrore salvaticu in i piloti sovietici, è era terribili - soprannomu u diavulu neru.
  L'Armata Rossa ùn hà micca pussutu sfondà e difese tedesche in u centru o in u sudu. È s'imbulighjava in l'offensiva - chì si rivelò inutile. À a fini di dicembre, a lotta si calò. In ghjennaghju, però, l'Operazione Iskra hè stata realizata, ma i tudischi anu pussutu ripiglià l'offensiva sovietica in a direzzione di Leningrad.
  In u Terzu Reich, a guerra tutale hè stata dichjarata è a pruduzzione di l'armi aumentava assai. Includendu l'ultime Panthers and Tigers. Ancu intrutu in a serie è u tank "Lion". Sta macchina era simile in forma à a Pantera, ma pisava novanta tunnillati è avia un cannone 105 mm è un calibre di canna 70 EL. In ogni casu, u "Leone" da u principiu hà dimustratu i so difetti - bassa veloce, frequenze frequenti, ritmu più bassu di u focu di u fucile.
  I vantaghji di u tank Lion includenu una prutezzione di a fronte assai putente di a torretta di 240 mm è una bona 150 mm di a fronte di u cascu. Inoltre, i lati sò stati prutetti relativamente satisfactoriamente cù 82 mm d'armatura sottu pendite. È i fucili sovietici 76-mm ùn anu micca penetrà.
  U Leone cusì, inseme à u Ferdinannu, divintò una macchina sfondata.
  È i Nazis anu purtatu u colpu principalu da u latu di Stalingrad longu u Volga.
  È anu avutu abbastanza successu à fà cusì.
  Tuttavia, belle ragazze da i dui lati anu participatu ancu à e battaglie.
  Per esempiu, Olesya cumbatte cù una mitragliatrice è Mirabela cun ella. E ragazze sò assai belle.
  È sparanu assai precisamente.
  Olesya hà ancu cantatu:
  Cume un uccello batte l'ale !
  Mirabela rimarcò, scoprendu i denti cù una risatina:
  - È questu serà u nostru incantu !
  È a bellezza, ancu, darà un turnu, è dopu cù i so pedi nudi lanciarà u rigalu assassinu di l'annihilazione.
  Ma ùn pudete micca prutegge cù e ragazze solu. Hitler avia cullatu più di ottanta divisioni di sangue pienu in l'area di scuperta. Cumpresu u tank, SS. È sò capitally capaci di rompe. Questu hè veramente un putere demonicu.
  Tanks "Lion" è pistoli autopropulsati "Ferdinand" bastone avanti è rompe a linea di difesa sovietica.
  È ci sò sempre aerei in u celu. ME-309 combattente tedescu, chì mostra a più alta acrobatica è armi putenti. I sette punti di focu ùn sò micca scherzu.
  ME-309 in velocità è armamentu hè ineguagliabile. Hà trè cannoni d'aria da 30 mm è quattru mitragliatrici da 14 mm.
  Contra una tale macchina, u disgraziatu Yak-9, cù un cannone di 20 mm è una mitragliatrice, chjaramente ùn pò micca resiste.
  Allora i tedeschi anu pigliatu subitu a supremazia aerea. È distrughjemu e vitture sovietiche.
  In cortu, in un mese è mezu avemu ghjuntu à Astrakhan, è ghjuntu à u Mari Caspiu. Chì hè veramente cool. È i tedeschi anu bluccatu l'ossigenu di l'Armata Rossa à u Caucasu.
  Avà diventa veramente spaventosa...
  Ma i pionieri è i pionieri si battenu contr'à i Nazis.
  Un gruppu di zitelli stava in u so modu. Picciotti è zitelle piglianu fionde è fucili.
  Eccu sò sparati da una slingshot, chì liberanu un pacchettu di splusivi fatti in casa à u tank. A vittura tedesca hà fattu un pirtusu è si firmò.
  Seryozhka è Tanka alzanu e so mani è stampavanu i so pedi nudi, infantili, gridendu:
  - Gloria à Stalin !
  È i zitelli currianu, lampendu cù tacchi chjuchi neri di fangu.
  U pioniere Oleg è a zitella Lara anu lanciatu ancu pressu u buttone bazooka cù i so pedi nudi è sguillavanu:
  - Per a Patria di l'URSS !
  È torna u tank tedescu hà pigliatu è si firmò.
  I pionieri sò solu felici.
  Seryozhka riposò i so pedi nudi è cinguettava:
  - Per a Patria !
  Ma sfurtunatamente, l'eroisimu di i pionieri ùn salva micca. I tedeschi avanzanu longu a costa di u Mari Caspiu. Inoltre, Turchia intrì in a guerra, aggravendu a situazione.
  Stalin in questa situazione offre a pace à Hitler ... U Führer hà dettu chì solu accunsentì à rende.
  Prima di l'annu novu, i Nazis pigghiaru tuttu u Caucasu è uniscenu cù i Turchi.
  In sti cundizioni, u Führer ùn vulia più attaccà Mosca. È offre a pace à Stalin. Ma u dittaturi suvièticu ricusò.
  In l 'invernu, i tedeschi lanciaru una offensiva in Egittu, è a rializà cun successu. Pudemu catturà tuttu u Mediu Oriente. E chistu era un successu seriu di a Wehrmacht.
  È in a tecnulugia hè stata marcata da l'apparizione di a "Pantera" -2, un veiculu ben prutettu è armatu cù un fucile putente è un mutore.
  "Panther" -2 era avà u tank principale di u panzvale. E, sicuru, u so putere hè colossali. Ma hè ancu più periculosu quandu hè gestitu da ragazze assai duru.
  Gerda sparò u so cannone da 88 mm cù i so pedi nudi è gridò:
  - Sò una super zitella !
  Charlotte hà cunfirmatu cun fiducia, sparendu à i veiculi sovietici:
  - Sò iperu !
  Christina hà nutatu, abbattendu l'avversarii cù cunchiglia, è dimustrà una grande precisione:
  - Sò di prima classe !
  È Magda cunfirmò, sfracicà u nemicu in polvera:
  - Sò u più forte di u mondu !
  Di sicuru, e ragazze quì sò i più periculosi in l'universu. E i so figuri sò solu superchampions.
  U novu tank Tiger-2 hè statu liberatu cù un mutore più putente di 1000 cavalli. Dicemu chì a vittura hè putente è veloce à u stessu tempu.
  E quale pò resiste à u "Tiger" -2?
  I tudischi anu lanciatu un attaccu à Saratov, inflittendu u colpu principalu longu u Volga, bypassendu Mosca. È e so truppe si movevanu abbastanza rapidamente.
  I novi tanki sovietici IS-2 è T-34-85 eranu sempre inferjuri à u Panther-2 è ùn pudianu resiste.
  È i tedeschi anu avutu ancu un "Lion" -2 cù un layout più densu. U mutore è a trasmissione sò stati situati inseme è davanti à u tank, chì hà permessu di riduce l'altitudine di u veiculu, è a torretta hè stata fatta più stretta è più chjuca. "Lion" -2 hè diventatu cusì più liggeru da un terzu, mantenendu u listessu spessore di armatura è armi. È u mutore hè diventatu più putente in mille cavalli. È u "Leone" hè diventatu una macchina assai mobile è micca cusì voluminosa. È i Mouse ùn sò micca andati in a serie - eranu troppu pisanti.
  Invece, anu cuntinuatu à sviluppà E-100 più avanzati.
  Ma ancu stu tank ùn hà micca suddisfà i militari. U veiculu principalu duvia esse u Panther-3 o E-50. È un tali colossu hè statu sviluppatu attivamente.
  Saratov è Kuibyshev sò stati pigliati prestu. Versu lugliu 1944, i tudischi si avvicinavanu à Ulyanovsk è cuminciaru à assaltà sta cità.
  E ragazze sovietiche si battevanu cun cura.
  Alenka fece una volta è scacciò un saccu cù una mistura splussiva cù i so pedi nudi, ruggendu:
  - Per u cumunisimu !
  Anyuta hà ancu sparatu una splutazioni è pressu u buttone di un bazooka improvisatu cù u so capezzolu scarlattu è hà culpitu un tank tedescu, dopu à quale hà ruttutu, scopre i denti:
  - Per Stalin !
  È l'Alla rossu hè ancu luntanu. Ella falciava i Nazis, poi, cù u so taccu nudu, hà datu un pacchettu di morte è arrulò:
  - Per a nostra bella Patria !
  Allora Maria tira abbastanza precisamente. È u so capezzolu di fragole manda un pisello di morte sottu à u tank.
  È a zitella rugia :
  - Per a Patria nostra !
  È Olympia succombera à una mansa di granate cù sole nude, e so gammi forti è u blather:
  - Per a grande Russia !
  Eccu u Focke-Wulf, XE-129, è l'American P-47, P-51. L'America ùn hè più imbarazzata quasi apertamente à luttà à u latu di u Terzu Reich. Formalmente, i piloti americani sò vuluntarii. Ma in fatti sò participanti à a guerra mandata da u guvernu americanu è l'oligarchi.
  I zitelli armati cù fucili, altri cù bazookas fatti in casa si stendenu. Oleg Rybachenko è Margarita cù Oksana, cum'è guerrieri più sperimentati, anu pigliatu i tubi bazooka senza ricunniscenza fatti in casa. E cumu si sbatteranu in una vittura à bassa volata.
  U picciottu è e zitelle bionde riposavanu i so pedi nudi è appughjàvanu lisamente nantu à u grillu. E l'accusazioni anu colpitu dui aerei d'attaccu americani è u Focke-Wulf tedescu.
  Parechje fucili sbuchjavanu da e trincee - i pionieri eranu ancu sparati.
  Oleg Rybachenko hà tweetatu:
  - Ancu s'ellu pare un zitellu scalzu,
  U mustache ùn hà micca sfondatu, ma digià un titan ...
  In battaglie, un omu adultu hè ancu troppu,
  È dà un colpu mortale !
  È avà u zitellu tira i fili cù i so pedi nudi, è i serpenti alati sò sbattuti da l'aviò d'attaccu tedeschi è americani. Una decina d'aviò Alliati è Terzu Reich espludenu à una volta.
  Oleg Rybachenko è duie belle ragazze in i stessi vestiti di bagnu tiranu di novu i triggers, sbattendu i prossimi vitture di a coalition capitalista.
  U zitellu hà sfrattutu u bugnu cù u so taccu nudu è urlò :
  Passaranu quelli ghjorni d'infernu
  U Terzu Reich cascarà...
  Satanassu ùn regnerà micca
  Lotta ùn andate micca!
  L'altri picciotti dirigenu ancu i serpenti cù pedi nudi. È avà i stormtroopers di a coalizione si sbattono in rigali volanti chjuchi ma mortali. Molti aviò morenu. Splodenu in l'aria è si rompenu in pezzi.
  I piloti d'Hitler brusgianu... È l'aviò d'attaccu sopravviventi in fretta, sparghjendu razzi è bombe, vola à parte.
  Oleg Rybachenko strilla:
  - Gloria à a grande Russia !
  Pionieri picciotti è ragazze piglianu in coru:
  - Gloria à l'URSS !
  A zitella Masha urla in cima à i so pulmoni, sculacciandu u so pede nudu è sporcu:
  - Gloria à Stalin !
  Boy Pashka aghjusta:
  - È gloria à Olezhka ! Hè un geniu !
  E trinchera di i zitelli sò ben camuffate, è per via di l'esplosioni di bombe è di cohete, solu dui picciotti è una zitella anu ricivutu scratches minori. E questu malgradu u fattu chì i funnels terribili si sò furmatu, è assai distruzzioni è inversioni di i platti di a terra ...
  È in certi lochi a terra da u calore brusgiava è fumava.
  Una di e zitelle s'arrizzò cù a so sola nuda è hà brusgiatu a so gamba, da quale gridava:
  - Morte à Goering !
  I zitelli eranu pieni d'entusiasmu. I membri di u Komsomol Margarita è Oksana sò pronti à cumbatte.
  Oleg Rybachenko cantava, cumponendu in viaghju:
  Sò natu in l'era spaziale
  Induve e navi si precipitavanu attraversu e galassie ...
  L'atti di e persone sò abbastanza boni, crede mi,
  Strappa a guerra, cavaliere !
  
  Ma i Dii Demiurgi anu urdinatu
  U zitellu aiuta i vostri antenati ...
  Pigliate l'iperblaster in manu di un zitellu,
  E strappate Hitler!
  
  Eppo i picciotti sò nati per cumbatte
  Sò guerrieri sfacciati, crede mi ...
  Dopu tuttu, i Russi sò sempre stati capaci di luttà,
  Chì a bestia di preda sia distrutta !
  
  Ch'ellu sia glorificatu u mo paese santu,
  A nostra grande URSS nativa...
  Una zitella corre scalza in a neve
  Mostra curaggiu !
  
  È mi battu in furia contr'à u fascismu
  Un grande pioniere russo...
  È a nostra fede serà cù u cumunismu,
  Almenu l'avidità Sam aiuta u Fritz !
  
  Credimi, i Russi ùn si romperanu solu,
  Tutti i populi si riuniranu intornu à Mosca...
  Sò un cavaliere micca in tuttu saldatu cù l'anima,
  Semu fideli à Stalin cum'è à u Signore !
  
  Nimu pò rompe i pionieri,
  Ùn sò micca figlioli - ma i figlioli di i Diu ...
  Saremu una generazione di esempi
  U Führer ùn cuntarà micca quelle corne !
  
  Iè, a nostra gloria di a nostra Patria vola,
  Sopra u più in a neve, crede à e muntagne ...
  Una zitella corre scalza in a neve
  Cunduce Fritz in u cercua cù u so taccu nudu !
  
  Ùn crede micca chì i Nazis sò forti avà,
  Ancu u so "Sherman" hè statu introduttu da Sam ...
  Ùn ci dispiaceremu mancu crede a vita
  Hè ora di un grande cambiamentu !
  
  A patria hè bella cum'è u sole,
  Playful Motherland hè a nostra mamma...
  È i capelli di a zitella si arriccianu d'oru,
  Puderemu sbuccà u Fritz in tagliu !
  
  Semu i pionieri di i zitelli di u cumunismu,
  Servimu à Svarog è Cristu...
  Disperse e vili horde di fascismu,
  Purtaraghju a vittoria à a Patria !
  
  A Russia hè a patria di u pianeta,
  Ella hà i so sogni preferiti ...
  Felice cunnosce i dui adulti è i zitelli
  Ùn ci hè micca bisognu di alcuna disgrazia extra!
  
  Quandu vene l'Onniputente, ci sarà u sole,
  L'arbureti di mele fioriranu nantu à Marte...
  Uniti è Cinese è Giapponese,
  Un americanu cù un Russu in strada !
  
  Unisci l'idee di u cumunismu,
  È a fede cunnosce u sognu di Lenin...
  Lasciaremu da parte l'abominazione di u cinismu,
  Custruemu a bellezza in l'universu!
  
  Per noi Maria è Santa Lada,
  Onoremu à Diu, è a "Capitale" di Marx...
  Chì tutti i pionieri sò ricumpinsati,
  Per noi, Svarog è Stalin sò ideali!
  
  I fascisti sanu chì ùn anu micca ram
  Avemu a vulintà, a forza, cunnosce u putere ...
  Schiacciaremu u nemicu cù un triplu colpu,
  È prestu prestu u Führer in un pidocchio !
  
  Chì a nostra gloriosa Russia sia
  Cum'è una punta eterna in u giardinu per fiurisce ...
  Cumpagnu Stalin, sì u nostru messia,
  Cun voi andemu à u cumunisimu !
  
  Quandu minuti di timpeste, tempi duri,
  A guerra sanguinosa hè finita...
  Di colpu i nostri figlioli cresceranu
  A felicità eterna venerà !
  Ma malgradu tuttu u curagiu di l'Armata Rossa, Ulyanovsk hè sempre cascatu.
  È i tedeschi circundavanu ancu Kazan... È anu tappatu un calderone gigante da u nordu...
  Stalin, in queste cundizioni, accunsentì à capitulazione, sottumessu à a preservazione di a so propria pelle.
  Hitler accunsentì à questu... È l'URSS hè stata completamente occupata in pochi mesi.
  U Terzu Reich hà avutu tuttu. È a guerra era finita in u livante.
  Ma ci era sempre a Gran Bretagna è i Stati Uniti.
  In u 1945, i tedeschi piglianu u cuntrollu di tutta l'Africa. È in u 1946 ci hè statu un sbarcu in Gran Bretagna. Quasi tutta a flotta inglese hè stata affundata da i sottumarini di u Terzu Reich. È u sbarcu hè statu un successu. U Panther-4 hà ancu participatu à e battaglie. Cù un pesu di settanta tunnillati, sta macchina avia una armatura frontale di 250 mm è armatura laterale di 170 mm sottu pendii. È una pistola cù una lunghezza di canna 105 mm di 100 EL. À u listessu tempu, hè stallatu l'ultimu mutore di 1500 cavalli - una turbina di gas. "Panther" -4 hè diventatu un tank chì hè praticamente invulnerabile da tutti l'anguli di u focu, è chjappà in tutti i veiculi, ancu raru in i parti britannichi di a "Turtle".
  A Gran Bretagna hè cascata in deci ghjorni. È era un blitzkrieg impressiunanti.
  Ma avà hè stata vinta una altra vittoria di a Wehrmacht ... È avà resta à finisce i Stati Uniti.
  Quì u più difficiule hè, sicuru, di passà l'oceanu. Ma i tedeschi anu digià una flotta abbastanza grande. È prima hè stata catturata l'Islanda, dopu a Groenlandia, è dopu u Canada.
  E ragazze tedesche si battenu disperatamente.
  Allora e zitelle assaltanu a capitale di u Canada, Quebec, cù tutta a furia frenetica di una iena affamata.
  Gerda hà sparatu cù i so pedi nudi. Fracassatu un mortar americanu è rughjò:
  - Siate fieru allora di u fiumu d'acciaio.
  Licenziata è ardente Charlotte, hà sbattutu u mortaru di l'armata capitalista. È hà ancu cantatu:
  - È u ventu flamingo vola in i nuvuli !
  Christina hà ancu mossa i so pedi nudi. Hà ruttu l'obice, arruvinatu l'acciaio. E cinguettava :
  mi capirai...
  Magda, à u turnu, hà utilizatu i so diti nudi per sparà cù i buttoni di u joystick. Hà fracassatu u cannone di 122 millimetri è gridò:
  È ùn truverete micca un paese megliu !
  Gerda fece un sorrisu... A guerra hà disgustatu ancu ella. U più impurtante ùn hè micca solu chì ùn sapete micca quandu serà a fine, ma ... Solu a fine pareva abbastanza vicinu.
  Mosca era digià sottu attaccu è circundatu. È u Kremlin saria statu pigliatu bruscamente s'ellu ùn era per a capitulazione di Stalin. Innò, veramente a cità hè grande è luntanu da u Kremlin. Ma hè sempre chjaru chì a caduta di a capitale ùn hè micca luntanu. È induve andarà allora Stalin ? À Sverdlovsk ?
  In l'inguernu, hè difficiule d'arrivà à l'Urali - seria se l'URSS ùn s'era renditu! Ma questu ùn spaventa micca i guerrieri.
  Gerda s"imaginava cumu correva scalza à traversu a neve... Paria assai divertente. Cum'è l'omonimu da a regina di neve. Ancu in una certa misura, questu pò esse chjamatu stupente. U conte hè una minzogna, ma ci hè un suggerimentu in questu - una lezione per i boni. È ancu di più ragazze !
  Gerda s'arricordò di cumu hà purtatu u zitellu di Hitler sottu u so core è sghignava. Iè, hè divertente per esse incinta per inseminazione artificiale. U Führer, sicuru, hà cura di a so propria prole. Avà u più grande criminale di tutti i tempi è di i populi camparà in i so figlioli chì sà quanti anni è inguerni più !
  Forse ancu millenarii !
  Per Gerda, sicuru, u Führer ùn hè micca un criminale, ma u più grande statista. Quellu chì ùn avia uguali in a storia di i pianeti a Terra! È micca solu per Gerda. Parechji suldati suviètici pronunzianu stu nome cun rispettu è timore.
  Ancu s'elli anu sempre aspittendu chì a guerra puderà rompe.
  Stalin, però, hà sempre menu di forza ...
  Gerda pressò e so dita nude è graziose nantu à u buttone di joystick. Distruttu un cannone anti-aereu. E sguillava :
  - U celu hè aggrottatu, u tronu batterà prestu !
  Charlotte fissò u so cumpagnu. Era ghjustu fora di i tanki è pioveva, fine, brutta.
  U guerrieru pressu u joystick cù u so taccu nudu è urlava:
  - In a sala lirica... Topu biancu !
  Christina fece una smorfia. Tirò à u cannone anti-aereu sovieticu è emessu:
  - Pioverà in carrughju cum"è un seau di stagno !
  A zitella si strofinava u so taccu duru cù a manu è sbulicò :
  - Corri più...
  Magda rimarcò astutamente, pressendu ancu u buttone di u pannellu di cuntrollu di u tank cù e so dite nude:
  - Corri senza scappà !
  È mandatu un sorrisu!
  Gerda aggrottò la fronte. Cum'è un zitellu, hà sunniatu di diventà un guerrieru. Era una ragazza cusì aggressiva. Ma ancu prima, hà avutu una Wishlist - per entra in i sorceres.
  Questu ùn hè micca bellu in tuttu, ma assai cool ... Per amparà cumu cunghjurà è cuntrullà u mondu. È assai da riparà.
  Eccu, per esempiu, e donne vechje sò cusì brutte è brutte ! Hè ghjustu? Di sicuru micca ! Una donna deve esse sempre ghjovana è bella!
  Gerda hà sunniatu di creà u so universu, in u quale tutte e ragazze è i picciotti ùn anu micca età, ùn si malati, è sò per sempre belli, immurtali! Avà chì saria una creazione maravigghiusa!
  Perchè u nostru mondu hè cusì imperfettu? È quale hè a culpa di questu ! Gerda si facia qualchì volta sta quistione. È ùn pudia truvà una risposta. Da una banda, Diu hè rispunsevule per tuttu. Hè omnipotente, è ancu u diavulu hè a so creazione. Allora... Ma imagine un Diu amuri chì rende brutte e donne ? Cumu pò esse permessu?
  Gerda stessa ùn hà trovu a risposta. Hà fattu una dumanda à un prete ... Li hà rispostu cù una frasa di turnu :
  - Eccu i cunsiquenzi di u peccatu !
  Gerda si grattò a nuca è rispose :
  - Un babbu raghjone mutilerà i zitelli cattivi ?
  U prete ùn hà trovu nunda à risponde ...
  È Gerda aghjunse cù un surrisu :
  - Ebbè, un omu hà peccatu, dunque puniscilu cù a ghjustizia, è ùn u turnate micca in un freak ! Altrimenti, tù stessu sì ancu peghju chè ellu !
  Infatti, a zitella ragiunava abbastanza logica. È ùn truvò micca una spiegazione raziunale perchè Diu disfigures women. Dopu tuttu, e monache sò brutte. È nunda di megliu cà i peccatori. Ciò chì hè cunfusu, ciò chì hè una monaca - l'essenza di una cosa diventa mostri in a vechja. È ùn ci hè micca bellezza per elli quì ... Ma Gerda avia assai paura di diventà una vechja. Per esse bruttu ? Iè, a morte hè megliu !
  Dunque, hà cuminciatu à sognu di una carriera cum'è guerrieru. Allora chì in quale casu mori ghjovanu è nantu à u campu di battaglia! Per ùn soffre in a vechja !
  Hè bè di campà ghjovanu... È chì ne di a vechja ? Un statu cusì miserable ! È senza estetica !
  Gerda li piacia à leghje fiabe nantu à l'elfi. Quessi sò i veri criaturi. È campanu per parechji seculi è ùn anu micca età. Per sempre ghjovani, belli, sani è allegri, questi elfi. Sì solu a ghjente era cum'è elli !
  È fate l'amore à un elfo. Immaginate un tali amante: u corpu di un adulescente bellu, musculoso, è l'esperienza di l'amore per seculi. Chì tipu d'arte è di caress elfi sò diffirenti in u lettu. Quanti trucchi diffirenti sanu. È e pose più maravigliose è sexy.
  Gerda hà nutatu chì hè megliu fà l'amore cù i ghjovani o ancu l'adulescenti. Di solitu sò timidi è prudenti, amanu accarezzà è basgià i vostri petti. Iè, è i corpi ghjovani sò assai più piacevuli per u cuntattu cù a pelle femminile. È chì un torsu piloso ùn hè micca assai attraente. È scuzzulate u corpu, è vi accarezzanu.
  Hè bonu quandu un omu vi dà un massaggio. È soprattuttu s'è stu massaggio hè à tempu dolce è aspra à u stessu tempu. Hè bellu quandu un corpu femminile forte hè arrugatu da mani forti.
  Gerda s'imaginò questu è ancu gemeva d'eccitazione. Quantu hè grande.
  Charlotte pressò le dita nude sul joystick e cinguettava:
  - Ci sò crocodili in u fiumu, idioti in fronte !
  È hà spezzatu i trentaquattru in pezzi... Iè, u diavulu di i capelli rossi. Uccidinu americani.
  Hà appughjatu u buttone cù u dito nudu è Christina, twittendu:
  Tutti anu bisognu d'amichi!
  . CAPITOLU #2
  I tedeschi è i so alliati anu pigliatu u Canada è trasfirìu a lotta direttamente à a terra US.
  E battaglie infurianu in l'America stessa
  Ma questu ghjornu o sera, u zitellu scalzu Friedrich ùn era micca destinatu à finisce a caccia. E truppe americane di Filadelfia è Chicago anu fattu un colpu forte è sottile à u fiancu di e truppe nazisti chì avanzavanu in Ryazan.
  È un picciottu di tredeci anni, scalzu in tronchi di natation, cum'è u megliu di u megliu, era digià ghjittatu à u locu di a scuperta di notte.
  Friedrich, nantu à u so ME-362 cù munizioni aumentate, hà subitu puntuatu l'i. True, l'ubiquitous HE-362 hà sappiutu per avè un pocu davanti à ellu. Cumpresu u legendariu Huffman, u megliu asso di a Republica di Ingushetia, per quale era a battaglia di Chicago chì diventò l'ora di trionfu.
  Ma di sicuru, abbattimentu di l'aerei offhand, è ancu da una distanza di cinque o sei chilometri, hè fora di u putere di u "baby". Huffman, apprufittannu di a vitezza pazza di a so vittura, usa a tattica di un avvicinamentu forte è più ritirata. In modu, hà un armamentu quasi ottimali per questu, cannoni 30-millimeter di i primi mudelli di l'HE-362 - l'obsessiva "Salamandra". Una macchina chì si dimustrava assai bona in battaglie, è più impurtante, ideale per a caccia, è tattiche per parrying raids aerei bruschi.
  Friedrich, in ogni modu, hà sappiutu abattà solu quaranta-nove aerei, sbulicà a copertura di l'aria, dopu chì hà cambiatu à i tanki.
  In l'oscurità di prima di l'alba, i vitture parevanu formiche di pack chì scalanu in salita. U cavallu di travagliu principale di u Pershing, in un altru universu, hè u tank di vittoria. Preda facile per Friedrich, chì hè cascatu in una trance di cummattimentu. U restu hè ancu più chjucu di "Sherman", "Witch", ma ci hè ancu SAU-155 "Big Tom" per sfondà e furtificazioni è SAU-240 - in generale un mostru.
  E quì ci sò un coppiu di tanki più novi è più grande di u "Washington" -11, apparentemente i primi mudelli ... Friedrich, digià in a so cuscenza disconnected abituale, cunduce e cunchiglia esattamente in i portelli di cerniere di i veiculi in modu chì scoppianu. da l'internu. A so munizione permette, è tutti i trè fucili di u mudellu MP-103, cù una alta velocità di muzza. À u detrimentu, però, di l'armamentu di a mitragliatrice, ma da l'ultime, u zitellu Friedrich hè diventatu in generale, per ùn rallentà a vitezza da u pesu eccessivu è migliurà a manuvrabilità di e macchine.
  Quandu u "Washington" -11 hà pigliatu, a munizione hà detonatu in unu d'elli, u zitellu di colpu si senti assai orgogliu, è ancu deduce:
  - Pudete tradisce qualcunu, ma cambia solu sè stessu !
  È avà a vergogna di u tradimentu, cum'è per magia, hè sparita, è Friedrich hà scuzzulatu u so sonnu.
  Helga hà battutu bè, dui aerei è ottu tanki, quattru fucili autopropulsati - u risultatu per una surtita è per una persona ordinaria hè eccellente. Ma questu hè un volu ... À u ritornu, hà seguitu quandu u sicondu fiurisce ...
  Cù l'eccezzioni di trè Duck-2, ùn ci era più aviò è u colpu principalu avia da esse mandatu contru tali culonni. Quì, forsi a cosa principalu chì hà ritenutu Friedrich era u fattu chì, à u cuntrariu di a prima onda di l'aviò, i tanki ùn si sò micca chjusi è era necessariu, cum'è per esse, scrape off with a ruff, fendu overflights.
  E e truppe americane si battevanu eroicamente. Eccu, per esempiu, quanti "Witches" -3 agile, ma debbuli armati, alzavanu i so proboscisi. L'alta vitezza di stu pistole autopropulsatu, a mobilità di u "Witch" hà permessu di chjappà rapidamente una scuperta cun ellu, ma hà purtatu à enormi perdite. S'ellu ùn era micca per a supremazia di l'aria, tandu averia arruvinatu u Fritz in fondu.
  Tuttavia, un coppiu di Ferdinand-4 sò ancu distrutti - a debulezza di a prutezzione di l'armatura laterale di stu putenti fucili autopropulsati, unu di i migliori distruttori di tank in a storia di a guerra, hà affettatu.
  Helga si battò in un bikini americanu elegante. Una zitella musculosa, ligeramente sopra à l'altezza media, cù a figura di una dea. Un guerrieru assai bellu, Friedrich li piacia più cà a figliola troppu alta (è chì hà successu) Porsche, ancu s'ellu era l'eredi di una di e più ricche fortune di Germania. Ma cun ella, u zitellu, ancu s'ellu puderia marità à u stessu tempu cù Helga, ùn hà micca fattu assai bè. Hè un culo intelligente però.
  Margherita, a moglia principale di u Führer, hà da dà nascita prestu... Ancu s'è forse micca cusì prestu... Maldiziu, u tempu passa pianu pianu in a guerra. Moltu dolorosamente lento. Eccu, pare, hè un sintimu mentale cusì chì a battaglia di Chicago durà almenu parechji anni, ancu s'ellu ùn hè ancu passatu un mesi - u 29 d'ottobre ... A psiculugia di a percepzioni hè speciale ...
  Tuttavia, u ghjornu hè passatu relativamente prestu. Ma u 30 d'ottobre di u 1947, Friedrich ripigliò di novu a caccia. L'assaltu di l'inimicu nantu à a bandiera s'hè siccatu. Ancu s'è Filadelfia hè sempre fora di a portata di u Fritz.
  Fidiricu hà decisu ch'ellu avissi definitu catturà Weitestein è finisce l'assediu prolungatu di u calderonu, affrettendu a fine di a guerra. Quantu pudete arrampicà è saltà cusì, hè ora di chjarificà infine.
  È per principianti, postu ch'ellu hè Hitler-Bismarck, pare ch'ellu hè digià un Field Marshal-major è hà formalmenti un squadron airborne sottu u so cummandu, per capisce tuttu, u generale sfuggente di l'armata è per catturà a notte. Superdeveloped Intuition hà digià dettu à u zitellu Friedrich induve truvà, in quale piazza Vatutin hè ammucciatu. È u generale di l'esercitu ùn era micca passivu, dendu ordini è esigenti à stà à a morte. Ancu Mosca ùn hè ancu stata presa, a battaglia cuntinueghja per ogni casa, è ancu una entrata. Sta cità hè digià paragunatu cù Stalingrad.
  Friedrich basgiò Helga nantu à e labbra dolci addiu è disse in un sussurru:
  - Vogliu in un affari risicatu... Forse ùn vulteraghju micca...
  A zitella surrisu in risposta.
  - Ùn pudete micca perde ! Perchè Friedrich Bismarck hè l'incarnazione di u spiritu arianu. Spiritu chì hè immurtale !
  U ghjovanu guerrieru annunziò à u so amicu in risposta:
  - Cusì hè, in principiu, ma ... Ùn pudete micca esse cunfidenti ... - Pausa è aghjunta. - Hè a fiducia in sè stessu chì porta à parechji fallimenti. È ancu unu, qualchì volta abbastanza per a morte.
  Helga, arrabbiata, batteva u so pede nudu di zitella:
  - Ùn morerete micca... Perchè sò cun voi !
  Friedrich hà rispostu:
  - Ùn vogliu micca mette in periculu. Sì, per esempiu, durante una battaglia, pensate micca solu di sè stessu o di u scopu di u compitu, ma ancu preoccupate di u vostru amatu ... Questu hè distracting è imbarazzante. Pò fallu à u mumentu più inopportunu. U ghjovanu pusò e mani nantu à e spalle di a zitella è a fighjulava dritta in l'ochji. - Mi capisci ?
  Helga accunsentì facilmente.
  - Capiscu... In più, t"aghju più chè un ricordu.
  Frédéric subit une curiosité, les pupilles de ses yeux s'étirent :
  - Chì voli dì?
  Helga hà sorrisu in daretu è rispose innocente.
  - Di sicuru, ùn sò micca sicuru, ma... Pare ch'ella sia incinta !
  Bismarck fischiò:
  - Oh bè ! Tuttavia, ùn pudete micca vede, a cintura hè slender!
  Helga alzò le spalle muscolose.
  - Allora ancu un mese ùn hè passatu... Ma ci vulia ancu questu, nò ?
  Friedrich rispose sinceramente:
  - E s'è tù sì andata in maternità è ùn risicate più à cumbatte in fronte, allora iè - Ci vulia ! È u restu... Forse basta, vola ?
  Helga rispirò:
  - Sta battaglia finirà, è videremu. Mi pari chì i puteri più altu ùn lasciaranu micca a zitella mori, chì porta u figliolu di un diu vivu in u so ventre.
  Friedrich fece l'occhi blu in risposta:
  - Forse ! Ma più raghjone per finisce sta guerra u più prestu pussibule.
  È basgiendu di novu, abbracciandu strettu addiu, si separanu. A notte turnò à esse più fresche di u solitu, digià in u trenta-unu ghjornu, è dopu fighjate è nuvembre, l'ultimu mese di u vaghjimu. Friedrich caminava, o megliu, curria à u compitu, cum'è di solitu, in i stessi tronchi di natatori, cusì chì cù a so pelle nuda puderia sente megliu a tensione di e linee di forza è teoplasma di u pianeta terra. U zitellu era bramosu di cummattiri, svanì, cum'è s'ellu ùn avia mai avutu un sensu di vergogna, per u so tradimentu. U cucciolo di lupu staghjunatu puzzava u sangue, è ùn pudia più è ùn vulia micca perde a so eccitazione.
  Per l'operazione speciale, Friedrich hà cambiatu l'arme, aghjunghjendu mitragliatrici è lassendu solu un cannone per casu. I tanki in l'ambienti sò stati minusculi attuali è anu da luttà principarmenti cù l'infanteria. U ghjovanu Bismarck hà truvatu facilmente una scusa per ellu stessu - i Russi ùn anu micca cunquistà u mondu sanu in ogni modu, allora perchè micca affruntà a so scunfitta, è cusì salvà a vita di milioni di persone. Una spezia di cattiveria per u bonu. Inoltre, Friedrich Bismarck ùn hà nunda di vultà, è hà digià una famiglia reale è una furtuna chì cresce rapidamente in u Terzu Reich. Iè, è forsi questi ùn sò micca i so antenati in tuttu, ma un universu parallelu simili, una spezia di doppia di materia è spaziu.
  Dunque, ùn ci hè nunda di eseguisce sè stessu!
  A cuscenza ùn pò esse ingannata, ma pò esse ingannata !
  Friedrich dumandò un totale di sei assistenti per un compitu speciale, unu di elli era Huffman. In generale, l'idea originale era di fà tuttu solu. Ma Bismarck, avendu stimatu, hà decisu chì ùn averia micca male per acquistà sperienza in u cummandu è un gruppu. Dopu tuttu, ùn batterete micca sempre cum'è un pilotu ordinariu in un pianu. Avete ancu bisognu di sviluppà qualità di dirigenza in sè stessu. È avà sette mosche in una battaglia feroce à una volta è solu sette. Squadra maravigghiusa è interessante equilibriu di putere. Ma si cumbattenu cù abilità quandu ùn ponu micca esse sfracicati da i numeri! Friedrich voli catturà mentre hè bughju, ma à u stessu tempu vola u più bassu pussibule. L'altri membri di a squadra sò ancu nantu à ME-362 - quattru è Non-362.
  A notte hè piena di lampi è furiosi rimbombi di fucili. E truppe americane rispundenu assai menu freti, ma ancu ùn si fermanu micca cum'è un saccu sottu à i colpi di un puncher. Cum'è un orsu circundatu da una horda, multiplica a so forza sparghjendu grandi bandati di cani, creendu miraculi di forza è curagiu. Allora i bombi sò cascati nantu à e so pusizioni, è ùn ponu micca resiste à una tale pressione.
  Ma l'aviò tedeschi ùn sparanu ancu, una squadra hè una squadra. È Friedrich cascò in una trance prufonda, u so corpu stessu porta a vittura à u scopu. In u capu, à u turnu, cum'è partiti colpi, l'aforismi lampanu;
  Hè più faciule per cullà l'oceanu cù un ditale chì per vene à una certa cunclusione in una discussione religiosa!
  A religione hè di solitu u cuntrariu di a tolleranza !
  Parlà di pulitica u più spessu porta à una scuffle !
  L'oru ùn arrugginisce micca da u sangue, ùn si appanna micca da u sudore, ùn si sfracicà micca da e lacrime!
  Un club hè un pugnu, una spada hè un cuteddu in un pugnu !
  Sè vo vulete guvernà u paese - amparà à cumandà sè stessu!
  Quandu un vicinu hà una billetera viota, u vostru pare più pienu !
  Hè megliu di digiunate sè stessu chè di sente i lamenti di un zitellu chì mori di fame !
  Calchì volta u tempu di cuntà i sbagli - ferma solu in a tomba!
  A rivuluzione aduprà a frusta per accelerà u mumentu chì a frusta ùn cascà mai nantu à una persona !
  U megliu mutore di prugressu hè u dulore - se e gambe stanchi ùn anu micca male, una persona ùn averia micca inventatu una vittura!
  Solu avè sperimentatu a pienezza di u soffrenu - puderà apprezzà a pienezza di a felicità!
  Sè vo vulete diventà un diu, amparà à amà u vostru vicinu, perchè Diu hè amore!
  L'elezzioni sò l'unicu campu di battaglia induve l'abilità vince, micca i numeri!
  Un lupu è un vegetarianu vede u mondu di manera diversa, soprattuttu riflessu da u ghjornu di u platu!
  Quandu u rè hè traditu terribilmente, ma ancu peggiu quandu u rè tradisce a so propria cuscenza!
  U surrisu hè più largu, a polvara hè più secca, a lama hè più affilata, è u core hè più arrabbiatu !
  A guerra hè l'infernu per u corpu, u purgatoriu per l'anima, u paradisu per a puesia !
  Ùn pudete micca batte à tutti, à menu chì ùn vi battevi !
  A bestia più terribili, questu chì campa accantu o in u vostru core !
  Calchì volta a dolcezza hè sinonimu di tradimentu !
  Tuttu u geniu hè simplice in a so paradossalità !
  Amaru hè u pane di u tradimentu, u meli di a disgrazia, e lacrime di l'innocenti !
  U modu più faciule per risponde à i bisogni hè di moderate l'ambizione!
  Un stomacu viotu sperimenta più gioia da una crosta di pane neru chè una pancia ripiena di ananas cù avellana!
  Calchì volta una scunfitta valente hè più preziosa chè una vittoria vigliacca !
  L'oru hè un tali metallu, più altu hè u campionu, più forte dà sangue!
  U curagiu radduppia a forza, l'ingegnu quadruplica, è a ragione porta a vittoria !
  Calchì volta u pensamentu di suicidiu prolonga a vita!
  Senza successu, a vita hè un miserable surrogatu per l'esistenza!
  Una guerra senza vittimi hè cum'è un teatru senza attori !
  Solu quelli chì sò innamurati di a morte ponu veramente apprezzà i piacè di a vita!
  Per amà a vita hè sempre più naturale chè adurà a morte - l'ultima hè troppu reminiscente di un gattu in un poke!
  Tuttu ciò chì porta à a vittoria hè maravigliosa: per piglià u nemicu - bè, ma i mezi ùn contanu micca!
  L'oru hè morbidu, ma u core u rende callu !
  A cunniscenza in u capu d'un furfantu hè più periculosa chè i musculi di un stupidu !
  U diavulu hè ghjuntu cù vodka, soldi è oliu ! Tutti ugualmente distruttivi!
  Un delinquente vale a pena dui innocenti - u primu hè strappatu i vini di u nome di una mala sperienza, è u sicondu hè cuntendu l'indulgenza!
  Quale risparmia nantu à l'esercitu, vai rottu nantu à indemnità !
  Ùn hè micca un'arma chì uccide, ma una chì pò schiavi !
  A morte hè cum'è una mala mancia;
  L'agonia di l'aspittà, à u cuntrariu di a nascita, ùn si ne và micca cù u tempu !
  Hè impussibile di distrughje solu u viotu è a stupidità!
  Friedrich in l'ultime parolle hà digià vistu chjaramente u mira è urdinò di tuffà nantu à questu. À u listessu tempu, u ghjovanu terminatore hà apertu u focu da tutte e canne di mitragliatrice. Palle splusive è d'altu calibre trapassavanu i parapetti, sferzendu i suldati nemici, rompendu l'ossa, sbattevanu funtane di sangue marrone fangoso.
  È Friedrich hà distruttu dui tanki "Washington" -7 di a guardia di cummattimentu digià durante a tappa. Cù un muvimentu di u dettu, hà sfondatu i so tetti. Falciava tutti quelli chì si trovavanu à mezu chilometru. E poi subitu pusò a vittura nantu à a terra pittata cù trinchera. È ancu prima di l'atterrissimu finali, saltò da l'estiu.
  U zitellu hà saltatu in u bunker è hà fattu un terribile showdown in u stilu di gangsters. E mentri u ghjovanu terminatore cantava;
  Mi pareva di toglie nantu à un cavallu grisgiu,
  Chì sumere rughja cusì ?
  So chì Satana stessu parenti -
  Trattaraghju cù qualcunu chì ribelli u paese !
  
  I diavoli si sò stallati in i cervelli mali,
  È galoppa pinseri arrabbiati !
  Bilanciamu - sguassate i zeri à una volta,
  Purificate u sistema da l'abissu!
  
  Induve saltu, ùn mi capiscu mancu,
  Un turbulente iperplasmaticu hà spazzatu da a testa !
  Ùn lasciate micca sottumette à a merda,
  Cusì chì u flussu di gloria si sparghje nantu à u mondu lunare !
  
  A guerra scorri in un flussu ininterrottu -
  Tale occupazione aspetta una persona ...
  È vogliu beie vinu inebriatu -
  È cuntinuà in pace cù a dimensione di a conversazione.
  
  Ma sapete chì a debulezza è a noia passerà -
  Sè truvate una persona, site un successu è una chjama!
  Noi, cum'è pionieri, ci sforzemu di marchjà -
  Dopu tuttu, un guerrieru cool ùn hè micca un nome stupidu!
  
  Babakh è strappatu, eccu una muntagna di cadaveri,
  U nemicu hè cunfusu, corre in ritirata !
  Pudemu compie a strada
  Ancu se u cane di l'infernu abbaia salvaticu!
  
  Chì facemu in u mondu - senza fantasia,
  Semu nati, cum'è s'è u napalm turmenta u cervellu !
  Per sempre seremu cum'è anni di ghjuventù -
  È un locu in l'infernu serà megliu cà in u celu !
  
  Chì voli u suldatu ? Per cuntinuà a guerra
  Pace è noia è debulezza di u cervellu à ellu !
  Raccoglieremu u nemicu à a tomba -
  Ma sapete ch'ellu hè troppu tardi per rende à i guerrieri !
  
  Ùn ci sarà micca risultatu, è ùn ci hè micca scelta -
  Finitu u travagliu è subitu un altru!
  Dopu tuttu, questu hè solu un principiu, una corsa preventiva,
  Dopu tuttu, u serviziu militare hè una bona azione!
  Copre u so caminu cù cadaveri, Friedrich ghjunse à u generale di l'armata. Cacciò l'arma da e so mani tremanti è gridò:
  - Hyundai Hoch!
  Whitestein hà ghjuratu.
  - Cucciolo di lupu alatu.
  Friedrich avia digià ringhiatu in inglese:
  - Iè, Ivan ! Quì pudete ghjucà u cumunismu nantu à a tromba, ma ùn importa micca cumu si ghjucate, tutti ghjucate à i lumi. È s'ellu ci hè quellu chì vene à tè, ci sarà quellu chì vi vene !
  Vaiteshain era strabizatu, guardò u zitellu, terrificante da u sollievu innaturalmente forte, cun un surrisu burlescu, pusendu i suldati chì servevanu sottu à a distribuzione cù colpi mordaci, è urlava:
  Tu sì u veru Diavulu.
  Friedrich ùn sustene micca u tonu ghjucatu è disse duramente:
  - Basta ! Avà dà l'ordine à tutti di rinunzià, salvate a vostra propria è a vita di l'altri ! Quantu sangue russu è tedescu hè versatu...
  U generale di l'armata Vaiteshein disse duramente:
  - Innò ! Megliu more chè tradisce !
  Friedrich hà lanciatu cù e so dite nude cinque aghi velenosi (armi di e forze speciali SS), sbattendu quelli chì anu pruvatu à curriri in - guardiani selezziunati. E ghignava.
  - È u vostru accunsentu ùn hè micca necessariu ! Eiu stessu daraghju l'ordine di rende in nome vostru...
  Vatutin gridò in cunfusione:
  - È u codice di u call sign ?
  Friedrich ghignò cinicamente.
  - È mi hè cunnisciuta.... Altrimenti, cumu ti truveraria.
  Vatutin, dispiratu, s'hè precipitu versu l'adulescente infernale cù un pugnale, ma s'hè vultatu è, chjappà à u muru, perde a cuscenza. E Friedrich subitu marcatu u cifru, imitando accuratamente a voce di u cumandante, urdinò à tutte e truppe subordinate di rende immediatamente. U ghjovanu ace parrava cunfidenza è dura, a so cuscenza era rassicurata da una spiegazione logica - tuttu u listessu, sò cundannati à a morte, cusì hè megliu per salvà a so vita, è ancu millaie di suldati tedeschi.
  È Galkin pò ancu falsificà a voce di l'altru, perchè Friedrich ùn deve micca pudè fà questu - un omu chì ùn hè micca un superman simplice, ma assai veru - un veru arianu è un individuu di a nova generazione in u sensu più direttu.
  U restu di a so squadra ùn pare micca cusì furtunatu. Unu hè statu uccisu da trè altri, però, abbastanza facilmente per cumbatte i feriti, cumpresu u picculu Huffman resistente.
  Ma l'ordine chì venenu personalmente da u generale di l'esercitu hà avutu un impattu è l'attacchi si firmavanu direttamente nantu à elli.
  Friedrich hà ripetutu l'ordine parechje volte, dopu à quale, per tumbà u tempu, hà cuminciatu, tenendu una piuma in a forma idealmente curretta di i so puntelli, per sketch novi aforismi freschi;
  Ci hè parechje persone intelligenti è onesti, ma sò disposti cusì intelligente chì ùn si mischianu mai!
  Cowardice hè u primu signu di ubbidenza. È l'ubbidenza hè l'anima di un suldatu ! È l'ànima di un suldatu hè a chjave per a vittoria - per vince avete bisognu à esse un coward! Tale hè u paradossu di a guerra !
  : Diu hè in ogni persona, Diu hè ogni persona, s'ellu hà una alta moralità, è l'ànima ùn hè micca un animali!
  Uccidu in u nome di Cristu hè listessa chì tumbà Cristu !
  Hè megliu di travaglià in furmazione chì di riposu in a tomba!
  Quandu a spada hè rotta, a manu ghjunghje à u pugnale !
  Pudete dumandà a banalità, o suppurtà l'insulti, ma ùn pudete micca ghjustificà un insultu banale !
  Tuttu u duru hè fragile è peribule, ma in stamina suave, ci hè forza. È chì ùn crede micca in questu, sicuru, vi mustraraghju a lingua chì pudete manghjà! Tutti i denti sbriciolati in polvera, ma ellu hè vivu - dicu bang!
  A custanza in u sessu distrugge l'amore!
  Cuntà nantu à a furtuna hè cum'è stuzzicà Diu è fastidiu a morte !
  I pomi d'oru crescenu megliu quandu l'acqua l'arburi cù u sangue!
  Ci sò trè cose: u so valore ùn hè micca cambiatu: l'Onnipotente, i genitori è a Patria!
  U teatru più interessante hè u teatru di guerra, solu a tarifa d'ingressu hè pruibitiva!
  Ma in u teatru di l'operazioni, i lacrimi sò sempre veri è ogni attu hè una lezione per a vita !
  U talentu solu allora diventa un geniu, s'ellu hè multiplicatu da una diligenza colossale!
  A procrastinazione ruba allori, a fretta porta successu!
  Un veru chirurgu hè quellu chì hè capaci di realizà una operazione cumplessa inosservata!
  Micca u pugile chì batte, ma quellu chì sbatte !
  A bellezza hè sempre velenosa - i funghi più brillanti sò l'agaric di mosca, è u velenu hè cum'è l'incantu di a donna - vertigine è avvelenu u core!
  A mente naturale pò sottumette a forza naturale, ma a forza innata ùn mai sottumette a mente!
  Morir fieru hè megliu chè campà umile !
  Quellu chì tene a vita à a gola hè più prubabile di perdela chè quellu chì libera u pulcino di a felicità !
  A bellezza svanisce, u curagiu ferma eternu !
  A spada hè troppu affilata per mantene u putere di u statu nantu à ella, l'adulazione hè troppu dolce per beie u populu per sempre cun ella !
  L'ingenuità di u suldatu cumpensu l'errore di calculu di u generale, ma custruisce un calculu nantu à questu hè cum'è scavà un pirtusu cù una agulla!
  Hè difficiuli di accende ciò chì hè digià in u focu è sguassate ciò chì hè digià brusgiatu!
  Temperamentu masculinu caldu, secca u cervellu è brusgia à traversu u fondu di a billetera!
  Piuttostu, brusgia un burato in a so sacchetta - un core caldu!
  U saccu più grossu hè perforatu da un phallus duru !
  Per un omu, u megliu specchiu d'oru !
  Nantu à a munita è arrughe - a decorazione di un omu!
  Una guerra pò esse senza vincitore - ma ci sarà sempre un perdente!
  A debulezza umana hè u mutore principale di u prugressu !
  Sè vo vulete esse u primu, travaglià cum'è l'ultimu!
  U geniu hè parenti di a divinità, è parenti degni!
  Pudete serve à a Patria un pocu, ma ùn pudete micca tradisce un pocu!
  ! Pensu, dunque - esisto, esistu - dunque, campu, campu - dunque, campu felice !
  I partenarii sessuale sò cum'è l'alimentariu - anu bisognu di varietà è spezie piccanti!
  Una rivoluzione hè fatta cù un core puru, ma micca cù guanti bianchi; in a strada di a felicità, i roti necessitanu lubricazione di sangue!
  A maiò spessu, tradisce micca per via di a cattiveria, ma per via di a debule, ancu s'ellu hè a debulezza chì inclina versu a meanness!
  In generale, a lege hè chì un mecanismu rusty travaglia solu cù grassu d'oru!
  Astuzia è calculu: cumu u maritu è a moglia dà nascita à a vittoria - l'onestà hè u terzu extra!
  A creazione più senza fondu in u mondu hè un vetru di vodka, caduta in questu hè infinitu, è u fondu hè in u cimiteru!
  Ùn ogni cundannatu hè un criminale, micca ogni criminale hè un cundannatu !
  Hè più faciule per un cammellu per passà per l'ochju di una agulla chì di publicà senza blat!
  Un ghjudice prufessiunale hè cum'è una prostituta prufessiunale - a diferenza hè solu in a quantità di a tarifa è u rangu di u pimp!
  I pulitichi sò cum'è i vermi, solu ch'elli stringhjenu più sangue da e so viscere quand'elli sò esiliati !
  U sangue hè u megliu fertilizante per cultivà u curagiu di a generazione nascente!
  A maiurità aggressiva ubbidiente pensa cù u stomacu, micca cù u core, perchè hè assai più grande in voluminu.
  Tuttavia, duttrina atheistic hè u più logicu, si mostra a maturità di l'umanità, mentri ogni religione, associu cù a zitiddina!
  Diu hè un Babbu forte nantu à un ghjinochju forte, chì un zitellu debbule vole appughjà!
  Hè raru per qualchissia per accende una scintilla di talentu quandu l'umidità di u totalitarismu hè intornu !
  Quelli chì ùn sò micca soddisfatti di u passatu è anu a paura di u presente pensanu à u futuru più spessu!
  Hè più faciule chjappà a luna cù una petra chè di furzà i pulitichi à mantene e so prumesse elettorali !
  L'umanisimu di zuccaru in un paese di u populu hè apprupriatu cum'è u zuccheru in borscht !
  Trè cose sò eterni : Diu, tempu è stupidità umana !
  Sè vo vulete vince; scurdate di trè parolle : hè dura, ùn possu, basta !
  Un porcu sempre truvarà a terra, un ratu sempre truvà una lacuna, è una persona pigra sempre truvà una scusa!
  A murale di a stessa radica cù a parolla brutta ! A maiò spessu hè aduprata per machjà a virtù è lavà u viziu!
  E, sicuru, i tanki tedeschi di a serie E si dimustravanu assai periculosi è veiculi di cumbattimentu. Induve sò l'Americani davanti à elli. I fascisti anu una tale forza.
  In particulare quandu l'equipaggiu di u tank di Gerda hè à l'attaccu è sfracicà e truppe americane.
  Hà una vittura di a serie E-50, agile è rapida. Hà una lunghezza di canna di 100 EL è un calibre di pistola di 105 mm. Se una tale pistola sbuccia.
  Gerda pressò u buttone di u joystick cù i so pedi nudi, sparò un prughjettu, colpendu cù precisione u nemicu è sguillava:
  - Gloria à u Terzu Reich !
  Charlotte, sta zitella di i capelli rossi sbatteva ancu, cù i so pedi nudi, à l'Americani è cinguettava, scoprendu i denti:
  Gloria à e nostre truppe invincibili !
  Kristina picchiò ancu e so gambe agile è ciselate cù e so dita nude è urlava:
  - Gloria à l'eroisimu di a Wehrmacht !
  Magda, aduprendu i longhi diti graziosi di e so gammi nude, si strinse ancu è strillava:
  - Gloria à l'invincibile Wehrmacht !
  È quattru zitelle l'anu da piglià è ruggiscenu in cima à i so pulmoni:
  - Semu veri aquile, è pieni d'eroisimu ! È vulemu cum'è l'acelli, figlioli di a Patria brava !
  Gerda sparò torna cù i so pedi nudi. Ella colpì a vittura americana è sibilò:
  - Innò, micca figlioli, ma figliole !
  Charlotte hà sparatu à a vittura americana, strappò a so torretta è cinguettava:
  - Di sicuru, e figliole sò assai eroiche !
  Christina hà schiaffatu u so avversariu. Ella trapassò u nemicu in tuttu, è sibilò, scoprendu i denti:
  - Semu i veri machini di a morte !
  Magda hà ancu sparatu à u nimicu. Hà rumpitu l'armatura nemica, sbattò a fronte di u nemicu è urlava:
  - È simu i machini più perfetti in u mondu !
  È e zitelle urlavanu in coru:
  - Gloria à a Germania, gloria, i tanki si precipitanu avanti ! Divisioni di u Terzu Reich accoglie i bravi!
  In corta, i tedeschi stavanu veramente bè, è e so truppe anu puntuatu una vittoria dopu l'altru.
  I Stati Uniti, sicuru, anu una forte ecunumia, ma anu persu in termini di tecnulugia. In particulare i tanki è i jet aircraft. I tedeschi avianu digià u ME-262 X in a pruduzzione seriale, è questu aviò era sopravvive à una vitezza di più di 1150 chilometri per ora, è armatu cù cinque cannoni 30-mm. L'Americani ùn ponu micca resiste à una tale macchina.
  I tedeschi avianu ancu un ucellu XE-262, faciule da fabricà, guasi sanu fattu di legnu, assai ligeru è maneuverable. Ma u XE-262, per via di a so massa troppu bassa è di a so alta velocità, era difficiule di gestisce è necessitava piloti altamente qualificati. Ma era grande per u stilu di Huffman, chì hà travagliatu in avvicinamentu. È à pocu pressu sfracicò l'Americani.
  Ma in più di Huffman, ci era ancu duie ragazze chì anu agitu: Albina è Alvina. Ognunu superava i trè centu aerei abbattuti è ricevenu a Croce di Cavaliere di a Croce di Ferru cù foglie di quercia d'argentu, spade è diamanti. Croci di Cavaliere cù foglie di quercia d'oru, spade è diamanti sò finu à avà solu Huffman, chì hà abbattutu più di cinquecento aerei, è Rudel, u liggindiari aereu d'attaccu, hà sbattutu più di cinquecento tanki, è assai altri miri di terra. È altri diciassette aerei.
  In u Terzu Reich, anu ancu appruvatu u sestu gradu di a Croce di Cavaliere di a Croce di Ferru cù foglie di quercia di platinu, spade è diamanti, à quelli chì ghjunghjenu à mille aerei abattuti, o u listessu numeru di tanki rotti.
  Sta Croce di Cavaleri duveria esse fissata cù almenu un centu di diamanti, è saria più grande chè altre Croci di Cavaliere. Allora u premiu era micca solu onorevoli, ma ancu caru.
  Albina è Alvina volanu à traversu u celu. Abbattu i so aviò Yankee è cantanu à traversu i denti:
  - Belle ragazze,
  Grandi amichi...
  Saria formidabili ragazzi -
  È grandi calci !
  Albina puntò u fucile di l'aviò cù l'aiutu di i so pedi nudi, batteva l'Americanu è sguillava :
  - Luci d'occhi allegri !
  È fece l'ochju à u so cumpagnu. Ella tagliò a so contraparte. Ella fracassa u nemicu in pezzi cù i so punte nude è cinguetta:
  - Per u cumunisimu è e nostre gloriose vittorie !
  Albina hà currettu u so cumpagnu, abattendu l'aviò Yankee:
  - Per u cumunisimu arianu !
  È e duie ragazze sbuchjavanu à ride.
  Intantu, a guerra cuntinuava. L'Americani eranu chjaramente perdendu à u megliu nemicu in a tecnulugia è a furmazione, è ancu aduprà divisioni straniere.
  In particulare, i Yankees anu u tank Sherman principale. Ebbè, induve hè contru à u principale E-50 tedesca. A machina di i Nazis avia una armatura frontale di 250 millimetri, armatura laterale di 170 millimetri, è un pesu di settanta tunnillati cù un mutore di 1200 cavalli cù un impulsu di mutore.
  Hè da nutà chì u Sherman ùn pudia ancu penetrà in u latu tedescu, postu chì l'armatura di l'E-50 hè inclinata. Ancu u Sherman cù un fucile di diciassette piedi, u Firefly, ùn hà micca veramente pigliatu un tedescu à bordu. Ma stu tank ùn era micca massivu.
  È i tedeschi anu pigliatu cun fiducia u tank americanu da cinque chilometri di distanza. Inoltre, hà una siluette alta. L'Americani avianu Pershing un pocu megliu. Ma stu tank ùn era micca massivu cum'è u Sherman, è ancu u so cannone 90-mm ùn era micca abbastanza per una lotta efficace.
  Solu "Supershing" puderia penetrà l'E-50 tedescu in u latu. U benefiziu di una pistola è un calibre di 90 mm è una lunghezza di canna di 73 EL. Ma d'altra parte, u ritmu di u focu hè solu quattru volte per minutu versus dodici per l'E-50 tedescu, è u pesu di cinquanta tunnillati hè troppu grande per un mutore di 500 cavalli. Iè, è l'armatura hè insufficiente. In a frunti di u mastodonte principalu tedescu, l'Americani ùn anu micca sfondatu. È u Fritz hà avutu ancu un E-75 cù un cannone di calibre 128 mm è un gruixu di armatura laterale di 210 mm sottu pendii, cù una prutezzione ancu megliu è un mutore di 1500 cavalli.
  Allora da u principiu, i Stati Uniti anu persu. Solu u tank T-93, più precisamente un cannone autopropulsatu chì pesava novanta trè tunnillati, cù un gruixu di armatura frontale di 305 mm è un cannone di 155 mm, puderia cummattiri i mastodonti tedeschi.
  Ma u funziunamentu di guida di sta pistola autopropulsata era pocu impurtante, cum'è a rata di u focu. È i tedeschi anu distruttu cù l'aviò.
  Allora l'Americani in generale ùn anu micca fattu bè, è perdevanu senza speranza.
  E e truppe tedesche s'avvicinavanu sempre più vicinu à New York è Washington.
  Truman supplica à Hitler per a pace.
  Ma u Führer vulia solu a rendizione cumpleta senza alcuna cundizione. Washington era circundatu. È i Nazis cuminciaru un assaltu à a capitale di i Stati Uniti.
  L'equipaggiu di u tank di Gerda hà luttatu per un dumane più luminoso. È hà vintu senza prublemi.
  A zitella hà ancu cuminciatu à sparà micca solu cù i so pedi nudi, ma ancu cù i capezzoli scarlatti di i so petti. È hà aiutatu assai.
  Charlotte hà sparatu ancu premendu i so capezzoli rubi nantu à u buttone di joystick è cinguendu:
  - A grandezza di u cumunismu sta à esse micca un pesciu, ma una balena !
  Christina, sparendu, pressendu i buttoni di u joystick, hà nutatu:
  - È noi tedeschi custruiremu u più grande di u cumunismu !
  Magda, sparendu capezzoli crimson à i so avversarii, emette aggressivamente:
  - U cumunisimu più brillanti ! Solu su, micca un passu!
  Gerda indicò u cannone cù i so pedi nudi, è girò l'obusier americanu cù un colpo ben miratu, cunfirmò:
  - Per u cumunisimu arianu !
  Dopu à a caduta di Washington, l'America capitula prestu. È hè accadutu u 31 di ghjennaghju di u 1948.
  A Siconda Guerra Munniali hè finita. È l'ascesa di Hitler à u putere coincide cù a capitulazione di l'America.
  Paria esse un longu periodu di pace. In fatti, tutte e guerre sò finite, i Stati Uniti sò catturati, è chì vulete più ? Ma ci era una superpotenza di più cù e culunie: u Giappone. È Hitler vulia ancu cunquistà.
  . CAPITOLU #3
  U 20 d'aprile di u 1953 principia una nova guerra per a redivisione di u mondu. L'URSS esistia sempre in una forma truncata. L'armata chì vinni à u putere dopu à Stalin, mette Voznesensky cum'è u guvernu principale formale. Stu capu hà sappiutu parzialmente restaurà l'ecunumia russa. È offre à Hitler a participazione di l'URSS in a guerra contru u Giappone. Hè accunsentutu, ma à a cundizione chì a Russia vultà solu Primorye, l'isula di Sakhalin è a catena Kuril, catturata prima da i samurai.
  Allora Voznesensky hà avutu una nova chance per rinviviscia l'URSS, è parzialmente riabilitatu l'imperu.
  A lotta si sviluppò in piena forza.
  Alenka è a so squadra hà cumbattutu nantu à un novu tank T-11 sperimentale. Sta vittura era pesante è ben prutetta. A so armatura frontale hà righjuntu 300 millimetri cù un pesu di machina di sessanta ottu tunnellate è una pistola di calibre 130-mm. Intantu, u tank principale T-54 hè sempre in l'URSS, chì ùn hè ancu micca male.
  È Alenka è u so cumpagnu sparanu da un fucile putente da una longa distanza. I giapponesi, sicuru, anu u so propiu vitture. In particulare, quì hè l'E-75, copiatu da u mudellu tedescu sottu licenza. Ma stu tank hè digià un pocu anticu.
  È Alenka u mette fora cù i so pedi nudi. È manda u projectile esattamente da a fine à a fine.
  A zitella cinguetta :
  - Gloria à l'epica di u cumunismu ! Gloria à Lenin in i cori!
  In verità, questu hè una bellezza di u più altu standard.
  Anyuta spara ancu, cù e so dita nude di gambe ciselate è squilli:
  - Sò un guerrieru assai bellu, è hè cum'è una pupa di clockwork !
  Alla spara ancu à turnu. Sta zitella hà battutu u samurai è disse:
  - In nome di a luce, u calore è u ventu !
  E, sicuru, cù pedi nudi.
  È dopu Maria sbarcò. Hè una zitella di tremenda forza spirituale. Hà fracassatu un tank giapponese è cinguettava:
  - Per u cumunisimu putente !
  È succumbì à u so taccu nudu.
  È à a fine hà sparatu cù l'aiutu di un pede nudu è Marusya. A zitella culpì u nemicu è sibilò:
  - Gloria à l'era di un mondu megliu!
  E cumu si fischia ... Questa hè veramente una ragazza assai fresca.
  L'equipaggiu di u tank sovièticu face un bellu travagliu è piglia e fatture. E ragazze, di sicuru, piglianu rapidamente u capu. Hanu ancu a megliu vittura per l'Armata Rossa.
  È Gerda si batte nantu à un tank piramidale. Sta vittura hè digià più avanzata è hà solu dui membri di l'equipaggiu.
  Iddi, cù Charlotte, sparanu à i Giapponesi, è sò estremamente efficaci.
  Gerda, cù i so pedi nudi, pressò i buttoni di u joystick è chjappà a vittura giapponese, sibilendu:
  - È u samurai volò à a terra sottu a pressione di l'azzaru è u focu !
  Charlotte hà ancu sparatu nantu à ella, utilizendu i diti nudi di e so gammi ciselate, è sibilò:
  - Ma a nostra Wehrmacht da a taiga à i mari britannichi, tutti sò milioni di volte più forti !
  Magda è Christina si battenu in un altru tank piramidale.
  E ragazze Terminator sò estremamente cumbattenti è colossali in forza.
  È cusì Christina spara, usendu i so pedi nudi è pugni à i Giapponesi.
  Allora strilla :
  - A nostra era cù vittorie avanti !
  Magda spara ancu nantu à u nemicu. Demolisce a torre da i samurai è strilla:
  - È e rializazioni aspettanu ancu più fresche !
  È dinò, cù i pedi nudi, prufittà di u sistema, demolendu i nemici.
  Iè, ci sò e zitelle chì fermanu un cavallu galoppatu è entreranu in una capanna ardente.
  I guerrieri vincenu u nemicu è pocu à pocu pigghianu in su.
  U Giappone perdeva. È i tedeschi anu utilizatu un'arma formidable - discoteche.
  Issi piatti volanti ùn sapianu micca uguali.
  Quì Agatha è Adala si battenu nantu à un dischettu. Guerrieri cuntrolanu a macchina cù l'aiutu di joysticks, è implementanu sta unità più putente. È cusì schiaccianu l'avversari. È colpi cù i raghji di calore da l'aria. Litteralmente distrugge u putere di i rivali.
  Agatha, sparendu à u nemicu, rugi :
  - Mad a mo passione !
  È cù un taccu nudu, tondu, cum'è pressu.
  Adala, sparendu à i nemici, dichjara cun fiducia:
  - Hè solu putere !
  È usa ancu i so pedi nudi contr'à u nemicu.
  E ragazze si sò veramente disperse. E tali, diciamu bellezza di lotta dritta.
  Chì ùn ci hè quasi nunda di u Giappone.
  A Terra di u Soli Levante era perda. È ahimè, paria quasi senza speranza.
  U samurai face a superiorità tecnologica. È un avversu assai seriu in quantu à a pianificazione operativa.
  U Giappone hà scunfittu à a Russia in u so tempu, ma avà perdeva à i coalizioni.
  À a fine, u Terzu Reich hà ancu lanciatu una greva nucleare in l'isule, è a terra di u sole chì nasce capitulò.
  In u risultatu, a cunquista di terri colossali hè stata cumpletata. Tuttavia, u Terzu Reich hà battutu un pocu più in l'America Latina, è hà realizatu sequestri supplementari di u territoriu.
  Ma quandu u mondu sanu hè sottu à u Terzu Reich, l'URSS, sempre libera, stuzzica u Führer.
  È u 20 d'aprile di u 1957 principia l'aggressione contr'à a Russia. E forze colossali avanzanu nantu à l'URSS.
  Chì pò cuntà l'Armata Rossa in queste cundizioni ? E forze sò digià assai ineguali.
  Ma apparentemente, i Russi è altre naziunalità anu sempre qualchì calculu.
  È si battannu assai duru.
  Natasha, Zoya, Augustine, Svetlana cumbattenu i Nazis.
  Ragazze tradizionalmente scalze è in bikini. È questu hè u so credo. Luttanu cun ferocia salvatica.
  Natasha, sparando da una mitragliatrice, rimarca:
  - Chì simu bè, chì sapemu cummattiri !
  Zoya, sparendu à u nemicu, accunsentì:
  - Pudemu !
  È hà lanciatu una granata cù i so pedi nudi.
  Augustina scribbled à i Nazis cù una mitragliatrice, è cun grande eccitazione, gridava, lanciandu una granata cù u so taccu nudu :
  - Sò u distruttore di u male !
  Svetlana, chì spara ancu à l'inimicu, è spara cù precisione, falà i nemichi è scaccià un saccu di splusivi cù u so pede nudu, per via di quale u tank si vultò, emessu provocativamente:
  - Macineraghju u Terzu Reich in polvera !
  È a zitella hà tiratu a lingua fora di novu.
  Eccu i guerrieri. Cù elli pudete luttà contr'à quasi ogni mostru. È ancu di Hitler.
  Natasha, sparando à i Nazis, è difendendu Mosca, cantava:
  - Semu schiacciati da u jugu di l'orda,
  Semu oppressi da u jugu di l'infideli...
  Zoya, sparendu à u Fritz, è lanciandu i so pedi nudi cù i so pedi, lanciava un fischiu assassinu:
  Ma bolle in i nostri vini
  Paradisu di i Slavi...
  Augustina, sparendu à i Nazis, è agisce assai energica, dà una granata cù u so taccu nudu, cuntinueghja :
  È da e meravigliose rive,
  À a riva di Kolyma...
  Svetlana cantava cù passione salvatica, ghjucendu cù i musculi di i so gammi, è i tile di stampa dete:
  Tuttu chistu hè a nostra Terra,
  Tuttu chistu simu noi !
  E quì e zitelle, devi dì, eranu cun grande cuncepimentu è aggressione colossale.
  Nimu li pò piantà, nunda li pò scunfighja. Le lupi malvagi schiacciano i nemici, i tigressi malvagi salutano l'eroi.
  O forse eroine. Eccu e ragazze di ghjoculi di u più altu volu di un uccello.
  È s'elli si battenu, allora da u core ....
  È Alenka cù a so squadra nantu à u tank T-13. Una macchina chì hè pronta per resiste à e cumpusizioni tedeschi, piramidali. A zitella tira à u nemicu, è canta:
  - I nostri tanki, hè solu un miraculu,
  Da i deserti à i mari di u Nordu !
  Ti strapparemu, crede à Ghjuda,
  A bestia terribili serà distrutta!
  Anyuta hà cunfirmatu cù furia, sparendu ancu à l'inimicu cù l'aiutu di i so pedi nudi:
  - Strapparaghju u nemicu è li macinaraghju in polvera.
  Alla, à turnu, s'accupava versu l'inimicu cù l'aiutu di i so pedi nudi è cinguettava :
  - Per a grandezza di u cumunisimu rossu !
  Maria hà ancu battutu u nemicu, facendu un colpu ben miratu cù u so membru inferiore nudu è rugi :
  - Per belle vittorie !
  Marusya ancu, cù l'aiutu di i so pedi nudi, mosse l'inimicu, cum'è s'ellu l'attaccava, è urla :
  - Per l'idee più alte di u cumunismu !
  I Cinqui si battevanu i Nazis cum'è terminatori.
  È i piloti sovietici anu ancu cumbattutu in u celu. In particulare, Anastasia Vedmakova è Akulina Orlova.
  Si battevanu cum'è eroi femminili epici. Aduprendu i pedi nudi, anu mandatu prughjetti d'aria. Anu culpitu i nemici assai aptly.
  Anastasia pressò u so capezzolu scarlattu nant'à u buttone di u joystick, colpì u fascista è cinguettava:
  - Gloria à l'idee di u cumunismu !
  Tirendu à l'inimicu cù i capezzoli di fragole, Akulina, mezzu nuda, hà ancu rulatu:
  - Gloria à l'Eroi di l'URSS!
  Queste sò ragazze calde è forti quì. Cumu si cumbattenu cum'è veri bestie. È anu una passione superhumana è una forza colossale.
  Anastasia, schiacciando i nazisti, cantò:
  - Sopr'à u disgraziatu pianeta appesu,
  Fritz diabolicu chì ribolisce l'oscurità...
  L'occupante odia a so ascia,
  Affilate è tagliate a testa !
  
  Tuttavia, ùn hè micca un pedone,
  È micca per sempre camminà sottu à u ghjugu ...
  Trasforma i nemici cattivi in tizzi di focu,
  Diventà u capu di u mondu!
  È dopu ci hè Elizabeth nantu à u tank T-55. Una macchina cù un cannone di 105 millimetri più putente cà u T-54 è pronta à cumbatte i nemici.
  Girls in u tank, sicuru, in un solu bikini.
  Elizabeth pressò u buttone di u joystick cù i so pedi nudi, sparendu abbastanza precisamente à l'inimicu, è rughjò:
  - Per a Russia di u cumunismu !
  Allora Ekaterina sparò à turnu, utilizendu u capezzolu scarlattu di u so pettu per sparà.
  Ella chjappà u tank nazista è hà chjapputu:
  - Per successu in a custruzzione di u cumunismu !
  Elena hà ancu sparatu à u so avversariu cù i so pedi nudi. Smashed u canna di un tank piramidale, hà fattu tuttu bè.
  Poi cinguettava :
  - I più brillanti averemu u cumunismu !
  Allora lupanula è Eufrasia, ancu s'ellu hè di solitu solu un driver. Ma a zitella hà culpitu assai precisu, battendu u musu di u tank nazi.
  Allora ella chjappà:
  - U nostru cumunisimu hè più luminosu chè u sole !
  E donne nantu à u tank sò scalzi è in un bikini sò assai belli è carismatichi. È anu pettu cù tali capezzoli scarlatti.
  Lisabetta cantava cun piacè ;
  Schiacciamu u ghjugu, crede à u fascismu,
  Moveraghju e muntagne s'ellu ci vole ...
  Ci sarà una era, l'era di u cumunismu,
  Volaraghju in u celu cù una canzone !
  È dinò, a zitella cù u so capezzolu scarlattu pressu u buttone di joystick è culpisce i Nazis.
  Allora u Führer ùn truverà micca pocu.
  Cù tali fimmineddi, hè chjaru chì l'URSS hè sempre vivu, è Hitler ùn pò micca rompe cusì facilmente.
  
  
  
  GUERRA DI CIGARETTE E BOTTIGLIE D'ALCOOL
  ANNUTAZIONE
  Un ghjocu virtuale è assai cool si svolge in a matrice Hypernet, in quale buttigli d'alcohol è pacchetti di sigarette si battenu trà elli. Strategia assai interessante è di cummattimentu.
  . CAPITOLU #1
  È tutti ottu si immersi in una volta in l'Hypermatrix. Cuminciò un ghjocu di grande scala è tensione.
  U primu passu, sicuru, era a custruzzione di navi stellari di tutti i mudelli è unità - buttigli è pacchi cù manichi umani è gammi.
  Iè, i ghjochi sò assai strani. Reflectanu e fantasie di e persone di u futuru chì sò chjaramente falati in una zitiddina eterna è allegra. È questu, sicuru, hè assai inventiva.
  Per esempiu, Alice hà iniziatu l'esplorazione di u pianeta cù cinque pacchetti di sigarette. Ma si movenu prestu. Ci sò risorse illimitate nantu à u pianeta, ma anu sempre bisognu à esse minatu.
  Alice, di sicuru, usa u codice cheat. Comu, però, è Arkasha. A custruzzione ùn hè micca interessante cum'è a lotta, è nantu à i so pianeti cercanu di passà a fase preparatoria u più prestu pussibule.
  È prima di tuttu, facenu un centru per a produzzione di i travagliadori robotichi. È facenu novi roboti è novi attelli, riproducendu fabbriche à un ritmu acceleratu. È questu hè fattu assai cool cun grande entusiasmu.
  I grandi fabbriche, à u turnu, cumincianu à pruduce navi spaziali.
  Ci hè ancu una accademia di scienze, custruzzione è militare per boot. Chì avete bisognu di caccià e caratteristiche di i navi di guerra. Eccu i più ligeri - questi sò cumbattenti à un postu. Sò boni è maneuverable, faciuli di fabricà. U più pesu è più putente l'equipaggiu, u più caru hè, è u più lento hè stampatu.
  Dunque, stonde di picculi aerei cù un pilotu sò i primi à sbulicà in u celu. Et ils se précipitent pour se rencontrer. I pacchetti di sigarette Camel sò i cumbattenti più elite, è sò opposti da buttigli di cognac Napoleon. Chì hè generalmente cool è estremamente cool. È avà i cannoni laser sparanu - i cumbattenti s'assumiglia à razze, o pesci di mare profondu cù ali. I fasci si sparghjenu è cascanu in vitture chì si movenu rapidamente.
  I primi buttigli rotti è sigarette accese in un focu d'artificiu di scoppi multicolori.
  Esternamente, s'assumiglia à una colisazione di duie onde di mare. Si sovrapponenu. Parechji cumbattenti si sbattenu ancu. L'esplosioni seguitanu... Una buttiglia di rum giamaicanu forte si frantumava in pezzi è sbulicò.
  Alice, fighjendu questu è emettendu cumandamenti, strillava:
  - Rilasciaremu fotoni per voi!
  Arkasha ridacchiò è rispose:
  - Questu hè solu u principiu !
  I cummattenti scontranu, pruvavanu di mette in a cuda l'altri, giravanu cum'è in un vortice.
  E più è più forze novi entranu in a battaglia. Quì i vitture più putenti di dui posti è di trè posti sò andati in azzione. Avianu ancu una forma simplificata è eranu trasluzenti.
  E sigarette sbattevanu cù e so zampe nantu à i joysticks, i buttigli tintinnavanu è toccu ancu i so membri. Tuttu pareva assai sanguinosa è dura.
  Sotnikov, si precipitò ancu in battaglia in un cumbattimentu di un postu. U so veiculu hà sei cannoni laser è hè mortale. Tuttavia, ùn pudete micca facilmente sfondate a fronte - u campu semi-spaziale vibra.
  Alexey in u so corpu di zitellu hè assai dexterous, è hè davanti à un pacchettu di sigarette in reazione. Eccu un turnu assassinu, è l'inimitu littiralmente fiammatu, cum'è spruzzatu di benzina.
  I fiammi eranu una mistura di turchinu è verde, cum'è s'ellu ignorava u vacuum.
  Alexei cantava:
  Ùn avemu micca paura di a guerra
  Sò un anghjulu, micca Satanassu !
  Alenka hè ancu in battaglia. Ella hà sceltu starfighters cù dui cannoni à impulsi chì sparanu fasci di gravità. Una zitella in un bikini chì copre à pena u so corpu.
  E questu rende l'Alyonka musculosa è curvy ancu più bella è affascinante. E so dite nude, cù unghie brillanti, appughjanu assai abilmente i buttoni.
  È avà u pacchettu di cumbattimentu "Belomor" hè spartutu in dui parti uguali.
  Alenka hà avutu una associazione cù u core.
  The Witch Girl cantava:
  - U mo poviru core hè prontu-
  Esplode in u pettu cum'è una cunchiglia ...
  Per un amatu cù una parolla amable,
  Per un sguardu radiante è scintillante!
  Ancu picculi barche cuminciaru à unisce à a battaglia. Anch'elli eranu furmati cum'è criaturi di u mare - delfini o squali. E pesantemente studded di fucili.
  Natasha Belaya, sicuru, hè ancu in battaglia. Solu sta volta hà sceltu u rolu di cumandante di un distruttore di missile. Chì scelta seria.
  U distruttore s'assumiglia à un squalu barracuda cù cinquanta fucili di varii calibri.
  Natasha Belaya canta:
  - Spazi spaziali -
  Morte coperta...
  pantano scuro -
  Succhiatu avidamente!
  Alenka abbattendu vigorosamente un'altra macchina nemica, sparghjendula cù un impulsu, emise:
  - Veramente onore
  Ùn si pò truvà in u celu...
  U core brama di vendetta
  Vulete salvà u mondu!
  Da l'altra parte, Katka si batte... Ella lancia ogni tipu di piruette nantu à un cumbattimentu, è hè purtata à traversu u vacu cum'è una piuma.
  A zitella cù u so taccu nudu, tondu, pressò u buttone è sguillava :
  - L'ordine di u cumandante durante a guerra ...
  Lyokha Teterev, incitandu un altru colossu, u so impulsu di l'agulla hà trafittu sta volta a cuda di u battellu, è hà fattu brusgià. Cumu currianu, scontru è splode buttigli d'alcool. Bevande alcoliche di zampe è gambe umane stracciate divertenti.
  U ghjovanu guerrieru è sportista cantava :
  Quellu chì era umanu
  Quellu spegne zero!
  Katya, pressendu u so tallone rosa nudu nantu à u grillu, strinciò:
  - Bool, bool, bool, bool ! Bool, bool, bool, bool !
  Spupemu l'alcolu !
  Maha hà ancu unitu à a lotta. Ma digià cum'è u cumandante di u primu missile cruiser chì esce da l'hangars. A zitella hè esteriormente modesta, ma hà una mente propria.
  È hè statu un ghjornu duru per i buttigli di licori. È questu hè un battitu figurativu. U putente cannone di l'incrociatore hà colpitu. È un pulsar ardente sbucò da u ventu. Hà purtatu a distruzzione di forza colossale. È spazzatu cum'è un ciao da incubo.
  Masha cantava, imitando l'altri:
  Tuttu sarà bè in stu mondu
  Felice nantu à u pianeta cum'è i zitelli!
  U cruiser hè qualcosa cum'è una balena assassina. Unità di lotta seria. E pacchetti di sigarette salutanu Maha. Esternamente, tuttu pare comicu, cum'è in un cartoon per adulti.
  Ma quì sò e cantine di u cruciera. Sò custruiti più lentamente, ma anu dui centu pistole ognunu è missile termoquark. E sicuru, questu hè un argumentu seriu.
  Alice cinguetta :
  - In l'alizzioni, vincenu in numeri, è aghju battutu cù abilità !
  È u guerrieru è à u stessu tempu u grand-accademicu dà cumandamenti. Iè, ci sò stati rotture. Cum'è scontri cù un esercitu sanu di robot rotti. Ma cum'è dicenu: a gentilezza trionfa in u mondu. U cumandante feritu hè stata riparata, è l'armata di machini hà tornatu à una percepzione adatta di a realità.
  À u listessu tempu, sicuru, rinfriscà a memoria di e trè lege di a robotica.
  È avà ci hè una guerra virtuale. È ogni pacchettu di sigarette cù gammi hè à tempu una unità di cummattimentu è à u stessu tempu una personalità.
  Alice cantava:
  - Andemu audaci in battaglia,
  Pigliate un fotonu fora di l'orbita...
  Rompemu i corazzati -
  I nemici seranu tutti battuti!
  Bottiglie, splodendu, brusgiate assai brillanti. Sò pieni di alcolu. Ancu quelli chì deve cuntene a biera. Questu hè di sicuru assai interessante è divertente.
  Maha pressò u buttone cù u so pedi nudu. Un pulsar mortale vola fora. È a barca s'hè cascata. Eccu i fregate in battaglia. Sò veiculi abbastanza còmode è agile cù armi forti.
  Armadillos partenu in battaglia. Ancu più grande di i cruisers, anu pistole estremamente putenti. È lancianu ancu razzi chì si precipitanu à l'inimicu cù una velocità superluminale.
  Sotnikov, videndu chì e coda restanu in u vacuum, hà nutatu:
  - Una guerra assai decente !
  È u zitellu di u guvernatore hà sentitu cumu l'onda gravitazionale passava da a cohetta esplosa, è u ghjovanu guerrieru era scuzzulatu.
  Hè volatu nantu à a cresta ... I sensazioni sò assai forti, ancu in u stomacu tickled.
  E poi una forte caduta.
  Alyonka, ch'ella hà ancu scuzzulata, hà scunfittu i denti è hà nutatu:
  - Hè un tsunami ?
  Aleksey, livellendu u cumbattante, cantò:
  - Direttamente à mani nude -
  Aghju trattatu cù u tsunami !
  Alenka pressò a palanca cù i so pedi nudi, sbulicò l'iperplasma cù una scarica è aghjunse:
  - E ogni nona onda,
  Questu hè cum'è Claude Vandamme !
  Battleships sò armi formidabili cù difese putenti è sò i più lenti à custruisce.
  Ma à u stessu tempu, sò l'arnesi di rivoluzione più efficaci è terribili. Esternamente, pareanu balene è portanu millaie di fucili.
  Natasha Belaya si trasfirìu à traversu u pod di escape, fluttering cum'è un float durante una tempesta, in a prima nave di una classa cusì colossale.
  Alexey, in quale u pueta hà campatu è avè una vista eccellente da u cumbattimentu, grazia à i numerosi schermi volumetrichi, cantò:
  - Un tavulu tavulu tamantu,
  I so mutori brusgianu...
  L'armata si move vivi
  Tramindui i tanki è i navi di battaglia!
  Alenka sguillava, chjappà un altru mira cun un colpo ben miratu, è facendu fumà i pacchetti di sigarette:
  - Tanchi dici !
  Le voivode, s'éloignant habilement de la lourde pulsar tirée du canon de croisière, confirma :
  - Iè, è tanki ancu !
  È aghjunse, torna torna a torce a tecnica di triple canna:
  - U cisterna hà ancu un'anima !
  Alena annuì.
  - Iè, quì qualchi buttigli sò digià cuminciatu à esse cunfessu da i blasters di cumbattimentu. Questu deve esse dettu assai praticu!
  È a zitella hà lanciatu a so vittura à diritta. Lampi succosi, tricolori. È questu hè una sustanza distruttiva assai seria.
  O forse l'urganu di a guerra ?
  Natasha, digià da a corazzata, pressendu i diti nudi è graziosi di e so gammi maravigliosamente belle è graziose nantu à i buttoni di u joystick, splendeva cù una colonna mortale.
  Questu hè quandu l'iperplasma vola, riscaldatu à quintilioni di gradi, allora quì diventa spaventosa per i diavuli.
  Natasha cinguettava, fighjendu l'incrociatore rottu cù pacchetti di sigarette caru è pocu sigarette chì si rompevanu.
  Eccu u pacchettu generale di "Camel", cumu si brucia da u superfire hyperplasmic è cumencia à tortu.
  È i gammi si sbattulanu, una voce cusì salvatica è frenetica chì hà.
  Iè, questu ùn hè micca un bagnu per voi.
  Natasha a zitella terminatore hà dettu:
  - Ci sò donne in i nostri paesi,
  Ch'elli guidanu un aviò in scherzu ...
  È ci hè una opinione assai sàvia,
  Chì bella donna batterà !
  Arkasha Sapozhkov hà rimarcatu abbastanza logicamente:
  - Una donna ùn hè micca un sessu più debule, ma una bella !
  È hà datu l'ordine di sviluppà pianeti vicini è di custruisce novi fabbriche per i buttigli di schiavi. Iè, questu hè una strategia, è una battaglia colossale, incomparabile.
  Alenka, dopu avè abbattutu un'altra vittura, cantò cun pathos:
  - Semu nati per fà un conte di fata,
  È tutti i nemici di a Patria - polvera!
  Alice hè sempre un prigiuneru in corpu, ma in mente è percepzioni in u ghjocu. È a lotta hè assai bella. Battleships lascianu l'hangar è andate in battaglia. Flottanu cum'è tronchi in un fiume. Ci sò parechje millaie di fucili nantu à elli, è i calibre passanu per u tettu.
  Particularmente impressiunanti hè a corazzata grossa, un gigante assai putente è veru. È u putere d'impattu hè grande ...
  Alice face una fucileta ... Invece di una carica di termoquark, una termopreone più forte. In i primi coheti, i quarks fusionanu, è in a prossima generazione, particeddi, di quale i quarks sò cumposti - preons.
  È questu hè un'arma assai formidable. Ma Arkasha pompa u so esercitu.
  È i campi di forza sò cuparti da principesse-plasma - chì hè una prutezzione più perfetta per a curvatura di u spaziu.
  Tramindui i buttigli è i pacchetti di sigarette ùn sò micca tradutti. Sò fatti in modu cuntainer.
  È l'estrazione di tuttu è tuttu pò durà in a matrice indefinitu.
  Tuttavia, in a maiò parte di e strategie, i risorse sò inesgotable.
  Alexey vede questi hulks. È aghjurnà u cumbattimentu.
  Avà hà hyperlasers, thermopreon-pumped, è prutezzione kinespatial warp.
  U picculu signore di a guerra cantava :
  - A viulenza schiaccia l'acciaio,
  Ma u putere di a malizia ùn hè micca eternu ...
  È voi in faccia à l'avversariu dà ...
  Quandu una manu ferma
  È i scopi sò umani
  Nemicu in l'abissu
  È l'eroi vanu à u celu!
  Alexey si volta di novu. Era digià abituatu à u fattu chì à l'età di quaranta anni era in u corpu di un zitellu di dodici anni. Questu dà assai benefici.
  Vale à dì, ùn ci hè micca ragiò di panicà, nisuna ragione ...
  Ma i buttigli sò chjaramente in panicu quandu u corazzatu grossu hà pigliatu u focu da parechji colpi di missile.
  I buttigli sò spargugliati, è parechji di elli sò stati aspirati in l'attu di ventilazione. Una decina di buttigli d'alcolu splodavanu à una volta... Una mistura inflamabile, infernale scorriva in u pianu...
  Alexei cantava:
  - Focu di mortare pisanti,
  È senza buttiglia, hé, ùn ci hè vita,
  Andemu à u buffet di a stazione !
  È u picciottu-voivoda torna à fà una manuvra abile, è tappezza l'ala di un cumbattimentu di dui posti. È literalmente s'hè lampatu, cum'è un blotter.
  Natasha, sicuru, cumanda u grand battleship. Accantu à u so cognac allungatu "Napoleone". È sta buttiglia scintilla cù l'epaulettes di u maresciallo.
  Natasha pigliò e cinguettava:
  - Fighjemu tutti i Napulione,
  Avanzate, attaccà - e legioni !
  È a zitella, cù l'aiutu di i so pedi nudi, pressò di novu nantu à i buttoni di u joystick è, cum'è un armadillo di cigarettes-guerrieri, sparghjerà in gocce di metallu fusu.
  Questu hè veramente un volley chì hè necessariu ...
  Natasha cantava:
  - Ùn simu insetti patetici,
  Semu blindati cum'è tartarughe...
  Se battemu cù un laser,
  Lascemu solu un vacu !
  Quessi sò veramente ragazze chì suminanu a morte. È distrughjenu un cruiser nemicu dopu l'altru.
  Alenka, però, gode di l'uppurtunità di cummattiri in un cumbattimentu. Abbattà una corazzata subitu ùn hè micca un super compitu per ella. È avà hà culpitu di novu una vittura assai bona.
  Allora hà dettu filosoficamente:
  - Un puddastru becca granu per granu, è guadagna pesu assai più veloce ch'è un porcu chì ingoia pezzi enormi !
  È assai abilmente hà infilatu i so pedi nudi. Questa hè una zitella.
  È hè cusì cazzo di queste sigarette.
  Alexei hà rimarcatu cù una idea:
  - Ùn capiscu micca quelli chì fumanu - hè disgustatu di tene una sigaretta in bocca !
  Alena annuì.
  - Cattivu abitudine !
  È a serpente di volpe hà ancu realizatu u truccu, è un altru cummattitore s'hè lampatu.
  È tandu a zitella picchiò u so taccu nudu è sguillava :
  - U mo esercitu hè forte
  Ella salva u mondu !
  A zitella, sicuru, hà digià vistu qualcosa d'altru ... Ancu s'ellu, sicuru, u duellu di sigarette è alcolu pare assai stravaganti. Ma vale sempre a pena guardà.
  È cusì u vinu di Borgogna hè ancu intrutu in a battaglia nantu à una grande corazzata. In verità, ci sò centinaie di millaie di tali buttigli è micca cusì. Sembra veramente cool in grande scala.
  E i buttigli scorri, scintillanti di etichette è epaulettes. Sembra più chè riccu.
  U tirote vene da diverse distanze è hè assai precisa. E scunfitte diventanu sempre più devastanti. È aghju avutu à sparà cù razzi è altre sementi.
  Alice hà tenutu un ochju nantu à u campu di battaglia. Trasferì e so truppe, circandu di copre i fianchi cù navi stellari. E i so azzioni parevanu abbastanza logici.
  Ma Arkasha hà ancu agitu energicamente. Starships di tamanti tunnaghji si avvicinavanu à pocu à pocu. È u scambiu di artiglieria hè diventatu più è più intensu.
  Cum'è supernovae, l'esplosioni di missile s'eranu. È era solu distruzzione tutale. È questu hè veramente una battaglia in quale ogni suldatu hè un eroe.
  I buttigli è i pacchetti si movevanu à un ritmu rapidu. È e so zampe è i so gammi cuntinuavanu à lampà. È era azzione energica.
  Natasha hà di novu sfracicatu e so gammi cù i so pedi nudi, è hà direttu razzi pesanti à u nemicu.
  Di novu una lacuna è avà i sigarette di a corazzata cuminciaru à sparghje. È u focu in ellu s'era, cum'è s'è e candele quì cuminciaru à chjappà.
  Natasha cantava:
  - Simu brave zitelle, a nostra voce hè sonora !
  È dinò, missili mortali è distruttivi volanu. È u fungo infernale hè ardente, è quì hè a crudeltà quì à grande scala.
  Arkasha urdinò à l'armata di buttigli:
  - Fate un tagliu oblicu !
  Bottiglie-generali piene di cognac costoso abbaiava:
  - Hè vera, cumandante !
  Natasha hà sapientemente rimarcatu:
  - U nostru esercitu hà pigliatu Berlinu, è a zitella hà aiutatu !
  È u so taccu nudu preme di novu contru à i buttoni. È cù una grande accelerazione, i rigali assassini di l'annihilazione eruptanu.
  Alexey abattu di novu u cummattimentu cù un mulinu à ventu inclinatu è sguilla :
  - A mo carica hè quattru parolle,
  Ùn cercu un altru modu !
  Natasha hè d'accordu cù questu:
  - Iè, ùn cercate micca e deviazioni, ghjucate drittu à u latu !
  Sta zitella sà ciò chì face. È un modu assai intelligente cun ella. In generale, però, un equilibriu dinamicu hè statu mantinutu.
  U picciottu-voivoda hà fattu cum'è un asso espertu. In Cecenia, hà avutu a lotta. Ci era mercenari è guerrieri lucali, è assai boni cumbattenti.
  I Ceceni puderanu ancu cunsiderà vincitori di a prima guerra, postu chì l'armata russa partì senza ghjunghje u so scopu. Iè, è in a seconda battaglia trascinata per deci anni.
  Alexey, sparendu à l'inimicu è di novu manuvra u cummattimentu, hà assai abilmente sbuchjatu in parti vulnerabili.
  U picciottu voivoda si scontra in una banda di cammelli. Quessi sò cigarettes d'elite, chì significa chì u pilotu ùn hè micca faciule.
  Cuminciò una battaglia di manuvra, dui assi. Un pensamentu hà ancu lampatu in a testa di Sotnikov: com'era a battaglia trà Kozhedub è Huffman? Saria forse una lotta degna.
  Alexey hà abilmente scunfittu un cumbattante secundariu, è cantò:
  - Sò l'omu più grande
  Ancu s'ellu hà campatu u secondu seculu !
  Alenka hà nutatu cù un surrisu chì hà mandatu à traversu u screnu di u monitor:
  Tuttu sarà bè u mo zitellu !
  Sotnikov hà rispostu:
  - Ùn sò un zitellu, ma un maritu !
  Alenka abattu l'ennemi avec une torsion très précise, et écrasa très habilement les combattants.
  Natasha hà rimarcatu in modu sanu, è hà colpitu assai i buttoni cù i tile di a stampa.
  È i missili anu reagitu assai aggressivu à questu. È volanu cum'è u velenu mortale di un cobra chì hè stata lanciata sottu à a pelle.
  Sotnikov hà cumbattutu novu cù un pacchettu di Camel. L'eternu zitellu hà agitu troppu drittu.
  È u so avversariu hà sappiutu catturà, è Alexei hè stata chjappata cù un calore intensu.
  Alenka gridò:
  - Attenti, omu !
  U picciottu-voivoda, stracciò pocu a distanza. Ma u nemicu s'appoghja à ellu assai cunfidendu.
  È i dui cumbattenti guasgi scontranu. Andò, andò in cunfrontu aggressivu. È anu ancu scontru.
  Alexei cantava:
  - Ci sarà una cità nantu à Venere,
  È in Marte custruemu una cità ...
  Ùn hè micca una brutta chimera -
  Vi daremu risultati !
  Alice attaccò u Marlboro nantu à l'spalla è rulò:
  - Tu sì una piccula cosa !
  U tutu-marshal ringhiò:
  - Semu felici di serve vi !
  Sokolovskaya hà urdinatu:
  - Andate à l'attaccu ! Venite da u bypass di u fiancu manca.
  U muvimentu di i grandi corazzati era troppu tranquillu, è si movevanu à una velocità più grande ch'è i cruisers. È anu agitu cù una energia tremenda.
  Alice hà guardatu u campu di battaglia, più precisamente u spaziu tridimensionale. È avà Arkasha prova di mette pressione. A linea di fronte hè avà abbassata, poi arcuata.
  È era un equilibriu dinamicu. Alice hà liberatu i so gammi da i so scarpi, è hà cuminciatu à appughjà cù e so dite nude nantu à i buttoni di u joystick.
  È ci era una rivista è distruzzione.
  Quì anu pigliatu unu di i grandi cuirassati è u latu hà colapsatu. È brusgiava, brusgiava cù una forza terribile.
  Natasha hà sparatu attivamente, è ancu cuntrullava i so pedi nudi.
  È hà traforatu una nave dopu à l'altru.
  Allora tutti i so movimenti eranu graziosi è estremamente precisi. È assai astutamente hà cacciatu l'avversari. È avà i pacchetti di sigari brusgianu di novu, è i buttigli splodenu da l'altra parte. È e chance per i dui lati ùn vanu micca oltre i limiti di l'equilibriu dinamicu.
  Natasha hà ancu cantatu à a cima di i so pulmoni:
  - Sò u più forte di u mondu,
  Possu batte un elefante...
  È in st'aria trista,
  Ùn hè micca u Signore chì regna - Satanassu!
  Alex disse cun un surrisu:
  Semu cum'è Satanassu !
  È u picciottu-voivode, pressu i so tacchi nudi, tondi di i zitelli, ma i buttoni è liberatu flussi aggressivi di iperplasma in una volta. È cusì fucked ... È l'asso cù un pacchettu di "Camel", è littiralmenti blazed.
  Pigliò è aggressivamente nutatu quandu u nemicu era finitu.
  Sotnikov cantava:
  - A vittoria di i cumbattenti valenti aspetta,
  Pudemu abbatte e barriere...
  Saremu in a gloria di i grandi babbi,
  Aspettate chì i suldati cunnoscenu e ricumpensa!
  Alyonka ridacchiò, tagliendu a nova macchina di u nemicu, è sguillava:
  - Per a Russia santa !
  Alexey rimarcò cun un sorrisu di zitellu:
  - È quì Russia, simu in guerra cù i buttigli !
  A zitella strega rispose astutamente:
  - Per una buttiglia assai grande, pudete piglià soldi per u cuntinuu !
  È i dui cumbattenti ridianu.
  Arkady ùn hè ancu participatu à a battaglia. Trasferì e truppe, per ùn permette à l'inimicu di entre in a reta.
  Alice hà pruvatu à sfilà è creà un saccu. Finu a ora ùn hà micca pussutu.
  Pacchetti di sigarette caru si sdrughjenu intornu à a zitella. Continuavanu à pruvà à dà cunsiglii. Tuttavia, questu era di pocu utilità.
  Eccu un altru coppiu di corazzate da i dui lati hà pigliatu u focu è cuminciaru à cascà.
  Le bottiglie tintinnavano.
  Aleksei avia battutu in un aviò di cumbattimentu per u mumentu, ancu s'ellu era tentatu di trasfirià à una vittura più grande.
  Sotnikov si move assai bè. Ellu, cum'è una regina nantu à una tavola, hà saltatu per u vacuum.
  E chistu era una interpretazione virtuosa di u puema da a so parte.
  Alenka hà ancu pressatu cù i so pedi nudi nantu à tutti i buttuni è leve. Una buttiglia di Bordeaux si batteva accantu à ella. Ancu un guerrieru d'elite chì hà abbattutu i nemici cù l'eccitazione di una piranha chì sfracicava i polli.
  Sotnikov, invece, tagliò un altru avversu cù una falce, è l'hà fattu brusgià bè.
  Quì i cumbattenti littiralmente scontranu, è i campi di forza volavanu. È questu hè una distruzzione maiò. Ma di sicuru micca à Alexei - u so cummattimentu d'alta forza.
  Alenka hà incuraghjitu u so cumpagnu è u maritu:
  - Bravu zitellu ! Press lu!
  Natasha, invece, sparò u focu di morte cuncentratu da u grande corazzatu. Hè una guerriera cù un swing mortale.
  Natasha ùn hà micca scopu, ma intuitivamente pressu i so pedi nudi.
  Anch'ella avia da esse in prublemi, soprattuttu in a zitiddina.
  Ancu s'ellu era u scoppiu di un pimple chì li hà purtatu u più grande dulore. Più precisamente, micca lampatu, ma saltatu.
  Natasha, cuntrullendu a fiamma, cantò:
  - Ùn andate da nudda parte
  Trasformeraghju un sigaru in un pidocchio !
  Alexey hà logicamente nutatu:
  - L'umore ci aiuta à custruisce è campà !
  Natasha hà dettu:
  - Micca umore, ma una canzona !
  Sotnikov, sbattendu un altru cummattimentu in forma di stingray, cantò:
  Quale hè abituatu à luttà per a vittoria,
  Ch'elli cantinu cun noi !
  Natasha hà sparatu un milione di bombe atomiche lanciate annantu à Hiroshima cun un flussu d'energia è gridò:
  - Quellu chì hè allegru ride,
  Chi vole ghjunghje ....
  Alenka aghjunse cù una risata:
  - Chi cerca sempre trova !
  Et son talon nu pointait le pulsar précisément vers la cible. E, sicuru, i cigarettes eranu assai dispiacenti.
  Ma Katka, invece, ùn era micca inferjuri in battaglia. E i so pedi nudi senza menu agilità anu mandatu rigali di morte. È dura hà inseritu l'impulsi di a morte.
  Katya fece l'ochju à Masha attraversu u monitor:
  - Chì bellezza tene !
  In risposta, l'eterna zitella di trè centu anni rispose:
  - Ùn tene micca solu è culpisce !
  È i guerrieri si mostravanu a so lingua.
  Tuttavia, Katya hè sempre quasi un adulescente in anni, è Masha ùn pare micca maturu.
  I guerrieri quì sò di u più altu standard.
  Lyokha Teterev hè ancu in u focu di a battaglia, ma preferisce u focu da una grande corazzata.
  Anch'ellu ùn hà ancu spartutu di a so zitiddina. Quì in u mondu di u futuru, e cose sò un pocu fora di a so mente.
  Lyokha hà ancu pigliatu l'aspettu di un zitellu di circa tredeci anni è pressu i buttoni cù u so taccu nudu è cantava à u stessu tempu:
  - Colpu, colpu, colpu, un altru colpu,
  I cumbattenti avemu un rigalu speciale!
  . CAPITOLU #2
  Masha annuì d'accordu, puntandu ancu i fucili cù l'iperplasma à i nemici cù i so diti nudi di gambe di zitella, è cibo:
  Semu i più forti di u mondu
  È passeremu a nostra vita cum'è in un campu di tiru !
  Katya s'alluntanò da u flussu ardente di particelle riscaldate à miliardi di gradi.
  A zitella hè stata tagliata ci era un tempu cù i mercenari chì attaccò a Russia. E teste demolite in ghjoculi.
  È ci hè ancu un ghjocu. E di rompe i buttigli? Ùn sò ancu immortali.
  Katya lesse, scoprendo i denti:
  - Unu, dui, trè, quattru, cinque -
  Katya hè ghjunta à sparà !
  Masha hà cunfirmatu, sparghjendu cù un jet mortale di particelle:
  - Vincemu senza eccezzioni !
  Alice li urlò à traversu l'ologrammi:
  - Ùn natate micca daretu à e boe, vi purterà in un vacu !
  Katya cinguettò, abbattendu un altru mira:
  - A vittoria hè assai bona,
  È lasceremu i nemici sfracicati !
  È avà i navi spaziali si avvicinanu di novu. Battleships è Grand Battleships pruvate à mantene à u muru, chì face chì i campi di forza è a mità di u spaziu si stack up, è i navi spaziali diventanu praticamenti invulnerabili.
  Katya cumbatte cù passione è estremamente prudente. U cumbattimentu ùn hè micca scherzu.
  Di sicuru, u più forte vincerà.
  Ma in realtà, a strategia pò durà indefinitu. In particulare se i risorse sò paragunabili. È e forze sò quasi esattamente uguali.
  Alice aggrottò la fronte. Quante volte una tale guerra, cum'è un ghjocu di dama o scacchi, si trasforma in un draw.
  È quì hè ancu più difficiuli di agisce chè in i scacchi.
  E poi l'equilibriu è a ligera oscillazione di a tazza.
  Alenka, ancu, cazzo di sigarette, cuminciò à esse nervosa. In fatti, si scopanu quì, ma u cattivu ùn scherza micca ...
  Alice ringhiò:
  - Per l'ultime rializazioni!
  Masha, chì portava buttigli di vodka è cognac, sguillava:
  - Per u megliu successu !
  Lech hà rispostu:
  - Ùn hè micca !
  Katya cinguettu, coprendu un altru mira:
  - Dopu chì u reattore hè cascatu, ùn serà micca listessu !
  Alice ringhiò furiosamente:
  - Hè chjaru subitu chì ùn hè micca Pushkin,
  Scrive sti canzoncini!
  Katka ridacchiò è rispose, sbattendu u cumbattante:
  - È micca plegatu, ma micca plegatu !
  I vostri shorts sò friddi !
  Lyokha hà minacciatu Katya cù u so dettu:
  - Ùn siate rude ! Bagnatu daretu à l'arechje !
  Katya ridacchiò.
  - Latti cundensatu ?
  Alice ringhiò arrabbiata:
  - Katya farà per un annu, ti privaraghju di dolci !
  U ghjovanu guerrieru gridò:
  - È ùn avete micca dirittu !
  Masha accunsentì, tampendu in furia u so taccu nudu:
  - È chì ti cumanda veramente ! ?
  Alice hà rispostu bè:
  - Hè megliu avè un rè in capu chè u ventu !
  Masha suonò l'aereo di caccia cun un sorrisu è cinguettava:
  - Per a Patria, a nostra mamma !
  Lech aghjunse cun passione:
  - A nostra mamma, a nostra mamma - tumberemu a vodka !
  Katya hà dichjaratu inaspettatamente:
  - È u mo babbu hà dettu chì a vodka hè più periculosa per una persona russa chè una duzina di Hitler !
  Alice annuì in accordu.
  - Iè, centinaie di Hitler sò veramente più periculosi ! Tuttavia, i nostri corpi ùn anu micca paura di l'alcohol!
  È a zitella hà appughjatu di novu i so pedi nudi nantu à i buttoni di u joystick. È a squadra hà travagliatu. Nove legioni di navi stellari grandi è pisanti piene di pacchetti di sigarette si precipitavanu in battaglia.
  Ma da u latu di Arkasha Sapozhkov, e stesse legioni di novu produttu si movevanu versu una riunione. È e navi spaziali anu lasciatu daretu à e lunghe piste scintillanti.
  Aleksey Sotnikov si trasfirìu in un jet di caccia, sia accelerà o rallenta.
  Era un ghjovanu veloce.
  Arkasha hà datu ordini. Ma ancu ellu era digià stancu di esse cumandante.
  È invece di ellu stessu, l'eternu ghjovanu grandi accademicu abbandunò u cumandante elettronicu è si precipitò in battaglia.
  Alisa Sokolovskaya hà seguitatu. U so cumbattente accelerà bruscamente.
  I dui signori di guerra anu sceltu veiculi cù armi assai putenti è attivate u modu di Diu.
  Quì andemu da questa inversione.
  Alice, ancu, libbirò i so gammi graziosi da i so scarpi, è cuminciò à appughjà i buttoni cù e so dite nude. Hè cusì bellu di ghjucà cù i vostri pedi.
  Alice hà ancu cantatu:
  - In qualchì locu nantu à Kama,
  Ùn avemu micca cunnisciutu noi !
  In qualchì locu nantu à Kama -
  Mamma fiume !
  Ùn pò micca ghjunghje cù e mani
  Ùn ghjunghje micca cù i vostri pedi !
  Masha hà pigliatu:
  - Piedi nudi
  ragazze di u clockwork !
  È quì sò diventati suldati ordinali, godendu una battaglia feroce.
  È hè cusì bellu di luttà cusì !
  Alice resta in un bikini. Hè una ragazza assai bella. Hà una figura perfetta è proporzioni di un corpu maravigliu.
  Ma in u vastu imperu umanu chì copre parechje galassie, ùn ci sò micca persone brutte o fisicamente disabili.
  È certamente piace. Quantu bellu è currettu l'universu hè diventatu avà.
  Alice pressa i so pedi nudi nantu à e leve. Quantu hè bella è e curve di u so corpu sò cusì seducente in a perfezione assoluta è l'armunia di e linee.
  The Hero Girl cantava:
  - Gloria à a mo Patria,
  Semu tutti una famiglia amichevule !
  È avà libera una piccula scarica di piselli nantu à un mini-rocket. Ma a reazione thermopreon erupte ancu energia di forza colossale.
  È ci hè una splusione di supernova è una decina di cumbattenti, cù a barca, brusgiate cum'è falene in i fiammi di u focu.
  I buttiglii ùn anu mancu tempu di pronunzia una parolla.
  Alice cinguetta :
  - Dà un pitch -
  Sapemu cumu tagliate u cambiamentu!
  Lech Teterev hà tweetatu:
  - Sò solu super Alice !
  Hero Girl hà tweetatu:
  - Lisa-Alisova - un bonu nomu!
  È dinò, cù un taccu tondu, rosatu di zitella, u presente di a morte cederà.
  Questa hè una distruzzione gigantesca.
  Katya espirò cun piacere, sfondendu un altru aviò cù buttigli cù un fucile:
  - Iè, questu hè un bellu nome !
  È ella cantava :
  - Di colpu u cacciadore scappa -
  L'iperplasma colpisce!
  Masha ridacchiò è disse:
  - Hè bellu !
  È i so diti nudi di gambe ciselate è abbronzate liberanu qualcosa di cumplitamenti mortale è à u stessu tempu bellu.
  È ancu u distruttore si sparse da u colpu.
  In risposta, Natasha fece l'ochju à a so surella per mezu di un ologramma in culori brillanti è sguillava:
  - Hè un termopreone !?
  Maha annuì vigorosamente.
  - Iè, qualcosa cusì ! È assai constructivu!
  È e zitelle sbuchjavanu à ride. Anu ancu strappatu a lingua. Si allunganu istantaneamente cum'è fruste è si intreccianu in una bola. È hè stata cusì torciata.
  Alice hà dettu:
  - È simu intrecciati cum'è un paru di serpi,
  Abbracciate strette dui amichi !
  Natasha sbucò:
  - Semu boni amichi !
  Arkasha, chì si mantene ancu in cuntattu per mezu di una projezzione tridimensionale, si trasformò in un zitellu cù a pelle negra di u figliolu di l'Africa è sguillava:
  - E belle ragazze sò grandi amichi,
  Mente cum'è i zitelli in età prescolare - a paura li aspetta!
  È un zitellu di pelle nera è affascinante da i denti di perle lanciava raggi di sole.
  È saltavanu, è eccu un miraculu, quattru cumbattenti cù a sigaretta à una volta, carbonizzati cum'è mozziconi di sigaretta in un bruciatore di gas.
  Alice fece l'ochju.
  - Semplicemente incantu !
  Arkasha hà nutatu, movendu l'arechje:
  - Sò l'incarnazione di l'intelligenza !
  È u zitellu da i narici, cum'è s'ellu martellava cù un lampu, hè un incantu - l'effettu di a matrice, o megliu l'ipermatrix.
  Alenka hà razionalmente nutatu:
  - A nostra mente dà ghjustu à una materia impensabile !
  Aleksey Sotnikov, intantu, hà ricevutu un colpu in a frunti. Di novu u zitellu hè stata sopra à u calore intensu. Ma ùn s'era in tuttu vergogna.
  À u cuntrariu, hà ricurdatu à l'anzianu guvernatore di un bagnu. Cosa hè veramente un bagnu?
  U ziteddu cantava :
  Bagnu, bagnu, bagnu, bagnu !
  Infuzione di quercia è betula !
  Alenka hà pigliatu u passaghju di u so maritu:
  Bagnu, bagnu, bagnu, bagnu, bagnu !
  Un pezzu di a nostra vita hè unicu!
  Arkash hè statu di novu sguassatu cù i raggi di sole da i so denti scintillanti cum'è diamanti tagliati è hà nutatu:
  - È tù sì maritu è moglia !
  Aleksey annuì vigorosamente, alluntanendu da a mina chì volava longu una trajectoria cumplessa:
  - Chì a moglia hà a paura di u so maritu !
  Alenka ridacchiò, u so taccu rosa nudu preme u pedale, è a zitella cinguettava:
  - Ùn aghju micca paura di u mo maritu, nè u fretu !
  Alexei hà rimarcatu cù rimproveru fighjendu a so passione. Allora era guasi cupertu da una cronogranata. Un'arma periculosa ancu s'è vo avete u modu di Diu. U picciottu sguillava, i so tacchi nudi è puelili brusgiavanu male.
  Sotnikov hà publicatu:
  - Fate attenzione à voi stessu !
  Alenki hà cunfirmatu questu smashing u brigantino nemicu cù un emettitore di cummattimentu annantu à questu:
  - Attenti, fighjate !
  Arkasha ridacchiò è cantò:
  - Sò un putente tank infernale -
  A cioccolata sarà felice!
  A battaglia trà cigarettes è bevande alcoliche hè una fantasia di grande volume.
  Alice, da u so latu, hà sbattutu buttiglii nantu à varii tipi di navi spaziali, è Arkasha sbirciava pacchetti di sigarette nantu à varii tipi di navi stellari. Era cusì cool - un ghjocu impressiunanti.
  Arkasha, abbattendu un cruiser sanu cù i prudutti di tabacco, hà sbulicatu:
  - Alice da u manicomiu -
  Grande vacca !
  L'eroina femina hà rispostu:
  - Pagherete !
  È u so missile hà sfracicatu un dreadnought cù una grande varietà di fucili è buttigli.
  Iè, era impressiunanti.
  Aleksey Sotnikov, intantu, hà pigliatu in battaglia cù un pacchettu di sigarette Korona. L'asso era high class. I dui cumbattenti anu manuvratu è fora di i flussi di energia in erupzione.
  U zitellu voivodu era ancu un pocu perplessu. U nemicu hè veramente forte. Ma induve sò andati i nostri ?
  Alexey cantava, manuvra:
  - Ùn avemu micca paura di i nemici in u minimu,
  I nostri forti sabre russi !
  È dinò una manuvra decisiva è assai successu. È avà u spiritu hè cacciatu da u nemicu. Ellu, essendu ghjuntu in a striscia di vacuum, pare chì suffocà.
  Sotnikov cantava:
  - U sole nasce è tramonta
  È a terra di l'eroi darà nascita !
  Alenka rimarcò cun un surrisu:
  - L'accentu ùn currisponde micca !
  È a zitella hà mandò di novu u so rigalu di u so taccu di velluto brillanti scalzi.
  Ebbè, questu hè un test di cummattimentu seriu.
  Guerrieru è guerrieru, cum'è sempre, à alta altitudine.
  Arkasha Sapozhkov s'avvicinava à Alice.
  U ghjovanu grandi accademicu esternamente hà tweetatu:
  - Ebbè, amicu - sì prontu à accettà a manu diritta di u destinu ?
  Alice hà rispostu cù un rughjone:
  - Caru zitellu,
  A st'ora, chì ti passa !
  Arkasha lanciò un raggio di annientamento e gridò:
  - Tuttu hè in ordine, cercavanu prublemi in mè in vanu,
  Solu Lisa, sì Alice, mi mancassi !
  È u zitellu fece l'ochju à a zitella. Paria grandiose è còmicu à u stessu tempu.
  Natasha hà ancu mandatu qualcosa distruttivu è à u stessu tempu comestible.
  U fasciu iperplasmicu hè statu trasfurmatu in una torta chì copre tutti i slot di visualizazione di astronavi.
  In verità, quandu ci hè assai biscuit, s'affucanu !
  Alice hà apprezzatu l'attaccu di torta giganti.
  - Hè Fantasticu! - A zitella sguillava.
  Iè, certamenti puzzava cum'è eccessiva. I pacchetti di sigarette cuminciaru à piglià u focu da elli stessi, è i buttigli splutavanu.
  Arkasha pigliò e cinguettava:
  - Sè vo site un tettu cù una torta,
  Moltu famosu attaccatu!
  Allora in qualchì locu e scimmie -
  Avete usatu u ricevitore!
  È lanciate un pulsar scintillante da l'ochji.
  Aleksey Sotnikov, mettendu pressione nantu à u cumpetitore ace, hà publicatu:
  - I ghiaccioli rotulanu da l'ochji,
  L'ora di a morte di Pan hè ghjunta !
  È torna torciata cù razzi letali.
  Natasha hà datu, lanciandu a prossima tappa da u grande corazzatu:
  - A nostra festa serà vinta !
  È u volu di una macchia iperplasmatica in forma di mappa. È u vacu sibilò, prontu à sparghje in parechje scintille.
  Intantu, in u volu, una buttiglia di vodka è un pacchettu di Belomor si scontranu prima cù i cumbattenti. Ci hè stata una splusione è annihilazione cumpleta.
  E poi u pacchettu è a buttiglia dopu l'ejection accuminciaru à chjappà in u vacuum.
  Cigarettes è alcolu chjaramente causatu incompatibilità mutuale.
  Belomor, spingendo Stolichnaya vodka, grugnì avidamente:
  - Chì aspetta ?
  A buttiglia hà rispostu :
  - À u to annientamentu !
  U pacchettu di sigarette ridacchiò.
  - Ùn avete micca !
  A buttiglia s'oppone :
  - Cumu possu aspittà !
  È si sbattevanu a testa. Eccu cumu si scintillavanu tutti.
  Arkasha, guardando casualmente sta stampa, sibilò:
  - Innò, l'ali rotte ùn si cunfonderanu,
  Ùn ci hè micca pietà in mè è micca casuale !
  Lekha Teterev sustene u passaghju:
  - Ùn mi piace micca a viulenza è l'impotenza -
  Hè solu una pietà per u Cristu crucifissu !
  Dismantling in un vacuum era culurita è succosa.
  Alice fischiò è cantò, suonendu a tastiera cù i so pedi nudi:
  - U mo veru sorrisu, è un colpu super putente !
  Dopu à quessa, a zitella, cum'è i so capelli, liberarà una fascia sana di scintille da a so testa.
  Arkasha hà nutatu cun grande passione:
  - Sò un diavulu fenomenale !
  Alice hà rispostu:
  - Innò, sì solu un imp !
  Et l'accademicien à crinière avec le préfixe gross grogne :
  - Sò un recintu di cimentu !
  Natasha hà rispostu:
  - Ùn hè Arkasha, hè un ipertitanu !
  Alexey, esce da un'altra collina, hà nutatu cù sorpresa:
  - Tutti quì amanu u prefissu hyper !
  Alice hà spiegatu logicamente:
  - È a nostra vita stessa hè un iperu cuntinuu. Se micca in a vita, allora in l'Hypermatrix!
  Lyokha Teterev si torce in una capriola è sculaccia cum'è una culomba:
  - Marchanu longu a matrice,
  E navi stellari sò in aria !
  È Katya aghjunse cun aplomb:
  - Ebbè, a matrice, hè a matrice !
  In verità, questu hè solu un sistema colossale di distruzzione cuntinua è annihilazione.
  I buttigli è i pacchetti di sigarette eranu cundannati à a furtuna cuntinua. Unu di i buttigli di vodka "Crystal" hà cuminciatu à cunfessu i so piccati davanti à a pistola di raghji.
  Si messe ancu in ghjinochji - cantendu:
  - Lasciate i mo peccati,
  Sò chì aghju assai...
  Per piacè ascolta è aiuta
  Vogliu ripentì davanti à Diu !
  Paria veramente comicu. Ma in fattu, i cigarettes in bottiglia anu ancu una religione. È ancu l'arme qualchì volta prega.
  Arkasha hà rispostu à a quistione di Sotnikov:
  - Iè, sicuru - robots credenti - questu hè u prugressu !
  U zitellu guardianu rimarcò:
  - Quantu prugressu hè statu fattu ?
  À meraviglie inimaginabili...
  Solu assai tentatore
  In materia di fede, un dimoniu stranu !
  Alice hà cunfirmatu aggressivamente:
  - I prublemi scurdati
  Corsa abbandonata...
  I robots aranu famosi,
  Ùn un omu !
  Arkady annuì.
  - Iè, i roboti aranu bè !
  È tutti in coru in i quattru, o megliu l'ottu, cantavanu :
  - Capitanu, capitanu surrisu,
  Dopu tuttu, un surrisu hè a bandiera di una nave !
  Capitanu, capitanu tira su !
  Solu i bravi cunquistanu i mari !
  È tutti fischiaranu à l'unison...
  Ebbè, ghjustu ladri di usignolo !
  Alexei Sotnikov alzò a manu infantile, strinse i pugni è cantò:
  - Pugni, pugni -
  Battu l'avversari cù un colpu,
  I nostri pugni!
  Era veramente qualcosa da vede ...
  Un altru vestitu di battaglia cuminciò à cantà:
  - Vulete esse un sceccu ?
  Di sicuru micca,
  Dammi un pocu di vinu
  È un pacchettu di sigarette !
  Alexei fischiò. Abbandunò u prossimu missile è strinciò :
  - Eccu a fisiologia !
  È u picciottu-voivode hè statu in pienu apertu.
  A so apparenza era cum'è una incursione in ipermatrix è pensamentu alternativu.
  Alice rimarcò, cun un ghigno:
  - A mo verità hè
  Per trasfurmà u mondu in una casa di pazzi !
  È a zitella hà appughjatu di novu u teclatu cumplessu è letale cù i so pedi nudi.
  Arkady Sapozhkov hà logicamente nutatu:
  Tutti sò guasi diventati pazzi
  Ancu quelli chì sò pazzi...
  Ma ragazzi chì avete scherzu -
  Ci vole troppu forza !
  Alice hà accunsentutu cù questu:
  Troppu, hè sicuru !
  È u taccu nudu di a zitella s"infilò in l"antenna. È si n'andò un'onda di tsunami di putenza enorme, simplicemente illimitata.
  Era evidenti chì ancu i corazzati grossi tremavanu in a tela ardente.
  È i navi più chjuchi sò stati cumplettamente turnati.
  Alice cantava:
  - Aghju volatu nantu à navi stellari,
  È ùn ci hè abbastanza terra in u celu !
  Alexei Sotnikov leghje più lyrically:
  - Mi ricordu avà
  L'aspettu hè radiante luminoso ...
  Mi hà trafittu u core cù a punta di un pugnale !
  Aghju brusgiatu in i flussi di u ventu ardente,
  Stai zittu in risposta!
  Alice murmurò in risposta:
  - Oh, quantu hè faciule d'entra in pervachi -
  Zittu, zitti, zitti !
  Arkasha accunsentì:
  - U silenziu hè d'oru, ma spessu di un standard assai bassu !
  Alice ridacchiava, è a so lingua si allungava di una decina di metri, è cum'è una schiaffia nantu à a fronte di un grandu accademicu.
  Ancu i so ochji spuntavanu da e so orbite...
  È i zoccoli stavanu digià stomping nant'à u vacuum. Bottiglie d'alcool correvanu nantu à cavalli bianchi, è sigarette nantu à cavalli neri. È pareva estremamente affascinante.
  È ci hè stata una scontru...
  Lekha Teterev cantava:
  - Aghju accesu una seconda sigaretta,
  Ci hè statu un colpu in u bagnu...
  Probabilmente a fine di u mondu
  Portami à u spaventu !
  Alice hà cunfirmatu:
  - Pigliamu !
  È l'eroina guerriera batterà a so lingua di novu cum'è un spaventapasseri ...
  Arkasha s'oppone à questu in u so modu. U so toccu nantu à a so fronte si allungava è intercepta a so lingua. Immediatamente ci hè statu un cortu circuitu è cumu si scintillava... Più precisamente, u fulmine martellava cum'è un tamburinu.
  È torna l'onda di tsunami si n'andò, solu chì sta volta u colpu hè cascatu nantu à e navi stellari cù pacchetti di sigarette. È tuttu s'illuminarà è splenderà ...
  È i corazzati grossi sò cum'è chjappi di cumuli di neve gettati in una padella gigantesca.
  Dopu à scambià i colpi, l'eternu zitellu è zitella si sbattevanu in fronte è cantavanu à l'unison :
  - Seremu amici cun voi,
  Tesoru l'amicizia eterna!
  Alice accunsentì à questu è cantò:
  - Diavule, diavulu, diavulu salva,
  Qualchissia, qualcunu, ci hà punitu...
  Dacci, dammi, spade in manu,
  Contra, contru à a nova pesta !
  Sotnikov accunsentì:
  - Iè, ci era un tali coronavirus quì ....
  Alice cinguetta :
  U virus ùn ci pigliarà micca !
  È lampi torna da i so ochji.
  In generale, a squadra s'hè rivelata esse ... Soddisfatta ...
  Quasi tutti i buttigli sò stati rotti, è i cigarettes eranu in focu. È in generale, a battaglia hè stata in piena per un bellu pezzu è literalmente brusgiatu ...
  Sotnikov hà dettu:
  Matrix hà cambiatu tuttu ...
  Alena annuì.
  - A buttiglia hè ancu una persona !
  Lekha Teterev annuì:
  - È chì e sigarette ùn sò micca persone ?
  Natasha cantava:
  - Venderaghju u mondu sanu per una sigaretta,
  È ancu a mità di a vita ùn hè micca pietà per questu!
  Masha sgridò:
  Columbus hà scupertu l'America
  Un bravu marinaru...
  Ma à u listessu tempu hà insignatu
  U mondu sanu chì fuma tabacco !
  Alexei Sotnikov hà rimarcatu asgiatamente:
  - È quandu e cose sò male - dicenu - hè u tabacco !
  Arkasha annuì in accordu:
  - Hè ghjustu ! Avemu digià battutu ! È andemu liberi !
  Alice annuì.
  - Pensu di sapè sbarazzà di u coccu !
  Sotnikov annuì d'accordu.
  - Una bona guerra cusì illumina i pinsamenti !
  Alice accunsentì:
  Ùn ci hè nunda di megliu cà una bona lotta !
  Arkady cantava:
  - Una guerra infuria in l'universu,
  Schiacciate, uccidete senza ragione...
  Unleashed da Satanassu
  È a morte hè ghjunta cun ellu !
  A squadra hà scuzzulatu... Navi stellari, stelle rotte, buttiglie rotte è sigarette carbonizzate sò tutte sparite...
  Una tregua trà dui cannibali
  . CAPITOLU #1
  Hitler offre a pace à Stalin ancu prima di Kursk Bulge. Solu durante a visita di Molotov à a prima linea. È in una riunione persunale, i dui dittatori anu riisciutu à accunsentì. Stalin hà inizialmente insistitu à a pace senza annessioni è indemnità. Hitler, à u turnu, hà nutatu chì a Germania cuntrolla sempre una parte significativa di i territorii di l'URSS, è e dumande di Stalin sò eccessivi.
  Hitler offri a pace, cù a preservazione di ciò chì u Terzu Reich hà sappiutu cunquistà.
  Infine, à l'ultimu mumentu, u capu accunsentì à un cumprumissu : un ritornu à e fruntiere di u 1939. U Führer, capisce chì ùn pudia micca tirà dui fronti, accunsentì à questu. Inoltre, l'Alimagna hà guadagnatu qualcosa è era pussibule di archivare u risultatu di a campagna orientale per a vittoria.
  Stalin avia ancu a so ragione. Prima, i grandi territorii di l'URSS sò stati liberati senza un unicu colpu. E siconda, ci era un calculu chì Hitler si batterà in l'Occidenti per parechji anni più. È tuttu questu finisce in l'annihilazione mutuale di l'alliati è u Terzu Reich.
  È tandu l'URSS pigliarà u mondu sanu !
  U calculu hè apparentemente cinicu, ma possibbilmente veru. Hitler, in ogni casu, hà veramente vultatu i so hordes à l'Occidenti.
  U 20 d'aprile, l'ostilità cessanu nantu à u fronte suvièticu-tedesco. Allora principia a ritirata di e truppe tedesche. Duvia piglià sei mesi.
  I Nazis piglianu tuttu ciò ch'elli pudianu in daretu. Ma in Tunisia, l'ostilità sò intensificate.
  Prima di tuttu, sicuru, i cumbattenti tedeschi ghjunghjenu da u fronte orientale, è megliu assi. È cuminciaru à coce l'alliati assai duru.
  Allora i bombardieri anu tiratu ancu è cuminciaru à trasfirià i tanki è l'infanteria, cumprese unità SS selezziunate, è unità di prima linea indurita in battaglie in u livante.
  Di sicuru, a Pantera era probabilmente u megliu tank in u mondu in quellu tempu. Hà un cannone à focu rapidu, un projectile perforante di l'armatura, è a so fronte hè ben prutetta. È e cundizioni per l'equipaggiu sò còmode. Allora i tedeschi parevanu scaccià una carta d'atout forte.
  È à u stessu tempu tiratu numerosi sottumarini. È a battaglia per a Tunisia si trascinò.
  U più impurtante, i Nazis, avendu cullucatu aviò, anu pussutu attaccà è catturà Malta. È cusì privatu i britannichi di una basa forte. È hè diventatu più còmode per i Nazis per trasfirià e forze à u Cuntinente Negru.
  È hè diventatu ancu peghju per l'Alliati quandu Franco lasciò i Tedeschi andà in Gibraltar.
  È a furtezza cascò per via di un assaltu di lampu.
  Sotnikov hà vistu questu attaccu in un sognu.
  U primu pilotu, chì hè digià diventatu liggendariu, Marseglia, chì in a storia di l'aviazione hà bluccatu u risultatu di centu cinquanta è dui centu è trè centu aviò, hà guadagnatu assai cunfidenza in altitudine nantu à u Focken-Wulf. Ùn pudia micca, sicuru, missu a battaglia più impurtante, chì decide quale guvernarà l'Africa. Allora, invece di u ME-109, accunsenu à guidà l'insolitu F-190, ancu s'è a versione bomber di sta vittura hà cullatu un pocu duru, postu chì a carica di bomba hè stata dispostu in a versione di ricaricamentu. F-190 o Focken-Wulf, durante a Siconda Guerra Munniali diventò un veru "cavaddu volante" di a Luftwaffe. Stu aviò, piuttostu maleditu in i tempi suviètici, in u rolu di un bombardiere di prima linea hà superatu u Pe-2 in tutti i rispetti, è cum'è un aviò d'attaccu era senza dubbitu megliu cà l'Il-2, o ancu l'Il più avanzatu è mobile. -10.
  Cosa hè megliu? Velocità, manuvrabilità, soprattuttu quandu si diving da l'ala, bè, l'armi, cusì stu aviò in a so mudificazione più massiccia avia quant'è sei (!) Cannoni.
  U sicondu pilotu, premiatu a Croce di Cavaliere di a Croce di Ferru cù foglie di quercia, spade è diamanti, volò per attaccà a flotta inglese micca solu. Cun ellu hè una armada sana, bombers, cumpresi bombers dive, aerei d'attaccu è cumbattenti. Aviation hà cullatu un gran numaru è à attaccà à a citadella, è u squadron britannicu. Tuttu hè digià statu calculatu, ancu s'ellu ùn ci hè ancu computer ... Ùn importa micca, una macchina di calculu transistorizzata appariscerà prestu, è allora a lotta andarà ancu più successu.
  A vittura hè veramente pisanti, assai armatura, per via di u locu di u mutore davanti à u pilotu (cum'è i Laggs Soviet), a visibilità aggravata. Di sicuru, questu hà ancu prutettu u pilotu, ma hà avutu ancu svantaghji. L'armamentu di sta mudificazione di u Focken-Wulf ùn hè micca debule: dui cannoni di trenta millimetri, è dui mitragliatrici 13-mm. True, per facilità a manuvrabilità, duie più pistole extra à l'estremità di l'ala sò stati eliminati. In generale, l'aviò, sicuru, hè quasi avanzatu per u so tempu. Ma à u stessu tempu, deve esse admessu chì in a ricerca di armi è armature più putenti, i tedeschi anu aggravatu chjaramente a prestazione di volu di a macchina. È in generale, a manera di impiccà più pistole nantu à l'aviò ùn era micca u megliu, postu chì hà aumentatu u costu di i machini, è hà ridutta a manuvrabilità per via di l'aumentu di pesu.
  Ancu s'è a guerra, di sicuru, hè vintu micca da a tecnulugia, ma da u populu stessu. Quì, per esempiu, à a manu diritta di Marseglia, micca ancu cusì intitulatu, ancu s'ellu hà digià ricivutu una croce di cavaliere per l'affondamentu di Marat, chì più tardi diventò u leggendariu pilotu d'attaccu Rudel, vola. Ma a maiò parte di sta legenda hè volata nantu à u Yu-87, chì, sicuru, hè peghju chè u Focken-Wulf in tutti i rispetti.
  Inoltre, i formidabili Me-110 sò ancu visibili. Combattenti di dui posti, chì si sò pruvati abbastanza bè, in u rolu di bombardieri di prima linea. In più di parechje decine di Me-210, Xe-123, è ancu di aerei d'attaccu biplani leggeri cunvertiti in fretta. C'era qui un avvoltoio intero della Luftwaffe. U bomber principale, sicuru, hè Yu-88. In modu, l'asi più pruduttivu di a Siconda Guerra Munniali, soprannomu "picciottu", avia ghjustu graduatu da a scola di volu. Ma era ancu un guerrieru, chì hè necessariu, è forsi serà. In ogni casu, hè una vergogna, Pokryshkin è Kozhedub: i meglii assi sovietici sò diventati mariscali di l'aria, mentre chì i tedeschi ùn anu mai sopra à i culunelli. Marseglia in a storia vera hè cascata in un accidentu, finendu una corta carriera di volu. Ma hà avutu una proporzione assai megliu: sortite - vitture nemiche abbattute cà Meldes è Huffman. Ma questu ùn hè micca accadutu quì, per via di a decisione di u Führer di trasfiriri u pilotu in Italia per attaccà à Malta. Solu hè accadutu una furchetta in u monsonu.
  È avà Marcel hè vivu è pò ancu pruvà ellu stessu in un rolu diversu: guidà un veiculu d'assaltu. È qualcosa d'altru da abbandunà nantu à i navi nemichi.
  Forse perchè un guerrieru bravu è abile cummanda sempre u rispettu, ancu s'ellu hè un nemicu di u vostru paese. Da questu, i britannichi prununzianu u nome Marseille in un sussurru è si crucianu. Li chjamanu u diavulu gentile. Ancu s'è l'esterno l'ass più formidable di tutti i tempi è i populi s'assumiglia à un zitellu, o ancu a so faccia pò esse sbagliata per una zitella. Ma ci hè assai di più da fà !
  Marcel hà guardatu à u latu. Eccu, centinaie d'aviò volanu, è u so Focken-Wulf, cù u so sistema di boost di u mutore è u putente mutore raffreddatu à l'aria, tira un pocu avanti. Sottu à elli hè u mare, prestu u squadron britannicu, chì significa battaglia. U più grande, nave di guerra in a storia di a Gran Bretagna, u battleship Victoria hè u so scopu persunale. U cullegu Rudel affundò u battleship sovièticu "Marat" (più precisamente, u furzò à affruntà à u fondu, in u futuru, lasciallu andà, è parzialmente torna à u serviziu!). È farà qualcosa ancu più maestosu.
  Quì, cum'è un dimòniu da a bughjura, i Spitfires inglesi è Harihers saltanu fora di i nuvuli per scuntrà. Marseglia apre subitu u focu da una distanza di più di trè chilometri. E quale hè u vantaghju di a pistola M-103 di 30 mm - questu hè precisamente a capacità di colpi à una grande distanza. Hè veru, per chjappà un scopu volante à u stessu tempu, a precisione di sniper hè necessaria. Ma quì Kozhedub hà ancu preferitu à sparà da una grande distanza di 200-300 metri, è l'alemanu "Baby", à u cuntrariu, da una bassa, ma à una grande velocità, pocu perceptible.
  Marseglia, avendu un fucile chì u proiettile hè trè volte più pesante di u cannone Lagg-5 20 mm, pò sfracicà u nemicu da trè chilometri. Allora pigliate!
  Dopu avè digià cuminciatu à piglià danni à una distanza, i britannichi fighjenu è, rallentendu, cuminciaru à spustà à i lati. È Marcel sintia l'entrata in un statu di trance di cummattimentu, quandu ùn avete più mira. U corpu, per esse, hè cuntrullatu da un dimòniu chì hà arradicatu in voi, pressendu una maravigliosa ispirazione. Succede cù certi cumbattenti quandu u cervellu, chì una persona usa di solitu un massimu di millesimi, di colpu, minaccia di scoppià, dà u putere pienu. Dopu avè guadagnatu u rigalu di a visione assoluta. È u ghjovanu ace hà avà cuntinuatu à sparà un colpu unicu per mantene u set più longu. In generale, sicuru, hè quasi impussibile di chjappà una sola mira da una mitragliatrice, ancu cù una stallazione cuntrullata. Forsi hè per quessa chì micca tantu in i ricordi di i piloti hè mintuatu nantu à i missili jet. Ma avà Marcel hè cum'è un mediu è capaci di cumunicà cù spiriti demonichi. Questu significa chì l'uffiziale di l'aviazione hà sparatu in un statu di trance di cummattimentu, utilizendu intuitivamente capacità paranormali. È ùn hà micca missu, perchè ellu sapia - in anticipu, induve questu o quellu cumbattimentu serà situatu. È questu hà permessu di appughjà u grillu senza interruzzione è culpisce, colpi, colpi! È u nimicu hà patitu perdite colossali, è hà persu u morale davanti à i nostri ochji.
  Eccu ciò chì succede à i vulturi britannichi chì parevanu impotenti, i squali lanciati nantu à a sabbia di u disertu. È s'infurianu chì provanu à ritruvà in u listessu modu !
  Tuttavia, tramindui u novu Huffman è altri piloti tedeschi cumbattenu ancu bravamente è, più impurtante, abilmente. Rudel ùn hà ancu sbagliatu, ancu s'ellu hà un Yu-87, chì ùn hè micca una vittura assai bona per u cummattimentu aereu. True, cù dui fucili 20-mm. Quì i britannichi ùn ponu micca pistole nantu à u so pianu, sò limitati à mitragliatrici. Ma Marseglia, malgradu à noi u gran pesu di a so vittura è a peghju manuvrabilità per quessa, hè sempre u megliu, u numeru di cumbattenti abbattuti hà più di cinquanta, è micca una sola (!) Miss.
  I cumbattenti britannichi eranu digià largamente distrutti, è una minurità spargugliata. Sutta a flotta aerea tedesca, i navi britannichi. Eccu u più grande corazzatu di tutti i battleships, u battleship Victoria, chjamatu dopu à a regina di u Commonwealth, chì hà rignatu u più longu in a storia mundiale (per quelli guvernanti chì u percorsu pò esse tracciatu in modu più o menu affidabile!). Marseglia vede sottu à ellu una nave, nantu à quale ci hè quasi una divisione di suldati è marinari. Centinaie di fucili di varii calibri, cumprese da sei à vinticinque centimetri capaci di sputà una tonna di obusi. Terribile corazzata grossa, creazioni di i migliori ingegneri britannichi. Avete bisognu di caccià una bomba di tonnellata in tale manera chì chjappà direttamente in a sala di motori, o in u depositu di munizioni, per causà una detonazione. Altrimenti, una tonna di bombe, un tali brontosauru cù partizioni unsinkable, in u sfondate di quale u Titanic ùn cascarà micca un miserable slob. Inoltre, attenti à ùn cascà micca sottu à u focu di cannoni anti-aerei, di quale ci sò parechje nantu à sta grande corazzata, chì sò digià sparati da elli, i fuochi d'artificiu spuntanu da splusioni.
  Tuttavia, Marcel ùn hà micca scopu o selezziunà nunda, essendu in una semi-trance è sintimu, cum'è Luke Skauker, u putere, è ancu u soffiu di tuttu l'etere còsmicu, simpricimenti tirò a palanca è una bomba di tonna volò. Marcel bisbigliò una preghiera:
  - Diu mio, perdona è abbi pietà, ma questu hè u mo duveri !
  - U perdente hè sempre sbagliatu, ma hè sempre di moda per piglià e cunclusioni ghjuste da a perdita! - Allora, dopu avè martellatu, cù un aforismu - Pudete vince pèrdite tuttu, è perde - guadagnendu l'egoismu !
  Ci era un ruggitu da quì sottu cù una tale forza chì ancu l'aviò tedeschi à una altezza decente si tremavanu abbastanza male. U giganticu battleship "Victoria" hè statu invasatu di piume ardente, ghjunghje à l'altitudine di un grattacieli di New York, l'onda "tsunami" chì venenu da ellu sparghjera i navi inglesi più vicini in tutte e direzzione. Un coppiu di fregate si sò ancu sbulicati... È era un colapsu.
  Marseglia hà urdinatu à traversu una radiu putente:
  - È avà di tutti i fucili, nantu à Gibraltar - focu !
  L'urdinamentu hè statu datu ghjustu in u tempu, ghjustu in u primu, quandu i suldati esce da a caserma è facianu esercizii, chì significa chì darianu à a Gran Bretagna una luce oghje cù u napalm thermoquark.
  Ebbè, altri aerei tedeschi anu attaccatu u squadron. Da u cantonu di l'ochju, Stalluk hà vistu chì l'Yu-87 di Rudel avia lanciatu una bomba di 500 kilogrammi nantu à un trasportatore d'aviò è hà colpitu, cum'è sempre, esattamente. U capitanu-führer esclamò di gioia:
  - Hè cusì chì mantene l'eroi di guerra !
  U traspurtadore hà ricevutu danni, ma micca solu da Rudel. L'altri assi tedeschi anu cuntribuitu ancu. Marseglia ellu stessu, chì avia ancu duie bombe di 200 kilogrammi, hà decisu di usà cusì. A prima vittima era un cruiser. A bomba l'hà culpitu ghjustu in una grande caminu chì produceva fume .... Un altru si truvò in una fregata. Per fà questu, Marseglia hà ancu realizatu una manuvra di immersione. Dopu questu, u fuselagiu hè diventatu più liggeru, è u ghjovanu ace si dispiace chì ùn avia micca purtatu a sopracarga à u limitu di 1800 kilogrammi. Tuttavia, ùn ci hè bisognu di esse cusì egoista, lasciate chì l'altri guerrieri di u Terzu Reich si distinguenu è guadagnà gloria. Dopu tuttu, deve esse dettu una cosa onorevoli per esse più altu è più frescu di tutti l'altri.
  In a Germania fascista, ci era parechji guerrieri gloriosi, studiendu a so storia è l'atti di diversi eroi è cavalieri di guerra, site simplicemente sorpresu, è ùn cessate mai di dumandassi: perchè i tedeschi sbattevanu cusì rapidamente? E perchè a so aviazione perde a superiorità aerea ?
  Di sicuru, in l'Unioni Suviètica, ùn ci era micca un miss - Pokryshkin, i primi trè volte eroi di l'URSS, Kozhedub, era cunsideratu u megliu, sei più persone avianu più di cinquanta. Ma sempre ... Forse u dirittu hè veramente da u latu di l'URSS, è e putenzi superiori sustenevanu l'Armata Rossa è l'Imperu Suvièticu!
  Marcel s"accorse tandu ch"ellu avia fattu u so mistieru, è avà era u tempu di vultà, rifornisce è chjappà in a furtizza. A maiò parte di e navi, cumprese dui navi di battaglia è dui portaerei, sò stati affundati; da u mare, a Gran Bretagna ùn serà più capace di aiutà à Gibraltar in ogni modu. È a fortezza stessa hè avà ghjustu sbattuta, è ùn pò resiste.
  U pilotu terminatore si vultò in daretu è tutta l'armata vittoriosa di u Terzu Reich u seguitanu. Ùn ci hè quasi nunda di l'inglesi. True, ùn ci era micca pèrdite à tutti, ma si battevanu cù cumbattenti è pistoli anti-aerei sparati. (U so Marseglia hà distruttu esattamente ottanta-un aviò, purtendu u numeru tutale di l'aviò à 401 !). Avà pudete marcà ...
  Quandu, sicuru, a fortezza casca...
  Per via, Rudel, sicuru, senza dubbitu, ben fattu, si vede cumu hà pigliatu e fregate, si vede, hà ancu sbattutu u traspurtadore.
  Quì u caccia-bombardariu Marseglia hè digià sbarcatu. Induritu è abituatu à u travagliu militare, u corpu facia movimenti automaticamente.
  A rifornimentu di carburante è ricaricamentu di l'aeronave ùn deve micca più di quindici minuti, è dopu saltà è sbatte u restu.
  Ebbè, u demoniacu Adolf Hitler, cum'è era annunziatu, guida personalmente l'assaltamentu di Gibraltar da Spagna.
  A più putente, a citadella britannica stessa hè stata sottumessa à un bombardamentu massivu è e trinchera eranu literalmente in terra, i mura è i spartiti sò colapsati. On ne peut qu'imaginer à quel point les défenseurs de la forteresse de Gibraltar furent choqués. È micca solu per i colpi di cunchiglia. Tuttavia, u ruggitu è u lamentu era terribili. Negri è Arabi trà e unità coloniali persu a testa digià in i primi minuti di a preparazione di l'artiglieria, è i bianchi ùn parevanu micca megliu.
  U caporale anzianu Parkinson era cusì spaventatu chì si precipitò à a toilette. Ma almenu una decina d'Inglesi è d'Arabi s'eranu dighjà accucciati, cusì chì u caporale hè statu chjapputu senza cerimoniu in a mascella cù un taccu. Parkinson urlava ancu più forte è tirava a so pistola.
  - Ehi tu facce gialla eiu tu !
  Da quì sopra, per via di l'agitazione di i spazii, a sabbia cascò, calda è spinosa, littiralmenti cullò in u collu di u corpu. Hè cascatu in un statu di colapsu di jet è hà apertu u focu per tumbà. In risposta, un pugnale volò, piercing u stomacu di Parkinson. Una fontana di sangue sgorgava senza fiacca da u so ventre pisanti, è u caporale scunfittu sbatteva in agonia.
  E in altri lochi ùn era micca megliu, urla, puzza, capricci, gunfights, quandu i britannichi di capelli neri o, à u cuntrariu, pallidu, malgradu l'estate tropicale, si sbattevanu. È à u pianu di sopra era, sicuru, ancu peggiu, ma quì l'isteria si calava prestu, tutti i viulenti eranu battuti.
  Solu a prustituta di u suldatu Corneille ùn hà micca persu a testa, ma hà apprufittatu di u mumentu per l'arricchimentu persunale. Unu, dui, trè - strappate i vostri sacchetti. Quattru, ottu, cinque - vi tocca à sparà i cunigli ! È a puttana nera si arrampicò senza cerimoniu in i so sacchetti, è ancu surrisu vilmente.
  U panicu hà pigliatu ancu i cani, cuminciaru à precipità è muzzicà i guerrieri britannichi pazzi, è rispunniu freneticamenti sparendu è, più impurtante, chjappà, però, micca solu l'animali, ma ancu e persone. Ancu u coronellu Phantomakh, soprannominatu u bulldog, hà persu a testa à un puntu chì hà cuminciatu à scavà, senza successu à u pianu di u bunker cù una pala di sapore.
  Ebbè, Marseglia, Rudel, Getter è altri cavalieri di a guerra di u Terzu Reich sbuchjavanu da sopra, circannu prima di tuttu à caccià i fucili antiaerei. In ogni casu, ùn ci era quasi nisuna distruzzione quì, è i britannichi praticamenti ùn sparanu micca. Distrughjendu solu un troncu audace, Marcel parla :
  "Ùn hè micca bonu per esse trifles in una grande materia, ma hè ancu peggiu ùn dà impurtanza à i bagaglii per via di una piccula brama per l'ozio!"
  U pianu, sviluppatu in anticipu da a sede, hè statu realizatu, chjaramente cum'è in l'esercizii. E truppe avanzavanu ancu prima di a fine di a preparazione di l'artiglieria. Cù negligenza pedine riarrangiate. U Führer ùn pudia ancu dà ordini, finu à chì tuttu hè statu armuniosu. In particulare, u muvimentu di "Goliaths" sbattendu passaghji in i campi minati. È ancu pruvucatu, personalmente da u capitanu-fuhrer, u sistema faciule d'utilizazione "Snake Gorynych". I passaghji in i campi minati sò stati lasciati largu, è subitu ci sò chjassi tankette ligeri, è dopu l'infanteria. In ogni casu, i britannichi, cum'è unu s'aspittava, praticamenti ùn anu micca resistitu. Solu a prisenza di densamente puntelli cù mine, cumpresi l'ultime, radiu-cuntrullati, rallentatu l'avanzata, è ancu varii spikes è fossi. Questu naturalmente hà creatu prublemi, è più di prublemi serii. Ma dopu tuttu, i tedeschi ùn sò micca cusì simplici, anu previstu assai.
  Quì Marseglia si vultò in daretu à u so Focken-Wulf, s"ellu avia avutu l"uccasioni, averia sbarcatu l"aviò in un locu più vicinu, chì fà, si spara è cumbatte à pedi. Ma cum'è a furtuna, hè difficiule di truvà un bonu locu, ancu s'è u Focken-Wulf ùn hè micca una vittura capricciosa in quantu à l'atterrissimu.
  U pilotu Rudel hà dumandatu à Marseglia à a radio :
  - Sentu chì Maxim serà finitu in una ora cullega ! Forse pruvemu à pusà nantu à quella piattaforma rocciosa per esse in tempu per l'analisi di u cappellu ?
  Marcel rimarcò tristemente:
  - Ci pò pusà solu unu !
  Rudel esitava. Hà capitu chì u grande guerrieru di u Terzu Reich disgraziatu vulia sparà più, ma da l'altra banda, puderanu cunsiderà a cuncessione ch'ellu avia a paura, è ancu espone u capu à balle.
  Marcel l'a compris et soudain modéré son enthousiasme :
  - Bon, va bè ! Siate vi ! Ùn pudete micca esse cusì egoista è piglià tutti i premii per sè stessu! Chì l'altri sparanu !
  Uni pochi di minuti dopu, u ghjovanu terminatore cuminciò à ronchjarà è ùn hà micca vistu e bandiere bianche chì volavanu sopra a furtizza. E dopu qualchì tempu, numerosi culonni di prigiuneri chì sò stati stunati è anu persu u so aspettu umanu sò digià guidati.
  Cusì, una furtezza di grande impurtanza strategica hè stata presa. È i fascisti avà cuminciaru à penetrà direttamente in Africa. E truppe sò stati trasportati à u cuntinente neru longu a distanza più corta.
  È avà u equilibriu di u putere hà cuminciatu à cambià dramaticamente. Soprattuttu per via di u fattu chì i tanki tedeschi avianu avà u putere di cummattimentu superiore. È micca solu "Tigri" è "Pantere", ma ancu T-4. Allora era assai difficiule per i britannichi è americani.
  A situazione hè stata aggravata da u fattu chì e truppe tedesche avianu assai più sperienza di cummattimentu cù un nemicu seriu, è eranu più disciplinati è furmatu.
  Inoltre, i fucili d'assaltu MP-44, chì ùn avianu micca uguali, cuminciaru à entre in e truppe tedesche.
  Inoltre, l'URSS hà cuminciatu à vende l'oliu à u Terzu Reich è l'equipaggiu di i Nazis hà rinvivitu. Allora u Maroccu hè statu catturatu rapidamente. È i tedeschi anu pussutu cunnette cù e so truppe in Tunisia attraversu Algeri. È e brigate di a Wehrmacht scorrivanu in Libia.
  Di sicuru, belle ragazze si battevanu assai bravamente.
  In Libia, i britannichi ùn avianu micca una linea di difesa putente è dunque si ritiravanu.
  Ma sò stati perseguitati nantu à i tacchi di e truppe di u Terzu Reich.
  È solu in Egittu battaglie veramente feroci si sò sviluppati. Inoltre, i rinforzi serii sò stati trasferiti da a Gran Bretagna è l'USA.
  Magda è Schella eranu eroi in Egittu. L'offensiva di l'unità di Rommel hè accaduta in cundizioni difficiuli di un veranu scorching. Hè più faciule per i guerrieri femini, sò in un bikini, è smeared cun una crema protettiva, abbastanza efficace. A sabbia calda di u paese di i faraoni si stalla in i so pedi nudi, ma i pedi callu ùn prestanu più attenzione à un tali trifle. Hè solu chì e palle è cunchiglia sò veri. È l'offensiva "Desert Fox" sceglie, in regula, in u bughju. L'inglesi cumbattenu in modu diversu. E truppe coloniali si sfondanu à u primu attaccu, ma i cumbattenti da a Gran Bretagna stessu, è ancu un coppiu di divisioni australiane, si battenu assai duru.
  Quì, currendu è longu una linea sinuosa, e zitelle currenu nantu à l'attaccu, sfondate in a trinchera, induve un grande dump principia.
  A cosa più difficiuli quì hè di curriri quandu i cunchiglii sbuccianu in tuttu u circondu, e fontane di sabbia fusa si elevanu in l'aria. È i frammenti guasi toccu a pelle senza grassu, sottu à quale u filu di i musculi d'azzaru rotula.
  È in a trinchera stessu hè digià più faciule. Shella dà un calciu à l'ufficiale inglese più vicinu à a mascella. Si stringhje i denti è si scrolla strettu.
  A bionda esclama felice:
  - Eccu un accolta à a manera ariana !
  U cumpagnu ardente aghjunghjenu un ghjinochju à l'inguine, furzendu u mercenariu arabu à stallà è gridendu:
  - Ùn hè micca per voi per ghjucà spillikins!
  A guerra hè crudele. Ancu l'angelica Shella strappa a panza di l'inglese più vicinu cù una baionetta. Hè disgustata, ma ùn ci hè nunda à fà. O ellu hè voi, o site u so. In a guerra ùn ci hè micca cuncettu di meanness, ci sò solu criteri per l'efficienza è l'espediente.
  È sangue. Hè ancu surprisante chì tantu pò scorri fora di ella da un colpu elementariu forte cù una pala di sapore. Quandu u sangue, cum'è questu, hè splashed nantu à a sabbia, è dopu stubbornly ùn vole micca esse assorbutu.
  Shella, chì e so sule indurite mordighjanu stu liquidu appiccicosu è bruttu, grida in furia è rugheghja :
  - Cuccioli di leone, questu ùn aiuterà micca.
  A furia di a zitella da a SS aumenta dramaticamente. Un colpu cruel à l'avversariu in l'inguine seguita. È u maiori di a RAF vola fora cum'è un tappo di champagne è trincee. E bolle di sangue esce da daretu à a bocca di l'uffiziale. Magda approva:
  - Eccu i migliori omi è uttene satisfaczione !
  Ma u igneu stessu ùn perde u tempu. Hà mossa u culmu di una carabina d'assaltu, hà fattu chì l'inimicu sag cum'è cera di candela. Solu postu chì a vittima hè un Negru, allora u stump hè diventatu scuru. Avà Shella incuragisce u so amicu:
  - Continua cusì!
  Magda, avendu simpricimenti sparatu un paru di palle da una pistola di tippu Mauser mejorata, cunfirma:
  - Ci hè cusì tene !
  E u restu di e ragazze si battenu eroicamente è, più impurtante, assai abilmente. Sorprendentemente, u battaglione di tigressi soffre di perdite minime, ancu s'ellu si batte in a guerra. Forsi i dii, è a dea più impurtante - Pallas o Fortuna hè favurevule à i ghjovani vergini?
  Forse hè per quessa chì a so cumpagnia hè stata mandata à luttà in u grossu. In l'area di u scontru previstu di grandi forze britanniche da l'Alessandria bluccata. E quale hè a logica in questu.
  
  Allora avà e zitelle stendu in imbusca, parlendu.
  Magda hà dumandatu à Shella:
  -Accetta ch'è tù avissi sunniatu di andà da st'infernu di u desertu in Russia !
  Shelley strinse a testa.
  - Onestamente, nò. Ancu s'è in quantu à u clima ci hè megliu chè quì !
  A Magda ardente fece una smorfia selvaggia:
  - Avete a paura di i suldati russi, o l'inguernu russu ?
  Shelley strinse a testa.
  - Ebbè nò ! Saria ancu interessante quantu puderia resistà in u so friddu amaru, scalzi è in un vestitu di bagnu. Ma ùn hè micca u puntu, hè?
  Magda fece una smorfia di disprezzu esageratu :
  - È in chì ? Avete paura di more ?
  Shelley l'hà sventatu:
  - Ebbè nò ! Ùn sò micca un coward, chì pensu chì tutti l'anu digià vistu più di una volta, ma vedi, i Russi sò un tali populu ... Chì di solitu si batte finu à a fine è supera i più persistenti !
  Magda ardente, scuzzulate u sudore di u capu, u spruzzo si sparse è, falendu nantu à a rena calda, sibilò disgustosamente, uggettò :
  - Ma capitulanu in a Prima Guerra Munniali. Anu firmatu una pace vergognosa cun noi, cusì dopu, vi dichjarà ch'elli sò invincibili è cumbatte finu à a fine !
  Shelley rispose cun un suspiru:
  - Allora dopu, avemu capitulatu in a Prima Guerra Munniali. Allora per vindicà !
  U diavulu di u focu ringhiò.
  - Era un tradimentu di u nostru guvernu !
  - Allora anu un tradimentu da i rivuluziunarii è i bolscevichi ! sbottò Shelley. - Cum'è s'è vo ùn sapete quale hè Lenin !
  Magda torciò i so dita cù un unghje rottu à a so tempia:
  - Disgraziatamente a so !
  Nantu à questu, a fidanzata finì a cunversazione, a gola si secca, face male à parlà, è a spada di Damocles brillava davanti.
  Quandu u sole attraversò u zenith, è dopu cuminciò à mori, è l'ombra s'allungava, hè risultatu chì e ragazze avianu principiatu u so travagliu micca in vain.
  Avà, quandu l'infernu stessu era finitu, ci era un rumbiu di mutori è qualchì tipu di muvimentu da u latu di Alessandria.
  Gala hà urdinatu:
  - Preparate ragazze ! Allora a so voce hè diventata assai più guardata. - Tigressi in u fucile !
  Infine, i siluette di tanki apparsu in a distanza nantu à a linea di u forte. Si move lentamente, ma in qualchì manera ominously. E ragazze preparanu i so fucili anti-tank. Tali sò i lanciatori di granate, senza retrocede. U so putere splusivi, però, ùn hè micca adattatu per ogni tank.
  Gala, bruna, carnosa, benchè sgrassata da u calore, cumanda, o piuttostu avvirta :
  - Ùn apre u focu senza ordini. Cromwells è Matildas sò davanti. L'armatura frontale di u tank Cromwell hè settanta centimetri, è a Matilda hè ottanta. I nostri lanciagranate ùn li pigliaranu micca. Allora, ti spararà solu à e piste.
  E zitelle urlavanu à l'unison:
  - Hè propiu Cumandante Cumandante !
  Shella, posando scherzosamente, rimarcò:
  - Tuttavia, "Cromwell" hè cusì bè, u ferru hè ridiculamente simili! L'aghju vistu tante volte, ma solu ùn possu micca abituatu à sta scherza.
  In verità, questu unu di i tanki inglesi più massicci pareva un ferru banale cù a so parte frontale bisellata. Tuttavia, era assai difficiule di sfondà un tali tank. Quì avete bisognu di un calibre di almenu 75, chì hè sempre raru per l'armata tedesca. U cannone 88-millimeter hè ancu megliu, ma Rommel hà pocu di elli, è hè assai difficiuli di trasportà un tali colossu, soprattuttu in u desertu.
  È quì hè Matilda. A megliu creazione prima di a guerra di a custruzzione di cisterna britannica. Ottanta millimetri di armatura frontale, cù un pesu di solu 27 tunnellate. Questu hè, l'armatura frontale di un tank mediu hè più grossa di quella di i KV sovietici pesanti, è ancu smussatu cum'è l'arcu di una nave. Gerda hà pensatu chì "Matilda" era apparentemente preparatu per a guerra contru l'URSS. I Russi avianu digià avutu, ancu prima di a Siconda Guerra Munniali, fucili di 76 millimetri, chì significa chì anu pussutu pierce ciò chì era più debule. A Matilda stessa, però, ùn hè micca bè armata, calibre 47, ma hà trè mitragliatrici.
  E ragazze, però, sò di sangue friddu. Solu un pocu più di trenta tanki si movenu, seguitu da tankettes è infanterie. Parte di l'infanteria in motociclette cù sidecars. Tankettes, un pocu più di cinquanta, ma l'infanteria motorizzata s'affaccia in modu decentu. Shella, sinceramente sorpresa, dumandò à Magda:
  - Induve venenu tanti equipaghji in u bloccu ?
  U dimòniu femminile da i capelli rossi sorrisi mentre l'arpia rispose:
  - Iè, ùn anu mai avutu prublemi cù lattine. Ci volenu pruvà a forza. Cumu dì chì i nostri picciotti ùn falteranu micca!
  Shelley hà rispostu:
  - Micca omi, ma fimmineddi ! È ancu u più cool ...
  È daretu à i cunei è e motociclette marchjavanu l'infanteria. I suldati inglesi fughjenu, chjappendu un pocu, è in e so mani tenevanu fucili è mitragliatrici. Ci era un rumore di caterpillars, è u grinching di sabbia.
  Magda guardò rapidamente intornu (pare micca esse nunda di terribili, longu à i bordi di a pusizione chì e ragazze occupanu, ferru, i picciotti tedeschi sò ancu seduti in embuscade!). Finu a ora, ùn hè micca statu sparatu un colpu da e unità di a Wehrmacht. Tuttu hè tranquillu è calmu. Shelley bisbigliò dolcemente:
  - Semu cum'è indiani in un'imboscata, ma à u listessu tempu noi stessi risicate di perde u scalp !
  Magda sbuffò in risposta cun un disprezzu speciale, soffiendu una ciocca ardente di capelli da a so fronte:
  - Cù un tale umore, ùn deve micca andà in battaglia!
  Ma i britannichi avianu peggiu nervi, o forse anu vulsutu impressiunà u nemicu è dunque i tanki sò stati subitu impannillati in fumu, i colpi rumbanu. Dopu à elli, i fucili mitragliati sò stati sparati, è l'infanterie anu sparatu ancu una volata da i so fucili. I tedeschi si ne fermavanu in silenziu, aspittendu chì u nemicu si avvicinassi.
  È quandu solu centu metri sò rimasti à i nemichi, Gala urdinò succintamente:
  - U focu !
  . CAPITOLU #2
  E zitelle avianu digià riesciutu automaticamente à accunsentà nantu à e so vittime è sparate da i lanciagranate nantu à e piste. Fortunatamente, sò perfettamente visibili in i tanki inglesi. Shella hà sparatu, è esclamò cun gioia, a caterpillar right di l'armatura "Matilda" hè stata rotta. A zitella si vultò :
  - "Matilda" hà fattu un scaccu mattu !
  Magda hà ancu riesciutu à scaccià u Cromwell, a zitella chjappò di gioia:
  - A rivuluzione di i burghesi in Germania ùn passerà !
  Allora e duie ragazze ririanu. L'altri lupi anu battutu i so lanciagranate abbastanza precisamente, per via di quale tutti i trenta-quattru tanki britannichi si fermanu. U so capu Gayla hà esclamatu:
  - L'inglesi sò tutti tremanti, a so insignificanza hè sopra à u bordu ! Sì i tedeschi si battenu, hè megliu micca di mette in una lotta!
  Infatti, e donne sò una razza cusì chì anu un rigalu spiciale in u tiru. È colpi assai bè. Allora u putere di scontru di i britannichi era paralizatu.
  True, a Gran Bretagna ùn hè micca un paese debbule è i vitture fermate cuminciaru à sparà. Ma chì svantaghju anu ... U musu ùn fala micca bè, cusì .... Gala cumanda :
  - Quelli ragazze chì ùn anu micca scaricatu i so lanciagranate, lasciate sceglie e vittime trà i tankette.
  Magda ridacchiò.
  - È cunei, o cunei - ne faremu dolci !
  Shella aghjusta:
  - Ancu s'è no simu in dieta, ma avete un locu in u bagnu !
  Magda hà aghjustatu:
  - Una ghjallina becca granu à granu, ma piglia pisu più veloce ch'è un cinghiale chì inguglia pezzi !
  Cosa hè una tankette? Questa hè una macchina chì s'assumiglia à un picculu tank, à volte tracciatu, à volte à roti. A verità pesa solu dui o trè tunnillati, o quattru tunnillati è mezu. I cambiamenti più pesanti anu ancu un cannone. Un tali picculu ... u so calibre hè 20 millimetri, ma hè assai periculosa per l'infanteria. In modu, una tankette pò ancu esse perforata in a fronte, soprattuttu s'ellu si mette in u cascu, induve l'armatura ùn hà micca prubabilmente ricochet. Alcune ragazze in particulare anu ancu un set supplementu di lanciagranate. Ricaricanu rapidamente cù dolcezza, cum'è stroking i barili di un zitellu. Allora apre u focu per tumbà.
  Magda hà ancu cantatu :
  - Ripetemu i muvimenti simplici - un colpu ben miratu per scunfighja!
  I cunei reagiscenu à i colpi in modi diffirenti. À Shella, per esempiu, una vittima di l'acciaio hà splutatu, è à Magda, avendu deformatu, hà cuminciatu à stallà. E zitelle ancu chjappà cun piacè, cum'è s'elli eranu carezzati da belli picciotti. È a risposta hè sputatu a morte.
  Shella liccò ancu u lanciagranate cù a so lingua, sentia un gustu metallicu. Quasi tutti i tankettes sò allineati. I muturi britannichi cuminciaru à rallentà. Ancu da luntanu, era chjaru cumu i visi di l'Australiani eranu torciati. L'attaccu di a formidabile Gran Bretagna era chjaramente suffocante ...
  Magda, appughjendu u lanciagranate, pigliò una mitragliatrice è, premendu u cricchetto, disse :
  - Sò un parrucchiere gentile, perchè ùn ci hè nunda di più teneru chè a morte !
  Shella urlò:
  - Ùn hè micca peccatu di taglià i capelli cum'è i britannichi !
  U sparamentu da i britannichi hè diventatu caòticu, è dopu i fucili pisanti tedeschi sò stati martellati è i cannoni sò stati culpiti cù cunchiglia di frammentazione. Prima, i fucili di picculi calibre sò stati sparati, però, anu ancu pruduciutu una bona quantità di devastazione, è dopu guadagnau un calibre mediu di 75 millimetri. Quandu un tali calibre culpisce, è i cunchiglii si scrollanu in frammenti ...
  Magda si strofinava i palmi cun satisfaczione.
  - Eccu un porridge per elli !
  Un inglesu era un Negru, è cusì tamantu: sette piedi è mezu, micca menu. Portava un gilet pare-balle è rugiava cum'è un cinghiale feritu. Siccomu a grande motocicletta nantu à quale l'omu neru era cavalcatu hè stata culpita, hà saltatu da ellu è corse à a pusizione. Shelley surrisu malvagiamente.
  Iè, era un bravu.
  U colpu di a bionda barefoot hè ardentemente precisa, ghjustu in l'inguine di l'Othello blindatu. I neri gridanu: avè avutu un "orgasmu" cumpressu. Shelly fece un scherzu:
  Noi fimmineddi simu belli ragazzi
  U valore serà cunfirmatu cù una spada d'acciaio!
  Una pallottola in fronte di scum da una mitragliatrice,
  Strapparemu alcuni neri calvi !
  Magda quasi s'affacca di sorpresa:
  - Allora sapete sempre ghjurà ! Ebbè, tu è un amicu !
  Shelley fece l'ochju.
  - È chì ? Sò assai diversu!
  Una parte di i britannichi si stende è tirò in daretu. A battaglia cresce, è una di e balle volò cusì vicinu à a testa di Magda ch"ella tagliò ancu un ciuffu di capelli. Paria chì un pezzu di fiamma luminosa era cascatu. U diavulu ardente si cruciò meccanicamente:
  - Issi parrucchieri anu e mani affilate à l'infernu !
  Shella, cuntinuendu à fà u focu miratu, rispose:
  - Ku-kuken quakin !
  Magda, malgradu tutte l'impegni di a lotta, ùn pudia ancu resiste à a quistione:
  - Chì avete dettu ?
  Shelley fece l'occhiolino furiosamente.
  Capite u latinu ? Un'espressione chì denota un kaput tutale!
  Magda, in risposta, tagliò una longa fila di cinque altri inglesi chì saltavanu à u mumentu sbagliatu, è disse :
  - Un eccessu di a mente equivale à a so mancanza !
  Shella è dopu hà trovu qualcosa à ughjettà:
  - Innò, vi sbagliate ! Hè facilitu per caccià a mente, ma hè difficiule di aghjunghje.
  Magda, dopu avè messu un altru arabu in lettu, hà decisu di accunsentì:
  - Chì possu dì ! In generale impussibile! Un vetru di vinu - ùn aghjunghje micca mente! U sicondu è u terzu sò pazzi !
  Ma, malgradu a perdita di morale, i britannichi eranu sempre periculosi. Eccu unu di i lupi, un cutie di capelli neri in un bikini, un paru di palle colpi in u capu, furzendu un brevi urlo à calà per sempre. Hè una disgrazia chì a vita di a zitella hè stata cusì corta, cum'è farfalle di un ghjornu. Parechji lupi sò stati feriti. Magda hà dettu:
  - Ci sò parechji assi diffirenti, solu assai pid....
  Shelley interruppe.
  - Ghjurà l'obscenità durante una lotta hè un cattivu auguriu... Ancu s'è u scaccu mattu in un ghjocu hè un segnu di classa !
  Dopu avè dettu questu, a zitella hà ghjustu guidatu una bala in l'ochju di l'avversariu. Hè diventata ancu in una certa manera triste, cusì uccidi, uccidi .... Ùn ci hè micca fine in vista di questu. Magda ancu ùn si sminticava è cuminciò ancu à cuntà i morti. In generale, se pensate à questu, uccisione aghjunghje forza à una persona? Basta tumbà, sicuru, aghjunghje è rinforza u karma. Sembra esse alimentatu da l'energia di l'individui inferiori. È diventate mille volte più forte. Comu dicenu - guerrieri-eroi. O piuttostu guerrieri-bogatyrs. Eccu un omu australianu - quasi un zitellu hà persu a mità di u craniu. Magda hà dettu:
  Hè megliu tumbà una volta chè maledicà mille volte !
  Shelley accunsentì.
  - Di sicuru ! Pudete cliccà nantu à tutti cusì! Induve hè a vostra pressione automatica, un sputatu feroce in u cervellu di a stella cascata.
  Magda, furiosa cù u ghepardo, aghjunse:
  - I britannichi ti impiccanu, bè, beie à l'infernu ! Basta piove nantu à u tettu di u vostru generale !
  Shella hà ancu cuminciatu à cuntà i specimens sterminati. In verità, chì a so bellezza duveria stà nantu à a ceremonia. Ma quì hè una altra quistione, deve mette candele per i morti o micca ? Dopu tuttu, ancu s'è i cattivi sò nemichi, sò sempre persone. Cumu, per esempiu, anu fattu i Spartani in tali casi. Probabilmente nobile.
  Shella, in un sussurru forte di a dea incitante, disse:
  - Sapete Magda, andemu dopu à a lotta à u tempiu più vicinu è preghemu per quelli chì sò ammazzati da noi per chì e so ànime da u purgatoriu si precipitu drittu in u paradisu.
  U guerrieru rossu fece una smorfia.
  - O forse andemu à a moschea ? Ebbè, tu è sentimentale Shelley. Cum'è u vostru omonimu da a fiaba di Andersen, o piuttostu Charles Perot. - Magda piantò un burst furzendu altre trè persone à ruttanu sangue. - Ma u nostru mondu ùn hè micca una arena per i sentimenti boni.
  U guerrieru biondu strinse e spalle.
  - Cumu dì ? Ùn mi piacerebbe micca chì in casu di a mo morte, u corpu hè statu pisatu in manure, è ancu urinated in cima. Fate bè è torna à voi...
  - Riturna cù una pallottola ! Magda scattò, avendu digià ricevutu un paru di graffi tangenziali.
  Shella ne posò altri dui è rimarcò:
  - È ùn sbadigliate micca, tandu mancu una pallottola ùn vi truverà !
  Magda si torceva a faccia macchiata.
  - A pallottola hè un scemu è a baionetta ùn hè micca un prufessore, ma u prughjettu ùn hè micca un prufessore assistente ! Ma ùn pudete micca prutezzione di u focu automaticu cù un incensu!
  Shelley hà dettu:
  - Un pueta famosu hà scrittu - cusì chì una penna hè equiparata à una baionetta !
  À questu puntu, l'arechja di a bionda hè stata ligeramente graffiata da una bala. Tuttavia, Shelley ùn hà mancu sbulicatu. È chì si a pallottola fischia, significa chì hè volata.
  . CAPITOLU #10
  
  Magda hà appruvatu stu metudu:
  - Stu cumpurtamentu hè degnu di un veru arianu !
  Shelley hà rispostu:
  - Generosità per i cumplimenti, maschere a scarsità di a mente, è l'avidità !
  Magda fora di locu è fora di strada, urlò :
  - Tassa filusufìa vi purterà à a tomba !
  À a diritta di Shella, un amicu liggeru hè statu ancu feritu. Ancu s'è a zitella hè sempre un novu scunnisciutu invece di un camarade partutu, ella si senti sempre dispiaciuta per ella. Ma ella ùn si lamenta, à u cuntrariu strinse un surrisu. Allora hà cuminciatu à caccià a pallottola cù a so lingua. Shella si arrampicò versu ella:
  - Lasciami aiutà...
  Ella rispose:
  - Falà! Megliu u focu è distrughjini i schifosi cuccioli di leone. Questu hè grande per voi.
  Shella ùn hà micca rimpiazzatu cù hairpins o lanciatu sabbia, ancu s'ellu era tentata. Sostenendu u so coddu è mettendu l'accentu, chjaramente pusendu trè persone in una breve splutazioni (ella hà digià una mitragliatrice, hè diventata cusì calda chì a canna hà cuminciatu à vultà in rossu, hè ancu surprisante chì ùn hè micca incappatu ancu!), ringhiò :
  - Eccellente, ùn succede mai in una guerra ! Di sicuru qualcosa infinitu!
  Un amicu (si chjamava Whalen) hà dettu:
  - Saria à a to lingua, è ancu avvite u grillu di una mitragliatrice ! Allora distrughjeria tutti.
  Shelley rise, assai forte. Allora unu di l'Inglesi gridava :
  - Siete tutte puttane Boshi !
  Shella hà rispostu cù forza lanciandu una granata di frammentazione:
  - Sentu da gigolos !
  Minacciatu di mette u focu à Alessandria peghju chè Cesare, Magda scacciò, è hà ancu lanciatu una granata. gridò:
  - Semu sempre generosi cù tali rigali !
  Whalen tirò a balla da a so spalla è a sputò fora.
  - Tasti megliu chè ti senti !
  Rinforzi apparsu in a reta di i britannichi, una decina di tanki più. Iè, Matildas, è u restu Maccabees compru in i Stati Uniti. L'ultimi tanki eranu senza torretta, ma cù trè cannoni ognunu. Magda fischiò dolcemente.
  - Iè! Quessi sò vitture di dinosauri!
  Shelley fece una smorfia nervosa.
  - Sapete, un dinosauru pò calpestà un mammiferu s"ellu rallenta cù u so cervellu. Tutta a massa...
  Magda interruppe vivacemente:
  - È quì ùn avete micca ragione. Una persona pensa dece volte più veloce ch'ellu si move. Vale à dì, ùn hè micca u cervellu chì ci lascia prima di tuttu, ma u corpu !
  Shelley alzò l'ochji.
  - Iè, u corpu... L'anima hè di solitu forte è senza pesu.
  Magda ridacchiò nervosamente.
  - L'anima hà piccatu, ma u corpu hè rispunsevuli !
  I Maccabei eranu assai lenti, cusì i Matildas ùn anu micca fretta. In ogni casu, e zitelle ùn eranu micca nervose, anu sempre avutu alcune sorprese, in particulare, un paru di decine di carichi anti-tank. Ma in questu casu, ùn anu fallutu per vede. Ci era un ruggitu è quant'è trè obusi si precipitò versu i tanki britannichi. Eccu un "Maccabee" subitu risultò à esse culpitu, un pirtusu furmatu in u so cascu largu. I britannichi, però, ùn anu micca persu a testa è anu ancu fattu un tentativu senza successu di apre u focu in u muvimentu. In ogni casu, era difficiule di determinà induve i cannoni di Rommel cun cura disguised eranu sparati. Un'altra salta seguita, è deforma a torre di Matilda. Shelley ghignava allegra cù l'ochji spalancati.
  - È chì ? Pistola antiaerea, poi focu rapidu!
  Magda mormorò irritata:
  "Ùn ci sarà nunda per noi.
  Dopu à i Maccabei, apparsu novi tankettes, è ancu parechji Cromwell. Inoltre, à ghjudicà da a pittura sbucciata, sti vitture sò stati scavati da a sabbia. Ancu una verga, volenu piglià impudente. Magda, à i capelli rossi, pigliò a ragnata cù i so diti, un pede nudu di zitella, è a sfracciava senza cerimoniu :
  - Hè listessa per tutti i britannichi !
  Shella hà appruvatu calorosamente:
  - Bravu ! Continua cusì!
  I cannoni antiaerei 88-mm cuntinueghjanu à fà u focu miratu. U so ritmu di focu era altu, ma a so precisione ùn hà micca rinunziatu. L'inimicu snapped assai casuale è ùn pudia micca causà danni significativi. Ebbè, è i lupi à luttà cù l'infanteria, chì era ghjunta di più in più.
  Magda, circandu di calmà u pruritu di u scratch, rimarcò:
  - I britannichi sò cusì antieconomichi in l'usu di e risorse umane. Hè maravigghiusu chì anu sappiutu piglià più di a mità di u mondu !
  Schella, dunque, s'hè espressa in una occasione assai flattera per i Germani:
  - Sò maestri, ci lancianu cadaveri ! Ùn pudete micca litigà contru à questu, wow, i cadaveri puzzanu assai !
  A Magda ardente ridacchiò magremente:
  - Iè, un attaccu di gas, una cosa seria.
  I tanki britannichi strisciavanu cum'è tartarughe, è prestu solu munzelli di metalli restanu da i Maccabei. Ma a più agile "Matilda" hà sappiutu di scappà, ma i so lupi anu uccisu subitu u caterpillar, cum'è sempre aggradèvule da u lanciagranate.
  Shelley si leccò labbra.
  - Hè a nostra manera ! Sicondu l'Esses !
  I Cromwell, o piuttostu i so equipaghji, eranu terribilmente nervosi, tiravanu à i cuntrolli è sfracciavanu erroneamente i so suldati. Ancu i caterpillars, da a sabbia è u sangue, sò diventati brutti è rossi-marroni. À u listessu tempu, i tanki si torciavanu in u locu, è e turri pruvò à rotà clumsily. Shella scopre i denti è cantò:
  - Non ti scordar di me cresce in qualchì locu. Mamma fa pasticci! Reich in bocca ùn sò micca denti, ma fangs da cunchiglia!
  "Cromwells" abbastanza stupidu cuntinuò à chjappà intornu, è sfracicò i so suldati, ancu più intensamente. Ancu i cannoni anti-aerei tedeschi si sò silenziu per ùn interferiscenu micca cù i tanki, per fà una missione "honorable". Magda ringhiò ferocemente:
  Allora partemu avà ! Forse pudemu scappà da a tempesta !
  Ma quì sò uni pochi di "Cromwells" chì anu ancu riisciutu à u nivellu è curriri à e pusizioni chì e ragazze occupanu. Ma sò stati fermati guasi subitu da colpi ben mirati. Apparentemente, i lupi sò in l'eccitazione di a battaglia, si sò pruibiti solu di miss. I britannichi facevanu una forza veramente tedesca. Eccu unu di i tankettes, avendu persu i resti di curaggiu, vultò in daretu. U generale australianu hà urdinatu qualcosa è grenades volavanu versu ella. U carru feritu à morte s'hè lampatu in fiamme, è dopu i cunchiglii cuminciaru à scoppià in l'internu. Tale hè u spettaculu.
  A formidable fanciulla Shella hà avutu una mitragliatrice impigliata da u surriscaldamentu, è, mettendu un pezzu di ferru chì era diventatu inutile à u latu, hà cuminciatu à sparà da un fucile autocaricante. È chì tattica assai bona! U ritmu di u focu hè più bassu, ma u scopu hè più altu. U restu di e donne guerriere anu fattu u stessu ancu un pocu prima. Magda, scuzzulendu u capu, rimarcò :
  - A guerra insegna ecunumia. È in fronte, ancu di più chè in daretu !
  Shelley accunsentì à riluttante.
  - Ch'ellu insegni ! Ma quanti di sti cuccioli di leone si precipitanu versu noi ! Hè pussibule chì i britannichi, cum'è questu, ghjittavanu tutte e so forze à noi !
  Magda, cù l'occhi astuti è sparanti, cum'è Cenerentola, o piuttostu e so surelle à u ballu, rispose :
  "Onestamente, hè esattamente ciò chì cuntu!"
  Shelley hè stata sorpresa.
  - Cunti ? Vulete chì morimu ? À una età cusì ghjovana per truvà a morte?
  Magda fece l'occhiolino affettuosamente.
  - Micca in stu casu ! Pensate, chì succede quandu u nemicu cuncentra tutte e so forze in un locu?
  Shelly rispose subitu:
  - Diventate più forte in questa zona. Ella pò rompe a prima linea.
  - E àutri ? Magda fece l'occhiolino.
  - Più forte ! No vice versa! - Shelley hà indovinatu di colpu - Allora, mentri l'inimitu lancia tutte e so forze in noi, u restu di e nostre truppe pò assaltà a roccaforte nemica !
  Magda si vultò rapidamente è basgiò à a so amica nantu à a so guancia sudata è graffiata:
  - Astutu ! Finalmente capitu! Cusì chì Alessandria ùn diventerà micca una cità record chì hà tenutu contru à a Wehrmacht per tantu tempu.
  Shelley hà dettu:
  - Ma Alessandria hè digià diventata una cità cusì. È spergu chì una di e cità nemiche ùn batterà u so record ! Dopu tuttu, noi ...
  Magda interruppe:
  - Dice chì simu invincibili finu à a fine di a battaglia hè un cattivu auguriu. È a sapete !
  Shella lampò i so ochji di zaffiro in furia in risposta.
  - Esse credente ùn significa micca esse superstiziosu. Questu hè ancu mintuatu in u catechismu !
  Una volta di più, Magda, dopu avè sparatu cù successu da una pistola è tagliatu un'altra "balena assassina", suggerì abbastanza seriamente:
  - Canta a mo fidanzata ! Hè di sicuru megliu à cantà chè à lagne !
  Shelley subitu scherzò:
  - Hè megliu geme da l'orgasmu chè cantà da u dulore !
  Magda si arrabbiò più:
  - Ebbè, ùn si pò cunghjuntà duie parolle è dunque si parla vulgarità. Vai, canta più forte.
  È Shella cuminciò à cantà, prima pareva tranquilla, ma à ogni versu novu, a so voce si faceva più forte ;
  À u focu di u sangue,
  Una valanga hà inundatu a nostra terra...
  A guerra ùn cunnosci micca limitu di tempu,
  Megliu chè u vinu più dolce !
  
  U gustu di a vittoria ùn diventerà micca amaru,
  Ancu l'amarezza di u fumu è di u sangue.
  Quandu i nostri nanni si battevanu -
  L'usignolo cinguetta per elli !
  
  L'immortalità hè u premiu più altu,
  Per ùn cunnosci micca a vechja vechja.
  Per chì i messageri di l'infernu ùn venenu micca,
  Per a grazia di flussu.
  
  Amemu u mondu è l'odore di l'agulla di pinu,
  Ma s'ellu hè necessariu, a battaglia aspetta.
  O nostru core d'oru,
  Lasciate brusgià, scioglie u ghjacciu !
  
  Iè, ghjovanu frescu passa,
  Tuttu hè diventatu banale.
  chì u sole nasce,
  Esse umanu ùn hè micca una bugia !
  
  Amate a ghjente a luce di u Signore,
  Hè assai gentile, fiducia in noi ...
  Ancu se u percorsu attraversu a vita di l'infernu,
  È guverna u mondu : Herod-Ham !
  
  Avemu scopi puliti
  Ma a strada per elli hè una pietà in u sangue !
  Dopu tuttu, hè una macchina automatica cum'è dumbbells,
  Likho di bughjura hè piena di parenti!
  
  Ghjesù è Maria sò a nostra garanzia,
  Venneranu è purteranu a felicità !
  Allora u friddu sparirà - farina,
  È a rabbia cù a meschinità kaput!
  L'attaccu britannicu hà finalmente fizzle out. L'ultimi tanki battuti si fermavanu vicinu à e trincee tedesche scavate. È solu l'infanteria, è i motociclisti novi ghjunti ùn anu micca lasciatu tentativi di scappà da a presa. Esausate da a longa marchja, e zitelle, ruvide da a rena appiccicata à sudore, tiravanu in daretu cù e so ultime palle. Shella hà aghjustatu a baionetta è disse à Magda :
  - Ebbè, à manu ?
  A zitella hà rispostu:
  - Iè manu à manu ! Serà una caccia gloriosa, ancu s'è per parechji serà l'ultima ! Basta aspittà l'ordine di u cumandante !
  Shella bisbigliò:
  - L'ordine di u cumandante durante a guerra hè pienu d'amore è un prezzu enormu!
  Tuttavia, era chjaru chì ùn ci era micca unità trà i suldati britannichi. Qualchidunu si stendevanu è ùn vulianu micca curriri in avanti, mentre chì u restu timidamente stampava i so pedi. I guerrieri femini avianu digià uni pochi di colpi, ancu s'è inizialmente ci era un saccu saccu di munizioni purtatu da ogni lupa. Iè, sò zitelle, belle, scalze, in certi bikini assai forti di un guerrieru di un battaglione SS d'elite di e donne. U dipartimentu in u quali i migliori individui di l'Alimagna si battevanu, è ancu furmati senza pietà. Un tipu di prugramma per creà persone di u futuru - u superman cantatu da u brillanti Friedrich Nietzsche. E zitelle anu pruvatu à sceglie a so propria vittima ognunu è ùn perde micca una sola cartuccia in vain. E poi ci sò i tanki. E d'induve venenu sti "Matildas", stampati da u tettu. Ma avà, pare: u limitu di pacienza hè stata ghjunta, Gala hè digià prontu à dà l'ordine per u cummattimentu à a manu, quandu tuttu di colpu. A grandiosa sinfonia di Wagner sonava da i nuvuli distanti. Sta musica hè cusì colossale è deliziosa, capace di purtà un veru arianu à una frenesia tutale. È caccià u nemicu in un tailspin. Fighjendu u celu, Magda sclamò forte :
  - Iè, sò i nostri bombardieri Stuka.
  Shelley abbaiò un gioco di parole:
  - I pezzi ùn organizzaranu micca un disassemblamentu pezzu per pezzu!
  Chì si pò dì di u formidable Yu-87, u legendariu bomber di immersione, u simbulu di a Blitzkrieg tedesca? Sta macchina, ghjustu perfetta (per u so tempu, quandu ùn ci era micca tali sistemi di guida di computer putenti è efficaci), hè adattatu per a distruzzione di i miri di terra, è soprattuttu l'infanteria, è ancu i tanki. È a pruduzzione di un rimpiazzamentu degnu: Focke-Wulf hè ghjustu cuminciatu à rilassà.
  Gayla abbaiò forte.
  - Tana in a sabbia, prestu è piatta a testa !
  È avà i colpi seguitanu à i britannichi, i Matildas sò sbulicati è vultati. Shella sintia chì i frammenti, cum'è un pettine, passavanu trà i so capelli è si grattavanu l'arechja. Magda era ancu ingannatu, è una zitella ùn era micca furtunata, hà tagliatu u frammentu. Ma per furtuna, questi eranu digià l'ultimi vittimi. Avà l'attaccu britannicu s'hè sbulicatu infine, è una bandiera cù una svastica hè stata alzata annantu à u minarettu principale di Alessandria! Sta bandiera era tamanta, è terrorizzava più di a mità di u mondu:
  Magda, cun terribile admirazione, esclamò:
  - Blimey ! Finalmente!
  Shelley hè stata sorpresa.
  - Avemu vintu ? In qualchì modu ùn possu micca crede !
  Magda ridacchiò dolcemente.
  - Iè Iè Iè Iè !
  I britannichi sopravviventi anu ancu cuminciatu à scaccià i stracci bianchi. Hè stata una vittoria, qualcosa chì pudete solu sunnià, stendu davanti à una armada impregnabile per l'esterno, hè accadutu.
  Shelley esclamò:
  - Gioia, gioia tuttu u tempu ! Seremu sempre felici ! U nostru striscione di culore ruddy mostra a strada...
  Qualchì diavulu tirò Magda per a lingua, è ella sbottò:
  - Ùn andà in nudda !
  Ma u male Gale intesu, ella, cum'è a furtuna, era vicinu, è u rumore in quellu mumentu calò. U cumandante di a cumpagnia ringhiò:
  - Hè cusì ? Un banner cù una svastica porta, in u vostru parè, à nunda. Avemu da capisce cun voi, ma per avà avemu bisognu di custruisce prigiuneri.
  Infatti, à mezu à quelli chì si rendenu, ci eranu parechji feriti, è gravi. Cun elli, i Nazis anu agitu "per misericòrdia", un colpu di cuntrollu in u capu è l'ordine cumpletu. Quelli chì eranu feriti ligeramente sò stati posti in una colonna separata - ponu esse guariti è usati com'è forza di travagliu. Shella, però, subitu hà avutu un puzzicheghju di cuscenza quandu hà vistu u massacru di i feriti seriamente è di paralizzati. In u Terzu Reich, tuttu era subordinatu à i bisogni di l'espedienti. È cusì, l'innecessariu sò stati eliminati. Shella stessu, malgradu tutti i trapani, è digià un solidu (in particulare dopu à sta battaglia!) U numeru di cadaveri in u so contu, fermu amable è assai sentimentale. Una lacrima amara scorri ancu nantu à a so guancia polverosa è abbronzata. Chì brutta cosa hè a guerra, cumu cambia u caratteru è a valutazione di una persona.
  Magda era ancu nervosa ; chì altru vi venerà a crudele Gayla. Cumu serà punita ? Infatti, in tempu di guerra, u cumandante pò solu urdinà per esse sparatu, senza mancu spiegà i motivi. Ancu s'ellu ùn vene micca probabilmente à questu. Dopu tuttu, sò l'elite, è in casu d'esicuzzioni, è ancu cù tistimoni, ponu cumincià à scavà in ciò chì hè, perchè. Sò guerrieri preziosi, micca carne di cannone ordinariu.
  Roth, però, era abbastanza battutu. Trè zitelle tedesche murìu, cinque eranu ferite seriamente, quasi a mità eranu ligeri, è tutti senza eccezzioni eranu graffiati è mortalmente stanchi. U calculu di perdite hè statu fattu un pocu dopu, ma per avà i prigiuneri sò stati custruiti è i trofei catturati sò stati cuntati. È ancu e zitelle disposti l'armi lanciati da u nemicu in una pila separata. Ancu s'ellu era notte, era abbastanza lumera, soprattuttu grazia à a luna piena. Shelley hà dettu:
  - Sapete Magda in un tempu cusì, i lupi mannari sò generalmente assai attivi. In particulare l'antichi morti !
  U guerrieru di i capelli rossi si torciò a faccia.
  - Sè dopu, fiabe, allora iè. Ma sì adulti. Piuttostu, simu donne adulte, è noi stessi simu cum'è ghouls. Ancu s'elli sò femine è assai belli.
  Davanti à l'ochji di Shella, o piuttostu in a so memoria fresca, un episodiu di a battaglia passata lampò, cum'è dopu à a caduta di a bomba, i corpi di i britannichi spargugliati. Frà elli, ci era unu - apparentemente trà i nativi di l'Australia, un musu cù labbra grossi è un nasu appiattitu - solu l'orrore. È l'ochji... Basta a mo bestia affettuosa è gentile, ti tengu caru tantu, crede mi. A testa ùn hà micca righjuntu u formidabile Shella solu dece metri! È hè cum'è ...
  E zitelle uccise, à u cuntrariu di i suldati ordinari, ùn puderanu micca esse intarrati cusì cusì. I so corpi sò stati impannillati in sacchetti di plastica è dopu à a cirimonia d'addiu è funerali (questu hè statu fattu da un prete speciale cù una svastica in a so manica!), Sò stati mandati in aereo in Germania.
  U prete era un SS speciale in un uniforme rossu, è cù a faccia di un assassinu prufessiunale. Hitler avia longu vulutu stabilisce una nova religione in u Terzu Reich. True, a compilazione di a teologia alternativa hà scontru difficultà. Uni pochi di filòsufi ambiziosi, ognunu hà imbuttatu u so propiu mudellu è teoria. È solu u Führer stessu puderia sceglie un cumuni. Ma l'adopzione di una nova religione, induve a croce rimpiazzà a svastica, o piuttostu a svastica rimpiazzà a croce, significaria una divisione inevitabbile in a sucetà, è ancu ghjustu à a vigilia di a Secunna Guerra Munniali. Hitler hà decisu di posponà a riforma finu à tempi megliu! Alas, ancu u Führer paria capaci di trasfurmà e muntagne è di cambià e lege di a natura, furzatu à cuntà cù i preghjudizii umani. Magda hè rossu, ma rossu, u culore di u pensamentu astutu è micca standard, suspirò. A cuntrariu di a guerriera bionda Shella, stu assassinu qualificatu cù l'ànima d'agnellu, ùn hà micca amatu à Cristu, cunsiderà sinceramente un debule è un Ghjudeu. In verità, a Bibbia hè una merda cumpleta. U fattu stessu chì i Ghjudei sò u populu elettu da Diu provoca solu risa è rifiutu. Per Diu di sceglie... Brr... Magda interruppe i so pinsamenti è aiutau à carricà i morti in un cuntainer speciale. Hè veramente stranu chì una persona, a corona di l'universu, hè cusì fragile chì pò esse uccisu. Dopu tuttu, hè pussibule di distrughje u perfettu ... In ogni casu, hè ridiculu di parlà di una persona perfetta.
  . CAPITOLU #3
  Sta criatura hè abbastanza pocu adattatu per a vita, in particulare i zitelli umani. E perchè cusì ? Questu suscita dubbii annantu à u cursu naturali di e cose in l'evoluzione. Dopu tuttu, l'omu hè a più alta sfera è nimu pò argumentà chì questu hè esattamente cusì. Dunque, l'ateismu hè logicu. Dopu tuttu, i debuli umani sò spiegati da u fattu chì hè sempre praticamenti à u principiu di a scala di l'evoluzione. Questu hè, mentre site debule, ma in u futuru pudete diventà forte.
  A moralità cristiana assume : ch"è tù nasci cù merda è fermarà a stessa merda, solu tù purterai a to umiliazione per sempre. Eppo, u sensu stessu di u cuncettu di l'Islam significa sottumessu ... È per esse sottumessu significa esse una non-entità, chì hè più cà inaccettabile per una persona veramente fiera.
  I lupi, intantu, eranu occupati à pulisce i cadaveri è à cullà l'equipaggiu. Era digià notte, u più luminosu di l'annu. I cadaveri avianu digià cuminciatu à sbuccà un odore suffocante. Magda fece una smorfia : bè, perchè a ghjente hà tantu merda ! L'omu hè una spazzatura chì cammina ! Ma in teoria, una persona deve esse - un superman è un superanimale! Questu hà un significatu speciale - a mente, dà è perfezione fisica. Wow, sti genti... o piuttostu picculi. Ebbè, perchè sò megliu chè l'animali, s'elli puzzanu cusì ! Basta à supranà sè stessu per tuccà i cadaveri è scaccià ... Shelle, si pò dì, hè stata furtunata, scavà una fossa prufonda è larga inseme cù l'altri suldati, induve i cadaveri seranu scaricati. Tuttavia, Magda hà ingannatu un pocu, si precipitò per aiutà u tank Cromwell abbandunatu da l'inimicu. Ebbè, nunda in termini di pruprietà in particulare protettiva è curriri stu colossu. U Guerrieru hà dettu:
  - A tecnica fa schifo.
  A bionda barefoot Ket, ancu da a so cumpagnia, s'oppone:
  - A tecnulugia ùn hà nunda à fà s'è a ghjente hè putrefa !
  Magda hè quì cù e duie mani per, subitu accunsentutu cù a bella è frizzante guerriera:
  - L'equipaggiu arrugginitu hè più faciule da pulizziari chè di rinfrescà una persona putenza! U musculu più forte hè impotente - se a mente hè debule!
  Ket, spingendu a cisterna cù e so mani, righiò:
  - Ebbè, tù è Solone ! O piuttostu, Socrates in una falda, cusì intricately expressed. Ma Hitler, cum'ellu hà dettu: batte, batte è batte dinò!
  Magda ringhiò giustamente alla maniera di Suvorov:
  - Colpite, ma ùn batte micca !
  U biceps puntinu di Ket s'hè sbulicatu, hà spintu u tank cù tutte e so forze, è a pancia di a zitella s'affonda da u sforzu. Magda ancu, cum'è un veru arianu, ùn hà micca ingannatu. A zitella pruvò u so megliu, è ancu cantava:
  - Ùn pensate micca à l'amore ! Spingi pesi enormi! Dopu tuttu, questu hè u nostru sport severu - micca un record mundiale lucale!
  Kate hà cantatu:
  - Avemu stabilitu novi record per chì a terra crisci ! Dui volte, trè volte più altu ch'è a norma - cusì chì u mo paese fiori!
  Magda cuntinuò mezu scherzante è mezzu seriamente:
  - È quelli dischi sò cool - tumbà più bastardi ! Ùn simu micca cattivi ragazze - sfracimu mattoni cù pepite!
  U guerrieru di i capelli rossi, ancu in l'estasi, chjappà u so capu nantu à l'armatura. E poi aghju intesu a musica. E poi si tensò ancu di più. Eppuru, hè stranu chì i britannichi, chì anu una attitudine cusì reverente versu a munarchia, chjamanu u tank dopu à Cromwell, un ribellu, un rivoluzionariu. Iè, ancu l'esecuzione di u rè Carlu u primu. Quantu contru à a logica hè di chjamà un novu tank cruiser dopu un assassinu, cù armatura abbastanza putente. Ancu se u fucile spara frammentazione, micca cunchiglia anti-tank. Magda leccò timidamente l'armatura cù a so lingua è poi sputò deliziosamente:
  - Un pocu amaru !
  Kate hà dettu:
  - Se ùn avemu micca una ricumpensa dopu à sta battaglia, allora serà a più alta inghjustizia !
  Magda fece un suspiru:
  - In teoria, ci vole à premià generosamente tutti i guerrieri femini di u nostru battaglione, o megliu a cumpagnia. Ognunu si battava cum'è eroi, nimu s'hè spulatu, è ognunu avia almenu una decina di cadaveri sottu à i so pedi. Eiu stessu aghju tombu più di quaranta " cuccioli di leone " solu in sta battaglia. È chì ognunu deve esse ricumpensatu - chì saria ghjustu!
  Kat annuì.
  - Perchè nò! D"altronde, i nostri trè amichi stavanu chjinatu nantu à a sabbia. Allora hè tuttu terribili. Tutte queste guerre incessanti in a storia di l'umanità. A guerra hè, sicuru, interessante, ma a ghjente more !
  Magda di colpu canta piercingly:
  - A ghjente more per u metallu ! A ghjente more per u metallu ! Satanassu guverna a bola quì, a bola regula quì ! Satanassu guverna a bola quì, è versa napalm!
  E zitelle ririanu è infine caricavanu u Cromwell nantu à a piattaforma. À u listessu tempu, Magda hà sappiutu sfracicà u big toe di a so diritta, scalza, ma cù graziose linee abbronzate di a principessa guerriera di a gamba. A zitella fece una smorfia è disse :
  - À i gammi cum'è l'asfaltu ! Dial flat micca viola!
  L'umore hè umore, ma u travagliu hè u travagliu. E lupi travagliavanu duramente, cum'è s'eranu travagliendu duru, ma à u listessu tempu si sbarcavanu i denti. Magda hà ancu pruvatu à spiccà quì. E cosce sempre carnuse tremavanu cusì viulente. Kate, gemendu, rimarcò:
  - Danza hè ballu !
  Magda era sorpresa :
  - Chì sì prontu à fà?
  Kate hà spiegatu:
  - Ballemu cum'è in ballet, ma à tempu cù pesi. Aghju intesu chì i pugilati utilizanu ancu una tecnica di furmazione simili - dà pesi à e vostre mani è saltà davanti à un specchiu!
  Magda ùn pudìa micca di ride.
  - Ebbè, sì ! Capiscu chì questu hè un gran metudu! Sì i pesi sò pood, dopu à i pesi in i stessi guanti, e mani volaranu solu!
  Kate hà dettu:
  - Parechje persone volenu toglià, ma a maiuranza aspetta u destinu d'Icaru, postu chì e piume di l'ambizione sò appiccicate cù a cera di cowardia !
  Magda ridacchiò astutamente.
  - Ti vecu ancu, filòsufu ! Per nunda...
  Kate interruppe:
  - Ùn ci sò micca lupi stupidi trà elli ! Semu tutti educati, bè, leghje Friedrich Nietzsche hè un must.
  Magda si fece alerta è dumandò subitu :
  - Nietzsche ? Questu hè un filòsufu interessante. Ma u criteriu di u superman ùn hè micca precisamente definitu in u so travagliu. In generale, Nietzsche hè attiratu versu u sistema cumunale primitivu, vale à dì à l'Età di Petra, chì personalmente ùn mi piace micca.
  Kate hè stata sorpresa
  - E perchè ?
  Magda ridacchiò bruscamente.
  - U fattu hè chì Nietzsche ùn hè micca abbastanza dilucidatu, o piuttostu, ancu cumplettamente sottovalutà u rolu di u prugressu scientificu è tecnologicu. Cumu affetta una persona, è per u megliu. È in generale, un tentativu di idealizà l'Età di Petra - chjamà d'oru hè inappropriatu. In fatti, in u percorsu evolutivu, a ghjente passa da simplice à cumplessu, da u peghju à u megliu. Per esempiu, quantu rapidamente l'aeronautica cambianu, da u più simplice à u più forte. Cuncepzioni cum'è a rapidità, a manuvrabilità è cusì.
  Kate ridacchiò è cantò:
  - Chì prugressu hè ghjuntu à - à miraculi invisibili ! Ma qualcosa manca, un dimoniu astutu si torce a coda !
  Magda aghjunse più melodiosamente:
  - Prublemu scurdatu ! U Terzu Reich règula ! I robots sò prestu ! Parasite appiattitu !
  E zitelle anu da portà è travaglià finu à ch'elli eranu in piena fioritura, era digià abbastanza ligera è i cadaveri di i nemichi sò stati infini intarrati, paria ch'elli puderanu andà in lettu, ma ùn era micca quì. Innò, e zitelle anu sempre datu da manghjà, è à l'occasione di a vittoria, anu ancu manghjatu un muzzicu di stufa di trofeu. Gayla urdinò fervientemente:
  - Hè un grande onore per voi di tastà l'alimentu di u vostru nemicu !
  Magda e poi vyaknula:
  - Innò, hè un grande onore per i britannichi ch"è no simu accunsentiti à manghjà a so merda !
  L'ochji di Gayla lampò in furia.
  - Ebbè, nò, hà digià attraversà tutte e fruntiere. Voi Magda restate completamente senza manghjà! Inoltre, sarete sottumessi à un tipu di tortura. In particulare, mi pari chì i vostri abs sò troppu flabby, è i vostri musculi ùn sò micca in sollievu. Allora, testemu a nova esecuzione di pratica nantu à voi!
  Allora qualchissia tirò a lingua di Shella:
  - Ùn vogliu micca lascià à Magda à soffre sola. Lasciami esse turmentatu ancu.
  Gala surrisu ironicu.
  - Bravu ragazza. Tale devozione, o piuttostu amicizia. Sopporterete i dui ! È stà affamati tutti dui !
  Shella si zitti, l'odore di stufatu solleticava i narici d'una zitella affamata è stanca. È tandu u restu di i so amichi cuminciaru à slurp esageratu forte.
  Ma a tortura principale era ancu da vene. Gale hà veramente ghjuntu cù qualcosa di sofisticatu. E zitelle eranu appiccicate cù e so mani nantu à un filu chì scavava dolorosamente in u polsu, è una catena era incatenata à i so pedi. Inoltre, se tenete i vostri gammi paralleli à a terra, facendu un angulu, allura a catena d'acciaio hè un pocu cortu, dopu a foglia di ferru. Ma s'è calate i vostri gammi, allura a punta di a catena cambia u metale, chì à u turnu hè cunnessu à una fonte di tensione. È u vostru corpu rompe a scarica elettrica. Eccu una tortura cusì interessante.
  Gayla si leccò ferocemente e labbra.
  - A vostra stampa diventerà cusì forte... Voi zitelle mi ringrazierete pè a furmazione !
  Magda, ridacchiando istericamente, disse:
  - È perchè tirà, ringraziemu subitu per a furmazione ! Grazie à a grande SS per a nostra zitiddina felice !
  Gayla strinse u dito.
  - Voi zitelle vi tuccherà à appiccà cusì per un ghjornu sanu. Ma, infine, pudete sentu cum'è omi veri !
  Magda strinse a testa.
  - Tutti l'esperimenti mostranu chì una donna, s'ellu hè furmatu bè, hè assai più durabile è periculosa chè ancu l'omi induriti da a guerra !
  Gayla la tagliò brevemente:
  - Una parolla di più è aghjustà un ghjornu di teste novi !
  E zitelle silenziu, hè difficiule di mantene un angulu, soprattuttu se una catena hè incatenata à i so pedi per un bellu pezzu. Allora appiccicate cum'è un capezzolu. Gayla si n'andò senza dì addiu, lassendu e ragazze à soffre cusì. Shella sintì una certa pressione in u bassu di l'abdomen, a catena li sgridava i caviglie, trascinava i so gammi. A zitella hè stata di colpu seduce da l'uppurtunità di verificà ciò chì succede se u ferru era toccu cù una catena. Cosa da pruvà...
  A scossa elettrica era cusì forte chì a Shella indurita urlò involontariamente. Cum'è s'ellu un palu rossu piercing u corpu da i tacchi à u spinu di a testa. Ci era un dente in i musculi, è un mal di testa. Shelley ringhiò.
  - Questa hè a brama di spirimenti cusì carattaristica di a SS !
  Magda hà aghjustatu mezzu scherzante:
  - Hè bè di sperimentà nantu à... Nemichi ! Tuttavia, ùn sò micca offesu da a lezzione.
  E zitelle stavanu zitti per un pezzu. Magda pinsava : bè, quant"è strana u destinu. Avà i tedeschi anu vintu, tutti si rallegranu, è sò custretti à impiccà cum'è pere, è ancu soffrenu. À quale sò i pasti è i ciambelle, è à quale sò i contusi è i bumps ! Hè interessante ciò chì hè dopu. Avà, dopu à a caduta di Alessandria, hè pussibule lancià una offensiva in u Mediu Oriente, ancu prima di u trasferimentu di rinforzi supplementari. In fatti, perchè aspittà s'ellu pare chì ci sò parechje truppe in Iraq è in Palestina, ma cumu possu dì ch'elli sò... Ùn sò micca abbastanza pronti per u cummattimentu, ci sò troppu arabi è neri chì si sparghjenu quandu u sirena urla. È s'è vo ritardate, allura i britannichi avarà tempu di ritirà assai ricchezza, in particulare da Ghjerusalemme è Bagdad. Ùn ci hè bisognu di chjappà più veloce è sbattà u nemicu. L'Africa hè un cuntinente sanu, ma a caduta di l'Iraq hè ancu a chjave per l'Asia. Dopu avè pigliatu riserve di oliu, bauxite è altri metalli, a Germania hà da sbarazzà infine di ogni dependenza di l'URSS. È forse ancu cunquistà a Russia! Una campagna à u livante... Un vechju sognu di l'ariani ! E poi chì ? Forsi ancu l'espansione spaziale, cum'è li piace à discrive in i rumanzi di fantascienza. Volà à e stelle è novi mondi. Induve, per esempiu, ibridi di carotte è ranocchi campanu ... Hè grande, qualcosa chì ùn esiste micca prima, è ùn truverete micca un analogu nantu à a Terra. Dopu tuttu, l'altri mondi sò pieni di luce impregnable, chì significa chì e truppe tedesche anu da piglià l'assaltu. Dopu tuttu, ùn ci hè nunda di più luminosu chè u sole, fora di e stelle ! Magda hà dumandatu à Schell:
  - Ebbè, ùn vi capiscu micca, perchè avete dumandatu cusì frivolmente a farina ? Ti piace appiccà cusì nantu à u rack ? In più, u mo stomacu fa male.
  Shelley hà sappiutu una parvenza di un surrisu.
  - È sapete bè ! Per esempiu, aghju nutatu per un bellu pezzu chì i mo abs sò pocu daretu. Allora aghju tiratu.
  Magda osservò cupa:
  - Eppo, ùn sapia ch"elli ci custrigheranu à furmà a stampa. Pensu personalmente ch'elli mi batteranu cù i truncheons nantu à i mo tacchi. O forse ancu frusta cù filu spinatu. Tuttavia, s'ellu vi rende felice ...
  Shelley hà parlatu più forte:
  - Sapete, ùn turmentà micca l'anima ! Forse duvemu parlà d'altru.
  Magda annuì d'accordu.
  - Parlemu ! Canta un fiore, ùn vi vargogna ! Dopu tuttu, cù a bellezza di una tale surella, pudete vede scrive canzoni, una grande artighjana.
  Shella, decisu chì era megliu distractà da u dulore in questu modu chè di lamentà, cantò, in più, da un nome maschile:
  Una ragazza capricciosa musa
  Face una carezza, poi un disgrazia...
  I prepusizioni saltannu è ùn ci hè unione,
  Una valanga di filastrocche sarà scartata !
  
  Ma quellu chì amu cù tuttu u mo core -
  In risposta, dice ciò chì sò e parolle.
  L'amore di cristallu pò apre a porta
  Aprite a strada di l'acula per quessa !
  
  Dopu tuttu, crede chì a spada di a penna hè più caru,
  Ci hè una durezza in questu - a pelusa si precipiterà in un turbulente!
  Nobili fieri arroganti,
  Ci sarà un versu spinoso annantu à elli ...
  
  Avemu criatu rati gloria,
  Induve u sangue scorri, è in qualchì locu sudore.
  Stendu u so Statu,
  Da e piramidi à i banchi di ghiaccio.
  
  Ma à u listessu tempu l'anima hè un agnellu,
  In questu, a lira sona dolce ...
  Dopu tuttu, a voce di a zitella hè una chjama -
  È a passione si scioglie è granitu !
  
  Induve ci hè una parolla, rosi ardenti,
  Induve sboccianu i meli...
  Ùn pudemu micca esse disturbati da u fretu
  È intimidate u travagliu vanu !
  
  Trasformemu i sogni in creazioni
  Superemu l'abissu...
  U mondu sanu si congelarà in stupore
  Quandu u dulore di a notte sparisce !
  
  Allora u soffrenu finirà
  Ùn ci sarà micca storpi è orfani...
  È a separazione ùn vene micca à noi,
  Lasciate chì a criatura sfacciata salta u sogliu!
  
  A patria diventerà u regnu di Diu,
  Ognunu di noi hè cunsideratu u Creatore.
  Solu a cendra versa nantu à l'inganno,
  Quale hè onestu, gentile - ben fattu!
  
  A cumpagnia hè stata ridutta à novantacinque guerrieri (trè sò stati ammazzati, è dui altri sò stati feriti cusì male ch'elli sò stati in l'uspidale). Induve vai : a guerra ùn hè micca senza perdite, solu e perdite sò senza guerra ! Parechji guerrieri anu sempre cicatrici nantu à i so corpi slanciati è musculi, è un coppiu di zitelle risultavanu fasciate. I tigressi, stanchi di longu viaghji, ùn parevanu micca assai belligeranti - eranu emaciati, perchè e so costelli anu ancu mostratu. E zitelle scratchate nervosamente i so pedi nantu à a sabbia, brusgiate è sgrossate, piccavanu troppu è piccavanu brutalmente. In generale, s'ellu ci hè un locu in a terra peghju chè l'infernu di Dante, allora l'anu scupertu per elli in Africa. In ogni casu, i guerrieri ùn sò micca diventati limp, è forse ancu sfarente u fattu ch'elli avianu a spirimintari tali difficultà crudeli. Una spezia di moralità : più difficultà, megliu. Propaganda di l'ascetismu è di i valori spirituali, caratteristiche di u nazismu, soprattuttu in a versione radicali di Goebbels, in uppusizione à l'ideulugia burghese occidentale di u cunsumu. Hè cusì chì e zitelle, annerite da u sole è di a polvera, cuperte à pena da un bikini, è appiccicate cù l'arme, parenu una caricatura di militanti americani. È pocu luntanu hè a basa tedesca è a fruntiera cù u Sudan .... Una brisa calda soffia da quì, si sente l'odore di brusgiate, è i nuvuli in u celu sò cusì rari ... solu isule in l'Oceanu Pacificu. Dune rosa sottu l'influenza di e masse d'aria si movenu ligeramente, cum'è s'è i titani captive volenu scaccià a magia di i dii pagani, ma à u stessu tempu suffocate in impotenza.
  Shella bisbigliò assai tranquillamente à Magda:
  È quandu finalmente...
  A diavula rossa rispose ancu più tranquillamente :
  - Assai prestu ! Imbiachemu di novu !
  Gayla urlò assordamente:
  - Corri, passi in marcia (un tali cumandamentu sona cum'è una burla pura!)
  E bellezze si precipitonu, i so tacchi induriti è brusgiati lampanu nantu à u sfondate di sabbia d'oru, quasi fumante. Malgradu u fattu chì u sole s'avvicinava à u so zenith, e zitelle anu da corre di novu. Cusì quasi nudu, cù una carica solida nantu à e spalle ...
  Shelley, aggrottando le sopracciglia, rimarcò:
  - U dopu meziornu ci verranu à una gran distanza è ci spararanu !
  Magda ùn hè micca d'accordu:
  - Ùn hè micca tuttu cusì lugubre. Puderanu micca nutà noi ... O, piuttostu, u calculu tutale hè basatu annantu à u fattu chì una persona nurmale ùn si mette in un calore cusì infernale in u desertu.
  - Soprattuttu scalzi ! Shelley ridacchiò.
  È u ventu era ancu più caldu. Dumani hè u primu di lugliu... U mese più caldu di l'estate, in u cuntinente più caldu di u pianeta Terra. È e ragazze anu da curriri, trascinendu l'arme è una carica di munizioni solida cun elli. Magda si ricurdò di una storia fantastica nantu à u futuru luntanu. Una super-civilizazione putente è apparentemente idealista hà pruibitu à diverse spezie è razze in a galaxia di guidà vere guerre à grande scala trà elli. Ebbè, postu chì certe dispute si sviluppanu constantemente trà imperi stellari, allora cunducenu battaglie limitate - cù forze chjuche è cù armi apprussimatamente uguali.
  Sembra esse una idea raghjone da u puntu di vista di u pensamentu umanisticu, ma ... In a realità, l'"Armata di a salvezza" di una super-civilizazione stessu hà recrutatu suldati per queste battaglie, scegliendu i più vigliacchi, più inepti, o cunvinti. pacifisti - chì finiscinu in l'esercitu per via di considerazioni mercenari. Inoltre, i pruvucatori sò stati mandati à e truppe per disturbà a battaglia ancu prima ch'ella principia ... In corta, era una parodia di guerri, finu à chì una persona hè stata truvata chì hà sappiutu rompe stu sistema difettu. Questa hè a so vocazione - a professione di un suldatu, l'ànima di un guerrieru. È a fine inespettata di Hollywood - ùn pudia micca fà senza a participazione di una donna!
  Tuttu hè cum'è deve esse - chì tipu di travagliu, senza veru amore è passione?
  Pensendu, u guerrieru Magda marchjò cù u so pede nudu nantu à u bummer di un cactus, era pizzicata, ma a zitella ùn hà mancu attentu à questu ...
  Hè stata pussibule di rompe l'ordine difettu senza guerra, è dunque u valore in l'universu di un futuru micca gioia, in fine cù l'aiutu di l'amore. È Magda hà amatu finu à quì solu in i sogni, o in i sogni. Era calda è à u listessu tempu vergine depravata. È hà scaricatu u so temperamentu di tempesta in furmazione è guerri. E ciò chì hè l'amore - qualcosa per quale u sangue si sparghje viulente!
  L'anghjulu vixen i capelli rossi si scacciò perle di sudore. Stranu, ma i pueti più spessu rimanu amore è sangue. Apparentemente, questu hè duvuta à u fattu chì i masci anu sviluppatu una brama di viulenza in relazione à a femina. L'omu, però, ùn hè micca un animali, in u sensu ch'ellu hè capaci di pinsà raziunale ... Ma d'altra parte, a moralità cristiana hè cumplettamente straniera per ellu. Ciò chì Ghjesù insegna per un omu, è soprattuttu un omu forte, hè cusì antinaturale è provoca un rifiutu ardente chì u successu di u Cristianesimu era contru à a logica ... Tuttavia, micca solu u Cristianesimu, ogni religione hè carattarizata da un certu paradossu è l'imposizione di certe restrizioni à una persona. È, spessu abbastanza irragionevule ...
  Era dighjà una notte piena è ancu nuvola (in ogni modu, u ventu chjappà cù nuvole da u mare micca tantu luntanu da a costa), quandu e zitelle infine corse à u scopu.
  Prima di elli era una basa inglese, è ancu cù un campu d'aviazione. Inoltre, à ghjudicà da e turri studded cù canne di mitragliatrice di grossi calibre, filu spinatu è piste di cimentu, era equipatu assai tempu fà. I britannichi occupanu l'Eggittu in u 1882, stabiliscendu un regime pupu. Avà i tedeschi pensanu à fà u listessu.
  Cheerful Gala hà cuminciatu à esaminà a basa è u campu d'aviazione à traversu un binoculu di l'armata speciale, intricatamente ferita. Hè stata unita da parechje più ragazze-caporali. Digià sperimentata in a guerra, da quandu era sempre un scout è ligame in Spagna, è digià un guerrieru spietatu in Pulonia, Francia è Jugoslavia, Gala hà calculatu e probabilità prudentemente. U campu d'aviazione hè statu difesu assai forte, cumpresa l'artiglieria anti-aereo. Iè, è ci era assai aviò nantu à questu. A propositu, hè stranu chì i britannichi mantenenu tanta aviazione in un locu senza disperse nantu à i campi di l'aviazione? Forse ci hè un falsu mira quì, è i piani veri sò situati in altrò? Ci sò assai torri di mitragliatrici, ci sò ancu trè tanki Matilda è quattru tanki Cromwell. Sè vo sbuchjate, allora ùn pudete micca fà senza sangue.
  Gayla hà chjamatu dui guerrieri sbagliati, ma di sicuru assai forti è abili. Idda li sferzava u dorsu cù una frusta, cusì chì i so pettu marroni cannella si oscillavanu ancu. Facendu una faccia brutale, urdinò duramente:
  - Magda è Shella anu ordini per voi: per penetrà in u territoriu di u campu d'aviazione, è scopre chì aerei ci sò. Allora scopre e difese in dettagliu!
  E zitelle ubbidienti anu a testa: un ordine, ci hè un ordine, è deve esse realizatu. E cumu - questu hè u so prublema. Shella è Magda si n'andò prestu per u campu d'aviazione. U guerrieru di u focu hà suggeritu:
  - Pigliamu a lingua è pigliamu a forma da ellu. Allora, dopu avè cambiatu a robba, penetreremu in u campu d'aviazione. Divertimu un pocu quì !
  La bionda Shella rimarcò un po' perplessa:
  - Ci vole prima à truvà sta lingua. Allora pensate ch'elli viaghjanu in u desertu ? È pudete catturà cusì in folla ?
  Magda fischiò cù labbra scarlatte :
  - Di sicuru. Per esempiu, ci sò guardiani vicinu à i tanki, perchè sò daretu à i perimetri di e turri. Pudete ancu sparà i sentinelle quì, è se ne necessariu ...
  - Catturà un tank è cavalcà ? Shelley surrisu ironicu.
  Magda, mossendu a punta di u so pedi, annunziò d'accordu:
  - È chì hè abbastanza pussibule. Ancu s'ellu ci hè statu urdinatu solu per fà ricunniscenza. Alzà u rumore senza un cumandamentu ... Tu stessu sapete ciò chì a manifestazione di l'iniziativa hè piena in una guerra!
  Shelley suspirò assai.
  - Per disgrazia, sò assai bè !
  E zitelle, quasi senza piattà, corse versu i tanki. I sentinelle eranu ancu trà i Negri - fumavanu cigarettes, è praticamenti ùn anu vistu nunda. Solu unu di elli era di razza bianca, è, pare, un ufficiale. Ma era ancu abbastanza ubriacu. Shell hè stata sorpresa da questu: cumu si cumportanu i britannichi ? Ùn anu micca a paura di u sabotage, di l'attacchi di l'Arabi, o di una surtita audacia di i tedeschi ? True, forse sfinitu da u caldu atroce, è ancu da e mala nutizia da u fronte, i britannichi di solitu di sangue friddu cuminciaru à sbattà. In generale, Schella hà ricurdatu questu da i libri di testu: u tipu d'inglese, cum'è un sughjettu friddu è senza emozioni, ùn hè nunda più ca un mitu. Inoltre, i bevitori scozzesi è irlandesi ùn sò micca stupidi. Ebbè, i neri in questu sensu sò cumplettamente bluccati - vanu pazzi da una dosa magra, cum'è, per via, i giapponesi.
  E ragazze ùn pardunanu mai nunda. Capturendu a testa, è cù un pugnale in a gola, esattamente in l'arteria carotide - questu hè u tempu. Ma ci hè una ricezione più efficaci, sguassate u sicondu paru di sentinelle, chjappà u so mentonu cù a palma, poi filò, alzendu un pocu a testa. Crunch è u collu torciatu.
  Magda fece l'ochju à a so amica:
  - Hè cusì ch'elli li sparemu solu. Cum'è pere da l'arburi !
  Shelley rispose dolcemente:
  - Ci hè un modu ancu più simplice - per esempiu, un colpu da una arma silenziu. È cusì sporca i vostri manichi ùn hè micca bè.
  Magda sbuffò con disprezzo, come un grosso gatto predatore:
  - Tu sì un omu terrenu di Shell. U romanzu di gode di a bellezza di a battaglia ùn hè micca in voi. Tuttu hè cusì primitivu. Hè interessante per sparà è ancu chjude ?
  U Diavulu Biancaneve interruppe u so amicu:
  - Megliu vede, ci hè ancu un ottu tank. Era abbastanza astutamente disfrazatu da paglia. Ma aghju capitu subitu perchè u sole secca l'erba per noi, quandu ancu un cammellu ùn vulia micca manghjà dopu.
  Magda accunsentì.
  - Iè, questu hè un'osservazione abbastanza logica. Tank, aghju da vede quale. Probabilmente unu di l'ultimi ...
  Shella raccolse un po' di fieno e fischiò immediatamente:
  - Oh, iè, hà una canna ripiegabile. Questa hè a prima volta chì aghju vistu sta tecnica. Probabilmente americani, si sò sbagliati !
  U diavulu ardente interruppe u guerrieru biancu di neve:
  Avà andemu à u campu d'aviazione. Ci sò ancu i cani chì correnu. Questu hè un altru prublema di prublemi.
  Shella si precipitò à rassicurà u so amicu:
  - So influenzallu i cani è dunque andaraghju solu. Fortunatamente, l'ufficiale da trà i bianchi hè pulita è di altezza media. U so uniforme mi cunvene. Aghju digià cambiatu a mo faccia.
  A zitella, infatti, si mette rapidamente in maquillaje. È ch'elli anu ancu amparatu questu in una scola speciale. Magda ùn hà micca oppostu.
  - Andate, è aghju da trattà cù u novu tank. Hà ancu qualcosa utile per a scienza militare tedesca. Ma quì hè Schella, vi pregu, ùn stà micca longu, appena finite l'ispezione, cusì mi batteraghju.
  Ancu u jerboa agitò una spazzola in risposta - dicenu, ùn ci lasciate micca, bionda!
  A zitella bionda hà rispostu cù un surrisu.
  - Faraghju tuttu assai prestu. In quantu hè pussibule.
  Magda ùn hà più attentu à u so amicu, ma hà pigliatu cumplettamente u studiu di u tank. Quì hà fattu parechje scuperte. Prima, u tank avia dui pistoli saldati. Un cannone à canna longa di 76 millimetri cù un musu collapsable è un cannone à canna corta di 47 millimetri per sparà prughjetti di frammentazione. In generale, l'armi sò assai ricchi, soprattuttu per u 1942 è u cuntinente africanu. U fucile, per via, hà avutu un frenu di bocca piuttostu interessante è compactu, è apparentemente era u famosu fucile di diciassette piedi, chì ùn era ancu statu messu in pratica, ma era digià annunziatu in ogni modu pussibule da i Goebbels di u serviziu reale. di Gran Bretagna.
  A zitella razziò a superficia è truvò l'emblema di l'aquila nantu à u trattu è l'inscription in inglese: "Made in the USA". Magda maledicò:
  - Ebbè, cum'è aghju sempre suspettatu, questu hè un pirate americanu. Pare ch'elli mettenu a Gran Bretagna nantu à a nostra ànima ! È ùn sanu micca chì i tanki tedeschi marchjaranu per New York per questu.
  Apertura di u portu ùn era micca cusì faciule, ma e ragazze, sicuru, pedante è à u stessu tempu, chì sona paradoxalmente creativa, anu ancu insignatu questu. Allora piglià cum'è un ostaculu era una materia d'onore.
  Shella, intantu, hà imitatu assai abilmente una andatura borraccia è s'avvicinò à l'entrata di u campu d'aviazione. È subitu sentitu a diffarenza trà a mentalità britannica è tedesca. A voce pigra di a sentinella dumandò :
  - Chì affari site, Petru ?
  Shelley hà rispostu pocu:
  - In una nota persunale !
  - Vai!
  Shella era in u campu d'aviazione. Ella inspeccionò l'aviò, è hà nutatu tuttu, cumpresi macchie di carnaval nantu à i fuselages, gasoline spilled è più. Allora subitu hè diventatu chjaru per ella chì fora di più di dui centu aerei, almenu dui terzi eranu abilmente fatti mudelli di camouflage. Tuttavia, ci era ancu veri machini, cumpresi i putenti Lancaster capaci di purtà sin'à sei tunnellate di bombe. Dui bulldog si sò ghjunti à scout Shella. A zitella li accarezzò dolcemente è andò avanti. Quandu ci sò tanti piani in una zona relativamente chjuca, face una impressione, soprattuttu in natura romantica.
  Sti machini alati, cumu si vedenu in e so fila, sò, bè, l'imaghjini sputichi di i cavalieri di l'Ordine Teutonicu chì sò vinuti à cunquistà i Slavi. Solu assai più massiva è spaventosa. I tedeschi, in regula, anu preferitu l'armatura assai massiva chì pruteghja bè u cavaliere. À u listessu tempu, ancu s'ellu u prezzu serà una diminuzione di a mobilità di un guerrieru. Ma in u mondu mudernu, a strada hè stata pigliata à l'usu di cumbattenti maneuverable. U stessu Me-109 pesa sempre menu di i so avversari inglesi.
  . CAPITOLU #4
  È quì sti cavalieri alati sò in piedi è aspittendu qualcosa, è puzzanu di i tecnichi ruggiti è mortali di u XXmu seculu.
  Shelle, però, ùn hè micca particularmente piacevule per marchjà, i so gammi di zitella anu persu l'abitudine di stivali, è anu digià cuminciatu à strofinate. Inoltre, i britannichi ùn anu micca mostratu una grande imaginazione: avè pusatu piani veri da un latu, ancu un scaffale rossu di demarcazione hè visibile. Ebbè, questu, in generale, hè capitu perchè, perchè i piloti britannichi, è ancu cù l'ochji borrachi, ùn cunfondenu nunda. È cusì in generale hè digià pussibule di vultà.
  Shella riturnò, è ancu cuminciò à vacillari più. Tandu l"anu liberatu di daretu senza dumandà, è solu dopu avè annusatu i pastori, si lagnavanu un pocu. U diavulu biancu di neve li bisbigliò dolcemente:
  - Nunda prestu cambià i pruprietarii !
  È torna lentamente ... È u ventu hè diventatu assai più frescu, prestu cumincià à fà luce ...
  È Magda, intantu, hà capitu u tank ... Era un mudellu sperimentale Mp-16 "D". In generale, u tank hè abbastanza putente è hà un sistema di cuntrollu idraulicu per a mitragliatrice (in u stilu, o megliu in u sistema, caratteristiche di l'ultimi cumbattenti!). Cù una grande carica di munizioni, è un sistema di ricarica automatica. U tank hè u più novu per u so tempu, è ùn hè ancu chjaru perchè i britannichi dimustranu tali negligenza, guardendu cusì senza cura? Forse a caratteristica di svago di parechje nazioni hà travagliatu quì, quellu di qualcunu altru ùn pò esse bonu, chì significa chì ùn hè micca bisognu di prutezzione!
  Prima di l'arrivu di Shella, u guerrieru di bellezza ardente, rifornò u tank è verificatu a carica di munizioni. U guerrieru bionda, avendu cacciatu i stivali odiati da i gammi di a dea di a guerra, rappurtatu rapidamente a situazione à u so cumpagnu.
  Magda hà dettu ciò chì hà intesu à Geila, è dopu a so faccia brillava :
  - Shellochka avà e nostre ragazze attaccanu u nemicu. È avemu statu permessu di chjappà immediatamente u nemicu, usendu sti tanki.
  U guerrieru biancu di neve esclamò:
  - Hè ciò chì avete sunniatu ! Ebbè, a vittura corre ?
  Magda hà cunfirmatu ragiunate:
  - U travagliu. L'Americani anu sempre tanki megliu cà i tankers.
  In verità, a vittura parte da a prima volta. Curiosamente, i mutori ùn eranu micca rumorosi. E ragazze, per esempiu, sapianu chì u T-34 russu rumble, cusì ... Stu tank pò esse usatu contr'à e truppe coloniali britannichi per disperse l'indigeni.
  È i guerrieri calpestavanu un carru di cinquantacinque tunnellate. In ogni casu, hè stata cuntrullata abbastanza facilmente, ancu s'ellu hè di sicuru peghju di u T-4 più liggeru. Cinque mutori sò stati messi nantu à u Mp-16 à una volta, ma questu, forsi, hà ancu aumentatu a sopravvivenza di u tank in battaglia.
  E zitelle senza pensà duie volte apre u focu annantu à e torri di mitraglia. U primu colpu da un prughjettu di frammentazione è i "cuccioli di leone" battuti volanu a testa in giru.
  Trà i britannichi, cum'è unu s'aspittava, l'attaccu hà causatu un panicu. A sparatura era erratica, è e zitelle anu sempre sappiutu cunnette mitragliatrici. Magda hà vulsutu copre u Lancaster cun un colpu ben miratu, ma in a radiu Gayla l'hà urdinatu duramente:
  - Risparmiate l'aerei nemici, li catturaremu sanu è salvu.
  Ebbè, perchè risparmià cusì, spare. Hè megliu di distrughje e turri è sceglie vittimi umani. Tali successi ben mirati.
  U restu di i guerrieri, intantu (elli avianu digià avvicinatu) si sò ghjunti in i tanki britannichi. Pigliò solu una mità di minutu per apre i portelli, è dopu l'accumulazione. In generale, e zitelle ùn anu mancu attentu à u campu d'aviazione, ma solu si trasfirìu versu a basa inglese. À u listessu tempu, chjappà in a caserma, induve i suldati nimici eranu situati, è ancu i piloti di dorme.
  Gayla urlò cum'è un orsu in calore:
  - Ùn sparate micca à u magazzinu cù carburante ! Ci sarà utile !
  Magda è Schella anu sfracicatu un paru di torri di mitragliatrici cù a grande massa di u so tank. E zitelle littiralmente cramped i so belli cù risate. Cum'è, sò sempre cool.
  Ma u travagliu principale era sempre realizatu da mitragliatrici. Era necessariu di ùn lascià i piloti nemichi à l'aviò, micca di lascià li decolla. Ma uni pochi guerrieri stessi si precipitò versu e vitture inglesi è si pusonu à u timone. E ciò chì pò esse incrustatu in a basa avà, postu chì anu ancu un tali furmazione di volu furnitu. Iè, è i piani sò riforniti cù munizioni cumpletu. Eccu un tali masha-malashka risulta.
  Shella cun un colpo precisu hà sbattutu una piccula tankette chì salta fora di u garage. Ottu tanki cù squadre di lupi cuminciaru à distrughje viulente a basa di l'inglesi enormi. I tanki sfracciavanu e porte senza assai ceremonia è pienu tuttu di piombo. Ancu e caserne eranu in focu. Inglesi cunfusi è nativi di ogni tipu saltavanu fora di elli. Ùn ci era digià micca battaglia, in fattu, ma ci era solu una battitu tutale. Hè veru, i suldati britannichi individuali è e torri di mitragliare anu sparatu. Ancu nantu à l'armatura di u cisterna di u piombo piantò grandine. Magda ringhiò cum'è una pantera arrabbiata:
  - Ebbè, chì site amanti di l'ostriche è di a farina d'avena, infine capitu ciò chì hè una vera guerra. Seremu in Londra assai prestu !
  Shella cantò, scoprendu i denti :
  Chì faremu in Albion,
  Induve sò e rane slippery - kwak!
  Ancu se e legioni sò à l'attaccu,
  Ma un colpu cù una baionetta in un centesimu !
  Magda aggrottò le sopracciglia e scosse la testa negativamente:
  - Innò, ùn hè micca a canzona chì ispira à i sfruttamenti ! Ma deve esse diversu!
  È u guerrieru ardente è ridendu cum'è una mitragliatrice. Allora pezzi di carne volavanu in direzzione diffirenti, è una decina d'inglesi colapsò à una volta.
  È u tank pisanti stessu, sfracimu i suldati nemici, "lisciandu" cù un ferru. L'osse si sgrossavanu sottu à e piste. È tandu u nimicu hà cuminciatu à sparghje in tutte e direzzione. Ma tandu u nimicu "Matilda" saltò fora. Allora Shella a colpisce cù un piercing d'armatura.
  - Pigliate una grenade "farina d'avoina", canta una sérénade cum'è un ricordu!
  Questa volta u projectile hà culpitu ghjustu à u butt trà a torretta è u cascu, è u tank, dopu un bonu scuzzulu, hè statu purtatu à u latu. À u listessu tempu, u cisterna di gasu hà detonatu, è subitu splode cù una fiamma rossa-russa.
  Blonde She-Devil ùn pudia resiste à l'acutezza:
  - Matilda riceve un checkmate - u risultatu serà divertente!
  Magda hà sbattutu u so cumpagnu cù una palma callosa nantu à e so cosce nervose.
  - È tù sì ghjovana, a mo amica ! Allora cantate cusì!
  Tuttavia, apparentemente unu di i britannichi per sbagliu, o forse deliberatamente, hà sparatu à u tank di carburante. Una machja marrone sporca di fiamme di benzina boom è sbocciava. Gerda hà sparatu una longa raffica da una mitragliatrice di 9 mm d'assaltu à focu rapidu. Una quarantina di suldati inglesi s'hè colapsatu in u locu. È parechji di i feriti, senza alcuna pietà, calpestavanu e larghe piste di un tank americanu. Shelley ridacchiò malvagiamente.
  - Questu ùn hè micca rossetto ! Chì ci hè di trasfurmà in torte !
  È a diavula rossa, senza vergogna ùn si scurdava di inserisce:
  - Ùn importa micca cumu si torce, i pancakes stampati da un tank sò megliu cà i feci di vacca !
  E ragazze anu sbattutu rapidamente trè cunei. Shella guidò, è Magda detti cunchiglia, è a carica hè stata realizata automaticamente. È elli stessi ricivutu una cunchiglia nantu à l'armatura. Sembra micca scantu, per una prutezzione di torretta 80-mm, ma buzzes bè. Magda si bruciò le dita e gridò:
  - Eccu i rigali di u marchese di Carabas ! Pudemu pepperli cù qualcosa un pocu più piccante è sali ?
  Shella, avendu divisu un altru "mostru" cù una cunchiglia, cantò:
  - Chì piattu, chì piattu - pigliate tuttu cun voi ! Hè una disgrazia chì ùn luttemu micca spessu - una bestia rara, un tali massacre!
  Magda di colpu si battò in fronte è ricurdò :
  - Ma per un bellu pezzu da voi Biancaneve cù una pistola, ùn avemu micca intesu canzoni ! Canta un fiore, ùn vi vargogna !
  U guerrieru di i capelli di perla cantava, è a so voce era cusì Divina è Diabolica in una sola fiala chì a sirena vicinu à ella ùn avia nunda à fà ;
  Lui-même à lutté dans le cœur de l'humeur,
  Sculpture di caratteri - Diu u Creatore,
  Crea cù a spada di l'eroi,
  Un esempiu per tutte e generazioni !
  
  Ma tù stessu pudete cumbatte,
  Cresciute, horde per vince!
  L'anima di l'acula è di un leone ùn hè micca una lepre,
  Tanta putenza è ostia santa !
  
  Chì u nemicu sia cum'è un cane guidatu,
  È u nostru scudu forte hà tagliatu u diamante !
  L'orlu di l'alba per sempre amatu,
  Per u dulore, u cumbattante premiarà a morte!
  
  Ùn vi fidate micca di i pacifisti stupidi
  Ciò chì Ghjesù hà amparatu à suppurtà ...
  Allora chì a segale fiurisce sottu à un celu chjaru,
  Diventate forte cum'è un orsu!
  
  In battaglie simu pieni di passione ardente,
  È cun sangue di tempesta, ghjovanu...
  Lacemu l'infernu,
  Induve sò e legioni cù Satanassu !
  
  È ognunu sapi chì u Criaturi;
  Amparate à rinfurzà i vostri musculi!
  Ùn perde micca u vostru tempu in stupidità
  Altrimenti, venaraghju à tè cun punizioni !
  
  L'impotenza hè u viziu principale,
  Hà fattu nasce a malizia, a meschinità...
  Paga i fronzoli à l'invasori -
  Scurdate di valore, onore è orgogliu!
  
  Ma malgradu tutti i prublemi
  Dolore fratellu ùn cede micca!
  Chì tutti i sogni diventanu realtà
  Ballemu cun un amante in un valse lisu !
  
  Chì più pò dà u Signore
  Iè, l'aldilà hè in una nebbia ...
  Sta carne soffre in a vita,
  Micca tuttu hè liscia cum'è in u rumanzu ...
  
  Sapete u vostru omu di a terra
  Custruite a vostra felicità nantu à questu ...
  U muvimentu è u prugressu in corsa -
  Daranu u putere nantu à l'universu!
  È in Egittu, a lotta era sempre in piena. I guerrieri senza paura di tutti l'avversarii anu smachjatu è cantatu cù successu;
  Shella hà finitu nantu à a nota di punta, ma Magda poi li picchiò ligeramente cù u so pede, ghjustu cù u so taccu nudu, in una pressa forte è abbronzata:
  - È parchì canti di valori cristiani ? Semu ariani, micca cristiani. Biancaneve hè pazza!
  Shella scuzzulò a testa freneticamente, mentre chì e so mani ùn eranu mosse per cuntrullà a mitragliatrice:
  - Scusa! Cunfusu a Russia Ortodossa cù a Prussia pagana ! Troppu difficile per sparà è cumpone à u stessu tempu!
  Magda, senza piantà di guidà l'efficaci, falciata da e fila di i nemici inglesi, scuzzulò e so ciglia lunghe è nere. E mettendu un'altra fila di nemici ind'a bara, cum'è una sirena ridava:
  - A spese di cumu si cumpone - questa hè una quistione discutibile, ma sparà hè faciule è simplice!
  Infatti, numerosi ufficiali è suldati inglesi, chjappà i fazzoletti bianchi, cuminciaru à rende energicamente. À u listessu tempu, eranu cusì spaventati chì murmuravanu ogni sorta di sciocchezza, o ancu urlavanu. Parechje millaie di suldati culuniali (Arabi è Negri), stunatu da a paura, è parechji cintunari, micca menu cobardi, inglesi pallidi, lampanu e so mani. Ancu rags bianchi apparsu da i tanki. Comu dicenu, anu truvatu un modu diversu di prutezzione - più affidabile di l'armatura attiva!
  E zitelle ridavanu - hè cusì - ùn cede mai !
  Shella salta da a cisterna è corse deliberatamente a piedi nudi longu u rut ardente. Magda, però, ùn hà micca pensatu à cede à a so amica, è e gambe nude è bronzate di a zitella passavanu appena, cum'è s'ellu si sguassate banda di gazzelle. I tacchi di zitella induriti, ma tondi è graziosi accarezzavanu e lingue di fiamma blu. Ma i guerrieri tigressi solu strillavanu cuntentamente in risposta.
  Quì, l'omu nìvuru prigiuneru ùn pudia frenà a so brama, si precipitò à elli è ricivutu un colpu sfracicante da a Magda ardente in u plexus solare, dopu à quale, sputendu un grande coagulu di mucus è sangue da a so bocca, finalmente si calmò.
  Questu, cum'è risultava, era l'ultimu focu di resistenza. Avà i suldati britannichi sò stati completamente rotti. Ci era più di trèmila prigiuneri chì stavanu nantu à i so pedi. In ogni casu, i tigressi sparanu senza ceremoniu circa cinque centu britannichi incapaci di stà in piedi per via di e so ferite, esattamente una balla per duie teste imbuttate l'una à l'altra: per quessa chì soffrenu, è caricanu a Wehrmacht cun un pesu extra. Cum'è Himmler hà dettu: a misericòrdia ùn deve micca più di e fruntiere di l'ecunumia economica.
  E zitelle urdinanu à i prigiuneri, stupiti d'orrore, di scavà buchi per mette quì i morti. Era digià abbastanza ligera, è u fumu da a basa distrutta hè stata purtata nantu à una longa distanza.
  L'amicu di Shella hà ricurdatu di u filmu, cumu in questu casu eroicu, unu di i caratteri principali, dopu una vittoria difficiule, sfurtunatamenti trascinatu nantu à a so pipa. È i guerrieri medievali, cunfondendu u sicariu per Satanassu, anu apertu u focu annantu à u so cumandante. In ogni casu, sta volta, a vittoria era abbastanza faciule, ma una di e zitelle hà ancu trovu u so amicu disgraziatu - a morte, cinque bellezze sò stati feriti, è alcuni - o piuttostu dui, sò stati feriti seriu.
  Aerei tedeschi apparsu in u celu da u latu uccidintali. E zitelle li salutanu cun allegria. Gaupman SS, l'eroe femminile aggressivamente bella di Gale, gonfiò e so guance è ghjucava cù i so musculi chì si roteanu sottu à a so pelle di cioccolatu, è annunziò in u listessu modu:
  - E nostre truppe avanzanu cun successu. Allora ùn avemu micca tempu di stà fermu. Lasciate chì i prigiuneri si liganu, è li chjuderemu in l"hangar, lascendu una decina di lupi à guardà. È u restu cuntinueghja à passà rapidamente daretu à u nemicu.
  Magda è Shella avianu assai paura ch'elli sianu affidati à a prutezzione di i schiavi rotti è i prigiuneri di guerra chì s'eranu trasfurmati in una banda sottumessa, perchè e zitelle eranu dighjà eccitati è vulianu cummattiri. È solu i cowards sognu di serviziu di scorta ! Ma apparentemente e so qualità di cummattimentu anu impressiunatu à Gala è, ghjucatu cù i so biceps, hà annunziatu:
  - Riforniscemu è rinfurzà e munizioni di u tank. Andate più in là. Vecu chì site bè à luttà ! Inoltre, ùn site micca particularmente grande è sò assai megliu adattati per cuntrullà un tank.
  E zitelle, alzanu e mani in un salutu militare, abbaiavanu :
  - Felice di pruvà Cumandante Cumandante !
  - Per fà più faciule per affruntà u fucile è a mitragliatrice, Filela vi accompagnerà! - Tagliò Gale è corse à spiegà u scopu à l'altri ragazze. Quelli spaventati sbattevanu e ciglia, è piegavanu a stampa, cù i busti appena cuparti, o ancu aperti. U formidabile tigressu-capitanu era ancu scalzu, è ancu s'è i so gammi ùn eranu micca chjuchi, a so forma era bella bella, è ella stessu avia solu vinti-dui anni, solu u sviluppu muscular eccessivu hà fattu Gala più pesante è più vechja. À u listessu tempu, hè sorprendentemente veloce, assai periculosa per u cummattimentu à a manu.
  Mentre e zitelle stavanu rifornendu e rifornendu munizioni, Filela li bombardò cù dumande:
  - Eri ind'è a so basa aerea, tutta sola. In particulare tè, Shella... Ùn hè micca spaventosa ?
  A bionda si scacciò di u chignon di desertu da a so guancia, chì d"una manera hà sappiutu chjappà à a so pelle vellutata è abbronzata. Lanciando u pugnale in alto, rispose brevemente:
  - Innò ! Perchè duvemu esse paura ? Semu veri ariani !
  Filela, avendu pigliatu un'arma à a mosca, è ghjittata à a tavula affilata à mezu à u desertu, sbadigliava cù una bocca affascinante. Allora, cù un suspiru, rispose :
  - Siete u più chjucu di noi, è prima di andà in Africa ùn avete micca sperienza. Quì, tutte e ragazze anu digià ricivutu sperienza di cummattimentu, è sniffed gunpowder. A propositu, vi pare quasi zitelle, cù facci cusì innocenti.
  Magda, lanciando u cuteddu à baionetta cù i so pedi, scacciò feroce:
  Ma ùn uccidemu micca innocently. Chì ghjè u puntu di sta conversazione in ogni modu. Cerchi litiga ?
  Filela a refusé résolument :
  - Di sicuru micca ! Ma ti cunfessu, ancu s'è aghju sniffatu per a prima volta a polvara u 1 di settembre di u 1939 in Pulonia. Questu hè, ancu prima di a maiò parte di e ragazze in a cumpagnia, di solitu cuminciaru u so battesimu di u focu da i campi di Francia, ma mi sentu sempre a paura. - A zitella calò timidamente l'ochji verdi. A ricunniscenza ùn era micca faciule per ella - In particulare pigghia i jitters prima di l'iniziu di a battaglia.
  Shella caresse l'épaule musclée et grattée de Filela.
  - Per esse onestu, qualchì volta mi sentu scunfortu. Ancu s'è a carica fisica chì avemu sperimentatu hè cusì stancante chì avete ancu sognu di sguassà u corpu mortale.
  A donna bruna alzò e spalle.
  - Eppo ùn sò micca ! È mi esaurisce bè, micca menu di voi, ma ferma sempre a paura atroce. - Filela lanciau un brevi sguardu à u celu, calò a so voce à un sussurru. Forse avia paura chì u Diu Onnipotente l'avessi intesu. "Inoltre, ci hè una cosa cum'è un'anima?" U grande è sàviu Führer ùn hà mai parlatu di questu, è ùn hà micca scrittu in alcuna di e so opere.
  Magda hà pigliatu di novu u cuteddu à baionetta cù e so dite nude, evitendu tagli. Sorridente cum'è Milady Winter, hà rispostu per Shelley:
  - È ùn importa micca. Per noi, a cosa principal hè di tumbà i nemici quant'è pussibule, è mette a nostra vita in risicu u minimu pussibule. Naturalmente, se altrimenti - a prudenza ùn diventerà micca tradimentu!
  Filela accunsentì :
  - Quale ùn risparmia a vita in battaglia, mantene a so dignità ancu quandu si divide i trofei !
  Shella hà cunfirmatu:
  - Quellu chì arrubba una vittoria perderà i so frutti, cum'è l'ultime rotte da una reputazione appannata !
  Seduta in u tank, e zitelle appesu bandiere inglesi è ghjustu cusì, sfrontamente s'alluntanu. È in tuttu ci era quindici cose in u desertu. Insolently impudently catturatu da i britannichi, veiculi blindati è micca bè armati. Allora e sensazioni eranu i più sublimi, cum'è s'è i guerrieri eranu in parata.
  Magda hà dettu:
  - Eccu, eccu a bellezza ! Purtemu u nostru gattu cun noi ! Will, vecu una lotta - uttene un bully!
  Shella, senza assai entusiasmu, scuzzulendu a testa à a Fanciulla di Neve, obiettò :
  - Ùn hè micca divertente ! Hè un peccatu di surrisu à questu !
  Eccu Magda, cum'è s'è a sveglia sona a matina :
  Chì significà u cuncettu di piccatu ? Quì cantate Shella nantu à Ghjesù Cristu, è ùn avete mancu capitu chì a lege biblica principale - u salariu di u peccatu - a morte hè simplicemente assurda! - U guerrieru ardente, ancu per persuasione, hà fattu un circhiu cù e so mani. - Assolutamente senza logica !
  Filela s'empressa d'ajouter :
  - Di sicuru ! Altrimenti, chì tipu di suldati simu, s'ellu ùn viole micca u cumandamentu - ùn tumbà micca!
  Magda ridacchiava nervosamente è cuminciò à masticà l'elsa di u pugnale. Quì Shella hà trovu qualcosa à ughjettà:
  - In verità, in l'uriginale - questu settimu cumandamentu sona cusì - ùn fate micca un omicidiu male! Questu hè, quì parlemu di l'assassiniu, è micca a privazione di a vita di una persona. - È si dà l'apparizione di Ciceronu nantu à u pulpitu, è forse aghjunghje Tetruliana. - Ci sò qualchi sfumature quì !
  Magda hà tagliatu u male:
  - Ligami ancu à a traduzzione da l'ebreu. Chì altru puderia esse più disgustante ! U diavulu di i capelli rossi s'infiammava di più in più. Infatti, u so babbu stessu Azello da u rumanzu di Bulgakov pò. - In generale, ci hè assai assurdità in a Bibbia, ma u più assurdu hè a so rivindicazione à u rolu di a parolla di Diu è à l'infallibilità! U guerrieru lampò i so denti. - Cristu l'Onniputente Creatore di tutte e creazioni, tuttu ciò chì vede è invisibule, tuttu terrenu è celeste... È à u stessu tempu Ghjesù si cunfunde in e cose più elementari !
  Shelley disse duramente:
  - Ùn ci vole à dì cusì, è categuricamente. In certi modi hè cunfusu, è in certi modi hè un veggente. - Aggiuntu l'anghjulu terminatore biancu neve. - Inoltre, u Diu Incarnate pò trasmette bè l'essenza di e Sacre Scritture in e so parolle. In generale, ci sò parechje profezie chì sò digià fattu in a Bibbia.
  Magda strinse vigorosamente a so testa ardente:
  "Ùn hè micca veru, è vi pruvucaraghju!"
  Shelley fece una smorfia.
  - Ebbè, pruvate, avete e carte in manu !
  Magda se mit à parler, imitant le ton épicé caricatural du clerc.
  - In i libri sacri di tutte e religioni, e profezie, vale à dì, prediczioni di u futuru, occupanu u locu più impurtante. Ci sò tali profezie in a Bibbia. A maiò parte di sti profezie sò troppu vagi. - U filòsufu terminatore rossu hà fattu labbra tondi. - In una cunversazione d'addiu cù l'apòstuli, Ghjesù disse profeticamente: "Allora sente parlà di guerri è di rumuri di guerra... Perchè deve esse cusì... Nazione s'alzarà contr'à nazione è regnu contr'à regnu, è ci saranu fami, pesti. è tremoti di terra" (Vangelu di Matteu 24: 5-6). - A zitella alzò a sopracciglia diritta per più spressione. - Ma esattamente questu hè accadutu in u mondu prima di e profezie di Cristu, è questu cuntinueghja finu à oghje. Chì ghjè, dunque, u valore di quelle profezie in quale l'avvenimenti "prevede" chì si verificanu constantemente senza alcuna prufezia?
  Filela annuì d'appruvazioni mentre esaminò una rivista erotica di trofeu chì era stata presa da l'inglesi catturatu. Ma à u listessu tempu, u guerrieru ascolta assai attentamente:
  - Iè, si pò dì chì ci sò state guerre eri, ci sò guerri oghje, ci sò guerri dumani !
  Dopu avè cunfirmatu Magda (Chì possu dì - dicenu chì ùn hè micca un bastardo, sì prestu prestu!), Cuntinuò a so lezzione:
  Alcune di e profezie bibliche sò state scritte retroattivamente - dopu chì questi avvenimenti avianu digià accadutu. True, qualchì volta i prufeti s'aspittavanu à predichendu avvenimenti futuri, ma à u stessu tempu, in regula, cascò in un miss.
  Allora, Diu, per mezu di i prufeti, prumetti à i discendenti di David u regnu eternu (2 Re, 7: 11-16), ma u regnu di David si sparghje in Israele è Ghjuda dopu a morte di u so figliolu Salomone, è i discendenti (figlioli) di u rè David sò parzialmente distruttu prima in u rè Assyrian Artaxerxes, è dopu - sottu a radica, senza eccezzioni, u rè Babylonian Nebucadnezzar. (Geremia 52: 9-11, 22: 28-30).
  Filela approuva avec beaucoup de zèle :
  - Hè cusì chì duvete trattà cun elli. E cumu si mette sottu à l'assi l'abitanti di e cità catturate, allora questu, per piacè. È cumu si curanu di elli !
  U diavulu di u focu hà cunfirmatu:
  - Ma di sicuru, i diversi sbagli di i "prufeti" ùn sò micca limitati à questu.
  Diu, per mezu di u prufeta Ghjeremia, prumetti di distrughje per sempre, di depopulate l'Eggittu da Suez à l'Etiopia (28: 8-14), ma Diu ùn hà micca rializatu sta prumessa finu à oghje.
  È più nantu à e profezie di Ghjeremia. Per mezu di a so bocca, Diu prumetti di purtà l'Eggittu in e mani di Nabucodonosor (29:19); distrugge per sempre Tiru (26:3-14; 27;36; 28:19). Ma Nabucodonosor ùn hà micca pigliatu è ùn hà micca pruvatu à piglià l'Eggittu. In quantu à a cità di Tiru, ùn hè micca stata presa da Nabucodonosor, nè hè stata presa da Lisandru Magnu, è finu à quì ùn hà micca cessatu di esiste per un ghjornu.
  Shella cunfirmò cun un suspiru forte:
  - Aiò, aghju vistu Tire nantu à a mappa. A piglieremu prestu !
  Magda continuò:
  In contru à a prufezia di Ezekiel, Nabucodonosor hà pigliatu è distruttu Ghjerusalemme, micca l'Eggittu è micca Tiru. In ogni casu, 16 anni dopu à a so prufezia, Ghjeremia stessu ammette chì a cità di Tiru cuntinueghja à esse intaccata (26: 1; 29: 8-14). In seguitu, Ghjesù Cristu stessu hà prufetizatu in vain a morte di stu Tiru inestruibile (Matteu, 11: 21-22; Luca, 10: 14).
  Et comment ses lèvres écarlates se tordaient à la fois à la fois sournoisement et jubilatoirement. Questu hè veramente Satanassu in una maravigliosa faccia femminile. È chì voce.
  U stessu Jeremiah, in nome di Diu, hà annunziatu chì u rè Joiachin seria punitu per i so piccati per ùn avè micca figlioli (22: 28-30). Ma Matteu chjama Jeconia unu di l'antenati di Ghjesù Cristu (Matteu 1: 11-12). Cumu hè chì Ghjesù hà sappiutu nasce da un antenatu distante chì ùn avia micca figlioli?
  Dopu à l'ultima dichjarazione, Filela sghignazzava sognu. Shelly hà dettu:
  - Questa hè una prufezia cundizionale !
  Magda sbuffò con disprezzo.
  - Ma ogni falsu oraculu pò dì cusì ! Ascolta più! - U diavulu di i capelli rossi cuntinueghja, perchè i tanki ùn ponu micca andà troppu veloce à traversu u desertu, è sò abbastanza pesanti è ci hè u tempu di chatter ... A voce di Magda sonava sempre più sicura :
  Ghjeremia, in nome di Diu, predice a cattura di Nebucadnezzar per u rè Ghjudeu Sedekia, ma li prumetti una morte tranquilla è un funerale piu (34: 2-5). Ma, cum'è dopu, Nebucadnezzar hà tombu tutti i parenti di Sedekiah, è l'avendu cecu stessu, u ghjittò in prigiò, induve hè mortu (52: 9-11). Wow morte pacifica è funerale piu !
  A stessa vita "calma è serena" hè profetizzata per u rè Josiah (2 Re 22: 18-20). Dopu una tale prufezia, Josiah hè statu feritu mortalmente da l'egiziani in una battaglia vicinu à Meguiddo (Ibid., 35: 20-24).
  A giumenta di cummattimentu Filela s"aspirava in u stomacu è cuminciò à sbulicà e conserve. Una latta cù un Buffalo di Texas nantu à u pacchettu hè solu ciò chì hà bisognu. Soprattuttu carne succosa imbevuta in sucu di tomate è salsa di cicculata.
  Malgradu u fattu chì Magda hà ancu dimustratu l'appetite, a zitella stubborn continuò u prugramma educativu. Tuttavia, ci hè una bella voce chì hè piacevule à sente un guerrieru cù i capelli di u culore di l'eruzione Krakatoa:
  - U prufeta Isaia hà scrittu chì Ghjerusalemme ferma per sempre: chì nisun impuru ùn entrerà, nè micca Ghjudeu entre. Ma subitu dopu à sta prufezia, Ghjerusalemme hè stata presa è distrutta da Nabucodonosor (586 aC), dopu hè stata presa è distrutta à a terra da i Rumani (70 dC). - U guerrieru ardente cuminciò à aghjunghje, circannu di dà à a lingua l'apparenza di pressione di rumore. - A "Città Eterna" hè stata presa è distrutta da i Persiani, Arabi, Cruciati, Turchi, Britannichi è Francesi. - aghjunse Magda senza fiatu è alzò u tonu. - Sicuramente tedeschi, è avà ci sò tanti Ghjudei "puri" chì campanu in questu quant'è "impuri" (per a so definizione !) Arabi, europei, neri ...
  Filela, dévorant la viande de buffle, remarqua :
  - Cristiani, in regula, ùn leghje micca veramente e profezie riguardanti l'avvenimenti prima di a nascita di Ghjesù Cristu. Sò più interessate in e profezie di Ghjesù Cristu stessu è i so apòstuli, vale à dì e profezie di i libri di u Novu Testamentu. Di particulari preoccupazione sò e so profezie nantu à a Siconda Venuta di Ghjesù Cristu (circa l'Ultimu Ghjudiziu, circa Armageddon).
  Magda cunfirmò alegremente, annunziendu capace di mette u focu è di incinera, à i fundamenti di l'Antica Roma è di centinaie di cità simili cù un capu:
  -Ùn toccu à ogni altra prufezia, nè i ditagli di e profezie nantu à a Siconda Venuta di Ghjesù Cristu. Fighjemu solu nantu à una quistione più impurtante: Quandu vene a Seconda Venuta ? Fighjemu e parolle di Ghjesù Cristu stessu. U famosu predicatore è oratore americanu Billy Graham hà calculatu chì profetizza nantu à a seconda venuta di Cristu in a Bibbia 380 volte. Fighjemu nantu à u cardinale è u più chjaru di elli.
  Magda stava per cuntinuà, quandu un signalu sonò à a radiu :
  - Una culonna di carri inglesi avanza. Tutti pronti !
  Shelley rimarcò in cunfusione:
  "Ùn sò micca sapè ciò chì hè peghju - per fà un assassiniu male o per sente una tale eresia!"
  Filela a répondu :
  - Magda dice solu a verità pura è argumenta logicamente. Inoltre, a Bibbia hè abbastanza, parla chjaramente è duramente di falsi prufeti. Allora batte u nemicu cù a so propria arma.
  U guerrieru diavulu ardente aghjunse:
  - Fighjate, hè megliu cumu battemu u nemicu cù e so armi ! È micca solu in u fronte ideologicu. Parlu sempre di a Bibbia. Intantu, verificate i cunchiglie perforanti di l'armatura di Biancaneve !
  Shelley scattò senza alcuna malizia:
  - Ebbè, di sicuru, una cosa cusì elementaria, possu fà mè ! Per quale mi pigliate ! Sò a dama di guerra !
  Filela, aiutendu à carricà u cannone, cantò :
  - Signora di Guerra ! Quale altru pò paragunà cun voi! Signora di guerra seremu prestu in a capitale inglese !
  A voce bassa, quasi maschile, di Gayla, si sonava à a radiu.
  - Saltate a colonna è sparate à u latu !
  E zitelle urlavanu:
  - Sieg Heil !
  Di sicuru, avete bisognu à avè i nervi di ferru per lascià un nemicu senza sospettu avvicinassi, poi passate. Quì, i tanki medium, Cromwells è Matildas, sò avanti, è dopu tankettes ligeri. Una decina di tanki catturati anu bisognu à agisce in sincronia per chì ognunu chjappà a so vittima. Questu hè un tipu di spettaculu di una sinfonia musicale. Se almenu una nota si rompe, tutta a cumpusizioni serà falsa è perde u titulu di un capu d'opera. È chì hè sta guerra ! A maiò parte di l'ammiratori sò cullati da l'arti militari, ma i lacrimi sò sempre sinceri, è nimu ùn vole chjamà un encore!
  Shella bisbigliò:
  Aiutateci a Santa Madre di Diu !
  Gayla urdinò ferocemente:
  - U focu !
  È una decina di barili sputanu cunchiglia à una volta. I lati di Matildas è Cromwell sò assai peggiu prutetti, chì significa chì ... Magda era felice è esclamò:
  - Scatole di cartone rotte !
  Shella subitu, caricandu u cannone in una nova manera, hà nutatu:
  - Ebbè, inglesi stupidi ! Ùn ci anu mancu dumandatu una password, anu vistu solu e bandiere, cusì ci anu pigliatu subitu per u so propiu !
  Magda ridacchiò dolcemente.
  - Hè a so mentalità britannica !
  Ci era vinticinque grandi tanki è dodici lupi distrutte à una volta. Tandu avianu u tempu, prima chì u nemicu cunfusu reagisci, di dà una seconda volata, à u nemicu.
  È una decina di vittime in più, cisterne frantumate, cum'è i scheletri di squali lanciati à terra, nantu à a sabbia calda è gialla. È à u stessu tempu fumanu sempre, i flussi marroni scuri si arrampicanu in u celu. Pare ch'ella sia una criata di serpenti. Inoltre, i rettili, cum'è mutilati da l'evoluzione incorrecta. È u sibilu hè maravigghiusu quant'ellu pò esse malatu.
  I tanki britannichi si firmonu subitu è si congelanu. L'unicu tank pesante sopravvissutu hà pruvatu goffamente à vultà. Shella cantava:
  - A bellezza ! A bellezza ! Purtemu u nostru gattu cun noi !
  Magda cantava :
  - Ùn in un saccu, ma in un musu ! Cù una pallottola perforante!
  Filela ridacchiava.
  - Voi cani - dopu a nostra lotta !
  Dopu quì, si mettenu in cunei. Ebbè, ponu esse sfracicati in a fronte. Una parte di i cisterna britannicu ùn pudia micca suppurtà è, lascendu u so equipamentu, si precipitò in un volu generale. Certi cunei cù piloti più sperimentati cuntinuavanu sempre à sparà in daretu. Quì un projectile hà colpitu u tank Mp-16, dendu un rumore sordu in l'armatura.
  Shella mostrò una lingua rosa:
  - I nostri eroi sò in furia - un stupidu britannicu ùn si mette micca!
  Magda ringhiò forte:
  - Rinuncia prestu !
  Filela hà cunfirmatu:
  - È ùn abbiate paura di noi ! Per batte i prigiuneri cù una cintura nantu à u papa, a croce rossa pruibisce !
  Shella, dopu avè sfracciatu una tankette ostinata cù una cunchiglia, disse:
  - T'aghju sbuchjatu ! È un mattone in u musu di tutti !
  A battaglia finita, parechji tankettes anu pruvatu à lascià, ma sò stati senza ceremoniu. E lupi lanciavanu un stridulu di gioia straziante:
  - Blimey ! Sta lotta ùn hè micca una sciocchezza !
  Tuttavia, a battaglia ùn era ancu finita. I camioni inglesi è i motociclisti appariscenu. Shella hà sparatu un projectile di frammentazione à a vittura più vicina, s'hè sbriciolatu, è i tanki di carburante anu detonatu solu. Magda lampò i denti.
  - Scossa ! Hè u nostru modu !
  Filela a dit :
  Hè megliu tumbà chè persuade !
  Shella era ancu più specifica:
  - Hè megliu pichjà una volta chè dì centu volte ! Hè megliu chjappà centu volte chè stà zittu...
  Magda interruppe:
  - I britannichi sò digià in corsa ! Venite dopu à elli !
  E ragazze anu sparatu abbastanza precisamente, Shella ùn hà mai mancatu, ma i tanki ùn ponu micca paragunatu cù i camioni in velocità. Inoltre, i Cromwell quì ùn eranu micca u più novu mutore Meteor di 600 cavalli, ma un più debule di 400. Apparentemente, ùn avianu micca avutu u tempu di re-equipà stu tank di cruciera. A Matilda era ancu più debule, è chì pudemu dì di u pesu pesu Mp-16.
  Allora e ragazze sò un pocu daretu. Iè, ci era ancu un ventu chì soffiava versu a riunione, i nuvuli cuminciaru à cullà. Magda hà dettu:
  - Avà piove !
  Shelley era felice:
  - Tantu megliu ! È hè assai caldu in questu tank! È si scalda, ma u sole hè brusgiatu !
  Filela hà cunfirmatu:
  - Ebbè, sì ! E quantu pudete frittu !
  Magda ùn hà micca sparte l'ottimisimu:
  - A sabbia diventerà liscia è ci fermemu !
  Shelley hà dichjaratu cù entusiasmu:
  - È ùn mi spaventa micca personalmente !
  I nuvuli s'adunavanu assai prestu, è u celu s'oscurava, cum'è s'ellu ci era veramente una eclissi lunare. Magda urlò:
  - Allora crede in Diu dopu !
  Shelley fischiò in furia.
  - È chì ? Perchè ùn credi micca ! Ùn Cristu ùn hà micca pruvatu ch'ellu hè u veru Diu ?
  Grandi gocce di pioggia tropicale battevanu nantu à u tettu di u tank. Arrabbiata, Magda si rimise à parlà ;
  In cunversazione cù i so discìpuli, Cristu li assicurò chì tutti, i so apòstuli, viranu è viranu cù i so ochji a so Seconda Venuta in gloria. "In verità vi dicu, ùn avete micca tempu per andà intornu à e cità d'Israele (in Palestina) prima chì u Figliolu di l'omu venga" (Matteu 10:23).
  Filela sifflò in sorpresa, sbattu e palpebra, cum'è s'ellu si versava e cendri di Hiroshima in i so ochji:
  Ghjesù hà veramente dettu chì?
  
  
  
  
  
  L'AMERICA AIUTA U REICH
  ANNUTAZIONE
  L'alliati occidentali firmavanu una tregua cù u Terzu Reich. Approfittendu di l'assenza di un secondu fronte è di i bumbardamenti, i Nazis rinfurzeghjanu e so truppe è passanu à l'offensiva. Si face veramente caldu.
  . CAPITOLU #1
  Per esempiu, in marzu di u 1943, una tregua hè stata cunclusa trà u Terzu Reich è l'Alliati. Hitler accunsentì à finisce a persecuzione di i Ghjudei in cambiu di una congelazione di l'ostilità in l'Occidenti. Inoltre, l'Occidenti hà cessatu e spedizioni à l'URSS sottu Lend-Lease. È questu hà avutu un impattu annantu à u cursu di l'ostilità.
  Hitler hà ritardatu l'offensiva nantu à u Kursk Bulge per troppu longu. Postponava l'Operazione Citadella sparghjendu l'ultimi tanki, a Pantera è u Tigre. L'ultima volta chì u Führer hà postponatu l'offensiva era in lugliu.
  Vuliu pruvà in battaglie u Tiger-2 più avanzatu è putente, è ancu u cumbattimentu ME-309. I tedeschi anu vulsutu ancu pruvà u "Maus" in l'offensiva. È aghjustate u "Panther" -2.
  È in u risultatu, Stalin hà urdinatu à attaccà u 1 d'aostu. È subitu in dui direzzione - Belgorod-Kharkov, è Orlovsky. I tedeschi, à u cuntrariu di a storia vera, eranu più forti. Ritirà u gruppu di Rommel da l'Africa, è trasfirìu una parte di e forze da a Francia è i Balcani. In i Balcani, i Tedeschi sò stati rimpiazzati da Bulgari è Taliani. Cusì, ottu divisioni tedesche è una decina di divisioni taliane abbandunonu l'Africa, sette divisioni tedesche da i Balcani, è vinti divisioni da Francia, cumprese i tanki.
  A causa di u fattu chì u bumbardamentu di u Terzu Reich si firmò, a liberazione di l'armi era quaranta per centu più altu ch'è in a storia vera. Ci era più tanki è aviò. U Tiger-2 hà cuminciatu à esse pruduciutu in massa da maghju 1943, intrutu in a serie ME-309, è ancu u bomber Yu-288. È hè diventatu seriu.
  È "Mouse" andò in serie... I tedeschi eranu pronti à cumbatte. E so linee difensive eranu assai forti.
  Iè, è "Panther" in i primi ghjorni di a lotta pruvò esse un tank assai efficace da a difesa. Tirò quindici colpi à u minutu, è pigliò trenta quattru da dui chilometri.
  Iè, "Ferdinand" hè ancu una bestia macchina. È s'ellu chjappà, allora chjappà. Quessi sò macchine di guerra. È l'armatura frontale hè di dui centu millimetri.
  E battaglie dimustranu chì i Fritz sò forti. È ancu e ragazze cuminciaru à luttà da u so latu è hè bellu.
  Charlotte, sparando, cantava:
  - È dinò...
  Gerda, anch'ella, sparendu da un tiru rapidu, sustene:
  - Cuntinueghja...
  Frida finì cun angoscia :
  - A battaglia...
  Charlotte, senza piantà di sparà, hà publicatu:
  - Bollente...
  Frida, battendo, ringhiò:
  - L'iperplasma...
  Gerda fece un sorriso, sparò un proiettile e aggiunse:
  - U focu...
  Charlotte urlava è fissò i fucili sovietici, è emise senza mancatu:
  E Goering...
  Frida, battendo, strillava:
  - Tali...
  Gerda cuntinuò, sparendu cù un ulu:
  - Ghjuventù !
  Charlotte cuntinueghja ciò chì piglià da l'elfo, falsificando senza vergogna a canzona sovietica à unghje. È s'hè risultatu assai stupidu è vulgari.
  È ghjovanu...
  Frida suspirò, sfurtunatamenti, bè cum'è sempre, è aghjunse:
  - A birra...
  Gerda hà finitu cù un colpu:
  - Avanti !
  Dopu à quessa, i guerrieri, sparendu, cambiavanu pocu u tema di a canzone. Dopu tuttu, avà ùn sò micca abbastanza persone, ma a mità elfi. E chistu significa ca li pigliarete i poveri ! Puderanu micca solu cantà, ma ruggiti, è qualcosa assolutamente assolutamente pronunciatu. Questu hè u so karma, sapete. I canti, sicuru, sò vulgari vulgari.
  Charlotte, chì guidava u focu, trascinò:
  - Fora...
  Gerda lupanuv da u focu rapidu sustene:
  - L'animali...
  Frida l'inchioda e continuò:
  - Da u tram...
  Charlotte si sbattì, è shredded continuò u so ulu:
  - Nantu à u...
  Gerda hà sparatu è emise :
  - Corner....
  Frida intervenne è continuò:
  - I costi...
  Charlotte, lascendu un rigalu cù a so precisione diabolica, strincò:
  - A birra...
  Gerda, dopu avè tagliatu cù una cunchiglia, urlò:
  - Eccu...
  Frida fece una schiaffia cù un rigalu è sguillava:
  - Intruduce...
  Charlotte, sparendu, mentre rugia cum'è una bestia:
  - Tsar....
  Gerda espirò una parola ardente e veemente:
  - L'animali...
  Frida, emettendo proiettili, tintinnò:
  - Dà....
  Charlotte hà sparatu disperata, urlò:
  - A birra...
  Gerda, sviutandu a culatta, aghjunse :
  - Prestu...
  Frida, sparando, gridò:
  - Elefante....
  Charlotte, lascendu un proiettile, urlava dopu à u proiettile:
  - Sbucciati...
  Gerda batteva di novu è sguillava:
  - Diritta...
  Frida urlò, sbattendo:
  - Ochju...
  Charlotte cumu cantà in una fila frenetica ...
  - Sò andatu...
  E ghjustu allora i cunchiglia di e ragazze terminatori sò finite. Anu avutu à vultà in daretu per rimpiazzà u kit di cummattimentu da u camion. Ma l'offerta in u Terzu Reich hè eccellente è l'aragni, sfurtunatamenti, tornanu di novu.
  À u ritornu, e zitelle cuminciaru à discutiri u prossimu tema. Charlotte, quellu diavulu rossu hà datu a so opinione:
  - Pensu, dopu à a cattura di Mosca, u nostru prossimu scopu serà Londra !
  Gerda ridacchiò è cunfirmò:
  - Di sicuru, andemu à liberà i britannichi da a schiavitù sionista !
  È tutte e trè zitelle sbuchjavanu in una risa assordante. Pensavanu chì era veramente divertente.
  Frida hà suggeritu:
  - È liberemu l'America da i sionisti più avari. È ancu da a duminazione di e persone culurite. E poi i bolscevichi anu tiratu cumplettamente i Yankees.
  Gerda di colpu, cum'è inesperu, canta:
  S'è noi tutti facemu contru à i Yankees,
  Schiacciaremu l'alleanza di u Nordu...
  Ancu i tomahawks ùn aiutanu micca ...
  Perchè Diu rimbursà u male!
  Di sicuru, da parte di e ragazze terminatori, l'appellu à Diu pare ridiculu. Cunsiderendu chì u Terzu Reich hè l'incarnazione di l'Anticristu. Ma postu chì u tempu passerà prima chì a carica di munizioni hè cambiata, a diavula di i capelli rossi Charlotte hà fattu un rumore. Sentendu l'ultima frasa di Gerda, ringhiò :
  - Ùn ci hè diu !
  U guerrieru di cherubini sguillava:
  - Cumu ùn hè micca ?
  Charlotte insistia:
  - Di sicuru micca, fattu medicale !
  Gerda hà fattu a quistione più naturale:
  - Quale hà criatu l'universu ?
  Charlotte hà rispostu quasi subitu:
  L'universu esiste è hè sempre esistitu. Hè cambiatu solu a so esistenza è cumpunenti, trasfurmendu è mudificà constantemente.
  Gerda si strofinava u pede nudu daretu à l"arechja. Ancu s'ellu avia i geni di una ragna, micca di un cane, è hà rimarcatu incredulamente:
  Cumu hè sempre esistitu ? Ci deve esse una ragione per questu.
  Charlotte hà decisu di batte u so cumpagnu religiosu cù a so propria arma:
  - È cumu hè chì u Diu onnipotente hè sempre esistitu ? Ci deve esse una ragione per quessa!
  Gerda si strofina di novu u so pede nudu, sta volta nantu à a fronte, è rimarcò dubbitu:
  - Diu travaglia in modi misteriosi.
  Charlotte, in u so modu logicu, hà rimarcatu:
  - Allora ùn hè micca a risposta.
  Gerda suggerì tandu:
  - Pigliemu cum'è un assioma u fattu indubbitu chì u Signore Diu esiste, è hè sempre esistitu, è avemu da principià.
  Charlotte logicamente contr'à u listessu metudu:
  - Pigliamu dinò, cum"è assioma, u fattu indubbitu chì a materia è l"universu sò sempre esistiti è sò sempre esistiti, è partiremu da ellu.
  Frida, chì era terza in sta disputa, sbucò à risa è rimarcò :
  - Iè... Questu hè un dialogu trà i muti è i sordi. Allora ùn puderete micca ghjunghje à alcuna cunclusione chjara.
  Charlotte ùn hè micca d'accordu.
  - Aghju un vantaghju annantu à Gerda. Per esempiu, s'è avemu principiatu da u fattu chì a causa radicali di tuttu hè a Personalità Onnipotente di Diu, allora in u futuru un derivativu di questu: una persona hè stata più debule è micca tecnicamente avanzata. E se cunsideremu chì a natura omnipotente, ma impersonale hè a causa è a causa radicali, allora si trova chì hà datu nascita à una persona più perfetta è avanzata. Dunque, ci hè stata una transizione da simplice à cumplessu. È in u mudellu creazionista, à u cuntrariu, da cumplessu à simplice. In ogni casu, avà assistemu à un prucessu di cumplicazione graduali, in quale tuttu da a tecnulugia si sviluppa in modu evolutivu. Iè, u cervellu umanu hè sempri crescente. Vale à dì, per suppone chì hè primariu una materia impersonale, da quale una cosa più cumplessa, più logica sviluppata da l'evoluzione, più logica chè vice versa, cum'è s'è i fugliali di erbaccia in faccia à l'umanità andavanu à una persunalità assolutamente omnipotente è perfetta.
  Frida s'animò è rimarcò:
  - Iè, aghju lettu un pocu di literatura religiosa. Se crede, allora Adam era più perfettu chì l'omu attuale è hà sviluppatu intellettuale. È chì a ghjente, avendu siparatu da Diu, avè andatu a strada di u peccatu, hà cuminciatu à invechjà è debbuli, ma... Avà assistemu à u prucessu inversu: a crescita di u putere di l'omu è u so maravigghiusu sviluppu intellettuale. In particulare durante a guerra! Ricurdativi nantu à quali tanki avemu principiatu a guerra in u quaranta-unu, è ciò chì avemu avà! Ci hè una differenza colossale!
  Gerda bisbigliò irritata:
  - Hè tuttu intrigue !
  I tedeschi respingenu l'offensiva sovietica in tutte e direzzione. È elli stessi sferiscenu colpi stridenti.
  È in u celu nantu à ME-309, belle ragazze scalze in bikini si battevanu. Si battevanu assai duru. È littiralmenti sfracciavanu l'inimicu, cum'è chops.
  Albina hà sparatu à i so avversari cù i so pedi nudi è hà abbattutu una vittura sovietica.
  Poi cinguettava :
  - Per e grandi idee ariane !
  Alvina sbatte ancu à u nemicu, è u spacca completamente, è rulla :
  - Gloria à l'idee novi !
  È appughjà u so capezzolu scarlattu nantu à u nemicu.
  Ma a zitella sovietica da a batteria d'artiglieria spara à i mostri fascisti. Pruvate di ripiglià l'assaltu, quantitativamente è qualitativamente superiore à l'inimicu.
  E ragazze di u battaglione sovieticu sò ancu assai belli, è in faldes curtite, petti coperti solu da bras. I so gammi nudi tremolanu, è i guerrieri stessi trianu vigorosamente i cunchiglia.
  Unu di u fondu, u tenente-gunner di Akulina, cunsegna cunchiglia cù pedi nudi, è ella stessu hà ripusatu e so mani nantu à a rota di u fucile. E ancu s'è i cunchiglii cascanu nantu à elli da sopra, è i bombi volanu da u celu, tuttu u listessu, e zitelle ùn ponu esse sbuchjate è rotte. Si battevanu bravamente è cuntinueghjanu à luttà.
  Anyuta mira u fucile... "Mouse" ùn hè micca traforatu, ma a zitella sempre spara. È di colpu, site furtunatu è l'armatura succumberà. In questu casu, l'alemanu duverà urdinà un coffin cù musica.
  A zitella scalza hè allegra, ancu s'ellu capisce ch'elli anu pocu probabilità di esce da un tali turbulente. Per esempiu, i Sturmmau vanu à l'offensiva. Quessi sò machini simili à u Shtrumtigr, solu assai più grande è nantu à un chassis Mouse allungatu. È quandu un rachettu pesante vola da un lanciatore di bombe 600-mm, allora questu hè simplicemente una cosa terribile.
  Lumps of scorched earth rained down on Anyuta, and melted soil after the gap. Ma a zitella ùn era micca vergogna à tuttu. À u cuntrariu, pusò i so pedi nudi per sente un massaggio piacevule da i frammenti. È cantava felice:
  Patria è armata sò dui pilastri,
  Nantu à quale u pianeta riposa !
  Vi prutegeremu cù i nostri petti,
  U to esercitu hè cantatu da tuttu u populu !
  
  I nuvuli sò freschi, ma u sole hè caldu,
  A mitragliatrice strofinava a spalla di un suldatu ...
  Per sempre Patria simu cun voi -
  Cavemu una tomba per u cattivu !
  Anyuta era digià stata in prigiunera nazista è quì hè stata duramente battuta cù bastone nantu à i talloni. A zitella geme è si precipitò, ma ùn tradisce nimu. Chì sò tutti sti colpi per ella. Hè un membru di Komsomol. Un'altra cosa hè chì i Nazis anu digià sfondatu a prima linea di difesa è minaccianu di scunfighja ancu questu. Anyuta sapi è spara. Ancu s'ellu hè assai difficiuli, duvete entra in a canna di u "Maus", è allora u tank tedescu perderà a capacità di u focu è duverà esse purtatu à a parte posteriore per a riparazione. È questu hè digià un prublema per u Fritz.
  È quì Anyuta, dopu à parechji miss, hà sappiutu batte u "Tiger" -2 baril. Allora a zitella cantava felice:
  - U nostru ùn cederà à u vostru !
  È sparatu di novu. Akulina hà cunsigliatu per aduprà i pedi nudi quandu spara, perchè hè assai più praticu. A bella ragazza in parte accunsentì cun questu. E cose andavanu assai megliu. Tutti i fucili sò calibre 85 mm, micca abbastanza putenti contr'à i tanki tedeschi. È cusì si chjappà u canna, allora i chances di successu appariscenu.
  Anyuta prova à imaginà un panorama turchinu cù punti gialli in muvimentu. Questa hè a siluette verde spessa di un tank nazi. U vedi cum'è un elefante gigante. Allora pigliate è culpisce u mastodonte nantu à u troncu. Allora a superiorità di l'inimicu in categurie di pesu serà inutile per ellu.
  È avà un altru "Tiger" -2 perde u so proboscis. È diventa estremamente malatu.
  Akulina canta in cima à i so pulmoni:
  - Ex coda, squame - ùn hà micca pigliatu Fritz cunnosce l'orata !
  A bateria hè custituita sanu di ragazze-sandali è per quessa, apparentemente, i putenzi più alti li risparmianu, è i cunchiglia ùn ferite micca. Ognunu di elli hà a so scola è u so destinu. Cum'è un zitellu, Akulina hà sunniatu di inventà una medicina chì dà l'immortalità. A morte li paria una decisione terribile è inghjusta. Dopu tuttu, u fattu chì a ghjente morse hè terribili. E ancu s'è a zitella crede in l'immortalità di l'ànima, chì hè primariu cumparatu cù u corpu, ma sempre. U mondu ùn hè micca una scacchiera, pigliate un pezzu è rimette. Innò, l'universu hè diventatu crudele. Perchè una persona deve invechje è more? Akulina hè stata soprattuttu chjucata da e vechje - questa brutta hè terribili.
  Ùn hè micca l'omu cum'è un fiore, è micca a corona di a creazione? L'omu deve esse è resta immortale. È ùn li pareva in ogni casu per malatu è andà in u mondu dopu. Dopu tuttu, una persona hè nata per esse felice.
  E di chì felicità pudemu parlà se a ghjente perde i so parenti è amichi ? S'ellu - a parsunalità fades? No, questu hè sbagliatu è micca bonu. È Akulina si immerse in a literatura medica. Prestu, a zitella ghjunse à a cunclusione chì a chimica sola ùn hè micca abbastanza per l'immortalità, è qualcosa di fundamentalmente novu è efficace deve esse inventatu.
  Forse ancu qualchì radiazione. Chì, à u cuntrariu di radiuattivu, ùn avaria micca distrughje, ma guarì. Allora a guerra principia è ùn ci era tempu per l'immortalità. Akulina hà travagliatu in daretu per qualchì tempu. Ma i perditi di l'Armata Rossa criscinu, e ragazze sò state chjamate à u fronte sempre più spessu, è andò ancu una donna medica. Prima hà travagliatu cum'è infermiera, è dopu si trasfirìu à a bateria. Più di una volta Akulina si truvò à l'orlu di a morte. Ma ogni volta ferma viva è ancu senza ferite gravi.
  Povera ragazza chì avia tanti prublemi diffirenti in a so vita. È avà i tanki fascisti si avvicinanu.
  È quì hè una altra bellezza, Tatyana bruna. A zitella porta cunchiglia, trascina scatuli. Hè ancu scalza, è ancu trova piacè in questu - dopu tuttu, u lugliu hè in u patiu, u mese più caldu di l'annu. Hè bonu quì, tutte e zitelle riunite sò abbastanza belle, chì inspiranu timore in i nemichi di a patria. Tatyana tira a scatula è canta:
  Unione indistruttibile, repubbliche libere,
  Ùn era micca rudezza, nè forza, nè paura chì si riunì ...
  È a bona vuluntà di e persone illuminate -
  Pace, amicizia, luce, ragione è curagiu in i sogni !
  
  Gloria à a Patria, nostra libera,
  L'amicizia di tutte e nazioni hè una fiducia in un seculu,
  Forza legale, vuluntà di u populu,
  Dopu tuttu, una persona simplice hè per Unità!
  È sottu à tali parolle, hè più allegra è e scatuli ùn parenu più cusì pesanti. È a zitella si stende facilmente. Hè cusì affascinante. È zitella allegra. Eccu un sabotatore tedesco chì si arrampicava cù una granata
  parapettu. Tatyana piglia un limone cù u so pede nudu, è sguassate cù dita grazia, u lancia à u nemicu. Immediatamente trè spie tedeschi volanu, tagliati in volu da frammenti. È Tatyana, attraversendu e so gammi nudi è abbronzati, li mostrò u ficu. Indipendentemente, hè una bella ragazza. È pò ancu more ?
  È quì hè u cumandante di a so batteria, u Major Voronina. Hè dighjà trent'anni, ma a cintura da u muvimentu constantu hè slanciata, cum'è quella di una zitella. I so capelli sò bianchi, è dunque i capelli grisgi ùn sò micca notevuli, è a so faccia da l'aria fresca hè ruddy è pulita, micca una sola arruga. Margarita Voronina hà luttatu da i primi ghjorni di a guerra. Ùn hè micca assai successu in i premii, postu ch'ella avia battutu per più di sei anni è hà uccisu personalmente più di centu tedeschi. Micca una volta Margarita hè stata ferita seriamente, è ùn hà micca mintutu in l'uspidale. Hè stata ancu chjamata : Iron Margarita. Ma a donna era moralmente esaurita da a guerra prulungata moralmente.
  I so pedi nudi sò callosi, è pocu polverosi. Hà amparatu à curriri scalzi prima di a guerra in a neve. È avà per più di sei anni ùn aghju micca purtatu stivali. In u quaranta-unu annu, per mantene u so votu, hà luttatu in a seccione più meridionale vicinu à Rostov. Solu grazia à l'unguenti siberiani hà evitatu u frostbite. Ma hà sopravvissutu senza scarpi, hà passatu una prova severa in neve russa. È cuntinuò a guerra.
  Ùn era micca assai apprezzatu, è ùn hà mai insistitu nantu à i so sfruttamenti. Allora e ricumpensa si accumulavanu lentamente, ma di sicuru. È avà hà digià risuscitatu à u rangu di maiò è hà l'Ordine di Gloria di tutti i trè gradi. Ma a stella di l'eroi chì Margarita hà longu meritatu ùn hè micca ancu. Ma u guerrieru ùn hè micca particularmente dispiaciutu.
  A cosa principal hè di sopravvive in questa guerra. È quì hà un amuleto speciale di Perun. Permette di salvà quattru persone in ogni battaglia. Margarita stessa è trè altre persone di a so scelta.
  A donna maiò hà programatu trè per salvà: Akulina, Anyuta, Tatyana. Boni ragazze è assai capaci. Eccu u so cannone, i barili anu digià sparatu cinque tedeschi. È avà Anyuta hà culpitu u caterpillar Panther. U tank tedescu si firmò è cuminciò à fumà.
  Margarita grida à e zitelli :
  - Continua cusì!
  Rispundenu à a cima di i so pulmoni :
  - Ci hè cusì tene !
  Margarita s'écria avec enthousiasme :
  - Innò ! Nimu ci fermerà. Nimu vincerà !
  È u sestu Mouse hà persu u musu. I tanki tedeschi sò abbastanza veloci, ma numerosi fossi anti-tank è ricci impediscenu di avanzà. E ragazze miranu inseme, Akulina aiuta à puntà u fucile, hè rapida cum'è nisun altru cumbattente. Tatyana hè ancu forte è precisa. Eccu si sparanu di novu. È sta volta u prughjettu chjappà a caterpillar di u Leone.
  Attaccà i chjassi di u "Tiger" -2 hè inutile, postu chì i rotuli chjuchi facenu a vittura, o piuttostu u so carrughju, praticamenti invulnerabile. Ma à una canna longa, hè efficace è tentatore.
  Anyuta pronuncia cum'è un veru marinaru:
  - Ebbè, da a vite !
  Akulina sustene u diavulu-cherubino:
  - Venemu cù risa allegre,
  À i grandi edifici di u Reich Berlin...
  Semu felici cù i dui dolci,
  U nostru esercitu hè invincibile !
  È dinò u tank tedescu hà cuminciatu à fumà cusì viulente, è hà cuminciatu à lascià frammenti di metallu in tutte e direzzione.
  Portatu da l'entusiasmu, tuttu u battaglione di cannoni di fanciulla cuminciò à cantà ;
  Una volta un omu ùn sapia micca i sogni,
  Ùn pudia capisce u languore di un pensamentu ardente !
  Fighjendu a luce di una stella brillanti -
  Ùn cunnosci micca u cuncettu di a Santa Patria.
  
  Era un animale, un salvaticu rudu -
  Un stomacu pienu - questu hè tutta a cunsulazione!
  Un stintu - cum'è un becchi di corbu,
  È a fame scende in l'abissu di l'infernu !
  
  Allora tuttu era ghjustu à u bordu,
  È in questu, ancu l'animali sò felici!
  È u spiritu vole a bellezza eterna -
  In u so crede di fà megliu putere!
  
  Allora noi a ghjente avemu l'idea -
  Iè, cun ellu vene un turmentu terribili !
  Ma tu luttate per a cunniscenza ghjovanu -
  L'insignamentu ragiunate esalterà tuttu!
  
  Allora ùn soffrirete per longu
  U tempu venerà - a ghjuventù per sempre !
  U vostru babbu è a mamma risuscitarà ancu,
  Andaranu in incubi senza esse storpi !
  
  Ma i pinsamenti sò ancu maligni ognunu -
  Sò in focu !
  Quandu ne piglianu un altru per spaventà,
  Quandu l'immortali anu un rigalu!
  
  Ohimè, duvete vince a vostra rabbia -
  Crea un altru universu in gloria!
  Tale sarà u putere in u vostru core,
  Questa scunfitta hè ancu una edificazione !
  A Battaglia di Kursk hè finita in un draw. È ci hè statu una pausa. I tedeschi purtonu a Pantera -2 in a serie. Sta macchina era più avanzata cù una torretta stretta è una siluette più bassa.
  U pesu di a vittura hè crisciutu, un pocu in quaranta-sette tunnillati, da quale u funziunamentu di guida hà ancu migliuratu per via di u mutore di nove centu cavalli. Ma l'armamentu è l'armatura anu aumentatu significativamente. A fronte di a torre hè diventata 150 mm, è i lati eranu 60 mm, a fronte di u casco era 120 mm à una pendenza di quaranta-cinque gradi è i lati eranu 60 mm. È a pistola hè 88 mm è 71 EL. Un tali fucile penetra da una distanza un chilometru di armatura 193-millimeter à una inclinazione di 30 gradi. Allora a macchina hè assai seriu è distruttiva.
  Ebbè, chì hè a risposta à questu? Solu da u fattu chì e zitelle si batteranu ancu scalzi è in bikini. Allora u tank ùn deve esse perfettu.
  Hè digià invernu. È unu di i primi tank IS-2 entra in battaglia. È l'equipaggiu di Elena nantu à questu. E ragazze sò naturalmente scalze è in bikini. Sò pronti à luttà contra a scuma nazista, daretu à quale si trova i Stati Uniti.
  Allora a lotta serà dura.
  Elena sparò cù i so pedi nudi. Ella hà colpitu a macchina nazista è hà sguillatu:
  - Per a Patria !
  Euphrosinia sbatte ancu à l'inimicu, u chjappà à u latu, è ridendu assordamente, aghjunse :
  - Per a Mamma Russia !
  E ragazze anu pittatu u tank IS-2 biancu prima di a battaglia. È hè praticamenti invisibili in a neve. È sbuchjanu l'inimitu assai bè.
  Elisabeth, tirant avec précision sur l'ennemi, et frappant avec précision l'ennemi, remarqua logiquement :
  - Sò Robin Hood in bikini !
  Elena hè d'accordu cù questu:
  - Sì veramente un veru Robin Hood !
  È cumu si pigliarà è appughjà u grillu cù u so taccu nudu.
  Quattru E nantu à l'IS-2 hè una grande forza. Ancu Gerda hè un avversu seriu nantu à Panther-2.
  I dui tanki sò quasi in a listessa categuria di pesu. U tedescu hà una armatura più fina nantu à i lati, ma hè megliu prutettu in a frunti, soprattuttu da a torretta è a parte inferiore di u cascu. È u cannone tedescu hè più perforante è più veloce.
  True, u dannu una volta di u fucile sovieticu hè forse più forte. Iè, questu hè di sicuru un grande plus, ma a pistola tedesca hè più precisa. E ciò chì hè significativu, u Panther-2 hè assai più agile è maneuverable.
  Allora Gerda hà un plus. È s'ellu pressu u buttone cù i so pedi nudi, ùn pare micca pocu.
  E e ragazze tedesche sò assai affezionati à l'omi, è questu hè ancu a so forza, soprattuttu s'ellu travaglianu a lingua cù bastone di jade pulsating.
  . CAPITOLU #2
  In l'invernu, l'Armata Rossa ùn hà micca ottinutu un puntu di svolta decisivu. A linea di fronte hè stata stabile. È praticamente immobile.
  L'annu dopu, i tedeschi apparsu in una seria di jet aircraft è l'evoluzione di u Focke-Wulf - TA-152. Una maravigliosa macchina cù armi putenti è velocità decente. Questu hè seriu ...
  In l'URSS, ci sò ancu novi tanki IS-2 è T-34-85. È era ancu un grande passu.
  In a primavera, i tedeschi lanciaru una nova offensiva. Hanu pruvatu à piglià l'iniziativa.
  L'iniziu di l'offensiva di u 21 di maghju hè stata ignitu da u rughjonu di decine di millaie di fucili, è a partenza di più di settanta mila bombardieri cù bombe di napalm à u stessu tempu, è pisendu sin'à deci tunnillati. Cuminciò a battaglia più epica di a Siconda Guerra Munniali. L'inimitu attraversò u Rubiconu è si precipitò à Mosca. I tanki tedeschi rumpiavanu, e vitture più chjuche rumpiavanu. Hordes d'azzaru avanzavanu nantu à e pusizioni sovietiche, cum'è a cavalleria di Gengis Khan in armatura grossa. Arrays andò avanti, è prima di tuttu, i più prutetti "Mouses" è "Royal Lions", "Tigers" -2 l'utilizanu cum'è un battering ram.
  Ancu prima, i teletanks passanu - "Chess Horse". Anu sbulicatu i campi minati è sbulicà a strada per i veiculi tedeschi à e pusizioni sovietiche. U "Serpent Gorynych" hè ancu utilizatu, quandu i manghi pieni di splusivi sò stati lanciati in avanti è tuttu hè stata pulita.
  E ragazze elfe Frida, Charlotte, Gerda sò in u più novu tank Panther-3 è si movenu in prima linea di l'attaccu. Belli guerrieri in una macchina piatta chì pesa 75 tunnillati, si portanu a faccia l'una à l'altru è sparanu da una pistola di l'antica calibre 105 mm.
  Charlotte rimarcò cun un surrisu:
  - Più di trè anni sò dighjà passati da a guerra cù a Russia. Ma Mosca ùn hè ancu stata presa!
  Frida rimarcò indignata:
  - Ma prestu serà pigliatu u Caucasu. È questu hè forse ancu più impurtante!
  Gerda hà rispostu cù un surrisu :
  - Di sicuru, ci sò tali muntagne maravigliose è lochi magnifichi, ma ... A guerra di solitu finisci cù a caduta di a capitale. È mentre ùn hè micca pigliatu, hè impussibile di parlà di a nostra vittoria !
  Charlotte accunsentì à riluttante.
  - Innò ùn pudete micca !
  U novu tank "Panther"-3 hè sempre in prova sperimentale. Tuttu hè cusì automatizatu in questu chì dui membri di l'equipaggiu sarianu abbastanza. Ma e ragazze à gambe nude preferiscenu fà trio. Tuttavia, ùn li rende micca più faciule per elli.
  È affruntà un tank gigante nantu à e pusizioni sovietiche. Hè pesante ma ben prutettu è hà un cannone 105mm in 100EL. È questu hè seriu.
  Corsu avanti stu mostru ...
  È i proiettili sovietici rimbalzanu da stu tank.
  Gerda hà dettu:
  - Noi trè simu difficili !
  Charlotte hà nutatu cù un surrisu, sparendu à u nemicu cù i so pedi nudi.
  U rossu rughjò:
  - Che a nostra Patria sia in gloria !
  Frida rimarcò ridendu:
  - Gloria à u spiritu arianu !
  È ancu pressu cù u so taccu nudu è u tank suvièticu tumberà. E sculacciate :
  - Per e forze novi !
  Hè quì chì vene a putenza massiva di u tank.
  Ma, da l'altra banda, e ragazze sovietiche si battenu. È i guerrieri di Russia sò ancu scalzi.
  E battaglie sò feroci è i Fritz avanzanu, sfondendu e difese in prufundità. È e cose ùn viaghjanu micca bè secondu u pianu.
  Elizabeth tirò da l'IS-2 à l'inimicu è chirmò:
  - Per a Patria - a nostra mamma !
  Ekaterina hà nutatu, cazzo u nemicu:
  - Per i nostri cambiamenti, per a Russia !
  Elena l'hà pigliatu ancu è hà sbattutu annantu à u nemicu, arrugginendu:
  - È tuttu hè super per a Russia!
  Euphrosyne mandò un assassinu rigalu di distruzzione cù e so dita nude è cinguettava:
  - Per a Patria !
  I quattru nantu à l'IS-2 anu travagliatu è sparati abbastanza precisamente. È abbastanza precisamente, assai briskly hit i nemici.
  Ebbè, i tedeschi cuntinueghjanu à sfondà. È si movenu in una direzzione di cummattimentu.
  Hè digià l'estate è u fronte hè literalmente crolla. Ma e ragazze cuntinueghjanu à luttà è mostranu a so classa più alta.
  Elizabeth aggrottò le sopracciglia davanti a queste parole. Dopu un invernu relativamente è micca troppu successu, e cose nantu à i fronti anu peghju. In Kursk, malgradu a superiorità numerica, e truppe sovietiche anu patitu una scunfitta pesante. È ancu avà, a contra-offensiva di i cumbattenti vicinu à Voronezh, chì hà cuminciatu relativamente successu, hè fiasca. I tedeschi andavanu in daretu è taglianu e cumunicazioni. È avà e ragazze nantu à u tank anu da retrocede.
  Ma sempre, hè bonu quandu ci sò solu e donne in a vittura - anu un odore cusì piacevule, micca cum'è l'omi sudati. È u so equipaggiu hè cusì bè coordinatu. È i quattru s'arrizzò per esse estremamente belli.
  Elisabetta dici decisamente:
  Vinceremu, a so di sicuru ! Ancu si ritira in l'Estremo Oriente !
  L'Aurora, i capelli rossi, sbattendu nantu à l'acqua a so gamba nuda è cisellata, grimacendu, rispose cù un cantu di suldatu :
  "Infine, ci hè statu datu l'ordine di attaccà!" Togliete i nostri spanni è sangue ! Ma ci ricurdemu cumu u sole hè tornatu è guasi tramontu in u livante !
  Ekaterina è Elena risposenu in coru:
  -Bè dettu !
  L'Aurora a gambe nude aghjunse in prosa:
  - Tutta l'Europa travaglia per i Nazis, è ancu più risorse in Africa. Allora avemu da alzà un barbell assai pisanti !
  Elisabetta, scalza, batteva l'acqua cù u pugnu:
  - Cogliemu è stracciamu ! È avà basta ! Dighjà rinfriscatu è torna in u tank !
  E bellezze ùn anu micca ughjettu. Sudore da corpi forti è abbronzati lavatu è va bè. E zitelle anu i fianchi di lussu, è cinture strette, è un ventre cù una pressa di sollievu. Sò veramente cum'è statue di antiche deesse. E i gammi sò cusì slender, è à u stessu tempu musculus, balli è filu d'acciaio di i musculi rollu sottu à a pelle d'oliva.
  Dicenu di tali zitelle : fermanu un cavallu galoppatu, entreranu in una capanna ardente !
  Ancu s'ellu hè riluttante di vultà à un tank caldu. Elena splazzà da u bucket nantu à l'armatura per fà a vittura almenu un pocu più fresca.
  Elizabeth rimarcò severamente nantu à questu:
  - Cumu l'omi in uniforme si battenu in tali coffins d'acciaio? È simu quasi nudi !
  Aurora scalza, cù i denti grossi è i denti perlati, sbottò à ride :
  - Serete d'accordu chì hè una idea assai interessante - per mandà un bikini sottu Lend-Lease!
  Ekaterina rispose arrabbiata, sbattendu u so pede nudu nantu à a brugola di u tank :
  - Iè, maravigliosu. Minimu rifiutu di tela, massima ambizione!
  Elena, anch'ella si strinse, solu sta volta cù u so pettu, graccia :
  - Saria megliu s'elli mandanu un tank in più ! O un aviò !
  Elisabetta, a piedi nudi, rimarcò in tono imbronciato:
  - Iè, spazzatura ch"elli anu cisterna !
  Aurora da i capelli rossi, arrampicanda à a torra, obiettò:
  - Micca essatamente! U più novu "Churchill" hè assai bonu, soprattuttu in armatura!
  La bionda Elisabetta aggrottò la fronte e domandò:
  - Avete cavalcatu u Churchill ?
  U diavulu ardente rispose in un sussurru :
  - Innò ! Ma aghju scupertu accidentalmente chì hà una armatura frontale di 102 - millimetri!
  A bella Lisabetta s'arrizzò a faccia, picchiò i so graziosi dita nudi nantu à l'armatura di i trentaquattru è rimarcò:
  "Doppiu più grossu di u nostru?" Ebbè, chì bona idea !
  Elena, pusata in u sediu di u cunduttore, dumandò:
  Chì ci hè di u calibre di a pistola?
  L'Aurora scalza rispose sinceramente:
  - Ùn sò micca ... Ma u più prubabile hè o 75 o 76 millimetri. Approssimativamente paragunabile à u nostru.
  Aurora a piedi nudi, mentre s'installava come artigliere, rimarcò:
  - Allora forse a so prestazione di guida hè peghju ?
  Aurora a gambe nude alzò le spalle forte e muscolose.
  - Forse ... Ma i britannichi avianu digià un mutore Meteor di 600 cavalli, cusì ùn pensu micca chì u tank Churchill hè una macchina di coffin!
  Bella Elisabetta hà fattu una altra pregunta:
  - E quali sò i nostri ultimi sviluppi ?
  A diavula da i capelli rossi cantava cù una voce affettuosa :
  - Hè un gran sicretu... Ci credi o micca ?
  Elisabetta, tremando i piedi nudi, rispose con voce melodiosa:
  - Di sicuru ti credu ! Per tali dumande, pudete assai simplice ... Rattle in u campu - induve hè u picculu orsu biancu!
  Elena, a gambe nude, avviendu a vittura, rimarcò:
  - Ci sò rumuri chì un mostru appariscerà prestu - sette pistole, è dui lanciatori di missile cum'è in Katyushas.
  L'aurora ardente fischiò è scuzzulò a testa.
  - Iè, un tali mostru ùn si vulterà mancu !
  Elena disse pomposamente:
  - Ma cumu farà male !
  T-34-85 rugiò. Aviu avutu à alzà a mo voce per gridà sopra u mutore.
  U tenente anzianu Elizabeth ringhiò:
  - Aghju intesu chì un novu IS vene prestu, cù armatura assai grossa, è dui motori. Allora i tedeschi seranu Khan !
  
  
  Barefoot Aurora cantava scherzosamente:
  "Scavaremu u tank, cumminciarà di novu à tumbà in duie norme, cumincerà à furnisce un khan à i cimiteri!"
  È i quattru sbuchjavanu à ride. A vittura hà pigliatu à pocu à pocu a velocità. Nunustanti lu ligginnariu trenta-quattru è T-34-85, era un tank piuttostu difficiule à guidà. In particulare, u cambiamentu di a scatula di trasmissione richiede un sforzu considerableu. Elena, a gambe nude forte, faceva fronte, qualchì volta un rossu l'aiutava cù u so pede. Ma a scatula stessa puderia rompe.
  Per quessa, u "trenta-quattru" ùn hè statu messu nantu à l'attrezzatura massima. Allora u tank si moveva più lentamente ch'ellu puderia. È ci era u risicu chì durante u ghjornu, i famusi "cose", u Yu-187, è u TA-152, un bomber di immersione assai periculosu, truveranu.
  Barefoot Elizabeth hà capitu questu, è s'aspittava à ghjunghje à a furesta più veloce. Quì, u so tank ùn hè micca troppu distinguibile.
  Aurora a gambe nude fischiò una canzone sottu u nasu. U rossu hè sempre in u spiritu altu, ancu quandu dà una nutizia triste.
  Natasha ricurdò di u principiu di a guerra. Hè accadutu à meziornu, quand'elli anu annunziatu à a radiu. Ma digià in a matina, i rumuri ominous cuminciaru à sparghje. Dopu anu dettu à a radiu chì a Germania avia attaccatu l'URSS senza dichjarà guerra. Immediatamente parechje donne scoppianu in lacrime.
  L'umore di a ghjente era mischiatu. Quelli chì sò più ghjovani, è drogati da a propaganda, anu ancu piacè: dicenu, in duie simane torceremu i tedeschi è seranu un skiff. I più vechji, à u cuntrariu, abbronzati.
  Elisabetta, anch'essa, si sentia à l'inquietu. U so fratellu maiò morse in a guerra finlandese, è u fratellu mediu, tornatu, hà dettu assai cose terribili. In ogni casu, era chjaru chì u livellu di l'Armata Rossa ùn era micca cusì altu cum'è a propaganda dichjara. È chì u cumandamentu ùn hè micca à par, è parechji tanki brusgianu cum'è partite.
  L'ufficiali parlavanu di i tedeschi cun rispettu... Eppuru, cunquistanu quasi tutta l'Auropa. E quale hè più vechju ricurdatu di a Prima Guerra Munniali. Allora e truppe di u Kaiser ghjunghjenu à u Dnieper, è a Russia andò à u Trattatu umiliante di Brest-Litovsk.
  Allora l'Elizabeth, a gambe nude, era assai arrabbiata. Ùn vulia micca intarrà i mo amati di novu, è ancu più per luttà cun un nemicu cusì forte cum'è a Germania è i so satelliti. Ci hè poca speranza per a Gran Bretagna. Ùn importa micca cumu questi predatori carnivori si uniscenu contr'à a Russia.
  I primi ghjorni è settimane cunfirmavanu e previsioni più pessimisti. I tedeschi avanzavanu è piglianu una cità dopu l'altru. Minsk hè cascatu in pochi ghjorni. È in menu di un mese Smolensk. Elisabetta s'hè vuluntaria per u fronte. Hè una ragazza forte, è assai duru.
  
  Hè divintata una cisterna per casu, prima ch'ella hà battutu in l'infanteria. I tedeschi cuntinuavanu à avanzà. A parte in quale a zitella hà cumbattutu era circundatu. Natasha hà fattu u so modu à u so propiu è hà sbattutu nantu à un tank abbandunatu. Elena era cun ella è inseme e zitelle pudendu principià a vittura. È ancu l'hà purtatu in prima linea.
  Per questu, anu ricivutu una medaglia, è sò stati assignati à e truppe di tank. A preparazione era assai corta - solu un mesi è mezu. E donne hà sappiutu participà à a difesa di Mosca.
  Dighjà paria chì quasi, i nostri eranu à l'orlu. L'unità avanzate di u Fritz anu vistu u Kremlin à traversu binoculi, dopu avè intrutu in i suburbii di a capitale. Ma un miraculu hè accadutu.
  I nemichi ùn sò micca solu firmati, ma ancu riesciutu à andà in a contraoffensiva. Nimu hà pianificatu l'ultima operazione. Si procede spontaneamente, ma da questu hè ancu più successu. I Nazis si sò alluntanati, abbandunonu u so equipamentu è littiralmente si congelanu in u friddu.
  È i "trenta-quattru" dimustranu a so bona qualità - capacità di cross-country. I tedeschi s'imbulighjavanu in i buchi di neve, è i cavalieri si movevanu è sfracciavanu u nemicu.
  Dopu chì a minaccia per Mosca hè stata eliminata, tutti pensanu chì avà è più avanti u nostru avanzarà. È chì u spinu di i Nazis era ruttu.
  Ma avà tuttu hè di novu diversu! Cum'è in un conte di fata spaventoso! À propositu di shifters! Quandu u neru diventa biancu è u biancu diventa neru.
  È avà hè assai peghju. Hè furmatu un calderone, da quale unu deve esce.
  Svetlana s'inclinò fora di u tank. U T-34-85 hè una macchina chì, in più di una scatula stretta, hà ancu un inconveniente cum'è una visibilità povera. Per via di questu, stu tank perde una parte significativa di e so qualità di cummattimentu. A Pantera tedesca-2 hè priva di un tali inconveniente, è attraversu tuttu hè relativamente ben visibile.
  A zitella hà ancu cullatu in u trofeu catturatu, nutendu e cundizioni di travagliu più còmode per l'equipaggiu, è l'ottica bona di l'alemanu. True, u fucile 88-mm hè luntanu da esse debbuli, è u projectile hè ancu trè volte più ligeru di u sovièticu.
  U diavulu russu hà ancu pruvatu à appughjà. Ma hè un pocu strettu per duie ragazze per guardà attraversu una bocca. Anu cuminciatu à spinghje.
  L'Aurora a gambe nude ringhiò duramente:
  "Questu hè sempre u mo locu!" Sì un artigliere è duverebbe pusà à a vista!
  Caterina sbottò:
  - À u cuntrariu, mi tocca à vede tuttu ! È megliu cunnosce u vostru locu !
  E zitelle cuminciaru à cumbatte. Tessitura muscolosa, corpi abbronzati, muscoli forti tesi. Ancu i so bras si sò sbulicati da u sforzu.
  Elisabetta li gridava, poi li tirava tutti dui per i dita di i so pedi nudi, furzenduli à calmà :
  - Micca solu i tedeschi piglianu, ma avete ancu bisognu di luttà ! Salvate u vostru ardore per i Nazis!
  E zitelle anu cessatu di stringhjenu, ma si vultonu versu u cumandante in coru:
  - Cumu pudemu seguità ?
  Lisabetta hà fattu una decisione Solon (ci era un senatore cusì famosu Solon!) Decisione:
  - Ne ne và à turnu !
  Aurora a piedi nudi rimarcò capricciosa:
  -È a bionda vi ingannarà !
  Caterina in furia rispose :
  - T"aresti tattu rossu-svergognatu !
  Elisabetta ringhiò:
  - Basta ! O vi batteraghju cosce di gallina ! Cambiarete u vostru amicu nantu à u mo cumandamentu!
  A zitella si mostrò a so lingua l'una à l'altru è ... restò inseme in u trattu.
  Elisabetta, a gambe nude, disse in un tonu friddu:
  - Rossella siate, Svetlana ferma !
  U fieru Augustin era veramente indignatu:
  Hè stata quì per un bellu pezzu ! Aghju appena apparsu ! È in teoria, avissi da cambià !
  Elizabeth, alzendu a so voce è lascendu u metallu, ringhiò:
  - L'ordine di u cumandante durante a guerra ùn sò micca discututi, ma eseguiti ... O vi deveru fustigà ?
  U diavulu di sandali in fiamme s'hè ammucciatu à riluttanza in a torre angusta è calda, murmurò:
  - Un ordine da u cumandante durante a guerra, quandu e balle fischianu intornu ! Pienu d'amore è di grande valore, sacru per i suldati russi!
  Elizabeth surrisu. U cunflittu hè stata risolta, è prestu a furesta, è seranu ammucciati in modu sicuru. Quì a vigilante Catherine gridò subitu:
  - Davanti à u tedescu nantu à u tank !
  Avà questu hè seriu ... In più, Elisabetta avia a paura micca tantu di una battaglia di cisterna quant'è di u fattu chì u fascista chjamà aerei d'attaccu à a radiu. Tuttavia, ci hè a speranza chì u Fritz ùn volarà micca per un tank sovieticu solitario.
  Ancu s'ellu l'alemanu s'ammucciava daretu à una pila di vechju fenu, Catherine hà sappiutu à vedelu. Era Panther-2, è in l'ultima mudificazione cù una lunghezza di u musu di 100 EL. U calibre hè u stessu 88 mm, ma a vitezza di u fucile di u projectile hè assai più altu.
  Panther-2 in a mudificazione precedente puderia sfondà à una distanza micca più di 1000 metri, è allora micca sicuru in a fronte. Trenta-quattru Soviet pudendu teoricamente ghjunghje sin'à un chilometru à bordu, ma in pratica da cinque centu metri. Ma sta volta, e probabilità sò quasi pari. È i Nazis anu ottica megliu.
  Malgradu tuttu u risicu, Elena hà vultatu l'ultimu equipaggiu cù u so taccu nudu. U Trenta-quattru rughjonu ancu più forte, cusì chì e so mani eranu chjappute, è u tank stessu tremava. Ma avà sò assai più difficiuli di colpi. U tedescu ferma fermu è aspetta a vittura sovietica.
  Hè più faciule per chjappà un mira stazionariu, ma quandu a vostra vittura trema cusì ...
  Ekaterina scende è, cù l'aiutu di a so Aurora à pedi nudi, mira è tira u primu colpu.
  Un obusu sploda dece metri davanti à u tedescu.
  Elizabeth a piedi nudi avvisa severamente:
  - Attenti! Ùn ci hè micca tante munizioni rimaste !
  Ekaterina, annutendu casualmente a so testa bionda, risponde:
  "Hè solu un colpu di avvistamentu!"
  L'Aurora scalza cantò in burla :
  - Dumani sarà megliu chè eri ! Dumani sarà megliu chè ieri ! salutu sole !
  Ekaterina, scalda, disse un pocu in sonu, ma chjaramente:
  - Torna !
  A zitella hà pruvatu à mira di novu. U tedescu era sempre luntanu. Hè ancu improbabile chì u cannone Zis-85 perforà a so armatura di 60 millimetri da una tale distanza. U Nazi ùn hà micca sparatu ancu, ma hà pigliatu u mira. A piccula torretta T-34 hè un picculu mira. Hè difficiuli di chjappà da una distanza, soprattuttu quandu u tank si precipita à a piena velocità cusì.
  Catherine a gambe nude esitava. Spara avà o dopu, avvicinendu. Trenta-quattru scuzzulate in muvimentu, è hè impussibile di piglià una vista precisa. Avete bisognu à fermà, o avvicinassi abbastanza, o ancu megliu vicinu.
  Elena a piedi nudi dice, stringendo i pugni:
  - Per a gloria di a patria di u santu !
  Ekaterina a gambe nude, infine, decide è spara. U projectile hè sputatu fora di u canna. A zitella l'accumpagna cù una scorta mentale.
  Dighjà più vicinu, à circa un metru è mezu, da u tedescu. Cunsiderendu chì i trenta quattru hè difficiuli di vede da a vista, questu hè un bonu risultatu. Aurora mezzu nuda, chì s'inclinò à u mumentu di u colpu, abbaia forte :
  - Quasi un pocu di più !
  Catherine mormorò arrabbiata:
  - Quasi ùn conta !
  U diavulu da i capelli rossi sbulicò :
  "Daremu à u Führer un pugnu in faccia, ellu s'arreverà in una certa manera!" Avà simu un pocu cum'è, un pocu pazzi !
  Caterina spinse impaziente a bellezza cù u so pede:
  - Zittu si pò !
  L'Aurora scalza ringhiò:
  - Mattoni !
  Infine, l'alemanu ùn pudia suppurtà, sparò ... A cunchiglia volò cun un fischiu periculosamente vicinu à a vittura. Ma Fritz ùn hà micca colpitu. Chì pensava ? Avete suspettatu chì tali bellezze stavanu à pusà in u carru o sparate meccanicamente? Panther-2 hà una torre di cumandante è una bona visibilità. In u quaranta-quattru annu, stu tank hè diventatu u più massivu. Cù u so aiutu, i tedeschi ottennu successi maiò, catturà territorii in i quattru cunfini tedeschi di u 1937 è, in solu cinque mesi.
  U tank dimustrava a sufficienza piena. In particulare contru à l'IS-2. À a fine di u quaranta-quattru annu, una opzione apparsu cù una lunghezza di canna più longa, è dunque a velocità iniziale di u projectile. L'alemanu aspetta di chjappà u nemicu, ancu s'è u trenta-quattru hè una vittura problematica. Calchì volta i Russi riescenu à chjappà da una longa distanza, è in muvimentu. Avemu da sbattà u nemicu cum'è una mosca.
  Elisabetta, a gambe nude, capisce chì ci hè sempre una chance di colpi, bisbiglia:
  - Lenin, festa, Komsomol !
  Un pensamentu pazzo mi passava in mente, perchè ùn vultà micca à Diu ? Ma un membru di Komsomol ùn deve micca crede in Diu. È in generale, s'ellu esiste, allora perchè permette tuttu questu? Un Creatore attentu permetterà una tale illegalità? E vechja è a morte ?
  Quasi nuda, Lisabetta, forse più chè a morte, avia paura di invechjà è di diventà brutta. Quantu inesteticu questu hè. È in verità, se assumemu chì una persona hè mortale, per u sviluppu è u prugressu, allora disfiguring e persone cù a vechja ùn hè micca fora di a manu. E induve hè l'estetica di u creatore? Li piace veramente e vechje rugose è gobba ?
  Bella Elisabetta ùn pudia spiegà questu è cuncludi - Diu hè una invenzione di e persone! In fatti, ci hè evoluzione. E forsi u tempu venerà quandu una persona si svilupperà à un tale livellu chì puderà risuscitarà i morti ! È tandu quelli chì sò morti in a guerra rinasceranu in u mondu di u cumunismu brillanti !
  Elisabetta a piedi nudi bisbigliò:
  - Diu dà a vittoria di u nostru partitu ateu !
  A bellezza Ekaterina si calmò è sparò per a terza volta ... A cunchiglia paria chjappà à l'armatura, ma torna volò. Ma l'alemanu hà piantatu ... Damn, hit !
  A torra tremò, si sentia un sonu. Fortunatamente, l'armatura inclinata ricochese da u colpu.
  Ma u più impurtante, da una distanza sempre decentu, u Fritz hà sappiutu chjappà un tank veloce cù una piccula torretta. È questu significa chì un cisterna sperimentatu hè sedutu quì, è a prossima volta ùn pò micca guidà ...
  A gambe nude, brillanti di sudore, Aurora hà inseritu automaticamente u prughjettu. Caterina si vultò cù una preghiera à... Artemisa ! Apparentemente a dea di a caccia pareva u più apprupriatu in questu casu. È a zitella chjappà cù u pede nudu in un angulu tagliu. Ekaterina a gambe nude hà nutatu chì quandu hè arraggiata, spara megliu. È... hà chjusu l'ochji, affittendu à l'intuizione...
  Quartu colpu...
  Elizabeth a piedi nudi bisbigliò dolcemente:
  - U sudariu di u celu hè cum'è un velu !
  È Aurora mezzu nuda, torna à guardà da daretu à u trattu, urlò :
  - Esattamente in l'ochju di u toru ! Batte a torre !
  A cunchiglia hà sfondatu un tank tedescu à a junction. Un focu hà scoppiatu è u kit di cummattimentu hà cuminciatu à strappà. Eccu u rossu, micca assai tatto, rimarcò:
  - Fortunatu ! È solu da a quarta volta !
  Elisabetta a gambe nude si precipitò a correggere l'Aurora rossa:
  - Cù tali scuzzulate, è micca male ! A quarta prova!
  Barefoot Catherine si spostò inaspettatamente cù a rossa:
  - Innò ! Ella hà ragione, era megliu chjappà a prima volta !
  Elena hà cuminciatu à rallentà un pocu, circannu di muvimenti e leve cù i so pedi nudi u più lisamente pussibule. I trentaquattru rallentavanu. U tank pareva piuttostu rude fora, ma hà dimustratu a so efficacità in a pratica. A torretta di l'alemanu hè stata strappata cumplettamente, è u cascu spartu in dui parti da a detonazione.
  Elena hà cuminciatu à rallentà un pocu, circannu di muvimenti e leve cù i so pedi nudi u più lisamente pussibule. I trentaquattru rallentavanu. U tank pareva piuttostu rude fora, ma hà dimustratu a so efficacità in a pratica. A torretta di l'alemanu hè stata strappata cumplettamente, è u cascu spartu in dui parti da a detonazione.
  Ma un Fritz hà sempre riesciutu à esce da a vittura, è si piatta daretu à i machja, fingendu d"esse mortu. Per ordine di Elizabeth, Elena ferma u tank. Aurora mezzu nuda è Ekaterina saltavanu fora di i trenta quattru. U rossu si salta versu l'alemanu è, dimustrà una forza straordinaria, l'alzò da u collu cù una manu. In ogni casu, u fascista ùn era micca solu chjucu in statura. Questu hè veramente un tipu di caprettu, a faccia di un zitellu, un corpu magre, ancu un mustache ùn hà ancu sfondatu.
  A rossa musculosa dumandò in alimanu:
  - Sì un distroficu cusì pocu sviluppatu, o sì veramente un shket?
  U zitellu murmurò impauritu:
  - Ùn sò micca un zitellu. Sò di Jungvolk, aghju avutu un stage nantu à un tank !
  L'Aurora a gambe nude s'hè scoppiatu à ride :
  - Da Jungvolk ? Perchè ùn avete quattordici anni di più ?
  U zitellu annunziò è rispose :
  " Sò solu undici ! U mo ziu m'hà purtatu à fà un passaghju. Ùn mi mandate micca in Siberia ! È u zitellu piagnu.
  Barefoot Ekaterina, chì hà capitu bè l'alemanu, suggeria:
  "Forse duvemu lascià u nostru zitellu andà?"
  L'aurora infuocata denudò ferocemente i denti:
  - Lasciate chì l'alemanu andà à u vostru propiu ? Mai !
  L'artigliere bionda miele rimarcò razionalmente:
  - S'è no purtemu un tali shket cum'è prigiuneru, tutti si scherzeranu di noi !
  U cumandante Ekaterina s'inclinò ancu è, fighjendu u zitellu, rimarcò:
  - Hè un pocu magre. È a zitella dumandò in alimanu. Sò veramente di Jungvolk?
  U zitellu hà rispostu:
  - Iè, Milady...
  Caterina rimarcò logicamente:
  - S"ellu u purtemu cun noi, pudemu mandà lu in un bon orfanagliu. È s'è no lasciamu andà à u nostru, allora fighjate à u zitellu è u tumbaranu !
  L'Aurora a piedi nudi s'oppone inaspettatamente:
  Induve avete vistu boni orfani ? Eiu stessu sò un orfanatu, è aghju visitatu una culunia di ghjovanu, è vogliu dì chì ùn ci hè micca differenza!
  Catherine si girò versu Aurora è ringhiò:
  - Eri un rossu pusatu nantu à un ghjovanu ? L'aghju sempre suspettatu !
  Stampendu u so pede nudu, Aurora sbuffò disprezzu è rimarcò:
  - A nostra culunia era cusì attiva chì ùn ci era micca ladri ! Cum'è un pioniere, ma cù una disciplina assai stretta. Ùn cunnoscu mancu a lingua di i banditi !
  Catherine hè d'accordu cù questu:
  - Succede ... Aghju visitatu ancu a culunia, è quì tutti i pupulari sò cusì culti è precisi chì raramenti truvate tali persone in un campu di pionieri. Ebbè, va bè, forse un zitellu tedescu diventerà un paria cun noi, è saria più umanu lascià ellu !
  L'Aurora a gambe nude fece una smorfia è suggerì:
  "Forse lasciallu cun noi. Ch'ellu sia u figliolu di un regimentu, li insegneremu a lingua russa ...
  Elizabeth aggrottò le sopracciglia all'Aurora mezza nuda e ringhiò:
  Avete bisognu di un ghjoculu?
  U rossu rimarcò duramente:
  - È chì ci hè di peghju ind"è noi chè campà ind"una menageria fascista ?
  Ekaterina hà pisatu accidentalmente l'oliu di motoru versatu è avà sguassava u so pede nudu è graziosu nantu à l'erba. Ma a polvara si stubbornly appiccicata. A zitella di l'artigliere sustene Aurora:
  - Iè, u zitellu sarà veramente megliu cun noi chè cù sta bestia nazista ! Hè chjucu, magre, si mette in un tank ! L'insegneremu à cummattiri è à fà i prughjetti !
  Elisabetta rimarcò tristemente:
  - Trentaquattru è cusì stretti per noi quattru tank. E poi pianta u zitellu. Tuttavia, ùn hè micca solu questu. Allora parleranu di noi ogni tipu di cose brutte !
  A bella Aurora da i capelli rossi rimarcò arrabbiata:
  Pensate troppu male à l'altri. Ùn serà micca!
  Elena s'inclinò ancu fora di u tank è sibilò:
  - Ragazze, campemu inseme... In fine, s'ellu lascià u zitellu, ùn tocca à noi à decide, ma à u cumandante di l'unità... Ebbè, per avà, purtemu u zitellu cù noi è cavalchemu cù a brisa. !
  . CAPITOLU #3
  Elisabetta a piedi nudi annuì con riluttanza e ringhiò:
  - Viderà, u cumandante ci pruibisce di purtari. Questa hè una guerra, micca un kindergarten !
  Barefoot Aurora stese a manu à u zitellu è disse in puru tedescu :
  Avà sò a to mamma ! Viverete è manghjarete cun noi !
  U zitellu hà rispostu chjappà:
  - Ùn ci hè bisognu, zia, vogliu andà in casa !
  L'Aurora, i capelli rossi, scuzzulò a testa minacciosamente.
  - Micca ! Tu sì u nostru prigiuneru ! Sè vo ùn vulete andà in Siberia, allora sarete cun noi !
  U zitellu hà vulsutu scoppià in lacrime, ma per un sforzu di vuluntà si trattene e so lacrime. È l'omu ùn pareva pienghje. Catherine pigliò u zitellu in braccia è u purtò à a vittura. Infatti, cinque di noi in u tank sò diventati affollati. È e zitelle ùn sò micca chjuche, è a vittura hè troppu stretta. U picculu tedescu catturatu era pusatu più tranquillu chè l'acqua sottu à l'erba.
  U tank hà guidatu in a furesta. È ghjustu à u tempu, dui famosi aerei d'attaccu Yu-187 sò volati. Per ellu stessu, questu aviò ùn hè micca troppu terribili in battaglie aeree, ma lancia bombe assai precisamente, è pò ancu chjappà un tank separatu.
  Elisabetta disse cun un surrisu:
  "E avemu quasi persu u tempu per via di stu zitellu. Avarianu fracassatu u nostru tank in pezzi.
  Catherine alzò le spalle.
  - Avemu vintu un duellu di tank cù un avversu quasi uguale, è apparentemente un tiratore espertu. Prima di quessa, anu ancu cacciatu parechji fucili è sopravvive. Di i nostri cumpagni, di sicuru, micca tutti sò stati furtunati !
  Elisabetta guardò u so corpu è rimarcò:
  - Simu cusì lisci tutti quattru, senza cicatrici... Quantu a furtuna si vindetta di noi !
  L'Aurora a gambe nude scuzzulò a testa.
  Di solitu un bonu principiu significa una bona fine. Sia com'è, simu vivi !
  Ekaterina si strofinava u nasu cù i dita di i so pedi nudi, è suggerì:
  "Forse duvemu piantà è fà un boccu. Ùn manghjate micca a matina !
  Elisabetta accunsentì:
  - Andemu ! À u listessu tempu, avemu da manghjà u zitellu!
  U pranzu era modestu : lardo, pani è cipolle. Ùn ci era micca abbastanza razione di l'armata per tutti, cusì anu ricevutu un rigalu in u paese. E zitelle manghjavanu è li dete à u zitellu. Era apparentemente sempre teme è manghja solu una fetta fina di salsa è pane. Ma Catherine hà trovu un pocu di latti di più, ancu s'ellu era agru.
  Dopu à manghjà, e zitelle si rilassavanu è cantavanu...
  E ragazze dashing si battenu per a Russia,
  Sò assai fieri è i figlioli di Svarog ....
  A nostra bellezza colpisce cusì bè cù una mitragliatrice,
  I servitori di Satanassu ùn puderanu micca sfracicà !
  
  Avemu luttatu bravamente, avemu luttatu contr'à u fascismu,
  Scunfiremu u male Wehrmacht, ancu s'è u nemicu hè forte ...
  Credu chì videremu u cumunismu prestu,
  Foglia d'oru, luminosu da l'arburu!
  
  Ùn ci hè micca u nostru paese megliu, u cumunismu hè più bellu,
  Per chì a nostra Patria fiorisca radiante...
  A felicità alata di luce vene nantu à u pianeta,
  È u sognu di una vita megliu diventerà prestu prestu !
  
  Credu chì a nostra Russia diventerà una grande felicità,
  Regnerà Maria, Lada mamma di i Dii...
  Fermeremu l'assaltu di l'infernale Wehrmacht salvaticu,
  È ùn avete micca bisognu di parolle extra è memorizate!
  
  U nemicu ùn serà micca capaci di strappà u core di e ragazze,
  Noi combattenti affilavamo una spada affilata e frenetica...
  A voce di e bellezze cunnosce assai bè a chjama,
  È puderemu taglià l'orda fascista !
  
  Sapete chì i membri di u Komsomol ùn rinunceremu mai,
  Metteremu tutti i nazisti cù a lama più affilata ...
  Lasciate a faccia di e nostre ragazze brillanu d'oru,
  È ci batteremu u fascista in faccia à pugnu !
  
  Una zitella scalza corre à traversu i duri cumuli di neve,
  Hè attivamente scribbling cù un tronu di lampi da a mitragliatrice ...
  Voi fascisti avete solu affucà voi stessu,
  Perchè a Patria hè una fortezza monolitica !
  
  Vinceremu i fascisti, ancu s'ellu anu u putere di a pace,
  Uncle Sam hà decisu di ghjucà cù Fritz in questa battaglia.
  Si fecenu un idolo da Adolf,
  È avà hà armati russi contru à elli!
  
  Quì e battaglie maligni bollenu, in a battaglia di stu membru di Komsomol,
  Schiaccianu i Nazis, anche se in una lotta ineguale ...
  A voce di una zitella d'argentu hè cusì sonora,
  A bellezza ùn succumbà à Hitler-Satana!
  
  A nostra parte russa hè di vince continuamente,
  Ancu l'armata fascista ùn cunnosci micca u numeru ...
  È avemu colpitu duramente Adolf in a mascella dura,
  U travagliu di Mosca hà cedutu à u swoop!
  
  Ci sò dighjà buche di neve, è e zitelle sò scalze,
  Tremulanu cù u so taccu nudu, cum'è una traccia di lepre...
  I membri di u Komsomol si sbattenu in battaglia,
  Cridite chì u nimicu ùn vede micca l'alba !
  
  Ùn dà pietà à i fascisti in a battaglia,
  U so esercitu serà in l'infernu, cum'è un diavulu in focu ...
  Riceveremu ricumpensa da e mani di Ghjesù,
  Sarà assai feroce, e ragazze russe !
  
  Se necessariu, vulteremu, tutte e muntagne sò innevate,
  È staremu in l'universu di u cumunismu di u paradisu di luce ...
  Apertura un colpo à noi per furtuna da i fucili di l'Aurora,
  È u fascismu brutale hè statu ghjittatu in l'infernu !
  
  Stalingrad ùn hà micca succorsu, avemu resistutu sottu,
  Ancu se una horda s'hè scuppiata di l'acciaio è l'infernu...
  E ragazze tiravanu granate scalzi cù i so pedi,
  Perchè a Patria di i membri di Komsomol hè unu!
  
  Credu chì seremu in Berlinu, ancu s'ellu hè difficiule,
  I Nazis anu "Pantere", "Tigri", "Leoni", "Ferdinand" !
  A zitella tirò a maglia di a catena nantu à a spalla,
  Perchè i membri di u Komsomol in battaglia sò un talentu feroce!
  
  U core di a zitella hè datu à Ghjesù,
  Inoltre, Lenin è Stalin campanu in una fede appassiunata ...
  Cusì ùn ci hè più dubbitu abili,
  Diciamu fermamente è fermamente chì Adolf hè kaput !
  
  Schiacciaremu u presidente dragone cù spade,
  È distrughjeremu a so banda per seculi ...
  Calpesteremu l'hordes fasciste di e donne cù i nostri pedi,
  Ch'ella si compia a luce, sognu santu !
  
  Dà a ghjente a libertà, i so pinsamenti è i so sentimenti,
  Cusì chì a stella brilla cum'è u sole di u cumunismu...
  Perchè averemu porridge cù burro cusì densu,
  L'eterna ghjuventù di a nostra surella diventerà noi per sempre !
  
  Quì vene a luce, a Patria brillarà ...
  A Patria sarà in gloria per noi per seculi ...
  Staremu in cima, crede u cumunismu,
  A forza di u spiritu russu, sapete chì u cumbattimentu hè grande!
  
  Quì a Russia hè pronta à diventà più amabile è più bella,
  È aiuta u mondu sanu à andà à a felicità di u paradisu ...
  Semu capaci di cunquistà l'universu ancu i bordi,
  L'universu senza bordu à a felicità di e forze à purtà !
  
  Ma ùn ci sarà micca Russia sottu u taccu di u Reich male,
  Perchè ellu hà un veru talentu per a battaglia ...
  In u ballu di e nostre zitelle, à quellu orologio,
  Chì a bellezza crede ogni risultatu!
  
  Prestu venerà l'era di u sole radiante,
  Quandu a gloria di a Patria fiorirà magnificamente ...
  U nostru esercitu hè famusu cummattiri cù l'infernale Wehrmacht,
  È hà da pudè spazzà l'orda di u male Fritz !
  
  Salute Santa Lada, nostra Mamma di Diu,
  Avete datu nascita à Perun, è Yaril di seculi ...
  Porridge senza speranza ùn riceverà a fede,
  S'è vo passate assai, ùn vi tenete micca parolle !
  
  U regnu più impurtante hè u grande Stalin,
  Lenin lui laissa la route la plus sage vers l'Eden...
  Perchè Ghjiseppu hè u capu di a luce,
  È un mumentu ideale per e persone!
  
  I Nazis ùn puderanu micca ingannà a Patria,
  È tagliatu Mosca da u Volga, da a Siberia ...
  Credu in questu viverà - Russi sottu u cumunismu,
  È u putere di Adolf - sguassaghju a zitella !
  
  Prestu ci sarà a vittoria, hè vera cum'è u sole,
  Prestu ci sarà un splendore, cum'è i raghji di un quasar ...
  E crede in Russia, u cumunismu si svilupperà,
  Ebbè, s'è vo ùn mi crede, hè megliu zittu !
  
  A scienza resuscitarà prestu i morti di u cumunismu,
  A so saviezza hè senza limiti, grande cum'è un quasar ...
  Vinceremu i fascisti cù u nostru bonu spiritu,
  Ùn cedemu micca à a tentazione di u saccu d'oru !
  
  Ebbè, in breve passerà, questu hè un tempu infernu,
  Noi ragazze entreremu in Berlinu in rossu ...
  È u nostru fardelu senza limiti finirà,
  Perchè pigliaremu a nostra felicità cù una lotta !
  Elena hà cantatu cù tutti per un pocu tempu, ma dopu hà avviatu u mutore, è a vittura rumpia di novu. Ùn hè micca faciule per alluntanassi da a persecuzione di i trenta quattru cù u so mutore forte. Diesel hà ancu assai disadvantages.
  A cumunicazione radiu ùn hà micca travagliatu, è avete ghjustu à spinghja à est. Quasi muvimenti cecu. Lisabetta mezzu nuda di tantu in tantu s'inclinava fora di u portu. Pruvatu di guardà quì è l'Aurora da i capelli rossi. E Caterina era stancata da u calore è a zitella s'addormenta.
  U zitellu s'assittò in un locu è picchiò ancu u nasu. Lisabetta, invece, pensava induve mette a so strada. Ci era parechje idee. Ma quale portarà à a salvezza ?
  Ùn vulia micca esse catturatu da i Nazis. Elizabeth mezza nuda hà digià vistu ciò chì questu hè pienu di l'esempiu di Daria. A povira zitella hè stata chjappata durante un raid di ricunniscenza. I Nazis prima l'hanu spogliatu è l'hanu strappatu bè cù fruste. Dopu si sò purtati scalzi à traversu a neve à un paese vicinu. È quì, cù i pedi frostbitten, eranu furzati à ballà nantu à i carboni.
  A povera Daria hà avutu una grande sofferenza. Allora l'anu messu nantu à un rack è l'hà furzata à impiccà quasi nuda finu à chì a zitella morse da u fretu. Allora Elisabetta ricurdò ch'elli eranu aspittati in casu di cattività - tortura è esecuzione.
  
  
  In generale, hè surprisante chì un populu cusì cultivatu cum'è i tedeschi hè stata cusì, simplicemente supernaturalmente crudele. Elisabetta, mezza nuda, era maravigliata chì i Nazzisti simpricimenti ùn anu micca pietà per nimu. Ancu i zitelli sò stati torturati, è questu hà causatu maraviglia ...
  In particulare quandu i pionieri sò stati sbulicati cù un filu di barbed, rossu. Brr! I Nazis anu una petra invece di un core ?
  Duranti u muvimentu, e zitelle anu vistu parechji suldati suviètici chì spinghjenu u so modu à traversu a furesta.
  Bella Elisabetta urdinò di piantà u tank è offre à purtà i suldati. Allora ùn ci era micca un locu in l'internu, i cumbattenti si stallanu nantu à l'armatura - turri è caschi. Si tenevanu ancu e mani per ùn cascà.
  I suldati eranu ghjovani, guasi tutti ùn avianu mancu ancu setole, solu u maiò era più vechju chè l'altri. Aurora a gambe nude, essendu, cum'è a maiò parte di e donne rosse, temperamentale, cuminciò à flirt cù i cumbattenti. Pigliò ancu e mani di i più belli è li mette nantu à u pettu.
  Elisabetta gridò severamente à a bestia rossa :
  - Stia calmu!
  U ghjovanu, arrossendu, si tolse e mani, è Aurora mezzu nuda ringhiò :
  "Bè, ùn ti dispiace micca per sti picciotti chì anu persu l'abitudine di l'affettu feminile ?
  La bella Elisabetta, ammorbidindusi, rispose :
  - Ma ùn fate micca davanti à tutti... Quandu nimu vede, allora fate ciò chì vulete !
  Aurora a gambe nude scuzzulò i fianchi in fastidiu. Prossimità, belli giovani eccitati. È a rossa, chì pussede u sangue caldu, hà sperimentatu u soffrenu chì ùn pudia micca suddisfà a lussuria di a tigressa avà. In un bikini, Catherine era ancu suscitatu, vulia un omu, ma hà sappiutu cuntrullà si. Ancu s'ellu hà digià delineatu una vittima trà i ghjovani nantu à l'armatura. Eccu a luce cù e ciglia nere. Quandu si fermanu per a notte, allora ...
  Elizabeth a gambe nude hà ancu sentitu un desideriu in sè stessu, ma l'educazione di un membru di u Komsomol protesta contru l'instinti bestiali. Ùn pudete micca fà l'amore cù a prima persona chì scuntrà, solu perchè hè simpaticu. Ancu s'ellu hè piacevule.
  Lisabetta alluntana sti pinsamenti da sè, ma più prova, più vole. Fortunatamente, un altru tank sovieticu apparsu davanti. Inoltre, à ghjudicà da a dimensione è a forma - KV.
  A zitella hè stata distractata, è l'Aurora a gambe nude, postu chì a radiu ùn era micca travagliatu, hà datu signali cù bandiere. Hè stata rispostu da un tank sovieticu. Cum'è, tuttu hè in ordine, abbandunemu prestu a caldaia.
  Solu Elena pareva alarmata - ùn ci era micca abbastanza carburante.
  A zitella bionda chjamò à a rossa:
  "Segnale chì avemu bisognu di carburante".
  L'Aurora scalda hà datu u signale. È li risposenu. Chì un camion di furnizzioni chjappà prestu è serà megliu. U rossu accarezzava u visu sempre imberbu di u suldatu è... chjappò bruscamente e so labbra. U ghjovanu s'arrizzò di novu. U Maggiore, aggrottando le sopracciglia, dumandò:
  - Perchè ùn mi basgi ?
  Aurora mezzu nuda hà rispostu senza tact:
  - Avete vechju !
  U maiori rispose cù un insultu in a so voce :
  "Aghju solu trenta trè anni. Era di Cristu !
  L'Aurora a gambe nude sbuffò disprezzante:
  - Ùn credu micca in Diu ! - Cum'è Lenin hà dettu : Diu hè solu una illusione, ma questu hè una illusione assai dannosa, catene a mente !
  U maiori, cù a tristezza in a so voce, ughjettu :
  "Ùn aghju micca cridutu ancu in Diu, ma un incidente cusì maravigghiusu mi hè accadutu chì questu ùn pò esse spiegatu solu da l'intervenzione di putenzi superiori!"
  U diavulu russu era scetticu:
  - Tuttu pò esse spiegatu da pusizioni materialistiche. Basta à avè a cunniscenza pertinente.
  U Maggiore strinse e spalle, i so capelli eranu dighjà grigi, è veramente paria d"avè almenu quarant"anni. Aurora a gambe nude preferiva sempre i ghjovani. È ùn era troppu interessatu in u maiò, cum'è un omu. Ancu s'ellu hè curiosu ciò chì hà vistu inusual? Forse l'infernu ?
  Un Aurora mezzu nuda scorri a so sola nuda longu a parte tagliente di l'arma. U taccu hè diventatu ticklish, è a bellezza ardente surrisu.
  Allora ella dumandò à u maiò:
  - È chì avete vistu ?
  Il a répondu à l'improviste :
  - Sapete, vi dicu questu à a prossima riunione !
  Aurora semi-nuda rimarcò scettica:
  "Ma ponu tumbà ancu voi, nò?"
  U Maggiore disse cun deliberata indiferenza :
  Allora questu hè u destinu ! Cum'è voi bellezza!
  A rossa rispose seriamente:
  "Sò una strega, è e streghe ùn mori micca in guerra !"
  U maiori sbucò à risa è accarezzò a testa ardente di a zitella :
  "A strega atea... Questu hè cusì interessante!"
  L'Aurora scalda rispose seriamente :
  - Ùn interferisce micca ! Inoltre, senza crede in l'infernu, site assai più curaggiu in a stregoneria !
  U maiò vulia ancu risponde à qualcosa, quandu trè obusi chjappà u tank KV davanti. Travestiti cù cura, i tedeschi alluntanò una imboscata. Inoltre, un tank era l'ultima mudificazione di u "Panther" -2 cù un cannone longu 88-mm, capaci di penetrà l'armatura frontale di l'IS-2 da una distanza vicinu. In novu, e zitelle anu da impegnà in una battaglia ineguali. Ma apparentemente questu hè u so destinu - per luttà è vince! È nunda ùn si pò fà contru à questu ancu cù u so eroisimu!
  Ancu se, quandu vincite vittorie in questu, allora tuttu u fascinu! Nisuna paura !
  Lisabetta a gambe nude cantava in una voce piena;
  U boia fascista si strappa e spalle,
  Eccu u rack, pinze, trapani à manu !
  Ellu vole storpi u corpu di l'anima,
  Mostru insignificante, ma chì pare bellu!
  
  Prumette soldi, navi in u mare,
  Chì ancu un titulu pò dà !
  Mettiti veramente in linea,
  Dopu tuttu, per ellu site solu un cadavere è un ghjocu!
  
  Ellu voli sapè di a nostra attività,
  Chì ci hè di novu in a catena di i poveri à chjappà !
  Dunque, guideraghju generosamente per andà d'accordu,
  Per scurdà u babbu è ancu a so mamma !
  
  Ma servemu fermamente a Patria,
  Ùn pudemu micca esse rottu da a crudeltà di u boia !
  Un ramu si piegherà da una raffica di ventu,
  È i zitelli nudi pienghjenu !
  
  Iè, aghju persu u primu turnu difficiule,
  Ma l'Onniputente darà una chance di ricuperà!
  È tandu eiu stessu manderaghju u nemicu à u knockout,
  U mo pugnu ferma fermamente u rettile!
  
  A Patria mi dà tanta forza
  Chì hè pussibule di superà u dulore di ogni tortura !
  È esce da sta tomba senza fondu,
  Per ùn esse divuratu, orsu arrabbiatu !
  
  Un pocu di più è a salvezza hè vicinu -
  Averemu a vittoria annantu à u nemicu!
  Per campà sottu à a cupertura di a luce di u cumunismu,
  Allora chì u sole inunda a casa d'oru !
  Ebbè, chì di tali ragazze, i suldati di l'Armata Rossa sò capaci di resistà à u nemicu. È si batteranu bravamente.
  In ogni casu, i Nazis tornanu à stalingrad è feroci battaglie sò in corso per a cità nantu à u Volga.
  Girls è quì cumbatte eroicamente. Hè cum'è un veru battaglione immortale.
  Per esempiu, Alenka hè in un contraattaccu disperatu, è lancia un pacchettu splusivi di carbone cù i so pedi nudi, vultendu a Pantera.
  È questu hè solu cumbattimentu in a periferia di a cità, chì hè assai crudeli.
  Anyuta, sparendu à i Nazisti, strilla :
  - Gloria à i tempi di u cumunisimu !
  È Alla cù u so capezzolu scarlattu pressu u buttone bazooka è cunfidenza chjappà u nemicu in u locu.
  Poi cinguetta :
  - Invincitu micca un passu in daretu,
  Unconquered - l'eroi di Stalingrad ...
  Unbowed in ogni mumentu,
  Cun noi, a Russia hè un paese santu !
  Maria cinguettava, tagliando i nemici e strizzando l'occhio:
  - Gloria à a Santa Russia !
  Olympia rispose astutamente, falciando i tedeschi:
  - Per l'URSS !
  U 2 di settembre di u 1944, feroci battaglie si sò sviluppati per a cità nantu à u Volga. U battaglione di sniper di e donne sottu u cumandamentu di u Capitanu Natashka Kaktusova hà pigliatu una pusizioni difensiva in e ruine di a strada Volodarsky. Ragazze cù mitragliatrici è fucili, ligati cù fasci di granate, si piattavanu daretu à e ruine.
  Natasha stessa hè in una tunica maculata sopra u so corpu nudu, in pantaloni curti, è scalzi. Una bella è curvy girl, cù i fianchi forti, una cintura fina, un haircut curtu sottu una mezza scatula. A faccia hè assai spressiva, cù un mentonu virile, ochji turchini spartiti. I capelli marroni chiari sò diventati grisgiu cù polvera, pettu altu, aspettu duru. U Capitanu Natasha hà cumbattutu di più di dui anni è, malgradu a so ghjuventù, hà vistu assai. I gammi di a zitella sò cuparti di tagli è bruises. Una zitella hè più agile per muvimenti scalzi cà stivali ruvidi è goffi.
  A sola nuda sente a minima vibrazione di a terra, avvirtenu di a vicinanza di una mina, è a terra madre stessu aghjunghje endurance. Da una banda, i pedi di a zitella sò diventati induriti, è ùn anu micca paura di u metale caldu, o di i rutti di e ruvine, ma da l'altra banda, ùn anu micca persu a sensibilità è a flessibilità, avvistendu à traversu u ruggitu di u muvimentu di tanki.
  Sweet Natashka tene una granata cù un pacchettu di splusione attaccatu. Hè necessariu di crawl à u formidabile tank tedesca "Lion", annacquandu e strade cù mitragliatrici.
  Mirabela striscia accantu à ella. Ancu scalzi, cusì tutte e ragazze di u battaglione sò diventate da stivali, imitandu u so cumandante. E so sole polverose s'affilanu quandu a zitella striscia à quattru zampe. I capelli gialli di Mirabela sò disordinati è longu... Un pocu crespi. A zitella stessa hè slim, magra, chjuca in statura. Pò ancu esse sbagliatu per una zitella, cù spalle strette è un capu apparentemente grande.
  Ma Mirabela hà digià sperimentatu assai. Riiscì à visità tramindui a cattività fascista, sopravvissuta a tortu crudeli, è e mine, da induve, per un miraculu incomprensibile, hà sappiutu scappà. Ma fighjendu a so faccia infantile, tenera, ùn si pò mai dì ch"ella hè stata battuta cù bastone di gomma à i tacchi, un currente li passava in u corpu.
  Mirabela spara... Un suldatu di u Terzu Reich, in stu casu arabu, casca mortu, u musu alzendu rena è macerie.
  Natashka scivola una mansa di granate sottu un munzeddu di spazzatura. Avà un "Leone" di novanta tonnellate si arrampierà quì è u salverà. L'ochji turchini di a zitella brillanu cum'è zaffiri nantu à a so faccia, scurati da u sole è u polu.
  L'Esperienza suggerisce chì un tank ben prutettu hà avà cambiatu a pusizione. "Lion" hà una armatura laterale di 100 mm, è ancu in un angulu. Trenta-quattru ùn ponu micca sfondate, solu i Keveshes pesanti anu una chance. Ma i caterpillars sò u scopu. A cosa principal hè di privà a vittura di mobilità ...
  Svetlana spara una mitragliatrice... Un suldatu, nimu sà di quale naziunalità, cascà. I Tedeschi, avè cunquistatu a maiò parte di l'Emisferu Orientale, anu cura di u sangue arianu è lancianu e truppe coloniali in battaglia: Arabi, Africani, Indiani, diversi asiatichi è europei. U nùmeru di polacchi hè ancu aumentatu - chì sò abituati da a cuna à odià a Russia bolscevica. I naziunalisti ucraini, i cosacchi di Don, i ceceni, è tuttu u Khaganate Caucasian si battenu quì. Hitler hà criatu un interazzione internaziunale.
  Tanti nemici...
  Svetlana schiva abilmente u focu di a mitragliatrice. A pallottola quasi spaccata, annerita da a polvera, un taccu tondu, di zitella. U bellu capitanu hà ancu sentitu un tickle à quantu vicinu un presente di grande calibre passava. A zitella si cruciò bisbigliando :
  Ancu una pallottola ùn ci ferma !
  Mirabela spara torna ... Un'altra ragazza Angelica - assai rossu, sopra l'altitudine media, è musculosa, malgradu a razioni magre. Ancu una zitella assai bella, cù fianchi lussuosi, una cintura tucked up, micca spalle larghe femine, è petti alti.
  Angelica si batte in solu i so shorts, a tunica hè strappata in shreds, è crumbling to dust, è novi uniformi ùn sò micca spediti in u Volga. Diu impedisce di trasfiriri più munizioni, è una goccia di alimentu, per e truppe sovietiche esaurite.
  Allora Angelica hè quasi nuda, i so gammi sò graffiati, soprattuttu i ghjinochji. Un pezzu di shrapnel chjappà a sola di u pede drittu, è ferite, hè difficiule di caminari.
  Angelica, rossa, polverosa, quasi nuda, torce u so visu bellu, ma à tempu duru. A zitella, sparendu, dice :
  - U Signore, Mosca è Stalin sò sopra à noi !
  È taglia l'attaccu Nazis, ella stessa avè appena u tempu di retrocede.
  E ruine è e strade strette facenu difficiule per i formidabili tanki tedeschi di vultà. Eccu quasi duie centu tunnellate "Mouses" è ùn ponu micca passà in tuttu ...
  Cum'è Svetlana s'aspittava, "Lev" guidò un pocu, è si intarrau in un munzeddu di basura. Ci hè stata una splusione. A caterpillar scoppiò, un coppiu di rulli dannati volonu.
  U tank feritu si firmò è un obusu volò fora di a so canna...
  In un locu rumbò in a distanza, lascendu e ruine. Svetlana bionda, cum'è una serpente sibilò:
  - Hè u mo calculu ! Apertu un contu...
  A ragazza-capitana hè di novu custretta à arrampicà. I tedeschi è i so satelliti ùn ponu micca aduprà a so superiorità tecnica in i rubbles. Per colpa di l'Hitler stubborn, l'hordes di u Terzu Reich sò stati impastatu in battaglie pusizioni in una cità abbastanza grande è ben fortificata.
  Mirabela tira una granata. Furzendu à fà capriole nantu à i tedeschi o l'Arabi abbattuti, vultendu. Unu di i militanti nazisti strappa a so manu, è appiccà nantu à questu, un sguardu inglese cù una bussola.
  Mirabela dice cun un surrisu :
  - Ciò chì a bussola vi mostra - a strada di l'infernu !
  È una bella zitella scuzzulate un pezzu di ceramica aderente da u so taccu polverosu.
  Angelica spolvera ancu, cù i so petti fermi è pieni. I capezzoli sò quasi neri da a terra è prurizia. È pruvate à lavà. Di novu vi tocca à burrow quandu i fucili mitragliatrici tedeschi sò scribbling. È arrampicà in una manera plastunski.
  U battaglione di e zitelle tene e so pusizioni, ancu s'ellu ci hè un bombardamentu. È strappanu cunchiglia pisanti, è e bombe cascanu da u celu ... Ma nunda ùn romperà u curagiu di l'eroine sovietiche.
  Quì Svetlana vede cumu a Pantera si arrampica. Ebbè, stu tank ùn hè più cusì spaventoso.
  Pudete punchlu in u latu. A zitella starnuttò, sputò a polvara chì si arrampicava in a so bocca elegante. Pigliò una granata in manu, pisata cù un pacchettu di splusione. Avete da sneak up inosservatu. Ma ci hè tantu fumu intornu.
  Angelica cuminciò à arrampicà, appoghjatu nantu à u drenu cù i so pedi è i godi nudi. Era cum'è un ghjattu chì perseguita un topu. A zitella s'arricorda di a guerra da quellu terribili veranu di l'annu quaranta-uno, quandu a Wehrmacht invadiu tradimenti l'estensione di l'URSS. Ùn era nè a zitella, guasi a zitella scantata ? Prima sì, ma poi ci si abitua. È avete digià percive i sbattimenti custanti di cunchiglia cum'è un rumore ordinariu.
  È avà splode assai vicinu. A zitella hà sbattutu nantu à u so stomacu. Frammenti si precipitanu da sopra cum'è una banda d'api salvatichi. Angelica bisbiglia con labbra screpolate:
  - In nome di a ghjustizia, Signore !
  A zitella accelerà u so crawl è lancia una granata cù un pacchettu splusivu attaccatu. U presente vola in un arcu. Si sente una splusione, l'armatura laterale più fina di a Pantera si presta. U tank tedescu cumencia à brusgià, u kit di cummattimentu detona.
  Svetlana bisbiglia cun un sorrisu:
  Grazie Signore Ghjesù! Credu solu in tè ! Ti pregu solu !
  Rompe a pantera. Strappatu, un troncu longu hè intarratu in machja. L'armatura frontale, staccata da l'armatura laterale, s'assumiglia à una scoop.
  Svetlana, chì l'ochji, nantu à una faccia marrone da a polvera è u sole, brillanu cù fiordalisi, dice:
  - Più querce hà u nemicu, più forte a nostra difesa !
  Angelica hè assai sexy, in i so mutandine neri, è un corpu nudu, polveru, forte. A zitella hè assai intelligente. Puderà lancià frammenti di vetru cù i so pedi nudi.
  Avà hà lanciatu un ughjettu affilatu cù a so gamba graziosa, coperta di polvera. È appiccicatu, ghjustu in a gola di un fascista. La bella Angelica balbettò:
  - È sò un simbulu sessuale, è un simbulu di a morte !
  . CAPITOLU #4
  A zitella, dopu à quale si arrampicò di novu, sparà. Led fire è Svetlana.
  U capitanu di bellezza, Natasha, dopu avè tagliatu u fascista, cinguetta:
  - A vita hè una catena, è e piccule cose in ella sò i ligami ...
  Mirabela sparò, tagliò a testa di Fritz è aghjunse :
  - Hè impussibile ùn dà impurtanza à u ligame !
  Svetlana, sparando di nuovo con precisione, gracchia:
  - Ma ùn pudete micca andà in ciculi nantu à bagaglii ...
  Mirabela hà sparatu cù precisione è aghjunse:
  Altrimenti, a catena vi avvolgerà !
  Una altra ragazza Olimpiada, ancu assai bella, cù u pioneer Seryozhka, hà preparatu una mina nantu à un filu. I dui l'imbuttavanu... U booger insidiosu si arrampicò in a caterpillar di u "Tiger"-2. E cumu sploderà sta vittura tedesca à canna longa.
  U zitellu biondu Sergei esclamò:
  - A nostra Russia, avete un bucket !
  È ùn avia appena u tempu di saltà in daretu, lampendu, cù i tacchi neri, abbattuti, da u tettu falendu.
  Olympia accarezzò u collu di u zitellu è disse :
  - Sii assai intelligente !
  U pioniere hà fattu a so strada à u fronte è s'unì à u battaglione di e donne. U zitellu hè ancu assai creativa. Per esempiu, hà fattu aerei per abattà l'aviò d'attaccu fascista. Quandu i Focke-Wulfs, o TA-152, si alzanu, si sente un rughjone incredibilmente assordante.
  I tedeschi battenu à l'accumpagnamentu di una sinfonia di Wagner. Una melodia cusì maestosa.
  Olympia dice cun fastidiu:
  - Ci provanu sempre à fà paura !
  U zitellu pioniere cantava cun pathos:
  - U guerrieru russu ùn hà micca paura di a morte,
  A morte ùn ci purterà sottu à u celu stellatu !
  Perchè a santa Russia batterà duramente,
  Aghju caricatu a putente mitragliatrice!
  Olympia, una zitella alta, musculosa, cù fianchi è spalle larghe, hè una tipica donna campagnola. I vestiti sò stati strappati durante a lotta in stracci, i gammi forti sò nudi, i capelli sò intrecciati in duie trecce è assai polveri.
  Seryozhka hè solu undici anni, magre da a malnutrizione, u zitellu scratched è bruttu, in nunda, ma shorts. I capelli naturalmente bianchi di u zitellu sò diventati grisgi, è e coste si mostranu à traversu a pelle fina, bronzata è brutta. Legs terribilmente abbattuti, è in burns, bruises, with blisters. True, u destinu hà guardatu u zitellu da ferite gravi.
  In u so sfondate, l'Olimpiadi pari grande è grassu, ancu s'è a zitella ùn hè micca grassa in tuttu, ma cù carne forte è furmatu nantu à l'osse. Inoltre, a fame ùn pareva micca affettà a so figura corpulenta è grande.
  A zitella spara da un fucile anti-tank pisanti. I vitture tedeschi ùn ponu esse trafitti in a frunti, ma ci hè una chance in e piste.
  È u pesante "Leone", dopu avè ricivutu un splusivu pesante in u carrughju, hà cuminciatu à soffià u fumu cum'è un fumatore pisanti.
  Seryozhka cantò cun malizia:
  - Stinky Fritz senza pinsà, hà accesu una sigaretta à l'intrata ! Di sicuru, s'hè andatu in grossi guai !
  Olympia, tremula cù vitelli muscolosi è abbronzati, batteva una danza di tap cù e so gambe nude è belle. A zitella cantava :
  - I santi facci russi sbattulanu da l'icona ... Diu ùn vi permette di immergete almenu mille Fritz! È s'è qualcunu buzze più chè fascisti, nimu, crede mi, vi cundannarà per quessa !
  Allora hà ricaricatu u fucile anti-tank è hà sparatu di novu. U trasportatore tedescu sbulicò di novu u fumu.
  U battaglione di ragazza hà inflittu danni significativi à u Fritz. Ma hà ancu patitu perdite. Quì una zitella hè stata strappata à a mità, è a so faccia hè diventata cusì, malgradu a polvera, pallida.
  A maiò parte di Stalingrad hè digià stata catturata da i Nazis, ma ciò chì resta di a cità ùn vole micca cede è rende.
  Svetlana, intantu, prova di scaccià u "Tiger". Una vittura tedesca putente, hà avutu una granata in u latu, ma ùn hà micca succorsu. Si volta per sparà un cannone. A zitella hà da burrow in terra, è rubble, per ùn esse sfracicatu da l'onda di splutazioni liberata da u presente.
  Svetlana bisbiglia dolcemente:
  - Mamma, babbu, mi dispiace !
  Mirabela hà lanciatu una granata à u Tigre, chì hà splutatu nantu à a so fronte. A zitella sibilò:
  - À u fattu chì l'insignamentu di luce in l'inguernu in a primavera ... Ripete senza eccezzioni chì Hitler hè un bastard di pesta!
  Angelica, rumpia a vista di i Nazis, è sguassendu l'acqua nantu à elli cù una splutazioni, strinse :
  - Ind"u sarbu, aghju vistu u Führer avà ! È hà chjapputu u poviru omu ghjustu in l'ochju !
  A zitella di i capelli rossi hà veramente lanciatu una granata à u tank cù e so dite nude. Hè culpitu à a canna... Una splusione hà seguitu è u musu di u "Tigre" hè stata machjata.
  U vile tedescu pigliò è si alluntanò.
  Svetlana sbuffò per le narici:
  - U nostru, u vostru ùn cederà !
  Mirabela hà tagliatu un mercenariu hitleriano cù una bala è cantò:
  - È u cattivu ùn scherza ! Mani è pedi, torce e corde russe ! Affonda i denti in u core stessu... Beie a patria à u fondu !
  Svetlana ridacchiò e abbaiò:
  - U Führer urla in modu salvaticu, si strappa !
  Mirabela hà sparatu è aghjunse:
  - Ebbè, sbuffi di morte, ghignati !
  Un "Shtumrtiger" ancu più periculosu hè apparsu. Distruisce edifici interi è bunkers. Inoltre, ùn si avvicina micca à e pusizioni di e truppe sovietiche. A vittura hè tenuta sottu coperta da mitraglieri tedeschi.
  Svetlana vede chì avvicinassi à e pusizioni di Fritz ùn hè micca realisticu. Ma in u celu Focke-Wulfs. Una di sti machini vola più vicinu à e pusizioni sovietiche. E zitelle apre u focu annantu à ella.
  Angelica lancia una granata, è furiosa dice :
  - In a morte prufonda - ùn ci hè micca pirdunu !
  Dopu à quessa, a zitella dà una volta da a mitragliatrice. Ritorna rapidamente. Un tank tedescu relativamente novu "Panther" -2 cù una piccula torretta è una siluette più bassa si stende rapidamente.
  Parechje ragazze tiranu granate à a vittura tedesca. Ella, dopu avè ricevutu i rigali, si congela è ùn pò micca vultà.
  Angelica sibilò e sibilò:
  - Questu hè un novu attaccu ! L'avemu strappatu a bocca !
  U Panther-2 snarled è sparò a so arma più putente.
  A culonna di focu sparghje l'aria, è istantaneamente riscalda è electrolyzed l'atmosfera.
  Angelica sghignazzava, e cunchiglie volavanu davanti à a zitella mezzu nuda. A rossa senza vergogna scuzzulò i fianchi è disse :
  - È Newton hà scunfittu i nemici, scacciò u jugu da u tronu! Fritz hà decretatu a so lege di Newton !
  Stalingrad era tutta inghiottita da incendi, quandu e lingue di focu parevanu leccare u celu è crepitanu scintille purpura, aranciu è scarlatta ! È ogni scintilla hè cum'è un fantasma chì scappa da un castellu infernale.
  Svetlana, abbattendu un cumbattimentu tedescu, lampò i so ochji turchini, cantò:
  - Chì ti chiagneti cattiva vechja ? Credimi, solu un ospedale psichiatricu pienghje per voi !
  Mirabela cantava in un cantu, sparendu à i Nazis:
  - Quantu hè bonu di chjappà nant'à l'erba è chjappà u Fritz in capu ! Pigliate un cataplasma per u Führer, è mandate palle da una mitragliatrice!
  A zitella ridava in modu salvaticu è si vultò da u so stomacu à a so spalle. Aghju fattu una bicicletta cù gammi. Una granata volò. U Focke-Wulf volante, dopu avè ricivutu shrapnel sottu à u ventre, s'eleva rapidamente più altu. Si vede chì i frammenti taglienti u ferite. A criatura fascista pigliò u focu, è cuminciò à perde pezzi d'ale rotte.
  Svetlana, videndu chì Fokke perdia altitudine, graccia:
  - Hè un semaforu ! Un'ascia hè appesa à bordu !
  L'aviò tedescu hà splutatu, sparghjendu i detriti in tutti i cantoni di u celu. È induva hè andatu l'asso fascista. Aghju fattu u mo ultimu turnu. U boia si n'andò in cendre, micca u pilotu !
  Mirabela starnuttò, sparghje a polvera è disse :
  - Esse o micca esse ? Ùn hè micca una quistione!
  Angelica hà tornatu à scaccià un vetru cù u so pede, tantu chì, chjappà in l"ochju, hè surtitu à Fritz, per u spinu di a testa :
  - Sò una armada di tank ! È avete bisognu à esse trattatu!
  I tedeschi è i so satelliti anu pruvatu à avanzà, scacciendu granate davanti à elli. Tali tattiche contr'à e ragazze ùn anu micca travagliatu. Quì Seryozhka hà implementatu una catapulta, è cumu colpisce u nemicu in risposta.
  U zitellu pioniere urlò:
  - Babbu Natale chì strappa a bocca à Hitler !
  A carica di a catapulta, piercing in a folla di i Nazis, li fece sparghje, è à u stessu tempu vultà in l'aria. Fritz cascò, è si rumpiu nant'à e macerie di i muri.
  Tank "Tiger" -2, avendu persu u so equilibriu, hà scontru cù u "Lion". Oh, Leva, induve hè u vostru formidabile nome ?
  Svetlana surrisu è rispose:
  - Ebbè, bravu Seryozhka !
  U zitellu ringhiò aggressivamente.
  - Pioneer hè sempre prontu !
  A zitella strinse u so pede nudu in risposta.
  A zitella-capitana hà cuminciatu à chjappà di novu. È Olympia tickled u pede strettu di Seryozhka, quant'ellu l'hà ! Ùn hè maravigghiusu chì u zitellu ùn hà micca paura di curriri à traversu i fochi.
  Mirabela in un cantu, disse:
  - A ghjuventù hè bona - a vechja hè male !
  Angelica, sta rossa allegra, accunsentì :
  Ùn ci hè nunda di peghju chè a vechja ! Questu hè veramente u statu più disgustante di tutti i pussibuli!
  È a zitella hà fattu un saltu cù un colpu. Hà imaginatu per un mumentu disgusting nanni. Innò, ùn paragunate micca, una vechja cù una zitella. È chì bellezza, in corpi svelti.
  Angelica pigliò e cantò :
  - Flussu dopu annu, anni in caravana,
  Una vechja strofina l'henné in un mortar...
  È chì ne di a mo figura svelta,
  Ùn capiscu micca cumu a ghjuventù hè andata !
  Svetlana hà lampatu i so ochji, hà abbattutu l'alemanu cun un colpu in l'inguine è hà rimarcatu:
  - Innò ! Eppuru, in a guerra, ci hè un tali incantu - per stà per sempre ghjovanu! Sempre ubriacu !
  Olympia mette una nova carica in a catapulta. Questu hè qualcosa cum'è un bon mortar. A zitella sibilò:
  - Ùn passa, ma passa !
  Seryozhka trascinò u so pede magre ma agile è abbaiò:
  - Fritz face !
  È una granata, inseme cù un pacchettu di splusioni, volava in pienu swing in e pusizioni di i Nazis.
  Iè, Stalingrad ùn era micca datu à elli. Per u terzu mesi da a fini di ghjugnu, l'assaltu hè andatu, ma a cità ùn hà micca pussutu piglià tuttu. Nant'à altri settori di u fronte, i Nazis anu successu, ma micca in questu.
  Svetlana sparò a so pistola è ringhiò:
  - Tuttu hè impussibile, s"accadi di pudè... Ùn ci vole à fà l"universu assai cumplicatu !
  È culpisce u tank di benzina di una moto. A machina splutava, è i turbini di focu illuminavanu u paisaghju fumoso. È l'alemanu era strappatu da una zampa ardente.
  A zitella capitanu gridò:
  - Mi piace à tumbà u male ! È questu hè u più altu bonu!
  Mirabela hà sbattutu i tedeschi cù una splutazioni è sibilò:
  - Ghjuchemu à u porcu !
  Angelica hà apertu u focu, più precisamente. Uni pochi neri sò stati lasciati chjinatu nantu à e macerie cuperte di lancia:
  - Uccide u nemicu ! - bisbigliò a zitella.
  Mirabela cantava scherzosamente:
  - Dopu avè dipintu Hitler cù rossetto, Mainstein cù lacca per capelli, ti trascinaraghju in prigionia di a principessa, u cane fedele ti rosicà!
  Svetlana, sparando, sibilò:
  - Vai la sera, Adolf, impiccati... Smetti di inganni la testa ! Venite à a sera, vola cum'è un girfalcu - per batte duramente i Nazis !
  Mirabela disse in furia, sbattendu u cascu da a testa di l'assaltatore :
  - Pudemu ! È noi!
  E zitelle di u battaglione "Lenin" firmavanu l'avanzata di e truppe straniere. Fritz avanzò, littiralmente lanciando cadaveri in u spaziu. U tank "Lev", cù quale speranze eranu pinned, ùn aiutava ancu. Eccu una mudificazione di a macchina cù una pistola 150 mm.
  Angelica sbatte una petra appiccicata à u so capezzolu nudu. A zitella hà un pettu cusì bellu è pienu. A zitella tira una granata cù u pede. A gamba hè più forte ch'è u bracciu, è u lanciatu va più luntanu.
  "Lion" hà ricevutu un spaziu in u caterpillar, è si firmò. Sparatu da a so bocca putente. Rumble è collapse.
  Angelica, sputando, dice:
  - U guerrieru russu ùn geme micca di dolore !
  È a zitella spara di novu. È u face assai bè. U fascista appoghjatu fora di a torra casca in daretu.
  Una ragazza rossa, quasi nuda dice :
  - In vanu u nemicu crede ch'ellu hà sappiutu di rompe i Russi ! Chi ose, attacca in battaglia, batteremu ferocemente i nemici !
  È Angelica rotola i musculi di a stampa, chì hà assai embossed.
  Oh, quantu sò belle e zitelle ! Ùn vogliu micca chì nimu d'elli mori.
  Stalenida corse... Una zitella assai bella, cù i capelli soffici è bianchi. In ogni modu, riesce à smearli cù un tipu di pozione per ch'elli ùn si sporchinu.
  A zitella hè assai bella, cù a figura di Venus, solu più tonu è embossed. I vestiti nantu à ella, solu un bra è mutandine. Tuttu u restu hè digià strappatu. Ma quantu graziose sò i gammi ! Questa ùn hè micca una zitella, ma un segellu di perfezione, una corona di bellezza.
  Si move in una manera speciale, cum'è un squirrel. I pedi nudi è sfarfalli, è i tacchi, sorprendentemente restanu puliti. Stalenida spara, è u fascista riceve una ulcera in u pettu.
  A zitella dice:
  - A fideltà à a patria hè a parolla più alta !
  Angelica rimarcò in risa:
  - Togliti u reggisenu è stà cum"è mè in short !
  Steelenida scuzzulò a testa negativamente.
  - Questu ùn hè micca apprupriatu !
  Angelica strinse i fianchi, sparò bè è cantò :
  - Qualcosa di membru di Komsomol hè diventatu inusual! Camminà a pettu nudu cusì hè assai indecente !
  Steelenida ridacchiò è rimarcò:
  - Perchè purtà gioia à u Fritz, fighjate a nostra bellezza !
  Angelica rispose decisamente:
  - A nostra bellezza hè mortale !
  A zitella d'acciaio ridava è tirò à u TA-200. A vittura nazista hà pigliatu u focu. È a bella bionda gridò:
  - Morte à u male !
  Angelica ridacchiò.
  - È a vita hè bona !
  Steelenida, videndu chì u tedescu cascava, ringhiò :
  - Questu hè u valore più altu ! Ùn pensate micca i nazisti chì avete vintu!
  Angelica canta:
  - Aspittendu a vittoria ! A vittoria aspetta... Quelli chì bramanu di rompe e catene ! Aspittendu a vittoria ! Aspittendu a vittoria ! Puderemu scunfighja i Nazis !
  Una bella zitella, è i so petti nudi tremanu. Bonu cù un torsu nudu in u calore, chì hè intensificatu da u focu.
  Svetlana avà pareva assai più determinata. Tirò nantu à u Fritz cù una mitragliatrice, è abbaia :
  - Ti castruraghju !
  È veramente i Nazis anu ricivutu rigali mortali è sardi ! È a zitella li mostrò una figura, custruemu i pedi nudi. È fischiò cum'è un ladrone di usignolo. È à traversu i dita di l'estremità inferiori.
  A ragazza capitanu hè assai intelligente. È scintillante. È micca crudele in tuttu. Ancu ella, qualchì volta si dispiace per i suldati di u nimicu, chì pò avè figlioli chì pienghjeranu per i so babbi morti.
  Svetlana, però, caccià tali pinsamenti luntanu da sè stessu, cusì vulete scoppià in lacrime da elli. Ma ùn sò micca i Russi chì venenu à i tedeschi per arrubà è tumbà. Innò, questi sò i tedeschi è un pacchettu sanu aggressivu di stranieri da tuttu u mondu hà sbuchjatu in i spazii russi.
  Svetlana si cruciò è tirò à u Fritz, chì circava di avvicinassi in silenziu à e pusizioni di u Fritz Russu ... U so ochju è u so cervellu, chì era statu sbattutu da una balla, sbulicò.
  A ragazza-capitana surrisu è disse, astutamente:
  - Ochju drittu à ochju, capu à capu !
  Svetlana tirò accuratamente, è culpì una motocicletta cù un sidecar. A vittura cuminciò à strappari, è a mitragliatrice volò, sbulicata parechje volte. Allora u so musculu si affondò in e macerie.
  A zitella strofinava a so sola nuda è polverosa nantu à e machja. È hà miratu di novu. A so faccia allegra è ghjovana ghignava piuttostu ghignata. A zitella cantava :
  - Innò, avemu dettu à i fascisti, u nostru populu ùn tollerà micca chì u pane fragrante russu si chjama a parolla ford !
  Mirabela hà fattu un colpu assai precisu, da u quale u Focke-Wulf s'hè lampatu, è cinguetta :
  Per un canaglia, sicuru, a scelta hè chjara,
  Per i dollari, hè prontu à tradisce a Russia ...
  Ma l'omu russu hè cusì bellu
  Ch'ellu hè prontu à dà a so vita per a Patria !
  A zitella, hà fattu una capriola è mostrò à i Nazis u ficu, è scrollò, è e balle ùn anu micca toccu a bellezza.
  Apparsu Angelica, sta biddizza, guasi nuda, è brutta cum"è un diavulu, lanciava subbitu una granata à duie zampe. È hà verificatu:
  - Ciò chì aghju hè ... Fritz in un latu tagliu !
  Olympia hà correttu Angelica:
  - Tagliu, in u latu, è micca in u latu tagliu !
  A zitella righiò è scuzzulò i so petti di anguria, è hà lanciatu una granata cù una granata cù un pacchettu di splusione. U "Tigre" hè statu culpitu à u musu, è sta opara d'arte storta s'hè esquivata.
  Dopu quì, a criatura nazista si alluntanò. Cuminciò à arrampicà cum'è una tartaruga presa in u focu.
  Svetlana cantava, strindu l'ochju di gioia:
  - È u " Tigre " si ritira è si piattanu i tedeschi !
  U Battaglione Maiden hà manuvratu sottu attaccu, attacchi aerei è fucili pesanti. Quì i bombardieri di jet sbattu, rotti, scoglii rossi s'arrizzò in u celu. È e petre eranu in focu. Fortunatamente, nimu di e zitelle morse, ma l'omi si n'andò in u mondu dopu - chì ùn sò tantu dispiaciuti! E l'ànime volanu - alcuni à u celu, è altri à l'infernu! Induve i diavoli cù pitchforks sò digià aspittendu quelli chì ùn crèdenu micca in Ghjesù.
  Angelica hè a più sexy di i guerrieri in furia: bè, i Nazis da u so "Sturmtiger" ponu veramente sparà à e pusizioni di e truppe sovietiche è tumbà i guerrieri rossi?
  È a zitella pigliò una granata cù i so pedi nudi è girò in cascate di capriole. È spinning sempre più veloce. È po, cù tutte e so forze, ghjittassi u rigalu di a morte in u musu largu di u Stormtiger. I gammi nudi è bronzati di a bellezza lampò, è a granata volò in u musu largu. È a putente machina prima sbucò, è poi si precipitò. Dui "Tigri Reali" chì stavanu à i lati di u "Sturmtiger" sò stati lanciati è spargugliati in diverse direzzione. I rulli sò stati strappati da elli, è cascanu, volendu cum'è una collana rotta di a regina.
  L'onda d'esplosione hà lampatu Angelica, è a zitella volò a testa in giù. È hè stata vultata, cullata è ghjittata. Ma a bellezza sbarcò quantunque, macerie taglienti, e petre frantumate scavate in e so sole nude. A zitella era in u dulore, è ancu attraversu u pede callu, a punta piercing.
  Ma Angelica hà trovu a forza di alzà è gridà :
  - Voi fascisti sarete in a cendra !
  Svetlana è altre ragazze sò stati lanciati da una onda splussiva, è ancu ligeramente schiacciate. Ma nimu di i belli guerrieri morse. E zitelle scontru cù l'uraganu è u focu ben miratu. Suppressing i Nazis chì saltavanu fora è altri insetti aggressivi assedianu l'URSS.
  Mirabela cantava cun grande entusiasmu :
  - È quandu a tromba di u Signore ci porta à a battaglia, seremu amici cù u Komsomol ! È per a vulintà di Ghjehova, seraghju à a chjama di u celu!
  Angelica, scuzzulandosi a polvera da i so suli insanguinati, cantò :
  - Lenin, festa, Komsomol ! Mandemu u Führer in una casa di pazzi !
  E zitelle cuminciaru à riri assordamenti, è Seryozhka disse cun alarme è fastidiu:
  - È a mo catapulta, micca cusì precisa - cum'è quelle gammi nude è forti di Angelica !
  Olympia, ghjucatu cù i musculi di u so bracciu, disse:
  - Hè bè ! Stai sempre à pensà. Qualcosa di più cool!
  Stalingrad si tenne testardamente. Ma in u Caucasu, a situazione hè stata aggravata da l'entrata di Turchia in a guerra.
  L'apertura di un secondu fronte cù un milione di l'armata ottomana, sicuru, hà aghjustatu prublemi.
  A lotta si sviluppau in u Transcaucasus. È i Turchi inundati cù una grande pressione ...
  In u vaghjimu è l'invernu, in u risultatu di battaglie feroci, u Caucasu cascò ... È era occupatu da i Nazis è i Turchi.
  Tutti i populi di Russia si battevanu disperatamente in u Caucasu.
  In ogni casu, e ragazze sovietiche nantu à u SU-100 sò ancu cumbatte bè.
  Ancu se a pusizione di Russia pare senza speranza. Ma i guerrieri, cum'è Elisabetta, si battenu cum'è l'aquile.
  Ekaterina pressu a leva cù i so pedi nudi. Manda un prughjettile chì perfora a vittura nazista E-50 in u latu è ruggisce:
  - Pè u grande cumunisimu rossu è crimson !
  Elena hà ancu battutu u cannone cù a so gamba nuda è delicata. Ella hà colpitu cù precisione u tank nemicu.
  A zitella cinguetta :
  - Per a mo bella Russia !
  Eufrasia rimarcò aggressivamente, guindu un focu assai ben miratu:
  - Gloria à a nostra Patria !
  È usa ancu gambe nude, ciselate.
  A machina sovietica hè assai forte è cumbattimentu. È spara abbastanza bè.
  U SU-100 hè capaci di penetrà l'E-50 in u latu. Ma e zitelle ancu sfondate in a so frunti, mettendu in un lure o end-to-end. È taglianu u metallu.
  Lisabetta, cù i so pedi nudi, sparò à u nemicu. E cinguettava :
  - Da u flussu turchinu...
  Ekaterina hà sparatu ancu, sta volta spinghjendu a leva cù u so capezzolu scarlattu è arrullava :
  U fiume principia...
  Elena, sorridendo aggressivamente e sibilante, emise:
  Ebbè, l'amicizia principia...
  È ancu pressu a palanca cù u so taccu nudu.
  Eufrasia rulò, sparendu à u nemicu:
  - Cù un surrisu !
  E ragazze travaglianu in u SU-100 assai attivamente. È distrugge l'equipaggiu nemicu.
  È in a periferia di Baku, i pionieri scavanu trincee. Ci sò omi di diverse naziunalità. In particulare, parechji capi brillanti lampanu. Ci sò i zitelli rossi è neri è biondi.
  Una cosa li unisci : a fede in u triunfu di u cumunismu è i pedi nudi. Hè chjaru chì ùn tutti ùn anu scarpi durante a guerra, è per quessa, cum'è un signu di sulidarità, tutti i zitelli flaunt i so tacchi nudi, tondi. L'inguernu in Transcaucasia hè abbastanza ligeru, è quandu si move è travaglià cù pala, u fretu ùn hè micca cusì terribili.
  I zitelli travaglianu cun entusiasmu, è cantanu:
  Alzate u focu, notti blu,
  Semu pionieri - figlioli di travagliadori ...
  L'era di l'anni luce si avvicina,
  Chjama di i pionieri - sia sempre prontu!
  Chjama di i pionieri - sia sempre prontu!
  È quì torna l'alarma. I picciotti è i zitelli saltannu à u fondu di a trinchera. E cunchiglia cumincianu dighjà à scoppia da sopra: l'artiglieria nemica travaglia.
  Pashka hà dumandatu à Masha:
  - Ebbè, credi chì sopravviveremu ?
  A zitella hà rispostu cun fiducia:
  - Risisteremu almenu una volta, in l'ora più difficiule !
  Pioneer Sasha hà logicamente nutatu:
  U nostru eroisimu hè incrollabile.
  U zitellu picchiò a so sola nuda nantu à e petre. Pò esse vistu chì u zitellu s'hè pienu di calli solidi.
  A zitella Tamara hà dettu:
  Lutteremu senza paura
  Semu tagliati micca un passu in daretu ...
  Lasciate a cammisa inzuppata di sangue -
  Più nemici, turnate u cavaliere à l'infernu!
  U zitellu Ruslan, un pioniere cù i capelli neri, hà nutatu:
  I seculi passanu, un'era venerà,
  In quale ùn ci sarà micca soffrenza è bugie ...
  Lotta per questu finu à u vostru ultimu respiru -
  Servite a vostra Patria, voi da u core !
  U zitellu Oleg, magre è bionda, chirpava, versi:
  Innò, u vigilante ùn sguasserà micca,
  U sguardu di un falcu, acula...
  A voce di u populu hè sonora -
  U bisbiu sfracicà a serpente !
  
  Stalin vive in u mo core
  Per ùn cunnosce a tristezza,
  Apertu a porta à u spaziu
  E stelle brillavanu sopra à noi !
  
  Credu chì u mondu sanu si sveglierà
  Ci sarà a fine di u fascismu...
  È u sole brillarà
  Illumina a strada per u cumunismu !
  I picciotti è i zitelli applaudiscenu à l'unison.
  Ma avà l'aerei d'attaccu à jet sò digià volati è lancianu bombe. È questu hè un approcciu aggressivu.
  Oleg è Sasha alzavanu una slingshot è lanciavanu un rigalu di morte. È a canna hè stata culpita da un aviò d'attaccu nazi.
  A zitella Natasha cantava:
  - U Komsomol ùn hè micca solu età,
  Komsomol hè u mo destinu !
  Cunquistà u spaziu, crede
  Vivemu per sempre !
  Ahmed, un pionieru di l'Azerbaijan, hà rispostu cù un surrisu:
  - Ùn site ancu un membru di Komsomol Natasha !
  A zitella pimpò in furia u pede nudu è rispose à voce melodiosa ;
  Accantu à i babbi, cù una canzona allegra,
  Semu per u Komsomol...
  L'era di l'anni luce si avvicina,
  U gridu di i pionieri - sempre pronti !
  U gridu di i pionieri - sempre pronti !
  Oleg tampò ancu u so pede nudu, infantile, è muggì :
  Un martellu più forte stringe u pruletariu,
  Da a manu di titaniu sfracicà u giogu ...
  Cantaremu mille arie à a nostra Patria,
  È luce per a pusterità, bè !
  I zitelli sò felici. E in fattu, i tedeschi bombardavanu, è solu una zitella hà avutu un frammentu in u so taccu nudu, tondo, rosa.
  Pioneer urlò, ma poi si morse a labbra.
  È cusì si sò disposti à ripiglià l'attaccu. E ci sò digià tanki cù i Nazis. I formidabili E-100 si muvianu. Macchine cusì putenti è periculose.
  Hanu tali prutezzione. Chì ùn si pò passà da ogni angulu. Ùn pudete micca chjappà da un solu angulu. L'unica chance hè di rompe i tracce.
  I zitelli sò pronti à luttà, è agitanu i so pedi nudi. Eccu sò nantu à un filu chì spinghje pacchetti cù splusivi fatti in casa sottu à e tracce di i Nazis. Funziona è distrugge i rulli di i tanki di l'armata di Rommel.
  È pare terribili.
  . CAPITOLU #5
  Sasha sguilla:
  - Gloria à u cumunisimu !
  U zitellu Pashka tira cù Oleg da una slingshot è strilla:
  - Gloria à i pionieri !
  U zitellu Ruslan, inseme cù a zitella Sufir, trascina una mina sottu à l'alemanu cù un filu è grida:
  - Gloria à l'URSS !
  I zitelli di l'Azerbaijan è i ragazzi russi si battenu. Pionieri abbronzati, magri, scalzi contr'à una colossale armada di tanki.
  A zitella Tamara batte u so pede graziosu, chjucu è nudu è dice :
  - Gloria à a Russia !
  Pioneer Ahmet cunfirma mentre sparava à u nemicu:
  - Semu una famiglia amica inseme !
  U zitellu Ramzan, un azerbaigianu rossu, cunfirma, chjappà una vittura:
  - Da a parolla simu centu mila eiu !
  I zitelli sò amichevuli... Eccu a zitella armenia Azatuhi, chì trasfiere ancu cù destrezza u pacchettu splusivu sottu à a caterpillar fascista cù l'aiutu di un filu, è stringhje :
  - L'URSS hè una famiglia di populi !
  Un'altra ragazza armena Aghas dice:
  - Ùn piegate micca à u fascismu :
  È a zitella tirava u filu cù i pedi nudi. Parechji zitelli azerbaigiani è armeni anu capelli biondi è ùn sò micca distinti da i zitelli slavi, di quale ci sò ancu assai. Quellu chì abbandunò i tedeschi, altre famiglie russe si sò stallate in Azerbaijan ancu sottu à i zari.
  Ci sò assai slavi in u Caucasu. Un saccu di coppie miste. Iè, è i zitelli sò generalmente capelli più ligeri cà i so genitori. E i picciotti slavi si sò abbronzati in modu chì ùn pudete micca dì da i lucali. Inoltre, i zitelli sò generalmente più simili à l'adulti.
  Allora u battaglione suvièticu internaziunale di picciotti è ragazze si batte, è sò tutti uniti, è assai simili. I so tacchi nudi lampanu quandu si move.
  È i sogni i zitelli mandanu rigali di morte. Shamil è Seryozhka, tramindui picciotti pionieri, tiranu u filu. È avà l'E-50 tedescu si ferma cù una caterpillar rotta.
  I picciotti cantanu à l'unison :
  Unione indistruttibile, repubbliche libere,
  Ùn era micca a forza bruta, nè a paura chì si riunì ...
  È a bona vuluntà di e persone illuminate,
  È amicizia è ragione, è curagiu in i sogni !
  È i zitelli sò felici. Sorridenu cù i denti bianchi, ancu. È sò cuntenti, anche si sò minacciati di morte.
  È i tedeschi succhianu. I tanki distrutti sparanu i so cannoni è scribble mitragliatrici.
  Certi veiculi tedeschi sò dotati di lanciagranate è sò assai periculosi.
  U zitellu Maksimka è a zitella Zara di l'Azerbaijan, appoghjate nantu à i so pedi nudi, tiravanu una mina sottu à l'inimicu è sbattu u mastodonte fascista.
  È gridò à a cima di i so pulmoni :
  - Per l'URSS !
  I zitelli sò cusì divertenti.
  I pionieri Abbas è Vladimir utilizanu ancu armi. In questu casu, a catapulta è smash the E-75 caterpillar à i Nazis. Allora i picciotti cantavanu :
  - Per a grandezza di u pianeta sottu à a cupertura di u cumunismu !
  Oleg è Abdula sò ancu pionieri di diverse nazioni, ma cù un core unicu, lancianu ancu splusivi. Toccanu l'E-100 è cantanu ...
  Avemu apertu u pianeta à e nazioni,
  A strada di u spaziu, di mondi invisibili...
  I fatti eroici sò cantati -
  Per sguassà a cicatrice di a morte per sempre !
  
  Sottu à a Santa Bandiera di Russia,
  In pace, amicizia, felicità è amore...
  A ghjente di a terra sana sarà più felice,
  L'oscurità infernale si dissiperà in lontananza!
  I zitelli di lotta quì ...
  Abdurrahman è Svetlana, un zitellu azerbaigianu è una zitella di Bielorussia, anu tiratu un filu inseme è anu cacciatu un tank fascista. È cantanu :
  - U grande nome di a Russia sacra,
  Brilla nantu à u mondu - cum'è un raghju di sole ...
  Credu in l'unità diventeremu più felici,
  Dimustremu à a ghjente a strada bona !
  I zitelli sò assai valenti. È i Nazis sò stati simpliciamente sconvolti da una resistenza cusì stubborn è furiosa.
  Abudurrahman hè un pioniere, hà ricevutu un fragmentu in a so sola nuda. Perforà a superficia callosa di a gamba di u zitellu.
  U zitellu sibilò:
  - È mi fa male !
  Svetlana hè stata culpita ancu in u taccu tondu, è scratched a spalla. Ma a zitella sibilò:
  - Ùn rompe micca i Pionieri !
  Azim è Kolka anu ancu sbattutu a vittura tedesca.
  I picciotti anu puntatu cù un filu è cantanu:
  U nemicu traditore andò à l'offensiva,
  Ma crede ch'ellu ùn falà micca, u populu sovieticu ...
  U nemicu aspetta a scunfitta è l'obliu,
  È a gloria di a Russia sbocciarà più forte!
  U nemicu aspetta: scunfitta è oblicu,
  È a gloria di a Russia sbocciarà più forte!
  I zitelli sò valenti è ùn si piegate micca. È volenu vince. È cantanu è si battenu.
  I tedeschi soffrenu pesanti perdite. True, soprattuttu anu rottu piste è rulli. È ùn hè micca fatale.
  Peggiu per i pionieri chì sò stati fatti prigiuneri.
  U zitellu Abdulhamid, quandu fù fattu prigiuneru, fù messu nantu à u rack da i Nazis. Anu inseritu i pedi nudi di u pioniere in u bloccu, è cuminciaru à appiccà pesi à i ganci. È dopu hà accenditu u focu. È i tacchi nudi di u zitellu eranu leccati da u focu. È una frusta li cascò nantu à u spinu. M'anu battutu per un bellu pezzu. È tandu i Nazis cuminciaru à rumpia i costi cù pinze rosse.
  U zitellu, morendu sottu a tortura, quandu u ferru di e so coste, rossu da u calore, u sfraccia, canta :
  Berlinu hè quasi sottu u nostru regnu,
  À traversu i binoculi vedemu u dannatu Reichstag ...
  Spergu chì ci sarà a pace è a felicità prestu;
  Qualessu discriveraghju in i mo puesie !
  
  A Russia hà apertu u cumunismu à i mondi,
  Hè diventata una famiglia per tutti.
  Ma a Wehrmacht ci hà appiccicatu un musu di porcu,
  È avà u sangue spruzza da e vini cum'è una funtana !
  
  Ciò chì u Führer hà scurdatu cun noi per accidente,
  Vuliu piglià terra è schiavi !
  U fascismu hà andatu cù una campagna assai longa -
  È quì hè un veru incubu, sogni infernali !
  
  Un zitellu simplice, un zitellu scalzu,
  Recentemente ligatu una cravatta rossa.
  Ellu vulia custruisce u mondu stessu senza Diu,
  Ma di colpu, u napalm sbucò da u celu !
  
  Aviu avutu à curriri in fronte, eramu AWOL,
  Nimu ùn vole piglià tali ghjovani !
  Ma u picciottu-combattente in un fucile hà fattu,
  U caminu di i babbi hè diventatu degnu !
  
  Cumbattu induve l'astuzia è a forza,
  È a debulezza hè ancu amara, ahimè...
  I camaradi avianu a scavà tombe
  Planing coffins di pinu in u gelu!
  
  Sò un pioniere avà abituatu à u soffrenu,
  Si n'andò à ricunniscenza scalzu, a neve sgranata.
  Forse punizione per l'incredulità,
  Chì ùn vulia sapè à Ghjesù !
  
  Ma chì sò e trè ore di u Golgota ?
  Più di trè anni di guerra sò passati !
  In ogni paese, e veduve pienghjenu amaramente,
  Cume i figlioli perivanu in u cimiteru di u paese !
  
  Sò sopravvissutu, hè statu sbucatu, feritu da una pallottola,
  Ma per furtuna si firmò in pedi !
  Avemu onestamente restituitu u debitu à a Germania,
  Chì u fascismu hè statu calpestatu da noi !
  
  Sò maturu, ma sempre un zitellu,
  U mustache ùn hà micca sfondatu, ma digià un titan !
  Iè, un adultu, è forse ancu troppu,
  Dopu tuttu, u core hè diventatu duru cum'è u metallu !
  
  U più altu premiu Hero Star -
  Stalin stessu, crede mi, l'hà datu !
  Ellu disse: hè necessariu di piglià un esempiu da e persone cum'è voi,
  I cumbattenti forgianu e chjavi di e porte di l'Eden !
  
  Ma avà lasciate u fucile bravu,
  Pigliatevi, pinze, un martellu è u travagliu !
  Custruisce una barca a vela è una barca di legnu
  È creanu un aviò per chì l'acellu vola!
  Questa hè veramente una saga eroica di cinema... Ma sempre persa.
  È u Caucasu hè catturatu.
  È in a primavera di u 1945, i Nazis lanciavanu una offensiva contru Saratov. E so truppe si movevanu cum'è una valanga.
  È avà i quattru anu ricivutu un "E" -50 o "Panther" -3 ancu più putente è perfettu, distintu da armi forti è prutezzione.
  I guerrieri si sentianu assai cunfidenti. U cuntrollu di u tank hè u più mudernu cù joysticks. L'ultima vittura. Ancu u mutore di turbina di gas. Ma ci hè ancu assai di "Panther" -2. Un trenta-quattru di ogni livellu ùn hè micca match per una tale macchina.
  Gerda era sdraiata in una poltrona. Era bikini. E zitelle sò digià abituate à luttà mezzu nude. A sabbia calda di u disertu brusgiava i so pedi nudi, i ciottoli di e muntagne punzavanu e so sole nude. Ma i guerrieri ùn si rumpianu micca in tuttu è ùn si sguassate micca in polveri.
  U cumandante di l'equipaggiu, chì hè statu premiatu parechji premii, sibilò:
  - È avà a Russia hè contru à noi ! Nove avventure è vittorie aspettanu!
  Ella scuzzulò a so testa bianca cum'è neve. Bionda naturale, assai bella è abbronzata.
  Charlotte fece un sorrisu.
  Sta zitella avia capelli rossi di ramu chì brusgiavanu cum'è una fiamma. Ancu una bellezza, cù un bronzu bronzu. In bikini, abbronzata, muscolosa. A pedi nudi, stomping nantu à a sabbia calda è e petre affilate.
  U diavulu ardente rimarcò:
  - I Russi sò forse i nostri avversari più fanatici !
  Christina alzò a voce. I so capelli sò gialli di ramu, ancu ardenti cum'è una fiamma, ma cù una tonalità d'oru. È u listessu bronzu, musculi è bellezza. Faccia espressiva è à u listessu tempu gentile. È un bikini. Legs chì anu stampatu per chilometri nantu à una superficia dura è ardente, ma ùn anu micca persu a so gràzia è e linee liscia. I puntelli nudi sò ben curati è assai agili.
  A zitella rossa hà dumandatu :
  - Perchè pensate cusì ?
  Magda hà rispostu per ella. Sta zitella hà capelli d'oru biancu, bionda meli. Moltu bella, musculosa, cù una faccia espressiva, è ochji di zaffiro-smeralda. I gammi sò ancu induriti, cù tacchi tondi è punte dritte. Magda hà forse a faccia più tenera, guasi mansa, malgradu u so mento curaggiu. Gerda, per esempiu, pare più dura. Un pocu più dolce hè Christina, è ùn hè micca cusì depravata cum'è a strega di Charlotte.
  Magda hà dettu:
  - Anu un sistema totalitariu cum'è u nostru. Sò dunque più duru !
  Gerda surrisa è rispose :
  - I tanki sovietici sò una pila di rottami metallici. Ùn duvemu micca a paura di elli !
  Charlotte, i capelli rossi, pressò i so pedi nudi nantu à i buttoni di u joystick. Sparatu à u bunker difensivu. Un obusu di 105 mm hà colpitu u fucile sovieticu è l'hà vultatu. U gruppu di cummattimentu cuminciò à strappari, è i cunchiglia detonavanu.
  A strega rossa sibilò:
  - Sò un cavaliere terribili - in ghjinochji salvatichi ! Spazzaraghju da a faccia di a terra i nemici di a Patria !
  È u sorrisu di i denti di perle, è u scintillante di l'ochji smeraldi. E ragazze sò veramente di punta.
  Christina ridacchia e rispose:
  Avà ti spararaghju !
  È ancu sparatu à u nemicu. Un cannone suvièticu 76 mm sparò. L'obus hà colpitu a fronte inclinata di l'E-50. È ricchiò. Sonò solu in l'arechje di e zitelle.
  Gerda sbatté i piedi nudi e cinguettava:
  - Chì passaghju !
  È ella stessa hà sparatu u prossimu colpu ... i tanki tedeschi sparati à l'area furtificata sovietica. L'E-100 hà ancu travagliatu. Sta macchina hè ancu esse un derivativu di u Maus. Ùn hè micca una bona idea per un tank di dui fucili. L'E-100 hè digià statu discontinuatu.
  Invece, mudificazioni d'assaltu di a serie "E" venenu in a serie. Ma questu hè sempre travagliatu. È spara prughjetti.
  Charlotte ridacchia stridula è scuzzulate u so pedi nudu.
  - A guerra hè un statu terribili, ma captiva cum'è un ghjocu!
  È a zitella hà sparatu, è assai appruvatu.
  Christina scopre i so denti perla. Hè una pantera carnivora è predatrice.
  I fucili sovietici sparanu, è davanti à elli ci sò campi minati. I teletanks tedeschi si movenu. È i bombardieri d'assaltu travaglianu cù un rughju salvaticu.
  I posti di cunfini si giranu intornu. L'ordi di Hitler anu attraversatu a fruntiera.
  Magda rimarcò micca troppu ingegnosa, battendu u so pede nudu annantu à l'armatura:
  - Spazzamu una difesa forte, ma panicule d'acciaio !
  I guerrieri si fecenu l'ochju. A difesa suviètica era assai putente. In particulare assai min. È questu ritardava i tedeschi. Ma anu ancu riesciutu à avanzà.
  I bombardieri anu travagliatu nantu à pusizioni sovietiche, è l'aviò d'attaccu hè ancu vinutu da sopra. Rushing in a prufundità di a difesa di l'Armata Rossa è TA-400, una di e mudificazioni più formidabili di i bombardieri. Finu à sei mutori, cumpresi i jet. È bombardanu è distruggenu e cità sovietiche.
  Gerda, sparendu, rimarcò cun un sorrisu:
  - In battaglia, simu animali, ma cù a mente d'omu !
  È sparatu di novu. Distruttu un cannone suvièticu. In generale, questa hè una ragazza di u più altu livellu. È hè cusì cool.
  L'E-50 tirò nantu à e pusizioni sovietiche, ellu stessu praticamente senza esse danatu. L'armatura inclinata di a vittura cù l'acciaio cimentatu hà datu eccellenti ricochets. I cunchiglia sovietica ùn puderanu mancu graffià i tedeschi bè.
  Christina s'arricorda di i testi di u "Tigre". Allora era u primu tank tedescu pruduttu in massa. Nisuna di e cunchiglia puderia causà danni à u Tigre. I britannichi cascò sottu à i so colpi. Ma quì hè un cannone di diciassette metri, trafittu in fronte. Allora e zitelle guasgi morse. È questu era ricurdatu da u guerrieru. Quantu eranu vicinu à a vechja ossuta cù a falce, sintendu u so fiatu ghjacciu.
  A zitella strofinava a so sola nuda contru à u cantonu. Ella vulia veramente saltà da u tank è corre. Hè una guerriera cusì diretta.
  Cristina cantava cun aplomb:
  - Nebbia turchina, è inganni in ogni locu !
  I guerrieri risavanu ... U so vidok era assai sexy è eroticu.
  È u fucile hà travagliatu è sparatu. Ùn hà mancu pensatu à piantà. Tuttu u mondu hà mandatu cunchiglia dopu cunchiglia. Rumpendu e pusizioni sovietiche in chips è frammenti.
  Una canzona sonava da i altoparlanti daretu;
  U suldatu hè sempre sanu
  U suldatu hè prontu per tuttu ...
  È polvera cum'è da i tappeti,
  Ci sguassemu di strada !
  È ùn ferma micca
  È ùn cambiate e gambe -
  I nostri visi brillanu
  Stivali brillanti!
  È dinò u putere di un jet bomber casca nantu à pusizioni sovietiche. È dinò, a distruzzione è e zoni furtificate intere sò lanciate. È i fucili volanu in ogni tipu di direzzione.
  Parechji decine di tanki tedeschi sparanu à u stessu tempu è distruggennu tuttu.
  Gerda si sente cum'è una Bagheera fora di caccia. Quì a prima linea di difesa suviètica hè digià stata distrutta. Ma i suldati di l'Armata Rossa sò sempre sbulicati è sparanu à i tedeschi.
  Trà i cumbattenti ci sò ancu i pionieri. I giovani leninisti si uniscenu voluntariamente à l'Armata Rossa. A maiò parte di i picciotti sò scalzi è in shorts. Si portanu, fuss.
  È i pionieri morenu...
  Charlotte, chì guidava u focu, ringhiò:
  - È i pionieri, hè cusì, tuttu u paese fighjulava !
  Tirò à i Russi, è Christina, sibilendu velenosamente:
  - Semu i falchi, s'alzamu cum'è l'acula !
  È di novu lanciava un surrisu ardente. bellissime ragazze...
  Parechji tanki tedeschi si movenu sottu terra. È apparsu in a reta di e truppe sovietiche, pruvucannu u panicu è scribbling machine guns. I Nazis si prisentanu cum'è i moschiti da un incubo.
  E-50 hà vistu u muvimentu di trenta quattru à traversu l'ottica. Gerda hà scunfittu i denti è cuminciò à puntà a canna. Macchina sovietica cù una piccula torre T-34-76 è assai mobile. Pruvate questu è uttene. A zitella hè digià abbastanza sperimentata, ma a vittura sovietica hè sempre sfarente di u Sherman americanu.
  È a distanza da u russu hè quasi cinque chilometri.
  A zitella si graffia u so taccu nudu, Charlotte u tickling trà i so pedi. E zitelle risaranu.
  Allora Gerda spara à a vittura russa. A cunchiglia s'appoghja assai vicinu, quasi graffiendu l'armatura... Ma sempre passatu. Gerda batte u metalu cù u pugnu in fastidiu.
  Magda dice à u so cumpagnu:
  - Avete culpitu u corpu ! Serà più faciule d'arrivà quì !
  Gerda passa u joystick à Magda è bisbiglia:
  - Allora fate voi stessu !
  Magda cantava cun entusiasmu :
  - A terra hè in l'oblò, a terra hè in l'oblò... - A zitella pigliò u joystick cù e dite nude è pressu u buttone, cuntinuendu à cantà. - A terra si vede in l'oblò !
  È u so prughjettu hè ghjustu à a basa di u tank sovieticu. A vittura sbucò è si sparse. Cuminciò à brusgià ... Obusi suvietichi sbuchjavanu in u ventre.
  Magda scosse le dita nude e gracchiò:
  - Vede cumu l'aghju pigliatu ! E tu dici...
  sibilò Charlotte, scoprendo i denti.
  - Parlemu torna, in diverse lingue !
  Apparsu novi vitture sovietiche. Trenta-quattru sò andati prima. Cars mobili è numerosi. Dopu avemu passatu da a serie BT. Questu hè un tipu di caterpillar à roti obsoleti. L'antediluviani T-26 anu ancu avanzatu, chì ùn sò micca capaci di scratchà l'armatura tedesca. I HF più putenti è più pesanti avanzavanu à a fine. È assai suldati à pedi.
  Christina ridacchiò e ringhiò:
  Ebbè, li mustraremu !
  I veiculi tedeschi anu apertu u focu da una longa distanza, circannu di pinnà l'infanteria sovietica à a terra. Anu ancu distruttu tanki è altri criaturi viventi.
  L'aviò d'attaccu sovieticu apparsu ancu in u celu: u famosu Ilys. Attaccò a furmazione tedesca. I cumbattenti di Hitler corse versu elli. Era un veru dump. Combattenti tedeschi XE-262, assai agile è agile cù manuvrabilità. Attaccà a tecnulugia sovietica, pressendu cum'è un ferru.
  Charlotte hà sparatu di novu. Entra in u BT sovieticu, è ringhiò:
  - Sta canzone ùn hè micca una fiaba... A fiaba serà avanti !
  E-50 si firmò è riflette u contraattaccu sovieticu. U cumandamentu micca assai espertu hà lanciatu a riserva di u tank in realtà à a macellazione. E vitture russe sò state colpite - cum'è pollastri in una picca. E li battìanu assai.
  Gerda fece un colpo, ruppe la fronte ai trentaquattro e sibilò :
  - Chì ghjè u Criaturi - un infernu feritu!
  Charlotte hà ancu sparatu, dopu avè truvatu u mira, i vitture sovietiche si movevanu in linea dritta, è e ragazze anu sappiutu sparà. È in generale, questu quattru di i fenomeni.
  L'arpia rossa cantava :
  - U nostru velenu ammazza tutti !
  È i guerrieri cuntinuonu à u focu, svenendu i so denti cusì forti è grandi cum'è cavalli.
  Christina hà tweetatu cù aplomb:
  - U nostru velenu ammazza tutti !
  Magda, picchiendu i trentaquattru, abbaia :
  - Questu hè u nostru risultatu !
  E ragazze si sò sparte...
  Ma e bellezze sovietiche ancu cumbattenu. L'equipaggiu di Elizabeth nantu à u T-34-85. Ragazze assai curaggiu. È si cumbattenu ancu scalzi è in bikini.
  A so vittura si batte contr'à i Panthers tedeschi. Stu veiculu hè sempre in serviziu, ma più è più novi tanki di a serie E venenu.
  Elizabeth spara cù i so pedi nudi. Trafigge u nemicu in u latu da una distanza è sguilla :
  - Gloria à l'era di Stalin !
  Ekaterina hà ancu sparatu cù l'aiutu di i so pedi nudi è rimarcò:
  - Ùn hè tantu gloria !
  Elena, obiettò, scoprendo i denti:
  Semu nati per vince !
  È hà ancu sparatu cù i so pedi nudi...
  À u listessu tempu, a zitella suspirò assai. Pensieri infelici mi passavanu in capu. A guerra principia cù scunfitte. I tedeschi anu sfondatu e difese è si sò avanzati cun fiducia.
  Elena poi fughje à u livante. I so scarpi sò cascati in i primi ghjorni. È aghju avutu a sculacciata scalza. È face male inusu. E gammi di a zitella eranu tutte brusgiate, brusgiate, terribilmente battute. È ùn pudia più marchjà nurmale, ma inciampava. Ma malgradu questu, si movia è marchjò. Elena hà persu assai pesu nantu à a campagna - una pelle è osse. Ma s'hè abbronzata, è i so capelli sò diventati ancu più ligeri dopu à sbiadisci in u sole. E i sole nudi anu podzhili è grossu. È hà ghjuntu in prima linea è hà cuntinuatu à cumbatte. È e battaglie eranu di novu in piena.
  Elena hà battutu soprattuttu in l'infanteria. Cumpresu participò à a difesa di Mosca è Stalingrad.
  Ma digià nantu à u Kursk Bulge si trasfirìu à un tank. Quì, a so zitella quattru hè statu furmatu: Elizabeth, Elena, Catherine, Eufrasia - quattru "E". I guerrieri sò veramente leggendari. Qui s'est battu à pieds nus et en bikini, même dans le froid, et a donné le Fritz aux cornes.
  U tank Panther, chì e ragazze anu scontru in u Kursk Bulge, era un veiculu assai periculosu. Era impussibile di chjappà in a fronte. È ella stessu hà pigliatu da una grande distanza. In più, hè veloce.
  Dunque, per sfondà, duvete cuntrullà u tank cun grande abilità è ùn lasciate micca chjappà.
  Elisabetta hà fattu cusì. Ancu s'ellu hà sparatu più in muvimentu. È Eufrasinia guidò u tank.
  Hè quasi impussibile di mette in muvimentu da un trenta quattru. Ma e ragazze anu riisciutu à chjappà. È si battevanu cun grande curagiu.
  Ekaterina spara ancu assai precisa.
  Nant'à u Kursk Bulge, e ragazze si coprevanu di gloria è ricevenu ordini.
  È avà ognunu hà una stella di l'eroi di l'URSS.
  Hè ciò chì e ragazze anu bisognu! Solu guerrieri di prima classe!
  Catherine cantava :
  Credu chì u mondu sanu si sveglierà
  Ci sarà a fine di u fascismu...
  È u sole brillarà
  Illumina a strada per u cumunismu !
  In verità, queste sò ragazze chì causanu invidia trà e fidanzate. Micca cum'è Gerda è a so squadra.
  Quì durante u restu, è ella è a so banda, senza esitazione, torturavanu u pioniere.
  Prima, un zitellu di tredeci anni hè statu spogliatu nudu. Allora cuminciaru à pizzicàlu. E poi punchjà cù aghi. Inoltre, à u primu l'agulla eranu friddi, ma dopu sò stati cale nantu à u focu.
  È veramente male assai.
  Charlotte hà trafittu l'ombiccu di u zitellu è sculacciava:
  - Sò un infernu di volpe !
  Dopu à quessa, pigliò una verga rossa in e so mani è hà cuminciatu à brusgià e sole nude, ligeramente roughened di u zitellu cun ella. Mentre si gode di i so gridi salvatichi.
  E Christina pigliò e scaldò e pinze, cuminciò à sfondà i dita di i pionieri di i so pedi nudi. Accuminciau cù u picculu dettu, fendu pianu pianu è à tempu cruelly. È e dite di u zitellu s'increpavanu è si rompevanu. È era cusì doloroso per u pioniere chì u zitellu hà persu a cuscenza parechje volte.
  Magda picchiò una piastra, bianca da u puntu, sottu à l'omoplata. È u zitellu urlarà.
  Torturavanu u pioniere à morte. È s'hè vultatu solu grande. È a tortura cuntinuava.
  Questu hè cumu si cuntinueghja. Pal è Saratov è Kuibyshev. È i Nazis cuminciaru à assaltà Mosca.
  In queste cundizioni, solu un sbarcu di hitmen pò salvà a Russia. E Anton Shelestov viaghja in una missione fresca cù e ragazze.
  Iè, a pusizione di l'Armata Rossa hè solu dighjà senza speranza. È quì solu un miraculu pò salvà l'URSS.
  Ma quì sò i segni di i sei cumbattenti chì entranu in a battaglia. Una speranza per Anton, Margarita, Natasha, Zoya, Augustine, Svetlana. Sò capaci di piantà è scunfighja i nemici à una volta, trasfurmendu in cendra.
  Una squadra cusì salvatica è bella di ragazze hà riunitu. È contru à elli Tolstopuz è a so banda. Ebbè, ùn hè micca paura ...
  È i Nazis sò digià ghjunti intornu à Mosca da diversi lati.
  Allora Anton è e zitelle tornanu à a battaglia, aiutendu a Russia, o megliu l'URSS.
  Allora a zitella scalza Margarita li ghjunse. Ancu una scrittrice adulta hè diventata una zitella di circa dodici anni in cambiu di l'immortalità è cumpiendu una missione.
  Guerrieri di u XXI seculu s'appoghjanu di novu cù i Nazis di u XX.
  Ci sò troppu suldati in l'imperu marrone fascista. Scorrenu cum'è un fiume senza fine.
  Anton Shelestov ruggiò, abbattendu i Nazis cù spade, infanteria è tanki:
  - Ùn rinuncià mai!
  È un discu affilatu volava da u pede nudu di u zitellu !
  Dopu à quessa, u zitellu fischiarà chì i corvi svenuti, punzendu i so cranii.
  Margarita, schiacciando l'avversario, scoprendo i denti, grugnì:
  - Ci hè un locu per a prua in u mondu !
  E aghi velenusi spargugliati da u pede nudu di a zitella, culpiendu i Nazis è i so aviò è i tanki.
  Natasha hà ancu lanciatu i so piedi nudi, assassina è ululò:
  Ùn avemu mai scurdatu è mai pardunà.
  È e so spade passavanu à traversu i fascisti in u mulinu.
  Zoya, tagliendu i nemici, sguillava:
  - Per un novu ordine !
  E novi aghi spargugliati da i so pedi nudi. È ciò chì hè in l'ochju, ciò chì hè in a gola di i suldati nazisti è l'aviò.
  Iè, era chjaru chì i guerrieri s'eranu eccitati è furiosi.
  Agostino, tagliando i soldati bianchi e i carri armati, sguillava:
  - A nostra vulintà di ferru !
  È un novu rigalu mortale vola da u so pede nudu. E caduta takni è cumbattenti bianchi.
  Svetlana taglia à u mulini, e so spade sò cum'è lampi.
  I Nazis cascanu cum'è gavoni.
  A zitella lancia aghi à pedi nudi è sguilla :
  - Per a Mamma Russia vincerà !
  Anton Shelestov avanza contr'à i Nazis. U zitellu Terminator chì taglia e truppe marroni.
  È à u stessu tempu, i dita di i pedi nudi di u zitellu scaccianu l'agulla cù velenu, strappanu i tronchi è sparanu l'aviò.
  U zitellu rugia :
  - Gloria à a Russia futura !
  È in muvimentu taglia a testa è u musu di tutti.
  E poi un altru fischiu, è a caduta di corvi, chì ancu perforanu i tetti di i tanki.
  Margarita schiaccia ancu l'avversari.
  I so pedi nudi si agitanu. I Nazis morenu in gran numaru. U guerrieru urla:
  - Per e fruntiere novi !
  E poi a zitella pigliarà è taglierà ...
  A massa di cadaveri di suldati fascisti.
  È si fischiarà ancu, una massa di corvi in un svinimentu casca nantu à l'orde di Fritz, rumpiandu ancu i tanki.
  . CAPITOLU #6
  Ma Natasha hè à l'offensiva. Taglia i Nazis cù i tanki, è canta:
  - A Russia hè grande è radiante,
  Sò una zitella assai strana !
  È i dischi volanu da i so pedi nudi. Quale hà vistu a gola di i Nazis. Iè, questu hè una zitella.
  Zoya hè à l'offensiva. Taglià i suldati marroni cù e duie mani. Sputa fora di un tubu. È lancia agule mortali cù i so pedi nudi - abatte tanki è aerei.
  È in listessu tempu si canta per sè stessu :
  - Oh, mazzulu, andemu,
  Oh, u mo preferitu andarà!
  Augustina, tagliando i nazisti è sterminendu i suldati marroni, strilla :
  - Tutti irrufati è in a pelle di un animali,
  Si precipitò à a polizia antidisturbi cù un club !
  È cù i so pedi nudi, lanciarà à u nemicu, qualcosa chì tumberà un elefante, è ancu più un tank.
  E poi sguilla :
  - Lupi !
  Svetlana à l'offensiva. Tagli, slashing i nazisti. A pedi nudi, li lancia rigali di morte.
  Funziona un mulinu cù spade.
  Ella sfracicò assai cumbattenti è strilli:
  - Una grande vittoria hè ghjunta !
  È dinò a zitella hè in un muvimentu salvaticu.
  È i so pedi nudi lancianu aghi mortali, distrughjendu tanki è aerei.
  Anton Shelestov hà saltatu. U zitellu si girò in una capriola. Tagliatu assai di i Nazis in u saltu.
  Lanciava l'aghi cù e so dita nude è gorgogliò :
  - Siate famosu per u mo bellu curagiu !
  È dinò u zitellu hè in battaglia.
  Margarita passa à l'offensiva. Distrugge tutti i nemici in una fila. E so spade sò più duru chè e lame di mulini à ventu. È i piedi nudi lancianu rigali di morte, i tanki è l'aviò brusgianu.
  A zitella hè à l'offensiva. Stermina i guerrieri marroni senza cerimonia.
  È salta ogni tantu, è torce !
  È i rigali di l'annihilazione volanu da ella.
  È i nazisti stessi cascanu morti. E tumuli interi di cadaveri s'ammuccianu.
  Margarita squitta :
  - Sò un cowboy americanu !
  È torna i so pedi nudi lanciavanu l"agulla.
  E poi una decina di aghi in più !
  È tandu i zitelli fischiaranu in coru chì nuvole intere di corvi cascanu nantu à i Nazis, literalmente ramming a testa è piercing u craniu, cum'è cù un trapanu.
  Natasha nantu à l'offensiva hè ancu assai cool.
  È ghjetta à pedi nudi, è sputa da una paglia.
  È urla in cima à i so pulmoni :
  - Sò una morte scintillante ! Tuttu ciò chì duvete fà hè more !
  È torna a bellezza in muvimentu.
  Zoya assalta un bloccu di cadaveri nazisti. E boomerangs di distruzzione volanu ancu da i so pedi nudi.
  È i guerrieri marroni cuntinueghjanu à cascà è cascà.
  Zoya grida:
  - Ragazza scalza, vincerete !
  È una decina di aghi volanu da u taccu nudu di a zitella. Chì direttamente in a gola di i Nazis scavà.
  Cascanu mortu.
  O piuttostu, completamente mortu.
  Augustine à l'offensiva. Schiaccia e truppe marroni. E so spade sò purtate in duie mani. È ella hè una grande guerriera.
  Un tornatu trapassa e truppe fasciste.
  Ragazza cù i capelli rossi ruggisce:
  - U futuru hè piattu ! Ma serà vittoriosa !
  È nantu à l'offensiva, una bellezza cù capelli ardenti.
  Augustine rugge in estasi salvatica:
  - I dii di a guerra strapparanu tuttu !
  È u guerrieru à l'offensiva.
  È i so pedi nudi lancianu assai agulli affilati è velenosi.
  Svetlana in battaglia È cusì spumante è cumbattimentu. I so gammi nudi lancianu tante cose mortali. Micca un omu, ma a morte cù i capelli biondi.
  Ma s'ellu si rompe, ùn pudete micca piantà.
  Svetlana canta:
  - A vita ùn sarà meli,
  Ddu saltu in un ballu tondu !
  Chì u sognu si avvera -
  A bellezza trasforma un omu in schiavu!
  È in u muvimentu di a zitella scalza ci hè sempre più furia.
  U zitellu Anton in l'offensiva accelera tuttu. U zitellu batte i Nazis.
  I so pedi nudi lancianu aghi affilati - strappanu tanki è aerei.
  U ghjovanu guerrieru sguilla :
  - L'imperu pazzu strapparà tutti !
  È torna u zitellu hè in muvimentu.
  Margarita hè una zitella tempesta in a so attività. È batte i nemici.
  Quì hà lanciatu cù a so gamba nuda, un pisellu cù splusivi. Ella sploderà, è subbitu un centu di Nazis è deci tanki seranu lanciati.
  A zitella urla :
  - A vittoria ci ghjunghjerà in ogni modu !
  È correrà u mulinu cù spade - i barili di i tanki volanu in direzzione diffirenti.
  Natasha accelerà i so movimenti. A zitella taglia i guerrieri marroni. È mentre gridava :
  - A vittoria aspetta l'imperu di Russia.
  È sterminemu i Nazis à un ritmu acceleratu.
  Natasha hè una ragazza terminatore.
  Ùn pensa micca à piantà è rallentà è i tanki è l'aviò si svianu.
  Zoya hè à l'offensiva. E so spade parenu tagliate carne è insalata di metalli. A zitella urla in cima à i so pulmoni :
  - A nostra salvezza hè in forza !
  E punte nude lancianu ancu tali aghi.
  È una massa di persone cù a gola trafitta, stendu in munti di cadaveri, è ancu di tanki rotti è di l'aviò abbattuti.
  Augustine hè una zitella pazza. È schiaccia tutti cum'è un robot da iperplasma.
  Ùn hà digià scunfittu micca centu nazisti. Ma tuttu piglia u ritmu. È u guerrieru rughja sempre.
  - Sò invincibile ! U più cool in u mondu !
  È dinò, a bellezza in l'attaccu.
  È da i so pedi nudi, un pisellu vola fora. È trè centu Nazis è una decina di tanki sò stati strappati da una putente splusione.
  Augustine cantava:
  - Ùn oserete micca impatrunisce a nostra terra !
  Svetlana hè ancu à l'offensiva. È ùn dà micca un solu grammu di respite. Wild Terminator Girl.
  È taglia i nemici è stermina i Nazis. E a massa di cumbattenti marroni hè digià cascatu in a fossa è in e strade.
  I sei eranu furiosi. Hà fattu una lotta salvatica.
  Anton Shelestov hè tornatu in azzione. È avanza, agitandu e duie spade. È u zitellu terminatore corre u mulinu. I Nazis morti cascanu.
  Massa di cadaveri. Montagne intere di corpi sanguinanti.
  U zitellu terminatore ricorda una strategia salvatica. Induve ancu i cavalli è a ghjente si mischiavanu.
  Anton Shelestov sguilla:
  - Guai di a mente !
  È ci sarà assai soldi !
  È u zitellu terminatore in u novu muvimentu. È i so pedi nudi piglieranu qualcosa è lanciaranu.
  U geniu di u zitellu rugia:
  - Master class è firma "Adidas"!
  Un spettaculu veramente cool hè statu bellu. E quanti anu uccisu Nazis. È u più grande numaru di i più grandi hà uccisu i cumbattenti marroni.
  E ancu s'ellu fischia, allora u corbu cascà nantu à i regimenti fascisti in quantità colossali. E tanti ammazzati, è cusì i becchi di corvi sfondanu i tetti di i tanki. È ancu l'aviò sfracicà.
  Margarita hè ancu in a lotta. Schiaccia l'armate di cannella è d'acciaio è ruggisce:
  - Grandu regimentu di scossa ! Andemu tutti ind"u baru !
  È e so spade sò pirate à i Nazis. A massa di cumbattenti marroni hè digià colapsata.
  A zitella ringhiò :
  - Sò ancu più cool di pantere ! Pruvate chì tutti sò u megliu!
  È da u taccu nudu di a zitella, cum'è un pisellu cù splusivi putenti, volarà fora.
  È colpi à u nemicu.
  È pigliarà è smascherà alcuni di l'avversari è tanki è ancu aerei.
  È Natasha hè in autorità. È batte l'avversari, è ella stessu ùn darà à nimu una discendenza.
  Quanti nazisti anu digià interrotta.
  È i so denti sò cusì affilati. È l'ochji sò zaffiri. Questa hè a zitella - u principale esecutore. Ancu s'ellu hà tutti i so cumpagni - boia !
  Natasha grida:
  - Sò pazzu ! Averete una penalità !
  È dinò, a zitella taglià assai di Nazis cù spade.
  Zoya hè in muvimentu è hà tagliatu assai guerrieri marroni.
  E pedi nudi lancianu aghi. Ogni agulla uccide parechji nazisti. Queste ragazze sò veramente belle.
  Agostino avanza e schiaccia gli avversari. È à u listessu tempu, ùn si scurda di gridà:
  - Ùn pudete micca scappà di u cercu !
  È a zitella piglierà i denti è scoprerà i denti !
  È u rossu hè cusì ... Capelli sbulicati in u ventu, cum'è una bandiera proletaria.
  È tuttu vene literalmente da a rabbia.
  Svetlana in muvimentu Quì hà tagliatu assai cranii è torri di tank. Un guerrieru chì mostra i denti.
  Mostra a lingua. E poi sputa da una paglia. Allora urla :
  - Serete morti omi !
  È dinò, agule mortali volanu da i so pedi nudi, chì colpivanu l'infanteria è l'aviò.
  Anton Shelestov salta è salta.
  Un picciottu scalzu emette una mansa di aghi, abbatte i tanki, è canta :
  - Andemu in campeghju, apre un grande contu !
  U ghjovanu guerrieru hè in u so megliu.
  Hè digià abbastanza vechju, cunsiderendu l'infernu, ma pare un zitellu. Solu assai forte è musculus.
  Anton Shelestov cantava:
  - Chì u ghjocu ùn sia micca secondu e regule - romperemu a fraera !
  È dinò, agule mortali è smashing volavanu da i so pedi nudi.
  È torna u zitellu fischia, decine di millaie di ladri versanu nantu à i nemichi è cuci i so caschi.
  Margherita cantava cun piacè:
  - Nunda hè impussibule ! Credu chì a libertà spuntarà !
  A zitella hà tornatu una cascata letale di aghi à i Nazis è i so tanki, cuntinuò:
  - A bughjura se ne andarà ! Chì i rosi fiuriscenu !
  È appena u guerrieru lancia un pisellu cù i so pedi nudi, mille Nazis subbitu subitu volò in l'aria. Iè, l'esercitu di l'imperu marrone è infernale si scioglie davanti à i nostri ochji.
  Natasha in battaglia. Salta cum'è una cobra. Esplode i nemici. È tanti nazisti morenu è cascanu aerei.
  A so zitella è e spade, è i grani nantu à u carbone, è e lance. E aghi.
  À u listessu tempu, rughja ancu:
  - Credu chì a vittoria vinarà !
  È a gloria di i Russi truverete !
  Le punte nude lanciano aghi nuove, pungendosi l'avversario.
  Zoya in una mossa salvatica. Attaccà i nazisti. Li rompe in picculi pezzi.
  A donna guerriera lancia aghi cù e so dite nude. Scopre l'avversari, è cumu ruggisce:
  A nostra vittoria cumpleta hè vicinu!
  È porta un mulinu salvaticu cù spade, spazzandu i tanki. Questa hè veramente una zitella cum'è una zitella!
  Ma u cobra d'Agostini andò à l'offensiva. Sta donna hè un incubo per tutti i so incubi.
  È s'ellu si taglia, significa chì u taglierà.
  Dopu quì, u rossu pigliarà è cantà:
  - Apriraghju tutti i cranii ! Sò un gran sognu!
  È avà e so spade sò in azzione è tagliate carne è metallu.
  Svetlana passa ancu à l'offensiva. Sta zitella ùn hà micca frenu. Appena si chop, cusì a massa di cadaveri hè spargugliata, è i piani è i tanki cascanu.
  La bionda terminatrice ruggisce:
  - Quantu sarà bè ! Quantu serà bonu - I cunnoscu !
  È avà un pezzu assassinu vola da ella.
  Anton torna un centu di i nazisti, purtendu un meteoru, taglieranu. È pigliarà una bomba è lanciarà.
  Picculu di taglia, ma mortale ...
  Cumu si rompe in picculi pezzi.
  U zitellu terminatore urlava:
  - Ghjuventù tempestosa di machini terribili !
  Margarita farà questu novu in battaglia.
  È tagliate assai cumbattenti marroni. È taglia grandi spazii.
  A zitella urla :
  - Lambada hè u nostru ballu nantu à a rena !
  È colpi cun vigore rinnuvatu.
  È i zitelli fischiaranu di novu è calanu i corvi nantu à a testa di i Nazis.
  Natasha à l'offensiva hè ancu più furiosa. Allora tribbiate i nazisti. Ùn hè micca assai bonu per elli à resistere à tali ragazze.
  Natasha pigliò e cantò:
  - Corri in u locu hè un cunciliatore cumuni !
  È a zitella guerriera sbucò in l'avversari cù una cascata di colpi cusì.
  È lancerà dischi à pedi nudi.
  Quì curria u mulinu. A massa di capi di l'armata marroni s'hè vultata in daretu è i tanki brusgiavanu.
  Hè una bellezza di lotta. Battevi una tale armada gialla.
  Zoya hè in muvimentu, sfracicà tutti senza eccezzioni. È e so spade sò cum'è forbici di morte.
  A zitella hè ghjustu bella. È i so pedi nudi lancianu aghi assai velenosi.
  Sconfiggi l'avversari. Si sfondanu a gola è facenu i sardi, facenu i cisterna è l'aviò esplusioni.
  Zoya l'hà pigliatu è sguillava:
  - S'ellu ùn ci hè acqua in u rubinettu...
  Natasha gridò cun piacè:
  Allora hè a vostra culpa !
  È cù i so pedi nudi lancia qualcosa chì tomba bè. Questa hè veramente una ragazza di ragazze.
  È da e so gammi nudi, cumu a lama volarà. È chjappà assai cumbattenti, tagliendu e torre da i tanki.
  Augustine in mossa. Rapidu è unicu in a so bellezza.
  Chì capelli brillanti hà. Cum'è un striscione proletariu chì svolazza. Sta zitella hè una vera vixen.
  È taglia l'avversari - cum'è s'ellu hè natu cù spade in manu.
  Rossella, maledetta bastarda !
  Agostino l'hà pigliatu è sibilò:
  - Ci sarà una testa di toru - i cumbattenti ùn impazziranu micca !
  È quì hà tornatu sfracciatu assai cumbattenti.
  Anton Shelestov grugnì:
  - Chì avete bisognu ! Eccu a zitella !
  Margarita, lanciandu un pugnale cù u so pede nudu, rumpendu a torre di u tank, cunfirmò:
  - Ragazza grande è fresca !
  Augustine accunsentì prontamente à questu:
  - Sò un guerrieru chì morderà qualcunu !
  È dinò, cù i pedi nudi, lanciarà un assassinu.
  Svetlana in battaglia ùn hè micca inferjuri à l'avversari. Micca una zitella, ma per finisce cù una tale strega in fiamme.
  È urla :
  - Chì celu turchinu !
  Augustine, sviendu una lama cù u so pede nudu, tagliendu a torre di u tank, cunfirmò:
  - Ùn simu sustenitori di a robba !
  Svetlana, tagliuzzando i nemici è abbattendo l'aerei, cinguettava:
  - Un scemu ùn hà micca bisognu di cuteddu ....
  Zoya squittì, lanciando aghi cù e so gambe nude è abbronzate:
  - Li mentirete da trè scatuli !
  Natasha, tagliando i nazisti, aghjunse:
  - È fate cun ellu per un centesimu !
  È i guerrieri piglianu è saltaranu. Sò cusì sanguinosi è freschi. In generale, anu assai eccitazione.
  Anton Shelestov pare assai stylish in battaglia.
  Margarita cantava:
  - U colpu hè forte, è u tippu hà un interessu ...
  U zitellu terminatore hà lanciatu ciò chì pareva una hélice d'helicopteru cù u so pede. Tagliò un paru di centu capi di i Nazis è di i tanki, sguillava:
  - Piuttostu sportiu !
  E tramindui - un zitellu è una zitella in pienu apertu.
  Anton, tagliuzzando i suldati marroni, gorgogliò :
  - È ci serà una grande vittoria per noi !
  Margarita sibilò in risposta:
  - Tumbemu tutti - à pedi nudi !
  A zitella hè veramente un terminatore cusì attivu.
  Natasha cantava in l'offensiva:
  - Guerra santa !
  È u guerrieru hà lanciatu un discu-boomerang affilatu. Volò in un arcu, hà tagliatu assai Nazis è torri di tank.
  Zoya aghjunse, cuntinuendu u sterminiu:
  - Serà a nostra vittoria !
  E novi aghi volanu da i so pedi nudi. È anu colpitu assai cumbattenti è aerei.
  A zitella bionda disse:
  - Scacmate l'avversariu !
  È hà dimustratu a so lingua.
  Agostino, agitando le gambe e lanciando svastiche affilate, gorgogliò:
  - Bandiera imperiale avanti !
  Svetlana hà prontamente cunfirmatu:
  - Gloria à l'eroi caduti !
  E zitelle gridavanu à l'unisonu, sfracciandu i nazisti:
  - Nimu ùn ci ferma !
  È avà un discu vola da i pedi nudi di i guerrieri. A carne hè strappata è e torri di cisterna sò demolite.
  È urla di novu:
  - Nimu ci pò scunfighja !
  Natasha volò in l'aria. Strappava avversari e avvoltoi alati, e lanciava:
  - Semu lupi, frittu u nemicu !
  È da e so dite nude, un discu assai mortale volarà fora.
  A zitella si torce ancu in estasi.
  E poi murmura :
  - I nostri tacchi amanu u focu !
  Iè, e ragazze sò veramente sexy.
  Anton Shelestov nantu à u gurgling:
  - O, prima, dà sicurità !
  È fece l'ochju à i guerrieri. Ridenu è svelanu i denti in risposta.
  Un fischiu amichevule è nuvuli di corvi cascanu nantu à a testa di i Nazis. È e turri di i tanki si sparghjenu da i colpi di i so becchi.
  Natasha hà tagliatu i nazisti è strillava:
  - In u nostru mondu ùn ci hè gioia, senza lotta !
  U zitellu hà rispostu:
  "A volte a lotta ùn hè ancu divertente!"
  Natasha accunsentì:
  - Se ùn ci hè forza, allora iè ...
  Ma noi guerrieri simu sempre sani !
  A zitella lanciava aghi à l'inimicu cù i so pedi nudi, fece saltà una massa di tanki è cantò :
  - U suldatu hè sempre sanu,
  È pronta per l'azzione!
  Dopu à quessa, Natasha hà tagliatu di novu i nemichi, demolendu e turri di i tanki.
  Zoya hè una criatura assai veloce. Quì hà lanciatu una canna sana à i Nazis. È strappatu un paru di milla da una splusione.
  Allora hà strillatu:
  - Ùn fermate micca, i nostri tacchi brillanu !
  È una zitella in lace di cumbattimentu!
  Augustine in battaglia hè ancu micca debule. Allora tribbiate i nazisti. Cum'è da un fasciu di catene sbatte fora.
  È tagliate l'avversari - canta:
  - Attenti, serà utile
  Ci sarà una torta in u vaghjimu !
  U diavulu di i capelli rossi veramente aratu in battaglia cum'è un diavulu in una tabacchiera.
  È quì hè cumu Svetlana cumbatte. È i Nazis l'anu da ella.
  È s'ella chjappà, chjappà.
  Da quì, spruzzi di sangue volanu fora.
  Svetlana hà rimarcatu duramente quandu i spruzzi di metallu volavanu da u so pede nudu, chì funnu i cranii è e torre di i tanki:
  - Gloria à a Russia, assai ancu gloria !
  Les tanks se précipitent en avant...
  Divisioni in camicie rosse -
  Saluti populu russu !
  Quì e zitelle piglianu i Nazis. Allora sò tagliati è tagliuzzati. Micca guerrieri, ma veramente pantere chì anu rottu a catena.
  Anton hè in battaglia è attacca i Nazis. Li batte senza pietà, taglia i tanki, è strilla :
  Semu cum'è toru !
  Margarita, sfracicà l'armata marrone è tagliatu à traversu i tanki, hà pigliatu :
  Semu cum'è toru !
  Natasha l'hà pigliatu è urlava, tagliendu i cumbattenti marroni cù i tanki:
  - A bugia hè fora di manu !
  Zoya strappò i nazisti, strinciò:
  - Innò, micca fora di manu !
  È a piglierà ancu, è lascià un asteriscu cù u pede nudu è finisce assai fascisti.
  Natasha l'hà pigliatu è sguillava:
  - A nostra TV hè accesa !
  È un fasciu assassinu di aghi vola da a so gamba nuda.
  Zoya, ancu distrughjendu i Nazis è i so tanki, sguillava:
  - A nostra amicizia hè un monolitu !
  È dinò un tirò cusì chì i circles sbuchjate in tutte e direzzione. Questa hè una zitella - pura sterminazione di l'avversari.
  A zitella cù i so pedi nudi pigliarà è lanciarà trè boomerangs. E i cadaveri da questu sò diventati ancu più.
  Dopu quì, a bellezza darà:
  - Ùn daremu pietà à u nimicu ! Ci sarà un cadaveru !
  È torna a cosa mortale vola da u tallone nudu.
  Augustine hà ancu rimarcatu abbastanza logicamente:
  - Solu micca un cadaveru, ma tanti !
  Dopu à quessa, a zitella a pigliò è marchjava scalza à traversu i pozzi di sangue. È hà uccisu assai di i Nazis.
  E comu ruggini :
  - Omicidiu di massa !
  È avà sbatterà a testa nantu à u generale nazista. Rompe u so craniu è dà fora:
  - Banzai ! Andarè in u celu !
  Svetlana hè assai furiosa in l'offensiva, soprattuttu abbattendu i tanki, sguilla:
  - Ùn sarete micca risparmiatu !
  È una decina di aghi volanu da e so dita nude. Cum'ella sfonda tutti, l'aviò colapsanu. È assai ancu u guerrieru prova di sfraccià è tumbà.
  Anton Shelestov sguilla:
  - Gloriosu martellu !
  È u zitellu lancia ancu una stella cusì fresca in forma di svastica cù u so pede nudu. Intricatu hibridu.
  È a massa di i Nazis hà colapsatu.
  Anton ruggì :
  - Banzai !
  È u zitellu hè torna in un attaccu salvaticu. Innò, si vede solu di putenza, è i vulcani gorgoglianu !
  Margaret in mossa. Strapparà a pancia di tutti.
  Una zitella cù u so pede lanciarà cinquanta aghi à una volta. È a massa hè stata ammazzata da ogni tipu di nemici, sbattu i tanki è i piani.
  Margarita cantava in termini di gioia:
  - Unu, dui ! U dulore ùn hè micca un prublema!
  Ùn deve mai esse scuraggiatu!
  Mantene u nasu è a cuda più altu cù una pipa.
  Sapete chì un veru amicu hè sempre cun voi!
  Questa hè una cumpagnia cusì aggressiva. A zitella si batte è urla :
  "U presidente Dragon diventerà un cadavere!"
  Natasha in battaglia hè solu un tipu di terminatore. E ruggiti gorgogliò:
  - Banzai ! Fate prestu!
  È una granata volava da u so pede nudu. È i Nazis sò cum'è unghie. È sbatterà assai mastodonti è machini alati è infernali.
  Eccu u guerrieru ! À tutti i guerrieri - un guerrieru!
  Zoya hè ancu à l'offensiva. Una puttana cusì furiosa.
  È a pigliò è gurguglò :
  - U nostru babbu hè u Diu biancu stessu !
  È taglia un triplu mulinu à i nazisti !
  Et Augustine s'écria :
  - È u mo Diu hè neru !
  In verità, a rossa hè l'incarnazione stessa di l'ingannimentu è a cattiveria. Per i nemici, di sicuru. È per l'amichi, hè una cara.
  È cumu cù i pedi nudi pigliarà è lanciarà. È assai munzelli di guerrieri di l'imperu marrone, è ancu i so tanki è aerei.
  U rossu gridava :
  - A Russia è u Diu neru sò daretu à noi !
  Un guerrieru cù un putenziale di cummattimentu assai altu. No, sottu à questu hè megliu micca intruduce. Cum'è e torre di i tanki sò strappati è l'ali di l'aviò fascista.
  Augustine sibilò:
  - Schiacciaremu tutti i traditori in polvera !
  È fate l'ochju à i so cumpagni. Iè, sta ragazza ardente ùn hè micca esattamente qualcosa chì pò dà a pace. A menu chì a pace hè mortale!
  Svetlana, sfracciandu i nemici, hà publicatu:
  - Vi spazzeremu in fila !
  Augustine hà cunfirmatu:
  - Tuttaremu tutti !
  È da i so pedi nudi, u rigalu di l'annihilazione tutale vola torna ! È tanti tanki è aerei splodavanu in picculi chips à una volta.
  Anton cantò in risposta :
  - Ci sarà un banzai cumpletu !
  Agostino, squarciando i nazisti a mani nude, tagliuzzandoli con le spade, lanciando aghi con le punte nude, distruggendo in un colpo carri e aerei, disse:
  - À pocu pressu ! À pocu pressu!
  Natasha, distrughjendu i guerrieri marroni, sguillava:
  - In corta - banzai !
  È tagliemu l'avversari cun amarezza salvatica.
  Anton Shelestov, tagliando l'avversari, hà publicatu:
  - Stu gambit ùn hè micca cinese,
  È u debut, crede mi, hè tailandese!
  È dinò, un discu affilatu, tagliatu di metalli, volava da u pede nudu di u zitellu. Tagliò sia e torrette di i tanki sia e code di l'aviò.
  Margarita, tagliendu i guerrieri di l'imperu marrone è l'armatura di i tanki, cantò :
  - È quale truveremu in battaglia,
  E quale truveremu in battaglia ...
  Ùn scherzemu micca cun questu -
  Lasciamu a pezzi !
  Lasciamu a pezzi !
  Anu fattu un bonu travagliu allora cù i Nazis ... È a Russia Suviètica hà scunfittu l'imperu marrone durante a tempesta di Mosca.
  A guerra ùn era ancu finita, ma l'URSS hà digià avutu l'uppurtunità di scunfighja i Nazis stessi. Allora i sei anu tornatu à interrompe l'esekzione di a so missione super è cool.
  
  
  
  
  
  
  
  
  MANIAC SAVE PORT ARTHUR
  Maniac Chikatilo, in l'espiazione per i peccati, divintò u zitellu di caricatura Conan. Stu zitellu hè l'eroi di l'anime giapponese. Ma da a vulintà di una maga putente, l'ànima, u maniacu russu più famosu è prumuvutu, si trasfirìu in ellu.
  È avà u zitellu di cartone Chikatilo hè prontu à luttà.
  Sembra un zitellu di circa undici anni in shorts, scalzi, è cù i musculi in rilievu è un torsu nudu è abbronzatu. Solu i so capelli biondi u distinguivanu da Conan.
  È avà solu u cartone giapponese avia da participà à a difesa di Port Arthur.
  U monte Vysokaya hè un puntu chjave in a difesa di e pusizioni russi.
  U picciottu di i cartoni s'arrizzò. Ci porta solu shorts, è hè digià nuvembre è hè fretu. I pedi nudi camminanu nantu à a neve bagnata.
  Si sente u rumore di i fucili. I giapponesi tiravanu tutte e so forza per piglià u Munti Altu. Dopu quì, a morte di u squadron Port Arthur diventerà inevitabbile.
  U zitellu di caricatura vede a muntagna un pocu da u latu. I Giapponesi sò nantu à questu.
  L'unità russe sparanu da fucili è mitragliatrici.
  Chikatilo corre in salita. U zitellu hè nutatu da i suldati. Ma ùn li impediscenu micca. U zitellu di capelli biondi in shorts ùn suscita micca suspetti.
  U zitellu di karate si arrampicò è subitu hà caricatu u so pede nudu in u mento di u samurai. Iddu, avendu ricevutu un colpu, volò da a muntagna.
  Chikatilo gridò:
  - Un zero !
  È dinò, u taccu tondu nudu di u zitellu hè statu culpitu da colpi à u pettu. È u zitellu di karate hà colpitu u prossimu samurai cù u so pugnu.
  Chikatilo-Konan cantava:
  - Aspittemu u successu - Sò u più cool !
  È dopu un altru zitellu Leshka Brilliant apparsu accantu à ellu. È ancu ellu intrì in una battaglia feroce. Questu hè un altru cartoon. È cun ellu, quattru ragazze in bikini.
  Eccu sei guerrieri aggressivi chì sò entrati in a battaglia. È distrughjemu cusì zelosamente i samurai senza alcuna pietà. È u celu paria cum'è una pelle d'ovinu à i Giapponesi, è a distruzzione tutale è l'annihilazione principia. Tuttu ciò chì minacciava di distruzzione assoluta.
  È e zitelle tagliate cù spade, è ghjittavanu cù i so pedi nudi mortali è scossa piselli di morte, è a distruzzione cumpleta. È ùn ci era micca pietà per i Giapponesi.
  Chikatilo pigliò è i tacchi nudi lanciavanu un pacchettu splusivu è tutta una cumpagnia di samurai hè stata fatta in pezzi.
  U Terminator Boy hà cantatu:
  - U guerrieru russu ùn hà micca paura di a morte,
  Ùn avemu micca paura di a morte nantu à u campu di battaglia ...
  U cavaliere combatterà bravamente cù u nemicu,
  È ancu morendu vincerà !
  A battaglia hè in una scala colossale è una grande alba di pensamentu è energia hè visibile.
  E donne è i picciotti guerrieri eranu stati pirate per ore in fine.
  Allora cuminciaru à scribble da mitragliatrici. È ancu aduprendu i pedi nudi.
  U zitellu Chikatilo sparò, falciava i nemichi è cantava, mettendu una linea dopu à l'altru:
  - Saraghju più bravu è più curaggiu chè un leone !
  U zitellu Brilliant, tagliendu u samurai, è sbattendu e muntagne, scacciò:
  - E un leone ! Ancu più bravu chè un rinoceronte !
  Victoria, sta volpe rossa, hà lanciatu qualcosa estremamente mortale cù a so testa cù un taccu di zitella.
  Anu cacciatu assai giapponesi è sguillavanu:
  - À u più grande allinamentu !
  Nadezhda, abbattendu l'avversari cum'è skittles cù una mazza, rughjò, scoprendu i denti:
  - Per una nova Russia !
  Elena lanciò un fulmine da i so capezzoli scarlatti è rulò:
  - Per a grandezza di u pianeta Terra !
  Zoya sparò una pulsar in cascata da u so ombiccu, è scopre i so denti è liberendu i raggi di sole da elli, urlava:
  - Per rializazioni eccezziunali!
  A speranza l'hà pigliatu è da u capezzolu scarlattu mandò un ragiu assassinu di distruzzione, è gorgogliò:
  - Gloria à a Patria !
  Victoria, falciando i giapponesi pressanti, cinguettava:
  - Damu a nostra anima,
  Simu a nostra patria santa !
  Stamu è vincemu -
  È ùn ne dispiaceremu micca a vita !
  È i so capezzoli scarlatti seranu sbulicati da un fulmine distruttivu chì brusgia un battaglione interu.
  Zoya hà dettu:
  - A nostra bella vittoria !
  È ancu nantu à u nemicu, quant'ellu hà da chjappà ...
  Nadezhda bipì, scoprendo a faccia e sgusciando aggressivamente:
  - Per a Patria, a nostra mamma !
  È i so pedi nudi lanciaranu di novu una granata letale.
  Hè quantu a distruzzione è a distruzzione si facenu. I Giapponesi, senza alcuna pietà, sò spazzati da i sei.
  U zitellu Chikatilo, scribbing à i nemichi, sguilla :
  - Per u grande cumunisimu !
  Diamond aghjusta:
  - Ind"u cercua ci vulerà u revanchismu !
  Allora u sustegnu di u focu, solu artiglieria di campu ligera. L'armata russa pò guidà u focu pisanti. In u stilu di i Boers contr'à i britannichi. Quelli anu ancu pruvatu à un tempu per piglià un attaccu frontale. Ma i britannichi anu sempre avutu una scelta, per esempiu, per fà e divisioni è pruvà à circundà a milizia Boer. Ciò chì anu fattu ancu tardi. È i giapponesi ùn ponu micca sguassate i forti - anu da cullà nantu à l'assaltu.
  Andrei Chikatilo spara à u Giapponese da una mitragliatrice. Avà tuttu u disegnu hè in piena vista è voi, senza sapè un sbagliu, chjappi. I facci gialli di i suldati morti sò torciati di malizia. Dietro à elli si arrampicanu altri samurai ancu più furiosi. Ma ancu questi si falciate, acquistendu una fiducia sempre più forte. I Giapponesi ùn ponu micca passà una tale tappa.
  I ranghi cadenu daretu à i ranghi. E catene si rompenu, è più è più subdivisioni appariscenu. I cumbattenti sottumessi si appiccicanu à u filu spinatu, u strappanu è cascanu di novu. Si riempianu di una muntagna sana di cadaveri. Allora nantu à sta muntagna un altru stratu di i morti, dopu un altru. È cusì finu à chì tutta a muntagna cresce.
  Quandu a mitragliatrice di Andrei Chikatilo surriscalda, u zitellu piglia un altru. Lasciate chì i giapponesi sbuccà cù u sangue. In certi lochi, i cumbattimenti à a manu sò digià sbulicati. Ma u zitellu tira - una bala, unu o ancu dui o trè cadaveri. U bastone giapponese hè assai densu, è una mitragliatrice pò pierce parechji di elli à una volta. Allora lasciate chjenu cù u vomitu.
  Ùn ci hè nunda contru u Giappone, u zitellu terminatore ùn hà nunda. À u cuntrariu, sò assai valenti samurai, ùn anu micca paura di nunda. Arrampicate è arrampicate, senza paura di more. Ma per a maiò parte, a morte era inconcludente. Chì elli, però, copre tuttu cù cadaveri.
  Quì torna cambiavanu u cinturione di a mitragliatrice, è u zitellu stava nantu à ellu à pedi nudi, era sempre più caldu. A corona di l'estiu hè digià nantu à u nasu, ma i venti sò sopra da u nordu, è a fretura hè presa abbastanza. Vogliu rinfriscà rapidamente cù una spada è un cumbattimentu à a manu. Infine, u zitellu, digià dopu à u trentesimu spentu longu nastri, ùn pudia resistere, si precipitò à l'attaccu cù una spada. È avà u zitellu Superman hè imparable.
  Quandu si move cusì veloce, chopping cum'è Ilya Muromets - in a strada diritta, in a strada di manca. Mill, è una decina di capi tagliati. Reception farfalla è una decina d'altri. Riceve un fan è una decina di terzu. È i cadaveri sò caldi, currendu nantu à elli cù pedi nudi, si senti felicità.
  Ùn cum'è cù questi... Stivali ! Ben fattu Leshka, prova ancu di cummattiri scalzi. È mentre tene, ancu s'è e zampe sò diventate rosse cum'è un oca.
  I Giapponesi cuntinueghjanu à arrampicà è à arrampicà. Per accelerà u so sterminiu, avete da saltà in daretu è ripiglià a mitragliatrice.
  Iè, cù e so mitragliatrici, se ogni balla uccide un cadavere o parechji cadaveri, sterminate sempre più veloce chè cù spade. Un cinturione di mitragliatrice hè un milla volte. Allora attenti à i samurai ! Ballarete sempre.
  Tirò, u zitellu hà pensatu chì u Giappone era assai furtunatu in quella guerra. Soprattuttu in u fattu chì a rivoluzione scoppia. Eppo, quandu a pace hè stata cunclusa, i giapponesi eranu digià esauriti nantu à a terra, è i Russi puderanu esse finitu. U generale Samsonov, o piuttostu Linevich, avendu duie volte più truppe, è riceve più è più novu rifornimentu, puderia avè attaccatu u samurai stessu. Ma invece, l'unità russe andonu in a difesa. I Giapponesi, però, ùn pudianu più cullà nantu à l'assaltu. Allora avianu bisognu di u mondu più di a Russia.
  Quì Zoya spara da mitragliatrici ... Scribbles cù una forza terribile, falciandu i nemici senza pietà.
  È avà a zitella pressu u so capezzolu scarlattu nantu à a slingshot è avà u rigalu mortale di a distruzzione hè ghjittatu fora.
  Zoya cantava:
  - U filu hè rottu
  Una morte cattiva ci minaccia...
  Per campà i Russi
  L'inimicu deve solu more !
  Elena, scribbulendu i suldati da l'ochji stretti, è sbattendu un'altra linea in fila, urlò:
  - Per a Patria - a nostra mamma !
  U picciottu di i cartoni cuntinuava à scribble, sbattendu i nemichi da l'imperu celeste è pensendu.
  In u 1922, u Giappone ùn hà micca risicatu una nova grande guerra. I bolscevichi anu pigliatu Primorye. Parechje scundavanu fermamente l'imperatore tandu ch'ellu ùn hà micca apprufittatu di a debulezza di u regime cumunista illegittimu è ùn hà micca pigliatu l'Estremo Oriente per ellu stessu. Perchè, allora, u Giapponese esitatu ùn hè micca sanu chjaru.
  In u 1904, u Giappone hà decisu di una guerra, in quale quasi nimu ùn crede in un risultatu favurevule per u samurai. Ma in u 1922, i giapponesi ùn s'aspittavanu di scunfiggiri l'Armata Rossa, debilitatu da a guerra civile. Inoltre, avianu u sustegnu di tuttu u mondu capitalista.
  In generale, i bolscevichi, sicuru, eranu furtunati. L'Entente puderia avè smembratu a Russia, è l'Armata Rossa ùn hè micca rivale per elli. Quì Andrei Chikatilo ùn hà micca capitu alcune cose.
  Perchè l'Occidenti in u vintesimu annu hà veramente unitu u muvimentu di a Guardia Bianca. Ancu s'è i Bianchi ùn anu micca l'uppurtunità di piglià Mosca, allora hè abbastanza pussibule di mantene certi territorii per elli. Iè, è a Russia puderia esse assai debilitatu trascinendu una tale guerra. Ùn hè ancu chjaru perchè l'Entente ùn hà micca difesu i guverni burghesi caucasiani. Anu ancu avutu un accordu di sustegnu militare. Hè chjaru chì l'Armata Rossa allora impoverita di l'Entente ùn hè micca un rivalu, soprattuttu in termini tecnichi. Ma per una certa ragione l'Inghilterra è a Francia dimustranu passività.
  Allora Victoria u pigliò è cù i so pedi nudi lanciava una canna sana di splusivi fatti di serratura.
  E cumu si splodava cù forza salvatica. È ella chjappà :
  - Per u rè è l'imperu !
  Zoya, cuntinuendu à scribble à u nemicu, ringhiò assai aggressivu, è u turnu era luntanu, falendu u nemicu.
  Allora ella urlò:
  - Ci sarà un cercu per voi samurai !
  Elena, sfracicà u nemicu, è ammucciandu cumuli di cadaveri, sbattendu u nemicu à morte, è agisce cù una forza incredibile, martellando horde di samurai in u cercua, strillava:
  - Per a vittoria annantu à i nemici!
  Nadezhda, ùn dà à l'inimicu a minima chance, è falcialu cum'è una falce assassina, è tagliatu i Giapponesi, disse:
  - Port Arthur, Port Arthur -
  Nikolai ùn t'hà micca sbulicatu !
  Puderanu i britannichi, per esempiu, è mantene a Crimea. Avarianu sbarcatu e truppe cù i tanki culà, ùn sarianu appena cacciati à traversu l"Isthmu, i Rossi... In Asia Centrale, i Britannichi è i Francesi puderanu aiutà e repubbliche burghese. È in generale, assai cose puderia esse dispiacevule per a Russia Soviètica, ma furtuna ùn hè accadutu nunda. Ancu s'ellu, sicuru, u Giappone avaria vulsutu mantene Primorye per ellu stessu, ùn ci saria certamente micca a forza per sbattà u samurai da quì in l'anni vinti. I Giapponesi puderanu urganizà un regime di pupi quì - cum'è u Manchurian.
  Quandu Andrey Chikatilo hà lettu u Cori di Bonivur, era ancu interessatu. Perchè i Giapponesi ùn sò micca intruti in a battaglia cù l'Armata Rossa, ma solu detti Primorye à i Bolscevichi. Inoltre, u samurai avissi da cumbatte micca cù tutta a Russia Soviètica, ma solu cù l'Estremo Oriente. Questu hè, a Republica Populare di u Far Eastern. È questu ùn era micca un rivalu per u Giappone in quellu tempu.
  In a Prima Guerra Munniali, i giapponesi pigghiaru pussidimenti tedeschi in u Pacificu quasi senza perdita, è addivintau ancu più forte ch'elli eranu in u 1904. È ùn hè micca sanu sanu chjaru perchè avianu u curagiu è l'impudenza allora, è ùn anu micca u listessu in u 1904. 1922. Di sicuru, i Stati Uniti d'America è a Gran Bretagna sustenevanu attivamente i Giapponesi in a lotta contru i Bolscevichi.
  Questu hè ciò chì Andrei Chikatilo ùn pudia capisce, esse surprised ancu quandu era zitellu. Inoltre, à u principiu, i giapponesi occupanu Vladivostok, ma in qualchì modu si ne vanu senza lotta. È u Giappone ùn hè micca vergogna di occupà tuttu u Far East, ma u samurai ùn hà micca battutu per questu ...
  Ma, quantu curagiu: vanu à un assaltu, morse à millaie, è ancu decine di millaie, ma attaccanu cum'è biorobots. È i giapponesi ùn anu micca cuncettu di timore o stintu d'autopreservazione. S'ellu ùn era micca per i so sei, allora ùn anu micca guardatu a cità fortezza.
  In a storia vera, Port Arthur era digià cascatu à questu tempu. E poi i samurai riunì quasi tutte e forze di terra.
  Victoria hà lanciatu un boomerang cù una svastica cù i so pedi nudi è tagliò una decina di teste à una volta, ringhiannu:
  - Per a Fede, u Zar è a Patria !
  È e ragazze sterminanu i giapponesi è i picciotti...
  U zitellu, rimpiazzendu a mitragliatrice surriscaldata cù una chì si era digià rinfriscata è micca cù una parolla amable, hà dettu Kuropatkin:
  Stu sumere ùn ne prufitta ! Sembra chì avemu da tumbà noi stessi tutti i suldati giapponesi. - Oleg hà lanciatu una granata cù i so pedi nudi, frammenti tagliati à traversu una mansa di suldati giapponesi è u zitellu cuntinuò. - Hè ciò chì Kuropatkin duveria esse ghjudicatu per una tale inazione criminale.
  U picciottu hà tornatu à scaccià una granata cù i so pedi, è tandu si cuminciaru à scaccià i coperchi di latta cù i so diti nudi. Allora tumbate dui acelli cù una petra: distrughjite ancu i giapponesi, è e vostre gambe nude si riscaldanu. Tuttu u fretu hè più di vinti gradi, è quandu u scuru serà ancu più. È cusì site in muvimentu è mantene u caldu. Inoltre, pudete ancu scaccià lame di rasoi è agulle. È in generale, ci sò assai piercing è cutting debris in a furtezza.
  Allora i samurai sò battuti cù mani è pedi. È da luntanu... U zitellu gridava :
  - Samurai hè mortu bravamente - sottu a pressione di l'azzaru è u focu!
  Nadezhda hà sparatu mitragliatrici cù i so pedi nudi, ma hà ancu avutu alcune sorprese in magazzinu. Per esempiu, minuscule mine chimiche. Quì, sicuru, avete bisognu à esse assai attenti à u so usu per ùn avè micca avvelenatu i vostri suldati. Ma dotatu in matematica in u circhiu di Archimedes è Pelman, Nadezhda hà calculatu tuttu.
  È quandu u samurai avia digià sbuchjatu in u forte vicinu, una bella zitella cliccò u detonatore ultrasonicu cù e so gambe nude. E ampoule minuscule cù un burst gasu forte è causticu, chì copre una zona di deci mila ettari à una volta.
  Questu hè veramente l'arma di i Demiurge Gods, chì ùn saria micca superflua ancu in u XXI seculu. Duranti l'armistiziu, u brillanti Natashka, inseme cù u nipote di Mendeleev stessu, hà preparatu un velenu chì era assai tossicu, ma si decompone rapidamente in l'aria. È u so effettu tossicu hè precisamente basatu annantu à un metudu speciale di ubligatoriu di l'ossigenu.
  Immediatamente, un corpu giapponese è mezu hè statu uccisu in quindici à vinti seconde ... È a vista di decine di millaie di suldati chì murenu in breve agonia hà sobriatu u cumandamentu giapponese.
  A musica di a ritirata cuminciò à ghjucà, è dopu avè persu più di centu cinquanta mila suldati durante stu assaltu, i giapponesi s'appoghjanu in daretu. I Russi anu perseguitatu cun prudenza à i Giapponesi, ma anu ancu paura di gas, o di qualchì tipu d'emboscata. A battaglia hè finita cum'è s'ellu ùn avia mai principiatu.
  Ma Andrei Chikatilo ùn s'era ancu tagliatu, qualcosa hà accumulatu assai energia in u zitellu, è si precipitò à perseguite l'occhi stretti. Hè cusì chì li chjappà è li tritate, cum'è si rosi di sementi. Ebbè, cumu micca dimustrà e vostre cumpetenze se u nemicu ùn si batte micca.
  Ma in una volta inespettata versu u zitellu, un ninja in una cappucciu nera saltò fora di novu. Di novu una vera battaglia per l'abilità.
  Andrey Chikatilo, cum'è digià ben riscaldatu, attaccò u so contraparti. Tirò fora trè dischi à una volta, ma dui sò stati tagliati nantu à a mosca da spade, è u terzu si precipitò, quasi chjappà l'arechja di u zitellu terminatore. U ninja fischiò è disse in giapponese:
  - Naruto Russu !
  Andrey Chikatilo hà prontamente cunfirmatu:
  - Di sicuru, hè bellu !
  Spade incruciate, scintille volate. U ninja parò l'attacchi è si ritirò. Andrei stessu hà lanciatu un pezzu di metallu cù e so dite nude. L'inimitu hà riagitu, ma u zitellu hà previstu induve esquivarà è si tagliò, in un angulu agutu, circundante a lama. L'inimicu era ingannatu, a pelle protettiva sbuchjava è u sangue s'arrossava da u so latu.
  U ninja hà saltatu in daretu, era feritu è abbastanza prufonda, è s'ellu era statu un colpu à grande scala, averia tagliatu cumplitamenti in a mità. Naruto Russu pare esse un cumbattante legendariu, e so lame lampanu assai rapidamente.
  U ninja prova di scaccià di novu, ma manca un colpu à u ghjinochju cù un stinchiu, è Andrei Chikatilo hà pigliatu felice a svastica-boomerang cù i so denti. L'inimicu prova à attaccà, ma ellu stessu riceve una lama nantu à a manu. U bicep hè nicked, è u zitellu, senza firmà, passa una seria sana. U nuvimu colpu serà utile in u collu ... Ebbè, u collu di u toru di u ninja hè sottu prutezzione, solu a mità tagliata. Ma nunda di più, uni pochi di colpi, un colpu forte cù una torsione di u corpu è a testa hè infine siparata da u corpu.
  Allora u ninja hà finitu a so carriera nantu à u fronte nord-occidentale.
  U zitellu terminatore esclamò:
  - Banzai in Russian !
  Dopu à quessa, u desideriu di cummattiri si calò un pocu. Più precisamente, perchè i Giapponesi sò digià in ritirata.
  A notte di u 22 à u 23 di nuvembre di u 1904 hè stata fridda è calda à u stessu tempu. Boreyko cunvince Kondratenko à ùn precipità, cum'è quelli chì attaccò i Giapponesi sò scunnisciuti. Forsi ancu trà i samurai ci hè statu un cunfrontu persunale, altrimenti pudete esse culpitu da quelli è quelli.
  Tired Kondratenko s'hè addurmintatu nantu à a scatula di munizioni. Intantu, si facia digià luce.
  Quandu i contorni di a battaglia emergenu da u bughju, numerose colline di cut and shot Japanese diventenu visibili. E ragazze ùn sò micca solu tagliate, ma ancu catturate una cinquantina di mitragliatrici, sette fucili cù munizioni. Una piovana di balle torna nantu à u samurai, è a figliola di Perun, Nadezhda, s'unì à a figliola di Greyhound di Svarog Elena. I perditi di i Giapponesi eranu digià colossali, è quasi insustituibili. Versu undici ori di a matina, l'ultimu attaccu s'affugnò è ci hè stata una cala pruvisoria.
  À meziornu ghjunsenu i Generali Kondratenko è Smirnov. I dui guerrieri già sperimentati sò stati scunfitti da una tale accumulazione colossale di cadaveri in un locu. Più di quarantacinque mila suldati è ufficiali giapponesi sò morti in una notte è matina. È davanti à i generali apparsu solu quattru ragazze in bikini, abbundante spruzzate di sangue, è dui picciotti atletici in shorts cusitu da un tela soprattuttu durable, à quale u rossu è qualsiasi altru liquidu ùn anu micca attaccatu.
  Tout ceci rappelait un délire époustouflant, et les deux généraux se pinçaient même. Ma u tenente Boreyko, dui metri è uni pochi di copechi, stese e mani à e ragazze di u guardianu è boom:
  - Ci sò donne in i nostri paesi !
  A putente Victoria, i capelli rossi, strinse fermamente a putente zampa di Boreiko in risposta è disse filosoficamente:
  - Ci sò donne in i nostri paesi ! Chì famose bare di piallatura!
  Bionda cum'è a prima neve, Nadezhda indicò parechji picciotti imbarazzati:
  - È scuzzulateli, ùn si battavanu peghju chè noi !
  Boreiko si strinse a manu delicatamente. Un veru giant cù a crescita di Nikolai Valuev, è forsi più in pesu. A faccia ùn hè veramente micca cusì stretta, ma piuttostu qualcosa in questu da Ilya Muromets, soprattuttu chì Boreyko hà sappiutu cresce a barba. True, u tinenti giganti ùn hè micca un anghjulu, hà fattu cumbattimentu cù a bevanda è batte assai. Ma in generale, a so ànima, cum'è dicenu, hè allegra.
  Kondratenko hè unshaven, cù un mustache regrown, assai simili à Chapaev, cum'è hè statu dipintu in a film. Smirnov, à u cuntrariu, hè pulitu, in un centesimu doratu, s'assumiglia à un prufissore cù epaulettes. Daretu à elli hè una manata di suldati è marinari.
  A sàvia è tecnica Elena, prima di tuttu, li mostrò i trofei catturati, è u diavulu ardente Victoria senza esitazione hà cuminciatu à cullà in i sacchetti di duffel giapponese, dicendu:
  - Ci sò razioni secche... A guarnigione conta ogni briciola di pane.
  A figliola di Belobog Zoya, cum'è una ragazza-mediu assai sensibile, hà rimarcatu:
  - Ragazzi, pigliate rapidamente mitragliatrici è cannoni: in un paru d'ore i giapponesi cumincianu à scaccià a muntagna, tutti i fucili seranu cuncentrati nantu à questu, cusì ùn ci sarà micca un apparatu letale interu!
  Kondratenko hà dumandatu preoccupatu:
  - E comu stai ?
  L'aggressiva Victoria hà rispostu per a Zoya di cori gentile:
  - È simu forti, streghe russe, nè cunchiglia nè frammenti ci piglieranu. Allora dormemu un pocu... È ci taglieremu di novu !
  Elena l'occhi azzurri accunsenu cù questu:
  - Finu chì a cannonata rumba, i giapponesi ùn sbatteranu micca. Allora ùn ci hè micca raghjone per lascià nimu nantu à a muntagna. È dopu, quandu i samurai cullà, li tricheremu cum'è l'ultima volta !
  Sparkling Nadezhda, disegnu un ornamentu nantu à a prima neve di u vaghjimu cù e so dite nude, hà cunfirmatu:
  - Esattamente ! U Staff General Japanese hà decisu di cuncentra tutti i so sforzi nantu à sta muntagna. Allora, nantu à altri fronti, avarete un respiro per avà.
  Elena dura è tecnica urdinò strettamente:
  - Ristabilisce i distrutti ! Ùn vi preoccupate micca di u squadron - finu à chì pigliamu u Monte Vysokaya quì. È u nemicu sarà prestu esauritu quandu si tratta di noi.
  Andrey Chikatilo hà cunsideratu chì era necessariu di chjappà ancu:
  - È affundemu ancu i so cuirasati !
  Un murmuru di appruvazioni passò à traversu i fila di suldati è marinari. Dopu à quessa, ognunu hà cuminciatu à piglià rapidamente numerosi trofei.
  U Giappone hà apertu u focu dighjà durante u tramontu. Anu veramente cuncentratu tuttu ciò chì puderanu nantu à a muntagna. Ma e ragazze mutanti è i picciotti rangers anu da questu puntu chjusu in u sotano di u forte è immersi in un statu di meditazione prufonda è restaurativa. È lasciate chì i giapponesi perdi e so cunchiglia in u spaziu viotu. Vulenu a tattica di l'Entente, cusì ch'elli pruvate.
  U guvernatore generale Stessel, avendu amparatu ciò chì hè accadutu nantu à u Monte High, hà ricusatu di crede per un bellu pezzu. Un pocu più magre, ma sempre obeso, u dignitariu gridava :
  - Eccu e vostre fantasie erotiche ! E donne cù spade - assurdità!
  U cumandante di a fortezza, u generale Smirnov, alzò e spalle in cunfusione è rispose timidamente:
  S'ellu ùn l'avia vistu cù i mo ochji, ùn li avaria mai cridutu. Ma i fatti sò cose stubborn !
  Stessel ringhiò rudemente:
  - Sciocchezza è più sciocchezza !
  Allora Smirnov suggerì logicamente:
  - Vostra Eccellenza, li pudete cunnosce personalmente ?
  Tuttavia, u guvernatore rifiutò una offerta cusì tentativa è hà dumandatu à chjamà Fock u più prestu pussibule.
  L'anzianu tedescu avia longu travagliatu per l'intelligenza giapponese, è hà spoiled i Russi assai. Fock stessu esternamente hè assai simili à Gobsek, cusì talentu discritta da Balzac, è micca menu avidità. In fatti, era soldi chì hà incitatu Fok à entre in cuntattu cù l'agenti di u mikado. Considerazioni mercantili sopra à tuttu.
  In ogni casu, a nutizia chì l'Alta Muntagna ùn hè stata presa è quattru streghe mostruosamente forti è diabolicamente belle apparsu (i picciotti scalzi, sicuru, ùn sò micca stati cunsiderati!), piuttostu ancu piacè à Fok. Avà pudete dumandà da a reta di spia di u Giappone, una tarifa addiziale, per un novu, fabuloso attaccu di calce.
  E soldi ama un contu ... È u più duru hè per u samurai vicinu à Port Arthur, u più è più caru sò i servizii di un spia prufessiunale Fok.
  Dunque, u generale tedescu hà suggeritu cù un surrisu:
  - In un paru di ghjorni, fate una riunione è ricumpinsate e ragazze cù ciò chì pudete! È mentre pensemu...
  Caccià una persona periculosa ùn hè micca cusì faciule. Quì Kondratenko hè sempre vivu - questu generale hè una cresta, un cumandante assai qualificatu, è Port Arthur hà tenutu una linea di difesa stabile per quattru mesi è mezu. È tuttu l'assediu dura più di sei mesi è u Giappone sanguina ...
  In più di i tanti ammazzati, ci era parechje più giapponesi, sfracciati da i cadaveri, sfracciati, ma vivi, chì sò stati fatti prigiuneri, in High Mountain.
  Unu di elli, u Capitanu Nakata, un anticu avucatu di altu prufilu di Tokyo, hà datu un tistimunianza assai interessante.
  Risulta chì u Giappone era digià in una situazione finanziaria è ecunomica estremamente difficiule. E scorte di materiali militari si sò esaurite, a manodopera addestrata si sguassava. I suldati di l'esercitu di l'assediu sò assai stanchi è stanchi per via di l'alimentu di qualità povira è povira. In u Giappone stessu, volenu una cunclusione rapida. Ma à u stessu tempu insistenu à piglià Port Arthur u più prestu pussibule - altrimenti a Terra di u Rising Sun ùn guadagnà nunda da sta guerra. Iè, è a Russia ùn vole micca a pace. Dopu tuttu, malgradu tutte e scunfitte in Manchuria, Kuropatkin hà assai più cavalleria è infanteria. E in tutte queste scunfitte, i giapponesi persu suldati micca menu di i Russi.
  Ebbè, se Kuropatkin era un tali materasso, è s'ellu avia almenu un pocu di Alexander Suvorov, u cursu di a guerra avissi statu diversu.
  Ma tuttu u listessu, l'armata russa in Manchuria hè in crescita è cresce da dui corpu ogni mese. È ci hè un limitu à ogni codardia è mediocrità, se l'esercitu di l'assediu ùn slega micca e so mani, da l'annu novu, a superiorità di Kuropatkin in infanteria diventerà duie volte, in cavalleria triple, è in artiglieria più di una volta è mezu - u u nemicu hà bisognu di assai fucili per l'assediu.
  È cù un marghjenu cusì grande, l'ex Ministru di a Difesa pò affruntà in qualchì modu?
  In questa occasione, u tenente Boreiko hà ricurdatu una storia chì implica Tamerlane è Mulla Nasreddin.
  A voce stridula di un ufficiale russu rumbava liscia sopra à e trincee chì eranu state avariate da i cunchiglia ;
  - Quandu l'assediu di Delhi si trascinò per un bellu pezzu, Tamerlane hà cuminciatu à detta à u scriba chì i servizii di a reta di i servizii anu da esse mandati per aiutà.
  "Mandate cinquantamila fanteria addestrata, vinticinquemila cavalieri, seicento ballisti e trecento catapulte, e anche altri duecento elefanti da guerra...
  U Supremu Khagan guardò in daretu à u Mulla Nasreddin umile inchinatu è dumandò in un tonu dolce:
  - Forse avemu marcatu qualcosa u più sàviu ?
  U Mulla scuzzulò a testa è s'adressò audace à u scriba:
  - Strappate u fogliu, è scaccià a pergamena in a cesta - ùn avemu micca bisognu di questu!
  Tamerlane hè stata surprised è dumandò à u saviu :
  - È chì ci vole allora !
  Nasreddin hà rispostu in un tonu cunfidendu:
  - Ch'elli mandatu un cumandante intelligente !
  E parolle di u tinenti assai erudite Boreyko anu accoltu cù risa d'appruvazioni da i suldati russi.
  Un'altra nutizia impurtante era chì a speranza chì a Germania entre in a guerra da u latu di u Giappone ùn hè micca materializatu. Kaiser Wilhelm hà ancu assistitu à u squadron di Rozhdestvensky, chì avà, inseme à sei navi di u Rear Admiral Babushkin, averà cinquanta-una navi. S'ellu aghjunghje à questu u primu squadron di u Pacificu in Port Arthur, allora a putenza di u focu tutale di e flotte giapponesi è russe pò esse uguali. È s'è tù riesci sempre à cumprà sette cruisers pisanti da l'Argentina, allora vi uttene un vantaghju.
  Allora Kondratenko s'addormenta cun un umore allegru, ancu s'è i giapponesi cuncintrau tutti i so fucili nantu à u Monte High.
  
  SI TU TU NON TUCCA L'AMÉRICA
  Hitler ùn hà micca dichjaratu guerra à i Stati Uniti. Ebbè, u Cungressu Americanu ùn hà micca atrezzatu à entre in a guerra in Europa. U cursu di a storia hà cambiatu da questu ... Giappone vincìu a battaglia di Midway è fermamente stabilitu in l'Oceanu Pacificu.
  Rommel ùn hà mai riesciutu à catturà l'Eggittu. Ma i britannichi ùn anu ancu andatu per l'Operazione Torch.
  A Stalingrad, i Russi vincìu, ma poi Mainstein hà lanciatu un contraattaccu in Ucraina. Inoltre, postu chì ùn era micca necessariu di trasfirià e truppe in Africa, parechji divisioni tedeschi anu participatu à u contraattaccu. U Fritz hà ancu aghjuntu significativamente à l'aviazione. Inoltre, u liggendariu ace tedescu Marseille hè statu trasferitu à u fronte orientale. È lasciate distrughje l'aviò suvièticu.
  Marseglia hè una legenda in l'aria. Quandu hà abbattutu trè centu avioni, Hitler hà introduttu un novu gradu di a Croce di Cavaliere cù foglie d'oru d'oru in particulare per ellu. È per quattru centu aviò prisintò l'Ordine di l'Aquila Germanu cù diamanti. È per cinquecentu Gran Croce di a Croce di Ferru consegnata.
  Marseglia in u celu hè un gran fenomenu. È i so piloti sovietici anu paura.
  Trenta novi tanki Tiger anu participatu ancu à u contraattaccu di Mainstein, chì, in a storia reale, hà sparitu mediocremente in a sabbia di u Sahara. È cusì l'Americani ùn cullà micca, è i britannichi cercanu di mantene l'India à tutti i costi è ùn avanzanu micca in Egittu.
  In corta, Mainstein hà sappiutu ricuperà micca solu Kharkov è Belgorod, ma ancu Kursk. È l'Armata Rossa hà patitu più danni. È i tedeschi formanu parechji boilers. È dopu ci hè stata una pausa operativa per via di mudslides.
  In a storia vera, ci era u Kursk Bulge. Ma avà sta cornice hè tagliata.
  È a quistione hè induve andà? Ùn vulia micca andà in Stalingrad di novu. Ma senza piglià Stalingrad ùn vi assicurà e vostre truppe in u Caucasu. Ma torna à cullà in questu incubo?
  Attaccà Mosca? Ma ci hè un putente è difesa in prufundità.
  Inoltre, l'Armata Rossa hà tagliatu a cornice di Rzhev, è ùn ci hè micca cunei in pusizioni sovietiche. Leningrad hè ancu una fortezza assai putente - una cità-citadella.
  Vale à dì, induve u lanciate - in ogni locu ci hè una putente difesa sovietica di e truppe cù una stamina incredibile. E poi Hitler hà decisu - per chjappà u colpu principalu in Egittu, è catturà i pozzi di petroliu in u Mediu Oriente.
  È à u listessu tempu rinfurzà e truppe di a Wehrmacht cù divisioni coloniali è arabi.
  L'idea era attrattiva. È in u livante, scumessa nantu à una offensiva aerea è un jet aircraft. In particulare, i bombardieri di jet Arado prumittìanu di diventà una forza formidable chì praticamenti ùn soffrenu micca pèrdite.
  In ogni casu, in u livante, u Führer urdinò di difende è avanzà in Africa.
  Rommel hà ricivutu parechje divisioni di tank, cumprese quelli cù Panthers è Tigers. I dui tanki à u mumentu di a so apparizione è per qualchì tempu dopu eranu i migliori in u mondu. I tanki britannichi eranu chjaramente outgunned. Ancu s'è u "Churchill" ùn era micca armatura più debule. Ma u so cannone era chjaramente insufficiente.
  U Focke-Wulf era ancu una bona vittura. Stu cumbattimentu avia l'armi più putenti è littiralmente spazzatu l'avversari. A peor manuvrabilità hè stata cumpensata da l'alta veloce durante a immersione. Iè, è sei pistole ad aria puderanu abattà ogni aviò da a prima chjama. Allora a pressione era veramente grande.
  I britannichi cascò sottu à i colpi di l'assi putenti è tedeschi. Ùn solu Marseglia.
  Una sorpresa sgradevule per a Gran Bretagna era u tank Tiger, chì avia una armatura d'alta qualità è una forte sopravvivenza. Allora l'offensiva di Rommel è di lugliu hà causatu una scossa in Gran Bretagna.
  Malgradu u calore, i tedeschi anu sfondatu e difese è prufondenu centinaie di chilometri nantu à u muvimentu, pigliendu Alessandria. È catturà u Delta di u Nilu. In battaglie, l'asi di tank Wittmann si distingue nantu à u Tigre. È un novu eroi in u Terzu Reich.
  Rising in Egittu è a stella di Huffman, chì diventerà prestu u sicondu.
  Rudel era ancu un eroe.
  Di novu pienu di sfruttamenti tedeschi. Rommel cumandò abilmente è vinciu da i calderoni. Ci era menu britannichi è eranu peggiu in qualità di a Wehrmacht.
  In battaglie, l'elice d'assaltu MP-44 hè statu ancu pruvata, chì era u megliu in u mondu è hà pruvatu à esse assai efficace. In generale, i tedeschi battenu a Gran Bretagna in tutti i rispetti è attraversò u Canali di Suez è più in Iraq è Kuwait, cù a Palestina.
  Un pocu prima, Malta hè stata ancu catturata. Chì era una operazione assai bona. Stalin ùn avanzò ancu è aspittò. Ma a scunfitta di i britannichi cumplicatu a situazione. È avà i Nazis puderanu attaccà à u Caucasu è da u sudu.
  In u tardu, l'Armata Rossa hà iniziatu una offensiva contru Kursk è Orel in settembre. Ma i tudischi l'aspittavanu è preparanu una difesa putente.
  In difesa, i Ferdinandi tedeschi anu passatu ancu a prova. Stu fucile autopropulsatu cù una armatura frontale assai putente hà dimustratu efficace in a distruzzione di i tanki.
  Micca male in difesa è "Pantera". I tedeschi resistenu ostinatamente. E truppe sovietiche avanzavanu assai lentamente è ùn puderanu micca entra in u spaziu operativu.
  I tedeschi anu pussutu evità u colapsu di u fronte, è resiste. È l'Armata Rossa avanzava solu centu chilometri in dui mesi, si avvicinava solu à Kursk è Orel, è, per via di i danni pesanti, si firmò. È i tedeschi pigghiaru tuttu u Mediu Oriente. È in nuvembre anu pussutu piglià Gibraltar da a tempesta. Hitler hà sempre cunvintu Franco.
  Inoltre, l'Inghilterra era assai debilitatu per l'attività di a flotta sottumarina nemica. È questu hà ancu un effettu negativu.
  Churchill hà ancu cuminciatu à appughjà versu una pace separata. Ma Hitler vulia sughjettà cumplettamente u Cuntinente Negru. È offre à Stalin una tregua per un annu.
  L'astu capu di l'URSS accunsentì à sta pausa. Contava nantu à una nova arma.
  Ma Hitler sapia ciò chì facia. A Germania hà pigliatu l'Africa, è in l'estiu di u 1944 hà cuminciatu à sbarcà in Gran Bretagna. È sta volta i Nazis anu sappiutu di fà tuttu in modu impeccable. L'aviò jet da i Nazis hà pigliatu a dominazione in u celu. È i cumbattenti ME-309 è TA-152 propulsati da l'elice eranu assai forti. È u fucile d'assaltu MP-44 si mostra assai cool in a serie di massa.
  Di i tanki, u Panther-2 deve esse nutatu cù una siluette più bassa è una piccula torretta stretta. Dopu avè aghjustatu l'armamentu è l'armatura, u novu tank pisava solu quaranta sette tunnillati cù un mutore di nove centu cavalli. È hà avutu una bona prestazione di guida, cù un cannone 88 mm 71EL, è centu cinquanta millimetri di armatura frontale. U Tiger-2 hè statu pruduciutu in picculi lotti, per via di u fattu chì l'apparizione di u Panther-2, chì era quasi micca inferitu in prutezzione è uguali in armamenti, cù una superiorità eccessiva in u funziunamentu di guida, hà immediatamente fattu stu tank obsolet.
  Cum'è un simplice "Tigre". Ma u "Lion" -2 hè diventatu una macchina più riescita.
  In questu, u mutore è a trasmissione sò stati posti inseme è attraversu. In u risultatu, a siluette hè cascata, è u tank hè diventatu assai più liggeru. "Lion" -2 cù un pesu di cinquanta-trè tunnillati avia. Un cannone di 105 mm 70 EL, armatura laterale di 82 mm, armatura frontale di caschi 150 è 120 mm cù pendii. È a fronte di a torre hè 240 mm cù pendite.
  È un mutore di mille cavalli. A vittura, cum'è pudete vede, hè sia corsa è putente in tutti i rispetti. Lev 2 era stupente.
  In corta - tutti Khan. È a Gran Bretagna ùn hà micca chance contr'à a Wehrmacht.
  Pilot Marseille per settecentu cinquanta aerei abbattuti hà ricevutu un novu premiu: a Croce di Cavaliere di a Croce di Ferru cù foglie di quercia di platinu, spade è diamanti.
  È questu hè un usu assai bellu di talentu.
  In duie settimane a Gran Bretagna hè cascata. È Londra hè stata presa. È Churchill fughje in disgrazia.
  Ancu s'è a guerra ùn hè ancu formalmente finita, i Giapponesi anu digià pigliatu l'Australia.
  È u Canada si ritirò prestu da a guerra. I tedeschi anu ancu realizatu l'Operazione Icarus in Aostu, catturà l'Islanda. È avà i Stati Uniti ùn anu pussutu ottene.
  Dopu à quessa, cuminciaru a priparà una nova offensiva contru l'URSS. S'appoghjanu à l'aviò è i tanki di a serie "E". Cum'è l'armi fundamentalmente novi cum'è missili balistici è dischetti.
  I Stati Uniti prestu firmatu a pace cù u Giappone. È u 20 d'aprile di u 1945, u Terzu Reich è u paese di i samurai accunsenu una guerra cumuna. È l'offensiva di Fritz cuminciò u 15 di maghju quandu e strade si seccavanu.
  L'URSS hà preparatu per un bellu pezzu è hà scavatu assai furtificazioni. In u quaranta-quattru annu, l'Armata Rossa apparsu - u lanciatore di cohete Andryusha. Ancu in a serie ci sò tanki T-34-85 è IS-2. È l'aviò LA-7 è Yak-3. In ogni casu, u Yak-3 ùn hè micca andatu in a pruduzzioni di massa per a mancanza di duralumin d'alta qualità. È u Yak-9 ferma u cumbattimentu principale. LA-7 era megliu à a veloce, ma sempre inferitu à i tedeschi.
  U più bruttu hè chì l'URSS hà persu a so superiorità quantitativa in l'aria. I tedeschi pruducianu assai più aerei, cumpresi i ghjetti.
  In i tanki, a Germania hà sempre un vantaghju in qualità. Tramindui "Panther" -2 è "Lion" -2 sò machini più avanzati è putenti. L'E-10 è l'E-25 apparsu ancu in a serie. L'ultima pistola autopropulsata hè stata assai successu. Combinazione di fucili in 88 mm in 100 EL. Armatura frontale di 120 millimetri in una grande pendenza, armatura laterale di 82 millimetri cù un pesu di trenta tunnillati cù un mutore di 900 cavalli, è una altezza di un metru è mezu. Iè, era digià una macchina solu una bestia.
  U novu cannone hà sparatu 12 rounds per minutu è hà perforatu tutti i tanki sovietici da una distanza di cummattimentu.
  "Panther" -2, un bonu tank, ma "Panther" -3 hè statu sviluppatu. Hè più pesante à sessantacinque tunnellate, ma megliu prutetta è armata. Ma finu à avà in a serie solu E-10 è E-25 è E-100 sò massivi. L'ultimu tank hà ricivutu un mutore di 1500 cavalli, chì, cù un pesu di 130 tunnillati, hà datu una vitezza di 40 chilometri nantu à l'autostrada. L'armatura laterale di stu tank hè 210 mm slanted, è l'armatura frontale hè 250 mm sloping. È dui fucili: 128 mm è 75.
  Stu tank era chjamatu "Mammoth". Hè più avanzatu chè u "Maus", è layout compacted. Prutezzione assai bona da tutti l'anguli. Un tank innovativu ideale è abbastanza agile.
  Ma sempre caru è abbastanza pesante.
  L'URSS hà ricevutu l'IS-3 in maghju. Sta macchina hè ben prutetta in a fronte, ma più pesante è peghju in u rendiment di guida chì l'IS-2 cù armamenti uguali. È più caru è più difficiuli di fabricà. In dicembre di u 1944, u SU-100 hà cuminciatu à esse pruduciutu - un fucile autopropulsatu più praticu chì i mudelli precedenti.
  L'URSS hè pronta. Ma micca à a fine. In più, u Giappone avanza da u livante.
  XE-162 ùn hè micca ghjustificatu. Un aviò cù caratteristiche di volu eccellenti è economicu, faciule di fabricazione s'hè rivelatu difficiule di gestisce è solu piloti altamente qualificati puderanu volà nantu à questu.
  Hè veru, Huffman li piacia. Per u so stile di cumbattimentu - a macchina perfetta.
  Marseglia hà preferitu u ME-309, un cavallu affidabile, o u TA-152 cù armi putenti. Era un sniper.
  ME-262 ùn hè ancu micca male, ma ancu micca cumplettamente affidabile, ma abbastanza efficace è tenace.
  U jet ME-163 hè statu liberatu in una versione più avanzata - una piccula, senza coda è assai veloce - cumbattimentu di cohete. Ùn hè micca una mala vittura ME-1100 cù ali chì cambianu spazzata, ma hè bisognu di piloti altamente qualificati.
  Bona vittura ME-262 X, in tutti i sensi - eccellente velocità di più di 1100 chilometri à l'ora, ali spazzate, cinque pistole ad aria, mutori manuvrabili, più avanzati è affidabili, è pratichi per i piloti ordinali per cuntrullà. Ma micca ancu in a serie.
  I principali cavalli di travagliu di u ME-309 è TA-152. Macchine viti, ma assai tenacious, high-vitezza, è armi putenti. È più impurtante, ci sò assai di elli. È l'URSS hè sempre custretta à s'appoghjanu à u Yak-9, è à u PE-2, chì ùn hè micca assai bonu, è e caratteristiche di volu piuttostu debule di l'IL-2, è micca assai megliu cà l'IL-10.
  Iè, e forze sò ineguali.
  I tedeschi utilizanu ancu l'infanteria coloniale in battaglie. Chì hè problematicu.
  In più di u Giappone, Turchia hè ancu intrutu in a guerra. È avà i tedeschi, inseme cù l'Ottumani, avanzanu da oltre u Caucasu. È questu hè sempre u prublema.
  L'Armata Rossa hè stretta.
  Hitler hè generalmente cunfidendu di a vittoria. I Stati Uniti ùn anu micca intrutu in a guerra cù u Terzu Reich.
  È i tedeschi anu lanciatu una offensiva in parechje direzzione strategica à una volta. Anu colpitu da a Peninsula Taman. E Rostov-on-Don, è da Kursk à Voronezh, è à Mosca in u centru. È in u nordu à Tikhvin, per l'anellu di a seconda Leningrad. È Karelia. È inseme cù i Turchi in Transcaucasia. È à l'Iran.
  È in u livante attaccò i samurai. U colpu principale à Mongolia è Primorye da a terra, è à Vladivostok è Petropavlovsk da u mare. Anu spintu duramente.
  Attaccà in parechje direzzione hè, sicuru, una dispersione di forze.
  Ma dopu tuttu, u nemicu, per battellu, hè obligatu à spruverà. È u Terzu Reich hà assai riserve.
  Cumpresi divisioni da tutta l'Europa. Svezia accunsentì à entre in a guerra, altrimenti seria inghiottita da l'Operazione Polar Bear. A Svizzera hà ancu mandatu una divisione di vuluntarii. Franco intrì ufficialmente in guerra, annuncia a mubilizazione. È questu hè una forza significativa.
  L'Italia, avendu scioltu e so mani, hà realizatu mobilizazioni supplementari è mandò grandi forze à u livante. Salazar, sottu pressione di Hitler, intrì ancu in a guerra contru l'URSS. I guverni britannichi è francesi sottu occupazione anu mandatu truppe. Tutta l'Europa era sottu à l'armi - tutti i paesi senza eccezzioni.
  In più, e parti russe di Vlasov è altri .... In quantu à e divisioni arabe è africane è ancu indiane è iraniane. Tanti forzi sò stati riuniti. Ùn ci era micca abbastanza armi per tutti.
  I Stati Uniti ancu accunsentutu à dà à i tedeschi un gran numaru di fucili automatichi è mitragliatrici, è vitture.
  In tanki, u Terzu Reich era inferjuri in numeru à l'URSS, perdendu à i trenta-quattru massicci. Ma superatu in fucili autopropulsati. E-10 è E-25 pò esse pruduciutu assai più faciule è in quantità enormi. È u tank Panther-2 più massivu hè certamente megliu cà u T-34-85, soprattuttu in l'armatura frontale è l'armi, ma sempre piuttostu debule nantu à i lati.
  I tudischi, però, per mezu di l'usu di l'industria britannica, è i francesi più attivi in a pruduzzione di tanki, superonu l'URSS, cù un putere maiò. E anu sviluppatu ancu artiglieria. Ma l'Armata Rossa ùn era micca inferjuri in i fucili, è questu hà datu qualchì chance.
  Ma in l'infanteria, u nemicu hà un vantaghju è a mobilità di e truppe, ancu.
  A decisione di attaccà in tutti i fronti hà spargugliatu immediatamente e riserve di l'Armata Rossa è ingannatu u cumandamentu. A cosa più brutta hè chì l'URSS, cedendu in u putenziale ecunomicu è i risorsi umani, ùn avia micca prospettive.
  U nimicu hè diventatu più forte è puderia aghjunghje più, ma forsi l'URSS ùn hà micca.
  In u centru, induve a difesa era a più forte, l'Armata Rossa hà tenutu. Ma in u Caucasu, u fronte hà colapsatu.
  È tuttu u flancu miridiunali hè colapsatu. È in u nordu, i tedeschi anu pigliatu Tikhvin è trasmettenu l'arteria à Leningrad.
  Hitler si rallegra... Duranti l'estate, i tedeschi è a so coalition anu sappiutu catturà cumplettamente u Caucasu è ghjunghje à u Volga in a regione di Stalingrad è Astrakhan. È in settembre, stalingrad è Astrakhan sò stati pigliati.
  A guerra hè stata strategicamente persa. È i giapponesi anu pigliatu a Mongolia è Primorye.
  Sutta sti cundizioni, Stalin uffrì a pace di u Führer in ogni termini.
  Hitler hà dumandatu a rendizione. Stalin rifiutò.
  I tedeschi lanciavanu una offensiva longu u Volga. Kuibyshev, è Saratov, Tambov sò stati pigliati ...
  In dicembre, i tedeschi si avvicinavanu à Ulyanovsk. Ci hè statu una pausa tempurale. Troppu friddu per l'Arabi è i suldati neri. Hitler vulia salvà a razza bianca in battaglie è congelate l'offensiva finu à a primavera.
  In u quaranta-sestu annu, i fucili autopropulsati SU-100 addivintau a principale risposta suviètica. Hè più faciule di fabricà cà u T-34-85 è cù armi putenti è efficaci, pareva u megliu modu. Ancu s'è in a storia vera u SU-100 ùn era micca troppu massiccia.
  In l'URSS, l'IS-7 hè statu sviluppatu in fretta, hè troppu cumplicatu per a pruduzzioni di massa. Sì in a storia vera, ancu allora ùn l'anu micca lasciatu in a serie in tempu di pace, allora quandu l'inimicu vicinu à Ulyanovsk è sò constantemente bombardati da l'aviò, ùn pudete micca alzà a testa.
  Invece di l'IS-7, u SU-130 hè stata lanciata in fretta in a serie nantu à u chassis IS-2. Sta macchina puderia almenu fà qualcosa contr'à i mastodonti tedeschi. Inoltre, u Panther-4 andò in a serie cù i tedeschi, ancu più pesanti, è megliu prutetti, è Lev-3.
  In u maghju di u 1946, principia una nova offensiva di i Nazis. Bypassing Moscow, è cù a tempesta di a capitale stessu. Leningrad hè sempre in u ring.
  Neri è Arabi sò stati purtati à l'assaltu. È assai sangue hè stata versata.
  Stalin hà urdinatu - per stà à morte!
  Ulyanovsk è Kazan cascò dopu un mesi di lotta. I tedeschi anu pigliatu ancu Orenburg è Ufa. È dui mesi dopu, Gorky City hè ancu cascatu. È Mosca era circundatu.
  Ebbè, Stalin, sicuru, fughje è si piatta in Siberia. A difesa di Mosca era cumanda da Zhukov. E lotte eranu assai feroci. Mosca si tenne in testa.
  Ma era pressata. À u listessu tempu, i tedeschi ghjunghjenu à l'Urali. Pigliò Sverdlovsk è Chelyabinsk.
  Mosca hà sempre resistutu. È cascò solu in dicembre di u 1946. A guerra, però, ùn hè ancu finita ... A sede si trasfirìu a Novosibirsk.
  È quì a lotta cuntinuava.
  I tedeschi cuminciaru à avanzà novu in maghju 1947. Hanu apparsu tippi più avanzati di tecnulugia. È in l'aviazione - bombardieri senza coda è in tecnulugia. U Panther-4 pisava sempre settanta tunnillati cù un mutore di quindici centu cavalli. U "Panther" -5 hè statu sviluppatu cù i stessi armi, ma pisendu cinquanta-cinque tunnillati è un mutore di 1800 cavalli. L'armatura hè u listessu spessore, ma l'anguli di inclinazione raziunale sò diventati più grande.
  I primi T-54 apparsu in l'Armata Rossa, ma questu hè digià cum'è un cataplasma mortu.
  Marseglia per mille aerei abattuti ricivutu a Stella di a Croce di Cavaliere cù foglie di quercia d'argentu, spade è diamanti. Per un milla è mezu aviò, a Stella di a Croce di Cavaleri cù foglie d'oru, spade è diamanti. È per dui mila piani, a Stella di a Croce di Cavaleri cù foglie di quercia platinu, spade è diamanti.
  L'Armata Rossa era avà brusgiata. Ma hà luttatu cun grande valore. Kozhedub per u centesimu aviò tedescu abbattutu hà ricevutu a quarta stella d'oru di l'eroi di l'URSS. Hè diventatu u primu à riceve un tali premiu per a quarta volta. Pokryshkin hè statu u primu eroe à muriri trè volte. L'altri ùn anu ancu pussutu cultivà.
  Ci era ancu una nova macchina chì era sviluppata, ma era digià troppu tardi.
  I tedeschi anu u MP-54, chì hè più liggeru in pesu è perfettu.
  ME-362 hè ancu apparsu. Hè ancu una vittura high-end. Rudel ottene u Platinum Oak Leaves è Huffman.
  A guerra era in ...
  È quì hè l'ultimu veranu militare. I Nazis avanzanu, rompendu a resistenza indebulita di e truppe sovietiche. Sempre più unità di l'Armata Rossa si rendenu senza lotta, sempre più disertori. Novosibirsk hè cascatu in settembre. È in dicembre, a cattura da i Tedeschi è i Giapponesi di quasi tutte e cità maiò di Siberia è di l'Asia Centrale hè stata cumpletata.
  In u ghjugnu di u 1948, Chukotka è tutti i più o menu impurtanti insediamenti di l'URSS sò stati occupati. A guerra hè diventata una tappa partigiana. In dicembre di u 1948, Stalin hè statu uccisu da un attaccu di missile. Infine, u 30 di ghjennaghju di u 1949, Beria hà firmatu un accordu nantu à a rendizione di l'Armata Rossa è e truppe NKVD in cambiu di amnistia è pirdunu.
  Ma i partigiani separati continuavanu.
  I Stati Uniti anu criatu a bomba atomica è avà hè fora di portata. Tuttavia, cunquistata da u Terzu Reich è u Giappone per digerirà è digerirà più di una generazione. Allora hè ghjuntu u tempu di a pace. I tedeschi volanu in u spaziu durante a guerra nantu à u V-4. È u 20 d'aprile di u 1955, un volu versu a luna cù astronauti principia.
  Ci era avà trè imperi egemonichi in u mondu - u Terzu Reich, i Stati Uniti è u Giappone. Anu campatu in modu relativamente pacificu è cumpetenu in l'economia spaziale è a scienza. Ancu s'ellu u mondu era à l'orlu di a guerra nucleare. Ma ci era una speranza chì ci si mettemu in terra è gestione !
  DEFENSA DI MOSCA DA PIONEER HEROES
  ANNUTAZIONE
  I pionieri, cum'è sempre, mostranu a classe più alta è l'acrobatica durante a Grande Guerra Patriottica.
  . CAPITOLU #1
  U battaglione di i ghjovani pionieri sottu u cumandamentu di l'eternu zitellu Oleg Rybachenko si batte per difenda Mosca circundatu, a capitale di l'URSS.
  Picciotti è zitelle in cravatte rosse, scalzi è stracciati si battenu una battaglia ineguale contr'à l'armata fascista.
  I Nazis attaccanu da l'aria.
  I funnels sò spargugliati è numerosi frammenti spuntavanu tutti l'avvicinamenti à e pusizioni sovietiche. L'arbureti sò charred, l'arbureti di betula, charred like matchs, vedenu soprattuttu toccu.
  U zitellu Oleg è a zitella Margarita scavanu trinchera, pressendu i so sole nudi, induriti, infantili nantu à e coste di e pala.
  A zitella rimarca:
  - Hè bè d'esse immurtali ! I Nazis ci bombardanu, ma ùn avemu micca paura.
  U zitellu annunziò u so capu brillanti.
  - Assolutamente micca a paura !
  Accantu à elli, altri zitelli, ancu scalzi, mezzu nudi, abbronzati è magri, travaglianu cù pala.
  A zitella Marinka, pressu u so taccu tondu nudu nantu à u manicu di una pala, canta:
  - Pioneer hè sempre prontu ! È avanti senza più !
  U zitellu Seryozhka canta, scopre i denti:
  - Semu i più forti di u mondu ! Immergete i nazisti in u bagnu !
  I zitelli sò pronti à luttà eroicamente. Tuttu un battaglione di pionieri. È sò assai valenti.
  I picciotti è e donne sò pronti à luttà finu à a fine. È vanu à luttà.
  Boy Petka aghjusta una fionda fatta in casa.
  I zitelli sò pronti à luttà. Assai prontu.
  Eccu l'aviò d'attaccu Nazi chì volanu. Ci sò parechji di elli è alcuni sò ancu i più novi, reattivi.
  Oleg Rybachenko è Margarita Korshunova tiranu una slingshot è lancianu qualcosa di completamente mortale à u nemicu, à dì un saccu splusivi di carbone.
  Volerà in un arcu è chjappà ghjustu à l'aviò d'attaccu. Sploderà è splatter in tutte e direzzione cù frammenti. Un paru d'aviò vicini cuminciaru à fumà.
  I zitelli sò felici è littiralmente sguillanu. Schiaffi a piedi nudi.
  È si sente un squittu aggressivu.
  U zitellu pioniere Sashka è a zitella Masha lancianu un rigalu mortale di a morte. È culpisce a macchina nazista. Stormtroopers lancianu razzi à i pionieri. I zitelli chì lampanu cù tacchi nudi, grisgiu da a polvera, si sparghjenu. È u focu torna.
  U zitellu Oleg Rybachenko hà tweetatu:
  - Credu chì u mondu sanu si sveglierà,
  Ci sarà a fine di u fascismu....
  È u sole brillarà
  Illumina a strada per u cumunismu !
  Tramindui u zitellu è a zitella, cum'è s'elli tiravanu da un bazooka. È un altru aviò tedescu hè strappatu.
  Margarita riposa i so pedi nudi è cantò :
  - Vinceremu i fascisti,
  Diu è u cherubino sò cun noi !
  U zitellu Seryozhka esclama:
  Stalin hè cun noi !
  È u zitellu pressu u buttone di u bazooka cù i so pedi nudi !
  Eccu cumu si sparanu. Si sente un ronzio. In a distanza pudete vede cumu i tanki si avvicinanu.
  Pudete vede cumu e foglie cascanu da l'arburi. E cumu chjappi di terra volanu finu à a cima.
  È cumu l'erba brusgia. U pede nudu di a zitella Lara hè brusgiatu da una lumera. È urla.
  Lara sguilla :
  - Gloria à u cumunisimu !
  Batterie sparate nantu à i veiculi tedeschi. Ma sparanu da una distanza.
  Ragazze a piedi nudi - i membri di Komsomol si sparghjenu tremuli cù tacchi rosa nudi. È porta i prughjetti. Lanciate qualcosa di assolutamente letale.
  E rumpia.
  Veronica, stu membru di u Komsomol incuraghji:
  - Grazie à Diu Rod !
  Guerrieri lotta assai disperatamente. È u pioniere hè lanciatu granate à i nemici.
  I zitelli sparanu à u nemicu è culpiscenu i Nazis. I mercenari morti cascanu.
  Alice, sta zitella pioniera, lanciava un limone cù i so pedi nudi. Colpisci u nemicu è stringhje :
  - Per a Dea Lada !
  U zitellu Kai hà datu una volta, falciatu i Nazis è sguillava:
  - Per a Patria avanti !
  A zitella Glasha falciava u Fritz è sguillava:
  - Per a Mamma Russia !
  È cù i so pedi nudi, hà lanciatu una granata assassina.
  Hè quì chì i zitelli pionieri cumbattenu disperatamente.
  Oleg è Margarita anu lanciatu di novu un saccu di carbone da una slingshot è strappavanu a torretta da u tank. U zitellu è a zitella abbaiavanu in coru :
  - Per a luce di u cumunisimu !
  Oleg Rybachenko, un picciottu di circa undici anni, ma assai musculus, hà ripusatu i so tacchi nudi nantu à l'erba è hà cuminciatu à tirà u pacchettu splusivu nantu à u filu.
  E poi u "Leone" di Hitler, pigliò è s'imbatte in qualcosa di mortale, è i so rulli, avè ricevutu a distruzzione, andonu.
  È si sò rotulati. Eccu a zitella, cù un chjappu di limone, strappò a testa di u Fritz è si rotolava longu à l'erba. È i denti volanu fora da a faccia.
  Margherita, sparando, strinciò:
  - Per a Patria sin"à a fine !
  È l'acqua di u so pede nudu hà lanciatu di novu un assassinu è frescu.
  È i pionieri sò u focu estremamente ben miratu.
  I tanki tedeschi si movenu. Certi di elli sò novi è squat. Tiranu cù precisione à u nemicu. Più precisamente, micca precisu. È rispundenu i pionieri scalzi. È distrugge u nemicu.
  Cunducendu Valentine, sta zitella hà sbulicatu u focu:
  - Per a Patria nostra !
  È tagliate u nemicu cù una splutazioni letale. È assai cadaveri.
  I pionieri cumbattenu cum'è bogatyrs è bogatyrs.
  Warbler, stu zitellu pioniere, falcia l'avversari, canta :
  - Gloria à l'epica di u cumunismu !
  È u taccu nudu di u zitellu lancerà un pacchettu splusivu.
  Quessi sò i zitelli quì - sò assai brutti per Hitler.
  I cumbattenti sò veramente ghjovani, ma assai guerrieri. Ùn ci hè manera di risistiri.
  U zitellu Maksimka hà ancu datu una volta è sguillava:
  - Ci sarà novi età
  Ci sarà un cambiamentu generazionale...
  Ma nimu, è mai -
  Ùn vi scurdate micca u nome Lenin!
  Girl Veronica accunsentì:
  - Ùn vi scurdate è ùn pardunà !
  È di novu lanciarà una cosa assassina cù u so pede nudu.
  U zitellu Seryozhka hà digià riesciutu à esse in manu di l'exercitu nazisti, è per un miraculu hà scappatu.
  Ma hè bonu di ricurdà l'interrogatori, a tortura è l'abusu inumani.
  È i tedeschi stessi ùn sò micca solu luttatu, ma anu ancu fattu atrocità crudeli. Duranti a lotta, a linea di fronte era spessu mischiata. Allora u zitellu scout Seryozhka Panteleev cascò in una trappula.
  Un ziteddu di dodici anni hà finitu in una casamata tedesca, hè statu spogliatu è cercatu, truvendu un quaderno è una piccula pistola americana.
  Una donna tedesca ufficiale in russo hà dumandatu à Serezha:
  - Vulete campà zitellu ?
  Panteleev, calendu a testa, rispose:
  - Ùn sò micca culpèvule di nunda !
  A donna lampò l'ochji ferocemente è disse minaccioso:
  - Ùn erate micca solu... Induve sò andati i dui camaradi anziani ?
  Seryozhka tremò e rispose con riluttanza:
  "Ancu s'ellu sapia, ùn diceraghju ancu ..." Allora u zitellu alzò a testa è gridò. - E tu finisci ancu prestu !
  La donna ridacchiava viciosamente.
  - Vi sbagliate ! U Führer hè invincibile, è ci ne dite assai di più !
  Earring in qualchi shorts bianchi hè statu purtatu fora in a neve. A superficia fridda è ghiacciata pizzicava i so pedi nudi, è e coste nude di u zitellu magre, chì spuntavanu cum"è e verghe d"una cestera, marchjavanu, sgraziatamente solleticandu a brisa fridda. U zitellu tremava micca solu da u friddu, ma ancu da u timore. Paria cusì impotente è pateticu. A donna u seguitava, è a neve scrosciava sottu à i so stivali.
  Seryozhka involontariamente strofinava u so rinfriscante, ligeramente aspra, è hà pruvatu à aghjunghje un passu. Ma e mani attaccate daretu à a corda si strinsenu involontariamente. U zitellu si firmò. Ci era digià preparatu buckets d'acqua di ghiaccio, una mansa di canne fresche. Ci hè un rack apprussimatamente intagliatu, un focu hè brusgiatu, nantu à quale si scaldanu pinze è un boia disgustingly grinning. Un kat senza cori chì si preparava per l'interrogatori cù passione.
  Earring fece un passu in daretu è chjusu l'ochji. U zitellu scout s'hè spavintatu - avarianu veramente cuminciatu à torturà cusì, ghjustu in u friddu.
  Ma pare chì questu hè esattamente cumu serà, è li torturaranu in publicu - quì a folla hè guidata à u spettaculu. I guardiani tedeschi gridanu minacciosamente. U picciottu russu, biondu, prova disperatamente di calmà u tremulu, a fretura hè digià brusgiata i so tacchi, ma, malgradu u fretu, u sudore sguassate u corpu magre, ma sinuosu di u zitellu.
  A donna, intantu, hà pigliatu da a so sacchetta un portasigarette è un accenditore. Lentamente, hà accesu una sigaretta, è poi di colpu picchiò bruscamente una sigaretta ardente sottu à l'omoplata affilata di u zitellu.
  Seryozhka gridava involuntariamente, è fù pugnu in u nasu. Un debbule yushka scorri. È a donna serpente sibilò:
  - Diteci prestu, induve altru avete un cuntattu, quale hè a password per u metro ?
  U zitellu gridò in cima à i so pulmoni :
  "Ùn vi dicu micca in ogni modu!" Ùn diceraghju mai !
  A donna urdinò severamente:
  - Allora cazzu !
  E mani di Serezha eranu digià ligate daretu à u so spinu, è l'assistente di l'esecutore spinse bruscamente u zitellu. Parechje donne ungheresi cinguettavanu simpaticamente in a so propria lingua:
  - Ahi ! Ai! Hè solu un zitellu !
  - Moltu nudu in u fretu ....
  - Serà turturatu !
  Seryozhka ùn sapia micca l'ungherese, ma hà amparatu à capisce l'alemanu abbastanza bè - altrimenti, chì tipu d'ufficiale di intelligenza hè s'ellu ùn cunnosci micca a lingua di un potenziale nemicu! Ma ellu, di sicuru, hà ammucciatu questu davanti à l'invasori, è hà pruvatu à parè più stupidu chè ellu. Unu di l'assistenti sottumessi à u boia hà toltu a maschera è hè stata custretta à caccià. Seryozhka fischiò sorpresa. Solu una zitella, cù i capelli rossi chjaru intrecciati in pigtails magre, facia parte di una squadra carnivore.
  A ghjovana tedesca, catturà u sguardu di u zitellu, tirò a lingua è sibilò, in tedescu :
  - Sò forte ! Ti romperaghju è ti romperaghju l'ossa cù pinze rosse!
  Seryozhka guardò à e pinze è diventò pallidu. Sì da un picculu focu di sigarette a pelle nuda dulore sottu à l'omoplata cusì dolorosa è disgustingly, allora chì succede quandu u ferru rossu chì puzza di l'infernu tocca u so corpu?
  L'ufficiale femmina urdinò in un tonu d'abbaia :
  - Tira u zitellu nantu à u rack !
  A zitella boia, chì ùn portava micca una maschera, hà assai abilmente lanciatu un ganciu nantu à una corda forte chì ligava e mani di u ghjovanu scout cù un ganciu. Un altru più massivu, in una mascara negra, l'assistente di l'esecutore, cù l'aiutu di un dispusitivu spinning, tirava a catena à quale era attaccatu u ganciu.
  Flessibile cum'è un acrobata, Seryozhka ùn sentia guasi nisun dolore mentre i so braccia si rialzavanu è e so spalle giravanu nantu à e so zampe posteriori. Dopu tuttu, sicuru, u scout hà avutu una larga sperienza in l'arrampicata à traversu i finestri, longu i tubi di chimney, è ancu hà pigliatu lezioni da i circus. In ogni casu, l'assistente boia, chì ùn hà micca dimustratu a forza di una zitella, hà abilmente lanciatu un bloccu nantu à i pedi nudi di u zitellu è ferma fermamente i chjusi.
  A ghjudicà da a so grimace, malgradu a so cumpetenza, era difficiuli di mette nantu à un bloccu, è in e spalle è ligamenti di u zitellu, chì u pesu era più di duppià, un colpu di dulore. Avà principia a vera tortura.
  Una ghjovana infermiera in un mantellu biancu è guanti di gomma andò à u zitellu scout. Pusò a manu davanti à u core di u zitellu è ascultò u pulsu, po surridendu di gioia salvatica disse :
  - Hà un core assai forte, pò suppurtà assai !
  L'ufficiale femminile sibilò in russo:
  - Dì a password !
  Seryozhka, ricurdendu u zitellu-Kibalchich, chì, prubabilmente, a burguesia hà ancu crucifissu nudu nantu à u rack è hà dumandatu à dà u sicretu più impurtante, hà aghjuntu curaggiu à ellu stessu. Curiosamente, ma u veru dulore suppresse u timore è hà datu forza per resiste à l'abominazione di Hitler.
  U ghjovanu scout esclamò:
  - Ùn vi dicu nunda ! È Hitler oserà è sferisce !
  A donna, chì avia digià statu prisenti à l'interrogatori parechje volte, è persu cumplettamente ogni sembianza di cuscenza è di pietà, urdinò succintamente:
  - Baia !
  U zitellu hè statu purtatu à batte da una zitella. Deve esse un espertu in sculacciate numerosi prigionieri juvenili. Hè capace di infliggià u dulore, ma à u stessu tempu ùn sguassate à a morte è ùn permettenu micca di tuffà da l'infernu di a tortura in u paradisu di un "turn-off" tutale di a cuscenza.
  I colpi cascò nantu à u spinu magre ma musculus di Seryozhka, mordendulu cum'è sciame di spalle.
  Dulia, ma u zitellu, rispirendu pisanti è apre a bocca, ùn urlava micca di dulore. In questu, hà imaginatu a battaglia più intensa, in quale Malchish-Kibalchish participa. In u locu di Malchish-Kibalchish, cumbatte è cumanda - Seryozhka. Solu chì cumbattenu micca cù i bianchi, ma cù i veri fascisti.
  Eccu una verga di terribili "Tigri" tedeschi, machini chì l'apparenza uniforme hè estremamente spaventosa. Ma avà parenu di cartone è li tagliu cù un sabre !
  L'ufficiale femminile, videndu chì u zitellu, malgradu i so ochji aperti, praticamenti ùn hà micca reagitu à i colpi, urdinò duramente:
  - È avà u bracier !
  A zitella torturare corse à u braciere è cacciò un vasu d'oliu d'aliva da un casgiu. È tandu corse versu u zitellu, è, torcendu u so visu in disprezzu, cuminciò à smachjà u zitellu nant'à i peddi duri, chì ùn avianu micca avutu u tempu di addolcisce dopu un veranu scalzu.
  Seryozhka era ancu cuntentu quandu anu toccu i so pedi nudi è rigidi, mani calde di ragazza è oliu caldu. U zitellu grugnò cuntentu, ma u bourreau spietatu li mustrò u so pugnu è disse in russu russu :
  - Fritteremu i vostri tacchi zitellu ! Urlerete cum'è un lupu !
  Seryozhka s'arricorda di u filmu "Treasure Island" chì avia vistu in u cinema à a vigilia di a guerra. Là, una zitella disfrazata da cabinu hè stata minacciata ancu di frittu i tacchi. Significava qualcosa doloroso è apparentemente micca bonu. Allora Seryozhka, per curiosità, hà accesu una candela è purtò à a luce u so taccu tondu è infantile.
  Cume tandu gridava cù una voce chì ùn era micca a soia ! Era veramente assai dulurosu è, nantu à u taccu, un blister purpura s'inflava, nantu à quale era impussibile di stà. Allora per qualchì tempu u zitellu hè statu obligatu à marchjà cù u so pede drittu nantu à i so pedi. U blister, però, hè cascatu prestu, ma i ricordi sò stati.
  In u vaghjimu, quandu i pedi di u zitellu sò induriti finu à u puntu di callu, Sergei pruvò à scorri nantu à i carboni. Allora certi picciotti rumeni sapianu fà. Tuttavia, l'hà ancu brusgiatu - apparentemente avianu i so sicreti lucali quì. Ma nantu à u vetru rottu, i sole callused puderianu, se distribuisce uniformemente u vostru pesu, passu. Senza parlà di correre nantu à e petre muntagnose è taglienti. Questu hè quasi a norma per Serezha.
  Ricordi distratti da u mumentu chì un picculu focu s'hè lampatu sottu à i so pedi. Una tale tecnica di tortura, fritte i tacchi nudi, lentamente, ma dolorosamente longu. È l'oliu ùn brusgia micca a pelle grossa è rugosa di e sole. È veramente ferite assai, è più impurtante, u dulore aumenta gradualmente, finu à l'insupportabile.
  U spinu, i lati, i glutei, è ancu i gammi daretu à Serezha eranu digià tagliati à strisce sanguinanti. Ma u dulore si sentia in una certa manera. Forse a cumminazione di parechje soffrenze à una volta s'attenuò, o i ricordi di l'eroi pionieri torturati anu datu curaggiu.
  Ma hè veramente un fattu chì in a storia vera, uni pochi di i zitelli caduti in cattività fascista si spartevanu è traditu sicreti durante l'interrogatori. L'adulti sò stati divisi sottu a tortura più veloce è più spessu. Allora i pionieri, unbending in dungeons fascisti, ùn sò micca un mitu !
  Seryozhka in u primu sentu un calore piacevule in i sole, ma dopu hà cuminciatu à brusgià, cum'è se l'acqua fogera avia versatu. U dulore hè assai ardente è u zitellu scout hà tiratu disperatamente i so gammi, alzendu un bloccu pesante tagliatu cù l'estremità d'acciaio di a caviglia. Immediatamente, a zitella torturatrice, apparentemente aspittendu u stessu da u prigiuneru, hà lampatu un legnu pesante nantu à u bloccu. Un dulore agudu li passava attraversu e so articulazioni, ligamenti è spalle, facendu u zitellu à urla.
  Avà a tortura s'intensificava, e so mani eranu literalmente tirate fora, è e so gammi brusgiate. Sergey Panteleev hà lettu più di una volta cumu i partigiani sò stati torturati durante l'interrogatori è, in u mumentu più difficiule, a perdita di a cuscenza hè ghjunta in salvezza. E poi cascate cum'è un dungeon prufondu.
  Ma Seryozhka era solu distinatu da un capu assai forte è u fattu chì ùn hà micca persu a so creazione, ancu avè un bon colpu in u capu. Iè, è i boia, prubabilmente prufessiunali, sanu tortu.
  Feritu assai, è tandu l'ufficiale femminile stessu hà decisu di divertisce. Hè stata datu un crowbar rossu in u focu, è hà cuminciatu à brusgià, i lochi più sensittivi, nantu à u corpu musculu di u zitellu.
  E poi, per frenà i gridi, Seryozhka, cum'è un veru eroe pioniere, cantava;
  Ti prutegeremu, terra cara,
  Patria distese senza limiti,
  U populu russu hè unitu cù u partitu -
  Frost disegna mudelli nantu à a finestra!
  
  Aghju una cravatta rossa - una bandiera scarlatta,
  Era ligatu à l'orgogliu è a cuscenza !
  Marciavamu in un veranu caldu,
  U focu di rubinu illumina u vaghjimu !
  
  Ma a Wehrmacht colpì subitu cum'è una mazza,
  Suldatu suvièticu, ùn suppurtà a vergogna!
  Faremu i fascisti assai caldi,
  È un Hitler bruttu !
  
  Simu pionieri, tutti uniti in i ranghi,
  Luttà per a Patria hè u nostru scopu !
  U suldatu di Russia hè invincibile in battaglie,
  È quale hè un Nazista, in fatti, solu un stump !
  
  Andà à u fronte à a chjama di u core sapè
  Ancu s'elli vulianu micca lascià i picciotti,
  Ma ùn siate micca, simu chjusi nantu à a scrivania,
  Solu nantu à i fronti uttene un solidu cinque!
  
  Ancu s'è i nostri si ritiranu sottu à u focu,
  Ma cridemu chì a Wehrmacht serà scunfitta !
  E nostre truppe si scioglienu cum'è un ghiacciolo,
  Ma Diu sà, hà prununziatu una sentenza annantu à u Reich !
  
  A zitella si batte scalza
  I picciotti sbucciavanu tutti i nasi,
  Fiorisce u paese di i ghjovani cunsiglii,
  È noi, in fatti, simu cavalieri-aquile !
  U picciottu scout hà cantatu, è u dulore s'alluntanò, nè u bracieru nè u metallu incandescente ùn l'anu disturbatu, è pareva ancu enormi ali d'acula sparse daretu à ellu.
  Infasciata, a zitella tortura hà strappatu una frusta scaldata à u focu, fatta d"acciaio, filu di spine, è cuminciò à batte u zitellu nant"à u spinu dighjà insanguinatu è rottu.
  Ma Seryozhka cantava cun più è più entusiasmu;
  Lutteremu u nazismu finu à a fine,
  Siccomu ùn ci sò cose più impurtanti per i Russi,
  Un uccello vola sopra u mondu cun un culore scarlattu,
  U nostru caru usignulu hè diventatu un falcu !
  
  A mamma hè ghjovana, ma dighjà i capelli grigi,
  I santi brillanu da l'icone cum'è una lucida di una faccia,
  Tu sì a mo patria cara,
  Sò prontu per voi à luttà à a morte !
  
  Caccia per appiccà u Reich infernale à u jugu,
  L'ingenuità hà pigliatu una mitragliatrice,
  È u cumbattante hè ispiratu da un altu scopu,
  Hà alzatu una granata è và à u tank !
  
  Solu un zitellu, è slush sottu à i pedi,
  Digià u gelu di a matina, ma site scalzi,
  Ma ùn hè micca propiu chì i pionieri pienghjenu,
  Quale hè un coward hè digià sottu à Satanassu !
  
  Dunque, ùn ci hè locu - cunnosce l'ozio,
  Purtà solu à l'infernu di l'abissu,
  Un altru esclamò - ùn aghju micca a paura,
  Jet hà tagliatu l'aviò celu!
  
  Iè, u zitellu hè ghjilosu di i piloti,
  Volanu in u celu - fracassanu a bughjura ...
  È avete solu un fucile arrugginitu,
  Sì u cumandante di l'ottobre snotty !
  
  Ma ci hè una tale parolla - avete a lotta,
  Nisuna altra scelta, nè manera
  Una volta eramu zitelli simplici,
  Ma i guerrieri sò sempre vivi, u cattivu hè vivu !
  
  Dighjà vicinu à Mosca, u male Wehrmacht batte i cannoni,
  Da e grandi bombe a terra trema - bughjura!
  Discrivi u dulore di a terra - sàviu Pushkin,
  Vinutu à a Terra - paura senza pietà!
  
  Quandu u gelu spinge l'agulla - in u calore di l'estiu,
  Ci rinvighemu cù una visione dolce è maravigliosa,
  Quantu ci era bè à l'ora di u sognu di l'alba,
  Corrianu scalzi, à traversu l'erba smeralda !
  
  Lasciate a neve sottu a sola nuda di u zitellu,
  Ma Stalin riscalda u pioniere cù a fede !
  È a risa in risposta era assai sonante,
  Ddu ritirata in a furia di una bufera !
  
  Allora cunti sapè, aspittendu u reptile mammone,
  Mettemu fine à u putere, avversari prodighi -
  Avà a terra trema
  È u celu era cupartu da una nebbia di ghisa !
  
  U fretu ùn ci hà micca rottu, perchè u spiritu hè caldu,
  È l'arechje di Fritz si ghiacciavanu duramente...
  Ma vede qualcunu chì hè veramente avvistatu,
  Ch'è noi suldati falciamu sta spazzatura !
  I boia tedeschi chì torturavanu Seryozhka Panteleyev anu digià literalmente sbulicatu l'ochji à u sforzu. La tortureuse rougit comme un cancer, et des gouttelettes de sueur boueuse coulaient sur son joli visage déformé d'une colère frénétique. L'exercitu di Hitler eranu impotenti davanti à u curagiu di u zitellu è a so canzone eroica.
  Da Mosca, a strada di u successu di Stalingrad,
  Più ragazzi, ma a mente hè un adultu,
  Semu seduti prima di a lotta - una ghjovana coppia,
  Sopr'à noi dannu un'ombra, in a disgrazia di i pini !
  
  Ebbè, chì credimu in u putere di a frattura,
  Chì u Volga diventerà a tomba di u Fritz per tutti ...
  Chì abominazione di Sodoma tecnotronica,
  Abbattutu in Tartaru da u putere suvièticu!
  
  U nostru Diu ùn hè micca un idulu di gesso simplice,
  I precetti portanu à u successu di Lenin,
  Avemu da cumbatte l'horda d'acciaio,
  In puesie, si cantanu i fatti !
  
  Sapete chì a canzone taglia l'acciaio piuttostu chè u metallu,
  Hè a più acula senza corde extra!
  Pregu chì a nostra prudenza ùn sparisca,
  Per ùn imbarazzà, stupidità-fiction !
  
  Dopu tuttu, ci sò assai tentazioni in stu mondu,
  Calchì volta aghju ancu paura per a mo vita quandu sò ghjovanu...
  Ma se u nemicu hè à a vostra porta,
  Ùn hè micca per evità u cummattimentu à a manu!
  
  A caldaia hè fermamente chjusa vicinu à Stalingrad,
  O Volga chì curria longu u campu di battaglia...
  Ùn pudete micca passà per questu istitutu in absentia,
  Necessariu per u spiritu di saldatura è a privazione!
  
  Venemu ancu cun dulore à a fine di maghju,
  Nisunu di i Slavi hà vistu i prigiuneri di u sottumessu,
  Vinceremu, sò sicuru
  Andemu cù una canzona in i prati spazii !
  
  Ma a Wehrmacht s'hè rotta - simu à l'attaccu,
  Era ancu assai paura vicinu à Kursk ...
  Cosacchi audaci cù una sciabola è un cappellu,
  Si sò lanciati à u "Tigre", u Fritz battutu bravamente !
  
  Avemu luttatu quì, cum'è i pionieri anu bisognu,
  Hanu lanciatu bombe, bruchi in u spray ...
  Ancu s'ellu hè duru, cù cunchiglia hè struitu,
  Solu i nostri pinsamenti cuminciaru à triunfà !
  
  Ciò chì hà fattu u "Tigre" - hà solu lanciatu i so denti,
  "Pantera", ancu, avemu calatu a pelle ...
  Avvicinemu à u Dnieper - autunno ardente,
  Quandu seremu in Berlinu cun voi ?
  
  Ùn ci hè locu in a schiavitù - nè paradisu,
  Siccomu piegà u spinu di i Russi hè vergognosu,
  Fiori, siate per sempre pienu, bordu biancu,
  Per crià una progenie nobile !
  
  Quì Kiev hè un simbulu di a nostra unità,
  L'avemu pigliatu scalzi d'assalto !
  Per a gloria di a pace, in u sole di u cumunismu,
  Andemu, attaccà a Wehrmacht, noi ragazzi !
  
  È in Minsk, pigliatu, si uniscenu à u Komsomol,
  Ancu s'ellu ùn era micca abbastanza un annu,
  Ma avemu battutu cusì furiosamente u Fritz,
  Chì ognunu hà ricunnisciutu - simu suldati russi!
  
  È serà necessariu - guvernemu a muntagna,
  A scienza darà forza - ciò chì ùn pò esse misurata,
  Era dura per noi, eramu fretu, eramu di fame,
  Ma ùn sucumbente à a pigrizia velenosa!
  
  Iè, assai di i nostri ùn sò micca tornati da a battaglia,
  Restanu chilometri, è chilometri di cadaveri,
  Ma sapemu chì in Berlinu, scontru i ghjovani,
  E mogli più vechje si lamentavanu annantu à a tomba !
  
  Hè bè chì avemu datu avversari,
  Tale putenza illimitata hè stata fracassata,
  U cumunismu hà apertu distanze sante per noi,
  A strada, indicà per a Mamma Russia!
  Iè, allora Seryozhka hà dimustratu a classa più alta è hà sappiutu scappà da a cattività.
  È era solu l'eroismu eccessiva di u zitellu.
  Oleg Rybachenko hà dimustratu a so cumpetenza mentre luttava.
  È avà i pedi nudi di u zitellu lanciavanu aghi velenosi à i nazisti. È i Nazis morti cascanu.
  Ma a zitella Margarita hà lanciatu un paru di granate cù i so pedi nudi. È un altru tank fascista si vultò.
  U zitellu è a zitella cantavanu mentre tiravanu à u nimicu ;
  Cridemu in u Babbu Supremu,
  Chì a ghjente chjamava Rod...
  Saremu fideli à ellu finu à a fine,
  Per a Patria, per a felicità è a libertà !
  
  Chì u cumunismu sia in gloria eterna,
  Ciò chì generosamente dà felicità à l'universu sanu ...
  È un revanchismu crudele ùn passerà,
  Dissipemu i nuvuli è u cattivu tempu andarà !
  
  Chì a gloria di a Famiglia sia per sempre,
  In nome di a nostra Patria Russia...
  Realizà un gran sognu
  Quandu Cristu u Messia Veni!
  
  Semu pionieri, bravi cumbattenti,
  Chì Lada sia cun noi per sempre...
  E mamme è i babbi sò fieri di noi,
  Hè necessariu di luttà valente per a Russia di l'amore!
  
  U Gran Diu biancu serà cun noi,
  Cristu, Svarog, Santa Maria...
  Torceremu tutti l'avversarii ghjustu in u cornu,
  Dapoi l'ariani regnanu in Russia!
  
  U Creatore hà creatu famosu a Terra,
  Stendere distese spaziali vivaci ...
  Dopu tuttu, hà una bona quantità di forza,
  Criati mari, deserti, muntagne !
  
  In u nome di Ghjesù, gloriosa Famiglia,
  I desideri di ghjucà cumpiendu ...
  È prestu ci sarà u paradisu - u tempu venerà,
  Quandu tuttu fiorisce in maghju radiante!
  
  E ragazze scalze correnu
  Ùn anu micca paura di i feroci cunfitti di neve ...
  Prestu organizzaranu un kaput per Hitler,
  Dopu tuttu, i Russi sò sempre stati capaci di luttà !
  
  Perun ci aiuterà à vince a lotta,
  È a Dea Lada guariscerà e ferite ....
  Seremu per sempre a Patria cun voi,
  A Russia sogna di luttà cun cura!
  
  Simu pionieri, figlioli valenti,
  In u bastone d'attaccu à i mostri fascisti ....
  Bravo ragazzi è zitelle
  Cuntinuà u travagliu di i gloriosi cumunisti !
  
  
  Daremu i nostri cori per a Patria,
  Cum'è u grande gloriosu Lenin hà legatu ...
  Sopra noi c'è un cherubino dalle ali d'oro,
  Venite, crede, à u scopu più grande !
  
  Nimu ci pò batte à crede
  Nantu à e chance di vendetta nantu à l'orde infernali...
  Movemu audacemente u Führer in faccia,
  A Russia romperà l'avversu !
  
  I nazisti anu pigliatu u zitellu prigiuneru,
  Anu brusgiatu i tacchi cù u focu cù u ferru ....
  È per un mese sanu torturanu u zitellu,
  Ma ùn pudianu mancu vomità !
  
  C'era un zitellu spogliatu scalzu chì andava à sparà,
  U fretu hè u più forte, i pedi sò cum'è un focu ....
  U ventu soffiava è i pini si sbattevanu violentemente,
  È in qualchì locu l'aviò hà colpitu !
  
  Ma u zitellu hà tenutu finu à a fine,
  Ancu se a frusta fischiava assai terribilmente ....
  È u pioniere cù a Patria hà dettu addiu -
  Ùn ci hè bisognu di lacrime è micca di ruggite in faccia !
  
  Finalmente sputò in faccia à u Fritz,
  È aghju avutu una pallottola nuda in u pettu ...
  Sussurravanu - i labbra di i picciotti vanu à u celu,
  Colapsatu in un cumulu di neve digià esauritu!
  
  Ma i suldati u vindicavanu,
  Hannu rottu u Fritz cum'è quelli vetri...
  È i Russi sò finiti in Berlinu,
  Ancu s'ellu hè difficiule di cummattiri un fascista !
  
  E zitelle caminavanu scalze,
  I so tacchi si scurivanu da l'erba...
  E induve andavanu e bellezze di i gammi russi,
  I piantini d'oru di spighette sò risuscitati!
  
  In breve, avemu scunfittu i Nazis,
  Lada ci hà aiutatu assai cù questu ....
  Finita a battaglia in Berlinu -
  Ma u Führer hè una forza - Satanassu!
  I zitelli cantavanu è cuntinuavanu a lotta. Iè, anu passatu assai.
  Per esempiu, Andreika hè statu catturatu à l'età di undici anni.
  Hè statu immersu nudu è impotente in un ghjornu di ghiaccio da un buccu di ghiaccio. Eranu ancu torturati in publicu. È a ghjente fighjulava.
  Quandu u zitellu hà diventatu turchinu da u fretu, cuminciaru à scaldà cù i fruste. U corpu magre di u zitellu saltava dopu à ogni colpu. Allora, Andreika hà cuminciatu à versà u salinu nantu à e ferite.
  È purtonu a torcia à i pedi nudi è zitelli. Puzzava di carne brusgiata. Allora u focu hè statu purtatu à u pettu ossu di u zitellu. Andreika hè digià magra è straziata urlando. A pelle di i zitelli sbulicata, ferite brusgiate. U ghjovanu pioniere hà persu a cuscenza parechje volte da una scossa dolorosa.
  Andreika strinse disperatamente i denti. Ma hà ancu gridatu di dolore parechje volte.
  Allora u boia cuminciò à rompe i so dite nantu à i gammi di i zitelli. È à a fine anu brusgiatu una stella à cinque punte nantu à u so pettu.
  Andreika tandu spentu per un bellu pezzu.
  U zitellu hè statu datu un paru di ghjorni per riposu è torna torturatu nantu à u rack. Li battevanu nantu à e so gambe nude cù una frusta di ferru rossu. Allora pusonu u focu à i capelli nantu à a testa.
  Torturavanu u zitellu à mità à morte.
  Lara hè stata ancu interrogata. A zitella hà dettu:
  - Ùn dicu nunda.
  Hè stata battuta cù filu spinatu è poi purtata à u fretu di notte in una cammisa strappata è insanguinata. Svestita, scalza, cù a schiena tagliuzzata, Lara hè stata purtata à traversu u friddu amaru. L'alemanu stessu si ghiacciava è a purtò di ritornu à a capanna per riscaldassi, prima di tuttu.
  A zitella Lara hà patitu assai, ma tenite. Allora ùn hà dettu nunda, ma arroganza.
  Tandu u boia fascista hà brusgiatu u so pede nudu, rigistru in u fretu, cù un puzzicheghju per fà rossu da u calore. Lara urlava è perde a cuscenza.
  L'anu versatu una tina d'acqua ghiacciata è l'anu brusgiata, purtendu à a vita u sicondu taccu nudu è tondu di a zitella.
  È di sicuru hè assai crudeli. Lara ùn hà mai cunfessu. Hè stata torturata un pocu dopu cù l'electricità. Certamente hà feritu assai.
  A zitella ùn pudia suppurtà a scossa elettrica è hà cuminciatu à parlà sciocchezza. Allora Lara hà avutu l'idea di dì à i Nazzisti ch'ella sapia induve i partigiani avianu ammucciatu l'oru.
  È cusì Lara hè stata riposata, alimentata bè è datu un paru d'injections di rinfurzà. Allora m'anu purtatu à a furesta. È a zitella li guidò à un imbuscatu di partigiani. È durante a battaglia, era una sandala, è scappò à traversu a neve.
  I tacchi in u fretu anu ancu cessatu di ferisce è e vesciche ùn anu micca tantu male.
  Lara hà sopravvissutu. Ma i Nazis arrestanu u zitellu Vadim chì hà chjamatu sottu a tortura.
  Vadim era u figliolu di u burgomastru è ùn avia nunda à fà cù i partigiani.
  Ma u zitellu era spogliatu è purtatu scalu à traversu u fretu in i so calzoni. E poi si mettenu nantu à u rack.
  È hà cunfessu tuttu, è traditu ancu u so babbu è a mamma. Di sicuru sò stati ancu torturati.
  U zitellu Vadim hè statu torturatu per un bellu pezzu. È po, inseme à a mo mamma, anu guidatu scalzi è attraversu a neve per tutta a cità. I segni ci sò stati appiccicati à u collu : simu partigiani. È battevanu donne è picciotti nantu à a schiena nuda cù i fruste.
  È appiccatu di sicuru. Ma u burgomastru ùn hà micca campatu per vede l'esicuzzioni è hè mortu sottu tortura.
  Lara era un pocu dispiaciuta per Vadim. Ma assai prubabilmente l'hà tradita.
  A guerra ùn cunnosci pietà.
  È avà una battaglia feroce hè in piena. È tutti i novi cunchiglia è bombe cascanu in terra.
  È i pionieri cumbattenu.
  U zitellu Seryozhka, sparendu, hà nutatu:
  Ùn pudete strangulà a nostra canzone, ùn pudete micca tumbà ! Ùn tumberate micca !
  Cumu hà sappiutu di scappà ? Un pocu di furtuna quì. I tedeschi sò assai arrabbiati chì u zitellu canta durante a tortura, l'anu pigliatu è ùn l'anu micca impiccatu. È avemu decisu di vene cun qualcosa di più sofisticatu.
  È qualchì tortura per pruvà cumplitamenti inumani.
  U zitellu era permessu di spustà un pocu. È l'anu avvelenatu in a vittura à u campu di morte per esperimenti.
  Ma u zitellu hà sappiutu truvà una lacuna in a vittura è scappa. A crack hè stata creata per accidenti da un fragmentu di una bomba, è ùn hè micca nutatu. È inseme cù a zitella Seryozhka scappò. È eranu scalzi è passavanu à traversu a neve. Ma i zitelli sò induriti, anu sappiutu resistà à u fretu. È avemu ghjuntu in prima linea.
  Iè, i nazisti sò pressendu assai duru.
  E bombe sò lanciate assai spessu. E l'obusi sò piantati nantu à e pusizioni di i pionieri.
  I zitelli rispundenu cumminciandu à cantà di novu ;
  Sò un zitellu chì hè natu in terra santa,
  Chì hè chjamatu cunnosci senza limiti in Russia ...
  È ùn ci hè un locu megliu per sapè in tutta a terra,
  È ùn importa micca cumu dumandate à Diu in una fede feroce!
  
  Ma hè natu un ateu ardente cunnosce
  In un cinicu, in stu XXI seculu...
  Vogliu custruisce un paradisu maravigliu cù a mo propria manu,
  Induve i dii diventeranu u populu stessu !
  
  Ma avà sò entrata in u XXmu seculu turbulente,
  È aghju avutu un zitellu per luttà quì ...
  Ch'ella sia cantata l'impresa di l'eroi di Russia,
  Noi, i Russi, avemu sempre pussutu luttà !
  
  U nostru curaggiu campa in u core ghjovanu,
  È u mo sangue bolle violentemente in i mo vene...
  Vittorie hà apertu un contu illimitatu,
  Combattemu in modu salvaticu ghjornu è notte!
  
  À a gloria di a nostra valente Russia,
  Quale grazia darà à Lada...
  Pudemu remi cun zelo in Eden,
  Riceveremu una ricumpensa illimitata!
  
  Eccu a nostra fede, è u putente diu Svarog,
  Et l'éclair que Perun lui-même jette...
  Per noi, l'eternu Verga firmarà u ghjuramentu,
  È a vittoria aspetta in maghju radiante !
  
  Semu Russi, grandi figlioli di a terra,
  Credu chì volaremu à Marte prestu ...
  Sò chì sò natu per creà vittorie,
  Chì Abele triunfi, micca Cain !
  
  Daremu i nostri cori per a nostra Patria,
  Servite a Russia cù a vostra mente è a baionetta ...
  U cherubino stenderà e so ali da u paradisu,
  Andemu nantu à i Nazis cù i nostri pugni !
  
  In nunda u nemicu averà una chance,
  A Wehrmacht ùn ci metterà micca in ghjinochji ...
  Avemu culpitu u Fritz ghjustu in l'ochju
  Per a gloria di e generazioni più impurtanti !
  
  In Russia, ogni guerrieru da una mangiata,
  U zitellu tira i manici à a macchina ...
  L'ordine di Svarog - tumbà u Führer -
  Lada darà una generosa recompensa!
  
  Ùn ci hè nunda di più in u nostru mondu
  Più caru hè a bandiera vittoriosa, scarlatta, rossa ...
  U battellu s'hè rottu, u remo si fece,
  Hè periculosu di luttà cù a nostra Patria !
  
  Nimu sà induve hè u bordu di l'universu,
  Induve vanu l'astronauti...
  Svarog l'Altissimu, u rè onnipotente,
  È u cavaliere riceverà cuncessioni da ellu!
  
  
  Ùn àbbia paura, i fascisti ùn ci romperanu micca,
  Ancu s'ellu in questu mondu, cun elli i Stati Uniti, cù leoni ...
  È a vita ùn serà micca interrotta, cunnoscu u filu,
  Ùn batteranu micca a patria cù stivali !
  
  Avemu forza militare, crede
  È i tanki, i piani di dimònii sò più freschi ...
  A bestia di u fascismu serà scunfitta,
  U Führer è complice di u Duce sò impiccati !
  
  A bandiera hè rossa, questa hè una bandiera assai forte,
  Scintilla cum'è un saccu rossu nantu à l'universu ...
  U membru di u Komsomol hà messu à Fritz in l'inguine,
  Cù u so taccu, nudu, è micca biancu !
  
  Credu chì entreremu in Berlinu prestu,
  Cù un cantu vittorioso di u cumunismu bravu ...
  È spazzeremu tutti i fascisti,
  Cusì ùn ci hè micca bastardi di revanchismu !
  
  È dopu ci sarà u paradisu in l'universu,
  Le trombe di potenti cherubini suonano...
  Lotta per a Patria è ose,
  Cù Russia Rod è simu invincibili!
  PROVE DI U PICCULU PRINCIPE
  Oleg hà finitu in a torre in a listessa cellula cù Natasha. Portava un vestitu caru, ma strappatu in lochi. A spada è tutte l'arme sò stati purtati à u mumentu di a cattività, è sò stati cercati rudely, pigliendu soldi è ghjuvelli. Ma per avà, anu lasciatu stivali è una camisole. È site à pusà nantu à un fasciu di paglia. Avà sì un zitellu di circa tredeci anni in u Medievu. Hè un pocu menu di dodici per u XXI seculu. Ma u corpu hè furmatu, u prìncipe, sicuru, hè sviluppatu da esercizii fisichi è esgrima. Ma micca cusì forte è veloce cum'è quandu Oleg era in carne immortale. Ma stu corpu hè ancu bonu. Più o menu sani, tutti i denti intactu, ma più sensibili. Quì, durante l'arrestu, l'anu stunatu cù un bastone è, nant'à u so capu, s'hè gonfiatu un corpu pisanti.
  U cascu d'oru hè statu pigliatu. È incatenatu da u collu à u muru. Ma a catena hè longa è pudete alzà. Accantu à ellu hè a so mamma. Natasha hà cambiatu un pocu. Micca cusì larga è musculosa, ancu s'è a donna hè slanciata è forte, ancu micca unu di i debuli, ancu s'ellu ùn hè micca una strega immortale. Un pocu più vechja di Natashka, circa trenta anni per i normi muderni, è assai bella, a so faccia hè più tenera è micca cusì dura. Una donna matura, un pocu più pallida di Natashka, chì era scura da u sole, è i so capelli sò biondi, ma micca blu, ma pocu d'oru.
  Hè stata a prima bellezza di u regnu, chì hà datu nascita à solu dui figlioli, è per quessa, ghjucà u sportu, hà sappiutu mantene una figura di zitella. Per i standard di u Medievu, pare ghjustu super!
  Finu chì a regina hè stata arrubbata, e persone spiciali è fideli sò stati catturati senza resistenza. È hà ghjuvelli, un vestitu assai caru, assai ghjuvelli, chabots brodati cù perle è oru. Una bella ghjovana donna, ricca, è esternamente abbastanza calma. Mentre ùn era micca in catene, è Oleg era ancu vergogna d'esse incatenatu cum'è un cucciolo, è chì u so vestitu era strappatu in lochi, perforatu, è macchie di sangue eranu visibili.
  Ma vulianu piglià u prìncipe vivu, avendu apparentemente ricivutu un ordine strettu, è ùn anu micca punitu, ùn anu micca tagliatu, ma solu un pocu stunatu. Ancu s'ellu u picciottu di cummattimentu hà resistutu disperatamente.
  Ma hè chjaru chì e teste più duru li aspettanu avanti. A regina hè pusata nantu à un lettu cù un lettu di piuma è cuscini, accantu à ella hè una cameriera.
  Oleg s'arricorda di u filmu: "La Signora è u Robber". Là dinù, una bella donna, o piuttostu a zitella era tenuta in una torra più o menu accettata, cù un lettu è un lettu di piuma è una cameriera. È i ghjuvelli sò stati purtati solu prima di l'esekzione. È avà sò affruntati da l'esecuzione. È micca l'ascia umana di u boia, ma brusgiatu à u rocu da l'Inquisizione. Solu prima di quessa, i torturatori sbatteranu brutalmente l'infurmazioni chì necessitanu nantu à i assai ricchi, i tesori di a corona, è più impurtante, nantu à una reliquia sacra chì pò dà à l'inquisitori un putere colossale, è forse u putere nantu à u mondu!
  Oleg Rybachenko tremulu, avia persu l'abitudine di u so corpu di solitu, ancu ghjovanu è sanu. Unpleasantly, u collu d'acciaio strofinava u collu di u zitellu. È in generale hè umiliante à pusà nantu à una catena, cum'è un cane. È avia una piccula pirsunalità è un principe, vale à dì un fieru. Quandu site questu è voi è micca bè. È hè umiliante per sente cum'è un cucciolo.
  Natasha u guarda. Ùn hè micca bè - l'apparenza di una regina. È a mente, è a percepzione di ella è di ella. A memoria di l'anzianu traspurtadore esiste. Ma streghe guerriere. È avete doppia memoria. È Oleg Rybachenko, chì hà digià statu in una grande varietà di missioni è linii diffirenti, è u principe, chì hà menu avventure, ma ancu à l'età di tredeci, u so caratteru hè largamente furmatu.
  È ci sò ancu abitudini. Per esempiu, pusatu nantu à a paglia brutta hè dispiacevule è disgusting, u vestitu di u prìncipe hè elegante è relativamente pulitu. È iè, vogliu manghjà. È ùn saria micca male à beie. È chì daranu à beie à i prigiuneri ?
  Seranu tenuti nantu à u pane è l'acqua, cum'è i prigiuneri ordinarii ? O daranu qualcosa di più luxu è adattatu per i rè.
  Quì in u rumanzu "Deci anni dopu", in a Bastiglia, i prigiuneri eranu ben alimentati. Ma pò esse solu una invenzione artistica. O e persone nobili sò ben alimentate?
  Oleg suspirò è dumandò à a regina Natasha:
  - Semu pronti ?
  A zitella di u sangue più augustu dichjarò decisamente:
  - Sempre pronti !
  U picciottu principe vulia dì qualcosa d'altru, ma e porte di u piuttostu grande scricchiolavanu. Qualchissia vultò a chjave di a serratura. È dopu si sbuchjavanu da un metallu assai grossu è a camera hè entrata. Parechje grande guardiani di prigiò addestrati apposta, ancu un coppiu di boia in vestiti, dui preti in sultani è una donna in vestitu monasticu.
  U prete più altu guardò à a regina è disse asciuttu :
  - Caccià tutti i ghjuvelli è l'amuleti da ella!
  Una donna in una soutana monastica si avvicinò à Natasha, è mettendu guanti fatti di pelle fina, disse umilmente:
  - Scusate, Maestà, vi tocca à circà per ùn piattà alcunu amuleto chì pò impedisce à u diavulu di pentità ancu sottu a tortura !
  U prete rimarcò severamente:
  - Questu ùn hè micca maestà, ma un suspettatu di stregoneria ! S'ella resiste, i guardiani l'amparanu !
  Natasha hà dettu fieru:
  - Ùn mi valgu micca a pena !
  Cuminciò à caccià i so ghjuvelli. Oleg ricurdò di u rumanzu Ivanhoe. Cù Rebecca, allora, anu cacciatu tutti i ghjuvelli è i tessuti orientali brillanti. Hè stata lasciata solu in una robba bianca, i pedi di a zitella eranu nudi. Iè, si pò vede chì ùn hè micca assai piacevule per caminari scalzi nantu à a terra aspra inglesa per una zitella di una famiglia ricca cù sole micca induritu. O forse friddu. Per via, in l'adattazione di Ivanhoe ùn hè micca chjaru se Rebecca hè scalza o micca.
  Ma mi dumandu se a regina Natasha serà rasata?
  A monaca mette a tiara, orecchini, anelli è braccialetti in un saccu. Allora hà educatu hà dumandatu u permessu di tuccà Natasha per vede s'ellu avia ammucciatu qualcosa.
  Le prêtre ordonna strictement :
  Deve esse spogliata !
  Natasha arrossì e picchiò il piede nella scarpa:
  - Cum'è tù s'aspittà !
  U prete ringhiò :
  - Duvete esse esaminatu per i punti di strega ! È ùn vi vargogna, sarete nudu appiccicatu nantu à u rack cù u vostru figliolu! A menu chì, sicuru, cunfessi subitu è scopre induve i tesori sò ammucciati !
  Natasha ringhiò in furia:
  - Mai !
  U prete abbaia in daretu :
  - Tenitela ! Facemu una ricerca più approfondita !
  I guardii anu pigliatu a regina assai strettu. Et la religieuse en gants se mit à délacer son corset. Natasha hà resistutu disperatamente è hà pruvatu à calcià. Hè stata colpita di colpu in faccia da un guardianu è a regina gridava. A monaca era un carceriere espertu è hà slacciatu assai intelligente u so vestitu è u stracciò. Dopu hè vinutu a brusa è a falda. Natasha si sentia vergogna. Oleg hè una mistura di indignazione è à u stessu tempu eccitazione di un adulescente, in quale una bella donna hè spogliata. Quì i scarpi sò stati strappati da a regina, è dopu e calze. Chì gamba graziosa hà. I pedi di Natasha, ancu s'elli eranu belli, eranu grossi, è induriti da u cuntinuu caminari scalzi. È a regina li hà più chjuchi, è assai più pampered.
  Eccu un calze mentitu poi un altru. Un'altra gonna hè stata liberata abilmente da una monaca. A regina si firmò scalza, è in un bracciu ricamatu cù diamanti, è mutandine. Questa hè tutta a robba di l'augustu disgraziatu.
  A monaca si vultò versu u prete, apparentemente u capu di l'inquisitori. Esitò, ma un altru omu in un riccu sultanu è un turbanu cù smeraldi intrinu in a cellula. Ellu disse feroce:
  - Ebbè, chì aspitteti, spogliala in più ! A strega deve esse cercata finu à a fine !
  Da a regina, a monaca hà sguassatu cù cura u bra, poi sguassate i mutandine. Scopre u pettu di Venus. Natasha vulia copre ellu è littiralmente brusgiatu di vergogna. Ma e so mani eranu tenute da carcerieri forti è addestrati.
  Oleg sintia l'excitazione più forte in ellu stessu. Una bella donna era spogliata davanti à un adulescente, è in u Medievu, i picciotti, ancu s'ellu ùn sò micca grande in statura, eranu assai sviluppati. A perfezione masculina di u prìncipe s'arrizzò è si gonfiò à u limitu. Vuliu cusì aduprà e mo mani, ma in presenza di altre persone hè una vergogna per fà questu.
  L'inquisitore in u sultanu cù smeraldi urdinò:
  "Verificate Charles nantu à u so corpu per i marchi di strega ..."
  U prete hè ghjuntu in una donna nuda, bella è curvy. A regina esercitava constantemente è vallata, perchè ùn hà micca eccessivu di grassu, è ancu una stampa era visibile, ancu s'ellu ùn era micca cusì prominente cum'è Natasha in u so corpu anticu. Hè bella, ma esternamente l'inquisitore manteneva una faccia impenetrable. È e so mani è i guanti quasi toccu u corpu, è l'esame di a regina era di interessu cummerciale. Ma a pelle di una ghjovana donna, pulita, liscia, tenera, pallida, postu chì a regina raramenti pudia piglià u sole è solu quì, per ùn esse vistu.
  Ma era chjaramente visibile chì ùn averebbe micca difetti è macchie. Oleg di colpu sentia chì a so eccitazione calava. Era ancu troppu chjucu corpu per esse abbattutu cù l'hormone, è soffrenu dolorosamente quandu ùn ponu micca esse ghjittati. Ma a so mamma hè umiliata è i boia l'esaminanu. È ùn eccita più, ma provoca rabbia. A rabbia tempestosa di u zitellu più augustu è spoiled.
  Oleg, apprufittannu di u fattu chì a catena nantu à u collu hè abbastanza longa, hà saltatu è hà sappiutu ghjunghje cù u so pede à u spinu di l'inquisitore chì esaminò a so mamma. U colpu era dulurosu, è u prete cascò. Pigliò u so capu, ma micca un forte in u stomacu di a regina, è l'hà colpi cù u ghjinochju in u mento.
  L'inquisitore in un sultanu cù smeraldi gridò:
  - Pigliate stu cucciolo è versa in ellu, cù verghe bè !
  U prete quì sottu hà rispostu :
  - Ùn pudete micca flog l'augustu senza una decisione di tribunale!
  - È a tortura ?
  U prete rispose in un sussurru :
  - U tribunale hà digià datu l'autorizazione per a tortura, ma senza mutilazione, è solu per avè infurmazione !
  L'Inquisitore rimarcò furiosamente:
  - E tortura pè ottene una cunfessione in stregoneria ?
  U prete bisbigliò dolcemente:
  - L'imperatore hà bisognu di tesori, è prumetti ancu di lascià u zitellu è a donna s'ellu dicenu è dà l'entrata à u cache !
  L'Inquisitore in u Sultan disse in furia:
  - Perchè tirà ? Torturemu a regina è u principe avà ! Inoltre, ùn volenu micca parlà !
  U prete annunziò.
  - Ùn hà sensu di tirà ! À u so sotano !
  Oleg hè statu pigliatu da i guardiani è cuminciò à strappà i so vestiti. Eranu assai forti, apparentemente scelti apposta i migliori prigiuneri per guardà i prigiuneri più preziosi. Per quessa, littiralmenti strappavanu a camisole, cammisa, pantaloni, strappavanu i stivali. Oleg era completamente nudu, solu in shorts.
  L'anu strappatu u collu è u trascinò in e scale cù Natasha. Oleg hà pensatu chì, prubabilmente, cusì, in i stessi shorts, anu purtatu Malchish-Kibalchish à a camera di tortura. In ogni casu, Oleg hà sempre un capu di u prìncipe veru, si senterà u veru dulore, ma ùn hà micca veramente mortu in ogni modu, ma i figlioli di a famiglia reale seria assai più paura in u so locu, postu chì ùn pò micca cuntà. nant'à un contu Happy End per. Ancu s'è dite un sicretu, vi bruciaranu sempre cum'è un stregone - nimu hà bisognu di un tistimone extra.
  A strada di u sotano ùn hè micca troppu longa, tuttu in una torre. À i prigiuneri nobili sopra, u locu di l'interrogatori hè più bassu.
  Ancu Oleg avia intesu chì era megliu ùn fighjà micca i strumenti di tortura, fighjulava curiosu. Ci hè un arsenale assai riccu di l'Inquisizione. È ciò chì solu ùn era micca. È pinze, è ganci, è verghe, è trapani, è una mansa d'altri articuli.
  Oleg hè statu scuntratu da un esecutore rossu, un specialista in a tortura di i zitelli. Fighjulava u picciottu bellu è musculus, è i so ochji suscitanu cù una lussuria voluptuosa.
  Pigliendu u graziosu pede nudu di u beddu picciottu, hà chjapputu:
  - Chì piacevule à tortura un zitellu cusì simpaticu !
  Ella hà abilmente strappatu tongs rossi da u focu è l'applicò à u taccu tondu di Oleg. U dulore per a sola senza indurita di u prìncipe era terribili è si strinse, strappandu a so gamba cù un gridu.
  U boia rossu si ridia è spinse u ferru, rossu da u calore, à u stomacu di u zitellu. E cumu per chjappà cù una stivali in l'inguine. Oleg ripigliò u so fiatu.
  È a rossa annunziò.
  - Fotteli tutti dui !
  Tortura antica. E mani sò ligati daretu à e so spalle è torciate, chì dannu assai i trainees. Oleg sintia u so taccu brusgiatu brusgiatu, è hà vistu vesciche nantu à a pelle di u so abdomen. Ma li torciavanu e mani è u tiravanu. E l'articuli sò tirati fora di e spalle. Natasha o a regina hè completamente nuda. È ancu ella hè tirata nantu à un rack. Pudete vede cumu i musculi di a zitella si tensanu. Natasha prova à chjappà, ma i so musculi ùn sò micca cusì forti, è e so cumpetenze sò cool.
  Oleg si senti arcuatu è appoghjatu, ma u boia si strappa bruscamente è l'articuli sò torciati è i pedi nudi di u zitellu sò strappati da u pianu. Quì hè alzatu. I gammi sò inseriti in u bloccu, da quale pesu supplementu è assai più doloroso.
  Oleg sente chì i so caviglie sò chjappi in i stock. Sò pisanti è anu ganci per appiccà pesi è stende a vittima. U zitellu strinse i denti più forte per impedisce di gridà. Avete da esse curagiu di fronte à a tortura.
  Dite à voi stessu chì ùn hè micca veramente male. Questu hè u zitellu chì hè statu torturatu da i Nazis. Pigliavanu l'agulla sottu à l'unghie, è hà imaginatu chì era un ricciu picking.
  O Malchish-Kibalchish. Quandu era torturatu, hè stata data a forza chì i so nemichi anu ancu più paura di ellu.
  Quì appiccà u pesu da u ganciu. U dulore in u corpu allungatu diventa più forte. È quì hè a regina nuda, è ancu ella nantu à a quercia. Natasha soffre, scacciò i so denti è prova di ùn scricchiola. A so pelle hè cusì bianca, micca oliva d'oru, abbronzata cum'è di solitu. A ghjovana hè sudata da u dulore, è i pesi sò ancu appiccicati nantu à ella. U corpu musculoso è tonu di a regina si tende.
  Oleg sente l'eccitazione in sè stessu è a perfezione masculina torna torna. U diavulu russu ride è ringhi:
  U zitellu hè entusiasmu !
  È bruscamente strappava i so mutandine è strinse i so boli cù e so mani. È sò cusì forti.
  Oleg ùn pudia suppurtà è gridò. I so ochji sbulicanu da u scossa di u dulore. Sembra chì l'ova sò per scoppia. Hè veramente una tale tortura chì i generali sovietici anu ancu sbulicatu.
  U boia à i capelli rossi sibilò:
  - Dimmi, induve hè l'intrata di u tesoru ?
  I scribi scricchiolavanu cù e so penne, pronti à scrive una cunfessione strappata nantu à u rack.
  Oleg sibilò:
  - Iè, sì andatu...
  Rossu strinse più forte è Oleg svenutu. Mi svegliu da un bucket d'acqua fridda. U dulore tornò cù a cuscenza. I ligamenti sò stesi nantu à u rack, ma ferite soprattuttu in l'inguine, cù e boli mezzu sfracicatu. Stupidamente dolente e bruciate zecche tallone. L'esecutori pendenu pesi supplementari, da quale u dulore in e spalle è ligamenti s'intensifica. Sembra chì e braccia è i gammi sò da esse sbulicati.
  Oleg prova à rassicurassi ch'elli ùn li lasciaranu micca lacrime, è chì u trattu finisci prestu. Intantu, imaginate chì site un pioniere. O ... Quì Natasha hè stata allungata bè è cuminciaru à battelu cù una frusta. I boia fustiganu senza assai malizia, senza fretta, per fà u massimu dulore. Esperienza Natasha pò esse vistu nantu à i seculi di a vita è millaie di missione hà amparatu à cuntrullà u dulore è l'emozioni, è ùn mancu lamenta. Inoltre, sorridi.
  L'umore di Oleg cresce ancu. Ma chì si imaginate chì u dulore hè piacevule? Qualchidunu piace. Micca un salice, ma una verga di ferru colapsò di colpu nantu à u spinu di u zitellu, a rossu ella stessu pugna. U corpu di u principe tremò. Oleg tremò e ringhiò:
  Ebbè, sì Satanassu !
  U rossu chjappà di novu... A pelle abbronzata di u principe sbuchjata... U sangue sguassava.
  Allora ella ringhiò:
  - Un bracieru sottu à i pedi è sbuchjate cù una frusta.
  Quandu i fruste sò frustati, ùn hè micca cusì spaventoso. Ma i sole nudi di i picciotti sò stati sbattuti d'oliu, è un bracier hè statu postu sottu. U focu s'hè lampatu. È i flussi di l'aria calda chjappà i tacchi di i zitelli. À u principiu, u dulore ùn era micca cusì forte. Ma u calore s'hè custruitu è brusgiatu più forte. È a regina Natasha era ancu fritta. È hè cusì bellu quandu e gambe cusì seducente di una zitella sò in focu.
  Oleg si senti suscitatu di novu, ancu s'è i so boli sò gonfiati da u forte strinimentu da a manu di l'esecutore femminile. È l'erezione era assai dolorosa. È i colpi di a frusta nantu à u corpu ùn sò quasi micca notevuli nantu à u sfondate di u dulore chì hà inundatu i ligamenti stesi di u corpu, è i tacchi arrustiti.
  Quì u rossu hà pigliatu una verga di ferru cù una punta rossu, è cumu l'hà pigliatu in l'ascella di Oleg. Di novu u dulore, u ziteddu si sbatte, è guasgi si disloca a mandibula per ùn urlà.
  U capelli rossi fruscia, mostrando i denti grossi cum'è un cavallu :
  - Dimmi induve hè l'intrata di u tesoru !
  È l'hà brusgiatu in l'altru, infantile, ascella di u principe. Allora hà calatu u bastone in u focu di novu. Aghju cuminciatu à riscalda. Oleg strinse un surrisu, u dulore empie u corpu di u prìncipe di u prìncipe, ma hà ancu causatu eccitazione, da quale e sensazioni eranu quasi piacevuli.
  U diavulu di i capelli rossi, dopu avè riscaldatu bè u bastone, u pigliò è u purtò à a faccia infantile di Oleg, ruggisce:
  - Parla cucciolo ! Ebbè, induve sò ammucciati i tesori ?
  U zitellu hà rispostu cun coraggio:
  - Induve ? In Karaganda!
  U ferru caldu toccò a guancia liscia è infantile di u zitellu. Oleg Rybachenko sintia un dolore salvaticu è à u listessu tempu teme ch'ellu sia mutilatu. È vulia veramente cunfessu. Ma poi m'hà culpitu in capu. Siate cum'è un pioniere nantu à u rack! Dopu tuttu, a tortura ùn pudia micca rompelli.
  U rossu ringhiò :
  - Parlate ?
  È digià l'altra guancia era sfigurata cù u dulore da una verga. Oleg era zittu. U boia girò u rubinettu, è u bracieru sottu à i pedi nudi di u zitellu splendeva più intensamente. Allora, à u so segnu, dui assistenti boia anu pigliatu da u focu digià frusta speciale fatta di filu di barbed, chì hè diventatu rossu.
  Oleg tremò. Paria paura. Ma u dulore hè, dopu à tuttu, una sensazione forte, è pò, cù una certa mentalità, esse piacevule.
  Immaginate chì vi sò frustate cù una scopa in i bagni. È u zitellu hà ancu surrisu quandu u filu barbutu, rossu da u calore, cascò nantu à u so corpu digià battutu.
  Ma fa male, fa male assai, è site literalmente in un tsunami di soffrenu. Per u Medievu, a tortura hè veramente bella. È a regina Natasha hè stata battuta cù un filu rossu. È ancu ella sorride cum'è una prostituta quandu un cliente si mette in mutandine è tickle a figa cù a manu.
  Da tali pinsamenti, u picciottu-prìncipe sperimenta una forte eccitazione, è a so perfezione masculina spunta cum'è un peg. Rossella arrabbiata. S'avvicina à u focu, piglia una larga striscia di ferru da u focu cù una pinza speciale. È u porta à u pettu di u zitellu. Toccò a pelle nuda, pressò è scopre i denti è disse :
  - Ebbè, chì male ?
  Oleg Rybachenko rispose audacemente:
  - Mancu per ride! Cum'è una donna pizzicata cù un puntellu !
  È hè statu culpitu cù a punta di a so scarpa in l'inguine. U dulore hè veramente forte, ma u zitellu hà inspiratu chì era piacevule, è per quessa ùn pienghje micca, ùn gridava, ma grinned.
  U rossu s'arrabbiava di più in più. Pigliò e pinze rosse da u focu è pigliò u zitellu per u mento. Spinning. Allora hà cuminciatu à rompe i zitelli di i zitelli nantu à i so pedi cù pinze rosse. È à u listessu tempu cuntinueghja à frittura i tacchi.
  Oleg ridacchiò istericamente. U dulore era tale chì mi fece literalmente pazzi. Ma u prìncipe si sentia l'excitazione più salvatica in ellu stessu.
  A zitella rossu di boia ruppe i dita di i pedi di u zitellu è graccia :
  - Parlate ? Induve sò i tesori ?
  Oleg Rybachenko rispose audacemente:
  - Sta zittu stupidu mostru ! U vostru tesoru ùn serà micca cunnisciutu !
  È si rompe di novu i dita di i pedi. In ogni casu, l'arpia di i capelli rossi ghjunse cù una altra tortura. Allora l'esecutori mettenu un funnel in i so denti è cunnessu una manguera. È versemu acqua fridda in gola. Ancu tortura antica è efficace. Avà u to stomacu hè gonfia è pressendu u to pettu. È à u stessu tempu, a zitella di l'esecutore cù i capelli di focu piglia una altra striscia di ferru rossu. È u mette nantu à a pancia sopra à u zitellu. Rutta l'acqua, è urina spontaneamente.
  È u bracieru principia à sibilà, chì brusgia i pedi nudi di u principe.
  U rossu dà un signalu à i boia :
  - Cuntentu !
  È cù un grande sforzu rompe l'ultimu punte di u pede nudu di u zitellu. Poi ringhia:
  - Bastardu, ti rumparemu !
  È a zitella di l'esecutore tira fora agulla rossu rossu da un altru focu, è cumencia à punchjà u zitellu Oleg in i terminazioni nervi. Fa male cum'è l'infernu. Ma u zitellu cuntinueghja à sgriddà. Ancu s'ellu à u stessu tempu l'anu colpi cù un filu rossu in u so spinu è i lati. E poi sprinkle cù acqua salata.
  Era cum'è s'è u dulore più salvaticu splodava cù bombe. Ma ancu, a cuscenza ùn hè micca sbulicata. U zitellu era eccessivamente eccitatu è per quessa ùn si spegne micca. È u dulore era una mistura di dolore è piacè. Cum'è una violazione per una donna. Quandu ella sperimenta simultaneamente u dolore è l'orgasmu.
  Allora Natasha, à ghjudicà da a so faccia, hè felice malgradu u bracier sottu à i so pedi nudi, è i colpi di un filu rossu in u so corpu.
  Oleg hà brusgiatu di novu i zitelli di i zitelli, sta volta cù una striscia più larga. È mette u focu à l'ascelle cù una torcia. Perforà u corpu à traversu è attraversu cù una longa agulla rossa. Allora piccavanu di novu.
  A farina pò esse diversa. L'Inquisizione pruvò. Allora u boia femina mette una verga rossa in u quintu puntu. U dulore hè salvaticu è cecante.
  E quì anu purtatu una torcia à i capelli di u zitellu è l'anu chjappu. Questu hè veramente paura.
  Oleg Rybachenko grugnì freddamente:
  - Ùn pienghje micca nantu à i capelli rasati !
  U boia rossa, in risposta, afferrà u zitellu per u nasu cù una pinza rossa, è tira bruscamente. Oleg u zitellu abbaia :
  - U nasu di Varvara curiosa hè statu strappatu à u mercatu !
  E in realtà li tiravanu a mità di u nasu, disfigurandu u zitellu. E poi a verga rossa in u culo s'arrizzò più altu ... Passatu à u stomacu pienu d'acqua è brusgiatu à traversu a cunchiglia.
  Oleg hà guasgi persu a cuscenza da u scossa di u dulore, ma hà sappiutu à abbaia:
  - Ùn dicu micca !
  U diavulu rossu u pigliò è hà cuminciatu à batte u zitellu cù un filu rossu in una frenesia salvatica. Allora hà saltatu à u bracieru è chjappà una pinza bianca calda in un fornu speciale, induve u carbone brusgiava, è un calore speciale cum'è in un furnace.
  L'esecutore femina pigliò bruscamente e palle di Oleg Rybachenko cù una pinza bianca calda è tirò. A radica maschile scappò, è u picciottu-principe riceve una scossa cusì dolorosa chì hà veramente persu a cuscenza. È un corpu ordinariu ùn pudia micca sustene a sopracarga. L'ànima di Oleg Rybachenko volò fora di a carne mutilata di u zitellu torturatu è mortalmente strappatu.
  È in a testa incorporea, ma capace di pensà è di percive l'anime, una canzona canticchiava;
  Cascò in una terribile prigionia fascista,
  Flottu nantu à l'onde di dolore terribili !
  Ma sanguinante, cantava canzoni,
  Dopu tuttu, u pioniere senza paura hè amichevule cù u core!
  
  È vi dicu fermamente boia,
  Chì vile gioia, l'avete versatu in vanu !
  U debule mi dicerà di stà zittu,
  Dopu tuttu, u dulore hè tremendu è simplicemente terribili!
  
  Ma a so, crede fermamente
  U fascismu serà ghjittatu in l'abissu !
  Un ghjattu di fiamme maligni ti travolgerà,
  È tutti quelli chì sò cascati, rallegranti, seranu risuscitati !
  
  È a nostra fede in u cumunismu hè forte
  Volemu cum'è un falcu, alzemu sopra tutte e stelle !
  Chì i fiumi di meli scorri u vinu
  U mondu sanu, u cornu forte senterà cunsiglii !
  
  È a macchina chì stringe strettamente pioniera,
  Guarda in u celu, ghjovanu !
  È dà un esempiu per quelli chì vacillanu,
  A vostra cravatta hè luminosa cum'è un garofano !
  
  Patria per mè significa tuttu
  Mamma è u significatu di tutta a vita ghjovana!
  Lascendu a vita dura finu à quì,
  U nostru populu soffre sottu à u fascismu male !
  
  Ma sforza a vulintà di u zitellu rossu,
  Sputa in faccia cun un infernu banditu di svastica!
  Lascia chì i nemici fremenu in furia,
  È seranu scunfitti da l'Armata Rossa !
  
  paese sacru di l'URSS,
  Chì hà datu u cumunismu à i populi !
  Cumu a mamma ci hà datu u so core,
  Per a felicità, a pace, a speranza è a libertà !
  
  Barefoot Blonde Prutegge ALASKA
  ANNUTAZIONE.
  Lisandru Terzu vinni à u putere in u 1966 è decide di difende l'Alaska da l'armata britannica. Belle ragazze bionde è una donna rossa chì pussede magia è diversi metudi di guerra aiutanu à mantene e terre russe in America.
  . CAPITOLU #1
  Mirabela Magnetic hè di novu in una nova missione cool. Sta volta in u mondu di Alessandru III. Inoltre, u rè hà cuminciatu à guvernà assai prima di a storia vera. Dapoi u so babbu Lisandru II fù ammazzatu in u 1866 in April. In a storia vera, u rè hè statu salvatu per casu, ma ùn hà micca travagliatu quì.
  È u putente Alessandru Terzu hà cuminciatu à guvernà da u 1866. E, sicuru, u so primu passu era di pruibisce a vendita di Alaska. È hè ghjustu. Grande, a Russia zarista ùn sparghje micca i so territorii. Solu avà a verità hà bisognu di prutezzione di sti tarritorii. È ùn hè micca faciule.
  Sta decisione di u zar-sacerdote hà causatu una certa indignazione in i circoli stranieri. E Gran Bretagna hà decisu di pruvà a Russia prima di tuttu.
  Una piccula fortezza cù una piccula guarnigione russa in Alaska in u ghjugnu di u 1868 hè stata attaccata da e truppe britanniche.
  Di sicuru, Mirabela Magnetic, cum'è un servitore fidu di i dii russi, hè statu mandatu à questu forte nantu à a pusizione russa di a terra, è hà avutu à participà à e battaglie per mantene u territoriu russu.
  Barefoot è in shorts è bra, a zitella attaccò a bateria britannica, chì era situata nantu à una altezza cumandante sopra u forte. Mirabela Magnitnaya hà digià avutu una sperienza considerableu in cumpiendu diverse missioni di i dii russi onnipotenti in diversi universi. Iè, questu hè u destinu di sta ragazza-geniu. Cum'è un studiente adultu, vulia diventà immortale.
  È i Demiurgi Russi l'hanu fattu immurtali, ma l'hanu trasfurmatu in una zitella terminatore chì li serve è u populu di a Mamma Russia. Questu cunvene bè à a zitella eterna.
  Ella stringe a bocca di un sentinellu inglese è li taglia a gola. Micca a prima volta è micca in a prima missione ella face questu. Dapoi u principiu, grazia à u so corpu immurtale, a zitella eterna percive tuttu questu cum'è un ghjocu, è per quessa ùn hà micca sentitu rimorsu è alcuna discomfort in a so ànima.
  Per ella, in qualchì modu, hè diventatu cusì naturali chì a zitella si rallegra solu di u so prossimu successu.
  Quì hà solu strappatu a testa di un altru sentinella. Sapete i nostri inglesi : Alaska hè stata è serà russa !
  Mirabela Magnetic - questu inventore geniale è più prolificu in u CIS hè longu indignatu chì l'Alaska hè stata venduta per un centesimu! Ma u zar Alessandru Terzu ùn hè micca cusì ! Innò, stu monarca ùn cederà micca un centimetru di terra russa !
  Gloria à a Russia è à i zari russi !
  A zitella terminatore cù a so quinta nuda mosse un altru inglese in u spinu di a testa. Si ruttu u collu. Allora cantò :
  - Alaska sarà a nostra per sempre,
  Induve hè a bandiera russa, u sole brilla quì !
  Un grande sognu diventatu realtà
  È a voce di e ragazze hè assai sonora !
  Iè, saria bellu chì e liggendarie quattru streghe, belle cum'è stelle, aiutanu avà. Seranu un grande aiutu. Ma hè bè di luttà solu.
  Quì si mette u focu à u polu senza fumu è a nitroglicerina. Avà tutta a bateria inglese volarà in l'aria.
  Mirabela Magnetic cantava:
  - Ùn ci hè più bella Patria-Russia,
  Lotta per ella è ùn abbiate paura...
  Ùn ci hè un paese più felice in l'universu,
  Tuttu l'universu hè una torcia di luce Rus !
  A batteria splode : cum'è un eruzzione di un vulcanu colossale. Parechje centinaie d'inglesi sò stati lanciati à una volta, è splutavanu in picculi pezzi.
  Dopu à quessa, a zitella, agitando dui sapori, hà cuminciatu à chjappà i britannichi. À u listessu tempu, u ghjovanu guerrieru-terminatore urlarà cum'è in inglese.
  I Scozzesi sò alzati ! Vulenu strappare a regina !
  Hè quì chì hà principiatu ... Ci hè stata sparata trà inglesi etnici è scozzesi. Iè, una furia cusì salvatica è salvatica.
  È andò ancu a caduta. I Scozzesi è i britannichi si scontranu.
  Parechje millaie di suldati assedianu u forte avà cummattiu cù u più grande frenesia.
  Voce magnetico Mirabela:
  - Tagliate è tumbà ! Spara à quelli!
  A battaglia cuntinuava à grande scala. Intantu, Mirabela, chì pussede una forza infime, pigliò parechji barili di nitroglicerina in u battellu, è a mandò tranquillamente à u più grande corazzatu inglese.
  A zitella Terminator hà urlatu:
  - Per a Russia, un rigalu d'annihilazione !
  È hà alluntanatu a barca cù e so gambe nude è di zitella, chì, accelerà, pistò in u latu di l'armadillo. I britannichi à bordu anu sparatu i so fucili in modu casuale è senza risultati.
  È quì hè u risultatu, cumu ramming. È parechji barili di nitroglicerina sploderanu. Inoltre, a zitella immortale li indicò cusì precisamente chì hà splutatu cumpletamente.
  È seguita una tale distruzzione. È a corazzata pigliò è cuminciò à affundà senza prublemi.
  È i britannichi à bordu si sò annegati. Intantu, a zitella hè digià nantu à u crucero. Taglia i marinari cù sciabuli, è ella corre à a timoniera, sculacciandu i so pedi nudi.
  Famosi tagli marinari e squittii:
  - Gloria à u nostru bellu paese !
  Russia maravigliosa sottu à un sàviu zar !
  Ùn vi daraghju micca i nemici di l'Alaska !
  Sarà strappatu in pezzi in un pappagallo di furia !
  È tandu a zitella hà lanciatu una granata cù i so pedi nudi è stracciò i britannichi.
  Allora hà sbuchjatu à u timone, è vultemu u cruiser. È dui grandi navi inglesi cumu si scontranu. È l'armatura nantu à elli scoppiarà. È lasciate affruntà è brusgià à u stessu tempu.
  Mirabella cantava:
  - Gloria à a Russia, gloria !
  L'incrociatore si precipita in avanti....
  Tsar Lisandru Magnu,
  Aprirà un contu per e vittorie!
  Dopu à quessa, a zitella terminatore volò cun un saltu à un altru cruiser. È ancu in questu, hà cuminciatu à chop i marinari. È sfondate à u timone.
  È quì, basta à vultà è spinghje e navi.
  A zitella terminatore hà ancu cantatu:
  - Cintura nera,
  Sò assai calmu...
  cintura nera -
  Nisun omu hè un'isula !
  cintura nera,
  scarica di fulmini -
  Tutti i britannichi sò morti !
  È Mirabela Magnetic spinge i navi inseme di novu. Sta zitella hè veramente u guerrieru più cool di u mondu!
  È saltà di novu, è nantu à un altru cruiser. Iè, a padrona di i mari hè stata cun una mala idea - per luttà cù a Russia. In particulare quandu una zitella cusì dura è disperata si batte.
  Mirabela Magnetic è tandu chjappà assai inglesi è vultò a so nave. Più precisamente catturatu da i britannichi. È u trasfirìu à l'attaccu à un altru cruiser. È cun un ruggitu salvaticu sbattò u nemicu.
  Era cum'è dui mostri si sò riuniti è affruntà un vestitu salvaticu. È tagliate u nasu à l'altru. Allora piglianu l'acqua di mare è cuminciaru à affundà, senza alcuna chance.
  Mirabela Magnetic urlò:
  - Gloria à Lisandru III ! Grande di rè!
  È dinò, cù i so pedi nudi, lanciarà una bomba cù splusivi. È tutta a fregata, avè ricevutu un pirtusu, s'affonda.
  Iè, i britannichi, sicuru, ùn s'aspittavanu micca questu. Pensavanu ch'elli si vanu in una avventura cusì salvatica ?
  Mirabela Magnetic muggì:
  - Gloria à a Grande Russia di i zari !
  È dinò, a zitella pigliarà è pigliarà u timone di u prossimu crucero. È cù l'aiutu di gammi nudi è di zitella, u vulterà, è ram u nemicu. Dui navi si sfondanu inseme, è s'affucanu in u vomitu di mare !
  A ragazza Terminator urla:
  - Per a gloria di a patria di u santu !
  È dinò ci hè un saltu longu. E vola sopra l'onde. Dopu à quessa, a zitella torna taglià cù sabre, sfondendu à u timone. Hè una guerriera terminatore assai cummattitiva è aggressiva.
  Schiaccia i marinari inglesi, è canta :
  - Scintilla cù una stella radiante,
  À traversu a bughjura bughjura ...
  U nostru grande zar Alessandru,
  Ùn cunnosci micca dolore, nè paura !
  
  I nemici si ritiranu davanti à voi
  A folla acclascia...
  A Russia ti accetta -
  Una manu putente regula!
  E Mirabela Magnetic tagliatu assai di i britannichi, è dinò spinta i navi à grande scala, cù i so frunti.
  Questa hè veramente una ragazza terminatrice. Pare una vintina d'anni, solu un metru novanta, è ancu s'è i musculi sò in acciau fustu è u sollievu hè cum'è barrette di cioccolatu.
  È se una tale zitella sbatte, allora ùn ci sarà micca meli in tuttu.
  È quì dinò a zitella salta da un crucero à l'altru. È torna, senza più, li spinge in capu.
  È urla in sè stessu:
  - Per a Russa di i Romanov !
  Infatti, a zitella terminatore hè in un rollu. Ella mostrarà à tutti a so classa più alta. È taglierà è sfracicà tutti, cum'è un giganti cù una mazza.
  Eccu un altru saltu, sta volta nantu à un armadillo.
  I sabres di a zitella scalza tornanu à travaglià. Pruvanu di sparà nantu à ella, ma i balli ùn anu micca colpi à a zitella immortale, è s'ellu si chjappà, rimbalzanu.
  Hè bonu per esse una zitella eterna, ùn site micca solu ghjovana, ma ùn ponu micca tumbà ancu. Eccu trebbiate a Gran Bretagna.
  Pigliate u timone. È avà vi sò digià spinning lu, è avà ci sò digià dui battleships sanu, quantu à collide, è crash. È rompenu u metallu chì ancu i scintille volanu in tutte e direzzione.
  Mirabela Magnetic grida:
  - Per a Russia chì tutti sguasserà e corne !
  È cù un taccu nudu, tondu di ragazza, lancerà un assassinu presente di morte. Romperà a massa di i britannichi è a prossima fregata và à u fondu.
  Ebbè, ci sò altri quattru cruciere. Hè chjaru chì i britannichi ùn mandaranu micca tutta a flotta à e coste di l'Alaska.
  Quì Mirabela Magnetic cattura un altru volante. È da tutte e parte si gira nantu à u nemicu. È avà i dui cruisers piglianu è scontranu a fronte.
  Ci hè un sonagliu, è u burning di metallu. È i dui navi cumincianu à affundà cun grande gusto.
  Mirabela Magnetic cantava:
  - À a tenda "Beer-Water",
  Menti un omu felice...
  Hè vinutu da u populu
  È surtì è cascò in a neve !
  Avà avete bisognu di distrughje l'ultimi crucieri, è pigliate navi più chjuche.
  Allora i britannichi in terra, dopu a morte di a flotta, si renderanu à a misericòrdia di u vincitore.
  È per a Gran Bretagna, questu serà una lezione cusì chì ùn l'anu mai scurdatu. È si ricurdaranu ancu di a Crimea, induve si chjappà a testa durante u regnu di u missiavu Nicholas u Primu. In ogni casu, Nikolai Palych ùn hè micca passatu in a storia cum'è un grande, ma hè statu un fallimentu. Ma u so nipote deve avà mustrà a gloria di l'armi russi.
  È in questu hè aiutatu da Mirabela Magnetic - una ragazza terminatore assai fresca è determinata.
  Mirabela s'empare d'un autre timon, et pousse les deux croiseurs britanniques l'un contre l'autre. È agisce assai decisu è coolly.
  Allora a zitella terminatore esclama:
  - I navi vanu in fondu,
  Cù ancore, vele...
  È tandu seranu toi
  Casse d'oru !
  Casse d'oru !
  È un altru saltu, postu chì quattru navi di battaglia è una decina di cruciere sò stati distrutti, allora hè ora di distrughje e fregate. Gran Bretagna perderà parechje navi.
  E poi capisce ciò chì significa attaccà a Russia.
  Terminator Girl cantava:
  - Per a maraviglia è a nostra vittoria in u mondu !
  È hà sellatu u volante di a fregata vicinu, è dirige a nave à un ram, è cun un colpu putente, cum'è una splutazioni!
  È i dui vasi saranu pigliati, rotti, è spartuti in pezzi. È hè grande è assai cool.
  Mirabela Magnetic salta di novu, è salta nantu à un altru bastimentu. È da quì guida u prucessu. È torna torna a nave, è e fregate scontranu.
  Di novu, u screech di metallu rottu, una splusione putente, è i marinari sopravviventi cascanu in l'acqua.
  Mirabella grida:
  - Per u successu di e nostre armi !
  È dinò una ragazza brava in l'attaccu. Sellava una fregata nova. È mandatu à u distruttore.
  I navi scontranu è esplusioni. U metallu si rompe è u focu spara in l'aria. È a ghjente brusgia viva.
  Questu hè u peghju incubo assolutu mai. È i britannichi brusgianu cum'è barbecue.
  À mezu à i morti c"era un cabane, un zitellu di trèdici anni. Hè una pena, sicuru, chì un tali omu hè statu uccisu. Ma a guerra hè guerra.
  Terminator Girl cantava:
  - Ci saranu cadaveri, assai muntagne ! Babbu Chernomor hè cun noi !
  È a zitella torna torna una granata cù u so pede nudu, chì affundò una altra nave.
  A zitella geniale sbattò u capu di l'ammiragliu britannicu, cum'è a so testa sbuchjata cum'è una zucca colpita da una pila. È cù u so taccu nudu hà carricatu l'immensu omu neru in u mento. È volò è abattò una decina di marinari.
  È tandu a zitella hà vultatu a fregata di novu è rammintò u so vicinu cun ella. Tweet aggressivu:
  - Sò una grande stella !
  È dinò, a zitella terminatore hè à l'attaccu. Devastatore è rapidu. Bolle un vulcanu sanu è una eruzione di putenza colossale. Questa hè una ragazza geniale invincible.
  È schiaccia tutti senza pietà. È avà a zitella-superman sta sella una altra fregata. È distrugge l'avversu senza assai ritardu. Sta zitella hè una grande stella.
  Mirabela Magnetic hà spintu di novu i dui navi l'un à l'altru, è gridò à u cima di i so pulmoni:
  - Per u grande cumunisimu !
  È dinò una brava ragazza di lotta à l'offensiva. Iè, quì si batte in una nova manera. Micca cum'è un altru successu nantu à a Siconda Guerra Munniali. Tuttu hè bellu è frescu quì. Combatte a Gran Bretagna per l'Alaska.
  I Stati Uniti ùn anu micca ricuperatu da a guerra civile, è ùn anu micca una fruntiera cumuna cù a Russia. Allora s'è vo avete à grapple cù i Yankees, allora assai più tardi.
  È a Gran Bretagna hà una culunia di u Canada è a Russia hà una fruntiera cumuna cun ella. Dunque, hè necessariu di repulsà l'assaltu di l'Inghilterra putente.
  Ma eccu un altru paru di fregate scontranu. Prestu ùn ci sarà più nunda di a flotta britannica.
  È per terra, ùn attaccà micca troppu Alaska. Quì i cumunicazioni per a Gran Bretagna sò allungati.
  Mirabela Magnetic spinge di novu e fregate, è ruggisce:
  - Un pirate ùn hà micca bisognu di scienza,
  È hè chjaru perchè ...
  Avemu gammi è braccia
  E mani...
  È u capu, ùn avemu micca bisognu di nunda !
  È u capu di a zitella si move cum'è un marinaru inglese, ch'ellu volarà, è sbatterà una decina di cumbattenti.
  Mirabela hè di novu à l'attaccu... Quì di novu hà spintu e fregate l'una contru à l'altru. È si rompenu, brusgianu è affundanu.
  Mirabela gridò:
  - Per l'anima di Russia !
  È avà u taccu nudu è tondu di a zitella ritrova un scopu. Ella schiaccia l'avversu è rugi :
  - Per a Patria sacra !
  È cù un ghjinochju nudu di zitella, cum'è s'ellu battessi u nemicu in u stomacu. L'anu pigliatu è l'intestini li sortenu da daretu à a so bocca.
  Mirabela Magnetic urlò:
  - Per a grandezza di a Patria !
  È hà vultatu u turntable in l'aria, stracciandu i nemichi in picculi pezzi cù i so pedi nudi.
  Iè, a zitella distrughje dashingly ... Ella stessa puderia facilmente affruntà i nemici.
  Ma apparsu quattru streghe. È ancu bellezze scalzi è in bikini.
  È sfracemu i britannichi. Saltanu in sè stessi, lancianu granate cù i pedi nudi di ragazza, è strappanu a Gran Bretagna.
  È quì hè Natasha - una ragazza musculosa in bikini. Piglierà è lanciarà un discu cù i so puntelli nudi... Diversi marinari inglesi sò tagliati, è a fregata si volta è rams u so cullegu.
  Natasha grida:
  - Lisandru u Terzu superstar !
  Zoya sta ragazza cù i capelli d'oru cunfirma:
  - Superstar è micca ancu vechja !
  Agostino sfracicava furiosamente l'Inglesi, sta cagna rossu s'hè sbuchjata, scoprendu i denti :
  - U cumunisimu serà cun noi !
  È u taccu nudu di a zitella pigliò è martellava u nemicu in u musu di u fucile. È a fregata pigliò è si sparte.
  Svetlana ridia, sparò da un fucile, sfracicò u nemicu, filò, pedi nudi u volante, abbaia :
  - Re cun noi !
  E ragazze si dispersanu immediatamente, è assai aggressivu distruttu a flotta. Ebbè, quale pò resiste. E fregate scappavanu prestu, è avà i navi più chjuchi sò stati rotti invece di elli.
  Natasha, distrughjendu a Gran Bretagna, cantò:
  - A Russia hè famosa per seculi cum'è santu !
  È cù i so pedi nudi, lanciarà una bomba chì sparghje u brigantinu.
  Zoya, cuntinuendu à sfracicà u nemicu, sgridò:
  - Ti tengu caru cù tuttu u core è l'anima !
  È torna, cù i so pedi nudi, ghjittava un pisellu. Quella prossima nave inglese si sparse.
  Augustine hà pigliatu ancu è sbattu u nemicu. Ella sfracicò a nave, a cagna rossa affundò assai avversari da Gran Bretagna. È hà verificatu:
  - Per Lisandru III, chì diventerà un gran rè !
  Svetlana accunsentì prontamente à questu:
  - Di sicuru!
  U pede nudu di u terminatore bionda s'hè lampatu in u latu di a nave britannica cun tale forza chì a nave inglesa si rumpiò in trè parti.
  Mirabela a Magnetica, sta zitella invincibile, hà ancu colpitu u nemicu cusì forte cù u so taccu nudu, tondu, infantile, chì u brigantinu si fessà è affondava guasi subitu.
  Terminator Girl cantava:
  - Spazzaremu u nemicu d'un colpu,
  Cunfirmemu a gloria cù una spada d'acciaio ...
  Avemu schiacciatu a Wehrmacht per una bona ragione,
  L'inglesi ghjucanu, romperemu !
  Natasha fece l'ochju è disse cù una risata:
  - È, sicuru, a faremu cù gammi nudi di zitella !
  È u taccu nudu di a zitella s'hè lampatu in un'altra nave inglese.
  Zoya, scoprendo i denti, disse aggressivamente:
  - Per u cumunismu in l'incarnazione reale !
  È a zitella l'hà pigliatu cù i so pedi nudi è hà lanciatu qualcosa chì affetta mortalmente i nemici, litteralmente spazzandoli è strappandoli.
  Augustine, sfracciandu l'Inglesi, pigliò è emette:
  - Gloria à Cristu è a Famiglia !
  Dopu à quessa, i so pedi nudi anu lanciatu ancu una bomba, strappendu un altru sottumarinu.
  È po u taccu nudu sparghje u brigantinu cù un colpu pricisu. È hà fattu assai grazia.
  Svetlana hè ancu in u muvimentu attivu. Distrughje i nemici. È cù u so taccu nudu manda un altru brigantinu in fondu.
  È a zitella di novu cù i so pedi nudi è cun furia salvatica lancia una granata. Hè un guerrieru maravigghiusu.
  Eccu Natasha in un attaccu rapidu, è assai aggressivu. Ella attacca in modu disperatu.
  È a nova nave inglese s'affonda quand'ellu hè culpitu da una bomba lanciata da i pedi nudi di a zitella.
  Natasha cantò, scoprendo i denti:
  - Sò superumanu !
  Zoya picchiò u brigantino in u nasu cù u so ghjinochju nudu. È si sparse in crepe è cuminciò à affundà.
  Mirabela Magnetic cù u so taccu nudu hà ancu divisu a nave britannica più chjuca è sguillava:
  - Per a mo forza ! Tutti spruzzati !
  È u zitellu hè torna in muvimentu è attaccu aggressivu.
  Augustine hà cuntinuatu à muvimenti cum'è un cobra chì punge a Gran Bretagna, è hà dettu cun piacè:
  - Cumunismu ! Questa hè una parolla fiera!
  È i pedi nudi di sta zitella dispirata ghjittavanu un altru rigalu di distruzzione.
  È a massa di l'inglesi finisci in un coffin, o in u fondu di u mare. Tuttavia, chì tipu di cercue si sò strappati ?
  È u restu hè ancu affundatu !
  Mirabela Magnetic, cù un sorrisu salvaticu, sputò nant'à u brigantinu, è hà pigliatu u focu cum'è s'era sbuchjata cù napalm.
  A zitella Terminator hà urlatu:
  - Per vodka reale !
  È cumu si ride, è dà un taccu nudu à bordu di a nave di Gran Bretagna. Si sparterà è bul-bul in a prufundità di u mare.
  Svetlana hà lanciatu a bomba cù i so pedi nudi è sguillava :
  - È e ragazze affascinanti partenu in mare ...
  È tagliate i nemici cù i sabre.
  Mirabela Magnetic, schiacciando i britannici, hà cunfirmatu:
  - Elementu di mare ! Elementu di mare!
  Hè cusì chì i guerrieri si separanu. È a zitella studiente hè cusì cummattita cun elli. È frizzante à u stessu tempu.
  Mirabela Magnetic spara à u nemicu da u cannone di i britannichi. È affondendu un'altra nave, emette:
  - Sognu di u spaziu ! Ch'ellu sia schiacciatu u nemicu !
  E ragazze di a dea è a zitella studiente si separanu in una furia colossale. È anu tagliatu u nemicu, senza manera per a Gran Bretagna di resiste à una tale pressione.
  Mirabela affundò un altru bastimentu, ricurdatu chì in unu di l'universi paralleli, u nanu hà decisu di aiutà i tedeschi in u disignu di u "Tiger" -2. E stu geniu tecnicu hà sappiutu fà una vittura cù u gruixu di l'armatura è l'armamentu di u "Royal Tiger", pisendu solu trenta tunnillati, è un metru è mezu altu!
  È perchè hè un nanu ! È ci hè un super designer! Di sicuru, cù una tale macchina, i Tedeschi anu pussutu scunfighja l'Alliati in Normandia in l'estate di u 1944, è in u vaghjimu per piantà l'offensiva di l'Armata Rossa chì avia scunfittu à Varsavia.
  Peor era chì u gnomo ùn hà micca solu cuncepitu tanki. XE-162 hè ancu risultatu assai successu è ligeru, è prezzu, è faciule da gestisce. È u bomber Yu-287 hè diventatu un superman.
  E poi i so cinque avianu da intervene. È cusì a guerra si trascinò finu à u quaranta-settimu annu.
  È s'ellu ùn ci era micca cinque, u Fritz puderia vince !
  Mirabela Magnetic parlò poi duramente contr'à i gnomi:
  - Sò peggiu chè l'elfi !
  Infatti, c'era un tale sicario elfo. Diventa un pilotu di a Luftwaffe, avendu abattutu più di seicento cinquanta aerei da a caduta di u quaranta unmu annu, finu à u ghjugnu 1944, nantu à i dui fronti. Ricevutu a Croce di Cavaliere di a Croce di Ferru cù Foglie di Quercia d'Argentu, Spade è Diamanti quandu u primu in a Luftwaffe hà abbattutu dui centu aerei. In più, per trè centu aerei abbattuti hà ricevutu l'Ordine di l'Aquila Tedesca cù diamanti. Per quattrucentu aerei abbattuti, u primu Ordine di a Croce di Cavaliere di a Croce di Ferru, cù foglie di quercia d'oru, spade è diamanti. Per 500 aerei commemorativi abbattuti da u 20 d'aprile di u 1944, l'elfo hà ricevutu a Gran Croce di a Croce di Ferru - a seconda in u Terzu Reich dopu à Hermann Goering.
  È per l'aviò 600, hè stata premiata un premiu speciale: a Croce di Cavaliere di a Croce di Ferru cù foglie di quercia di platinu, spade è diamanti. U gloriosu as-elfo ùn hè mai statu abattutu - a magia agisce cum'è un talismanu di i dii. È hà travagliatu solu cum'è un corpu aereu sanu.
  Ma questu ùn avia micca effettu nant'à u cursu di a guerra. È l'Alleati sbarcanu in Nurmandia. È abbastanza successu, malgradu i migliori sforzi di l'elf.
  Ebbè, allura stu rapprisintanti di u populu di i sorcerers decisu di chjappà a strada da u Terzu Reich. Inoltre, chì hà bisognu? Hè pussibule di portà i vostri cunti sin'à mille? Quale sarà cù u nemicu !
  Mirabela affondò un altru brigantino, e ruggì:
  - Per a Patria, a nostra mamma !
  Dighjà cinque di elli affondanu quasi tutte e navi. Nant'à l'accordu finale, cinque navi sò stati imbuttati inseme à una volta, cumpiendu a scunfitta di a flotta inglese.
  Mirabela Magnetic cantava, scoprendu i denti :
  - A Russia sarà famosa per seculi,
  Ci sarà prestu un cambiamentu generazionale...
  In gioia, un gran sognu
  Alessandru serà, micca Lenin !
  E ragazze parenu felici. In mare, l'Inghilterra hè scunfitta. Avà resta à finisce u nemicu battutu in terra.
  È i cinque si precipitonu à taglià u nemicu digià disurganizatu è à mezu ruttu.
  E zitelle è u zitellu sfracciavanu u nemicu. L'anu tagliatu cù sabre, è lanciavanu granate à u nemicu cù i so pedi nudi. È hè diventatu estremamente cool.
  Natasha hà tagliatu è cantava, i so sabre sò cusì veloci è vinti colpi per seconda. Iè, cù una tale rapidità, nimu pò resiste à e streghe. Hè ciò chì significa u putere di i dii russi !
  Mirabela Magnetic cù u so taccu nudu si move nantu à u cascu, è ruttu u collu di u generale britannicu, disse:
  - Unu dui trè quattru !
  Zoya hà lanciatu un discu affilatu è affilatu cù e so dite nude è disse cun una risatina:
  - Gambe sopra i braccia più larghe !
  Augustine hà agitu assai aggressivu. È i so pedi nudi sò veloci. È i capelli rossi di ramu svolazzanu cum'è una battaglia, bandiera proletaria.
  A zitella u pigliò è cantò :
  - Sò una strega è ùn ci hè più bella professione !
  Svetlana, tagliendu l'avversari, accunsenu:
  - Innò ! È ùn pensu micca!
  È i so pedi nudi lanciavanu pugnali. Volanu sopra è taglianu dui duzina d'inglesi.
  U sterminiu hè andatu secondu u pianu. Tramindui e zitelle è u zitellu anu agitu cù furia evidenti. È una precisione incredibile. Guerrieri estremamente schiacciati da un aplomb salvaticu.
  Mirabela Magnetic, tagliata à mezu à un altru generale, mentre fischia.
  È una decina di corbi l'anu pigliatu è si sò colapsati da un infartu. Hè cascatu, è fece buchi in u capu di una meza centu di cumbattenti inglesi.
  Eccu a lotta ! A più bella di e lotte!
  Terminator Girl urlò:
  - Sò un grande guerrieru ! Sò Schwarzenegger in una gonna !
  Natasha ringhiò bruscamente, e batté i piedi nudi:
  - Tu sì un Terminator in bikini !
  Mirabella accunsentì:
  - Sò un Terminator in bikini chì vomita tutti !
  . CAPITOLU #2
  Natasha, sta ragazza scalza in bikini hà pigliatu una decisione:
  - Attachemu i sei britannichi di noi ! Ci sò troppu pochi di i nostri suldati in Alaska per metteli sottu attaccu !
  Mirabela Magnetic hè d'accordu cù questu:
  - Perchè avemu bisognu di bayone extra ? A cosa principal hè chì ci hè magia!
  È l'eterna zitella, chì in ogni casu pareva di l'esternu di circa vint'anni, ùn avia solu musculi assai prominenti, stampò u so pede nudu è di zitella.
  Margarita, sta zitella terminatore, hè ancu unu di quelli adulti chì accunsenu à vultà in a zitiddina per l'immortalità è fà ogni tipu di missione.
  Ella chjappà :
  - Finalmente qualcosa da fà ! Quantu sò stancu, hè soprattuttu morale per impegnà in una custruzzione!
  Mirabela Magnetic, sta zitella terminatrice immortale hà cunfirmatu vuluntà:
  "Per esse onestu, sò stancu ancu di questu!" Vogliu lotte !
  Natasha cantava:
  - Sottu hè un ghjattu di luna azzurra,
  Sopra à ellu hè un raghju d'oru di sole...
  Ma ellu ribellu vole una tempesta -
  Cum'è s'ellu ci hè a pace in a tempesta !
  U guerrieru ridacchiò, mostrando zanne affilate.
  I sei ùn anu dettu una altra parolla. Ella solu hà pigliatu è attaccò i britannichi. L'armata britannica era piuttostu grande: centu cinquanta mila suldati, chì in un locu hè assai per u XIXmu seculu. Iè, pruvaraghju à cullà quant'è in Canada.
  In più, sicuru, una flotta tamanta, da mari diversi.
  Tuttavia, l'armata si trasfirìu a pusizioni russi. E quanti suldati ci hè a Russia ? Centu volte menu ! Ebbè, i travagliadori di a custruzzione venenu ancu.
  Ma quì i sei cù l'armi magichi di i britannichi piglianu è attaccanu.
  Questa volta, i guerrieri eternamente ghjovani anu mitragliatrici, spade è tuttu l'arsenale magicu devastante.
  E cumu si sò impegnati à a distruzzione di un tali esercitu.
  Mirabela Magnetic sbandò e so spade, tagliendu i suldati inglesi. Allora hà datu una raffica di mitragliatrici, falendu l'avversari. Dopu à i pedi di zitella scalzi, i guerrieri lanciavanu una granata, strappandu l'armata di l'Imperu di Lione.
  È à a fine di a prima onda d'attaccu, Mirabela fischiò.
  I corvi svenuti, punchendu i cimi di i suldati inglesi.
  Terminator Girl cantava:
  - U più forte in u mondu hè u spiritu russu !
  Margarita, sta zitella eterna, è ancu una terminatrice di putenza distruttiva colossale, sbattuta cù spade chì si allungavanu. E poi hà datu una raffica di mitragliatrici. Allora e dite nude di u zitellu eternu lanciavanu un rigalu assassinu di a morte. Hà strappatu una massa di nemici di Russia.
  Dopu quì, una zitella cù i capelli d'oru fischiarà cum'è un fischiu, è lanciarà una nuvola sana di corvi nantu à i capi di i britannichi. Quelli perforanu e cime.
  Marguerite arruffava:
  - U nemicu sarà sfracicatu in polvera è piume !
  Natasha à l'offensiva... A zitella cù i capelli turchini curria prima u mulinu cù e so spade. Allora u pigliò è cù i so pedi nudi lanciava una granata chì porta a morte à i britannichi. Allora hà datu una raffica di mitragliatrici.
  Allora scacciò u so bra è cumu si lampò da un capezzolu scarlattu.
  I cavalli è a ghjente sò stati lanciati à una volta è strappati in pezzi.
  Natasha ringhiò:
  - Ma Pasaran !
  U guerrieru Mirabela hà lanciatu una granata mortale cù u so pede nudu di zitella è sguillava :
  - Sò una zitella bella !
  Margherita, sta zitella instancabile, cù u so taccu nudu, hà traditu u rigalu di a morte è hà dettu :
  - È sò una donna bella !
  Zoya ragazza cù capelli gialli hè calda in attaccu. È pigliò una splutazioni di mitragliatrici, è dopu hà tagliatu cù spade è hà fattu una ricezione di farfalla. A zitella cù i pedi nudi lanciava un rigalu di distruzzione. Ha strappatu una massa di suldati inglesi. È tandu u guerrieru crimson nipple hà liberatu un pulsar di distruzzione. È hà battutu i ranchi inglesi.
  Zoya gorgogliò:
  - Sò cusì, u più bellu !
  È torna u guerrieru cum'è un slash, sta volta cù lampi da l'ombiccu. Piglierà è brusgiarà un paru di centu inglesi.
  È ride di sè stessu chì scopre i denti. È da i denti sò mandati raggi di sole chì cecu u nemicu.
  Augustine hè ancu in a lotta. Questa hè a più bella di e ragazze più duru. È avà pigliarà spade allungendu u tagliu. Dopu hà sparatu da i so mitragliatrici. Mow down the line of the British. Dopu quì, cù i pedi nudi, lanciarà una granata. Chì rompe i cumbattenti inglesi cum'è un blotter.
  È quì hè ancu più frescu da u capezzolu rubinu libera un rigalu assassinu di a morte. E quanti avversari à incapacitate.
  Ma da l'ombiccu tondu di a rossa, una cascata di lampi vola fora, è scorche l'avversari cum'è una torcia barbecue.
  Augustine s'arrullava in cima à i so pulmoni:
  - Sarà assai gustoso !
  Svetlana hè ghjustu quì. Hè in una frenesia. È e so spade passanu à traversu i ranghi cum'è tanki, attraversu l'infanteria. È dopu, cù un muvimentu graziosu, l'automata falà l'avversari. È quandu i capezzoli di fragole travaglianu, allora questu hè un caosu cumpletu.
  È quandu l'ombiccu spews qualcosa chì hè reale è infinitamente puzza di assassiniu.
  U guerrieru urla :
  - Sò un campionu !
  Mirabela Magnetic fischi cum'è un falcu. È cascà nantu à i britannichi cum'è a pioggia grisa. Quì a zitella pigliarà è taglia cù spade cum'è forbici. E tandu i machini travaglianu. U ghjovanu guerrieru hè in grande scossa. È quì hè ancu più cool, quandu a gamba scalza è di ragazza di un studiente lancia un rigalu di morte.
  Mirabela gridò:
  - Per a grandezza di a campagna di u cumunisimu !
  Margarita hè una ragazza assai attiva è dura. Ella dà una splutazioni di mitragliatrici, tagliendu i britannichi. E poi tagliate a carne cù e spade.
  E poi à pedi nudi mandarà un tali devastante.
  È i ghjovani guerrieri fischiaranu. È tali fiocchi grossi di corvi svenuti cascanu nantu à i nemici.
  Natasha spara cun estrema precisione, è ruggisce:
  - Gloria à a Patria di i Zari !
  A zitella hà sparatu una splutazioni da una mitragliatrice. Allora hà tagliatu cù spade, tagliendu i cumbattenti di l'imperu di leone. E poi, cù i pedi nudi, cumu per scaccià un rigalu di distruzzione cumpleta.
  E poi pulsars seranu emessi da i capezzoli scarlatti. È tandu un fulmine cusì distruttivu è mortale volarà da l'ombiccu tondu. È brusgiate pienu, suldati inglesi.
  Ma u rigalu più devastante era quandu una zitella cù i capelli turchini sbulicò i so mutandine, è un tornatu distruttivu di annihilazione magica volava da u pettu di Venus.
  Questu hè ciò chì i britannichi ùn ponu micca sopra à tuttu. Li piglierà è u batterà in patatine fritte è bare.
  U guerrieru urlò:
  - Gloria à a Patria cosmica è reale !
  Zoya si batte cù energia salvatica. Quì ella curria u mulinu cù spade. Allora hà datu una splutazione precisa di mitragliatrici. Inoltre, ogni balla sparata da una ragazza assai bella cù i capelli di u culore di un ghjovanu dente di leone chjappà ghjustu nantu à u mira è ùn hè micca in vain. È tandu i diti nudi di gammi graziosi lanciavanu un altru rigalu di a morte. È risultava assai precisu è ben orientatu. È ogni frammentu di a granata magica, riutilizabile, hà colpitu ghjustu annantu à u mira.
  E poi pigliò u capezzolu crimson è tirò da u pettu drittu à a cavalleria, è da a manca à l'infanteria.
  Zoya hà tweetatu:
  - Gloria à u zar Alessandru !
  Ma i fulmini volavanu da l'ombiccu, prima nantu à l'infanteria, è dopu nantu à a cavalleria. Hè risultatu estremamente mortale è precisu.
  È quì hè l'accordu finale, quandu un tornatu s'arrizzò da a bella grotta di Venus, strappandu e mutandine di a zitella guerriera. E tanti inglesi sò distrutti à una volta.
  A lotta femina rugi:
  - Per a Russia prumessa !
  Natasha, tagliando i suldati inglesi, rimarcò:
  - A Terra Promessa d'Israele ... A Russia hè chjamata un pocu sfarente !
  Augustine hè un guerrieru in un sorrisu mortale di i so denti scintillanti cum'è un specchiu. È i cuniglii sulari volanu da elli, chì arrosta i suldati inglesi. A zitella di i capelli rossi faci una tecnica cù spade, tagliendu l'avversari. Poi spara da mitragliatrici, taglienduli cum'è una tosaerba. È quandu una granata lanciata da u pede nudu di una arpia rossa vola, è rompe i cumbattenti inglesi.
  E poi u guerrieru di u vestitu rossu, cum'è ella piglia da u capezzolu rubinu, qualcosa chì porta a morte spararà. È i pulsars salvatichi passeranu.
  A zitella pigliò qualcosa da u so ombiccu, chì ùn dà micca a chance di scappà, lancia è sbatte à a cima di i so pulmoni.
  - Per a vittoria annantu à i nemici di Russia!
  È à a fine, strappamu mutandine sottili da u pettu di Venus lanciarà qualcosa chì ùn hà mancu datu à i britannichi u tempu di cruciassi. Hè cascatu duramente.
  Svetlana u pigliò è hà tagliatu cù spade cum'è e lame di un mulinu. Tagliò i cumbattenti inglesi. È dopu hà sparatu i so mitragliatrici. Tagliate assai nemici. A zitella a pigliò è hà lanciatu una granata cù i so diti ciselati di i so pedi nudi. È stracciò a massa di l'avversarii. E poi da i capezzoli di fragole hà sparatu una tale scarica di fulmini di scossa. È hà sparatu i cumbattenti inglesi senza a minima pietà.
  Allora pigliò da l'ombiccu è mandò un fasciu di magia magica. È li stracciò tutti in picculi pezzi.
  È à a fine, pigliò, scacciò i so mutandine turchinu, è cumu si lanciava una tempesta sana da u pettu di Venus, è pigliò u focu à u regimentu è brusgiava finu à a fine.
  Mirabela Magnetic di novu slashed fendu una tecnica di farfalla nantu à e persone. E poi hà sparatu una raffica da una mitragliatrice. Falciatu i suldati inglesi. I pedi nudi di a zitella tiravanu parechje granate reutilizabili. È strappatu l'avversari.
  E poi u guerrieru cumu fischià. È da sopra, i corvi cuminciaru à versà nantu à i britannichi cù a forza incansable di una mitragliatrice di cavalletto. E cumu anu traforatu i suldati di l'Imperu Britannicu cù i so becchi aguzzi cù i so caschi.
  Terminator Girl cantava:
  - Gloria à a Patria Russa !
  Margarita, a zitella instancabile, strillava ancu cù entusiasmu, scoprendu i denti :
  - Gloria à l'eroi Tsar Alexander !
  È à pedi nudi piglierà è lanciarà una cosa cusì assassina, cum'è s'è cascata da sopra una pila ardente.
  È a zitella fischiarà di novu... È i corvi cascanu cum'è una piovana mortale nantu à a testa di i britannichi.
  Natasha si batte cù l'infanteria cun una frenesia salvatica. È pigliarà spade à i britannichi è thrash. È falà i nemici da una mitragliatrice. È quandu u so taccu nudu lancia un rigalu di morte, diventa estremamente cool.
  È u guerrieru di i capelli blu liberarà un rigalu impressiunanti di annihilazione da u so capezzolu scarlattu. È frittu i suldati inglesi vivi.
  Di sicuru, mi dispiace per i picciotti, ma sò ghjunti à a terra russa originale - Alaska. È hè difficiule di trattà cun elli, senza viulenza.
  Ma Natasha, cum'è s'era sbattuta da u so ombiccu cù una scarica putente è elettrica, chjappà l'avversari in un disordine di sangue. Ella face assai efficace.
  Ma l'alimentazione più devastante aspetta i nemici quandu da u pettu di Venere, cum'è a tempesta magica iperplasmica cumanda. Questu porta l'annihilation totale.
  Guerrieri ruggiti:
  - U cumunisimu vene !
  Zoya, guidà un focu mortale nantu à u nemicu, da mitragliatrici, tagliatu cù spade. Ella sfracicò una fila intera di inglesi. Allora cù i pedi nudi di gambe graziose hà lanciatu una granata mortale. Strappatu i suldati britannichi.
  È quandu i capezzoli crimson scintillavanu cù pulsars, sfracicà u putere britannicu, i britannichi sò diventati completamente malati.
  Ma l'ombiccu di a zitella hà liberatu i lampi, chì funnu i baionetti di i fucili di i cumbattenti inglesi, è li fece fumà.
  Ma u rigalu più putente di l'annihilazione volò fora di a grotta di Venus. Pigliò tutti i nemici à una volta è brusgiò. È lasciava solu corne è gambe da l'avversari. Più specificamente, i sole di stivali.
  Zoya hà tweetatu:
  - U cumunismu vene - gloria à u zar !
  Augustine si batte cù una frenesia aggressiva. Hè una zitella, bè, una zitella cusì cummattimentu chì ùn possu salvà nimu contru à ella. I so capelli rossi di ramu flutters in u ventu cum'è a bandiera di Lenin, cù quale vanu à assaltà u Palazzu d'Inverno. U guerrieru darà un scoppiu di mitragliatrici, è ogni balla hè ghjustu nantu à u mira. È taglia cù spade senza cerimonie inutile.
  È quandu i pedi nudi di a zitella terminatore tiranu una granata di u putere più mortale. È strapparanu in picculi pezzi strappati tutti i suldati di Gran Bretagna chì eranu in l'epicentre di a distruzzione.
  Ma i capezzoli rubini anu travagliatu. Ancu un effettu mortale nantu à l'avversari. Un capezzolu, scintillante di ghjuvelli, sputò i scarichi à l'infanteria, è l'altru à a cavalleria di l'Imperu Britannicu. Et littéralement s'illuminait d'un chaleur infernale.
  Augustine hà tweetatu:
  - Gloria à a Patria di Russia !
  È avà, da l'ombiccu di una zitella cù un vestitu rossu, i lampi volaranu fora. È sferiscerà longu i ranghi inglesi.
  Natasha gridò cù u so taccu nudu:
  - Tu sì super !
  A volpe à i capelli rossi da a grotta di Venere liberarà un flussu assassinu di un turbulente magicu è rughjoni:
  - A mo patria di l'URSS !
  Svetlana si batte ancu cù torsioni aggressive. È cù i so puntelli nudi lancia dischi sottili, chì ognuna tagliata una decina di teste inglesi. U guerrieru scopre i denti. Spara da mitragliatrici, taglia l'avversari cù spade, è li trasforma in un disordine di sangue.
  Ma da i so capezzoli di fragole, fasci di laser magichi volanu. È diciamu solu chì hè veramente bellu. Cumu lampà nantu à u nemicu. E sti raghji chì i belli petti di a zitella sputanu veramente facenu un ardente magnificu.
  A zitella in generale, dicemu u superman guerrieru !
  È da l'ombiccu tondu, e bellezze sò cum'è fulmini, brusgiate chjari interi in i ranghi di u nimicu.
  Svetlana gridò:
  - Per a Russia, chì hè u più bellu di tutti !
  È avà, da u so bellu pettu di Venus, un flussu di plasma magicu furiosu vola fora è casca nantu à i britannichi. Litteralmente bruciarli in ceneri e tizzoni.
  Svetlana ringhiò:
  - In u nome di u Cristu Russu !
  Mirabela Magnetic, cumbattendu disperatamente è sbattulendu cù spade cum'è un elicotteru in modu d'assaltu, hà cunfirmatu:
  - In u nome di Ghjesù, u nostru Diu Russu, Bianco, Onnipotente !
  È u pede nudu di a zitella lanciarà un tali rigalu assassinu d'annihilation.
  Dopu à quessa, a zitella fischiarà di novu cum'è un ladrone di rossignol. I corvi da un tale fischiu diventanu pazzi è sbulicati. È i so becchi portavanu cranii inglesi.
  Mirabel nota:
  - Megliu esse rè per una ora chè schiavu per un seculu .... Ma l'omu ùn vole micca more !
  Margarita ridacchia e rimarca:
  - Iè, a ghjente stessa ùn sà micca ciò ch'ella vole !
  A zitella curria u mulinu à ventu è lanciava una granata cù u pede nudu. Allora ella lampò i so denti di perla, dicendu:
  - L'omu vole divintà Diu, ma ùn vole sacrificà !
  È Margarita, hà datu una splutazioni di mitragliatrici. Falciatu assai avversari. E poi cumu fischià. È i corbi cascanu nantu à i capi di i suldati inglesi, cù un risultatu fatale.
  A zitella rimarcò cù una risata:
  Tuttu ciò chì porta à a vittoria hè maravigliu!
  Mirabela Magnetic, dopu avè realizatu una macellazione, dopu avè tagliatu i capi di una decina d'inglesi, cunfirmò:
  - Pigliate u nemicu, ma i mezi ùn contanu !
  Natasha hà realizatu una tecnica di farfalla cù e so spade. Allora hà datu un sferu assai ben miratu, falendu l'avversari. Li hà tagliatu cum'è burro cù un cuteddu. È lampò i so denti di perla. I raghji di u sole volanu da i so fangs, chì strappavanu i capi di i suldati inglesi. È anu fattu tuttu in modu minacciatu è cunvincente.
  Allora i pedi nudi di a zitella pigliò è lanciau un limone. Chì, avè strappatu, sguassate subitu un centu di suldati di Gran Bretagna. È tagliate i so membri.
  È dopu Natasha da u so ombiccu, cum'è sprinkles cù lampi di morte è distruzzione, mostrarà a classa più alta. È l'ombiccu hà travagliatu assai, assai aggressivu, suminendu a morte inevitabbile.
  È quandu blots d'energia magica è distruttiva pioveva da a grotta di Venus, hè stata una vera acrobatica eccezziunale.
  Natasha abbaiò:
  - Per vittorie sante !
  È i capezzoli scarlatti emetteranu pulsars di battaglia chì purcianu u nemicu.
  Ma in l'attaccu Zoya. Questa ragazza cù i capelli d'oru hè cusì attiva è spumante. Allora l'hà pigliatu è da e mitragliatrici hà datu una splutazioni assai ben mirata è precisa. È dopu hà tagliatu u backhand cù e so spade. Colpisce u lanciu a piedi nudi di una bomba mortale assassina. È dopu hà pigliatu i mamelons cramoisi mentre liberava pulsar mortali di putenza estrema. È strappa i guerrieri di l'imperu di u leone.
  E grida :
  - Gloria à u cumunisimu !
  È da l'ombiccu mandarà un fulmine cusì salvaticu chì brusgiarà i nemici à a terra.
  È tandu a zitella di a grotta di Venus suscitarà una onda di putenza cusì senza limiti chì serà solu un elementu salvaticu.
  Zoya urlò:
  - Per a Russia, santi rè !
  È da i denti di perla liberarà tali lepri d'energia d'annihilation chì brusgiaranu a mità di u regimentu inglese. E cumu spaventà i cavalli chì ùn ci sò micca ragazze più fresche.
  Agostino sviò i denti e fece l"occhiolino ai so cumpagni. Tandu a pigliò è cù i so pedi nudi lanciava u rigalu di a morte à i cumbattenti di l'imperu di u leone. Ella sparò una raffica di mitragliatrici, poi corse un mulinu cù spade, tagliendu l'avversari.
  E strillando:
  - Per u cumunisimu russu !
  È da i capezzoli di rubino liberatu un rigalu di annihilazione è magia distruttiva. Litteralmente manghjendu i nemici vivi.
  È quandu i fulmini volavanu da i so ombiculi chì sbulicanu à traversu i ranghi inglesi, è sò stati tutti abbattuti cum'è una falce. Iè, è frittu, cum'è kebabs in una padedda.
  Ma da u pettu d'Agostino s'hè versatu un flussu di energia ardente, infernale. E cumu hà cuminciatu à brusgià tuttu, è trasfurmà in cendra. È avà un regimentu inglese sanu, per via di u flussu di plasma magicu, hè andatu.
  U guerrieru di i capelli rossi sgridò:
  - Per u cumunisimu russu !
  È da i so denti perlati cumu si libererà i cunigli di u sole. È quelli cumbattenti inglesi seranu brusgiati è i so caschi seranu fusi.
  Hè cusì chì u rossu dà.
  È quì hè Svetlana in battaglia. Una bellezza cusì terribile è ardente. Ancu i so capelli sò assuciati cù a neve.
  U guerrieru l'hà pigliatu è hà tornatu à filà e spade, tagliendu l'avversari. Allora hà sparatu da e so mitragliatrici, è assai precisamente, quasi fatale è letali. Tutte e balle sò andate direttamente à u mira.
  Allora i pedi nudi di a zitella liberavanu rigali di distruzzione è annihilazione.
  Anu strappatu assai suldati di l'imperu di Gran Bretagna.
  Ma i pulsari di l'annihilazione volanu da i capezzoli crimson. Iè, sò cusì mortali chì ùn possu micca salvà da elli. E tanti cumbattenti di l'Inghilterra eranu fritti. È anu agitu senza a minima pietà.
  È da l'ombiccu hà sbuchjatu cù un tale lampu ardenti, più bruscamente ch'è u scaricamentu di l'atmosfera. È brusgiavanu tutti à una volta.
  È tandu a zitella hà pigliatu è liberatu da a so bocca i cuniglii di a distruzzione cumpleta è a morte.
  Bruciatu assai avversari ....
  È questu hè cumu un tornatu tutale di distruzzione è annihilazione volarà da u ventre. È ignite i cumbattenti inglesi cum'è candele per Natale. È brusgiarà senza u minimu rimpianti.
  Svetlana abbaia :
  - Gloria à a Patria di u cumunisimu zarista !
  Mirabela Magnetic cunfirmatu cù passione:
  - Gloria à l'eroi !
  È a zitella hà ancu emessu raggi di sole da i so denti, chì brusgiavanu assai inglesi.
  Allora e streghe sò state pigliate, è per accelerà a scunfitta di l'avversari, liberanu gasi magichi da u quintu puntu. E decine di millaie d'Inglesi si congelavanu à una volta. E poi collapsò in cunvulsioni dolorose.
  Mirabela Magnitnaya è Margarita Korshunova fischiavanu à l'unisonu, in modu sincronu, è una massa di corbi è di vulturi chì s'eranu affollati per picchià i corpi di i morti, pigliò è cascò cum'è fiocchi nantu à i britannichi. E piercing a so testa, è caschi, è cusì à traversu. L'anu colpi duramente.
  Augustine di novu da a grotta di Venus hà liberatu una tornata sana di magia, chì chjappà l'avversari, è cumu si fischia cù un grin salvaticu di denti velenosi.
  - Sò u geniu di a morte !
  È tutti i sei fischiaranu di novu ... L'ultimi mille inglesi di l'armata tamanta sò finiti da u so assassiniu fisicu è odioso. Entranu literalmente in i coffins.
  Dopu questu, hè u tempu di cambià à a flotta britannica. Un centu è mezu di milla inglesi sò stati distrutti in terra. È avà hè u tempu di piglià u mare.
  Mirabela Magnetic, tocca appena l'onda cù tacchi rosa nudi, corre longu l'onda. A zitella sbatte e so spade, vola à l'armadillo più vicinu è taglia i marinari cù e so spade. Ùn vi scurdate di sparà da mitragliatrici.
  È i so pedi nudi lancianu grenades assai precisa è mortali. È pudete dì chì hè grande.
  È à a fine, a zitella piglia u timone di a nave. Trasforma una corazzata putente, è à una volta dui navi si scontranu l'una cù l'altru à piena velocità. Era cum'è s'è duie muntagne s'eranu inseme à una volta, è u metallu s'hè colapsatu, è e partizioni brusgiate. È l'inglesi cunfusu cascò in l'acqua. È affucatu da centinaie.
  Mirabela quantu à fischià - u pesciu si n'andò in furia è cuminciò à batte i marinari inglesi cù e so coda in u musu.
  A zitella sibilò:
  - Gloria à u zarismu - andemu versu u cumunisimu !
  Margarita, tagliendu l'avversari, è tagliendu in pezzi cù spade, è tagliendu l'inglesi cum'è cabbage, sbucò à u timone. Cù i so pedi nudi, hà lanciatu grenades à l'inimicu, è sbattu u so internu. A zitella hè diventata veramente assai fresca è invincible. È avà hà pigliatu u timone.
  È torna i dui ironclads inglesi si giranu è si scontranu. È u gnashing di metalli, è a caduta di giganti. È dopu à l'inundazione.
  Natasha hè ancu in un attaccu feroce. Hà travagliatu cù spade. Allora tagliate in una fila. È cù i pedi nudi di e gambe di e donne hà lanciatu una bomba.
  Allora pigliò u timone, è vultò u cuirassatu nantu à un ariete. Ma à u stessu tempu, ùn hà micca scurdatu di sparà un pulsar da un capezzolu scarlattu, strappatu i marinari.
  A zitella sguillava :
  - Tuoni è lampi !
  Zoya, distrughjendu l'avversari cù spade è sparendu da mitragliatrici, hà sbulicatu a strada per u timone. Girò a corazzata cù i so pedi nudi. Hà rammed u so cumpagnu più vicinu.
  Zoya ringhiò.
  - Hè fantasticu !
  È da u capezzolu crimson liberarà un altru pulsar.
  È quì hè Augustine in azzione. Sbatteva à i marinari cù spade, fece un sbattimentu, tantu ch"ùn passava una sola pallottola. Passà à u mira. U volante gira ancu cù e dite nude.
  È i dui armadilli scontranu.
  A volpe rossa sclamò in cima à i so pulmoni :
  - L'aquile si batteranu pè a Patria !
  Svetlana hè ancu un maestru femminile in cumbattimentu. Taglia l'inglesi cù spade. Allora si falciarà cù una splutazioni da a mitragliatrice. E poi à pedi nudi lanciarà un paru di dischi magre.
  Pigliò u volante, si vultò. È dinò l'armadillos scontranu.
  A zitella sguillava in cima à i so pulmoni :
  - Facciu meraviglie !
  Mirabela Magnetic, dopu avè tagliatu l'inglesi cù spade, saddled un'altra nave. È di novu hà imbuttatu l'armadillos cù una volta. E cumu si fischiarà u guerrieru. È chì assai marinari sò stati abattuti da i pesci spavintati in l'acqua.
  Margarita hè ancu un maestru di battaglia. Prima, l'inglesi sò tagliati cù spade. Allora u piglia à pedi nudi è lancia dischi assassini. È dopu à a zitella, senza cerimonii innecessarii, l'armadillo si sviluppa, è rams in avversari.
  Allora a zitella urla :
  - U vestitu di e carte serà super!
  Natasha hè ancu una zitella, micca un sbagliu. Taglia i marinari inglesi cum'è un blotter. Allora piglia u timone. È dinò spinghja armadillos. Ma quandu un rigalu super-classe vola fora di u capezzolu scarlattu, allora questu hè a morte vera.
  Zoya si batte senza cumplessu. Tagliate una mansa d'inglesi cù spade. Ella lanciava un boomerang cù u so pede nudu, tagliendu li capi. È tandu hà pigliatu u timone è torna i dui navi si scontranu.
  U guerrieru gridò:
  - Andemu à u ram !
  Augustine hè ancu una donna micca una miss. A pigliò è cù i so pedi nudi pigliò l'ammiragliu per u nasu è u lanciava in mare. È dopu hà tagliatu tutti cù spade cum'è crauti. È dopu hà pigliatu u timone è hà vultatu u corazzatu cù un ariete infernale.
  È cuminciaru à affundà inseme.
  Svetlana hè un guerrieru da e forze di sfracicà. Tagliò assai marinari inglesi. È pigliò u timone cù i so pedi nudi, è sbattò trè navi inglesi à una volta è hà sappiutu inundà facilmente.
  Allora ella gridò:
  - Eutanasia di ghjuvelli di costume !
  Mirabela Magnetic, un'altra nave britannica catturà è scontra cun un sonagliu, in questu casu un cruciera, ruggisce:
  - Gloria à a Patria !
  Margarita hà ancu sellatu una nova nave in muvimentu. È si riempì cun un ram pazzu, distrughjendu u nemicu.
  E ringhiò :
  - I cruceristi affondanu !
  Natasha hà ancu sellatu è spinta u cruiser cù u metudu di solitu. À u listessu tempu, un pulsar hè ancu liberatu da u capezzolu scarlattu. Hà sbattu u bastimentu britannicu ghjustu in u latu è u split.
  U guerrieru gridò:
  - Gloria à a Patria di u cumunisimu zarista !
  E poi un coagulu serà ghjittatu da u pettu di Venus, chì subitu hà inundatu dui cruciere.
  Zoya hè ancu in u muvimentu d'attaccu. È u volante si vultò. Distrughjemu i britannichi è spinghjemu i crucieri, da una parte à l'altra. È po hà lanciatu una bomba cù i so pedi nudi, è affundò un'altra nave inglese.
  Allora a zitella cuntinuò a distruzzione cù i lampi da i capezzoli di raspberry.
  Augustine hè ancu in una volta assai aggressiva. Tagliate l'inglesi cù spade. È po ghjittò un obusu cù u so pede nudu, chì, chjappà u timone, hà vultatu u crucero inglese per ch'ellu scontru cù u so cullega.
  U capezzolu rubinu drittu hà eruttu lampi chì affondava a fregata, è a brigantina manca.
  L'arpia rossa urlò:
  - Gloria à l'era di u zarismu !
  È da a grotta di Venus, cum'è un tsunami magicu.
  Svetlana, ancu in estasi salvatica, abbaia :
  - A Russia vincerà !
  È hà trasfurmatu un'altra nave in un ram, è hà cuminciatu à rompe u metallu. È i dui navi à una volta cuminciaru à affundà è splode.
  Mirabella Magnetic fischiò di novu... Mille pesci saltavanu è sbattevanu subitu a coda in u latu di u cruiser. S'inclinò è cuminciò à affundà.
  È a zitella terminatore catturò un altru cruiser, è cusì abilmente u diriguò cù e so gambe nude è di zitella, vultendu u volante, chì quattru navi affondanu da ellu à una volta.
  È Margherita spinse dui incrociatori, avenduli affondati, strinciò :
  - Gloria à a Patria di a vita reale !
  È a zitella scacciò cinque piselli cù i so pedi nudi, è subbitu cinque navi di l'Imperu Britannicu splutavanu cum'è tappi sottu à una mazza.
  Natasha annuì d'appruvazioni. È scacciò un flussu di energia da u so ventre di Venus. Affugò un paio di incrociatori e gorgogliò:
  - A Russia per campà sottu à u cumunisimu !
  Zoya scacciò ancu un tsunami d'energia da u so ventre, ribaltendu e navi, è sibilò:
  - È ancu megliu sottu à u zarisimu !
  Augustina hà canalizatu un flussu d'energia à i so nemici cù i so capezzoli rubini. Mette u focu à parechje navi à una volta. Ella cacciò u lampu da u so ombiccu è urlava :
  - Per a rivvenzione reale !
  Svetlana, intantu, spinse l'ultimi dui incrociatori britannichi è affondò un paru di navi più lanciando raggi laser magichi da i capezzoli di fragole. Allora u pigliò è li dete una scarica di fulmini da u senu di Vénus è strilla :
  - Per a grandezza di i zar di Russia !
  Mirabela fischiò di novu ... Avà i delfini cuminciaru à chjappà i lati di i navi inglesi, furzendu à vultà è affundà.
  A zitella cantava :
  - U cumunisimu superiore hè u zarismu !
  Margarita, sta zitella scalza, hà lanciatu un altru pisello à a fregata britannica, è affondò un altru vasellu, movendu u so talone nudu, vyaknula:
  - È i tempi zaristi eranu i migliori !
  Mirabela, finendu i britannichi, accunsenu cun questu:
  - Di sicuru u megliu !
  È a zitella, trascinendu u so taccu nudu è tondu à a prua di a fregata, li fece volà è affundà altre trè navi.
  
  UNA RAGAZZA A PIEDI NUZI DOMESSA GENGHIS KHAN
  A zitella guerriera si precipita à a battaglia di Kalka per aiutà u rati russu. Ella corre, lampendu e so gambe nude, ciselate è abbronzate.
  A battaglia nantu à u Kalka hè d'impurtanza chjave. Sè batte u rati mongol, allora forse ùn ci sarà micca Batu cù u ghjugu mongol-tatar sussegwente. In ogni casu, questu hè una lezione è i discendenti di Gengis Khan pensanu trè volte prima di andà in Russia.
  Mirabela corre in aiutu di e truppe russe è canta ferventamente per sè stessu, i so tacchi nudi, tondi, un pocu polverosi sbattulanu ;
  Sò a zitella più forte di u mondu
  Quale hè natu in purezza...
  Ùn ci hè micca più bella nantu à u pianeta -
  Prusperemu in ogni locu !
  
  Chì a Russia sia famosa per tutti i più meravigliosi,
  U paese chì hà cunquistatu u mondu sanu ...
  Lasciate chì a ghjente diventa immediatamente più interessante
  Ogni guerrieru hè un veru idolo!
  
  Difenderaghju u paese santu
  Induve sò i nostri antenati, crede tutti i più forti ...
  Scuprite e persone chì a zitella hè scalza,
  Hè un'acula, micca un passeru !
  
  Eru un membru di Komsomol in una vita passata,
  I Nazis si sò battuti famosu cusì schiacciante ...
  È a voce di a zitella suonava cusì,
  È un'anima aria luminosa!
  
  Aghju cumbattutu vicinu à Mosca assai bravamente,
  In u gelu c'era una zitella scalza...
  È cunzidira a mo pressione cusì scundante,
  Aghju ruttu a faccia di Fritz cù u pugnu !
  
  À a gloria di Ghjesù u nostru bandiera,
  È ancu u più grande Diu Svarog ...
  Per sempre Lada santissima cun noi,
  È u Diu biancu più brillanti in u mondu !
  
  Semu u populu chì hè natu à a luce di u sole,
  Yarilo ci hà ispiratu à una faza ...
  È u cantu di e zitelle sbocca violentemente,
  Eccu, u cherubino stende e so ali !
  
  Aghju sparatu bè da una mitragliatrice,
  Lancia un rigalu à pedi nudu...
  Aghju lanciatu a mo reta à u fascista,
  A zitella pare un pocu vechja !
  
  Guerrieru, pensu da Diu,
  Criatu un mondu in quale a bellezza ...
  In nome di u più grande Svarog,
  In l'ànima di a bellezza, a bellezza matura!
  
  Avemu difesu u Kremlin da i Nazis,
  Simu capaci di immergere tutti i conte à u mumentu ...
  Innò, una demobilizazione ùn vene micca da una zitella,
  È avemu culpitu u Fritz ghjustu in l'ochju !
  
  Per a gloria di u cumunismu eternu,
  Aghju luttatu scalu cum'è membru di Komsomol ...
  Distrughjeremu i bandi di u fascismu,
  Allora chì l'azzaru ùn succumbe à i nemici di Russia!
  
  E ragazze si battevanu vicinu à Stalingrad
  Aleli hè cum'è un rubino in i so capezzoli ...
  Videremu u cumunismu prestu datu,
  Ùn cunnosci micca a tristezza è a brama !
  
  Semu e migliori ragazze in a Patria,
  Sò un membru di Komsomol nudu quasi ...
  Ma cusì schiacciatu u Reich da una mitragliatrice,
  Chì i tedeschi ùn sò micca intruti in a nostra cumpagnia !
  
  In nome di a Russia più radiante,
  Credu chì tuttu serà assai bonu ...
  Grande Ghjesù crede missione
  Mentre sbatteva i conchiglie à scalpellu !
  
  In nome di a nostra grande Patria,
  Correremu i cattivi fascisti...
  Iè, fermemu i greggi di l'horda salvatica,
  Ancu in un attaccu furioso, un latru male!
  
  Chì u nome di Ghjesù brilla cum'è un sole
  Chì mamma Maria dà un gran paradisu...
  Per Lada l'Onniputente, simu figlioli,
  E tu luttate bravamente è osate !
  
  In nome di a nostra grande Patria,
  Chì hà datu u cumunismu in ogni locu ...
  I santi da l'icone brillanu, vecu e facce,
  In una sola famiglia di u Signore!
  
  In u nome di l'onnipotente Svarog,
  Salvatore Cristu Onnipotente...
  Avemu da esse cum'è u Diu di a famiglia,
  À tuttu u Creatore Infinitu !
  
  Iè, a Russia alzarà a bandiera sopra sè stessu,
  Saremu più forti è più sàvii...
  Ancu se Gengis Khan attaccà cù una ripida,
  Ma noi fimmineddi simu sempre più intelligenti !
  
  Allora vi dicu a ghjente chì osate
  Servite i dii russi fideli à noi ...
  E salva l'ànima di i Russi in battaglia,
  Ancu s'ellu tocca à un sciame infernale !
  
  Vinceremu, sò sicuru
  Puderemu scunfighja tutti i Nazis ...
  Cain ùn sfracicà i cumbattenti di a Patria,
  È cun un ruggitu formidable l'orsu camperà !
  
  Faremu tuttu assai bellu,
  Vinceremu tutti i Fritz è i Mongoli ....
  Dopu tuttu, hè periculosu di luttà cù e ragazze,
  U populu di Russia sapi invincible!
  
  Mostreremu tutti sorrisi minacciati, Romperemu
  i corni di Gengis Khan...
  In nome di l'infinitu tipu di gloria,
  Chì ci sia un destinu assai brillanti!
  
  Iè, ci batteremu bè cù e ragazze,
  Mostreremu a più alta classe in u mondu ...
  Sò un guerrieru, è l'anima ùn crede micca un pagliacciu ...
  È Diu premiarà Cristu per e vittorie !
  
  Romperemu i tumens di Gengis Khan,
  Nantu à Kalka, ci saranu ragazze in battaglia ...
  Ùn resistite micca à u colpu infernale,
  Amu à Ghjesù è Stalin!
  
  Allora tagliu i nemici, crede senza cuntà,
  I possu scunfighjà cum'è i moscerini ...
  Credimi, avemu un travagliu duru,
  Ancu se a vita hè fragile cum'è un filu di seta !
  
  In nome di Lada, Beata Maria,
  Chì hà datu a ghjuventù è l'amore ...
  Semu zitelle cù i pedi completamente nudi,
  Calpitemu l'avversu in fangu è sangue !
  
  Cristu vinarà è i morti risusciteranu
  Perun, Yarilo, Diu biancu, Svarog ...
  Sò unu, a ghjente sapi onestamente
  È sopra à l'universu hè a Verga Onnipotente !
  
  In breve, a nostra felicità serà eterna,
  Meravigliosa è maravigliosa per l'età ...
  Sia u celu è a terra sò in putenza putente,
  È immortalità, è ghjuventù per sempre !
  Mirabela hà cantatu bè è u so corpu hè assai musculoso, tannatu è attraente. È i so gammi nudi sò flash assai attrattivi.
  A zitella era un pocu tardi, è a battaglia era digià in corso. Ma tandu altre bellezze corse. Natasha, Zoya, Augustine, Angelica, Svetlana. È questu hè digià sei guerrieri. È i guerrieri sò assai cool, è fisicamenti assai forti cù spalle larghe è petti alti.
  Eccu sei ragazze cù corpi musculi è estremamente sculpted.
  Mirabela hà tagliatu cù e so spade, è sfracciava l'avversari in u rughjonu:
  - Gloria di u Gran Imperu Russu !
  È cù i so puntelli nudi hà lanciatu un discu affilatu cù i bordi, è tagliò i capi.
  Natasha, abbattendu i guerrieri mongoli, macciò l'avversari è sguillava:
  - Per a Russia finu à a fine !
  Zoya, tagliando i nukers, dichiarò, scoprendo i denti, grugnì:
  - Ruby Gengis Khan !
  Augustine, sfondando i nemici di Kievan Rus, lancia un boomerang cù i so pedi nudi è sguilla :
  - Per a Patria, a nostra mamma !
  Angelica hà tagliatu l'avversarii, è cù u so taccu nudu hà lanciatu una granata letale cù distruzzione è hà ruttutu:
  - Per a Patria per a Russia !
  Svetlana, tagliando i guerrieri mongoli, e lanciando aghi velenosi cù e so dita nude, grugnì:
  - Per e vittorie più belle !
  Mirabela tagliò i nukers nemici cun grande passione, è a zitella entusiasta cuminciò à cantà;
  Grande Russia - campi senza limiti,
  Chì a terra santa brusgia trà e stelle ...
  Credu chì i sentimenti di u core ùn si funnu micca -
  Prutegeremu a fruntiera da punta à punta !
  
  Chì ci sia u cumunisimu in casa nostra,
  Chì hà datu nascita à u camarade Lenin ...
  È u male nemicu di u fascismu hè distruttu,
  In nome di e più grandi generazioni !
  
  Dopu tuttu, a Patria in i nostri cori hè una,
  È in u futuru à parechje galaxie ...
  Chì u mo paese sia famosu per seculi
  Patria ùn site micca solu un involucro dolce!
  
  Lascia fiorisce a mo Patria
  Vinceremu Gengis Khan...
  Vince apre un contu illimitatu-
  À a gloria cunnoscu l'Ivan Russu!
  
  Semu ragazze guerriere cusì forti
  Chì l'avversu ùn ci pò vince...
  Semu e figliole di Svarog è i figlioli,
  Capace di chjappà u Führer in faccia!
  
  Per noi a Dea Lada crede
  Chì hà datu nascita à parechji dii ...
  Tutte e persone sò una famiglia amichevule,
  Chì in u mo core cunnoscu Rod !
  
  È l'onnipotente Ghjesù Russu,
  Natu in grande Ortodossia...
  Di sicuru, u demiurgu ùn hè micca un codardo,
  L'Onniputente s'hè stallatu trà u populu!
  
  À a gloria di Cristu Onnipotente,
  Alzeremu e nostre spade affilate...
  Lotta i Mongoli finu à a fine
  Allora chì l'orda di Batu ùn vene micca in Russia!
  
  Iè, cun noi l'infinitu in putenza Rod,
  chi crea l'universu...
  È solu puderia fà
  Ciò chì simpricimenti ci stupisce a cuscenza!
  
  Semu persone - questu hè u spaziu di u spaziu,
  Capace di cunquistà l'universu...
  Ancu se l'ascia di Baty hà punitu l'orde,
  Russia cù a forza di a Famiglia in a battaglia invariata!
  
  E ragazze sò assai amate di scalzi,
  Corri rapidamente tra i cumuli di neve ghiacciati ...
  È batteranu u mongulu cù un pugnu,
  Per ùn osà trattà cù a Patria !
  
  Ùn pudete truvà una patria più bella
  Ancu s'ellu attaccanu a Russia cun un gruppu di incubi ...
  A zitella ùn hà più di vint'anni,
  Hà digià tagliatu samurai !
  
  Hè bella è di classe
  A zitella chì distrugge i Mongoli in scherzosu ...
  Chì Satanassu attaccà a Terra -
  Schiacciaremu u nemicu cù una rotta d'acciaio !
  
  Allora aghju agitatu u mo pede nudu,
  È hà pisatu u so taccu nudu in u mento...
  Sò diventatu una zitella cusì fresca
  Ùn avete micca bisognu di samovolok in questu casu!
  
  E mo spade sbattulanu cum'è una piuma,
  E anu tagliatu l'armata mongola cusì famosa ...
  Chì u mo remo sia forte,
  U nemicu serà distruttu salvaticu!
  
  Iè, a nostra Russia ùn hè micca più bella per truvà,
  Grande cum'è u sole sopra u pianeta...
  Pudemu truvà a felicità per noi stessi,
  È si cantanu i fatti d'eroisimu !
  
  A Russia hè un paese radiante,
  Chì hà datu u cumunismu à i populi...
  Hè per sempre datu à noi da Kin,
  Per a Patria, per a felicità, per a libertà !
  
  Patria - glurificàmu u Signore Cristu,
  Chì Maria è Lada sò uniti...
  U camarade Stalin hà rimpiazzatu u so babbu -
  Noi Russi simu invincibili in battaglie !
  
  I populi di u mondu amanu a via russa,
  Semu unu, crede à e persone in core ...
  Credimi, ùn ci piegate micca cun pugnu,
  Prestu apreremu a porta di u spaziu, a so !
  
  A piedi nudi entreremu in Marte,
  Prestu maestraremu Venere in valore ...
  Tuttu serà solu a più alta classe di sapè,
  È un omu diventerà ogni eroe!
  
  Iè Ghjesù hè Superman
  Cù Svarog, a Russia si alzarà da i so ghjinochji ...
  I picciotti ùn anu micca prublemi,
  Glorifichemu a Famiglia in u Nome infinitu!
  I Monguli eranu solu trenta mila è sei zitelle chì li tagliavanu assai famusu.
  È quandu Mirabela tagliò a testa di Sudubey, scacciendu un pugnale affilatu cù i so pedi nudi, a squame si sbarcò infine versu e truppe russe.
  Mirabela, tagliando i Mongoli, disse:
  - In a guerra, u cumandante di solitu vole guidà cum'è un leone, ma per vince, un subordinatu ùn deve esse micca un ram !
  Natasha hà nutatu aggressivamente, tagliendu i nukers, è sbattendu a testa senza prublemi:
  - Un puliticu hè una spalla chì dà u meli avvelenatu, è una sbuchjata di prumesse cù un condimentu di bugie è senza u sali di a verità !
  Zoya, tagliendu i Mongoli, è scacciò una agulla velenosa cù u so pede nudu, rughjò:
  - Quandu un puliticu apre a bocca, l"anima di l"elettore si chjude stretta !
  Agostino, tagliando i Mongoli, e disseccandoli fino alle stesse selle, cinguettava:
  - Più muntagne d'oru volaranu da a bocca di u puliticu, più prubabile chì u billetulu di l'elettore sia viotu !
  Angelica, tagliuzzando i Mongoli, tagliandosi la testa, rompendosi le mandibole con i tacchi nudi, notò astutamente:
  - Hè faciule per un puliticu di cullà in a muntagna d'oru di e so prumesse, per l'elettore una tale ascesa apre una cascata in l'abissu !
  Svetlana cuntinuò, i monguli sopravviventi eranu digià fughjiti, è lanciava l'aghi cù i so pedi nudi, arrughjendu:
  - Diu hà datu à l'omu a ragione di a creazione, è a pulitica per a punizioni !
  Dopu à quessa, a battaglia finalmente si trasformò in a persecuzione di i nemici. Mirabela hà tagliatu l'avversari è cantò:
  - I guerrieri di a bughjura sò veramente forti,
  U male guverna u mondu senza sapè u numeru ...
  Ma sì i figlioli di Satanassu,
  Ùn rompe u putere di Cristu!
  È Mirabela finisce i nemici.
  Tagliendu l'ultimi Mongoli, disse:
  - Un nemicu infinitu hè cum'è una malatia micca trattata - aspetta cumplicazioni!
  In questa battaglia, i Russi, sicuru, vincenu. Ma questu ùn hè micca abbastanza. I Mongoli, avendu riunitu a so forza, ponu ancu andà in Russia. Ancu s'ellu ci hè statu insignatu una lezziò.
  Dunque, e sei ragazze anu ricevutu un compitu da i Dii Russi per tumbà Gengis Khan finu à ch'ellu si rinfurzava in Khorezm.
  Sò solu assediate a vechja capitale di l'imperu. Forse l'unica cità maiò chì ricusò di rende. È avà i Monguli l'assaltanu.
  Natasha hà suggeritu:
  - Avemu da tumbà Gengis Khan è i so figlioli. Allora l'armata mongola si disintegrarà!
  Mirabella hà cunfirmatu:
  - Più azzione - menu parolle!
  È e zitelle - tutti i sei attaccò l'avversari. E tagliemu i Monguli cù spade chì si allungavanu, è ghjittamu rigali di a morte cù i pedi nudi.
  I guerrieri si sò spargugliati ... È anu tagliatu à traversu chjari interi in e pusizioni di l'inimicu. E cumu si taglianu.
  Mirabela, slashing i Mongoli, hà nutatu:
  - Ùn pudemu micca esse scunfitti !
  Natasha, tagliendu e legioni di i Mongoli, cunfirmò questu:
  - Quandu simu uniti, simu invincibili !
  E Zoya si movia versu i Monguli cù u so taccu nudu, in modu figurativu strappanduli in pezzi. Allora hà strillatu:
  - Credu chì a Russia rinascerà !
  Angelica, squarciando l'avversario, gridò:
  - Ghjè per quessa ch"o mi battu !
  Augustine, sfracciandu u rati mongulu, urlò:
  - È ùn aghju micca paura di l'avversari !
  Svetlana hà publicatu, tagliando i nemici cun gusto:
  - Chì serà a difesa di a Russa di Kiev nantu à l'avvicinamenti distanti !
  È e zitelle, tagliendu i Mongoli, cantavanu in coru;
  Gengis Khan vulia guvernà u mondu,
  Hà ambizioni piene di scatuli ...
  Vulete chjappà in a Patria di Kiev,
  Ma l'avemu purtatu drittu in u cercu !
  
  Semu e zitelle di a figliola di Svarog,
  Pudemu scunfighja tutti i Mongoli ...
  In ogni core ci hè una particella di Diu,
  Un latru male ùn ci vincerà!
  
  Cridite chì avemu da esse cun Ghjesù prestu
  Immagina u Diu più gloriosu ...
  Per cunquistà a grande arte,
  Cusì chì tutti in u core di a gloria pò !
  
  Gengis Khan attacca insidiosamente,
  E so horde di rati sò grandi ...
  Aghju purtatu a zitella nantu à u lassu,
  Guerrieri Nuker guidati!
  
  A Russia, sicuru, serà assai luminosa,
  A patria più pura ...
  Ancu i non-credenti sò felici in questu,
  Eppuru qualchì volta prublemi cù Satanassu!
  
  U più grande hè u cunquistatore,
  Stu barbaru malvagi Gengis Khan...
  Chi s'inchina hè un traditore in a so ànima,
  Ùn seremu cunquistati da u Mongol Khan !
  
  U nemicu, sicuru, hè assai forte,
  E so horde sò cum'è un oceanu ...
  Ma e ragazze sò eleganti,
  Colpitu in u core di Gengis Khan!
  
  Pudemu cunquistà una particella di u mondu
  Superemu l'orda di scherzi...
  Dunque, in Cristu l'anima di un idulu,
  Romperaghju l'armata di i Mongoli !
  
  Gengis Khan hè un cumbattante ancu grande,
  Ma crede mi, a romperemu ...
  Ancu se u dragone va cù mille facci,
  A gloria serà cunfirmata cù una spada d'acciaio!
  
  A Russia hà difesu u paese cun ellu stessu,
  Da l'invasioni di a locusta infernale...
  Coprì i petti di a so mamma -
  Tutti i populi di u Sole è di a Terra !
  
  E ragazze dissenu assai fermamente:
  Gengis Khan ùn pudete micca resiste...
  A bandiera di a Patria hà sviluppatu fieru,
  Passarà l'esame fermamente cù cinque!
  
  A spada di e ragazze hà un puntu,
  Ciò chì hè più forte in l'universu ùn si pò truvà ...
  Ùn porta micca l'animali stupidi,
  Puderemu entre in u paradisu di l'amore !
  
  Ùn ci hè nunda di megliu in a Patria chè e
  ragazze di u mondu, u mondu, u diamante...
  Russi, Tartari, Mordovi, Chukchi -
  Per tutti voi, Cristu darà a so vita !
  
  Tuttu sarà bè in u nostru mondu,
  l'orda di Gengis Khan hè persa ...
  Armageddon Batu ùn vene micca,
  Satanassu ùn calpestarà i Russi !
  Quì Natasha hà lanciatu un pugnale affilatu è hà finitu Gengis Khan lanciando un rigalu di morte cù i so pedi nudi.
  È Mirabela Magnetic hà tagliatu u capu di u figliolu maiò di Gengis Khan Jochi.
  Cusì, i dui capi principali di i Mongoli sò stati ammazzati.
  U sicondu figliolu di Gengis Khan hè statu uccisu da Augustine, è u terzu da Zoya, culpitu cù rigali letali di a morte.
  Ma u quartu figliolu, Svetlana, hà ruttu u collu cù un colpu cù u so pede nudu.
  Iè, queste ragazze anu dimustratu a più alta classe di cummattimentu. Genghis Khan hà solu un figliolu legittimu, Kulkan, ma hè sempre un zitellu. Allora a lotta per u putere hè inevitabbile. In ogni casu, ci hè ancu un nipote di Mengo - u più anzianu di Jochi è digià quasi un ghjovanu adultu.
  Hè statu datu per finisce l'Angelica rossu chjaru. Allora chì solu i zitelli fermanu è ci hè una lotta per u tronu di Gengis Khan.
  Allora i Mongoli ùn saranu micca à a campagna contr'à a Russia. È assai prubabilmente u so imperu caderà in pezzi è affunderà in acari.
  In ogni casu, e zitelle, solu in casu, pirate à morte parechji di i cumandanti più autoritarii di Gengis Khan, perchè nimu puderia cunquistà a Russia è unisce i Mongoli.
  Dopu à quessa, i tacchi nudi e tondi sfarfalli tornanu à u so tempu.
  Kievan Rus ùn hà micca cunnisciutu l'invasione. À pocu à pocu, a frammentazione feudale hè stata rimpiazzata da a cunsolidazione di e Terre. E chistu era fattu da Alexander Nevsky, chì vittorie nantu à i Svedesi è i tedeschi rinfurzanu a so autorità. E postu ch'ellu ùn era micca avvelenatu, hà rignatu per un bellu pezzu, è ancu riesciutu à esse incurunatu, ricevendu u titulu di imperatore è rè. Prima di quessa, dopu avè cunquistatu a Pulonia, a Bulgaria è tutti i stati longu u Volga. Tsargrad hè statu ancu pigliatu. Crea u vostru propiu grande imperu. Chì ùn hè micca cascatu, postu chì Nevsky hà rinfurzatu a successione à u tronu da u figliolu à u figliolu è l'anzianità.
  Cusì nasce a dinastia reale. Kievan Rus cuntinuò à cunquistà. Hà avutu puteri chì ùn eranu paragunabili à i so vicini. È à u cuntrariu di u califatu islamicu è l'imperu di Gengis Khan, ùn hè micca colapsatu. Alexander Nevsky hà stabilitu una forte centralisazione di l'imperu russu, è limitò u putere di i satrapi, facenduli rimpiazzabili è subordinati à Kiev è Custantinopuli.
  Allora tuttu era bè. Finu à chì u mondu sanu hè statu unitu è cunsulidatu.
  E questu, sicuru, accelerà u prugressu scientificu è a ghjente volò in u spaziu assai prima è ammaistrà i pianeti di u sistema sulari. A vita hè megliu è megliu. In queste cundizioni, Gengis Khan era qualchì volta ricurdatu, è hè statu nutatu chì ellu, ancu, puderia creà un grande imperu s'ellu ùn l'avia impeditu i Deesse Russi.
  I filmi sò stati fatti ancu ...
  È quandu a scienza hà sviluppatu è ammaistrà u sicretu di u tempu, allora Alexander Nevsky è Gengis Khan sò stati risuscitati da i morti.
  Anu ghjucatu à scacchi unu cù l'altru. Nevsky hà dettu:
  - Eri un degnu cunquistatore !
  Gengis Khan annuì.
  - Aghju cedutu solu à e figliole di i Dii Russi !
  È hà fattu un arroccamentu .... I dui capi di l'antichità ridianu è rimarcavanu:
  - Ogni parsona hè u ferru di a so propria felicità, ma tuttu ciò chì esiste in u mondu dipende di putenzi più altu, senza cuntà l'onore!
  ALEXANDRU U QUARTU DIO VIVENTE
  Sta volta Mirabela hè mandatu per aiutà à Lisandru Quartu, u figliolu di Lisandru Magnu, u più legendariu di i rè, in a battaglia.
  Hè solu un zitellu di deci anni. È u veru putere in l'imperu appartene à u reggente.
  Mirabela ùn pudia ricurdà u nome di u reggente. È per avà, correva solu nantu à a sabbia calda di u Mediu Oriente, sculacciandu e so gambe nude, abbronzate è graziose.
  Iè, ùn era micca una strada faciule per ella. A sabbia nantu à i tacchi di a zitella nuda brusgia assai.
  Per piglià un pocu distrazione Mirabela hà decisu di cantà. Dopu tuttu, a canzone eleva veramente u tonu di a vita specificamente:
  È a voce di a bellezza hè maravigliosa.
  A zitella canta cusì cun gioia;
  Sò una zitella scalza chì corre per u desertu
  A sabbia calda tormenta i mio sule ...
  Chì hè accadutu à a bellezza avà
  Perchè hà una voce di usignulu !
  
  U mondu, sicuru, crede mi, ùn hè micca dolce,
  Credimi, ci sò parechji prublemi sottu à u sole...
  Ahimè, resta un retrogustu sgradevule,
  E e donne di caccia cunnosci grandi cambiamenti!
  
  Quì in l'era discendenti, crede Alessandru,
  Grande combattente macedone da Diu...
  C'era cum'è una Cassandra nuda,
  U putente cumandante - crede mi, bravu!
  
  Ma u regnu, bellu cum'è u sole, morse,
  U so figliolu hè statu nantu à u tronu ...
  È di sicuru, ùn strappate micca corvi in questu,
  Chì zitellu nantu à u tronu, ahimè, solu solu !
  
  A zitella cun zelo pruvò à prutegelu,
  Mantene u sognu santu nantu à u tronu ...
  Cusì chì l'imperu guverna u mondu micca pocu,
  Leghjeraghju una preghiera à u Diu Onnipotente!
  
  Avà corre scalu à traversu u desertu,
  Hè assai doloroso per i mo sfurtunati sole ...
  L'Imperu era in piena agitazione
  Chì u Diu Onnipotente aiuta, cherubino !
  
  Allora mi precipitu in u campu di i Grechi guerrieri,
  Offre servizii in a lotta di spada ...
  Perchè simu tutti fratelli umani
  È crede audacemente chì romperemu l'avversari !
  
  Chì ghjè u destinu di u Slav,
  Lotta dura, ùn maledite micca u destinu ...
  Se necessariu, metteremu banche nantu à u nemicu,
  U contu hè statu apertu hà digià fattu una fine!
  
  Quì luttu per l'unità di u mondu anticu,
  Cusì chì u Gran Signore Supremu guverna ...
  Dopu tuttu, e battaglie di a Patria sona cum'è una lira di paradisu,
  Strappando à volte a carne sacra !
  
  Iè, a zitella hè un eroe di u paese, un patriottu,
  Per l'imperu di i Greci chì cumbattenu l'amore ...
  Pruteraghju u zitellu anticu nantu à u tronu,
  Perchè hè vinutu da Diu, sapete, zitellu !
  
  U mondu di l'umanità serà gloriosu,
  Sò chì serà grande è tuttu sarà bè ...
  Macedonia hè quasi nativa di Russia,
  A barca deve esse livellata s'ellu ci hè rottu u remo !
  
  Prestu Diu Ghjesù vene à noi cun grazia,
  Darà a salvezza à i figlioli di l'umanità à tutti ...
  Cusì chì i plebei diventanu a nubiltà più sàvia,
  Per risolve più prublemi di ogni ghjornu!
  
  Gloria à Diu, è gloria à Cristu Ghjesù,
  Chì u gran sole in u celu hà datu nascita ...
  Si tocca à l'arte...
  Pudemu avè più putenzi ghjusti !
  
  Hè quandu ci scendemu in u celu in u celu,
  Ascendemu sopra e stelle per mantene à Ghjesù ...
  Tutti quelli chì sò morti in grande estasi seranu risuscitati,
  Laudate a Beata Maria per u Figliolu !
  Mirabela finì di cantà, è cumu si saltava è scrollava u turntable in l"aria cù i so pedi nudi. È ride.
  Allora a zitella ricurdò chì u reggente di Lisandru u quartu, Filippu Arridea, era u so ziu è u fratellu di Lisandru Magnu. Ma hè statu tombu. È avà Antigonus One-Eyed hè nantu à u tronu. Supporta Lisandru Quartu.
  È Cassander, u capu è satrapa di Macedonia, s'oppone à ellu.
  Quì una battaglia deve esse fatta, in quale sia Antigonus One-Eyed è u tsar nominale Alessandru Quartu periranu.
  Antigonus One-Eyed hà più territoriu è truppe. Cassandro hà a Macedonia stessa è a Grecia - un esercitu più organizatu è megliu armatu.
  Allora e probabilità sò quasi uguali - è a minima chance pò decide u risultatu di a battaglia.
  Ancu s'è sta storia hè un pocu sfarente da quella ufficiale, ma i tempi sò vechji, nimu ùn sapi veramente cumu era.
  Mirabela fughje à u campu di Antigonus One-Eyed. È i so tacchi nudi è tondi brillanu.
  I pennants è i bandieri di u campu sò digià visibili in a distanza. L'armata hè grande. Cunta i terri finu à l'India è una parte di l'India. L'Eggittu hè sempre esitatu da quale parte piglià.
  Antigonus è Cassander si battenu per u putere. Ma a vittoria di Antigonu permette di riunisce l'imperu in un pugnu unicu, mentre chì Cassandro, à u cuntrariu, u disperse.
  Allora a scelta di Mirabela hè ovvia!
  A zitella corre à u campu. I guerrieri fighjavanu subitu à u so musculus, abbronzatu, in un bikini.
  Ma nimu s'aspittava à litigà è à rallentà.
  Mirabela si precipita, è i so pedi nudi lascianu graziose impronte in a sabbia.
  Parechji guerrieri, soprattuttu i ghjovani, cascanu à i so ghjinochji è basgianu avidamente sti impronte.
  Eccu una bella ragazza musculosa chì passa davanti à e tende. I guerrieri si inchinanu davanti à ella.
  È basgià di novu e so impronte. Mirabela hè una ragazza chì hè ghjustu super.
  Un ghjovanu guerrieru prova di chjappà per u so ghjinochju nudu. È a zitella l"hà pigliatu è l"hà chjapputu.
  Hè cascatu è s'hè lampatu.
  Mirabella cantava:
  - Mi meritate, mi meritate
  Ti meriti una zitella!
  Merite, bellezza cù una pistola,
  Ùn peccate più !
  È tutti cadenu in ghjinochji davanti à ella.
  A zitella corre versu a tenda di Antigonus. Hè grande cum'è un veru palazzu.
  È ci sò assai guerrieri quì - almenu dui centu mila per tuttu u campu. Eccu a formica.
  À l'entrata, Mirabela hè scontru da i veri eroi. È lascianu passà a zitella.
  Quì u guerrieru entra in a tenda, è va più in là, marchjandu cù gambe nude è graziose nantu à tappeti lussureggianti.
  Ella hè di novu, è torna mancata. È e zitelle s"inchinanu drittu à a cintura. È tuttu pare bellu.
  Eccu ella hè in a tenda è Antigonu l'hà scontru. Un omu piuttostu grande cù un pettu à l'ochju.
  Fighjendu a ragazza bella parolla dea.
  È disse :
  - Sò venutu per amore !
  Mirabela scuzzulò a testa è urlò :
  - Sò ghjuntu à purtà vi a vittoria !
  Antigonus annuì è rispose:
  - Chì sapete di Cassandra !
  A zitella hà rispostu cù un surrisu :
  Hà messu una trappula per voi ! Hà trè suldati menu, ma sò più urganizati. In ogni casu, s'ellu andemu da u latu induve ùn ci hè micca aspittatu, pudemu vince una vittoria decisiva !
  Antigonus dumandò suspiciosamente:
  "E se Cassander t'avia mandatu stessu?" È ci condurete in una trappula !
  Mirabela hà rispostu cun fiducia:
  - Cassander ùn puderà unisce l'imperu. Hè solu un usurpatore. Solu sottu u regnu di u figliolu d'Alexandru Magnu pò esse priservatu l'unità di u statu. È aghju sempre aiutu à quelli chì cuntribuiscenu à l'unità di l'umanità!
  Antigonus annuì.
  - In una certa manera ti credu ! Ebbè, andemu in campeghju !
  Mirabela hà rispostu aggressivamente cù furia:
  - Andemu audaci in battaglia per u putere di Petrik,
  È in i sogni Diu Amon - facci santi!
  Dopu chì a zitella uffrì di guidà l'armata, è Antigonu accunsentì.
  Lisandru Quartu stessu apparsu.
  Era un picciottu abbastanza grande è muscoloso. Capelli biondi è pelle scura da u sole di u sole, era chjaru chì u zitellu era più còmode di caminari scalzi chè cù sandali è armature.
  Ma quì u zitellu si mette nantu à u cavallu. Hà undici anni, ma pudete dà quattordici o quindici.
  Si vede chì mira à Mirabela cun interessu, è disse :
  Chì musculi hà !
  A zitella rispose cù un surrisu :
  "Sò un guerrieru di prima classe!"
  U zitellu rè annunziò.
  - Diritta! Dopu à a vittoria, ti faraghju a mo prima moglia !
  Mirabela rimarcò cù un surrisu :
  - Pensu, dopu à a vittoria, seraghju trasportatu in un altru mondu ! Alas, u mo scopu hè di aiutà vi, ma ùn aghju micca putere nantu à mè stessu !
  Lisandru Quartu hà urdinatu:
  - Cunduceci in battaglia !
  È l'immensu esercitu di Antigonu hà iniziatu una campagna. Aveva ancu elefanti di guerra.
  Mirabela hà nutatu aggressivamente, stringhjendu a sabbia calda cù e so gambe nude è forti:
  - Andemu audaci in battaglia per u putere di i suvietici !
  E poi hè megliu:
  - Per u putere di Macedònia !
  Fighting Girl - ùn pudete micca dì nunda contru à ella. Questa hè veramente una cagna colossale.
  È l'esercitu di Antigonu è Lisandru si move intornu à e truppe di Cassandro.
  Ci hè un grande muvimentu.
  Mirabela canta nantu à una campagna, è da un nome maschile:
  Sò Lisandru, rè di i Grechi.
  Hè Dariu, u suvranu di i Persiani, avemu ritrovu in u campu di battaglia.
  
  Sottu Issa l'aghju battutu È mi meritava a gloria per quessa, "Invincible" hà pigliatu u nome !
  
  Tandu u mondu sanu m'hà ricunnisciutu, mi chjamava "Divinu" ! L'aghju pruvucatu cù a mo spada !
  
  Sò vinutu à scunfighjalu È cunnetta tutti i paesi, hè ora di campà in pace inseme ! - - - E so truppe sò davanti à mè. Da a paura, avemu riunitu u sistema. Ghjuchemu di novu cù u nostru destinu !
  
  Sò guasi sette volte di più chè noi, Ma scintille ci battenu da l'ochji.Credimu : i dii ùn ci lasciaranu ! - - - I nemici ci si n'andò in folla, Ùn sanu micca ciò ch'ellu hè un sistema, hà mandatu e so truppe à macellu !
  
  Eccu i so cavalieri chì volenu, Ci volenu spaventà. Tali - scunfighjanu solu i codardi ! - - - A falange in u centru mantene a fila Morreranu, ma ùn lascianu micca a battaglia, i persiani mischiati davanti à u so muru !
  
  È a lotta ghjustu. Battaglia feroce. Ma tenite ! E tene a fila ! I Traci sò quì ! Ùn hè micca a prima volta per elli !
  
  Ma l'ala manca s'arruga è si ritira dapoi un bellu pezzu, È mi dumanda aiutu !
  
  Ùn l'aghju micca da aiutà.Doppu tuttu, questu hè una lotta ! Mi stau è aspettu ! Ci sò Tessaliani ! Credu in u destinu !
  
  U panicu bolle in u centru, A nostra falange li affolla, È a so cavalleria corre à i lati !
  
  U mo scopu hè statu ghjuntu quì !I dii ci anu apertu a porta !Stu scavalcaghju tittu a cavalleria !!! - - - A terra trema è a polvara turbulisce, E scintille batte da sottu à i zoccoli - Vola quella cavalleria pisanti !
  
  Sò tutti i me camaradi, Hanu lanciatu u guantu à u destinu !Vulemu sottumette u mondu sanu !
  
  Infanteria - a cosa principale in battaglia, corre dopu à a cavalleria in i ranchi Invincible, cum'è Achille in battaglia!
  
  Sentu u risultatu di a battaglia.
  
  Tagliamu in e so truppe!Vittoria hè assai vicinu!A nostra battaglia serà ricurdata da a ghjente per seculi!!!
  
  A so guardia hè digià sgrossata !E centu metri davanti à ellu !E ùn ci hè nimu davanti ! - - - Videnduci davanti à ellu, Cum'è un vile coddu, micca un eroe, In paura, Dariu lascia a battaglia.
  
  Chì coddu hè ! Chì canaglia ! Ha disonoratu a so corona ! È tuttu u so putere hè finitu !
  
  Induve vai?! Corri! Pruteggeti da a morte! O dii! Quantu sò ridiculi i mo nemici !
  
  Tutta l'armata di i persiani hè digià in corsa.Oghje sò pienu di battaglia!A mità di u mondu mi appartene avà!
  Quì l'esercitu cumpiì a campagna è andò à a reta di Cassandra. E poi Mirabela aspittava a scuperta - in più di e truppe greche è macedoni, ci era ancu egiziani.
  Hè per quessa chì Cassander in a storia vera hà vintu, è Alessandru Quartu hè statu catturatu è uccisu.
  Cusì, Antigonus hà solu una volta è mezu di più suldati, cù a megliu qualità di u nimicu.
  Ma hà una pusizioni più vantaghji è una sorpresa tattica da u so latu.
  Mirabela si precipitò à l'attaccu.
  È cù e so quattru zitelle charming: e figliole di i dii.
  È tagliemu l'avversari.
  Mirabela guidò u mulinu cù e so spade, tagliendu i suldati di Cassandra è cinguendu :
  - Una donna hè un ramu chì maturu megliu in l'humus di a disgrazia, ma a retribuzione l'aspitta in ogni modu!
  Natasha hà ancu tagliatu cù frenesia è furia. A so tortura nuda ruttu a mandibula di u guerrieru grecu, stringhjendu:
  - Un puliticu hè un matimàticu chì piglia è divide, è u face cù un errore colossale in sacchetta !
  Zoya, cuntinuendu à taglià l'avversarii è lanciandu ghjochi velenosi cù i so pedi nudi è stringhjendu:
  - Diu hà criatu una donna scalza è ghjovana, Satanassu, cù l'aiutu di i pulitichi, l'hà calzata, è l'hà furzata à cascà in a zitiddina !
  Angelica tagliò aggressivamente una massa di nemici, è i so capelli rossi di rame sbattevanu in u ventu cum'è una bandiera proletaria.
  È a zitella chjappà:
  - Hè megliu per una donna di sfilà i tacchi nudi chè di esse calzatu cù u matrimoniu per una scarpa !
  Svetlana tagliò l'avversari è li tagliò è strillava:
  - Una donna hè u fiore più bellu in u giardinu di u Signore Diu, ma a caterpillar più insidiosa - un puliticu maschile bruttu manghja u so gambu !
  Mirabela, cuntinuendu à taglià i nemichi, strinciò è emise:
  - Spusendu i so petti, una donna lascià un omu senza pantaloni è li strapparà trè pelle !
  Natasha cuntinuò aggressivamente, schiacciandu i so avversari:
  - A zitella bionda hè certamente bella, solu a testa luminosa hè troppu literale!
  Zoya, tagliando i guerrieri, Cassandra grugnì:
  - A testa di a ragazza bionda ùn hè micca sempre literalmente, ma sempre figurativamente u sessu bellu!
  Angelica, cuntinuendu à sfracicà i so avversari, sguilla :
  - Chì hè a diffarenza trà un puliticu è una prustituta - l'ultime stabilisce per i soldi sottu à qualcunu, è u primu stabilisce a mità di l'elettori per u prufittu per ogni modu!
  Svetlana, tagliendu i nemici di l'armata di Cassandra, è scacciò un boomerang cù i so pedi nudi, hà publicatu:
  - Una prostituta per soldi trasforma ogni sumere in un omu, un puliticu è per liberu fà un sumere insignificante da ogni omu !
  Mirabela, sconfiggendo diversi tipi di avversari, e rompendosi le mandibole con il tallone nudo e tondo, disse:
  - I picciotti diventanu eventualmente omi, i pulitichi annantu à l'anni o diventanu dittatori, o diventanu scherzi ambulanti !
  Natasha, tagliuzzando l'avversari, tagliandoli a testa, lanciando oggetti sfraccianti cù e so dita nude, sguillava:
  - U puliticu ùn hè micca sempre divertente, ma sempre un scherzu di caminari, è un pagliacciu liberu !
  Zoya, tagliuzzando ogni sorta di nemici, urlò:
  - U dittaturi faci à spessu piantà i so sughjetti, ma in scherzi tuttu u paese u vole !
  Angelica, tagliando i Macedoni, sguillava:
  - Quantu sò utili e dittature - quandu a ghjente custruisce, vulendu tonde cum'è pecure, è una volpe si sveglia in capu di pecuri !
  Svetlana, teneva un mulinu di guerra, tagliava i capi è cinguettava:
  - S'è tù sarai tosatu cù a mente di un ram, s'è vo avete a risorsa di una volpe, a mette nantu à u collu di i vostri cuncurrenti !
  Mirabela, cuntinuendu a disseczione di l'avversari, hà publicatu:
  - Una volpe strapparà trè pelle à un leone, è si sbucciarà forte cum'è quercia cum'è appiccicosa !
  Natasha, cumbattendu cù i falangisti chì avanzanu, hà nutatu:
  - Quantu sia longa a lingua di u puliticu, a vita di l'elettore ùn serà chè ch'ella sia più corta !
  Zoya hà nutatu aggressivamente mentre tagliava i nemici:
  - In cerca di un rublu longu, i pulitici accurtà a so lingua per a critica, ricurdendu - u silenziu hè d'oru!
  Angelica, tagliando i nemici striscianti, emise:
  - U silenziu hè d'oru, ma spessu in a sacchetta di l'altru !
  Svetlana, tagliendu à traversu i nemichi, arrulò:
  - Un omu cù una majuscule hè attiratu à a luce, un omu, di sicuru, un masciu, da i capelli biondi !
  Mirabela, cuntinuendu à chjappà l'armata nemica, grugnì:
  - Diu hà datu à l'omu una mente è un'anima immurtale, Satanassu hà lanciatu a mente nantu à a mente, trasfurmendu u corpu in una carcassa !
  Natasha, schiacciando l'avversari, abbaiò:
  - L'omu hè un animale guvernatu da una volpe chì posa cum'è un leone in vestiti di pecuri !
  E zitelle si sò spargugliate, tagliendu l'esercitu di Kassandra cun grande efficienza è pressione. È e so spade lampò cum'è pale d'elice.
  Zoya hà nutatu, lanciando un pisello cù splusivi letali cù i so pedi nudi:
  - L'omu sogna d'avè u putere di u Diu Onnipotente, per ghjunghje à i scopi di basa di scimmia!
  Angelica, la volpe rossa, disseccando i nemici, disse:
  - Di sicuru, Diu ama a nostra ànima, ma avemu tantu vulsutu chì l'Onniputente amassi ancu i nostri corpi, mandendu micca solu guariscenza spirituale!
  Svetlana, tagliendu i nemichi, aghjunse ancu, rompendu a mandibula di u nemicu cù u so taccu nudu:
  - Diu hà criatu Eva per ch'ella dà a felicità, è hà fattu un puliticu per arrubbari i sogni, ma à u listessu tempu s'anima, ancu s'è senza bellezza !
  Mirabela, tagliendu l'avversari è lanciando granate cù i so pedi nudi, sguillava :
  - Un puliticu hè una spezia di pickpocket chì rimpiazzà i diti abili cù una lingua longa, è face assai più rumore à arrubà, sbattendu a capacità di pensà !
  Natasha era pienamente d'accordu cù questu, sfracicà i nemici è chirping:
  - Un regnu chì piace à parlà assai hà da ottene pocu in materia pratica, postu chì una lingua longa accurta i braccia!
  Zoya hà nutatu aggressivamente, tagliendu una altra parte di i nemici, è lanciando una granata cù u so pede nudu:
  - Perchè Diu Onnipotente raramente parla à e persone - per ùn diventà cum'è i pulitici cù a diarrea verbale chì maschera l'impotenza!
  Angelica, tagliendu i nemichi è cù i so pedi nudi, pigliò è scacciò un assassinu à u nimicu, è sguillava :
  - U puliticu parla assai, è parla ancu di più, ma e so parolle passanu à l"arechje di l"elettore, chì ùn hè micca sordu à i disgraziati !
  Svetlana, tagliendu i nemici, è lanciando a distruzzione cù i so pedi nudi, emessu:
  - Più longa hè a lingua di un puliticu, più corta hè a mente di l'elettore chì u vuta !
  Mirabela hà nutatu, lanciandu di novu i so pedi nudi, una bomba letale:
  - Per l'elettore, a lingua longa d'un puliticu hè un caprettu à u collu, chì, però, prima sguassate nantu à u cervellu, è po pulverizza u capu, un altru polveru viotu !
  Natasha hà dichjaratu aggressivamente, falendu i nemici:
  - Una mente alta hè raramente cumminata cù una lingua longa, ma l'arroganza hè cumuna per u verbiage chì ùn cunnosci micca limiti!
  Zoya rimarcò astutamente, scoprendu i denti è ringhiannu cum'è una pantera:
  - Una lingua longa si mette bè in i sacchetti, se cumminata cù a cunniscenza di l'intricacies di a sycophancy!
  Angelica, disseccando i nemici, rimarcò assai astutamente:
  - Un veru geniu ùn parlerà per un bellu pezzu, a brevità hè a surella di u talentu, è u geniu hè u fratellu di a cuncisione!
  Svetlana, tagliendu i falangisti, chì avianu digià fughjitu, abbaiò:
  - Una lingua longa ùn hè micca solu un signu di una mente corta, ma ancu di stupidità senza fine !
  In cortu, anu scunfittu l'armata di Cassander, è Mirabela li tagliò personalmente a testa.
  Dopu à quessa, e zitelle furzavanu i prigiuneri à basgià i so pedi nudi, cisellati, pocu polveri è insanguinati.
  L'anu fattu umilmente è piegandosi in trè morti.
  L'imperu d'Alexandru Magnu ristabilisce l'unità. È u striscione di a Macedònia brillò di novu.
  Dopu seguitanu novi campagne contr'à l'Arabi, cù a so cunquista. Dopu à i Pilastri d'Ercule, cù a cattura di Roma è Cartagine. È à l'India cù a so cunquista completa.
  Lisandru Quartu hà campatu per settanta anni è hà sappiutu cunquistà a Cina, superendu a gloria di u so babbu.
  Li chjamanu Alessandru Magnu. Pigliò tutti i paesi civilizzati di u mondu anticu. È un imperu nasce da l'Atlanticu à u Pacificu. Enorme, putente è prusperu.
  Un pocu dopu, u Giappone hè statu ancu invaditu. È dopu l'America hè stata cunquistata.
  L'imperu divintò globale. Hè stata guvernata da a famiglia Petrik. L'autorità di quale era cusì grande chì ùn ci era micca rivolti seri di i satrapi. È avà u prugressu, dopu avè passatu l'era di u Medievu lugubriu, si trasfirìu subitu in l'industriale.
  E poi a rivoluzione industriale. È i voli di l'umanità in u spaziu sò mille anni prima di a storia reale.
  È in u XXI seculu, l'imperu hà ghjuntu à a riva di l'universu. Una macchina di u tempu hè stata creata è anu amparatu à risuscitarà i morti.
  Lisandru Magnu è u so figliolu maiò sò ancu risuscitati.
  Hè cusì chì u cursu di a storia mundiale hà cambiatu. È era grande per l'umanità.
  Immaginate un imperu universale in quale ancu e persone mortu longu sò risuscitate, è u XXI seculu mudernu. In quale ci sò più di dui centu paesi in u mondu, è equilibriu à l'orlu di a guerra nucleare.
  È diversi coronavirus sò tutti in roaming!
  Allora... E zitelle anu realizatu u più grande prugressu per l'umanità prugressiva, è micca assai prugressiva !
  
  A RAGAZZA BIONDA AIUTA U PRINCIPE SVYATOSLAV
  A ragazza-eroe hè musculosa è in un bikini corre à u campu di u Granduca di Kiev Svyatoslav.
  L'esercitu di l'imperatore rumanu s'avvicinò à u campu russu. I Rumani anu un vantaghju in forza una volta è mezu. Anu criatu una grande armata.
  Svyatoslav perde l'iniziativa. L'incursioni di i Pechenegs, è i tradimenti di i Bulgari, anu battutu assai u so esercitu. È avà duvete luttà in più di numeri.
  In a storia vera, Svyatoslav hà pigliatu a difesa in a furtezza. Ma a flotta rumana tagliò u supply à i Russi longu u Danubiu. È in u risultatu, guasi murìu finu à ch'elli accunsenu à lascià dopu à parechje scaramuccia, in termini difficili.
  Mirabela hà capitu chì a megliu chance era di scunfighja subitu e truppe rumane è andà in Custantinopuli.
  Allora i Bulgari, è i Grechi, è l'Ungheri susteneranu u vincitore Svyatoslav, è l'Imperu Bizantinu serà finitu!
  È Tsargrad diventerà a capitale di u grande statu russu ! Per Svyatoslav hà vintu assai. Tutta a regione Volga è a Crimea, è u Caucasu di u Nordu, è a Bulgaria è a Romania. Ma dopu à a so morte, u cunquistatu era persu. È i Pechenegs sò digià cullà u Volga.
  Allora avà hè u mumentu criticu. È ci hè una chance chì a Russa di Kiev diventerà l'imperu più forte è vastu in u mondu, ancu prima di u so battesimu.
  Mirabela sapi questu è si precipita in battaglia.
  Ma chì farà ella sola ? Forsi veneranu cinque più cumbattenti - un zitellu è quattru zitelle - e figliole di i Dii Russi, è un zitellu immortale?
  Mirabela conta veramente nantu à questu.
  Ma mentre corre tacchi scintillanti, nudi, rosa. À u listessu tempu, a zitella canta:
  - Luttemu per a Russia,
  Cù u nome di Svarog ...
  Ùn siate micca una zitella codda
  Sò in u core di Diu !
  Quì ella corre più vicinu à a fortezza, induve si trovanu e truppe russe di Svyatoslav.
  Prima, a zitella taglia cù spade duie sentinelle rumane chì stanu vicinu à a citadella.
  Mirabela hà ancu cantatu:
  - A patria vola in u celu ...
  In nome di Perun, a Russia risuscitarà!
  Hè per quessa chì i Russi anu da accettà a fede di l'altru ? In fatti, hè assai megliu per crede u vostru propiu è luminoso. Quelli dii russi chì anu cura di i Slavi è cuntribuiscenu à a so prosperità.
  Quì u guerrieru corre finu à u muru. In cima sò sentinelle.
  Videnu una bellezza scritta, capelli d'oru è a piglianu per una dea.
  Inoltre, Mirabela hè assai altu, soprattuttu per quelli tempi, è musculus, cusì ch'ella sia sbagliata per una donna ordinaria.
  È cusì Mirabela cuminciò à appiccicà à e so dite è à i pedi nudi, cullà u muru. È pareva assai bellu.
  A zitella hè assai bella, è u so sollievu musculare hè l'invidia di ogni omu.
  Questa hè veramente a figliola di i dii.
  Mirabela si arrampicò. Ella surrisu è fece l'ochju à e sentinelle.
  I guerrieri eranu più brevi chè ella, è eranu maravigliati di i musculi forti è prufondamente tracciati di a zitella.
  U guerrieru pigliò subitu u toru per e corne :
  - Portami à u principe Svyatoslav !
  U più vechju di i guerrieri cù una barba grisa annunziò:
  - Iè, Dea, simu pronti !
  Dui ghjovanu cascò in ghjinochji è basgiò i pedi nudi di Mirabella. A zitella annunziu d'accordu.
  - Hè bellu !
  Dopu à quessa, si trasfirìu, accumpagnata da suldati, à u centru di a furtezza, induve era u grande prìncipi Kyiv Svyatoslav stessu.
  Mirabela era allegra è cantava :
  - Ci sarà un risultatu bellu,
  Andemu in Tsargrad !
  Quì ella, chjappà e so sole nude nantu à i cobblestones, ghjunse à l'edifiziu induve era u famosu cumandante anticu russu. A parsunalità hè legendaria.
  Quì dentru hè stata accolta da novi guerrieri. Sintia Mirabela per i musculi forti è u pettu. Allora saltavanu avanti.
  Svyatoslav ùn era ancu andatu in lettu è scontru un invitatu altu. Era cortu, ma spalla larga, cù un capu rasatu, chì era incurunatu cù un ciucciu. Ùn hè ancu un vechju maritu maturu, pienu di forza è energia. Guardò Mirabela è aggrottò la fronte. Ùn hè micca piacevule quandu una donna sopra à voi.
  Li dumandò cù un surrisu chì paria strittu, cum'è i so ochji parevanu male :
  - Per chì scopu m'hà vinutu a bellezza ?
  Mirabela rispose ancu cù un surrisu, è guardò amable :
  - Per aiutà vi scunfighja i grandi Rumani !
  Svyatoslav rimarcò cun un suspiru:
  - Una spada ùn risolve nunda, ancu s'è tù sì forte, vecu un guerrieru !
  A zitella battò u pede nudu è rispose :
  - Ci tocca à attaccà i Rumani avà. Ùn anu micca ancu cullatu tutte e forze, è riceveranu rinforzi. Immediatamente smash and go to Tsargrad!
  Svyatoslav annuì è rimarcò:
  - Pensu ancu cusì. Ma u nemicu hà a manu suprana !
  Mirabela hà rispostu logicamente:
  - U tempu travaglia contru à noi ! Sè ritardemu un pocu di più, a flotta rumana ci taglierà longu u Danubiu, è ùn averemu nè rinforzi nè pruvisti. È e forze di l'inimitu cresce solu!
  Svyatoslav rimarcò cun un suspiru:
  - U nostru oraculu hà preditu chì in una battaglia aperta perderemu !
  Mirabela rispose duramente:
  "Ùn avete micca pensatu chì questu oraculu hè statu compru da a basilica?" Et ce retard ne fera qu'augmenter l'avantage de Byzance !
  Svyatoslav s'oppose tristemente:
  - L'oraculu era raramente sbagliatu, è predichendu prima e nostre vittorie, sia nantu à i Khazars è altri populi. Tuttavia... Sì, per casu, a figliola di i dii ?
  Mirabella annuì.
  - Pudete pruvà mi in battaglia cù qualsiasi di i vostri guerrieri!
  Svyatoslav hà colpitu inaspettatamente Mirabela in u stomacu. A zitella cambiò meccanicamente, è sbattò u prìncipe cù a testa in a fronte. Hè cascatu.
  Dui guerrieri alti si precipitonu versu Mirabela, ma a zitella salta è li chjappà cù i so tacchi nudi.
  I cumbattenti si sò sbattuti...
  Mirabela s'inclinò è pressu u collu di Svyatoslav. Si ritruvò à i so sensi è apre l'ochji.
  Poi mormorò, strofinandosi la fronte ammaccata:
  - Questu hè u Diu Negru. Tu, apparentemente, sì a figliola di Chernobog. Hè cusì mossa, a testa scracca !
  Mirabelle hà rispostu :
  - Puderaghju una pozione chì farà i vostri guerrieri più forti è più resistenti.
  Allora vinceremu certamente u nemicu !
  Svyatoslav annuì, a testa rasata cù un ciucciu:
  - Vari ! ti credu !
  Mirabella hà dumandatu:
  - Sceglite un pocu di erbaccia è a puzione serà pronta !
  U Granduca li dete un paru di decine di serve per aiutà.
  Mirabela, inseme cun ellu, si n'andò à u boschettu per cullà una pozione chì aumenta a forza è a resistenza di i cumbattenti. Ùn ci era ancu guerrieri bizantini in u boscu.
  Ma a zitella-eroe era in alerta. È per una bona ragione.
  Eccu parechje decine di cavalieri chì anu pruvatu à attaccà e fanciulle di ritornu cù cesti pieni di erbe è funghi.
  Mirabela si precipitò versu u nemicu in battaglia. È agitandu e so spade, tagliò trè teste à una volta.
  Allora cumu tacemu l'avversari. Sta zitella hè solu un terminatore in bikini è pedi nudi.
  U so taccu nudu culpì u guerrieru bizantinu in u mento. Ellu, avendu volatu, abattu à una volta cinque cavalieri nemici.
  Mirabella hà tweetatu:
  - Sò u più cool di u mondu, è a zitella hè specificamente scalza !
  Questu era veramente un super twist. Mirabela hà cuntinuatu à sbattà i so avversari è à scaccià i frammenti di vetru cù i so pedi nudi, chjappà i so avversari.
  Quelli Rumani chì ùn avianu micca tempu di scappà sò stati ammazzati. È Mirabela hà vintu una altra vittoria.
  Eccu e zitelle sculacciate cù pedi nudi, hè calda in i Balcani in l'estiu, è anu purtatu funghi, baga è erba. È Mirabela in una grande tina hà cuminciatu à fà incantesimi letali è d'amore.
  È portava un forte odore di tarta in tuttu u campu. È una zitella cù i capelli d"oru si mischjava tuttu cù u so pede nudu, ciselatu.
  È questu hà aiutatu assai.
  Mirabela fece una puzione in un calderone è cantava ;
  Sò natu cunnisciutu in u XXI seculu,
  In quale l'elettronica hè in ogni locu ...
  È crede mi, nervi d'acciaio -
  Sapete chì a ghjente volava nantu à a luna !
  
  Grande creazione di l'omu
  Capace d'abbraccià mentre ghjocanu u ballò...
  Semu i figlioli di u laptop, Internet
  È culperemu à l'ignuranti !
  
  Chì sapete chì avemu inventatu
  Un schermu hè chjusu in un dito miccu ...
  Videremu u cumunismu prestu datu,
  Sì ancu un focu malignu brusgia !
  
  Credimi, u nostru tempu venerà
  U paese di a scienza fiorirà ...
  Chì triunfi Abele, micca Cainu,
  Wins hà apertu un contu illimitatu!
  
  Cridemu in a nostra mamma Russia,
  Ciò chì hà fattu una volta stellare ...
  I campi eranu irrigati cù rugiada da perle,
  Wins hà apertu un contu infinitu!
  
  À a gloria di Ghjesù è Svarog,
  Inseme scunfiremu i nostri nemici...
  In nome di l'Onniputente, cunnosce a Famiglia,
  Avemu apertu a grande armata russa !
  
  Iè, lasciate chì l'amore tronu in grande gloria,
  Chì Lada sia cun noi per sempre ...
  Semu nati in una putenza spaziale -
  Un gran sognu rializatu !
  
  Avemu avutu Lenin è u grande Stalin,
  Tsar Petru u Grande, è a tempesta Ivan ...
  Avemu i musculi, avemu diventatu più duru,
  Tale hè u destinu di u grande rati !
  
  Chì a Patria fiurisce in a fede,
  L'amore chì ci hà purtatu...
  Chì u tempu sia eternu di maghju
  È sparghje solu sangue male in battaglia!
  
  Semu nati per fà un conte di fata
  À a gloria di l'angeli russi, dii...
  Cusì chì u nemicu male si trasformi subitu in polvera,
  E pasticci generosi!
  
  Ùn credu micca chì una persona ùn serà micca debule,
  U so destinu hè di cunquistà tutti i dimònii ...
  Riceve i più grandi premii
  Chì sia distruttu in battaglia!
  
  Iè, u nostru nemicu ùn cunnosce ancu a forza,
  Ma crede chì a Russia rinascerà ...
  Ancu s'è i zitelli, e donne sò attaccati,
  Vinceremu - crede in questu è ùn avè micca paura!
  
  Chì a nostra Patria sia libera,
  Ch'ella sia in eterna gloria per sempre...
  Simu cavalieri, credimi, nobili,
  Ùn avemu micca paura di guai è anni !
  
  In breve, ci sarà prestu pardunatu,
  Cridemu chì vinceremu l'avversariu ...
  Un annunziu vene da Diu Sort,
  Chì u cherubino stenderà e so ali !
  
  Allora finiscemu ciò chì avemu principiatu
  Custruemu una nova cità più forte chè tutti...
  È serà assai megliu chè à u principiu,
  U cattivu cool serà sguassatu in polvere!
  A zitella eroica finì di cantà. È quì torna tuttu filò in u calderone, scintillava, è a puzione era pronta.
  Avà i suldati russi beie. Eranu più di trenta mila, inseme à i Bulgari.
  Svyatoslav pigliò ancu un sorsu di pozione. Era prontu à cumbatte. Cun ellu hè u so fratellu, un Danilo assai più altu.
  Ebbè, quale hè a strada per i cavalieri russi. Tuttu chistu serà una battaglia grande è sanguinosa.
  Mirabela beie anch'ella, è sentia una forza digià considerableu vene in ella.
  A zitella lampò e so spade è disse :
  - Hè megliu vince in piedi chè perde in ghjinochji !
  Dopu à quessa, Svyatoslav hà digià urdinatu:
  - Ebbè, fratelli in battaglia !
  E i cancelli si aperti, è a squadra russa esce. È era un esercitu pienu di forza è energia.
  I Bizantinu anu cinquanta mila truppe, è ancu elli in fila. Sembra esse più in numeru, ma micca cusì curaggiu è fervente in u spiritu.
  L'imperatore rumanu stessu si riunì per rimproverà. È cusì l'esercitu bizantinu pigliò è si trasfirìu.
  Hè più pesante in armatura, è hà un vantaghju in cavalleria.
  Ma superando i piloti avanti corre Mirabela Magnetic, piena di energia e ansiosa di lotta. A zitella quì hè di u più altu calibre. E cumu si scontru cù i guerrieri bizantini.
  Esegue un colpu saltu cù dui pedi nudi à una volta, abbattendu l'avversari è strillanu:
  - Gloria à i tempi di u rati russu !
  Allora a zitella fischiarà assordamenti in cima à i so pulmoni. Iè, pare bellu è divertente.
  È e so spade cumu per cascà nantu à i nemici, tagliendu cum'è una rasa. Eccu a zitella.
  È dopu ci sò altri guerrieri.
  Natasha taglia i guerrieri bizantini cù spade è grida:
  - Per a Russia Svyatoslav!
  È cù i so pedi nudi lanciarà una agulla velenosa.
  E poi Zoya va in battaglia. I suldati bizantini tagliati cun grande disperazione. È li sfraccia cun un entusiasmu ardente.
  Funziona un mulinu cù spade.
  È l'Angelica rossa pigliò i Rumani è li distrughjemu cun grande furia è prissioni dispirata.
  È u so taccu nudu travaglia ancu è rompe i mandibuli.
  Ragazza ruggisce:
  - In nome di Perun !
  È Svetlana hà ancu tagliatu cù una grande pressione, distrughjendu u nemicu.
  È cunduce u mulinu cù spade è strilli :
  - Per u cumunisimu !
  Mirabela dissecting i Rumani, nota:
  - Sè vo vulete guadagnà u mondu sanu, riempite a testa di saviezza è u core d'amore !
  Natasha, tagliendu l'avversarii da Bizanziu, disse:
  - Un core d'oru ùn attrae micca sempre i soldi in a vostra sacchetta, ma vi permette di truvà innumerevoli tesori in u celu, paragunatu à quale muntagne di banconote ùn valenu micca un centesimu!
  Zoya, tagliando i legionari, fece nota:
  - Hè difficiuli di capisce perchè Diu permette u male, ma hè ancu più difficiule perchè una persona ùn permette micca a bontà in u so core, è a misericordia in i so azzioni!
  Angelica fece nota, tagliuzzando i Rumani, e lanciando dischi a punta nuda:
  - Muntagni d'oru da i labbra di i pulitici ùn valenu micca un centesimu, ma un centesimu di ramu, se una persona hè un amore, hè un grande tesoru di u mondu!
  Svetlana, tagliando aggressivamente i cumbattenti bizantini, hà nutatu:
  - Diu hà creatu l'omu per a felicità, ma l'omu crea prublemi è disgrazia per ellu stessu, vulendu diventà Diu Creatore!
  Mirabela, tagliando l'avversari cù e spade, emette:
  - Ciò chì una donna vole, Diu vole, forse hè per quessa chì l'omi anu guai è prublemi cuntinui, perchè una donna hè toccu senza divinità !
  Natasha, dissecting i Rumani, hà nutatu:
  - Quandu i zitelli ridenu cun felicità, i genitori ùn rirennu micca, cusì u costu di i rigali ùn era micca divertenti!
  Zoya, tagliendu i Bizantini è sbattenduli cù u so pede nudu, hà logicamente nutatu:
  - Diu hè sempre un Babbu amante à l'omu, ma u destinu hè spessu una matrigna capricciosa!
  Augustine dissecting i Rumani, logicamente aghjustatu:
  - Hè difficiule ancu per una volpe di ingannà u destinu è hè impussibile à ingannà à Diu !
  Svetlana, affettendu l'avversari, è li sfracicava aggressivamente, è scacciò un pacchettu splusivu cù u so taccu nudu, hà publicatu:
  - Tuttu hè pussibile in a pulitica, ma ùn si pò ancu ingannà Diu mancu una volta, ancu s"è vo site abituatu à guidà l"elettori da u nasu à l"infinitu !
  Mirabela, tagliendu l'avversari in col, è facendu cusciotti romani, disse:
  - I pulitichi sò grossi truffatori in l'ingannimentu, ma insignificanti in materia di verità !
  Natasha, cuntinuendu à taglià entusiastamente i nemici, hà nutatu:
  - U puliticu piatta i so denti, ma li piace à mustrà i so denti, soprattuttu s"è l"elettore hè cù u cervellu di gallina !
  Zoya, schiacciando i Rumani, rimarcò astutamente:
  - U puliticu ùn hà micca un sensu di prupurzione in i prumessi, ma l'implementazione di limiti stretti tendenu à cero !
  Angelica, tagliando i nemici, dichiarò con furore:
  - U puliticu hà una memoria zero per e prumesse, ma a brama di menti à l'infinitu !
  Svetlana hà rimarcatu aggressivamente, tagliendu i capi di i Rumani:
  - Un puliticu cù a so lingua pò suscitarà un tsunami sanu, ma quandu si tratta di travaglià cù u so capu, ci hè una calma cumpleta !
  Mirabela fece correre un giradischi a piedi nudi, abbattendo l'avversario e cinguettando:
  - Un ubriacu s'adurmintarà, è un puliticu roncherà quand'ellu si tratta di rializà a prumessa cù l'occhi d'ubriacu !
  Natasha hà inizialmente nutatu, tagliendu i nemici:
  - Un puliticu hè una prustituta chì piglia i voti à una volta, ma ùn porta mai piacè !
  Zoya, tagliendu i Rumani, accunsenu cumplettamente cù questu:
  - U puliticu hà l'ambizioni di leone, chì portanu l'elettore à a vita di un cane !
  Angelica, luttendu cù i Bizantinu, è li sfracicò, hà logicamente nutatu:
  - Diu ama l'omu ancu in i peccati, solu l'impietà distrughjerà l'anima!
  Svetlana, tagliendu i legionari cum'è un rasolu nantu à a barba, fischiò:
  - A libera volontà hè un rigalu di Diu, solu una persona ùn cunnosci micca u sogliu di a cuscenza !
  Mirabela, abbattendu i Rumani già sgrossati, rughjò:
  - A libertà di cuscenza hè u rigalu di l'Altissimo, a libertà di a cuscenza hè una malidizzione da u più bassu !
  Natasha, tagliando i soldati romani, o piuttostu i bizantini, riassunse:
  " Diu hà datu u liberu arbitru per un grande amore, ma l'omu hà sceltu a so parte di sangue considerable!"
  Per fà qualcosa di più allegra, Zoya cantò:
  Sò una simplice ragazza Komsomol,
  Recentemente pioniere...
  Rock nantu à una corda assai abilmente,
  Cum'è dicenu, a bellezza hè dolce!
  
  Ma u Führer hà invaditu a cara Russia,
  Un sorrisu furioso minaccia u fascismu...
  Ma ancu e ragazze sò più belle chè tutti
  Risponderemu à u colpu più insidiosu !
  
  À a gloria di a nostra grande mamma,
  I picciotti andaranu à more coraggiosamente...
  Fermemu a maiò parte di i Nazis salvatichi,
  U nostru esercitu serà invincibile !
  
  U membru di u Komsomol m'hà datu un compitu,
  Piuttostu, porta l'intelligenza à a sede,
  Allora stringhje u vostru respiru
  Cusì ùn ci era micca rospi slippery in un sognu!
  
  camminu scalu in u pratu,
  Ancu s'è micca per abitudine anu arrubatu a cità,
  Bonu prima, duru dopu
  Camminà scalu nantu à a ghiaia hè caru!
  
  I soli sò assai abbronzati da e pietre,
  E sangue sgorga da i tagli...
  Ma i bandieri nantu à a Patria volanu brillanti,
  È l'amore di u Signore serà cun noi !
  
  Lode u giganti Ghjesù
  Chì hè più altu è più bellu di tutti ...
  Quandu u populu è u partitu sò uniti,
  Celebremu a bona furtuna è u successu !
  
  Cridemu in u fascismu, romperemu a spina dorsale,
  Dapoi ogni guerra da una manghja...
  A vittoria serà in maghju radiante,
  In Gehenna, diventa un cattivu!
  
  Ch'ella sia glorificata a mo terra santa,
  E vittorie di a gloria d'ottobre tronanu...
  Ancu se a zitella hè in stracci è scalzi,
  Ella soffre, caru, micca in vanu !
  
  Avemu dedicatu i nostri cori à a Patria,
  Per a gloria di l'oru, conta l'ànime ...
  À u successu, anu apertu rapidamente a porta,
  È strangulà a malizia è l'inganno !
  
  Chì a Russia sia l'egemone di u mondu,
  Fate ordine à l'universu...
  Recompensa tutti l'avversari cù a scunfitta,
  È scherzosamente move u pedone à a regina !
  
  Chì a mo Russia sia in gloria universale,
  Lasciate fiorisce i meli nantu à Marte ...
  In u putere suvièticu, rossu, furioso,
  U populu hà da fà u sognu !
  
  Faremu grande a Patria,
  Siccomu i membri di Komsomol sò i più cool ...
  Supporta i facci di i santi nantu à l'icone,
  Vinceremu, lascendu u peccatu in i nostri cori !
  Quasi tuttu l'esercitu Bizantinu hè statu uccisu, è i so resti fughjenu.
  Perseguitendu l'inimicu, Angelica emise:
  - U rigalu di Diu ùn hè micca l'ova scrambled, ma quellu chì ricusa a gràzia hà u cervellu di gaddina bagnata è bollita !
  Svetlana mossa l'inimicu cù u so taccu nudu à u spinu di a testa è sguilla :
  - Diu dà grazia à ogni persona, ma micca tutti sò destinati à piglià ricchezza !
  Mirabela, distrughjendu i nemichi, aghjunse, sventendu i denti :
  - A slitta pò esse a soia, forse micca a soia, ma u postu di u tronu hè sempre d'altru, perchè a pulitica hè in u putere, hà una mala aspirazioni !
  Natasha, finita i Rumani, rimarcò abbastanza logica è currettamente:
  - Un puliticu hà sette vennari à settimana, cusì ci vole sempre à urganizà un eternu luni à i so elettori, è una dumenica solida per ellu stessu !
  Zoe hà nutatu aggressivamente mentre tagliava i capi di i Rumani in ritirata:
  - Un puliticu li piace à dà cunsiglii à l'elettori, ma i boni cunsiglii sò caru, è quelli chì i pulitici dani ùn valenu micca !
  Angelica, tagliuzzando i Bizantini in fuga, grugnì:
  - Ùn ci hè sali più dolce chè u salinu di a verità, nè meli più amaru chè u meli di e prumesse elettorali !
  Svetlana, sfracicà i cumbattenti chì fughjenu, hà nutatu, lanciandu un discu cù punte affilate cù u so pede nudu:
  - Diu pò pardunà ogni peccatu dimustrà a participazione, ma una persona hè inexcusablemente stupidu s'ellu si perdona indifferenti indifferenti!
  Mirabela riassume tuttu, finisce l'ultimi Rumani:
  - Pudete crede in Diu è micca crede, solu u primu ci face una maghjina di l'Onniputente, è l'ultimu, un animali da u rangu di primatu di u più bassu !
  L'esercitu bizantinu hè statu scunfittu in tuttu, è avà nunda ùn hà impeditu di trasfurmà in Custantinopuli.
  L'esercitu di Svyatoslav hà crisciutu à passi di grandezza. Hè statu unitu da i Grechi, è Bulgari, è Serbi, è Ungari è altre forze.
  È dopu seguita l'assaltu à sta citadella putente.
  Mirabela hà attaccatu cù l'altri zitelli. Mentre tagliava i difensori di Custantinopuli, a zitella cuntinuò à scherzà:
  - Diu hà criatu Eva bella è ghjovana per chì Adam l'amare, ma u puliticu in l'ànima umana, hà tombu a ghjuventù di l'anima, è sfiguratu u corpu à l'infernu!
  Natasha, sminuzzando i difensori di Custantinopuli, hà nutatu:
  - Hè bè d'esse una ghjovana cù u corpu, hè male d'esse un zitellu impotente quandu si tratta di l'affari !
  Zoya, tagliendu l'avversari, emessu raziunale:
  - U puliticu in diverse parolle dice essenzialmente una cosa - Aghju u putere, è avete tagliatelle nantu à l'arechje, aghju un tronu, è vi lamentate di fastidiu!
  Angelica, sta zitella di i capelli rossi, chì torna torna a torsioni forti cù e so spade, rimarcò :
  - Un puliticu hè un rossignol chì canta dolcemente, ma e note di un veru acellu sò scritte da Diu, mentre chì e note di un puliticu sò scritte da a zampa afferrata di un grubber di soldi !
  Svetlana hà aghjustatu astutamente, tagliendu un altru difensore di Tsargrad:
  - Diu hà decisu - l'omu hè u so figliolu, ma u puliticu hà fattu l'elettore un figliastru orfanu !
  Mirabela, tagliuzzando furiosamente i nemici, e lanciando aghi velenosi cù i so pedi nudi, finì :
  - U Genitore più amante hè u Diu Onnipotente, ancu s'ellu ùn hè micca chjaru perchè un omu-figliolu pienghje amaramente ghjittatu da u Babbu Onnipotente, in l'abissu di un universu crudele - ancu una lacrima amara di un zitellu strappa u core di l'amore!
  L'assaltu hè digià finitu è Tsargrad hè cascatu. I cunquisti di Svyatoslav sò stati rinfurzati. Questu hè statu seguitu da e campagne in Iran è in India. È quì i Russi cunquistò più è più terri novi. Pal è Bagdad...
  Un imperu tamantu nasce, da l'Eggittu, i Balcani, à a Cina stessa.
  Dopu à a morte di Svyatoslav, però, ci era una divisione di pussidimentu. Ma u maiò era u nipote Yaroslav u Sàviu. È hà unitu l'imperu di novu, è cunquistò a Cina.
  In Russia, una nova religione hè stata aduttata: Rodnoverie, guidata da u Creatore Rod è a duttrina di u celu è l'infernu. Ma Rod hà sempre un panteon cumpletu di dii - figlioli è figliole.
  Ùn ci sarà micca fine di u mondu, cusì a Russia hè eterna è i Russi sò u populu sceltu di Diu.
  Allora una nova storia hè nata in un universu parallelu.
  
  BIONDO SCUDO AIUTA IL GRAND DUCA VASILY III
  Oleg Rybachenko è Mirabela Magnitnaya, però, prestu prestu in una storia diversa.
  L'armata di Vasily III assedia Kazan. U cumandante, però, ùn era micca u zar stessu, ma u so fratellu Dmitry. Ghjovanu guerrieru ! Ma sperimentatu!
  Era 1506, u primu annu sanu di u regnu di Vasily u Terzu, chì hà rinfurzatu significativamente a Moscovia è rinfurzà a centralisazione di u regnu. True, ùn hà micca vintu troppu, ma hà ambizioni enormi!
  È cusì Oleg Rybachenko è Mirabela Magnitnaya decisu di aiutà u Granduca Russu, è ancu, in una certa misura, l'imperatore per piglià a cità è a capitale di u Khanate.
  U zitellu immurtale è a zitella terminatore andavanu à assaltà Kazan, brandendu sabre. Si battevanu cum'è eroi. Essendu i guerrieri immortali si movevanu più veloce di i ghepardi. È cù i puntelli nudi lanciavanu dischi affilati di punta preparati in anticipu, chì colpivanu i Tatari ghjustu in a gola.
  Oleg è Mirabela s'avanzanu prestu, è dopu avè alluntanatu nantu à u muru, anu realizatu mulini, tagliendu cinque o sei cumbattenti tatari.
  Allora cuminciaru à cutà l'avversari, è li lancianu, abbattendu una decina di nukers.
  È cadunu è si sfondanu.
  U zitellu è a zitella si battevanu cum'è i titani. Eranu distinti da a so agilità, è e spade facianu quindici swings in una seconda. È cusì taglianu u nemicu. I ghjovani guerrieri avianu armi spiciali: spade è sabre à u stessu tempu è taglianu quasi ogni metallu è carne.
  Oleg hà tenutu una grande farfalla, tagliò una decina di avversari à una volta è ruggì:
  - Sò un grande scooter !
  È torna u zitellu in un attaccu furioso.
  È eccu a zitella Mirabela chì tira una granata cù i so pedi nudi è sguilla :
  - A nostra Patria hè gloriosa, nativa-fidele, Ortodossa ! È puderemu batte i Tatari, è esse Kazan sottu Russia!
  È di novu i ghjovani guerrieri immortali attaccanu. È si cumbattenu cù una frenesia furiosa. Hanu una cascata salvatica di idee è energia frenetica.
  Coppia giovane à l'attaccu. È i guerrieri tatari cascanu sottu à i so colpi. E i cumbattenti chì anu ricivutu l'immortalità è travaglià a so vita eterna sò assai divertenti.
  Oleg, tagliendu u tataru, urlò:
  - Centu, dopu à centu, regimentu dopu regimentu ! I cavalieri russi tagliati cù una spada! Credu chì a vittoria vene prestu ! Avemu apertu un contu gloriosu!
  Mirabela lanciò un discu affilatu cù i so pedi nudi è cantò :
  - Kolovrat ! Evpatiy Kolovrat!
  Oleg Rybachenko, stu zitellu eternu, hà ancu lanciatu un discu cù u so pede nudu, infantile, ma assai forte è cantò:
  - Difensore di a Patria ! suldatu Perunov !
  Mirabela Magnetic, cuntinuendu à chjappà, cantò:
  - Kolovrat ! Evpatiy Kolovrat!
  U zitellu, tagliando i nemici, sibilò:
  - L'eroi di Russia si culliganu in alarme!
  Eccu cumu si cumbattenu i zitelli eroici - grandi eroi! Hanu passione è forza, per una legione sana.
  O forse dece legioni ! Fighjendu à elli, u restu di i suldati s'animu, è cuminciaru à scaccià nantu à i mura di Kazan.
  Oleg, tagliendu i tatari, urlò:
  - Per u zar Vasily III !
  E cumu hà da scaccià un discu sharply affilatu, cumu si taglià una decina di avversari di Russia.
  È torna à filà a farfalla, è daretu à u mulinu. Tagliate una decina à una volta. È tandu u zitellu a pigliarà, è cù u so taccu nudu moverà u khan in u mento.
  Volerà, è sbarcà ghjustu in u calderone di catrame bollente.
  Oleg Rybachenko gridò:
  - Ebbè, à l'infernu cun voi !
  Mirabela pigliò u boomerang cù i so pedi nudi, tagliò cinque nuker è urlò:
  - Gloria à a Patria di u Tsar Vasily !
  Oleg Rybachenko hà cunfirmatu cù entusiasmo:
  - Salute a Russia santa !
  Mirabela, tagliando i Tatari, sibilò:
  - Ùn hè ancu a Russia, ma a Moscovia !
  Una parte significativa di u muru hè digià stata catturata da i suldati russi. Sò digià infiltrati in a cità stessa.
  U Granduca Vasily si truvò un pocu in l'ombra per via di u so grande figliolu Ivan u Terribile.
  Ma in a storia vera, Kazan ùn hè micca sottumessu à ellu. È avà u zitellu è a zitella eroica riscrivenu, è aghjunghjenu ciò chì l'antenati russi ùn anu micca fattu.
  Oleg Rybachenko hà tagliatu quattru capi cù un colpu. Allora u zitellu hà lanciatu un boomerang cù i so pedi nudi. Tagliò altri sette combattenti è strillava:
  - In qualchì modu, anu guidatu in u sarbu, è u ghoul più putente,
  Mi vulia muzzicà u collu, ma s"hè vultatu cum"è un ghjocu !
  È u ghjovanu guerrieru s'era malatu...
  Margarita girò la vite e strinciò:
  - Sò una cobra pronta à saltà !
  È di novu lanciarà un boomerang assassinu cù i so pedi nudi. A zitella, per esse sicura, hè cum'è a dea più cool.
  A maiò parte di Kazan hè digià stata catturata. Guerrieri bravi assaltanu u palazzu di u khan supremu. Sò pieni di furia è eccitazione salvatica. Oleg Rybachenko è Mirabela Magnitnaya sò guerrieri terminatori. E ognuna di i so altalene, è stendenu assai spessu - quessi sò novi cadaveri!
  Oleg Rybachenko, cumbattimentu, rimarcò:
  - Ma sta battaglia pò cambià assai !
  Mirabela accunsentì logicamente:
  - Ivan u Terribile hà cunquistatu Kazan ! È avà u so ziu Dmitry a cunquistà!
  U zitellu hà lanciatu un boomerang cù i so pedi nudi. Tagliò la gola a cinque tatari e abbaiò:
  - Per a grande Russia è u celu di i Slavi !
  Mirabela hè una bella ragazza, cunfirmata cun fiducia:
  - Per u più grande imperu !
  È a zitella hà ancu lanciatu una lama affilata cù i so pedi nudi.
  È hà tagliatu assai nukers, è hà tagliatu quale. Hè una bellezza cusì marziale.
  Hè veramente bellu Mirabela. Per l'immortalità, accunsenu à diventà una zitella in bikini, abbandunendu u so corpu anticu, è esse vindutu in schiavitù. Ma tandu hà guadagnatu una forza superumana! È crede mi, sicuru, hè super per ella!
  A zitella si batte è u zitellu si batte è i nemichi cascanu. Sò rotti è debilitati.
  Allora i guerrieri valenti entranu in a sala di u tronu, induve u Kazan Khan hè situatu.
  Pruva di lascià, ma u zitellu lancia un asteriscu cù u so pede nudu è rompe u spinu di a testa di u Khan. U rottu casca è mori...
  Allora i rangers guerrieri sterminanu u restu di i Tatari. Tuttavia, l'ultimi, avè persu u so maestru, abbandunonu e so armi è si rendenu.
  Allora Kazan hè cascatu. Avà a Russia hà risuscitatu in queste terre. U Granduca di Moscovia Vasily hà stallatu una parte di i Tatari in Russia, è si stalla una parte di i Russi in Kazan.
  Allora hè ancu megliu. U novu Granduca Russu hè statu ancu elettu Granduca di Lituania. Ascesu à u tronu...
  Hè chjaru perchè - a vittoria annantu à Kazan era assai impressiunanti per tutti. E anu capitu chì a Russia hè assai forte!
  E i guerrieri rangers anu fattu u so megliu quì. Pigliò è scunfittu l'esercitu di u principale cuncurrente di u Granduca Vasily III. Et le demandeur lui-même fut pris et démoli par la tête de l'immortel garçon et fille.
  È anu fattu questu lanciandu dischi cù i so pedi nudi à l'unison, mentre gridendu:
  - I slavi devenu esse uniti ! Simu tutti invincibili !
  È saltendu è pirate à morte l'hetman, i ghjovani guerrieri esclamanu:
  - Semu guerrieri di una nova era è una furmazione fresca!
  Dopu à quessa, i prigiuneri basgianu e impronte nude di i ghjovani guerrieri, lasciati da elli nantu à a neve fresca. È vi d'accordu chì hè assai cool!
  È dopu un viaghju à Astrakhan. Questu hè cumu una vittoria tira l'altri cun ella.
  Oleg Rybachenko è Mirabela Magnitnaya, cù stu Granduca, si trasfirìu a Astrakhan.
  Un picciottu è una zitella anu assaltatu sta grande cità. Anu cummattitu, torna torna l'armata russa attraversu u corridore di u tempu.
  È di novu si taglianu, è ghjittavanu u boomerang cù i so pedi nudi. Questu hè induve e cose sò assai più faciuli. È l'esercitu era cumandatu da Vasily u Terzu stessu. È u so putere era grande. E truppe di u Granducatu di Lituania sò ancu ghjunte. Anu assaltatu sta cità.
  E i zitelli terminatori si taglianu è ghjittavanu boomerangs, dischi, stelle. Oleg Rybachenko hà ancu lanciatu un paru di granate.
  Cù i so pedi nudi, i ghjovani guerrieri ghjittavanu ancu stelle taglienti, è magre, ma capaci di taglià parechje gola à tempu.
  E so gammi sò veramente l'incarnazione di l'agilità, è a forza rapida è assai salvatica.
  E cum'è una zitella lancia un boomerang cù i so pedi nudi, allora i nemici di a santa Mosca Russia ùn saranu micca meli!
  I Guerrieri Terminator gridò à l'unison:
  - Gloria à Vasily u Terzu, u più grande di i zari russi !
  È dinò una grande vittoria per u regnu russu.
  Basiliu Terzu fù incurunatu cù u titulu di rè, è fù ricunnisciutu ufficialmente cum'è imperatore. U so imperu divintò enormu. I Russi cuminciaru ancu à penetrà in Siberia. È u Khanate di Crimea hè ancu ricunnisciutu com'è un vassall di Russia.
  Dopu à l'expulsione di u metropulitanu, Vasily III hà obligatu u novu signore di a chjesa à cambià i dogmi è permettenu a poligamia. Questu hè in parte per l'annessione di Kazan, Astrakhan è altre terre islamiche.
  Vasily u Terzu stessu si maritò subitu cù a principessa lituana Glinskaya è u Tamara Tamara. E poi ancu nantu à a quarta zitella.
  U Sinodu hà permessu à i Russi di avè quattru mogli. E parechji prìncipi prufittanu di questu.
  A guerra cù a Pulonia hè finita in cunquista... L'armata russa era forte è assai più numerosa. Iè, Oleg è Mirabela aiutanu. È cù questi guerrieri terminatori, nisun avversu hè terribili.
  È Vasily u Terzu divintò u rè di Pulonia. L'imperu hè statu rinfurzatu. Ma Solimanu u Magnificu ghjunse à u tronu di l'Imperu Ottumanu. È stu regnu cunquistò l'Ungheria. Assidia ancu Vienna.
  Ma u Khanate di Crimea rumpiu cù a Russia. È seguita una nova campagna. Oleg Rybachenko è Mirabela Magnitnaya sò ancu eccellenti quì à l'invitu di l'iper-omnipotente dea-strega. Di sicuru, durante l'assaltu à Perekop. Eccu a parte più forte di a difesa di i Tatari di Crimea. Ma dopu tuttu, i guerrieri: Oleg è Mirabela sò assai cool!
  È cumu si precipitanu, è cumu si precipitanu ! E cumu si tagghianu i Tatari. È cù quale entusiasmu salvaticu l'anu da fà.
  È u zitellu hà lanciatu una stella cù i so pedi nudi, è hà tagliatu sei Tatari à una volta.
  È a zitella hà abbattutu cinque cù un scagnu di un asteriscu. Questi picciotti si sò rivelati à luttà.
  Oleg è Mirabela anu sbulicatu una parte di u muru. Inoltre, l'artiglieria hà ancu travagliatu. Assai distruzzioni sò stati inflitti à i Tatari. Allora u Khanate di Crimea hè cascatu.
  Allora ci era una battaglia cù l'esercitu di Solimanu u Magnificu. Sta volta, in a storia vera, u gran sultanu ùn era micca furtunatu. Oleg Rybachenko è Mirabela Magnitnaya micca solu uccisu una massa di Turchi, ma ancu catturà u Sultan.
  A Russia hà furzatu i Turchi à lascià i Balcani. È ci hà fundatu e so propiu fortezze. È ancu sceltu Istanbul. Custantinopuli s'arrizzò di novu.
  Vasily III si fermò temporaneamente. A cunquista avia da esse digerita. Livonia accunsentì à pagà u tributu à i Russi, è cede Narva à i pussidimenti senza guerra.
  Vasily u Terzu, ancu in u 1535, urdinò a custruzzione di una cità portu à a bocca di a Neva. Qualcosa cum'è Petruburgu di Petru u Grande. True, Basiliu trasfirìu a capitale ghjustu à Custantinopuli.
  In u 1537, i Russi anu catturatu Vyborg è furtificavanu da u nordu di i Svedesi, scunfighjenduli completamente.
  Duranti l'assaltu à Vyborg, Oleg Rybachenko è Mirabela Magnitnaya si distingueru novu.
  U zitellu è a zitella naturalmente saltavanu sopra u limitu di u tempu è anu participatu à l'assaltu.
  Quì Oleg hà lanciatu un boomerang cù i so pedi nudi, sbattò una decina di avversari è cantò:
  - Gloria à a Russia è u so zar Vasily III !
  Mirabela hà ancu lanciatu qualcosa di mortale cù i so pedi nudi è hà dettu audaci:
  - Per a santa Russia è a regina senza terra !
  Dopu à quessa, u zitellu è a zitella si sò spargugliati cusì chì una sbulicità sana di i cadaveri di i Svedesi hè stata tagliata.
  In u 1540-1541, e truppe russe anu pigliatu ancu l'Asia Minore da i Turchi. È in u 1545, è ancu Mesopotamia è Palestina. In lu 1547 di marzu, u rè, à l'età di appena sessantottu anni, morse. U so regnu di quaranta-dui anni hè statu longu è assai felice cù parechje cunquisti per a Russia.
  Basiliu Terzu fù chjamatu Basiliu u Grande. È nantu à u tronu era un ghjovanu, ma per i standard di Russia, un adultu Ivan Vasilyevich.
  E postu chì Vasily u Terzu hà campatu più longu ch'è in a storia vera, a turbulenza di u boiardu hè stata evitata.
  Ivan Vasilyevich, prima dicisu di subjugate cumplettamente Livonia, a guerra in u 1550 hè successu. L'artiglieria russa putente hà spazzatu tutti, è quasi tutte e cità sò stati rapidamente catturati.
  Di sicuru, i zitelli terminatori Oleg Rybachenko è Mirabela Magnitnaya anu participatu à e battaglie.
  Cù i so pedi nudi, di ziteddu, ghjittavanu tuttu ciò ch"ella era tagliente è piercing cusì zelosu chì e truppe di Livonia murìu in massa.
  Inoltre, i ghjovani guerrieri sparanu ancu accuratamente da i cannoni è cusì precisamente.
  Oleg, u zitellu terminatore, hà sparatu, è hà lanciatu un rigalu assassinu cù i so pedi nudi.
  Avversari spargugliati è sguillavanu:
  Sò a distruzzione incarnata!
  È u zitellu riderà è rughjerà :
  - Sò u figliolu di una grande rinascita !
  Mirabela, sta zitella dura, lanciarà ancu un assassinu cù i so pedi nudi, è sguillarà :
  - Sò a figliola di e grandi dee di l'annihilazione !
  È di novu i zitelli ridenu è scopre i denti. E poi vola finu à a fortezza. È cusì tutti seranu tagliati. Ùn anu micca spade, anu solu l'elice. È sterminanu i Livoniani è altri suldati di l'armata mercenaria senza pietà.
  U zitellu è a zitella sò sempre scalzi, ancu in a neve. È ancu i guerrieri immortali cum'è questu!
  Perchè nò? Perchè i scarpi per quelli persone chì anu corpu più veloce di qualsiasi animali, è di sicuru ùn ponu micca perdunà o malati.
  Allora Ivan u Terribile hà battutu in Egittu. Dopu avè cunquistatu in pochi anni tuttu u nordu di l'Africa, cumpresu u Maroccu. Allora a Peninsula Araba hè stata catturata.
  A Germania era frammentata, l'Austria era debule, a Spagna è altri paesi eranu occupati di guerri.
  A Russia Tsarista si trasferì in Iran in India. In u 1590, l'India hè stata invadita. Ivan u Terribile hà campatu à l'età di sessantottu anni è morse in u 1598. È fù successu da Ivan Quinta. A Russia cuntinuò a so espansione à u livante è a cattura di a Cina. Ancu s'è a guerra hè stata longa è dura.
  Ci hà pigliatu trè guerri per cunquistà a Cina.
  Ancu a participazione à e battaglie di Oleg Rybachenko è Mirabela Magnitnaya ùn hà micca assicuratu immediatamente a vittoria.
  Iè, è i ghjovani guerrieri si battevanu in episodii. Correranu in sè stessi, tagliuzzanu i Cinesi è correranu di novu.
  Di sicuru, u zitellu è a zitella hà agitu assai attivamente è efficace. È cù i so pedi nudi, attivamente lanciavanu stelle affilate, dischi è boomerangs.
  Oleg Rybachenko pirate personalmente à morte u Ministru di a Difesa Chine. E poi cumu lancia una granata cù una gamba di zitellu. Allora à una volta duie decine di guerrieri gialli à l'altru mondu, dicendu:
  - Gloria à a Russia, chì per sempre in l'età indica a strada di l'universu!
  È a zitella Margarita pigliarà è lanciarà un boomerang cù u so pede nudu, chì hè letale, chì ùn hè micca più frescu.
  È dopu avè scunfittu l'avversari, a zitella sguilla:
  - Per una tale Russia, luttate è ùn avete micca paura!
  È u zitellu è a zitella accuminciaru a onda ancu più intensamente.
  Ivan quintu morse in u 1620, è u so figliolu Ivan sestu cuntinuò u so travagliu. Dopu à guerri stubborn in u 1640, a Cina hè stata infine sottumessa.
  Oleg Rybachenko è Mirabela Magnetic cuminciaru à apparisce più attivamente in diversi lochi di battaglie è battaglie.
  E poi u zitellu Oleg hà lanciatu un boomerang è sbulicò u capu di l'imperatore cinese. È divintò un eroe !
  È a zitella Mirabela hà lanciatu una granata cù u so pede nudu è hà sbattutu tutta a sede di l'avversari.
  E di sicuru, grazia à sti figlioli immortali, a più grande di e vittorie di l'Imperu Russu hè stata vinta!
  È dopu à a vittoria annantu à a Cina, Mosca, Russia, nimu ùn hè praticamente a paura! È nimu fermarà i Russi è ùn vincerà ! Hanu passatu u puntu di micca ritornu !
  È a Russia hè diventata più forte cum'è un grande imperu. Ivan u Sestu hà rignatu per altri deci anni, finu à ch'ellu hà pigliatu a Corea è a maiò parte di l'Indocina.
  Dopu à ellu, Lisandru u Primu ascende u presto. U novu rè cuntinuò u so anticu cursu di cunquista. Indochina hè stata cunquistata cumplettamente, è i navi russi sbarcavanu in Australia è cuminciaru à scopre stu cuntinente. Inoltre, i Russi sò entrati in Alaska ancu prima è avanzanu in tuttu u Canada ... Quì si sò digià scontru in Francia, chì infine hà guadagnatu stabilità è prusperità sottu à Louis XIV, è l'Inghilterra, chì era prestu prestu in u mumentu.
  Inoltre, a Russia hà cuntinuatu à scopre l'Africa è hà affruntatu l'opposizioni da a Gran Bretagna ancu quì. Svezia hà ancu intensificatu è pruvatu à attaccà a Russia.
  Ma e truppe russe eranu in alerta, è Gran Bretagna è Francia ùn anu micca agitu inseme. E truppe di Lisandru u Primu cunquistò stu statu.
  Di sicuru, sia Oleg Rybachenko è Mirabela Magnitnaya anu participatu à questu.
  I guerrieri scalzi lanciavanu dischi è tagliati cù spade lunghe, appositamente indurite.
  Sò cusì cool è irresistibili.
  Oleg Rybachenko hà lanciatu una stella tagliente cù i so pedi nudi di pedi di picciottu, hà abbattutu una decina di Svedesi è cantò:
  - Per a gloria di a Russia sacra!
  A zitella Mirabela hà ancu lanciatu un ughjettu mortale cù i so pedi nudi è sibilò:
  - Per a grandezza di a Famiglia invincibile !
  È i zitelli saltaranu inseme è culpiscenu u guvernatore svedese in u pettu cù i so tacchi nudi.
  Il a volé au-dessus et a abattu une autre douzaine de soldats ennemis.
  Dopu à a morte d'Alexandru Primu in u 1675, u Tsar Alexei, u primu figliolu di Lisandru, hà cullatu à u tronu. Di solitu a successione à u tronu andava secondu l'anzianità di i figlioli, è dopu i nipoti da u figliolu maiò. Vasily u Terzu hà stabilitu questu in modu chì ùn ci sia più lotta per u tronu. Cù una forte centralisazione.
  Alexei hà scontru prima Francia in America, è cù Gran Bretagna in Africa.
  E truppe russe, intantu, intrinu in i terri tedeschi. A cattura era abbastanza riescita, postu chì i principati eranu frammentati. I regimenti russi in inferiorità numerica anu pigliatu ancu l'Italia. Questu hè statu seguitu da una campagna contr'à a Francia. U regnu di Ludovicu u Rè Sole s'hè finitu senza gloria. Regimenti russi è stranieri piglianu a Francia.
  Oleg Rybachenko è Mirabela Magnitnaya anu eccellendu novu.
  I ghjovani guerrieri si battevanu cù spade è lanciavanu dischi à i suldati nemici. Uccisu assai suldati.
  U zitellu hà lanciatu una stella à u nemicu cù u so pede nudu, è urlò :
  - Sò un guerrieru superman !
  A zitella dinù, cù i so pedi nudi, lanciava u discu assassinu è fischiò :
  - È sò l'incarnazione di un cosmu maravigliu !
  È cumu si mostrarà a so lingua longa ! E poi cumu dà un taccu nudu in u nasu di u conte francese. Quella crepa di fronte.
  È Oleg Rybachenko volarà cum'è un meteoru infernale, è un coppiu di decine di francesi piglianu è sò morti. È po u zitellu, cum'è s'ellu sguassate da un cannone catturatu cù buckshot.
  È mette assai cumbattenti. Si torcenu di dolore è morenu !
  È i guerrieri terminatori si precipitanu à elli stessi è taglianu tutti, cum'è s'elli stessi sò l'anghjuli di a morte è sò più veloci di i ghepardi.
  A Gran Bretagna in qualche modu hà battutu in mare è hà dumandatu a pace. A Russia cuntinuò a so espansione in America. E so truppe pigghiaru tutte e culunie inglesi è francesi, è ghjunghjenu à u Messicu.
  A cunquista di l'Africa è l'Australia hè stata cumpletata.
  Avà solu l'Spagna è e so culunie, è u Portugallu cù e so culunie, fermanu senza occupazione.
  Ma sta guerra era digià per Petru u Grande, chì hà ricevutu u putere in u 1700. U novu zar, micca Romanov, ma Rurikovich, apprufittannu di l'occasione cum'è un attaccu à i mercanti russi, mandò e truppe in Spagna è in Portugallu.
  Questi paesi eranu digià in decadenza è sò stati rapidamente scunfitti. E truppe russe anu ancu cuminciatu à cunquistà e culunie. Eranu tramindui più numerosi è megliu equipati è armati. L'armata russa avia digià pulveru senza fumu è obusi splusivi, è dirigibili di cummattimentu. Ci era ancu tanki. È i primi treni blindati. Chì hà fattu una impressione nantu à l'avversari.
  I primi mitragliatrici apparsu ancu in l'armata russa.
  Ma ancu quì Oleg Rybachenko è Mirabela Magnitnaya ùn pudia micca esse nutatu. Hanu bisognu di luttà è di travaglià a so immortalità.
  Quì u zitellu torna torna una granata cù u pede nudu. È strappa i vostri avversari in brandelli. Dopu à quale cantanu:
  - In nome di quella Russia chì cunquista u mondu sanu è u core di a ghjente !
  A zitella, ancu, cum'è s'ellu tirava una gamba nuda, una piccula, ma forte in termini di putenza splusiva, una bomba. Strapperà i Spagnoli è sguillarà :
  - Per tale chì ci era sempre felicità à tutti !
  È i zitelli, lanciavanu rigali di morte à pedi nudi, cantavanu :
  - Ch'elli sianu per sempre ghjovani è i nostri anni brillanti !
  E dopu, cum'è una carica cù qualcosa abbastanza letale. È si agitanu i so sabre cusì.
  Chì u sangue scorri cum'è un fiume, è tutta a terra parte da sottu à i vostri pedi !
  Eccu i guerrieri ! Eppo, solu supermen cù pedi nudi, chì sò quasi nudi in u caldu è u friddu.
  Ma tali cumbattenti eccezziunali! A più alta marca è classe! Quì si taglianu è sterminanu l'avversari !
  U zitellu è a zitella sò cum'è l'Arcangeli di l'annihilazione più salvatica, chì ùn anu micca ostaculi è ostaculi in a strada di novi vittorie è rializazioni.
  In u so caminu, e cità si rendenu, è l'abitanti esce, è basgianu l'impronte di i pedi nudi di l'immortali è di i grandi guerrieri.
  A Spagna è u Portugallu, cù e culunie, sò stati cunquistati rapidamente. È solu a Gran Bretagna ferma.
  Ma in u 1725, e truppe di Petru u Grande sbarcanu nantu à questu.
  Oleg Rybachenko è Mirabela Magnitnaya, cum'è sempre, sò davanti à tutti. I ghjovani guerrieri sò immortali è saltanu in u tempu.
  Tiranu mitragliatrici è lancianu granate mortali cù i so pedi nudi.
  Tearing i britannichi, è altri guerrieri.
  Oleg ruggisce, spara e falcia:
  - Semu guerrieri di a fratellanza spaziale !
  A zitella Mirabela hà lanciatu una granata cù i so pedi nudi è strillava:
  - È vinceremu tutti senza dubbitu !
  Allora a zitella cù u so taccu nudu hà colpitu cusì forte à u duca di Buckingham chì li hà ruttu u collu !
  Anu catturatu Londra è, infine, compie a cunquista di u mondu.
  Cusì nasce, un imperu unicu. Petru u Grande hè mortu in u 1735, è u so nipote Petru u Siconu hà sappiutu u tronu. Ancora ghjovanu, ma capu intelligente è duru. A Russia hà rinfurzatu a centralizazione, e fabbriche è e strade sò state custruite. L'aviò apparsu, è e ferrovie sò state stese sempre più attivamente.
  Petru II hà rignatu per un bellu pezzu è stabile. Ntô 1790 li succède Petru Terzu. U paese era prusperu, ma tranquillu. Si parla già di espansione spaziale.
  È in u 1817, u primu volu tripulatu in u spaziu hà fattu. In u 1820, Lisandru II divintò tsar. U novu rè vulia un sviluppu più rapidu di u spaziu è l'esplorazione spaziale.
  In u 1825, hè fattu u primu volu versu a luna. È in u 1845, i navi russi volanu à Mars. È in u 1847 à Venere. In u 1850, à Mercuriu, è dopu à i satelliti di Jupiter. I cosmonauti russi sò intruti in u pianeta più luntanu Plutone in u 1860.
  Hè cusì chì u sviluppu di u sistema solare hà procedutu. È in u 1917, u primu volu fora di u sistema sulari hà fattu. Parechje grandi astronavi partenu per Alpha Centauri.
  È in u 1921, è à Sirius ... Per via, anu scupertu parechji pianeti relativamente normali. Quarant'anni dopu, apparsu i primi navi chì volavanu à velocità superluminale.
  È in 2017, per a prima volta, un cosmonauta russu volò à a riva di a galaxia.
  Era in generale maravigliosu.
  In u 2030, una macchina di u tempu hè stata inventata... È l'umanità si trasfirìu à un altru stadiu di sviluppu più altu. Ancu s'è i Rurikovichs sò sempre à pusà nantu à u tronu, è a munarchia assuluta guverna l'imperu umanu.
  In ogni casu, ci hè una oppusizione chì sustene se u mondu Russia hà bisognu di una repubblica. Ma ella hè tranquilla. A ghjente hè digià cuntentu di a situazione esistente, postu chì a vita hè diventata assai bona, è ogni annu hè megliu.
  
  BLONDE SALVA L'IMPERU DI IVAN U TERRIBLE
  Mirabela Magnetic hè di novu in missione. Sta volta aiuta u seriu Ivan the Terrible.
  In questu casu, prutege Polotsk da l'hordes di Stefan Batory.
  L'eternu zitellu Oleg Rybachenko ferma in Polotsk. L'attaccu hè statu repulsatu, ma a situazione restava alarmante. Ma poi apparsu Mirabela Magnetic è quattru ragazze più. Parvenu cum'è da un pirtusu in u spaziu. Tutte e cinque zitelle eranu scalzi è in bikini, cusì apparsu i sei magichi.
  U zitellu, chì avia campatu abbastanza è era sempre un studiente di Mirabela Magnetic, chì avia digià riesciutu à visità l'epica di Napulione III, fischiò :
  - Ci battemu di novu ! Questu hè grande!
  Oleg Rybachenko hà dettu risolutamente:
  - È di sicuru cambià u cursu di a storia !
  Natasha, Marusya, Augustina, Svetlana scuzzulate e so spade. E ragazze eranu assai determinate.
  Natasha hà suggeritu:
  - Semu sei avà... Battemu in u campu pulaccu !
  Oleg Rybachenko hà sustinutu prestu sta idea:
  - È chì ? Sbattemu ! Tutti inseme simu una grande forza !
  Mirabela Magnetic hà assai vuluntà d'accordu cù questu:
  Semu una forza colossale !
  È u so taccu nudu sfracicò una scarafata.
  È i guerrieri sbattevanu i so pedi nudi, unu à l'altru, in cunferma.
  A notte, sei cumbattenti induriti discendenti da u muru di a cità di Pskov. Eranu in punta di pedi versu u campu pulaccu. Quì, formalmenti, l'esercitu di Pulonia, ma in fatti mercenari da tutta l'Europa. In particulare assai tedeschi. Grande armata.
  Ma dopu tuttu, i sei cumbattenti sò cool. È e zitelle cù u zitellu piglianu è sguassate i sentinelle, ghjittandu agule affilate cù i diti di i so pedi nudi. I sentinelle rotte sò cascate. I guerrieri femini brandivanu e so spade è cuminciaru à cutà. Cum'è una banda di serpenti, anu attaccatu u campu.
  Per u Medievu, quantu inusual - quandu e ragazze in bikini attaccanu. È elli, smashing u nemicu, siminanu literalmente campi interi di morte.
  Oleg Rybachenko agitò e so spade è tagliatu. Svenendu u zitellu tagliò u coronellu zelosu.
  E murmurò :
  Lutteremu per a Russia santa !
  Mirabela Magnetic hà tagliatu a padella ricca à a mità, è rompendu u nasu di u conte tedescu cù u so taccu nudu, chirmò :
  Ùn avemu micca paura di a morte nantu à u campu di battaglia !
  Natasha, tagliando i polacchi, i tedeschi e altri mercenari, strillava:
  - U guerrieru russu ùn hà micca paura di a morte !
  Distrughjendu l'armata polacca, è i mercenari, Marusya, sta zitella terminatrice sgridò:
  - Sottu à u celu stellatu, a morte ùn ci piglierà !
  Augustine, hè a zitella di l'elice. A megliu incarnazione di e forze speciali sovietiche, è ancu qualchì mutante, tagliate i polacchi - tweeted:
  - Batteraghju pè a mo santa Russia !
  Svetlana, torcendu e so spade, è tagliuzzando i tedeschi, i svedesi è i polacchi, cinguendu cù u so taccu tondu, cinguettava :
  - Carigheraghju a putente mitragliatrice !
  Natasha, tagliendu i polacchi, i tedeschi è tutti i mercenari di l'Europa, è ancu i turchi, chirmò:
  - Distrughje i nemici - senza sapè l'ombra di a paura!
  L'Agostino ardente, i so capelli rossi di rame chì sbattevanu in u ventu cum'è a bandiera di Aurora, bisbigliava :
  - I mondi di l'universu vi fighjanu !
  Marusya, questa hè una bionda cù i capelli d'oru, mentre cinguetta, saltendu nantu à e so gambe nude:
  - Lascia a to camisgia brusgià in sangue !
  Mirabela lancia ancu un discu affilatu cù i so pedi nudi, tagliendu a testa di i mercenari è abbaia :
  - Per Ivan u Terribile !
  Svetlana, cù un grande swoop, pistò u so taccu nudu in u stomacu di u polu. Allora hà lanciatu parechji dischi cù i so pedi nudi, tagliendu un paru di decine, gridendu:
  - Morte a Patria cù a vostra ànima amante !
  È e zitelle ridianu. Chì diavoli belli è sexy sò. È grande, è inflata cù i musculi di sollievu. E ghjittanu agulla cù i so pedi nudi, è dischi sottili - tumbendu parechji suldati à una volta cù unu.
  È passanu literalmente nantu à i cadaveri ...
  E lascianu stampe sanguinose è graziose di pedi nudi è di zitella.
  È solu sei persone contr'à parechje decine di millaie di cumbattenti. Ma ci hè u panicu in i fila di i polacchi. È ùn sanu micca quanti li anu attaccatu. È sò totalmente pazzi. Certi d'elli anu ancu cuminciatu à sparà à l'altru è si taglianu.
  Oleg Rybachenko, stu zitellu eternu, hà lanciatu una bomba fatta in casa cù i so pedi nudi, è rugi in polacco:
  - I tedeschi attaccati ! I tedeschi ci attaccanu !
  È po hà lanciatu di novu a bomba è gridò, sta volta in alimanu :
  - I polacchi attaccati ! I polacchi ci attaccanu !
  Mirabela hà pigliatu in tedesco:
  - I polacchi ci attaccanu ! I Pulacchi ammazzanu i Tedeschi !
  E ciò chì principia : i mercenari tedeschi s'appoghjanu cù i polacchi. È i Svedesi anu ancu unitu à u massacru. Ci hè statu una lotta sanguinosa. Chì era aggravatu da u swing di spade, è sabre di e zitelle à gambe nude, è un zitellu senza barba in shorts.
  Oleg Rybachenko gridò in cima à i so pulmoni:
  - Quandu simu uniti, simu invincibili !
  È aghjustatu in tedesco:
  - Ruby Polis !
  Allora in svedese:
  - Tagliate i polacchi è i tedeschi !
  Allora u zitellu scalzu aghjunse in polacco :
  - Tagliate i tedeschi è i svedesi !
  Mirabela ruggì ancu in cima à i so pulmoni :
  - Tagliate i polacchi è i svedesi !
  È cù u so taccu nudu, a zitella chjappà i nemichi in u mento.
  È ghjittavanu agule velenose cù i so pedi nudi.
  È u panicu s'intensificava... U squabble mutuale criscinu. È u zitellu è Natasha accuminciaru à avvicinà sottu à u guise, tagliendu un rut fora di i cadaveri per elli stessi, à a tenda di u rè di Pulonia, Stefan Batory.
  Stu rè era u guvernatore di Semigrad. Questu hè, u vicerè di u Sultanu Turcu nantu à l'Ungheria. L'interregnu in Pulonia si trascinò. À mezu à i candidati à u tronu pulaccu era Ivan the Terrible. Tuttavia, Ivan hà fiascatu à piglià u tronu. L'opposizioni di i paesi occidentali, chì ùn vulianu micca un rinfurzamentu cusì forte di a Russia, hà ancu avutu un effettu. È a paura di a gentry di perde e so libertà. È l'esitazione di Ivan u Terrible stessu - l'annessione di a Pulonia ùn porta micca à u fattu chì i so boiardi alzà a testa?
  In ogni casu, un avvenimentu storicu: l'unificazione di Russia è a Commonwealth sottu u regnu di Ivan Vasilyevich ùn hè micca fattu. È u tronu pulaccu fù subitu pigliatu da Stefan Batory. À questu tempu, a Russia avia pigliatu a maiò parte di Livonia. È in u settanta-settimu annu, quasi tutta a Livonia, fora di Riga è Revel, era sottu Russia.
  Stefan Batory, avendu accumulatu forza, è avè ricevutu soldi per a guerra da u Sultan turcu, è u Vaticanu principia una campagna contru à a Russia. Elettu Polotsk cum'è u primu mira. È sottu à sta cità u destinu di a Guerra Livonia hè statu decisu. In a storia vera, Polotsk hè stata presa da i polacchi, dopu à quale anu pigliatu l'iniziativa è cuminciaru à vince. E disastri incalculable sò cascati nantu à a Russia.
  Ma sta volta in battaglia, un magnificu sei. È i Pulacchi è i so mercenari ùn ponu stà contru à elli !
  È a massacra hè andata cusì sanguinosa chì hè impussibile di dì in un conte di fata, micca di discrive cù una penna. Eppuru, per esempiu, un teclatu elettronicu hè abbastanza pussibule.
  Oleg Rybachenko fischiò è abbaiò:
  - I Pulacchi tagghianu i Tedeschi !
  Mirabela Magnetic urlò:
  - I tedeschi taglianu i polacchi !
  È hà sbulicatu cù Natasha à u campu di u rè. Stefan Batory hà pruvatu à orientà. Era riccamente vestitu, è avia una mistura di caratteristiche orientali è europei.
  Oleg Rybachenko hà lanciatu un discu sharp è magre cù i so pedi nudi di pedi di picciottu. Volò in un arcu, fischiò magremente. È chjappà Stefan Batory trà l'ochji. U rè di Pulonia hè statu feritu à morte è s'hè colapsatu cù un gemimentu. Iè, ùn era micca faciule per u monarca. U so regnu ùn durò tantu. Un zitellu ordinariu, scalzu. O ancu micca abbastanza ordinariu l'hà fallutu.
  Oleg Rybachenko cantava cun piacè:
  - Sò un jet di caccia, u mo mutore hè in focu ! U celu hè a mo casa ! È chì l'aggressore sia battutu, sò un bellu maestru di a morte !
  Mirabela hà lanciatu una granata cù i so pedi nudi, strappò una massa di mercenari è sguillava :
  - È sò una zitella eroica !
  Oleg Rybachenko fece una reverenza e gridò in polacco:
  - I tedeschi anu tombu u rè !
  E poi cumu si rughja di novu:
  - I Svedesi sò à tempu cù i Tedeschi !
  Mirabela grida in cima à i so pulmoni:
  - Vindigheremu u rè !
  E dopu, un veru dump trà i polacchi è i mercenari principia. Sò stati tagliati à u massimu. E attivamente si fustiganu l'un l'altru, è chjappà cù balle. È a massa di cadaveri si versa è hè stata strappata in pezzi. È i guerrieri sò morti à millaie.
  È po ci sò e zitelle è dui picciotti chì anu pruvatu. Era un veru disordine. E tale hè l'abbattimentu tutale. E frustava i Fritz, i Polacchi, i Svedesi è ancu i Turchi. È u macinatu di carne andò à a classa più alta.
  Oleg Rybachenko cantava:
  - L'oru hè inaccessibile à i Svedesi... Almenu anu una mente ! Tagliaraghju i nemici di Russia! E quale ammazzaraghju cù spade !
  È e zitelle si separanu. È ch'elli lancianu ogetti smashing cù e so dite nude. Quessi sò belli è uccelli di u volu più altu.
  Oleg Rybachenko hà pigliatu è cantò cun entusiasmu:
  - U disordine ùn mi hè micca cunnisciutu ! Aghju almacenamentu in u mo pettu ! Sò un guerrieru di a più alta classe!
  Mirabela, tenendu a figura ottu cù e so mani, aghjunse:
  - Taccu nemicu in l'ochju !
  Natasha cantava cun entusiasmu:
  - È un cumbattimentu di a cumpagnia "Adidas"!
  Marusya si alzò è abbaiò:
  - Cavallu Pegasus !
  E cumu saltaranu i guerrieri, è cumu abbaiaranu. È e so voci sbulicanu, cum'è quelle di i cavalli neri !
  Augustine ardente sibilò:
  - Simu guerrieri.... - A zitella hà lanciatu una decina di dischi cù i so diti nudi à una volta, è chjappà parechje decine di Polacchi è Tedeschi. - U colpu più bellu ! E quantu Ivan Krushila !
  Svetlana, stu terminatore bionda hà cunfirmatu:
  - È strangulà tutti !
  Allora ghjittava di novu i so pedi nudi, graziosi, aghi affilati, avvelenati.
  È dinò una mansa di avversari - tedeschi è polacchi.
  Mirabela hà lanciatu un pacchettu di splusivi fatti in casa cù u so taccu nudu, sparghjendu l'avversari è sguillava:
  - Per a Gran Russia !
  Natashka hà scunfittu i denti, hà liberatu parechji rigali mortali cù i so pedi nudi, è emessu:
  - Lutteremu nant'à a Terra ! In u celu è in a bughjura pesta !
  Oleg Rybachenko, tagliendu cù spade in e duie mani è scacciendu dischi cù pedi di picciottu, cantò:
  A macchina di a morte hè impazzita...
  Marusya, tagliuzzando tutti in fila, è lanciando dischi cù graziose dite di e so gambe nude di ragazza, continuò:
  - Vola un meteorite !
  Agostino ardente, sibilò, lanciando dischi che brillavano, e sibilò:
  - È Satanassu stessu guverna u mondu !
  Svetlana, bionda, cuntinuò à cantà cun piacè:
  È celebremu u nostru successu !
  Natasha l'hà pigliatu è cinguettava cun piacè:
  - Guerra oghje....
  Marusya aghjunse cun aplomb, lanciando aghi è dischi cù i so pedi nudi:
  - Dumane ci sarà a pace !
  L'infuria Augustine rispose cun furia feroce, sibilendu cum'è una serpente. È i so pedi nudi ghjittavanu aghi cusì affilati, ch"elli chjappianu tutti à a gola :
  - E crede à l'idolu di Lucifer !
  Svetlana cuntinuò cù un attaccu salvaticu è furioso:
  - Cumbatteremu in terra in u celu è feremu a bughjura !
  Mirabela, tagliendu u nimicu, è sbattendu u nemicu cù a testa, pigliò è sbulicò :
  - Per a gloria di a Patria è di mè !
  Natasha, lanciando i dischi cù l'aiutu di dita nude è graziose, cantava:
  - Lutteremu finu à a fine, faremu batte u core à l'unison !
  Marusya ridacchiava e cinguettava, tagliuzzando i polacchi e lanciando ciottoli a piedi nudi.
  - E poi luci di luna per l'overclock !
  Agostino ardente, mandando aghi mortali, e ciò che colpisce e si rompe, sibilò:
  - È po vinu - finu à a fine !
  A terminatrice bionda mandò di novu aghi velenosi cù e so dita nude, è cinguettava:
  - O birra generosa versata !
  Dopu à quessa, u guerrieru di bellezza ridia, è da a so risa i mercenari di Stefan Batory sfondanu i timpani.
  Oleg Rybachenko rimarcò astutamente:
  - Senza guerra ùn ci hè pace, senza amore ùn ci hè festa !
  Natasha, lanciando boomerang à spigoli affilati cù i so diti nudi di pedi graziosi è di ragazza, cinguettava:
  - L'attrazione di e donne ama a ghjuventù, i finanzii di l'omi !
  Marusya, lampendu un surrisu abbagliante, è lanciando rigali di morte cù e so gammi, disse:
  - E donne sò bè in a ghjuventù, omi cù soldi !
  L'Agostino ardente, cù l'attività di una volpe, sputava fiumi di morte cù i so pedi nudi, sibilò:
  - Una donna hè un fiore, un omu hè un drone chì va à u meli !
  La bionda perla Svetlana cinguettava, scacciò e lame cù i so tacchi nudi, scopre i denti:
  - Hè bè d'esse donna, hè male d'esse donna !
  Oleg Rybachenko, tagliendu i polacchi è i mercenari, è swinging e so spade cum'è lame d'elicotteri, ringhiò:
  - Un omu duvia esse cù a so moglia, ma micca una donna !
  Natasha lanciò le dita nude, tosando boomerang, e gettando i capelli blu, abbaiò:
  - Un omu hè sempre un masciu, ma u più spessu e cagne u portanu à a vita di i cani !
  Zoya, scuzzulendu i so capelli di culore di foglia d'oru, cinguettava à l'unisonu, scoprendu i denti, è scacciò cù i so tacchi nudi ciò chì tomba, o peghju, si rompe in pezzi :
  - Hè megliu quandu un omu hè masciu chè cagna !
  Mirabela, hà fattu un truccu cù spade - un dragone triplu, è lanciatu un pugnale cù i so pedi nudi, gruntò:
  - Per a Patria di u mondu sanu più bella !
  Agostini, chì i so capelli rossi di ramu svolazzavanu cum'è una bandiera proletaria, è e so gambe nude è ciselate sputavanu torrenti di morte è di annientamentu, urlò :
  - Sè un omu vole avè un corpu di donna, deve principià l'affari di un omu !
  Svetlana, lanciata cù i so pedi nudi, un boomerang in forma di una svastica à cinque punte, chirmò:
  - Hè bonu per un omu per avè un corpu di donna - ma micca littiralmenti !
  Oleg Rybachenko, un picciottu chì pareva circa tredeci anni, cuminciò à cantà, cumpunendu literalmente in viaghju:
  Sò natu in un tempu d'oru
  U prugressu hè u grande XXI seculu...
  È u corpu di u zitellu hè ghjovanu,
  Hè l'omu più forte in u mondu !
  Eru un zitellu in un mondu felice è generosu,
  Il semblait qu'il pouvait déplacer des montagnes à la fois...
  Ùn aghju micca scupertu: chì duie volte dui hè quattru -
  Per accende a strada di u successu!
  Ma avanti prestu à u turbulente XXu seculu,
  In quale u turbulu hè una guerra santa...
  Distruttu da a camera di marmura -
  È u putente Satanassu guverna a bola!
  In Russia, questa hè una tribù di giganti,
  Pudemu turnà un sciame di pianeti...
  Quandu u populu è u partitu sò uniti -
  È illuminanu a strada di u cumunismu !
  Quì u zitellu era in guerra,
  È Stalin hè diventatu un ideale per ellu ...
  U ghjovanu guerrieru restò scalzu,
  Quandu un fascista attaccò a so terra nativa !
  A terra brusgia è i pini morenu
  U pianeta hè in focu...
  U zitellu cammina à traversu u cumunu di neve scalzu,
  À u vostru sognu grande è valente!
  Cosa à fà, ellu stessu, alas, ùn sà
  Spinning in u friddu, neve feroce ...
  Ebbè, per una certa ragione, Cain trionfa,
  I scumbags anu tuttu u successu !
  Pudete aspittà - sò chì funziona,
  È vola veloce à Marte...
  A mo zitella hà persu assai pesu
  Ma ella hà dimustratu solu classe in a battaglia!
  Ella corse scalza per a neve,
  U gelu li morse furiosamente i talloni...
  Rutteremu Adolf famoso da u pedestal,
  È battemu prestu !
  Avemu rinviatu i Nazis da Mosca,
  Entranu in Berlinu scunfittu cù una freccia ...
  È hè diventatu assai pulitu nantu à u pianeta,
  Eccu, u cherubino stende e so ali !
  Entreremu in Berlinu, sapemu questu sicuru,
  Ancu se u fascista hè astutu è crudele ...
  È avemu una festa in maghju radiante,
  Chì a grandezza ùn vai à a sabbia !
  Riviveremu e distese di l'universu,
  È ci sarà un paradisu radiante nantu à u pianeta ...
  Per a gloria di a creazione infinita
  Ragazzo, battete è osate !
  Mirabela Magnetic aghjunse cun grande entusiasmu, scoprendu i so denti perlati:
  - Ragazza chì luttate è ose !
  È Oleg Rybachenko hà cumbattutu cù furia frenetica, chì era cumminata cù prudenza sofisticata. Un picciottu bellu, assai musculus, hà lanciatu assai abilmente dischi affilati cù i so diti nudi, tagliando i capi di i suldati polacchi è tedeschi.
  È e zitelle spinghjavanu ancu più abilmente, è usavanu e so gambe nude è graziose per scaccià agule è purtà a morte. Guerrieri slashed tutti cù spade è facia una polvera tutali di sangue è osse. È chjappà, chjappà, lanciaru agulla sharp, è assai dischi è boomerangs.
  I Pulacchi anu patitu danni colossali è sbulicati di sangue. È cumu si sbuchjavanu. Cum'è fontane è cascate di liquidu scarlattu scorrivanu. È spruzzate, brusgiate, membri persi. Tuttu chistu hè accadutu à un ritmu freneticu, uraganu.
  Più di 60 000 truppe periscanu è sò stati distrutti.
  Oleg Rybachenko, lanciando dischi mortali cù i pedi nudi di i pedi di i zitelli, cooed:
  - E truppe sò pronte - padrona ! Distrughjeremu tutti !
  Natasha, arguta è denti scopre, disse:
  Distrughjeremu tutti !
  Mirabela, dopu avè ricevutu u mulinu, mormorò :
  - È culpisce l'avversu !
  È i guerrieri si n'andò à taglià tutti, è sbuchjavanu cum'è un cuteddu tagliatu. E sti eliche eranu sterminate. È ancu cantanu :
  - Ma à esse onestu ! Sterminemu tutti !
  I guerrieri di tutti littiralmente brusgiavanu i so cuncurrenti - simpricimenti sterminà è facenu coffins totali. E facendu una distruzzione figurativa è cuntinua.
  Mirabela, tagliendu u nemicu cum"è fette di casgiu, è tagliendu i capi, sguillava :
  - Per a Russia è u novu presidente di u paese !
  Zoya cù i capelli d'oru di una zitella, è guidò una rotta totalitaria. È ghjucatu cù i so biceps, disse:
  - Chì ùn saria un guerrieru ! Hè sempre degnu di vince!
  È dinò, i guerrieri lanciavanu pedi nudi, lame chì culpiscenu l'avversari. E creanu flussi di sangue.
  E zitelle spruzzavanu cù i so pedi nudi à traversu i puddles scarlatti, è suscitavanu munzelli di scarlatti, splashes mortali.
  Fiery Angelica rimarcò astutamente, mandendu parechje lame mortali è assassine chì spruzzavanu di fontane di energia frenetica è viulente. E nuvole intere di dimònii infinitamente duri è furiosi s'arrizzò.
  A zitella hà dettu cun prudenza:
  - Ridiamu è simu amichi ! È batteremu tutti !
  Svetlana si torce in una capriola, è di novu culpì cù i so tacchi nudi in u pettu di unu di i Polacchi, chì si vultò, è scacciò i so zoccoli, rumpiu u collu di parechje decine di persone.
  Svetlana esclamò cun piacè:
  - Questa hè una vixen mortale ! Questu hè u colpu !
  Mirabela, tagliendu i mercenari è altri spiriti maligni, taglienduli cù spade, è sfracicà un'altra mandibula di u principe ungherese cù u so taccu nudu, cinguetta :
  - U mo colpu hè u più mortu di l'universu !
  Natasha ridacchiò, è emettendu una mansa di raggi di sole cù i so denti di focu, disse:
  - L'amore vince è uccide !
  È e zitelle tutte e quattru ridianu, ma a so risa annegava è ammazzava l'avversari.
  À quellu mumentu, i combattenti russi è e milizie sò fora di e porte di Polotsk. Ils se précipitèrent contre l'ennemi avec toutes leurs forces. E spade attivamente torciate.
  À questu tempu, a maiò parte di i polacchi è i mercenari sò stati ammazzati. E i ranchi sbulicati di l'avversarii, chì sò stati attaccati da ondate di truppe russe. U colpu di e truppe russe era prudente. Da i moschetti, l'archeri tiravanu, ma finu à avà evitendu l'avvicinamentu. E avversari sterminati.
  È e zitelle ancora lanciavanu lame è boomerangs cù i so pedi nudi, è svelavanu i so denti bianchi di neve. Anu ancu lasciatu fora l'imaghjini di specchiu, è cecu l'ochji di l'avversari.
  I Lyakh anu persu u so cuscinetti è sò stati finiti cù colpi di spade affilate. È ùn avianu micca chance, nè pietà. Ci era qualcosa chì hè mortale è senza pietà. È qualcosa chì ùn pò micca esse firmatu da i sforzi umani.
  È esecuzioni da arcieri, è milizie è abbattimenti spietati, da e ragazze terminatori chì sfraccianu è macinanu.
  I boni guerrieri si cumportanu, è tagliate duramente. È sceglienu di distrughje i scopi di i capi. Si taglianu a testa, lancianu dischi. O scavate l'ochji - cù agulla affilata. Allora e ragazze si comportanu audaci è cool. Macinanu senza alcuna cerimonia.
  Mirabela hà tagliatu assai mercenari è altre impurità, è sottu à e so spade, i capi cum'è angurie spargugliati cù spruzzi scarlatini in tutte e direzzione.
  A zitella gridò:
  - A mo classa più alta in l'universu !
  Natasha hà lanciatu una granata cù una torsione cù u so pede nudu, è cumu cinguetta cù energia:
  - Semu a grandezza di u cosmu ! Tuttaremu tutti !
  Zoya, scuzzulate i so capelli d'oru, mandò un cerculu cù punte affilate cù e so dite nude.
  È ella dete cun furia, annunziendu:
  - Sò ciò chì porta è caccià !
  L'Angelica ardente mandò un altru rigalu di morte, è rimarcò astutamente:
  - Qualchese stupidu pò suppurtà, micca ogni sàviu pò prufittà !
  Svetlana, witty è scintillante cù i capelli perlati, hà purtatu un aforismu:
  -Kill, capace, è idiota, a risurrezzione ùn hè micca sottumessu à u geniu !
  Oleg Rybachenko hà dettu ancu in una manera assai originale:
  - Sconfigge l'inimicu - u uccidi, scunfighjendu sè stessu - dà una vita megliu!
  Mirabela aghjunse, sfracicà i nemici cun piacè:
  - Hè megliu dà una vita à una persona degna chè à tumbà mille scoundrels - hè più pruduttivu di cultivà un fiore chè di calpestà mille insetti !
  Natasha, tagliando i polacchi è ungheresi, hà nutatu:
  - Ùn u forte chì tomba, ma l'omnipotente chì risuscita !
  Angelica à i capelli rossi, tagliendu i suldati di a Commonwealth, vyaknula:
  - Quellu chì sbuchja troppu u nasu prima di a lotta, ferma cù u nasu quandu sparte i trofei !
  Zoya, tagliendu l'avversari, lanciando una granata assassina cù i so pedi nudi, grugnò:
  - Quandu un omu hà cessatu di esse scimmia - quandu hà cuminciatu à imità micca a natura, ma una razza angelica!
  Svetlana, tagliatu à traversu i nemici, è liberatu un fulmine da u so capezzolu scarlattu, u pigliò è hà sappiutu asgiatamente:
  - Se un omu era una scimmia hè un puntu discutibile, ma in u so desideriu di duminà hè un animali tipicu, è ancu propensu à l'hibernazione!
  Mirabela Magnetic, tagliendu i so avversari cù furia è finisce l'ultimi avversari, aghjunse:
  - Un puliticu hè una volpe cù ambizioni di leone, metudi di porcu, cocciutaggini di sumere, è scimmia propensa à u plagiu !
  E poi scacciò una granata cù una sola rosa nuda, aghjunse:
  - Se vulete diventà ghjustu intelligente - crede in i libri di testu, se vulete diventà veramente più sàviu - ùn fidate micca di i pulitichi !
  L'esercitu di Stefan Batory hè statu finitu. L'armata russa tornò à Varsavia. E l'alizzioni sò stati tenuti per u Sejm, induve Ivan u Terribule divintò u novu rè di a Commonwealth.
  L'unità di i populi di u mondu slavu hè statu fattu. È Livonia hè ancu diventata parte di Russia. Allora ci era una vittoria annantu à a Svezia è a cunquista di Vyborg.
  Allora u guvernatore Skopin-Shuisky ghjunse à Stoccolma. È a Svezia hè stata cunquistata.
  A Russia divintò un grande imperu vultendu u so sguardu à u livante. E ci hè accadutu assai cunquisti, più a custruzzione di e cità. Allora e truppe russe cunquistò u Khanate di Crimea, cù a furtezza di Azov. È questi sò grandi rializazioni.
  Ivan the Terrible hà campatu finu à u 1599, è u so regnu hè statu assai longu è, più impurtante, gloriosu. U figliolu Ivan Quintu hà successu à u tronu, è a dinastia Rurik hè stata cunservata nantu à u tronu. Cunquiste è campagni cuntinuavanu.
  Ma hè una altra storia. A menu chì a Russia tsarista hà successu più, è i polacchi, ucraini, bielorussi è russi eranu inseme è cunfidenza scunfittu i nemichi. Cusì cunquistà gradualmente u mondu sanu, è espansione da regnu à regnu!
  E Ivan the Terrible resta in a memoria di u populu cum'è u più grande di i zari russi! È andò in a storia cum'è u più grande cunquistatore, aumentendu parechje volte u territoriu di l'Imperu Russu!
  
  UNA RAGAZZA CHE AIUTA NAPOLEONE III
  A zitella Mirabela Magnetic ghjunse in u mondu di a guerra franco-prussiana, trà Bismarck è Napoleon III. In a storia vera, a Germania vincìu è compie a so unificazione. E poi hà purtatu à a Prima Guerra Munniali è u colapsu di l'Imperu Russu è a dinastia Romanov.
  Di sicuru, saria megliu pè a Russia s'è a Germania ùn s'era unita è ùn pudia scunfighja Napulione III.
  Mirabela Magnetic, sbattendu i so pedi nudi nantu à l'erba, correva avà versu i Francesi.
  Ci vole à avvistà chì vicinu à Sedan, i Prussiani anu preparatu una trappula per Napulione III è catturà l'altitudine dominanti.
  Chì si pò dì di Napulione III ? U nipote di Napulione u Grande pruvò à imità u so ziu. È vulia creà un imperu putente, è puderia cunquistà l'Europa.
  À u principiu era successu. Riisciutu à vince a Guerra di Crimea cù a Russia. True, à u costu di perdite pesanti, a Francia stessu ùn hà micca ricevutu guadagnà territuriale da questu. Allora e guerre in Indocina.
  Vittoria annantu à l'Austria, è l'annessione di un paru di zone in Italia.
  In più micca cusì successu. Belgium ùn hè statu captu. Ancu u Messicu.
  L'uppurtunità di aiutà l'Austria in a guerra cù a Prussia hè stata persa.
  È avà a guerra cù a putente Germania.
  In a storia vera - a scunfitta cumpleta di a Francia è a cattura di Napoleon III.
  Ma Mirabela, una zitella scalza in bikini, hà a pussibilità di evità u disastru. È ùn lascià chì a Germania ghjunghje à e fruntiere occidentali di Russia è sviluppà un nemicu putente.
  Mirabela corre per una strada in a furesta è canta :
  - Se, si longu, longu...
  Sì, se longu u percorsu ...
  Stomp salta è corre!
  Ma forse, forse...
  Ma forsi, hè pussibule, hè pussibule !
  Hè abbastanza, abbastanza pussibule!
  Pudete andà in Africa!
  In Africa, i fiumi sò cusì largu
  E muntagne africane sò cusì alte!
  Oh, coccodrilli, ippopotami !
  Ah, scimmie, capodogli !
  Ah, ah, è u pappagallo verde !
  Ah, ah, è u pappagallo verde !
  Quì, cù sta canzona di i zitelli, salta à u campu di Napulione III.
  I Francesi sò assai numerosi è u campu hè grande. Ancu s'è a disciplina ùn hè micca paragunatu cù i Prussiani. E, forsi, i fucili sò obsoleti, è l'uniforme sò troppu brillanti. È in generale, l'esercitu hè peggiu di i tempi di Napulione.
  True, i Francesi sò boni à luttà cù baione. Questa arma hè stata inventata in Francia.
  Allora pudete cummattiri guasi à uguali termini. È a lotta serà assai dura.
  A zitella in bikini ùn hè micca firmata. Ancu s'è i suldati l'anu devoratu cù l'ochji.
  Mirabela hè una bellezza rara è una grazia assai atletica. Ella corre per sè stessu lampendu tacchi nudi, tondi è rosa.
  È avà corre finu à a tenda principale, induve si trova l'imperatore di Francia, Napulione Terzu. U so putere hè grande. Ancu se formalmente ci hè un parlamentu è un senatu. Ma in fatti, Napulione III hè guasi illimitatu.
  È avà hè pienu di desideriu di scunfighja i tedeschi, è include una parte di a Germania miridiunali in a so cumpusizioni.
  Di sicuru, hè luntanu da Napulione Primu. Era digià mortu in l'anni di Nabulionu III, è à quarant'anni hà sottumessu tutta l'Auropa.
  Ma Napulione III crede sempre in a so gloria. Inoltre, a Francia hà digià penetratu in Africa, è hà una vanità enormosa.
  A zitella hè stata fermata à l'entrata di a tenda da i guardiani è dumandò:
  - Chì affari avete cù l'imperatore ?
  Mirabela onestamente guardandu cù l'ochji di zaffiro hà rispostu:
  - Affare privatu !
  È l'anu lasciata passà senza quistione. Hè chjaru chì una tale bellezza hà solu una materia persunale per l'imperatore.
  Mirabella, sbattendu e so gambe nude è graziose longu i tappeti, si moveva intornu à a tenda s'assumiglia à a dimensione di una tenda di circu. Hè stata passata da a guardia parechje volte.
  Infine, Mirabela intrì in l'uffiziu di l'imperatore. Napulione III esclamò subitu:
  - Chì bellezza !
  A zitella s'inchina davanti à u monarca. Napulione III era di mezza età, cortu, è pocu prominente. Calvo, è micca cum'è un grande regnu.
  Mirabela era assai più altu ch'è ellu è a so apparenza hè cusì luminosa.
  Nabulionu la guardò avidamente, gorgogliendu :
  - Avete cusì bellezza... Solu un miraculu !
  Mirabela ridacchiò è rispose:
  Tutti pensanu chì sò bella. Solu per certi omi, sò troppu grande !
  Napulione annunziò, svenendu i so denti falsi.
  - Mi piace à e donne grandi ! Mi piaci!
  Mirabela pigliò u so pede nudu, abbronzatu, musculu è nutò, pigliendu subitu u toru per e corne :
  - Ùn sò vinutu à fà l'amore cun voi ! È vogliu avè infurmatu chì i Prussiani anu stallatu una emboscata in u vostru caminu, è vi aspittàvanu per entre in a valle !
  Napulione alzò le sopracciglia e li dumandò:
  - Cumu sapete chì ?
  Mirabela rispose duramente:
  - Prima, hè abitudine di indirizzà e donne cum'è voi! E siconda - a so!
  Napulione cede.
  "Aghju ancu avutu una vaga premonizione, ma a mo intelligenza ùn hà micca cunfirmatu nunda. Cumu sapete chì?
  A zitella rimarcò logicamente:
  - In ogni donna u Diavule ! È u Diavule sà tuttu - hè quasi Diu, solu da l'altra parte !
  L'imperatore annuì.
  - Lòggicamenti ! Sei troppu bella per esse una spia. Ebbè, va bè ... andaraghju da l'altra strada, i generali m'hà dettu chì sottu à Sedan a piaghja hè assai sconveniente per un attaccu. Ma vogliu passà a notte cun voi !
  Mirabella hà dettu:
  - Trà noi quarant"anni di sfarenza !
  In verità, Napulione hà digià sessantadu anni. È hè calvo è ùn brilla micca di bellezza. Ma u puntu calvo nantu à a fronte hè sempre chjuca, è l'apparenza hè nobile. E spalle sò abbastanza largu, ci sò assai ordini cù pebbles nantu à u pettu.
  Inoltre, l'ordini ùn sò micca solu francese, ma ancu inglese, russu è altri.
  Ancu s'è a Russia hè ancu cuntentu di a guerra cù i Francesi, chì eranu incatenati da a Germania.
  Napulione hà urdinatu:
  - Culpa noi !
  E serve si s'avvicinavanu è versavanu vinu in calici d'argentu. Allora scappavanu, pimpendu i tacchi.
  Nabulionu ne pigliò un sorsu è l'hà datu à Mirabella.
  Tastò u vinu. È mi sentu chì era piacevule è forte.
  Ella bevvi a mità di u biccheri è nutò :
  - Una bona cosa ! Ma duvete prima scunfighja i Prussiani!
  Napulione dumandò:
  - Sò francesi ?
  Mirabela hà rispostu sinceramente:
  - Innò !
  L'imperatore dumandò:
  - E tu quale sì ?
  Mirabela hà dettu fieru:
  - Sò Russu !
  Napulione annunziò cun un surrisu.
  - Cusì bella è russa ? I vostri capelli sò cum'è una foglia d'oru !
  A zitella hà cunfirmatu:
  - I mo capelli sò grandi !
  L'imperatore suggerì:
  - Forse tandu tasterai u caviar neru ?
  Mirabella annuì in accordu.
  - Hè una bona idea !
  È a zitella ghjunse cù una cucchiara d'oru à un vetru di caviar. L'imperatore cun un surrisu suggeriu:
  - Diventate u mo preferitu ! Ti farò una duchessa !
  Mirabella alzò le spalle e rispose:
  - Moltu lusinghieru... Ma qualcosa mi dice ch'ùn avaraghju tempu di diventà duchessa ! A mo missione serà più corta !
  Napulione sospirò è rispose :
  - Ti amava, senza sapè passione prima,
  Aghju amatu in i cori, senza frenu languimu ...
  Ti amava cusì sinceramente, cusì teneramente,
  Cumu Diu vi dà - per esse amatu da l'altri!
  Mirabela annuì è rimarcò:
  - Pudete diventà un grande monarca. Sapete, vi possu purtà à a reta di i tedeschi, è vincerete a più grande vittoria !
  Napulione hè statu surprisatu:
  - Pudete fà ?
  Mirabella hà tweetatu:
  - Tuttu l'impussibile, forse sò sicuru !
  L'imperatore annuì.
  - Tu sì bella ! Ballemu.
  Napulione si alzò. Ancu s'è Mirabela era scalza, era sempre più altu ch'è u monarca di quasi una testa sana.
  Cuminciò à ballà. A zitella ùn era micca assai bona. Ma Napulione l'hà aiutatu.
  Mirabella hà tweetatu:
  Fighjemu tutti à Napoleons
  Milioni di pazzi...
  Vulenu serve u sognu
  È sò diventati solu in un ghjocu !
  Mirabela hà rispostu cun entusiasmu cantendu una canzona annantu à Napulione Bonaparte :
  Napulione, Napulione
  Si n'andò à luttà contr'à a Russia, s'ellu si n'andò à luttà contr'à a Russia, vulia guvernà u mondu sanu.
  
  Ci vulia à guvernà u mondu sanu, Lisandru, per dumandà u timore à u Tsar.Alexandra, avia paura, aghju firmatu una lettera à ellu.
  
  Signori, tutti i nostri nobili, Si sò spaventati, ùn sanu micca chì fà.
  Eranu spaventati, ma tutti fughjenu,
  Oh, iè, ùn ci hè nimu in Mosca, fratelli !
  
  Cum'è unu, unu ùn hà micca paura - Eccu Kutuzov, u cumandante di tutti noi. Cum'è unu, solu unu ùn hà micca paura - Prince Kutuzov - quì hè u nostru eroe!
  Napulione III annuì.
  - Vai, canta bellezza !
  Mirabela cuntinueghja à cantà, tutta una puesia ch"ella avia vistu una volta in Internet :
  Sò in u supermercatu... Ci-taram-taram-taram... Fighjulu
  à i scaffali, ùn picu à nimu... È qualchì anghjulu biancu, chì ùn si ferma quì per nunda, Mi dice dolcemente : " Ebbè, chì vulete ?... Chì ?
  
  È da stu sonu diventa magicu per mè, mi mumble qualcosa, ma ùn sentu micca u mo babble, dicu chì u digiunu hè, in principiu, guariscenza, Ma, in fattu, almenu mette qualcosa nantu à i scaffali .. È
  
  nantu à questu l'anghjulu Lucy (hè ciò chì a ghjente a chjama), ella dice tranquillamente: "Chì-taram-taram-là-là !!!", Chì probabilmente significa chì ùn vale a pena, cum'è ... Cosa , dicenu, vi muzzicherà a gola per u supermercatu nativu !
  
  ... È torna à nutà in nirvana, avidità di aria cù a bocca, tuttu diventa biancu-blu-russu, fumu grisgiu da tutti i
  
  
  
  
  
  lati , ùn l'anu micca lasciatu in! manghja tuttu ... I marescialli s'affollanu daretu, sbavanu affamati ... I guardiani più magri - hè solu una pena di fighjulà !
  
  Bonaparte trema di caviar (questu, per via, hè un segnu !), Fighja à i scaffali, è u caviar trimula più forte... Si gira à Luce, ci chjama Murat, Più magre è affascinante, alza i baffi. ...
  
  L'imperatore principia: "A la ger, com a la hero! L'armata hè assai fame! L'armata hè assai fame! Pagheremu in oru! "Lucia, ancu in francese, assai tranquilla è tranquilla, Dici: ". Apertura u zenki! Tuttu hè in a finestra! ",
  
  È a vechja guardia in cappelli d'orsu Chased in u Pollock Hall è casgi di furmagliu ... Boni speranze sò stati affucati in i furmagli Pollack, Bayonets d'acciaio sò piegati in curd di furmagliu ... U
  
  l'imperatore cuntinueghja: "L'esercitu hè assai famu! Oh, maledetta ... sheri!", Putere ipnoticu chì i so ochji si stanu, Tuttu hè direttu à Lucy, tuttu in u circondu hè digià fumu ...
  
  L'imperatore fighja minacciatu - Lucy guarda. Murat, E Murat - hè un tippu bravu! Ellu tira u so mustache, l'Imperatore diventa purpura - Lucy fighja à Murat, È Murat - hè un bravu, tira i so baffi, l'imperatore manghja cù l'ochji - Lucy fighja à Murat, È Murat - hè un bravu. , tira i so baffi.
  
  È a vechja guardia, cù u dulore nantu à a faccia, "Pollock" hà decisu cù i so fucili. U cornettu di Tolosa - l'eroe d'Austerlitz - morse u casgiu ... è si calmò per sempre ...
  
  L'imperatore cù un gridu forte, è Murat cù u listessu piantu, È i guardiani - ancu cù chianci - lascianu u magazinu, È vagavanu in folla per una strada innevata, Maledendu tuttu in u mondu ... Berezina hè davanti ... Iè, iè . .. Wee-wee ...
  
  U ritrattu cambia di novu : tuttu ciò chì intornu s'illumina di novu, A listessa cassa, a stessa Lucy, tranquilla è tranquilla, cum'è sempre. Mi stancu è surrisu, l'ànima si scalda , capiscu ciò chì succede s'è ci era cibo quì ...
  
  Mostra l'attenzione. Pregu chì dà un libru di lagnanza o suggerimenti, Per scrive gratitùdine nantu à duie pagine. Gratitudine, gratitùdine, gratitùdine è cinque ...
  Napoleone III mormorò:
  - Hè bellu !
  È l'imperatore cascò nant'à una sedia è snò. Mirabela guardò in daretu. È senza pensà duie volte, pigliò è si versa più vinu. Pigliò un sorsu cun gioia, è cuminciò à tirà.
  Allora chjappà l'imperatore nantu à a guancia. Napulione si svegliò.
  A zitella disse:
  - Hè ora, Maestà, di cullà e truppe è di andà in daretu à i Prussiani !
  Napulione sospirò :
  - Saria difficiule !
  Mirabela hà rispostu:
  - Andemu audaci in battaglia,
  Per u putere di i soviets...
  Romperemu i Prussiani -
  À sta canzona !
  Nabulionu accunsenu à riluttante. È avà Mirabela u porta à u bracciu, è face a tromba di cullezzione. E truppe anu dighjà avutu u tempu di riposu è hè ora di fà una manuvra di rotonda.
  Per rinfurzà un pocu Napulione, a zitella eroe li dà un massaggio di u collu. È Bonaparte Jr. sente un afflussu di energia in ellu stessu. È quì vene a grande armata francese.
  Mirabela emette cumandamenti in nome di l'imperatore. In u risultatu, e truppe sò in muvimentu, ma senza musica è tamburinu. Chì hè assai solidu. L'armata si riunisce.
  E atti, movendu longu u ganciu, bypassendu l'altitudine. Mirabela stessa s'impegna à scaccià i Francesi. È li grida assai gentilmente. L'armata hè in muvimentu.
  A zitella corse in avanti è si precipitò, lampendu i so tacchi nudi è tondi. E truppe l'anu seguitu.
  Mirabela corse è cantò :
  - Sè a furtezza hè in strada,
  U nemicu hà custruitu ...
  Hè necessariu di passà da a parte posteriore -
  Pigliala senza un colpu !
  Hè cusì chì a zitella guidò un grande esercitu à a reta di i Prussiani. È i Francesi attaccò i tudischi, piglienduli per sorpresa. Era un attaccu furioso è disperatu.
  Mirabela cù dui sabres si precipitò in battaglia.
  Prima, una zitella eroica hà fattu una ricezione à u mulinu è tagliatu i capi di un coppiu di suldati prussiani. Allora u so taccu nudu pigliò è sbarcò nant'à u mento di un ufficiale tedescu, sfracciandu a so mascella.
  Mirabela urlò:
  - Spazzaremu u nemicu d'un colpu,
  A gloria serà cunfirmata cù una spada d'acciaio ...
  Avemu battutu a Wehrmacht micca in vain -
  Schiacciamu i Prussiani in patatine fritte !
  È cusì a zitella move u so ghjinochju à u mento di u culunellu tedescu. È da un colpu forte, u collu si ruttu. Hè stata veramente una lotta impressiunanti. È a lotta hè ciò chì avete bisognu.
  Mirabela hà realizatu una tecnica di farfalla cù e so spade, è cinguettava:
  - Bellezza, bellezza, sò un prussianu cum'è un gattu !
  È u so taccu nudu in un saltu hà colpitu u generale tedescu in u pettu. Volava da un colpu forte, è si n'andò in baionetta prussiana. Questu hè diventatu grande. È spruzzate fontane di sangue.
  Mirabela cinguettava, scoprendo i denti:
  - A mo forza hè grande, sfraciremu u prussianu !
  I francesi, catturà i tudischi di sorpresa, li sfracciavanu assai. L'esercitu di Bismarck era più di dui centu mila suldati. È questu hè a più grande battaglia dapoi a "Battaglia di e Nazioni". Napulione u Terzu stessu ùn si precipiteghja in u cortu di a battaglia, ma preferisce guidà da una distanza.
  Bismarck ancu ùn cullà in battaglia. Pruvate à riunite e parti frammentate tedesche. Allora a tensione ùn scende micca.
  Mirabela taglia cù duie spade. In più, cù i so pedi nudi, lancia un pugnale à u nemicu. E subitu trè prussiani cascanu da un tiru ben miratu.
  Mirabella cantava:
  Vivemu nantu à a terra di u nostru babbu
  I nipoti di Lada è i figlioli di Diu...
  E mosche nantu à un cavallu alatu,
  Russia à i grandi successi di seculi!
  È avà e so spade di e ragazze sò pirate à i Prussiani. È dinò, u taccu nudu è tondu di a zitella romperà a mandibula à un altru generale tedescu. Dicemu solu sta ragazza - ghjustu super.
  È avà hè sempre più vicinu à Bismarck. A zitella hè assai determinata. È lancia una bomba di nitroglicerina cù tutte e so forze. Volerà è cumu piacerà à Bismarck ghjustu in fronte di u cascu.
  È ci hè stata una splusione putente. Bismarck subitu, cù i generali, fù strappatu.
  È avendu persu u so capu, l'esercitu prussianu subitu si trasformò in una massa incontrullabile.
  È i tedeschi correvanu, lanciavanu striscioni, fucili è pruvisti. I francesi anu perseguitatu ferocemente. È anu guidatu questi Prussiani à a fruntiera stessa. Finu à chì quasi tutti sò cascati è caduti in captive.
  Dopu à quessa, a guerra hà digià spustatu in u territoriu tedescu. A Francia cunquistò una parte significativa di u tarritoriu, sin'à l'Elba. È hà rinfurzatu a so influenza.
  Napulione III hè mortu prestu, ma hè mortu in gloria. È u tronu fù successu da Napulione IV.
  A Russia, in a persona di Germania, ùn hà micca ricevutu un nemicu forte. Ma durante a guerra cù Turchia in u 1877, di novu a Francia si trasfirìu in Crimea. Lisandru II in sti cundizioni hè statu custrettu à lascià i Balcani. È a Francia hà pigliatu ancu l'Italia ... Ma a Gran Bretagna, preoccupata per l'egemonia di i Napulioni, intrì stessu in a guerra.
  A lotta si trascinò è s'involgeva tutta l'Auropa. L'Austria hè ancu intrutu in guerra.
  È a Russia, digià sottu Lisandru Terzu, hà cuminciatu di novu una guerra cù Turchia. E siccomu nimu hà interferitu cù ella, catturò Istanbul, l'Asia Minore, è e terri à l'Eggittu, è ancu l'Iraq, ghjunghjenu à l'Oceanu Indianu.
  Allora Alessandru Terzu cunquistò l'Iran. Passendu in a storia micca più cum'è pacificatore, ma cum'è cunquistatore. A Russia hè diventata forte. Francia è Gran Bretagna cuntinuavanu a guerra. Napulione u quartu prupone una alleanza à a Russia.
  Nicholas II, chì ereditò u mortu prematuru Alexander III, accunsentì.
  A Russia hà attaccatu e culunie britanniche in India, Pakistan è Egittu. Inoltre, e forze terrestri russe anu attaccatu l'Austria-Ungheria è a Prussia.
  L'Europa hè stata cunquistata da e truppe russe è francesi. A Russia hà ricivutu tutte e terre slave per ellu stessu è e fruntiere passanu longu l'Oder, è quasi à Viena.
  Cusì finì a prima divisione di u mondu. Allora u Giappone attaccò a Russia. Ma i Russi eranu forti è pronti. Inoltre, anu ancu una flotta putente micca solu in u Pacificu, ma in l'Oceanu Indianu. Allora a Russia tsarist di Nicholas II hà cunfidenza scunfittu.
  U Giappone hè diventatu una pruvincia russa.
  Allora, inseme cù a Francia, a Russia zarista di Nicholas II divisu l'Africa. Inoltre, i Russi anu pigliatu ancu a Cina, è a Francia interamente in Tailanda è Indochina. E poi i Russi è i Francesi occupanu l'Australia.
  Tuttu l'emisferu orientali era divisu trà Russia è Francia.
  Ma ci era ancu territorii inoccupati in l'Emisferu Occidentale, è principalmente i Stati Uniti, ma a so cunquista hè una altra storia. E Mirabela Magnetic hè ben fattu - solu una super ragazza!
  
  A RUSSIA DI PUTIN LOTTA IN AFGHANISTAN
  ANNUTAZIONE
  L'attacchi di l'11 di settembre di u 2011 anu fallutu. È avà a Russia di Putin si batte in Afganistan. E battaglie sò feroci, e squame sò swing. Di sicuru, i rapprisentanti di e forze spiciali femminili mostranu un eroisimu spiciale - u sessu ghjustu sbatte i Mujahideen.
  . CAPITOLU #1
  In casu, l'Americani espulsanu e persone sospette da u so paese è l'attaccu terrorista di l'11 di settembre di u 2001 ùn hè micca fattu. È avà l'armata russa si batte cù talibani.
  E lotte sò assai feroci. È anu bombardatu e pusizioni di i Mujahideen.
  Ci sò quattru ragazze russe in u celu: Natasha Sokolovskaya, Anastasia Vedmakova, Akulina Orlova, Mirabela Magnitnaya.
  È sò attivamente trillati dushmans.
  È pressu i dite di i so pedi nudi nantu à i buttoni di u joystick. Quessi sò e ragazze di lotta. Quale pò fà quasi tuttu.
  È anu battutu i dushmans odiati. Ci hè una guerra cù i Talibani. A maiò parte di a Russia bombarda. Ma ci sò ancu unità di terra chì cumbattenu cù i nemici.
  È ancu nantu à u veiculu sperimentale T-95.
  È ancu Natasha, Zoya, Augustina è Svetlana cumbattenu.
  È sò ancu trebbiati i Mujahideen...
  A guerra dura dapoi parechji anni. A presidenza di Putin hè ghjunta à a fine. È à u cuntrariu di a storia precedente, ci hè intriga. Da veru, quale vincerà ? L'ecunumia ùn hè micca bè. A guerra trascinò sia in Cecenia sia in Afganistan. Hè pienu di prublemi. I prezzi di u petroliu è di u gasu ùn sò micca alti cum'è in a storia reale. Allora i cumunisti pretendenu più.
  Natasha Korshunova, sparendu da un tank, hà nutatu:
  - Quì simu in guerra, ma e prospettive ùn sò micca visibili !
  Zoya annuì cun un surrisu.
  - Questa ùn hè micca a nostra guerra ! E parchì cucu in issi muntagni ?
  Augustine hà rispostu:
  - Smetti di parlà !
  In avanti è in su, è quì ...
  Dopu tuttu, queste sò e nostre muntagne -
  Ci aiuteranu!
  Ci aiuteranu!
  Svetlana hè d'accordu cù questi:
  - Credu chì aiutanu !
  È u T-95 hà sparatu un altru projectile pesante à i Mujahideen. È li smachjò bè, un colpu cusì schiacciante.
  E frammenti di dushmans high-explosive sò stati tagliati.
  Natasha picchiò u so taccu rosa nudu è cantò:
  - Avanzamu per u cumunisimu santu,
  E lanciare granate scalzi !
  È e ragazze sò aggressive in battaglia ...
  È i Mujahideen in qualchì modu frittu i tacchi di un membru di Komsomol. Pigliatu è à a sola nuda cù un ferru rossu. È devu dì chì hà fattu tantu male.
  È a zitella rugia da u soffrenu è strillava ...
  E poi i so pedi nudi rumpianu i dushmans cù pinze. Eccu a so pulitica.
  Zoya l'hà pigliatu è urlò:
  - Guerra, guerra, guerra,
  Lasciate ruggiri furiosamente nantu à u mondu ...
  I ranghi è l'ordine passanu più veloce -
  Quandu i cunchiglii sfondanu ghjornu è notte !
  È cù un taccu nudu, cumu pressu ...
  Agostino rimarcava:
  - Nimu ùn calpestarà contru à e zitelle !
  Allora veramente furzatu u dushman prigiuneru à basgià i so pedi nudi,
  Gambe graziose. È li chjappà di basgi.
  Agostino sintia a lingua leccare u so taccu nudu, tondu, rosa.
  È ella chjappà :
  - Sò u più forte in u mondu - Immergeraghju i nemichi in a toilette !
  È torna a risa in cima à i mio pulmoni !
  Quì e ragazze in Afganistan eranu feroci.
  Quì Tamara è Veronica furzavanu i so tacchi polverosi nudi à leccare i Mujahideen catturati. E poi pisciavanu nantu à elli. E cumu si sò sparati da un lanciagranate - dushman strappanti.
  Tamara hà dettu in modu aggressivu:
  - Semu i più cool di u mondu !
  Veronica accunsentì:
  - Ùn hè micca megliu !
  È e zitelle pigliavanu l'omi cù i pedi nudi per u nasu è li facianu prugne.
  Sò tali bellezze. E in risposta, s'ellu eranu catturati, frittu i so tacchi.
  A guerra, sicuru, cuntinueghja cù varii gradi di successu.
  E truppe russe schiaccianu i Mujahideen. E quelli in risposta facenu una guerra di mine.
  È ancu minà e truppe russe. O l'echelon serà abbassatu, o qualcosa d'altru serà saltatu.
  Et ils abattent des hélicoptères avec des lanceurs. Ciò chì facenu hè estremamente efficace.
  In risposta, e ragazze si burlanu di i Mujahideen. È assai cose facenu e bellezze leccate cù lingue.
  Stalenida rimarcò, scoprendo i denti:
  - Un cattivu dushman striscia longu i scogli,
  Pigliatelu cù napalm !
  Ùn li risparmiate micca
  Uccidi stu bastardo...
  Cumu sfracicà e cimici -
  Colpite cum'è scarafaggi !
  Allora e ragazze si sò messe à l'affari...
  Alenka, per esempiu, cù u so battaglione scalzu in un bikini, cumu si s'impegna à distrughje i guerrieri di Allah.
  È s'hè infettata scalza, è e ragazze anu una tale stampa di sollievu. È i tacchi di e ragazze sò tondi è rosa.
  Alenka lancia una granata cù i so pedi nudi è ruggisce:
  - In nome di l'URSS !
  Anyuta ridacchiò, falciava i Mujahideen è sguillava:
  - L'URSS hè longa ! Ci hè a Russia !
  Alla hà lanciatu un pacchettu splusivu cù u so taccu nudu è tondu è sguilla :
  - Per a Patria è u so volu in gloria !
  È a zitella ride. È dinò darà un turnu, è estremamente apt.
  Maria, anch'ella spara, è lanciava una granata cù una forza mortale, cinguettava, scoprendu i denti :
  - Per e più grandi vittorie !
  Olimpiada, scribbing nant'à i Mujahideen, è uccidenduli cù estrema precisione è scacciò un limone cù i so pedi nudi, sguilla :
  - Per grandi rigali !
  Matrena hà ancu schiacciatu i fantasmi è sguillava :
  - Gloria à a Russia, è Ercole serà u messia !
  Marusya, sbattendu i nemici, è scacciò un rigalu di morte à l'inimicu cù u so pede nudu, urlava:
  - Per a Mamma Russia !
  Queste sò e ragazze di lotta quì.
  È piglianu i dushmans cù i so pedi nudi da u nasu. Hè cusì chì i sfracicà.
  Natasha, scarabocchiando da mitragliatrici, squittì:
  - Per u nostru dirittu !
  E cumu a bellezza pigliarà è ride.
  Eccu e ragazze - tutte e ragazze ragazze ...
  Alice è Angelica travaglianu cum'è snipers. Sò ragazze assai belle è cumbattenti.
  E colpivanu da i fucili assai precisamente. Quasi nimu pò trattà cun elli.
  Alice, s'ella spara, allora ghjustu in l'ochju. È colpi assai bè.
  Allora ella hà nutatu:
  - Cumbattemu bravamente !
  Angelica, sta donna alta, muscolosa, rossa, hà lanciatu una granata, strappò i Mujahideen è stringhje :
  - Per a Russia santa !
  Alice a bionda hà lanciatu i so pedi nudi, una agulla velenosa, hà trafittu u cumandante di i militanti afgani è stringhje :
  - Per e fruntiere novi !
  È di novu hà abbattutu un droide da un fucile.
  Angelica hà dettu:
  - È a bolla s'hè allargata finu à scoppia !
  Alice hà accunsentutu cù questu:
  - Ci vole à sapè a misura di tuttu ! Dopu tuttu, u pianeta hè tondu !
  È e zitelle ridivanu, scoprendu i denti.
  In fatti, quì si battenu, è ùn si sà per quale.
  Guerra afgana - episodiu dui!
  Tuttavia, ci era ancu a guerra cecena, cù ripetizioni. Prima scunfitta, poi vendetta.
  Ma per l'Afghanistan, Putin vulia vendetta. Per cunquistà l'Afghanistan hè di superà i rializazioni di i dirigenti sovietici.
  Anu persu a guerra per l'Afghanistan !
  Solu a quistione serà successu? Una speranza per cumbatte e ragazze !
  E ragazze anu sfracitu u nemicu cun grande entusiasmu ...
  Gambe graziose, abbronzate, muscolose e nude di e ragazze guerriere spruzzate tra le calde pozzanghere riscaldate da u sole d'aprile.
  I guerrieri Komsomol lavati da a pioggia eranu belli, cum'è fate di fata, anche se terribilmente graffiati, feriti in battaglie, titmouses viole nantu à facci innocenti. Duranti a battaglia, guasi tutti i panni di i guerrieri glamorous di a grande Russia sò stati brusgiati o strappati, è correvanu mezzu nudi, è torchi di capelli: Galina, cum'è foglia d'oru, Angelin, cum'è e fiamme di u vulcanu Vesuviu in eruzione, cuparti. i so musculi slanciati è sbulicati cum'è gocce di mercuriu.
  Daretu c'era un campu chjapputu di cadaveri è di l'equipaggiu sfracciatu, tuttu piattatu di bombe, crateri è ferite prufonde, trincee lasciate da l'impattu di i piani di discu scunnisciuti.
  Kabul stessu, cum'è un corpu turmentatu da una malatia incurable, spew out clubs of black, ma à u stessu tempu, cum'è s'ellu fume senza vita. Spirali fatti di atomi di materia brusgiata s'incruciate è s'incruciate in u celu in un ornamentu satanicu.
  Angelina guerriera siberiana hà dettu:
  - Ancu a natura prova à enfatizà a nostra debulezza umana è impotenza davanti à l'elementi!
  Galina, spruzzando d'acqua nantu à a pozza d'un colpu forte, uggettò :
  - Noi umani simu dotati di u rigalu di creà a nostra propria realità. Dopu tuttu, a mente hè essenzialmente più forte cà i musculi. Chì sò i musculi? Solu fibre di proteina in quale interagisce forze elettromagnetiche.
  Angelina guardò u celu. I turbini di fumu parianu principià una battaglia in miniatura trà elli. Cum'è se i dimònii sparte u putere nantu à l'universu. I fiumi si scontranu, s'incrucianu, poi custituisci una spezia d'ornamentu, po, à u cuntrariu, s'imbulighjanu in u spaziu.
  Angelina hà trafittu accidentalmente u so pede nudu nantu à a punta di un frammentu di metallu è, si fermò, gemu :
  "Maledetta, sò in guai profondi!" Quantu frammenti ponu esse affilati !
  Galina hà rimarcatu filosoficamente:
  - U mondu sanu hè custituitu di agulla, solu à i vivi pare ch'ella sia liscia, per via di a cuscenza calzata ! - È aghjustatu specificazione. - Pudemu esse vistutu è spogliatu da i stranieri, ma noi solu "scalpemu" !
  Angelina hà lanciatu automaticamente u so fucile è hà sparatu u dushman, persistente in a so brama di tumbà tutti, chì s'eranu apparsu à scuntrà li. Mujahideen cù una faccia rotta abbandunò u so fucile da e so mani è geme culo. U guerrieru siberianu scherzò:
  - Saresti bellu, ma diventate cattivu ! Hè ciò chì porta u serviziu à i sceicchi !
  Galina si ghjittassi in terra nantu à u so stomacu è sparò una splutazioni mirata. Trè Mujahideen si stallanu tranquillamente nantu à l'erba fresca di primavera. Angelina hà dettu abbastanza ragiunate:
  - Vulianu terra russa, cusì avete, ancu s'ellu cù un limitu fissu !
  Galina ridacchiò furiosamente:
  - I guvernanti chì volenu spazii illimitati ricevenu strettamente secondu u limitu, soldi per a so tomba! Tuttavia, sfurtunatamenti, i citadini sò intarrati micca menu spessu !
  Angelina disse in tutta serietà:
  - A morte hè mala, ma a vita sott"à u ghjugu hè ancu peghju... Più u ghjugu hè pesu, più hè difficiule di scaccià. - Allora u diavulu ardente s"arricordò. - Ma avà celebremu una festa vittoriosa, tuttu va bè, è ancu a capitale impregnabile di u Terzu Califatu - Kabul hè à i nostri pedi !
  Galina disse cun un tonu stancu :
  - È chì hè u puntu. Serà necessariu di macinà dopu, cum'è ùn avemu mai sunniatu ! Pensate chì avà l'Afghani farà tuttu per noi ? Ragazza ingenua sì!
  Angelina s'hè oppostu abbastanza ragiunate à questu:
  - Se scunfimu u nostru nemicu principalu, allora questu liberarà risorse per una lotta ulteriore! Tu stessu duvete capisce questu.
  Galina, invece di rispondi, fighjulava u campu di trinchera chjinatu davanti à ella. Quanti omi, russi è afgani, anu trovu a morte nantu à ellu ? U mondu ùn hè micca l'infernu, ma certamente micca u celu. In questu, forsi, ancu più prubabile - vasti ogetti di l'infernu dominanu. Dopu tuttu, l'ortodossia di a chjesa insegna chì una minurità insignificante hè salvata.
  È a maiò parte di e persone, per via di u peccatu di a so natura, sò cundannati à u turmentu.
  Galina era sempre irritata è rifiutata da un tali postulatu di e Sacre Scritture. Hè veramente ciò chì l'ortodossi consideranu u peccatu ? Hè ancu abbastanza naturali u desideriu di ogni persona vivente per una carriera è superiorità. Ma ùn hè micca questu una cunsequenza naturali di a natura umana ? È a lege immutable di l'evoluzione.
  Per esempiu, se l'Armata Rossa era guidata da l'insignamenti di Cristu - vi chjappà nantu à a guancia diritta, gira a manca, cumu si finisce per tutta a Patria Soviètica.
  E ragazze di u Komsomol si sò sbattuti annantu à una pillbox afgana incompletamente distrutta è sò state custrette à stenderà sottu u focu miratu.
  Angelina, strofinando l'erba cù e so sole nude, chì u so calcagna era assai pruriginosa, disse :
  - Calchì volta ci vole à soffre... Ma ancu a farina diventa una rutina, chì, in fatti, hè u peghju !
  Galina hà cambiatu di pusizioni, cù un colpu precisu, hà sbulicatu a mità di u craniu di u Mujahideen chì dava ordini in un tonu d'abbaia è ringhiò :
  - U wahhabismu usa metudi non-esteticu: cinque à unu. È s'ellu ci hè menu di elli, allora si ritira !
  Angelina disse tristemente:
  - Chì vulete l'onestà da a volpe ?
  Galina rispose tristemente:
  - D'accordu, perchè vo vulete crede in qualcosa di bella ! Ancu l'onestà di una volpe, o a nubiltà di un lupu !
  E ragazze di Komsomol sò state custrette à arrampicà finu à i pillbox sopravvissuti à quattru zampe. Una tattica antica di crawling, aduprata da i guerrieri femini in battaglia. È devu dì, micca senza successu.
  Angelina hà abattutu cinque suldati talibani chì anu pruvatu à arrampicà fora di a clandestinità in una sola raffica, è hà dettu felice:
  - L'armata russa, cum'è sempre, vince. Ancu s'è u nemicu hà un vantaghju !
  Galina, lascendu una sbuchjata, rise in risposta:
  - I Mujahideen ùn anu mai un vantaghju. - Allora abbattendu dui cù un colpu, aghjunse. - Avà ùn serà mai !
  Angelina avia appena u tempu di caccià a testa da l'impattu di a carica. Ancu un filu di capelli ardente hè statu tagliatu, un frammentu angulare. U guerrieru Komsomol à i capelli rossi esclamò:
  - Un haircut quì hè liberu, ancu s'è u toilette hè caru per fà!
  Galina, ridendu trà e so lacrime, rispose à a so amica :
  - Sapete, questu ùn hè micca divertenti per tuttu... In generale, in casu di morte, ci sarà una continuazione, questu hè a quistione ?
  Angelina fece finta d'esse sorpresa :
  - È chì hè, in fatti, fuss ? Dopu tuttu, a non-esistenza, almenu, ùn cuntene micca dolore, fatigue o sperienze. Allora hè assai più dolce chì a nostra vita di prucessi cuntinui! - È po aghjunghje u diavulu ardente. - A vita hè una prova cuntinuu di a strada stretta, ma i prublemi sò l'alimentazione, u nostru desideriu di campà in una grande manera!
  Prima di risponde, Galina hà vistu u Mujahideen cù a faccia di un mistieru è appughjendu lisamente u grillu mette fine à u so scooping. U guerrieru Komsomol, scuzzulà i so ricci rossi, ghignò:
  - Sapete, tutti senza eccezzioni preferiscenu a vita à u nunda. Questu significa chì ancu in a nostra mente, ci hè un incantu indescrivibile!
  Galina ridacchiò, cù un sforzu evidenti:
  - Cumpresu vive è soffre ! - U guerrieru Komsomol à i capelli d'oru fece una pausa è aghjunse in una voce più calma senza angoscia. - Ma hè pussibule capisce a luce senza cunnosce l'ombra. È a felicità ùn cunnosci micca dolore. Tuttu u lume hè cunnisciutu da u dualisimu!
  Angelina accunsentì solu parzialmente:
  -Sè si parla cusì, tandu ci vole à esse scunfitti da i Mujahideen per capisce veramente u gustu di a vittoria. - U diavulu ardente di u Komsomol mosse u so pugnu, sparghjendu un fragmentu di lastra. - Ancu, dopu tuttu, dualisimu : persu è vintu ! A vittoria hè sempre amara cù perdite, ma dolce cù premii - a scunfitta acquista solu l'amarezza, è u gustu salatu di u "premium" jugo!
  Galina, sguassendu u visu otticu, ùn pudia micca s'hè d'accordu :
  - Iè, sicuru, un certu dualisimu hè presente in tuttu. Cum'è un tipu, a Deità, saria una rutina senza speranza senza u Diavule.
  Angelina si precipitò, senza piantà u focu, à curreghje u so amicu :
  - Per ellu stessu, u terminu Diavulu in u grecu anticu significa un calunniatore. Questu hè, un tentativu hè statu fattu in a Bibbia per presentà l'opposizione à Diu in u modu più vicious.
  Galina, cacciatu l'ochju di un altru Mujahideen da un sniper, hà incitatu à a so amica:
  - Questu hè PR neru. Pruvate di elevà a vostra valutazione calendu u vostru avversariu?
  Angelina hà logicamente nutatu:
  - Di sicuru, ogni persona in u putere usa i so risorsi amministrativi per discredità u so avversu. Ci hè un certu mudellu in questu, micca un desideriu di dà u putere, è perde i privilegi cù un abbeveratu. Dunque, aspittà in a Bibbia una definizione objetiva di u cunfrontu trà Diu è Satanassu hè almenu ingenu.
  Galina hà ancu rottu i so ochji turchini nantu à a fronte :
  - Di sicuru, ùn si pò esige l'ughjettività di l'autorità. Ma a quistione hè quale hè Satanassu. L'anghjulu più perfettu chì prova di dà più libertà à a creazione, o ... Quellu chì hè diventatu u babbu di u male è u soffrenu ?
  Angelina suspirò tristemente.
  - U dulore è u soffrenu sò diventati cusì naturali per l'umanità chì aghju seriu dubbitu chì era Luciferu chì li hà datu nascita ... In ogni casu, senza u desideriu di Diu Onnipotente, hè improbabile chì un esse creatu puderia riesce almenu . ..
  Galina, dopu avè mandatu una pallottola mortale in u ponte stortu di u nasu di i Mujahideen, sbucò, istantaneamente coperto di sangue. U guerrieru accunsentì subitu:
  - Iè, tutti i mali è i prublemi attribuiti à u Diavulu sò listesse à esse offesi da a frusta chì chjappà chè da quellu chì l"hà colpi.
  Angelina stessa, chjappà u nemicu cù una breve splutazioni, è piantò ancu un culo nantu à a faccia deformata più vicina, dopu aghjunse:
  - L'analogia seguente hè più appruvata quì: u pruprietariu hà tagliatu un bastone in legnu, batte u schiavu cun ellu, è poi dice - u bastone hè u malu assolutu, è u pruprietariu hè bonu assolutu!
  Galina si vultò inavvertitamente, è l'ossu rottu di a clavicula di a zitella hà causatu un dolore terribili à l'articuli inflamati. U guerrieru arrugò ligeramente a so fronte, ma ùn si abbassò à i lamenti. D'altronde, ella, cum'è s'era ghjucatu à i birilli, hà abbattutu trè Mujahideen. Unu di l'Afghani abbandunò un faustpatron armatu, per quessa, u lanciatore si n'andò.
  Un fasciu di focu paria di brusgià à traversu u cimentu, è schegge di corpi, osse, carne strappata volanu.
  Galina, ridendu, schernendu (ùn si pò sopravvive in una guerra senza umore, o almenu ùn mantene a vostra psiche in bona salute) cantò :
  - Chì dulore, un bellu dulore : una partita contr'à i spiriti di i nazisti ; centu - zero !
  E duie belle zitelle ridivanu forte, forte .... E apparentemente da una risa penetrante affettò cusì i Mujahideen spaventati chì u focu da u so latu si bagnò subitu. U silenziu era cusì subitu è pisanti chì chjappà i guerrieri à l'arechje. Ancu probabilmente l'esplosione di u cohete V-5 in u cranu ùn era micca cusì letale!
  . CAPITOLU #2
  Angelina esclamò:
  - Nunda urla cusì penetrante nantu à e perdite cum'è una calata militare !
  Galina, grattandosi nervosamente l'arechja cù u so pede nudu, aghjunse cun un intelligenza inesauribile :
  - I soni di a battaglia sò assordanti, ma diventate veramente sordi quandu ùn avete micca avvistu a fine di a cannonata!
  I Mujahideen inaspettatamente anu facilitatu u compitu - scacciò i stracci bianchi è cuminciaru à gridà in cima à i so pulmoni:
  - Bin Laden capitu ! Bin Laden capitu!
  U guerrieru siberianu di novu ùn pudia resiste à un aforismu:
  -U pòpulu tratta un regnu gattivu cum'è a biera, volenu vedà u friddu è nantu à a tavula, ma sò pronti à pagà micca solu cù un pezzu di carta !
  Galina hà rimarcatu sottile nantu à questu:
  - Quandu u guvernatore hè male, hè bè citatu in scherzi ! È quandu ci sò assai scherzi, allora a vita diventa più divertente ! È a risa prolonga a vita ! Vale à dì, cù i capi inutili : a vita hè cum"è un"anecdota cuntinuu : longa, allegra, terribile, ma sempre vuluntà di cunnosce a continuazione !
  Angelina ridacchiò nervosamente.
  - È ùn sapia micca perchè i rè mediocri di solitu guvernanu per tantu tempu !
  Quasi centu cinquanta Mujahideen si sò arresi. À mezu à elli c"eranu almenu trenta picciotti da deci à sedici anni, a maiò parte in shorts è scalzi, chì avianu riesciutu à batte i so ghjinochje abbronzati nudi in trinchera. À a vista di belle zitelle appena cuperte di stracci stracciati, i picciotti sbuccianu è abbassanu a testa, ma à u stessu tempu cuntinueghjanu à sguardi à i guerrieri stranamente belli.
  I Mujahideen-Afghani deponenu l'arme in cunfusione, ùn li passa mancu in mente chì hè una vergogna di cunsiderà a mità di u battaglione di rende à dui feriti, sempre assai giovani. Quantu sò spaventati è stunati.
  Unu di i picciotti, graffiendu nervosamente a so suola brutta nantu à l'erba, paria d'avè infilatu una scheggia in u so taccu nudu, è disse in russu ruttu :
  - Zie ùn mi mandanu micca in Siberia, ci ghiaremu u nasu, e dite è e gammi !
  Angelina disse in furia :
  "U manderemu in ogni modu, è per chì i vostri pedi nudi ùn si irrigidiscenu in a neve, sarete battutu duramente ogni ora cù bastoni nantu à i vostri pedi nudi.
  U zitellu-mujahid tremò di paura, è scoppiò in lacrime cum'è una zitella. Galina si precipitò à cunsulà u zitellu :
  - Sii sempre troppu chjucu. Probabilmente, sarete riassunti in a categuria di civili. In casu, dite chì ùn avete micca ancu dodici anni, allora ùn vi purteranu certamente à u campu.
  U ziteddu di a milizia smettò di colpu di ruggiri è in un tonu di voce più bassu, circandu d'imità un adultu, disse:
  Ùn lasciaraghju micca i mo camaradi ! O tutti sò liberi o inseme in un campu di cuncentrazione !
  E zitelle eranu maravigliate di u curagiu inespettatu di u zitellu, Angelina si avvicinò è accarezzò u so capu:
  - Ben fattu, vi sarà creditu ... Ma ùn àbbia paura, a maiò parte di i Mujahideen catturati travaglià in a parte europea di Russia, ristabilisce fabbriche è agricultura, è per i vostri figlioli ci sarà un bon alimentu, megliu cà. e vostre carte è i filmi più cool seranu mostrati.
  I picciotti prigiuneri eranu veramente magre, alcuni anu ancu dimustratu i zigomi, è trè picciotti nudi finu à a cintura sottu à a pelle fina si mostravanu à traversu ogni costola, è i so braccia sò diventati cusì magre chì era maravigghiusu cumu tenevanu in elli i faustpatroni afgani. E razioni alimentari in u Terzu Califatu di i Talibani, distribuite nantu à e carte di razioni, sò diminuite in l'ultimi mesi à u puntu chì a pupulazione hè quasi morta di fame. Inoltre, hè a primavera chì hè tradiziunale u tempu più scarsu di l'annu per i prudutti.
  Galina si dispiaceva di sti picciotti, i figlioli di i " superumani ", chì avà parenu un poviru, affamati scalzi. Si frugò in i so sacchetti, truvò in elli una piccula barretta di cioccolata americana è fù stupitu.
  U rigalu ricevutu sottu Lend-Lease era troppu chjucu, è ci era trenta dui picciotti (u restu sò assai più vechji, in uniformi militari o di u focu, unshaven, assai dispiacevuli, incurvati, chì li face cum'è vechji !), Ci hè. Ùn serà micca abbastanza cioccolata per tutti.
  Dà à unu è offende l'altri ? O tirate assai ? L'ultime hè di solitu a via d'uscita, ma in questu casu pò esse ridiculu. O dividite sei tile trà i più chjuchi cumbattenti.
  L'ultime pareva à Galina Lomonosova a più bella, è ellu, dopu avè pigliatu una barra di cioccolata, sguassate cù cura l'involucro, dividiu e fette, dendu à i zitelli afgani più chjuchi è magre.
  L'anzianu Mujahideen pareva veramente rottu. Nisunu di elli ùn si precipitò, ùn hà micca fattu un tentativu, ùn saltà o caccià l'arma. True, certi di elli murmuravanu una sorta di maledizzione à traversu i denti, ma appena e ragazze di Komsomol anu fattu un passu in a so direzzione, i spooks si sò subitu silenziu è pressu a so testa in i so spalle, cum'è s'aspittavanu un colpu.
  Galina sbuffa même avec un mépris inhabituel :
  - Hè necessariu chì i superumani s'ingaghjanu. E induve hè u so spiritu indistruttibile musulmanu di i Talibani ?
  Angelina, strappò una sigaretta à unu di i picciotti, è la ghjittava in l'erba, spengendula cù e so dite di cisele, benchè cuperte d'abrasioni, gammi, gridò :
  - Per qualchissia chì fuma sigarette, custruendu successu in a vita, troppu spessu pigliate una pausa di fumu !
  Galina hà prontamente cunfirmatu:
  - Hè ciò chì sò d'accordu cù Bin Laden, un veru guerrieru Mujahideen ùn deve : beie, fume è deve esse fideli !
  Dopu à ste parolle, i picciotti lugubri, pronti à scoppia in lacrime in ogni mumentu, scoppiavanu in risa amichevule, è tuttu in una volta hè diventatu più faciule per l'anima.
  Quandu i guerrieri Komsomol trasmettenu i prigiuneri di guerra à l'unità russa più vicina, Angelina hà fattu un vestitu per Galina, fighjendu una spezia di splint nantu à una clavicula rotta. U duttore di campu hà suggeritu subitu chì u guerrieru si mette nantu à una barella è passanu parechji ghjorni solu. U guerrieru Komsomol rifiutò sta pruposta cun disprezzu, ancu s'ellu hà capitu chì, sfurtunatamenti, ci era parechji suldati in l'Armata Russa chì l'avianu subitu subitu. A so voce era severa, cum'è quella di un maestru di scola chì rimprovera un studiente negligente:
  - Per mancà l'ore di u nostru triunfu, l'ultimi ghjorni più allegri di a guerra ? Iè, questu hè a punizione più crudele imaginable. È ùn vulete micca privà l'armata russa di u so megliu sniper?
  U duttore s"imbulighja, u so visu anzianu s"imbulighja, u segnu di un tribunale s"affacciava davanti à i so ochji... Galina, videndu a so paura chè forte, cum"è una zitella, ridia è batte a manu nantu à a spalla :
  - Ebbè, ùn fate micca ! Eiu stessu odiu quelli chì scrivenu denunzii più cà i Mujahideen. Allora...
  È a zitella, fischiendu, partì...
  L'anellu intornu à Kabul ùn era ancu abbastanza densu, unità afgane separate si sò sfondate da e caldaie à i nodi di difesa di a so capitale. A direzzione miridiunali hè stata tagliata, ma in u nordu, induve l'offensiva cuminciò solu u 20 d'aprile, è u cruciamentu di i corsi più bassi di u fiumu afganu hè statu ancu ritardatu, i Mujahideen anu sempre lacune.
  Bin Laden hè statu cunvintu di lascià Kabul, curriri à u sudu, poi pigliate una coperta in un sottumarinu. A flotta di sottumarini afgani, cù tutte e so perdite, era sempre a più inconspicuous in u mondu, è ci era menu sottumarini di cummattimentu chè tutte e altre flotte in u mondu cumminate!
  Ma eranu sicreti à l'estremu.
  Ma Bin Laden paria cusì mentalmente rottu da u so propiu fiasco puliticu è militare chì hà decisu di accettà a morte. U dittatore isterico ùn era micca solu una spezia di nubiltà è ùn era micca un coward, prontu à fà qualcosa per ritardà un scontru cù una vechja chì u so fiatu hè più fretu di l'azotu liquidu, è chì a so presa hè inesurable. Tuttavia, hà annunziatu questu publicamente, ma chì hà veramente pensatu ...
  A lingua hè data à un puliticu astutu per ammuccià i so pinsamenti, ma più spessu, tuttu u discorsu di un puliticu palesa una stupidità senza sensu !
  Natasha lotta ancu assai dura. È u so taccu tondu nudu, cum'è s'ellu si cede à un rigalu d'annihilazione, è una granata volarà è strapparà bè i Mujahideen.
  A zitella cinguetta :
  - Unu, dui, trè, quattru, cinque ! A donna hè surtita à sparà !
  Zoya, scarabocchiando i dushmans, e falciando intere file di militanti, sguillava:
  - Credu chì u mondu sanu si sveglierà,
  Ci sarà a fine di u fascismu....
  È u sole brillarà
  Illumina a strada per u cumunismu !
  Augustine hà sparatu una linea à i cumbattenti afgani, è tagliatu tutta a linea.
  È ella chjappà :
  - Gloria à u cumunismu in Russia !
  Svetlana rimarcò cù una risata:
  Avemu u capitalismu !
  È a zitella hà lanciatu un pisellu mortale cù u so taccu nudu.
  Allora ella chjappà:
  - A ghjente serà felice
  Felicità per sempre...
  U guvernu suvièticu -
  U putere hè grande!
  Natasha hà lanciatu una granata, ribaltendu u tank Mujahideen, chì era fattu di legnu, è cinguetta:
  - Per u grande cumunisimu !
  È i guerrieri l'anu pigliatu è fischiavanu. È i corbi chì cascò in un svinimentu cuminciaru à falà da u celu.
  È anu traforatu i capi di i Mujahideen cù u so beccu. È piercenu u so turbanu è cusì.
  Zoya squittì, strizzando l'occhio:
  - Gloria à a Russia, cù a seconda venuta di u cumunismu !
  E zitelle eranu assai spiritose. E litteralmente li scintillava.
  Augustine ghignava i denti:
  - Siate famosu per a Patria - chì hè in guerra cù i spooks!
  È a zitella hà pigliatu da u bazooka cum'è un lupanet. È u so putere maravigghiusu hè simplicemente mortale.
  Zoya l'hà pigliatu è cinguettava:
  - Ci sarà una vittoria annantu à i suldati di Bin Laden !
  È u guerrieru hà datu un turnu assai ben miratu. È ogni balla hà colpitu u mira.
  Allora e zitelle cinguettanu:
  - Avà simu di ritornu à a parata,
  U focu di u bolscevismu in u pettu ...
  brigata cumunista -
  Cun noi Lenin avanti !
  Svetlana hà cunfirmatu, falciandu l'avversari cum'è una falce è hà tweetatu:
  - Per l'acrobatica !
  È a zitella hà pigliatu è abattu un aviò nemicu. È, hà fattu assai bè.
  Natasha notò aggressivamente, falciando i so avversari, e strillava, scoprendo i denti:
  - Per a Patria, a nostra mamma !
  È eccu a zitella, cumu martella à u nemicu. E poi u tank hè stata sbattuta da a torre, è u metale hè stata strappata da u cascu è i rulli andonu in tutte e direzzione.
  Corsavanu è filavanu nantu à l'erba, è brusgiavanu tuttu. È unu di i rulli chjappà i Mujahideen in u stomacu è u tagliatu à a mità.
  Natasha rimarcò cun un strittu:
  - Per a Patria, chì hè u più bellu di tutti !
  È u guerrieru dà una volta estremamente precisa. I cumbattimenti quì sò duri è sanguinanti.
  Dushmans scatta. Sembranu esse literalmente innumerabili.
  L'Afghani volenu a pace è u guvernu unificatu. Ma avà a Russia hè torna nantu à u so territoriu. È ci sò battaglie feroci in questu fatidu Afghanistan.
  Zoya, sparando, hà nutatu:
  - Gloria à i tempi di u grande cumunisimu !
  È a zitella lancerà un limone cù i so pedi nudi cù un putere assassinu.
  È strappate i vostri avversari.
  Augustina rimarcò, falciando i Mujahideen :
  - Gloria à a nostra lealtà è a nostra fede !
  U rossu saltò è corse versu i spooks. I so capelli rossi di rame svolazzavanu cum'è una bandiera di battaglia. Pudete immediatamente vede - a zitella hè ciò chì avete bisognu.
  È avà a zitella cù u so taccu nudu, rosa, indurita, chjappà u mento di un generale afganu. È si rompe a mascella. Allora a bellezza sbulicò:
  - Per i rializazioni eccezziunali di l'Imperu Russu!
  In novu, a lotta in Afganistan hè assai dura è sanguinosa. Massa di varii tipi di distruzzioni è morte intornu.
  Mirabela, infliggendu colpi schiaccianti à i fantasmi da l'aria è alzendu mazze intere di petre è di metallu, cù u ferru fusu, rulò :
  - Sò u pilotu più forte !
  Akulina Orlova dubitava:
  - Innò, sò u più forte !
  È ancu cumu si chjappà u nemicu cù una grande forza distruttiva cù un cohete.
  Anastasia Vedmakova hà rimarcatu assai aggressivu, mandendu cunchiglia cù una putenza distruttiva colossale da i so aerei d'attaccu.
  A zitella, sfracciandu u so taccu rosa nudu, sbulicò :
  - Lutteremu per a Patria,
  Basgiemu !
  È u nostru trenu blindatu hà sappiutu accelerà !
  Akulina Orlova avia i denti di culore di perla è una bocca assai bella. È a so lingua hè assai rosa è graziosa, capace di fà meraviglie.
  A zitella chjappà :
  - Ùn suppurtà l'umiliazione di i Slavi,
  Calperemu i Talibani cù una muntagna ...
  Ùn tolleremu micca più insulti -
  Schiacciamu u nemicu cù i nostri pedi nudi !
  Di sicuru, e ragazze sò assai divertenti è melodious. Hanu tantu incantu è diversi scherzi.
  Mirabela s'arricurdava cumu a lingua di u dushman leccava e so sule indurite è polverose di i pedi nudi di a zitella.
  È quant'ellu hè piacevule è piacevule.
  A zitella cantava :
  Semu i più forti di u mondu
  Immergeremu tutti i nemici in a toilette ....
  A Patria ùn crede micca in lacrime -
  È daremu un colpu di cervellu à l'oligarchi maligni !
  Natasha Sokolovskaya, un pilotu di Lucifer, hà tweetatu:
  - Gloria à a Russia, u più grande di i paesi !
  È cù un taccu nudu, cumu pressu. Quessi sò veramente ragazze cù un sorrisu da nightmarish. È se a forza mortale di i razzi vola fora da e so machini multifunzione, allora trincee è bunker si alzanu!
  E ragazze in a guerra afgana sò, sicuru, qualcosa speciale è unicu.
  Stalenida lancia razzi di putenza colossale è mortale à i Mujahideen.
  È strappare i guerrieri di Allah i so Talibani. Iè, stu muvimentu hà dimustratu a so viabilità. Tanti anni di lotta cù a Russia.
  Stalenida è Veronika, sbattendu e so sole nude è polverose nantu à a sabbia, rotolavanu una scarica.
  E torna qualcosa di estremamente letale mosche. È purtendu assai distruzzioni.
  Steelenida cantava:
  - Gloria à a nostra bella Patria !
  Allora cumu piglià è mustrà a lingua. È u so taccu nudu appughjà u buttone di trigger.
  Vittoria è Veronica piglianu è tiravanu qualcosa di pienu di forza è di putenza colossale di distruzzione.
  E poi a macchina di gas russa hà travagliatu. È brusgia campi interi cù dushmans.
  E zitelle avianu i ghjinochji cioccolatu - cusì abbronzati. È hè veramente assai sexy. A pelle di quasi e ragazze hè nera, è u capeddu fluffy, à u cuntrariu, hè ligeru, è un pocu d'oru.
  Eccu alcune bellezze maravigghiusu.
  È s'ellu lancianu qualcosa... E belle ragazze brillanu di sudore, è a so pelle abbronzata pare esse versata da u bronzu.
  Quantu affascinante hè questu.
  Steelenida, sterminendu l'Afghani, sguillava:
  - U mo esercitu hè forte, prutege u mondu !
  Tamara hà rispostu à questu:
  - Forse intendevi - a nostra armata !
  Veronica è Victoria cantavanu mentre sparanu à i spook afgani:
  - Ùn hè troppu prestu...
  Ùn vulemu unisce à l'armata !
  Oh, oh, oh -
  Ùn vulemu unisce à l'armata !
  I ragazzi ùn sò micca troppu duru per l'amore!
  È cumu si ridenu e bellezze.
  Tamara hà sbattutu u so avversariu è hà sguillatu:
  - Per u cumunisimu più grande di l'universu !
  Nicoletta cantava, tremulendu i so ghjinochji nudi :
  - U capitalismu dice un fermu no,
  U Socialismu hè a nostra risposta !
  È a zitella torna, cum'è s'ellu tirava una forza letale, una distruzzione colossale di una granata.
  Alenka è a so squadra cumbattenu cù numerosi spooks.
  A zitella lotta cun grande entusiasmu. Lotta cum'è un mostru. Mostra a so classe colossale è sguilla :
  - In nome di l'idee immortali di u cumunismu,
  Videmu u futuru di u nostru paese...
  Anyuta hà rispostu cù un surrisu :
  - In Russia avà u capitalismu ! Allora...
  Alenka hà lanciatu una distruzzione colossale cù u so taccu nudu è sguillava:
  - Vive u sucialismu !
  Allah cun un sguardu cuntentu hà nutatu:
  - Ci sarà un"epica di u grande cumunisimu !
  È dinò, cum'è l'esplosioni di a volta assassina.
  Maria, cun sguardu assai contenta, sbuchjava i Mujahideen, chì strisciavanu cum'è locuste :
  Ch'ellu ci sia un'epica di u cumunismu !
  È dinò, cumu per lancià un rigalu assassinu di morte.
  Olympia hà rimarcatu assai aggressivu, sbattendu l'orde talibane, è urlava:
  - Per a grandezza di a Russia cumunista !
  È dinò, cumu una zitella tira u so pede nudu una distruzzione cusì senza precedente.
  Marusya, punchendu i nemici, falciandoli fora di a mitragliatrice, è ghjucatu cù i tile di a stampa, sguillava:
  - Per a Russia santa !
  Matryona, tagliando u nemicu, e falciandulu, gridò:
  - Per Diu Perun !
  Elena hà cunfirmatu:
  - È per Svarog !
  Alla falcia una fila di dushman e ruggì:
  - È ùn vi scurdate di a grande Mamma di i Dii Lada !
  Maria, scuntendu i Mujahideen, hà nutatu:
  - A grandezza di a nostra Patria hè in tuttu !
  Olympias cumu si incrustà da un lanciagranate, è strappa i nemici è stringhje, in cima di i so pulmoni:
  - Vincemu senza eccezzioni !
  Anyuta hà pienamente d'accordu cù questu:
  - Iè, a nostra vittoria hè inevitabbile !
  È u guerrieru l'hà pigliatu, è u taccu nudu hà travagliatu.
  È da u tank di l'Afghans - a torre hè stata strappata.
  Matryona cantò cù una risa:
  - Tuttu u megliu serà cun noi !
  E zitelle cuntinueghjanu à luttà cù innumerevoli mujahideen cum'è un attaccu di una nuvola di locuste.
  Quantu sò quì - un gran numaru.
  Ma ci sò ancu assai ragazze. È sò assai belli.
  Viola è Malvina hà pigliatu i dushmans afgani assai famosi. È sfracemu cù brutalità.
  Viola cinguettava ancu, lanciandu à pedi nudi una granata propulsata da una fucile:
  - Distruttu tuttu !
  E cumu darà una volta ben mirata è precisa à i Mujahideen.
  Malvina hà nutatu, scribbing ancu cù grande precisione nantu à i spooks:
  - A nostra vittoria in a guerra santa !
  È torna lanciarà una granata cù l'aiutu di un taccu nudu.
  Quessi sò e ragazze - u più altu onore di a so classe.
  Viola cinguetta ancu cù un stridulu:
  - Ci sarà ancu una cità nantu à Venere è Marte !
  Malvina accunsentì prontamente à questu:
  - L'arbureti di meli ci fioriranu !
  E ragazze eranu distinti da una bellezza assai grande è l'ammirazione era colossale.
  Ma quì dinò, Gerda trà i mercenari si move nantu à u tank.
  È u guerrieru hè ancu scalzu è in bikini.
  È ella hè nantu à una speciale - cool tank - "Leopard" -3. È questu hè una grande vittura, devi dì putenza.
  È cun ella, e ragazze sò ancu quasi nude.
  Gerda spara a punte nude e strilla:
  - Gloria à l'era di e novi tecnulugia !
  È cumu si chjappà u nemicu.
  È un proiettile di frammentazione altamente splusivi di putenza distruttiva colossale sploderà.
  I Mujahideen, cù e so braccia è e so gambe strappate, volanu in direzzione distanti.
  Unu d'elli hà avutu a testa sbattuta in un cascu. Hè stata lanciata è calciata.
  È a zitella Aurora hà lanciatu stu capu di col cù u pede nudu.
  Allora a zitella sgridò:
  - A nostra corsa hè a più bella !
  È hà datu un turnu assai precisu è ben miratu. Da quale una decina di Mujahideen sò stati falciati.
  Aurora sbucò cun un sorrisu:
  - L'arbureti di meli sò in fiore, avemu da stufa !
  Gerda nantu à a cisterna hà sfracitu i dushmans. È ella, cù i so amichi, i colpi di dui fucili eranu di natura assassina.
  Charlotte hà sparatu, premendu i so pedi nudi nantu à i buttoni di u joystick è urlò:
  - A famosa pantomima di Cheops !
  Allora a bellezza sbucà à ride.
  Christina, cazzo l'Afghani cù una mitragliatrice, hà nutatu:
  - Chì Diu sia cun noi !
  Magda rimarcò logicamente:
  - Ci hà bisognu di e zitelle scalze, turche cum"è noi ?
  Gerda s'incarnò:
  Aghju bisognu di grande putenza!
  E cumu colpisce u nemicu cun un projectile mortale. È a massa di i morti è a distruzzione si n'andò subbitu.
  Charlotte hà nutatu pressu u buttone di joystick cù u so taccu nudu:
  - Hè cum'è l'armata di Luciferu !
  Dopu quì, a bellezza brilla cù i denti di perle.
  Mujahideen torturatu una di e ragazze. L'anu spruzzatu cù l'oliu di girasole, è hà stallatu un bracier. È a fiamma cuminciò à lacà i tacchi nudi è tondi di a zitella.
  È era cusì maravigliu. È litteralmente accarezzò a so sola.
  Gerda gorgogliò furiosamente:
  Vi arrustiremu tutti !
  Charlotte ridacchiò è disse:
  - Avemu prima in l'ochji di i spiriti - avemu da vede ! È po li friggeremu tutti è li manghjeremu !
  Guerrieri di sicuru à una grande altezza.
  Quì si cuminciaru à sfracicà i Mujahideen cù e bruchi. È anu avutu assai successu in questu. U sangue hà versatu da sottu à i rulli, è l'osse crunched. Tuttu pareva bellu bellu.
  Gerda rimarcò cù un surrisu :
  - Sò una cobra rabbiosa !
  È dinò, cum'è in u spiritu, si struscia. Questu hè u so credu.
  È bomba dopu bomba hè stallata da l'aria. È ùn dà pietà à tuttu stu pacchettu di talibani.
  Charlotte fece l'occhiolino ai piloti via Skype e strinciò:
  - Ch'ellu sia rializatu u nostru prugramma tempestoso !
  Christina hè d'accordu cù questu:
  - Di sicuru chì serà !
  È in celu, Albina, cum'è s'ellu martellava à i sputichi. È pruvucarà assai distruzzioni.
  Poi cinguetta :
  - Sò un veru dragone bionda !
  È Alvina serà lanciata da l'aria cum'è una racheta, è i nemichi seranu sbattuti.
  Allora ruggirà:
  - Per l'epica di u cumunismu colossali !
  Albina, cacciendu i spiriti da l'aria, aghjunse :
  - È mancu colossale !
  Girls, sicuru, cù l'imaginazione.
  A guerra trà l'URSS è l'Afghanistan cuntinuau ...
  Natasha abattu sur les soldats de l'empire taliban, les a littéralement abattus et chanté...
  Chì u sole sia sempre
  Ch'ellu ci sia sempre u celu...
  Chì ci sia sempre una mamma -
  Possu esse sempre !
  È a zitella, cù i so pedi nudi, lanciarà una granata assassina à l'Afghani. È a massa di guerrieri di l'Imperu Islamicu sarà strappata.
  Zoya spara è canta ancu:
  - Siate glurificatu, siate glurificatu, sì a nostra Terra !
  I nostri boschi è campi nativi !
  In u nome di l'Onniputente,
  Siete a nostra cara, santa famiglia !
  È cù i so pedi nudi, hà ancu lanciatu qualcosa di cusì letale à i Mujahideen.
  Iè, i guerrieri di l'imperu fundamentalista anu affruntatu un prublema seriu.
  L'Augustinu, à i capelli rossi, cuntinuò à falà i Mujahideen è cinguettava, falendu e so fila :
  - Sò u più forte di u mondu !
  È cumu si lancia un rigalu di morte cù i so pedi nudi di putenza assassina, strappandu i nemici.
  È Svetlana aghjunghje ancu qualcosa di mortale à i nemici, è distrughjendu u corpu.
  E poi murmura :
  - Gloria à a mo Patria !
  È ancu ellu lancerà un rigalu d'annihilazione cù i so pedi nudi di forza letale.
  Queste ragazze sò solu terribili.
  I guerrieri femini anu pigliatu l'Afghanistan, è i patatine sò volati da l'imperu Taliban.
  Natasha, sparendu à i Mujahideen, è li falcia, hà nutatu:
  - Loderemu à Diu cù u Nome di Svarog !
  È cù i piedi nudi, cumu lancià un rigalu assassinu d'annihilazione.
  E ragazze sò veramente un indicatore di l'acrobatica più altu.
  Zoya pressò u so capezzolu scarlattu nantu à u buttone di bazooka, sbattì à i Mujahideen è stringhje :
  - Per l'URSS !
  È Augustine piglierà ancu è batterà e truppe gialli. È fracassarà è sguillarà assai Mujahideen:
  - Ma campà cum'è prima, ma campà secondu Brezhnev !
  Sò stupidu, sò stupidu, ùn possu !
  È cù i so pedi nudi, lanciarà di novu qualcosa di estremamente letale. Eccu a zitella.
  È Svetlana, troppu, in a battaglia hè un brat assai cumbattimentu. È si batte disperatamente. È hè capaci di taglià una massa di militanti avanzati da l'Imperu Islamicu Talibanu.
  È a zitella rugia :
  - Gloria à u cumunismu Svarog !
  È altri cunfirmanu:
  - Gloria à u Cumunismu !
  . CAPITOLU #3
  Elizabeth tira à l'inimicu. È usa ancu dita nuda. Hà un bonu tank, capace di piercing l'avversari. È sta zitella deve esse dettu, ghjustu
  super classa.
  È spara, è culpisce l'avversarii.
  È canta :
  - In a vittoria di l'idee immortali di u cumunismu,
  Videmu u futuru di u nostru paese...
  È a bandiera rossa di a nostra Patria,
  Seremu sempre fedeli altruistamenti !
  Ekaterina spara ancu à l'inimicu, u chjappà à traversu è à traversu, è sfondate e turri di vitture. Allora strilla :
  - Gloria à u cumunisimu Lada !
  È usa ancu dita nuda.
  Elena spara ancu à i Mujahideen. Tribbia l'imperu talibanu. Li colpisce in tuttu, è strilla:
  - A nostra causa hè ghjustu !
  È Euphrosinia colpisce ancu i nemici assai precisamente. È canta :
  - In nome di grandi idee ! U cattivu serà scunfittu!
  È ancu cumu chjappà à i so cumpagni.
  È cumu saltarà u tank d'Elizabeth. È distrughjemu e truppe Mujahideen. È era salvaticu.
  E zitelle cantavanu è rugiavanu :
  - Semu i più forti di u mondu !
  È di novu anu sparatu assai precisamente.
  Queste eranu e ragazze - ciò chì avete bisognu!
  È anu battutu i nemici-mujahideen famosu.
  Quì in u celu, e zitelli anu ancu datu dushmans.
  Anastasia Vedmakova, abattendu l'aviò, hà cambiatu à i miri di terra. Li schiacciava e strillava:
  - Noi fimmineddi simu valenti, bravi. bravu,
  Avemu picciotti ricci assai carini!
  Li macinamu caldi
  E poi sputemu, sopra a spalla manca !
  Akulina Orlova, fottuti avversari, emetteva:
  - Mentre in strada !
  È abbattutu i Mujahideen à pedi nudi.
  Mirabela Magnetic hà ancu abbattutu e truppe talibane è cinguettava, scoprendu i denti:
  - Ci sarà parechje vittorie !
  È i so pedi nudi cuminciaru à movi.
  Queste eranu e ragazze - solu super classa!
  Alenka è a so squadra hà cumbattutu cù i Mujahideen. È pareva assai carismaticu.
  E zitelle mantenenu a difesa è lanciavanu rigali di distruzzione à i suldati chì avanzavanu di l'imperu Talibanu cù i so pedi nudi.
  Alenka hà datu un rigalu d'annihilazione cù u so taccu nudu è cantò:
  - Alek, pienghje di felicità !
  Anyuta lanciò rigali di morte cù i so pedi nudi è gridò:
  - Cumu a so anima canta l'arpa !
  Alla s'agita aussi en appuyant sur son mamelon écarlate sur le bouton du bazooka et donna :
  - Gocce, gocce, gocce, è l'ochji turchini d'Alenka, e lacrime cascanu nantu à a lancia !
  Maria picchiò cù l'aiutu di i so pedi nudi è sguillava :
  - Giustu nantu à a lancia ! È mummi !
  Olympia, ancu, cumu si rideva, è purtava i so denti di perla.
  Hè una ragazza di rara bellezza è charm.
  À u listessu tempu, u guerrieru ridaghja è strilla:
  - Gloria à i rè di u cumunismu !
  È cù u so taccu nudu succumberà à u rigalu assassinu di a morte.
  Marusya hè ancu ansiosu di luttà ...
  È scribbles à i Mujahideen cun grande intensità da mitragliatrici. È cù u so taccu nudu lancia rigali di morte.
  È dice :
  - Per u grande cumunisimu !
  Matrena batte ancu i suldati di l'imperu Taliban. Li falcia cun grande intensità. Et s'exclame, clinquant l'oeil :
  - Per vittorie eccezziunali !
  Alenka dichjara aggressivamente, falendu u nemicu:
  - A nostra Russia hè a prima è grande!
  È lancia ancu un rigalu assassinu d'annihilazione cù u so pede nudu.
  Anyuta dichjara cun una risata, riducendu i fila di i suldati Mujahideen:
  - Gloria à l'Armata Rossa !
  È di novu lancia à u nemicu, un rigalu assassinu di annientamentu.
  È Allah hà da cumincià à distrughje l'avversari. È ancu e so punte nude sfracicà i nemici accuratamente.
  È u rigalu di a morte ghjittatu à pedi nudi vola.
  È Maria hè ancu una zitella assai cummattente in battaglia. È i so colpi sò assai precisi è chjappà u nemicu cù una guaranzia.
  È sta zitella hè ancu un caratteru di cummattimentu.
  Si spara è strilla:
  - Gloria à l'epica di u cumunismu !
  Olympia tira à u nemicu. Falcia i Mujahideen è dice cun un surrisu :
  - Gloria à a nostra Patria !
  È dinò, tribbiamu l'Afghani.
  È cù i pedi nudi per lancià rigali di morte à l'avversari.
  Quessi sò e ragazze in l'armata russa.
  È sparanu à l'inimicu, anu colpitu specificamente.
  Marusya hè ancu sparatu à u nemicu. È face assai bè.
  A zitella urla in cima à i so pulmoni :
  - Gloria à u CPSU !
  È stringhje cù l'ochji purpuri.
  È torna un rigalu di distruzzione cù pedi nudi. Sta zitella hè ghjustu maravigghiusu.
  Marusya hè bella, è quasi nuda.
  Matrena tira ancu à l'inimicu, è assai precisu. Li batte è sguilla, scoprendu i denti :
  - Celu è Terra - u mo amore !
  È ancu a zitella cumu si immerge l'inimicu cù l'aiutu di u taccu nudu di i gammi.
  E ragazze li piace à tumbà - queste sò ragazze!
  Stalenida si batte ancu intensamente contr'à i Mujahideen.
  È sta zitella lanciarà un missile à i suldati di l'imperu Taliban. E cumu si strapparà una massa di suldati afgani. Questa hè una zitella - dicemu solu ciò chì avemu bisognu.
  Steelenida hà ruttutu:
  - Per a Patria - l'URSS !
  Veronica si batte ancu cù i nemici disperatamente. È lancia rigali mortali di a morte cù i pedi nudi.
  È mentre a zitella strilla :
  - Per u grande cumunisimu !
  Victoria si batte. Allora pressu i so gammi nudi è abbronzati nantu à u lanciatore è cumu hà colpitu i Mujahideen. Ella li strappò a pezzi è rughjò:
  - Fiducia a mo Patria !
  È Serafini cum'è una splutazioni nantu à u nemicu. Cumu si metterà è distrughjerà una massa di Mujahideen, abbaiandu:
  - Per a Patria nostra !
  Queste ragazze sò solu un miraculu.
  Oleg Rybachenko, stu picciottu immortale ancu cumbatte cù e donne. Hè un veru, è u cumbattante più cool in u mondu.
  U zitellu taglia i suldati afgani cù spade è li lancia rigali cù l'aiutu di i so pedi nudi.
  È mentre ellu canta :
  - Sè a furtezza hè in strada,
  U nemicu hà custruitu ...
  Hè necessariu di passà da a parte posteriore -
  Pigliala senza un colpu !
  È torna u zitellu è a zitella, cù ellu, Margarita cumu si fischianu.
  È i corvi, chì anu un infartu, cascanu nantu à a testa di i suldati Mujahideen.
  Margarita Korshunova taglia i Mujahideen cù e spade, sta ragazza sfacciata sguilla:
  - Gloria à i rè di u cumunismu !
  È di novu agiterà u so pede nudu, è lanciarà aghi velenosi à i nemici.
  Questi zitelli sò i veri mostri.
  Oleg Rybachenko, scribbling nantu à l'avversarii, cum'è ellu darà:
  - S'ellu ci fussi un capu sanu !
  Seremu prestu in Kabul,
  Hè tuttu ciò chì ci hè !
  Margarita hà cunfirmatu questu sterminendu i so avversari:
  - Iè, seremu in Kabul !
  È cumu piglià u rigalu di a morte cù u so taccu nudu.
  Questi zitelli sò i veri mostri.
  È si cumbattenu cum'è ghjovani eroi. Ancu s'elli parenu solu dodici anni. Ma parenu solu i zitelli.
  Avà Bin Laden hè diventatu un mostru cusì chì spaventa i zitelli. Cum'è prima ci era un tempu, eranu spaventati da Hitler. È questu, sicuru, hè ancu interessante è logicu.
  È i Mujahideen in certi lochi anu riisciutu à cuncessi in u territoriu russu.
  Hè per quessa chì sò Mujahideen è sò forti in numeri.
  In i paesi catturati, e truppe di l'imperu talibanu pigghiaru è senza esitazione decisu di fustigà è batte tutte e donne è i zitelli cù bastone nantu à i tacchi, è simpricimenti chjude l'omi adulti.
  brusgiate in capanni. In fatti, sò periculosi, è i Mujahideen ùn anu micca bisognu di manpower. E donne ponu esse violate. È l'omi sò stati pigliati è imbuttati in u granaghju. Chi hà resistitu
  sò stati sparati in u locu. Tutti l'adulescenti chì i mustaches eranu digià sfondati sò stati ancu ghjittati in i capanni, sbulicati di benzina, cù l'omi adulti. In fatti, ponu digià cummattiri.
  I Mujahideen l'anu pigliatu è li pigghiaru focu. È l'omi sò stati brusgiati vivi. È i picciotti ùn anu più di quattordici anni è tutte e donne, indistintamente di l'età, si spogliavanu è cuminciaru à fustigà cù una frusta.
  E poi batte nantu à i tacchi cù bastoni di bambù. Parechji zitelli più chjuchi è parechje donne anziane abbandunonu i so zoccoli da u scossa di u dulore. L'altri sò stati battuti per ùn pudè stà.
  È i so pedi nudi sò gonfiati.
  Allora i Cinesi li piglianu è li guidanu cù baione in a so direzzione. Quessi sò criaturi crudeli.
  È cusì cuminciò un novu ordine sottu u regnu di i Talibani.
  È questu hè solu u principiu.
  I Mujahideen anu una superiorità multipla in l'infanteria, ma l'aviazione assai più debule è l'equipaggiu di qualità menu è peghju è l'arme pisanti. Parechji tanki afgani sò fatti da
  arbre. È questu ùn li rende più forti.
  Quì Gerda, in a so vittura, sfraccia assai famusu i suldati di l'imperu Taliban. È li abbatte cun grande intensità. È a so pistola funziona.
  Gerda hà colpitu à e gambe di l'avversariu cù i so pedi nudi è cinguettava:
  - Gloria à i tempi di u cumunisimu trà i tedeschi !
  Charlotte hà sparatu ancu cù i so pedi nudi è sguillava :
  - Gloria à l'eroi di u cumunismu !
  Christina pigliò e schiaffò l'inimicu, appughjendu u buttone cù u so capezzolu scarlattu è sguillava :
  - È gloria à a nostra Patria !
  È Magda cumu chjappà u nemicu, usendu i so punte nudi è arrugliendu:
  - U rolu di a nostra Patria per seculi !
  È ancu culpisce u nemicu.
  E questi sò belli di lotta - super è iper classi.
  Guerrieri di u più largu prufilu è da a prova di cummattimentu.
  Albina è Alvina, piloti di cummattimentu da l'Alimagna, sò ancu trigliate i Mujahideen.
  È facenu cun grande entusiasmu.
  È usanu i puntelli nudi.
  Albin abbatte un aviò afganu in u celu è strilla:
  - Per u cumunismu in i paesi sviluppati !
  Alvina abattu l'avion à pointes nues et ajouta :
  - È ancu in u sviluppu !
  Eranu veramente ragazze - ciò chì avete bisognu!
  E schiacciate i Mujahideen. È avà l'aviò afgani sò abbattuti in u celu.
  E poi si passanu à i miri di terra.
  Cun elli hè Helga, ancu una bella ragazza bionda.
  È batte u nemicu.
  È tagliate l'aviò cù i so pedi nudi è coo:
  - Per u grande cumunisimu !
  È Albina abbatterà a vittura afgana, la farà brusgià è aghjunghje :
  - Per e più grande distesa !
  È Alvina taglierà l'aviò d'attaccu Mujahideen è dà:
  - Per a dea Hera !
  È fate una risata.
  Helga ancu, senza pensà troppu, sfraccia l'Afghani è rugheghja :
  - Gloria à a nostra grande Patria !
  È abbatte i nemici in modu assai adattatu.
  È Natasha è a so squadra sò feroci.
  Sterminanu i Mujahideen in grandi masse. È mentre cantanu :
  - E mosche nantu à un cavallu alatu,
  Russia da millenni distanti !
  Zoya s'attacca ancu à l'inimicu cù l'aiutu di i so pedi nudi è di i chjappi:
  - Per a Russia in quale i Dii Russi guvernanu!
  Augustine aghjunse cun un surrisu, sfracicà i nemici. è usendu tacchi nudi per questu:
  - Per l'URSS !
  È ancu cumu aghjunghje un colpu pressu u capezzolu scarlet nantu à u buttone di u bazooka.
  È Svetlana ancu specificamente sterminate i nemici.
  È usa ancu dita nuda. È falcia assai Mujahideen.
  Mentre cantava :
  - Vivemu nantu à a Terra di u nostru babbu,
  I nipoti di Svarog sò figlioli gloriosi!
  Natasha pressò u buttone bazooka cun un capezzolu rubino è sbattò u tank Mujahideen, emessu:
  - È vulemu nantu à un cavallu alatu,
  Semu in i millenni distanti !
  Zoya tagliando i Mujahideen a raffiche. È accugliendu i cadaveri da i suldati di l'Imperu Islamicu, hà sguillatu:
  A Russia ridia
  E piantò è cantava...
  In tutti l'età, hè per quessa chì hè Russia!
  Agostino, scribbing à i nemici, nutò assai aggressivu, lanciatu una granata cù u so taccu nudu:
  - Seremu i più forti di u mondu !
  È ancu cumu sbatte i Mujahideen. È subitu falà una linea sana di elli.
  È Svetlana ancu exterminate i suldati di l'imperu islamicu. È cù i pedi nudi di i gammi di putenza distruttiva, lancia rigali, è canta :
  - Gloria à l'era di crede u cumunismu,
  Credu chì ùn averemu micca pacifismu !
  È a zitella appughjà u buttone di u bazooka è smachjà bè u capezzolu di fragole.
  È quì ci sò altre bellezze in lotta.
  Per esempiu, Jane Armstrong. Ci hè ancu esse nutatu una ragazza di bellezza assai interessante è di lotta.
  Schiaccia i Mujahideen pressanti è, sguillando, dice:
  - Eccu l'estate !
  A zitella hà sparatu à l'Afghans, i tagliò è chjappà:
  - Per a Patria è a libertà finu à a fine !
  Gertrude attaccò ancu l'inimicu. Ella hà abattutu un tank di Mujahideen è hà sguillatu:
  - Per u grande cumunisimu !
  È Malanya lanciarà qualcosa di letale à u nemicu. U sfrazzerà in pezzi è sguilla:
  - Vogliu à l'erba !
  È Monica batterà u nemicu cù qualcosa di mortale è cinguettanu, scoprendu i denti:
  - Fighjuleraghju u celu limpidu è capiraghju ch"e aghju campatu !
  Jane l'hà pigliatu è sbulicò:
  - Una campana sonarà in celu !
  Gertrude si lanciò in u nemicu è sguilla :
  - Pioverà in torrenti !
  Malanya cumu per cane u nemicu cun un sguillatu:
  - Vogliu in a mo zitiddina !
  Monica sparò à i Mujahideen, sfracciava a vittura di u nemicu è cantava :
  - Pioggia d'estate per mè !
  Queste ragazze sò ghjustu maravigghiusu!
  Natasha hà nutatu aggressivamente, sparendu à i nemici è à l'alimentariu:
  - Semu i grandi guerrieri di Svarog !
  È lancerà un rigalu letale di morte à u nemicu cù i so pedi nudi.
  Zoya l'hà pigliatu è hà sbulicatu à l'inimicu cù una splutazioni automatica. Ella l'hà abbattutu è sguilla :
  - Per a Russia Svarog !
  È hà lanciatu u rigalu di l'annihilazione cù i so pedi nudi.
  Augustine, ancu, cum'è un slap à u nemicu. È i dita nudi lanceranu un assassinu presente di annientamentu. Strapparà u nemicu è sguillarà:
  - Pè u muvimentu versu u cumunisimu !
  È Svetlana colpi ancu u nemicu cum'è un shuganet. È spegne rapidamente u nemicu. È u so taccu nudu pigliarà, è u rigalu letale di a morte truverà. È assai nemici culpiscenu.
  È tandu a zitella canta :
  - A nostra vista hè a più cummattitiva,
  Sò diventatu una zitella, assai cool !
  Queste ragazze sò solu maravigghiusu.
  Natasha si mette in una manera assai cummattitiva.
  Ma Oleg Rybachenko si batte ancu disperatamente.
  È u zitellu taglia i Mujahideen cù spade è squitti :
  - Gloria à l'epica di u cumunismu !
  È cù i pedi nudi lancia un rigalu assassinu di morte.
  Stu zitellu hè ghjustu maravigghiusu.
  È Margarita Korshunova, strughje bè i nemici. È cù i pedi nudi di i gammi di i nemichi distrugge.
  Allora strilla :
  - Sò una super zitella !
  È dinò, cù e dite nude, cumu lancià ghjochi taglienti è velenosi à u nemicu.
  È tandu i zitelli piglieranu è fischiaranu. È a massa di corvi hè stunatu à una volta è casca nantu à i nemichi, sfondendu. È i cranii diventanu pieni di buchi.
  Dicemu chì questu hè cumu u disassemblamentu hè andatu in cumbattimentu.
  È i zitelli, obiettivamente parlante, cumbattenti è immortali.
  Oleg Rybachenko cantava, tagliando i Mujahideen in pezzi.
  Era cusì bellu
  L'omu hè diventatu schiavu di u cullettivu !
  È dinò, cù i pedi nudi, u zitellu mandarà un rigalu letale di morte à i nemici senza assai cerimonia. Questu hè veramente un assassinu.
  Oleg Rybachenko hà pigliatu è cantò:
  - Ta, ta, ta, pigliemu un ghjattu cun noi !
  È dinò, cù i pedi nudi, u letale sbatte à u nemicu. È hè assai aggressivu.
  Margherita, schiacciando i nemici e falciandoli con colpi ben mirati, disse:
  - Gloria à l'era di u cumunismu russu !
  È dinò hà lanciatu un rigalu letale di a morte à u nemicu cù i so pedi nudi.
  Quì i zitelli u ripiglieranu è fischiaranu. È una massa di corvi cascò nantu à i capi di i suldati chinesi. Hè cusì chì u so sterminiu tutale hè andatu.
  È i zitelli sò pieni d'entusiasmu è di brama di cummattiri veramente.
  Alenka tira à l'inimicu è sguilla :
  - Per a Patria, a nostra mamma !
  È lancerà un rigalu di a morte cù un pede nudu, ciselatu.
  Dicemu solu chì queste ragazze sò assai cumbattenti.
  Anyuta griffonna à l'ennemi et s'écria de façon assourdissante :
  - Per a nostra grande Patria.
  È cù u so taccu nudu lanciarà ciò chì porta a distruzzione è a morte.
  È Alla spegne i nemici cù raffiche. Falcia un saccu di Mujahideen, è lancia granate cù i so pedi nudi è sguilla :
  - Per novi grandi vittorie !
  È ancu cumu per chjappà cù un burst letale.
  Ma Maria abbatte ancu i nemici cù una falce assassina. È cù un taccu nudu, qualcosa assai distruttivu hè ghjittatu à i nemichi. È sventendu i denti dice :
  - A Russia serà u campionu !
  È l'Olimpiadi, ancu, batteranu u nemicu cun grande energia. È abbatterà un pugnu assassinu, o una mazza, annantu à u nemicu. È ancu aduprà dita nuda.
  E ruggiti :
  - Per a Russia più santa !
  È scopre i denti in un sorrisu.
  Marusya hè ancu in una pusizioni di cummattimentu è strilla, scopre i so denti:
  - Ti faraghju Mujahideen in pezzi !
  È cù i so pedi nudi lancia u presente più mortale di a morte.
  È Matryona, cum'è à i nemici, martellarà. È a ferà veramente male. È hà da guidà assai Mujahideen in u cercu di Matryona. E sguilla, scoprendo i denti:
  - Sò u più cumbattimentu di u mondu !
  È ride.
  Quessi sò e ragazze quì - a voce di e bellezze hè sonora.
  Stalenida schiaccia ancu l'avversari, stermina i Mujahideen è ruggisce:
  - Per a grande armata di i dii russi !
  È ancu lanciarà una granata cù i so pedi nudi.
  È romperà a massa di i Mujahideen.
  Quessi sò e ragazze - a classa più alta è super.
  Veronica martella dushmans e grida:
  - Per a Patria, a nostra mamma !
  È torna i so pedi nudi sò tagliati da a vittura afgana.
  Victoria distrugge i suldati scuri. Li falcia cum'è una falce è ghigna aggressivamente, dice:
  - Per a nostra Patria senza limiti !
  È cù i pedi nudi, torna torna u rigalu di a morte.
  È Seraphim hè ancu cum'è un lupanet di i Mujahideen. È da u bazooka sputarà u rigalu di a morte pressu u buttone cù un capezzolu scarlattu.
  Eccu ellu - una donna di lotta.
  E murmura :
  - Gloria à l'epica di u cumunismu !
  È Alice è Angelica si battenu sempre. Queste ragazze sò snipers. È sparanu à i Cinesi cù una grande forza mortale.
  È culpisce ghjustu nantu à u mira cù una precisione tremenda.
  À u listessu tempu, Alice rugi:
  - Sò u più forte di u mondu !
  È cù i pedi nudi, cumu pigliarà è lanciarà u rigalu di l'annihilazione, sterminendu i Mujahideen.
  È Angelica chjappà ancu l'esercitu swarthy. È aduprà i dita nudi. Et il appuie sur la gâchette avec le mamelon écarlate de sa poitrine et murmure :
  - Gloria à u mo mondu !
  È ancu cumu si ride.
  Eccu e zitelle, tutte e zitelle sò ragazze.
  Alice canta in modu aggressivu è attivu, sparendu à u nemicu:
  - A nostra terra hè glurificata,
  Semu tutti i populi - una famiglia nativa!
  È Alice, ancu, lanciarà una granata assassina cù i so pedi nudi.
  È Angelica tribbia ancu i nemici. È cù i pedi nudi lancia rigali di morte.
  À u listessu tempu, a zitella rossa canta:
  - Gloria à a nostra URSS !
  È u so taccu nu lancia una granata mortale.
  Eccu i zitelli - rossi è biondi.
  ci hè tantu in queste ragazze è cusì speciale, cool è veru.
  Steelenida, sparendu à l'inimicu, è facia i colpi ben mirati cù l'aiutu di i so pedi nudi, rughjò aggressivamente:
  - Per a Russia è a libertà finu à a fine !
  È di novu pressu u buttone cù u capezzolu rubino di u so pettu.
  Stalenida hè una ragazza assai levriera è fresca. È hà tanta passione è vuluntà cù forza.
  A zitella cantava :
  - Stalin hè a gloria di a battaglia,
  Stalin di u nostru volu di ghjuventù...
  Luttendu è vince cù canzoni,
  U nostru populu seguita Stalin !
  Veronica, sparendu à i Mujahideen è li sterminò attivamente, sguillava:
  Luttendu è vincendu cù a canzone,
  U nostru populu seguita Stalin !
  Victoria, sparendu à e truppe afgane, cinguettu:
  - Ci sò datu ali enormi,
  Un grande curaggiu ci hè datu ...
  L'abbundanza di a splutazioni cullettiva di Stalin,
  Gloria à u paese suvièticu !
  È a zitella hà lanciatu un rigalu assassinu di a morte cù u pede nudu.
  Serafini, falciando i Mujahideen senza cerimonie inutili, emise:
  Stalin hè a gloria di a battaglia,
  Stalin di u nostru volu di ghjuventù...
  Luttendu è vince cù canzoni,
  U nostru populu seguita Stalin !
  Steelenida hà pigliatu u surrisu, cantendu :
  - Lotta è vince cù canzoni,
  U nostru populu seguita Stalin !
  È cusì i guerrieri anu pigliatu veramente a sterminazione di i Mujahideen senza arroganza è scontri inutili. Devu dì chì sò bellezze assai cumbattenti.
  Stalenida cinguettava, scoprendo i denti:
  - Lotta cù a canzone è vince,
  U nostru populu seguita Stalin !
  Queste sò e ragazze di lotta quì.
  Veronica disse cun un surrisu :
  - Ci sarà a nostra vittoria in a guerra santa.
  È hà dimustratu a so lingua.
  Allora quì e ragazze sò solu u gustu più altu è più cool in elli.
  Victoria hà nutatu, stringhjendu l'ochju à e ragazze:
  - Questa hè a nostra ultima è decisiva battaglia !
  È dinò, cumu sbatte u nemicu.
  È colpi cù i dita nudi.
  Queste ragazze sò solu grandi.
  E ragazze chì amanu veramente cummattiri tantu.
  Steelenida sibilò:
  - È hè banale per i Talibani d'esse in un cercu !
  Victoria hè d'accordu cù questu:
  - si sia ! È questu Bin Laden hè assai più periculosu chè Hitler !
  Veronica hè d'accordu cù questu:
  - Iè, hà assai più suldati !
  Seraphim notò arrabbiato, falciando i Mujahideen a raffica:
  - U numeru vole piglià !
  Steelenida hà dettu cun fiducia:
  - Ùn pigliate micca !
  È lampò i denti di perla.
  Allora hà lanciatu una granata di distruzzione cù i so pedi nudi cù una forza mortale.
  Victoria hà nutatu cù un surrisu, scoprendu i denti:
  - Gloria à u cumunisimu !
  È torna à ghjittà u rigalu mortale di a morte cù i so pedi nudi.
  Veronica giflò l'inimicu è cinguettava :
  - Gloria à u cumunisimu è u nostru partitu !
  Seraphim hà dettu:
  È gloria à a causa di Lenin !
  È hà mandatu un rigalu di annihilazione à u nemicu.
  È hè cusì chì si separanu sti zitelle. È cusì i Mujahideen sò trillati.
  Alyonka, falendu i suldati afgani, hà nutatu cù furia:
  - Per i più alti risultati di u cumunismu !
  È torna una granata lanciata da dita nude mosche.
  È quì Anyuta agisce assai aggressivu contr'à u nemicu.
  È falcia i nemici cù una pressione letale. Li taglia cum'è una falce. E strilla :
  - Per a gloria di l'URSS !
  U cummattimentu Alla di i Mujahideen trebbia è strilla:
  - In nome di Perun !
  È ancu lancerà rigali assassini à l'inimicu cù i so pedi nudi.
  L'aggressiva Maria rimarcò mentre falciava l'avversari:
  - Per u cuntrollu di l'URSS !
  È ancu cù i pedi nudi, cumu u presente letale di a morte succumbarà.
  È l'Olimpiadi, cum'è piglia in i nemici, chjappà è sguillarà:
  - Per a Patria à a più alta vittoria !
  È ancu i so pedi nudi mandaranu un rigalu assassinu di annientamentu.
  Eccu una zitella - diciamu solu - ultra !
  È Matryona hà pigliatu i Mujahideen, è uccidemu. È hà agitu cù pressione colossale.
  È u guerrieru cantò :
  - Semu schiacciati da u ghjugu di l'orda !
  E Marusya, sbucciando l'avversari e falciandoli come una falce assassina, sbottò:
  - Semu pressati da u jugu di l'infideli !
  È Olympia, abbattendu i spiriti maligni afgani, sguillava:
  - Ma bolle in i nostri vene,
  Alenka, sparendu à u nemicu, aghjunse:
  - U celu di i Slavi !
  È Anyuta cinguettava cù un surrisu:
  - È da a costa di u mare,
  À a ghiacciata Kolyma !
  Alla i capelli rossi aghjunse cun fiducia:
  - Tuttu chistu hè a nostra Terra,
  Tuttu chistu simu noi !
  Maria, sparendu à l'avversari, aghjunse:
  - Tutti noi !
  È cun un scacciu di i so pedi nudi, hà spargugliatu assai Mujahideen.
  Eccu e ragazze di lotta. È in elli a prissioni, dicemu - super.
  Alenka hà nutatu, ridendu in u so pugnu:
  - Gloria à l'epica di u cumunismu !
  Anyuta aghjunse cù una risata:
  - Gloria à Lenin !
  Alla, sparando contro i Mujahideen, emette:
  Pionieri qua e là
  Canta una canzone à Lenin !
  È hà lanciatu una granata mortale cù i so pedi nudi.
  Questa hè una ragazza cusì cummattata Maria. È sfracicà i Mujahideen cù una pressione colossale.
  È sò literalmente spazzati cù una scopa.
  Maria, scarabocchiando i nemici, scricchiolava:
  - Simu pionieri - figliole di u cumunisimu !
  E dinò, cumu per scaccià à u nemicu, una grande parte di splusivi.
  Olympia hà nutatu, tagliendu u nemicu, cum'è l'erba cù una falce:
  - Sò un guerrieru di super classa !
  È e so gambe nude, ciselate sò cum'è Mujahideen cazzo, colossali è distruttivi.
  Eccu e zitelle. Dicemu solu chì sò grandi.
  Alenka hà dettu:
  - Semu pionieri è cantemu canti à Lenin !
  Ann hà currettu:
  - Innò, simu membri di u Komsomol ! È cantate canzoni à Stalin !
  Alla nutò aggressivamente, sparendu à l'inimicu:
  - Puderemu finisce u nemicu,
  È ci sarà una prima festa !
  È Maria, sparendu à u nimicu, falendu u nimicu, è a massa di i Mujahideen era inzuppata.
  A zitella sguillava, sorridendu :
  - Per a Russia è u spaziu !
  Olympia rise in modo assordante e fece l'occhiolino.
  - Per a nostra Patria grande !
  È cù i so pedi nudi, lanciarà un rigalu di a morte cù una forza mortale.
  Marusya ridacchiò, è nutò aggressivamente:
  - Per a vittoria annantu à l'Afghanistan.
  Matrena ridacchia d'aplomb:
  - Gloria à u CPSU !
  È cumu si mostrarà a lingua !
  Queste sò e ragazze cool.
  È Oleg Rybachenko sbatte i Mujahideen cù spade è ruggiti:
  - Per a grande URSS !
  È cù i so pedi nudi, u picciottu, cum'è s'hè chjappu à u nemicu.
  E cippi:
  - Gloria à l'epica di u cumunismu !
  Margarita taglia l'Afghans è strilla:
  - Per a Patria nostra !
  È cù i pedi nudi, a zitella lanciarà aghi velenosi. È a gola di i Mujahideen si appiccianu.
  È a zitella canterà :
  - U mo grande cumunisimu serà cun noi !
  È i zitelli fischiaranu di novu, è millaie di corvi svenuti sbattevanu i cranii di i Mujahideen.
  
  U MATRIMONIU SUCCESSU DI NAPOLEONE BONAPARTE
  Napulione Bonaparte hà maritatu cù a surella di Lisandru I. Stu matrimoniu era benefica per i dui imperi. I dui imperatori eranu parenti. È invece di una guerra senza sensu cù l'altri, decisu di catturà a Turchia.
  L'Ottumani, sicuru, ùn sò micca cuncurrenti di l'armata russa-francese, è Custantinopuli hè stata presa durante una campagna. Dopu ci hè statu un viaghju in Asia Minore è Egittu. Tunnellate di novi catturari.
  Napulione hà ancu cunquistatu l'Iran. L'Asia cintrali andò in Russia. È dopu seguitatu da un viaghju in India. Bonaparte u grande hà pigliatu assai di a Terra.
  Ma in u 1825, Lisandru u Primu morse. Custantinu si ritirò. E Nicholas I era affruntatu à una rivolta di i Decembristi.
  È l'hà soppressa brutalmente. È tandu Napulione hà decisu di mette u so figliolu è parente di u Tsar Lisandru u primu nantu à u tronu di Russia, invece di Nicolau l'usurpatore.
  È era una mossa forte. A Francia, cù e culunie, avia un esercitu tamantu. È Napulione era cunsideratu un geniu. È, sicuru, cuntava nantu à una vittoria rapida.
  È Kutuzov ùn era micca quì. E truppe russe sò stati scunfitti, in particulare i migliori generali sò stati decembristi, è sò stati arrestati o eseguiti.
  A campagna di Napulione finisci cù a cattura di Mosca è San Petruburgu.
  L'imperatore abolì u servitore, è u populu hà pigliatu pusitivu.
  L'elite lucale si riconciliò ancu è Napulione II fù postu nantu à u tronu.
  È deci anni dopu, un referendum hè statu fattu è a fusione finale di i dui imperi.
  Napulione campò sin'à u 1838 è morse à l'età di sessantanove anni. U so regnu era assai gloriosu, è e cunquiste eranu record per una persona.
  In u 1831, Napulione hà sappiutu sbarcà in Gran Bretagna è a cunquistò dinò. Allora catturò e culunie in America è hà sappiutu fà a guerra cù i Stati Uniti.
  Napulione II, un ghjovanu biondu è altu, divintò u novu imperatore. Era digià vechja per cuntinuà u travagliu di u babbu è cunquistà u restu di u mondu.
  Ci era ancu terri salvatichi è a Cina, u Giappone, è quelle culunie in America chì i Francesi ùn avianu micca tempu di catturà.
  A guerra era in generale sottu à u dictatu di u novu imperu. Napulione II hà rignatu finu à u 1880 è hà sappiutu cunquistà quasi u mondu sanu. Tandu Napulione III hà sappiutu u tronu. È hà pigliatu l'ultimi terri salvatichi, rinfurzendu l'imperu.
  Tuttu u pianeta hè diventatu unu. L'era di a prosperità hè ghjunta. E rivolte raramente spuntavanu, cusì a vita era bona. È e religioni campavanu in pace. Ma sempre più duminatu da l'ateismu, cù u cultu di a parsunalità di l'imperatore.
  È u primu volu tripulatu in u spaziu hè accadutu in u 1930. A scienza in un imperu unicu hà sviluppatu più veloce. È dopu à a Luna, dopu à Marte è in tuttu u sistema sulari.
  È in u 2001 principia u primu volu tripulatu à a stella Sirius. È questu hè un grande avance per l'umanità.
  Iè, Napulione hà sappiutu unisce a ghjente è cunquistà u mondu sanu. È questu hà datu nascita à un mudellu più perfettu di putere è ecunumia.
  U geniu di Napulione hà vintu... È u mondu hè diventatu assai più felice... Dighjà in u 2021, ùn hè micca l'epidemie di coronavirus chì cammina intornu à u pianeta Terra, ma e cità sò custruite nantu à i pianeti vicini, è e cellule staminali anu amparatu à attivà. in tale manera chì riescenu a realizazione di rejuvenation umana. È questu hè seriu.
  E dighjà i vechji diventanu ghjovani, è e vechje femmine. È hè diventatu in qualchì manera super!
  Questa hè una storia ... Micca cum'è una realità maligna, quandu a ghjente riceve o coronavirus, o siccità, o, à u cuntrariu, piove forti. È assai, assai di più.
  Ùn ci hè micca ordine in u mondu - pienu di guerri è crudeltà.
  È in u mondu di l'imperu mundiale Napoleonicu - digià cumunisimu. Ùn ci sò poveri, tutti anu un travagliu, è tutti sò pieni. Tutti i zitelli studianu à a scola nantu à l'urdinatore o via Internet. Parechje generalmente travaglianu puramente nominali.
  Solu quattru ore di ghjornu di travagliu, è trè ghjorni à settimana cù una mansa di vacanze.
  Un saccu di robot in l'industria di fabricazione è di serviziu. Ci hè una mansa di travaglii induve si mette solu piace à l'urdinatore.
  Hè diventatu bonu per campà. Cars sò dati gratis, o vitture cum'è picculi elicotteri cù muturi elettrici. I mutori sò più avanzati è ecologichi.
  E ciò chì ùn hè micca ... ancu i zitelli anu scarpi di corsa è cù u so aiutu pudete vola per l'aria.
  U crimine hè guasi cumplettamente sparitu, è ancu i cumbattimenti di gladiatori cuminciaru à esse disposti cum'è in l'antica Roma.
  I mari sò digià apparsu nantu à a Luna, è e grande cità custruite à un ritmu acceleratu. È ancu in Marte, è in Venere. I fabbrichi anu digià maestru di Mercuriu nantu à l'energia solare. Quantu hè diventatu bonu solu perchè Napulione Bonaparte hà maritatu cù a surella d'Alexandru Primu !
  
  
  SI A GUERRA ACCUMIA IN QUARANTA TRÈ
  Hitler ùn hà micca attaccatu l'URSS in u 1941. Decidiu di cuntinuà a lotta in Occidente contr'à a Gran Bretagna. Inoltre, dopu à l'occupazione di Jugoslavia è u sbarcu in l'isula di Creta, ci era teme chì i tedeschi trivially ùn anu micca u tempu di compie a cumpagnia in u livante - prima di i freti è piovi forti.
  Cusì hè stata scelta una strada diversa. In lugliu, i tedeschi smachjò a basa militare britannica in Malta è sbarcò e truppe quì. Anu ancu rinfurzatu u gruppu di Rommel. Tolbuk hè statu pigliatu da a tempesta. È tandu cuminciò l'attaccu à l'Eggittu.
  À u listessu tempu, Gibraltar hè stata presa da a tempesta in settembre. Dopu à quessa, i Nazis cuminciaru a trasfiriri e truppe direttamente in Africa.
  U Führer hà decisu chì centu cinquanta divisioni tedesche puderanu esse aduprate più raziunale, è invece di l'URSS, pigliate u Mediu Oriente, l'India è l'Africa.
  Digià in uttrovi, ottu divisioni di Rommel è unità taliane catturà l'Eggittu.
  È dopu principia l'invasione di l'Iraq, Palestina, Kuwait. I tedeschi trasladavanu sempre più truppe in Africa. Stalin aspittava avà.
  Duranti l'inguernu, i tedeschi cunquistò u Mediu Oriente è si trasfirìu in Iran. Stu coincide cù l'entrata in a guerra di u Giappone, chì attaccò i Stati Uniti in u portu di u Peru.
  È hà pigliatu grandi spazii.
  In a primavera di u 1942, i tedeschi eranu digià in India. È catturà tuttu u nordu è una parte di u centru di l'Africa.
  È durante l'estiu è u vaghjimu cunquistanu u restu di u Cuntinente Negru.
  È era cool.
  Cuminciò un assediu aereu è un attaccu à a Gran Bretagna da l'aviò.
  I tedeschi anu utilizatu e risorse è u travagliu di i territori cunquistati.
  È pressu l'Inghilterra cum'è un saccu di punching.
  L'aviò Yu-188 era più putente è avanzatu. I cumbattenti sò ancu aghjurnati.
  Novi assi apparsu - extra-classe chì sfracicò i britannichi in u celu.
  È dopu Churchill, videndu ch'elli eranu infelici, offre à u Terzu Reich a pace in ogni termini.
  I Stati Uniti eranu ancu pronti à cede à a Germania è u Giappone. U Führer accunsentì à piantà a guerra, ma à a cundizione di pagà grandi riparazioni. È ancu piglià culunii in Africa è Asia.
  Dopu à quessa, i tudischi cuminciaru a priparà una campagna contru à l'URSS. Torna in u quaranta-unu annu, u sviluppu di una famiglia di tanki di una nova generazione, è assai pisanti, principia.
  Vale à dì - "Panther", "Tiger" -2, "Lion", "Maus" è un pocu obsolet "Tiger". Da ghjugnu 1943, solu a Pantera è u Tigre eranu in a serie. U restu di e macchine sò sempre in prova. U T-4 hà ancu subitu mudernizazione, dopu avè ricevutu armi più putenti, è u T-3.
  I tedeschi ùn anu micca u tempu di riequipà u so esercitu. U novu cumbattimentu ME-309 hè ghjustu cuminciatu à ghjunghje. True, in a serie ci era un Focke-Wulf - una macchina putente in armamenti è vitezza. Yu-288 hè ancu cuminciatu à entre in a serie.
  L'URSS hà pruduciutu più di dodici mila tanki è un picculu numeru di fucili autopropulsati in dui anni. U Terzu Pianu Quinquennale hè statu superatu sicondu i dati ufficiali. Aviò sò stati pruduciuti in l'ordine di più di diciottu mila. Parechje millaie di fucili è mortari. Cum'è circa un milione di mitragliatrici. L'armata hè stata trasferita à a mitragliatrice.
  U T-34-76 era in serviziu, è parechji altri tipi di tanki. In particulare, a serie KV. Mighty KV-3, KV-4, KV-5. À u listessu tempu, u KV-3 pisava sessanta ottu tunnillati, è u KV-4 centu ottu tunnillati, u KV-5 centu tunnillati. Ancu s'è a pratica vera hà dimustratu chì i tanki pisanti spessu si rompenu è ùn sò micca assai efficaci in cumbattimentu.
  In più di u T-34-76, hè statu ancu pruduciutu u tank A-20, una evoluzione di u BT precedente, è u T-29 hè statu ancu cù roti, ma cù trè fucili.
  Armatura abbastanza debule. In generale, a flotta di cisterna era forte.
  Più di trenta trè mila tanki, è un picculu numeru di fucili autopropulsati, è ancu cunei.
  True, una parte di e forze era in u Far East, cum'è u Giappone hà sbulicatu e so mani è preparatu per un attaccu cù u Terzu Reich.
  Samurai ùn sò micca assai forti in tanki, ma anu assai infanterie. cumpresi i culuniali.
  U Terzu Reich avia in u ghjugnu di u 1941 cinquemila novecento tanki contru vinti duimila suviètici. Circa u rapportu hè unu à quattru.
  True, ci era ancu trofei, ma ùn sò micca stati utilizati. In totale, i tedeschi anu vinti una divisioni di tank. In a seconda mità di u quaranta-unu annu, solu 1800 tanki sò stati pruduciuti, cù perditi chjuchi, ma cù l'usura. In u quaranta-secondu scopu, sei mila tanki sò stati sparati. In gran parte grazia à i sforzi di Speer. È u Terzu Reich hà pigliatu cù l'URSS in quantu à u numeru di vitture prudutte annu. Iè, a qualità hè aumentata. Apparsu in a serie "Tiger" è T-4, è T-3 sò stati aghjurnati. A vigilia di l'invasione di l'URSS, a liberazione di i tanki righjunsi un milla di veiculi à u mese, più pistoli autopropulsati. A Pantera hè andatu in a serie, chì hà superatu a maiò parte di i veiculi sovietici è u T-34-76 in l'armatura di a fronte è l'armamentu. Stu tank ùn era micca male, cum'è u T-4 cù un cannone 75-millimeter è un calibre 48 EL, ancu superiore à i trenta-quattru. È u "Tiger" stessu, ancu una machina, anchi si vechja, ma formidable.
  Ma mentri u Terzu Reich era inferjuri in u numeru tutale di tanki. True, Gran Bretagna è i Stati Uniti anu datu qualcosa à i tedeschi. In particulare, i Sherman, apprussimatamente paragunabili in l'armatura frontale è l'armamentu à i trenta-quattru sovietici, è l'inglesi Churchill, ben prutetti da l'armatura. In totale, più di dui è mezzo milla di sti tanki.
  In più, i tedeschi avianu ancu tanki italiani, ma debuli, è un certu numaru di turchi, soprattuttu venduti à i Stati Uniti.
  I tedeschi purtonu u numeru tutale di tanki à diciottu mila, più pistoli autopropulsati. À u listessu tempu, l'URSS hà sempre più di trenta trè mila tanki in totale. Ma s'è no pigliemu l'ultime, allora i tedeschi anu digià più.
  Mentre chì l'URSS ùn avia micca cumbattutu è travagliatu nantu à rails in tempu di pace è era inferjuri à i tedeschi in l'ultime tecnulugia, chì hè stata prodotta per mese. In particulare in i fucili autopropulsati, chì sò stati pruduciuti assai, soprattuttu ligeri - "Hunter".
  Inoltre, questu ACS hè abbastanza bonu è mobile.
  À questu pudemu aghjunghje dece mila tanki giapponesi. Ma sò generalmente ligeri, è certi sò in guerra cù a Cina.
  In generale, ci hè una parità vicinu in i tanki. In più, una parte di e vitture di i tedeschi, in particulare i Panthers, ùn sò micca stati maestrati da l'equipaggiu. Allora, in generale, pudemu dì parità in questa materia.
  Ma peghju chè in quaranta unu. Allora i tedeschi eranu inferjuri in numeri. E i so tanki, i veiculi KV è T-34, praticamenti ùn anu micca penetratu.
  È avemu digià avutu a lotta - esattamente in dui fronti. È ci hè solu un aliatu: Mongolia.
  In l'aviazione, e cose sò ancu peggiu. L'URSS pare esse forte in u numeru di aerei. Ma i tedeschi anu purtatu l'aviazione in quantità, pressendu a Gran Bretagna. È anu sviluppatu l'abilità di l'asi - in particulare Marseglia. Stu pilotu, avendu più di trè centu aerei abattuti, riceve subitu dui Ordini di a Croce di Cavaliere di a Croce di Ferru cù foglie di quercia, spade è diamanti.
  In u quaranta-duesimu annu, i tedeschi pruducianu più di vinti ottu mila aerei. Per a prima mità di u quaranta terzu, digià vinti milla, è sò stati capaci di chjappà cù l'URSS in tuttu. Cù i migliori machini di qualità.
  In particulare u più novu ME-309, chì avia sette punti di tiru, cumprese trè cannoni d'aria di 30 millimetri.
  Serete d'accordu chì questu hè un grande putere. Cum'è Focke-Wulf. U Yu-188 hè un bomber chì ùn hà micca uguali.
  À questu deve esse aghjuntu l'aviazione giapponese. Ce qui a donné aux puissances de l'Axe un avantage tangible.
  L'assi giapponesi sò ancu assai sperimentati. È i so cumbattenti sò agili.
  Cusì, in u celu, l'Axis Powers anu una preponderanza in u numeru è a qualità di e forze.
  In più, l'America è a Gran Bretagna trasfirìu un certu numaru di i so aviò. U bomber americanu B-29 è u caccia Airacobra sò soprattuttu forti. U cumbattimentu Mustang hè probabilmente peghju. Hà solu sei mitragliatrici. Ma serà ancu megliu cà i sovietici. P-51 hè ancu un bonu aviò d'attaccu americanu.
  In generale, tenendu in contu a tecnulugia occidentali, i tedeschi è a superiorità giapponese in u celu è u numeru è a qualità è l'esperienza di cummattimentu hè ancu più altu.
  Allora in u celu, assai prubabilmente, l'assi duminerà sanu.
  L'artiglieria hè un pocu megliu. L'URSS hà assai fucili è mortari. Ci era circa centu mila in u ghjugnu di u quaranta-unu annu contr'à quaranta ottu mila di i tedeschi è a coalition. Di sicuru, i tedeschi cuntinueghjanu a pruducia pistole, ma ancu ùn facianu micca guerre offensive troppu. Allora quì l'URSS conservava un vantaghju. Inoltre, "Katyusha".
  I Nazis avianu cannoni à gasu, ma micca in quantità troppu grande.
  Allora per avà, l'armi di l'URSS sò più forti. Ancu s'è i fucili tedeschi 88 mm sò forse u megliu in u mondu. Uni pochi sò pruduciuti. E Katyusha ùn hè micca assai forte in difesa. È micca troppu precisu.
  Allora u bilanciu di u putere, cumu dì quì, più o menu, è pudete tene à a difesa.
  È a difesa hè stata rinfurzata. A Linea Molotov hè stata cumpletata in dui anni extra. È a linea di Stalin hè stata restaurata. Allora pudete tene.
  In l'infanteria, u equilibriu di u putere hà ancu cambiatu ... l'URSS hà mubilizatu.
  È dopu à u quaranta-unu annu, induve ellu avia cinque milioni è mezu di suldati, hà purtatu u so numeru à quindici milioni.
  A scala di mubilizazione era grande.
  Ma u Terzu Reich hà implementatu grandi forze. Un saccu di divisioni straniere, truppe coloniali, armate satellitari. È i Tedeschi avianu vinticinque milioni di fanteria, è l'Alleati avianu cinque milioni. Trenta milioni in totale hè un grande margine. True, e divisioni coloniali ùn sò micca assai furmati, ma cù cumandanti tedeschi.
  E divisioni SS in generale anu i tedeschi à alta altitudine. Parte di a Wehrmacht hà una vasta sperienza militare. È in questu sensu, i Nazis sò forti. Inoltre, i tedeschi anu un vantaghju enormu in a mobilità. Quì a pruduzzione di l'Europa, è pruvisti da Gran Bretagna è USA. In u numeru di vitture, motociclette è camioni in i tedeschi, u vantaghju hè sette à ottu volte.
  È anu più mitragliatrici. Cumpresi quelli spediti da l'America è a Gran Bretagna.
  In generale, i Nazis in l'infanteria sò forti. È altri deci millioni contr'à l'URSS sò stati mobilizati da u Giappone, senza cuntà l'altri parti contr'à a Cina.
  Allora in termini di forza di travagliu, i putenzi di l'Asse anu un grande vantaghju. È ancu in a so mobilità.
  A marina di u Giappone hè parechje volte più forte di u Pacificu Sovièticu.
  I tedeschi anu ancu un grande vantaghju in liners.
  Ma micca tantu luntanu in i trasportatori di l'aviò è i grandi navi. Ma l'URSS ùn hè micca forte ancu quì.
  Parechje navi, però, anu l'Italia. In generale, u nemicu hè ancu assai più forte in mare.
  L'URSS, inferjuri in aria, qualità è quantità, hà una certa superiorità in l'artiglieria, più quantitativa chè qualitativa. In i tanki, hè un pocu più forte in quantità, ma peghju in qualità. È in generale, ancu in i tanki, u nemicu pò esse più forte. In l'infanteria, hè inferjuri in numeru è mobilità. Parechje parte di u Terzu Reich sò carne di cannone coloniale, cum'è i Giapponesi. Ma in l'URSS, micca tutti i mobilizati sò furmati bè. I Nazis anu più sperienza di cummattimentu. True, e truppe sovietiche sò in una bona difesa.
  Una difesa abbastanza putente è ingegneria dà a pussibilità di frenà numerosi infanterie.
  Ci sò assai mitragliatrici è cannoni è questu aumenta ancu a resistenza.
  Dui linii di Molotov è Stalin, è un terzu hè custruitu daretu à elli.
  In generale, a pusizione di l'URSS hè strategicamente senza speranza. In una guerra d'attrizione, prima o dopu, i so satelliti, chì sò superiori in ecunumia è risorse à u Terzu Reich, cumpresi Turchia è Giappone cù culunie, vinceranu.
  Una speranza in l'eventu di una guerra prolongata, Gran Bretagna è i Stati Uniti ponu apre un secondu fronte.
  Ebbè, un'altra arma miraculosa ...
  In ogni casu, a scumessa hè fatta nantu à una difesa stretta. È sguassate è piantà u nemicu.
  Stalin, però, ancu prima di a guerra prova di negozià. Per esempiu, cede una parte di u tarritoriu à i tedeschi. O offre à affittu pozzi di petroliu.
  O forse pagà riparazioni - in granu, oliu, oru, carbone, o ancu prudutti in conserve?
  Hitler, però, ùn vole micca a pace. Questu hè comprensibile - l'esercitu di l'URSS hè una minaccia potenziale. Cum'è l'ideulugia cumunista. Allora sò nemici mortali.
  È u Führer vole a guerra.
  Hirohito sogna ancu di vendetta per Khalkhin Gol. È voli espansioni di Siberia.
  Iè, è in i Stati Uniti, assai ùn importa micca a lotta contru l'URSS.
  Ma mentri Hitler ùn li invita. L'equilibriu di u putere hè terribili ... È chì fà ?
  Stalin, di sicuru, prova in segretu di negozià cù i britannichi è americani.
  Ma li dissenu : tenite cù tutte e vostre forze, è poi videremu. Forse pudemu aiutà. È ùn risicate micca.
  In breve, a guerra hè diventata inevitabbile ... È ci sò sempre prublemi - l'Armata Rossa ùn hè micca assai bè per difende. On lui a appris à lutter sur territoires étrangers et à attaquer, pas à défendre.
  Ma i tedeschi anu sempre catturatu a mità di u mondu è sanu fà assai.
  U 22 di ghjugnu di u 1943 principia a guerra. Ùn era micca inesperu, ma ancu tatticamente hè diventatu subitu. Immediatamente, tutte e forze di u Fritz sò ghjittati à u nemicu.
  È prontu à distrughje u nemicu.
  In e prime ore, hè stata chì i tedeschi eranu forti in l'aria. È chì anu assai truppe d'altu livellu. È chì u "Tiger" hè un tank di rivoluzione assai bonu, ancu s'ellu hè obsolet. È a forza formidabile di ME-309 è Yu-288.
  Iè, sta armata si precipitò, è e so truppe sovietiche scontranu una resistenza stubborn.
  A lotta si sviluppò longu à tutta a fruntiera. È andavanu principarmenti sottu à u dittamentu di a Wehrmacht. Scalavanu cum'è insetti, numerosi mercenari.
  Cum'è s'hè risultatu, i furtificazioni eranu situati troppu vicinu à a fruntiera è ùn avianu micca prufundità abbastanza in difesa. Inoltre, è più impurtante, questi sò i sbagli di i generali, chì avianu poca sperienza, è ùn anu micca veramente capitu cumu mantene a difesa.
  È u spiritu militare di parechje unità, soprattuttu in Ucraina, hè stata debule.
  È a rendizione di massa è a diserzione sò diventate a regula. In particulare in l'Ucraina Occidentale.
  È in Transcaucasia, induve i Turchi è i Tedeschi avanzavanu, l'armata stranera era inquieta. L'inimitu hà sappiutu per passà è circundà Erevan. Ma a cità stessu ùn hà micca rinunziatu.
  Batumi, dopu à deci ghjorni di lotta stubborn, fù pigliatu. In i primi ghjorni, i tedeschi anu pussutu penetrà decine di chilometri in a difesa suviètica. E cut off Bialystok ... È un calderone apparsu sottu à u Lion. E ancu s'è i Nazis anu fattu menu prugressu in i primi dui simani chè in a storia vera in u quaranta-unu annu, era difficiule per e truppe sovietiche di piglià l'iniziativa. Allora u nemicu hè più forte.
  Sì in u quaranta-unu annu i tudischi avianu un vantaghju in l'infanteria, solu in i primi ghjorni. È dopu u vantaghju passava à l'Armata Rossa. Ùn ci era nunda da mubilizà quì.
  E wedging turned out to be dangerous ... È cusì i tedeschi anu pussutu passà à Minsk cù battaglie. È questu hè digià seriu.
  Una lotta feroce scoppiò in a cità stessa. U Führer hà urdinatu di avanzà è micca di rende. È Stalin hà urdinatu - micca un passu in daretu!
  Un mesi dopu à l'iniziu di l'offensiva, i tedeschi brodavanu à u Berezina, è pigghiaru Minsk ... Avvicinavanu à Zhitomir.
  I Giapponesi anu pussutu circundà Vladivostok. È questu hè ancu una pretensione seria da a so parte. Una parte significativa di a Mongolia hè stata ancu catturata.
  I tedeschi ancu, cù i satelliti, catturà Moldavia, è cuminciaru à avvicinà à Odessa. È hè bellu.
  Stalin si sentia assai scomodu. È hà capitu a so perdizione, contr'à una tale coalition.
  Di novu offri a pace. Ma u Führer, sicuru, ùn vulia micca. È i tedeschi cuntinuavanu à avanzà ...
  In fine, Stalin hà decisu di mantene a difesa nantu à u Dnieper.
  Dui mesi dopu à l'iniziu di a guerra, i Nazis ghjunghjenu à u Dnieper, è in u centru ancu avvicinavanu Smolensk.
  Erevan, inturniatu da i Turchi, era sempre stendu... era stata creata una situazione estremamente periculosa.
  Stalin hà chjamatu una riunione di l'armata. Hè bisognu di fà qualcosa. Sì solu difendete, perde hè solu questione di tempu.
  Zhukov hà prupostu di colpi in u centru. Ancu s'ellu ùn era micca abbastanza e forze ... Dighjà Aostu ...
  I primi tanki Lev apparsu in fronte. Maturanu per l'usu di cummattimentu un pocu dopu. Sta macchina era pisanti à novanta tunnillati, è cù un fucile putente. A prutezzione frontale hè solidu: centu cinquanta millimetri di a fronte di u casco cù pendite, è dui centu quaranta millimetri di a fronte di a torre. Un tali tank hà tenutu tutti i veiculi di l'URSS, è u so cannone di 105 mm cù una lunghezza di canna di 70 EL hà perforatu ancu u KV-4 cù armatura frontale 180 mm.
  Questa hè una arma veramente seria. Ma troppu pesu, sicuru, hà fattu difficiule di manuvra è di rapidità. Iè, a pistola sparava solu cinque colpi per minutu. I tedeschi anu ricivutu un tank putente, ma micca assai praticu per aduprà.
  U "Tiger" -2 hè ancu apparsu. Questa vittura hè stata megliu in termini pratichi chè in a storia reale. Dapoi u mutore di mille cavalli hè statu creatu è implementatu. È cù un pesu di sessanta ottu tunnillati, sta macchina hè diventata relativamente mobile è veloce è ùn si sguassate cusì spessu.
  "Panther" -2 hà ancu cuminciatu à ghjunghje. Pisava cinquanta trè tunnillati, ma u mutore di 900 cavalli cumpensu. U cannone 71EL di 88 millimetri di lunghezza era abbastanza forte è l'armatura perforante, precisa è veloce era satisfactoria, o ancu bona, per cumbatte i tanki nemici.
  Questi veiculi dimustranu u so livellu in battaglie. In settembre, i tedeschi infini circundanu Smolensk. Pal è a cità di Tallinn. I tedeschi è e so horde coloniali, cù i satelliti, si avvicinavanu à Leningrad.
  Vinutu in Crimea. Kiev, chì si trovava nantu à una collina è era ben furtificata, era sempre in ...
  Uttrovi hè ghjuntu... Piuvia è u muvimentu di i Nazis rallenta.
  Ùn era micca pussibule di finisce rapidamente a guerra. I giapponesi anu firmatu ancu, bluccà Vladivostok, catturà a maiò parte di a Mongolia, è riesce à piglià Khabarovsk.
  Finu a ora, i tedeschi anu decisu di ùn andà in furia, ma di pressu l'aviò. Inoltre, ci sò stati boni sviluppi di jet. E i bombardieri di a nova furmazione puderanu bumbardassi cù quasi impunità.
  Iè, è missili balistici, questu hè ancu un grande putere di distruzzione.
  True, sò caru, è ùn anu micca una grande precisione.
  Ma i bombardieri di jet sembranu assai promettenti.
  È i tedeschi anu lanciatu una offensiva aerea. I novi aerei Yu-488 è TA-400 puderanu bombardà e fabbriche di l'URSS in l'Urali è oltre l'Urali. U novu Yu-488 hè u primu bombardiere in serie tedesca cù quattru mutori.
  A cuntrariu di l'American B-29, hà una zona d'ala più chjuca è più veloce. È u TA-400 hà sei mutori in generale è u putere hè enormu.
  I tedeschi è i so satelliti si sò infine andati in difesa in u Novembre. Solu cummattiti è bombardati. Ci hè statu un attaccu à l'aria.
  E ci era parechje belle ragazze in e battaglie.
  Quì, l'equipaggiu d'Elizabeth si batte nantu à u tank T-34-76. Ragazze malgradu u fretu in bikini è scalzi.
  Si muvianu, è contru à elli hè a Pantera. Warrior Euphrosyne accelera u tank cù l'aiutu di un taccu nudu è tondu è canta:
  - Per l'idee di u cumunismu
  Andate coraggiosamente in battaglia
  È l'armata di u fascismu
  Romperemu !
  "Panther" in a fronte ùn pò micca esse trafittu. È vi tocca à avvicinà à ella in ordine per cullà à bordu. E ragazze ghjucanu cù i musculi di a stampa. U so tank s'avvicina rapidamente à u nemicu.
  Pantera spara. Un prughjettu di forza letale vola, ma i trentaquattru esquive.
  Catherine rimarca:
  - Una tattica risicata !
  I fucili di i Panthers sparanu quindici colpi à u minutu. È hè assai difficiuli di scaccià à a distanza desiderata.
  E zitelle cantanu :
  - È in l'alture stellate è u silenziu di a muntagna,
  In l'onda di u mare è u focu furioso !
  È furiosu, è furiosu, è focu furioso !
  È avà u so tank si scivola trà i "Panteri" è li spara à i lati.
  Eccu e ragazze di lotta. E vitture sò in focu. Prima una pantera hè trafitta, dopu un altru.
  Elena pigliò e cinguettava:
  - Gloria à a nostra Patria - l'URSS !
  È dinò e ragazze in u muvimentu veloce di u tank. È scaccià u "Tigre". Sò ovviamente cool.
  Lisabetta cantò cun piacè, pressu i so pedi nudi:
  - È vanu in battaglia - e zitelle sò scalze,
  Elementu grande, elementu cool!
  Guerrieri chì dì - in cima!
  Batte i nemici cù tutta a rapidità di pantere. Nimu li fermarà.
  È in u celu Anastasia Vedmakova, hè sempre un latru. Queste ragazze sò solu terribili.
  E quantu aggressivu è senza ceremonia si battenu.
  Allora a zitella a pigliò è cù i so pedi nudi hà puntatu u fucile di l'aviò è chjappà u nemicu.
  Poi cinguettava :
  - Sò a donna più bella !
  È a lotta cuntinueghja...
  Akulina Orlova ruggisce, falcia gli avversari:
  - Aghju una super zitella !
  È di novu falcia u nemicu. Quessi sò quelli chì sò stati arrubati.
  È face un doppiu rollu chì culpisce ME-309 chì hè abbastanza cool.
  Eccu i guerrieri chì dà una luce à a Luftwaffe.
  Akulina Orlova abbatte un aereo nemico a dita nude e strilla:
  - Gloria à l'URSS !
  Mirabela Magnetic hè ancu in i ranchi, solu un miraculu assassinu. È stu pilotu abbatte cun fiducia u Nazista cù un triple canna è sguilla:
  - Per e più grandi idee di u cumunismu in u pianeta Terra !
  Questu hè diventatu veramente cool.
  E trè zitelle agiscenu cum'è arrubbavanu è sò assai cumbattenti in altezza è taglia.
  L'inguernu hè digià ghjuntu. È fretu... L'Armata Rossa prova di avanzà.
  Ma u nemicu hè più o menu prontu per l'invernu. Questa volta, a Wehrmacht, solu in casu è per u periodu friddu, s'appronta robba è manciari.
  True, e truppe coloniali sò assai freti è incòmodi.
  L'Armata Rossa hà riesciutu à liberà Smolensk è rinfriscà i Nazis à traversu u Dnieper in Ucraina.
  Ma u nemicu hè forte, è u so aviò hè rampante. E bombe, bombe, è bombe di novu !
  È avà i caccia di jet in battaglia. È invece di u Focke-Wulf, a macchina più avanzata TA-152. È questu, sicuru, hè ancu un grande prublema.
  In l'aviazione, i Tedeschi è i Giapponesi sò forti. Marseglia per quattrucentu aviò abbattutu hà ricevutu un altu premiu - a Croce di Cavaliere di a Croce di Ferru cù foglie d'oru, spade è diamanti. È per cinque centu hè stata premiata a Gran Croce di a Croce di Ferru.
  Stu pilotu hè diventatu simplicemente leggendariu. È hè solu un incubo per i piloti sovietici.
  Stalin hà ancu rimarcatu:
  - Hè un diavulu neru ! È hè ora di mandallu à l'infernu !
  Iè, a guerra hè. In l'invernu, alcuni successi sò stati ottenuti, ma ùn ci era micca un puntu di svolta decisivu.
  True, u jet fighter ME-262 hè statu micca assai affidabile è efficace. È u mutore hè luntanu da perfettu. Ma u TA-152 hè assai più praticu chè u Focke-Wulf. E sta macchina hè sempre usata micca solu cum'è un cumbattimentu, ma ancu cum'è un aereo d'attaccu è un bombardiere di prima linea.
  A vittura s'hè vultata à esse multi-purpose è seriu. Finu a ora, solu u Yak-9 hè apparsu in l'URSS, chì hè simplificatu, è u MIG-3 hè statu discontinuatu.
  In a primavera, cum'è a neve si scioglie è i Nazis cuminciaru à avanzà di novu, hè più caldu.
  E e truppe miridiunali si battevanu più vuluntà quandu ùn ci era micca freti. A lotta era feroce.
  L'Armata Rossa hà luttatu duramente. Ma e forze eranu ineguali. I tedeschi anu utilizatu u Panther-2 cum'è u tank più massivu, una macchina cù armi putenti è bè prutetta in a fronte. È "Tiger" -2 hè ancu decentu.
  I Maus anu participatu ancu à e battaglie.
  Ancu s'è sta macchina hè troppu pisanti è lenta. È u tank "Lion" hè statu fattu fora di pruduzzione.
  Sempre in a serie era u T-4 mudernizatu. È u T-3 hè digià statu fora di a pruduzzione.
  L'URSS hà ancu prublemi ... Hè necessariu di mudernizà a serie KV. È hè sempre inefficace.
  IS-2 ùn hè ancu apparsu. Ma u T-34-85 andò in serie. È questu hè generalmente logicu.
  È i tanki pisanti sò stati completamente eliminati da a produzzione. Stalin hà urdinatu di scumessa nantu à un massivu T-34-85. Chì hè generalmente logicu. Ancu s'ellu sta macchina "Panther" -2 ùn hà micca pigliatu in a frunti. Ma puderia chjappà u latu.
  In l'estiu, apparsu i bombardieri di jet Arado tedeschi, chì i cumbattenti sovietici ùn pudianu ancu chjappà. È questu hè seriu.
  I Nazis piglianu Smolensk, Vyazma, Rzhev è Kalinin.
  Blockaded Leningrad ... Finu à a fine di l'estiu, Mosca era solu à centu chilometri.
  Ma l'Armata Rossa hà luttatu assai dura. I giapponesi anu finitu a cattura di Mongolia è invadiu l'Asia Centrale.
  A situazione hè diventata assai cumplicata.
  Stalin tirava tronu è lampi, è di tantu in tantu cascò in isteria. Ma questu ùn hà micca aiutu assai.
  A situazione hè diventata sempre più difficiule. In u vaghjimu, i tudischi anu cambiatu u so pianu è si vultò à u sudu, versu u Caucasu.
  Orel, Kursk, è in uttrovi Voronezh sò stati pigliati ... À a fini di nuvembre, l'Armata Rossa si ritirò fora di u Don è s'incarcerà quì. I territorii significati sò stati persi.
  È a prissioni di i Nazis cresce.
  In particulare i bombardieri di jet. È muzzicanu assai duru.
  Ma e ragazze sovietiche cumbattenu à alta altitudine.
  I tedeschi cercanu di passà à Leningrad. Attaccà à Novgorod. Ma i valenti quattru zitelle stavanu in u so modu.
  Natasha hà lanciatu una granata à i Nazis cù u so pede nudu è cantò:
  - Va bè...
  Zoya hà lanciatu un rigalu di morte cù u so taccu nudu è aghjunse:
  - Nemicu...
  Augustine succombe à qualcosa di distruttivu è sguillava:
  - Pensa...
  Svetlana lanciò una granata cù i so pedi nudi è sguilla :
  - Chì...
  Natasha hà lanciatu un paru di limoni cù i so pedi nudi è gridò:
  - Russu...
  Zoya hà cedutu ancu à qualcosa d'energeticu è mortale, stringhjendu:
  - Gestionatu...
  Augustine lancia u mortu, murmurò:
  - Nemicu....
  Svetlana hà ancu succorsu à a distruzzione è vyaknula:
  - Pausa !
  Natasha fece una volta è gridò:
  - Who...
  Zoya hà ancu sparatu nantu à i stranieri neri chì i Nazis reclutavanu è sguillavanu:
  - Ose !
  Augustin parlava cù forza è furia:
  - Chì...
  Svetlana succombe cù u sorrisu di una pantera:
  - IN...
  Natasha hà lanciatu una granata cù u so pede nudu è urlò:
  - Lotta...
  Zoya scacciò u rigalu di a morte cù e so dita nude è murmurò:
  - Attacchi !
  Agostino intervenne e mormorò:
  - Nemichi...
  Svetlana hà datu una mansa di granate cù e so sole nude, è cumu si gridava à u cima di i so pulmoni:
  - Avemu da...
  Natasha inchiodava l'esplosione è sibilò:
  - Furiosu...
  Zoya hà tagliatu i Nazis è sguillava:
  - Batti !
  Augustine sparò di novu, è urlò:
  - Furiosu...
  Svetlana cinguettava mentre sparava:
  - Batti !
  Natasha hà lanciatu di novu una granata cù u so pede graziosu è nudu, cinguettava:
  - Distrughjeremu i nazisti !
  Zoya l'hà pigliatu è cinguettava:
  - A futura via di u cumunismu !
  È scacciò un limone cù i so pedi nudi.
  
  I guerrieri cantanu in cima à i so pulmoni ;
  Gran paese di l'URSS,
  Chì hè u più cool in l'universu ...
  Un milione di prublemi di conte sò accaduti
  Ma a nostra attività hè u travagliu è a creazione !
  
  Credu chì u nemicu ùn vincerà u paese,
  Chì hè più bella è più forte di tutti ...
  Prestu metteremu un scudo affidabile,
  È infine crederemu più intelligente ...
  
  Iè, ziu Sam hà decisu di aiutà,
  À i Nazis dopu u cambiamentu di putere in u Reich ...
  È u putere di i Nazis hè statu rinnuvatu,
  L'inimitu vole strappà l'URSS !
  
  Avà ci tocca à luttà seriamente
  Cù i Nazisti chì i forti sò in furia ...
  ma batteremu sottu à u stomacu di i nemici,
  À a gloria di a nostra mamma Russia!
  
  Innò, ùn pudete micca rompe u russu,
  Sapemu cumu, ci piace à luttà cun valentia ...
  Quì a Wehrmacht hà decisu di attaccà noi,
  Ma pò solu colapsà è micca strizzate!
  
  In Russia, ogni guerrieru da una mangiata,
  U zitellu tira e mani à a pistola...
  Chì sia un stregone assai intelligente
  Quale hà criatu stu pianeta !
  
  Per Hitler, ùn pigliate micca Mosca nantu à u dente,
  Hè stata colpita duramente in u musu...
  Perchè hà cullatu in Russia, ùn capiscu micca,
  Hè debule per ellu tumbà un bacillu cù una spada !
  
  Iè, vicinu à Mosca, u nemicu hà ricevutu un colpu,
  E ragazze li dete un taccu nudu...
  Pudete vede chì u Führer hè solu un idiota -
  Kohl hà intruduciutu u cumunismu hà datu!
  
  Eccu i pionieri cù i canti,
  À l'attaccu cù un tamburinu ...
  Chì u Führer sia kaput avà,
  È avemu da guidà u Fritz in furmazione captive !
  
  U zitellu hè scalzu nantu à una neve,
  Avanzate senza paura...
  I Nazis seranu prestu in u cercuettu,
  È i rosi fiuriscenu in maghju radiante!
  
  E Hitler averà prestu cabine,
  Andarà in a tomba. è u so successore Goering ...
  Prestu metteremu u Führer nantu à u ganciu,
  anche se a volte una scopa pungente pesante!
  
  Creemu un mondu russu maravigliu,
  In quale a Russia guvernerà, crede mi ...
  Shakespeare ùn hà micca osatu di cumpone una cosa cusì,
  Ancu si attaccanu a Russia cù a pressione di i diavoli!
  
  A pressione crudele di Hitler hè visibile,
  U so ex alliatu l'aiuta...
  Ùn hè micca meravigliatu chì e ragazze si lamentanu,
  Ùn ci sarà micca locu per esse vistu prestu in paradisu !
  
  Iè, ziu Sam hà cambiatu a strada,
  E tanki, aerei sò mandati à i Nazis ...
  In a so aspirazione, i Yankees sò assai cool,
  Per caccià più cumunisti ind"u barcu !
  
  Hè peghju, ancu s'è Stalingrad,
  Aghju schiacciatu quasi tutti i lati di i Nazis ...
  Un tali allineamentu imparable hè ghjuntu,
  Sottu stu celu, sicuru, pulitu !
  
  Ebbè, chì fà - e ragazze sò fora di manu,
  Nascondendu da u Führer di l'orda in battaglie ...
  E stivali ùn sò micca adattati per e ragazze,
  Sapenu sempre cummattiri !
  
  Per e ragazze, i ghjàlli ùn sò micca terribili,
  Quandu si battevanu vicinu à Mosca,
  Eranu quasi nudi è scalzi,
  Lanciate una granata cù u to pede nudu !
  
  Allora chì vulia Goering,
  Ebbè, pensu chì i Yankees ti aiutavanu subitu ...
  E piantò u caos tutale,
  È e zitelle si lamentanu solu di rabbia salvatica !
  
  Ci sò battaglie abbastanza sanguinarie,
  E ragazze sanu per sempre crede micca di rinunzià ...
  Ùn averemu micca zeri nantu à i cunti,
  È un RPG putente hè messu in un saccu!
  
  I guerrieri sò bellezza
  Lada stessa hè pronta à luttà per elli ...
  Hanu colombe di purezza sacra,
  Chì ci sia solu u premiu più altu!
  
  Iè, crede chì u Diu di e Forze Svarog vene,
  È i morti in battaglia risusciteranu...
  È soffia u cornu gloriosu di u cacciadore,
  È e vincite seranu u più onestu !
  
  Ùn ci sarà più dulore nantu à a Terra,
  E lacrime amare si seccheranu...
  Vivemu in una sola famiglia sapè-
  È i diavuli maligni mureranu solu !
  
  Pioneri picciotti audaci in battaglia,
  ragazzi scalzi si precipitanu à traversu a neve ..
  Credu chì a Russia sarà sempre cun voi,
  Ancu se qualchì volta i piatti saranu rotti!
  
  Diu Ghjesù risuscitarà tutti i caduti,
  È guvernerà cù u Diu biancu ...
  Alzeremu audacemente un scudu per a Patria,
  Serà un duvere gloriosu di serve a Russia!
  
  Sì, Sam hè astutu, simplicemente astutu,
  I so desideri assai comprensibili ...
  Hè tentaculi à Mosca avà poster,
  È i prucessi maligni aspettanu a Patria !
  
  Ma Lada è Lord Perun sò cun noi,
  È Lenin, Stalin è u più sàviu Trotsky...
  Chì, apparentemente, hà piegatu l'esercitu,
  È u più impurtante rossignol Vysotsky!
  
  In breve, ci sarà una mansa di dei santi,
  Vinceremu a battaglia di l'avversariu ...
  È lanciate assai pugni forti,
  Per a gloria di u più grande suldatu !
  
  E ragazze attaccanu scalze
  Correnu è ùn cumbattenu, cunnosci u gelu ...
  Ùn li tirate micca in battaglia, cunzidirali per forza,
  Sapete chì u scarlattu brilla à a luce di una rosa !
  
  In breve, cumbattenti per a so patria,
  Servite in disinteressu fieru...
  chì i missiavu è i babbi sò fieri,
  È da u celu ùn aspettate micca rigali per un centesimu!
  Natasha tirò un limone cù u so pede nudu è cantò:
  - Da u celu...
  Zoya hà ancu lanciatu una granata cù e so dite nude è disse:
  - Asteriscu...
  Agostini hà lanciatu un rigalu di a morte cù u so pede nudu è cantò:
  - Brillante...
  Svetlana hà ancu lanciatu una granata, cù l'aiutu di un pede nudu, è emessu:
  - Cristallinu !
  Natasha fece una volta è sibilò:
  - Eiu à tè...
  Zoya hà lanciatu u rigalu di a morte cù e so dita nude, sibilendu:
  - Canzona...
  Augustine succombe à talon nu, ce qui porte la mort et s'écria :
  - Canteraghju...
  Natashka cuntinuò, cantendu aggressivamente:
  - À propositu....
  Zoya hà lanciatu un pacchettu splusivu cù u so pede nudu, sparghjendu i Nazis è sguillava:
  - Nativu...
  Augustina hà datu una mansa di granate cù u so taccu nudu, hà datu:
  - Stalin !
  Augustine pigliò e sparghje e linee, è i so gammi nudi volavanu cù distruzzione longu u Fritz:
  - Spanderemu l'avversari !
  Svetlana u pigliò è u lanciava cù u so taccu nudu, una mansa di granate, è sguillava :
  Schiacciamu i fascisti !
  È i quattru cuntinueghjanu à sparà è à lancià granate. U tedescu "Tiger" -3 si moveva. Una macchina cù una pistola 128 mm. È si spara.
  È e zitelle tiravanu granate. Minatu i Nazis. È anu sparatu. Cullà in avanti. I tanki sò rotulati di novu. Move l'ultimu "Leopard" tedesco -1. Una vittura assai mobile.
  Ma e so zitelle l'anu pigliatu è l'anu cacciatu. Anu strappatu in pezzi una macchina mobile cù un mutore di turbina di gas. È l'anu sbulicatu in pezzi.
  Natasha rimarcò cù una risata:
  Ci battemu bè !
  Zoya hè d'accordu cù questu:
  - Moltu bellu !
  Augustine hà sappiamente rimarcatu:
  - Vinceremu !
  È hà lanciatu una granata anti-tank cù u so pede nudu. ragazza forte. È hà tantu intelligenza.
  Svetlana hà ancu lanciatu un rigalu di morte cù i so pedi di u so pede nudu, è chjappà u nemicu. Una zitella assai aggressiva, cù l'ochji di u culore di cornflowers. Hà un tali intelligenza, è un passaghju di forza!
  Natasha fece una volta è ghignava:
  - Per a Russia santa !
  Zoya sparò assai attivamente, è sorrisu, mostrandu i denti di perla:
  - Sò un guerrieru di quellu livellu chì ùn svanisce micca !
  Augustine hà sparatu ancu. Falciatu i nazisti è gorgogliò:
  "Sò un guerrieru di grande ambizione!"
  È hà scopre i so denti di perla !
  Svetlana hà cunfirmatu:
  - Ambizioni assai grandi !
  E donne si battenu dapoi assai tempu. E di sicuru anu successu in u travagliu militare. Sò bellezze assolutamente bellissime. Mente eccezziunale. È sparanu in prima classe.
  
  UN POCHI DIFFERENT À ROOSEVELT
  Franklin Roosevelt hè mortu assai prima, in una strana volta di u destinu u 30 di ghjennaghju di u 1943. Ancu s'ellu Henry Wallace era cunsideratu di manca, hè diventatu assai più idealistu è hà dumandatu à Stalin, in cambiu di assistenza militare, fà riformi pulitichi è amnistia per tutti i prigiuneri pulitichi.
  A reazione dura di Stalin, chì ancu avia vintu una vittoria maiò in Stalingrad, è si sentia assai duru è forte, infuriava Wallace, è hà annunziatu a fine di l'assistenza militare à l'URSS. Ghjucà un rolu negativu, è a pusizioni di Churchill, chì ùn vulia micca l'avanzata rapida di l'Armata Rossa in Europa è a flessibilità inespettata di Adolf Hitler, chì annunziava a congelazione di a "soluzione finale di a quistione ebraica". U Führer hà sappiutu cunvince e persone sensibili da l'ambienti, cumpresu, stranamente, u capimachja di u Terzu Reich, Himmler.
  L'argumentu hà travagliatu: chì i Ghjudei ùn andaranu in ogni locu, è se perde a guerra, pudete perde tuttu è irrecuperable. Ebbè, avè vintu in l'Oriente, serà pussibule di parlà cù l'alliati in una manera diversa.
  In ogni casu, i Stati Uniti congelanu l'operazioni militari, a Gran Bretagna ancu, è ancu s'è formalmente ancu una tregua ùn hè stata annunziata ufficialmente, u cunflittu in u punente hè statu ridutta. Chì, sicuru, hà benefiziu a Wehrmacht. A flotta sottumarina tedesca hà firmatu l'incursioni, l'Alleati s'arrogliavanu, stendu u bumbardamentu strategicu.
  E truppe sovietiche, cum'è in a storia vera, anu pigliatu Kursk à principiu di ferraghju u 8, è Belgorod u 9. U 15 di frivaru principia l'assaltu à Kharkov, chì, evitendu l'encircling, abbandunò e truppe tedesche. Ancu prima, i Nazis abbandunonu Rostov-on-Don.
  U 18 di frivaru, Hitler arrivò personalmente à a sede. Hà datu à Mainstein novi putenzi. Inoltre, i rinforzi sò stati trasferiti in fretta da l'Occidenti. Prima di tuttu, sicuru, l'aviazione. U fronte uccidintali assorbiu l'aviò micca cusì pocu - quasi a mità di l'aviò. Diversi divisioni chì anu pianificatu per esse trasferitu in Africa sò stati mandati per ferrovia à l'Est. Inoltre, tutti i formazioni più o menu pronti per u cummattimentu sò stati trasferiti da a Francia è i Balcani, è in Germania stessu, a mobilizazione tutale è a guerra sò state dichjarate da u Reichstag.
  U 19 di ferraghju, Mainstein hà urdinatu à u 4th Panzer Army di lancià una contraoffensiva per impedisce chì e truppe sovietiche avanzanu attraversu Pavlograd. U 22 di ferraghju, Pavlograd hè stata occupata. U compitu di a difesa di e rotte à u Dnieper da u nordu attraversu Krasnograd o Dnepropetrovsk, o attraversu Poltava o Kremenchug, hè stata affidata à u gruppu Kempf.
  A cuntrariu di a storia vera, i tedeschi anu successu assai più. Grazie à l'intruduzioni di tutti i so armati aerei in battaglia, anu avutu novu un vantaghju in l'aria. Inoltre, più truppe di terra anu participatu à l'offensiva, cumpresi 30 tanki Tiger, chì in a storia reale si sò ingloriously stuck in the sands africani.
  Li tedeschi arriniscìu à circundà Kharkov sei ghjorni prima di a storia vera, l'8 di marzu, Belgorod hè statu catturatu da Fritz, è Belgorod hè statu catturatu in u muvimentu 9 ghjorni prima - u 10 di marzu.
  I Nazis anu ancu riesciutu à catturà Kursk cun un colpu, chjudendu un altru anellu u 14 di marzu. U 18 di marzu, u Fritz hà pigliatu ancu Stary Oskol. In ogni casu, u disgelu è a resistenza eroica di e truppe sovietiche impediscenu à i Nazis di sviluppà successu. Ma i perditi di l'Armata Rossa in i boilers sò più significati chè in a storia reale, è u Kursk Bulge hè statu tagliatu in marzu 1943.
  U successu di Mainstein hè statu seriu, ma limitatu, cusì i Nazis ùn pudianu ancu rinvià tuttu ciò chì avianu persu durante l'operazione Voronezh-Kastornoe. Ancu s'ellu ùn anu più un mal di testa - u Kursk Bulge. Ma questu hà creatu prublemi supplementari: induve è cumu attaccà?
  Mentre chì l'Alliati si cumpurtavanu passivamente, l'ecunumia tedesca era assai attivamente untwisted. A pruduzzione di tanki è pistoli autopropulsati duppiò in trè mesi, ghjunghje sin'à 1200 veiculi per mese, cumprese l'ultime "Tigri", "Panthers" - significativamente superiore in u putere di cummattimentu à l'equipaggiu sovieticu. Ma l'equipaggiu avianu sempre à ammaistrà i novi tanki, è portanu in mente e so malatie di a zitiddina.
  È ùn hè micca faciule di sceglie direzzione per l'offensiva. Pudete passà à Mosca, è torna à pruvà à vindicà Stalingrad, sfondate à l'oliu Caucasian. Leningrad, induve hè difficiule per i Soviets di trasfiriri rinforzi, puderia diventà unu di i scopi.
  I tedeschi aspittàvanu trè mesi, salvavanu e forze è i tanki novi, furmà i recluti. Dighjà in l'esercitu è i picciotti di quattordici anni ùn sò micca pocu cumuni, assai divisioni straniere sò state formate. A forza di a Wehrmacht hà righjuntu un massimu di 10,5 milioni di suldati è ufficiali, ancu s'è a qualità di e truppe era un pocu ridutta.
  In l'aria, battaglie sò stati cummatti cù successi varii. I Nazis anu aumentatu a pruduzzione di l'aviò, è anu agitu più attivamente.
  I so assi, in regula, anu sceltu u so locu di battaglia, è pruvò micca di unisce à a battaglia, cedendu in numeri.
  Si deve esse nutatu chì u Focke-Wulf, ancu s'è inferjuri à l'aviò suvièticu in manuvrabilità, ma l'alta vitezza durante una immersione hà permessu di scappà quandu abbandunò a cuda, è armi putenti per sparà l'aviò da u primu avvicinamentu. Cusì ùn era micca pussibule di piglià cumplettamente u vantaghju nantu à i Nazis, è l'asi tedeschi piuttostu più sperimentati, cù armi più putenti, dominavanu l'aria.
  Tuttavia, Hitler hà decisu di attaccà u Caucasu, solu in un modu pocu sfarente. Vale à dì, facendu Stalingrad a direzzione principale, è mandà gruppi di l'armata "A" è "B" quì. A suluzione, sicuru, ùn hè micca ottimali, ma dopu à a perdita di a testa di ponte Rzhev, avanzendu nantu à Mosca, i tedeschi anu da superà una linea di difesa assai putente.
  A spesa di Leningrad, tandu l'assaltu à a cità citadella ùn hà micca datu u Terzu Reich, ancu s'ellu era successu, dividendi decisive.
  Allora resta à spustà à u sudu. Stalin, però, hà avutu prima di Hitler, u 22 di ghjugnu, e truppe sovietiche andavanu à l'offensiva in direzzione Oryol è Kusk. U mutivu di abbandunà e tattiche d'attesa era assuciatu cù u cumpurtamentu passiu di l'alliatu: senza pace, senza guerra. Chì altru puderia esse tolleratu, ma ... A carenza di duralumin, cù a pruduzzione sempre crescente di l'aeronautica tedesca, hà trasferitu gradualmente più è più iniziativa à a Luftwaffe.
  Inoltre, i Nazis avianu digià un boni bomber Yu-188, chì hà sviluppatu una velocità chì era superiore o almenu micca inferjuri à i Yaks, è ancu pruvatu cun successu u Yu-288. L'ultima vittura, inseme cù a seria DO-217, puderia esse un bomber strategicu assai bonu. È cusì, l'aviazione tedesca divintò un fattore assai sfavorevule per e truppe sovietiche.
  Hitler, invece, esitava cù l'offensiva, cusì a furmazione di novi divisioni di tanki è a furmazione di l'equipaggiu continuò. A causa di a mancanza di bumbardamenti, i Tigri è Panthers sò stati liberati più cà in a storia reale, è anu da esse ammaistrati.
  L'Alimani hà sappiutu di preparà a difesa cum'è un sanu, ùn pudianu esse pigliatu per sorpresa. A lotta durò più di un mese. E truppe sovietiche anu scontru una nova tecnulugia tedesca, è resultò chì a "Pantera" è u "Tigre" in battaglie chì venenu eranu un ordine di grandezza più forte di i veiculi sovietici. Butting ùn hà micca datu u T-34 è KV una vera chance di vince. Inoltre, a pruduzzione di veiculi cù un cannone 85-mm più putente ùn hè micca stata maestrata, è a 76-mm "Panther" è "Tiger" ùn pò micca esse pigliatu in testa.
  E truppe sovietiche solu in certi spazii avanzavanu finu à quindici chilometri è anu patitu enormi perdite. I tedeschi anu pussutu andà in contraffensiva. Frà i cumandanti, deve esse nutatu Rommel, un novu à u fronte orientale, ma assai cunnisciutu in l'Occidenti. Riiscìu a dimustrà bè in a battaglia cù i Soviets.
  I tedeschi anu pussutu, sviluppendu una contraoffensiva, ghjunghje à u Don. Ma dopu, invece di avanzà nantu à Mosca, si vultò à u sudu.
  U Führer bramava a vendetta di Stalingrad. Si deve esse nutatu chì in u primu, questu hà ancu benefiziu à i tedeschi. Stalin ùn hà micca cridutu in l'opzione di ripetiri l'Operazione Blau è trasfirìu tutte e so riserve più vicinu à Mosca. In u risultatu, i Nazis, movendu longu u Don, intrinu in e truppe sovietiche da a reta.
  Tuttavia, l'Armata Rossa era digià sfarente. I generali sovietici, chì anu acquistatu una sperienza di cummattimentu, anu agitu più abilmente, è i suldati stessi sò diventati notevolmente temperati. I Fritz eranu cusì incapaci di attraversà u Don è di passà à Stalingrad. U massimu di i so rializazioni, a cattura di Rostov-on-Don, è l'accessu à u fiume in tuttu u so span. True, e truppe sovietiche persu Voroshilovgrad, Donets, è tarritorii significativu, ma i Nazis ùn pudianu catturà durante a campagni di l'estiu è di vaghjime, ancu ciò chì hà sappiutu fà in u 1942. Ciò chì Stalin hà cunsideratu un certu successu. S'è no avemu a mente chì l'URSS era avà a lotta in un front.
  A minaccia di u Giappone debilitatu cum'è e scunfitte di a Terra di u Rising Sun com'è u risultatu di scunfitte in l'Oceanu Pacificu. E mentri l'URSS ùn pudia esse troppu paura per u Far East.
  In l 'invernu, cuminciò a contra-offensiva di l'Armata Rossa. Numerosi tanki tedeschi in u friddu è in neve ovviamente cedevanu, è l'arrangiamentu sfagliatu di i rulli intasava u chassis. Ma ùn era micca pussibule di ottene un successu cumpletu quì. I tudischi sò stati imbuttati un pocu in u centru, è fallenu nantu à u Don, ma a regione di Leningrad, per via di a difesa troppu putente di u nemicu, ùn pudia esse liberatu. Sempre chì u bloccu era mantinutu. I tedeschi anu ancu amparatu assai, ma eranu digià stanchi da a guerra. L'estiu dopu era un tentativu di piglià l'iniziativa di u Fritz. Ma di novu i Nazis anu pussutu solu ghjunghje à u Don. L'assaltu à Leningrad hà finitu in fallimentu.
  I cambiamenti sò accaduti in i Stati Uniti. Una tattica d'aspittà è vede, Wallace hà persu l'elezzioni presidenziale à u Republicanu Cheney. Ma u successore hà cuntinuatu à cumportà passivamente. Cum'è i laburisti chì anu rimpiazzatu Churchill à a testa di a Gran Bretagna. In l'inguernu di u 1945, e truppe sovietiche anu pussutu sfondà a difesa di a Wehrmacht in u centru è avanzanu à Smolensk è ancu occupanu sta cità. Ma l'aviò jet di l'inimitu dominava l'aria è l'offensiva di e truppe sovietiche si firmò. È in marzu è aprili, i Fritz ricunquistò ciò ch'elli avianu persu. In l'estiu di u 1945, i tedeschi anu pruvatu à sviluppà una offensiva contru Mosca utilizendu tanki "E" è bombardieri di jet è i primi veiculi di cummattimentu in forma di discu in u mondu.
  I missili balistici, invece, sò stati ricunnisciuti com'è armi troppu caru è inefficaci. I tedeschi anu riisciutu à avvicinà à Mosca, ma a fini di u vaghjimu era digià ghjuntu, è l'Americani anu utilizatu l'armi atomichi è furzà u Giappone à capitulà.
  Avè una bomba atomica, Cheney hà dumandatu chì i dui paesi cuncludi a pace.
  Ma Stalin è Hitler ùn pudianu micca d'accordu in ogni modu. Ùn ci era micca unità ancu in i Stati Uniti, induve parechji circuli reazionari credevanu chì e duie parti duveranu cuntinuà à tumbà l'altru per u più longu pussibule.
  Ma postu chì i Nazis anu riesciutu, sta volta infine chjappà Leningrad è si avvicinavanu à un centu di chilometri à Mosca, i Stati Uniti è a Gran Bretagna cuminciaru à aiutà l'URSS ripigliendu l'offerta di Lend-Lease.
  In l 'invernu, e truppe suviètica cuminciò di novu à spinghja i Nazis, ma ùn pudianu sbloccare Leningrad. A cità di Lenin hè cascata, ma i Fritz sò stati rinviati un pocu da a capitale. L'aiutu da l'Occidenti era moderatu è puderia esse decisivu. Ma i tedeschi eranu dannati stanchi è stanchi.
  L'estate di u 1946 passava cù cambiamenti pusizioni minori. È in l'inguernu, e truppe sovietiche anu ottinutu qualchì successu, sbattendu u Fritz da Rzhev è Vyazma è spinghjenu, ancu pocu, à u Don.
  In a primavera di u 1947, Adolf Hitler morse è, u 18 di maghju, un armistiziu hè statu firmatu cù a mediazione di i Stati Uniti è a Gran Bretagna. E cundizioni sò stati assai difficiuli per l'URSS è micca assai favurevuli per a Germania. Ucraina, Bielorussia, tutte e terri chì a Wehrmacht hà tenutu diventenu territorii mandati sottu u cuntrollu cumuni di i Stati Uniti, Gran Bretagna, Germania è satelliti.
  U Terzu Reich divintò cum'è l'Unione Europea, è i territorii suviètici occupati, cum'è i prutetti, cumpresu Leningrad. Don hà ricivutu u statutu di un territoriu mandatu, indipindente di l'URSS è formalmente indipindenti, ma in fattu cù una grande influenza da i Stati Uniti.
  Cusì, u territoriu di a Russia suviètica hè assai ridutta. L'anzianu è debilitatu Stalin hè statu obligatu à lascià a pulitica. A so autorità hè cascata bruscamente, è u so entourage si sparte.
  Dopu à a dimissioni di Stalin, u Caucasu - Georgia, Armenia, Azerbaijan - si separanu prestu da l'URSS. È uni pochi anni dopu, è l'Asia Centrale. Cusì, a Russia hè stata relegata à u rolu di una putenza minore, ancu s'è cù l'armi nucleari. Paragunatu à a storia vera, San Petruburgu, Smolensk, Pskov, è certi altri rigioni in l'Occidenti sò stati mandati.
  E prestu e regioni di u Caucasu di u Nordu, populati principarmenti da i musulmani, si sò ancu separati. In Germania, dopu à a morte di Hitler (probabilmente u Führer hè statu aiutatu à lascià), u drogatu Goering morse prestu. Himmler hè statu ancu uccisu. U Speer più moderatu hà pigliatu u putere. Uni pochi anni dopu, u sistema multi-partitu hè statu restauratu, è i Nazis sò diventati assai più moderati.
  In ultimamente, i Stati Uniti sò venuti à duminà è duminà u mondu. Ùn avianu micca avà l'URSS cum'è cuncurrenti, è i cumunisti persu prestu u putere. In Cina, un guvernu pro-americanu regula, in u mondu islamicu a listessa cosa. L'era di a dominazione americana totale hè ghjunta ...
  Ma questu ùn hà micca purtatu a felicità à l'umanità, ancu s'è l'Americani, dopu avè stabilitu l'hegemonia in a Terra, anu pussutu vulà à Mars in u XXu seculu, in più, u prugressu è a tecnulugia sviluppati ancu più veloce chì in a realtà. L'effettu era chì avà i Stati Uniti cuntrullavanu i scientisti di tuttu u globu. Ma ùn hè micca sicretu chì era u sicretu eccessivu chì hà impeditu u sviluppu di a scienza umana.
  In un certu sensu, hè diventatu più sicuru chì in a storia vera. L'armata di i Stati Uniti è i so satelliti puderanu sfracicà i terroristi è l'estremisti in ogni locu in u mondu senza teme d'esse accusati di ùn esse puliticamenti curretti. Hè pussibule di realizà intervenzioni umanitarii, è una globalizazione ecunomica è pulitica efficace. Ùn ci hè nunda di alimentà l'estremisti religiosi per rinvià l'avversari pulitichi - questu pò esse fattu cù una intervenzione simplice.
  Allora, in una certa misura, u mondu pare avè vintu diventendu unipolari paragunatu à un veru multipolari. Ma allora Vasily Terkin hà vistu u destinu di una sola persona ...
  Anna Kazei (Un interessante è prubabilmente micca una coincidenza di i cognomi, ancu s'ellu l'azzione si svolge in u XXI seculu!) s'hè abbattutu da a stazione di trenu è cuntinuò à pedi. U trenu hè elegante, cù vitture streamlined, ma a stazione stessu hè unu di i più pruvinciali. Era un vaghjimu caldu ucrainu - un veranu indianu, quandu i vestiti d'oru eranu nantu à e spalle di una betula, è i boschi è i boschi eranu vistuti in scarlatina reale. A natura hè bella, è una donna ùn hè ancu senza incantu, ancu s'ellu hè almenu trentacinque anni, è i capelli grisgi sò digià mostrati.
  Anna Kazei hè tristu, cusì va à una data cù i so figlioli ... à una prigiò di travagliu duru. Chì ghjè u ghjudice chì hà cundannatu un zitellu di 12 anni è una zitella di 15 anni à 99 anni di prigiò ? Hè ciò chì fate cù i zitelli infelici? È chì anu fattu ? Ebbè, anu strappatu i volantini cù l'annunzii. Iè, anu tagliatu i fili di u telefunu è di l'Internet per luttà contra u contagiu di l'influenza americana.
  Ci hè un muvimentu in l'Ucraina orientale - "Resistenza patriottica". Innò, ùn facenu micca una vera guerriglia, cum'è durante a Siconda Guerra Munniali. In fondu, a so resistenza hè a propaganda è u sabotage à piccula scala senza vittime umane. Allora i so figlioli vulianu sfida à a tirania occidentale tagliendu u filu parechje volte.
  Ma sò stati capaci di filmà elli nantu à una videocamera, è ci sò ancu abbastanza "beni-wishers". I picciotti sò stati accusati di sabotage è ancu di terrurismu, è ancu di pruvucà danni gravi à l'ecunumia. E ligami à a ghjovana età, anu pigliatu in contu una circustanza mitiganti - anu datu quasi centu anni di travagliu duru.
  U tribunale passava assai rapidamente, è l'avucatu solu annunziò à u prosecutore in accordu. Iè, è u prucessu stessu era chjusu. Inoltre, Anna hè stata insinuata chì i so figlioli anu da esse furtunatu s'ellu sapia, è averebbe ligami cù l'underground, ùn anu micca evitari prima a tortura, è dopu a pena di morte. Tuttavia, esse in u travagliu duru stessu ùn hè micca tortura.
  E gammi d'Anna sò aggrovigliate in vechji scarpi. Porta un saccu tutale cù prugrammi chì sò permessi di fà solu una volta à l'annu. È i zitelli disgraziati, prubabilmente, ùn sò micca troppu cool in prigiò.
  I cundannati sò stati nantu à a strada, perchè ùn sò micca in u campu di a caserna, sò allungati longu l'autostrada. I pattuglie righinu à Anna, è ghjunghjenu senza cerimoniu in u saccu cù e so mani, estrattendu cibo. U pulizzeru pesante di i lucali si metti subitu a salsiccia di cervelat in bocca. Malgradu u fattu chì l'Ucraina formalmenti, cum'è era, hà tutti l'attributi di statu, cumpresu l'elettu Rada, ma ci sò più bandieri americani cà gialli-blu.
  I picciotti sottu diciottu travaglianu separatamente da l'adulti. U ghjornu hè caldu, assolellatu, strisciatu, i cammisi di prigiò sò plegati in una pila separata, è i corpi magre, sinuous, cioccolatu da u sole di l'adulescenti, brillanu cù sudore. Qualchidunu stendenu petre è ghiaia nantu à i binari di a ferrovia cù ampii shuffles, altri tiranu rails, altri pianeghjanu è seganu tronchi.
  Ci sò picciotti da deci à diciassette anni, è certi parenu ancu più ghjovani. È cumu ùn si pò micca dispiace per elli, se a lege anglosassona domina in u Ukraine mandatu, quandu da l'età di deci anni a responsabilità penale hè applicabile à l'adulti?
  Allora u pulizzeru hà indicatu à Anna, chì u so backpack era notevolmente più ligeru - induve circà u so figliolu Marat (ancu forse micca una coincidenza accidentale di nomi quì!). Iè, hè difficiule per ella di purtà un tali pesu, ma ancu ella hè attaccata. È questu sollievu ùn hè micca una gioia, perchè quì e razioni sò magre è i picciotti sò magre.
  È quì hè u so figliolu. Riposava i so pedi nudi, in calzoni strisciati urdinati sopra à i ghjinochji, nantu à e petre affilate è spinghja una canna di cimentu. È fighjulendu à u Marat scalzu, respiru pisantemente silenziu, Anna capì chì ellu stessu si rinforzava cù un incredibile sforzu di vuluntà. Un capu rasatu nantu à u sfondate di spalle fini pari grande, è i capelli biondi nantu à u sfondate di un craniu angulare bronzu hè quasi invisibili. Da ciò chì u zitellu pare completamente calvo. A ruga nantu à a fronte hè diventata più notu più profonda. Da quale, s'ellu ùn era micca per a piccula statura è e spalle strette, i picciotti parevanu assai più vechji.
  Marat travaglia, è feroci sorveglianti si aggiranu vicinu, gridendu è agitanu largu flagelli di pelle cruda. Questu hè un travagliu duru, senza pietà. Per sustene un tali ritmu di travagliu, duvete rilassate almenu per uni pochi di sicondi, è stende nantu à u canna per dà riposu à u vostru spinu, spinu-slashed. In ogni casu, quandu brusgia, di solitu ùn taglia micca a pelle.
  Anna ùn hà micca u dirittu di vene finu à a pausa di pranzu à u travagliu. Allora vi tocca à fighjulà è aspittà.
  E lacrime di a mamma spuntanu involontariamente. I gammi di u zitellu sò cuparti di bruses, bruises, bruises, i sole sò cuparti di callu. Tutta a primavera, l'estate è u vaghjimu, i cundannati juvenili sò custretti à travaglià scalzi. Dicenu chì hè ancu più destre è megliu per i carusi imprigiunati. In fatti, questa hè a famosa ecunumia americana. Inoltre, i scarpi di stile occidentali si portanu troppu rapidamente. È cusì, Diu ùn ci vole, stivali statali, almenu, mantenenu per l'inguernu - per furtuna, u clima s'hè riscaldatu è i tempi di neve ùn sò micca tantu longu.
  Ma avà i picciotti sò custretti à trascinà rails pisanti. Ebbè, induve hè Maratika. Hè magre cum'è una canna, hè cusì chì e coste si vedenu da sottu à a pelle abbronzata, è u stomacu collassa da a tensione. Circhi scuri sottu à l'ochji, dicenu chì u travagliu duru ùn hè micca faciule per un zitellu. Puderà allungà vint"anni, dopu à quale serà pussibule di presentà un dirittu legale à appellu ?
  Ma duvemu rende u tributu à Marat, hà abilmente mette u rail, è quandu vede a so mamma, surrisu in risposta. L'arruga nantu à a fronte hè allisata è hè chjaru chì questu hè sempre un zitellu chì si diverte in ogni situazione ...
  A frusta fischia è brusgia dolorosamente Marat. A mamma urla, prova di chjappà nantu à u survegatore nant'à u pulizzeru, l'ambale l'afferra per l'spalla, fermendula :
  - Ùn osà ! Assault nant'à un carcerieri in u duvere... In u megliu, una decina !
  Anna è già più indignata:
  - Anu u dirittu di batte i zitelli secondu a lege ?
  U pulizzeru hà rispostu onestamente:
  - Questu hè chjamatu una misura furzata di influenza fisica in relazione à i criminali. Lagnanza hè cumplettamente inutile !
  A donna suspirò assai, è pruvò à caccià l'ochji di u so figliolu per ùn esse cusì duru. U restu di i picciotti sbuchja ancu. Quasi tutti sò scalzi, solu un coppiu di i più vechji in certi oggetti ovviamente fatti in casa. È tutti sò rasati calvi, senza eccezzioni. Quandu unu d'elli s'avvicinò cù una petra nantu à e spalle, Anna hà vistu u so numeru puntuatu.
  Horror - u so figliolu hà questu?
  A pausa di pranzu hè corta - sicondu a lege, i cundannati devenu travaglià almenu dodici ore à ghjornu, ma in a realtà sò guidati da quattordici à sedici. True, assai dipende di a gravità di u travagliu. Per esempiu, hè improbabile chì ancu un adultu pò sustiniri à purtà cinquanta chilò di pisu, da un pianu à l'altru nantu à e spalle.
  Ma, per esempiu, pudete cullà u cuttuni più longu. E ragazze di solitu travaglianu nantu à e piantazioni, cusì hè fisicamente più difficiule per i picciotti.
  Per u pranzu, i picciotti sò alimentati cù risu; in Ucraina, hà arradicatu assai bè è hè un alimentu di proteina assai preziosa. Aghjunghjenu ancu un pocu di latte cù pane è agliu - per ch'elli feranu menu. L'alimentu hè abbastanza sanu, perchè i picciotti, ancu s'ellu ùn sò micca abbastanza, ùn vedenu micca a bocca spalancata. Eccu i pomi è i limoni.
  Marat, benchì a fame, spiega à a so mamma:
  - Avemu un custumu, è un sàviu - per sparte i prugrammi per tutti i picciotti!
  Anna hè stata sorpresa
  - Sàviu ?
  Un zitellu maiò, cù un tatuu elaboratu nantu à u so bracciu è una croce nantu à u pettu, spiegò cun fiducia:
  - Di sicuru ! Più spessu di una volta à l'annu, pudete riceve un trasferimentu solu per un grande barryk. È ùn pudete micca mantene. Ci sò tanti di noi è una sorta di ricarica continua sempre!
  Anna accunsentì è, accarezzandu u so figliolu nantu à u spinu, si sentia à tempu fresche è già guarite strisce è abrasioni. Mamma hà dumandatu à u so figliolu:
  - Ci sò colpi spessu ?
  Marat forzò un surrisu è rispose:
  - Pruvanu micca di fà male. I reni è l'organi vitali ùn sò micca battuti.
  Anna cuntinuò a so dumanda:
  - Ùn hè fretu di marchjà scalzi ?
  U zitellu hà rispostu sinceramente:
  - Di sicuru, in u paese currianu scalzi solu in i ghjorni caldi, ma quì sò cacciati fora finu à a neve, è chì pò esse salvà ... Ma.
  U zitellu cù a croce intervene di novu :
  - Ci sò cinque anni ! Va bè, travagliendu fora, manghjendu manciari sani, pudete esse induriti è mancu tossi ! Sopravviveremu s'è no morimu !
  Marat, mordendu cù cura e salsicce, rimarcò :
  - Di sicuru, sopravviveremu, è forse truveremu a libertà !
  Quì Anna hà capitu di colpu chì i temi per a cunversazione eranu esauriti. Marat hà campatu a so vita, hà campatu a soia. È ùn hè micca adattatu per simpaticà cù u zitellu, solu serà offesu. Ancu se e chance di Marat di vede a so vulintà sò vicinu à zero. Iè, è urganizà una fuga da u regnu di a fantasia. Inoltre, ancu s'è vo scappate, allora in u mondu mudernu, cumu pudete ammuccià sotterranei per troppu longu? A tecnulugia avanza, è a so cunversazione hè prubabilmente arregistrata, è forsi ancu cù una maghjina video.
  Marat dumandò nantu à u cane Polkan, è dopu avè ricevutu una risposta, si silenziu. Anna guardò à u so figliolu sapendu. L'avemu vistu, ci vulia à dumandà in più dettu nantu à a so surella, ma si sentia chì a so mamma ùn avia ancu cumunicatu cun ella. A pausa di pranzu hè corta, è in cinque minuti i picciotti Trudovik cumincianu à travaglià di novu.
  Anna stende i pantofole in maglia à u so figliolu:
  - Mettiti caru !
  Marat rispose in un sussurru:
  - Ùn deve micca... Tutti i picciotti duveranu esse listessi in punizioni. E caminari scalzi finu à u gelu hè una di e forme di punizioni ! Li brusgiaranu solu. Hè megliu lasciallu calunnià quandu u mo fratellu hè grande.
  Mamma infine accarezzò i gammi induriti è abbattuti di u so figliolu, è li basgiò malgradu a polvera. Tandu ci hè statu un ultimu basgiu nantu à a fronte, è sottu à u gridu minacciatu di u guardianu, si alzò è si n'andò versu a surtita. Allora si firmò. U travagliu hè stata urganizata cù a raziunalità americana: i cundannati travagliavanu duramente per chì a carica andò à diversi gruppi di musculi. Allora u travagliu è u corpu si sviluppa, hè più proporzionale è i prigiuneri si stancu menu, chì significa chì pudete strincà assai più fora di elli.
  E mani di Marat sò dighjà cornuti cù calli, è hè abbastanza cunfidenza di carricà a scarpa. U corpu hè magre, ma sinuy, è i braccia magre sò forti. Innò, forsi si durà in u travagliu duru per un bellu pezzu. Allora hè troppu prestu per sepultà u zitellu.
  L'escorta spinse bruscamente Anna e gridò:
  - U vostru tempu hè finitu ! Andemu da quì ! È cusì aghju passatu u limitu!
  E gammi di a donna parenu assai pisanti. Davanti hè una visita à a sorella Marinka. Avà hè u soffrenu di u vaghjimu, è ci vole à piglià u tempu. Hè bè chì u fratellu è a surella ùn sò micca troppu luntanu.
  A capitale americana domina in Ucraina, cum'è i funzionari stranieri, per via. A ghjente cumuna vive in modu modestu, ma qualcosa casca ancu à elli. In ogni casu, i stracci sò boni, è Anna in a so povera robba nova s'assumiglia à una pecura negra.
  Tuttavia, i ghjovani cundannati in i so vestiti strisciati s'assumiglia à prigiuneri in i campi nazisti. Puderanu esse vistu da u vagone di trenu. Parechje ragazze sò ghjittate in prigiò per una semplice evasione fiscale, dendu l'uppurtunità di travaglià. Per quessa, ci sò parechji travagliadori furzati in i campi.
  Anna era furtunata, e zitelle avianu finitu appena una grande zona è prima di a nova si pisanu scalzi per altre dece verste. Allora pudete parlà cù Marina. Apparentemente, una zitella magra, scalza, in un vestitu strisciatu cù un numeru è un cognome nantu à u pettu, ùn paria micca periculosa à l'escorta, è marchjava, mettendu a so mitragliatrice nantu à a spalla. Marinka, cum'è Marat, hè diventatu un pocu più altu è assai più magre da l'ultima reunione. Eppuru, ùn ci era micca prublema cù l'alimentariu in u paese ucrainu.
  Quì sò alimentati secondu a norma, ovviamente insufficiente, per un travagliu cusì intensu è duru. Marina hà cunfessu à a quistione di a so mamma:
  - Iè, vogliu veramente manghjà ! Avemu ancu catturà i vermi di terra, lavamu è affumicate in una manera speciale, è qualchì volta manghjanu crudu. A fame !
  Anna hà dumandatu nantu à a salute. Marina hà rispostu sinceramente:
  - À u principiu, i musculi dulori assai, u sonnu era soprattuttu dolu, ma avà aghju participatu. Ùn ci hè nunda più - avemu travagliatu in l'aria fresca è a terra. Serà peggiu in l'invernu, i machini sò veramente duru è tedious.
  Mamma, ricurdendu a filatura, aghjunse:
  - È polverosa !
  Marinka hà dumandatu di Marat. Aghju amparatu chì u zitellu era sanu, è ancu dopu à uni pochi di mesi di travagliu duru, fisicu hè più forte è temperatu. Rallegratu. U fratellu minore hà digià sette anni, è hè ancu forte. U mo babbu hè avà in travagliu duru in un locu in Siberia, è hè statu privatu di u dirittu di currisponde. Hè cunnisciutu solu ch'ellu hè sempre vivu, in casu di morte ci saria una notificazione.
  Marina disse cun un suspiru :
  "S'ellu ùn era micca per u mo babbu, forse ùn saria micca messu in questu affare!" Passà tutta a vostra vita in una robba strisciata, è ancu andà à a toilette in una fila è cù canzoni hè un incubu !
  Anna hà pruvatu à surrisu, rimarcandu:
  - S'ellu ùn ci hè micca cumenti, dopu à vint'anni, secondu a lege, pudete mandà una petizione per a liberazione anticipata !
  Marina strinse a testa.
  - In i primi vint'anni, di solitu ùn perdonanu micca, fora di i meriti eccezziunali ... Ebbè, s'è vo palesate una fuga o una cuspirazione ! - A zitella hà riduciutu minacciosamente e so sopracciglia sbiancate da u sole à u culore di granu troppu maturu. - Ma ùn andaraghju mai à a denuncia !
  Anna guardò a so figliola. Curaghju, cum'è u mento di Marat, caratteristiche regulare, un pocu appuntite. À a cunclusione, i capelli di e ragazze sò rasati calvi, ma anu digià sappiutu di cultivà un pocu. Riccioli bianchi, d'oru ancu cuminciaru à curl un pocu. Una zitella piuttostu alta, è malgradu a so magrezza, ùn pare micca ossu o angulu.
  Anna hà dumandatu involontariamente à a so figliola:
  - È chì tù... Ùn anu pruvatu à violà ?
  A faccia di Marinka tremò, è rispose tranquillamente :
  - Micca senza, ma... L'Americani sò sempre religiosi è ùn l'incuragiscenu micca... Senza u permessu di l'autorità superiore. Ma pudete registrà ufficialmente in un bordellu è un annu di u terminu và à dui!
  Anna ùn hà micca dumandatu. Ella sapia chì Marinka solu esse offesa da l'offerta di tali servizii. U core di a donna hè diventatu ancu più duru. A zitella rispose cù un surrisu :
  - Ùn siate tristi... Ci sò sempre chance ! Ci hè più, in a vita ci hè assai piacè.
  È a bellezza emaciata cantava, è e zitelle ripigliò in coru;
  Ciò chì hè accadutu à a tenera sposa
  Sò in soffre cù l'anima nera !
  Ricordendu a so bella faccia,
  Chì mi tengu quandu andu in battaglia !
  E ragazze Barefoot cantavanu in nome di u tippu, una bella romanza, è pareva abbastanza naturali è bella.
  Mi ricordu comu lu caminu vagava senza fretta,
  À traversu paesi paci, terreni deserti !
  Avete vestiti intelligenti
  Passu faciule è via per i monasteri!
  
  È l'erba d'oru matura nantu à u campu,
  A brisa dispiace tutta a nebbia !
  L'ortodossia sarà in gloria eterna,
  A luce di a speranza in e preghiere di i cristiani !
  
  Piedi nudi nantu à e strade
  A zitella è i pente di i peccati !
  Inchinatevi è crede in u Diu Santu
  Piserà a to vita nantu à a bilancia !
  I guardiani custituiti principarmenti di pulizie lucali è ascoltavanu favorevule à e ragazze. Nizza prigiuneri intrinu in a striscia, induve solu chì passava, ombrendu una tempesta.
  È quandu cù un sbattu una voce da u tronu,
  Ùn site micca degnu di entre in u mo Paradisu !
  Perchè a santità di u celu
  Ùn dispunibile, ùn sognu mancu !
  
  Sei peccatore in guai bassi, sporchi,
  Ci vole à stà è stà per seculi !
  Solu u curagiu in vittorie hè valutatu,
  Cum'è una fusione di una sola armata russa!
  
  U nostru suldatu ùn và in taverne,
  Beie vodka, hè disgustatu - u male!
  Hè u guerrieru più forte - a tempesta di u mondu!
  Quale hè arrampicatu in Russia, sguassemu in merda !
  
  A mo zitella passa in strada
  Daretu à e spalle di un scrip strappatu !
  Si cura di i so stivali
  Aghju datu tuttu à i bidoni di Diu !
  E zitelle tutte avianu in cumunu - eranu vestiti è pedi nudi. A maiò parte di elli sò digià alti è grandi ragazze, ma ci sò ancu e zitelli assai chjuchi cù a testa rasata. Lascianu e stesse impronte chjuche è nude. Anna versa involontariamente una lacrima - i disgraziati prigiuneri di u regime cunquistatore. È per quale d'elli sò stati mandati à travaglià dura quattordici o sedici ore in travagliu duru ?
  È già puzza, neru brusgiatu,
  Un'orda hà spazzatu per i paesi !
  Tuttu u paese hè statu strappatu
  In a cendra è e ruine di a cità !
  
  Hè quandu a zitella s'indignava,
  - Innò, ùn si tratta micca di piattà in u sotano !
  È in fronte cù tutta a passione dumandata,
  Perchè Ghjesù hà chjamatu!
  
  L'anu datu un aviò, per batte i nazisti,
  Volà, glurificà stu Cristu !
  Per esse caldu in u celu chjaru,
  Per chjude u celu à u Fritz !
  
  Iè, hà luttatu cù tutte e so forze,
  È hà pricatu davanti à l'icona di u male!
  Ùn vulia micca esse tenutu prigiuneru da a tomba
  Sterminati i rettili, micca u numeru!
  À ste parolle, e zitelle, ancu a maiò parte di elli, s"animu è acculiscenu u so passu. Anna pagaia ancu scalza in u fangu caldu. È era cuntenta. Hè cum'è vultate à a vostra propria ghjuventù. Grandi ciottoli di strade tickle a sola nuda, è a fatigue s'alluntana da questu, è mostra allegria. E ancu s'è a continuazione di u romanzu hè assai tristu, Anna surrisu largamente.
  Ma in l'ultima battaglia hè andata male,
  Per una certa ragione, u cisterna di benzina hà scoppiatu!
  Avè pietà, pregu, chianci à Diu,
  Peccatu s'è e zitelle sò in focu !
  
  Ghjesù mi rispose severamente
  Aghju patitu per tè, aghju patitu !
  È avà crede mi - ùn ci hè micca un cercu,
  L'Onniputente hà risuscitatu i caduti !
  
  È avà a to sposa hè in u celu
  Hè bonu per ella, Si asciugò una lacrima stessu !
  Fidati di mè, ci hè ancu un locu per voi
  Farai u vostru sognu in realtà !
  
  Sapete solu - serve a Russia,
  Questu hè u modu per piacè à Diu!
  Chì sia u pianeta sanu felice,
  Hè necessariu di serve a Patria cù tutta a furtezza!
  
  U peccatu principale hè di alluntanassi a Patria,
  Ùn andate micca à scolding - stendu in i arbusti!
  Preferite u rolu di un buffone miserable,
  Ùn cunnosci micca a bellezza di u Signore !
  
  Allora andate è vendicate nantu à i Nazis,
  Ghjesù hà parlatu cusì ominously!
  U fumu sparirà in l'aria fragrante,
  Ci sarà tempu per a pace !
  
  SOTTU Tsar Vladimir Kirillovich Romanov
  Allora u 20 d'aprile di u 1946 principia a Terza Guerra Munniali. A Germania, l'Italia è u Giappone attaccò l'armata russa zarista. E dinò, a cosa più dispiacevule hè stata - i generali anu sopratuttu u mumentu decisivu, iniziale di a greva.
  Von Bock passava da a Prussia Orientale, Mainstein spingeva da u sudu, è u legendariu Rommel avanzava in u centru.
  True, l'armata italiana hè stata disorganizzata è micca assai pronta per u cummattimentu, ma u samurai hà cumbattutu assai successu. A Germania nazista intrì in a guerra, mubilizzata, è dopu à trè simani di cumbattimentu stubborn, e so truppe ghjunghjenu à a Vistula è attaccò Varsavia.
  Ma dopu u ritmu rallentò. Varsavia era prutetta da un anellu di difesa assai putente, più precisamente, quattru chjassi quasi impregnable à una volta, è a cità stessu si trasforma in una citadella. Saria statu più raziunale di lascià a capitale di u regnu di Pulonia bluccata è di avanzà, ma Hitler insistia per ùn lascià e fortezze inoccupate in a reta tedesca è urdinò di piglià a cità per una tempesta à ogni costu.
  Hè da nutà chì u Führer di u Terzu, ancu s'ellu hà ottinutu i più grandi rializazioni è cunquisti fenomenali durante u so regnu, era seriu malatu cù u sindromu di Parkinson. È in u risultatu, ùn pudia micca perceive bè a realità.
  A battaglia per Varsavia divintò un episodiu epicu di a Terza Guerra Munniali. I Nazis, avendu persu più di un milione di dui centu mila uccisi è feriti, à a fine piglianu a capitale di u regnu pulaccu, ma hà passatu quattru mesi è mezu di tempu preziosu.
  Cusì, u tentativu di sviluppà una offensiva à u livante hà fiascatu. True, i tedeschi anu sappiutu unisce in Prussia orientale è occupanu a maiò parte di u regnu di Pulonia - Varsavia è Cracovia. Ma dopu à a cattura di Praga, un tentativu di attaccà à a Slovacchia cun un bang si trasforma in slag.
  Hitler puderia cummattiri in istericità quant'ellu vulia, ma u Terzu Reich hà salvatu. In ogni casu, u calculu di i generali russi per un blitzkrieg è un assaltu à Berlinu ùn hè micca materializatu.
  In l'inguernu di u quaranta-sestu, quaranta-settimu annu, l'ostilità cuntinuavanu. I tedeschi anu pruvatu à avanzà è hà patitu perdite. L'unità russe anu fattu parechje operazioni offensive prudenti. Ricuperanu a regione di Klaipeda è e regioni uccidintali di a Lituania catturate da i tedeschi, i giapponesi anu patitu pèrdite pesanti, ma sò stati firmati.
  In Africa, in l'inguernu, i regimenti russi anu pussutu riturnà ciò chì era persu in l'estiu è ghjunghje à e so linee originali. È in certi lochi ancu cunea in pussidimentu talianu.
  Quandu a cima di a primavera passava, i tedeschi lanciaru una nova grande offensiva da l'Europa. Anu fattu a scumessa principale nantu à i tanki super-pesanti chì pesanu più di centu tunnellate. Si deve esse nutatu chì u più grande tank Russian "Alexander"-4 pisava solu sessanta tunnillati, è, sicuru, i tedeschi hà sappiutu di ottene un vantaghju in l'armatura di l'armamentu.
  Ma ci era ancu svantaghji in l'usu di mastodonti. In particulare quandu era necessariu di superà e barriere d'acqua.
  Ùn ci era micca un puntu di vista unicu in a dirigenza zarista - per pruduce tanki super-pesanti per sè stessu o micca.
  E battaglie più feroce anu fattu in u celu. L'aviò jet hà determinatu quale averia a superiorità aerea. Finu a ora, a parità di qualità relativa hè stata mantenuta. Forsi ancu i tedeschi eranu un pocu davanti à l'armata russa in qualità, ma pocu inferjuri in quantità.
  Inoltre, a decisione di Hitler di cresce a produzzione di missili balistici ùn hè micca ghjustificatu. Armi caru, ma insufficientemente precisi ùn si scusanu micca. Ancu s'ellu, per esempiu, ùn pò esse chjamatu cumplettamente inefficace. Sì i saboturi o spie anu stallatu un faro, allora hà trovu i so miri assai chjaramente. Iè, è i missili di crociera eranu digià guadagnatu precisione.
  U tank mediu russu "Peter" - 5, in quantu à a tutalità di e caratteristiche, hè diventatu u megliu veiculu in a so classe cù menu pesu, micca inferitu in caratteristiche di cummattimentu à u più caru "Panther" - 3.
  Una altra carta in Germania era i tank-cuirassati "Rat", "Monster", "Alligator". Cum'è un mezzu di scuperta tattica, tali machini sò forti, ma hè quasi impussibule di sviluppà una offensiva cù u so aiutu.
  L'aviò di discu, malgradu e so caratteristiche di volu eccezziunale, sò stati utilizati solu in ricunniscenza è cum'è bombardieri d'altitudine. Puderanu alzà à una altezza di trenta chilometri è sopra à Mosca, ma a scarsa sopravvivenza in u cummattimentu è u costu altu privau a vittura di u vantaghju di usà cum'è un cumbattimentu.
  U mutivu di a sopravvivenza bassu hè l'anellu di mutori di jet d'alta putenza, un colpu in u mutore è u dischettu perde stabilità. Inoltre, a dimensione di l'aviò ùn pudia esse menu di trenta metri di diamitru.
  Risultava esse una cosa voluminosa è caru.
  I tedeschi avanzavanu intermittenti in prima primavera, tuttu l'estiu, è finu à a mità di u vaghjimu. L'armata zarista hà difendutu è scavatu in ... E truppe di u Terzu Reich hà patitu perdite assai pisanti, enormi, è avanzavanu solu da centu à centu cinquanta chilometri. È in Africa, intantu, l'armata russa, zarista, cù u sustegnu di i nativi, cacciò i Taliani fora di Etiopia è Somalia, occupò Tripoli in Libia.
  Inseme cù i ghjàllichi, hè ghjuntu u tempu per i generali russi di ricuperà ciò chì era persu prima. Ma ancu elli ùn anu ancu avutu a forza di rompe decisivamente ancu e battaglie. À a fini di marzu di u 1948, i tedeschi sò stati rimessi solu in i so pusizioni originali. Ma in Africa, i taliani sò stati scacciati da a Libia, è sò digià intruti in Tunisia. Notevolmente e truppe russe avanzavanu in Africa equatoriale.
  In maghju, i tudischi è u so esercitu alliatu eranu digià avanzatu. Ci hè stata a guerra è a fatigue. Quì a Russia hà un vantaghju notevuli in risorse umane.
  In novu, i successi tedeschi sò chjuchi. Ma a marina zarista scacciò u Giappone da parechji grandi arcipelaghi marittimi è cacciò i samurai à a fini di u vaghjimu - mette l'Indonesia nantu à e stivali di i falconieri.
  In l'invernu, l'armata russa hà lanciatu inaspettatamente una grande offensiva in l'Alpi nevosi. U pianu era di disattivà permanentemente l'Italia, è furzà i tedeschi à sparghje e so forze nantu à novi fronti.
  A brusca è l'audacia hà pagatu. Roma cascò à a fini di ghjennaghju. A cità hè una legenda in quale u tronu papale era situatu è e relazioni simboliche sò cunnessi cù u più strettu, barbed wire-noose.
  L'Alimani sò tornati rimessi fora di a Vistula... Ma u più impurtante, à a mità d'aprili, l'Italia hè diventata cumpritamenti libera. A menu chì, sicuru, a trasfurmazioni in una di e pruvince russe cù un satrapu numinatu da u Monarca Autocraticu pò esse cunsideratu liberazione.
  Ma in u 1949, a Germania nazista si battava guasi sola. U Giappone hè statu rinviatu in a so patria, mentre chì a Spagna è u Portugallu cuntinuavanu à aspittà. È e so chances di putenza in questa carnagione scendevanu.
  Ma quandu in l'estiu u Terzu Reich, scraping up l'ultime riserve, andò di novu à l'offensiva, u dittaturi portughese Salazar dichjarò a guerra à a Russia. Tolya era preoccupatu di i successi di e truppe russe in Africa - avianu digià occupatu Boston, è si avvicinavanu à e fruntiere di Sudafrica è Angola. Solu quì l'USA hà ghjucatu u so rolu. L'insidiosu Truman hà insinuatu chì u putere più putente in u sviluppu ecunomicu ùn mancassi micca u so propiu è ùn permettenu micca à a Russia di stabilisce l'hegemonia mundiale.
  In ogni casu, u Generalisimu Franco hà dimustratu moderazione, ma Salazar ùn hà micca. L'apertura di un novu fronte da i Purtughesi hà criatu prublemi per l'armata russa chì entra in Algeria.
  Ma in l'estiu à u principiu di u vaghjimu, i tedeschi ùn anu micca ottinutu nunda significativu. Si scontranu in una difesa in prufundità. È u supertank più pesante di u mondu "Monster" -3, chì hà righjuntu un pesu di 10 mila tunnillati, è un calibre di bomba di 2000 millimetri, hà dimustratu esse solu un malintesi estremamente caru. Malgradu l'abbundanza di cannoni anti-aerei, hè statu distruttu da l'aerei d'attaccu russi, inflittendu attacchi aerei audaci.
  Quandu a calma di l'inguernu si stalla, l'armata russa trasfirìu u pesu di a lotta in Africa.
  Purtughesi, e truppe culuniali ùn eranu troppu forti. L'armata zarista, cù u sustegnu di l'Arabi è a pupulazione lucale, avanzava. In l'invernu, liberanu l'Angola, tagliate i tedeschi da Sudafrica è Madagascar. In a primavera, i cumbattimenti s'intensificanu più in Algeri è Camerun. I Nazis si alluntanò, ma era assai difficiule di avanzà. Ma sempre successu dopu successu.
  È in Auropa ci hè stata una calma, fora di e battaglie aeree.
  In u 1950, a Russia Autocratic cuntinuò à cresce a pruduzzione di l'armi. Hà avutu un vantaghju eccessiva in risorse. L'Australia hè stata finalmente sottu à u cuntrollu di u statu russu.
  In l'estiu, u Fritz si precipitò, spinghje, lanciatu millaie di missile balistici à pusizioni russi, ancu realizatu un bombardamentu di Mosca utilizendu Fau à larga gamma. Ma ùn anu ottinutu quasi nunda. Stuck è senza fiatu.
  È u cumandamentu zarista hà finitu pianu pianu di manghjà l'Africa ... E battaglie per u Maroccu si trascinavanu finu à a fine di ferraghju di u 1951. Ma da l'altra banda, i cumunicazioni di u Terzu Reich in u cuntinente neru sò stati finalmente rotti.
  Sudafrica è Madagascar anu sempre resistutu, è in a primavera di u 1951 l'armata russa hà lanciatu una offensiva contr'à Nigeria per infine livellà u fronte.
  In l'estiu di u 1951, i tedeschi anu pruvatu di novu à avanzà ... È i Russi pressu l'Africa, è pressu u Giappone cù l'aviò. Samurai hà difesu solu a metropole, ma stubbornly ùn vulia micca fà a pace.
  U più impurtante, à a fine di u vaghjimu, tutta l'Africa equatoriale hè stata sottu u cuntrollu di l'Imperu Russu tsarist. Avà u Terzu Reich, ferma veramente sottu u cuntrollu, solu i terri battuti di l'Europa Occidentale.
  L'annu 1952 hè marcatu da l'offensiva di e truppe russe nantu à Madagascar è Sudafrica, è ancu a cunquista di a superiorità aerea da l'aviazione russa. In settembre di u 1952, l'ultimu stabilimentu tedesco in u cuntinente neru hè cascatu. Si pò vede chì avà, u spiritu prussianu hè finalmente esce.
  Sentendu a disperazione di a so pusizioni, u Giappone hà firmatu una pesante rendizione in Novembre. Riparazioni colossali sò state imposte à a Terra di u Soli Rising è e truppe russe sò state purtate.
  Ancu l'imperatore Hirohito conservava u so tìtulu formale, u Giappone si truvò in dependenza di vassalli da a Russia.
  È l'1 di ghjennaghju di u 1953, e truppe russe infine cuminciaru a so offensiva decisiva in Europa. L'Adolf Hitler, malatu seriu, ùn vulia mancu à sente parlà di a pace, o di qualchì tipu di rendizione onorevoli. Ancu s'ellu hè digià visibile à l'occhiu nudu - l'Alimagna hè estremamente esaurita.
  È l'armata russa hà acquistatu tanki novi, perfetti "Peter" -7 è "Alexander" -10 cù prutezzione dinamica è cunchiglia di piuma. Et elle se précipita vers les étoiles. Più specificamente, Berlinu.
  A lotta in Prussia orientale era estremamente testaru. Koenigsberg hè statu circundatu à principiu di ferraghju, è cascò solu in April.
  In ghjennaghju-ferraghju, i tudischi sò stati cacciati da a zona trà a Vistula è l'Oder. In marzu, i Russi piglianu Vienna, è in April Bavaria.
  Berlinu hè statu ancu assaltatu in April - questu mese hè statu cusì felice per a Russia tsarista. È l'assaltu finisci cù a caduta di a capitale fascista. Hitler ùn hà micca suicidatu. Hè mortu in Bonn, da parechji di e so malatie incurabili.
  Ma ancu da una strana ironia di u destinu o di u capricciusu Pallas, questu hè accadutu u 30 d'aprile. True, micca 1945, ma 1953. Ma l'ottu anni extra chì Nemesis li hà datu chjaramente ùn anu micca benefiziu u bastarde demoniacu. Solu più sangue è più morte.
  È Hitler stessu hà patitu per un tempu ancu più longu chì in a storia vera.
  A rendizione hè ancu cascata in una data simili, u 9 di maghju di u 1953. Cusì finì a Terza Guerra Munniali.
  Durò un pocu più di sette anni. Riclamava un totale di più di centu vinti milioni di vite umane. Hè difficiule di calculà esattamente. L'Europa hè diventata senza sangue. A Russia hà ancu patitu danni colossali, per un paese cù una crescita di a pupulazione annuale di più di trè per centu, questu ùn hè micca fatale.
  Ma u Tsar Vladimir u Terzu hà ancu fattu un passu senza precedente - hà legalizatu a poligamia. Ancu a Chjesa Ortodoxa hà fattu una cuncessione in questa materia, chì permette à un cristianu d'avè quattru mogli.
  È in generale, u catechismu hè statu rivisatu nantu à parechje tematiche, per adattà à e realità muderne.
  A Russia hà pigliatu cumplettamente u cuntrollu di l'Africa, in più di picculi pussessi spagnoli, l'Australia, l'Austria, i terri tedeschi longu l'Oder, inclusi l'Italia, è tutti i pussidimenti di samurai è tedeschi in Asia è u Pacificu.
  Francia, Belgica è Olanda divisu l'Alimagna, lascendu à i tedeschi solu Berlinu è una parte di a terra circundante. È à u listessu tempu si ricunnoscenu cum'è vassalli russi.
  Stu risultatu di a guerra hà rinfurzatu ancu a pusizione di Vladimir III.
  Hè ghjuntu u tempu per a stabilità relativa. I Stati Uniti anu sviluppatu da sè stessu, è avianu armi nucleari. È u Tsar Vladimir Romanov hà ancu accumulatu un arsenale decentu. A Russia digeriva i so pussidimenti, è ùn ci era micca un desideriu particulari di cunquistà qualcosa altru.
  Inoltre, u lanciu di un satellitu sbulicò, è dopu u volu di un omu in u spaziu - hè accadutu ancu in u 1961, solu u 9 di maghju, ma ci era dui cosmonauti russi Oleg è Natasha à bordu à u stessu tempu. È u volu stessu era furnitu più grandiose.
  In u 1969, a Russia è i Stati Uniti volanu simultaneamente à a luna. È era un veru avanzu in u spaziu.
  L'espansione ulteriore hà sviluppatu assai più veloce chì in a storia reale. In u 1981, u pede di un cosmonauta suvièticu hà postu u pede nantu à Marte, è in u 1984 in Venus. I primi insediamenti regulari cuminciaru à esse custruitu nantu à a Luna. Mercuriu divintò un novu stadiu per l'omu in u 1991.
  L'annu dopu ùn era micca cusì divertente per i Russi. U più grande Tsar Vladimir Kirillovich hè mortu. U so regnu hè statu u più longu per a dinastia Romanov è tutta a storia di Russia: sessanta-dui anni! E questu, deve esse admessu, hè diventatu anni di grandi rializazioni, ancu s'ellu avianu da pagà un prezzu colossale per elli.
  Siccomu ùn ci era micca figlioli maschi in Vladimir Kirillovich, un cunflittu legale hè ghjuntu. U rè stessu hà decisu assai simplicemente - hà dichjaratu a so figliola Maria u successore. è eredi. Un monarca autocraticu pò fà tuttu, hè sopra à a lege è a lege stessu. Ma i rapprisintanti di u ramu anzianu di Nicholas II si ribellavanu. In più, Mikhail Alexandrovich Romanov abbandunò a prole. Prima u figliolu, è dopu, postu chì i figlioli sò morti relativamente ghjovanu, è u nipote. Cusì, un altru contendente per u tronu hè ghjuntu, digià attraversu a linea di Alessandru III.
  L'affare puzzava di guerra civile... Ma... Dopu à manifestazioni tempestose è discussioni in u Senatu, un cumprumissu hè statu aduttatu. U ghjovanu figliolu di Maria, Ghjorghju Primu, hè pruclamatu imperatore. È finu à ch'ellu vene a maturità, un cunsigliu cullettivu di reggenza regula, chì include tutti i precedenti principali di a famiglia imperiale.
  In questu, tuttu hè statu decisu.
  In u 1993, un cosmonauta russu sbarcò per a prima volta nantu à una di e lune di Jupiter. U pianeta gigante stessu hè troppu - una massa insupportable, chì ùn vulete micca ancu un nemicu. Nantu à ellu, una tazza di caffè pisendu, cù una mazza !
  U Cunsigliu di Regency esiste ancu dopu chì George u primu intrutu in u tronu cum'è monarca legalmente competente. L'autocrazia restava incrollabile. Ancu s'è a crescita di l'alfabetizazione è a cuscenza di a pupulazione - in u 2000 anu introduttu l'educazione secundaria ubligatoria universale, è hà datu un desideriu cumplettamente naturali di una più grande libertà pulitica è a rapprisintazioni in e strutture di putere di tutta a populazione civile di l'Imperu Russu. È ci saranu più Cinesi è Indiani in questu chì Russi.
  Inoltre, in questa situazione, l'aristocrazia ùn pudia andà per a demucratizazione è una forma di guvernu parlamentaria. A nubiltà russa puderia esse dissoluta, è certamenti avaria dissoluta in l'onda di u populu cumuni è di i stranieri.
  È cusì u monarca nantu à u tronu divintò un veru garanti - a stabilità è a dominanza di a nazione core.
  È in u 2012, u più grande avvenimentu hè accadutu - u pianeta più distante di u sistema sulari, Plutone, sottumessu à l'astronauti russi! E da Venus, i primi ligumi è frutti cultivati in un pianeta extraterrestre sò sirvuti à a tavula di u monarca.
  
  Ùn lasciate caccià i dischi minuscoli
  ANNUTAZIONE
  Accidintali caduta un discu cù un hologram palesu à Adolf Hitler a cunniscenza di u futuru, chì hè statu assai periculosa per u mondu. U Führer ricusa temporaneamente di attaccà l'URSS è per u mumentu attacchi in Occidente.
  . CAPITOLU #1
  U viaghjatore di u tempu hà cascatu accidentalmente un picculu discu duru cù un ologramma. È in questu era a storia di u pianeta Terra. È cascò in manu di e SS, è à un culunellu assai intelligente. È hà sappiutu passà per Himmler è Hitler. È l'accettanu è fighjulavanu l'ologramma. È anu tiratu cunclusioni.
  Prima di tuttu, sicuru, Hitler hà decisu. Avà hà ricevutu a cunniscenza di cumu andava a guerra.
  E, sicuru, aghju fattu alcuni aghjustamenti. In particulare, ùn hà micca firmatu i tanki vicinu à Duker. È hà scunfittu l'inglesi. Iè, è a Francia hà capitulatu uni pochi di ghjorni prima, postu chì i Nazis avianu una bona cunniscenza di u numeru è a dispusizione di e truppe.
  Ma u più interessante hè più ... Hitler hà decisu di sbarcà e truppe in Gran Bretagna è cunquistà. È pareva una mossa forte. Allora prima, u Fritz avia dubbitu. Hitler stessu hè un grande anglofilu, è seriamente cuntatu nantu à l'allianza di a Gran Bretagna è u Terzu Reich contr'à l'URSS. Ma sta volta tuttu era chjaru.
  Inoltre, Hitler hà digià sappiutu sicuru chì ùn saria micca pussibule di negozià cù a Gran Bretagna, è l'URSS era assai forte militarmente è hà furmatu riserve troppu prestu. Allora ùn hè micca cusì faciule di trattà cun ellu. È duvete prima creà una flotta di tanki putenti, contr'à trenta quattru.
  È ancu ottene e risorse di e culunie inglesi. È questu hè u principale - allora u Terzu Reich avarà innumerabili riserve è putere. È di sicuru i britannichi sò avà più debuli. E truppe chì anu persu vicinu à Duker ùn anu micca cuntatu.
  Inoltre, Hitler hà avà avutu infurmazioni precise nantu à e difese costiere britanniche è hà capitu megliu cumu fà una guerra aerea. Inoltre, u Führer hà numinatu Speer Ministru di l'Armamenti è Munizioni, è li dete i puteri d'urgenza - urdinendu di trasfirià l'ecunumia di u Terzu Reich è i paesi occupati à a guerra. È a pruduzzione d'armi in Germania hà aumentatu dramaticamente - in particulare l'aviò. Chì hà permessu di vince a battaglia aerea per a Gran Bretagna, è di fà u sbarcu. È di sicuru hè assai, assai cool.
  Hitler avà sapia assai più nantu à i so avversari. È dunque decisu di dichjarà a guerra tutale assai prima, è prima chì u Terzu Reich hà cuminciatu à perde. Hè chjaru chì l'alliati sò forti. È chì mentre a Wehrmacht ùn hè micca impastata cù l'URSS, a Gran Bretagna deve esse eliminata. Prufittate u mumentu.
  À u listessu tempu, sicuru, trasfirìu u numeru massimu di fabbriche à trè turni è aduprà travagliadori stranieri. E, sicuru, questu hè abbastanza seriu. È custruisce più sottumarini. Ricurdativi chì à u stessu tempu era pussibule di vince a guerra sottumarina.
  I tedeschi anu sviluppatu u so potenziale à un ritmu acceleratu. È pressu i britannichi in u celu. Inoltre, anu fattu un colpu sfrattu, catturà Malta subitu. È chì importava ancu. Hitler hà parlatu duramente cù Franco è l'hà furzatu à lascià e truppe tedesche à passà è hà assaltatu Gibraltar. Dopu à quessa, u Fritz si precipitò in Africa in banda. È a prissioni annantu à a Gran Bretagna cresce.
  È paria chì i britannichi ùn avianu micca chance ... In principiu, a manera hè. I Stati Uniti ùn sò micca entrati apertamente in a guerra. È u sbarcu hè accadutu in settembre, dopu chì l'aviazione britannica hè stata suppressa da e forze superiori di a Luftwaffe. U rolu decisivu hè statu ghjucatu da i sforzi di Speer, chì Hitler hà numinatu in maghju è urdinò di trasfirià l'ecunumia à un pede di guerra. È hà riesciutu. U Terzu Reich hà guadagnatu prestu impulsu è u so cumplessu militare-industriale. E capacità di e fabbriche di l'aeronautica tedesca permettenu a pruduzzione di novanta centu aerei per ghjornu. È a Gran Bretagna ùn pudia resiste à un tali putere.
  In più un altru muvimentu forte da parte di Hitler per permette à e donne di luttà in u celu.
  È quì hè Albina è Alvina - duie bellezze scalzi in bikini si battenu in l'aria.
  Sò assai cool pressing i britannichi.
  Albina abatte un avion britannique à pointes nues et hurle :
  Faremu tuttu in pezzi !
  Alvina taglia ancu u nemicu cù u so taccu nudu è strilla :
  - Serà a nostra vittoria !
  Iè, se e zitelle cumbattenu quasi nude, allora serà seriu. È cusì u nemicu sarà strappatu in pezzi chì ùn parerà micca abbastanza à nimu. Quantu sò forti e ragazze scalze in bikini.
  E s'elli cumincianu digià à chjappà è ruggiti, allora questu hè un bloccu cumpletu.
  Alvina, abbattendu un'altra vittura inglesa, emise:
  - Ùn pudemu micca esse scunfitti !
  Albina, tagliendu l"inglese, sguillava ancu :
  - Semu i più forti !
  E ragazze sò definitivamente cool. Marseglia hà ancu fattu bè. Hitler hà pagatu una attenzione particulari à ellu. È stu fenominu di l'as, chì hà stabilitu parechji record in a Siconda Guerra Munniali, hè statu revelatu assai prima.
  U più impurtante hè, sicuru, sbarcà nantu à a terra. I tedeschi avianu una previsione meteorologica precisa, è a cunniscenza di a difesa di a costa, cusì u sbarcu hè andatu assai bè.
  I Nazis anu agitu cun fiducia. U battaglione SS "Wolves" di fimmineddi hà participatu à a battaglia. I guerrieri femini si battevanu solu in bikini è scalzi, chì li rendeva invincibili. È questu, devi dì, hè una decisione assai revelatrice è fresca.
  I Nazis cuntinuavanu à attaccà ... È subitu i capi di ponte in terra britannica sò stati catturati in muvimentu.
  Gerda è Charlotte, sbattendu i so pedi nudi trà e pozza di vaghjimu, sparavanu à e truppe inglesi è strillavanu :
  - In a guerra santa, ci serà a nostra vittoria ! Bandiera imperiale avanti - gloria à l'eroi caduti!
  E altre zitelle, lanciando granate cù i so pedi nudi, dimustravanu a so classa più alta, ruggendu:
  - Nimu ùn ci ferma
  Nunda ci vincerà !
  Audace distrughjeremu u nemicu,
  A nostra vulintà hè un monolitu !
  È veramente e ragazze eranu ghjustu maravigghiusu. E in fattu - queste ragazze sò super!
  È quandu anu ancu toltu i bras, è dimustranu una tale aggressione inflexibile, hè diventatu veramente - super!
  Gerda, sparendu à l'avversari, sguilla :
  - Nimu ci pò scunfighja !
  È cù u so taccu nudu hà lanciatu una granata. È distrughje assai nemici.
  Charlotte, anch'ella, hà lanciatu un limone cù i so pedi nudi, strappò una massa di nemici è sguillava:
  - Per u cumunisimu arianu !
  Christina si batte ancu falendu l'avversari è ruggisce:
  - Per Mamma Prussia !
  Magda hà lanciatu un rigalu assassinu di a morte cù u so taccu nudu, arrogliò:
  - Per grandi tappe è rializazioni!
  E zitelle parenu infuriate bè. È mostranu a so classe. È abbastanza significativu.
  Induve hè contru à a squadra di e ragazze, soprattuttu s'ellu si strappavanu i so bras - resiste!
  E ragazze, sicuru, si mostranu a classe, a mostraranu assai significativamente.
  È cumu si ruggini in cima à i so pulmoni.
  Iè, induve hè u Terzu Reich contru à questu per resiste ...
  Ma infine, u Fritz hà sguassatu Londra. È si trasfirìu nantu à e so piazze.
  È Churchill fughje in Canada.
  I britannichi si rendenu Londra per evità a distruzzione. È in generale hà resistutu piuttostu debbuli. È sò stati scunfitti inseme.
  L'Inghilterra hè cascata. Un rè pro-tedesco hè statu postu nantu à u tronu è un guvernu guidatu da u Primu Ministru Mosley hè statu furmatu.
  Allora principia a cunquista di e culunie d'Inghilterra. È i tedeschi si preparavanu à marchjà à est. È anu cullatu novi tanki. U T-4 hè statu aghjurnatu per un'arma più putente. È u T-3 hà avutu una pistola cù una canna più longa.
  Churchill, sicuru, vultò a cuda trà e so gammi è cuminciò à dumandà à i Stati Uniti d'entre in a guerra. Ma l'America hà persu u so desideriu di vede quantu sò forti i Nazis.
  È ci sò stati qualchi cambiamenti in a tecnulugia. I tedeschi, fendu u "Tiger", pusonu u mutore è a trasmissione inseme è in un bloccu è à traversu, a torre hè stata fatta più chjuca è più stretta, è u carrughju hè cambiatu in un più liggeru è più praticu.
  In u risultatu, u "Tigre" hè statu menu di dui metri, è pisendu menu di trenta ottu tunnillati. Chì, cù un mutore di sette centu cavalli, li furnia una bona mubilità. È a prutezzione era ancu megliu, postu chì l'armatura era situata sottu à e piste. È cusì u tank hè simplicemente micca pigliatu.
  Sta vittura era senza pari.
  Dopu à a capitulazione è a sottumissione di a Gran Bretagna, principia u prucessu di catturà e culunie.
  I tudischi ùn anu micca u tempu di attaccà l'URSS in a primavera di quaranta unu. È in l'estiu era evidenti chì ùn seranu micca in tempu prima di l'invernu!
  Allora Hitler hà decisu di ùn andà in Russia per u mumentu. E postu chì i Stati Uniti ponu creà una bomba atomica, avete prima sottumessu. Ancu s'ellu ghjunghje l'America oltremare ùn hè micca faciule. Ma avemu da...
  Prima di tuttu, i tedeschi in u maghju di u 1941 anu realizatu l'operazione Icarus per catturà l'Islanda. È era audace è intelligente. Dopu à Groenlandia è dopu in Canada.
  Ci hè stata una cunversazione - Stalin vulia unisce à a coalition Axis ? È ancu andà in guerra cù i Stati Uniti ? A tentazione era, sicuru, grande. Ma Stalin hà mantinutu a cuerenza ... è ùn entre in a guerra.
  È i tedeschi si avvicinavanu à i Stati Uniti. U Giappone hà scunfittu a flotta americana in u portu di u Perù è hà pigliatu assai terra. I tedeschi anu riisciutu à catturà l'India ancu. È era a so mossa forte.
  Hitler urdinò l'accumulazione di e truppe in Argentina è Brasile. È per cullà forze colossali quì. È ancu passà per u Canada. U Giappone hà bluccatu i Stati Uniti è l'Istmu di Panamà. È cuminciaru à mette pressione nantu à l'Americani da i dui lati.
  I tedeschi anu pussutu cunvince l'Argentina è u Brasile per entra in a guerra contr'à i Stati Uniti. L'autorità di u Terzu Reich era grande. L'America hà una ecunumia forte, ma un esercitu piuttostu debule. È hè assai pressatu. È u mare, i Giapponesi affundavanu quasi tutta a flotta. È l'America era sottu attaccu da a flotta sottumarina. È assai putenti scunfitte schiaccianti di putenti navi è portaerei. Chì ancu distrugge tutti.
  Hitler pigliò u nemicu per pressa è cuminciò à sfracicà cum'è un rompe osse. È facia male.
  È e zitelle sfraccianu l'Americani in u celu. È u tank "Tiger" in a versione mudernizzata hè diventata una vittura fresca. È hà sbattutu tutti cum'è un martellone.
  Hitler, cum'è dicenu, hè un terminatore assassinu. È e ragazze in a Wehrmacht sò tali guerrieri assassini è colpi u nemicu.
  Per esempiu, dui piloti di u Terzu Reich - Albina è Alvina li chjamavanu A - un quadru, anu puntuatu cunti assai briskly. Mentre chì Marseglia era cunsideratu u campionu. In u ghjugnu di u 1943, hà purtatu u so contu à quattru centu vitture è in u risultatu hà ricevutu a Croce di Cavaliere di a Croce di Ferru cù foglie d'oru, spade è diamanti. È questu hè u quintu gradu.
  Ma Albina è Alvina l"eranu dighjà chjapputu. Più di trè centu veiculi abbattuti ognunu, anu ricevutu a Croce di Cavaliere di a Croce di Ferru cù foglie di quercia d'argentu, spade è diamanti. Ma avà s'avvicinavanu digià quattrucentu. È ùn anu da piantà.
  Eccu Albina appughjà i so pedi nudi nantu à i pedali di u volante è cinguetta :
  - Gloria à a grande Patria !
  È hà abattutu un paru d'aviò americani.
  Alvina, cuntinuendu à u focu, hà ancu sbattutu. Elle a abattu deux avions de l'armée américaine à pieds nus et a grincé :
  Semu l'incarnazione di l'odiu !
  E ragazze si separanu. Sò assai agile in battaglia.
  Albina tirò u so cannone è sibilò :
  - Gloria à a Patria - frusta !
  Alvin hè d'accordu cù questu:
  - Grande gloria !
  I tedeschi pressavanu assai duramente l'Americani. È anu pigliatu a qualità di a so aviazione.
  L'E-50 hè statu un bonu sviluppu. Stu tank hè statu cun un cannone perforante è di focu rapidu. È cù una bona prutezzione frontale.
  L'American Sherman ùn hè micca u so rivalu. È ancu Pershing. L'E-50 si dimustrava esse una bestia di una macchina.
  I tedeschi in u quaranta-treissimu annu si sò stallati in Groenlandia, è creanu un postu in Canada. À u listessu tempu, a diplomazia tedesca hà guadagnatu u Brasile à u so latu, cù l'Argentina, chì era longu ubbidiente. E a prumuzione principia da i ponti miridiunali.
  U 1944 hè statu un annu decisivu. E truppe tedesche è giapponesi anu invaditu u Messicu, è catturà quasi tuttu u Canada, invadendu ancu l'Alaska. E poi l'ostilità sò state finalmente trasferite à i Stati Uniti. Nant'à u so tarritoriu, i veri battaglie cuminciaru à fà.
  E, sicuru, i tanki tedeschi di a serie E si dimustravanu assai periculosi è veiculi di cumbattimentu. Induve sò l'Americani davanti à elli. I fascisti anu una tale forza.
  In particulare quandu l'equipaggiu di u tank di Gerda hè à l'attaccu è sfracicà e truppe americane.
  Hà una vittura di a serie E-50, agile è rapida. Hà una lunghezza di canna di 100 EL è un calibre di pistola di 105 mm. Se una tale pistola sbuccia.
  Gerda pressò u buttone di u joystick cù i so pedi nudi, sparò un prughjettu, colpendu cù precisione u nemicu è sguillava:
  - Gloria à u Terzu Reich !
  Charlotte, sta zitella di i capelli rossi sbatteva ancu, cù i so pedi nudi, à l'Americani è cinguettava, scoprendu i denti:
  Gloria à e nostre truppe invincibili !
  Kristina picchiò ancu e so gambe agile è ciselate cù e so dita nude è urlava:
  - Gloria à l'eroisimu di a Wehrmacht !
  Magda, aduprendu i longhi diti graziosi di e so gammi nude, si strinse ancu è strillava:
  - Gloria à l'invincibile Wehrmacht !
  È quattru zitelle l'anu da piglià è ruggiscenu in cima à i so pulmoni:
  - Semu veri aquile, è pieni d'eroisimu ! È vulemu cum'è l'acelli, figlioli di a Patria brava !
  Gerda sparò torna cù i so pedi nudi. Ella colpì a vittura americana è sibilò:
  - Innò, micca figlioli, ma figliole !
  Charlotte hà sparatu à a vittura americana, strappò a so torretta è cinguettava:
  - Di sicuru, e figliole sò assai eroiche !
  Christina hà schiaffatu u so avversariu. Ella trapassò u nemicu in tuttu, è sibilò, scoprendu i denti:
  - Semu i veri machini di a morte !
  Magda hà ancu sparatu à u nemicu. Hà rumpitu l'armatura nemica, sbattò a fronte di u nemicu è urlava:
  - È simu i machini più perfetti in u mondu !
  È e zitelle urlavanu in coru:
  - Gloria à a Germania, gloria, i tanki si precipitanu avanti ! Divisioni di u Terzu Reich accoglie i bravi!
  In corta, i tedeschi stavanu veramente bè, è e so truppe anu puntuatu una vittoria dopu l'altru.
  I Stati Uniti, sicuru, anu una forte ecunumia, ma anu persu in termini di tecnulugia. In particulare i tanki è i jet aircraft. I tedeschi avianu digià u ME-262 X in a pruduzzione seriale, è questu aviò era sopravvivente, a velocità di più di 1150 chilometri à l'ora, è armatu cù cinque cannoni 30-mm. L'Americani ùn ponu micca resiste à una tale macchina.
  I tedeschi avianu ancu un ucellu XE-262, faciule da fabricà, guasi sanu fattu di legnu, assai ligeru è maneuverable. Ma u XE-262, per via di a so massa troppu bassa è di a so alta velocità, era ancu difficiule di gestisce è necessitava piloti altamente qualificati. Ma era grande per u stilu di Huffman, chì hà travagliatu in avvicinamentu. È à pocu pressu sfracicò l'Americani.
  Ma in più di Marcel, c"eranu ancu duie zitelle : Albina è Alvina. Ognunu superava i trè centu aerei abbattuti è ricevenu a Croce di Cavaliere di a Croce di Ferru cù foglie di quercia d'argentu, spade è diamanti. Croci di Cavaliere cù foglie di quercia d'oru, spade è diamanti sò finu à avà solu Huffman, chì hà abbattutu più di cinquecento aerei, è Rudel, u liggindiari aereu d'attaccu, hà sbattutu più di cinquecento tanki, è assai altri miri di terra. È altri diciassette aerei.
  In u Terzu Reich, anu ancu appruvatu u sestu gradu di a Croce di Cavaliere di a Croce di Ferru cù foglie di quercia di platinu, spade è diamanti, à quelli chì ghjunghjenu à mille aerei abattuti, o u listessu numeru di tanki rotti.
  In questa Croce di Cavaliere, almenu un centu di diamanti duveria esse attaccati, è saria più grande di l'altri Croci di Cavalieri. Allora u premiu era micca solu onorevoli, ma ancu caru.
  Albina è Alvina volanu à traversu u celu. Abbattu i so aviò Yankee è cantanu à traversu i denti:
  - Belle ragazze,
  Grandi amichi...
  Saria formidabili ragazzi -
  È grandi calci !
  Albina puntò u fucile di l'aviò cù l'aiutu di i so pedi nudi, batteva l'Americanu è sguillava :
  - Luci d'occhi allegri !
  È fece l'ochju à u so cumpagnu. Ella tagliò a so contraparte. Ella fracassa u nemicu in pezzi cù i so punte nude è cinguetta:
  - Per u cumunisimu è e nostre gloriose vittorie !
  Albina hà currettu u so cumpagnu, abattendu l'aviò Yankee:
  - Per u cumunisimu arianu !
  È e duie ragazze sbuchjavanu à ride.
  Intantu, a guerra cuntinuava. L'Americani eranu chjaramente perdendu à u megliu nemicu in a tecnulugia è a furmazione, è ancu aduprà divisioni straniere.
  In particulare, i Yankees anu u tank Sherman principale. Ebbè, induve hè contru à u principale E-50 tedesca. A machina di i Nazis avia una armatura frontale di 250 millimetri, armatura laterale di 170 millimetri, è un pesu di settanta tunnillati cù un mutore di 1200 cavalli cù un mutore boost.
  Hè da nutà chì u Sherman ùn pudia ancu penetrà in u latu tedescu, postu chì l'armatura di l'E-50 hè inclinata. Ancu u Sherman cù un fucile di diciassette piedi, u Firefly, ùn hà micca veramente pigliatu un tedescu à bordu. Ma stu tank ùn era micca massivu.
  È i tedeschi anu pigliatu cun fiducia u tank americanu da cinque chilometri di distanza. Inoltre, hà una siluette alta. L'Americani avianu Pershing un pocu megliu. Ma stu tank ùn era micca massivu cum'è u Sherman, è ancu u so cannone 90-mm ùn era micca abbastanza per una lotta efficace.
  Solu "Supershing" puderia penetrà l'E-50 tedescu in u latu. U benefiziu di una pistola è un calibre di 90 mm è una lunghezza di canna di 73 EL. Ma d'altra parte, u ritmu di u focu hè solu quattru volte per minutu versus dodici per l'E-50 tedescu, è u pesu di cinquanta tunnillati hè troppu grande per un mutore di 500 cavalli. Iè, è l'armatura hè insufficiente. In a frunti di u mastodonte principalu tedescu, l'Americani ùn anu micca sfondatu. È u Fritz hà avutu ancu un E-75 cù un cannone di calibre 128 mm è un gruixu di armatura laterale di 210 mm sottu pendii, cù una prutezzione ancu megliu è un mutore di 1500 cavalli.
  Allora da u principiu, i Stati Uniti anu persu. Solu u tank T-93, più precisamente un cannone autopropulsatu chì pesava novanta trè tunnillati, cù un gruixu di armatura frontale di 305 mm è un cannone di 155 mm, puderia cummattiri i mastodonti tedeschi.
  Ma u funziunamentu di guida di sta pistola autopropulsata era pocu impurtante, cum'è a rata di u focu. È i tedeschi anu distruttu cù l'aviò.
  Allora l'Americani in generale ùn anu micca fattu bè, è perdevanu senza speranza.
  E e truppe tedesche s'avvicinavanu sempre più vicinu à New York è Washington.
  Roosevelt supplica à Hitler per a pace.
  Ma u Führer vulia solu a rendizione cumpleta senza alcuna cundizione. Washington era circundatu. È i Nazis cuminciaru un assaltu à a capitale di i Stati Uniti.
  L'equipaggiu di u tank di Gerda hà luttatu per un dumane più luminoso. È hà vintu senza prublemi.
  A zitella hà ancu cuminciatu à sparà micca solu cù i so pedi nudi, ma ancu cù i capezzoli scarlatti di i so petti. È hà aiutatu assai.
  Charlotte hà sparatu ancu premendu i so capezzoli rubi nantu à u buttone di joystick è cinguendu:
  - A grandezza di u cumunismu sta à esse micca un pesciu, ma una balena !
  Christina, sparendu, pressendu i buttoni di u joystick, hà nutatu:
  - È noi tedeschi custruiremu u più grande di u cumunismu !
  Magda, sparendu capezzoli crimson à i so avversarii, emette aggressivamente:
  - U cumunisimu più brillanti ! Solu su, micca un passu!
  Gerda indicò u cannone cù i so pedi nudi, è girò l'obusier americanu cù un colpo ben miratu, cunfirmò:
  - Per u cumunisimu arianu !
  Dopu à a caduta di Washington, l'America capitula prestu. È hè accadutu u 31 di ghjennaghju di u 1945.
  A Siconda Guerra Munniali hè finita. È l'ascesa di Hitler à u putere coincide cù a capitulazione di l'America.
  Paria esse un longu periodu di pace. In fatti, tutte e guerre sò finite, i Stati Uniti sò catturati, è chì vulete più ? Ma ci era una superpotenza di più cù e culunie: u Giappone. È Hitler vulia cunquistà, è ancu l'URSS.
  22 di ghjugnu 1945 principia l'invasione di l'armata di u Terzu Reich in l'URSS.
  Chì pò cuntà l'Armata Rossa in queste cundizioni ? E forze sò digià assai ineguali.
  Ma apparentemente, i Russi è altre naziunalità anu sempre qualchì calculu.
  È si battannu assai duru.
  Natasha, Zoya, Augustine, Svetlana cumbattenu i Nazis.
  Ragazze tradizionalmente scalze è in bikini. È questu hè u so credo. Luttanu cù feroce salvatica.
  Natasha, sparando da una mitragliatrice, rimarca:
  - Chì simu bè, chì sapemu cummattiri !
  Zoya, sparendu à u nemicu, accunsentì:
  - Pudemu !
  È hà lanciatu una granata cù i so pedi nudi.
  Augustina scribbled à i Nazis cù una mitragliatrice, è cun grande eccitazione, gridava, lanciandu una granata cù u so taccu nudu :
  - Sò u distruttore di u male !
  Svetlana, sparendu ancu à l'inimitu, è sparendu cù precisione, falà i nemichi è scaccià un saccu di splusivi cù u so pede nudu, per via di u quali u tank si vultò, emette provocativamente:
  - Macineraghju u Terzu Reich in polvera !
  È a zitella hà tiratu a lingua fora di novu.
  Eccu i guerrieri. Cù elli pudete luttà contr'à quasi ogni mostru. È ancu di Hitler.
  Natasha, sparando à i Nazis, è difendendu Mosca, cantava:
  - Semu schiacciati da u jugu di l'orda,
  Semu oppressi da u jugu di l'infideli...
  Zoya, sparendu à u Fritz, è lanciandu i so pedi nudi cù i so pedi, lanciava un fischiu assassinu:
  Ma bolle in i nostri vini
  Paradisu di i Slavi...
  Augustina, sparendu à i Nazis, è agisce assai energica, dà una granata cù u so taccu nudu, cuntinueghja :
  È da e meravigliose rive,
  À a riva di Kolyma...
  Svetlana cantava cù passione salvatica, ghjucendu cù i musculi di i so gammi, è i tile di stampa dete:
  Tuttu chistu hè a nostra Terra,
  Tuttu chistu simu noi !
  E quì e zitelle, devi dì, eranu cun grande cuncepimentu è aggressione colossale.
  Nimu li pò piantà, nunda li pò scunfighja. Le lupi malvagi schiacciano i nemici, i tigressi malvagi salutano l'eroi.
  O forse eroine. Eccu e ragazze di ghjoculi di u più altu volu di un uccello.
  È s'elli si battenu, allora da u core ....
  È Alenka cù a so squadra nantu à u tank KV-13. Una macchina chì hè pronta per resiste à e cumpusizioni tedeschi, piramidali. A zitella tira à u nemicu, è canta:
  - I nostri tanki, hè solu un miraculu,
  Da i deserti à i mari di u Nordu !
  Ti strapparemu, crede à Ghjuda,
  A bestia terribili serà distrutta!
  Anyuta hà cunfirmatu cù furia, sparendu ancu à l'inimicu cù l'aiutu di i so pedi nudi:
  - Strapparaghju u nemicu è li macinaraghju in polvera.
  Alla, à turnu, s'accupava versu l'inimicu cù l'aiutu di i so pedi nudi è cinguettava :
  - Per a grandezza di u cumunisimu rossu !
  Maria hà ancu battutu u nemicu, facendu un colpu ben miratu cù u so membru inferiore nudu è rugi :
  - Per belle vittorie !
  Marusya ancu, cù l'aiutu di i so pedi nudi, mosse l'inimicu, cum'è s'ellu l'attaccava, è urla :
  - Per l'idee più alte di u cumunismu !
  I Cinqui si battevanu i Nazis cum'è terminatori.
  È i piloti sovietici anu ancu cumbattutu in u celu. In particulare, Anastasia Vedmakova è Akulina Orlova.
  Si battevanu cum'è eroi femminili epici. Aduprendu i pedi nudi, anu mandatu prughjetti d'aria. Anu culpitu i nemici assai aptly.
  Anastasia pressò u so capezzolu scarlattu nant'à u buttone di u joystick, colpì u fascista è cinguettava:
  - Gloria à l'idee di u cumunismu !
  Tirendu à l'inimicu cù i capezzoli di fragole, Akulina, mezzu nuda, hà ancu rulatu:
  - Gloria à l'Eroi di l'URSS!
  Queste sò ragazze calde è forti quì. Cumu si cumbattenu cum'è veri bestie. È anu una passione superhumana è una forza colossale.
  Anastasia, schiacciando i nazisti, cantò:
  - Sopr'à u disgraziatu pianeta appesu,
  Fritz diabolicu chì ribolisce l'oscurità...
  L'occupante odia a so ascia,
  Affilate è tagliate a testa !
  
  Tuttavia, ùn hè micca un pedone,
  È micca per sempre camminà sottu à u ghjugu ...
  Trasforma i nemici cattivi in tizzi di focu,
  Diventà u capu di u mondu!
  È dopu ci hè Elizaveta nantu à un fucile autopropulsatu SU-100. Una macchina cù un cannone di 100 mm più putente cà u T-34-85 è pronta à cumbatte i nemici.
  Girls in u tank, sicuru, in un solu bikini.
  Elizabeth pressò u buttone di u joystick cù i so pedi nudi, sparendu abbastanza precisamente à l'inimicu, è rughjò:
  - Per a Russia di u cumunismu !
  Allora Ekaterina sparò à turnu, utilizendu u capezzolu scarlattu di u so pettu per sparà.
  Ella chjappà u tank nazista è hà chjapputu:
  - Per successu in a custruzzione di u cumunismu !
  Elena hà ancu sparatu à u so avversariu cù i so pedi nudi. Smashed u canna di un tank piramidale, hà fattu tuttu bè.
  Poi cinguettava :
  - I più brillanti averemu u cumunismu !
  Allora lupanula è Euphrosinia, ancu s'ellu hè di solitu solu un driver. Ma a zitella hà culpitu assai precisu, battendu u musu di u tank nazi.
  Allora ella chjappà:
  - U nostru cumunisimu hè più luminosu chè u sole !
  E donne nantu à u tank sò scalzi è in un bikini sò assai belli è carismatichi. È anu pettu cù tali capezzoli scarlatti.
  Lisabetta cantava cun piacè ;
  Schiacciamu u ghjugu, crede à u fascismu,
  Moveraghju e muntagne s'ellu ci vole ...
  Ci sarà una era, l'era di u cumunismu,
  Volaraghju in u celu cù una canzone !
  È dinò, a zitella cù u so capezzolu scarlattu pressu u buttone di joystick è culpisce i Nazis.
  Allora u Führer ùn truverà micca pocu.
  Cù tali fimmineddi, hè chjaru chì l'URSS hè sempre vivu, è Hitler ùn pò micca rompe cusì facilmente.
  Ancu s'è i tedeschi stanu cullà in avanti ...
  Gerda si batte nantu à u tank E-50 U, allora ci sarà una crush mortale. È cusì tutti si sbattulanu.
  Piscia i buttoni di u joystick cù i so pedi nudi, è pugni à trentaquattru è rugheghja :
  - Per u cumunisimu, u grande arianu !
  Charlotte si batte, è cù i so pedi nudi manda ancu un proiettile mortale è strilla:
  - Hè Fantasticu!
  Christina l'a pris et s'est battu à l'aide de ses pieds nus contre l'ennemi avec un saut mortel et a roucoulé :
  - Per grandi vittorie !
  È Magda ancu, cum'è un lupaneet cù un saltu assassinu, cù l'aiutu di un taccu nudu, lupanula da mitragliatrici è ringhiò:
  - Per i superomi !
  Allora l'Armata Rossa hè stretta da questu.
  Quì Agatha è Adala si battenu nantu à un dischettu. Guerrieri cuntrolanu a macchina cù l'aiutu di joysticks, è implementanu sta unità più putente. È cusì schiaccianu l'avversari. È colpi cù i raghji di calore da l'aria. Litteralmente distrugge u putere di i rivali.
  Agatha, sparendu à u nemicu, rugi :
  - Mad a mo passione !
  È cù un taccu nudu, tondu, cum'è pressu.
  Adala, sparendu à i nemici, dichjara cun fiducia:
  - Hè solu putere !
  È usa ancu i so pedi nudi contr'à u nemicu.
  E ragazze si sò veramente disperse. E tali, diciamu bellezza di lotta dritta.
  Dunque, hè assai difficiule per l'URSS di resiste à tali putere.
  Albina è Alvina si battenu ancu è abbattinu i nemici cù i so pedi nudi. È assai ominous.
  È e zitelle sfraccianu l'Armata Rossa è rugianu :
  - I lupi bianchi s'ammuccianu in un gruppu,
  Solu allora a spezia sopravviverà ...
  I debuli periscenu - sò ammazzati ...
  Purificante sangue sacru !
  . CAPITOLU #2
  I tedeschi è i so alleati sò pressendu l'Armata Rossa. È distrugge a Russia.
  Ma e ragazze sovietiche ancu cumbattenu in ritornu. È mostranu a so classa più alta.
  Anastasia Vedmakova salta in u pianu. L'alza in l'aria, marchja rigidu è rugi :
  - Per u grande cumunisimu !
  A zitella si batte in mutandine sola. È hè assai bella.
  È Akulina Orlova hà ancu toltu u so bra, è solu un coward batte. È a zitella hè assai fresca.
  Akulina hè una super ragazza, è cù l'aiutu di i so pedi nudi abbatte u nemicu è strilla:
  - Gloria à u cumunisimu !
  Mirabela Magnetic portava solu calzoni di natazione. Una zitella cusì bella è lotta. E cumu si strilla :
  - Aghju una zitella chì hè super !
  È ancu cù l'aiutu di i pedi nudi, pierce u nemicu.
  Quessi sò e zitelle è assai cool è frisky. È cusì schiaccianu tutta a coalition fascista nantu à i ghiaccioli cum'è un club.
  Ma sempre a Wehrmacht avanza.
  Allora e quattru ragazze vincenu a fama legendaria. Ancu s'è in generale a so strada gloriosa principia in u quaranta-unu annu. Himmler hà cunvintu u Führer per pruvà battaglioni di e donne in battaglie, da ariani addestrati apposta.
  A lotta hà dimustratu chì e donne ùn sò micca in tuttu un ligame debbule è sapanu cummattiri bè. È à u listessu tempu porta menu pèrdite cà l'omi. I guerrieri si battevanu ancu in l'infanteria, sbattendu i so pedi nudi nantu à e sabbie calde di u desertu di u Sahara. È ammaistrà i tanki. Dopu avè pruvatu u "Tiger", in battaglie cù a Gran Bretagna.
  U destinu di u tank Panther hè statu interessante. In a storia reale, stu megliu è u sicondu tank più grande di u Terzu Reich hà ghjucatu un rolu maiò in u Pantsval. In l'alternativa, i "Panthers" guasi ùn si battevanu. Ùn avianu micca tempu per assaltà a metropole britannica. Più avanzata è putente "Panthers" -2 hè andatu in a serie per battaglie contr'à l'USA.
  È avà i quattru anu ricivutu un "E" -50 ancu più putente è perfettu, distintu da armi forti è prutezzione.
  I guerrieri si sentianu assai cunfidenti. U cuntrollu di u tank hè u più mudernu cù joysticks. L'ultima vittura. Ancu u mutore di turbina di gas. Ma ci sò ancu assai di "Pantere" -2. Trenta-quattru ùn hè micca un rivale à una tale macchina.
  Gerda era sdraiata in una poltrona. Era bikini. E zitelle sò digià abituate à luttà mezzu nude. A sabbia calda di u disertu brusgiava i so pedi nudi, i ciottoli di e muntagne punzavanu e so sole nude. Ma i guerrieri ùn si rumpianu micca in tuttu è ùn si sguassate micca in polveri.
  U cumandante di l'equipaggiu, chì hè statu premiatu parechji premii, sibilò:
  - È avà a Russia hè contru à noi ! Nove avventure è vittorie aspettanu!
  Ella scuzzulò a so testa bianca cum'è neve. Bionda naturale, assai bella è abbronzata.
  Charlotte fece un sorrisu.
  Sta zitella avia capelli rossi di ramu chì brusgiavanu cum'è una fiamma. Ancu una bellezza, cù un bronzu bronzu. In bikini, abbronzata, muscolosa. A pedi nudi, stomping nantu à a sabbia calda è e petre affilate.
  U diavulu ardente rimarcò:
  - I Russi sò forse i nostri avversari più fanatici !
  Christina alzò a voce. I so capelli sò gialli di ramu, ancu ardenti cum'è una fiamma, ma cù una tonalità d'oru. È u listessu bronzu, musculi è bellezza. Faccia espressiva è à u listessu tempu gentile. È un bikini. Legs chì anu stampatu per chilometri nantu à una superficia dura è ardente, ma ùn anu micca persu a so gràzia è e linee liscia. I puntelli nudi sò ben curati è assai agili.
  A zitella rossa hà dumandatu :
  - Perchè pensate cusì ?
  Magda hà rispostu per ella. Sta zitella hà capelli d'oru biancu, bionda meli. Moltu bella, musculosa, cù una faccia espressiva, è ochji di zaffiro-smeralda. I gammi sò ancu induriti, cù tacchi tondi è punte dritte. Magda hà forse a faccia più tenera, guasi mansa, malgradu u so mento curaggiu. Gerda, per esempiu, pare più dura. Un pocu più dolce chè Christina, è un pocu perversa cum'è a strega Charlotte.
  Magda hà dettu:
  - Anu un sistema totalitariu cum'è u nostru. Sò dunque più duru !
  Gerda surrisa è rispose :
  - I tanki sovietici sò una mansa di ferraglia. Ùn duvemu micca a paura di elli !
  Magda rispose dolcemente:
  - In a serie KV, hè piena di mastodonti. In particulare KV9.
  E zitelle ridavanu. L'ultimu tank hè veramente un "masterpiece" - a macchina più pesante cù trè fucili: dui 152 mm è unu 122, cù un pesu di trè centu tunnellate, è una armatura frontale di 200 mm. Unu di i mudelli più falluti in a custruzione di tank. Ùn era micca pussibule di trasportà un tali tank in tuttu. È a vittura hè solu una perdita di soldi! U KV-10 hè ancu intrutu in a serie - una macchina cù trè cannoni 107 mm è un pesu di dui centu tunnellate, una spezia di distruttore di tank.
  Ùn hè micca a megliu idea di mette dui fucili nantu à u tank. È ancu più di trè. Quì Stalin, sicuru, dimustrava a tirania. È assai interferitu cù u paese. Tuttavia, un tank da a serie Isov hè statu ancu sviluppatu. Ma ancu enormi è pisanti. L'unica diferenza da a serie KV hè un tentativu di mette l'armatura in una pendenza raziunale. Ma l'Armata Rossa ùn hà micca fattu a guerra, è per quessa a tecnica ùn hà micca migliuratu assai. È ùn ci era micca pratica di cummattimentu di usu di machini.
  In generale, i tedeschi anu utilizatu quattru anni di ritardu in paragone cù a storia vera più fruttuosamente.
  Charlotte, i capelli rossi, pressò i so pedi nudi nantu à u joystick. Sparatu à u bunker di cunfini. Un obusu di 105 mm hà colpitu u fucile sovieticu è l'hà vultatu. U gruppu di cummattimentu cuminciò à strappari, è i cunchiglia detonavanu.
  A strega rossa sibilò:
  - Sò un cavaliere terribili - in ghjinochji salvatichi ! Spazzaraghju da a faccia di a terra i nemici di a Patria !
  È u sorrisu di i denti di perle, è u scintillante di l'ochji smeraldi. E ragazze sò veramente di punta.
  Christina ridacchia e rispose:
  Avà ti spararaghju !
  È ancu sparatu à u nemicu. Un cannone suvièticu 76 mm sparò. L'obus hà colpitu a fronte inclinata di l'E-50. È ricchiò. Sonò solu in l'arechje di e zitelle.
  Gerda sbatté i piedi nudi e cinguettava:
  - Chì passaghju !
  È ella stessa hà sparatu u prossimu colpu ... i tanki tedeschi sparati à l'area furtificata sovietica. L'E-100 hà ancu travagliatu. Sta macchina hè ancu diventata una derivativa di u Mouse. Ùn hè micca una bona idea per un tank di dui fucili. L'E-100 hè digià statu discontinuatu.
  Invece, mudificazione d'assaltu di a serie "E" entra in a serie. Ma questu hè sempre travagliatu. È spara prughjetti.
  Charlotte ridacchia stridula è scuzzulate u so pedi nudu.
  - A guerra hè un statu terribili, ma captiva cum'è un ghjocu!
  È a zitella hà sparatu, è assai aptly.
  Christina scopre i so denti perla. Hè una pantera carnivora è predatrice.
  I fucili sovietici sparanu, è davanti à elli ci sò campi minati. I teletanks tedeschi si movenu. È i bombardieri d'assaltu travaglianu cù un rughju salvaticu.
  I posti di cunfini si giranu intornu. L'ordi di Hitler anu attraversatu a fruntiera.
  Magda rimarcò micca troppu ingegnosa, battendu u so pede nudu annantu à l'armatura:
  - Spazzamu una difesa forte, ma panicule d'acciaio !
  I guerrieri si fecenu l'ochju. A difesa suviètica era assai putente. In particulare assai min. È questu ritardava i tedeschi. Ma anu ancu riesciutu à avanzà.
  I bombardieri anu travagliatu nantu à pusizioni sovietiche, è l'aviò d'attaccu hè ancu vinutu da sopra. Rushing in a prufundità di a difesa di l'Armata Rossa è TA-400, una di e mudificazioni più formidabili di i bombardieri. Finu à sei mutori, cumpresi i jet. È bombardanu è distruggenu e cità sovietiche.
  Gerda, sparendu, rimarcò cun un sorrisu:
  - In battaglia, simu animali, ma cù a mente d'omu !
  È sparatu di novu. Distruttu un cannone suvièticu. In generale, questa hè una ragazza di u più altu livellu. È hè cusì cool.
  L'E-50 tirò nantu à e pusizioni sovietiche, ellu stessu praticamente senza esse danatu. L'armatura inclinata di a vittura cù l'acciaio cimentatu hà datu eccellenti ricochets. I cunchiglia sovietica ùn puderanu mancu graffià i tedeschi bè.
  Christina s'arricorda di i testi di u "Tigre". Allora era u primu tank tedescu pruduttu in massa. Nisuna di e cunchiglia puderia causà danni à u Tigre. I britannichi cascò sottu à i so colpi. Ma quì hè un cannone di diciassette metri, trafittu in fronte. Allora e zitelle guasgi morse. È questu era ricurdatu da u guerrieru. Quantu eranu vicinu à a vechja ossuta cù a falce, sintendu u so fiatu ghjacciu.
  A zitella strofinava a so sola nuda contru à u cantonu. Ella vulia veramente saltà da u tank è corre. Hè una guerriera cusì diretta.
  Cristina cantava cun aplomb:
  - Nebbia turchina, è inganni in ogni locu !
  I guerrieri risavanu... U so video era assai sexy è eroticu.
  È u fucile hà travagliatu è sparatu. Ùn hà mancu pensatu à piantà. Tuttu u mondu hà mandatu cunchiglia dopu cunchiglia. Rumpendu e pusizioni sovietiche in chips è frammenti.
  Una canzona sonava da i altoparlanti daretu;
  U suldatu hè sempre sanu
  U suldatu hè prontu per tuttu ...
  È polvera cum'è da i tappeti,
  Ci sguassemu di strada !
  È ùn ferma micca
  È ùn cambiate e gambe -
  I nostri visi brillanu
  Stivali brillanti!
  È dinò u putere di un jet bomber casca nantu à pusizioni sovietiche. È dinò, a distruzzione è e zoni furtificate intere sò lanciate. È i fucili volanu in ogni tipu di direzzione.
  Parechji decine di tanki tedeschi sparanu à u stessu tempu è distruggennu tuttu.
  Gerda si sente cum'è una Bagheera fora di caccia. Quì a prima linea di difesa suviètica hè digià stata distrutta. Ma i suldati di l'Armata Rossa sò sempre sbulicati è sparanu à i tedeschi.
  Trà i cumbattenti ci sò ancu i pionieri. I giovani leninisti si uniscenu voluntariamente à l'Armata Rossa. A maiò parte di i picciotti sò scalzi è in shorts. Si portanu, fuss.
  È i pionieri sò morenti...
  Charlotte, chì guidava u focu, ringhiò:
  - È i pionieri, hè cusì, tuttu u paese fighjulava !
  Tirò à i Russi, è Christina, sibilendu velenosamente:
  - Semu i falchi, s'alzamu cum'è l'acula !
  È di novu lanciava un surrisu ardente. bellissime ragazze...
  Parechji tanki tedeschi si movenu sottu terra. È apparsu in a reta di e truppe sovietiche, pruvucannu u panicu è scribbling machine guns. I Nazis si prisentanu cum'è i moschiti da un incubo.
  E-50 hà vistu u muvimentu di trenta quattru à traversu l'ottica. Gerda hà scunfittu i denti è cuminciò à puntà a canna. Macchina sovietica cù una piccula torre T-34-76 è assai mobile. Pruvate questu è uttene. A zitella hè digià abbastanza sperimentata, ma a vittura sovietica hè sempre sfarente di u Sherman americanu.
  È a distanza da u russu hè quasi cinque chilometri.
  A zitella si graffia u so taccu nudu, Charlotte u tickling trà i so pedi. E zitelle risaranu.
  Allora Gerda spara à a vittura russa. A cunchiglia s'appoghja assai vicinu, quasi graffiendu l'armatura... Ma sempre passatu. Gerda batte u metalu cù u pugnu in fastidiu.
  Magda dice à u so cumpagnu:
  - Avete culpitu u corpu ! Serà più faciule d'arrivà quì !
  Gerda passa u joystick à Magda è bisbiglia:
  - Allora fate voi stessu !
  Magda cantava cun entusiasmu :
  - A terra hè in l'oblò, a terra hè in l'oblò... - A zitella pigliò u joystick cù e so dite nude è pressu u buttone, cuntinuendu à cantà. - A terra si vede in l'oblò !
  È u so prughjettu hè ghjustu à a basa di u tank sovieticu. A vittura sbucò è si sparse. Cuminciò à brusgià ... Obusi suvietichi sbuchjavanu in u ventre.
  Magda scosse le dita nude e gracchiò:
  - Vede cumu l'aghju pigliatu ! E tu dici...
  sibilò Charlotte, scoprendo i denti.
  - Parlemu torna, in diverse lingue !
  Apparsu novi vitture sovietiche. Trenta quattru sò andati prima. Cars mobili è numerosi. Dopu avemu passatu da a serie BT. Questu hè un tipu di caterpillar à roti obsoleti. L'antediluviani T-26 anu ancu avanzatu, chì ùn sò micca capaci di scratchà l'armatura tedesca. I HF più putenti è più pesanti avanzavanu à a fine. È assai suldati à pedi.
  Christina ridacchiò e ringhiò:
  Ebbè, li mustraremu !
  I veiculi tedeschi anu apertu u focu da una longa distanza, circannu di pinnà l'infanteria sovietica à a terra. Anu ancu distruttu tanki è altri criaturi viventi.
  L'aviò d'attaccu sovieticu apparsu ancu in u celu: u famosu Ilys. Attaccò a furmazione tedesca. I cumbattenti di Hitler corse versu elli. Era un veru dump. Combattenti tedeschi XE-262, assai agile è agile cù manuvrabilità. Attaccà a tecnulugia sovietica, pressendu cum'è un ferru.
  Charlotte hà sparatu di novu. Entra in u BT sovieticu, è ringhiò:
  - Sta canzone ùn hè micca una fiaba... A fiaba serà avanti !
  E-50 si firmò è riflette u contraattaccu sovieticu. U cumandamentu micca assai espertu hà lanciatu a riserva di u tank in realtà à a macellazione. E vitture russe sò state colpite - cum'è pollastri in una picca. E li battìanu assai.
  Gerda fece un colpo, ruppe la fronte ai trentaquattro e sibilò :
  - Chì ghjè u Criaturi - un infernu feritu!
  Charlotte hà ancu sparatu, dopu avè truvatu u mira, i vitture sovietiche si movevanu in linea dritta, è e ragazze anu sappiutu sparà. È in generale, questu quattru di i fenomeni.
  L'arpia rossa cantava :
  - U nostru velenu ammazza tutti !
  È i guerrieri cuntinuonu à u focu, svenendu i so denti cusì forti è grandi cum'è cavalli.
  Christina hà tweetatu cù aplomb:
  - U nostru velenu ammazza tutti !
  Magda, picchiendu i trentaquattru, abbaia :
  - Questu hè u nostru risultatu !
  Veronica, Oksana è Natasha, inseme cù altre ragazze, abbandunonu u circondu. U battaglione di e zitelle hè statu urdinatu di retrocede à a reta, postu chì i guerrieri ùn avianu praticamenti micca armi anti-tank. Stalenida Pavlovna hà avutu a sperienza di a guerra, sirvutu cum'è vuluntariu in Spagna. È aghju capitu chì e truppe di frontiera ùn puderanu micca resiste à i tanki di a serie "E". E zitelle, però, anu cacciatu parechji trasportatori, ma elli stessi anu patitu pèrdite.
  Avà u battaglione si sparse è si ritirò.
  Veronica, Oksana è Natasha, sguassate i so stivali, abbandunonu scalzi, è in bluse ligere. E truppe sovietiche ùn sò micca pronte à repulsà e colonne di tank pisanti. È ùn ci hè simplicemente nunda per rompe u tank E-50. L'unica chance hè di dannà e piste. Ma in sta macchina, i rulli sò situati nantu à carretti separati, è hè assai difficiule di disattivà.
  E ragazze si trasfirìu à u livante attraversu i boschi, è in picculi gruppi. Parianu assai toccanti. Si mettenu i pantaloni, è solu in cammisa ligera. I capelli lunghi, biondi, leggermente ricci scorrono giù. I piedi nudi sò piacevolmente solleticati da l'erba, è qualchì volta si scontranu i bumps. Tuttu pare assai eroticu. I petti mostranu attraversu camicie sottili.
  Veronica, stracciandu l'erba cù u so pede nudu, dice in fastidiu :
  - Damn it - a guerra hè appena principiata, è digià avete da ritirare !
  Oksana, chì i so capelli biondi era ligeramente rossu, ghignandu i denti, risponde:
  - È ùn aghju micca avutu illusioni spiciali ! Hitler hà cunquistatu quasi u mondu sanu... Pruvate cù una tale folla, pudete trattà!
  Natasha scuzzulò i so capelli bianchi di neve è disse:
  - Tutti volenu fà piacè... Hè difficiuli di trattà cun elli ! Esse fideli ùn hè micca faciule !
  Veronica annuì. I so capelli sò cusì d'oru è belli. Ella hè grande.
  Ma Victoria li hà pigliatu. Una zitella rossa. I capelli sò cum'è u focu. È cusì pungente. U ventu soffiava è, pare, hè u banner pruletariu chì sbulicà, un capelli cusì fiammeggianti.
  Victoria si tolse a cammisa è espose u so torsu. I so petti eranu pieni, i so capezzoli scarlatti, cum'è papaveri. Bellu guerrieru. È u so corpu forte è furmatu hè espostu.
  Natasha ridacchiò è ancu scopre u so torsu, nutendu:
  - È i nostri corpi sò belli... Simu solu amazoni !
  Veronica strinse a testa.
  - Ùn hè micca troppu radicali - per spiegà u pettu ! Duvete seguità e regule di decenza!
  Vittoria scuzzulò a testa è scuzzulò i so ricci rossi.
  - In una sucità cumunista - e regule di a moralità, u cuncettu hè relative. - A zitella scuzzulò i so petti nudi, i so capezzoli scarlatti brillavanu assai seducente. - Esse nudu ùn hè micca peccatu. Più precisamente, u cuncettu di u peccatu hè sacerdotale, ma u nostru credu hè a libertà da a moralità burghese!
  Natasha hà cunfirmatu, scuzzulendu u so bustu lussureggiante è elasticu:
  - Più vicinu à a natura ! Più vicinu à u naturale! E nudità naturale !
  Oksana hà ancu sorrisu è hà scopre u so torsu. In fattu, in u calore di l'estiu, quantu piacevule quandu i petti sò nudi. È u ventu li soffia. Una bella ragazza, è a nudità vene. Tutte e ragazze sò atletiche, cù figuri, i corpi nudi di i guerrieri sò assai armuniosi.
  Belle ragazze camminanu per u percorsu. Sò cusì adorabili è assai attrattivi.
  Veronica cinguettava, scuzzulendu u capu.
  Ma ùn hè micca affattu esteticamente piacevule !
  Victoria strinse a testa negativamente.
  - Innò ! Avemu grandi corpi! È paremu nudi solu fantastichi!
  Natasha annuì, saltendu, disse:
  - Era bonu per esse nudu ... Eccu Ilich hè ghjuntu cù una pistola !
  Oksana accarezzò u so pettu è sguillava :
  - In fatti, u mo bustu hè super !
  Victoria hà cantatu entusiastamente:
  - Oh, zitelle, è simu raiders ! Portafogli, portafogli e portafogli! Avemu vistu dollari - muntagne d'oru!
  Natasha, scuzzulendu i so petti nudi, cantò cun un surrisu :
  - Eranu nudi, scalzi, gattivi !
  È i quattru sbuchjavanu à ride. E zitelle sculacciavanu à pedi nudi, alzavanu i tacchi nudi. Belli guerrieri. Daretu à elli sò i sacchetti è i fucili d'assaltu PPSh. Cute guerrieri, assai maravigliosu.
  Veronica disse a bassa voce:
  - Davanti à Diu, simu tutti uguali... È ci tocca à risponde à a disgrazia !
  Natasha ridacchiò è rispose cù tutta determinazione:
  - Ùn ci hè diu ! Questu hè un conte di fata !
  Victoria, scuzzulando i so petti nudi è abbronzati, esclamò cù entusiasmo:
  - Diu hè statu inventatu da i putenti di stu mondu per mantene a ghjente in sottumissione !
  Veronica scuzzulò a so testa d'oru negativamente.
  Quale hè dunque criatu l'universu ?
  Vittoria ridacchiò è rispose:
  - L'universi stessi crescenu cum'è foglie nantu à un arbre. Crescenu da nunda. Quandu in l'infinitu luntanu, un arbre in l'universu hà cuminciatu à cresce da zero, è da tandu parechji universi sò apparsu.
  Natasha ridacchiò è tirò a lingua, rimarcandu:
  - Hè calda ! Ci pudemu toglià i pantaloni ?
  Victoria sustene l'idea:
  - Hè una bella idea !
  E tutti e trè ragazze unanimu si sbarazzavanu di i so pantaloni, restanu in i so mutandine. È chì corpi forti è musculi anu. Simply magnificu, è acrobatica.
  Oksana cantava cun piacè:
  - U scarafatu hà antenne, a zitella hà mutandine nude !
  Solu Veronica era rimasta cù i so pantaloni arricciati è a cammisa. Ella rispose cun rimproveru :
  - Ùn hè bè d"esse nudu cusì ! E s'elli ci vedenu !
  Natasha ridacchiò è rispose:
  - È ch'elli vedanu ancu ! Mi piace à eccità l'omi!
  Victoria ridacchiò, scuzzulò e so cosce quasi nude, rispose :
  - L'omi sò basura - solu scum!
  È chjappà un fungu frescu cù un pede nudu, aghjunse:
  - Quantu hè bellu di piglià un stallone è cavalcà !
  Oksana rimarcò cun un surrisu:
  - Quandu ti accarezzanu, hè bellu... Soprattuttu s'è l'omi sò ghjovani, belli...
  Natasha hà ricurdatu à e ragazze:
  - Ricurdativi, avemu pigliatu u zitellu. Un zitellu maravigliu, è di sicuru hà una grande perfezione oltre i so anni!
  Victoria si liccò e so labbra è disse cù lussuria in a so voce:
  - Saria bellu di verificà !
  Veronica abbaia indignata:
  - Chì brutte cose dici ! Ùn pudete micca ridere di i sentimenti di a ghjente cusì ! In particulare quandu si tratta di tedescu, ma un zitellu!
  Oksana ridacchiò è rispose:
  - Scusate, ma u mo core hè cusì bruttu ...
  Natasha hà prontamente cunfirmatu:
  - I tedeschi avanzanu, è vogliu sunnià qualcosa di bonu ! Per esempiu, nantu à i picciotti !
  Victoria suggerì cù una risata:
  - È s"è tù pigliassi veramente l"omi ? Era cusì grande!
  Veronica rispose duramente:
  - E donne sò decorate cù pudore, micca fastidiu arroganti !
  Victoria scuzzulò a so testa ardente negativamente. Si batteva i pedi nudi è abbaia :
  - Innò ! Ùn ci hè solu piacè più grande, scegliendu un omu stessu è trascinendula in u lettu. U diavulu di i capelli rossi scuzzulò i so ricci rossi di rame è cuntinuò. - Hè cusì per mette in l'arbureti per u piacè, è micca per andà in u passaghju.
  Veronica disse severamente:
  - U sessu senza mutivu hè un signu di stupidu ! - È aghjustatu. - Questu hè cuntrariu à e norme di a moralità cumunista !
  Victoria ùn hè micca d'accordu:
  - Lenin stessu hà dettu - e mogli duveranu esse cumuni !
  Natasha ridacchiò è rimarcò:
  - Ebbè, ùn possu dì ch"e aghju lanciatu à l"omi cusì cusì, ma hè bellu di ghjucà un rolu attivu ! Sè tù stessu ti piace à sceglie per quale chjappà! Ma da a nostra parte ùn vene micca à questu.
  Victoria annuì d'accordu.
  - Iè, n"avemu chè e zitelle... Ma si pò sguassate a schernu ! - A zitella cinguettava cun grande piacè. - Campagnoli, muzhiks... I nostri omi si arrampicanu cun zelo nant"à u so ventre !
  Veronica strinse a testa negativamente.
  - Innò, Lenin ùn hà mai dettu cusì !
  Natasha esclamò in protesta:
  - Innò, hè esattamente ciò chì hà dettu Vladimir Ilitch ! Sottu à u cumunisimu, tuttu serà in cumunu, ancu e mogli !
  Victoria ridacchiò è mormorò:
  - E donne sò bè... L'omi sò ancu megliu ! Eh, per esse captu, per esse stupratu quì da una cumpagnia sana.
  E zitelle ridianu à l'unison. È Vittoria, sorridendu, aghjunse:
  - È tandu l'anu battutu cù u fucile ! È i tacchi seranu messi à u focu cù una fiamma dolce è sprinkled with corbite!
  Natasha picchiò un colpu cù u so pede nudu è rughjò:
  - I tacchi sò cuntenti quandu sò battuti cù bambù ! Quì in Cina, e zitelle è i picciotti eranu battuti cù bastone nantu à e so sole nude. È li piacia !
  Victoria cantava cun piacè:
  - Chì tortura in Hollywood ! Solu katti, micca ghjente!
  Veronica hà sappiamente rimarcatu:
  - Quì andarè à l'infernu ... Vi sarà torturatu, è i vostri tacchi seranu brusgiati micca solu cù bambù, ma ancu cù ferru rossu !
  Natasha cantò, stringendu i pugni forte:
  - Corbu neru à a prossima porta !
  Victoria, scuzzulate i so setti nudi, cù i capezzoli scarlatti, continuò:
  - Culla, manette, bocca strappata !
  Oksana, chì i so petti sò ancu nudi, è scuzzulate i fianchi, rispose:
  - Quante volte dopu à a lotta u mo capu !
  Veronica sustinia l'impulsu, pistendu i so pedi nudi :
  - Da u tagliu affollatu sò volatu induve ....
  Natasha urlò furiosamente, tremando i seni nudi:
  - Induve hè a Patria ! Ch'elli gridanu brutti !
  Victoria sculacciava è strillava, torcendu i fianchi, appena cuparti da mutandine trasparenti :
  - È ci piace, ancu s'ella ùn hè micca bella !
  Oksana sibilò, sgusciando i suoi ghjinochje abbronzati nudi:
  - Bastardi fiduciosi !
  Veronica disse cun un suspiru :
  - Semu guardiani di cunfini sovietici. È parlemu cum'è puttane di recinzione. Hè pussibule ...
  Victoria canta in risposta:
  - Grazie Stalin-leader ! Per stupidu, ochji vioti ! Per u fattu chì simu cum'è un pidocchio, ùn pudete micca campà!
  Natasha hà minacciatu u diavulu russu cù u so pugnu:
  - Nu, sì micca levru ! Serete in una sezione speciale!
  Victoria hà dettu cun fiducia:
  - Prestu i tedeschi veneranu in Mosca ... È digià Stalin serà pigliatu in una gabbia !
  Oksana ridacchiò è si oppose:
  Pensate chì u risultatu di a guerra hè una cunclusione anticipata?
  Victoria hà rispostu assai seriamente:
  - Cume altru ? Hitler hà più di a mità di u mondu sottu occupazione, più u Giappone è e so culunie. - A zitella pimpò in furia u so pede graziosu, nudu. - È ùn avemu mancu tanki decenti ! A serie KV hè una parodia di vitture. T-34 hè chjaramente troppu chjucu. Ma un tank normale ùn hè statu creatu! È i cunchiglie perforanti seranu peggiu chè i tedeschi !
  Natasha sospirò pesantemente e gorgogliò:
  - Ci tocca à accunsentì ! Alas, i nostri tanki sò sempre cusì imperfetti. E KV? Iè, si rompenu...
  E zitelle si chjappà è a so giocherezza calò.
  Infatti, dighjà i primi ore di a guerra dimustravanu chì u T-34-76 ùn hà micca un gearbox cumplettamente affidabile, è ancu più a serie KV. E ciò chì hè bruttu, u più pesante u tank, u più debule hè adattatu à u muvimentu. È l'armatura frontale di 200 mm ùn hè micca abbastanza per mantene e cunchiglia ancu di u cannone Panther-2 88 mm, è micca quellu di l'E-50.
  Cum'è s'hè risultatu inaspettatamente, e vitture tedesche sò un ordine di grandezza più forte in l'armatura frontale è a capacità di piglià un colpu. È a tecnulugia sovietica hè chjaramente falluta.
  In ogni casu, in a storia vera, i tedeschi vincenu in e prime ore è ghjorni. Ma ùn avianu micca un tali numeru di tanki è aerei, è formidabili jet aircraft. È ùn ci era micca vitture più pisanti chè vintidui tunnillati. In generale, i tedeschi sò stati sorpresi debuli in u quaranta-unu annu. È à u listessu tempu, ciò chì hè stranu era scunfighja un avversu più forte. È avà ? Tutti i vincitori di i Nazis: l'esperienza di cummattimentu, una megliu mobilità di e truppe, a capacità di rompe in difesi - anu intensificatu. È u Führer ùn hè micca trè è mezzo mila tanki ligeri, è welter, ma decimila pisanti. E jet aircraft, chì, in principiu, l'elica ùn hè micca rivali.
  È l'Armata Rossa hè sempre megliu furmatu per attaccà chè per difende. È anu insignatu à i suldati à batte u nimicu in u so territoriu, è micca à difende u so propiu. Di sicuru, certe cose anu megliu. A linea Molotov hè stata cumpletata. Questu hè digià un plus. A linea difensiva in termini di ingegneria hè assai più forte chè in u quaranta-unu annu.
  Inoltre, e truppe sò sempre megliu mobilizate chè in a storia vera. È preparatu à ripiglià u colpu. Ma ancu a furmazione in difesa ùn hè micca assai bona. U spiritu ùn hè micca troppu offensivu. L'aviazione francamente passa. È u livellu di furmazione di i piloti ùn pò esse paragunatu cù l'alemanu. Ma i Fritz anu una sperienza cusì colossale.
  U bilanciu di putere hè assai peggiu chè in u quaranta-unu annu. Allora l'URSS avia quattru volte più di tanki è di l'aviò, è hè sempre cascatu. È avà ? Avà i tedeschi anu un vantaghju in qualità è quantità. Inoltre, in i tanki, a qualità hè oh, quantu notevuli da u latu di i Nazis. Iè, è ancu l'aviazione.
  Forse hè per quessa chì e quattru ragazze sò cusì pessimisti.
  I guerrieri ùn cumincianu micca à tuttu.
  Natasha, pisendu nantu à e radiche di l'arburi, è sintendu un pizzicu in i so pedi nudi, hà nutatu:
  - Avemu dimustratu u nostru spinu à i nemici ! O forse saria megliu stà in piedi è more cun dignità !
  Victoria strinse a so testa rossa.
  Chì cambierà a nostra morte ? Solu i Nazis si vantaranu di una nova vittoria !
  Veronica accunsentì:
  - Diritta! A nostra morte aghjunghjerà solu allori fascisti ! È duvete ottene l'ultime armi è cumbatte i Nazis.
  Oksana rimarcò scetticamente:
  - Ma cum'è ? Contra l'E-50, senza armi !
  . CAPITOLU #3
  E zitelle silenziu ... È veramente, chì tipu di tank hè l'E-50 ? Una macchina cù un layout densu, sottu à dui metri è grandi anguli di inclinazione di l'armatura. Un tipu di perfezione in a custruzione di tank.
  Una nova generazione di macchine cù stabilizzatore idraulicu di pistola. È l'armatura hè inclinata è i lati, è a fronte, è a poppa. Tipu di squat. In principiu, u puntu debbule hè u fondu di u cascu, se avete entre i rulli. Ma questu hè ancu bisognu di sapè. Inoltre, i tedeschi appiccicà nantu à e caterpillars è schermi - dà una doppia prutezzione.
  Allora Fritz hà uttenutu u tank ottimali, chì u SU-100, sempre un cannone autopropulsatu raru, ùn pudia piglià.
  Duranti u bombardamentu di e pusizioni sovietiche, i cannoni di gasu è i bombardieri sò stati utilizati.
  Ma avà, l'aviò d'attaccu volava sopra e ragazze. Chjaramente minacciavanu di intarrà e bellezze.
  Se solu li pudianu vede, di sicuru.
  Natasha, scoprendu a so faccia, disse:
  - Semu tutte e donne cagna - u Führer ùn hè micca cool !
  È dinò hà mandatu un sorrisu versu i Nazis.
  Victoria hà rimarcatu in modu logicu è intelligente:
  - Ùn hè micca u primu cummattimentu, mancu u sicondu !
  Oksana hà dettu seriamente:
  - Una "Pantera" -2 à bordu hè abbastanza pussibule di piglià. Hà solu 82 mm di armatura sottu una ligera pendenza. Ùn serà micca un prublema per noi !
  Veronica ridacchia e suggerì:
  - Forse pudemu fà un tali tank ...
  E zitelle caminavanu parechje ore senza piantà. U tempu hè passatu dopu meziornu. Pudete piantà è manghjà. A ghjente in l'URSS ùn campava micca troppu faciule, ma a situazione in l'ecunumia hà migliuratu. Alcune di e merchenzie sò state vendute à prezzi di razioni assai bassu, alcune à prezzi di cummerciale elevati.
  U terzu pianu quinquennale di u 1938-1942 era formalmente ancu cumpletu. Questu hè stata ottenuta, però, aumentendu a durata di a ghjurnata di travagliu, è punizioni draconiane per l'assenteismu. A più furmale, i primi dui piani di cinque anni sò stati cumpleti eccessivamente, ma in fattu ùn hè micca u casu. L'altu livellu di inflazione hà permessu di manipulà e statistiche.
  Ma u paese hà sviluppatu abbastanza rapidamente. Forse micca cusì veloce cum'è secondu e statistiche ufficiali, ma... I figuri crescenu. E fabbriche eranu custruite, a produzzione aumentava soprattuttu in l'ingegneria meccanica. Aumentu di l'arbu è l'arme.
  Aghjunghje l'agricultura. Dopu à a decadenza iniziale causata da a cullettività, i splutazioni cullettivi cuminciaru à travaglià. Più è più trattori, fertilizzanti, è diversi strumenti sò stati pruduciuti. L'agricultori cullettivi sò gradualmente cresciuti. U quartu pianu di cinque anni hè statu pianificatu un pocu più modestu, perchè u più altu u livellu. U più difficiule hè di elevà stu livellu! Ma i quaranta-triesima è quaranta-quattru anni sò andati, almenu ufficialmente, secondu u pianu. O ancu un pocu avanti. U travagliu supplementu hè ancu attivamente incuraghjitu. è diversi tipi di prestiti.
  L'agricultura hà aghjustatu un pocu di più, è questu hà permessu di congelate i prezzi di a razione di l'alimentariu è di cresce u limitu per a liberazione di l'alimentariu. I salari sò cresciuti un pocu.
  Di sicuru, in l'URSS, micca tuttu hè perfettu cum'è nantu à i schermi di filmi, ma a vita hè diventata gradualmente megliu. Biciclette apparsu, è ancu in u quaranta-quattru annu i primi TV in biancu è neru. Anu ancu giratu u primu filmu di culore nantu à Stalin, sicuru. A vittura "Moskvich" hè stata liberata in a serie. A pruduzzione di l'alimenti in conserve è i dolci, i prudutti di pasticceria hè stata aghjuntu. Apparsu in vendita è frigoriferi nantu à ammonia.
  Questu hè, in l'URSS ci sò stati cambiamenti per u megliu. È l'NKVD ùn era più cum'è rampante cum'è in u trenta-settimu è trenta-ottu annu. Di sicuru, a ghjente ùn vulia micca a guerra. È i tedeschi avianu a paura.
  L'URSS avia digià una industria pisanti assai sviluppata è ingegneria meccanica. Ma per u mumentu, ùn avianu micca u tempu di rinfurzà l'esercitu cù vitture. Ancu s'è, sicuru, paragunatu à u quaranta-unu annu, l'equipaggiu hà crisciutu da un ordine di grandezza. È a dimensione di l'esercitu stessu hà righjuntu undici milioni - duie volte quant'è in u quaranta-unu. È l'ecunumia luttava per mantene.
  Stalin hà sappiutu di creà una industria forte, ma u Führer hà vintu troppu, è ùn era micca pussibule di trattà cun ellu. I risorse sò diventati cumplettamente incomparabile.
  Ma un bonu stufatu era digià pruduciutu in l'URSS. È e zitelle l'anu manghjatu cun piacè, cù cipolle è pane.
  Natasha rimarcò arrabbiata, masticando carne:
  - Ebbè, perchè u Führer ùn hè ancu andatu in Giappone ! È venite à noi !
  Victoria, sbattendu u so pede nudu forte nantu à l'ochju, rispose:
  - Stupidità impenetrable !
  Oksana hà suggeritu:
  - Pensu chì i Fritz ci sottovalutanu ! Ma in realità, duvemu strappà tuttu stu pacchettu di Hitler in pezzi !
  Veronica disse cun un suspiru :
  - Ùn avemu micca furtunatu... Ancu s'è a guerra si pudia principià in u quaranta unu. Quessi eranu i rumuri allora !
  Victoria annuì d'accordu, è scuzzulò u so pettu nudu, sibilendu:
  - Probabilmente cusì ! Ma apparentemente Iugoslavia, è i successi di a Gran Bretagna contr'à l'Italia cunfondenu i piani di Hitler. Ma, in fattu, hà ancu benefiziu à u Fritz.
  Natasha schiacciò a formica cù e so dita nude di gambe graziose, è annunziò in accordu:
  - Di sicuru ! In u quaranta-unu annu, u Terzu Reich, senza tanki pisanti è artiglieria di missile, seria cumplettamente sicuru per noi. L'avemu aspittatu... È cusì u Fritz alzò a barra.
  A zitella suspirò assai.
  Victoria guardò Natasha. Nant'à i so petti nudi, elastichi è pinsava : "ma chì bellezza," quant'ellu saria bella accarezzalla. Ma ùn hà micca dettu à voce alta - hè veramente indecente.
  Veronica rimarcò logicamente:
  - A Storia ùn hà micca un umore subjunctivu... Ma in generale, saria megliu à chjappà in u quarantesimu annu, quandu i Nazis avanzanu nantu à a Francia. Allora u mumentu - più cunvene ùn succede micca!
  Victoria sbuffò con disprezzo.
  - È rompe u pattu ? Stalin ùn accunsente micca à questu! Hà datu a so parolla d'onore per ùn attaccà !
  Natasha rise è rimarcò:
  - Oh, quantu nobili simu !
  E zitelle finiscinu u so pane, stufatu è cipolle. Bevianu u latte agriu da i fiaschi. Avemu avanzatu.
  Da qualche parte c'era il ronzio di motori. I tanki tedeschi si movevanu. À mezu à elli hè u più grande E-100. Speer hà sappiutu ricusà esemplari più massivi. Ma veramente, perchè un tank hà bisognu di dui barili? Hè megliu fà dui tanki più ligeri cù barili diffirenti chì unu cù dui, ma pisanti.
  E-100 hè ancu fora di pruduzzione, ma pò ancu esse truvatu in a serie. Inoltre, Hitler ama ancu i mastodonti, è urdinò di mantene a serie sana da E-5 à E-100.
  Macchina E-75 abbastanza massiccia cù 128 mm è un pesu di ottanta tunnillati. Unificati cù l'E-50 in armatura. Ùn hè micca u megliu mudellu, praticamenti serà ancu peggiu. "Royal Lion" cù un cannone 210 mm, è pisendu centu tunnellate.
  E zitelle cullò un pinu altu è fighjanu i tanki. "Royal Lion" grazia à u mutore di 1800 cavalli, un mastodonte abbastanza putente è agile. L'E-100 hè ancu equipatu di un mutore putente. U Shturmlev hè ancu in muvimentu, cù un putente lanciatore di razzi di 500 millimetri. Hè una di e macchine di rivoluzione più efficaci.
  U destinu di u tank Lev stessu era ambiguu. Hè apparsu davanti à a "Pantera", è hà sappiutu di cummattiri in Svezia, Svizzera, è durante u sbarcu in Gran Bretagna stessu.
  Hitler cunquistò a Svizzera è a Svezia, impone accordi di schiavitù in Spagna è Portugallu. Quelli eranu furzati à abbandunà a so munita naziunale è aduttà a marca. Cusì, cascà sottu a influenza di a capitale tedesca.
  Tank "Lion" duvia esse usatu contru à l'America. Ma una vittura troppu pisanti, cù un fucile insufficientemente veloce, ùn cunvene micca à l'armata. A preferenza hè stata data à u più avanzatu "Panther" -2. Stu veiculu hà satisfetu l'armata cù e so armi, è u rendiment di guida, è soprattuttu l'armatura frontale, sò più cà degni. "Panther" -2 divintò u tank di a vittoria in a guerra cù i Stati Uniti. È "Lion" hè statu usatu assai raramente. U "Tiger" ùn era ancu un tank assai pruduttivu, à pocu tempu per accende in e battaglie di a fine di u quaranta-duesimu annu. È "Tiger" -2 hè anticu, avè appena u tempu di apparisce. U "Panther" -2 mudernizatu, cù un pesu di cinquanta tunnillati, ùn era micca inferitu à u "Tigr" -2 in a prutezzione è l'armamentu, è era superiore in u rendiment di guida cù un pesu di diciottu tunnellate menu.
  A pratica di cummattimentu hà dimustratu chì "Panther" -2 hè significativamente superiore à u "Sherman" in qualità di cummattimentu, punching this car from a long distance, up to three and a half kilometers, è hè praticamenti impenetrable in a fronte è solu vicinu. gamma hè vulnerabile à u latu. È questu hè luntanu da esse u casu per tutti i mudelli Sherman.
  L'America hà persu à l'aviò jet-tedesco è Panthers, è ancu l'E-25 prima - un fucile autopropulsatu unicu, solu un metru è mezu altu.
  I Stati Uniti capitulanu ...
  Natasha accarezzò u so capezzolu di fragole. È cun un sorrisu radiante disse :
  - Eiu, tu ! Ellu, ella - inseme tuttu u paese !
  Victoria hà sustegnu:
  - Inseme una famiglia amica ! In una parolla, simu centu mila eiu !
  Oksana ridacchiò è, indicando i mastodonti, rimarcò:
  - Tank "E" hè assai curtu è squat. Serà difficiuli di ottene ellu.
  Veronica sibilò tristemente:
  - Diu ci benedica !
  Natasha ridacchiò e cinguettava:
  - In America per tuttu u paese, in America per tuttu u paese, in America per tuttu u paese - l'opportunità sò uguali !
  Fiery Victoria ride e ruggisce:
  - L'opportunità sò uguali per i diversi strati di a sucetà !
  È cumu vulete. È i so denti sò belli cum'è mostranu.
  Oksana hà dettu:
  - Quandu i tedeschi si sparghjenu, serà assai male per elli da e so basi di furnimentu !
  Veronica ridacchia e suggerì:
  Preghemu allora !
  Natasha sbuffò con disprezzo e scosse la testa.
  - Innò ! Semu membri di u Komsomol, chì significa chì simu atei !
  Victoria hà avvistatu aggressivamente:
  - È sò generalmente un ateu militante ! È ùn ci hè micca Diu - questu hè un fattu medico!
  Veronica rimarcò prudentemente:
  Ma ùn pudete micca pruvà !
  Victoria lampò i so ochji smeraldi aggressivamente in risposta. E sibilò cun un sorrisu:
  - Possu ! Se ci hè un Diu, allora deve esse rispunsevuli. Significa piglià cura di e persone. - A zitella di i capelli rossi chjappà aggressivamente u troncu di pinu cù u pede nudu. - Hè pussibule imaginà una mente cosmica fenomenale chì ùn importa micca a so creazione !
  Natasha hà prontamente cunfirmatu:
  - Eccu! Dopu tuttu, simu à Diu cum'è i zitelli sò à u Babbu, è ùn ci importa micca di noi!
  Veronica rimarcò prudentemente:
  Ma ancu un babbu attentu punisce i so figlioli ...
  Natasha risa in risposta.
  - Ma ùn li sfigurate !
  Victoria rimarcò in furia:
  - Ci sò veramente strani metudi di crianza in u vostru Diu! Ellu, per esempiu, hà pigliatu è affucatu tutta l'umanità è ancu animali innocenti. A quistione sorge, chì tipu di metudi fascisti ?
  Oksana aghjunse cun un surrisu:
  - È in generale, u turmentu eternu in l'infernu ... Questu hè ancu un overkill evidenti, postu chì nisun mètudu di ghjustizia pò ghjustificà a tortura!
  Veronica allargò e mani in cunfusione è disse cun un suspiru :
  - Pensu ancu chì l'inundazione di Noè hè eccessiva. Ma a Terra era piena di peccatu davanti à l'ochji di Diu...
  Vittoria ridia :
  - Iè, i zitelli cuminciaru à ghjucà scherzi. Babbu pigliò una mitragliatrice è sparò à quelli chì blathered, lassendu solu quelli chì stavanu più tranquilli chè l'acqua, sottu à l'erba. U rossu svelava i so grandi denti. - Tale hè ottenuta analogia!
  Veronica alzò le spalle e disse dolcemente:
  - Ùn sò un prete per dà risposte à tali dumande. Ma pensu chì Diu avia ragiuni per quessa.
  Victoria ridacchiò è rimarcò:
  - Iè... Per un mutivu sò cascati senza ragiuni, solu ch"elli anu vistu tutti cum"è s"eranu spariti !
  Natasha hà suggeritu:
  - Forse a Bibbia hè solu una fiaba ebraica. Perchè duvemu crede in questu?
  Oksana hà dettu a so opinione:
  - Ci vole, in ogni casu, mantene u to onore. È ùn contate micca troppu in un paradisu postumu !
  Victoria ridacchiò è rimarcò:
  - Iè... I preti li piace à cuntà storie ! È micca assai attrattiva!
  Veronica rimarcò tranquillamente:
  - Ma Ghjesù Cristu hè una maghjina abbastanza attrattiva !
  Vittoria righiò è scuzzulò a testa.
  - Ùn maritaraghju micca cun un pacifista cusì !
  Natasha ridacchiò è rimarcò:
  - Iè, un omu si deve fà per ellu stessu... È chì insegna a Bibbia ? T'hanu colpi nantu à a guancia diritta - gira a manca !
  Veronica vulia dì, ma era chjaramente imbarazzata. E poi Victoria l'hà messu in:
  - Veramente strana moralità. O Diu ci insegna à amà i nemici, o affucà tutta l'umanità à una volta. E cumu si pò esse spiegatu?
  Natasha si rispose:
  - Pensu chì a Bibbia hè stata scritta da visionari talentu!
  Veronica s'opposa languidamente à questu:
  - Quellu chì a fighja... Ma altru chè l'esistenza di Diu hè impussibile di spiegà l'apparenza di l'Universu. - Tandu a zitella s"animò. Ella corse a so gamba nuda, cisellata longu a cortezza è cuntinuò. - Qualchese si pò dì, ma hè impussibile di truvà o inventà una versione più cunvincente di l'urìgine di l'Universu, salvu cumu Diu hà creatu !
  Natasha alzò le spalle e li dumandò:
  - È a causa di l'apparizione di Diu ?
  Veronica suspirò è rispose, perdendu a fiducia :
  - Questu hè digià un assioma... Si deve esse accettatu da a fede chì Diu esiste. È chì hè esistitu per sempre è ùn hà micca prima causa.
  Natasha strinse a testa negativamente.
  - Accetta per fede a pre-eternità di Diu ? Ma possu offre à accettà per a fede l'eternità di l'universu, ma senza l'Onniputente...
  Veronica rimarcò logicamente:
  - Sembra un alogismu. Cumu hè sta materia eterna, è da induve vene ?
  Victoria rispose subitu:
  - È ciò chì hè logicu - Diu hè eternu... È d'induve hè vinutu ! ? Più immediatamente omnipotente è omnisciente ?
  Veronica hà rispostu cù disperazione:
  - Hè sempre esistita... L'accettemu per a fede ! E cumu hè pussibule - incomprensibile!
  Natasha hà dettu:
  "In verità, simu nantu à u listessu livellu quì. A materia avia da vene à esse in qualchì modu. È l'impensable succede. - A zitella grinnì è cunfidenza nutà. - Ma sempre, a quistione di perchè ci hè tantu male in terra ferma aperta.
  Ci hè veramente assai di discutiri ...
  In ogni casu, i Nazis eranu opposti da e forze tecniche più chjuche, menu esperte è peghju.
  Se in a storia vera in u quaranta-unu annu l'URSS hà avutu un vantaghju quattru volte in i tanki, cù veiculi di qualità megliu, avà i tedeschi anu digià più mastodonti è sò più efficaci. È i tedeschi anu jet aircraft è ancu più in numeru è qualità. In a storia vera, l'URSS avia quattru volte più di l'aviò. True, forsi a qualità hè da u latu di a Luftwaffe. I vitture obsoleti eranu inferjuri à quelli tedeschi. È i più novi ùn eranu micca unambigui. Ma avà i tedeschi anu digià aviò jet, chì l'aviò di l'elica sovietica ùn sò micca rivali.
  Di sicuru, anu sappiutu di scavà e linee di difesa, ma a furmazione hè piuttostu debule. Tuttavia, l'Armata Rossa hè principarmenti di natura offensiva. Un plus hè chì i tedeschi ùn puderanu micca piglià e truppe per sorpresa. Ma u svantaghju hè chì anu un vantaghju quantitativo in tuttu, è ancu più sperienza di cummattimentu reale chì in u quaranta-unu.
  Plus capisce sempre u numeru di forze. È hè cusì difficiule di resiste. In u quaranta-unu annu di l'URSS, dopu à a mubilizazione, superò a Wehrmacht in numeri, ma era inferjuri in a qualità di l'infanteria è a mobilità generale. Avà, à spensu di a qualità, micca tuttu hè chjaru. Ci sò parechje divisioni coloniali in a Wehrmacht, micca assai pronti per u cummattimentu. Ma d'altra parte, una bona elica d'assaltu MP-44, è assai equipaggiu. È in questu pianeta, u nemicu hè diventatu ancu più forte. L'URSS, sicuru, hà ancu aghjustatu, ma micca tantu.
  Quasi u mondu sanu hè contru à a Russia. E quì i chance sò assai menu chè in u quaranta-unu.
  Albina, avendu abattu parechji aviò, rimarca :
  - Quì simu tribbiati, tribbiati, ma i banche ùn sò micca visibili...
  Alvina ridia è rispose :
  - Avemu digià avvicinendu u Dnieper è ci sarà una grande battaglia ...
  I guerrieri bikini cuntinueghjanu a so avanzata. I Nazis aggiravanu a Fortezza di Brest è chjappà a caldaia. Tank E-50, si move in una direzzione est.
  Gerda cantava cun entusiasmu :
  - Sò una zitella cusì bella ! Rompeu tutti i nemichi cum'è ghiaccioli ... È à u fretu, scalzu, audace, chì ancu scintille si sguassate da sottu à i mo pedi !
  Charlotte ridacchiò, picchiò un trentaquattru in u corpu è esclamò entusiastamente:
  - Ùn ci hè micca ragiò di dubbità a Patria ! I guerrieri sò più duru chè l'omi !
  Christina hà ancu pressatu u buttone cù u so pede nudu, è tradisce furiosamente, sbattendu u cannone suvièticu. Allora ancu u troncu si staccava :
  - I rivenuti sò alti cum'è cime di muntagna !
  Magda hà sparatu u so cannone unu à unu. Era 105 mm è letale in l'ultima mudificazione, era abbastanza rapidu, sparendu deci colpi per minutu.
  A zitella pressò e so dita nude è bisbigliava:
  - Percentuale in a linea di u futuru datu ...
  Gerda hà battutu u tank sovièticu, sfracicò l'armatura è gridava:
  - Viderete per voi stessu !
  Ella batteva è Charlotte, usando i so punte nudi, cù un ruggitu salvaticu è freneticu:
  - A Patria hè avà più vicinu à noi !
  Christina hà ancu sparatu, cù i dita di e so gambe nude è abbronzate, emettendu:
  - Saluta u sole cun noi !
  Magda picchiò ancu, è pressu u so taccu nudu. Ella fracassa u cannone sovieticu in frammenti fluttuanti, cantendu:
  - A patria hè a più forte !
  È i guerrieri rughjeranu cum'è bufali in u macellu. Quattru hè assai piacevule à l'omi. Li cunvene veramente. Perchè nò? Sò cusì belli è aggressivi. È amuri. È l'omu hè un cane, basta à chjappà. È averete tuttu, ancu i soldi. E sti donne sò fisicamenti assai forti. È digeriscenu a perfezione maschile cun un temperamentu pazza. È piacè cuntinuu.
  Ùn ci hè bisognu di aspittà un annu sanu per un omu - è ancu un orgasmu vi truverà!
  Gerda u pigliò è rughjò, sparendu à u trentaquattru sovieticu, è abbattendu a torra :
  - Sò un veru cavaliere di l'annihilazione !
  Christina tirò a lingua e urlò minacciosamente:
  - È u mo surrisu hè cum'è quellu di una pantera !
  Charlotte parlava in modu aggressivu, scuzzulate u pugnu è spinghjendu u joystick cù i so pedi nudi.
  È ci sò grandi cambiamenti avanti!
  Magda cinguettava è urlava:
  - Semu l'incarnazione di l'etaera !
  Gerda ridacchia e rispose :
  - Quantu hè bonu quandu e mani di belli giovani ti accarezzanu !
  È a zitella hà imaginatu cumu e so palme sbattevanu à i capezzoli di fragole. Hè veramente cusì maravigliosu. È eccitante è eccitante. È assai bellu.
  Gerda tirò à u SU-85 sovieticu. Ella sbattò a vittura, è cinguettava, sbattendu i so pedi nudi nantu à l'armatura:
  - Ah, signore di quercia, signore di quercia !
  Charlotte cunfirmò aggressivamente, gonfiendu e so guance è scuzzulate i so petti pieni.
  - Duba ! Quercia ! Duba donne!
  È cumu si piglierà è riderà... Cum"è s"è e campane sonanu. È a so voce hè cusì radiante.
  È a so vittima era una pistola russa di 76 millimetri. L'arme sò abbastanza arcaiche.
  Christina ridacchiava e strillava:
  - Rughjeraghju è romperaghju !
  È cù e so dite nude, hà ancu direttu un projectile à una vittura nemica.
  Quantu hè bella. L'oru è u ramu sò grandi!
  Magda hè cumplitamenti d'oru, mentre canta cun entusiasmu:
  - A ghironda pienghje sempre...
  Allora si vultò intornu à i trenta-quattru sovietici è cuntinuò à cantà tristemente.
  - Hè straniera in Berlinu !
  Gerda cinguettava in risposta. Hà appughjatu u buttone di u joystick cù i so pedi nudi è hà abattutu un obice sovieticu.
  - Berlinu hè a capitale di u mondu !
  Charlotte mormorò con aplomb in risposta:
  - È Londra hè a capitale di Parigi !
  È unghie nantu à u T-26 Soviet. A macchina, ancu s'ellu ùn hè micca grande, hè ancu cunsideratu un tank.
  Christina l'hà pigliatu è l'hà datu, spinghjendu a bicicletta à pedi nudi :
  - È Parigi hè a capitale di Roma !
  Tandu, appena si riri... È cù l'occhi smeraldi trapanarà tutti i guerrieri in fila. È grin à u listessu tempu, è scintilla cù i denti. Ma in tuttu cumu si pigliarà è martellarà i tanki sovietici. Demoliscerà a mità di a torra à i trenta quattru.
  È dopu à ella, Magda a pigliarà è l'accenderà cù una granata. Vale à dì, un projectile. Sicondu SU-76. Dighjà chjaramente una vittura obsoleta, ma sempre listata.
  E cinguettava :
  - È Roma hè a capitale di Miami !
  Hè veramente divertente. Ma e ragazze sò state troppu purtate. Ùn anu micca nutatu cumu un coppiu di suldati di l'armata sovietica si arrampicava versu elli cù fasci di granate anti-tank è sbulicò e piste. E cumu si pigliarà è splode. I rulli scoppiavanu è l'E-50 perde a so mobilità.
  Ebbè, chì succede...
  I Nazis anu assai tanki è sò assai più avanzati cà i soviètici. È anu un equipaggiu più espertu.
  Di sicuru, ci sò parechji suldati stranieri, chì creanu qualchi prublemi, ma ùn hè micca scantu. Ma u numeru di truppe hè assai forte. È ùn pudete micca argumentà contru.
  U numeru in u quaranta-unu annu ùn era micca abbastanza per u Fritz. Ci era soprattuttu pochi tanki. È questu li impedisce di cummattiri.
  Albina è Alvina nantu à l'aviò d'attaccu versò bombe nantu à u nemicu. L'Armata Rossa, sott'à i so colpi, s'hè sbulicatu è perì.
  Albina, lascendu caccià un altru rigalu di morte, sguillava :
  - Per cambiamenti decisivi è vittoria!
  Alvina cunfirmò prontamente, sparendu premendu i so pedi nudi nantu à i buttoni di u joystick:
  - Per u fattu ch'elli vanu fora di i so pedi da i successi di u Terzu Reich.
  I piloti tedeschi Gertrude è Adala, slapping i so pedi nudi, cullò in un XE-328 à dui posti, in un jet machine - questu hè un mostru cù dece cannoni d'aria.
  A piova era appena passata è e zitelle lassannu tracce graziose, chjaramente, di e so gambe nude.
  Eranu cusì seducenti chì l'adulescenti chì servenu à u campu d'aviazione divoravanu avidità l'impronte nude cù i so ochji, è ancu i picciotti cuminciaru à gonfià a perfezione. In generale, ci sò parechje piloti - a lotta hà dimustratu chì e donne, in cundizioni uguali, anu duie volte a sopravvivenza di l'omi. È questu significa chì sò efficace. È Hitler, di sicuru, ùn hè micca una persona per pietà à nimu.
  In u Terzu Reich stessu, a poligamia hè statu introduttu ufficialmente - u dirittu à quattru mogli. Questu hè assai praticu. Ma micca troppu adattatu à e tradizioni cristiane. Ùn meraviglia chì u fascismu cerca una nova forma di religione. Hitler insiste chì hè monoteismu, ma cusì speciale - cù un panteonu di pagani, antichi dii germanici. Di sicuru, Hitler stessu in stu panteonu hè postu sopratuttu cum'è messageru è messageru di u Diu Altissimo.
  Allora u Führer, sicuru, li piace à cultivà assai.
  Gertrude è Adala lancianu u so aviò d'attaccu multipurpose in u celu, chì pò ancu ghjucà u rolu di un cumbattimentu.
  I guerrieri sò assai cunfidenti. I Russi ùn anu micca jet aircraft, è sò improbabile di pudè resistà à l'assaltu di i tigressi di u celu.
  Gertrude ringhiò:
  - Sò un cavaliere di un flussu ardente ...
  Adala cunfirmò entusiastamente, svenendu i denti:
  - È scaccu matti à tutti !
  E zitelle ridianu. Anu pressatu i so talloni nudi nantu à i pedali, è giravanu l'aviò d'attaccu à jet.
  Era sempre bughju, ma una striscia di luce si mostrava digià in u livante. E zitelle fischiavanu... E distese di Russia stavanu digià flottanu sottu à elli. E guerriere femine ridavanu è si strillavanu l'ochju. Sò cusì stravaganti è belli.
  Quì i vitture sovietiche partenu versu elli. A vite Yak-9 hè forse a macchina più prodotta in massa trà l'ultime versioni. Micca armatu, ma relativamente prezzu è cù pocu armatura. MIG-5, più veloce, cù mitragliatrici. MIG-3 hè un mudellu prima. LAGG-7 hè probabilmente l'acellu più veloce è armatu. In l'ultima mudificazione, ci sò quant'è trè cannoni 20-mm.
  Ma queste sò tutte e macchine propulsate da l'elica - l'aviò jet ùn sò micca stati creati. È i tedeschi si sentenu assai cunfidenti.
  Gertrude spara dece cannoni d'aria. Anu colpitu 30mm è dui pistoli 37mm. Ils se précipitent comme un tourbillon ardent à travers l'avion soviétique. Tuttavia, i piloti rossi provanu à esquivà è andà à a cuda.
  Adala hè in manuvra in questu mumentu. Ùn pudete micca piglià una vittura tedesca in testa, ma entra in a coda hè struitu. Per l'URSS, l'attaccu ùn hè micca inesperu. I pistoli anti-aerei sò digià stati lanciati. Conchiglia esplosa brillanu in u bughju.
  I tedeschi anu un certu nervu. Paria ch'elli avianu digià vistu tantu chì nunda ùn vi sorprenderà, ma ... i piloti sovietici sò valenti è ùn anu micca paura di pèrdite. Nunda per spaventà elli. Ma l'esperienza ùn hè micca abbastanza. L'aviò tedescu esce facilmente da l'immersione è abbatte a vittura sovietica. Ne rompe un altru in pezzi.
  U putere di l'armi tedeschi hè assai grande. Questu hè un cumpunente in quale i Fritz anu un vantaghju enormu annantu à a Russia. Ma a vitezza di i Nazis hè colossali.
  Adala accelerà è si rompe in avanti. È Gertrude spara razzi à u nemicu. U cunsigliu hè ricevutu da i denti. Alcune munizioni sò destinate à u calore o u sonu.
  Adala bisbiglia:
  Ùn ci ammazzaranu !
  E zitelle spinnu a so vittura... Pruvanu à esse cool. È dopu un cumbattimentu sovieticu sbatte un aereo d'attaccu à jet tedesco vicinu. E cumu si cumencia à strappà, è split. Sia u celu è l'aria.
  Gertrude bisbigliò:
  - Morte pazza !
  I guerrieri eranu chjaramente cunfusi, è ponu esse rammed cusì.
  . CAPITOLU #4
  Un colpu terribili cascò in u pacificu Vladivostok (in u Far East, a lege marziale ùn hè statu introduttu). A maiò parte di i navi di a Flotta di u Pacificu sò stati disarmati in i porti, assai marinari sò stati ancu trasferiti à u fronte occidentale. Per una banda, l'attacchi di a Terra di u Rising Sun era previstu, ma in a pratica si sviluppò chì ùn eranu micca previsti. U generale Yamamoto hà fattu una scumessa nantu à una greva simultanea cù tutte e forze chì puderanu esse aduprate. L'America, essendu scunfitta relativamente rapidamente, ùn hà micca avutu u tempu di affundà a maiò parte di a marina giapponese, i cuirasati rapprisentanu una putenza soprattuttu formidable.
  U capitanu di u primu rangu, Vasilchikov, ghjustu à questa ora prima di l'alba, ghjucava à carte cù altri ufficiali di a flotta. I picciotti eranu sempre abbastanza ghjovani, sò stati lasciati quì per assicurà chì e navi ùn anu micca putritu cumplitamenti. Vasilchikov era l'unicu d'elli chì puzzava a polvara, hè statu trasfirutu da Leningrad per a necessità di trattà a pneumonia severa, catturata in una cità assai nuvola. U capitanu di u primu rangu, o s'ellu hè trasferitu à e forze di terra, u culunellu, hà godutu u silenziu di Vladivostok, i so carrughji fiorenti. L'inguernu passava, aprili passava cun gioia, era maravigliu, caldu, ghjugnu ùn era micca in u mità, ma in a zona tropicale. L'ufficiali beie un pocu, a bona vodka in a tenda marina, per i normi di l'oghje (l'inflazione prima di a guerra hà deprezzatu u rublu), hè quasi più prezzu di u latti.
  In ogni casu, l'umore era spoiled da a nutizia chì a prossima caravana cù stufatu americanu ùn vene micca, per via di quale a merenda hè cresciutu in u prezzu, è invece di a vitella di Texas tena, avemu avutu à manghjà u pesciu digià boringu cù pickles. . L'ufficiali parechji volte anu pruvatu à traduce a conversazione nantu à u tema di a guerra è dumandò à parlà di certi battaglie, ma Vasilchikov si firmò in silenziu è sviò a conversazione à u latu. Infine, quand'elli l'anu finitu, abbaia :
  - Vi mandaranu in fronte, cusì ricunnoscerete a mamma di Kuz'kin. Capite chì a polvara ùn puzza micca di prufume, ma di cadaveri !
  Un ghjovanu tenente navali (aveva ricivutu appena epaulettes, dopu à mità d'annu di studiu, chì intrì subitu da a scola) salta :
  - Hè quellu chì ci manca ! Donne ! Bella donna ! Perchè simu à pusà solu, perchè a cità hè piena di ragazze solitarie.
  I picciotti s'acclamanu:
  - Di sicuru, andemu à circà e zitelle.
  L'ufficiale hà cantatu un romanzu:
  - Quantu hè bonu di chjappà nantu à l'erba, è chì cosa hè diliziosa à manghjà ! Organizà un riarrangiamentu in u bagnu, è chjamate e ragazze!
  Vasilchikov gridò à u ghjovanu furioso:
  - Ci hè un curfew fora è e zitelle dormenu dopu un travagliu duru ! Micca tutti sò furtunati per ottene un locu cusì ladri, beati quandu u sudore è u sangue si versanu.
  L'ufficiale schernò:
  - A polvara ùn puzza micca di spiriti, ma di cadaveri, solu per i privati, i cumandanti anu maschere di gas cù un filtru!
  Vasilchikov aggrottò la fronte.
  - Filòsufu ! Spinoza tipica, resta solu à amparà à tirà u grillu cù a lingua ! È serà : pah ! Groin! Groin!
  L'ufficiali ridianu, ancu i finestri cuminciaru à tremà. Vasilchikov hà aghjustatu:
  - A vostra lingua hè grande quandu a mente di u vostru avversariu hè chjuca!
  L'ufficiale junior mormorò:
  - Basta, andemu à beie !
  U restu di i cumbattenti rugianu:
  - Hè cusì, versà ! Finu à l'alba, di sicuru, averemu abbastanza vodka, ma ci sarà ancu abbastanza snacks à l'infernu !
  È l'acqua ardente si versa in bicchieri ! Iè, cusì cuminciò à bolliri è a schiuma, sonavanu canzoni obscene, obscene.
  A porta s'aprì di colpu, è a stanza paria esse sbulicata da un uraganu. Una zitella alta di focu saltò versu l'ufficiali, è cù tutte e so forze fece un muru di brique cù una buttiglia di vodka infinita. A zitella gridò:
  - Alcoolichi è borsi ! Tuttu u paese travaglia, o cumbatte, site beati cum'è porchi. Scurdate di cuscenza è onore ! Ùn hè stupente chì Lenin hà dettu : l'ubriachezza hè u peghju di tutti i vici, a so particularità distruttiva in u duminiu publicu !
  L'ufficiale subalternu era digià abbastanza ubriacu, i so ochji stracciati, è urlò in daretu, afferrandu una buttiglia viota :
  - Cagna, esce da quì ! Avà aghju !
  A zitella chjappà brevemente a punta di u so stivale sottu u ghjinochju. U colpu paria ligeru, senza scopra, ma u ghjovanu urla è affonda. A buttiglia hè cascata è si ruttu. Tuttu u mondu ansimava, Vasilchikov esclamò:
  - Iè, questi sò i segni di Anna Vedmakova, un pilotu ace in Spagna è Finlandia. Hà i capelli legendari, u culore di u focu ! Benvenutu, Capu di Squadron...
  U Witcher annuì.
  - Sò sempre in u rangu di maiò, è u primu pilotu ace hà premiatu a stella di l'eroi di l'URSS. Appena ghjuntu in u so cumbattimentu MIG-5. Mentre chì u restu di u squadron hè nantu à u fronte orientale. Sò statu struitu... Ebbè, ùn hè nunda di i vostri affari ch'e aghju statu struitu. In ogni casu, aghju bisognu di u vostru distruttore per alzà immediatamente a bandiera americana è andà in mare.
  Vasilchikov hè stata surprised:
  - Perchè u nostru ?
  L'ochji verdi di u Witcher lampò.
  - Perchè sta vittura hè fatta in i Stati Uniti. Hè stata mandata à voi sottu Lend-Lease, è dopu seguitate solu i mo ordini.
  Vasilchikov fece una smorfia:
  - U culunellu ubbidisce à u maiò, è ancu di un altru dipartimentu. Avete l'autorità.
  Vedmakova hà tenutu un documentu cù u sigillo di l'NKVD è a firma di u Vicepresidente di a Sede è u presidente di u Cunsigliu di i Cummissarii di u Populu, u capu di a polizia secreta - Marshal Beria.
  - Intesu ! È, senza più, mi ubbidite solu ! Chì succederà altrimenti, ùn dicu micca : ùn avete micca cinque anni !
  Vasilchikov s'inchina:
  - Bene! U distruttore hè in muvimentu, hè solu necessariu di alzà i marinari da a caserma è di vela in duie ore.
  Vedmakova hà pigliatu u ghjovanu ufficiale per i capelli, era un capu più altu ch'è ellu è chjaramente più forte:
  - Chì bruttu è ubriacciu ! Perchè avete una squadra cusì dissolta ! Stu tippu s'assumiglia più à un cabinu chè à un ufficiale. Forse per un principiu, sbattevi bè per chì tutti i salpi escenu.
  Vasilchikov era vergogna:
  - Questu hè Pasha Kolobkov. Hè statu mandatu à i corsi direttamente da a Scola Suvorov, secondu un prugramma abbreviatu. Hè sempre bellu picciottu, in dui mesi u so anniversariu hà sedici anni.
  Witcher fece una smorfia:
  - Wow ! À quindici anni è digià ufficiale ! Hè ciò chì face l'accelerazione! È ùn sapia micca chì i latti eranu digià ricivutu tituli.
  Vasilchikov alzò le spalle.
  - In u fronte cumunistu, i zitelli crescenu prestu ! Inoltre, una storia hè accadutu à ellu, cum'è ellu hà scrittu a storia più bona nantu à a difesa fantastica di Mosca, è Zhukov hà nutatu questu è hà cunsigliatu per trasfirià u zitellu da i cadetti à l'ufficiali.
  U Witcher hà migliuratu:
  - Bene! Ùn hè micca male ch'ellu ùn hè micca stupidu, ma ùn beie più ! Puderaghju l'odore, è u mo nasu hè cum'è un cane, subitu sottu à u tribunale ! In fatti, pagherete per questu. Dighjà un omu di mezza età, ma ellu stessu.
  Vasilchikov tosse:
  - In verità, aghju trentadui anni, ma sò digià statu feritu sei volte in Spagna è in Finlandia, cusì mi pare vechju...
  Vedmakova vulia dì qualcosa in risposta, quandu di colpu un rughjone mostruoso rumpiu u silenziu prima di l'alba. Era cum'è s'è caduti da u celu peschi pisanti, u vetru di a finestra s'hè lampatu subbitu. Frammenti di grandine battevanu nantu à a tavula è ancu sbarcavanu in mani è facci d'ufficiali ubriachi. Witcher urlò:
  - Tutti fora subitu.
  Vasilkov gridò in risposta, tantu chì guasgi strappava e so corde vocali:
  - Quessi sò cunchiglia di dodici centimetri ! I battleships giapponesi parenu esse in caccia, questu significa.
  Vedmakova, in fastidiu, chjappà u muru cù u so stivale:
  - Cuminciatu, ma micca cum'è avemu previstu ! Affattu! Damn, ci tocca à piglià subitu u squadron à u mare è affundà a flotta di u paese di scimmie d'occhi stretti.
  Vasilchikov mormorò:
  - Ci sò armi solu nantu à u mo distruttore è nantu à un coppiu di chjuchi. Ùn avemu mancu una risposta.
  Vedmakova hà dimustratu u so pugnu:
  - Ebbè, duverebbe avè l'artiglieria custiera ! Dopu tuttu, micca tutti sò stati mandati à u fronte occidentale, è ancu l'aviazione. Dopu tuttu, u fattu chì u Giappone pò entre in a guerra in ogni mumentu hè statu parlatu per anni.
  Vasilkov hà vulsutu dì qualcosa, ma di novu rumbò, frammenti piovevanu. A sirena si lamentava, avvistendu di l'arrivu di l'aviò. Vasilchikov si alzò è gridò sopra u ruggitu di u Witcher:
  - Avemu l'aviazione, è e batterie costiere, ancu s'ellu ùn hè micca in un set cumpletu, sò dispunibili. Rispondemu !
  U pilotu ringhiò mentre correva per e strade:
  - Corriria solu versu u mo cummattimentu è piantaraghju questi giapponesi, ùn mi pare micca abbastanza. Anu sempre pagà per Tsushima, è Muden.
  Vasilchikov accunsentì:
  - Iè, paganu ! Iè, ancu cù un percentinu !
  Ci sò stati splusioni è u cinguettu tardiu di cannoni antiaerei. In generale, a maiò parte di a difesa di l'aria di Vladivostok hè stata ripresa in u quaranta-unu annu, per rinfurzà a difesa di Mosca (Era aspittatu chì Hitler avaria, ma poi passò!), Allora i punti multipli di u mosquito. -casa di u paese di u Rising Sun ùn pareva micca attentu à tali "rumore". I bombardieri di immersione giapponesi abbandunonu "rigali" di primavera cù un stridulu piercing. U colpu hè statu inflittu à a cità è à a flotta. I piani giapponesi ùn sò micca troppu grande, ma agile, ma i battelli, à u cuntrariu, sò forti. Finu a ora, l'Amiricani anu sappiutu affundà solu dui tali bellezze, è i sopravviventi, cù i cruciera, anu distruttu a costa. S'assumigliava assai à l'attaccu villanu di a Terra di u Soli Levante u 27 di ghjennaghju di u 1904. Solu tandu ùn ci era micca aviazione.
  Vasilchikov sentia ch'ellu era suffocatu da a corsa. Ùn hè micca un superman, ma un omu simplice cù pulmoni malati, pigliatu in una situazione difficiule. È in Vedmakova ùn l'hà micca superatu assai. Mi dumandu quanti anni hà, appena più di trent"anni, i so petti sò grossi, è e so spalle sò larghe cum"è quelle d"un omu.
  Vedmakova si girò di colpu è agitò a manu:
  - Ùn corre micca vechju, seguitami ! - Gridava cun tale forza chì l'onda di u sonu li toccò l'arechje. - Fate u distruttore à u mare u più prestu pussibule.
  L'esplosioni rumbled vicinu, i detriti piovevanu, unu d'elli cascò direttamente nantu à Vedmakova, è l'hà pigliatu meccanicamente cù e so mani. A zitella di pilotu si sentia cum'è un portiere chì hà vintu successu una penalità, u frammentu era tondu, caldu è pareva una bola. Anna sentì subitu qualcosa di liquidu scorri da i so braccia. A zitella fighjulava u frammentu, è tandu ancu u so guerrieru di ferru, induritu da trè anni di guerra (Inseme cù i spagnoli), a nausea li ghjunse à a gola. Avia un capu di zitellu in e so mani. Povera ragazza (questu pò esse vistu da i pigtails brevi, cù l'ochji sbucciati. Vedmakova cun cura pusò a so testa nantu à l'asfaltu cracked è si cruciò:
  - Ùn avete micca tempu di piccà, micca di campà ! In ogni casu, ùn ci hè micca peccatore più grande di Diu, dunque ùn ci hè micca peccatu più grande chì l'indifferenza à u soffrenu di i zitelli.
  Di novu, un ruggitu, è frammenti, unu chjappà a zitella in u stivale, grattandu a pelle. Vedmakova avia digià vulsutu vultà è correre u più veloce ch'ella pudia versu a pista, induve u so MIG era pacienza aspittendu l'hostess aggressiva, ma...
  Agudu cum'è una lama di un pugnale, u sguardu di u guerrieru discernò una grima insopportabile di dulore nantu à a faccia di u capitanu di u primu rangu Vasilchikov, quandu a so parte superiore di u corpu strappatu volò sbattutu da l'onda di splutazioni. A zitella stessa sviò à pena u frammentu. Ella dighjà in un certu tempu, in qualchì modu, hà ingannatu a so guancia, ancu durante a battaglia aerea in Spagna. In u risultatu, una cicatrice prufonda restava, chì, per un bellu pezzu, spoiled a so apparenza. True, in Siberia hè stata presentata à un sorcerer assai forte, chì, cù l'aiutu di unguenti è invucazione di spiriti, hà sappiutu guarì cum'è s'ellu ùn era mai statu, sta ferita è un paru più. Per questu, Vedmakova hà datu a so innocenza, sapendu i gioia di e donne. Dopu à quessa, a zitella hà pigliatu l'uppurtunità minima di muzzicà a felicità di l'amore cù un omu, chì era assai difficiuli di fà in i tempi sanctimonious Soviet, ancu cù a so bellezza satanica è a capacità di tentazione. U puntu, sicuru, ùn hè micca tantu per persuade l'omu, ma per assicurà chì l'urganizatore di u partitu ùn hà micca scupertu questu. E ci sò tanti scammers di tutte e strisce chì un snitch, nantu à un snitch è un snitch, li guida. Allora ùn accellerete micca veramente se a vostra carriera hè cara per voi. Ma circa quattru mesi fà, quand'ella hè stata premiata a stella di l'eroi, per u vinticinquisimu aviò fascista abattu in una fila: si scontra in Beria. È in tutta l'elite sovietica ùn ci era micca un donna più grande chì u capu di a polizia secreta è aperta.
  Vedmakova corse cum'è una pista. Inoltre, chì raramente li succede, hà mischjendu a strada in una cità scunnisciuta, per via di quale hà aumentatu solu a distanza.
  U pilotu fughje è ricurdò: Beria era inventiva in u lettu, ma micca u so gustu, calva, ventre, micca Apollu. Allora ùn hè mai diventatu u so amante. In generale, i rumuri chì Beria violò e donne sò una esagerazione chjara. S'ellu hè statu dettu un no fermu, u sicondu omu di l'Imperu Rossu, in regula, ùn hà micca ricursu à a coercizione. Ancu s'è chì osa da e ragazze à dì micca à un tali mostru ? Boia di Russia numeru unu!
  Ma quì hè diventata cunfidendu di Lavrenty Palych. In generale, diventò unu di i primi vuluntarii femine à luttà in Spagna. In fatti, uni pochi di piloti sovietici participà à sta guerra civile. Sembra chì Stalin stessu ùn vulia micca particularmente a vittoria di i sucialisti. È ciò chì hè logicu, in Francia, i sucialisti, apparentemente di manca, vincenu, è e rilazioni cù l'URSS ùn anu chè peghju. Ma à u listessu tempu, datu chì Franco hè fascista è burghese, è u guvernu populari di Spagna pare esse di manca, ùn era impussibile di ignurà cumplettamente e dumande d'aiutu. Iè, i piloti sovietici avianu bisognu di acquistà sperienza, pruvà novi equipaghji. À u principiu, a guerra cuntinuò cù successi varii, ma dopu l'armata di Franco, cù u sustegnu di unità taliane è tedesche, riesci à catturà a Catalogna. A battaglia in l'aria era prima uguale, ma dopu apparsu u famosu Messerschmitt. In a prima battaglia di l'aria, Vedmakova hà sentitu u putere di stu aviò cumparatu cù l'IL-16. In particulare, a velocità, una diferenza di centu chilometri à l'ora, hà permessu à i piloti fascisti di sceglie per elli induve, cumu è quandu unisce à a battaglia. In siconda, l'armamentu di un cannone à l'aria 20 mm puderia abattà un IL-16 di plywood à una longa distanza, mentre chì u ME-109, avendu una armatura frontale antiproiettile, teneva colpi da una mitragliatrice 9.6 mm di un cumbattimentu sovieticu. Dunque, per distrughje Messer, era necessariu sia per attaccà da a parte posteriore, sia s'ellu era assai furtunatu per entra in u mutore, o u vetru di vista. Semu devi esse nutatu chì i tedeschi anu avutu ancu una cumunicazione assai megliu è agiscenu più in armunia. Vedmakova hè stata abattuta duie volte, è a terza volta hè stata ferita seriamente è presa prigiunera. I tempi eranu duri tandu, ma postu chì a guerra era digià persa, Madrid cascò, Hitler, in segnu di bona vuluntà, è pianificendu una alleanza cù Stalin, urdinò u ritornu di i prigiuneri suviètici in a so patria. Vedmakova hà passatu solu un mesi in cattività, hè stata postu in un ospedale per ufficiali, ben alimentatu è cura. Nisunu battutu o stupratu, forse i nazisti è u franquisme anu pruvatu davanti à u mondu sanu à mustrà si cum'è umanisti in uppusizione à u sanguinariu tiranu : Stalin ! Ma dopu à vultà in a so patria, di tutti l'antichi prigiuneri di guerra, solu una Vedmakova hè stata in furia.
  Hè veru, l'ordine datu, per l'unicu cumbattente talianu abattutu, hè statu privatu d'ella. Ma si firmò in l'esercitu, è ancu participò à a guerra cù a Finlandia. U paese Suomi avia solu 118 plywood obsoleti in a so flotta di aerei. A zitella guasi ùn hà micca participatu à e battaglie aeree, era più impegnata in a ricunniscenza, hà ricevutu un ordine, pare chì un monoplanu, però, hà abattutu, ma ùn hè statu cuntatu.
  Tuttavia, a ricunniscenza di notte hè ancu micca male, hè una materia impurtante per l'armata. Di sicuru, u fattu chì a guerra cù i finlandesi durò centu quindeci ghjorni, è e truppe sovietiche avanzavanu una mità di chilometru à ghjornu, ùn pudia micca fà un sensu di fastidiu. Beria poi lasciò scippare à ella chì u rapportu di perdite era cinque à unu in favore di u paese di Suomi. True, a linea Mannerheim hè stata rotta da un attaccu frontale, chì hè ancu un successu. Vyborg vene cù rigali - in ogni modu, ùn hè micca pigliatu, ma lasciatu da i Finlandese dopu a firma di l'accordu di pace. A guerra hè stata vinta, ma paghendu cù un fiume di sangue. Vedmakova spessu cumunicava cù i feriti, l'infanteria è i tankers. In generale, u livellu di l'urganizazione di l'Armata Rossa era luntanu da perfetta. Ancu s'è, per esempiu, u tank KV-2 hà fattu una forte impressione nantu à a zitella. U so obice di 152 mm puderia rompe i dugouts è suppressione e batterie. Ci era ancu novi aviò suvièticu MIGI, YAKI, LANKI, IL, TU è altri. Vedmakov hà ricevutu u MIG, chjamatu dopu à Mikoyan. L'aviò avia un rendimentu di volu eccellenti, è u tettu di l'altitudine più grande trà i falchi sovietici. True, questu aviò hà cuminciatu à ghjunghje literalmente à a vigilia di a guerra, a maiò parte di i piloti avianu solu uni pochi d'ore di tempu di volu, è sò stati piantati à i timoni più novi è micca sviluppati. Ma i quadri più sperimentati anu sempre volatu l'IL-16 anticu, un aviò chì avia una velocità massima di vinti chilometri più bassu di u bomber Yu-88. Allora pare chì ci hè assai aviazione, ma si pigliate a so qualità ...
  L'attaccu tedescu ùn era micca sanu inaspettatu. Dapoi ghjennaghju, i rumuri chì a guerra si preparava circulavanu. Circa cinque milioni di suldati di riserva sò stati scritti in l'esercitu, u terminu di u serviziu militare hè statu allargatu à quattru anni, i tanki sò stati tirati finu à a fruntiera. È à u stessu tempu eranu attivamente scavi di trinchera, un grande esercitu ùn si stava micca in u campu, cum'è s'ellu l'avianu cacciatu apposta è l'arraggianu in modu chì era più faciule per i tedeschi circundà è distrughjenu e nostre truppe. Era in e furtificazioni. True, in maghju, ci hè un rumore chì una decisione era stata presa è a liberazione di l'Auropa era per principià. In principiu, Vedmakova, s'è Stalin hit Hitler prima, idda avissi a diri sulu ringraziu. Per ogni paese, è soprattuttu Russia, hè abbastanza naturali di cultivà in u territoriu, per strive for expansion. Ruler-conquistatore, questu hè un titulu onorariu... È in generale, l'ultimu scopu di u cumunismu hè una rivoluzione mundiale, una Unione Soviètica per tuttu u pianeta, cù a pruspettiva di espansione in u spaziu. Dopu tuttu, ùn si pò esitate per un bellu pezzu è permettenu à i Nazis di creà armi capaci di distrughje l'umanità. Per d 'altra banda, chì idiota avete bisognu à esse, chì hè cusì stupidu di rimpiazzà l'armata è u paese. Mantene e truppe in a forma più vulnerabile, ignorendu tutte e dati nantu à l'attaccu imminente? Dui mesi prima di l'iniziu di a guerra, un stregone famigliu l'attaccò chì u ghjornu u più curtu di l'annu, hordes fascisti invadia l'URSS! È li mandò un medaglione protettivu, avvistendu chì mentre era nantu à ella, Vedmyakova ùn saria micca in periculu di morte o ferita. È chì ! In un paru di ghjorni, hà digià abattutu vinti nove aerei fascisti, cumpresi dui Yu-488, è un Yu-287, per via, l'ultimu bombardiere hè cusì agile chì u MiG-5 puderia à pena chjappà. . Dopu à quessa, Vedmyakova hà dumandatu una vittura di l'ultima mudificazione. E di u cavaliere è di u cavallu. À mezu à e donne suviètica, hè a prima in u numeru di vitture abbattuti, è trà l'omi, u primu di i primi. Allora anu datu u maiò. Cusì veloce, cum'è in un conte di fata. Ma a vittoria di u Terzu Reich hè abbastanza reale. U turnu in Africa in u quaranta-unu, è dopu a surtita da a guerra di tutti i pussibuli alliati chì capitulavanu à u Terzu Reich, è avà ancu un attaccu sorpresa da u Giappone. L'ultime hè generalmente male, ma micca fatale. Iè, a pupulazione di u Giappone, circa un centu millioni o ancu un pocu di più avà! (Ùn ci hè statu micca censu per un bellu pezzu, ma a taxa di nascita hè assai alta, è finu à avà, senza restrizioni à a pulitica demugrafica, l'aumentu hè più grande ch'è in l'URSS). E s'è no aghjunghje ancu u regime Puppet cù u "imperatore" cinese in Manchuria, allora questu hè un altru trenta à quaranta milioni (nimu hà veramente cuntatu per un bellu pezzu). In più, ci sò trè centu milioni di culoni cunquistate.
  Hè veru, una parte di e truppe giapponesi incatena a Cina, ma avà a pace serà più prubabilmente firmata cù Chiang Kai Shek, o piuttostu, ciò chì resta d'ellu hà capitulatu, è inseme cù l'America si opponenu à l'Armata Rossa di Mao, digià chjuca.
  In Manchuria stessu, ci sò digià circa deci milioni di japunesi, è trè milioni di dui centu mila suldati "chinesi". A forza tutale di e Forze Armate Giapponesi hè di circa vinti sette milioni, ma sò spargugliati in tutta l'Asia, è ancu in i Stati Uniti, o quattru milioni di elli sò truppe d'autodifesa è sò nantu à i scheletri. U Giappone hà assai tanki, solu vinti-dui mila è mezu, è in Manchuria stessu, circa deci mila. È i tanki stessi sò debuli, peggiu di i mudelli tedeschi di 1941. U più massivu Chi-Ha ùn serà micca capaci di penetrà l'armatura di u T-34 ancu à distanza vicinu, è a nostra vittura pò puntuà à una distanza di più di un chilometru. A verità hè vera, u T-34, culpisce accuratamente da 500 metri. U rearmamentu cù l'ottica hè stata ritardata, è a visibilità hè sempre debule. Ma questi sò tanki, è l'aviazione di u Giappone ùn hè micca male. A verità hè un pocu peghju di l'alemanu, è americanu, ma hè solu un pocu. A diferenza ùn hè micca più di sei mesi. Duranti i cummattimenti vicinu à Khalkhin Gol, un pilotu d'ass japunesi (dannè, u so cognome volava da a so testa, pareva completamente stupidu in questu macinatu di carne), abattu 41 aerei sovietici finu à ch'ellu era finitu. Allora chì si tratta ? U Giappone hà una bona aviazione, è u livellu di furmazione di l'assi hè altu. True, u rearmamentu cù novi aerei durante a guerra hè una idea più lenta chè quella di l'altri paesi. Perchè? Forsi a causa di u fattu chì u paese di u Rising Sun ùn hà micca abbastanza potenziale industriale per rinfurzà simultaneamente l'assaltu di i Stati Uniti, chì pruduce più di dui centu avio à ghjornu, è maestru di novi mudelli. L'Americani bombardavanu assai u Giappone, distrughjenu e fabbriche, brusgiavanu e cità. In ogni casu, ùn hè ancu cusì intensu, finu à chì l'isuli sò troppu luntanu, ùn avianu micca tempu di avvicinassi, è avà, quandu anu capitulatu à u Terzu Reich, ùn anu micca bombardatu à tuttu. È cumu si tratta di tali putere. A marina giapponese hè assai più forte di l'attuale Pacificu incompletu. Mentre ùn hè micca affundatu, ùn si pò mancu pensà à a vittoria. Ma quì hè l'esercitu di a terra ... In u Far East, vicinu à a fruntiera, ci sò formalmente settanta dui divisioni, Beria hà datu sta informazione à ella sottu un grande sicretu, più trè divisioni di cunfini è duie divisioni di u NKVD. Sembra esse un pocu, ma sò cumplettamente staffed secondu u numeru regulare, solu e truppe di l'NKVD. E divisioni restanti anu stati in tempu di pace. Questu significa chì u Giappone hà un grande vantaghju in l'infanteria, l'aviazione, è ancu in i tanki. Eppo, in i tanki, da a nostra parte hè cumpensu da a superiorità qualitativa, è u restu hè assai peggiu. Ancu s'è no pigliamu armi chjuche, u Giappone hè ancu in ritardo in u numeru di mitragliatrici, soprattuttu hà fucili. In ogni casu, e divisioni di u Far Eastern sò pocu equipate cù fucili mitragliatrici. Ùn ci hè micca abbastanza macchine per tutti. Allora ... In termini di qualità, ùn ci hè micca superiorità in l'infanteria, piuttostu, ancu peggiu, tutti i migliori ufficiali sò trasferiti à u fronte sovièticu, quì i peggiori truppe sò, in regula, micca sparati, avè un minimu. di furmazione militare. Questu significa chì a guerra principia, in una situazione estremamente sfavorevule per l'URSS. È micca uni pochi di riserve di novu formate seranu ghjittati à u livante ...
  Witcher s'imbuttò di colpu in a conflagrazione. L'uspidale di a cità bombardatu era in focu. A stampa hè veramente apocalittica, è e donne, i zitelli è i vechji brusgianu vivi. Quì u zitellu cascò ghjustu in u focu, è in tuttu u circondu ci era un rughjone terribili è lamenti.
  Vedmakova sintia e trombe di l'arcangeli in u so capu è si ghjittassi in i fiammi. Lingue di focu liccavanu e mani nude è a faccia aperta di a zitella, ma u pilotu si movia cusì prestu chì hà sappiutu à piglià u zitellu, tirandulu fora di l'abbracciu di a distruzzione.
  A zitella salta fora, sintendu solu un ligeru pruritu nantu à a so pelle, lanciò un sguardu à u zitellu. Ohimè, era troppu tardi, u zitellu s"affucava, tirandu fiamme in i pulmoni, brusgiate nantu à a so faccia tonda. Tali blisters strappati nantu à a pelle sò più morbidi chì i fiori di margherita. Witcher urlò:
  - Eccu u caosu umanu !
  Hà culpitu un munzeddu di basura cù u so stivale, dopu chì si precipitò per aiutà à quale altru puderia esse salvatu. Era cum'è una cobra chì ballava trà i bruciatori di gasu, a zitella s'arrizzò assai strana è ballava. Si brusgiava, i so stivali si fussinu, a tunica carbonizzata, ma cuntinuava à luttà per ogni lacrima di zitellu, per ogni battitu di cori, per ogni vita fragile, ma cusì necessaria à u paese ! E stivali cascò, è avà a zitella ballava à traversu i turbini di fiamme, i so gammi nudi, affascinanti. Era una martire, ma micca solu una monaca chì si torturava cù i digiuni è una frusta, chì ùn benefiziu nè à Diu nè à e persone, un martiri-combattente chì salvava vite specifiche. I gammi di u pilotu di a zitella eranu cuparti cù una strata di picculi blisters, ma si movenu ancu più veloce è più precisamente da u dulore.
  U capitanu di u serviziu medico, cacciò grandi stivali da u so saccu, gridò à ella:
  - Pigliali, mettili prestu ! Diventerai cusì paralizatu.
  U pilotu hà rispostu subitu:
  - Hè megliu diventà un storpiu fisicu chè esse un freak moralmente ! Micca una seconda per sè stessu, tuttu per u fronte, tuttu per a vittoria !
  U capitanu di u serviziu medico hà rispostu:
  - Questu hè un veru omu suvièticu !
  A strega maledicò :
  - È chì vale a pena di salvà a ghjente !
  U capitanu suspirò.
  - Aghju prutesi, invece di gammi !
  Vedmakova, tirando fora una altra zitella cù a faccia mezza bruciata è inconsciente, gridò:
  Quantu hè crudele Diu !
  U capitanu strinse e spalle.
  Ùn hè micca a culpa di Diu, ma di a ghjente !
  Vedmakova hà oppostu:
  - Hè listessa cosa di dì - micca i genitori sò culpèvuli, ma i zitelli !
  U capitanu vulia dì qualcosa, ma i nuvuli di fumu li ghjunsenu in gola, è tosse in furia.
  A zitella scalza urlò:
  - Sò una strega è ùn ci hè più bella professione !
  Et donnant un talon nu, elle poursuivit :
  - Adolf lassà chì ci sia saluti è un bouquet in u cattivu ferru !
  I bumbardamenti si calanu, ma i bombardamenti cuntinueghjanu. I cannoni di a nave anu un suministru decentu di cunchiglia, in ogni modu, u focu era avà direttu più à i navi sovietici disarmati. Yamamoto hà capitu chì a dominazione in mare trasfirìu l'iniziativa in questa guerra in Giappone per un bellu pezzu. È per custruisce navi, u prucessu hè caru è longu, ancu s'è, per esempiu, i sottumarini, forsi, sò più faciuli di stampà. Questu, sicuru, deve ancu esse cunsideratu, ma hè impurtante di rompe a struttura. L'ammiragliu Yamamoto, l'omu più putente di u Giappone dopu l'imperatore Hirohito, si sentia cum'è un diu. Un veru diu, cusì a religione di u paese di u Rising Sun hà insignatu chì u megliu modu di divinizazione hè a prudenza militare! È avà u gran cumandante puderia arbitrariamente turmentà è mangle u spaziu intornu à ellu.
  Sopra à Vladivostok ci sò nuvuli di fumu grossi è neri per parechji chilometri; sò stazioni di almacenamentu di petroliu è depositi di carburante in focu. Centinaie, millaie di persone sò brusgiate, infernu, bè, dopu, cumu ùn si senti micca cum'è un diu chì si vindetta di i Russi per seculi d'umiliazione, un grande populu hè custrettu à arrubbari in una seria d'isule cusì minuscule paragunatu à e distese di Russia. Avà a flotta russa hè affundata, è, à u cuntrariu di u portu di u Perù, ùn lascianu micca una sola nave.
  Duranti a Battaglia di Khalkhin Gol, Yamamoto hà prupostu di dà un colpu simili à Vladivostok, per quale un pianu detallatu hè statu elaboratu. Ma Hitler inespettatu hà fattu a pace cù Stalin. In generale, l'idiota Hitler, hà iniziatu u massacru di i Ghjudei è cusì s'imponi contru à ellu stessu a Pulonia è i paesi di l'Occidenti. È perchè ne avia bisognu ? Vulete ottene ricchezze ebraiche? Ma era megliu diventà prima una putenza mundiale, scunfighja l'URSS, è forsi dopu altri paesi. L'Occidenti hè più faciule per vince per u fattu chì a so mentalità hè assai menu carattarizata da u fanatisimu è una tendenza à l'autosacrificiu. Ci hè almenu un casu cunnisciutu di piloti americani ramming. True, ci sò stati un paru di scontri, ma questu hè più prubabilmente un accidente.
  I Russi sò fanatici, chì hè stranu, perchè a fede Ortodoxa ùn appruva micca u suicidiu, è ùn cunsiderà micca in tuttu chì unu pò guadagnà un modu à u paradisu cù l'arme. In generale, l'insignamenti di Cristu, in u so parè, sò estremamente stupidu è impracticable. Ellu Yamamoto leghje a Bibbia è maravigliatu di a stupidità di e persone per cunsiderà un Diu pacifista. Per esempiu, ellu insignà: ti chjappà nantu à a guancia diritta - gira a manca, dumandanu una cammisa - dà dui, amate u vostru nemicu! Solu una persona malata mentale pò cunsiderà Cristu Diu. Una tale religione hè bona solu per i schiavi, i vassalli legati. È tutta l'Europa è a mità di u mondu duveranu crede.
  True, l'insignamenti di Ghjesù, malgradu u fattu chì rifiuta u principiu di l'Anticu Testamentu, un ochju per un ochju, è vi insegna à amà i vostri nemici, ùn impediscenu micca i britannichi di cunquistà un terzu di u pianeta sanu, creendu u u più vastu imperu in a storia di l'umanità. È questu hè malgradu a religiosità di a Gran Bretagna, induve Diu hè mintuatu ancu in l'innu naziunale. Stranamente, i presidenti di i Stati Uniti ghjuranu nantu à a Bibbia, ma quantunque bombardavanu e cità giapponesi cù bombe di napalm, brusgiate millaie di donne è zitelli vivi. Inoltre, anu uccisu a populazione civile, micca per accidenti, ma deliberatamente, era una tattica di terrorizà a pupulazione civile: minà e risorse umane è ecunomiche.
  Ma i giapponesi ùn anu micca bombardatu i Stati Uniti in prima, prima di l'invasione tedesca, durante a guerra sana solu un bomber hà sbulicatu è uccisu, solu sei civili. È ancu attribuisce una crudeltà speciale à i samurai. Dopu tuttu, ellu Yamamoto, se vulete, puderia sfondà cù i bombardieri à e cità americane, soprattuttu dopu a scunfitta di a flotta Yankee vicinu à u portu di Peru. Iè, l'Europeani sò bastardi morali. Hanu una capiscitura pervertita, a fede, l'insignamentu è micca fà !
  Ùn hè micca cusì in Giappone! Ciò chì ci hè insignatu hè ciò chì facemu. Ùn ci hè nunda cum'è Diu dicendu volta l'altra guancia, ma i so servitori anu uccisu deliberatamente i zitelli. Iè, in generale, a crede chì Diu hè unu è Onnipotente ùn pò esse vera. S'ellu era solu, allora di sicuru si curava chì a ghjente l'adore currettamente, in fede è verità, è avè una duttrina unica. È cusì ognunu prega cum'ellu vole, ciò ch'ellu vole. È u mondu hè troppu bruttu è sbagliatu per esse creatu da un unicu Diu Onnipotente. Dopu tuttu, ogni capu rispunsevuli in u primu locu strive per l'ordine è a ghjustizia. Ellu voli chì u forte, sàviu, nobile, onestu per esse in u primu locu, è u restu sia corrette, cresce fisicamenti è spirituali, o ... Tuttavia, se Diu hè Onnipotente è u Creatore di l'universu, allora ùn avissi micca. crea freaks corporali è mentali.
  Dopu tuttu, perchè l'imperatore hè qualchì volta furzatu à suppurtà a debulezza di e persone cum'è un datu? Perchè ùn ci hè micca un altru modu, ùn pò micca trasfurmà i freaks in omi belli è i vigliacchi in audaci in un battitu d'ochju. Ma se pudessi, a faria subitu ! Alas, aghju da accettà ciò chì hè è trattà cù u materiale umanu chì aghju ricevutu cum'è un datu. Ma da quale hà ricevutu hè una altra quistione. Iè, è l'imperatore stessu hà debbuli: hè solu un omu - hè vechja, malatu, decrepit. Stranamente, un imperatore divinu spessu vive menu di un servitore ordinariu, hà menu cumpetenze d'arme chì a maiò parte di i generali è parechji suldati. Ebbè, ciò chì hè in questu da Diu Onnipotente. Ma u biancu ùn hè micca megliu! In tutta a storia di l'Auropa, ùn ci era micca cunquistatore più terribili è successu di Hitler. Iè, hè veramente un simbulu di a prudenza militare di i bianchi ! E, però, u più grande cumandante di tutti i tempi è di i populi, ùn pudia ancu finisce u gimnasio, ottene una educazione secundaria, chì hè ubligatoriu in Giappone!
  . CAPITOLU #5
  Inoltre, Hitler ùn era micca accettatu in l'esercitu, per ragioni di salute. Stranamente, stu zealot di u cultu di a forza, u leone di a guerra, hè statu cusì fisicamente debule chì ancu in Germania, induve ci hè un postu militare in ogni postu, ùn hè micca chjamatu privatu. Quantu l'Europa hè degradata.
  In ogni casu, Stalin, un altru di i pulitichi più prominenti di u nostru tempu, ùn hà ancu avutu una educazione secundaria, era una pepita. È curiosamente, ùn hè statu ancu scrittu in l'esercitu, per ragioni di salute. Interessante, coincidenze, dui nemici maliziusi ùn anu micca una educazione secundaria, ùn sò micca stati chjamati per u serviziu militare per ragioni di salute, avianu babbi di ubriachi, è u babbu di Hitler hà ancu travagliatu cum'è calzolai prima!
  Eccu una cuindenza cusì, strana, ominous. Göring, u successore ufficiale di Hitler, ùn hè micca cusì. Hè da una famiglia di aristocrati, l'antenatu di Goering era u diputatu di u veru regnu di Germania, Bismarck. Per quessa, Churchill: un aristocraticu, da una famiglia nobile, è plutocrati americani, (u presidente Roosevelt ùn hè nunda di più chè un pedone, anu trovu rapidamente una lingua cumuna cun ellu.
  Vulìanu rimpiazzà Hitler cun elli, ma ùn hà micca travagliatu. Hitler li hà cunquistatu tutti ! Goering hè un omu d'affari, oligarca, aristocraticu è pragmatista. Hè megliu cà Hitler capaci di unisce tutte e forze anti-bolsceviche è antirussi di u mondu sanu. L'America è a Gran Bretagna volenu finisce a Russia, a priscinniri di u regime dominante, ma i cumunisti, chì niganu u cuncettu stessu di a pruprietà privata, volenu finisce cusì male. Hè fanaticu ch'elli facianu ancu un ochju à u rinfurzamentu eccessivu di a Germania è chì elli stessi sò furzati à unisce à u Terzu Reich.
  In ogni casu, a Germania hè un cuncurrente geopoliticu, ma un competitore in u quadru di e regule capitaliste è aristocratiche di u ghjocu, è a Russia bolscevica hè assolutamente straniera è ostili. Hè ancu surprisante chì Churchill stessu offra l'aiutu di Stalin, malgradu tuttu u so anticomunismu, tradiziunale, odiu inglese di a Russia.
  In u 1941, vulia mette a Russia di Stalin contru à a Germania di Hitler. Dolorosamente, i tedeschi u strinsenu. Dopu tuttu, l'Alimagna sottu à i rossi hè un cavallu di guerra arnessu à un carru sovièticu, è l'URSS sottu i marroni hè una zona partigiana eterna. Dopu tuttu, i bolscevichi fanatici ùn si cuncilieranu micca, è feranu una guerra di guerriglia prolungata, chì esauriscerà cusì u Terzu Reich chì tutti i sogni di più espansione spariranu cum'è un arcubalenu dopu una tempesta! Russia sottu a Germania, megliu cà a Germania sottu a Russia! Cumprendu questu, hè chjaru perchè Churchill è i Stati Uniti, dopu una scunfitta militare è a rendizione, si sò andati cusì rapidamente à l'avvicinamentu cù u Terzu Reich.
  Yamamoto hè un pragmatista, era contru à a guerra cù i Stati Uniti è a Gran Bretagna. Ma sti dui imperi anu pruvucatu u Giappone imponendu un embargo à l'approvvigionamentu di i prudutti petroliferi. Dopu tuttu, u paese di u Rising Sun ùn hà micca i so pozzi, è parechje altre materie prime. I Giapponesi negoziavanu, l'Amiricani cullavanu e dumande sempre più umilianti.
  È à u stessu tempu, i Yankees, pruvucannu a guerra, ùn anu micca cura di purtà l'armata è a marina per cumbatte a preparazione. A tentazione hè stata troppu grande, più ci era un sguardu di speranza chì Mosca era per cascà è l'Alimagna, è i so alliati venenu in salvezza. Inoltre, ci era a speranza chì i Stati Uniti, essendu sempre un paese relativamente demucraticu, assai dipindenti di l'opinione publica, se a guerra si trascinava, ùn vulianu micca versà sangue nantu à l'isule d'altri populi. In verità, perchè un omu americanu ordinariu in a strada avaristi coffins di zincu cù i so parenti, s'ellu ùn parlemu micca di prutezzione di u territoriu di i Stati Uniti stessu, è ancu pagà assai tassi militari! Forsi hè per quessa chì a Russia zarista hà persu, avè più suldati, ma u populu russu ùn hà micca cunsideratu Manchuria u so territoriu, è ùn vulia micca pagà cù sangue è sudatu per interessi astratti. Alas, Hitler ùn andò à Mosca, in parte per via di l'impreparazione per l'inguernu duru, è in parte per via di u fanatismu caratteristicu di i Bolchevichi.
  Ùn vulia micca sperienze mè stessu.
  Tuttavia, micca solu i bolscevichi, u populu russu hè propensu à l'autosacrificiu per grandi scopi. Dopu tuttu, u primu ram di l'aria hè statu fattu da u tippu Russu Messer. Hè ancu surprisante chì ùn hà micca fattu questu per l'houris di u paradisu, ma per a Patria. Ancu s'ellu ... Messer hè in parte un stupidu, dopu tuttu, hè un maestru di l'acrobatica, un inventore, un designer, è di sicuru un vivu portaria assai più benefiziu à a Patria. Forsi i Yankees ùn sò micca cusì sbagliati, ripigliendu u principiu: u principale in a battaglia hè di sopravvive! Dopu tuttu, i morti ùn ponu più tumbà !
  Parechje zitelle mezzu nude, petti nudi s'inchinavanu in appruvazioni.
  L'Ammiragliu Naumo hà dettu:
  - Avemu digià usatu più di dui terzi di e munizioni. I fucili sò assai caldi, sò versati cù buckets d'acqua!
  Yamamoto hà fattu una croce cù u so dettu in l'aria è disse à una voce bassa è un pocu rauca:
  - Pensu chì i fucili resisteranu à l'ultimu terzu di e cunchiglia. Ancu s'è no, sbattu finu à u novantacinque per centu.
  L'Ammiragliu Naumo si strinse e si asciugò a sudore da a fronte.
  - Vale a pena di dà tuttu u megliu u primu ghjornu ?
  Yamamoto strinse i pugni.
  - I costi ! Di sicuru, vale a pena! Avemu pigliatu i Russi per sorpresa, cum'è in u 1904, i tedeschi in u 1940, ma Stalin punirà severamente u cumandamentu è questu ùn succede micca più. Allora hè necessariu di utilizà u fattu chì a cuda di u dragone s'hè addurmintatu. In verità, aghju capitu à Stalin, a guerra cù a Germania hà assorbutu a so attenzione à un puntu chì hà cessatu di guardà u Far East. È u so entourage senza capu hè a paura di piglià l'iniziativa. Quì avemu mancatu u nostru colpu. Cum'è l'Americani. Era evidenti à tutti chì l'affare si preparava, i nuvuli s'accoltavanu, u tronu dava prestu, ma...
  Corrianu, lampendu scalzi, tacchi tondi di a zitella. Eranu in una missione impurtante.
  Naumo toccò l'elsa di a spada di samurai appesa à u so cinturione, o cum'è comunmente chjamatu katana:
  - I Russi agiscenu sempre tardi ! A guerra ùn serà micca troppu longa è ghjunghjeremu l'Urali.
  Yamamoto alzò l'ochji in u celu.
  "Chì i dii ci aiutanu in questu, ma ùn pensu micca cusì!" Amparanu prestu, Khalkhin Gol hà dimustratu chì u livellu di i Russi hè più altu ch'è durante a guerra di u 1904-1905. Inoltre, vi dicu un sicretu. U nostru agentu sicretu in Vladivostok hà aiutatu un pocu chì l'artiglieria custiera piuttostu putente ùn hà micca cunchiglia, è l'aviò ùn hà micca sbulicatu à u tempu. Questa hè a guerra secreta.
  Naumo hè stata surprised:
  - E induve SMERSH è u NKVD parevanu ?
  Yamamoto ridacchiò, scuzzulendu e so dita.
  "I peggiori quadri di Russia serve quì in l'Estremo Oriente, quelli chì anu a paura di more in u fronte sovieticu-tedescu sò struitu per Vladivostok. Dunque, quì, hè assai più faciule per truvà un traditore o un stupidu in cima, è ancu una persona self-serving. È l'NKVD hè cusì abituatu à revelà cuspirazioni imaginarii chì ùn nota più traditori veri. Allora hè abbastanza pussibule di travaglià. A propositu, se parechji generali andavanu à u latu di i tedeschi, malgradu u fattu chì e so famiglie, i parenti è l'amichi sò minacciati di esecutà per questu, allora hè abbastanza pussibule di corruzzione di qualchissia da a cima. O aduprate in u bughju, chì hè ancu megliu.
  Allora avemu fattu assai travagliu. Noi giapponesi sò generalmente carattarizati da rigurosità in u pensamentu nantu à l'operazioni militari, è piglià in contu tutte e cose.
  Naumo strofinava l'elsa di a so katana.
  - Diritta! Ma a vergogna di Khalkhin Gol evoca un sintimu d'amarezza è un forte fastidiu! Cumu pudemu...
  Yamamoto cunsulò:
  - Ci era più Manchus chè Japanese, è in generale hè impussibile di vince tuttu u tempu. Deve nutà chì, però, micca i migliori unità cumbattiti da u nostru latu, è i Russi avianu un grande vantaghju in l'aviazione è i tanki.
  Naumo tira a metà a so katana.
  - Ùn simu micca ghjustificate ! Un samurai ùn si riferirà mai à una lama opaca è un cavallu stancu, assai nemici è un'arma debule!
  Yamamoto hà currettu:
  - Samurai, di sicuru micca, ma un omu, sfurtunatamenti sì ! E persone tendenu à fà sbagli!
  Yamamoto era distrattu è gridò qualcosa in i pipi, è poi cuntinuò:
  - E sapete, aghju prupostu di colpi in Russia in maghju 1942. Questu puderia impedisce l'avanzata di u primu Fritz.
  Naumo annuì.
  - Da veru ! Ma avemu combattutu i Stati Uniti è u Leone Britannicu.
  Yamamoto picchiò a timoneria cù u so dettu.
  - Iè! True, ma i Stati Uniti anu culpitu in i denti, a Gran Bretagna hà persu e so culunie, è a Germania era relativamente strettu. Vulemu piglià a più forza pussibule da l'Occidenti di Russia per fà più faciule per a Wehrmacht per andà in l'offensiva contru a Gran Bretagna senza teme di una pugnalata in u spinu da Stalin. - L'ammiragliu beie u sake offertu da una zitella scalza in una gonna corta è cuntinueghja. - U colpu era previstu per u maghju, à u mumentu chì e strade si seccavanu, ma l'Americani impediscenu.
  Naumo tirò a so katana è la fece in l'aria:
  - Morte à l'USA ! Sempre interferiscenu cù u Giappone.
  Yamamoto fece un sorriso sorriso.
  - Micca sempre, sicuru, per esempiu, quandu avemu luttatu per a prima volta cù a Russia, i Yankees ci anu aiutatu assai cù prestiti, è ancu cù l'armamenti. Più di a mità di a nostra flotta hè stata fatta cù i soldi di i Stati Uniti è Gran Bretagna, è in i so cantieri navali. Allora l'America ùn hè micca sempre male, ma micca in questu casu.
  Naumo dumandò sorpresa:
  - E perchè ?
  Passavanu di novu davanti à l'ammiragli giapponesi, lampendu i tacchi nudi di a serva.
  Yamamoto cundescendenu à spiegà:
  - Una banda di bombardieri à longu andà hà sbulicatu à Tokyo, è hà fattu un colpu insidiosu à a capitale, utilizendu bombe di napalm. Centinaie di case di lignu brusgiate, è l'imperatore urdinò à ogni costu di alluntanassi a zona di cuntrollu da a capitale. E prima di tuttu, per catturà u cumplessu di cummattimentu di basi americane nantu à l'arcipelagu Medei, più vicinu à i scheletri giapponesi. Alas, ùn avemu micca successu, cusì avemu cuminciatu à perde a battaglia per l'Oceanu Pacificu. Hè bonu chì à u stessu tempu avemu avutu a saviezza di cuncludi rapidamente una allianza cù u Terzu Reich è abbandunà pocu. Altrimenti, di e nostre cità ùn restanu mancu ruine.
  E zitelle à gambe nude anu saltatu ancu, scuzzulate e so trecce nere è rosse.
  Nauma agitò a so spada in l'aria:
  Avariamu vintu in ogni modu ! Allora hè veramente necessariu di dà à Hitler Filippine dopu a guerra? Questa perla di a corona giapponese, impregnable Singapore, fioritura di Hong Kong, Indonesia, pozzi d'oliu di e culunie inglese catturate, è Guinea francese, Indochina, Birmania, Tailanda. È assai di più, ciò chì di parlà ùn gira a lingua. Dopu tuttu, simu stati nantu à a fruntiera cù l'India, nantu à a soglia di quale u Führer hà pigliatu - l'Australia. È rinuncia tuttu senza lotta, cum'è un codardo...
  Yamamoto interruppe:
  - À mezu à i bianchi ancu ci sò intelligenti ! Ùn meraviglia chì l'imperatore in u so uffiziu, mette un bustu di Napulione. Ma ci era un altru Cesare, disse : hè più difficiule di mantene i cunquistati chè di vince. In questu casu, questu hè applicà à noi in u primu locu. À questu stadiu, ùn avemu micca scelta. Avemu decisu di mantene una parte per ùn perde tuttu, ancu a sovranità.
  Nauma riproduce a figura ottu cù a spada:
  Capiscu cù a mo mente, ma cù u mo core !
  Yamamoto s'arrizzò è tappò à u so cullega nantu à a spalla.
  - Iè, ùn vi arrabbiate, in stu casu, s'è no andemu, tandu à vultà. Avemu scunfighja l'URSS è di novu curremu à u Terzu Reich contr'à l'USA è i britannichi, ma avemu digià battutu inseme cù i tedeschi è a pasta. E poi vulteremu tuttu, più avemu ancu catturà l'India, l'Australia, l'Alaska è sin'à ... Ci sarà vistu, dopu à tuttu, avemu avutu i risorsi di a Siberia Russa, è l'America torna in depressione. Questu deve esse capitu !
  Una volta di più, e zitelle à gambe nude annunziu in u più grande appruvazioni. Sò cusì belli, abbronzati, alcune di e ragazze eranu ancu cù capelli biondi, è musculi.
  L'ammiragliu Nauma, d'un muvimentu quasi imperceptible, piatta a katana in a so guaina è, sbucciatu, bisbiglia :
  - U futuru hè bonu, ma u presente hè megliu ! Sente nantu à i trasportatori di l'aviò, tutta a pruvista di bombe hè stata utilizata, è in ...
  Yamamoto hà urdinatu brevemente:
  - Venite nantu à u ponte è fighjate intornu, in una meza ora vulteremu è parteremu versu a nostra basa più vicina.
  Nauma fischiò per u nasu:
  - Ascolta u cumandante !
  L'ammiragliu saltò fora, tenendu a porta per impedisce ch'ella sbattassi. Prima chì i so passi s"eranu calati, un"ombra sfilava fora di a porta, marchjava in punta di i pedi è scacciò a coperta. Yamamoto ridacchiò.
  - Lady Armstrong, sì subitu cum'è sempre !
  Un flussu di luce cascò nantu à a criatura, mustrà in tutta a so gloria. Era una figura bionda, ninfa, perfettamente proporzionata, ma cù a faccia di una donna matura di trenta anni. Un pocu più altu ch'è Yamamoto, in i scarpi di coghju brodati cù smeraldi è zaffiri per abbinà u culore di l'onda, cù suli morbidi. Dopu avè cacciatu e copertine, era in un costume di bagnu è si moveva cum'è una ballerina indiana.
  Yamamoto fermò a donna:
  - Balla dopu ! Intantu, stammi à sente bè, cumu hà rispostu u presidente pupu di i Stati Uniti cum'è parte di u Terzu Reich, Henry Truman, à a nostra pruposta di dà à tutti i territori liberati u statutu di stati formalmenti indipendenti ?
  Armstrong hà rispostu cù a so voce gentile:
  - Hà dettu chì ellu è Churchill eranu contru. Tutte e culunie continuanu à esse culunie, è a Cina ferma divisa. In modu, Truman hà dettu chì, se u Giappone aiuta u regime Chai Kang Shi, pò salvà - ellu hà da dumandà à Hitler chì era cusì. In corta, avete a vostra basa in Manchuria, è ancu u regime, è ancu ottene qualcosa in Cina continentale. In particulare, cuncessioni è accessu à a materia prima.
  Yamamoto surrisu.
  - Hè una bona nutizia ! U guvernu pupu di i Stati Uniti sapi chì avemu colpitu l'URSS ? O micca ancu ?
  Armstrong hà fattu un cerculu cù u so dettu.
  - A sà digià ! Finu a ora, ùn ci hè statu una reazione ufficiale, ma Truman hà digià riesciutu à esclamà: bravu Japs!
  Yamamoto aggrottò le sopracciglia e aggrottò le sopracciglia con rabbia.
  - Ùn simu micca giapponesi per ellu, ma i giapponesi, una nazione di guerrieri è sàvii, è micca pastori è cundannati cum'è l'Americani. Ancu s'è, sicuru, questu hè bonu, significa chì ùn ci sarà micca ostaculi per una offensiva prufonda in Siberia.
  A donna scherzosamente movia i so gammi nantu à u pianu:
  - Siberia hè bona - hè grande, ricca ! È à u stessu tempu, a Siberia hè male - ci hè neve è fretu!
  Yamamoto aggrottò le labbra.
  - U suldatu giapponese ùn hè micca a paura di fretu. Questa hè l'essenza di u codice Bushido: ùn cercate micca una vita faciule per sè stessu, ma superà e difficultà. Ùn hè stupente chì u simbulu di u samurai hè - carpa cruciana! Stu pisci sempre natà contr'à u currenti.
  Armstrong hè stata surprised:
  - Carpa ? Un tali pesciu innocu. Sò i formidabili, veri dimònii di l'apocalisse samurai cumparatu cù elli cù un minnow, chì hè frittu in una padedda, è micca cun un tigre o un leone.
  Yamamoto allargò e mani.
  - Ùn ci hè micca leoni in Giappone ! È u tigru hè un gattu troppu teneru, ùn manca di curaggiu. Sapete, una di e teste principali di un samurai, à l'età di deci anni, hè introduttu in una gabbia cù un tigru è deve piglià un pezzu di carne fresca da a bestia. Chì Zenki hè ghjuntu, ùn credi micca ?
  Armstrong strinse a testa.
  "Ùn crede micca chì un zitellu di deci anni pò manighjà un tigru, ancu s'ellu hà a spada più affilata in e so mani.
  Yamamoto pusò delicatamente a so manu nantu à u spinu di a zitella è accarezzò a so pelle nuda è vellutata.
  - Avete capitu male. U figliolu di un samurai entra in a gabbia cù u tigru senza una spada o alcuna arma. Deve aduprà a so mente forte è a forza di vuluntà per cunvince u tigru di dà u so manghjà!
  Armstrong esclamò:
  - Iè, hè ghjustu incredibile ! Samurai hè u veru diavulu! Avete statu ancu in quella cellula ?
  Yamamoto calò l'ochji.
  - Disgraziatamente nò ! Questu hè l'usu di i tempi antichi ! Ma s'è vo vulete, ti mettimu in una gabbia ? Dite chì vulete entre in a gabbia cù u tigre ?
  Armstrong ronronò, e so braccia greche bronzate è delicate avvolte intornu à u collu di l'ammiragliu. Les lèvres s'ouvrirent d'une manière invitante :
  - Sè u tigru sì tù, allora sò prontu ancu per l'infernu ! Ancu se u paradisu hè peghju ch'è l'infernu senza voi, o mio amati samurai.
  Yamamoto alluntanò subitu a donna è gridò:
  - Avà aghju bisognu di riassume i risultati di l'incursione in l'URSS cù l'altri ammiragli, è ancu di sapè cumu e cose sò in terra. Ùn ci hè tempu per indulge in i piacè di e donne. Avete capitu : micca tempu ! Vi chjamaraghju solu a sera. Per via, u tagliu strettu di i mo ochji è a pelle gialla ùn m'importa micca.
  Armstrong rotolò i fianchi.
  - Innò ! Piuttostu u cuntrariu ! Allora ancu più romantica è inusual! Siete Giapponesi, sò americanu : razza gialla è bianca, anghjulu è dimòniu ! Stu cuntrastu hè pazzi ! A maiò parte di e donne amanu l'uriginale è micca cum'è u restu.
  Yamamoto si versa un mezzo bicchiere di sake mischiatu cù "Ginn" è, ingugliatu d'un colpu, si rilassò:
  - In verità, aghju pensatu chì e donne eranu più cunservatori chè l'omi. E femine anu fattu parechje scuperte scientifiche?
  Armstrong scacciò a testa è scuzzulò i so capelli biondi, disse:
  - A scuperta più impurtante per una donna hè a scuperta di un omu novu, solu à a cundizione chì hè un libru, micca una radiu ! È i samurai ùn sò micca parlanti!
  Ci era un trillu isterico di una campana, una luce verde lampò. L'ammiragliu si versò un altru mezu biccheri, snuffò in russo, è manghjò limonu spruzzatu di meli. Si leccò e so labbra è mostrò l'elsa di una spada di samurai:
  - Aghju ammazzatu personalmente più di centu persone, almenu una vintina d"elle donne ! Serete a più bella di tutte e vittime.
  Armstrong hà minacciatu, spuntendu a lingua cremisi di Yamamoto:
  - Aghju trè figlioli è si vinderanu di tè è di a to famiglia, Ammiragliu !
  Yamamoto ùn pareva micca offesu per tuttu.
  - Hà datu a nascita di trè figlioli ...
  - Cinque! Amstrong hà currettu.
  In particulare cinque ! È mantene a cintura di a zitella ?
  A signora li ghjittassi a gamba nantu à u collu :
  - Sò americanu è questu dice tuttu !
  Yamamoto annuì è sibilò:
  - Avà vi venerà un picciottu, hè una lotta ninja assai forte. Servitelu à u più altu standard. capitu ?!
  Armstrong annuì in accordu.
  - Amu a ghjuventù... Spergu ch"ellu sia bellu ?
  U Giapponese hà rispostu cun fiducia:
  - Ancu di più ! Vi piacerà !
  È risolutamente abbandunò a cabina. Invece, un zitellu apparsu quasi subitu. Pare circa tredeci o quattordici anni, assai musculus, scalzu è in calzoncini. Veramente bellu, cù capelli biondi.
  Armstrong era cuntentu... Ch'ella ùn avissi micca affruntà cù qualchì vechju freak.
  U zitellu, però, pareva arrabbiatu è murmurò succintamente in inglese:
  - Spogliatevi !
  A donna surrisu è disse :
  - Forse un pocu più romanticu !
  U zitellu hà rispostu chjappendula in faccia. A guancia di a donna brusgiava. A spia suspirò assai è cuminciò à toglià a so robba. Alas, ùn hè micca un principiu assai promettente.
  U picciottu hà scunfittu i denti, scacciò i so shorts, è revelò una perfezione maschile pesante.
  Sibilò, sorridendo:
  - Straquà si!
  Cun un suspiru, Lady Armstrong si stende nantu à u so spinu è allarga i so gammi. U zitellu cù pressione è assai rudely intrutu in ella, è cuminciò à martellare cum'è una mitragliatrice. Senza carezze, senza parolle...
  A spia era digià una puttana esperta, è ùn era micca ferita. À u cuntrariu, sharp jolts sò quasi piacevuli. Allora l'eccitavanu, è a grotta di Venus cuminciò à riempia d'umidità. Allora hà cuminciatu cumpletamente, è si sentenu gemiti voluptuosi.
  E donne sò pigliate aspra, ma questu hè ancu un piacè. È quì site coperto da una onda di orgasmu.
  U zitellu si ferma di colpu, afferra Lady Armstrong per i capelli cù forza, è si china nudu à a so perfezione. A spia apre a bocca è u ghjattu chjappà a so lingua. Ùn hè ancu a prima volta. È u gruel biancu da u zitellu hè dolce, è assai piacevule à u gustu. Armstrong si lecca i so labbra cun un veru piacè.
  Allora u ghjovanu ninja stessu s'appoghja versu u so pettu cù a so faccia, è cumencia à travaglià altruista. Armstrong trema cun un'altra onda d'estasi è rugheghja cum'è un bufali in un macellu. Hà da piglià a perfezione cù a so bocca scarlatta. È per travaglià cù una lingua rosa. Finu à chì a funtana di biancu è dolce sbucca torna.
  Tantu divertente. È u ninja ghjovanu, musculoso è biondu hè simplicemente instancabile. A so energia hè incommensurable è abbastanti. Questu cumbattante illustriu è giant di lettu. E capelli biondi ... Solu tuttu hè super è a classa più alta.
  L'E-50 riparatu andò in battaglia. I Russi, quantunque, praticamente istituìu furtificazioni, è i Tedeschi avianu a superà e difese in prufundità. Guerrieri distruttu metodicamente a bateria.
  Gerda sparò, sfracicà u cannone suvièticu, è dopu, cù un sorrisu in a so voce disse :
  - Batteremu a ghjente, è batteremu i secchi !
  Charlotte cantò i so riccioli rossi di rame:
  - Simu, o ladri ! Ladri !
  È pressu u buttone di u joystick cù u dito nudu, hà mandatu un prughjettu, rumpia u bunker sovieticu.
  E poi Christina ringhiò in modo assordante:
  - Bang Bang ! È sì mortu ! I morti ! I morti !
  È ancu pressu una gamba grazia cù un dito nudu, mandendu u nemicu à un knockout.
  E poi c'era Magda. Eccu a zitella. Hà pressu ancu u joystick cù i dita di u so pede nudu, è cumu si batte.
  - O, quellu chì ci vede, sbulicà subitu !
  L'affascinante Gerda, tremando i seni pieni, picchiò i trentaquattro e strillava:
  - È pè qualcunu puzzarà frittu !
  Charlotte pressò e so dita nude nantu à i buttoni di u joystick, è cinguettava cum'è un passeru:
  - È tenemu qualcosa in pettu !
  Kristina a déchiré un pistolet soviétique avec une obus et a bruissé en se claquant les lèvres écarlates :
  - Ùn venite micca vicinu à noi...
  Magda pressu ancu u buttone cù u dito nudu. Ella soffiò un trentaquattru è urlò:
  - Ùn venite micca vicinu à noi !
  È Gerda, sta bestia aggressiva, cù i capelli biondi, martellarà ancu cù un prughjettu, è i trentaquattru sfondaranu cum'è un nasu di pugilatu sottu à un pugnu di pugnu. È u guerrieru lagnarà:
  - A tumbemu !
  E di novu e zitelle scoppiaranu in lacrime è spararanu, senza alcunu dispiacere o pausa.
  Charlotte gridò con entusiasmo:
  - Sò un gran latru...
  È ancu cumu colpi un obice suvièticu. Solu i pezzi volanu in direzzione diffirenti.
  Christina ringhia. Mentre pressu u dito nudu nantu à u buttone di u joystick è cinguetta:
  - È a figliola di i dimònii hè morta !
  Magda chjappà ancu premendu i so pedi nudi nantu à un oggettu colpi, fracassa un tank sovieticu è dà:
  - È micca modestu !
  Gerda hà scunfittu i denti, i so denti lampanu. Hà imaginatu un bellu ghjovanu. Cusì musculu, atleticu, cù sollievu musculare, è grande perfezione masculina. Et comment elle se penche et enroule ses lèvres écarlates autour de son cœur de jade pulsant. Quantu hè diliziosu, cum'è u ghjacciu di cioccolata. È quellu ghjacciu di cioccolatu chì si lecca cù a lingua. È hè cusì bellu, cusì eccitante.
  Oh, chì bellu se un altru ghjovanu si unisce à ella da daretu. È a verga di giada pulsanti entrerà in a grotta umida di Venus. È quantu hè grande.
  Gerda si strinse ancu di languore. Quantu li pareva toccante è piacevule.
  A zitella sparò à u fucile suvièticu. È cinguettava ammirata, battendu u so pedi nudu:
  Ragazzi, ragazzi, tocca à voi...
  Charlotte hà ancu sbattutu è fracassatu u tank russu, mentre sbatteva, scuzzulate u so bustu pienu:
  - Salvà a terra da u focu !
  Christina strinse i so capelli gialli ramu. Ella fece un surrisu ardente, cinguendu:
  - Semu per a pace, per l'amicizia, per i surrisi di u mondu....
  Magda hà mandatu un clic nantu à u joystick cù u so dito nudu. Ella fracassa u tank sovieticu è ringhiò:
  - Per riunioni cordiali !
  I guerrieri parevanu estremamente allegri. È cumu si svelavanu i denti. È stringhjenu è strillanu.
  Charlotte imagina ancu un omu. Ghjuventù, ma cù a barba. Mentre li accarezza i petti. Cum'è una barba tickle u pettu, i capelli ricci correnu nantu à e fragole mature di i capezzoli. È li pettighja, è basgia i so petti. Circula u capezzolu dolce è miele cù a lingua. Hè cusì l'idilliu. È s'è u tippu si mette sempre a lingua in a grotta di Venus. Chì gustu !
  Charlotte spara è strilla:
  - È a spada sarà affilata !
  Di sicuru, e zitelle, anchi bellezze, facenu un attu bruttu - uccidenu suldati sovietici. Ma sò stati insignati cusì da a prima zitiddina. Sò lupi spietati.
  È pensanu ch'elli sò ghjustu. Hanu a stessa educazione è mentalità. E zitelle cumminciavanu à cumbatte in quaranta unu, un pocu di u so battaglione di "lupu", ancu prima. È ricurdate involuntariamente i primi passi. Quandu avete solu sedici anni. È tuttu intornu pareva maravigliosu, bellu romanticu.
  Tuttavia, sò sempre assai ghjovani !
  Dui duzina di aerei inglesi volavanu sopra e ragazze disguised, prubabilmente ùn anu nutatu nunda, è eranu digià cuminciatu à dissolve daretu à l'orizzonte, quandu di colpu sò intesu novi soni suspetti. Madeleine hà urdinatu:
  Tutti stendenu è ùn si move micca !
  E zitelle ghjalate, aspittavanu qualcosa. E poi i trasportatori ligeri è i camioni apparsu da daretu à a duna. A ghjudicà da u disignu, a produzzione inglese è americana. Pianu pianu si movenu versu a capitale di Tunisia. Madeleine era un pocu sbadata. Ella crede chì a linea di fronte era sempre luntanu, chì significa chì i britannichi ùn avianu micca u tempu di cumparisce ancu. O, piuttostu, ùn deve micca vede. È dopu ci hè una colonna sana. Ancu s'ellu, forsi, menu di un battaglione ... Quale sò elli, una sorta di gruppu di battaglia, bypassing i deserti per nunda un fronte cuntinuu, vole à rummage per a reta. Sembra esse lògicu, ancu s'è cù a tecnulugia sò faciuli di spot in u desertu. In ogni casu, avete bisognu di trasmette à u vostru propiu nantu à a radiu, ma ùn apre u focu. In più, ci sò solu un centu, è ci sò più di trècento inglesi !
  Gerda bisbigliò a Charlotte:
  - Sò inglesi ! Hè a prima volta chì li aghju vistu da vicinu !
  L'amicu rossu, ancu assai nervoso, rispose :
  - Nunda di speciale ! È ci sò tanti neri à mezu à elli !
  Infatti, almenu a mità di i britannichi eranu neri. È a culonna si moveva pianu pianu, è i neri ancora urlavanu qualcosa ... Si avvicinavanu sempre più ...
  Allora i nervi di una di e zitelle ùn pudianu suppurtà, è hà culpitu cù una mitragliatrice. In a listessa siconda, u restu di i guerrieri apre u focu, è Madeleine abbaia tardi :
  - Pli !
  Parechji decine d'inglesi sò stati falciati à una volta, unu di i camioni hà pigliatu u focu. U restu di i britannichi hà apertu u focu indiscriminatamente. Madeleine hà pigliatu u mumentu è gridò:
  - Lanciate granate offensive inseme!
  E ragazze di u battaglione d'elite SS "She-wolves" tiranu granate luntanu è precisu. È chì sò stati furmati da a zitiddina, è anu ancu passatu per una tecnica speciale. Questu hè quandu avete entrenatu cù un currente, un pocu ritardu cù u scacciu è voi cù una scarica. Gerda è Charlotte anu lanciatu ancu i so rigali. È i britannichi sò capriole è capovolti... Hè divertente. Sparanu à l'azar, è i neri gridanu sempre in una lingua incomprensibile. Eccu alcuni scumbags...
  È Gerda spara è lancia, cantendu ancu :
  - In i pupulari di a SS hè un incubu ! Un saltu - un colpu! Semu lupi - u nostru metudu hè simplice! Ùn ci piace micca tirà u gattu per a coda !
  Charlotte ringhia ancu in risposta. I proiettili sparati da ella si rompanu in frammenti di u craniu. È caccianu l'ochji. Eccu un omu neru spaventatu, cumu si baionerà u so cumpagnu biondu in u latu. Sputarà sangue in risposta. Charlotte canta cù:
  - Anghjuli di l'infernu lugumu stellatu ! Sembra chì tuttu in l'universu serà distruttu ! Hè necessariu di vulà in u celu cù un falcu veloce! Per prutege da a morte di l'anima !
  L'attu britannicu in una manera disorganizzata, a maiò parte di elli sò suldati coloniali: Negri è Indiani, Arabi. O cascanu, si congelanu, o, à u cuntrariu, saltanu bruscamente è cumincianu à precipità cum'è lepri pazzi. Tuttavia, e zitelle sparanu in modu precisu, è i granati, ancu s'è i frammenti ùn volanu micca luntanu, ma densamente! Avà ci sò pochi nemici. Madeleine urla in inglese, a so voce hè cusì assordante chì ùn avete mancu bisognu di bocca :
  - Rendite è vi risparmiemu a vostra vita ! In cattività, averete un bonu cibo, vinu è sessu!
  Funziona istantaneamente è postu ch'elli anu digià rinunciatu ... Mani alzate è ...
  Cinquanta prigiuneri sò stati riuniti, di i quali a mità ferite. Madeleine hà urdinatu:
  - Uccide i feriti !
  . CAPITOLU #6
  Stalenida Pavlovna, però, intrì in una battaglia ineguali cù un gruppu di ragazze. E forze ùn sò micca veramente listessi ... Ma i guerrieri anu attaccatu u trasportu di u Fritz. Micca pesantemente blindatu è più vulnerabile.
  Pieddi nudi, e zitelle mezze nude anu apertu u focu annantu à i Nazis. Dopu avè statu culpitu, u trasportatore hà pigliatu u focu. Allora, i guerrieri anu cacciatu un altru trasportu. L'hà fattu fumà è crack. U terzu trasportatore blindatu hà pruvatu à lascià. Ma Natasha l'hà cacciatu cù un lanciagranate catturatu. Dopu questu, un picculu mastodonte hè statu finitu.
  I guerrieri dopu cuminciaru à coglie trofei. Oksana indicò a granata aerodinamica cun un surrisu:
  - Versione tedesca !
  Victoria, scoprendu i denti, esclamò:
  - E tu fighjate Negros !
  In verità, trà i morti eranu neri, è indiani, è arabi ! Ci hè solu uni pochi di bianchi. I guerrieri piglianu l'arme da i morti. Anu ancu saccheggiatu i so sacchetti in cerca di soldi. Ci era ancu marchi tedeschi in carte è muniti di metallu.
  Finu a ora, a marca hè stata a munita più putente di a Terra. È ancu dopu à a cunquista di l'Africa cù u sustegnu d'oru.
  I guerrieri, sbattulendu i so gammi nudi, ciselati, arrubbavanu i cadaveri. È carcu d'armi.
  Dopu avemu turnatu à a furesta. Stalenida hà dumandatu à i quattru:
  - Ebbè, cumu ? Siate andatu ?
  Victoria gonfiò u so pettu è rispose fieru:
  - Iè, avemu corso un pocu, ma nunda di spiciali...
  Stalinida suggéra :
  "Forse pudemu sparte di novu è andà in u livante?"
  Natasha suggerì modestamente:
  - È s"è vo create un distaccamentu partigianu ?
  Steelenida scuzzulò a testa negativamente.
  - Innò... Ci hè un ordine per noi di ritirassi, daretu à a prima linea. Per via, chì sapete di u cursu di a lotta ?
  Veronica rispose cù un suspiru :
  - Finu à quì, nunda... Ùn avemu micca radiu, nè...
  Stalenida interruppe, dicendu seriamente:
  - A guerra serà longa è dura. Forse micca tutti puderanu sopravvive. In questu casu, duvemu ...
  Veronica eut le courage d'interrompre :
  - Ricurdate di Diu ?
  Steelenida scuzzulò a testa negativamente.
  - Sò cumunistu è ateu ... È ancu a saviezza populari dice : fiducia in Diu è ùn sbagliate micca voi stessu !
  Vittoria sgridò:
  - Sta zitella hè cascata sottu a influenza di una droga religiosa. E pensu cusì: chì Diu hè solu una illusione, ma questu hè una illusione assai dannusu, catene a mente!
  Steelenida scuzzulò a testa negativamente.
  - Rispittà a fede di l'altru Vic... In generale, di sicuru, sò i credenti chì devenu pruvà chì ci hè un Diu !
  Natasha, arrabbiata, batté u so pede nudu è rispose:
  - È chì ci hè da pruvà ! Sì Diu ammette chì i fascisti anu captu quasi u mondu sanu, allora chì tipu di Diu hè questu!
  Victoria ringhiò duramente.
  - Ebbè, prova l'esistenza di Diu Vera. Fora di l'argumentu grassu chì tuttu deve avè una prima causa !
  Veronica strinse a fronte, strofinava a so suola nuda, un pocu macchiata di sangue nantu à l'erba è disse :
  - Ebbè, per spiegà chì ùn ci era micca vita, ma si sviluppau è ancu un omu apparsu ?
  Steelenida disse dolcemente:
  - A tiuria di l'evuluzione... Tuttu và da simplice à più cumplessu è perfettu. È questu hè pruvucatu da l'esistenza di strati geologichi. - Una ghjovana donna si passava a punta nuda nantu à l"erba è cinguettava. - Quì, per esempiu, ci sò parechji periodi geologichi, è questu hè ghjudicatu da i fossili.
  Veronica alzò le spalle.
  "Ùn sò micca un espertu di u Creocianismu. È ùn truverete micca tali libri in l'URSS. Ma ci sò travaglii à l'esteru induve hè dimustratu chì, in fattu, a scienza ùn cuntradisce micca a religione. È riassume a basa scientifica per u studiu di a Bibbia. In particulare nantu à a prufezia biblica!
  Victoria ridacchiò è rimarcò:
  - Sti profezie sò fatti retroattivamente. Ùn ci sò micca manuscritti di a Bibbia è di l'Anticu Testamentu più vechji di u Xmu seculu AD. Allora ùn ci hè manera di pruvà e profezie !
  Natasha hà cunfirmatu vigorosamente:
  - Sicuramente cusì... No Faith, a vostra fede si basa soprattuttu nantu à a fede ceca è...
  Victoria suggerì prontamente:
  - Paura davanti à a morte ! Chì ogni religione specula !
  Veronica alzò le spalle e rispose:
  Perchè l'atei ùn anu micca paura di a morte ? È ch'elli anu qualcosa d'altru à sperà ?
  Victoria hà sbattutu un ramoscello a piedi nudi, u ruppe è suggerì:
  - Ebbè, per esempiu, pudemu crede in a risurrezzione da u putere di a scienza. È questu hè ancu grande!
  Natasha alzò l'ochji è disse in sognu:
  - Eccu! Imagine un futuru cumunistu. Ùn ci hè micca soldi in questu, ma una bundanza di beni gratuiti. Cumpresi i muturi nantu à quale pudete vulà in u spaziu. E qualsiasi prudutti - torte, gelato, ananas, grouse avellana, è cusì sò cultivati sinteticamente. In ogni locu roboti. A ghjente travaglia solu duie ore à ghjornu, è dopu dà solu cumandamenti à i miccanismi. È in un ghjornu.
  E zitelle, parlendu, marchjavanu, misurà tuttu cù i so pedi nudi. Sò carchi di diverse mitragliatrici è bazookas. Una decina di bellezze.
  È Natasha continuava à dì :
  - È a più ricca industria di l'intrattenimentu. Solu piacè. Per esempiu, i TV di culore, è immediatamente fighjate una decina di cartoni. È assai attrazioni. Slot machines, ghjochi di computer, diversi roboti... È ancu strategie. Cum'è, per esempiu, ghjucate cum'è Stalin è scunfighja Hitler. Ancu s'ellu hà u putenziale di u mondu sanu ....
  Victoria continuò sognamente, per Natasha:
  È e case sò cusì belle. Ognunu hà una casetta cù una fontana è un giardinu. È s'ellu ùn ci hè micca abbastanza locu per a ghjente nantu à a Terra, allora abitanu Venus, a Luna, Mars è altri pianeti. In particulare, navi spaziali cù velocità superluminali, o ancu autobus di transizione zero, sò stati creati. Questu hè quandu avete nantu à l'autobus, è site trasportatu in u spaziu, o ancu in un altru mondu. Hè cusì chì i centauri, o fabulosi elfi, vi salutanu. - A zitella hà pigliatu una libellula in a so palma, l"hà purtatu à l"arechja, è à sente, cuntinuò à parlà. - È per esempiu, e meraviglie di l'ingenieria genetica. Ùn ci hè micca vechja. Tutti l'omi ùn parenu micca più di vint'anni, è ancu e donne. Tutti sani è musculi, cù odori piacevuli è freschi. E ragazze sò sempre sane, senza menstruazione. Hè pussibule chì i zitelli ùn anu micca esse purtatu, seranu criati in u ciberu.
  Natasha sustene questu cun un surrisu:
  - E l'arbureti apparisceranu, nantu à quali dolci, gelato, lollipops, pasticci - creceranu cum'è frutti. È ponu esse manghjatu senza una goccia di grassu. È tutti seranu felici di avè vitture novi chì pudete volà. È à un altru cuntinente è à Mars, è ancu à una galaxia vicina !
  Steele hà suggeritu:
  - È tandu a ghjente serà sfarente, cù superpoteri. Questu, sicuru, serà un plus. È i morti seranu risuscitati, è ùn si ricurdaranu micca chì qualchissia hà cridutu una volta in e storie bibliche!
  Victoria hà sfracicatu un agaric di mosca cù u so pede nudu è ringhiò:
  - Iè, sicuru ! Ben, veramente, chì prumetti a Bibbia? Avemu ancu in fila à u tamburinu, o piuttostu à i soni di l'urganu ? È ùn ci sarà mancu carne !
  Veronica allargò e mani è rimarcò :
  - Chì hè a vostra cuscenza ? Ma in e Sacre Scritture, a ricumpensa ùn hè micca dichjarata definitivamente. È custruemu à u tamburinu, questu hè speculazione !
  Victoria ridacchiò è tirò a lingua. Dopu ch'ella hà nutatu:
  - Ebbè, iè... È chì ci sarà ? Qualcosa senza peccatu? È chì ne di u liberu arbitru, cumu senza ellu ?!
  Veronica rispose tranquillamente, restringendu un pocu l'ochji :
  - Libbiru vulintà rimarrà, ma ùn ci sarà micca peccatu. - A zitella strofinava u pede nudu nantu à u muscu è cuntinuò. - Serà pussibule perchè a ghjente odiarà u peccatu. Micca tutte e persone, ma i ghjusti salvati. Questu significa chì quandu Satanassu è i fatturi irritanti sò sguassati, u peccatu perderà u so attrattiva è riduce quotes.
  Victoria fischiò, trasfirìu u so taccu nudu è tondu in u troncu di una betula. È disse dolcemente :
  - È cumu si pò odià u peccatu, s'ellu dà tantu piacè. Quì, per esempiu, cù l'omi, in particulare i ghjovani. Quand'elli ti patchanu, quand'elli ti tickle, quandu ti massaggianu i tacchi. Dopu tuttu, hè un grande piacè per sente u toccu di i corpi musculi. È dici chì hè un peccatu !
  Veronica ringhiò furiosamente:
  - È immorale di fà sessu cù omi diffirenti !
  Steelenida rimarcò furiosamente:
  - À esse sinceru, ùn sò ancu puritanu, ma... Eppuru, ci hè un codice murale cumunista è si deve pruvà à osservà. È ùn vi stendete sottu à tutti quelli chì face cennu !
  Vittoria hà rispostu coraggiosamente:
  - Mi piace à esse attivu. È mi piace à circà è attruverà l'omi. Allora fate l'amore per elli cumu vulete. Ùn hè micca cusì bellu. Ebbè, perchè duvemu esse modesti, invece di framing i nostri masci noi stessi !
  Stalin rimarcò freddamente:
  - Cù u vostru aspettu ùn hè micca difficiule ! Ma dopu tuttu è per tumbà, site assai !
  Victoria hà pruvatu à svià un pocu a conversazione:
  - In ogni casu, cunnosci l'avvene cumunista, populu liberu è sàviu, assai megliu chè u regnu di Diu, chì permette u trionfu di u fascismu, o affucà l'umanità in una inundazione. - U diavulu ardente sfracicò u fungu cù i so pedi nudi di u pede drittu è cuntinuò. - Personalmente ùn mi piace micca di campà in u regnu di un tiranu chì chjama i Ghjudei u so populu, è cumu hè chì u restu hè straneru ?!
  Steelenida hà rispostu seriamente:
  - Pudete argumentà nantu à a mente più alta per un bellu pezzu, ma in a Bibbia ... Hè logicu per cunsiderà una revelazione Divina?
  Victoria hà rispostu cun fiducia:
  - Di sicuru micca ! A crudeltà di l'Anticu Testamentu, u pacifismu irragionevule di u Novu - l'attribuzione di privilegi à un populu ... Ùn hè micca assurdu ?
  Veronica colpì u moccu cù e so dita nude in fastidiu. Ella fece una smorfia di dolore è rispose:
  - Allora, dici Paulu : u nostru insignamentu hè un scuzzulu per i Ghjudei, una follia pè i barbari ! Una mente peccata ùn pò micca capisce questu!
  Victoria ridacchiò è disse in una voce fluente:
  - A Russia ùn pò esse capitu cù a mente,
  Ùn pò esse misurata cù un arshin cumuni ...
  Ella hà un diventatu speciale -
  Si pò crede solu in Russia!
  Steelenida, alzando le sopracciglia severamente, rimarcò:
  - È quì a Russia prima di u Cristianesimu. Millioni, cintinara di milioni di persone cridianu in Diu. Frà elli eranu menti eccezziunali. Cum'è Newton, Paracelsu, Kant, Pasteur... È anu avutu i so motivi per crede. Noi, à u turnu, simu contr'à l'illusioni ! - A ghjovana picchiò un ramu cascatu cù u so pede nudu è forte, u rumpicò è cuntinueghja. - Semu aderenti di l'ateismu scientificu è cridemu chì ogni persona hè u ferru di a so propria felicità ! È chì ùn hè micca necessariu di crede chì u bonu ziu Ghjesù vinarà è custruisce tutti, risolve tutti i nostri prublemi! Stu pianeta hà bisognu di gestione scientifica è espansione in u spaziu! È ùn indulge in ogni tipu di speranze per i lochi celesti, o harems!
  Victoria ridacchiò è ringhiò:
  - È ùn aghju micca ricusatu l'harem maschile !
  Steelenida rimarcò severamente:
  - Ebbè, sì rossu è licenziu... Quale vi hà criatu ?
  Victoria hà rispostu in scherzu:
  -Quandu babbu Carlu, è quandu nimu !
  Stalenida abattu u tafanu cù u pugnu è sibilò:
  - Hè visibule ... S'ellu ùn ci hè Diu, questu ùn significa micca à tutti chì unu deve esse vulgari è dissolutu !
  Victoria hà rispostu sinceramente:
  - Mi piace ! Avete capitu cusì !
  Natasha ridacchiò è rimarcò:
  - U cumunismu pruclama l'ugualità di i dui sessi. È questu significa u dirittu di una donna di circà un omu stessu. Per esempiu, pensu chì sceglie un omu chì ti piace hè abbastanza normale per inquadrallu! - A zitella chjappà u fungu verme à pedi nudu è cuntinueghja. - È hè abbastanza normale amà parechji omi à una volta. Dopu tuttu, sò diffirenti è ognunu vi accarezza in modi diffirenti, chì hè assai bellu !
  Veronica bisbigliò dolcemente:
  - Bruciarete in l'infernu per tali discorsi è atti !
  Steelenida sorrise e rimarcò:
  - A murali di u cumunismu ùn hè menu stretta chè quella cristiana. È s'è vo vi cumportate cusì, allora... Pensu chì ùn vi scuntrà micca cun appruvazioni ! Ùn simu micca tutti ... un bordellu !
  Victoria hà rimarcatu seriamente:
  - Perchè crià l'ipocrisia ? Stu Cristianesimu pusò diverse restrizioni à e donne. Includendu, cum'è a pruibizione, per amà più di un maritu. - U diavulu russu sbattu in furia à u colpu cù u so pede nudu, u lanciava più altu. È ella cuntinuò. - È u cumunismu hà pruclamatu chì ùn ci hè micca Diu ! È questu significa chì tuttu hè permessu! È noi donna pò esse uccelli liberi in cerca di amore. Sceglite quelli omi chì facenu assai più piacè. È questu hè u puntu principale!
  Stalenida strinse a rossa cù u so dito indice :
  - Questu hè micca u principale per u membru di Komsomol ! In generale, u più impurtante hè u serviziu à a Patria è a causa di Lenin. È micca a ricerca di piacè per u corpu! Avete bisognu di capisce questu!
  Victoria rispose indignata:
  - Sò una bestia è un lettu in battaglia ! Allora ùn vi lagnate micca !
  U diavulu da i capelli rossi sibilò:
  - Sò una super zitella !
  Veronica timidement inseria:
  - A murali di u cumunismu è u Cristianesimu hè una : quale ùn travaglia, ùn esiste micca !
  Victoria hà dimustratu a cunniscenza di a Bibbia:
  - È Ghjesù disse : ùn vi preoccupate micca di u to pane di ogni ghjornu ... Siate cum'è l'acelli di a furesta.
  Stalenida rimarcò aggressivamente:
  -U cumunisimu hè natu in gran parte nantu à a negazione di i valori cristiani. È certi paralleli sò abbastanza pussibuli. Allora i nazisti anu ancu una bandiera rossa, cum'è a nostra !
  Victoria sfracicò l'agaric di mosca cù u so pede nudu, strofinava u so taccu nudu è tondu nantu à u muscu è aghjunse:
  - U Terzu Reich hà grandi tassi nantu à u capitale privatu, è un altu percentualità di pruprietà statali. Anu parzialmente u sucialismu, ma privilegii per i tedeschi ! - A zitella hà muzzicatu una foglia da una betula, è risa, aghjunse. - In generale, nantu à a religione, aghju una canzona divertente. Vulete ch"e facia ?
  Stalenida annuì di vuluntà cù a so testa luminosa, abbatte un ramu putritu cù u so pede nudu è graziosu, è cinguetta :
  - Canta un fiore, ùn vi vargogna !
  È Vittoria cantava cù entusiasmu;
  Chì vulia dì u Signore ?
  Ellu, chì vive in una distanza terribile ...
  Quandu l'ordine hè statu datu à travaglià,
  Per ùn stà in un sognu.
  
  Ancu se magnificu vestitu reale,
  Ma ùn ci hè una persona più avara....
  La pauvreté tire à bout portant -
  U nostru mondu di soffrenza hè epicu !
  
  È ùn hè micca culpa di Adam
  Un omu sovieticu simplice, russu...
  Camminava nudu, senza ammuccià a vergogna,
  Cum'è un pruletariu sottu u zarisimu !
  
  Diu li hà datu manghjà - un limitu,
  Pastura senza cunnosce e forche...
  È s'è vo vulete più, sarete battutu !
  È beie cù a palma di a manu senza buttigli.
  
  Adam hà patitu un tali destinu,
  In un paradisu inquietante è noioso!
  Ma u serpente volava nantu à l'ale,
  Hà capitu: una persona soffre ...
  
  Ci hè una manera di esce da i boschi,
  Custruite una cità, dà una prole!
  Per ùn passà per u termu di u boscu,
  Calchì volta avete bisognu di perfidia!
  
  Aghju arrubatu a chjave magica da u paradisu,
  Per lascià a rutina di l'Eden...
  Quì truverete i sogni di una ragazza
  Almenu pudete perisce in l'infernu !
  
  Iè, sicuru, ci hè un risicu, zitellu,
  Stu pianeta ùn hè micca un rigalu ...
  Ma sapete cuscenza, onore,
  È truverete, cunnosce u vostru paru !
  
  Adam hà ricevutu sta chjave -
  Apertu e porte è lasciò u paradisu.
  U peccatore hà spesu assai forza,
  Passendu nantu à e petre di grandi muntagne ...
  
  Eccu ellu vede a porta di novu -
  È torna u serpente alatu apparsu...
  Ellu disse: Sò un bonu Satanassu -
  L'otturatore s'hè apertu da sè stessu...
  
  Adam hè intrutu è vede -
  Un miraculu cusì dipintu ...
  Fanciulla nuda daretu à a muntagna,
  Un tertu di porcellana hè un platu d'oru.
  
  Ma quantu hè bonu
  Adam u zitellu ùn pudia resiste !
  È basgià a so bocca
  Più dolce chè u meli !
  
  
  Ella li rispose -
  I corpi in un'estasi tempestosa si fusu ...
  Innò, ùn maledite micca Satanassu -
  I picciotti apparsu in u peccatu!
  
  Diu li hà cacciatu fora di u paradisu, ma...
  U pianeta hè diventatu a so casa.
  Ancu se a ghjente hà un sole,
  Ma i figlioli sò diventati millaie !
  
  Iè, era assai duru
  Inondazioni, siccità è inguerni.
  Ma a mente hè un remo putente,
  L'omu hè diventatu una criatura forte!
  
  Cumu pò un anghjulu volà
  Cumu e muntagne di demoni distruggenu u sollievu!
  Crea una strada, induve a strada hè -
  Arrivà à ogni puntu di a terra.
  
  È avete bisognu di spaziu spaziu -
  Puderemu ancu cunquistà.
  Allora u nostru peccatu ùn hè micca una sentenza,
  Innò, ùn dì micca sciocchezza pop !
  
  Ùn siate micca peccatu - ùn ci hè micca prugressu,
  I pinsamenti generanu muvimentu!
  Una risposta à u sermone:
  Ùn avemu micca bisognu di u paradisu di l'altru !
  E zitelle applaudiscenu à l'unison. Hè da nutà chì a voce di Victoria hè forte, piena di sonu, assai piacevule. È i guerrieri eranu veramente affascinati da stu puema.
  Steelenida suggerì cù un surrisu:
  - Quandu ci hè u tempu, fate sta canzona à u stadiu !
  Victoria annuì in accordu è suggerì:
  - È in listessu tempu appruvemu u premiu !
  A zitella di i capelli rossi righiò è vulia marchjà nantu à e so mani. Ma hà troppu assai armi.
  E zitelle caminavanu abbastanza longu è eranu stanchi. Si pusò à pranzu. Aperu trofeu in conserve è stufatu. Mascelle guadagnate vigorosamente. I guerrieri sò tutti ghjovani, sani, musculi.
  Natasha rimarcò cun un surrisu:
  "Trà quelli uccisi da noi, quasi tutti sò stranieri. I tedeschi lancianu un esercitu straneru contru à noi !
  Victoria cantò fora di locu:
  - È u nostru esercitu hè à manca, è u nostru esercitu hè à diritta... Ci hè bonu per luttà cù un beie !
  Stalenida guardò severamente a rossa è rimarcò:
  - Siete una zitella ghjovana... Ci tocca à marità !
  Victoria strinse a testa.
  - Perchè un maritu ? Hè megliu avè una decina d'amatori !
  Natasha rise è rimarcò:
  - Ùn hè micca interessante di cumunicà cù un omu per un bellu pezzu - hè fastidiu! Hè megliu quandu avete diversi picciotti!
  Oksana hà suggeritu:
  - Forse a prossima volta faremu un prigiuneru tedescu... È ci ne burleremu !
  Steelenida ridacchiò è rimarcò:
  - Eppo, e zitelle, site inventive... È ùn ci feria micca male à catturà a lingua !
  Natasha, scoprendo i denti ferocemente, disse:
  - Muzhiks, muzhiks... Siete assai, assai cattivi, i nostri muzzichi ! Ragazzi ! Ragazzi ! I nostri omi seranu battuti da e donne !
  E zitelle sbuchjavanu di risa... Bevianu un pocu da i fiaschi d'alcolu dilutu. Un paru di bellezze ancu russava.
  Ma Stalenida ringhiò:
  - Scala ! Quellu chì dorme, u tumbemu !
  E zitelle saltavanu è si stendevanu in fili. Sbattevanu l'arme è lampanu i denti. Belle bellezze. È stringhjenu cù i so ochji di zaffiro. Vulenu almenu un pocu, ma per ghjucà i trucchi. Siate nantu à un cavallu.
  È cusì marchja di novu è calpà i vostri pedi nudi. Ancu s'è e ragazze parenu assai belle. Hanu tanta bellezza. E musculi, corpi forti di ragazze.
  Natasha, camminendu, hà nutatu:
  - Finu à risolve u prublema di i tanki nazisti, ùn avemu nunda à fà contru à i suldati Fuhrer !
  Victoria hà dettu:
  - Vuliti dì micca suldati, ma machini ! È in generale, ùn ci hè micca accolta contru scrap s'ellu ùn ci hè micca altru scrap !
  È u diavulu di i capelli rossi sbatteva cù u so pede nudu nantu à un ceppu longu putratu. Alzatu un nuvulu di spazzatura è polvera.
  Veronica umilia umilmente:
  - Tutta a vulintà di Diu !
  Stalenida disse, arrabbiata, sbattendo i talloni nudi sul ciottolo:
  - Innò ! Tuttu serà a nostra vulintà bolscevica !
  È i so ochji littiralmente scintillavanu di rabbia!
  Victoria hà rimarcatu duramente:
  - Hitleriti sterminanu i Ghjudei senza cerimonie inutile. Perchè Diu ùn hà micca difesu per u so populu ?
  Veronica rispose d'una manera pigra :
  - Peccati...
  Victoria cantava, battendu i so pedi nudi :
  - O peccati, peccati... Ùn peccate capra ! Ùn peccate capra ! Batterà a vigna ! A vigna bianca batterà !
  È a bellezza di i capelli rossi hà pigliatu a farfalla cù i so diti nudi, è alzò a so gamba, mustrà i so amichi.
  - Quessi sò i miraculi chì succedenu in i nostri fureste !
  Veronica rispose astutamente cù un surrisu:
  - Si vede chì bellezza... È dici chì questu ùn hè micca a creazione di Diu !
  Victoria abbaia :
  -A religione hè l'oppiu di u populu ! È a farfalla hè bella per disfrazarsi megliu cum'è fiori!
  Steelenida rimarcò furiosamente:
  - Forse basta à a religione ? Hè megliu chì Vera vi dicia cumu si cumportarà si hè mandata à l'intelligenza ?
  Veronica alzò le spalle e rispose:
  - Seraghju umile !
  Natasha vulia dì qualcosa, ma a zitella fece un rumore nantu à ella. I jet stormtroopers si precipitarono. Assai azzaru è vulturi assai predatori-aspettu. Cantillavanu è soffiavanu vapore. Ci sò assai fucili, è i tedeschi sparanu assai aggressivu.
  Steeleed hà urdinatu:
  - Travestite !
  . CAPITOLU 7
  Elizaveta Petrova, una ghjovana tenente di e truppe di fruntiera, era stupita. I rumuri annantu à un pussibule scoppiu di guerra avianu circulatu dapoi dui mesi. Ma tuttu u listessu, in qualchì manera ùn pudia micca crede ... Essendu una zitella intelligente, Elizabeth ùn hà micca sparte a forza maiò pretenziosa di a duttrina ufficiale - chì l'Armata Rossa era più forte di tutti. U so ziu hà luttatu in a guerra finlandese, hè stata ferita è hà parlatu assai appassiunatu di u so prugressu.
  - I nostri tanki pianamente scorrivanu cum'è gelatina da una padella. Formidable QMS avanzava, cù dui muselli, sessanta tunnellati ognunu. Una spezia di ram per rompe a difesa. È cumu si rumpianu ! I Thunderclaps sò cum'è u stridulu di un surci paragunatu à u ruggitu di un toru. È sottu à i caterpillars ci sò puzziche. Qualchi ghjorni fà ci hè statu un disgelu, a terra negra hè stata cuperta da una crosta di ghiaccio. I tanki si movenu più lentu è più lentu, a cavalleria li prende. Migliaia di cavalieri, anu da esse ritenuti in modu chì ùn anu micca sopra à i tanki. È avanti, i finlandesi pusonu mine è intarravanu barili d'oliu. Parechji di i nostri tanki brusgiavanu cum'è candele. Una vista terribili, soprattuttu in a prima notte polare, gasoline è oliu spilled, mischju cù acqua di funnu. I cavalli s'eranu spavintati è nichjendu in furia, sò stati brusgiati, è una valanga viva si precipitò à l'infanteria. A vista hè simplicemente terribile, i tanki ùn puderanu nè piantà nè vultà. Iè, è u cumandamentu ci hà pruibitu di piantà.
  Sè vo andate solu avanti - rumpia u nemicu. È i tanki splodavanu è brusgiavanu, a cavalleria pistò a so infanteria. L'offensiva s'affugnò, pareva, e stelle cascanu da u celu.
  U ziu tosse sangue è si firmò. Pigliò un sorsu di centu grammi è cuntinuò.
  - Allora, senza ricunniscenza, senza cupertura d'aria, avemu inundatu. Luttanu tuttu l'inguernu è a mità di marzu, sfondanu e furtificazioni, ma dui centu mila di i nostri suldati ùn si rallegraranu mai in a vittoria. A luce hè andata per elli per sempre.
  A zitella dumandò sorpresa:
  - Da veru tantu ?
  U ziu annunziò.
  - Precisamente, pensu, nimu a sà, ma i cadaveri sò stati cacciati à scacchi. Era spaventosa. Semu stati custretti à assaltà e difese, è i finlandesi falciavanu i nostri ranghi. Solu follia salvatica.
  Elena balbutia è dumandò:
  - È chì, ùn simu cusì forti ?
  U ziu hà rispostu :
  - A forza di u tank ùn hè micca in l'armatura, ma in u capu di u cisterna!
  A zitella annunziò.
  - Meravigliu chì avete dettu !
  Elisabetta s'arricordò di sta conversazione per un bellu pezzu. Ella dumandò chì tipu di tanki avianu i tedeschi è i finlandesi. A Finlandia, però, ùn avia micca tanki à tutti, eccettu una decina di tankette ligeri di trè tonnellate. È i tanki tedeschi, o ziu li cunniscia, li disse un cuginu chì si n'andò in Germania in u quaranta-unu. In generale, a so tecnica di i Nazis à quellu tempu ùn era micca impressiunatu.
  - Tank T-1, pesa solu cinque tunnillati è mezu, a vitezza hè di 57 chilometri per ora. Armatura antiproiettile, trè mitragliatrici. Ebbè, andarà contru à l'infanteria, ma a macchina hè cusì debule.
  Ma ùn hè micca sola ? - dumandò a zitella ansiosa.
  - Ci sò ancu T-2, T-3, T-4, è T-5!
  Elizabeth surrisu.
  - E quale di elli hè u più forte ?
  - T-5 ! Hà dui cannoni 75 mm è 37 mm, quattru mitragliatrici. Iè, questu hè un bellu tank, i tedeschi u chjamanu "Werewolf". - U ziu stende e braccia, sbuccianduli cum"è un mulinu.
  - È a vitezza ? - Curiosa, dumandò a zitella !
  - Cinquanta chilometri in autostrada, in generale, basta. In generale, u tank hè interessante, cù una torretta simplificata. U megliu di e creazioni di a custruzione di tank fascista. Ziu suspirò. - True, u nostru T-28, è soprattuttu u T-34, ùn hè micca peghju, è i fucili di i nostri tanki sò ancu più putenti.
  A zitella suggerì:
  - E si creamu novi tanki, più cool.
  U ziu hà rispostu :
  - Ùn ci hè nunda di più cool di u KV-2, hè un tali putere, ma ci hè ancu u KV-3, è u KV-4, è soprattuttu u KV-5. L'ultimu mostru pesa centu vinti tunnillati è hè per andà in a pruduzzioni di massa. Hè tandu chì i tedeschi seranu tribulati cum"è una catena di millet.
  A zitella sbadigliò di punta:
  - S'è vo vulete innuvà una zitella, parlate d'arme, ma s'è vo vulete lascià per sempre - parlate di l'arme suvietica !
  U ziu era offesu :
  - Perchè avemu una mala tecnica ?!
  A zitella scherzò:
  - Ma i dati nantu à questu sò classificate. Dicenu chì pudete uttene un terminu per una menzione di u calibre di una pistola di tank.
  U ziu strinse u capu.
  - Micca vera ! Per un tale bagagliu, nimu hè incarceratu !
  A zitella fece una smorfia.
  - Cumu dì ! È ùn hè micca successu.
  Ziu rimarcò :
  - Vi dicu di u T-34, u calibre di l'arma hè 76 mm. È l'armatura hè 52mm, in casu chì vi dumandate.
  A zitella sbuffava disprezzu.
  - Vogliu vede stu miraculu. Vulete mustrà ?
  U ziu hà rispostu à riluttante :
  - Ti mustraraghju s'è vo vulete ! Tuttavia, Voroshilov chjamò stu tank ugness. Grazie à u Marshal Kulik per insistendu in a so implementazione. Iè, Stalin hà apprezzatu personalmente stu tank. À u principiu di u quaranta terzu, hè previstu di equipà centu dodici divisioni di tank cun ellu.
  A zitella hè stata sorpresa:
  - Un tank ?
  - Innò ! Ancu KV è T-80, però, stu tank hè ligeru, vogliu dì T-80. Sape veramente natà !
  A zitella hè stata sorpresa:
  - Per natà ? Questu hè interessante!
  - Avemu trèmila trècento tanki anfibii. - L"hà dettu u ziu cun orgogliu, po abbassò a so voce à un sussurru. Ùn dite à nimu, hè un sicretu enormu. Sè vo blabbed, pudete finisce daretu à e sbarre. Fighjate : nunda ùn accurtà a vita cum'è una lingua longa.
  Lisabetta s'imbuttò subitu in silenziu: dui ghjorni fà, una storia piuttostu sgradevule hè accaduta à u so bonu amicu. I seguenti successi. Ci hè stata una serata di teatru, tutti si sò divertiti assai, ma di sicuru si beie. Suonavanu e trombe, ballavanu e zitelle è i zitelli. Allora Yashka Klopov, un cumpagnu allegru è un capu, cum'è sempre vulia ghjucà un scherzu. Aghju currettu versu u muru induve un ritrattu di Stalin era appesu. Un pesante ritrattu di muru pienu, luminoso, intarsiatu cù mosaici. Stalin paria ghjovanu, circa trentacinque anni, micca più, bellu. Ancu a fronte ùn era micca cusì bassa è inclinata cum'è l'uriginale. Yashka hà ghjucatu l'armonica, poi l'hà ghjittatu in a sala.
  - Oh, Yuli, Yuli, Yuli ! Hè una canzone di matuli !
  Quale hà dumandatu in burla :
  - È parchì canti di a to mamma, s"è u babbu hè davanti ?
  Yashka risa in risposta è cantò:
  - U mo babbu freak hè statu spulatu in paese ! U mo babbu, u babbu di u populu, regna in u santu Kremlin !
  Tutti ridianu, battevanu e mani è fischiavanu. Intantu, Yashka tirò un regnu da u so cinturione è, risandu, dichjarò:
  - Vogliu misurà u nasu di u babbu di e nazioni !
  L'audienza dumandò in coru:
  - Perchè?
  Yashka, ghjucatu cù un regnu, purrò:
  - Perchè Stalin hà un grande core ! U più grande di u mondu ! Allora u nasu deve esse u più grande!
  In risposta, risate amichevuli è fischi:
  Yashka s'arrizzò in punta di i piedi, pusò un regnu, vultò un paru di volte. è ridendu disse :
  - Cinquanta trè centimetri ! Hè bellu! Hè veramente u più grande!
  Tutti ridianu di novu, puntandu i diti. In tuttu, a sera hè stata un successu. Lisabetta strinse a testa in fastidiu, alluntanendu i ricordi. Yashka hè statu purtatu à l'alba, in a strada di u funnel neru, e persone in giacche di pelle u battevanu cù mazze è pugni. A faccia una volta ghjovana è allegra si trasformò in un disordine di sangue. Lisabetta hà vistu questu, perchè sò stati tutti appositamente chjusi per vede l'arrestu. Allora l'ufficiale puliticu hà parlatu, urlava assai è minacciava. Cinqui altri sò stati arristati in u locu, nimu ùn hà osatu di resistà. Lisabetta s'arricordò di questu, u so ardente amore per a festa era scuzzulata.
  Eppuru, ancu avà, si l'inimitu facia un tentativu di Stalin, offre i so petti senza esitazione!
  A zitella dumandò à u ziu:
  - A Francia hè un paese forte ?
  Ellu rispose :
  - Iè, forte ! Inseme cù a Gran Bretagna, cuntrullanu un terzu di u mondu ! Pigliendu à e culunie, a pupulazione di Francia ùn hè micca inferjuri à l'URSS.
  Elisabetta fischiò.
  - È cusì putenza persa !
  Ziu si grattò a cima calva di a so testa:
  - Iè, aghju persu ! Tuttu in un mese è mezu, quattru putenzi europei sò stati scunfitti ! Ancu Napulione è Lisandru Magnu ùn anu micca vittorie cum'è Hitler.
  Elizabeth dumandò in un sussurru:
  Chì tipu di Hitler hè ?
  Ziu strinse le spalle.
  - Ùn l"aghju vistu ! In i ritratti, l'avete vistu stessu. Dicenu di l'altezza media, nervoso, manghja carne umana, soprattuttu li piace à cutà i petti di e donne!
  Elizabeth strinse a testa.
  - Ùn fischiate micca ! Hitler hè vegetariano!
  U ziu ùn hè micca d'accordu.
  - In u spiritu, hè un tipicu cannibale ! Rem hà urdinatu à u so megliu amicu per esse tagliatu in dui pezzi cù filu di barbed. Perchè micca un mostru carnivore ! Dopu à a rendizione di a Francia, hà urdinatu l'incendiu vivu di centu mila Ghjudei chì stavanu in Parigi è i so circondi. In u risultatu, ci era una puzza terribili ! Inoltre, i Nazis ùn anu micca risparmiatu ancu i zitelli. Dopu à l'incendiu, i SS anu urinatu di sfida nantu à e cendri ! Dicenu chì Hitler hè personalmente implicatu in a tortura è a tortura!
  Elizabeth hà dettu:
  - U regnu di quelli chì piglianu u pane à u boia, coglie u sali nantu à u so culo !
  U ziu scuzzulò a testa, pigliò una sigaretta, pigliò un puzzicheghju. Sapia fumà assai interessante, soffiendu anelli di fumu. U so sguardu si fece più allegru :
  - Sapete ciò chì aghju paura !
  A zitella rispose à bassa voce :
  - Pensu nunda !
  U fratellu di u babbu s'oppone, pigliendu brevi sbuffi :
  - Solu i frostbiti ùn anu paura di nunda ! Per una persona normale, ùn hè micca vergognosu di sperimentà a paura! Soprattuttu s'ellu hè raghjone, è micca tantu per ellu stessu cum'è per l'altri.
  A zitella annunziò decisamente.
  - Quì sò d'accordu !
  U ziu s"hè cessatu di fumà, scuzzulò u capu, cum"è si stende u collu :
  - Sapete, ci sò rumuri chì i Nazis creanu una nova arma terribile. Una bomba capace di sguassà cità intere in polvera velenosa. È ùn ci sarà micca scappatu da ellu.
  Elizabeth sbuffò con disprezzo:
  - Un tipicu bluff di propaganda di Goebbels !
  U ziu suspirò profondamente, cum'è un morse sottu à l'acqua :
  - Oh nò ! Questu hè a scienza! L'armi dicenu chì i scientisti sò abbastanza reali! Hè ancu ghjuntu cù un nome - a bomba atomica! Allora pensu chì hè megliu ùn aspittà finu à chì un'arma cusì mostruosa cascà in e mani di i Nazis, per attaccà prima a Germania !
  Elizabeth tremò, cum'è per una scossa elettrica:
  - Ma hè disonore di violà l'accordu di pace. Avemu un pattu di non-aggressione cù a Germania, un trattatu d'amicizia è di fruntiere !
  U ziu rimarcò sarcasticu :
  - I nazisti anu mai rispettu l'accordi ? Ricurdemu almenu a Pulonia, o a Belgica è l'Olanda ! Hitler hà ancu dettu questu: l'onestà hè un sacrifiziu tipicu, nantu à l'altare di l'espediente!
  A zitella hà rispostu cun entusiasmu:
  - Stalin ùn hè micca Hitler !
  U ziu hà fattu, accunsentutu, ma piantò u diametralmente oppostu:
  - Di sicuru, è ghjè per quessa ch"ellu ci vole prima ! I discendenti ùn li pirdunu micca u ritardu ! Attaccà triplica a forza, difende a mità!
  Elena hà dettu:
  - U nostru esercitu serà u più offensivo in u mondu se u nemicu colpisce! E poi ripetì ancu più forte. - Ma solu s'è u nimicu colpi !
  U ziu strizzò l'occhi sbarazzinu:
  - Un capu tagliatu cù una lama hè chjamatu un capu di giardinu, i gruppi di retribuzione spuntanu da ellu! Innò, pensu chì Hitler duveria esse finitu ancu quandu e so horde si precipitanu in Parigi.
  A zitella battò u so pede nudu (i stivali stavanu vicinu !), Rispose:
  - Forse avete ragione !
  Elisabetta s'arricordò di sta conversazione per un bellu pezzu. I rumuri nantu à a cuncentrazione di e truppe nazisti, in particulare in Pulonia, i custanti violazioni di a fruntiera suviètica da l'aviò tedesca, è l'arrestazioni frequenti trà e truppe creanu una atmosfera nervosa. À u listessu tempu, l'ufficiali pulitichi attivamente inspirati: ùn ci sarà micca guerra! Tuttavia, forze supplementari sò state tirate finu à a fruntiera, soprattuttu i blindati ! In particulare, Elisabetta hà vistu prima l'ultimu tank KV-3, cù dui fucili è un pesu di settantacinque tunnillati. Era un mudellu spirimintali, chì, cum'è qualcunu bisbigliava, duveria esse pruvatu in battaglie. A zitella, però, ùn li piacia micca assai u tank, essendu troppu pisanti, era distinatu da una bassa capacità di cross-country, rumpiu ponti, a torre girava lentamente. Inoltre, per via di u grande calibre di i fucili, u ritmu di u focu hà patitu è a precisione era relativamente bassu! Tuttavia, un tank cusì putente hà inspiratu fiducia. U mutore diesel di 850 cavalli rumbled terribilmente, pareva una eruzione vulcanica, e vitture tedesche sò assai più tranquille. A zitella hà datu à u mostru un sguardu scetticu è si vultò, nantu à i so tacchi...
  A matina di u 22 di ghjugnu di u 1945 hè stata un avvenimentu terribili, e grande forze di u fascismu sò stati lanciati à l'URSS. Lisabetta, però, à u principiu ùn hà micca sperimentatu scossa. Inoltre, e parolle di u ziu annantu à a bomba atomica creata da i Nazis sò prufonda in a mo memoria. Forsi ancu megliu, Hitler hà attaccatu avà, quandu a creazione di una superarma hè sempre luntanu! Hè megliu sfracicà un tigru quandu ùn hà ancu crisciutu fangs! Eppuru chì tipu di Fuhrer hè un tigre, piuttostu un sciacallu. Ma u più tristu serà a fine di u fascismu !
  Lisabetta hè stata alzata in u lettu, è si vestì prestu, si unì à u restu di i so cumpagni d'arme è di i fratelli d'arme.
  I Nazis anu purtatu u colpu principalu à a reta di u gruppu Bialystok. Putenti culonni blindati è mecanizati, in duie ore, anu prufunditu quaranta chilometri. E cum'è a furtuna, ancu e trincee ùn sò micca scavate cù troppu cura.
  Nisuna cunchiglia d'artiglieria hè stata purtata, è e ragazze sò state furzate à scuntrà i Nazis cù fucili è granate. Quì apparsu i tanki di Hitler è i trasportatori blindati. L'E-50 avanzavanu, armati di quattru mitragliatrici è un cannone di calibre 105 millimetri. Un pocu più chjucu cà i tanki E-50 Sh, cù obusi di frammentazione altamente splusivi è cannoni di calibre 150, 180 è un lanciaru di 380 mm.
  Dopu à elli sò più vulnerabili, ma sempre impenetrabili Panther-2, cù cannoni 88mm.
  Elizabeth si senti subitu impotente. Chì pò fà, armata solu cù un fucile Moskin è un coppiu di granate anti-personnel ? I tanki tedeschi versanu u focu di mitragliale nantu à l'infanteria sovietica, i proiettili espludenu. E zitelle insanguinate è i ghjovani cascanu vicinu. Un altru tippu senza barba hà avutu i so gammi strappati. Urla è stende e mani à Elisabetta, chì mancanu dita. L'esplosioni di novu, i Messers 262 tedeschi appariscenu in l'aria, dopu l'aviò d'attaccu à jet XE-183. Da una distanza, ùn sò micca assai scary è s'assumiglia à e mosche, ma quandu volanu più vicinu, diventanu vulture.
  I tanki tedeschi s'avvicinanu di più in più, serpenti cù svastichi sò sopra à elli. À u listessu tempu, una grandiosa sinfonia di Wagner sona. Tuttu pare insolitamente minacciante, ancu i tanki, per via, ùn sò micca troppu grande, dipinti in modu chì s'assumiglia à l'animali predatori. In particulare un saccu di facce nude. Lisabetta sente l'orrore di l'animali, vole curriri, i so gammi s'ingeriscenu, ma...
  Cumu pò una persona russa (È i Bielorussi è i Russi sò una sola persona), tradisce è teme.
  Elisabetta lancia una granata. Ella, avè un bracciu forte, tira luntanu, è culpisce l'E-50. U tank si congela per un mumentu è risponde immediatamente. Si sente una splusione assordante, a zitella hè gettata in l'aria, è una onda di bughjura copre a so cuscenza...
  Lisabetta si sentia sbattà in una piscina prufonda - nera pezza, è solu in l'altitudine l'ochji ardenti di e stelle sbattulanu ominosamente. Quandu si tuffà, a pressione nantu à u pettu hè diventata più forte, i martelli pisanu in a testa, è ognunu di i so colpi diventa più dulore è pisanti ! Infine, u so corpu toccu u fondu, u spinu di a so testa rinfriscà, a zitella vole saltà è ùn pò micca move. In ghjiru à quì - à u stessu tempu, si sente un stridulu da tutti i lati, certi picculi criaturi rustle. Elizabeth sente u so core batte in u so pettu. Ratti, grossi cum'è cunigli è multi-culore, cù una predominanza di una tonalità sanguinosa, ùn sò micca ghjittati. Si precipitanu è cumincianu à strappare. Lisabetta urla è... Rivene à i so sensi.
  Dui suldati tedeschi palpanu a zitella, poi li sollevanu bruscamente i capelli:
  - Schnel ! Alzati cagna !
  Elizabeth si alza, a scuzzulate. A zitella volta a testa, hè pisanti. Wow! Ma tuttu pare esse intactu.
  I tedeschi custruiscenu colonne di prigiuneri, omi è donne separatamente. Elena era ancu surprised chì tanti si rendenu. Alcune donne, più di cinquanta, i feriti ùn sò micca visibili, pare chì i Nazis simpricimenti finitu tali persone. Spingendu i buttigli di e zitelle (quasi tutti i suldati femini sò ghjovani è scritti di pocu tempu), anu guidatu. Era abbastanza caldu, alcune donne si sò strappate e tuniche è si " sfilanu " in cammisa.
  Lisabetta hà dumandatu à u Capitanu Valentina Sinitsa, avia un paru di contusioni impressiunanti nantu à a so faccia:
  - Nu è chì avà Valya ?
  U capitanu, una zitella di vintottu anni piuttostu bella rossa, rispose :
  - Va bè, s'è a notte hè bughju, allora scappemu !
  Elisabetta si esaminò:
  - Pensu di sì ! A cattività ùn hè micca per u populu suvièticu! Sembra chì ùn ci hè micca dannu, i frammenti avianu pietà di u mo corpu ! Hè solu buzzing in my head.
  Valentina hà rispostu :
  Sembra chì site stunatu ! Brr! Ma eiu stessu ùn capiscu micca cumu aghju finitu in cattività. U fucile mitragliatore s'imbulighjava, è l'altre zitelle rinunziò. In u risultatu, aghju pigliatu cum'è l'ultimu stupidu !
  Elizabeth annuì.
  - Iè, un bellu principiu di guerra ! Prima ch'ella avia ancu u tempu di tumbà un tedescu, hè stata fatta prigiunera. Horror salvaticu ! E si ùn pudemu micca scappà ?
  Valentina hà rispostu :
  - Sapete chì site straordinariamente bella ! Capelli d'oru cù una figura perfetta. Ùn aghju mai vistu una zitella più bella chè tè !
  Elizabeth l'hà sventatu.
  - Perchè aghju bisognu di sti cumplimenti ! È ùn site ancu un omu !
  U capitanu rimarcò :
  - Pudete solu esse violatu !
  Lisabetta hè stata sorpresa.
  - Cumu violà ?
  Valentina hè stata veramente sorpresa:
  - Ùn sapete micca ?
  Elizabeth chjuse l'ochji.
  - In teoria, di sicuru a so, ma ...
  Valentina aggrottò la fronte.
  - Avete mai pruvatu cù un omu ?
  Elizabeth strinse a testa negativamente.
  - Di sicuru micca ! In generale, un cumunistu ùn deve micca decompone moralmente è fà l'amore fora di u matrimoniu !
  Valentina alzò le spalle.
  - Cumu dì ! In u mo parè, questu hè un affare persunale per tutti ! Inoltre, l'omi sò tutti diffirenti, è avete piacè da elli in u vostru modu. Ùn hè micca cusì faciule d'invintà quì, ma u maritu diventa rapidamente noioso.
  Una zitella Komsomol chì caminava à a diritta s'oppone:
  - Per una persona, a cosa principal hè a cumunicazione spirituale, è micca l'instinct animali!
  Valentina hà datu un pollice in alto.
  - Ùn parlemu micca di temi indecenti ! Forse saria megliu à parlà di u partitu, è di custruisce u cumunisimu !
  Lisabetta vulia dì qualcosa, cum'è l'ordine seguita - a colonna per piantà.
  Eranu ghjustu davanti à una piattaforma di cimentu, à a quale un coppiu di camioni è una vittura si sò ghjunti. À u listessu tempu, apparsu una altra colonna di donne perseguitate. A ghjudicà da i vestiti, eranu civili.
  Un tedescu obesu si arrampicò da una vittura tedesca dipinta di cachi. Avia una faccia spiacevole, mal rasata, cù un triplu mento, è una strana mitragliatrice à doppia canna nantu à e spalle. Ma u capu, nantu à quale l'emblema brillava - dui lampi, traditu un omu SS. U fascista esce davanti à e zitelle è urdinò in russu rottu:
  - Aumentà u livellu ! Attenzione !
  E ragazze stendenu automaticamente, a furmazione militare affettata. Una di e zitelle hà veramente esitatu, è hà ricivutu un culo nantu à u papa.
  L'ufficiale SS grugnitò cuntentu, fighjulava e gambe di a donna è urdinò :
  - Tutti, togliete i stivali !
  E zitelle tremavanu, un rumore spazzava trà e file. U grassu Germanu sbadigliò di sfida è mormorò senza svago:
  Quellu chì disubbidi serà impiccatu ! - È po di colpu un gridu formidable. - Schnel ! Schnel !
  E zitelle cuminciaru à caccià i scarpi. Elizabeth sintia chì e so mani si movevanu automaticamente. Sembra com'è s'ellu hè abitudine per ella ubbidisce à i mostri fascisti. Si tolse una scarpa, sintendu à pedi nudi, u calore piacevule di u pavimentu di cimentu. Allora u sicondu, mette cun cura nantu à i novi stivali di coghju di pocu tempu (i stivali di tarpaulin apparisceranu solu à a fine di a guerra). C'eranu urla. Una ghjovana, micca più di sedici anni, salta fora è gridò:
  - Ùn spararaghju micca à i boobies ! Ch'ella sia megliu caccià i morti da mè !
  U borov tedescu hà fattu un segnu, dui omi SS alti pigliò a zitella è a trascinau à a forca preparata in anticipu.
  E zitelle prigiunere di guerra lanciavanu un suspiru, ma nimu ùn osava ughjettà, u scossa di prigiunera era evidentemente affettata.
  - Accappala ! - Gridò un fascista grassu. - Ùn lasciate micca more subitu ! U diavulu saprà resistere.
  A robba di a ghjovana hè stata strappata, l'omu SS hà ancu pusatu un sigaru in u capezzolu rosa di a bellezza. A zitella gridava è gridava :
  - Ricurdativi di mè, mi chjamu Tanya ! Morte à i fascisti !
  L'ufficiale SS urlò:
  - Strappali a lingua !
  Un Mordovianu saltò versu a zitella cù un grembiule bruttu arrugatu è una pinza in manu. Un altru Nazista strinse e guance di a zitella, aprendu a bocca. Ella hà pruvatu à resistà. ma e forze sò troppu ineguali. U sangue hà versatu da a bocca di a zitella, è ella stessu perde a cuscenza da u scossa di u dulore. U mostru fascista scacciò a so lingua strappata è a calpestava cù a so scarpa. A zitella nuda caduta hè stata rapidamente impiccata da i nazisti à un ganciu affilatu di a nave. Lascià un gridu debbule, è tremò, u dulore supplementu li portava. A felicità hè stata scritta nantu à a faccia di i Nazis, quellu sensu incredibile di satisfaczione sadica quandu ferite u vostru propiu tipu. Ancu s'ellu hè una bella ragazza cù capelli biondi. Quì, u sadismu hè mischju cù un elementu sessuale.
  Lisabetta chjuse l'ochji per ùn vede cusì arbitrarie. Intantu, una culonna di prigiuneri, donne civili, si avvicinava. I Nazis li furzavanu ancu à caccià i scarpi. E donne sò state pigliate ghjovani, nimu chì pareva più di trentacinque anni o menu di sedici. Forti donne bielorusse, soprattuttu capelli biondi, occhi blu, aspettu piacevule, sangue è latte.
  L'ufficiale grassu urdinò di novu:
  - Eliminate i vestiti esterni !
  Elisabetta arrossì di colpo, ma e se i nazisti la lasciassero completamente nuda? È i dita sò digià sbottu a tunica. E donne civili pienghjenu è si lamentanu, cum'è s'elli anu da esse esecutatu. Unu di elli tene un zitellu. U Nazi lu strappa da e so mani. A donna mamma si precipita è hè pugnalata in u stomacu cù una baionetta. Casca, tremantu cù un gridu straziante. L'ufficiale SS corre versu u zitellu, u tira sottu à i so pedi è cumencia à calpà. È face cusì ch'ellu ùn mori subitu, rompendu braccia è gambe dilicate.
  A mamma urla è hè trascinata à a forca per appiccà à un ganciu mentre hè viva. In u caminu, strappanu i so vestiti in pezzi è li battevanu cù u fucile. Allora tiranu a donna mutilata finu à a fine, mentre ridevanu allegramente, cum'è s'era petrata cù marijuana.
  Elisabetta bisbigliò:
  - È ci hè un limite à e so atrocità ! Quale li hà parturitu, una donna o una lupa !
  Valentina hà dettu cù passione :
  Ùn avemu mai pardunà è mai scurdate! Per ognuna di e so atrocità, i Nazis pagaranu assai.
  Elisabetta hà rispostu:
  - Questu ùn hè micca abbastanza per tutti i Nazis in Germania.
  Valentina scherzava:
  - Chì ferma, allora à u Giappone !
  U principale nazista ùn si calmò sempre, a follia brusgiava in i so ochji sordi, a so piccula bocca torciata :
  Avà vi avvistu ! Vi purteremu à u territoriu di Germania. Quelli chì si cumportanu bè avarà un bonu postu, cibo, è in u futuru, cittadinanza onoraria di a Grande Germania. Ma s'è qualchissia scappa, allora per ogni fuggitivu, urdinaraghju vinti ostaggi per esse brusgiati vivi. mi capisci ! - U ruggitu di u cattivu s'intensificava. - È avà vi vede chjaramente ciò chì significa disubbidire à u Fuhrer.
  I Nazis si precipitonu in una culonna di donne civili è sceglienu una decina di i più brutti. Sò stati trascinati senza ceremoniu da i capelli è sbattuti in un munzeddu. Dopu à quessa, l'omi SS cuminciaru à torce e donne cù filu barbed. Pruvanu disperatamente di scappà. In risposta, anu ricivutu buttigli nantu à e spalle è in u pettu (chì ùn hà micca persu a cuscenza).
  L'ufficiale grassu ridacchiò.
  - Ebbè, avà una torcia per elli ! Ch'elli "piacenu" u dulore !
  È torna a risatina idiota di e bestie fasciste. Trè omi SS cù fisionomie degenerate trascinò u tank da a benzina è svitavanu u coperchio. Malgradu a distanza, un odore disgustu di carburante ghjunse à Elisabetta. Sembra esse stata benzina à pocu octane derivata da un prucessu di idrolisi di carbone. Per tutti l'equipaggiu numerosi, u Führer ùn hà micca abbastanza oliu naturali, ancu tenendu in contu i suministri di l'URSS è e culunie africane occupate, cusì i fisici di u Terzu Reich dimustranu ingenuità. Questa benzina hà avutu una peculiarità, una temperatura di combustione più bassa in paragunà à u solitu, è ancu u fattu chì hà cuminciatu à congelate digià à nove gradi sottu à zero. À u tempu, questu affettarà u cursu di a guerra. Twisted with metal barbed wire, e donne dispiratamenti agitavanu e so mani (quelli chì l'avianu liberi), i Nazis, surridendu è mustrà a so lingua, gridavanu qualcosa in tudiscu.
  . CAPITOLU #8
  U tank E-50 hà digià ricevutu assai successi. Ma i guerrieri si sò sbulicati in un barile sanu di nitroglicerina. U cisterna hà splutatu, chì hà sappiutu cumplettamente tutti i rulli. È i guerrieri eranu senza vittura. Mentre ch'elli cercavanu un altru tank, e bellezze s'immergenu in ricordi assai interessanti di u quaranta-unu annu.
  Alas, un sognu cusì piacevule di Gerda hè statu cortu. Alzate torna è esercitassi. Tuttavia, e ragazze ùn anu micca pensatu à cumplessu nantu à questu. Ancu anu travagliatu cù un entusiasmu speciale. Intantu, Madeleine hà decisu di diversificà un pocu l'attività fisica è e zitelle sò stati arrufati à carretti spiciali nantu à quale stavanu i tanki. U cumandante di a cumpagnia SS hà dettu felice:
  - Eccu e zitelle, risparmiemu carburante scarsu, è vi furmà. Un novu tipu di carica, cù valore applicatu!
  Quandu e ragazze in costume di bagnu tiranu i tanki, è ancu sudatu sottu u sole scorching, hè una vista fresca. Ma e zitelle anu da riposà i so pedi nudi nantu à a sabbia è e petre affilate. Alzati è ùn rinuncia micca....
  Gerda ripigliò u so fiatu cù difficultà, rimarcò filusòfica :
  - Hè bella, di sicuru, ma... Hè cusì chì avà s'assumiglia à i schiavi di l'Anticu Egittu. Trascinamu ancu a carica più pesante, ma almenu ùn ci batte micca cù una frusta !
  Charlotte accunsentì.
  - Di sicuru, ùn battenu micca, ma questu ùn face micca più faciule ! Ancu s'è no - hè solu fitness cumminatu cù pesi!
  Gerda hà pruvatu à turnà a cunversazione à un altru tema:
  - Chì ne pensate, s'ellu Lisandru Magnu ùn era micca mortu à una età cusì ghjovana, averia pigliatu Roma, è dopu u mondu sanu ?
  Charlotte hà rispostu dopu una pausa, scuzzulate u so sudore:
  - Hè difficiuli à dì... Dopu tuttu, hà prughjettatu una campagna contr'à l'Arabi recalcitranti... Ma di sicuru ch'ellu avia una chance ! Ancu se duvemu esse felici ch'ellu ùn hà micca successu !
  - Perchè?! - Gerda s"hè surpresa, allistendu a cinturina chì si strofinava a spalla.
  Charlotte, sorridendu i so denti, rispose:
  - Perchè Hitler in questu casu, saria troppu difficiule di superà ellu. È cusì passanu altri dui mila anni è a quistione di quale era u megliu è u più grande cumandante di tutti i tempi è i populi serà seguita da una risposta inequivocabile - u Führer di Germania!
  Gerda basgiò più forte a cinturina :
  - Iè, Adolf Hitler hà digià superatu à Napulione... Questu diventerà soprattuttu evidenti : quand'è no pigliemu l'Egittu, chì Napulione hà fiascatu ! È quì, finu à l'India .... Ma u principale, sicuru, hè u sbarcu in Gran Bretagna ...
  Charlotte hà cunfirmatu fermamente:
  - Ciò chì Napulione hà fiascatu à fà : entre in Londra, a Wehrmacht farà sottu à a guida di Adolf Hitler ! Hè solu interessante, avemu da principià l'invasione di Russia, prima o dopu ?
  Gerda hà dettu dubbitu:
  - Pensu chì hè megliu dopu ... Napulione, per via, hà arruvinatu tuttu l'esercitu in Russia. Ma ùn simu francesi. I ranocchi ùn sò micca guerrieri assai capaci!
  A putente bionda, chì tirava a cinturina cun elli, intrì in cunversazione. A so voce paria assai bassa, cum'è quella di un omu, ancu s'è a figura era femminile è attrattiva:
  - Iè, i francesi sò un pocu cobardi, ma a so tecnica ùn hè micca male. Aghju vistu cumu u Ziz-35, cun impunità, hà perforatu l'armatura di i T-4 tedeschi. Ancu mi sentu vergogna di u nostru equipamentu ... Cusì hà fattu u "Matildas" di i britannichi. Una granata pò rompe i so caterpillars, ma rompe l'armatura ... i fucili di 88 millimetri l'anu pigliatu, ma avemu assai pochi di elli. Resta solu per chjappà e piste è immobilizzate ... In generale, i britannichi sò ancu forti in l'aviazione ...
  Gerda tremula quì, è, malgradu u calore, si senti un friddu :
  - Allora ci ponu truvà in u desertu è lancianu bombe à i tanki !
  A donna-eroe bionda cunsulò:
  - Solu i bombardieri di immersione cù l'assi sperimentati ponu veramente entre in u tank. Dunque, a probabilità chì ci sbattemu nantu à elli hè bassa. Inoltre, crede in a nostra furtuna.
  Ci fu una pausa dolorosa. Una decina di lupi sò stati imbrigliati à ogni carrettu cù un tank. Si muvianu in dui picculi culonni, tali zitelle tanne, musculose ... Quantu era bella ... È e dune parevanu rosa in u culore di u sole. Paesaggio meraviglioso....
  Pocu luntanu da e zitelle, u SS Colonel Dess, cù una decina di cunduttori arabi è dui grossi magazzini, si moveva per u desertu. I pedi di u picciottu-guida sò stati incendiati è hè stata misericòrdia nantu à un sumere. U Colonel Dass aggrottò le sopracciglia di disgusto, per via della mancanza d'acqua, i drovers nomadi erano lavati e puzzavano male. È u ghjornu hè stata calda, ancu per i standard di a costa africana, cum'è u ventu hà purtatu u soffiu di l'infernu da u Sahara. Allora aghju avutu sudatu. A strada paria esse longa. Dess si sentia cum'è un idiota cumpletu. Pò perde uni pochi di ghjorni per via di un zitellu chì si trova da trè scatuli. È riceverà ancu una sanzione disciplinaria, perchè era assente ... Veru, e truppe tedesche ùn pensanu micca à attaccà in i ghjorni à vene, è ancu quì, à a fruntiera cù a Libia è a Tunisia, ci hè una reta piuttostu prufonda. Ebbè, si pò sempre pinsà à un mutivu di l'absenza... Ma hè sempre un ghjocu, è... Ùn ci hè avidità più forte chè l'argumenti di a ragione.
  Dess cavalca à l'ombra nantu à un cammellu, bevendu araka di data bassu alcolu. Ancu s'è sta bevanda pò esse più forte di schnapps, ma in questu calore hè suicida. U paisaghju in u circondu ùn hè micca interessante è parechji mesi di serviziu sò digià diventati noiosi. Dess prova à imaginà quantu tesoru pò avè un sheikh... A Tunisia si trova accantu à l'Algeria, è i pirati spessu piattanu tesoru quì. Ebbè, i pirati, o piuttostu un corsaru à u serviziu di u Sultanu Turcu, eranu spessu i sheikhs stessi. Inoltre, ci sò minieri d'oru in Tunisia, è smeraldi sò stati minati. True, cù l'avventu di i Francesi, l'estrazione di smeraldi morse ... Perchè? A causa di u monopoliu britannicu, a vuluntà di abbassà u prezzu di l'esmeralda indiana, chì furzò u sviluppu di congelate in e culunie di Francia. È l'oru era soprattuttu minatu in i lochi faciuli, è eranu troppu pigri per scavà mine profonde ... Dess hà pensatu chì, dopu à tuttu, i Francesi eranu probabilmente a nazione laziest è più frivola d'Europa. Ancu s'ellu ùn si pò micca dì chì questi sò guerrieri cattivi ... Napulione Bonaparte, per esempiu, cunquistò l'Europa, è questu ùn pò micca esse realizatu cù suldati inutili. È veramente, chì avia ingeniosu Napulione ? Una tattica simplice, una transizione rapida, una greva cù tutte e vostre forze, bypassendu da i fianchi è tentativu di andà in a reta ... Se Fidiricu u Grande hà sviluppatu l'ultime è più efficaci tattiche lineari, allora Napulione simpricimenti imitava Alessandru Magnu. .. Iè, tali tattiche anu purtatu successu, ma arrangiate quale qualsiasi truppe di Macedonia o Napulione chì si movevanu rapidamente, seranu emboscate, o seranu sfracciati è uccisi nantu à a marcia. In fine, à Waterloo, Blucher è Wellington anu pigliatu Bonaparte in a so manuvra risicata. Hè cum'è un pugnu curtu per scuntrà un pugilatu largu-swinging. È Napulione fù scunfittu ... E truppe russe, per via, ùn anu micca scunfittu Bonaparte in battaglia, ma pigliò cù l'aiutu di u fretu generale, l'epidemie è i partigiani.
  Chì pensa di Hitler ? À u principiu, sicuru, ci era pinsamenti chì u Führer era solu un caporale è un upstart, u figliolu di un anticu calzolai ... Preferì u vechju Hindenburg in l'elezzioni presidenziale, ancu s'ellu hà capitu chì un ottu d'ottanta anni. simpricimenti ùn pudia micca affruntà fisicamenti cù i duveri di un dittatore! Ma Hitler ùn li piacia micca i poveri - un nativu di u fondu! Ma dopu, quandu Adolf fù numinatu Cancelliere di u Reich, hà ancu datu u so votu à i Naziunali Sucialisti, perchè ùn ci era micca una forza solida di diritta. Iè, i stormtroopers, in fattu, tuttu l'esercitu l'hà impressiunatu. Ma ci era dubbitu chì Hitler mantene u putere, soprattuttu durante una crisa, una terribili depressione, chì a Germania ùn hà micca colapsatu cumplettamente.
  Ma Hitler, da u principiu, hà fattu per ristabilisce duramente l'ordine, pruibiscendu i Comunisti, è dopu altri partiti. Dispersu i sindicati, rimpiazzannusi cù un front di travagliu. Hè divintatu un veru dittatore, cù un sistema di partitu unicu. È hà risuscitatu l'ecunumia, hà riequipatu l'esercitu. Ma sempre, Dess ùn era micca d'accordu cù tuttu ciò chì u Führer hà fattu. Per esempiu, perchè tali grandi risorse si spende nantu à u prugramma: "Travagliu attraversu Joy!" è piglià i travagliadori in vacanze, in Norvegia, in Francia, è ancu in l'Isule Canarie. Ùn saria megliu à custruisce uni pochi di fabbriche di tank extra o imprese di fabricazione di aerei cù questi fondi? O pigliate u prughjettu Volkswagen, una vittura di u populu - quanti tanki puderanu esse custruitu ... In generale, Hitler hà pruvatu à pusà nantu à duie sedie, elevà u standard di vita è mudernizà l'esercitu. In ogni casu, s'è perseguite dui lepri, ùn ne pigliarete nè. Dess era in relazione cù l'economistu capu di u Terzu Reich, Stach, è era ben cunnisciutu di e caratteristiche generale di l'ecunumia tedesca. A Germania hà intrutu in a guerra cù a Pulonia, avè munizioni per solu trè settimane (!) di intense ostilità. Allora l'alliati sbatteranu, ci sarianu i tizzoni da u Terzu Reich. Hitler hà iniziatu l'offensiva contr'à a Francia, cedendu i tanki è i fucili, u persunale è l'aviò ! Mais il a vaincu les grenouilles sans même battre. Allora l'attaccu à l'Inghilterra ... Here Hitler miscalculated, era necessariu di finisce a Gran Bretagna sottu Ducker, è dopu in u lugliu, utilizendu i navi di a flotta mercantile tedesca (è ùn era micca chjucu), e truppe di terra nantu à l'isuli. Allora diventerà u maestru di a situazione. Ma u Führer ùn s'aspittava, forse teme chì i navi britannichi di a linea affundassi i trasporti cù e truppe ... Ma u fondu hè chì in quellu mumentu ci era un tali panicu è cunfusione in Gran Bretagna, è l'osservazione di u mare era bè. disurganizatu, chì ci era una chance assai grande, cum'è i tempi per un sbarcu di sorpresa rapida. Eppo, nantu à a terra, l'Inghilterra ùn avia nunda à oppone. Almenu qualitativamente... Ma Hitler hà persu u tempu, è in settembre Churchill hà pronunziatu una frasa storica: a pusizione di Hitler hè brillanti è... senza speranza. Dopu questu, Dess stessu andò à l'intelligenza britannica. Ancu s'è u Führer hà persu a battaglia per l'Inghilterra, u rapportu di perdite era di circa unu à unu, è si assume chì circa vinticinque per centu eranu aerei abattuti da l'artiglieria anti-aereo, allora l'asi tedeschi eranu ancu megliu cà l'inglesi. . Iè, è l'aviò ùn sò micca peggiu, forse ancu u ME-109 (F) è megliu cà a banda di leoni. In ogni casu, in Africa l'equilibriu di u putere è e perdite in l'aria hè ancu più favurevule chè in Gran Bretagna. L'annu 1940, chì cuminciò cusì brillanti, hà purtatu assai disappruvazioni à a fine. Avemu persu assai assi forti è aerei, è ancu l'alliatu di Mussolini, hè statu battutu vergognosu in Grecia. Ma hà avutu un vantaghju cusì grande in forza. È dopu à u principiu di l'annu era un bummer, l'Italia persu l'Etiopia, a Somalia, a maiò parte di a Libia, è in più, in tutte e battaglie, i britannichi eranu significativamente (parechji volte!) Outnumbered. Centinaie di millaie di pasta sò stati catturati. Ebbè, cumu ùn crede in u colapsu imminente di u Terzu Reich, soprattuttu in u sfondate di l'assistenza crescente à i nemici di a Germania da i Stati Uniti. Ma poi, di novu, a bilancia si spostò versu u Terzu Reich. Rommel hà scunfittu i britannichi è catturà Kollencourt, tandu a Jugoslavia, a Grecia cascata in duie simane, seguita da l'isula di Creta. Dess era ancu felice per i tedeschi, ma ci era ancu un timore di l'esposizione. Tuttavia, avà una altra preoccupazione hè se l'Alimani attaccheranu l'URSS. Shtach hà dettu chì Hitler avia digià fattu una decisione in principiu, ma i dati finali ùn eranu ancu chjaru. U più spessu chjamatu u 22 di ghjugnu, a data di a rendizione di Francia ...
  Hè improbabile chì a Germania resisterà à a guerra, nantu à dui fronti, salvu chì, sicuru, finisci in u quaranta-unu è prima di l'invernu ... È in l'invernu, i tedeschi ùn sò micca pronti à luttà ... Ma si Stalin capitula, tandu ... In ogni casu, ancu s'ellu ùn anu micca u tempu Se i tedeschi piglianu Mosca, allora i Russi sò improbabile di pudè creà un gruppu tecnicu abbastanza putente. Hè quante armi anu liberatu durante a prima guerra mundiale ? Paragunatu à a Germania, hè cumplettamente zilch! Dunque, hè improbabile chì i Russi ci sorprenderanu cù qualcosa altru ch'è grandi massi di infanteria.
  Chì altru pò esse? Hè assai prubabile chì a guerra durà parechji anni è finisce in un sorte. A Gran Bretagna ùn serà mai capace di riunisce tante truppe per scunfighja e parti magnifiche è ben addestrate di a Wehrmacht, è a Germania hè improbabile di pudè supprime l'isuli impregnabili cù l'aviò è a marina, è i Stati Uniti seranu limitati à l'assistenza ecunomica. . Dopu tuttu, u laicu americanu ùn capisce micca perchè i Yankees anu da more, per via di qualchì tipu d'Europa. Ebbè, u populu russu hè stubborn, sarà partigianu, a guerra trascinarà, ma ùn averà micca abbastanza forza per andà in una offensiva decisiva. Hè assai prubabile, a Gran Bretagna ùn serà micca capaci di mantene l'Africa di u Nordu ... In corta, u risultatu più prubabile hè u Terzu Reich hè un grande imperu, ma micca un mondu, ma ci ...
  Questu hè esattamente ciò chì Dess vulia: a scunfitta di a Gran Bretagna è a cattura di l'isuli hè piena di esposizione (ancu se u serviziu sicretu pò avè u tempu di distrughje l'archiviu è tutte l'evidenza, ma allora chì furtunatu!). Di sicuru, ùn vulia micca vulsutu chì u Terzu Reich hà persu, vale à dì, a so patria cù u regime, chì si adattava bè à l'omu SS. Un sorte era u megliu!
  Una piccula caravana striscia longu à a sabbia. Unu di i drovers arabi cantò una canzona luttuosa. À u listessu tempu spessu ricurdà Allah. Dess hà pensatu allora, perchè i musulmani cunsidereghjanu bè è bè per elli stessi di pronunzia u nome di Allah quant'è più spessu pussibule? Quì in u Cristianesimu, à u cuntrariu - ùn ricurdate micca u nome di Diu in vain! Quì i Ghjudei anu scurdatu ancu u veru nome di u so Diu - dopu à tuttu, Ghjehova hè una forma più tardi di pronunzia ... In generale, Dess ùn li piacia micca a Bibbia è u Cristu debule, era ancu surprisatu cumu i Rumani guerrieri, i grandi. Imperu cun un cultu di forza puderia accettà una duttrina basicamente pacifista ? Ancu s'è u pacifismu di u Cristianesimu ùn hà micca interferitu cù a cunduzione di a guerra, ma a basa stessa di a duttrina ... Amore u vostru nemicu - duverebbe ricusà l'elite rumana, è micca solu l'elite.
  Ma u Cristianesimu hà arradicatu, è ancu u colapsu di l'Imperu Rumanu ùn l'hà micca affettatu: i barbari anu ancu accettatu sta duttrina, malgradu tuttu u so antinaturalità. Eppuru, sicuru, ùn anu micca particularmente seguitu. Per esempiu, u pacifismu ùn hà micca interferitu cù l'esistenza di ordini militanti. In particulare, i trampillers, chì, per via, anu ancu utilizatu a svastica è cunzidiravanu soldi per esse u so Diu! Allora dicenu una cosa è facenu un'altra ! Hitler in questu rispettu era assai più coherente! Chì dice, face ! Senza dichjarazioni ipocrite, nantu à l'amore per u vicinu !
  Tuttavia, hè stupente chì u sistema di a chjesa, custruitu annantu à l'ingannimentu è a minzogna, durò tanti seculi! È ancu u prugressu solu pocu hà sappiutu scuzzulà i so fundamenti.
  In un locu luntanu u sonu di i mutori si sentia ; à ghjudicà da u tonu - era l'aviò. Dess, in ogni modu, s'aspittava chì, postu ch'elli si mettevanu capes, i britannichi li sbaglianu per arabi è ùn anu micca apertu u focu. Un grande guardianu di u corpu, Hans, hà dimustratu un fucile anti-tank, da quale, per via, hè pussibule, à l'occasioni, di sparà un cumbattimentu (ma micca senza difficultà, in termini di colpi!).
  Ma l'aviò ùn sò mai apparsu, s'eranu passati... Dopu à quale l'Arabi si riminciaru à cantà luttu... Dess tira a so pistola, tantu chì l'arechja di l'omu scuru si chjappà. L'arabu s'hè cascatu in paura. È u coronellu SS maledicò :
  - Smetti di ululà sciacalli ! Silenziu, rave, ma più veloce !
  I cunduttori nomadi piglianu u so cumpagnu disgraziatu è cuntinueghjanu a so strada. Ancu s'è e so facce sò diventate più nuvole, nimu ùn osava murmurà... U culonellu SS accarezza a canna di a pistola (fatta per via d'ordine speciale !), chì argumentu eccellente... In ogni casu !
  Mi dumandu s'ellu i Russi l'attaccanu prima, i tedeschi puderanu resistà à un assaltu simili di l'armata asiatica ? In a Prima Guerra Munniali, i Russi anu patitu enormi perditi, in a maiò parte di i casi anu agitu estremamente stupidu, ma ancu incatenatu e grande forze di Kaiser Germany ... È dopu, ancu sottu Brusilov, lascianu l'Austriachi fumà in u drenu .... Allora, a guerra per elli ùn hè micca sanu sanu cattivu ... È s'ellu vi ricordate di u sette anni ... Ancu Fidiricu u Grande hà datu à l'armata di bast Russia! Innò, i Russi ùn deve esse sottumessi in ogni modu, u regime totalitariu cumunista li hà fattu ancu più forte ! Stalin hà elevatu u livellu di disciplina di e truppe sovietiche, a pruduzzione industriale è l'offerta. A corruzzione assai pressata, chì significa chì avà ùn hè micca u tempu di Nicholas II! Allora l'URSS hè un nemicu assai periculosu, forse ancu mortale, soprattuttu s'ellu ci tocca prima ! In a guerra muderna, u fattore di sorpresa hè di grande impurtanza, cum'è, veramente, durante e guerri di l'antichità. E s'è no perdemu, allora, à u cuntrariu di a Prima Guerra Munniali, ùn ci sarà vendetta ! I paesi vittorie ùn permettenu micca più di fà questu .... Ancu s'ellu si accumincia a frizione trà l'URSS è l'Occidenti, perchè l'espansione ùn hè micca menu caratteristica di u cumunismu chè u fascismu, allora serà ... Una nova civilisazione tedesca fiuriscerà. nantu à i cadaveri di dati capitalisti è cummissari orientali. Quellu chì hè contru à noi serà sempre cun noi ! È forse ci sarà una grande coalizione anti-bolscevica !
  Hans, silenziu finu à u paese, di colpu dumandò à u culunellu :
  "Forse piantà è interrogate di novu u zitellu addicted?"
  Dess scuzzulò a so testa arrabbiata in u negativu.
  - Ùn hà micca sensu ! Ùn dicerà nunda di novu.
  - Tandu forse avemu da pranzu, in u mio stomacu, un urla di una bufera ?
  U culonellu SS hè stata surprised:
  Chì vulete manghjà in stu calore ?
  Hans annuì.
  - Vogliu manghjà sempre !
  Dess fighjulava u sole, avia digià passatu u zenith, era daveru passate quattru ore è era ora di chjamà una fermata. L'Arabi manciavanu separatamente riuniti in un cercolu, i trè di i Nazis ùn disprezzanu carne è biera. Allora ch'elli chjamàvanu, Dess ancu per un pocu tempu si scurdò in un sognu ....
  È aghju vistu qualcosa di pazza... Qualchi insetti, prima chjuchi, è dopu crescenu è diventanu sempre più spaventosi... È i so mandibuli sò generalmente monstruosi, una deformità cusì assoluta ! U culunellu si sentì suffocà, si strinse cunvulsivu è si svegliò. Innò, tuttu era calmu, dui suldati SS di ferru in alerta, è po di novu in strada.
  Gerda è Charlotte eranu in u travagliu più duru tuttu u ghjornu, è dopu s'addormentavanu cum'è i morti è si immersi in u so mondu.
  Ci era un ologramma enormu cù un stadiu induve si sò stati cumbattiti moderni di gladiatori. U stadiu era enormu cù parechji milioni di persone. U mare mozzatu furia. Ci era una battaglia trà u gladiatore femminile Gerda è una criatura semi-intelligente di a liga di i mondi scuri, a nebulosa di polvera.
  Gerda esce prima. Era una zitella vivace, flexible, cù un capelli di perla bianca di neve. U guerrieru hà fattu una tripla capriola, torcendu intornu à l'arena. Sicondu u custumu, portava solu un bracciu magre è mutandine, specificamente per chì l'arma ùn pudia esse piatta. È cusì ch'ella mezzu nuda avia da cumbatte cù una sola spada laser. Tuttavia, tali armi sò ancu abbastanza efficace. E cundizioni di a battaglia ùn sò micca i più còmode, e petre semi-radioattive brillanu sottu à i graziosi pedi nudi di a zitella. Ella, sicuru, surrisu, circannu di ùn tradisce u dulore.
  Gerda hè sopraffatta d'energia, salta di novu è face una cinque volte capriola.
  - Sò mè !
  È a so amica inquieta Charlotte spiega à u so fidanzatu:
  - Prima di a lotta, sta ragazza hè stata scannata cù cura, ùn deve esse micca un solu chip o qualcosa elettronicu in ella. Verificanu ancu a fanciulla per a presenza di a magia di qualcunu altru. Questu hè, un gladiatore pò cunfidà o solu nantu à u so corpu, o in una mente forte. Tuttavia, Gerda ùn hè mai statu una stupida è una simplicità.
  Chì aghju dubbitu ? - Dumandò chì pareva un ghjovanu Apollu.
  - Innò ! Ma una volta di cinque volte, senza elettronica, hè un indicatore di bona fitness. Dunque, tutti sò stupiti, i vostri gimnasti puderanu fà qualcosa cusì? Charlotte fece l'occhiolino furiosamente.
  - Trè pudianu, cinque no ! Iè, è hà saltatu assai altu cù una corta corsa! - U ghjovanu eroe allarga i so braccia più largu.
  - Hè cusì u putere ! U putere di u Terzu Reich è in altri mondi.
  Intantu, scommesse sò stati fatti. Mentre cecu finu à l'apparizione di u nemicu. Gerda pare chì era ben cunnisciuta è amata, indipendentemente da razza o spezia.
  A zitella gladiatore corse è prima hà fattu una capriola di sei volte, è dopu una sette volte. Allora s'inchina à l'audienza. I so musculi sbattulanu cum'è ripples di u mare, in generale, a zitella pareva impressiunanti: un Amazon tipicu. In ogni casu, hè più faciule d'abattà una stella cù una petra chì di truvà una zitella brutta in u Great Space Empire Germany.
  - Ci sò e donne in i nostri paesi : per quale l"amore è l"onore, fermaranu un cavallu à u galoppu, entreranu in una capanna ardente. cantava Charlotte.
  A maiò parte di e scumesse micca signalate eranu in favore di Gerda. True, a maiò parte di u publicu era aspittendu chì u so avversariu apparisce.
  È aspittatu. I cancelli giganti si separanu, è una carcassa pesante hà cuminciatu à strisciate fora nantu à a piattaforma. Era un veru dinosauru, cum'è un raptore, solu ch'ellu avia più di trenta tentaculi. È tamanta, almenu ottanta tunnillati, armatura grossa. Giant di u mondu animali.
  Milioni di gola, gridavanu, strillavanu, cinguettavanu, pieni di un usignolo. Apparentemente u giant li hà impressiunatu.
  - Sposta intelligente ! - L'urdinatore rimbomba.
  - À quale ! - U publicu canta.
  - Si chjama Friplodof ! Cosa Nostra!
  Inogalacts di tutte e strisce facianu scumesse di varii livelli. Eccu in l'eccitazione chì anu scumessa, purtendu a materia à milioni. Qualchidunu di quelli chì in u bughju scommettu nantu à a zitella Gerda: rinegoziatu a scumessa, per una quantità ancu più grande! Cosa Nostra les a impressionnés !
  L'annunzii seguitanu.
  - U gladiatore Gerda hà cinquantottu cummattimenti è zero scunfitte, Cosa Nostra hà centu ottantaquattru cumbattimenti è nimu ùn ne resta vivu. Fate e vostre scumesse!
  E zitelle di u battaglione SS "Wolves" anu ancu fattu scumesse, ma tutti, eccettu u severu cumandante Madeleine, animu per Gerda. Allora e scumesse sò unilaterali.
  Haupmann Madeleine, cum'è deve esse, hà una opinione speciale per chì u patronu ùn si distingue micca contru i so subordinati. E ragazze anu capitu questu assai bè, ùn anu micca particularmente mente.
  Solu l'amicu di Charlotte hà rimarcatu tristemente:
  Hè megliu perde soldi chè tradisce una tale ragazza. Quelli soldi sò periscibili, quasi nimu serà alimentatu cù carta disprezzu ...
  - Ebbè, hè bè s'è tù sì cusì disinteressatu ! Forse ci vuleria a lotta ? Madeleine aggrottò le sopracciglia severamente.
  - Ùn importa micca ! - disse a lupa allegra Bertha. - Puderaghju esse trasportatu à a sala di i gladiatori ?
  "Ùn avemu micca ancu una magia cusì putente." Charlotte objectò cun una sopracciglia aggrottata. - Gestisce à frenà u vostru desideriu: uccide tutti i nemici senza ritardu, perchè a vendetta vene in ogni modu, a ghjente ùn pò esse distrutta cum'è u bestiame!
  - Ragiunamente dettu ! - disse u so amicu Apollu.
  Un signale sonna dans l'arène, et la lutte commença : l'énorme dinosaure Cosa Nostra sauta en avant. Da l'impattu di una massa colossale, u revestimentu semi-radioattivu di l'anellu vibrava.
  Charlotte hà dettu:
  - Hà un nome specificu. Pourquoi Cosa Nostra ?
  Bionda cù una ligera tinta viola, Berta hà presentatu una versione:
  -Forse questu hè dovutu à u fattu chì in una serie televisiva antica, Cosa Nostra era una mafia inusualmente cool, creendu u so propiu mondu virtuale di dinosauri per catturà l'universu!
  - È cusì ? Charlotte ùn hà micca capitu.
  - E l'inogalatti anu vistu, è eranu impressiunati. - Ùn hè micca sicuru chì Bertha hà suggeritu.
  Tuttu ciò chì hè impussibile hè pussibule in l'universu! Chì cunquistemu cù a nostra forza immutable ! cantava Charlotte. - È i suldati di u Reich ùn si ritiraranu mai, hè cum'è una stella luminosa - pigliate i mumenti.
  L'Esperienza Gerda (di colpu hà avutu una strana memoria) ùn avia micca fretta di attaccà. Aspittava u mostru, saltendu à u latu o solu un pocu quandu ghjunse à una distanza periculosa è pruvò à sfracicà. A bestia era assai veloce, ma per via di a massa grande era inerte, è spessu missu.
  Gerda, à u turnu, hà studiatu i so manuvri, se u nimicu hà vintu centu ottanta quattru battaglie, allora significa chì ellu hà ancu e forze. True, a maiò parte di e lotte, assai prubabilmente, cascò nantu à i stessi animali cum'è ellu stessu.
  Quandu dui mostri ugualmente stupidi scontranu è quellu chì hè più grande vince.
  In ogni casu, avete bisognu di guardà bè, ci sò assai tentaculi è sò sharp, curved like a ramrod, possibbilmente velenoso.
  I musculi di a pressa di Gerda ghjucanu, si struscia cum'è una cobra à u sonu di a pipa di u fachiru. I so petti tremanu, è u fidanzatu fabulosamente bellu di Charlotte si prende à pensà chì ellu vole vedela in tuttu, nudu cum'è una antica dea greca.
  U mostru hà mancatu parechje volte, ma ùn hà micca rallentatu. Era evidenti chì era una criatura di l'infernu, pronta à perseguite a zitella cù a metudicità di una macchina.
  Gerda salta di novu, lampendu un basgiu à a folla. A figurina di u guerrieru cuminciò à brillà da u sudore chì era surtitu. Era cum'è bronzu lucidatu è lucidatu.
  - Iè, zitella intelligente ! - Fattu cù ammirazione Berta. "Ùn mi dispiacerebbe micca di ballà in l'arena stessu.
  - È ùn ricusaraghju micca ! - Parlendu cusì, u tippu atleticu di Charlotte era un pocu astutu. Certamente si sentia una certa eccitazione è u desideriu di cummattiri. À u listessu tempu, era cuscente di u periculu di scontru cù un giganti.
  Charlotte rimarcò aggressivamente:
  - Ùn batteraghju micca peghju chè ella !
  Apparentemente, dopu avè vistu i muvimenti à u cuntenutu di u so core, Gerda hà saltatu cum'è una cavalletta. A so spada laser lampò, tagliendu i tentaculi cun un pioppu. Volavanu in direzzione diffirenti, spruzzanu sangue blu è marrone. Qualchì goccia cascanu nantu à e gambe nude è brune di a zitella. A pelle elastica si strinse, a femina di gladiatore l'hà scuzzulata, ma i brusgii restavanu.
  - Wow, bastarda velenosa. - I so pedi callus long-suffering marchjò nantu à e spine è ferite ardenti, u corpu di u mostru. A zitella hà sappiutu à marchjà, cusì ùn hà micca sbuchjatu a so gamba.
  Berta hà dettu in una vera admirazione:
  - Virtuosu ! Cum'è un geniu chì toca un strumentu musicale. Saria bellu di fà cumpusizioni.
  L'amante di Charlotte ridia.
  - È chì a tiuria ùn deve ritardà à a pratica.
  U mostru si torce, facendu chì a zitella salta da a so spalle. Si vultò parechje volte in l'aria, esce da sottu à l'osservazione di una decina d'occhi cristallini di u mostru.
  Berta salta ancu di piacè :
  - Sò prontu ! Eccu ! - Esclamò.
  - Induve-induve ! Da induve site è induve site ? - imitava Charlotte.
  Gerda attaccò di novu u dinosauru. Ella hà decisu di agisce in brevi raffiche è preferibbilmente evità d'esse colpitu da u velenu. U lightsaber opera nantu à u principiu di l'eruzione di i photons in un mezzu spaziu stabile, chì permette di taglià literalmente tuttu cù un minimu gastru di energia. A zitella l'usa. True, in questu casu, a spada di gladiatori hè incaricata di energia minima, chì significa chì ùn hè micca tagliata dura è rapidamente cum'è u cummattimentu vulia. È in generale, chì tipu di lotta hè quandu un cumpagnu batte solu l'altru. Hè necessariu chì u caratteru negativu hà ancu avutu una chance, altrimenti u publicu ùn hà micca solu andà à tali spettaculi. A furtuna hè una cosa volubile...
  Sta volta, Gerda hà fattu un pocu sbagliu. I tentaculi in u centru eranu assai più veloci di quelli di i lati di u mostru. Unu d'elli hà pugnalatu in u pettu, tagliendu u so bra. I petti nudi tremavanu, u fidanzatu di Charlotte esaminò i so capezzoli rubini, chì brillavanu à a luce di parechji soli alieni.
  Seguì un altru colpu : Gerda tagliò un paru di tentaculi, ma u latu drittu di u pettu era tagliatu, u sangue di zitella spruzzava.
  U gladiatore femminile tagliò un altru tentaculu è salta da a barriera.
  In cima, a temperatura di i cobblestones hà cuminciatu à risaltà. Apparentemente, vulianu spinghje i cumbattenti à un avvicinamentu più vicinu è à un denouement rapidu.
  Gerda ùn pudia piantà, ancu per una siconda, i so pedi nudi li bruciavanu, sbulicanu cum"è nantu à un rack medievale.
  U fidanzatu di Charlotte hà rimarcatu cù sorpresa:
  Perchè a zitella ùn porta micca sandali ? - Dopu tuttu, e so maravigliose gammi brusgiaranu !
  Charlotte hà spiegatu:
  - Tamantu custumu ! In generale, un gladiatore deve suppurtà u dulore, soprattuttu s'ellu hè una donna. U publicu hè cuntentu quandu quelli chì cumbattenu sò turmentati.
  - Sadismu cosmicu ! - Riassume "Apollo".
  Ùn hà micca facilitatu a zitella. Avia da turnà à u mostru di novu. Questa volta, i so vittimi eranu l'ochji di i criaturi di e custellazioni scure. L'Esperienza hà dettu à u gladiatore femminile chì u più spessu u cervellu hè situatu più vicinu à l'ochji. Da chì ? Siccomu hè necessariu di processà troppu infurmazione chì ùn hè micca debilitatu da un canale di trasmissione longu. Dunque, u guerrieru, micca familiarizatu cù a struttura di a criatura, hà pruvatu à truvà u cervellu.
  Unu dopu à l'altru, hà battutu quattru ochji, ma hà ricivutu un paru di scratch ella stessu. U mostru rughjò, cum'è s'ellu si senti ancu dolore. È à u cuntrariu di un umanu, ùn avia micca suppurtà.
  Charlotte hà nutatu questu è deduce un aforismu:
  - Più forte u ruggitu - u più tranquillu a mente, u tonu più altu - più bassa l'intelligenza !
  - Rimarca curretta ! Apollu accunsentì. - Gallu ùn hè micca u cumandante più eccezziunale !
  Gerda fece un passu in daretu, un"antra affondata di i tentaculi d"un animali troppu veloce chjappà a tella di a pressa, sfondendula, guasi à a cresta. Pò esse vistu chì ancu u stomacu hà patitu. Per furtuna era viotu, nimu ùn manghjava più prima di una lotta.
  Avà u gladiatore hà capitu ch'ella puderia perde a battaglia, malgradu i successi tempuranee. I petri sò diventati cusì caldi chì ancu u mostru sintia u so calore à traversu l'osse nantu à i gammi. Gerda hè stata salvata solu da a forte fitness di i so membri. A zitella, spessu scalza, ballava nantu à un ferru rossu, dimustrendu stamina estrema. True, sti cobblestones puderanu dà ancu più calore, cum'è un reattore nucleare, per via di a radiazione semi-radioattiva.
  Allora u curagiu ùn abbandunò micca a bellezza, malgradu u fattu chì a minaccia di morte hè diventata vera. È in una lotta cum'è questu, ùn pudete micca rinunzià. O megliu, pudete, ma in questu casu hè a vergogna più forte per a vita.
  Apollu hà dumandatu à Charlotte:
  - È chì u risultatu pò esse solu a morte ?!
  - À quantu a cunnoscu Gerda, ùn farà micca altra scelta per ella !
  - Curaggiu, ùn dicerete nunda, ma sò riesciutu à innamurà d"ella di tuttu u core è di l"anima ! Dittu chistu, u zitellu pigliò un respiru prufondu.
  A zitella ùn si pudia stà è torna à saltà nantu à a cunchiglia, toccu e so gambe brusgiate. Spentu uni pochi di colpi forti, hà fattu un paru di salti. Avà hà cuminciatu à fà capriole, tagliate nantu à a mosca.
  - Quale ùn hà micca a ligerezza di una farfalla, ùn scapperà micca d'esse sfrattu da una reta ! - Hà prununziatu una frasa chì hè diventata alata dapoi i tempi antichi. Allora u Rubber Fox, u pueta pugilatu, si batteva sempre. Hè ancu risicatu a so vita, ma à un puntu più minimu ùn hà micca avutu un avversu cusì seriu, è più impurtante, difficiule.
  Charlotte l'incita, pienghjendu in cori straziante:
  - Taglià u so ventre. In certi di sti criaturi, u cervu si trova ghjustu accantu à u stomacu.
  Apollu hà dettu:
  - Ci hè qualcosa chì pudete fà per aiutà ? Cum'è a magia?
  Charlotte strinse a testa.
  - A magia ùn funziona micca in l'arena. Hè qualcosa di inusual è estremamente forte.
  "Ùn aghju micca maestratu ancu a magia di l'onda!" - U ghjovanu bellu scrittu suspirò.
  - Ma a cunnoscu perfettamente. - L'elfo, improvvisamente verminatu in a so cumpagnia, si vantava. - U populu è a magia sò una !
  Gerda hà saltatu un paru di volte di più, poi di colpu una lama vola fora, si movia troppu veloce, ùn lasciò micca saltà. A zitella avia appena u tempu di mette a manu. Da un colpu terribili, sia a lama sia u bracciu si ruttu, a manu di u gladiatore s'affacciava.
  - Eccu un altru ganciu ! - Rispose ella, asciughendu u sudore da a faccia di Bert. - Chì sarà avà.
  Charlotte chjamò à a zitella Gerda.
  - Immersi sottu ! Mi pare di ricurdà induve sti criaturi anu un centru nervu.
  - Dì li ! sclamò l'amante di Charlotte.
  - Impussibule ! - Tagliate a zitella rossa di u focu.
  Gerda si tagliò ancu di più disperata, una cicatrice prufonda li passava in faccia, si tagliò a guancia. Una volta, hè stata ingannata. A manu hè stata dannata, ma a diritta, induve era a spada, era sempre operata.
  L'audienza era spavintata, è a maiuranza, chì era spaventosa, era arradicata per u mostru! Pare stancu di e custanti vittorie di Gerda. A zitella, pare, era assai abituata à l'amore di a folla, questu era dispiacevule. Per una stonda, hà persu u so passu, per quale hè stata subitu punita, u tentaculu si ruttu a gamba, cum'è scolpita in marmura marrone.
  A vitezza di Gerda calò è si ruttava da u so spinu, ricevendu un altru colpu chì li ruttava a clavicula. A so faccia si torceva di dolore, ma u guerrieru gridò à traversu l'agonia:
  - Ùn mi romperaghju !
  A zitella cascò di latu nantu à i cobblestones rossi, rumpendu un coppiu di coste, bolle di sangue spuntavanu da daretu à a so bocca. Ci era un sonagliu, u mostru hà pisatu cù ottanta tunnillati di carcassa nantu à una gamba sana, sfracicà a bellezza. U fumu sbulicò da a zitella, è hà cuminciatu à cunvulsa.
  Apollu gridò:
  - Si mori ! Hè tuttu finitu ?
  Berda annusò u nasu in una voce lagnante.
  - Probabilmente sì ! Cara zitella, mori, chì peccatu !
  Charlotte cù a so mutandine hà rimarcatu:
  - Ùn site lesbica, Berta ?
  - In nisun casu ! - Per dimustrà e so parolle, a zitella inclinò a testa di l"Apollu è u basgiò fermu nantu à e labbra.
  U ghjovanu l'inclinò in risposta. Quandu site basgiatu cusì veramente passione - hè solu un miraculu.
  - Fighjate bè ! - Charlotte interruppe u volu di a so passione, però, ùn ci era micca una goccia di ghjilosu in u so tonu.
  Infatti, a bocca tamanta di un dinosauru mutante s'inchinava nantu à a zitella. È in quellu mumentu, cù un ultimu sforzu dispiratu, u gladiatore scacciò a spada in u spaziu trà u celu è a gola. Hè sbulicatu in l'internu. I gasi accumulati in u stomacu si precipitò, u focu fugliatu da a bocca, è l'onda d'esplosione scacciò a zitella. La Cosa Nostra s'est brisée en plusieurs morceaux, la viande brûlée s'envola.
  A zitella, avendu persu e duie gammi è e braccia, stava inconsciente. I robots apparsu accantu à ella. L'imaghjini di u pettu apparsu nantu à u scanner, dui cori battevanu cù difficultà, ma ancu in un corpu femminile sanu.
  - U gladiatore Gerda hà sopravvissutu è hè stata premiata a vittoria! Allora, u prossimu spettaculu serà in trè minuti! - A voce alta, ma senza emuzione hà annunziatu l'urdinatore.
  - Scommesse ghjucate ! - Gridò qualcunu, voce chjaramente d'origine extraterrestre.
  Ciò chì era rimasta di Gerda hè stata ripigliata.
  "Apollo" (bene, chi l'avìa pensatu) pienghje quantunque:
  - È sta zitella ferma per sempre storpia ?
  Charlotte scuzzulò a testa cusì vigorosamente chì parechji bicchieri di vinu volavanu:
  - Wow ! I rializazioni di a nostra medicina sò tali chì in uni pochi d'ore serà cum'è novu è ùn resta micca u minimu dannu. Ebbè, dimmi, u mo stupidu zitellu, induve avete vistu cripples cun noi.
  . CAPITOLU #9
  Elizabeth hà dumandatu disperatamente:
  - Seranu incendiati !
  Valentina hà rispostu cù rabbia :
  - Innò, lascialli ! Iè, daranu torte pè a strada !
  Elisabetta a piedi nudi piangeva:
  - È hè sempre cusì crudele ! Va bè, omi, ma e donne, perchè anu da soffre tantu !
  Valentina suggerì:
  - I tedeschi anu bisognu di i Slavi, solu cum'è schiavi. Un schiavu deve teme è ubbidisce ! Questu hè un dictatu basatu annantu à a paura! È per intimidà, avete bisognu di ferite!
  Elizabeth a gambe nude scintillava cù l'ochji turchini:
  - È à a rabbia ci vole à fà male !
  Una fiamma si sparse, u focu ùn si sparghje micca cusì veloce cum'è cù a benzina ordinaria, e donne si precipitu, circannu di rompe u filu, u sangue sguassate da u so corpu strappatu cù l'agulla.
  Li paria à Lisabetta scalza chì u tempu strisciava sorprendentemente pianu pianu, cum"è una serpentina, un ventu frescu soffiava, è u corpu, à pena cupertu da una cammisa ligera, si fece friddu.
  E fiamme infine avvedevanu tutte e femine martiri, i so chianci sò diventati assai più forti. A pelle nantu à l'ochji hè stata cuparta cù vesciche è sbuchjata. L'odore di brusgiata era sempre più forte. Era malatu è e lacrime scorrivanu da l'ochji di e zitelle. U capo fascista cantò cun un sorrisu malincu:
  - Sè qualchissia scappa, vi bruciaraghju tutti ! Heil ! Heil Hitler, u più grande regnu di l'universu!
  I suldati fascisti anu tiratu l'armonica da a so cintura è li ghjucavanu allegri ! Inoltre, i Nazis ùn anu micca soffrenu di una mancanza cumpleta di sente. Ma questu hà fattu a musica ancu più sinistra.
  L'ufficiale grassu rughjò in russo:
  - A musica, a musica, a musica sbocca ! Chì hè tristu, poi timidamente respira ! Quale balla allegra à a melodia chì illumina l'anima ! A musica sbocca, musica, musica, alluntanate a tristezza, impedisce à i tedeschi di piantà ! Infinitu, eternu, ghjovanu, da quale si vole cusì campà !
  U so assistente, un ufficiale à i capelli rossi, cantò:
  - Tutti ballanu ! Ebbè, ballate cagne o vi bruciaraghju tutti !
  E zitelle cuminciaru à toccu timidamente cù i so pedi nudi. U capu fascista gridava forte, agitandu e braccia :
  - Vive ! Ebbè puttane è puttane, andate !
  E zitelle cuminciaru à spustà assai più veloce in discordia, ma ùn pareva micca un ballu culturale, ma era un ballu salvaticu di i Papuani, a costa di Paraguay!
  I Nazis corse versu e donne è li battevanu in faccia cù i so pugni, stringhjendu qualcosa di straziante è grugnite.
  U fascista principale hà fattu un gestu. Un zitellu in forma di Ghjuventù Hitleriana li purtò una buttiglia di cognac ! U porcu grassu tiratu drittu da a gola, u liquidu di quaranta gradi riscalda u stomacu. Borov dumandò à u zitellu, in una manera pulita:
  - Avete digià quattordici anni, vi permette di sparà ogni puttana !
  A delusione apparsu nantu à a faccia di u zitellu.
  - È basta à spara ! Hè troppu dolce ! esclamò.
  U bastardu grassu grugnu.
  - Chì li voli fà ?
  U zitellu hà sbulicatu:
  - Mortu struitu, è poi misu in focu !
  - Va bè, vai ! Solu più veloce, sti giovini anu da esse guidati in Germania in tempu.
  U zitellu, chì brillava cù stivali abbaglianti è lucidati, si moveva longu à a fila di e donne. Ha sorriso malvagiamente è surrisu crudelmente. Da u tempu à u tempu, u ghjovanu Nazista si firmò è chjappà à questa o quella donna in u stomacu, ma ùn hà micca fattu una scelta.
  Lisabetta hà pricatu à qualchissia scunnisciutu - ma micca à mè ! Ma u ghjovanu si firmò ghjustu davanti à ella è indicò cù u so dettu :
  - Questa hè a mo puttana !
  Elisabetta si ghiacciava, tremando perfida, è u so visu abbronzatu diventò pallidu. U capu fascista s'oppone inaspettatamente:
  - Nove!
  U zitellu fascista hè stata offesa:
  - E perchè hè questu ?
  Borov hà rispostu:
  - Hè troppu bella ! Solu una ragazza maravigliosa, pudete dà à qualchì generale è uttene assai soldi.
  U ghjovanu hitleristu accunsentì à riluttante:
  - Va bè ! Solu perchè avete ricusatu a mo prima dumanda, tortureraghju duie puttane !
  U zitellu si vultò rapidamente è hà sceltu duie ragazze più ghjovani. Sta volta era in furia, teme chì a preda legale ùn sia micca tirata fora.
  E zitelle saltavanu elli stesse nantu à a piazza, forse speravanu chì un beddu picciottu li avaria pietà s"elli eranu sottumessi. U ghjovanu sbuffava in burla.
  - Inginocchiatevi è basgiate i mo stivali !
  E zitelle s'hè colapsatu è strisciavanu. Basgianu cun fiducia a pelle pulita, smelling u forte odore di cera caru. I figlioli di a Ghjuventù hitleriana di colpu pigliò e ragazze per i capelli è l'alzavanu cù forza:
  - Che puttane ! - U zitellu sibilò in russo. - Stancu di campà ! Avà spogliatevi subitu!
  E zitelle si sguassate freneticamente i so vestiti, lascendu solu mutandine. U ghjovanu sadic hà urdinatu:
  - Straquà si! A pinze !
  E zitelle si stendevanu, è l'assistenti SS assicuravanu e so braccia è i so gammi in stocks speciale. U zitellu passava i so dite nantu à i tacchi rosa seducenti di e zitelle, chì ùn avianu micca avutu ancu tempu di polvera. Il sentit soudain une forte excitation et s'écria d'un ton déchirant :
  - Una frusta pesante à mè !
  I scagnozzi trasmettenu a frusta. Ùn era micca faciule, ma era custituitu di filu rossu, rossu rossu cù stelle taglienti. I colpi cù una tale arma sò assai più sensittivi.
  Lisabetta Barefoot hè stata ghjittata in una frebba quandu pensa à ciò chì l'aspittava. Eccu u sorrisu mostruosu di u fascismu, quandu a ghjente si trasforma in bestie. E sti tormenti infernali di mostri chì anu persu i sentimenti umani elementari.
  A frusta fischia ominosamente è cade nantu à u spinu nudu è ghjustu di e zitelle. Un colpu à l'ossu taglia a pelle è a carne. U ghjovanu fascistu furia cuntentu, si sentia un veru Diu. Iè, era una divinità di u male, è indistruttibile vuluntà, senza u minimu sintimu di cumpassione. Tuttavia, in a Ghjuventù Hitleriana anu insignatu chì a cumpassione hè una debule! A pietà hè un cattivu sintimu micca degnu di un veru arianu. Ùn basta micca à tumbà u nemicu, ci vole à fà soffre è umiliatu in u più vilu ! I Slavi sò una nazione inferjuri cum'è i Ghjudei, è tumbà un slave hè cum'è tumbà un cane rabbitu. Chì ghjè a cuscenza - una trappula infernale di l'ànima, inventata da i Ghjudei è i filòsufi russi. Un veru arianu ùn cunnosci micca rimorsu, solu una cosa l'annunzia, ch'ellu hà tombu pochi nemichi ! Ma cruelly torturing una donna, o un zitellu: a manifestazione più altu di prudenza ariana.
  E mutandine sbuchjate sottu à i colpi di u filu rossu è sguassate i buttigli. E zitelle gridavanu prima, ma u zitellu era forte più di i so anni è si calmavanu rapidamente, perdendu a cuscenza da un terribili scossa. In ogni casu, l'esecutori nazisti ùn anu micca persu, anu purtatu falà nantu à i capi di giovani bellezze secchi pre-preparati d'acqua di ghiaccio (aduprendu un frigorifero di campeghju). Intantu, u sadist juvenile hà tornatu à calà u filu nantu à u focu è l'hà purtatu nantu à i pedi nudi di a zitella. E torna terribili strilli, urla, in quale ùn ci era nunda umanu.
  Lisabetta s'arricava à pena in piedi, paria d'induve puderia vene a forza di suppurtà una cosa cusì. Era qualcosa senza u più minimu significatu, assai oltre l'omu. Hè stranu cumu un zitellu cusì simpaticu, quasi un zitellu, puderia fà questu. Hè simplicemente incredibile in quantu u fascismu sfigura l'ànime, ancu i zitelli. Cusì paralizza a percepzione di una generazione intera!
  E zitelle si chjappà di novu, è l'acqua hè stata versata nantu à elli. Eppuru, malgradu tutti i sforzi, i gridi di i turturati sò diventati più silenziu. Da e spalle à i pedi, i disgraziati martiri ùn avianu più spaziu di vita. Infine, u zitellu s'hè stancu, s'asciugò u sudore da a fronte è sputò u piacè à mezu à i denti in direzzione di a culonna di e donne disgraziate.
  - Stancu ! Pudete brusgià !
  E zitelle strappate ùn si movevanu più, prubabilmente a soffrenza avia superatu una certa misura. I Nazis corse versu u disgraziatu, micca particularmente generosamente goccia di benzina, l'incendianu. E zitelle ùn anu mancu mosse, ancu s'è u focu divora pianu pianu a so carne cun gusto.
  À questu tempu, l'urli di i disgraziati brusgiati viventi, chì a sola culpa era ch'elli duvianu esse una manifestazione chjara di a vulintà inesurable di u nazismu, eranu ancu calati !
  U bastardu grassu agite u pugnu curcu.
  - Ebbè, puttane ! Spergu chì capite perchè una libbra hè sfacciata! È avà a marchja versu u so novu destinu serà custruitu è passu à passu.
  E donne stavanu immobile, cum'è sbulicate da a crudeltà, a vista da incubi.
  U ziteddu fascista, senza pensà duie volte, tirò una pistola è, sghignazzando rapacemente, sparò à a zitella à a gamba :
  - Avete intesu, vi sò dettu di marchjà !
  U colpu hà svegliatu e donne, Elisabetta sintia e mani gentili di Valentina nantu à e so spalle.
  - Mandate u mo fidu cumpagnu, per vindicà, ci vole à campà !
  A zitella hà rispostu bravamente:
  - È ghjuru ch"e aghju sopravvive !
  Intantu, un ghjovanu bastardo sparava una zitella chì si torceva è cascata. À u listessu tempu, hà pruvatu à tumbà e so mani è pedi nudi. Ùn vulia micca finisce a zitella subitu, perchè à sente i gridi di u dulore hè assai più piacevule chì a risa.
  A zitella gravemente ferita si ferma chjinata in strada, u ghjovanu fascista ùn hà micca finitu, è l'anu pigliò da a nerva cù un ganciu è a trascinavanu à a forca.
  U grassu omu SS accarezzò u zitellu nantu à a testa :
  - Caru amicu ! Sò esattamente cum'è u Führer da zitellu! E sapete, u grande Adolf hà avutu una lotta cù una zitella digià in u primu gradu. Allora ellu cù dui di i so amichi l'hà emboscata in a strada di casa. L'anu pigliatu è l'anu ligatu, cuminciaru à burla d'ella. L'anu brusgiatu cù u focu, rumpiu l'osse, sbuchjatu l'ochji, è dopu u ghjovanu Adik hà pienu di a gola cù l'acidu sulfuricu pigliatu da e lezioni di chimica. Allora Hitler era solu sei anni, è era digià capace di un attu curaggiu degnu di un maritu arianu.
  U ghjovanu Nazi grimaging dumandò:
  - A zitella era ebrea ?
  - Innò, Slavu ! L'Austria-Ungheria hà colapsatu perchè i tedeschi sò stati traditi da i Slavi, chì u Führer hà prumessu di sradicà! - Borov si passò a manu nantu à a gola. - In generale, i scimmie meritanu indulgenza, ma i Slavi ùn anu micca!
  L'omi SS alzanu e zampe à l'unison :
  - Heil Hitler !
  E donne giovani, scalze, mezze vestite, caminavanu prestu per a strada. I Nazis cavalcavanu nantu à e biciclette d'escorta speciale à quattru roti (per ùn perdi micca gasoline in l'escorta di subumani). Lisabetta, scunfitta da l'atrocità è l'immuralità flagrante di i Nazis, stava zitta per e prime ore, ùn hà mancu pensatu à nunda, ma marchjava mezzu dorme. L'altre zitelle, pareva, ùn eranu ancu d'umore per parlà, almenu nantu à temi seculari.
  Mentre chì e zitelle scalze caminavanu nantu à l'asfaltu liscia disposta in terra sovietica, i so pedi si sentianu più o menu còmode. Ma dopu avè passatu u postu di fruntiera arruvinatu, finiscinu in u territoriu polaccu ... A strada hè stata cuperta di ghiaia fina, è ghiaia affilata chì scavà in i pedi nudi di e ragazze. Nta l'ultimi anni, Elisabetta ùn pudia micca spessu permette di caminari scalzi, si sentia prestu cumu i so tacchi nudi cuminciaru à strappà è coce senza pietà. Per distracte, hà parlatu à Valentina :
  - È avà chì facemu ?
  U capitanu rispose tranquillamente dopu una pausa :
  - Ùn pudemu micca curriri, altrimente si ammazzaranu tutte e zitelle ! À u listessu tempu, ùn ci hè nè forza per suppurtà questu !
  Elizabeth hà suggeritu:
  - E s'è no organizemu una fuga per tutti ?
  Valentina annuì.
  - Ci pensu solu ! Hè solu tecnicamente difficiule di fà questu. Fighjate quante guardia sò intornu.
  Elisabetta pronunzia una frase di Suvorov:
  - Urlanu micca per u numeru, ma per l'abilità !
  Valentina hà rispostu :
  - Unu di i mutivi principali di a vittorie di Suvorov era u megliu guadagnu di cummattimentu è a furmazione fisica di e truppe russe. In particulare, e truppe turche ùn anu micca insignatu di a baioneta è di u cummattimentu à a manu, perch'elli si sò sgrossati rapidamente. Ma cù i Francesi, era più difficiule, soprattuttu chì a baionetta hè stata inventata in Francia.
  Elisabetta rispose decisamente:
  - Ma anu vintu !
  - Iè, anu vintu ! Ma per esse onestu, ùn hè micca cusì faciule cum'è dicenu in i libri di testu ! Valentina suspirò. - U prezzu di a vittoria hè troppu caru, pò svalutà i trofei !
  Elisabetta mormorò:
  - Ùn parlemu micca di trofei. U più grande trofeu in a guerra hè una vita salvata! In generale, cum'è Stalin hà dettu, un suldatu ùn hà micca sessu !
  Valentina suggerì:
  - Allora diventate un zitellu è vi sentite megliu !
  Elisabetta fece una smorfia.
  - Eiu stessu ùn mi dispiacerebbe di diventà picciottu, i picciotti sò assai più liberi !
  Valentina fischiò.
  - Perchè?
  - Perchè i so pedi sò più ruvidi, è mi brusgia cum"è marchjendu nantu à i carboni ! - Elisabetta squittì.
  Valentina hà rispostu :
  - È aghju u sintimu cum'è s'elli mi battenu nantu à i tacchi cù bastone per un bellu pezzu è dura, ma aghju da suppurtà. Hè pussibule chì a nostra cattività serà ritardata è micca ancu. Aghju intesu chì e donne in i campi di cuncentrazione sò datu scarpi solu quandu neva, è ancu allora sò fatti di legnu.
  Elisabetta a piedi nudi tremò:
  - I scarpi di lignu per i pedi di e ragazze sò solu una tortura, una volta, quandu era sempre una scola in un museu, l'aghju messu è caminava per u corridore. Sò cusì scomodi è cascanu tuttu u tempu.
  Valentina hà currettu :
  - È si strofinanu i so gammi terribilmente, è i scaldanu assai male in l'invernu ! Bast shoes sò assai megliu, sò tramindui più caldi è più suave!
  E donne in i paesi eranu più induriti è ùn si lamentavanu, mentre chì e donne di i paesi avianu digià cuminciatu à vede gocce di sangue, imprimendu tracce di pedi graziosi è ghjovani nantu à a ghiaia.
  Una banda di cumbattenti ME-109 volò à traversu u celu, corse à una altitudine relativamente bassa è si pudia ancu vede a svastica nantu à l'ale.
  Elizabeth hà dettu:
  - Mi dumandu induve sò i nostri gloriosi MiG ?
  Valentina rispose à malincu:
  - Pensu chì ùn sò micca pieni ! In generale, i tedeschi anu una novità interessante, bombe in miniatura, ponu ancu esse suspesi da l'ale di cumbattenti. Falanu in terra cum'è grandine. U tank ùn pigliarà micca, ma contr'à l'infanteria o l'aviò, in particulare quelli ligeri cum'è l'IL-26, hè abbastanza efficace.
  Elizabeth hà dettu:
  - Pari d'avè, ancu, tali "cose chjuche" stanu per andà in pruduzzione. Ùn avemu micca fattu un pocu. In generale, u pesante legatu di u sistema tsarist, a ristrutturazione di l'industria da i rails capitalisti à sucialisti.
  Valentina hà aghjustatu:
  - In più a guerra civile ! In u vinti-unu annu, a pruduzzione industriale hè cascata sette volte cumparatu cù u tredicesimu annu. Milioni di pirsuni sò morti, u paese hè arruvinatu è, à u cuntrariu di u guvernu zarista, nimu ci hà datu prestiti. Di sicuru, ùn avemu micca assai tempu. Hitler ci hà pigliatu à u mumentu chì l'esercitu era ghjustu principiatu à riequipà cù tanki veramente efficaci.
  Barefoot Elizabeth accunsentì:
  - Eccu avete ragione ! Avemu fattu assai, ma ùn avemu micca fattu assai. Tutta l'Europa travaglia per a Wehrmacht. Europa ! È a Russia zarista perde a guerra, malgradu u fattu chì a Germania hà tenutu e forze principali in l'Occidenti. Avà simu in una situazione di merda.
  È quandu i nostri tanki ghjunghjeranu in Auropa ?
  Valentina hà rispostu :
  - Vuliu ch'ella sia prestu ! Ma aghju ancu battutu in Finlandia, cusì ùn sò micca cusì pienu di ottimisimu, u nostru esercitu ùn hè micca prontu per a guerra.
  Una ghjovana cù e spalla di un sergente junior hà intrutu in una conversazione:
  - Pensu chì in duie settimane i nostri tanki liberaranu Varsavia, è in un mese Berlinu !
  Valentina strinse u capu, sparghjendu a so criniera rossa.
  - Ci vulia à crede, ma... I nazisti occupanu quattordici paesi europei in pocu tempu. Allora cunquistanu l'Africa è a Gran Bretagna. Invade u Mediu Oriente è l'India. È dopu anu scunfittu l'America, cù u Canada. - A zitella, arrabbiata, pimpò u pede nudu, chjappà nant"à e petre. - Questu parla di a forza assai grande di a Wehrmacht, è per trè mesi è mezu eramu occupati cù u picculu esercitu finlandese. Sò in prima persona ciò chì hè a guerra. Innò, in stu casu, u nemicu hè assai più forte chè noi !
  A zitella era cunfusa
  - Allora pudemu perde ?
  Valentina hà rispostu :
  In fondo si, ma...
  A zitella di i sandali sguillava :
  - Chì ma...
  Valentina à pieds nus a répondu :
  - I Nazis stessi diventeranu i so propri fossili ! Fighjate quantu sò brutali. Tuttu da u mare à u mare prestu s'arrizzò contru à elli. Ancu i pionieri si batteranu contr'à u fascismu, a terra brusgiarà sottu à i pedi di l'invasori. I Nazis s'affucaranu in u so sangue. A so decisione di attaccà l'URSS seria un sbagliu fatale. - A zitella torna pistò senza risparmià u so pede nudu, abbattutu, rossu da un pede bronze frescu. - O piuttostu, una catastrofa è u fascismu seranu spazzati da a faccia di u pianeta !
  Elisabetta accunsentì:
  - Innò, u vampiru Hitler ùn pò scappà di u palu di l'aspen ! Ma avà, quante di e nostre cità seranu distrutte è paesi brusgiati. - A zitella torcia in furia u so forte collu, i capelli d"oru cuminciaru à mossa. - È simu scemi sapendu di a greva imminente, ùn avemu mancu scavatu trinchera !
  Valentina Barefoot annuì in accordu.
  - Pensu chì Pavlov serà sparatu !
  Elizabeth l'hà sventatu.
  - Iè, ùn si tratta micca di Pavlov ! In generale, l'ordine di portà l'armata à a piena prontezza di cumbattimentu duvia esse datu personalmente da Stalin.
  Valentina annuì vigorosamente.
  - Avete di sicuru ragione ! Ma apparentemente u capu vulia ritardà l'iniziu di a guerra à l'ultimu, soprattuttu chì a Wehrmacht ùn era micca pronta per l'inguernu, è se avemu vintu almenu un mesi, a Wehrmacht ùn era micca cusì formidable. È da u quaranta-sestu o quaranta-settimu annu, u nostru esercitu saria diventatu assai più forte. Ciò chì mi preoccupa hè a pusizione di i Stati Uniti è Gran Bretagna occupati. Puderanu, dopu a cunclusione di una rendizione onorevoli cù a Germania, è ancu riceve una parte di u territoriu sovieticu. - A zitella u so stampò nudu, graffiatu è sbattutu, taccu tondu, polverosu. - In più, u Giappone pò pruvà à vindicà per a scunfitta in Manciuria.
  Dicenu chì hà digià attaccatu u nostru Vladivostok. È dopu ci truvemu in un anellu di isolamentu.
  Scalza, stanca, Elisabetta gemeghja, pistendu una petra affilata, a so gamba cuminciò à sanguinà cum"è un strass, è i so diti ammazzati cuminciaru à piantà di più. Ella pinsava: chì i Nazis, forsi, ùn li lascianu micca in scarpi novi è di bona qualità, quantu bramosu di umilià è inflige u dulore. Infatti, in Russia, i pedi nudi eranu cunsiderati un signu di miseria, micca senza ragiuni, ci era una espressione tramp - vale à dì un mendicante. Avà resta à vede s'ella serà capace, dopu avè cusì rottu è ferite e so zampe nude è graziose, per ghjunghje à un arrestu. È s'ellu casca, chì succede.
  Cum'è à l'unisonu cù e so parolle, una di e zitelle cù e gambe rotte sanguinanti gridò:
  - Ùn possu più !
  È si squattò, stendendu i so gammi longani in avanti. I Nazis s'avvicinavanu versu ella è a benzina si versa nantu à a testa di a zitella. Si salta di colpu, ma era troppu tardi, un accendisu abbandunatu s"era lampatu, a disgraziata hè stata invucata in una fiamma ardente.
  A zitella, urlanti, s'appoghjava à curriri, l'altri prigiuneri eranu spargugliati à i lati. Dopu avè sbattutu a culonna, u martire s'hè cascatu, perde a cuscenza, i fiumi di fiamme brusgiavanu i pulmoni disgraziati, è a morte era terribili ! Seguì un gridu funestu:
  - Schnel ! Schnel ! Morte di puttane ritardate!
  E ragazze in disperazione aghjunghjenu un passu. Lisabetta gemì dolcemente è zoppicava, i so pedi nudi, tagliati chì splodavanu di dulore, cum'è da u toccu di ferru rossu. Ma ella, cum'è l'altri zitelli, hè stata fissata.
  Per piglià un pocu distrazione, Elisabetta, scalza, disse:
  - Pudemu cantà l"Internazionale ?
  Valentina strinse a testa.
  - Sti mostri ci spararanu à tutti ! Siate pazienti ! I pedi nudi, soprattuttu in i ghjovani cum'è noi, diventanu rapidamente grossi. Duremu è sopravviveremu. A vittoria serà per l'Armata Rossa. Ancu s'è tutti i capitalisti piglianu l'arme contru à noi ! Dopu tuttu, da a taiga à i mari britannichi, l'Armata Rossa hè u più forte di tutti!
  Elizabeth strinse i pugni.
  - Ma ùn ci hè un spiritu russu più forte,
  E so ruine noi stessi rivivemu !
  U guerrieru russu piglia a spada prestu
  Staremu è vinceremu di novu !
  Dopu questu, in qualchì manera hè diventatu più faciule, è ancu u dulore ardente in i gammi sanguinanti hè diventatu più debule.
  U sole si tramontava, i nazisti s"eranu sempre più nervosi è incitavanu e zitelle.
  Hè diventatu più frescu, a brisa soffiava piacevolmente facci sudati. Elizabeth Barefoot hà dettu:
  - Pare chì ancu u sole hè per noi !
  Valentina surrisu cù forza.
  - U sole di u cumunisimu hè sempre per noi !
  L'ombre nantu à a strada s'allungavanu, diventavanu sempre più scure. I Nazis lampò lanterni, chì facia l'apparizione di e so biciclette assai più misteriosa, ci era un sensu di misteru in questu. Elizabeth hà digià imaginatu chì questi ùn eranu micca i Nazis, ma terribili mostri. Una spezia di Viy o ghouls multifacciali. Curiosamente, ma questu hà fattu chì i Nazis ùn anu micca paura è, per esse, irrealisticu. Poveselev - un secondu ventu si apre, Valentina hà cuminciatu à cantà una canzone:
  - Là nantu à i chjassi scunnisciuti, i diavoli in sandali ballanu ! Ebbè, Koschei hà manghjatu troppu zuppa di col !
  Valentina sghignazzava.
  Siete maravigghiusu cum'è sempre!
  Infine, una torre di signali apparsu in a distanza, è e case diventenu visibili, cù blackouts. Allora u so viaghju hè vicinu à a so fine. A maiò parte di e ragazze eranu digià esaurite, eranu in l'ultima linea di l'esaurimentu fisicu è mantenenu solu nantu à l'instintu di survival.
  Lisabetta dumandò à Valentina cum'è s'ellu avissi avutu sapè :
  - Ci daranu da manghjà ?
  U capitanu scherzendu, ancu s'ellu era difficiule per ella, rispose :
  - Per i tedeschi, simu cum'è vacche, è nimu hà prumessu di pascerà u bestiame in a strada !
  Valentina scalza rispose arrabbiata :
  - Allora tagliu a gola à Hitler !
  Uni pochi centinaie di passi più dulurosi, strappati in pezzi, cù pedi nudi, è e zitelle cuminciaru à esse purtate in un campu speciale. Sembra ch'ella sia stata preparata in anticipu per i prigiuneri di guerra, i caserne di lignu si vedenu in u bughju, ancu e turri cù filu barbed. E donne cuminciaru à crià nantu à elli, circannu di mette civili è militari separatamente. Eppuru, i prigiuneri eranu cusì stanchi chì ùn anu mancu pensatu à scappà. Sò cascati solu nantu à i letti di legnu ruvida. Lisabetta, pisendu nantu à l'erba calpestata cù i so pedi ammazzati è sanguinanti, hà avutu una sensazione beata. Infine, pò dorme. Ma quand'ella entrava digià in a caserma, dui omi SS si sò saltati versu ella è l'hanu ruttutu senza cerimoniu.
  - Perchè? - gridò a zitella.
  - Schwein russu ! Seguite induve si dicenu !
  Lisabetta hè stata purtata fora di u campu, cusì passanu e turri, è e porte di ferru. À u principiu, a zitella pinsava ch'elli vulianu sparà, ma dopu hà avutu a paura di esse torturata. E se i Nazis pensanu chì a zitella hà un sicretu impurtante?
  Hè stata purtata à un palazzu decoratu cù un bas-relief di leoni. Curiosamente, a vista di un riccu patrimoniu rassicurò Elisabetta, ùn pareva micca e lugubre cantine di tortura di u Medievu. Tuttavia, sti mostri ponu tortu è turmentà in ogni locu è quantu volenu.
  Hè stata purtata in l'edifiziu, i pedi nudi di a zitella tuccavanu a moquette lussureggiante è di velluto è affucatu in questu.
  Una luce elettrica luminosa lampò. Un omu in livrea apparsu, lanciandu un sguardu imprudente à a zitella, urdinò:
  - Lavà i pedi !
  Lisabetta era pusata in una sedia è una cameriera ben vestita purtò una ciotola d'argentu d'acqua. Una cameriera d'origine, era una polacca bielorussa è sapia russa. Immergendu e so gammi ammazzate in una ciotola d'acqua scura, li strofina delicatamente. I pedi di a zitella di Elisabetta eranu una vista pietosa. Ùn ci era literalmente micca locu di vita lasciatu nantu à elli, i dite sò stati abbattuti. E, però, i gammi di a bellezza bielorussa eranu belli, è eranu degni di una principessa o di una dea greca.
  A cameriera hà lavatu delicatamente a polvera è u sangue, strofinendu ogni dito. Allora, cù simpatia in a so voce, dumandò :
  - Pare ch'è tù ai assai, caru ?
  Elisabetta hà rispostu:
  - L'altri l'anu più duru ! Ùn aghju nunda da lamentà di u destinu !
  U Pulanu annunziò.
  - Credu per u paese di i suvietici tuttu finirà bè !
  L'omi SS interrompenu a cunversazione è, pigliendu Elisabetta, a trascinavanu ind'a sala magnificamente arredata. A zitella hà resistitu languidamenti, a lanciavanu, sbattendu a porta è, subitu, cum"è un fantasma, apparsu un cinghiale grassu. Dighjà prima di coliche in u cervellu, una voce familiare sibilò:
  - Ebbè, birdie, sarete sottumessu !
  Lisabetta hà pruvatu à saltà in daretu, ma u Nazi apparentemente goffo si rivelò più agile. Saltò bruscamente à a zitella è si strappò a cammisa, palesendu dui petti piuttostu grande è fermi cù capezzoli affilati. A zitella l'hà pisatu in l'inguine cù u so ghjinochju, ma u fascista s'aspittava questu, però, micca i debbuli servenu in a SS è paranu l'attaccu.
  - Resisti, serà ancu più divertente !
  U cinghiale grassu si precipitò di novu nantu à ella, strappandu i resti di i so vestiti, soprattuttu i so pantaloni, ma di colpu ululò in cori straziante :
  - Iè, morsi sempre cagna.
  Elisabetta mezzu nuda scappò è si precipitò versu a porta opposta, sperava chì forse ùn ci saria micca suldati cusì. L'hà apertu è subitu riceve un forte colpu à u mento. Un adulescente musculoso cù un torsu nudu apparsu davanti à ella. In ellu, à u so orrore, hà ricunnisciutu u ghjovanu sadist da a Ghjuventù Hitleriana. Surrisa malignu cù i denti bianchi.
  - È tù sì temperamentale !
  U grassu SS sguillava :
  - Ti dugnu permessu di aduprà cun mè ! Sò digià un adultu è hè ora di pruvà u corpu femminile !
  U ghjovanu hitleristu rispose:
  - Ùn aghju micca violatu ancu i Russi.
  Lisabetta hà malatu, da u fattu ch'ella puderia esse violata, privà l'adulescente d'onore era soprattuttu vergogna. À vinti-dui anni, hà guardatu a so innocenza, è avà, deve parte cù a santità micca cù u so amatu, omu suvièticu, ma cù tali degenerati chì u mondu ùn hà ancu vistu. A zitella gridava in cori di cori, ma un grande fascista è per nunda un zitellu l'attaccò subitu. U cinghiale pisava almenu un centesimu è mezu, è Elisabetta stanca si sentia a rapidità chì i so resti di forza sminuìu.
  À u listessu tempu, u ghjovanu sàdistu pressu e so mani è pizzicò i so petti. Infine cascò, è u mostru a pigliò grossu, cù a delicatezza di un cinghiale in calore. Lisabetta hà avutu un dulore terribile, s'immergendu in l'infernu pitch!
  . CAPITOLU #10
  U tank hè stata fissata per i guerrieri, è cuntinueghjanu a so avanzata in a prufundità di e pusizioni sovietiche. E bellezze sparavanu à i tanki russi, è chirpavanu, scoprevanu i denti.
  Gerda tagliò i trentaquattru cù una cunchiglia è cinguettava :
  "Sò un Guerrieru Hyper Classe!"
  Dopu à quessa, cum'è vo scoppiu a risa ... Veramente una zitella maravigliosa. Guerrieri di a più alta acrobatica. È un pocu cattivu, è una puttana... Un bruttu assassinu di boni.
  Charlotte pressu ancu u buttone di joystick cù i so pedi nudi è dà:
  - Mi piace distrughje i tanki !
  È i trentaquattru sovietici si sparghjeranu senza più rimarche. I turri sò demoliti è traforati.
  Christina hà sparatu senza preghjudiziu. Sta volta, a vittima di i so diti nudi era un obusu sovieticu di calibre 152. Hè un calibre abbastanza bruttu. Di sicuru, ùn penetrerà micca in l'armatura frontale di una vittura tedesca, ma si scuzzularà bè. È e zitelle metteranu l'arechje.
  U guerrieru rossu d'oru dice:
  - Sò una bellezza cusì, un sognu scalzu !
  È tandu Magda l"hà ancu inchiodata. Ancu un guerrieru, se micca da Diu, allora definitivamente da Satanassu. È questu malgradu tutta a so religiosità.
  È chì bella ragazza hè. È assai sexy, ma à u listessu tempu timida.
  Magda cantò, picchiettandu u so pede nudu è strinse e so lunghe ciglia nere :
  - Dopu tuttu, ùn succede micca in u mondu chì i tanki sò rotti in u buffet!
  Gerda snudò i denti è sibilò, scintillanti d'occhi smeraldi, sbattendu un'altra arma:
  - Seraghju Superman ! È brusgiò tutti !
  È dinò, cù i so dite, pressu è scuzzulate u bunker sovieticu. Ragazza aggressiva. Pruvate questu è superà! Ella hà un putere incredibile!
  Un tank tedescu hà sparatu à a batteria. I Nazis avianu digià andatu in prufonda in e pusizioni sovietiche, avvicinendu Minsk. Ma ci sò parechje linee di difesa, è l'Armata Rossa resiste stubbornly. Tantu hè statu scavatu quì. Cusì facilmente in u spaziu upirativu è ùn si sparghje micca. Damn, compiti difficili da risolve.
  Ci hè digià statu casi di rams tank. In particulare, i BT d'alta velocità, ma debbuli blindati, si sforzanu constantemente di ram. Allora ùn ponu micca piglià a tecnulugia tedesca. Ci hè statu un casu quandu Yaks hè ancu cascatu nantu à e culonni tedeschi cù l'equipaggiu.
  Charlotte sibilò, sbattulendu à a batteria sovietica:
  - Chì tuttu u listessu stupidu sti Russi. Innò, per capitulà subitu, ma resistanu ...
  Christina hà rispostu in modu logicu, ma prima, pressendu cù a punta nuda, hà vultatu u cannone sovieticu di 100 mm:
  - L'Americani sò un populu praticu, ma ancu ùn anu capitulatu contr'à noi immediatamente ! Allora cumu altrimenti dì quale hè più stupidu. Semu sempre tantu luntanu da Mosca !
  Magda pressò u buttone di joystick cù a punta nuda è disse cun fiducia:
  - Andemu quì ! Ci seremu di sicuru, è prestu prestu !
  Gerda sifflava è cantava, aprendu e so labbra scarlatte :
  - Marchemu nantu à Mosca, è vedemu u fascismu in luntanu... Prestu batteraghju à Lenin, è u camarade Stalin serà catturatu !
  Dopu chì a zitella hà pressatu di novu i so diti nudi nantu à u buttone di joystick. E quantu sguazzatu. Un cannone suvièticu di 85 mm volò cù e so roti strappate.
  Charlotte hà sparatu ancu, è abbastanza bè. À u listessu tempu sibilò maliziosamente:
  - Lasciaraghju i so fucili in u celu ! È cacciu a luna da a sfera !
  Dopu à quessa, un altru fucile suvièticu hè statu spartutu cum'è una noce sottu una mazza.
  Iè, u cannone tedescu 105-mm hè assai, ancu estremamente letale. Ma e bellezze cuminciaru à l'infanteria. È avemu passatu assai cun ellu. E perchè solu i so pedi nudi ùn anu micca aratu. Era u quaranta-unu annu. Quandu assai hè statu decisu. U risultatu di a guerra ùn era micca predeterminatu. È i guerrieri sò andati contru à e forze assai grande di Gran Bretagna. A padrona di i mari ùn avia micca da rinunzià ancu, è hà resistitu disperatamente.
  Hè ciò chì Gerda s'hè ricurdatu quandu hà assaltatu un'altra linea assai putente di difesa sovietica. Ma quand'elli eranu ancora piuttostu ghjovani, caminavanu cusì, è anu fattu questu. Quantu si sò divertiti allora !
  I ritratti flutteranu davanti à l'ochji di Gerda, cum'è in un filmu ;
  Apollu hà rispostu:
  - Nunda ! In u nostru mondu felice, ùn ci sò è ùn ponu esse storpi ! Perchè u Terzu Reich chì hà cunquistatu u mondu dà felicità à tutti !
  E zitelle alzanu e mani in un salutu allegru.
  - Zind Heil ! Di sicuru, a felicità ! Vulemu bè... Dui ali bianchi sopra u mondu ! Ci hè luce in a nostra ànima, l'alba più luminosa - Shakespeare ùn pò micca descriverà!
  Ohimè, risvegliate di novu... Gerda si svegliò, sintendu u dulore più salvaticu in u so corpu... Ùn hè micca faciule per guidà à traversu u desertu è tirà i tanki, ancu s'è tù sì cunsideratu un superman. O veru arianu - senza pietà à i nemici di u Reich! Charlotte, in ogni modu, ùn hà micca feritu menu, è hà ancu geme:
  - Chì dulore ! Chì dulore - u Terzu Reich contr'à i Yankees - centu è zero !
  Gerda hà pruvatu à rinfurzà ella è a so amica :
  - Superman sicondu Nietzsche deve esse senza pietà à l'altri, ma ancu più à ellu stessu !
  "Vogliu pudè fà chì Friedrich Nietzsche stessu corre à traversu a sabbia è tirà u tank", murmurò Charlotte.
  Gerda accunsentì.
  - Iè, accunsenu : quellu chì ùn hà patitu, ùn capirà !
  Dopu u colazione, Madeleine fece piacè di e zitelle:
  - Avà una corsa simplice, di sicuru cù una carica. L'attività aumentata di i britannichi hè prevista, vultà i so vulturi, per quessa, hè megliu ùn risicà i tanki. Dopu tuttu, ùn importa micca quantu cool siate e ragazze, ùn sarete micca capaci di tirà u tank più veloce ch'elli vanu da sè stessu!
  Gerda mormorò indignata:
  "Di sicuru, ùn porta micca voi stessu!"
  Madeleine era furiosa, o fece finta d'esse furiosa:
  - Cinquanta chjappà cù un bastone à i tacchi di sta zitella stupida !
  I lupi si precipitonu per fà l'ordine di a padrona. Gerda s'allonge obéissante et introduit ses jambes nues et gracieuses dans l'appareil qu'elle avait préparé à l'avance. Era una falaka ! A zitella pigliò un respiru prufondu, circannu di ùn tradisce a so angoscia mentale. Madeleine stessa s'avvicinò à a so vittima, toccò i so tacchi induriti, micca ancora polveri. Ella picchiò a lingua è disse:
  - Cunta i battiti !
  Per batte, Madeleine hà sceltu un club spiciale, gomma, ma cù una verga d'acciaio in l'internu. U cumandante stessu hè ancu una zitella, ma per via di a so figura massiccia è atletica, pare più vechja di i so anni, hà sniffed a gomma è u so amicu l'hà culpitu bruscamente.
  - Una volta! - disse Gerda in un tonu suffrentu.
  Madeleine colpì Gerda à i tacchi ancu più forte.
  - Due! - disse a zitella.
  U cumandante di a cumpagnia SS cuntinuò l'esekzione. Pruvò di distribuisce i colpi uniformi per chì u dulore era massimu, ma à u stessu tempu evite a mutilazione. Gerda hà cuntatu, circandu di fà menu attente à e sole in fiamme. Quand'ella curria scalza à traversu a neve, u dulore ùn era micca menu, ma a zitella hà suppurtatu è ùn hà micca rallentatu, capisce chì a so salvezza era precisamente in rapidità. Altrimenti, vi darà frostbite, diventate un cripple è andate à perdi. Allora hè necessariu, allora hè necessariu di esse un veru arianu è suppurtà, curaggiu tempering. In generale, ùn ci hè micca dolore cum'è tali! Questa hè una illusione. In fatti, i sionisti anu inventatu u dulore, a debulezza è a vechja ! Ma in fatti, l'omu hè distinatu à esse un diu, o piuttostu un superman ! Ma hè chì u superman hà da pienghje, ancu s'è vo site solu una zitella di sedici anni, chì ùn hè mai statu basgiatu da un omu. In nisun casu !
  À u conte di cinquanta (gloria à a Pruvidenza ùn hè micca sviata !), Madeleine si firmò è disse :
  - Ghjuventù ! Unu nantu à questu punizioni à voi ùn hè micca finitu. Correrete scalzi à traversu u desertu senza lubricate e sole cù una crema protettiva. U dulore extra vi darà una lezione!
  Gerda annuì ubbidiente.
  - Grazie cumandante.
  In fatti, a zitella ùn era micca particularmente felice, è fece male à curriri cusì, è senza una crema protettiva era ancu più dulurosa, ma s'aspittava à suppurtà. Idda hà suli forti, i scarpi sò stati purtati da e ragazze d'elite solu durante i parati, o s'ellu era necessariu di passà troppu tempu in u fretu, oltre l'endurance di u corpu. Ma hè stranu, e ragazze praticamenti ùn anu micca malatu cù un indurimentu cusì severu ... O forsi hè naturali! In i tempi di a Russia Tsarista, a mortalità infantile era alta, ma quelli chì sopravvivevanu eranu i zitelli è e persone assai sani! Ebbè, avà à curriri scalzi nantu à a sabbia calda di u desertu... Cumu si pò stà !
  Oh, oh, oh, quant"è dulore, ma ùn arrughimu micca, ma piuttostu surrisu. Sì u zitellu surrisu: forse tuttu s'arreverà!
  Gerda hà ancu cantatu piena di sonu, a voce si versa nantu à u desertu :
  Fortuna sì un amicu infidele,
  Surella di bisognu è di fatica !
  Quantu cortu hè un mumentu fugace di piacè,
  Ancu se u desideriu di vince hè sempre!
  
  Per dà nascita à un zitellu - per sente lu balbetta,
  I lupi ùn sanu micca prestu destinati!
  Cunduce i nemici prima - duvete esse stunatu,
  Lasciate bollire u mo vinu in furia !
  
  Per una fanciulla, a spada hè a prima cunsulazione,
  Li darà a fede in un passu friddu !
  È in qualchì locu un uraganu di l'infernu infuria,
  Esprimemu l'amore per a Patria in versi !
  
  In versi chì ùn sò micca stati scritti da l'acqua fangosa,
  È quelli chì sagnavanu un cummattimentu !
  Ma ci sarà tempu per noi di campà una vita maravigliosa,
  Quandu u Babbu amante Onnipotente!
  
  Ma ùn vi fidate micca di u Babbu
  Perchè simu guasi adulti !
  È s'ellu ci vole à una parte megliu,
  Quandu l'inghjustizia ùn hè micca silenziu !
  
  Lotta per ogni orechja nantu à u prato
  Per ogni perla è foglia!
  I guerrieri osanu ferocemente,
  U mottu hè simplice : cumbatte è cumbatte !
  
  Ùn ci hè successu senza lotta - u mondu hè cusì
  Chì ùn deve micca chjappà u fruttu se e mani sò muschi!
  U cappio strinse ancu di più a gola,
  A surgente subitu inadvertitamente siccata!
  
  Ma a Patria ci hà datu superpoteri,
  Siete un guerrieru, un omu novu cavaliere!
  Ciò chì era caldu è dolce per noi,
  In u core di a vergine si mantene per sempre !
  A zitella hà finitu di cantà, i so amichi cantavanu à longu andà... S"inchinava à u ventu è s"avvicinò. Cumu qualchì volta si passa, bella, pace, ancu quandu face male. È perchè correrà à a fine, perchè un guerrieru ... È un guerrieru tedescu ùn hè mancu un pezzu di ferru, ma qualcosa più duru chè l'acciaio ! È geme per ellu significa tradisce sè stessu !
  E zitelle ùn anu micca permessu di riposà per u pranzu, è prestu e trè lupi cadevanu inconsciente. Sò stati cullati da cinture è trascinati, dece à una volta. Gerda scalza era trà quelli imbrigliati. Cume brutalmente i sole nudi di a zitella brusgiavanu è i so vitelli dulori, ma ùn si lamentava mancu. Solu a lingua era gonfia da a sete, è era doloroso di parlà. È una meza ora dopu, cinque guerrieri cascanu à una volta. Dopu quì, una pausa hè stata annunziata è e zitelle anu permessu di beie l'acqua. E poi l'infernu vuluntariu-bligatoriu cuntinuò...
  E zitelle ùn anu riesciutu à ghjunghje à a basa, è sò stati custretti à passà a notte ghjustu in u desertu. I guerrieri stendevanu cordi pilosi intornu à elli, dopu chì si mettenu cù l'altri, nantu à un impermeable. Simu immersi in un sognu ... Gerda hà vistu torna qualcosa di battaglia ;
  Quì ella è l'altri guerrieri cavalcanu cavalli. Belle battaglie l'aspittavanu avanti, quelli tempi gloriosi quandu u curagiu è l'onore sò stati valutati, è ognunu era un cavaliere ... Tutti chì si battevanu, sicuru, senza tali tecniche di i Ghjesuite, quandu l'infanteria hè bombardata da l'aria. E poi ci sò armi à uguali uguali è assai opportunità per dimustrà u valore.
  A so corsa graziosa cresce è cresce u ritmu. Accelerendu à pocu à pocu, i cavalli ghjunghjenu una velocità incredibile. Eccu u famosu "Seven-League Step" di u Terzu Reich ! Quandu un cavallu ùn hè micca un cavallu, ma ciò chì hè maravigliu è alatu. I capelli di i cavalieri parianu ghiacciati in l'aria è stesi in treni d'oru, perle, smeraldi... È solu qualchì volta, tremavanu nervosamente in u tempu di u muvimentu, cum'è una corda fina di una chitarra.
  I corpi musculi putenti di i cavalli stesi in longu, cum'è pigri, salti, è dopu si piegavanu quasi à a mità, cum'è surgenti enormi, per spinghje di novu a terra. Salti seguitanu unu dopu à l'altru, impulsi ritmichi, sincronamente in tutti l'animali di u distaccu. Gerda ammirava : i muvimenti di i cavalli eranu cusì liberi, cum"è s"è nunda li incatenava. Ancu s'è, sicuru, curvy cù musculi prominenti, i guerrieri mezzu nudi parianu esse parti di i cavalli, quant'ellu s'era pusatu. E bellezze battevanu à i lati cù i so tacchi nudi, è i cavalli, scurdendusi chì i nemichi frenetici li correvanu dopu à elli, si precipitonu in stu magicu mezu-corsa-metà volu !
  Gerda hà imaginatu ch'ella volava in un cumbattimentu ... Cumu vulia à quellu mumentu diventà un pilotu è distrugge l'aviò britannicu - purtendu a morte in Germania.
  U distaccamentu si precipitò in i passaghji arbusti. Affascinanti guerrieri femine nantu à i cavalli di fronte s'accovacciavanu, scrutavanu attentamente davanti è si nascondevanu daretu à i colli curvi di l'animali. Sò belli musculi degne di e catwalks più prestigiose, eranu i primi à scopre l'inimicu, risichendu di cascà sottu à una piovana mortale. Isule di rami strettamente intrecciati di tantu in tantu si separanu inaspettatamente, espunendu novi passaggi, simili à i letti di i fiumi. I lupi di u squadrone di cavalleria li scorrivanu sopra in una onda flessibile, cum'è un flussu scuru chì brillava d'acciaio.
  Gerda hà imaginatu una colonna di cisterna chì si dirigeva versu Parigi. L'Alimagna si battì tandu sola, contr'à trè imperi cù pussidimenti culuniali : l'Inghilterra, a Francia è l'Olanda, è ancu a Belgica... L'ipocrita Franco si ricusò d'apre un secondu fronte è hà ancu purtatu negoziati separati nantu à ciò ch'ellu averia s'ellu entrava in guerra contr'à Alemagna. Mussolini hà iniziatu una currispundenza secreta cù Churchill nantu à quali cità tedesche passanu à l'Italia in casu di l'apertura di u sicondu fronte miridiunali, è u più insidiosu Stalin hà mobilizatu di più in più divisioni novi. I suvietici raggruppavanu pugni di tank putenti (Questa informazione apparsu di colpu in u cervellu di Gerda). S'è i scaglii sò stati vacilati, è e truppe nazisti si sò stallati, allora ... Era pussibule ottene parechji fronti à una volta è cascà in una pusizioni strategicamente persa. Ma Hitler hè diventatu un geniu, ùn solu hà vintu, ma hà vintu prestu. Si n'andò in daretu è hà distruttu prima una parte di e truppe Alliate, è dopu un altru. È ancu s'è l'Occidintali avianu più fucili, suldati è tanki, li hà custrettu à capitulà ! Iè, è l'alliati ùn avianu micca quellu core, quellu spiritu fascista speciale (u fascismu ùn hè micca per nunda, da a parolla fascinator-bundle !). Allora persu quandu e truppe andavanu daretu à e so linee ...
  U spiritu hè diventatu più forte di a materia, è pudete attaccà cù menu forza! Perchè ùn era micca vintu a Prima Guerra Munniali? Forsi a causa di u fattu chì u regime di l'Kaiser ùn hà micca cunfidenza cusì grande trà u populu cum'è u guvernu di Hitler ... È i vechji generali ùn eranu micca cusì abili, è avianu a cummattiri in dui fronti ...
  Di colpu Gerda sintì cumu, cum'è i raghji di un tramontu, i cattivi presentimenti s'ingrossavanu - è se a Russia russa attaccà, è di novu seranu sottu un colpu duppiu? True, avà ùn ci hè più a forza pede principale di Francia, chì significa chì serà più faciule. Inoltre, i tedeschi sò uniti è cullati, riuniti intornu à l'idea luminosa Naziunale Sucialista. Ùn sò mai stati cusì uniti !
  De plus en plus d'îles arbustives se précipitèrent à grande vitesse et disparurent au loin. L'arbureti stessi eranu verdi aranciati, cù l'agulle arrotondate cum'è unmi di pisci. Sò tutti chì cercanu di catturà i cavalli per i zoccoli, è e foglie s'assumiglia à facci predatori, qualcosa di questu in l'artisti medievali dipinti diavuli ! E trecce spesse è rosse ardente di l'eroica ragazza Madeleine ballavanu in l'aria davanti à a faccia di Gerda. A zitella cuncintrata chjappà e cinture di cuntrollu cù e duie mani, ma era sempre custretta fora di e fila di fronte. In modu discretu, dui guerrieri più appiccicati da i dui lati. Cavalieri sereni, petrificati è à tempu paradossalmente mobili, svelti, graziosi è à tempu putenti. I facci abbronzati parenu scuri, è i capelli longi è fluenti, à u cuntrariu, scintillanu à a luce di trè soli. I guerrieri sò severi, l'ochji smeraldi, zaffiri, ambra, turchese sparkle. Tuttavia, in a faccia di e zitelle, ci hè qualcosa di zitellu, ingenu, da quale vulete esse toccu. Hè Gerda, a so cumpagna è a so surella, ma s"è i cumpagni d"arme si sentenu debule o tradimentu da a so parte, seranu ammazzati in u locu ! È ciò chì Madeleine li cumanda ... si cumpiendu senza dubbitu !
  I luminari si sò stallati è e lune sò alzate in u so locu. Unu dopu à l'altru, cusì brillanti è culuriti, di culori diffirenti ... Quantu belli fiori in u celu, è fiori da u Giardinu di l'Eden !
  U fischiu di u ventu in l'arechje, l'aroma piacevule di i corpi sani di a zitella, mischju cù u sudore di cavallu tartu è erbe fragranti. È in qualchì locu avanti, numerosi nemici si nascondenu. L'omoplati di l'animali, putenti è ancu sottu à a zitella, caminavanu da i dui lati di a culla. A vista di i musculi gonfi è cadenti metodicamente ricurdò vagamente à Gerda di qualcosa. Ma quì hè ciò chì u guerrieru ùn pudia ricurdà. Iè, è u tempu traditore pareva sparisce ...
  In un locu luntanu daretu, à pena udibile in u chjappà di zampe artigliate, si sentenu urla, i gridi inusualmente acuti di i ghouls, u ronziu di metalli, i striduli rotulanti di ibridi di un cammellu è un sumere. A chjama tardiva di una tromba sonò. Chì apparentemente Charlotte, alas, hè necessariu di vulà in cusì, scontru cù i ghouls. Ma tantu peghju per elli !
  Ma - eura ! - Quasi subitu i cavalieri principali di Madeleine urganu l'avvertimentu. Ùn possu micca capisce e parolle - solu intonazioni taglienti è eccitati. In seguitu à l'urdinamentu di e mani, Gerda hà avvistu i capi di ghouls alieni chì si elevavanu sopra à i cespuglii à a diritta davanti, à centu cinquanta braccia di distanza. Crescenu cum'è da nunda - micca menu di centu figure densi. I cavalieri apparsu ancu - punti scuri nantu à u spinu di animali enormi.
  U distaccamentu Madeleine hà cambiatu istantaneamente è uniformemente a direzzione - cum'è se una banda di pesci si lanciava à u latu. I cavalli, paria, stavanu sempre in avanti, ancu s'ellu era pocu pussibule. Et les goules réagissent lentement à l'ennemi, ce qui permet à Madeleine de tourner autour et de les rattraper. È in quellu mumentu, quandu paria chì u periculu era passatu, si sentenu novi gridi di a guardia. U sicondu gruppu nemicu apparsu sta volta da u latu manca - micca menu di ottanta criaturi enormi. Un distaccamentu di lupi, à pocu pressu cinque decine di guerrieri, si vultò cum'è un cavallu di pattinatore, evitendu una lotta. È torna u nimicu hà agitu pianu pianu, cum'è s'ellu ùn mantene micca cù i fughjenti chì scorri.
  Gerda hà capitu subitu ch'elli eranu solu diretti, purtendu à un locu preparatu. Saria un sbagliu grossu è disastru di seguità sta strada. U ghjovanu guerrieru pruvò à esclamà :
  - Attenti amichi ! Per esse prevedibile hè di diventà punibili !
  Ma u so pientu dispiratu s"hè affucatu... È a Gerda stessa, scalza, si senti impotente. Forse hè cusì chì u Führer si sentia quandu era infurmatu chì a battaglia aerea per a Gran Bretagna era persa! Tuttavia, a guerra hè appena principiatu.
  Ma Madeleine hà digià capitu tuttu è fece l'ochju à a zitella:
  - A trappula perfetta per quandu a vittima pensa ch'elli sò un battitore ! - È tagliendu un ramoscello cù una spada, aghjunse. - Un robba ideale hè quandu un cliente hè u mo amicu in u prucessu di robba!
  Fighjendu attornu, Gerda s"avvidì cun alarme chì i dui gruppi seguitanu corsi paralleli in luntanu, à diritta è à manca. Cum'è e cutting ends di forbici, pronti à cutà l'arteria aperta.
  - Da induve venenu sti zanne ? - In a voce di a zitella si sentia rabbia è disperazione. - Iè, ancu in tali quantità !?
  Dopu avè stimatu a direzzione induve i nemichi li guidavanu, Gerda hà pruvatu à determinà u locu di l'emboscata. Ma davanti à a so "barca" vivente c'eranu sempre più isule arbustive, di culori diffirenti, chì si movevanu cum'è l'onde di u mare nantu à a superficia di quale u gasoil s'era spargugliatu, culurita, riflettendu i flussi di luce per cinque lune. È questu era ciò chì hà fattu difficiule di navigà.
  Manevrà trà i boschi, i cavalli cuminciaru à fà i primi segni di fatica. I so corpi eranu abbundanzamente cuparti di scuma umida, e mantelli pisanti s'eranu scuri à i bordi, l'odore acre irritava i narici di i cavalieri. Gerda si strofinava u so taccu rosu nudu nantu à u spinu, sintì u caldu sbucciatu di a pelle di un cavallu. A cosa principal hè di ùn perde a velocità!
  Sentendu una lotta chì si avvicinava, Gerda, scalza, inspeccionò l'equipaggiu di cummattimentu. Diversi fasci di lance curtite è lunghe sò attaccati à a porta di i cavalieri. Sottu à elli sò dui scimitars arabi, allungati è pocu curvi. Ma a prutezzione di e frecce ... Sò quasi nudi, in bikini, ponu esse sparati à l'infernu ! Ùn hè micca stupidu per andà in battaglia praticamente nudu quandu u nemicu minaccia solu di sparà vi cù frecce. È chì pensavanu i cumandanti ? Aghju ricurdatu chì in una certa manera Charlotte abbandunò: "U tank francese più massivu, mediu Ziz-35, impenetrable in a fronte! E i nostri tanki, sfurtunatamenti, sò cum'è blotter di scola!"
  Ma Madeleine paria capisce a minaccia, è si precipitò à rassicurà :
  - A nostra pelle hè unta cù una pozione di strega, chì prutege assai megliu cà l'armatura!
  Gerda rispose scherzosamente :
  - Quellu chì pensa à a prutezzione durante a battaglia hè assolutamente indifesa contr'à u panicu!
  Madeleine toutefois avertit :
  - À l'ochji, l'arechje è a parti suprana di u collu, a pozione hè più debule. Allora attenti, pudete esse pigliatu!
  Gerda rispose allegramente:
  - Capiscu chì ... Ma forza maiò, hè ancu forza maiò in Africa. Chì pudete fà !
  Soni longi trapassavanu l'aria, cum'è u scricchiolu di ciottoli sbriciolati. Par une certaine intuition, Gerda s'aperçut qu'il s'agissait du cri de Madeleine. E belle zitelle abbaiavanu in risposta, dopu chì i guerrieri alzavanu i so sabre à una volta - alcuni in a manu diritta, è altri in a so manca, è ancu una lancia. Gerda hà ancu scuzzulatu a so scimitare sclamendu :
  - Sò una zitella chjosa !
  Di colpu, Gerda hà vistu à Charlotte chì li passava in fretta, cù un picculu distaccu di bellezze : bravu hè super !
  À u listessu mumentu, i linii orizontali lampanu davanti à dui centu salti. Allora i distaccamenti di fanteria di ghouls è ghouls bluccavanu a chjara longu à quale i guerrieri tedeschi si precipitavanu. Ùn ci era più rami laterali quì, stu passaghju hà purtatu drittu à a morte. In i raghji slanting di una mistura di tramontu è di luna, numerosi ranghi di l'inimitu lampò cù tutti i culori di l'arcubalenu riflessu da l'acciaio.
  U novu rughjonu di Madeleine scuzzulò u spaziu, è u distaccu di e ragazze hè statu spartutu in dui gruppi, chì subitu sbulicò à i lati. Ils s'éloignèrent l'un de l'autre, s'appuyant sur les bords opposés de la clairière. Gerda esclamò:
  - Alessandru Magnu in bikini !
  Dopu avè ghjuntu à u puntu cù a larghezza più chjuca di l'arbureti, i guerrieri saltavanu davanti à l'isule verdi. À l'istante, ci hè un mughjulu, cum'è s'è sbuchjati i sumeri, da u quale l'aria stessa s'agitava cum'è una finestra. Gerda hà capitu di colpu ch'ella hà intesu i lamenti micca solu cù l'arechje, ma ancu cù i so pedi longani di zitella. Sembra chì anu ancu ferite, cum'è era mutu per u guerrieru durante a corsa scalza, nantu à un rossu rossu, perchè ancu pudete coce un ovu di gallina nantu à a sabbia di u desertu. Ebbè, cum'è u sàviu dicenu: un cavallu difiere di un omu in chì u cavaliere ùn hè micca determinatu da u votu, è nisuna capacità dà a pussibilità di sella u cavaliere! O sinnò : un cavallu hà quattru zampe, correrà più veloce ch"è un omu, ma stende ancu i so zoccoli prima !
  L'arbureti sò passati in un mumentu, è i cavalli tornanu in u spaziu apertu. Longi graffi sanguinanti diventonu visibili nantu à i so corpi. Cunsiderendu a dimensione di sti gammi, i scratch eranu di prufundità considerable; cum'è u Cinese (nazione travagliadori !) hà scavatu trincee !
  I cavalieri attornu accuminciaru in fretta à distorce e so armi, anch'elli filamenti di coghju, chì coprenu i cavalli cun elli. Allora quella pelle vestita, granulosa, scintillante pruteghja i cavalli.
  Gerda scalza hà scupertu, dispiacevule per ella stessu, chì i so diti eranu diventati abbastanza goffi. Per una certa raghjone, sfilanu da i nodi, bè, l'abissu hè cun elli, u coprerà in ogni modu !
  Crazy, cum'è una fiamma di u focu longu i rami secchi di u saltu, hà intrutu in una fase critica. A natura stessa si calmò, ghiacciata in un paisaghju inquietante. L'orizzonte devourò u luminariu, à punente tuttu era dipintu cù una paleta di sangue è calmu ghiacciatu. Davanti à u livante, u celu mudificatu era digià principiatu à sbulicà, diventendu un culore ocra brillanti. Ma ancu in questu sfondate, l'ombra, a morte, è i ranghi di ghouls è ghouls chì brillavanu di ferru parevanu agghicà.
  Bastard, criature terribilmente brutte, videndu chì a so imboscata scorri attornu à i fianchi, si precipitò da i so lochi. Figure goffe di guerrieri di pede si sparghjenu rapidamente da e so pusizioni, tuffendu in i passaghji in i boschi. In u so locu, larghe fila di pali appuntiti scavati in un angulu sò stati esposti - probabilmente armi contr'à i guerrieri tedeschi. I distaccamenti montati di perseguitori daretu, avvistendu a manuvra di Madeleine, aghjunghjenu a rapidità, circannu di chjappà cù i fughjiti. Ognunu di i dui distaccamenti di cavalleria nemica era assai più grande di u gruppu di guerrieri opposti è puderia cuntà un certu successu in una colisazione. Ma i ghouls sò pisanti, è l'hibridi di cammellu-asinu sò assai più lenti. Invece di sminuì, a distanza aumentava solu. È ciò chì paragunava un cavallu, un cammellu cù un sumere in quantu à a vitezza !
  Gerda hà dettu filosoficamente:
  - Pudete esse senza pretensione è resistente, ma ùn deve micca percive u mondu cum'è un cammellu è dimustrà l'asmere di l'asmere !
  Girannusi, u guerrieru hà nutatu chì ùn eranu perseguitati micca da dui, ma da trè gruppi di cavalieri. Questu significava ch'elli parevanu ùn avè micca altra direzzione chè di andà versu l'emboscata. S'ellu si devia, allura vi tuccherà à luttà cù un numeru superiore di u nimicu. Ebbè, i lupi sanu ciò chì volenu, micca a prima volta chì si battenu. In vain l'inimicu pensa ch'ellu li attirà in una trappula. À u cuntrariu, guadagnaranu u tempu è puderanu maneuver. Tandu Gerda s"arricordò di cumu ella stessa ballava scalza nantu à u filu spinatu. Feritu ancu, ma per cascà nantu à i carboni ardenti sottu era ancu più terribili, è più impurtante, più vergognosu. I so tacchi nudi, tondi, infantili sentenu a punta d"acciaio appiccicata, guasgi traficà i calli impilati nantu à e petre affilate. Ma sempre, paragunatu à u focu, hè quasi cum'è un massaggio.
  Ancu prima di inizià a lotta, Madeleine hà pigliatu l'iniziativa, superendu abilmente l'avversariu. È quandu i vostri avversari sò ghouls è ghouls, hè più cà umiliante di cede à elli in tattiche. È Gerda vulia crede chì i so movimenti tattici eranu inespettati per u nemicu. U fattu chì i capi di i nemici taglià a guillotina. È chì a Germania hè sopratuttu, cum'è l'idee brillanti di u Terzu Reich !
  - Squadra in piena alerta! - A voce forte di Madeleine hà purtatu Gerda à a realità. - Avà tagliate.
  E dite di a zitella s'eranu sempre à fighjà cù e rilegature. Allora serà pussibule di lascià u cavallu nudu. In generale, in una guerra, cum'è in una guerra. Chì i platti copre u cumpagnu fidu, chì limitarà un pocu a so mobilità. Sopr'à a pelle vestita, i piatti d'ossu scuriti in fila geomètrica, frusciavanu, tintinnendu secchi à u ventu. Da u so carillon, a zitella diventò allegra.
  I cavalieri facianu l'ultimi preparativi per a battaglia. E zitelle sbattevanu à pede nude à i cavalli, è si mettevanu à scioglià e so lance. À u so esempiu, Gerda, mezzu nuda, pisò felice in manu un fustu longu è grossu cù una punta di metallo affilata. U guerrieru smachjò e so labbra - una bona lancia !
  A guerriera scalza è muscolosa Gerda avia digià sperimentatu l'equitazione, è si sentia abbastanza sicura. Cum'è un Amazon in a cavalleria macedonia, micca afferrà, ogni mumentu, per cinture di supportu.
  Untiing u cinturione, a zitella ancu riesce à mantene l'equilibriu cù l'aiutu di qualchi musculi calf. Avà era prontu à dà li à Charlotte (u so amicu hà ancu sbuchjatu à ella !) È ella stessu ghjittava lance, ùn importa quant'ellu durò a battaglia.
  È Madeleine cuntinueghja a manuvra... In u capu di a Gerda scalza, bella è assai sexy, a canzona sonava torna, cusì pazza è pruvucatoria, ma à tempu tragica è trista...
  L'onde ghjucanu cum'è pecure in u mare,
  Sò nudu in l'arena cumbattendu cù una spada !
  Ella lanciava un sguardu fieru à u nemicu,
  Dashing prublemi è dolore - nunda!
  
  Dopu tuttu, sò natu una volta, un schiavu disenfranchised,
  Tirò e petre, scuzzulò i massi nantu à a spalle !
  Per esse in tensione, in u soffrenu, l'elementu nativu,
  E spalle sò accarezzate cù una frusta da i boia cattivi !
  
  Qualchissia hè riccu è dorme à l'ombra cù a biera,
  Balzu un martellu sottu à un flussu ardenti !
  Hè un usu cusì terribilmente vechju
  Avete bisognu à imbibe ubbidenza à i nobili cù u latte!
  
  Ma furtuna - se pudete, chjamate furtuna,
  Vendutu a fanciulla da e mine è mandatu in battaglia!
  È m'hà illuminatu cù una fabulosa illuminazione,
  Hè diventata micca solu una schiava, ma una donna fresca!
  
  Ma crede mi, a felicità senza limiti ùn succede micca,
  Un nemicu terribili hè statu pigliatu, è sò feritu !
  M'hanu tagliatu in pezzi in una battaglia male,
  Diu, mi sò statu fatturatu - una penalità hè stata!
  
  Ma ùn rinunziu micca, mi battu cù a mo ultima forza,
  Iè, hà ammazzatu a ghjente, maledeva i dii !
  In questu, sicuru, avà mi pentu amaramente,
  Ùn possu truvà e parolle ghjustu quì !
  . CAPITOLU #11
  E zitelle sottu u cumandamentu di Stalenida anu pigliatu una altra lotta. Ma ùn hè andatu cusì bè quì. U distaccamentu hà patitu perdite.
  Trè fimmineddi sò morti, tutti i restu di a decina di cumbattenti sò stati feriti di diversa gravità, è ùn pudianu à pena sparghje. Dui zitelli anu avutu ancu esse purtatu. Aiò, questu hè a guerra. Ùn hè micca sempre pussibule di distrughje tutti. Inoltre, ci era assai tenacious tanks in a colonna, più precisamente pistoli autopropulsati E-5. Sembranu esse chjuchi, ma assai tenacious. È tandu l'aviò di attaccu di jet hè ghjuntu à tempu.
  È daretu à elli elicotteri in forma di discu. Pruvate di resiste à un tali putere. Solu trè vittime più di dodeci - unu puderia dì, sò sbulicati à pocu pressu. Ma i Nazis pusonu più di vinti. Hè cusì chì a lotta hè stata.
  I guerrieri si n'andò, smarrannusi, pruvendu cù tutte e so forze. Natasha, sta zitella maliziosa, rimarcò:
  - Chì peccatu pè e zitelle... Hè ancu una pena... Ma perchè ùn aghjunghje micca ragazzi à u nostru battaglione ?
  Stalenida ringhiò, spingendo furiosamente u so pede nudu sopra u Maybug:
  - Quale hà chì... È ùn avete chè masci in mente !
  Victoria hè stata offesa è hà rimarcatu:
  - Anch'eiu! Cumu vulete esse accarezzatu da un omu. Sentite i vostri petti in braccia...
  U diavulu di i capelli rossi strappò un filu d'erba, u mozzicò è rughjò:
  - Oh, i mo picciotti sò belli... Hè bè chì ùn site micca gay... Mi piace à quelli chì cazzanu e zitelle... Dopu tuttu, superman macho da a culla !
  Steelenida si addolcì un pocu è surrisi :
  - Iè... Diventa un pocu più divertente. E comu hè Natasha u vostru amicu?
  A zitella bionda, senza capiscenu, dumandò di novu:
  - Chì amicu ?
  Major hà rispostu cun fiducia:
  - Andreyka ! Dopu tuttu, hè statu ancu premiatu Zhukov!
  Natasha sospirò forte è alzò e spalle.
  - Per disgrazia, ùn sò micca ...
  Andreika (È questu era u so zitellu familiar è l'eroe pioniere) intantu hè statu ghjittatu in a casemate. U zitellu feritu fù lasciatu ligatu, è ancu incatenatu à u muru da u collu. Quantu i Nazis anu a paura di i zitelli russi. Era umitu in a casamata, una zitella incatenata à u muru appesa micca luntanu da u zitellu. Completamente nudu, u so corpu era una ferita cuntinuu, contusioni, pisugi, cuts, burns, a zitella hè stata torturata. Ella era inconsciente è si gemeva solu.
  U zitellu hà guardatu i muri. A prigiò era antica, custruita in i tempi zaristi, i mura eranu grossi, una piccula finestra ghjustu sottu à u tettu era sbarrata. Andreika si senti micca solu un prigiuneru, ma un prigiuneru di l'antichità. Cum'è u legendariu ribellu populari Stenka Razin, era previstu di esse torturatu è eseguitu.
  Andreika gemì, pò ellu, un ziteddu di undici anni, resiste à a tortura ? Ùn pienghje micca cum'è una zitella ! Dopu tuttu, ùn hè micca per u pioniere di lamentà è pienghje. U scalzu, graffiatu Andreika si vultò, a ferita facia assai male, i so coddi eranu ligati, hà avutu à vultà in qualchì manera per fà più faciule, cambià l'angulu. U terribile dulore calò per un mumentu.
  Ci hè una puzza terribili in a cellula. U pianu hè macchiatu di sangue cungilatu. L'osse rosicchiate sò spargugliate. Di ghjente ? Hè ancu spaventosa, si vede un pocu di prigiuneri chì passanu per sta cellula. True, Andrey hà pensatu chì i Nazis avianu catturatu Grodno pocu pocu tempu. È quandu anu riesciutu à scherzà cusì ? Sò vittimi anziani ? Per esempiu, u NKVD? U picciottu si strinse. Risultò un orrore franco! Quantu hè dura in u dungeon. Ùn ci hè nimu per parlà, pare chì a zitella hè in prostrazione cumpleta. I boia a torturanu cum'è l'eroi di l'antichità. Solu dumandate perchè? Chì male puderia causà una zitella à i Nazis. In ogni casu, Andreyka, ancu, hè solu un picciottu è cuminciò à tumbà, cumbattendu stu spiritu maligni. I Nazis ponenu a so nazione sopra à l'altri nazioni è populi. Cusì legittimavanu u male è u soffrenu ! Innò, una persona normale duveria cummattiri tali illegalità. Inoltre, i tedeschi stessi ùn sò micca liberi, sò incatenati da l'apparatu totalitariu. Iddu in ogni modu pussibili suffucà a minima iniziativa è manifestazione di i sentimenti umani.
  Fascismu vene da a parolla munzeddu. Unisce senza pietà e persone, trasformanduli in schiavi incatenati. U cumunismu, à u turnu, eleva l'omu, li dà forza nova, è stimula a torch of life. Ci hè una diferenza significativa. U cumunismu hè di natura internaziunale è universale. L'hitlerismu eleva solu una nazione, è micca tutta l'umanità in tuttu. Questa hè a so debulezza. Ma dopu tuttu, a ghjente hà radiche cumuni, chì hè biologicamente pruvata. I stessi neri è bianchi anu una prole assai sana è prolifica. Hè Andreika, u figliolu di un Russu è di un Bielorussu, abbastanza viable, micca in tuttu un idiota, è prontu à cumbatte u fascismu.
  Di sicuru, Pavel hè diventatu più forte è hà sappiutu per alluntanassi da i nemichi, dopu avè uccisu parechji tedeschi. Ellu Andreika hà fattu cum'è un debule, hè statu fattu prigiuneru. Forse duverebbe tene l'ultima bala per sè stessu. Ancu s'ellu hè mortu, ùn pò più tumbà un tedescu ! È cusì hè vivu, ancu s'ellu soffre.
  Barefoot Andrey scratched u so pede ligeramente scorched nantu à una petra umida, Ilza truvò u puntu più dulurosu, brusgiatu cù una sigaretta, cusì chì un blister formatu. Ma nunda, un picciottu bravu, ùn si romperà. À u cuntrariu, u dulore deve diventà un stimulu da quale u so curaggiu cresce. È u pioniere ùn romperà mai. In generale, u triunfu di i tedeschi hè tempurale. Seranu scunfitti prima o dopu, cum'è u male sempre perde à u bè. Di sicuru, unu pò argumentà chì a bontà vince solu in i cunti di fata, ma in a vita tuttu hè più difficiule. Ma ancu un conte di fata hè solu un riflessu di a realità. Dopu tuttu, assai chì era un sognu hè diventatu una realità. Andrey hà pensatu: forse hè destinatu à more? Ciò chì hè abbastanza pussibule! Ma hà paura di a morte ? Se u cumunismu vince, allora ellu è altri eroi di u paese suvièticu seranu resuscitati per una nova vita felice è eterna. Allora camparà in un mondu senza dulore, turmenti, morte è male ! A cosa principal hè chì a vittoria finale hè vinta! Dopu tuttu, solu in questu casu, tutti l'eroi caduti seranu risuscitati!
  È venerà u regnu di u cumunismu ! Un mondu induve i sogni più sicreti saranu realità. Un tali universu induve una persona pussede tuttu ciò chì esiste, chì si pò solu sunnià, è mancu sempre cuntà u successu. Eccu, chì un mondu cumplessu è multiforme. È tandu altri mondi apriranu i so braccia à l'omu. Ebbè allora! Hè pussibule chì e vaste estensioni di u cosmu sò ancu mali ! Perseguirà è turmentarà i stranieri viventi. Ma u capitalisimu li darà ancu a libertà ! Romperà i ligami di l'esclavità è l'umiliazione. Venarà u tempu è l'ora di a libertà, illuminarà a terra cù a so luce radiante ! È scaccianu u jugu di a bughjura, i populi di a bughjura, è l'omu cunquisterà i mondi di l'universu ! È i nipoti si ricurdaranu micca di crede ch'elli campanu in a bughjura sottu un taccu di ferru. Avemu purtatu i segni di una bestia maligna, è avà andemu in fede pura è santa!
  Andreika era ancu surprised quantu bè i so pinsamenti furmate. Ci hè qualcosa di speciale è unicu in elli. Cume era u casu durante a guerra civile, quandu u versu era l'arma principale di u pruletariatu, è a prosa era forse ancu un pocu disprezzata è trascurata. Avà u pueta hè in cattività, è e piume è a lira, figurativamente parlante, sò in catene. Tuttavia, ùn rinuncia micca, è aspetta un futuru più brillanti. È ciò chì serà dipende di ogni persona. Ùn ci hè micca quellu chì decide è pianta tuttu.
  Andreyka hà dettu:
  - L'avvene dipende di noi ! Ancu quandu pare chì nunda ùn dipende di noi !
  U zitellu torcia, pruvò à macinà e verghe. Questa occupazione hè tediosa è difficiule, ma ci hè sempre qualchì chance di successu. Andreika, superendu u dulore terribili, cuminciò à strofina contra u muru. A cosa principal ùn hè micca di gridà, per micca dimustrà a vostra debule. Hè un pioniere, è dunque l'incarnazione di u curagiu. Avete da luttà, cusì si batterà, è certamenti vincerà! Per a gloria di a patria sovietica.
  U picciottu si strofinava ostinatamente, in quellu mumentu a zitella si ritrova è murmurò :
  - Nantu à u prato verde, saltendu cuniglietti turchini !
  È tandu hè cascata di novu in l'obliu. U zitellu hà dettu:
  - Infelice ! Hè stata torturata da i dannati fascisti ! Ma credu chì a vendetta ùn tarderà micca à vene ! U tempu di a vittoria annantu à i mostri di l'umanità s'avvicina. U zitellu si vultò è cantò :
  È a bandiera brillarà nantu à u pianeta,
  Paese santu, ùn ci hè più bella in l'universu !
  È s'ellu ci vole, moreremu di novu,
  Per u cumunisimu, pè a nostra grande causa !
  U dulore lavatu di novu nantu à u zitellu, si alluntanò un pocu da u muru è cuminciò à sguillà a testa.
  Tandu si sentì un scricchiolu è cinqui SS alti sò intruti in a cellula. Senza pensarci duie volte, anu chjapputu u zitellu cù e so stivali è u pigliò per i braccia :
  - Vai cagna !
  Andreika hà capitu chì era inutile di resistà. U so collu era unfatened. M'hanu battutu un paru di volte è mi portanu nantu à e mani. U picciottu paria ch"ella sia ingugliatu in un fretu di ghjacciu : duv"ellu era purtatu. Avarà u peghju avà ?
  In verità, u zitellu era trascinatu in qualchì locu sottu. È stranu, hè diventatu più caldu. Andreika si sentia subitu assai più allegra: induve hè u nostru, ùn hè micca sparitu! Esce ancu ellu da stu disordine.
  L'anu purtatu in i scalini, calendulu pianu pianu ! Infine u zitellu sentia chì l'umidità avia lasciatu u locu à a siccità. I boia anu purtatu u zitellu in una stanza abbastanza spaziosa. True, i muri parevanu ominous, sò stati appiccicati cù strumenti diversi è fantastichi in forma. U zitellu hà vistu parechji caminetti ardenti è un attellu in forma di rack. Ci era ancu parechje stretch marks è diversi ogetti di tortura. Andreika si sentì subitu una pesantezza in u so stomacu, qualcosa pugnalata !
  Questu hè a paura! U zitellu hà capitu, in nisun casu ùn deve micca succumbà !
  Barefoot Andrey si tensò. In a sala si pusò un coronel SS è una donna digià cunnisciuta, quellu chì hà participatu à a cattura di u zitellu. Pioneer Andreika hà diventatu pallidu, hè chjaru chì un destinu difficiule l'aspittava s'ellu anu da interrogà un zitellu, i veri inveterati. Innò, ùn li cederia mai, ancu s'elli avianu da gridà nè un pensamentu, nè un sonu ! Ma solu s'ellu pò trattà.
  U culonellu SS hà dumandatu :
  - Nome !
  Andrew era zittu. L'anu sbattutu cù una frusta. Ci hè una striscia rossa in u spinu. U coronellu SS, ripete dinò:
  - Dì u nome di u zitellu !
  Andreika disperata rispose cun malizia:
  - Sò u picculu Stalin !
  U culonellu SS sbuffò.
  - Eccu u tonu di a cagna ! Sembra chì vulia una relazione più dura.
  Ilsa a dit :
  - Frittemu i tacchi di u zitellu.
  U culonellu SS hà dumandatu :
  - Chjamate i vostri complici è in stu casu vi lasceremu !
  Ruslan, cum'è un veru eroe pioniere, hà rispostu:
  - Tuttu u populu suvièticu hè i mo complici, da u vechju à u zitellu !
  U culonellu SS fischiò :
  - Iè, sì una criatura cocciuta ! Ùn capite micca chì pudemu tumbà !
  L'ochji turchini lampanti, Andrey hà rispostu:
  - I Nazis ponu tumbà, ma ciò chì ùn ponu fà hè di caccià a speranza di l'immortalità !
  U culonellu chjamò :
  - Cuminciate !
  Scalzu è feritu, Ruslan hè statu cullatu, i cordi sò stati tagliati è i fasciati sò stati strappati senza cerimoniu. U picciottu ansimò. E mani purtate torna, è si purtò à u rack. Li tiravanu una corda nantu à e so mani. U culonellu chjamò :
  - Torce l'articulazioni di u mocciu !
  A corda stende finu à a cima. Andreika sentì un dulore infernale in a so spalla ferita, è gemì :
  - Mamma! Hè horrible !
  U culunellu fece un sorrisu.
  - Tu parlerai !
  Andreika strinse a so testa luminosa:
  - Innò !
  I picciotti si mettevanu catene pesanti à i so pedi nudi, l'ossi in i so spalle si sgrossavanu da a pressione terribile. U sangue si sparse. U dulore era terrificante, u pioniere Andrei palidò, a so fronte era cuperta di sudore, un gemimentu involuntariu hè intesu da daretu à a so bocca, ma hà ancu trovu a forza di dì:
  - Innò ! È dinò nò !
  Ilsa hà messu un ramrod d'acciau in u focu è disse cun un sorrisu:
  - Caru zitellu, cunfessà, è vi daremu cicculata.
  Andrei feritu gridò :
  - Innò ! Ùn aghju micca bisognu di u vostru ersatz bruttu !
  Ilsa gridò:
  - Ebbè, tu è una cagna !
  Allora cacciò un ramrod incandescente da a fiamma è l'immerse in a ferita. Pioneer Andreika ùn avia mai avutu un tali dulore prima, hà pigliatu u so fiatu, hà persu a cuscenza da u scossa.
  Ilsa, cum'è un esecutore espertu, hà cuminciatu à massaggiare i so guanciali è u collu, hà purtatu rapidamente u zitellu à i so sensi.
  - Ùn aspettate micca chì u mozzatu truverà l'obliu in una scossa salvatrice!
  U culonellu SS hà urdinatu:
  - Arrosti i so tacchi.
  I boia di SS s'alluntanu subitu un picculu focu, a fiamma cuminciò à laccà i belli pedi nudi di u zitellu. Ilsa, intantu, fece torna u ramrod rossu in a ferita. U duttore SS hà injectatu u zitellu cù una droga speciale per ch'ellu si senti u dulore più agutu è perde a cuscenza più lentamente. Avà u pioneeru Andreika hè statu trascinatu da un oceanu senza limiti di soffrenze, ancu peghju di l'infernu di Dante. Dui altri esercitori cuminciaru à guidà pins bianchi sottu à l'unghie di u zitellu.
  Andreika, abbattuta da una sofferenza orribile, si sentia à l'orlu di un colapsu cumpletu. Ma di colpu, mezzu delirante, l'imaghjini di Stalin apparsu davanti à ellu:
  - Chì fà capu ? - Dumandò u zitellu.
  È Stalin, surridendu à i denti bianchi, rispose :
  - È chì altru pò fà un pioniere in questa situazione ! Ùn pienghje micca solu! Pigliate un respiru prufondu è cantate.
  Pioneer Andreika forzò un surrisu:
  - Ascolta u capu !
  U picciottu si tensò è, per forza, rumpiendu, ma à u listessu tempu, cantava d"una voce chjara è forte, cumpunendu subitu à andà :
  Cascò in una terribile prigionia fascista,
  Flottu nantu à l'onde di dolore terribili !
  Ma sanguinante, cantava canzoni,
  Dopu tuttu, u pioniere senza paura hè amichevule cù u core!
  
  È vi dicu fermamente boia,
  Chì vile gioia, l'avete versatu in vanu !
  U debule mi dicerà di stà zittu,
  Dopu tuttu, u dulore hè tremendu è simplicemente terribili!
  
  Ma a so, crede fermamente
  U fascismu serà ghjittatu in l'abissu !
  Un ghjattu di fiamme maligni ti travolgerà,
  È tutti quelli chì sò cascati, rallegranti, seranu risuscitati !
  
  È a nostra fede in u cumunismu hè forte
  Volemu cum'è un falcu, alzemu sopra tutte e stelle !
  Chì i fiumi di meli scorri u vinu
  U mondu sanu, u cornu forte senterà cunsiglii !
  
  È a macchina chì stringe strettamente pioniera,
  Guarda in u celu, ghjovanu !
  È dà un esempiu per quelli chì vacillanu,
  A vostra cravatta hè luminosa cum'è un garofano !
  
  Patria per mè significa tuttu
  Mamma è u significatu di tutta a vita ghjovana!
  Lascendu a vita dura finu à quì,
  U nostru populu soffre sottu à u fascismu male !
  
  Ma sforza a vulintà di u zitellu rossu,
  Sputa in faccia cun un infernu banditu di svastica!
  Lascia chì i nemici fremenu in furia,
  È seranu scunfitti da l'Armata Rossa !
  
  paese sacru di l'URSS,
  Chì hà datu u cumunismu à i populi !
  Cumu a mamma ci hà datu u so core,
  Per a felicità, a pace, a speranza è a libertà !
  Hè cusì chì l'eroi-pioneru si cumportò curaggiu. È era degnu di u so tìtulu, cum'è un pioniere, sona fieru. Questu hè esattamente cumu si deve cumportà ogni zitellu sovieticu.
  E zitelle, intantu, si arrampicanu in u foltu di a machja. Accendinu un picculu focu è si rinfriscà. Dui di e novi zitelle ùn pudianu marchjà, è dopu avè datu i primi aiuti, fasciate, li dete l'alcolu di trofeu per chì e ferite ùn ferite micca è e zitelle s'addormentanu.
  Natasha rimarcò cun un surrisu:
  Tuttu in u nostru mondu hè relative. Per esempiu, l'alcoolu hè un velenu, è à u stessu tempu guarisce. E zitelle dormenu ! È hè diventatu assai più faciule per elli!
  Victoria hà sapientemente rimarcatu:
  - Tuttu u mondu hè parente... È Diu ùn hè micca un anghjulu, è u Diavule ùn hè micca un diavulu !
  Veronica, furieuse, a répondu :
  - Chì tippu di blasfemia... Di chì si tratta ?
  U diavulu di i capelli rossi rimarcò logicamente:
  - È nantu à questu ... In a Bibbia, Diu parla solu a lingua di a viulenza. Unu allora Noè vale qualcosa. È u diavulu ? In fatti, ùn si sente assai di ellu. In ogni casu, ancu in a Bibbia, Satanassu tenta più ch'ellu uccide !
  Natasha hà razionalmente nutatu:
  - Diu ama veramente a viulenza. U rè David hà fattu guerre brutali. Saul Diu hà urdinatu di sterminà una nazione sana senza eccezzioni: cumpresi e donne, i zitelli è u bestiame! Hè stranu di parlà di misericòrdia... Ùn vi pare ? !
  Veronica vulia dì, ma nunda di bonu hè vinutu in mente. In fatti, ùn ci hè nunda di speciale per copre. In quantu à l'inundazione di Noè, ella stessu hà pensatu assai. È ùn pudia truvà una spiegazione, almenu una raziunale, per una tale crudeltà. Diu ùn hà micca distruttu u peccatu, digià Ham, illuminatu, è Noè ùn era micca un santu à tuttu. È ùn era Ham, ma Haamam chì era maleditu. Ùn hè ancu chjaru. In generale, tutta sta Bibbia, in particulare l'Anticu Testamentu, hè piena di malintesi. Per esempiu, Eliseu hà uccisu quaranta-dui zitelli per un tale bagagliu chì hè statu stufatu per a so calvicie.
  Questu hè chjaramente overkill! Fate questu cù i zitelli. È hè difficiule di spiegà questu.
  Veronica stessa hà esitatu in a religione. Ùn sapia mancu quale fede accettà. Ùn aghju micca troppu l'Ortodossia: assai effetti esterni, splendore, ma tuttu era in qualchì manera friddu. Ma i Battisti ùn anu ancu datu riposu è pace. Ci piace o micca, ma a religione in ogni casu esige a fede. È una zitella intelligente vulia chì tuttu sia logicu è tutti i fini cunvergenu.
  Per fà chì tuttu pare raziunale è currettu. È cusì ... Ancu a duttrina di i tormenti infernali eterni pari eccessivu. U peghju di l'infernu hè a durata di e punizioni : ci sarà sempre l'infernu. È passanu miliardi di miliardi d'anni, è i peccatori soffrenu è soffrenu sempre. È hè terribili ! Chì ghjè l'eternità? Hè più faciule per una scimmia bendata di scrive a Bibbia nantu à un teclatu chè d'aspittà l'eternità.
  A tortura in l'infernu hè un prublema separata. Ùn hè micca un peccatu per torturà Hitler più è più duramente. Ma chì si un adulescente va à l'infernu ? In generale, cumu pò esse salvatu una persona s'ellu pecca. Ancu s'ellu ùn hè micca per atti, allora per parolle o pinsamenti ! È chì hè u peccatu?
  Vittoria, videndu chì Veronica hè zitta, hà aumentatu a pressione:
  - Iè, è in l'Apocalisse di Ghjuvanni ... Appena a vita nantu à a Terra hà cuminciatu à migliurà, cumu pudemu versà esecuzioni nantu à u pianeta Terra. È cusì turmentà tutta l'umanità. È chì si pò dì ?
  Veronica rispose duramente:
  - Andarè à l'infernu - a sapete !
  Steelenida fermò a litigazione:
  - Tutti dorme ! Ci hè sempre assai travagliu davanti !
  E zitelle chjusu volenu l'ochji. A notte in l'estate hè abbastanza calda, è i guerrieri s'ammuccianu è si addormentavanu unu à l'altru.
  Veronica hà sunniatu chì era in u mondu di un futuru futuristicu. Andate in carrughju, è i marciaretti si movenu cum'è un fiume. E vitture culurite volanu sopra. È in ogni locu hè pienu di pionieri cù ligami rossi. È sti zitelli volanu è giranu cum'è falene. È tutti surrisu, sorrisu.
  Veronica agitò e mani e volò. Hè cum'è una farfalla, è pudete sente u battimentu di e so ali. È vola sè stessu, vola ... E ci sò culori cusì brillanti intornu. I casi sò tamanti, multicolori, pittati cum'è torte. È assai statue - diversi animali fabulosi. Tuttu hè cusì bellu. Unu di l'edificazioni s'assumiglia à una torta di furmagliu studded cù diamanti. È i piatti volanti giranu intornu. Splendenu aranciu, è dà un splendore abbagliante.
  Un altru edifiziu in forma di sette granchi chì si stanu nantu à l'altri. Inoltre, ogni crabu hè di un culore sfarente, è l'artigli brillanu cù petri preziosi. È l'aviò: cusì bellu è eleganti. Certi di elli ùn anu micca una forma fissa, ma si movenu in u spaziu cum'è blots.
  Altri, à u cuntrariu, sò strutturati. Reminiscenze di fiocchi di neve, una forma geomètrica cusì impeccable. Perchè micca a bellezza è l'incarnazione di l'estetica.
  Ma l'edifiziu s'alza ghjustu in l'aria, è s'assumiglia à un aquila cù l'ali overdressed, solu cum'è fattu di cristallu. È u beccu brilla più ch'è un diamante, è forse ancu u sole.
  E chì di a struttura à a cima, chì hà un aquarium sanu cù maravigliosi animali marini. È pesci cù squame d'argentu è pinne longu è d'oru. È ci sò tante altre criature fora. È, ancu, cum'è studded cù ghjuvelli. È meduse chì dà tutti i culori di l'arcubalenu.
  Una zitella in cravatta rossa vola versu Veronica. Surpresa hà dumandatu:
  - Sò un adultu ?
  Veronica hà rispostu cù un surrisu :
  - Iè, perchè ?
  U Pioneer sgridò è rispose:
  - Nunda di bonu ! Sè vo site un adultu, allura l'iperdragonu vi purterà.
  Veronica fischiò.
  - Eh! È aghju pensatu chì eri cumunisimu !
  A zitella cù a cravatta rossa annunziò tristemente, è rispose forte:
  - Avemu veramente cumunisimu ! I prudutti sò liberi, i beni sò liberi, assolutamente tuttu ci hè. Da console di ghjocu à caschi virtuali. - A zitella annunziò, è scuzzulò una pantofola trasparente, di cristallo, cinguettante. - Fighjate st'arburu.
  In verità, vicinu à l'edifiziu in a forma di quattru astri chì si stanu nantu à l'altri, un arbulu di quercia cù foglie d'oru hà crisciutu. È nantu à ellu criscenu torte, pasticci è diversi prudutti culinari. Cusì bellu è bellu.
  Veronica s'écria avec admiration :
  - Hè Fantasticu! Chì arbre...
  U pioniere annunziò è una torta apparsu in a so manu. A zitella cinguettava.
  - Pruvate ! Hè gustoso !
  Veronica inghiottì a dolce carne di a torta. U gustu era veramente cusì gentile, piacevule, cum'è s'ellu era una serra chì fiurisce in bocca. E quantu hè grande tuttu.
  Veronica ammette sinceramente:
  - Ùn aghju mai manghjatu nunda di megliu !
  U Pioneer surrisu, è scopre i so denti di perla, rispose in furia:
  - È di listessa manera, à a maghjurità, più precisamente, quand"è no diventemu adulescenti, l"iperdragonu divora. Questa hè precisamente a tragedia di u nostru grande populu !
  Veronica disse decisa, strinse i pugni e batteva i piedi nudi in aria :
  - Mi vinderaghju di u dragone ! Sò prontu à cummattiri !
  U pioniere chjappò i dita di a manu diritta. È una spada affilata apparsu in l'aria. Grande è scintillante. Tagliente, è a so lama brusgiava cum'è fatta di stelle.
  Veronica stese a manu. A spada hè andata da sola, è u guerrieru a strinse. Ella disse cun eccitazione:
  - Luttaraghju pè a Patria... Cù l"aiutu di Diu, per u populu !
  U pioniere hà rispostu in furia, è ancu emette scintille da i so denti di perla:
  - Ùn ci hè diu ! Quessi sò tutti i preghjudizii umani !
  Veronica suspirò assai.
  - Oh ! Di novu... È quì hè u regnu senza dei...
  A zitella rispose vigorosamente:
  Ùn avemu micca un regnu ! Avemu una demucrazia ! U sinatu è u cungressu guvernanu, è dui cunsuli, un zitellu è una zitella, sò eletti per un annu da tuttu u populu. - Pioneer hà sbattutu u so scarpa in u viotu, tantu ch"ellu ci era un sonu. Allora graccia. - U cumunismu hè u putere di u populu, è micca un cultu di un individuu cum'è Stalin !
  Veronica accunsentì in parte:
  - Stalin hà veramente permessu d'esse lodatu troppu ! Ci vole à esse almenu un pocu più modestu !
  U Pioneer hà scuzzulatu a so cravatta scarlatta è gridò, alzanu a manu diritta :
  - Pioneer hè sempre prontu ! Tuttaremu tutti i bovini !
  Veronica ùn pudia resiste à dumandà :
  - È quanti anni ai ?
  A zitella surrisu è rispose educatamente:
  - Dui centu vinticinque !
  Veronica fischiò è roteò l'ochji.
  - Iè ?
  A zitella fece una faccia seria è disse:
  Crescemu assai pianu ! Da a nascita à l'assorbimentu da u dragone, passanu pocu più di mille anni !
  Veronica urlò, sbattendo le sue ciglia nere e lussureggianti:
  - Hè cum'è a zitiddina eterna ! Cum'è in un conte di fata !
  Pioneer hà dettu tristemente:
  - Questu hè un conte di fata, solu assai terribili ... S'ellu ùn era micca u dragone, seremu in generale immurtali è ùn sapemu micca a vechja !
  Veronica hà dettu di manera puntuale:
  - U cumunisimu hè u regnu di a giuventù eterna !
  A zitella scuzzulò a so testa d'oru è cinguettava :
  "Avà per piacè cantateci qualcosa!" Per fà più divertente!
  Da tutti i lati, i zitelli cuminciaru à vulà à Veronica. Picciotti, fimmineddi, tutti belli, in vestiti eleganti. E suonu cù voci d'argentu, cusì piacevuli, è deliziosamente belli.
  - Canta un fiore ! Ùn vi vergognate ! Sò simplicemente maravigghiusu!
  È Veronica sbarcò nant"à u chjassu muvitu, è ballendu longu cù i so gammi nudi è graziosi, cù entusiasmu è magnificu à ghjucà a so voce, cantava ;
  Sò a figliola di a Patria di a luce è l'amore,
  A più bella ragazza di Komsomol ...
  Ancu se u Führer custruisci una valutazione di sangue,
  Calchì volta mi sentu aggradèvule !
  
  Eccu un seculu assai gloriosu di stalinismu,
  Quandu tuttu intornu brilla è scintilla...
  Un omu fieru stende e so ali -
  È Abele trionfa, Cainu hè andatu !
  
  A Russia hè a mo patria
  Ancu se qualchì volta mi sentu imbarazzatu ...
  È u Komsomol hè una sola famiglia,
  Benchè scalzi per andà longu u chjassu bruscamente !
  
  U fascismu attaccò a Patria,
  E zanne di stu cinghiale, furiosa, svelavanu i denti...
  Un napalm furioso versò da u celu,
  Ma Diu è u geniale Stalin sò cun noi !
  
  A Russia hè l'URSS Rossa,
  Grande patria putenti...
  In vano stende i so artigli, Signore,
  Di sicuru, camperemu sottu à u cumunisimu !
  
  Ancu se a grande guerra hè cuminciata,
  È assai sangue hè stata versata...
  Eccu un gran paese chì si torce,
  Da lacrime, conflagrazioni è gran dolore !
  
  Ma credu chì risuscitaremu a Patria,
  È alzaremu a bandiera sovietica sopra e stelle ...
  Sopra noi c'è un cherubino dalle ali d'oro,
  Grande, radiante Russia!
  
  Questa hè a mo patria
  Ùn ci hè nimu in tuttu l'universu, hè più bellu ...
  Ancu se u centesimu di Satana hè ghjuntu corre,
  A nostra fede si rafforzerà in queste soffrenze !
  
  Cum'è l'autoproclamatu Hitler hà fattu,
  Riiscìu à piglià l'Africa in una volta ...
  Induve u fascismu hà tanta forza
  Un'infezzione si sparghje in tutta a Terra!
  
  Hè quantu u Führer hà catturatu assai,
  È ùn misura mancu ...
  Chì un sciame di banditi hà creatu,
  Sopra à elli, una bandiera scarlatta vola un incubo !
  
  Tali frizzi sò forti avà,
  Ùn anu micca "Tigri", ma i tanki sò peggiu ...
  È culpisce Adolf cun un sniper in l'ochju -
  Dà i Nazis banche più forti !
  
  Ciò chì ùn pudemu micca fà, faremu scherzosamente,
  Ancu se ragazze scalze in u fretu ...
  Crescemu un zitellu assai forte,
  È una scarlatina, bella rosa !
  
  Même si l'ennemi s'efforce, précipitez-vous à Moscou,
  Ma e ragazze a pettu nudu si sò alzati...
  Colpiemu cù una mitragliatrice da una falce,
  I suldati sparanu i parenti !
  
  Faremu a Russia sopra tuttu,
  Un paese chì in l'universu di u Sole hè più bellu ...
  È ci sarà un successu cunvincente,
  A nostra fede crescerà più forte in l'Ortodossia !
  
  È crede à i morti, resuscitaremu e zitelle,
  Sia da u putere di Diu, o da u fiore di a scienza...
  Cunquisteremu e distese di l'universu,
  Senza tutti i ritardi, vile noia !
  
  Puderemu rinfriscà a Patria,
  Alzemu u tronu di Russia sopra e stelle...
  Tu sì u Führer à i baffi,
  Chì s'imagina senza e facette di u male cum'è u messia !
  
  Faremu a Patria cum'è un giganti,
  Chì succederà, cum'è un unicu monolitu ...
  A zitella s'arrizzò inseme nantu à u filu,
  Dopu tuttu, i cavalieri sò invincibili in battaglie!
  
  Salvà a grande Patria
  Allora vi riceverete una ricumpensa da Cristu ...
  L'Onniputente hè megliu rompe a guerra,
  Ancu s'è qualchì volta ci vole à cumbatte bravamente !
  
  In breve, e battaglie moriranu prestu,
  E battaglie è e perdite finiranu ...
  È i cavalieri sò grandi aquile,
  Dapoi a nascita tutti i suldati !
  
  
  
  
  
  PASSIONE DI L'IMPERATUR DIOLECTANUS
  L'imperatore Diolektan ùn hà micca dimissioni, ma si firmò nantu à u tronu è guvernò u grande Imperu Rumanu. Riiscìu micca solu à cunsulidà Roma, ma à scunfiggiri Partia. Inoltre, Diolektan hà avutu un figliolu chì ereditò u tronu - fundendu a dinastia Diolektan. L'imperatore stessu chì hà stabilitu u Dominante hà campatu per settanta-un anni, è hà sappiutu restaurà cumplettamente a stabilità è rinvivisce l'imperu. U so figliolu Octavianu cuntinuò u cursu di prosperità è espansione. A più impurtante era chì l'imperatore Custantinu ùn hè micca apparsu è u Cristianesimu ùn hè micca diventatu l'ideulugia è a religione statali.
  È questu hè seriu ... Pocu à pocu, a religione di Cristu hà cuminciatu à calà è debbuli. È in Roma, u paganisimu hà avutu qualchì mudernizazione.
  U Diu principale apparsu - Chronus, chì hà criatu l'altri dii è l'universu.
  L'Imperu Rumanu si sviluppò... L'evulu scuru ùn hè mai ghjuntu. È a scienza hà sviluppatu assai più veloce ... È digià in 1200 AD, da a nascita di Cristu, chì naturalmente ùn era micca celebratu, ma era u ghjornu di u sole, u primu volu di a ghjente à a luna hà fattu. È trent'anni dopu, l'imperu mundiale di Roma cuminciò à vulà à Marte.
  Oleg Rybachenko si trasfirìu à stu periodu in una macchina di u tempu, più precisamente cù l'aiutu di una granata di tempu. Era un passatu di livellu alternativu. Induve solu Diolektan ùn si ritirò prima di u so tempu. È fù fundata una nova dinastia gloriosa.
  Ma hè solu 1230. È u 1 di maghju, una spidizioni di cinque astronavi à Marte hà da principià.
  Tuttu u pianeta Terra hè sottu u cuntrollu di l'Imperu Rumanu. Di sicuru, l'ordine è a prosperità regnanu. È ancu u dirittu rumanu prevale. È Roma stessa hè a capitale di u mondu !
  Oleg Rybachenko - un zitellu ordinariu di circa dodici in shorts è un torsu nudu, cammina per e strade di a cità.
  Sta Roma hè assai bella. Certi carrughji in sta cità sò digià in muvimentu, è l'asfaltu scorri. U zitellu Oleg surrisu. L'esclavità esiste sempre in Roma antica, è pò esse sbagliatu per un ghjovanu schiavu.
  Viaghjà attraversu a cità è e vitture. Solu micca nantu à i mutori di combustione interna, ma quelli elettrici. È hè assai più pulita è più pratica. I vitture sò soprattuttu in forma di lacrime è assai eleganti. I culori sò brillanti è assai impressiunanti.
  U zitellu Oleg và à ellu stessu è fischi, godendu l'aria fresca è a vista di e case alte cù cartelli publicitari. Una cità abbastanza muderna cù grattacieli colossali. Solu s'assumiglia assai palazzi è sò assai belli. Multicolore cù gemme artificiali.
  Oleg l'hà pigliatu è cù i so diti nudi di i so pedi nudi hà pigliatu una mosca è cinguettava:
  - Cumunismu, cumunismu,
  Basta su non giù!
  Una di e vitture chì passavanu era cum'è una balena turchina. È una funtana alta sputava da a so cima. È i so ghjetti brillavanu di diamanti. Paria bella. Una zitella corse passata, in una tunica corta, è à pedi nudi. I zitelli eranu generalmente scalzi. U clima hè cálido, è l'asfaltu hè specchiu è ùn macchia micca e sole. True, i zitelli scalzi sò quelli chì anu un statutu suciale bassu. I più ricchi portanu sandali.
  I picciotti schiavi in shorts correnu, abbronzati è musculi, spazzanu e strade.
  Ancu s'ellu sò cusì puliti. I robots sò digià visibili.
  A schiavitù si spense in Roma. A tecnica rimpiazza i schiavi. Ci sò parechji ritratti di u Super-Imperatore, è ancu Diolektan è u so figliolu Oktovin. L'ultime hà pigliatu parechji paesi, cumpresa a Cina.
  Oleg hà famu è andò à a macchina. Ellu strinciò :
  - Figliolu schiavu, ci vole à pagà per piglià u ghjacciu !
  Oleg hà pigliatu un chervonets reale è indicò u scanner!
  In risposta, un squeak, è una manata di muniti d'argentu cambianu, cù u ghjacciu in cioccolatu.
  Oleg Rybachenko hà cuminciatu à laccà u ghjacciu, è smachjendu i so labbre, chjappà:
  - Salute Patria ! È Roma antica !
  Ci era sulennità in l'aria. Hè statu appena annunziatu chì cinque navi anu lanciatu cù successu à Marte. È chì in uni pochi di settimane volaranu.
  Oleg hà manghjatu un ghjacciu. È cù u so taccu nudu, tondu, induritu, pressu i curbs nantu à u brique. Era un pocu curvatu, ùn era micca fragile, ma resistente.
  U zitellu hà finitu u so ghjacciu è andò avanti. Per esempiu, pudete guardà daretu à u bastimentu in a forma di una carota cù petali aster. È dicemu chì hè impressiunanti.
  I più carotte sò una meza milla alta. Ci hè veramente qualcosa da vede quì.
  Oleg hà saltatu è vultò u turntable in l'aria. Era assai bellu, è una di e donne, chì paria di quaranta anni, chjamò:
  - Venite à mè !
  U zitellu corse versu ella ... A donna hà cuminciatu à accarezà u so pettu abbronzatu è musculu, dicendu :
  - Chì beddu picciottu sì, ghjusta, è e ciglia sò scure. Forse mi pò leccare i capezzoli?
  Oleg surrisu è rispose:
  - Pò ! Ma per questu avete una munita d'oru!
  A donna annunziò.
  - Travagliate duramente cù a lingua è l'avete !
  È si tolse u so vestitu. I so petti eranu grandi è lussureggianti. Oleg l'hà basgiatu è hà cuminciatu à laccà u capezzolu cù a so lingua. Hè abbastanza piacevule, anche si a donna hè un pocu vechja per un zitellu. Ancu Oleg hè digià tanti anni chì hà persu u contu. Ma sempre un zitellu eternu.
  Intantu, a donna si sentia, è ancu sfracicà a perfezione maschile. È u zitellu hè assai grande. È cumu cuminciò à alzà ghjustu.
  È hè andatu in salita...
  Tandu si prisentanu dui pulizzeri è gridavanu :
  - Ùn fate l'amore in carrughju !
  A donna hà lanciatu un pezzu d'oru à Oleg è disse:
  - U mo maritu mi chjama à a cellula urgente ! Ma ci ritruveremu, scontru di sicuru !
  Oleg surrisu. Quantu migghiara di donne avia avutu. È tutti eranu cuntenti. Inoltre, chì hè u vantaghju di esse un picciottu esternamente? L'altri donne cù un zitellu si sentenu assai più vechje è volenu pagà soldi per u sessu. Chì hè à tempu benefica è assai piacevule per sente cum'è una prostituta maschile. Parechje persone sò prubabilmente ghjilosu di ellu. Hè assai bonu quandu e donne ti sparanu.
  Va bè, andemu à vede a super cità. Per esempiu, un edifiziu chì hà mura dorate è s'assumiglia à una corona. Dicemu solu chì hè assai cool. O una altra struttura chì s'assumiglia à un arbre di Natale. È à u stessu tempu, ci sò tanti ghjoculi è ghirlande nantu à questu, solu u gustu. È tuttu hè cusì bellu è informativu.
  U zitellu hà pigliatu un pocu u so passu, i so tacchi nudi è tondi lampò.
  Oleg hà vistu cum'è, per esempiu, una schiava hè stata flagellata. Era completamente nuda, è i zitelli in pantaloni frustavanu da i dui lati. Parechje decine di persone anu godutu u spettaculu di un schiavu nudu battutu cù una frusta. Qualchidunu di i picciotti si mette ancu e mani in i pantaloni. È era solu ridiculu.
  Oleg pigliò è cantò:
  - Colpu, colpu, un altru colpu, un altru colpu, è avà,
  Una zitella nuda hè sbattuta, è ponu pugni in bocca !
  Iè, era divertente. E zitelle eranu flagellate è battute nantu à u spinu, i lati è i tacchi nudi. È pareva assai espressivu è cool.
  Oleg Rybachenko sintia una erezione in i so pantaloni di novu. Una donna d'una trentina d'anni, assai bella, li fece segnu. È quandu u zitellu, cù i musculi assai sbucciati, corse, abbaiò:
  - Vai, fatemi l'amore !
  Oleg annunziò... A donna ghjittassi in daretu a so tunica è sparghje e so gammi slender. U zitellu eternu senza pinsà duie volte hè intrutu in questu, è cuminciò à travaglià. Si sentenu dolci gemiti.
  Oleg mormorò:
  - Paga !
  Idda li tirò una munita d'oru cù un ritrattu di l'imperatore. U zitellu hà travagliatu.
  Oleg, però, hà ricurdatu cumu era in una scola speciale, era esaminatu da infermiera, era una memoria cusì viva.
  È ancu più luminosu quandu era in Roma, ma cun un ligeru difettu quandu hè diventatu assai più chjucu è più debule. Questu era un infernu d'avventura.
  Oleg Rybachenko cuntinuò à cullà. Si vultò cù u chjassu è marchjò intornu à un grande arbulu vechju. Per ghjunghje à a seconda pastura in pocu modu, ci vole à cullà più altu nantu à a muntagna, è dopu, avendu l'intornu, andà in un altru caminu. U zitellu avia passatu più d'una ora. A splutazioni duv'ellu hà crisciutu, restendu schiavu tutta a so vita, hè diventata abbastanza chjuca. Era chjaramente visibile, ma u zitellu vagava senza vultà in daretu. Ùn hà mai vistu cusì quandu era in strada. Li piacia megliu cusì : ùn guardà micca è ùn pinsà à quellu dispiacevule, ancu terribile, chì era lasciatu daretu à ellu.
  E lucertole s'accagnavanu nantu à e petre lisce. Libellule giravanu sopra l'erba. I topi strisciavanu à l'ombra di i pini è di l'arburi caduti.
  "In i campi larghi per parechji ghjorni aghju bramatu à mezu à i cavalli, trà e pecure chì aghju aspittatu a matina, mi sò addurmintatu cù un caprettu vicinu à mè", e parolle di un cantu di pastore giravanu in a memoria di Oleg Rybachenko. L'hà intesu mille volte in a so corta vita senza culore. È cunniscia un paru di canzoni più simili.
  U stomacu di u zitellu, guasi sempre turmentatu da a fame, era calmu à st"ora. U zitellu hè abituatu à scurdà di l'alimentariu quandu ùn ci era nimu. Ciò chì hà manghjatu in a matina era prestu per diventà un ricordu distanti. Duvemu andà tuttu u ghjornu è tutta a notte. Avè ghjuntu à i pastori à a sera, u zitellu avia da vultà à a splutazioni in a matina.
  L'acelli cantavanu intornu, è u sole è u ventu ligeru accarezzavanu i capelli grossi di Oleg Rybachenko cun calore. Silenziu per a maiò parte di a matina, u zitellu schiavu hà trovu a forza di cantà incoherente. In i soni di a tristezza, intrecciati goffamente da e parolle, hà avà trovu cunsulazione. À pocu à pocu, u cantu di u zitellu hè diventatu menu tristu. Ci era noti di gioia in ella, naturali in mumenti di sicurità è di pace. U zitellu s'avvicinò, senza nutà nunda. Un glade puntellatu di baga, acqua fresca à u flussu è a felicità secreta di un schiavu - a solitude l'aspittava.
  À i boschi di lamponi salvatichi, u zitellu si firmò. Senza cessà di hum, hà cuminciatu à coglie è à manghjà frutti agri. Nunda ùn li preoccupava avà. Trè anni fà, da zitellu, hà trovu stu locu pienu di tanti piacè di gustu.
  I bacchi maturi anu attiratu u culore scuru. Ùn eranu micca grande, è i boschi eranu densi. Pruteghjenu i so frutti cù spine sharp. U zitellu hà pruvatu à ùn grattassi. Tirò fora una bacca dopu l'altru da una nuvola spinosa verde. Raspberries funnu nantu à a lingua. Spilled succhi agria in bocca. Pienu i mo narici cun un profumu dolce.
  U zitellu si trasfirìu da una machja à l'altru. Di colpu, sintia chì i soni di l'insetti cessanu. E mani forti forti di qualcunu, sfondendu à traversu a machja, u pigliò. Una zampa maschile pisanti pigliò u zitellu per u collu, è l'altru li serrava a bocca dolorosamente. E mani tiranu bruscamente à Oleg Rybachenko. Sentia u dulore da i numerosi graffii ch'ellu avia. A vechja tunica si fece.
  U corpu di u zitellu era subitu daretu à una machja. Una forza aliena u purtò senza pietà à traversu i boschi spinosi.
  Dui ochji rossi, prufondi scavati in a faccia di u prigiuneru spavintatu. Li paria à u zitellu ch"elli spuntavanu da una barba rossa. E labbra spesse di l'omu si strinsenu strettamente. A faccia hè diventata ancu più terribili. Paria un mostru putente, chì puzzava di fumu, sudore è carne brusgiata. Sopra una cammisa gialla-grigia portava una cunchiglia di cuoio ruvida cù piatti di cornu cuciti. Una spada pesante pendu da a so cintura. - Ladri ! u zitellu s'era spavintatu - Quessi sò ladri ! U so core sboccava.
  "Gotcha, Roman", ringhiò l'omu-barba in voce bassa. - Venite, omi ! Più veloce, in nome di u lampu di Perun ! Move !
  - Cumu catturà una lepre. Sapete, cacciatore !
  - Sapia chì avaristi furtunatu. C'eranu tali segni, boni, - aghjunse un'altra voce rauca. - Sega a carapace di tartaruga...
  L'ochji di u zitellu intrappulati sbattulanu. U zitellu hà nutatu altri trè banditi. Dui d'elli s'avvicinavanu, fendu u so caminu trà i machja. Portavanu dardi nantu à e spalle. U zitellu hà capitu - sti dui l'aspittavanu in l'erba. S'ellu riesciutu à scappà da l'ingroppie di i barbuti rossi, fermanu u fughjitu senza assai sforzu. U terzu era à a diritta di u thug stringhjendu Oleg Rybachenko. In e so mani era un arcu è un paru di frecce. Per l'apparizione formidabile di e persone chì l'hà pigliatu è u discorsu incomprensibile, u zitellu hà capitu chì ùn era micca trà i sughjetti di Byzantium cristianu.
  - Barbari ! pruvò à murmurà in orrore.
  U zitellu hà intesu parechje storie terribili da i pastori nantu à e persone chì venenu da l'altra parte di u Danubiu per arrubà è tumbà. Si dicia chì, falendu in furia, si trasformanu in lupi è ponu ancu marchjà sottu à l'acqua. Anu ancu dettu chì i barbari sò capaci di trasfurmà in serpenti è arrampicà in ogni locu. Sempre subitu in l'attaccu, avari di preda, i salvatichi di e leggende di pastori ùn pardunavanu nunda è ùn lasciavanu nimu in vita. Oleg Rybachenko hà ancu intesu chì a ghjente salvatica beie u sangue di i cristiani è sacrificà i zitelli. L'orrore pazzo s'incarnò istantaneamente in u zitellu, appena s'hè realizatu in e mani di quale era. "Salvami, Signore!" - lampò à traversu a testa di u zitellu. A croce di lignu nantu à u pettu duverebbe cumpiendu u so scopu: per pruteggiri da i prublemi. Cumu puderia esse altrimenti?
  "Romanu," u ghjovanu i capelli bianchi sghignazzava, calendu a so giavellina.
  "Hè assai pateticu", rimarcò un altru guerrieru, chì i tempii eranu cuparti di pigtails biondi. - Cum'è un surci. Solu ùn sguilla.
  "Iè, a so bocca hè chjappata", lampò un ghjovanu barbaru cù un orecchinu d'argentu. - Mi piacerebbe vede cumu si stringhje cù a bocca chjosa.
  - Fighjate, ùn hà micca fattu - un omu bravu.
  - Piuttostu mozzatu. Ùn si mette in nudda parte.
  Oleg Rybachenko interrompe i so ricordi. A donna, avendu sperimentatu parechji orgasmi forti, s'hè stancu è s'addormenta.
  U zitellu hà pigliatu a borsa di muniti d'oru da ella è andò avanti. U so umore hà migliuratu... Avà duvia avanzà un pocu in u tempu.
  Un altru centu anni sò passati in u 1330... L'umanità hè digià stallata in u sistema sulare. E navi spaziali anu digià righjuntu a vitezza di a luce è cercanu di spiegà i sistemi stellari.
  Roma hè diventata una metropoli colossale. È ci sò milioni di aerei in u celu.
  Oleg Rybachenko corre in u carrughju è vede hordes di picciotti è donne chì si precipitanu sopra ellu da sopra.
  L'edificazioni intornu sò ancu più grandi è grandi. È tuttu hè cusì bellu.
  Oleg Rybachenko cantava felice;
  Semu cavalieri - spada è focu,
  Scupritemu tutti cum'è animali !
  Emetteremu una fattura - una fine hè ghjunta,
  Ùn diventate micca u nostru cavaliere pappagallo !
  
  Diventaremu freschi cum'è l'aquile
  Spazzamu diversi spiriti maligni à una volta!
  Cunnosci i nostri cool figlioli di a Patria,
  Lancemu a nostra sfida à l'eternità !
  
  Quantu bella a guerra infuria
  In quale i populi brusgianu...
  Satanassu hè vinutu da u mondu sottu per noi,
  Derrière lui, verge des freaks fascistes !
  
  Daremu à e ragazze duru in faccia,
  Romperemu i nazisti cum'è un ramu ...
  È tandu u nostru suldatu diventerà maestru,
  Chì i rosi di maghju fiuriscenu magnificamente!
  
  Achieve, simu capaci di sapè assai,
  Elevate i vostri puteri sopra e stelle...
  È cusì u grande guerrieru cumbatte è ose,
  Faremu tombi minacciosi !
  
  Fighjate, allora ci sarà un guerrieru,
  Tuttu hè novu è cum'è l'arce ...
  È crede chì i prublemi ci passeranu in battaglia,
  Diventate un cavaliere, un cumbattante espertu!
  
  Quì, cù un colpu putente, falò un regimentu sanu,
  È cun ellu, dui regimenti sò stati bagnati ...
  È u Fuhrer di u dragone cusì chì u bruttu hè mortu,
  È simu gloriosi chilometri à e stelle!
  
  Quì u Kaiser lasciò una lacrima per paura,
  Pregu per a vostra misericordia !
  Avemu assai forze viulenti,
  Seremu in vestitu pienu !
  
  Quandu entremu in questu Berlinu cù trè culori,
  È u Tsar Nicholas diventa Diu,
  U populu deciderà a strada in infinitu di forze,
  Ùn ghjudicate micca u monarca cusì severamente!
  
  U guai nantu à a Patria ùn perirà tandu,
  A grandezza serà u sole...
  L'orda maligna di u Kaiser si disperderà,
  Chì u core batti in languore !
  
  Cù una bella zitella, passemu famosa,
  Per mezu di e nostre distese russe !
  È serà grande per noi cù a famiglia inseme,
  Credu chì a felicità vene prestu!
  
  A NOVA CARRIERA DI BOBBY FISCHER
  Bobby Fischer accunsentì à una rivincita cù Boris Spassky. È l'Amiricani anu pussutu, cum'è eccezzioni, per sfondà sta vendetta, ma sicondu i vechji regule. Ma u fondu di premiu era altu - un record in a storia di i scacchi. È a partita hè stata in i Stati Uniti. Boris Spassky prima di sta partita hà sappiutu diventà u campionu di l'URSS. È hà cullatu di novu in u ranking. È avà Bobby Fischer si batte di novu. È questu hè assai interessante.
  Bobby Fischer hà fattu a so prima mossa cù u pedone D-two, D-four. È hà appiicatu a novità, guadagnà rapidamente un vantaghju è vince. In u sicondu ghjocu, Spassky hà datu E-two, E-four. Fischer, per abitudine, hà ghjucatu à a Difesa Siciliana, è quì a sorpresa hè a Variazione di u Dragone. Nanzu, una tale variante ùn era micca scontru in a pratica di Fischer. È cusì Bobby hà sviluppatu un forte attaccu contr'à u rè Spassky è hà cumpletu a materia cù un scaccu mate.
  È in u terzu ghjocu, di novu, una sorpresa - Fischer turnò à E-two - E-four. Spassky hà accettatu u sfida è andò per a variazione aperta è hè statu sottumessu à un attaccu devastanti. Apparentemente, ùn s'aspittava micca una tale agilità da Fischer. È in u ghjocu di linea, Spassky stessu hà ghjucatu D-two, D-four. À quale Fischer hà utilizatu a Difesa Indiana di u Rè, è truvò chjaramente una migliione. È sbattò di novu Spassky. È in u quintu ghjocu, Fischer hà sceltu inesperu l'apertura Reti. Spassky ovviamente ùn s'aspittava micca questu. È hà pigliatu abbastanza rapidamente una pusizioni difficiuli, è dopu persu completamente.
  In u sestu ghjocu, Spassky hà tiratu novu: E-due, E-quattru. À questu, Fischer hà pigliatu a versione di Chelyabinsk di u sicilianu, chì ancu hè stata una sorpresa è hà inflittu una scunfitta à Spassky. È in u settimu, Fischer tornò à E-two - E-four. È nantu à a variante aperta hà pigliatu è applicà u Gambit di u Re. È era una decisione dura. Spassky hà tornatu sottu à un attaccu devastanti è persu ... È l'ottava Fischer hà sceltu novu a variante Dragon, è cumu si mette pressione nantu à l'avversariu. È dinò un attaccu matte.
  Spassky ùn pudia più cuntrullà i so nervi è era vintu da indiferenza.
  Fischer l'hà sfrattu cù un score di tredeci - zero, un record assolutu per i partiti di u campiunatu mundiale. È aghjurnatu a so classificazione ELO record.
  Una battaglia cusì sfacciata è fantastica hè accaduta.
  Avà Bobby Fischer hà guadagnatu tanta fiducia in sè stessu chì ùn hà micca scappatu da Anatoly Karpov. È hà accettatu u sfida - per ghjucà un match à dece vittorie.
  A cunfrontu trà Anatoly Karpov è Bobby Fischer principia. Un scontru record trà duie parsunalità in a storia di i scacchi, chì ùn hè mai accadutu prima.
  Fischer era cunsideratu u favuritu chjaru in u primu partitu. A so scunfitta precedente di Boris Spassky era simplicemente stupente.
  Ma Karpov hè più ghjovanu è mentalmente più stabile.
  Tuttavia, tuttu hè relative. Fischer in u primu ghjocu, ghjucatu biancu, surprised. Aghju appiicatu l'apertura Sokolsky, chì hè cunsideratu micca abbastanza curretta. Ma u fattore di sorpresa è l'eccitazione iniziale di Karpov anu ghjucatu un rolu. È Bobby Fischer hà sappiutu ottene u vantaghju, chì hà pigliatu forma in un attaccu spettaculare.
  In u sicondu ghjocu, Karpov hà digià abbandunatu u muvimentu E-due, E-quattru è trasfirìu u C-pawn in avanti ... Fischer hà rispostu E-5, è si n'andò per u ghjocu di pezzi. Karpov era sempre nervoso è si n'hè andatu in severi prublemi di tempu è era sottumessu à un attaccu pesante da Fischer è hà persu di novu. In u terzu ghjocu, Bobby tornò à E-two, E-four. Karpov hà sceltu l'opzione aperta. Pari a paura di li Siciliani. Ma ùn hà micca successu. Fischer hà ritrovu un modu per aggravà a lotta è hà avutu un attaccu forte à u rè. È hà vintu di novu...
  Anatoly Karpov hè ovviamente andatu troppu luntanu... Tuttavia, in u prossimu ghjocu Karpov hà ghjucatu E-due, E-quattru... Fischer hà ghjucatu a Difesa Siciliana è a so variazione preferita di u Naidrof.
  Anatoly Karpov hè vinutu sottu à l'attaccu, ma sempre difendendu disperatamente, hà sappiutu di ripiglià l'offensiva, è cun grande difficultà salvà u ghjocu senza peone.
  In u quintu ghjocu, Fischer hà ancu ghjucatu C-two è C-four, in u stilu di Karpov. A lotta era forte, ma Karpov hà fattu un sbagliu in un tempu forte è hà avutu un cumpagnu ...
  In a sesta reunione, Anatoly Evgenievich hà sappiutu per fà un draw di novu, ma persu da E-due, E-quattru di a settima reunione. U puntuatu era cinque-nulu, chì pareva indicà a superiorità eccessiva di Bobby Fischer. Ci vole à nutà chì i Filippini eranu preoccupati chì a partita di u campiunatu mundiale seria troppu corta. Ma partendu da a settima riunione, Karpov hà resistutu più è più stubbornly. Ottu sorteggi seguitanu. Finu à chì Fischer hà utilizatu un rinfurzamentu impurtante in u sicilianu, ùn hà micca sfondatu per Anatoly Karpov ... U puntu hè diventatu sei - cero ... Ma Karpov hà tenutu. È finarmenti, ghjucatu neru, Anatoly Evgenievich infine rumpiu u puntu. Fischer, fastidiu da u gran numaru di draws, andò troppu luntanu, sacrificò troppu in l'attaccu, è, sicuru, Karpov hà sappiutu di scappà è di stà cun un vantaghju materiale eccessivamente. Ma tandu Bobby vincìu i vinti-ottu, trentesimu, trenta-secondu è trenta-quattru setti per finisce a partita cù un puntu di deci-unu in u so favore. In u primu partitu, Anatoly Karpov hè statu scunfittu cù un puntu devastanti.
  Dopu à sta partita, Bobby Fischer hà tornatu à i tornei. Li hà ghjucatu cun grande successu. In unu di elli, hà ancu battutu u record di Alekhine, sguassendu da u sicondu postu per sei punti è mezu.
  Fischer hà ancu ghjucatu una partita cù Tal, è hè statu sfracicatu cù un puntu seccu di ottu - zero. Vendetta per a perdita di u Torneu di i Candidati.
  Ma Anatoly Karpov hà ancu ghjucatu bè in i tornei. È hà sappiutu passà per tuttu u ciculu di novu, vincendu partite è ghjunghje à Fischer. Una volta, Bobby Fischer hè u favuritu di scumessa.
  Ma sta volta, Fischer hà avutu affruntà a resistenza più stubborn da Anatoly Evgenievich. A partita durò quaranta-un partiti, Fischer hà vintu dece, Karpov trè - è tutti i trè contr'à u Dragon, chì Bobby hà ghjucatu per u neru.
  Allora Anatoly Karpov hà tagliatu u Dragone, è hà dimustratu chì Fischer pò è deve esse cummattutu.
  Fischer hà ghjucatu di novu. Hà participatu à l'Olimpiadi è in u 1980 hà sappiutu batte u record di Keres vincendu tutti i quattordici partiti in u primu tavulu.
  In u 1981, un novu partitu cù Karpov hè accadutu. Sta volta Fischer hà sappiutu vince cù un puntu di deci - quattru. È a partita durò quaranta ottu partite.
  È in u 1984 ci hè statu un partitu novu. È sta volta a situazione era cusì dura. Fischer avia digià quaranta anni. Ma hà ancu tagliatu tutti è hà vintu senza sforzu. È Anatoly Karpov hà righjuntu u so piccu. È cusì cuminciò a feroce battaglia ...
  In principiu, Fischer hà pigliatu u capu. Hè diventatu quattru zero. Allora Fischer vincìu un puntu, poi di novu Karpov. Dopu ci era Fischer, è passanu quaranta ottu partite, seguite da una pausa di trè mesi. U limitu hè statu sceltu per a prima volta. È u puntu hè sei-dui per Bobby Fischer. Dopu à a partita ripresa. Karpov vincìu u quaranta-novu ghjocu. Allora hà persu u cinquanta secondu è u cinquanta terzu. E Bobby vincìu u cinquantaseisimu ghjocu, facendu u puntu di nove-tre, ma hà sbagliatu rudely in u cinquantasettesimu. È hà persu cù biancu è sessanta-seconda, persu sessanta-sette à neru. È persu in u settanta, è ancu biancu. U puntuatu era ottu nove... Dopu à una seria di parità è a vittoria di Fischer in u settantaottu ghjocu, a partita più longa di a storia di i scacchi hè finita.
  Allora a quistione hè stata suscitata da l'annullamentu di u ghjocu senza limitu. Tanti vulianu.
  Ma finu à avà a FIDE hà solu decisu di riduce u limitu à trenta sei partite.
  Karpov hà digià vintu una volta in una partita di Garry Kasparov. Hà vintu cù un puntu di quattru - zero. Ma a seconda partita hè diventata più stubborn.
  Karpov inizialmente hà pigliatu u capu - dui - zero, ma hà sbagliatu in l'undecisimu ghjocu, dopu perde u sedicesimu ghjocu, è dopu avè vintu u diciannovesima partita, Kasparov hà pigliatu u capu. Ma vince in u vinti-secondu, Karpov hà uguagliatu. E avendu vintu vinti-quattru cù biancu, hà vintu u dirittu à un novu quintu partitu cù Bobby Fischer.
  In u 1987, una nova partita contr'à Bobby Fischer, chì hè quasi quarantacinque anni. Ma Bobby ùn fuma micca, ùn beie, faci sport è hè sempre in grande forma fisica. Hè digià sei volte campione di u mondu, solu Lasker hè statu più multiplu.
  A quinta lotta cù Karpov hè una super lotta. Bobby Fischer hè prontu cum'è sempre, ma l'ultimu partitu hà dimustratu chì a so superiorità ùn hè micca eccessiva...
  A lotta hà procedutu in una lotta dura. Dopu vinti-quattru partiti, u puntuatu era quattru - quattru, dopu in u vintisettimu ghjocu, Anatoly Karpov hà pigliatu u capu per a prima volta in u ghjocu cù Fischer. Paria chì una sensazione avia da accade, ma... Fischer hà vintu quattru in i prossimi cinque cumbattimenti... È u puntuatu hè diventatu ottu - cinque in u so favore... Allora quattru parità di più è u limitu hè stata esaurita. A quinta partita di u scontru più epicu in u mondu di i scacchi in a storia. È Bobby Fischer, cum'è Emmanuel Lasker, divintò sette volte campionu mundiale. Ma tuttu va in cicli. Garry Kasparov, un ghjovanu ghjucatore di scacchi assai promettente, hè andatu in pulitica. Iè, perestroika, sistema multipartitu. Garry Kimovich ùn hà micca u tempu di diventà campionu di u mondu, è postu chì ùn site micca u primu, i scacchi ùn hè micca interessante cum'è a pulitica, è ùn hà micca ghjucatu in i partiti di i candidati. È Anatoly Karpov persu inesperu à u ghjovanu Vishy Anand. Ebbè, quantu pudete veramente vince tutti i partiti. Inoltre, l'Indianu hà sappiutu piglià a chjave per a difesa di Caro-Kann, chì hè difficiule di rompe ancu per Bobby Fischer.
  È avà l'azzaru è u focu si sò riuniti in battaglia. A diffarenza d'età trà i dui ghjucatori di scacchi hè di vinticinque anni. Bobby Fischer hè sempre grande è forte è ghjovanu Anand in u 1990. Una partita dura per dì u minimu.
  Vishy Anand hè di sicuru assai talentu, ma ùn manca stabilità. Dopu à ottu draws, hà vintu u nuvimu ghjocu, ma u decimu perde a so cumpusizioni quandu hà sbattutu nantu à una novità di apertura. Dopu hà persu in l'undicesimu. È cascò sottu à a stretta di Fischer in u dodicesimu episodiu. L'aghju soffiatu in u tredicesimu. Persu à Vishy malgradu u vantaghju in l'apertura è a quattordicesima partita, hà mancatu l'occasioni di quindici è perde u sedicesimu. Aghju mancatu e mo chance in u diciassettesimu è persu u diciottesimu ... È dopu u vintesimu ghjocu. È u vinti terzu è vinti quartu dopu avè finitu a partita. Bobby hà battu à Lasker è hà vintu da un puntu di deci à unu. È Bobby Fischer hè sempre un campione. In u 1993, u so partitu cù Short hè accadutu, chì vincìu contru à u Karpov. Sebbene Bobby Fischer avesse cinquant'anni, era in forma. Cumu hà colpitu Short. Dopu à quindeci partiti, u score era ottu - zero in favore di Fischer. Ma Short hà inzuppatu a partitura in a sedicesima parte. Ma dopu hà persu u vinti-unu è u vinti-tresimu partiti.
  È ancu finitu deci - unu. Bobby Fischer hà poi ghjucatu un match in u 1996. Gatta Kamsky hà digià battutu cun ellu. Stu ghjucadore di scacchi era più di trent'anni più ghjovanu chè Fischer. È assai tenace. Parechji vulianu una partita dura. Ma à u principiu, Bobby Fischer hà pigliatu cun fiducia in u capu di cinque punti. U puntu hè diventatu sei unu. Ma poi Gatta Kamsky hà dimustratu boni qualità di cummattimentu. Nisun ghjocu di a so partita durò menu di quaranta movimenti.
  U puntuatu era sette - trè dopu à vinti quattru partiti ... Allora una seria di deci draws. È Gatta Kamsky hà vintu novu, ma in u trenta-sestu ghjocu, Bobby Fischer hà pigliatu u capu. Bobby Fischer vince di novu... È in u 1999, un altru partitu cù Vladimir Kramnik - una diferenza di trenta-dui anni - questu hè un grande gap. E Bobby Fischer ha già cinquantasei anni. Hè digià vintisette nantu à u tronu, è hè vicinu à batte u record di Lasker. È in questu. Eppuru
  Un campionu di u mondu dece volte - questu ùn hè mai accadutu prima in a storia di i scacchi.
  Bobby Fischer, sicuru, hè un ghjucatore di scacchi seculu, ma hà ancu riesciutu à annullà u limitu di trenta sei partite. È questu era digià fattu da u novu presidente di a FIDE Kirsan. Ma chì ... Ci sarà qualcosa assai interessante.
  Inoltre, sta partita serà quasi l'ultimu, solu una vendetta se Vladimir Kramnik vince, è allora u sistema di knockout andarà più.
  È cusì u partitu principia ... È da u principiu, una sorpresa - guidata da Vladimir Kramnik. Dopu à quindeci partiti, u puntu era dui - zero in favore di Vladimir Kramnik. Ma dopu Fischer hà vintu trè partite di fila è hà pigliatu u capu. Ma Vladimir hà luttatu duramente. È hà riesciutu à ugualià u puntu in a vintunesima partita... Allora una seria di parità s'allungava... Finu à chì Bobby Fischer hà vintu in a quaranta-duesima partita... In u quarantasettemu, Vladimir Kramnik hà celebratu a so vittoria. , è in u quarantottu novu, Bobby Fischer.
  U puntuatu era quattru - cinque in favore di Bobby Fischer dopu una pausa di trè mesi hè statu annunziatu. I ghjucadori di scacchi si riposavanu. Bobby Fischer era sempre u favuritu. A partita hè ripresa. I primi partiti sò finiti in parità. Solu in u sessanta settimu ghjocu hà finalmente vintu Kramnik. U puntu hè diventatu cinque - cinque. Dopu, in settantasette, Kramnik hà scunfittu novu Fischer è hà pigliatu u capu. Ma Bobby hà uguagliatu u puntuatu in a novantaseisima riunione è diventò - sei - sei. Questa partita hè stata di novu posposta per trè mesi, chì hè digià un record. Bobby Fischer hà nutatu: questu hè a mo lotta più stubborn.
  Eccu a partita di u campiunatu mundiale, chì ripigliò trè mesi dopu. Un'altra serie di sorte. In u ghjocu 120, Bobby Fischer hà finalmente vintu ... In u ghjocu 135, Vladimir Kramnik hà uguagliatu. È dopu à centu quaranta-quattru partite, u puntuatu era sette-sette. Dopu à quessa, u ghjocu cuntinuau di novu dopu à una pausa di trè mesi. È po un altru partitu, sin'à centu novanta-seconda partita. È u puntu era solu ottu - ottu. Allora torna una pausa di trè mesi. È torna u ghjocu... Dopu à duicentu quaranta partiti, u puntuatu hè diventatu : nove è nove.
  Quì hè ghjunta a lotta feroce finu à a prima vittoria. Dopu altri trè mesi di pausa. È cusì ghjucanu... Una seria di sorte. È quì hè u duicentu ottuttuttu batch. Bobby Fischer hà ghjucatu White è turnò à E-yes, E-four. E Kramnik hà accettatu a sfida. E hà sceltu a Difesa Siciliana.
  Hè stata una lotta brutale finu à u puntu di l'annihilazione totale. Un tali brutale scambiu di colpi seguitava. Ma in furia, cù assassinii di figuri. À u principiu, i bianchi avianu u vantaghju, ma dopu u Neru hà pigliatu l'iniziativa, è ci hè stata una vittoria risonante. È infine, Vladimir Kramnik vincìu, l'egemonia di Bobby Fischer finì. È era ghjustu fantasticu!
  È Bobby Fischer hà battutu u record di Lasker.
  È ùn ci era micca tempu per ghjucà una rivincita. U casu hè andatu in un sistema di knockout. Iè, è Bobby Fischer hè digià assai tempu, è ùn vole più ghjucà. Ancu s'ellu participa à i tornei.
  Fischer hà vintu un paru di tornei... È smette di ghjucà.
  Garry Kasparov hà participatu à l'elezzioni presidenziale in Russia in u 2000 è u 2004. È in u 2008 ùn hà micca passatu iscrizzione. Dopu questu, si trasfirìu in una dura opposizione à Vladimir Putin. Vladimir Kramnik era u campionu mundiale per qualchì tempu, ma dopu perde u partitu à Vishy Anand.
  È po vene u regnu di Carleson. In u 2010, Bobby Fischer è Anatoly Karpov ghjucatu un altru partitu. Sta volta cù un cuntrollu di tempu più brevi: una meza ora per ghjocu. È dopu à vinti-quattru partiti, un draw hè statu arregistratu.
  È cusì finì a so epica di cummattimentu di ghjoculi... Fischer hè mortu prestu... Allora ferma una legenda in u mondu di i scacchi. Garry Kasparov emigrò in i Stati Uniti. Ma in u 2022, Vladimir Vladimirovich Putin hè mortu inaspettatamente è Garry Kasparov hà tornatu.
  In Russia, novi avvenimenti, cambiamenti, è parechji fatturi diffirenti... Mikhail Mishustin hà liberatu Navalny da a culunia, è annunziatu un cursu per migliurà e relazioni cù i Stati Uniti...
  È hè ancu diventatu assai interessante. Infine, Lukashenka partì ancu. È Wladimir Klitschko hà battutu u record di Foreman. È era un successu, ghjustu super.
  In Russia, qualchi mudificazione di a custituzione sò stati aduttati, chì l'hà fattu più aperta à u mondu. Dighjà à i funerali di Vladimir Putin, Biden è Mishustin si sò scontri è accunsenu chì a Russia è i Stati Uniti diventeranu partenarii amichevuli, è forse alliati. Allora prumittìanu di fà una cima cù e porte aperte. U mondu hè diventatu sempre più stabile è megliu. A morte di Vladimir Putin hè stata ricevuta positivamente da parechji. Iè, è in Russia, a ghjente si rallegra - infine hà avutu a libertà.
  Vladimir Zhirinovsky, di novu participà à a corsa presidenziale, hà nutatu:
  L'epica hè morta, viva l'epica !
  Alexander Lukashenko fughje in Cina... Ma Kolka si firmò in Russia. U mondu hè cambiatu per u megliu.
  
  I COMMUNISTI ùn anu micca bisognu di ZYUGANOV
  In l'elezzioni presidenziale di u 1996 in Russia, Eltsin hà cullatu u più voti in u primu giru. È u generale Lebed, chì hà pigliatu u terzu postu, andò à u latu di u presidente in carica. A pusizione di i cumunisti hè diventata senza speranza. E almenu hè risultatu per quattru anni chì anu persu u putere. In a parte più impurtante di a presidenziale. Ma un cumunistu intelligente da i guardiani di Zyuganov hà decisu chì Gennady Andreevich stessu era solu un peone mediocre chì significava pocu per u partitu. È avà hè ghjustu in u modu.
  È l'1 di lugliu di u 1996, Gennady Zyuganov hè mortu da una splutazioni di bomba. È hà cambiatu assai. In particulare, sicondu a lege, a campagna elettorale hà cuminciatu in una nova manera, è duverebbe esse in quattru mesi. È era necessariu di cullà digià un mezu milione di firme. Allora tuttu hè andatu in u circhiu di novu.
  È a data di l'alizzioni avia da esse annunziatu da u Cunsigliu di Federazioni. È di sicuru finu à a fini d'ottobre.
  I sicofanti di Eltsin anu pruvatu à dichjarà a so vittoria nantu à a basa di i risultati di a prima volta, ma hà fallutu.
  À u cuntrariu, u Cunsigliu di Federazioni annuncia u 29 d'ottobre di u 1996, cum'è a data per l'elezzioni presidenziale novi. Allora a situazione hè assai aggravata. Di sicuru, Vladimir Zhirinovsky è Grigory Yavlinsky annuncia u so desideriu di cummattiri di novu. Di sicuru, ci deve esse ancu un candidatu di i Cumunisti, ma quale ? Ne seguì una lotta interna. Ci hè ancu prublemi cù Yeltsin - a so salute hà fiascatu è hà avutu un quartu attaccu di cori. Ma l'elite chjaramente ùn vulia micca spinghje Alexander Lebed. Ùn hè micca sicuru chì u novu dittatore serà gestibile. Forse cumincià à strappare i fili cunnessi.
  Alexander Lebed hè digià in ufficiu ... Tale hè a situazione. True, i cumunisti numinanu Valentin Kuptsov. Ùn hè micca a megliu scelta: ancu più vechja di Zyuganov, ma almenu micca calva. È cun ellu u putere di colpi di u Partitu Cumunistu. Rutskoi andò à u postu di guvernatore di a regione di Kursk. Tuttu ordine per ordine. U cunfrontu trà i cumunisti è u partitu di guvernu cuntinueghja. Solu Eltsin hè digià mezzu mortu. È u Partitu Cumunista hà cambiatu u cavallu. Shilov fù rimpiazzatu da Mylov. È sempre, i dui dirigenti cumunisti eranu privi di carisma è ùn avianu micca una fama longa.
  Ma Vladimir Zhirinovsky, dopu à una prestazione senza successu, hà avutu una seconda chance. È chì l'hà rallegratu assai. È cuminciò à rimpruverà Yeltsin assai più attivamente.
  È l'ultime andò sempre à novi elezzioni. A seconda volta di a campagna elettorale hè principiata.
  Valentin Kuptsov ùn hè micca esattamente carismaticu, ma daretu à ellu hè u putere di i partiti di manca. È coglie rapidamente e firme. Yavlinsky, avendu ricevutu u quartu postu, vole più. E Vladimir Zhirinovsky hè furioso.
  Inoltre, u mutivu hè trovu. I Ceceni anu assaltatu a cità di Grozny è Lebed hà firmatu una rendizione vergognosa. E questi accordi sò un mutivu excelente per Zhirinovsky per piglià.
  Vladimir Bryntsalov ùn hè più andatu à u votu, apparentemente avia abbastanza fama è pupularità. E Vladimir Zhirinovsky hà cuminciatu à scaccià i cavalli di novu, è l'attenzione di i media cuminciò à trasfurmà à ellu. E poi Vladimir Volfovich hè statu ancu denegatu a registrazione, dichjarà chì e firme eranu falsi. È ancu assai scandalu.
  Vladimir Zhirinovsky si n'andò in crescita ... Si move cum'è un tigre sbulicatu. È u scandalu hà seguitu u scandalu ... In u risultatu, Valentin Kuptsov si n'andò in l'ombra, è a propaganda hà riduciutu deliberatamente l'elezzioni à un cunfrontu trà Vladimir Zhirinovsky è Boris Eltsin. Allora paria à tutti sia più prufittuali è più sicuri. Inoltre, Vladimir Volfovich hè statu dipintu cum'è u sicondu Hitler è una minaccia enormosa per l'Occidenti. È questu deve esse dettu in seriu.
  Eccu un tali spaventapasseri per piglià è aduprà per i vostri scopi. E Valentina Kuptsova deve esse ignorata quantu pussibule. Questa era una tattica cusì astuta di Boris Eltsin. Più precisamente, a squadra di Boris Eltsin.
  È Vladimir Zhirinovsky, ghjucatu cù u publicu, si compara à Hitler. A nutà chì Hitler ùn hà mancu una educazione secundaria, è Vladimir Zhirinovsky graduatu da l'Università Statale di Mosca cù un diploma rossu. Hè un tali eroi, Vladimir Volfovich. Inoltre, se Hitler, chì ùn hà micca educazione secundaria, cunquistò tutta l'Europa in un mesi è mezu, allora Zhirinovsky catturarà u mondu sanu in trè mesi, è tutti i populi di u pianeta Terra travaglianu per a Russia!
  Un tali impulsu militante, sicuru, attrattu, è à u stessu tempu spavintatu.
  Vladimir Zhirinovsky furia è sempre più ...
  È cun piacè hà ghjucatu u rolu di un spaventapasseri, è diverge sempre più. È a classificazione di Vladimir Volfovich hà crisciutu à salti è limiti. Parechje li piacia a so militanza, in particulare i ghjovani. È un formidabile scuzzulu di pugni.
  E Eltsin era in medicazione ... È raramente apparsu in publicu, è era chjaru chì era difficiule per ellu di spustà.
  Ci era altri candidati presidenziale - micca cusì prominenti. Ùn anu micca ghjucatu un rolu. Shakum, Vlasov, Fedorov ùn anu micca andatu à u votu. Tuleev hà ricevutu u postu di Ministru di l'Affari CIS, è ùn hà micca participatu à l'alizzioni. Invece di Tuleev, Pyotr Romanov divintò un suttu per i cumunisti. È questu hè ancu assai seriu.
  Certi Democratici sò cullati in a presidenza. In più di Yavlinsky, Konstantin Borovoy hà ancu decisu di pruvà a so manu. È hà ancu pussutu cullà e firme per a registrazione. Almenu hè diventatu un diputatu. È hà sappiutu registrà. L'altri eranu digià pocu cunnisciuti è micca brillanti.
  Cusì digià Vladimir Zhirinovsky hà pigliatu u rolu di l'omu principale di tappettu. Micca cum'è l'ultima volta chì u figliolu di l'avucatu ùn s'assumigliava micca ! Innò, sta volta Vladimir Zhirinovsky era in u focu è sbulicatu cum'è l'infernu. È ne parlavanu tuttu u tempu.
  È quellu chì parlanu hè quellu chì votanu ... Ma Yeltsin in qualchì modu, per ragioni di salute, quasi ùn si agitava micca. Ma anu campatu per ellu. Ci sò stati parechji video.
  Questu hè, Eltsin hè statu fattu un eroe virtuale. È hè bellu ... Cum'è una persona disabile cù quattru attacchi di cori cullà in a presidenza. Ma ci sò rumuri diffirenti nantu à Eltsin. È assai preoccupazioni...
  È u risultatu di l'elezzioni hè imprevisible... Ancu s'ellu dicenu assai nantu à u fattu chì a pace ora regna in u Caucasu, in fattu, una capitulazione vergognosa hà fattu quì.
  Vladimir Zhirinovsky di più in più spessu si paragunò francamente cù Hitler è ancu chjaramente apprezzatu ...
  Allora tuttu escalad ... À u stessu tempu, l'accordi sò stati firmati cù Maskhadov è Yandarbiev. Lebed era avà in l'autorità è hà campatu per Eltsin. Solu si parla di menu in menu di Yeltsin stessu. True, quand'elli sò injected with drugs, ellu escerà sempre è dicerà un pocu di stupidità è poi ammuccià di novu.
  Iè, hè un pocu divertente. Cumu l'elezzioni cuminciaru à andà secondu u schema shiza. E Alexander Lebed parla di Eltsin assai più spessu ch'è Eltsin stessu appare.
  U tempu passa... è u 29 d'ottobre di u 1996 hè sempre più vicinu...
  Quì in Bielorussia, Lukashenka face ancu un colpu in u stilu di Eltsin. Tuttu va in a direzzione di l'autocrazia.
  È u dittatore hè nudu !
  In ogni casu, ùn importa micca quantu a propaganda di Eltsin, è tutti questi media, anu pruvatu à purtà u presidente attuale, malatu è cumprumissu è u novu Fuhrer Vladimir Zhirinovsky in a seconda volta, ùn hà micca travagliatu. Sicondu i risultati di a prima volta, Valentin Kuptsov era in u sicondu postu, cù un margine di solu trè per centu da Eltsin. È Zhirinovsky era terzu. Hè chjaru chì u mezzu mortu Boris Nikolaevich simpricimenti ùn tirà fisicu a campagna elettorale, è ùn pudia vince in u primu giru. Ma l'autorità pare chì volenu questu. È avà a situazione hè aumentata bruscamente.
  Vladimir Zhirinovsky hà affruntatu una scelta difficiule. Supportu i cumunisti, o seriu malati Eltsin. I cumunisti offrenu à Vladimir Volfovich u postu di primu ministru è cinque posti in u guvernu. Ma Boris Eltsin ùn vulia micca dà nunda ...
  È hè necessariu ... Ma Vladimir Zhirinovsky hà capitu chì, se i cumunisti vincenu, allora tuttu puderia torna à u sistema di un partitu di novu. Dunque, Valentin Kuptsov ùn vulia micca vince. C'era una situazione cusì dannata difficile, duv'è vo lanciate, in ogni locu.
  È ùn vulia micca andà per una alleanza cù i cumunisti, è Eltsin ùn vole micca dà nunda.
  À a fine, Vladimir Zhirinovsky hà esitatu un pocu, ma ancu decisu chì saria bonu per esse u primu ministru. È hà dumandatu à u so elettu à vutà per Valentin Kuptsov.
  È in nuvembre 1996, a seconda volta di l'alizzioni. À tutti i prublemi, cù Eltsin, ellu è Lebed cuminciaru à parlà insensu francu, è u tassu di scambiu di u rublu contru u dollaru s'hè colapsatu bruscamente.
  Valentin Kuptsov andò à a seconda volta in tandem cù Vladimir Zhirinovsky. È questu hè diventatu a mossa di u so grandmaestru ...
  L'elezzioni sò stati in trè settimane ... Eltsin hè statu scunfittu è u guvernu cambiatu.
  Vladimir Zhirinovsky divintò primu ministru, è Valentin Kuptsov divintò presidente... È u Partitu Cumunista di a Federazione Russa ghjunse à u putere.
  È avà hè principiatu una nova era. Valentin Kuptsov, ancu s'ellu era furmale cumunista, hà veramente cuntinuatu u cursu precedente. Solu l'oligarchi anu cambiatu. Eppo, hà ancu pigliatu è annullatu u limitatore in un referendum in dui termini. I prezzi di u petroliu eranu in crescita, una ricuperazione ecunomica cuminciò, è Valentin Kuptsov hà vintu facilmente l'elezzione presidenziale ... A pulitica estera era moderata è Valentin ùn hà micca cullà nantu à u rampage. Ma ùn hà micca unitu ancu à l'OTAN... Allora tuttu andò longu à l'onda di solitu. Valentin ùn hà micca sfrattu l'uppusizione, ùn hà micca imprigiunatu l'oligarchi, è era qualcosa cum'è un missiavu gentile ... Hà vintu l'elezzioni presidenziale in u 2000 in dicembre. È 2004. È 2008. È in u 2012 ...
  Valentin Kuptsov era invechjatu è permessu di arrubà... È hà arrangiatu u so entourage. È hà vintu in 2016 senza prublemi, ma ... In 2020, u coronavirus hè ghjuntu. E Valentin Kuptsov hà digià ottanta trè anni. È per a prima volta, u palude stagnante di a Russia cumunista si scuzzulò. È per a prima volta ci sò stati disordine seriu, è infezzione di massa. E poi hà cuminciatu à scuzzulate a Russia.
  È in l'ecunumia per parechji anni, quasi zero crescita. E Valentin Kuptsov più è più s'assumiglia à u tardu Brezhnev. È si preparava per a so vittoria cumpleta. Ma l'elezzioni sò stati tenuti sottu u fischiu è u rumore, è e prutestazioni di massa.
  Valentin Kuptsov sintia chì u so tronu tremava... È u dittatore insustituibile cuminciò à lancià e truppe à i ribelli.
  È in qualchì manera suppressa e prutestazioni, è hè statu elettu per u settimu mandatu in una fila.
  Ci era ancu diverse avvenimenti in u mondu. Ùn ci era micca Maidan in Ucraina, postu chì Viktor Yanukovych era abbastanza leali à l'Occidenti.
  Vitali Klitschko era u campionu mundiale di pugilatu un pocu più. Ellu scunfighja u obligatoriu Stevenson, è dopu trè pugilati. Mantene finu à a fine di u 2016. Un bomber di bronzu più largu hà guadagnatu u titulu di campionu mundiale interim. E poi ereditò Vitali Klitschko, chì hà finitu a so carriera. Wyder hà benefiziu da a lotta dopu. È u so record di knockout era ancu più longu, quarantacinque cumbattimenti...
  Wladimir Klitschko hà scunfittu Tyson Fury sta volta, è poi Glazkov. Allora un altru Brown, è trè pugilati più... Ma a lotta cù Weider ùn pudia esse ... È Wladimir Klitschko hà ancu persu à Anthony Joshua, ma micca in 2017, ma in 2019... Eppuru, l'età è u nemicu sò fami, ghjovani, arrabbiati. Allora Wladimir Klitschko, ancu s'ellu hà stabilitu parechji records, ùn pudia micca diventà u campionu mundiale indiscutitu. Ancu i dui fratelli anu ottinutu più cà in a storia vera.
  È a so carriera era più longa è più vittorie. Wladimir Klitschko hà stabilitu assai records è intrutu in a sala di fama. Parechje anu cunsideratu ancu u megliu pugilatu pesante di tutti i tempi.
  Garry Kasparov ùn hà ancu finitu a so carriera di scacchi. E ancu malgradu a so età considerableu, in 2016 hà sappiutu ghjucà in u partitu per u campiunatu mundiale cù Carleson, è ancu riduce u tempu principale di u partitu à un draw.
  Ci era ancu altri cambiamenti. Dopu dui mandati di Yanukovych in 2020, Vitali Klitschko hè statu pigliatu è elettu novu presidente di l'Ucraina.
   Allora, per a prima volta in a storia mundiale, u campionu di u pugilatu di u mondu divintò u presidente di u paese ... È questu hè ancu interessante ... L'irremovable Lukashenka règule in Bielorussia per un bellu pezzu, ma ci sò stati disturbi è rivolti ancu quì. E prumesse di riformi è cambiamentu di a custituzione. Allora ùn curry favore cù u dittatore - prestu a fine di ogni tirannia vene.
  In Kazakistan, Nazarbayev partì, è finu à avà hè calmu, eccettu per u coronavirus.
  A vacuna hè stata sviluppata in Russia assai tardi. Eppuru, u guvernu hè vechju è inerte. E Valentin Kuptsov cade sempre più in a pazzia. È dighjà u sustegnu.
  In i Stati Uniti, Donald Trump hà guadagnatu un secondu mandatu. U coronavirus hà colpitu l'America menu chè in a storia reale, è ùn ci era nè ribellione negra. Inoltre, i Stati Uniti è a Russia ùn sò micca in cunfrontu, cusì i media di Trump ùn anu micca pressatu cusì forte.
  Allora Donald Trump hè in u so secondu mandatu... È Wladimir Klitschko hà ricusatu di travaglià in u guvernu di u so fratellu Vitali, chì diventò presidente, è ripigliò è ripigliò a so carriera in u pugilatu. È in a caduta di u 2021, hà eliminatu in modu efficace White, chì avia u titulu di campionu mundiale interim. Allora Wladimir Klitschko hà sbulicatu u record di Foreman. È questu hè lodabile.
  Soprattuttu perchè hà digià battutu Tyson Fury. È u rè di i zingari parlava digià di vendetta.
  Ci vulia à ricuperà, sperendu à vede chì Wladimir Klitschko ùn hè più u listessu.
  È questu hè una lotta interessante in preparazione. È, subitu per tutti i quattru cinture. È Wladimir Klitschko ùn hà mai avutu questu per diventà u campionu mundiale in tutte e versioni à u stessu tempu. È Wladimir Klitschko si batte cù un elefante-leone.
  È in marzu 2022, u duellu trà Wladimir Klitschko è Tyson Fury hè accadutu. È sta lotta deve esse dettu solu super. È una sensazione ovvia si stava preparando.
  Wladimir Klitschko hà preparatu bè è era motivatu cum'è mai prima. È un uraganu sanu furia in ellu, è una corsa di passione.
  È cusì a lotta hà cuminciatu cù i jebbs. Ma questu Vladimir hà agitu assai più diversamente. È hà culpitu cù a manu diritta nantu à u corpu. Tyson Fury ùn s'aspittava micca questu. Wladimir Klitschko ùn hà mai fattu questu prima. È Vladimir Vladimirovich hà ancu travagliatu un colpu magnificu cù a manu manca à u corpu. È drittu à u fegatu.
  Ebbè, Tyson Fury ùn s'aspittava micca un tali ingannamentu quandu anu colpitu u fegatu cù tutte e so forza. È missu, è ricevutu un colpu seriu è cascò. È hà veramente riesciutu à rialzà, ma sbalzò.
  E Vladimir Vladimirovich Klitschko hà finitu Tyson Fury. È era una vittoria magnifica è sensazionale.
  Wladimir Klitschko micca solu battu u record di Foreman, ma trà tutti i categurie di pesu divintò u più anticu campionu di u mondu assolutu. È questu, sicuru, hè un super successu! Ma pudete ancu tene una difesa è dà a vendetta di Tyson Fury. Ma solu per assai soldi. Tyson Fury vole.
  È Wladimir Klitschko hè stata pruposta una tarifa record in a storia di u pugilatu più di trè centu milioni di dollari. È hè una lotta pazza. Questu hè generalmente assai cool.
  È in settembre di u 2022, a rivincita hè finalmente accaduta. U cumbattimentu hè ghjustu stupente. I dui boxers giganti si battevanu. È era una lotta fora di pussibulità.
  È Wladimir Klitschko hà vintu novu, in a lotta più spettaculare è sanguinosa in a storia di u pugilatu prufessiunale. È era ghjustu fantasticu!
  Wladimir Klitschko hà ancu battutu un altru record Foreman in a difesa di u titulu.
  È u 4 dicembre di u 2022, Valentin Kuptsov abbandunò volontariamente u postu di presidente di Russia à l'età di ottantacinque anni. È hà lasciatu u locu à i quadri più ghjovani.
  È cusì a storia gira, in un mondu induve ùn ci era micca locu per u senile Gennady Zyuganov.
  
  SE NON DICHIARARE GUERRA À RUSSIA
  A Germania hà fattu un pocu più intelligente in a Prima Guerra Munniali, in particulare u rè Guglielmu II. Ùn hà micca dichjaratu guerra à a Russia. È era una mossa veramente forte. Nicholas II esitava. È cusì e truppe di l'Alimagna, senza esse distratte da u sicondu frontu orientali, piglianu u Belgio in deci ghjorni. E poi andavanu in giro per Parigi, purtendu in u ring. È e truppe anglo-francese sò stati scunfitti, è si rendenu parzialmente.
  È a Russia zarista ùn hè micca intrutu in a Prima Guerra Munniali. Francia era occupata. È l'Austria-Ungheria attaccò l'Italia ... È tandu e forze eranu ineguali.
  Ma in mare, Gran Bretagna hà sappiutu scunfighja a flotta tedesca. È a guerra in Occidente hà pigliatu un caratteru longu. Turchia è e truppe tedesche cuminciaru à avanzà in Egittu. È vincenu. Allora i tedeschi s'amparanu di e culunie in Africa. U mumentu chjave era a cattura di Gibraltar. Per quessa, e truppe tedesche occupanu a Spagna. L'armata di l'Imperu Castiglianu era, contr'à i Tedeschi, assai debule. È anu pigliatu Gibraltar in un assaltu precipitu è rapidu.
  Dopu questu, anu bluccatu l'entrata per u squadron inglese è cuminciaru à catturà l'Africa.
  Quì è a Russia tsarista, dopu un pocu di pensamentu, hà dichjaratu a guerra à a Gran Bretagna. In fatti, pudete piglià l'Iran, è l'India, è una parte di l'Indochina. È senza grandi perdite. È l'esercitu di Guglielmu hà pigliatu è occupatu u Portugallu, cù tutte e so culunie. È questu hè un muvimentu assai audace, è assai devastanti.
  È a Russia tsarista si trasferì, attraversu l'Iran, in India è più in Asia. È u Giappone hà ancu pigliatu è attaccatu a Gran Bretagna. È questu hè digià seriu. Anu cuminciatu à pressu i britannichi cum'è churning butter in a crema agria. È questu hè solu u principiu. Quì, i tedeschi anu ancu lanciatu sottumarini - per furtuna, anu abbastanza risorse. È cuminciaru à custruisce bombardamenti nantu à Londra è l'Inghilterra stessu, fendu un chop. U putere di Wilhelm hà agitu in modu combattivu. Assai cummattimentu. Paria chì un pocu di più è a Gran Bretagna seria purtata à i so ghjinochji. Ma dopu i Stati Uniti intrinu in a guerra. È questu hè digià seriu. A Russia Tsarista hà pigliatu l'India, l'Iran è a maiò parte di l'Indocina. Qualcosa hè statu pigliatu da u Giappone in Asia. Dopu à quessa, u samurai hà ghjuntu in una guerra cù i Stati Uniti. A lotta si sviluppau in mare.
  È a Germania hà lanciatu un attaccu aereu è sottumarinu à a Gran Bretagna.
  A Russia hè diventata in a pusizioni più vantaghjiosa - chì hà catturatu assai quasi senza perdita è avà cuminciò à digerirà e so novi culunie ...
  È a Prima Guerra Munniali hà pigliatu un caratteru longu.
  U Giapponese in mare hà scunfittu inizialmente l'Americani menu sperimentati è qualificati. Ma tandu i Stati Uniti, cù u putere ecunomicu, liberatu assai navi è sottumarini cuminciaru à piglià l'iniziativa.
  Ma i Tedeschi, avendu u cuntrollu di l'Africa è di quasi tutta l'Auropa: l'Italia hè stata catturata da l'Austria-Ungheria, anu sappiutu, dopu à trè anni di guerra sottumarina, à sbattà a flotta inglesa, è catturà a dominazione in mare, sbarcò in a patria. .
  I britannichi anu cumbattutu disperatamente, anu utilizatu tanki in e battaglie. Ma i tedeschi avianu digià u so propiu.
  È in settembre di u 1918, Londra cascò. È cusì i britannichi cuntinuavanu a guerra da u Canada. È a Germania hà attaccatu i Stati Uniti. È a Prima Guerra Munniali cuntinuò cun grande amarezza.
  Threshed in u prossimu 1919, i sottumarini tedeschi di l'Americani è pruvatu à ottene. Ma u Giappone hè battutu in mare, è i Stati Uniti sò oltremare. Finu a ora, ùn hè statu pussibule di ghjunghje in l'America cù l'aviò. È avete bisognu di custruisce in fretta una flotta enormi.
  È e battaglie sò diventate aria è acqua ...
  1919 è 1920 passanu senza assai cambiamenti, cù battaglie in mare. I Stati Uniti anu patitu pèrdite pesanti, ma custruivanu in fretta novi navi. Persu è Germania, cù e culunie, è u Giappone ... In u 1921, a Russia zarista, sottu a pressione di i tedeschi, accunsentì à entre in a guerra. Avà quasi tuttu l'emisferu orientali era contru à i Stati Uniti.
  E truppe zariste anu lanciatu una offensiva in Alaska in l'invernu di u 1922. È era una mossa forte, postu chì u territoriu ci hè quasi vicinu, in fattu, cunfini.
  I boni tanki apparsu in l'esercitu tsarist, cuncepitu da u figliolu di Mendeleev. Cum'è i primi elicotteri di u mondu, è i più putenti bombardieri cù sei è ottu mutori.
  È a Russia zarista hè digià diventata un rivale formidable ...
  È avà, nantu à u tank pisanti "Peter" - unu di i primi trà i bulging, l'equipaggiu di Alenka si batte.
  Malgradu u fretu di marzu di l'Alaska, e ragazze cumbattenu scalzi è solu in bikini. È u tank hè assai putente in Russia.
  Alenka spara da un'arma putente è assai mortale, è dice cun un surrisu:
  - Per u rè morenu eroi, per un puliticu senza rè in capu, si trasformanu in cadaveri duranti a so vita !
  Anyuta hà nutatu cù un clinu d'ochju à i so cumpagni crudeli è ancu chjappà u nemicu cù un cannone:
  - Ùn ci hè nunda di più stupidu chè more per una persona indegna, ma hè ancu peghju di more per una idea assurda !
  Alla hà ancu colpitu cù una forza colossale, movendu u so talonu nudu in a cula di u fucile è urla :
  - U più grande guvernatore ùn hè nunda davanti à Diu, è u puliticu più onestu, squallore murale davanti à una persona vera !
  Maria fece una raffica di mitragliatrici, è falciava assai aggressivamente i nemici:
  - A neve hè bianca, ma diventa nera da l'elezzioni industriali, una parsona hè nata pulita, ma s'aprende à esse porcu, andatu in pulitica !
  Dichjara Matrena, schiacciandu l'Americani chì l'attaccavanu cù passione salvatica :
  - U puliticu prova di prisentà si cum'è biancu è fluffy, ma in fattu hè pungente cum'è un cactus, solu micca in u desertu, ma à mezu à una furesta piena di querce è di ceppi segati !
  Marusya scribbled à l'inimicu, è ancu sparatu da un cannone, distrughjendu u bunker americanu è sguillava:
  - Sè vo vulete campà cum'è un omu biancu, fate e cose scure cù senza scrupulosità inumana !
  Olimpiada u pigliò è pressu u so talonu nudu nantu à i pedali, circandu di accelerà u so putente tank è urla :
  - A vita cum'è una persona bianca ùn dipende micca di u culore di a pelle, ma di a quantità di materia grisa in a testa, è di u talentu luminoso in a capacità di ingannà a ghjente!
  È a zitella-eroe scoppiarà à ride ...
  L'armata zarista si move in Alaska... È à a fine di a primavera di u 1922, hè digià intrutu in Canada.
  In e battaglie, l'armata zarista ùn era micca debule. È e ragazze si battenu in u celu nantu à i ghjetti di caccia.
  Anastasia Vedmakova abattu un aviò americanu, cù i so dita di i piedi nudi è sguilla :
  - A felicità ùn pò esse custruitu nantu à u sangue, ma cù l'aiutu di i soldi pudete almenu custruisce l'illusione di benessiri !
  Akulina Orlova l'hà pigliatu è, cù i so pedi nudi, hà puntatu a mitragliatrice à u mira è si sbattò in u nemicu, hà publicatu:
  - Pudete saldà l'unità cù u ferru è u sangue, ma u sangue, cum'è l'acidu, corroderà qualsiasi metallu, ma l'amore si ligherà cù una catena cusì chì ùn rompe ancu u titaniu!
  Margarita Magnitnaya sbatteva, tagliò u nemicu, è u fece brusgià è sguillava :
  - U diavulu hà criatu a pulitica per chì a ghjente piglia un pocu di speranza da i rossignoli, è assai becchi da i galli, è un numeru incalculable di guai cantati da i corbi pulitichi !
  E ragazze sò guerrieri assai sàvii, in quale ci hè tantu calore è grande pressione.
  Alice è Angelica sò ancu sparate è falcianu i nemici.
  Alice tirò, abbattendu l'inimicu è emise:
  - Satanassu hè natu quandu un puliticu hà prumessu prima l'impossibile ancu per u Diu Onnipotente !
  Angelica hà lanciatu una granata di putenza distruttiva cù i so pedi nudi, stracciò l'Americani è sguillava :
  - Nimu ùn hà mai vistu à Diu, ma u dittatore lampeghja nantu à u screnu tuttu u tempu, è ellu vole ancu diventà cum'è l'Onniputente, ancu s'ellu pare più un buffone parlante !
  Alice hà di novu lanciatu a granata mortale cù u so pede nudu è cinguettava, ghignandu i denti:
  - Ùn ci hè nimu più forte ch'è u Diu Onnipotente, ma in meanness u puliticu hè superiore à u Diavulu, è hè capaci di prumittì qualcosa oltre u putere di l'Onniputente!
  Angelica pigliò ancu u pacchettu splusivu cù u so taccu nudu, è sbulicò aggressivamente:
  - Sè qualchissia pensa chì ùn ci hè micca Diu, fighjendu à u nostru mondu, allura subitu verificate chì u Diavulu esiste - fighjendu i pulitichi!
  Victoria è Veronika si battenu ancu quì.
  Victoria scacciò u so pede nudu, ciselatu, è stracciò una massa di avversari in pezzi strappati:
  - Un puliticu hà menu cuscenza chè molécule in u vacu, ma ci sò più prumesse chè gocce in mare !
  Veronica hà nutatu, sparendu à l'inimicu, è hà liberatu un boomerang cù i so pedi nudi è vyaknula:
  - Ùn ci hè micca petre secche in u fiumu, onesti in a pulitica, chì si sentenu cumpassione trà i dittaturi, è quelli chì vutaranu quelli chì portanu una petra in core seranu puniti !
  Stalenida si batte ancu quì in l'armata zarista. È cù u capezzolu scarlattu di u so pettu hà appughjatu u buttone è sguillava :
  - Pudete cuntà tutte e gocce in u mare, tutte e stelle in u celu, ma i pulitici facenu tante prumesse elettorali chì ancu u Diu Onnipotente onnisciente ùn cunnosci micca u numeru esatta!
  Tamara hà ancu battutu e truppe Yankee. Ella voltò u tank Maccabee cun un colpu precisu è rughjò:
  - Quandu un dittatore resetta i termini di u guvernu, i valori di vita di i sughjetti sottu un tali cuntrollu tendenu à zero, è e prumesse sò ridutte à nunda!
  I Grandi Quattru si battevanu ancu quì.
  Natasha tirò un fulmine da u so capezzolu scarlattu, brusgiò i suldati Yankee è rulò:
  - Dopu avè resettatu i termini di a dittatura, ùn puderete micca sguassà in nunda, è a memoria di i crimini è i sbagli di u tiranu!
  Zoya lanciò ancu un pulsar di plasma magicu da un capezzolu di fragole è sguillava:
  - U dittatore hà una mazza in manu, ma serà ancu ellu chì ùn si pò micca chjappà ind"una stalla di vacche !
  Augustine hà ancu pugnalatu cù raggi di magia di battaglia da i so capezzoli scarlatti è rughjò:
  - Diu ùn hà micca datu una corna di porcu, un dittatore di l'omnipotenza, una pulitica di impunità, ma una donna di eterna ghjuventù, ma ognunu hà a pussibilità di ottene ciò chì si merita !
  Svetlana, cù una risata, hà liberatu una macchia devastante da i so capezzoli di fragole, di distruzzione cumpleta, è disse:
  - Un lupu hà denti, un leone hà unghie, una volpe hà una coda, un puliticu hà una lingua, un omu hà un capu, è un porcu malignu hè in guai - i corni ùn crescenu!
  Allora i quattru cumbattenu cum'è e ragazze sò super ...
  È in u celu, Albin è Alvin sò trinciati da i Stati Uniti per a Germania. E ragazze, ancu, chì possu dì - super classa!
  Albina, pressu i buttoni di u joystick cù i so pedi nudi, hà abattutu un aviò americanu è rughjò :
  - U lupu hè alimentatu di gammi veloci, a donna hè nuda è gammi svelte, u lupu turmenta a vittima cù i zanne, e donne batte à morte cù a lingua longa !
  Alvina, schiacciandu l'inimicu, è sbattulendu in pressu u so talonu nudu, u pigliò è rughjò :
  - A corsa allunga a vita, ma perchè una lepre campa cusì pocu ? Perchè ellu ùn corre, ma scappa, è quellu chì scappa ùn soffre micca a longevità !
  E ragazze, sicuru, sfracicà l'Americani in u celu cumpletamente. U Canada hè digià statu catturatu, è e battaglie sò in corso nantu à u territoriu di l'America stessu. Quì a resistenza hè feroce, ma micca abbastanza sistemica. Ma tuttu u listessu, l'alemanu è u russu, è dopu l'unità giapponese avanzanu. Ci hè un veru clip US. E quì, sicuru, e ragazze venenu prima cum'è cumbattenti.
  Nicholas II hà rimarcatu nantu à questu:
  - Ci sò donne in a nostra Russia,
  Ch'elli guidanu un aviò in scherzu ...
  Chì tutti in l'universu sò più belli,
  Distrughje u nemicu in pezzi !
  
  Sò nati per vince
  Per glurificà a Russia per seculi ...
  Dopu tuttu, i nostri bis nanni,
  Anu riunitu un esercitu per elli à una volta !
  Infatti, questu hè à tempu frescu è cummattitivu ... Infine, a coalition s'avvicina à New York è Washington. È i Stati Uniti capitulanu. Solu u 25 di dicembre di u 1922. Cusì finì a Prima Guerra Munniali.
  U mondu hè diventatu più calmu, è e culunie sò state ridistribuite. I paesi cunquistati-vincitori digeriti. Ci era una rapida ripresa economica in u mondu sanu. Russia hà sviluppatu soprattuttu rapidamente. Ancu s'è, sicuru, ùn ci pò esse pace eterna ...
  Una nova guerra si sviluppa trà a Germania, l'Austria-Ungheria, chì hà acquistatu colonie, è a Russia. Ciò chì importa quì hè da quale parte hè u Giappone.
  I tedeschi volenu vince i samurai à u so latu, è i Russi à i soi. È assai dipende da questu - quale serà u vincitore.
  Ebbè, a Sicunna Guerra Munniali hè una altra storia. Ma cun tali lotta è e ragazze duru, a Russia, in principiu, ùn pò micca perde. Allora lasciate chì e nostre ragazze sò gloriose!
  
  KURSK DUT SENZA UN SECUNDU FRONT
  In unu di l'universi paralleli, u Giappone hà vintu a Battaglia di Midway - cum'è duverebbe esse cù una probabilità di novanta per centu. E poi catturà l'Arcipelagu Hawaiian. Samurai hà ancu colpitu l'India. Per salvà a so più grande culunia, Churchill hè statu obligatu à trasfiriri una parte di e truppe da l'Eggittu. Chì hà purtatu à u fattu chì l'operazione "Torch" hè stata posposta.
  Tuttavia, questu ùn hà micca ancu affettatu u cursu di a guerra in u livante. I tedeschi sò stati scunfitti in Stalingrad. L'Armata Rossa avanzava in Ucraina, ma poi Mainstein hà restauratu parzialmente a situazione. È a prima linea era a stessa cum'è in u quaranta-treissimu annu in a storia reale.
  Ma in Egittu, Rommel aspittava sempre rinfurzazioni, cumpresi i tanki Tiger - trenta pezzi novi è quattru divisioni tedeschi è ottu italiani. È hà sappiutu scunfighja i britannichi sempre debilitati ghjunghjendu à u Canale di Suez. Sutta sti cundizioni, Churchill in April 1943 offre à i tedeschi una tregua per un annu. Roosevelt, chì era battutu in mare da i Giapponesi, è di più in più i Stati Uniti eranu turmentati da u crescente numeru di sottumarini tedeschi, prupostu ancu una tregua per anni. È u bumbardamentu di u Terzu Reich hà calatu l'intensità ancu prima.
  Cusì u Terzu Reich hà pigliatu u cuntrollu di l'Africa sittintriunali, è liberò e so mani in u punente.
  È ancu superas Johann Marcel resta vivu. È questu hè ancu un grande plus per u Terzu Reich.
  Cusì, Hitler hà rinviatu l'Operazione Citadella per cuncentrazione di più forze è guadagnà un vantaghju in a tecnulugia.
  Marseglia à a fine di u quaranta-duesimu annu hà abbattutu trè centu aviò, è per questu ricivutu di novu a Croce di Cavaliere di a Croce di Ferru, cù foglie d'oru, spade è diamanti.
  Dopu à quale hè statu trasferitu à u fronte orientale. Chì hè diventatu assai più cool è micca menu successu per Marseglia.
  Ma cuntinuò à luttà è per cinque centu aerei da l'estiu di u 1943 riceve a Croce di Cavaliere di a Croce di Ferru cù foglie d'oru, spade è diamanti. Inoltre, Marseglia hà ricevutu a Luftwaffe Platinum Cup cù diamanti per quattru centu aerei. Ancu d'aostu purtendu
  U numaru di aviò abbattutu finu à sei centu Marseglia ricivutu una croce d'oru di meritu militari cù diamanti. U primu trà i suldati di u Terzu Reich à ottene un tali premiu.
  L'offensiva nazista nantu à u Kursk Bulge principia solu l'1 d'Aostu di u 1943. Ci era parechje motivi per u ritardu. Cumpresu u desideriu di pruvà l'ultimi tanki in battaglia. È micca solu cunnisciutu in a storia vera: "Tiger", "Panther", è "Ferdinand". Ma u "Leone", chì i tedeschi anu pussutu lancià in a serie, per u mutivu chì dopu à a vittoria in Midway, u bumbardamentu di u Terzu Reich hè diventatu parechje volte più debule, è u Fritz hà avutu abbastanza risorse per purtà u "Leone". tank à a pruduzzione seriale. Un pocu prima, u travagliu hè statu finitu nantu à u "Tiger" -2. In a storia vera, puderia esse lanciata sei mesi prima in a pruduzzioni di massa, ma l'aspettativa di a Pantera -2 l'impedì. In questu casu, Hitler hà datu a stallazione più veloce "Tiger" -2 per guidà in una seria. È per fà u Panther -2 più perfettu, perchè cù una prutezzione megliu ùn pesa micca troppu è seria più bassu in silhouette. È di sicuru Mouse. Sta macchina, troppu, per via di u fattu chì l'alleati interferiscenu cù i tedeschi menu, è poi si firmò cumplettamente interferiscenu, hè statu ancu creatu in una forma metallica prima, è hà sappiutu per andà in una piccula seria.
  Allora i tedeschi avianu digià in serviziu u 1 d'aostu: "Panther", "Tiger", "Tiger" -2, "Lion", "Maus" è "Ferdinand". Inoltre, u "Tiger" pareva digià, cum'è u "Ferdinand", un pocu anticu. È u "Leone" pisendu novanta tunnillati, s'assumiglia à un "Tiger" ingrandatu -2. Solu l'armatura laterale hè 100 mm più grossa à i pendii, è a pistola hè 105 mm grossa à 70EL lunghezza di canna. True, battaglie veri dimustratu chì questu hè un cannone 88-mm cù 71 el è più veloce è megliu, ancu s'è u Leone hà più putenti, ma solu cinque colpi per minutu contr'à ottu, è più, sicuru, un suministru più chjucu di cunchiglia.
  L'aumentu di u calibre hè ancu un minus ...
  In generale, i tedeschi riuniscenu forze colossali ... È anu pussutu acquistà a supremazia aerea. È l'Armata Rossa hà criatu una difesa putente. I tedeschi avianu più tanki, infanterie, fucili, è soprattuttu aerei chì in a storia reale. Ma tuttu u listessu, cù e riserve di u Fronte di Steppe, l'URSS hà riunitu più di dui milioni di suldati è ufficiali, cinque mila è mezu tanki, circa trenta mila fucili è lanciatori, è circa trè mila aerei. È à u listessu tempu, una difesa assai sviluppata in termini di ingegneria.
  I Tedeschi riuniti cù l'alliati più di un milione è mezu di suldati, quattru è mezzo mila tanki, sedici mila fucili è lanciatori di gas, è circa quattru mila aerei.
  Cusì, u Fritz avia a superiorità solu in l'aria, cedendu à e forze di terra. In particulare in artiglieria. Ma da l'altra banda, l'URSS avia un percentinu più grande di fucili di calibre più ligeri. U Fritz avia un grande vantaghju in tanki pisanti è pistoli autopropulsati. Inoltre, u livellu generale di mobilità di l'armata tedesca era più altu. I tedeschi avianu un vantaghju in u numeru di muturi è camioni, è vitture. Inoltre, e spedizioni Lend-Lease sò praticamente cessate.
  Allora e forze sò apprussimatamente vicinu à u livellu, è u risultatu di a battaglia ùn hè micca chjaru. I tedeschi, forsi, sò di megliu qualità, ma e truppe sovietiche anu ancu guadagnatu assai sperienza di cummattimentu. Parechje divisioni SS.
  Armata Rossa nantu à a difesa. Allora e probabilità sò circa cinquanta-cinquanta.
  U 1 d'aostu, i tudischi anu sappiutu ottene una sorpresa tattica, ma micca strategica. Questa volta, i Nazis anu pussutu superà l'Armata Rossa slipping misinformazione, è a preparazione di l'artiglieria ùn hà micca fattu.
  Allora i mostri fascisti si sò spustati.
  Nantu à u tank "Lion", l'equipaggiu femminile di Gerda cavalca. E ragazze sò pronte à luttà. Conchiglie rimbalzanu da l'armatura di u so tank cum'è piselli. Ùn pudete piglià nunda nantu à a so fronte.
  Gerda tira un colpo cù i so pedi nudi è dice :
  - Un puliticu hè cusì merda chì hè megliu à esce in l'acque turbate di una campagna elettorale !
  Charlotte tira dopu à ella è colpi ancu u cannone sovieticu, dicendu aggressivamente:
  - I pulitichi, cum'è i zitelli, li piace assai di cumpusizioni, ma à u cuntrariu di i zitelli, facenu l'elettori orfani di a mente !
  Lupanula da i mitragliatrici di u tank "Lion" è Christina, nutendu:
  - U puliticu usa a so lingua longa cum'è una reta per catturà l'elettori cù l'intelligenza di e libellule !
  Magda anch'ella tirò fora di u cannone à turnu, ruttulandu:
  - Un puliticu hè una prustituta chì a lingua hè troppu longa per dà piacè, è i so gammi sò troppu cortu per spinghjela in cima !
  È l'aerei tedeschi si battevanu in u celu. Questa volta, u ME-309 intrutu in a serie, postu chì l'Alliati ùn anu micca bombardatu è hè diventatu più faciule per passà à a pruduzzione di un novu aviò più avanzatu è putente.
  U ME-309 avia una vitezza di sin'à 740 chilomitri per ora, chì hè abbastanza assai di veiculi propulsori, è trè fucili d'aria 30-mm, è quattru mitragliatrici 14-mm. Sette punti di tiru per un cumbattimentu unicu postu hè assai.
  Di sicuru, Johann Marcel hè fora di a cumpetizione, ma duie ragazze tedesche, simpricimenti i piloti di a classa più alta, anu apertu a so carriera: Albina è Alvina. È sò belli, è cumbattenu nantu à u Kursk Bulge scalzi è in bikini.
  Albina hà abbattutu una vittura sovietica à a mosca è sguillava:
  - U puliticu vole divintà un celeste, ma hà solu orgogliu à u celu, ma in fattu hè un dimòniu di l'infernu !
  Alvina hà nutatu aggressivamente, abattendu un altru aviò di l'Armata Rossa:
  - Un puliticu t"hà u beccu per muvimenti è a lingua per punchjà, ma st"acellu piumatu ùn manca l"ale per alzà sopra à i so prublemi !
  Albina abattu à nouveau un Yak soviétique dans le ciel et roula :
  - Un puliticu hè un acula, è ùn hè tantu male s"ellu hè senza ali, hè assai peghju s"ellu hè un ghjacciu senza cervellu !
  Alvina a pris et lancé une rafale d'obus d'aviation sur l'ennemi et a roucoulé :
  - Un puliticu, cum'è una donna, hè capricciusu, è li piace à rinunzià per soldi, ma hè solu capace di dà nascita à mostri in cuntrollu, capre in u giardinu è porchi in sacchetta !
  E zitelle anu fattu un tagliu fora di l'aviazione sovietica ...
  Albina nantu à ME-309 hà tagliatu a vittura sovietica è hà nutatu:
  - A tecnica senza mani umane hè morta, è senza cervellu uccide u creatore!
  Alvina accunsentì di vuluntà cù questu, abattendu un bombardiere di prima linea sovietica cù l'aiutu di i so pedi nudi:
  - Se u cumandante hè un ram, allora nisuna tecnica, ancu inventata da una volpe, aiuterà à vince un duellu cù qualchissia chì ùn hè micca un picchio!
  Ragazze in u celu Anu cumbattutu l'Armata Rossa cum'è appiccicosa. I tedeschi anu sappiutu chjappà in e pusizioni di e truppe sovietiche. È in i primi dui ghjorni avemu cupartu quindici o vinti chilometri.
  Tank "Maus" hà participatu à e battaglie per a prima volta. Hà ancu una squadra di ragazze, guidata da Adala.
  A vittura tedesca pesa centu ottanta ottu tunnillati. Questu hè assai pesu. È si move dura.
  Adala spara u so cannone da 128 mm à e linee sovietiche è ruote:
  - Sè un puliticu hè sempre un porcu, tandu un dittatore hè almenu qualchì volta un leone, ma à u listessu tempu strappa pezzi di grassu à u votante !
  Agatha accunsentì, sparendu u so cannone da 75 mm, aduprendu ancu i so pedi nudi:
  - Un suldatu hè in certi modi solu un pedone nantu à una scacchiera, ma pò diventà un generale, un puliticu, ancu s'ellu hè una figura impurtante, ferma per sempre una mistura di una volpe è un porcu !
  A zitella di a cisterna Matilda sbattò cù mitragliatrici è cinguettava, stringhjendu l'ochju à i so ragazzi:
  - Una persona hà dui nemici principali: a miseria è a vechja, ma se u primu puderia esse scunfittu da alcuni, da u sicondu hè solu una salvezza - a morte!
  Viola, anch'ella una bella zitella, mentre guidava una cisterna, sbulicò, scoprendu i denti, culore di perle :
  - Sia u rè è u schiavu sò nati da una donna cù u dulore, ma a pulitica nasce u tradimentu cù un turmentu insuppurtevule pè l"elettori !
  Dominica, aiutendu à carricà un prughjettu pesante in un'arma putente, rimarcò logicamente:
  - Quandu Diu vole punisce ligeramente, priva a mente di u guvernatore per un mandatu presidenziale, ma se l'Onniputente vole punisce seriu, allora l'elettori sò privati di una scelta raghjone per tutte e cumpagnie!
  È a zitella si scoppiarà à ride. È chjappà à e truppe russe abbastanza bè.
  "Maus", u tank hè di sicuru grande, è ben prutettu da tutti l'anguli. Ma caru, pisanti, lentu. Ma cunchiglia da ellu versà cum'è piselli. In questu sensu, stu tank hè adattatu per un avanzu è hè permessu avanti. Il l'a pris et s'est fait exploser sur une mine.
  Agatha rimarcò sarcasticamente:
  - Quandu Diu hà un prublema di u tempu, l'elettori ùn anu micca abbastanza tempu per pentirà di a so scelta di i pulitichi !
  Adala hà sparatu u so cannone à e pusizioni sovietiche, ribaltendu l'obice, è sibilò:
  - Ancu s'è l'elettore hà sette chjassi in fronte, ellu hà sempre elettu un puliticu cù sette vennari à a settimana, è un eternu ghjornu di riposu in u rispettu di e prumesse elettorali !
  Matilda, scribbling da mitragliatrici, arrampicanu nantu à u "Maus" à i suldati sovietici è uccidendu i Russi, rimarcò:
  - Hè megliu d'avè un rè chè sette boiardi nantu à u tronu, sette nanne anu un zitellu senza ochju, sette boieri anu u putere senza un rè in capu !
  Viola hà pruvatu à tirà u tank fora di u campu di mine, appoghjatu à i so pedi nudi è hà nutatu:
  - Ancu a tirannia hè megliu cà l'anarchia cumpleta, un grande lupu ucciderà menu persone chè un milione di moschiti saturati d'infezzione !
  Dominika, cedendu à un altru proiettile pesante, hà rimarcatu abbastanza raziunale è sàviu:
  - L'elefante hà a paura di un picculu topu, un formidable dittatore di l'imperu cascarà in una piccula goccia di velenu, è un picculu bacillu mette un miliardo di persone!
  U putente "Maus" in retromarcia in una certa manera si arrampicò in daretu. I Nazis eranu pronti per novi vittorie o viciversa bashing.
  U Kursk Bulge rumbled and sparkled ... E i battaglie quì sò cusì crudeli è furiosi.
  Cum'è i flussi di lava in eruzione. È ùn fermate micca, ùn cambiate micca e gambe ...
  Brilla i nostri visi, stivali scintillanti...
  Hitler hà ricevutu nutizie da u fronte ogni ora. L'offensiva ùn hè micca andata esattamente cum'è u pianu, ma i Nazis s'inginuò. Tank "Mouse" hà dimustratu a so sopravvivenza. Cum'è Leo. Ma in generale, i vitture super-pesanti ùn sò micca assai boni. "Panther", per via di e debule di i lati, ùn era micca assai tenace. Ma u "Tigre", chì, per via di a so forma quadrata, era cunsideratu obsolet, solu pareva bellu bonu. Forse u megliu di tutti i tanki tedeschi. E questu, sicuru, era una piccula scuperta di u Kursk Bulge.
  In u celu, i tedeschi anu pigliatu a duminazione. È Johann Marcel, cum'è sempre, brillava, abbattendu decine di Russi. Ma, sicuru, e zitelle Albina è Alvin si mostranu forti. A nova stella di Ace Huffman hà ancu cuminciatu à cresce. È Rudel hà ancu distruttu i tanki sovietici in un aviò d'attaccu. È Helga hè ancu apparsu nantu à u Focke-Wulf. A zitella hè ancu un asso assai forte.
  Ella hà ancu dichjaratu, chjappà un altru tank sovieticu:
  - I scacchi ci vole à logica, intuizione è ingenuità per vince, in pulitica basta à spessu una meschinità, ancu s'è a vittoria hè sempre pirrica !
  Rudel era d'accordu cù questu, era ancu ghjovanu è ùn era ancu paralizatu:
  - Un guerrieru in a guerra hè simile à Satanassu, se micca per forza, allora per curaggiu cù quale si precipita à u diu di a guerra!
  I tedeschi, sicuru, si battenu duramente. Ma l'Armata Rossa si batte ancu cum'è una alea di titaniu. È i cumbattenti suviètici ùn cede micca un solu passu, senza una lotta.
  Alenka hè ancu in battaglia cù a so squadra davanti à a punta di a cuna nazista. È i tedeschi amanu di rompe u nemicu in questu modu.
  Alenka hà lanciatu una bomba cù un pede nudu di forza mortale è sguilla cù una risatina:
  - Una persona hè nata cù u desideriu di sapè a saviezza, ma solu un caprettu hè natu cù una barba, è questu ùn hè micca sempre literale!
  Anyuta, sparendu à i Nazis, accunsentì prontamente à questu, scacciendu una granata cù u so pede nudu:
  - Un omu vole avè a forza di un toru, ma a mente di un sumere u face un ariete per un barbecue !
  Alla, sparendu à l'inimicu, è lanciatu un pacchettu splusivu cù i so pedi nudi, vyaknula:
  - Ùn ci hè nunda impussibule per u prugressu, solu per dà a felicità à tutti, hè impotente, per via di l'omnipotenza di l'invidia umana è l'egoismu !
  Maria hà ancu sbattutu l'inimicu, hà struitu a cisterna cù un colpu di u so pede nudu è hà ruttutu:
  - Ancu u Diu Omnipotente hè impotente per dà a felicità à tutti, cusì ancu l'Omnipotente ùn hà micca truvatu un antidotu per tali qualità: quandu tuttu ùn hè micca abbastanza per una persona, è pare chì tuttu hè megliu cù un vicinu, cumpresa a so moglia!
  Marusya di stu battaglione di ragazze scalze hà lanciatu un saccu di granate cù e so sole nude è hà chjapputu:
  - A vera felicità ùn hè micca quandu avete tuttu ciò chì vulete, postu chì questu ùn hè micca realisticu ancu per un miliardariu, ma quandu smette di invidià u vostru vicinu - ancu s'ellu hè spessu una fantasia!
  Matrena, sta zitella abbronzata è muscolosa in solu mutandine, hà lanciatu à pedi nudi un pacchettu splusivu di carbone pesante è fattu in casa, è rughjò:
  - Paria chì era più faciule per scunfighja l'invidia di u vostru vicinu è fighjulà bè à a so moglia, ma qualchì volta hè più faciule ch'ellu sguassate u celu in terra chì piantà d'esse ghjilosu di u successu di l'altru !
  Olympia hè una putente ragazza eroica chì hà pigliatu è lanciatu un barile interu di splusivi, strappatu una massa di Nazis è ancu vultatu u tank Panther è cinguettava:
  - Cumu pudete scunfighja l'egoismu in sè stessu - smette di ricurdà chì u vostru antenatu hè una scimmia, ma ricordate chì site statu creatu à l'imaghjini è a somiglianza di Diu è natu da l'Onniputente, è chì u vostru scopu principale hè di serve i celesti!
  Ma Stalenida, inseme cù Tamara è Veronika, a gambe nude, puntò un cannone 203-mm. E cumu si sparghje nantu à i Mouse. Teoricamente, una tale arma pò ancu pierce stu mostru, ma ... U projectile, anche pisanti, ùn hè micca armatura-piercing, è ricochets da l'armatura di stu mostru. Eppuru 250 mm di metallu inclinatu in a fronte. Tale hè a creazione di u pensamentu ingegneria di u Terzu Reich.
  Steelenida rimarca cù una risata:
  - Una persona avanza da una scimmia à l'omnipotenza, un puliticu avanza in a scala di a carriera da una volpe toady à una dittatura porcina !
  Victoria, Veronica è Tamara, appoghjate nantu à i so pedi nudi, mettenu un projectile di centu chilò in u fucile, è cuminciaru à dirigellu.
  Victoria, sta bella zitella in bikini, svenendu i denti, rimarcò astutamente:
  - Una mansa di prublemi aspetta una persona in a vita, ma dopu a morte, l'ànima ùn hà ancu truvà un locu per ellu stessu, i peccati ùn sò micca permessi in u celu, è i galli piccaranu in l'infernu!
  Veronica, appoggiendu i so tacchi nudi nantu à l'erba smeralda, era ancu d'accordu cù questu:
  - U corpu hè qualchì volta difficiuli di purtassi, è l'ànima hè senza pesu, s'è tù campava peccatu, ùn truverete micca una casa in paradisu !
  Tamara sghignazzando, scoprendo i denti, dichiarò abbastanza logicamente, soffiando scintille dai denti:
  - À l'omu li piace à fighjulà e gambe nude di e donne, è à una donna li piace à guidà, avendu prima pusatu i scarpi finu à l'arechje, è avè strappatu trè pelle d'omu sottu à u so taccu !
  Stalenida scopre i denti in un sorriso dai denti bianchi è assai aggressivu, è riposendu i so tacchi nudi è tondi, nutò :
  - Un omu sottu u taccu di una donna di una scarpa eleganti hè assai più piacevule ch'è sottu à u stivali di dittaturi, soprattuttu s'ellu hè un scarpa bast cun intellettu!
  Victoria righiò mentre mandò u proiettile in un arcu è disse:
  - Un puliticu hè sempre un animali gobbo, ma hà in cumunu cù un cammellu, solu ch"ellu ci vulia sputà !
  Veronica hà dichjaratu aggressivamente, stringhjendu l'ochju è bella dichjarata, cun grande dignità:
  - U puliticu ci sputa cum'è un cammellu, ma à u listessu tempu ci vole chì i nostri dorsi curghinu cum'è gobba in arcu à a so insignificanza !
  Tamara hà nutatu aggressivamente, tirando su un altru proiettile, enormu, distruttivu:
  - Un cammellu hè un vapuri di u desertu, è un puliticu hè un porcu chì trasforma una terra fiorita in terreni deserti !
  U terzu ghjornu, i tedeschi avanzavanu un pocu più. "Mouses", "Leoni", "Tigri" è "Panthers" accuminciaru a rumpiri più spessu. C'era assai furia cun elli.
  Gerda hà nutatu mandendu un projectile da un cannone contr'à un bunker sovieticu. U fucile tedesco più putente era più efficau quì chì i picculi obusi di a Pantera.
  - A più pesante a carne di un omu, u più difficiuli per ellu diventà un pesu in l'ochji di una donna cum'è strumentu per u piacè di u corpu !
  Charlotte hà nutatu, mandendu un proiettile mortale à a pusizione di e truppe sovietiche:
  - I cervelli sò morbidi à u toccu, ma anu più putere di penetrazione cà i pugni di ghisa !
  Kristina hà sparatu à u nemicu, hà sbattutu e truppe sovietiche è cinguettava, scoprendu i denti:
  - Se u vostru capu hè un ossu solidu, allora a pusizione in a vita serà fragile!
  Magda pistò l'inimicu, cù i so pedi nudi, u fracassa, vultendu u cannone russu, è rimarcò :
  - Ùn ci hè micca più forte forza per una persona chì a ricunniscenza di i so sbagli, ma per un puliticu hè inutile, postu ch'ellu sguassate abbastanza cuscente, è l'elettore si sbaglia scegliendu !
  E ragazze sò tali chì ùn pudete micca discutiri cun elli ...
  Dui sniper femini Alice è Anzhelika si battenu ancu da u latu suvièticu.
  Anu ancu colpi à i Nazis.
  Alice hà sparatu è disse, fendu l'ochju à u so cumpagnu:
  - Sè vo site un martinet di quercia, allora duvete esse u stessu generale di tamburini, cum'è un rè nudu, da quale i chips sò stati eliminati!
  È cù i so pedi nudi hà lanciatu una granata, strappandu i Nazis.
  Angelica culpisce ancu u Fritz, è cù u so taccu nudu succumbe à a distruzzione di a morte è sguilla :
  - U puliticu in u so egoismu ùn pò mancu prumetti nunda d'utile per l'elettore, postu chì a muntagna d'oru, chì ùn vale micca un centesimu, pò solu sfracicà !
  Alice tirò di novu cù precisione nantu à l'inimicu, scacciò un mortu cù i diti di a so gamba nuda, è sguilla :
  - In i bugie, u puliticu ùn hè uguali, à ghjustificà u fallimentu di a prumessa, hè un virtuosu à tuttu !
  Angelica risa, è a linea taglia assai fascisti, è una mansa di granate vola da a sola nuda di a bellezza. Ragazza ruggisce:
  - U puliticu cerca di mentirà per caccià a parte di u leone, è porcu per i pezzi di grassu, ma hè solu finta di esse un leone, ma un veru porcu !
  
  CRUSHING BOW OF CHAMPION KARPOV
  Anatoly Karpov in u 1984 hà sappiutu scunfighja Garry Kasparov in u partitu per u campiunatu mundiale in u trenta-unu ghjocu. È a partita hè finita cù un puntu di sei - zero in favore di Anatoly Karpov. U terzu casu in a storia di i partiti di scacchi per u campiunatu mundiale, chì hà finitu in un puntu seccu, quandu u campionu di u mondu regnu hà fiascatu à vince una sola partita.
  Anatoly Karpov hà ancu capaci di superà Bobby Fischer è ELO. Hè stata una vittoria fantastica - una di esse fieru.
  Frustratu, Garry Kasparov hè diventatu depressu è abbandunò di ghjucà à scacchi.
  Anatoly Karpov cuntinuò i so spettaculi. In u 1986, hà avutu un duellu cù Sokolov. U ghjocu hè ancu andatu da u principiu à un gol, dopu à undici partite u puntu hè diventatu: quattru zero in favore di Karpov. È solu u tredecisimu ghjocu Sokolov, utilizendu una novità inespettata, hà sappiutu per sbattà u score. Ma Karpov hà ancu finitu u so avversariu in u quattordicesimu ghjocu è in u diciottesimu. Questa partita hè stata dominata da Karpov. È Karpov hè digià cinque volte campione mundiale cum'è Mikhail Botvinnik.
  Ma in u 1988, un duellu cù Yusupov hà fattu. Anatoly Karpov era cunsideratu u favuritu chjaru. Ùn hè ancu vechju. È Yusupov era digià perde à Sokolov, chì era quasi cumplettamente scunfittu da Karpov. È in generale, ùn era micca cunsideratu un atleta cusì super class. È in quantu à a qualificazione, hè stata luntanu da Karpov. Ma Garry Kasparov era ancu davanti à ellu prima di a partita devastante.
  Ma a lotta hè diventata assai più stubborn. A sensazione hè accaduta da u principiu, quandu Yusupov hà pigliatu u capu. Allora Karpov hà uguagliatu è hà pigliatu u capu in u decimu ghjocu. Ma u tredicesimu Yusupov hà scunfittu è equalized u puntu. E sedici partite anu inflittu una scunfitta sensazionale à Karpov cù a Difesa Siciliana, applicà un novu gambit.
  E avanzò ! Era crudele !
  Karpov hà sappiutu ancu à u partitu di novu solu in u vinti-secondu ghjocu ... Allora hà avanzatu in u vinti-settimu ghjocu. E avendu vintu u trenta-unu ghjocu, hà sappiutu per fà u puntu di cinque-trè ... U ghjocu cuntinuò cù una grande persistenza finu à chì Anatoly Karpov hà postu un puntu di vittoria in u quaranta-unu ghjocu.
  A partita hè stata a più longa in a storia di scacchi - quaranta-un partiti, è assai stubborn. È Yusupov hà guadagnatu l'autorità è u rispettu cù una resistenza impenetrable cusì dura à u campionu mundiale.
  È Anatoly Karpov hà superatu à Mikhail Botvinnik diventendu sei volte campione di u mondu.
  In u 1990, Anatoly Karpov hà ghjucatu novu un partitu per u campiunatu mundiale. È contru à ellu hè Vishy Anand. Ghjovanu ghjucadore di scacchi di l'India. Diciottu anni di differenza. Karpov farà prestu quaranta. È u so avversariu hà sempre vinti-un anni è prestu prestu vinti-dui. Cumu si ricorda à Kasparov. È a valutazione di Anand ùn hè micca male. È ci sò grandi vittorie in tornei.
  È cusì principia a feroce battaglia. Comu s'aspittava, a partita cù Anand era un avvenimentu straordinariu. È ci sarà una rissa seria in questu.
  Infatti, in prima Karpov è Anand si scambiavanu colpi. Allora Karpov hà pigliatu l'iniziu ... In u sedicesimu ghjocu Anand hà uguagliatu ... Solu in u vintisettesimu ghjocu Krapov era novu avanti ... Allora Anand hà uguagliatu u puntu di novu in u trentaduesimu ghjocu ... In u quaranta - U primu ghjocu Karpov hà pigliatu novu capu. È vincìu a quaranta-settema riunione, ma Anand vincìu in u quaranta-ottu ... Dopu à quale, per a prima volta in a storia di i scacchi, una pausa hè stata annunziata per trè mesi, u più longu in a storia di u partitu.
  In questa partita Anand hà dimustratu una grande capacità in difesa. È era marcatu da un record, è un mondu.
  Dopu à trè mesi a partita ripigliò... Dopu un parità in u quaranta-novu ghjocu, Anand hà vintu u cinquantesimu. È u punteghju hè stata pari... sedici altre sorte seguitanu, finu à chì Karpov vincì infine u sessantasettesimu ghjocu. È a supermatch hè finalmente finita.
  In u 1992, Anatoly Karpov hà pruvatu à batte u record di Lasker per u numeru di partiti di campiunati mundiali vinti. È l'inglese Short hè diventatu i so rivali. Chì ùn era micca cunsideratu cum'è un favuritu è hà avutu una valutazione piuttostu bassa.
  Ma Anatoly Karpov hà persu dui partiti à u principiu di u scambiu di colpi, u vantaghju era dui punti. In u tredicesimu ghjocu, Short hà sappiutu aumentà u puntu di quattru à unu. È era digià una sensazione. In u vinti-quattru ghjocu, Short hà vintu novu, purtendu u puntu à cinque unu. È avà u vinti-settimu di Karpov chjude u distaccu. Ma in u trenta-secondu ghjocu, Short marca u sestu gol è diventa u campionu mundiale. À u listessu tempu, cun un puntu assai cunvincente - sei - dui! Eccu un partitu veramente sensazionale.
  Ma sicondu i reguli di a FIDE, Karpov hà u dirittu à una rivincita. Inoltre, u ghjocu cuntinueghja à sei vittorie, è ùn ci hè micca handicap per u campionu.
  È a vendetta a dumandava, malgradu a sensazione di Short. È in u 1993, a rivincita si faci.
  Anatoly Karpov prima vinciu, dopu perde. Dopu hà vintu trè partite in una fila. Allora un altru ghjocu ... U puntu hè diventatu cinque unu ... Allora Short hà guadagnatu un puntu ... Ma in u vintisettimu ghjocu, Anatoly Karpov hà messu un puntu vincente. È torna una vittoria clamorosa. È u puntu hè diventatu sei - dui, ma digià in favore di Karpov.
  È fendu cusì, u record di Lasker hè battutu - chì hè assai cool.
  In u 1994, un novu partitu da Anatoly Karpov. Sta volta u so avversu hè Gatta Kamsky. U ghjucatore di scacchi hè ghjovanu è assai stubborn. A diffarenza d'età hè di vinti trè anni. È deve esse dettu chì Karpov hà un rivalu seriu.
  A partita ùn hà micca principiatu assai bè per Kamsky. Dopu à vinti partiti, u score era cinque - unu in favore di Karpov. Ma Kamsky hà vintu u vinti-secondu ghjocu, u vinti-quattru, è u vinti-sestu - riducendu a distanza in u puntu. È tutti i ghjoculi in questa partita sò stati ghjucati à u cuntrollu di u tempu. Karpov vincìu u vintisettimu ghjocu è divintò nove volte campionu di u mondu. Questu hè un risultatu eccezziunale è record in a storia di i scacchi.
  Anatoly Evgenievich hà dettu chì avete bisognu di diventà almenu un campionu mundiale di dece volte per esse una sensazione è un record è una figura tonda.
  Ma in u 1996, Anand hà cumbattutu novu cù Anatoly Karpov. Sta volta, l'indianu hà u più altu rating in u mondu. È hè in crescita. È Anatoly Karpov hà digià quarantacinque anni, è tutti si ricordanu cumu si battevanu sei anni fà. A lotta serà dura.
  I primi sei partiti sò stati ghjucati in una lotta feroce. I ghjucadori di scacchi vincenu dui partiti ognunu... Dopu seguitanu una seria di sorte è a vittoria di Anand in a tredicesima partita. Allora Vishy hà vintu u sedicesimu ghjocu... È u vinti-quattru in u sicilianu... In u vintisettimu, Karpov hà chjusu u distaccu... Ma u trenta-duesimu ghjocu hè vintu da Anand. È in u trenta-sestu ghjocu, l'Indianu sfondò a difesa di Karpov è divintò u quattordicesimu campionu mundiale.
  Dopu avè persu u partitu cù un puntu di sei - trè, Anatoly Karpov hà decisu di ghjucà in vendetta. Novu, sta volta u terzu partitu per u campiunatu mundiale.
  Se in a vera storia di scacchi, u cunfrontu Karpov-Kasparov era u più record, allora quì hè Ananda-Karpova.
  Centu trè partite sò digià ghjucate, cumpresa una partita record di sessantasette duelli. A parte quelli di u torneu. È dopu ci hè a terza partita senza limiti.
  Anatoly Karpov hè, sicuru, prontu à prufittà di u dirittu à una rematch. È quì torna a battaglia di dui cavalieri di un mantellu è un pugnale.
  L'annu hè 1997 - Karpov hà quarantasei anni. È ùn hè micca un compitu faciule per vince una partita senza limiti. Ma vi tocca à vince.
  A lotta principia cun prudenza... I primi ottu partiti sò finiti in un draw. Allora Anand hà vintu ... Allora Vishy hà vintu u diciassettesimu ghjocu è hà pigliatu u capu cù un puntu di dui à zero ... Più vittoria in u vinti terzu ghjocu .... È solu in u vinti-settimu riunione, Anatoly Karpov rumpiu u puntu. Qualchì manera, in u vintisettimu ghjocu, Anatoly Evgenievich sempre vince. È quì sò i novi ghjochi... Anand ùn hè micca in fretta... In u quaranta-unu ghjocu vince da u quaranta-settimu. È Neru mette un puntu vincitore in u quaranta-ottu.
  Hè cusì chì a partita hè finita, u terzu è ultimu scontru record trà i dui geni.
  Anatoly Karpov ammissu chì u so tempu hè passatu, è hè cuntentu ch'ellu sia andatu in a storia cum'è nove volte campionu mundiale è record holder in stu sport. In tuttu, Karpov era campionu mundiale per vint'anni, secondu solu à Lasker.
  È Garry Kasparov s'interessa à a pulitica. Era un membru di u cunsigliu. Criatu u so propiu partitu - "Pensendu a Russia". In u 2000, si curria per a presidenza di Russia è hà pigliatu l'ultimu postu. E prestu abbandunò a pulitica attiva, dopu avè ricevutu un postu in u Ministeru di l'Affari Esteri.
  È u novu campionu mundiale da u 1996 hè Vishy Anand. L'Hindu hà sappiutu di mantene finu à u 2014 - diciottu anni - solu Lasker è Karpov avianu più! Ma Anand, ghjucatu partiti ogni dui anni, hà sappiutu superà Karpov in quantu à u numeru di partiti è a multiplicità di u campiunatu. Diventà u dece volte campionu mundiale in a storia è ghjucà tredeci partite di campiunatu mundiale.
  Finu à esse rimpiazzatu da Carleson.
  L'impattu nantu à u cursu di a storia mundiale hè statu significativu. Perchè l'universu hè diversu, è tuttu cambia un pocu. Garry Kasparov battu Vladimir Zhirinovsky in a Duma di u Statu, per via di quale hà persu a so autorità. È in u 1995, l'elezzioni à a Duma di Statu passanu invece di u Partitu Liberal Democratic - KRO. È hà cambiatu assai. In particulare quandu si trattava di u votu per impeach Yeltsin. Ci era abbastanza voti in questa Duma di Statu, è l'impeachment hè statu fattu. Eltsin partì è Yevgeny Primakov divintò u so successore. È u fenomenu di Vladimir Putin ùn hè micca fattu. Putin stessu hà dimissioni da u postu di direttore di u FSB
  in l'affari. Ma ùn era micca assai successu in questu. È cusì ferma un ufficiale pocu cunnisciutu.
  Yevgeny Primakov hà servitu dui mandati cum'è presidente è in u 2008 hà datu u tronu à Luzhkov. Hà guvernatu finu à u 2016. Ancu dui termini, è dopu à ellu Gennady Zyuganov divintò presidente. A pulitica di Russia era più rilassata, l'America ùn era micca intimidata ... In Ucraina, Yanukovych hà servitu dui termini è in u 2020 hà persu à u miliardariu Poroshenko. Vitali Klitschko boxed un pocu più longu di a storia vera ... Stevenson vincerà, è trè pugilati più, cumpresu Alexander Povetkin. È abbandunò solu in 2016, ricusendu di cummattiri cù un bomber di bronzu.
  Wladimir Klitschko hà fattu un pocu più successu. Sconfittu Tyson Fury, è dopu Glazkov, è Brown. Ma sempre, à l'età di quarant'anni, hà persu à Anthony Joshua. Ma hà sappiutu batte u record di Joe Louis. È questu hè ancu u so successu eccezziunale in u sport.
  Crimea restava parte di l'Ucraina. U mondu hè più calmu è pacificu. L'ISIS ùn hè micca apparsu. Ùn ci era micca attaccu terrorista l'11 di settembre. I Talibani anu scunfittu l'alianza di u Nordu è piglianu u cuntrollu di l'Afghanistan. È avà ci hè a pace. Lukashenka, dopu avè servitu dui termini in u 2006, in cunfurmità cù a custituzione, hè andatu in una pensione onorevoli. È l'anzianu Primu Ministru Sidorsky divintò presidente. È hà ancu servitu dui termini è in 2016 trasfirìu u putere à Korotkevich.
  Tuttu hè diventatu megliu cà in a storia vera. In u mondu, ancu l'infezione da coronavirus ùn hè micca scoppiata. È questu hè certamente un bonu successu.
  A carriera di scacchi di Bobby Fischer hà pigliatu una volta un pocu sfarente. U mostru di scacchi, dopu avè vintu à Spassky in u 1992, hà pigliatu è hà ghjucatu una partita cù Ljubojevic. Il l'a vaincu dans un style plus dévastateur. Dopu hà scunfittu à Korchnoi... Hà ghjucatu ancu cù Ivanchuk, sta volta in parità. È in u 1999 hà ghjucatu un partitu cù Karpov finu à deci vittorie. Cù una tarifa tamanta.
  Ancu s'ellu ùn hè micca per u titulu mundiale, sta partita hà suscitatu un interessu tremendu.
  Bobby Fischer hà vintu u primu ghjocu... Allora una seria di deci draws è hà scunfittu Karpov in risposta... Allora un'altra serie di draws... Finu à Fischer hà vintu u vinti-quattru ghjocu, è Karpov hà vintu u vinti-settimu. Allora Fischer hà vintu da a trenta-duesima partita. Karpov hà vintu u quaranta-unu.
  Eppo si scambiavanu colpi in u quaranta-settimu è u quaranta-ottuttu. È u puntuatu hè diventatu cinque - cinque ... Allora i dui veterani di scacchi riposavanu per trè mesi. Preparate per cuntinuà a lotta. È hè veramente pussibule di batte u record di sessanta sette partite cù Anand in questa partita.
  È a tarifa per a partita hè ancu un record. Centu millioni di dollari ... È sicuru un partitu longu in diverse cità hè u più prufittu. Cusì, Bobby Fischer campa à l'aspettattivi scacciendu questu o quellu cunicu. È urganizà scandali ogni tantu.
  O venerà in un cascu, o i Karpov l'accusanu d'utilizà psichichi. E poi in parechje altre manere. È si misi lunette specchiate, paura di un sguardu ipnoticu.
  U quaranta-novu batch ùn era micca eccezzioni. Fisher, vestitu cù un costume di Babbu Natale, hà cuminciatu à distribuisce rigali. È pareva abbastanza divertente. A partita hè finita in parità... Dopu altre dodici parità...
  In u ghjocu sessanta-secondu, Fischer torna torna à u muvimentu E-2 - E 4, è Karpov hà sceltu novu Karo-Kan. Fischer hà sappiutu truvà un boost d'attaccu è hà avutu u vantaghju. U ghjocu durò quasi centu muvimenti finu à chì Karpov dimissioni in una pusizioni senza speranza... In u sessanta settimu ghjocu, Anatoly Karpov hà sappiutu à livellu u puntu. Allora, da u sessantottu ghjocu, u record precedente di Karpov è Anand hè statu battutu ... È a più longa serie di vinti draws in a storia di i partiti di scacchi si stende. Finu à chì Bobby Fischer hà vintu in l'ottanta-ottu ghjocu è hà pigliatu u capu. U puntuatu era sei - sette ... È torna novantasei partite è un altru pausa di trè mesi, una seria di sorte. Stu partitu più longu in a storia di i scacchi hè statu cupertu in televisione. È hà generatu assai scherzi. Per esempiu, quandu a lista completa di ghjochi in u partitu Fischer-Karpov hè stata caricata, u clock hà da esse cambiatu - una pila di libri andò in un altru fusu orariu.
  A partita ripigliò di novu... Fischer hà vintu novu in u ghjocu 100, u puntuatu era sei - ottu in favore di Fischer. È questu hè seriu. Ma Karpov cuntinuò à tene cum'è una roccia. È in u ghjocu 111, hà sappiutu chjude u distaccu ... Allora una seria di draws ... È Karpov hà vintu u ghjocu 131, equalizing the score. Allora sin'à centu quaranta-quattru partiti eranu draws. È dinò una pausa di trè mesi... Un partitu cusì longu, è u puntuatu hè sempre ottu-ottu. È avà, trè mesi dopu, hè tornatu. A partita di scacchi più longa in a storia di u mondu.
  È questu hè assai seriu. È abbastanza cool è solenni. E rializazioni visibili di forza colossale.
  È avà ripiglià a partita di u campiunatu mundiale... Fischer hà ancu scherzatu chì certi ùn anu micca campatu per vede a fine di stu cunfrontu. È a lotta hè stata assai significativa.
  A nova serie di draws era a più longa in a storia di i scacchi, bluccà u successu precedente di sta partita. È solu in u centu è sessanta-unu ghjocu vinciu Anatoly Karpov. Ci era solu un passu da fà. Ma in u centu è novanta-secondu ghjocu, Bobby Fischer hà marcatu una altra vittoria versu a fine è u puntu hè diventatu nove - nove ! È dinò una pausa per trè mesi.
  È a partita più longa di a storia durò finu à a prima vittoria.
  È in generale hè super - è iper! Cum'è in i filmi! È nunda si compara !
  Questa volta Fischer è Karpov ghjucanu a quinta parte di u partitu in Mosca. È deve esse dettu figurativamente - super! È u ghjocu hè cusì maravigliu è cumbattimentu.
  A partita di u Campionatu Mundiale hè ripresa. Più precisamente, solu un match per centu milioni di dollari, u più record in u mondu. È si n'andò cun grande pressione.
  Più precisamente, una seria di tiraggi seguitanu di novu. A più grande serie in a storia di i scacchi. Quarantasette partiti. Ancu s'ellu ùn si pò dì chì ùn ci era micca lotta in elli. E Bobby Fischer è Anatoly Karpov s'appiccavanu più di una volta nantu à a so scunfitta.
  Ma quarantasette tira. Una lotta feroce - senza u minimu cumprumissu. Senza alcuna pietà. È à u listessu tempu senza sangue è senza a vittoria di una parte o di l'altru. Ma vene quì l'ultimu duicentu quarantesimu partitu di sta partita. Allora una pausa di trè mesi hè pussibule. Solu da induve serà a sequenza ? L'interessu in a partita hè invariabilmente grande, è ci sò assai persone chì volenu ospitu.
  Parechji volenu a continuazione di stu spettaculu, questu hè una super maratona. È stu maravigliu, inimitable match. Chì hè ghjustu divintatu super.
  Ma Bobby Fischer hà altri piani. Chjaramente ùn vole micca cummattiri di novu Karpov.
  È in u so ultimu ghjocu biancu, hè prontu à mette a fine. È chì ? Bona furtuna cumbattante !
  Bobby Fischer hà fattu un novu pianu contru Karpov. Iè, u muvimentu E - Dui - E quattru hè digià scurdatu di novu. È avà a scelta hè Karpov. Dopu avè svintatu da l'aperture aperte è ghjucatu quasi tuttu u tempu, Anatoly Karpov hà cuminciatu à pensà. Vuliu ghjucà à Caro-Kann... A so difesa di a corona è pigliò u pedone C. Ma l'hà spustatu dui quadrati. Chì ci sia una Difesa Siciliana è una vera lotta... Chì una vera battaglia piena di sangue tronu in a parti finale di a partita di Mosca.
  Bobby Fischer si strofina e mani cuntentu. Hè vinutu cun un pianu assai originale. Senza castellà, u peone di u rè cuminciò à lancià in battaglia, spinghjendu disperatamente in avanti.
  Anatoly Karpov hà accettatu sta sfida. È era ancu prontu à luttà. Ancu u ghjocu di Fischer pareva esse anti-pusizioni.
  I dui avversari anu battutu assai duru. Fischer hà sappiutu guadagnà un vantaghju in u spaziu. È sacrificà un pedone per sviluppà un attaccu forte. Anatoly Karpov, essendu in u tempu di prublemi, hà fattu parechji sbagli è hà fattu un checkmate. Allora a partita per i grandi soldi hè finita assai efficace. Durò dui centu quaranta partite è hè statu un record in a storia di u mondu sanu di scacchi. È forse in generale u partitu più longu in u mondu di u sport è di l'umanità.
  Hè stata veramente una lotta ... È a lotta hè ciò chì avete bisognu !
  Fischer è Karpov intrinu in a storia mundiale di tutti i sporti cù a cumpetizione più longa. È unu di i tariffi più alti in u mondu di u sport. Solu i pugilati prufessiunali puderanu ottene più, è à quellu tempu ùn ci era micca tali tariffi trà elli.
  Bobby Fischer hà ricivutu dui terzi di u premiu cum'è u vincitore. È Anatoly Karpov cun un terzu hà guadagnatu più cà in i so partiti precedenti. È, sicuru, li piace. Dopu à quessa, Bobby Fischer ùn hà più fattu, è prestu mortu. Anatoly Karpov hà ghjucatu da u tempu à u tempu, ma senza assai successu. Tuttavia, si ncuntraru cù Kasparov in u 2010. Harry ùn hà micca ghjucatu da tantu tempu è hè statu furmatu. Ma Anatoly Karpov hà ancu invechjatu.
  Allora e probabilità eranu quasi uguali.
  U scontru hà cullatu à sei vittorie ... Ancu illimitatu è per assai soldi. Ancu s'ellu hè più modestu chè cù Fischer.
  À u principiu, Anatoly Karpov, chì hà ghjucatu assai in l'ultimi vinti-cinqui anni da a lotta cù Kasparov, è in u risultatu hà pigliatu u capu.
  Dopu à i primi nove partiti, u puntu era trè - zero in favore di Karpov. Anatoly Evgenievich vincìu u primu ghjocu. Garry Kasparov, ghjucatu neru, subitu cuminciò à sacrificà è andà à cumplicazioni. È in u primu ghjocu ci sò parechje sorprese. Karpov hà fattu u primu muvimentu - E-two - E - four, chì era raru in a so pratica. È Garry Kasparov prima accettò è ricusò a Difesa Siciliana, è cuminciò à spustà cumplettamente extravagantly. Prima, hà lanciatu u F-pawn in battaglia, dopu hà ghjucatu cù u cavaliere, è dinò, in risposta à u muvimentu di Karpov, hà lanciatu u pedone vicinu. È dopu Karpov hà pigliatu un altru. Ancu s'è Garry Kasparov hà guadagnatu un tempo, hè statu lasciatu dui peoni è cun un rè debbule.
  Questu era u gambit originale di Kasparov. Chì hà permessu in quale casu per avè cumplicazioni. Ma u pagamentu per ellu era dui peoni è a pusizione di u rè ùn era micca assai sicura. È un tempu per u Neru ùn hè micca abbastanza per vince. È White hà un grande vantaghju in u centru. Karpov, sicuru, hà cunvertitu u so vantaghju. Ma Kasparov hà persu... Dopu ci sò stati draws è vittorie di Karpov cù i bianchi in u settimo è u nove ghjocu.
  A storia paria chì si ripete, ma in u tredicesimu ghjocu in a difesa siciliana, Kasparov applicò una novità è hà ghjucatu un gambit più currettu. È hà riesciutu à imbullà u puntuatu dopu à tuttu ... È a sedicesima edizione hà ancu chjusu u distaccu. True, in u diciassettesimu Karpov hà sappiutu à aumentà a distanza di novu à dui punti. È per u vinti-settimu ghjocu, u puntuatu era dui - cinque. È questu hè digià seriu. Anatoly Karpov paria chì vulia vince a trenta-una partita, cum'è l'ultima volta. Ma sta volta ùn hà micca travagliatu. È Kasparov hà vintu u trenta-secondu ghjocu. In più, u ghjocu durò finu à u quaranta-settimu ghjocu, chì u stancu è digià anzianu Karpov sbulicò. È u quaranta-ottu, induve Garry Kimovich, svegliatu da u so sonnu, hà uguagliatu u puntu.
  Dopu ci hè statu una pausa di trè mesi ... Anatoly Karpov hà avutu un riposu, è quì sò cun Harry in una lotta amara. Anatoly interpreta White. È Karpov sceglie l'apertura di Reti. Qualcosa chì ùn hè mai statu ghjucatu prima. Kasparov prova ancu di ghjucà fora di u canon. È piglia una pusizioni difficiuli... U ghjocu trascinò per un bellu pezzu. Harry guidò a difesa cun precisione puntuale. È dopu à più di trè centu muvimenti, hà avutu un draw. Questu hè statu seguitu da una seria di diciottu draws, battendu l'indicatore di a prima partita... È infine, in u ghjocu biancu, Harry hà sappiutu per sfondà a difesa di Caro-Kann. Hà donatu dui figuri. Una verità ghjucatu quasi subitu. Dopu vinni l'attaccu à u rè. In fine, checkmate Anatoly Karpov. È infine ottinutu una vendetta cunvincente. Ancu s'è cù un margine minimu, da un puntu, prima di perde seccu. Ma sempre, dopu à un quartu di seculu, Garry Kasparov hà sempre vindetta. È a so autorità hè assai alta.
  A vittoria di Garry Kasparov hà inspiratu Korchnoi à sfida ancu à Anatoly Karpov. E, sicuru, ci sò sponsors chì offrenu una tarifa fabulosa per un match finu à sei vittorie. Korchnoi hè vint'anni di più chè Karpov. Ma si cumporta assai bè malgradu a so età avanzata. È cusì audace offre vendetta. È in u 2013, un novu partitu assai interessante finu à sei vittorie hà fattu.
  Viktor Korchnoi vs Anatoly Karpov. È hè grande! A partita hè stata in New York.
  Una lotta dura principia da u primu ghjocu. Karpov hà cuminciatu cù E dui è E quattru. Korchnoi hà ghjucatu inaspettatamente a difesa preferita di Karpov: Caro-Kann. È a materia hè ghjunta subitu à un draw. Allora ghjunse Korchnoi. I primi dodici partiti sò finiti in parità. È dopu Viktor Korchnoi hà ghjucatu a Difesa Siciliana è a Variazione Naidroff in u tredicesimu ghjocu. È in u risultatu, in una lotta forte, hà sappiutu di vince una vittoria cunvincente per Korchnoi. Ci era una lotta mutuale cù parechje vittime, è un bellu attaccu.
  In u sedicesimu ghjocu, è ancu cù i bianchi, Korchnoi hà vintu novu, è hà aumentatu u distaccu è u vantaghju à dui punti. Cunsiderendu chì Korchnoi hà ottantadui anni, allora iè, hè un ghjucatore di scacchi superbu ! È in u vinti-quattru ghjocu, Korchnoi hà celebratu una vittoria: u score era trè - zero in u so favore, è pareva chì ci saria una sensazione, è una vittoria risonante per u veteranu. Ma Karpov, avendu vintu u vinti-settimu ghjocu, hà sappiutu à restaurà u so equilibriu uguali mentale. Allora vincìu in a trenta-una partita cù u biancu. È in u ghjocu 32, applicò inaspettatamente a Difesa Siciliana è a Variazione di u Dragone à l'apertura aperta.
  Cunsiderendu chì Karpov di solitu vincìu a Variazione di Dragone chì ghjucava per White, una tale decisione deve esse cunsiderata inaspettata. È Karpov hà sappiutu piglià l'iniziativa in una lotta feroce è dà un cumpagnu elegante.
  U score s'hè sbulicatu abbastanza rapidamente. Ma Anatoly Karpov hà persu di novu a so attività è una longa serie di tiratura si trascinava. Finu à a fine di quarantottu partite è ghjunse una pausa di trè mesi.
  Parechji fans eranu infelice cù u fattu chì i dui cumbattenti ùn eranu micca troppu ansiosi di cummattiri.
  Ma dopu à a pausa, a battaglia torna ... Korchnoi hà cuminciatu à piglià più risichi di dumandà prublemi. È in u cinquantesimu ghjocu, hà vintu a stessa vittoria.
  È di novu hà pigliatu u capu ... Ma in u cinquanta terzu Korchnoi sacrificò troppu è andò troppu luntanu è fù scunfittu. U puntu era livellu... Allora una seria di sorte... I dui ghjucadori di scacchi si cumportavanu passivi. È solu in u novantesimu ghjocu Karpov hà finalmente vintu. U puntu hè diventatu quattru - cinque. È questu hè seriu. Dopu à novantasei partite, ci hè stata di novu una pausa per trè mesi.
  U partitu Korchnoi-Karpov hè statu un scontru assai duru. Dopu à a pausa, u ghjocu ripigliò. In u 101e scontru, u Dragone era novu, ma sta volta Korchnoi hà avutu un impulsu in tenda. È cusì hà pigliatu l'iniziativa. È hà sappiutu sviluppà un attaccu irresistibile à u rè neru.
  Di novu hè vinutu u periodu di sorte. U puntu era cinque-cinque. Ma sempre, l'ultimu ghjocu, centu quaranta-quattru da stu ciculu, hè statu decisivu.
  Karpov tornò à E-two-E-four. È nantu à a variazione aperta pruposta da Korchnoi, applicò inesperu u Gambit di u Rè. Sapendu u caratteru di Korchnoi, Karpov hà capitu chì ellu sceglie a continuazione più principiata è accettà u gambit. Ma per questu hà avutu in magazzinu - una novità forte. È principia una battaglia feroce è aggressiva. È l'attaccu à u rè neru hè statu assai forte. In u risultatu, Korchnoi hà finitu senza un pezzu. Ma per un'altra quarantacinque movimenti hà luttatu disperatamente finu à u mattu.
  Allora u tentativu di vindicà Karpov ùn hè micca fattu. Ma da l'altra banda, Korchnoi hà guadagnatu assai soldi, è hà guadagnatu u rispettu per a so lotta senza compromessi.
  Ma poi Anand cessò di esse u campionu mundiale è in u 2020 Anatoly Karpov hà tornatu un partitu di campiunatu mundiale trà ellu, finu à deci vittorie, ma cù un limitu di quaranta ottu partite. À questu tempu, Anatoly Karpov era finalmente sbulicatu, è Vishy Anand era sempre forte è in forma eccellente. A partita hè stata in Mosca. Quist'annu ùn ci era micca coronavirus è tuttu era abbastanza bè.
  Forse micca per Karpov ... Vishy Anand hà duminatu u duellu è hà vintu partita dopu partita ... Questa volta Anatoly Karpov hà fiascatu à mette una resistenza stubborn è, dopu avè persu u vinti-quattru duellu cù White, hà finitu a cumpetizione cù un puntu di deci - zero in. favore di Anand. In questu partitu, Karpov hà pruvatu à Dragon trè volte cù u Negru è hà ghjucatu cun ellu. È a lotta hè andata à un scopu. Solu in u sedicesimu ghjocu cù i bianchi Karpov hà avutu l'uppurtunità di vince, ma di novu li mancava.
  Dunque ùn era micca pussibule di sguassà u contu ...
  Anatoly Karpov hà dettu ch'ellu avia digià ghjucatu a so parte è vulia ... piglià a pulitica più seriu. In particulare, Zyuganov, senza annullà u limitatore in dui termini è quattru anni, hà pigliatu u listessu zeroing. Chì hà causatu assai indignazione in a sucità. S'arricordavanu chì Eltsin, Primakov è Luzhkov sò limitati à dui termini. Perchè Gennady Andreevich hà decisu di fà una eccezzioni da ellu stessu? Inoltre, Genka ùn hè micca più ghjovanu di elli. Tuttavia, Zyuganov hà riferitu chì Biden hè ancu più vechju chè ellu. Ancu s'è un cattivu esempiu ùn vale a pena ripetiri. Ma Gena hè solu un fanàticu di u putere. È ùn vole micca lascià.
  È Anatoly Karpov hà decisu di candidà per u presidente. È si trasfirìu à u putere cum'è un tank. Tuttu u listessu, hè più ghjovanu di Zyuganov, è per vint'anni era un campionu mundiale di scacchi.
  È avà, in l'elezzioni presidenziale in Russia in u 2024, Gennady Andreevich Zyuganov hè candidatu per un terzu mandatu. Ancu s'ellu hà ottant'anni. U più anticu presidente è capu in a storia di Russia. Superatu tramindui Luzhkov è Primakov. È u presidente cullà sempre per un terzu mandatu. È quale ne hà bisognu ? Hà fattu un paru di emendamenti à a custituzione, cumprese chì u salariu minimu è a pensione ùn deve esse menu di u salariu di vita. È hà annullatu i so termini. Si arrampica nantu à u terzu.
  È l'elezzioni sò antidemucratiche. I partiti à a Duma di Statu ponu numinà u presidente è cusì. Ma per u restu, raccoglie dui milioni di firme per mese.
  Ebbè, Zyuganov l'hà pigliatu è pusò a testa in a presidenza per un terzu mandatu. Ma Anatoly Karpov andò in battaglia. È hà sappiutu cullà dui milioni di firme. Zhirinovsky s'appoghja di novu da u LDPR. True, un altru hè digià avanzatu da Yabloko - più ghjovanu. Da u Patronimicu ancu avanzatu ghjovanu. È un altru ghjovanu miliardariu, è Anatoly Karpov.
  L'ecunumia russa hè stagnante. È Gennady Zyuganov hà assai disturbatu à tutti. Allora u risultatu di l'elezzioni ùn hè micca chjaru. True, u presidente in carica hà un grande capu in forma di risorse amministrative. E di sicuru i media cuntrullati. Ma questu, sicuru, ùn hè micca abbastanza per vince cun fiducia da a prima volta. Ancu s'ellu pò esse abbastanza. I cuncurrenti ùn sò micca assai forti. Solu da "Patria - All Russia", u rivale hè un guvernatore seriu di u Territoriu di Krasnodar è un esecutivu cummerciale assai forte, è à u stessu tempu ghjovanu. Ebbè, Zhirinovsky hè solu un vechju clown. È Yabloko ùn hà mai cullatu assai. U miliardariu ùn averà micca troppu, soprattuttu ch'ellu hè ebreu. E Anatoly Karpov? A prima sorpresa hè ch'ellu hà sappiutu cullà dui milioni di firme. U sicondu hè chì l'anzianu campionu mundiale di scacchi hà cuminciatu à guadagnà percentuali solidi in diversi sondaggi in Internet. È hè stata una sorpresa per tutti.
  E poi Anatoly Karpov hà pigliatu inaspettatamente u sicondu postu durante a campagna elettorale.
  È diventa una piccula sensazione. O forse micca cusì chjucu. Allora, ancu più duru. Zyuganov, digià vechju, s'imbazzava in a passerella di l'aviò. È a so valutazione hà cuminciatu à calà. È l'ecunumia s'aggrava. È tutti sò stanchi di u Partitu Cumunista in u putere.
  In corta, Anatoly Karpov, chì hè sempre in bona forma fisica, hà cuminciatu à aghjunghje. È a so valutazione hà crisciutu rapidamente. È in a prima volta ci era una sensazione. Zyuganov ùn solu ùn hà micca vintu in u muvimentu, ma ancu batte Anatoly Karpov da solu trè per centu. È certamente hè una grande sensazione. È a lotta serà assai dura. Zhirinovsky, sicuru, sustene u partitu di u guvernu è Zyuganov. In quì, u rapprisintanti di a Patria, chì hà pigliatu u terzu postu, inaspettatamente sustene Karpov. U miliardariu hè in quintu locu, ancu per Anatoly Karpov. È hè assai cool.
  È avà l'elezzioni è a seconda volta. È torna una sensazione. Anatoly Karpov batte Gennady Zyuganov. Chì u vantaghju sia chjucu, ma sempre. Per a prima volta, un presidente in carica perde. E sicuru, questu hè una sensazione di grande magnitude.
  In l'Occidenti, a vittoria di Anatoly Karpov hè stata salutata. È assai viulente. Parlanu di novu pensamentu, è chì l'era di u cumunismu in u mondu sanu è a gioia è a felicità prestu prestu. E chì prestu serà ghjustu maravigliosu quantu piacevule hè di campà in tuttu u mondu ...
  Anatoly Karpov hà dettu chì a prima cosa chì a Russia hà da fà hè unisce à l'OTAN è l'Unione Europea. È serà un successu assai bellu è eccezziunale. È chì prestu ci sarà una unione di tutti i populi bianchi. Una donna negra hè diventata u novu presidente di i Stati Uniti. È questu era ancu un passu progressiu. È a strada di a fratellanza mundiale.
  E Vladimir Vladimirovich Putin, intantu, morse tranquillamente in un ospedale di prigiò. Hè statu incarceratu per furtu è evasione fiscale. Hè cusì chì u mondu hè diventatu ...
  È solu Anatoly Karpov vincìu a trenta prima partita di u so partitu 1984 contr'à Garry Kasparov. Tali miraculi accadenu in stu mondu...
  Iè, chì l'era di Vladimir Putin finisci prestu.
  
  U CONTRUSTRIKING DI MAINSTEIN E TURNING IN A GUERRA
  Ntô nuvembre di u 1943, durante u contraattaccu di Mainstein, chì sminuì e truppe sovietiche, i tedeschi anu pussutu ottene più. È tuttu perchè Stalin hà urdinatu di mantene Zhitomir à ogni costu, è pruibitu di andà in a difesa. In u risultatu, i tedeschi anu pussutu catturà Kiev di novu, è circundà l'unità sovietiche, è poi distrughjenu. In più, u tempu hè statu seccu, è i tedeschi anu pussutu utilizà i so Tigri è Pantera più efficaci. In u risultatu, e truppe suviètica anu patitu una scunfitta sfracciata.
  Stalin, à u turnu, ghjittò novi forze in a battaglia. L'unità sovietiche anu arrampicatu à traversu u Dnieper. Ma ùn eranu pronti, ma i Nazis raggruppati. È assai abilmente suppressa l'unità suviètica. In ghjennaghju, a battaglia era per u Dnieper, è e truppe sovietiche sò stati trasferiti in gran numaru. Ma l'offensiva di l'Armata Rossa vicinu à Leningrad hè stata respinta, è affucatu in u so sangue. U mutivu hè chì una parte di e forze hè stata trasferita à u Dnieper è hè stata utilizata in modu inefficace.
  In cortu, i tedeschi anu sappiutu di mantene in l'invernu è evità a scunfitta. A prima linea hè stabilizzata. Stalin hà sempre pruvatu à penetrà in u Dnieper, ma ùn hà micca successu.
  I nazisti anu fattu qualchi passi. In particulare, misure per a guerra tutale è l'usu di u travagliu. A pruduzzione d'armi in u Terzu Reich era in crescita. L'aviò jet è i missili FAA apparsu ancu. Ancu s'ellu ùn hè micca assai efficace ...
  L'Armata Rossa ùn hè mai stata capaci di superà a difesa di u Fritz nantu à u Dnieper. Stalin, preoccupatu chì l'America è a Gran Bretagna puderianu vene in Auropa prima, fece una mossa di cavaliere : offre à Hitler una tregua per sei mesi. U Führer accunsentì, ma sottumessu à a cessazione di a guerriglia.
  Stalin accunsentì ancu à questu. È u 1 di maghju di u 1944, ci hè stata una calata in u fronte orientale.
  L'Alliati anu sempre pruvatu à sbarcà in Nurmandia. Ma sta volta, u tentativu hè finitu in una scunfitta schiacciante. È a perdita di più di un milione di suldati americani è britannichi da i prigiuneri solu hè una terribile catastrofa. Dopu à a scunfitta di l'estiu, seguita l'offensiva tedesca in Italia. Chì purtò ancu à a scunfitta di l'alleati è à a cattura di Napuli prima, è dopu a Sicilia.
  À u tempu chì l'armistiziu finisci u 1 di nuvembre di u 1944, i tedeschi avianu ripigliatu u cuntrollu di l'Europa occidentale. Sutta sti cundizioni, Stalin uffrì di allargà a tregua per altri sei mesi ... Hitler accunsentì. A Gran Bretagna hè stata culpita da missili balistici è bombardieri di a classe Arado. In l'aria, i tedeschi anu lanciatu un aviò multi-purpose invece di u Focke-Wulf TA-152 in una seria. Chì hè diventatu assai efficace. È u megliu in ogni modu. Iè, è u XE-162 hà dimustratu i so megliu caratteristiche di volu è una tremenda efficacità in a guerra.
  È più significa a flotta sottumarina di u Terzu Reich. Chì affucò assai efficacemente tutti i nemici di u fascismu. È in particulare sottumarini in miniatura per una persona. Quelli cusì efficaci anu avutu sia i Stati Uniti è a Gran Bretagna.
  Dopu à a morte di u presidente americanu Roosevelt, u novu presidente Truman offri subitu à Hitler una tregua è un scambiu di prigiuneri. U Führer accunsentì à questu. È l'alliati cù a Germania da u 1 di maghju di u 1945 cuncludi un cessamentu di a guerra per un periodu di trè anni. Ci hè statu un scambiu di prigiuneri di guerra, è a risturazione di e relazioni ecunomiche. Ma nant'à u fronte orientale, a guerra ripigliò cun vigore rinnuvatu. U 22 di ghjugnu di u 1945, i Nazis lanciavanu una offensiva in u centru. Per a prima volta, i tanki E-100 di una nova generazione è i fucili autopropulsati E-10 è E-25 anu participatu à e battaglie. U tank E-50 era sempri sviluppatu. Ma u Panther-2 apparsu in a serie cù una torretta più chjuca è una siluette bassu cù un mutore di 900 cavalli è un pesu di cinquanta tunnillati. Era già cool. U novu veiculu tedescu "Panther"-2 è "Panther" F hà dimustratu per esse megliu prutetti è più armati.
  Cum'è i fucili autopropulsati di a serie E ... È l'aviò jet di una nova generazione. È l'Armata Rossa in u centru cave in ... I tedeschi anu sappiutu sfondà parechje linee di difesa. Ma tandu eranu sempre firmati. U SU-100 hà participatu à e battaglie. Tuttavia, eranu piuttostu debule contr'à l'E-100. Li tudischi sò stati capaci di circundà Smolensk guasi cumplettamente, ma a cità stessu hà dispiratu.
  Stalin hà urdinatu di stà à a morte. I tedeschi sò impantanati in u centru. L'URSS hà avutu finu à dui centu divisioni quì è hà tenutu pusizioni. In ogni casu, i Nazis anu una superiorità tangibile in a qualità di fucili d'assaltu, è in l'aria cù i mutori di jet.
  In u celu, a Luftwaffe hà pigliatu a dominazione. In quantu à a pruduzzione di l'aviò, u Terzu Reich di l'URSS hà pigliatu, è significativamente superatu in qualità. In particulare in mudelli reattivi. L'apparizione in l'aria di un XE-262 X più avanzatu, cù l'ali spazzate, hè statu un veru scossa per i piloti sovietici. Sta macchina avia una vitezza di più di 1100 chilometri à l'ora è cinque cannoni aerei 30-mm. Di sicuru, l'aviò suvièticu ùn pudia micca resiste à una tale cosa. Cum'è i bombardieri di jet chì sò simpliciamente impussibili di catturà.
  I tedeschi si firmavanu in u vaghjimu di u 1945. È l'Armata Rossa hà pruvatu à avanzà di novu. Ma aghju trovu una difesa putente. U Fritz avia assai boni pistoli autopropulsati da a serie E. È in u vaghjimu, a prima mudificazione di l'E-50 apparsu. A vittura era simile à u Tiger-2, ma cù una torretta più chjuca è più stretta cù un fronte di 200 mm è i lati di 100 mm. Avia i lati un pocu più grossi: 100 mm è una frunti di 150 mm sottu grandi pendite. U sottucarru era ancu più liggeru è più perfettu. È u mutore è a trasmissioni sò stati situati in un bloccu, chì riduce l'altitudine di a vittura è salvatu nantu à u crankshaft. A pistola era più longa è 100 EL è calibre 88mm.
  E-50 hè statu chjamatu: "Panther" -3. U so pesu superava sessanta tunnillati, ma u mutore di 1200 cavalli cumpensu per questu. "Panther" -3 era di diventà u principale tank tedescu - u più massivu. L'URSS hà sempre u più impurtante T-34-85 in a serie, chì ùn era ancu vicinu à u tedescu. È l'IS-3 è l'IS-4 più tardi sò pruduciuti in picculi lochi.
  L'inguernu passava in una lotta uguale - i tedeschi respunsinu l'offensiva sovietica.
  Ma ùn anu micca fattu ancu prugressu.
  In a primavera di u quaranta-sestu annu, l'offensiva di e truppe tedesche cuminciò, in a regione Smolensk. A lotta era assai pisanti quì.
  Per a prima volta, l'equipaggiu di u tank di Gerda hà participatu à a battaglia. Entranu in a battaglia u 20 di maghju è si battevanu nantu à u primu tank sperimentale "Tiger" -4. Sta macchina, chì pesava settanta tunnillati, avia 250 mm di armatura frontale è 170 mm di armatura laterale, cù una altezza di menu di dui metri. È cù una pistola di 105 mm cù una lunghezza di canna di 100 EL. "Tiger" -4 da a serie zero cù un mutore di 1500 cavalli - turbina di gas. È hè difficiule di piglià una tale vittura da ogni angulu.
  
  Gerda a tiré à l'aide de ses pieds nus sur l'ennemi et a roucoulé :
  - A nostra armata ùn importa micca !
  Charlotte rimarcò cun un suspiru, sfondendu u trentaquattru sovieticu:
  - I Russi ùn volenu cede ! Sò cusì tenaci !
  Christina hà dettu:
  - Quist'annu ci vole à piglià Mosca ! Avemu novi armi !
  Magda hà sparatu l'infanteria russa cù mitragliatrici è aghjunse:
  - Iè, avemu tali discoteche ! Prestu Stalin sarà kaput !
  Infatti, i dischi di u Terzu Reich ùn eranu più debuli. È anu sbattutu l'Armata Rossa bè.
  Quì nantu à unu di elli, Gertrude, pressu i buttoni di u joystick cù e so dite nude, abbatte l'aerei sovietici è strilla:
  - Pinocchiu apparsu da un legnu, è hà sappiutu diventà un omu, una persona chì crede chì un puliticu darà una quercia, è li cacciranu per sempre chips!
  Eva, anch'essa cù i so pedi nudi, è sbattendu un'altra vittura russa, hà dettu:
  - Quandu u primu adulteriu in a storia di l'umanità hè statu revelatu, quandu i scientisti anu stabilitu chì u nostru antenatu era una scimmia!
  Gerda, anch'ella sparendu da un cannone, rimarcò, scoprendu i denti :
  - U fattu chì una persona hè l'imaghjini è a somiglianza di u Signore Diu pò esse cridutu solu in un elementu, fighjendu cumu i pulitici reagiscenu indifferenti à i prete di l'elettori!
  Charlotte hà sbattutu dopu à ella è colpì u cannone sovieticu, cunfirmendu, scoprendu i denti:
  - Un puliticu hè solu bè à aghjunghje ingressu à a so propria sacchetta, ma altrimenti ùn pò chè caccià è sparte, è face sempre l'ultimi disonestamente !
  Kristina sparò una raffica di mitragliatrici, falcia una decina di suldati sovietici è gorgogliò:
  - U dittatore ùn hè micca bellu à u populu, ma l'anarchia hè ancu più caru per andà in latu, ancu s'ellu ùn custa nunda !
  Magda rimarcò aggressivamente, scoprendo i suoi denti color perla e strizzando l'occhio con aggressività:
  - Un dittatore intelligente hè megliu cà l'anarchia loca, cusì pudete stà, ma ùn pudete micca ballà nantu à a fiamma per un bellu pezzu!
  Durante a lotta, i tedeschi à a fini di ghjugnu 1946 anu pussutu chjude l'anellu intornu à Smolensk.
  Finu a ora, u pilotu tedescu Huffman era in capu in l'aria. Per cinque centu aerei abattuti, hè stata premiata a Quinta Classe di a Croce di Cavaliere di a Croce di Ferru cù Foglie di Quercia d'oru, Spade è Diamanti.
  Ma Albina è Alvina l'anu chjapputu. Queste duie ragazze si battevanu in solu un bikini è scalzi, chì hè abbastanza efficace. È si battevanu disperatamente, cù una grande pressione.
  Albina hà abbattutu trè aerei russi d'un colpu è rughjò, scoprendu i denti :
  - Un puliticu hè un picculu pug chì prova à cumandà un grande elefante, ma solu u porta in una buttrega di porcellana di prumesse rotte!
  Alvina hà ancu fattu una volta cù l'aiutu di i so pedi nudi, è cinguetta :
  - Un puliticu prumetti à un votante di miele di gingerbread à l'ambrosia di i dolci discorsi, ma riceve solu un buccu di ciambella è tagliatelle putride nantu à l'arechje !
  Girls cum'è dicenu in u sucu, ancu infernale. Si battenu duramente !
  Ma i piloti sovietici sò ancu cumbattiti contr'à i Nazis.
  Anastasia Vedmakova taglia l'aviò nazista è sibila:
  - U puliticu prumetti fiumi di meli cù banche di gelatina, solu i mosche-votanti di tali dolci sò purtati avanti cù i so pedi!
  Akulina Orlova, picchiando il Fritz e usando le punte nude al tempo stesso, urlava:
  - Sè un puliticu hà assai prumessi dolci, tandu, quandu ellu vene à u putere, ùn parerà micca abbastanza à nimu, è a vita ùn serà micca meli !
  Mirabela Magnetic, combattendu disperatamente in l'aria, cinguettava:
  - Diu pò fà tuttu, ùn pò solu fà un puliticu onestu, è a so prumessa eletturale pò esse cumpresa !
  E ragazze anu dimustratu a so classe eccezziunale. Ma sempre, i Nazis sò quasi impussibili di piantà.
  Dopu à u circondu di Smolensk, u Fritz avanzò in Vyazma. È da quì si vultò di colpu à u sudu.
  Diversi tipi d'armi anu participatu à e battaglie. U tank T-54 ùn era ancu prontu per a produzzione di massa, è invece di questu, a produzzione di u SU-100 hè stata attivamente aumentata, cù armi più putenti, almenu in qualchì manera capace di frenà è penetrà l'ultimi tanki nazisti, ancu s'è u latu.
  U vantaghju di i fucili autopropulsati, in più di l'armi più putenti, era a facilità di pruduzzione. Infatti, i fucili autopropulsati sò circa un terzu più prezzu di i tanki cù una torre rotante. È aghju una pistola più putente è una siluette più bassa. Questu hè di sicuru un grande plus. Ancu s'ellu, sicuru, in certi modi un tank è una torretta chì pò esse rotata serà megliu. Ma in una guerra difensiva chì l'URSS hà cambiatu, induve hè pussibule di sparà da daretu à una emboscata, u fucile autopropulsatu ùn hè micca inferitu à u tank in termini di efficienza. Allora u SU-100 hà cuminciatu à esse pruduciutu in quantità sempre crescente. Ma l'IS-3 hè stata discontinuata, è l'IS-4 hè stata prodotta in picculi quantità. È una seria di IS-7 più putente hè in generale in quistione. Dunque, per avà, u SU-100 hè diventatu un salvatore chì puderia stinge cù l'usu espertu di u Panther-3 è era ancu periculosu per u Tiger-3, chì hè più pesu, ma megliu prutettu.
  Elizaveta hà sparatu un cannone di 100 millimetri, hà traforatu a "Panther" -2 tedesca è hà chjapputu:
  - Se un puliticu hè un sciacallu chì cerca di u putere, allora un dittatore rializatu hè un tigru, ma tutti i dui preferiscenu sempre veste in vestiti di pecuri cum'è lupi !
  Ekaterina hà ancu sparatu à u nemicu à turnu è gargugliava:
  - Ùn ci hè un puliticu cù l'ànima pura, ma si scontranu cù sacchetti vioti, da quale ponu solu mette un porcu !
  Elena hà ancu sparatu u so cannone quandu era u so turnu è hà nutatu, sguassendu u so taccu nudu nantu à l'armatura:
  - Una sacchetta viota pò esse piena di soldi, solu sbucciate di serratura da e false promesse di i pulitici sò infilate in un capu viotu !
  Euphrosinia hà ancu sparatu un colpu à turnu. L'asciugatura stava in agguatu è era cunvenutu à u focu. Allora ella disse :
  - Sè vo avete serratura in u vostru capu, allura vi sò un stump cumpleta, da u quali ogni ghjornu, rasatura sò sguassati è chì ùn hè pigra!
  E ragazze quì sbattulanu bè è dimustravanu u so temperamentu. È u so seccu hà travagliatu bè.
  Ma ancu aghju avutu à cede. I tedeschi si movenu è avanzanu. È e forze parevanu troppu ineguali. È micca solu paria. I Nazis anu utilizatu e truppe tirate da tutta l'Europa è l'antichi repubbliche suvietiche. Frà altre cose, i satelliti anu ancu cumbattutu. Cumpresu l'Spagna è u Portugallu, chì vulianu acquistà novi culunie à a spesa di l'URSS. È hè diventatu veramente un prublema enormu.
  Ancu s'è questi paesi parenu esse chjuchi. Ancu u Portugallu hà ancu culonii.
  I fascisti avanzanu avà versu u sudu è anu successu dopu successu.
  U Tiger-4 hè avà pruvatu in una mudificazione nova, più avanzata cù un mutore di 1800 cavalli. È questu, cù un pesu di settanta tunnillati, dà à a machina nazista una bona prestazione di guida.
  Gerda tirà assai precisu cù a so arma mortale, cù i so pedi nudi è ruggisce:
  - U puliticu hè ancu natu da una donna, ma a so vera mamma hè una minzogna, è u so babbu hè un diavulu chì si dichjara à esse onori Divini !
  Tirò da u cannone cù l'aiutu di i so pedi nudi è di Charlotte, sbulicatu aggressivamente:
  - A guerra hè femminile, è stermina assai persone, perchè hà un puliticu - un maritu - un freak !
  
  Dopu à ella, Christina hà sparatu, queste sò ragazze cù capelli rossi d'oru, nutendu:
  - A guerra hà un visu pocu feminile, u puliticu chì l"hà scatenata hà una tazza bugia !
  Magda hà ancu sparatu unu à unu da u cannone, chì hà fattu in modu automaticu - dece colpi per minutu è hà nutatu:
  - A volpe hè media in l'anima, ma bella in cunchiglia, è u puliticu s'assumiglia à un pezzu di merda, è l'anima hè cum'è un scrotum !
  I Nazis si movenu intornu à u Dnieper. È anu sappiutu di piglià Orel quasi subitu è intruduce in u Donbass.
  Stalin s'era impazzitu ... Ma finu à avà ùn pudia fà nunda. In battaglie, mentri a tecnulugia tedesca era più forte, è i Nazis migliuravanu i so jet aircraft.
  Albina è Alvina ognuna superavanu cinquecento aerei abattuti in pocu tempu, è ognunu hà ricevutu a Croce di Cavaliere di a Croce di Cavaliere è foglie di quercia d'argentu, spade è diamanti !
  Albina, tagliendu parechji aerei sovietici in una sola spluta, rughjò:
  - A volpe hè un animali chjucu, ma sottumette animali grossi cù intelligenza di sumere cù adulazione è pretesa !
  Alvina, tagliatu cù i so pedi nudi, un altru Yak sovieticu, seguitu da un LA-7, è un PE-2 cinguettau:
  - A volpe ùn hè micca u più grande predatore, ma s'è vo avete u cervellu di gallina, inghjustà a bestia cù u colpu di l'elefante è a forza bullish !
  Iè, contr'à una tale ragazza, u putere aereu di Russia ùn pò esse resistitu. Quessi sò solu diavuli capitali, a classa più alta di a guerra. È i Nazis mettenu veramente pressione nantu à a Russia.
  Gertrude è Eva volanu nantu à un dischettu. Dui ragazze utilizanu u jet laminare di un platu volante. È à alta velocità rammentanu l'aerei sovietici. È in un volu di livellu bassu, pudete guidà una bateria, o ancu un tank, in terra cun un jet laminar. O parechji tanki.
  Gertrude, schiacciando e vitture sovietiche, rimarca:
  - In a guerra, ci vole à sente i trilli di u rossignollu, ma solu u ghjacaru di i corvi, u stridulu di una civetta, è à u megliu u rumore di un cuccu ch"ùn ti tombanu micca oghje à l"arechja !
  Eva, scacciò un altru pedone, è poi passò l'anni di u dischettu per ammazzà a batteria in terra è sguillava:
  - Dendu u so votu à u gallu, l"elettore stessu scenderà di sicuru è vultà u culo !
  Gertrude hè d'accordu cù questu:
  - Megliu ùn dì !
  Eva hà aghjustatu logicamente:
  - Puliticu-gallu rumoroso, ma in i so discorsi ùn si sente micca e note di a ragione, è u rossignol di a verità !
  Gertrude accunsentì, spinghjendu un coppiu di tanki sovietici in terra cun un jet laminare:
  - U gallu ancu, cum'è l'acula di u genaru di l'acelli, ma prima di tuttu becca l'elettori cù u pensamentu di un puddastru !
  A pressione di i Nazis cresce...
  A lotta si sviluppau per Kursk.
  I tedeschi cercanu di passà à Voronezh. Kursk hè attaccatu cù forze grandi. Ma i valenti quattru zitelle stavanu in u so modu.
  Natasha hà lanciatu una granata à i Nazis cù u so pede nudu è cantò:
  - Va bè...
  Zoya hà lanciatu un rigalu di morte cù u so taccu nudu è aghjunse:
  - Nemicu...
  Augustine succombe à qualcosa di distruttivu è sguillava:
  - Pensa...
  Svetlana lanciò una granata cù i so pedi nudi è sguilla :
  - Chì...
  Natasha hà lanciatu un paru di limoni cù i so pedi nudi è gridò:
  - Russu...
  Zoya hà cedutu ancu à qualcosa d'energeticu è mortale, stringhjendu:
  - Gestionatu...
  Augustine lancia u mortu, murmurò:
  - Nemicu....
  Svetlana hà ancu succorsu à a distruzzione è vyaknula:
  - Pausa !
  Natasha fece una volta è gridò:
  - Who...
  Zoya hà ancu sparatu nantu à i stranieri neri chì i Nazis reclutavanu è sguillavanu:
  - Ose !
  Augustin parlava cù forza è furia:
  - Chì...
  Svetlana succombe cù u sorrisu di una pantera:
  - IN...
  Natasha hà lanciatu una granata cù u so pede nudu è urlò:
  - Lotta...
  Zoya scacciò u rigalu di a morte cù e so dita nude è murmurò:
  - Attacchi !
  Agostino intervenne e mormorò:
  - Nemichi...
  Svetlana hà datu una mansa di granate cù e so sole nude, è cumu si gridava à u cima di i so pulmoni:
  - Avemu da...
  Natasha inchiodava l'esplosione è sibilò:
  - Furiosu...
  Zoya hà tagliatu i Nazis è sguillava:
  - Batti !
  Augustine sparò di novu, è urlò:
  - Furiosu...
  Svetlana cinguettava mentre sparava:
  - Batti !
  Natasha hà lanciatu di novu una granata cù u so pede graziosu è nudu, cinguettava:
  - Distrughjeremu i nazisti !
  Zoya l'hà pigliatu è cinguettava:
  - A futura via di u cumunismu !
  È scacciò un limone cù i so pedi nudi.
  Augustine pigliò e sparghje e linee, è i so gammi nudi volavanu cù distruzzione longu u Fritz:
  - Spanderemu l'avversari !
  Svetlana u pigliò è u lanciava cù u so taccu nudu, una mansa di granate, è sguillava :
  Schiacciamu i fascisti !
  È i quattru cuntinueghjanu à sparà è à lancià granate. L'E-75 tedescu si moveva. Una macchina cù una pistola 128 mm. È si spara.
  È e zitelle tiravanu granate. Minatu i Nazis. È anu sparatu. Cullà in avanti. I tanki sò rotulati di novu. Move l'ultimu "Leopard" tedescu -1. Una vittura assai mobile.
  Ma e so zitelle l'anu pigliatu è l'anu cacciatu. Anu strappatu in pezzi una macchina mobile cù un mutore di turbina di gas. È l'anu sbulicatu in pezzi.
  Natasha rimarcò cù una risata:
  Ci battemu bè !
  Zoya hè d'accordu cù questu:
  - Moltu bellu !
  Augustine hà sappiamente rimarcatu:
  - Vinceremu !
  È hà lanciatu una granata anti-tank cù u so pede nudu. ragazza forte. È hà tantu intelligenza.
  Svetlana hà ancu lanciatu un rigalu di morte cù i so pedi di u so pede nudu, è chjappà u nemicu. Una zitella assai aggressiva, cù l'ochji di u culore di cornflowers. Hà un tali intelligenza, è un passaghju di forza!
  Natasha fece una volta è ghignava:
  - Per a Russia santa !
  Zoya sparò assai attivamente, è sorrisu, mostrandu i denti di perla:
  - Sò un guerrieru di quellu livellu chì ùn svanisce micca !
  Augustine hà sparatu ancu. Falciatu i nazisti è gorgogliò:
  "Sò un guerrieru di grande ambizione!"
  È hà scopre i so denti di perla !
  Svetlana hà cunfirmatu:
  - Ambizioni assai grandi !
  E donne si battenu dapoi assai tempu. E di sicuru anu successu in u travagliu militare. Sò bellezze assolutamente bellissime. Mente eccezziunale. È sparanu in prima classe.
  Elizaveta è u so equipaggiu nantu à u SU-100 si battenu ancu assai disperatamente è assai brave.
  Elisabetta hà ancu sparatu una pistola di 100 millimetri, cù i so dita di i piedi nudi è cinguettate, scopre i denti:
  - U puliticu sà cum'è u spinu di a manu i trucchi per ingannà l'elettori, ma ùn hè cumplettamente cunnisciuta di cuncetti cum'è a misura è a cuscenza !
  Ekaterina hà rimarcatu assai aggressivu, sparendu bè à i nemici, è gridendu:
  - U puliticu hà u dito più impurtante cù u so dito indice, ma ùn pò micca solu prublemi cun ellu, è ùn pudete micca licà i cracks da e prumesse elettorali inadempiute cù a lingua!
  Elena hà nutatu assai aggressivamente, punchendu l'avversari cù un taccu nudu:
  - U puliticu hè cumplettamente analfabetu in a materia di a creazione, ma sà per core tutte e scuse per i fiaschi !
  Euphrosinia hà ancu nutatu, sparendu è aduprendu i diti nudi di gammi ciselati:
  - In a pulitica, cum'è in i scacchi, ci sò muvimenti forti è debbuli, ma ùn ci sò regule chjaramente per ogni pezzu, è quellu chì viola l'ordine di i muvimenti piglia un vantaghju !
  I guerrieri femini cumbattenu cù e forze superiori di i Nazis cum'è titani di l'Olimpu rossu. È mostranu una forza colossale, curaggiu è eroisimu. È puru cantanu sempre.
  Kursk hà sappiutu un pocu di frenà l'assaltu di i Nazis ... Quì i guerrieri è i famosi quattru si battenu cusì. Ils ont juste enterré le pionnier Seryozhka, qui fut déchiré et dit à l'unisson :
  - I suldati valenti ùn mori micca, perchè u spiritu ùn si pò tumbà, i pulitici chì anu scatenatu a guerra ùn campanu micca, perchè quandu un cadavere chì cammina hè porcu, ùn hè mancu vegetazione !
  Dopu à quessa, un'altra lotta, è battaglie feroci di e ragazze curaggiu.
  Natasha tirò un limone cù u so pede nudu è cantò:
  - Da u celu...
  Zoya hà ancu lanciatu una granata cù e so dite nude è disse:
  - Asteriscu...
  Agostini hà lanciatu un rigalu di a morte cù u so pede nudu è cantò:
  - Brillante...
  Svetlana hà ancu lanciatu una granata, cù l'aiutu di un pede nudu, è emessu:
  - Cristallinu !
  Natasha fece una volta è sibilò:
  - Eiu à tè...
  Zoya hà lanciatu u rigalu di a morte cù e so dita nude, sibilendu:
  - Canzona...
  Augustine succombe à talon nu, ce qui porte la mort et s'écria :
  - Canteraghju...
  Natashka cuntinuò, cantendu aggressivamente:
  - À propositu....
  Zoya hà lanciatu un pacchettu splusivu cù u so pede nudu, sparghjendu i Nazis è sguillava:
  - Nativu...
  Augustina hà datu una mansa di granate cù u so taccu nudu, hà datu:
  - Stalin !
  I tedeschi s'imbulighjanu in e battaglie per l'impregnabile fortezza di Kursk, ma anu pussutu circundà a cità cumplettamente. È anu sparatu à ellu cù fucili autopropulsati "Shturmlev" è "Sturmmaus". A forza di i Nazis hè grande.
  Tuttavia, ancu i zitelli chjuchi si battevanu contr'à i Nazis. I picciotti è e donne anu lanciatu pacchetti splusivi improvisati à i tanki tedeschi, i fucili autopropulsati è l'infanteria.
  I pionieri si battevanu assai curaggiu. Sapianu ciò chì significava a cattività fascista.
  A zitella Marinka, per esempiu, cascò in i clutchs di i Nazis. L'anu oliatu à i pedi nudi è a pusonu vicinu à u bracier. Lingue di fiamma quasi leccavanu i tacchi nudi è induriti di a zitella da a longa camminata scalza. A tortura cuntinuò per una quindicina di minuti, finu à chì e sole sò cuparti di vesciche. Allora, i pedi nudi di a zitella sò stati slegati. È di novu anu dumandatu dumande. M'anu battutu cù manichi di gomma nantu à u mo corpu nudu.
  Allora passanu u currenti... Marinka hè stata torturata à deci perdita di cuscenza durante l'interrogatori. È po l'anu lasciata riposu. Quandu i pedi nudi eranu un pocu twitchy, sò stati smeased with oil again and the brazier was turned up again. Tali tortura pò esse ripetuta parechje volte. E tortura cù corrente, è frusta cù tubi di gomma.
  Marinka hè statu torturatu per sei mesi. Finu à ch'ella diventò ceca è diventa grisgiu da a tortura. Allora l'anu intarratu viva in terra. Ùn hà mancu persu una bala.
  Pioneer Vasya, i Nazis battevanu cù un filu rossu in u so corpu nudu.
  Allora i tacchi nudi sò stati brusgiati cù strisce rossi di ferru. U picciottu ùn pudia micca suppurtà à gridà, ma ùn hà micca traditu i so cumpagni.
  I Nazis l'anu dissolutu vivu in l'acidu cloridicu. È questu hè un dolore terribili.
  Questi Fritz sò tali mostri... U membru di u Komsomol hè statu torturatu cù un ferru. Allora l'anu appiccicatu nantu à un rack, l'alzavanu è l'hanu ghjittatu. Allora, cuminciaru à brusgià cù una crowbar rossu. I petti sò stati strappati cù forcipi. Allora u nasu era literalmente strappatu cù pinze rosse.
  A zitella hè stata turturata à morte... Li rumpianu tutti i diti è a gamba. Un altru membru di u Komsomol, Anna, hè statu impalatu. È quand'ella morse, brusgiavanu cù torche.
  In cortu, i Nazis si burlavanu u megliu ch'elli pudianu è cumu vulianu. Torturavanu è torturavanu tutti.
  Natasha è a so squadra si battevanu sempre in l'incirculazione. E ragazze anu utilizatu e so gambe nude è graziose in battaglia, è lanciavanu granate. Ils ont combattu les forces supérieures du Fritz. Ils se tenaient très courageusement, et n'avaient pas à reculer.
  . CAPITOLU #3
  U principiu di u vaghjimu era seccu è caldu. I Nazis sfondate in u sudu, è pruvatu à andà in giru. In termini tecnichi, e so forze armate sò assai più forti. È questu hè un plus evidenti per i Nazis. U megliu è takni è aerei è cose. E discoteche sò assai mortali.
  È i tedeschi ne prufittanu. Hanu sempre un capu - l'irremovible Fuhrer ! È questu hà vantaghji. E ci sò ancu guerrieri femminili assai belli è duru, chì dà un vantaghju.
  Gerda, Charlotte, Kristina è Magda viaghjanu nantu à un tank U-class E-100. Stu veiculu hè più compactu, per quattru membri di l'equipaggiu. E so armi sò un bomber jet è un cannone universale 88-millimeter 100 EL - un distruttore di tank.
  I guerrieri vanu à fischià per sè stessu.
  Gerda tira un cannone longu. Punches in u latu da una distanza T-34-85 è chirps:
  - Daremu i nostri cori per a patria,
  È fritteremu à Stalin è u manghjeremu !
  Charlotte hà sparatu u so lanciatore di razzo. Ella coprì u bunker sovieticu è sguillava:
  - Semu invincibili !
  Christina pigliò è ringhiò, tirà u grillu cù u so taccu nudu:
  - L'avemu ind'è dui !
  Dolbanula è aptly è Magda. Distruttu i fucili autopropulsati sovietici SU-152. È ella chjappà :
  - Ci sarà tempu, vinarà a vittoria !
  Gerda gridò mentre sparava:
  - Nimu ci pò piantà !
  Charlotte hà cunfirmatu:
  - Ma Pasaran !
  A bestia di i capelli rossi hà attraversatu tutta a Prima Guerra Munniali cù Gerda, partendu da a Pulonia, è finisce cù questa offensiva di maghju, cumpresu l'assaltu à Smolensk è altre manuvra rotonda. U diavulu rossu hà vistu assai cose.
  È prontu à luttà finu à a fine !
  Christina spara ancu, è scopre i denti. I so capelli sò rossi d'oru. In a guerra, e ragazze ùn anu micca età, è ancu, forse, diventanu più ghjovani! Sò cusì feroci è amatori. Anu scopre i denti.
  È micca un solu pirtusu in i denti.
  Magda hà i capelli di culore di foglia d'oru. È ancu attivamente grinning. Ragazza fresca. Hà una grazia cusì aggressiva è energia di mille cavalli.
  Gerda, una zitella cù i capelli bianchi, spara, è rimarca cù un surrisu :
  - Ci hè assai di bè è di bruttu in u mondu... Ma diamine, quant'è sta guerra si trascina !
  Charlotte hè d'accordu cù questu:
  - È in fatti, a seconda guerra mundiale si trascina troppu longa. Tutte e battaglie, è battaglie... Hè veramente stancante !
  Christina spostò u so pede nudu annantu à l'armatura è urlò:
  - Ma a Gran Bretagna ùn hè sempre scunfitta !
  Magda sparò à i Russi è ringhiò :
  - A deve esse scunfittu ! Questu hè u nostru credo!
  Gerda sibilò, sparendu à i Russi, scoprendu i so denti d'avorio :
  - Avemu bisognu di una vittoria !
  Scopata è Charlotte, urlò:
  - Unu per tutti, ùn ci fermeremu micca per u prezzu !
  Christina, la bestia rossa è d'oru, strillava:
  - Innò ! Ùn stemu micca !
  Magda si schiacò e so labbra scarlatte, cinguettandu:
  - Ùn andemu micca à a tenda per u prezzu !
  È l'arpia à i capelli d'oru sparò.
  Gerda hà ancu colpitu i tanki russi. Colpisci a vittura è urlò:
  - Semu i più forti di u mondu !
  Charlotte aghjunse, cantendu:
  - I nemici si immergenu tutti in u bagnu!
  Christina hà sustinutu l'impulsu di a canzone:
  - A Patria ùn crede micca in lacrime !
  Magda cuntinuò in una voce di cantu:
  - È daremu à tutti i cumunisti in u core !
  È e zitelle s"inclinavanu l"una à l"altra. In generale anu un bon tank. Solu da una distanza hè difficiule di sfondà l'IS-4 in a fronte. Eppuru armatura frontale di 250 mm di spessore. Ma dopu tuttu, i tedeschi anu un prughjettu difficiuli, ma cù un core di uraniu. È ci sò assai neri in l'esercitu. Chi si batte cù furia frenetica. È micca tutti ponu cumpete cun elli.
  E ragazze sò abituate à cummattiri scalzi. Ancu in Pulonia, eranu solu in un bikini, è scalzi.
  Quandu a sola nuda entra in cuntattu cù a terra, rejuvenates. Forse hè per quessa chì e ragazze ùn anu micca età ! Ancu s'è u tempu hè finitu ! Guerrieri, diciamu solu assai eroici.
  Hanu fattu tanti fatti, ma si battenu cum'è suldati ordinari. È sempre solu in bikini, è scalzi. In l'invernu, hè ancu piacevule per elli à sculacciate cù i pedi nudi nantu à a neve.
  Gerda tira è canta :
  Passeremu per u focu è l'acqua !
  Charlotte hà sparatu à i Russi cù u so bomber è disse:
  - Gloria à u populu prussianu !
  Cristina hà sparatu ancu, è sguillava :
  Regneremu u pianeta !
  Magda hà chjapputu è cunfirmatu:
  - Di sicuru!
  Gerda colpì di nuovo il proiettile e strinciò:
  "Ancu u napalm ùn ci ferma micca!"
  Charlotte hè d'accordu cù questu:
  - È ancu a bomba atomica, chì ùn avemu micca paura !
  Christina si zitti e rispose:
  - L'Americani fiascatu à creà una bomba atomica ! Hè un bluff !
  Magda esclamò in cima à i so pulmoni :
  - U mondu ùn pò scappà di u novu ordine tedescu !
  I tedeschi in settembre avanzavanu intornu à Kursk da u sudu. I so culonni di tank sò forti è ci sò assai infanterie recrutati in Africa è in i paesi arabi. Fritz sò pigliati da u numeru.
  Inoltre, a Germania era armata di discoteche invulnerabili à l'armi chjuchi.
  Dui ziteddi Albina è Alvina volanu à elli stessi nantu à un tali platu volante. Sò invulnerabili grazia à u forte jet laminar. Ma ùn ponu sparà per sè stessu. Ma grazia à a velocità colossale ponu sbattà è ram l'aviò sovieticu.
  Albina, chinandu u so dischettu, rimarcò :
  - Tecnulugia di ferru, certamenti necessaria è assai utile !
  Alvina ridacchiò, scopre i denti e sibilò:
  - Ma tuttu hè decisu da u spiritu !
  Albina a dit :
  - U più chì nè hè precisamente u spiritu di cummattimentu !
  E duie ragazze sò bionde è in bikini. Moltu bella è scalza. Quandu un guerrieru hè senza scarpi, hè furtunatu. Avà e ragazze sò cusì culurite è bellissime.
  È prima di andà à luttà, e bellezze definitemente travaglià cù a lingua cù a perfezione masculina. Hè cusì bellu è energizante. E donne guerriere amanu beie da un vasu magicu. Questa hè una vera festa di a carne per elli.
  Hè cusì bè e ragazze.
  Alvina abattu deux Yak-15 à hélice soviétique les plus récentes et tweeté :
  - Gloriosa a nostra caccia !
  Albina hà cunfirmatu u ramming è emessu:
  È ùn serà mai l'ultimu !
  Alvina hà abbattutu altri trè aerei d'attaccu sovieticu, è hà sguillatu:
  - Hè cusì chì crede chì Diu ama a Germania ?
  Albina strinse a testa in dubbitu.
  - Pare micca tantu !
  Alvina riggiò è dumandò di novu:
  - Perchè pensate cusì ?
  Albina hà sbattutu duie vitture sovietiche è sguillava :
  A guerra hè andata troppu longa !
  Alvina rimarcò logicamente:
  - Ma venemu !
  Albina fece un sorriso e urlava:
  - Allora vinarà a vittoria !
  Alvina abattu à la fois quatre aéronefs soviétiques, d'une manœuvre audacieuse et cria :
  - Di sicuru vene !
  Albina hà avutu bisognu di ricurdà :
  - Dopu à Stalingrad, a guerra ùn hè micca andata secondu e regule ...
  Alvin hè d'accordu cù questu:
  - Hè di sicuru contru à e regule !
  Albina sgridò di irritazione:
  - Avemu cuminciatu à perde !
  Alvina sgridò di irritazione:
  - Di sicuru!
  Albina hà sbattutu parechji altri veiculi sovietici è sguillava:
  - Ùn hè micca un prublema per noi ?
  Alvina abattu un couple d'avions de chasse russes et s'exclame :
  Pensemu chì a situazione era senza speranza !
  Albina fece un sorriso carnivoro e sibilò:
  - Chì vedemu avà ?
  Alvina hà tweetatu cù aplomb:
  - Qualcosa d'immutable è unicu !
  Albina lampò i so denti di perla è rispose :
  - U fattu chì u Terzu Reich vince !
  Alvina abattit un autre avion d'attaque soviétique et fit sortir :
  - Deve veramente vince !
  E zitelle fece una smorfia. À un tempu anu travagliatu, è ufficialmente in un bordellu di suldatu. Parechji omi passanu per elli stessi, è micca solu a razza bianca. È li piacia veramente. Ebbè, quantu piacevule per i corpi. Ma tandu e puttane sò state sottu attaccu suvièticu. Sò stati fatti prigiuneri. Ebbè, i hotties pensanu chì anu da esse violati. È eccu u diavulu dui !
  Facenu scavà e puttane trincee è trincee. E l'anziane fate di notte ùn li piacia micca assai. Allora tutti anu pussutu scappà. Seducenu i sentinelle.
  È ghjuranu vendetta nantu à i Russi.
  E si battevanu contru à a Russia. Quessi sò i dannati...
  Albina scacciò parechje altre vitture russe è murmurò:
  - Si pò sempre campà cù l'omi !
  Alvina hè prestu d'accordu cù questu:
  - Ùn hè mancu pussibule, ma hè necessariu !
  Albina snudò i denti è rispose :
  - Ma sempre... Hè dolce à tumbà.
  È e zitelle anu abbattutu cinque vitture sovietiche cù u muvimentu di un dischettu.
  Alvina risa è disse:
  - È quandu hè amara ?
  Albina abbatte altre sei vitture è rispose :
  - Mi maritaraghju dopu à a vittoria ! È dà nascita à dece figlioli !
  È e duie ragazze sbuchjavanu à ride.
  È cantanu ;
  Semu i cavalieri di a fede di u fascismu,
  Asciughemu in polvera i cumbattenti di u cumunismu !
  È cumu si ridenu, scuntendu e so muntagne bianche.
  I Nazis anu sappiutu aggirari Kursk è piglianu Belgorod. Ci era ancu una minaccia per Leningrad. A situazione hè generalmente critica. Ancu s'ellu ùn hè micca catastròficu. Ma l'URSS ùn avia micca troppu riserve. È ùn hè micca cunnisciutu quantu più a Russia hà da pudè tene. Iè, è i tedeschi sò sanguinati è stanchi.
  Ma i Krauts anu quattru ragazze è tali greyhounds.
  Gerda sparò u so cannone è chjappà l'IS-4 in u fondu di u cascu, è cinguettava, lampendu i so ochji di zaffiro:
  - Innò, dopu à tuttu, Diu ama a Germania ! Vinceremu di sicuru!
  Charlotte accunsentì prontamente à questu:
  - Ùn pudemu micca perde ! Prestu andemu à Kalinin, è Mosca sarà à pocu pressu !
  Christina denudò i so pinze perlate è urlò:
  - Andemu, ci sarà tempu à Vladivostok !
  Magda hà dettu cun dispiacere:
  - È i Giapponesi sò digià scunfitti. Questu hè assai seriu, avemu persu un alleatu impurtante.
  Gerda hà sbattutu un novu tank sovieticu è gridava:
  - Pudemu fà senza elli !
  Charlotte ridacchiò è rimarcò:
  - Sè u zitellu surrisu, forse tuttu s'arreverà !
  Christina disse in rima:
  - Un ippopotami spunta da un surrisu !
  Magda l'hà sustinutu:
  - A zitella hà una bocca assai avida !
  È i guerrieri l'anu pigliatu è sbuchjavanu à ride. Hanu una energia scintillante, si pò dì, è in abbundanza !
  Gerda hà sparatu di novu à i veiculi sovietici è gridò:
  - U seculu prossimu serà u nostru !
  Charlotte hà ancu intervenutu è cunfirmatu:
  - Ci saranu voli in u spaziu !
  Christina hà prontamente cunfirmatu questu:
  - Volemu in u spaziu !
  Magda hà sparatu da un lanciatore di bombe è hà dettu:
  - Seduta in un aviò stella !
  Gerda tirò a lingua e strinciò:
  - In u novu seculu, l'imperu di u Terzu Reich guvernerà !
  Charlotte cun un sorrisu aggressivu cunfirmatu:
  - È ancu u quartu.
  Dopu à quessa, a bellezza turnò di novu u tank sovieticu.
  Christina, stu guerrieru diavulu, scintillante di denti di perla, sguillava :
  - Iè, ch'ellu ci sia un ordine novu ! È gloria à u Gran Imperu !
  Magda hà cunfirmatu cù furia frenetica:
  - Gloria à l'Imperu !
  Gerda hà sparatu di novu è disse :
  - Gloria ancu à noi !
  E apparentemente a zitella l'hà capitu.
  Gvozdanula è Charlotte. È assai apt. Aghju perforatu un tank sovieticu ghjustu in u latu. Poi cinguettava :
  - Lottemu per un novu ordine !
  Magda, sparendu è chjappà l'avversari, hà cunfirmatu:
  - È senza dubbitu ci ghjunghjeremu !
  Gerda chiodava di novu, è assai bè è disse:
  - Averemu un grande margine !
  È scintillava cù zaffiro, è ochji assai brillanti.
  Charlotte hà ancu sparatu, hà culpitu a vittura russa è gridò, questa hè una diavula cù capelli aranciu:
  - Tuttu serà solu acrobatica !
  Magda hà sparatu ancu cù una furia frenetica. Hà fracassatu u T-44 è sguillava:
  - È u futuru equipaggiu !
  Quì, però, e ragazze avianu prublemi. L'IS-9 hè apparsu. A vittura hè assai grande. È hà una pistola di 152 millimetri cù una canna longa. Forse un tedescu per sfondà.
  Gerda strinse l'ochji è dumandò à Charlotte :
  - Pudete copre cù un bomber ?
  U rossu hà rispostu:
  - Di sicuru, ci hè una chance ... Ma a precisione di u bomber hè insufficiente !
  Christina suggerì con passione:
  - Lasciami pruvà a mo carta grafica di 88 ?
  Gerda rimarcò scetticamente:
  - Questu IS-9 hà una armatura frontale di 400 mm in una grande pendenza. Ùn pudete micca piglià !
  Charlotte sorrise è rimarcò:
  -Diavule! E pensu chì i Russi ùn anu micca un tali tank! Solu rumuri!
  Magda hà dettu:
  Pensu ancu chì era un bug ! Ma vedemu chì questu ùn hè micca u casu ! È a canna di u Russu hè tantu longa!
  Gerda cantò, picchiendu u so taccu nudu nant'à u pavimentu blindatu :
  Lutteremu senza paura !
  Charlotte hà cunfirmatu l'attitudine di u so cumpagnu:
  - Semu tagliati micca un passu in daretu !
  Christina hà suggeritu:
  - E s'è vo chjappà un tank sovieticu cù un colpu precisu di una cunchiglia in a canna ?
  Gerda dubitava :
  - Pudete fà cusì, da una gran distanza ?
  Christina hà cunfirmatu:
  - Se portate a fiamma di un accenditore à e mio sole nude, allora sò abbastanza capace di colpi assai bè !
  Invece di risponde, Gerda cliccò nantu à u so accenditore. Christina torcia u so pede nudu è u so taccu nudu, un pocu indurita, brillava à a luce di e fiamme.
  Gerda hà purtatu u focu à u sole di a zitella. Ci era un odore di brusgiatu. Odore assai piacevule, cum'è shish kebab grilled.
  Christina bisbigliò:
  - È à u sicondu taccu !
  Allora Magda accende u focu. E duie lingue di fiamme oramai leccavanu e sole nude di una ragazza assai bella è rossa.
  Allora Charlotte urlava è scopre u pettu. Senza alcuna cerimonia, hà pigliatu è pressu u buttone di joystick cù u so capezzolu scarlattu. U fucile sparò automaticamente.
  A cunchiglia volò da sè stessu, è sbarcò ghjustu in u canna di una macchina sovietica impressiunanti.
  Cum'è un elefante gigante tagliatu un troncu longu. Dopu avè ricivutu un colpu crushing, u tank sovièticu hà firmatu u muvimentu. Era cum'è s'è una spada li fussi cacciata da e mani.
  Quella puttana furtuna !
  Charlotte cantava, sorridendu felice:
  - Solu a paura ci darà amichi ! Solu u dulore vi motiva à travaglià!
  Gerda hà aghjustatu cù entusiasmo:
  - Vogliu di più in più sfracicà e vostre facce stupide !
  I guerrieri di u Terzu Reich parevanu assai cuntenti !
  È u tank IS-9, cum'è l'IS-7, ùn hè micca andatu in serie, era assai caru è difficiule di fabricazione di veiculi.
  Ma nantu à u SU-100, l'equipaggiu d'Elizaveta combatte bravamente. A zitella spara cù i so pedi nudi è dice :
  - A faccia di u puliticu hè male, sottu una bona mascara, u so discorsu fora hè intelligente è dolce, ma u levitu di a pazzia !
  Catherine hà nutatu, cunducendu un focu assai ben miratu à l'inimicu, cù i so pedi nudi:
  - Un puliticu hè un pazzu vuluntariu da a so pazzia soffrenu l"elettori chì ùn anu ancu persu a testa !
  Elena, anch'ella, sparò cù l'aiutu di i so pedi nudi, è hà nutatu cù un surrisu di volpe:
  - A follia ùn hè micca un virus, ma ùn ci hè nunda di più contagiosu chè a follia di i pulitichi !
  Euphrosinia u pigliò ancu è sbattò cù l'aiutu di un pede nudu è ciselatu à u nemicu è sguillava :
  - Sè vo vulete esse disappuntu - vutà un puliticu chì porta incantu !
  E ragazze nantu à u SU-100 cumbattenu assai bè. È sparanu cù una precisione fenomenale.
  Elisabetta, sparando di nuovo, premendo il tallone nudo, notò:
  - Una pallottola fatta di piombu hè pesante è molle, una catena forgiata d'oru hè più forte ch'è u titaniu, cusì scoraghja u desideriu di strappala, è una pallottola d'oru hè più mortale ch'è u piombo, perchè ùn hè impussibile di evità di colpi !
  Ekaterina si batteva ancu, usando i dita longhi è agile di i so pedi nudi, è rimarcò:
  - S'è una pallottola di moschettu hè versata da u piombo, allora chì merda hè modellata da un puliticu di un assassinu murale ?!
  Elena hà sparatu ancu assai precisu è hà rimarcatu cù un surrisu salvaticu, rompendu a "Pantera" -3:
  - U più grande desideriu trà a ghjente riceverà u Babbu Natale nantu à u tronu, ma più spessu Baba Yaga, u cannibale, o a serpente Gorynych senza un rè in u so capu, l'avete!
  Euphrosinia l'hà ancu pigliatu è, à u turnu, hà sparatu un colpu cù i so pedi nudi è hà dettu:
  - A ghjente vole à u Babbu Natale cù un saccu senza fondu nantu à u tronu, ma ghjunghjenu o un gattu in un saccu o un lupu in vestiti di pecuri !
  E ragazze anu dimustratu una lotta assai bona ... ma i Nazis cuntinueghjanu à sfondà longu u Don. È sguassate e truppe sovietiche da u sudu. Voroshilovgrad hè digià cascatu.
  È in Krasnodon torna i Nazis. È quandu i ghjovani guardii eranu sparati quì.
  È dinò a ghjente vede i tedeschi, è u so incubu tornò ... Parechje persone sò state prigiuneru in Krasnodon. L'omi sò stati eseguiti subitu. È decisu di turmentà dui membri di u Komsomol è un zitellu Andreika.
  Chì ci sia una bona tortura.
  Un zitellu di circa dodici anni hè statu prima fustigatu. Prima cù una frusta, è dopu cù un filu. Allora u pigghianu è u mettenu nantu à u rack. Torcenu l'articulazioni di u pioniere, è cuminciaru à brusgià i so tacchi nudi cù una verga rossu. Allora u ferru, ardente cù u calore, era ancu appiicatu à u pettu nudu di u zitellu. Torturavanu bè u pioneeru.
  U boia torturò u beddu picciottu cun piacè, rimarcandu assai sapientemente:
  - U puliticu li piace à accettà u dulore di l'elettori moralmente, ma diventerà un veru sadistu, avè ricevutu u putere micca in figura !
  U so cumpagnu Stella hà cunfirmatu cù un surrisu, rumpendu a costa di u zitellu cù pinze rosse :
  - U boia più crudele, chì rompe l'osse di a vittima cù una pinza, ùn si pò paragunà in sadismu à un puliticu chì torce u cervellu di l'elettore cù a so lingua !
  È e zitelle sbuchjavanu à ridere cù un sguardu assai piacè ...
  I pedi di u zitellu sò stati rotti cù pinze rosse da u calore. Allora i costilli sò stati sfracicati. È l'anu fattu assai crudeli. Guerrieri chì dì animali.
  Ilsa rimarcò, scoprendo i denti, ch'ella era più bianca di a neve :
  - Hè megliu è più umanu à esse boia è tagliate a testa à l'ascia chè à un puliticu chì apre a bocca è sguassate saliva velenosa nant'à u cervellu !
  Stella hà cunfirmatu cun fiducia questu, stampendu i so pedi nudi nantu à u pianu di petra è friddu:
  - U boia face u so duvere è u travagliu per una tassa moderata, u puliticu travaglia solu cù a so lingua, prumesse in debitu à l"elettore, è strappandu trè pelle per ùn valenu un centesimu rottu !
  E zitelle torturanu u zitellu disgraziatu.
  È i piloti sovietici si battenu in u celu, è mostranu u so curagiu è l'eroisimu inflexible.
  Anastasia witchakov abattu un avion allemand et émet :
  - Ùn hè micca prufittuamente per un suldatu chì si ritira in battaglia - li spararanu in u spinu, ùn ci hè micca ragiò per l'elettore di vutà à l'elezzioni, li pichjaranu in i reni !
  Akulina Orlova hà ancu tagliatu a vittura tedesca è chirpava, stringhjendu l'ochju à i so amichi, ancu s'ellu ùn a vedenu micca in u cumbattimentu LA-7:
  - In pulitica, una menageria cumpleta : lupi, porchi, volpi, sciacalli, sumeri, à volte ancu di tantu in tantu si scontranu leoni, ma a ghjente hè ancu omu, è ancu barbutu è cù un saccu di rigali !
  Mirabela Magnetic, tagliendu a macchina nazista, scoprendu i denti, sbulicò cù un surrisu:
  - U più grande dittatore ingannatore nantu à u tronu, inganna ancu un pocu in punizioni, ma in una bona azione si mette i scarpi pieni !
  E zitelle schiaccianu i Nazis in u celu. Ma sfurtunatamenti, i Nazis sò digià assaltatu à Voronezh è pare ch'elli ùn ponu esse ritenuti.
  Natasha si batte in Kursk è rimarca asgiatamente, cummattendu cum'è un terminatore:
  - Per crede chì a Bibbia hè a parolla di Diu, hè cum'è cunsiderà un munzeddu di formica uguale à a piramide di Cheops, una similitudine distante di forma, è un cuntenutu cumplitamenti cunvincente, ogni formica si imagina un faraone, solu sottu à un jugulu schiavu, è micca un tronu !
  E zitelle scoppiavanu à ride dopu à ste parolle. È si tolse i so bras. Ella cuminciò à lavà u pettu di l'altri cù i capezzoli scarlatti cù i basgi. Perchè hè cusì bellu è maravigghiusu. Sò veri guerrieri.
  Natasha disse decisamente:
  A Bibbia hè di sicuru un conte di fata!
  Augustine hà rimarcatu logicamente:
  - Ùn ci vole à dà revelazioni à Diu, per mezu di una fiaba ebraica ! U mo Diu persunale hè u Rod Onnipotente! Per a gloria di a Famiglia Suprema, lutteremu !
  È tutte e quattru zitelle sclamavanu, lampendu i so pedi nudi:
  - Gloria à a grande Russia !
  Dapoi u bloccu di Kursk trascinò, e quattru ragazze soffrenu di u friddu è a fame, cum'è i resti di a guarnigione suviètica. Per quessa, ùn ci hè nunda di surprisa in u fattu chì e ragazze anu ricevutu un ordine per abbandunà l'encirclement.
  Da elli ùn sò in nunda, ma shorts, abbronzati, scalzi, andate per un avanzu.
  Correnu à elli stessi, è facenu colpi unichi, cum'è cartuccia deve esse salvatu.
  È i Nazis anu purtatu nantu à elli, littiralmenti un arbulu tutale di focu. Ma e ragazze ùn sò micca senza ragiuni solu in mutandine magre. Bullets, dunque, ùn li piglianu micca. È si precipitanu, essendu assolutamente invulnerabili. È i pedi nudi pruteghjanu perfettamente ancu e ragazze in battaglia.
  Natasha hà sparatu, abbattutu u fascista è urlò:
  Stalin hè cun noi !
  Zoya hà ancu sparatu, scacciò un frammentu di a buttiglia cù u so pede nudu. Ella scacciò dui Fritz è urlò:
  - Stalin campa in u mo core !
  Augustina hà sparatu ancu, è hà purtatu cù aplombu :
  - In nome di a Russia !
  È hà dimustratu a so lingua. È hà abbandunatu u fascista.
  Svetlana hà inchiodatu, chjappà u Nazista è cinguettava:
  - In nome di u cumunisimu !
  Quattru scalzi, in solu mutandine magre di zitelle, s'aprezzavanu à traversu e pusizioni di i Nazis. I guerrieri ùn avianu guasi micca vestiti. Solu mutandine di culori diffirenti: neru, biancu, rossu, blu.
  È questu hè ancu magia, divertendu balle è frammenti. Pruvate queste ragazze cù e vostre mani nude! Sò solu e bellezze di a classa più alta!
  È chì petti. I capezzoli sò cum'è fragole. È assai seducente. In generale, e ragazze sò cusì belle, è quasi nude.
  Natashka, sparendu, si prisenta à l'asta di schiavi. Cume u velu dopu velu hè cacciatu da ella. Esponenu un corpu forte, musculoso è di ragazza. È si ferma à sè stessu, orgogliu di diritta e spalle, alzendu a testa, dimustrendu ch'ella ùn hè micca vergogna. Hè una zitella di a classa più alta. In l'alba di forza, è micca invechja.
  Quandu una donna cammina scalza, diventa più ghjovana, è ferma per sempre ghjovana. A cosa principal hè un minimu di robba, è sessu constante cù un omu. Più precisamente cù l'omi diffirenti è preferibbilmente ghjovani. Per diventà più ghjovanu.
  Natasha s'imaginava nuda à u mercatu di schiavi, è si sentia eccitata. Cum'è s'è i cumpratori si sentenu, è cullà in i lochi più sensittivi cù e so mani. Quantu maravigliosu deve esse esse un schiavu. Ma l'harem ùn hè micca divertente. Ùn ci sò micca omi, solu eunuchi. E vogliu assai è cù sfarenti.
  Ah, e povere donne di l'harem. Quantu sfurtunatu site cù l'omi. Quantu pudete soffre di l'astinenza ! Ma Natashka ùn vulia micca frenà l'instinct di u squalu.
  A zitella hà sparatu à u fascista è gridava :
  - Sò un terminatore !
  Zoya hà sparatu ancu, cinguendu:
  - È sò un guerrieru super-classe !
  Agostino pigliò e abbatte i tre fascisti e cinguetta:
  - Stalin era cun noi !
  Svetlana hà sbagliatu. Hà scunfittu quattru fascisti è sguillava:
  - Stalin hè cun noi !
  Natasha hà abattutu parechji mercenari di u Terzu Reich, hà lanciatu una petra cù u so pede nudu è hà sguillatu:
  - Stalin serà sempre trà noi !
  Zoya fece un sorriso e tirò fuori la lingua, sguillando:
  - Per a grandezza di Russia !
  Agostini scacciò un frammentu di vetru di a finestra cù e so dite nude, tagliò a gola à u fascista è sguillava :
  - Per a nostra nova verga slava !
  E ridia...
  Svetlana hà sparatu à i Nazis, hà tagliatu parechji cumbattenti è emessu:
  - Per a Russia santa !
  Natasha hà chjapputu i Nazis. Hà datu una granata cù u so taccu nudu, chì i Nazis lanciavanu à ella. Scattered u hit exactu di u Fritz è vyaknula:
  - Per Svarog !
  Tandu hà scuntatu a so faccia, in quale ci hè tanta grazia è furia di a pantera.
  Zoya l'hà pigliatu è si strinse un chiovu arrugginitu cù i so pedi nudi. Ella traficò l'ochji di un ufficiale nazi, è cinguettava:
  - Per u Diu biancu !
  Augustine hà pigliatu è succumbà à i so tacchi nudi cù un pacchettu splusivi. Ella sparghje u Fritz cum'è frammenti di vetru, è sguilla :
  - Per un novu ordine russu !
  Svetlana u pigliò è u lanciava cù i so pedi nudi, mortale, trapassò u Fritz è abbaia :
  - Per a casa russa !
  E quattru ragazze si battevanu disperatamente, è si battevanu assai aggressivu. I tedeschi è i so mercenari si ritiravanu. Backed in front of the girls. Induve sò i Nazi contr'à l'Armata Rossa.
  . CAPITOLU #4
  Natashka hà di novu lanciatu u rigalu di a morte cù i so pedi nudi è sbulicò:
  - Ci hè tantu caosu in u mondu chì ùn si pò crede in un Diu ghjustu, ma ci sò tanti pulitichi senza scrupulu chì ùn ci hè dubbitu nantu à l'esistenza di u Diavule !
  Zoya hà nutatu aggressivamente, hà datu una volta, falendu i Nazis, è cù i so pedi nudi hà lanciatu un assassinu - urlandu:
  - Perchè nasce una donna - per l'alegria è l'avvene di l'omu, perchè sò nati i pulitici per chì a ghjente cunnosce u dulore è capisce ch'elli ùn anu micca avvene !
  Agostino, denti affilati cum"è quelli di lupu, lanciava un saccu splusivi cù u so taccu nudu è disse :
  - Una donna dà nascita à a vita in u so turmentu, i pulitichi dannu nascita à a morte turturandu l'elettori !
  Svetlana hà ancu sbattutu in u nemicu, è hà distruttu assai nemichi, blathered:
  - Un bastone hà duie estremità, ma per un puliticu chì si furza à sceglie una punta da sottu à u bastone, dannazione per sempre, ùn siate micca elettori trascurati !
  Natasha saltò in una capriola, si girò cù u so taccu nudu è urlò:
  - U puliticu nantu à u podium rumpia cum'è un tronu, ma l'elettori chì u capu ùn hè micca un tamburinu ponu chjappà solu cù a so propria stupidità !
  Zoya arrugginò, schiacciando i nazisti:
  - Sè vo vulete esse elettu à u tronu, essendu un rè nudu, riunite elettori senza rè in testa !
  Agostini rimarcò astutamente, stringhjendu i so ochji di zaffiro, è mandendu un rigalu di morte cù i so pedi nudi :
  - Quandu un puliticu hè un rè nudu è senza rè in capu, l'elettori vanu "calzati", è cù un porcu in pettu !
  Svetlana hà ancu datu una volta, falciatu una massa di Nazis, hà lanciatu a distruzzione cù i so pedi nudi è cinguettava:
  - Un puliticu in u so ripertoriu hè un cantadori cù a voce d"altru, ma a so colonna sonora hè stata fatta cù l"ochju di sguassate sottu à l"apparizione di un trillu di rossignol !
  Ricurdativi di Fritz Stalingrad. Cumu e zitelle li battevanu quì sopra. Si battevanu ancu scalzi è in bikini. Quessi sò i vestiti più efficaci. Nimu ùn fermarà e zitelle quand"elli sò mezzu nudi. È à pedi nudi lancianu rigali di distruzzione.
  Natashka hà lanciatu un pezzu di ceramica cù e so dite nude. Ella fece u craniu di un generale tedescu, è cantò:
  - In nome di Mamma Russia !
  Zoya pigliò è scacciò un frammentu cù e so dita nude, picchiò u fascista è gridò:
  - Iè, pè a mo casa !
  Augustine s'hè lanciatu, cù un passu à pedi nudi. Tagliò sei nazisti è sguillava:
  - Per Stalin !
  Svetlana hà ancu cedutu à un novu passaghju, hà abbattutu u Fritz è sguillava:
  - Per un mondu novu !
  Avà l'equipaggiu di Gerda avanzava in a direzzione di Vyazma. Dece chilometri à a cità. Ma a resistenza di l'Armata Rossa cresce. I novi tanki IS-6 sovietici andanu in battaglia, cù cannoni più putenti di 105 millimetri è armature più spesse. True, ci sò ancu pochi tali machini.
  Charlotte, pressendu u buttone di u joystick cù u so pede nudu, hà traforatu l'armatura di u tank sovieticu ghjustu à a junction. Accurately hit a vittura di l'Armata Rossa, malgradu a so prutezzione megliu cumparatu cù l'IS-4.
  U diavulu russu sghignaghjò è rimarcò :
  - Avemu l'armata più forte !
  Christina rimarcò cun un sorrisu:
  - È seremu più forti chè tutti !
  È ancu pressu i so pedi nantu à i buttoni di u joystick cù e so dite nude. Colpite a vittura sovietica. Hè una ragazza assai intelligente. Christina s'hè ricurdatu di cumu hà realizatu i prughjetti. Cumu aghju fattu l'amore cù u Shah d'Iran. Iè, hè bellu bellu!
  È u guerrieru murmura :
  - Per a grande Germania !
  Magda, sta bionda cù i capelli d'oru, sparò à e truppe sovietiche è disse :
  - Per a vittoria sacra !
  A zitella, sparendu, pinsava cun fastidiu. I tedeschi anu mancatu a so chance durante a Prima Guerra Munniali. E perchè anu sbattutu u pianu d'attaccu à Parigi è trasfirìu trè corpi in Prussia Orientale ? Era pussibule sacrificà temporaneamente u territoriu in u livante, ma pigliate Parigi è risolve u prublema di Francia in u modu più radicali.
  Ma questu ùn hè statu fattu. È in generale ùn vale a pena dichjarà a guerra à a Russia. Di sicuru, Nicholas II ùn averia micca osatu di andà in guerra cun un nemicu cusì forte cum'è a Germania. È perchè era necessariu di luttà in dui fronti ? Era pussìbule, era pussibile chjappà in Russia, ignurà a Francia è a Belgica.
  È in generale, pensava Magda, era necessariu d'attaccà a Russia quandu era incatenata da a guerra cù u Giappone. In questu casu, Nicholas II puderia esse finitu senza u sustegnu di a Gran Bretagna è a Francia. Saria pressatu da l'Austriachi, è i Turchi, è i Taliani, è a Germania è u Giappone.
  Simply sfracicà a Russia. È ùn faria nunda.
  Invece, a Germania hà avutu una guerra in dui fronti, contr'à e putenzi più forti. Cumpresu u Giappone, i Stati Uniti è l'Italia.
  Allora Wilhelm hà sbagliatu. Hitler s'hè vultatu à esse più lungimiranti, facia a pace cù l'URSS è scunfighja a Francia.
  Ma i tedeschi durante a Prima Guerra Munniali sò stati chjappi trà una roccia è un locu duru. Tsar Nicholas II hè generalmente un perdente. Ma u so imperu era grande, trè volte a pupulazione di i tedeschi. È hè statu assai difficiule di resistà à i Russi.
  Avè più forze, a Russia tsarista rapprisintò quasi a mità di e forze terrestri di l'Entente. È era destinata à vince. S'ellu ùn era micca u colpu militare chì hà fattu in San Petruburgu, hè improbabile chì a Germania puderia sopravvive. Ma una cosa terribili hè accadutu per i Russi - a munarchia hè cascata. L'untu di Diu hè andatu. È hè stata veramente male!
  È per i tedeschi, u sollievu, però, a Germania hà ancu persu.
  I Stati Uniti sò intruti in a guerra è si sò pruvati assai forti. E più impurtanti tanki. Littiralmenti sfracciavanu i tedeschi cù a so massa d'acciaio.
  Una scunfitta imbarazzante. È, ciò chì si pò dì, forse a rendizione era u megliu modu. A Germania hà persu tutti i so alliati, era pressatu da i tanki. Ùn ci era micca una vera chance di vince.
  Iè, è a Russia bolscevica puderia apre un secondu fronte à l'est.
  In ogni casu, a decisione di capitulà era difficiule, ma furzata.
  Magda s'arricurdava cumu era stata fustigata per avè arrubbatu un pezzu di pane in a sala di pranzu. Allora a zitella hà cunfessu è hà ricevutu un pocu menu frusta. È hà sappiutu suppurtà a punizione in silenziu. Ùn hà micca pientu nè lagnatu. Ancu s'ellu, quand'elli culpiscenu nantu à u spinu nudu, fa male.
  Gerda hà sparatu, hà perforatu u tank sovieticu è ringhiò:
  - Natu invincible !
  Charlotte hè d'accordu cù questu:
  -Nimu ci pò piantà !
  Christina s'incarnò è gridò:
  - Mai in u mondu !
  Magda gridò in modo assordante:
  - È in u mondu dopu - ancu !
  I quattru guerrieri abbandunonu u circondu. Andava un pocu per i paludi, è cantava allegra ;
  A luna si vultò carmesi,
  Induve l'onde si sbattevanu contr'à i scogli.
  "Andemu, bellezza, cavalchemu,
  T'aspettu da tantu tempu ".
  
  "Vaghju cun voi vuluntà,
  Mi piace l'onda di mare.
  Scala a vela
  Pigliu a rota mè stessu ".
  
  "Tu guvernate u mare apertu,
  Induve ùn pudemu micca trattà a tempesta.
  In un tempu cusì pazzo
  Ùn pudete micca fiducia in l'onda ".
  
  "Impussibule? Perchè, caru?
  È in u passatu, u destinu passatu,
  Ti ricordi, traditore traditore,
  Cumu aghju fiducia in tè?"
  
  A luna si vultò carmesi,
  Induve l'onde si sbattevanu contr'à i scogli.
  "Andemu, bellezza, cavalchemu,
  T'aspettu da tantu tempu ".
  E zitelle cantavanu è si battevanu. Augustine rimarcò, sorridendu à l'angulu di a bocca :
  - Iè, avemu datu assai à i nazisti. A lotta era gloriosa è per parechji l'ultima !
  Natasha ridacchiò.
  - Tu sì cum'è Maugi !
  Augustine sorrise è accunsentì:
  Mowgli era grande!
  Zoya rimarcò cun un sorrisu di denti:
  - Ci vole à vene un modu per scunfighja e forze superiori di a Wehrmacht !
  Svetlana hà suggeritu:
  - Qualchese tipu di gas super putente !
  Agostino cantava, sbattendu i so pedi nudi in e pozza :
  Gasi, gasi, gasi, gasi ! Finiremu tutti i nemici à una volta!
  Natasha hà suggeritu:
  Cantemu qualcosa d'altru !
  È e zitelle cantavanu à l'unison;
  A luna si vultò carmesi,
  Induve l'onde si sbattevanu contr'à i scogli.
  "Andemu, bellezza, cavalchemu,
  T'aspettu da tantu tempu ".
  
  "Vaghju cun voi vuluntà,
  Mi piace l'onda di mare.
  Scala a vela
  Pigliu a rota mè stessu ".
  
  "Tu guvernate u mare apertu,
  Induve ùn pudemu micca trattà a tempesta.
  In un tempu cusì pazzo
  Ùn pudete micca fiducia in l'onda ".
  
  "Impussibule? Perchè, caru?
  È in u passatu, u destinu passatu,
  Ti ricordi, traditore traditore,
  Cumu aghju fiducia in tè?"
  
  A luna si vultò carmesi,
  Induve l'onde si sbattevanu contr'à i scogli.
  "Andemu, bellezza, cavalchemu,
  T'aspettu da tantu tempu ".
  E zitelle finiscinu a canzona è si trasformanu in capriole. Dopu tuttu, anu una massa in capi brillanti. Trè bionde è una rossa. ragazze cool.
  Augustine, mentre correva, s'arricorda di cumu si ghjucava à u biliardo. Di sicuru micca soldi. E postu ch'ella ùn avia nunda in quellu tempu, allora a zitella hà fattu un pompino, contr'à cinque rubles. È hà vintu u primu ghjocu. Inoltre, aghju ghjucatu scalzu, chì hà aiutatu assai. Allora hà ghjucatu un altru ghjocu cù u famosu latru.
  È vintu di novu. Allora un altru ghjocu cù un radduppiamentu di i stakes. A zitella era assai intelligente. È l'autorità criminale era ancu ibriacata. Finalmente, hà tiratu una pistola è hà cuminciatu à sparà. Augustine, pigliendu i soldi ch'ella hà vintu, sparì, lampendu i so tacchi nudi. Iè, sti omi sò cusì nervosi. Forse veramente micca per ghjucà cun elli, ma per fà soldi fendu l'amore?
  Augustine puderia campà bè in Mosca, ma a zitella, dopu à a culunia, era ansiosu di andà in fronte. Ella vulia cummattiri. Inoltre, era attrattu da i sfruttamenti. Essa una eroina hè cusì cool!
  Avete ancu bisognu di pudè ghjucà à carte per soldi. Augustine hè statu ingannatu in qualchì modu da i truffatori, è anu da leccare. Ebbè, pudete imaginà chì questu hè u meli è voi stessu vulete chì ùn sia micca cusì disgustu. Ma per travaglià nantu à u limber, cusì hè in generale un piacè per un temperamental red-haired she-diavil. Ella cù qualsiasi omu hà righjuntu un orgasmu. Allora in Mosca hà fattu soldi facilmente è piacevule per ella stessu.
  Hè una pena, ma a guerra hà fattu i so propiu aghjustamenti. Augustine hà ancu utilizatu i so charms in ricunniscenza. È seduce tutti l'omi in una fila. È li piaceva stuzzicà. In particulare i più ghjovani. U diavulu li piacia. In ogni casu, malgradu i numerosi premii, e ragazze anu sempre andatu à i capitani, è solu Natasha divintò un maiò.
  I Nazis, dopu à a caduta di Smolensk, superponu Vyazma. A cità si tenne in testa. In u nordu, i Nazis hà sappiutu piglià Novgorod, è si avvicinavanu à Leningrad. A situazione hè stata aggravata da l'entrata di a Svezia in a guerra. Stu paese vulia ancu acquisti territuriale da Russia. È si ricurdavanu di e guerri precedenti, in particulare di Carlu XII. Ancu avvenimenti impurtanti di i tempi antichi. È e divisioni suede apparsu à u fronte, è si trasfirìu à Petrazavodsk è Leningrad da u nordu. Prut truppe finlandese-svedese è tedesca cù stranieri. È ùn ferma micca li pare.
  Belle ragazze svedese volanu in aereo. Gringeta è Gertrude, dui G, si battenu in coppie. Sò ragazze assai valenti. È bella. Volanu à elli stessi nantu à u ME-462, caccia di jet compru da i tedeschi. Cum'è di solitu cù e ragazze in un bikini è scalzi.
  A macchina tedesca hè assai putenti armi. Hà sette pistole à aria. Unu 37 mm è sei 30 mm. I cumbattenti sovietici MIG-15 si precipitanu contru. Armi un pocu più debuli: pistole ad aria 37 mm è dui pistole aria 23 mm. Questu hè, e forze sò assai ineguali.
  Gringeta spara cannoni d'aria. Colpisce un jet di caccia sovieticu è strilla:
  - Questa hè a nostra acrobatica !
  Gertrude sbatte ancu a so vittura da a prima corsa è sguilla :
  - Per Carlu XII !
  In verità, u diavulu bionda hè assai fastidiosu chì a Svezia hà persu a guerra in Russia. Sutta Ivan the Terrible, i Svedesi anu pussutu piglià Narva, è parechji paesi russi nantu à a costa. Ma tandu a Russia, sottu Fedot u primu, ripigliò i so terri persi in a guerra di Livonia. True, questu hè statu facilitatu da u fattu chì a Pulonia hà luttatu à u latu di Russia.
  Ma dopu i Svedesi durante u regnu di Shuisky anu pussutu cunquistà e cità russe. Allora pigliate Novgorod. Pskov assediatu. Ma senza successu.
  Dopu ci era a guerra trà Russia è Pulonia. In sly, i Svedesi catturà a maiò parte di i stati Baltichi è Riga. Prima di quessa, i terri in Auropa sò stati cunquistati.
  A Svezia hè diventata una putenza mundiale. Hà righjuntu u so massimu.
  Ma in Russia, Petru u Grande ghjunse à u putere è cuminciò à crià un grande imperu. Svezia hè stata opposta da Pulonia, Sassonia, Danimarca è, sicuru, Russia. E forze sò ineguali.
  Ma Carlu XII, à l'età di sedici anni, hà sappiutu scunfighja u Danimarca in u muvimentu, è dopu vicinu à Narva attaccò e forze superiori di Russia è hà vintu una vittoria rimarchevule.
  Ma Petru u Grande ùn hè statu ruttu da fallimentu. Riunì novi forze è andò à l'offensiva, apprufittannu di u fattu chì Carlu XII era in guerra cù a Pulonia.
  Ma i Svedesi cunquistò a Pulonia. È l'avvicinamentu di e truppe russe ùn hà micca aiutu. Petru u Grande era ancu prontu per a pace, riturnendu i paesi è Narva cunquistata da i Russi à i Svedesi.
  Ma Carlu XII era decisu. Tuttavia, Petru u Grande hà sappiutu turnà a marea di a guerra. Hè ghjucatu u so rolu chì u populu di Pulonia è Ucraina ùn sustene micca Carlu XII. Vicinu à Poltava, i Svedesi anu patitu una scunfitta finale. Cumu hè accadutu ? I Russi sò stati capaci di sguassate i Svedesi furtificandusi daretu à e redutte. È dopu tuttu hè statu decisu da un contraattaccu mortale.
  A ferita di Carlu XII prima di a battaglia hà ancu ghjucatu un rolu negativu.
  Dopu à Narva, a Russia hà pigliatu cumplettamente l'iniziativa. È hà sappiutu scunfighja i Svedesi ancu in mare. Chì hè assai, assai fastidiosu.
  Carlu XII hè mortu durante l'assediu di a furtezza norvegese. È a guerra hè prestu finita cù a vera scunfitta di i Svedesi. True, Petru u Grande accunsentì, sottu a prissioni di i paesi europei, per formalizà e so acquisti territuriali cum'è una compra. Svezia hà persu assai territoriu, ancu in Europa. E digià sottu Lisandru u primu, a Finlandia hè ancu cunquistata da i Russi.
  Di sicuru, a Svezia hè offesa è vole vendetta. A situazione s'intensificava, soprattuttu dopu a vittoria di i Nazis in l'alizzioni parlamentari. È a guerra hè avà per i Svedesi cù paralleli storichi.
  Gertrude attacca a macchina sovietica è canta:
  - Ci campava Anton u quartu...
  Gringeta taglia u cacciatore Yak-15 è ruggisce:
  Era un rè glorioso...
  Gertrude abattu un russo è cantò:
  - Hà amatu u vinu à l'infernu ....
  Gringeta prova à entre in a vittura sovietica è urla :
  - Chì crack hè accadutu qualchì volta !
  Gertrude canta :
  - Tili bom ! Tili bom!
  È a zitella stracciò a so lingua rosa.
  E zitelle s'eranu alegre... Si battevanu cun grande ravi. Si battevanu cum'è l'aquile. È ùn anu mai arretratu.
  Gringeta corse scalzi à traversu a neve. È era una zitella cusì bella. È si ricurdò di i so sfruttamenti. Cumu eranu scalzi è in bikini à caccia di un orsu polare. Chì era assai divertente.
  E zitelle mezze nude sparavanu à una bestia salvatica cù un arcu. Anu culpitu è fece ruggiri a bestia.
  Allora scappavanu, lampendu i tacchi di zitella rossi da u fretu. E zitelle eranu belle. Quasi nudu, ma assai bravu. È si cacciavanu elli stessi, senza paura.
  Tandu, quandu l'orsu feritu morse, e zitelle arrustavanu a so carne è fecenu festa. Era cusì grande. E zitelle natavanu in u pirtusu è si spruzzavanu di neve. Allora currianu bagnati à traversu i cumuli di neve. Hè tuttu cusì grande è cool.
  Gertrude è Gringeta eranu avà à a caccia di piloti sovietici. S'arricordavanu di a regula principale: hè necessariu di cummattiri quasi nudi è scalzi, è allora a zitella ùn serà micca abattuta. Dà una tale forza à i guerrieri quandu sò quasi senza vestiti. Hè per quessa chì nimu hà cunquistatu u mondu sanu in u Medievu ?
  Perchè anu sottovalutatu a forza di i pedi nudi, femminili. E ragazze scalze sò assai fresche è forti! Quandu una zitella ùn hà micca scarpi, a so sola nuda riceve l'energia di a terra.
  Questa hè a forza colossale di i guerrieri.
  Gertrude abattu un avion soviétique et tweeté :
  - E ragazze scalze sò più fresche !
  Gringeta hà ancu battutu in russo, è sguillava :
  E ragazze ùn anu micca bisognu di scarpi!
  È fighjulà u cummattimentu russu ardente, falendu.
  Pensu à quantu hè grande di curriri scalzi, è à traversu neve, è à traversu u desertu. A sola di i gammi di a zitella diventa assai elastica è durable, è à u stessu tempu ùn crack. Allora ùn vi preoccupate micca di prublemi. In Russia, l'inguerni sò generalmente duru, è serà bellu curriri in a neve. Hè a zitella di u passaghju più altu.
  E quantu graziosu è unicu belli scalzi, pedi di zitella nantu à una neve? È e dite, è u pede, è tuttu questu inseme ? Quantu maravigliu hè quandu e gammi ciselati passanu nantu à una superficia bianca, è elli stessi sò bronzati. È e zitelle anu capelli biondi, sò tali blondes cool.
  È li piace quandu l'omi li basgianu nantu à i so tacchi nudi.
  Gringeta abattu un'altra vittura sovietica è hà tweetatu:
  - Gloria à a Patria, Gloria !
  Gertrude abattu un combattant russe et émet :
  - Carlumagnu hè cun noi !
  E ragazze sò solu maravigliose, è anu tanta bellezza unica. Pudete veramente impazzisce cù queste ragazze. È u so corpu, cusì musculu è piacevule.
  Gringeta era assai piacevule à esse accarezzatu da l'omi. Era cusì piacevule per ella. È a so pelle hè liscia, elastica, cum'è pulita. Eccu a zitella.
  È mi piace u massaggio.
  Avà hà abattutu un aviò russu è urlò:
  - Sò cum'è un orsu !
  È hà mustratu a so lingua !
  Gertrude sparò di novu è cinguettava:
  Simu tigressi !
  È e zitelle à l'unison facianu i loops morti. Sò generalmente guerrieri cusì cool. Sò pieni di passione è triunfu di vuluntà. È a pelle hè cusì bronzata, cum'è u bronzu.
  I guerrieri anu sappiutu di cummattiri in Africa è l'infanteria. Chì hè assai bonu per i biondi. È sò diventati cusì belli è scuri.
  Gertrude canta :
  - Bionda naturale ! Dorso muscoloso!
  Gringeta hà cunfirmatu:
  - Vincu tutti i sondaggi !
  Guerrieri suviètici si battenu per Vyazma, chì era circundatu da i Nazis da quasi tutti i lati. È cumbatte eroicamente.
  Natashka, però, lanciando una granata cù u so pede nudu, sguillava:
  - A vittoria ùn deve esse evitata !
  Zoya hà ancu datu una volta. Hà lanciatu una granata cù u so pede nudu. Abattu i nazisti è sguillava:
  - Ùn ci ponu esse dui morti !
  Dà u turnu è Augustine. U diavulu di i capelli rossi lanciava a granata à pedi nudi è cinguettava :
  - U seculu prossimu serà u nostru !
  Svetlana hà ancu sparatu una splutazioni. Depose un mucchio di Fritz, e gorgogliò:
  - Semu nati cù una nova età !
  È hà mustratu a so lingua !
  E ragazze sò assai imponenti. Sò assai belli, è bronzati, trè biondi è un rossu, cù i musculi secchi è di sollievu.
  Chì brave ragazze...
  Natasha hà pensatu mentre spara, postu chì a Bibbia ùn hè micca a parolla di Diu, allora i Russi anu bisognu di una religione diversa, più perfetta. Per cresce in spiritu è verità!
  È ciò chì puderia esse megliu cà a fede in a Famiglia Suprema!
  È u guerrieru cinguettava :
  - Cridite o micca, a porta di a salvezza serà aperta !
  E ragazze, sicuru, sparanu à i Nazis da tutti i fucili è obusi letali. È s'ellu si chjappà, allora ùn parerà à nimu.
  Guerrieri chì ponu saltà, è cantà è saltà ....
  E poi camminate nantu à a so testa...
  Natasha fece un turnu è nutò cù una risa è intelligenza:
  - Un omu hà un core è duie mani, ma un omu puliticu chjappà cù e so zampe per quattru è hè cumplettamente senza core !
  Zoya, sparendu à i nemici è sbattenduli cù una forza salvatica, è hà nutatu cù una risa aggressiva:
  - Ci hè una sola patria, un core, è una sola vittoria, ma hà trècentu pulitichi-babbi chì ponu orfanu solu l'elettore !
  Augustin notava cun grande passione, sbuchjatu u nemicu in una furia salvatica, è lanciava una granata cù u so pedi nudu :
  - Ùn importa quanti zeri aghjunghje, ùn averete micca una figura vera, fora di l'elezzione di un puliticu da e persone cun intelligenza zero !
  Svetlana hà rimarcatu cù una risata, sterminendu i Nazis, è lanciatu un pacchettu di splusione cù u so taccu nudu:
  - In aritmetica, aghjunghje zeri ùn aghjunghje micca risultati; in pulitica, aghjunghje zero intelligenza trà i votanti aghjunghjenu a valutazione!
  E ragazze aghjunghjenu veramente un momentu assai distruttivu.
  È u Fritz ùn pò micca passà per tali bellezze ... Alenka ancu cumbatte cù u so battaglione.
  A zitella lancia una granata cù una gamba nuda è ciselata è dice:
  - Nisun geniu pò pruvà chì Diu ùn esiste micca, ma chì un puliticu ùn hà micca cuncettu di cuscenza hè ovvi ancu à un zitellu!
  Anyuta hà sparatu una raffica da una mitragliatrice, è hà ancu lanciatu un rigalu di a morte cù una forza mortale, arrogliendu:
  - Un puliticu chì hè natu in l'annu di i porchi, indipende di a data di nascita, un puliticu chì hè natu in l'annu di u tigru hè un cannibale, è l'annu ùn hà nunda à fà !
  Alla rimarcò aggressivamente, lanciando una granata con l'aiuto di dita nude:
  - In a pulitica, i palazzi si trasformanu in pigsties, è i leoni falanu à u livellu di pecuri, è solu una volpe diventa omu !
  Maria, cuntinuendu à sfracicà l'avversari cù una forza colossale di cummattimentu, urlò, scoprendu i denti:
  - Un puliticu di ogni palazzu turnarà un porcsty è turnarà ogni verità ind'è fora, è in ogni vestitu di pecuria ferma un cannibale-lupu !
  Olympia, cunducendu u focu bè miratu à u nemicu, falendu i ranghi, hà logicamente nutatu:
  - Ùn ci hè micca parenti in a pulitica, ancu s'è l'elettori sò fratelli cunigli per un puliticu, è u Diavule stessu hè u so babbu !
  Alyonka fece una sferzata à i Nazis, li falciava, è cù i so pedi nudi lanciava una granata di forza mortale, rughjonu:
  - À u puliticu li piace à spessu fà prumesse cù a barba, ma per l"elettori hè digià caprettu !
  Anyuta, tirant à l'adversaire avec grande précision, et lançant des grenades à doigts nus, note :
  - Un puliticu hè à tempu un scherzu di caminari cù a barba è un veru caprettu, ma à u listessu tempu hè un purcinu ancu più grossu, chì face una sbucciata di l'elettori, strappando pezzi grassi !
  Alla rispose aggressivamente, con una risa selvaggia, e strizzando l'occhio con un aplomb infernale e un ruggito:
  - A pulitica hè un affare assai bruttu, i pulitichi si lavanu e mani appiccicate, solu cù spessi flussi di sangue di l'elettori !
  Maria fece ancu una volta è falcia una massa di Fritz è i so suldati assuciati è cinguetta :
  - Ancu s'è i soldi ùn puzzanu micca, l'odore di u briber hè disgustu, è hè soprattuttu malatu quandu, in cambiu di assai soldi, ci mette un porcu grossu !
  Olimpiada rimarcò piuttostu aggressivu, stringhjendu l'occhi di zaffiro è smeraldu:
  - U puliticu hè un caprettu, sia perchè e so prumesse sò cù una barba, è per quessa li piace u cash greenery, sia perchè sempre corne l'elettori !
  Cù tali putenza di e ragazze, hè difficiule per i Nazis di scunfighja ancu cù l'ultimi tanki. Ma sempre si arrampicanu in avanti è si stanu.
  Quandu si sparanu, usanu l'ultimi lanciatori di gas, è qualcosa di più putente è cumbattimentu.
  E poi generalmente cumincianu à pusà nantu à un cavallu biancu. Eccu u Shturmlev in battaglia. È questu hè un'arma assai seria. È "Sturmmaus" hè ancu più periculosu è più seriu. Un fucile cusì salvaticu è infernale. È s'ellu batte, allora ùn ci sarà micca pietà da ella. Questa hè una forza distruttiva colossale.
  E zitelle chì correnu u Sturmmau sò quasi nude in nunda, ma mutandine. È à u listessu tempu assai agile è nimble. Quelli chì ponu fà quasi tuttu.
  E appena si chjappà e truppe sovietiche, l'Armata Rossa ùn pare micca abbastanza.
  
  EMMANUEL LOTTA IN STALINGRAD
  Allora Emmanuelle hà tornatu à l'affari è liccò i bastoni di giada pulsanti di l'elfi. È mentre ella facia questu, una storia diversa hè sviluppata.
  In u 1944, Hitler hè statu assassinatu u 20 d'aprile. Speer, Fuhrer è Cumandante Supremu Rommel, divintò Cancelliere di u Terzu Reich.
  È l'alliati anu dichjaratu una tregua è cuminciaru a negoziazione cù u novu guvernu. A precondizione era a cessazione di u genocidiu di i Ghjudei, è l'abulizioni di e lege razziali di u Terzu Reich.
  Rommel accunsenu à fà questu formalmente, ma ùn hà micca liberatu i Ghjudei, ma i trasfirìu da i campi à e mine è e fabbriche militari. U bumbardamentu di u Terzu Reich cessò è a liberazione di l'armi aumentava bruscamente. L'aspittatu Panther-2 cù armi più putenti è una prutezzione megliu apparsu ancu in a pruduzzioni di massa. U mutore di 900 cavalli cumpensu per u pesu aumentatu di u tank, è u cannone di 88 millimetri hà colpitu i veiculi sovietici da una distanza.
  Invece di i razzi FAA, Rommel hà urdinatu u XE-162, un jet fighter economicu è efficiente. Questu hà permessu à i Nazis di guadagnà a superiorità aerea.
  TA-152 hè ancu diventatu un aviò universale assai bonu, chì era utilizatu cum'è cumbattimentu, aereo d'attaccu è bombardiere di prima linea. È u ME-262 hè una bona vittura, ancu s'ellu hè difficiule di fabricà è hà una emergenza. Allora i tedeschi anu pigliatu in seriu a mudernizazione di l'esercitu.
  Inoltre, Rommel hà cunvintu currettamente chì l'Armata Rossa infligerà u colpu principalu in Bielorussia. I dati di l'intelligenza dimustranu chì i rinforzi sò stati trasferiti troppu chjaramente nantu à u flancu miridiunali è secremente in u centru.
  Rommel hà affruntatu una scelta difficiuli: era quasi impussibule di mantene a Bielorussia, induve ci era parechje paludi è partigiani, ancu cù un gran numaru di truppe.
  Allora Rommel hà decisu di attaccà l'Ucraina stessu. Era una decisione forte è più impurtante inespettata per u cumandamentu suvièticu. I Nazis anu assai tanki, è u "Tiger" in a scuperta hè abbastanza forte, cum'è "Tiger" -2 è "Panther" -2, chì, però, hè ghjustu cuminciatu à ghjunghje à u fronte.
  Rommel, avendu espostu u fronte uccidintali, riunì tutte e so forze in u sudu. È andò à l'offensiva.
  L'Alimani andavanu à l'attaccu a notte di u 15 di ghjugnu, è anu pussutu piglià l'Armata Rossa per sorpresa! È anu sappiutu per sfondà a difesa. È avanzavanu cun fiducia, è piglianu cità dopu cità.
  I colpi sò stati mandati da u punente di Ucraina è Moldavia. Direzioni cunvergenti. È finu à quì tuttu hè andatu secondu u dittamentu di Rommel.
  I tedeschi avianu digià un vantaghju in tanki in u fronte orientale. I novi IS-2 è T-34-85 sò appena cuminciati à arrivà, è a produzzione di vechji vechji hè diminuitu. Mentre a liberazione di "Panthers" è "Tigers" hà righjuntu altu livellu. Inoltre, u "Tiger" cum'è scatula era abbastanza simplice di assemblea è un tank assai efficace.
  I tudischi anu sappiutu di furmà un caldu tamantu, chì si disintegrava per parechji picculi colpi. È in u sudu ci era una catastrofa. Stalin annunziò a greva in u centru, è urdinò di restaurà, trasferendu e forze à u sudu.
  Sta decisione hè un pocu tardiva. È a catastrofa ùn pudia esse evitata. Solu una parte di e truppe sovietiche hà sappiutu scappà da e caldaie. U dannu era assai significativu.
  Stalin si spaventò è era furioso. Hà dumandatu di avanzà ... Ma Rommel hà agitu assai abilmente. Unu di i forti muvimenti di u novu Fuhrer era a disbandazione di e divisioni SS, è l'aumentu di l'ufficiali di l'unità ordinarie di a Wehrmacht à i so spesi. È questu hà permessu di elevà significativamente a qualità di l'armata.
  Un altru muvimentu impurtante era u reclutamentu di e donne per u serviziu militare. È soprattuttu in l'aviazione è u tank, è ancu in unità di sniper. Sta decisione hà avutu ancu un effettu pusitivu nantu à u cursu di a lotta. E i primi successi cuminciaru.
  U gruppu di Gerda nantu à a Pantera era spicialmente distintu.
  U guerrieru di i capelli bianchi era veramente cool è divertente. Hè pronta à luttà cun una frenesia furiosa.
  Eccu Gerda tirò nantu à u nemicu cù i so dite di i piedi nudi è cinguettava:
  - A lege ùn hè scritta à u diavulu !
  A so cunchiglia hà abbattutu accuratamente a torre di trenta-quattru. In verità, era un approcciu di l'uraganu à l'affari.
  Charlotte a également tiré, appuyant sur le mamelon écarlate de sa poitrine contre le gâchette et grinçant :
  - Semu diavuli putenti !
  Christina hà ancu miratu u fucile. E zitelle usavanu i so pedi nudi per sparà. Fortunatamente, a Pantera spara quindici colpi per minutu. È pò tumbà i fucili sovietici è i tanki cum'è granu cù nunchucks.
  Eccu un'altra vittura russa in focu.
  Christina gridò:
  "Sò un dimòniu dannatu chì sparghje sangue!"
  Magda hà ancu sparatu cù u so taccu nudu, ciò chì hà fattu assai bè, è hà felice:
  - Sò un diavulu cumbattante !
  Iè, queste ragazze sò veramente qualcosa di monstruosa.
  Cum'è i novi guerrieri Albina è Alvina. Anu sceltu l'aviò TA-152 per elli stessi è cacciatu simultaneamente da miri di l'aria è di a terra.
  L'anu fattu cù entusiasmu è aggressivu.
  Albina abattu un avion soviétique et roucoule :
  - È sò una aggressione mostruosa !
  Dopu quì, cù l'aiutu di i pedi nudi, hà ancu perforatu u tank di l'esercitu di l'URSS.
  Alvina hà ancu colpitu una vittura russa in u celu è cinguettava, scoprendu i denti in un sorrisu:
  - U nostru equipaggiu diavulu !
  È ancu assai cunfidendu da u TA-152 hà perforatu u tettu di un tank sovieticu.
  E ragazze sò veramente nantu à u campu di battaglia, questu hè qualcosa ...
  I Nazis anu scunfittu più di centu divisioni suviètica è piglianu l'iniziativa.
  Anu cuminciatu à spustà versu Kiev, è avianu un vantaghju considerableu. Stalin, invece, s'hè impauritu è rughjò, dendu ordini cunflitti. Mentri accunsentu è
  Ùn avia micca.
  Rommel hà agitu cun fiducia è hà creatu boilers. Riiscìu a manuvra è vince, bypassendu e pusizioni suviètica. E colpisce di notte, è utilizendu diversi trucchi.
  Una volta di più, i tedeschi anu pigliatu l'iniziativa. È avà anu digià attraversatu u Dnieper, è digià ci anu vintu vittoria dopu vittoria.
  Solu u vaghjimu è e piova di irrigazione fermanu un pocu i Nazis. Ma a maiò parte di l'Ucraina hè stata ripresa. I Nazis anu ancu riesciutu à piglià Kharkov. Hè abbandunatu da l'Armata Rossa è Kiev.
  Rommel hà ancu pruvatu à colpi in u centru. Ma quì e truppe sovietiche sò digià capaci di appruntà à a difesa è dimustravanu stamina. E digià e ragazze sovietiche dimustravanu a so classe.
  Elizave è u so equipaggiu cummattiu nantu à l'IS-2.
  E zitelle eranu ancu in bikini è scalzi. È si battevanu cun grande ferocia.
  Elisabetta sparò i piedi nudi e gridò:
  - Sò una grande tigressa !
  Ekaterina hà ancu sguassatu tantu chì u projectile hà descrittu un arcu, è hà traforatu a Pantera è urlava:
  - Nisuna parolla codda !
  Elena hà ancu sbattutu à u nemicu, hà sfondatu u tank di a generazione di cummattimentu è chirpò:
  - Nisun capitalismu !
  L'aggressiva Euphrosinia hà ancu sparatu, emettendu:
  Iè à u sucialismu !
  I piloti femini si battevanu ancu in l'aria.
  Anastasia Vedmakova hà colpitu l'aviò è hà tweetatu:
  - A vita in u mondu ùn hè micca paradisu !
  È fece l'ochju à i so cumpagni.
  Akulina Orlova hà abbattutu di novu una vittura tedesca cù i so dita di i piedi nudi è rughjò:
  - U cumunismu guvernerà u pianeta !
  Mirabela Magnetic hà abbattutu Messerschmid cù u so taccu nudu è rughjò:
  - Per grandi vittorie !
  È fece l'ochju à i so cumpagni, ancu s'elli ùn l'anu micca vistu.
  Akulina Orlova hà dettu:
  - I mostri Jet ùn sò micca una barriera per noi ...
  À a fini di u vaghjimu è l'invernu, i tedeschi decisu di stà nantu à a difesa. È l'Armata Rossa avanzava digià. Stalin hà decisu di colpi in u centru. Rommel, in ogni modu, à u cuntrariu di Hitler, hà fattu a seconda è a terza linea di turnu più forte di u primu, chì hà riduciutu l'effettu di a preparazione di l'artiglieria.
  I tedeschi anu pussutu batte l'offensiva sovietica in u centru. Per a prima volta, i fucili autopropulsati E-10 è E-25 anu participatu à e battaglie di ghjennaghju. Eranu chjuchi, cù una siluette bassa è u locu di u mutore cù a trasmissione attraversu, è a scatula di trasmissione nantu à u mutore stessu. È hè assai pruduttivu.
  L'E-10 hè un fucile autopropulsatu assai praticu è faciule di fabricazione, solu 1,4 metri d'altezza. E l'E-25 hè solu 1,5 metri, è solu un pocu più pesu cù un fucile Panther è un mutore di sette centu cavalli. Questa vittura avia una bona prutezzione: una fronte di 120 mm, i lati di 82 mm sottu pendite. È u so primu usu di cummattimentu dimustrava una grande efficienza è mobilità.
  Margaret è Helga anu battutu nantu à l'E-25 è assai famosu chjappà u nemicu. A scunfitta di u nimicu seguita a scunfitta in una inundazione.
  Margaret hà sparatu à a macchina suviètica. Li picchiò è disse:
  - Tuttu serà ghjustu super!
  Helga hà sparatu ancu un prughjettu cù l'aiutu di i so pedi nudi è cinguettava:
  Forse iper...
  U guerrieru hà cunfidatu u pugnu à traversu u tank IS-2 è siffò per i so narici.
  L'offensiva di e truppe sovietiche in l'invernu hè stata respinta. Ma poi di novu guerra è battaglia. I tedeschi cuminciaru à avanzà in marzu.
  U colpu di e so truppe era in direzzione di Kursk. E-100 anu participatu ancu à e battaglie. Questa vittura era assai bè prutetta da tutti l'anguli, è à u stessu tempu relativamente mobile malgradu u pesu pesu. È in a scuperta hà dimustratu a so efficacità.
  À u listessu tempu, i tedeschi avanzavanu di notte cù i dispositi di visione notturna. U Fritz hà sappiutu sfondà a difesa di l'Armata Rossa è catturà Orel, Kursk, Belgorod. Avemu ottenutu assai successu. Avemu avvicinatu à Voronezh à a mità d'aprili.
  Rommel si sentia cunfidendu. Paria chì un pocu di più è ci saria una vittoria cumpleta. Ma l'alliati anu datu un ultimatum: dicenu finiscinu a guerra. È i stessi rivindicazione à Stalin.
  U 10 di maghju di u 1945, un armistiziu hè statu dichjaratu. Allora cuminciaru a negoziazione. I Stati Uniti è a Gran Bretagna offrenu a so mediazione. Un mesi dopu, a pace hè stata cunclusa. Germania ricivutu Ukraine senza Crimea, Bielorussia, i stati Baltichi, Moldavia, è parti di u Don terra nera in cambiu di Kursk, Orel è Belgorod. A Finlandia restaurà l'antichi fruntiere, ma riturnò a regione Petrazavodsk. True, in cambiu di compensazione monetaria da l'URSS. A Norvegia hà ancu ricevutu un picculu territoriu vicinu à Murmansk, chì intrì in una federazione cù u Terzu Reich.
  L'Unione Europea hè stata creata - chì cumprendi tutti i paesi occupati da i tedeschi è i satelliti, è ancu l'antichi repubbliche di l'URSS. Rommel è Speer anu perseguitu una pulitica moderata è pruclamatu ufficialmente l'ugualità di tutte e nazioni è e razze. Emerge l'Euroreich.
  Ma a demucrazia era limitata. Tuttavia, i partiti altri ch'è i Nazis apparsu è l'ufficiu eletivu di u presidente hè statu stabilitu. Rommel divintò u primu presidente di l'Unione Europea. Guernò per quattru mandati di cinque anni, finu à ch'ellu dimissioni in u 1966 per fà u locu à i più ghjovani. Allora l'emenda in dui termini di u presidente di l'Unione Europea hè stata aduttata.
  Stalin hè mortu in marzu di u 1953. Chrushchev hà successu dopu una lotta per u putere. Ci era u vintesimu cungressu. È Stalin era ancu più arrabbiatu da u so propiu populu. Allora, però, e cose andavanu un pocu diffirenti. L'URSS hà persu a Siconda Guerra Munniali, è u so rolu in u mondu era più chjucu. In issi cundizioni, ùn anu mancu sognu di custruisce u cumunismu. Nikita Khrushchev ùn hè statu abbattutu, ma hà guvernatu finu à a so morte in u 1971. È ùn hè micca successu da Brezhnev, ma da Shelepin. I tedeschi sò stati i primi à vulà in u spaziu, è ancu à a luna. Dopu, in u 1980, l'Unione Europea volò à Marte. L'Euroreich hà unitu tutti i paesi di l'Auropa è una parte di l'URSS, è cuntrullava ancu i pussidimenti in Africa è Asia. Questu hè statu un statu assai forte. È ella, dopu avè superatu l'USA, divintò l'hegemone mundiale. A Cina è u Giappone ùn anu mai suscitatu. L'ultima era occupata da l'Americani è ci era una guerriglia. A guerra civile è u capitalismu salvaticu cuntinuavanu in Cina.
  U mondu hè diventatu più eurocentric. È u sistema culuniale ùn hà micca colapsatu. Allora Emmanuelle finì in u 1984. I Ghjochi Olimpichi sò in Roma.
  A zitella Emmanuelle va à a grande cità. Tuttu hè assai pulitu è ordinatu.
  Emmanuel canta:
  - Sò un guerrieru rumanu nantu à i ghjinochji di i salvatichi !
  Nemichi di Nerone Spazzaraghju a faccia di a terra!
  Olga Rybachenko, sta zitella apparsu accantu à Emmanuelle, emergendu cum'è un diavulu da una tabacchiera è urlava:
  - Chì credi chì hè tuttu ? Maledetti dui !
  Emmanuel sgridò:
  - Ciò chì?
  Olga rispose cun un sorrisu:
  - È po... Chì ti fa pensà chì l'alliati cuncilianu à Stalin è Rommel. Hè ghjustu u cuntrariu ! In fatti, u seguitu hè assai più reale!
  I tedeschi à a mità di maghju di u 1945 ripigliò l'offensiva. Stalingrad divintò a direzzione principale. E battaglie principali si sò sviluppate longu u Don è più in u Volga.
  I Nazis si avvicinavanu à Stalingrad à principiu di lugliu è principia una grandiosa battaglia.
  U battaglione di sniper di e donne sottu u cumandamentu di u Capitanu Natashka Kaktusova hà pigliatu una pusizioni difensiva in e ruine di a strada Volodarsky. Ragazze cù mitragliatrici è fucili, ligati cù fasci di granate, si piattavanu daretu à e ruine.
  Natasha stessa hè in una tunica maculata sopra u so corpu nudu, in pantaloni curti, è scalzi. Una bella è curvy girl, cù i fianchi forti, una cintura fina, un haircut curtu sottu una mezza scatula. A faccia hè assai spressiva, cù un mentonu virile, ochji turchini spartiti. I capelli marroni chiari sò diventati grisgiu cù polvera, pettu altu, aspettu duru. U Capitanu Natasha hà cumbattutu di più di dui anni è, malgradu a so ghjuventù, hà vistu assai. I gammi di a zitella sò cuparti di tagli è bruises. Una zitella hè più agile per muvimenti scalzi cà stivali ruvidi è goffi.
  A sola nuda sente a minima vibrazione di a terra, avvirtenu di a vicinanza di una mina, è a terra madre stessu aghjunghje endurance. Da una banda, i pedi di a zitella sò diventati induriti, è ùn anu micca paura di u metale caldu, o di i rutti di e ruvine, ma da l'altra banda, ùn anu micca persu a sensibilità è a flessibilità, avvistendu à traversu u ruggitu di u muvimentu di tanki.
  Sweet Natashka tene una granata cù un pacchettu di splusione attaccatu. Hè necessariu di crawl à u formidabile tank tedesca "Lion", annacquandu e strade cù mitragliatrici.
  Mirabela striscia accantu à ella. Ancu scalzi, cusì tutte e ragazze di u battaglione sò diventate da stivali, imitandu u so cumandante. E so suole polverose si affilanu mentre si arrampica a quattru zampe. I capelli gialli di Mirabela sò disordinati è longu... Un pocu crespi. A zitella stessa hè slim, magra, chjuca in statura. Pò ancu esse sbagliatu per una zitella, cù spalle strette è un capu apparentemente grande.
  Ma Mirabela hà digià sperimentatu assai. Riiscì à visità tramindui a cattività fascista, sopravvissuta a tortu crudeli, è e mine, da induve, per un miraculu incomprensibile, hà sappiutu scappà. Ma fighjendu a so faccia infantile, tenera, ùn si pò mai dì ch"ella hè stata battuta cù bastone di gomma à i tacchi, un currente li passava in u corpu.
  Mirabela spara... Un suldatu di u Terzu Reich, in stu casu arabu, casca mortu, u musu alzendu rena è macerie.
  Natashka scivola una mansa di granate sottu un munzeddu di spazzatura. Avà un "Leone" di novanta tonnellate si arrampierà quì è u salverà. L'ochji turchini di a zitella brillanu cum'è zaffiri nantu à a so faccia, scurati da u sole è u polu.
  L'Esperienza suggerisce chì un tank ben prutettu hà avà cambiatu a pusizione. "Lion" hà una armatura laterale di 100 mm, è ancu in un angulu. Trenta-quattru ùn ponu micca sfondate, solu i Keveshes pesanti anu una chance. Ma i caterpillars sò u scopu. A cosa principal hè di privà a vittura di mobilità ...
  Svetlana spara una mitragliatrice... Un suldatu, nimu sà di quale naziunalità, cascà. I Tedeschi, avendu cunquistatu, ancu s'è moralmente per a maiò parte, a maiò parte di l'Emisferu Orientale, anu cura di u sangue arianu è ghjittanu e truppe coloniali in battaglia: Arabi, Africani, Indiani, diversi asiatichi è europei. U nùmeru di polacchi hè ancu aumentatu - chì sò abituati da a cuna à odià a Russia bolscevica. I naziunalisti ucraini, i cosacchi di Don, i ceceni, è tuttu u Khaganate Caucasian si battenu quì. Rommel hà criatu un sanu internaziunale.
  Tanti nemici...
  Svetlana schiva abilmente u focu di a mitragliatrice. A pallottola quasi spaccata, annerita da a polvera, un taccu tondu, di zitella. U bellu capitanu hà ancu sentitu un tickle à quantu vicinu un presente di grande calibre passava. A zitella si cruciò bisbigliando :
  Ancu una pallottola ùn ci ferma !
  Mirabela spara torna ... Un'altra ragazza Angelica - assai rossu, sopra l'altitudine media, è musculosa, malgradu a razioni magre. Ancu una zitella assai bella, cù fianchi lussuosi, una cintura tucked up, micca spalle larghe femine, è petti alti.
  Angelica si batte in appena i so shorts, a tunica hè strappata in shreds, è crumbling to dust, è novi uniformi ùn sò micca spediti in u Volga. Diu impedisce di trasfiriri più munizioni, è una goccia di alimentu, per e truppe sovietiche esaurite.
  Allora Angelica hè quasi nuda, i so gammi sò graffiati, soprattuttu i ghjinochji. Un pezzu di shrapnel chjappà a sola di u pede drittu, è ferite, hè difficiule di caminari.
  Angelica, rossa, polverosa, quasi nuda, torce u so visu bellu, ma à tempu duru. A zitella, sparendu, dice :
  - U Signore, Mosca è Stalin sò sopra à noi !
  È taglia l'attaccu Nazis, ella stessa avè appena u tempu di retrocede.
  E ruine è e strade strette facenu difficiule per i formidabili tanki tedeschi di vultà. Eccu quasi duie centu tunnellate "Mouses" è ùn ponu micca passà in tuttu ...
  Cum'è Svetlana s'aspittava, "Lev" guidò un pocu, è si intarrau in un munzeddu di basura. Ci hè stata una splusione. A caterpillar scoppiò, un coppiu di rulli dannati volonu.
  U tank feritu si firmò è un obusu volò fora di a so canna...
  In un locu rumbò in a distanza, lascendu e ruine. Svetlana bionda, cum'è una serpente sibilò:
  - Hè u mo calculu ! Apertu un contu...
  A ragazza-capitana hè di novu custretta à arrampicà. I tedeschi è i so satelliti ùn ponu micca aduprà a so superiorità tecnica in i rubbles. Per colpa di l'Hitler stubborn, l'hordes di u Terzu Reich sò stati impantanati in battaglie posizionali in una cità abbastanza grande è ben fortificata.
  Mirabela tira una granata. Furzendu à fà capriole nantu à i tedeschi o l'Arabi abbattuti, vultendu. Unu di i militanti nazisti strappa a so manu, è appiccà nantu à questu, un sguardu inglese cù una bussola.
  Mirabela dice cun un surrisu :
  - Ciò chì a bussola vi mostra - a strada di l'infernu !
  È una bella zitella scuzzulate un pezzu di ceramica aderente da u so taccu polverosu.
  Angelica spolvera ancu, cù i so petti fermi è pieni. I capezzoli sò quasi neri da a terra è prurizia. È pruvate à lavà. Di novu vi tocca à burrow quandu i fucili mitragliatrici tedeschi sò scribbling. È arrampicà in una manera plastunski.
  U battaglione di e zitelle tene e so pusizioni, ancu s'ellu ci hè un bombardamentu. È strappanu cunchiglia pisanti, è e bombe cascanu da u celu ... Ma nunda ùn romperà u curagiu di l'eroine sovietiche.
  Quì Svetlana vede cumu a Pantera si arrampica. Ebbè, stu tank ùn hè più cusì spaventoso.
  Pudete punchlu in u latu. A zitella starnuttò, sputò a polvara chì si arrampicava in a so bocca elegante. Pigliò una granata in manu, pisata cù un pacchettu di splusione. Avete da sneak up inosservatu. Ma ci hè tantu fumu intornu.
  Angelica cuminciò à arrampicà, appoghjatu nantu à u drenu cù i so pedi è i godi nudi. Era cum'è un ghjattu chì perseguita un topu. A zitella s'arricorda di a guerra da quellu terribili veranu di l'annu quaranta-uno, quandu a Wehrmacht invadiu tradimenti l'estensione di l'URSS. Ùn era nè a zitella, guasi a zitella scantata ? Prima sì, ma poi ci si abitua. È avete digià percive i sbattimenti custanti di cunchiglia cum'è un rumore ordinariu.
  È avà splode assai vicinu. A zitella hà sbattutu nantu à u so stomacu. Frammenti si precipitanu da sopra cum'è una banda d'api salvatichi. Angelica bisbiglia con labbra screpolate:
  - In nome di a ghjustizia, Signore !
  A zitella accelerà u so crawl è lancia una granata cù un pacchettu splusivu attaccatu. U presente vola in un arcu. Si sente una splusione, l'armatura laterale più fina di a Pantera si presta. U tank tedescu cumencia à brusgià, u kit di cummattimentu detona.
  Svetlana bisbiglia cun un sorrisu:
  Grazie Signore Ghjesù! Credu solu in tè ! Ti pregu solu !
  Rompe a pantera. Strappatu, un troncu longu hè intarratu in machja. L'armatura frontale, staccata da l'armatura laterale, s'assumiglia à una scoop.
  Svetlana, chì l'ochji, nantu à una faccia marrone da a polvera è u sole, brillanu cù fiordalisi, dice:
  - Più querce hà u nemicu, più forte a nostra difesa !
  Angelica hè assai sexy, in i so mutandine neri, è un corpu nudu, polveru, forte. A zitella hè assai intelligente. Puderà lancià frammenti di vetru cù i so pedi nudi.
  Avà hà lanciatu un ughjettu affilatu cù a so gamba graziosa, coperta di polvera. È appiccicatu, ghjustu in a gola di un fascista. La bella Angelica balbettò:
  - È sò un simbulu sessuale, è un simbulu di a morte !
  A zitella, dopu à quale si arrampicò di novu, sparà. Led fire è Svetlana.
  U capitanu di bellezza, Natasha, dopu avè tagliatu u fascista, cinguetta:
  - A vita hè una catena, è e piccule cose in ella sò i ligami ...
  Mirabela sparò, tagliò a testa di Fritz è aghjunse :
  - Hè impussibile ùn dà impurtanza à u ligame !
  Svetlana, sparando di nuovo con precisione, gracchia:
  - Ma ùn pudete micca andà in ciculi nantu à bagaglii ...
  Mirabela hà sparatu cù precisione è aghjunse:
  Altrimenti, a catena vi avvolgerà !
  Emmanuel è Olga Rybachenko ancu cumbatte bravamente quì.
  E duie ragazze sò assai cumbattenti. È tiranu granate cù i so pedi nudi.
  Emmanuel rimarca cun una risata:
  - È ancu quì, a battaglia ùn hè micca debule !
  Olga Rybachenko, scoprendu i denti, accunsentì:
  - Ùn debule ! Ma hè peghju !
  Emmanuelle arruggicò, stringhjendu l'occhi di zaffiro.
  - Tuttu serà ghjustu super! Andemu à u coronavirus !
  È u guerrieru riderà. È scacciò un cultellu cù e dite nude, trapassarà a Pantera in u latu.
  Olympia, tremula cù vitelli muscolosi è abbronzati, batteva una danza di tap cù e so gambe nude è belle. A zitella cantava :
  - I santi facci russi sbattulanu da l'icona ... Diu ùn vi permette di immergete almenu mille Fritz! È s'è qualcunu buzze più chè fascisti, nimu, crede mi, vi cundannarà per quessa !
  Allora hà ricaricatu u fucile anti-tank è hà sparatu di novu. U trasportatore tedescu sbulicò di novu u fumu.
  U battaglione di ragazza hà inflittu danni significativi à u Fritz. Ma hà ancu patitu perdite. Quì una zitella hè stata strappata à a mità, è a so faccia hè diventata cusì, malgradu a polvera, pallida.
  A maiò parte di Stalingrad hè digià stata catturata da i Nazis, ma ciò chì resta di a cità ùn vole micca cede è rende.
  Svetlana, intantu, prova di scaccià u "Tiger". Una vittura tedesca putente, hà avutu una granata in u latu, ma ùn hà micca succorsu. Si volta per sparà un cannone. A zitella hà da burrow in terra, è rubble, per ùn esse sfracicatu da l'onda di splutazioni liberata da u presente.
  Svetlana bisbiglia dolcemente:
  - Mamma, babbu, mi dispiace !
  Mirabela hà lanciatu una granata à u Tigre, chì hà splutatu nantu à a so fronte. A zitella sibilò:
  - À u fattu chì l'insignamentu di luce in l'inguernu in a primavera ... Ripete senza eccezzioni chì Rommel hè un bastardo di pesta!
  Angelica, rumpia a vista di i Nazis, è sguassendu l'acqua nantu à elli cù una splutazioni, strinse :
  - Ind"u sarbu, aghju vistu u Führer avà ! È hà chjapputu u poviru omu ghjustu in l'ochju !
  A zitella di i capelli rossi hà veramente lanciatu una granata à u tank cù e so dite nude. Hè culpitu à a canna... Una splusione hà seguitu è u musu di u "Tigre" hè stata machjata.
  U vile tedescu pigliò è si alluntanò.
  Svetlana sbuffò per le narici:
  - U nostru, u vostru ùn cederà !
  Mirabela hà tagliatu un mercenariu hitleriano cù una bala è cantò:
  - È u cattivu ùn scherza ! Mani è pedi, torce e corde russe ! Affonda i denti in u core stessu... Beie a patria à u fondu !
  Svetlana, ridacchiando, abbaiò:
  - U Führer urla in modu salvaticu, si strappa !
  Mirabela hà sparatu è aghjunse:
  - Ebbè, sbuffi di morte, ghignati !
  Un "Shtumrtiger" ancu più periculosu hè apparsu. Distruisce edifici interi è bunkers. Inoltre, ùn si avvicina micca à e pusizioni di e truppe sovietiche. A vittura hè tenuta sottu coperta da mitraglieri tedeschi.
  Svetlana vede chì avvicinassi à e pusizioni di Fritz ùn hè micca realisticu. Ma in u celu Focke-Wulfs. Una di sti machini vola più vicinu à e pusizioni sovietiche. E zitelle apre u focu annantu à ella.
  Angelica lancia una granata, è furiosa dice :
  - In a morte prufonda - ùn ci hè micca pirdunu !
  Dopu à quessa, a zitella dà una volta da a mitragliatrice. Ritorna rapidamente. Un tank tedescu relativamente novu "Panther" -2 cù una piccula torretta è una siluette più bassa si stende rapidamente.
  Parechje ragazze tiranu granate à a vittura tedesca. Ella, dopu avè ricevutu i rigali, si congela è ùn pò micca vultà.
  Angelica sibilò e sibilò:
  - Questu hè un novu attaccu ! L'avemu strappatu a bocca !
  U Panther-2 snarled è sparò a so arma più putente.
  A culonna di focu sparghje l'aria, è istantaneamente riscalda è electrolyzed l'atmosfera.
  Angelica sghignazzava, e cunchiglie volavanu davanti à a zitella mezzu nuda. A rossa senza vergogna scuzzulò i fianchi è disse :
  - È Newton hà scunfittu i nemici, scacciò u jugu da u tronu! Fritz hà decretatu a so lege di Newton !
  Stalingrad era tutta inghiottita da incendi, quandu e lingue di focu parevanu leccare u celu è crepitanu scintille purpura, aranciu è scarlatta ! È ogni scintilla hè cum'è un fantasma chì scappa da un castellu infernale.
  Svetlana, abbattendu un cumbattimentu tedescu, lampò i so ochji turchini, cantò:
  - Chì ti chiagneti cattiva vechja ? Credimi, solu un ospedale psichiatricu pienghje per voi !
  Mirabela cantava in un cantu, sparendu à i Nazis:
  - Quantu hè bonu di chjappà nant'à l'erba è chjappà u Fritz in capu ! Pigliate un cataplasma per u Führer, è mandate palle da una mitragliatrice!
  A zitella ridava in modu salvaticu è si vultò da u so stomacu à a so spalle. Aghju fattu una bicicletta cù gammi. Una granata volò. U Focke-Wulf volante, dopu avè ricivutu shrapnel sottu à u ventre, s'eleva rapidamente più altu. Si vede chì i frammenti taglienti u ferite. A criatura fascista pigliò u focu, è cuminciò à perde pezzi d'ale rotte.
  Svetlana, videndu chì Fokke perdia altitudine, graccia:
  - Hè un semaforu ! Un'ascia hè appesa à bordu !
  L'aviò tedescu hà splutatu, sparghjendu i detriti in tutti i cantoni di u celu. È induva hè andatu l'asso fascista. Aghju fattu u mo ultimu turnu. U boia si n'andò in cendre, micca u pilotu !
  Mirabela starnuttò, sparghje a polvera è disse :
  - Esse o micca esse ? Ùn hè micca una quistione!
  Angelica hà tornatu à scaccià un vetru cù u so pede, tantu chì, chjappà in l"ochju, hè surtitu à Fritz, per u spinu di a testa :
  - Sò una armada di tank ! È avete bisognu à esse trattatu!
  I tedeschi è i so satelliti anu pruvatu à avanzà, scacciendu granate davanti à elli. Tali tattiche contr'à e ragazze ùn anu micca travagliatu. Quì Emmanuelle hà dispiegatu una catapulta, è cumu hà colpitu u nemicu in risposta.
  A zitella di scrittore urlò:
  - Babbu Natale chì strappa a bocca à Rommel !
  A carica di a catapulta, piercing in a folla di i Nazis, li fece sparghje, è à u stessu tempu vultà in l'aria. Fritz cascò, è si rumpiu nant'à e macerie di i muri.
  Tank "Tiger" -2, avendu persu u so equilibriu, hà scontru cù u "Lion". Oh, Leva, induve hè u vostru nome formidable ?
  Svetlana surrisu è rispose:
  - Ebbè, bravu Emmanuel !
  A zitella scrittrice abbaiò aggressivamente:
  - Emmanuelle hè sempre pronta !
  A zitella strinse u so pede nudu in risposta.
  A zitella-capitana hà cuminciatu à chjappà di novu. È Olympia hà solleticatu u pede strettu di Emmanuelle, quant"ellu hè duru avà ! Ùn hè maravigghiusu chì a zitella ùn hà micca paura di curriri à traversu i conflagrazioni.
  Mirabela in un cantu, disse:
  - A ghjuventù hè bona - a vechja hè mala !
  Angelica, sta rossa allegra, accunsentì :
  Ùn ci hè nunda di peghju chè a vechja ! Questu hè veramente u statu più disgustante di tutti i pussibuli!
  È a zitella hà fattu un saltu cù un colpu. Hà imaginatu per un mumentu disgusting nanni. Innò, ùn paragunate micca, una vechja cù una zitella. È chì bellezza, in corpi svelti.
  Angelica pigliò e cantò :
  - Flussu dopu annu, anni in caravana,
  Una vechja strofina l'henné in un mortar...
  È chì ne di a mo figura svelta,
  Ùn capiscu micca cumu hè andata a ghjuventù !
  Svetlana hà lampatu i so ochji, hà abbattutu l'alemanu cun un colpu in l'inguine è hà rimarcatu:
  - Innò ! Eppuru, in a guerra, ci hè un tali incantu - per stà per sempre ghjovanu! Sempre ubriacu !
  Olympia mette una nova carica in a catapulta. Questu hè qualcosa cum'è un bon mortar. A zitella sibilò:
  - Ùn passa, ma passa !
  Emmanuelle trascinò u so pede sveltu ma agile è abbaia :
  - Fritz face !
  È una granata, inseme cù un pacchettu di splusioni, volava in pienu swing in e pusizioni di i Nazis.
  Iè, Stalingrad ùn era micca datu à elli. Per u terzu mesi da a fini di ghjugnu, l'assaltu hè andatu, ma a cità ùn hà micca pussutu piglià tuttu. Nant'à altri settori di u fronte, i Nazis anu successu, ma micca in questu.
  Svetlana sparò a so pistola è ringhiò:
  - Tuttu hè impussibile, s"accadi di pudè... Ùn ci vole à fà l"universu assai cumplicatu !
  È culpisce u tank di benzina di una motocicletta. A machina splutava, è i turbini di focu illuminavanu u paisaghju fumoso. È l'alemanu era strappatu da una zampa ardente.
  A zitella capitanu gridò:
  - Mi piace à tumbà u male ! È questu hè u più altu bonu!
  Mirabela hà sbattutu i tedeschi cù una splutazioni è sibilò:
  - Ghjuchemu à u porcu !
  Angelica hà apertu u focu, più precisamente. Uni pochi neri sò stati lasciati chjinatu nantu à e macerie cuperte di lancia:
  - Uccide u nemicu ! - bisbigliò a zitella.
  Mirabela cantava scherzosamente:
  - Dopu avè dipintu Rommel cù rossetto, Mainstein cù lacca per capelli, ti trascinaraghju in prigionia di a principessa, u cane fedele ti rosicà!
  Svetlana, sparando, sibilò:
  - Vai la sera, Adolf, impiccati... Smetti di inganni la testa ! Venite à a sera, vola cum'è un girfalcu - per batte duramente i Nazis !
  Mirabela disse in furia, sbattendu u cascu da a testa di l'assaltatore :
  - Pudemu ! È noi!
  E zitelle di u battaglione "Lenin" firmavanu l'avanzata di e truppe straniere. Fritz avanzò, littiralmente lanciando cadaveri in u spaziu. U tank "Lev", cù quale speranze eranu pinned, ùn aiutava ancu. Eccu una mudificazione di a macchina cù una pistola 150 mm.
  Angelica sbatte una petra appiccicata à u so capezzolu nudu. A zitella hà un pettu cusì bellu è pienu. A zitella tira una granata cù u pede. A gamba hè più forte ch'è u bracciu, è u lanciatu va più luntanu.
  "Lion" hà ricevutu un spaziu in u caterpillar, è si firmò. Sparatu da a so bocca putente. Rumble è collapse.
  Angelica, sputando, dice:
  - U guerrieru russu ùn geme micca di dolore !
  È a zitella spara di novu. È u face assai bè. U fascista appoghjatu fora di a torra casca in daretu.
  Una ragazza rossa, quasi nuda dice :
  - In vanu u nemicu crede ch'ellu hà sappiutu di rompe i Russi ! Chi ose, attacca in battaglia, batteremu ferocemente i nemici !
  È Angelica rotola i musculi di a stampa, chì hà assai embossed.
  Oh, quantu sò belle e zitelle ! Ùn vogliu micca chì nimu d'elli mori.
  Stalenida corse... Una zitella assai bella, cù i capelli soffici è bianchi. In ogni modu, riesce à smearli cù un tipu di pozione per ch'elli ùn si sporchinu.
  A zitella hè assai bella, cù a figura di Venus, solu più tonu è embossed. I vestiti nantu à ella, solu un bra è mutandine. Tuttu u restu hè digià strappatu. Ma quantu graziose sò i gammi ! Questa ùn hè micca una zitella, ma un segellu di perfezione, una corona di bellezza.
  Si move in una manera speciale, cum'è un squirrel. I pedi nudi è sfarfalli, è i tacchi, sorprendentemente restanu puliti. Stalenida spara, è u fascista riceve una ulcera in u pettu.
  A zitella dice:
  - A fideltà à a patria hè a parolla più alta !
  Angelica rimarcò in risa:
  - Togliti u reggisenu è stà cum"è mè in short !
  Steelenida scuzzulò a testa negativamente.
  - Questu ùn hè micca apprupriatu !
  Angelica strinse i fianchi, sparò bè è cantò :
  - Qualcosa di membru di Komsomol hè diventatu inusual! Camminà a pettu nudu cusì hè assai indecente !
  Steelenida ridacchiò è rimarcò:
  - Perchè purtà gioia à u Fritz, fighjate a nostra bellezza !
  Angelica rispose decisamente:
  - A nostra bellezza hè mortale !
  A zitella d'acciaio ridava è tirò à u TA-200. A vittura nazista hà pigliatu u focu. È a bella bionda gridò:
  - Morte à u male !
  Angelica ridacchiò.
  - È a vita hè bona !
  Steelenida, videndu chì u tedescu cascava, ringhiò :
  - Questu hè u valore più altu ! Ùn pensate micca i nazisti chì avete vintu!
  Angelica canta:
  - Aspittendu a vittoria ! A vittoria aspetta... Quelli chì bramanu di rompe e catene ! Aspittendu a vittoria ! Aspittendu a vittoria ! Puderemu scunfighja i Nazis !
  Una bella zitella, è i so petti nudi tremanu. Bonu cù un torsu nudu in u calore, chì hè intensificatu da u focu.
  Svetlana avà pareva assai più determinata. Tirò nantu à u Fritz cù una mitragliatrice, è abbaia :
  - Ti castruraghju !
  È veramente i Nazis anu ricivutu rigali mortali è sardi ! È a zitella li mostrò una figura, custruemu i pedi nudi. È fischiò cum'è un ladrone di usignolo. È à traversu i dita di l'estremità inferiori.
  A ragazza capitanu hè assai intelligente. È scintillante. È micca crudele in tuttu. Ancu ella, qualchì volta si dispiace per i suldati di u nimicu, chì pò avè figlioli chì pienghjeranu per i so babbi morti.
  Svetlana, però, caccià tali pinsamenti luntanu da sè stessu, cusì vulete chianciri da elli. Ma ùn sò micca i Russi chì venenu à i tedeschi per arrubà è tumbà. Innò, questi sò i tedeschi è un pacchettu sanu aggressivu di stranieri da tuttu u mondu hà sbuchjatu in i spazii russi.
  Svetlana si cruciò è tirò à u Fritz, chì cercava di avvicinassi tranquillamente à e pusizioni di u Fritz Russu ... U so ochju è u so cervellu, chì era statu sbattutu da una bala, fughjenu.
  A ragazza-capitana surrisu è disse, astutamente:
  - Ochju drittu à ochju, capu à capu !
  Svetlana tirò accuratamente, è culpì una motocicletta cù un sidecar. A vittura cuminciò à strappari, è a mitragliatrice volò, sbulicata parechje volte. Allora u so musculu si affondò in e macerie.
  A zitella strofinava a so sola nuda è polverosa nantu à e machja. È hà miratu di novu. A so faccia allegra è ghjovana ghignava piuttostu ghignata. A zitella cantava :
  - Innò, avemu dettu à i fascisti, u nostru populu ùn tollerà micca chì u pane fragrante russu si chjama a parolla ford !
  Mirabela hà fattu un colpu assai precisu, da u quale u Focke-Wulf s'hè lampatu, è cinguetta :
  Per un canaglia, sicuru, a scelta hè chjara,
  Per i dollari, hè prontu à tradisce a Russia ...
  Ma l'omu russu hè cusì bellu
  Ch'ellu hè prontu à dà a so vita per a Patria !
  A zitella, hà fattu una capriola è mostrò à i Nazis u ficu, è scrollò, è e balle ùn anu micca toccu a bellezza.
  Apparsu Angelica, sta biddizza, guasi nuda, è brutta cum"è un diavulu, lanciava subbitu una granata à duie zampe. È hà verificatu:
  - Ciò chì aghju hè ... Fritz in un latu tagliu !
  Olympia hà correttu Angelica:
  - Tagliu, in u latu, è micca in u latu tagliu !
  A zitella righiò è scuzzulò i so petti di anguria, è hà lanciatu una granata cù una granata cù un pacchettu di splusione. U "Tigre" hè statu culpitu à u musu, è sta opara d'arte storta s'hè esquivata.
  Dopu quì, a criatura nazista si alluntanò. Cuminciò à arrampicà cum'è una tartaruga presa in u focu.
  Svetlana cantava, strindu l'ochju di gioia:
  - È u " Tigre " si ritira è si piattanu i tedeschi !
  U Battaglione Maiden hà manuvratu sottu attaccu, attacchi aerei è fucili pesanti. Quì i bombardieri di jet sbattu, rotti, scoglii rossi s'arrizzò in u celu. È e petre eranu in focu. Fortunatamente, nimu di e zitelle morse, ma l'omi si n'andò in u mondu dopu - chì ùn sò tantu dispiaciuti! E l'ànime volanu - alcuni à u celu, è altri à l'infernu! Induve i diavoli cù pitchforks sò digià aspittendu quelli chì ùn crèdenu micca in Ghjesù.
  Angelica hè a più sexy di i guerrieri in furia: bè, i Nazis da u so "Sturmtiger" ponu veramente sparà à e pusizioni di e truppe sovietiche è tumbà i guerrieri rossi?
  È a zitella pigliò una granata cù i so pedi nudi è girò in cascate di capriole. È spinning sempre più veloce. È po, cù tutte e so forze, ghjittassi u rigalu di a morte in u musu largu di u Stormtiger. I gammi nudi è bronzati di a bellezza lampò, è a granata volò in u musu largu. È a putente machina prima sbucò, è poi si precipitò. Dui "Tigri Reali" chì stavanu à i lati di u "Sturmtiger" sò stati lanciati è spargugliati in diverse direzzione. I rulli sò stati strappati da elli, è cascanu, volendu cum'è una collana rotta di a regina.
  L'onda d'esplosione hà lampatu Angelica, è a zitella volò a testa in giù. È hè stata vultata, cullata è ghjittata. Ma a bellezza sbarcò quantunque, macerie taglienti, e petre frantumate scavate in e so sole nude. A zitella era in u dulore, è ancu attraversu u pede callu, a punta piercing.
  Ma Angelica hà trovu a forza di alzà è gridà :
  - Voi fascisti sarete in a cendra !
  Svetlana è altre ragazze sò stati lanciati da una onda splussiva, è ancu ligeramente schiacciate. Ma nimu di i belli guerrieri morse. E zitelle scontru cù l'uraganu è u focu ben miratu. Suppressing i Nazis chì saltavanu fora è altri insetti aggressivi assedianu l'URSS.
  Mirabela cantava cun grande entusiasmu :
  - È quandu a tromba di u Signore ci porta à a battaglia, seremu amici cù u Komsomol ! È per a vulintà di Ghjehova, seraghju à a chjama di u celu!
  Angelica, scuzzulandosi a polvera da i so suli insanguinati, cantò :
  - Lenin, festa, Komsomol ! Mandemu u Führer in una casa di pazzi !
  E zitelle cuminciaru à riri assordamenti, è Emmanuelle disse cun alarme è fastidiu :
  - È a mo catapulta, micca cusì precisa - cum'è quelle gammi nude è forti di Angelica !
  Olympia, ghjucatu cù i musculi di u so bracciu, disse:
  - Hè bè ! Stai sempre à pensà. Qualcosa di più cool!
  
  ÙN BOMBARDE LA BRITANNA
  Hitler ùn hà micca bombardatu e cità inglesi è hà sappiutu vince a battaglia aerea per l'Inghilterra. Inoltre, Speer hà ricivutu u postu di Ministru di l'Armamenti è Munizioni di u Reich à principiu di maghju di u quarantesimu annu. È in u risultatu, a pruduzzione di l'aviò accuminciau a cresce rapidamente.
  È u 4 di nuvembre di u 1940 hà seguitu un sbarcu inesperu ma audace in Gran Bretagna. Chì hà pigliatu i difesi custieri per sorpresa. È i tedeschi anu pussutu catturà i ponti pigliendu un gran numaru di suldati britannichi prigiuneri. E poi sviluppa subitu successu.
  Una vittoria maiò hè stata vinta è l'Inghilterra hè cascata in u quarantesimu annu. A guerra cuntinuò per qualchì tempu. Churchill fughje in Canada è pruvò à urganizà a resistenza. È i tedeschi occupanu numerosi culunie di l'Inghilterra cù e truppe. E poi u Giappone attaccò i Stati Uniti. È u Terzu Reich hà avutu à sfruttà ellu stessu.
  Aghjunghje l'America ùn hè micca faciule - hè separata da l'oceanu. Ma i tedeschi creanu una testa di ponte in l'America Latina è cuminciaru à avanzà e so forze da quì. È cuminciaru à stringhje l'anellu intornu à i Stati Uniti.
  In u quaranta-tresimu annu, i Nazis avianu a Pantera, u Tigre è u tank Lion in a serie. L'ultima vittura ùn era micca in a storia vera, ma avà i Nazis avianu assai più risorse. Tuttavia, u "Leone" cù un pesu di novanta tunnillati, è un cannone eccessivamente putente contr'à i "Shermans", ùn hè micca ghjustificatu troppu. Cum'è u tank Maus. Se in i testi sta macchina hà dimustratu risultati satisfacenti, allora in a storia vera hà cuminciatu à sfondà.
  Un pocu megliu era quellu ricevutu da u quaranta-treissimu di settembre in a serie Panther-2. Pisanti abbastanza à cinquanta trè tunnillati, ma cù un mutore di nove centu cavalli, si moveva bè. È u so cannone di 88 millimetri in 71 EL hà perforatu Shermans da quattru chilometri.
  Gerda hà ricivutu solu una di e prime mudificazioni Panther-2 è cummattiu l'Americani in Canada.
  Era uttrovi 1843. Malgradu a freschezza di u vaghjimu, e ragazze eranu scalzi è in un bikini.
  "Panther" -2 da una longa distanza puderia chjappà, è hà avutu una bona prutezzione di a fronte. È i so lati sò megliu prutetti cà quelli di una Pantera simplice; ùn pudete micca piglià un bazooka o una pistola di picculu calibre.
  Ma per chjappà da una longa distanza avete bisognu à avè una precisione fenomenale.
  È probabilmente Gerda spara cù i so pedi nudi per chjappà. U projectile descrive un arcu è perfora u tank Grant americanu da quattru chilometri.
  Ragazza ruggisce:
  - Semu solu diavuli !
  Cù l'aiutu di i so pedi nudi, Charlotte hà ancu sparatu, rimarchendu aggressivamente:
  - Un puliticu hè un porcu in un vestitu pulitu, è una volpe in l'apparenza di santa innocenza !
  Kristina a tiré un à un, ce qu'elle a fait très bien et très contente, s'éloignant avec précision du Sherman et roulant :
  - U puliticu li piace à abbaià forte è prumette in assordamentu, ma quand"ellu ci vole à rializà a prumessa, ùn sentirete chè scuse !
  Magda hà ancu colpitu l'inimicu cù un proiettile assai mortale, hà perforatu a fronte di a torre di u tank è cinguettava:
  - Hè megliu pissà un puliticu chì prumette l'ozio chè à batte u pollice in u persu di u travagliu !
  È a zitella sbucò à risa... È torna sparò da u fucile. Cusì facilmente i Stati Uniti ùn ponu micca scunfighja u Terzu Reich.
  Ma i Fritz anu materiale umanu, è a tecnica hè più forte. Per esempiu, u ME-309 hè formidable, contru à quale ùn ci hè micca ricezione, è da quale ùn ci hè micca scappatu. Sta macchina hà un armamentu assai putente: trè mitragliatori di 30 millimetri, è quattru mitragliatrici di quattordici millimetri chì sò ancu parti letali. Finu à sette punti di focu - cool!
  ME-309 hè un mostru, soprattuttu s'ellu hè gestitu da e ragazze. In questu casu, duie bellezze: Albina è Alvina. E duie bionde sò scalzi è in solu bikini.
  È cumu si piglianu l'Americani. Solu i frammenti volanu in direzzione diffirenti.
  Appughjendu u grillu cù i so pedi nudi, Albina hà sparatu è abattu un aviò americanu, ruttulando :
  - Un puliticu hè una prostituta à pocu pressu chì passa per troppu longu, è ùn porta micca solu una infizzione venerea à a carne, ma ancu dà nascita à un bacillu di insicurezza in l'ànima!
  Quì Alvina pressu ancu u pedale cù u so taccu nudu, martellate è cinguetta assai bè à a cima di i so pulmoni :
  - E prustitute boni sò i più cari - soprattuttu s'elli sò pulitichi !
  Iè, sti fimmineddi cunnoscenu u so valore è sguassate u spiritu è u cumpunente materiale di l'avversu bè.
  Pocu à pocu i tedeschi vincenu l'America. Quì anu digià un novu fucile d'assaltu MP-44, chì distrugge l'Americani bè. Stu fucile d'assaltu ùn hè micca secondu à nimu. È dà à a Wehrmacht un vantaghju decisivu.
  È e zitelle si battenu in l'infanteria: Margaret è Helga. Anu ancu aduprà una forma speciale: cummattiri scalzi è in bikini. È hè assai efficace.
  Margaret hà sparatu una splutazioni à l'Americani, è hà lanciatu una scarica di forza colossale è mortale cù i so pedi nudi. È cinguettava, scoprendu i denti :
  - Un puliticu hè una prostituta cusì ch'ella prumetti u piacè celeste gratuitamente, ma mette solu un porcu in u lettu !
  Helga rimarcò mentre tirava annantu à l'inimicu cun grande precisione è precisione:
  - Un puliticu ùn pò chè caccià è divide in aritmetica, è dopu à diventà un dittatore, pò ancu resettate i termini di u guvernu !
  È a zitella pigliò è à pedi nudi lanciava un grande rigalu distruttivu di a morte.
  Margaret, mentre tirava u so fucile d'assaltu, rimarcò:
  - Ùn importa micca quandu un dittatore resetta i termini di a regula, hè peghju quandu tutti i rializazioni sò ridotti à zero senza bacchetta !
  È a zitella ancu scaccià un rigalu d'annihilazione cù i so pedi nudi.
  Helga, falendu l'Americani in l'offensiva è sbattenduli in fila in u muvimentu, emessu:
  - Quandu i rializazioni di a dittatura sò zero, i termini di u guvernu sò resettati à zero !
  È e zitelle piglieranu è rideranu, scoprendu i denti chì scintillanu cum"è perle.
  Toronto è Quebec anu cascatu ancu prima di l'inguernu... È in l'inguernu, a lotta si sviluppava digià in i Stati Uniti. E forze eranu ineguali ... Ancu l'Americani, per via di a durata di cumunicazioni è di una ecunumia putente, avianu un grande vantaghju in a quantità di l'equipaggiu. Ma eranu inferjuri in qualità.
  In a primavera di u quaranta-quattru annu, i veiculi jet cuminciaru à participà à battaglie aeree in massa: ME-262 è XE-162, chì ùn avianu micca uguali avversari.
  U più novu "Lion" -2 apparsu in i tanki, in quale i tedeschi, per a prima volta in a custruzzione di cisterna, pusonu a trasmissione è u mutore in un bloccu è à traversu, è a scatula di trasmissione nantu à u mutore stessu, è in fronte - trasfurmà u torra daretu. U Lion-2 hè diventatu per avè una siluette più bassa, in più, u sottucarru hè diventatu più liggeru, è a torretta hè stata più stretta cù una pistola di calibre 88-mm - 105 hè sempre redundante per i tanki americani. "Lion" -2 hè diventatu mobile è ben prutettu. In u campu di battaglia, hà pigliatu subitu l'iniziativa cum'è u megliu tank in u mondu.
  L'URSS dopu a guerra cù a Finlandia ùn hà micca cumbattutu cun nimu. U so sviluppu di a custruzione di tank ùn hè micca andatu in u modu più pruduttivu. I mostri KV apparsu, cù scale enormi è parechji fucili. Solu u T-34 pò esse chjamatu tank successu. Ancu s'ellu ùn hè micca abbastanza putente.
  In più, u sviluppu di cisterna di roti-tracciati apparsu in l'URSS. A Serie A hè digià autostrada. È parechje altre vitture.
  I tedeschi, invece, anu amparatu à luttà è ricivutu assai sperienza di cummattimentu. À a fine di l'estate, più di a mità di u tarritoriu di i Stati Uniti era digià statu catturatu da i Nazis. In settembre, l'assaltu à New York è Washington principia.
  Gerda hà digià cumbattutu in Lev-2. Stu veiculu pesava sessanta tunnillati, ma avia armatura laterale più grossa di 100 mm à i pendii, è un cannone 88 mm cù una lunghezza di canna 100 EL. È l'armatura frontale sottu grandi pendii era ancu un pocu più grossa. U corpu hè 150 mm è 45 gradi, è a fronte hè 200 mm è ancu inclinata.
  I fucili americani ùn anu micca pigliatu l'armatura frontale di un tali tank. E quelli chì puderanu penetrà in u latu eranu pochi è micca nantu à i tanki.
  Gerda mandò un proiettile cù l'aiutu di i so pedi nudi, fracassa u Sherman è nutò:
  - U puliticu travaglia cù a so lingua, energicamente appellu à u core, solu in u risultatu tutte e parolle sò datu in u fegatu!
  Charlotte hà sparatu à l'Americani, è hà vultatu u colpu esatta di l'obice è grugnu:
  - U più stupidu a mente di u guvernatore, u più affilata l'ascia di u so boia !
  Christina hà sparatu di novu nantu à u nemicu, hà sbattutu un altru tank in una fila è gridò:
  - Resete u mandatu di u dittatore, l'elettore diventerà una somma ordinata !
  Magda qui s'avança aussi sur l'ennemi, et brisa le canon anti-aérien, murmurant :
  - U guvernatore li piace à parlà in tondu, sia solu per annullà i fallimenti eloquenti !
  È e ragazze anu mandatu di novu un prughjettu di forza enormosa è mortale!
  In u celu, ancu, battaglie serii sò in piena, è assai sanguinanti.
  Albina nantu à ME-262 hà abbattutu un'altra vittura americana è strillava, scoprendu i denti:
  - U dittatore di u vulturu hà sempre ragiò, perchè ellu hà parechji diritti, senza cunfini, è l'elettore chì hà u dirittu d'acelli ùn pò solu volà sopra u cordone !
  Alvina, nantu à un ME-262, hà ancu tagliatu un cumbattimentu americanu è hà sbulicatu astutamente:
  - Sè vo vulete diventà un aquila, smette di vola cù i diritti d'uccelli !
  I Nazis sò digià assaltatu a Casa Bianca. Trè zitelle : Helga, Margaret è Frida vanu à a cupola per appiccà a so bandiera.
  I guerrieri sò scalzi è in un solu bikini. Sneak è cumbattenu.
  Helga hà lanciatu una granata cù u so pede nudu, è hà sparatu una splutazioni da a so mitragliatrice, ruttulando:
  - A maiò spessu, quelli chì anu u dirittu di l'acelli è l'abitudine di cuntà i corvi sò u più spessu galli !
  Margaret tirò in modu aggressivu è cù i so pedi nudi lanciava u presente di l'annihilazione è sguillava:
  - Finu à disimparate à cuntà i corvi, volarete cù i diritti di l'uccelli è l'ingegnu di u pollulu !
  Frieda tagliò parechji suldati yankee neri è rughjò, lanciandu una granata devastante cù i so pedi nudi:
  - Cù i diritti d'uccelli ùn scaccià micca in u celu, ma vularete in l'infernu sottu cum'è una gallina in una picca !
  E ragazze ninja giapponesi sò ancu cumbatte cù l'Americani. Sò pressendu da a Terra di u Soli Rising.
  A zitella ninja blu hà tagliatu l'Americani cù spade. Ella lanciava u rigalu di a morte cù i pedi nudi è cinguettava :
  - Sì avete cervelli di pollulu, diritti d'uccelli è ambizioni di gallu, allora e piume volaranu cù una guaranzia!
  A zitella ninja gialla utilizò e so spade per taglià l'Americani è sguillava, lanciandu un rigalu di annientamentu cù u so taccu nudu:
  - Quellu chì hà cervellu di gallina conta i corvi è cerca solu i diritti d'uccelli !
  A ninja rossa hà lanciatu un boomerang cù i so pedi nudi, tagliendu a testa di i nemici è sguillava:
  - Quellu chì cunta assai corvi hà prublemi senza cuntà !
  A ninja bianca pigliò u rigalu di a morte cù u so capezzolu scarlattu è urlava:
  - Cuntandu i corvi, curriri u risicu di gracciulà guai, strofinate u nasu, ti metterai in una pizzicata cum"è una gallina !
  Finalmente, a Casa Bianca hà pigliatu u sopra. Sia New York sia Washington sò cascati à principiu di uttrovi.
  È l'8 di nuvembre di u 1944, i Stati Uniti è u Messicu capitulanu à u Giappone è u Terzu Reich.
  Ci hè statu una pausa tempurale. U Terzu Reich hà avutu a digerisce i pussidimentu è preparà per una nova guerra. U Giappone hà ancu assai.
  Stalin si preparava ancu per i guerri, ma ùn si adattava in ogni locu. Tuttu era calmu.
  I tedeschi anu lanciatu a custruzzione di tanki di a serie E. Ancu in u quarantacincu annu, i piani di discu assai successu sò stati ottenuti, chì puderanu fà un puntu di svolta in ogni guerra. L'armi nucleari eranu ancu sviluppati. In ogni casu, in l'URSS, Stalin hà trattatu cù friddizza, è quasi ùn hà micca finanziatu. L'attitudine di Hitler era ancu scetticu. Ma in u Giappone, qualchì travagliu hè statu realizatu.
  L'intelligenza di u Terzu Reich hà ricivutu infurmazione chì i Giapponesi avianu ottinutu qualcosa.
  Dopu à una riunione persunale trà Hitler è Stalin, e decisioni sò state prese nantu à una guerra cumuna contr'à u Giappone.
  Stalin, in a so vechja, vulia riceve a gloria di un cumandante eccezziunale, è dopu esitazioni dicisu di cuncludi una allianza militare cù a Germania. Hitler, chì personalmente hà sappiutu di fà amicizia cù u dittatore rossu, hà ancu preferitu luttà cù u Giappone. Inoltre, hà parechje culunie è hè sempre un esercitu relativamente arretratu. Puru numarosi, è fanaticu. Un caminu cusì faciule ùn era micca previstu.
  U 20 d'aprile di u 1950, una grande guerra cuminciò contr'à u Giappone cù e culunie, è l'URSS, è u Terzu Reich.
  L'Armata Rossa avanzò da Manciuria. Ùn avè micca sperienza in l'operazioni offensive, contr'à a putente difesa giapponese, e truppe sovietiche avanzavanu lentamente è cù perdite pesanti.
  Elizaveta combatte i samurai nantu à u più novu tank T-54. A vittura sovietica hè più avanzata chè i mudelli precedenti, ma hè apparsu pocu tempu. È hà un cannone di 122 millimetri, è ella stessu hè assai pisanti - cinquanta-cinque tunnillati.
  Stalin, senza spirienza di a Grande Guerra Patriotica, andò per aumentà a dimensione è a massa di tanki.
  Li piacia tuttu grande è voluminoso.
  Cum'è a serie KV, certi mudelli, cum'è u KV-14, pisanu più di trè centu tunnellate.
  I tedeschi, à u cuntrariu, capitu chì i pesi grossi eranu inefficaci è u tank hà bisognu di mobilità. È l'AG-50 piramidale divintò a macchina principale. Hà avutu anguli di inclinazione raziunale in tutte e direzzione.
  È ùn pò micca esse penetratu da i fucili sovietici da ogni angulu. À u listessu tempu, u pesu hè solu cinquanta tunnillati è u mutore di 1800 cavalli hè una turbina di gas. L'AG-50 hè una vittura perfetta per u so tempu è assai veloce, qualchì volta centu chilometri per ora nantu à l'autostrada.
  È u cannone hè statu stallatu di pocu tempu cù una canna corta, ma alta pressione, chì hè capaci di penetrà in tutti i vitture. È u calibre di 88 mm ùn deve esse cambiatu. In fatti, u calibre hè più chjucu è u fornimentu di cunchiglia hè più grande è u ritmu di u focu di u fucile hè più altu. È questu hè digià un assioma. À u cuntrariu, i grossi calibres in un duellu di cisterna sò in realtà peggiu di i chjuchi.
  L'AG-50 hè u mostru chì sfraccia u Giappone. I samurai sò solu tanki di a serie E, è ancu allora i primi, luntanu da i mudelli più avanzati di sta mudificazione.
  Ma Elisabetta hè sempre cavalcatu un T-54 è fà un colpu cù i so pedi nudi.
  Colpisce u nemicu è cinguetta :
  - U tiranu s'imagina un leone, ma manghja a carrugna cum'è una iena, ama a guerra, ma ùn vole micca tirà a cinturina di un suldatu, amassi mette un porcu, è divora cù i giblets !
  Ekaterina hà scunnisciutu u so capezzolu scarlattu, sbattò in u nemicu appughjendu u buttone cù u so senu è urlava:
  - Sè vo site un cripple cù a vostra mente, allora a protesi di l'educazione ùn vi aiuterà micca!
  Elena hà ancu sbattutu cù l'aiutu di un taccu nudu è arrulò:
  - Un leone senza educazione hè un capu megliu cà un ram certificatu !
  Euphrosinia sparò ancu à turnu, cù i so dita di i piedi nudi, è rughjò:
  - Un pugilatu hà un colpu forte in manu, ma un puliticu si batte u cervellu cù a lingua, ancu quandu ellu stessu hè piuttostu debule in capu !
  L'attaccu hè in tutti i fronti. I piloti sovietici sò ancu cumbattiti. U MIG-15 hè digià apparsu, chì pò cumpete cù i veiculi giapponesi, è i tedeschi seranu prubabilmente megliu, soprattuttu in rapidità è armamentu.
  Anastasia Vedmakova cumbatte in u celu cù una grande cunfidenza.
  Colpisce duie vitture giapponesi è sguillanu:
  - Un pugilatu hà duie mani è parechje cumminazzioni di pugni, un puliticu hà una lingua, un rinfriscamentu infinitu di canzoni essenzialmente di u stessu mutivu !
  Akulina Orlova, spara senza pietà à l'inimicu, è sguassate completamente, hà nutatu:
  - Scalza, a zitella stessa si mette nantu à un omu, spogliandusi - u lascerà senza calzoni, è allargandu i so gammi, stringhjerà a gola cù una presa di morte !
  Mirabela Magnetic, tagliando l'aerei giapponesi, è agisce cù agressione figurativa, rimarcò:
  - Una donna, stende i so gammi, stringhje mammut à un omu per strincà gocce d"oru !
  E zitelle si battevanu cù una grande attività è si movevanu da un latu à l'altru, evitendu i colpi ben mirati di u nemicu.
  I piloti tedeschi anu molestatu ancu i giapponesi.
  Albina tagliò quattru vitture à una volta in una sola sferzata è rughjò cù entusiasmu :
  - Gambe femine nude, spogliate perfettamente l'omi chì ùn anu capu !
  Alvina pigliò e tagliò cinque aerei giapponesi d'un colpu è sguillava:
  - Hè megliu basgià i pedi nudi di una zitella chè esse una scarpa solitaria cumpleta !
  Gerda nantu à u tank AG-50 hà cumbattutu cù Charlotte. E duie ragazze anu cumbattutu assai cunfidendu.
  Gerda sparò à u nemicu, sfracciava a vittura giappunese è sbuchjava, svenendu i denti :
  - U toru hà corne literale, è un omu senza salute bullish averà corne figurative!
  Charlotte hà ancu fattu un colpu ben miratu, pugno à traversu l'inimicu è hà nutatu:
  - Un omu chì era calzatu cù e gambe femminili nude - una scarpa di bast cumpleta !
  Christina è Magda si battannu ancu nantu à l'AG-50, è si battenu disperatamente.
  Christina tirò un colpo è rughjò:
  - Sè un omu hè un scarpa bast, tandu hè destinatu à esse sottu à u taccu è un vagabondu !
  Magda tirò ancu, è assai precisu, è fracassa l'obusier di l'inimitu, stringhjendu :
  - Ùn ci hè più nemicu di l'omu chè a mancanza di curagiu è un prublema più grande ch'è un eccessu di brama !
  È e ragazze cuntinuavanu à sbattà u samurai.
  I pressanu più è più duru nantu à diversi fronti.
  Alenka è a so squadra hà cumbattutu annantu à l'ultimu tank IS-3. Sta macchina hè di una seria più muderna cù un cannone di 130 millimetri, in questu casu unu è pesa ottanta tunnillati.
  Hà cinque membri di l'equipaggiu - tutte e ragazze. È questu hè grande.
  Alyonka sparò da a pistola cù l'aiutu di i so pedi nudi è cinguettava:
  - L'omu hè una scimmia lussuriosa cù un discorsu affettuosu, ma a stupidità di e zitelle storpirà !
  Anyuta hà sparatu di novu à u turnu, hà perforatu a vittura giapponese è cinguettava:
  - S'è vo aratu un sumere cù a mente cum'è un sumere pè una volpe, s'è vo avete una lepre in u spiritu, trè peddi vi si strapparanu da u cappellu !
  Alla hà datu un colpu precisu cù l'aiutu di un capezzonu scarlattu cù u quale hà appughjatu u buttone è grinzava:
  - Si pò fà un senatore da un cavallu, ma ùn si pò fà un aratu onestu da un puliticu !
  Maria hà ancu calciatu à u nemicu, cù l'aiutu di i so pedi nudi, è cinguettava :
  - A manera più faciule di fà un senatore hè di quellu chì sà fà almenu un cavallu, ma per una certa ragione in ogni parlamentu ci sò assai sumeri, è ancu pigri !
  Olympia hà ancu sparatu cù u so taccu nudu è emessu:
  - S'è tù ùn s'ampara à cavalcà, sarai un rè nudu !
  E ragazze dimustravanu a classa più alta in battaglie. È cusì e truppe sovietiche per a mità d'annu di cumbattimentu ghjunghjenu à Port Arthur. Sta cità era cuperta da i Giapponesi da u mare.
  South Sakhalin hà ancu riesciutu à ricuperà.
  Cusì, a vendetta hè stata presa per i scunfitti precedenti da u Giappone. Inoltre, a vendetta era ancu parziale Port Arthur tenuta ...
  U so assediu principia.
  L'artiglieria sovietica pesante hà bombardatu sta fortezza. E zitelle tiravanu obusi.
  Alice è Angelica sparanu obusu dopu obusu.
  Alice sparò è rimarcò:
  - In ogni torneu ci hè una quantità di ghjoculi è risultati finali, solu in pulitica ci sò resets constanti è cunti paralleli!
  Angelica, appoggiando i talloni nudi, diede una conchiglia e ruggise:
  - In u pugilatu, i colpi bassi sò punibili inveci di u culore di i guanti, in a pulitica portanu a vittoria, soprattuttu s'è i guanti ùn sò micca bianchi !
  Duranti l'annu di cummattimentu, u Giappone hà persu tutte e so culunie. È avà e battaglie si sò sviluppate per a metropole stessu.
  È i belli guerrieri si avvicinavanu à Tokyo.
  È i tankers suviètici pigghiaru finalmente Port Arthur.
  Elizabeth puntò a pistola cù i so pedi nudi. Tirò nantu à u nemicu è sguillava :
  - L'omu ùn hè micca luntanu da u gibbone, s'ellu ùn hè micca per l'intellettu, allora da a lussuria, u masciu hè una scimmia tipica !
  Ekaterina tirò ancu nantu à u nemicu, cù u so taccu nudu, è rimarcò cù un surrisu:
  - Un omu hà una perfezione è duie mani, ma una donna cerca a perfezione stessu cù mani raking è dignità putente!
  Elena, sparendu à i Giapponesi, è vultendu un altru obice cù l'aiutu di i so pedi nudi, hà nutatu:
  - I pagliacci in u circu dannu a risa sana è divertenti, i buffoni in a pulitica causanu nitri è delusioni malsani !
  E zitelle, cum'è pudete vede, sfraccianu bè i Giapponesi. Cù tali, sicuru, Port Arthur cascarà senza dubbitu.
  Anastasia Vedmakova combatte in u celu nantu à u Giappone, è dà u nemicu una discesa, cantendu:
  - Unu, dui, trè, strappa i samurai !
  È dice un aforismu, assai attu :
  - In i scacchi, a mossa di u cavaliere spessu scacchi matti, in pulitica, l"elettore s"accoppia sempre cù e mosse di cavaleri !
  Akulina Orlova, sfracicà i samurai in u celu, è stringhjendu l'ochju cù i so ochji di zaffiro, hà nutatu:
  - Un orsu hà pisatu l'arechja di un cattivu musicista, l'arechje d'un elettore stupidu ronziu - volpi pulitichi !
  Mirabela Magnetic hà tagliatu un'altra vittura da a Terra di u Soli Rising da una volta è hà nutatu:
  - Dui parsunaghji forti, ma sfarenti dannu nascita à una splusione, dui individui intelligenti, ma sfarenti dà nascita à u geniu !
  E zitelle piglianu in u celu sopra à i samurai.
  Albina, abbattendu l'aviò di u Giappone, ghignandu i denti, nutò aggressivamente, stringhjendu l'ochju:
  - I zitelli sò nati da l'amore di dui sessi, u successu da una cumminazione di diligenza è talentu!
  Alvina, ancu, picchiò u samurai cù u so taccu nudu, è sbulicò, scoprendu i denti:
  - L'omi volenu figlioli di e donne belle, è e donne volenu figliole di l'omi intelligenti, a cunclusione hè chì a prole sana necessitanu bellezza è intelligenza, ma induve pudete truvà una cumminazione di tali bontà!
  Ma a lotta hè digià sviluppata per Tokyo. I tedeschi è i battaglioni sovietici individuali sò assaltati a capitale di u Giappone. Maghju di u 1951 hè in u patiu, tuttu hè literalmente fioritu. È assai bella è ricca.
  Ma a cità di Tokyo hè assai dannata. Parte di a Wehrmacht avanzanu longu, è e battaglie sò assai feroci è ineguali.
  Gerda nantu à l'AG-50 cumbatte cù Charlotte. Queste ragazze crede in a so vittoria assai passione.
  Gerda spara cù i so pedi nudi, pressu i buttoni di u joystick è dice:
  - Ciò chì una donna vole hè ciò chì Diu voli, ma i brami di l'omu sò simili à u desideriu di una scimmia !
  Charlotte hà ancu colpitu u nemicu, hà sbattutu a torretta da a vittura giapponese è sguillava:
  - Diu hà criatu una donna cum'è una fiore per a bellezza, un omu era necessariu cum'è humus per alimentà una pianta deliziosa!
  Nant'à l'altru tank AG-50, e ragazze sò ancu cumbattenti, chì sò simpliciamente mostri sanguinosi di a super classa. Sò guerrieri assai cummattitivi è aggressivi, ma à u stessu tempu gentile.
  Christina sparò cù e so dita nude è e so gambe cesellate è rimarcò cù un surrisu :
  - Una donna hè una rosula, ma luntanu da una pianta, un omu hè un gallu, ma micca alatu, ma un tipicu animali cornu !
  Magda, risandu, sparò à u nemicu cù un proiettile mortale è sguillava:
  - Un omu chì cazzo cum'è l'acellu, ma senza ali, sbocca cum'è un rossignol, ma micca un cantanti, prumetti à una donna muntagne d'oru, ma ùn valenu un centesimu in u lettu !
  E ragazze sovietiche participanu ancu à a tempesta di Tokyo. In particulare, l'equipaggiu di Alenka. Anu cambiatu à un IS-4 ancu più putente è pesante, cù un secondu cannone 85mm.
  Ma i primi cinque fermanu u listessu.
  Alenka sparò cù l'aiutu di i so pedi nudi è cinguettava, scoprendu i denti:
  - In i prumessi di u puliticu, l'imperatore, in u cumpletu di u rè nudu, prumetti a luna da u celu, è l'elettori piglianu una vita di cane !
  Anyuta rimarcò aggressivamente, mandendu un prughjettu da un cannone è colpisce cù precisione u nemicu:
  - Un capu intelligente ùn cerca micca di divinizà si, ma prova di dà à l'elettore una vita umana !
  Alla s'attaqua à l'ennemi, visant un cadeau de mort avec son pied nu ciselé et donna :
  - Ancu un idiota nantu à u tronu pò plantà assai, ma una cugliera ricca hè cugliera cù una mente micca forte!
  Maria hà ancu sparatu i colpi, solu sta volta da mitragliatrici, hà cacciatu assai avversari è emessu:
  - Un dittatore chì pianta assai è versa sangue, si mette in una pozza è rughjerà di pena !
  Olimpiada, anch'ella licenziata, pressu i triggers cù e so sole nude, è aggressivamente, hà nutatu:
  - Un elettore chì vota per un omu puliticu chì munta à spessu un cavallu serà sguastatu da i sguazzatori !
  L'assaltu à u palazzu imperiale hè digià in corso. L'ultimi giapponesi sò finiti bè.
  Emmanuelle hà digià unitu à a lotta. Di sicuru, hè quasi nuda, porta solu mutandine.
  Ella scacciò un fulmine da u so capezzolu scarlattu è rulò:
  - Un puliticu hè un mischju di lupu in panni di pecuri, di volpe cù u trinu dolce di u rossignol, di un porcu in frac novu, ma camparete cun ellu cum"è i cani !
  Helga si batte ancu, assaltandu e pusizioni giapponesi è urlanu, scopre i denti, è lancia una granata cù u so pede nudu:
  - Hè stupidu di vutà un lupu in panni di pecura, pò esse una pecura cumpleta !
  Margaret hà datu una volta è, fighjendu a bandiera di l'invasore nantu à a cupola di u palazzu imperiale, hà nutatu:
  - Una volpe in vestiti di pecuri nantu à un tronu hè megliu cà un ariete in un mantellu di castoru, un schernu intelligente farà più bè chè un stupidu onestu !
  Emmanuelle infine allaccò u pannu rossu è rughjò furiosamente:
  - U tronu ùn tollerà micca i fugliali è l'abbaia, è ùn hè micca un metudu per sottumette u timore, ma u regnu regula rudely, dà decreti à i sordi!
  U Giappone hè statu scunfittu. È dopu à a so capitulazione, l'URSS hà ritruvatu Sakhalin miridiunali, ricivutu a cresta Kuril, Manchuria, Port Arthur, Corea di u Nordu, è infine furtificatu in Mongolia.
  U Terzu Reich hà pigliatu tuttu u restu. È torna un periodu di pace. U Terzu Reich hà pigliatu u restu di u mondu è hà fattu un referendum in u 1959 per stabilisce una munarchia è un imperu mundiale.
  Hitler divintò imperatore. In l'URSS, dopu à a morte di Stalin u 5 di marzu di u 1953, Nikolai Voznesensky, un accademicu è geniu, divintò u novu capu. È sottu à ellu, novi armi cuminciaru à esse creatu in l'URSS.
  Quandu Hitler hè mortu in marzu di u 1963, una lotta di putere cuminciò in u Terzu Reich trà i numerosi figlioli di inseminazione artificiale di Adolf.
  È l'Armata Rossa di l'URSS hà iniziatu una campagna di liberazione in Auropa per ordini di Nikolai Voznesensky. È u 1 di maghju di u 1963, battaglie feroci si sò svolte.
  Ma hè una altra storia, cumu l'Armata Rossa di l'URSS hà salvatu u mondu da u fascismu.
  
  PRINCIPESSA A PIEDI SCALZU
  Trà u rè di Francia, Luigi XIV è u rè di Norvegia, Ghjorghju u primu, hè statu cunclusu un accordu. Sicondu ellu, a figliola di Ghjorghju u primu avia da marità cù u figliolu di Luigi XIV. È avia una tale bellezza, bella cum'è u sole, cù capelli di culore di neve. Sicondu a custumi, si maritavanu abbastanza prestu, è a zitella di tredeci anni si n'andò à a strada cù u cunvou. A figliola adottiva di u rè, Stella, andava ancu cun elli. Era cattiva, ma sapia finta bè. È abbastanza bella, ancu cù capelli neri.
  Hè stata catturata durante una campagna contr'à i nomadi à u sudu. Stella odiava è invidiava a figliola di u rè Gertrude. Ma ella fece finta di esse u so megliu amicu. È avia un pianu astutu in u so capu. À u primu sguardu, rimpiazzà a principessa è impersoning hè micca realisticu. Naviganu nantu à una grande nave cù guardii onorevoli è rigali. Ma Gertrude hà un puntu debule. Ella, cum'è i rapprisentanti di a so dinastia, sacramente osservanu ghjuramentu, ancu sfavore per elli stessi.
  Allora durante una conversazione cù Stella (stu nome era digià datu in u regnu norvegese !), Gertrude hà ghjuratu, cù u core di a so mamma, ch'ella cumpiendu ogni desideriu di a so amica s'ellu salvava a so vita.
  Tandu l'insidiosa Stella era dighjà fora di a costa, durante una ligera tempesta hà fattu u focu à un fustu di polvera è hà sbulicatu a nave. È ella stessu hà preparatu una barca in anticipu. Tutti i marinari, chì a cattiva figliola di u khan hà messu a droga in u vinu, sò morti. È solu Gertrude hè stata salvata, cù l'aiutu di a so surella chjamata, sicuru. Tirò e principesse à bordu.
  È dumandò u cumpletu di u so ghjuramentu. Gertrude hà cunfirmatu. Et Stella dit en colère :
  - Scambiemu vestiti cun voi. Avà sarete u mo servitore, è eiu stessu diventeraghju una principessa.
  Gertrude pienghje amaramente, ma stu ghjuramentu duvia esse guardatu. Ùn deve esse violatu, altrimenti u core di a mamma si romperà in pezzi. È a figliola di u Khan hà pigliatu u so postu.
  À l'arrivu à u palazzu, Stella si dichjara figliola di Ghjorghju, sopravvive miraculosamente à un naufragiu. È Gertrude hè stata custretta à ricunnosce questu cun un arcu.
  Stella hà urdinatu chì l'anziana principessa fussi mandata in Corsica per pascà e pecure. Allora ella presuntamente l'aspittava, è ùn vole micca vedela vicinu à ella.
  Gertrude stava ind'è e camere quandu era urdinatu di andà in a sala di guardia. Ci hè stata urdinata di caccià u so vestitu di cameriera caru è di piglià i vistimenti di una pastorella. A principessa era assai imbarazzata è scoppiò in lacrime. Allora i suldati abbandunonu u guardianu, è a vechja stufa li dete solu vestiti lavati, ma dilapidati è patchati è zoccoli di lignu, dicendu:
  Eccu alcuni vestiti è scarpi per voi. Fa caldu in Corsica è vi abituerà.
  Gertrude, capendu chì a resistenza era inutile, cambiò pianu pianu a so robba. I zoccoli grossi sò diventati troppu grande per ella, è a zitella li scacciò è hà decisu chì era megliu caminari scalzi. Inoltre, era un clima maravigliu di maghju. Questu hè a Francia, cù u so clima assai più dolce.
  A zitella hè stata urdinata per andà in un carru cù bars nantu à i finestri. Ci duvia cunsegna a principessa chì divintò pastura in un esiliu cumplettamente dishonore in Corsica.
  I cobblestones di u pavimentu si scaldavanu è brusgiavanu dolorosamente i gammi di a principessa, pocu abituata à marchjà scalza. È a sola nuda di l'augustu hè stata sgradamente irritata da a rugosità di a superficia.
  Parechje picciotti poveri li giravanu attornu, è Gertrude si sentia una grande vergogna ch"ella era a figliola di rè chì caminava cum"è un mendicante scalzu in un vechju vestitu pezzatu.
  A principessa mendicante arrossì per l'umiliazione è ancu per un pocu tempu si scurdò chì i so tacchi rosati è coccolati sò stati cotti da u pavimentu spinoso. È tantu male per i gammi di a principessa, chì era prubabilmente scalza solu in una bagnera fatta d'oru puru studded di diamanti.
  È avà i nudi, teneri sole di a ghjovana bellezza sò turmentati da e petre crudeli, sharp, calde di u pavimentu.
  Per furtuna per a zitella, u carru l'aspittava digià. Hè saltata in ellu senza resistenza. È hà intesu un fischiu penetrante, risa è esclamazioni di i zitelli :
  - Portanu u latru !
  A principessa era vergogna. Avà hè ancu un criminale. Ella chì a so stirpe hè assai più vechja chè quella di i Borboni. È hà da pusà daretu à i bars, à traversu quale a luce penetra à pena. Triste è tristu. È u più impurtante, nunda pò esse fattu. S'ella cumencia à gridà ch'ella hè a figliola di un rè, nimu a crede.
  È i tacchi nudi di a zitella piccanu à e tavule di quercia.
  È a piccula principessa piantò. U cunduttore è i giandarmi ùn anu micca attentu à e so lacrime. Ebbè, u prigiuneru rughja, chì altru pò fà ? A professione temperava i giandarmi è li rendeva duri.
  Gertrude pienghje è si ricurdò di i ricevimenti cerimoniali in u palazzu quandu tutti s'inchinavanu davanti à ella, è si sentia fiera è bisognu.
  Dopu à parechje ore à pusà nantu à un bancu nudu, a zitella duria u spinu. È hà cuminciatu à sbattà i pugni contru à u muru di u carru blindatu. Dopu avè decisu chì a zitella vole esce, i giandarmi liberavanu a principessa. Una volta libera, fece uni pochi di passi daretu à i machja, è ... di sicuru, si misi à corre. Ci vulia veramente alluntanassi da i giandarmi chì a portanu in esiliu. Ma u turf duru ferite i so pedi nudi, è a pulizza ùn avia micca fretta. Si movenu cum'è in slow motion. O forse anu vulsutu insignà una zitella coccolata. È questu hè veramente una tortura per a principessa, u fattu chì a zitella di u paese era solu una corsa piacevule.
  Gertrude corse zoppicante di più in più, e le sue gambe s"intricavano, le sue piante nude e abbattute letteralmente bruciate. Infine, ùn pudia suppurtà, cascò à i so ghjinochji è si arrampicò à quattru zampe, mentre rugiava di cori straziante.
  I giandarmi correvanu dopu à a zitella avà prestu. L'anu pigliatu sottu à e braccia. A zitella tremava perplexedly i so gammi tagliati è perforati, implorendu di ùn esse battutu.
  I giandarmi anu pietà di a principessa è emettenu solu un paru di schiaffi ligeri. Hè veru, prumessu a prossima volta di fustigà brutalmente se ella prova di scappà di novu. Ancu Stella hà urdinatu chì l'antica principessa sia trattata cum'è un vile rangu spiciale, ancu i servitori senza pietà eranu toccu da a rara bellezza di a Gertrude bianca di neve, chì era solu più enfatizzata da u vestitu mendicante.
  A zitella ùn hà più pruvatu à curriri. A notte durmia in a stalla, ligata da a gamba cù una corda grossa à a zampa piluta di u gendarme. Capendu ch'ella ùn pudia micca lascià cusì facilmente è era assai stancu in u primu locu, a zitella durmia tutta a notte, quasi senza attentu à a puzza di a stalla.
  È u ghjornu dopu, aghju avutu di novu à soffre nantu à un carru di prigiò chì correva à tutte e vitezza, nantu à quale i criminali soprattuttu periculosi eranu generalmente trasportati.
  Allora a visibilità per via di i bars grossi praticamenti nisuna ragazza era assai annoiata. È hà pruvatu à suscitarà ricordi in sè stessu, almenu in qualche manera splende a so vita di ogni ghjornu.
  Per esempiu, una ricezione solenni, o quandu u so babbu hà datu un stallone purosangue. Bianca neve cum'è i so capelli, più bianca chè neve. O un pocu pony pezzatu. Ella amava i cavalli. E u so cavallu ? Probabilmente hè digià cunciliatu cù u so novu pruprietariu. Stella, essendu a figliola di un Khan, pussede l'arte innata di cumunicà cù i cavalli. Innò, Gertrude ùn hè micca cunfrontu per ella in questa materia.
  È a zitella pienghje torna amaramente. Tuttu hè fattu assai male. È involontariamente si sonnetò. Ella sunniava ch'ella pasciava pecuri è passava da a porta. È nantu à elli hè inchiodata a testa mozzata di u so fedele cavallu biancu. Di colpu u capu vene à a vita è dice:
  - È tù sì una principessa scalza chì pasce pècure. Sè a to mamma sapia questu, u so core si romperia !
  Gertrude cumminciò è si svegliò. Hè diventata ancu più triste. Risultava ch'ella ùn pudia dì nunda à nimu, micca solu perchè avia fattu un ghjuramentu, ma per u timore chì a so mamma hà da sapè da questu. È hè cusì terribili.
  È a zitella piagnu di novu. Questu hè veramente un mumentu di sofferenza insupportable. È u spinu face ancu male. Stendu nantu à u bancu di un prigiuneru di lignu hè inconfortu, è nimu ùn li darà un cuscinu.
  Quandu a notte si firmavanu à l'osteria, hè diventatu assai più faciule. Per cena, l'antica principessa hè stata datu solu una tazza di latte è pane neru frescu. A zitella affamata hà manghjatu cuntentu prestu è ne dumandò più. In risposta, anu spusatu i so labbre, facendu torna a ruggiri amaramente.
  U gendarme rispose formalmente:
  - U prucuratore aghjunghje !
  Dopu à quessa, a mezza fame Gertrude si stende nantu à u fenu è s'arriccia. È ùn pudia dorme per un bellu pezzu. L'odore di e stalle chjappà i narici, i fili d'erba secchi punzavanu dispiacevule u corpu di a zitella. A zitella soffre d'insomnia. Si sbatteva in permanenza è si girava, è u poviru era stancu durante a notte.
  In a matina li era datu solu pane è acqua. Ma pareva inusualmente gustoso à a zitella affamata, ancu s'è i so mandibuli si movevanu appena da a fatigue. Dighjà in u carrughju di a prigiò stessa, Gertrude si adurmintò. A so dimora oscillava uniformemente longu a strada. Ma ancu u scuzzulu hà solu cullatu a zitella stanca.
  Nant'à i cavalli intercambiabili, u carru cù i bars si precipitò abbastanza rapidamente. È avà si precipitu à u mare à a sera. Anu ancu passatu a notte à l'osteria. L'hostess di cori gentile hà nutatu chì a zitella era pallida è li purtò un ala di pollulu.
  A carne fece più pesante u stomacu è a principessa s'addorminò.
  A matina, una nova prova l'aspittava. A zitella di u sangue più augustu hè stata ghjittata in a stiva, à i anatroccoli. Pinzavanu a Gertrude penosamente cù u so beccu è si grattavanu cù e so zampe. Era troppu doloroso è disgusting. E l'anatroccoli puzzavanu disgustosi. Era purtata, cusì, in una gabbia cù pollame in Corsica, un locu d"acqua. A zitella si scoppiu di novu in lacrime. Ma poi s'hè divertitu, è hà pensatu chì l'anatre ùn sò micca cusì spaventosi dopu à tuttu.
  Per via di l'odore di l'acellu, a principessa ùn hà micca avutu voglia di manghjà è hà cuminciatu à alimentà l'anatre cù a so razione di pani di prigiò.
  Allora li accarezzò dolcemente. L'anatre smettenu di chjappà è diventanu affettuosi. Allora a principessa hà cuminciatu à ghjucà cun elli. "Questu serà u rè", disse Gertrude à u più grande anatroccolo. "Ma diventerai" a regina. A zitella usava stringhe da u so vestitu di cameriera sguassatu è stracciatu per marcallu.
  È stu ghjocu hè diventatu interessante. Arcuni di l'anatre anu ricevutu u statutu di principe, unipochi di duchi. È Gertrude cuminciò ancu à furmà l'anatre chì avianu fattu amici. Allora si adurmintò cun elli in un abbracciu.
  Svegliatu da u fattu chì una di l'anatre tickling a sola, digià viva, da a prova scalzi. A zitella accarezzò l'anatra à u garrettu è si adurmintò di novu.
  Di sicuru, u battellu và in Corsica più pianu ch"è un carru di prigiò nantu à i cavalli di riserva. A fame Gertrude hà sempre trovu a forza di sparte razioni di prigiò cù anatroccoli è vive in armunia cù una banda d'acelli. L'anatretti scacciò u filu, è a principessa li mette torna. Quandu i pulcini si battevanu, hà imaginatu chì ci era un attaccu à u palazzu è chì i ladri attaccanu a guardia reale.
  L'imaginazione di a zitella hè diventata più ricca è più ricca. Ella, una volta una principessa arroganti è squeamish, ùn hà più nutatu u puzza in a gabbia, è ùn hà micca disprezzatu quandu l'anatre excreta qualcosa, è a gabbia ùn hè micca pulita spessu. È a maiò parte di l'occasioni aghju avutu à rinfurzà mi daretu à e sbarre. Un tale inesperu di u destinu: sì a principessa di micca u più chjucu regnu, u babbu nantu à u tronu di i dui paesi di Danimarca è Norvegia, ci sò pussidimenti in Auropa. È avà sì cum'è un mendicante bruttu, pusatu, senza esce, in una gabbia cù i pulcini. È tù stessu diventate micca lavatu è bruttu.
  Quandu sò ghjunti in l'isula, i giandarmi, ghjustu in u vestitu, ghjittavanu a zitella in caldi. U Mari Mediterraniu hà digià riscaldatu, ma in principiu si rinfriscà durante l'inguernu. Hè assai piacevule per natà in questu. E lavanderia da rosi cellulari. È i guardiani picchianu a zitella cù bastone è si ridianu d"ella. Gertrude ùn avia mai navigatu u mare prima. Siccomu in Norvegia o ancu in Danimarca, ancu in l'estiu l'acqua hè fridda. Ma d'altra parte, hà avutu una sperienza luminosa di splashing in una piscina cù riva dorata. Cume li piacia, soprattuttu in l'invernu. Snowdrifts si trovanu in tuttu, è in u grande palazzu anticu hè caldu, è in a piscina stessu l'acqua hè riscaldata da un geyser.
  Ma hè cusì spaziosa quì, è vogliu piglià è navigà. Swim away per sente a vulintà è novi avventure. Gertrude sentì subitu chì a scum di dulore è umiliazione esce da ella.
  Ma hé, a felicità ùn durò tantu. A zitella hè stata custretta à andà in terra. È cullà nantu à un cavallu, induve u giandarmi l'attaccò à a croup. A sabbia di a spiaggia brusgiava i so pedi nudi, è a principessa gridava. Allora si truvò ventre nantu à un cavallu, chì hè estremamente doloroso è dispiacevule, soprattuttu se l'animali hè galoppatu.
  Fortunatamente, a strada ùn era micca troppu longa - a Corsica hè un'isula relativamente chjuca. Ma tuttu u listessu, a zitella s'arrizzò, scuzzulate nantu à a groppa di u cavallu per parechje ore, è ancu cascò in un frill. Hè stata purtata in a parti più meridionale di l'isula, in una splutazioni pruvinciale. Quì, u strettu pruprietariu Nemesis campava in u duminiu. Era una donna sgradevule, grassa. Assai avara. U so giardinu era relativamente chjucu, è Nemesis stessu campava in esiliu propiu.
  U gendarme spiegò a pergamena è annunziò l'ordine :
  - Sta zitella Stella, di bassa nascita, hè cundannata per ordine di u rè à l'eternu esiliu in l'isula di Corsica, in u più luntanu di e ferme. Deve esse vestita è alimentata cum'è una zitella di un vile rangu, è flagellata in casu di culpa. U so travagliu hè di pascà pecuri, o un altru travagliu ugualmente umiliante. Serà quì finu à a so morte o à un altru ordine di u rè ! Ch'ella sia cusì ! Louis u quattordicessimu Rè Sole !
  Nemesis annuì u so mento grassu è rispose tristemente:
  - Avemu assai pecuri è u zitellu ùn pò micca affruntà cun elli. Chì Stella l'aiuti !
  I gendarmi s'inchinavanu, è Gertrude hè stata literalmente purtata in u granaghju. Dopu à scuzzulate nantu à un cavallu, a zitella hè troppu rottu è stancu.
  Nemesis hà urdinatu à u stalleria:
  - Nutritela più modestamente. Pò dorme è riposu oghje. Dumane matina hà da cura di pecure è capre.
  U stalleman hà purtatu i pasticci di a principessa, u latti di capra, è malgradu a pruibizione di l'hostess, u meli. A carissima ragazza pallida è rotta paria dolorosamente pietosa. Gertrude era tantu stancu ch'ella ùn pudia manghjà è dorme in a seconda mità di u ghjornu è tutta a notte.
  È hà sunniatu chì l'orda di Khan arruinava u regnu norvegese, è tutta a so famiglia hè stata catturata. È a principessa hè stata tirata nantu à u rack, torcendu e so articulazioni. Gertrude stessu hà capitu chì questu era un sognu, ma era cusì stancu è stancu nantu à a strada chì ùn pudia micca è ùn vulia micca sveglià. Allora s'hè appiccicatu nantu à u rack, suggerendu à sè stessu chì ùn hà micca malatu à tuttu, è u focu sottu à i so pedi nudi ùn hà micca coccu à tuttu terribilmente. Allora hà sunniatu ch'ella s'hè addurmintata in un sognu, ghjustu cù e so articulazioni torciate nantu à u rack. E digià un altru, visione di l'arcubalenu, chì corre nantu à u prato, saltendu cù cunigli. Tuttu hè lume è aria.
  L'anghjulu più brillanti hè vistu, chì mostra Gertrude segni cumplessi, è cresce nantu à a strada di a colonna. È digià un anghjulu grande è grande dice:
  - Siete un martire, vale à dì chì vi meritate u paradisu !
  È l'arcànghjulu Gabriellu stessu porta a zitella, longu à i nuvuli più morbidi chè fluff, à u tronu celeste.
  È quì, u Signore Diu, Ghjesù, mostra tali palazzi magnifichi di u paradisu chì i palazzi di Scandinavia è ancu u famosu Versailles francese svanisce in u so fondu.
  A zitella si svegliò da u toccu di una spugna fresca nantu à a so faccia. Ella apriva l'ochji senza vuluntà. Cumu ùn vulia micca alluntanassi da l'imaghjini di u paradisu, è vultà in u granagliu puzza. True cù paglia molle.
  Davanti à ella stava un picciottu, circa un annu più chjucu chè Gertrude. Tannatu in u sole di Corsica guasi à u neru, ma i so ciglia, ciglia è capelli piuttostu longu, à u cuntrariu, brusgiavanu, è diventanu bianchi cum'è u granu troppu maturu. U zitellu ùn era chè pantaloni curti, magre, è filatu, cù una faccia bella è piacevule, è surrisa cù i denti sani. Gertrude capì subitu chì questu era un bravu picciottu è li sorrisò.
  U zitellu bisbigliò:
  - Mi chjamu Eric. O ancu u pastore Eric. - Allora u zitellu vultò in daretu è disse tranquillamente. - Duvete esse una persona nobile è site in esiliu ?
  A principessa era imbarazzata è arrossata. Hè scalza, in un vestitu chì s'hè strappatu, per ammette ch'ella hè a figliola di rè, è u sangue di Carlumagnu stessu sbocca in ella ? Iè, hè assai imbarazzante.
  Gertrude rispose cù voce tremula :
  - Innò... Da induve l"avete pigliatu ?
  Eric bisbigliò dolcemente:
  - Sò stati purtati da giandarmi, parechji guardiani, è u decretu persunale di u rè hè statu lettu. Ebbè, Luigi XIV ùn hà micca veramente altre cose da fà per fà un ordine, per una zitella mendicante ? Inoltre, site troppu pallidu, i vostri mani è i pedi sò teneri, è pudete vede chì avete chjapputu i vostri soli. Di sicuru sì una persona nobile.
  Gertrude sospirò forte è rispose:
  - Iè, eiu... In una certa manera eiu stessu ùn vogliu micca ricurdà quale sò !
  Erik annuì tristemente è bisbigliava:
  - Ùn vi vargogna. Sò ancu u figliolu di un duca chì hè statu eseguitu per accusazioni di tradimentu. À l'età di cinque anni sò stata esiliata in a splutazioni più luntana di Corsica. Prima era assistente di a pastorella, a figliola di a contessa. Allora, hà maturatu, è si n'andò à u travagliu duru. Seraghju ancu quì, finu à sedici anni. Tandu, assai prubabilmente, m"aspettu Tulone è galere. Allora per avà, pudete gode di u paradisu.
  Gertrude tremò è dumandò à u zitellu:
  Avete pruvatu à scappà voi stessu ?
  Eric strinse a testa negativamente.
  "Ùn ci hè micca una sola splutazioni per deci chilometri, è a patrona hà eccellenti cani di campu, è quattru pulizzeri sperimentati campanu in permanenza. Ci truveranu di sicuru. Aghju pruvatu à scappà solu è aghju avutu questu.
  U zitellu hà dimustratu una marca nantu à a so spalla, in a forma di a lettera "K", è cuntinuò cù un suspiru pisanti:
  - Ùn hè ancu male cum'è in u travagliu duru, o una prigiò sotterranea. Respiremu aria fresca, pecure è capre mi ubbidiscenu, l'alimentariu ùn hè micca u peghju di u mondu. Quandu avemu invechjatu, serà assai peghju se...
  Gertrude si strinse è dumandò à u zitellu:
  - In casu ?
  Eric rispose cun un surrisu.
  " À moins que le roi ne m'ordonne d'être pris dans l'armée au lieu des galères. Hè ancu duru quì, ma ci hè una chance di diventà famosu è uttene ranghi d'ufficiali per i fatti militari. Da u travagliu duru, ci hè solu una strada per u cimiteru!
  A principessa hà vulsutu risponde à questu, ma a faccia assonnata di l'equire apparsu. Urlò raucamente:
  - Vulete piglià ciglia. Hè digià troppu tardu, hè ora di caccià u bestiame !
  U zitellu stese a manu à a principessa.
  - Andemu... Benchè nò ! Mi scacciu fora, mentri tu manghjate torte cù latte è mele. U meli hè una delicatezza rara è vi sò simpliciamente pietà.
  È lampendu i so tacchi nudi, u zitellu sparì fora di a porta. Eric era agile cum'è u ventu.
  È Gertrude, chì era dighjà malnutrita dapoi parechji ghjorni, si sentia una forte fame in sè stessu è si lanciava avidità nantu à una grossa torta è un biccheri di latti. Dopu avè manghjatu è beie, ùn avissi micca ricusatu più. Ma era necessariu di seguità u zitellu.
  L'erba in u patiu picchiò i mo gammi dispiacevule, ma era sempre tolerabile. Ma quandu Gertrude s'arrizzò nantu à e scogliere rocciose, è e petre agude, chì ùn avianu micca avutu ancu tempu di scaldà a matina, punzendu i pedi nudi di a principessa, a zitella urlò è si ritirava à l'erba. Tagliò ancu un pocu nantu à i so pedi, chì avianu cuminciatu à guarì, ma era ancu pussibule di marchjà, ancu cù difficultà.
  Eric marchò nantu à i ciottoli è a ghiaia ligeramente è cun un surrisu. In generale, i picciotti, s'ellu ùn ci hè nunda di male, di solitu surrisu. Era tantu caldu, u figliolu di u duca ùn portava nunda, ma calzoni, un saccu di linu, in quale hà pigliatu dumane per ellu stessu è a so fidanzata, è qualcosa di più. Eric guidò e pecure è capre, si moveva in una corsa, è ùn si ferma. U zitellu hà trovu gioia in u muvimentu, saltendu è falà ogni tantu. Ma Gertrude ogni passu era datu cù farina.
  Per ùn pisà nantu à i ciottoli, e principesse strisciavanu à u latu longu à l'erba à a porta. Allora hà avutu à curriri nantu à a strada di ghiaia affilata.
  Eric, videndu e difficultà di a zitella, l'hà pigliatu sottu à u bracciu è a purtò in una corsa. Cunsiderendu chì Gertrude era più altu ch'è u zitellu, è ùn avia ancu avutu u tempu di magrezza, à u livellu di u scheletru, tandu Eric hà dimustratu a so forza micca forte. U so babbu, ancu, ùn era micca troppu altu, ma era distintu da a forza, senza crescita eroica.
  A zitella stava nantu à l'erba è hà a paura di fà un passu extra. È Eric guidò una bandada impressiunanti di pecuri è capre à un pasture di muntagna. U zitellu si trasfirìu prestu, è ancu hà fattu capriole, urdinendu l'animali. Eric era cum'è un pastore natu, mobile è flexible. L'animali ubbidìanu, è si movevanu prestu
  Pigliendu un respiru prufondu, Gertrude li seguita. Fora di u giardinu, l'erba era più altu è più difficiuli di caminari. I steli, piegati sottu à u pesu di a zitella, sò stati puniti severamente sottu à u taccu è altre sole sensittivi di a principessa. Gertrude gemì è suppurtò, pruvendu senza successu à chjappà cù a banda chì parteva per a muntagna. Ma e so forze nervose s"eranu sbulicate è a zitella si firmò è... Si ricominciava à ruggiri, e lacrime li sboccavanu per i so guanciali, chì s"eranu magre, ma ùn anu ancu persu cumplettamente a so piacevule rotondità. Inoltre, a pelle pallida hè diventata brutta da u sole di u sudu.
  Insolitu per Biancaneve sottu un luminariu in Corsica, soprattuttu in maghju.
  Gertrude gridò spaventata:
  - Eric !
  U zitellu hà rispostu à u so chianciu subitu:
  - Resta induv"è tù sì, eiu sò quì !
  È cum'è un cervu di muntagna, u figliolu di u duca si precipitò à tutta velocità. Faria un eccellente corridore.
  Eric guardò i gammi graffiati di Gertrude, è e so mani è a faccia arrossate, urdinò:
  - Mettiti in daretu !
  A principessa hà dumandatu cun prudenza:
  "Ùn serà micca difficiule per voi, ghjovanu duca?"
  U zitellu hà scuzzulatu a testa negativamente.
  - Iè, chì sciocchezza. Invece, furmazione !
  Gertrude si pusò nantu à u so collu. Troppu duru, anche se spalle relativamente larghe, micca assai còmode per pusà. Ma hè megliu chè suppurtà a tortura di "stivaletti spagnoli", ancu s'ellu hè nantu à l'erba corsa alta è lussureggiante. È Eric hè un picciottu veramente forte, cammina facilmente è hè perfettamente equilibratu. È pigliò una foglia da una palma è coprì Gertrude da u sole senza pietà.
  U figliolu di u duca, quandu Gertrude hà dumandatu perchè ellu hè cusì forte, rispose:
  "Ereditariu... In più, mentre mi preparava per entra in l'armata reale, aghju purtatu pebbles pesanti per a furmazione.
  A principessa rimarcò cun preoccupazione:
  - Pecure è capre ùn si sparghjeranu mentre caminate ?
  Eric hà assicuratu à a so nova fidanzata:
  - Innò ! Aghju una pipa, sottu à i so soni incantevuli si riuniscenu.
  È u zitellu hà daveru fora un strumentu affascinante da a so borsa è u mostra à Gertrude.
  A principessa li toccò delicatamente è rimarcò:
  - Avete una bella flauta. L'avete tagliatu voi stessu?
  Eric strinse a testa negativamente.
  - Innò ! Questu hè sempre da u mo cumpagnu lasciatu. Ella, sta pipa hè fatta di legnu assai durable è pò durà decennii.
  Gertrude esclamò sorpresa:
  - Wow ! Succede cusì...
  U zitellu hà rimarcatu:
  - Avà andemu à u prato è ti metteraghju nantu à tazze. Pudete ancu fà una siesta. Puderaghju tuttu per mè stessu.
  In una voce tremula, a principessa dumandò à u figliolu di u duca :
  "Devii disprezzà mi per esse una sissy cusì. Ùn possu mancu camminà scalzu in terra.
  Eric lui fit un œil et lui fit remarquer :
  - Eru ancu quì. Mi rumpiu e gammi finu à u puntu di sangue u primu ghjornu. Ma a mo fidanzata m'hà capitu è si dispiace per mè. Prestu vi abituerate. Ùn aghju micca cunnisciutu i scarpi dapoi sette anni, è, cum'è pudete vede, mi sentu bè!
  - Sette anni ! - Gertrude si tremò, imaginendu quantu longu u so esiliu puderia stende. È tuttu questu tempu serà scalza è camminendu in un poviru vestitu. E e so suole morbide e morbide si trasformanu in zoccoli di cavallu. È ùn sarà ancu divertente.
  Eric, captendu l'ombra di e so parolle, rimarcò:
  "Quandu cresce, pudete esse mandatu in una casa di travagliu, o in una piantagione in una culunia miridiunali. Allora megliu gode di stu mondu.
  In risposta, a principessa scoppiò in lacrime. È u zitellu hà capitu ch'ellu hà sbulicatu un altru faux pas. Ma u figliolu di u duca ùn hè micca amparatu l'etica in esiliu. Eric, per calmà un pocu a so contrapartita, è per cullà pecuri è capre, hà ghjucatu à pipa. A musica era maravigliosa, è scintillava in l'aria cum'è flussi di falene. Gertrude hà cessatu di pienghje. Ella surrisu è ancu cuminciò à cantà. È u ligame li paria più divertente.
  A zitella s'assittò nantu à e tazze, si piattava da u sole è s'assompì. U zitellu cuntinueghja à saltà è à curriri, po si precipitò à u flussu. Svegliatu, a principessa caminava cun cura nantu à l'erba molle. Ùn era più cusì dulurosu, è a zitella hà sappiutu fà uni pochi di circhuli. Per u pranzu, u zitellu hà purtatu u so latte è u pesciu seccu cù una torta, è un paru di frutti. Innò, ùn eranu micca morti di fame. Eric hà prupostu di vulà à a riva di u mare, è sustituì u so spinu per l'atterrissimu.
  In u mare è in fattu splashing hè un piacè. U figliolu di u duca natava cumplettamente nudu, è Gertrude, avendu decisu chì ùn ci era nunda di vergogna, si sbarazzava di stracci. Idda era dighjà furmendu una figura adulta, un picculu pettu è i fianchi cuminciaru à spiccà. Eric hà pruvatu cun tatto à ùn fighjà micca, ma hà guardatu in daretu di tantu in tantu. Un picculu omu si svegliò in questu. Ma sempre spruzzavanu cum'è i zitelli è piacevanu l'acqua. Quandu u sole calava, Gertrude, cun grande dispiacere, s"infilò i so stracci strappati, micca troppu puliti è, arrampicantu nant"à u spinu d"Eric, si n"andò in casa.
  U ghjornu in generale ùn era micca boring, anche si a pelle dilicata hè stata brusgiata in certi lochi, è in l'acqua hè completamente imperceptible. Ma per una certa ragione, i brusgii gravi sò stati evitati.
  U figliolu di u duca li spiegò:
  - In stu locu di u mare, l'acqua guarisce. Ella ùn dà micca un abbracciu à a vostra pelle.
  Gertrude ùn vulia mancu vultà. Et si l'hôtesse lui crie contre elle, ou même l'ordonne de la fustiller.
  Ma Nemesis era occupatu cù qualcosa, è ùn hà mancu attentu à a banda. U stalleria cuntò in fretta tutte e capre è e pecure, è chjusu i ghjovani pastori in u stagnu. Dopu à l'aria fresca, a puzza era notevule, ma Eric pusò una ghirlanda di fiori freschi di primavera accantu à u capu di a principessa è a zitella s'addormenta cù un surrisu nantu à e so labbra.
  U ghjornu dopu era simile à u precedente. Ancu s'ellu avia da alzà prestu, è andate in lettu tardu, nimu ùn si preoccupava di dorme durante u ghjornu. L'alimentariu hè piuttostu poviru, ma Eric hà piscatu è cercò noci è frutti in a furesta. Pudete natà in u mare ogni ghjornu è ghjucà à l'aria fresca. A so tazza, Gertrude, invece di l'infernu, hà ghjuntu in una certa apparenza di un paradisu patriarcale simplice. Nisun travagliu duru. Clima marittimu dolce è cálido, un minimu di insetti fastidiosi, è l'alimentu simplice è savurosu, è ore di natari in u mare.
  À pocu à pocu, a principessa hà amparatu à marchjà scalza. Prima nantu à l'erba, dopu nantu à a sabbia è e rocce. I so gammi teneri accuminciaru prestu à sgrossate, è u zitellu l'hà smembratu cù l'oliu di pisci per chì i calli novi furmati ùn anu micca crack è pruritu. Gertrude, cum'è prima, andava o in stracci, o quasi nuda à l'aria fresca, cessendu completamente d'esse imbarazzata da Eric. Tuttavia, eranu più cum'è fratellu è surella. Si scherzavanu assai, ghjucanu, si cuntavanu storie divertenti e spaventose.
  Eric hà avutu una ricca imaginazione, è hè sempre interessante di parlà cun ellu. È u fattu ch'elli eranu figlioli di u XVIImu seculu solu benefiziu. Ancu essendu una persona nobile, o piuttostu un ossu reale, Gertrude ùn cunniscia nè l'urdinatore, nè a televisione, nè l'Internet, nè l'aviò, nè tanti altri frutti di u prugressu. È dunque ùn soffrenu micca da a so assenza.
  Chì altru li manca ? Vulete cavalcà un pony? Allora per questu scopu, un caprettu si adatta. Gertrude s'abituò pocu à pocu à l'animali, è puderia facilmente sella una capra. È ùn hè mai statu un coward. Ùn hè micca avversu à pienghje, ma hè piuttostu un sfarente emutivu. U mare hè cálido è gentile à manu è pudete splash tuttu u tempu. U travagliu duru ùn hè micca più divertente. Ci hè abbastanza alimentu, u stessu pesciu per manghjà u vostru pienu, è Eric sà cumu fà coce una orechja eccellente chì leccate i vostri ditte, pudete piglià qualcosa di meli. In ogni casu, ùn si pò dì chì Gertrude hà patitu l'esiliu.
  Piuttostu, à u cuntrariu, li piaceva digià curriri scalzi nantu à e petre calde è taglienti, è sente u massaggiatore cù i so soli callu, è di tantu in tantu chjappà a so frusta à l'animali.
  Di sicuru, qualchì volta ci era una mancanza di cumunicazione. Ci hè parechje persone in u palazzu, è ogni tipu di nannies, ma quì quasi tuttu u tempu Eric hè cun voi. Ma finu à avà ùn hè micca diventatu insupportable. U picciottu pastore ùn avia micca u tempu di s'ennuiassi, Gertrude ùn avia ancu avutu u tempu di mancassi mortalmente i so genitori, è varii pesci per esse annoiati. Calchì volta, sicuru, vulia manghjà torta, pasticceria o cioccolata. Ma ancu in u palazzu, ùn hà micca manghjatu cusì spessu, cum'è i so genitori eranu preoccupati di a so salute. È Eric, qualchì volta, cullà in a despensa è arrubbava qualchi dolci. Allora ùn si pò dì chì Gertrude era assittata solu nantu à razioni di pastore.
  Allora l'estiu passava felice è u vaghjimu hè ghjuntu. I ghjorni sò più brevi, e notti sò più longu è più fresche. Ma u mare hè sempre caldu è i ghjorni sò divertenti.
  Gertrude hà campatu una vita spensierata per u mumentu. Ancu l'inguernu puderia esse frescu, è natà in u mare ùn saria più cusì còmode. Ma nunda, ùn morenu micca, è ci saranu altri divertimenti.
  Ma Stella, avè maritatu cù u principe, hà iniziatu una attività tempestosa. Ancu surprisante per una zitella di a stessa età di Gertrude. Stella hà intrecciatu intrighi è hà sappiutu acquistà una forte influenza annantu à u so babbu, Louis XIV. Ella spinse u rè di u sole à una altra guerra in ogni modu pussibule. Cunquistà a Spagna è tuttu, è ancu e culunie portughese, era u so sognu. È quì è l'Inghilterra per sottumette. D"altronde, u rè Ghjacumu hè debule è hà bisognu di u sustegnu francese. È ella puderia chì Stella puderia pusà per u tronu di Spagna.
  A causa di l'abbundanza di casi, Stella hà digià cuminciatu à scurdà di Gertrude. Finu à chì l'imbasciadore chì hè ghjuntu da a Norvegia m'hà ricurdatu d'ella. A figliola di u Khan sperava chì a so anziana padrona soffriva assai in l'esiliu, o forse ch'ella s'era digià ghjunta a manu. S'ellu cunnosci a realità, seria sicuramenti andatu in furia di fastidiu. Ciò chì hè veramente bonu è divertente per a principessa.
  Ma ella ùn era à l'altezza. Ma avà Stella avia una esitazione. Avà hà tantu soldi chì hè faciule d'impiegà un assassinu prufessiunale chì tumberà a zitella è caccià cusì un tistimone periculosu. Ma ùn bastava à Stella per tumbà u so anzianu cumpagnu è padrona. Idda vulia ghjustu - à umilià è umiliate a principessa fieru.
  Per ùn andà in un paradisu cristianu, cum'è un ghjovanu martire, ma soffre per un bellu pezzu in un veru infernu di miseria. E quale hè a professione più disprezzativa, se micca una pastora ? Innò, ùn tumberà micca Gertrude, ma a vita di a principessa deve esse fatta più dura. È per questu scopu, a figliola di u Khan mandarà un mercenariu spiciale chì duveria rende a sughjornu di a principessa ancu più infernale, è à u stessu tempu informa à Stella di tantu in tantu.
  Basta à piglià u vostru tempu è truvà una parsona cù l'imaginazione, è chì pussede una mail pigeon, chì, senza tumbà, vi cripple, ma vi purterà Gertrude à a tomba prima, è saltà à traversu l'infernu à a fine.
  Hè principiu di dicembre in Corsica. Hè diventatu notevolmente più fretu, è ancu in a matina ci era fretu nantu à i pebbles. Gertrude corse a piedi nudi, e tremò. Quantu bruscamente u tempu hà cambiatu. Ancu ieri era più di vinti gradi durante u ghjornu, è questu hè accettatu. È avà u friddu hà sbulicatu da u nordu, è hè diventatu frosty. A principessa s'imbulighjava in una sciarpa piuma, ma i so pedi nudi sò diventati assai forti. Ella cuntinuò à saltà sopra è falà, è pruvò à truvà una petra più affilata. Quandu a temperatura hè cascata lentamente, a zitella naturalmente forte s'abitua è ùn hà più spirimintatu discomfort seriu. I pedi nudi si adattanu ancu à u clima peghju. Ma quandu hà saltatu bruscamente, si trasforma in tortura.
  Ancu i gammi induriti d'Eric sò diventati rossi, cum'è i pedi d'oca. U zitellu dumandò à u sposu:
  - Pò esse almenu un paru di scarpi pè a zitella ? Ella pò pardunà !
  U stalleria dumandò à u zitellu cù scetticismu:
  - È tù? Puderete sopportà sè stessu?
  Eric hà dettu cun fiducia:
  - A sapete, ùn aghju mai tosse, ancu s"è tutti l"inguerni passati andava scalzu. Ma hè sempre una zitella, è micca indurita, cum'è e donne campagnole lucali da una zitiddina ferita.
  U stalleria annunziu d'accordu.
  - Dumandu à a padrona di casa.
  È un omu pisanti è grossu intrì in casa. È un minutu dopu s'hè vulatu cum'è punitu, strillandu :
  - A signora l'hà pruibitu ! Ùn hè ancu nevicatu è duvete esse tramindui scalzi ! Altrimenti, sarete battutu in a stalla !
  Eric hà pigliatu un respiru profondu è disse:
  - Va bè ! Cusì sia, andemu !
  Dopu avè cacciatu prestu u bistiame, u zitellu invitò a principessa à pusà di novu nantu à u so spinu. È ellu stessu hà cuminciatu à massaggiare vigorosamente i pedi nudi di a zitella, induriti è induriti da u fretu. Gertrude tremava da u fretu, ma si scaldava prestu, soprattuttu chì u sole hè surtitu è u ventu si calava. È u figliolu di u duca, strappatu foglie da e palme, hà cuminciatu à fà stivali alti per a principessa.
  Gertrude cantò irritata:
  - Ebbè, perchè l'estate ùn dura micca tuttu l'annu, perchè a fretura ci brusgia male i tacchi !
  Eric hà rimarcatu filosoficamente:
  - Per chì e gammi ùn sò micca troppu molli, ci hè una petra, è per ùn avè micca bask in l'invernu. È hè abbastanza gentile.
  Tuttavia, dopu avè esce in u prato, u zitellu hà accenditu un focu, è riscalda u latte è u meli, furzendu a principessa à beie:
  - Ùn pudete micca pardunà. Ùn ci sò micca medichi quì. È i giandarmi anu qualcosa da guarì.
  U friddu di Gertrude passò, è, cuperta d'un scialle di lana è di foglie, a zitella s'addornò à u sole.
  Allora mi svegliu quandu era digià bughju. Hè diventatu più fretu, ma ancu tolerabile. Allora ella, in stivali fatti in casa, è in foglie, si n'andò dopu à Eric, chì, cum'è s'ellu ùn era nunda, correva mezzu nudu. À moins qu'il n'ait jeté une t-shirt sur un torse musclé. Innò, nimu ùn piglia u zitellu.
  L'inguerni in Corsica, soprattuttu à a punta miridiunali, sò veramente miti. I ghjorni dopu eranu assai più caldi. È Gertrude corse di novu, soprattuttu dopu à l'alba, scalza sopra i ciottoli, è almenu una volta starnutò. Nevicava solu a notte di Natale. U bistiame ùn era micca cacciatu quellu ghjornu, è per a prima volta in un bellu pezzu, u zitellu è a zitella finiscinu in a casa di u maestru. Nemesis hà decisu di organizà una festa per ella stessu, è per quessa preparanu ogni tipu di cose per ella. È Eric è Gertrude l'anu servita à a tavula. Nemesis era allegra. Accantu à ella s'assittò un invitatu chì a principessa in u primu cunfonde per un ghjovanu. U vestitu di l'omi, u corta capelli biondi è u mento maschile. Allora, da a figura è u modu di milady, Gertrude hà capitu chì era una donna è una bella donna, circa vinticinque anni, o ancu più ghjovana.
  Ma malgradu a so bellezza, hà digià un sguardu duru di l'ochji d'acciaio, è e mani forti, cù i pugni pieni di pugni. Cum'è un cumbattimentu di strada.
  Sorrisò à Gertrude, un surrisu largu cù denti bianchi, brillanti è grandi. Ma i so ochji eranu sempre friddi è duri. È cun ella, a zitella senti una ostilità ben oculta.
  A donna, però, disse cù una voce amichevule è affettuosa:
  - Lasciate chì sti zitelli si mettenu à tavulinu è pranzi cù noi. Vulete veramente una torta, Stella ?
  Iè, ultimamente Gertrude hà sunniatu più è più spessu nantu à i pasticci è i biscotti cù crema, chì hà manghjatu in u so palazzu. Ùn era micca abbastanza per ella. È temendu chì sta bella zia cù i pugni di l'assassinu cambiassi d'idea, a principessa salta subitu nantu à a sedia chì li offre. Eric s'assit un peu retenu. Ci vulia dinù à tastà a torta.
  A donna guardò Gertrude. Pigliò cù cura a forchetta è u cuteddu. È guardò à a signora, ùn osendu taglià si.
  Milady disse dolcemente:
  - Tagliate u zitellu quant"è vo vulete, è lasciate manghjà ancu u zitellu.
  Gertrude hà cuminciatu à cutà, hà fattu cun cura, in cunfurmità cù l'etiquette. A donna guerriera fighjulava i so movimenti da vicinu. U zitellu, chì avia digià riesciutu à scurdà e boni maniere da quasi ottu anni da pastore, hà fattu più rudely, ma dinò, à l'esempiu di u so cumpagnu, hà pigliatu un cuteddu è una furchetta in manu. È s'imbruzza in una crema fragrante.
  È Gertrude hà manghjatu cù cura, circannu di ùn sporcà. Dopu à una longa pausa, a zitella infine sintia u gustu inolvidable di biscuit è crema di cioccolatu nantu à a so lingua. Quantu hè grande di manghjà una torta, u gustu di quale ùn hà micca avutu u tempu di scurdà.
  Milady dumandò gentilmente à a zitella in norvegese:
  - Devi esse una signora nobile ?
  Gertrude rispose automaticamente, mentindu:
  - Innò !
  A donna surrisi carnivora è rimarcò :
  - Ma a vostra bellezza è e vostre maniere vi dannu. Allora Gertrude !
  La principessa tremò e si tradiva:
  - Chì sapete u mo nome ?
  Milady surrisu è continuò in norvegese:
  - Ùn àbbia paura... Quandu l'impostore di i capelli neri s'hè prupostu di seguità à voi è di sguassate a vostra vita, aghju subbitu chì l'affare era impuru. Perchè hè per a principessa è a moglia di u prìncipe di a corona per vindicà a cameriera cusì sottile. Inoltre, aghju intesu parlà di a vostra famiglia. Sò scandinavi è praticamenti tutti biondi. È hè una brunetta negra, micca cum'è u so babbu. Purtantu, hà sappiutu incantatu à Louis XIV è stu vechju hè innamoratu di ella. Allora aghju pensatu - pigliaraghju un'altra offerta è brusgiaraghju cun mè stessu.
  Gertrude sospirò forte è rimarcò:
  - Aghju ghjuratu nantu à u core di a mo mamma di ùn dì à nimu !
  Milady annuì a testa è disse dolcemente:
  - Questu spieca u vostru silenziu, ma... Prima o dopu, l'ingannimentu di Stella serà palesu è... Ùn si pò caccià u capu.
  A principessa surrisu, ma poi aggrottò le sopracciglia mentre disse:
  - Nimu crederà chì un mendicante scalzu hè una figliola reale.
  Milady sminticà fermamente i dubbiti.
  - Pudemu scrive una lettera à u vostru babbu è ellu visitarà personalmente a corte di Luigi XIV. Allora tutti i prublemi sò risolti in una volta. Il ne reste plus qu'à écrire quelques mots sur un pergamino, et Stella sera finie !
  Gertrude s'animò è guardò Eric. Hè apparentemente ùn sapia micca a lingua norvegese, è ùn hà micca attentu à a cunversazione. Ancu s'è a principessa ùn si sentia male in l'esiliu, ùn vulia più suppurtà u regnu di Stella. È a zitella hà decisu:
  - Scrivu una lettera à u mo babbu !
  Milady surrisu largamente è disse à a zitella:
  - Andemu in una altra stanza. Penna è tinta sò pronti.
  Gertrude andò dopu à a donna guerriera. I pedi nudi di a principessa si movevanu quasi in silenziu, è i stivali di a milady scricchiolavanu. Hè divertente, ma a persona reale s'assumiglia à un mendicante in stracci, in u sfondate di una donna in vestiti d'omu.
  Seduta, Gertrude immerse a penna in u calamaru. Ùn sapia micca ciò chì scrive in particulare. Inoltre, u ghjuramentu era sempre in vigore, è ùn vulia micca rompellu. Tuttavia, pudete fà.
  Milady, capitu u mutivu di l'esitazione, hà dumandatu:
  - Scrivite simplicemente : Babbu, ti tengu caru assai è ti vogliu vede. Venite prestu in Parigi, Gertrude, chì ti vole.
  A principessa si cruciò è immergendu a penna parechje volte in u calamaru è scrivia uni pochi di parolle. Allora aghju messu u mo pittura...
  Milady pigliò ciò ch'ella avia scrittu, u misi in una busta, è sigillò. Allora basgiò à a principessa addiu, bisbigliando:
  - A lettera serà mandata à l'indirizzu. È Stella, daremu u colpu di morte.
  E stringhjendu cù stivali neri è brillanti, a donna cobra abbandunò a stanza, a torre, in una splutazioni remota.
  Gertrude bisbigliò dopo Milady:
  - Diu ci benedica !
  
  
  A REINA NEVE E GERD A PIEDI NUZI
  A zitella era a listessa Gerda da a Regina di a Neve, è in a primavera, appena a neve si scioglie, si n'andò fora di a cità per circà u so fratellu chjamatu Kai. Pigliò cun ella una piccula borsa di manciari, è mette i so scarpi rossi, a cosa più preziosa ch"ella avia. U sole brillava è era un clima di primavera maravigliu. Gerda marchò vivace è fischiò una canzone:
  Camminu per una longa strada
  Cercu u mo fratellu persu...
  È crede chì truverò Kai
  Ancu u zitellu ùn hè micca un patch.
  
  A strada hè assai difficiule
  Ci sò ripidi è pianure in questu ...
  Ma sapete chì un sognu diventerà realtà -
  Per sempre cù u mo fratellu simu unu !
  
  S'è devu esse scalzu,
  Nantu à a petra è à i pendii innevati...
  È u trascinaraghju cù a forza,
  U mo fratellu hè u megliu!
  
  A strada hè dura, crede mi
  Calchì volta i lupi urlanu cusì predatori ...
  Ogni animali pò ferite
  È a petra sottu à i pedi hè affilata !
  
  Ma Kai, credu, truveraghju,
  Basgià u so bellu...
  Passaraghju u fretu è a bufera,
  A neve brusgia u mo pede nudu !
  
  Iè, a strada hè dura, crede
  E Gerda mori di fame...
  Evite pèrdite nantu à a strada
  U core di a zitella batte ansiosamente !
  
  Ma passeraghju a sabbia è a neve,
  È ti aiuteraghju, crede Kaya...
  Amassi un zitellu ùn hè micca peccatu
  Andaraghju per a neve scalzu !
  
  Ma venerà a fine di a strada
  Videndu u mo fratellu in una nova luce...
  Apriraghju un cuntu gloriosu di vittorie,
  U pianeta diventerà più caldu!
  Gerda marchò longu u caminu, è i so gammi in scarpi novi sò stati strofinati. A zitella si disse:
  - A strada di u mo fratellu hè longa, è calpesteraghju sti scarpi rossi novi in stracci. Faraghju ritratti megliu di elli ! Digià caldu !
  Gerda si tolse i scarpi è e calze è piatta u so saccu. Barefoot, infatti, era più faciule da caminari è più piacevule. A polvara nantu à a strada picchiò i gammi. A famiglia di Gerda ùn hè micca ricca è in a staghjoni calda a zitella spessu ghjucatu scalzi. Ma dopu à l'inguernu, è hè nevicata in Danimarca, i so sole in stivali di feltru pampered. È per andà solu i primi minuti, a strada rocciosa era piacevule. Allora i nudi, i sole di a zitella cuminciaru à lamentà è ferite.
  Gerda abbandunò a strada rocciosa europea è marchjava longu l'erba fresca di primavera. Dunque era assai menu spinosa. Ancu s'è camminendu ùn hè micca cusì cunvene.
  A zitella marchò à sè stessu è canticchiava qualcosa di novu. Allora hà manghjatu un pocu di pane da a so borsa.
  Infine, un paese apparsu davanti. Gerda, in u so vestitu simplice è scalzu, puderia passà per una mendicante, ma paria troppu pulita. Hè bionda è bella, a so faccia ancu un pocu più scura chè i so capelli bianchi di neve.
  Venia, intrutu in paese, per lascià l'erba molle, è torna a rena è a ghiaia di e strade li pizzicava i gammi. Ma i ziteddi di u paese stavanu digià sfarente di i so tacchi nudi è polverosi cù forza è maiò, è Gerda strinse i denti è ùn vulia micca passà per una sissy.
  A zitella hà dumandatu à i zitelli nantu à Kai.
  Unu di i picciotti rispose:
  È sò Kai!
  Gerda ridia è strinse a testa.
  - Ùn site micca u Kai !
  U zitellu lampò i so tacchi nudi è polverosi è sparì.
  Gerda, capitu chì a ricerca di u so fratellu puderia esse ritardata, hà dumandatu se u travagliu.
  Un pruprietariu hà dettu chì era tediosa di portà dece secchi per manghjà.
  Gerda pigliò u ghjugu, pigliò dui secchi è purtò. Piuttostu difficiuli per una zitella di portà grandi buckets. E sole nude di i so pedi eranu literalmente in focu.
  Ma ella, stringhjendu i denti, marchjava è marchjava. In cità, Gerda ùn era micca abituata à u travagliu duru, ancu s'ellu avia ancu qualcosa à fà cù i travaglii di casa.
  A zitella hà purtatu l'ultimi buckets literalmente sbalorditi. È li guasi cascatu. Ma respiru pisanti, u purtò à u portico.
  U patrone li dete una crosta di pane è disse :
  - Sè vo vulete, ti possu piglià cum'è una cameriera !
  Gerda strinse a testa, respiru pesantemente.
  - Innò !
  È lampendu cù tacchi neri nantu à a polvara, scappò fora di u paese. Cun difficultà, ghjunse à u panu di paglia più vicinu è si ne cascò in una cumpleta fatigue. Allora u sonnu l'hà ghjuntu.
  È hà avutu incubi...
  A povera Gerda, tintinnendu cù pesanti catene chì li sfregavanu i gammi, vaga in una prigiò parigina. Li mettenu ancu in u Châtelet, in una cellula fridda è puzzolente, induve e duie zitelle pigliate à arrubà è e donne anziane si ponenu inseme, ma quasi tutti sò ghjovani.
  Ti alimentanu vodka disgustosa è pane raffermu. Allora pudete passà più di un annu in cundizioni inumane.
  Ma Gerda hè cunvucata per l'interrogatori. Si spannanu i so tacchi cù l'oliu, è portanu un bracier ardente à i so pedi nudi. A zitella urla di dulore è perde a cuscenza. È hè custretta à piglià a culpa per l'assassiniu di un nobile.
  A tortura cuntinueghja per parechji ghjorni, u zitellu hè fustigatu, appiccicatu nantu à un rack, ma Gerda mostra un curaggiu incredibile. Nunda hè ricunnisciutu. E poi appricà stivali spagnoli.
  I tavulini stringhjenu e gammi di i zitelli, è u boia cunduce in cunei. Dopu à i primi colpi, a zitella perde a cuscenza. Ma si versanu acqua fridda nantu à ella, furzendu à vene à i so sensi. Allora anu battutu di novu i tavulini. U dulore hè simplicemente terribile. Gerda sibila, è esce cù un gridu salvaticu.
  U boia ubriacu ghigna.
  L'interrogatore ripete a quistione:
  - Avete uccisu u Viscumu di Jouzac ?
  Gerda risponde cun un gemimentu:
  - Innò !
  L'investigatore urla:
  - Boia, un cunei in più per ella ! Più grossu !
  È dinò un colpu seguita, da quale u corpu tutale di a zitella sbulicà. I lacrimi scorri da l'ochji di Gerda, l'eroina di Andersen hè assai ferita, ma ùn cunfessu micca.
  L'interrogatori urla :
  - Iè cunfessemuci ! Quessi sò solu parolle!
  Gerda trova subitu a forza di risponde chjaramente:
  - E parolle sò cum"è u ventu, chì fila un mulinu chì dà farina à i sàvii, è farina à i scemi !
  L'interrogatori grida :
  - Dui cunei di più !
  È torna u martellu vola ... l'ossi, i gammi di i zitelli crunch, da u scossa di u dulore u zitellu torna torna a cuscenza. Gerda hè resuscitatu cù un bucket d'acqua ghiacciata da a cantina. E cuntinueghjanu a tortura sofisticata è à u stessu tempu goffa. Eccu in un viziu à u stessu tempu clamp, i diti di e mani di a zitella. Stringhje a morsa. Gerda torna a svenire. Sta volta per un bellu pezzu. Mancu un bucket d'acqua pò rinvivisce.
  A zitella si trova in una sedia di tortura, pallida è insanguinata.
  Gerda si svegliò. Ebbè, hà un incubu. In ogni casu, dopu un travagliu duru è un longu viaghju, i so pedi nudi sò assai buzzing è dulori. E sole nude, polverose di a zitella sò crackate è fa male à calcà. Per via di a forza, Gerda s"impegna à stà in piedi, è si move à pedi. I pedi abbattuti feriti, ma a zitella strinse i denti più forte, è marchjò in natura. Ancu s'ellu ogni passu splodava cun dolore salvaticu.
  À pocu à pocu, però, u corpu s'incalzò, è u dulore s'attenuava. Ancu s'è i gammi è soprattuttu i vitelli eranu assai stanchi da a fatigue, è a sola nuda, sbattuta, era dolente da i picculi petri nantu à a strada.
  A zitella marchjava à traversu a so forza è aghjunghje ancu un passu... U sole passava dopu meziornu. Un novu paese hè apparsu. Gerda, zoppicante, li intrì. I so vene tingivanu di tensione.
  A zitella stese a manu è dumandò in lacrime :
  - Dammi un pane, per piacè.
  Una di e donne li dete un pezzu di pancake, un amicu una crosta stale, una terza patata.
  Gerda hà rinfurzatu un pocu a so forza. È si pusò nantu à u bancu per un tempu. Un zitellu s'avvicinò à ella è li dumandò:
  - Induve vai ragazza ?
  Gerda hà rispostu sinceramente:
  - Cercu u mo fratellu chjamatu Kai !
  U zitellu hà alzatu e spalle è rispose :
  - Dui Kai è avemu in paese. U nomu hè cumuni. È u mondu hè grande. È i vostri pedi sò cuparti di sangue.
  Gerda suspirò assai è rispose :
  - A cunnoscu. Ma ùn possu tradisce u mo amicu !
  U zitellu hà rimarcatu:
  - Avete qualcosa in u vostru saccu !
  Gerda annuì.
  - Iè, hà scarpi rossi !
  U zitellu dumandò cù un surrisu
  - Caru ?
  A zitella annunziò.
  - Iè! A nanna hà risparmiatu sei mesi !
  U zitellu dumandò sorpresa:
  Perchè ùn andate à elli ?
  Gerda hà rispostu sinceramente:
  - Ghjè per quessa ch"ùn ci vanu chè sò cari ! U chjassu pò esse longu è si cascanu.
  U zitellu hà suggeritu:
  - Vendeli è pudete cumprà manghjà in strada !
  Gerda strinse a testa.
  - Innò ! Kai ùn li hà mai vistu ! Vogliu vede in elli !
  U zitellu annunziu d'accordu.
  - Capiscu! Pigliate un centesimu di rame ! Prestu ghjunghjerete à a cità, ci sarà abbastanza per un pane. Solu ùn pruvate micca di arrubbari. Ancu s'è tù sì un zitellu, ti metteranu in prigiò è ti flagelleranu !
  Gerda strinse a testa.
  - Ùn aghju mai arrubà nunda !
  Allora a zitella s'arrizzò da u bancu è pistò. I so gammi si feranu, i so pedi brusgiati, ma u duvere l'obbligava à cuntinuà.
  Prima di a notte, ùn hà micca avutu u tempu di ghjunghje à a cità, è hà passatu a notte in una paglia.
  Sta volta u so sonnu era più riposu.
  A figliola di u boia piatta Gerda in una cestera è a purtò fora di a cellula. Si precipitò à lascià u Châtelet finu à chì i prigiuneri eranu mancati. È a zitella scappò cù i bagaglii.
  A figliola di u boia si n'andò cun Gerda in a so strada per u sudu di a Francia, sperendu di esse persu quì. Andava in scarpi di coghju, Gerda pisava scalza accantu à ella. Ma tandu, da a strada rocciosa, i scarpi di a zitella si sò cascati è ùn pudia à pena calcà i so pedi insanguinati. Era un pocu più faciule per Gerda, postu ch'ella avia inizialmente suli grossi, apparentemente, malgradu u forte rejuvenation, u corpu di a zitella hà guardatu ricordi di e teste passate.
  A figliola di l'esecutore era cunsiderata da una famiglia ricca è generalmente purtava scarpi, cum'è abitudine per e famiglie parigini non poveri. È a so sole di zitella ùn era micca abituata à petri, pebbles, stradi francesi petri. Ma a zitella, avè ruttu i so gammi in u sangue, hà dimustratu curaggiu è ùn si lagnava. Gerda, ferma, basgiò i so gammi nantu à i so pedi insanguinati è u dulore calò, a figliola di u boia s"addorminò.
  À pocu à pocu, i so gammi guariscenu è sò stati cuparti cù una crosta dura. A figliola di u boia si veste è campava di l'elemosina, Gerda, anch'ella, si n'era rimasta chè stracci. Per l'inguernu, a zitella è a zitella si trasfirìu in Italia. Ùn ci hè micca frosts, è più o menu supportable. Ma a so vita hè diventata a vita di vagabondi. Questu hè, assai pisanti è fami. È ùn ci era micca luce in questa vita. A figliola di l'esecutore era bella, ma micca bella è cumplettamente emaciata, diventò una canna.
  È Gerda, ispirata à a strada, si misi à cantà ;
  Gerda Kaya cercava scalzi,
  Io vagavo tra i duri cumuli di neve...
  Dopu tuttu, a so ànima hè d'oru,
  Cum'è una neve bianca radiante !
  
  Ùn pudia truvà un sposu
  È hà ghjuntu à i Nazis in pienu ...
  Oh, povera zitella Gerda,
  Chì disgrazia di suppurtà !
  
  Pianu hà preparatu un rack,
  Stendu un focu sottu à i vostri pedi...
  Frittu a zitella cum'è un pesciu,
  Ma sapemu chì in u spiritu hè cum'è un aquila !
  
  È hà patitu una grande sofferenza
  Torture è torture innumerevoli...
  Soprattuttu cù un tributu disgraziatu,
  Per fà pienghje una zitella !
  
  I pedi nudi si leccanu cù fiamme,
  Fusta a zitella batta violentemente!
  Quì sottu à a cupola in stretta Parigi,
  Cunducenu Gerda in toga à u focu !
  
  A tortura hè dura chì a ragazza suppura,
  È ride in faccia à i boia...
  Innò, ùn dumandarà micca a morte -
  Una prova nantu à e so spalle !
  
  Pò resiste à a tortura
  Avete pacienza perchè l'ideale ...
  A nostra Gerda hè nata in Russia,
  Ortodossia di core !
  Ancu s'ellu li rompenu l'ossa cù e zecche,
  Una punta affilata punge un pettu biancu ...
  È cù pedi nudi nantu à u carbone,
  Mettianu Gerda, cusì dulore - ùn respira micca !
  
  Una zitella scende fiera à u focu,
  Ancu se a faccia hè coperta di sangue, contusioni ...
  Ridia à voce alta di gioia
  Ancu se e braccia è e gambe sò in catene!
  
  È paria chì ùn ci era micca scappatu
  A zampa di u boia brucia u focu...
  Dumandò à Diu per u pirdunu
  Ancu se lingue di focu si stendevanu à ella!
  
  U corpu hè leccatu da una fiamma furiosa,
  È Gerda geme di dolore, urla...
  Ma a bandiera vola sempre in l'anima,
  È à u core di u reduttu-monolitu !
  
  Ci sarà un munumentu à a zitella di luce,
  È a Russia si ricurdarà di a so figliola...
  Si cantarà Gerda a brava
  U ghjornu vinarà è a notte sparirà !
  Gerda, sempre affamata, scalza è stracciata, fece per l"Italia. Ella sperava sempre di truvà u so fratellu Kai. Per qualchi ragiuni, idda circava lu in u sudu di l 'Auropa, è micca à u Polu Nord.
  È avà si avvicinava dighjà à Napuli. Pocu luntanu da a cità era un palazzu grande è bellu bellu.
  A zitella si pusò nantu à una roccia. È hà cuminciatu à pienghje in una tristezza prufonda.
  Un zitellu hè ghjuntu à ella. In vestiti ricchi è scarpi di pelle di vernice. Era apparentemente a stessa età di Gerda. È dumandò tranquillamente:
  - Perchè pienghje mendicanti ?
  A zitella rispose sinceramente:
  - Dapoi parechji anni aghju cercatu u mo fratellu chjamatu Kai, è aghju marchjatu a mità di u mondu scalzu !
  U zitellu hà rimarcatu scetticu:
  - Tanti anni ? Cerchi lu dapoi a zitiddina ?
  Gerda strinse a testa è rispose :
  - Ebbè nò ! Sò assai più vechja di ciò ch'e pare !
  U zitellu hà surrisu è rispose :
  - Mi piace à sente e storie ! Dimmi a to storia !
  Gerda cuminciò à spiegà, francamente è senza abbellimenti.
  U zitellu l'ascolta, è l'ascolta... Allora rispose :
  - Ùn sò s"ellu hè vera o micca, ma forse u nostru principe hè Kai !
  Gerda fischiò.
  - Iè ?
  U zitellu annunziu d'accordu.
  - Sò un servitore in u palazzu di u prìncipi, è sò chì u mo signore hè di a ghjente cumuna ! A nostra principessa stessu hà sceltu un ghjovanu chì deve esse un geniu è impressiunà cù qualcosa!
  A zitella annunziu d'accordu.
  - Iè, Kai puderia ! Hè assai intelligente è un grande originale! Calchì volta si cumponeva tali puesie chì i zitelli s'ammucciavanu da tuttu Copenhague è ascoltavanu, applaudendu !
  U zitellu annunziò.
  - Ti credu ! U principe era veramente un zitellu cum'è mè ! Hè vinutu ancu scalzu è si mette stivali, solu à l'intrata di u palazzu. È hè diventatu ghjustu stupente. Cunsiderendu chì ci era una folla sana di persone chì vulianu marità, allora hà fattu una impressione !
  Gerda hà dumandatu :
  Hà capelli biondi è ochji turchini ?
  U zitellu chì era ellu stessu i capelli neri annunziu.
  - Iè! È li piacia ancu à u rè, chì ùn hè micca talianu, ma parla perfettamente a nostra lingua !
  Gerda hà cunfirmatu:
  - A nostra nanna era prufessore di lingue straniere. È Kai da noi sapemu da a prima età ! Hè sicuramente ellu !
  U servore rimarcò :
  - Finalmente site furtunatu !
  A zitella batteva u so pede nudu.
  - Portami à u principe !
  U picciottu strinse e spalle.
  - I guardiani ùn lasciaranu micca a zitella in stracci è una zitella scalza ... Simply ti lanciaranu in un dungeon !
  Gerda tremò e stridiò:
  - Chì fà ?
  U zitellu hà suggeritu:
  - Aghju studiatu tutti i chjassi di u palazzu. Vi guidà in sicretu. Quandu hè notte, finu à a stanza. È vi mette subitu in cuntattu cù u principe !
  A zitella annunziò.
  - Sò d'accordu!
  U zitellu hà rimarcatu:
  - Forse duvete piglià un vestitu è scarpi novi. Scusate Kai in questa forma!
  Gerda strinse a testa.
  - Hè più faciule marchjà scalzi senza rumore ! D"altronde, chì u mo fratellu veda ciò chì sò diventatu !
  U zitellu annunziò.
  - Siate nantu à a petra ! Vi purteraghju da manghjà. Siete cusì magre è affamati. È poi andemu !
  A zitella movia nervosamente i so pedi nudi, tremandu d"impazienza. A striscia di mala furtuna hè finita, è hà da vede u so fratellu maiò Kai ?
  Anch'ellu hà camminatu scalu da u Danimarca à u sudu di l'Italia ? Poveru zitellu. Hà a suola nuda, ancu s'ellu hè una zitella, cum'è i zoccoli di un cavallu da e strade di l'Auropa imbottite di petre affilate. Sia u fretu è u caldu, hà sperimentatu è suppurtatu tuttu.
  U zitellu li purtò un coppiu di torte di crema da a cucina, una gamba di gallina.
  Gerda l'hà manghjatu avidità.
  Era digià bughju... A zitella si lavò cù cura i pedi nudi in u flussu. Ma valeva a pena di fà uni pochi di passi, cum'è e sole roughened tornanu polveri. U zitellu paria cusì intelligente.
  L'hà purtatu à traversu un pirtusu sicretu in a fence, è si trasfirìu cun ella per e strade di daretu.
  Tuttu era cum'è in un conte di fata... L'Italia, è u palazzu induve u zitellu l'hà purtatu. È hà pensatu chì stu prìncipe era u so fratellu chjamatu Kai. Ma veramente i guardiani ùn lasciaranu micca passà una zitella scalza in stracci.
  U picciottu servitore l'hà purtatu à a stanza di u principe. Ellu si tolse i so scarpi, in u palazzu, per ùn fà u rumore, è i zitelli marchjavanu scalzi per i curridori, sviendu abilmente i guardiani.
  Calchì volta i ritratti culurati lampanu longu i mura, chì eranu sogni divertenti.
  È in u fiore d'oru, u ghjovanu principe durmia, è à u so latu drittu, a principessa.
  U prìncipe era bellu, ma un pocu sovrappesu da i lussuosi festi in u palazzu, è più vechju di Kai. Ma Gerda hà capitu subitu chì ùn era micca ellu.
  È a coppia d'agostu si svegliò.
  Eranu inizialmente spaventati, è i guardiani piglianu i zitelli. Ma tandu a principessa hà dumandatu à una zitella magra è bionda in stracci cù i pedi callosi è polverosi di cuntà a so storia.
  Gerda mette tuttu in ordine. Includendu descrizioni di tortura brutale in una prigione francese.
  A principessa disse cun simpatia:
  Lasciala stà cun noi !
  U principe accunsentì :
  - Questa hè a storia più maravigliosa ch'e aghju mai intesu !
  È aghjustatu:
  - A maiò parte di a strada attraversu l'Auropa, aghju sempre andatu à cavallu. È solu quandu ella cascò, avia da andà à pedi. Hè ancu bonu chì in u nostru monasteru, i picciotti sò permessi di mette i scarpi solu in u friddu, è i mo pedi ùn sò micca teneri. Ma tuttu u listessu, mi chjappà i pedi è zoppi. Ella caminava scalza l'Europa da punta à punta !
  A principessa disse enfaticamente:
  Sarà a mo dama preferita! È esse sicondu questu! È u zitellu chì l"hà purtata, dece colpi di bastone è di tacchi, per viulenza di l"etica, è vinti muniti d"oru ch"ellu ci hà trovu un amicu novu !
  U ghjovanu servitore s"inchina è rispose :
  - Sii cusì ghjustu !
  A zitella s"inchina è dumandò :
  - Hè megliu à dà mi bastone à i tacchi ! Hè tutta a me culpa quì !
  U principe surrisu è rispose :
  - Ti culpiranu cù i bastoni da sè ! Per l'entrata illegale in u palazzu! Semu solu guvernatori !
  A principessa hà cunfirmatu:
  - È ancu ella, dece colpi cù bastone à i tacchi nudi !
  Gerda suspirò assai. Si stende nantu à u so spinu è i servitori mettenu i so pedi nudi in loops. Ma ùn hè micca cusì spaventosa.
  L'anu sbattutu cù un ramoscello magre, solu per spettaculu, è i soli induriti di Gerda ùn anu micca malatu, ma solu solleticatu.
  Ma u zitellu hè statu battutu cù un bastone flexible, è era veramente feritu. Ma strinse forte i denti, è stringhjendu, hà riesciutu à frenà i so grida. E poi si alzò è zoppicò pesantemente à e duie gambe.
  Di novu, a longa patita Gerda hà pigliatu u bigliettu furtunatu. A zitella fù fattu un servitore di un principe nobili. Diventa una dama di compagnia, vestita di seta è di velluto. A storia sicondu Andersen si ripete, solu pocu in una versione sfarente. Gerda, u primu ghjornu, hà frettu i so pedi in i so stivali novi, è hà capitu chì a ricchezza ùn hè micca solu dolcezza. È in sita hè un pocu caldu in l'estiu talianu. E i platti più squisiti ùn sò micca cusì boni quandu avete un stomacu pienu.
  Presse è interferisce cù a caminata ...
  In più, Gerda avia da amparà lingue straniere, boni modi, ogni tipu d'etiquette è scienza. È questu ùn hè micca cusì interessante cum'è guidà a vita di un vagabondo.
  Ancu a mo testa tremante.
  Gerda hà pruvatu à abituà, hà patitu assai tempu. Eccu un annu hè passatu. E già paria ch'ella sia stata attratta in stu ritmu stancu, di a vita di a damigella d'onore.
  È ch'ella hè digià riluttante à andà in qualchì locu è circà qualcosa.
  Ma in u specchiu davanti à quale hà fattu a cerimonia, u so fratellu chjamatu Kai apparsu subitu. U zitellu ùn hà micca crisciutu in tuttu, è ùn hà micca cambiatu annantu à i longu anni di separazione, solu hè diventatu troppu pallidu cù un blu malsana. In u castellu di a Regina di a Neve, paria di ghiaccià, è sempre circava di mette inseme a parolla: "Eternità" da u ghjacciu.
  È senza ellu, hè un prigiuneru.
  Ma ùn paria micca pudè. E cumu si sente in un casteddu di ghiaccio per parechji anni, ancu s'ellu ùn si senti micca u friddu?
  È ùn ci hè micca altri zitelli vicinu ?
  Gerda sentia chì u so fratellu chjamatu era assai infelice. Ci hè solu u ghjacciu è l'orsi polari in giru, sortete i banchi di ghiaccio scintillanti cum'è diamanti. Ancu tenendu in contu chì u core di u fratellu chjamatu si congelava, hè sempre chjaru ch'ellu hè assai infelice. È solu cù a Regina di a Neve stessu pudete parlà, ma si prisenta in u castellu di ghiaccio cusì raramente.
  
  Gerda urlò è decisu di scappà. Andò in a so stanza. Onestamente lasciate stivali, vestiti caru è biancheria intima fina. Hà vistutu u so anticu, trasfurmatu in tatters, ma vestitu cun cura. Hè diventata stretta, è scopre e so gammi sopra i so ghjinochji. A zitella hè crisciutu, è pare di tredeci anni, ma in fattu hè deci anni di più. Quantu tempu era ch"ella andava à circà u so fratellu ghjuratu ? Per tredeci anni, se micca più.
  A zitella basgiò u crucifissu, è cusì, scalza, andò in cerca di u fratellu chjamatu. Almenu sapia avà chì era luntanu à u nordu. In a strada hè stata accolta da guardiani. Videndu à Gerda scalza è stracciata, s"eranu stupiti :
  - Sì una dama d'oghje ? Chì tippu di sguardu avete ?
  Gerda a menti :
  - Aghju arrabbiatu u mo principe, è m'hà urdinatu per andà in tutti i quattru direzzione, in i stessi stracci chì aghju andatu à u serviziu.
  U guardianu rimarcò pietà:
  - Ti sbatterai tutte e gammi, ti daraghju almenu un paru di scarpi. A mo figliola hè cresciuta da elli, è seranu ghjustu per voi!
  A zitella hà mancatu di caminari scalzi, chì hè cusì bellu quandu e sole sò aspra.
  Gerda rispose modestamente :
  - Ùn l"aghju micca meritatu... Mantene o vendi !
  L'omu barbutu scuzzulò u capu.
  - Bè, ùn aghju micca ! E strade d'Italia sò troppu dure è rocciose per i pedi nudi di a zitella. Inoltre, avete digià svintatu da a superficia dura. Hè sempre di maghju, è ùn farà micca fretu prestu, ma per a notte vi daraghju una cuperta piuva per coprevi... Finu à truvà novi boni patroni !
  - Grazie! Rispose Gerda.
  Ùn vulia micca offensà u guardianu.
  Pigliò cù u so coghju, è i scarpi quasi unworn - apparentemente a so figliola li portava solu in vacanze, è una sciarpa, ancu una nova sciarpa pratica. Ella ringraziò u guardianu di cori dolce. I scarpi eranu veramente còmode, un pocu oversize, ma normale. Era còmode di caminari in elli.
  Ma appena hà vultatu u cantonu, a zitella si tolse i so scarpi è li chjappà nantu à a spalla. Ella vulia veramente camminà scalza, piglià una pausa da i scarpi di palazzu. À u principiu era piacevule à marchjà, a polvara di a strada tickled i mo tacchi nudi. Ma dopu, una longa assenza di l'abitudine hà cuminciatu à affettà. A zitella di a zitella hè diventata più dolce è più dolce, è prestu si senti l'acutezza di i petri è ardenti. È in generale, ogni tuberculu di u pede nudu, in u quali i calli sò sbulicati, si senti doloroso.
  
  Ma Gerda, chì hà sappiutu appiccà nantu à u rack in a so vita dighjà micca cusì corta, ùn era micca vergogna. Dopu tuttu, caminari scalzi nantu à una strada rocciosa ùn hè micca male quant'è avè i tacchi arrustiti in un bracier. Ancu s'è per un annu ella, a damigella d'onore, s'hè coccolata. Nunda ella pò suppurtà.
  È Kaya truverà, per tutti i mezi.
  À a fine di u ghjornu, i pedi nudi di a zitella sanguinavanu, ma ùn rinunziò micca è s'addormenta in una paglia. È u ghjornu dopu andò di novu nantu à una strada rocciosa.
  È marchjò à traversu a forza, ancu s'è i so gammi splodavanu di dolore à ogni passu.
  Gerda ùn pigliò manciari cun ella, è avia da manghjà limosina. Una bella zitella in stracci hè stata servita volenu.
  Gerda prima vulia vende scarpi di pelle o scambià per manghjà, ma dopu hà cambiatu idea. I so gammi sò diventati assai rapidamente, è ùn anu micca bisognu di scarpi, soprattuttu in a stagione calda. Ma hà scontru dui picciotti chì eranu literalmente murendu di fame.
  Gerda ùn li pudia lascià.
  A zitella l'hà alimentatu cù ciò chì hà cullucatu in un saccu, poi vindutu in una buttrega di un mercante à un grande scontu, sicuru, casi novi scarpi. Avemu compru l'alimentariu è l'abbandunemu per i picciotti, cù una sciarpa in piuma.
  Ùn lasciate micca i picciotti congelati.
  Di sicuru, Gerda si cumpurtava di manera cristiana generosa. Inoltre, era l'estiu, è a notte ùn era micca bisognu di copre cù una sciarpa. Ma quandu i campi generosi di l'Italia finiscinu, a zitella chì caminava à u nordu finisci in l'Alpi. È hè sempre caldu di ghjornu, ma friddu di notte. È i paesi sò assai più rari, ci vole à mori di fame.
  È pebbles assai sharp nantu à e strade, scavà in i calli freschi di u sole di una zitella.
  Una volta l'estate, a ghiacciata di a muntagna chjappà è i stracci si ghjilavanu. A zitella si strinse è infine si stracciò u so vestitu. Era nuda è indifesa. Aviu avutu à, tenendu i stracci nantu à mè, andà à un ritmu rapidu. Ùn pudete micca dorme nudu di notte - un veru infernu. Gerda ùn dorme micca tuttu u ghjornu è a notte, ma a matina hè falata un pocu più bassu è si scalda, dorme. Allora marchò torna tutta a notte, è u ghjornu dopu à cena, ghjunse à una splutazioni di muntagna.
  U pruprietariu accunsentì à dà à Gerda robba sèmplice è vechja, ma in u ritornu u furzò à taglià legnu per duie simane sane è à purtà l'acqua in secchi cù un jugu.
  È micca solu per elli stessi, ma ancu per i so vicini.
  A zitella hà travagliatu duru finu à a fatigue, è manciava solu pani raffermi è latti agriu. U pruprietariu l'hà invitatu à stà, ma Gerda hà mentitu, dicendu ch'ella facia un pèlerinamentu. A riluttanza, u pugnu di a muntagna li dete una spezia di saccu, ma almenu ùn site nudu. È ùn hà mancu ghjittatu un pezzu di pane nantu à a strada.
  Ancu s'è a zitella s'imbuttava cù callu nantu à e so mani.
  Gerda avia da andà cù u stomacu viotu. È in a muntagna, i paesi sò rari, è l'Alpi stessi sò grandi, nantu à a cima di e muntagne, ancu in l'estiu ci hè neve. A zitella da a fame strappava l'erba, i trifogli, rosicchiava pigne. In deci ghjorni, era emaciata per diventà una pelle è ossa. Ancu u squirrel ùn pudia resiste, è manghja crudu.
  È ancu rosi a pelle.
  Allora aghju culpitu di novu in a splutazioni. Ci hà travagliatu duru per trè ghjorni, ma dopu manghja, è li dete un pocu per a strada. Ma a maiò parte di tuttu in l'altitudine hà avutu a notte fredda. A zitella durmia di ghjornu, di notte pisava, cù i so pedi nudi, callosi, nantu à e petre affilate. Calchì volta i lupi ululavanu, parechje volte Gerda cascò in l'abissu è guasi cascà, ma u destinu l'hà tenuta. Ancu s'ellu hè una paura considerableu di passà per e muntagne è di notte. E fami...
  Ma almenu ella sà induve andà.
  Quandu Annibale attraversò l'Alpi in Italia, a mità di u so esercitu è tutti l'elefanti sò morti. E quì a transizione hè fatta da una piccula, bè, ancu per anni, è una zitella adulta.
  I lupi leccanu i so piedi scalzi, graziose stampe lasciate da i so pedi assai soffrenu.
  Quandu Gerda era dighjà nantu à u puntu, s'hè intruduciutu in un'altra splutazioni, è dinò l'alimentu. U pruprietariu hè diventatu più amable è offre à e zitelle un mantellu di pelle di pecora è scarpi, ma Gerda hà ricusatu, dicendu chì era digià abituata à e petre è u friddu, è i pedi nudi vanu assai più faciuli cà caricati in scarpi. U pruprietariu hà datu un saccu tutale di manciari per a strada.
  Avia una cuscenza.
  Di sicuru, questu pisò a zitella, ma hà permessu di andà per un paru di settimane senza piantà. L'altura s'arricavava, e muntagne s'eranu sempre più bassu. È Gerda attraversò a parte più difficiule di u viaghju : a cima di l'Alpi.
  È questu hè digià un successu.
  Avà era in Svizzera, induve hè un pocu più suave, è e splutazioni sò più cumuni. A transizione hà endurcitu Gerda, è ùn hà micca pigliatu un friddu in a muntagna, è ùn hà mancu un friddu. Chì i Dii ùn amanu micca i debuli in u spiritu, ma ricumpensanu i forti.
  Iè, è i lupi solu liccavanu e impronte nude di a zitella, ma ùn s'aspittavanu à saltà.
  Gerda andava è marchjava, si fermava in splutazioni, travagliava, qualchì volta cantava. A vita errante hè piacevule è familiar per ella. I ghjorni cuminciaru à andà più veloce è più duru. U destinu hà prutigatu finu à a zitella da i malati, ladri è violatori. Eppuru, Gerda ùn hè più cusì chjuca, è puderia attirà i violatori. Ma finu à quì tuttu hà travagliatu.
  I puteri più alti si sò cura di ella ...
  Quì a zitella hà ancu passatu a Svizzera, entra in Bavaria. L'estiu hà digià passatu a cima di a testa, ma hè sempre assai calda nantu à a piaghja, ancu di notte. È e strade ùn sò micca cusì rocciose. Camminà era un piacè. I paesi sò ghjunti à spessu, è ùn ci era micca prublemi cù l'alimentariu. Gerda, chì travaglia part-time, hà risparmiatu un pocu di soldi per ella stessu, è aghjurnà u so vestitu per un più elegante è novu. Ma hà preferitu marchjà scalza, soprattuttu chì a sola hè diventata più dura chè quella di stivali.
  E i pedi quasi ùn si congelanu ancu a notte è dopu à e chiuvi.
  Ma u tempu passava. A zitella si trasferì à u nordu. L'estiu hè finitu è u vaghjimu hè ghjuntu. E piogge fresche s'eranu, è Gerda si truvò in u nordu di a Germania. Si schiaffeggiava i piedi nudi tra le pozzanghere ghiacciate, sentundo un leggero freddo. Ma Gerda hè digià cusì familiar chì hà decisu di ùn piglià scarpi, limitendu solu à una sola sciarpa di lana. Ella di novu hà preferitu passà a notte, solu di ghjornu, è stomp in a notte.
  Inoltre, hè più caldu per dorme durante u ghjornu, è ùn vi congelate micca in muvimentu.
  Allora passò u nordu assai densamente populatu di Germania è andò à u mare.
  Hà sbattutu u so pede nudu in l'acqua ....
  Ùn ci hè nunda per andà più in terra, è ùn hè micca realisticu di natà à traversu u mare. Relativamente vicinu era a Danimarca nativa. A zitella di colpu vulia vultà à a so nativa Copenhagen. Forse a so nanna hè sempre viva. Inoltre, ùn hè micca chjaru cumu prucede più.
  Ma Gerda s'assittò nantu à un ciottolu vicinu à u mare è, dopu avè pensatu, rifiutò l'idea di vultà. Se ùn ci hè micca un altru modu, allora duvete truvà una nave chì và à u nordu, ghjunghje à u ghjacciu è poi si move à u Polu Nord. Perchè, assai prubabile, u castellu di a regina di neve si trova quì.
  U friddu, soprattuttu di notte, muzzica a zitella, ma ùn pò micca rompe a so vulintà.
  Ebbè, s'ellu hè necessariu, truverà un tali navi, ma per avà, à u portu.
  
  JUNG À A BARCA AMAZONICA
  Edmond D'Artagnan hè avà un cabin boy in una nave pirata Amazon. L'equipaggiu tutale hè custituitu solu di belle ragazze. Sò tutti in faldes corte è vestiti di marinari. Quessi sò strisciati è ricci. È u so capu hè a regina pirata: Charlotte de Condé.
  Hè ancu scalza, ma i so turmi sò adornati cù braccialetti di serpente d'oru cù l'occhi smeraldi. È nantu à i polsi sò braccialetti studded cù diamanti. Una regina assai bella, è musculosa, forte.
  Edmond hè solu un zitellu. In pantaloni corti è cù un torsu nudu, abbronzatu, musculu, tira a corda. Rotola più strettu. Iè, questu hè un zitellu assai aggressivu. Riposava i so pedi nudi nantu à u mastru è si torce.
  E ragazze si arriccianu intornu à ellu. Dui tiranu a vela, i so gammi nudi, musculosi, abbronzati.
  Edmond d'Artagnan cantava:
  I pirati ùn anu micca bisognu di scienza
  È hè chjaru perchè ...
  Avemu gammi è braccia
  È a testa ci hè inutile !
  Ci sò quindici centu donne nantu à una brigantina. È sò ancu un pocu cramped. A brigantina stessu hè assai bella è dipinta. I veli sò custituiti da disinni culurati è seta fina.
  Edmond accarezzava a vela cù u so pede di zitellu è si ridiava, stridulu. È e zitelle puzzanu di perfumi caru, cum'è s'ellu travaglianu meraviglie in ghjuvelli.
  Qualchidunu di elli ponu ancu ghjuvelli è ornamenti. Tutti sò bronzati, è a maiò parte sò biondi. Ci sò parechji rossi... Bellezze meravigliose.
  U zitellu fece a vela, è si alzò più altu. U mastru si scaldava è piacevule brusgiava e gambe nude è indurite di u zitellu.
  Edmond subitu vide vele in luntanu è fischiò. Era cusì grande. Una avventura hè stata pianificata.
  È u ghjovanu cabine cumanda :
  - Vecu un gallione davanti !
  E zitelle cuminciaru à fussi è cuminciaru à spustà. Avà avianu una preda.
  True, ci sò solu dodici fucili nantu à u brigantino. Un galion hè impressiunanti in grandezza.
  Pocu prima di questu, e zitelle pulì u nasu di u so brigantinu da i cresciti. È caminava assai veloce. Per accelerà u so muvimentu, Charlotte de Condé urdinò una vela supplementaria. È a vitezza di u brigantinu hà aumentatu notevolmente.
  Gallion ùn hà micca cambiatu u cursu. Si pò vede chì a nave pirata li paria chjuca. Infatti, solu i cannoni à bordu di u gallione avianu quaranta ottu, senza cuntà a poppa è l'arcu. Iè, sò più grande in calibre.
  L'assistente di u capitanu è u rè di i pirati, Emmanuel, hà nutatu cun preoccupazione:
  "Puderanu bè ci affundà!"
  Charlotte batté u pede nudu nantu à u ponte è disse decisamente:
  - Innò ! Ùn ci pudete micca affucà cusì facilmente !
  Edmond gridò da u ponte superiore :
  - À a battaglia ! Ragazze audace in battaglia!
  Emmanuelle ringhiò furiosamente:
  - Wow, diavulu ! Scendemu !
  Agile cum'è una scimmia, u zitellu hà saltatu. I so tacchi nudi è rosa lampò.
  Charlotte hà dumandatu cù un ochju:
  - Vulete una lotta criatura ?
  Edmund ringhiò in risposta:
  - Vogliu veramente !
  Emmanuelle à i capelli rossi sustinia inaspettatamente u zitellu:
  - Stu gallione hè pienu di carica, cusì si move ! In un grande bottino !
  Charlotte accunsentì:
  - Sciulemu longu à a poppa, avemu un arcu strettu, è pigliate u nemicu à bordu !
  Edmond, saltendu, cantò :
  - U diavulu stessu ùn hè micca u vostru fratellu -
  Tagliate i nemici pirate!
  urdinò Charlotte, pimpendu u so taccu nudu nantu à a quercia di a poppa:
  - Segui e vele di u cabinet !
  U brigantino si avvicinò. Gallion hà pruvatu à vultà. Ma si movia veramente dura. U brigantinu si trasfirìu à u mumentu di u focu da i fucili, è ùn hà micca ricevutu quasi danni. Hè veru, un colpu chjappà à l'arcu, è l'altru chjappà a vela.
  Ma ùn avia quasi nisun effettu nantu à a vitezza. E zitelle subitu tiravanu più carte è anu aumentatu u so passu.
  Charlotte rimarcò cù una risata:
  Semu guerrieri di luce !
  È fece l'ochju à i so amichi...
  Emmanuelle hà rispostu:
  - Più precisamente l'infernu !
  E ragazze preparanu ganci in anticipu. Anu riesciutu à passà davanti à u gallione in un tentativu di turnà l'altru latu. I fucili sò caricati piuttostu lentamente, ma una salta à u brigantinu à pocu pressu seria fatale. Ma a zitella Gertrude hà sappiutu à sparà da u fucile, è rumpiu u timone di poppa di u gallione, per via di quale si rallentò è si scuzzulò. Quì e zitelle giravanu e vele di carta in un angulu sfarente, per ùn lascià micca scontru troppu bruscamente. È u brigantino attraccava liscia. I ganci sò stati stretti stretti, è saldati cù oliu sticky.
  Guerrieri pirati attaccati in una valanga. I so tacchi tondi nudi lampò. È à bordu di u gallione, guerrieri in armatura di bronzu si battevanu contru à elli.
  Ci era duie volte di elli, ma eranu chjaramente inferiori à e belle amazoni in destrezza.
  Charlotte stessa guidò l'attaccu, curria un mulinu à ventu cù dui sabre è chjappà a testa di un legionariu nemicu. A testa barbuta si rottò in daretu.
  De Conde, a regina pirata hà spusatu u so taccu nudu versu u mentonu di l'avversu è cinguetta :
  - Per a felicità pirata !
  U zitellu Edmond hà ancu cumbattutu. Sò chjuchi, ma agile. È cusì taglia l'avversari cù sabre.
  Quì a seconda testa rotola, lascendu sangue nantu à u ponte. I spagnoli (sì, sò cum'è i spagnoli - swarthy, barbuti, in armatura è stivali alti malgradu u calore!) resistenu disperatamente.
  Edmund tagliò un'altra testa in un'abile manovra di fianco e cinguettava:
  - Per Athos !
  È torna un colpu à u nemicu in u mento cù u so taccu nudu. È u colpu era bonu, a mandibula volava.
  U zitellu urlò:
  - Per Porthos !
  Avia un spiritu assai cumbattimentu, cum'è acqua bollente in una teiera.
  Emmanuelle si tagliò, è mosse u so ghjinochju nudu à u stomacu. Allora u sangue scorri da a bocca di u nemicu.
  A zitella chjappà :
  - Per a fratellanza pirata !
  È dinò, cumu u piglierà è u taglierà cù spade, cum'è da una inversione ...
  Charlotte passò e farfalle cù i so sabre è cinguettava:
  Facciu un novu turnu
  Sò un anghjulu, un pilotu di l'Anticristu !
  È cumu si moverà u so taccu nudu versu l'inimicu in u soffiu stessu.
  Edmond s'hè lampatu. È un grossu caporale spagnolu, mentre vola in mare è s'annega quì.
  U zitellu a pigliò è cantò :
  - Peccatu chì nimu sà
  È ùn ci cunnosci mancu noi...
  Quantu oru avemu bisognu
  Quantu soldi vulemu !
  È Edmond hà tagliatu un altru avversariu. E ragazze pirate sò cullate in battaglia, è tagliatu tutti cum'è col. Anu avutu passione è un desideriu colossale di vince.
  Emmanuelle picchiò, e so duie sabre lampendu cum'è pale d'elice. È pareva una ragazza estremamente combattiva è aggressiva.
  È u taccu nudu, tondu, truvò un altru mento di un ufficiale spagnolu. Quellu da un colpu sfrattu, cum'è vola, rompe un arbulu in mare.
  Emmanuelle cantava :
  - Arrubemu caravelle,
  Arrubemu galloni...
  Ùn simu micca chjamati à cuntà -
  Ùn mi importa micca di tutte e lege !
  È a zitella cascò nantu à u so spinu, è chjappà un altru ufficiale grossu cù i so pedi, è volò sopra à bordu in armatura pesante. È immersi in l'acqua salata, di mare.
  Emmanuelle arrugginò:
  - Ebbè, da a vite !
  Charlotte l'hà sustinutu:
  - U tronu si rompe di novu
  Regnerà l'ossu !
  È a zitella saltarà è culpisce u nemicu cù u so taccu nudu in u pettu. A so cuirassa sbuchjata da una forte spinta, è u sangue sboccava da a so bocca cum'è una funtana.
  Charlotte de Condé cantava:
  - Colpu, soffiu, più, soffiu,
  Un altru colpu è avà...
  Aghju un rigalu in battaglie,
  Ti ammazzaraghju freak !
  È a zitella hè torna slashing cù spade. Tagliate i capi volanu di novu.
  Charlotte urlò di gioia:
  - A nostra bandiera nera hè sopra à tuttu !
  Certi Spagnoli, videndu ch'elli si battìanu cù e pirate pirate, si ne ghjinochjenu senza speranza è imploranu pietà.
  E zitelle prima li furzavanu à basgià i so gammi nudi, ciselati, è dopu li ghjittavanu in mare.
  Charlotte de Condé gridò:
  - Per un grande successu !
  È dinò, cumu si move u so taccu nudu drittu in u nasu di l'avversariu. È sfracicà cusì chì un pirtusu apparsu in u spinu di a so testa. È da quì si versa una funtana di sangue.
  Ma tuttu hè finitu.
  I pirati vincenu, è l'ultimi suldati spagnoli cascò in ghjinochji, dumandendu pietà.
  Charlotte de Condé hà dettu cù un surrisu:
  - Lasciamoli in mare, ci vole à manghjà ancu i pesci ! È dopu cercheremu e stive è cabine.
  E zitelle vuluntariu cumpiendu l'ordine. Anu permessu solu à l'omi di basgià e so sole nude prima di morse, chì hè assai piacevule per e ragazze. È i ghjittò in u mare.
  Edmond, rimarcò filosoficamente:
  - A quale torte è ciambelle,
  E chi ammazza e sbatte !
  Dopu à quessa, e zitelle si movevanu attraversu e cabine in cerca di preda.
  In a cabina di u capitanu truvaru una nobile dama di trentacinque anni è una zitella di quindici anni. Eranu in vestiti caru è scarpi cù decorazioni.
  Charlotte rimarcò cun un surrisu:
  - Pudete piglià un riscattu. O preferite u ciclu?
  A signora rispose cù un suspiru :
  - Pietà di a to figliola !
  A Regina Pirata annuì.
  - A possu purtà à a mo squadra ! Se ella accetta di unisce, allora per piacè!
  A zitella sguillava :
  - Diventà un pirata ?
  Charlotte de Condé annuì.
  - Cume vulete ! U ransom hè troppu fastidiu. Vi venderemu megliu à a piantazione di canna di zuccheru !
  A zitella cinguettava in risposta:
  - Sò d'accordu per diventà un filibusteru !
  Emmanuel hà dettu:
  - Hè troppu tenera, è per noi serà solu un pesu. Forse hè megliu andà solu per sopra !
  Edmond rimarcò cun un surrisu:
  - Ùn hè bonu di tumbà e donne !
  Emmanuel rimarcò logicamente:
  - Ùn hè micca bè di tumbà ancu l'omi ! Sò sempre criaturi viventi ! È anu i zitelli !
  U zitellu moschettieri annunziò.
  - Iè, hè vera ! I zitelli pienghjenu per babbu. È ùn aghju micca pensatu quantu hè disgustatu à tumbà !
  Emmanuelle nutò cun una risatina:
  - Ma duvete !
  U zitellu moschettiru rughjò:
  - Ti amu a vita ! È spergu chì hè mutuale !
  Charlotte de Condé annuì.
  - Vi purtemu à a nostra squadra ! Chì fà cù u più vechju ?
  A ghjovana hà suggeritu:
  - Pudete piglià un grande riscattu per mè ! Questu hè esattamente!
  A Regina Pirata hà dettu:
  - Un saccu di furia cù questu riscattu. Pruponu u seguitu... A venderemu à l'asta di schiavi. Forsi finiscinu nantu à e piantazioni, è cum'è servitore domesticu, chì serà assai più faciule per ella!
  Senora mormorò:
  - Abbi pietà...
  Charlotte disse enfaticamente:
  - Pigliate tuttu ciò chì vale da elli !
  I pirati anu cacciatu tutti i ghjuvelli da a zitella è a donna, è strappavanu i scarpi, è poi tutti i vestiti caru. U più chjucu era datu una falda corta è un vestitu di marinaru. È u cappucciu biancu più vechju, partendu scalu è a testa nuda.
  I più ghjovani si sò uniti à l'Amazoni. Hè stata subitu custretta à furmà è schernu cù bellezze. Ma ùn bastava micca... Cuminciavanu à pizzicà s'ella ùn si moveva abbastanza veloce.
  E poi l'Amazoni si trasfirìu in a stiva è attraversu diversi angoli. È subitu gridavanu di piacè: si scontranu cù barili pieni d'oru, è assai di più. In particulare perca è caffè.
  I guerrieri cantavanu subbitu, battendu e mani :
  - Semu guerrieri super classi,
  Distrughjeremu tuttu...
  Batte u tamburinu -
  Per campà in furia !
  Guerrieri è, in fattu, una categuria colossale di bellezza. È i so pedi nudi lampanu solu. È sò musculosi è bronzati.
  I tesori nantu à u gallione sò colossali. Ma quì vene l'alarma. Un cruiser di scorta hè ancu apparsu. Una corazzata putente cù un centu di fucili. Era evidentemente fissu à guardà un gallione pienu d'oru.
  L'enorme cruiser si arrampicava nantu à e ragazze.
  Charlotte fece un sorrisu è urdinò:
  - Alzate tutte e vele - vai à imbarcu !
  Emmanuel accunsentì:
  - Ùn avemu altra scelta !
  Edmond sclamò in cima à i so pulmoni:
  - Fattu di l'equipaggiu di e ragazze d'acciaio,
  Va in una folla à l'imbarcu !
  E zitelle, lascendu parechje bellezze nantu à u gallione catturatu è pienu di bottino, piglianu pusizioni nantu à u brigantino.
  Avà da a salvezza era solu in rapidità. U cruiser di centu fucili ùn hè micca scherzu. Li pò affucà cum'è gattini. Un brigantino cù dodici fucili contru à ellu hè cum'è un filu d'erba.
  C'era un risicu ch'ella fussi affundata prima ch'ella si n'andò versu u putente cruiser, chì i fucili eranu capaci di lanciari colpi di cinque libbra di pesu, è abbastanza luntanu.
  È in più di un centu di fucili nantu à i lati, stu battlecruiser di prima classe hà ancu cannoni di poppa è di prua.
  Allora un pensamentu lampò à traversu u zitellu Edmond:
  - Facemu signalà chì ci rendimu !
  Emmanuelle sbuffò con disprezzo.
  - Umiliate prima di questu ?
  Jung rimarcò logicamente:
  - Avemu un pirtusu in u nasu, è sta nave hè più maneuverable chè un gallione assai carcu. Saremu trivially affundati. È cusì alzemu a bandiera bianca, è veneranu à abbandunà a squadra di premiu. È li purteremu à bordu.
  Charlotte de Condé accunsentì, battendo i piedi nudi:
  - Diritta! Credu ancu chì ùn vale a pena u risicu una volta di più è hè megliu alzà a bandiera bianca !
  Emmanuelle sbuffò con disprezzo.
  - Mostra a viltà ?
  Charlotte de Conde hà logicamente oppostu:
  - Più precisamente, applicà u truccu !
  L'Emmanuelle dai capelli rossi fece un sorrisu è annunziu cù a so testa ardente:
  - Applica u truccu ? Chì sò d'accordu !
  È cusì Edmond tirò u pannu biancu. U brigantinu hè chjucu, u cruiser hè dodeci volte in voluminu, o ancu più. È hà un equipaggiu di mille persone. Contra un centu è mezu d'Amazoni. Solu una zitella scalza vale dece spagnoli goffi in battaglia. Allora e bellezze anu una chance.
  U pensamentu di Charlotte hà lampatu à traversu ciò chì s'ellu abbandunà u gallione è aduprà a vitezza è a manuvrabilità di u brigantino per alluntanassi da u giant? Certamente anu una chance. Inoltre, ci sò troppu nemichi nantu à u cruiser di battaglia di a prima classe. È ùn si pò fà senza pèrdite.
  Ma hè per quessa chì e zitelle sò, per luttà valente è vince.
  Charlotte de Conde hà fattu una figura ottu cù a so spada è sguillava:
  - Seremu pronti à vince, è s'ellu ci vole à more !
  Ambasciatore di Cruiser da un core à distanza. Sbattò a vela da u brigantinu. Emmanuelle fischiò. Sapianu cumu sparà nantu à u cruiser, è avà e zitelle puderanu esse veramente male. Anu persu a pussibilità di avvicinà a nave per attaccà.
  Ma u calculu nantu à l'avidità di i Spagnoli hà travagliatu. È u so crucero, videndu a bandiera bianca alzata, si spostò versu u brigantinu. In fatti, i pirati anu pussutu avè catturatu tesori prima, è perchè micca prufittà da elli? Saria bellu.
  L'incrociatore si move versu u brigantinu. Edmond cantava cù una risa:
  - Re per piglià un pocu di soldi,
  Sò cuntentu di vestitu di stracci !
  Emmanuelle rimarcò, pimpandendu in furia u so pedi nudu è abbronzatu :
  - E per chì hè questu ? Una sciocchezza banale !
  U zitellu hà rimarcatu:
  - A canzona ci aiuta à custruisce è à campà !
  U rossu annunziu d'accordu è cantò :
  - Hè divertente camminà attraversu i spazii aperti cù una canzone,
  À traversu e distese, attraversu e distese !
  È, sicuru, hè megliu batte cù una crowbar,
  Megghiu crowbar, megliu crowbar !
  Edmond, scoprendo i denti, riprese:
  - Un attaccante, dui attaccanti
  Il vacilla...
  Un striker, dui striker -
  Hè menti !
  Charlotte, quella regina pirata aghjunse, battendu i so pedi nudi:
  - Una tavola, duie tavule,
  U cofanu hè in custruzzione...
  Emmanuelle u pigliò, saltendu :
  - Una spatula, duie spatula,
  U pirtusu scava !
  E tutti i pirati cantanu à l'unison :
  - Hè divertente camminà attraversu i spazii aperti cù una canzone,
  À traversu i spazii, attraversu i spazii...
  È, sicuru, hè megliu batte i nemici cù una crowbar,
  Megghiu crowbar, megliu crowbar !
  È avà l'incrociatore s'avvicinava à u brigantinu. I ganci cuminciaru à esse lanciati da ellu. Per ligà più strettu.
  È i guerrieri in armatura di ramu è di bronzu cuminciaru à falà nantu à u ponte di u brigantino. Pistò stivali pisanti di ferru battutu. E ancu s'è i Spagnoli è a preda sò stati vestiti cù cura, portanu una puzza sgradevule.
  Charlotte hà urdinatu, fendu l'ochju à i so amichi:
  - Attaccu !
  È e zitelle attaccò u nemicu cù tutta a furia di pantere affamate. Taglianu u nemicu cun una frenesia salvatica.
  Emmanuelle fece passà un mulinu à ventu cù e so spade, tagliò un paru di teste spagnole è sguillava :
  - Per i pirati nantu à a luna !
  Edmond, stu picciottu, tagliendu i nemichi, sguillava :
  - Per D'Artagnan !
  È u zitellu hà tagliatu cù furia salvatica di un picculu leopardo - i legionari spagnoli.
  Charlotte spostò u so taccu nudu à u mentonu di u generale spagnolu è rughjò:
  - Per a nostra vittoria !
  U colpu hà ruttu a mascella di u Spagnolu.
  Charlotte de Condé gridò:
  - Per u nostru pugnu putente !
  È pigliarà è move u nemicu cù i pugni in u mento. È dinò l'ossu piglierà è si rompe.
  Emmanuelle cinguettava, scoprendo i denti di perla :
  - A ghjente more per u metallu !
  È cù u so taccu nudu hà spustatu u nemicu in a mascella dopu. È u rumpiu cù tutte e so forze.
  Edmond hà nutatu, dopu avè tenutu una ricezione di farfalla, è tagliatu l'avversarii, stringhjendu l'ochju à e ragazze:
  - Hè ancu megliu quand'elli vincenu !
  E zitelle avanzavanu nantu à u nemicu, movendu cù pressione salvatica è frenesia. Ci era tanta furia è aggressività in elli chì i so corpi abbronzati littiralmente brillavanu di sudore. E paria chì e donne musculose cù platti di stampa cum'è cioccolatini cum'è grassu cù burro.
  Edmond squittì, tagliò un altro avversario:
  - Cacao è caffè ! Serete rimpiazzati da sportivi è prufessiunali!
  A zitella cù i musculi di una tigressa hà tagliatu un altru nemicu è arruffava:
  - Avemu arrubati pazzi !
  È cù u so taccu nudu si moverà u nemicu in l'ochju. U pigliò è u craniu si fece. È u cervellu vola fora.
  Emmanuelle fece girare ancu e so spade è trè teste cascanu à una volta. U Guerriero cinguettava:
  - Per vittorie à grande scala !
  È u so taccu nudu è tondu di a zitella hè cum'è un colpu in u tempiu di u generale. Quellu colapserà è altri trè cumbattenti spruzzaranu da u latu in l'acqua.
  Charlotte si batte ancu cun grande amarezza. È taglia i nemici cum'è un martellu.
  A Regina Pirata face una ricezione di fan. Taglia l'avversari è canta, scopre i denti grossi:
  - A ghjente ammirava a Regina,
  Tutti i picciotti in u patiu si sò innamurati !
  È Charlotte torna torna cum'è slashing avversari. È tagliate parechji avversari in una volta.
  Emmanuelle pigliò e cantò :
  - Sò una ragazza di classe - super!
  È hà sbulicatu di novu e so spade, tagliendu l'avversari à mezu. È e so spade sò i piloti supremi di a rasoia.
  E zitelle attaccanu è taglianu. Sò assai più veloci di i Spagnoli. Parechje di e bellezze anu cacciatu i so giacche è si battenu à pettu nudu. È hè cusì per e ragazze. È si mostranu - ladri eccezziunali.
  Charlotte hà tagliatu cù a tecnica di Kolovrat è ruggì, scacciò i capi tagliati in mare cù u so pede nudu:
  - Aghju una ragazza super classa !
  Emmanuelle, tagliendu l'avversari cù spade più affilate chè un rasolu, aghjunse :
  - Sò iperu !
  È ancu cù u pede nudu, cisellatu, ghjittava a testa in l'acqua. Una di e teste cascate hà abbattutu un suldatu nemicu. S'hè cascatu è affucatu. Allora ùn pigliate micca e ragazze per vede.
  Charlotte rimarcò cù una risata:
  - Sò a classa più alta !
  Edmond hè di novu furioso.
  È u zitellu taglia cum'è un pirate, tagliendu a testa di l'avversari. E assai di elli pigghianu è sò stati lasciati senza capi di col.
  D'Artagnan u ghjovanu cantava :
  Ma perchè,
  Hè impussibile di campà in a mente!
  Ma perchè,
  Ùn pudete micca fidà di nimu !
  Ma perchè ! Ma perchè !
  Emmanuel tagliu l'avversarii cù una pressione salvatica, è si move rapidamente da un latu à l'altru. I capi di i Spagnoli abbattuti s"arrotolavanu è e zitelle i lattavanu à pedi nudi. È i guerrieri cantavanu, cù l'entusiasmu di a tigressa ch'elli anu vistu l'agnellu :
  - U filu hè rottu
  Una morte cattiva ci minaccia...
  È per campà - l'
  eroe deve more!
  Emmanuelle rimarcò, lanciando un'altra testa cù a so sola nuda, è sbattendu u nemicu :
  - Ma perchè,
  Per chì l'amore sboccia...
  Ci vole à sparghje u sangue di qualcunu !
  Ma perchè !
  La guerriera ridacchiava, scoprendo i denti di perla. Tali bellezze cumbattenu quì.
  Emmanuelle hà nutatu mentre tagliava l'avversari cum'è carta vetrata:
  - A grandezza di u pianeta serà cun noi !
  È torna torna u mulinu cù spade. Hè una bellezza disperata.
  Charlotte de Conde hà nutatu chì hà tagliatu i nemici, è hà tagliatu a testa cù u tallone nudu di u football:
  - Tuttu sarà bè !
  Tuttu sarà bè !
  A cunnoscu ! È ammazzu !
  È torna, cù i pedi nudi, lancia un rigalu assassinu di a morte. È hè assai cool.
  Charlotte, sta regina pirata l'hà pigliatu è chjappà:
  - Per a mo Patria,
  Uccidemu i bastardi !
  È a zitella, cù i pedi nudi, lanciava un pugnale affilatu, chì tagliò a testa di parechji suldati spagnoli.
  Malgradu a superiorità numerica di a squadra di cruciera, e ragazze anu superatu. Sò cusì agile, agile è valente. Sentu un putere enormu.
  Emmanuelle, tagliendu u nemicu cum"è una col, u pigliò è cantò :
  - Grandi spazii di spaziu,
  Ùn vi stancherete micca d'amore...
  Lanciamu e fureste è e muntagne in un pugnu,
  Dapoi Svarog stessu hè risuscitatu!
  È a zitella torna, cum'è s'ellu tagliò un mulinu cù spade, è tagliò assai nemici, in una passione di lotta.
  Edmond cantava cun piacè, sfracciandu l'avversari ;
  -A parolla "coward" hè scunnisciuta in Gascogna.
  -A spada ùn cunnoscu s"è tù ti sbagli.-Noi Gasconi avemu u megliu gustu di u mondu -Ùn ci piace chè a gloria.
  
  Faccia sfacciata, spiciali à divintà - Eccu un sguardu guasconu senza difettu Credimi, o sgiò, ùn ci vole à aspittà tantu Parighji ricunnoscerà sempre à D'Artagnan !
  
  Senza gloria ùn possu campà in Parighji, Tutta a mo vita hè passata, hè ora di piglià cura di u destinu.- Allora, quanti anni avete, u mo figliolu ?- Oh, assai, o sgiò, assai - circa dodici anni ! nemicu : - A to manu hè ferma ? - questu hè una vera caratteristica di a famosa cola Gascone, È era cum'è audace quandu Paris hà ricunnisciutu Emmanuel in a bellezza.
  
  Borgogna, Normandia, Champagne o Pruvenza, È ci hè ancu u focu in i to vene, Ma a bona furtuna, per Diu, ùn tocca à tè Finu à chì ci hè Gascugna in u mondu !
  Mentre in u mondu biancu ...
  Mentre nantu à a luce bianca ...
  Finu ch'ellu ci hè Gascogna in u mondu !
  Allora chjappà sti bastardi è chjappà e strade di cadaveri. È tuttu u ponte era coperto di sangue. I pedi nudi di e zitelle eranu cusì graziosi è causavanu eccitazione è un sensu di gioia quandu li fighjate.
  Edmond cantava cun piacè:
  - scalzi, solu scalzi,
  Sottu u tronu di lugliu è sottu u sonu di u surf ....
  A piedi nudi, solu scalzi
  Avemu permessu di ghjucà cun voi!
  Emmanuelle indicò aggressivamente, tagliendu l'avversari è fendu un altru mulinu cù e so spade :
  - I picciotti anu da suppurtà i batti è abituati à a crudeltà da a zitiddina !
  È u guerrieru mosse torna u talone nudu di u nemicu à u mento. È s'hè sbattutu, buttendu altri cinque suldati spagnoli in mare.
  Charlotte de Conde hà dettu:
  U diavulu hè quì, u diavulu hè quì
  A vita hè una bugia cumpleta !
  È fece l'ochju à i so cumpagni sfurtunati. È anu tagliatu u nemicu cun amarezza colossale. È tandu nimu li pò resistere.
  Edmond rimarcò mentre tagliava un altru avversariu:
  - Babbu Natale cù una scopa,
  Babbu Natale hè cool!
  È u picciottu hà fattu di novu una tecnica di mulinu di ventu cù spade, da quale cascà i capi cascati. Per via, questi eranu spade simili à sabre. È ponu esse chjamati tramindui sabre è spade.
  Edmond hà ancu mossa u so talonu nudu in u mentonu di l'inimicu è si ruttu a mandibula, furzendulu à colapsà.
  Allora cantava cun furia;
  Ciò chì a ghjente dice
  Ùn ci importa micca...
  Ùn andate micca à u karate -
  Hè diventatu indecente !
  U zitellu hà cuntinuatu à cutà attivamente, agitendu e duie spade sabre à una volta. È piglià una testa dopu à l'altru.
  Emmanuelle rimarcò, sbattendo e spade come una libellula, battendo le ali e cinguettando:
  - Ruby, ma ùn ti taglià !
  Edmond accunsentì prontamente cun questu, sterminendu l'avversari:
  Sè vo site ubriacu, ùn vi pigliate micca !
  È u zitellu girarà u turntable è culpisce l'ufficiale in u mento cù u so taccu nudu. Ellu, cum'è un saccu, piglierà è colapsà.
  Edmond hà dettu cù aggressione in a so voce:
  - A birra è u caviar, l'alcolu finu à a mane !
  È u zitellu ride, cuntentu di u so scherzu. In fatti, pudete dì chì hè un zitellu - super! È corre, è salta, è agita i pugni. È s'ellu si move u so taccu nudu in u nasu, allora nimu pò resiste. Ci sarà un knockout tutale.
  Edmond, invece, agisce cù a massima forza è aggressività senza limiti. Ragazzo pazzo - ùn dì nunda!
  Emmanuelle, abbattendu i cummattenti pressanti di l'Imperu Castiglianu, rughjò, scoprendu i denti :
  - Ma ùn vogliu micca, ùn vogliu micca per calculu ! È u vogliu per amore, per amore !
  Charlotte de Conde, disseccando l'avversari, e schiacciandoli in una torta, urlava, soffiando un fulmine dalle narici:
  - Libertà, libertà ! Dà mi a libertà ! Volaraghju cum'è un acellu !
  Ragazza di lotta - ùn dì nunda! Hà una passione salvatica è sfrenata. È una pusizioni di cummattimentu.
  Edmond rimarcò abbastanza logicamente, tagliando i prossimi rivali, o piuttostu u disgraziatu suldatu:
  - Diu ùn darà micca, salvu chì, di sicuru, noi stessi ùn ci sbagghiamu !
  Charlotte de Conde l'hà pigliatu è salta. Si move u so pede nudu sopra i capi di i suldati spagnoli. Li fece sbattere in un KO completo e ruggiò, scoprendo i denti:
  - L'alone di l'immortalità - roccia sadica,
  Eagle of reckoning - per u terminu attuale!
  U guerrieru si sentia assai cummattitivu è dannatu pompatu è armatu.
  È s'ellu si move di novu, allora una massa di avversari a pigliarà da i so zoccoli è colapsà. È cunvene abbastanza bè à Charlotte.
  Edmond, sferzendu u nemicu, scacciò u pugnale cù i so pedi nudi è rughjò :
  - Aquila furiosa -
  Rompe u leone...
  Le ali allargate -
  Satana terribili !
  È u zitellu ripiglià di novu è sferisce cù spade. È caccià una mansa di teste nemiche à una volta.
  U zitellu di lotta hè u figliolu di Charlie D'Artagnan. A so militanza hè stupente. È a natura di cumbattimentu hè brillanti ....
  A maiò parte di i suldati spagnoli sò digià stati ammazzati. E, sicuru, questu hè un grande plus.
  Qualchidunu d'elli, videndu digià chì l'Amazoni ùn si ponu piantà, cascanu in ghjinochji, o ancu cascanu cumplettamente in faccia. È basgianu a pianta di i pedi nudi di e zitelle. È hè assolutamente superba. In fatti, nunda ùn pò piantà è scunfighja tali guerrieri.
  Emmanuelle, tagliuzzando l'avversari, urlò:
  - È ùn ferma micca
  È ùn cambiate micca e gambe...
  I nostri visi brillanu
  Stivali brillanti!
  È dinò a zitella passa un mulinu assai decentu cù spade. È tagliate i capi cum'è i colti. È agisce in modu estremamente aggressivu, tfu, finu à chì pudete ripetiri l'espressione fastidiosa - estremamente aggressivu!
  Forse applicà qualcosa di novu - per esempiu, infinitamente aggressivu!
  E poi sarà in tuttu - Ku!
  Charlotte de Condé fece l'occhiolino:
  - Ùn ci piglianu micca una balla è una baionetta !
  È u so taccu nudu è tondu hè cum'è un martellamentu in u cascu cornu di l'ammiragliu spagnolu. Volerà a testa in giù è sbatterà parechji cumbattenti blindati chì li fece sbattà in l'acqua. È s'arrizzò dopu à a so caduta un uraganu bollente.
  U guerrieru rimarcò cù una risa:
  - Ùn li mettenu micca duie volte in un cofanu, u Führer serà kaput !
  Emmanuel hà dumandatu:
  - È quale hè u Führer ?
  Charlotte de Conde ridacchiò è rispose:
  - Ghjè capu tedescu !
  U diavulu rossu cù una risatina dumandò di novu :
  - Forse intendi Barbarossa ?
  A regina pirata cun un surrisu di cavallu disse:
  - Innò, vogliu dì u cane Barbosa !
  Edmond, tagliando i guerrieri corazzati, rimarcò:
  - Odiu i bulli ! Appicà tutti i cani à una volta !
  Emmanuelle rispose capricciosa, scoprendo i denti:
  - I cani ùn sò micca culpèvuli di nunda !
  È dinò, cum'è un taccu nudu, moverà u nemicu da u mento. Reception banale, ma efficace. È s'ellu si faci, serà assai stupidu.
  Charlotte hà nutatu chì i so addominali piastrellati si flexionanu.
  È a pigliò è cantò, stringhjendu l"ochju, è i so ochji sbattevanu cum"è i luci di un semaforo.
  De Conde mormorò:
  - Piglieremu tutti è macellaremu !
  Edmond cantava a so pulmone, svenendu i denti :
  - Ti ammazzaraghju ! Vi tagliu tutti prestu !
  Emmanuelle, abbattendu l'avversari, sguillava :
  - Vi tagliu tutti prestu !
  Un'altra zitella a pigliarà è sbatterà:
  - Ti ammazzaraghju !
  Charlotte indicò aggressivamente, tagliando i so avversari cum'è una falce:
  - Tagliaraghju, batteraghju, in ogni modu ùn camperai !
  A guerra, cum'è dicenu, hè un percorsu periculosu, tutti quelli chì l'anu pisatu u sà. Ùn pudete micca esce da ellu, ùn pudete micca saltà - Othello famosu strangulò a zitella!
  E poi e zitelle, quand'elli imbarcanu in u crucero, mostranu un ordine di spettaculu divertente.
  Charlotte rimarcò cun un surrisu:
  Eccu cumu uccidemu !
  Emmanuel hà dettu:
  - Ma l'onore di a corona di scacchi nantu à a mappa -
  Ùn pudete micca scappà a scunfitta!
  È a zitella hà lanciatu una granata fatta in casa cù i so pedi nudi. È hà strappatu assai nemici.
  È avà nove decimi di i suldati di u cruiser sò stati ammazzati. È i guerrieri sopravviventi cascanu in faccia, è e zitelle si mettenu i pedi nudi in faccia. Ti facenu lecà i tacchi è basgià. È à u listessu tempu si ponenu dumande: quante gocce sò in u mare, quante stelle sò in u celu, quanti capelli hà una zingara in a so testa.
  Se a risposta di e zitelle ùn li cunvene micca, elli, senza cerimonii innecessarii, perforanu i prigiuneri cù spade cum'è spider with needles. È li ghjittassi in mare.
  Emmanuelle pigliò u nasu di u generale cù i so pedi nudi è strinse forte. Allora ella disse :
  - Quale hè u figliolu di u to babbu, ma micca u to fratellu ?
  U generale murmurò :
  - Bastard...
  Emmanuelle ridacchiò e rimarcò:
  - A risposta hè sbagliata ! Allora...
  È a zitella u pigliò è u scacciò in mare. Volava fora è s'hè lampatu in u mare. È quasi subitu affucatu in a so armatura.
  E zitelle s'acclamavanu è risavanu, scoprendu i denti. I so ochji eranu zaffiri o smeraldi. È anu strincatu à i so cumpagni.
  È pocu à pocu scacciò i prigiuneri in mare. Ùn avianu micca bisognu. U riscattu era insignificante, è u fastidiu hè pienu.
  Edmond hà ancu spintu u so prigiuneru in mare è rimarcò:
  - A vita hè spessu inghjusta ! Mille omi sò morti è per chì ?
  Emmanuelle rispose ridendu :
  - Per sguassà un locu nantu à u pianeta Terra!
  U zitellu moschettieri sguillava :
  - Pulita, pulita, pulita
  Peccatu u spazzacamine !
  Emmanuel hè d'accordu cù questu:
  - Iè, ci vole ancu à manghjà u spazzacamine !
  Dopu avè finitu l'ultimi prigiuneri, e zitelle mandatu u cruciera in i corsi d'acqua ... Più precisamente, Charlotte hà rimarcatu logicamente:
  - Ùn avemu micca bisognu di stu mostru, pudemu affundà ?
  Edmond suggerì cun un sorrisu:
  - Peccatu d'affucà una tale bellezza, forse hè megliu à vende ?
  Emmanuelle hà cunfirmatu fermamente:
  - Forse hè megliu à vende veramente ?
  Charlotte ridacchiò è rimarcò:
  - Puderete vende à a corona spagnola ! U cruiser hà assai fucili ! Unu chì hè in forma di unicornu pò esse pigliatu per sè stessu. È u restu venderemu per assai soldi.
  È e zitelle annunziò vigorosamente in appruvazioni.
  
  U CLIC DI STALIN È L'ATTERRU DI I POPADANTI
  Stalin, essendu un puliticu diabolicamente astutu, pigliò è infurmatu à i tedeschi chì i britannichi anu da fà l'Operazione Torch contru Rommel in Egittu. È hà datu à i tedeschi i dettagli è a data esatta di l'operazione. In u risultatu, Rommel hà pigliatu l'azzione iniziale. E raggruppò e truppe nantu à a difesa. Iè, Hitler hà sappiutu trasfiriri un coppiu di divisioni da a Francia, induve era sempre calmu.
  L'offensiva britannica in Egittu hè stata eventualmente respinta cù enormi perdite per a Gran Bretagna. È dopu à a scunfitta di i britannichi, Roosevelt ùn accunsentì à u sbarcu in Maroccu, argumentendu chì i perditi di l'Americani seranu troppu grande, è chì u principale per i Stati Uniti era di scunfighja u Giappone. U fallimentu di l'Operazione Torch hà avutu cunsequenze di vasta portata. Ùn hà micca affettatu l'operazione "Ring", vicinu à Stalingrad, ma l'alliati anu sniffed quantunque ch'elli avianu abbandunatu l'infurmazioni à i tedeschi per ordini di Stalin. È decisu di mette u frenu à a guerra in l'Occidenti per una tale cattiveria.
  Stalin hà capitu chì l'URSS era almenu davanti à i Balcani, è per quessa hà fattu cusì chì a Gran Bretagna perde in Egittu. Ma sottovalutò a pussibilità di fughe è a vindictiveness di Churchill. Chì in realtà dopu chì hà cuminciatu à sabotà u sicondu fronte. È hà sappiutu cunvince l'Americani di questu.
  U cursu di a guerra in u livante era circa u listessu cum'è in a storia vera. A scunfitta di i tedeschi vicinu à Stalingrad, u colapsu di u fronte, è u contraattaccu di Mainstein hà restauratu parzialmente pusizioni. È una longa pausa nantu à u Kursk Bulge, quandu i dui lati anu accumulatu forza.
  Solu sta volta, i Stati Uniti è a Gran Bretagna anu riduttu u bumbardamentu di u territoriu cuntrullatu da u Terzu Reich. È a liberazione di l'arme era più grande chè in a storia reale. È i tedeschi anu pussutu rializà i piani di a pruduzzione di "Panthers" è "Tigers", è ancu superatu a versione mudernizzata di u T-4. Allora si avvicinavanu à a battaglia cù una grande forza. Inoltre, u Terzu Reich ùn trasfirìu divisioni supplementari in Africa, è in Sicilia, è in i Balcani è in Francia.
  È i tedeschi anu pussutu mette più infanterie è tanki, è soprattuttu aerei.
  In l'estiu, l'ultime ME-309 apparsu in a pruduzzione seriale, cù più veloce è armi putenti: trè cannoni di 30 mm è quattru mitragliatrici. È a vitezza hè di 740 chilometri à l'ora, contru 600 per i cumbattenti sovietici. Allora e forze sò chjaramente ineguali.
  Hitler hà ritardatu l'Operazione Citadella parechje volte. È in lugliu aghju ancu postponatu, cusì vulia pruvà u ME-309 è u mostru più novu "Maus" in azzione. Stu tank hà dimustratu risultati satisfactori in i testi, è Hitler era ansiosu di pruvà in battaglia. È ancu verificate u tank Lev, chì hè statu sviluppatu inseme cù a Pantera è era simili à questu in a forma di u cascu è a torretta, ma assai più grande cù una pistola di calibre EL 70 105 mm.
  Per via di sti piani di u Führer, a Citadella hè stata di novu posposta. È l'1 d'aostu di u 1943, Stalin, dopu avè persu a so pacienza, urdinò à l'Armata Rossa di avanzà.
  U colpu principale hè statu purtatu in a direzzione di Orel. Avanzavanu ancu in a direzzione di Kharkov è Belgorod.
  Ma i Nazis eranu pronti per questu. E battaglie feroci si sò sviluppate.
  L'equipaggiu di u tank di Gerda hà cumbattutu nantu à a Pantera. Era u primu battesimu di e ragazze di u focu. Ma prima di quessa, anu avutu una sperienza in a prova di a nova tecnulugia è sò stati distinti da una precisione fenomenale.
  Hitler era pocu cunvinta di dà à e ragazze l'uppurtunità di mustrà in una vera battaglia. E cuntenti anu pruvatu à ghjustificà a fiducia.
  I guerrieri si battevanu in un bikini è scalzi. Chì li hà datu un incantu speciale. È era ghjustu maravigghiusu.
  Gerda scacciò da u cannone cù i so pedi nudi, ne battò un trentaquattru è urlò:
  - Sò una grande bellezza !
  Charlotte, l'incantatrice di i capelli rossi, hà ancu puntatu u fucile, cù i so gammi nudi. Era a so marca - per sparà cù i so pedi. È u cannone di a Pantera trapassa un trentaquattru in fronte da dui chilometri è spara quindici colpi à u minutu. In corta, un grande tank per a guerra cù i tanki. È un pocu peghju in una scuperta è in a lotta contru l'infanteria.
  Eccu una zitella in bikini licenziata. Perforò a vittura sovietica in a fronte è urlò:
  - Sò Robin Hood !
  Cristina hà sbattutu dopu. Hà utilizatu un taccu nudu, chì deve dì chì hè un muvimentu assai forte. È ella chjappà :
  - A guerra santa serà a nostra vittoria !
  È à a fine, cù i so pedi nudi, a bionda di miele Magda hà ancu calciatu.
  È picchiò di novu à i trentaquattru, chjappà :
  - Questu hè un tirò precisu - hè chjaru per tutti cum'è duie volte duie!
  Guerrieri in generale parevanu ragazze super-livellu.
  A so "Pantera" stava in una emboscata camuflata cù cura è chjappà i tanki sovietici chì avanzavanu.
  I Ferdinandi anu travagliatu ancu. Iddi thrashed attivamenti, è ùn pudianu esse trafittu in a fronte da i fucili suviètici.
  L'aviò si battavanu in u celu. ME-309 hè ghjustu cuminciatu à entre in unità di cummattimentu. Ma dui piloti tedeschi - Albina è Alvina anu digià ammaistratu sta macchina, è si battevanu cun successu. Inoltre, sò ancu bellezze - scalzi è in bikini.
  Albina hà abbattutu una vittura sovietica cù i dite nudi è rughjò:
  - Per grandi successi è decisioni audaci!
  Alvina, menant un tir précis, et abattant les adversaires, appuyant le talon nu sur la pédale, grogna :
  - Nimu ùn ci ferma ! Nunda ci vincerà !
  È e duie ragazze cumu ruggiscenu:
  - I lupi maligni strapparanu u nemicu!
  Iè, ancu u diavulu ùn pò micca affruntà tali ragazze. In ogni casu, l'idea di lascià a lotta di e ragazze hè assai bona.
  E battaglie dimustranu chì i tanki tedeschi eranu forti è efficaci in difesa. È chì cù a tattica ghjusta, Focke-Wulf ùn hè micca male. U so armamentu putente hà permessu di scaccià da una corsa, è a so alta velocità in immersione per scappà in casu di andà in daretu.
  Allora, in generale, a scumessa tedesca per a difesa attiva si ghjustificò. A lotta durò più di un mesi, è u so risultatu era incertu. I tedeschi anu pussutu ripiglià l'offensiva, è l'Armata Rossa hà patitu assai più perdite, soprattuttu in tanki.
  Ma i Nazis sò stati ancu pizzicati, è ùn anu micca arditu à attaccà à Kursk ...
  A lotta si congelava finu à l'invernu. L'Armata Rossa hà rimbursatu i danni è andò à l'offensiva solu u 24 di dicembre. Ma i Nazis anu sappiutu di preparà à questu tempu, è di rializà forze considerablemente. L'acula ùn hè mai stata presa, è i Nazis anu pussutu resistà. Belgorod hè statu ancu guardatu. I Nazis anu pussutu ripusà l'offensiva di l'Armata Rossa vicinu à Leningrad. L'inguernu in generale era marcatu da u fattu chì, per a prima volta, i Nazis anu pussutu cuntene l'offensiva sovietica è repulse tuttu.
  U megliu travagliu di intelligenza di u Fritz, è a preparazione più accurata per l'inguernu, hà avutu un effettu quì. Chì i tedeschi quasi ùn anu avanzatu in u quaranta-triessimu annu, è anu pussutu salvà più forze da u tempu friddu. In più, u tradimentu di l'alliati, chì mette u frenu à a guerra in l'Occidenti. È i tudischi ùn anu micca patitu danni da u bumbardamentu, è u sicondu fronte.
  Inoltre, a guerra tutale dava fruttu. A pruduzzione di l'armi in u quaranta-treissimu annu cresce in u Terzu Reich da duie volte è mezu. À a fine di l'annu, i tedeschi chjappà cù l'URSS in quantu à u nùmeru d'aviò cù una qualità megliu, apprussimatamente uguali in tanki è pistoli autopropulsati, ancu cù una superiorità qualitativa.
  Allora avà ùn eranu inferjuri à l'URSS in tecnulugia. In più, apparsu un excelente fucile d'assaltu MP-44, chì ùn avia micca uguali. È questu hà cuminciatu à cambià u cursu di battaglie in favore di u Terzu Reich.
  True, in a primavera l'URSS hà ricevutu novi tank IS-2 è T-34-85, ma i tedeschi anu lanciatu ancu più avanzati Tiger-2 è Panther-2 tanks in a serie. Inoltre, i tanki tedeschi anu acquistatu, in cuntrastu à a storia vera, mutori più putenti. "Tiger" -2 in 1000 horsepower, è "Panther" -2 in 900 è avà u Fritz in l'armamentu è u funziunamentu di guida, è l'armatura frontale è l'affidabilità tecnica eranu in u so megliu.
  Ebbè, l'aviò jet tedescu hè diventatu un prublema seriu. À l'estiu di u 1944, più di milla jet fighters ME-262 eranu dighjà cummattenti in i ranchi, chì ùn anu micca uguali in velocità, in certi tipi di manuvrabilità, accelerazione è ancu sopravvivenza.
  True, mentri sta vittura s'hè rumpitu è s'hè lampatu abbastanza spessu. Ma i piloti murenu menu spessu - grazia à novi dispositi di ejection.
  Ci era ancu una evoluzione di u Focke-Wulf TA-152 cù sei cannoni d'aviò è una vitezza di 760 chilometri per ora è una manuvrabilità megliu.
  In l'URSS, ci sò sempre prublemi in l'aviazione. A causa di a carenza di duraluminu è di a cessazione di l'alluminiu suminatu in leasing, i serie Yak-3 è LA-7 ùn sò micca stati lanciati. È per u mumentu, i piloti sovietici volanu Yak-9 è LA-5 obsoleti. È l'aviò jet ùn puzza sempre.
  È u 22 di ghjugnu 1944, una nova offensiva tedesca principia in l'area di u Kursk Bulge. Un annu dopu, l'Operazione Citadella hà iniziatu. È scoppiò una grande battaglia.
  Questa volta, i Fritz anu un vantaghju maiò in l'aria. Ma in u numeru di tanki, uguaglianza apprussimativa cù a superiorità qualitativa di Germania. L'URSS hà artiglieria un pocu più forte in quantu à quantità. Uguaglianza apprussimativa di l'infanteria. I tedeschi anu veramente mitragliatrici megliu, ma una parte significativa di l'infanteria hè straneri. Tuttavia, a qualità di furmazione di suldati in l'URSS ùn hè micca à par. U livellu di mobilità trà i tedeschi hè più altu. Inoltre, l'alliati praticamenti ùn furnisce micca vitture. Allora cumbatte cusì ...
  I tedeschi sò generalmente più forti, ma l'Armata Rossa hà una ingegneria è una difesa assai sviluppata in prufundità.
  In corta, aghju trovu una falce nantu à una petra. I tedeschi in e prime duie simane di cummattimentu si sò cunghjunati un pocu in e pusizioni sovietiche, avendu viaghjatu finu à trenta à trenta cinque chilometri è si firmò.
  Allora per altre duie simane anu pruvatu à avanzà, ma senza risultati. È ùn anu ottenutu nunda. Dopu quì, l'Armata Rossa avanzava.
  L'Alimani si ritirò à i so pusizioni originali, di novu i dui armati si battevanu un pocu, ma ùn anu fattu nunda. Allora si fermanu.
  U vaghjimu passò in u tentativu di l'Armata Rossa per avanzà, ma senza successu. Cume in l'invernu. I tedeschi eranu nantu à a difesa in tempu fretu. È puderanu resistà. Hè ghjuntu u quarantacinquesimu annu.
  I Nazis hannu bombers jet Arado in u celu, è TA-400, è una elica di quattru mutori Yu-488, è un caccia jet XE-162, chì hà u megliu manuvrabili è vitezza trà tutti l 'aviò.
  È i tanki di a serie E apparsu nantu à a terra, prima di tuttu, sicuru, u veiculu principalu di a nova generazione E-50. Cù u pesu di u "Tiger" -2, hà un layout assai più densu, l'altezza hè una volta è mezza di menu, a torre hè chjuca, u sottucarru hè più ligeru è più perfettu. Questu hà permessu di fà l'armatura assai più grossa è in pendenze più grande, cù un mutore di turbina à gas di 1.500 cavalli è un pesu di settanta tunnillati. Stu tank avia una armatura frontale di 250 mm cù pendite, armatura laterale di 170 mm, ancu cù pendite, una pistola di 105 o 88 mm cù una lunghezza di canna di 100EL, è una vitezza decente. U mutore è a trasmissione sò un bloccu è attraversu, è a scatula di trasmissione hè nantu à u mutore.
  Risultava esse una vittura maravigliosa. È cusì i tedeschi lanciaru una offensiva nantu à u flancu miridiunali in l'estiu di u 1945.
  E poi, infine, Turchia, dopu avè compru una grande quantità di equipaghji americani è tedeschi per u creditu, intrì in a guerra.
  È a bandiera miridiunali di l'Armata Rossa hà cuminciatu à colapsà. È l'URSS hà solu un novu tank IS-3, chì, però, hè troppu caru è difficiule di fabricazione per esse massiva.
  Ancu s'è u vantaghju di l'IS-3 pò esse chjamatu una forte prutezzione di a fronte di u tank. In ogni casu, contr'à l'E-50, chì hè statu rinominatu "Tiger" -3, è chì pare avè disposti per l'armata in a so difesa, ùn tira micca.
  L'offensiva tedesca in u sudu era abbastanza riescita, ancu s'è una difesa assai putente è ingegneria era da sfondà. Ma i tudischi avianu digià un aviò assai forte, è per quessa a so scuperta era più o menu successu. A dominanza in l'aria hà permessu di suppressione certi punti. Inoltre, u Fritz hà ricivutu lanciatori di gasu più avanzati, chì sò assai efficaci per sfondà e difese è capaci di suppressione l'inimicu. Ci hè da nutà chì u Fritz avia mitragliatrici più avanzati, è parechji trasportatori è diversi equipaghji, cumprese i motociclette.
  Ùn hè micca faciule per resiste à un tali putere.
  In più, grandi cumbattenti ... Dui ragazze Albina è Alvina abattu più di cinque centu aviò ognunu in u celu, è ricevutu tutti i cinque gradi di a Croce di Cavaliere di a Croce di Ferru. Cumpresu u più altu: cù foglie di quercia d'oru, spade è diamanti.
  Guerrieri chì si battevanu scalzi è in bikini in ogni tempu eranu assai cuntenti.
  È anu abattutu l'aviò suvièticu cum'è passeri da una fionda. Cume ch'elli ùn eranu uguali in u celu.
  Albina hà sparatu i so cannoni à a vittura sovietica, l'hà abbattutu, cinguendu :
  - Sò un diavulu !
  Alvina hà tagliatu duie vitture russe à una volta è sguillava :
  - Sò a morte incarnata !
  Cusì, u spawn di nightmarish apparsu in u celu. È annantu à l'estiu in u mità di u vaghjimu, superendu a resistenza stubborn di l'Armata Rossa, i tedeschi ghjunghjenu à Stalingrad.
  È ci hè stata una battaglia feroce, chì u pianeta ùn avia micca cunnisciutu prima.
  . E battaglie per Stalingrad sò in piena. E truppe sovietiche si battenu eroicamente. Micca un passu in daretu ... È questi sò i ragazzi è e ragazze cusì stubborn quì. U battaglione di sniper di e donne sottu u cumandamentu di u Capitanu Natashka Kaktusova hà pigliatu una pusizioni difensiva in e ruine di a strada Volodarsky. Ragazze cù mitragliatrici è fucili, ligati cù fasci di granate, si piattavanu daretu à e ruine.
  Natasha stessa hè in una tunica maculata sopra u so corpu nudu, in pantaloni curti, è scalzi. Una bella è curvy girl, cù i fianchi forti, una cintura fina, un haircut curtu sottu una mezza scatula. A faccia hè assai spressiva, cù un mentonu virile, ochji turchini spartiti. I capelli marroni chiari sò diventati grisgiu cù polvera, pettu altu, aspettu duru. U Capitanu Natasha hà cumbattutu di più di dui anni è, malgradu a so ghjuventù, hà vistu assai. I gammi di a zitella sò cuparti di tagli è bruises. Una zitella hè più agile per muvimenti scalzi cà stivali ruvidi è goffi.
  A sola nuda sente a minima vibrazione di a terra, avvirtenu di a vicinanza di una mina, è a terra madre stessu aghjunghje endurance. Da una banda, i pedi di a zitella sò diventati induriti, è ùn anu micca paura di u metale caldu, o di i rutti di e ruvine, ma da l'altra banda, ùn anu micca persu a sensibilità è a flessibilità, avvistendu à traversu u ruggitu di u muvimentu di tanki.
  Sweet Natashka tene una granata cù un pacchettu di splusione attaccatu. Hè necessariu di crawl à u formidable tank tedescu "Tiger" -3, irrigando e strade cù mitragliatrici.
  Mirabela striscia accantu à ella. Ancu scalzi, cusì tutte e ragazze di u battaglione sò diventate da stivali, imitandu u so cumandante. E so suole polverose si affilanu mentre si arrampica a quattru zampe. I capelli gialli di Mirabela sò disordinati è longu... Un pocu crespi. A zitella stessa hè slim, magra, chjuca in statura. Pò ancu esse sbagliatu per una zitella, cù spalle strette è un capu apparentemente grande.
  Ma Mirabela hà digià sperimentatu assai. Riiscì à visità tramindui a cattività fascista, sopravvissuta a tortu crudeli, è e mine, da induve, per un miraculu incomprensibile, hà sappiutu scappà. Ma fighjendu a so faccia infantile, tenera, ùn si pò mai dì ch"ella hè stata battuta cù bastone di gomma à i tacchi, un currente li passava in u corpu.
  Mirabela spara... Un suldatu di u Terzu Reich, in stu casu arabu, casca mortu, u musu alzendu rena è macerie.
  Natashka scivola una mansa di granate sottu un munzeddu di spazzatura. Avà un Lev-2 di novanta tonnellate si arrampierà quì è u salverà. L'ochji turchini di a zitella brillanu cum'è zaffiri nantu à a so faccia, scurati da u sole è u polu.
  L'Esperienza suggerisce chì un tank ben prutettu hà avà cambiatu a pusizione. "Lion" hà armatura laterale 150 mm, è ancu à un angolo. Trenta-quattru ùn ponu micca sfondate, solu l'asciugatrici pesanti anu una chance. Ma i caterpillars sò u scopu. A cosa principal hè di privà a vittura di mobilità ...
  Svetlana spara una mitragliatrice... Un suldatu, nimu sà di quale naziunalità, cascà. I Tedeschi, avendu cunquistatu, ancu s'è moralmente per a maiò parte, a maiò parte di l'Emisferu Orientale, anu cura di u sangue arianu è ghjittanu e truppe coloniali in battaglia: Arabi, Africani, Indiani, diversi asiatichi è europei. U nùmeru di polacchi hè ancu aumentatu - chì sò abituati da a cuna à odià a Russia bolscevica. I naziunalisti ucraini, i cosacchi di Don, i ceceni, è tuttu u Khaganate Caucasian si battenu quì. Hitler hà criatu un interazzione internaziunale.
  Tanti nemici...
  Svetlana schiva abilmente u focu di a mitragliatrice. A pallottola quasi spaccata, annerita da a polvera, un taccu tondu, di zitella. U bellu capitanu hà ancu sentitu un tickle à quantu vicinu un presente di grande calibre passava. A zitella si cruciò bisbigliando :
  Ancu una pallottola ùn ci ferma !
  Mirabela spara torna ... Un'altra ragazza Angelica - assai rossu, sopra l'altitudine media, è musculosa, malgradu a razioni magre. Ancu una zitella assai bella, cù fianchi lussuosi, una cintura tucked up, micca spalle larghe femine, è petti alti.
  Angelica si batte in appena i so shorts, a tunica hè strappata in shreds, è crumbling to dust, è novi uniformi ùn sò micca spediti in u Volga. Diu impedisce di trasfiriri più munizioni, è una goccia di alimentu, per e truppe sovietiche esaurite.
  Allora Angelica hè quasi nuda, i so gammi sò graffiati, soprattuttu i ghjinochji. Un pezzu di shrapnel chjappà a sola di u pede drittu, è ferite, hè difficiule di caminari.
  Angelica, rossa, polverosa, quasi nuda, torce u so visu bellu, ma à tempu duru. A zitella, sparendu, dice :
  - U Signore, Mosca è Stalin sò sopra à noi !
  È taglia l'attaccu Nazis, ella stessa avè appena u tempu di retrocede.
  E ruine è e strade strette facenu difficiule per i formidabili tanki tedeschi di vultà. Eccu quasi duie centu tunnellate "Mouses" è ùn ponu micca passà in tuttu ...
  Cum'è Svetlana s'aspittava, "Lev" -2 guidò un pocu, è s'intarrava in un munzeddu di basura. Ci hè stata una splusione. A caterpillar scoppiò, un coppiu di rulli dannati volonu.
  U tank feritu si firmò è un obusu volò fora di a so canna...
  In un locu rumbò in a distanza, lascendu e ruine. Svetlana bionda, cum'è una serpente sibilò:
  - Hè u mo calculu ! Apertu un contu...
  A ragazza-capitana hè di novu custretta à arrampicà. I tedeschi è i so satelliti ùn ponu micca aduprà a so superiorità tecnica in i rubbles. Per colpa di l'Hitler stubborn, l'hordes di u Terzu Reich sò stati impantanati in battaglie posizionali in una cità abbastanza grande è ben fortificata.
  Mirabela tira una granata. Furzendu à fà capriole nantu à i tedeschi o l'Arabi abbattuti, vultendu. Unu di i militanti nazisti strappa a so manu, è appiccà nantu à questu, un sguardu inglese cù una bussola.
  Mirabela dice cun un surrisu :
  - Ciò chì a bussola vi mostra - a strada di l'infernu !
  È una bella zitella scuzzulate un pezzu di ceramica aderente da u so taccu polverosu.
  Angelica spolvera ancu, cù i so petti fermi è pieni. I capezzoli sò quasi neri da a terra è prurizia. È pruvate à lavà. Di novu vi tocca à burrow quandu i fucili mitragliatrici tedeschi sò scribbling. È arrampicà in una manera plastunski.
  U battaglione di e zitelle tene e so pusizioni, ancu s'ellu ci hè un bombardamentu. È strappanu cunchiglia pisanti, è e bombe cascanu da u celu ... Ma nunda ùn romperà u curagiu di l'eroine sovietiche.
  Quì Svetlana vede cumu "Panther" -3 crawls. Ebbè, stu tank ùn hè più cusì spaventoso.
  Pudete punchlu in u latu. A zitella starnuttò, sputò a polvara chì si arrampicava in a so bocca elegante. Pigliò una granata in manu, pisata cù un pacchettu di splusione. Avete da sneak up inosservatu. Ma ci hè tantu fumu intornu.
  Angelica cuminciò à arrampicà, appoghjatu nantu à u drenu cù i so pedi è i godi nudi. Era cum'è un ghjattu chì perseguita un topu. A zitella s'arricorda di a guerra da quellu terribili veranu di l'annu quaranta-uno, quandu a Wehrmacht invadiu tradimenti l'estensione di l'URSS. Ùn era nè a zitella, guasi a zitella scantata ? Prima sì, ma poi ci si abitua. È avete digià percive i sbattimenti custanti di cunchiglia cum'è un rumore ordinariu.
  È avà splode assai vicinu. A zitella hà sbattutu nantu à u so stomacu. Frammenti si precipitanu da sopra cum'è una banda d'api salvatichi. Angelica bisbiglia con labbra screpolate:
  - In nome di a ghjustizia, Signore !
  A zitella accelerà u so crawl è lancia una granata cù un pacchettu splusivu attaccatu. U presente vola in un arcu. Si sente una splusione, l'armatura laterale più fina di a Pantera si presta. U tank tedescu cumencia à brusgià, u kit di cummattimentu detona.
  Svetlana bisbiglia cun un sorrisu:
  Grazie Signore Ghjesù! Credu solu in tè ! Ti pregu solu !
  Panther-3 sparghje. Strappatu, un troncu longu hè intarratu in machja. L'armatura frontale, staccata da l'armatura laterale, s'assumiglia à una scoop.
  Svetlana, chì l'ochji, nantu à una faccia marrone da a polvera è u sole, brillanu cù fiordalisi, dice:
  - Più querce hà u nemicu, più forte a nostra difesa !
  Angelica hè assai sexy, in i so mutandine neri, è un corpu nudu, polveru, forte. A zitella hè assai intelligente. Puderà lancià frammenti di vetru cù i so pedi nudi.
  Avà hà lanciatu un ughjettu affilatu cù a so gamba graziosa, coperta di polvera. È appiccicatu, ghjustu in a gola di un fascista. La bella Angelica balbettò:
  - È sò un simbulu sessuale, è un simbulu di a morte !
  A zitella, dopu à quale si arrampicò di novu, sparà. Led fire è Svetlana.
  U capitanu di bellezza, Natasha, dopu avè tagliatu u fascista, cinguetta:
  - A vita hè una catena, è e piccule cose in ella sò i ligami ...
  Mirabela sparò, tagliò a testa di Fritz è aghjunse :
  - Hè impussibile ùn dà impurtanza à u ligame !
  Svetlana, sparando di nuovo con precisione, gracchia:
  - Ma ùn pudete micca andà in ciculi nantu à bagaglii ...
  Mirabela hà sparatu cù precisione è aghjunse:
  Altrimenti, a catena vi avvolgerà !
  Una altra ragazza Olimpiada, ancu assai bella, cù u pioneer Olezhka Koltsov, hà preparatu una mina nantu à un filu. I dui l'imbuttavanu... Un booger insidiosu si arrampicò in a caterpillar di u "Tiger"-3. E cumu sploderà sta vittura tedesca à canna longa.
  U zitellu biondu Olezhka esclamò:
  - A nostra Russia, avete un bucket !
  È ùn avia appena u tempu di saltà in daretu, lampendu, cù i tacchi neri, abbattuti, da u tettu falendu.
  Olympia accarezzò u collu di u zitellu è disse :
  - Sii assai intelligente !
  U pioniere hà fattu a so strada à u fronte è s'unì à u battaglione di e donne. U zitellu hè ancu assai creativa. Per esempiu, hà fattu aerei per abattà l'aviò d'attaccu fascista. Quandu i Focke-Wulfs, o TA-152, si alzanu, si sente un rughjone incredibilmente assordante.
  I tedeschi battenu à l'accumpagnamentu di una sinfonia di Wagner. Una melodia cusì maestosa.
  Olympia dice cun fastidiu:
  - Ci provanu sempre à fà paura !
  U zitellu pioniere cantava cun pathos:
  - U guerrieru russu ùn hà micca paura di a morte,
  A morte ùn ci purterà sottu à u celu stellatu !
  Perchè a santa Russia batterà duramente,
  Aghju caricatu a putente mitragliatrice!
  Olympia, una zitella alta, musculosa, cù fianchi è spalle larghe, hè una tipica donna campagnola. I vestiti sò stati strappati durante a lotta in stracci, i gammi forti sò nudi, i capelli sò intrecciati in duie trecce è assai polveri.
  Olezhka hè solu ottu anni, magre da a malnutrizione, un zitellu scratched è bruttu, in nunda, ma shorts. I capelli naturalmente bianchi di u zitellu sò diventati grisgi, è e coste si mostranu à traversu a pelle fina, bronzata è brutta. Legs terribilmente abbattuti, è in burns, bruises, with blisters. True, u destinu hà guardatu u zitellu da ferite gravi.
  In u so sfondate, l'Olimpiadi pari grande è grassu, ancu s'è a zitella ùn hè micca grassa in tuttu, ma cù carne forte è furmatu nantu à l'osse. Inoltre, a fame ùn pareva micca affettà a so figura corpulenta è grande.
  A zitella spara da un fucile anti-tank pisanti. I vitture tedeschi ùn ponu esse trafitti in a frunti, ma ci hè una chance in e piste.
  È u pesante "Lion" -2, dopu avè ricevutu un splusivu pesante in u carrughju, hà cuminciatu à soffià u fumu cum'è un fumatore pisanti.
  Oleg Koltsov cantava cun malizia:
  - Stinky Fritz senza pinsà, hà accesu una sigaretta à l'intrata ! Di sicuru, si n'hè andatu in grossi guai !
  Olympia, tremula cù vitelli muscolosi è abbronzati, batteva una danza di tap cù e so gambe nude è belle. A zitella cantava :
  - I santi facci russi sbattulanu da l'icona ... Diu ùn vi permette di immergete almenu mille Fritz! È s'è qualcunu buzze più chè fascisti, nimu, crede mi, vi cundannarà per quessa !
  Allora hà ricaricatu u fucile anti-tank è hà sparatu di novu. U trasportatore tedescu sbulicò di novu u fumu.
  U battaglione di ragazza hà inflittu danni significativi à u Fritz. Ma hà ancu patitu perdite. Quì una zitella hè stata strappata à a mità, è a so faccia hè diventata cusì, malgradu a polvera, pallida.
  A maiò parte di Stalingrad hè digià stata catturata da i Nazis, ma ciò chì resta di a cità ùn vole micca cede è rende.
  Svetlana, intantu, prova di scaccià u "Tiger" -3. Una vittura tedesca putente, hà avutu una granata in u latu, ma ùn hà micca succorsu. Si volta per sparà un cannone. A zitella hà da burrow in terra, è rubble, per ùn esse sfracicatu da l'onda di splutazioni liberata da u presente.
  Svetlana bisbiglia dolcemente:
  - Mamma, babbu, mi dispiace !
  Mirabela hà lanciatu una granata à u Tiger-3, chì hà splutatu nantu à a so fronte. A zitella sibilò:
  - À u fattu chì l'insignamentu di luce in l'inguernu in a primavera ... Ripete senza eccezzioni chì Hitler hè un bastard di pesta!
  Angelica, rumpia a vista di i Nazis, è sguassendu l'acqua nantu à elli cù una splutazioni, strinse :
  - Ind"u sarbu, aghju vistu u Führer avà ! È hà chjapputu u poviru omu ghjustu in l'ochju !
  A zitella di i capelli rossi hà veramente lanciatu una granata à u tank cù e so dite nude. Hè culpitu à a canna ... Una splusione seguita è u musu di u "Tiger" -3 hè stata mangle.
  U vile tedescu pigliò è si alluntanò.
  Svetlana sbuffò per le narici:
  - U nostru, u vostru ùn cederà !
  Mirabela hà tagliatu un mercenariu hitleriano cù una bala è cantò:
  - È u cattivu ùn scherza ! Mani è pedi, torce e corde russe ! Affonda i denti in u core stessu... Beie a patria à u fondu !
  Svetlana, ridacchiando, abbaiò:
  - U Führer urla in modu salvaticu, si strappa !
  Mirabela hà sparatu è aghjunse:
  - Ebbè, sbuffi di morte, ghignati !
  Un "Shtumrtiger" ancu più periculosu hè apparsu. Distruisce edifici interi è bunkers. Inoltre, ùn si avvicina micca à e pusizioni di e truppe sovietiche. A vittura hè tenuta sottu coperta da mitraglieri tedeschi.
  Svetlana vede chì avvicinassi à e pusizioni di Fritz ùn hè micca realisticu. Ma in u celu Focke-Wulfs. Una di sti machini vola più vicinu à e pusizioni sovietiche. E zitelle apre u focu annantu à ella.
  Angelica lancia una granata, è furiosa dice :
  - In a morte prufonda - ùn ci hè micca pirdunu !
  Dopu à quessa, a zitella dà una volta da a mitragliatrice. Ritorna rapidamente. Un tank tedescu relativamente novu "Panther" -4 cù una piccula torretta è una siluette più bassa si stende rapidamente.
  Parechje ragazze tiranu granate à a vittura tedesca. Ella, dopu avè ricevutu i rigali, si congela è ùn pò micca vultà.
  Angelica sibilò e sibilò:
  - Questu hè un novu attaccu ! L'avemu strappatu a bocca !
  U Panther-4 snarled è sparò a so arma più putente.
  A culonna di focu sparghje l'aria, è istantaneamente riscalda è electrolyzed l'atmosfera.
  Angelica sghignazzava, e cunchiglie volavanu davanti à a zitella mezzu nuda. A rossa senza vergogna scuzzulò i fianchi è disse :
  - È Newton hà scunfittu i nemici, scacciò u jugu da u tronu! Fritz hà decretatu a so lege di Newton !
  . CAPITOLU #3
  Stalingrad era tutta inghiottita da incendi, quandu e lingue di focu parevanu leccare u celu è crepitanu scintille purpura, aranciu è scarlatta ! È ogni scintilla hè cum'è un fantasma chì scappa da un castellu infernale.
  Svetlana, abbattendu un cumbattimentu tedescu, lampò i so ochji turchini, cantò:
  - Chì ti chiagneti cattiva vechja ? Credimi, solu un ospedale psichiatricu pienghje per voi !
  Mirabela cantava in un cantu, sparendu à i Nazis:
  - Quantu hè bonu di chjappà nant'à l'erba è chjappà u Fritz in capu ! Pigliate un cataplasma per u Führer, è mandate palle da una mitragliatrice!
  A zitella ridava in modu salvaticu è si vultò da u so stomacu à a so spalle. Aghju fattu una bicicletta cù gammi. Una granata volò. U Focke-Wulf-3 volante, avendu ricivutu shrapnel sottu à u ventre, hà subitu rapidamente più altu. Si vede chì i frammenti taglienti u ferite. A criatura fascista pigliò u focu, è cuminciò à perde pezzi d'ale rotte.
  Svetlana, videndu chì Fokke perdia altitudine, graccia:
  - Hè un semaforu ! Un'ascia hè appesa à bordu !
  L'aviò tedescu hà splutatu, sparghjendu i detriti in tutti i cantoni di u celu. È induva hè andatu l'asso fascista. Aghju fattu u mo ultimu turnu. U boia si n'andò in cendre, micca u pilotu !
  Mirabela starnuttò, sparghje a polvera è disse :
  - Esse o micca esse ? Ùn hè micca una quistione!
  Angelica hà tornatu à scaccià un vetru cù u so pede, tantu chì, chjappà in l"ochju, hè surtitu à Fritz, per u spinu di a testa :
  - Sò una armada di tank ! È avete bisognu à esse trattatu!
  I tedeschi è i so satelliti anu pruvatu à avanzà, scacciendu granate davanti à elli. Tali tattiche contr'à e ragazze ùn anu micca travagliatu. Quì Olezhka Koltsov hà implementatu una catapulta, è cumu hà colpitu u nemicu in risposta.
  U zitellu pioniere urlò:
  - Babbu Natale chì strappa a bocca à Hitler !
  A carica di a catapulta, piercing in a folla di i Nazis, li fece sparghje, è à u stessu tempu vultà in l'aria. Fritz cascò, è si rumpiu nant'à e macerie di i muri.
  Tank "Tiger" -3 persu u so equilibriu, scontra cù "Lion". Oh, Leva, induve hè u vostru nome formidable ?
  Svetlana surrisu è rispose:
  - Ebbè, bravu Olezhka !
  U zitellu ringhiò aggressivamente.
  - Pioneer hè sempre prontu !
  A zitella strinse u so pede nudu in risposta.
  A zitella-capitana hà cuminciatu à chjappà di novu. È Olympia tickled u pede strettu di Seryozhka, quant'ellu l'hà ! Ùn hè maravigghiusu chì u zitellu ùn hà micca paura di curriri à traversu i fochi.
  Mirabela in un cantu, disse:
  - A ghjuventù hè bona - a vechja hè male !
  Angelica, sta rossa allegra, accunsentì :
  Ùn ci hè nunda di peghju chè a vechja ! Questu hè veramente u statu più disgustante di tutti i pussibuli!
  È a zitella hà fattu un saltu cù un colpu. Hà imaginatu per un mumentu disgusting nanni. Innò, ùn paragunate micca, una vechja cù una zitella. È chì bellezza, in corpi svelti.
  Angelica pigliò e cantò :
  - Flussu dopu annu, anni in caravana,
  Una vechja strofina l'henné in un mortar...
  È chì ne di a mo figura svelta,
  Ùn capiscu micca cumu a ghjuventù hè andata !
  Svetlana hà lampatu i so ochji, hà abbattutu l'alemanu cun un colpu in l'inguine è hà rimarcatu:
  - Innò ! Eppuru, in a guerra, ci hè un tali incantu - per stà per sempre ghjovanu! Sempre ubriacu !
  Olympia mette una nova carica in a catapulta. Questu hè qualcosa cum'è un bon mortar. A zitella sibilò:
  - Ùn passa, ma passa !
  Olezhka trascinò u so pede magre ma agile è abbaiò:
  - Fritz face !
  È una granata, inseme cù un pacchettu di splusioni, volava in pienu swing in e pusizioni di i Nazis.
  Iè, Stalingrad ùn era micca datu à elli. Per u terzu mesi da a fine di l'aostu, l'assaltu hè andatu, ma a cità ùn hà micca pussutu piglià tuttu. Nant'à altri settori di u fronte, i Nazis anu successu, ma micca in questu.
  Svetlana sparò a so pistola è ringhiò:
  - Tuttu hè impussibile, s"accadi di pudè... Ùn ci vole à fà l"universu assai cumplicatu !
  È culpisce u tank di benzina di una moto. A machina splutava, è i turbini di focu illuminavanu u paisaghju fumoso. È l'alemanu era strappatu da una zampa ardente.
  A zitella capitanu gridò:
  - Mi piace à tumbà u male ! È questu hè u più altu bonu!
  Mirabela hà sbattutu i tedeschi cù una splutazioni è sibilò:
  - Ghjuchemu à u porcu !
  Angelica hà apertu u focu, più precisamente. Uni pochi neri sò stati lasciati chjinatu nantu à e macerie cuperte di lancia:
  - Uccide u nemicu ! - bisbigliò a zitella.
  Mirabela cantava scherzosamente:
  - Dopu avè dipintu Hitler cù rossetto, Mainstein cù lacca per capelli, ti trascinaraghju in prigionia di a principessa, u cane fedele ti rosicà!
  Svetlana, sparando, sibilò:
  - Vai la sera, Adolf, impiccati... Smetti di inganni la testa ! Venite à a sera, vola cum'è un girfalcu - per batte duramente i Nazis !
  Mirabela disse in furia, sbattendu u cascu da a testa di l'assaltatore :
  - Pudemu ! È noi!
  E zitelle di u battaglione "Lenin" firmavanu l'avanzata di e truppe straniere. Fritz avanzò, littiralmente lanciando cadaveri in u spaziu. U tank "Lev", cù quale speranze eranu pinned, ùn aiutava ancu. Eccu una mudificazione di a macchina cù una pistola 150 mm.
  Angelica sbatte una petra appiccicata à u so capezzolu nudu. A zitella hà un pettu cusì bellu è pienu. A zitella tira una granata cù u pede. A gamba hè più forte ch'è u bracciu, è u lanciatu va più luntanu.
  "Lion" hà ricevutu un spaziu in u caterpillar, è si firmò. Sparatu da a so bocca putente. Rumble è collapse.
  Angelica, sputando, dice:
  - U guerrieru russu ùn geme micca di dolore !
  È a zitella spara di novu. È u face assai bè. U fascista appoghjatu fora di a torra casca in daretu.
  Una ragazza rossa, quasi nuda dice :
  - In vanu u nemicu crede ch'ellu hà sappiutu di rompe i Russi ! Chi ose, attacca in battaglia, batteremu ferocemente i nemici !
  È Angelica rotola i musculi di a stampa, chì hà assai embossed.
  Oh, quantu sò belle e zitelle ! Ùn vogliu micca chì nimu d'elli mori.
  Stalenida corse... Una zitella assai bella, cù i capelli soffici è bianchi. In ogni modu, riesce à smearli cù un tipu di pozione per ch'elli ùn si sporchinu.
  A zitella hè assai bella, cù a figura di Venus, solu più tonu è embossed. I vestiti nantu à ella, solu un bra è mutandine. Tuttu u restu hè digià strappatu. Ma quantu graziose sò i gammi ! Questa ùn hè micca una zitella, ma un segellu di perfezione, una corona di bellezza.
  Si move in una manera speciale, cum'è un squirrel. I pedi nudi è sfarfalli, è i tacchi, sorprendentemente restanu puliti. Stalenida spara, è u fascista riceve una ulcera in u pettu.
  A zitella dice:
  - A fideltà à a patria hè a parolla più alta !
  Angelica rimarcò in risa:
  - Togliti u reggisenu è stà cum"è mè in short !
  Steelenida scuzzulò a testa negativamente.
  - Questu ùn hè micca apprupriatu !
  Angelica strinse i fianchi, sparò bè è cantò :
  - Qualcosa di membru di Komsomol hè diventatu inusual! Camminà a pettu nudu cusì hè assai indecente !
  Steelenida ridacchiò è rimarcò:
  - Perchè purtà gioia à u Fritz, fighjate a nostra bellezza !
  Angelica rispose decisamente:
  - A nostra bellezza hè mortale !
  A zitella d'acciaio ridava è tirò à u TA-200. A vittura nazista hà pigliatu u focu. È a bella bionda gridò:
  - Morte à u male !
  Angelica ridacchiò.
  - È a vita hè bona !
  Steelenida, videndu chì u tedescu cascava, ringhiò :
  - Questu hè u valore più altu ! Ùn pensate micca i nazisti chì avete vintu!
  Angelica canta:
  - Aspittendu a vittoria ! A vittoria aspetta... Quelli chì bramanu di rompe e catene ! Aspittendu a vittoria ! Aspittendu a vittoria ! Puderemu scunfighja i Nazis !
  Una bella zitella, è i so petti nudi tremanu. Bonu cù un torsu nudu in u calore, chì hè intensificatu da u focu.
  Svetlana avà pareva assai più determinata. Tirò nantu à u Fritz cù una mitragliatrice, è abbaia :
  - Ti castruraghju !
  È veramente i Nazis anu ricivutu rigali mortali è sardi ! È a zitella li mostrò una figura, custruemu i pedi nudi. È fischiò cum'è un ladrone di usignolo. È à traversu i dita di l'estremità inferiori.
  A ragazza capitanu hè assai intelligente. È scintillante. È micca crudele in tuttu. Ancu ella, qualchì volta si dispiace per i suldati di u nimicu, chì pò avè figlioli chì pienghjeranu per i so babbi morti.
  Svetlana, però, caccià tali pinsamenti luntanu da sè stessu, cusì vulete chianciri da elli. Ma ùn sò micca i Russi chì venenu à i tedeschi per arrubà è tumbà. Innò, questi sò i tedeschi è un pacchettu sanu aggressivu di stranieri da tuttu u mondu hà sbuchjatu in i spazii russi.
  Svetlana si cruciò è tirò à u Fritz, chì cercava di avvicinassi tranquillamente à e pusizioni di u Fritz Russu ... U so ochju è u so cervellu, chì era statu sbattutu da una bala, fughjenu.
  A ragazza-capitana surrisu è disse, astutamente:
  - Ochju drittu à ochju, capu à capu !
  Svetlana tirò accuratamente, è culpì una motocicletta cù un sidecar. A vittura cuminciò à strappari, è a mitragliatrice volò, sbulicata parechje volte. Allora u so musculu si affondò in e macerie.
  A zitella strofinava a so sola nuda è polverosa nantu à e machja. È hà miratu di novu. A so faccia allegra è ghjovana ghignava piuttostu ghignata. A zitella cantava :
  - Innò, avemu dettu à i fascisti, u nostru populu ùn tollerà micca chì u pane fragrante russu si chjama a parolla ford !
  Mirabela hà fattu un colpu assai precisu, da u quale u Focke-Wulf-3 s'hè lampatu, è chirpava:
  Per un canaglia, sicuru, a scelta hè chjara,
  Per i dollari, hè prontu à tradisce a Russia ...
  Ma l'omu russu hè cusì bellu
  Ch'ellu hè prontu à dà a so vita per a Patria !
  A zitella, hà fattu una capriola è mostrò à i Nazis u ficu, è scrollò, è e balle ùn anu micca toccu a bellezza.
  Apparsu Angelica, sta biddizza, guasi nuda, è brutta cum"è un diavulu, lanciava subbitu una granata à duie zampe. È hà verificatu:
  - Ciò chì aghju hè ... Fritz in un latu tagliu !
  Olympia hà correttu Angelica:
  - Tagliu, in u latu, è micca in u latu tagliu !
  A zitella righiò è scuzzulò i so petti di anguria, è hà lanciatu una granata cù una granata cù un pacchettu di splusione. U "Tiger" -3 hè statu culpitu à u musu, è questu travagliu d'arti stortu hà esquivutu.
  Dopu à quessa, a criatura nazista si alluntanò. Cuminciò à arrampicà cum'è una tartaruga presa in u focu.
  Svetlana cantava, strindu l'ochju di gioia:
  - È u " Tigre " si ritira, è i tedeschi si piattanu !
  U Battaglione Maiden hà manuvratu sottu attaccu, attacchi aerei è fucili pesanti. Quì i bombardieri di jet sbattu, rotti, scoglii rossi s'arrizzò in u celu. È e petre eranu in focu. Fortunatamente, nimu di e zitelle morse, ma l'omi si n'andò in u mondu dopu - chì ùn sò tantu dispiaciuti! E l'ànime volanu - alcuni à u celu, è altri à l'infernu! Induve i diavoli cù pitchforks sò digià aspittendu quelli chì ùn crèdenu micca in Ghjesù.
  Angelica hè a più sexy di i guerrieri in furia: bè, i Nazis da u so "Sturmtiger" ponu veramente sparà à e pusizioni di e truppe sovietiche è tumbà i guerrieri rossi?
  È a zitella pigliò una granata cù i so pedi nudi è girò in cascate di capriole. È spinning sempre più veloce. È po, cù tutte e so forze, ghjittassi u rigalu di a morte in u musu largu di u Stormtiger. I gammi nudi è bronzati di a bellezza lampò, è a granata volò in u musu largu. È a putente machina prima sbucò, è poi si precipitò. Dui "Tigri Reali" chì stavanu à i lati di u "Sturmtiger" sò stati lanciati è spargugliati in diverse direzzione. I rulli sò stati strappati da elli, è cascanu, volendu cum'è una collana rotta di a regina.
  L'onda d'esplosione hà lampatu Angelica, è a zitella volò a testa in giù. È hè stata vultata, cullata è ghjittata. Ma a bellezza sbarcò quantunque, macerie taglienti, e petre frantumate scavate in e so sole nude. A zitella era in u dulore, è ancu attraversu u pede callu, a punta piercing.
  Ma Angelica hà trovu a forza di alzà è gridà :
  - Voi fascisti sarete in a cendra !
  Svetlana è altre ragazze sò stati lanciati da una onda splussiva, è ancu ligeramente schiacciate. Ma nimu di i belli guerrieri morse. E zitelle scontru cù l'uraganu è u focu ben miratu. Suppressing i Nazis chì saltavanu fora è altri insetti aggressivi assedianu l'URSS.
  Mirabela cantava cun grande entusiasmu :
  - È quandu a tromba di u Signore ci porta à a battaglia, seremu amici cù u Komsomol ! È per a vulintà di Ghjehova, seraghju à a chjama di u celu!
  Angelica, scuzzulandosi a polvera da i so suli insanguinati, cantò :
  - Lenin, festa, Komsomol ! Mandemu u Führer in una casa di pazzi !
  E zitelle cuminciaru à riri assordamenti, è Olezhka disse cun alarme è fastidiu:
  - È a mo catapulta, micca cusì precisa - cum'è quelle gammi nude è forti di Angelica !
  Olympia, ghjucatu cù i musculi di u so bracciu, disse:
  - Hè bè ! Stai sempre à pensà. Qualcosa di più cool!
  Stalingrad hè cascatu dopu à a fine di dicembre di u 1945. À questu tempu, in u Caucasu, i Tedeschi è i Turchi anu unitu. È hè stata una situazione critica.
  Chì duverebbe fà l'Armata Rossa in questa situazione?
  Stalin hà lanciatu una offensiva in u centru. È a lotta si vultò in a direzzione di Smolensk. A vigilia di l'annu novu, l'equipaggiu di Elisabetta si batte in u tank IS-3. E ragazze cumbattenu cun cura è audacia.
  È ancu elli anu aduttatu a mossa strategica di Gerda, malgradu u friddu di a lotta in bikini è pedi nudi.
  L'IS-3 hè una macchina chì hè abbastanza bè prutetta in a fronte, ma a pistola ùn hè micca abbastanza forte. È per sfondà u principale tank tedescu "Tiger" -3, avete bisognu à chjappà esattamente u butt trà u casco è a torre. È solu stu legendariu quattru ragazze-cisterne pò fà.
  Elisabetta sparò cù i so pedi nudi. Pirciò a "Pantera" tedesca cù una cunchiglia è cinguettava:
  - Per u spiritu russu !
  Ekaterina hà ancu colpitu u nemicu, pressendu u so tallone nudu è hà nutatu cù entusiasmu:
  - Per u cumunisimu !
  Allora fece l'ochju à i so amichi !
  Elena hà ancu mossa u prughjettu versu l'inimicu, cù i so pedi nudi, è urlava:
  - Per rializazioni patriottiche !
  È à a fine, Euphrosinia fucked, ancu cù i dita di e so gambe nude, chì hè ghjustu super.
  È hà verificatu:
  - Per i seculi futuri !
  E quattru ragazze sò assai boni à cumbatte. È spara assai bè.
  Ma hè assai difficiule di sfondà a difesa di i Nazis. I so tanki sò più forti è più avanzati, è i so fucili sò più efficaci, micca inferjuri in numeru. Pruvate di rompe questu.
  È in u celu, i piloti femini sovietici participanu à battaglie ineguali. À mezu à elli, trè ragazze - Anastasia Vedmakova, Akulina Orlova, Mirabela Magnitnaya - sò i più forti.
  Anastasia hà ancu nutatu, abbattendu u Focke-Wulf tedescu cù l'aiutu di i so pedi nudi:
  - I nazisti sò forti, ma ùn simu debuli !
  Akulina, logicamente nutata, avvolge u so talonu nudu, è sfracicà u TA-152 è rulla :
  Ciò chì ùn tomba ci rende più forte !
  Mirabela Magnetic ridacchiò mentre tagliava ME-262 e ruggiva,
  - A mossa più forte chì ùn aspittà micca !
  Trè guerrieri si battevanu in l'aria, senza sapè pietà è dubbii nantu à a so ghjustizia...
  Ma ancu quì, a situazione hè diventata più cumplicata... À a primavera, u Caucasu hà finalmente cascatu, è i pozzi di Baku sò stati persi.
  I tedeschi anu ancu successu vicinu à Leningrad. Puderanu piglià Tikhvin è chjude u sicondu anellu sopra a cità. È hè ancu peghju.
  Hitler hà dumandatu à avanzà in l'estiu di u 1946 nantu à Mosca. È a valanga fascista sudava.
  I Nazis prugressu in a regione di l'Asia Centrale. Una situazione assai difficiule hè ghjunta praticamenti in ogni locu.
  È i Nazis sò digià ghjunti intornu à Mosca da diversi lati.
  Allora Oleg Koltsov è e ragazze tornanu à a battaglia, aiutendu à a Russia, o megliu l'URSS.
  Allora a zitella scalza Margarita li ghjunse. Ancu una scrittrice adulta hè diventata una zitella di circa dodici anni in cambiu di l'immortalità è cumpiendu una missione.
  Guerrieri di u XXI seculu s'appoghjanu di novu cù i Nazis di u XX.
  Ci sò troppu suldati in l'imperu marrone fascista. Scorrenu cum'è un fiume senza fine.
  Oleg Koltsov, tagliendu i Nazis cù spade, l'infanteria è i tanki ruggiscenu:
  - Ùn rinuncià mai!
  È un discu affilatu volava da u pede nudu di u zitellu !
  Margarita, schiacciando l'avversario, scoprendo i denti, grugnì:
  - Ci hè un locu per a prua in u mondu !
  E aghi velenusi spargugliati da u pede nudu di a zitella, culpiendu i Nazis è i so aviò è i tanki.
  Natasha hà ancu lanciatu i so piedi nudi, assassina è ululò:
  Ùn avemu mai scurdatu è mai pardunà.
  È e so spade passavanu à traversu i fascisti in u mulinu.
  Zoya, tagliendu i nemici, sguillava:
  - Per un novu ordine !
  E novi aghi spargugliati da i so pedi nudi. È ciò chì hè in l'ochju, ciò chì hè in a gola di i suldati nazisti è l'aviò.
  Iè, era chjaru chì i guerrieri s'eranu eccitati è furiosi.
  Agostino, tagliando i soldati bianchi e i carri armati, sguillava:
  - A nostra vulintà di ferru !
  È un novu rigalu mortale vola da u so pede nudu. E caduta takni è cumbattenti bianchi.
  Svetlana taglia à u mulini, e so spade sò cum'è lampi.
  I Nazis cascanu cum'è gavoni.
  A zitella lancia aghi à pedi nudi è sguilla :
  - Per a Mamma Russia vincerà !
  Oleg Koltsov avanza contr'à i Nazis. U zitellu Terminator chì taglia e truppe marroni.
  È à u stessu tempu, i dita di i pedi nudi di u zitellu scaccianu l'agulla cù velenu, strappanu i tronchi è sparanu l'aviò.
  U zitellu rugia :
  - Gloria à a Russia futura !
  È in muvimentu taglia a testa è u musu di tutti.
  Margarita schiaccia ancu l'avversari.
  I so pedi nudi si agitanu. I Nazis morenu in gran numaru. U guerrieru urla:
  - Per e fruntiere novi !
  E poi a zitella pigliarà è taglia...
  A massa di cadaveri di suldati fascisti.
  Ma Natasha hè à l'offensiva. Taglia i Nazis cù i tanki, è canta:
  - A Russia hè grande è radiante,
  Sò una zitella assai strana !
  È i dischi volanu da i so pedi nudi. Quale hà vistu a gola di i Nazis. Iè, questu hè una zitella.
  Zoya hè à l'offensiva. Taglià i suldati marroni cù e duie mani. Sputa fora di un tubu. È lancia agule mortali cù i so pedi nudi - abbatte carri è aerei.
  È in listessu tempu si canta per sè stessu :
  - Oh, mazzulu, andemu,
  Oh, u mo preferitu andarà!
  Augustina, tagliando i nazisti è sterminendu i suldati marroni, strilla :
  - Tutti irrufati è in a pelle di un animali,
  Si precipitò à a polizia antidisturbi cù un club !
  È cù i so pedi nudi, lanciarà à u nemicu, qualcosa chì tumberà un elefante, è ancu più un tank.
  E poi sguilla :
  - Lupi !
  Svetlana à l'offensiva. Tagli, slashing i nazisti. A pedi nudi, li lancia rigali di morte.
  Funziona un mulinu cù spade.
  Ella sfracicò assai cumbattenti è strilli:
  - Una grande vittoria hè ghjunta !
  È dinò a zitella hè in un muvimentu salvaticu.
  È i so pedi nudi lancianu aghi mortali, distrughjendu tanki è aerei.
  Oleg Koltsov hà saltatu. U zitellu si girò in una capriola. Tagliatu assai di i Nazis in u saltu.
  Lanciava l'aghi cù e so dita nude è gorgogliò :
  - Siate famosu per u mo bellu curagiu !
  U zitellu cumu si fischiò è abbatte nantu à i suldati di l'imperu nazista, corvi stupiti. Quelli chì anu ricivutu un sequestro s'hè colapsatu in un svenimentu, è hà traforatu i cranii di u Fritz.
  È dinò u zitellu hè in battaglia.
  Margarita passa à l'offensiva. Distrugge tutti i nemici in una fila. E so spade sò più duru chè e lame di mulini à ventu. È i piedi nudi lancianu rigali di morte, i tanki è l'aviò brusgianu.
  A zitella hè à l'offensiva. Stermina i guerrieri marroni senza cerimonia.
  È salta ogni tantu, è torce !
  È i rigali di l'annihilazione volanu da ella.
  È i nazisti stessi cascanu morti. E tumuli interi di cadaveri s'ammuccianu.
  Margarita squitta :
  - Sò un cowboy americanu !
  È torna i so pedi nudi lanciavanu l"agulla.
  E poi una decina di aghi in più !
  È u taccu nudu darà u rigalu di a morte !
  Natasha nantu à l'offensiva hè ancu assai cool.
  È ghjetta à pedi nudi, è sputa da una paglia.
  È urla in cima à i so pulmoni :
  - Sò una morte scintillante ! Tuttu ciò chì duvete fà hè more !
  È torna a bellezza in muvimentu.
  Zoya assalta un bloccu di cadaveri nazisti. E boomerangs di distruzzione volanu ancu da i so pedi nudi.
  È i guerrieri marroni cuntinueghjanu à cascà è cascà.
  Zoya grida:
  - Ragazza scalza, vincerete !
  È una decina di aghi volanu da u taccu nudu di a zitella. Chì direttamente in a gola di i Nazis scavà.
  Cascanu mortu.
  O piuttostu, completamente mortu.
  Augustine à l'offensiva. Schiaccia e truppe marroni. E so spade sò purtate in duie mani. È ella hè una grande guerriera.
  Un tornatu trapassa e truppe fasciste.
  Ragazza cù i capelli rossi ruggisce:
  - U futuru hè piattu ! Ma serà vittoriosa !
  È nantu à l'offensiva, una bellezza cù capelli ardenti.
  Augustine rugge in estasi salvatica:
  - I dii di a guerra strapparanu tuttu !
  È u guerrieru à l'offensiva.
  È i so pedi nudi lancianu assai agulli affilati è velenosi.
  Svetlana in battaglia È cusì spumante è cumbattimentu. I so gammi nudi lancianu tante cose mortali. Micca un omu, ma a morte cù i capelli biondi.
  Ma s'ellu si rompe, ùn pudete micca piantà.
  Svetlana canta:
  - A vita ùn sarà meli,
  Ddu saltu in un ballu tondu !
  Chì u sognu si avvera -
  A bellezza trasforma un omu in schiavu!
  È in u muvimentu di a zitella scalza ci hè sempre più furia.
  Oleg Koltsov in l'offensiva hè accelerata. U zitellu batte i Nazis.
  I so pedi nudi lancianu aghi affilati - strappanu tanki è aerei.
  U ghjovanu guerrieru sguilla :
  - L'imperu pazzu strapparà tutti !
  È torna u zitellu hè in muvimentu.
  È di novu fischia, da quale i corbi ricevenu un infartu di cori è si sfondanu cum'è s'elli eranu abbattuti.
  Margarita hè una zitella tempesta in a so attività. È batte i nemici.
  Quì hà lanciatu cù a so gamba nuda, un pisellu cù splusivi. Ella sploderà, è subbitu un centu di Nazis è deci tanki seranu lanciati.
  A zitella urla :
  - A vittoria ci ghjunghjerà in ogni modu !
  È correrà u mulinu cù spade - i barili di i tanki volanu in direzzione diffirenti.
  Natasha accelerà i so movimenti. A zitella taglia i guerrieri marroni. È mentre gridava :
  - A vittoria aspetta l'imperu di Russia.
  È sterminemu i Nazis à un ritmu acceleratu.
  Natasha hè una ragazza terminatore.
  Ùn pensa micca à piantà è rallentà è i tanki è l'aviò si svianu.
  Zoya hè à l'offensiva. E so spade parenu tagliate carne è insalata di metalli. A zitella urla in cima à i so pulmoni :
  - A nostra salvezza hè in forza !
  E punte nude lancianu ancu tali aghi.
  È una massa di persone cù a gola trafitta, stendu in munti di cadaveri, è ancu di tanki rotti è di l'aviò abbattuti.
  Augustine hè una zitella pazza. È schiaccia tutti cum'è un robot da iperplasma.
  Ùn hà digià scunfittu micca centu nazisti. Ma tuttu piglia u ritmu. È u guerrieru rughja sempre.
  - Sò invincibile ! U più cool in u mondu !
  È dinò, a bellezza in l'attaccu.
  È da i so pedi nudi, un pisellu vola fora. È trè centu Nazis è una decina di tanki sò stati strappati da una putente splusione.
  Augustine cantava:
  - Ùn oserete micca impatrunisce a nostra terra !
  Svetlana hè ancu à l'offensiva. È ùn dà micca un solu grammu di respite. Wild Terminator Girl.
  È taglia i nemici è stermina i Nazis. E a massa di cumbattenti marroni hè digià cascatu in a fossa è in e strade.
  I sei eranu furiosi. Hà fattu una lotta salvatica.
  Oleg Koltsov hè tornatu in azzione. È avanza, agitandu e duie spade. È u zitellu terminatore corre u mulinu. I Nazis morti cascanu.
  Massa di cadaveri. Montagne intere di corpi sanguinanti.
  Un zitellu di karate si ricorda di una strategia salvatica. Induve ancu i cavalli è a ghjente si mischiavanu.
  Oleg Koltsov strilla:
  - Guai di a mente !
  È ci sarà assai soldi !
  È u zitellu terminatore in u novu muvimentu. È i so pedi nudi piglieranu qualcosa è lanciaranu.
  U geniu di u zitellu rugia:
  - Master class è firma "Adidas"!
  Un spettaculu veramente cool hè statu bellu. E quanti anu uccisu Nazis. È u più grande numaru di i più grandi hà uccisu i cumbattenti marroni.
  E poi u zitellu di cummattimentu fischia, è di novu migghiara di corvi stupiti si stendenu attornu, punghjendu l'avversari cum'è pugnali.
  Margarita hè ancu in a lotta. Schiaccia l'armate di cannella è d'acciaio è ruggisce:
  - Grandu regimentu di scossa ! Andemu tutti ind"u baru !
  È e so spade sò pirate à i Nazis. A massa di cumbattenti marroni hè digià colapsata.
  A zitella ringhiò :
  - Sò ancu più cool chè i pantere ! Pruvate chì tutti sò u megliu!
  È da u taccu nudu di a zitella, cum'è un pisellu cù splusivi putenti, volarà fora.
  È colpi à u nemicu.
  È pigliarà è smascherà alcuni di l'avversari è tanki è ancu aerei.
  . CAPITOLU #4
  È Natasha hè in autorità. È batte l'avversari, è ella stessu ùn darà à nimu una discendenza.
  Quanti nazisti anu digià interrotta.
  È i so denti sò cusì affilati. È l'ochji sò zaffiri. Questa hè a zitella - u principale esecutore. Ancu s'ellu hà tutti i so cumpagni - boia !
  Natasha grida:
  - Sò pazzu ! Averete una penalità !
  È dinò, a zitella taglià assai di Nazis cù spade.
  Zoya hè in muvimentu è hà tagliatu assai guerrieri marroni.
  E pedi nudi lancianu aghi. Ogni agulla uccide parechji nazisti. Queste ragazze sò veramente belle.
  Agostino avanza e schiaccia gli avversari. È à u listessu tempu, ùn si scurda di gridà:
  - Ùn pudete micca scappà di u cercu !
  È a zitella piglierà i denti è scoprerà i denti !
  È u rossu hè cusì ... Capelli sbulicati in u ventu, cum'è una bandiera proletaria.
  È tuttu vene literalmente da a rabbia.
  Svetlana in muvimentu Quì hà tagliatu assai cranii è torri di tank. Un guerrieru chì mostra i denti.
  Mostra a lingua. E poi sputa da una paglia. Allora urla :
  - Serete morti omi !
  È dinò, agule mortali volanu da i so pedi nudi, chì colpivanu l'infanteria è l'aviò.
  Oleg Koltsov salta è salta.
  Un picciottu scalzu emette una mansa di aghi, abbatte i tanki, è canta :
  - Andemu in campeghju, apre un grande contu !
  U ghjovanu guerrieru hè in u so megliu.
  Di sicuru, ùn hè micca vechja, ma s'assumiglia à un zitellu. Solu assai forte è musculus.
  Oleg Koltsov cantava:
  - Chì u ghjocu ùn sia micca secondu e regule - romperemu a fraera !
  È dinò, agule mortali è smashing volavanu da i so pedi nudi.
  Et encore, un sifflet sauvage, abattant en profondeur de nombreux corbeaux qui s'éloignent des adversaires.
  Margherita cantava cun piacè:
  - Nunda hè impussibule ! Credu chì a libertà spuntarà !
  A zitella hà tornatu una cascata letale di aghi à i Nazis è i so tanki, cuntinuò:
  - A bughjura se ne andarà ! Chì i rosi fiuriscenu !
  È appena u guerrieru lancia un pisellu cù i so pedi nudi, mille Nazis subbitu subitu volò in l'aria. Iè, l'esercitu di l'imperu marrone è infernale si scioglie davanti à i nostri ochji.
  Natasha in battaglia. Salta cum'è una cobra. Esplode i nemici. È tanti nazisti morenu è cascanu aerei.
  A so zitella è e spade, è i grani nantu à u carbone, è e lance. E aghi.
  À u listessu tempu, rughja ancu:
  - Credu chì a vittoria vinarà !
  È a gloria di i Russi truverete !
  Le punte nude lanciano aghi nuove, pungendosi l'avversario.
  Zoya in una mossa salvatica. Attaccà i nazisti. Li rompe in picculi pezzi.
  A donna guerriera lancia aghi cù e so dite nude. Scopre l'avversari, è cumu ruggisce:
  A nostra vittoria cumpleta hè vicinu!
  È porta un mulinu salvaticu cù spade, spazzandu i tanki. Questa hè veramente una zitella cum'è una zitella!
  Ma u cobra d'Agostini andò à l'offensiva. Sta donna hè un incubo per tutti i so incubi.
  È s'ellu si taglia, significa chì u taglierà.
  Dopu quì, u rossu pigliarà è cantà:
  - Apriraghju tutti i cranii ! Sò un gran sognu!
  È avà e so spade sò in azzione è tagliate carne è metallu.
  Svetlana passa ancu à l'offensiva. Sta zitella ùn hà micca frenu. Appena si chop, cusì a massa di cadaveri hè spargugliata, è i piani è i tanki cascanu.
  La bionda terminatrice ruggisce:
  - Quantu sarà bè ! Quantu serà bonu - I cunnoscu !
  È avà un pezzu assassinu vola da ella.
  Oleg Koltsov, novu un centu di i Nazis, purtendu un meteoru, cut off. È pigliarà una bomba è lanciarà.
  Picculu di taglia, ma mortale ...
  Cumu si rompe in picculi pezzi.
  U zitellu terminatore urlava:
  - Ghjuventù tempestosa di terribili machini !
  U populu russu hè invincibile !
  È u zitellu fischiarà cù i so pedi nudi.
  Margarita farà questu novu in battaglia.
  È tagliate assai cumbattenti marroni. È taglia grandi spazii.
  A zitella urla :
  - Lambada hè u nostru ballu nantu à a rena !
  È colpi cun vigore rinnuvatu.
  Natasha à l'offensiva hè ancu più furiosa. Allora tribbiate i nazisti. Ùn hè micca assai bonu per elli à resistere à tali ragazze.
  Natasha pigliò e cantò:
  - Corri in u locu hè un cunciliatore cumuni !
  È a zitella guerriera sbucò in l'avversari cù una cascata di colpi cusì.
  È lanciarà dischi à pedi nudi.
  Quì curria u mulinu. A massa di capi di l'armata marroni s'hè vultata in daretu è i tanki brusgiavanu.
  Hè una bellezza di lotta. Battevi una tale armada gialla.
  Zoya hè in muvimentu, sfracicà tutti senza eccezzioni. È e so spade sò cum'è forbici di morte.
  A zitella hè ghjustu bella. È i so pedi nudi lancianu aghi assai velenosi.
  Sconfiggi l'avversari. Si sfondanu a gola è facenu i sardi, facenu i cisterna è l'aviò esplusioni.
  Zoya l'hà pigliatu è sguillava:
  - S'ellu ùn ci hè acqua in u rubinettu...
  Natasha gridò cun piacè:
  Allora hè a vostra culpa !
  È cù i so pedi nudi lancia qualcosa chì tomba bè. Questa hè veramente una ragazza di ragazze.
  È da e so gammi nudi, cumu a lama volarà. È chjappà assai cumbattenti, tagliendu e torre da i tanki.
  Augustine in mossa. Rapidu è unicu in a so bellezza.
  Chì capelli brillanti hà. Cum'è un striscione proletariu chì svolazza. Sta zitella hè una vera vixen.
  È taglia l'avversari - cum'è s'ellu hè natu cù spade in manu.
  Rossella, maledetta bastarda !
  Agostino l'hà pigliatu è sibilò:
  - Ci sarà una testa di toru - i cumbattenti ùn impazziranu micca !
  È quì hà tornatu sfracciatu assai cumbattenti.
  Oleg Koltsov mormorò:
  - Chì avete bisognu ! Eccu a zitella !
  Margarita, lanciandu un pugnale cù u so pede nudu, rumpendu a torre di u tank, cunfirmò:
  - Ragazza grande è fresca !
  Augustine accunsentì prontamente à questu:
  - Sò un guerrieru chì morderà qualcunu !
  È dinò, cù i pedi nudi, lanciarà un assassinu.
  Svetlana in battaglia ùn hè micca inferjuri à l'avversari. Micca una zitella, ma per finisce cù una tale strega in fiamme.
  È urla :
  - Chì celu turchinu !
  Augustine, sviendu una lama cù u so pede nudu, tagliendu a torre di u tank, cunfirmò:
  - Ùn simu sustenitori di a robba !
  Svetlana, tagliuzzando i nemici è abbattendo l'aerei, cinguettava:
  - Un scemu ùn hà micca bisognu di un cuteddu ....
  Zoya squittì, lanciando aghi cù e so gambe nude è abbronzate:
  - Li mentirete da trè scatuli !
  Natasha, tagliando i nazisti, aghjunse:
  - È fate cun ellu per un centesimu !
  È i guerrieri piglianu è saltaranu. Sò cusì sanguinosi è freschi. In generale, anu assai eccitazione.
  Oleg Koltsov vede in battaglia - assai stylish.
  Margarita cantava:
  - U colpu hè forte, è u tippu hà un interessu ...
  U zitellu di karatè hà lanciatu ciò chì pareva una hélice d'helicopteru cù u so pede. Tagliò un paru di centu capi di i Nazis è di i tanki, sguillava:
  - Piuttostu sportiu !
  E tramindui - un zitellu è una zitella in pienu apertu.
  Oleg, tagliando suldati marroni, gorgogliò:
  - È ci serà una grande vittoria per noi !
  Margarita sibilò in risposta:
  - Tumbemu tutti - à pedi nudi !
  A zitella hè veramente un terminatore cusì attivu.
  Natasha cantava in l'offensiva:
  - Guerra santa !
  È u guerrieru hà lanciatu un discu-boomerang affilatu. Volò in un arcu, hà tagliatu assai Nazis è torri di tank.
  Zoya aghjunse, cuntinuendu u sterminiu:
  - Serà a nostra vittoria !
  E novi aghi volanu da i so pedi nudi. È anu colpitu assai cumbattenti è aerei.
  A zitella bionda disse:
  - Scacmate l'avversariu !
  È hà dimustratu a so lingua.
  Agostino, agitando le gambe e lanciando svastiche affilate, gorgogliò:
  - Bandiera imperiale avanti !
  Svetlana hà prontamente cunfirmatu:
  - Gloria à l'eroi caduti !
  E zitelle gridavanu à l'unisonu, sfracciandu i nazisti:
  - Nimu ùn ci ferma !
  È avà un discu vola da i pedi nudi di i guerrieri. A carne hè strappata è e torri di cisterna sò demolite.
  È urla di novu:
  - Nimu ci pò scunfighja !
  Natasha volò in l'aria. Strappava avversari e avvoltoi alati, e lanciava:
  - Semu lupi, frittu u nemicu !
  È da e so dite nude, un discu assai mortale volarà fora.
  A zitella si torce ancu in estasi.
  E poi murmura :
  - I nostri tacchi amanu u focu !
  Iè, e ragazze sò veramente sexy.
  Oleg Koltsov gorgogliò:
  - O, prima, dà sicurità !
  È fece l'ochju à i guerrieri. Ridenu è svelanu i denti in risposta.
  Natasha hà tagliatu i nazisti è strillava:
  - In u nostru mondu ùn ci hè gioia, senza lotta !
  U zitellu hà rispostu:
  "A volte a lotta ùn hè ancu divertente!"
  Natasha accunsentì:
  - Se ùn ci hè forza, allora iè ...
  Ma noi guerrieri simu sempre sani !
  A zitella lanciava aghi à l'inimicu cù i so pedi nudi, fece saltà una massa di tanki è cantò :
  - U suldatu hè sempre sanu,
  È pronta per l'azzione!
  Dopu à quessa, Natasha hà tagliatu di novu i nemichi, demolendu e turri di i tanki.
  Zoya hè una criatura assai veloce. Quì hà lanciatu una canna sana à i Nazis. È strappatu un paru di milla da una splusione.
  Allora hà strillatu:
  - Ùn fermate micca, i nostri tacchi brillanu !
  È una zitella in lace di cumbattimentu!
  Augustine in battaglia hè ancu micca debule. Allora tribbiate i nazisti. Cum'è da un fasciu di catene sbatte fora.
  È tagliate l'avversari - canta:
  - Attenti, serà utile
  Ci sarà una torta in u vaghjimu !
  U diavulu di i capelli rossi veramente aratu in battaglia cum'è un diavulu in una tabacchiera.
  È quì hè cumu Svetlana cumbatte. È i Nazis l'anu da ella.
  È s'ella chjappà, chjappà.
  Da quì, spruzzi di sangue volanu fora.
  Svetlana hà rimarcatu duramente quandu i spruzzi di metallu volavanu da u so pede nudu, chì funnu i cranii è e torre di i tanki:
  - Gloria à a Russia, assai ancu gloria !
  Les tanks se précipitent en avant...
  Divisioni in camicie rosse -
  Saluti populu russu !
  Quì e zitelle piglianu i Nazis. Allora sò tagliati è tagliuzzati. Micca guerrieri, ma veramente pantere chì anu rottu a catena.
  Oleg Koltsov in battaglia è attacca i Nazis. Li batte senza pietà, taglia i tanki, è strilla :
  Semu cum'è toru !
  Margarita, sfracicà l'armata marrone è tagliatu à traversu i tanki, hà pigliatu :
  Semu cum'è toru !
  Natasha l'hà pigliatu è urlava, tagliendu i cumbattenti marroni cù i tanki:
  - A bugia hè fora di manu !
  Zoya strappò i nazisti, strinciò:
  - Innò, micca fora di manu !
  È ancu piglierà è libererà un asteriscu cù u pede nudu è finisce una mansa di fascisti.
  Natasha l'hà pigliatu è sguillava:
  - A nostra TV hè accesa !
  È un fasciu assassinu di aghi vola da a so gamba nuda.
  Zoya, ancu distrughjendu i Nazis è i so tanki, sguillava:
  - A nostra amicizia hè un monolitu !
  È dinò un tirò cusì chì i circles sbuchjate in tutte e direzzione. Questa hè una zitella - pura sterminazione di l'avversari.
  A zitella cù i so pedi nudi pigliarà è lanciarà trè boomerangs. E i cadaveri da questu sò diventati ancu più.
  Dopu quì, a bellezza darà:
  - Ùn daremu pietà à u nimicu ! Ci sarà un cadaveru !
  È torna a cosa mortale vola da u tallone nudu.
  Augustine hà ancu rimarcatu abbastanza logicamente:
  - Solu micca un cadaveru, ma tanti !
  Dopu à quessa, a zitella a pigliò è marchjava scalza à traversu i pozzi di sangue. È hà uccisu assai di i Nazis.
  E comu ruggini :
  - Omicidiu di massa !
  È avà sbatterà a testa nantu à u generale nazista. Rompe u so craniu è dà fora:
  - Banzai ! Andarè in u celu !
  Svetlana hè assai furiosa in l'offensiva, soprattuttu abbattendu i tanki, sguilla:
  - Ùn sarete micca risparmiatu !
  È una decina di aghi volanu da e so dita nude. Cum'ella sfonda tutti, l'aviò colapsanu. È assai ancu u guerrieru prova di sfraccià è tumbà.
  Oleg Koltsov strilla:
  - Gloriosu martellu !
  È u zitellu lancia ancu una stella cusì fresca in forma di svastica cù u so pede nudu. Intricatu hibridu.
  È a massa di i Nazis hà colapsatu.
  Oleg urlò:
  - Banzai !
  È u zitellu hè torna in un attaccu salvaticu. Innò, si vede solu di putenza, è i vulcani gorgoglianu !
  È u fischiu di un corbu falendu nantu à a testa di i Nazis, assordante.
  Margaret in mossa. Strapparà a pancia di tutti.
  Una zitella cù u so pede lanciarà cinquanta aghi à una volta. È a massa hè stata ammazzata da ogni tipu di nemici, sbattu i tanki è i piani.
  Margarita cantava in termini di gioia:
  - Unu, dui ! U dulore ùn hè micca un prublema!
  Ùn deve mai esse scuraggiatu!
  Mantene u nasu è a cuda più altu cù una pipa.
  Sapete chì un veru amicu hè sempre cun voi!
  Questa hè una cumpagnia cusì aggressiva. A zitella si batte è urla :
  "U presidente Dragon diventerà un cadavere!"
  Natasha in battaglia hè solu un tipu di terminatore. E ruggiti gorgogliò:
  - Banzai ! Fate prestu!
  È una granata volava da u so pede nudu. È i Nazis sò cum'è unghie. È sbatterà assai mastodonti è machini alati è infernali.
  Eccu u guerrieru ! À tutti i guerrieri - un guerrieru!
  Zoya hè ancu à l'offensiva. Una puttana cusì furiosa.
  È a pigliò è gurguglò :
  - U nostru babbu hè u Diu biancu stessu !
  È taglia un triplu mulinu à i Nazis !
  Et Augustine s'écria :
  - È u mo Diu hè neru !
  In verità, a rossa hè l'incarnazione stessa di l'ingannimentu è a cattiveria. Per i nemici, di sicuru. È per l'amichi, hè una cara.
  È cumu cù i pedi nudi pigliarà è lanciarà. È assai munzelli di guerrieri di l'imperu marrone, è ancu i so tanki è aerei.
  U rossu gridava :
  - A Russia è u Diu neru sò daretu à noi !
  Un guerrieru cù un putenziale di cummattimentu assai altu. No, sottu à questu hè megliu micca intruduce. Cum'è e torre di i tanki sò strappati è l'ali di l'aviò fascista.
  Augustine sibilò:
  - Schiacciaremu tutti i traditori in polvera !
  È fate l'ochju à i so cumpagni. Iè, sta ragazza ardente ùn hè micca esattamente qualcosa chì pò dà a pace. A menu chì a pace hè mortale!
  Svetlana, sfracciandu i nemici, hà publicatu:
  - Vi spazzeremu in fila !
  Augustine hà cunfirmatu:
  - Tuttaremu tutti !
  È da i so pedi nudi, u rigalu di l'annihilazione tutale vola torna ! È tanti tanki è aerei splodavanu in picculi chips à una volta.
  Oleg Koltsov canta in risposta:
  - Ci sarà un banzai cumpletu !
  Agostino, squarciando i nazisti a mani nude, tagliuzzandoli con le spade, lanciando aghi con le punte nude, distruggendo in un colpo carri e aerei, disse:
  - À pocu pressu ! À pocu pressu!
  Natasha, distrughjendu i guerrieri marroni, sguillava:
  - In corta - banzai !
  È tagliemu l'avversari cun amarezza salvatica.
  Oleg Koltsov, tagliatu l'avversari, hà publicatu:
  - Stu gambit ùn hè micca cinese,
  È u debut, crede mi, hè tailandese!
  È dinò, un discu affilatu, tagliatu di metalli, volava da u pede nudu di u zitellu. Tagliò sia e torrette di i tanki sia e code di l'aviò.
  Margarita, tagliendu i guerrieri di l'imperu marrone è l'armatura di i tanki, cantò :
  - È quale truveremu in battaglia,
  È quale truveremu in battaglia ...
  Ùn scherzemu micca cun questu -
  Lasciamu a pezzi !
  Lasciamu a pezzi !
  Anu fattu un bonu travagliu allora cù i Nazis ... È a Russia Suviètica hà scunfittu l'imperu marrone durante a tempesta di Mosca.
  A guerra ùn era ancu finita, ma l'URSS hà digià avutu l'uppurtunità di scunfighja i Nazis stessi. Allora i sei anu tornatu à interrompe l'esekzione di a so missione super è cool.
  Oleg Koltsov hà ancu cantatu in gioia;
  Semu pionieri - eroi di a Patria,
  Chì sò nati sottu u segnu d'ottobre ...
  Ùn ci dispiaceremu micca a vita per a Russia,
  À gloria cù a bandiera rossa di u rè !
  
  Amemu è sapemu cummattiri duramente,
  Les nazis s'ébranlèrent avec zèle des cornes...
  Avemu granate in un saccu spaziosu,
  A vita ùn hè micca caru per noi pionieri !
  
  Amemu a nostra santa Patria,
  Chì hà creatu u formidabile cumunismu ...
  Eccu una zitella Komsomol chì cammina scalza attraversu a neve,
  È u fascistu ci vole fà falà !
  
  J'ai combattu avec zèle contre le nazisme près de Moscou,
  È avemu falciatu tutti i nemici cù una falce ...
  Perchè sta Wehrmacht hè stata data à i Russi,
  L"aghju culpitu cù u pugnu !
  
  Sò un pioniere è sottu à a grande Mosca,
  Cumbattu cum'è un guerrieru giganti ...
  Arrêté l'assaut du fascisme sauvage,
  Avemu un Lord Supreme Kind!
  
  Ùn ci hè micca margini in u rinascimentu di Russia,
  Gran Stalin, ci hà alzatu da i nostri ghjinochje ...
  Svarog u grande, u più altu messia,
  È l'ideale radiante di Lada!
  
  Semu pionieri, picciotti, fimmineddi,
  Ci piace à luttà - questu hè u nostru destinu ...
  È a voce di u membru di u Komsomol chjama,
  Ancu s'è u caosu sanguinariu regna !
  
  A Russia hè a Patria di Svarog,
  È u cumunismu hà illuminatu a strada...
  I pionieri ùn anu micca bisognu di un Diu cattivu,
  U nemicu ùn ci sarà micca capaci di chjappà in un pugnu !
  
  Avemu un tank cool cun armatura inclinata,
  Hè cusì faciule per u Fritz micca di sfondà,
  Cun amore à Lada, nobile fanciulla,
  Per trasfurmà un predatore in un ghjocu!
  
  U populu di a lotta di Mosca hà difesu,
  E poi c'era u grande Stalingrad...
  Videremu u cumunismu prestu datu,
  Passa è cunnosce a parata in Berlinu !
  
  Iè, Stalingrad hè fieru di sta parolla,
  Semu pionieri scalzi in un cumulu di neve ...
  Romperemu u cornu di una vacca stupida
  È avemu da guidà Hitler drittu à u cercu !
  
  Sapete chì a Patria ùn si piegherà mai,
  U so impulsu ùn pò esse frenatu ...
  Chì u sole brilla per sempre sopra a Russia,
  È u latru traditore serà sfrattu !
  
  Anu dimustratu curaggiu à Stalingrad,
  Pudemu piantà i nazisti...
  I Russi anu una tale impudenza, sapete,
  È i nemici andaranu solu zeri!
  
  A Russia pò vulà à Mars
  È crea una grandezza diversa ...
  È di sicuru tuttu sarà assai cool,
  Ancu se a vita hè fragile cum'è un filu di seta !
  
  U spiritu russu ùn cunnosci micca in e battaglie di a barriera,
  Hà u putere di Perun ...
  Aspittemu ricumpensa da i dii,
  È l'elementu brilla, crede à a runa!
  
  In quale modu u spiritu russu ùn cunnosci micca scunfitta?
  Credimi, calpesterà tuttu ...
  Noi pionieri vulemu tantu vendetta...
  Invincible cum'è l'armata di a Patria!
  
  Avemu quasi vintu
  Chì ci sia lume in a gloria di u cumunismu...
  I nostri babboni si battevanu pè a Patria,
  Prestu scuntremu gioia è alba !
  
  Senza una patria, ùn ci hè vita per i pionieri,
  Vulenu luttà per ella...
  È chì vulete, signori maligni ?
  Duvemu furnisce una vita di schiavu?
  
  Innò, u Führer di i Russi serà schiavu,
  U sfraciremu cum'è una bambola...
  Dopu tuttu, i cavalieri di Russia ponu cummattiri,
  È u cherubino à l'ala d'oru hè cun noi !
  
  Ùn ci hè micca facci di a nostra Patria sottu à u mondu,
  Ardenti cum'è a stella più luminosa...
  Sò diventatu un idulu per mè,
  Ùn mi sparteraghju mai cun voi!
  
  Sò un pioniere è un picciottu scalzu
  Chì cù un taccu nudu si precipita à traversu a neve ...
  È in qualchì locu un cunigliu biancu è simpaticu salta,
  Chì romperà u cornu di u nimicu !
  
  U pioniere in a battaglia di dubbitu ùn sapi micca,
  Ùn hè micca un clown, ma sapete u terminatore ...
  I fascisti feroci veneranu, crede vendetta,
  È u cumunismu serà un paradisu luminoso !
  
  Cumu venerà l'era,
  In quale ogni guerrieru da a manghja ...
  Lotta finu à u vostru ultimu respiru
  Per distrughje u feroce cunnosce u cattivu!
  
  L'astri di u cumunismu brillanu brillanti,
  L'era di a luce, ùn ci hè più bella in u mondu ....
  Schiacciaremu u jugu di crede u fascismu,
  È Hitler serà Russu per cena !
  
  Cridemu tali tanki d'acciaio,
  Chì a so cunchiglia di pantera ùn penetrerà micca ...
  Ondemu iodu à e ferite di u nostru zitellu,
  È di novu u pioniere si precipita in battaglia!
  Ebbè, ciò chì i nazisti sò diventati duri,
  Ùn pensavanu micca chì pudemu solu vince ....
  Apparentemente sapemu u cumunismu per chilometri,
  È pudemu batte a Wehrmacht per scherzu !
  
  In nome di a nostra putente patria,
  Un fieru pioniere parte à l'attaccu...
  Ancu se i nuvuli pendenu sopra a Patria,
  Femu un esempiu vincitore per tutti !
  
  Credu chì u nemicu ùn ferma micca u sognu,
  Scunfiremu di novu tutti i fascisti...
  U male ùn crede micca di regnu nantu à u tronu,
  Creemu un novu ordine mundiale!
  
  Tuttu sarà bè in a Patria, sapete
  Sò un zitellu, ma in battaglia cum'è Robin Hood,
  À u principiu, aghju solu graffiatu nantu à a scrivania,
  È avà crede ancu bè!
  
  A Russia pò strappà i Nazis cù una baionetta,
  Ella vincerà ogni armata ...
  È per i pionieri di campà sottu u cumunismu ...
  Dopu tuttu, a nostra amicizia hè un monolitu forte!
  
  Ùn cederemu micca à u Fritz in nunda,
  Pudemu scunfighja i nemici scherzendu ...
  È cusì avemu battutu i Nazis cù una mazza,
  Una bufera di neve rugge, torce a neve in turbini !
  
  A Russia ùn cunnosci micca chì i Nazis cunnosci a misericordia,
  Hè invincible forte ...
  Piglieranu un sabre fermamente in u collu di i bastardi,
  È Satanassu serà distruttu !
  
  Ùn crede micca chì Hitler hè invincible,
  Ancu s'ellu hè u putere di l'infernu, cunzidira tuttu u cullucatu ...
  Quandu u populu è u partitu sò uniti,
  A ghjente di a nostra Wehrmacht si fece a pezzi !
  
  A Russia hè stata famosa per seculi cum'è santu,
  Hà rumpitu i Tigri cum'è u metallu...
  Stendu da a fine à a fine,
  Solu un ghjovanu hà sunniatu un tali paese !
  
  Avemu vintu cum'è giganti
  L'avversari tagliati sanu cù una spada ...
  Noi Russi simu invincibili in battaglie,
  Vinceremu l'avversari di a Patria !
  
  Credimi, nunda ùn ci ferma
  È sapete nunda ùn vincerà ...
  Sepulteremu u Führer nantu à a testa,
  Avemu una spada affilata è un scudo d'acciaio !
  
  In tuttu l'universu ùn ci hè più bella Russia,
  Averà una era di luce per l'età...
  Tutte e generazioni saranu pace è felicità,
  A Patria ci vole una manu ferma !
  
  Allora quandu ghjucate in Berlinu,
  Spallemu a Wehrmacht cum'è cendra in u sangue ...
  Chì serà u tempu di a fruntiera di u paradisu,
  È inseme cù Lada regna l'amore !
  
  TORTURA GIRL DOMKI
  U capu di una di l'Amazoni di e squadre Domka hè stata emboscata. Hà cummattutu bravamente, ma l'archeri di Mosca anu urdinatu di piglià a zitella eroe viva. È torciavanu u guerrieru cù lacci.
  Allora a zitella hè stata postu in una gabbia. A casa era incatenata di mani è pedi.
  Voivode Yuri Dolgorukov stessu apparsu. Fighjendu a zitella incatenata è gridò :
  - Ùn affruntà micca un ladru in vestiti lussuosi per marchjà !
  I boia strappavanu i panni di seta di a zitella, i pendenti di perle è i scarpi cù ferri d'argentu. È anu espunutu cumplettamente Domka. È in fattu, sta zitella hè ghjustu bella - un eroe. I musculi sò forti è embossed, pettu altu, fianchi lussuosi, cintura fina. I capelli sò longu, ricci, bianchi cum'è neve cù un ligeru giallu. Moltu bella, grande zitella.
  Voivode Yuri Dolgorukov si liccò e so labbra è urdinò seccu.
  - Serrala in una cellula separata. Catena intornu à i braccia, i gammi è u collu. A notte, eiu stessu riparà u so interrogatori.
  A casa era chjusa in un dungeon friddu, purtendu solu una tela strappata. A zitella era a fame, i catene è u collu strofinavanu i caviglie, e mani è u collu forte. Una zitella assai forte, pruvò à scioglie a catena. Ma quì l'azzaru era chjaramente cuncepitu per mantene un elefante. Ogni ligame in a catena hè grossu cum'è u pollice di un omu grande. I muri ùn anu ancu avutu u tempu di bagnà è sò forti cum'è titaniu.
  A zitella picchiò u muru cù u so taccu nudu. Aghju cuminciatu à strofinate u ligame contr'à u ligame. Ma l'azzaru era ben induritu è ùn hà micca succorsu. A casa suspirò assai. A tortura l'aspittava. È chì, sicuru, ci vole curagiu. Batteranu, è brusgianu, è stendenu è punghjenu.
  Domku serà dumandatu induve i ladri piattanu i tesori è cusì. Avete da esse duru cum'è una roccia.
  Quì anu torturatu un zitellu scout. I boia anu brusgiatu vivu l'omu calvu. Ma Sanka ùn hà micca datu u locu di u distaccamentu ribellu. È cusì hè mortu martiriu.
  Serà Domka capace di sopportà è ùn lamentà micca. È ancu di più per dà u locu induve i tesori sò ammucciati.
  Allora ghjunse a notte è a zitella hè stata trascinata da u sotano. L'interrogatoriu principia duramente. L'anu subitu pusatu nantu à u rack. Hanu alzatu a zitella à u tettu, a sala di tortura era situata in a torre. È u tettu era altu. Quandu a corda hè stata liberata, u guerrieru falò. I musculi forti è i ligamenti forti di a zitella sò tornati. Domka gemì dolcemente da un dolore insopportabile, ma trattenne l'urlo.
  Allora i boia anu strappatu a tela da ella.
  È cuminciaru à batte cù tutte e so forze cù i fruste. A pelle forte di a ragazza-eroe ùn hà micca succorsu immediatamente. I boia anu pruvatu cù forza è forza. Anu battutu da tuttu. U corpu di a zitella s'imbulighjava.
  U capu tormentatore hà urdinatu:
  - Fighjate i vostri gammi !
  I membri nudi di a zitella eranu chjappi in u bloccu. E poi appiccà a carica. U corpu musculoso di Domka si tense.
  I boia anu aumentatu u pesu. È u filu rossu hè statu pigliatu da i camini.
  Anu cuminciatu à sbattà a zitella cù strisce ardenti di metallu.
  Domka strinse più forte i denti. Ella respirò assai. A stampa di sollievu falliu da u dulore, ma a zitella era silenziu.
  Yuri Dolgorukov fighjulava questu... Si sentia un pocu fastidiatu chì a vittima ùn gridava micca è ferma. Amatu a figura.
  U guvernatore personalmente hà datu l'ordine:
  - È avà fritte i tacchi nudi di a zitella !
  I boia pusonu à i pedi di u guerrieru un fasciu di arbusti impregnati di zolfo. È l'anu chjappu. A fiamma leccava i tacchi femminili predatori. I suli di Donka eranu ruvi, cum'è quelli di una paisana, ma sempre viva. Inoltre, in l'ultimi mesi, u capimachja hà purtatu stivali, è i so callu nantu à i so pedi sò stati un pocu.
  U dulore era salvaticu è l'ochji di u guerrieru spuntavanu. Ma era zitta. È un filu di sangue scorri da u cantonu di a so bocca. A zitella hà cuminciatu à rispirà ancu più forte, è una mistura di sangue è sudore sguassate da u so corpu.
  Puzzava di frittu, cum'è barbecue. Yuri Dolgorukov, irritatu da u silenziu di u prigiuneru, hà strappatu stessu pinze rosse da u focu. È pigliò a zitella per u capezzolu di fragole. Domka, in risposta, sputò nantu à u guvernatore.
  Yuri hà cuminciatu à batte cù pinze nantu à u pettu, ruggì:
  - Rompe li dita ! È colpi più forte.
  I boia cuminciaru à rompe i so dita cù pinze rosse. Un altru tormentatore hà razziatu u calore sottu à u rack. Battu a zitella cù u filu. Domka era silenziu, ancu s'ellu li custava un sforzu titanicu. A cuscenza ligeramente torbida da u dolore salvaticu, ma ùn vulia micca lascià u guerrieru. Ella suppurtò è suppurtò.
  À a fine, Yuri Dolgorukov misu una torcia accesa trà e so gammi. U dulore perforatu cù una agulla calda, da i tacchi à u spinu di a testa. È a zitella hà finalmente persu a cuscenza.
  U duttore presente à a tortura mormorò:
  - Basta per oghje ! Ella ùn sente più nunda.
  U guvernatore hà urdinatu in un tonu duru :
  - À a so cellula ! Cuntinuemu dumane !
  Piglionu a casa da u rack, pusonu nantu à un saccu, nantu à un corpu strappatu, brusgiatu, strappatu, è di novu u ghjittò in u sotano. Mani è pedi incatenati.
  A zitella stende nantu à a paglia putreccia. Venne à sè stessu, sentendu un dulore severu. Parechji topi giravanu digià intornu à Domka.
  A zitella era sempre abbastanza forte è hà pigliatu u ratu cù a manu. Schiacciatu. Allora, ignurandu u dulore, si addurmintò.
  Ella sunnia chì Stenka Razin entrava in Mosca cù u so esercitu. Tutti l'armata reale sò scunfitti. Una vittoria hè stata vinta. È a ghjente si rallegra quandu scontra i cosacchi.
  Domka galoppa accantu à l'ataman. Elegante, bella, fiera.
  E i tamburi battevanu, e trombe canzonavanu. Vittoria è triunfu di i ribelli.
  A casa si svegliò da u sonagliu di u castellu è si tremò. M'hà lampatu in capu : turturaranu di novu.
  Ma era sempre prestu. U carcerariu hà purtatu u pane è una brocca d'acqua :
  - À a cagna !
  È hà stallatu cusì chì l'acqua spruzzava nantu à u corpu di l'eroe guerrieru.
  A casa hè alzata. I dita rotte dulevanu assai, cum'è abrasioni è brusgiate. A zitella manghja u pane. Aghju bevutu un pocu di acqua è mi sentu più energicu. Ella strinse e so dite, è pinsò chì u so cartilagine rottu cresce inseme è nunda di terribili successi. Ella sapi caccià e brusgiate è guarisce e ferite cù l'aiutu di una pozione. Per ùn lascià traccia. A cosa principal hè di suppurtà a tortura, è dopu ... Domka si ricurdò di l'aspettu di u guvernatore è pinsava chì l'anu torturatu per un bellu pezzu è sottili. Ebbè, ùn lasciate micca rompe.
  Domka hè stata torturata ogni ghjornu per duie simane in una fila. True cun cura è cun qualchì cura. Anu brusgiati, stesi, torciati, battuti, turturati. Pigliavanu cù l'agulla, è si alzavanu, scacciendu nantu à u rack. I sole nudi di i pedi eranu constantemente arrusti. A zitella sintia dulore in tuttu u corpu. Salt hè stata versata nantu à e so ferite, chì hè assai dolorosa.
  Malgradu questu, Domka ùn hà micca rinunziatu. Cù l'aiutu di i so capelli bianchi, cum'è a segale sopramatura, serravanu catene. L'hà fattu tranquillamente, è constantemente.
  Stranu, ma ancu l'acciaio induritu pò esse macinatu cù capelli. U dolore campava in tè Domke. U dulore hè in ogni locu, nè sangue resta, nè vene senza u dolore. Quandu l'anu brusgiatu è battutu, si sentia qualcosa d'altru. Ma quandu u suffrimentu s'ingagnava tuttu l'essere, s'hè sbulicatu.
  Domka era sempre una ragazza eroica. I boia anu minacciatu ch'elli brusgianu a strega, è ùn ci saria micca una ascia umana. Ebbè, chì Domka era pronta per questu.
  Tuttavia, a speranza di scappà ùn l'abbandunò micca. Forse avarà u tempu di taglià e catene. Peccatu chì a finestra hè troppu stretta. Ùn avete micca passà cusì facilmente.
  Forse stupisce u carceriere è scappa in i so vestiti ? Hè una zitella grande, è a guardia hà una maschera nantu à a so faccia. Forse pudete scappà? Di sicuru, hè difficiule di passà nantu à i gammi crippled, ma vene.
  Solu per trattà cù e catene.
  Quì u capo boia di Samos entra in ella:
  - Salutu bellezza !
  A casa rispose rudemente :
  - U boia ùn hè micca bè, dunque mori !
  Samosa sorrise.
  - Ti aghju purtatu una cosa bella !
  Domka ridacchiò è dumandò di novu:
  - È perchè l'hotel ? Carboni caldi?
  Samosa hà rispostu cù un sorrisu:
  - Vulete campà ?
  A casa tintinnò e so catene, è rispose cù un surrisu :
  - Chì dumanda ! Certu chì vogliu!
  U capu boia hà dettu :
  - Big guvernatore Yuri Dolgorukov vi prupone una strega di rinunzià anatema Stenka, è ladri cosacchi. Pentitevi è u rè averà pietà di tè. Serete cundannatu à u travagliu duru, ma anderete à u duminiu di u guvernatore, induve camparete cum'è una principessa !
  A casa righiò è rimarcò :
  - È induve piattu i tesori, ùn mi dumandaranu micca ?
  Samosa hà rispostu gentilmente:
  - U guvernatore hà abbastanza di a so propria ricchezza ! Serete affettuosu cun ellu, riceverete a vita è a felicità. È cusì... Dumane vi aspetterà un focu. Inoltre, u focu serà lentu è ùn sarete micca brusgiatu immediatamente. Suffrirete per parechje ore, nudu davanti à a folla. E poi i vostri cendri seranu mischiati cù manure di cavallu è fertilizati cun ellu nantu à i campi. Cumprendu?
  Domka surrisu di novu, malgradu a tortura brutale, tutti i so denti sopravvivevanu, è rimarcò:
  - Vulete ch'e sia affettuosu cù u mo guvernatore tormentatore ? Quante brame hà !
  Samosa rimarcò tristemente, bassu a voce :
  - S'e eru tù, aghju accunsentutu. Ùn pudete micca scappà da u focu.
  Domka annuì è tintinnò a so catena:
  - Hè logicu... L"abbracciu d"un altru omu o di una fiamma. È ùn si sà ancora quale serà in cima ...
  A zitella battò e mani è rispose :
  - Sò prontu à esse affettuosu cù u guvernatore. Ma ùn rinunceraghju micca à Stenka Razin è i Cosacchi ! In particulare in publicu!
  Samosa haussa les épaules et fit remarquer :
  - Ma tandu u suvranu ùn vi pò pardunà. È cusì... Quessi sò solu parolle. L'insurrezzione hè digià stata chjappata. Stenka Razin hè in cattività è sarà prestu eseguitu. È avà hè torturatu cum'è tè. È a vostra rinuncia ùn importa micca !
  Domka cù un sguardu tristu dumandò:
  - Forse lasciami pensà ?
  Samosa hà rispostu cù un sguardu dispiacutu :
  "A vostra brucia hè prevista per dumane". À u più, duvete dà una risposta dopu dumane. Intantu... Vulete passà a notte in un lettu pulitu è senza catene ?
  Domka fece orgogliosamente a testa, i so capelli bianchi, un pocu d'oru sò diventati più brutti, ma ùn pareva micca un capeddu grisgiu. A zitella rispose duramente:
  - Preferite u dungeon. Ella pensa megliu !
  Samosa fischiò.
  - Ebbè, site fieru ! Rari vede un omu cusì ! Sapete, vi cunsigliu di manghjà cum'è un umanu. Rinfurzà a vostra forza. E poi emaciatu nantu à u pane è l'acqua.
  A casa ridì è rispose :
  - Ebbè, pudete manghjà ! Quì i mo principii ùn interferiscenu micca.
  L'assistente boia apparsu. Purtò una tavola d'oca arrostita, una torta è un vetru di vodka.
  A casa ridì. È disse allegramente:
  - Tali feste ch'ùn ci vole micca more !
  L'assistente mormorò:
  - Pensu à l'anima !
  Domka annuì in accordu è cunfessu:
  - Iè, eru cù l'omi, è più d'una volta. Cumpresi Stepan Razin stessi. Allora l'infernu mi aspetta in ogni modu.
  A zitella affamata pigliò a torta è un oca piuttostu grossa. Vigorosamente cuminciò à rosicà a carne.
  Samosa hà dumandatu à a zitella:
  - Pensate chì questu infernu esiste ?
  Domka rimarcò logicamente:
  - S'ellu ci sò turmenti in stu mondu, allora perchè ùn deve micca esse in un altru mondu ?
  Samosa suspirò è picchiò u mentonu cù u pugnu.
  - Lòggicamenti... Vecu u boia in infernu.
  La casa ridacchiava e suggerì:
  - E perchè ? Basta à seguità ordini. Aghju ancu uccisu ghjente. Lottatu per a verità... A verità hè relativa ! S'è vo sguassate qualchi boiardi, dumane i stessi atamani cosacchi diventeranu peghju chè l'antichi nobili ! Calchì volta pensate, chì hè a felicità?
  Samosa hà suggeritu, simpliciamente è raziunale:
  - A felicità hè sempre relativa ! Eccu avete fame di manghjà un oca è à u mumentu site cuntentu !
  A casa annunziu d'accordu.
  - Iè, hè vera ! Oca bona... Hè cusì chì alimentanu sempre i cundannati à morte ?
  Samosa a répondu à contrecœur :
  - Cum'è quandu. Ma u gran guvernatore Dolgorukov stessu vi prumetti una vita dolce sottu i so auspici. È manghjate sè stessu è rallegrate !
  Domka hà dumandatu cù un surrisu è un tonu ingraziatu:
  - Stenka Razin pò esse graziatu ?
  Samosa strinse a testa.
  - Innò ! Hè troppu grande criminale !
  Allora Domka hà suggeritu:
  "Forse ricusaraghju u perdonu se noi, inseme à Stepan, simu eseguiti cù una sola ascia.
  Samosa strinse a testa negativamente.
  - Innò... U guvernatore ùn hà micca bisognu ! Ebbè, fate finta chì l'amate, altrimenti una donna cusì astuta cum'è tè pò sempre scappà !
  Domka cuntinuò à masticari l'acellu è a torta. Anisò un bicchiere di vodka. Tuttavia, a zitella ùn hà micca piace à beie. E cantava allegra :
  - Tuttu hè impussibile, hè pussibule, in l'universu, simu pruvati solu in edificazione!
  
  PASSIONE PER JEANNE DARK
  Durante a sortita, i traditori chjusu deliberatamente a porta per lascià a zitella fora. È ella, tagliata cù una manciata di persone, si battò dispratamente. Senza dubbitu, a Maid of Orleans seria cascata in l'arme, s'ellu ùn era per l'ordine categuricu di u duca di Borgogna - per piglià a strega viva.
  Jeanne era seriamente ferita da una lancia in a spalla, avia graffii prufondi in u so visu, è un colpu pesante nantu à a fronte. Feritu da una freccia è a manu diritta. Un forte bicep hè statu traforatu.
  È hè stata spogliata à u nudu, lassannu solu in stracci casalinghi, l'anu incatenata da e mani cù catene, tiranu a cima. I pedi nudi di a Maid of Orleans, cù solu punte nude chì tocanu u friddu, pavimentu di petra, tacchi tondi vultati in cima. È ella stessa era in realtà appesa à u rack. U dulore in a spalla ferita è u colpu attraversu u bracciu era terribili. Tuttavia, una ragazza forte è atletica, stringhjendu i denti, hà sappiutu di frenà i so lamenti - ancu s'ellu u dulore era vicinu à perde a cuscenza.
  I capelli di Jeanne inaspettatamente sò diventati biondi, ancu s'ellu era di solitu pittatu cum'è bruna o rossa. U collu hè putente, micca femminile, ma u pettu hè sviluppatu, cum'è i musculi di un corpu forte. Di sicuru, ùn hà micca digiunatu, cum'è abitudine di scrive nantu à ella in i libri. Ma avà, veramente, ùn l'anu micca alimentata è li dete solu da beie per ch'ella ùn morse. Per una zitella ferita, tali sospensjoni hè una vera tortura.
  U duca di Borgogna visitò Ghjuvanni solu u terzu ghjornu. A zitella forte, malgradu i so articuli torciati, respirava uniformemente. Inoltre, ancu una ferita prufonda nantu à a spalla hà cuminciatu à migliurà, è nantu à i biceps chjusu. Ci era tanta vitalità in sta zitella. I topi si giravanu intornu à i so pedi nudi graziosi è forti, ma nimu ùn osava muzzicà.
  Fighjava à u duca cù l'ochji limpidi. Ùn leghjenu nè dolore nè paura, ma solu disprezzu prufondu. U duca era imbarazzatu è si pronunzia educatamente.
  - Scusate, Milady Jeanne. Ùn sapia micca chì site trattatu cusì crudelmente.
  È u duca urlò. "Rimuove i so catene è scortaci in un locu più degnu.
  Infatti, u dignitariu stessu hè assai riluttante à esse in un dungeon friddu, umitu è, sopratuttu, puzzolente.
  E catene sò state cacciate à Jeanne, è, malgradu u dulore terribili chì l"hà trafitta quandu a zitella calava e mani, a zitella d"Orleans, à u so meritu, ùn si strinse mancu. Solu i pupulari s'allargavanu assai, chì mostranu quantu dolorose eranu e so articulazioni brutalmente torciate.
  Duca lasciò Jeanne avanti. A zitella caminava cun fiducia. Hà persu un pocu di pisu, ma ferma musculosa è forte. Quasi altu quant'è u duca, è cunsiderendu ch'ellu porta i tacchi, allora forse ancu un pocu più altu chè ellu. Di sicuru, a so faccia hè bella, ma u so surrisu hè troppu duru è masculinu.
  Andendu à u sopra, u duca offriva gentilmente di manghjà è di beie un vinu caru è invechjatu. A cameriera, à u turnu, lavò i pedi di Jeanne è purtò i so pantofole. Ma eranu chjuchi. A causa di a forma graziosa è cisellata, i gammi abbronzati di u futuru santu parevanu più chjuchi ch'elli eranu in realtà. Jeanne, però, si rifiutò di colpu di cambià di vestiti, dichjarà ragiunate:
  "Se sò un prigiuneru, allora i stracci seranu per un prigiuneru. È s'ellu hè un invitatu, allora aghju u dirittu di lascià u castellu !
  U duca di Borgogna urdinò à i servitori di lascià. In modu persunale, versendu Jeanne in una ciotola è offre un snack, hà dichjaratu:
  - Credimi ! Da veru, sò u to prigiuneru !
  A fanciulla guerriera surrisu è bevvi u so calice. Allora hà manghjatu un pezzu di capriolu è hà nutatu :
  "Ùn site micca u primu omu chì aghju fattu prigiuneru!"
  U duca prupunì un brindisi, è poi rimarcò :
  - I mo dritti à u tronu ùn sò micca inferiori è ancu superanu quelli chì Karl hà.
  Jeanne surrise condescendente e rimarcò:
  - Vulete cullà in a natura salvatica di u pedigree ? Cum'è s'è a figliola di Filippu u Longu dà à a vostra famiglia u dirittu à u tronu di Francia ?
  U duca di Borgogna strinse a testa vigorosamente è cunfirmò :
  - Iè, sicuru ! Dopu tuttu, a lege salica dice chì a terra hè simplicemente divisa trà i figlioli in a famiglia, è ùn hà nunda di fà cù a successione à u tronu!
  Jeanne rimarcò logicamente:
  - Tandu ci hè un ramu di Louis u Grumpy. Anu ancu più diritti à u tronu !
  U duca s'oppone, ancu s'ellu ùn hè micca cunvincente:
  - È chì Ghjuvanna, a camera di i pari hà privatu u dirittu à u tronu. Cumpresu per via di dubbii nantu à a so origine.
  La fanciulla d'Orleans ridacchiò è dimustrò a so erudizione:
  - Allora a lege salica hè stata appruvata da a Càmera di i Pari.
  L'argumentu era forte. U duca chjamò di novu e serva è dumandava un alimentu più seriu. Sembra chì Jeanne ùn hè micca cusì simplice quant'ellu pare. È questu ùn hè micca solu una ghjovana paisana corpulenta è forte chì s'assumiglia à un cavallu arable. Questa hè una persona assai più educata, anche in pulitica.
  Un pensamentu seducente di tortura mi passava in mente. Ma a zitella, cum'ellu avia appena vistu, era assai brava à suppurtà u dulore. È hà bisognu di Zhanna, prima di tuttu, cum'è un alleatu.
  U duca dete à Jeanne qualcosa da manghjà, è po vene da l'altra parte :
  "Quantu ti tratta ingiustamente u rè. Avete fattu tantu per ellu chì avete guadagnatu cumplettamente u titulu di duca. Ma tù sì sempre una povera paisana. Ubbidite à l'esercitu, ma ùn ci hè nunda per l'anima !
  Jeanne rimarcò tristemente:
  - I santi sò cuntentati di pocu !
  U duca rise un pocu di forza è rimarcò :
  - A maiò parte di i santi è di i papi sò grubbers di soldi, chì ùn anu ancu esse cercatu. È per esempiu, i cardinali ..... Ùn cunnosci ancu a vita !
  Jeanne hà rispostu cusì gentilmente:
  "Credite mi, a so bè cum'è tè, duca. È sta cunniscenza ùn mi dà gioia !
  U duca vulia più chiarezza:
  - Ma accunsenu chì ùn devi nunda à u rè è ùn avete micca obligazioni per ellu ?
  - Innò à u Rè - Iè à Diu ! - Rispose ancu più nebbia inspirante Zhanna.
  U duca rispose cù un surrisu :
  - È Diu vole a pace. È u mondu piuttostu esse stabilitu da a nostra famiglia numerosa è forte, è micca da Valois. In particulare per noi in Gran Bretagna. Solu a nostra dinastia pò cuncilià cun ella !
  Jeanne hà dettu cù una emozione inaspettata:
  - Aghju sceltu Carlu micca perchè ellu hè megliu chè tè. È a zitella face a scelta una volta per tutte ! È u martiriu hè assai megliu cà u tradimentu !
  U duca guasgi sbucò. Bevìa di più vinu, sguassendu u calice finu à a fine. A rabbia l'hà empiutu. A minaccia seguita.
  - Ti urdinaraghju di esse tortu !
  Jeanne rispose ostinatamente:
  - Ùn ci hè più tortura chè à sente e vostre prumesse !
  - Cazzola ! - U duca hà urdinatu minacciosamente è i servitori è i boia, digià aspittendu l'intrattenimentu, irrumpiu in a stanza.
  
  Altrimenti, ùn pudia esse : u duca di Borgogna urdinò à i torturari di rumpillu. Un dungeon assai riccu cù diversi strumenti di tortura. È un boia di Spagna, mità moru. Mais il parle bien français :
  - Hè questu u capu di l'armata di e rane ? - U ghjacaru di a pelle scura si ridia assordamenti è s"avvisa. - Boni tette, capezzoli cum'è fragole, cosce forti - ghjustu ghjustu per una frusta è un rack !
  Jeanne Darc sbuffava solu cun disprezzu : prima di guidàla versu u boia, a Maid of Orleans hè stata spogliata è perquisita bè. Ùn hè micca assai piacevule quandu e mani sporche, maschili sentenu u corpu tutale, è ancu arrampicà in lochi intimi è apprussimatamente li arrughinu. Jeanne d'Arc, chì finu à pocu tempu era subordinata à e persone tittulate, si sentia assai umiliata. A fascia hè stata strappata da ella è una ferita prufonda è lacerata si spalancò nantu à a spalla. Ella hà causatu qualchì dolore. L'esecutore l'hà guardatu cun piacè, serà pussibule di caccià u soffrenu supplementu di a zitella per via di ferita.
  Picchiendu e so labbra spesse, u torturatore mormorò:
  - Chì ! Cuminciamu cù u rack ! O ci voli dì qualcosa ?
  Jeanne d'Arc guardò in l'angulu : quì stavanu dui scribi, pronti à scrive ogni so tistimunianza. Vicinu era un duttore è parechji assistenti di u boia. U rack hè statu preparatu in anticipu. In una voce ferma, a Maid of Orleans disse :
  - Scrivite i seguenti !
  I scribi cuminciaru subitu à scrive. A zitella gridò:
  - Duca di Borgogna tondu stupidu ! Un palu affilatu l"aspetta !
  U boia moru l'hà colpi in faccia :
  - Basta ! Nantu à u rack una zitella audacia.
  U caprettu pigliò i braccia musculosi di a Maid of Orleans è cuminciò à alzà, torcendu e so articulazioni. U dulore in a spalla ferita era terribile, ma l'inflexibile Jeanne strinse un surrisu. Ancu s'è e so osse, larghe per una zitella, si sgrossavanu da una forte scossa, mancu un musculu sbatteva in a so bella faccia.
  Mani torciate à l'articuli, scalzi graziosi, gammi di zitella da terra. A zitella leggendaria era appesa in l'aria. L'assistenti di u boia anu assicuratu subitu una carica pesante nantu à i so pedi.
  U boia hà guardatu attentamente u corpu di a vittima. Da u terribili dulore in a spalla, a pressa di sollievu hà fiascatu, u corpu musculoso di a zitella, bronzu, atipicu per u Medievu, hà cuminciatu à sudà. Iè, si senti u dulore, ma chì endurance hè necessariu per surrisu à denti bianchi à u stessu tempu.
  U torturatore hà dumandatu:
  - Chjamate i nomi di i vostri assistenti in u campu di Burgundia !
  Zhanna hà rispostu sputendu. U boia, ancu s'ellu hè statu culpitu, ùn si mosse mancu, un surrisu ghjucatu nant'à u so visu bruttu, barbutu, quasi neru :
  Allora simu ghjucati stupidi. Va bè ragazza, ti aiuteraghju.
  U boia pigliò un ramrod è l'infilò in a ferita, dopu chì hà cuminciatu à torce. U visu di a zitella hè diventatu rossu, u sudore cuminciò à drenu è goccia da ellu, i musculi si cuntravanu involontariamente, a respirazione era pesante, intermittente, cum'è dopu una longa corsa. Ma sorprendentemente, u surrisu ùn abbandunò micca e so labbra.
  U boia hà traforatu finu à a fine, è poi l'hà tiratu di manera brusca : e pupille di l'ochji di a Maid of Orleans si strinsenu, ma u surrisu hè diventatu ancu più largu !
  - Donna forte ! Un veru eroe ! Va bè, ti faraghju gridà. - U torturatore hà cuminciatu à scaldà u ramrod nantu à un focu rossu pallidu, l'assistente di u kata sguassate e pinze da a fiamma. A parte di muzzica hè diventata rossa da u calore.
  A parsona più curaghju puderia perde u curaghju, ma Jeanne l"hà guardatu cum"è s"è una tavula cù i piatti si sparghje davanti à ella.
  U boia, senza pietà, cantò :
  - Gamba di donna, fritte un pocu !
  Pigliendu a pinza in e so mani, u turturare toccu u ferru rossu à u taccu tondu di a zitella, un pocu polverosa. Scelse i lochi più sensibili à u pede di a Maid of Orleans. L'odore di carne brusgiata passava in a stanza. U boia u tirò cù u nasu :
  - Hè assai bellu !
  U torturatore hà agitu cù cura, distribuzendu e brusgiate uniformemente nantu à tutta a sola. Quandu u calore hè troppu forte, brusgia micca solu a pelle, ma ancu e terminazioni nervose, per quessa, in questu casu, hè necessariu una grande cumpetenza per causà dolore. Jeanne si cumportava in modu eroicu, ùn hà micca sbulicatu un gemimentu, qualcosa chì li feria l'ochji è a sudorazione, ma un surrisu ghjucava nantu à a so faccia.
  U boia, intantu, cuminciò à rompe i diti.
  - Sottu, zitella, sarete assai piacè !
  Jeanne disse cun disprezzu :
  - È chì ? Cum'è un omu ùn pudete micca!
  E braccia longu di u boia eranu forti. I dita crepitavanu, u torturare cuminciò cù u dito. Quandu u ferru caldu rompe unghie è dite, hè monstruosu. Si sente un crunch. Jeanne prova di strincà, ma i so gammi sò fermamente incatenati, è ogni ligame di a catena hè grossu cum'è un grossu. Ancu i so musculi, induriti da u travagliu di i paisani è di battaglie pisanti, ùn sò micca capaci di rompe i catene d'acciaio cusì forti.
  Dopu avè ruttu u so mignolu, u boia grugnia piuttostu :
  - Sò bè omu ! Siete una zitella, pigliate piacè !
  Jeanne sbuffò stoicamente.
  - Ùn male, ma u ferru hè troppu friddu !
  U boia hà rispostu :
  - Va bè ! ti arrustiraghju !
  U torturaru si rumpiu pianu pianu, torcendu u so dito mediu intornu à u so assi. Belle dita di a fanciulla d'Orleans, longa, ancu, grazia. L'ossi sò forti, ùn hè micca faciule di rompe, è l'esecutore ancu sudatu da u sforzu. Una goccia di sudore s'inclinava da a so fronte inclinata è cascò nantu à e pinze rosse. I gammi di una zitella ghjovana è forte puzzanu assai bellu. Un tali amore hè un grande piacè. È a tortura hè ancu megliu. Avà hè u turnu di u big toe di u pede nudu. A verità hè chì ùn hè micca abbastanza per rompe.
  Jeanne, nascondendu a so angoscia, abbaia arrabbiata :
  - Ebbè, quantu debule ! Ùn pudete micca rompe un ossu !
  U boia rispose in lacrime :
  - Nu nunda, aiuterà !
  L'enorme assistente di u torturatore hà sbulicatu un dispositivu speciale. U pollice strittu, si sentia un crack. U dito ruttu, u boia disse cun satisfaczione :
  - È avà a gamba manca !
  U prucessu di tortura hè assai piacevule. L'osse oh cumu si crepanu, è ancu a pelle brusgiata. A zitella leggendaria soffre, è ancu strappava a lingua, stuzzichendu i flayers.
  U boia cù una carezza tesa dice :
  - Sè vo cunfessi tuttu, tradisce i vostri complici, cessemu a tortura è vi tratteremu.
  Jeanne, in u tonu indifferente chì li era datu cù tanta difficultà, rispose :
  - Chì hè u to dulore per mè !
  Dopu avè finitu di rompe i dita di i pedi, u boia ci vulia à piglià a manu, ma u duttore l'arrestò:
  - Serà necessariu chì sta cagna firmà qualcosa d'altru, per esempiu, a ricunniscenza di u Duca di Borgogna cum'è Rè di Francia, dunque lascià e so mani.
  U boia accunsentì prontamente :
  - Iè, lascemu per a desserta ! È avà a batteremu cù una frusta !
  L'assistente di u torturatore hà pigliatu una frusta da a fiamma, da catene bianche magre da u focu. Jeanne strinse l'ochji è gridò ironia:
  - Ebbè, questu hè un bellu bagnu !
  U boia rispose cun un sorrisu :
  - Bella scopa ! Serete stupidu assai piacè è sarete pazzi !
  Kat si bastò è picchiò. Una cunvulsione hà attraversatu u corpu putente di Zhanna.
  - Ti piace?
  A Domestica d'Orleans rispose, cù a so voce troppu bassa per una zitella :
  - È chì ? Va bè ! Solu quì u colpu hè debule !
  L'assistente di u fanaticu hà chjappu di novu. U boia, cum'è in una voce di cantu, disse :
  - Dui-ah-ah!
  Un altru colpu, è un countdown melodioso :
  - Tre! Quattru !
  A zitella stende i musculi addominali, vole à punch u boia, ma ùn pò micca.
  - Avvicinatevi à mè ! Jeanne urla.
  Flayer la stuzzica:
  - Iè, sì cusì bè !
  À pocu à pocu, u spinu, e spalle è i glutei, u guerrieru più famosu di tutti i tempi è di i populi, si trasformanu in un cuntinuu disgraziatu di sangue coperto di brusgiate. Malgradu u turmentu insuppurtevule, Jeanne hè sempre à circà stubbornly, è a dumanda dopu :
  - Dimmi induve piatta i tesori arrubati à noi ? - Ruggini cum'è un leopardo di neve:
  - In a to barba di sputa !
  U boia pigliò di novu a pinzetta rossu è pigliò da u capezzolu scarlattu nantu à u so pettu, u girò grossamente !
  A Domestica d'Orleans, sguassendu una sudore sanguinosa, si strinse da sè :
  - Carezza raffinata !
  U boia cuntinueghja a tortura cù l'altru pettu. Di colpu, a testa bionda di Zhanna tremò è hà persu a cuscenza.
  U duttore gridò spavintatu :
  - Reclinatu !
  U boia si mette a manu à u collu :
  - Ebbè nò ! U core batte cun fiducia ! Avanzate ?
  U duttore strinse a testa.
  - Basta per oghje ! Ùn ci hè micca locu vivente nantu à questu. Ùn pensu micca chì uttene qualcosa da ella.
  U boia annunziò cun un dissimulatu fastidiu.
  - Ùn aghju mai gridatu ! Carattere forte, ancu s'è u corpu femminile hè assai doloroso. Ma i so musculi sò cum'è quelli di un omu assai forte.
  U duttore in silenziu è ancu guardendu intornu disse :
  - L'inglesi l'anu cundannatu à esse brusgiata à u rocu. Stu diavulu duveria avè abbastanza forza per cullà u scaffold da ellu stessu. Dunque, lavate Jeanne è mettela in a cellula più guardata sottu guardia pesante, in catene.
  U boia annunziò ansiosamente.
  - Quì tutti i suldati sò guardiani novi, mercenari. Per ordine persunale di u duca di Borgogna, tutti i Francesi sò stati rimpiazzati, cusì Jeanne ùn averà micca cumplici ! Allora, sottu scorta rinfurzata, a purteremu è a brusgiaremu in piazza cintrali. Oh, quantu seraghju cuntentu di portà a torcia à sti gammi ghjuculi, ma cusì seducenti.
  U duttore rispose friddu :
  - Se Zhanna firma i documenti necessarii, allora morirà rapidamente. Altrimenti, u focu sarà lentu, divorendu gradualmente u so bellu corpu!
  Jeanne ritornò in sé e bisbigliò con rabbia:
  - Ùn aspittà !
  In risposta, u boia pigliò pinze fresche rosse è pigliò bruscamente a ferita aperta in a so spalla cun ella. Si strinse più forte : A zitella torna torna a cuscenza. Hè stata aspra cù acqua di ghiaccio. Allora l'anu cacciatu da u rack. U boia murmurò :
  - Ebbè, cagna ! Ùn sò micca ch'altru à pensà ! Forse a violà cù una palanca calda?
  U duttore strinse a testa negativamente.
  - Bona idea, ma u duca di Borgogna hà fattu qualcosa di megliu. Ella, una vergine santa, prima di esse eseguita davanti à tutta a folla, serà violata da i vostri dui assistenti. Questa serà una vendetta assai sofisticata!
  U boia batteva e mani.
  - Iè, hè cusì maravigliosa ! E vi vede ?!
  - Tutta a cità vi vede ! - U duttore hà prumessu.
  U boia ballò :
  - Oh, sì pinze rosse, è garofani rossi nantu à a fiamma ! Mi piace assai di turmentà e zitelle è inchinate bassu à u Duca-Rè in a cintura ! - Stivali, forgiati cù u ferru, tamburinati dashingly in u pianu di petra.
  Jeanne hè stata purtata à u dungeon, è, partendu in una pusizioni stante, hè stata incatenata à una croce. È intornu mette una guardia affidabile!
  
  EDMOND DARTAGNAN È JULIAN THE ATTENDANT
  In un sognu, u zitellu Edmond D'Artagnan hà vistu qualcosa di inusual...
  Quì era accantu à Ghjulianu l'Apostatu. U famosu imperatore rumanu in a battaglia cù i Parti cascò in una situazione difficiule. Ma l'eredi di Cesare si battevanu valenti è cacciavanu i Parti. Ma l'imperatore stessu era circundatu da un picculu distaccamentu, chì cercava disperatamente di passà à u so propiu.
  Edmond Dartagnan hà saltatu nantu à a sabbia calda. U picciottu terminatore hà capitu subitu chì questu ùn era micca un sognu, soprattuttu chì e vesciche micca guarite completamente nantu à a pianta dulora. Ma ùn ci hè tempu per discutiri - l'imperatore deve esse salvatu!
  U picciottu-ranger abattu cinque Parti chì avianu digià assediatu l'imperatore d'un colpu in un saltu. Allora, Oliver Twist, hà pigliatu assai abilmente e duie spade è hà cuminciatu à rimproverà. I primi quattru guerrieri persiani cascanu cù a testa tagliata. Allora u zitellu hà lanciatu u pugnale cù i so diti nudi, è si torcia in mezzu volu è tagliatu a gola à trè arcieri.
  Dartagnan Edmond esclamò con gioia:
  - Hè una lotta d'omu !
  Allora andò in una offensiva decisiva. A so spada era cum'è una tosaerba. Taglianu tutti in una fila, è disseccanu i membri di i Persiani. Eccu un capu maiò di i Parti chì prova à fà chì l'imperatore stessu perde a manu. E poi u capu.
  Edmond Dartagnan scacciò cinque pugnali da u turntable cù i so pedi à una volta, è falcia una fila intera di arcieri. Allora gridò:
  - Ora di furtuna ! Hè ora di ghjucà !
  È e so spade anu datu un tagliu di capelli à l'armata partia. U capimachja di l'esercitu, u rè di Persia, Indemon, fece u zenki. Un picciottu mezzu nudu, muscolosu hà tagliatu tutti in una fila è sbulicò tutti l'avvicinamenti di Julian cù cadaveri. Mai prima, u regnu di Partia avia vistu un cumbattante cusì feroce. È u fattu chì questu hè solu un ghjovanu senza barba hà inspiratu una paura seria.
  Di colpu, i Diu veramente pagani decisu d'aiutà a Roma antica, è invece di ritruvà, Julian hà tornatu a religione di i so antenati à a Terra! È avà hè o Ercole o u figliolu d'Ercules chì cumbatte l'armata partia.
  È Dartagnan Edmond era sempre più in furia. Lanciava oggetti pesanti è taglienti. Pugnalò è smachjò i nemici di l'Antica Roma, è e so spade parevanu fulmini irresistibili. U zitellu terminatore hà inspiratu u restu di i Rumani. Grida : Ercole ! Ercole cun noi! Si precipitò versu i Parti, radduppiendu a so forza triplice. L'imperatore stessu hà battutu.
  Julian era solu ligeramente sopra à l'altezza media, ma ben custruitu è bellu. À l'ora di a so morte, avia solu trenta-dui anni, è ùn si sà ciò chì avissi aspittatu l'Imperu Rumanu se l'apostatu avia campatu di più. Ma avà, pare chì i Parti si sò spustati in daretu, è cuminciaru à retrocede.
  È u restu di l'esercitu rumanu aghjunghjenu calore. U rè Indemon hà pruvatu à turnà a marea di a battaglia, è cun mille immortali selezziunati si trasfirìu in battaglia. Ma questu era u so sbagliu fatale.
  Edmond Dartagnan attirò l'attenzione à una assai grande - più altu ch'è Ratslayer, l'altezza di un omu, in una corona è spalle, cum'è un armariu in maglia d'oru. È u zitellu, videndu cumu si sentenu l'ordini di stu regnu, hà capitu : hè ora di agisce. È ripigliò l'arcu cascatu da u Persianu. L'hà tiratu prestu cù u so pede, cusì chì a corda di l'arcu guasgi sfondava. È dopu hà liberatu una freccia, chì accumpagnava mentalmente u so volu.
  Et se précipitant, une pointe piquante s'écrasa dans la nuque l'orgueilleux roi des Parties, brisant l'artère carotide. È un pesu enormu di unu è mezu, o ancu dui centesimi, u regnu s'hè lampatu da un elefante di draft.
  A morte di u rè, di sicuru, un colpu sfrattu à l'esercitu. In particulare quandu l'eredi più ghjovanu hà pruvatu à piglià u cumandamentu, cum'è Edmond Dartagnan hà mandatu una freccia à ellu. Cum'è un risultatu, stu avversu turnò à esse un scorpion pierced. I Rumani, videndu l'imperatore correre in battaglia, gridavanu avà : Apollu, Apollu hè cun noi !
  È Edmond Dartagnan hà battutu i Parthi cù e so mani è i pedi nudi di zitelli, utilizendu tecniche chì hà lettu in un libru cinese traduttu in latinu.
  È questu esercitu barbaru hè diventatu un volu grossista. Avà i Rumani perseguivanu a Partia è in questa razza di lupi ùn ci era micca quistione di pirdunu è di misericordia. Guai à quelli chì fughjenu, è guai à quelli chì fughjenu doppiamente da i Rumani.
  L'armata di l'Oriente si scioglieva davanti à i nostri ochji, è i reggimenti, legioni è cohorti latini eranu inesurabili. Ferru è forte, rompanu è sbuccianu tuttu, è ammazzanu i nobili...
  U zitellu, invece, lampò cù tacchi nudi, rosati, è curria un mulinu cù spade, tagliendu cinque avversari à una volta.
  Vittoria cumpleta. I Parti sopravviventi si ghjinochjenu è imploranu pietà.
  Edmond Dartagnan s'avvicinò à a chjama di l'imperatore. U guardò affettuosamente. In i tempi antichi, a ghjente hè un pocu più bassu chè in i seculi dopu, è in un sognu, u zitellu s'imagina per esse più vechju in età. Dunque, per i standard rumani, u zitellu Dartagnan pare à quattordici, quindici anni. Vale à dì, pò esse digià cunsideratu un omu, anche senza barba. Julian guardò i so graffi è contusi è dumandò cun un largu surrisu:
  - Tu sì un diu ?
  Edmond Dartagnan hà rispostu onestamente è ghjustu:
  - Sò umanu !
  Julian suspirò assai è rispose ancu sinceramente:
  - Peccatu... Scusate assai !
  Questu hà fattu arrabbiatu u zitellu terminatore, è rispose duramente:
  - Ùn ci hè nunda da dispiace ! Omu, questu sona fieru!
  Julian annuì d'appruvazioni è picchiò u zitellu nantu à a spalla:
  - Ben dettu ! Stu omu sona orgogliu, è deve esse fieru, è micca argilla in e mani di un potastru!
  L'armata murmurò in appruvazioni. U prete in marchja hà cuminciatu à preparà un serviziu di preghiera pagana à l'occasione di a vittoria. Julian hà decisu di rinviviscia i vechji culti. Unu di elli hè u cultu di Jupiter, Mars è Mithra. Ancu s'ellu hè chjaru chì a fede pagana deve esse mudernizata. Diversi idee sò stati pruposti quì. Dopu tuttu, ci hè digià un insignamentu nantu à i Champs Elysees - un paradisu per i guerrieri è e persone eroiche, pundits. Allora perchè micca fà a duttrina ufficiale. Serete sottumessi à l'imperatore, sarete in gradu di distinguishte in u serviziu è vi uttene un harem in u mondu dopu, è vi celebrerete festi nobili, essendu per sempre ghjovanu è forte! Allora perchè l'elite allora a duttrina di Cristu?
  U zitellu fieru Edmond Dartagnan, chì ancu ùn piaceva micca veramente u cristianesimu tradiziunale, dui cori è crudeli, rimarcò:
  - L'omu stessu hè u fabbru di a so propria felicità, è ellu hè u ceramista di u so successu !
  Ghjulianu stese a manu à u zitellu, a strinse calorosamente è suggerì cù tutta sincerità:
  - Siate u mo figliolu è erede ! Sò sàviu oltre i vostri anni, è avete una forza sopraumana!
  Dopu à quessa, l'imperatore pigliò l'anellu di i Cesari da a so cintura. Questu anellu hè di solitu purtatu da l'imperatore à quellu chì ellu sceglie per esse u so successore, è hè di solitu un signu d'adopzione.
  Edmond Dartagnan mis l'anneau à l'index et dit avec enthousiasme :
  "Spergu di esse degnu di diventà u figliolu di l'imperatore ..."
  Ghjulianu hà scunfittu l'esercitu partu è torna assediatu a so capitale ben fortificata. L'apparizione di Edmond Dartagnan hè stata accolta cun gioia. L'imperatore rumanu basgiò u zitellu è l'alzò cù mani forti sopra ellu, dicendu:
  - Grazie à Diu ! Aghju digià pensatu chì eri mortu !
  Edmond, capendu chì a verità ùn hè micca cusì faciule da spiegà, battendu i so pedi nudi, rispose :
  - Onestamente, Vostra Maestà hè u mo babbu veru, questu hè Apollu è mi porta à volte in l'Olimpu è in altri mondi per ùn avè micca troppu abituatu à a ghjente !
  L'imperatore, soprannomu in a storia vera cum'è un apostatu, hè stata surprised:
  - Avete vistu l'Olimpu ?
  Edmond Dartagnan, cum'è tutti i picciotti intellettualmente sviluppati, hà amatu à cumpusizioni è dunque prontamente cunfirmatu:
  - Iè!
  Julian esclamò in ammirazione:
  - È aghju vistu Jupiter !
  U zitellu-cavaliere, sorridendu largamente cù i denti di perle, rispose :
  - Mio missiavu Jupiter ti saluta ! È ti augura successu! Cusì chì l'Imperu Rumanu - cunquistò u mondu sanu! È tuttu l'universu !
  L'imperatore sclamò in cima à i so pulmoni :
  - Grazie à i dii ! Ch'elli portanu a vittoria !
  U picciottu eredi suggerì subitu di ùn ritardà l'assaltu, postu chì l'area circundante era devastata è era troppu difficiule per e truppe rumane per piglià cibo è beie per elli.
  Edmondu, armatu cù u megliu arcu rumanu, ch'ellu hà ancu migliuratu, andò à caccia. Hè megliu pensà à u pianu di l'assaltu, videndu a fortezza stessu è à u stessu tempu uccidendu i nemici.
  Edmond Dartagnan tirò da una distanza à un guerrieru cù piume scarlatine nantu à u so cascu. In risposta, nuvole di frecce volanu versu u zitellu. Ma u ghjovanu guerrieru ùn li fece micca a minima attenzione: ùn anu ancu ghjuntu, è chjappà friddimente l'avversari, è ellu stessu, cù un passu rapidu, ogni tantu, andendu in una corsa, caminava intornu à u muru.
  A cità era veramente grande, micca assai più chjuca di Roma, è circundata da alte mura. Trajanu u Grande è parechji altri cunquistatori ùn pudianu piglià in u so propiu. Ma quì hè veramente a forza principale di Partia. Cunquistàla, è i vostri duminii di Roma ponu estendersi finu à l'India.
  U zitellu Edmond hà avvistu chì i mura di a cità eranu quasi in ogni locu grandi, grossi è dentate. Per piglià una tale cità, avete bisognu di assai scalini longu, è ùn hè micca sicuru chì truverete. A prutezzione hè un pocu più debule, induve a cità hè lavata da u fiume, ci hè un flussu tempestoso. Hè pussibule di svià u fiumu, ma duverà almenu dui mesi di travagliu duru. Allora chì sò l'altri modi?
  Per esempiu, sbatte u muru è rompe a breccia! A manera più faciule, ma avete bisognu di splusivi. Ma micca luntanu da a cità ci hè una furesta impressiunanti. È cù una certa abilità, splusivi ponu esse fatti da ... serratura, aghjunghjendu i minerali più simplici è sali. È cù i so tacchi nudi, u zitellu sentia chì ci era tali minerali è sali in a terra.
  Hè megliu minà a parte più alta di u muru, induve u più grande numaru di suldati nemici anu accumulatu. Avà i Parti si dispiaceranu ch'elli anu osatu andà contru à Roma.
  Edmond Dartagnan, dopu avè sparatu quattru carquoi, tornò in u campu è cuntentu cuntentu à Julian:
  - I dii m'hà dettu cumu piglià a furtezza ! Ma lasciate chì i vostri guerrieri serve u nostru rituali!
  L'imperatore rumanu urdinò strettamente:
  - Ubbidite u mo figliolu cum'è tù mi ubbidisci !
  È l'esercitu, chì avia vistu Edmund Dartagnan in azzione, abbaiò un salutu in ritornu. È u zitellu, u Tsesarevich, dava attivamente ordini. Prima avete bisognu di prima tagliate l'arburi è finamente macinate. È risulterà esse una forza letale assai fresca contr'à i nemici di l'Antica Roma.
  Avete bisognu di mischjà assai serratura cù minerali, è dopu avete una bomba putente di i tempi antichi. Duverebbe travaglià assai più effittivamenti cà a polvere di fucile, è micca peghju di a nitroglicerina. Questu hè veramente u zitellu terminatore cuncipitu. Inoltre, Edmond stessu hà tagliatu personalmente a furesta, è hà macinatu i tronchi in scudi è serratura.
  U torsu nudu è musculu di u zitellu brillava di sudore, è paria chì u zitellu era fustu in bronzu.
  Cridendu in a vulintà di i dii, l'esercitu rumanu hà travagliatu assai amichevule, armuniosu è energicu. Sawdust è putenti scudi di legnu sò stati custruiti rapidamente. True, i Parti anu pruvatu à fà una surtita.
  Edmond Dartagnan agitò felicemente e so duie spade, è a cavalleria sbarcò fora di l'embuscade. Un paru di milla persiani sò stati circundati. U zitellu-cavaliere cazzo u so capu cù u so pede in a mandibula, furzendulu à perde assai denti. È tandu u so paru di spade hà travagliatu cum'è s'eranu rasoi. È i Partiani eranu in un saccu, è circundatu da l'armata più valente in u mondu.
  Iè, assai barbari eranu avà cumbattiti in l'esercitu rumanu, ma questu l'hà fattu più forte, assorbendu sangue frescu è novi tecniche di cummattimentu.
  Edmond Dartagnan più di l'altri hà riesciutu in questu tagliu. È apposta, u zitellu slocked in grandi pozze di sangue per spruverà i suldati rumani. È li piacia, hè risultatu chì ricevenu a gràzia divina, a forza è a bona furtuna da u figliolu di Apollu stessu.
  Cum'è parechji in Roma si rallegravanu di u ritornu di i vechji culti pagani. È cun grande piacè anu pricatu à Fortuna è Jupiter.
  U picciottu terminatore paria cunfirmà, tagliendu i persiani in a mità cun un swing, chì a fede di i pagani dà putenzi cosmici colossali. È chì quasi ogni persona, se vulete, pò diventà un diu, è fà miraculi!
  U Cristianesimu, invece, paria troppu ostili à i piacè di a vita è dunque pocu attraente. In più, ci sarà sempre quellu paradisu ? È qualchissia di quelli chì campanu in u quartu seculu hà vistu u Cristu risuscitatu ?
  Iè, hè assai difficiule di crede in l'omnipotenza di una persona crucificata, disgraziata, ancu per una mente raffinata. È ancu di più à i barbari, o à i Rumani, chì valoravanu u cultu di a forza è per i quali a croce era una vergogna. Per u Diu onnipotente per umilià ellu stessu à a morte nantu à a croce - pareva cum'è una follia in tuttu è crede in tali ....
  È i so dii sò simplici, capisci, umani... È nimu ùn offri una resistenza seria à i culti resuscitati !
  È avà i guerrieri di u risu, ancu s'è a mità di elli ùn sò micca Latini, ma i barbari rializeghjanu cù entusiasmu l'ordine di l'imperatore è u so Figliolu è u Figliolu d'Apollu.
  A notte, abbastanza serratura è minerali sò digià preparati. Edmond Dartagnan ùn hà micca aspittatu finu à l'alba, ma hà urdinatu chì u carrettu fussi spustatu immediatamente à u puntu cintrali di a difesa nemica.
  È u trofeu di i cavalli partu si precipitò cù a carica mortale à a torre di i rè. Li spinsinu, brusgiate a testa è i gammi cù torche accese è colpi di fruste longu. È ancu s'è i Persiani anu apertu u focu indiscriminatu in a bughjura di a notte, era digià troppu tardu.
  Edmond Dartagnan, per aumentà a so voce, gridò à traversu un grande cornu di bronzu :
  - Chì u nome di i Dii sia cumpiitu ! Chì Jupiter aiuta!
  Splode cusì chì ancu à un paru di chilometri da i capi di i Rumani chjappà i so caschi da a testa. Ma i Parti soffrenu mille volte di più. U refuggiu principalu da l'onda di splutazioni hè statu ghjittatu più altu, è i mura si alzavanu. Parechje centinaie di suldati persiani sò stati ammazzati in u locu, è ancu più storpi ...
  Edmond Dartagnan, chì hè statu ancu imbuttatu da l'esplosione, cascò à i so ghjinochji, ma subitu salta. U zitellu-cavaliere abbaiò di novu :
  - È avà l'amichi attaccanu ! À a gloria di u nostru Diu Apollu !
  È si precipitò prima, lampendu scalzu, cù a polvera appiccicata à u sangue di i tacchi di zitellu. È daretu à ellu si precipitò tutta l'armata rumana, innumerabili, in ogni casu, in un incubi.
  Edmond Dartagnan era u primu à ghjunghje à a pusizioni di i Parthi è si arrampicò rapidamente sottu à u muru colapsatu. U zitellu terminatore era in grande eccitazione. Tagliò tutti in fila, ancu s'ellu era digià chjaru chì i Parti anu persu a capacità di resistà veramente. U so morale calò, è tuttu u desideriu d'opporsi à i Rumani s'evaporò. Ma sempre, u sterminiu cuntinuava, è ci hè statu un veru massacru.
  U zitellu terminatore hà culpitu unu di i nobili persiani cù u so taccu nudu in u mentonu è si ruttu a mandibula è u collu. Cascò ghjustu in u calderone di catrame bollente chì i Parti s'avianu disposti à versà nantu à a testa di i Rumani attaccanti.
  A resina si sparse è parechji persiani, spavintati, cascò ancu in i calderoni è sò stati arrustiti vivi in elli.
  Oliver Twist, brandendu e so spade, è tagliatu à traversu un'altra radura, cantò una ballata sana:
  Sò un cavaliere di Roma è a spada...
  U Signore m'hà chjamatu à a battaglia !
  U mondu hà subitu un boia,
  È megliu lode a Fortuna !
  
  Decisi di rinviviscia u gran sognu
  Ddu omu hè diventatu forte cum'è Diu !
  È si innamurà, a saviezza, a bellezza,
  In quale a corsa di cori in metallo hè incarnata!
  
  Innò, micca un paganu, Cesare era,
  Ùn cunniscia micca u so uguale in u rati ...
  È Roma cù gloria radiante,
  Sfida a paura-Satana!
  
  Tuttu si turnerà in polvera
  Ma solu u spiritu hè immortale!
  Truvate a forza in e parolle
  Chì ùn ci dice micca à voce alta !
  
  Credimi, una persona ùn hè micca un cadavere,
  Hè u megliu, sempre vive ...
  U raghju di gloria ùn hè micca sparitu ...
  Stelle in i cori d'amore!
  
  È ciò chì hè u sangue
  Ella ci dà a vita...
  Fora di u dulore ci hè l'amore
  È tene à ella !
  
  Cridite chì ùn site micca debule
  È era forte in spiritu !
  Chì u schiavu perisca in a carne,
  Maneremu a briglia !
  
  Quandu vi cunquistà a codardia
  È l'orrore salvaticu perirà ...
  Allora vi vola sopra i tetti,
  Dèi chì contanu e facci !
  
  L'Olimpu vene, accende u focu,
  È ci sarà a luce...
  Ma ùn tocca micca l'eroe debule,
  Cliente oftalmologa...
  
  Chi calpesta un picculu vermu,
  Ellu stessu hè senza valore in core !
  È a mo grande passione
  Sottu à a cuda duie chips di pepite !
  
  In breve, Belobog vene,
  Diventaraghju Apollu...
  Sbarraremu i zeri cù una penna,
  Avemu milioni daretu à noi !
  È cù ogni colpu di u zitellu musculus, Hercules-like, qualcunu cascò. È i Persiani si battevanu nantu à i ghjinochji è urlavanu in cori di pietà.
  A capitale di a Partia era cascata, è avà a bandiera rumana s"era chjappata sopra.
  I prigiuneri cascò in faccia è basgiò e graziose tracce di i pedi nudi di u zitellu-divinità chì facia i travagli di Ercole.
  Edmond Dartagnan hà pigliatu a chjave di l'Asia in e so mani forti è si n'andò versu l'imperatore Julian. Ringraziò l'eredi è li rinunziò, dicendu : " Gloria à Apollu ".
  Ghjulianu custruisce una nova capitale. Edmond hà ancu cuminciatu à sognu di tuttu cum'è un pocu acceleratu, cum'è un filmu ... Quì si ncuntrau dinò l'imperatore Julian. U regnu Parthian, da quale i Rumani avianu tanti prublemi scunfitti, è Ghjulianu, chì era digià chjamatu u Grande, decisu di risturà Babilonia.
  L'apparizione di Edmond Dartagnan, u figliolu chjamatu di l'imperatore è chì era cunsideratu u figliolu d'Apollu, era percepitu da i Rumani cum'è un signu di i dii.
  Davanti à u zitellu, i Vestali sprinkled petali di rosa. Edmond li calpestava à pedi nudi, è, fieru di spuntà u pettu, marchjava cum"è un triunfante. I petali tickled i so tacchi nudi piacevule, è l'umore s'arrizzò da questu. Ghjulianu strinse a manu di u zitellu, calloso da i travagli militari, dicendu:
  - O figghiu ! Aghju urdinatu da i tesori catturati da i Parthi di scaccià una statua d'oru per voi, inserisce smeraldi invece di ochji ! Siccomu sì u figliolu di Apollu, allora sì cum'è u Diu stessu di a bellezza è l'arti militare!
  Edmond Dantes rispose modestamente, incrocendu i so braccia nantu à u pettu musculu di un adulescente forte :
  - Sò cum'è un diu, essendu omu !
  Julian annunziò à u zitellu forte, veramente cum'è Apollu in a so adolescenza, è annuncia:
  - In a vostra parte è in onore di l'iniziu di u rinascimentu di Babilonia, organizzeremu lotte di gladiatori!
  Edmond hà dettu sinceramente:
  - Menu sangue ! I nostri dii ùn anu micca bisognu di sacrifiziu, ma curagiu è bravura !
  Julian hè d'accordu cù questu:
  - Ch'ella sia cusì ! Ma quelli Parthi chì ùn si sò micca rassegnati anu da more in battaglie di gladiatori per ùn causà novi guai à Roma !
  Edmond D'Artagnan, Jr. hà rispostu à questu:
  Chì i dii decidenu u so destinu ! Ùn lasciate micca e donne è i zitelli participà à queste!
  Julian hà rispostu ambiguamente:
  - Quelli chì ùn sò micca periculosi per noi ùn participeranu micca à u ballu di a morte !
  A statua ghjittata à Edmond D'Artagnan era ancu più altu ch'è a grandezza naturale, è l'ochji smeraldi brusgiavanu. In e so mani, u zitellu-divinità teneva duie spade cù lame d'acciaio è maniche adornate cù rubini. I musculi di sollievu eranu abbastanza coherente cù l'uriginale.
  Allora ci era una festa sumptuous, è digià durante a festa a prima lotta di gladiatori hè stata. Dui Parthes sognamenti lavati è oliati si battevanu. S'attaccò l'un l'altru cù e spade. U più grande hà mancatu parechji colpi di a spada in u pettu è u stomacu, sfondate nantu à a sabbia. A lotta s'hè vultata à esse fugace è quasi tutti i Rumani, insatisfatti di un tali risultatu, inclinavanu e so dite - finiscinu! Oliver s'astinse. Ùn vulia micca parè crudele o misericordioso.
  U Parthiu senza una fitta di cuscenza pugnalò u so compatriota. Nantu à questu, in fattu, i spettaculi gladiatori sò finiti. Solu versu a fine di a festa, quandu Ghjulianu, cum'è Nerone, cantava una canzona, i suldati sò tornati chjamati à u stadiu. Sta volta era dui adulescenti.
  Si battevanu abbastanza longu, inflittendu parechje ferite l'una à l'altru. È à a fine, sbulicati cumplettamente, si trapassavanu u pettu cù e so spade è si ghjilavanu.
  Edmond batteva u pede nudu è rimarcò dispiaciutu:
  - U babbu hà prumessu chì ùn ci saria micca zitelli in u duellu di gladiatori !
  Julian rispose decisamente, sbattendu u pugnu nantu à a tavula:
  - È quessi ùn sò micca figlioli ! Sò digià quattordici !
  Stu risultatu hà causatu una certa disappuntu trà i Rumani, è anu affucatu i combattenti morti.
  Edmond ùn hà micca oppostu. Ellu stessu ùn hà micca cunsideratu i zitelli di quattordici anni. Se un zitellu pò esse digià cun una donna, allora ùn hè micca un zitellu!
  Iè, è in quelli ghjorni in tali anni in Gascugna si maritavanu è si maritavanu. Antichità è Medievu sò unu !
  A lotta di gladiatori cuminciaru u ghjornu dopu.
  Les Parties se battaient entre elles. Eranu in furia, si ghjittavanu è si stagnavanu. Si sparse assai sangue è sudore.
  Dighjà in a prima battaglia, vinti pirsuni si battevanu da ogni latu. Quelli chì sò surtiti prima cù panni verdi, è u sicondu cù gialli. A battaglia hà prucedutu cù successi diversi. I verdi vincìu, di quale solu trè restanu nantu à i so pedi, è ancu quelli chì eranu feriti seriu.
  U sicondu duellu hè statu un pocu menu sangu chì u primu.
  Sta volta c"eranu quindici omi da ogni latu. Certi in bandage aranciu, altri in blu. Stivali pesanti chjappà contru à a sabbia. I gladiatori stessi sò mezzu nudi, parechji sò pilosi, cusì u spettaculu hè abbastanza barbaru è tensu. Orange paria esse più forte, ancu s'è in generale a lotta hè stata cumpetitiva. Ci hè statu un scambiu ostinatu di colpi, u sangue sguillava.
  I dui lati oscillavanu cum'è una brezza d'onda.
  L'aranciu si dimustrava più forte, di quale cinque guerrieri stavanu nantu à i so pedi. È quelli turchini chì eranu munzi, ma sò stati ammazzati, i Rumani ùn li pardunavanu.
  E battaglie eranu in piena. Quì, per esempiu, trè leoni è cinque Parti cù spade smussate. A banya hè diventata sanguinosa ... Questa volta a furtuna surrisu à i leoni, salvu ancu l'animali, è e spade sò state date à i prigiuneri brevi, arrugginiti è micca affilati per un bellu pezzu.
  Allora l'adulescenti entranu in u ring, armati solu di pugnali. C'era tantu urla, urla, muzzicà. Si intrecciavanu in un abbracciu è si pugnalavanu cù i so punti, butted, calciati. I picciotti eranu cusì furiosi chì ùn anu mancu fighjatu quale era in quale squadra. Si sò appena ammazzati, mutilati è finiti in u locu.
  Unu d'elli hà ancu strappatu u core di l'altru da u so pettu musculoso, pruvucannu à l'ultime a morte da un severu scossa di dulore.
  Quantu hè duru è disgustu, ma à u stessu tempu eccitante sanguinosa. Quandu si sperimenta una mistura di eccitazione, piacè è à u listessu tempu disgusting, quandu l'adulescenti nudi, sudati, sanguinanti è tagliati si turmentanu è si mordanu cù l'arme.
  È in i tempi antichi, parechji zitelli nascenu, è un gran numaru di picciotti participanu à i cumbatti di gladiatori. Sò merchenzie menu valore è ùn sò micca cusì pietosi. Spessu i ghjovani schiavi cumbattenu cumplettamente nudi, è sempre scalzi.
  I gladiatori di e donne sò ancu quasi sempre scalzi, fora di i più famosi di elli. Tali ragazze ponu nantu à sandali eleganti per enfatizà u so status più altu.
  I schiavi ùn anu micca bisognu di calzate finu à l'età adulta, solu in u clima fretu sò datu scarpi di legnu ruvida in modu chì i vacchi preziosi ùn si curvanu micca da u friddu. E se un zitellu hè naturalmente forte è pò sustene a neve, preferiscenu lascià senza una tunica. I figlioli di i Rumani liberi, è soprattuttu di i patrizii, portanu sandali o pantofole, è stivali in tempu fretu, per esse menu schiavi.
  Edmond D'Artagnan hè, sicuru, cum'è u figliolu di u diu Apollu, sopra à tali preghjudizii. Ma qualchi prigiuneri Parthian, fighjulendu u zitellu in calzoni curtite à pusà accantu à l'imperatore, apparentemente u cunfondanu per un kozhnik onorariu è bisbiglianu.
  È l'audizione d'Edmond hè assai acuta, è ùn hè micca piacevule quandu pensu à voi cusì. Dui schiavi mezzu nudi si avvicinavanu à u prìncipe è cuminciaru à fà massaggi piacevuli pè i pedi nudi di u zitellu. Ci si sente cusì bè per esse toccu da e ragazze asiatiche. Apparentemente, ancu captu schiavi in a Partia cunquistata.
  Solu unu di l'adulescenti restava nantu à i so pedi, chì, però, ùn pudia ancu stà drittu per via di numerosi feriti è stava à quattru pedi.
  A lotta dopu era un pocu più esotica. Quattru crocodili contr'à duie decine di Parti cù bastoni. È solu unu avia un ascia in manu. L'alligatori si precipitò versu i prigiuneri, è anu battutu cù bastone in risposta. Certi Parti fughjenu. U crocodile hè un animali assai scary. Cum'è a bocca cliccà, cusì u Parthiu morsu in tali denti.
  È l'altru guerrieru hà digià persu i so gammi, è l'altru bracciu. È i crocodili gladiatori manghjanu assai cun piacè.
  Un persicu altu cù un ascia hà tagliatu l'alligatore cù un ascia. Ùn hà mancu riagitu: una pelle cusì forte hè stata. È tuttu batte in fila è si precipita à divurà tutti quelli chì sò cascati sottu à i fangs.
  Apparsu u disordine di sangue. È cuminciò à sparghje nantu à a sabbia è a grava.
  Edmond D'Artagnan hà cuminciatu à flirtà cù e schiave... È s'hè svegliatu !
  
  A TERZA GUERRA MONDIALE IN quarantacinque
  ANNUTAZIONE
  Stalin attaccò perfidamente l'alliati è principia a terza guerra mundiale. E truppe sovietiche inizialmente anu un successu considerableu, ma a felicità in a guerra hè cambiabile.
  . CAPITOLU #1
  U 30 di maghju di u 1945, una nova guerra principia trà l'Unioni Suviètica è e forze Alliate. Stalin hà decisu chì l'Occidenti deve esse eliminatu prima di acquistà una bomba atomica.
  È cuminciò a guerra. L'URSS avia circa sette milioni di suldati è ufficiali in fronte. L'Occidenti avia circa u listessu numeru di fanteria di varii tipi. E diversi paesi. L'alliati anu più di vintimila tanki è fucili autopropulsati contr'à quindici sovietici. True, l'URSS hà IS-2 pisanti, mentri l'alliati ùn anu praticamenti micca tali mostri. Forse, fora di vinti tanki di Tortila chì pesanu ottanta tunnillate. Ma l'alliati anu "Pershings", chì sò superiori à u T-34-85 in armamenti è armature frontali, è "Churchills", chì sò assai megliu blindati di trenta quattru.
  Ci hè ancu, ancu s'ellu ùn hè micca un "Supershing" massivu, cù un cannone di 90 millimetri putenti è longhi in 73 EL lunghezza di canna è armatura frontale più grossa. Hè ancu una vittura assai periculosa. Ma u più massivu "Sherman". In armatura è armamentu, stu tank hè vicinu à trenta quattru. In visibilità, ancu megliu in l'ottica. I vitezza sò apprussimativi, cum'è u pesu. "Sherman" hè veramente altu è menu stabile, hè più difficiule di disguise. Ma hè assai più tranquillu in muvimentu. T-34-85 hè assai più forte.
  True, a vittura diesel sovietica hà una grande riserva di putenza, è brusgia menu.
  Certi Shermans - "Firefly" sò furnuti cù una pistola di diciassette piedi è sò superiori à i trenta-quattru è u putere di l'armatura di u fucile. Ma questi ùn sò micca i più massivi.
  In generale, l'alliati ùn pare micca esse più debuli nantu à a terra. Hanu abbastanza mitragliatrici è mitragliatrici.
  Ma l'infanteria sovietica hè più dura è hà più sperienza in cumbattimentu pesante cù u nemicu. In questu sensu, l'Armata Rossa hè forte.
  In l'aviazione, a superiorità di e forze hè da u latu di l'Alliati. In particulare in u bomber. È soprattuttu in l'aviò di quattru mutori. I cumbattenti sovietici sò megliu in a manuvrabilità di i veiculi alleati, ma inferjuri in armamenti è velocità.
  Di sicuru, a decisione di Stalin hè, à prima vista, un ghjocu. Ma l'asi sovietici sò megliu è più pruduttivi di quelli occidentali. È u più impurtante, aghju fiducia in a sorpresa.
  È questu hè un grande putere quandu attaccate di colpu. È tandu l'Armata Rossa hà sappiutu catturà l'alliati per sorpresa. È sbattemu li.
  Ci hè statu un colpu subitu è assai forte quì.
  E truppe sovietiche in i primi ghjorni s'imbulivanu.
  L'equipaggiu d'Elizabeth hà battutu nantu à u SU-100, è mandò cunchiglia dopu cunchiglia.
  A zitella pressò i so pedi nudi nantu à a palanca, è cum'è s'ellu sguassava cù una forza mortale.
  Eccu e donne chì avete bisognu.
  È tagliate bè in patate.
  Lisabetta, schiacciando e truppe di l'alleati, emise:
  - A gioia ci aspetta, a classa più alta !
  Ekaterina s'agita à l'aide de son pied nu et ciselé et s'écria :
  - Per rallegrassi in a vittoria è micca piantà l'amarezza di a scunfitta, avete bisognu di u sudore di diligenza è una scintilla di talentu!
  Elena cinguettò, scoprendo i denti e strizzando l'occhio:
  - Un suldatu si sente in core quandu andà à l'attaccu, è un puliticu chì hè longu in u fegatu manda à a macellazione !
  Efrosinya pressò u so taccu nudu nantu à u pedale, mandò un proiettile di forza mortale è emise:
  - U suldatu hè qualchì volta visitatu da dubbitu nantu à a cumpetenza di u cumandamentu, ma u puliticu, senza dubbitu, ùn hè micca cumpetente, chì in a capacità di menti!
  U SU-100 hà penetratu cun fiducia in tutti i tanki alliati da una longa distanza è hà dimustratu a so efficacità.
  Elisabetta diede un calciu cù l'aiutu di i so pedi nudi è sguilla :
  - Un suldatu hè u figliolu d"acula chì becca un avversariu è sbatte in celu, u puliticu hè figliolu di una volpe chì caca in capu è purcina à u latu !
  Ekaterina picchiò cù l'aiutu di un taccu nudu, tondu, rosa è cooted:
  - In battaglia, u bravu l"hà scunfittu prima di principià a lotta, u vigliu persu senza entre in a battaglia, u puliticu ingannatu ancu prima di a divisione di i trofei !
  Elena ridacchiò, spinse u capezzolo scarlatto giù, mandò un annientamentu mortale di a morte è sguillava:
  - In una battaglia, e forze sò sempre ineguali, qualchissia hè più forte, qualchissia hè più debule, è tutti sò ugualmente bravi à ghjucà à a pulitica !
  Efrosinya, anch'essa, batte cù i so dita nude è i cooes, scoprendu i denti:
  - In a battaglia, un suldatu scribbles da una mitragliatrice, è un puliticu in daretu tamburi a so lingua inutilmente !
  Elizabeth hà nutatu mentre tirava nantu à i tanki Alliati:
  - Un suldatu ùn hà micca bisognu à esse stimulatu à una impresa - hè sempre prontu, è un puliticu vi culpisce in ogni mumentu!
  Ekaterina si sbattì, cù l'aiutu di u so taccu nudu, hà sbuchjatu un altru tank è sguilla :
  - Un suldatu, cum"è un gattu, hà nove vite, è un puliticu, cum"è un diavulu, hà un milione di maschere !
  Elena, cù una grande attività, hà sparatu proiettili mortali à u nemicu è sguillava:
  - Un suldatu, ancu s'ellu hè malatu fisicu, hè mentalmente sanu, è un puliticu hè sempre ossessionatu da una vulintà dulurosa di chjappà l'elettore !
  Efrosinya hà nutatu aggressivamente, mandendu cunchiglia di forza mortale cù l'aiutu di i so pedi nudi:
  - I roboti ùn ponu micca malati, i veri suldati ùn si rinuncenu micca, è i pulitici per natura ùn ponu micca fà sguassate di sguassate !
  A macchina cuntinuava à sterminà l'alliati. Inoltre, l'asciugatura hà ancu perforatu i fucili è l'infanteria nemica.
  È i piloti sovietici anu ancu cumbattutu in u celu.
  E quattru bellezze attaccati in u celu. Si battevanu cum'è giganti in bikini è scalzi.
  Tali ragazze belle è cumbattenti.
  Natasha Sokolovskaya hà sbattutu u nemicu da u so cummattimentu, hà culpitu a vittura è hà sbulicatu:
  - Un guerrieru hè un guerrieru trè volte, un puliticu hè un porcu un milione di volte !
  Anastasia Vedmakova hà ancu battutu u cuteddu cù e so dita nude è sguillava:
  - Un suldatu hè prima di tuttu un omu, è sicondu un guerrieru, un puliticu hè un porcu in u primu gradu, è una volpe in u sicondu !
  Akulina Orlova, schiacciando i nazisti e usando i piedi nudi, notò:
  - Una donna scalza pò superà ogni omu calzatu, hè faciule per i so pedi senza scarpi, hè difficiule di campà senza cervellu !
  Mirabela Magnetic l'hà pigliatu è, cù l'aiutu di i so pedi nudi, hà mandatu un rigalu di morte è sguillava:
  - Una donna ùn si vargogna di sfarfallà u so taccu nudu, hè assai peghju s"è un omu ti calzava è ti strappava trè pelle !
  A zitella hà luttatu in l'aria disperatamente è abilmente. Ils ont abattu des avions alliés.
  Natasha, un guerrieru in bikini, hà cacciatu un'altra vittura nemica cù l'aiutu di i so pedi nudi è cinguettava:
  - Un puliticu pò spinghja cum'è un tank, ma a so armatura hè cum'è a gelatina di diarrea verbale !
  Anastasia, sparendu cù i so pedi nudi è chjappà u nemicu, emette:
  - Un suldatu pò piglià pidocchi nantu à una campagna, ma un puliticu chì hè in daretu hè digià un pidocchio di sterco di vucazione, è ancu purcelli tuttu u tempu !
  Akulina, una guerriera dura, schiaffò u nemicu cù u so taccu nudu è tondu è disse:
  - Un puliticu hè quella pecura da a quale ùn uttene micca lana per stivali di feltru, ma voi stessu slurp suppa di col cù scarpi di bast !
  Mirabela era pienamente d'accordu cù questu, è hà rispostu cù u so pedi nudu ciselatu:
  - Un porcu dà carne è pancetta à a ghjente, è un puliticu di purcinu si mette solu tagliatelle à l"arechje è mette u furmagliu in una trappula !
  Natasha hà utilizatu a tecnica di a canna, hà abattutu un altru aviò è hà sguillatu:
  - U discorsu di u puliticu hè un porridge solidu è un mischju di promesse, è à ellu un pocu di più furmagliu da una trappula di mouse, tali alimentu provoca solu una ulcera di delusione!
  Anastasia ridacchiò è, stringhjendu i so ochji zaffiri, sghignazzante, disse :
  - U suldatu ama a donna è a Patria, u puliticu stessu hè cum'è una donna capricciosa è ama u putere nantu à a Patria !
  Akulina rimarcò aggressivamente, stringhjendu i so ochji smeraldi è utilizendu i so pedi nudi:
  - Un suldatu vole fà un gestu è diventà un eroe, un puliticu trova sempre l'uppurtunità di cummettà a cattiveria è ottene una ricumpensa!
  Mirabela cun grande intelligenza è aplomb brillanti rimarcò, scoprendu i denti:
  - Se un suldatu ùn conta micca l'astri, allora prima o dopu li guadagnerà nantu à e spalla, ma un puliticu, chì si cunsidereghja una stella, ùn si meritava mancu una croce nantu à a so tomba!
  Nant'à l'aviò, e ragazze anu puntuatu rapidamente i bills. Ma di sicuru a lotta era feroce.
  E truppe sovietiche in i primi ghjorni anu sfondatu in profondità e difese è si sò incuneate in pusizioni nemiche.
  U tank IS-3 avia appena cuminciatu à ghjunghje à u fronte. Sta macchina hà una torretta assai bona - soprattuttu in quantu à l'armatura frontale. True, u tank stessu hè trè tunnillati più pesu di l'IS-2 cù un chassis è un mutore simili.
  Alenka conduce sta vittura cù altre ragazze. È u tank si batte impenetrable in a fronte per i fucili di l'alliati.
  Alenka, cù l'aiutu di i so pedi nudi, sparò à l'inimicu, fece l'armatura di Sherman è chirmò:
  - Un suldatu ùn trova micca sempre un locu sottu à u sole, ma a so ànima hè luminosa, un puliticu à volte piglia u locu di un luminariu, ma u diavulu stessu hè in spiritu !
  Anyuta hà ancu sparatu cù e so mitragliatrici è rimarcò astutamente:
  - U suldatu cerca a gloria è vole campà, u puliticu hà digià trovu a vergogna è vole campà in grande manera !
  Alla, sta zitella di i capelli rossi cù una forza furiosa, mandò un prughjettu cù l'aiutu di i so pedi nudi è stringhje :
  - Un suldatu saluta, è ferma cun onore, un puliticu sfilza un porcu, è ellu stessu ferma un cinghiale manghjatu !
  Maria, sta zitella cù i capelli d'oru, pressu a palanca cù u so taccu nudu, mandendu un rigalu mortale di morte è cinguetta :
  - U serviziu di u suldatu ùn permette micca di cultivà un ventre, ma avè persu un ventre, un guerrieru guadagna l'immortalità in u core di a ghjente, è un puliticu, avè travagliatu un ventre, ferma solu in u fegatu!
  Olympia, sbattendu u nemicu cù i so tacchi nudi, emette:
  - U suldatu ùn risparmia micca u stomacu è ùn hà micca pancetta per quessa chì simu amati da e zitelle, u puliticu s'agita da u stomacu è hà travagliatu u mammut, è per quessa simu odiati da l'elettori !
  E ragazze, cum'è pudete vede, sò completamente divergenti. È sò nantu à u tank IS-3 in furia cum'è giganti.
  È batte e truppe di l'alliati.
  Churchill è Truman anu appena scuzzulate a testa. Allora hè stata una scunfitta catastròfica di e so truppe. L'Armata Rossa era digià ghjunta à u Renu, furmendu parechji boilers.
  Tuttavia, micca tuttu hè statu decisu. Presse di l'aviazione alleata. I bombardieri sò assai putenti è cù una putenza di uccisione colossale.
  U B-29 hè generalmente assai periculosu cù dodici mitragliatrici. Hè cusì faciule chì ùn pudete micca impedisce.
  È abbastanza veloce. Cumparabile in velocità à Yak. No, ùn pudete micca solu piglià.
  E ragazze, devi dì, sò assai aggressivi è belli in l'aviazione sovietica, è ùn pudete micca piantà cusì facilmente. Puderanu tumbà ogni aviò.
  Ancu u formidabile B-29, chì hà una putenza mortale. È caccià tutti.
  Stalenida, per esempiu, si pusò ancu à u timone di l'aviò. È hà abattutu una vittura americana da u so LA-7, rughjonu:
  - Una zitella scalza hè più cuntenta chè una vechja chì era scarpata da i ciarlatani, prumettendu a giuventù eterna è a ricchezza, ma invece di a pelle ghjovana, sò state strappate trè pelle !
  A zitella pressu u grillu cù i so pedi nudi, abbatte un altru nemicu è stringhje :
  - U suldatu ùn hè micca abbastanza generale, ùn hè micca inferitu à ellu in ingenuità è curagiu, u puliticu ùn hè micca abbastanza Satanassu, ma per fà a meschinità, hà sempre qualcosa à amparà da u diavulu !
  Steelenida hè una ragazza assai fresca è vivace.
  Eccu ella chjappà l'aviò nemicu. U scunfitta cù una precisione colossale è dice:
  - U taccu feminile nudu hè tondu è seducente, i rè nudi cù i quali i pulitichi si prisentanu davanti à noi quandu a mascara hè strappata, arrotondata in u discorsu, ma disgustante !
  U guerrieru mostra a so acrobatica è a distruzzione. È questu hè probabilmente micca abbastanza.
  L'alliati sò pressati da i nostri cumbattenti. Ma e truppe americane ùn si battenu micca cusì male.
  I suldati americani sparanu abbastanza precisamente. U so populu hè armatu, da a zitiddina è sà cumu colpi cù fucili è fucili. È l'Americani anu boni mitragliatrici.
  Dopu à l'effettu di sorpresa un pocu smussatu, e perdite di l'Armata Rossa cuminciaru à cresce.
  Eppuru, l'America è a Gran Bretagna sò paesi forti cù parechje culunie.
  È ancu in l'aria i cumbattimenti bolliri in uguali.
  È i piloti di l'alliati ùn sò micca male.
  Natasha Sokolovskaya, battendu, è aduprendu i so pedi nudi, pigliò è hà sbulicatu in modu intelligente:
  - Un pilotu ùn nasce micca alatu, si mette ali in a lotta, un puliticu ùn nasce micca cù u nasu, ma lascia senza difficultà l"elettori cù u nasu !
  Anastasia, abbattendu un'altra vittura, cinguettava, scoprendu i so denti di perla è stringhjendu l'ochju:
  - L'abilità di suldatu nasce in l'agonia, u virtuosismu puliticu nasce l'agonia di l'elettori !
  Akulina hà nutatu, sparendu cù l'aiutu di i so diti nudi di e so gambe ciselate:
  - Un suldatu ùn hè ancu un maestru, ma impara da battaglia à battaglia, un puliticu ùn hè più un anghjulu, è si sbuccia da una campagna elettorale à l"altra !
  Mirabela, tagliendu i nemici cù l'aiutu di scoppi assai ben mirati è precisi, hà publicatu:
  - Natu per arrampicà ùn pò micca volà, ma un schiavu da a nascita hè capaci di vulà finu à u tronu s'ellu hà a perseveranza di un picciu, l'intelligenza di una civetta è l'aspettu di l'acula !
  Hannu abbattutu vitture famose ... L'Armata Rossa hà sbuchjatu in Roma. Ci sò stati accolti cù entusiasmu da i cumunisti taliani. È parechje altre naziunalità.
  Cuminciò a campagna di liberazione di l'Armata Rossa in Europa. È hà sviluppatu assai successu. Ancu s'è e perdite eranu assai grande.
  Un mesi dopu à l'iniziu di l'offensiva, e truppe sovietiche s'avvicinavanu dighjà à Parigi.
  Ancu i bumbardamenti massicci ùn li pudianu piantà. Ci era un prugressu lentu ma stabile. È e perdite eranu ricuperabili.
  Ci era un rifornimentu in marchja, ricrutatu è suldati da l'Europa.
  I Pulacchi, Rumani è Ungheresi si battevanu ancu cù l'alliati. Ci era una offensiva massiva in corso.
  L'Americani è i britannichi eranu chjaramente perdendu, ma cuntinuavanu a guerra ...
  U 3 di lugliu di u 1945, e truppe sovietiche entranu in Parigi. Una lotta feroce scoppiò in a cità.
  L'alliati avianu digià subitu perdite irreparabili è resistenu pigramente. A scunfitta di l'armate uccidintali hà fattu quasi à u ritmu di un blitzkrieg. Stalin era assai cuntentu.
  Iè, hè significativu, sicuru, ma praticu. E e truppe di i Stati Uniti è di a Gran Bretagna cercavanu disperatamente di catturà.
  È u contu di i prigiuneri andò in i milioni, è a forza di travagliu hè sempre assai necessariu in i campi.
  Ghjiseppu Stalin hà sapientemente rimarcatu:
  - U più forte vince in guerra, è u più grande putere hè in l'astuzia, cusì a volpe piglia sempre u leone!
  Tuttavia, ùn hè micca tuttu. Davanti à a Gran Bretagna, chì hè prutetta da una flotta assai putente.
  
  U sottumarinu suvièticu "Pioneer" cù un equipaggiu di ragazze attacca i britannichi.
  A zitella Nicoletta manda un siluru à l'inglese cù l'aiutu di i so pedi nudi è strilla :
  - U suldatu u pigghia micca tantu per forza, ma per ingenuità, u cervellu hè a parte più forte di u corpu, ancu s'ellu ùn hà micca musculi, è a lingua hè a più dannosa, ancu s'è daretu à i denti !
  Tamara, mandendu ancu un siluru cù una forza mortale cù i so pedi nudi, hà nutatu:
  - U suldatu stringhje u cinturione per fà più faciule di curriri, a pulitica face chì l"elettori si strinse a cintura, è si sparghje !
  Aurora tirò ancu una torpeda à l'inimicu è sguillava :
  - Un suldatu hà ali spirituali è un'acula in l'anima, un puliticu hà un centesimu di porcu in u so spiritu, è un'anima peghju chè un porcu !
  Dopu à quessa, e zitelle rideranu è piglianu qualcosa di divertente è cantanu, à a gloria di a Russia.
  È torna à a lotta...
  Risulta esse una guerra piena. A Francia hè digià stata catturata, è l'Armata Rossa hà attraversatu i Pirinei. L'ora di a vittoria hè sempre più vicina.
  Eccu e ragazze à a fine di lugliu in Madrid.
  I suldati catturati sò custretti à basgià i so pedi nudi. A facenu cun entusiasmu.
  Zoya rimarca cun un surrisu:
  - A lingua d'un omu lecca vuluntà u taccu nudu di una donna, ma l'omi stupidi ancu più vuluntarii si lascianu scarpi da i pulitichi in linguaccia !
  Agostini, chì i pedi nudi eranu chjappi di basgi da l'omi, rimarcò raziunale:
  - I pulitichi anu una lingua longa, ma mani assai curtite per cumpiendu a prumessa di bocche senza dimensione !
  Svetlana, chì e so sole nude, un pocu polverose ma eleganti, eranu leccate da dui ghjovani, rimarcò :
  - Quale hà l'intellettu, mosche beccanu i discorsi di u meli di i pulitici, è chì hà l'avidità di i topi, curri à liberà u furmagliu in una trappula !
  È e zitelle sbuchjavanu à ridere, era assai divertente è piacevule à a so manera ...
  Oleg Rybachenko hà ancu battutu cù e forze Alliate. U zitellu hà lanciatu una granata cù una forza mortale cù i so pedi nudi è disse :
  - I pulitichi sò raramenti scemi, à u cuntrariu, più frequenti scemi sò quelli chì lancianu a so voce cum'è un puliticu mellifluu, risichendu di chjappà in l'arechje per questu, è di esse lasciati senza pantaloni !
  Margarita Korshunova, cumbattendu cù un esercitu putente, è ancu scacciendu rigali di a morte cù i so pedi nudi, hà datu, scuparendu i denti:
  - U puliticu hè ellu stessu un pickpocket, è un omu di sacchetta, è a so sacchetta ùn hà micca fondu, ma ùn ne pò esce solu un ficu per l"elettori !
  
  U picciottu è a zitella ririanu è scoprevanu i so denti perlati è assai scintillanti.
  Oleg Rybachenko, dendu una granata cù u so taccu nudu, hà nutatu:
  - L'invasore calpesta a terra cù i so stivali, è a donna calpesta l'omu cù i so pedi nudi, a terra geme di dulore, l'omu chjappà di piacè !
  A zitella Margarita fece una volta è cuntinuò :
  - U suldatu ùn vole tumbà, ma face u so duvere cun cuscenza, u puliticu hè sete di sangue, è ùn hà mancu una uncia di cuscenza !
  I zitelli anu cumbattutu è dimustravanu e so cumpetenze di cummattimentu più altu.
  Gibraltar hè digià assaltatu da l'Armata Rossa.
  Alice è Angelica si battenu. E zitelle, sicuru, sò quasi nudi in solu mutandine magre è bronzate.
  Alice hà lanciatu un rigalu assassinu di a morte cù u so pede nudu, hà scuppiatu u tank Challenger è hà ruttutu:
  - Un suldatu ùn hè micca un hamster da fà scorta, è micca un gopher da ammuccià, è micca un ratu da rosicà per sè stessu, ma hà veramente i denti di leone quand'ellu si batte per una causa giusta !
  Angelica, lascendu una spluta letale è mandendu un rigalu di a morte cù u so taccu nudu, urla:
  - Un suldatu hè una unità di cummattimentu, un puliticu hè solu un militante zero !
  Alice, attaccà è spara, disse:
  - Un puliticu ùn hè micca un suldatu o un guerrieru, ma uccide assai efficace cù una lingua longa è strappa u tettu da e so cerniere !
  Angelica, tagliendu i suldati di l'alleati, è taglienduli, tradisce, dendu un rigalu di morte cù u so taccu nudu :
  - U dittatore sguassate ancu i scaglie da i ceppi cù una lingua longa, una sega d'eloquenza !
  E ragazze dimustranu a so classe. Gibraltar hè cascatu. U britannicu catturatu basgiò i pedi nudi di a zitella.
  Alice rimarcò abbastanza logicamente:
  - L'ossu u più forte hè a lingua, s'ellu ùn hè a lingua ligata !
  Angelica accunsentì pienamente à questu, pigliendu i gammi di unu di i prigiuneri per u nasu cù e so dite nude :
  - S'è un puliticu hè a lingua ligata, allora in polemiche ùn culligherà micca l'ossi !
  Alice ridacchiò, è nutò aggressivamente, l'occhi di zaffiro ammiccanti:
  - Un puliticu hè sempre quellu fruttu, ùn maturarà mai per alimentà l"elettori, ma putrettu da u mumentu ch"ellu si mostra per a valutazione per vutendu !
  Angelica, scoprendo i denti di perla, rimarcò:
  - Un puliticu hè un fruttu chì, sguassendu u sucu di l"eloquenza, trasforma l"elettori in verdura !
  E e zitelle flopsanu - una sola nuda contr'à l'altru.
  Oleg Rybachenko hà rimarcatu filosoficamente:
  - Una buttiglia di vodka di mezzu litru hè più mortale chè una duzina di Hitler, allora beiemu u fattu chì solu l'alcoolu uccide i Russi !
  Dopu quì, i membri di u Komsomol cantavanu in coru;
  Gloriose ragazze di u Komsomol,
  Fideli à a carta in a grande guerra ...
  A voce di e bellezze hè sonora,
  Ùn ci hè nimu più bellu in terra !
  
  A nostra Patria diventerà bella,
  Custruiremu un cumunisimu luminosu...
  Hè periculosu di luttà contr'à i Russi,
  U fascismu male hè distruttu à una volta !
  
  Avemu battutu una volta vicinu à Mosca,
  Ci era ghjàllichi severi.
  Hitler era in ligna cù Satanassu
  È avà u Führer hà zeri !
  
  Maria è Lada ci aiutanu,
  L'avversari vincenu bravamente ...
  Ùn ci hè micca bellezza megliu chè noi,
  L'orsu s'infuria !
  
  Ancu s'è u gelu hè assai feroce,
  Les membres du Komsomol se précipitent à pieds nus...
  Spessu hè una pena di scuntrà Ghjuda,
  Facciamu un pugni in faccia !
  
  Per e ragazze, una chjama à cumbatte,
  Ose di mostrà una battaglia feroce ...
  Un membru di Komsomol ùn hà micca l'anima di un buffone,
  L'esame di statistiche hè solu cinque!
  
  classa grande ragazza mostrarà
  A gloria serà cunfirmata cù una spada d'acciaio ...
  Semu ancu più cool di i dimònii neri,
  Franchiamo i Mujahideen in pezzi !
  
  Ùn dà pietà à u Führer
  Ragazze in gloria eterna per sempre...
  Ci sarà una stella per noi, crede in una ricumpensa,
  È un gran sognu diventatu realità !
  
  Ùn ci ghjinochjeremu mai
  Ùn piegate micca i cavalieri in cattività ...
  U nostru maestru hè u sàviu Lenin,
  Ghjudichemu di sicuru da a mente !
  
  Ùn ci hè micca Patria - Patria hè più caru,
  U cumunismu scuzzula a terra...
  Hannu schiaffatu u Führer in faccia,
  Avete un fascismu male di mazza!
  
  Sapemu cummattiri assai bravamente,
  Puderemu piglià tutti l'ostaculi in tempesta ...
  Porta una ragazza RPG in una borsa,
  Aghju scrittu u mo numeru in u mo quaderno !
  
  Vicinu à Mosca, i Nazis eranu fermamente datu,
  I so tanki brusgiavanu cum'è una candela...
  È si sò alluntanati da i nostri,
  A zitella di Komsomol si taglia da a spalla!
  
  Ùn demu micca pietà à Hitler,
  A macchina automatica di a zitella scribbles ...
  Tutti scappanu perdendu i bastardi,
  A fermezza di u spiritu russu hè un monolitu!
  
  Avemu missili letali,
  Un aviò decolla sopra e stelle...
  I fatti eroici sò cantati,
  Precipitò cum'è un aquila in volu !
  
  Semu premutu e ragazze Komsomol,
  Tutti i mali sò nati per curriri...
  I dita di i nostri pedi nudi,
  Per scaccià granate ben mirate !
  
  Chì un fascista crede chì uttene
  Sarete in focu cum'è una ragna...
  I dimònii turmentaranu in l'infernu,
  Quale serviva Adolf - Satanassu!
  I rettili piglianu u male nantu à e corne,
  A mitragliatrice di a zitella scrive...
  Criditeci, simu generosamente felici à l'invitati,
  È avemu una spada è scudo affidabile!
  
  A zitella vultò u mulinu
  Mujahideen tagliati abilmente...
  Cusì grande era destinata à u musu,
  Ma hà spazzatu via cù u so focu !
  
  Ùn ci hè micca un esercitu più forte in Russia
  Ch'è da ragazze scalze è in shorts...
  Ùn porta micca un ipocrita, sì un scioccu,
  Tu scapperai da elli in i machja !
  
  A luce bianca scintilla cum'è lampi,
  È una stella splendente brilla...
  A capitale hà resistitu à l'orda,
  A nostra Mosca data da Diu !
  
  Stalingrad è questu hè una faza gloriosa,
  Ogni guerrieru russu hè un gigante...
  Preparemu un cercu per i nazisti,
  Dopu tuttu, u Signore hè sempre unu cun noi!
  
  U putere infinitu di l'universu
  Fiuriscemu in a fede di u paradisu...
  A nostra attività hè u travagliu è a creazione,
  Passemu esami per cinque !
  
  Lode à Lada è Maria,
  Sò sante, mamme di i dii...
  Ùn ci hè micca barriera per i membri di u Komsomol avà,
  Per i nostri babbi è babbi !
  
  Custruiremu prestu u paradisu nantu à u pianeta,
  Ùn ci sarà micca dulore è inimicizia in questu ...
  Dopu tuttu, u cavaliere di a sentenza hè degnu,
  Riflettu l'assaltu di l'orda male!
  
  Paura è pentimentu, nemicu di u Signore,
  Sarete cacciatu drittu à l'infernu ...
  Quellu chì venerava l'infernu
  Sarà per sempre in fiamme!
  
  Onoratu Adolf è per questu in agonia,
  Face tantu male à torce in l'infernu...
  Ci sarà scienza per i gattivi,
  Avete preferitu Hitler à Cristu !
  
  È per u geniu Komsomol Stalin,
  Questu hè l'ideale universale ...
  I so nervi sò diventati ancu più forti,
  Aghju sunniatu una tale grandezza !
  
  Veni prestu l'era di u cumunismu
  U putere di a scienza resuscitarà i morti...
  L'hordes di revanchismu ùn venenu micca,
  U cornu di bronzu di a vittoria urla !
  I membri di u Komsomol anu finitu di cantà, è Oleg Rybachenko hà ancu decisu di cantà per sè stessu, cum'è un eternu ghjovanu.
  Nant'à i navi stellari, u zitellu hè partitu,
  Vole cumpete cù u nemicu in battaglia ...
  Ancu se u caos regna in l'universu,
  Ma un putente blaster ammucciatu in un saccu !
  
  Guerrieru grande cumbattimentu russu,
  Pudete move e spade mentre ghjucate ...
  Ancu s'ellu pare un ghjovanu perfettu,
  U putere hè in u caldu di maghju !
  
  Vole luttà cum'è un campionu
  Parechji maligni di u pianeta si riempianu ...
  Ancu se un milione di horde attaccanu,
  Ma u cumandante vi lodarà cù a vittoria !
  
  Un picciottu in un vestitu spaziale hè un tippu elegante,
  A spada di l'iperplasma taglierà in fasgi...
  Spessu corse scalzu per a neve,
  Per ùn piglià a Russia cù stivali!
  
  A vera verità in i nostri cori
  Alzemu fieri a testa...
  U spiritu chì una volta era in i babbi bianchi,
  Avemu da cunnosce u porridge !
  
  U putere di a Patria hè cusì grande
  Chì a Wehrmacht ùn osa micca affruntà,
  Russia, glorificante sapè per seculi,
  È ùn porta micca stupidu !
  
  Serviremu à Diu fedelmente
  In ogni attività, custruemu a creazione ...
  Ùn piantà micca i ragazzi per e ragazze,
  A nostra cuscenza serà bella !
  
  Innò, faleraghju in battaglia, un cumbattante,
  Ancu s'ellu diventassi un pioniere...
  Ghjesù hè u mo fratellu maiò è babbu,
  Versa a so gràzia cù una piovana abbundante !
  
  A Russia mi dà un bouquet di paradisu,
  Petri in u celu scintillanu cum'è un diamante ...
  L'impresa di un suldatu hè cantata in puesie,
  Averemu un locu generosu in paradisu !
  
  Innò, saremu stupidu cattivu,
  Facemu u mondu frescu bellu ...
  U cattivu cacciatore hè diventatu avà un ghjocu,
  Hè assai periculosu di discutiri cun noi !
  
  E nostre ragazze sò cusì bè
  I denti brillanu cum'è perle...
  Balleremu cun elli da u core,
  U fulmine chjappà l'oru da u celu !
  
  Avemu un esercitu putente
  Custruemu barche cù cannoni ancu ...
  Gloria à a Russia vera onore,
  Cucineremu assai porridge grassu !
  
  In generale, u zitellu hè un suldatu bravu,
  È scunfiggerà l'avversarii in ghjucà ...
  U zitellu puntò a vista à a mitragliatrice,
  U pianeta diventerà Eden è paradisu!
  
  Avà chì l'Europa hè stata cunquistata, duvemu ghjunghje in America è sbarcà in Gran Bretagna.
  Ma l'Inghilterra è l'USA anu una flotta putente. È l'URSS in mare hè assai più debule, è ùn hè micca cusì faciule per catturà Gran Bretagna.
  Ci hè una guerra sottumarina. Quì l'URSS prova di utilizà sottumarini tedeschi. Di sicuru, u propiu ùn hè micca abbastanza per vince.
  Ma i tedeschi anu sappiutu affundà a maiò parte di i so sottumarini.
  L'equipaggiu sò preparati urgentemente per i sopravviventi.
  A guerra s'hè trascinata un pocu, è una seconda serie ancu più drammatica di battaglie si trova davanti.
  . CAPITOLU #2
  Di novu Oleg Rybachenko Russian Gods turnò à a missione di a Terza Guerra Munniali.
  L'annu 1946 hè ghjuntu... A battaglia si trasfirìu à u mare è in l'aria. Sempre chì a Gran Bretagna stessa resiste.
  Oleg Rybachenko è Margarita Korshunova lotta in Africa. Circate à liberà e culunie.
  Un picciottu chì pare di dodici anni, cù una zitella, ancu di listessa età, corre per a jungla.
  Nudi, tondi, i tacchi di gambe di i zitelli lampanu. I picciotti sò pronti à luttà è sò ansiosi di luttà.
  Oleg Rybachenko è Margarita Korshunova travaglianu l'immortalità effettuendu missioni in i fronti di a Terza Guerra Munniali. È sò felici di luttà.
  Eccu i zitelli immortali sbulicati nantu à a basa di i britannichi. È in furia attaccanu un reggimentu sanu di avversari.
  Oleg Rybachenko lancia una granata cù i so pedi nudi è dice:
  - Un zitellu cù u taccu nudu caccià i denti à un nemicu, un adultu chì hè statu ferru di pulitica ferma un cane sdentatu chì urla à a luna !
  A zitella terminatrice Margarita Korshunova lanciarà ancu un rigalu assassinu di a morte cù i so pedi nudi è u grincementu:
  - A gloria forte vene à un suldatu micca facilmente, ma hè intelligente, ma un puliticu di tantu in tantu si mette in scandali forti di notorietà!
  I zitelli cun forza fenomenale sfracciavanu i britannichi, è dimustranu a so classa alta.
  È altri picciotti anu ancu cumbattutu cù una grande pressione in Africa.
  Dimka è Danka, cù l'altri picciotti di u battaglione junior di l'Armata Rossa, volanu in Africa. U trasportu sovieticu di sei mutori puderia purtà sin'à dui centu paracadutisti armati. Ma ci era un battaglione sanu di trè centu cumbattenti di a varietà più ghjovana di Stalin Eaglets. Trècentu picciotti di circa dodici anni, chì parevanu sempre abbastanza soffiatu di nasu, ma in realtà eranu carusi specialmente selezziunati chì avianu digià ricivutu micca una furmazione militare debule.
  Stalin vulia chì parechji adolescenti pussibule participà à a guerra. In Africa, i principali forzi britannichi sò digià stati scunfitti, ancu s'ellu ci sò sempre guarnigioni forti in Sudan. True, e truppe coloniali ùn sò micca cumpletamente affidate, è in fattu, l'unità britanniche .... Ùn sò micca cusì bè armati, soprattuttu cù tanki, pruvate cumu trasfirì l'equipaggiu in tutta a metropole. Per quessa, u risicu di grande perdita in i picciotti hè minimu. Hè suppostu esse à u livellu di l'esercizii tattici cunvinziunali, è a ghjovana generazione hà da guadagnà sperienza in guerra.
  Dmitry è Danka cunnosci bè l'alemanu (u presunte nemicu), è ancu l'inglese, u spagnolu è u francese. A so scola hè ancu d'elite è i zitelli sovietici, in teoria, duveranu esse i più intelligenti.
  U zitellu suvièticu, apparentemente trà i capi, altu è musculu Maxim Tankov strinse a manu è disse onestamente:
  - Ùn avemu micca aspittatu chì i Bielorussi ponu esse cusì forti è intelligenti. Per esempiu, sputate u nostru modu, cum'è i russi di prima classe! È u tedescu hè ancu megliu!
  Dimka hà dettu modestamente:
  - È ciò chì hè cusì sorprendente. Forsi avemu a lotta, ma s'è vo andate in ricunniscenza è ùn cunnosci micca a lingua tedesca, quantu infurmazione vi cullà ?
  Maxim accunsentì.
  - Hè vera! Ma in generale, i tedeschi anu da esse insignatu chì site subumani russi. Slavi, suppostamente questu hè un stadiu di transizione trà una scimmia è un omu. Questu hè, in quantu à u sviluppu di l'intelligenza, u Russu hè un pocu più altu ch'è una mascota. Chì idioti eranu i nazisti !
  Danka strinse i pugni furiosamente:
  - Iè, possu incrustà per tali parolle.
  Maksimka hà rispostu:
  - Solu a scelta di l'arme hè à mè. Cù i guanti, site u campionu di a Mezza Munnu, ma chì ne dite di una lotta nunchaku?
  Danka hè stata sorpresa:
  - È chì hè ?
  U zitellu di l'elite sovietica vulia risponde, ma Dimka era davanti à ellu:
  - Questu hè un strumentu agriculu, chì in Cina sguassate i fasgi. I Mongoli-Tatari anu pruibitu à i Cinesi di portà l'armi, cusì anu trasfurmatu stu dispusitivu innocu per l'esterno in un club mortale. Un sistema tutale di cummattimentu nantu à i nunchucks hè statu sviluppatu. Dopu fù aduttatu da i Giapponesi à a fine di u XIXmu seculu. Probabilmente, andò da elli à e truppe di l'URSS.
  Maxim rispose:
  - Micca certamente in questu modu. U grande Stalin hà invitatu parechji guru da a Cina dieci anni fà, urdinendu chì a scola di cummattimentu à a manu di l'Unioni Suviètica sia a più avanzata in u mondu. Ùn ci vole micca pensà chì noi, u populu sovièticu, essendu a nazione più alta, ùn vulemu micca amparà nunda di l'altri populi. A nostra scola militare sovietica richiede a massima considerazione di u fattore umanu.
  Danka annuì.
  - È ancu bielorussu. Stalin hà dettu - a tecnulugia durante u periodu di ricustruzzione decide tuttu! E poi, in u sicondu pianu di cinque anni, hà sviluppatu l'idea - i quadri decide tuttu!
  Dimka hà dettu altrimenti:
  - Devu dì chì tuttu ùn hè micca bè cù u fattore umanu. Per esempiu, u livellu di furmazione tecnica di i suldati hè in ritardu. Ma in generale.
  Max hà suggeritu:
  - Vulete ghjucà à Stalin-Khash ?
  I picciotti sovietici sò stati sorpresi:
  - È chì hè ?
  Maksim fece l'occhiolino.
  - L'ultima invenzione di u Gran Stalin. Cum'è i scacchi, chì hè ghjucatu micca da dui, ma da quattru, dui per dui. Ma nantu à una tavola di quattru centu cellule. Hà tanki, è fucili autopropulsati è navi di battaglia. In totale, ogni figura hà quaranta, è un totale di centu sessanta. Certi si movenu cum'è i scacchi, altri micca. Plus qualchi altri innuvazioni... Per esempiu, un tank è un battleship pò esse abbattutu solu da tanki, cannoni self-propelled è Links, è infantrymen o inseme, o s'ellu ghjunghje sin'à una certa linea, rinforza i so armi. In generale, u ghjocu hè assai difficiule, micca cum'è i scacchi.
  - Mostrala. - dumandò Danka.
  Maksimka tirò una tavola plegable da u so saccu. Era incurvatu è abbastanza compactu. I figuri sò magnetizzati. Quaranta uguali ognunu. U bordu stessu hè abbastanza cunservatore, un rectangulu. I reguli sò interessanti, in particulare, quasi tutti i pezzi ùn anu micca colpi cum'è si movenu, fora di i tanki. Puderanu tramindui batte è marchjà cù una cattura.
  Comu s'aspittava, a pezza più forte hè a corazzata, u più debule hè u fanteria ligeru. Ci era pistole autopropulsate quì, è chì era interessatu in l'aviò, è unu à un tempu, ma da l'altra banda, un aviò d'attaccu, un cumbattimentu, un bomber, è un idrovolante. In più di i navi di battaglia, ci sò ancu distruttori. L'infanteria hè ancu diversa, mecanizzata, simplice è cavalleria. Questu hè, ùn hè micca faciule per capiscenu e regule. Dimka hà dettu immediatamente:
  - Innò, stu ghjocu di scacchi ùn pò esse battutu in pupularità. U livellu di difficultà hè ghjustu sopra u cima!
  Maksim accunsentì:
  - Iè, ùn serà micca faciule per sviluppà una strategia quì. È ùn pudete micca scrive libri intelligenti. Ma questu hè precisamente per l'ariani rossi!
  Danka accunsentì.
  - Iè, per l'ariani di a Russia bianca ! Ghjuchemu !
  Dima hà avvistatu :
  - Ci sarà pocu piacè !
  Maksimka hà invitatu à un altru zitellu è dopu avè furmatu un coppiu, hà cuminciatu à ghjucà contr'à i picciotti. In questu casu, aghju sceltu marrone. Dimka è Danka sò naturalmente rossi!
  U ghjocu ùn era micca veramente eccitante in prima, ma dopu i picciotti si sò implicati. Dimka, cum'è un stratega natu, hà pigliatu l'iniziativa è cuminciò à spinghja i nemichi da i fianchi. In u ghjocu di u Führer, in generale, ùn ci era micca rè, è a sede puderia esse spustata senza perde un turnu.
  Ma i picciotti ùn anu micca permessu di ghjucà. Un alarme sonò...
  - Attaccu à l'aria !
  I picciotti si precipitonu subitu à i porti. Ancu s'è i finestri eranu stretti, ùn pudia micca vede bè per elli, è ci era ancu una crush.
  L'aerei di sbarcu volanu in una colonna, è di sicuru cù scorta di cumbattenti ben armati.
  Ùn ci era più di una decina d'inglesi. I Spitfires, videndu chì i Russi anu apertu più focu da mitragliatrici, circannu di culpisce da una longa distanza. Ma anu avutu a risposta elli stessi. Trè aerei di a Royal Air Force cuminciaru à fumà, è u restu fughjenu.
  I picciotti fischiavanu forte, ma nimu hà ghjuratu obscenities - disciplina. Ma pissannu cù i so stivali è lascianu fora una quantità di scherzi salati.
  Di sicuru, u trasportu ùn pò micca perseguite i cumbattenti, a diffarenza di a velocità hè un ordine di grandezza, cusì i picciotti avianu da calmà è vultà à i so affari. Certi anu ancu cuminciatu à fà push-ups da u pianu, altri à fà a stampa.
  Tuttavia, Dimka era cusì inspiratu chì cantava:
  Caru camarade Stalin,
  Sì un gigante - un geniu putente!
  È dotatu di putenza terrena,
  Via cù i turbini di fantasmi maligni !
  
  Custruemu un mondu novu è luminoso;
  In quale - u pruletariu principali!
  Sapete chì cunquistemu i celi
  Sucemu un innu à u ruggitu di l'aria !
  
  Quì andemu à a guerra:
  A caminata porta à a liberazione !
  Per u nostru bellu paese
  Per u rigalu illimitatu di rializazioni!
  
  A forza ùn hè micca in tanki, nè in armatura,
  Hè in un omu liberu !
  Ùn ci hè spiritu in u vile schiavu,
  Quale hè in schiavitù per sempre !
  Ma u schiavu hè solu u campu di a vostra ànima;
  Ci hè sempre a forza di scaccià u jugu !
  Rompe a catena di i boia,
  Ùn ci hè bisognu di dorme cum'è neru nantu à un carrettu !
  
  Quandu osservate a dignità;
  Forzà tutti à cuntà cun voi!
  Dopu tuttu, sì un omu, micca un pidocchio,
  Un suldatu ùn hè micca un buffone cù una faccia di buffone !
  
  Verrà, so luce pura,
  Induve ùn importa micca, è tuttu hè bellu!
  Induve hè a risposta à ogni dumanda,
  Induve nimu hè affollatu in ogni locu !
  
  U travagliu duru per questu
  Avete bisognu di studià è travaglià!
  Imagine a vita cusì
  A so prima preoccupazione !
  Dimka hà finitu di cantà è ascoltò l'applausi, è u volu cuntinuò...
  Natasha Sokolovskaya è altre ragazze cuntinuavanu à luttà in u celu.
  Natasha pressò i so piedi nudi nantu à i buttuni di u joystick, è hà abbattutu un aviò inglese, è rughjò:
  - Un suldatu hè un guerrieru di a luce, ùn importa per quale idea si batte, un puliticu hè un abominazione di a bughjura, indipendentemente da quale bandiera agisce sottu !
  Anastasia Vedmakova hà ancu sbattutu cù un rimbalzu fenomenale à u latu, abbattendu u so avversariu, cinguendu:
  - Ùn importa micca a bandiera sottu à u suldatu, a cosa principal hè chì u curaggiu sferisce in u so core, è u culore di u culore ùn importa micca, sarà cowardly in u fegatu di l'elettore !
  Akulina Orlova cuntinuò a lotta, scacciendu u so aviò da un latu à l'altru. Girò intornu à una grande vittura.
  Et puis elle abattit l'ennemi et cria :
  - Un suldatu sottu à una mala bandiera merita più rispettu ch'è un puliticu sottu à i slogans ghjustu, ma inveci di u bazar, mette un porcu !
  Mirabela Magnetic, cù l'aiutu di i so pedi nudi, dirige u so pianu trà i flussi di focu è emise:
  - U cumunismu hè un paradisu chì a ghjente custruisce ancu nantu à a terra cù mani callose, ma i pulitici di porcu trasformanu u pianeta in l'infernu, distrughjendu u bonu cù lingue lunghe !
  E zitelle si battevanu cun grande passione. È anu fattu assai bè.
  Oleg Rybachenko hà battutu novu cù i britannichi è l'Americani, è tagliendu i nemichi cantava:
  - Un suldatu per a Patria hè sempre una muntagna, un puliticu rallenta solu un ciottoli, u so cummattitore hè un porcu hurrah, per ùn fà micca troppu merda !
  Margarita Korshunova attaccò i suldati alliati cù e so spade, passava davanti à una macellazione è gridava:
  - Una donna pò esse in silenziu un bonu suldatu, è un puliticu, ancu in i so pantaloni, hè una donna disgrazia, parlante !
  U battaglione, custituitu da i cumbattenti Red Eaglet, trècentu picciotti di dodici anni, hè statu ricustruitu in u locu è trasferitu più à u sudu. À u principiu, i picciotti eranu guidati un paru di chilometri in vitture, ma dopu a gestione apparentemente hà cambiatu d'idea è decisu di organizà una corsa di sopravvivenza per i picciotti.
  I picciotti sò stati custretti à spoglià, fermendu in qualchi shorts militari, è cusì guasi nudi è scalzi cù satchels nantu à e spalle, per curriri à u sudu.
  Di sicuru, sò stati permessi di smear si cun una nova, abbastanza efficace sunscreen, è a strada ùn hà micca attraversà u desertu, ma à traversu l'erba più dolce è menu ardenti, cum'è curria longu u fiumu Nilu, è intornu à una surgente piena di flussu. , l'erba è l'arburi criscenu, ma ancu a prova era a più dura. Perchè aghju avutu a fughje, in e cundizioni di u caldu salvaticu africanu di settembre, è ancu cù una pistola submachine, è ancu di sacchetti cù pruvisti.
  Di sicuru, ci eranu picciotti in u battaglione, rapprisentanu u culore di a nazione sovietica è avè una furmazione fisica decente, ma sempre.
  I ghjovani guerrieri sò stati custruiti è u so cumandante, u listessu imbruttante cum'è elli, ancu s'ellu hè abbastanza altu, cù i musculi di Apollu, urdinò:
  - Ebbè, fratellu ! Sò chì serà difficiule per voi, ma u debitu hè u debitu ! Ci vole à copre cinquanta chilometri à a sera ! Hè un ordine.
  Dima hà dettu:
  - Hmm si ! A parolla questu cumanda sona cum'è un incantesimu! Ùn pò esse ignoratu.
  Danny hà dettu:
  - Sò dispostu à scumessa ch"ùn faremu micca !
  Maxim Tankovy hà oppostu:
  - Avemu ubligatoriu di rializà, perchè simu ariani rossi ! È sì ancu Bielorussi, ariani si scrive in u megliu battaglione "Red Eaglet".
  Un saccu daretu à u so spinu, cù munizioni, acqua è saldatura, hè diciottu chilò, più una mitragliatrice di trè chilò. Vinti unu kilogrammi, hè difficiule per un adultu si cammina per un bellu pezzu, è poi corre, è ancu sottu à u sole scorching.
  Dimka strofinava u so pede nudu, infantile, nantu à l'erba. I picciotti eranu entusiasmu di sguassà i scarpi, cù stivali di coghju (a pelle hè veramente artificiale, ma ancu micca un tipu di kirzach), hè difficiule di curriri quì. I Keds o i scarpi di tennis sarianu megliu, ma in e cundizioni di a Russia Sovietica in guerra, questu hè un lussu, è decidenu micca di spoil i picciotti.
  Un cumandamentu sonò, è i suldati di l'Aquila Rossa si precipitonu à curriri, mentre circanu di mantene una forma di furmazione.
  Un ventu frescu soffiava da u Nilu, soffiendu piacevule nantu à i torsi nudi è musculi di i picciotti. Eranu un pocu di reminiscenza di titani adolescenti pronti à assaltà u celu. Corrivanu in respirazione misurata, guasi punta à punta. Davanti eranu i più alti, è di sicuru Danka altu, ancu se sei picciotti, cumpresu u cumandante, eranu più altu ch'è ellu. Dimka, chì era solu un pocu sopra à u standard, u so odeci anni hà avutu a furia, quasi à a fine. True, ci era un vantaghju in questu, menu chance di sfracicà i tacchi, o ottene un kicker cù un pede. Hè u più chjucu quì, ma di sicuru micca u più debule o ancu più stupidu.
  A carica hè palpabile, ma sempre accettabile, è tutti anu sperienza di jogging cù una carica. Ancu cù assai pesu, quandu anu purtatu, per esempiu, un cumpagnu nantu à e spalle.
  Sottu à i pedi nudi di i piedi nudi, da u tempu à u tempu si crucianu in rami rotti di palme o coni, à volte ci sò e piante spine chì i picciotti cercanu di passà. L'erba hè calda, spessu secca, ma certamente ùn brusgia micca cum'è a sabbia di u desertu. In generale, pudete sempre campà, solu u sole s'arrizza è intensifica u calore.
  Tall Maxim, quasi a listessa altezza di Danka, è correnu spalla à spalla. Un zitellu russu dumanda à un zitellu suvièticu:
  - Ebbè, avà site in guerra ! Di sicuru, ùn aghju micca smelled gunpowder ancu, ma avemu tuttu avanti. Avete qualchì tipu di eccitazione?
  Danka onestamente hà rispostu:
  - Micca avà! - È aghjustatu. - Sinceramente, nò !
  Maksimka sbuffò con disprezzo:
  - Eiu sì! Seraghju onestu, iè ! Ebbè, chì di i picciotti di a mo età ponu legalmente andà in guerra. Lotta, spara, tumbà, salta, catturà. Dopu tuttu, questu hè un romanzu. Dopu tuttu, tù è Dimka anu vulsutu ancu sentu cum'è guerrieri viventi, per alluntanassi da a rutina!
  Danka hà rispostu:
  A nostra vita ùn hè micca una rutina. In generale, esse un pioniere, ancu un capu è un atleta, hè assai interessante.
  Allora perchè avete firmatu cun noi? Avete paura di esse ammazzatu o mutilatu ? - scherzò Maksimka sarcasticamente.
  Danka fece una smorfia:
  - Hè per quessa chì aghju firmatu per dimustrà chì i Bielorussi ùn ponu cummattiri micca peggiu chè i Russi. È tandu u mondu sanu scrive è parla di e vostre vittorie ...
  Hans ridacchiò.
  - Ebbè, sì ! Circa e nostre vittorie, gloria in tuttu l'universu. È voi, bielorussi, ùn pudete micca spinghje l'armata tedesca in i paludi cù metudi partigiani. Ùn avete nunda à vantà !
  Danka hà rispostu:
  - Avemu dinù Khalkhin Gol !
  Maksimka sbuffò con disprezzo:
  - Scaramuccia minore induve in Asia. È i nostri picciotti anu digià pigliatu l'Europa, è quasi tutta l'Africa è l'Asia. È catturaremu l'America, hè ora di sputà !
  L'ochji di Danka lampò in furia:
  - I pulitichi anu lingue longu è ambizioni senza dimensioni, ma per piglià a Terra, e mani sò brevi, è a mente hè ancu menu !
  Maksim ridia.
  - È cumu vi avemu forzatu à firmà u Trattatu di Brest-Litovsk ? Ci hà datu a terra, cuntà finu à u Dnieper, avendu trè volte di baione è sabre. Chì pò esse dettu di u bielorussu cum'è un suldatu in questu casu?
  U zitellu battò u pede nudu è cinguettava in rima :
  -Ùn vi vantate micca di a tecnulugia di l'acciaio, se u vostru spiritu hè cum'è a gelatina, allora i salvatichi anu datu à un coward un club cù una mazza, in u celu è in a terra!
  Danka vulia punch Maxim in u musu, è sapendu a so forza cum'è un campionu di "a mità di u mondu", certamenti avaria cacciatu u ziteddu sovièticu arrogante, ma ... ùn vulia micca rompe a linea è organizà un lotta. Iè, è ùn hè micca bonu per aduprà pugni durante a polemica. Fora in questu casu, assai prubabilmente serà arristatu, è ùn avarà micca u tempu di dimustrà chì i Bielorussi cumbattenu micca peggiu di i Russi. Dunque, Danka s'oppone tranquillamente:
  - Noi bielorussi vi battemu sottu Sigismund II, è ancu pigliatu Mosca. È quandu Napulione u Grande ci hà urdinatu, a mità di u so esercitu era bielorussi è polacchi, è in a Prima Guerra Munniali ci hè statu un scontru Brusilovsky. E avemu purtatu fora Bielorussi. È i tedeschi ùn anu pigliatu ancu Parigi, perchè e nostre truppe di Bielorussia guasi anu pigliatu Koenigsberg.
  Maksimka hà rispostu:
  - Ma in ogni modu, in l'ultime battaglie cù i tedeschi, site scunfittu !
  Danka hà abbastanza ragiunatamente oppostu:
  - Sottu à u zar, avemu avutu una industria ritardata, soprattuttu in l'esfera militare-tecnica. È avà, avemu sviluppatu una industria seria. Per esempiu, avete vistu u tank KV-2. Hè furnutu cù un obice 152 mm. L'Americani anu qualcosa cusì?
  Maksim ridacchiò.
  - I francesi nantu à i tanki S-2 anu avutu ancu obusi ancu più grande di u calibre di 155 millimetri, ma i tedeschi ùn impediscenu micca i tedeschi di scunfighja e rane, avè un equipamentu più debule chè avà. A forza principale di l'Armata Rossa hè a superiorità di u fattore umanu!
  Danny si strinse a faccia.
  - È perchè pensate chì avete un vantaghju annantu à noi in u fattore umanu, s'è tù divintatu u campionu di "a mità di u mondu" ? È scunfighja u megliu di i vostri ragazzi?
  Maksimka hà dettu abbastanza ragiunate:
  - Eccezzioni white rus qualchì volta solu cunfirmà e regule. In fatti, quasi sempre ! Avà, s'è no pigliamu micca fenomeni individuali, ma u livellu di furmazione militare in generale, allora quì ...
  Danka s'hè arrabbiatu:
  - Ùn sapete micca chì livellu di furmazione di cummattimentu avemu è cumu si sò tenuti l'esercizii in l'armata sovietica in Bielorussia. Allora ùn ci hè bisognu di speculà !
  Maksimka rimarcò logicamente:
  - In Spagna, ci era una cumpetizione trà a scola militare suviètica da Bielorussia, a duttrina è quella suviètica da a Russia. Avemu pruvatu u nostru equipamentu è l'armi. U risultatu hè a vittoria di a nostra scola militare, è l'arti strategichi, è a consolidazione di u regime cumunista secondu Stalin. Allora avemu digià battutu cù i vostri ragazzi è hà vintu !
  Danka rimarcò tristemente:
  - Avete avutu assai più truppe chè noi ! Avete appena pigliatu a quantità!
  - Ùn diceraghju micca cusì. - Maksimka abbassò u so capu fieru cù un tagliu di capelli curtu è si chjappà in silenziu, i primi signali di fatigue cuminciaru à vede è hè diventatu difficiule di parlà.
  U peghju hè, sicuru, u calore. U sole inexorably andò à u zenith. Nisunu di i picciotti era abituatu à ella. Bielorussia è Russia sò paesi sittintriunali, è in l'estiu raramente passanu più di trenta gradi. È questu hè l'Africa in settembre, è a brisa hà cessatu di tirà da u Nilu.
  I gammi di i picciotti cuminciaru à punchjà cù l'erba secca, è poi di colpu finiscinu, è un chilometru tutale hè cupartu di grava ardente. Era assai dulurosu, alcuni di i picciotti micca troppu ritenuti strillavanu. U sudore gocciava da elli è sbuchjava cun un sibilu nantu à a ghiaia calda. Dimka è Danka, è a maiò parte di l'altri picciotti anu pruvatu à surrisu è ùn tradisce micca a so angoscia. Pensavanu à qualcosa d'altru. Allora Dimka hà imaginatu chì i so pedi nudi eranu laccati da una fiamma nantu à u rack, è vulianu caccià un sicretu di statu impurtante da ellu. È deve suppurtà è micca dimustrà ch'ellu hè feritu o scantatu. Inoltre, i picciotti crescenu in cundizioni duri è i so tacchi ùn eranu micca cusì pampered, ancu s'è u pueta è a ghiaia negra brusgiavanu, ma micca tantu chì a pelle ruvida sbuchjava.
  I colpi di calore seguitanu prestu. Quasi simultaneamente, parechji picciotti surriscaldati anu svenutu, è anu da esse pigliatu nantu à una stretcher ligera, plegable.
  Dimka hà nutatu à ellu stessu chì i tedeschi, in generale, anu un bonu equipamentu. Hè pussibule chì in l'Armata Rossa truverete un dispositivu per trasportà i feriti da duralumin, chì à u stessu tempu hè facilmente ammucciatu in una mochila.
  Ma hè più difficiuli di curriri cù una carica supplementu in e vostre mani, è i vostri tacchi nudi brusgiate più forte, cum'è a pressione aumenta. Allora sò una sorta di un infernu vuluntariu-obligatoriu. Dimka hà ancu pensatu: cumu si i so cumpagni reagiscenu à una tale prova, tutti avianu survivutu.
  Larghe fasce di ghiaia rossu, neri, sò stati cumminati cù stabbing, erba secca. Inoltre, u cumandante hà purtatu gradualmente i picciotti da u Nilu, apparentemente per evità d'entra in i stabilimenti di l'Eggittu.
  À novu, alcuni di i picciotti cuminciaru à colapsà, è i picciotti, sbulicati o stunati da u club di u sole, cupartinu i so capi cù un rag inzuccatu in acqua, è i pusonu nantu à una stretcher. Quelques-uns qui avaient déjà subi un coup léger se levaient et continuèrent à courir.
  Ma a forza di i ghjovani picciotti diminuiva, è quasi a mità eranu fora di ordine.
  Infine, u cumandante, ancu abbastanza stancu, disse :
  - Ordine à tutti di riposu ! Avemu ghjuntu à u limitu! Coperta cù parasole, beie l'acqua cù l'acitu è u cioccolatu. Allora vi stendete per fà esercizii di respirazione !
  I picciotti esclamanu in un coru debule :
  - Semu pronti à cumpiendu ogni ordine !
  Malgradu u sunscreen, a pelle di u zitellu hà diventatu rossu è brusgiatu. Era incunificatu per stendu nantu à l'erba secca spinosa, è i picciotti si mettenu u celofanu sottu à elli.
  Dimka è Oleg si sò stallati vicinu à l'altru in a stessa tenda. I picciotti parevanu pocu secchi, è a pelle scura. I pedi nudi brusgiavanu è prucedìanu male, i gammi anu da esse alzati per chì u sangue scorrissi è diventava almenu un pocu più faciule.
  Danny hà dettu:
  - U fattu chì a guerra ùn hè micca meli, a sapemu, ma micca à listessa misura !
  Dimka hà prumessu tristemente:
  - Hè sempre fiori. Se vi vede u sangue è fighjate u vostru primu cadaveru, capirete chì tutti questi chì correnu nantu à una superficia calda ùn sò nunda !
  Danka tirò u so stomacu è disse :
  - In i libri, sicuru, scrivenu di ciò chì si sente quandu uccide una persona per a prima volta. Ancu una persona cattiva è u vostru nemicu, prontu à liberà u visu. Ma hè sempre..
  Dima hà dettu:
  - In u libru di Boussenard " Captain Daredevil ", c"era ancu un battaglione sanu di succhi chì si battevanu cù i britannichi. Qualcosa ci ricorda. Ma quì, u prublema di a psiculugia, dicenu, ciò chì hè cum'è tumbà una persona, hè solu per un pocu toccu quandu una bala accidintali falciata un ghjovanu batterista. È cusì in generale ci hè una attitudine piuttostu frivola versu a morte. Pare ch'ellu ùn sia mancu una guerra, ma una festa !
  Danka hà logicamente oppostu:
  - Questu hè un libru per i zitelli è l'adulescenti; chì sò stanchi di leghje nantu à l'esperienze psicologichi. È a fine hè cusì male, quasi tuttu u battaglione di milksops morse, è a continuazione ùn hè mai stata scritta!
  Dima hà dettu:
  - Ma questu hè un libru cusì chì vi dispiace quantu prestu hè finitu. Ma assai più spessu succede à l'inversu, chì site littiralmenti turmentatu à pruvà à superà questu o quellu travagliu!
  - Sè vo avete u rumanzu di Lev Tolstoy "Guerra è Pace", allora Olezhek hà senza dubbitu ghjustu! Danka accunsentì.
  Allora u ghjovanu cumpagnu s'oppone :
  - In u libru "Guerra è Pace" ci sò intrigue, parechje storie, è caratteri revelati in dettagliu. Innò, ùn hè micca viota. Per nunda noioso! Ancu s'è sicuru in u principiu hè luntanu da u più interessante.
  Danka accunsentì.
  - Iè, hè cusì ... Molti scrittori peccanu cù una trama lenta, quandu, prima chì l'azzione più interessante principia, riesce à scaccià un libru apparentemente noioso.
  Dopu avè permessu à i picciotti d'aspittà à u piccu di u sole, u cumandante hè allegru Vladimir Wolverine, un zitellu assai musculu di circa quattordici anni in apparenza. A faccia hè bella, ma stretta, infantile è adulta à u stessu tempu. Vladimir stessu hè sempre da Krasny Orlyonok, ma u so principiu di cummandu hè chì u ghjovanu deve esse guidatu da i ghjovani. È u fattu chì Wolverine ùn hà micca spirienza è hè sempre un zitellu ùn disturba à nimu. A cosa principal hè ch'ellu hè un arianu rossu è cumanda à l'ariani suvietichi, chì significa chì hè capaci di fà l'impossibile à a ghjente ordinaria. È chì ? A facenu !
  Corri di novu, scurdate di u dulore, di a fatigue, di i picciotti chì anu ancu vergogna (questa hè l'educazione!), Per ricurdà a mamma, u babbu, o pensà à qualcosa di tenera. Questu hè quandu a capacità di suppurtà u soffrenu, è a prova stessu hè una grande benedizzione.
  I ghjovani guerrieri correnu senza pensà à a disubbidienza, è s'ellu volenu qualcosa, hè una lotta !
  U calore hè sempre assai forte, è di novu i picciotti scappanu nantu à a ghiaia calda. È ùn vede mancu a fine. U dulore diventa insupportable è parechji di i ghjovani guerrieri ùn ponu più frenà i lamenti di u dulore.
  Allora Dimka hà cuminciatu à cantà una canzone ch'ellu hà cumpostu in viaghju, una vera marchja:
  Vulemu ottene a libertà per e persone:
  Ritruvà a stella di a sera da u celu!
  Dopu tuttu, u bonu hè u scopu chì e campagni portanu à tutti;
  U Signore hà dettu: Venaraghju cun un esercitu!
  
  Ma a nostra fede hè a fede di u cumunismu,
  A nostra strada hè dura, ma prestu veneremu !
  U capitalista sbucò, pienu di cinismo,
  Ma sfraciremu u rettile cù a spada !
  
  Custruemu un mondu per i discendenti futuri;
  Per fà u sognu in realtà !
  Cusì chì a bobina sona cù una munita chì sona,
  Lotta per a Russia, audace è osatu!
  
  Sapemu l'affari, cuminciamu a fede,
  Chì u pianeta fiurisci !
  Cusì ogni mese hè cum'è un fiore di maghju,
  Cusì chì tutta a Terra diventa una !
  
  Allora ùn ci sarà micca guerri è atti cattivi,
  È ci sarà felicità è libertà per tutti !
  Iè, ci sò parechje atrocità infernali in u mondu,
  Ma ci hè un prugressu à risolve i prublemi !
  
  In l'omu, a ragione hè u putere;
  Hè un musculu, ma un musculu intelligente !
  È per chì a criatura ùn ci abbatti tutti,
  Avemu bisognu di fermezza, vuluntà finu à a fine !
  
  Cosa da fà si e forze ùn sò digià abbastanza;
  Quandu u nemicu hè forte, u numeru di tecnica!
  Induve pudemu truvà l'espressione di u paradisu,
  Quandu a cavalleria corre !
  
  Iè, induve hè a quistione; è in mente è core,
  Induve e decisioni sò prese da a mente!
  Ùn ci hè bisognu di girà di novu,
  È siate calmu, fermu cum'è una mula !
  
  Truverete u vostru scopu se perseverete
  Questa hè a guaranzia di u nostru populu santu !
  U populu suvièticu hè assai sàviu è fieru;
  À ellu u Signore cù rigali, crede, vene !
  
  Di sicuru Diu, micca un ziu cù a barba,
  È ellu hè prugressu, scienza, mente, cervellu !
  Servinduci cù a strada di a Patria,
  Cusì chì una persona s'arrizza à u putere !
  . CAPITOLU #3
  Dimka hà finitu u cantu ghjucatu, è i picciotti sovietici l'appruvavanu cù fischi è risate.
  Hè diventatu più divertente di curriri, più vigore hè aghjuntu ... È prestu a ghiaia finìu è andò l'erba molle, chì diventò un piacè per i pedi di i zitelli brusgiati, picciotti valenti.
  Danny hà dettu:
  - Dicenu chì una canzona ci aiuta à campà, ma ùn si dicia nunda di u fattu ch"ella alleggera dinò una carica pesante daretu à a nostra spalle !
  Dima hà rispostu:
  - Ancu durante a civiltà egiziana antica, era cunnisciutu di l'effettu di vita di a musica nantu à u corpu umanu, è ancu di i canti. Per esempiu, i picculi schiavi è e schiavi femine chì ùn pudianu ancu travaglià in modu efficace in i campi è i cantieri sò stati custretti à cantà per rinfurzà i schiavi adulti. Dopu tuttu, una tale scienza di Valliologia hè vinuta da l'Eggittu.
  U cumandante Vladimir gridò:
  - Ricustruisce per a crescita! È ùn parlà micca !
  I picciotti guerrieri si riorganizavanu subitu, è poi corse in silenziu.
  U sole hè digià andatu in u tramontu (in l'Africa di u Nordu in u lugliu si face scuru prima ch'è in a strada media). A fermata era digià vicinu, quandu di colpu un signalu seguitatu.
  - Tutti stendete è camuffate !
  Cum'è hè risultatu per una ragione. Ci era un rumore luntanu davanti. È i picciotti travagliavanu attivamente cù pala di sapori, ghjittandu l'erba nantu à elli stessi. Era già abbastanza buio...
  Maksimka hà dettu:
  - Probabilmente, hè a nostra ! Hè sempre troppu luntanu da a prima linea, perchè l'Armata Rossa hà avanzatu decentemente.
  Danny hà dettu:
  "Ma amparà l'arti di disguise ùn hè mai male!" In una vera guerra, questu serà utile!
  Maksim accunsentì:
  - Iè, mai, ma sò sicuru chì hè nostru !
  Vladimir ridacchiò:
  "Ancora una parolla è ti spararaghju in u locu!" Tutti stanu in attesa ! È fà i graneddi.
  Siccomu diventò prestu chjaru Maksimka era veramente sbagliatu. I tanki britannichi apparsu. In ogni casu, i picciotti stavanu tranquillamenti à pusà in agguata: è s'ellu eranu i so propiu nantu à i veiculi catturati.
  Ancu s'è i tanki si dirigenu à u nordu. Ci sò solu quattru, trè ligeri è una "Matilda" difficiuli di penetrazione -3. L'ultimu tank hè un grande prublema, postu chì i granati ponu solu danni à e so piste. I pulmoni, invece, ponu esse culpiti cù tiri precisi in u tettu o in a poppa. Sè Matilda -3 rumpi i tracce, allura si pò infligge pèrdite nant'à i ragazzi cù i so dui mitragliatrici è un cannone.
  Vladimir ùn vulia micca chì i so amichi murenu digià in u sicondu, o megliu, ancu u terzu ghjornu dopu à l'arrivu in Africa. True, mitragliatrici puderanu disattivà i colpi precisi. Ma a quistione hè, quale sò i tanki? Di colpu, trofei digià catturati da i tedeschi ?
  Vladimir hà urdinatu:
  - Private Red Eaglet Dimka. Andate à i tanki senza armi è un saccu è scopre quale sò!
  Dimka bisbigliò:
  - Ascolta u cumandante !
  Mezu nudu in calzoni neri, u zitellu era scuru da a crema protettiva, è per ammuccià i so capelli biondi si mette nantu à una spezia di turbante da i ghjurnali. Avà pareva un zitellu arabu ordinariu, poviru. Hè improbabile chì serà pigliatu per un nemicu.
  I tanki si movevanu à un ritmu tranquillu, cambiendu in una marcia induve i mutori facianu u minimu rumore, chì hà ancu suscitatu suspetti. Saltendu à elli, Dimka agitò i so braccia vigorosamente è gridava in inglese rottu.
  - Ci sò mine ! Ci sò mine !
  I tanki si fermavanu, un capu cascu spuntatu fora di a Matilda è una voce arrabbiata in inglese rispose :
  - Perchè arapchonok, vulete ?
  U ziteddu si lamentava :
  - I Russi mettenu mine à a strada ! Attenti à e truppe reali !
  Una seconda testa apparsu da a spalla, aghju intesu a risposta:
  Lasciate moriri quelli russi russi ! Cù noi hè u rè George è l'invincibile Churchill. Dì, induve sò i cuccioli di mine?
  Dimka corse verso di loro:
  - Vi mustraraghju i me signori ! Avà li manghjeremu !
  - Venite à pusà quì ! - Cumandatu, à ghjudicà da l'epaulettes, un culunellu di l'Armata di Tank Royal Britannica !
  U picciottu si arrampicò in a torra, sintendu a freschezza piacevule di l'armatura nantu à i so pedi nudi, minusculi, vescicati. Allora s'inclinò in daretu è hà cuminciatu à mustrà à i britannichi a strada.
  Ci era cinque di elli, è in a torretta pocu spaziosa di u tank mediu Matilda-3 era un pocu affollatu. Allora Dimka hà decisu di diventà un eroe. E so mani destre è addestrate, cum'è quelle di un pickpocket prufessiunali, ghjunghjenu à e so cinture è tiravanu revolver. I pollici sguassate i fusibles à una volta.
  Di sicuru, era vile, ma a tentazione di rializà a "feat" era cusì forte chì Dmitry hà sparatu un paru di volte da ogni revolver, mentre chì mirava sottu à l'omoplata sinistra.
  Da una tale distanza, hè difficiule di missu, è solu un pazzu, o l'ultimu coward, pò mette un vestitu anti-bala mentre si pusò in un tank. U culunellu fù sbagghiatu, è sintì u musu di una pistola daretu à a chjappa di u collu. U zitellu bisbigliò, in u più puru dialettu di Londra:
  - Sè vo vulete campà, urdinate à l'altri trè tanki di rende ! Altrimenti, u nostru battaglione li distruggerà cù l'equipaggiu !
  U culunellu fù stunatu :
  - Quale sì?
  Dimka hà rispostu francamente:
  - A vostra ultima chance per sopravvivenza! Trè tanki ligeri seranu bombardati cù granate è sarete torturati da u focu. A ghjente morirà ! Cuntaraghju finu à trè, o dà l'ordine per elli à rende è esce da a vittura, o ti spararaghju in a carne di a gamba è ripete a dumanda da u principiu ! Unu, dui...
  U culunellu si lamentò.
  - D'accordu ! Basta ùn ci tumbà !
  Dimka hà dichjaratu fieru:
  - Ùn uccidemu micca i prigiuneri russi ! E dopu dopu a capitulazione di a Gran Bretagna, pudete serve di novu in a nova Forza Reale, rinnuvata Gran Bretagna.
  U culonellu hà datu u cumandimu cù una voce tremula. I cisterna ubbidienti scendenu fora di i tanki, mettendu e so armi. Parechji di i più grandi picciotti tedeschi, scacciendu a so grassa camuflage, corse versu elli, appruntendu à riceve u primu batch di prigiuneri in a so vita.
  Oleg Rybachenko hà ancu battutu cù e truppe coloniali, i Stati Uniti è a Gran Bretagna.
  U zitellu è a zitella si battevanu à l'attaccu di u nemicu.
  Oleg hà lanciatu una granata mortale cù i so pedi nudi, hà vultatu a vittura britannica è sguillava:
  - Puliticu, macina sciocchezza, da quale ùn hè micca farina per pane, ma farina solida, cù tagliatelle nantu à l'arechje di l'elettori !
  Margarita hà aghjustatu, scoprendu i denti, è ancu succorsu à u pacchettu splusivi di a morte cù u so taccu nudu:
  - Un suldatu hè un cavaliere chì cumbatte un dragone, ma stu dragone hè veramente in daretu è ùn hà micca sette capi, ma un milione di maschere, è un numeru innumerable di muselli di porcu !
  I zitelli si battevanu ferocemente. Mette u focu à e vitture chì avanzanu è lancianu granate cù i pedi nudi.
  Oleg, sparendu, hà nutatu:
  - Un suldatu, per ùn diventà un puddastru spulatu, deve esse un oca, un puliticu, per frittà l'elettori nantu à una barbecue, serà felice di piscia, micca in modu di camarade !
  Margherita, lanciando una bomba cù u so taccu nudu, strinciò :
  - I suldati sò solu picciotti, ma crescenu di battaglia in battaglia, i pulitichi, indistintamente di l'età, da una campagna elettorale à l'altru, cascanu in una pazzia ancu più grande !
  I zitelli cù u rigalu di l'immortalità cumbattenu cum'è titani. Ma in u celu ci sò sempre ragazze chì si battenu.
  Natasha tagliò a vittura da l'alleati, a sfracicò, utilizendu i so pedi nudi per vodka, è sguillava:
  - Un suldatu pò esse senza barba, ma un guerrieru gloriosu, è un puliticu in ogni situazione ùn pò micca abbandunà a coda!
  Anastasia hà ancu fattu un calciu, abbattutu una vittura inglesa, è sbulicò aggressivamente:
  - U zitellu sogna di diventà un guerrieru d'aquila, ma ùn hè micca chjaru d'induve venenu i pulitichi-porchi cusì brutti chì hè disgustu di sognu di elli !
  Akulina hà nutatu aggressivamente, premendu i buttoni cù i so pedi nudi è arrugginendu:
  - Un picciottu di cumbattimentu natu preferirebbe correre scalu ind"a neve chè di lasciassi chjappà di pulitica è trasfurmatu in stivali di feltru !
  Mirabela rimarcò aggressivamente, sbattendu i so tacchi nudi nantu à i pedali è sbattulendu:
  - Una donna nuda ùn hè micca un puddastru spulatu, si toglierà i pantaloni à ogni omu è trasformerà ancu un capu arrogante in un rè nudu !
  E ragazze cumbattenu cun grande entusiasmu è mostranu una classe eccezziunale.
  È i picciotti in battaglione sanu mostranu sempre più cumpetenza è forza;
  Dopu avè catturatu i tanki è i britannichi, i picciotti li trasmettenu à u stabilimentu più vicinu, dopu chì sò stati urdinati di trasfurmà più à u sudu à l'antica cità egiziana di Mehu.
  I picciotti eranu di novu scalzi, è in shorts di sport, cù una carica, currianu longu u delta, induve spessu l'erba suave alternava cù a terra rocciosa.
  U ghjornu dopu dopu à a corsa precedente, i musculi di i ghjovani cumbattenti di u Red Eaglet di l'URSS eranu in un dulore severu. In particulare i vitelli, chì, cum'è i fiumi, eranu cuparti di vini chì eranu surtiti, i dorsi, è i brusgii brutalmente scorciati è strappati di i pedi nudi è zitelli.
  Parechji di i picciotti si sentia assai male, è à u primu battaglione ùn pudia piglià un ritmu veloce. U cumandante Vladimir Wolverine, ancu, per via, u listessu cum'è tutti l'altri, scalzu è stancu, gridava, minacciava di sparà, ma ùn pudia micca frusta i picciotti. True, hà ancu sparatu, tagliendu un ciuffu di capelli biondi cù una bala à unu di i picciotti più emaciati. Dopu quì, a corsa hè andata un pocu più energicu.
  U dulore era infernale, i sole nudi eranu caldi, ma dopu à uni pochi di chilometri hè diventatu più faciule, un secunnu ventu s'aprì, è i musculi immubiliati in l'acidu latticu s'eranu caldu è ùn anu più male.
  Dimka è Danka anu ancu patitu, ancu s'ellu, forsi, menu di l'altri picciotti, perchè a so furmazione sottu a guida di un guru era ancu più dolorosa. È in generale, i picciotti slavi sò carattarizati da a resistenza genetica. Tuttavia, ancu l'ariani.
  I picciotti evitari insediamenti in ogni modu pussibule durante a corsa. È quandu u calore hè diventatu insupportable, si mettenu sottu à i tende di u sole.
  Dimka, chì si perchò cù Danka, rimarcò:
  - Iè, ci sò omi forti ! In generale, s'ellu si tratta di una guerra trà Bielorussi è Russi, averemu un tempu duru! Assai strettu !
  Danka hà rispostu:
  - Preparanu i ghjovani assai bè, ma questi ùn sò micca a maiuranza di l'unità. Inoltre, ci sò sempre più di noi chì l'ariani rossi.
  Dima hà dettu:
  - Ci sò un centu millioni di Russi stessi in Auropa solu, ma ci sò ancu e truppe di l'alliati di a Russia Soviètica. Inoltre, ponu ancu aduprà milioni di regimenti arabi è negri contr'à noi. E forze sò ineguali, soprattuttu s'è i cumunisti finalmente arradicanu in Africa è in Asia.
  Danka fece una smorfia.
  - È chì hè a cunclusione ?
  Dima suspirò.
  - S'e fossi l'aquila d'acciaio, batteraghju prima.
  Allora altri picciotti tedeschi si sò messi in a cunversazione, è aghju avutu a zittu. Dopu, l'ordine di fà esercizii di respirazione. Allora, quandu u sole s'hè calatu, torna torna à traversu micca u terrenu più affettuosu. È anu pigliatu a parte di u leone di a notte.
  U sognu era pisanti, i musculi eranu troppu dulore da u dulore, è i pedi di i picciotti brusgiavanu nantu à un focu lento. U ghjornu dopu, per via di a fatigue accumulata, era u più difficiule. Ancu Vladimir hà capitu questu è hà permessu à a so squadra di passà à un ritmu veloce.
  I picciotti, però, anu pruvatu à mantene, ma trè picciotti anu sempre cascatu. U ritmu rallintò, è i ghjovani infine anu fattu un passu. Allora Dimka hà decisu di rinfurzà elli cù una canzone:
  U cornu di u pioniere hà soffiatu nantu à a Patria,
  In questu hè una chjama à stride à realizazioni - ghjuventù!
  A nostra fede hè a fede di u cumunismu,
  È ùn piglià micca u vile nemicu per paura!
  
  Pionieri ci batteremu
  Per a Russia è a libertà cum'è l'aquile !
  L'aviò - l'ala brilla cù pittura lucida,
  I nostri piloti sò figlioli sovietici !
  
  A cravatta hè rossu, u culore di u sangue spulsatu;
  U mondu hè crudele, hè guvernatu da i soldi è a guerra !
  Vulemu dà à tutti un sorsu, liberu arbitru,
  Cusì chì l'oscurità di l'orda si stende in u mondu sottu !
  
  Pioneer, sì ancu un fratellu minore di i cumunisti,
  Vulete custruisce un mondu induve a felicità hè per tutti !
  Cusì chì u culore celeste dà fruttu in a vita,
  Per evità soffrenze è prublemi !
  
  In a strada, però, guerri è crudeltà,
  Tensione è qualchì volta dura !
  A mitragliatrice hè pesante è riduce u coddu,
  È a palma hè callosa, un grande remo !
  
  Ma ùn sapemu micca una tale parolla - debule,
  Ùn avemu micca una parolla cusì - ùn vogliu micca !
  A vechja ùn vene micca per i suldati sovietici,
  Volaraghju in u spaziu nantu à un missile !
  
  Ci dà forza è immortalità;
  Solu scienza, luce senza limiti !
  È quelli chì sò cascati risusciteranu, crede
  Bona furtuna è successu vene à noi !
  A canzona animava i ghjovani cumbattenti, è anu cambiatu à una corsa veloce.
  Tuttavia, quandu u sole hà righjuntu u so piccu, aghju avutu à riposu di novu. Dopu à quessa, hè diventatu insupportable è i picciotti anu fattu un passu. A strada era straziante è i so gammi abbattuti sagnavanu, è l'agonia era quasi insupportable.
  In a strada, per furtuna, aghju scontru un fiumu chì scorri in u Nilu, è i picciotti saltavanu quì. Vulìanu calà a so soffrenza. Allora hè diventatu assai difficiule di caccià i picciotti fora di l'acqua. Vladimir avia da dà una splutazioni da una mitragliatrice sopra i capi.
  A via più avanzata era cum'è un periodu di transizione di l'ecunumia sottu à a burocrazia: dolorosa è senza fretta.
  Sò ghjunti in cità dopu à mezanotte, mosse appena e so gambe. Eranu purtati à a caserna è i picciotti, ammucciati nantu à cuccette di legnu, senza mancu fà una prova di cena.
  I sogni eranu pisanti, pieni di orrori, ma ùn pudia micca ricurdà nunda ... Dmitry si svegliò un paru di volte è scacciò e mani di i picciotti stretti stendu. Si stava affruntà, i bars nantu à i finestri eranu chjusi, è paria cum'è una tipica culunia di ghjuventù miridiunali.
  Ma in a matina, i picciotti aspittavanu una bona nova: u Marshal stessu, u sgiò Rokossovsky, li presentava cun premii. Dopu chì l'agrupazione di e truppe tedesche hè stata divisa, e truppe di Germania è di l'Italia, chì anu da attaccà à u Sudan da l'Eggittu è più à u sudu, sò stati numinati per cumandà u grande Rokossovsky espertu. Stu mariscal di battagghia gudiri a piena cunfidenza di l 'anzianu Stalin, accussì iddu fù assignatu à cumanda u più putenti gruppu armata suviètica "Center", chì in particulare era suppostu di piglià Parigi.
  Siccomu ùn ci era micca un uniformu adattatu per i ghjovani cumbattenti di u Red Eaglet, si sò allineati à mità nudi, quasi neri da crema protettiva è fresche tan africane. I picciotti si seccanu un pocu in l'ultimi ghjorni è anu cuminciatu à vede cum'è schiavi arabi da e cave, solu sguardi fieri.
  A cerimonia di premiazione era casuale, senza pompa è cerimonia.
  Konstantin Rokossovsky stessu era altu, magre, cù un visu ghjovanu, ma digià ben purtatu. Un cumandante tipicu polaccu, cù un sguardu severu. Ellu solu annunziatu:
  - Per u curagiu dimustratu da u battaglione durante a marchja furzata è a cattura di i britannichi, premia u battaglione Red Eaglet di l'URSS, cù una cinta speciale cù un aquila di bronzu à u standard di l'unità. U cumandante, à u turnu, hè premiatu a medaglia di bronzu "Diligence and Courage!".
  I picciotti battevanu e mani inseme, è u maresciallo di battaglia cuntinuò:
  - Private Dmitry Rocketny, per a so ingenuità, l'eroismu è l'ingenuità, grazia à quale hà pigliatu u coronellu di e truppe Reali, hè attribuitu l'Ordine di Gloria di a seconda classe. Cusì, à l'età di solu undici anni, u nostru invitatu da Bielorussia divintò u più ghjovanu destinatariu di stu premiu da tutti quelli chì sò stati premiati dopu chì Stalin hè vinutu à u putere.
  Oleg Rybachenko cuntinuò à fà riescita cù a so fidanzata.
  U zitellu hà lanciatu un discu affilatu affilatu cù i so pedi nudi, tagliò a testa di i britannichi è sguillava:
  - Un picciottu cresce in un suldatu, è quale era un puliticu in a so ghjuventù s'ellu hè cresciutu un porcu cusì grande ?
  Margarita, cummattendu è uccidendu l'avversari, hà rimarcatu logicamente, tagliendu l'avversari:
  - Una prostituta hè onestu cù i clienti - soldi in cambiu di piacè, è un puliticu hè un bughjone cumpletu, voti è tasse in cambiu di delusione pura!
  Oleg Rybachenko hà lanciatu un rigalu letale di a morte cù u so taccu nudu, hà spargugliatu i so avversari è sguillava:
  - Un puliticu hè una prostituta assai caru, da quale ùn avete micca solu risicate di piglià a sifilis di u cervellu, ma ancu un porcu in a vostra sacchetta!
  Margarita Korshunova l'hà pigliatu è hà fattu un turnu, falciatu una massa di avversari è cinguettava:
  - Un puliticu hè una spezia di prustituta chì, invece di toglià a robba, strappa trè peddi à l"elettori è li contagia à traversu a TV !
  Natasha hà battutu in u celu. E i so amichi ci anu ancu mostratu un esempiu di a so forza di l'anarchia.
  Natasha hà sbattutu un aereu inglese è rughjò, scoprendu i so denti di perla:
  - Ùn si entre micca duie volte in u stessu fiumu, ma un bastardo sempre piggy pò esse rielettu una decina di volte !
  Anastasia u pigliò è disse assai astutamente, è hà sbattutu l'aviò cù l'aiutu di i so pedi nudi, strinciò:
  - L'animali è i zitelli ùn piacenu micca l'alimentu senza sali, ma perchè l'adulti cascanu per u dolce discorsu di i pulitici chì sò privati di u sali di a verità!
  Akulina Orlova hà nutatu aggressivu, tagliendu un altru pianu inglese è vyaknula:
  - U sali di a verità hè amara, ma hà u putere curativu, u discorsu di un puliticu hè dolce, ma provoca diabete di a mente !
  Mirabela Magnetic, tagliando un'altra, grande è grande macchina di l'alliati, è emessu:
  - Una persona ùn vole micca esse un pedone, ma una carriera in l'armata principia cù i privati, un puliticu ùn vole micca ghjucà cù e regule, è porta una carriera in pulitica cù l'anarchia !
  E ragazze, sicuru, sò assai belle è sexy. Tuttu u tempu si battenu scalzi è in un bikini.
  Roba cusì magnifica.
  U SU-100 hè ancu cumbattutu in Africa. Naturalmente, hè assai calda, è e zitelle sò in qualchi mutandine magre.
  Elisabetta, aduprendu i so pedi nudi, sbattò u nemicu è emise:
  - Un puliticu chì insulta l'omosessuali hè ellu stessu un culo grossu, è ùn hà micca virilità !
  Ekaterina, sbatté à l'ennemi, et à l'aide de son talon nu, s'écria :
  - Un suldatu ùn mori micca duie volte, ma un puliticu tradirà trè volte, è ingannarà un milione di volte !
  Elena nutò astutamente, sbattendu i so pedi nudi à u nemicu aggressivu:
  - Dui morti ùn succede micca, è ùn pudete micca caccià e stivali cù pedi nudi, ma i pulitici riesci à tumbà tuttu u tempu, è strappanu trè pelle !
  Efrosinya hà ancu sbattutu un proiettile à u nemicu è sguillava, scoprendu i denti:
  - A zitella ùn hà micca paura di curriri scalzi in a neve, teme chì u sposu ùn sia micca un stivale di feltru stupidu, calzatu finu à l'arechje !
  Guerrieri cumbattiti in Africa è induve pussibule, è generanu miraculi.
  È in Africa, ùn sò micca menu eccitanti è interessanti avvenimenti.
  Un battaglione di picciotti scalzi di u Falcu Rossu cuntinueghja a so corsa strenua per a sopravvivenza... Era un infernu chì duvia passà per merità u celu. È u dulore, è a farina, prima di a felicità.
  Dopu à a cirimonia di premiazione, però, i picciotti eranu cusì inspirati chì currianu a seconda mità di u ghjornu è di a notte, quasi senza firmà è scurdate di a fatigue.
  Vladimir hà pigliatu una decisione: dorme durante u ghjornu, è a notte, quandu u sole ùn brusgia, farà marchja furzata. In generale, ci sò picciotti quì, elite indurita, è tali testi ùn sò micca a prima volta. Solu avà chì u calore ùn hè micca cusì infernale. U più raziunale in questu casu, quandu u sole hè in u so zenith, si trovanu sottu à i tende è dorme bè.
  Danka hà apprezzatu sta redistribuzione:
  - Marche furzate di notte ùn sò micca un invitatu frequente in l'Armata Rossa. Avemu ancu bisognu à amparà à cummattiri in u bughju !
  U zitellu scalzu Dimka accunsentì:
  - A notte, hè più difficiuli di attaccà, ma dopu tuttu, si difenderanu ancu mutu. È speremu chì pudemu fà tramindui.
  I ghjorni dopu turnò à esse assai più duru... L'ultima volta, nantu à l'entusiasmu di i picciotti, anu bluccatu i limiti di l'urganismi, è avà paria chì ogni fibra musculare hè stata bombardata strategicamente cù napalm.
  Ùn pudianu mancu frenà i so gemi, è paria ch"ellu si trattava di una banda di vitelli picchi.
  Per rinfurzà i so novi cumpagni, Dimka cantò:
  U Signore dà una fontana d'acqua à i vivi,
  Palme d'oru è rosi fiuriscenu in u paradisu!
  Per diventà una realità, chì in un sognu un sognu,
  Ci vole à luttà, micca à piantà cum"è e donne !
  
  Diu lancerà i timori in l'infernu,
  È quellu chì hè bravu diventerà un maritu onnipotente !
  Eccu e stelle di u Kremlin brusgianu,
  U modu hè indicatu da ciò chì l'Eternu ci hà datu!
  Custruemu famosu cumunisimu,
  U nostru principiu hè simplice - più veloce, più altu è più forte!
  Per chì a nostra valutazione ùn scende micca,
  Avemu a ghjente duvemu esse più curaggiu è più intelligente !
  
  Dopu tuttu, ogni guerrieru hè un omu,
  Ci vole à pensà ch'ellu hè una criatura debule !
  L'intellettu ci dà u pesu:
  È l'universu si sottumetterà à l'astronauti !
  
  Peccatu chì l'unità sia luntanu :
  Ci sò parechji paesi, persone, nazioni è religioni !
  Ma unu deve pinsà prufonda;
  Scacciaremu e catene di l'egoismu !
  
  A guerra ùn hè micca per quessa;
  Per umilià è turmentà l'abitanti di u pianeta!
  È per rompe u jugu da a ghjente,
  Nantu à sti sfruttamenti si cantanu coppie !
  
  Tandu seremu tutta a famiglia inseme ;
  Induve sò tutti in u mondu, cari fratellu è surella !
  Induve ùn hè micca una carriera;
  È l'altruismu è aiutà u so vicinu hè un abitudine !
  
  Ùn ci sarà micca morte è senza prublemi;
  Ci hè un omu putente, credu, diventerà!
  Avete vintu a vostra pigrizia
  Pigliate un fucile è un saccu cù una carica!
  Dopu un tali cantu, i ghjovani guerrieri di u Falconu Rossu s'animu forti è una nova onda d'entusiasmu è di vigori li sbarcò. Allora sopravvivevanu in questi ghjorni, è quandu sbocciava è cuminciò à coccia, si addurmintavanu.
  Dimka hà sunniatu di qualcosa di speziale... Finìu in un mondu induve era in u celu, è questu hà pigliatu l'ochju in u primu locu. Vale à dì, i luminari ghjucanu à u football. Inoltre, questi eranu hibridi di angurie strisce è crocodile in una squadra, è una mistura di cucumari è rinoceronti in l'altru.
  Dimka si pusò nantu à un ciottolu è pruvò à riunisce i pinsamenti spargugliati in tutte e direzzione cum'è una banda di stalloni caldi. Dopu tuttu, ùn pò micca esse cusì chì i luminari ghjucanu à u football, è ancu piglià forme cusì incredibili chì ùn sò micca caratteristiche di a flora è a fauna reale.
  In generale, sicondu tutte e liggi di a fisica, l'astri sò supposti esse sferichi, chì hè essenzialmente un assioma inviolabile! In ogni casu, se i custanti fisichi currispondenu à l'universu in quale vive a ghjente. È dunque questu hè un enigma elementare impensable !
  I pinsamenti di un zitellu intelligente sò stati interrotti da l'apparizione di un animali incomprensibile. Quì era ancu surprisante chì a criatura, per esse, si materializzò fora di l'aria magre, cum'è un pesciu chì emerge da una fossa di ghiaccio. A strada, a testa era un pesciu, ma u corpu in a forma di una ora da a freccia. Inoltre, nantu à u dial, invece di i numeri chì indicanu l'ore, ci sò qualchi jeroglifi senza zuccheri in forma di disegni. Iè, è e frecce stesse sò più di una decina è giranu à diverse velocità.
  Dimka fischiò:
  - Blimey ! Quale sì?
  Un mischju di pesci è un meraviglioso sveglia rispose inesperu in russo:
  - È Yahita, è quale site, i capelli bianchi ?
  - Umanu ! Dima hà rispostu.
  Yahita ridacchiava assai magre cum'è un mosquito:
  - Vecu chì sì umanu. Sò interessatu à u postu, nome, occupazione !
  Dimka era seriamente stupitu:
  - E persone in u vostru mondu ?
  Yahita annuì.
  - Iè, di sicuru chì ci hè ! Hè ancu difficiule di truvà un mondu induve ùn avete micca scuntrà primati senza capelli. Ancu se a ghjente hè assai sfarente in ogni locu, ci sò forti è sviluppati cum'è arcangeli, è ci sò salvatichi primitivi! Ùn pare micca un rapprisentante di u mondu sviluppatu, scalzu, quasi nudu, ma ùn pò micca esse chjamatu salvaticu ancu ...
  Dima ùn pudia resiste à dumandà :
  - È perchè micca ?
  Yahita hà spiegatu:
  "I vostri ochji sò assai intelligenti, cum'è quelli di un saviu, è micca un zitellu di una tribù primitiva!"
  Dimka hà fattu un argumentu perfettamente ragiunate:
  "E perchè pensate chì i salvatichi anu da esse stupidi". Dopu tuttu, per sopravvivere senza bombe nucleari trà l'animali più grandi è fanged, avete bisognu di ingenuità seria è risorsa pratica!
  Yahita accunsentì:
  - Diritta! Ma cumu avissi un salvaticu sapè di un blaster nucleare, ancu s'è per i standard di l'arcangeli umani questu hè digià l'età di petra. Dìmi, quale site per pusizioni è cù quale compitu hè statu mandatu quì ?
  Dimka hà pruvatu à evità una risposta diretta:
  - Tuttu u nostru universu hè relative : soprattuttu pusizioni ! Chì ci hè di u compitu? Iè, sò solu viaghjà in u mondu. Dopu tuttu, e stelle chì ghjucanu à u football sò cusì inusual è interessanti!
  Yahita hà currettu, e frecce nantu à a superficia di u so torsu trasparenti cuminciaru à rotà un pocu sfarente:
  - Questu hè u football, ma un ghjocu completamente diversu. Fighjate, quì i boli anu ali, è ci sò trè à una volta, è a porta ùn hè micca visibile! Sembra u vostru football umanu da i tempi antichi?
  Dimka era furzatu à accunsentì:
  - Di sicuru micca... Ancu s'è, appena aghju vistu, l'associu cù u football hè ghjuntu subitu. Dopu tuttu, ci hè una certa somiglianza ! Ancu s'ellu ùn hè micca formale !
  Yahita l'hà sventatu.
  - Quessi sò l"associi... Mi facenu male a testa solu è si batte. Ma dimmi, ùn site micca un sabotatore per una ora ?
  - Formalmente nò ! Dimka rispose meccanicamente.
  Yahita agitò la zampa.
  - Allora seguitemi. Vi mustraraghju qualcosa di interessante!
  Dmitry Rocket s'arrizzò è si mosse, a seguita, cum'è un sognu di colpu hè ghjuntu in qualchì locu è u signale per alzà sonu.
  I picciotti, à pena riposati, currianu di novu cù a carica, quì ùn avianu micca ozzione di riposu. U dulore agudu in i musculi s'attenua, è i pedi abbattuti sò diventati rigidi, ùn splodavanu più cù u soffrenu, ma simpricimenti dulora intensamente, è u lamentu si sparse in tutte e gammi, è u terzu è u quartu respiru aperti in i pulmoni.
  Danka, essendu u più forte fisicu, hà patitu à pocu pressu, è ancu s'hè annuitu: vulia una lotta, ma a furtuna, ùn hè micca sparatu un colpu ... Eccu, Dmitry, cum'è sempre furtunatu, hà realizatu un impresa cinematografica, pigliò u culunellu è l'Ordine di Gloria intornu à u so collu. U premiu stessu ùn hè micca caru, ciò chì pigliate da u ferru è una capa fina di nichel per ùn arrugginiri, ma ùn ci hè micca un grande mudellu stampatu. A cosa principal, sicuru, hè u prestigiu. L'URSS avia ancu serii nemici.
  Durante a Prima Guerra Munniali tempurane, Hitler hà sappiutu guadagnà quattru ordini, cumpresa una croce di ferru di u primu gradu, raru per un corpu simplice. Iè, era un suldatu veramente bravu è intelligente, ancu s'è avà u so nome hè usatu per spaventà i zitelli.
  Ma ponu curriri senza scopu tuttu l'estiu è u vaghjimu, quandu a furtuna cade sempre.
  I picciotti infine ghjunghjenu à u locu di una battaglia recente, i cadaveri di i suldati britannichi morti, per a maiò parte era Negri è Arabi. A carne morta in un calore cusì sicca solu è ùn hà micca cuminciatu à descompone. Frammenti di metallu, carcasse di cunchiglia stavanu in giru, ma i russi puliti sò riesciutu à coglie tutte l'armi catturati. Ma ancu unu di i picciotti era furtunatu, è hà pigliatu un cuteddu plegable cascatu. E fattu americanu. In furia, hà dimustratu à i so amichi:
  - Hè u mo trofeu !
  Anu ringhianu in risposta:
  - Trovu calcosa da vantà ! Hè megliu tumbà un inglese !
  U cattivu rispose :
  - È ùn serà micca cusì ! Hè solu per truvà i nemici ! È avete bisognu di curriri ancu più veloce!
  Ma questi ghjorni passanu senza scontri, chì, per via, hè abbastanza naturali per a maiò parte di e guerri. Dopu tuttu, durante un cunflittu, si move più di ciò chì cammina. Cum'è l'assi, a maiò parte di e sortite sò viote, soprattuttu trà grandi battaglie è operazioni offensive. Prima di dorme, Danka disse à Dimka:
  - Sapete, u cucciolo di tigre biancu (nickname di Dmitry), a guerra ùn hè micca cusì romantica cum'è si mostra in u film Red Devils, o Captain Daredevil, è in altri. Sentite una certa delusione. Innò, sicuru, ùn sò micca chjucu è capiscu chì u cinema è u reale ùn sò micca listessa cosa, ma sempre ....
  Dimka sbadigliò di sfida:
  - Ne parlemu megliu in un mese, ma per avà, meditazione è andate in lettu. Tuttavia, devu chì i nostri novi camaradi sò ragazzi degni. Tenenu bè !
  . CAPITOLU #4
  A guerra cuntinuò cù pocu intensità. In Africa, e truppe americane è britanniche ùn sò micca assai forti, ma l'extensions sò vasti, è a jungla è i deserti, è parechji fiumi è paludi.
  Iè, u Cuntinente Negru hè enormu, è pruvate à catturà rapidamente. Allora a guerra si trascinò per un bellu pezzu.
  È a Gran Bretagna stessa in u cuntinente ùn hè micca cusì faciule d'avè. Questu hè statu un prublema colossale.
  Oleg Rybachenko è Margarita Korshunova cumbattenu cum'è ghjovani titani. È vincenu una vittoria gloriosa. Cumbattinu cù avversari assai forti, ma micca troppu numerosi.
  In ogni casu, induve sò l'Americani, i britannichi è e so truppe coloniali davanti à i fenomeni di u zitellu immortale.
  Oleg Rybachenko hà nutatu, tagliendu una altra linea di avversari, è scacciò un pisello cù antimateria cù i so pedi nudi:
  - Un suldatu in guerra diventa più ghjovanu è maturu à u stessu tempu, un puliticu in una lotta sottumessa, invechja è matureghja, à u listessu tempu affundendu à u livellu di una bestia salvatica !
  Margarita, sta zitella di cummattimentu, l'hà pigliatu è, cù i so pedi nudi, lanciava un discu chì tagliava i capi è nutà :
  - Un suldatu hè un reclutatu privatu è diventa un prufessiunale in a guerra, un puliticu ùn cunnosci micca i termini, è un prufessiunale in cunferisce a vittoria!
  U zitellu è a zitella belli sfracciavanu l'avversari. È li taglianu senza più.
  Oleg l'hà pigliatu è hà lanciatu qualcosa di più di mortale è distruttivu cù u so taccu nudu - dicendu:
  - Un suldatu deve esse silex, ma micca turnà in petra in u so core, un puliticu hà longu avutu una petra invece di un core, ma hà a durezza di gomma !
  Margherita, abbattendu i suldati di Gran Bretagna, è numerosi guerrieri neri, scacciendu spilli affilati cù i so punte, emise:
  - Un bonu suldatu in battaglia hè cum'è u Diavulu - chì hè necessariu di spenghje u focu, un puliticu qualificatu in a meanness hè Satanassu stessu, è u cumpletu di e prumesse hè una manna tipica!
  Hanu agitu assai bè è assai witty contr'à u nemicu è aggressivamente distruttu l'unità britanniche. Ebbè, micca solu di sicuru chì sò.
  Oleg, dopu avè abbattutu l'avversari, urlava:
  - Un suldatu pò more nantu à u campu di battaglia, ma hè megliu chè sparisce sottu à un flussu di bugie dolci da a bocca di i pulitici in tempu di pace !
  Margherita, sfracciandu innumerabili avversari, di i quali, però, ùn ne restavanu tantu, pigliò è lanciava una bomba bomba cù e so dite nude è sguillava, scoprendu i denti :
  - Quale hè natu guerrieru, morerà un eroe, chì hè diventatu un puliticu, hè digià un bastardu mortu, è un cadavere chì cammina !
  I zitelli guerrieri si battevanu cum'è veri giganti è giganti di pensamentu.
  Ma Elisabetta è u so equipaggiu di u tank si sò rivelati micca assai, è perlavanu à traversu a jungla. Ancu s'è u SU-100 hà a listessa capacità cross-country cum'è u trenta-quattru, ùn hè ancu micca faciule di guidà à traversu a jungla.
  Elizabeth sbadigliò e rimarcò, dandole a sua volta:
  - A pulitica hè quand'elli dicenu una cosa, volenu dì un'altra, fate una terza, ne risulta u quartu, ma si và sempre di latu è ferma una abominazione in u fegatu !
  Catherine era abbastanza logica d'accordu cù questu:
  - Ùn ci hè micca fratelli in a pulitica, ma ci sò assai parenti poveri, ùn ci hè micca prìncipi di fata, ma un eccessu di rè nudi, ùn ci hè micca verità ancu per un mumentu, ma ci sarà abbastanza bugie per più di una generazione!
  Elena hà nutatu aggressivamente cun un sorrisu di denti chì brillanu cum'è perle è sò belli:
  - L'amore vene quandu ùn aspittà micca, i pulitichi si fermanu quandu ùn chjamate micca !
  Efrosinya hà nutatu, stringhjendu i so ochji di zaffiro è picchiendu a so armatura cù e so dita nude:
  - Tutte l'età sò sottumessi à l'amore, i pulitici ponu trattà tutte e meschinità !
  E zitelle s'annavanu un pocu, anu ancu cuminciatu à cantà, qualcosa assai pertinente;
  Surprise, surprise !
  Viva a surpresa! Surprise, surpresa! Viva a surpresa!
  
  Immaginate una situazione cusì - Tuttu ciò chì vi succede, sapete in anticipu, ùn ci hè micca bisognu di preoccupazioni, dubbii, Tuttu in u mondu furnisce un calendariu.
  
  È sfidemu l'anuia Perchè, perchè Hè impussibile per nimu di campà in u mondu senza sorprese.
  
  Surprise, surpresa! Viva a surpresa! Surprise, surpresa! Viva a sorpresa!
  
  Fornisce un calendariu di caminari, Fornisce un aumentu di a cuscenza. È sicuru, i sbadigli aumenteranu, È l'affollamentu riempirà l'universu.
  
  È sfidemu l'anuia Perchè, perchè Hè impussibile per nimu di campà in u mondu senza sorprese.
  
  Surprise, surpresa! Viva a surpresa! Surprise, surpresa! Viva a sorpresa!
  
  È sfidemu l'anuia Perchè, perchè Hè impussibile per nimu di campà in u mondu senza sorprese.
  
  Surprise, surpresa! Viva a surpresa! Surprise, surpresa! Viva a sorpresa!
  Ma altri eroi, u battaglione di picciotti da u Red Eaglet di l'URSS, eranu assai più furtunati. È chì i picciotti eranu dighjà pronti à ululà di noia : nè battaglie, nè avventure, solu corsa ! Infine anu ricevutu un avvisu chì un battaglione britannicu quasi uguale era davanti.
  Vladimir leur ordonna de s'allonger, puis de ramper sur le ventre. I picciotti anu fattu cusì. I britannichi parevanu avè nutatu, è subitu, senza aspittà l'avvicinamentu, anu apertu u focu. Ma ovviamente si precipitonu, solu unu di i ghjovani falconi di Stalin hè statu feritu in l'spalla, è u restu hà solu riesciutu à vultà in daretu. U tarrenu per una lotta uguale ùn era micca abbastanza tipica, tuttu coperto cù arbusti è arbusti. Unità britanniche sparanu attivamente, ma micca precisamente. I cumbattenti Red Eaglet rispundenu menu freti, ma assai più efficace. Più picciotti si disfrazavanu cù successu, mettendu un impermeable kaki è si movevanu in silenziu. I britannichi, à u turnu, eranu troppu nervosi, è constantemente si permettenu di avanzà.
  Dimka Rocket hè stata particularmente successu. Rapidu, cum'è a pelle d'oca, si arrampicò in l'arrière di i britannichi (sta volta quasi esclusivamente i bianchi si battevanu contru à elli, ciò chì significa cumbattenti assai più persistenti chì ùn si sparghjeranu micca da u ululu di sirene), è li sparavanu cum'è mira in un campu di tir. U fucile autumàticu hà travagliatu perfettamenti, è u numeru di vittimi hà continuatu à cresce!
  In ogni casu, alas, i picciotti anu ancu patitu perdite, soprattuttu quandu u scambiu cuminciò cù lanciari granate. Unu di i picciotti valenti hè stata strappata da un frammentu di u stomacu, è l'intestini s'eranu arrampicati. Un altru sfracicò l'ossu di a gamba, ancu assai dispiacevule. Ma a battaglia s'era appena sbattuta, è l'inglesi dannati è crudeli s'eranu assai più di ciò chì i ghjovani leninisti supponenu prima. C'eranu tanti grida è gemiti da i dui lati.
  Allora Dimka, dopu à sente, determinatu u cumandante. Era un grande inglese, ancu un culunellu cù una voce prufonda. Si piatta in una fossa cavata prima.
  U picciottu di i capelli biondi sghignazzava è prestu, cum'è una piccula vipera, avè alluntanatu l'inglesi chì u circundanu, arrampicò à a trinchera. Un colpu in u capu cù un pugnale è u culunellu si taceva, sibilendu da i so labbre, cum"è un pneumaticu di vittura chjapputu. Dopu à quessa, u zitellu, mettendu una mansa di foglie sgusciate à a bocca, rugiò in una voce simili.
  Quì u sicretu stava in u fattu chì e foglie sò imbulighjate in u sucu appiccicosu (Dimka avia preparatu questu in anticipu, ancu s'ellu spera di spaventà i salvatichi, ma dopu ci era l'effettu Pinocchiu, quandu cercate una cosa, ma resulta qualcosa. altru, ma resulta qualcosa di completamente diversu, ma ancu utile !).
  Ùn importa micca quantu era terribili a voce di u cumandante, hà travagliatu in inglese distortu:
  - Ognunu alzati, è torna in marchja !
  È hà travagliatu! I britannichi saltavanu, dopu chì scoppi di fucili mitragliatrici è fucili automatici piovevanu nantu à elli. Di sicuru, videndu tali pèrdite, correrete senza cumandamentu ... I bravi suldati di a Gran Bretagna si precipitanu à i so tacchi, è i picciotti, tremuli, verdi velenosi da l'erba, scalzi, tacchi tondi, si precipitanu dopu à elli, mentre sparanu nantu à elli. vai!
  Avà era una lotta ! Sterminamentu tutale è à tempu efficace ! Cù una persecuzione feroce.
  Vladimir gridò in cima à i so pulmoni:
  - Per mè cummattenti avanti ! Avemu apertu un contu quì!
  L'altri picciotti cantavanu:
  - Stalin ci hà datu braccia-ala d'acciaio, è invece di un core, un mutore di focu !
  Vladimir hà aghjustatu:
  - Sempre più altu è più altu ! A lotta per u volu di i nostri acelli, è in ogni elica respira, a tranquillità di i nostri cunfini !
  Cumu i tedeschi cunniscianu tali canzoni ? Se Dimka hà preferitu cumpone u so propiu, allora u so amicu Danka, à u cuntrariu, prumove ciò chì era digià cumpostu, populari è cunnisciutu ...
  In ogni casu, Dimka, chì era veramente u vincitore principalu sta volta, s'hè irritatu è cantò a so propria melodia:
  Ghjuremu à Stalin u Grande;
  Onore di mantene è cumbatte finu à a fine !
  Perchè u so putere hè cum'è u sole,
  Perchè a luce di Diu hè un paese !
  
  Prutegemu a Patria da l'avversità;
  Leone britannicu rivultatu da a coda !
  Custruiremu a felicità nantu à u pianeta;
  Cum'è u Signore Santu Cristu hà urdinatu!
  
  L'ugualità è a fratellanza regneranu ;
  U celu diventerà turchinu puru !
  Dopu tuttu, avete u dirittu di luttà per ellu,
  A strada di u sucialismu hè per i ghjovani !
  
  Patria bella Russia,
  Stalin hè un capu da Diu datu à noi!
  Induve i fiori in u campu sò i più belli,
  Induve a parolla boor ùn pò micca sbuccà!
  
  Tuttu in u paese cresce, hè largu;
  Hà ghjacciu è prati lussureggianti !
  Oru desertu da u livante
  Blizzard d'argentu è di perle !
  
  Ci hè un Kremlin nantu à u pianeta di tutta a luminaria;
  Ma ancu più bruscamente u putere hè in noi !
  Quì "Katyusha" illuminava u celu;
  Cum'è si l'arcànghjulu stessu hà datu un ochju !
  
  Tutti i populi di a Patria sò uniti;
  Ùn avemu micca prublemi vacanti trà elli!
  A Russia ùn si piegava micca sottu u jugu di u spinu;
  Avete fiascatu à piglià a terra, sgiò !
  
  Allora chì i scherzi ùn sò più adatti,
  Simu ancu noi signori !
  I Russi ùn sò micca affollati nantu à u pianeta,
  L'acqua dolce si versa da u celu !
  
  I campi giganti crescenu;
  U colossu hè cum'è l'ape di meli di cori !
  Diu hà datu à i Russi un locu in u paradisu stessu,
  È una corona d'allori à tè !
  
  Tuttu hè diventatu ubbidiente à l'omu,
  Solu l'orgogliu ùn pudia frenà !
  Ma micca esse a fine di l'età umana;
  U spaziu apre a porta per noi !
  I picciotti applaudiscenu a magnifica performance assai vigorosamente è appruvazioni. Vladimir hà ancu abattutu un corbellu cù un colpu ben miratu da una pistola, è Danka hà dettu:
  - È tù, Dimka, sì grande - in fondu canti è cumponi solu u vostru !
  U ghjovanu maestru rimarcò:
  - È questu hè a cosa più preziosa quandu vi create, è ùn ripetite micca cum'è un pappagallo!
  I perditi sò stati rapidamente calculati ... Alas, trè picciotti si spartevanu cù u distaccamentu per sempre, cinque altri sò stati feriti cusì seriamente ch'elli avissiru esse purtatu, è vinticinque persone eranu moderate ferite sottu u so propiu putere, o luce ...
  Più di ottucentu quaranta persone sò stati ammazzati da i britannichi .... In generale, u rapportu hè abbastanza accettabile ! Ma u prigiuneru ùn era micca, eccettu per una maiò di u serviziu medico. Tutti l'altri sò stati massacrati ...
  Danka scherzò:
  - Noi, mitragliatrici ottuse per un bellu pezzu, segamu è abbattemu millaie di cinquecento inglesi !
  Vladimir l'interruppe :
  - Zittu, vuliti ? Trè di i nostri omi sò morti. Pensu à intarralli quì, nantu à u campu di battaglia, o purtarili à e mo unità per ch'elli ponu esse intarrati secondu l'usu di Cristu !
  Danka hè stata sorpresa:
  - L'URSS tene Cristu in alta stima ? Dopu tuttu, tu è Stalin stessu dicenu constantemente - Cristu hè un debule è un slobber è micca un arianu!
  Vladimir rispose tranquillamente:
  - Dipende da chì tipu di Cristu ... Quellu in a Bibbia ùn hè micca un arianu è un pacifista ! Quellu in quale avemu cridutu, vale à dì, senza a chjamata Sacra Scrittura, hè ghjustu u listessu arianu rossu! È micca solu un arianu rossu, ma ancu una persona assai curaggiu! Avete bisognu di capiscenu questu.
  Dima accunsentì.
  - Anch'eo, aghju un Ghjesù biblicu, chì insignà à ùn resiste à u male è à ùn piace micca a scum of the cheeks. In i tempi zaristi era digià cusì, allora chì ? Battu, in particulare, u patrone di u paisanu, sfraccia u so visu in sangue, si rumpa i so costelli nantu à u rack, è quellu disgraziatu pricava solu per u maestru. Ma questu hà fattu u pruprietariu ancu un centesimu megliu?
  Danka stessu hà rispostu per tutti:
  - Di sicuru micca ! U male deve esse cummattatu immediatamente! Perchè u male hè una fiamma; per quale a megliu benzina hè a pacienza, è i migliori partiti sò l'indifferenza è l'egoismu!
  Vladimir li interruppe severamente:
  - Ciò chì dite hè digià evidenti, assolutamente per ogni persona raghjone. Dunque, ùn ci hè bisognu di spiegà è d'insignà qualcosa in più. In generale, i Russi, cunnoscu una nazione chì ama u ragiunamentu filusuficu è boltology in u stilu di Dostoevsky. Intantu, voi Oleg è Danka portarete a barella cun Petru, cusì hè u più pesu di quelli chì sò uccisi. Avà marchemu...
  I picciotti sò stati inspirati è ispirati da a prima vittoria, veramente militare, è i corpi induriti avianu digià cuminciatu à adattà à u calore è u stress. Era solu divertente! Allora corre è scherza...
  Danka hà dumandatu à Dmitry in fuga:
  - Ma site un zitellu avanzatu, pudete dì un scientist ... Perchè pensate chì u Cristianesimu hà sappiutu ottene un tali successu in u mondu sanu. È in più, a logica in questa duttrina, micca un quark !
  U zitellu di i capelli bianchi, dopu avè riflettutu un pocu tempu, rispose :
  - Mi ricordu di u duttore di scienze di propaganda Goebbels hà dettu: per crede in una minzogna, deve esse grande. Per parafrasà, per crede a duttrina, deve esse priva di ogni logica ! O ancu più precisamente : per crede in una religione, ci vole à esse senza logica è sensu cumunu !
  Danka annuì mentre correva.
  - Questu hè in parte vera, ma ancu ... Assai cose in u nostru mondu sò senza logica è significatu, ma nunda hà ottinutu successu cum'è u Cristianesimu, è questu ùn pò micca esse spiegatu solu per paradossu!
  Dima hà dettu:
  - Ci sò parechji fatturi è a risorsa amministrativa di quelli in u putere, postu ch'elli anu benefiziu di servitori ubbidienti, ingannati da a crede in una vita di l'aldilà megliu è ùn vulianu cambià nunda in a terra. E di sicuru, a debulezza di i schiavi, chì anu capitu ch'elli eranu troppu debuli è disorganizati per resiste à e legioni di l'Eterna Roma. È cusì ... L'imaghjini assai romantica di Ghjesù Cristu. Avete chì Ghjesù ùn era micca una persona ordinaria. Un terzu di l'umanità u cunsidereghja u Diu Onnipotente chì apparsu in a carne. È questu hè pussibule solu per una persona cù un rigalu speciale di charm.
  U zitellu suvièticu chì curria à a manu diritta apparentemente hà capitu a lingua bielorussa è intervene:
  - È quì tuttu hè assai più faciule ! U significatu hè chì u Diu Onnipotente stessu hà pigliatu una forma umana per a ghjente, hà cullatu a croce. L'attu stessu hè cusì irrazionale, incomprensibile per tutti, difficiuli di spiegà, ma à u stessu tempu piacevule chì a ghjente hà cascatu per ellu. Inoltre, a persona hè adulazione. Perchè lusinghi ? Perchè ellu hè un omu, risulta un valore cusì grande chì u creatore di l'universu stessu soffre per ellu è dà a so vita! È in generale hè grande!
  Danka accunsentì.
  - Iè, hè incomprensibile ! U Creatore di l'Universu hè torturatu è crucifissu, è prega per i so boia ! Quale pò imaginà questu? Chì puderia esse di più ?
  Dima accunsentì.
  - Nunda ! Dopu tuttu, era a natura paradossale di u Vangelu stessu chì hè diventatu u mutivu chì anu cridutu in questu, cumpresi i sapienti, capiscenu chì era impussibile d'invintà una tale cosa! In particulare, l'imperatore Constantine era guidatu micca solu da u calculu praticu: ùn era micca prufittu. I cristiani ùn eranu a maiuranza in l'Imperu Rumanu. À u cuntrariu, eranu una minurità dispirata, in più, una minurità passiva è pacifista. È i pagani, à u cuntrariu, eranu una majuranza aggressiva. Allora l'imperatore Custantinu pò avè cridutu... D'altronde, hà cridutu sinceramente, è accittendu u Cristianesimu, hà pigliatu un risicu fatale per ellu stessu...
  Danny sbuffò con disprezzo:
  - Ùn capiscu micca, quale era u risicu murtale quì ?
  Dimka hà spiegatu cù pacienza:
  - Per i fieri Rumani, i cristiani eranu solu una setta ebraica. Vale à dì, ùn anu mancu cunsiderà cum'è persone, ma i Dii Olimpichi sò una religione naziunale, ancu s'ellu hè prestu da i Grechi. Vale à dì chì l'imperatore Custantinu si n'andò contr'à i so antenati è u so ambiente. Inoltre, u Cristianesimu hè carattarizatu da u puritanismu, è i Rumani ùn eranu micca abituati à limità in ogni modu. Vale à dì, era precisamente l'antinaturalità di u Cristianesimu, u fattu chì sta fede face rinunzià parechji di i piacè di a vita, è questu era u risicu colossale in a so adopzione. Allora, solu a furtuna in l'affari militari hà permessu à Konstantin di guadagnà un postu, cumpresu l'aiutu di a croce nantu à i scudi!
  Danny hà dettu:
  - Cum'è l'Islam s'hè stabilitu nantu à a baionetta, o megliu nantu à spade è lance ! Questu torna una volta cunferma - quellu chì hè forte hà ghjustu! I pugni forti sò u megliu di l'argumenti!
  Dima ridacchiò.
  - Ùn pò esse micca divertente... Ma hè tragicu quandu a mente ùn hè micca particularmente apprezzata. Ancu s'è in vain certi pirsuni pensanu chì l'adulescenti rispettu solu a forza fisica. Sò ancu carattarizati da altri, cumpresi i valori intellettuale!
  I picciotti si tacenu... Parlà, di sicuru, hè interessante, ma finu à quì i sugetti ùn sò solu in l'aria. A religione ùn hè micca u tema più populari in e conversazioni di i zitelli. Allora, forse pruvate di parlà di i tanki?
  Danka hà dumandatu à Dima:
  - È chì pensate di a qualità di l'equipaggiu militare tedesca ? In particulare a parte vantata di u panzvale ?
  U zitellu hà rispostu logicamente:
  - Nisuna manera, a pratica cunfirma chì i tanki tedeschi sò forti è efficaci! Chì altru si pò dì quì ? È tali indicatori cum'è un'arma, armatura, mutore, è u risultatu: putenza, prutezzione, mutore, sicuru, sò impurtanti, ma à u listessu tempu secundariu. Naturalmente, s'ellu ùn ci hè micca veri assi di tank!
  Danny aggrottò la fronte.
  - Chì vulete dì chì ùn avemu micca assi di tank ?
  Dima surrisu innocente cum'è una monaca:
  - È d'induve deve esse ? I nostri tanki bielorussi ùn anu ancu cumbattutu cù i tanki. U paese di Suomi Finns ùn avia quasi micca tanki, u Giappone nantu à Khalkhin Gol hà avutu ancu cù un nasu gugulkin. Ùn avianu micca tempu di cultivà - un fattu indiscutibile! Allora hè inutile di parlà di stu tema per avà.
  Danny si strinse a faccia.
  - Iè, ùn avemu nunda di particularmenti impressiunanti è nò ! Cusì hè pussibule di piacè i sotano di l'NKVD per l'agitazione anti-sovietica.
  Dimka ridacchiò dolcemente.
  - Ma quì cridemu è seremu i primi ! Puderemu ancu e croci di cavalieri, perchè noi Russi nati per vince !
  U zitellu sovieticu interrompe in furia:
  - Oh nò ! Noi ariani nati per vince. Dopu tuttu, l'unicu ciò chì vi hà aiutatu finu à avà hè chì u nostru esercitu ùn hà ancu vultatu in Oriente. Ma appena a Gran Bretagna capitula, vi vede i nostri tanki in parata in u Kremlin.
  Danka scherzò u ghjovanu Nazi:
  - Cum'è trofei di guerra, sicuru. Iè, ancu cù e culonne di prigiuneri chì sbattenu sottu à l'escorta ! Eccu cumu si vede Mosca !
  Una lotta chì minacciava di scoppia hè stata impedita da u gridu minacciatu di Vladimir:
  - Zittu! You Danka per una longa punizione di lingua ... Invece di una notte di sonnu, stà sottu guardia, tutta a notte cù una sacchetta nantu à a spalle. È ci sarà qualcosa cusì ...
  Danka vulia cullà in a buttiglia, ma Dimka l'assicurò:
  - Hè a to culpa. Dopu tuttu, simu invitati di un paese amichevule, è insultate i so suldati ... Scusate è osservate u tactu adattatu per un invitatu!
  Danny era zittu. Ùn vulia micca ammette un sbagliu o suscitarà un cunflittu. È Dima hà suggeritu:
  - Pudete cantà qualcosa in segnu di cunciliazione ?
  U cumandante hà rispostu:
  - Innò, ùn hè micca u tempu !
  - Allora possu ancu stà in a guardia di notte cù u mo amicu Danka ?
  Vladimir di novu è abbastanza ragiunate obiettò:
  - È serà sbagliatu, per ellu ci sarà un divertimentu inutile... Lascià unu s"ennuia è pensendu duramente... - U ghjovanu cumandante di battaglione fece una pausa è dumandò quasi insinuante :
  - Mi sorprende. Induve avete acquistatu tali capacità militari incredibili? Cumbatti cum'è superman da i fumetti americani, quale hè u vostru sicretu?
  Dimka era cunfusa:
  - Ebbè, perchè hè Superman ... Tuttu, in principiu, hè in e capacità di una persona. Hè a prima volta chì apparsu davanti à i tanki. Mi cunfondanu per un zitellu arabu, chì era incredibile è straordinariu. Allora crèdenu a storia, ancu naturalmente, bè, u zitellu vole guadagnà soldi è aiutà i britannichi. Eppo, sicuru, micca ogni persona pò tirà pistole da u so cinturione, pò fà imperceptiblemente senza esse chjappu, ma ogni "pizzicu" ancu di una ghjovana età hè abbastanza capaci. Ebbè, qualcunu di voi hè capaci di sparà quattru cisterne strette da duie pistole. È u fattu chì u coronel si rende subitu, avendu sperienza di a guerra cù a Gran Bretagna, ùn hè micca cusì surprisante. Eccu trè milioni di francesi renditi quasi senza lotta è pusendu in furtificazioni eccellenti, chì hè assai più surprisante. In corta, a prima croce di a seconda classe, ricivuta abbastanza logica, aghju fattu ciò chì ogni zitellu di u vostru battaglione puderia fà in u mo locu. È u premiu stessu ùn hè micca unicu; durante a Prima Guerra Munniali, quasi centu sei mila suldati è ufficiali sò stati premiati. Allora perchè mi deve esaltà tantu !
  Vladimir in parte d'accordu:
  - D"una banda, pare d"esse cusì, ma... Durante a seconda lotta, ùn erate micca cum"è tutti l"altri. In particulare, i britannichi ùn parevanu micca avvistà, è avete culpitu offhand senza mira, ma à u stessu tempu senza missing. È micca tutti sò capaci di imità a voce di u culunellu !
  Dimka hà oppostu:
  - Innò, ognunu pò fà l'ultime s'è vo aduprate un dispusitivu per risonanza. Ti insegneraghju questu se vulete. In quantu à sparà senza miss, allora avete sparatu assai decente. Ogni cumbattimentu di u vostru battaglione pò esse datu u titulu di Voroshilov Rifleman. L'inglesi mi anu vistu ? Allora ùn anu micca nutatu ancu l'altri cumbattenti, avemu persu tutti i trè ammazzati, chì significa chì sti guerrieri chjaramente copre l'ochji !
  - Dighjà quattru morti ! - Dimka curregò a voce da daretu. - Lisandru hè mortu, ohimè, a guerra.
  Vladimir era stancu di una tale conversazione, è gridò:
  - Rush più veloce, altrimenti ùn informaremu micca u restu.
  In a strada, un altru cumbattente feritu seriamente hè mortu, ma i cummattenti si precipitanu in un grande paese arabu. Quì, quelli chì ùn si pudianu alzà, sò stati datu assistenza d'urgenza. Dopu à quessa, Vladimir hà parlatu cù u coronel di l'Armata Rossa di l'URSS, spiegà a situazione à ellu è cuntendu nantu à a battaglia passata. Hà urdinatu di mandà dui suldati di l'Armata Rossa muntati cù guide arabe per verificà. Tuttavia, Vladimir li mostrò una foto cù una pila di inglesi uccisi è disse:
  - Pudete fidà di noi, ùn avemu ancu amparatu à menti !
  - Ma hà amparatu à cumpone ! - Curiosu è senza tanta gioia rispose u culunellu.
  Ma ùn hè nunda chì Vladimir ùn era micca vargugnatu è descrive l'ultimu incidente à u generale chì hè ghjuntu. Il lui serra la main et lui promettait de récompenser ceux qui se distinguaient. Dopu à quessa, i ghjovani cumbattenti sò stati mandati à dorme in a caserna.
  In ogni casu, Vladimir Wolverine, capitu chì era troppu stuffy in a caserma, urdinò à creep in a strada ... Sapete chì i nostri picciotti ùn anu micca paura di i tanki, a terra è i midges. Danka hè stata messa in guardia. Mettianu cobblestones in u so saccu, per più pesu è punizioni più duru. Tuttavia, Vladimir si precipitò, sorridendo per cunsulare a casella di penalità:
  - Ma ùn sarete micca privatu di i nostri premii è meriti cumuni. Ùn vi imponemu micca punizioni disciplinari, chì hè benefica per voi!
  Danka, cum'è s'ellu ùn capisce micca, dumandò:
  - Perchè hè benefica ?
  Vladimir Wolverine hà spiegatu solu:
  - A prisenza di sanzioni disciplinari hè un mutivu eccellente per ricusà di presentà un premiu per u meritu militare. È voi, di sicuru, vulete mustrà a Croce di San Ghjorghju, o qualcunu altru ordine, quandu vultate in a vostra patria.
  Danka strinse a testa in furia.
  - Iè, senza brama ?
  Vladimir storto, com'è un sorriso di limone:
  - Iè... Ùn ci credu micca, perchè i vostri amichi prubabilmente cumminciaranu à dumandassi perchè u to amicu hà croci di ferru, ma ùn avete micca ? Pirchì vi sò stati lasciati senza una ricumpensa, forse avete luttatu male !
  Danka fece un sguardu indifferente:
  - Ùn m"importa micca. I premii suvietichi sò assai più preziosi cà i bibletti tedeschi, ancu una croce di cavaliere cù diamanti! Allora!
  - Ebbè, ferma u fieru bielorussu ! Credu chì guarderete a vostra cuscenza. - Vladimir Wolverine partì in silenziu. Lasciandu tracce di i pedi nudi di un ziteddu di dodici anni, ma piuttostu maiò per a so età.
  . CAPITOLU #5
  Oleg Rybachenko cuntinuò a so missione interessante. Ellu, cù a zitella Margarita, distrugge una altra basa inglese.
  U zitellu terminatore hà datu una granata cù u so taccu nudu è disse :
  - Un puliticu hè un mostru chì si prisenta cum'è un bell'omu, ma nisuna munizione di lussu ùn pò ammuccià u centesimu di un porcu è i denti di lupu !
  A zitella guerriera, lanciando un rigalu assassinu di a morte cù e so dita nude, urlava:
  - Un suldatu hè ancu un mostru in una certa manera, perchè uccide in u campu di battaglia, ma à u cuntrariu di un puliticu, hè in parità, ma l'elettore perde sempre !
  Oleg Rybachenko, lanciando una granata cù una forza mortale cù i so pedi nudi è sparghjendu avversari, gridò:
  - Una donna vole l'amore è a felicità per ella è a so famiglia, un puliticu hè primuramente interessatu à spoiling l'altri, è hè obsessionatu cù l'amore di i soldi!
  Margarita lanciò un rigalu di morte cù i so pedi nudi di forza mortale è disse:
  - Una donna hè cum'è una rosula: una fragranza seducente, un aspettu luminoso, spine affilate, è quale s'assumiglia un puliticu, sbattu cù una puzza, un aspettu miserable, è una causticità di cactus?
  U zitellu terminatore, schiacciatu l'avversari, è sferiscendu l'occhi di zaffiro, rimarcò:
  - Una donna hè l'incarnazione di a bellezza è a purità, ancu s'ellu ùn hè micca sempre l'ideale, ma un puliticu serà sempre u standard di a cattiveria è a bruttura!
  A Terminator Girl rimarcò cun una risata:
  - Un picciottu scalzu ùn si porta micca spessu è si mette in sacchetta, cum'è un puliticu face cose brutte è ci mette un porcu !
  I zitelli immortali facianu veri miraculi, è eranu super.
  Cum'è, però, è i piloti ragazza chì vincìu a battaglia di l'aria per a Gran Bretagna.
  Natasha hà abbattutu una vittura inglesa cù e so gambe nude è sguillava:
  - U zitellu li piace à ghjucà cù l'armi, ma hè caru, u puliticu li piace à scuzzulate, ma invece di paura, ispira disgustu è risa !
  Anastasia hà nutatu aggressivamente, abbattendu una altra vittura nemica:
  - Cum'è dicenu i scientisti, l'omu hè urigginatu da una scimmia, un puliticu, ancu s'è un primatu tipicu, in particulare e persone di successu, hà una relazione cù un sciacallu !
  Akulina Orlova hà nutatu aggressivamente, abbattendu un altru avversariu cù una tecnica di canna:
  - Una persona hà una natura creativa divina, ma i pulitici crucificanu chì sò solu diavuli per natura è creanu u caosu!
  Mirabela Magnetic, sbucciando l'aerei nemici, e li abbattendo come s'era un'onda di fan, emetteva:
  - U puliticu hè u diavulu in carne, ma micca u signore di l'infernu, ma u creatore di l'infernu in a Terra, in u quali i diavuli sò fora di cuntrollu è creanu u caos!
  E zitelle, sicuru, sò mostri femine è dà e corne à tuttu u mosquito alliatu o una banda di mosquitoes.
  Intantu, alcune belle ragazze di l'URSS sò vendute à u Shah Iranian in l'harem.
  I corpi di i guerrieri sò ancu sottumessi à u massaggio, è ùn era micca fattu da serve, è ancu eunuchi, ma da schiavi adulescenti musculari. Da u so toccu, e ragazze sò veramente entusiasmati è diventanu assai più invitanti è attrattivi.
  È l'Angelica rossa è l'Alice bionda si scurdanu di a pudori è si ronronò voluptuosamente sottu à i tocchi abili di i ghjovani. Era un preludiu à a negoziazione per elli per esse divertenti è eròticamente attrattivi quant'è pussibule.
  Finitemu l'"eserciziu", e zitelle sò tornate lavate è vestite. Puderanu scarpi cù tacchi alti è petri preziosi nantu à i so gammi, è tiaras cù ghjuvelli nantu à i so capelli. Angelica era ancu surprised:
  - Ùn hè micca peccatu chì u patrone ci decore cusì ? Dopu tuttu, sti ciottoli valenu una fortuna, è quantu ci daranu hè scunnisciutu!
  La cameriera li rassicurò :
  - Durante l'affare, sarete cumplettamente nudu è fate un ballu scalzu. Vale à dì, s'ellu era vindutu in u vestitu di Eva, ùn avete micca un filu nantu à voi. È tuttu u restu, u cumpratore pò cumprà per una tarifa addiziale.
  Alice arrossì, imbarazzata.
  - Allora ci tocca à esse cumplettamente nudi davanti à una banda d"omi ?
  A cameriera annunziò.
  - Di sicuru ! Questu hè l'antica usanza. U cumpratore deve sapè assolutamente tuttu di i so schiavi. Tutti i difetti, s'elli, sicuru, ci sò virtù. Di sicuru, assai fimmineddi sò terribilmente arrabbiati, perchè ùn sò micca abituati ancu à caccià u velu davanti à l'omi. Ma ùn facemu micca indulgenza.
  Angelica, quì hè diventata curiosa:
  - E s'è u schiavu da a vergogna arrange un capricciu ?
  Un eunucu tamantu è grassu in cotta di maglia grisgiu cù polvere è un turbante lussuosu rispose per a cameriera:
  - E parlemu cun elli prima di l'asta, spieghendu chì questu ùn hè micca u casu quandu avete bisognu di vergogna, ma à u cuntrariu, duvete mustrà umiltà. Altrimenti, a punizione aspetta. Di solitu travaglia è i schiavi sò tranquilli. In quantu à voi, ancu s'è vo site vergine, pare chì site abituatu à marchjà mezzu nudu, si vede da u to abbronzatura, cusì sia paziente. Sè site vindutu in l'harem di u Shah, serà u megliu di tutti i destini pussibuli.
  Alice fece una leggera reversione.
  - Ci avete cunsulatu !
  I zitelli sò stati cuparti cù parechje copre trasluzenti, chì anu da esse eliminati, perchè u corpu di l'esclava vindutu à l'asta hà dimustratu gradualmente i so charms.
  Sicondu i standard arabi, Alice è Angelica eranu dive alte, sò stati spruzzati cù incensu, è una volta di più falà, arricciavanu i so capelli meravigliosi per ch'elli cascassi nantu à e so spalle, in mezu à a negoziazione.
  I dui guerrieri eranu calmi, a vita, a guerra è l'addestramentu l'induriscenu, chì significa chì ùn ci era micca ragiò per freak out. Chì sò i preghjudizii è superstizioni per elli? È ùn anu nunda di vergogna di u so corpu.
  Quì u signale sonava è i schiavi eranu purtati à l'asta. Eccu, per via, in tacchi alti, à quale e zitelle ùn anu micca usatu, anu veramente custrettu i so gammi, è era dispiacevule chì u calzinu era pinzatu è cuntava tuttu u pesu di corpi forti è di ragazza.
  Allora era digià camminendu, qualcosa cum'è a tortura inquisitoriale, però, in una versione più dolce.
  Una mansa di ghjente si riunì, induve ci era l'asta, per i poveri. Anu vindutu donne, zitelli, omi. Ma era nantu à un pedestal apertu cù merchenzie di qualità o di pocu valore. E donne, invece, si spogliavanu senza pietà è si palpitavanu davanti à tutti, quelli chì pruvavanu à piattà eranu battuti cù fruste. I lamenti si sò intesu, è ci sò parechje ululi. Iè, è i gridi à volte sprimenu a sofferenza. Era soprattuttu paura per i zitelli lasciati senza parenti, chì sò stati purtati nudi à l'asta è ogni tantu i cumpratori si arrampicanu in bocca cù i diti non lavati è li pizzicavanu. Allora, pienghje era in massa, cum'è u fischiu di una frusta. Inoltre, puzzava ancu di diverse fognature, in certi lochi si pudia vede i dolci lasciati da i sumeri. Solu un paru di motociclette sguassate è verdi anu distruttu in parte u paisaghju medievale di u cummerciu di schiavi.
  Alice rimarcò amaramente:
  Quantu hè umiliante questu. Trattate cum'è animali.
  Angelica hà aghjustatu:
  - Spergu chì questu ùn hè micca per noi ?
  U capu eunucu rassicurò e zitelle:
  - Innò, sarete vindutu in u palazzu, per i ricchi. In modu, se i pedi di a zitella sò stanchi di i scarpi, un rickshaw vi darà un passaghju.
  Iè, i ghjovani arabi alti sò stati datu carru è e donne si pusonu nantu à elli. À u turnu, l'escorta da a guardia, hà acquistatu biciclette inesperu. U grande eunucu hà prumessu:
  - In un mumentu ghjunghjeremu u scopu luminoso !
  Sta volta u musu ùn hà micca mentitu. U palazzu induve e zitelle eranu purtate era grande, lussuosu, cù statue è funtane.
  Ma a cosa principal hè u locu stessu per a negoziazione, chì ricorda una scena di teatru. È quì, ancu, duvia aspittà in fila. Angelica hà ancu dumandatu:
  - Hè un centru maiò di u cummerciu di schiavi ?
  U Capu Eunucu disse:
  "Questu hè un centru maiò per u cummerciu di schiavi femminili. L'omi sò soprattuttu venduti in altrò. Cum'è per via, è i picciotti, per cunsulazione ...
  L'offerta era attiva, u publicu hà riunitu assai è tuttu in un vestitu orientali di lussu. Solu uni pochi di persone eranu in costumi europei, ma in generale era abbastanza. Ci era assai rumore, è e ragazze chì sò state purtate à a piattaforma sò state esposte gradualmente, o subitu pigliate nude.
  Eccu unu di elli, però, hà resistutu à l'umiliazione è hà fattu un capriccio. Ella rugia cum'è una giovenca à l'abattoru, mentre era scuogliata viva. I guardiani l'hannu imbavagliata è a purtonu fora di a stanza. U Capu Eunucu hà dettu:
  "Fugaranu per ùn dannà a pelle, forsi anu ancu arrustatu e gammi in un bracier per chì e sole sò cuparti di picculi blisters, è un rack hè ancu pussibule. A signora deve vene à i so sensi. Siate u listessu s'è vo scaccià i "cavalli" vi riceverete un crudele, punizione senza mutilazione è vi sarà purtatu à vende dinò.
  Angelica hà ancu dumandatu :
  - S'è no facemu di novu un capricciu !
  L'eunucu disse severamente:
  - Allora vi sarà impalatu, cusì tentate u destinu !
  Quandu e ragazze sò state finalmente purtate à a piattaforma, anu sentitu più sollievu chè paura.
  U direttore di l'asta leghje:
  - Dui ghjovani incantatori, vergini, appassiunati, furmati à l'amore à l'Occidenti, ma ùn cunnosci micca ancu l'omi. Bionda è ardente venduta cum'è una coppia. U prezzu di partenza hè cinque mila piastre d'oru.
  In risposta, l'esclamazioni insoddisfatte sò state intesu in arabu:
  - Mostraci a so faccia ! Chì divas.
  L'eunuchi, stendu à i lati, scacciò u velu da e zitelle è coprevanu e so fisionomie, fiammendu d'eccitazione. Gerda frissona involontariamente, u pensamentu ch'ella saria avà spogliata nuda davanti à un coppiu di centu omi lussuriosi era cusì disgustatu chì u so visu teneru si vultò scarlattu, è i so ochji zaffiri saltavanu.
  È u publicu urlò di piacè è andemu :
  - Sette mila piastre.
  - Ottumila !
  - Decemila !
  - Dodici mila ! gridò un omu cù una barba grisa in un turbante verde adornatu di smeraldi.
  Angelica hà dumandatu à l'eunucu:
  - E quantu sò dodeci mila piastres s'ellu si traduce in soldi europei ?
  L'eunucu era ancu espertu è educatu:
  "Hè circa centu vinti mila dollari americani. Ebbè, circa a listessa tarifa si cunti in oru !
  Alice attornò e so labbra.
  - Mamma Mio, sò trè carri pesanti M-16.
  Angelica hà currettu :
  - Innò, assai di più !
  Un omu veramente altu, piuttostu asciuttu, cù u nasu aquilin è un turbanu scarlattu, offriva finu à quindici mila piastres è mezu.
  U capu eunucu bisbigliò:
  - Questu in un turbante scarlattu, Ali-Topal stessu, un fornitore di u harem di u Shah d'Iran. Ùn hè micca abituatu à perde offerte.
  Un omu riccu in un turbante verde cù smeraldi emessu:
  - Diciassette mila piastre, per un paru d'ore...
  Allora un ghjovanu senza turbante, ma in un vestitu europeu, s'arrizzò è gridò:
  - Diciottu mila piastre ! Queste donne sò degne di mè, l'indi Raja Malik.
  Ci era una pausa pruvisoria ... l'omi s'eranu sbulicati ... L'omu riccu in u turbanu smeraldu rimarcò à u principe :
  - È vulete dà soldi per dui robba, cù quale pudete cumprà un distruttore ?
  U principe rispose in furia :
  - Vulete dorme cù una nave di ferru ?
  Intantu, l'eunuchi scacciò i coperchi da e zitelle chì cupria i so graziosi petti sferichi. I capezzoli scintillavanu cum'è boccioli rosati. U cumerciu rivive. Unu di i sheikh hà versatu una manata di diamanti da a so borsa è disse :
  "Offertu vinti mila piastre per elli!" Ne valenu a pena !
  - Vinti unu milla ! - Offri un omu in un turbante verde.
  - Vinti dui milla ! U principe ringhiò.
  - Vinticinquemila ! - Piantatu da u fornitore di u Shah.
  Un buzz passava per e fila, ma a negoziazione ùn si firmò. U sheikh corse versu u ghjuvellu è scuzzulò tuttu u cuntenutu di a borsa è li dumandò:
  - Scuprite questi diamanti !
  Ellu strinse :
  - Vintottu piastre !
  U Sheikh ringhiò:
  - Sò meie, e duie zitelle !
  U prìncipe di l'India hà oppostu:
  - Innò u mio ! Trenta milla piastre !
  Ci hè stata una pausa di novu. Cunsiderate trè centu mila dollari americani, questu hè una quantità enorme per quelli tempi. Parechje cumincianu à dumandassi s'ellu vale a pena di mette tantu per e ragazze.
  Nantu à un signalu, l'eunuchi ghjittavanu i veli chì cupriavanu u ventre di i schiavi, è dopu si tolvanu i diademi, sparghjendu i so capelli maravigliosi... L'asta ripigliò di novu, i tetti di l'omi si n'andò.
  - Trenta trè !
  - Trenta cinque !
  - Trenta nove !
  - Quarantun mila !
  Pausa .... È dopu u fornitore di u scià hà emessu:
  - Quarantacinque mila piastres. È avvistu à u restu chì quellu chì nomina a quantità è ùn pò micca pagà in tuttu sarà publicamente flagellatu è espulsu da l'asta in disgrazia.
  I sheikhs eranu un pocu scoraggiati ... Allora ùn ci era micca un flussu cusì abbundante di petrodollars, è u dollaru stessu ùn avia ancu avutu u tempu di deprezzà, perchè a quantità era assai grande. È dàla per una schiava...
  Ma u Capu Eunucu ùn avia micca ancu dispostu tutti i trump cards, è l'ultimu velu chì copre i fianchi è i gammi volava da e ragazze. E poi pressu i studs liberò i gammi da i scarpi di tacchi. U cumandimu seguitatu:
  - Balla !
  Sì una donna balla, allora ùn hè micca cum'è quandu ella hè ferma. Dopu tuttu, questu ùn hè più una statua, ancu s'ellu hè bella, ma carne viva tremula. E e zitelle, assai eccitate da a vergogna, è à u stessu tempu da u picu di a situazione, ballavanu assai energicu.
  - Cinquanta milla ! gemì l'omu in u turbante verde.
  - Cinquantacinquemila ! - U fornitore di l'harem ùn hà micca rinunziatu.
  - Sessanta! - gridò unu di i sceicchi.
  - Sessantacinque ! - Aggiuntu u fornitore di u cuntrollu.
  - Settanta! - gridò u patrone di u turbanu smeraldu.
  - Ottanta! - U fornitore di u shah hà interrottu è aghjustatu. - Verificate u vostru equilibriu disgraziatu, pudete piglià una frusta.
  L'ultimu bucciatore s'avvicinò... Una rima seguita :
  - Unu, dui... - Ci hè una pausa, di colpu qualcunu cambia idea... bisbigliò Alice (iè, quandu finirà infine ! Sò un membru ateu-Komsomol prontu à pricà à Allah !). - Tre! Vendu à u fornitore di l'harem di u Shah.
  Immediatamente ghjittavanu un velu nantu à e zitelle è littiralmenti li portavanu fora di l'asta in i so braccia. Finì cusì u ghjornu di u "travagliu" di i guerrieri. Più precisamente, micca ancu. Anu caricatu u so veru trailer cumpratu in America è l'anu purtatu à Teheran. E zitelle stesse eranu sempre, in fattu, nude, ma cuperte di letti è stendu nantu à i divani. Sò stati ancu datu pranzi gourmet, è i guardiani sò stati lasciati fora. Allora sdraiati è divertite, caru.
  Alice hà dettu cù sorpresa:
  - Hè sempre strana ! Ci hè statu pagatu una quantità uguale à vinti tanki pisanti americani. Hè una furtuna cù i dollari d'oru chì ùn sò micca ancora deprezzati da l'inflazione. Eppuru, senza orgogliu, qualcosa ùn si sente !
  Angelica suspirò.
  - L'oru hè sempre un valore, ma quandu i bars di una gabbia sò fatti di questu, vulete scontu !
  Alice hà suggeritu:
  - Forse avemu da ghjucà in e cità. Nomineremu a cità, è dopu un altru per ch'ella principia à a fine di a precedente ?
  Angelica strinse a testa negativamente.
  - Hè digià un tipu di squishy. Forse pudete pensà à qualcosa d'altru. Chì idee ?
  Alice hà trovu:
  - È dopu femu push-ups à turnu. Quellu chì rompe prima, perde !
  Angelica accunsentì prontamente:
  - Eccu ! À u listessu tempu, entremu i braccia è u pettu. E poi i nostri gammi anu ricivutu una carica abbastanza, ma ùn ci era micca mani!
  Mentre e zitelle si divertìanu, era ancu caldu in Africa....
  U battaglione di l'URSS Red Eaglet si moveva à u sudu ... Tali sò i tratti è i marchi furzati. I picciotti eranu digià attratti da u ritmu suffocante è stancante di a corsa à traversu i deserti è e jungla. È in a strada, avemu avutu a superà a resistenza militare di i britannichi.
  In particulare, un puntu di cuntrollu cù duie torri di mitragliatrice. Quì aghju avutu à sparà un pocu prima chì i granati sò stati utilizati. Ùn ci era micca perdite ...
  Ma tandu era ancu più duru, ottu tanki è quattru pistoli autopropulsati sò stati intarrati in terra, è intornu à elli eranu infanterie, mitragliatrici, suldati sperimentati, trincee scavate cù un esagonu. Ùn hè micca cusì faciule per piglià quì, una spezia di zona furtificata à l'intersezzione di trè strade chì portanu è culliganu Somalia, Sudan è Etiopia.
  Ùn era micca faciule d'avvicinassi, a zona hè stata sparata è a furesta intornu hè stata tagliata. Vladimir, rializendu l'avventura di l'assaltu, stava per chjamà l'aviazione per l'aiutu, ma Dimka Rocket hà prupostu di custruisce una semblanza di una catapulta è lancià un paru di fasci di granate anti-tank.
  - Ùn hè micca necessariu di distractà l'aviazione rossa, soprattuttu chì l'inimicu hà almenu cinque cannoni anti-aerei putenti di calibre 90-millimeter, senza cuntà più cannoni d'aria. Ci hè un picculu avampostu nemicu quì, è i ballisti di assediu sò necessarii contr'à l'avamposti.
  U cumandante di u battaglione di picciotti è ariani rossi Vladimir quì, ghjustu, trà l'altri cose, hà avutu qualchì dubbiu:
  - Pensate chì pudete esce da ellu abbastanza precisamente ?
  Dimka, stringhjendu l'oliu di palma è a resina cù i so amichi, hà cunfirmatu:
  - Iè, pensu cusì, u shooter Voroshilovsky hè sempre una piccula cosa. Iè, è Voroshilov stessu hè u guerrieru più primitivu. Basta à dammi a guida.
  U zitellu hà veramente meditatu prima di u colpu, è aghjunghjenu ancu gasoline mischju cù oliu di palma è resine, à quale aghjunghjenu calce è carbu, à i granati. È tandu, dopu avè fattu un calculu, si fece u marcatu, salutò u pioniere, è tirò a manu:
  - Eccu avete nedolvyat !
  Un colpu, poi un altru chì gridava :
  - Per a patria per Stalin !
  Da u latu di u nemicu, un ruggitu, urla, geme.
  Dimka hà urdinatu di novu:
  - Un'altra volata !
  I lamenti, u rughjonu, i fiammi sò diventati più forti, ci era grida in inglese : surrender !
  Sta volta c'eranu più di cinque centu prigiuneri, è eranu soprattuttu inglesi bianchi. Hè difficiuli di crede chì questi picciotti appena sei mesi fà smachjò e forze superiori di i taliani in Etiopia è in Italia stessu. Ma avà sò stati custruiti cum'è una banda di pecuri miserabili.
  I picciotti scalzi, graffiati, ma allegri, guidavanu i prigiuneri, senza attentu à e petre è spine sottu à i so pedi. È Dimka Rocket hà ancu cantatu:
  U paese hè santu à u cumunismu;
  Avete accesu a torcia di tuttu u pianeta !
  Porta a bandiera di u stalinismu,
  Quale hà datu tanta felicità à i zitelli !
  
  Ognunu di noi hà un fucile
  Sapemu u travagliu militare onorevoli!
  Dopu tuttu, a canzona scorre succosa, forte,
  Sopra a testa cù a luce rossa di una stella !
  
  Purtemu gioia, felicità à u mondu sanu,
  À u workaholic era u pruprietariu!
  Fat capitalista per risponde,
  U pruletariu hè ghjuntu à u tronu !
  
  A nostra bandiera scarlatta, di sicuru u culore di sangue;
  U putere di u Signore Cristu hè revelatu in ellu!
  È duveranu suppurtà assai dulore,
  Semu guidati da i santi da l'icona di i visi !
  
  È tandu i picciotti ùn videranu micca u paradisu,
  Seremu risuscitati da i scientisti cù pinsamenti sàvii !
  Allora scuntrà cù fiori u passu di un suldatu,
  Sottu un cumunisimu brillanti !
  
  U camarade Stalin hè statu numinatu da u Signore;
  Cunduce a patria è porta à a vittoria!
  A nostra strada versu a cima hè assai inclinata,
  È sì u grande capu per tuttu in a risposta!
  
  L'unità serà u nostru salutu à i populi,
  Quale sarà benefiziu di a baionetta di u leninismu !
  Un raghju caldu di libertà scioglierà a banchisa,
  Sottu u scarlattu, banner kumach !
  
  Quì i tanki strappanu in brandelli una fila di fanteria,
  È ogni tipu di codardi, senza una parolla, rende !
  Questu hè l'eroisimu di i picciotti di a cumpagnia brava;
  Chì l'aviò ùn sò micca vasi è piatti !
  
  Grande gloria aspetta - crede
  Quelli chì apprezzanu a Russia sopra a vita!
  Apremu e porte radianti in u spaziu,
  Per ch'ellu ùn ci sia pigrizia putriccia !
  
  Per a Patria, hè bisognu di una impresa;
  È li dedicheremu à ella, credeci !
  È u fascismu male hè digià scunfittu,
  A gloria, onore, gioia - generazioni!
  Dimka hà cantatu cum'è un veru maestru è i picciotti sovietici cun ellu ... È nimu hà fattu attente à l'attaccu contru à u totalitarismu, chì ùn era micca sanu apprupriatu in questa cumpagnia. E chì, formalmente, a Russia Sovietica ùn hè micca totalitariu, ma demucraticu!
  Solu Danka bisbiglia cù e so labbra :
  - Ebbè, dà Dimka !
  I prigiuneri sò stati consegnati in a basa più vicina, è i picciotti liberati si sò precipitati. Finu à avà, ùn anu micca firmatu. Marshal Rokossovsky avia da andà una longa strada finu à u Sudafrica. E pruvate cusì, passa per tutta l'Africa. Inoltre, ci sò assai più truppe britanniche in u livante di u cuntinente africanu chè in l'Occidenti. Iè, è in Etiopia, avete bisognu à cuntà cù i ribelli, è parechji prìncipi pro-britannici.
  Allora i picciotti di cummattimentu anu da corre nantu à spine è ciottoli, senza pensà à u restu. Eccu un'altra scaramuccia, sta volta da una tribù lucale, ribellu.
  A battaglia ùn era micca cusì senza sangue, un zitellu hè statu postu da u "Bur" culpitu ghjustu in a fronte. True, i sudanesi anu ancu ottinutu, sò stati falciati da quattru centu, cù granate di frammentazione è mette in furia.
  Trè zitelli sò stati feriti cusì male ch'elli anu da esse purtati in stretcher.
  Prima di andà in lettu, Dimka disse à Danka, chì era ancu un pocu graffiatu da una shrapnel nantu à u scudu di u so largu pettu:
  "Vidite, a guerra si diverte. E battaglie, ci sò vittimi, è romanza !
  Danka accunsentì.
  - Iè, avà sò d'accordu, ci hè rumanzu, è vittimi. Ancu s'ellu hè megliu chì ùn ci era micca vittime da a nostra parte in tuttu.
  Dimka fece l'occhiolino furiosamente:
  - Oh... Sapete, questu ci vole magia. Ma fidatemi, sarà megliu.
  U ghjornu dopu passava cum'è intensamente, certi cavalieri pruvò à attaccà, ma i picciotti eranu in alerta, è sta volta evitari pèrdite, stendu un centu è mezu tippi d'attaccu. Frà quelli uccisi ci era dui ufficiali britannichi. È cusì, a guerra s'hè lampatu à pocu à pocu. Era evidenti chì questu ùn era micca una caminata, è micca solu marche forzate.
  Allora ghjunghjenu à a roccaforte britannica vicinu à Bakhchi. Ma ùn ci era guasi bisognu di cummattiri. Una decina o più di suldati britannichi anu pruvatu à barricassi in u bunker, ma sò stati affumicati cù sustanzi velenosi fatti in casa. Parechji britannichi murìu in u locu, è u restu sbucò, induve eranu liati.
  Ma l'equipaggiu hè statu catturatu abbastanza abitualmente, è l'Arabi si sò riuniti per prutege u puntu pigghiò un ghjuramentu di fideltà à l'Unioni Suviètica.
  . CAPITOLU #6
  Oleg Rybachenko è Margarita Korshunova sò digià in strada per Sudafrica.
  Distrughjenu a basa inglesa in Namibia è, cum'è sempre, in un grande colpu. Ragazzi cusì brutti.
  U zitellu hà lanciatu una granata di forza mortale è distruttiva à i britannichi è gridava:
  - Un suldatu hè ghjudicatu da Diu è da u tempu, un puliticu hè un bastardo senza prucessu, è a so annunzia ùn cunnosci micca u tempu !
  A zitella rimarcò aggressivamente, lanciando un rigalu di morte cù e so dita nude di gambe scavate:
  - U suldatu ùn cerca micca a pace, è a timpesta ùn chjappà nè, u puliticu intarrarà i so sfruttamenti, u parassitu hè assai invidioso !
  Oleg Rybachenko hà lanciatu di novu una granata à l'inimicu, scacciò una granata cù u so taccu nudu, infantile è hà publicatu:
  - Un suldatu hè qualchì volta un guerrieru involuntariamente, è ùn vole micca tumbà, ma cumpiendu un duvere sacru à a Patria, mentre chì un puliticu hè un traditore vuluntariu chì piace à porcu, micca à cumpiendu l'obligazioni à l'elettori!
  Margarita tagliò l'inimicu cù una splutazioni ben mirata, strappandu l'internu, dicendu:
  - Un suldatu risolve puzziche in battaglie, un puliticu chì custruisce cumminazzioni astuta, ùn pò micca risolve l'affare in pace!
  In altri lochi, e zitelle anu realizatu gesta.
  Alice è Angelica fece push-ups parechji milla volte, ma sudatu in tuttu, ùn vulianu micca cede l'una à l'altru. Infine, e zitelle, abbastanza ragiunate, anu cunsideratu ch'elli avianu avutu abbastanza, è a so forza serà sempre utile. Allora hè megliu di riposu.
  Angelica hà dettu:
  - E tu è eiu simu cum'è e donne russe di u paese, vale à dì, stubborn. Chì avemu da intrattenimentu avà ?
  Alice hà scherzatu:
  - Probabilmente farfalle...
  A rimorca si firmò è e zitelle anu purtatu di novu cibo nantu à vassoi d'oru. Dopu un entrenamentu brutale cù push-ups, i guerrieri eranu assai fami. Avionu avidità à manghjà è beie ... Manghjenu torte, è cioccolatu, è frutti cù u meli ... È ùn anu micca avvistu cumu u sonnu più pesante si rotolava nantu à elli.
  Trasformata in una vera telenovela : a serie di sognu cuntinueghja ;
  Una nova speranza inebriava i cori di i dui più belli cavalieri. E cavalcavanu nantu à u so cavallu maravigliu - un megagnome.
  Angelica hà dettu cun piacè:
  - Sapete, essendu in stu mondu di fantasia, unu riposa veramente u so universu di ferru tronu !
  Alice, scoprendo i denti di perla, accunsentì:
  - Da veru hè ! Rilassate è pigliate a vostra ànima.
  U diavulu di u focu hà parlatu:
  - Se a guerra ùn esistia micca, allora duveria esse inventata, è, à u cuntrariu di u Diu Onnipotente, sta fiaba avaria incomparabilmente più plausibile !
  Alice succombe :
  - Pensu, iè ! Ma sapendu quantu hè grande Stalin in u nostru paese, hè abbastanza pussibule di crede in l'esistenza di u Diu Altissimo!
  Angelica cù un sguardu furtunatu è abbastanza logicamente clarificata:
  - Ma, salvu, sicuru, u Diu Onnipotente ùn hè micca Ghjesù Cristu !
  Alice suspirò assai.
  - Hè più faciule di crede in l'impotenza di u Diavule chè in l'omnipotenza di Ghjesù !
  Quandu a bughjura di a notte hà lasciatu u locu à un crepuscolo viscusu prima di l'alba, una strana striscia scura bluccava a strada. In una certa manera, pareva un pitone maculatu. Pesanti, sculacciati è cù curve strane, i massi stesi in una fila infinita attraversu l'erba umida è ruvida.
  Alice esclamò:
  "Eccu, questu hè probabilmente u cunfini di i pussidimenti di u signore di l'infernu!"
  - Innò, ùn abbiate paura, diva bionda, hè solu un vechju cunfini ! sclamò Angelica felice. - Avà simu guasi, bè, spergu - ghjustu in casa !
  A guerriera bionda scalza fece una smorfia.
  - È sì sempre pienu d'ottimisimu finu à e tonsille!
  U guerrieru di focu era offesu:
  - Quale avissi digià parlatu d'ottimisimu, senza ragione !
  Nimu hà guardatu i petri muschi, è da l'altra parte era viotu cum'è da u latu di l'imperu di i trolls è i ghouls maligni. Alice si grattò a so cunchiglia cù i dita di u so pedi nudu è fischiò :
  - Hè bellu quì, però ! O piuttostu tristi !
  Di sicuru, attraversà sti cunfini, cum'è u fiumu recenti, ùn hà micca datu alcuna garantia, ma ancu i fughjiti radianti si sentia un pocu più tranquillu.
  Angelica l'hà dettu poeticamente:
  - Eccu a terra prumessa, ma micca Israele !
  - È perchè u novu cunfini hè cusì stranu dispostu ? - dumandò Alice, seguitendu cù u so sguardu radiante un munzeddu di massi. - Hè più còmuda, prubabilmente, chì nantu à e petre o tuttu u listessu ùn hè micca presente?
  Angelica ringhiò:
  - Perchè avete bisognu di sapè questu ?
  Alice alzò le spalle.
  - Iè, cusì curiosu. Sò un novu in stu mondu. Ancu s'ellu ùn pò esse fieru di questu !
  - U cunfini di petra ùn era micca stallatu per ghouls o guerrieri. Nanzu, ci eranu terri di morsi d'ossa - trolls assassini vicious è assai forti. A guerra cù trolls, elfi, ghouls è scarafaggi tigri si trascinò per seculi. L'armata di diverse creature eranu simpliciamente enormi - ghjunghjenu à centinaie di millaie! Una volta vincenu una quantità di vittorie, i trolls morditori, ghjunghjenu à i pede è quasi distruttu Peach-Amber - è questu hè, dopu à tuttu, a capitale di a Terra di l'Amore è a Speranza, chì a so Luce Radiante è a fonte d'energia tene u Cori di l'Universu! - disse Angelica.
  Alice esclamò, stringendu e mani:
  - Chì orrore ! Allora tutti l'universi è una miriade di mondi eranu minacciati ?
  U guerrieru ardente rassicurò gentilmente u so amicu:
  "Ma a so forza hè secca in muntagna. Allora, in un bon annu, i nostri guerrieri, cù l'elfi, anu ancu annullatu l'armate di trolls maligni è anu sbattutu à l'ultimu. A so erba era brusgiata in tuttu, e cità eranu occupate è guarite. È a fruntiera hè stata spustata da u cunfini à i limiti di u nordu !
  Alice ridacchiò.
  - Wow ! Ma tali storie sò tipiche, quasi per tutti i fiabe !
  Angelica hà rispostu abbastanza logica:
  - È ciò chì hè un conte di fata, s'ellu ùn hè pocu abbellitu cù a vita
  - Vulete dì chì i guerrieri salvavanu l'universu ... - Gerda cuminciò à capisce perchè Angelica ùn pareva micca sfarente da e dee di l'antichità, chì i Grechi ritrattavanu in e so statue.
  Una lucertola di culore d'ambra si sfilò trà e so dite, pruvucannu una sensazione di solletica.
  - Tutti i guerrieri sò discendenti di antichi dii è dee. Hè per quessa chì ci hè un mondu paradisu quì per tantu tempu. Ma Lucifer hà dettu : basta grazia ! Ebbè, i ghouls decisu avà chì l'ariani anu degeneratu, hè per quessa chì anu attaccatu l'imperu di a Ghjustizia è a Felicità ...
  Finì Angelica è pigliò abilmente a lucertola cù i so pedi nudi.
  Alice ringhiò:
  - Oh, sì. Allora, avemu ancu degeneratu ... Quale avissi da parlà, fighjendu i trolls freak è e bellezze di e nostre zitelle è di l'elfi !
  Angelica rispose cun sensi :
  Ogni nazione hà u so propiu cuncettu di bellezza.
  Alice accunsentì. Saltò da u megagnome è hà fattu una capriola in l'aria.
  - Iè, u cuncettu di bellezza per ogni nazione è spezie hà u so propiu. Solu avà i punti di vista nantu à l'ultraggi sò sorprendentemente listessi per tutti, senza eccezzioni. Ci hè un tali fenomenu. Per via, di solitu quandu dicenu una zitella, aghjunghjenu una bella, è quandu una vechja hè brutta!
  Angelica hà ancu fattu una capriola, è filò a so spada :
  - Iè, ci hè una cosa cusì... Tutti i ghjente, s"intende, a ghjente ama a ghjuventù è teme a vechja. Questu hè un casu cusì tipicu. Tuttavia, unu ùn pò micca esse d'accordu chì hè naturali.
  Quì e cunversazione di e zitelle sò state interrotte, un'altra bestia salta davanti à elli, dighjà un vechju tigru-buccatu famusu. True, era solu, ma cù duie spade assai longu, è ancu scudi.
  - Nu chì e ragazze-guerrieri si batteranu ?
  Angelica fece un passo verso di lui:
  - Di sicuru, crede mi, ùn seremu micca timidi ! È ùn avete micca paura di vene à noi solu !
  Tigre-scafarda hà oppostu:
  - Innò, bellezze scalze, ùn sò solu solu.
  Alice fischiò.
  - Sapia ch"ùn avariate mai osatu di luttà onestamente. Pensu chì avete purtatu l'armata cun voi?
  Tigre-scafarda hà oppostu:
  - Innò, sò veramente solu, ma i mo dii scuri sò cun mè, chì m"aiuteranu à scunfighjà. Solu ci batteremu, spergu onestamente - unu à unu!
  Alice accunsentì cun visibile ansia:
  - Di sicuru, per esse onestu. E postu ch'e sò una bionda, è i dii scuri vi aiutanu, allura l'scelta di un avversariu deve falà nantu à mè!
  Angelica in silenziu, bruscamente, cum'è s'è una valvola era stata strappata da a pressione, si vultò è brusgiò Alice cù un sguardu assai dispiacevule. Un sibilu incoerente scappò da e labbra di u guerrieru.
  U guerrieru biondu era maravigliatu:
  - Chì site, amicu ?
  "Ùn mi piace micca parlà cun voi", disse infine u Diavulu Fieru, in tonu è ghiacciatu. - Ti sentu un locu viotu.
  Alice hà pruvatu à rassicurà u so amicu:
  - È puru hè a mo scelta ! Angelica sia una patriota, micca un egoista, coherente à serve l'Unione Soviètica...
  Angélica s'ébranla :
  - Va bè, lotta ! E vincite, se pudete, sicuru, è crede in tè !
  A scarafata tigre si precipitò subitu à u guerrieru biondu. Pare ch'elli anu pruvatu à piglialla impudentamente, sperendu chì u purtellu di capelli biondi ùn s'era ancu riscaldatu. Ma Alice, pare, era pronta per questu. In ogni casu, u so tesoru più sharpest hà strappatu u ventre di u mostru digià in i primi sicondi di a battaglia. Angelica hà incuraghjitu u so amicu:
  - Va bè! Vede in a forma!
  U nemicu urlò vilmente:
  - Iè, sì una criatura bianca !
  U tigru scafacciu s'hè allargatu troppu è investitu cù tutte e so forze, chì Alice hà apprufittatu perfettamente, tagliendu a spazzola di l'attaccante. Allora ella hà dettu:
  - L'altalena hè larga, ma a prospettiva hè stretta !
  U tigru scafacciu attaccò in risposta, pruvendu à calcià ancu cù i so membri inferiori. Ma u terminatore bionda hà tagliatu assai abilmente u ghjinochju, furzendu u nemicu à vacilà. Angelica appruva di novu:
  - Questu hè abbastanza in u stilu di l'invincible Union Soviètica. Avà finisci rapidamente.
  Alice s'affacciava nantu à a so preda cum'è un tornatu in i tròpichi, u tigru-scafaru avia appena u tempu di luttà è ùn hè micca surprisante chì prestu a so brutta testa si separava da u corpu. Cusì finì a battaglia...
  Angelica hà dettu i so pinsamenti:
  - Tuttu l'impussibile hè pussibule, sò sicuru ! Hè impussibile di esse una vergine immaculata per sempre!
  Allora Alice hà dumandatu à a so amica sorpresa:
  - È perchè, quandu mi vulia cummattiri, l"avete pigliatu cusì friddu, cum"è s"ellu fussi una spezia di vile truccu. Dopu tuttu, hè u mo dirittu !
  Angelica fece una smorfia.
  - È u mo dirittu di ricusà ti una spiegazione. Ma venerà u tempu è sapete tuttu !
  Alice suspirò assai, ma ùn hà micca disturbatu u so amicu cù e dumande.
  Eranu silenziu finu à l'alba. Angelica si calmò gradualmente e fu in qualche modo impedita. I hieroglyphs nantu à l'armatura di u megagnome oscillante si fece più affilati mentre u firmamentu diventava più pallidu. Quandu si sbulicò, Alice hà pussutu vede in dettaglio a cità à u latu drittu di u fiumu, sparghje davanti à elli, cù onde di u culore di u sucu d'aranciu. Ma l'emblema tamantu hà fattu una impressione particulari, hè statu scolpitu da petre semi-preziose, cù dettagli maravigghiusu, è forsi u ghjocu di u chiaroscuru matinu animava stu picculu bas-relief magicu. L'oiseau placé à la verticale étendait des ali larges mais pliées et tournait la tête de profil.
  L'occhi ben definiti simbulizavanu una vista forte, è u beccu di predatore curvatu era periculosamente affilatu. Ma u più surprisante era quì sottu. Ognuna di e piume di l'ala era ancu un picculu uccello, è tutti inseme sò diventati un distaccamentu congelatu di uccelli guerrieri, fighjulendu fedelmente à u so grande regnu, cum'è aspittendu un ordine ... Potenza, lealtà è prontu per un attaccu istantaneu. sò stati trasmessi magistralmente. Alice hà guardatu stu segnu putente per un bellu pezzu, pensendu ....
  U sonnu di e zitelle, cum'è s'aspittava, hè stata interrotta, ma hè accadutu, questu ùn hè micca in tuttu u modu chì l'amici pianificanu. Si svegliavanu in una maravigliosa, grande sala di un palazzu fabulosamente bellu, induve ogni cosa era un capu di l'arti mundiale, induve l'aria era fragrante è l'acelli di u paradisu cantavanu.
  Flussi d'acqua dolce scorrivanu, una piscina piena di champagne splashed, è i muri eranu in mudelli. E duie zitelle stesse stavanu stendu nantu à alti letti di piume, nantu à i letti di una degna Regina di Saba. Tuttu seria in generale grandi s'ellu ùn era micca per e catene d'oru chì stringenu i polsi è i caviglie di e zitelle. I so corpi meravigliosi, belli nudi, magichi eranu, per esse, crucifissi nantu à i so letti. Tale hè u statu impotente di schiavi umiliati è fabulosamente radianti.
  Angelica suspirò profondamente.
  "Allora ùn sapia micca chì una gabbia pò esse d'oru, micca solu in un sensu figurativu.
  Alice cunsulò u so amicu:
  - Solu u shah pò avè un palazzu cusì grande è lussuosu. Allora, in fatti, anu ghjuntu à u so scopu è ghjunghjenu à u so destinazione !
  Angelica surrisi dolcemente.
  - Mi dumandu chì tipu di scià hè ?
  Cum'è in risposta à a dumanda, ci hè stata una spruzzata, è un omu grossu, barbutu, chì pareva circa cinquant'anni o cinquanta-cinque anni, scacciò da a piscina di champagne. Il avait le torse large et les épaules larges, cependant, avec un ventre. Ci era una grande forza naturale in ellu, ma i musculi natavanu cù grassu da un stile di vita inattivu è gula. Questu omu era nudu, solu un talismanu preziosu nantu à una catena era tutta a so decorazione, ma ùn ci era dubbitu, era un verificatu. Iè, è u talismanu nantu à u pettu era un simbulu di u putere reale.
  Di sicuru, anu vistu a fotografia di a zitella di u shah, ancu s'ellu paria più ghjovanu in questu, è a so barba era più corta.
  U scià s'era appena bagnatu in champagne, ma marchjava fermu, l'aspettu di un capu cunfidendu. E sicuru, i novi houris per l'harem ùn pudianu passà da a so attenzione. Prima di tuttu, u regnu autocraticu (formalmente illimitatu) di l'Iran si avvicinava à Alice. A so manu piluta s"appoghjava nant"à a caviglia di a zitella è l"accarezzò dolcemente. A bionda guardò à u Shah cun un sguardu indifferente, ma dopu u so corpu hà cuminciatu à tradisce è e so guance s'arrizzò di vergogna.
  sì una vergine vergine ? - U signore hà dumandatu à Gerd.
  A bionda cù e lacrime chì sboccavanu in l'ochji rispose :
  - Iè, sgiò !
  U Shah surrisu ironicu.
  - Ebbè, hè grande. Avà diventerai una donna, dopu avè ricivutu a prima sperienza di gode di u discendenti di u Messenger di Allah cum'è rè in a trenta generazione.
  Lacrime genuine scorrivano lungo le guance scarlatte di Alice:
  - Hè cusì dulurosu è crudele, sgiò. Aghju terribilmente paura di questu!
  Shah pusò a so manu larga nantu à l'anca lussuosa di a zitella è cuminciò à massaggiare, calmante:
  - Ùn avete micca a paura ! Sò un amante qualificatu. U dulore serà brevi, cum'è una muzzica di mosquito, è dopu vi immergerete in l'oceanu di piacè.
  Alice cuntinuò, è senza a minima ombra di pretesa, à pienghje. U pensamentu di perde a so innocenza era veramente terribili. In particulare per un cristianu puritanu cum'è ella.
  - Innò, per piacè ... sì un omu cusì tamantu, tamantu, lasciami mè stessu...
  - E ella stessa ? U Shah hè stata surprised.
  - Eiu stessu sellaraghju a to dignità degna di un titan è fà cusì cun cura è abilità chì serà bè per tè è per mè. Ti pregu per Allah !
  U scià era imbarazzatu, era veramente dispiaciutu per a zitella innocente, chì pareva l'anghjulu più affascinante, è hà urdinatu:
  - Liberala !
  I dui guardiani eunuchi chì seguitavanu u scià scuzzulavanu senza pietà i so chjavi è aprenu prestu i chjusi nantu à i braccia è i caviglie di a zitella bionda. Allora lentamente si alzò è surrisu à u Shah. Il lui fit signe :
  - Ebbè, vai, cutie, salta nantu à a mo pigna.
  Alice hà veramente saltatu è chjappà u Shah in u mento cù u coddu. Un omu tamantu cascò... L'eunuchi anu avutu solu u tempu di sbulicà, cum'è u pede nudu d'Alice spinse quellu di a diritta cù un taccu tondu in u plexus solare, pruvucannu un forte scossa di dulore chì li tombava u fiatu è li tena u gridu. L'eunucu di a manca si stende cù un sabre, ma un colpu hè cascatu nantu à ellu, Alice chjappà u tempiu cù un talismanu pesu strappatu da u collu di u suvranu.
  Sta volta hè stata fatale... Un altru colpu hè statu culpitu da u guerrieru bionda in u spinu di u capu di u sicondu eunucu, curvatu da un poke cù un plexus sulari. Cusì, a guardia più vicina di u Shah hè stata distrutta. Angelica gridò à Alice à bassa voce:
  - Pigliate e chjave è liberami prestu !
  U terminatore bionda hà rispostu:
  - Ùn hè micca prublema ! Avà !
  Ùn era micca difficiule di apre e catene, postu chì ùn ci era micca ozzione speciale quì cù una chjave è una chjave. In generale, e zitelle eranu piuttostu incatenati micca per paura di l'assassiniu, ma per ghjucà.
  Quandu Angelica s'hè liberatu, u Shah hà cuminciatu à alzà a testa, circandu di ricuperà da un pesante abbattimentu. U diavulu ardente hà strappatu dui pugnali da a cintura di l'eunucu assassinatu. Ne lanciau unu à Alice, è u sicondu, saltendu, toccò a gola di u scià :
  - Ebbè, u regnu di Persia è Iran, u putente autòcratu... Vulete salvà a vostra vita è a vita di centinaie di millaie di i vostri sughjetti, è ancu di priservà l'indipendenza di u paese è, sicuru, a vostra persunale persunale. putere?
  Lo scià s'affaccia pesantemente e mormorò confuso:
  - Ebbè, quale ùn vole micca... Tutti volenu !
  U diavulu ardente lampò ferocemente i so ochji smeraldi:
  - Allora dichjarate immediatamente a guerra à a Gran Bretagna è fate una alleanza cù l'Unioni Suviètica !
  U scià, lampendu à spessu, li fighjulava, è infine s'avvicinò à ellu :
  - Allora site spie suvietiche. Chì sumere sò, a lussuria m"aveva accecata, ma aghju avutu à indovinà quale sì. Hè pussibule per e donne europee ordinarie avè un corpu cusì musculu è seccu ...
  Angelica alzò le spalle.
  - Tuttu ciò chì hè fattu per u megliu. Per esempiu, e truppe di l'URSS sò invincibili, è u vostru esercitu pocu armatu è pocu addestratu, malgradu tutti i so grandi numeri, senza dubbitu sò stati scunfitti. E uni pochi di divisioni britannichi chì si trovanu nantu à u vostru territoriu, troppu pocu aiutu. Allora avete una grande chance di mantene u vostru putere, a ricchezza è infine sbarazzate di a tutela di a Gran Bretagna. O mori in disgrazia... Ricurdatevi, sò un sadistu, è prima vi taglieraghju a vostra dignità, chì hè à tempu dulurosa è umiliante.
  - È a turtura di i me boia ùn ti fa paura ? - Micca cunfidenza mormorò u Shah.
  Alice risa in risposta.
  - È sapianu perfettamente in ciò ch"elli si mettevanu accunsentendu à un tali compitu. Ùn ci rendemu micca vivi, è s'è no simu catturati, pruvaremu à suppurtà a tortura cum'è i veri membri di u Komsomol. È a vostra morte hè digià cumpiendu u compitu, postu chì a resistenza di l'armata iraniana decapitata ùn serà più organizata, è parechji in u vostru circulu sò in favore di una alleanza cù a Russia Soviètica.
  Shah un pocu di più, esitendu per l'apparenza, disse risolutamente è fermamente:
  - M'ai cunvintu ! Cusì bè, guerra per l'Inghilterra, unione per l'URSS !
  Angelica disse duramente:
  - Dichjarà ufficialmente a guerra, perchè ùn ci hè micca ingannimentu, vi seguiremu è cun voi tuttu u tempu. In cunsiderà a nostra bellezza, questu ùn suscitarà micca suspetti. È tenite in mente chì u mo amicu è eiu lanciamu un pugnale cum'è magistralmente cummattimu o sparà.
  - Iè ! - mormorò Shah incredula.
  Angelica quì cun forza hà lanciatu un pugnale cù i so pedi nudi. Avendu volatu trenta metri, paria trapassà u torsu di una farfalla accucciata nantu à un vechju ritrattu. U scià, chì avia una vista forte, era maravigliatu di quantu precisu u corpu chjucu di l'insetti hè statu perforatu. Ellu murmurò di novu:
  - M'ai cunvintu ! Faraghju tuttu per voi ... Ma s'è vo vulete, vi daraghju un pettu d'oru per una notte d'amore, è a pruvincia più ricca di l'Iran ?
  Angelica rispose subitu:
  - D'accordu, ma solu à a cundizione di mantene l'integrità ...
  Shah paga ridutta:
  - Allora solu per un pettu d'oru, induve ci sarà esattamente un centu di u preziosu metallu. A vostra innocenza rimarrà, ma tuttu ciò chì fate cum'è u cumandimu !
  U diavulu ardente rispose per Alice è per ella:
  - Di sicuru, simu d'accordu, ma solu dopu chì tutte e cerimonie è e formalità ufficiali sò state osservate ! Guerra di Gran Bretagna, alleanza cù l'URSS, o Russia Sovietica. Eccu u prerequisite.
  L'accordu cù u maestru hè statu sigillatu cù una stretta di manu...
  In più, in generale ùn era più cusì interessante, u Shah hà dichjaratu ufficialmente u jihad di Gran Bretagna è ricunnosce l'allianza è u patronatu di l'URSS annantu à l'Iran, diventendu in fattu un vassall di a Russia Sovietica. Nisunu di quelli vicinu à ellu s'hè oppostu, è l'inviati è i rapprisentanti britannichi sò stati arrestati immediatamente.
  Ebbè, u gruppu di l'armata "Vostok" Bagramyan è Konev attraversò a fruntiera in Persia ....
  U compitu hè statu cumpletu cù successu, è e zitelle sò spaventate solu da a notte di l'amore cù u shah. Quantu hè troppu stupidu per i ghjovani vergini, ancu s'ellu ùn sò micca privati di a so innocenza.
  In ogni casu, per rinfurzà ella è u so amicu, Alice hà decisu di cantà a canzona ch'ella avia appena cumposta :
  Era una zitella tranquilla è modesta,
  Aghju sunniatu di avè a mo propria casa !
  Cusì chì a risa di i zitelli sboccava sonora,
  Cusì chì l'orsu era ammansatu in a furesta !
  
  Vuliu un campu maturu pacificu,
  Fluff di spighetti d'oru !
  Per ùn cunnosce u turbulu per sempre,
  È chì ùn ci era micca nimici !
  
  Ma quì vene u raid tatari,
  È u rumore di i zoccoli forgiati !
  Ebbè, induve site un reggimentu di ussari ;
  Chì ghjè famosu per u so ghjuramentu ?
  
  Induve sò i cavalieri, sì giganti,
  Ma perchè ùn ci hè micca prutezzione?
  Eccu a nostra unica patria ;
  Ardente calda, luce infernale !
  Mi portanu à u ghjugu scalzi,
  Per coni, rami è steppe !
  È si taglià a spalle cù una frusta,
  Quantu hè difficiule di geme in catene !
  
  Nemicu di a zitella di u collu cù un lasso,
  Strettu è vole strangulà !
  Quì in u regnu di u sultanu male,
  Sò diventatu un ghjocu caldu!
  
  Prima in u campu chì aghju patitu
  I sacchetti portavanu un gavone di sting !
  Ma a bellezza sbocciava
  Dopu tuttu, un Diu sovranu generosu!
  
  Quì u Signore li piacia;
  M'anu mandatu à u serragliu !
  Là, sintendu a forza di un omu,
  Aghju cuminciatu à fà piacè à tutti i rifiuti !
  
  Sapete cusì umiliazione
  Cummercia u corpu più dolce!
  Hè megliu suppurtà a privazione,
  Per chì a mo propria mamma ùn si mette micca!
  
  Ciò chì aspetta à a fine di a strada, ùn sò micca
  Paura a vechja è u boia !
  Ma ùn ci hè locu per u prodigu in u celu,
  Resta solu - pienghje amaramente!
  È in Africa, ci sò ancu avvenimenti chì affettanu u cursu attuale di a storia.
  U Red Eaglet Battalion hà cumbattutu uni pochi di scaramuccia, dopu chì ci hè statu un brevi calmu. In Sudan, i guarnigioni britannichi sò stati distrutti o capitulati, solu in Somalia siparati, ma i sacchetti di resistenza chì svaniscenu rapidamente anu sempre covatu. Ebbè, à u sudu, i culonni mobili marchjavanu, è solu a mala cundizione di e strade africane, è i prublemi cù l'approvvigionamentu di carburante, rallentavanu u muvimentu.
  Ma u so battaglione, unofficially chjamatu "Cheetahs", hà sappiutu distingue, è pare chì ancu u capu Stalin hà prestatu attenzione à elli. Ch'ella sia, l'ordine seguita : ricumpensà i picciotti è i trasfirì in Francia, in un aviò di trasportu.
  L'ultime nutizie anu particularmente piace à i ragazzi tedeschi: significava chì, assai prubabilmente, anu da esse l'uppurtunità di luttà per a metropole britannica stessa. È questu hè assai più onorevoli chì a lotta in l'Africa vasta, ma semi-salvatica.
  U battaglione chì si distingue hè stata premiata, sicuru, da u mariscal di battaglia Konstantin Rokossovsky stessu. Ma postu chì u distaccamentu tutale hè quasi trè centu persone, hè caru per celebrà ellu stessu, i stiddi di ferru di a seconda classe sò stati rimessi da e ragazze adjutant speciale. I picciotti anu cambiatu in uniformi, anu pruvatu à parè più altu è più maturu, è à u stessu tempu bullied, pouted ...
  U Marshal di l'URSS stessu hà attribuitu personalmente dui. U cumandante Vladimir è soprattuttu distinatu Dmitry. Anu ricivutu assai preziosi, soprattuttu in quantu à u prestigiu di l'Eroi di a stella di Prima Classe. Questa insignia ùn hà ancu avutu u tempu di deprezzà in a freccia di l'adjudicazione, è per i picciotti - questu hè in generale un mutivu di orgogliu!
  Ancu s'è, sicuru, una croce di cavaliere seria più prestigiosa, è ancu più grande in grandezza.
  Dimka, però, bisbigliò a Danka:
  - Preferite a stella d'oru di l'eroi di l'URSS à a Croce di Cavaliere !
  U so amicu hà rispostu:
  - È chì ci vole una croce, soprattuttu pè una tomba !
  Duranti a cerimonia di premiazione, una banda militare hà ghjucatu una marcia, è e zitelle eseguite un ballu folklore russu, famosu alzendu e so gambe nude è graziose malgradu e transizioni difficili.
  Nantu à questu, però, tuttu hè finitu, i picciotti sò stati mandati in furmazione à un trasportu putente. Konstantin Rokossovsky era ancu indignatu per questu:
  - Vale a pena di brusgià tante benzina per muvimenti un battaglione di succhi. In Francia, ci sò abbastanza divisioni di persunale, da cumbattenti sperimentati, per ùn lancià i zitelli in a prossima greva.
  L'adjudant général à cette occasion suggéra :
  - Quì pensu parechji fattori. Prima: forsi Stalin crede chì in questu modu hè onore à i ghjovani cumbattenti. È veramente i picciotti sarianu assai fastidiosi se a tempesta di Londra si facia senza elli. Siconda: u fattu stessu chì i picciotti cumbattenu cum'è eroi duveranu allegra i nostri adulti è causanu un sensu di timidità in i britannichi. È in terzu: forse in un paru di settimane a terza guerra mundiale finisce, è saria dura di ùn lascià i cummattenti distinti ghjucà a so ultima corda vittoriosa !
  Le maréchal de combat de l'URSS regarda le paon qui remuait la queue langoureusement et déclara :
  -Chì ? Forse avete ragione ! Hè ancu vasetti nantu à mè chì m'anu mandatu à l'Africa calda, induve in l'estiu hè solu farina, invece di storming Foggy Albion. E ancu s'è pruvatu à ammuccià questu, ancu ferite assai. Quì Zhukov hè statu datu un grand marshal, ma chì hè a quistione per?
  U generale hà rispostu in modu furioso :
  - Pari ch'ellu ùn hà mai permessu di cundannà certe decisioni di Stalin !
  Era abbastanza cunfortu in u trasportu, a musica era ghjucatu, ci eranu vasche cù fiori freschi. I picciotti s'hè divertitu à ghjucà à carte, domino, scacchi per push-ups è sit-ups... U volu era abbastanza longu, è a vitezza di cruciera di u più grande aviò di trasportu di a Siconda Guerra Munniali era pocu menu di trè centu chilometri per ogni. ora.
  Dimka è Danka anu ghjucatu un paru di partite in u scacchi di u Fuhrer, chì era digià famusu, ma poi si sò stanchi. Eccu i carti parevanu primitivi, ma perchè micca ghjucà à scacchi tradiziunali indiani in u stilu di blitz.
  Un picculu orologio svizzeru era in locu è, scumesse trè minuti per partita, si pudia ghjucà abbastanza.
  Tuttavia, ancu quì Dimka hà vintu tuttu u tempu, solu obscenely faciuli. È chì u zitellu hà lettu a teoria di l'apertura à un ritmu veloce, un informatore sanu, è ancu pinsatu u so propiu. Ellu ghjustu a battaglia è risolviu u casu cù un attaccu di accoppiamentu. L'altri ùn cunnosci micca a teoria, nè avianu una velocità cusì alta di calculu.
  Il s'agissait d'un battement unilatéral dans le style d'un blitz, et en conséquence, une lutte éclata même lorsque l'un des grands garçons allemands lança des pièces à Dimka. Cù un colpu pricisu di u pugnu, finu à u puntu di chjappu di u mento, hà fattu cascà u nemicu.
  Accuminciau, era, un dump, alcuni di i picciotti si sò sposti per l'eroe stellare Dimka, è alcuni per u so propiu ...
  L'intervenzione di u cumandante, Vladimir, chì hà apertu u focu nantu à i cumbattenti cù scuma bianca da un extinguisher, hà firmatu u macellu.
  Dopu à quessa, i picciotti strinsenu a manu è Dimka, cum'è un signu di cunciliazione, cantava a canzone:
  A nostra Patria hè di bellezza maravigliosa;
  Fiurisce magnificamente - un giardinu luminoso di gioia!
  Battaglie severi - ore maligni;
  Ma avete bisognu di scunfighja tutti l'avversarii!
  
  Dopu tuttu, a scunfitta hè peghju chè a morte,
  Ùn ci hè vita, sapete in schiavitù tutale !
  Spiriti maligni infernali - deve esse sguassati,
  Per accende, una stella in core di a speranza !
  I fucili rughjenu, e frecce sò automatiche,
  Allora u corazzatu s'hè spezzatu in pezzi !
  Chì i suldati sanguinanu
  U mondu hè zuccheru, a lotta hè vera !
  
  E mamme pienghjenu - i figlioli sò cascati,
  Fossa di funerali - un flussu tempestoso!
  Qualchissia hà da ottene un rangu di terra,
  Qualchissia sarà in una gabbia cù un lamentu !
  
  Sapete in a guerra - una baionetta cum'è un fratellu chjamatu,
  Spessu a volte ferma una difesa!
  Se a vostra macchina hè inceppata,
  Allora, travaglià cum'è un club!
  
  Terre di Russia, fureste è prati:
  L'odore di camomilla, l'odore di fragole !
  U sangue scorri cum'è una cascata à a mo manu,
  Ebbè, nantu à i cadaveri, i garofoli fiuriscenu !
  
  Avemu bisognu di prutezzione di tuttu questu.
  Per fà ride à i zitelli !
  Per passà l'esame in cinque,
  Cusì ùn avete micca da andà AWOL!
  
  Prestu a fine, u dulore hè finitu,
  Credu chì a ghjente uttene l'immortalità!
  Quale hà sappiutu sopravvive, bè fattu,
  Seremu cuntenti : crede mi, crede mi !
  Dimka hà finitu a canzona è tutti l'applaudiscenu assai zealously è unanimu.
  Dopu à quessa, u cantante biondu Dmitry Rocket, abbastanza puliticamenti currettu, perde un ghjocu di scacchi è hà fattu un centu push-ups di penalità. Nantu à questu si calmavanu.
  In Sicilia, duvemu sempre à rifornà, è i picciotti anu sempre riesciutu à ghjucà à u football. True, in una manera assai peculiar, più vicinu à l'American, vale à dì, cù spine è viaghji, chè à l'inglese. È ci era assai più persone chì ghjucanu à una volta cà in i ghjochi standard.
  Ma per via, era ancu più divertente è utile in quantu à e cumpetenze militari. È chì a lotta hè a basa di a lotta senza regule.
  Allora u volu di novu, à Parigi ... Ùn ci era micca incidenti spiciali, è u sbarcu hè fattu di notte.
  I picciotti sò surtiti ligeri, dopu à un salone caldu nudu à a cintura, pruvatu à dimustrà un sollievu muscular invidiable. Ma dopu à l'Africa ardente, Parigi di notte pari cool. I picciotti tremanu è tiranu l'uniforme di campu SS.
  Dopu à quessa, sò permessi di fà una breve caminata intornu à a cità di lussu. Dmitry disse tranquillamente à u so amicu Danka:
  - Chì bella cità, soprattuttu a Torre Eiffel. Scalemu nantu à ellu è vede Parigi da una vista d'ochju.
  Danny annuì in accordu.
  - Saria u megliu ! Sapete, aghju pensatu chì Mosca era megliu è più bella chè qualsiasi cità fora di Parigi... Ugh, ci metteranu in prigiò per questu ! Un cumplimentu à i nemichi capitalisti !
  Dimka strinse l'ochji astutamente:
  - Ùn ci hè nimu à signalà... È mi ponu mette in prigiò per una stella di ferru di u primu gradu. Va bè, andemu à a torra !
  Ci era un scontru à l'intrata, Dimka ùn era micca cridutu ch'ellu avia un ghjovanu cummattante una vera croce di ferru di u primu gradu. Danka, in generale, pareva assai più cunvince. Ma tuttu hà travagliatu è i picciotti sò stati lasciati in liberu. Cullà prestu i scalini finu à a cima è quì anu decisu di divertisce camminendu nantu à e so mani longu u parapettu. È chì stu truccu hè di solitu realizatu da i truffatori per soldi, chì significa ...
  Hè diventatu divertente, sottu à voi ci hè un abissu, in quale avete senza paura, è parechje luci. À l'arrivu di u Führer, i tedeschi anu acquistatu una tale fiducia chì anu sbulicatu completamente u blackout. Allora Parigi era senza dubbitu bella, è s'ellu si guardà a testa in giù, allora doppiamente. È i picciotti ridianu è parlavanu in viaghju.
  . EPILOGUE
  U sbarcu di e truppe in Gran Bretagna hè digià principiatu. È era cum'è un tornatu - subitu è forte.
  Oleg Rybachenko hà luttatu nantu à un aviò è u zitellu cunfidenza hà abbattutu i nemici in l'aria.
  È a zitella Margarita Korshunova hà cumbattutu vicinu à ellu.
  U tandem di dui figlioli immortali era invincibile. È littiralmente anu successu. È anu realizatu a cattura, dopu a cattura.
  Et ils ont abattu les Britanniques à centaines. L'aviò eranu in focu è ogni cunchiglia di u cannone di l'aviò hà trovu u so mira.
  E i battelli inglesi affondanu, sbulicanu nantu à l'onde.
  À u listessu tempu, i zitelli terminatori cantavanu ...
  Avemu razzi, aerei,
  U spiritu russu più forte in u mondu ...
  À u timone di i migliori piloti -
  U nemicu serà scunfittu: in cendre è falà!
  I suldati ordinarii anu ancu cumbattutu cù successu cù i britannichi. In particulare Angelica è Alice. Guerrieri ardenti è bianchi di neve anu attaccatu u nemicu, sbattutu da mitragliatrici, piglianu i nemici prigiuneri...
  Solu unu di i mumenti risultò periculosu per i guerrieri, quandu i tanki britannichi andonu in u contraattaccu. Ma e ragazze ùn anu micca salvatu contru à elli. Prima, smashed the tracks with well-directed throws of cumulative grenades, è dopu, ignurandu u tiru di l'assi di sapori, torcevanu i muschi di i veiculi più vicini è rumpiu l'ottica.
  Quì Alice era ancu ferita in spalla, tandu u dulore fece solu furiosa a lupa russa. In generale, cù un sapper ax hè abbastanza pussibule di torce o chop u musu di un tank, è ancu più una mitragliatrice.
  E zitelle si precipitanu à i tanki, è li battevanu tantu chì un panicu incubiu cuminciò in a numerosa colonna inglese. Bandiere bianche o solu sciarpe volavanu annantu à un paru di decine di vitture ... È cusì à l'unanimità, cum'è s'elli avianu datu un cumandamentu.
  Angelica ridia cum'è una fanciulla di neve in una seria comica:
  Ebbè, hè esattamente ciò chì vi aspettate ! U so gloss ostentatu hè finitu !
  Alice hà suggeritu:
  - O forse entreremu in u tank cum'è di solitu è cavalcheremu ? Allora serà grande?
  Angelica agitò a manu.
  - Va bè ! Andemu ! Andemu in Londra !
  E ragazze, in u stilu di un Hollywood Western, si pusonu in a più putente macchina pesante M-36 compru in i Stati Uniti. È andemu à pruvà à sfracicà, rompe, macinà tuttu.
  U battaglione di l'URSS da Krasny Orlyonok hà ancu battutu assai bravamente è abilmente. I picciotti attaccò in furmazione libera, è digià guidatu a culonna di prigiuneri di guerra, poi li legavanu è si precipitonu di novu in l'attaccu cù tacchi sfarfallanti anneriti di fango (i picciotti scalzi vanu à l'attaccu assai più destrezza!), Evitendu i basgi mortali. da balle. Tuttavia, spaventati da l'ullu di sirene, a musica di Wagner, è i bombardamenti massivi, i britannichi ùn anu micca resistitu o ùn anu micca sparatu à tuttu o pruvatu à sparà u più spessu pussibule senza puntà.
  Dimka, in eccitazione, hà sappiutu à sparà un biplanu inglese di dui posti da un fucile, s'hè lampatu è, lassannu un trenu, hà sbattutu a terra. Vladimir appruva:
  - Tiru ben miratu... Pudete fà falà u Spitfire ?
  - S'o possu piglià ! - Dimka hà dettu cun fiducia.
  Dopu à una meza ora, trè Spitfires si sò scontri subitu. È "tradiziunale" andavanu à i so antenati. Unu hà distruttu Danka, è Dimka subitu distruttu dui. L'altri cumbattenti russi ùn anu micca u tempu di sceglie e vittime - i picciotti bielorussi eranu più veloci.
  In ogni casu, per u restu di i picciotti, ci eranu scopi è ogetti di l'eroisimu. Sfurtunatamente, ùn pudia fà senza pèrdite, cum'è i picciotti cullà in u grossu di questu.
  A sera, Oleg Rybachenko hà avutu l'uppurtunità di vede a battaglia di tank. T-44 contr'à i veiculi britannichi. Nunustanti la supranità numerica di i britannichi, u disignu di Oleg Rybachenko (in verità una mudificazione di u T-54!), Distruttu tanki nimici senza prublemi. Un cannone semi-automaticu, una visibilità eccellente, l'ottica, è u più impurtante, armatura assolutamente impenetrable, aiutau à guadagnà a dominazione in u campu di battaglia. È questu ùn hè micca un keveshka mezzu cecu per voi, questu hè una mistura di geniu tecnicu russu è prussianu.
  Iè, i turri sò stati strappati da i Matildas, Churchills, Pershings, è ùn ci hè nunda à dì di altri tanki. A battaglia s'hè rivelata cusì unilaterale chì alcuni di l'equipaggiu britannicu anu abbandunatu cowardly i so tanki è cuminciaru à sparghje ...
  Oleg Rybachenko smachjò e so labbra cum'è un mercante chì hà ricevutu un prufittu incredibile è inesperu:
  - Questu hè bellu ! Ùn aghju micca sbagliatu à sceglie un tank. Una decina di tali divisioni cù queste maravigliose machini passanu l'America in un mesi, o ancu più veloce!
  Dighjà di notte a lotta si sviluppò per Londra stessu. U livellu assai altu di mobilità di e truppe sovietiche, è a debule resistenza di i britannichi, più una distanza relativamente corta, hà permessu di ghjunghje à a capitale cusì rapidamente. A notte era calda, e battaglie di distruzzione...
  Londra hè una grande cità, cù parechje periferie, forti, diversi edifici antichi. L'inglesi sò sempre assai forti, è e divisioni di a Guardia Reale si battenu bravamente. Ma quì i numerosi milizie, di quale ci era dui milioni è mezu, è cù quale Churchill è u so entourage assuciavanu tali grandi speranze ùn si ghjustificà.
  E milizie si sparghjenu in casa o si rendenu in massa. E parechji ùn anu micca apparsu à u puntu di cullizzioni. Questu hè un battitu cusì unilaterale.
  A matina di u 17 d'aostu, hè diventatu chjaru chì e truppe tedesche avianu digià occupatu una quantità di quartieri di Londra. A cumunicazione cù l'unità era digià persa, ancu s'ellu Churchill hà pruvatu à gridà à a radiu ch'ellu ùn lasciarà mai Londra. Perchè hè ancu megliu ...
  Oleg Rybachenko hà dettu:
  - Resta quì Churchill ! Allora senza voi, a Gran Bretagna capitulerà di sicuru cumpletamente. È ancu s'ellu ùn capitula micca, serà distruttu cumplettamente. Questa ùn hè più una opzione.
  À una ora di dopu meziornu, una bandiera rossa cù una falce è un martellu volava sopra u famosu palazzu di Buckingham. È questu hè digià un simbulu di a vittoria finale vicinu.
  Pò esse vistu chì quasi subitu dopu à questu, i bandieri bianchi cuminciaru à esse ghjittati in altri spazii di a capitale britannica. Rokossovsky hà dettu à a radiu:
  - E brigate svizzere ùn sò micca solu capitulate, ma sò ancu pronte à piglià u ghjuramentu di fideltà à u capu Stalin è a Gran Russia Suviètica !
  Oleg Rybachenko hà urdinatu brevemente:
  - Ch'elli accettà, è appruntate à occupà u restu di e terri d'Inghilterra, cunsidereghja Londra a nostra.
  - Avemu abbastanza forza per tuttu u cumandante brillanti! Rokossovsky hà dettu cun fiducia. - Unu di i nostri suldati vale centinaie d'inglesi ! - L'ultima frasa hè stata pronunziata, u mariscal di campu hè ancu più cunfidendu !
  Quì Oleg Rybachenko subitu sintia un signalu d'attenzione: avia bisognu di intervene. U zitellu generale gridò:
  - Sembra chì Winston Churchill scappa ... Ebbè, chì aghju dopu à ellu ...
  Churchill hà in fattu decisu di lascià. I rapprisentanti di u so entourage dichjaravanu abbastanza ragiunamenti chì Londra ùn pudia più esse tenuta, è a lotta contru u Terzu Reich puderia esse cuntinuata da l'USA, o da u Canada, formalmente u Dominion Britannicu. È cusì a so morte o a so cattività serà solu benefiziu à Hitler ...
  Era raziunale, ma ùn ci era micca pussibilità di alluntanassi da u zitellu generale ...
  Oleg Rybachenko, senza alcuna ceremonia, hà abattutu ottu aerei di caccia di u convoi persunale di u primu ministru una volta formidabile. U ghjovanu generale ùn hà mancu attentu à u so focu di mitragliatrice febbrile. Allora chjappò un paru di mutori di u liner à quattru mutori d'altitudine di u capu di statu. A grande vittura hà cuminciatu à perdiri altezza. Cinque paracadutisti volanu fora di u ventre. Oleg Rybachenko immerse dopu à elli. A visione affilata di u picciottu generale hà permessu di discernisce a faccia spaventata è bulldog di u capu di Gran Bretagna, dotata di putenzi d'emergenza.
  Churchill, sicuru, puderia esse uccisu, è questu seria bellu, ma esse catturatu hè ancu megliu. È pigliate in modu persunale...
  Oleg Rybachenko riesce, aduprendu l'abilità di l'ale di l'Aurora migliurata per cambià a spazzata, per sbarcà a so vittura nantu à u prato in un parcu di Londra. U picciottu generale salta fora è corre in a direzzione induve Churchill vole corre. A piedi scalzi, i tacchi infantili di u zitellu lampanu. Tiranu à Oleg Rybachenko, una di e balle brusgia dispiacevule u so latu ...
  U zitellu generale maledicò:
  - Diavule!
  Oleg Rybachenko hè furzatu à esquivà e balle è risponde cù u so fucile automaticu. L'inglesi si tacenu, i "rigali" mandati da u picciottu generale sò senza pietà. Oleg Rybachenko corre ancu più veloce, lassendu daretu à ellu un gruppu interu d'omi britannichi falciati da balle...
  L'intuizione conduce inequivocabilmente, eccu Churchill stessu cù i so ministri. Ùn provanu mancu à sparà in daretu, solu fluttu à u più prestu pussibule. Utilizendu e pussibulità di i ghjovani musculi immortali à l'hormone più pienu è maschile, chì u corpu pruduce arbitrariamente, Oleg Rybachenko, un hitman assulutamente subordinatu, li supera. Strikes nantu à e terminazioni nervose: un ministru hè statu sbattutu, u sicondu, u terzu ... Allora Churchill stessu hè statu immobilizzatu ....
  Oleg Rybachenko mette u primu ministru scunfittu nantu à e so spalle è chjama à e truppe per aiutu.
  Quì, i suldati suviètici in a forma di l'esercitu di l'URSS sò digià ghjunti versu ellu. Si sentenu esclamazioni spaventate :
  - Sii feritu picciottu generale !
  Oleg Rybachenko fighja u so latu sanguinatu è surrisu:
  - Ghjè spazzatura ! Cumu hè tanti nemici per distrughje è ùn uttene mancu graffi. Ùn era micca ghjustu ! - U ghjovanu generale abbandunò u Churchill immobilizzatu. - Avà, per ellu, annunceremu a rendizione di e truppe britanniche. Pensu chì avemu qualchissia chì pò imite u so bassu. È s'ellu ùn hè micca, l'aghju da fà mè stessu !
  Dieci minuti dopu Konstantin Rokossovsky hà chjamatu è disse:
  - U rè Ghjorghju III di Gran Bretagna annunziò a fine di a resistenza è hà datu l'ordine di renditu, è hà ancu fattu una dumanda à noi di mostrà pietà à a grande nazione anglosassone.
  Oleg Rybachenko dumandò, a pena piatta a so gioia da Rokossovsky:
  - Capisci ancu ciò chì significa ?
  U marescialu di battaglia hà dichjaratu cun fiducia:
  - Di sicuru chì capiscu ! Avemu vintu, l'Inghilterra si rende, è voi, u più grande di i ghjovani guerrieri, avete catturatu personalmente Churchill stessu.
  Oleg Rybachenko esclamò:
  - Diritta! Ma micca solu questu! Avà diventerete u primu cumandante in a storia di l'Unioni Suviètica per riceve u più altu premiu di l'Imperu Rossu: a Stella di l'Ordine Grand Diamond "Vittoria", cum'è aghju prumessu.
  Konstantin Rokossovsky oppose:
  - Ma u meritu principale in sta vittoria appartene à voi, u grande zitellu terminatore. È questu hè a stella induve meritate di portà!
  Oleg Rybachenko hà dichjaratu fieru:
  - È per mè, u Cunsigliu Supremu appruverà un altru premiu senza precedente: a Grande Stella di l'Ordine di Diamante "Vittoria"! È esse sicondu questu!
  È u picciottu generale, stampendu i so pedi nudi di zitiddina, a ferita di u so latu hè sparita cumplettamente, cantava ;
  Semu pionieri - eroi di a Patria,
  Chì sò nati sottu u segnu d'ottobre...
  Ùn ci dispiaceremu micca a vita per a Russia,
  À gloria cù a bandiera rossa di u rè !
  
  Amemu è sapemu cummattiri duramente,
  Les nazis s'ébranlèrent avec zèle des cornes...
  Avemu granate in un saccu spaziosu,
  A vita ùn hè micca caru per noi pionieri !
  
  Amemu a nostra santa Patria,
  Chì hà creatu u formidabile cumunismu ...
  Eccu una zitella Komsomol chì cammina scalza attraversu a neve,
  È u fascistu ci vole fà falà !
  
  J'ai combattu avec zèle contre le nazisme près de Moscou,
  È avemu falciatu tutti i nemici cù una falce ...
  Perchè sta Wehrmacht hè stata data à i Russi,
  L"aghju culpitu cù u pugnu !
  
  Sò un pioniere è sottu à a grande Mosca,
  Cumbattu cum'è un guerrieru gigante ...
  Arrêté l'assaut du fascisme sauvage,
  Avemu un Lord Supreme Kind!
  
  Ùn ci hè micca margini in u rinascimentu di Russia,
  Gran Stalin, ci hà alzatu da i nostri ghjinochje ...
  Svarog u grande, u più altu messia,
  È l'ideale radiante di Lada!
  
  Simu pionieri, picciotti, fimmineddi,
  Ci piace à luttà - questu hè u nostru destinu ...
  È a voce di un membru di Komsomol hè sonora,
  Ancu s'è u caosu sanguinariu regna !
  
  A Russia hè a Patria di Svarog,
  È u cumunismu hà illuminatu a strada...
  I pionieri ùn anu micca bisognu di un Diu cattivu,
  U nemicu ùn ci sarà micca capaci di chjappà in un pugnu !
  
  Avemu un tank cool cun armatura inclinata,
  Hè cusì faciule per u Fritz micca di sfondà,
  Cun amore à Lada, nobile fanciulla,
  Per trasfurmà un predatore in un ghjocu!
  
  U populu di a lotta di Mosca hà difesu,
  E poi c'era u grande Stalingrad ....
  Videremu u cumunismu prestu datu,
  Passa è cunnosce a parata in Berlinu !
  
  Iè, Stalingrad hè fieru di sta parolla,
  Semu pionieri scalzi in un cumulu di neve...
  Romperemu u cornu di una vacca stupida
  È avemu da guidà Hitler drittu à u cercu !
  
  Sapete chì a Patria ùn si piegherà mai,
  U so impulsu ùn pò esse frenatu ...
  Chì u sole brilla per sempre sopra a Russia,
  È u latru traditore serà sfrattu !
  
  Anu dimustratu curaggiu à Stalingrad,
  Pudemu piantà i nazisti...
  I Russi anu una tale impudenza, sapete,
  È i nemici andaranu solu zeri!
  
  A Russia pò vulà à Mars
  È crea una grandezza diversa ...
  È di sicuru tuttu sarà assai cool,
  Ancu se a vita hè fragile cum'è un filu di seta !
  
  U spiritu russu ùn cunnosci micca in e battaglie di a barriera,
  Hà u putere di Perun ...
  Aspittemu ricumpensa da i dii,
  È l'elementu brilla, crede a runa!
  
  In quale modu u spiritu russu ùn cunnosci micca scunfitta?
  Credimi, calpesterà tuttu ...
  Noi pionieri vulemu tantu vendetta...
  Invincible cum'è l'armata di a Patria!
  
  Avemu quasi vintu
  Chì ci sia lume in a gloria di u cumunismu...
  I nostri babboni si battevanu pè a Patria,
  Prestu scuntremu gioia è alba !
  
  Senza una patria, ùn ci hè vita per i pionieri,
  Vulenu luttà per ella...
  È chì vulete, signori maligni ?
  Duvemu furnisce una vita di schiavu?
  
  Innò, u Führer di i Russi serà schiavu,
  U sfraciremu cum'è una bambola...
  Dopu tuttu, i cavalieri di Russia ponu cummattiri,
  È u cherubino à l'ala d'oru hè cun noi !
  
  Ùn ci hè micca facci di a nostra Patria sottu à u mondu,
  Ardenti cum'è a stella più luminosa...
  Sò diventatu un idulu per mè,
  Ùn mi sparteraghju mai cun voi!
  
  Sò un pioniere è un picciottu scalzu
  Chì cù un taccu nudu si precipita à traversu a neve ...
  È in qualchì locu un cunigliu biancu è simpaticu salta,
  Chì romperà u cornu di u nimicu !
  
  U pioniere in a battaglia di dubbitu ùn sapi micca,
  Ùn hè micca un clown, ma sapete u terminatore ...
  I fascisti feroci veneranu, crede vendetta,
  È u cumunismu serà un paradisu luminoso !
  
  Cumu venerà l'era,
  In quale ogni guerrieru da a manghja...
  Lotta finu à u vostru ultimu respiru
  Per distrughje u feroce cunnosce u cattivu!
  
  L'astri di u cumunismu brillanu brillanti,
  L'era di a luce, ùn ci hè più bella in u mondu ....
  Schiacciaremu u jugu di crede u fascismu,
  È Hitler serà Russu per cena !
  
  Cridemu tali tanki d'acciaio,
  Chì a so cunchiglia di pantera ùn penetrerà micca ...
  Ondemu iodu à e ferite di u nostru zitellu,
  È di novu u pioniere si precipita in battaglia!
  Ebbè, ciò chì i nazisti sò diventati duri,
  Ùn pensavanu micca chì pudemu solu vince.
  Apparentemente sapemu u cumunismu per chilometri,
  È pudemu batte a Wehrmacht per scherzu !
  
  In nome di a nostra putente patria,
  Un fieru pioniere parte à l'attaccu...
  Ancu se i nuvuli pendenu sopra a Patria,
  Femu un esempiu vincitore per tutti !
  
  Credu chì u nemicu ùn ferma micca u sognu,
  Scunfiremu di novu tutti i fascisti...
  U male ùn crede micca di regnu nantu à u tronu,
  Creemu un novu ordine mundiale!
  
  Tuttu sarà bè in a Patria, sapete
  Sò un zitellu, ma in battaglia cum'è Robin Hood,
  À u principiu, aghju solu graffiatu nantu à a scrivania,
  È avà crede ancu bè!
  
  A Russia pò strappà i Nazis cù una baionetta,
  Ella vincerà ogni armata ...
  È i pionieri campanu sottu u cumunismu ...
  Dopu tuttu, a nostra amicizia hè un monolitu forte!
  
  Ùn cederemu micca à u Fritz in nunda,
  Pudemu scunfighja i nemici scherzendu ...
  È cusì avemu battutu i Nazis cù una mazza,
  Una bufera di neve rugge, torce a neve in turbini !
  
  A Russia ùn cunnosci micca chì i Nazis cunnosci a misericordia,
  Hè invincible forte ...
  Piglieranu un sabre fermamente in u collu di i bastardi,
  È Satanassu serà distruttu !
  
  Ùn crede micca chì Hitler hè invincible,
  Ancu s'ellu hè u putere di l'infernu, cunzidira tuttu u cullucatu ...
  Quandu u populu è u partitu sò uniti,
  A ghjente di a nostra Wehrmacht si fece a pezzi !
  
  A Russia hè stata famosa per seculi cum'è santu,
  Hà rumpitu i Tigri cum'è u metallu...
  Stendu da a fine à a fine,
  Solu un ghjovanu hà sunniatu un tali paese !
  
  Avemu vintu cum'è giganti
  L'avversari tagliati sanu cù una spada ...
  Noi Russi simu invincibili in battaglie,
  Vinceremu l'avversari di a Patria !
  
  Credimi, nunda ùn ci ferma
  È sapete nunda ùn vincerà ...
  Sepulteremu u Führer nantu à a testa,
  Avemu una spada affilata è un scudo d'acciaio !
  
  In tuttu l'universu ùn ci hè più bella Russia,
  Averà una era di luce per l'età...
  Tutte e generazioni saranu pace è felicità,
  A Patria ci vole una manu ferma !
  
  Allora quandu ghjucate in Berlinu,
  Spallemu a Wehrmacht cum'è cendra in sangue...
  Chì serà u tempu di a fruntiera di u paradisu,
  È inseme cù Lada regna l'amore !
  
  UN POCO DIFERENTE È NON POTETE FARE SENZA TERRITORIA !
  Chamberlain ùn hà micca dimissioni cum'è Primu Ministru di Gran Bretagna è hà sappiutu cuncludi una pace onorevoli cù Hitler. U Führer hà garantitu l'inviolabilità di i pusessi coloniali britannichi. In ritornu, a Gran Bretagna accunsentì à ricunnosce tuttu ciò chì u Terzu Reich hà sappiutu catturà. Cumpresu i culoni francesi, belgi è olandesi. È questu hè assai. Hitler poi catturò a Iugoslavia è a Grecia.
  U 22 di ghjugnu 1941, attaccò l'URSS. Da una banda, i tedeschi conservanu più forza, soprattuttu in l'aviazione: trè mila aerei ùn anu micca persu in a battaglia per a superiorità aerea in Gran Bretagna. Senza cuntà e perdite in l'area di u Mediterraniu, è a diversione di e forze di l'aviazione.
  In più, ùn avemu micca avutu à trasfiriri e truppe in Africa. L'Italia hè stata cuntenta di a cattura di l'Etiopia, più di più pussidimenti francesi è belgi in Africa. È avia avutu abbastanza.
  Rommel hà cusì battutu nantu à u fronte orientale. L'URSS pareva dunque avè ancu menu chance chì in a storia vera. Dopu tuttu, i Nazis sò assai più forti senza un secondu fronte.
  Ma da l'altra banda, Stalin hà sappiutu annunzià una mobilizazione generale, è preparava e truppe per a difesa. In u risultatu, intrinu in a guerra in una manera più urganizata è anu pussutu, dopu avè ritiratu da u Dnieper, stabilizzà è mantene a difesa. A guerra pigliò tandu u caratteru di a Prima Guerra Munniali. A prima linea hè inattiva, difesa putente è ùn hè micca pussibule di sviluppà una offensiva.
  E battaglie sò sanguinanti, ma inefficaci. Tutti i tedeschi è i russi seccavanu in battaglie di pusizioni. È nimu ùn si pudia rompe.
  Tramindui a Wehrmacht è e truppe sovietiche si battevanu megliu nantu à a difesa. È i tanki tedeschi ùn eranu abbastanza forti è efficaci per sfondà, è ancu i sovietici.
  Ma in u 1944, i Nazis avianu un aviò è cuminciaru à pressu forte e forze suviètica.
  In l'aria, i Nazis avianu un vantaghju in u quaranta-unu annu. Allora, à pocu à pocu, liberatu più aerei, l'aviazione sovietica hà cuminciatu à equalizà e pusizioni.
  Ma dopu, dopu à a dichjarazione di a guerra tutale è l'empowerment di Speer, u Ministru di l'Armamenti è Munizioni, cù putenzi d'urgenza, a produzzione d'armi hà cuminciatu à cresce. È i tedeschi anu aghjustatu in l'aviò è a tecnulugia di razzi.
  Ma postu chì a prima linea era nantu à u Dnieper è era sempre luntanu da Mosca, u prugramma di missile FAA ùn hè micca andatu in serie. In fatti, i tedeschi puderanu tirà solu à Leningrad da u Balticu. I sperti spiegà à Hitler chì i missili balistici eranu troppu caru, è chì un bombardiere à jet full-fledged era più prezzu è megliu. In fatti, i tedeschi avianu abbastanza carburante, è u novu jet bomber Arado andò in serie è cuminciò à bombardà e pusizioni sovietiche.
  U TA-152 propulsatu da l'elice, un putente armatu, blindatu multi-purpose caccia-bombardamentu è aviò d'attaccu, hè statu ancu micca male - un veru cavallu di travagliu. È a vitezza di 760 chilometri à l'ora hè decentu, è altri parametri includenu ancu armi. U cannone di l'aeronautica tedesca di 30 mm hà dimustratu efficace è capace di caccià un aviò sovieticu cun un colpu unicu.
  Ciò chì hè particularmente impurtante in a lotta contru l'aviò d'attaccu IL-2. È questu hè seriu.
  I tedeschi cuminciaru à appughjà attivamente l'aviò da l'aria è principia una offensiva aerea.
  U vaghjimu hè diventatu soprattuttu difficiule, quandu u cumbattimentu XE-162 cù caratteristiche di volu eccezziunale è faciule di fabricazione hà cuminciatu à entre massivamente in u fronte. Iè, questu hè seriu!
  Stalin urdinò di truvà a risposta. Ma mentri in l'URSS, u sviluppu di l'aviò jet hè stata ritardata. U Yak-3 ùn era micca pruduciutu in grande quantità, u LA-7 apparsu, chì, però, era sempre inferjuri à i veiculi TA-152, ME-309 è jet tedeschi.
  Tale era a situazione in fronte. In i tanki di l'URSS, i veiculi principali eranu T-34-85 è IS-2, i tedeschi "Panther" -2 è "Tiger" -2. I vitture tedeschi eranu un pocu megliu cà in a storia reale per via di i motori più putenti. "Panther" -2, cù un pesu di cinquanta trè tunnillati, avia un mutore di 900 cavalli, è "Tiger" -2, cù un pesu di sessantottu tunnillati, avia 1000 cavalli. Allora i dui tanki eranu relativamente mobili, cù un cannone putente di 88 millimetri in una lunghezza di canna 71 EL, è bè prutetti in a fronte. È grazia à i risorsi di e culunie, ci era abbastanza elementi d'alliage è i tanki tedeschi sò diventati abbastanza affidabili in u funziunamentu. È anu perforatu i veiculi sovietici da ogni distanza adattata per u cummattimentu.
  I tedeschi avianu un bonu equipamentu superiore à l'URSS in duelli di tank, ma ùn pudia micca vince.
  Tuttavia, l'apparizione di l'aviò jet hà cunfunditu e carte di Stalin. E ciò chì risponde mentre ùn era micca chjaru.
  Ma in a banda di falcu sovietica ci sò trè ragazze d'aquila. È decisu di dà i corni à u Terzu Reich.
  Anastasia Vedmakova, Akulina Orlova è Mirabela Magnetic.
  È cusì piglianu è intrinu in battaglia cù i Nazis.
  Anastasia, abattu un aviò tedescu, dice:
  - Sì u dittatore cù una mina astuta resetta i so termini à zero, questu significa chì l'elettore hà ricivutu un bast !
  Akulina, tagliendu u Nazi, hà nutatu:
  - Un guerrieru si batte sempre per una causa ghjustu, mentri un puliticu piglia tutti i trofei à manca !
  Mirabela hè d'accordu cù questu:
  - Un guerrieru spara cù a manu manca per una causa ghjustu, mentre chì un puliticu cù a so lingua piglia tutte e rializazioni à manca !
  Anastasia, à l'aide de ses pieds nus, abattit un avion allemand et déclara :
  - A guerra hè u cuntrariu di l'oceanu d'amore, ma ci vole ancu una funtana di sangue !
  Akulina hà sparatu, premendu u so taccu nudu è tondu è cunfirmò:
  - Un guerrieru ùn hè micca Diu in forza, ma un anghjulu in nubiltà !
  Mirabela annuì d'accordu, è dopu avè abbattutu u Fritz, rimarcò :
  - U suldatu hà un cascu di ferru, una baionetta d'acciaio, è un core d'oru, ma u puliticu ùn l'apprezzà ancu per un centesimu di ramu !
  E zitelle si battevanu disperatamente è assai cunfidendu in u celu. Ils ont abattu les nazis et ont démontré leur talent.
  È ùn importa micca chì l'aerei tedeschi parenu megliu è più efficaci di quelli sovietici.
  A cosa principal hè chì à u timone di l'URSS, bella è intelligente, quasi nuda in un bikini piloti.
  À mezu à elli hè Natasha Sokolovskaya, ancu un asso mundiale.
  Cù i so pedi nudi, Natasha hà abbattutu una vittura tedesca è sguillava:
  - I suldati sò spessu purtati à a macellazione cum'è pecure, ma sò leoni in core, è un puliticu chì rugia cum'è un leone hè una pecura tipica !
  Anastasia hà sappiutu l'inimicu cù un obusu di l'aeronautica, hà perforatu l'aviò di u Terzu Reich è hà sguillatu:
  - Un suldatu pò ancu avè a paura di a morte, ma ancu di più a paura di u disonore, è un puliticu tremu per a so vita, ma hà persu u so onore assai tempu fà !
  Akulina hà nutatu, dirigendu un focu assai ben miratu è cunfidu annantu à l'inimicu:
  - I suldati, avendu scunfittu u nemicu, celebranu a vittoria, u puliticu, avendu ingannatu l'elettore, celebranu u coddu !
  Mirabela hà colpitu assai bè i nazisti cù i so pedi nudi è gridò:
  - Un picciottu pò esse un bellu guerrieru, ma un puliticu ùn crecerà mai per esse rispunsevuli di l'elettori !
  Natasha, sparendu à i Nazis è sbattenduli, hà nutatu:
  - Megliu à esse un ziteddu scalzu chè à lascià i pulitichi mette i so scarpi è arrubbari a ghjuventù !
  Anastasia s'attacca à i Nazis è disse:
  - Una zitella hè un fiore magnificu chì pò secca, ma ùn perde mai a so fragranza, un puliticu hè un munzeddu di manure, pò cullà u tronu, ma solu puzza più !
  Akulina s'avvidì aggressivamente, mostrandu i so denti di perle, è dirige u fucile di l'aereo cù i so pedi nudi:
  - Un suldatu hè un omu veru, un puliticu hè una donna sbarazzina in pantaloni !
  Natasha si strinse i dita nudi, premendu a leva contr'à u so avversariu, è sibilò:
  - Un suldatu hà una rabbia nobile cum'è un ruggitu di leone, è un puliticu hà vile isteria, a parolla hè un bleating d'un ariete !
  Akulina hà nutatu aggressivu, lampendu i so capezzoli scarlatti, è sparendu cù precisione à l'inimicu:
  - Un suldatu hà raramenti un ghjornu di ferie, ma un puliticu hà sette vennari à settimana, è i so elettori celebranu u so anniversariu u luni !
  Natasha batteva u Fritz premendu u so taccu nudu è sbulicò cù una risatina, scoprendu i denti:
  - Un suldatu, cascatu, hè struitu, un puliticu hè sempre muralmente cascatu è strizza in sacchetta !
  Anastasia a giflé l'ennemi, l'a interrompu, l'a littéralement abattu, et a crié :
  - Un suldatu hè qualchì volta custrettu à passà per u fangu mentre resta un omu, è un puliticu in robba pulita è inzuppatu di colonia ferma un porcu !
  Akulina hà nutatu, tagliendu l'aerei nazisti, cù a so cascata distruttiva di scoppi:
  - Un suldatu dà l'onore è ferma cun l'onore, un puliticu sfilza un porcu è ferma un porcu !
  Mirabela tagliò u so avversariu, tagliendulu cum'è un rasolu, è ancu cù i so pedi nudi, ringhiò :
  - Un suldatu hà i buttoni in fila, un puliticu hà cum'è un culo di cinghiale !
  Natasha tagliò aggressivamente i Nazis è arrulò:
  - Orechje di suldatu, zitelli valenti, è mandate i pulitici in ospedali psichiatrici!
  Anastasia, cun grande intelligenza, rispose, stringhjendu l'ochju è sparendu à l'inimicu :
  - Si dice chì l'omu hè discinutu da una scimmia, ma si vede subitu un puliticu è ferma un porcu !
  Akulina, schiacciando l'inimico, usando i dita nude, ruggise:
  - U travagliu hà fattu un omu da una scimmia, è a pulitica sottumessa hà trasfurmatu una volpe in una mistura di porcu !
  Mirabela hà nutatu aggressivamente, lanciandu cascate di palle di piombo cù l'aiutu di i so pedi nudi:
  - U travagliadore travaglia è qualchì volta beie alcolu, u puliticu hè porcu, è sempre vomita diarrea verbale !
  Natasha rimarcò piuttostu aggressivu, mandendu una cascata di morte è distruzzione cù forza letale:
  - Un suldatu cresce di battaglia in battaglia, un puliticu da una campagna elettorale à l'altra, diventa sempre più prustituita !
  Anastasia, mandendu aggressivamente rigali di morte à i Nazis cù forza assassina, emessu:
  - L'ochji di u suldatu brusgianu cù l'eccitazione di ghjuventù di un cummattimentu, u cappellu di u puliticu brusgia cum'è un latru, cù l'indifferenza di un cinicu brusgiatu !
  Akulina fece l'occhiolino, sbatté un obus di aereo, con l'aiuto di dita nude, e strinciò:
  - Un suldatu hà a scelta : un pettu in croce o un capu in i machja, mentre chì un puliticu à l"alizzioni ùn hà chè croci intasati d"aspirazioni, di votanti è di capi di col !
  Mirabela, sparendu à l'inimicu cù e so gambe nude è ciselate, rimarcò :
  - Un suldatu, ancu una piccula statura cun curagiu, un gigantu, un puliticu, ancu cù una pusizione alta - una cuscenza pigmea !
  Natasha ridacchiò è mandò un altru rigalu di morte, è cunfidenza sfracicà u nemicu emise:
  - Un suldatu vole un corpu feminile cum'è un rigalu per una faza, è un puliticu mette senza meritu tuttu u paese in cancru !
  Anastasia, cù l'aiutu di i so pedi nudi, mandò un rigalu assassinu di morte, sfracicò l'aviò nemicu è gridò:
  - Un suldatu hà sempre u tempu è u locu per una impresa, ma ùn hè micca sempre pussibule di rializà, un puliticu in u tempu constantemente avarà di sicuru u tempu di mette un porcu nantu à a testa !
  Akulina, schiacciando i tedeschi con l'aiuto di dita nude, e scoprendo i denti d'avorio, disse:
  - U puliticu hè a sola criatura senza ali in a natura chì caca in capu à tutti !
  Mirabela hà aghjustatu in modu aggressivu, distrughjendu l'avversari cù i so gammi assassini è sexy senza prublemi:
  - Ogni sculari sà chì duie volte dui sò quattru, solu i pulitichi, invece di multiplicà i numeri, facenu una divisione constante in a so sacchetta !
  Natasha riproduce un turnu nantu à u so cummattimentu maneuverable, sfracciandu i criaturi fascisti è vyaknula:
  - Un suldatu s'aprende à imbottite i bumps, un puliticu prova à abituà l'elettori à l'idea chì si pò prusperà s'ellu batte u pollice !
  Anastasia, mandendu un proiettile di forza mortale, cù l'aiutu di un taccu nudu, di ragazza, hà nutatu:
  - Ogni suldatu hè un cummattimentu, a sfarenza hè solu di livellu, ogni puliticu hè una prustituta, a sfarenza hè solu in u rangu di pimp !
  Akulina rimarcò ridacchiando, scoprendo i denti e strizzando l'occhio:
  - Un suldatu hè in parte un boia, postu ch"ellu versa ancu u sangue, un puliticu hè un ghjacaru cumpletu, postu ch"ellu si goccia in u cervellu !
  Mirabela hà sbattutu à u nemicu, cù e so dita nude, e so gambe ciselate è hà dettu :
  - Se u generale hè invitatu à un matrimoniu, allora u suldatu riceve un invitu per salvà a Patria per chì i matrimonii sò ghjucati in un paese liberu!
  E ragazze si battevanu assai bè. È l'eroisimu generale di l'Armata Rossa hà aiutatu à evitari un colapsu cumpletu di u fronte.
  In ghjennaghju, l'Armata Rossa Soviètica hà pruvatu à avanzà, ma ùn hà micca successu significativu.
  Allora mi sò impantanatu in a densa prutezzione di a Wehrmacht. È dopu in marzu, i tedeschi anu ancu pruvatu à sfondà. Anu avutu un fucile autopropulsatu E-25 cù un cannone Panther, è una altezza di 1,7 cù un mutore di sette centu cavalli è un pesu di vintisi tunnillati. Una vittura mobile - ùn dicerete nunda. Ma micca assai constructivu.
  In l'estiu, novi veiculi cuminciaru à ghjunghje in i dui armati. U Red IS-3 hè megliu prutettu in a fronte, l'E-50 è l'E-75 tedeschi, è l'E-100. E battaglie dimustravanu, però, chì a nova tecnulugia tedesca ùn era micca perfetta. L'E-50 s'hè rivelatu solu un pocu più ligeru è megliu prutettu chè u Tiger-2. True, avia digià una torretta, è u sottucarru era più liggeru è più passable. In più, una pistola più perforante di 88 mm in 100 EL. Allora a vittura pare ùn esse nunda. È l'E-50 hà rimpiazzatu u Panther-2 cum'è u tank principale.
  L'E-75 era troppu pisanti - più di novanta tunnillati, ma megliu prutettu da un cannone 128-mm. È stu tank hà creatu qualchi prublemi. È l'E-100 hè ancu più pesu è più caru. Tuttavia, l'armata ùn hà micca veramente piace stu tank.
  U più populari era l'E-50 cù un mutore di 1250 cavalli - relativamente agile è ben prutettu in a fronte.
  In l'URSS, u sviluppu di u novu tank T-54 hà rallentatu, è finu à quì u tank principale T-34-85, chì hè un pocu anticu. Et il ne pouvait que pénétrer l'E-50 dans le côté, et l'E-75 s'avéra complètement impenetrable pour lui.
  In l'estiu, i tedeschi avanzavanu pocu in u centru. È in u vaghjimu, i battaglie sò andati per Smolensk.
  E battaglie eranu in pienu sferu assai stubborn. E truppe sovietiche anu pruvatu à cuntrattaccà.
  In ogni casu, Smolensk heroicamente difenda hà sappiutu mantene. È ghjunse l'inguernu.
  Hè dura ... I tedeschi, sicuru, anu i so super classi in u celu. Per esempiu, Marseglia, chì hà ricivutu a Stella di a Croce di Cavaliere di a Croce di Ferru per mille aerei abattuti cù foglie di quercia d'argentu cù spade è diamanti.
  Iè, questu hè un casu unicu quandu un novu premiu hè statu inventatu per un pilotu fenomenale è ci era trè gradi più per ella.
  Quandu Marseglia ghjunse à duimila aerei abattuti, hè stata premiata a Stella di a Croce di Cavaliere di a Croce di Ferru cù foglie di quercia d'oru cù spade è diamanti.
  È per trèmila aerei abbattuti, a stella di a Croce di Cavaliere di a Croce di Ferru cù foglie di quercia di platinu cù spade è diamanti.
  Questu hè veramente un cumbattimentu, un cumbattimentu per tutti i cumbattenti.
  U quarantasesimu annu hè ancu vinutu ... I tedeschi avanzavanu di novu in a primavera. Hanu un jet aircraft più avanzatu. L'E-50 hè ancu apparsu in una mudificazione cù un mutore è a trasmissione in un bloccu, è hè diventatu più bassu in siluette è u so pesu hè diminuitu à cinquanta tunnillati.
  Ma questu ùn hà micca aiutu à i tedeschi per vince. A guerra era in parità. I dischi ùn anu micca ghjustificatu. Anu dimustratu troppu caru, è vulnerabile à u focu di armi chjuche.
  U so solu plus hè l'alta velocità è l'altitudine di volu, più o menu aiutati in ricunniscenza è bumbardamenti.
  Ma ancu questu ùn hè micca troppu.
  U quarantasesimu annu passava ancu, u quarantasettemu avanzava ... I tedeschi avanzavanu in a stagione calda, e truppe sovietiche in u fretu.
  È questu annu ùn hà datu nunda à nimu. L'Armata Rossa avia T-54, ma l'E-50 tedescu ùn era micca peghju, è ancu più mobile ...
  Marseglia à a fine di l'annu hà purtatu u so contu à quattru mila aerei, è hà ricevutu un novu ordine: a Stella di a Croce di Cavaleri, a Croce di Ferru cù foglie di quercia platinu, spade è diamanti neri.
  Iè, questu hè ancu u quartu gradu - diamanti neri, è assai preziosi!
  L'annu quarantaottu passa ancu in duri scambii di colpi.... È mentre tuttu hè stabile ...
  È u quaranta-novu annu passatu ... L'URSS hà un cumbattimentu MIG-15 in a serie ...
  Marseglia hà purtatu i so cunti à cinque mila aerei. È hà ricivutu un novu Ordine di a Grand Star di a Croce di Cavaliere di a Croce di Ferru cù foglie di quercia d'argentu, spade è diamanti.
  È e ragazze sovietiche ùn sò micca mancate ....
  L'annu 1950 hè digià passatu... I tedeschi sò appiccicati è l'Armata Rossa hè ancu in una linea di fronte fissa.
  I tanki sovietici T-54 è IS-7 contr'à l'E-50 U è l'E-75 U. I tedeschi anu ancu fattu e so vitture cù mutori in un bloccu cù a trasmissione è à traversu. È l'E-50 era superiore à u T-54 in u rendiment di guida è l'armatura frontale. È uni pochi in u putere di perforazione di l'armatura di a pistola. Ma ancu i tedeschi ùn pudianu vince.
  Allora l'annu 1951 hè ancu passatu ... È ùn ci hè sensu.
  Marseglia per seimila aviò ricivutu a Grand Star di a Croce di Cavaliere di a Croce di Ferru cù foglie d'oru, spade è diamanti.
  È hè bellu bellu!
  Tuttavia, Natasha, Anastasia, Akulina, Mirabela anu puntuatu cunti considerable.
  Inoltre, si cumbattenu cù i puntelli nudi è elli stessi in un bikini.
  Ragazze ciò chì avete bisognu ...
  È cusì passa l'annu 1952... A prima linea hè ancu sedentaria.
  Ma in marzu 1953, Stalin mori. È questu hè seriu. Ma u grande capu hà sappiutu di lascià un testamentu scrittu, induve ellu annuncia Lavrenty Palych Beria cum'è u so successore. È questu hè una grande decisione.
  Cusì, u fronte suvièticu ùn hà micca colapsatu, è a guerra cuntinuò à uguali.
  1953 hè finitu...
  Marseglia hà ricevutu per sette mila aerei a Grand Star di a Croce di Ferru di Cavaliere cù foglie di quercia platinu, spade è diamanti.
  A zitella hà ancu guadagnatu un altu premiu per ella stessu.
  Hè digià 1954... U tempu passa nantu à a terra in gocce. O forse più bruscamente.
  È nè i tedeschi nè i russi ponu cambià qualcosa significativamente.
  Allora in u 1955, i Nazis avanzanu. E e truppe sovietiche si difendenu in l'estiu. È à a fine di u vaghjimu, l'Armata Rossa stessu prova à attaccà.
  Hè digià 1956.
  Marseglia per ottumila aviò ricivutu a Grand Star of the Knight's Cross cù foglie di quercia platinu, spade è diamanti neri.
  U 22 di ghjugnu di u 1956 hà marcatu esattamente quindici anni di a Grande Guerra Patriottica. È, sicuru, si parla di pace per un bellu pezzu. Lavrenty Beria hè pronta per cumprumessi. Ma Adolf Hitler rifiuta ostinatamente di cumprumissu.
  Hitler crede sempre in un'arma miraculosa, è ci hè un desideriu di luttà finu à a fine.
  In più, sicuru, u Giappone ...
  À propositu di u paese di u sole nascente ? Hè stata in guerra cù a Cina per un bellu pezzu. È quì hè digià pussibule di cummattiri indefinitu. Nisun latu pò piglià. Nè a Cina nè u Giappone ponu veramente scunfighja l'un l'altru. Ancu s'è i Cinesi soffrenu più perdite.
  È cusì Muller andò à l'Imperu Celestial cun una missione speciale. Cunvince i samurai per cunvene cù l'Imperu Celestial. Per poi cascà nantu à a Russia, è infine risolve stu prublema longu !
  A missione di Muller principia in settembre di u 1956... In generale, i giapponesi accunsenu à a pace è a divisione di e sfere d'influenza. Tuttavia, in questu mumentu Molotov, per ordini di Beria, hà fattu una visita in Cina. È cunvince l'Imperu Celestial per cuntinuà a guerra cù i samurai.
  Ùn era micca pussibule di scioglie e mani di u Giappone. È a guerra trà l'URSS è u Terzu Reich cuntinuò.
  Passatu è dapoi u 1956 ... 1957 hè ghjuntu ...
  I tedeschi anu pruvatu à avanzà novu in maghju, è avianu novi tanki piramidali di a classa AG. È questu hè seriu. È a forma di a piramide hà datu l'armatura inclinata da tutti l'anguli. È era una mossa seria.
  I Nazis anu pussutu sfondà e difese sovietiche è circundà Smolensk. E poi, sviluppatu successu in u nordu, avvicinà Leningrad, è pigliate Vyazma in u centru.
  A situazione hè diventata assai difficiule. È l'assaltu à Mosca hà digià principiatu.
  È in queste cundizioni, una speranza ferma, per Oleg Rybachenko è l'atterrissimu di i caduti.
  E quì u zitellu terminatore stessu è e ragazze sò in u so megliu.
  È i Nazis sò digià ghjunti intornu à Mosca da diversi lati.
  Allora Oleg è e zitelle tornanu à a battaglia, aiutendu a Russia, o megliu l'URSS.
  Allora a zitella scalza Margarita li ghjunse. Ancu una scrittrice adulta hè diventata una zitella di circa dodici anni in cambiu di l'immortalità è cumpiendu una missione.
  Guerrieri di u XXI seculu s'appoghjanu di novu cù i Nazis di u XX.
  Ci sò troppu suldati in l'imperu marrone fascista. Scorrenu cum'è un fiume senza fine.
  Oleg Rybachenko, tagliendu i Nazis cù spade, ruggì l'infanteria è i tanki:
  - Ùn rinuncià mai!
  È un discu affilatu volava da u pede nudu di u zitellu !
  Margarita, schiacciando l'avversario, scoprendo i denti, grugnì:
  - Ci hè un locu per a prua in u mondu !
  E aghi velenusi spargugliati da u pede nudu di a zitella, culpiendu i Nazis è i so aviò è i tanki.
  Natasha hà ancu lanciatu i so piedi nudi, assassina è ululò:
  Ùn avemu mai scurdatu è mai pardunà.
  È e so spade passavanu à traversu i fascisti in u mulinu.
  Zoya, tagliendu i nemici, sguillava:
  - Per un novu ordine !
  E novi aghi spargugliati da i so pedi nudi. È ciò chì hè in l'ochju, ciò chì hè in a gola di i suldati nazisti è l'aviò.
  Iè, era chjaru chì i guerrieri s'eranu eccitati è furiosi.
  Agostino, tagliando i soldati bianchi e i carri armati, sguillava:
  - A nostra vulintà di ferru !
  È un novu rigalu mortale vola da u so pede nudu. E caduta takni è cumbattenti bianchi.
  Svetlana taglia à u mulini, e so spade sò cum'è lampi.
  I Nazis cascanu cum'è gavoni.
  A zitella lancia aghi à pedi nudi è sguilla :
  - Per a Mamma Russia vincerà !
  Oleg Rybachenko avanza contr'à i Nazis. U zitellu Terminator chì taglia e truppe marroni.
  È à u stessu tempu, i dita di i pedi nudi di u zitellu lancianu l'agulla cù u velenu, strappanu i tronchi è sparanu l'aviò.
  U zitellu rugia :
  - Gloria à a Russia futura !
  È in muvimentu taglia a testa è u musu di tutti.
  Margarita schiaccia ancu l'avversari.
  I so pedi nudi si agitanu. I Nazis morenu in gran numaru. U guerrieru urla:
  - Per e fruntiere novi !
  E poi a zitella pigliarà è taglierà ...
  A massa di cadaveri di suldati fascisti.
  Ma Natasha hè à l'offensiva. Taglia i Nazis cù i tanki, è canta:
  - A Russia hè grande è radiante,
  Sò una zitella assai strana !
  È i dischi volanu da i so pedi nudi. Quale hà vistu a gola di i Nazis. Iè, questu hè una zitella.
  Zoya hè à l'offensiva. Taglià i suldati marroni cù e duie mani. Sputa fora di un tubu. È lancia agule mortali cù i so pedi nudi - abatte tanki è aerei.
  È in listessu tempu si canta per sè stessu :
  - Oh, mazzulu, andemu,
  Oh, u mo preferitu andarà!
  Augustina, tagliando i nazisti è sterminendu i suldati marroni, strilla :
  - Tutti irrufati è in a pelle di un animali,
  Si precipitò à a polizia antidisturbi cù un club !
  È cù i so pedi nudi, lanciarà à u nemicu, qualcosa chì tumberà un elefante, è ancu più un tank.
  E poi sguilla :
  - Lupi !
  Svetlana à l'offensiva. Tagli, slashing i nazisti. A pedi nudi, li lancia rigali di morte.
  Funziona un mulinu cù spade.
  Ella sfracicò assai cumbattenti è strilli:
  - Una grande vittoria hè ghjunta !
  È dinò a zitella hè in un muvimentu salvaticu.
  È i so pedi nudi lancianu aghi mortali, distrughjendu tanki è aerei.
  Oleg Rybachenko hà saltatu. U zitellu si girò in una capriola. Tagliatu assai di i Nazis in u saltu.
  Lanciava l'aghi cù e so dita nude è gorgogliò :
  - Siate famosu per u mo bellu curagiu !
  È dinò u zitellu hè in battaglia.
  Margarita passa à l'offensiva. Distrugge tutti i nemici in una fila. E so spade sò più duru chè e lame di mulini à ventu. È i piedi nudi lancianu rigali di morte, i tanki è l'aviò brusgianu.
  A zitella hè à l'offensiva. Stermina i guerrieri marroni senza cerimonia.
  È salta ogni tantu, è torce !
  È i rigali di l'annihilazione volanu da ella.
  È i nazisti stessi cascanu morti. E tumuli interi di cadaveri s'ammuccianu.
  Margarita squitta :
  - Sò un cowboy americanu !
  È torna i so pedi nudi lanciavanu l"agulla.
  E poi una decina di aghi in più !
  Natasha nantu à l'offensiva hè ancu assai cool.
  È ghjetta à pedi nudi, è sputa da una paglia.
  È urla in cima à i so pulmoni :
  - Sò una morte scintillante ! Tuttu ciò chì duvete fà hè more !
  È torna a bellezza in muvimentu.
  Zoya assalta un bloccu di cadaveri nazisti. E boomerangs di distruzzione volanu ancu da i so pedi nudi.
  È i guerrieri marroni cuntinueghjanu à cascà è cascà.
  Zoya grida:
  - Ragazza scalza, vincerete !
  È una decina di aghi volanu da u taccu nudu di a zitella. Chì direttamente in a gola di i Nazis scavà.
  Cascanu mortu.
  O piuttostu, completamente mortu.
  Augustine à l'offensiva. Schiaccia e truppe marroni. E so spade sò purtate in duie mani. È ella hè una grande guerriera.
  Un tornatu trapassa e truppe fasciste.
  Ragazza cù i capelli rossi ruggisce:
  - U futuru hè piattu ! Ma serà vittoriosa !
  È nantu à l'offensiva, una bellezza cù capelli ardenti.
  Augustine rugge in estasi salvatica:
  - I dii di a guerra strapparanu tuttu !
  È u guerrieru à l'offensiva.
  È i so pedi nudi lancianu assai agulli affilati è velenosi.
  Svetlana in battaglia È cusì spumante è cumbattimentu. I so gammi nudi lancianu tante cose mortali. Micca un omu, ma a morte cù i capelli biondi.
  . CAPITOLU #7
  Ma s'ellu si rompe, ùn pudete micca piantà.
  Svetlana canta:
  - A vita ùn sarà meli,
  Ddu saltu in un ballu tondu !
  Chì u sognu si avvera -
  A bellezza trasforma un omu in schiavu!
  È in u muvimentu di a zitella scalza ci hè sempre più furia.
  Oleg in l'offensiva accelera tuttu. U zitellu batte i Nazis.
  I so pedi nudi lancianu aghi affilati - strappanu tanki è aerei.
  U ghjovanu guerrieru sguilla :
  - L'imperu pazzu strapparà tutti !
  È torna u zitellu hè in muvimentu.
  Margarita hè una zitella tempesta in a so attività. È batte i nemici.
  Quì hà lanciatu cù a so gamba nuda, un pisellu cù splusivi. Ella sploderà, è subbitu un centu di Nazis è deci tanki seranu lanciati.
  A zitella urla :
  - A vittoria ci ghjunghjerà in ogni modu !
  È correrà u mulinu cù spade - i barili di i tanki volanu in direzzione diffirenti.
  Natasha accelerà i so movimenti. A zitella taglia i guerrieri marroni. È mentre gridava :
  - A vittoria aspetta l'imperu di Russia.
  È sterminemu i Nazis à un ritmu acceleratu.
  Natasha hè una ragazza terminatore.
  Ùn pensa micca à piantà è rallentà, è i tanki è l'aviò si svianu.
  Zoya hè à l'offensiva. E so spade parenu tagliate carne è insalata di metalli. A zitella urla in cima à i so pulmoni :
  - A nostra salvezza hè in forza !
  E punte nude lancianu ancu tali aghi.
  È una massa di persone cù a gola trafitta, stendu in munti di cadaveri, è ancu di tanki rotti è di l'aviò abbattuti.
  Augustine hè una zitella pazza. È schiaccia tutti cum'è un robot da iperplasma.
  Ùn hà digià scunfittu micca centu nazisti. Ma tuttu piglia u ritmu. È u guerrieru rughja sempre.
  - Sò invincibile ! U più cool in u mondu !
  È dinò, a bellezza in l'attaccu.
  È da i so pedi nudi, un pisellu vola fora. È trè centu Nazis è una decina di tanki sò stati strappati da una putente splusione.
  Augustine cantava:
  - Ùn oserete micca impatrunisce a nostra terra !
  Svetlana hè ancu à l'offensiva. È ùn dà micca un solu grammu di respite. Wild Terminator Girl.
  È taglia i nemici è stermina i Nazis. E a massa di cumbattenti marroni hè digià cascatu in a fossa è in e strade.
  I sei eranu furiosi. Hà fattu una lotta salvatica.
  Oleg Rybachenko hè tornatu in azzione. È avanza, agitandu e duie spade. È u zitellu terminatore corre u mulinu. I Nazis morti cascanu.
  Massa di cadaveri. Montagne intere di corpi sanguinanti.
  U zitellu scrittore hè ricurdatu di una strategia salvatica. Induve ancu i cavalli è a ghjente si mischiavanu.
  Oleg Rybachenko strilla:
  - Guai di a mente !
  È ci sarà assai soldi !
  È u zitellu terminatore in u novu muvimentu. È i so pedi nudi piglieranu qualcosa è lanciaranu.
  U geniu di u zitellu rugia:
  - Master class è firma "Adidas"!
  Un spettaculu veramente cool hè statu bellu. E quanti anu uccisu Nazis. È u più grande numaru di i più grandi hà uccisu i cumbattenti marroni.
  Margarita hè ancu in a lotta. Schiaccia l'armate di cannella è d'acciaio è ruggisce:
  - Grandu regimentu di scossa ! Andemu tutti ind"u baru !
  È e so spade sò pirate à i Nazis. A massa di cumbattenti marroni hè digià colapsata.
  A zitella ringhiò :
  - Sò ancu più cool di pantere ! Pruvate chì tutti sò u megliu!
  È da u taccu nudu di a zitella, cum'è un pisellu cù splusivi putenti, volarà fora.
  È colpi à u nemicu.
  È pigliarà è smascherà alcuni di l'avversari è tanki è ancu aerei.
  È Natasha hè in autorità. È batte l'avversari, è ella stessu ùn darà à nimu una discendenza.
  Quanti nazisti anu digià interrotta.
  È i so denti sò cusì affilati. È l'ochji sò zaffiri. Questa hè a zitella - u principale esecutore. Ancu s'ellu hà tutti i so cumpagni - boia !
  Natasha grida:
  - Sò pazzu ! Averete una penalità !
  È dinò, a zitella taglià assai di Nazis cù spade.
  Zoya hè in muvimentu è hà tagliatu assai guerrieri marroni.
  E pedi nudi lancianu aghi. Ogni agulla uccide parechji nazisti. Queste ragazze sò veramente belle.
  Agostino avanza e schiaccia gli avversari. È à u listessu tempu, ùn si scurda di gridà:
  - Ùn pudete micca scappà di u cercu !
  È a zitella piglierà i denti è scoprerà i denti !
  È u rossu hè cusì ... Capelli sbulicati in u ventu, cum'è una bandiera proletaria.
  È tuttu vene literalmente da a rabbia.
  Svetlana in muvimentu Quì hà tagliatu assai cranii è torri di tank. Un guerrieru chì mostra i denti.
  Mostra a lingua. E poi sputa da una paglia. Allora urla :
  - Serete morti omi !
  È dinò, agule mortali volanu da i so pedi nudi, chì colpivanu l'infanteria è l'aviò.
  Oleg Rybachenko salta è salta.
  Un picciottu scalzu emette una mansa di aghi, abbatte i tanki, è canta :
  - Andemu in campeghju, apre un grande contu !
  U ghjovanu guerrieru hè in u so megliu.
  Hè abbastanza vechju, ma pare un zitellu. Solu assai forte è musculus.
  Oleg Rybachenko cantava:
  - Chì u ghjocu ùn sia micca secondu e regule - romperemu a fraera !
  È dinò, agule mortali è smashing volavanu da i so pedi nudi.
  Margherita cantava cun piacè:
  - Nunda hè impussibule ! Credu chì a libertà spuntarà !
  A zitella hà tornatu una cascata letale di aghi à i Nazis è i so tanki, cuntinuò:
  - A bughjura se ne andarà ! Chì i rosi fiuriscenu !
  È appena u guerrieru lancia un pisellu cù i so pedi nudi, mille Nazis subbitu subitu volò in l'aria. Iè, l'esercitu di l'imperu marrone è infernale si scioglie davanti à i nostri ochji.
  Natasha in battaglia. Salta cum'è una cobra. Esplode i nemici. È tanti nazisti morenu è cascanu aerei.
  A so zitella è e spade, è i grani nantu à u carbone, è e lance. E aghi.
  À u listessu tempu, rughja ancu:
  - Credu chì a vittoria vinarà !
  È a gloria di i Russi truverete !
  Le punte nude lanciano aghi nuove, pungendosi l'avversario.
  Zoya in una mossa salvatica. Attaccà i nazisti. Li rompe in picculi pezzi.
  A donna guerriera lancia aghi cù e so dite nude. Scopre l'avversari, è cumu ruggisce:
  A nostra vittoria cumpleta hè vicinu!
  È porta un mulinu salvaticu cù spade, spazzandu i tanki. Questa hè veramente una zitella cum'è una zitella!
  Ma u cobra d'Agostini andò à l'offensiva. Sta donna hè un incubo per tutti i so incubi.
  È s'ellu si taglia, significa chì u taglierà.
  Dopu quì, u rossu pigliarà è cantà:
  - Apriraghju tutti i cranii ! Sò un gran sognu!
  È avà e so spade sò in azzione è tagliate carne è metallu.
  Svetlana passa ancu à l'offensiva. Sta zitella ùn hà micca frenu. Appena si chop, cusì a massa di cadaveri hè spargugliata, è i piani è i tanki cascanu.
  La bionda terminatrice ruggisce:
  - Quantu sarà bè ! Quantu serà bonu - I cunnoscu !
  È avà un pezzu assassinu vola da ella.
  Oleg torna un centu di i Nazis, purtendu un meteoru, cut off. È pigliarà una bomba è lanciarà.
  Picculu di taglia, ma mortale ...
  Cumu si rompe in picculi pezzi.
  U zitellu terminatore urlava:
  - Ghjuventù tempestosa di terribili machini !
  Margarita farà questu novu in battaglia.
  È tagliate assai cumbattenti marroni. È taglia grandi spazii.
  A zitella urla :
  - Lambada hè u nostru ballu nantu à a rena !
  È colpi cun vigore rinnuvatu.
  Natasha à l'offensiva hè ancu più furiosa. Allora tribbiate i nazisti. Ùn hè micca assai bonu per elli à resistere à tali ragazze.
  Natasha pigliò e cantò:
  - Corri in u locu hè un cunciliatore cumuni !
  È a zitella guerriera sbucò in l'avversari cù una cascata di colpi cusì.
  È lancerà dischi à pedi nudi.
  Quì curria u mulinu. A massa di capi di l'armata marroni s'hè vultata in daretu è i tanki brusgiavanu.
  Hè una bellezza di lotta. Battevi una tale armada gialla.
  Zoya hè in muvimentu, sfracicà tutti senza eccezzioni. È e so spade sò cum'è forbici di morte.
  A zitella hè ghjustu bella. È i so pedi nudi lancianu aghi assai velenosi.
  Sconfiggi l'avversari. Si sfondanu a gola è facenu i sardi, facenu i cisterna è l'aviò esplusioni.
  Zoya l'hà pigliatu è sguillava:
  - S'ellu ùn ci hè acqua in u rubinettu...
  Natasha gridò cun piacè:
  Allora hè a vostra culpa !
  È cù i so pedi nudi lancia qualcosa chì tomba bè. Questa hè veramente una ragazza di ragazze.
  È da e so gammi nudi, cumu a lama volarà. È chjappà assai cumbattenti, tagliendu e torre da i tanki.
  Augustine in mossa. Rapidu è unicu in a so bellezza.
  Chì capelli brillanti hà. Cum'è un striscione proletariu chì svolazza. Sta zitella hè una vera vixen.
  È taglia l'avversari - cum'è s'ellu hè natu cù spade in manu.
  Rossella, maledetta bastarda !
  Agostino l'hà pigliatu è sibilò:
  - Ci sarà una testa di toru - i cumbattenti ùn impazziranu micca !
  È quì hà tornatu sfracciatu assai cumbattenti.
  Oleg Rybachenko mormorò:
  - Chì avete bisognu ! Eccu a zitella !
  Margarita, lanciandu un pugnale cù u so pede nudu, rumpendu a torre di u tank, cunfirmò:
  - Ragazza grande è fresca !
  Augustine accunsentì prontamente à questu:
  - Sò un guerrieru chì morderà qualcunu !
  È dinò, cù i pedi nudi, lanciarà un assassinu.
  Svetlana in battaglia ùn hè micca inferjuri à l'avversari. Micca una zitella, ma per finisce cù una tale strega in fiamme.
  È urla :
  - Chì celu turchinu !
  Augustine, sviendu una lama cù u so pede nudu, tagliendu a torre di u tank, cunfirmò:
  - Ùn simu sustenitori di a robba !
  Svetlana, tagliuzzando i nemici è abbattendo l'aerei, cinguettava:
  - Un scemu ùn hà micca bisognu di un cuteddu ....
  Zoya squittì, lanciando aghi cù e so gambe nude è abbronzate:
  - Li mentirete da trè scatuli !
  Natasha, tagliando i nazisti, aghjunse:
  - È fate cun ellu per un centesimu !
  È i guerrieri piglianu è saltaranu. Sò cusì sanguinosi è freschi. In generale, anu assai eccitazione.
  Oleg Rybachenko pare assai stylish in battaglia.
  Margarita cantava:
  - U colpu hè forte, è u tippu hà un interessu ...
  U ghjovanu geniale hà lanciatu cù u so pede ciò chì pareva una hélice d'helicopteru. Tagliò un paru di centu capi di i Nazis è di i tanki, sguillava:
  - Piuttostu sportiu !
  E tramindui - un zitellu è una zitella in pienu apertu.
  Oleg, tagliando suldati marroni, gorgogliò:
  - È ci serà una grande vittoria per noi !
  Margarita sibilò in risposta:
  - Tumbemu tutti - à pedi nudi !
  A zitella hè veramente un terminatore cusì attivu.
  Natasha cantava in l'offensiva:
  - Guerra santa !
  È u guerrieru hà lanciatu un discu-boomerang affilatu. Volò in un arcu, hà tagliatu assai Nazis è torri di tank.
  Zoya aghjunse, cuntinuendu u sterminiu:
  - Serà a nostra vittoria !
  E novi aghi volanu da i so pedi nudi. È anu colpitu assai cumbattenti è aerei.
  A zitella bionda disse:
  - Scacmate l'avversariu !
  È hà dimustratu a so lingua.
  Agostino, agitando le gambe e lanciando svastiche affilate, gorgogliò:
  - Bandiera imperiale avanti !
  Svetlana hà prontamente cunfirmatu:
  - Gloria à l'eroi caduti !
  E zitelle gridavanu à l'unisonu, sfracciandu i nazisti:
  - Nimu ùn ci ferma !
  È avà un discu vola da i pedi nudi di i guerrieri. A carne hè strappata è e torri di cisterna sò demolite.
  È urla di novu:
  - Nimu ci pò scunfighja !
  Natasha volò in l'aria. Strappava avversari e avvoltoi alati, e lanciava:
  - Semu lupi, frittu u nemicu !
  È da e so dite nude, un discu assai mortale volarà fora.
  A zitella si torce ancu in estasi.
  E poi murmura :
  - I nostri tacchi amanu u focu !
  Iè, e ragazze sò veramente sexy.
  Oleg Rybachenko gorgogliò:
  - O, prima, dà sicurità !
  È fece l'ochju à i guerrieri. Ridenu è svelanu i denti in risposta.
  Natasha hà tagliatu i nazisti è strillava:
  - In u nostru mondu ùn ci hè gioia, senza lotta !
  U zitellu hà rispostu:
  "A volte a lotta ùn hè ancu divertente!"
  Natasha accunsentì:
  - Se ùn ci hè forza, allora iè ...
  Ma noi guerrieri simu sempre sani !
  A zitella lanciava aghi à l'inimicu cù i so pedi nudi, fece saltà una massa di tanki è cantò :
  - U suldatu hè sempre sanu,
  È pronta per l'azzione!
  Dopu à quessa, Natasha hà tagliatu di novu i nemichi, demolendu e turri di i tanki.
  Zoya hè una criatura assai veloce. Quì hà lanciatu una canna sana à i Nazis. È strappatu un paru di milla da una splusione.
  Allora hà strillatu:
  - Ùn fermate micca, i nostri tacchi brillanu !
  È una zitella in lace di cumbattimentu!
  Augustine in battaglia hè ancu micca debule. Allora tribbiate i nazisti. Cum'è da un fasciu di catene sbatte fora.
  È tagliate l'avversari - canta:
  - Attenti, serà utile
  Ci sarà una torta in u vaghjimu !
  U diavulu di i capelli rossi veramente aratu in battaglia cum'è un diavulu in una tabacchiera.
  È quì hè cumu Svetlana cumbatte. È i Nazis l'anu da ella.
  È s'ella chjappà, chjappà.
  Da ellu, spruzzi di sangue volanu fora.
  Svetlana hà rimarcatu duramente quandu i spruzzi di metallu volavanu da u so pede nudu, chì funnu i cranii è e torre di i tanki:
  - Gloria à a Russia, assai ancu gloria !
  Les tanks se précipitent en avant...
  Divisioni in camicie rosse -
  Saluti populu russu !
  Quì e zitelle piglianu i Nazis. Allora sò tagliati è tagliuzzati. Micca guerrieri, ma veramente pantere chì anu rottu a catena.
  Oleg hè in battaglia è attacca i Nazis. Li batte senza pietà, taglia i tanki, è strilla :
  Semu cum'è toru !
  Margarita, sfracicà l'armata marrone è tagliatu à traversu i tanki, hà pigliatu :
  Semu cum'è toru !
  Natasha l'hà pigliatu è urlava, tagliendu i cumbattenti marroni cù i tanki:
  - A bugia hè fora di manu !
  Zoya strappò i nazisti, strinciò:
  - Innò, micca fora di manu !
  È ancu ellu pigliarà è lascià un asteriscu cù u pede nudu è finisce assai fascisti.
  Natasha l'hà pigliatu è sguillava:
  - A nostra TV hè accesa !
  È un fasciu assassinu di aghi vola da a so gamba nuda.
  Zoya, ancu distrughjendu i Nazis è i so tanki, sguillava:
  - A nostra amicizia hè un monolitu !
  È dinò un tirò cusì chì i circles sbuchjate in tutte e direzzione. Questa hè una zitella - pura sterminazione di l'avversari.
  A zitella cù i so pedi nudi pigliarà è lanciarà trè boomerangs. E i cadaveri da questu sò diventati ancu più.
  Dopu quì, a bellezza darà:
  - Ùn daremu pietà à u nimicu ! Ci sarà un cadaveru !
  È torna a cosa mortale vola da u tallone nudu.
  Augustine hà ancu rimarcatu abbastanza logicamente:
  - Solu micca un cadaveru, ma tanti !
  Dopu à quessa, a zitella a pigliò è marchjava scalza à traversu i pozzi di sangue. È hà uccisu assai di i Nazis.
  E comu ruggini :
  - Omicidiu di massa !
  È avà sbatterà a testa nantu à u generale nazista. Rompe u so craniu è dà fora:
  - Banzai ! Andarè in u celu !
  Svetlana hè assai furiosa in l'offensiva, soprattuttu abbattendu i tanki, sguilla:
  - Ùn sarete micca risparmiatu !
  È una decina di aghi volanu da e so dita nude. Cum'ella sfonda tutti, l'aviò colapsanu. È assai ancu u guerrieru prova di sfraccià è tumbà.
  Oleg Rybachenko strilla:
  - Gloriosu martellu !
  È u zitellu lancia ancu una stella cusì fresca in forma di svastica cù u so pede nudu. Intricatu hibridu.
  È a massa di i Nazis hà colapsatu.
  Oleg urlò:
  - Banzai !
  È u zitellu hè torna in un attaccu salvaticu. Innò, si vede solu di putenza, è i vulcani gorgoglianu !
  Margaret in mossa. Strapparà a pancia di tutti.
  Una zitella cù u so pede lanciarà cinquanta aghi à una volta. È a massa hè stata ammazzata da ogni tipu di nemici, sbattu i tanki è i piani.
  Margarita cantava in termini di gioia:
  - Unu, dui ! U dulore ùn hè micca un prublema!
  Ùn deve mai esse scuraggiatu!
  Mantene u nasu è a cuda più altu cù una pipa.
  Sapete chì un veru amicu hè sempre cun voi!
  Questa hè una cumpagnia cusì aggressiva. A zitella si batte è urla :
  "U presidente Dragon diventerà un cadavere!"
  Natasha in battaglia hè solu un tipu di terminatore. E ruggiti gorgogliò:
  - Banzai ! Fate prestu!
  È una granata volava da u so pede nudu. È i Nazis sò cum'è unghie. È sbatterà assai mastodonti è machini alati è infernali.
  Eccu u guerrieru ! À tutti i guerrieri - un guerrieru!
  Zoya hè ancu à l'offensiva. Una puttana cusì furiosa.
  È a pigliò è gurguglò :
  - U nostru babbu hè u Diu biancu stessu !
  È taglia un triplu mulinu à i Nazis !
  Et Augustine s'écria :
  - È u mo Diu hè neru !
  In verità, a rossa hè l'incarnazione stessa di l'ingannimentu è a cattiveria. Per i nemici, di sicuru. È per l'amichi, hè una cara.
  È cumu cù i pedi nudi pigliarà è lanciarà. È assai munzelli di guerrieri di l'imperu marrone, è ancu i so tanki è aerei.
  U rossu gridava :
  - A Russia è u Diu neru sò daretu à noi !
  Un guerrieru cù un putenziale di cummattimentu assai altu. No, sottu à questu hè megliu micca intruduce. Cum'è e torre di i tanki sò strappati è l'ali di l'aviò fascista.
  Augustine sibilò:
  - Schiacciaremu tutti i traditori in polvera !
  È fate l'ochju à i so cumpagni. Iè, sta ragazza ardente ùn hè micca esattamente qualcosa chì pò dà a pace. A menu chì a pace hè mortale!
  Svetlana, sfracciandu i nemici, hà publicatu:
  - Vi spazzeremu in fila !
  Augustine hà cunfirmatu:
  - Tuttaremu tutti !
  È da i so pedi nudi, u rigalu di l'annihilazione tutale vola torna ! È tanti tanki è aerei splodavanu in picculi chips à una volta.
  Oleg hà cantatu in risposta:
  - Ci sarà un banzai cumpletu !
  Agostino, squarciando i nazisti a mani nude, tagliuzzandoli con le spade, lanciando aghi con le punte nude, distruggendo in un colpo carri e aerei, disse:
  - À pocu pressu ! À pocu pressu!
  Natasha, distrughjendu i guerrieri marroni, sguillava:
  - In corta - banzai !
  È tagliemu l'avversari cun amarezza salvatica.
  Oleg Rybachenko, tagliando l'avversari, hà publicatu:
  - Stu gambit ùn hè micca cinese,
  È u debut, crede mi, hè tailandese!
  È dinò, un discu affilatu, tagliatu di metalli, volava da u pede nudu di u zitellu. Tagliò sia e torrette di i tanki sia e code di l'aviò.
  Margarita, tagliendu i guerrieri di l'imperu marrone è l'armatura di i tanki, cantò :
  - È quale truveremu in battaglia,
  E quale truveremu in battaglia ...
  Ùn scherzemu micca cun questu -
  Lasciamu a pezzi !
  Lasciamu a pezzi !
  Anu fattu un bonu travagliu allora cù i Nazis ... È a Russia Suviètica hà scunfittu l'imperu marrone durante a tempesta di Mosca.
  A guerra ùn era ancu finita, ma l'URSS hà digià avutu l'uppurtunità di scunfighja i Nazis stessi. Allora i sei anu tornatu à interrompe l'esekzione di a so missione super è cool.
  Oleg Rybachenko hà ancu cantatu addiu;
  Semu pionieri - eroi di a Patria,
  Chì sò nati sottu u segnu d'ottobre...
  Ùn ci dispiaceremu micca a vita per a Russia,
  À gloria cù a bandiera rossa di u rè !
  
  Amemu è sapemu cummattiri duramente,
  Les nazis s'ébranlèrent avec zèle des cornes...
  Avemu granate in un saccu spaziosu,
  A vita ùn hè micca caru per noi pionieri !
  
  Amemu a nostra santa Patria,
  Chì hà creatu u formidabile cumunismu ...
  Eccu una zitella Komsomol chì cammina scalza attraversu a neve,
  È u fascistu ci vole fà falà !
  
  J'ai combattu avec zèle contre le nazisme près de Moscou,
  È avemu falciatu tutti i nemici cù una falce ...
  Perchè sta Wehrmacht hè stata data à i Russi,
  L"aghju culpitu cù u pugnu !
  
  Sò un pioniere è sottu à a grande Mosca,
  Cumbattu cum'è un guerrieru gigante ...
  Arrêté l'assaut du fascisme sauvage,
  Avemu un Lord Supreme Kind!
  
  Ùn ci hè micca margini in u rinascimentu di Russia,
  Gran Stalin, ci hà alzatu da i nostri ghjinochje ...
  Svarog u grande, u più altu messia,
  È l'ideale radiante di Lada!
  
  Semu pionieri, picciotti, fimmineddi,
  Ci piace à luttà - questu hè u nostru destinu ...
  È a voce di un membru di Komsomol hè sonora,
  Ancu s'è u caosu sanguinariu regna !
  
  A Russia hè a Patria di Svarog,
  È u cumunismu hà illuminatu a strada...
  I pionieri ùn anu micca bisognu di un Diu cattivu,
  U nemicu ùn ci sarà micca capaci di chjappà in un pugnu !
  
  Avemu un tank cool cun armatura inclinata,
  Hè cusì faciule per u Fritz micca di sfondà,
  Cun amore à Lada, nobile fanciulla,
  Per trasfurmà un predatore in un ghjocu!
  
  U populu di a lotta di Mosca hà difesu,
  E poi c'era u grande Stalingrad ....
  Videremu u cumunismu prestu datu,
  Passa è cunnosce a parata in Berlinu !
  
  Iè, Stalingrad hè fieru di sta parolla,
  Semu pionieri scalzi in un cumulu di neve...
  Romperemu u cornu di una vacca stupida
  È avemu da guidà Hitler drittu à u cercu !
  
  Sapete chì a Patria ùn si piegherà mai,
  U so impulsu ùn pò esse frenatu ...
  Chì u sole brilla per sempre sopra a Russia,
  È u latru traditore serà sfrattu !
  
  Anu dimustratu curaggiu à Stalingrad,
  Pudemu piantà i nazisti...
  I Russi anu una tale impudenza, sapete,
  È i nemici andaranu solu zeri!
  
  A Russia pò vulà à Mars
  È crea una grandezza diversa ...
  È di sicuru tuttu sarà assai cool,
  Ancu se a vita hè fragile cum'è un filu di seta !
  
  U spiritu russu ùn cunnosci micca in e battaglie di a barriera,
  Hà u putere di Perun ...
  Aspittemu ricumpensa da i dii,
  È l'elementu brilla, crede à a runa!
  
  In quale modu u spiritu russu ùn cunnosci micca scunfitta?
  Credimi, calpesterà tuttu ...
  Noi pionieri vulemu tantu vendetta...
  Invincible cum'è l'armata di a Patria!
  
  Avemu quasi vintu
  Chì ci sia lume in a gloria di u cumunismu...
  I nostri babboni si battevanu pè a Patria,
  Prestu scuntremu gioia è alba !
  
  Senza una patria, ùn ci hè vita per i pionieri,
  Vulenu luttà per ella...
  È chì vulete, signori maligni ?
  Duvemu furnisce una vita di schiavu?
  
  Innò, u Führer di i Russi serà schiavu,
  U sfraciremu cum'è una bambola...
  Dopu tuttu, i cavalieri di Russia ponu cummattiri,
  È u cherubino à l'ala d'oru hè cun noi !
  
  Ùn ci hè micca facci di a nostra Patria sottu à u mondu,
  Ardenti cum'è a stella più luminosa...
  Sò diventatu un idulu per mè,
  Ùn mi sparteraghju mai cun voi!
  
  Sò un pioniere è un picciottu scalzu
  Chì cù un taccu nudu si precipita à traversu a neve ...
  È in qualchì locu un cunigliu biancu è simpaticu salta,
  Chì romperà u cornu di u nimicu !
  
  U pioniere in a battaglia di dubbitu ùn sapi micca,
  Ùn hè micca un clown, ma sapete u terminatore ...
  I fascisti feroci veneranu, crede vendetta,
  È u cumunismu serà un paradisu luminoso !
  
  Cumu venerà l'era,
  In quale ogni guerrieru da a manghja...
  Lotta finu à u vostru ultimu respiru
  Per distrughje u feroce cunnosce u cattivu!
  
  L'astri di u cumunismu brillanu brillanti,
  L'era di a luce, ùn ci hè più bella in u mondu ....
  Schiacciaremu u jugu di crede u fascismu,
  È Hitler serà Russu per cena !
  
  Cridemu tali tanki d'acciaio,
  Chì a so cunchiglia di pantera ùn penetrerà micca ...
  Ondemu iodu à e ferite di u nostru zitellu,
  È di novu u pioniere si precipita in battaglia!
  Ebbè, ciò chì i nazisti sò diventati duri,
  Ùn pensavanu micca chì pudemu solu vince.
  Apparentemente sapemu u cumunismu per chilometri,
  È pudemu batte a Wehrmacht per scherzu !
  
  In nome di a nostra putente patria,
  Un fieru pioniere parte à l'attaccu...
  Ancu se i nuvuli pendenu sopra a Patria,
  Femu un esempiu vincitore per tutti !
  
  Credu chì u nemicu ùn ferma micca u sognu,
  Scunfiremu di novu tutti i fascisti...
  U male ùn crede micca di regnu nantu à u tronu,
  Creemu un novu ordine mundiale!
  
  Tuttu sarà bè in a Patria, sapete
  Sò un zitellu, ma in battaglia cum'è Robin Hood,
  À u principiu, aghju solu graffiatu nantu à a scrivania,
  È avà crede ancu bè!
  
  A Russia pò strappà i Nazis cù una baionetta,
  Ella vincerà ogni armata ...
  È i pionieri campanu sottu u cumunismu ...
  Dopu tuttu, a nostra amicizia hè un monolitu forte!
  
  Ùn cederemu micca à u Fritz in nunda,
  Pudemu scunfighja i nemici scherzendu ...
  È cusì avemu battutu i Nazis cù una mazza,
  Una bufera di neve rugge, torce a neve in turbini !
  
  A Russia ùn cunnosci micca chì i Nazis cunnosci a misericordia,
  Hè invincible forte ...
  Piglieranu un sabre fermamente in u collu di i bastardi,
  È Satanassu serà distruttu !
  
  Ùn crede micca chì Hitler hè invincible,
  Ancu s'ellu hè u putere di l'infernu, cunzidira tuttu u cullucatu ...
  Quandu u populu è u partitu sò uniti,
  A ghjente di a nostra Wehrmacht si fece a pezzi !
  
  A Russia hè stata famosa per seculi cum'è santu,
  Hà rumpitu i Tigri cum'è u metallu ...
  Stendu da a fine à a fine,
  Solu un ghjovanu hà sunniatu un tali paese !
  
  Avemu vintu cum'è giganti
  L'avversari tagliati sanu cù una spada ...
  Noi Russi simu invincibili in battaglie,
  Vinceremu l'avversari di a Patria !
  
  Credimi, nunda ùn ci ferma
  È sapete nunda ùn vincerà ...
  Sepulteremu u Führer nantu à a testa,
  Avemu una spada affilata è un scudo d'acciaio !
  
  In tuttu l'universu ùn ci hè più bella Russia,
  Averà una era di luce per l'età...
  Tutte e generazioni saranu pace è felicità,
  A Patria ci vole una manu ferma !
  
  Allora quandu ghjucate in Berlinu,
  Spallemu a Wehrmacht cum'è cendra in sangue...
  Chì serà u tempu di a fruntiera di u paradisu,
  È inseme cù Lada regna l'amore !
  
  NOVA AVVENTURE DI U FIGLIU DI STENKA RAZIN
  Un zitellu di circa tredici anni hè statu arristatu cù u so babbu. Old Man hè comprensibilmente un ribellu ben cunnisciutu chì hà versatu flussi di sangue. Ma u figliolu hè sempre un zitellu. Quale li dumanda.
  Ma l'assistente di Kornil hà cunsideratu l'ex ataman militare di manera diversa. È uffrì à interrogà u zitellu cù passione - è di colpu sà induve sò i tesori di u so babbu.
  U figliolu di Stenka Razin hè statu purtatu à a cantina di tortura. U zitellu hà pruvatu à guardà drittu è si mantene fieru. Ancu s'ellu era spaventosa dentru. Strumenti di tortura sò appiccicati, u focu ardente. Boia in caschi rossi.
  Samosa s'avvicinò versu u zitellu, stese a manu, strinse u so collu è li dumandò in modu minacciatu:
  - Dìmi induve u tyatka hà ammucciatu i tesori, lasciallu andà liberu. No - turtureremu !
  Grishka, u figliolu di Stenka Razin, hà rispostu bravamente:
  - Ùn vi dicu nunda ! È ancu di più per voi!
  Samosa abbaia :
  - Tortura u maschiacciu !
  È personalmente tirò u collu, strappandu u caftan da u zitellu. Grishka era spogliata è trascinata nantu à u rack. U zitellu hà pruvatu disperatamente à chjappà. Ma i boia sperimentati cù un colpu à u collu immobilizzavanu Grishka. Tandu li fighjanu e mani daretu è cuminciaru à alzàlu da a corda. U zitellu strinse i denti. U boia pigliò u zitellu per u torsu è u scuzzulò, torcendu i so articuli. Grishka respirò pesantemente, ma trattenne un grido.
  U diaconu, dettandu à i scribi, disse:
  - Dì à u latru, induve u to babbu hà piattatu i tesori.
  U zitellu hà rispostu cù disprezzu in a so voce :
  "Ancu s'ellu sapia, ùn diceraghju micca!
  Samosa a ordonné au bourreau :
  - Baia ! Dieci colpi cù cura !
  U boia hà colpitu fermu. U corpu di Grishka tremò. À u decimu colpu, u torturari s'hè congelatu. È hà guardatu à Samosa. Duranti l'esicuzzioni, u zitellu era silenziu, si muzzicava a labbra.
  Dyak, slurred:
  - Dì ladru, induve a tyatka piatta i tesori?
  Grishka gridò:
  - Ùn dicu micca !
  Samosa ringhiò:
  - Cinque colpi senza salvà !
  U boia fece falà nant'à u zitellu un colpu cù un altalena, scuzzulà tuttu u so corpu. Grishka urlò, ma si morse a labbra. Un secondu colpu seguitatu. Ancu audace è forte. Grishka cuntinuò à stà zittu. È torna u terzu colpu, u sangue sguassatu da a pelle cut.
  Samosa aggrottò le sopracciglia di fronte alla maniera in cui il ragazzo era frustato. Di sicuru, u figliolu puderia micca sapè induve Stenka piatta u tesoru. È ancu, forse, veri tesori. Ma u zitellu deve esse interrugatu. È strappa i sicreti da ellu.
  Dopu à u quintu colpu, u sangue hè cascatu attivamente.
  U diaconu ripete a quistione. Grishka era zittu.
  Samosa hà urdinatu:
  - Brusgià u so taccu.
  U boia pigliò un pezzu di ferru rossu è u purtò à i sole nudi di u zitellu. Si tremò, si torce, è .... perde a cuscenza.
  Adala hà pensatu chì saria una bona idea di lascià Petru à passà per questu per ùn tumbà micca i vechji è disarmati. Petru ùn hà micca fattu bè. È cumu saria in una vera battaglia di cuntattu? Ùn saresti timida ?
  U figliolu di Stenka Razin, Grishka, per via, sapia induve era oculatu unu di i tesori di u babbu, ma era silenziu. Hè statu purtatu à ellu stessu versendu un bucket d'acqua di ghiaccio. Allora Samosa hà urdinatu:
  - Cauterize u sicondu taccu cù u ferru !
  Sta volta, u zitellu ùn passava micca, pruvò à twitch, ma i pedi nudi di Grishka sò stati chjappi in u bloccu.
  Samosa sibilò:
  - Cinque ciglia di più, senza cura !
  Dopu à u quintu colpu, u capu brillanti di u zitellu strinse, è Grishka perde a cuscenza.
  Un impiegatu espertu in l'affari di tortura hà cunsigliatu:
  - Lasciallu andà ! U zitellu s'appoghja sempre in daretu !
  Samosa disse severamente:
  - Pigliate u cucciu ! Asciugà cù vodka è mette nantu à u lettu... Lasciate ! Dumani continueremu a tortura !
  Grishka hè stata sguassata da u rack è i taglii sò stati strufinati cù una mistura di alcolu è acqua. U picciottu si strinse : vodka brusgia. Allora Grishka hè stata datu caldo caldu è chjusu in una cellula calda. Ma in casu, anu incatenatu u zitellu à u collu cù una catena è u lascianu dorme. U zitellu durmia nantu à u so stomacu, u lettu era bellu. Torturati da i boia, i vittimi sò spessu mori, è Samosa vulia sapè induve Stenka avia ammucciatu i so tesori.
  Dopu avè lasciatu à Grishka andà è dorme, u ghjornu dopu u zitellu hè statu torna trascinatu à a camera di tortura. L'anu messu nantu à u rack di novu. L'articulazioni di Grishka dighjà stese sò diventate più dolorose. Pesi sò stati appiccicati à i pedi di i picciotti. Per stende i musculi più. Allora u boia, surridendu, purtò un ferru rossu è u pusò à u pettu di Grishka. U zitellu strinse i denti in un dolore atroce.
  Samosa muggì:
  - Parla ladru !
  Puzzava di brusgiatu. L'odore di carne arrustata si intensificava. L'ochji di Grishka sminticà da u scossa di u dulore, è u zitellu hà tornatu persu a cuscenza. U boia pigliò u ferru da u so pettu è disse :
  - Un zitellu forte...
  Samosa ringhiò:
  - Ci vole à sparte... Brazier à i pedi !
  U boia hà spulatu a pianta di u zitellu cù l'oliu è hà accenditu un bracier à luntanu. I tacchi già scorciati eranu assai dolorosi. U zitellu respirava assai. Calzò una mistura di sudore è di sangue, digrignò i denti, ma stava zittu. Ancu s'ellu li costava caru. I sforzi eranu disperati.
  Samosa ringhiò ferocemente:
  - Tu parlerai ! Ehi, spalla bey!
  U boia scacciò colpi nantu à Grishka. À u decimu battutu, u capu di u zitellu s'hè sbulicatu languidu è s'hè colapsatu. U zitellu ùn hè micca vinutu à i so sensi immediatamente, ancu dopu chì un bucket d'acqua hè stata versata nantu à ellu. Samos hà colpitu Grishka in faccia è hà urdinatu:
  - Più battu !
  Duca hà dettu:
  - U nudu morirà ....
  Samosa ringhiò:
  - Cafè ! Tiratelu da u rack ! Cuntinuà dumane !
  Grishka hè stata sguassata di novu da u dispusitivu di tortura è purtata à a stanza. U picciottu hà luttatu è si strinse. Sò cascatu in un sonnu pesante è delirante. Allora si svegliò è pienghje. Ma appena u carcerariu apparsu, si tactò è u fighjulava in furia. Tirò u pane cù kvass à u zitellu. U zitellu ùn avia micca chance di scappà, soprattuttu ch'ellu era incatenatu da u collu.
  U ghjornu dopu, Grishka hè statu torturatu un pocu sfarente. M'hanu alzatu in u tettu, alzendu e mani nantu à u rack, è poi mi lascianu andà. Un dolore cusì salvaticu
  smette di respira. U zitellu hè statu alzatu trè volte finu à ch'ellu perde a cuscenza.
  Dopu à quessa, u boia hà battutu di novu cù una frusta, è brusgiatu u stomacu cù un ferru rossu. Dopu avè torturatu bè u zitellu, hè statu liberatu è purtatu à a cellula. I boia ùn anu fattu nunda.
  U ghjornu dopu, Grishka hè stata tirata nantu à un rack, un bracieru hè statu accenditu sottu à i so pedi nudi, è u filu rossu hè statu culpitu nantu à a spalle è i glutei. U zitellu hà persu a cuscenza parechje volte durante a tortura, ma hè vinutu à i so sensi. Finu à chì i boia stessi sò stanchi, cessendu a tortura.
  U ghjornu dopu, u zitellu era stendu, è l'esecutore cuminciò à rumpia i so pedi cù pinze rosse, è ancu sfracicà i so costi. Grishka gridò parechje volte, ma e dumande di dì qualcosa eranu risposti cun bassu.
  È di novu hà ricevutu una frusta.
  Passanu duie settimane. U corpu di u zitellu di Grishka hè digià esauritu da a tortura. U dulore hè in ogni locu. Nisun sangue lasciatu, nè vena intaccata da u dulore. À u principiu, quand'elli l'anu sbattutu è brusgiatu, hà vulsutu chjappà è muffa l'esplosioni in u so corpu. Ma quandu u dulore hà inghiottitu tutta l'essenza, s'attenua.
  Samosa stessu hà vistu chì e probabilità di Grishka di sbattà qualcosa s'eranu sguassate davanti à i so ochji. I boia anu pruvatu un novu rimediu. Avemu trovu farina. I capelli di Grishka sò stati rasati, è l'acqua fridda hà cuminciatu à goccia nantu à a cima di a so testa. A tortura hè brutale è efficace. Dopu uni pochi d'ore, si sente chì e bombe splodenu in u cervellu. Grishka era quasi cecu è sordu. Ùn hà più intesu e parolle di u boia è di Samosa.
  Rinunziò, di novu trascinatu nantu à u rack. Ùn capì chì ogni dulore per u zitellu era solu cunsulazione - distracting da una ulcera più terribile in u core.
  Da u focu è e lashes illuminate in l'ochji.
  Grishka ghjunse à i so sensi è hà pussutu vede i boia. Quì u torturatore mette pesi nantu à u bloccu in u quali i gammi di u zitellu sò stati chjappi. U dulore in i braccia è e spalle s'aggrava, ma distracte da l'infernu in u cervellu.
  Samosa rugi in cima à i so pulmoni. Hè rossu, cù a barba :
  - Dì à u cucciolo, induve u babbu piatta i tesori !
  Grisha scuzzulate a testa. In risposta, un colpu scuzzulate u corpu seguita, battenu duramente. Un altru boia, sottu à i pedi nudi di u zitellu, scalda nantu à u rack. Creepy, ma micca cusì spaventoso.
  Eccu Kornila, u padrinu di Stenka Razin è un anticu capu di l'armata. Invechjata, cù una barba grisa. Ci hè ancu una semblanza di simpatia per un zitellu torturatu in u so sguardu. Vicinu si trova un boiardu in un cappellu di castoru. Hè chjaramente caldu in a camera di tortura. È in a faccia di un interessu chjaru in a tortura di u zitellu. A tortura cuntinueghja. Grishka sentì subitu una forza di forza in ellu stessu è cantò:
  Tu sì Razin u mo rè è babbu,
  Alzate u populu contr'à u jugu...
  Credu chì u soffrenu finirà
  Ci saranu boiardi, solu fruste è ficu !
  
  U paisanu, u travagliadore hè avà sottu à u jugu,
  U proletariu simplice hè schiacciatu da i boieri...
  Ma credu chì spazzeremu tutti i succhiasangue,
  Cantemu mille arie à a nostra Patria !
  
  Dopu tuttu, in ogni cortile, a vittima di i boieri geme,
  In ogni locu ci sò pali è un rack ...
  Sò ancu peggiu, cunzidira l'infideli,
  Tortura, stronza in turmentu !
  
  Ma Razin hà attraversatu battaglie,
  Tutte e mani è e strade necessarie ...
  Cù a vittoria, hè ghjuntu u nostru cosaccu liberu,
  Per strappà tutti i preti boieri !
  
  Innò, sai, dubbiti, credici,
  Dopu tuttu, simu per u populu, senza dubbitu ...
  Avà vene l'ora di insight,
  Per a gloria di altre generazioni...
  
  Sì Razin di libertà è onore - u capu,
  Camminatu per a nostra Russia ...
  Vogliu chì divente u nostru suvranu,
  È megliu cà u messia universale !
  
  Iè, allora crede a ghjustizia
  Ci sarà sempre un raghju di luce...
  È ci sarà una bestia strappata da un despota,
  Aspittemu l'alba !
  
  A battaglia hè sottu Simbirsk - a lotta,
  Semu furiosi guerrieri viulenti sapemu!
  È crede chì u destinu diventerà un vincitore,
  Vi dumandu di dà u cervellu à i bars !
  
  Ancu se Razin hè mortu eroicamente in battaglia,
  Ma in l'eternità a so faccia santa...
  Dopu tuttu, hè senza dubbitu un cavaliere, un cavaliere,
  È serà, crede u Kremlin in un mumentu pigliatu!
  
  Finisci a schiavitù è u ghjugu di i boieri,
  È u sole sorgerà nantu à u pianeta...
  A sofferenza, l'ingannimentu sparirà per sempre,
  È Razin hè cantatu in puesie !
  Mentre u zitellu cantava, tutti, sia i boia è u " pùblicu ", si ghjalavanu, stavanu à sente. Ma à l'ultime parolle, Samosa hà splutatu è gridava à a cima di i so pulmoni :
  - Baia ! Uccidelu !
  U boia scacciò colpi furiosi nant'à u zitellu. Già perdendu a cuscenza, Grishka bisbigliò:
  - U populu di Russia serà liberu !
  U zitellu insanguinatu hè statu alluntanatu da u rack è purtatu. Samosa si asciugò a sudore da a fronte è sibilò:
  - Basta ! Basta da noi ! Quarter u bastardo è finitu !
  Cornila disse incerta:
  - Hè ghjustu à quarter un zitellu ? Iè, ancu in publicu? Forse strangulu in a cellula ?
  Samosa ringhiò, battendo i talloni a terra.
  - Innò ! Eseguite! E publicamente - per quartering !
  U boiardi cunfirmò, stringendu u pugnu :
  - Ch'ella sia cusì ! Aghju appruvatu a sentenza di morte !
  Samosa surrisu malvagiamente.
  - Squartanu a Grishka ! Purteremu tutta a semente di Razin !
  Quì Adala era distratta. Hè custretta à dà l'ordine di sparà. È Toronto hè culpitu da un bombardiere di vinti tonnellate. Porta morte è orrore. Adala seguita a cuda ardente cù u so sguardu perplessu.
  Oh, vogliu ch'ella sia un pilotu. Chì maraviglia è romantica. Eccu un tali pilot-raider.
  U celu hè assai frescu .. A zitella hà inclinatu a testa è hà cuminciatu à ricurdà almenu qualcosa di bonu. Ma nunda hè venutu in mente. In più di a storia di u figliolu di Stenka Razin.
  U zitellu stendu nantu à u lettu, è si torceva in u so sonnu, delirante. Hè difficiuli di dorme quandu u vostru corpu tutale hè feritu, è l'ulceri sò ancu corroditi da u salinu è u vodka. L'ultimi quindici ghjorni sò stati un turmentu. Tortura di notte è diliriu pesante durante u ghjornu.
  U zitellu hà sunniatu u so babbu. U putente è forte Stepan hà incuraghjitu u so figliolu:
  - Attentu zitellu ! U populu si ricurdarà di voi, cumu avete accettatu a morte !
  Grishka in delirium hà rispostu:
  - È chì m'aspetta a morte ?
  Stepan hà dettu cun fiducia:
  - U nostru avvene hè nebbia. È ùn si sà ciò chì ci hè avanti. Ma i vostri ultimi mumenti in a vita seranu u più impurtante. Ùn esitate micca ! Salvà curaggiu !
  Grishka hà rispostu micca assai cunfidenza:
  - Seraghju fermu... Ma tù sì babbu... A nostra justa causa hè morta ?
  Stepan dichjarò cù una voce fulminante:
  - Bè, ùn aghju micca ! Puderanu eseguisce, ma un altru Razin ghjunghjerà, è dopu à ellu un altru Razin, è i nostri nemichi ùn puderanu micca fà nunda cun questu! Ci saranu seculi novi, ci sarà un cambiamentu di generazioni... Ma Lenin, u signore di a tempesta, venerà per Razin !
  Grishka, ancu guadagnatu fiducia, hà dettu:
  - Credu chì tù torni !
  U zitellu si svegliò. U corpu dulia stupidu è a pelle era cruda. Ci era un sonagliu à a porta è u boia entra in a cellula.
  U grande tormentatore disse in un tonu affettuosu:
  - Salutu Grishka !
  U picciottu, di colpu, sintendu a forza in ellu stessu, rispose :
  - U boia ùn hè micca bè, dunque mori !
  U tormentatore annuì di bona natura.
  - È tù sì un cucciolo bravu. Ne aghju vistu è turturatu sfarenti... Ma ùn avete vistu nimu cum'è tè ! Cusì chjucu, ma veru silex !
  Grishka rispose modestamente:
  - Aghju u spiritu di babbu !
  U boia suggerì cun un sorrisu :
  Facemu un affare...
  U zitellu tintinnò a catena, è truvò a forza per esce da u lettu è pusà. Grishka hà dumandatu cun interessu:
  - Chì affare ?
  U boia suggerì in un sussurru :
  - Vai, mi dici induv"ellu hè u tesoru di u babbu, è eiu... ti cacciu u collu è ti purteraghju in un saccu.
  Grishka esitò un mumentu. In verità, chì si inganna u boia. Dite à ellu un locu falsu, è pigliate u mumentu è scappate. Salvà a vostra vita è lascià i vostri nemici cù u nasu? A tentazione era grande. Ma u zitellu si ricurdò di u so babbu. Astuzia è ingannu per cumprà a vostra vita? Innò, deve more cun dignità nant'à u scaffold !
  Grishka scuzzulò a so testa rasata, cuperta di contusioni è sbattimenti:
  - Innò !
  U torturatore ridacchiò è rimarcò:
  - Dumane sarete esecutatu ! Hè di sicuru ... Ùn ci sarà più tortura, è ùn ci sò micca altri pronti per l'esekzione !
  Grishka tremò, ma rispose coraggiosamente:
  - Ebbè, si ghjuceranu... Simu tutti murtali !
  U boia aghjunse cun un sorrisu:
  "Ùn sarete micca solu decapitati!" È lanciate nantu à a rota ! Taglianu prima i braccia, dopu i gammi, è solu dopu a testa. Vulete questu?
  U zitellu tremò, diventò più pallidu, è murmurò :
  - Perchè u destinu hè cusì... Pruvaraghju solu di accettà a morte cù dignità !
  U boia ridacchiò è rimarcò :
  - U vostru babbu hè digià statu purtatu à Mosca. Là ti torturanu sempre più bruscamente. E poi a rota cù quartering hè ancu aspittendu. E tu... Peccatu ch'elli sianu esecutati ! Siete un picciottu forte, è saria bellu di torturavi di più !
  Grishka rispose duramente:
  - In l'altru mondu, sarete turturati !
  U boia abbandunò a cellula. È Grishka si vultò è chjappà u mentonu cù u pugnu. Ci hà datu u dulore in i vini allungati nantu à u rack. Forse in vanu hè cusì ? Era bisognu di fà vede prudenza è ingannà u boia. È avanti, aspittendulu ...
  U zitellu appena alzò è fighjulava a so manu cuperta di pisugi è brusgiate ? Sarà tagliata ? Grishka guardò a so gamba. Ancu tutti sbattuti, i sole sò brusgiati, i diti sò rotti. Ma prubabilmente puderà cullà u scaffold tuttu u listessu. È li taglieranu gammi è braccia è infine u capu. È tandu l'anima volarà in u celu ...
  Hè sempre un zitellu, è ùn hà micca u tempu di peccatu. Passatu a prova di u focu è u lash. Hè assai prubabile, un paradisu ben meritatu aspetta avanti, o in u peghju casu, un brevi sughjornu in purgatoriu. Mi dumandu s'ellu invitaranu un prete per a cunfessione ? Tuttavia, ùn importa più. Grishka ùn si sentia micca peccati daretu à ellu è ùn hà micca paura avà di l'inevitabbile scontru cù Diu. È hè bonu in u paradisu, un giardinu maravigliosu, induve hè eternu estiu, è l'anghjuli ghjucanu arpa. Perchè micca un locu meritatu per un zitellu chì hà patitu a tortura più severa ?
  Hè megliu chè appiccicà nantu à un rack quandu a vostra pelle hè strappata da una frusta è e vostre dite sò rotte cù un ferru rossu. Ci resterete per sempre un zitellu, è sarete per sempre ghjovanu è sanu.
  Ci hè statu un colpu à a porta. Una zitella apparsu cù una tavola, è dui guardiani, è Samosa. U mostru ridacchiò è disse :
  - Per l'ultima volta in a to vita, manghja un bon cucciolo ! Cornila hè generosa ! È quì ti taglieranu braccia è gammi !
  Grishka rispose duramente:
  - È sarete puniti... Micca in Terra, ma in celu !
  Samosa ringhiò:
  - Cucciolo ! Videmu cumu urla nantu à a rota !
  Grishka hà dettu coraggiosamente:
  - A morte qualchì volta dà l'immortalità, è u tradimentu oblicu !
  Samosa sbattu in furia a porta è partì. Restava solu u boia. Grishka lui fit un clin d'œil presque afable :
  - Quessi sò e feste ch"è no celebremu ! È ùn vulete more !
  U boia, cù un sguardu furzutu, dumandò à u zitellu :
  - Avete pensatu à a vostra ànima ?
  Grishka hà rispostu onestamente:
  - Ùn mi sentu micca peccati daretu à mè per pentità.
  U boia annuì à questu.
  - Ebbè, rallegrate calvi. Pigliate un vetru di vinu à u stessu tempu. Probabilmente u primu in a vostra vita.
  Grishka hà cuminciatu à manghjà l'oca. Dopu à u gruel di prigiò, l'alimentu paria assai gustoso. Era un pocu dulurosu per u zitellu à masticà, ma a carne paria dolce. È inghjustu attivamente.
  U boia rimarcò :
  - Se micca u vostru padrinu Kornila, ùn avete micca ricevutu tali feste.
  Grishka hà dumandatu cù un sguardu seriu:
  - Chì voli ?
  U torturatore hà rispostu onestamente:
  - Pigliate u tesoru di Stepan. Autrement, il n'aurait pas bougé.
  Grishka rispose in tonu indifferente :
  - Lasciate i tesori in terra. È serve à i rivolti futuri!
  U boia disse ammirazione :
  - Ebbè, tù è un acula ! Un veru guerrieru ! Ebbè, vi augu successu!
  È u torturatore lasciò u zitellu. Grishka si sentia pisanti dopu avè manghjatu è beie un vetru di vinu forte. I so ochji chjusi è u zitellu s'addorminò. Hà sunniatu di battaglie, è parechji tipi di incidenti. Cum'è s'ellu hè un cavaliere di fiaba chì taglia migliaia di cumbattenti.
  Sventendu à a diritta - a strada, a strada à manca !
  E poi cavalca un dragone. Cum'è un eroe di fiaba...
  A matina dopu, Grushka si svegliò. U zitellu hà durmitu bè per a prima volta è si sentia più allegru. I boia l'anu pigliatu. Mettite un corpu feritu, saccu. È u pigliò è u purtonu à esecutà. Grishka hà vistu pittura in l'alba, è spears sharp.
  U zitellu caminava in i glanduli, chì era incunificatu. L'anu purtatu fora in u giardinu. I pedi nudi è storpi di u zitellu trovavanu difficiuli di pisà nantu à i cobblestones. Ma Grishka, stringhjendu i denti, s'appoghjanu, è pruvò à stà drittu. Ancu s'è ogni passu di i pedi brusgiati era datu cù u dulore. È cusì surtì in piazza.
  A ghjente hà vistu u zitellu. Rasatu, ghjustu coperto di abrasioni è contusioni, cù pedi nudi, brusgiati, emaciati.
  Grishka ispirava pietà invece di odiu. Parechje, soprattuttu e donne, suspiravanu in simpatia.
  U zitellu li fece l'ochju è disse :
  - Cume, induve hè u nostru, ùn hè micca sparitu !
  È andò avanti. Ùn ci era micca paura particulare. Grishka era sicuru ch'ellu ùn si meritava l'infernu. È u celu hè assai megliu cà l'esistenza terrena, crudele.
  U locu di l'esekzione era circundatu da scelti, archi di Mosca. Un saccu di guardie è cosacchi casalinghi. Paria chì ùn anu micca esecutatu un zitellu in tuttu, ma un statu criminale di proporzioni cosmiche.
  U picciottu, sbattulendu, cullà à a scala, pisendu cù pedi brusgiati, nantu à tavule di quercia.
  Nantu à u tagliu scintillava un'ascia tamanta è affilata. Un boia massivu in un vestitu rossu caminava intornu. Ci era ancu una rota destinata à u quartering.
  Grishka si fece croce. Hè veramente doloroso di spustà i vostri braccia.
  L'araldo cuminciò à leghje l'accusazione:
  - Stu figliolu di Stenka Razin Grishka hè culpèvule: d'albergu tesori, urganizazione di distaccamenti di ribelli, di esecuzioni è robba di boiardi, di viulenza contr'à una donna, etc. Dunque, hè cundannatu à quartering in a rota è anatema eternu. Chì a sentenza sia fatta.
  Grishka tremò, ma restò fermo e dritto. U diaconu sibilò :
  - Ebbè, u latru hè prontu à pintì à u populu ?
  Grishka pinsava. Iè, hà qualcosa da pentirà. U zitellu s"inchina è disse :
  - Perdona i Don Cossacchi. Sò culpèvule davanti à voi chì ùn vi aghju micca liberatu da u ghjugu di i boieri.
  Samosa s'écria désespérément :
  - Eseguitelu prestu !
  L'assistenti di u boia si precipitu versu u zitellu. Grishka, superendu u dulore in e so mani, strappò u so propiu saccu. E pesti è e ferite inflitte da i boia eranu aperti davanti à u populu. Allora e mani di Grishka sò stati torciati è ghjittati nantu à a rota.
  U boia alzò un ascia nantu à u zitellu. "Hè per cumincià", hà pensatu Grishka.
  Ma in quellu mumentu u bugle sonò, è l'araldo annunziò :
  - Misericordia reale ! In vista di a zitiddina di Gregoriu, a pena di morte hè rimpiazzata da a vendita in schiavitù ! Ch'ella sia cusì ! U zitellu hè statu alzatu da u scaffold è purtatu à a stanza. Una nova vita principia per Grishka.
  D'abord on lui donna du porridge et lui donna du lait à boire. U zitellu era incatenatu intornu à u collu è permessu di chjappà nantu à a paglia. U duttore hè ghjuntu. Cuminciò à asciugà e ferite cù vodka. Faceva male, ma Grishka era zittu.
  U duttore hà dettu:
  - U zitellu hè tenace, camperà cum'è un cane !
  Grishka, dopu avè manghjatu, s'adurmintò bè ... Hà avutu ogni tipu di incubi.
  U lindumane, li detti di novu da manghjà è u purtonu, mettendu catene à e mani è i pedi. U zitellu era nudu, ma un mantellu era ghjittatu nantu à ellu.
  Era accumpagnatu da guardiani è Samosa.
  Piedi nudi podzhili un pocu è era più faciule per passà. Grishka hà pruvatu à fà finta chì ùn era micca feritu. È orgogliu hà lanciatu u so capu rasatu, cù una stufa di capelli biondi chì cuminciava à cresce.
  Hè statu purtatu in a strada, è i passanti fighjavanu intornu. U tempu era caldu è assulanatu.
  Grishka hà pruvatu à rinfurzà. Ebbè, in schiavitù, allora chì ? Ùn hà micca paura di u travagliu! Ancu s'ellu ci vole à andà à e cave, ellu ferma è scapparà. Truvarà un modu. O suscite una rivolta cum'è u legendariu Spartacus.
  U zitellu hè statu purtatu in un edifiziu di petra è purtatu sopra. I petti nudi blistered di un zitellu piacevule sò stati rinfriscati da a freschezza di petra.
  Quì hè statu purtatu in a stanza. Quì, accantu à a porta, stavanu dui tamanti guerrieri musculi, torse nu. Dopu, una lampa era brusgiata, è un magnificu divano. Una donna in un velu è un vestitu era reclinatu nantu à questu. È vicinu c'eranu servitori musculi è un coppiu di serve. Inoltre, eranu nudi à a cintura, è faldes curtite, ma sandali è ancu cù una faccia chjusa. Ma à u stessu tempu, i petti sò nudi è i capezzoli sò tintati.
  U sguardu à i petti nudi causò à Grishka una grande eccitazione è arrossì. A so età hè ghjustu quandu i ghjovani mostranu interessu in u sessu oppostu. È a vista di i ghjovani belli petti hè cusì eccitante.
  Una donna in un velu lussuosu è un vestitu magnificu cooed:
  - Svestitelu !
  L'impermeabile di Grisha hè stata strappata. Era completamente nudu. E a perfezione maschile, digià sviluppata cumplettamente, sbuchjata, è da quale era cusì imbarazzante. U zitellu stessu era bè custruitu, musculus, è numerosi signali di tortura, ancu li dete l'incantu.
  A donna ridia, fighjendu l'eccitazione di Grishka. È ella chjappà :
  - Bon zitellu ! Vecu chì site abbastanza prontu.
  L'accumpagnante Grishka Samos hà rispostu:
  - Vale centu rubli d'oru, signora !
  À quellu tempu, questu era una grande quantità. Un bonu cavallu pò esse compru per trè rubles.
  A donna ridia è rispose :
  - Hè sempre un zitellu, è ci sò abbastanza schiavi in i mercati turchi ! Puramente per rispettu per voi è perchè mi piace stu zitellu, pagheraghju cinquanta rubles per ellu !
  Samosa hà dettu:
  - U guvernatore vole chì u figliolu di un ribellu travaglià duramente in cantera in Crimea, o in Turchia ! Ùn vole micca veramente chì un delinquente juvenile, invece di a frusta di u supervisore, era beatu in i braccia di un khansha lussuriosu!
  A donna ridia è rispose :
  - Iè, aghju capitu ... Stenka Razin hà spulatu assai sangue per voi è vulete ricuperà u so figliolu! Vi cunsularaghju, mi piace à tortu è umiliate belli picciotti. È quandu mi stancu di ellu, u mandu à e mine !
  Dà settantacinque rubli è questu hè a mo ultima parolla !
  Samosa annuì.
  - Granni d'accordu !
  In fatti, hè improbabile chì per un picciottu stancu di tredeci anni vi uttene più di uni pochi di rubli à l'asta. È u fattu chì u khansha di mezza età li piace a tortura è a tortura di belli picciotti era cunnisciutu da tutti. Inoltre, adorava a carne ghjovana. Ma quandu i picciotti avianu a barba, sò stati cecchi, a so lingua hè stata tirata fora, è sò stati mandati à i minieri, induve sò mortu pianu pianu.
  Allora ùn pudete micca dì chì Grishka era assai furtunatu. Ma l'aventure di u ghjovanu eroe sò appena principiatu... È u più interessante hè avanti !
  
  TANK TO MOSCOW - A LOST CHANCE OF THE WEHRMACHT
  Hitler ùn hà micca vultatu e truppe tedesche à u sudu. Invece, trasfirìu forze supplementari da Francia è i Balcani, rimpiazzà cù unità bulgare è taliane. In u risultatu, u Fritz hà sappiutu catturà Mosca immediatamenti, senza permette a difesa di cundensà, è prima di l'iniziu di u disgelu di u vaghjimu.
  Stalin hà sappiutu di scappà, ma una parte di u guvernu hè stata catturata è distrutta da i Nazis. Dopu à a caduta di Mosca, Stalin offre a pace à Hitler in ogni termini - solu vultà a capitale.
  U Führer accunsentì à restitu Mosca. Ma in ritornu, i tedeschi ricivutu u Caucasu, tutta l'Ucraina, Crimea, i stati Baltichi, Karelia, è in u nordu à Arkhangelsk, lascendu solu a Russia cù Leningrad cù un corridore. In più, u restu di u tarritoriu di l'URSS hà da pagà enormi riparazioni. È questu hè seriu.
  Hitler, sicuru, si dichjarò u vincitore. È si vultò in Gran Bretagna - dicenu chì ci sarà qualcosa di cummattiri o di mette? Altrimenti, tutte e culunie seranu pigliate da voi. Ma u stubborn Churchill hà sceltu a guerra, cuntendu nantu à e risorse americane.
  Ancu u Giappone hà attaccatu l'America da l'altra parte, è dopu à u portu di u Perù, u samurai hà pigliatu l'iniziativa.
  In mare, i giapponesi più esperti è abili anu scunfittu i Yankees.
  Hitler hà datu un ultimatum à Franco. È accunsentì à lascià e truppe tedesche andà in Gibraltar. A citadella hè stata pigliata, è e truppe di u Terzu Reich s'avvicinavanu in Maroccu. A basa britannica in Malta hè stata scunfitta è catturata. Dopu à quessa, e truppe di Rommel, avendu ricivutu rinforzi, catturà l'Eggittu.
  In terra, i tedeschi anu scunfittu cun fiducia i britannichi. Ùn eranu più ritenuti da u fronte suvièticu. È in u quaranta-duesimu annu, i tudischi anu pigliatu tutta l'Africa, è ancu u Mediu Oriente è l'India.
  È partenu à attaccà a Gran Bretagna già l'annu prossimu... È per principianti, un'offensiva aerea. È assai bombardamenti...
  In queste cundizioni, avete bisognu di una mossa forte! Hitler hà avutu i bombardieri Yu-288. Era un mostru alatu chì portava quattru tunnellate di bombe in cundizione normale è sei in versione reloading. È a vitezza hè di sei centu cinquanta chilometri à l'ora.
  Questa vittura hè un incubo per a Gran Bretagna. Cum'è u novu cumbattimentu ME-309, chì hè un incubo per i Stati Uniti è Gran Bretagna.
  I tedeschi anu assai in questa guerra. Unu di i mutivi di a vittoria rapida annantu à l'URSS era ancu a mudernizazione di u tank T-4, chì hà ricivutu un cannone longu di 75-mm è hà sappiutu sfracicà l'armatura T-34 in frammenti. Iè, u forte Fritz s'hè rivelatu avè pigliatu Mosca in muvimentu. È u T-4 cù un barillu più longu hè statu ancu un argumentu decisivu è un trump card.
  In più, cum'è un esperimentu contr'à l'URSS in u quaranta-unu annu, l'equipaggiu di u tank di a bella ragazza Gerda participò à e battaglie. Quattru guerrieri : dui biondi è dui rossi.
  Si battevanu nant'à u T-4, cacciatu i tanki sovietici è facianu scherzi.
  Colpindu a vittura sovietica cù i so pedi nudi, Gerda sguillava:
  - Un suldatu pò cultivà stubble, ma esse piacevule à u toccu per una donna, è un puliticu, ùn importa quant'ellu si rasa, evoca a sensazione di un basgiu cun un reptile!
  Charlotte intervenne ancu, spinghjendu a leva cù u so taccu nudu è dicendu:
  - Un suldatu hè un acula cù u rangu di passeru, un puliticu hè un puddastru bagnatu cù u rangu di tacchino !
  Kristina hà sbattutu u tank russu, l'hà perforatu è hà nutatu, scoprendu i denti:
  - Ancu s'è u suldatu ùn hè micca brillanti in forma, è qualchì volta porta cumandamenti stupidi, ma à u cuntrariu di u puliticu-pappagallo, ùn canta micca da a voce di l'altru!
  Magda aggiunse astutamente, beccando l'inimicu cun grande precisione è punendu i tanki sovietici:
  - Un suldatu hè un travagliadore-furmiculu di guerra, è un puliticu versa merda da sopra, essendu un drone grassu di a reta !
  È e zitelle rideranu è mustrà i so denti perla. Hè chjaru chì l'URSS ùn pò micca resiste à tali cagna. È l'armata russa ùn hà micca successu à scunfighja a Wehrmacht. È in generale, assai battaglie sò in piena quì.
  E ragazze in i battaglie per Mosca si distinguenu ancu assai.
  Gerda, sparando a dita nude, sorridendo aggressivamente:
  - Un suldatu hè bravu ancu timidu, u puliticu hè cobarde, ancu quandu hè gallu !
  Charlotte hà ancu battutu u tank sovieticu è sguillava:
  - Un suldatu hè nobile, ma micca liberu, un vile puliticu, è ancu essenzialmente un schiavu di passioni !
  Cristina sguillava ancu, cù un sorrisu di denti di perla :
  - Un suldatu hè un leone, ancu s'ellu hè sempre cortu, è a pulitica hè una volpe è dighjà invasa !
  Magda, mandendu aggressivamente un proiettile cù u so taccu nudu, rimarcò:
  - Un suldatu hè simile à un anghjulu in l'infernu, è un puliticu hè un porcu chì si festa durante una pesta !
  Gerda, cuntinuendu à chjappà è tumbà a torre di un tank russu, rimarcò assai aggressivu:
  - Un picciottu scalzu hè più cunfortu di corre nantu à a neve ch'è un puliticu calzatu chì manuvra trà i fili !
  Charlotte, sparendu à i fucili sovietici, pigliò è sguillava:
  - Un picciottu, ancu in u friddu nudu, hè più cuntentu chè un vechju chjapputu in u fangu di u discorsu di un puliticu !
  Christina, mandendu obusi à u nemicu, ululò:
  - Una donna ùn hà tantu paura d'esse nuda è scalza, quant'è di u fattu chì un omu puliticu l'averà scarpata, è strapparà trè pelle !
  Magda, cù u surrisu di una ragazza bella è sexy, aghjunse:
  - Una donna hè timida in l'apparenza, ma ci hè pocu chì pò veramente spaventà, un dittatore maschile hè formidable in l'apparenza, ma si alluntanassi da a so propria ombra!
  Gerda rimarcò aggressivamente, abbattendu un altru cannone russu:
  - U silenziu hè d'oru per un dittatore, solu s'è i sughjetti senza murmurà soffrenu di mette a lingua in sacchetta !
  Charlotte hà fracassatu una vittura sovietica cù una cunchiglia è sguillava:
  - U dittatore assicura ch'ellu hè duru cum'è una roccia, ma in realità u tiranu hè solu una petra stupida !
  Christina hà colpitu u nemicu cun grande precisione, è hà culpitu i trenta-quattru:
  - Una zitella sbatte i so gammi quand"ella corre scalza nantu à e petre affilate, un puliticu si cunfunde quand"ella si precipita in calzata trà i ruscelli !
  Magda rispose cun grande ingegno, sventendu i denti :
  - Un taccu femminile nudu pò esse trafittu da un sharp, calzatu da un votante puliticu ùn serà micca trafittu ancu da l'ingegnu !
  Gerda, menendu un focu assai precisu è miratu, hà dettu logicamente:
  - Una donna preferirebbe marchjà scalza in u fretu chè esse calzata cù discorsi ardenti di i pulitichi !
  Charlotte hà sparatu aggressivamente à u tank sovieticu è sguillava:
  - In u fretu, un core caldu ùn si calarà, è un discorsu ardente di un puliticu ùn si calarà !
  Christina hà martellatu assai attivamente à u nemicu, hà abbattutu a torre è sguillava:
  - Un patriottu hà una fiamma in core, è solu merda in fegatu da un puliticu !
  Magda assai pusitivu è cun un sorrisu di i so denti, disse:
  - Un suldatu hà u core ardente di un patriottu, è i pulitici anu u stomacu d"un struzzu currutti è a gola di un pitone avido !
  Gerda hà sbattutu in un tank sovieticu, hà sbulicatu a torre è disse:
  - Un suldatu mantene l'onore - custa assai, un puliticu vende una vergogna, chì ùn vale micca un centesimu rottu, ma custa trè caru !
  Charlotte hà accunsentutu cù questu, rompendu un altru obice sovieticu:
  - U suldatu hà un mantellu grisgiu, è assai materia grisa in u so capu, u puliticu hà i capelli di un lupu grisgiu, è aspira à esse cardinali grisgi !
  Cristina rimarcò aggressivamente, mandendu un proiettile cù una forza mortale:
  - I pulitici per una parolla rossa mandanu suldati per sparghje u sangue, è per un affari neru - tradinu l'amore !
  Magda, dopu avè sfracciatu u cannone russu, rughjò:
  - Un suldatu pò machjà u corpu, ma ferma puri in l'ànima, è nisun bagnu aiutarà un puliticu à lavà a terra spirituale!
  Gerda batteva a vittura sovietica cù i so pedi nudi è cinguettava:
  - Un suldatu hà da tumbà i cattivi per a Patria, un puliticu ammazza tuttu ciò chì hè bonu cù ambizioni per u so propiu !
  Charlotte cun grande aggressività, chjappà u nemicu, è sfondendu l'armatura di u tank, hà dettu:
  - Un suldatu, uccisione ùn hè micca un assassinu, un puliticu chì prumette - ùn cumpiisce micca !
  Christina s'avvidì aggressivamente, sfondendu un altru obice:
  - Un suldatu fà qualchì volta l"impussibile senza risparmià ellu stessu, un puliticu ùn face nunda di pussibule senza interessu in a so sacca, senza risparmià l"altri !
  Magda hà battutu u tank T-34 cù i so punte nude è hà sbulicatu cù eccitazione:
  - Un suldatu hè un leone chì manca sottu à u cumandimu di arieti, un puliticu hè una volpe chì ubbidisce solu arie cù cervelli di gallina !
  Gerda, cù l'aiutu di i so pedi nudi, mandò un altru proiettile di forza mortale è urlava:
  - Un suldatu ùn pò micca sempre diventà un leone, ma a cosa principal ùn hè micca esse un sumere da quale sò stati calati trè pelle!
  Charlotte hà logicamente nutatu, mandendu un projectile in l'obice sovieticu cù l'aiutu di u so taccu nudu è sguillatu:
  - Un suldatu ùn si cumporta micca sempre cum'è un anghjulu, ma in a prufundità di a so ànima hè cunsacratu à Diu, un puliticu sempre sparghje discorsi angelici cù promesse di paradisu, ma nantu à a superficia di u spiritu hè chjaru chì hè devotu. à Satanassu !
  Christina rimarcò abbastanza logica, scoprendu i denti è stringhjendu i so ochji smeraldi:
  - Un suldatu pò esse lasciatu senza stivali durante a battaglia, ma un puliticu mette i scarpi, in ogni situazione!
  Magda hà ancu mandatu un prughjettu cù l'aiutu di dita nude di gambe scavate è emessu:
  - Un suldatu porta un uniforme di camuffamentu per sopravvivere per a Patria, mentre chì un puliticu hè un camaleonte per tumbà l'elettore murale per piglià u tronu !
  Mosca hè stata presa, dopu chì i Nazis vultò à u sudu, bypassendu Kyiv.
  L'Armata Rossa hè stata demoralizzata dopu a caduta di a capitale.
  Ma in un locu, i tanki sovietici anu sempre pruvatu à contru à i tedeschi.
  Gerda mandò un prughjettu cù l'aiutu di i so pedi nudi è sguillava, scoprendu i denti :
  - Un suldatu in battagghia s'affaccia cum'è un cane à un cinghiale, un puliticu in daretu, abbaia assai è porchi !
  Charlotte hà ancu sparatu abbastanza precisamente à a vittura russa è hà rimarcatu aggressivamente:
  - Hè bonu per un suldatu à esse forte cum'è una quercia quandu si scontra cù u nemicu, hè peggiu d'esse stupidu cum'è un stump quand'ellu hè in cuntattu cù un puliticu !
  Christina s'abattit sur l'ennemi en appuyant sur le talon nu sur la base de la leva et en chantant :
  - U boia taglia a testa à l'ascia, un suldatu pugnala à a gola cù una baionetta, un puliticu sguassate in u cervellu cù a lingua, è strangula daretu à u collu cù parolle appiccicate !
  Magda fece l'ochju è cun un tonu aggressivu, mandò un rigalu assassinu di morte à u tank russu è sguillava:
  - Hè megliu per un suldatu per esse un lupu feroce chè un cunigliu cowardly, soprattuttu quandu si scontra cù un boa constrictor puliticu !
  Gerda martellava con una grande precisione, e fece un pugno su trentaquattro:
  - Un suldatu pò esse feroce in l'apparenza, ma in a prufundità di un agnellu mansu, un puliticu cù un sguardu angelic hè veramente un porcu tipicu !
  Charlotte si cumportò assai aggressivu, è sorrisu a so faccia, è à u stessu tempu marchjava una cunchiglia à u nemicu, cù l'aiutu di, naturalmente, dita nude di gambe scavate, emettendu:
  - I suldati sò sempre bravi, ancu in ritirata facenu solu una manuvra tattica, i pulitici sò sempre cobardi, ancu à l'attaccu, facenu un truccu strategicu !
  Christina schiaffò u nemicu è scopre i denti, è rimarcò cù una risatina:
  - Un suldatu si batte cù uguali è forti per ordine, un puliticu attacca i debuli, cù a so propria arbitrarie !
  Magda spinse l'inimitu in a basa di a torre di u tank cun grande energia, utilizendu i so pedi nudi è urlò:
  - Un veru suldatu ùn hè micca sempre bè natu, ma sempre cumpiendu u so duvere, un puliticu, ancu cù un pedigree reale, ùn sempre cumpiendu e so prumesse !
  E donne si battevanu in l'Africa è in l'Asia, in ogni locu chì si mostranu guerrieri assai formidabili.
  È in ferraghju quaranta trè, seguitatu da un sbarcu in Australia. È dopu l'attaccu à Sudafrica.
  Cusì, i Nazis cunquistò quasi tutte e culunie è i duminii britannichi.
  Churchill vile dumandu a pace. Hitler ricusò, cusì hà digià pigliatu tuttu. È in u ghjugnu di u 1943, seguita un sbarcu anfibiu in Gran Bretagna.
  Quattru belle zitelle : Gerda, Charlotte, Christina è Magda. Cavalcate in un tank sperimentale - "Panther" -2.
  E ragazze sò naturalmente scalze è in bikini.
  U so cisterna volò fora di i stocks è andò à a costa. "Panther" -2 hè un bonu tank in principiu. L'armatura frontale di u scafo hè 100 mm, a torretta hè 120 mm, i lati sò 60 mm, è a pistola principale hè 88 mm 71 EL. Una tale pistola colpisce i tanki britannichi, ancu Churchills, da una grande distanza.
  Gerda, cù l'aiutu di i so pedi nudi, pressò u buttone di u fucile è sbattò i tanki britannichi.
  Pigliò a vittura è cantò :
  - Gloria à u Terzu Reich !
  Charlotte, quella volpe aggressiva. Hè sparatu ancu à u nemicu. Ella sfondò l'armatura frontale di u Churchill è ronronò:
  - Per e nostre gloriose vittorie !
  È hà ancu sparatu à pedi nudi.
  Allora sta zitella cinguettava :
  - Ebbè, ti batteraghju !
  Christina hè un colpu assai precisu. Ella rumpiu l'armatura per a distruzzione di quale anu datu qualchì soldi.
  Un guerrieru rossu cù i capelli d'oru cinguettava:
  - Per u Terzu Reich !
  È dinò, cù un pede nudu, hà lanciatu qualcosa chì hè fatale. È induve sò i britannichi contr'à i tedeschi. I Fritz anu equipamentu più forte, megliu persunale.
  Allora Magda sparò, è tagliò l'avversari. È cù u so pede nudu puntò u fucile versu u nemicu. È sparatu cù una forza brutale.
  U guerrieru sguillava è ringhiava :
  - Per u putere più altu di u mondu!
  A zitella era cusì scintillante quì. È sbattu l'avversari. Iè, in vain, u Primu Ministru Churchill hà cuntattatu u Terzu Reich. À quale hè andatu contru ? Era un colpu sfrattu.
  Di sicuru, ùn ci hè micca accolta contru à Gerda. Hè una zitella di forza colossale.
  È torna sparà cù u so pede nudu, è sfracicà a massa di i britannichi.
  Dopu, Charlotte spararà cù i so pedi nudi. E poi si batte ancu à Cromwell. Iè, i britannichi piglianu i corni bè.
  Charlotte scherniò.
  - Sò a persona più bella di u mondu !
  Christina spara ancu cù precisione à i nemici. Hè una zitella di grande putenziale. È s'ellu tira, spara.
  È i so cunchiglii mandati à pedi nudi sò cusì mortali. È u guerrieru urlò:
  - Per i più alti successi!
  Magda l'hà ancu pigliatu è sbattu i britannichi à u massimu. Utilizendu i vostri gammi nudi. Sconfiggiu e truppe britanniche è sguillava:
  - Sarà tuttu cusì colossale !
  Allora u guerrieru mustrò a so lingua.
  In corta, e ragazze quì sò assai cool. È micca stupidu in tuttu. È cù i tacchi nudi miranu canne à i tanki inglesi è i fucili autopropulsati.
  In corta, u sbarcu hè successu. I tedeschi anu ancu battutu i britannichi in l'aria. U novu cumbattimentu ME-309 hà dimustratu a so supranità cumpleta annantu à l'inimicu. Cum'è Focke-Wulf. Chì spavintò i britannichi.
  In corta, quandu Londra era circundatu. E Churchill hà pruvatu à scappà. Ma ùn era micca quì.
  Deux pilotes allemandes Albina et Alvina ont abattu tous les avions d'escorte et ont forcé le paquebot de Churchill à atterrir. U fieru primu ministru era custrettu à ghjinochje è basgià i pedi nudi di e bellezze. Basgiò à Churchill, e gambe di Albina è Alvina. È pedi, è dita, è tacchi. Dopu à quessa, i so fimmineddi - u Primu Ministru di a Gran Bretagna sò stati custretti à laccà u so pettu di Venus. Chì e ragazze amavanu.
  Hè cusì ch'elli sò scemi.
  A Gran Bretagna hè cascata. È u Fritz nantu à un cavallu biancu, trionfa.
  Adolf Hitler hà annunziatu solennemente:
  - Aghju pigliatu più capitali chè Gengis Khan !
  Resta solu à scunfighja i Stati Uniti. Ma questu pigghia un pocu di tempu.
  Tuttu u 1944 passa in un scambiu di colpi in l'aria è di battaglie navali. I sottumarini tedeschi anu migliuratu è diventanu megliu cà quelli americani. O piuttostu, eranu digià megliu, a so superiorità era solu diventata tutale.
  U Führer, cum'è dicenu, hà aumentatu u so momentu. ME-262 jet fighters è sottumarini alimentati da perossu di l'idrogenu apparsu in a pruduzzione seriale. Allora i Fritz anu avà assai risorse. È chì include l'esseri umani.
  U corazzatu Bismarck hè statu custruitu novu à un ritmu acceleratu. Hè stata lanciata in marzu di u 1944. A nova nave era duie volte più grande in termini di spustamentu cum'è l'armi precedente è trè volte più putenti. I traspurtadore di l'aviò eranu ancu custruiti, è assai putenti.
  In ghjennaghju di u 1945 hè statu lanciatu un trasportatore d'aviò capace di trasportà centu vinti aerei è cù un scafo simplificatu.
  U Terzu Reich si preparava à saltà. L'annu 1945 hè ghjuntu... A flotta americana hà patitu pèrdite pesanti. È u Giappone hà ancu pressatu da u punente nantu à i Stati Uniti. L'aviò tedescu hè diventatu più è più perfettu, i bills of aces anu aumentatu.
  Per esempiu, dui piloti di u Terzu Reich - Albina è Alvina li chjamavanu A - un quadru, anu puntuatu cunti assai briskly. Finu a ora, Huffman hà tenutu u record. In u ghjugnu di u 1945, hà purtatu u so contu à quattru centu vitture è, in u risultatu, hà ricevutu a Croce di Cavaliere di a Croce di Ferru cù foglie d'oru, spade è diamanti. È questu hè u quintu gradu.
  Ma Albina è Alvina l"eranu dighjà chjapputu. Più di trè centu veiculi abbattuti ognunu, anu ricevutu a Croce di Cavaliere di a Croce di Ferru cù foglie di quercia d'argentu, spade è diamanti. Ma avà s'avvicinavanu digià quattrucentu. È ùn anu da piantà.
  Eccu Albina appughjà i so pedi nudi nantu à i pedali di u volante è cinguetta :
  - Gloria à a grande Patria !
  È hà abattutu un paru d'aviò americani.
  Alvina, cuntinuendu à u focu, hà ancu sbattutu. Elle a abattu deux avions de l'armée américaine à pieds nus et a grincé :
  Semu l'incarnazione di l'odiu !
  E ragazze si separanu. Sò assai agile in battaglia.
  Albina tirò u so cannone è sibilò :
  - Gloria à a Patria - frusta !
  Alvin hè d'accordu cù questu:
  - Grande gloria !
  I tedeschi pressavanu assai duramente l'Americani. È anu pigliatu a qualità di a so aviazione.
  L'E-50 hè statu un bonu sviluppu. Stu tank hè statu cun un cannone perforante è di focu rapidu. È cù una bona prutezzione frontale.
  L'American Sherman ùn hè micca u so rivale. È ancu Pershing. L'E-50 si dimustrava esse una bestia di una macchina.
  I tedeschi in u quarantacincu annu si sò stallati in Groenlandia, è creanu un postu in Canada. À u listessu tempu, a diplomazia tedesca hà guadagnatu u Brasile à u so latu, cù l'Argentina, chì era longu ubbidiente. E a prumuzione principia da i ponti miridiunali.
  L'annu 1946 hè statu decisivu. E truppe tedesche è giapponesi anu invaditu u Messicu, è catturà quasi tuttu u Canada, invadendu ancu l'Alaska. E poi l'ostilità sò state finalmente trasferite à i Stati Uniti. Nant'à u so tarritoriu, i veri battaglie cuminciaru à fà.
  E, sicuru, i tanki tedeschi di a serie E si dimustravanu assai periculosi è veiculi di cumbattimentu. Induve sò l'Americani davanti à elli. I fascisti anu una tale forza.
  In particulare quandu l'equipaggiu di u tank di Gerda hè à l'attaccu è sfracicà e truppe americane.
  Hà una vittura di a serie E-50, agile è rapida. Hà una lunghezza di canna di 100 EL è un calibre di pistola di 105 mm. Se una tale pistola sbuccia.
  Gerda pressò u buttone di u joystick cù i so pedi nudi, sparò un prughjettu, colpendu cù precisione u nemicu è sguillava:
  - Gloria à u Terzu Reich !
  Charlotte, sta zitella di i capelli rossi sbatteva ancu, cù i so pedi nudi, à l'Americani è cinguettava, scoprendu i denti:
  Gloria à e nostre truppe invincibili !
  Kristina picchiò ancu e so gambe agile è ciselate cù e so dita nude è urlava:
  - Gloria à l'eroisimu di a Wehrmacht !
  Magda, aduprendu i longhi diti graziosi di e so gammi nude, si strinse ancu è strillava:
  - Gloria à l'invincibile Wehrmacht !
  È quattru zitelle l'anu da piglià è ruggiscenu in cima à i so pulmoni:
  - Semu veri aquile, è pieni d'eroisimu ! È vulemu cum'è l'acelli, figlioli di a Patria brava !
  Gerda sparò torna cù i so pedi nudi. Ella colpì a vittura americana è sibilò:
  - Innò, micca figlioli, ma figliole !
  Charlotte hà sparatu à a vittura americana, strappò a so torretta è cinguettava:
  - Di sicuru, e figliole sò assai eroiche !
  Christina hà schiaffatu u so avversariu. Ella trapassò u nemicu in tuttu, è sibilò, scoprendu i denti:
  - Semu i veri machini di a morte !
  Magda hà ancu sparatu à u nemicu. Hà rumpitu l'armatura nemica, sbattò a fronte di u nemicu è urlava:
  - È simu i machini più perfetti in u mondu !
  È e zitelle urlavanu in coru:
  - Gloria à a Germania, gloria, i tanki si precipitanu avanti ! Divisioni di u Terzu Reich accoglie i bravi!
  In corta, i tedeschi stavanu veramente bè, è e so truppe anu puntuatu una vittoria dopu l'altru.
  I Stati Uniti, sicuru, anu una forte ecunumia, ma anu persu in termini di tecnulugia. In particulare i tanki è i jet aircraft. I tedeschi avianu digià u ME-262 X in a pruduzzione seriale, è questu aviò era sopravvivente, vitezza più di 1150 chilometri per ora, è armatu cù cinque cannoni 30-mm. L'Americani ùn ponu micca resiste à una tale macchina.
  I tedeschi avianu ancu un ucellu XE-262, faciule da fabricà, guasi sanu fattu di legnu, assai ligeru è maneuverable. Ma u XE-262, per via di a so massa troppu bassa è di a so alta velocità, era difficiule di gestisce è necessitava piloti altamente qualificati. Ma era grande per u stilu di Huffman, chì hà travagliatu in avvicinamentu. È à pocu pressu sfracicò l'Americani.
  Ma in più di Huffman, ci era ancu duie ragazze chì anu agitu: Albina è Alvina. Anu più di trè centu aerei abattuti ognunu è ricevenu a Croce di Cavaliere di a Croce di Ferru cù foglie di quercia d'argentu, spade è diamanti. Croci di Cavaliere cù foglie di quercia d'oru, spade è diamanti sò finu à avà solu Huffman, chì hà abbattutu più di cinquecento aerei, è Rudel, u liggindiari aereu d'attaccu, hà sbattutu più di cinquecento tanki, è assai altri miri di terra. È altri diciassette aerei.
  In u Terzu Reich, anu ancu appruvatu u sestu gradu di a Croce di Cavaliere di a Croce di Ferru cù foglie di quercia di platinu, spade è diamanti, à quelli chì ghjunghjenu à mille aerei abattuti, o u listessu numeru di tanki rotti.
  In questa Croce di Cavaliere, almenu un centu di diamanti duveria esse attaccati, è saria più grande di l'altri Croci di Cavalieri. Allora u premiu era micca solu onorevoli, ma ancu caru.
  Albina è Alvina volanu à traversu u celu. Abbattu i so aviò Yankee è cantanu à traversu i denti:
  - Belle ragazze,
  Grandi amichi...
  Saria formidabili ragazzi -
  È grandi calci !
  Albina puntò u fucile di l'aviò cù l'aiutu di i so pedi nudi, batteva l'Americanu è sguillava :
  - Luci d'occhi allegri !
  È fece l'ochju à u so cumpagnu. Ella tagliò a so contraparte. Ella fracassa u nemicu in pezzi cù i so punte nude è cinguetta:
  - Per u cumunisimu è e nostre gloriose vittorie !
  Albina hà currettu u so cumpagnu, abattendu l'aviò Yankee:
  - Per u cumunisimu arianu !
  È e duie ragazze sbuchjavanu à ride.
  Intantu, a guerra cuntinuava. L'Americani eranu chjaramente perdendu à u megliu nemicu in a tecnulugia è a furmazione, è ancu aduprà divisioni straniere.
  In particulare, i Yankees anu u tank Sherman principale. Ebbè, induve hè contru à u principale E-50 tedesca. A machina di i Nazis avia una armatura frontale di 250 millimetri, armatura laterale di 170 millimetri, è un pesu di settanta tunnillati cù un mutore di 1200 cavalli cù un impulsu di mutore.
  Hè da nutà chì u Sherman ùn pudia ancu penetrà in u latu tedescu, postu chì l'armatura di l'E-50 hè inclinata. Ancu u Sherman cù un fucile di diciassette piedi, u Firefly, ùn hà micca veramente pigliatu un tedescu à bordu. Ma stu tank ùn era micca massivu.
  È i tedeschi anu pigliatu cun fiducia u tank americanu da cinque chilometri di distanza. Inoltre, hà una siluette alta. L'Americani avianu Pershing un pocu megliu. Ma stu tank ùn era micca massivu cum'è u Sherman, è ancu u so cannone 90-mm ùn era micca abbastanza per una lotta efficace.
  Solu "Supershing" puderia penetrà l'E-50 tedescu in u latu. U benefiziu di una pistola è un calibre di 90 mm è una lunghezza di canna di 73 EL. Ma d'altra parte, u ritmu di u focu hè solu quattru colpi per minutu contr'à dodici per l'E-50 tedescu, è u pesu di cinquanta tunnillati hè troppu grande per un mutore di 500 cavalli. Iè, è l'armatura hè insufficiente. In a frunti di u mastodonte principalu tedescu, l'Americani ùn anu micca sfondatu. È u Fritz hà ancu avutu un E-75 cù un cannone di calibre 128 mm è un gruixu di armatura laterale di 210 mm sottu pendii, cù una prutezzione ancu megliu è un mutore di 1500 cavalli.
  Allora da u principiu, i Stati Uniti anu persu. Solu u tank T-93, più precisamente un cannone autopropulsatu chì pesava novanta trè tunnillati, cù un gruixu di armatura frontale di 305 mm è un cannone di 155 mm, puderia cummattiri i mastodonti tedeschi.
  Ma u funziunamentu di guida di sta pistola autopropulsata era pocu impurtante, cum'è a rata di u focu. È i tedeschi anu distruttu cù l'aviò.
  Allora l'Americani in generale ùn anu micca fattu bè, è perdevanu senza speranza.
  E e truppe tedesche s'avvicinavanu sempre più vicinu à New York è Washington.
  Truman supplica à Hitler per a pace.
  Ma u Führer vulia solu a rendizione cumpleta senza alcuna cundizione. Washington era circundatu. È i Nazis cuminciaru un assaltu à a capitale di i Stati Uniti.
  L'equipaggiu di u tank di Gerda hà luttatu per un dumane più luminoso. È hà vintu senza prublemi.
  A zitella hà ancu cuminciatu à sparà micca solu cù i so pedi nudi, ma ancu cù i capezzoli scarlatti di i so petti. È hà aiutatu assai.
  Charlotte hà sparatu ancu premendu i so capezzoli rubi nantu à u buttone di joystick è cinguendu:
  - A grandezza di u cumunismu sta à esse micca un pesciu, ma una balena !
  Christina, sparendu, pressendu i buttoni di u joystick, hà nutatu:
  - È noi tedeschi custruiremu u più grande di u cumunismu !
  Magda, sparendu capezzoli crimson à i so avversarii, emette aggressivamente:
  - U cumunisimu più brillanti ! Solu su, micca un passu!
  Gerda indicò u cannone cù i so pedi nudi, è girò l'obusier americanu cù un colpo ben miratu, cunfirmò:
  - Per u cumunisimu arianu !
  Dopu à a caduta di Washington, l'America capitula prestu. È hè accadutu u 31 di ghjennaghju di u 1947.
  A Siconda Guerra Munniali hè finita. È l'ascesa di Hitler à u putere coincide cù a capitulazione di l'America.
  . CAPITOLU #2
  Paria esse un longu periodu di pace. In fatti, tutte e guerre sò finite, i Stati Uniti sò catturati, è chì vulete più ? Ma ci era una superpotenza di più cù e culunie: u Giappone. È Hitler vulia ancu cunquistà.
  U 20 d'aprile di u 1953 principia una nova guerra per a redivisione di u mondu. L'URSS esistia sempre in una forma truncata. L'armata chì vinni à u putere dopu à Stalin, mette Voznesensky cum'è u guvernu principale formale. Stu capu hà sappiutu parzialmente restaurà l'ecunumia russa. È offre à Hitler a participazione di l'URSS in a guerra contru u Giappone. Hè accunsentutu, ma à a cundizione chì a Russia vultà solu Primorye, l'isula di Sakhalin è a catena Kuril, catturata prima da i samurai.
  Allora Voznesensky hà avutu una nova chance per rinviviscia l'URSS, è parzialmente riabilitatu l'imperu.
  A lotta si sviluppò in piena forza.
  Alenka è a so squadra hà cumbattutu nantu à un novu tank T-11 sperimentale. Sta vittura era pesante è ben prutetta. A so armatura frontale hà righjuntu 300 millimetri cù un pesu di machina di sessanta ottu tunnellate è una pistola di calibre 130-mm. Intantu, u tank principale T-54 hè sempre in l'URSS, chì ùn hè ancu micca male.
  È Alenka è u so cumpagnu sparanu da un fucile putente da una longa distanza. I giapponesi, sicuru, anu u so propiu vitture. In particulare, quì hè l'E-75, copiatu da u mudellu tedescu sottu licenza. Ma stu tank hè digià un pocu anticu.
  È Alenka u mette fora cù i so pedi nudi. È manda u projectile esattamente da a fine à a fine.
  A zitella cinguetta :
  - Gloria à l'epica di u cumunismu ! Gloria à Lenin in i cori!
  In verità, questu hè una bellezza di u più altu standard.
  Anyuta spara ancu, cù e so dita nude di gambe ciselate è squilli:
  - Sò un guerrieru assai bellu, è hè cum'è una pupa di clockwork !
  Alla spara ancu à turnu. Sta zitella hà battutu u samurai è disse:
  - In nome di a luce, u calore è u ventu !
  E, sicuru, cù pedi nudi.
  È dopu Maria sbarcò. Hè una zitella di tremenda forza spirituale. Hà fracassatu un tank giapponese è cinguettava:
  - Per u cumunisimu putente !
  È succumbì à u so taccu nudu.
  È à a fine hà sparatu cù l'aiutu di un pede nudu è Marusya. A zitella culpì u nemicu è sibilò:
  - Gloria à l'era di un mondu megliu!
  E cumu si fischia ... Questa hè veramente una ragazza assai fresca.
  L'equipaggiu di u tank sovièticu face un bellu travagliu è piglia e fatture. E ragazze, di sicuru, piglianu rapidamente u capu. Hanu ancu a megliu vittura per l'Armata Rossa.
  È Gerda si batte nantu à un tank piramidale. Sta vittura hè digià più avanzata è hà solu dui membri di l'equipaggiu.
  Iddi, cù Charlotte, sparanu à i Giapponesi, è sò estremamente efficaci.
  Gerda, cù i so pedi nudi, pressò i buttoni di u joystick è chjappà a vittura giapponese, sibilendu:
  - È u samurai volò à a terra sottu a pressione di l'azzaru è u focu !
  Charlotte hà ancu sparatu nantu à ella, utilizendu i diti nudi di e so gammi ciselate, è sibilò:
  - Ma a nostra Wehrmacht da a taiga à i mari britannichi, tutti sò milioni di volte più forti !
  Magda è Christina si battenu in un altru tank piramidale.
  E ragazze Terminator sò estremamente cumbattenti è colossali in forza.
  È cusì Christina spara, usendu i so pedi nudi è pugni à i Giapponesi.
  Allora strilla :
  - A nostra era cù vittorie avanti !
  Magda spara ancu nantu à u nemicu. Demolisce a torre da i samurai è strilla:
  - È e rializazioni aspettanu ancu più fresche !
  È dinò, cù i pedi nudi, prufittà di u sistema, demolendu i nemici.
  Iè, ci sò e zitelle chì fermanu un cavallu galoppatu è entreranu in una capanna ardente.
  I guerrieri vincenu u nemicu è pocu à pocu pigghianu in su.
  U Giappone perdeva. È i tedeschi anu utilizatu un'arma formidable - discoteche.
  Issi piatti volanti ùn sapianu micca uguali.
  Quì Agatha è Adala si battenu nantu à un dischettu. Guerrieri cuntrolanu a macchina cù l'aiutu di joysticks, è implementanu sta unità più putente. È cusì schiaccianu l'avversari. È colpi cù i raghji di calore da l'aria. Litteralmente distrugge u putere di i rivali.
  Agatha, sparendu à u nemicu, rugi :
  - Mad a mo passione !
  È cù un taccu nudu, tondu, cum'è pressu.
  Adala, sparendu à i nemici, dichjara cun fiducia:
  - Hè solu putere !
  È usa ancu i so pedi nudi contr'à u nemicu.
  E ragazze si sò veramente disperse. E tali, diciamu bellezza di lotta dritta.
  Chì ùn ci hè quasi nunda di u Giappone.
  A Terra di u Soli Levante era perda. È ahimè, paria quasi senza speranza.
  U samurai face a superiorità tecnologica. È un avversu assai seriu in quantu à a pianificazione operativa.
  U Giappone hà scunfittu à a Russia in u so tempu, ma avà perdeva à i coalizioni.
  À a fine, u Terzu Reich hà ancu lanciatu una greva nucleare in l'isule, è a terra di u sole chì nasce capitulò.
  In u risultatu, a cunquista di terri colossali hè stata cumpletata. Tuttavia, u Terzu Reich hà battutu un pocu più in l'America Latina, è hà realizatu sequestri supplementari di u territoriu.
  Ma quandu u mondu sanu hè sottu à u Terzu Reich, l'URSS, sempre libera, stuzzica u Führer.
  È u 20 d'aprile di u 1957 principia l'aggressione contr'à a Russia. E forze colossali avanzanu nantu à l'URSS.
  Chì pò cuntà l'Armata Rossa in queste cundizioni ? E forze sò digià assai ineguali.
  Ma apparentemente, i Russi è altre naziunalità anu sempre qualchì calculu.
  In particulare nantu à Oleg Rybachenko è Margarita Korshunova. Un zitellu è una zitella di dodici anni sò disposti cù una missione speciale per aiutà l'URSS à sopravvive è vince.
  Quessi sò i zitelli è quattru ragazze demiurge cun elli!
  È si battannu assai duru.
  Natasha, Zoya, Augustine, Svetlana cumbattenu i Nazis.
  Ragazze tradizionalmente scalze è in bikini. È questu hè u so credo. Luttanu cun ferocia salvatica.
  Natasha, sparando da una mitragliatrice, rimarca:
  - Chì simu bè, chì sapemu cummattiri !
  Zoya, sparendu à u nemicu, accunsentì:
  - Pudemu !
  È hà lanciatu una granata cù i so pedi nudi.
  Augustina scribbled à i Nazis cù una mitragliatrice, è cun grande eccitazione, gridava, lanciandu una granata cù u so taccu nudu :
  - Sò u distruttore di u male !
  Svetlana, chì spara ancu à l'inimicu, è spara cù precisione, falà i nemichi è scaccià un saccu di splusivi cù u so pede nudu, per via di quale u tank si vultò, emessu provocativamente:
  - Macineraghju u Terzu Reich in polvera !
  È a zitella hà tiratu a lingua fora di novu.
  Oleg Rybachenko hà lanciatu un rigalu di morte à l'inimicu cù una gamba infantile di putenza assassina è emessu:
  - Un suldatu s'adopra à qualchì volta e prustituite durante e so vacanze, un puliticu adopra sempre una prustituta chì usa l'elettori sia à u travagliu sia à u riposu !
  Margarita, tagliendu e criature fasciste, è mandendu rigali omicidi di morte, sbottò:
  - Un suldatu paga à e prustitute ciò ch"ellu guadagna cù u so sangue, un puliticu ellu stessu hè una prustituta è hè pagatu per sguassate u sangue di l"elettori !
  Quessi sò donne guerriere è zitelli mostru. Cù elli pudete luttà contr'à quasi ogni mostru. È ancu di Hitler.
  Natasha, sparando à i Nazis, è difendendu Mosca, cantava:
  - Semu schiacciati da u jugu di l'orda,
  Semu oppressi da u jugu di l'infideli...
  Zoya, sparendu à u Fritz, è lanciandu i so pedi nudi cù i so pedi, lanciava un fischiu assassinu:
  Ma bolle in i nostri vini
  Paradisu di i Slavi...
  Augustina, sparendu à i Nazis, è agisce assai energica, dà una granata cù u so taccu nudu, cuntinueghja :
  È da e meravigliose rive,
  À a riva di Kolyma...
  Svetlana cantava cù passione salvatica, ghjucendu cù i musculi di i so gammi, è i tile di stampa dete:
  Tuttu chistu hè a nostra Terra,
  Tuttu chistu simu noi !
  E quì e zitelle, devi dì, eranu cun grande cuncepimentu è aggressione colossale.
  È i zitelli eterni immortali Oleg Rybachenko è Margarita Korshunova sò ancu guerrieri super classi.
  Oleg Rybachenko hà lanciatu un pacchettu splusivu cù i so pedi nudi di forza mortale è fischiò.
  I corbi stupiti è stupiti cascanu nantu à i Nazis, chì anu traforatu a cima di a so testa.
  Oleg Rybachenko cinguettava:
  - Un suldatu spara, manda una balla à u nemicu in pettu, un puliticu uccide, si mette un porcu in sacchetta, è bile in u fegatu !
  Margarita Korshunova, ancu in prima, cù i so pedi nudi, scacciò un rigalu di morte cù una forza letale. È fischiarà ancu, abbattendu un corbu nantu à u nemicu, sfondendu e turri di i tanki.
  A zitella cinguetta :
  - Un suldatu in battaglia grida viulia, un puliticu ùn hè ancu zittu, ma s'ellu hè battutu un guerrieru in battaglia, allora perchè un gridu, ahi, ùn hè micca un scudo !
  Nimu li pò piantà, nunda li pò scunfighja. Le lupi malvagi schiacciano i nemici, i tigressi malvagi salutano l'eroi.
  O forse eroine. Eccu e ragazze di ghjoculi di u più altu volu di un uccello.
  È s'elli si battenu, allora da u core ....
  È Alenka cù a so squadra nantu à u tank T-13. Una macchina chì hè pronta per resiste à e cumpusizioni tedeschi, piramidali. A zitella tira à u nemicu, è canta:
  - I nostri tanki, hè solu un miraculu,
  Da i deserti à i mari di u Nordu !
  Ti strapparemu, crede à Ghjuda,
  A bestia terribili serà distrutta!
  Anyuta hà cunfirmatu cù furia, sparendu ancu à l'inimicu cù l'aiutu di i so pedi nudi:
  - Strapparaghju u nemicu è li macinaraghju in polvera.
  Alla, à turnu, s'accupava versu l'inimicu cù l'aiutu di i so pedi nudi è cinguettava :
  - Per a grandezza di u cumunisimu rossu !
  Maria hà ancu battutu u nemicu, facendu un colpu ben miratu cù u so membru inferiore nudu è rugi :
  - Per belle vittorie !
  Marusya ancu, cù l'aiutu di i so pedi nudi, mosse l'inimicu, cum'è s'ellu l'attaccava, è urla :
  - Per l'idee più alte di u cumunismu !
  I Cinqui si battevanu i Nazis cum'è terminatori.
  Oleg Rybachenko hà sbulicatu u mulinu cù e so spade, tagliendu i Nazis è chirping:
  - Un suldatu ùn hè micca sempre una stella, ma a gloria di e so splutazioni ùn sguassate micca cù i seculi, un puliticu sempre mira à u rolu di un luminariu, ma a so infamia hè cuperta di muffa !
  Margarita Korshunova hà ancu tagliatu cù l'aiutu di una tecnica di farfalla è sguillava:
  - U suldatu travaglia cù una baionetta affilata è pugnale in bona cuscenza, u puliticu batte i pollici cù l'aiutu di una lingua chì a so acutezza hè priva di cuscenza !
  E i zitelli-terminatori cumu fischià è abbattinu i Nazis stuned strettu corvi.
  È i piloti sovietici anu ancu cumbattutu in u celu. In particulare, Anastasia Vedmakova è Akulina Orlova.
  Si battevanu cum'è eroi femminili epici. Aduprendu i pedi nudi, anu mandatu prughjetti d'aria. Anu culpitu i nemici assai aptly.
  Anastasia pressò u so capezzolu scarlattu nant'à u buttone di u joystick, colpì u fascista è cinguettava:
  - Gloria à l'idee di u cumunismu !
  Tirendu à l'inimicu cù i capezzoli di fragole, Akulina, mezzu nuda, hà ancu rulatu:
  - Gloria à l'Eroi di l'URSS!
  Queste sò ragazze calde è forti quì. Cumu si cumbattenu cum'è veri bestie. È anu una passione superhumana è una forza colossale.
  Anastasia, schiacciando i nazisti, cantò:
  - Sopr'à u disgraziatu pianeta appesu,
  Fritz diabolicu chì ribolisce l'oscurità...
  L'occupante odia a so ascia,
  Affilate è tagliate a testa !
  
  Tuttavia, ùn hè micca un pedone,
  È micca per sempre camminà sottu à u ghjugu ...
  Trasforma i nemici cattivi in tizzi di focu,
  Diventà u capu di u mondu!
  Intantu, Oleg Rybachenko hà lanciatu uni pochi di piselli cù l'annihilazione cù i so pedi nudi è cantò:
  - Per a Russia è a libertà finu à a fine, furzendu i cori à batte à l'unison !
  È dopu u zitellu terminatore disse:
  - Un suldatu pò beie troppu vinu è si caca, ma ùn, cum"è un puliticu, verserà diarrea verbale senza misura in l"ubriachezza !
  Margarita Korshunova hà pigliatu è tagliatu cù spade in forma d'elice à i nemichi, tagliendu.
  Ed ella cinguettava, denudandu a so faccia :
  - Una zitella scalza hè pronta à curriri dopu à u so amante senza paura, ma cù chì paura si lascia l"elettore à esse calzatu da i pulitichi !
  È dopu ci hè Elizabeth nantu à u tank T-55. Una macchina cù un cannone di 105 millimetri più putente cà u T-54 è pronta à cumbatte i nemici.
  Girls in u tank, sicuru, in un solu bikini.
  Elizabeth pressò u buttone di u joystick cù i so pedi nudi, sparendu abbastanza precisamente à l'inimicu, è rughjò:
  - Per a Russia di u cumunismu !
  Allora Ekaterina sparò à turnu, utilizendu u capezzolu scarlattu di u so pettu per sparà.
  Ella chjappà u tank nazista è hà chjapputu:
  - Per successu in a custruzzione di u cumunismu !
  Elena hà ancu sparatu à u so avversariu cù i so pedi nudi. Smashed u canna di un tank piramidale, hà fattu tuttu bè.
  Poi cinguettava :
  - I più brillanti averemu u cumunismu !
  Allora lupanula è Eufrasia, ancu s'ellu hè di solitu solu un driver. Ma a zitella hà culpitu assai precisu, battendu u musu di u tank nazi.
  Allora ella chjappà:
  - U nostru cumunisimu hè più luminosu chè u sole !
  E donne nantu à u tank sò scalzi è in un bikini sò assai belli è carismatichi. È anu pettu cù tali capezzoli scarlatti.
  Lisabetta cantava cun piacè ;
  Schiacciamu u ghjugu, crede à u fascismu,
  Moveraghju e muntagne s'ellu ci vole ...
  Ci sarà una era, l'era di u cumunismu,
  Volaraghju in u celu cù una canzone !
  È dinò, a zitella cù u so capezzolu scarlattu pressu u buttone di joystick è culpisce i Nazis.
  Allora u Führer ùn truverà micca pocu.
  Cù tali fimmineddi, hè chjaru chì l'URSS hè sempre vivu, è Hitler ùn pò micca rompe cusì facilmente.
  È cun tali picciotti è una zitella cum'è Oleg Rybachenko è Margarita Korshunova, ancu di più.
  U zitellu terminatore scacciò cù e so spade è sguillava:
  - Puliticu, questu hè una volpe, per quale l'elettori sò residenti di un gallinare, ma devouring a carne di quelli chì anu l'intelligenza di un gaddina, un puliticu sbulicà definitivamente un porcu !
  Margarita Korshunova lanciò uni pochi di piselli di annientamentu cù i so pedi nudi è cinguettava:
  - I suldati sbattenu i galli chì ponanu ova d'oru, per i generali turchini chì à u turnu sò divurati da i pulitichi volpi !
  Oleg Rybachenko fischiò, abbattendu i corbi nantu à a testa di i fascisti chì avanzavanu è cinguettava:
  - U suldatu corre à l'attaccu, crede in a vittoria, u puliticu in daretu, in ogni casu, culpiscerà u cummattimentu per svià da i principii !
  Margarita Korshunova hà ancu sbattutu i corvi cù un fischiu, è li hà devastatu, abbattenduli nantu à a testa di u Fritz, hà sguillatu:
  " I suldati volte si ritirate, perchè a felicità hè cambiabile, ma a pulitica hè sempre rimessa, a so felicità hè in podlyanka è slipping un porcu!
  Oleg Rybachenko hà tornatu u mulinu à ventu cù e so spade è urlava:
  - Un ziteddu scalzu hè troppu intesu per lascià un puliticu u chjappà sottu à u so taccu !
  Margarita Korshunova a tenu un machaon accueil avec des épées et squirt :
  - Quandu i pedi nudi di una zitella sò feriti da petre affilate, ferite u core di l"omu, ma i pulitici chì l"obliganu à sbuccà a zuppa di col cù scarpi di bast batte u fegatu di l"elettori !
  Oleg Rybachenko, cù u so taccu nudu di zitellu, succumbì à u presente assassinu di a morte è gridò:
  - Un suldatu ùn cerca micca a morte, vole campà, un puliticu ùn cerca micca a manera di rializà e so prumesse elettorali - vole incassà l'elettori !
  Margarita Korshunova l'hà pigliatu è, cù i so pedi nudi, hà lanciatu un discu finu, tagliendu e turri di i tanki è ruggì:
  - Un suldatu hè sempre ghjovanu di cori, ancu chì diventa grisgiu, un vechju puliticu canaglia pusatu in u fegatu, è un diavulu calvu ancu cù i capelli grossi !
  Oleg hà sbulicatu di novu cù spade in u stilu di un machaon è sguillava:
  - In i tempi antichi, un suldatu avia una spada, dopu hè statu rimpiazzatu da una mitragliatrice per fà più faciule per tumbà i nemici, è un puliticu à l'epica avia una lingua d'arme - hè impussibile d'invintà più mortale!
  Margarita Korshunova rimarcò aggressivamente, colpisce cù furore salvaticu à l'inimicu:
  - Un suldatu hè una spezia di macchina di guerra, ma ferma un omu, in a pulitica ùn ci hè nunda umanu - hè un mecanismu di guerra contr'à argumenti ragiunate !
  Anu travagliatu assai attivamente è cù l'entusiasmu di cummattimentu di i ghjovani titani.
  Ma i tedeschi è u so esercitu sò pressendu.
  Dui picciotti volanu nantu à Yu-888: Isabella è Zaira, belle bionde. Lancianu bombe. Ma allura u Yak-23 appare da u latu.
  Isabella, cù l'aiutu di i so pedi nudi, dirige u fucile à aria è spara à a macchina sovietica. Allora aghjunghje a velocità. U Yak-23 ùn hè micca troppu veloce in ogni modu, è quì hè ancu in una versione sopracargata, è ùn pò micca ghjunghje cù a vittura tedesca.
  E zitelle battenu u vetru cù i so tacchi nudi è sguillanu :
  - Siate famosu, u nostru esercitu hè santu !
  È cumu si mostrarà e lingue !
  È a vittura sovietica hè ghjunta sottu u focu da dui cannoni di l'aviò posteriori, è hà pigliatu u focu, acque chì facenu i diti nudi di e gammi di a zitella.
  Zaira cinguettava, scoprendo i denti:
  - Laveraghju tutti i suldati rossi !
  È strincà l'ochji turchini. È ella pare a più cummattitiva è intensa.
  E quantu ama i belli ghjovani.
  Tuttavia, u so desideriu di tumbà hè assai più.
  Quandu i tedeschi sò sbarcati dopu à u bumbardamentu, Zaira beie una birra. È Isabella, in più di a biera, aghjunghjia ancu l'aragosta. E zitelle manghjavanu cuntenti. Anu lasciatu graziosi, pedi nudi, impronte nantu à a brina di u campu d'aviazione. I picciotti divoravanu e so bellezze quasi nude cù sguardi affamati è imbarazzati. Quantu belle ragazze sò è à u stessu tempu terribili.
  Isabella hà dumandatu à Zaira:
  - Pensate chì a guerra finisci prestu ?
  Zaira hà dettu:
  - Micca prima di l'estate ! Finu à piglià Mosca, i Russi ùn capitularanu micca !
  A bionda cù l'occhi smeraldu rimarcò:
  - È dopu à a caduta di Mosca, ci ponu sempre cumbatte !
  A bionda cù i capelli turchini accunsentì:
  - Puderanu ! Ma ùn saranu più lotte, ma agonia !
  E e zitelle ririanu, manghjavanu l'arbureti, è di novu in battaglia ... Mentre u tempu era relativamente volante. È i so pedi nudi lasciavanu grazia, impronte nude.
  Isabella hà dettu:
  - Avemu tuttu bellu, ancu tracce !
  Zaira annuì.
  - E ragazze tedesche sò perfette !
  È e duie belle bellezze cantanu in coru:
  - Reich hè a perfezione,
  Reich hè a perfezione ...
  Da u surrisu à u gestu
  Soprattuttu lode !
  Oh chì benedizzione
  Sapete chì simu a perfezione
  Sapete chì simu a perfezione
  Sapete chì simu l'ideale!
  È dinò, i bombe sò lanciati nantu à pusizioni sovietiche. È a ghjente more. Parechje persone murenu da i bombardamenti è i bombardamenti. È da colpi di lanciatori di gas, è altri dispositi mortali.
  Anastasia Vedmakova è Akulina Orlova sò assai belle ragazze. Anastasia hà digià parechji anni, ma ùn invechja micca, è pare assai frescu è ghjovanu, solu sviluppatu forte, i musculi grossi facenu più vechja. È a so faccia ùn hà micca arrughe nè reta, cù a pelle delicata è abbronzata. È Akulina hè sempre ghjovana per anni. E duie bellezze sò eccellenti. Sò assi di a classa più alta. In più, Pokryshkin, dopu ch'ellu hè statu abattutu da Friedrich Wolf, hè severamente scossa è ùn faci più più sorti.
  Anastasia manovra una canna strappata. È abbatte un ME-362 un pocu obsoleto. Dopu à quessa, a zitella di l'eroe sguilla:
  - Semu agulle in u celu !
  Akulina manovra, un serpente volpe, e taglia la coda di Focke-Wulf-5 e cinguetta:
  - A Russia hè daretu à noi ! A Russia hè daretu à noi !
  E ragazze sò definitivamente in crescita. Ùn si mettenu ancu i bras in qualchi mutandine magre chì si battenu. Ma aiuta assai in cumbattimentu. Dopu tuttu, aumenta l'efficacità di l'impattu di quirks assassini.
  Anastasia torna à fà una manuvra. Questa volta hà un avversu più seriu chì ME-462, chì hà ottu punti di focu. Includendu quattru cannoni d'aviò calibre 30 mm. È sicuru questu hè un avversu seriu. Armi putenti permettenu di taglià u nemicu in una volta. È avete solu una pistola à aria...
  Anastasia, in ogni modu, ghjetta abilmente u so aviò à u latu, alluntanendu da i ghjetti di piombu volanti. Iè, hà solu un calibre di pistola di 20 millimetri. Ma s'è vo sparate à a cuda.
  Anastasia cantava cun un surrisu:
  - Junkers ghjuntu à a mo cuda,
  Ma poi fumava...
  ululavano fastidiosi i viti,
  Ùn anu mancu bisognu di croci nantu à e so tombe,
  E croci scenderanu nantu à l'ale !
  Akulina ridacchiò e ritagliò Yu-588, ruglando:
  - Per vittorie divertenti !
  È hà dimustratu i so denti di perla. E ragazze quì sò u spill di lotta più largu è colossale.
  Anastasia lancia u Yak-23 da parte. Pruvanu di sbattàla di novu. Press ME-462, a vittura hè seriu.
  Anastasia cantò furiosamente:
  - È vecu un seriu,
  In u sognu di Ivan u Terribile...
  Terra in Siberia distribuitu,
  Voi a Russia nativa!
  È u guerrieru chjappà di novu a vittura tedesca. Prima si strappa l'ala. Ti fa perde a velocità. E poi va à a cuda. U tedescu hà una bona chance di scappà per via di l'alta velocità di l'immersione. Ma micca contru i Witchers. Perchè ella hè un asso di a classa più alta!
  Akulina hè ancu in una battaglia feroce. A zitella appoghja i so tacchi nudi nantu à i pedali è canta :
  - Ùn suppurtà l'umiliazione di i Slavi,
  Alzemu tutti contr'à i tedeschi...
  Ùn pigliemu più insulti
  Schiacciamu u nemicu cù una manu d'acciaio !
  Eccu l'Airacobra -5 contru. Macchina forte: quattru mitragliatrici, è dui fucili d'aria di 37 millimetri. Akulina lancia a so vittura cum'è una slitta falà una collina, evitendu i proiettili di l'aviò. È si tuffa sottu à u ventre. Preme u grillu cù i so pedi nudi... È culpisce esattamente à u target vulnerabile.
  È a vittura americana si accende.
  Akulina cantava cun entusiasmu:
  - À a vittoria di l'idee immurtali di u cumunismu !
  Anastasia si batte ancu bè. Eccu trè Mustangs contru à ella. Pare micca esse formidabili cum'è u ME-462, chì i cannoni d'aria sò capaci di sbattà cun un colpu. U Mustang, u cumbattimentu americanu, ùn hà micca solu mitragliatrici. Ma d 'altra banda, ci sò sei di elli, abbastanza grande in calibre 14-millimeter.
  Anastasia hà da manuvra. Un jet di palle graffiò un pocu l'ala. Ma ci hè un successu in l'avvicinamentu è u cumbattimentu americanu hè in focu.
  Anastasia cantava:
  - A casa pazza in focu,
  I dimònii turmentanu senza fine
  Un omu peccatore uttene u so
  Quellu chì adorava Satanassu !
  È quì hè una altra vittura di i Stati Uniti chì hè stata criata ... È questu, sicuru, hè una applicazione piuttostu seria.
  L'ultima vittura Yankee prova di scappà. "Mustang" supera u Yak-23 in velocità è riesce à sparghje. Anastasia sparò da una distanza.
  È avè un americanu. Ma ellu, puffendu cù a coda, hà sappiutu esce da a battaglia.
  Anastasia hà dettu:
  - Bang Bang ! Mancu ! U cunigliu grisgiu si n'hè andatu !
  Akulina hà ancu battutu cù u R-71. Un veiculu putente cù ottu mitragliatrici è un cannone à aria di 37 mm. È ancu manuvra, mette u focu à l'ala di sta vittura... È porta in daretu, spara.
  Akulina cantava:
  U sole ride
  Brilla assai per i zitelli ...
  È torna à ghjittà a so vittura à u latu. Tire à Yu-288. Sta macchina hè obsoleta, ma sempre lotta. Tedesco, prova di scappà. Ma ùn pò micca ammuccià da a zitella chì pressu energicamente nantu à i pedali cù i so tacchi nudi è tondi è a vittura piglia u focu.
  Anastasia rimarcò cù una risata:
  - Hè cusì ch"elli anu a paura di noi !
  È un altru Focke-Wulf coperto!
  Akulina disse furiosamente mentre sparava:
  - U mondu ci deve rispettà, a paura,
  I fatti di e zitelle ùn si ponu cuntà...
  I membri di u Komsomol sò cusì bravi à cumbatte,
  Satanassu serà distruttu!
  È u guerrieru fece l'ochju à u so cumpagnu. Ancu s'è ùn pudete micca vede ...
  E bellezze sò tornate. È hè risicatu. Quì ME-462 cumencia à perseguillu. Spara...
  E zitelle si movenu. vittura periculosa tedesca. L'ala di Akulina hè stata dannata è l'arbulu hà pigliatu u focu.
  A so fidanzata hà ghjuntu à a pista. U Witcher l'hà ancu pigliatu ... È hà perforatu u fuselage è l'oliu s'hè filtratu, dannu un pocu u mutore.
  E ragazze sò custrette à abbandunà u volu per u mumentu. E so vitture sò riparate.
  È corse scalu per a neve. Stretch i so corpi forti è musculi.
  E duie ragazze sò bronzate. Redhead, chì i capelli in u ventu cum'è a bandiera di l'URSS, è bionda.
  Anastasia dumanda à u so cumpagnu:
  - Ebbè, cumu crede chì batteremu i tedeschi ?
  Akulina rispose sinceramente cun un suspiru:
  - Se solu i tedeschi... Tuttu u mondu capitalista à i mutori !
  U rossu annunziò in l'affirmative.
  - U nimicu hè assai forte. Ma chì aspettavate ?
  A guerra hè feroce, ma a fede di i guerrieri in a vittoria hè inviolabile, è cun tali persone pudete spustà e muntagne è scunfighja Hitler.
  
  U Führer ùn hà micca datu a Gran Bretagna una chance sottu duker
  Hitler ùn hà micca firmatu e truppe sottu Dyuker. È l'armata britannica hè stata in parte scunfitta è in parte catturata. Questu hà causatu à i britannichi un scossa colossale. È in u risultatu, l'offerta di pace di Hitler hè stata accettata. E cundizioni eranu moderate. I britannichi riturnò à u Terzu Reich i culunii tedeschi catturati prima, è e terri chì sò stati pigliati prima da Turchia. È ricunnoscenu ancu ciò chì era digià vintu è cusì vintu.
  Hitler, avendu catturatu assai francesi, belgi, olandesi, è avè tornatu e so culunie perse prima, si calmò temporaneamente. Era bisognu di digerisce terre novi.
  A Grecia era ancu occupata in u quaranta-unu annu, è a Jugoslavia. Ma hè a fine di a guerra...
  U Führer ùn avia micca fretta di marchjà à est. Stalin ùn hà micca stuzzicatu l'oche, almenu micca ancu. Ma u Terzu Reich cuntinuò à preparà a guerra. È in u 1944, u casu tocca à a disputa di u nordu di Bucovina. U Führer hà dumandatu à Stalin di rinvià sti terri in Rumania, postu ch'elli ùn avianu micca appartene à l'Imperu Russu.
  Stalin, chì à questu tempu avia digià sottumessu à centu vinti divisioni di tank, hè diventatu stubborn. L'URSS era un paese chì avia digià finitu u rearmamentu è cinquanta mila tanki hè un argumentu seriu.
  Hitler, invece, era ghjustu prumove a liberazione di Panther-2 è Tiger-2, tanki più avanzati cù armi putenti. True, sti machini avianu mutori più putenti chè in a storia vera. L'aviò jet di u Terzu Reich ùn hè micca male, ma hè ancu cuminciatu à rilassate.
  L'URSS hà superiorità in u numeru di aerei.
  True, Hitler hà più forza di travagliu, cumprese e truppe coloniali, è un putenziale ecunomicu in generale più altu.
  In breve : u 22 di ghjugnu di u 1944 principia una nova guerra. E duie parti si accusavanu di aggressione. I cumbattimenti si sò andati in i zoni di cunfini cù successi diversi. Forse l'Armata Rossa hà mancatu e so chance per agisce indecisamente. Forse Stalin ellu stessu esitava s'ellu si passava in profondità in e pusizioni di i Nazis.
  In ogni casu, i tudischi anu pussutu andà un pocu più in u territoriu sovièticu è sò stati firmati. E lotte furianu in u celu. U jet ME-262 era senza paragone in velocità, è armata putenti, ma micca abbastanza affidabile in volu. Un pocu più efficau era u ME-309, cù un armamentu assai putente, trè cannoni 30 mm, è quattru mitragliatrici cù una alta vitezza di 740 chilometri per ora.
  L'Alimani in generale eranu più forti in l'aviazione è i so assi eranu superiori à i soviètici. Ma ancu ùn hè micca cusì chjaru. A guerra finì troppu prestu per a Germania è ùn hè micca stata sperienza.
  E battaglie anu dimustratu chì a serie KV di tanki pesanti era obsoleta sia moralmente sia fisicamente. "Panther" -2 hè statu un bon tank. È hè stata data a priorità. U T-34 ùn era micca male, ma digià anticu. In l'URSS, cisterna à roti inefficace era ancu prodotta. Allora ci hè statu un scambiu di colpi trà dui eserciti imperfetti...
  In l'invernu, a linea di fronte si congelava ... In a primavera di u 1945, e truppe sovietiche anu pruvatu à avanzà, ma s'imbulighjanu in a difesa di a Wehrmacht. A lotta era sempre in corso longu à a fruntiera. Apprussimata era a parità di forze. Ma a situazione puderia peghju. I tedeschi anu pruvatu disperatamente à trascinà u Giappone in a guerra ancu.
  U samurai s'imbulighjava in Cina, incapace d'ingurisce tuttu cusì, troppu grassu è un pezzu grossu.
  Ma a situazione hè stabilizzata. È Hirohito prupone una tregua à Chiang Kai-shek cum'è una opzione. È una divisione temporale di e sfere di influenza per untie e so mani in u nordu. Stancu di una guerra longa, i Cinesi accunsenu.
  È avà hè stata una vera minaccia chì digià à a fine di maghju 1945, u Giappone apre un secondu fronte. È a Germania fascista, cù i satelliti è e culunie, hà assai più risorse umane è ecunomiche cà l'URSS. È cresce sempre più a produzzione d'arme. Inoltre, i tedeschi anu una tecnulugia più avanzata chì l'URSS, soprattuttu in l'aviò jet!
  Stalin prova di truvà una manera di esce da sta situazione. Cunnette, per esempiu, Gran Bretagna à a guerra. Ma ella stessa hà prublemi in e culunie, soprattuttu in India. Iè, i Stati Uniti ùn volenu cummattiri u Terzu Reich è u Giappone. Inoltre, Hitler ùn hà micca realizatu ripressione di massa contr'à i Ghjudei, è ùn avia ancu a reputazione di un mostru à l'ochji di l'Occidenti.
  Allora i tentativi di truvà novi alleati fiascatu. U Giappone, invece, era ansiosu di vindicà Khalkhin Gol è ripetiri u successu di u passatu. È dopu a cunclusione di una tregua in Cina, forze supplementari sò state liberate da ella. È i samurai ùn anu micca ancu intrutu in a guerra cù a Gran Bretagna è l'USA.
  È u 30 di maghju, u Giappone duveria dichjarà guerra à l'URSS è attaccà in tuttu u perimetru di a fruntiera, è hà fattu un colpu cruentale ancu à a basa sovietica in Vladivostok, chì hè una mossa assai periculosa. È u colpu di e truppe giapponese deve esse forte.
  L'imperatore Hirohito hà personalmente supervisatu i preparativi finali per l'offensiva di u Nordu. U pianu generale prevede una invasione di Mongolia è Primorye ... Hè in generale logicu per evità di furzà u fiumu Amur full-flowing, è in fattu di utilizà a vostra superiorità numerica, in particulare in Mongolia.
  L'unica preoccupazione era u statu di a flotta di cisterna di u paese di u Rising Sun. Ancu se i tanki ligeri sò stati trasferiti da a metropole à u cuntinente ... Piglianu grandi speranze nantu à i disegni di u tank T-4 tedescu cù un fucile piuttostu longu. U pesu ligeru di vinti-cinque tunnillati, è l'armatura frontale putente facenu u veiculu adattatu per l'usu di cummattimentu.
  Ma ancu deve esse pruduciutu in quantità massiva. Ci hè ancu idee alternative - per copià u T-34 ... Fortunatamente, ci hè documentazione per questu. Basta à stallà un cannone tedescu - hà megliu ballistica.
  L'imperatore stessu hà urdinatu chì i dui tanki si mettenu in pruduzzione u più prestu pussibule. Ma sta volta, è solu ùn hè micca abbastanza. Cuminciarà à nevicà o ancu piovi forti è cummattiri u diavulu o dui ... Veru, i chjassi alternativi sò ancu pussibuli. Iè, è a Mongolia pò cummattiri ancu prima di e nevicate ...
  Ma u rolu principali serà ghjucatu da l'infanteria, a cavalleria ... In u tutale, ci sò quattru milioni di fanti in u primu echelon, una parte significativa hà digià una sperienza di cummattimentu, altri recluti ben furmati - u Giappone hà una riserva enormi di draft. Ci sò pochi tanki - un pocu più di dui mila, è tutti sò ligeri ... Certi ùn ponu ancu esse chjamati tanki - cunei. Ùn ci hè ancu assai trasportu, ùn pò esse paragunatu cù a Wehrmacht ... Ancu s'ellu ci hè a speranza chì i Russi ùn sò micca bè cù questu. Ci hè più di cinque mila aerei in a prima linea, in ogni modu, i bombardieri, in regula, sò di un livellu tatticu, ma ci sò bombers di immersione chì ùn sò micca inferiori à u Yu-87. In generale, a flotta di l'aviazione ùn hè micca più debule di quella tedesca in u quaranta-unu, salvu chì cù l'analogicu Yu-88, u Giappone hè ancu peggiu di u tedescu.
  Ma nunda, ci hè abbastanza materia prima, ci hè abbastanza forza di travagliu, l'America ùn pò micca ottene. Serà pussibule, avè digeritu e culunie, furnisce e truppe à u più altu livellu.
  Ma questu hè in u futuru, ma per avà ... Per avà, apparentemente, avete da pagà grandi perdite per ogni passu! In u Giappone, a vita di un suldatu ùn hè micca assai valutata. A morte hè cunsiderata una virtù, una grande scelta !
  Isule traslocate, induve una centu milionesima nazione hè stretta, moralità crudele, codice Bushido. Lascia una impronta è, fighjate a ghjente à furmicule. Pensate quanti di elli pudete sempre sacrificà per ùn perde a guerra.
  Ùn vole micca esse in u rolu di un scavenger. È a carenza di l'omi hè cumpensata da a poligamia - dopu tuttu, ùn sò micca limitati da a moralità cristiana!
  Allora digià in u primu echelonu ci sò forze uguali à a Wehrmacht in l'aviazione è l'infanteria (cù una mecanizazione peghju, ma almenu micca inferjuri in curaggiu!), True, in tanki è artiglieria, i Giapponesi seranu notevolmente più debuli di a Wehrmacht di u quaranta-unu annu.
  Ma da l'altra banda, l'imperatore hè sicuru di questu è assai menu forze seranu messi contru à elli. Inoltre, per via di a longa assenza di serviziu militare universale, i tedeschi anu una carenza di ufficiali regulari. U Giappone ùn sapia micca sta disgrazia. Questu significa chì in u Land of the Rising Sun, u persunale militare, in particulare quelli di mezza età, sò megliu preparati cà i so contraparti tedeschi. È in uni pochi di mesi, i tanki "Karas" copiati da u T-34, ma cù una pistola megliu, cumincianu à ghjunghje in quantità massiva. È tandu parleranu cù u Terzu Reich à parità !
  Allora Hirohito, in generale, hà digià decisu tuttu. A data hè stata fissata per u 30 di maghju. In u Giappone, 30 hè cunsideratu un numeru harmoniu, cum'è u mese di maghju. Basta vacanze è tempu per cumincià. E l'attività preparatorie principali seranu compie da questa data.
  Ci sò parechje ninja femine in u palazzu imperiale. Eseguinu una doppia funzione, serve l'imperatore è guardendu in modu affidabile a divinità ufficiale di u Giappone.
  E zitelle quì sò diverse, di sicuru, ci sò più donne giapponesi, ma ci sò ancu rosse, bionde, donne marroni. A robba hè ancu variata, è assai ricca, è modesta, è micca in tuttu in un bikini. Sò uniti da u fattu chì tutti, senza eccezzioni, sò ghjovani, belli, skaters è ... scalzi. In u Giappone, hè abitudine chì e cameriere caminanu cusì in case o palazzi. Ma micca l'omi, di sicuru... Quelli chì servenu u zitellu, chì ùn anu ancu quindeci anni, vanu ancu scalzi.
  U palazzu stessu hè di lussu; in l'ultime settimane, parechji prudutti di fur, pelli è trofei sò stati aghjuntu.
  È per ordine di l'imperatore, sò ancu custruendu un novu ... Hirohito hà decisu di custruisce un edifiziu in onore di e vittorie - un edifiziu chì duppiò l'altitudine di a Torre Eiffel. Ma mentre sottu à u palazzu più grande di u mondu, i travagliadori chinesi sò sbulicati u situ. E difficultà di a guerra, ancu s'ellu ci hè una bundanza di travagliadori avà, hè impurtante chì e materie prime chì sò assai più scarse ùn scorri micca. Per u sviluppu di e mine, a risturazione di l'antichi chì sò stati ricuperati da a Gran Bretagna è l'USA ...
  Yamamoto intrì in l'imperatore è s'inchinava prufondamente, vulendu a grande salute... Più in là, una conversazione puramente cummerciale.
  U Grand Ammiragliu suggerì di ripetiri ciò chì era digià accadutu in Port Arthur in u 1904, quandu u 27 di ghjennaghju a flotta giapponese attaccò perfidamente a basa navale di l'Imperu Russu.
  Solu sta volta hè stata prughjettata di attaccà cù e forze di battleships è aerei, bè, sicuru, cù flottiglie lucali, distruttori. A forza di a flotta japonesa hè eccessiva: chì significa chì anu da sempre aduprà. Quistioni suscitanu ancu, s'ellu si chjappà à Petropavlovsk-Kamchatka?
  Hirohito hà dettu:
  - Per plantà subitu à questu puntu, vene à caccià una parte di e forze da a difesa di l'Arcipelagu Hawaiian, è questu hè u risicu di perde u puntu più pivotale di a difesa di u Pacificu !
  Yamamoto emanava cunfidenza:
  - Da una banda, Vostra Maestà hà ragiò, ma ... I Yankees avà ùn anu micca abbastanza forze grande per attaccà. Hè improbabile ch'elli s'aspittaranu à affruntà avà, soprattuttu cunsiderendu chì una settimana fà avemu affundatu dui più di i so portaavioni cù l'aiutu di e ragazze ninja. - Grand Ammiragliu indicò u celu. - Ùn ci anu nunda per frenà, è per sustene l'attaccu à Hawaii da l'aria. È i trasportatori di aerei è i navi di battaglia ùn sò micca custruiti rapidamente. - Ancu Mankurt hè un omu pazzu, ma per esse utile in questa situazione ...
  L'imperatore rispose sapientemente:
  "Ma hè esattamente per quessa ch'ellu puderia pruvà à piglià a so chance. Per esempiu, per sbarcà nantu à i navi mercantili, mentre chì i Stati Uniti anu abbastanza tunnellate di navi cunvinziunali.
  Yamamoto hà ancu dichjaratu logicamente questu:
  - Fà ch'ellu pruvà ! I nostri suldati di pede sò digià riesciutu à guadagnà un postu è u so valore è stamina sò cunnisciuti in u mondu sanu. I nemici ùn saranu micca permessi di catturà assai. È tandu i nostri navi di battaglia è i trasportatori di l'aviò turnaranu è taglianu u supply ... È ci saranu novi decine di millaie di cadaveri è un prigiuneru. E in questu casu, e divisioni internu si intensificanu ancu più in America, è ancu una guerra civile in miniatura hè pussibule!
  Hirohito hà piaciutu sta cunclusione. L'imperatore tappò u Grand Ammiragliu nantu à a spalla d'una manera amica:
  - È chì ? In verità, quantu cunnoscu l'Americani, ùn sanu micca cumu fà sbarcamenti rapidi nantu à una costa senza preparazione. Allora una trappula li aspetta !
  Yamamoto aghjunse cun un surrisu:
  - È u prossimu passu hè un saltu in u Canale di Panamà !
  Hirohito hà rispostu:
  - Innò, ammiragliu. Ùn tenemu micca l'istmu. L'America pò scaccià un milione di suldati cù novi Sherman, è inevitabbilmente scaccià e forze più debuli in u mare. Inoltre, i capitalisti americani ponu sempre lascià l'Oceanu Pacificu, ma ùn perderanu mai u Panamà, induve e materie prime venenu da Sudamerica. Questu hè u so signalu per luttà finu à a fine. È cusì ci hè a speranza chì Hawaii attraerà tutte e so forze cù un magnetu, macinemu e truppe americane finu à chì l'opinione publica è e difficultà di a guerra immergenu l'imperu di Orlan in u caosu. - L'imperatore pigliò un paru di sorsi di caffè neru è aghjunse. - Per i Stati Uniti, l'America stessa hè una fortezza impregnable, ma Hawaii, un avanzatu, hè in territoriu straneru. Mantenemu l'ardore finu à chì u nemicu più impurtante hè scunfittu. Ebbè, allora cascaremu nantu à i Stati Uniti da dui lati. Ùn vi scurdate, l'apertura di un secondu fronte necessitarà di minimizzà e forze nantu à unu di elli.
  Yamamoto hà accunsentutu solu in parte:
  - Di sicuru, u nordu hè u più impurtante per noi, soprattuttu in quantu à e prospettive à longu andà. Ma praticamenti ùn cadenu micca i navi. Dopu à a caduta di Vladivostok, in vista di u clima duru, ciò chì ferma cù i Russi ùn ci distrarà più. E poi operazioni militari più attive contr'à l'USA sò pussibuli!
  Hirohito hà cunfirmatu:
  - Di sicuru ch'elli feranu ! Sò a mo manu diritta è u sustegnu di u tronu !
  L'imperatore, fighjendu e belle serva, rimarcò :
  - Ma avà l'unità di terra piglianu a missione di esaltà a Terra di u Soli Rising è portanu u pesu di a guerra. Allora ci vole à dà e parolle d"addisperu à i nostri pede !
  Yamamoto si precipitò à ricurdà à l'imperatore:
  - Ma hà prupostu di vultà à u nordu in quaranta unu... Ancu s'ellu, prubabilmente, sta pruposta ùn era ancu matura à quellu tempu !
  Hirohito hà cunfirmatu:
  - Diritta! Avemu avà megliu preparatu per una guerra prolongata in u nordu. Avemu sia oliu è bauxite, metalli, carbone, travagliu... Avemu tuttu per luttà longu è successu. Avemu divintatu più forte, è simu assai megliu preparatu chè in u quaranta-unu. In corta, Yamamoto - vai è vincite!
  Dopu avè scortatu u cumandante giapponese più famosu, Hirohito, hà decisu di prima à sente una canzone interpretata da ninja femine. Eppo, allora aghju una conversazione piacevule cù i generali di e forze di terra. Ci hè solu un paru di ghjorni.
  Malgradu u fattu chì a minaccia di un attaccu da u Giappone militarista hè diventata assai reale dopu a visita di Ribbentrop à Tokyo, cù l'aiutu di corruzzione è tradimentu, l'agenti Mikado cunvinciu u cumandamentu di Vladivostok per ùn mette e truppe in piena prontezza di cummattimentu. È in u risultatu, a spada di Damocles hè digià stata purtata, è si sò festa in u ristorante.
  U Major Vinogradova hà pigliatu u ghjovanu ufficiale per i capelli, era un capu più altu chè ellu è chjaramente più forte:
  - Chì bruttu è ubriacciu ! Perchè avete una squadra cusì dissolta ! Stu tippu s'assumiglia più à un cabinu chè à un ufficiale. Forse per un principiu, sbattevi bè per chì tutti i salpi escenu.
  Dubinin era imbarazzato:
  - Questu hè Pasha Shoigu. Hè statu mandatu à i corsi direttamente da a Scola Suvorov, secondu un prugramma abbreviatu. Hè sempre bellu picciottu, in dui mesi u so anniversariu hà sedici anni.
  Vinogradova fece una smorfia spiacevole:
  - Wow ! À quindici anni è digià ufficiale ! Hè ciò chì face a guerra ! È ùn sapia micca chì i latti eranu digià ricivutu tituli pienu.
  Dubinin alzò le spalle.
  - In guerra, i zitelli crescenu prestu ! Inoltre, una storia hè accadutu per ellu, cum'è ellu hà scrittu a storia più bona nantu à a difesa di Mosca, è Zhukov hà nutatu questu è hà cunsigliatu per trasfirià u zitellu da i cadetti à l'ufficiali.
  Vinogradova hè diventatu più amable à queste parolle:
  - Bene! Ch'ellu ùn hè micca stupidu. - Ella minacciava cum'è una scola studiata cù u so dettu. - In generale, micca male, ma ùn beie più ! Puderaghju l'odore, è u mo nasu hè cum'è un cane, subitu sottu à u tribunale ! - Una donna forte, matura, ma micca persa l'armunia atletica è a freschezza, sbattò u so dettu à u culunellu. "In verità, pagherete per questu. Dighjà un omu di mezza età, ma si cumporta.
  Dubinin tossì in furia :
  "In verità, aghju trenta trè anni, ma sò digià statu feritu sette volte, cusì mi pare vechju ...
  Vinogradova vulia dì qualcosa in risposta, quandu di colpu un rughjonu mostruoso rumpiu u silenziu prima di l'alba. Era cum'è s'è caduti da u celu peschi pisanti, u vetru di a finestra s'hè lampatu subbitu. Frammenti di grandine battevanu nantu à a tavula è ancu sbarcavanu in mani è facci d'ufficiali ubriachi. Vinogradova gridò cum'è un cumandante:
  - Tutti fora subitu.
  Dubinin gridò in risposta, à tal puntu chì quasi si strappava e so corde vocali :
  - Quessi sò cunchiglia di dodici è diciottu centimetri ! I battelli giapponesi di u più grande tunnaghju parenu esse in caccia, chì significa.
  Vinogradova, in fastidiu, chjappà u muru cù u so stivale. Da un puzzicheghju cù un savvy, per via, stivali di trofeo, u tile crack:
  - Cuminciatu, ma micca cum'è avemu previstu ! Affattu! Damn, ci tocca à piglià subitu u squadron à u mare è affundà a flotta di u paese di scimmie d'occhi stretti.
  Cascà à quattru zampe, u capitanu di u primu rangu (altrimenti culunellu) murmurò :
  - Ci sò armi solu nantu à u mo distruttore è nantu à un coppiu di chjuchi. Ùn avemu mancu una risposta.
  Vinogradova hà mostratu un pugnu pesante:
  - Ebbè tù è i sumeri ! A guerriera femina cù i capelli turchini cum'è un tsunami in furia rugia. - Ma duveria avè l'artiglieria custiera ! Dopu tuttu, micca tutti sò stati mandati à u fronte occidentale, è ancu l'aviazione. Dopu tuttu, u fattu chì u Giappone pò entre in a guerra in ogni mumentu hè statu parlatu per anni.
  Digià abbastanza feritu Dubinin, ci vulia à dì, ma di novu rumbò, frammenti piovevanu. A sirena si lamentava, avvistendu di l'arrivu di l'aviò. Dubinin, cun grande difficultà, si alzò è gridò, bluccà u rumore di Vinogradova:
  - Avemu l'aviazione, è e batterie costiere, ancu s'ellu ùn hè micca in un set cumpletu, sò dispunibili. Rispondemu !
  U pilotu ringhiò mentre correva per e strade:
  - Corriria solu versu u mo cummattimentu è piantaraghju questi giapponesi, ùn mi pare micca abbastanza. Pagheranu sempre per Tsushima, è Muduen.
  Shoigu, chì avia tagliatu a mità di l'arechja, accunsentì:
  - Iè, paganu ! Iè, ancu cù un percentinu !
  Ci sò stati splusioni è u cinguettu tardiu di cannoni antiaerei. In generale, a maiò parte di a difesa di l'aria di Vladivostok hè stata ripresa in u quaranta-unu annu, per rinfurzà a difesa di Mosca, cusì i punti multipli di a culunia di mosquito di u paese di u Rising Sun ùn parevanu micca assai attenti. à un tali "rumore". I bombardieri di immersione giapponesi abbandunonu "rigali" di primavera cù un stridulu piercing. U colpu hè statu inflittu à a cità è à a flotta. I piani giapponesi ùn sò micca troppu grande, ma agile, ma i battelli, à u cuntrariu, sò forti. Quì, u più grande di elli hè ancu cramped in l'oceanu, una lunghezza di trè centu metri, è pistole di millimetri 460. Finu à l'Americani hà sappiutu affundà qualsiasi di queste bellezze, è i sopravviventi, cù i crucieri, anu distruttu a costa. S'assumigliava assai à l'attaccu villanu di a Terra di u Soli Levante u 27 di ghjennaghju di u 1904. Solu tandu ùn ci era micca aviazione.
  Dubinin sentì ch'ellu era suffocatu da a corsa. Ùn hè micca un superman, ma un omu simplice cù pulmoni malati, pigliatu in una situazione difficiule. È Victoria ùn l'hà micca superatu assai. Mi dumandu quant'è età, ùn pare più di trent'anni, i so petti sò grossi, è e spalle sò larghe cum'è l'omu.
  Vinogradova si girò di colpu è agitò a manu:
  - Ùn corre micca vechju, seguitami ! - Gridava cun tale forza chì l'onda di u sonu li toccò l'arechje. - Fate u distruttore à u mare u più prestu pussibule.
  L'esplosioni rumbled vicinu, i detriti cascanu, unu d'elli cascò direttamente nantu à Vinogradova, è l'hà pigliatu meccanicamente cù e so mani. A zitella terminatore si sentia cum'è un portiere chì hà vintu cun successu un calciu di penalità, u frammentu era tondu, caldu è pareva una bola. Angelica sentì subitu qualcosa di liquidu scorri in i so braccia. A zitella fighjulava u frammentu, è tandu ancu u so guerrieru di ferru, induritu da trè anni di guerra (Inseme cù i spagnoli), a nausea li ghjunse à a gola. Avia un capu di zitellu in e so mani. Povera ragazza (questu pò esse vistu da i pigtails brevi, cù l'ochji sbuchjati. Vinogradova cun cura pusò a testa nantu à l'asfaltu cracked è cruciò:
  - Ùn avete micca tempu di piccà, micca di campà ! In ogni casu, ùn ci hè micca peccatore più grande di Diu, dunque ùn ci hè micca peccatu più grande chì l'indifferenza à u soffrenu di i zitelli.
  Di novu, un ruggitu, è frammenti, unu chjappà a zitella in u stivale, grattandu a pelle. Vinogradova avia digià vulsutu vultà è correre u più veloce ch'ella pudia versu a pista, induve u so MIG era pacienza aspittendu l'hostess aggressiva, ma...
  Agudu cum'è una lama di un pugnale, u sguardu di u guerrieru discernò una grima insopportabile di dulore nantu à a faccia di u capitanu di u primu rangu Vasilchikov, quandu a so parte superiore di u corpu strappatu volò sbattutu da l'onda di splutazioni. A zitella stessa sviò à pena u frammentu. Ancu s'ellu hè una zitella, per a prima volta hà pigliatu l'arme in a vita civile. Ella digià in un tempu, in qualchì modu, hà pigliatu a so guancia, ancu durante a battaglia internaziunale in Spagna. In u risultatu, una cicatrice prufonda restava, chì, per un bellu pezzu, spoiled a so apparenza. In più l'arrestu è u mandatu di u culunellu in un campu di cuncentrazione. Hè veru, era in Siberia in un locu di logging chì hè stata presentata à un sorcerer assai forte, chì, cù l'aiutu di unguenti è l'invucazione di spiriti, hà sappiutu guarì, cum'è s'ellu ùn era mai statu, sta ferita è parechji altri. Scars ricivutu durante e battaglie cù i Cechi Bianchi, e truppe di Kolchak, Denikin, Wrangel. È hà amparatu assai, cusì Vinogradova, pare, appartene à u tipu di persone sceltu.
  Hà avutu l'uppurtunità di lascià prima di u calendariu usendu charms femminili, cusì hè stata purtata sottu una amnistia malgradu l'articulu difficiule. U puntu, sicuru, ùn hè micca tantu per persuade l'omu, ma per assicurà chì l'urganizatore di u partitu ùn hà micca scupertu questu. E ci sò tanti scammers di tutte e strisce chì un snitch, nantu à un snitch è un snitch, li guida. Allora ùn accellerete micca veramente se a vostra carriera hè cara per voi.
  Questu significa chì u Giappone hà un grande vantaghju in l'infanteria, l'aviazione, è ancu in i tanki. Eppo, in i tanki, da a nostra parte hè cumpensu da a superiorità qualitativa, è u restu hè assai peggiu. Ancu s'è vo pigliate armi chjuche, u Giappone hè ancu in ritardo in u numeru di mitragliatrici, soprattuttu hà fucili. In ogni casu, e divisioni di u Far Eastern sò pocu equipate cù fucili mitragliatrici. Ùn ci hè micca abbastanza macchine per tutti. Allora ... In termini di qualità, ùn ci hè micca superiorità in l'infanteria, piuttostu, ancu peggiu, tutti i migliori ufficiali sò trasferiti à u fronte sovieticu, quì i peggiori truppe sò, in regula, micca sparati, avè un minimu. di furmazione militare. Questu significa chì a guerra principia, in una situazione estremamente sfavorevule per l'URSS. È uni pochi di riserve appena formate seranu ghjittati à l'est...
  Vinogradova di colpu picchiò in a conflagrazione. L'uspidale di a cità bombardatu era in focu. A stampa hè veramente apocalittica, è e donne, i zitelli è i vechji brusgianu vivi. Quì u zitellu cascò ghjustu in u focu, è in tuttu u circondu ci era un rughjone terribili è lamenti.
  Vinogradova sintia i trombe di l'arcangeli in a so testa è si ghjittassi in i fiammi. Lingue di focu liccavanu e mani nude è a faccia aperta di a zitella, ma u pilotu si movia cusì prestu chì hà sappiutu à piglià u zitellu, tirandulu fora di l'abbracciu di a distruzzione.
  A zitella salta fora, sintendu solu un ligeru pruritu nantu à a so pelle, lanciò un sguardu à u zitellu. Ohimè, era troppu tardi, u zitellu s"affucava, tirandu fiamme in i pulmoni, brusgiate nantu à a so faccia tonda. Tali blisters strappati nantu à a pelle sò più morbidi chì i fiori di margherita. Vinogradova gridò:
  - Eccu u caosu umanu !
  Hà culpitu un munzeddu di basura cù u so stivale, dopu chì si precipitò per aiutà à quale altru puderia esse salvatu. Era cum'è una cobra chì ballava trà i bruciatori di gasu, a zitella s'arrizzò assai strana è ballava. S"era brusgiata, i so stivali si fussinu, a tunica sbuchjata, ma cuntinuava à luttà per ogni lacrima di zitellu, per ogni battitu di cori, per ogni vita fragile, ma cusì necessaria à u paese ! E stivali cascò, è avà a zitella ballava à traversu i turbini di fiamme, i so gammi nudi, affascinanti. Era una martire, ma micca solu una monaca chì si torturava cù i digiuni è una frusta, chì ùn benefiziu nè à Diu nè à e persone, un martiri-combattente chì salvava vite specifiche. I gammi di a zitella guerriera eranu cuparti cù una strata di picculi blisters, ma si movenu ancu più veloce è più precisamente da u dulore.
  U capitanu di u serviziu medico, cacciò grandi stivali da u so saccu, gridò à ella:
  - Pigliali, mettili prestu ! Balli nantu à a fiamma, cusì diventerai un cripple.
  Un guerrieru cù u gradu di maiò rispose subitu:
  - Hè megliu diventà un storpiu fisicu chè esse un freak moralmente ! Micca una seconda per sè stessu, tuttu per u fronte, tuttu per a vittoria !
  U capitanu di u serviziu medico hà rispostu:
  - Questu hè un veru omu suvièticu !
  Vinogradova, calpestendu a fiamma, maledicò:
  - È chì stai, salvi a ghjente !
  U capitanu suspirò.
  - Aghju prutesi, invece di gammi !
  Vinogradova, tirando fora una altra zitella cù a faccia mezza bruciata è inconsciente, gridò furiosamente:
  Quantu hè crudele Diu !
  U capitanu strinse e spalle.
  Ùn hè micca a culpa di Diu, ma di a ghjente !
  Vinogradova hà assai ragiunate è cunfidenza oppostu:
  - Hè listessa cosa di dì - micca i genitori sò culpèvuli, ma i zitelli !
  U capitanu vulia dì qualcosa, ma i nuvuli di fumu li ghjunsenu in gola, è tosse in furia.
  I bumbardamenti si calanu, ma i bombardamenti cuntinueghjanu. I cannoni di a nave anu un suministru decentu di cunchiglia, in ogni modu, u focu era avà direttu più à i navi sovietici disarmati. Yamamoto hà capitu chì a dominazione in mare trasfirìu l'iniziativa in questa guerra in Giappone per un bellu pezzu. È per custruisce navi, u prucessu hè caru è longu, ancu s'è, per esempiu, i sottumarini, forsi, sò più faciuli di stampà. Questu, sicuru, deve ancu esse cunsideratu, ma hè impurtante di rompe a struttura. L'ammiragliu Yamamoto, l'omu più putente di u Giappone dopu l'imperatore Hirohito, si sentia cum'è un diu. Un veru diu, cusì a religione di u paese di u Rising Sun hà insignatu chì u megliu modu di divinizazione hè a prudenza militare! È avà u gran cumandante puderia arbitrariamente turmentà è mangle u spaziu intornu à ellu. Sopra à Vladivostok ci sò nuvuli di fumu grossi è neri per parechji chilometri; sò stazioni di almacenamentu di petroliu è depositi di carburante in focu. Centinaie, millaie di persone sò brusgiate, infernu, bè, dopu, cumu ùn si senti micca cum'è un diu chì si vindetta di i Russi per seculi d'umiliazione, un grande populu hè custrettu à arrubbari in una seria d'isule cusì minuscule paragunatu à e distese di Russia. Avà a flotta russa hè affundata, è, à u cuntrariu di u portu di u Perù, ùn lascianu micca una sola nave.
  Duranti a Battaglia di Khalkhin Gol, Yamamoto hà prupostu di dà un colpu simili à Vladivostok, per quale un pianu detallatu hè statu elaboratu. Ma Hitler inespettatu hà fattu a pace cù Stalin. In generale, l'idiota Hitler, hà iniziatu u massacru di i Ghjudei è cusì s'imponi contru à ellu stessu a Pulonia è i paesi di l'Occidenti. È perchè ne avia bisognu ? Vulete ottene ricchezze ebraiche? Ma era megliu diventà prima una putenza mundiale, scunfighja l'URSS, è forsi dopu altri paesi. L'Occidenti hè più faciule per vince per u fattu chì a so mentalità hè assai menu carattarizata da u fanatisimu è una tendenza à l'autosacrificiu. Ci hè almenu un casu cunnisciutu di piloti americani ramming? True, ci sò stati un paru di scontri, ma questu hè più prubabilmente un accidente. I Russi sò fanatici, chì hè stranu, perchè a fede Ortodoxa ùn appruva micca u suicidiu, è ùn cunsiderà micca in tuttu chì unu pò guadagnà un modu à u paradisu cù l'arme. In generale, l'insignamentu di Cristu hè assai stupidu è impracticable. Ellu Yamamoto leghje a Bibbia è maravigliatu di a stupidità di e persone per cunsiderà un Diu pacifista. Per esempiu, ellu insignà: ti battenu nantu à a guancia diritta - gira a manca, dumandanu una cammisa - dà dui, amate u vostru nemicu! Solu una persona malata mentale pò cunsiderà Cristu Diu. Una tale religione hè bona solu per i schiavi, i vassalli legati. È tutta l'Europa è a mità di u mondu duveranu crede. True, l'insignamenti di Ghjesù, malgradu u fattu chì rifiuta u principiu di l'Anticu Testamentu, un ochju per un ochju, è vi insegna à amà i vostri nemici, ùn impediscenu micca i britannichi di cunquistà un terzu di u pianeta sanu, creendu u u più vastu imperu in a storia di l'umanità. È questu hè malgradu a religiosità di a Gran Bretagna, induve Diu hè mintuatu ancu in l'innu naziunale. Stranamente, i presidenti di i Stati Uniti ghjuranu nantu à a Bibbia, ma quantunque bombardavanu e cità giapponesi cù bombe di napalm, brusgiate millaie di donne è zitelli vivi. Inoltre, anu uccisu a populazione civile, micca per accidenti, ma deliberatamente, era una tattica di terrorizà a pupulazione civile: minà e risorse umane è ecunomiche. Ma i Giapponesi ùn anu ancu bombardatu i Stati Uniti. Ma si feranu ! È ancu attribuisce una crudeltà speciale à i samurai. Dopu tuttu, ellu Yamamoto, se vulete, puderia sfondà cù i bombardieri à e cità americane, soprattuttu dopu a scunfitta di a flotta Yankee vicinu à u portu di Peru. Iè, l'Europeani sò bastardi morali. Hanu una capiscitura pervertita, a fede, l'insignamentu è micca fà ! Ùn hè micca cusì in Giappone! Ciò chì ci hè insignatu hè ciò chì facemu. Ùn ci hè nunda cum'è Diu dicendu volta l'altra guancia, ma i so servitori anu uccisu deliberatamente i zitelli. Iè, in generale, a crede chì Diu hè unu è omnipotente ùn pò esse vera. S'ellu era solu, allora di sicuru si curava chì a ghjente l'adore currettamente, in fede è verità, è avè una duttrina unica. È cusì ognunu prega cum'ellu vole, ciò ch'ellu vole. È u mondu hè troppu bruttu è sbagliatu per esse creatu da un unicu Diu Onnipotente. Dopu tuttu, ogni capu rispunsevuli in u primu locu strive per l'ordine è a ghjustizia. Ellu voli chì u forte, sàviu, nobile, onestu per esse in u primu locu, è u restu sia corrette, cresce fisicamenti è spirituali, o ... Tuttavia, se Diu hè Onnipotente è u Creatore di l'universu, allora ùn avissi micca. crea freaks corporali è mentali. Dopu tuttu, perchè l'imperatore hè qualchì volta furzatu à suppurtà a debulezza di e persone cum'è un datu? Perchè ùn ci hè micca altra via d'esce, ùn pò micca trasfurmà i freaks in omi belli è i codardi in audaci in un battitu d'ochju. Ma se pudessi, a faria subitu ! Alas, aghju da accettà ciò chì hè è trattà cù u materiale umanu chì aghju ricevutu cum'è un datu. Ma da quale hà ricevutu hè una altra quistione. Iè, è l'imperatore stessu hà debbuli: hè solu un omu - hè vechja, malatu, decrepit. Stranamente, un imperatore divinu spessu vive menu di un servitore ordinariu, hà menu cumpetenze d'arme chì a maiò parte di i generali è parechji suldati. Ebbè, ciò chì hè in questu da Diu Onnipotente. Ma u biancu ùn hè micca megliu! In tutta a storia di l'Auropa, ùn ci era micca cunquistatore più terribili è successu di Hitler. Iè, hè veramente un simbulu di a prudenza militare di i bianchi ! E, però, u più grande cumandante di tutti i tempi è di i populi, ùn pudia ancu finisce u gimnasio, ottene una educazione secundaria, chì hè ubligatoriu in Giappone!
  Inoltre, Hitler ùn era micca accettatu in l'esercitu, per ragioni di salute. Stranamente, stu zealot di u cultu di a forza, u leone di a guerra, hè statu cusì fisicamente debule chì ancu in Germania, induve ci hè un postu militare in ogni postu, ùn hè micca chjamatu privatu. Quantu l'Europa hè degradata.
  In ogni casu, Stalin, un altru di i pulitichi più prominenti di u nostru tempu, ùn hà ancu avutu una educazione secundaria, era una pepita. È curiosamente, ùn hè statu ancu scrittu in l'esercitu, per ragioni di salute. Interessante, coincidenze, dui nemici maliziusi ùn anu micca una educazione secundaria, ùn sò micca stati chjamati per u serviziu militare per ragioni di salute, avianu babbi di ubriachi, è u babbu di Hitler hà ancu travagliatu cum'è calzolai prima!
  Eccu una cuindenza cusì, strana, ominous. A manu diritta di Goering Hitler ùn hè micca cusì. Hè da una famiglia di aristocrati, l'antenatu di Goering era u diputatu di u veru regnu di Germania, Bismarck. Goering hè un omu d'affari, oligarca, aristocraticu è pragmatista. Anu vedenu ancu pussibule per elli di rimpiazzà u Führer pussidu. L'America è a Gran Bretagna, ancu, ancu segretamente, volenu finisce a Russia, indipendentemente da u regime dominante, ma volenu finisce cù i cumunisti, chì niganu u cuncettu stessu di a pruprietà privata, tantu ch'elli facenu ancu un ochju à u rinfurzamentu eccessivu. di Germania.
  Tuttavia, a Germania hè un cuncurrente geopoliticu, ma un cuncurrente in u quadru di e regule capitaliste è aristocratiche di u ghjocu, è a Russia Bolscevica hè assolutamente straniera è ostili. Hè ancu surprisante chì da u quaranta-unu Churchill stessu offra aiutu à Stalin, questu cù tuttu u so anti-cumunisimu, tradiziunale, odiu inglese di Russia. Dopu tuttu, l'Alimagna sottu à i rossi hè un cavallu di guerra sfruttatu à u carru sovieticu, è l'URSS sottu i marroni hè una zona partigiana eterna. Dopu tuttu, i bolscevichi fanatici ùn si cuncilieranu micca, è feranu una guerra di guerriglia prolungata, chì esauriscerà cusì u Terzu Reich chì tutti i sogni di più espansione spariranu cum'è un arcubalenu dopu una tempesta! Russia sottu a Germania, megliu cà a Germania sottu a Russia! A capiscenu questu, hè chjaru perchè i Stati Uniti è a Gran Bretagna cercanu una manera di esce da a guerra.
  Yamamoto hè un pragmatista, era in guerra cù i Stati Uniti è a Gran Bretagna. Ma sti dui imperi anu pruvucatu u Giappone imponendu un embargo à l'approvvigionamentu di i prudutti petroliferi. Dopu tuttu, u paese di u Rising Sun ùn hà micca i so pozzi, è parechje altre materie prime. I Giapponesi negoziavanu, l'Amiricani cullavanu e dumande sempre più umilianti.
  È à u stessu tempu, i Yankees, pruvucannu a guerra, ùn anu micca cura di purtà l'armata è a marina per cumbatte a preparazione. A tentazione hè stata troppu grande, più ci era un sguardu di speranza chì Mosca era per cascà è l'Alimagna, è i so alliati venenu in salvezza. In più, ci era una speranza chì i Stati Uniti, essendu sempre un paese relativamente demucraticu, assai dipendente di l'opinione publica, s'ellu si trascinava a guerra, ùn vulianu micca versà sangue nantu à l'isule d'altri populi. In verità, perchè un omu americanu ordinariu in a strada avaristi coffins di zincu cù i so parenti, s'ellu ùn parlemu micca di prutezzione di u territoriu di i Stati Uniti stessu, è ancu pagà assai tassi militari! Forsi hè per quessa chì a Russia zarista hà persu, avè più suldati, ma u populu russu ùn hà micca cunsideratu Manchuria u so territoriu, è ùn vulia micca pagà cù sangue è sudatu per interessi astratti. Alas, Hitler ùn pigliò Mosca, in parte per via di l'impreparazione per l'inguernu duru, è in parte per u fanatismu caratteristicu di i Bolchevichi. Tuttavia, micca solu i bolscevichi, u populu russu hè propensu à l'autosacrificiu per grandi scopi. Dopu tuttu, u primu ram di l'aria hè statu fattu da u tippu Russu Messer. Hè ancu surprisante chì ùn hà micca fattu questu per l'houris di u paradisu, ma per a Patria. Ancu s'ellu ... Messer hè in parte un stupidu, dopu tuttu, hè un maestru di l'acrobatica, un inventore, un designer, è di sicuru un vivu portaria assai più benefiziu à a Patria. Forsi i Yankees ùn sò micca cusì sbagliati, ripigliendu u principiu: u principale in a battaglia hè di sopravvive! Dopu tuttu, i morti ùn ponu più tumbà !
  L'Ammiragliu Naumo hà dettu:
  - Avemu digià usatu più di dui terzi di e munizioni. I fucili sò assai caldi, sò versati cù buckets d'acqua!
  Yamamoto hà fattu una croce cù u so dettu in l'aria è disse à una voce bassa è un pocu rauca:
  - Pensu chì i fucili resisteranu à l'ultimu terzu di e cunchiglia. Ancu s'è no, sbattu finu à u novantacinque per centu.
  L'Ammiragliu Naumo si strinse e si asciugò a sudore da a fronte.
  - Vale a pena di dà tuttu u megliu u primu ghjornu ?
  Yamamoto strinse i pugni.
  - I costi ! Di sicuru, vale a pena! Avemu pigliatu i Russi per sorpresa, cum'è era in u 1904, i tedeschi in u 1941, ma Stalin punirà severamente u cumandamentu è questu ùn succede micca più. Allora hè necessariu di utilizà u fattu chì a cuda di u dragone s'hè addurmintatu. In verità, aghju capitu à Stalin, a guerra cù a Germania hà assorbutu a so attenzione à un puntu chì hà cessatu di guardà u Far East. È u so entourage senza capu hè a paura di piglià l'iniziativa. Quì avemu mancatu u nostru colpu. Cum'è l'Americani. Era evidenti à tutti chì l'affare si preparava, i nuvuli s'accoltavanu, u tronu dava prestu, ma...
  Naumo toccò l'elsa di a spada di samurai appesa à u so cinturione, o cum'è comunmente chjamatu katana:
  - I Russi agiscenu sempre tardi ! A guerra ùn serà micca troppu longa è ghjunghjeremu l'Urali.
  Yamamoto alzò l'ochji in u celu.
  "Chì i dii ci aiutanu in questu, ma ùn pensu micca cusì!" Amparanu prestu, Khalkhin Gol hà dimustratu chì u livellu di i Russi hè più altu ch'è durante a guerra di u 1904-1905. Inoltre, vi dicu un sicretu. U nostru agentu sicretu in Vladivostok hà aiutatu un pocu chì l'artiglieria custiera piuttostu putente ùn hà micca cunchiglia, è l'aviò ùn hà micca sbulicatu à u tempu. Questa hè a guerra secreta.
  Naumo hè stata surprised:
  - E induve SMERSH è u NKVD parevanu ?
  Yamamoto ridacchiò, scuzzulendu e so dita.
  "I peggiori quadri di Russia servenu quì in l'Estremo Oriente, quelli chì anu a paura di more nantu à u fronte sovieticu-tedescu sò struitu per Vladivostok. Dunque, quì, hè assai più faciule per truvà un traditore o un stupidu in cima, è ancu una persona self-serving. È l'NKVD hè cusì abituatu à revelà cuspirazioni imaginarii chì ùn nota più traditori veri. Allora hè abbastanza pussibule di travaglià. A propositu, se parechji generali passavanu à u latu di i tedeschi, malgradu u fattu chì e so famiglie, parenti è amichi sò minacciati di esecutà per questu, allora hè abbastanza pussibule di corruzzione à qualchissia da a cima. O aduprate in u bughju, chì hè ancu megliu. Allora avemu fattu assai travagliu. Noi giapponesi sò generalmente carattarizati da rigurosità in u pensamentu nantu à l'operazioni militari, è piglià in contu tutte e cose.
  Naumo strofinava l'elsa di a so katana.
  - Diritta! Ma a vergogna di Khalkhin Gol evoca un sintimu d'amarezza è un forte fastidiu! Cumu pudemu...
  Yamamoto cunsulò:
  - Ci era più Manchus chè Japanese, è in generale hè impussibile di vince tuttu u tempu. Deve nutà chì, però, micca i migliori unità cumbattiti da u nostru latu, è i Russi avianu un grande vantaghju in l'aviazione è i tanki.
  Naumo tira a metà a so katana.
  - Ùn simu micca ghjustificate ! Un samurai ùn si riferirà mai à una lama opaca è un cavallu stancu, assai nemici è un'arma debule!
  Yamamoto hà currettu:
  - Samurai di sicuru micca, ma un omu sfurtunatamenti sì ! E persone tendenu à fà sbagli!
  Yamamoto era distrattu è gridò qualcosa in i pipi, è poi cuntinuò:
  - Un samurai ùn si piegherà mai veramente ! Va à ram è contru à u currenti.
  Naumo annuì.
  - Da veru ! Ma avemu combattutu i Stati Uniti è u Leone Britannicu.
  Yamamoto picchiò a timoneria cù u so dettu.
  - Iè! True, ma i Stati Uniti anu culpitu in i denti, a Gran Bretagna hà persu e so culunie, è a Germania era in prublemi. Vulemu ritirà quante più forze pussibule da l'Occidenti di Russia per fà più faciule per a Wehrmacht per andà à l'offensiva. U colpu era previstu per u maghju, quandu e strade si seccavanu, ma l'Americani impediscenu.
  Naumo tirò a so katana è la fece in l'aria:
  - Morte à l'USA ! Sempre interferiscenu cù u Giappone.
  Yamamoto fece un sorriso sorriso.
  - Micca sempre, sicuru, per esempiu, quandu avemu luttatu per a prima volta cù a Russia, i Yankees ci anu aiutatu assai cù prestiti, è ancu cù l'armamenti. Più di a mità di a nostra flotta hè stata fatta cù i soldi di i Stati Uniti è Gran Bretagna, è in i so cantieri navali. Allora l'America ùn hè micca sempre male, ma micca in questu casu.
  Naumo dumandò sorpresa:
  - E perchè ?
  Yamamoto cundescendenu à spiegà:
  - Una banda di bombardieri à longu andà hà sbulicatu à Tokyo, è hà fattu un colpu insidiosu à a capitale, utilizendu bombe di napalm. Centinaie di case di lignu brusgiate, è l'imperatore urdinò à ogni costu di alluntanassi a zona di cuntrollu da a capitale. E prima di tuttu, per catturà u cumplessu di cummattimentu di basi americane nantu à l'arcipelagu Midway, più vicinu à i scheletri giapponesi. È avemu riesciutu !
  Nauma agitò a so spada in l'aria:
  Avemu sempre vintu !
  Yamamoto interruppe:
  - À mezu à i bianchi ancu ci sò intelligenti ! Ùn meraviglia chì l'imperatore in u so uffiziu, mette un bustu di Napulione. Ma ci era un altru Cesare, disse : hè più difficiule di mantene i cunquistati chè di vince. In questu casu, questu hè applicà à noi in u primu locu. Nauma riproduce a figura ottu cù a spada:
  Capiscu cù a mo mente, ma cù u mo core !
  Yamamoto s'arrizzò è tappò à u so cullega nantu à a spalla.
  - Iè, ùn vi arrabbiate, in stu casu, partemu per vultà. Scunfighjemu l'URSS è ghjittaremu di novu à l'USA è i britannichi, ma digià inseme cù i tedeschi è a pasta.
  L'ammiragliu Nauma, d'un muvimentu quasi imperceptible, piatta a katana in a so guaina è, sbucciatu, bisbiglia :
  - U futuru hè bonu, ma u presente hè megliu ! Sente nantu à i trasportatori di l'aviò, tutta a pruvista di bombe hè stata utilizata, è in ...
  Yamamoto hà urdinatu brevemente:
  - Venite nantu à u ponte è fighjate intornu, in una meza ora vulteremu è parteremu versu a nostra basa più vicina.
  Nauma fischiò da u nasu:
  - Ascolta u cumandante !
  L'ammiragliu saltò fora, tenendu a porta per impedisce ch'ella sbattassi. Prima chì i so passi s"eranu calati, un"ombra sfilava fora di a porta, marchjava in punta di i pedi è scacciò a coperta.
  
  Chì duveria esse veramente !
  Una altra storia in quale ùn ci era micca attaccu terrorista l'11 di settembre di u 2001. A chance hè intervenuta. Avè infurmazione operativa chì l'Islamisti di Bin Laden preparanu attacchi terroristi in i Stati Uniti, tutti i suspettati islamisti sò stati semplicemente espulsi da l'America. È l'attaccu ùn hè micca fattu. È dopu à l'assassiniu di Ahmad Shah Massoud, i Talibani cuminciaru à smash the Northern Alliance. È Vladimir Putin hà urdinatu à attaccà i Talibani per evità a scunfitta cumpleta di l'alliati in Afganistan.
  Prima, sicuru, i bumbardamenti. E poi e forze di terra di Russia cuminciaru à esse trasferitu in Afganistan. Vladimir Putin hè sempre relativamente ghjovanu, testa calda, è vole esse famosu. Pigliate a vindetta di a vergognosa scunfitta di l'URSS in Afganistan.
  È a guerra, chì hà cuminciatu in uttrovi 2001 cù u bumbardamentu di e pusizioni talibani è e basi, hè diventata gradualmente in un cunflittu à grande scala. Inoltre, l'Occidenti è u mondu islamicu ùn anu esitatu à aiutà i Talibani è Al-Qaeda. È a guerra hà pigliatu un caratteru assai longu.
  È avà Snezhana si batte in Afganistan nantu à l'ultimu tank T-95. L'autunno 2012 hè ghjuntu. Vladimir Putin hè tornatu presidente. È hè statu datu l'ordine di finisce a guerra chì dura più di deci anni. È in particulare à a fine per catturà o tumbà Osama bin Laden.
  Snezhana, Alice è Anzhelika si battenu inseme in un tank. Tiru à i Mujahideen da a so vittura.
  Snezhana pressa i so pedi nudi nantu à i buttoni di u joystick. Colpisce u nemicu è strilla:
  - Un suldatu pò esse un cervu ingenu, ma ùn diventerà mai una lepre vigliacca s"ellu ùn hè micca stallatu da un puliticu porcu !
  
  Alice, sparendu, cunfirma ancu prontamente:
  - Un suldatu pò ghjunghje à u rangu d'acula, s'è u puliticu porcu ùn l'abbassa à un oca !
  Angelica, d'un esprit sauvage, appuyant les pieds nus sur les boutons du joystick, a ajouté :
  - I porchi-pulitici ùn sò micca cumpagni di suldati, soprattuttu s'elli sò falchi !
  E zitelle si dispersanu cusì bè. È u so tank sbatteva è sfracicò tutti i Mujahideen chì scontranu in strada. È sfracicò cù caterpillars, è scribbled da mitragliatrici.
  Snezhana hà dettu:
  - Un suldatu chì mori in u campu di battaglia ùn mori per sempre, a so ànima hè in gloria immurtale, un puliticu chì manda un guerrieru à a so morte, un omu mortu in a vita, perchè i porchi ùn anu micca anima !
  Alice, piovendu piombo è uraniu nantu à i Mujahideen, cinguettava, scoprendu i denti:
  - I pulitichi guvernanu l'esercitu, circannu di ruggiri cum'è leoni, ma in realtà si sentenu solu l'abbaia di i cani è u grugnu di un porcu !
  Angelica pressò u buttone di u joystick cù u so taccu nudu, ardente di focu è aggressivamente emise:
  - Spessu un suldatu risicà u so capu per via di i nickels di porcu di i pulitici, ùn importa ciò chì !
  Snezhana hà ancu battutu l'inimicu, l'hà strittu, riddendu cum'è una filetta chì dà:
  - Un suldatu pò esse un oca fiera, pur essendu un acula, è un puliticu una volpe virtuosa, cù l'essenza di un porcu !
  Alice ridacchiò è aghjunse, lampendu i so denti di perla:
  - Un suldatu, ancu qualchì volta un oca, ma piume constantemente volanu da ellu, è un puliticu porchi, ma l'acqua hè cum'è l'acqua in una oca da ellu!
  Angelica sbattì, premendo le punte nude sui bottoni e strinciò:
  - U suldatu lava cum'è un cavallu, è u generale qualchì volta solu toru !
  Snezhana hà ancu premutu a leva cù u so taccu nudu, sfraccia u nemicu è cinguetta:
  - In a guerra, i suldati morenu più di tutti - ùn sò micca tutti nobili, ma tutti l'eroi, è i pulitici cuglieranu i frutti - ùn sò micca intelligenti, ma tutti i furfanti !
  Alice, cù i so diti nudi di gammi graziose, appughjà i buttoni di u joystick, tagliò u nemicu è sguillava :
  - Un suldatu hè un gallu di cummattimentu da u quale volanu piume, è un puliticu hè una gazza bastarda viota, chì emette diarrea verbale !
  Angélica, enthousiasmée, appuyait sur le bouton du joystick avec son téton écarlate, écarta les spectres et donna :
  - Un suldatu ùn hà tempu di lavà, ma puzza di nubiltà, è un puliticu, quantunque si faci un bagnu, dà un caprettu, è diarrea verbale !
  Snezhana hà rispostu cù un surrisu, hà ancu pressatu u buttone di u joystick cù u so capezzolu rubino è tagliatu i Mujahideen:
  - Un suldatu pulighja i so stivali cù cera, è un puliticu si lava e mani di fatti brutti !
  Alice ridacchiò è nutò premendu u buttone di u joystick cun un capezzolu di pettu di fragole:
  - Un suldatu riceve premii per i fatti assai raramenti, un puliticu mette sempre un porcu à i suldati !
  Angelica, dirigendu un focu assai ben miratu à i spooks, è li falcia cum'è un cultivatore, ringhiò:
  - U suldatu hè sempre a fame da a mancanza di carne, ancu s'è u puliticu li mette regularmente un porcu è s'impicca tagliatelle à l'arechje !
  Snezhana hà scopre i so denti sparendu à i Mujahideen. Li sfracicò pressu i buttoni di u joystick cù i so pedi nudi, ma à u listessu tempu hà chjapputu :
  - Da un inseme di vitamini è ligumi, un suldatu riceve solu mustarda è pepite da i discorsi di i pulitici, è u terzu porcu frescu da a carne, è in u terzu solu un buccu di donut!
  Alice ridacchiò è picchiò, pressendu i buttoni di u joystick cù u so taccu nudu è tondu:
  - U suldatu face l'ordine, u generale dà l'ordine, u puliticu sguassate a diarrea verbale solu machja l'uniforme di i suldati !
  Angelica era più chè d'accordu cù questu, falendu a fila di numerosi militanti in Afganistan:
  - Un suldatu hà qualchì volta a paura, ma micca a paura, un puliticu sbuchja in permanenza, ma solu a so longa lingua stende per attaccà !
  Snezhana hà nutatu in modu aggressivu, sparendu à i suldati afgani chì avanzavanu annantu à elli, cù u so taccu nudu:
  - L'uniforme di un suldatu ùn hè micca sguassatu da a terra di trinchera, ma da e lingue di i pulitici chì sò sempre porchi !
  Alice aghjunse cun grande eccitazione, stringhjendu i so ochji di zaffiro, è sfracicà i Mujahideen:
  - U bullet ùn piglia micca un suldatu, u focu ùn brusgia, è u guerrieru ùn affucarà micca in l'acqua, ma risicate di sbuccà in a diarrea verbale di i pulitici chì l'hanu mandatu à a macellazione!
  Angelica hà aghjustatu, premendu u buttone di u joystick cù u so capezzolu rubino è arrumbava mentre falciava i Mujahideen:
  - Uccide un suldatu ùn hè micca un boia, un puliticu chì prumette a vita celestiale ùn hè micca un anghjulu !
  È u tank di u disignu letale russu hà sfracicatu i dushmans afgani, inundandoli cù picculi balle cù nuclei d'uraniu.
  Snezhana hà nutatu, tagliendu i numerosi, pressanti Mujahideen di l'Afghanistan.
  - Diu permette à a guerra di sceglie i più valenti per u celu, è l'intrigue pulitica per esce i più vili per l'infernu !
  Alice s'avvidì aggressivamente, sbattendu i dushmans arrampicanu cum'è un rospo nantu à i crampi, cinguettanu:
  - A bughjura esiste per chì si vede u splendore di a luce, un vile puliticu per distingue i nobili ch'elli sò esposti !
  Angelica accunsentì di vuluntà cù questu, sterminò i nemici è attaccò i Mujahideen:
  - Un puliticu hè un porcu grossu chì ùn si nutre micca di lardo, ma di zuppa cù un ghjattu, è tagliatelle per l'arechje !
  Snezhana hà rimarcatu aggressivamente, sparendu à i fantasmi, è erighjendu cumuli di cadaveri:
  - Un suldatu ùn deve esse un lepre, e vittorie ùn venenu micca à i cowards, un generale ùn deve esse un porcu - i grassi stessi sò permessi di barbecue !
  Alice accunsenu assai vuluntà cù questu, falendu i nemichi, cum'è s'ellu sguassava i scaglie da un arbre:
  - U suldatu hà ancu paura di a morte, ma a paura di affucà in a merda pulitica u porta in prima linea, luntanu da i porchi di daretu !
  Angelica, sparando à i dushmans, è cuntrullà i fucili di u tank cù i so pedi nudi, sguilla :
  - Ùn àbbia paura di perde u corpu in a guerra, perchè u spiritu hè immortale, ma duvete avè a paura di subordinate l'anima à un puliticu, cusì i porchi in u putere uccidenu tuttu u megliu!
  Snezhana, scribblingendu aggressivamente à i Mujahideen, hà tagliatu u sheikh arabu chì hà battutu da u latu di i militanti afgani è ronronò:
  - Hè facile à perde a vostra ànima, hè ancu più faciule per perdiri u vostru corpu, ma dandu a vostra vita per a Patria, avete acquistatu a memoria eterna più preziosa di e persone, l'immortalità in u core di u Diu Altissimo !
  Alice dichjarò, stringhjendu l'ochju, mandendu obusi à u nemicu cù e so dita nude di gambe graziose:
  - Un suldatu, chì hà persu u so corpu in battaglia, guadagnerà una memoria eterna, un porcu puliticu in daretu, si cundanna à a vergogna eterna !
  Angelica rimarcò aggressivamente, falciando i Mujahideen e usando capezzoli scarlatti quando sparava:
  - U corpu sguassate in anni, ma l'eroisimu di i caduti in battaglie ùn sguassate in seculi!
  Snezhana, tagliendu i suldati attaccanti di l'Afghanistan, è accumulendu munti di cadaveri, hà nutatu:
  - U corpu di una persona hè per un tempu, l'anima hè per sempre, u suldatu ùn smette micca di serve à a Patria, u generale gridarà, u puliticu porcu, ma u Signore Diu ùn purificherà micca l'universu di u male!
  
  Alice, scrivendu nantu à i fantasmi chì avanzavanu da tutti i lati, è li falcianu cum'è una falce d'arechje, disse:
  - Da u tiru di fucili mette l'arechje, da i dolci discorsi di i pulitichi cuscenza sorda è un sensu di speranza !
  Angelica hà nutatu, scuntendu i Mujahideen, chì stavanu cusì attivamente arrampicanu nantu à e pusizioni di e truppe russe, è scacciò:
  - U più grande predatore ùn hè micca un orsu polare, ma un puliticu-porcu cù l'anima nera !
  E zitelle estinguevanu i Mujahideen tuttu u ghjornu, ma scappavanu senza kit di cummattimentu. È tornanu à a basa. Ci anu rifornitu è rimbursatu u supply of bullets: chjucu, ma caru è cun un core di uraniu. In più di tipi speciali di cunchiglia chì anu aumentatu u putere letale.
  È u 4 di nuvembre di u 2012, ghjustu à tempu per una festa in Russia, si sò di novu precipitu contr'à i dushmans nantu à u tank T-95, circannu di vince una grande vittoria.
  Snezhana, cunducendu u focu bè miratu, usendu dita nude, gambe ciselate, sbattendu i militanti, hà nutatu:
  - Un puliticu hè un predatore carnivore, ma un scavenger, è da u so manure, i rosi ùn crescenu, ma solu l'umore fades!
  Alice, battant l'ennemi, utilisant ses pieds nus, et s'éloignant des adversaires, note :
  - Un puliticu hà spessu i denti putriti è porta da daretu à a so bocca, è u deodorante di l'eloquenza ùn piattarà micca i caccii verbali !
  Angelica batteva l'inimicu, utilizendu ancu e so gambe nude è ciselate, è rughjò:
  - U puliticu hè un lupu cù i denti falsi, ma cù una vera lingua longa, chì hè assai porcu !
  Snezhana hà sparatu una sbattuta mortale à i spooks afgani è esclamò di gioia:
  - U fattu chì un puliticu mette a lingua in sacchetta di l'elettori ùn hè tantu male, hè peggiu ch'ellu s'impicca à u piccu !
  Angelica, sparendu à i militanti afgani, è sbattendu brutalmente senza pietà, hà nutatu, falciatu cù scoppi d'uraniu:
  - Ùn hè tantu spaventosa s'è un puliticu caccià un centesimu da a sacchetta di l'elettori, hè peghju quand'ellu ci mette un porcu !
  Alice hà ancu battutu, pressu u so capezzolu scarlattu nantu à u buttone di u joystick, è scopre i denti, rimarcò cun piacè:
  - Un suldatu pò scoppia in lacrime da tutta a so ànima dopu avè persu i so camaradi, un puliticu senza ànima ùn pò ch'ellu piange chè lacrime di cucodilu !
  U tank T-95 U era u mudellu più mudernu, cù una grande offerta di cunchiglia è altri tipi di cartuccia. E ragazze si battevanu bè, ma a guerra in l'Afghanistan cuntinuò à fiammà.
  A guerra hè accesa è e ragazze mostranu a più alta classe di a so acrobatica. È mostranu esempi di realità vittorie.
  È sò assai aggressivi.
  Snezhana hà sbattutu i Mujahideen, hà sbattutu a so massa cù i so dita nude è sguillava:
  - U puliticu t"hà zampe-pale è razzii in i centesimi di l"elettori cù l"aiutu di a so lingua, sviutandu e sacche per ch"ellu ci sia un locu per appiccà un porcu !
  Alice, scarabocchiando i dushman, e agiscendo con eccitazione selvaggia, scoprì i denti e notò:
  - I pulitichi sò eloquenti in i prumessi, ma in lingua ligata quandu si tratta di scuse per a mancata consegna !
  Angelica, sbattendu i Mujahideen chì venenu da tutti i lati, cum'è scarafaggi appiccicosi, hà nutatu:
  - U puliticu hà una lingua flexible, ma l'elettori anu un ossu duru in gola !
  Snezhana cuntinuò à taglià i Mujahideen cù jet di palle d'uraniu, caccienduli cum'è grani da l'arechje, nutendu:
  - A pulitica hè un ospedale psichiatricu cumpletu, una pera cresce nantu à un salice !
  Alice hà sparatu un obusu à alta splusione à i dushmans di l'Afghanistan, sbattenduli stretti è cinguettanu:
  - Un suldatu hà bisognu di salute bovina, è a mente ùn deve esse pecure, per chì i porchi ùn laranu micca !
  Angélica, continuant à tirer sur les adversaires et à démontrer une précision virtuose, a noté :
  - Hè bonu per avè gambe fritte in u campu di battaglia, ma ùn deve micca chjappà à u livellu di una lepre, per ùn esse divuratu da una volpe è pisciata da un porcu !
  Snezhana scribbò à l'inimicu cum'è s'ellu versava u piombo è a pioggia d'uranium, è sguillava:
  - A donna, chì deve diventà una giumenta, ùn deve ancu esse un castratu in a so mente, altrimenti un omu ararà, è sarà porcu à a criniera stessa !
  Alice, sparendu à i fantasmi chì si arrampicanu, sbattulendu barbe, grigi è neri è rossi, ruggì :
  - Stupida ùn hè micca a donna cù a faccia di cavalla, ma quella chì si lascia ararà da un porcu !
  Angelica accunsentì à cunfirmà questu, sbattendu l'hordes di attaccà i militanti afgani, cun un rugginu:
  - S'è tù ti lasciassi aratu da un porcu, purterai un collu mentre a mente ferma una pecura !
  Snezhana sbatté rapidamente u monticulu di i Mujahideen è sguillava:
  - Un puliticu pò arà micca solu cù a mente di pecura è di u gaddina, s'ellu hè un porcu cù l'astuzia di una volpe, è l'ingegnu di un ricciu !
  È ride, mustrà a so longa lingua rosa.
  Quì a zitella torna à sbattà i so avversari cù i so pedi nudi.
  Alice picchiò à i Mujahideen, li tagliò a testa, si trafittò u stomacu cù un scoppiu è gridò:
  - U puliticu parla in tondu, ma da i so discorsi in u distrittu, ancu una palla rolling, salvu chì solu i pasti di porcu interferiscenu !
  Angelica ridacchiò è mandò una carica letale è distruttiva à u nemicu, grugnu:
  - Sè un puliticu appiccica u musu à l"elettore, allora u populu sarà di sicuru lasciatu senza un centesimu !
  Snezhana hà sappiutu ingegnamente, scuntendu i so denti, chì brillanu più brillanti chì perle in i raghji di u sole:
  - Permette à un puliticu di chjappà a lingua ind"un saccu, vi lascite u nasu di porcu, è senza pantaloni !
  Alice, sparando à i fantasmi, cù i so dite di i piedi nudi, pigliò è disse cun intelligenza :
  - A lingua longa d'un puliticu hè cum'è un lazzu attornu à u so collu, solu si pò scaccià micca da u zoccu, ma da una mente acuta è ingenuità !
  Angelica, sbattuta à i Mujahideen cù una splutazioni di palle d'uraniu, ne scacciò un numeru decente è sguillava:
  - A lingua di l'omu puliticu, cum'è un lazzu, teni un collu di toru, s'è l'elettore hà una mente di pecura !
  Snezhana hà nutatu aggressivamente, stringhjendu l'ochju à i so omologhi. È à u stessu tempu cuntinuendu à sparà assai precisamente à i dushmans:
  - A lingua d'una donna accarezza l'arechje, un puliticu t'hà una puntura velenosa chì sguassate velenu nant'à u cervellu !
  Alice notò, tagliando i fantasmi che l'attaccavano, che si arrampicavano come formiche su un'ascia:
  - U puliticu sguassate piovana d'oru di prumesse elettorali nant'à u cervellu di l'elettori !
  Angelica, sbattendu à i Mujahideen, usando i so graziosi pedi nudi, nutò:
  - In a pulitica, ci hè una siccità cuntinuu pè u rispettu di e prumesse elettorali, ma d"altronde, u discorsu hè cuntinuu à sfondate, è sguazza in u cervellu !
  Snezhana, sputando flussi di fiamme da i lanciafiamme, è bruciando vivi i Mujahideen, hà nutatu:
  - Un puliticu cum'è un orsu li piace u dolce meli di i discorsi, ma invece di l'hibernazione, purcina tuttu l'annu !
  Alice hà ancu cunfirmatu, stringhjendu l'ochju fervente à e ragazze, è sterminendu aggressivamente i spooks:
  - Se ti piace à sente i discorsi meli di i pulitici, allora trè peddi ti sguassanu cum'è un orsu !
  È cù i so pedi nudi, sta bionda affascinante appughjà i buttoni di u joystick.
  Angelica rimarcò, strizzando l'occhio in modo aggressivo, scoprendo i suoi denti perlati, e facendo cadere i fantasmi:
  - U tigliu hà u meli fragranti, è u meli da a bocca di i pulitici, ancu s'ellu hè solidu, hè suffocante !
  Snezhana hà battutu u tank attaccante di i Mujahideen. À u listessu tempu, sicuru, hà utilizatu i so pedi nudi è ruggì :
  - Un puliticu, cum'è una volpe, hè à spessu astutu, certe volte dice a verità s'ellu hè prufittu, ma à u listessu tempu riesci à caccià lu ancu à u so preghjudiziu !
  Alice u pigliò è u sbattì cù l'aiutu di i capezzoli scarlatti di u so pettu è sculacciava cù un sorrisu di denti chì scintillava cum'è un specchiu :
  - A pulitica hè un locu duv"elli riesci sempre à chjappà, solu l"elettore à volte spazza a merda cù u flussu sanguinante di a rivoluzione !
  Angelica ridacchiò di novu, è scopre i so denti di perla in un surrisu di piranha, è era una ragazza rossa, hà nutatu:
  - A parolla puliticu è a parolla decente, sò cumminati solu cù l'aghjunzione di u terzu - bastard!
  Snezhana arrugginò, schiacciando numerosi Mujahideen, sbattendoli come l'occhiale di un cecchino, senza dimenticare di arruffare:
  - Un puliticu di caratteru pò avè tuttu fora di a cuscenza è l'onore, ma si disfraza in cuscenza, ancu s'ellu hè disonesta !
  Alice hà ancu aghjustatu astutamente, i so ochji scintillanti di zaffiri, i so pedi nudi sorprendentemente agili:
  - U puliticu prumette muntagne d'oru à u celu per accende cum'è una stella, solu ch'ellu ùn dà luce d'oru, cù un tale luminariu, l'elettore ùn aspetterà l'alba !
  Angelica cuntinuò ancu assai ingegnosa, sfracicà i Mujahideen. À u listessu tempu, a bellezza hà utilizatu i capezzoli rubi di i so petti. È hà fattu assai bellu.
  È ella ullò di novu, cum'è una sega cù una pipa sbuchjata:
  - U puliticu t"hà più maschere chè l"astri in u celu, ma tutti sò solu per fà fà più faciule à u puliticu volpe à porcu !
  È a cisterna cuntinuò à sciddicà è sbattuli, sbattendu è brusgiate i militanti. E lotte eranu quasi unilaterali. Ma a Russia hà ancu patitu perdite. È ci n'eranu di più in più.
  Ci sò ancu anni chì sò passati ... L'annu 2018 hè ghjuntu ... È a guerra in Afganistan hè sempre è ùn vole micca rallentà. È parechji suldati sò digià intarrati.
  Snezhana è Mirabela sparanu à e pusizioni di i Mujahideen da un aereo d'attaccu. È sò aggressivamente sterminati. È i boschi brusgianu in massa. Volleys di u Tornado funnu e muntagne.
  A guerra cuntinueghja.
  Snezhana rimarca cù una risata:
  - U puliticu hè in parte volpe, in parte lupu, in parte elefante in una buttrega di porcellana, in certi modi una lepre vigliacca, ma in fattu un purcinu cumpletu !
  Mirabela hà mandatu un fucile cù una forza mortale cù l'aiutu di i so pedi nudi, hà nutatu:
  - U puliticu li piace à sbulicà l'acqua in un mortaru cù a so lingua - un'occupazione chì hè inutile per l'elettori, ma porta ingressi à u puliticu in forma di scuma di discussioni inutili !
  Dopu à ste parolle, e zitelle cuminciaru à ride è à svià i denti. È stringhjenu l'ochju.
  È mandate razzi in ruscelli, è rompe e muntagne in macerie. E cantà :
  - Hè statu datu l'ordine di rasà u paese à a terra,
  Volte di tornati incendianu e muntagne...
  Si pò vede chì qualcunu hà sbulicatu a nostra carta,
  Ebbè, à l'infernu cù queste conversazioni !
  È cù i so tacchi nudi, e zitelle tornanu mandate a forza mortale di u cohete, è distrughjenu e pusizioni di i dushmans.
  A guerra cuntinueghja sempre... È ùn ci hè una fine in vista. U muvimentu anti-guerra cresce in Russia. Tutti volenu finisce. Ma u presidente Putin hè testaru ...
  Allora, mentre chì u Russu hè a lotta, è hè chjaru chì assai più avventure interessanti ci aspettanu.
  
  L'OBSESSIONE DI GENGHIS KHAN
  Gengis Khan era obsessionatu cù l'idea di l'immortalità per ellu stessu. È ùn era micca solu a paura chì li guidava. U gran mongulu hà capitu chì dopu à a so morte, numerosi figlioli è nipoti rosi in a lotta per u putere, è l'imperu giganti si sparte in parechje parte è cascà in decadenza. Era chjaru cumu a cunquista di Lisandru Magnu di i Mongoli era fragile.
  Quantu hè quella Mongolia? Chì ponu fà per mantene tuttu? Avemu bisognu di un imperu speciale ...
  Genghis Khan vulia a vita eterna, è migghiara di messageri in u mondu cercanu l'elisir di a vita eterna, o qualcosa simili.
  Ma unu di i messageri di Gengis Khan hà purtatu l'artefattu "Mirror of the Irbis". Cunteneva un geniu putente chì accunsenu à dà à Gengis Khan a vita eterna. Ma ogni annu, novanta nove vergini sò da esse sacrificati à u spiritu diavulu. È era un prezzu cusì altu per l'immortalità di Gengis Khan.
  Ma u geniu guardò a so parolla è a ghjuventù tornò à Gengis Khan. Dopu avè finitu a cunquista di a Cina, stu cumandante andò in India. Questa volta i Monguli si sò spustati è anu pussutu cunquistà stu paese maravigliu è caldu. Allora Gengis Khan si n'andò in Baghdad è l'hà ancu captu, uccidendu quasi tutti l'omi.
  In più, i Monguli cunquistò u Mediu Oriente è a regione Volga.
  Cuminciò una grande campagna contr'à a Russia... In questu casu, l'armata di i Mongoli-Tatari era ancu più numerosa è megliu equipata. È sò stati capaci di catturà Novgorod, dopu avè ammaistratu da tempesta.
  Kievan Rus hè ancu cunquistata. E poi a folla di i monguli si versa in Europa.
  Sta volta, l'imperu avia più forza è tecnulugia megliu. È anu scunfittu à tempu l'Ungheri è altri rati cavallieri. Pigliò Viena è Berlinu, è ghjunghjenu à l'Italia, catturà dinò. Simu ancu ghjunti in i terri di i Franchi. Paris hè statu ancu pigliatu.
  È tandu l'hordes si movevanu, ghjunghjendu à l'ultimu mare. Dopu un viaghju in i Pirinei è a cattura di Spagna. E poi andate in Africa. Per principià, cù a cunquista di u nordu di u Cuntinente Negru. Ma dopu i Monguli si trasfirìu à u sudu longu u Nilu è à traversu u desertu.
  Cusì, tutti i terri di a strada di a terra in l'emisferu orientali sò stati catturati.
  Ma ùn hè micca finitu quì. I Mongoli custruìu una flotta, è cunquistò più è più novi territorii ...
  L'Indiani anu pruvatu à resistà, ma sò stati massacrati parzialmente, è certi morse di malatie. I sopravviventi anu ricunnisciutu l'autorità di i Mongoli.
  In cortu, à a fine di u XIIImu seculu, un imperu mongol in u mondu sanu, guidatu da Gengis Khan.
  In questu, assai era prestitu in a gestione da a Cina, è qualcosa da l'Antica Roma. Un sistema piramidale di putere, un paese colossale è l'amministrazione di satrapi cuminciaru à esse custruitu. Cusì, un sistema specialu è centralizatu hè ghjuntu à una scala glubale.
  A scienza è a medicina anu sviluppatu ancu. Parechje cose sò state fatte per u populu in u sviluppu di l'agricultura è l'artisgiani. I populi di u pianeta Terra sò diventati sempre più mischiati. È hè nata una nova sucità.
  In u futuru, tutti l'abitanti di l'imperu ricivutu a citadinanza è a schiavitù sparì.
  È infine, l'era di l'espansione spaziale hà iniziatu. Gengis Khan avia pocu putere annantu à un pianeta è vulia assai più.
  È sempre ogni annu novantanove vergini eranu sacrificate à a Divinità infernale.
  È sò stati scelti da un lottu speciale. E zitelle eranu di diverse naziunalità è spezie. E caminavanu cusì scalzi in faldes bianche corte è una striscia fina di tela nantu à u pettu.
  A pupulazione di l'imperu di Gengis Khan hè miliardi di persone. È ci sò digià insediamenti nantu à a Luna, è i navi stellari sò sbarcati in Marte è Venus. Inventà i scientisti è i razzi di fotoni capaci di accelerà à a velocità di a luce.
  È à u stessu tempu, sacrificanu à u spiritu infernale chì Genghis Khan ferma per sempre ghjovanu è sanu.
  Vladimir Rybachenko, un picciottu bravu è musculu di tredeci anni, ùn hà micca sustinutu questu. In particulare quandu a so surella hè stata scelta cum'è vittima. È un zitellu di tredeci hà decisu di vindicà Gengis Khan.
  Ma chì pò fà solu contru un esercitu tutale ? E cumu per scunfighja u mostru?
  U zitellu hà decisu di cunsultà cù a maga. È si n'andò in a densa furesta, appiccà e so sneakers à un palu.
  U zitellu marchjò per a strada è cantava ;
  I guerrieri di a bughjura sò sicuramente forti,
  U male guverna u mondu senza sapè u numeru ...
  Ma voi, figlioli di Satanassu -
  Ùn rompe u putere di Cristu!
  Tuttavia, a religione di u Cristianesimu hè pruibita. È ognunu hà solu un Diu - Gengis Khan stessu!
  Ebbè, è un tali Deity, cum'è u so cavallu. In ogni casu, i cavalli, à u cuntrariu di Gengis Khan, sò mortali, è sò cambiati cum'è età.
  Vladimir Rybachenko cammina, sbattendu i pedi di u zitellu. È po un tigru cù sei zampe surtiti à scuntrà ellu. U boscu quì ùn hè micca simplice, ma magicu.
  U zitellu s'inchina davanti à u tamantu, cum'è un elefante solu una bestia più longa è dumandò:
  - Lasciami andà à a maga ?
  L'enorme tigre dai denti di sabbia rispose cun un ruggitu:
  - Rispondi à trè dumande - tandu ti lasciaraghju !
  U zitellu Vovka dumandò cù un surrisu:
  - E s'o ùn rispondu ?
  U tigru dai denti di sciabola abbaiò :
  "Allora l'aghju strappatu!"
  Vladimir Rybachenko rimarcò logicamente:
  - Dui morti ùn ponu accade, unu ùn pò esse evitata !
  U tigre dai denti di sabbia urlò:
  - Quale hè a paura di a persona più curaghju, è l'ultimu vile ùn si sbatte u mustache ?
  U zitellu hà chjappu u pugnu in u mento di u zitellu. Ebbè, hè un misteru. Da veru chì? Forse a morte ?
  Vladimir Rybachenko cantava:
  - U guerrieru russu ùn hà micca paura di a morte,
  Ùn avemu micca paura di a morte nantu à u campu di battaglia ...
  Perchè a Santa Patria si batterà,
  È ancu morendu vincerà !
  U tigre dai denti di sciabola ruggì aggressivamente:
  - Leghjite puesia o risponderete à e dumande !
  U zitellu hà vulsutu lancià u tigru : induve hè a vostra cuscenza, ma tandu s'avvicinò à ellu, è u zitellu sbulicò :
  - Cuscenza ! Ancu a persona più brava hà paura di a cuscenza !
  U tigre dai denti di sciabola annuì cun riluttanza è cunfirmò:
  - Unu - zero in u vostru favore ! Ebbè, chì ne di l'altra quistione.
  U mastodonte filò è ringhiò cum'è un mostru:
  - Quale hè a più bella di u mondu ?
  U zitellu pimpò u pede nudu è si vultò. A quistione hè veramente u più difficiule. Ma a risposta hè in u mo capu !
  Vladimir Olegovich sbottò:
  - Ùn ci hè una verità più bella, a verità di ogni bugia hè più bella !
  U tigre dai denti di sciabola gracchiò di novu in dispiacere:
  - Hè cusì, cucciolo... Vecu chì site solu un super cumbattente ! Va bè, andemu à u terzu enigma.
  U zitellu annunziò u so capu brillanti.
  - Andemu !
  U tigre dai denti di sabbia urlò:
  - Chì ghjè u più veloce in u mondu !
  Vladimir alzò le spalle. Ci vulia à dì chì u fotònu. Ma perchè aghju ricurdatu chì i scientisti sviluppanu ultrafotoni per vola à velocità superluminali. Iè, questu ùn hè micca bè ciò chì avete bisognu. E gravitoni parenu muvimenti più veloce di a velocità di a luce.
  Vladimir Oleg hà colpu a so fronte cù u pugnu è rispose:
  - U pensamentu di una persona hè più veloce, è più veloce di qualsiasi raghji !
  U tigru dai denti di sciabola sbucò à risa, è ghignandu i denti rispose :
  - Lòggicamenti ! Siete ghjovanu, avete trè zero in favore ! Pudete andà!
  U zitellu chì pagaia i so pedi nudi longu a strada di mattoni gialli, canticchiava...
  È in u silenziu di e muntagne, è l'alture stellate,
  In l'onda di mare è u focu furioso...
  È in furia, è furiosa focu !
  È u zitellu saltarà è fracassarà u cobblestone cù u so pede nudu. Ma hè abbastanza dolorosa.
  U zitellu ringhiò :
  - Chì dulore, chì dolore - l'imperu di Gengis Khan - centu - zero !
  Allora hà pensatu, è sì u Gran Super Imperatore Gengis Khan mori ? Serà benefiziu à l'umanità ? Dopu tuttu, in l'imperu mundiale, a ghjente vive bè. Ognunu hà un travagliu, è ognunu hè pienu, ùn ci hè micca epidemie, parechje malatie sò sparite, ancu u cancer hè statu vaccinatu. A mortalità hè bassu, chì ancu impone restrizioni à a natalità. Quasi tutti anu una vittura. A tecnulugia hà evolutu, allora tutti i trè ghjorni à settimana off! È l'industria di l'intrattenimentu hè grande. È a ghjente hà visitatu tutti i pianeti di u sistema sulare, è digià in Mars ci sò i primi cità.
  U zitellu Vovka Rybachenko cantava;
  U sole brilla sopra à noi
  Non vita, ma grazia...
  À quelli chì sò rispunsevuli di noi
  Hè u tempu di capisce
  À quelli chì sò rispunsevuli di noi
  Hè ora di capisce !
  Semu zitelli chjuchi
  Vulemu marchjà !
  Ma avà i so tacchi nudi cuminciaru à brusgià un pocu. U mattone giallu hè caldu. Ma ùn pudete micca portà i scarpi: i zitelli ponu marchjà nantu à a strada gialla o scalzi, o in scarpi magichi. Quessi sò e regule di u boscu magicu. È senza magia, ùn pudete micca salvà a vostra surella.
  U zitellu soffre, è ancu scopre i denti ... Hè un veru pioniere chì ùn si curva.
  U zitellu hà pensatu à distractà da i brique chì fighjavanu à i so tacchi, hè per quessa chì i Monguli anu pussutu cunquistà u mondu sanu? Chì sò tutti più forti o più intelligenti ? E perchè l'immortalità si n'andò à Gengis Khan - chì avia fattu prima crudeltà.
  Ebbè, sicuru micca avà. Ci sò liggi chì sò addolciti da generazione in generazione. Per esempiu, a brutale pena di morte hè stata abolita. Allora l'usu di tortura è punizioni corporali hè limitatu. Per esempiu, i zitelli in i scoli sò sempre battuti cù bastone nantu à i so tacchi nudi per misbehavior. Ma i colpi sò spediti da un zitellu di a listessa età è pesu cum'è voi, è un bastone cù plastica hè flexible è elasticu. Porta u dulore, ma ùn cripple micca e sole di i zitelli.
  Ancu s'è i zitelli sò sempre battuti nantu à i tacchi è i glutei in i scoli, ma micca spessu. Calchì volta si mette solu in un angulu.
  A pena di morte hè ancu diventata rara. È hè generalmente fattu in publicu. Ma ùn sò micca eseguiti troppu spessu.
  Ancu Vladimir hà vistu cumu si sò impiccati trè ragazze. Andavanu à u scaffold in faldes bianche assai curtite è pettu à pocu pressu da un filu di tela. E naturalmente a piedi nudi.
  E donne è i minori sò generalmente eseguiti scalzi, è quasi nudi. È l'omi adulti sò generalmente eseguiti in casa. I zitelli sò ancu eseguiti publicamente per u scopu di intimidazioni. Inoltre, l'esekzione hè mostrata nantu à schermi di culore, è i scolari sò tenuti à fighjà. Ma questu hè diventatu sempre più raru. U crimine hè cascatu. I tecnulugii sò sviluppati, è hè assai più difficiuli per una persona chì hà fattu un delittu per evade a responsabilità.
  Vladimir Rybachenko hà infine sentitu chì u calore in i mattoni era diminuitu.
  U zitellu cantava cun gioia :
  - Tracce corre longu a curva,
  Ragazzi a piedi nudi...
  Stancu di intarrà i cavalli
  Vogliu stuzzicà a mo felicità !
  È u zitellu hà pigliatu :
  - Scippatu ! Hè andatu in qualchì locu !
  M'hà pigliatu !
  È davanti à u zitellu c'era una capanna nantu à gambe di gallina. Grande è bella. Ella solu si ritruvò à u zitellu.
  Vladimir Rybachenko urlò aggressivamente:
  - Capanna, capanna, volta a spalle à a furesta, davanti à mè !
  A capanna si vultò... Si moveva facilmente è senza scricchiolu. A porta s'aprì è una zitella surtò. È cusì bella bionda naturale.
  Fighjulava u zitellu in shorts, scalzi è biondi, chjappà :
  - So perchè tù ghjunghji ! Vulete salvà a to surella ?
  U zitellu hà rispostu scunvendu i denti:
  - Micca solu ! Vogliu ancu salvà u mo pianeta da u despotismu di Gengis Khan !
  A maga bionda ridacchiò è rispose :
  "Avete fattu un travagliu difficiule, zitellu. Moltu difficiule, ma... Vi aiuteraghju s'è vo rispondi à a quistione.
  Vovka annuì.
  - Cum'è un studiente in a scola, rispondi à e dumande !
  A maga bionda, scoprendu i denti, dumandò :
  - Chì hè più caru di centu rubles ?
  U zitellu hà surrisu è rispose :
  - Dui centu rubles milla !
  A maga bionda ridacchiò è rimarcò :
  - Ebbè, hè assai simplice. Ma quì site nantu à a strada. Davanti, da una banda, hè a to mamma, da l'altru, u vostru megliu amicu - chì deve esse sfracicatu?
  Vladimir Olegovich Rybachenko hà rispostu cun fiducia:
  - Freni !
  A maga bionda annuì.
  - Bellu ! Veramente bè! Allora a quistione, vi dumandu più difficiuli: perchè Diu Onnipotente ùn rende micca tutti felici!
  U zitellu fischiò è rimarcò :
  - Nu è dumanda ! Ancu i teologi più cunnisciuti ùn sanu micca a risposta !
  A maga bionda annuì.
  - Chì avete pensatu, chì pudete ottene tuttu cusì faciule ?
  U zitellu rispose cù un suspiru :
  - Va bè, pruvaraghju...
  U picciottu s'arruccò a so fronte di zitiddina è pistendu i so pedi nudi, pruvò à cuncentrazione. Si sentia veramente incunificatu ... Cum'è un pezzu di carne nantu à un ganciu, o qualcosa di peggiu. In generale, ci hè cusì pocu ghjustizia in u mondu. Hè ciò chì un geniu literariu Alexander Sergeevich Pushkin era, è hè mortu in un duellu à l'età di trentasette anni. E quantu utile puderia fà per l'umanità? È ùn ci hè nunda à dì nantu à u ghjovanu Lermontov, era ghjustu guadagnà impulsu literariu. È hè fastidiosu per coliche in u latu.
  E poi s'avvicinò di colpu à ellu: hè impurtante di risponde micca cusì currettamente cum'è in rima.
  U zitellu disse tranquillamente:
  - Diu pò fà a felicità sè ùn site micca male cù a vostra mente ! Perchè micca a felicità per tutti - avete bisognu di una sete di cambiamentu!
  A maga bionda fischiò è rimarcò :
  - Hè a to mente ! Ben fattu, sì un bellu zitellu ! Dunque, vi cunsigliu!
  U zitellu batteva u pede nudu è sguillava :
  - Grazie!
  A strega fece l'ochju è rispose :
  - Hè necessariu di rompe u "Mirror of the Irbis" è tandu Genghis Khan serà curpatu è u so regnu finirà !
  Vovka alzò le spalle e rimarcò:
  - Hè bè ! Ma u specchiu ùn hè micca cusì faciule di rompe, hè guardatu!
  A zitella strega annunziò.
  - Iè, hè guardatu più forte chè Gengis Khan. Ma possu salvà a to surella da esse sacrificata ! U geniu in stu specchiu pò ricusà u sacrifiziu à Akulina Rybachenko si scunfighja unu di i mostri di l'infernu. Averete una squadra... Sè avete u vostru scopu, ùn salverà micca solu a vostra surella, ma tù stessu puderà piglià u locu di Gengis Khan !
  U zitellu dumandò cù speranza in a so voce:
  - È ùn vi tocca à tumbà vergini per a vita eterna ?
  A maga bionda annuì.
  - Innò, u mo figliolu ! Ùn avete micca! Truverete tuttu u putere di u specchiu Irbis, è e so capacità sò grandi.
  Vladimir Rybachenko hà dettu:
  - Per guvernà u pianeta Terra è tutta l'Umanità hè cool! Ma hè ancu una grande rispunsabilità !
  A maga bionda annuì.
  - Diritta! Ma ci sò parechje cose chì pudete fà per e persone! Ma in ogni modu, vulete salvà a to surella, nò ?
  U zitellu terminatore annunziò.
  - Iè, sò prontu ! Pronta per u travagliu è a difesa!
  A strega pigliò u zitellu per a manu è u purtò versu u specchiu, annunziendu :
  Avà avete una missione!
  U specchiu era enormu è brillava cù tutti i culori di l'arcubalenu, è littiralmente brillava.
  Vovka hà rispostu cù un surrisu:
  - Un ovu ci vole à bollitu per quindici minuti per esse friddu, è un pioniere hè sempre prontu !
  U zitellu annunziò, alzò a so gamba nuda è bronzata, è risolutamente fece un passu in u scunnisciutu.
  
  A STABILITÀ DI STALIN O GAMBITS REFUSED
  Hitler hà avutu una altra chance. Stalin, arrabbiatu cù a minaccia à Zhitomir, pruibì a retirazzione di e truppe da quì è hà dumandatu chì à a vigilia di a so visita à Teheran l'offensiva nantu à a riva diritta Ucraina sia cuntinuata. E com'è u risultatu, e truppe suviètica cascò in u caldu, è sò stati scunfitti. È i Nazis ripigliò Kiev, è circundavanu e truppe sovietiche oltre u Dnieper. È sò stati capaci di custruisce e difese longu u Dnieper. In u risultatu, a guerra si trascinò. Stalin annulà l'offensiva in u nordu vicinu à Leningrad, è trasfirìu e truppe à u sudu. Ma era digià una decisione tardiva. Ùn era micca pussibule di catturà di novu teste di ponte oltre u Dnieper. E i Nazis custruìu una fortezza quì è resistenu. I perditi di l'Armata Rossa eranu grandi, è l'ostilità attive sò state postponate finu à l'estiu. Mentre chì i tedeschi avianu l'iniziativa. È in u ghjugnu, u sbarcu in Normandia hè finitu per l'Alliati in un disastru cumpletu è a scunfitta di l'Alliati, chì anu persu più di una mità di milione di suldati è ufficiali è assai equipamentu cum'è prigiuneri.
  A battaglia per a Crimea si trascinò ancu. I tedeschi eranu ben furtificati, è anu pussutu stringhje a resistenza. È l'offensiva in u centru è in a direzzione di Leningrad hà cuminciatu cù un ritardu. Quandu i tedeschi, avendu scunfittu l'alliati, anu pussutu trasfiriri e truppe da l'Occidenti.
  I tedeschi anu pussutu ripiglià l'offensiva di e truppe sovietiche. In particulare, avianu un assai successu TA-152 aviò d'attaccu multipurpose, chì puderia esse usatu cum'è un cavallu di travagliu in fronte. Era più avanzatu chè u Focke-Wulf è assai megliu cà elli in quantu à e caratteristiche di u volu. Ma à u stessu tempu, ancu cù una forte armatura è armi putenti. TA-152 hè diventatu l'aviò tedesca più massivu, invece di implementà un jet aircraft, per quale l'infrastruttura Luftwaffe ùn hè micca pronta in ogni modu. U ME-262 hè sempre un aviò pocu affidabile, è u Führer, nantu à u cunsigliu di l'esperti, hà urdinatu per esse finalizatu è micca ancu messu in produzzione. XE-162 pare esse una bona vittura, ma difficiuli di guidà è ancu micca adattatu per a produzzione di massa.
  Daretu à u TA-152 pò esse un bombardiere di prima linea, un aviò d'attaccu è un cumbattimentu. A so vitezza di 760 chilòmitri à l'ora hè più altu ch'è quellu di i migliori cumbattenti di l'Alliati è l'URSS. È l'armi sò i più putenti trà i veiculi unicu postu, armatura forte. È in quantu à a manuvrabilità, hè megliu cà u Focke-Wulf, è hè priva di parechji di i difetti chì a vittura precedente avia. Dunque, i tedeschi anu u megliu aereo propulsatu da l'elice di u mondu, chì hè un bonu di tutti. È ùn ci hè bisognu di rivisione in particulare e linee di produzzione - hè di a famiglia Focke-Wulf è a so evoluzione.
  In u celu, i tedeschi si sentia più cunfidenti. È nantu à a terra ùn eranu micca cusì male.
  I fucili autopropulsati E-10 si sò riuniti relativamente successu. Una siluette bassu di quaranta centimetri hà permessu di mette a vittura in un pesu pocu di deci tunnillati. Trasmissione è mutore in un bloccu è attraversu, è solu dui membri di l'equipaggiu. True, Hitler ùn hà micca piace chì u gruixu di l'armatura: una fronte di sessanta millimetri à u latu di trenta millimetri ùn hè micca abbastanza. È nantu à a fronte, u gruixu aumentava à ottanta-dui millimetri, à u latu, cinquanta-dui millimetri. È u pesu di a macchina cresce à quindici tunnillati.
  Ma cù un mutore di 400 horsepower, questu hè satisfacente. È a guerra hè andata più successu. SAU E-10 si mostra cum'è una macchina efficace è tenace. A so armatura putente cù grandi inclinazioni in a fronte ùn hà micca sfondatu a maiò parte di i fucili sovietici. È hè diventatu un grande aiutu.
  I truppi suviètici pigghiaru a Crimea, ma ùn pudia sfondà i difesi tedeschi in altri lochi. È Leningrad ferma in u bloccu per u mumentu.
  A lotta si trascinò finu à l'inguernu ... In ghjennaghju, e truppe sovietiche anu pruvatu à avanzà di novu, ma u so colpu hè statu suffucatu. In a serie, i tedeschi anu una Pantera F più avanzata cù una torretta stretta è una siluette più bassa. A so armatura era più grossa è più inclinata chè una Pantera regulare. È u tuttu hè ancu un pocu più chjucu grazia à un layout più densu. In u risultatu, a vittura tedesca ùn hà micca penetratu in a fronte cù trenta-quattru, è hà avutu una chance contr'à l'IS-2, è à u stessu tempu u so funziunamentu di guida hà ancu migliuratu.
  Risultava più forte è più grossu, è armatura laterale. Avà ùn hè statu pigliatu da fucili anti-tank, è quaranta-cinque. E questu, sicuru, hè una decisione notevuli chì hà fattu i tedeschi più forti cà prima.
  Allora tenneru u fronte ... In marzu, i Nazis lanciaru un'offensiva in Italia è scunfittu l'alleati ... È cacciò i britannichi è americani fora di a Sicilia in April ...
  U novu presidente di i Stati Uniti Truman, in vista di l'attività di i sottumarini tedeschi è di e perdite pesanti di a flotta americana, offre à u Führer una tregua. I tedeschi congelanu u prugramma V-missile, è, invece, avianu sottumarini alimentati da perossu di l'idrogenu - assai efficace. I Stati Uniti è a Gran Bretagna anu patitu perdite enormi.
  Allora i sbarchi in Filippine contr'à u Giappone fiascatu. Battleships of the Land of the Rising Sun anu affundatu i trasporti americani. È dopu à u latu di u samurai, u ninja intrì in a guerra. E questi sò guerrieri di a superclasse.
  È ancu di più i guerrieri, l'acrobatica !
  Dopu à a scunfitta di a basa di i Stati Uniti in Australia, u ninja hè diventatu più attivu. L'America hè affruntata à cumbattenti fenomenali chì ùn anu nunda per contru. I bombardieri pisanti è i trasportatori di aerei sò impotenti contr'à l'armata di supermen invisibili. Questu hè un grande prublema chì i stati è a Gran Bretagna sò affruntati. Fire Tiger, inseme cù cumbattenti aspri, attaccò a basa di i Stati Uniti in u portu di u Perù. Inseme cun ellu, l'invincibile cumbattimentu femminile, Azumi, hà participatu ancu à l'attaccu. Donna giapponese affascinante e rossa. Azumi hè assai bella, cù spalle larghe, petti alti, cadenti forti. E so gammi sò nudi tuttu u tempu, sia in u caldu sia in u fretu, ma assai belli, ciselati è graziosi. I dita sò longu è prensile.
  Azumi hè assai piacevule à aduprà i so pedi nudi per lancià dischi. Una donna terribile, una tigressa ardente - è appassiunata in u lettu. E ragazze Ninja sò tradizionalmente scalze, addestrate da a zitiddina è micca menu periculose cà l'omi. Bellu!
  L'Americani l'anu sentitu subitu. Quandu imitanu i delfini, i ninja toccanu sottu à l'acqua. Aduprate per i trasportatori di aerei minieri è i navi di battaglia, un splusivu spiciale, chì hè mille volte più putente di TNT. Natari sottu à u ventre stessu di a nave, diventenu una piccula bola cù un magnetu, circa a grandezza di una noce. Eccu e zitelle !
  Ninja natà quasi in silenziu. Ùn si ponu truvà sottu à l'acqua. Ombre sfuggente. Allora pusonu splusivi di putenza enormosa, ma compactu.
  E poi vene l'attaccu à a basa. I sentinelle sò eliminati in una frazzioni di seconda. I dischi sfuggente affilati volano. È tagliate a gola è u collu. I suldati americani morenu prima ancu di urla. Allora torna u volu di l'invisibile. E ragazze lancianu ghjochi cù e so dite nude. E so gammi sò inusualmente agili.
  A basa hè sottu attaccu da tutti i lati. L'aerei splodanu, una fiamma enorme è ardente si sparghje. È tuttu u situ hè istantaneamente coperto da ellu. Centinaie di vitture simultaneamente cumincianu à strappà. Era cum'è s'è un giganti focu d'artificiu s'era spartu. È à u stessu tempu, l'ignizione in i motori di carburatore hà travagliatu.
  È tuttu sbulicà, ribulighja, splode in una volta... I geysers ardenti sò purtati altu in u celu. I rotuli di u tronu diavulu si sentenu ... Tuttu hè subitu, in qualchì manera mischiatu à tempu. È a terra pare esce da l'orbita, è un novu sole appare. Ma micca pacificu, ma militare, è infernale. A ghjente hè in fiamme, e vitture sò in fiamme, è splode. È e ragazze ninja luntanu lancianu piselli splusivi cù e so dite nude di gambe graziose. Ma questu hè veramente influenza demonica. È si sentenu rotture, ci hè pandemoniu. Parechji aerei anu ancu riesciutu à sguassate da a striscia di cimentu, ma si sò sbattuti nantu à a superficia è cuminciaru à strappà. Pienu di morte, dolore è distruzzione.
  Migliaia di suldati americani è britannichi sò morti in i primi minuti di a battaglia. È a lotta stessu ùn s'assumiglia micca una battaglia, ma un sterminamentu tutale. È piovutu, è piovtu nantu à pusizioni americane, morte è cendri ...
  I crucieri è i navi di battaglia sò stati ancu strappati, i trasportatori di l'aviò sò stati divisi in a mità. A morte tutale, assolutamente senza pietà hà ghjucatu ancu nantu à u mare. Ella tutte chì cascò in u so abbracciu caldu, incinerate, sguassate in polvera.
  Lingue calde, rosse leccavano aerei, metallo fuso, assolutamente tutto bruciato. Ancu petra...
  Ninja mette in scena un veru turbiniu ardente, o megliu micca un turbinu, ma un uraganu ! O ancu un tornatu. Chì ùn lascia solu scheletri carbonizzati è cendri.
  Azumi hè una donna assai bella, ma mortale. Ella lancia aghi cù e so dita nude, è culpisce l'avversari di u Giappone. Quale pò resiste à u ninja?
  È quandu i cruisers è i navi di battaglia espludenu, l'acciau è u titaniu si rompenu. U tigru di u focu hè felice. Tuttu và secondu u so pianu. Quì fala a linea bisellata di suldati americani.
  Azumi sustene u so cumpagnu. E sumina a morte.
  Tuttavia, a ghjovana nota:
  - I Russi chjappà duramente i Tedeschi à Stalingrad. Se ùn aiutemu micca, i nostri alliati perderanu !
  A bellezza hà lanciatu trè agule cù u so pede nudu, anu traforatu u collu di novi suldati di l'Armata di i Stati Uniti chì cercanu di scappà da l'infernu. Nantu à a superficia di l'oceanu, cercandu disperatamente di evità d'esse attiratu in u turbiniu, i marinari americani sciaminanu.
  U ninja li hà finitu slashing cù duie spade à una volta è lanciandu dischi. E donne giapponesi eranu assai attivu: slender è forti. È anu usatu i so pedi nudi per sparà.
  Yamato hà rispostu cun fiducia:
  - Batteremu ancu in Russia ! Khalkhin Gol serà vindicatu!
  È u super ninja passava a manu per l'aria, passava una onda di tsunami. S'arrizzò cum'è un uraganu di uraganu, è inghiottì i marinari chì sbattevanu in superficia cù una bocca avida.
  Un bombardiere B-29 girava annantu à i ninja. Azumi hà pigliatu a corda di l'arbaletta in miniatura cù i so pedi nudi. Rilasciati splusivi periculosi. A vittura hè stata littiralmenti strappata ... I frammenti spargugliati cum'è tanki di gas cù splusivi. È abattu parechji cumbattenti. Azumi ridacchiò, strofinò u so pede nudu è graziosu nantu à l'erba è rughjò:
  - Sò una gran zitella è super !
  U tigru di u focu l'hà pigliatu è sibilò:
  - Veramente grande ! Issi Russi, cum'è l'Amiricani, sbagliaremu ancu !
  Azumi ridacchiava e scoprì i denti...
  I ninja anu finitu l'ultimi piani è si sò alluntanati da l'isula. Avete bisognu di smash the rest of the basis. L'Americani si ricurdaranu di questu ghjornu per un bellu pezzu. Si dispiaceranu ch'elli anu impostu un bloccu di petroliu contr'à a Terra di u Soli Rising, chì hà furzatu i Giapponesi à cumbatte. E di colpu si scopre chì, ancu s'è u Giappone hè dece volte inferjuri à l'America in quantu à l'ecunumia, hà una forza speciale cusì maravigliosa chì ùn ci hè nunda à oppone!
  I ninja anu attaccatu à una altra furmazione di trasportatore. Volavanu nantu à i droni da l'aria è scacciò bombe chjuche ma mortali. L'alberghi di l'infernu chì volanu in i pipi è i furnace di i navi.
  È anu sbulicatu tutte e navi in una fila. A distruzzione hà procedutu à un ritmu di l'uraganu. È l'affondamentu di un gruppu di trasportatori di l'aviò coperto da cruciere è navi di battaglia. È eranu cuparti di piselli infernali di a morte. Quale, armatura cucita, strappava u metallu.
  I fochi s'eranu in u mare, è tuttu fumava. Un fumu acre s'era alzatu in l'aria è filava cum'è bobine nere di cobra, emettendu denti velenosi pronti à rosicà l'atmosfera.
  E tuttu questu ballò, arcuatu, beie in l'aria ... Ninja emissi splusivi, è lassendu intactu u trasportatore d'aviò più avanzatu è mudernu, attaccò u so equipaggiu. Allora e spade katana sò state aduprate, è e ragazze ninja lanciavanu aghi cù e so dite nude. È l'anu fattu cusì magistralmente chì una agulla hà tombu trè o quattru persone à una volta.
  E zitelle attaccanu è cantanu:
  - Ùn simu micca insetti miserabili, superninja - avemu tagliatu placche ! Talenti espliciti - vai per questu!
  È si movenu veramente cum'è a cresta di l'onda. Azumi hà tagliatu l'ammiragliu cù a so spada, tagliatu in dodici pezzi cù trè altalene. U sangue spruzzava profusamente, inunendu u ponte. Azumi hà tweetatu:
  - Serete in una bara ! ti tagliu!
  È uccisu un altru ammiragliu. È hà scunfittu i denti cusì. I Ninja ùn avianu micca paura di i fucili. I proiettili li volavanu. Ùn cunnosci micca a debule, a fatigue è a pietà. Eranu cum'è l'acelli nantu à l'ali, o ancu i mutori di jet.
  Azumi hà sbattutu i so pedi nudi, lascendu graziose impronte nantu à u ponte. Hè un guerrieru maravigghiusu. Ma l'altri ragazze sò ancu grandi.
  U traspurtadore hè catturatu è, dispiegatu, hè purtatu à i porti giapponesi. Hanu ancu bisognu di ferru.
  Hè assai difficiule di resiste à l'armata di samurai è ninja. Sò supermen. È a so pressione hè irresistibile.
  È di novu successi è catturà seguitanu. Ninja si cumportanu cum'è ladri di mare sfuggente. Panicu in America. Ùn ci hè manera di resiste à l'invisibile.
  Dopu tuttu, questu hè una forza cusì speciale chì l'aviazione è l'artiglieria ùn anu mancu avvistu l'avvicinamentu di guerrieri bravi. Chì pendenu cum'è nuvuli neri, è agitanu e so spade, lancianu dischi chì volenu per chilometri è perforanu ogni metallu.
  Ninja ùn hè micca listessu chì in u Medievu. Hà l'ultime tecnulugia à a so manu. È schiaccia tutti quelli chì si mette in u so modu.
  È ci hè una calma in u fronte suvièticu-tedesco. I tedeschi preparanu una offensiva nantu à u Kursk Bulge. Ùn hè micca l'idea più intelligente per attaccà e pusizioni pre-furtificate, cù u nemicu in più di numeri. Ma a Germania hà pocu scelta.
  I tedeschi sò stati scunfitti in Africa, è sò custretti à circà vittorie in altri fronti.
  I successi di i Giapponesi, in ogni modu, riduttanu l'intensità di l'incursioni aeree nantu à e instalazioni militari-industriali di u Terzu Reich. Questu hà purtatu à un aumentu di a produzzione d'armi cumparatu cù a storia reale. Da a Battaglia di Kursk, i Fritz anu più "Pantere" è "Tigri", è ancu aerei. Chì crea un certu prublema.
  Ma sempre l'Armata Rossa hè più forte. Hirohito face una quistione perfettamente raghjone:
  - Aiuteremu l'alleatu di a Germania ?
  A maiò parte di l'armata giapponese hà parlatu in favore di l'apertura di un secondu fronte. True, cù a participazione di ninja. L'America hà persu tutti i so trasportatori di l'aviò è i grandi navi di superficia. Hè diventatu impussibile di fà operazioni offensive in u Pacificu. È e mani di u Giappone sò slegate. Inoltre, i ninja stessi anu dirottatu quattru portaerei senza danni. È anu distruttu assai aviò. Diversi grandi navi sò stati ancu catturati. In generale, a cumpagnia hè stata successu.
  O piuttostu una seria di cumpagnie. Chì, sò stati marcati da successi brillanti. L'America hè fora di a guerra. Più precisamente, hà prupostu una tregua, in ogni termini.
  U Giappone hà dumandatu: piantà u bumbardamentu di u Terzu Reich, è aiutu da l'URSS. I Stati Uniti anu avutu ancu influenzà a Gran Bretagna per finisce l'ostilità in questu modu. I britannichi accunsenu cù u peccatu in a mità. L'Alliati accunsenu à una tregua cù u Terzu Reich è un scambiu di prigiuneri.
  Hitler hà rinviatu l'offensiva nantu à u saliente di Kursk. Decidiu di cullà prima più forze è tanki da u fronte occidentale. È rinfurzà e vostre truppe.
  Ma dopu, u 15 di lugliu, Stalin urdinò un attaccu à Orel è Belgorod.
  U ninja, intantu, hà ancu arrubatu trasporti americani cù novi tank Sherman. È Azumi, inseme cù e ragazze, hà sappiutu lancià una operazione assai più audace. Arrubbatu da e fabbriche britanniche trè centu cinquanta di i più boni tanki britannichi "Churchill", cù armatura rinfurzata, è li traspurtò in Germania. L'inglesi murìanu sottu à e spade di e zitelle. Inoltre, e bellezze assai precisu ghjittavanu agulla agulla cù i so diti nudi, uccidendu i cumbattenti. È chì dì ? I britannichi sò stati scunfitti.
  E ragazze di u Giappone, in più, trascinò dui veiculi cù benzina. Chì ghjè u megliu rigalu per u Terzu Reich.
  Dunque, l'Armata Rossa da u principiu hà scontru una resistenza stubborn.
  In battaglie difensive, "Ferdinand" hè statu quasi un distruttore di tank assai eccellente. È cum'è "Tiger" è "Panther". L'ultimu carru, ancu s'ellu spessu s'hè rottu, ùn era micca cusì significativu in battaglie difensive.
  Azumi, intantu, ghjunse à u fronte. È hà luttatu personalmente contr'à i Russi in a direzzione Oryol più periculosa. Allora trentaquattru suvièticu andò in battaglia.
  A donna giapponese, cù u so cumpagnu, hà pigliatu pezzi di splusivi picculi cum'è un granu d'orzu. È cuminciaru à aduprà i so dita di zitella è agile per scaccià questi grani à i tanki. E vitture sovietiche splutavanu è si vultonavanu cun un rumore assordante.
  Azumi gridò:
  - Banzai !
  U so cumpagnu scalzu ringhiò :
  - Trasformeremu u pianeta in un paradisu !
  È hà lanciatu una minuscula granata ... e vitture sovietiche splutavanu. Ci hè statu un colpu è scintille volavanu mentre i dui trenta-quattru scontranu à mezu à l"aria. E poi cumu u kit di cummattimentu esplode. È e vitture si sgrossaranu cum'è perle nere.
  Azumi hà di novu lanciatu uni pochi di granuli minusculi, cù i so dita ciselati, nudi, è cinguettava:
  - Portau a morte !
  U so amicu a gambe nude urlava, lanciandu ancu rigali mortali:
  - In corta - banzai !
  E duie bellezze sbuchjavanu di risa. È dinò, à pedi nudi, lancemu sti graneddi cù splusivi cumulativi. È distrughjenu tuttu. Eccu una decina di HF più grande rotulati. E bruchi strappati, rulli rotti filati da sopra. È si rotolanu, rumpiendu. Mentre abattevanu i suldati suviètici andendu à l'attaccu.
  È e duie ragazze ninja ridannu. Quì, sò ancu utilizati picculi agulli affilati, chì e ragazze scalze si precipitanu cù e so gambe. È l'attaccu di e truppe sovietiche sguassate. L'unità russe, avè patitu danni significativi, si fermanu è si congelanu.
  È i banditi à gamba nuda ridenu... Sghignanu cum'è pantere !
  Truman, videndu chì a materia puzza di kerosene, offre à u Terzu Reich una tregua in ogni termini. È Churchill accunsentì cun questu.
  Hitler hà dumandatu u ritornu di tutti i prigiuneri di guerra in Germania è in Italia è a ripresa di u cummerciu.
  Ma l'alleati, s'elli volenu vultà u so populu, anu da riscattà. Truman è Churchill, anchi riluttante, accunsenu à questu.
  I fascisti anu intensificatu. In maghju, anu repulsatu una altra offensiva di e truppe sovietiche in u centru. È u 22 di ghjugnu, cù tanki di a serie E, anu pruvatu à avanzà.
  U primu tank E-50 hè statu sviluppatu troppu in fretta è ùn hà micca successu sanu. U so pesu era guasi sessanta-cinque tunnillati cù u gruixu di l'armatura "Ti" ra "-2, ancu s'ellu pende un pocu più grande. È u funziunamentu di guida era megliu: u mutore acceleratu à 1200 horsepower quandu hè rializatu. Chì hà aumentatu a so velocità è a manuvrabilità. U fucile era urigginariamente 88-millimeter in 71 EL chì si adattava abbastanza bè à i tedeschi.
  True, da u maghju di u 1945, l'IS-3, megliu prutettu in a fronte, hà cuminciatu à esse pruduciutu in l'URSS, è questu hà incitatu i tedeschi à installà un fucile più avanzatu è perforante.
  L'offensiva tedesca in ghjugnu è lugliu ùn hà micca sviluppatu. Avanzatu di centu chilometri è avendu subitu perdite pesanti, i Fritz sò stati firmati. Allora ghjunse l'Armata Rossa...
  Ma ancu senza assai successu. A linea di fronte stabilizzata ... E poi hè diventata cumpletamente inattiva.
  U SU-100 Soviet hà guadagnatu pupularità cum'è un distruttore di tank tollerable. U T-34-85 ferma u tank più massivu, è finu à avà u T-54 hè statu sviluppatu solu per rimpiazzà.
  À a fine di u 1945, i tedeschi avianu un ME-262 X più avanzatu in u celu, chì avia una vitezza di più di 1100 chilometri à l'ora, ali spazzate, è mutori più affidabili cù armi putenti: cinque cannoni d'aria. L'apparizione di questu aviò puderia dà à a Luftwaffe una superiorità aerea eccessiva.
  Hitler hà cuntatu nantu à questu. È ancu nantu à i bombardieri di jet per rompe l'URSS. È devu dì chì finu à avà a Russia Sovietica ùn hà micca risposta.
  Dopu avè repulsatu i tentativi di l'Armata Rossa di avanzà durante l'inguernu, à a fini di maghju di u 1946, i tedeschi ghjittavanu novu i so tanki in l'attaccu. Una mudificazione più avanzata di l'E-50 apparsu cù u locu di u mutore è a trasmissione in un bloccu è attraversu. Stu tank era solu dui metri in siluette, è à u stessu tempu pisava ancu quaranta-cinque tunnillati. A so vitezza hè cresciuta, è a manuvrabilità è a performance di guida. È u fucile sparava più veloce à 12 colpi per minutu, è l'armatura perforante à 100 EL lunghezza di canna. E sicuru, questu hè diventatu un prublema per l'Armata Rossa.
  L'E-50 hè diventatu un tank di successu in una nova mudificazione, perfettamente prutetta in a fronte, ma piuttostu debule nantu à i lati. Ancu s'ellu à una alta velocità di muvimentu, questu ùn hè più cusì significativu.
  In ogni casu, u fronte suvièticu hà cuminciatu à sag ... Stalin era assai preoccupatu per questu. I tedeschi anu pussutu ancu piglià Smolensk, è s'avvicinò à Mosca ... True, tandu Hitler fece una pausa è assaltò Leningrad. Ma sta offensiva hè stata respinta.
  I tedeschi anu patitu danni pesanti è rallentatu ...
  È dopu u vaghjimu, è dopu un invernu duru. Allora ùn hè micca questione di risa.
  U novu annu 1947 hè ghjuntu ... In l'URSS, u travagliu nantu à u T-54 hè statu in qualchì modu finitu, ma sta macchina ùn hè micca andata in serie. E e cose anu rallentatu seriamente.
  I tedeschi si sò riuniti. U so novu tank E-75 era assai ben prutettu da tutti l'anguli. A fronte hè 250 mm, i lati sò 170 mm, è u fucile hè 105 mm in 100 EL, u mutore hè mille cinque centu cavalli. Questu hè u putere cù un pesu di settantacinque tunnillati.
  E pressu e truppe sovietiche ... In risposta, l'URSS hà avutu l'IS-7, ma a pruduzzioni di massa di stu tank ùn pudia esse stabilitu. È sicuru, questu ùn hè micca bonu.
  Finu à avà, in u celu, u vantaghju di i Nazis hè solu crisciutu. I dischi di cummattimentu apparsu, di grande putenza distruttiva. È anu sfracciatu i tanki è i piani.
  In ogni casu, u dischettu era invulnerabile à armi chjuche. È puderia abbattere decine di aerei sovietici senza esse dannatu.
  I piloti tedeschi dominavanu u celu. Huffman hè stata premiata a Croce di Cavaliere di a Croce di Ferru cù spade in foglia di quercia d'oru è diamanti per quattru centu aerei abattuti. È per cinque centu riceve a Gran Croce di a Croce di Ferru. Chì era solu Goering. È settecentocinquanta aerei abattuti, Croce di Cavaliere di Ferru cù spade in foglia di quercia di platinu è diamanti. Era un successu colossale...
  I tedeschi avanzavanu di novu nantu à Mosca. Ma a difesa suviètica era assai sviluppata è i cumbattenti si battevanu fermamente. Molte furtificazioni sò state scavate .... I tedeschi anu pussutu piglià Vyazma è Rzhev à u costu di pèrdite pesanti, ma s'affucanu ... È dinò a lotta si trascinò finu à a fini di u vaghjimu ... È dopu l'invernu è u novu 1948 ...
  È in tempu fretu, l'Armata Rossa avanzava digià, ma senza grande successu.
  È in l'estiu i tedeschi attaccanu. Ma ùn anu micca rializatu un prugressu significativu ... In l'invernu, l'Armata Rossa avanzava ...
  L'annu 1949 hè ghjuntu. T-54 hè finalmente diventatu massivu. Invece di l'IS-7, a serie presentava u SU-130, chì era più liggeru è più faciule da fabricà. E più impurtante, u cacciatore di jet MIG-15 intrutu in a serie. Chì, per esse onestu, ancu s'ellu hè inferiore à i tedeschi, puderia ancu vede almenu qualcosa.
  Huffman hà puntuatu un mille aerei abattuti ricivutu un premiu speciale: Gran Croce di a Croce di Cavaliere cù foglie di quercia d'argentu, spade è diamanti. È era un casu raru quandu anu creatu un premiu per un eroe specificu.
  Hitler hà nutatu chì Huffman hè un veru arianu. È senza pietà à i nemici di u Reich, è chì ci sarà a vittoria.
  Ma tramindui i tedeschi è e truppe sovietiche anu trafittu tuttu l'annu, ma nunda hà pigliatu nimu.
  È l'annu 1950 hè vinutu ... Di novu, u scambiu di colpi è a linea di difesa inattiva ... È cusì l'annu 1951 hè andatu .... Hè cum'è tuttu hè in un rut. È dinò, scambii brutali di colpi .... È una linea di fronte congelata. È u 1952 passò in u listessu pancu viscosu.
  A morte di Stalin in marzu 1953 ùn hà cambiatu nunda in modu significativu. U locu di u Generalisimu hè statu pigliatu da u Marshal Beria, chì fù numinatu u successore ufficiale. È dinò fronte congelatu. È solu u tank IS-10 apparsu in l'URSS. Ma questu ùn hè micca cusì significativu.
  L'annu 1954 hè ancu passatu .... I tedeschi è i Russi sò ghjunti à un fermu. È a nova super arma hà fiascatu. Huffman per duimila aerei abbattuti hà ricevutu a Grand Cross of the Knight's Cross cù foglie d'oru, spade è diamanti.
  Allora l'annu 1955 hè ancu passatu in un brutale massacru ...
  È hè vinutu l'annu 1956... U 22 di ghjugnu hà marcatu esattamente quindici anni da u principiu di a Grande Guerra Patriottica. È Adolf Hitler hà infine prupostu una tregua stessu.
  I negoziati cuntinueghjanu per un bellu pezzu è sei mesi dopu una pace hè stata cunclusa. U cunfini passava longu a linea di fronte. Hè quì chì tuttu hè finitu. I prigiuneri sò stati cambiati - tutti per tutti. Nisuna indennità, ma u Terzu Reich hà pigliatu qualcosa ...
  Tuttavia, l'Europa era sagnata bianca. Quandu Hitler hè mortu in marzu di u 1958, u Terzu Reich hà colapsatu. È l'URSS hà tornatu i so territorii antichi. Lavrenty Beria hà ristabilitu l'ecunumia è hà purtatu u paese, cum'è ellu hà dettu, à u cumunismu, bè, hè una altra storia. Tuttavia, in u marzu di u 1969, Beria hè mortu, è Shelepin hà successu ... L'URSS hà sviluppatu rapidamente è a dura dittatura cumunista l'hà purtatu in prima linea - superendu l'USA!
  
  SE FRANKLIN ROOSEVELT MORRIA PRIMA
  Franklin Roosevelt hè mortu assai prima, in una strana volta di u destinu u 30 di ghjennaghju di u 1943. Ancu s'ellu Henry Wallace era cunsideratu di manca, hè diventatu assai più idealistu è hà dumandatu à Stalin, in cambiu di assistenza militare, fà riformi pulitichi è amnistia per tutti i prigiuneri pulitichi.
  A reazione dura di Stalin, chì ancu avia vintu una vittoria maiò in Stalingrad, è si sentia assai duru è forte, infuriava Wallace, è hà annunziatu a fine di l'assistenza militare à l'URSS. Ghjucà un rolu negativu è a pusizioni di Churchill, chì ùn vulia micca l'avanzata rapida di l'Armata Rossa in Auropa, è a flessibilità inespettata di Adolf Hitler, chì hà annunziatu a congelazione di a "soluzione finale di a quistione ebraica". U Führer hà sappiutu cunvince e persone sane da l'ambiente, cumpresu, curiosamente, u capimachja di u Terzu Reich, Himmler.
  L'argumentu hà travagliatu: chì i Ghjudei ùn andaranu in ogni locu, è se perde a guerra, pudete perde tuttu è irrecuperable. Ebbè, avè vintu in l'Oriente, serà pussibule di parlà cù l'alliati in una manera diversa.
  In ogni casu, i Stati Uniti congelanu l'operazioni militari, a Gran Bretagna ancu, è ancu s'è formalmente ancu una tregua ùn hè stata annunziata ufficialmente, u cunflittu in u punente hè statu ridutta. Chì, sicuru, hà benefiziu a Wehrmacht. A flotta sottumarina tedesca hà firmatu l'incursioni, l'Alleati s'arrogliavanu, stendu u bumbardamentu strategicu.
  E truppe sovietiche, cum'è in a storia vera, anu pigliatu Kursk à principiu di ferraghju u 8, è Belgorod u 9. U 15 di frivaru principia l'assaltu à Kharkov, chì, evitendu l'encircling, abbandunò e truppe tedesche. Ancu prima, i Nazis abbandunonu Rostov-on-Don.
  U 18 di frivaru, Hitler arrivò personalmente à a sede. Hà datu à Mainstein novi putenzi. Inoltre, i rinforzi sò stati trasferiti in fretta da l'Occidenti. Prima di tuttu, sicuru, l'aviazione. U fronte uccidintali assorbiu l'aviò micca cusì pocu - quasi a mità di l'aviò. Diversi divisioni chì anu pianificatu per esse trasferitu in Africa sò stati mandati per ferrovia à l'Est. Inoltre, tutti i formazioni più o menu pronti per u cummattimentu sò stati trasferiti da a Francia è i Balcani, è in Germania stessu, a mobilizazione tutale è a guerra sò state dichjarate da u Reichstag.
  U 19 di ferraghju, Mainstein hà urdinatu à u 4th Panzer Army di lancià una contraoffensiva per impedisce chì e truppe sovietiche avanzanu attraversu Pavlograd. U 22 di ferraghju, Pavlograd hè stata occupata. U compitu di a difesa di e rotte à u Dnieper da u nordu attraversu Krasnograd o Dnepropetrovsk, o attraversu Poltava o Kremenchug, hè stata affidata à u gruppu Kempf.
  A cuntrariu di a storia vera, i tedeschi anu successu assai più. Grazie à l'intruduzioni di tutti i so armati aerei in battaglia, anu avutu novu un vantaghju in l'aria. Inoltre, più truppe di terra anu participatu à l'offensiva, cumpresi 30 tanki Tiger, chì in a storia reale si sò ingloriously stuck in the sands africani.
  Li tedeschi arriniscìu à circundà Kharkov sei ghjorni prima di a storia vera, l'8 di marzu, Belgorod hè statu catturatu da Fritz, è Belgorod hè statu catturatu in u muvimentu 9 ghjorni prima - u 10 di marzu.
  I Nazis anu ancu riesciutu à catturà Kursk cun un colpu, chjudendu un altru anellu u 14 di marzu. U 18 di marzu, u Fritz hà pigliatu ancu Stary Oskol. In ogni casu, u disgelu è a resistenza eroica di e truppe sovietiche impediscenu à i Nazis di sviluppà successu. Ma i perditi di l'Armata Rossa in i boilers sò più significati chè in a storia reale, è u Kursk Bulge hè statu tagliatu in marzu 1943.
  U successu di Mainstein hè statu seriu, ma limitatu, cusì i Nazis ùn pudianu ancu rinvià tuttu ciò chì avianu persu durante l'operazione Voronezh-Kastornoe. Ancu s'ellu ùn anu più un mal di testa - u Kursk Bulge. Ma questu hà creatu prublemi supplementari: induve è cumu attaccà?
  Mentre chì l'Alliati si cumpurtavanu passivamente, l'ecunumia tedesca era assai attivamente untwisted. A pruduzzione di tanki è pistoli autopropulsati duppiò in trè mesi, ghjunghje sin'à 1200 veiculi per mese, cumprese l'ultime "Tigri", "Panthers" - significativamente superiore in u putere di cummattimentu à l'equipaggiu sovieticu. Ma l'equipaggiu avianu sempre à ammaistrà i novi tanki, è portanu in mente e so malatie di a zitiddina.
  È ùn hè micca faciule di sceglie direzzione per l'offensiva. Pudete passà à Mosca, è torna à pruvà à vindicà Stalingrad, sfondate à l'oliu Caucasian. Leningrad, induve hè difficiule per i Soviets di trasfiriri rinforzi, puderia diventà unu di i scopi.
  I tedeschi aspittàvanu trè mesi, salvavanu e forze è i tanki novi, furmà i recluti. Dighjà in l'esercitu è i picciotti di quattordici anni ùn sò micca pocu cumuni, assai divisioni straniere sò state formate. A forza di a Wehrmacht hà righjuntu un massimu di 10,5 milioni di suldati è ufficiali, ancu cù una ligera diminuzione di a qualità di e truppe.
  In l'aria, battaglie sò stati cummatti cù successi varii. I Nazis anu aumentatu a pruduzzione di l'aviò, è anu agitu più attivamente.
  I so assi, in regula, anu sceltu u so locu di battaglia, è pruvò micca di unisce à a battaglia, cedendu in numeri.
  Si deve esse nutatu chì u Focke-Wulf, ancu s'è inferjuri à l'aviò suvièticu in manuvrabilità, ma l'alta vitezza durante una immersione hà permessu di scappà quandu abbandunò a cuda, è armi putenti per sparà l'aviò da u primu avvicinamentu. Cusì ùn era micca pussibule di piglià cumplettamente u vantaghju nantu à i Nazis, è l'asi tedeschi piuttostu più sperimentati, cù armi più putenti, dominavanu l'aria.
  Tuttavia, Hitler hà decisu di attaccà u Caucasu, solu in un modu pocu sfarente. Vale à dì, facendu Stalingrad a direzzione principale, è mandà gruppi di l'armata "A" è "B" quì. A suluzione, sicuru, ùn hè micca ottimali, ma dopu à a perdita di a testa di ponte Rzhev, avanzendu nantu à Mosca, i tedeschi anu da superà una linea di difesa assai putente.
  A spesa di Leningrad, tandu l'assaltu à a cità citadella ùn hà micca datu u Terzu Reich, ancu s'ellu era successu, dividendi decisive.
  Allora resta à spustà à u sudu. Stalin, però, hà avutu prima di Hitler, u 22 di ghjugnu, e truppe sovietiche andavanu à l'offensiva in direzzione Oryol è Kusk. U mutivu di abbandunà e tattiche d'attesa era assuciatu cù u cumpurtamentu passiu di l'alliatu: senza pace, senza guerra. Chì altru puderia esse tolleratu, ma ... A carenza di duralumin, cù a pruduzzione sempre crescente di l'aeronautica tedesca, hà trasferitu gradualmente più è più iniziativa à a Luftwaffe.
  Inoltre, i Nazis avianu digià un boni bomber Yu-188, chì hà sviluppatu una velocità chì era superiore o almenu micca inferjuri à i Yaks, è ancu pruvatu cun successu u Yu-288. L'ultima vittura, inseme cù a seria DO-217, puderia esse un bomber strategicu assai bonu. È cusì, l'aviazione tedesca divintò un fattore assai sfavorevule per e truppe sovietiche.
  Hitler, invece, esitava cù l'offensiva, cusì a furmazione di novi divisioni di tanki è a furmazione di l'equipaggiu continuò. A causa di a mancanza di bumbardamenti, i Tigri è Panthers sò stati liberati più cà in a storia reale, è anu da esse ammaistrati.
  L'Alimani hà sappiutu di preparà a difesa cum'è un sanu, ùn pudianu esse pigliatu per sorpresa. A lotta durò più di un mese. E truppe sovietiche anu scontru una nova tecnulugia tedesca, è resultò chì a "Pantera" è u "Tigre" in battaglie chì venenu eranu un ordine di grandezza più forte di i veiculi sovietici. Butting ùn hà micca datu u T-34 è KV una vera chance di vince. Inoltre, a pruduzzione di veiculi cù un cannone 85-mm più putente ùn hè micca stata maestrata, è a 76-mm "Panther" è "Tiger" ùn pò micca esse pigliatu in testa.
  E truppe sovietiche solu in certi spazii avanzavanu finu à quindici chilometri è anu patitu enormi perdite. I tedeschi anu pussutu andà in contraffensiva. Frà i cumandanti, deve esse nutatu Rommel, un novu à u fronte orientale, ma assai cunnisciutu in l'Occidenti. Riiscìu a dimustrà bè in a battaglia cù i Soviets.
  I tedeschi anu pussutu, sviluppendu una contraoffensiva, ghjunghje à u Don. Ma dopu, invece di avanzà nantu à Mosca, si vultò à u sudu.
  U Führer bramava a vendetta di Stalingrad. Si deve esse nutatu chì in u primu, questu hà ancu benefiziu à i tedeschi. Stalin ùn hà micca cridutu in l'opzione di ripetiri l'Operazione Blau è trasfirìu tutte e so riserve più vicinu à Mosca. In u risultatu, i Nazis, movendu longu u Don, intrinu in e truppe sovietiche da a reta.
  Tuttavia, l'Armata Rossa era digià sfarente. I generali sovietici, chì anu acquistatu una sperienza di cummattimentu, anu agitu più abilmente, è i suldati stessi sò diventati notevolmente temperati. I Fritz eranu cusì incapaci di attraversà u Don è di passà à Stalingrad. U massimu di i so rializazioni, a cattura di Rostov-on-Don, è esce in u fiume in tuttu u so span. True, e truppe sovietiche persu Voroshilovgrad, Donets, è tarritorii significativu, ma i Nazis ùn pudianu catturà durante a campagni di l'estiu è di vaghjime, ancu ciò chì hà sappiutu fà in u 1942. Ciò chì Stalin hà cunsideratu un certu successu. S'è no avemu a mente chì l'URSS era avà a lotta in un front.
  A minaccia di u Giappone debilitatu cum'è e scunfitte di a Terra di u Rising Sun com'è u risultatu di scunfitte in l'Oceanu Pacificu. E mentri l'URSS ùn pudia esse troppu paura per u Far East.
  In l 'invernu, cuminciò a contra-offensiva di l'Armata Rossa. Numerosi tanki tedeschi in u friddu è in neve ovviamente cedevanu, è l'arrangiamentu sfagliatu di i rulli intasava u chassis. Ma ùn era micca pussibule di ottene un successu cumpletu quì. I tudischi sò stati imbuttati un pocu in u centru, è fallenu nantu à u Don, ma a regione di Leningrad, per via di a difesa troppu putente di u nemicu, ùn pudia esse liberatu. Sempre chì u bloccu era mantinutu. I tedeschi anu ancu amparatu assai, ma eranu digià stanchi da a guerra. L'estiu dopu era un tentativu di piglià l'iniziativa di u Fritz. Ma di novu i Nazis anu pussutu solu ghjunghje à u Don. L'assaltu à Leningrad hà finitu in fallimentu.
  I cambiamenti sò accaduti in i Stati Uniti. Una tattica d'aspittà è vede, Wallace hà persu l'elezzioni presidenziale à u Republicanu Cheney. Ma u successore hà cuntinuatu à cumportà passivamente. Cum'è i laburisti chì anu rimpiazzatu Churchill à a testa di a Gran Bretagna. In l'inguernu di u 1945, e truppe sovietiche anu pussutu sfondà a difesa di a Wehrmacht in u centru è avanzanu à Smolensk è ancu occupanu sta cità. Ma l'aviò jet di l'inimitu dominava l'aria è l'offensiva di e truppe sovietiche si firmò. È in marzu è aprili, i Fritz ricunquistò ciò ch'elli avianu persu. In l'estiu di u 1945, i tedeschi anu pruvatu à sviluppà una offensiva contru Mosca utilizendu tanki "E" è bombardieri di jet è i primi veiculi di cummattimentu in forma di discu in u mondu.
  I missili balistici, invece, sò stati ricunnisciuti com'è armi troppu caru è inefficaci. I tedeschi anu riisciutu à avvicinà à Mosca, ma a fini di u vaghjimu era digià ghjuntu, è l'Americani anu utilizatu l'armi atomichi è furzà u Giappone à capitulà.
  Avè a bomba atomica, Cheney hà dumandatu chì i dui paesi cuncludi a pace.
  Ma Stalin è Hitler ùn pudianu micca d'accordu in ogni modu. Ùn ci era micca unità ancu in i Stati Uniti, induve parechji circuli reazionari credevanu chì e duie parti duveranu cuntinuà à tumbà l'altru per u più longu pussibule.
  Ma postu chì i Nazis anu riesciutu, sta volta infine chjappà Leningrad è s'avvicinò à un centu di chilometri à Mosca, i Stati Uniti è a Gran Bretagna cuminciaru à aiutà l'URSS ripigliendu l'offerta di Lend-Lease.
  In l 'invernu, e truppe suviètica cuminciò di novu à spinghja i Nazis, ma ùn pudianu sbloccare Leningrad. A cità di Lenin hè cascata, ma i Fritz sò stati rinviati un pocu da a capitale. L'aiutu da l'Occidenti era moderatu è puderia esse decisivu. Ma i tedeschi eranu dannati stanchi è stanchi.
  L'estate di u 1946 passava cù cambiamenti pusizioni minori. È in l'inguernu, e truppe sovietiche anu ottinutu qualchì successu, sbattendu u Fritz da Rzhev è Vyazma è spinghjenu, ancu pocu, à u Don.
  In a primavera di u 1947, Adolf Hitler morse è, u 18 di maghju, un armistiziu hè statu firmatu cù a mediazione di i Stati Uniti è a Gran Bretagna. E cundizioni sò stati assai difficiuli per l'URSS è micca assai favurevuli per a Germania. Ucraina, Bielorussia, tutte e terri chì a Wehrmacht hà tenutu diventenu territorii mandati sottu u cuntrollu cumuni di i Stati Uniti, Gran Bretagna, Germania è satelliti.
  U Terzu Reich divintò cum'è l'Unione Europea, è i territorii suviètici occupati, cum'è i prutetti, cumpresu Leningrad. Don hà ricivutu u statutu di un territoriu mandatu, indipindenti di l'URSS è formalmente indipindenti, ma in fattu cù una grande influenza da i Stati Uniti.
  Cusì, u territoriu di a Russia suviètica hè assai ridutta. L'anzianu è debilitatu Stalin hè statu obligatu à lascià a pulitica. A so autorità hè cascata bruscamente, è u so entourage si sparte.
  Dopu à a dimissioni di Stalin, u Caucasu - Georgia, Armenia, Azerbaijan - si separanu prestu da l'URSS. È uni pochi anni dopu, è l'Asia Centrale. Cusì, a Russia hè stata relegata à u rolu di una putenza minore, ancu s'è cù l'armi nucleari. Paragunatu à a storia vera, San Petruburgu, Smolensk, Pskov, è certi altri rigioni in l'Occidenti sò stati mandati.
  E prestu e regioni di u Caucasu di u Nordu populate principarmenti da i musulmani sò ancu separati. In Germania, dopu à a morte di Hitler (probabilmente u Führer hè statu aiutatu à lascià), u drogatu Goering morse prestu. Himmler hè statu ancu uccisu. U Speer più moderatu hà pigliatu u putere. Uni pochi anni dopu, u sistema multi-partitu hè statu restauratu, è i Nazis sò diventati assai più moderati.
  In ultimamente, i Stati Uniti sò venuti à duminà è duminà u mondu. Ùn avianu micca avà l'URSS cum'è cuncurrenti, è i cumunisti persu prestu u putere. In Cina, un guvernu pro-americanu regula, in u mondu islamicu a listessa cosa. L'era di a dominazione americana totale hè ghjunta ...
  Ma questu ùn hà micca purtatu a felicità à l'umanità, ancu s'è l'Americani, dopu avè stabilitu l'hegemonia in a Terra, anu pussutu vulà à Mars in u XXu seculu, in più, u prugressu è a tecnulugia sviluppati ancu più veloce chì in a realtà. L'effettu era chì avà i Stati Uniti cuntrullavanu i scientisti di tuttu u globu. Ma ùn hè micca sicretu chì era u sicretu eccessivu chì hà impeditu u sviluppu di a scienza umana.
  In un certu sensu, hè diventatu più sicuru chì in a storia vera. L'armata di i Stati Uniti è i so satelliti puderanu sfracicà i terroristi è l'estremisti in ogni locu in u mondu senza teme d'esse accusati di ùn esse puliticamenti curretti. Hè pussibule di realizà intervenzioni umanitarii, è una globalizazione ecunomica è pulitica efficace. Ùn ci hè nunda di alimentà l'estremisti religiosi per rinvià l'avversari pulitichi - questu pò esse fattu cù una intervenzione simplice.
  Allora, in una certa misura, u mondu pare avè vintu diventendu unipolari paragunatu à un veru multipolari. Ma allora Vasily Terkin hà vistu u destinu di una sola persona ...
  Anna Kazei (Un interessante è probabilmente micca una coincidenza accidintali di i cognomi, ancu s'è l'azzione si svolge in u XXI seculu!) s'hè lampatu da a stazione di trenu è cuntinuò à pedi. U trenu hè elegante, cù vitture streamlined, ma a stazione stessu hè unu di i più pruvinciali. Era un vaghjimu caldu ucrainu - un veranu indianu, quandu i vestiti d'oru eranu nantu à e spalle di una betula, è i boschi è i boschi eranu vistuti in scarlatina reale. A natura hè bella, è una donna ùn hè ancu senza incantu, ancu s'ellu hè almenu trentacinque anni, è i capelli grisgi sò digià mostrati.
  Anna Kazei hè tristu, cusì va à una data cù i so figlioli ... à una prigiò di travagliu duru. Chì ghjè u ghjudice chì hà cundannatu un zitellu di 12 anni è una zitella di 15 anni à 99 anni di prigiò ? Hè ciò chì fate cù i zitelli infelici? È chì anu fattu ? Ebbè, anu strappatu i volantini cù l'annunzii. Iè, anu tagliatu i fili di u telefunu è di l'Internet per luttà contra u contagiu di l'influenza americana.
  Ci hè un muvimentu in l'Ucraina orientale - "Resistenza patriottica". Innò, ùn facenu micca una vera guerriglia, cum'è durante a Siconda Guerra Munniali. In fondu, a so resistenza hè a propaganda è u sabotage à piccula scala senza vittime umane. Allora i so figlioli vulianu sfida à a tirania occidentale tagliendu u filu parechje volte.
  Ma sò stati capaci di filmà elli nantu à una videocamera, è ci sò ancu abbastanza "beni-wishers". I picciotti sò stati accusati di sabotage è ancu di terrurismu, è ancu di pruvucà danni gravi à l'ecunumia. E ligami à a ghjovana età, anu pigliatu in contu una circustanza mitiganti - anu datu quasi centu anni di travagliu duru.
  U tribunale passava assai rapidamente, è l'avucatu solu annunziò à u prosecutore in accordu. Iè, è u prucessu stessu era chjusu. Inoltre, Anna hè stata insinuatu chì i so figlioli anu da esse furtunatu s'ellu sapia, è avè ligami cù u sottuterra, ùn saria micca capaci di evitari prima a tortura, è dopu a pena di morte. Tuttavia, esse in u travagliu duru stessu ùn hè micca tortura.
  E gammi d'Anna sò aggrovigliate in vechji scarpi. Porta un saccu tutale cù prugrammi chì sò permessi di fà solu una volta à l'annu. È i zitelli disgraziati, prubabilmente, ùn sò micca troppu cool in prigiò.
  I cundannati sò stati nantu à a strada, perchè ùn sò micca in u campu di a caserna, sò allungati longu l'autostrada. I pattuglie righinu à Anna, è ghjunghjenu senza cerimoniu in u saccu cù e so mani, estrattendu cibo. U pulizzeru pesante di i lucali si metti subitu a salsiccia di sirvela in bocca. Malgradu u fattu chì l'Ucraina formalmenti, cum'è era, hà tutti l'attributi di statu, cumpresu l'elettu Rada, ma ci sò più bandieri americani cà gialli-blu.
  I picciotti sottu diciottu travaglianu separatamente da l'adulti. U ghjornu hè caldu, assolellatu, strisciatu, i cammisi di prigiò sò plegati in una pila separata, è corpi sottili, sinuosi, cioccolatu da u sole di l'adulescenti, brillanu cù sudore. Certi pirsuni straccianu e petre è ghiaia nantu à i binari di a ferrovia cù ampii shuffles, altri trascinanu i rails, altri pianificanu è videnu tronchi.
  Ci sò picciotti da deci à diciassette anni, è certi parenu ancu più ghjovani. È cumu ùn si pò micca dispiace per elli, se a lege anglosassona domina in u Ukraine mandatu, quandu da l'età di deci anni a responsabilità penale hè applicabile à l'adulti?
  Allora u pulizzeru hà indicatu à Anna, chì u saccu era notevolmente più ligeru - induve circà u so figliolu Marat (forsi micca una coincidenza di nomi quì!). Iè, hè difficiule per ella di purtà un tali pesu, ma ancu ella hè attaccata. È questu sollievu ùn hè micca una gioia, perchè quì e razioni sò magre è i picciotti sò magre.
  È quì hè u so figliolu. Riposava i so pedi nudi, in calzoni strisciati urdinati sopra à i ghjinochji, nantu à e petre affilate è spinghja una canna di cimentu. È fighjulendu à u Marat scalzu, respiru pisantemente silenziu, Anna capì chì ellu stessu si rinforzava cù un incredibile sforzu di vuluntà. Un capu rasatu nantu à u sfondate di spalle fini pari grande, è i capelli biondi nantu à u sfondate di un craniu angulare bronzu hè quasi invisibili. Da ciò chì u zitellu pare completamente calvo. A ruga nantu à a fronte hè diventata più notu più profonda. Da quale, s'ellu ùn era micca per a piccula statura è e spalle strette, i picciotti parevanu assai più vechji.
  Marat travaglia, è feroci sorveglianti si aggiranu vicinu, gridendu è agitanu largu flagelli di pelle cruda. Questu hè un travagliu duru, senza pietà. Per sustene un tali ritmu di travagliu, duvete rilassate almenu per uni pochi di sicondi, è stende nantu à u canna per dà riposu à u vostru spinu, spinu-slashed. In ogni casu, quandu brusgia, di solitu ùn taglia micca a pelle.
  Anna ùn hà micca u dirittu di vene finu à a pausa di pranzu à u travagliu. Allora vi tocca à fighjulà è aspittà.
  E lacrime di a mamma spuntanu involontariamente. I gammi di u zitellu sò cuparti di bruses, bruises, bruises, i sole sò cuparti di callu. Tutta a primavera, l'estate è u vaghjimu, i cundannati juvenili sò custretti à travaglià scalzi. Dicenu chì hè ancu più destre è megliu per i carusi imprigiunati. In fatti, questa hè a famosa ecunumia americana. Inoltre, i scarpi di stile occidentali si portanu troppu rapidamente. È cusì, Diu ùn ci vole, stivali statali, almenu, mantenenu per l'inguernu - per furtuna, u clima s'hè riscaldatu è i tempi di neve ùn sò micca tantu longu.
  Ma avà i picciotti sò custretti à trascinà rails pisanti. Ebbè, induve hè Maratika. Hè magre cum'è una canna, hè cusì chì e coste si vedenu da sottu à a pelle abbronzata, è u stomacu collassa da a tensione. Circhi scuri sottu à l'ochji, dicenu chì u travagliu duru ùn hè micca faciule per un zitellu. Puderà allungà vint"anni, dopu à quale serà pussibule di presentà un dirittu legale à appellu ?
  Ma duvemu rende u tributu à Marat, hà abilmente mette u rail, è quandu vede a so mamma, surrisu in risposta. L'arruga nantu à a fronte hè allisata è hè chjaru chì questu hè sempre un zitellu chì si diverte in ogni situazione ...
  A frusta fischia è brusgia dolorosamente Marat. A mamma urla, prova di chjappà nantu à u survegatore nant'à u pulizzeru, l'ambale l'afferra per l'spalla, fermendula :
  - Ùn osà ! Assault nant'à un carcerieri in u duvere... In u megliu, una decina !
  Anna è già più indignata:
  - Anu u dirittu di batte i zitelli secondu a lege ?
  U pulizzeru hà rispostu onestamente:
  - Questu hè chjamatu una misura furzata di influenza fisica in relazione à i criminali. Lagnanza hè cumplettamente inutile !
  A donna suspirò assai, è pruvò à caccià l'ochji di u so figliolu per ùn esse cusì duru. U restu di i picciotti sbuchja ancu. Quasi tutti sò scalzi, solu un coppiu di i più vechji in certi oggetti ovviamente fatti in casa. È tutti sò rasati calvi, senza eccezzioni. Quandu unu d'elli s'avvicinò cù una petra nantu à e spalle, Anna hà vistu u so numeru puntuatu.
  Horror - u so figliolu hà questu?
  A pausa di pranzu hè corta - sicondu a lege, i cundannati devenu travaglià almenu dodici ore à ghjornu, ma in a realtà sò guidati da quattordici à sedici. True, assai dipende di a gravità di u travagliu. Per esempiu, hè improbabile chì ancu un adultu pò sustiniri à purtà cinquanta chilò di pisu, da un pianu à l'altru nantu à e spalle.
  Ma, per esempiu, pudete cullà u cuttuni più longu. E ragazze di solitu travaglianu nantu à e piantazioni, cusì hè fisicamente più difficiule per i picciotti.
  Per u pranzu, i picciotti sò alimentati cù risu; in Ucraina, hà arradicatu assai bè è hè un alimentu di proteina assai preziosa. Aghjunghjenu ancu un pocu di latte cù pane è agliu - per ch'elli feranu menu. L'alimentu hè abbastanza sanu, perchè i picciotti, ancu s'ellu ùn sò micca abbastanza, ùn vedenu micca a bocca spalancata. Eccu i pomi è i limoni.
  Marat, benchì a fame, spiega à a so mamma:
  - Avemu un custumu, è un sàviu - per sparte i prugrammi per tutti i picciotti!
  Anna hè stata sorpresa
  - Sàviu ?
  Un zitellu maiò, cù un tatuu elaboratu nantu à u so bracciu è una croce nantu à u pettu, spiegò cun fiducia:
  - Di sicuru ! Più spessu di una volta à l'annu, pudete riceve un trasferimentu solu per un grande barryk. È ùn pudete micca mantene. Ci sò tanti di noi è una sorta di ricarica continua sempre!
  Anna accunsentì è, accarezzandu u so figliolu nantu à u spinu, si sentia à tempu fresche è già guarite strisce è abrasioni. Mamma hà dumandatu à u so figliolu:
  - Ci sò colpi spessu ?
  Marat forzò un surrisu è rispose:
  - Pruvanu micca di fà male. I reni è l'organi vitali ùn sò micca battuti.
  Anna cuntinuò a so dumanda:
  - Ùn hè fretu di marchjà scalzi ?
  U zitellu hà rispostu sinceramente:
  - Di sicuru, in u paese currianu scalzi solu in i ghjorni caldi, ma quì sò cacciati fora finu à a neve, è chì pò esse salvà ... Ma.
  U zitellu cù a croce intervene di novu :
  - Ci sò cinque anni ! Va bè, travagliendu fora, manghjendu manciari sani, pudete esse induriti è mancu tossi ! Sopravviveremu s'è no morimu !
  Marat, mordendu cù cura e salsicce, rimarcò :
  - Di sicuru, sopravviveremu, è forse truveremu a libertà !
  Quì Anna hà capitu di colpu chì i temi per a cunversazione eranu esauriti. Marat hà campatu a so vita, hà campatu a soia. È ùn hè micca adattatu per simpaticà cù u zitellu, solu serà offesu. Ancu se e chance di Marat di vede a so vulintà sò vicinu à zero. Iè, è urganizà una fuga da u regnu di a fantasia. Inoltre, ancu s'è vo scappate, allora in u mondu mudernu, cumu pudete ammuccià sotterranei per troppu longu? A tecnulugia avanza, è a so cunversazione hè prubabilmente arregistrata, è forsi ancu cù una maghjina video.
  Marat dumandò nantu à u cane Polkan, è dopu avè ricevutu una risposta, si silenziu. Anna guardò à u so figliolu sapendu. L'avemu vistu, ci vulia à dumandà in più dettu nantu à a so surella, ma si sentia chì a so mamma ùn avia ancu cumunicatu cun ella. A pausa di pranzu hè corta, è in cinque minuti i picciotti Trudovik cumincianu à travaglià di novu.
  Anna stende i pantofole in maglia à u so figliolu:
  - Mettiti caru !
  Marat rispose in un sussurru:
  - Ùn deve micca... Tutti i picciotti duveranu esse listessi in punizioni. E caminari scalzi finu à u gelu hè una di e forme di punizioni ! Li brusgiaranu solu. Hè megliu lasciallu calunnià quandu u mo fratellu hè grande.
  Mamma infine accarezzò i so figlioli induriti, gammi abbattuti, è li basgiò malgradu a polvera. Tandu ci hè statu un ultimu basgiu nantu à a fronte, è sottu à u gridu minacciatu di u guardianu, si alzò è si n'andò versu a surtita. Allora si firmò. U travagliu hè stata urganizata cù a raziunalità americana: i cundannati travagliavanu duramente per chì a carica andò à diversi gruppi di musculi. Allora u travagliu è u corpu si sviluppa, hè più proporzionale è i prigiuneri si stancu menu, chì significa chì pudete strincà assai più fora di elli.
  E mani di Marat sò dighjà cornuti cù calli, è hè abbastanza cunfidenza di carricà a scarpa. U corpu hè magre, ma sinuy, è i braccia magre sò forti. Innò, forsi si durà in u travagliu duru per un bellu pezzu. Allora hè troppu prestu per sepultà u zitellu.
  L'escorta spinse bruscamente Anna e gridò:
  - U vostru tempu hè finitu ! Andemu da quì ! È cusì aghju passatu u limitu!
  E gammi di a donna parenu assai pisanti. Davanti hè una visita à a sorella Marinka. Avà hè u soffrenu di u vaghjimu, è ci vole à piglià u tempu. Hè bè chì u fratellu è a surella ùn sò micca troppu luntanu.
  A capitale americana domina in Ucraina, cum'è i funzionari stranieri, per via. A ghjente cumuna vive in modu modestu, ma qualcosa casca ancu à elli. In ogni casu, i stracci sò boni, è Anna in a so povera robba nova s'assumiglia à una pecura negra.
  Tuttavia, i ghjovani cundannati in i so vestiti strisciati s'assumiglia à prigiuneri in i campi nazisti. Puderanu esse vistu da u vagone di trenu. Parechje ragazze sò ghjittate in prigiò per una semplice evasione fiscale, dendu l'uppurtunità di travaglià. Per quessa, ci sò parechji travagliadori furzati in i campi.
  Anna era furtunata, e zitelle avianu finitu appena una grande zona è prima di a nova si pisanu scalzi per altre dece verste. Allora pudete parlà cù Marina. Apparentemente, una zitella magra, scalza, in un vestitu strisciatu cù un numeru è un cognome nantu à u pettu, ùn paria micca periculosa à l'escorta, è marchjava, mettendu a so mitragliatrice nantu à a spalla. Marinka, cum'è Marat, hè diventatu un pocu più altu è assai più magre da l'ultima reunione. Eppuru, ùn ci era micca prublema cù l'alimentariu in u paese ucrainu.
  Quì sò alimentati secondu a norma, ovviamente insufficiente, per un travagliu cusì intensu è duru. Marina hà cunfessu à a quistione di a so mamma:
  - Iè, vogliu veramente manghjà ! Avemu ancu catturà i vermi di terra, lavamu è affumicate in una manera speciale, è qualchì volta manghjanu crudu. A fame !
  Anna hà dumandatu nantu à a salute. Marina hà rispostu sinceramente:
  - À u principiu, i musculi dulori assai, u sonnu era soprattuttu dolu, ma avà aghju participatu. Ùn ci hè nunda più - avemu travagliatu in l'aria fresca è a terra. Serà peggiu in l'invernu, i machini sò veramente duru è tedious.
  Mamma, ricurdendu a filatura, aghjunse:
  - È polverosa !
  Marinka hà dumandatu di Marat. Aghju amparatu chì u zitellu era sanu, è ancu dopu à uni pochi di mesi di travagliu duru, fisicu hè più forte è temperatu. Rallegratu. U fratellu minore hà digià sette anni, è hè ancu forte. U mo babbu hè avà in travagliu duru in un locu in Siberia, è hè statu privatu di u dirittu di currisponde. Hè cunnisciutu solu ch'ellu hè sempre vivu, in casu di morte ci saria una notificazione.
  Marina disse cun un suspiru :
  "S'ellu ùn era micca per u mo babbu, forse ùn saria micca messu in questu affare!" Passà tutta a vostra vita in una robba strisciata, è ancu andà à a toilette in una fila è cù canzoni hè un incubu !
  Anna hà pruvatu à surrisu, rimarcandu:
  - S'ellu ùn ci hè micca cumenti, dopu à vint'anni, secondu a lege, pudete mandà una petizione per a liberazione anticipata !
  Marina strinse a testa.
  - In i primi vint'anni, di solitu ùn perdonanu micca, fora di i meriti eccezziunali ... Ebbè, s'è vo palesate una fuga o una cuspirazione ! - A zitella hà riduciutu minacciosamente e so sopracciglia sbiancate da u sole à u culore di granu troppu maturu. - Ma ùn andaraghju mai à a denuncia !
  Anna guardò a so figliola. Curaghju, cum'è u mento di Marat, caratteristiche regulare, un pocu appuntite. À a cunclusione, i capelli di e ragazze sò rasati calvi, ma anu digià sappiutu di cultivà un pocu. Riccioli bianchi, d'oru ancu cuminciaru à curl un pocu. Una zitella piuttostu alta, è malgradu a so magrezza, ùn pare micca ossu o angulu.
  Anna hà dumandatu involontariamente à a so figliola:
  - È chì tù... Ùn anu pruvatu à violà ?
  A faccia di Marinka tremò, è rispose tranquillamente :
  - Micca senza, ma... L'Americani sò sempre religiosi è ùn l'incuragiscenu micca... Senza u permessu di l'autorità superiore. Ma pudete registrà ufficialmente in un bordellu è un annu di u terminu và à dui!
  Anna ùn hà micca dumandatu. Ella sapia chì Marinka solu esse offesa da l'offerta di tali servizii. U core di a donna hè diventatu ancu più duru. A zitella rispose cù un surrisu :
  - Ùn siate tristi... Ci sò sempre chance ! Ci hè più, in a vita ci hè assai piacè.
  È a bellezza emaciata cantava, è e zitelle ripigliò in coru;
  Ciò chì hè accadutu à a tenera sposa
  Sò in soffre cù l'anima nera !
  Ricordendu a so bella faccia,
  Chì mi tengu quandu andu in battaglia !
  E ragazze Barefoot cantavanu in nome di u tippu, una bella romanza, è pareva abbastanza naturali è bella.
  Mi ricordu comu lu caminu vagava senza fretta,
  À traversu paesi paci, terreni deserti !
  Avete vestiti intelligenti
  Passu faciule è via per i monasteri!
  
  È l'erba d'oru matura nantu à u campu,
  A brisa dispiace tutta a nebbia !
  L'ortodossia sarà in gloria eterna,
  A luce di a speranza in e preghiere di i cristiani !
  
  Piedi nudi nantu à e strade
  A zitella è i pente di i peccati !
  Inchinatevi è crede in u Diu Santu
  Piserà a to vita nantu à a bilancia !
  I guardiani custituiti principarmenti di pulizie lucali è ascoltavanu favorevule à e ragazze. Nizza prigiuneri intrinu in a striscia, induve solu chì passava, ombrendu una tempesta.
  È quandu cù un sbattu una voce da u tronu,
  Ùn site micca degnu di entre in u mo Paradisu !
  Perchè a santità di u celu
  Ùn dispunibile, ùn sognu mancu !
  
  Sei peccatore in guai bassi, sporchi,
  Ci vole à stà è stà per seculi !
  Solu u curagiu in vittorie hè valutatu,
  Cum'è una fusione di una sola armata russa!
  
  U nostru suldatu ùn và in taverne,
  Beie vodka, hè disgustatu - u male!
  Hè u guerrieru più forte - a tempesta di u mondu!
  Quale hè arrampicatu in Russia, sguassemu in merda !
  
  A mo zitella passa in strada
  Daretu à e spalle di un scrip strappatu !
  Si cura di i so stivali
  Aghju datu tuttu à i bidoni di Diu !
  E zitelle tutte avianu in cumunu - eranu vestiti è pedi nudi. A maiò parte di elli sò digià alti è grandi ragazze, ma ci sò ancu e zitelli assai chjuchi cù a testa rasata. Lascianu e stesse impronte chjuche è nude. Anna involuntarily versa una lacrima - i disgraziati prigiuneri di u regime cunquistadori. È per quale d'elli sò stati mandati à travaglià dura quattordici o sedici ore in travagliu duru ?
  È già puzza, neru brusgiatu,
  Un'orda hà spazzatu per i paesi !
  Tuttu u paese hè statu strappatu
  In a cendra è e ruine di a cità !
  
  Hè quandu a zitella s'indignava,
  - Innò, ùn si tratta micca di piattà in u sotano !
  È in fronte cù tutta a passione dumandata,
  Perchè Ghjesù hà chjamatu!
  
  L'anu datu un aviò, per batte i nazisti,
  Volà, glurificà stu Cristu !
  Per esse caldu in u celu chjaru,
  Per chjude u celu à u Fritz !
  
  Iè, hà luttatu cù tutte e so forze,
  È hà pricatu davanti à l'icona di u male!
  Ùn vulia micca esse tenutu prigiuneru da a tomba
  Sterminati i rettili, micca u numeru!
  À ste parolle, e zitelle, ancu a maiò parte di elli, s"animu è acculiscenu u so passu. Anna pagaia ancu scalza in u fangu caldu. È era cuntenta. Hè cum'è vultate à a vostra propria ghjuventù. Grandi ciottoli di strade tickle a sola nuda, è a fatigue s'alluntana da questu, è mostra allegria. E ancu s'è a continuazione di u romanzu hè assai tristu, Anna surrisu largamente.
  Ma in l'ultima battaglia hè andata male,
  Per una certa ragione, u cisterna di benzina hà scoppiatu!
  Avè pietà, pregu, chianci à Diu,
  Peccatu s'è e zitelle sò in focu !
  
  Ghjesù mi rispose severamente
  Aghju patitu per tè, aghju patitu !
  È avà crede mi - ùn ci hè micca un cercu,
  L'Onniputente hà risuscitatu i caduti !
  
  È avà a to sposa hè in u celu
  Hè bonu per ella, Si asciugò una lacrima stessu !
  Fidati di mè, ci hè ancu un locu per voi
  Farai u vostru sognu in realtà !
  
  Sapete solu - serve a Russia,
  Questu hè u modu per piacè à Diu!
  Chì sia u pianeta sanu felice,
  Hè necessariu di serve a Patria cù tutta a furtezza!
  
  U peccatu principale hè di alluntanassi a Patria,
  Ùn andate micca à scolding - stendu in i arbusti!
  Preferite u rolu di un buffone miserable,
  Ùn cunnosci micca a bellezza di u Signore !
  
  Allora andate è vendicate nantu à i Nazis,
  Ghjesù hà parlatu cusì ominously!
  U fumu sparirà in l'aria fragrante,
  Ci sarà tempu per a pace !
  
  INTRIGUI DI HIMMLER E FUHRER CUN STRATEGIA
  A Siconda Guerra Munniali hà pigliatu un caratteru più longu postu chì u Führer hà decisu invece di u prugramma di missile FAA per invistisce in un cumbattimentu di u populu. A macchina hè ligera, economica è faciule di fabricazione. È u XE-162 intrì in a serie in u 1943. À u listessu tempu, Hitler ascoltò à Rommel è ritirò e truppe tedesche è taliane da l'Africa. In u risultatu, i tedeschi riteneva ottu divisioni persu in a storia vera è assai equipaggiu, più una forza italiana significativa.
  In u risultatu, la Sicilia era megliu cuperta da e truppe, è u sbarcu di l'alleati finì in una scunfitta.
  Nantu à u Kursk Bulge, Hitler hà ancu ritardatu a ritirata, in questu casu, per via di u desideriu di pruvà sia u Tiger-2 sia u Panther-2 in battaglia. In l'aostu, infine, Stalin urdinò un attaccu à a direzzione Oryol è Kharkov.
  I tedeschi avianu una tecnica più efficace in a difesa, è scavà assai furtificazioni.
  Ma l'Armata Rossa avia a superiorità in e forze. Soprattuttu notevuli in a direzzione Oryol. Ma l'Armata Rossa avanzava assai pianu. In a direzzione di Kharkov, i tedeschi anu ancu capaci di repulsà l'offensiva in u sudu, induve Mainstein cumandava. Nant'à Oryol, e battaglie si trascinavanu finu à a fini di u vaghjimu, ma Oryol era sempre pigliatu. È anu successu.
  Ma pèrdite assai pesanti, sbattendu assai di e so truppe. Dopu ci hè statu una pausa. E truppe sovietiche cumpensu i danni. I tedeschi scavavanu in ... A pruduzzione di tanki cresce... U Panther-2 ùn hè micca andatu in pruduzzione. Hitler ùn hà micca piaciutu chì u pesu di u tank aumentava significativamente. È tandu u tank ùn hè micca fattu cum'è u Führer vulia. È u mutore hè ancu più putente ùn hè micca prontu. U Tiger-2 hè un tank assai putente, ma u so pesu pesu hè ancu un minus. Ma cù i tanki, i tedeschi ùn anu ancu fattu un mudellu perfettu. "Panther" hè veramente una macchina superiore à u T-34-76, assai significativamente. Ma l'URSS hà un tank T-34-85 più putente è avanzatu nantu à a so strada, chì hè digià assai menu inferjuri à a Pantera in armatura frontale è pistole perforante.
  I tedeschi volenu creà qualcosa di più perfettu. "Panther" u principale tank tedescu hè piuttostu debule armatura à bordu.
  È ci hè una debulezza da i fucili anti-tank quandu sparanu à i lati.
  I Nazis anu, ma forti aviò è cumbattenti. In particulare i XE-162 assai forti è economici sò assai duru è ponu sfracicà i nemici in u celu.
  È l'alliati cuminciaru à stringhje in l'aria. È di sicuru ancu l'Armata Rossa.
  In l'invernu, però, e truppe sovietiche cuminciaru à avanzà è spinghje i Nazis in u centru ...
  E battaglie si sò sviluppate in u celu ... Moltu bè XE-162 si avvicinava à Huffman, chì hà cunfidenza puntuatu è hà aumentatu u momentu. U so rendimentu era più altu ch'è in a storia reale.
  Ma in l'invernu, i tedeschi cedevanu ... In dicembre, l'ostilità ripigliò cun vigore rinnuvatu. In u vaghjimu è l'invernu, hè diventatu più difficiule per i tanki tedeschi à cumbatte. È l'arrangiamentu di u chassis in un patronu di scacchiera hà datu assai prublemi. A neve è u fangu chjusu trà e piste, è a congelazione durante a notte, interferiscenu cù u muvimentu. I tanki sovietici, superendu l'inimicu in a mobilità, anu da quì à tempu attaccà a sorpresa, agiscenu nantu à u principiu di raid è ritirata.
  U fronte tedescu hà colapsatu in l'invernu. I Nazis persu Kharkov, Belgorod, è a maiò parte di u Donbass. Ma sempre, a so scunfitta ùn hè micca cusì sfracciante cum'è in a storia vera. L'absenza cumpleta di un secondu fronte, u gran numaru di tanki utilizati da u Fritz, cumpresi i Tigri pisanti, a grande putenza di l'aviazione, in particulare l'aviò d'attaccu Focke-Wulf assai efficace, affettatu. Inoltre, l'unità taliane anu participatu ancu à e battaglie, chì, mischiate cù i tedeschi, si battevanu micca cusì male.
  L'arti militari di Mainstein è Rommel anu avutu ancu un effettu.
  I Nazis sò stati cacciati fora di u Donbass, ma sò stati capaci di guadagnà un postu nantu à e linee supplementari, mantenendu una parte di a riva sinistra di l'Ucraina. Ntô marzu, e truppe suviètica, avendu ghjittati riserve supplementari in battaglia, ghjunghjenu à u Dnieper in certi lochi, ma ùn hà micca riesciutu à furzà u fiumu.
  Inoltre, l'offensiva di marzu vicinu à Leningrad ùn hè micca successu. I tedeschi, s'appoghjanu nantu à forti furtificazioni, anu pussutu ancu mantene sottu à a cità. È e truppe sovietiche, chì anu una mancanza di riserve: e forze principali sfondate in u sudu, solu cunea à una distanza di trenta chilometri in l'area di l'attaccu corona.
  Ma in ogni casu, l'Armata Rossa hà avanzatu di novu, è i Nazis sò stati rinviati. È ancu a pruduzzione di massa di "Panthers" è "Tigri" ùn hà micca aiutu à i Nazis. È l'URSS apparsu IS-2, è T-34-85. True, u Fritz hà ancu sviluppatu u "Panther" -2 cù una piccula torre, è u "Tiger" -2 di una forma più avanzata è armi.
  Ma a cosa principale cù quale Fritz hà ligatu a so speranza era l'aviò jet è u ME-262. À u ghjugnu di u 1944, avianu digià più di un milla di sti caccia à jet. Himmler sperava di ottene a supremazia di l'aria è aduprà a so arma miraculosa.
  Stalin hà capitu ch'ellu deve attaccà. U colpu principalu di l'esercitu suvièticu pende in u centru. L'operazione Bagration principia u 22 di ghjugnu di u 1944. Smolensk era sempre sottu u cuntrollu tedescu, è e linee di difesa di Fritz sò stati sviluppati in termini di ingegneria. Iè, è a sorpresa tattica ùn pudia esse rializatu. L'inimicu s'aspittava questu. Tuttavia, u Fritz ùn hà micca resistitu. A so linea di difesa, ancu s'ellu ùn hè micca subitu, ma hè stata rotta. U putere di a preparazione di l'artiglieria sovietica è l'eroisimu di i suldati suviètici anu avutu ancu un effettu.
  Ma i tedeschi ùn sò micca cusì simplici. Anu fattu a seconda è soprattuttu a terza linea di difesa u più putente. Himmler, à u cuntrariu di Hitler, ascultò i cunsiglii di l'esperti, è hà utilizatu linee più elastiche. U rapportu di perdita ferma significativa in favore di i tedeschi, è anu fattu un usu largu di i so pugni di tank blindati. Si deve esse nutatu chì u "Panther"-2 hà dimustratu esse un tank assai forte, cù una excelente armatura di fronte è una putente pistola perforante. In difesa, stu tank hè abbastanza accettabile.
  A nova pistola autopropulsata tedesca E-10, cù una siluetta assai bassa è un pesu pocu, cù un rendimentu di guida eccellente, hà ancu pruvatu bè. ME-262 hà ancu dimustratu sopravvivenza, velocità eccellente è armi putenti. L'HE-162, è ancu u bomber Arado, parevanu ancu efficace.
  À l'8 d'aostu, e truppe sovietiche liberavanu Smolensk, ma à a fine di u mese anu esauritu cumplettamente e so capacità offensive, senza principià a battaglia per a Bielorussia. A vittoria era sempre assai luntanu. Ma i tedeschi ùn pudianu ottene nunda, è si alluntanò pianu pianu.
  In ogni casu, a guerra di l'attrizione hà esauritu i dui lati. Ma l'URSS hà cuntinuatu à cumpensà i danni. Ma i tedeschi anu migliuratu significativamente in l'aria. U novu Yak-3 è LA-7 sovieticu puderia cumpensà solu parzialmente a lacuna in l'aviazione jet.
  I tedeschi, aduprendu a so superiorità qualitativa in l'aviazione, per a maiò parte dominavanu l'aria. È in a custruzione di cisterna, u cisterna di a serie E hà cuminciatu à ghjucà un rolu maiò. Più precisamente, per u mumentu, fucili autopropulsati - l'E-25 cù un cannone 88-mm, l'E-50 cun un cannone 105-mm. è l'E-10 cù una pistola 75-mm da a Pantera.
  Dopu à riposu per un paru di mesi à u principiu di nuvembre 1944, e truppe suviètica ripigliò a so offensiva in a direzzione di Leningrad. Questa volta, l'intelligenza tedesca era in cima, è l'usu di l'ultimi avioni spia di jet cù ottiche assai precise anu affettatu ancu. I tedeschi anu sappiutu apre a cuncentrazione di e truppe sovietiche per tirarà e so forze.
  Ma sempre, in cundizioni di neve è di fretu, hè statu assai difficiule per i Nazis di mantene a so fronte. Dopu à una lotta assai sanguinosa, in u ghjennaghju di u 1945, u bloccu di Leningrad hà colapsatu. A cità s'hè turnata da i catene ... È un novu successu maiò di e truppe sovietiche.
  True, in u centru di ghjennaghju ùn era micca pussibule di sviluppà un avanzu. Troppu truppe sovietiche anu realizatu perdite. Ma ancu, à u principiu di ferraghju, i Fritz sò stati rinviati à u Dnieper, è anu persu territoriu dopu territoriu.
  Tuttavia, in marzu, Mainstein, chì avia sempre appiccicatu nantu à a riva sinistra di l'Ucraina, hà lanciatu una grande offensiva. I tedeschi attaccò à a notte cù i dispositi di visione notturna più avanzati nantu à i tanki, è ancu l'ultimu sviluppu di u "Leone", un veiculu squat cù un musu longu è putente. Inoltre, tramindui l'E-50 è i Sturmtigers sò stati utilizati massivamente - armi di rivoluzione assai putenti.
  Per a prima volta da u contraattaccu di Mainstein in u marzu di u 1943, i tedeschi anu pussutu ottene un successu significativu, catturà Poltava, Petrazavodsk, regione di Kherson, deblocking Crimea, è ancu entra in Kharkov. U cumandamentu suvièticu, dispraamente ridistribuendu e riserve, hà sappiutu piantà l'avanzata di u Fritz è ancu caccià da Kharkov in April, ma pèrdite troppu pisanti impediscenu u successu di sviluppà. I dui lati eranu abbastanza stanchi da maghju 1945.
  Himmler offre a pace à Stalin in termini moderati : ognunu conserva ciò chì hà sappiutu catturà, scambiemu prigiuneri per tutti. Ùn ci hè bisognu di pagà indemnità, è e relazioni cummerciale sò ristabilite.
  Stalin, però, rifiutò tali cundizioni. Et il s'est déclaré prêt à céder aux Allemands territorialement pas plus que les frontières le 1er septembre 1939.
  In questu casu, i tedeschi solu avissiru avutu da ritruvà à pocu à l'Occidenti. È avè sentitu u gustu di vittorie, Hitler rifiutò sta opzione. Inoltre, e forze reaccionarii sò ghjunti à u putere in i Stati Uniti, chì spinse i fascisti radicali in ogni modu pussibule à a guerra à una fine vittoriosa.
  È in u ghjugnu di u 1945, l'ostilità ripigliò cun vigore rinnuvatu. E truppe sovietiche attaccò i Nazis in Ucraina. Cuminciò un furioso scambiu di colpi. Fortunatamente per l'Armata Rossa, i tedeschi ùn anu micca un jet laminar in u pianu di discu, è in u risultatu, a so vittura hè stata insufficiente tenace è efficace. Ancu se e so caratteristiche di volu eranu impressiunanti.
  Ùn era micca troppu successu i tedeschi è u tank E-100. Troppu pisanti cù un layout anticu, stu mastodonte ùn hà micca rispostu à l'aspettattivi. Ancu s'è u fucile, deve esse admessu, hè statu distinatu da a so rapidità di u focu. Ma u "Lev" -2 deve esse onestamente superiore à tutti i mudelli di tank sovieticu, ancu IS-3. Ma a guerra ùn pò esse vincita solu da u rè di e bestie.
  U cummattimentu in Ucraina cuntinuò cù successi varii, assai cità anu cambiatu mani parechje volte. I tedeschi si sò alluntanati per sviluppà una offensiva in u centru, ma si sò sbattuti nantu à una difesa anti-tank assai saturata d'artiglieria è si sò impantanati. Tuttu l'estiu passava in un statu di equilibriu dinamicu. Ma in settembre, e truppe sovietiche ripigliò a so offensiva. Ancu l'aria era sempre duminata da a Luftwaffe.
  E battaglie furianu cù una tenacità incessante. Ma in uttrovi, u Giappone capitulatu dopu à novi bombardamenti atomichi.
  Cusì, l'armata di i Stati Uniti è a Gran Bretagna hà sbulicatu e mani. A duttrina di l'aiutu alleati non-belligeranti hè stata aduttata. Truppe, vuluntarii, equipaghji è equipaggiu cuminciaru à esse furnitu à u Terzu Reich. À u listessu tempu, a Spagna, u Portugallu, l'Argentina, è dopu parechji altri paesi, in particulare Turchia è Svezia, intrinu in a guerra cù l'URSS sottu a pressione americana.
  A situazione si scaldava...
  L'armata turca, saturata di Shermans è Pershings, hà cuminciatu à sfondà a fruntiera suviètica miridiunali. Anu riesciutu in nuvembre 1945 per circundà Erevan è catturà a maiò parte di Batumi. L'unità tedesche s'intruduceru novu in Kharkov, occupendu sta cità longa patita. Appena sopra u flancu miridiunali di l'unità sovietiche. A situazione era minacciata.
  Stalin hà dumandatu à livellu a prima linea. Ma ancu l'inguernu chì venenu ùn hà micca purtatu un cambiamentu, cum'è u bumbardamentu di e cità sovietiche hà intensificatu significativamente. A prissioni da l'Occidenti cresce.
  Duranti l'inguernu di u 1946, era solu pussibule di ricuperà Kharkov è spinghje i tedeschi in u centru, torna torna à u Dnieper. Ma in a primavera, a lotta s'hè lampatu cun vindetta. I tedeschi, cù tanki americani è britannichi, cuminciaru à avanzà in u sudu.
  È e ragazze si battevanu...
  È si battevanu cun grande curagiu è i picciotti eranu pieni d"entusiasmu di cummattimentu è avianu avventure.
  - Canti bè Dimka ! Petka s'avvisò è taccò u so amicu nantu à a spalla.
  Ma avà avemu bisognu... - Quì u zitellu sotterraneo esitava è fighjulava inquiringly in u celu. Paria chì ci cercava indizi. I trè soli parevanu strincà à u zitellu à l'unison.
  A zitella di Komsomol, Larisa, hà purtatu u dito à e so labbra è disse tranquillamente:
  - Ùn fate micca rumore. Semu troppu visibili. Avete da avvicinà à u duminiu più vicinu è mischjà cù i travagliadori.
  Dimka esclamò cun entusiasmu:
  - Grande idea ! Organizzeremu una rivolta di Spartak o Emelyan Pugachev quì!
  Larisa hà dettu tristemente:
  - Hè più faciule da fà in parolle chè in pratica... Ma ùn perde a speranza carusi. Seguimi mi...
  I picciotti slapping energicamente i so sole nudi si movevanu longu u latu di a strada. L'arba era assai ticklish, apparentemente morbida, ma prestu i pedi di i picciotti è di a zitella cuminciaru à prucia cum'è s'elli avianu marchjatu nantu à l'ortiche. È mi vulia veramente ride. Cum'è s'è tù sì purtatu à u taccu cù piume d'ostru.
  Inutili, hè divertente, ma dopu à una decina di minuti - hè digià insupportable è i pedi nudi, rossi da u tickling, elli stessi anu purtatu nantu à l'asfaltu. Hè assai più faciule per andà quì, ancu s'ellu per inerzia cuntinueghja à itch in i tacchi.
  Petya, frà altre cose, hà rimarcatu:
  - Qualcosa chì andemu, andemu... È nunda in giru à noi cambia. Cum'è s'è no andemu in un circondu ?
  Dima accunsentì.
  - Iè... Qualcosa cusì incantatu si vede quì...
  Larisa sbatte le palpebre confusa e rimarca:
  "Damn... Ch'ella ti piace o micca, avemu da abbandunà stu chassis se vulemu vede qualcosa.
  Petka murmurò:
  - O avanzà... Chì, quantunque, hè listessa cosa !
  I picciotti, a malincuore, si sò tornati nantu à l'erba. Dimka hà ricurdatu cumu hè statu catturatu un paru d'anni fà. Tandu i tedeschi l"anu purtatu, sempre bellu zitellu, scalzu à traversu a neve. Fortunatamente, tandu hà avutu u curagiu di ùn sparte. Probabilmente, un caprettu biondu cù gammi rossi cum'è zampe d'oca ùn pareva micca periculosu à u Fritz. Hè statu ben flagellatu è cacciatu fora di prigiò. Ancu s'ellu à quellu tempu Dimka avia digià uccisu tedeschi per u so contu.
  Camminà scalzi in a neve ùn pareva micca cusì spaventosa per un zitellu indurita. Ancu s'ellu, quandu i so gammi infine s'arrizzeghjanu è s'hè cessatu di sente qualcosa, era seriamente spavintatu : di colpu fermarà un invalidu. Eppuru, i santi caminavanu scalzi tuttu l'annata, è ùn morse micca, è i so dite ùn cascà micca. Allora forse ùn vale a pena di panicu. I gammi accuminciaru à veramente dulore in una capanna calda quandu si riscaldanu. A tortura, sicuru, hè pesante, è amatu da i Nazis. In particulare amanu à guidà e donne è i zitelli in a neve. L'omi adulti sò generalmente torturati in modu diversu.
  Dimka, ricurdendu cumu sbatteva nantu à a neve, è daretu à ellu era spintu cù una baionetta da un fascista, surrisu. L'hà suppurtatu, cusì suppurtarà u tickling. Inoltre, ancu chì Larisa hè una zitella, cammina cun fiducia, è ancu mint un passu.
  Petka, per distractà da a prurizione dura in i sole, hà dumandatu à u membru di Komsomol una quistione interessante:
  Chì ne pensate di u monoteismu ?
  Larisa ridacchiò e rimarcò astutamente:
  - Una bona dumanda per qualchissia chì hè ancu abbastanza vechja per unisce à u Komsomol ...
  Dimka, chì era ancu interessatu in questu tema, hà rimarcatu:
  "Ùn avemu micca mutivu per crede in un Diu Onnipotente. È s'ellu hè cusì, allora u monoteismu hè una farsa !
  Larisa note avec scepticisme :
  - Allora veramente senza ragione ? Thomas d'Atene hà datu cinque prove di l'esistenza di l'esistenza di Diu.
  Petka s'arrizzò è alzò l'arechje:
  - Chì evidenza ? Aghju intesu ancu chì ci sò cinque, ma ùn sò micca ciò chì si mettenu in elli?
  Larisa hà rispostu à questu cun un surrisu, scratchendu l'erba cù e so sole senza pietà:
  - Prima... Tuttu hà una causa radica. S'ellu ci hè un gaddina, allora ci era un ovu da quale u gaddina apparsu, è s'ellu ci era un ovu, allora ci era u gaddina chì u pusò. Ci deve esse una causa radica simile per l'universu. Thomas d'Atene hà cridutu chì una tale causa radicale hè u Diu Altissimo!
  Petka si strofinava u so tallone pruriginosu nantu à un troncu d'arburu slippery, cum'è s'ellu era coperto di squame, è fece una quistione ingenua è à u listessu tempu puerlemente sàvia:
  - Se tuttu hà bisognu di una prima causa, allora chì diventò a prima causa per Diu ?
  Larisa alzò le spalle e rimarcò:
  - Iè, questu hè u più vulnerabile in a custruzzione di Tumasgiu d'Atene. Esigene à accettà à Diu per a fede cum'è a prima causa, ma à u listessu tempu ùn spiegà micca perchè l'esistenza di e prime cause hè necessariu per l'Universu stessu, ma micca necessariu per u so Creatore.
  Dimka, saltendu cum'è una scimmia, suggerì:
  - Hè pussibule chì u Creatore di l'universu hà u so propiu Creatore, è questu Creatore hà u so propiu, è cusì à l'infinitu ...
  Petka strinse a testa negativamente.
  - Innò, questu hè assurdu... U prufessore di a scola dicia : a materia hè eterna è si trasforma in permanenza, dendu nasce cusì mondi in l'universu. È à a quistione di quale hà lanciatu u mecanismu di trasfurmazioni, ella risponde - a natura!
  Dimka hà dettu di novu un pensamentu assai interessante:
  "Allora a natura hè Diu!" Datu chì...
  Petka era felice di inserisce una parolla astrusa:
  - Panteismu ! Questu hè quandu avete assuciatu u Divinu è a natura?
  Larisa, saltendu nervosamente, dumandò à u zitellu:
  - È cumu l'imaginate voi stessu ?
  Petka alzò le spalle confusa e rispose:
  - In qualchì manera ùn aghju micca idea !
  Dima, hà dettu a frasa letta in u libru di Alexandre Dumas: "Trent'anni dopu".
  - Diu hè nantu à a superficia di ogni cosa...
  I picciotti eranu zitti. A cunversazione hè diventata troppu sublime per l'adulescenti sovietici di quattordici anni. Allora cullà induve elli stessi ùn anu micca capitu.
  Iè, è a furesta finita... Campi stesi. A visione acuta di Dimka discernò una successione di paisani chì travagliavanu duramente in u campu. U zitellu rallentò. Sò surtiti nantu à a strada, è u pruritu di l'erbe calò un pocu. Pudete andà in modu chì ùn sò micca nutati da u campu.
  U scout d'occhi sharp-eyed Larisa esaminò ancu micca solu i travagliadori, ma ancu trè cavalieri in vestiti turchini chì fighjenu u travagliu, è ancu parechji animali chì correnu. Dimka hà dettu cù sorpresa:
  - Iè, sò i cani à trè teste !
  Petka fischiò è sibilò:
  - Un cane pò muzzicà, solu da a vita di un cane ...
  Larisa hà cambiatu l'ochji è cuminciò à guardà più vicinu. Ella stessu sapia pocu di stu mondu. Ci era qualcosa per esse sorpresa. Prima, ùn ci era micca adulti trà i paisani. Solu i zitelli anu travagliatu, ma ancu, chì hè stranu, micca menu di deci anni, è micca più di quattordici anni. Umani, quasi tutti biondi, pilosi o rossi chjaru, forse solu un paru di capi scuri.
  Cusì simpatici ragazzi, mal vestiti, tutti scalzi senza eccezzioni. Piuttostu simile à u Medievu. Solu avà un searchlight rottu hè appesu, è qualcosa simili, cum'è un aviò à jet mezzu disassemblatu, pò esse vistu in u campu. Ci sò solu trè cavalieri di a guardia, è cintunari di zitelli paisani, ma tutti ubbidiscenu. I zitelli pareanu allegri, sani, bronzati, travaglianu cun entusiasmu. Hè divertente, ancu cantanu qualcosa.
  Questu hè un pocu reminiscente di l'agitazione di a battaglia da i campi, quandu i scolari aiutanu l'anziani.
  L'arnesi di u travagliu sò i più primitivi: pala, razzi, falci. Nisuna mecanizazione. E zitelle s'arrizzavanu ancu à l'aratu è si trascinavanu elli stessi, invece di cavalli.
  Petka rimarcò in furia:
  - Wow - sfruttatori !
  Dimka, rammintendu un travagliu literariu, rimarcò :
  - Vi ricordate cumu era cù Leo ... Vale à dì, scusate, Alexei Tolstoy hà fattu una rivoluzione in Marte ...
  Petka ridacchia e suggerì:
  - Semu solu trè è trè cavalieri. Scupritemu nantu à elli, sparemu, è facemu un appellu rivoluzionariu !
  Larisa strinse a testa negativamente.
  - I cani à trè teste ùn ci lascianu micca chjappà nantu à noi, è i guerrieri anu arcu, è forse sparanu abbastanza precisamente. Quì hè necessariu di decide cù a mente.
  Dimka guardò Larisa e rimarcò:
  - Avete un pocu superatu ... Quì ci pudemu ancu mischjà cù i picciotti è scopre ciò chì hè ...
  A zitella cù una bella faccia accunsentì:
  - Hè propiu, andate à elli cun ricunniscenza ... Personalmente ùn capiscu micca assai quì !
  Per i scouts prufessiunali, ghjunghje à i cani à trè teste hè un prublema difficiule, ma solu solu. In ogni casu, i picciotti decisu, per ùn suscitarà commozioni innecessarii, per agisce di manera secreta è naturali.
  Ma poi Petka si accorse di colpu:
  - E di a barriera di a lingua ? Ci morderanu vivi !
  Larisa consola Petka:
  - Ma ùn vi preoccupate micca... Cumu capiremu a so lingua, è penseranu ch"è no parlemu a so lingua.
  Dima hà suggeritu:
  - È tandu corremu versu i cavalieri, è diciamu chì ci sò stati mandati da un paese vicinu per aiutu. Serà assai più naturale cusì.
  Larisa agitò la mano con disprezzo.
  - Pruvate... Spergu chì avete successu. Basta micca overplay!
  I picciotti, senza pensà duie volte, cuminciaru à curriri. U pianu era troppu simplice.
  I picciotti è Larisa tornanu torna à a realità cun grande dispiacere. Avemu finitu di novu in prigiò, è ciò chì hè u più bruttu di tutti, i Tedeschi, videndu chì a trinità era inspirante, li pigliò per l'interrogatori. Sta volta anu torturatu cù un bracier. Smeared i sole nudi di a zitella è di u zitellu cù l'oliu, è pusonu una fiamma calda à distanza. Tali tortura pò durà quindici o vinti minuti è esse assai dolorosa. Ma i gammi ùn eranu micca crippled, è per parechji ghjorni a tortura puderia esse ripetuta. I trè suppurtavanu sta fiamma chì guasi toccu i tacchi, è tandu Larisa si misi à cantà ;
  Eru una fanciulla nantu à u rack,
  U solitu Komsomol scalzu...
  Dopu tuttu, Stalin, Lenin sò una famiglia,
  È mi sentu incunificatu trà elli !
  
  Hannu torturatu una zitella in cattività,
  I tacchi sò stati cotti cù u focu rossu ...
  Ma ùn aghju micca cedutu, crede u nemicu -
  Solu u cumunismu hè statu datu à a zitella da i santi ...
  
  Custruemu un paradisu in l'universu
  Lasciate chì a voce scorri assai sonora ...
  U zitellu ùn sia micca tristu è ùn siate micca annoiatu
  E ragazze scalze correnu attraversu e pozza !
  
  Cridemu in a lotta chì vinceremu a Wehrmacht,
  Ancu se u fascismu ùn pare micca cunnosce a misura ...
  Cun ellu hè Sam da l'infernu, un cattivu cherubino,
  È cusì una grande perdita!
  
  U capitalismu hà decisu di dà u fascismu,
  E so armi, tanki, capitale ...
  Semu schiacciati da u diavulu è u latru senza pietà,
  I traditori sò prumessi meli, banane !
  
  Ma chì deve fà s'ellu sò in prigionia
  E manette stringhjevanu strette e mani ...
  Aghju appiccatu nudu nantu à u rack per un'ora,
  È i pesi nantu à i pedi nudi pendevanu ...
  
  Ma a zitella ùn hà micca succorsu à i nemici,
  Cumu i fascisti maligni ùn anu micca torturatu ...
  Chì sia a vergogna di Hitler,
  Semu guerrieri di guerra, micca pacifisti !
  
  Sò guidatu quasi nudu per esse sparatu,
  È sottu à i pedi di cuncerti di neve scalzi ...
  U Signore chjaramente ùn vulia micca questu.
  Sò in faccia à l'aghjurnamentu di a principessa!
  
  Un cappio d'una zitella avvolta à u collu,
  È a zitella hè stata tirata stretta ...
  Iè, a pena hè digià in corsa per i peccati,
  È stanu aspittendu i Nazis, cunnosci i proiettili !
  
  Ma chì hè, a coda di cavallu scoppia,
  È una zitella cascò da a forca...
  Rettile fascista rottu famosu post,
  È l'attaccu partigianu - picculi cose !
  
  Sò statu battutu torna, sò torna in i ranchi,
  Combattu i fascisti assai bravamente...
  Amu à Ghjesù è Stalin
  È ùn mi dispiace micca u vile Adolf !
  
  Digià in Berlinu, cunnosce i nostri tanki
  È a mità di l'Europa hè stata liberata à una volta ...
  U paradisu sarà prestu nantu à u pianeta sanu,
  Solu un passu versu u cumunismu, micca chilometri !
  I Nazis, di fronte à un tali curaggiu, sò stati scunfiati. Uni pochi di più volte anu culpitu e zitelle è i picciotti nantu à u spinu cù un filu rossu è li rimandanu à a casemate.
  U tempu era caldu è era piacevule in a cellula. Solu avà i sole nudi in blisters brusgiavanu assai, è u spinu, tagliatu da un filu rossu rossu, duria.
  Larisa consola Petka è Dima:
  - Vede, cù ogni tempu novu, hè più faciule è più faciule per noi di suppurtà sta tortura. Avà avemu u tempu di riposu è dorme.
  Dima hà dettu:
  - À u locu più interessante, u nostru sognu hè statu interrottu. Quantu fastidiosu.
  Petka hà manifestatu a so fiducia:
  Ma sta volta, crede chì averemu successu !
  Larisa pusò e so mani nantu à u collu di i picciotti è cuminciò à conjurà. Idda vulia dinù esse prestu prestu, in un novu mondu, da induve a salvezza pò esse purtatu à l'URSS.
  I picciotti cascò in un sognu, ma ùn anu vistu micca ciò chì vulianu vede.
  Vale à dì, cumu e ragazze sò torturate è guidate prima scalzi in a neve, è dopu in carboni caldi.
  Tuttavia, questu hè digià una storia indiretta ... Un altru fragmentu di un sognu cù Hitler lampò.
  Hitler ùn solu hà spressu u desideriu di osservà u volu di u primu bombardiere di jet di quattru mutori di Germania Ju-487 à una vitezza di più di 1100 chilometri per ora, ma di pusà personalmente à u timone di l'aviò. Kurt Tank, chì supervise u sviluppu realizatu da i Francesi, s'hè oppostu vigorosamente à questu:
  - A machina, dopu à travagli titanichi, hè stata appena incarnata in metallo. Ùn pudemu micca risicà a vita di u Führer.
  U mariscal di campu Kissilring hà supportatu u tank:
  - Questu hè guasi u primu volu chì faremu à l'alba di u 27 di ghjugnu di u 1947. A vittura hà un puntu culminante - una zona di l'ala relativamente chjuca, chì riduce a resistenza aerodinamica è permette à u bomber strategicu di accelerà à 1200 chilometri per ora. Ma a carica nantu à l'ale aumenta dramaticamente è questu hè un risicu!
  Hitler stessu ùn era micca troppu ansiosu di andà in furia, ma chì a pusterità ricurdà u so curagiu. Le Führer lui-même, un végétarien, espérait qu'il serait simplement dissuadé. I tedeschi anu bisognu di una nova vittura, più cusì chì i Stati Uniti deve esse battutu in u campu di tali sviluppi.
  U prughjettu di u Tank TA-600 cù ottu mutori hè statu ritardatu quantu era. A vitezza di 860 chilomitri à l'ora pianificata inizialmente ùn pudia più adatta à u Führer. Dunque, era necessariu di ripiglià ancu installendu mutori di jet in parallelu. Avà a vitezza di a machina deve cresce à 1220 chilometri per ora, chì furnisce l'uppurtunità di bombardà ogni puntu in l'URSS cù quasi impunità, ma hà da piglià assai tempu per ricustruisce u mecanismu.
  Certi prublemi sò ghjunti cù l'armamentu di a macchina. I sperti abbastanza raghjone crede chì 16 (!) Air guns di quale 13 - 30 mm eranu digià troppu.
  Un'altra macchina, chì hè ancu pronta per u decollo u 7 di settembre, era u XE-377. Stu bomber duveria rimpiazzà l'XE-277 prima micca assai successu.
  L'idea stessa di creà un pisanti immersione è bomber jet era assai cumplessa in termini di disignu. Ancu prufittu. Quandu u immersione, l'accuratezza di u bumbardamentu hè assai più altu ch'è da un pianu horizontale, è un picculu numeru di aerei pò disattivà e facilità strategiche è industriali.
  XE-277 hè statu un bomber d'altitudine, ancu s'ellu ùn hè ancu un jet. Hà cullatu 15 chilometri è puderia bombardà e cità cù impunità.
  Ma à u stessu tempu, a vittura hà conservatu a capacità di immerse, cum'è u XE-177, senza fallu fora di i sovraccarichi.
  L'ultimu disignu XE-377, digià una versione jet di u bomber è assai formidable, capaci di livellà parechje cità è paesi è distrughje in modu efficace e facilità industriali.
  I machini promettenti eranu superiori à i contraparti americani è britannichi, chì fecenu à Hitler cum'è un turchinu overfed with biscuits, in u sfondate di galline rurali chì masticavanu millet. Ma in questu casu, in più di cunsiderà novi machini, u Führer era preoccupatu per un prublema più pressante? Induve attaccà cù un bastone d'aviazione è blindatu? Puru cù un bastone putente, ma ...
  Nimitz hà dettu in un tonu severu:
  - I nostri strategisti credi chì, in più di l'attaccu versu Mosca, una parte di e forze deve spustà à u sudu, sviluppandu ancu una offensiva in a direzzione di Alma-Ata è Kuibyshev!
  Hitler, senza assai entusiasmu, rispose:
  - Ne avemu digià discututu più di una volta ! Semu ghjunti à a cunclusione, ancu s'ellu ùn hè micca prumessu, ma avemu da chjappà in direzzione divergente.
  Nimitz annuì d'accordu è aghjunse:
  - Inoltre, l'elezzioni à a Rada ucraina deve esse tenuta in tutte e regioni. Cumpresu Voroshilovgrad è Donetsk, induve sò stati furmati zoni partigiani. Ùn pudemu micca avè un picculu parlamentu !
  Mainstein, senza guardà, guardò à traversu i binoculi - cumu u quattru mutori Yu-487 hà guadagnatu altitudine quì è à u stessu tempu hà nutatu:
  - L'offensiva deve principià più tardi à u 20 di lugliu ... E cundizioni climatichi sò assai pressanti per noi. Se a resistenza di i Russi si trascina, allora ... Cuminciarà à piovi, è ancu di più, cascarà una neve, è avemu da piglià cura di a nostra sopravvivenza.
  Hitler hà dettu in un tonu cunfidendu:
  - L'offensiva principia u 21 di lugliu. À questu tempu tuttu serà prontu. I colpi seranu spediti in una volta in cinque lochi. Da trè direzzione, l'offensiva hè stata diretta à a capitale di Russia, in dui, versu l'Asia Centrale è Kuibyshev. In generale, e direzzione sò definite. L'URSS deve esse messa fora di l'azzione prima di l'annu novu. Se micca cumplettamente, almenu per a maiò parte.
  Quì l'imaghjini di u sognu salvaticu hè stata interrotta, è i zitelli ricuperanu di novu nantu à a so strada.
  
  MISSIONE REALE E ALTAMENTE DI BATTAGLIA
  Un gruppu di ragazze hà fattu una missione - difende u puntu più vulnerabile in a pusizione di e truppe russe, zariste durante a prima guerra mundiale.
  Natasha hà ancu dettu:
  Un mumentu mancatu in battaglia dà nascita à l'esclavità per seculi!
  È e ragazze anu sceltu un tank assai aggressivu è putente per elli stessi è piglianu a Germania di Kaiser.
  E zitelle nantu à u tank cuntinueghjanu à distrughje i tedeschi, è sparanu i fanti. Più precisamente, Alice sparò da mitragliatrici, è Natasha sparò da un cannone. Maksimka guidava un tank d'alta velocità, è Anzhelika, cum'è a donna più sana è più grande, attivamente, cum'è una cobra chì ballava à a sintonia di un fakir, sparò cunchiglia.
  Ma avà u quartu gruppu di batterie hè stata sfracciata, è tandu a pruvista di cunchiglia di trenta chilò hè finita. In ogni casu, più di a mità di tutti i fucili tedeschi cuncentrati in questa zona sò digià stati distrutti. Puru ancu di munizioni. Quarantamila tedeschi truvaru a so morte, ma i munizioni sò stati esauriti.
  Avà e ragazze duveranu riempie. Ma pruvate à truvà u calibre ghjustu in u XXI seculu. Stessa cosa cù munizioni. U tank si firmò, è i guerrieri, cù Maxim, attaccò u quintu gruppu di batterie.
  Angelica era soprattuttu cuntentu di questu, cusì avà, invece di purtà umiliante cunchiglia, si pò mustrà in tutta a so bellezza !
  Quì Angelica chjappà un colpu schiacciante cù u so pede nudu nantu à a mandibula di un suldatu di Kaiser Germany. Volava da u colpu è abattò cinque suldati tedeschi più.
  Natashka hà ancu tenutu u turntable, è Alice, sviendu da u colpu, hà culpitu u Fritz in l'inguine assai dulore. Maxim hà preferitu caccià u tedescu cù u pugnu.
  Un quartet di guerrieri: trè eterni fimmineddi è un zitellu intrinu in e pusizioni di e truppe di u Kaiser cum'è una agulla. Saltavanu cù i tacchi nudi sopra u parapettu è sellavanu e mitragliatrici tedesche. È i so propri jet di balla si sò versati nantu à u Fritz.
  Una massa di cadaveri riempia u reduttu di e truppe tedesche, Kaiser. U quatuor, chì s'era prestu prestu à u puntu furtificatu, avà furia à traversu cum'è una banda di tigri salvatichi. I tedeschi ùn s'aspittavanu micca chì site belle ragazze è picciotti mezzu nudi, seranu pressati cusì. È chì e palle sputanu ponu volà senza miss.
  È i guerrieri, inseme à u zitellu, portavanu mitragliatrici, nastri trascinati daretu à elli, è sparanu senza pietà à u nemicu.
  Maxim, stu picciottu eternu resistente, cantava:
  - Sò sanguinaria ! Sò senza pietà ! Sò un cavaliere russu - Barmaleya!
  Angelica hè una donna kingpin cù un visu assai piacevule, un mentonu curaggiu è capelli ardenti chì, quandu sò colpi da i tedeschi, li brusgiavanu in u sensu più literale di a parolla. A zitella-cavaliere aghjunse in un cantu:
  - È ùn aghju micca bisognu ! Nisun cioccolatu ! Nisuna marmellata ! Batte Fritz cun un colpu ! Batte Fritz cun un colpu !
  È quandu i so gammi grandi, ma micca priva di grazia, anu battutu, i cranii di i suldati di u Kaiser sò stati concretamente rotti ! Inoltre, e zitelle è u zitellu lanciavanu oggetti d'acciau à i so avversari cù i so pedi nudi. Cusì, anu culpitu à u Fritz cù fasci interi di bills scorched.
  Allora saltavanu à a bateria, da quale i tedeschi sparanu à e truppe russe. È i sbattimenti di mitragliare falciavanu tutti i gunners à una volta.
  È i guerrieri anu focu à i scatuli di munizioni cù e so gammi. È cuminciaru à distrughje e batterie.
  I setti di cummattimentu sò stati strappati, spargugliati cù pirotecni, uccidendu i tedeschi da centu è millaie.
  Le quatuor lui-même resta invulnérable. Ùn li pudianu nè chjappà nè inganchà cù a baionetta : magia forte ! È i guerrieri caminavanu è marchjavanu è falciavanu, cum'è s'ellu un cultivatore caminava per i boschi. È i guerrieri tutti vanu, è vagavanu, è galoppavanu, battendu tutti i novi limiti di a distruzzione.
  I quattru cantavanu ancu à l'unison ;
  Semu cavalieri - spada è focu,
  Scupritemu tutti cum'è animali !
  Emetteremu una fattura - una fine hè ghjunta,
  Ùn diventate micca u nostru cavaliere pappagallo !
  
  Diventaremu freschi cum'è l'aquile
  Spazzamu diversi spiriti maligni à una volta!
  Cunnosci i nostri cool figlioli di a Patria,
  Lancemu a nostra sfida à l'eternità !
  
  Quantu bella a guerra infuria
  In quale i populi brusgianu...
  Satanassu hè vinutu da u mondu sottu per noi,
  Derrière lui, verge des freaks fascistes !
  
  Daremu à e ragazze duru in faccia,
  Romperemu i nazisti cum'è un ramu ...
  È tandu u nostru suldatu diventerà maestru,
  Chì i rosi di maghju fiuriscenu magnificamente!
  
  Achieve, simu capaci di sapè assai,
  Elevate i vostri puteri sopra e stelle...
  È cusì u grande guerrieru cumbatte è ose,
  Faremu tombi minacciosi !
  
  Fighjate, allora ci sarà un guerrieru,
  Tuttu hè novu è cum'è l'arce ...
  È crede chì i prublemi ci passeranu in battaglia,
  Diventate un cavaliere, un cumbattante espertu!
  
  Quì, cù un colpu putente, falò un regimentu sanu,
  È cun ellu, dui regimenti sò stati bagnati ...
  È u Fuhrer di u dragone cusì chì u bruttu hè mortu,
  È simu gloriosi chilometri à e stelle!
  
  Quì u Kaiser lasciò una lacrima per paura,
  Pregu per a vostra misericordia !
  Avemu assai forze viulenti,
  Seremu in vestitu pienu !
  
  Quandu entremu in questu Berlinu cù trè culori,
  È u Tsar Nicholas diventa Diu,
  U populu deciderà a strada in infinitu di forze,
  Ùn ghjudicate micca u monarca cusì severamente!
  
  U guai nantu à a Patria ùn perirà tandu,
  A grandezza serà u sole...
  L'orda maligna di u Kaiser si disperderà,
  Chì u core batti in languore !
  
  Cù una bella zitella, passemu famosa,
  Per mezu di e nostre distese russe !
  È serà grande per noi cù a famiglia inseme,
  Credu chì a felicità vene prestu!
  È i guerrieri anu finitu a distruzzione di sta fortezza. Verità
  Angelica, stu guerrieru di bufali hà ricevutu una piccula ferita in un putente
  spalla. Qualchidunu ancora ligeramente perforatu a prutezzione. Ebbè, u Magomatrix ùn hè micca sempre perfettu.
  Alice hà brusgiatu ancu i so gammi un pocu. A bella zitella, ancu s'ellu si fa male, ùn affetta micca a so precisione in tuttu.
  È a battaglia cuntinueghja. Lanciando nastri vioti, cum'è boa sviscerate, e zitelle si caricavanu di mitragliatrici catturate è scatuli di munizioni. Angelica localizzò u dulore in a so spalla, è carricò u tank cù pruvisti à a capacità. Dopu à quessa, Maksimka hà saltatu, è a macchina putente si trasfirìu per distrughje i Nazis, o megliu i suldati di u Kaiser.
  U zitellu eternu simpricimenti sfracicò parechji centu suldati cù e bruchi. Dopu à quessa, inseme, Alice è Natasha anu apertu u focu da i mitragliatrici catturati nantu à a cavalleria è l'infanteria tedesca. L'exterminiu prucede à un tale ritmu chì qualsiasi Rambo invidia. Ma u so gruppu hà guidatu in a sesta zona fortificata. Quì è hà urganizatu un novu focu d'artificiu. È in più di sparà da mitragliatrici, e zitelle ancora lanciavanu cunchiglia catturati da u Fritz cù i so pedi.
  In un statu d'estasi di cummattimentu, Angelica cuminciò à urlà in cima à i so pulmoni ;
  Quellu chì crede in l'immortalità vive per sempre, perchè solu quelli chì credi in a so propria morte mori veramente!
  A volte hè bonu per u cacciatore chì u ghjocu ùn hè micca ghjuntu, perchè a so armatura hè cum'è carta, è e catene di a trappula sò cum'è un filu magre!
  A pacienza hè a chjave per a vittoria s'ellu ùn hè micca cumminatu cù l'umiltà di fronte à u male!
  A morte, cum'è una puttana di u portu, pende attornu à tutti, ma vene solu à quelli chì anu un capu più cavu chè un portafogli !
  A durata di u pedigree di un cavaliere hè una excelente misura di l'altezza di l'impulsi è a grandezza di u spiritu!
  U nimicu ùn hè ancu micca finitu, cum'è a malatia ùn hè spessu guarita, solu s'ellu si pò andà da sè stessu senza esse guaritu, allora ùn ci hè manera di evità cumplicazioni da u rifiutu infinitu!
  A fughje pò ancu avè sensu, ma un volu senza sensu ùn hà micca salvezza !
  U coddu hè mortu prima di vede a prima balla, u bravu serà u primu in a vita, malgradu i balli !
  Una ferita corporale pò esse corretta da un picculu successu di a scienza umana, ma ancu a Mente Suprema hè qualchì volta impotente prima di curreghje a deformità murale!
  A guerra hè u tipu di pazzia per quale si preparanu i talentu è sàviu, è chì solu i veri genii ponu evità!
  Ùn ci hè micca un riposu cumpletu ancu in a tomba, ùn ci hè micca un riposu cumpletu ancu in un sognu, chì significa chì hè impussibile di stancu più!
  In u nostru mondu, nunda hè datu per nunda, ancu traditu ancu per un centesimu rottu !
  U diavulu hè dipintu disgraziatu, ma u più terribili in l'impuru hè a capacità di serve velenu in un bellu involucro!
  A guerra puzza di brusgiatu, ma qualchì volta u rifiutu di a guerra puzza assai peghju !
  Ùn ci sò micca cumbattimenti noiosi in a realità, ci hè solu una adattazione cinematografica mediocre di battaglie à u puntu di colicu ridiculu!
  Tempeste di famiglia, cum'è u ventu in e vele, a nave tremula, ma Diu ùn impedisce micca a calma completa!
  Un coward ùn ghjoca micca à hockey, ma perde, volendu fora di a vita cù un puck!
  Quellu chì batte bè, pò mantene perfettamente ciò chì hà vintu, s'ellu pò riduce a so avidità à a satisfaczione !
  Ùn pudete micca custruisce u successu persunale nantu à l'osse, ancu s'è l'ossi sò e reliquie di l'antenati glurificate da atti passati!
  E reliquie di l'antenati ùn sò micca solu l'ossi, a gloria di una faza ùn hè micca solu un sonu!
  Una vittoria brutta hè megliu cà una bella perdita, perchè u vincitore pò sempre embellish a realità!
  I storpi ùn ponu manghjà à sazia, ma i morti ùn muzzicanu micca !
  A vittoria annantu à un nemicu forte hè onore, a vittoria annantu à un nemicu fermu hè doppiamente onore!
  I tedeschi anu dimustratu veramente ch'elli sanu more ... Ma in modu stupidu ! È i guerrieri russi ùn mori micca in tuttu, ma vincenu cù l'eroismu prudente. E si cuminciaru à falà u nemicu, allora cun un entusiasmu tremendu. È veramente ùn si ponu piantà ! Ci hè una valanga incessibile di napalm vivi è magicu. I mitragliatori catturati sò digià stati scaricati, è u quartet carica novi cinture catturati da u nemicu.
  Girls, cum'è dicenu in tali casi: gunpowder, chì ùn hè micca miss! Si movenu in una pista di pattinaggio cusì fiammante chì i so tacchi literalmente fume.
  Questi sò i rangers femminili. Si movenu à l'ultimu, settimu puntu furtificatu, avè digià distruttu più di ottantacinque mila cavallieri è fanti.
  E truppe di u Kaiser littiralmente sanguinanu è emananu. U so quartet invincible tira nantu à un bump assai abbundante. È u bump stessu ùn hè micca più chjucu di Mercuriu, o ancu di Mars.
  E i guerrieri terminatori demoliscenu u prossimu è u straordinariu cum'è una buttiglia di vodka da un alcolu, secondu una bateria. Ùn sò micca tali debbuli da sperimentà ogni dubbitu o rimpianti. Una volta u scopu hè stabilitu per vince, a vittoria, allora serà vintu. È se u nemicu ùn si rende micca, allora u peghju per u nemicu !
  Angelica stessa si unì à u tiru, dopu chì sò stati di novu attaccati da una riserva di cavalleria, rimarchendu:
  - Goebbels menti chì i Russi, avanzendu, lanciavanu cadaveri à e pusizioni tudischi. È avà vedemu quale hè veramente un cadavere è si decompone.
  Alice hà rimarcatu cun rispettu:
  - È puru i tudischi sò bravi ! Scalanu in battaglia cum'è i kamikaze giapponesi:
  Natasha ridacchiò, nutendu:
  - È a so scunfitta ùn aspetta micca menu crudeli chè u Giappone !
  Maksimka si ricurdò di qualcosa:
  - Avà ricusatu a quarta stella di l'eroi di l'URSS, crede chì u restu di e ragazze eranu inghjustamente ingannati ... È avà i misgi mi grattanu l'anima!
  Alice, senza piantà di sparà da parechje mitragliatrici à una volta, cù e braccia è e gambe per sparà à i tedeschi, cunfirmò cun un suspiru pisanti :
  - Mi sentu ancu micca abbastanza à l'aise... Tanti omicidi per culpa nostra involuntaria !
  Angelica riprese a strillare in modo assordante e straziante:
  -L'ingannamentu hè tortuous, ma a verità hè dritta, a verità di u primu, in regula, porta à u scopu più veloce s'ellu hè sinuosità senza curve è smeared cù oliu di prumessi grassu!
  Ma a pacienza è u travagliu, cum'è un coppiu maritatu, dà u successu, in ogni modu, sottu à a cundizione di una longa sughjornu è avvicinà cù amore!
  A saviezza di l'Asia hè bona, a selvaggia di l'Asia hè male!
  Un leone hè capace di mette in fuga mille pecure, ma un ariete di leoni hè capaci di ram à mille di i so fratelli !
  In a guerra, si disimparà prestu à esse surprised, salvu forse u fattu ch'ellu hè sempre vivu è ùn hà micca disertatu !
  A cosa più terribili in a guerra hè a paura, chì ùn pudete micca riduce à a discrezione ordinaria!
  Per diventà un pupu di u teatru di a vita, avete bisognu di caccià l'impotenza di u pupu, almenu in a distribuzione di roli in a cucina!
  In a guerra, a pace hè solu un sognu, ma hè un sognu pienu di incubi mortali!
  U curagiu hè a corda di ganciu di l'ingegnosa chì piglia a furtuna in u campu di battaglia!
  L'acutezza di a lingua ùn pò micca esse affilata da e macine di una mente storta !
  Ùn pudete micca custruisce a felicità nantu à l'inganno, ma pudete custruisce felici nantu à l'inganno !
  Ùn finisce micca u nemicu, chì u campu ùn hè micca sbulicatu cù erbaccia, a cugliera di a vittoria sguasserà a zizza di sabotage è sabotage!
  I camini tortuosi portanu direttamente à u scopu, solu quellu chì ùn hà micca un sguardu laterale!
  Sè vo site inturniatu cù u cervellu, allora a curva di u destinu porta direttamente à a lastra piatta di a tomba!
  Esse un macellaio in una guerra hè un picculu onore, ma diventendu un chop hè in generale più disonore !
  I grandi armadi ùn sò micca solu caduti à voce alta, ma sò spolverati di lentizza colossale!
  Parechji scheletri in l'armari di i cunspiratori si dannu cum'è una puzza di decadenza chì uccide a codardia !
  Sette mosche ponu esse sbattuti da ogni stupidu, ma solu cù sette span nantu à a so fronte pò esce un pidocchio di tradimentu!
  In a guerra, hè cum'è in una casa di bagnu, è u calore è u sudore è l'osse dulore, ma à u cuntrariu di a sala di vapore, più altu si arrampicate, menu ardore resta!
  A verità hè sempre banale, ma l'astutu hà da truvà sicuramente una manera di distorsione in modu originale!
  A lotta contr'à u male nasce un gestu, u bè senza un gestu nasce l'avè !
  A diplomazia deve esse suttili, ma sta suttilità hè a nitidezza di e spade chì assicuranu e nostre rivendicazioni !
  Ci hè una storia più triste in u mondu chè a storia di Romeo è Giulietta ? Ma questu hè una sillaba assai cuntruversa, amichi, perchè a so famiglia hà guardatu a so ghjuventù!
  Stunà ùn hè ancu per vince, ma se u nemicu hè veramente surprisatu, allora cunzidira chì hè digià scunfittu!
  Avemu da rende u tributu à Angelica, ciò chì hà urlatu era abbastanza spiritu è catchy è, à u puntu. Facemu, a zitella hè veramente un levriero di levrieri.
  Dopu à a scunfitta di u settimu stronghold, e ragazze terminatori partenu à caccià per parechje batterie più chjuche. Avà veramente si rallegravanu di u so successu. A verità hà pigliatu Maksimka è u zitellu generale hà avutu un dulore severu in a manu diritta.
  L'Eterna Ghjuventù hà rimarcatu:
  - A pallottola ùn hè micca un scemu, ma basgi cù un dulore stupidu !
  Angelica hà baciatu u so maritu savurosamente in risposta, è arrulò:
  - Siate u vostru zitellu guerrieru numeru unu! Dopu à Stalin !
  Natasha, abbassendu modestamente l'ochji, rimarcò:
  - Ma sempre, ùn ci scurdemu di Koba, m"hà salvatu ! E tu, Angelica, sì una vera bufala.
  La diavolo dai capelli rossi aggrottò le sopracciglia e ringhiò:
  - È u vostru culore di capelli ùn hè micca naturali !
  A moglia di Stalin ridacchiò è sbulicò:
  - Ciò chì hè naturali ùn hè micca criminale ! È sò sempre statu attiratu da u crimine ! Ùn hè micca stupente chì u mo maritu hè l'assassinu numeru unu!
  Alice guardò attorno e disse in un bisbiglio:
  - Sò d'accordu cù questu !
  I guerrieri volonu è cuminciaru à batte di novu e batterie è falà a riserva divisionale, è Angelica torna à urla in cima à i so pulmoni :
  -A sfarenza trà l'intelligenza è l'astuzia hè in a freccia di l'usu, ingannanu sempre, spessu pruvate d'esse ancu intelligenti, ma pochi campanu da a mente !
  A scienza pò fà tuttu ciò chì una persona pò vulete, ma micca tuttu ciò chì una persona pò vulerà!
  A maiò spessu perde u so capu, chì hè troppu pigro per brainstorming !
  L'ardore patriottica calda di i cori rinfriscà l'ambizioni di l'aggressori chì alzanu a spada à a Patria!
  Pudete guidà un chiovu cù un capu di ghisa, ma solu per mette un caprettu per u collu!
  Quellu chì risparmia nantu à corruzzione perde u più.
  E persone ùn sò micca custanti in a so còllera, ma assai più consistente in u cultu di cultu.
  Salvà bè, ùn guadagnerete micca bè, soprattuttu se a frugalità si trasforma in avarizia!
  Allora bevemu u fattu chì i nostri prublemi sò sempre moderati, è l'acquistu ùn cunnosci micca a misura!
  Forget-me-nots daveru spuntanu nantu à u sangue, perchè u sangue ùn hè micca scurdatu è e cicatrici di l'anima ùn guariscenu micca!
  Ùn cumbattenu micca in numeri, solu perde è si addormenta cù u numeru di cadaveri!
  Sette stupidi cumbattenu u male, l'ottava intelligente si batte cù u bè !
  Un colpu à l'inimicu deve esse mandatu à u tempu, solu per esse sustituitu sottu a dentatura hè sempre fora di u tempu!
  Quandu cuminciate un affari, ùn aspettate micca di finisce in l'ozio!
  Certi pirsuni taglianu i biglietti, altri taglianu i capelli di i stupidi, ma a maiò parte di i scammers ùn importa micca ciò chì hè a lana di un porcu !
  L'ascia di u boia pò taglià l'articuli più benifichi di a custituzione, salvu ch'elli sò stati scritti da a piuma d'acula, è micca un puddastru umitu !
  A vostra cammisa hè più vicinu à u vostru corpu, è a corda hè più vicinu à u vostru collu, soprattuttu s'ellu hè guardatu da qualchissia chì ùn hè micca natu in una cammisa!
  L'addictioni egoisti permettenu di strapparà a pelle nantu à i vostri stivali, cù "bast shoes" calzati cù u so propiu interessu mercantile!
  Hè difficiuli di scout u ford, ma hè faciule d'affucà in l'acqua !
  U picciottu generale Maksimka hà piaciutu l'ultima frase à tal puntu ch'ellu esclamò:
  - Sò dipoi parechji ghjorni chì sugnu di u fumu di i conflagrazioni... Sò tantu pigra, ancu troppu pigra per affucà !
  U tank passava sopra a bateria. Dopu à quessa, i guerrieri si vultò à a riserva di cavalleria austriaca. L'Austriachi, chì sò stati culpiti da un colpu, cuminciaru à sparghje. Più cà un stand, l'infanteria ungherese si precipitò per attaccà u tank russu.
  E zitelle cuminciaru à sparà disperatamente. Una pallottola di un fucile à salti colpì a putente coscia di Angelica, è u guerrieru cuminciò à urlà di novu. Inoltre, hà versatu aforismi alati à diritta è manca:
  -A cunniscenza ùn hè micca solu a luce di un faro chì illumina a strada per e truppe attaccanti, ma un fasciu laser ardente chì brusgia e pusizioni di l'avversariu!
  I vincitori ùn sò micca ghjudicati, u vincitore hè u ghjudice stessu, chì pò esse appellu solu nantu à a basa di a lege di retribuzione è vendetta !
  A morte hè una cosa mala, ma più in u prucessu chè in e cunsequenze !
  Ogni catastrofa hè prima di tuttu un spettaculu culurita, ma u culore hè sempre una sfumatura sanguinosa, è a soundtrack hè accumpagnata da una marchja funeraria!
  S'ellu ùn aviamu micca catastrophes, allora ùn ci saria micca fatti, è senza prucedure, a vita hè cum'è a zuppa senza pepite !
  A guerra, cum'è u pepite, faci l'occhi d'acqua, ma rende a vita micca insipida !
  Pudete dumandà u pirdunu per quellu chì hà accettatu a morte, ma ùn pudete fà scuse per tumbà quellu chì sumina a morte !
  Sottestimà l'inimicu hè di sottovalutà a lezione prima di l'esame, solu una valutazione - un paru di dui pali s'incroceranu definitivamente, furmendu una croce tomba!
  Quellu chì permette di scaccià da ellu stessu, hà l'intelligenza di un stump è una considerazione di quercia !
  Ogni riunione in a guerra hè cum'è una data cù un omu amatu, hè impussibile di scurdà, hè impussibile di esse tardu è evade assai male!
  Astuzia è calculu: cumu u maritu è a moglia dà nascita à a vittoria - l'onestà hè u terzu extra!
  Sì i nuvuli si riuniscenu nantu à u cumandante, questu hè megliu cà quandu i regimenti si stende sottu à u cumandante!
  A vergogna ùn hè micca in un sensu di paura, ma quandu vi permettenu di esse sottumessi à ellu finu à chì perde u vostru sensu di u duvere!
  Quandu hè forte, pare debule; quandu hè debule, pare forte! Questa regula di l'ingannimentu hè bonu per a guerra, ma u regnu ùn deve micca dimustrà a debule, ancu s'è a rabbia hè piena d'ossi, è a forza hè cum'è un mouse!
  Uni pochi di soldati Magyar sò ancu riesciutu à ghjunghje à una distanza di lanciu di granate. Prima ch'elli fussinu ammazzati, lanciavanu rigali, è tornanu ingannatu i cumbattenti di i quattru.
  Tutti sò feriti, è e bellezze stringhjenu i denti da un grande fastidiu, maledichendu duramente.
  Ma l'attaccu hè respinta. È pudete implementà u tank di novu. È u fattu chì u carburante hè ghjuntu à a fine ùn hè micca un prublema. L'alcoolu di Trofeu hè abbastanza adattatu per rifornimentu.
  Dopu tuttu, hè cum'è in quellu scherzu - tuttu andarà s'ellu ùn passa micca!
  Dopu à quessa, u quartet furioso hà cuminciatu à movi di novu. Alice, però, in a partita hà datu una caramella di cioccolata à a serva. Era troppu spaventata è pienghje.
  Accarezzando a disgraziata zitella nantu à a testa, Alice li prumetti :
  - A lotta russa vi darà una vita decente, è ùn sarete micca fami è scalzi.
  Cusì grata annunziu è prumessu:
  - Pregheraghju per tè !
  Ma dopu à stu episodiu commovente, i guerrieri di novu si precipitonu per distrughje e truppe tedesche è austriache.
  U primu echelon avanzatu di i so 126 mila suldati è centinaie d'armi hè digià statu distruttu, ma duverebbe, mentre ci hè u tempu, scunfighja u restu di e leggende nemiche.
  Natasha hà sappiutu chì à questu tempu ùn si stendevanu per sempre, è per quessa ch'ella si precipitò cù tutte e so forza, disperse u tank.
  Quì attaccò e riserve di l'inimitu, un corpu tutale di fanteria tedesca, trasferitu da u fronte uccidintali à u livante. I tedeschi volenu ritirà a Russia Tsarist da a guerra, ma anu da esse miscalculate in questu, è forsi anu digià miscalculated.
  Ma a scunfitta pianificata deve esse fattu un fattu. È i guerrieri cascò annantu à u nemicu cù una forza frizzante. Ma quì Angelica hè stata novamente tagliata cù shrapnel in u pettu è u stomacu.
  À questu, u putente guerrieru cuminciò à gridà;
  - A maiò spessu si trasforma in un scheletru chì ùn hà micca a spina di a furmazione di cummattimentu!
  Per ùn esse divuratu da i cani avversari, avete bisognu di manghjà un platu in affari militari!
  Ùn àbbia paura di i catene di un fascista, sè vo site capaci di ligà i vostri pinsamenti cù una scopa di purificazione!
  U ballu difiere da u ballu in quantu ballanu à a melodia di l'altru, è in ballu sceglite u vostru ritmu!
  L'azzioni sò sempre megliu cà e parolle, postu chì anu un fundamentu più forte ch'è l'aria agitata!
  Hè bè d'esse un cavaliere in guerra, senza negoziatu di curagiu, ma solu a cavalleria deve esse raziunale, cum'è l'astuzia di u cummerciante !
  L'assassiniu hè l'unicu tipu di peccatu, a valutazione di quale depende assai di a forma: abominazione è valore cun un solu risultatu!
  U periculu hè in ogni locu, ma hè difficiule quandu a mente vola in a stella!
  A rendizione hè l'ultima cosa, ti lascia sempre estremu!
  Puderete ancu vince senza risicu, ma pudete prufittà di i frutti di a vittoria si tene stu gattu grossu, cum'è un tigru, da u mustache !
  Pudete perde da u perseguitore, solu senza perde a testa ottene una cuncessione per u prossimu!
  Ùn ci hè micca situazione senza speranza, succede chì ùn ci hè micca ingressu à una pusizioni vantaghji!
  Pudete ancu scappà da a vostra propria ombra, ingannà a vostra propria cuscenza, ma ùn pudete micca ammuccià da ciò chì ùn avete micca cuntrollu!
  Raramente hà soldi, chì u spiritu hè spessu traduttu!
  Tuttu in u nostru mondu hè datu per u cummattimentu, solu i prublemi venenu senza prublemi!
  A transizione da a partenza hè distinta da u puntu d'arrivu à l'ultimu hè l'ultimu locu per andà!
  Keyhole cum'è una donna richiede intelligenza è tecnicità!
  A stupidità ùn hè micca sempre prevedibile, ma sempre punisable !
  Calchì volta un crimine benefiziu l'umanità, è diventà un fattu hè solu ricumpinsatu per questu, in regula, postumu!
  Diu Onnipotente pò fà qualcosa, ma ancu ellu ùn pò superà l'omu in ambizione è imaginazione culurita!
  Un'altra cosa in quale Diu ùn pò micca superà l'omu hè in brama di parlà inattivu, l'Onniputente preferisce creà cù una parolla, è micca ghjucà cù e parolle!
  U celu hè di solitu indifferenti quandu dumanda aiutu, ma questu hè una regula chì cunfirma solu l'eccezzioni!
  Ci sò parechji chì volenu diventà dii, ma a crucifixion ùn piglia micca a fila!
  Una parolla acuta hè bona, ma hè ancu megliu d'avè un ochju agutu per avvistà una petra lanciata à voi per una spressione forte !
  Un vagabondu hè quellu chì si lascia ferà da ghjente astuta !
  Per vulà ci vole à travaglià dura, per vulà, basta à piglià una pausa da u travagliu!
  Quandu u cappellu di bowler hè viotu, ùn vola micca cù un ventu viulente, ma cun un colpu di sangue friddu!
  A filusufìa hè una reta per catturà simplicità frivole, ma solu i celluli in questu dipendenu da a freccia di e cunvoluzioni cerebrali!
  Spessu una persona, essendu diventata un diu, almenu un pocu crucifica a ghjente à u massimu!
  U corpu avia da esse distruttu in parte, rinfurzendu u so kit di cummattimentu. Ma da l'altra banda, i guerrieri dimustravanu una grande capacità militare.
  Natashka era ancu ferita, ma u guerrieru solu surrisu:
  - Un suldatu senza ferita hè cum'è un riccu senza sacchetta !
  Maksimka, chì era ancu ingannatu, accunsentì:
  - Da una ferita corporale hè duloremente tollerabile, ma quandu site crippled moralmente, hè impussibile di suppurtà !
  Avà a maiò parte di u corpu si n'andò à u mondu dopu. Ma duie divisioni di cavalleria sò à l'attaccu.
  Sparà à Angelica, ruggita torna ;
  - A più grande benedizzione di l'omu, a prevedibilità di a vulintà di Diu, hè ancu u peghju di maledizioni, cusì ci porta in u paradisu di a rutina !
  I soldi ùn puzzanu micca, ma puzzanu à tal puntu chì l'affari si mettenu sempre vestiti novi !
  Salvendu l'amichi, pudete riempie mammon, ma u viotu di l'ànima farà di a vostra propria capitale un nemicu!
  Un omu senza patria hè cum'è un freak senza matrimoniu !
  Hè difficiule di sopravvive, ma hè pussibule, hè impussibile di campà, ma hè faciule!
  Un centesimu salva un rublu da un prudente, un centesimu cullighja un centesimu da un praticu, è un centesimu è un centesimu porta à un noose!
  Una spada à doppiu tagliu, ma diventa senza principiu in e mani di un omu chì si trasforma in una scimmia !
  Quandu site u vostru propiu capu, solu l'instinti iniziali di l'egoismu vi ponu sottumette!
  Hè difficiuli di truvà un mutivu per riceve, ma quantu faciule hè di truvà un mutivu per ùn dà!
  Chì a nostra vita hè un ghjocu in quale e regule sò determinate da i più forti, è u premiu hè u più astutu!
  U successu difficiuli hè megliu cà un fallimentu faciule, ancu s'è a furtuna deve esse cercata, è a scunfitta hè sempre sottu à i vostri pedi!
  Siate una bestia, ma micca un animali !
  Prumette assai hè faciule quant'è ùn pò micca ottene tuttu!
  Bevemu à u fattu chì solu noi cunspirate, è u restu hè intricatu in elli!
  Dopu à quessa, Angelica sbulicò a funtana di l'eloquenza è si chjappò in silenziu à l'avversarii. È micca menu efficace per quessa. Allora i caschi seranu prestu corne è gammi. True, e ragazze sò sempre più ferite, è u zitellu eternu Maxim soffre ancu.
  Apparentemente, a matrice magica protettiva chì devia i frammenti è i proiettili si debilita. È per quessa, e cose ùn vanu cusì bè pè u quartet militante. Ma u corpu di u Fritz Kaiser si scioglie à pocu à pocu. I cavalieri attaccanu.
  Alice, avendu ricevutu un fragmentu in a so spalla muscolosa, murmura :
  - Ci hè parechje cose dispiacenti in u mondu ... È u più bruttu hè se in questa occasione ùn possu dà nascita à un aforismu alatu.
  U picciottu generale, chì hà ricevutu un frammentu in u taccu, suggerì:
  - Ci sò assai guai, i nemici sò più altu ch'è u tettu, ma u cappellu di bombetta cù ciglia si rompe sempre quandu un amicu hè inferitu è micca alatu!
  Alice picchiò u zitellu nantu à a spalla è u ringraziò sinceramente:
  - Grazie! Avà sacciu cumu fà mi cunfortu !
  Angelica, chì era digià tagliuzzata cù frammenti in modu chì ùn ci era micca locu di vita nantu à u so corpu grossu è musculu, esclamò:
  - U cadaveru di u vostru nemicu puzza u megliu di tutti, è a prufumeria francese hè fece !
  Natashka, falendu l'ultimu rangu d'infanteria di u nemicu, s'oppone:
  - Ma perchè ? Pudete sniff! - È po, cundonendu mitragliatrici cù i so pedi, hà aghjustatu un chiodu à i soldati di pede. - Ma a prufumeria di a mo invenzione persunale hè assai megliu !
  Maksimka, chì era abbastanza male, accunsentì:
  - Unicu ! fragranza divina!
  Quandu l'assaltu di a cavalleria si secca, anu da sbattà l'attaccu aereo. L'aerei, però, sò stati facilmente abbattuti da raffiche di mitragliatrici di grande calibre. Ma dinò, ci sò stati feriti trà u quartet. Ancu s'elli anu pruvatu à ùn lascià l'aviò di u Kaiser à pocu pressu. Ma cum'è s'è i balli eranu attratti da elli.
  Maksim, dopu un paru di ferite novi, si lamentò è ringhiò:
  - U vostru Chernobog ci face chjaramente male !
  U diavulu di i capelli rossi Angelica picchiò duramente u zitellu in u latu feritu cù a so gamba studiata è sibilò :
  - Ùn calunniate micca u Figliolu maiò di a Famiglia !
  Alice ùn era micca troppu sicura:
  - In verità, pensu chì u figliolu maiò di Rod hè Belobog. A prima luce hè nata è hà fattu un'ombra !
  Angelica, tagliando cinque aerei in un colpo, obiettò:
  - Prima ci era bughjura, è in a bughjura brillava un raghju di luce di Belobog !
  Natasha, dopu avè falciatu l'ultima decina di aerei, riassume:
  - È in u mo parè, Belobog è Chernobog cum'è ipostasi di a Famiglia Onnipotente, cù Lada Love, sò sempre esistiti è esisteranu per sempre !
  - Amen ! - Maxim hà finitu l'ultimu Fritz è perde a so creazione da parechje ferite.
  
  L'assassinu pazzo OLEG RYBACHENKO
  Di novu paria lampendu in un mondu alternativu, una ghjuventù pazza, è diventa un adulescente, sempre frescu, pulitu, è di statura corta, ma cù spalle larghe è pettu... Un zitellu di quattordici anni, assai cima di l'adulescenza, u tempu di u primu amore è di i sospiri.
  Ma à u listessu tempu, solu un servitore in Russia Tsarist à l'iniziu di u XXu seculu, induve u servu ùn hè mai statu abolitu ... Cumu puderia succede?
  Un pocu cambiamentu in a storia - u ligginnariu General Skobelev: hè natu vint'anni prima, è in u risultatu hà ghjucatu un rolu impurtante in a Guerra di Crimea - rimpiazzà u mediocre Menshikov è scunfighja e forze di sbarcu di i Turchi, Francesi, Britannichi è Sardi. in parte. A Russia hà scunfittu a coalition, chì subitu colapsò. È e truppe russe anu pigliatu Kars, Erzurum, Tangorg. L'Imperu Ottumanu fù furzatu à cuncludi una pace difficiule, cedendu l'Armenia è parechje terri, cumpresu u famosu Lavu Nizza. Ma, a verità di i rivindicazioni in i Balcani in vista di a pusizione di l'Austria è a Prussia, u Tsar Nicholas hà da esse ricusatu. Hè periculosu di cumbatte i tedeschi, soprattuttu chì i britannichi è i francesi in questu casu puderanu entre in a guerra cun vigore rinnuvatu.
  In ogni casu, a Bulgaria hà ricivutu una certa autonomia limitata, è i cristiani anu ricevutu ugualità formale in diritti cù i citadini di l'Imperu Ottumanu. A Chjesa Ortodoxa Russa hà ricevutu qualchi terra è Ghjerusalemme.
  In Francia, una rivolta sbuchjata contr'à Napulione III, ma dopu à parechje battaglie feroci, l'imperatore hà riisciutu quantunque à mantene u putere, ma cum'è cuncessione, si limitò à a custituzione.
  Per qualchì tempu, a guerra cù Shamil in u Caucasu cuntinuò, ma dopu a so capitulazione, l'espansione di Russia in l'Asia cintrali ripigliò. À u listessu tempu, un trattatu di fruntiera benefica per a Russia hè statu firmatu cù una Cina debilitata. Inoltre, Nicholas u Primu ricivutu ancu più terra chì in a storia vera u so figliolu Alessandru Liberatore. Allora l'autorità di l'armi russi era avà assai più altu.
  Ci hè stata una guerra cù l'Iran, chì hè finita cù a cunquista di e so regioni sittintriunali, sin'à a capitale Teheran...
  Nicholas u Primu ùn hà micca suicidatu; hà campatu dodici anni più chè in a storia vera - hè mortu in u 1867. À questu tempu, l'armata russa avia senza dubbitu l'autorità, è Skobelev divintò un mariscal di campu è titulari di parechji ordini.
  Lisandru II, à u cuntrariu, ùn era micca furtunatu, è fù ammazzatu deci anni nanzu in u 1871, littiralmente solu un paru di settimane mancavanu prima di l'annunziu di u manifestu chì abolisce a servitù. Lisandru Terzu, u so figliolu è reazzione, sicuru, ùn hà micca firmatu u manifestu.
  Una prima incoronazione hà avutu un effettu pusitivu nantu à a salute d'Alexandru III - hà cessatu di beie quandu diventò rè, è hà campatu più longu chì in a storia vera. A Russia hà fattu una guerra successu in u 1877-1878 cù i Turchi, è a divisione finale di l'Imperu Ottumanu trà e grande putenze hà fattu. A Russia hà avutu Istanbul o Custantinopuli, Iraq è accessu à l'Oceanu Indianu, Francia Siria è Palestina, è Gran Bretagna Egittu cù Sudan.
  Cusì, l'Imperu Ottumanu hè sparitu da a carta geografica. Prestu, ciò chì restava di l'Iran hè statu ancu liquidatu, è dopu à longu disputi è cumpagnie, l'Arabia Saudita era ancu divisa. I pulitici britannichi sò diventati l'espansione è l'espansione di u so imperu culuniale, mentri a Russia è a Francia anu pigliatu u so peghju - sottumessu u mondu islamicu. L'Italia hà riesciutu à occupà a Libia, è i Francesi di u Maroccu. U sudu di l'Iran andò in Gran Bretagna, è u centru in Russia.
  Prestu, l'Afghanistan era ancu divisu: e regioni sittintriunali abitate da Uzbeks è Tajiks andonu à i Russi, è e regioni miridiunali cù Pashtuns à i Britannichi.
  In corta, in u sudu di a Russia hà righjuntu u limitu di a so espansione è hà spartutu tuttu trà i britannichi è i francesi.
  Curiosamente, ma a scunfitta in a guerra cù a Russia hà benefiziu à a Francia, cusì u regime tsarist sustene à Napulione III è ùn permettenu micca à i Prussiani di inizià una guerra è infine unisce a Germania.
  Ma u rolu di l'Imperu austriacu hà crisciutu ... L'Austriachi ritenu u nordu di l'Italia - una Francia debilitatu ùn pudia micca fà a guerra cun elli. Allora l'Austria hà annessu i territorii miridiunali. I Prussiani anu pruvatu à scuzzulà a barca, ma dopu avè partitu pocu, Napulione Terzu sustene l'Austriachi è scunfittu i regimenti tudischi. Nicholas I sustene ancu assai l'Imperu Austriacu.
  Dopu à a divisioni di l'Imperu Ottumanu, l'Austriachi anu ancu ricevutu u so pezzu - Bosnia è Herzegovina, è ancu u nordu di a Serbia. In cunsiderà a Baviera è i terri miridiunali di a Germania, l'Imperu austriacu divintò u più grande statu d'Auropa in quantu à u territoriu è à a pupulazione. Ma l'imperatore Franz Joseph hà avutu u sensu di ùn litigà cù a Russia, per esse in allianza cun ella.
  L'unificazione di a Germania ùn hè micca fattu - ma l'Imperu austriacu hè diventatu vastu è putente, trasfurmendu a Prussia in u so cumpagnu junior. L'Italia era ancu frammentata. Hè veru, u "presidente" Garibaldi hà rignatu in Napuli, ma l'Austriachi è i Francesi bluccavanu a so strada versu i Stati Papali. È prestu u Regnu di Sardegna fù spartutu trà elli da l'Austria, a Francia è a Gran Bretagna.
  Dopu à a morte di Napulione III, Napulione IV cuminciò à guvernà u so figliolu.
  E rilazioni trà l'Austria è a Francia cuminciaru à deteriorà di novu, postu chì l'imperu di Napulione era assai più riesciutu chì i tedeschi in l'espansione di e culunie.
  Ci era ancu una guerra cù u Giappone. À questu tempu, u brillanti Skobelev era digià mortu, ma i so studienti - soprattuttu Brusilov ùn sò micca menu talentu, è l'equilibriu di u putere per u Giappone hè assai peggiu chì in a storia reale - a Russia hè più grande in u territoriu, è l'armata hè. ben furmatu è prufessiunale. True, micca tuttu hè in ordine in l'armamentu: in ogni modu, u serfdom reduce l'affluenza di u travagliu da a campagna. Ma sempre, ciò chì hè abbastanza.
  È u numaru di servitori hè in diminuzione graduali. Ancu s'ellu succede in cicli, qualchì volta aumenta per via di premii. È Lisandru Terzu li piace à favurisce. Dopu à a scunfitta di u Giappone, Zheltorossia hè statu ancu furmatu.
  À l'epica di marzu di u 1911, Alessandru Terzu era mortu in dicembre 1909 - Nicholas II hà successu à u tronu è hà rignatu per u secondu annu, l'incoronazione hè stata recentemente.
  Nikolai hà digià un eredi - è una sana, cusì Babbu Alexander rifiutò a donna fatale tedesca è truvò una sposa megliu. Ma u figliolu chì hà datu nascita in u 1904 hà ancu u nome Alexei.
  A Russia hè un grande imperu, ancu più largu chè in a storia vera, è dapoi u Tempu di Troubles ùn hà praticamente micca persu u so territoriu in guerri, è ùn hà micca persu seriamente una sola guerra, salvu battaglie è cumpagnie individuali.
  Ma u ghjovanu di quattordici anni, capelli biondi cù turbini bianchi, u zitellu di u servitore ùn importa micca assai di a grandezza imperiale. Quandu ci hè sempre neve, è si trascinanu pisanti tronchi scalzi, è in fattu site un schiavu: chì u patrone pò batte, umiliate, vende, bè ... secondu a lege ùn hà micca u dirittu di tumbà, ma in fattu. morsi sempre fustigati, tandu ùn succede nunda à u maestru !
  Ma d'altra parte, quì hè a ghjuventù: ùn hè guasi micca fretu per i sole nudi è ruvidi per sculacciate in a neve, è vi sentite assai più allegri è freschi chè quandu era luntanu da esse un vechju scrittore brillanti. Tuttavia, à u mumentu di trasfurmà in un zitellu immortale, Oleg Rybachenko ùn avia ancu cinquant'anni, cusì cunsiderà sè stessu decrepitu oltre ogni misura hè digià un bustu colossale.
  Ma veramente, a fatigue da u travagliu duru ùn pare micca doloroso, ma piacevule, è pudete ancu principià à ballà dopu chì si scurisce è ...
  Tandu apparsu a signora è li fece un segnu invitante cù a so manu. Innò, ùn hè vechja, ùn hà mancu quaranta anni, ma pare bè, forse si pò chjamà bella. Per un picciottu di paese, pare quasi una vechja. È questu ùn hè micca cumu Oleg Rybachenko hà imaginatu u so primu amore.
  I sogni eranu diffirenti. Una ghjovana, paisana cù lunghe trecce bionde è una ghirlanda nantu à a testa. Eccu ella hè scalza cù l'odore di l'erbe di primavera chì l'abbraccianu, è si basgianu nantu à e labbra. Plus précisément, il s'embrasse délicieusement...
  E quì a donna stessu mostra una iniziativa aggressiva, ùn suscita micca u minimu desideriu, ma genera solu timore. Ma carezze ruvide, è una manu ben curata in pantaloni, svegliate a natura masculina di un adulescente facilmente excitable è u facenu risponde. Hè ancu rude è animalisticu, chì, per via, a signora portly piace veramente.
  Allora vi sentite bruttu è estremamente disgustu. Hè cum'è una puttana maschile : senza amore, nè affettu, nè rispettu.
  Ma ùn pudete micca ricusà nè - altrimenti sarete battutu, è spessu à morte!
  A dama ùn era micca distinta da gratitùdine: ùn hà micca datu nunda, ùn hà micca ricumpinsatu in ogni modu, è ùn l'hà ancu liberatu da u travagliu ordinariu. Per ella, hè solu un animali, o un schiavu per cunfortu di lettu.
  Oleg Rybachenko stessu ùn era micca distinatu da a religiosità, ma ancu, dopu avè fattu l'amore per ella, hè statu battizatu è sputatu. U merda...
  Ma sta volta, a copulazione umiliante di l'animali hè stata interrotta da l'apparizione di una Victoria rossu ardente, chì trasfirìu a dama cù u so stintu in a mandibula, è dopu tagliate l'echidna brutta à a mità cun un colpu.
  Allora si vultò versu l'anzianu zitellu Zhukov, è cun un muvimentu imprudente si liberava da u bikini, pareva cumplettamente nuda, arrastendu a neve chì s'era ghjunta da un locu in u caldu duminiu cù i so pedi nudi, cù a so gamba graziosa andò versu. lui, bisbigliando languidamente:
  - Ti vogliu è ti tengu caru !
  Oleg Rybachenko s'inclinò versu ella è ... U mare, caldu cum'è latte frescu, s'hè lampatu. Avà nutà solu in ellu, è intornu à ellu sò solu onde viole è u celu di notte. È vi sentite cusì bè chì vi ancu addormentati ... in un sognu !
  U zitellu terminatore si sentia cum'è un veru macho juvenile, super class.
  Ma chì ... U zitellu hà da participà à a Prima Guerra Munniali.
  Dopu chì i Kaiserites anu scunfittu in Prussia Orientale, i Russi assedianu Koenigsberg. In u sudu, a lotta hà sviluppatu ancu più successu. Lvov è Przemysl sò stati pigliati in muvimentu. È ancu Cracovia cun un colpu putente da a Pulonia.
  I tedeschi s'incarnavanu. U tank russu "Luna"-2 hà pruvatu à esse efficace in l'offensiva. A Germania hè stata ancu scunfitta vicinu à Parigi. È hè statu rifiutatu.
  U Kaiser era abbattutu. E truppe russe si movevanu in a direzzione di l'Oder, è si avvicinavanu digià à Budapest. È schiacciatu u nemicu. L'unità austriache si rendenu in regimenti, è assai spessu à u ritmu di tamburi.
  Hè diventatu chjaru chì u frontu ùn si pudia tene. È tandu l'Italia hà apertu un novu fronte contr'à i tedeschi. È cuminciò à avanzà in u sudu.
  In cortu, hè statu un fallimentu per u Fritz.
  U battaglione di fimmineddi avanzava versu l'Oder.
  I guerrieri lanciavanu granate cù i so pedi nudi. È falciavanu i tedeschi cù mitragliatrici.
  Quì in stu mondu, a guerra hè stata fatta assai più successu chè in a storia vera. A cunniscenza hè digià stata presa. I tedeschi correnu. L'armata russa hà una grande superiorità in l'infanteria è a cavalleria. I tedeschi, in generale, ùn anu nunda contru à i tanki russi ligeri.
  È i generali zaristi, cunfidenti in a vittoria, è l'umore di u populu, dicemu cusì - maiò.
  Veronica lancia una granata cù u so pede nudu. Sparpa i tedeschi è strilla :
  - Chì a Russia sia sopra à tuttu !
  Victoria spara ancu. Lancia una granata cù u pede nudu è sguilla in cima à i so pulmoni :
  - Chì u mondu futuru sia u nostru !
  In più, a ghjovana bella Juliana si spara senza alcuna cerimonia.
  È lancia ancu una granata cù u pede nudu. È i Fritz eranu assai spargugliati.
  A zitella cinguetta :
  - Sò una tigre rabbiosa !
  È po Anna ancu, cum'è s'ellu tirava. È cù u so pede nudu, lanciarà una granata assai oblicu, rompendu l'unità Kaiser cum'è vetru.
  È dice :
  - A psiculugia di a vittoria ! Democrazia di u destinu !
  È dopu Matryona lanciarà una scatula sana di splusivi. È cumu si ferà saltà i suldati di u Kaiser. E ruggiti :
  - Per a Russia in l'altezza di u spaziu!
  Dui più belle ragazze sò cavalcate nantu à u tank di luce Luna-2. Bona vittura cù dui mitragliatrici. L'armatura ùn hè micca troppu grossa, ma cuntene mitragliatrici. A forma hè simplificata. E zitelle Olga è Zhenya sò situate à l'internu, reclining è scribbling à elli stessi nantu à i tedeschi.
  Ùn hè micca una mala vittura - una vitezza di quaranta chilometri per ora. Eccellente permeabilità. È caterpillar.
  E zitelle piene i suldati tedeschi di piombo è cantanu;
  Tù, babbu, sì luminosu per un mesi,
  Chì tù ùn brilla u listessu
  Ùn listessa, micca listessa
  Tuttu ciò chì si nasconde daretu à i nuvuli
  Sò cupertu da una nuvola minacciosa !
  Cum'è avemu avutu in Russia Santa.
  In Russia santa, in petra Mosca.
  U Kremlin era in una cità gloriosa,
  Vicinu à Ivan, vicinu à u Grande,
  In a cattedrale era in Arkhangelsk,
  Cum'è u coru ghjustu avia:
  Un ghjovanu arciere sta nantu à u clock,
  Standu nantu à u clock, prighendu à Diu,
  Pienghje mentre u fiume scorri
  Piange - flussi di lacrime scorri,
  Batte u berdysh cù un fustu,
  Berdysh cù un fustu nantu à a terra umida:
  "Tu sì un goy, a mamma terra hè umida,
  Ti sparghje in tutte e direzzione
  Tu apri, tavola di bara,
  Girate, damascu d'oru !
  Tu alzati, alzati, zar ortodossu,
  Tsar ortodossu Alexei Mikhailovich!
  Fighjate à a vostra famiglia
  À a Santa Russia, à a Mamma Mosca,
  Mosca-mamma, un orfanu!"
  E zitelle cantanu per sè stessu è sfracicà i tedeschi. Camminanu nantu à i cadaveri è lascianu una traccia sanguinosa cù bruchi. Eccu e zitelle. Ancu à l'internu di u tank sò quasi nudi, in i stessi shorts è scalzi. Ma ragazze assai belle.
  È i tedeschi soffrenu enormi perdite da u so focu. E mitragliatrici sò pisanti è veloci. È e ragazze sò assai intelligenti. L'esercitu zarista era ben equipatu.
  Ci sò ancu scientisti giapponesi chì travaglianu per a Russia. Quì hè u bomber Ilya Muromets più putente in u mondu à quellu tempu volendu per bombardà i tedeschi. U primu aviò in u mondu cù quattru mutori. Ottu mitragliatrici è duie tunnellate di bombe. Eccu a vittura.
  È ancu in l'equipaggiu di a zitella. È quasi nudu, in un costume di bagnu. Hè assai bella è sexy.
  U cumandante guerrieru di u bomber Ilya Muromets, Valentina. Bionda assai bella è curvy. Hè necessariu chì a vittura rallentisce è copre u bunker tedescu cù una bomba precisa.
  I suldati di Kaiser sò forti è disciplinati. Tiranu à u mostru russu. Ma i guerrieri sbattulanu in risposta. Ottu mitragliatrici spazzanu literalmente l'infanteria tedesca. I suldati strappati di l'armata tedesca cascanu.
  Cunducendu u focu, Lada da i capelli d'oru sogghigna carnivoramente. A zitella hà ancu toltu u so bra per cuncentrazione megliu. È scuzzulate u so pettu nudu. Solu una grande bellezza. Tanta grazia è precisione in questu. Lada stessa hè magra, ma sinuosa, è a cintura hè magre, cum'è una vespa.
  Galina spara ancu mitragliatrici à i tedeschi. Hè ancu una ragazza bella è curvy. A pedi nudi pressu i triggers. È a faccia hè cusì bella. Ùn hè micca un guerrieru, ma solu una super ragazza.
  Galina dice sorridendo:
  - À a gloria di u babbu di u rè !
  Aggressiva è bella, cù capelli di foglia d'oru, Lada cunfirma:
  - Spazzemu Ghjuda cù una frusta !
  Valentina pressu u so pede nudu nantu à u pedale. Una tonnellata di bomba cade nantu à un bunker tedescu. Questu hè u putere letale. "Ilya Muromets", accelera per chì i frammenti ùn toccanu micca. U bunker splode, alzendu una culonna di fumu.
  E zitelle esclamanu à l'unison :
  - Colpu ! Hanu datu u Fritz !
  È sculacciate cun piacè cù pedi nudi. Iè, sò e donne chì sò capaci di scunfighja i tedeschi. Luttanu sunniendu un mondu induve a ghjente ùn ucciderà mai a ghjente. Per esempiu, se l'imperu tsarist di Nicholas II cunquista u mondu sanu. Ma a Russia hè una entità unica capace di diventà un imperu eternu! Perchè a dinastia Romanov pò guvernà per seculi. È dopu à l'imperatore Paulu, infine, a Russia hà guadagnatu stabilità è tutti accettanu finalmente a legittimità di a dinastia.
  È avà, u Tsar Nicholas II, chì hà scunfittu u Giappone, rompe u spinu di i tedeschi.
  Una di e mosse forti di u rè hè di recrutà e donne in l'esercitu. È a donna russa hè u guerrieru più terribili in u mondu! Ùn hè micca !?
  Quì, per esempiu, nantu à u cumbattimentu di Sokol, u pilotu Alice si precipita. Una zitella cusì bella, bionda cù un toccu di rossu in i so capelli. Ragazza svelta, quasi nuda.
  Barefoot pressa u pedale, è manuvres. E poi si spara. Abbatte una vittura tedesca cù una mitragliatrice di grossu calibre. A fa brusgià è dice :
  - Sò natu pè u serviziu reale ! A zitella hè abbastanza fresca, è cù u sangue blu, ussari !
  È accelera a vitezza di u "Falcon". Forsi i piani russi sò u megliu in u mondu.
  È digià in u fronte, un tank più pisanti è avanzatu creatu da u figliolu di u grande Mendeleev apparsu. Macchina cù dui cannoni rapidi è sei mitragliatrici. E ragazze ancu gestiscenu un tali colossu.
  È vene un tank russu, distrughjendu i tedeschi. Inoltre, cù un mutore diesel putente, è abbastanza passable è agile.
  E zitelle in u tank cantanu;
  U nostru Diu-amata Russia,
  Terra ricca e ricca...
  Ebbè, i monarchi sò più belli, più belli -
  Babbu Tsar Nicolau !
  È i tracce di i tanki sfracicà i suldati tedeschi. Litteralmente l'intestini sò digià arrampicati fora è flussi di sangue flussu da i bruchi.
  U cumandante di u tank, Tatyana Krupskaya, dice:
  - Iè, vinceremu pè a Russia !
  A strada, a zitella hè di una famiglia principesca, ma si batte in mutandine sola. Ma cusì carina. Hà una grande forza interna.
  A pede nudu, a zitella pressu u pedale è dice, svenendu i denti, è ridendu.
  - Tu sì u più grande zar Nicolau !
  È i guerrieri sò sicuri chì ghjunghjeranu à Berlinu nantu à un tali tank. È a cunfidenza di tutti i guerrieri è i guerrieri cresce più forte.
  Natasha, presa da l'entusiasmu, cuminciò à cumpunà è à cantà. U restu di e zitelle s'animu ;
  Per a santa Russia per cumbatte a nostra sorte,
  Semu ragazze cù cori giganti...
  U fascista di a terra suviètica vulia
  Ma cun Rod simu sempre cumbattenti uniti !
  
  Chì a nostra Russia sia in gloria eterna,
  L'orde di Gengis Khan ùn ci cunquisterà micca...
  Lotta per a Patria è ùn avè paura,
  Schiacciaremu ogni infedele !
  
  Pieghemu i fascisti viulenti in u cornu,
  Credimi, nimu vincerà a Russia ...
  Dopu tuttu, Ghjesù u Diu Altìssimu hè cun noi,
  È ùn porta micca Fritz sciocchezza !
  
  Ognunu sà chì a Patria ci hè datu,
  Per vittorie furiose senza cunnosce a bughjura...
  U terribile Satana hà scunfittu i denti,
  Camicia imbevuta di sangue !
  
  Per un membru di u Komsomol ùn ci hè micca una parolla coward,
  Per e ragazze, i barrieri ùn sò micca significativi ...
  Diu biancu ci aiuterà à Ghjesù,
  L'immortalità serà a più alta ricumpensa!
  
  Avemu luttatu assai bravamente vicinu à Mosca,
  Ancu se i tedeschi usanu una forza incredibile ...
  Combatté à demi nude à pieds nus
  E crede chì a vittoria certamenti aspittà !
  
  A grandezza di i guerrieri russi vive,
  È ùn cederà mai à i Nazis...
  Lasceremu u Fritz furiosamente in cunsumu,
  Ciò chì ùn hà micca risuscitatu una feccia assai brutta !
  
  Sì, Hitler, sì astutu è astutu,
  Capace ancu di piglià più di a mità di u mondu ...
  Ma Stalin hè ancu un aquila valente,
  Ùn fate micca un idolo!
  Nisun membri di u Komsomol, ùn sapete micca di retrocede,
  Ùn anu mancu a paura di u gelu ...
  È u Fritz diventerà prestu in ghjocu,
  Dopu tuttu, i Russi sò sempre stati capaci di luttà !
  
  A Russia hè a Patria di l'amore,
  È farà un rigalu di u cumunismu...
  Ùn ci hè bisognu di custruisce una valutazione di sangue
  Cù un sorrisu di revanchismu senza vergogna !
  
  Iè, u Führer ci vole à piglià à a gola,
  È inclina a Russia in tuttu u scaffold...
  Ma ci battemu in furia per cinque
  Dopu tuttu, Stalin hè cun noi cù un mantellu è un cappellu !
  
  Hè un grande guerrieru, ognunu sapi
  È i membri di u Komsomol seranu sempre scalzi...
  È moveremu Hitler in a barba,
  E nostre trecce sò brusgiate cù un calore luminoso!
  
  I guerrieri sò u nostru destinu,
  Schiacciaremu l'immensa Pantera...
  Ancu se Adolf hà creatu u caosu male,
  Li indicheremu a norma è a misura !
  
  Ùn ci hè Stalin più intelligente è più forte,
  Hè u capu di u paese di u grande giganti ...
  È avete battutu u Fritz più forte, ragazza
  Dopu tuttu, simu sempre uniti in battaglie !
  
  Per i successi custruemu una seria intera,
  Visendu e stelle cum'è un uccello à l'ala rapida...
  È ci sarà un risultatu forte,
  Tali ragazze, aquile fieru !
  E truppe russe ghjunghjenu à l'Oder. L'armata tsarist di Nicholas II hà digià vintu assai vittorie. Parechje cità di l'Austria-Ungheria sò state pigliate, battaglie sò state battute in Budapest. Induve altru resistenu l'Ungheri. Pali Przemysl, Lviv, Cracovia, Bratislava, è parechji altri insediamenti.
  I tedeschi anu patitu pèrdite pesanti è si ritiravanu. L'Austriachi si rendenu regimenti interi è ancu divisioni. È cù e bandiere alzate sottu à l'orchestre. A guerra cuntinuò, cum'è in un conte di fata - piacevule cù pocu spargimentu di sangue è in territorii stranieri.
  Ancu s'ellu di solitu a Russia era raramente cusì furtunata durante e cunquiste. E quasi tutte e guerri è vittorie sò stati dati à i Russi cun grande spargimentu di sangue.
  Forse Oleg era chjamatu Prophetic perchè era capaci di furzà Bizanziu à rende senza sangue ?!
  In ogni casu, Nicholas II riclamava u rolu di u più grande.
  E zitelle vanu à l'Oder. U vaghjimu hè digià ghjuntu. Tappeti d'oru di foglie.
  Guerrieri battevanu nantu à i tappeti. È immersi in l'acqua.
  Veronica, spruzzata in u fiume, dumandò à Victoria :
  - Pensate chì u zar darà a terra à i paisani dopu a guerra ?
  A zitella cumandante strinse u capu.
  Perchè i paisani anu bisognu di terra ?
  Veronica ridacchia e rimarca:
  Iè, ùn ponu trattà da sè stessu. Ma ci sò forti dirigenti di l'affari chì puderanu tirà.
  Victoria rispose duramente:
  - Quì venderanu a terra à creditu. Forse serà megliu cusì.
  Juliana si vultò in l'acqua è rimarcò:
  - Più prubabile, hè megliu per i pruprietarii di a terra. Puderanu gestisce grandi splutazioni è aduprà trattori. A pruduzzione privata, à grande scala, hè a più efficace !
  Veronica accettò a malincuore:
  - Forse. Ma questu crea un valore aghjuntu!
  Juliana ridacchiò è rimarcò:
  - Ma l'efficienza hè grande !
  Victoria, chì avia u gradu di culunellu, rimarcò cù un surrisu :
  - Stimula u sviluppu. È chì hè u puntu di dà a terra à un paisanu, è ancu un bevitore. Hè u pruprietariu chì alimenta a mità di u mondu cù u pane russu ! U nostru paese hè assai riccu !
  Veronica hè d'accordu cù questu:
  - Iè, a Russia hè ricca è a vita hè megliu ! Per esempiu, u mo fratellu travaglia in a fabbrica Putilov cum'è capu. È hà un salariu di trè centu rubles, senza cuntà i bonus.
  Victoria si vultò è, in ammirazione, sbattò u so pede nudu annantu à l'acqua è hà avutu un muzzicu:
  - Hè ciò chì dice ! A Russia hè in crescita! È prestu diventerà ancu più forte !
  E ragazze natavanu in l'Oder, è avianu una conversazione casuale. Anna hà dumandatu à e ragazze:
  Chì credi chì ci aspetta dopu a morte ?
  Juliana surrisu è rispose :
  - L'atei dicenu - inesistenza. È a religione insegna - l'ànima andarà à Diu, è ellu decide induve andà in u celu o l'infernu.
  Veronica hà dumandatu à Juliana:
  - Pensate chì ci hè un Diu ?
  A zitella chjappà l'acqua cù u so pede nudu, alzò un'onda è rispose :
  - Onestamente, ùn sò micca. Ci sò argumenti per è contru à Diu. - A zitella hà spruzzatu di novu è hà nutatu. - Di sicuru, ùn ci hè micca risposta à sta quistione, ma pudete purtà una varietà di argumenti.
  Victoria hè d'accordu cù questu:
  - Certamente assai sfarente. È ciò chì ci hè di parlà. Pensu personalmente chì postu chì vincemu, allora Diu, sicuru, esiste ! Ma ci sò stati tempi quandu avemu trovu sottu à i Mongoli-Tatari. E allura a quistione hè - induve era u Diu Altìssimu?
  Juliana rimarcò cun un surrisu innocente:
  - Ma ci hè qualcosa di assai peghju chè u jugu mongol-tataru !
  Victoria hè stata sorpresa
  - Chì ghjè peghju chè u jugu mongol-tataru ?
  Juliana hà dettu veramente:
  - Vechjaia ! Chì puderia esse peghju chè a vechja ! ?
  Victoria accunsentì:
  - Iè, sarà veramente male !
  E zitelle stavanu zitti. Era un pocu imbarazzante per elli à parlà ne. E zitelle l'anu pigliatu è saltavanu fora di l'acqua fridda. Corrivanu à elli stessi, lampendu tondi, tacchi nudi.
  Marusya corse cun elli è li dumandò cun un sorrisu:
  - Ma mi dumandu, perchè avemu bisognu di vechja ? Ci vole à dì inumanu !
  Victoria accunsentì prontamente à questu:
  - Veramente inumanu ! Hè megliu esse per sempre ghjovanu è sanu!
  E ragazze eranu groovy è divertenti, spinning in capriole.
  Veronica cun un sorrisu è, sorridendu, suggerì:
  - Iè, a nostra armata hè e ragazze forti ! È seremu in grande forma !
  È a zitella fece l'ochju à i so amichi. Tutti sbuchjavanu à risa cù surrisu, arpie.
  Juliana suggerì:
  - Truvemu l'acqua viva è diventemu veramente immortali ! Serà assai cool!
  E zitelle sghignavanu è si strinsenu l'ochju.
  Victoria poi suggerì, scoprendo i denti, avvisando:
  - Iè, saria bellu di truvà una manera di ùn invechjà. Chì bella è bella saria !
  A zitella hà imaginatu un mondu cù qualchi bellezza è ghjovani. Forsi ancu megliu senza una barba, perchè e facci sò più belli è carini.
  Veronica rispose cù un suspiru :
  - Iè, questu hè a cosa più maravigliosa chì pò esse in u mondu ! Vulemu eterna ghjuventù è lumera.
  È a zitella ridia, scuntendu i so denti di perla.
  Victoria s'alzò è suggerì:
  Finimu veramente a vechja ! Questu hè generalmente inaccettabile! U corpu umanu ùn deve micca invechjà !
  Veronica, sghignazzando e saltando, cantò:
  - O sgiò culonellu, chè invechje ! Ùn hè megliu more per a Russia ! Per u valore è l'onore - ùn sò micca scherzu ! Ellu hà rispostu - chì sò rossu? Ùn vogliu micca!
  E zitelle ridianu ancu più forte. Hè assai assai bella.
  Juliana suggerì cù una risata:
  - È rinvivemu tutte e vechje ! Per chì tuttu brilla cum'è u sole !
  Victoria accunsentì, saltendu più altu:
  - Per a Patria è Nicolau Magnu !
  Anna, stu guerrieru rossu, disse:
  - Ma tuttu u listessu, e monache, malgradu e preghiere, ùn diventanu più ghjovani. Ancu s'elli anu un spiritu santu. Allora cuminciate à pensà, induve hè a ghjustizia di Diu ?
  Victoria respirò profondamente è rispose:
  - Un ghjacciu sta in tutta a terra... Induve site u patrone, induve ?
  Veronica cantava cu furia :
  Ci hè parechje persone grandi
  I so atti campanu per seculi ....
  Ci sò parechji uccelli chjara,
  Chì sò chjamati immortali !
  
  È l'eroi in l'epica,
  Anu scunfittu l'orda subitu ...
  A Russia darà nascita à una grande putenza,
  Basurman in battaglia si strapparà!
  
  Ma un aquila bicipite,
  Tsar Rule glorious Nikolai...
  Hè radiante sottu à u celu,
  Pregate per ellu, vai per ellu !
  
  Imperatore di tutta a Russia
  Ciò chì hà elevatu u tipu di paese ...
  A vera missione
  Per u prugressu è l'antichità !
  
  Sconfittu i Giapponesi in battaglie
  I tedeschi sò stati scunfitti subitu ...
  A voce di e ragazze hè sonora,
  Niculaiu u nostru Signore !
  
  È u nostru rè ùn cederà in battaglia,
  In a custruzzione di un grande gigante...
  Batte duramente l'avversari,
  È hè diventatu un allinamentu furioso!
  Una bella canzona hè stata cullata da e ragazze à l'unison. Sò cantanti cusì maravigliosi è corpi. Hanu una canzone cusì bella.
  Iè, ragazze maravigliose.
  
  A NOVA SCELTA DI STEPAN RAZIN
  Stenka Razin hà ricevutu regalia onorariu è una etichetta per regnu nantu à u Don da u zar. È invece di una guerra civile inutile, contr'à u rè legittimu, hà fattu una campagna contr'à Azov è, grazia à l'abilità è i trucchi, hà sappiutu catturà sta cità.
  L'assaltu à Azov hè unu di i fatti più gloriosi di Stepan Timofeevich. In più, i cosacchi anu repulsatu parechje volte i tentativi d'assaltu da i Turchi. In fine, l'Ottumani ricunnosce Azov.
  Dopu questu, Stepen Timofeevich hà iniziatu una grande guerra contru l'Iran. È hà agitu assai abilmente. Parechje persiane è azerbaigiani ordinariu eranu da a so parte. È a guerra continuò per a Russia zarista secondu un scenariu favurevule. Stenka Razin si n'andò à l'Oceanu Indianu, è ghjunse à l'India. Dopu hà battutu in Asia Centrale. Tsar Alexei Mikhailovich campava più longu. Eppuru, a guerra civile in a storia reale hà scurciatu a vita di u regnu. Petru u Grande ghjunse à u tronu à una età più matura, è a Russia hà sappiutu evitari l'agitazioni di i rivolti Streltsy, è assai altri cunflitti. È Stenka Razin hà finitu a cunquista di l'Asia Centrale è una parte di l'India ... Cumpresu u fiumu Indus ...
  A Russia hà acquistatu un territoriu colossale. Inoltre, a so populazione hà aumentatu ...
  Petru u Grande hà iniziatu una guerra cù i Svedesi. Da u principiu, andò più successu, postu chì l'armata russa era più forte è più numerosa chì in a storia vera. Riisciutu à piglià Narva è scunfighja u rè svedese Carlu XII. È per piglià immediatamente u Balticu ... Stenka Razin ùn hà micca avutu u tempu di cummattiri in u XVIII seculu. È andò in a storia cum'è u più grande cumandante di u XVII.
  Petru u Grande, dopu à a vittoria annantu à i Svedesi, hà pigliatu ancu a Commonwealth. È divintò u zar pulaccu... À u listessu tempu hà custruitu San Petruburgu. Petru u Grande hà campatu più longu. Alexei Mikhailovich hà campatu per più di quarantasei anni, morse in u 1676. È più longu - sessanta sei anni. È mortu in u 1696. Petru avia digià vinti trè anni, è ùn hà micca avutu u tempu d'acquistà u cattivu abitudine di fumà è beie vinu è biera in buckets. È u primu imperatore russu hà campatu più longu.
  È fù successu da u so niputi Petru II in u 1742. Avia vintisi anni è ùn beia nè fuma. Duranti a vita di u so babbu, Petru u Grande hà ricivutu una educazione più stretta, abbandunò u fumu di tabacco pruibitu, è a vendita di l'alcool era ancu limitata.
  È Petru II ùn beie micca ... U so missiavu Petru u Grande ùn solu hà sappiutu annette a Pulonia, ma ancu cumpiendu a cunquista di l'India è scunfittu a China Manchurian. Hà inclusu una parte di l'imperu in a so cumpusizioni. Petru u Grande hà sappiutu cunquistà una parte di Turchia, dopu avè vintu a Crimea, una parte significativa di u nordu di a costa di u Mari Neru.
  Allora sò vinuti novi guerri. Petru u Secunnu, dopu avè finitu a scunfitta di a Turchia debilitatu, è ancu catturatu i so territorii in Egittu, è e truppe russe ghjunghjenu à Maroccu. È hè statu ancu captu da Petru u secondu è u Mediu Oriente. Dopu ci hè stata una guerra in Occidente, cù a Prussia. Frédéric II fut vaincu, et la Russie incluait à la fois la Prusse orientale et les terres le long de l'Oder. È prestu a Prussia sparì tutta. Hè stata divisa. È in u 1780, Petru II hè mortu. È u novu Tsar Petru Terzu cuntinueghja a guerra in l'Oriente... Infine cunquistà a Cina debilitata è a Corea. E poi in Indocina.
  Ma poi ci hè una rivoluzione in Francia. A Russia ignora questu... Ma avà Napulione Primu vene à u putere. Si proclama imperatore è principia guerri. Petru Terzu hè mortu in u 1810 è fù successu da Petru Quartu.
  Stu rè in u 1812 entra in guerra cù Napulione Bonaparte. Et en quelques années il conquit à la fois la France et toute l'Europe que Napoléon a réussi à conquérir... Petru Quartu si move ancu in Africa è in America. E so truppe facenu cunquista dopu cunquista. Ma a Gran Bretagna hè sempre impregnable... In u 1830 Petru Quartu mori è u so figliolu Lisandru Primu diventa u novu zar. U novu rè compie a presa di l'Africa è vince a guerra per i Stati Uniti. Ci era guerri russe in America Latina per e culunie legali. I Russi sò ancu sbarcati in Australia. In u 1864, a Russia hà pigliatu tutta l'America finu à Panamà. Lisandru I murìu in u 1867 è fù successu da u so figliolu Lisandru II. È in u 1871, u sbarcu in Gran Bretagna infine seguita. È a cattura di u principale nemicu di a Russia hè finita. È à a fine di u XIXmu seculu, a cunquista di u pianeta Terra hè stata finita ...
  È a storia di a più grande missione per u scopu di l'unità di l'umanità hè finita.
  Vittoria gloriosa ... È in u 1901, un omu volò per a prima volta in u globu. È in u 1909, a ghjente hà visitatu a luna. È in u 1925, l'astronauti sbarcanu in Mars. È dopu in deci anni è in tutti l'altri pianeti di a Terra.
  È era assai interessante di fà cusì. È l'imperu russu hà cuminciatu à custruisce astronavi per l'espansione spaziale. È in u 1980 ci hè statu u primu volu à Alpha Centauri, cù un volu intornu à sta stella è un ritornu. È in u 1991, un volu cuminciò à unu di i pianeti intornu à a stella Sirius. È subbitu sette astronavi volanu.
  Ci vole ancu assai tempu per vola. Per quessa, l'equipaggiu pigliò adulescenti. È per ch'elli ùn anu micca stancu, anu introduttu un statu di sonnu artificiale. Inoltre, dorme è sunnieghja, è in questu mumentu u vostru corpu si move. Sò sempre adulescenti di quattordici anni, ma crescenu dece volte più lentu in questu statu, è, sicuru, l'anzianu passa ancu per a rallentazione di i prucessi fisiologichi dodeci volte più lentu.
  I picciotti è e donne sò sempre ghjucate à qualcosa interessante, è volanu à u pianeta di a stella Sirius per sbarcà mentre anu bisognu di trent'anni. È sbarcaranu nantu à stu pianeta solu in 2021.
  E ci sò ghjoculi assai interessanti ... I zitelli ghjucanu, prima di tuttu, sicuru, a guerra, è trà elli sò cosmonauti Oleg Rybachenko è Margarita Korshunova in una fabulosa matrice di sonnu artificiale, quandu ogni illusione hè facilmente riproduce, è prima di tuttu, strategia storica è shooter in una sola persona.
  È quì sò i Pulacchi chì andanu à l'assaltu. U rè cumanda personalmente l'armata. E poi centu mila cumbattenti riuniti, da i standard di u XVIImu seculu una grande armada.
  Oleg Rybachenko tira un arcu. Trapassa un ufficiale pulaccu, è subitu tira un arcu è tira. Cunduce u focu è Margarita Korshunova. Ella spara ancu assai precisa. E più impurtante, i zitelli immortali sparanu assai rapidamente, senza dà à l'inimicu a chance di sopravvive à l'attaccu.
  Oleg Rybachenko, mandendu una freccia, canta dopu à a freccia:
  Lutteremu coraggiosamente per a Russia,
  Cavaliere russu, ùn pò avè paura!
  U zitellu hè veramente un greyhound. È ellu hà sceltu un arcu speciale per ellu stessu, un tali corda hè raramente ciò chì un eroe adultu tira cù e duie mani. È i zitelli sparanu in ghjocu, è di sicuru, chjappà i Poloni dighjà da dui chilometri. È feranu assai. Tuttavia, ci sò assai più mercenari, soprattuttu tedeschi, chè polacchi.
  Oleg Rybachenko, sparendu à i nemici, ricurdò di a storia. Cume bè sta guerra principia per a Russia. È prima di tuttu grazie à Bogdan Khmelnitsky. I Russi anu scunfittu i Polacchi, è ghjunghjenu à l'antica fruntiera di Kievan Rus. Ma avà e forze di Russia sò spargugliati, è hè assai impurtante di mantene a Bielorussia cù un picculu numeru di suldati.
  È quì si affruntà cù l'hetmani ribelli, è si vulteranu à Varsavia. O finisci i Svedesi. Chì sò forti.
  Oleg Rybachenko spara... I polacchi sò digià ghjunti à u muru è mettenu scale. Deve tagliate cù spade. Margaret cun ellu.
  Oleg urla :
  - Mi possu trattà mè stessu ! È correte induve hè più difficiule !
  L'attaccu di i Polacchi hè severu. Ancu s'è a cità hè ben furtificata, è i bielorussi lucali si battenu cù i Russi.
  A cosa principal hè chì u nimicu hè più grande in numeru, contru à a milizia cù falci è corne. Ma po l'alti mura è l'eroisimu di a ghjente.
  Oleg Rybachenko corre u mulinu cù spade, tagliendu cinque polacchi è dice:
  - Per a nostra vittoria !
  È u zitellu lancia aghi cù i so pedi nudi. Allora una decina di Polacchi l"anu pigliatu è morse.
  U zitellu terminatore cuntinueghja à cutà i polacchi è canta:
  - Gloria à l'idee di a grande Russia,
  Cunquisteremu ghjucendu u mondu sanu...
  Stelle cum'è perle spruzzavanu una copertina,
  Svarog serà u mo idolu!
  Caprettu di lotta, è assai belligerante. È s'ellu si taglia, u taglierà cù una forza disperata.
  Margarita hè ancu una ragazza fresca. Hà ricivutu l'immortalità è avà a cumpiendu. È cù i pedi nudi di i pedi di i zitelli, tira agulla assai mortali. E colpisce l'avversari à morte.
  È tanti un zitellu è una zitella di i nemichi stendu. Questu hè ciò chì facenu i supermen.
  Oleg Rybachenko taglia i polacchi è li trasforma in un miss sanguinariu. È taglia l'insalata di carne.
  À u listessu tempu, u zitellu canta:
  - Gloria à a Russia per sempre è sempre,
  Lottemu per u nostru paese...
  È ùn avemu micca bisognu di parolle stupide superflue,
  Ùn simu micca stupidi - cascate è strizzate!
  Margarita Korshunova in un altru locu taglià i polacchi, è canta stringhjendu, è scopre i denti:
  - U guerrieru russu ùn hà micca paura di a morte,
  Ùn avemu micca paura di a morte nantu à u campu di battaglia ...
  Lutteremu per a Santa Patria,
  È sò chì vinceraghju di sicuru!
  I zitelli immurtali cumbattenu in tale manera chì nimu li pò piantà, o sfracicà.
  I zitelli anu vistu un campu di dorme, spenti o ancu brusgiate focu, assai cavalli sottu guardia.
  Oleg Rybachenko hà lanciatu una agulla cù u pede di u zitellu nudu, sfondendu a testa di u sentinellu è sguillava:
  - Gloria à u cumunisimu è u zarisimu !
  Margherita hà ancu lanciatu una agulla mortale, trapassa u nemicu è cinguetta :
  - Gloria à a grandezza di l'epica !
  I zitelli immortali si movevanu mentre passavanu i nemici in u campu. Prima di tuttu, avete bisognu à riempie u rè è dui hetmani, è poi andarà più faciule.
  I pedi nudi di i zitelli in silenziu passanu l'avversari. Eccu a Tenda di u Gran Re. Hetman hè vicinu. È u zitellu è a zitella tagliemu i mercenari è i polacchi. L'anu pigliatu cusì strettu, è cun una frenesia cusì salvatica, cum'è s'elli eranu veramente accusati per a vittoria.
  U zitellu è a zitella piratevanu cù e so spade magiche, chì tagliavanu u metallu cum'è una carta blotting, è allungata da decine di metri. E anu agitu assai attivamente, cum'è s'ellu si tagliavanu i capelli cù una rasoia.
  Margarita, à pedi nudi, hà lanciatu una decina d'aghi sottili, stendu i so avversari è cinguettava :
  - È a bandiera brillarà annantu à l'universu ...
  Oleg Rybachenko, tagliendu i polacchi, aghjunse aggressivamente:
  - Ùn ci hè un paese santu in l'universu più bellu !
  Margherita scacciò di novu una decina d'aghi sottili cù u so pede nudu, punendu à morte i so avversari, è sguilla :
  - È s'ellu ci vole, moreremu di novu !
  U zitellu terminatore, Oleg Rybachenko, tagliendu i nemici, hà nutatu:
  - Risuscitarà in Rodnoverye, a nostra fede !
  E si battevanu cù i Pulacchi, è i guardiani persunali di u rè. U zitellu terminatore era assai efficace. È tandu u zitellu hà lanciatu una granata di serratura cù u so pede nudu è urlò:
  - Gloria à a Patria !
  È hà strappatu assai polacchi è u rè di Pulonia stessu !
  L'hetman hè statu tagliatu in mità da Margarita Korshunova. A zitella cinguettava, scoprendu i denti :
  - Seraghju u campionu assolutu di u mondu !
  I zitelli mostranu veramente a più alta abilità in battaglia. Una tale battaglia si sviluppò.
  Oleg Rybachenko grida à a cima di i so pulmoni in polacco:
  - I tedeschi anu tombu u rè ! Batte u Fritz !
  Margarita urla già in tedesca :
  - I polacchi ci anu attaccatu, batti i polacchi !
  È a zitella affascinante hè ancu ansiosa di luttà. È taglia i polacchi. È in u frattempu, cuminciò a scaramuccia. Tedeschi, Polacchi è altri mercenari sbuchjavanu è si sparavanu. Quì Margherita, cù un pede di zitellu nudu, hà lanciatu una bomba è strappò u duca tedescu. Questu hà escalatu a situazione. È a battaglia prucede sempre più aggressivamente.
  Si n'andò a massacre mutuale, è sterminiu. Si ammazzavanu, senza dubbitu, è pietà. Guerrieri morse à millaie.
  Oleg Rybachenko è Margarita Magnitnaya anu travagliatu cù spade cum'è s'ellu si agitavanu cum'è fan. È tagliate i nemici di Russia in gran numaru.
  Margherita lanciava aghi cù u so pede nudu, chjappò i polacchi è dichjara cù un surrisu :
  - Aghju una super zitella !
  Oleg Rybachenko hà ancu lanciatu l'agulla cù i so diti nudi di i gammi di i zitelli, chjappà i so avversari è sguillava:
  - Ebbè, da a vite !
  È dinò, i zitelli cuminciaru à strappare e truppe polacche è i mercenari, perch'elli littiralmenti sagnanu. È i ghjovani guerrieri anu dimustratu a più alta acrobatica è cumpetenze di cummattimentu. Sò cusì veramente cool.
  Oleg Rybachenko, tagliendu i nemici di Russia, cantò:
  - È si vanu in mare, omi sbattulati !
  Margarita scacciò di novu l'aghi cù u so pedi nudu è sguillava :
  - Elementu di mare ! Elementu di mare!
  Un guerrieru, cum'è di solitu, di a classa più alta, hè un cummattimentu. È ùn la ferma micca, ùn vincite micca.
  Oleg taglia l'armata polacca, è di colpu fischia. È millaie di corvi svenivanu, punchendu i cranii di i polacchi è di i mercenari.
  Margherita a pigliò dinò è fischiò, è ancu fece falà i corbi nantu à i nemici. Anu avutu attacchi di cori è cascanu cum'è cavalli battuti à morte.
  A zitella chjappà :
  - Gloria à a nostra Patria Russia !
  È torna i so pedi nudi lanciavanu una granata di carbone mortale. E cumu si sploderà, è smasherà assai avversari.
  Margarita cantava, scoprendu i denti :
  - Gloria à a Patria valorosa,
  Vivemu sottu à u cumunisimu !
  È a zitella curria un mulinu di ventu cù e so spade, hà tagliatu à traversu una massa di avversari è sguillava in cima di a so gola:
  - Salute u cumunisimu santu !
  È u so taccu nudu chjappà à a fronte di u duca tedescu, rumpiandu u craniu di l"avversu.
  Marguerite arruffava:
  - À a gloria di a Patria, libera per seculi !
  È a zitella torna à piglià è fischiarà in cima à i so pulmoni ... È tutta l'orda di corvi falà nantu à i Poloni.
  È litteralmente perforanu ghjustu.
  Oleg Rybachenko annunziò appruvamente, tagliatu i polacchi cù e so spade cum'è un mulinu:
  - Sò un gran campionu mundiale !
  È tandu i puntelli nudi di u zitellu ghjittavanu di novu una granata di carbone, strappandu l'avversari.
  U zitellu era veramente assai affascinante è cool. È chjappà i nemici di Russia senza alcuna pietà.
  Margherita, schiacciando i nemici, strinciò:
  - Scippatu, sbulicatu in qualchì locu, mi sbandava !
  È avà a zitella, cù i so pedi nudi, lanciarà un rigalu di morte cù una forza letale.
  È strappa un centu di Pulacchi. E ruggiti in cima à i so pulmoni:
  - Per a Russia santa !
  È u taccu di u zitellu nudu darà à u presente di a distruzzione.
  Oleg Rybachenko cuntinuau a lotta, cantò:
  - Gloria à l'idee di u cumunismu ! Per a vita è a libertà !
  È cù u so taccu nudu u zitellu hà succorsu à u rigalu di l'annihilazione...
  À quellu mumentu, i suldati russi anu fattu una surtita da Brest. È anu attaccatu l'armata di i Pulachi dighjà senza sangue è drogata. Quelli chì ùn anu pussutu resistà à u colpu schiacciante, i suldati russi fughjenu.
  Oleg Rybachenko è Margarita Korshunova correnu à l'armata russa. I so tacchi nudi, mentre tremuli.
  Margarita rimarcò cù un surrisu:
  - Tu è eiu simu figlioli eterni... Hè cusì romantica !
  Oleg hè d'accordu cù questu:
  - Iè, assai romantica. In verità, cum'è un picciottu, aghju subitu subitu una crescita di energia è allegria in mè stessu. Un corpu ghjovanu, è ancu un superman. È sentu chì ùn avete micca preoccupazioni è senza prublemi!
  Margarita salta più in alto, abbatte una bossa con il tallone nudo e nota:
  - Ùn hè micca prublema !
  Oleg hà nutatu, correndu più luntanu:
  - Hè ciò chì hè bonu quandu site un zitellu in corpu. Pudete scaccià ogni scherzu, ogni vulgarità, assolutamente ogni stupidità, è tutti ririaranu solu. È nimu pensarà chì sì un stupidu.
  Margarita ridacchia e rimarca:
  - Forse... Benchè esse una zitella eterna hè fastidiosa. Hè più faciule per un zitellu, ma micca per mè!
  Oleg ridacchiò è nutò:
  - Bon, nunda, simu immurtali. Prima o poi camperemu in u futuru è amparà à cambià i nostri corpi quì!
  Margarita hè d'accordu cù questu:
  - Amparemu. È un omu pò diventà una donna, è una donna pò diventà un omu !
  Oleg hà cunfirmatu:
  - È ùn ci saranu prublemi cù e minurità sessuale !
  In u caminu, i zitelli immortali scontranu un distaccamentu svedese. U picciottu è a zitella li chjappà senza assai cerimonia. Era assai faciule.
  E si currianu.
  I zitelli immortali si precipitanu, lampendu i so tacchi nudi è tondi. È si parlanu di novu.
  Terminator Boy nota:
  - Quì in u filmu "Highlander", ci era ancu un episodiu cù l'immortalità. È di sicuru hè bellu di campà cinquecentu anni. Certi anu campatu più longu ...
  Margarita Magnitnaya hà dettu cun una risata:
  - E cumu si sovraccarica a psiche ? A memoria di parechji seculi !
  Oleg Rybachenko ridacchiò è rimarcò:
  - Overloads... Capitally daveru ! Ma s'è vo site in u corpu di u zitellu, allora percive tuttu assai più faciule!
  Margarita risa:
  - Quì tu uccidesi tanti pirsuni, è percive questu cum'è s'ellu fussi un ghjocu di computer. Senza senza dulore, nè scossa, nè vergogna !
  Oleg ridacchiò e nutò, ridacchiando:
  - Iè, daveru, i mo pedi nudi, di zitiddina, sbattulanu i pomi di sangue, è questu hè bonu è divertente !
  
  ANCORA MIDWAY CAMBIA TUTTI
  A vittoria di u Giappone in a Battaglia di Midway hà purtatu à a presa finale di l'iniziativa da u Land of the Rising Sun. I samurai anu pussutu catturà l'Arcipelagu Hawaiian è scunfittu i Stati Uniti in mare. È anu invaditu l'India.
  Per mantene a so più grande culonia, Gran Bretagna trasfirìu una parte di e truppe da l'Eggittu.
  Per quessa, l'Operazione Torch ùn hè micca accaduta. È Rommel hà scappatu a scunfitta. Ma d'altra banda, i Nazis anu avutu sempre un disastru vicinu à Stalingrad. È u colapsu di u fronte in l'invernu di quaranta-dui - quaranta-trè anni. Ma d'altra banda, u contraattaccu di Mainstein hà vintu in forza. Siccomu Hitler ùn hà micca mandatu rinfurzazioni in Africa, parechje divisioni più anu participatu à a contraoffensiva nazista. È soprattuttu in l'aviazione ci era un rapportu più favurevule. Inoltre, i Stati Uniti anu riduttu u bumbardamentu di u Terzu Reich. È ùn ci era micca sbarcu in Maroccu.
  I Nazis, avendu più forze, cumpresi l'ultimi tanki: "Tiger" è "Panther", sfracicò u fiancu di e truppe sovietiche. E anu pussutu circundà è piglià micca solu Kharkov è Belgorod, ma ancu Kursk. A scunfitta di l'Armata Rossa era più forte, è e perdite eranu assai più grande. E i successi di i Nazis per via di e divisioni chì ùn sò micca stati trasferiti à l'Africa, perch'elli anu persu ingloriously in u Sahara, eranu più altu. È trenta tanki Tiger di marca nova sò stati capaci di aghjunghje una putenza impressiunante, è ùn si mette micca in a sabbia. Inoltre, u numeru tutale di tanki tedeschi era grande, postu chì i tedeschi ùn solu ùn anu micca trasfirutu l'equipaggiu à l'Africa, ma anu ancu pruduciutu notevolmente più veiculi.
  Perchè l'intensità di u bumbardamentu di e fabbriche di u Terzu Reich hè cascatu. I più forti americani praticamenti ùn anu micca bombardatu, è i britannichi solu ùn pudianu affruntà cù danni significativi.
  A diversione di parte di e forze britanniche in India hà avutu altre cunsiquenzi. U pilotu è u super-ace Hans Marcel ùn hè micca mortu in un accidentu, ma hà participatu à e battaglie in u fronte orientale. A so apparizione per i piloti sovietici era un veru scossa. Hans Marcel divintò cunnisciutu cum'è u diavulu neru. È era un sniper aereo fantasticu.
  A so apparizione in u livante hà causatu un scossa. À a fine di settembre di u 1942, Hans Marcel superava i centu cinquanta aerei abattuti. È da l'annu novu avia ghjuntu à dui centu cinquanta aerei. Per quale ellu riceve l'Ordine di l'Aquila Germanu cù diamanti. Chì era di solitu datu solu à statisti.
  Per trè centu aerei, Hans Marcel hè stata premiata di novu a Croce di Cavaliere di a Croce di Ferru cù foglie di quercia d'argentu, spade è diamanti. È era cool...
  Per quattrucentu aerei, Hans Marcel hè statu u primu à riceve a Croce di Cavaliere di a Croce di Ferru cù foglie d'oru, spade è diamanti. È per cinque centu hè stata premiata a Gran Croce di a Croce di Ferru, un premiu chì solu Hermann Goering avia.
  Marseglia hà puntuatu famosu nantu à u fronte orientale. Et il a littéralement chassé et précipité sur les avions soviétiques...
  Ma dopu hè vinutu u disgelu di primavera è a lotta littiralmente si congelava.
  Ci hè stata una pausa operativa. In u Terzu Reich, in u frivaru, anu annunziatu una mobilizazione tutale è e forze accumulate. In l'URSS, anu ancu accumulatu forza ...
  In teoria, i tedeschi anu da avanzà in l'estiu, ma induve? Ùn vulia micca cullà di novu vicinu à Stalingrad.
  A direzzione di Mosca hè troppu furtificata. Induve andate, in ogni locu hè male. È u Führer hà decisu di attaccà à ... Egittu. È caccià a Gran Bretagna da a guerra. I Stati Uniti ùn sò più in guerra. U calculu era basatu annantu à ottene e risorse di u Cuntinente Negru è u Mediu Oriente. È questu puderia fà u Terzu Reich invincibile !
  E truppe tedesche anu datu u so primu colpu à Malta. Era l'usu di grande massa di aerei, è dopu l'atterrissimu cù successu vittorioso. Per a prima volta in battaglie, u bomber Yu-288 è u cumbattimentu ME-309 sò stati utilizati. È questu hè un impattu tremendu, veramente mortale.
  È veramente, Malta hè stata catturata è hè assai più faciule per trasfirià e truppe in Africa. È dopu in Spagna, Hitler fece pressione nantu à Franco. È quantunque accittò di lascià e truppe andà in Gibraltar. È a citadella hè stata presa da a tempesta. È stu assaltu hà avutu un successu maravigghiusu. Dopu à quessa, e grande forze di i Nazis cuminciaru à esse trasferitu à u Maroccu, è anu pigliatu u Cuntinente Negru.
  È in l'aostu cuminciò a grande offensiva di i Nazis in Egittu. Tanti "Tigri" è "Pantera" è "Leoni" è "Ferdinands" anu participatu à e battaglie. È ancu u tank "Lion". Sta vittura, però, ùn hè micca ghjustificatu. Ma i "Tigri" sò diventati un veru scossa per i britannichi. I Nazis anu scunfittu i difesi è scunfittu i britannichi. Alexandria hè statu ancu pigliatu, è i Nazis ghjunghjenu à u Canali di Suez. E queste sò grandi vittorie.
  Allora l'hordes nazisti anu invaditu u Mediu Oriente. Sò stati sustinuti da un colpu putente è i Turchi. È i Nazis anu riisciutu à catturà l'Iraq è u Kuwait, è l'Arabia Saudita. Anu ghjuntu à l'Iran, ma quì e truppe di l'URSS si movenu versu elli.
  Stalin hà aspittatu per un bellu pezzu ... Ma l'1 di settembre di u 1943, una offensiva cuminciò à u flancu miridiunali. A lotta era assai feroce. Ma i tedeschi eranu pronti è si basavanu nantu à a difesa in prufundità. À u listessu tempu, si battevanu disperatamente, è per esempiu, a Pantera pruvò esse una macchina assai efficace in difesa. A so debulezza: frequenti rotture è armature laterali relativamente sottili ùn sò micca cusì significativi in una battaglia difensiva. Cum'è una scarsa qualità di corsa "Ferdinand". È u "Tiger" si mostra in l'offensiva è in a difesa - una macchina universale.
  U più novu ME-309 hè statu ancu micca male, è a so velocità è l'armamentu eranu in u megliu. Ancu s'ellu hè un pocu peghju cù a manuvrabilità, ma cù e tattiche di battaglia ghjustu, questu ùn hè micca cusì significativu. I tedeschi avianu ancu assai cannoni anti-aerei. È una difesa ben organizata cù una prima linea relativamente piatta.
  A lotta si trascinò finu à a fini di u vaghjimu è l'Armata Rossa hà pussutu avanzà solu di deci à quindici chilometri. È hà patitu perdite pesanti.
  U tentativu di e truppe sovietiche di avanzà in u centru hè ancu finitu in fallimentu. I tedeschi mantenenu una difesa stretta, è furtificavanu bè. Inoltre, a seconda è a terza linea di difesa era ancu più forte di a prima. Chì un pocu debilitatu l'impattu di l'artiglieria sovietica.
  À l'invernu, i tedeschi avianu pigliatu u cuntrollu di a mità di l'Africa è u Mediu Oriente. Ma u più significativu hè l'attaccu giapponese in u Far East. È a distrazione di e forze significative di l'Armata Rossa. È a sfracicazione di e truppe suviètica hà fattu. Piuttostu, e forze significative di u Terzu Reich sò stati sviati.
  In l 'invernu, l'Armata Rossa pruvò à avanzà novu in u centru è in u sudu, è vicinu à Leningrad. In ogni casu, u fronti giapponese facia più faciule per i tedeschi di difende. Samurai, malgradu u gelu, furiosamente cullà in avanti, è hà sviatu e forze significative.
  È i Nazis cumpiendu a cunquista di l'Africa in a primavera è l'invernu, è avianu risorse colossali à manu. In u maghju, l'Iran hè ancu cascatu, è in u ghjugnu, i tedeschi catturà a mità di l'India micca occupata da i Giapponesi è uniti cun elli.
  I Nazis cummattiri "Panther" -2 cù fucili 88-mm è pisanu cinquanta trè tunnillati, cù un mutore di 900 cavalli, è "Tiger" -2 cù un mutore di mille cavalli. Sti vitture sò risultate cù caratteristiche di guida accettabili.
  L'absenza quasi cumpleta di bumbardamenti hà permessu di principià u travagliu nantu à i mutori più putenti prima è finisce. Ancu s'è u "Panther" -2 è "Tiger" -2 ùn eranu micca abbastanza perfetti, copre cù u rolu di cummattimentu. L'URSS T-34-85 è IS-2 sò diventati più debuli ... È ùn puderanu micca piglià l'iniziativa.
  In l'estiu, l'Armata Rossa hà pruvatu à avanzà in u centru, ma cascò in una trappula è hè stata scunfitta cumplettamente. In l'aria, i Nazis avianu digià in a serie ME-262, è TA-152 è altri tipi di armi putenti. Anu pussede cumpletamente l'iniziativa. Dopu avè superatu l'URSS in a pruduzzione di l'aviò, i tudischi anu ancu aumentatu a so superiorità qualitativa. È anu battutu l'Armata Rossa in u celu cum'è una chop.
  Marseglia hà ricevutu per settecentu cinquanta aerei a Croce di Cavaliere di a Croce di Ferru, cù foglie di quercia platinu, spade è diamanti. Questu hè un premiu speciale per distingue l'eroi. È mille aerei di Marseglia abbattuti sò stati premiati a Stella di a Croce di Cavaliere di a Croce di Ferru cù foglie di quercia di platinu, spade è diamanti.
  Hè divintatu una legenda è una vera Deità durante a so vita. È per u so capu, Stalin hà numinatu una ricumpensa di un milione di rubli d'oru.
  Ma sfurtunatamente, era impussibule di scunfighjalu.
  Per duimila aerei abbattuti, Hans Marcel hà ricevutu a Stella di a Croce di Cavaliere, a Croce di Ferru cù foglie d'oru, spade è diamanti.
  Chì era u super-as.
  Dopu à a scunfitta di e truppe sovietiche in u centru, si n'andò à Mosca è si scontra in a linea di difesa Mozhaisk.
  Allora u Führer urdinò di avanzà in u Caucasu. È Turchia hà ancu apertu una linea di fronte.
  Duranti u vaghjimu è l'inguernu di u quaranta-quattru è u principiu di u quaranta-cincu annu, i Nazis anu pigliatu ancu u Caucasu ... U quarantacinquesimu annu hè vinutu ... À a fini di marzu, l'offensiva di Fritz hà iniziatu longu u Volga in a direzzione di Saratov è Kuibyshev.
  In battaglie, l'ultimi tanki nazisti di a serie E eranu digià accettati, è a Luftwaffe furia in u celu. Paria chì l'URSS ùn avia più una chance.
  È da u livante cullà u Giappone.
  L'URSS s'hè sfondata. A so forza di travagliu diminuiva rapidamente in una guerra nantu à dui fronti.
  Stalin, in queste cundizioni, rializendu a disperazione di a situazione, offre a pace in ogni termini.
  Hitler accunsentì, a condizione ch'ellu fù datu i Stati Baltichi, Ucraina, Bielorussia, Caucasu è più in u cunfini longu u Volga, terri longu Mosca, è Karelia è Leningrad finu à Astrakhan, è tuttu ciò chì i tedeschi avianu digià catturatu in u Centru. Asia. È quì sò digià entrati in Kazakhstan.
  U Giappone hà ancu ricevutu i so pezzi in Siberia.
  Stalin accunsentì à questu, perchè era l'unica chance per salvà l'URSS è mantene a Mosca.
  In più, avete sempre da pagà riparazioni à u Terzu Reich per novanta nove anni. È questu hè assai umiliante. È e riserve d'oru di l'URSS sò state purtate in Germania.
  A Russia hà persu assai, ma hà sappiutu sopravvive almenu parzialmente. È Hitler, preoccupatu di u prughjettu di Makhkhent, hà decisu di sguassà i Stati Uniti.
  In l'aostu di u 1945, un trattatu di pace hè firmatu cù l'URSS. È avà i Nazis turnonu a so faccia à i Stati Uniti.
  L'America hà veramente pruvatu à creà una bomba atomica, ma u so travagliu era lento. In a primavera di u 1946, i Nazis cuminciaru à sbarcà in Groenlandia è Cuba.
  È una parte di e so forze hè stata trasferita à l'Argentina. In Cuba, a pupulazione lucale sustene e truppe tedesche è u sbarcu hè successu. U Fritz è i Giapponesi cuminciaru à stringhje l'anellu. Si trasfirìu in America Latina. U Brasile intrì in a guerra da u latu di u Terzu Reich. A situazione hè peghju.
  In l'estiu, a lotta hà vultatu per u Canada, induve u Fritz hà pruvatu à creà una testa di ponte.
  Gerda è u so equipaggiu cummattiu nantu à l'E-50 in una versione mejorata. A vittura pesava sessantacinque tunnillate. Hà una pistola di calibre 105 mm cù una lunghezza di canna 100 EL.
  L'armatura frontale hè 250 mm, è l'armatura laterale hè 170 mm. Stu tank avia un mutore di 1500 horsepower è eccellenti prestazioni di guida.
  Allora l'Americani ùn anu nunda à oppunà à questu. L'anticu, ancu massivu, Sherman era solu abbastanza bè per l'assi di tank tedeschi per puntuà cun ellu. U Pershing hè un pocu megliu, ma a so pistola hè sempre piuttostu debule contr'à u layout migliuratu di l'E-50. È solu "Supershing", un tank micca assai massivu, hà avutu l'uppurtunità di penetrà in u latu è vicinu à u tank in quale Gerda è u so equipaggiu cavalcava.
  Una zitella di u Terzu Reich hà sparatu cù i so pedi nudi nantu à u buttone di u joystick, chjappà in un tank americanu è rughjonu:
  - Aghju una ragazza super classa !
  Charlotte hà ancu sparatu à i tanki americani è accunsenu:
  - È tù sì iperu !
  Christina hà sparatu di novu cù i so pedi nudi à a vittura Yankee è sguillava:
  - Questa hè a strategia di u big game !
  Magda sparò ancu cù l'aiutu di i so pedi nudi nantu à i so pedi graziosi è rimarcò:
  - Megliu chì e ragazze parlanu di Diu !
  Gerda tirò di novu cù u so taccu nudu è rimarcò :
  - Sè vo circate, ùn avemu micca bisognu di a Bibbia. Semu ariani, micca ebrei. È ùn duvemu micca chjappà à u livellu di pecuri o capre !
  Christina annuì vigorosamente, mandendu un altru proiettile cù i so pedi nudi:
  - Di sicuru micca ! In particulare in a Bibbia, l'agnellu pastorerà e nazioni salvate cù una verga di ferru. Chì avemu bisognu di felicità ?
  Magda rispose in furia :
  - È chì vulete in u focu di gene ?
  Charlotte ridia è rispose, sparendu à l'Americani cù i so pedi nudi:
  - Si pò pensà à qualcosa di più terribili chè u focu ! È chì l'inquisitori chì brusgianu e streghe à u rocu sò trivialmente sadici !
  Magda dichjarò risolutamente, premendu u buttone di u joystick cù u so taccu nudu:
  - Hè assai crudele ! È ùn anu micca fede !
  Gerda hà fracassatu u cannone americanu, è hà nutatu:
  Quale hè a vera fede ?
  Magda rispose cun un suspiru :
  - Ci sò assai pochi tali genti !
  È torna sparatu cù l'aiutu di dita nude di gammi ciselati.
  Iè, e ragazze quì è in e discussioni sò forti. È ponu vede assai è strincà cù i so ochji di zaffiro.
  È a guerra hè. È ci sò battaglie in u celu. Albina è Alvina sò cullighjate e fatture è parechji aviò sò digià stati personalmente abattuti.
  È a so aggressività ùn cunnosci micca limiti.
  Albina, aduprendu i so pedi nudi, mandò un rigalu assassinu di morte è cinguettava:
  Gloria à l'amore di Cristu !
  Alvina, ancu cù i so pedi nudi, tagliò a vittura americana è aghjunse:
  - Chì hè aria è pulita !
  È e ragazze anu tornatu un turnu per abattà l'aviò americani.
  Ma questu hè a guerra cum'è a guerra. Dighjà in l'estate, una parte di u Canada hè stata catturata. E poi passava u vaghjimu.
  I tedeschi anu assaltatu Toronto. Agiscenu energicamente. Averanu tanki è mitragliatrici megliu cà quelli americani. Apparsu à u Fritz è Tiger-3. Evoluzione di a macchina di l'E-75. Ancu putente: armatura frontale di trè centu millimetri, armatura laterale di dui centu. È a pistola hè 128 mm longu cù un canna di 100 EL. È un tali tank si dimustrava bè. Ancu s'ellu hè troppu putere.
  Fritz avanzò è pigliò cità dopu cità.
  In l'inguernu, sò digià partiti da u nordu à u territoriu americanu. È quì anu rottu a resistenza stubborn di i Yankees.
  L'America ùn hà micca avutu una chance. Ma a bomba atomica ùn hà micca travagliatu.
  L'America hè bombardata da pesanti TA-400. Ancu i TA-500 più putenti chì anu distruttu a fame è e strutture militari.
  À a primavera, i tedeschi avianu digià pigliatu u Canada sanu, è una parte di i Stati Uniti. È durante a primavera stessu, pigghiaru Filadelfia, è assai altri territorii.
  Più di un terzu di i Stati Uniti è l'Alaska sò stati catturati. È u Messicu, ancu, hè statu cunquistatu da e truppe americane è giapponesi.
  In l'estiu, l'offensiva di i Nazis cuntinuò. È e chance di i Stati Uniti si fussinu ghjustu davanti à i nostri ochji.
  In Aostu, i Nazis cuminciaru à assaltà New York. I piatti volanti anu participatu à e battaglie.
  Quì unu d'elli hà cumbattutu Eve è Agatha. Dui belle ragazze in bikini guidavanu una vittura putente.
  Hè stata volata da un jet laminare è era invulnerabile à e armi chjuche. È e zitelle stesse anu utilizatu i raghji di calore quandu si sparanu.
  Eva pressò u buttone di joystick cù i so pedi nudi, sputendu raghji di calore, accendendu i nemici cum'è una fiamma è cinguettava:
  - Gloria à u Terzu Reich !
  Agatha, sparendu cù i so pedi nudi, anch'ella sculacciava in cima à i so pulmoni:
  - Vincemu !
  A zitella hè assai bella è lotta. È cumu sbatte i nemici cù un laser.
  È i raghji di u calore si scioglienu un altru tank americanu.
  È in terra, Gerda attacca. Ancu una zitella di lotta.
  È avà ella è a so squadra sò digià in u centru. È i proiettili rimbalzanu nantu à a torretta di u tank. È e ragazze stesse culpiscenu i Yankees. È strapparanu una nuvola sana di persone è agiscenu cù tutta l'aggressione. I guerrieri sò cusì frizzanti è greyhounds, cù gambe nude ciselate.
  Si cantanu ancu, svenendu i denti. Quessi sò e bellezze di lotta di u Terzu Reich. È sparanu abbastanza bè. È perforanu i nemici cum'è l'agulla cù l'oliu in tuttu.
  New York hè digià cascatu. I Stati Uniti capitulanu è e so truppe si rendenu.
  Cusì una altra pagina di a storia hè stata girata. Sembra esse una vittoria ... Ma dopu à pocu tempu Hitler catturà l'America Latina.
  È u 20 d'aprile di u 1953, principia una guerra cù u Giappone è e so culunie. E forze di u Terzu Reich anu un vantaghju in a tecnulugia.
  È attaccanu cù armi putenti. Inclusi i piatti volanti invulnerabili.
  Albina è Alvina si battannu nantu à una discoteca. Si battenu e ragazze, ma dicenu chì altru. È cù i pedi nudi appughjà i buttoni di u joystick.
  Eccu sò nantu à l'offensiva chì brucia e truppe giapponesi.
  I raghji di u calore volanu cum'è una catifa. È e zitelle ridenu per sè stessu. È scuzzulate i so petti cù i capezzoli scarlatti.
  Albina hà ancu cantatu :
  Nimu ci fermerà, nimu ci vincerà !
  È cù u so taccu nudu pressu i buttoni di u joystick, chjappà l'avversari. Hè una zitella cusì, nata da una lupa.
  Alvina pressu ancu i buttoni di u joystick cù i so pedi nudi, è strilla :
  - Per u mo putere còsmicu, purteremu u presidente di a splutazioni cullettiva à a tomba !
  È fate l'ochju à un amicu!
  Iè, i guerrieri sò assai agile è veloci cum'è lampi. Sò in focu.
  Albina mira cù u so pede nudu è spara un fasciu di calore. Brucia l'avversari è strilla:
  - Per e mo grande vittorie !
  Iè, e ragazze quì sò di u più altu livellu è classa. Puderanu fà cose chì l'altri ùn ponu micca. È sfracicà i Giapponesi, cù l'energia frenetica di i lupi.
  Ma micca solu i tedeschi è altre armata straniera uccidenu samurai.
  L'URSS, avà cumandata da Beria, intrì ancu in a guerra. Quì, per via, Stalin, scunfittu da a scunfitta cù u Terzu Reich, morse prima di marzu di u 1951. È Beria hà sappiutu piglià u putere. È avà, ancu avè rinfurzatu, hè in u stessu squadra cù Hitler.
  È attaccanu i samurai inseme.
  È l'equipaggiu d'Elizabeth si batte cù i Giapponesi in Primorye. A zitella hè assai lotta è attiva.
  Di sicuru, si battenu scalzi è in bikini. È thresh samurai, cù entusiasmu.
  Mentre canta sempre;
  È a lotta cuntinueghja di novu
  È u core hè ansioso in u pettu ...
  È Lenin hè cusì ghjovanu
  È u ghjovanu ottobre hè avanti !
  È avà Elizabeth spara, cù i so pedi nudi, da u cannone di u tank T-54 à una vittura giapponese è a perfora à morte.
  Allora ella chjappà:
  - Gloria à l'epica di u cumunismu !
  Ekaterina hà ancu battutu u nemicu cù i so pedi nudi. Ella hà perforatu u tank samurai, è hà nutatu aggressivamente:
  - Ùn ci hè paese più gloriosu chè u nostru !
  Elena a tiré sur l'ennemi et a roucoulé :
  - Ci sarà un"epica di u cumunisimu nant"à a Terra !
  Eufrasia, anch'ella cù i so pedi nudi, sbatteva è cinguettava:
  "Morte à u male President-Satana!"
  I guerrieri quì deve esse dettu di a classa più alta è di cummattimentu.
  È in u celu, Anastasia Vedmakova è Akulina Orlova guadagnanu cunti.
  Anastasia abattu un combattant japonais et chante :
  - È e zitelle scalze volanu in celu !
  Akulina, tagliendu u samurai, cù l'aiutu di gambe nude, chirmò:
  - Elementu cool ! Elementu cool!
  I guerrieri ghjucanu cù i musculi di a stampa. Sò in ordine perfettu è sò capaci di vince a guerra in scherzu.
  Anastasia, abattu un altru aviò, u pigliò è rughjò:
  - Ci sarà una bella cattura di i nemici è a so scunfitta!
  Akulina accunsentì à questu, abbattendu u nemicu cù i so pedi nudi:
  - Arrangemu una rotta tutale !
  I Giapponesi eranu pressati...
  Quì, u tank suvièticu LP-10 hè participatu à a battaglia, nantu à quale e ragazze di l'equipaggiu di Alenka si battenu.
  È cumbattenu in una grande vittura cù un cannone di 130 mm.
  Alenka spara cù i so pedi nudi è cinguetti:
  - Eccu a gloria di u cumunismu !
  Anyuta hà ancu battutu u so avversariu. Colpisci u nemicu è stringhje :
  - In nome di idee novi !
  È ancu sbattu u so taccu nudu.
  Alla pressò u buttone di joystick cù un capezzolu scarlattu. Colpì i samurai e urlò:
  - Per a grandezza di u paese !
  Maria, sparendu à l'inimicu, sguillava :
  - Per l'unità di i Russi in u mondu !
  È hà ancu utilizatu un capezzolu di fragole per sparà.
  È l'Olimpiadi chjappà u nemicu. Smashing un saccu di cumbattenti è chirp:
  - Per a Russia, u più santu di u mondu !
  È ancu cù un taccu nudu darà à u nemicu.
  Ci vole à dì chì e ragazze sò estremamente affascinanti. È anu una durezza colossale.
  Di sicuru, u Giappone ùn pò resiste à tali pressioni.
  Inoltre, u Fritz hà ancu utilizatu armi nucleari. Chì hè diventatu un scossa tutale.
  A guerra finì in sei mesi.
  L'URSS hà ritruvatu i so terri prima persu, è u Terzu Reich cunquistò i samurai è tutte e so culunie.
  Hitler ùn hà più battutu ... Digerì i pussedimenti ... Solu in Cina c'eranu sempre battaglie lucali. È quì anu sfracciatu l'Armata Rossa di Mao Zedong. U 1 di maghju di u 1958, l'accidentu di l'aviò di Adolf Hitler hà cambiatu u cursu di a storia mundiale. È hà cambiatu significativamente ... Goering, chì abusava di droghe, era digià mortu à questu tempu. Himmler, chì era diventatu troppu influente, hè statu cacciatu da u Führer stessu. Schellenberg hà pigliatu u so postu, ma ancu ellu hè mortu di cancru. È in breve, u successore ufficiale di u Führer era u ghjovanu Wolf Kleiman, u successore di Schellenberg.
  U novu puliticu avia solu trentacinque anni, è hà iniziatu riforme demucratiche. Tuttavia, eranu di pocu utilità .... È u Terzu Reich, da un eccessu di demucrazia, pigliò è cascò ...
  L'URSS, sottu a guida di Lavrenty Palych Beria, hè stata rinvivita è rinfurzata. È cuminciò à razzià i naufragi di u Terzu Reich sottu à ellu. Hè cusì chì l'imperu suvièticu hè rinascitu.
  E si girò chì Lavrenty Palych Beria, invece di u perdente esecutatu, hè statu u più grande regnu di a Russia Soviètica. Ancu più altu è più frescu chè Stalin !
  Eccu una storia alternativa!
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"