Рыбаченко Олег Павлович: другие произведения.

Auction servorum In Mundum Textum

"Самиздат": [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Mancipia utriusque sexus venales. Puella pulchra discipula e vicesimo primo saeculo pro servo auctionatur. Sudes scopulorum et cataracta inopinata advenit.

  Auction servorum IN MUNDUM TEXTUM
  ANNOTATIONES
  Mancipia utriusque sexus venales. Puella pulchra discipula e vicesimo primo saeculo pro servo auctionatur. Sudes scopulorum et cataracta inopinata advenit.
  . CAPUT I
  Ecce tempus auctionis iussionis aperitur. Duae primae puellae ad suggestum afferuntur.
  Nuda pedem sunt, et stragula vestita. Primum capita texerunt. Pretium inito duplicationis auri centum in binis commune est pro servis pulchris.
  - Centum!
  Praeco gavisum tollit, sonat;
  - Centum decem.
  - Centum viginti...
  Et pausam. Alterum velamen aufertur a puellis.
  Iterum sonitus:
  - Centum triginta;
  - Centum quadraginta!
  - Centum quinquaginta!
  Et iterum pausa, tertium velum ab eis.
  - Centum sexaginta!
  - Centum septuaginta!
  - Centum octoginta!
  - Duplex centum!
  Praeco gavisum erigit et in cantu dicit:
  - Bis centum duplices! Duae duplices ducenti! Ducenties duplices tres!
  Pairs ducentis duplices asse!
  Puellae stragulis opertae sunt et abducuntur. nudis pedibus, quae de humilitate dicebantur, dignitatis.
  Tum pueri duodecim musculares statim sub corona venierunt. Pumilio nonnulla in servitutem redacta est. Ad Lupum omnes - centum dinars! Hi servi in indictione usi sunt. Sani sunt foris, bene nitidi, ad actionem corporis assueti.
  Pueri nudis pedibus innixi catenam pepigerunt et eos in navale ducunt. Una dryadalum sensit muscularium pueri, pectus perusta solibus, sed clamaverunt ad eam.
  tum servus non solum nudis pedibus, sed sandaliis iterum ministrabatur. Velaminibus cooperta, et exposita tres partes.
  Illa erat pulchra flava, et pactio ascendit ad quingentos duplices. Ad extremum, etiam calciamenta exuerunt, et discalceatum saltare fecerunt. Tum me Troglodytarum mittunt nobile. In via, flava lodicula involuta erat.
  Ludicrum fuit et auditorium perculit. Cum mercatores et spadones omnium plagarum, quae in aula magna convenerant, defessi essent, statuerunt Vladlenam ad suggestum adducere. Nimirum auctionem ipsa nobilissima ac appetibilior est.
  Operta erat stragulis, ocreis erecta in genu erat, et comae evulsae sunt ut non appareret quomodo tunc super humeros dilaberentur.
  Assuetus nudis pedibus ambulare, Vladlena in ocreis incommoda sensit, crura eius valida lacertis conlisa sunt. et clausa est. Ceterum multo magis concitatio paciscendi cum in partes exponetur.
  Psychologiam hic norunt.
  Vladlen prehendit se ratus eam vix esse, et in puteo ventris sui iniucunde sugit.
  Hic iam ante hominum centena nudata est. Non est ipsum bonum, clare apparet sub aulae tegminibus. Sed non solum homines et elves pulchrae sunt quae sicut homines spectant. Sunt gnomes et orci, hobbitae quae apparent sicut infantes nudipedales, et quae cornigera, duo coboli ingentis, troglodytae magnae. Et alia creatura quae bufonem a Star Wars coronam gerens instar gigantis spectat. Videri possit rex maris.
  Inter publicas et altas res ossea est Koschey ipse Immortalis. Terrendum spectat, quamvis tenuissima. Sunt etiam hic mulieres. Fere omnes pulli elfi seu troglodytae feminae, duo nobilium hominum feminae etiam iuvenes sunt. Sed est etiam una vetula spartea. Avia magna, validissima spectat, et dentes ab ore suo haerent.
  Vladlena, cogitatio - baba yaga.
  Significat frigus et facetum. Sola res defuit anguis Gorynych, ad integrum profectus. Sed cobolorum esse videtur. Hominis mixtura et quercus.
  Nereides autem duo sunt. Pulchrae sunt puellae cum piscibus.
  Manifeste sunt creaturae ex aliis planetis.
  Constat nunc cur dux auctionetur. Tantum semel in anno ita multi congregantur, quod magna facultas est merendi aliquam pecuniam gravem.
  Sed adhuc ante tot variarum gentium ac gentium nuda manere omnino - horror est.
  Vladlen factus est valde pudendus, fastidiens et vix. Quanquam e contrario etiam superbia in ea evigilavit, ut stellam ad se convertet.
  Praeter stragulas et pantias, Vladlen etiam in lavandi causa specialiter indutus erat. Ac non solum pectus tegens, sed etiam ventrem. Augebat arcana puella.
  Vladlena risit... Signum cecinit et auctio coepit.
  Praepositus cantare coepit;
  - Nobilis homo, alienus ab altero, Bellator magnus, et amore simul ac virgo peritissimus. Nomen eius Vladlena Shamanova est et quam formosa est, tam sapiens est!
  Praeco adnuit.
  - Satus pretium centum duplicatum!
  Auditores strepit. Ut semper, initio, etiam tam rarae praedae quam ab alio mundo puella, pretium, servum pulchrum, vel duodecim servos pueri fortes offerunt. Pretium non est altissimum, sed hoc modo pacti initium.
  Mercator in cidari caerula sibilabat;
  - Centum viginti!
  Iuvenis elf fremuit;
  - Centum triginta!
  Leshy ingemuit;
  - Centum quadraginta!
  Troglodytarum fremuit.
  - Centum quinquaginta!
  Baba Yaga chuckled.
  - Centum octoginta!
  Eques purpuratus dixit armis;
  - Duplex centum!
  Mora fuit. Audientium est iustus calefaciens. Orcus diligenter velum removit, quod superiorem faciei partem tegebat, sed nondum comam exponens.
  Altae, teretes puellae frontem sient et sapphiri oculi patebant.
  Fremitus jucunditatis perambulabat auditorium.
  Vladlena refulsit ocellos, Purpured;
  - Me specta!
  Bufo rex maris fremit;
  - Trecentos duplices!
  Baba Yaga mussat;
  - Quadringentis!
  locutus est elf.
  - Quingenti!
  Troglodytarum exsibilat;
  - Sex centeni!
  Eunuchus Sultani leporem increpuit;
  - Septingenti!
  Syreni tweeted:
  - Octingenti!
  Leshy ingemuit iterum:
  - Mille!
  Et iterum longa mora est. Sane curiosus quisque erat diligentius intueri puellam. spuria qualis illa est. Forsitan et aliquid boni pacisci. Vel emptio.
  Orci velum ab ea removerunt et partem inferiorem faciei exposuerunt. Os vulturis, decoro, decoro, somno, forti mento.
  Vultus veri bellatoris.
  Troglodytarum expressus:
  - Millesimo quingentesimo!
  Mare rex obstrepit;
  - Duo milia!
  Leshy exsibilatur:
  - Tribus!
  Baba Yaga clamavit:
  - Quattuor milia!
  Et subito coaxavit;
  - Quinque milia!
  Omnes Koshchei inspexerunt. Baba Yaga giggled and remarked;
  Et hic quoque est! Quid faciet cum ea.
  Iterum pausa. Quid puella?
  Orci velamen auferunt cervices et scapulas. Et auditores contremuerunt. Collum et humeri puellae fortes et musculares sunt. Nimis blanda nimis. Hoc formosum videri potest.
  Eques purpureis armis Densit ;
  - Sex milia!
  Eques in rosea addidit;
  - Septem!
  Koschey inmortali edita:
  - Octo!
  Mare rex fremuit;
  - Novem!
  Eques iterum purpuratus dixit:
  - Decem milia!
  Alia pausa. Moles gravis est, nam mille ancillas pueros aut centum puellas pulchras emere potes. Tota phalanx mercennariorum conducere.
  Sed id nulla enim. Velum ad pedes puellae cadit. Videre iam potes manus et figuram, licet balineis litem obsitam.
  Brachia Vladlenae valde musculares sunt, et biceps eius triangulus sunt. Bellator infigo.
  Baba Yaga giggled et effudisset;
  - Undecim milia!
  Subito nanus locutus est;
  - Duodecim milia!
  Interrupit Troglodytarum:
  - Tredecim milia!
  Purpureo latrante eques;
  - Quindecim milia!
  eques roseus armatus additur;
  - Sedecim milia!
  Koschey creauit:
  - Septemdecim milia!
  Iuvenis elf in corona exclamavit;
  - Viginti milia!
  Dux de Guizzos sibilaverunt: Heus, ipse imperator pactioni interesse decrevit.
  Moles iam significantes. Nec superposita est resurrectio. Hic orcorum lavatio secta solvi fabricam exponens alvum. Confestim apparuerunt tegulae, sicut in torculari scelerisque, et inclinatio lumborum admirandi, puella heroica, visi sunt.
  In aurantiaco armatus mussat eques;
  - Viginti quinque milia!
  Imperator pipiabat elf;
  - Triginta milia!
  Koschey inmortalis gressa;
  - Quadraginta milia!
  Imperator iterum insertus;
  - Quinquaginta milia!
  Et iterum pausam. Moles iam ingens est. Etiam in urbe aedificare potes. Aut emat pugnam. Aut grex pulchrarum puellarum.
  Sed, sane, amoenitas Vladlenae sub veste occultata magis omnibus iucunda sunt.
  Hic orci fasciam depone. Abdominis autem puellae heros omnino nuda est. Ubera sient ut cucurbitulae apparent, coccineis papillis coronatae, ut fraga praecoci. Ita est appetibilis.
  Supplex Soldani Harem pactus intravit, rugiens;
  - Sexaginta milia!
  Alius eunuchus sibilabat;
  - Septuaginta milia!
  Equiti aurantiaco armatus increpuit;
  - Octoginta milia!
  Koschei coaxare crepitans ossium;
  - Nonaginta milia!
  Imperator elf iterum aspere locutus est;
  - Centum mille duplices!
  Et iterum pausam. Summa decem milium servorum puerorum. Unam virginem inusitatae, etiam egregiam. Totum cartload auri est. Duplex nummus parvus est, sed adhuc aureus.
  Sed adhuc iustus incepit. Ac tandem, Orci caput puellae nudaverunt. Capillus decidit ut pluvia, auri folium coloris.
  scapulas sparserunt, et auditores exorti sunt.
  In elit Soldani Harem dixit:
  - Centum quinquaginta milia!
  Alius eunuchus gred- ditur;
  - Ducenta milia!
  Caesar clamavit:
  - Ducenta quinquaginta milia!
  Koschey inmortali edita:
  - Trecenta milia!
  Et iterum pausam. puella nuda bustum et crinibus aureis, lacertis et tenellis, iracundis et simul blandiens. Sicut cimex invisibilis. Et pro eo offeruntur omnino cosmici. Omnia in eo multa sunt, sed ... Pedes nondum visi sunt. Et sic omnes considerare volumus.
  Iamque orcus alterum velamen mittit. Tibiae panduntur, usque ad genua. et solae tenues subligar manent. Et sane ocreis genu infra.
  Sed videas quae omnia eadem crura et puellae magnifica sint. Musculi, sient, et musculi sunt sicut filum, sub cute tenue, aeneum.
  Caesar mugitus elf;
  - Quadringenta milia!
  Koschey non concessit;
  - Quingenti!
  Eques aurantiacis armis grexavit;
  - Sex centeni!
  Koschei iterum stertit:
  - Septingenti! Et cave miles, imperium tuum non ita divitem est!
  Imperator confidenter locutus est elf;
  - Octingenti!
  Koschei immortales fremebant;
  - Idem, meus erit - nongenti!
  Caesar mugitus elf;
  - decies duplices aureos!
  Moles ingens. Centum milia ancillae pueris emi possunt. Etiam pro magnitudine imperii et multitudine hominum, haec est tantum moles immensa. Etiam Koschei haesitavit... Valetne dare decies centena millia duplicata? Septem talenta auri puri!
  Auction autem non est adhuc. Vladlen fere nuda est, sed calceatus adhuc. et adhuc inscitiam creat.
  Nam quid est sub ocreis? Iamque orcs depone calceos formosissimi militis, nudis pedibus, in sola tenuia subligar.
  Et habet tales pedes, unica linearum perfectio, et gratia filigre.
  Harem elit clamavit:
  - decies centum milia!
  Eunuchus alius addidit;
  - Unus decies centena milia!
  Imperator Dryadalis affirmavit:
  - Decies centena milia quingenti!
  Koschey, mere pervicacia, grundi;
  - Duo decies!
  Princeps constanter et infensi declaravit;
  - Duo decies et dimidium!
  Moles tam alta est ut os suum ossium praebitorum aperiat, sed statim claudat. Nam id est totum comitatus auri. Quomodo eorum soldani tantam prodigentiam acciperent? Et omnino, quantum dare pro una, etiam pulcherrima puella?
  Sed tunc procurator auctionis extremum chartae in fabula proiecit. In hoc casu, evulsae Orci tenues subligar pulchritudinis et etiam specum Veneris exposuerunt.
  Nunc Vladislav evasit omnino nudus ac discalceatus et sine filo in corpore suo.
  Harem elit perdite clamavit:
  - Tria milia!
  Eunuchus tremefactus digitis praebuit;
  - Tres decies et dimidium!
  Imperator elf firmiter affirmavit;
  - Quattuor decies!
  Mora erat ... Koschei voluit aliquid dicere et pretium verberavit. Tum vero quantum auri profundo aerario relinqueret, tacuit. Mox frustratus dentibus grittatus est.
  Mora trahere coepit. Nihil magis nudum et discalceatum, bellatrix muscularis puella iaculari. Is ut vivam cutem convellere possit. Dedit absolute omnia.
  Villicus gavisum levavit, et coepit lente dicere;
  - Quater decies centena millia aurei duplices vicibus! Quattuor decies centena millia auri duo! Quattuor decies duplices aurei sunt tres... - Sed antequam malleus caderet, vox tonitrui exclamavit:
  - Quinquies decies centena millia aurei duplices!
  Respiciebant omnes ad cobalum ingentem, puppim, nigrum armatum. Id ipsum erat nulla.
  Praepositus dixit turbatis;
  - Totus mons est auri! Habesne id genus pecuniae?
  Cobalus confidenter dixit:
  - Etiam totum montem habeo auri inutile! Et haec puella ita est appetens, ut paratus sum deponere aliquod inane, flavum, metallica, propter viriditatem.
  Praepositus adnuit.
  - Tuum est! Hem, quid! Quinquies centies sestertium aurei! Quinque decies centena millia auri duo.
  Imperator elf exclamavit:
  - Sex sestertium!
  Praepositus dicere coepit;
  - Sex decies centena millia aurei duplices vicibus! Sex decies centena millia auri duplices!
  Cobalus remugit;
  - Septies decies centena millia!
  Imperator elf non concessit;
  - Octo decies!
  Iterum cobolorum increpuit.
  - Novem sestertium!
  Elf imperator desperans declaravit:
  - Decem sestertium!
  Mora fuit. Yeah, hoc est pretium puerorum decies centena millia ancillae. Et mercennarios conscribis quod satis erit ad imperium elfe imperatoris superandum.
  Atque id unius ancillae.
  Praepositus in cantu cantare coepit;
  - Centies centies sestertium aurei duplices! Centies decies centena millia auri duplices! Decem decies centena millia auri duplices tres...
  Cobalus remugit;
  - Triginta decies centena millia aurei duplices!
  Cum gaudio fremebant audientes.
  Praepositus nuntiare coepit;
  - Triginta sestertium vicies aurei duplices! Triginta miliones duplices auri! Tricies sestertium tricies terna terna! - malleus paulisper cessavit ac deinde fortiter feritur. - Commercium perficitur. Vladlen Shamanova vendidit triginta miliones auri duplicationes ad cobolorum Heck.
  In auctione Vladlena lusu numerorum phantasticorum ita abreptus est ut etiam oblivisceretur se ante multa centena masculina et femina omnino nuda stantem.
  Iamque adeo puduit ut se manibus suis obduxisset. mammas et uterum celare maxime cupiebat.
  Orci intelligendo annuerunt et velum ei iecerunt. Praepositus dixit:
  "Nunc plenam pecuniam solvere debes. Et hoc plus quam ducentas talenta auri! Statimque!
  Cobalus consensu annuit.
  - Ingotis in area! Ne dinumerare quidem potes, plura quam necessaria sunt!
  Servus pueri in Paulinum irruerunt. Ibi enim totus mons nummorum scintillabat, vel potius collis. fuerunt plus quam triginta miliones duplices.
  Dux Guizzos amens erat cum felicitate. Nihilominus ascensus Vladlen, insusurravit;
  - Conare effugere!
  Susurravit puella ducis elfi:
  - Quam magna?
  De Guizzos prunum misit in manum suam et susurravit;
  - Si comederis, tunc hora invisibilis, tacita et inodora fies. Sed solum ad horam, ne desideres! Et noli fuge donec longe ab urbe sis!
  Vladlen male dissimulata ironia dixit;
  - Gratias tibi ago, domine!
  Tunc sensit circulum ferreum catena circa collum eius. Iam res cobolorum est. Et spectat carnivore labra lambentem. Et os monstri huius tam ingens est quam ceti sperma!
  
  
  TERTII ADVENTUS PALPATHINI IMPERATORIS.
  ANNOTATIONES
  Imperator per spatium imperii Palpatini, corpore amisso, vi fulminis exstinctus, spiritum daemonium retinuit. Et in clonem venit de puella lepida flava. et ordinem rursus tenebrarum et spatium imperii reviviscit. Rursus atrox spatium proeliis atrox Inter imperium motusque resistit. Veteres heroes redeunt: principissa Leia, principissa Rey, Ahsoka Tana, et novus Anakin, filius Lucae Skywalker, et Azalea filia principissae Leiae.
  . CAPUT I
  Ordo nondum penitus destructus fuit. Bellum autem continuatum est. Classis Palpatinae Imperatoris plurima circumferentiam effugit. et coitio rebellis cecidit seorsum et corruit. neptis Rei imperatoris, errans abiit nec in re publica implicari potuit. Sponsus mortuus est. duos tantum - puerum et puellam reliquit.
  Princeps autem Ray, alicubi in longe outback, filios suos suscitare coepit.
  Et Imperator Palpatinus sudor corpus ejus, quod vi fulminis repercussum destructum est. Sed anima Daemonis non periit. Et spiritus imperatoris loci in aliam clone movetur.
  Quippe multae naves ordinis atque imperii Caesari iurare festinabant. Contumax autem dux imperii fulmine ictus est et ad paucos cineres redactus est. Alii statim intellexerunt Caesarem esse. Etsi clone imberbis.
  Palpatine vis infigo est.
  Et tunc est conquestio planetarum. Nullae Jedi sunt, ac planetae galaxia dividuntur. Tamen problema Palatine habet. Clones non diutissime durant ab infernali sedere atra. Alioqui clones hominum.
  Et Palpatine foeminam habet. Corpora foeminarum faciliora sunt ad portandum rivos virtutis tenebrarum, et incomparabiliter durabilius quam viri.
  Et facta est Palpatine puella pulchra. Et haec puella formidolosa est galaxia imperatrix.
  Utique non omnia possibilia Imperialibus. Puta Jabbas repugnare conantur. Omnes copias mafiae Galacticae convocabant. Motus resistentiae et rebelles illis se adjunxerunt.
  Hic summa rerum pugna est. Ex parte Imperialium est classis ingens. Naves novas opibus galaxia utentes aedificaverunt. Certamina robotarum proeliis participant, et clones sunt praecociores.
  Ex parte resistentiae et mafia Galactica, significant vires eorum.
  Attamen ex parte Palpatini plusquam ter excellit.
  et committitur urget et urget.
  Novi clone milites pulcherrimi, puellae curvae et musculares in bikinis sunt.
  Ita pugna gravis erit et copiae imperii non solum potentes sed etiam pulchrae facti sunt.
  Hic primi, sicut aries, magnae imperii praelia appropinquant. Vomentes potentes, laser trabibus pugnant rivos.
  Clone puellae currunt circa sclopeta. Ac nudis pedibus, roseis calcibus undique micant.
  Pulchre membrana. Puellae, quamvis ambae, omnes diversae sunt, comae tamen colorum spectri sunt. Corporaque prominulis nervis, sient, pellis aurei-oliva, altae, plenae mammae, coxis luxuriosi.
  Hae puellae valde bonae pugnatores sunt. Hic respuit hyperplasmatis particulam e gravi trunco. Et iterum destructio et destructio starships utrinque.
  Naves imperiales rebelles praeterire conantur formatione lunae utentes.
  Ex parte Palpatini Imperatoris , decumum commodum in grandibus praeliis , & triremibus ordinariis . Et appropinquant latera eius valida.
  Pugnatum est multo gravius. Motus resistentiae Mihi in igne est. Omnia generis aliena trans aperta currunt. Centum cultuum et specierum imperium pugnant.
  Palpatine adhuc originem habet homo. Dissimilis magister, qui fuit alterius generis, etiam humani generis.
  Futurus imperator magistrum suum occidit, cum superfluum factus est, et fortasse etiam damnosus.
  Tum Palpatinus novam virtutem ac scientiam virtutis consecutus est. Et factus est spiritus eius immortalis. Et facultas faciendi miracula ultra potestatem Sith Imperii et per totam historiam suam.
  Et nunc spiritus maximi obscuri domini in historia in carne est pulcherrima, alta, mellita, flava, clone foeminea puella musculari.
  Ac pugnam ducere. Imperatrix omnia gemmis et amuletis appensa est. Dissimiles aliae clonae feminae nudis pedibus, Monarchae Puellae crura magnis calcamentis, calceis gemmatis ornantur.
  Hic venit ordo ut propius a dextro latere moveatur praedones missilia.
  Puellae, nudae coruscae, perusta, decora crura, rectoris vel rectoris ordinem exsequuntur.
  Quam multae pulchritudines sunt ibi. Externi peremptores quasi pugiones acutas spectant.
  Naves autem magnae sunt sicut sperma balaenarum, teardropae cum multis fistulis.
  Palpatina mugivit foemina;
  - Frange, frange et dilacerare;
  Haec vita, haec felicitas!
  Frangite, opprimite et dilacerant;
  In magna mea virtute cognosce!
  Hic est magna pugnae navis gravis damni a telo cum thermoquark feriendi acceptis. Vastare vere et pulsante ictu est.
  Clone puellae currunt a flammae flammae. Ignea lingua multicolora mordent pulchritudines, nudata, rosea, calcibus rotunditate venuste.
  Et frigidissima spectat.
  Crimina puellarum sunt vel folium aureum vel cupreum rubeum, sapphirus autem et smaragdus, immo et varii. Ac veluti vexilla fluctuantes.
  Hic bellatores sunt pulcherrimi, et probabiliter, homines tantum insaniunt cum tot pulchritudinibus in bikinis.
  Bellum in universo saevit - non est tempus sentiendi. Et alibi, Pugna rebellis ardet. Animalia autem similia lacertis, seu zebraeis, ambusta sunt.
  Hic duo amplius spatium navium pugnatum est. Naribus complanatis ut irrumabo. Et scintillant sicut fulgur. Tum flamma perit.
  generalis puella movit inaures adamantinas et cecinit;
  - Ignis! Ignis! Et sidereo in silentio!
  Et in quasars supra!
  In mari fluctus, et spatium ignis!
  Ac spatium! Et spatium ignis!
  Hic erucae thermopreon laboraverunt. Sicut explosio supernova.
  Et statim complurae naves totaliter exustae sunt. Centenae quoque stellae a puero versatae sunt et quasi cacumina iactatae.
  Uterus avarus reactionis thermopreonis est telum infernale trillion temporibus fortius quam bombae hydrogenii.
  Imperatrix Palpatina remugit;
  - Nigra potestas Satanae;
  Virtus effusa in mundum...
  ensemque belli
  Arcanum fregit!
  Et iterum, ut sumat, explodet cum potestate Orci. et destructio simpliciter est immensa.
  Imperiales secundum numerum fire potentiae simpliciter habent excellentiam superante. Et quasi nihil senserit impedit eos.
  Ibi ab tergo ac novissimo agmine resistitur.
  Ahsoka est puella bellator quae contra copias imperii superiores pugnat.
  Et accepit et cantavit;
  - Supra dativo infelices pependit;
  Mali clones vident tenebras...
  securim Palatinus odit;
  Exacuit et amputavit caput ...
  
  Sed Jedi non est arrhabonem omnino
  et non in perpetuum sub iugo ambuletis
  Clones tenebrarum in faces;
  Et responde ad malitiam cum bono!
  Puella autem stellara suam iterum circumibit, et e iactu bene affectato, pristinus discipulus Darth Vader, magnum telum imperii missile in photons tollet et confringet.
  Clone virgines morientes strepunt et canunt;
  magna lux imperii
  Omnibus hominibus felicitatem dat ...
  Immenso in universum ;
  Pulchriora non invenies!
  
  perterget pretiosa;
  A fine usque ad finem...
  Imperium propagationem
  Fortis, sancte!
  Clone puellae pulchrae sunt, etiam miseratio est cum in flumine hyperplasmico ardet.
  Palpatina imperatrix summo pulmone fremit;
  -Proxima erit victoria nostra;
  Impetum pugne!
  Heic rursus erucae in vacuo et omnia destrue. Tales autem tartareas erumpit fieri.
  Ahsoka Tana alium car ledo. Dissipat eam faciens cum centum clonibus sicut pompa, in aere spargens, et cicadarum:
  - Vides signum in caelo;
  Quod inanitas ardet...
  Cupiditas euanescit;
  Omnia circa vanitatem!
  Imperatoriae stellae rebelles ex omni fere parte circumdederunt. Pugnatum est magis ac cruentius.
  Hic est imperator Palpatine, illa fremuit;
  - non sum frustra missus;
  Afferte gratiam.
  ad summam, in short,
  Brevi loquendo!
  Tace!
  Atque illi calcanea pressa metallo.
  Multa milia stellarum utrinque sunt. Et volutant sicut fluctus tempestatis.
  Et vacuum vulnus, et metallum ardet. Tot hiatus et interitus. Mixtura aphace et chanterellae in ignea laquei flammae comprehensa est, et tarde et inevitabiliter ambusta est.
  Puella ex alio mundo moritur et cantat;
  - Milites tenebrarum, veri, fortes sunt;
  Sed nec spatium clones...
  Frigidi sumus, aquilae sumus;
  et expugnabimus adversus Pharaones.
  Et iam ridicula femina animal moritur, et lacrimas ipsas dolet. Omnia toti fiunt sub imperio dictante.
  et multitudine armatorum et genere armorum superat. Etiam ac est nisi, ut blandit est.
  Ahsoka Tana meminit quot annos nata Padawan Anakin Skywalker fuit.
  Et attrivit luminaria eius in magna quantitate mercennariorum et diversarum gentium.
  nunc autem contra eam est mulier. Et hoc facit dubium. Imperator Palatinus immortalis est. Quomodo animam perdere, quae corpus aliquod intrare potest?
  Forsitan Horcruxes habet? Et sola destruendo, potesne feram monstrum superare? Sed ubi invenias, et quot quaeras in universo infinito?
  Ahsoka se feriri sensit. et siccus in Cameram acriter desiluit.
  Etiam aer fumosus...
  Ahsoka cepit et pipiavit;
  - Bellator universalis mortem non timet;
  In acie mortem non timemus .
  Fortiter pugnabit cum turba nightmarish;
  Et factum ut miles aget!
  Et puella ex humanoidei cultu, quomodo astra tollet et convertet.
  Thermoquark erucae in latere pilae deducunt.
  Ipse se excutit. Plures turres mobiles simul complanatae ac reversae.
  Iterum clone puellae currunt, nudae, circum calcibus micantes ut in sole specula.
  Ahsoka in molestia cecinit;
  Bene, quot vicini possunt occidere?
  Etenim homo nascitur ad felicitatem.
  Mater filium suum ante non dimittat;
  Etiam in bello aestate tempestas est.
  Caesarea celoces oppugnare conantur. et novae naves gravissimae ascendunt.
  Grandis pugnae starship non est. Haec urbs tota voluminosa est, in modum balaenae vel orcae. Et sic patet quod nihil cum tali potentia potest comparari.
  Et tale imperium decuplum habet naves, et majores et provectiores armis.
  Et resistentia ne unum quidem imperium habet, quisquis in quanto.
  Ahsoka est pugnator solenniter ordinarius.
  Vera, principissa et Mareschal Leia magna auctoritate gaudet.
  Spectat circiter triginta quinque annos, sed figurae et lumbos puellae sunt sicut puella. Bellator terribilis.
  Princeps Mareschal Leia, quae colossas vires possidet, ut gigas pugnat et cantat;
  - Unus duo -
  Luctus non consequat!
  Numquam deficias!
  Nasum tuum et caudam altam tene!
  Scitote lumen amoris semper vobiscum.
  Et hic est princeps marescallus, totam nubem fuci in proelium proiciens.
  Caesarum diripuerunt starships. Sunt hiatus et perampla interitus.
  Princeps Leia ridet cum dentibus margaritis. Aurea patella bikini gestat.
  Et nudi digiti lepidi crura premunt globuli globuli et ligulas deducunt.
  Mulier adolescentula cum figura musculari cantat;
  - Petala floris fragilis;
  Si eversum est...
  Etiamsi crudelis circa mundum
  Bene facere volo!
  Ac bellatori marescallus letale munus letale pedum nudo munere mittit.
  Modus autem principissae Leiae corrumpi incipit. Filius virum suum occidit, et ipse mortuus est per manum Palpatini Imperatoris. Quam atrox monstrum hic imperator est!
  Crimina eius numerari non possunt. Etiam principissa Leia non nata est, et hoc monstrum omnes fere Iedios occidit.
  Pater eius Anakin adhuc puer erat cum Palpatine Supremus Reipublicae Cancellarius factus est.
  Princeps Leia iuravit se hanc dominationem pugnaturum.
  Sed imperator non tam facile est interficere.
  Opus efficax...
  Ahsoka Tana, ab alio cultu non humano. Puella pulcherrima est. Etsi certe multum annorum est.
  Illa Anakinum servavit, cum adhuc puer esset.
  Et gratiae fortitudinis, Aeternam servavit juventutem.
  Ahsoka pugnator fortissimus est. Hic flammas emissa sydera, rursusque ferit imperii spatium classem. Hoc tempore vetus navis est, et masculi in personis clones sunt.
  Omnino non dolet. Aliter moritur cum puellis. Merito feminae sunt pulchri sexus.
  Ahsoka nudis calcibus cum calce. Crura habet instar puellae humanae - pellis tantum eius aurantiaca est livoribus purpureis. Etiam homines insani circa eam sunt.
  Ahsoka perfectio est. Ex risu lento - ultra laudem.
  Et in lecto signa monstrat.
  Et in proelio mirabilia quadrat.
  Bellator et prior Padawan futuri Darth Vader confregerunt brigantinum eruca et cecinit:
  - Lumen bellatorem non gemit a dolore;
  Laser trabem eius non timet...
  Non demergat in foramine nigro;
  In plasmate stellarum non ardebit spiritus eius!
  Cogitationes in capite meo: pulchrum esset Imperatorem Palpatinum perdere, vel potius animam suam infernalem. Sed quomodo facere? Yoda etiam immortalem spiritum habere videtur. Lucam et Leiam et Ahsocam visus est, et nunc vel aliquo modo influere potuit.
  Sed Yoda adhuc limitatur. Quid facere potest Palatinus?
  Ahsoka Tana cepit et cantavit, destruens spatium destruentis ope nudis digitis;
  Omnes possunt esse reges
  Omnes possunt esse reges.
  Ac tellus fatis omnis;
  Aliquam interdum!
  Sed quidquid dicis
  Sed quicquid dixeris!
  Uxorem ducere pro amore!
  Non potest
  Nullus rex!
  Nemo potest!
  Nullus rex!
  Et pugna siderea evehitur in ortum.
  Hic duae magnae pugnae, instar ursorum, inter se conglobatae, telisque exspuere coeperunt.
  Virtus, tutela camporum collisa et finditur. Spatium curvum scintillabat. fulgura.
  Clone puellae cum corporibus muscularibus, curvaceis ex una parte, et centenis diversarum nationum ab altera, per corridors, celoces immanes.
  Nudae, curvaeque pedes clone puellae, Percusserunt calefactum metallum.
  Dux imperii increpuit:
  - Fortis imperii scutum;
  Rebelles non possunt per ...
  Nos furit animalibus
  Et vinci non possumus!
  Multae clone puellae nudis digitis pedum decisarum utuntur cum sagittis.
  Sunt milites simpliciter admirabiles. Habent tantam suavitatem et industriam. et aestuant. licet latinas nescias. Nam clones feminae multo velociores crescunt quam mares. Plus vulnera eorum celeriter sanant, et motus et celeritas meliores sunt. Et sicut pulchrae sunt.
  Imperator Pallatinus feminas amat. Et nunc est in corpore mulieris.
  Cantent tenebrae comae;
  Non possum vivere sine clones
  In mundo nulla.
  Sum clara stella
  Mortem tibi mittam-salve!
  Hic rebellium magna acies quatuor ingentibus simul imperialium navibus conflata est.
  Princeps Mareschal Leia cecinit;
  Noli cedere, non cedere, non cedere...
  In pugna, stella fili Jedi, ne timide sis!
  Risu, risus, risus
  Scito omnia fore quasar et bene!
  Et nudorum digitorum extus mulierculae cum mento virili et corpore musculari emisso aliud mandatum premendo bullam.
  Ahsoka despiciens, nudo pedali presso, calcaneo puellari, perrupto spatio lateris, caravel imperatoria cecinit;
  - Transiit ut hyperplasmus;
  In inanibus undis
  Praecepit cautionem et obtinuit!
  Respexi videre
  Nonne respicere post tergum...
  Ad videndum, si respexissem!
  Reginae Leia despiciens et pipiabat;
  - Pulchra tene!
  Jamque renitentes bellatores iterum invadunt. Accuratius, ratione usus, expeditio, receptum.
  Tum levis una cruor in Caesaream pugnam concrepuit. et explosio facta est.
  Fluctus leti morsque secuta est.
  Ahsoka cepit et pipiavit. Coccinea papillae nudae, e fascia volitans;
  - Societas, societas, societas;
  oscitationem accepi!
  Et iterum nuda planta puellae aliam brigantinam classis imperialis in inferno misit.
  Ahsoka mirabatur si clones animas habebant.
  The Jedi Knights is definitely have it. Et nos, fines dato, non morimur pro bono!
  Bellatores-kamikaze in proelium proficiscuntur. Usus est scavenged, longis-commissis and semimortuis stellis.
  Hoc signum inopinatum est a Principe Leia in proelium coniectum.
  Ultimum genus regum argumentum!
  Reginae Leia canebat, digitos nudos faciens sicut ficus:
  - Anima, cor, da;
  Patria sancta nostra sumus ...
  Stabimus et vincemus
  Nec nos vitae paenitebit!
  Ahsoka Tana etiam nudo digito hostem vapulabat. Illa formidinem acutissimi acuminis acumine comminuit, et increpuit increpuit.
  - Exspecto victoriam, exspectans victoriam, exspectans victoriam.. .
  Qui cupiunt compedes frangere!
  Victoriam expectans, victoriam expectans, victoriam expectans
  Draconem occidere possumus!
  Cum alacritate, Princeps Leia fasciam suam deiecit et felis rubina papilla pressit, exclamavit:
  - Libertas nostra glorificatur sancta;
  Te amo ex toto corde et animo ...
  Nostrae terrae non norunt casus;
  Cum quovis me novi, turba ista tibi est!
  . CAPITULUM #2
  Ahsoka Tana pugnat sicut pantherae realis, tantum multo efficacius. Ac nudas, decoros digitos in globulis globulis premit. Et id ipsum perite facit.
  Sed manifestum est quod rebelles adhuc amittunt. Hic novae spatii imperii regimen proelium ineunt. Starships modo e officinis emissi sunt, et novae clonae puellae in cursu accelerato creverunt. Concurrunt iterum, vestigia nuda micant.
  Princeps Marescallus Leia ordinatur;
  - Eamus ordine!
  sed difficile est adimplere. Forsitan fiet fuga communis fuga.
  Imperatrix Palatina interim salit et rotat. Eius corpus puellae bracteis aureis impigre plenum est.
  Et canit;
  - Rex noster angelus est caeli;
  Rex noster spiritus sanctus est...
  Rex noster sorte electus
  Rex noster solus es!
  Et crebrae clone puellae in summo pulmone clamant;
  - Lucifer! Lucifer! Lucifer!
  Et nudis, pudici calcant metallis pedes. Hae puellae hyperclass tantum sunt.
  Clone puellae ex ordine et tudo in uno tantum bikini. Et pulchra est. Color autem bikini quod corpus vix tegit secundum speciem copiarum differt. Est autem tenuissima, non occulta, corpora muscularia, sient.
  Puellae in ordine praefectorum ornamentum aliquod iam habent. Honestior, eo delicatior.
  Et clones feminae ad gradum generalem et supra gemmas habent super armillas et fibulas et inaures et anulos.
  Et eodem tempore omnes pedes nudos praeter Imperatricem habet.
  Uno modo sollertior est ad feminas bellatores. Et nudis digitis uti potes ad globulis premere, tela iacta, iaculis, et plura facere.
  Imperator exercitum pulcherrimam habebat. Sicut miraculum aliquod. Sicut auguria fortissimi ac ingeniosi. Puellae omnes, sine exceptione, habent pulcherrimas et caelatas abs - sceleste seris, et hoc est eximius.
  Ubera autem valde aptata, sient et firma.
  Hanc imperatrix Palpatina cepit et obstrepit, denudans dentes scintillantes sicut in mari opulentissimo;
  Subire imperium
  Infinitum mundum oportet...
  Iratusque erimus valde,
  et fides imperatoris opus est!
  Emmanuelle Palpatina Imperatrix Assistens, dentes etiam denudavit, et digitos nudos impressit globulis gaudii. Funereum donum immissus mortis - eruca forti thermopreon.
  & calce vi furit. Quasi explosum quasar...
  Etiam stellae Caesareae ruptura leviter laeduntur. Contritae turres, armatura navium liquefacta est.
  Multi celoces et naves pugnae visa et instrumenta optica amiserunt.
  Emmanuelis notavit;
  - Accum diabolicum in proelium mittitur!
  Motus resistentiae paene fractus est.
  Princeps Leia annotavit:
  Omnia debemus servare possumus!
  Ahsoka Tana Pugnans fortiter: vel deliberans pugnax et pugnax annihilatio dona. Starships imperii damnum vel aliquam conflationem accepit.
  Puella, pristinus particeps ipsius Darth Vader, perdite ac frigidissime egit. Starships explosi sunt, fontes balaenarum, rivi hyperplasmici e praeliis ingentibus eruperunt.
  Ahsoka Tana sumpsit et cantavit;
  - Non sum angelus et non diabolus;
  Perdidit rationem!
  Hic est puella valde splendidis. Homo similis est, sed pellis eius multicolor est, et aures eius proboscis sunt. Sed ipsa est vere pulcherrima et venustissima.
  Ahsoka, angelo malo risu, ac nudo digitorum globulis cum magna constantia pressit.
  & acus femper .
  Ahsoka telo letali ictus anguste vitatur. Foramen in vacuo accendit et combussit.
  mussat puella;
  baptizetur totus mundus chaos
  Vacuum autem excutit erumpere...
  Hostes levi impetu percutientur;
  Nosque in perpetuum iungimur benignitate!
  Res ancipiti spectavit, et rebelles disjecti sunt.
  Idea prima occurrit cum victus.
  Emmanuel de gurgitibus;
  - Adhuc relinquere non potes!
  Utque nudum, rotundum, calcaneum roseum premet in puga.
  Et iterum erucae muscae, in processu preons bus. Et ut stupri, ita stupri.
  Emmanuele cepit et cantavit;
  - Atrox turbine rapitur;
  Sera est loculos instituere nunc ...
  Talis puella furiosa est;
  Quatiens coelum sidera, quatientes astra!
  Et accepit ille bellator linguam longissimam et mordacem inimico suo. Erat quasi flagellum raedarii, et micans carbunculis.
  Emmanuel, hoc eximius marescallus imperii, solum est miraculum. Imperatrix amabat blanditias eius. Nam cum duae puellae sibi invicem fricant - super illud est!
  Clone viri fortes premunt resistentiam. Hic sunt creaturae similes agaricis cum cruribus volare, explodere. et accendunt sicut cerei in templo.
  Unus ex illis genu flexo dixit, confessionem precationis utens in codice binario.
  Tum cecinit;
  - urere potes astrorum tenorem;
  Sed non desinam canere!
  Et iterum puella agarica musca sumpsit et ostendit tres linguas \u200b\u200bat semel.
  Hoc est vere frigus et stultus simul.
  Ahsoka Tana recessum classis rebellis operit. Quae modo perdite dat omnia optima in suo starship.
  Et emittit rivos hyperplasma perniciosos.
  Et tunc sola starship apparuit, speciale consilium sub dominio principissae Rey.
  Haec Palpatina Imperatoris neptis fortiter pugnam accipit. Pulchra est, nigra crine, et obscura ex tana.
  Regina Rei puella pulchra et gracilis similis spectat. Nudae, leves pedes globulis globulis premunt. Et spatii recedit e supernova explosione erucae e merger preonatorum. Et haec est potestas diaboli.
  Principissa Rei cepit et cantavit;
  - Habemus nisl, plana;
  Fortissimum spiritum clarissimum in mundo...
  Alba gubernatores ad gubernacula
  Hostes in pulverem comminuantur!
  Iamque premit nudo circumdata calce pede. Et pernicies admodum exitii Urguet. Et magna imperii stimulus igneus in latus accipit.
  Et incipit urere et magnas erumpere nubes atra fumi. Similes sunt genies fabulosae e utribus effugisse. Accuratius ex cavernis navis giganteae. Ictus est hic puellae pulchrae et curvariae - quam simpliciter oportet dicere - eximius!
  Princeps Rey, saliens sicut vulpes insaniens, et fasciam suam tollens, cepit et globulum cum papilla coccinea pressit.
  Quae sumpsit cellae in hostem.. .
  Tum cecinit;
  - Undae lucis salva nos;
  Felix Jedi!
  Et cum biga puellarum. Pulchri bellatores in bikinis, fere nudi, sient, plurimi flavi.
  Princeps Rei magna trepidatione exclamavit:
  - Ego sum bellator lucis, bellator ardoris et venti.
  Et nudum calcaneum iterum recipiet et pedali vehementer premat. Et vere mortiferum est.
  Ahsoka Tana, repugnantia valde pugnax et efficaciter, sustulit et elidit;
  - Ubi erat, quando erat;
  In adulescentia, vel fortasse in somnio.
  Jedi bellator nidus est dilectus
  In ver ...
  Et iterum, papillae eius rubinae lethali vi premerent in globulis. Valde ferox et simul puella quaedam evenit.
  Principem marescallum Leia cepit et cooed, den- dente eburneo.
  Haec reginae mirabile est.
  Itaque rebelles etiam classis Caesareae thermopreon eruca saeviunt. Et hic aculeus trillion temporibus maior est quam motus thermonuclearis formidabilis.
  Et si hoc facit, tunc plures magnae pugnae cum multis milibus clone puellae concremantur.
  Mori, formosas puellas vellicant et irrumant, nudis, sculpsit cruribus.
  Princeps marescallus videt cruorem rebellem caeruleis et aurantiis flammas vagari in imperium formidandum. et ictus est simpliciter terens et perniciosus.
  Leia lepide dixit, denudans dentes;
  - sum pulchra puella
  Sum dignus puella...
  Nostrae fortitudinis;
  Fortitudo animi et virtus!
  Tunc decor cepit et despiciens. Oculi eius tam sapphirus et micantes sunt. Admirabilis reginae virginis.
  Hic naves imperiales obversae tam ingrata admiratione telis thermarum aliquantulum retardarunt.
  Per duellum et anhelitum mortis et tenebrosam partem virium, cui lux maxime resistit, perambulat.
  Hic inter rebelles pugnat illegitimus Lucae Skywalker filius - puer Anakin circiter duodecim.
  Pugnat puer, nudis premens globulis, Puerilis pedibus, ultroque mittens dona fatorum.
  Bellator juvenis magnum imperium celavit, et canebat, parvis, sed acutis, dentibus albis nudans, cantans;
  - Maledictus et antiquus ;
  Inimicus iterum iurat.
  frica me
  Tere in pulverem!
  Sed Angelus non dormit
  Et omnia elaborare
  Et bene finient omnia!
  Padawan puer pugionem nudo rotundo calcaneo pressit, et erucae vi insigni accensus, excidit:
  - Et bene finient omnia!
  Principem Leia infensi notavit, illam smaragdi et sapphiri oculi micantes, trepidi;
  - Mors draconi pluviae!
  Padawan puer Anakin consensit.
  - Imber mortuus est draco!
  Jam rebelles scopi sunt. Naves longae volant. Puella adhuc pugnat.
  Hoc in casu est Azalea. Haec filia principissae Leiae est.
  Bellator qui nolebat una cum fratre esse in ambitu novi ordinis Iedi. Sed iam matri coniunxit.
  Una contra colossicum imperii exercitum pugnant.
  Sed Azalea in mente eius est. Notavit melius esse imperium omnes populos, primum in galaxia, deinde in universo unire.
  Et fuit ordo cum potentia creantis. Et non chaos et pulmentum rei publicae, et multo magis quam multorum mundorum post ruinam.
  Azalea classi spatii nudis digitis rem perniciosam et perniciosam induxit.
  Tum tepuit, os lautum et blandum denudans;
  - Gloria lucis viribus!
  Princeps Leia confirmatur mittendo hyperplasmum perniciosum, agilem et crescentem labem adversario suo cum nudo calcaneo.
  - Gloria vi- cis et vicloriis lucis!
  Hae puellae hic vere frigus sunt.
  Et nunc motus resistentiae est eædificans stellas suas. In sacculum desperatum curabant vitare. Sed numero ac robore navium imperii manet superior.
  Ahsoka Tana facete notavit , premens bullam papillae coccineae cum papilla et donum annihilationis emittens;
  - Fortitudo stulti denario minor est!
  Despiciens amicos.
  Et digitos in motu nudos. Hostem e conspectu pulset.
  Regina Rei, pugnans cum adversario, puga pyga cum fragum pectoris papilla pressit et dixit:
  - Stultus fortis cum neruis suis, cum imposuero vafer ille cerebro suo.
  Padawan puer Anakin, nudus et puerilis, compositionem globulis interfectorem pressit.
  Plures incendii hyperplasmici pulsares statim exspuebant, qui lembos vasti imperii incendebant.
  Bellator juvenis cecinit;
  - Si supervacuum est agmen, non adiuvabit militum ardor, sed, si nullus ardor, ad cenam hostes ibit!
  Principem Leia, hostem eludens, et dolose dona mittens, mortem a viribus in lucem editam;
  - Lux diversa est omnibus ad voluptatem, cum tenebrae aeque foedae sint omnibus!
  Itaque Leia Azalea filia vectibus nudis digitis sollertissime pressit, eversorem imperii eruca effodit. explosa est sicut gasoline rupta, et statim excanduit.
  Belliger exsibilavit;
  - Bonum non semper praemiatur in vita, sed certum est malum post mortem puniri!
  Ahsoka Tana, bellatores imperii mittentes et hostes feriendi, magna et efficaci diligentia, fremuerunt;
  - Bonum cito oblitum est, diu mali memoria est, at bona opera immortalitatem adferunt, mala oblivioni ducunt etiam longam memoriam!
  Padawan puer cecinit:
  Sed non facilisis lacus.
  Benignitas ab incremento non pendet!
  Ahsoka dixit, nudum calcem iterum emittere, funestissimum et letale donum mortis:
  - Anguis parvulus est venenosissimus!
  Princeps Leia interfectorem dono hosti misit, premens pyga cum papilla coccinea, edita;
  - Lux dat - vigor, tenebrae vires aufert, cur homines ad sepulchra eunt?!
  Puer Anakin cum tumultu exclamavit:
  - Cur homines saepe sequuntur tenebras - problemata et sua deformitas in tenebris non apparent!
  Reginae Leia tundebat venustum, Crura excidit nudis digitis, fremuitque;
  -- Tenebrae foeditatem corporalem ab oculis occultant, inde turpior est anima nebulonis.
  Azalea cum papilla fragum tundebat, et cruiser imperium accuratissime tundebat.
  Bellator notavit:
  - Lux delicta effert, sed simul tua deformitas moralis dissolvit ut glaciei in sartagine, et in tenebris dedecus occultans, multo rubicundior factus es!
  Principem Leiam notavit dum philosophantem;
  - Lux photons non est facilis, et ex tenebris tantum dolores et gemitus!
  Et magnus marescallus hostilis res magna strage ac perniciosa exusta est.
  Exarsere flammae, atque aliud praelium spatium, cruentum ac crudele imperium.
  Imperatrix Palpatina acriter dixit;
  - Mors corporis magni non est terribilis, quia inveniet anima aliquid facere in plano astrali!
  Bellator magnus et super marescallus imperii Emmanuel eam cepit et funestissima ope tusa nudis digitis pedum mobilium, et diruit:
  - Obscurum non est lucis absentia, sed aurorae praenuntia!
  Post haec clone pulchrae puellae risum erumpunt.
  Ac nudae pulchri- tudinum pedes agilesque nimis stimulis ludunt, et refrigerant.
  Princeps Leia copias redintegrare. Vires resistentiae aliquas conservare procurat.
  Hic est examen cometarum totum percurrentis. Relinquunt caudas tendentes sicut agmen sponsae.
  Et omnia ardet, horret, et proprie scintillas, et unaquaeque scintilla est sicut mons Everestus.
  Princeps Leia cum risu dicit:
  magnam virtutem ostendimus.
  Et tunc in captivitate recordatus sum mei. Praesertim cum, Jabba iussa, nudis pedibus duceretur per arenam calidam. Planeta hominibus calidissima est. et arena tantum calida est. Pedes ejus, nudi, inermes, nondum indurati.
  Donec at erat ipsum. Princeps Leia demum plantas suas combussit, et opertae sunt pusulis magnis. Omnis gradus ad litteram exploditur in dolore.
  Difficile est credere quod tam moleste potest nudis pedibus ambulare. Sed simile est sese in sartagine candente.
  Nunc autem, Princessa Mareschal Leia nudi digiti globulis iterum premunt et evomunt homicidam annihilationis rivum.
  Principem, qui et planetae mortem et raptus publicus supervixit, totam multitudinem alienarum creaturarum accepit et cantavit;
  - Puellae donare non debent;
  Increpatio furum iuvenum non terret ...
  Semper fortiter pugnare potuimus,
  Mulier audax ut Jedi!
  Et nunc rursus adversarios ligulae volant, nunc ope thoracis papillae coccineae immissae.
  Ahsoka Tana expressit et dixit;
  - Fortis erit
  Quis draconem prosternet?
  Et ab umbilico suo fulmen virtutis evolavit.
  Pugnae puellas, lepidissimas et ferox, simul et benignas.
  Azalea interfectorem dono deleti in classem regiam misit, ardente missione ac fremitu;
  Nostra virtus nullos habet limites!
  Ahsoka confirmavit:
  - Lux fortius est quam tenebrae! Bonus semper de malo triumphat!
  Padawan puer Anakin ad bellatores imperii munus mortis misit, nudo, puerili pede, pissitque;
  - Cruentus sceleratus insidiae;
  At fortius heros nobilis!
  vincetur in proelio improbus;
  et bonum, ut semper, feret!
  Principissa Leia papilla carbunculo pressa contra vectem annihilationem et mortem confirmavit;
  Scilicet bene feret!
  Et bellator iterum celox imperialis coortus est presso puga nudis digitis et canebat:
  - Non est beatior fabula in mundo;
  Quam fabulam de lucida et clara luce!
  Azalea elisa, nictans oculos suos sapphirus.
  - Lucem vidi, et stella splendida fulgebit in eternum!
  Anakin confirmavit:
  = Scilicet erit!
  Ahsoka Tana fremuit.
  - Utinam draconi pluviae fortuna adimeretur!
  Princeps Leia accensus est, utens papilla eius fragum pulla iterum, et cooed;
  Et pluit foris, et tabescit foris;
  Et draco cruentus volitans super illud .
  Ridemus cum volumus clamare
  Sed crudelis princeps opprimetur!
  Tum rebelles ad alteram defensionem avolarunt. Et tormenta valde bona habent in asteroides.
  Palpatina imperatrix etiam constitit. classis ei magna damna passa est.
  Quanquam in firepower nimiam utilitatem habuit.
  Ope papilla coccinea plenae ac magnificae pectoris sui, Supermarshal Emmanuelle aliud donum mortis et absolutae mortis emisit, eam cepit et cooedit;
  - Nomina planetarum omnium, nova nostra, nomina dare debemus!
  Et lingua eius lambit, felis suavissima.
  Imperatrix Palpatine alta calcans, adamantina calcanea, lepide notavit;
  - Planetae? Cur tam humilis es? Fortasse statim galaxies?
  Emmanuel exprimitur;
  - Et melius omnibus universitatibus! Earum permulta sunt!
  Palpatina imperatrix consensit, et os margaritis plenum dentibus roseum linguam longam patefecit.
  Regulus cecinit;
  - Significat pulchre verberare;
  Significat cum dignitate verberare!
  Haec obscura potentia nostra est
  Fortitudo animi et virtus!
  Hic rursus, sicut supernova, bomba thermopreon exardescit. Et planetae discerpuntur et ruunt agri.
  Hic tota rebellium phalanx incensa, crocodilis simillima rectis. Litteram trivialiter in parvas photons dispersas.
  Crocodili tempus non dolere.
  Ahsoka Tana tristis cum gemitu dixit:
  Animae nostrae sicut duo plana tollent;
  Ceterum sine se invicem vivere non possunt!
  Atque in digitos iterum lutum exitium et exitium totius imperii deduxit.
  Accensus etiam Azalea, validam papaveri agmine papillam, pectore plenas, ait:
  - Pro aeterna luce gaudia!
  Padawan puer Anakin, nudis utens digitis puerilibus, perniciem immisit et pissavit;
  Donec pellentesque justo justo.
  Crescimus, crescunt.
  solum caelum, solum ventus
  Tantum gaudium praecedit!
  solum caelum, solum ventus
  Tantum gaudium praecedit!
  Annuit princeps Rey, altera yaria missilibus imperii urente;
  - Laeta vita antecedit! Si non ex amore!
  Et omnes puellae bellantes cantabant;
  Volo, volo facere bene
  Accende lumen in universa terra;
  Nos sumus felix esse hominem
  Gaudeamus omnes nobiles Jedi!
  . Capitulum #3
  Mora in proelio fuit. Utraeque classis ingentes reparationes et quieti substiterunt.
  stridentibus welding, fulguribus excussum. Reficiebant nautae, ut naves reficerent.
  Ita opus occupaverat. Et gregarii milites quiescebant.
  Ahsoka Tana et Principissa Rei latrunculorum ludere coepit permutando frusta nudis digitis.
  Nimirum multo plura sunt quadrata et variae copiarum genera quam in latrunculis traditis.
  et figurae in motu vivere videntur.
  Ahsoka Tana dixit:
  "Igitur ais imperatorem fulmine imperii succensum esse?"
  Princeps Rey confirmavit;
  "Virtutis fulmina ferro flecti. et Palpatinum incinerunt. Sed etiam fulmina potestatis animum non possunt penitus exstinguere!
  Ahsoka Tana suggessit:
  - Verisimile imperator septem horcruxes habet. Immortalem animam eius faciunt, ac ne in regnum mortuorum resorbetur. Et quantumcumque occideris Imperatorem, movebitur in varia corpora, et toto orbe deficiet.
  Pulsavit impignorata puella bigis nudis digitis, pulchroque crure.
  Reginae Rey consensit;
  - Ita fieri potest! Horcruxes permittunt animam in hoc mundo perpetuo manere, et varia corpora inhabitare. Tantum eas destruendo, pallatini personalitatem, saltem in hoc universo, tollere potes! Alioquin erit comminatio aeterna!
  Et puella movit howitzer nudis pedibus, pulcherrima, sient et musculares cruribus.
  Ahsoka Tana nudo pede figuram movere notavit:
  - Magnus mundus est, et Horcruxes alicubi esse possunt. Fere in aliqua re. Et non est facile eos perdere. Hic quoque telum aliquod speciale habere debes.
  Princeps Ray petivit;
  "Tu es peritiores Ahsoka. Meministi iuvenum Darth Vader, cum eo contra exercitum comitis Dooka pugnatum. Et quid in hac vita caruisti, cur non adjunxisti alterum aut alterum?
  Ahsoka Tana humeros ei humeros respondit:
  - Meo modo habebam. Cum imperium esset, quid eveniret decrevi. Omnes tam bellorum et chaos fessi sunt, et, utique, aliquem ordinem elementarem saltem volui!
  Principissa Rei sagittariorum crura nudis digitis admovit, et dixit nudo dentibus:
  - Hoc est interesting positio suo modo. licet tatam fateatur et taedeat. Sed Palpatini imperium coelum omnino non est!
  Ahsoka Tana acriter monstratur, nudum calcaneum movens, figura generalis, oculis sapphiris micans;
  - Quaevis virtus non est idealis! Et quisque beatus esse non potest!
  Mora erat in colloquio. Puellae digitis nudis figuras movebant. jecit, et cellas plures capere conatus est.
  Ludus valde dynamicus modo lusit.
  Princeps Leia et Azalea cum Anakino chartis lusi sunt. Et ipsi etiam quaestionem tractaverunt, quomodo Palpatinum destrueret.
  Puer Anakin suggessit:
  - Thermopreon percute eum. Tunc nihil erit animae Palladis reliquiae!
  Principem Leia dixit:
  - Horcruxes absolutam immortalitatem dona. Etiam telum perfectissimum et validissimum animam talem perdere non potest. Est aliquid supra vulgarem materiam. Tantum Horcruxes eliminando Imperatorem superare possumus!
  Azalea Liae filia addidit;
  - Et hoc quidem non sufficit ad finem mali.
  Nudis digitis, Princeps Leia exemplar chartae movens iactavit et dixit:
  - Non satis! Malum in conscientia uniuscuiusque hominis! Sed credo in ultimo boni triumpho!
  Puer Anakin nudo pede puerili iactavit chartam geographicam et satis logice animadvertit:
  - Sine malo, omnino ignarus esset! Nullus esset heroismi et certaminis locus!
  Cecinit Azalea cum gaudio magno;
  Audaces socii gressumque;
  Confirma spiritum nostrum in pugna.
  Ad longinquam felicitatem via
  Illuminamus nos!
  Princeps Leia quaesivit in gravi sono;
  - Et quomodo Horcruxem quaereturi sumus?
  Azalea humeros ei respondit:
  - In theoria quaerere debes in archivo Jedi. Posset esse aliqua utilis notitia ibi.
  Et misit puella digitulis suis nudo colore mutato volatu.
  Princeps Leia adnuit.
  - Ita! Opus hoc archivum reperire debemus. Lucas autem Skywalker eum combussisse videtur!
  Tum puer Anakin aerem pugno percussit, ut etiam personaret, ac fremeret;
  - Non urit mss!
  Reginae Leia consensit;
  - Rectus est! Omnia informationes in archivo restituere potes. Sapientia enim Jedi non habet nisi materiale incorporeum!
  Anakin Skywalker Jr suggesserant:
  - Sine me ad planetam ubi archivum Jedi erat!
  Principem Leia dixit:
  - Omnes ibi sumus - Ibimus quinque electorum et qui potestatem habent. Sed nunc pugna!
  Animadvertit Azalea, iterum chartam iacere cum digitis nudis cruribus pulcherrimis et seductoriis;
  - Saltem aliquot sensus! Sed quid si non ibi aliquid invenimus?
  Principissa Leia chartam nudo pede proiecit et declaravit:
  - Tunc vocate spiritum Yoda! Ipse cum luce communicat et multum scire debet qui inaccessibilis est vivis!
  Anakin chuckled et respondit:
  - Et Yoda tam parva est - minor me!
  Azalea eliditur;
  - Parva, sed remota!
  Princeps Leia monuit;
  "Habemus aliam pugnam ante nos. Et debes saltem partem copiarum in proelio cum superiori potentia imperii servare! Et quinque nostri debent esse in fronte!
  Audacter dixit Anakin.
  Puer machinam sclopetis in somnis videt;
  Carior est tamen ei piscina quam limousina.
  Qui denarium in denarium vertere vult;
  Ex nativitate intellegit - imperium regit!
  Ahsoka Tana nudo pede movit figuram et constat;
  - Ita! Scilicet, virtus regit!
  Principem Rei elaboratum;
  - levis vis!
  Ahsoka cum tristitia in voce.
  - Vae, non semper!
  Palpatine neptem dixerat;
  - Non semper, sed semper!
  Ambae puellae nudas plantas contra se alapam fecerunt.
  Sed hic iterum pugna venit. Stellae imperii appropinquant. Praecedunt, ut traditur, pugnae crassae moventur, similes vel caeruleis balaenis vel spermae balaenis, sed simul multis sclopetorum aculeatis.
  Multae novae naves magnificae venerunt, modo citato gradu in officinis imperii aedificatae. Ferrum projecerunt, et valde minacem prospexerunt.
  Starships etiam appropinquabant, sicut pugiones nudae acutis finibus et manubriis alatis. Fulgebant etiam metallo. Fere armada imperii superante in numero navium, et magis in igne.
  Saltern, classis imperii feminae clone nautarum octies validior erat.
  Et patet quod rebelles simpliciter receptui operient.
  Sed inter eos, quinque pugnatores - quattuor puellae et puer - gravem potestatem habent. Et ex hoc aliquo casu sustinendum est.
  Ahsoka Tana accensus ad pugnas cum nudis digitis accedens eam stridit;
  - Luce vis nobiscum!
  Crassa Battleship missili thermoquark erumpente ictus est. Turrium tormentorum moles incensa et oppressa est.
  Clone fugerunt ab igne virgines, Nuda micantes, calcibus undique.
  Ahsoka cecinit:
  Magna enim lux fulgida;
  Vincemus tenebras sinhs ...
  Pulchra aurora venit
  Filiae et filii Jedi!
  Princeps Rey infensi demonstravit quod donum necis misit ad annihilationis adversarium suum:
  - Unus duo tres! Frange draconem!
  Itaque papilla coccinea pectus suum exposuit, ac pugaculam cum ea premebat.
  Anakin, pulcher, flavus, patre Jr. Skywalker pulchrior, nudis accensus digitis, puerilibus cruribus, cecinit:
  Pueritia, o pueritia
  Pueritia clara esto mecum .
  Pueritia, o pueritia
  Puer sum lucem frigido seri!
  Et iterum, accepit pileum ingentem magnam pugnam obscurae imperii. Planius erupit arma, et exarsit ignis.
  Rebelles duas tantum magnificas naves reliquit. Dolore magna hostium praevalens.
  Et sunt minores imperialibus et inferiores vi lethalis. Nempe eos, qui primi imperij sidera perdunt.
  In parvis atriis utilitas copiarum tenebrarum minor est. Princepsque Marescallus Leia ea uti conatur.
  Hic pedibus nudis iaculatur aristis. Accuratius cruorem imperii percutit. Exardescere facit et resiliunt. Nauis erucae naufragio pluribus coloribus ardet.
  Principem Marescallum Leia cantat;
  Omnia denique in universo;
  Rivi lucis nunquam excurrunt.
  Potentia in proelio mutatur;
  Senes abeamus in adolescentiam annos!
  Et iterum, pulchrae nudae calcis, virgo ardentem et igneam maculam e stipite immittit.
  Bellator laetus pipiabat;
  - Milites sumus praecelsae lucis;
  Qui felicitatem dat mundo.
  Sententiae periculosae
  Et sors sine finibus aethere!
  Azalea confirmavit. Fasciam suam exuit et papilla carbunculo subtiliter exussit.
  Raptor imperii opacae feriatur et insonuit;
  - Potestas tenebrarum per orbem diffusae;
  Domus sunt in tenebris inferni.
  Ac volentes mala pascere convivio;
  Satanas vias ambulat!
  et despiciens comites belligerantes. Notandum quod ipsa est pulcritudo valde certaminis complexionis.
  Puer Enakin iterum accensus globulis nudis digitis premens, pedem infantis increpuit;
  - Imperator Palatinus
  Bastardus es et moron!
  Imperator Palatinus -
  Domine tenebrarum copiae!
  Ahsoka Tana infensi ostendit:
  - Victoria tantum nobis adhuc erit!
  et puella auxilium fragum pectus papilla percussit. Et inimicos multum contrivit.
  Bellator peritus. Hic princeps Leia fere octoginta annos natus est. Et Ahsoka iam erat inclitus bellator antequam Leia nasceretur. Ea est eiusdem aetatis cum Darth Vader.
  Et multum bellum ibat cum eo.
  Viam Ahsoka in ipso fine cum rebellibus pugnare coepit. Cum Mors stella imperfecta destruxit, et Imperator ipse Palpatinus.
  Tunc Darth Vader mortuus est. Specialius, corpus testa. et liber est spiritus.
  Et de alio mundo potest evocari. Ahsoka etiam Obi Wan Kenobi meminit. Ea pugnavit cum eo.
  Ahsoka puella manebat, cum Obi Wan senex. Leia spectat bonum et hilarem.
  Constat autem quod faciem habeat mulieris maturae, non timidae. Marescalli mentum masculinum, specimen classicum, proprietas lineamenta.
  Saeculo vicesimo tertio haec athletica feminae triginta quinque similes spectant. Figura Leiae est muscularis, paene puellaris, solum graviore mole graviore.
  Sed Ahsoka tenuis est, pelle multi-colora, et facie infantis fere. Decenniis non mutata est. Exceptis proboscis loco aurium, color idem fere est quod homo.
  Etiam sine capite videre potes, puta ex humano genere hanc esse puellam, modo pellem suam in aurantiaco, purpura, et luteo exemplarium depingit.
  Et ubera eius humana sunt.
  Papaveris rubrae papillae contra globulis premunt et rivos igneos evomunt exitium totalitariae.
  Ahsoka fremit dum pugnat imperium;
  - Mundus est profundae tenebrae, omnes perplexi sunt;
  Fiat lux - et abiciamus compedes peccatorum!
  Et alius inimicus explodit starship. Multoque pernicies agitur.
  Quilibet membrum validissimum habet quinque pugnas et starship moderatum.
  Anakinus etiam puer undecim vel duodecim annorum suum currum callidissime moderatur ope pedum nudis et sane manibus.
  Praeterea, ordines in mente dari possunt.
  lepide admodum Anakin dixit;
  - Occidere peccatum est, sed alios vivere prorsus ridiculum est!
  Et puer nudo calce pugionem pressit.
  Tota crassa celox.
  Maxime hic adipisci iure...
  Padawan puer similis semper in pila.
  Principem Rey puerum terminatorem sustinet;
  - Age, Darth Vader nepos, avo dignus esto!
  Anakin notavit, nictu ad puellam et nudis digitis pedum natorum sollertia simiae utens;
  In proelio cum puero sinha,
  Im 'non disputando usus est!
  Im 'non disputando usus est!
  Dignus es
  Dignus es!
  Sancti discipulus!
  Puer est - frigidissima et idoneus.
  Azalea Leiae filia notatur urendo thoracis papilla, et damnosa metus imperii;
  - Mi frater, vincemus - credo!
  Azalea et Anakin quidem cognati sunt. Et sic dicamus pugnam.
  Azalea iam adulta puella, Anakin adhuc puer est. Sed eorum ingenium ingens est.
  Pugnax et ferox et simul benignus.
  Accensus Azalea, papilla coccinea utens iterum, pipiabat;
  - Lucem servabant in carceribus diu;
  Diu lux tenebris exorta mali.
  In tenebris dies sunt
  Redemptionis hora percussit.
  Et puella iterum eruditionis habes. Hoc tempore nudis pedum gratiarum pedibus utens.
  Ahsoka adnuit affirmativam.
  - Mirabilis es iustus!
  Illa quoque aliam imperii tenebrarum navem cum papilla in proximum mundum misit.
  Azalea confirmavit fragum papilla utens plena ubera perusta;
  - Et magnus es!
  Et utraeque pulchri- tudines inter se despiciebant. Azalea valde pulchra est. Crines eius mellis flavi similes sunt. Et Leia nigrior est.
  Utraque pulchra, sed diversa. Pudeat fratrem patris occidisse Solonis.
  Talis antem.
  Sed ex altero potes dicere spiritum hominis; Certe, si hic homo clara persona fuit, et individuatio eius non vacat in vi dissolvere.
  Regina quoque Leia filium luget qui in IIT parte virium ierat. Et pro viro, quem filius occidit.
  Foedissimum est quod is, qui occisus putatus est, reus est istius Imperatoris Palpatini.
  Etiam Darth Vader eius vel Anakin Sioker puer erat, et Palpatine senator iam senes canitie erat.
  Sed hoc malum quot annis fuit? Ac primum Palpatine deformata fulmine vires. Deinde carnem suam in clone movendo amisit.
  Et nunc sunt omnino in carne virginis. Et facit malum, nesciens quamlibet modum, vel etiam modum virtutis.
  Revera, Imperatrix Palpatina puella est crinibus praeclarissimis et cantu, specie expressa, manus in medium extendit.
  Frontis pars magnae pilae apertae sunt. Manus pulchrae et decorae Clone imperatricis longis clavibus visi sunt.
  Atque hic aspicit.
  Quippe classis imperialis multoties robustior occupat. Sed quinque milites ex his, qui habent vim, pertinacissime resistunt.
  Et magna detrimenta classi imperatoriae.
  Clone Supermarshal Emmanuel nudum pedem in ira alluit (omnes clone puellae praeter imperatricem calceis nudantur) et fremit;
  - Solvite eos, o maximi maximi!
  Palpatine imperatrix furiosa sibilat;
  - Fiat ita!
  Et fulgura virtutis erue de longis pulchritudinis clavibus. Crescunt in magnitudine. Et nunc crescunt sicut fulguris telae.
  Emmanuele furibundus cecinit;
  - Non nisi ab obit;
  Damn Jedi!
  Imperatrix Palpatina acriter dixit;
  Melior est interfectio quam mille maledictiones.
  Vis fulgurum quinque pugnae stellas involvit. erant sicut muscae in tela ignea.
  Ahsoka Tana increpuit:
  - Virtus fulgurum non est FORMIDULOSUS!
  Princeps Rey bullam cum papilla coccinea pressit et cum hoc consensit:
  - Ictum simul omnium Sith tenui!
  Et ab Anakin, qui minus expertus erat, fulminis ictus est. natorum calcibus nudis cremaverunt.
  Puer clamavit:
  - Me dolet!
  Azalea dixit:
  - Parcite cum luminibus tuis!
  Puer digitos scindit. Habebant lightsaber. Et iuvenis bellator fulgura verberavit.
  Pedes nudis infantis fumigabant ac pusulabantur.
  Amavit etiam Azalea. Puella non solum in calcibus, sed etiam in nuda et plena ubera combusta est.
  Sed et ipsa renitebatur gladio.
  peritissimis quoque bellis reliqui praesidii, quod Jedi sine gladiis essent exercitati.
  Sed adhuc fluxus energiae negativae tam validae erant ut instrumenta optica et visus deficerent. Et dolia sclopeta deformare et liquescere coeperunt.
  Principem marescallum Leia notavit:
  - Quae diabolica potestas! Accepit etiam fortior!
  Bellator Rey consensit;
  - In interitu IIT ultra facultates pandit. Non mirum, semper facilius fuit occidere quam resurgere!
  Ahsoka Tana labia eius lingebat et notavit;
  - Non habebis pedem. Regredi cedere, ac novis copiis iungere proelium cum IIT!
  Padawan puer respondit:
  - Filum fractum est
  Vivamus ac minatur.
  Vivere clara -
  Heros moriendum est!
  Bellator Rey objecit:
  - Singularis sumus quinque! Aliquam ut finibus mauris. Et tempus non est vis vincere IIT!
  Princeps marescallus ordinatus est;
  - Abeamus! non pugnatum est! Horcruxes inueniemus et diabolum incarnatum destruetur.
  Reginae Rey adnuit et addidit:
  - Et tamen nostri quinque campi ultimo proelio relinquent!
  Puella pedem nudum sustulit et sustulit. Et de nudo calcaneo pulsar emissa potentia.
  Volavit ad directionem magnificae pugnae Palpatinae Imperatricis. Occurrit itaque ei fulmine ictus.
  Sed telae circumiacentes magnae quinque stellae pallidiores factae sunt, vis negativa debilitavit.
  Ahsoka Tana annotavit:
  - Iterum mittere possum!
  Et bellator iterum, quasi stupri, ope uberum suorum fragum.
  Et tunc vastitas plagae formidinem penetrat Caesaream, eamque uri ac frangit.
  Azalea squeaked, etiam figens et neglecta dolorem pedum combustorum;
  - Fatum nostrum est
  Aliter vivere non possumus...
  Si Satanas obtinuit in -
  Tunc nos eum terga feriemus!
  Puer Anakin etiam puerilibus suis utebatur, igni, sed mobilitate non amissis cruribus, canebat;
  - Potestas tenebrarum non cessabit;
  Potestas tenebrarum non vincet!
  Occidemus exploratorem draconem;
  Diabolus in inferno vincetur!
  Reginae Leia confirmata est in classe Imperiali trita.
  - Hostes vincentur, quamvis fortissimi sint!
  Ahsoka Tana iterum ad umptesimum tempus aliquid atrox emisit cum papilla coccinea cum papilla et pissantibus;
  - Animam eurn ad lucem ;
  Renascentur iterum somnio.
  Si tenebrae fatum tuum est
  Sustinete porcum!
  Imperatrix Palpatina valde angebatur quod quinque milites lucis dare in nolebant.
  Etsi fulmina potestatis iterum excussae sunt.
  Nihilominus, Princeps Marescallus Emmanuelle aliquid solidius et mortiferum explicavit: missile thermpreon.
  Eam ope nudis digitis pedum dexterorum direxit.
  Numera in eruca huius modi - centum trillion bombarum atomorum in Hiroshima omissa. Sic hiatus terribilis erit. Alia Overmarshal: Monika etiam mandatum dedit ut naves imperiales quantum possent retraherent.
  Ad vitandam explosionem supernova vastante feriri.
  eruca procul exuit. Eius autem admiratio talis fuit ut quinque stellae cum Iedio percussae sunt et vox palea exarsit. et rapti sunt in fluctu.
  Princeps Leia tweeted:
  - Verte praesidium mentis! Superesse debemus!
  Puer Anakin, qui iterum, et hoc tempore multo plures calcanea natorum combustorum, cantavit;
  - Dici non possunt pro bellatore recenti;
  Preme torrens lucidi pectoris tui ...
  Paratus sum vitam meam dare ad misericordiam;
  Nostra laudentur!
  Quamvis defensiones eorum, Anakin et Azalea graviter ab igne hyperplasmico et infernali energia fusionem erucae preontis exustae sunt. Hoc donum bene potuit tellure revelli.
  Reliquae autem puellae Jedi graviter laesae sunt. Verum adhuc minus quam minimi pugnatores.
  Praeterea glitch in oculis habebant. Non iam vires ad bellandum, et leves reclinatae.
  Reliquae seditiosae stellae omnino in diversa ruebant. Commisso iam proelio.
  Princeps Leia exclamavit;
  "Similis non possumus plures potentiae convenire!"
  Reginae Ray stated:
  Eamus partium!
  Anakinus fortiter declaravit, quamvis rufus esset ut cancer ex ambustis, et verbum pusulis operiebatur;
  - Carmine fautorum coccinea aurora;
  Patria, imperium clarum!
  Azalea, qui et male combustus erat, sed fortiter retentus, furibundus respondit;
  - Imperia clara non sunt. Recte dicis: clara respublica!
  Puer Anakin, cuius lingua ambustis paene vacua erat, obstinate respondens canebat;
  - non esse oratorem
  Longa brevis...
  Ego imperator fiam
  Post omnes, non erunt longi!
  Principem marescallum Leia acriter declaravit:
  - Nimia superbia IIT vis viam aperit!
  Ahsoka Tana dixit:
  - Cum Anakin Darth Vader factus est, etiam imperium iungere volui. Sed tunc cogitabam usquam aliquem, qui me valeret, citius aut serius occidi dolose.
  Reginae Rey adnuit.
  - Ita! Quae vis infirmitas IIT? Difficile est in eo aequalium unio esse. Occidunt, et se invicem interficiunt. Multi fuerunt Jedi. Sed sitki duas regulas habuit. Cum essent tres ex illis, aliquis aliquem interfecit. Aut discipulus magistrum occidit.
  Anakin dixit:
  - Non ego cum mundo?
  Azalea tweeted:
  - Noli promittere, mi frater;
  Noli promittere mi accipere...
  Alioquin, pessimum erit.
  Padawan puer respondit:
  - Verbum non dedi - confortare, sed tenebo!
  Principem Rei aspere dictum est;
  "Inveniemus Horcruxes, et finiemus potentissimum ac peritissimum Sith in historia universi."
  Classem repugnantis in diversa disperserat. Eventus belli latebat.
  
  
  
  AMELIN IN MIRABILIA
  ANNOTATIONES
  Puella se invenit in fairyland, ubi multum viverra ut videat et omnia iucunda et spatium.
  . CAPUT I
  Amelina ambulabat per lateres viae lutei, et angiportus circa eam creverunt floribus laetissimis. Flores areolae bene conservatae sunt, et flores scintillati ex omnibus coloribus iridis.
  Et ipsa Amelina conversa est in puellam circiter duodecim. Et percussit nudos pedes. Fuit quaedam mediocris fabula.
  Hic strepitus venit. Lepus in paenula tunica et petasus in via recurrebat. catenam e sinu protulit, procursu fremit;
  - O quam sero sum! Me radant aures meae, et barba tam indecora erit!
  Amelina post lepores oc- currit;
  - Visne auscultatum - accelerare acriter?
  Lepus in petaso coaxat;
  - Et ducissa perturbari potest!
  Et jam una decurrerunt angiportum. Amelina, nudis micantibus calcibus rosea, quaesivit;
  - Cur albus es?
  Leporis fremuit;
  - Cur albus sum? Ah melius esset cinereum esse, et non currere et sedere!
  Amelina eam cepit et effudit;
  - Si vis fortis esse, curre! Si vis dolor esse, curre! Si vis sanus esse - curre!
  Lepus retusus, nictu.
  - Ne timueris malum nuntium;
  Respondemus currendo in loco!
  Cursor ilico communis est mitior!
  Puella et lepus currere pergunt. Antea subito apparuit quercus ingens concava. Incidit ibi lepus, et post eum Amelina insiliit.
  Puella saltavit et casum sensit, habitu suo parachute aperiens.
  Amelina quasi in somnis lente descendere coepit. Lepus paulo inferius volavit et cantavit;
  - Et ruit tota die, ceu lepus insanus;
  Probabiliter ex timore factus sum lepus candidissimus ...
  Respondit Amelina et cecinit:
  - Quantum sit ignavus - non intellego;
  Fortis bellator ad proelium nascitur.
  Timor imbecillitas est et ideo -
  Quis timet iam victus est?
  Et puella, nudis digitis, poculum sustulit cum appetente stantem in latere putei. et gustavi. Mel erat aliquid ut. Et cecinit Amelina;
  - Sic tata manus gravis est;
  Si pater hoc pede accipit,
  Non erit omnino mel!
  Striduit lepus, auriculas quassans;
  - In terra aliqua ratione homines
  Ambulant stoping pedibus suis
  Quod tam stultum est, quam horrendum turpissimum!
  Amelina placentam in pluteo vidit. Tam pulchra floribus et cerasis. Puella manus ei extendit.
  Subito libi os habebat, et pipiabat;
  - Aenigma coniectare!
  Deinde libum de ferculo argenteo decidit et una cum puella innatavit.
  Amelina adnuit.
  -Sit!
  Libum, cicad, cecini;
  Cur caprae tria cornua habent?
  Puella tardius incidit in puteum, miratus quaesivit;
  Habetne hircus tria cornua?
  Libum risit et respondit;
  - Ita totum tria capita serpentis Gorynych!
  Amelina respondit giggled;
  - Quia cornu caprae quartum ab Ilya Muromets succisum est!
  Libum risit et dixit, den- tes denudans strato scelerisque obsitus;
  - Non! Cornu caprinum a Finist caesum est - Falco clarus!
  Puella manus ad crustulam extendit et cantavit;
  - Libo, mus meus es;
  Ego te edam cum pelle dulci!
  Respondens, productum culinaris cantavit;
  - Farina sine intermissione;
  Stultus in inferno...
  Orci dubium!
  Amelina iterum talem delectationem et placentam pulchram capere conabatur, sed puellae manibus labebantur.
  Placenta grinned.
  - Ne bracchia extendas - crura extende!
  Tunc Amelina, sine bis cogitans, membra inferiora in aciem misit. Et prehendit placentam... Ille, expuens cremor, clamavit;
  - Libas nudis pedibus non edunt! Eamus gladium aureum et furcam in actum!
  Amelina circumspiciebat. Omnia moenia putei pependit. Flagellae graves possidet quae elephantos pellere possunt, non ferramenta.
  Amelina pipiabat;
  - Ubi ferramentum?
  Libum exsibilat;
  - Ubi ubi? In Karaganda!
  Puella ex America turbata respondit:
  - Ego hanc urbem nescio!
  Libum jucunde cecini;
  - Patria mea lata est;
  Multae silvae, agri et fluvii in ea sunt.
  Nescio alia regione
  Unde homo tam libere spirat!
  Amelina muros aspexit. Hic videre potes et ripas in eis sunt. Paucis diversis amphoris. Complectens impedita et mel.
  Amelina manibus suis hydriam capere tentavit, sed illa non defuit. Elapsi sunt inter digitos meos sicut hogramma.
  Sed cum puella nudis pedibus utebatur, hydriam impeditam arripuit. Et attulit ori suo.
  Odoratusque est vere delicatus nimis.
  Amelina coepit bibere fragum delectamenti et massae fici mixtae. Et tam delectabile fuit quod puella cantabat;
  - Gaude patria, gaude patria;
  quis indicabit mihi quis ostendet .
  Ubi est, ubi est?
  Lepus arduo notavit aere, petasum quatiens;
  - Damnosum est pueris multa dulcia edere!
  Amelina offensus est;
  - Mulier adulta sum, non puer!
  Lepus giggled et respondit;
  - Subtiliter! Cum in fabula mediocris, adulti filii fiunt! Sed tamen, ut Carolus Marx dixit - ens determinat conscientiam?
  Amelina risit et respondit:
  - Carolus Marx? Estne ille qui habitat in tecto?
  Lepus machmavit et notavit, den- dente, quem habebat valde grandes;
  - Non, Carleson in tecto vivit. Et Carolus Marx est ... - Et tunc lepus haesitabat, et cachinnant addidit. - Scimus peregrinum. Et nescientes me, venimus ad me hospitem, sed usque in somnis.
  Amelina giggled boabat;
  Sedimus in tecto
  Etiam vel maior.
  Vel fortasse A, I, B -
  Sedens tibia!
  Et iterum puella faciem in impeditam fixit, et succossos, dulce pulpam lambere coepit. Et modus eius lucidior factus est.
  Et huc venit Carleson. Talis puer crassus cum motore supinus. Volavit de latere putei, carmen quaesivit;
  - Salve Frau madam!
  Amelina ridens respondit:
  - Salve, haedus cum motore!
  Offensus est Carleson, labra sua libidine sapit;
  - Toddler non sum! Homo sum in plenitudine!
  Concordia adnuit puella.
  - Aut puer non sum - fallunt apparentiae!
  Puer cum motore cecinit;
  - Pueritia finis erit cum;
  Tantum in aeternum fabulas!
  Pueri germinabunt
  quis ubi disperget?
  Amelina risit et respondit:
  - Pueritia semper in phantasia!
  Lepus intemperanter notavit;
  - Pueritia habes in capite tuo, et assidue anorum habeo!
  Amelina giggled and remarked;
  - Quod dicis - culpa tua est;
  et apparatus est tibi paratus!
  Lepus scidit , denudans dentes ;
  - Non sumus caballi, non sumus caballi.. .
  Et tunc magnus homo auritus rithimo increpuit;
  - Lepores sumus!
  Amelina pipiabat, connivens in nova consuetudine;
  - Larvas cuniculorum, elephantorum et alcoholicis distribuit!
  Placenta notata est nulla;
  - aviam relinquo, avum reliquerim, leporem reliqui, ac lupum reliqui atque etiam ab urso elapsus sum.
  Respondit lepus:
  - In hoc fumo, tanquam in inferno;
  Respondes mihi!
  Solus aeternus, quare tristis es -
  Ubi est ursa tua?
  Amelina nudum impressit, pedem puerile in aere cecinit;
  - sum amicus cum urso, sum amicus cum urso;
  Sine metu relinquam ...
  Si sum cum amico,
  Si ego cum amico
  Ursus sine amico!
  Lepus contemnens fremebat.
  - Ursa te disrumpet! Is vultus amo te non creverunt!
  Amelina cum gemitu dixit:
  - Et hieme et aestate inaudita miracula;
  Pueritia alicubi erit, sed non hic!
  Discalceatus per palu scintillat amnis
  Currit puer, et ego cum eo ero!
  Mora fuit. Amelina, quae puella in somnio facta est, sensim subsidit. Non satis intellexit quid ageretur. Lepus vellicat et murmurat;
  - Sicut equus impulsa sum;
  Via vere mala est!
  Amelina giggled ... Hic praevolavit FERRAMENTUM pendentis. Quin etiam cultri, cochlearia, et furcillis auro opus erant.
  Puella digitis nudis cultrum et furcam scintillantem in semi- tenebris sustulit, ac fremuit;
  - Primum in oculis placentam spectabimus;
  Et tunc frigemus et comedimus!
  Libum exprimitur responsio:
  - Noli puella recta comedere!
  Amelina, cum caderet, miratus est;
  - Quomodo igitur?
  Libum clara voce cecini;
  Exempla tua inspiciamus, rosas;
  Et tunc interficiam te, et comedemus te.
  Amelina giggled and remarked;
  - SIC! Pulchra!
  Lepus effusus est de loco;
  - Non sedeas trunco;
  Ne scriblitae vescantur!
  Libum logice dictum est:
  - Et quid vetat? factus sum ad edendum!
  Amelina, cultrum et furcam nudis digitis tenens, placentam capere conatus est. Et vellicavit.
  Lepus sumpsit et aspexit iterum vigiliam suam et philosophice dixit:
  Displicuit solito
  Homines in tempore
  Tum frustra eum sequimur,
  Nos nihil morabimur!
  Amelina logice notatur:
  - Et res existente semper homines poenitet.
  Lepus constat.
  - Prorsus humanus!
  Libum ridiculum factus est, et ipse distillavit;
  - homo, homo, homo;
  Lux et spes populi .
  Finem faciet mox turbidus saeculum;
  Terret te hortus!
  Amelina iterum placentam postponere conatus est. Sed plane non poterat. Placenta volavit, nec data est.
  Earum latera putei iterum papaver sicco iam puero motori noto crasso. urnam impeditam in manibus tenebat, facie infantem lactis illitum.
  Puer qui habitat in tecto, dixit:
  - Libum huc evasit obstinatissimus!
  Amelina cum hoc consensit;
  - Immo cibus contumax est!
  Carleson cecinit:
  - Cibus, cibus, cibus calefactus;
  Ventrem tuum toment - est nugae!
  Et puer cum motore sumpsit et apprehendit placentam ex opposito colli. Is torqueri conatus erumpere. Sed, ut videtur, Carleson secretum aliquod noverat et illud observare procurabat.
  Libum tweeted:
  - Tu scilicet anthropophagi;
  Sed homines non opus est manducare...
  Quia anthropophagi
  Posse adepto terebravisse!
  Dictum est cum risu Carleson:
  - Es homo?
  Placenta cum risu dixit:
  - Possum dicere!
  Puer cum motore dixit:
  - Psittacus nimis loquitur!
  Placenta increpuit:
  - Ego quoque intelligentiam habeo!
  Puer Carleson chuckled et dixisse:
  - Quid sunt quinque?
  Libum statim respondit.
  - Viginti quinque!
  Aurelia dixit:
  - Immo nimis crudelis est rationalis!
  Libum purred;
  - plenus venter;
  Surda insuper in!
  Carleson adnuit et rogavit;
  Quid interest inter corvos et corvos?
  Libum inflatum mussat;
  - Corvus est, et corvus est.
  Carleson risit;
  - Non! Hae sunt diversae species, fortasse tibi pro ea comedunt?
  Libum respondit;
  - Et in colapho clauso aliis,
  Coquus convaluit - timide noli esse...
  Cum hoc carnivorae appetitus
  sceleste alienae animum degluties!
  Amelina suggessit, accipiens fuscinulam et cochlearium in manibus suis;
  Non tam crudele sit rationali. Fortasse melius est eum bracchia et crura trahere?
  Carleson revocavit:
  - Nonne ieiunare vis?
  Amelina respondit giggled;
  - Noxia cutlet, in agone;
  Ac nisi cursus fugat pondus!
  Lepus satis logice affirmavit;
  - Lepus hic multum fugit -.
  Et quam diu vivit?
  Carleson risit et notavit;
  -Ecce turtur tarda est, sed diu vivit!
  Amelina cepit et cantavit;
  Procellae caeno trahitur;
  superficies plana veteris stagni...
  Ah, Pinoculus similis erat!
  Solutus sum, rude!
  Carleson aliquid auferre voluit, sicut alia indoles apparuit. Ita est, hoc est Winnie Pu, ursus valde pugnans.
  Volavitque in vesica, et fremuit;
  - Ego in igne
  Quam fames...
  In ictu irae pone omnem potestatem
  Nunc anima Winnie est iuvenis!
  Carleson extendit manus et dixit:
  - Vinny, potesne aliquid magis lyricum cantare?
  Pooh Winnie ille logice affirmavit:
  - Vidi scobem in capite meo, ut nihil cantem!
  Amelina giggled, deinde nudos digitos nasum ursi fuscum apprehendit.
  Murmuravit ursus, acuto inprobo se liberans;
  - Non! Noli esse stultus!
  Amelina giggled and remarked;
  - Ita te non habui!
  Carleson logice declaravit et etiam cecinit;
  - Nemo eum tenere potest,
  eius cogitationes recta in distantiam ducuntur .. .
  Maybe Im 'lusus naturae
  Ego compote effudit ...
  Sed non paenitebat Cuniculi ientaculum!
  Dixit lepus, auriculas plaudens;
  - Non! Is vere est homo cum motore cantare conatur!
  Amelina quaesivit;
  - Miraris quod cantat, vel quod gratis cantat?
  Iterum respondens Carleson cecinit:
  Canticum adiuvat ut aedificemus et vivamus;
  Canat homo citharam bonam.
  Et qui per vitam cum cantico ambulat;
  Numquam uspiam evanescet!
  Lepus in sua ratione suggessit;
  "Fortasse melius est placentam in quattuor dividere?" Tunc mutuum erit gaudium et non pinguescunt?
  Libum ultro fremebant;
  - Non egeo hospitatione! Tam inhumanus est!
  Amelina iterum suadet:
  - Nullane est magicae pensiles calami in fairylandia addendi bracchia et crura placentae?
  Lepus chuckled et respondit:
  - Hoc reperire potes si in puteum cadere pergas. Quamvis multum in causa pendeat!
  Carleson revocavit:
  - Ego olim potui motorem meipsum obtinere, semperque puer manebam, sicut Petrus Pan!
  Lepus grimaced.
  - Tace! Tum alius Quintus ad placentam volabit!
  Amelina effudisset;
  - Bunnies non placentam comedunt!
  Hoc animal auritum dixit:
  - Educatae puellae nudis pedibus non currunt!
  Amelina cum gemitu respondit:
  - Bene... Non sum prorsus puella!
  Lepus exsibilavit;
  - Tanto nequior, cum rosea calcibus adulta iactat nudum!
  Carleson respondit:
  - Indecens est lepores in petaso et caestus ambulare!
  Et ululaverunt animal aurititum;
  - Et quare hoc?
  Winnie the Pu hic inseruit:
  - Vultus ut prima sistenda nos in ruinam manet! Sit scriptor prohibere disputare. Et cum placenta volare potest, tum brachiis et cruribus non eget!
  Productum culinarium cecinit;
  Piratae non opus est scientia
  Et lucidus quid...
  Habemus crura et brachia
  Et caput nostrum supervacuum est!
  
  TRES MUSKETEERS RECONCILIO
  ANNOTATIONES.
  American adaptatio Trium sclopetariorum in alterna historia. Utique omnia frigidiora sunt quam Dumas, et cum elementis magicae, et lacus Iaponica.
  . CAPUT I
  Screen adaptatio Trium sclopetariorum novo modo. Dartagnan adhuc tantum puer circiter duodecim annos natus est, ceteri pueri Musketeer paulo antiquiores sunt quam tredecim vel quattuordecim.
  Et sane, sunt in brevibus et discalceatis, sicut decet eleifend antiquitus. Et ex machinationibus cardinalium reginam servare volunt. Opponuntur autem per insidiosa et adulta milady, et Constancia Bonacieux est etiam puella.
  Multae pugnae in hac pellicula sunt, et glaciem cremor iacientes, placentas, et admodum moderni generis. Cum guys a custodibus cardinalium circumventi erant, tunc in manibus Dartagnan machina tormentaria valde gravis erat cum globis explosivis callaribus. Durum erat puerum tam colossum tenere et ab longissimis ac muscularibus Porthos inter eleifend adiutus est.
  Et tunc, si iam pervenit, custodes cardinales justos secant. Et quidam custodes portarum exeunt et volvunt super herbam.
  Et etiam funnior est cum sclopetarii pueri ad hostes emissario clangunt. Pedes nudo reponebant, utque caperent et homicidio vi exprobrarent.
  Hi pueri modo mirabiles sunt.
  Pueri quattuor, utique, non sederunt. Navem alatam sumpsit et cepit, quam designabat secundum delineationem Leonardi Da Vinci. Haec guys sunt tam frigus.
  Et cum his discalceata puella Constancie Bonacier. Illa capiet, pulsar igneam caputque calcaneo jactabit. Et confestim massa militum cardinalium ardet.
  Et cardinales non comprehenderunt regem secundum canones. Et haec quidem res militaris est.
  Quattuor sclopetarii pueri et puellae contra totum exercitum pugnant. Quae opponuntur non solum ab hominibus, sed etiam ab orcibus.
  Utique, tota pellicula emissa esse potest stilo Civitatum Foederatarum - frigus cum effectibus specialibus.
  Pueri quattuor aut duodecim aut quattuordecim, nudipedales et in brevibus, castellum oppugnant. Et cum illis est puella coma, quae micat ut aurum folium.
  Puer Dartagnan duos gladios magicos statim in adversarios incidens torquet.
  Tum pueri nudae sient circiter duodecim crura pisi mortis.
  Explodit et duos duodecim orcos in chunks cruentos dispergunt.
  Musketeer puer cantat;
  - Ut viximus, pugnantes;
  et mortem non timebis
  Sic posthac, tu et me vives!
  Et in astra
  Ac montes taciti...
  in mari fluctus et furit ignis!
  Et furiosa, et furiosa ignis!
  Pulcher, muscularis teenager, Porthos nudo pugnet, et Apollini similis.
  Cardinalis Orcos custodesque Porthos acutis gladiis caedit. Is puer fortissimus est.
  Hic, nudis digitis, haedus in bracis boomerang immittit. Et praeciderunt capita Orcorum.
  Porthos cepit et cecinit;
  Hoc est pulcherrime vivere
  Hoc est bene vivere ...
  Nostrae fortitudinis;
  Fortitudo animi et virtus!
  Et validi nudum calcaneum puerum Orcum generale feriet in mento. et omnes dentes evolabunt.
  Athos puer parvus minor tredecim annos natus est. Sed vultu admodum expresso ac nobili, licet puerili.
  Acceptum itaque cum gladiis papilionem excepit. Succisis paucis orci.
  Et nudi digiti pedis iuvenis valde funestum iecerunt donum annihilationis. Haedus mirabile est. Et melius cantat.
  Musketeer Puer pipiabat:
  - Fiat ira nobilis,
  coquite sicut fluctus .. .
  Exercitus populi sumus
  Fatum vincimus!
  et pueri-Comitis versos despiciens.
  Aramis plerumque minor est quam Dartagnan et spectat circiter duodecim annos natus. Pulcherrimus, puer flavos.
  Aramis hostes ense secat, den- tesque canit;
  Diabolus bellum gessit contra Dominum Deum.
  Hostes crudeliter, insidiose pugnaverunt.
  Sed Christus Satanam amore oppressit;
  In cruce, probans veritatem tuam!
  Puer autem digitos nudas e sclopetarii aliquid contritione contrivit.
  Orcorum massa discerpenda, et hirtae carnium frusta modice fumabat.
  Tum bellus et venustus puer cecinit;
  Deus meus, quam pulcher et purus es!
  Credo tuam misericordiam esse infinitam.
  Gloriosam vitam dedisti in cruce
  Nunc ergo ardebis in corde meo semper.
  Constantia quoque pugnat. Illa puella teenage videtur esse et arma gerit. Pedes puellae tantum sunt nudae et ornatae.
  donum exitii eis deiecit. Scidit inferorum molem bellatorum et furores bestiarum, stridores;
  - Gloria reginae!
  Aramis, lepidus ille puer orcum retinuit. Concidit, ac protinus duos versos cornigera cassis perfodit.
  Adulescens quaesivit;
  - Et glorificent Dominum?
  Quod Constantia puella prehendit et nudis digitorum gratiarum cruribus homicidam donum delevit. Massa discerpsit orcorum, et clara tunc cecinit voce;
  Tu es Dominus decoris, gaudii, pacis et amoris;
  Formam immensam, claram lucem...
  Pretiosum sanguinem in cruce effudisti;
  Salvus ab infinito sidere sacrificio!
  Quinque bellatores velut tigrides aut pantherae pugnaverunt. Pueri erant, sed filii monstri erant. Qualiter totum hunc exercitum furiarum et custodes cardinalium contuderunt.
  Praesertim cum flammeus in manibus puerorum apparuit. Et sumentes ab eo, et rubrae flammae condenso fragmine vapulaverunt.
  Dartagnan, puer terminator hic cecinit;
  - Sonat tonitru fuse parum;
  Eruptionem...
  Hic venit tempus mali -
  Exercitus concitato Tiro Khan!
  Porthos, si hit, hits ut id. Non iam admodum puer est, sed teenager, iuvenis heros. Mulieres iam libidinem spectantes. Et valde formosus est, quid musculi levamen habeat, preli lamminae, sub pelle perusta. et adhuc puerilis vultus, amoenus. Hic Portom totum nitroglycerin dolium sustulit. Lorem dictum in orci et quam.
  Vim terribilem sonuit et tota phalanx hirsutis animantibus ad litteram discerpebatur ac si grenade in spumam coniecta esset.
  Constantia cecinit;
  - Et unus et duo et tres et quinque!
  Repetam diu!
  Crede mihi, mentem
  non mutabo, dubia Porthos abiiciam!
  Et puella iterum nudis digitis immissa, pisum explosivum funestum est.
  Dartagnan, feriens orcis cum gladiis et cardinalibus custodibus, et in summitate pulmonis rugiet;
  - Sum maximus pugnator
  Et modo dicamus - bene factum!
  Puer autem digitos nudo similis iacit donum annihilationis. Et tot Orci mortui sunt.
  Porthos orcum nudo, puerili calce in ventre. Volavit et percussit duodecim animalia furry.
  Porthos puer cecinit;
  - Filum fractum est
  Mors mala nobis imminet!
  Nam populus vivere
  Orc in proelio moriendum est!
  Subito Athos hic puer in breves digitos diripuit et virgula in illis apparuit.
  Hoc iuvenis iuvenis cepit pulsar ab extremo agmine pugnae. Et multum discidit adversarios. Et mixta sunt, et coeperunt exurere orcis sicut lignis madens in sulphure. Hic Athos ictus est.
  Puer comes cecinit;
  - Sunt in regno Orcorum -
  Limosoque lacu...
  Florent lilia!
  Florent lilia!
  Flore!
  Aramis notavit rauca, Orcos ense comminuens, Et nudo puerili pedum digitos acus venenata jactans.
  Et puer cecinit;
  - larga est nobis terra peccatoribus;
  Et caelum minis plenum est.
  Nos sumus amica familia hominum -
  Rosae bene olent ante tonitribus!
  Hic sunt sclopetarii.
  Et quidem, Constantia est puella terminatrix. Illa iam in manibus habet bladorem. Nudosque digitos exiguum exstinctum grenade iactant.
  Bellator juvenis cecinit;
  - Magnitudo Gallorum planetas agnoscit;
  Orcos ictu gladii attrivimus .
  Amamur et aestimamur ab omnibus mundi nationibus;
  Etsi oppugnant - locustarum multitudo!
  Et inspiratione telum grave est.
  Sed miladia eos oppugnare conatur. Illa in gryphe leo pennis est. Et belliger in manibus sceptrum magicum tenet. Quamque ex eo caedine pulsar adurit.
  Soli puerorum nudae iaculabantur, nudae, leviter pulverulentae, plantae puerorum combustae sunt.
  At puer respondens ait:
  - Paradisus non cernitur in pice fumo;
  et corpus ad inferna adsuetum .
  Clamamus ad impetum frigidum banzai;
  fortiter pugnemus!
  Domina hyems e gryphonis pulsantibus et fulguribus pulsantibus, et in summitate pulmonis fremuit;
  - Pueris nolite parcere;
  Nothi eos occide...
  Quam opprimere pediculis domesticis
  Urite ut blattae!
  Respondens Dartagnan nudo pede pugionem immisit, infantis pede. versus miladiam in rupta trajectoria volavit.
  Malefica dira fremit;
  -O pueri, sic praedatores estis;
  Descripserunt astronautae et gubernatores!
  Porthos pugnum ostendit et clamavit;
  - Os meum dilacerabo, improvidas effodiam!
  Constantia magno risu correxit tomboy.
  - Noli iurare, puer, obscenus es;
  Obiurgatio exitus stamatis aeterni!
  Aramis cum hoc consensit;
  - Domina tractari debet ut femina... Et mulier affectum amat!
  Domina hyems auis arridebat. Magnitudo pineae bomba in manibus eius apparuit. Et in ea littera "A" auis excanduit.
  Dartagnan in ira cecinit;
  Non sunt victores in ultimo bello
  Nulla et turpis non ex convallis dapibus.
  Cur bombam in armamentario mittis?
  Oritur turbo, et turbo malus!
  Constantia nudum puellae digitum arripuit et pisum pusillum immisit.
  Domina Hiems hoc ridebat.
  - Conatus patheticus!
  Audacter puella respondit;
  - Quicumque vult bomb, in fronte tenebit!
  Tum pisum subito cepit et augebatur. Intumuit sicut bulla ingens. Et hoc vas, sicut balena rapax sperma, a domina Hyeme deglutita est.
  Dartagnan denudans exclamavit;
  - Ista congressio nihil est tanquam simplex fortuna;
  Hoc tempore omnia diversa erant!
  Constantia eam studiose sumpsit et nudam, rotundam, roseam calcaneum humi impressit. Et abiit unda tsunami, destruens orcos et custodes cardinalium.
  Et continuo puella canebat;
  - Patria nostra deserta non fiet;
  Etsi currimus, nudi pedes per sanguinem sumus!
  Domina Hyems in bulla deprehensa est, et subito etiam magnitudine contracta.
  Orci volvebantur ac etiam cum custodibus adligat. Et additi sunt quinque viri fortes gradum.
  Hic est ipse Cardinalis Richelieu. Araneus ingens totus niger est. Item quomodo conabitur futuis respondens pulsar.
  Et pulsar ingens, ut elephantus. et volat, crescente magnitudine.
  Constantia desperans cecinit;
  - Sancta virgo, ego abeo;
  Dartagnan es stulte -
  Et frustra ascenderunt cardinales!
  Porthos, respondens, gladios in naso figet. Et quomodo accipiet et sternumentum ... .
  montana pulsar volitantia. Et revolat, decrescente. Itaque invasit cardinalem. Et in saxum protinus saxum ipse rex Francie formidabilis convertit. Tum saxum prosternens in arenam.
  Et exilierunt quinque pugnae, orti, et emiserunt fulgura ab oculis eorum cantantes;
  Tempus est, tempus est, laetemur in vita nostra;
  Pulchritudo et poculum, felix ferrum...
  Vale, vale, pennas in pileo quatiens;
  Non semel fato susurrant, plus fato susurrant semel;
  Insusurramus fatum - corvus! Corvus!
  . ALUMEN'S NEW VICISSIM
  Mainstein persuadere Hitler curavit Operationem arcem non laborare, sicut Exercitus Rubri paratus erat ad ictum repellere. Germani extremo tempore consilia commutarunt atque in Donbass impetum fecerunt. Et milites Sovietici ex improviso capere potuerunt.
  Perrumpe ad Don. Exercitus Red exercitum raptim traducens copias directe ab echelonibus in proelium proiecit. Damna aperta sunt.
  Sed cursus consectetur ipsum non dictum.
  In proelio contra Pantheram quattuor puellae Germanae pugnaverunt. Nempe nudipedales erant et in bikinis. Et si iam iaculantes, tunc in scopum.
  Gerda nudis digitis felis pressit, percussit quattuor et cooed;
  - Magnus sum lupus nuntius;
  Non credam in bello deludere!
  Carolus confirmavit:
  - Non sint nugae!
  Ac etiam nudo pede accensi ope.
  Imo hilaris erat turba. Nulla talis puella, nemo nihilque vetabit.
  Iamque Kristina quoque turrim Soviet KV perrumpebat. Puellae in cosmicam potentiam et turbinem scindunt. Patet in eis passio.
  Magda quoque vicissim ac nudis digitis. Et e longinquo per Soviet howitzer erupit. Ecce puella est.
  In communi Mimorum pugna ostensa est.
  Gerda etiam fasciam e pectore detraxit, et felis cum papilla coccinea traxit. Et armatura proiectum ad perniciem ruebat.
  Tum purpureum papillam percussit, pectus suum et Charlotte exponens, pulsans per currus Sovietici.
  Itaque perniciosam proiectum et rubinum papillam Christinae imposuit, scopo accurate feriendo.
  Et in fine, Magdae vestis cum fragum eius, tumens papilla etiam fecit.
  Puellae in proelio posita sunt...
  Mauris id dictum velit. Germani autem usque ad Tanaim pervenerunt. Prosperae res in aestate per foedum circa Kursk et in Voronezh directionem deductae sunt.
  Haec successus etiam in Occidente agendi ratio valuit. portum in Siciliam rursus dilatum est. et tempestas in Mediterraneo non est valde bona.
  Itaque res in Italia non fuit. Mussolini adhuc in potestate est, et Germani in Occidente copias non avertunt.
  Mense Augusto Germani Kursk in fine ceperunt Voronezh. Damna Exercitus rubri ingentes erant. sed novae subsidia ratae proelium inierunt. Et quo modo Germani subsistunt .. .
  Et tunc autumnus pluit. Gravis lacus Germanorum "Panther", "tigres" et tormenta auto-ferdinanda "Ferdinanda" haerere incepit.
  Puellae in Panthera non tam commodae sunt. Iam in bikini frigore sunt.
  Gerda autem ad hilaritatem cecinit;
  - Si hiems non erat;
  In oppidis et villis...
  Nos numquam cognovi
  Hi dies laeti!
  Et iterum, nudis digitis felis viverra et Soviet currus terebrare.
  Carolus ridens dixit:
  - O pruina, gelu ;
  Non me gelantur
  Non me gelantur
  Super equo sum!
  Nec non et digitos. Est puella eximius, scilicet.
  Quanquam ea maxime pugnacissima cum hominibus habet.
  Sed Christina hoc tempore e coccineo papillae ope excanduit, eam fasciam extrahere et caesim:
  -Hoc non erit turpe puellae;
  Vendite te pro rublis ...
  Frost-voivode circuitus;
  Praeterit possessiones suas!
  Magda etiam papilla carbunculo accensus coercuit, videns Sovieticum triginta quattuor ardere;
  - Divitias proprias habeo;
  Eos numerare non potes, etiam saeculum numeres ...
  Qui occisus non paenitet?
  Tu miles non oscitare!
  et connivebit rursus bellator in sociis suis. Quattuor puellae sunt sane lepidi et simul perustae et musculares.
  Cum gelu tandem percussis et nivis congestis, inceptum in manus Exercitus Rubri transivit.
  Hic, puellae Sovieticae se in proelio distinxerunt.
  Alenka et phalanx eius ad impetum currunt. Scilicet, non obstante gelu et nivis, puellae nudae sunt et in uno bikini. Quidam etiam tantum subligar.
  Alenka propagines ex machina gun. Ius glandes eius sunt in scopum. Tum puella, dum eam prehendit, nudis digitis, boomerang letalem iacit. Caputque adversariorum magna facilitate deturbat.
  Belliger cantabat, dentes ut margaritas de monile reginae denudans;
  - Auditores exspectat - tristes facies;
  Pecuniam non arbitror - interfector sum!
  Anyuta Germanos fulmine de coccinea papilla percussit ac cooed;
  - Non recte! Milites nobiles, non sicarii sumus!
  Alla rufa, cuius capilli tam calidus et igneus est ut totam aciem urat, etiam de papillis rubinis cum maniplos fumi exardescet, et simul integram multitudinem hostium liberent et comburent.
  Bellator cecinit;
  -Ego valde pius.
  Populus amo ex toto corde meo ...
  Sub signo aquilae caeruleae
  Corona aurea tua!
  Maria etiam e machina sclopeto librat et fodinas chemiae fumos iacit nudis digitis. Hoc est puellas - egregium locum.
  Et cecinit bellator;
  - Est sakura in omnibus diaetis;
  Volat ut sagitta mala.
  Nazis in latrina mademus;
  Et cogitatio nostra quasi acus est!
  Olympia nazis ex machina sclopeta scriptita. Fremebat illa puella heros;
  - Acus mea, acus acus ac glandes!
  Quippe Germani Difficulter in pellicula erant - pressi sunt.
  Haec mors ruunt...
  Heic intervenit apud auctorem. Puer ad bracas spoliatus est, et manibus constrictis nudipedalis per gelu ducti sunt. Flagellis caesus ... .
  Puer gemit et gradum accipit. Hoc crudelissimum est...
  Et hic est Margarita Germana mulier harmonica ludens. Annuit auctor et dicit;
  - Cur crura pueri frigida sunt?
  Auctor respondit:
  - Si matrem pueri adamasti,
  In gelu nudis pedis ad corculum ivi!
  Mulier Germanica risit et in bonis Russicis notavit:
  - Age, tempera auctorem! Valde bonum est ad salutem!
  Puer autem discalceatus ac paene nudus per nivem ulteriorem ducebatur.
  Tum novum proelium cum Sovieticis militibus ostenditur. Plane iustum est fabulam.
  Margarita, opprimens, denudans dentes, grex;
  - Est locus feati in mundo!
  Et acus venenatae ex nudo puellae pede dispersae, Nazis et eorum plana et lacus feriunt.
  Natasha quoque digitos nudos iecerat, caedendo ululabat;
  Numquam obliviscemur ac numquam dimittimus.
  Et gladios eius transierunt per fasciculos in mola.
  Zoya secans hostes, elidit;
  - Pro novo ordine!
  Et novas acus nudas sparsit a pede. Quid in oculis, quid in faucibus militum Rolandorum elit.
  Ita satis constabat excitari et furere bellatores.
  Augustinus caesis militibus albis et praediis, elisit;
  - Nostra ferrea voluntas!
  Et pede nudo fugit letale donum. Et cadunt takni et pugnatores albi.
  Svetlana ad molendinarium secat, gladios eius sunt sicut fulgur.
  Nazis quasi manipuli cadunt.
  Puella acus nudo pede iacit et stridore;
  - Pro Mater Russia vincet!
  Margarita quoque adversarios opprimit.
  Pedes nudi iactant. Nazis frequentes moriuntur. Bellator clamat:
  - Pro novis finibus!
  Et tunc puella tollet et secabit .. .
  Massa cadaverum fascist militum.
  Sed Natasha in ingrata est. Caedit cum lacus Nazis et canit;
  - Russia magna et nitens;
  Mirum valde sum puella!
  Et fugiunt pedibus nudis orbes. Qui juga Nazis. Haec puella est.
  Zoya in inferrent. Metis manibus fuscis militibus. Exspuentes fistulam. Mortiferas acus emittit nudo digitos, lacus et plana iacit.
  Et simul ipse sibi cantat;
  - Oh, bludgeon eamus;
  Oh, meus ventus ibit!
  Augustina, Nazis caedens et fuscos milites exterminans, stridore;
  - Omnes villosi et in cute animalis;
  Ad tumultum vigilum fuste ruebat!
  Et nudo digito in hostes deducet id quod elephantum occidet, et multo magis piscinam.
  Tum strideo;
  - Lupi!
  in ingrata Svetlana. , secat, Nazis feriens. Nudo pede immittit eis munera mortis.
  Mola cum gladiis currit.
  illa multum pugnantium et stridore oppressit;
  - Magnam victoriam venit!
  Et iterum puella in motu ferae est.
  Et nudis pedibus deducunt acus mortiferum, lacus et plana destruens.
  Sequitur Margarita odiosa. Concidit omnes hostes sustentabatur. Gladii eius duriores sunt quam schedulae molendinae. Digiti nudaeque iaciunt dona mortis, lacus et plana ardent.
  Puella in ingrata est. Milites brunnei sine ceremonia exstinguuntur.
  Aliquando et exultat et torquet!
  Muneraque internecionem fugiunt ab ea.
  Et ipsi Nazis mortui sunt. Tumulos totos cadaverum congerunt.
  Margarita stridore;
  - Eques Americanus sum!
  Et iterum nudos pedes iecerunt acum.
  Et postea plus acus duodecim!
  Natasha in inferrent est etiam frigidissima.
  Nudo pede iacit, et a palea verubus.
  Et clamat in summo pulmone;
  - Sum mors lucida! Omnia, quae habes, facere est mori!
  Et iterum pulchritudo in motu est.
  Zoya tempestates Nazi cadaveribus obuiat. Et boomerangs interitus etiam nudis pedibus fugiunt.
  Et fortes fulvi cadunt et cadunt.
  Zoya clamoribus:
  - Puella nuda, vinces!
  Et duodecim acus e nudo puellae calcaneo volant. Qui protinus in fauces Nazis foderunt.
  Mortui stillant.
  Quinimmo omnino mortuus est.
  Augustinus contra inferrent. Conterat agmina fusca. Gladii eius in duabus manibus portantur. Et talis est bellator magnus.
  Turbo fascist rapit turmas.
  Capillus puella rubris fremit;
  - Futurum absconditum est! At victor erit!
  Et in tetris, igneis decor crinibus.
  Augustinus in ecstasi fremit;
  - Dii belli omnia abripient!
  Bellator et inferrent.
  Et nudos pedes iactant multa acus venenata acus.
  Svetlana in proelio Sicque micans et pugnans. Nuda crura eiiciunt tot mortifera. Non hominem, sed flavos mors habet capillos.
  Sed si frangit, prohibere non potes.
  Svetlana canit;
  - Vita non erit mel;
  Ista salta in rotundo choro!
  Somnium fiat -
  Pulchritudo hominem in servum vertit!
  Et in motu nudis pedis magis ac magis ira est.
  Margarita est puella turbida in actione sua. * et in triturátur inimícos.
  Hic nudo crure emittit, pisum explosives. Illa explodet, et statim centum Nazis et decem piscinae proicientur.
  Puella clamat:
  - Victoria usquam ad nos veniet!
  Et molam gladiis curret, in diversa cadi piscinae volant.
  Natasha motus eius acceleravit. Puella fuscos bellatores caedit. Et cum clamaret;
  - Victoria imperium Russiae manet.
  Et accelerato nazis deleamus gressu.
  Natasha puella terminator est.
  Non cogitat sistere et retardare, et lacus et plana errare.
  Zoya in inferrent. Gladii eius videntur carnes et metalla acetaria secare. Puella summo pulmonis sui clamat:
  - Nostra salus viget!
  Et digitos nudos etiam tales acus mittunt.
  Massa hominum iugulatis iugulis in aggeribus cadaverum circumiacentium, nec non piscinae fractae et depressae elit.
  Augustinus est puella insana. Et comminuit omnes sicut suus robot ex hyperplasma.
  Non centum Nazis iam confregit. Sed omnia carpit gressum. Bellator adhuc fremit.
  - Invictus sum! Frigidissima in mundo!
  Et iterum impetus decore per.
  Et ex nudis digitis pisum evolare. trecenti Nazis et duodecim piscinae valida explosione divulsae sunt.
  Augustinus cecinit;
  - Terram nostram occupare non audebis!
  Svetlana etiam in ingrata eft. Nec ullum spatium gram. Fera Terminator Puella.
  Et hostes scindit et Nazis exterminat. Massa pugnatorum fusca iam in fossam ac per vias cecidit.
  Quinque furentes. Ferum proelium fecit.
  Vere frigus spectaculum evasit frigus. et quot occiderint Nazis. Plurimos et fuscos pugnatores maximi interfecerunt.
  Margarita quoque in pugna est. Cinnamomum et ferrum comminuit exercitus et fremit;
  - Magnus concursu legioni! Omnes nos in loculum regimus!
  Et ad Naziseos gladios eius detruncantur. Massa pugnatorum fusca iam concidit.
  Puella fremuit;
  - Etiam pantheris frigidior sum! Proba quod quisque est optimus!
  Et e nudo puellae talo, sicut pisi explosivis validis, evolabo.
  Hostem feriunt.
  Et tollet et confringet aliquos adversarios et lacus et etiam plana.
  Natasha autem in potestate est. Et adversarios verberat, et ipsa descensum alicui non dabit.
  quot iam interrupit Nazis.
  Et dentes eius tam acuti sunt. Oculi autem sapphiri sunt. Haec puella est carnifex principalis. Tametsi omnes suos habet - carnifices!
  Cornelius clamat:
  - Delirus sum! poenam habebis!
  Et iterum puella multum Nazis gladio caedet.
  Zoya in motu est et multum fuscum bellatorem excidit.
  Pedes nudis acus iactant. Quaelibet acus plures Nazis necat. Hae puellae vere pulchrae sunt.
  Augustinus proficit et opprimit adversarios. Et simul, clamante non obliviscitur;
  - Effugere loculum non potes!
  Et tollet puella dentes suos et dentes eius portavit!
  Et rufus ita est.
  Et omne verbum ex ira.
  Svetlana in moventur Hic multa capita et turres piscinae secabat. Bellator, qui dentes portat.
  Linguam ostendit. Et inde paleas exspuit. Tunc ululat;
  - Visne guys eritis mortui!
  Et iterum acus mortiferae volant a pedibus nudis, qui pedites et aircraft feriunt.
  Margarita jucunde cecinit;
  - Nihil impossibile est! Credo libertatem fore!
  Puella iterum lethale cascades acus in Nazis et earum piscinas proiecit, perseuerauit:
  - Tenebrae ibunt! Utinam floreant rosae!
  Bellator autem, ut primum pisum digitis nudo iacit, continuo mille Nazis in auras evolavit. Etiam fusci exercitus, tartareum imperium ante oculos nostros liquescit.
  Natasha in proelio. Sicut aspidis salit. Damnat inimicos. Itaque tot Nazis moriuntur et plana cadunt.
  Puellae et gladios et grana carbone et hastae. Ac acus.
  Simul etiam fremit;
  - Credo victoriam venturum!
  Russis et gloria invenietur!
  Digiti nudi acus novas iactant, impugnatores pulsandi.
  Zoya silvestrem movere. Nazis oppugnat. Eos in frusta frangit.
  Mulier bellator nudis digitis acus iacit. Frangit adversarios, fremit;
  Nostra victoria tota instat!
  Mola feram et gladiis fert, lacus crepans. Haec vere puella similis puella est!
  Sed Augustinus aspidis inferrent. Haec femina omnium malorum est visio nocturna.
  Et si secet eam, dicit, et secabit eam.
  Post hoc, cedit, tollet et canet;
  - Aperiam omnia capita! Magnum somnium sum!
  Et nunc gladios suos in agendo et carne et metallo secantur.
  Sequitur Svetlana etiam odiosa. Haec puella iaculis nihil habet. Ut primum conciderunt, ita massa cadaverum editur, ac plana ac lacus cadunt.
  Flava terminator fremit;
  - Quam bonum erit! Quam bonum erit - scio!
  Et nunc fugit pisum homicida ab ea.
  Parva magnitudine, sed mortifera.
  Quam minutatim frangere.
  Margarita hoc iterum faciet in bello.
  Et multum fusci pugnatores obtruncant. Et magnos secat hiatus.
  Puella clamat:
  - Lambada in arena chorus noster est!
  Renouato ictus vigore.
  Natasha in ingrata, magis furit. Itaque Nazis triturat. Non valde bonum est talibus puellis resistere.
  Natasha sumpsit et cantavit;
  - Cursor macula communis reconciliatoris!
  Et irruperunt in adversarios bellator puella tantis percussionibus.
  nudis pedibus jactabit orbes.
  Hic molendinum cucurrerunt. Moles capitum exercitus fusci revolutus et lacus ardebant.
  Pugna est forma. Talem te beat armada flava.
  Zoya in motu est, omnes sine exceptione opprimit. Gladii eius quasi forcipe mortis.
  Puella pulchra est. Et nudos pedes iactant acus venenosas.
  Clade adversariorum. Faucibus pungunt et loculos faciunt, lacus et plana explodunt.
  Zoya cepit et diduxit;
  - Si aqua non est in sonum ...
  Natasha jucundus exclamavit;
  Culpa tua est igitur!
  nudis autem digitis proicit aliquid quod penitus exanimat. Vere puella puellarum est.
  Et nudis cruribus, quomodo ferrum volabit. Et multum pugnatores percutiet, turres ex lacus interfecto.
  Augustinum in mov. Celeri ac singulari pulchritudine.
  Quae clara comas habet. Vexillum quasi proletarium volitans. Haec puella vera vulpes est.
  et secat adversarios, quasi cum gladiis in manibus nata.
  Rufe, damnat spurium!
  Augustinus sumpsit et sibilaverat;
  - Erit caput tauri - non insanibunt pugnatores!
  Atque hic rursus multum pugnatores attrivit.
  Margarita, nudo pede pugionem iaciens, turritam piscinam abrumpi, confirmavit;
  - Magna et frigida puella!
  Huic libenter assentitur Augustinus;
  - Bellator sum qui aliquem mordebit!
  Rursumque nudo digito immittet homicidam.
  Svetlana in pugna non inferior adversariis. Non puella, sed tam venefica arsit.
  Et clamat:
  - Quam caeruleum caelum!
  Augustinus nudo pede ferrum promittens, piscinam turritam abscissam, confirmavit;
  - Non sumus latrocinii fautores!
  Svetlana, caedens inimicos et plana fusa, pipians;
  - stultus cultro non eget ... .
  Zoya expressit acus nudam, perusta perusta crura;
  - Mentiris ei ex tribus scriniis!
  Natasha, caedens Nazis, adjecit;
  Et fac cum illo denarium.
  Et bellatores capient et salient. Tam cruenta et frigida sunt. Fere multum habent motum.
  Margarita cecinit;
  - Ictus est fortis, et homunculus interest...
  Margarita respondens sibilat:
  - Occidimus omnes nudis pedibus!
  Puella vero talis terminator activus est.
  Natasha canebat in ingrata;
  - Sanctum bellum!
  Et belliger disci-boomerang acutum dejecit. In arcu volavit, Nazis multam succidit et turres piscinae.
  Zoya addidit, internecionem continuans;
  - Nostra erit victoria!
  et novae acus nudis pedibus volabant. Et multum pugnatores et elit.
  Flava puella dixit;
  - Resignation adversarium!
  Et ostendit ei linguam suam.
  Augustinus, crura iactans et ancipites swastikas, gurgited;
  - Vexillum imperiale proferte!
  Svetlana libenter confirmavit;
  - Gloria lapsis heroibus!
  Clamaverunt autem puellae in voce, opprimentes Nazis:
  - Nemo nos prohibebit!
  Jamque nudis pedibus bellatorium orbe volat. Carnibus avellitur, turresque piscinae diruuntur.
  Et iterum ejulabit;
  - Nemo nos vincere potest!
  Natasha in aerem volavit. Discerpunt adversarii, et voltures ales, et edunt;
  - Nos lupae sumus, hostem pugna!
  Et digitis nudis, orbis letifer admodum evolabit.
  Puella etiam in extasi torquet.
  Tum murmurat;
  - Calcanei nostri ignem amant!
  Etiam, puellae vere sunt parum pudici.
  Connivere bellatores. Rident et portant responsionem dentibus.
  Natasha caesus est Nazis et exclamavit;
  - In nostro mundo nullum est gaudium sine certamine!
  Natasha constat:
  - Si virtus non est, sic est...
  Sed fortes semper sani sumus!
  Puella nudis digitis acus in hostem iacit, obortae massam coortam cecinit;
  - Miles semper sanus est;
  Ac parata ad rem gerendam!
  Post hoc, Natasha hostes iterum caedens, turres lacus diruens.
  Zoya est infantulus celerrimus. Hic totum dolium apud Nazis. Duo milia e explosione scidit.
  Tunc exclamavit voce magna:
  - Noli prohibere, calcibus nostri scintillant!
  Et puella in certamine lace!
  Item Augustinus in bello non infirmatur. Itaque Nazis triturat. Quasi e manipulum catenarum excusserit.
  Et secas adversarios - cantat;
  - Cave, proderit
  Erit in ruinam pie!
  Diabolus vere rufus arat in bello sicut diabolus in snuffbox.
  Atque hic quomodo Svetlana pugnat. et Nazis ab illa pervenit.
  Et si percusserit, percutiet.
  Ex ea effundit cruentos.
  Graviter animadvertit Svetlana, cum metallum e nudo pede spargit volavit, quod capita et turres piscinarum dissolvit;
  - Gloria Russiae, plurimum etiam gloria!
  Lacus accurreret...
  Divisiones in tunicas rubras -
  Salvete populi Russian!
  Hic puellas Nazis tulerunt. Sic conciduntur, et conciduntur. Non bellatores, sed vere pantherae, qui catenam fregerunt.
  Margarita, fuscum exercitum comminuens, et lacus secans, sustulit;
  Tauri similes sumus!
  
  . PRONEPTIS PRONEPTIS TAMERLANE CRAVES
  ANNOTATIONES
  Adscensio puellarum pulcherrimarum inde a vicesimo primo saeculo pronepotem Tamerlanae adiuvat ad retinendam potestatem et insuper viam sternendi ad imperii dilatationem.
  . CAPUT I
  Mortuo Tamerlane anno 1405, Muhammad Jahangir pronepos eius successor renuntiatus est. Is puer adhuc erat circiter novem, et procuratorem habuit. Et factus est Alenka dextra Tamerlane, et tunc factus est eius prima uxor.
  Semper puella venefica fuit perampla potentia. Ipsa vero imperii magni imperatoris princeps est facta.
  Alenka puella heroica tantum evasit ut cum bello gerendo variis satrapis Tamerlanis coniungeretur.
  Hic est prima eius pugna maior.
  Hostes magnum exercitum habet. Sed Alenka non erubescit.
  Hic pugnatores personaliter ducit impetum. Et cum ea bigas maleficarum, quae Deum omnipotentem Rod adorant.
  Hic Alyonka gladios suos avertit, receptionem ducit - molam, et capita Mujahideen intercludit.
  Sibilant bellator ... Corvi languidi et terebrant cacumina tonsorum rebellium.
  Alenka nudas digitos iniecit boomerang, capita amputata, militantibus canebat;
  - Magna sum sultana;
  Et in proeliis ataman!
  Anyuta quoque secat inimicos. Praecidit suis veneficis caput gladiis.
  et nudo deinde pede, quasi letale aliquid proiciens.
  Et cantate:
  - Possumus omnia
  Frigidi sumus...
  Diligenter -
  nudi sumus!
  Et post hoc, puella tenebit et longam linguam ostendet.
  Tunc in hostem conspuet, et oculis sapphiro connivet.
  Canae Alla quoque pugnat. Crines aeris rubri similitudinem taedae athletae Olympici dat puellae.
  Gladii eius receptionem tenent - papilio.
  Tunc nudi digiti blandimenta crurum proiciunt acus venenosos qui penetrant inimicos.
  Allah cepit et cecinit:
  - Credo omnes fortiores erimus;
  improbus in cinerem redibit!
  Maria etiam pugnat. Gladii eius sunt sicut scapulae helicopterae magnificae. Sic omnia abscissa sunt crudeliter.
  Et nudum calcaneum sarcinam explosivam in exitium ejicit.
  Maria Bellator cecinit;
  Vide eclipsim in caelo
  Hoc puellae signum!
  Olympia etiam pugnat. Gladii eius sunt sicut pharus radii, longitudinis. Hostes ilico caedunt.
  Calcaneum nudum puellae bombam gravem iacit, et bellator canebat:
  - Fortior sum omnibus in mundo;
  Faciamus ocius!
  Et papillae murice eius apertae sunt, et quomodo fulmine tunduntur. Et omnes centum inimici assati sunt.
  Hostes victi sunt. Et contrivit totum et simpliciter.
  Coniuges pauciores victoriae, ceteri satrapae iuvenilis haeredis auctoritatem agnoscere festinabant.
  Hoc modo Muhammad Jihangir vicit potestatem suam in imperium firmare potuit. Cum esset princeps pure. eius noverca proaviae vere imperavit.
  Imperium Timurad magnum erat. Sed tamen illa totum mundum non regebat.
  Alenka primum iter suum in Indiam fecit - ut regiones meridianas caperet.
  Puella, ut semper, ipse cum quattuor amicis pugnabat.
  Alenka centena hominum occidit.
  Aliquando in pugna fasciam exuit. et papillas pyropi fulmina iactant. Incensae sunt ab hostibus cum integris cohortibus.
  Sed aliae puellae, praesertim Olympia magna, ex coccineis papillis radere et inimicis multum chara poterant.
  Nemo igitur his puellis resistere potest.
  MCDVIII in India debellata est. Et confirmatum est imperium.
  Prouinciatum inde in Aegyptum. Et rursus victorias, adversariorum clades et captiones.
  Alenka, nudis digitis, pisas speciales proiecit, in quibus explosivum perniciosissimum erat.
  Hostes lacerant.
  Sed et Alla et Olympias cepit eam, et Emir Ægyptius manibus et pedibus nudis digitis arripiens eam leviter dilaniavit.
  Tum puellae cacumen pulmonis riserunt et cantabant;
  - Et quis inveniet in proelio?
  Et quis inveniet in proelio...
  Ne jocaris de illo!
  Dilaceramus eum!
  Dirumpamus eum!
  Post pugnam, puellae paucos superstites viros prosternentes se coegerunt et nudos, induratos, cruentos pedes osculantur.
  Itaque Aegyptius vizier in genua procumbens et nudum pedem Alenkae osculatus est.
  Puella nasum digitis nudis cruribus apprehendit. Et pressum durum.
  Qui fremit.
  Alenka eum pede levavit et vi violenta eiecit eum e longinquo campi sagittae longae.
  Victa Aegypto, Genuenses longius progressi. Mauritaniam peruenerunt et cepit.
  Alenka nondum in Europam abiit. Obtutus ad orientem se convertit. Re vera Sinarum potestatem Tartarorum removit ibique suam potestatem restituere necesse erat.
  Anno 1415 expeditio contra Sinas orta est. Mahometus iam adultus erat et ipse bellum gerebat.
  At re vera Alenka exercitum retinuit. Illa videtur esse noverca proaviae et puellae aeternae. Sed hoc non significat quod Alenka non concumbere.
  Ipsa pulcherrimas, musculares sibi iuvenes elegit, et variis modis amorem fecit et simul cum pluribus.
  Bene remissa est, sicut aliae quattuor veneficae. Omnes hi quinque milites invicti fuerunt.
  Hic cum ingenti exercitu Sinarum obvenit.
  Alyonka primus fulminis artem cum gladiis exercuit.
  Et tot bellantium Caelestis Imperii capita volabant.
  Tum Alenka plures orbes cum adamantinis marginibus nudis digitis proiecit, et uterque eorum duodecim adversarios occidit.
  Puella gladiis concisa canebat;
  - Bellator sum classis supremi;
  Et ludibrium fiscus spoliare!
  Tunc Anyuta cepit et gladiis laceravit, eique artem "saepe" emittens, multum adversariorum abscidit, post quod cecinit:
  - Ego frigidissima est puella
  Celebrabimus successu!
  Tunc bellator formidolosus linguam ei ostendit.
  et quomodo exspuerit sicut columna ignis.
  Itaque statim ducenti Sinenses incinebantur.
  Rufa Alla erat in plena trepidatione. Sinica abscissa est, caput eorum abscidit ut novacula.
  Eodem tempore belligerantes nudis digitis exstincti pisum exstinguunt. Quae adversarios multum scidit, et pipiabat, denudans dentes suos;
  - Pro Russia Maiore!
  Maria, dissecans adversarios, et draconismo- tione suscepta, subridere dentium respondit:
  - Pro magno spatio!
  Rursumque letale munus nudis digitis exstinctum est.
  Olympias quoque gladiis hostes secat. Sunt sicut spherae molendinae. Et praeciderunt Seres, et praeciderunt capita sua.
  Olympias nudo calce rotundo totum fasciculum dedit. Et explosa est, mittens phalanx totam in aliam rationem.
  Puella cepit et cantavit;
  - Gloria locorum spatia;
  Satis stulta loqui!
  Post hoc omnes quinque pulchrae, fortes, et invictae veneficae puellae quomodo sibilant. Et corvi, totae nubes, cor impetum capiunt, et cadunt sopiti et perforata capita Sinensium militum.
  Hic frigidum est.
  Alenka cecinit:
  - Bellum frigidissimum eat;
  Victoriam scindimus score!
  Puellae, nimirum, Sinenses sicut nuces cum tinea triturant. Hoc est quod terminator puellae caedent, non immemores magnas mortiferis dona mortis in digitos nudis iactare.
  Hic Alenka fasciam detrahit. Et coccinea eius papillae apertae sunt, et ubera plena ita seducunt.
  Jamque e nitidis libris fulmina volabunt. Seres incidant, fera vi.
  Alenka in nudo mortis munere funereum projecit digitos, magnam adversariorum molem in frusta dissexit et pissavit;
  - Gloria communismi!
  Tumque Sinensium dux manum avulsit, et sic volavit, et alterius dignitatis oculum indice digito transfixit.
  Anyuta facete declaravit inimicos opprimens;
  Puellae frigus sumus!
  Ipsa quoque mammas suas exposuit, exuens fasciam. Et tunc ex papillis RUBUS IDAEUS, fulmine percussus. Et facta est contritio magna.
  Sinenses autem penitus exusti sunt, et ad literam in loculo profundo confecti sunt. pressius loculum non habebunt.
  Puellae caedem colossam pro Seres ridiculo fecerunt. Tot homines stulti mortui sunt.
  Anyuta accepit et cantavit denudans dentes;
  - Ego sum mulier fortissima;
  Rapi debeo!
  Participat etiam Alla proeliis. Illa tam lenta et cruenta puella est.
  Et digitos nudos proiecerunt acus venenosos et perniciosos. Haec est puella rufa terminator.
  Et tunc peperit ei ubera sua. Et de papilla rubicunda tollet et perampla perniciosa uredine. Tota phalanx militum Sinensium combusta est.
  Et hic est Alla, cuius crines rubentes, ut vexillum proletariorum, vento volitant.
  Et accepit puella et cantavit denudans dentes suos;
  Noster maxima patria est
  Virus Satanae peribit!
  Maria etiam pugnat cum impugnationibus et aerumnis mortiferis, hostes ponit, et proprie verberat capita eorum.
  Gladii puellae acutissimi sunt, ut novaculae, et homicidium totum efficiunt.
  Maria nudis digitis aliquid eiecit, quod totalem mortem attulit et cooedit;
  - Pro Patria, - Magna Mater nostra!
  Et accepit vir bellator et nudaverunt ubera eius; Et papillas eius fragum captas et pulsantibus magnae perniciosae potentiae pulsantibus.
  Atque ita multi hostes simul perierunt ut in Sinis multi pueri leviter orphani sint.
  Maria accepit et denudavit, cooed;
  - Nos pacem ad amicitiam sumus;
  Nam vitae risus...
  Pro conventi- cordia!
  Olympias - haec puella heros in proelio similis est verae et valde infestae bestiae.
  Accepit et nudis plantis totum dolium explosives proiecit. Ad hoc etiam puella in dorsum cadere debuit.
  Deinde Olympias plena ubera nudavit, quae magnitudine peponum sunt.
  Accepit ille bellator et Sinarum turmas instar pulsarium totumque incurrere. Et quot flavi milites illico mortui sunt.
  Quod puella taurino corpore sumsit, et magna vi et viribus ignis exusta est. Hoc est ubi vere calidum accipit. Terra autem ardet, tanquam napalm Sinensium capita miscuit. Et multum uritur ibi.
  Statimque quinque puellae sibilaverunt, et saxum totius corvi nubes secutae sunt, et Seres capita transfixerunt.
  Puellae in pentagono sunt instructae et industria diabolica fragorem faciunt.
  Sed aliae puellae etiam contra Sinenses proelium commiserunt. Anastasia Vedmakova in elit oppugnatione apparuit.
  Quae eam cepit ac perniciem ope nudo, crure excidit, ac phalanx erucae cum launculo Sinensi integram delevit.
  Anastasia cecinit;
  - Unus duo tres quattuor quinque -
  Maga necare incepit!
  Et bellator coccinea papilla pectoris sui globulum globulum pressit, et iterum eruca volat, phaenomenis celeritate et vomitu magnum exitii et mortis rivulum.
  Akulina Orlova eam cepit et ubera eius nudavit. Et accepit, digitos nudos impressit in puga pyga gaudii.
  Et eruca cum incomprehensibili vi cosmica auferet.
  Et nunc tantum cornua et crura e cohorte Sinensi manebant.
  Akulina Orlova cepit eamque diruit;
  - Magna potestas Svarog;
  Videbimus potentiam, Dei potentiam!
  Et pressit nudam circum rosea bella iuvenci, Et pede inflexo deforme tenebat pede.
  Bomba vacuum destruxit, totam cohortem Sinensium ad inferos mittens.
  Tum illa strenue addidit;
  - Russia nimis, non vis;
  Tunc paradisum frigidissimum accipies!
  Mirabela puella Magnetica est etiam strenuissima. Et miles accepit eam et globulis globulis nudis digitis pressit. Et quomodo adfligit in hostes saltu infesto.
  Ac massa Sinensis statim exuret et in cinerem vertet.
  Mirabela eam cepit et globulum cum fragum papilla pressit, et capiet, eruca volabit.
  Et tot pugnatores statim combusti sunt, et figurate iverunt ad infernum vel ad celum, vel forte usque ad locum ubi famosae fabulae iam sunt frigidiores omni phantasia humana.
  Mirabela cepit et cantavit;
  Nostra potestas tanta est
  Sina omnia perdamus...
  Nos aedificabimus in saecula saeculorum -
  In caelo, mari et in terra!
  Omnes tres oppugnationis aircraft sunt, quasi stupri milites Sinenses. Et puellarum purus speciales sunt, reusable, gratias valentibus magicae.
  Et ad majores ibunt milia bellatores imperii caelestis.
  Et deinde Natasha cepit eam acus venenata acus ab oppugnatione aircraft accendit.
  Ii volabunt, et aliquando multum adversarii sine ulla caeremonia peribunt.
  Ac primum Sinarum dignitatem supremoque igne atrox ac saevo sumpsit et exussit.
  Natasha alacres cecinit:
  Quomodo viximus, pugnant?
  Et mortem non time.
  Ita posthac, tu et ego vivam...
  Et in astra
  Mons et silentium -
  Mare fluctuat et furit ignis;
  et in furore, et in igne furiali!
  . CAPITULUM #2
  Puellae unum exercitum Sinarum oppresserunt. Sed alia magna multitudo Imperii Caelestis eis incumbebat.
  Alenka, praeter gladios, tormenta etiam machinae fecerunt. Et ambabus manibus simul scribamus in Sinensi. Coelestis Imperij exercitus exterminauit.
  Puella ardet.
  Eodem tempore fasciam suam deposuit et papillas coccineas exposuit. Haec puella mirabile est.
  Et ex eius rosulae libris vis lethalis fulguris volavit.
  Et tota phalanx Sinensium combusta et deleta est.
  Alyonka accepit et cantavit denudans dentes suos;
  - Nos omnes Sinenses in frusta comminuemus;
  Perditio nostra, potentia virtutis!
  Anyuta quoque scribbles at the enemies. Eodem tempore utitur machina tormentorum specialium machinarum homemade. Illae sunt iustae adversariorum totalitariae interitus. Totos tumulos cadaverum erigunt.
  Itaque multae Sinenses brevi tempore deletae sunt.
  Anyuta donum annihilationis nudis digitis proiecit. Massam militum Sinensium dilaniavit.
  Tum de papillis purpureis puella, sumit pugnatores imperii coelestis, lupanet.
  et statim omnis hostium phalanx ardebit.
  Inde Anyuta pipiat;
  - In iram nostram frangimus Sinas;
  Credo, utique omnes feremus!
  Pugnat etiam puella Alla spontanea pugnax.
  Et crines eius tam cuprei rubei et ardentes sicut flammae inquisitionis ignis.
  Bellator arripit et nudis digitis dat munera leti. Sinenses multum discerpserunt.
  Etiam capita in diversa volvebantur.
  Post haec, bellator de papillis pyropi Tota pulsans incurrat acies. Tulerunt ergo et combusserunt duas turmas totius Sinensium.
  Classis eximius bellator accepit et cantavit;
  - Nos hostes vincemus, certo scio;
  Sinas totum orbem terrarum non accipiemus!
  Et puella rufa accepit eam et sibilabat per nares pulcherrimas.
  Omnes autem quinque nares sunt elegantissimae.
  Crura autem ita blanda sunt et agilia, nec omnino sordida sunt. Hie turn bellatores egregii sunt. Singularis sunt et venustatis, et oculi et incursionis. Contra talem puellam, cogita aliquem exercitum, etiam qualem Sinarum, non resistere!
  Crinibus aureis puella, Maria, gravissime pugnat. Nudaque, excidit crura nimis letale et perniciosa.
  sin etiam mammae fragum papillae laborant. Et ex illis fulmina ingenti agmine letali ruent.
  Et alia turma Sinica statim comburetur.
  Maria accepit et cantavit denudans dentes suos;
  - Puella sum, scis, carissima;
  Pulchra in omnibus!
  Pulchra in omnibus!
  Ab omnibus, undique!
  Ipsa quoque in hostem conspuet. Et veru eius vertitur in blob hyperplasmicum, expansum, motum, et tota phalanx militum Sinensium deleta est.
  Olympias, puella heroica, colossico corporis robore. Crura eius sunt admodum magna, sient, nudipedalia, et simul elegantes et blandae.
  Pectus autem est quasi sumen plenum lactis, sicut solidissimi ac magni bubali.
  Eodem tempore, papillae sunt sicut gemmae papaveris, tam candidae, succidae et seductivae.
  Non mirum Olympia ante pugnam certa cedere cum duodecim robustis, iuvenibus, et illis amorem facit.
  Et hoc addito gaudio et robore.
  Et iam fulmina fugiunt validis, seductiva, magna ut lycopersiciSus papillis. Et insuper in toto casu quasi tsunami unda.
  Et statim milia Sinensium gravi angore, eius electricitate biologica, moriuntur.
  Olympia canebant;
  Nulla misericordia, nulla misericordia,
  nulla misericordia pro hoste!
  Guttae, guttae -.
  in oppugnatione sum!
  Et accepit ille vir, et ostendit ei linguam longam sicut flagellum villicum.
  Qua lingua jecit lollipop, quo particula antimatter. Quam ob rem duae cohortes Sinensium statim concrematae sunt in terram, et ictus contritus ad Imperium Caeleste actum est.
  Iam quinque puellae eam cepere et, Memmi, sibilo. Et incipiunt cornices epilenticos habere caducos. Nunt in aere sicut boomerangs decurrentes. Et rostra eorum capita Sinensium militum necaverunt.
  Olympias notavit, quasi pantherae rugiens et denudans praelongas et validas dentes ab ore suo.
  Est quidem aliquid lamia. Dentes tantum aut moventur, aut contra progrediuntur.
  Olympiadis autem vox est magna nimis;
  - Certe inimicos opprimemus;
  Vox puellae lepidus est, captat...
  Sina penitus cepimus;
  Non solum spectatores sumus!
  Alenka, debes puellae narrare quod tibi necessarium est...
  Et habet irascibilem de vera furandi ratione.
  Alenka ferens, et muriceis exusta papillis Ignea vis furiali, nescia pulsantis pietatis.
  Quaelibet harum ignitorum concrematio miram vim habet industriae. Et Seres cornibus satis diligentissime feriuntur.
  Lepide dixit Alenka:
  - Ibi inceperunt multitudinem planetae Terrae!
  Anyuta e RUBUS IDAEUS, Sinensis fulgur dedit. Postquam glans in tegulam eiecit, mox risit;
  - Mentiris! Non accipies!
  Alenka magna cum fiducia constat:
  - Noli accipere!
  Olimpiada prehendit et nudam, calcem rotundam, quasi cum tinea, tusam in maxilla Sinensi generali, gurgitavit;
  - Pro novus URSS sine tsarismo et ductorismo!
  Maria consensit, e papilla fragum tundentem cum funestissimo et funesto mortis munere;
  - Immo rex nimis cara est alat!
  Despiciens amicos.
  Sed nunc formaliter Sinas vincunt ad speciales usus.
  Cana et pulcherrima puella Alla accepit et cantavit, denudans dentes candidissimos et margaritas;
  - In eius regno draco, etc.
  Omnia viva et clara destruunt ...
  Est modo gemitus;
  Abiice rudera hominum catenam!
  et de papilla sicut fulgur rubeum accepit. Seres rursusque exstinguet, et in paucis cineribus conquassabit.
  Alla accepit et cantavit, denudans dente et nictu;
  - De dracone malo;
  Genus servavit Terram...
  Et lux caeli -
  populum reliquit!
  et connivebit rursus bellator in sociis suis .
  Bene, quinque intelligit Sinas ingenti ardore trituram.
  Hic vero pugnam ingressus est - Albina et Alvina. Sunt puellae pulcherrimae et flavae simul.
  Volant in pugna aircraft, ut oppugnant elit. Et mittunt unum crimen letale post crimen.
  Hae sunt puellae - dicere quod eximius significat nihil dicere.
  Et globuli globuli cum coccineis papillis comprimunt, et missilia perampla lethali virtute valde contrita mittunt.
  Atque in Sinis tantum interitus fit. Fungos exsurgunt ex annihilatione militum Imperii caelestis.
  Primus in digitos nudo Albina accensus. Et colosseam expuens, perniciosam donationem delevit.
  Tum illa papillae rubinae admotae. Et Sinenses iterum durissimum obtinuit.
  Albina cepit et pipiabat, denudans dentes et cantans;
  Non eris in communismo primum
  Ortum patria...
  Fur tantum remove
  et capra calve!
  Post hoc puella cepit et linguam longissimam et agilem ei ostendit.
  Apud eos valde delectabatur tundendo pulsum, paelex virgas lambendo. Immensum fruebatur.
  Item Alvina non est contra homines servientes. Maxime autem delectaris cum a maribus auferas pecuniam. Ut sit amet voluptate et voluptate.
  Alvina cepit et cecinit;
  - fac pecuniam, fac pecuniam
  Somni et pigritiae immemor...
  Pecuniam facere, make money
  Reliquum est omnia rudera!
  Et bellator iterum papillam fragum in globulo pressit, et donum annihilationis letali vi erupit et massa Sinensium exstinguitur.
  Hae puellae sunt, utique, frigidissimae.
  Albina socium suum dixit:
  - Frigidus es bellator!
  Alvina logice respondit:
  - Sicut et tibi!
  Et aliud Livina nudum digitorum ope donum exstinctionis misit.
  Et pipiabat;
  - Erit nova saeculorum
  Erit mutatio generationis...
  Sed quis semper nulla
  Noli oblivisci clara meta!
  Puellae nudis calcibus in pedals iterum comprimuntur. Et iterum globuli Sinensium interfecti sunt.
  Etiam id enim magna.
  Sed in proelio et Anastasia Vedmakova. Ea est acerrima et pugnax in oppugnatione aircraft.
  Ridens etiam canit;
  - Lectis duobus versibus e revolvente,
  Eia age et interfice malum unum.
  Furens malum, furis inferni;
  Calvus populus coepit exterminare!
  Et Anastasia Vedmakova cepit eam et despiciens sociis suis. Bellator pulcherrimus est et etiam rufus.
  Et omnes Sinensis, qui telis eius percussi erant, lacerantur.
  Sed in pugna Akulina et Orlova. Puella pugnat et velox est ut aspidis.
  Et impetus eius aircraft prosilit sicut spuma in fluctibus in tempestate.
  Akulina Sinica opprimit. Eas digitos nudo tundimus.
  Dum puella cantat;
  - Calvus, Calvus, Calvus ;
  Fatum inquietum...
  Sed quid ad calvitium claudendum est?
  Num molestus es?
  Tum puella iterum accensa est, sed hoc tempore utens papilla tamquam matura fragum.
  Mirabela quoque eam cepit ac globulis nudis digitis impressit. Quae Sinensem feriunt cum nisl.
  Tot inimici perierunt.
  Accepit puella et cantavit denudans dentes suos;
  Magnus bellum furit
  Bellum sine causa...
  Satanas solvit
  et mors cum eo venit!
  Feminae gubernatores Sinenses strenue admodum verberant. Et miserunt Vivamus sollicitudin ante omnes cohortes ardentes. Et etiam bombs instillabat cum acus et globulos, ostendens eximiam vim et solertiam. Milites, quid dicam - classis!
  Sed in proelio contra Sinenses et Elizabetham cum tribus amicis in piscina fuit. Turba eorum cognominata est - E-4, tam mirabilis in ea puellas.
  Nempe in pantiis bellatores soli.
  Et perusta perusta ac musculosa.
  Elisabeth nudum pressit, pedem in globulis excidit. Proiectum colosseam misit vi letalem et cooed;
  - Sum fortissima puella in mundo!
  Itaque multi Sinenses hoc proiecto funesto deleti sunt.
  Hae sunt puellae quae amant necare.
  Elena quoque puella in tantum subligar et flava est. Et generaliter omnes quatuor pulchri- tudines in hoc curru blondes sunt. Paulo aliter umbrae capillorum.
  Pulchra sane et busta.
  Elena papillas coccineas in globulis gaudii pressit. Tormenta accensa et conchas volabant.
  Itaque non simplicem, sed quattuor tormenta habent.
  Puellae, fas est, laetissimae sunt et simpliciter splendidae.
  Elena denudans dentibus canebat;
  - Puella sum nomine Carlo;
  Non ludo saepe, sed magnum est!
  Ekaterina etiam papillas fragum in globulo globulo pressit, cum landmine pernicioso portavit et pissit:
  - Dabo omnes clientes cum risu adamantino;
  Eamus viam lucis - erroris nescientes!
  Euphrosyne etiam non fallitur in praelio. Primum, globulis globulis nudo pressit digitos, Et misit proiectum lethale, altum explosivum ruptionis.
  Tum papillas globulis rubinis pressit et adversarios ad mortem concidit. Tum trepidus, e tormentis emissis tormenta glandis, Dentesque lupae nudavit dentebas;
  - Lupi sunt animalia frigidissima;
  Discerpentes omnes, nescientes misericordiam!
  Et tulerunt omnes quattuor puellae et clamaverunt;
  - Et quis inueniemus in praelio, et quis inueniemus in praelio?
  Dilaceramus, dilaniemus!
  Dilaceramus eum!
  Dilaceramus eum!
  Hae sunt puellae et piscinae emittit conchas mortiferos vis ac scribbles a tormentorum machinarum. Talibus baculis resistere nullo modo est. Habent vim irae, flammam passionis, fiduciam victoriae. Eodemque tempore etiam sordida et rotunda calcibus in facie Sinensium captarum haerent ac linguas lambere cogunt.
  Amant et oderunt simul. Etiam sit amet metus magna.
  Seres tormenta non dedignantur. Puer tredecim, Ileyka, captus est. Et ceperunt prelibando interrogare.
  Puer primo tacebat. Tunc scidit vestimenta eius et posuit eum super hamum manibus post se ligatis. et altius surgere coeperunt.
  Articuli pueri torquebant, et Ileika ingemuit. et altius altiusque obtinuit.
  Carnifex nudos pueri pedes traxit. Et volutabatur et ululabat in excruciando.
  Sinensis risit et digitos monstrare coepit. Ileyka etiam superior erexerunt. iam restis iaqueus erat. Usque ad laquearia. Inops, nudus puer, eculeo pependit, nudo pede vellit.
  Tum statim funem emisit. Corpus pueri corruerunt.
  Et in ipso solo funis iterum extento. Fuit inhumanus clamor incredibilis doloris. Aquila et Ileika vellicavit.
  Et deridebant carnifices. Ne interrogare quidem poterant, sed tantum puerum excruciabant.
  Tum Seres puerum nudo pede adprehenderunt et presserunt. truncum induunt, id firmiter clamidunt. Foramina clausorum erant ferrea, et maxime infantibus. Firmiter et firmiter.
  Tunc carnifices hamis ponderibus pendere coeperunt. iussa puer. Nuda, sudantia, lacertis contenta, caput flavo, ora dolore torta.
  Extendens puerum, Seres flagello verberare coepit. Id fecerunt magna voluptate.
  Fremuit puer et ingemuit... ducata e gutture venit. Et carnifices solum deridebant quod sciebant.
  Pellis in dorso pueri ad primum ictus validus erupit. Sanguis madens et sudore mixtus. Puer clamavit et vellicare conatus est.
  Etiam sed ipsum ut quam molestie efficitur.
  et singultibus quatiebat.
  Tum carnifices, sine bis cogitantes, sub Ileyka nudo pede lignum tenue acervare coeperunt.
  Duas autem mulieres lagenam olei de angustis oculis eduxerunt. Et ceperunt praelibare plantas pueri, obdurata longo itinere nudis pedibus.
  Ileyka ingemuit;
  "Ego nihil usquam dicam!"
  Mulieres riserunt et pueri nudum asinum manibus suis dabant.
  Tunc illitam infantis calli, sed pulvis liberorum pedum ante cruciatum perfecit.
  Tum carnifex facem attulit et ignem accendit. Surrexere flamma, et praedatum lambere calcem duram rotundam puerilem.
  Ileyka iterum ululavit. Ignis dolet. Immisso immisso carnifex sub pedibus pueri calefacere coepit. Alius tortor ferrum candens e foco protulit. Et coepit verberare Ileyka iuvenem cum virga rubra ab aestu in dorsum suum sient musculosum.
  Puer in magno dolore fuit. Sed tamen inclamat sua virtute;
  - Wow, non dicam! Oh, non dicam! Eia, mater, mater - non dicam!
  Carnifices nudas plantas pueri assaverunt et tergo tundebant. Tunc unus ex illis de foco ferrum arripuit. Metallum candens ad pectus pueri imposuit et, subridens carnivore in fragmento Russiae, quaesivit:
  - Quid nocet?
  Puer rursus increpuit:
  - Non dicam!
  licet odor ambusti cibi fortior factus sit. Tortor alius forcipes sustulit, quorum finis in foco est ustus.
  Et coepit digitos pueri frangere nudis pedibus. Pergit minimo digito, et clavum dedit.
  Ileyka maxime exclamavit:
  - Ah-ah-a! non dicam!
  Carnifex primo digitos pueri in pede dextro nudo fregit, deinde sinistrorsum tendit. Pellentesque maximus erat ac magna. Sed digitos quam lentissime frangere conatus sum.
  Cum tandem unus piri, pedis pedis sinistri cruciatu fatigatus, Ileyka conscientia a dolore concussa.
  Situla aquae glaciali statim perfusus est. Puer resipiscit. et coeperunt eum iterum verberare candente baculo a tergo.
  Plantae etiam igne frictae. Et eodem tempore carnifices duas faces ad pectus iam Ileika incensis.
  Puer clamabat aliquid quod verba facere non poterat.
  Faces quoque duo tortores sub alis suis attulerunt. Laboriosam sit et et iusto odio perferendis.
  Ileyka ululabat et vacillabat, sed adhuc inarticulatum emittere poterat;
  - Non dicam!
  Facem nudo asino pueri carnifex attulit, gravius factum est. Sed Ileiko usquam increpuit:
  - Non dicam!
  Tum tortore femina in manibus suis facem sumpsit, suspenso pede accendit flammam per capillos flavos pueri in capite eius. Et lux flava cepit et exarsit. Caput Ileika ignis absorptus est.
  Mulier risit et infensi dixit:
  - Diabolus sum diaboli.
  Caput infantis flammis absumptum, lateri eius cecidit. Constabat corpus vellicatio.
  Carnifex iterum situlam glaciei aquae paratam spargit.
  Sed puer combustus non est motus.
  Tortor femina manum imposuit super pectus pueri pustulae et fuliginis. Illa aliquandiu tenuit et molestia gravatus est;
  - Reclinatus!
  senior carnifex cum molestia dixit:
  - Overdid it! Age, iocari cum eo! Nondum victima non una!
  Sic Alenka cum magno furore pugnare potuit, ut causam suam iustam esse intellexit.
  Accepit itaque puella et de coccineis mamillis praegrandis virium lethali fulgure verberavit. Sinenses literam combusserunt, iis nec occasionem superesse nec etiam laesionem puellis praebentes.
  Tum Alenka nudo digito mortis pisum perniciosissimum et perniciosum iactavit.
  Totam phalanx et Sinenses milites laniaverunt.
  Alenka cepit et cantavit;
  - Nostra cosmica gloria;
  Sit iterum virtus in gaudio!
  Anyuta quoque accepit et recepit polypus gladiis. Multum Seres militibus interclusum est. Abscisa capita sine misericordia.
  Tum digitis nudis letale acus projecit. Sinenses volantes necaverunt.
  Et tunc Anyuta's amet papillas inspiratione inimicis suis cum pulsibus perniciosis et perniciosis.
  Anyuta canebat denudans dentes scintillantes sicut margaritas
  - Mox erit paradisus in planeta;
  Etiam Sinas vincemus!
  Et accepit ille bellator et quomodo sibilabat ...
  Corvi turbulenti in cerebro elaboraverunt. Et ceciderunt sicut lapides grandinis, pulsantes capita militum Sinensium.
  Rufa cana nictavit socium suum Alla, et dixit, Oculos smaragdi nictans;
  - Bellum sacrum
  Nostra victoria erit.
  Da Satanae mortem
  Hic est sermo noster!
  Et puella crine rubente nudas digitos crurum mittet, magna pernicie, pisum mortis. Ac massa Sinensium rumpetur.
  Post haec, puella etiam pyropi e papillas lethali fulmina mandabit.
  Illae statim duas phalanges Sinenses combusserunt.
  Alla accepit et cantavit, nictans sociis suis;
  - Sum magnus
  Puella supremi ordinis...
  Mihi, homo iustus perna,
  Novas mox eme!
  Maria etiam sociis suis despiciens pipiabat;
  - Nemo nos prohibebit
  Puella tota aciei erit!
  Et bellator nudis digitis iecit valde perniciosum et perniciosum donum annihilationis.
  Et tunc Maria eam tollet et pulsantem de fragum papillis pulsabit. Illae volabunt et nullae duae turmae Sinenses - tantum carbones manent.
  Maria accepit et cantavit, magoplasmi maculam conspuens;
  - Ignis ardet in anima mea;
  et flamma furit in capite meo .
  In ictu furorem faxo nescio
  Altius erigas - Vexillum luminis!
  Et sibilabit iterum puella... Infelix corvus, talis ultrasonus aures suas exitialis est.
  Quam aures goofing, et plena clade et exterminatio.
  Puellae agrum in capitibus ultrices talem habent.
  Accuratius non puellas, sed corvus.
  procumbunt. Sinica capita pulsare.
  Maria accepit et cantavit denudans dentes suos;
  - prostratus, prostratus, prostratus;
  Hoc ius datum est tibi.
  Ante nudis pedibus, prosterne puellam;
  In tabescentibus aut luto, non refert!
  Olympias, heroica puella, socium fovebat, et quomodo exspuit. Magna et crescens plasmatis magicorum labes ab tergo puellae os evolavit. Ea corruit et absorpsit totam ditionem Imperii Caelestis.
  Post haec heros puella nudo digitorum pedes eius accepit et proiecit, donum opprimendi et exstinguiendi.
  Sicut bomba atomica parva explosa est. Et alia phalanx Sinensium adusta est. Et etiam ossa non remanserunt ex milibus bellatorum Imperii Caelestii.
  Olympias notavit Dentes validissimas denudans, ut machaerae tigris dentatae;
  - Sed tamen fortior me est;
  nemo est in mundo, nemo est in mundo.
  Tunc ubera eius videbantur emittere donum perampla homicidii potentiae ex papillis magnitudine boni lycopersicii.
  olympiade deinde , vti dabimus ;
  - Et mulier per fauces simul sumit illud!
  Et tunc omnes quinque puelle ceperunt illud, et statim sibilaverunt. Et volutatus in loculis realibus.
  Olympias, den- dente, et quasi hippopotamo rugiens, declaravit;
  - Nullis infirmitatibus locus;
  Nullis infirmis locus!
  Et hic iterum puellae quomodo sibilant ... Et corvi cadunt, et Seres capita perforant ...
  Oleg Rybachenko et Margarita Korshunova - hi filii aeterni rursus pugnant et virtutem suam phaenomenam demonstrant.
  Hic puer Oleg, arripuit ac tenuit gladios, qui mox ad recipiendum machaonem producunt.
  Donec ac massa erat.
  Tum puer orbem singularem acutum digitis nudis, puerilibus cruribus projecit... Tangens volavit et centum capita Sinensium abscidit.
  Immortales haedus cepit ac laetus cecinit;
  - Homo sum magnus
  Vel justo angelo.
  Ego iustus vincere omnes
  Atrox pugna!
  Margarita Korshunova Sinenses etiam concidit, iis nullam occasionem vel minimam misericordiam dedit.
  Bellator extra-classis in hostes quasi flatu eam cum gladiis arripuit. Et figurate capita amputaverunt.
  Et tollent et volvent sicut brassicae caput.
  Et tunc puella nudis digitis pisum peramplasas mittet perniciosae potentiae. Sinenses statim multum conflabunt.
  Deinde cantat;
  - In mundo vis cosmica;
  Fortior dracone...
  Magnae Russiae causa,
  Calvus improbus peribit!
  Postea puer et puella statim buccas inflaverunt et respiraverunt. Phasellus ac erat erat.
  Corvi ictu vi percussi sunt et in pulso inciderunt. Et pluerunt sicut lapides grandinis super rasis capitibus Sinensium. Ceciderunt et mortui sunt sine ullo altero.
  Et bellatores imperii celestis multa milia peremerunt.
  Oleg et Margarita consonantes dixerunt;
  - Mundus nos revereatur et timeat;
  Militum res gestae non numerentur .
  Russi semper pugnare potuerunt;
  Sagitta acerrima erit!
  . Capitulum #3
  Puellae peculiarem institutionem sibi conciliaverunt - emissarium cum duodecim doliis. Dicendum - gravissime. Tum Alyonka puga pyga cum papilla coccinea pressit.
  Et operatus est rivos ignis in Seres effusus. Et est magna et letalis consequat.
  Et milites regni caelestis ardent, quasi candelae in arbore natali.
  Alenka cepit et cantavit;
  - Meum magnum salve;
  et clarissimum FLOS!
  Fucked in Chinese premens amet papilla pectoris et Anyuta. Puella summae culturae et classis est.
  et si cantat, confringet.
  Sinensis non totum agmen - exusti sunt in cinerem.
  Hoc genus puella est - frigidissima.
  Sed rufus Alla etiam frigidior est. Et papilla eius rubinus magna vi et industria in globulis premit.
  et hic agit.
  et vere omnia exurit usque ad terram .
  Alla, videns Seres ardere et mori, cecinit;
  - Ego sum puella fortissima in mundo;
  Et victa omnia aetheris ora!
  Nudaque calcaneo iactat vasta morte moveri. Hic est puella - frigus!
  Allah risu dixit:
  - Mea potentia apparens...
  Maria accensus est, premens bullam cum papilla fragum et logice obicitur, den- tes denudans;
  - Non tuum, sed nostrum!
  Et capient fortes et rident, et aplomb duris. et tunc accipiant et sibilant.
  Corvi ab unda ultrasonica in cerebro percussi sunt. Confusi sunt.
  Et coeperunt descendere pulchritudines pennae et terebrare capita militum Sinensis.
  Hae puellae mirabiles sunt!
  Olympia valde infestant. Ipsa quoque magnam illam premet, sicut papilla aurantiaca in globulis. Et quomodo exspuet letiferum casum mortis et interitus.
  Itaque multi statim Sinenses cremaverunt. Adusti sunt.
  Olympias cepit et cecinit;
  - Ego sum puella fortissima in mundo;
  Facile adversarios frangere possum .
  Natamus aethereis continui rivi;
  Junta draconem frangere non poterit!
  Et bellatores a mamillis mamillarum, quomodo vapulant tali interfectore fulminis, quod est sicut horror.
  Capite urere Sinenses phalanges. Hic sunt puellae. Et digitos nudos magna vi munera exitio iaciunt.
  Olympia sumpserunt et sibilaverunt...
  Et statim sibilus eius multa milia corvorum in terram deduxit, Seres ad mortem pulsando.
  Milites sane delectantur. Et rident.
  Omnes quinque pulchri- tudines tam bellicosae sunt et facetae.
  Hic iterum Albinus et Alvinus ab aere oppugnant in certamine aircraft. Et quomodo mittat nisl perampla potentia perniciosa, quae omnia conflant et dilaniant.
  Albina cepit et cantavit, pressa felis coccinea papilla;
  - Sum herois in mundo summa!
  Alvina pariter cecinerat, pectora papilla Premens carbunculos, et pipiabat, orasque, Dentes ;
  - Minime, heroides mundi sumus!
  Et puellae consonantes cantabant;
  ego, tu, illa, simul universa terra;
  Simul amica familia
  In verbo autem
  Centum milia me!
  Puellas rident, et calcibus vectibus portant.
  Et bombae ad Sinenses volabant. Utique non satis felix est Regnum Caeleste agere cum puellis quae tantum in panties pugnant.
  Anastasia Vedmakova etiam in caelo est. Et haec puella, quae iam centum annos nata est, sed non aget, quia venefica est.
  Et bellator cum papilla pyga rubicunda premet. Statimque missilia pugna ad scopum volabunt.
  Et tota phalanx Sinensium, funditus destructa est.
  Anastasia Vedmakova notavit, currit in ore eius manu iugulum transversa;
  - Est magna purgatio!
  Akulina Orlova libenter consensit, etiam hostem elidentem et dentes denudans, quae prima nive candidior est;
  - Est scopa areae!
  Et iterum puella fragum papillae pectoris sui premet in globulo gaudio, et eruca letalem mittet.
  Mirabela Magnetica ope digitorum suorum in hostem irruit et oppressit. Et Sinensium eruca lethale plaudet. Et facta est ruina omnis et perditio.
  Mirabela haec est - sicut eximius. Et puella similis est cum papilla fragum hostem ferire.
  Puellae nudam globum calcibus arripiunt et cantant;
  - Facile omnes delemus;
  Nam dapibus sollicitudin feugiat.
  Et conteram tibi omnia
  Ad hoc carmen!
  Milites ita erue hostem suis nisl. Et vere pestiferum est.
  Hic sunt puellae nudae, tibiae excisae.
  Anastasia Vedmakova, opprimens hostem, cooed;
  - Calva nocte scintillans salit;
  Puellam insanus vult agitare ...
  Deglutiens victimas innocentes cum serpente;
  Suus 'iustus hassle!
  Akulina Orlova hostem carbunculo papilla percussit. Hostem ad mortem percussit, ne minimam occasionem ei dederit, et tota Sinensium phalanx incensa.
  Tunc Akulina cepit et cantavit;
  - Puella adest, puella est;
  Integer vitae est mendacium!
  Et ille bellator misit interfectorem donum inimicum internecionem rotunde calcaneo suo.
  Tum pipiabat;
  - Perdam omnes Sinenses, ostendam faciem puellae meae!
  Hic sunt puellae nudipedales et pulchrae et cum blandimentis, cruribus valde excisis.
  Anastasia Vedmakova parvam bombam stillat, adversarios eius delevit et pipiavit;
  - Gloria magnae Matris nostrae!
  Hic est Alicia et Angelica in proelio. Percusserunt Chinese cum sniper sclopetis. In genere, puellae sunt mirae.
  Alicia accensus, impugnato per quinque Sinenses statim ac cooeditur;
  - In amplitudine mira patria;
  Temperatum in proeliis et laboribus...
  Nos carmen iucundum composuimus
  O magne amice et princeps!
  Et belliger digitos nudat, letale donum. Multum scidit adversarios.
  Angelica etiam inimicos oppressit. Hostes quattuor uno sagitta transfixerunt et clamaverunt;
  - Nos certe omnes vincemus, et communismus erit!
  Et bellator iterum misit interfectorem donum annihilationis nudis digitis. Atque ita multi Sinenses statim perierunt.
  Etiam ut justo magna.
  Ambae puellae sunt pulcherrimae. Alicia flava est, Angelica rubra est. Plerumque magna.
  Hostes in densa catervas jaculantur.
  Alicia cepit et cantavit;
  - circulus solaris;
  Caelum in circuitu...
  Est extractio puellae!
  Et miles nudo calcaneo eam sumpsit et sarcinam explosivam carbonis proiecit. Id multum Sinenses pugnatores diripuerunt.
  Angelica chucle notavit, et denudavit, quod habuit sicut magnas margaritas;
  - Ut ultricies magna!
  Ac etiam nudae puellae digiti rufae canae perurbane saccos cum pugnaci mixtura exitium mittent.
  Hic sunt puellae - aerobaticae praestantes. Genus maximum et infestissimum ostendunt.
  Alicia cepit et pipiabat denudans dentes;
  Traxi in charta
  Circulus in tabella signans!
  Et iterum nudo pede venuste emittit aliquid vi funestissima.
  Et massa neci - Seres occidere.
  Angelica cooptatus annuo.
  - Sic erit - lepidus!
  Et nudam, rotundam, roseum calcaneum sicut clavus adfixus.
  Milites quidem Seres eos fluctu obruere non sinunt. et omnes repunt.
  Numerus militum imperii caelestis magnus est. Et omnes sarmenta et sarmenta sunt, et cum summa passione aggredior.
  Angelica plaudens manibus cecinit;
  - Magnitudo Russorum tellurem agnoscit;
  Fascismus ictu gladii oppressus est.
  In puellis carminibus victoria canitur;
  Et credo quod communismum aedificabunt!
  Et belliger accipiet illud, et conspuit... Et statim plasma magicum deletio crevit, et operuit Sinenses.
  Sic eamus - Puellae sunt quae tibi necessaria sunt.
  Alenka apud Sinenses e tormentis machinarum emittit. Deinde eos cum gladiis obtruncat.
  Et cum machina sclopetis apparuit in manibus eius quasi magicis artibus. Et hostes concidit.
  Ita Alenka Sinenses faverunt, ne levissimam misericordiam illis darent.
  Ac puella nudis digitis letale munus leti jecit, et regni coelestia fortes dispersit.
  Tum cecinit;
  - Ego sum puella fortissima in mundo;
  Frigus dominum terreni aetheris!
  Anyuta confirmavit:
  - Ita, frigidus dominus!
  At illa nudis pedibus sumpsitque in digitos, Funereum donum leti jecit, ac tot illico Sinensi prostravit.
  Hic est talis puella.
  Item de papillis coccineis quomodo mandabit fulmina. Et milites celestis imperii circumvolvuntur sicut feni manipuli.
  Anyuta cepit et cecinit;
  - Gloria aeram Russorum tsars,
  Inimicus populus frangit!
  Sic puellae opus est. Et Alla est cum illis pulchritudo rufa. Et ex papillis iude rubinus fulmen succumbit. & mortem totalem.
  Allah cecinerunt, ridentem:
  Ne allisione rumpere puellae alas,
  non est in me misertus nec casualiter ...
  Non placet violentia et impotentia;
  Misericordia tantum est Christi crucifixi!
  Talis est pugnax et pugnax bellator strenuissimus.
  Maria quoque pulsar fraga mandabit papillis. Massam pugnantium Sinensium cremabit et coo;
  - Haec est mea spatium potentia!
  Et micant oculi eius cum fulgure.
  et nudis pedibus proicient annihilationis donum. Hae puellae summae classis sunt.
  Olympia hostes foderunt. Simul ipsa etiam ignea pulsans magnis papillis adhibita.
  Puella heros magna acceleratione laboravit. Alicuius casus minimi non dedit.
  Et belliger nudis digitis dona mortis plurima jecit.
  Dumque canebat;
  - Mater et exercitus duae columnae sunt;
  Super qua planeta stat...
  Ubera nostra nos tuemur, nos patriam tuam;
  Exercitus tuus ab omni populo canitur!
  Iterum, eius lycopersiciSusceptibility papillas deducunt perampla donis potentiae occisionis.
  Elizabeth a piscina etiam accendi. iaculans, coccinea papillas premens globulis, et stridore;
  - Non sum fortior, omnes dilacerabo!
  Ac annuit sociis.
  Elena cum hoc consensit, premens pyga cum papilla purpurea et proiectum e dolio exspuit, Sinensis discerpens;
  - Pro patria communismi!
  Et puella bellator sapphirum oculos suos despiciens.
  Catharina notatur, homicida mittens dona verae mortis adversariis suis;
  - Communismus scientia est!
  Iterum puga pyga cum papilla rubina pressit.
  Euphrosyne magna pertinacia contra hostem pugnans, fragum papillis utens;
  - Fides nostra in lucida futuri temporis praeteriti imperii nostri gloriosam non negat!
  Elisabetha libenter annuit.
  - Sicut laudaverunt regem, ita laudabimus!
  et linguam longam bellatorem ostendit.
  Ekaterina animadvertit, pilam in hoc casu premens globulum globulum nudis digitis;
  - Et ex littoribus Chudsky;
  Ad gelidum Kolyma;
  Haec omnis terra est,
  Haec omnia nobis!
  Euphrosinia vapulat, iterum utens papilla fragum et cooed, nictu;
  - Mea magna fortitudo
  Conteram crocodilum!
  Puellae oppugnant. Inter eas sunt Natasha et Zoya.
  Hic puellas a Howitzer crimen tam funestae mortis munus sumpserunt.
  Natasha sumpsit et cantavit;
  - Bombae volare et erucae;
  Maximus PR...
  In cantibus populi canuntur;
  Atrox ictu percussus est!
  Zoya aggressively dicitur:
  - Magnum ictu - bonum!
  Et accepit eam et pressit digitos suos in globulis. Hae sunt omnes pulchri- tudines bellicae.
  Oleg Rybachenko super murum. Immortalis puer, circiter duodecim annos natus, nudo digito acus iacit. Fertque progressi Seres. Dozen statim.
  Iacit acus et Margarita nudis digitis. Puella adversarios stridore consumit;
  - Mea magna fortitudo!
  et fortiter pugnat.
  Natasha etiam validum boomerang cum nudis digitis iacit. Quomodo adversarios opprimas et strideas;
  - In nomine magnae gloriae!
  Tum Zoya Seres ense secat, et simul acus nudo pede proicit acus. Et sibi cantat;
  - In vastitate Russiae;
  Servare omnes possumus!
  Rursumque gladii in adversarios cadunt. Et si secant, sine misericordia.
  Cum autem Aurora coepit perdere et boomerangs nudis digitis proiicere, tunc omnino interitus est. Interfectique Sinenses cadunt sub ictibus rubri diaboli.
  Et puella fremit;
  - Conteram et omnia lacerabo!
  Et quomodo ambobus gladiis capiet et incidet!
  Atque ex nudo calcaneo transvolat acuto Emicat. Haec fere tota morte puella.
  Heic Svetlana in acie certa. Quam torqueat Seres, et minutatim concidit gladiis.
  Puella papilio libravit et septem milites Imperii Caelestii trucidati sunt necati.
  Et tunc acus venenata acus nudis pedibus volant. Miraturque Seres.
  Oleg Rybachenko cum fulvis militibus pugnat. Gladii vibrant ut propeller.
  Puer gusto cantat;
  - Ego fortissimus mundi propugnator;
  Vincemus Americam, Sinam!
  Et iterum puer acutis ludos emittit nudis digitis crurum puerorum. Et duo duodecim interfecti Sinenses statim cadunt.
  Hic talis pugna est. In historia reali, tsarist Russiae temporibus prae-Petrinis partem territorii amisit. Hic autem equites Russiae pugnant nec se daturos.
  Oleg Rybachenko pugnat et cantat;
  - Sed milites sumus plenus spiritu Russico;
  Numquam carnifices gemitum gravem audient nostrum.
  Et iterum puer acerrimam iacit, et cum veneficiis validis, veneficiis decoctis, acus tenuissimas!
  Puella Margarita iuxta est. Crura quoque eius acus mortiferum iactant. et manus adortus Seres. Bellator adversarios destruit et cantat;
  - Tam frigidus sum, sicut daemon omnium nationum...
  Dima, Dima, Bilan! Dima, Dima Bilan!
  Dominator omnium nationum!
  Natasha etiam Sinensem caedit et cantat;
  - Vespere aurora Satanam non vincemus!
  Acus quoque lethiferae nudo pede fugiunt.
  Deinde hostes Zoya destruit. Et ex hac puella vibes colossicae energiae emanare videntur.
  Et boomerangi et acus acuta volare a pedibus nudis pulchritudinis.
  Milites stridunt;
  - Sum magnus discalceatus somnium et pulchritudo!
  Et iterum: Projiciet in adversarios suos aliquid funestissimum.
  Cum vero Aurora molam decurrit et Sinenses succidit, haec est nimiae annihilationis.
  Et tunc rufus digitis nudo acus pungendo mittet. Fulvique et mortui bellatores cadunt.
  Sed cum Svetlana lupanet. Eodemque tempore, totus fasciculus acus a nudis cruribus volant, quae omnia pungunt et necant.
  Et viri fortes stridunt;
  - Sic, sic, fascist in denario.
  Et nudis pedibus Sinenses denuo proicientur.
  Natasha, caedens flavum bellatorem ense, dixit:
  - Cum Nazis et facilius et durius fuit!
  Svetlana, post molendinum transeundo, annotavit;
  - Et semper facile est nobiscum puellis!
  Aurorae flabello receptum dat ;
  - Non omnino mecum taedebit!
  Morsus aculeus nudis volat pedibus.
  Et zoya accipiet eam et stridet;
  - Non sumus blattae, sumus puellae - magnae gloriae!
  Et iterum nudo pede aliquid provolabit, et hostem feriet.
  Puellae officium cordi tulerunt.
  Hoc castellum in area sola castellum Russicum est. Plures civitates sub constructione sunt duo. Bonum est quod Sinenses in Amur caput non ieci. Sed Russia in historia reali partem sui territorii amisit. Dynastia valde infestantibus in potentia in Sinis. Sed puellae sunt quae possunt fugare praecepta Luciferi.
  Oleg Rybachenko Sinica secat. Dumque puer cantat;
  - Supremum genus erit .. .
  Tum boomerang volat nudo pueri pede et clamor:
  - Hystrices omnes interficiam!
  Margarita quoque caedem in hostes proiecit. Illa in frusta comminuit, et triplicata est;
  - Somnium nudis pedibus sum et magna pulchritudo!
  Et pede feras orbes mittet.
  Deinde in proelio est Natasha. Idque etiam proicit in hostem, quod adversarios scindit.
  Et id ipsum lepide facit.
  Et nudos pedes iaciunt regulares acus letales.
  Deinde Zoya in proelio. Item omnes swastikas et boomerangs in hostem iniicit.
  Hostem lauit.
  Deinde, dum transit;
  - Gloria regi bono!
  Sed pugna et Aurora. Etiam hostes Sinis necat. Eum et quodsi eirmod, eirmod letalis te vim.
  Et dum cantant;
  - Ita, in nomine Terrae Russicae!
  Nec non et nudis pedibus feralia crimina fugiunt.
  Svetlana etiam non demittit hostem. Et nudis pedibus volat id quod fert mortem manifestam.
  Bellator et cantat;
  - Numquam desistas! Russia non veniet!
  Et iterum Sinenses laedantur. et sine caeremonia tollet eam, et secat eam.
  Sex fortes et fortes feriunt. Hostem secat, nudos quatit ille pedes.
  Oleg Rybachenko, caedens Seres, cecinit;
  - Stella pugnator, cornu tuum frustra spirat -.
  Longe est terra tua in dubiis gloria.
  Flamma pugnae tremit inter lineas.
  In ludo uno latere sine regulas!
  Et alius boomerang volat cum pedibus nudis pueri, qui iugulat duodecim Chinese.
  Puer, ut videmus, pugnator est.
  Margarita quoque in proelio est. Itaque nudis pedibus laborant. Ea sine ulla dubitatione frigidissima inimicos exstinguit.
  et gladii eius sicut carnificum.
  Bellator stridore;
  - Sit gloria!
  Natasha quoque nudo pedet ignes, letalemque iacit. simul ac strenue gladiis secat.
  Beeps simul:
  - Animus meus est popularis turba!
  Proxima in pugna est Zoya. Dia- bolus de summis exstinguitur. Papilionem cum gladiis tenere. Et tunc tollet et mittet elementa nudis pedibus.
  Post quem transit:
  - Exercitus gaudet - progrediens!
  Tota acies beveled Sinica cadit.
  Puella sibi cantat;
  - Zoya amat necare! Ah, Zoya!
  Heic est Aurora in rapido cornix. Vel potius infesto defensione. Et ope nudis pedibus inimicos pulsat.
  simul et stridore. Et cum machaerae eius transibunt sicut scapulas cultoris, tunc tres duodenae Sinenses discerpentur!
  Ac aurora crepat;
  - Harmonica chordarum vexillum Russiae valde superbum!
  Et nunc nudum calcaneum Sinensem ducem in mento aptabit. accipiet et corruet.
  Zoya pugnax est in certamine. Vicit inimicos suos, et stridore;
  - Dubitabimus et omnes occidemus!
  Et nudis pedibus sicae volant.
  Svetlana quoque non permittit. Inimicitias destruet et quasi falce falce secet gramen. Sinenses deficiunt.
  Puella clamat:
  - Crazy Acus! Exi antenna!
  
  PYXIS ET REFRIGERATIO REI PUBLICAE ANULI
  Sergei Lyakhovich pugilem vicit contra Sherron de Beers. Vitra eum pulsavit, neque ictum in pulset.
  et primam defensionem suam fecit.
  Inde ad aliquas mutationes in pugna altiore cedula. Loco defensionis mandati contra Chagaev, Nikolai Valuev et Sergei Lyakhovich primum pugnam placuit ad titulos gravissimos coalescere.
  Haec pugna vere iucunda esset. Sergei Lyakhovich unam cladem tantum habet, Nikolai Valuev quadraginta sex victorias in ordine habet. Et ipse ventus clarus est.
  Praemium autem pecuniae huius pugnae pro utroque pugilum memoria est decem miliones dollariorum duorum.
  Pugnatum est in USA... Heu, auditores fefellerunt. Sergei Lyakhovich dextram suam laesit et omnes duodecim orbes in punctis amisit. Sed Nikolai Valuev non splendescit. Et non poterat mittere adversarium nec ad pulsandum vel etiam ad colaphum.
  Sed coniunctis titulis victoriam in ordine quadragesimo septimo conciliare curavit.
  Pugna cum Chagaev resedulata est. Tunc Chagaev inflammatione processit et Valuev cum alio certamine, non nimis noto adversario, processit. Nec nimis evidenter eum punctis vicit. Et tunc pugna cum Soldano Ibragimov. Pugna concursus admodum evasit. Multi etiam crediderunt Soldanum Ibragimov eum vicisse. Distincto iudicio iudices nihilominus victoriam ad Valuev dederunt. Et victoriarum numero ligavit Rocky Marchiali in ordine quadraginta novem.
  Tunc defensio facienda contra Ruslan Chagaev... Sed iterum pugna cecidit. Rursumque Ruslan Chagaev cum laesione et de ludo.
  gigans Russicus quinquagesimum annum suum praelium tenuit (nisi, si forte unus existimat quod una pugna de Valuev declarata sit) contra Ruiz. Rematch. In primo, Valuev non persuasibiliter scindendo sententiam vincere. Tum secunda pugna-rematch.
  Multi putaverunt Nikolai Valuev effectum suum meliorem fore. Et quid esset frigus... Sed rursus, gigantem Russicum optimum non spectat, et victoriam de punctis difficillimam conciliat, et iterum a iudicum arbitrio separatum.
  Item alia pugna cum Holyfield. Pugnator hic vera est legenda. Sed iam quadraginta sex annos natus est, nec quisquam casus suos credit. Et Nikolai Valuev quinquaginta victorias in ordine et nullam cladem habet. Monumentum Rocky Marchiali fregit et duo gravia cingula pilae tenet.
  Iterum pugna ... Et iterum Nikolai Valuev vix victoriam de punctis extorsit.
  Tum etiam iudicum arbitrio. Sed emendavit testimonium, ordine quinquaginta unus vincit. Consenties hoc frigidissimum est.
  Atque hic etiam est voluntaria defensio contra Davidem Haye. Nikolai Valuev non habuit unicam cladem ab 1993 ex. Hic rursus in proelio est.
  Iterum duellum, ubi Nikolai sledgehammer non lucet et in cursu hostium inferior est.
  Sed suscipit magna. Mollitia ostendit. Quam ob rem iudices iterum victoriam dant Nikolai Valuev, decisiones separatas. Et sane valde controversiae...
  Sed recordum Rocky Marchil renovatum est. Quinquaginta duo in ordine vincit.
  Novus adversarius instituitur: Vitali Klitschko, qui duos balteos statim in pugna adunationis obtinere vult.
  Sed tractatus cito stabulantur. Vitalis Klitschko cum Sosnovsky pugnavit.
  Et Nikolai Valuev cum Morek, fortissimo pugile, pugnavit, sed multoties victus est.
  Atque haec victoria Nikolai Valuev, iam quinquagesimo tertio in ordine, insuasorium ac rursus sine colaphis punctisque separato iudicum iudicio evasit.
  Sed recordum renovatum est. Et Nikolai Valuev cladem per sedecim annos notam - recordum ponderis gravitatis non habet. In ordine victoriarum et quinquaginta trium , quae in commentariis inter omnia gravia genera sunt.
  Et pugna cum Vitali Klitschko et titulorum adunatio non fiebat.
  Nikolai Valuev invenit tumorem benignum in capite suo et coactus est ad cursum suum pugilatum finiendum.
  David Haye et Wladimirus Klitschko pro zonis suis pugnaverunt. Ir vicit et Klitschko.
  Sed Nicolaus II, ut pugil, qui solenniter recordum Rocky Marchiali rupit, et qui duos balteos possidet, et nunquam verberatus est, iam in magna gloria fuit.
  Et pro Russia Unita, Nikolai Valuev suam partem creare decrevit. Appellavit eam "Magnus Salire". Et fecit ut sensualiter rem publicam Duma in MMXI ingrediatur. Et deinde comitiis praesidentialibus anno 2012 interfuit. Et rursus sensus, secundo loco, et exitus ad secundum circum Vladimir Putin.
  Blimey! Nikolai Valuev nova, clara, politica stella facta est. Populus cum veteribus et politicis meretricibus satietatem fecit, abiitque ad novum politicum et pugilem.
  Vladimir Putin autem in secundo circuitu superare potuit Nikolai Valuev, sed commodum eius admodum parvum evasit.
  Sed communistae, ob defectum Zyuganov, res et Sergei Udaltsov factus est novus praeses Factionis communistarum.
  Hic iuvenis et vir strenuus contra Vladimir Putin veram tempestatem fecit. Gravissima et concitatio fuit. Massa cum adit. Usus fustium. Verbera atque etiam victimae inter detineas.
  Itaque Sochi Olympia surum sunt. Tum Puella in Ucraina facta est. Yanukovych dictus est. Putin, in conditionibus instabilitatis internae, Chersonesum occupare non coepit. Bellum autem non erat in Donbass.
  Ucraina, duce Poroshenko, in ortum erat.
  Vitali Klitschko, qui cursui in pugilatu intermissus est, reverti decrevit.
  Nunc autem Stevenson evertere curavit. Et quater auctor gravis factus est, memoriam Hollyfield repetens. Deinde Vitali aliam defensionem contra Criss Areola fecit. Talis pugna est ultio et rursus adversarium dempserat.
  Sed tunc, debita inposuit Kyiv maioris, coactus est finire curriculum suum gloriosum.
  Wladimir Klitschko, etsi non omnino persuasus, titulum suum contra Tyson Fury defendere potuit. Et deinde proiecit Glazkov contubernalem suum. Tum etiam contra Brianum defensionem habuit. Ac fregit Joe Ludovici recordum ob maxime patrocinium vincit.
  Sed cingulum unum est. Vincitur per Denotay Wyder. Hic pugil singularis est - tota vita eius ex solis knockouts constituitur. Quotquot in ordine quadraginta knockouts - frigus est! Et Wladimirus Klitschko iam quadraginta unum annos natus est. Et sane haec adunatio duellum ingentes excitavit usuras.
  Et primum post pugnam cum Petro Wladimir Klitschko non est inconveniens ventus.
  Sed hic cum Denotheo pugna. Pulsatio commutationis. attamen victoria in fine, etsi per singularem iudicum arbitrium, Wladimirus Klitschko.
  Ita Wladimir Klitschko primum in divisione ponderosa omnes quattuor principales balteos coniungit. Hoc singulare opus...
  Wladimir Klitschko aliam copulam habuit cum Wyder, hoc tempore eum evertere potuit et ostendit aetatem ludis impedimentum non esse. vicit etiam Parker.
  Sed tunc, in annis MMXVIII, cum quadraginta duobus annis, Antonio Iosue in duello scenico amisit.
  Eximia pugna fuit... Wladimir Klitschko plus quattuordecim annis non amisit, sed Antonius adhuc eam cepit et quattuor balteos vincere curavit.
  Sola solacio Vladimir Klichkov est quod nomina eius Vladimir Putin etiam 2018 electiones amiserunt. Contulit non Nikolai Valuev, qui vicit, pro quo morem iam transivit, sed communistarum - Sergey Udaltsov.
  Causa cladis fuit, quod ob ruinam in olei et gas pretiis res oeconomicae Russiae peiorabantur. Effectus occupandi Chersonesum non poterat. Ita omnia diversa sunt. Communistae revertuntur. Kremlin et iterum vexillum rubrum est.
  Wladimir Klitschko vero resumpsit. Nulla coronavirus in mundo fuit, et in 2020 pugil magnus Ruiz Jr. verberare potuit et assertor mundi iterum factus est. Deinde titulum suum defendit a Ruiz Jr. Sed recompensatio iterum fuit Antonio Iosue.
  Wladimir Klitschko, qui multa monumenta fregit, secessum iterum nuntiavit.
  Quamquam aliud commentarium curavit - ut vetustissima mundi absolutissimus propugnator fieret.
  Hoc quoque ingens opus est.
  Tunc Vitali Klitschko spectaculum pugnae cum Hollyfield habuit.
  Mundus in viam suam abiit.
  Oleksandr Usyk novus certaminis gravis ponderis assertor mundi factus est cum victoria sensationali de Antonio Joshua. Tum ius contra eum defendit.
  Sed Wladimir Klitschko inopinato casu 2022 rediit. Et pugnavit cum Usyk propter aliud testimonium.
  Et haec pugna omnes res gestas in dramate et fluxu verberavit.
  Et Wladimirus Klitschko iterum sensualiter vicit. Et rursus omnia cingula occupavit. Et quater mundi pugil factus est.
  Vere pugilatu heroismus aetatem non habet.
  Vita pergit ut solet, at veri heroes numquam senescunt!
  
  Hitler manus Iudaeorum
  ANNOTATIONES
  Adolf Hitler inluminavit et destitit persequendo Iudaeos. Respondentes, socii indefinitas inducias cum Tertio Reich contulerunt. Nunc URSS in una fronte pugnandum est, viresque valde inaequales sunt.
  . CAPUT I
  Exempli causa, mundus, quo in Civitatibus Foederatis Americae Foederatae Rei Publicae pacisciuntur mense Martio 1943: Iudeorum persecutionem sistit, in reditu socii indefinitas inducias declarant. Fuhrer, proelio in Africa amisso et victus apud Stalingradum, consentire cogitur. Bene, Civitatum Foederatarum suum calculum habet - et dictatores et nationes totalitariae se mutuo annihilant. Et tunc URSS quodammodo nimis constanter progreditur.
  Respicite in Europa antequam in Civitates Foederatas evenit. Britannia sine America una pugnare non vult. Ac praeterea etiam Churchill adventum e russorum in Europa timet.
  Denique consensimus. Hitler Iudaei persequi et exterminare desierunt, et socii omnes bombing et pugnando cessaverunt ab 1 Aprilis. Sed non omnes quidem. vafer aliquid Nazis vendere coeperunt. Et URSS liberum auxilium nunc non accepit, sed solum aurum emere potuit.
  In Occidente tota quies fuit. In oriente bellum maxime in aere erat. In terra quoque, dum intermittitur. Germani bellum in Kursk Bulge parant, Exercitus rubri in defensus stetit, et in terram effoditur.
  Sed induciae in occidente aliquid mutaverunt. Primum Germani multo plus in aere factae sunt, media fere aircraft quam antea ab Occidente distrahebantur.
  Secundo, Hitler non erat amplius in tanta festinatione ad oppugnandum. Volebat enim Tigris-II, Leo, et maxime Mus in proelio tentari.
  "tigris" -2 productionem massae inire incepit antequam aliquis alius mense Maio revertitur. Sed leviorem et rariorem ruerat propugnaculum. "Maus" mense Iunio tantum probatus est, quod eventus satis ostendit. Labor in piscina repetitus novo modo "Leo". Sed e Maus validiore tormento currum instaurare oportuit, et laterum arma firmare. "Maus" et "Leo" plane non ingratum servavit, et "tigris" -2 adhuc opus cantavit eru- lationem Vide instruere. Praeterea tam Iagdpanther quam Panthera festinanter elaboraverunt in seriem II deductae sunt. Ultimus currus armamentum Pantherae simile habebat, sed latus et frontis armaturae crassiores erant, quae pondus augebant. Sed Pantherae initio pugnae non fuerunt.
  Patientia Stalini abrupit, et die 5 mensis Augusti anno 1943, Exercitus Rubeus in moleste profectus est.
  Hoc tempore, copiarum Sovieticorum numero superioritas minor erat quam in historia reali. Germani copias ex Africa subducere, et plures ex Europa transferri copias potuerunt. Imprimis additae sunt tormenta aircraft-anti. Immo et lacus plures erant et tota emissio armorum sine bombing foederatorum altiores evasit.
  Et munimen validum est. Germani maxime valent ad meridiem, ubi Mainstein et praecipuae copiae sunt. Ibi Exercitus Rubri progredi conatus est, sed sine fructu. Eius impetus fere continuo constitit. Ita et Germani "Tigres", "Pantherae", "Ferdinands" in defensione fortissimi sunt et in oppugnatione peius.
  At Germani Oryoli aliquanto infirmiores erant. Exercitus autem rubri, e contra, ictu maximo ibi pressius egit. Ita plura consecuta sunt.
  Verum tamen, defensione Germanorum in machinationibus, lacus et tormenta autocineta se praeclare in defensione se ostendunt, et quid significant, Russi nullam praestantiam in caelo habent. Immo, contra, quamvis Focke-Wulf se non plane iustificaret, sed Me-099 "G" modificatio boni operis est, ac potissimum multum est. Et aces satis validi sunt. Nunc Huffman novus Luftwaffe stella ortus factus est. Ita, et Germani facilius escas habent, nonnulla de olei fructibus ab Americae Foederatae et Britanniae venditantur. Socii autem Romania non bomb, et etiam synthetica plantarum gasolinarum.
  Dum in aere, non potest elevari. Verum, aces Sovieticae bene cum Focke-Wulf pugnant, praesertim cum currus obvium defectionem habent - obtestri cibus gasi iners non implentur et facilius eas inflammant. Verum, machina ipsa armis valida est et, cum recta ratione, periculosa esse potest. Et ut ante-linea bomber malum non est, bis tot bombs portat quot PE-2.
  Exercitus rubri lente progreditur. Nazis omni compositione adhaesit et defensionem cingebat. Quin etiam novae copiae in proelium trahuntur. Hic par "Mousis" pugnae interfuit. Sed adhuc, post mensem et dimidium, Exercitus Rubri Orel circumdedit, et Germani milites urbe excesserunt. Crepido Oryol abscissa est, sed tantum successus Exercitus rubri eo limitatus est. Spes hiems sociatur. Commisso proelio Germanorum facultas acriter cecidit.
  Stalin appellatum fecit et notavit Germanos ne unciam quidem aestatis Sovieticae terram capere, et Rubrum Exercitus Aquilam recepit et Fritzium premebat, et frigoris novae victoriae nos exspectant.
  Enimvero Germanorum armorum et militum debiliores hieme pugnabant. Exercitus rubeus per praesidia Fritz in meridiem erumpere potuit, et ad Borysthenen progredi. Successus etiam res in medio stat. Prope Leningrad, Nazis mense Ianuario caesus est et urbs soluta est. Vere, ver venit, et Fritz Exercitus rubri in Borysthene prohibere potuerunt.
  Tempestas frigida erat, pulchri- tudines modo vicesimo quinto Decembris advenerunt. Ninguit et cincinnis ventus flante. Et non elegerunt sibi locum calidissimum prope Leningrad.
  Quo facto, puellae in bikinis per nives se iactant. Revera vera Aryans ostendat se nihil metuere, etiam gravissimum frigus. Una cum illis fugit puer ninja qui ex Iaponia advenerat, quem omnes Karas vocabant.
  Hic haedus clarus factus est ad praecipuas operationes participandas. Pulcherrima lineamenta orientalis, cum capillis flavis ab ignoto patre hereditariis, puerum pulcherrimum fecit.
  Puellae etiam eum respondentem intuebantur, quamquam fortasse Karas coniugis earum nondum est. Sed levamen musculorum, ut filum, currit, ut ne durae quidem et expertae tigrides eas sustinere nequeant.
  Puellae post partum, in basi disciplinae, formam penitus recipiunt, sed non omnis hone datur tam glaciali gressu resistere.
  Stella, qui, ut Magda von Singer, pugnare Russos tractavit, dixit:
  - Pruina et nives sunt confoederati principales. Itaque nihil frigidius Britanni!
  MagDus recte dixit;
  - Nolo dicere. Multo validiores sunt Russi, et eorum turmae fere numquam recedunt!
  Stella, dum tolutim geris, giggled and remarked;
  Sed plus est infirmitatis quam plus. Tales modos imperandi ac potestatem copiarum omnino non intelligo ut verberare cohortes et supplicia ducum cedentes unitates creari.
  Gerda, ipsa volvens dum currit et tendens, consensit;
  - Utique bonus miles de baculo non veniet. - Hic tamen vitulum stridoris in corde puellam Flava fateri coactus est. - At Russi bene pugnant si iam duos et dimidium annos tenuerunt. Veli earum incididunt!
  Clara spreverunt contemptim.
  - Nobis, inquis?
  Gerda giggled, dicens;
  Lorem sumus! Maxime Massiliae!
  Optima aetas omnium temporum et populorum, licet cate- gorica prohibitio Hitlerorum, qui hoc symbolum invincibilitatis solum ad opus docendi intendere voluit - tamen, cum adhuc legatus generalis esset, tamen fronte perrupit.
  Immo Führer gratiose redire permisit si Germani alicubi mala senserunt.
  Nazis, sane, modo casu, defensionem firmavit et hiemem paravit, sed valde dubitaverunt Russos opes magnarum actionum inferrent.
  Sed intelligentia laborabat. Hoc est, indicia de iniuriis instantis liberandi Tikhvin nihilominus emanasse. Praeterea copiae Sovieticae validam apparationem tormentorum in tempore Nativitatis Domini inceperunt.
  Katyushas vapulabat, et etiam duo primi Andryusha summus potentiae jet launchers. Et talis erat murmur, ut nudae pedis, mediae gelidae puellae, comprehenderent.
  Feliciter eorum auditus est egregius et scintillis oculi micant.
  Aspicientes invicem, puellae finem fecerunt;
  - Age, nunc recte pugnabimus!
  Dixitque ninja puer Karas:
  - Mihi negotium erit Leningrad inire et ibi omnia explorare. Pulchra es speculatoribus!
  Magda languida palpebris finxit ;
  - Et tu. Et si mirum viderint Russi, acumen tuum?
  Karas ratione dictum est:
  - Cum recte nimis Latine loqueris, multo magis peregrinum in te prodit. Utcumque cucurri, et tu bene latera prende.
  Puellae ad piscinam ruerunt. Post omnes tankers sunt test. et sibi aliquid novi elegerunt. Accuratius etiam duo noviciorum praedia simul, quae in fronte probentur.
  Nimirum "mustulas", carros cum duobus membris cantavit et silhouette nimis humile. In primis exemplaribus obterere novae generationis, ubi Germani, re vera, serio in articulatione tensionis versantur. Aliquam commodo quam in consequat aliquam. Praesertim transmissio electrica et locus gearbox motoriis inclusi. et ipsi piscinae iacebant. Eodem tempore transmissio et machina ad tergum ponebantur, et puellae commode in ventre positae erant. Pedes autem eorum a tergo phalangas et globulas premebant, manusque e contra in vicissitudine commode commoti sunt. Recumbensissima sedes est ordinare et imitari figuram corporum. Verum, nulla turris est - vertit ut tormenta auto-propellantur, et tam humilis ut umbilici foris locantur.
  Utique tormentum vertere non potest, sed paulum gyrari potest. Ipsa piscina egregie circum axem suum volvitur, et sic turris inopiam compensat.
  Magda puellas sotio exposuit;
  - Sic sine turri, lacus vilior et inferior. Hic aptare possumus altitudinem, deprimendo usque ad 1.2 metra et usque ad 1.5. Fere ut fautores, in via plastunsky serpimus.
  Pondo 12 talentorum, currus optimum armaturam frontalem 82 millimetre habuit in angulo inclinationis 40 graduum ab horizontali in summo. Fundum unum perexiguum est. Latera deteriora tutantur, 60 millimetre, sed ipsi scutula adhuc tegunt. 400 Ingenium horsepower optimum perficientur activitates praebet. Plus, locus mobilium et suspensio efficiunt ut silhouette non solum reducere, sed etiam per nives facultatem optimam transversim praebere.
  Nolis, sed graviore categoria, a Panthera incipiens, multo graviore et ineptiore. Et super niuibus et penitus loculus est.
  Gerda, quae cum Clara conjuge suo diu consedit, et nolens molestiam sensit in angusto, compacto et oblongo piscinae capsula. Quanquam, scilicet, hoc quod currus cum armamento optimo et armatura optima in pondere XII talentorum dare debemus. De terminator flava notavit;
  - Maxime consolatoria lacus erant "tigris" et "Leon". In hoc curru, etiam nobis difficile tempus puellae versatur.
  Clara respondit:
  - Sed praesidium. Sicut novissima "Panther", quae nonnisi post Novembrem copias cum 60 millimetre carina intrare coepit. Verum, frons melior quam nostra cum 120 millimetribus occlusa est, sed tamen debes eam ingredi. In tali angulo, ut in nostro, tormentum 85 millimetre ricochet etiam cum punctum vestis figet.
  Gerda post aurem pedem eius impingebat, sed hic motus adhuc soccum contra fastigium suum impulit, et dicebat:
  - Russi moniti sumus, ut praedia cum qua- les haberet 122 millimeters. Ingenium non dormit!
  Clara confidenter dixit, Oraque tumens ira torquens os;
  - Mens nostra, ut semper, est superior. Tantum in arca angusta inclusi sumus.
  Novum tormentum equitum quadringentorum equitum, sicut praeceptum dixit, brevi tempore cum metallo aquatico vel nitrogeno mixto expediri potuit. In hoc casu, piscina per plures minutas celeritatem super 100 chiliometrorum ruere potuit.
  Sovietes intraverunt antequam perrumperent omnes fossas et munimenta Nazis. Sed Nazis plurimas copias in secundas ac tertias acies reduxit. Inde cum tormentis et machinis tormentorum ordinum peditibus occurrere conabantur.
  Antea nimirum lacus movebantur. Cum potentiores T-34-85 nondum massam ingressos productionem, minores et mobiliores T-34-76 aggressi sunt. Illi, damni infecti, in fossam ascenderunt et egregia opera nivis utebantur.
  Et hic cars Germanici respondere conantur. In T-4 iam discontinuata sunt, sed plura ex his praedia adhuc in servitio sunt. Inaequale satis, melius in nivibus quam monstris recentiora movent. Illae etiamnum opus sunt ut nivem inter rinks inclusam purgarent. Etiam ridiculum est quomodo aquam Fritz in ahenis coquit ac deinde vestigia infundes ut haec vile crusta exeat.
  Etiam optima piscina Germanica "Leon" etiam talibus scutulis laborat. Verum, in plerisque modificationibus, hanc rationem Galli iam acceperunt, et ipsa machina triginta quattuor verberare capax est. Sed hoc tantum, relative loquendo, simplex.
  sed a duobus lacus Germanicis adhuc movetur. Ceteri, quomodo dicere... In summo! Verum, a "Leo" frigus tankers T-34-76 ex longo intervallo ferire conantur. Notandum, quod fragilitas armorum Soviet-dispositorum dejecta turrita posita, proh dolor, est forte feriendi.
  Defectus mixturae elementorum tam acutus est ut etiam 50 mm tormenta Fritz periculosa sint. Sed hits ex tormentis parvis 37 mm etiam ruinas et effusiones armorum causant, vel carinae cum rimas turritae.
  Relativum vulnerabilitas "triginta quattuor" eo perducta est, quod idea "Pantherae" cum potentiore tormentario in melius tempora re- parandi differebatur. Vel pressius pejores, si IPS in seriem eant. Sed hactenus, IS-1 non facta est series massae. Sed informationes iam factae sunt ad rationem IS-2. Cum multi duces iam URSS paene periturum intellexissent, neque turpe erat patriam prodere pecunia. Ita numerus speculatorum, in iis qui in Generali Staff erant, signanter increvit.
  Haec gravis modificatio "Leonis" cum tormento 128 mm. Triginta quattuor pedes longo pede attingere conatur. Sed quere et ingredi.
  Nihilominus, amphorae Sovieticae statuunt se Fritz oppugnare. Fiat, etiam considerans sclopetum Wehrmacht de ratiuncula ignis, hoc funesta est.
  Hic "Leo" turrim avellere curavit, et quattuor amici sicut columbae ad mundum proximum avolaverunt. Etiam sed lacus quis ex sollicitudin cursus. Hic artifices nescio quo modo acuerunt ut machinas Diesel ad boost, sed ad breve tempus, sed sine ullis mixtionibus, piscinam ad LXX chiliometrorum accelerarent. Sit deinde motor jugum. Sed hic guys desperatae oppugnationis veniunt, qui nullum habent reditum. Quid vero? Si aliter vivere impossibile est, obliviscere circa salutem.
  Et nunc, sicut daemon e mundo nivis, piscina Sovietica, victimam suam pretiosam eligens, arietes gravia et letalis "Leonis". Currus Germanorum modo incepit abire ab hangar.
  Ictus validus est, rostrum machinae Sovieticae flectitur. Leo humilis est, et utriusque machinae carinae complanantur. Tum Germanorum machinam in fronte damnat. Ignis autem incipit, et fuga Nazis per inferiorem fovit.
  Non omnes, utique, lacus Soviet perrumpere ad spatium arietare poterant. Instrumenta operis et teres Fritz. Sed quisquis successit, quomodo percutiet!
  Gerda et Klara paulo ante ab amicis erant et intra limites erant cum cars Soviet iam visi erant. Bene mittere potes, sed melius propius. Ex quinque chiliometris, etiam armatura fragilis triginta quattuor, problematicum est accipere.
  Igneus Clara philosophice dixit:
  - Semper ita est. E longinquo mittere non potest!
  Gerda respondit:
  - Potes, si satis diligenter es!
  Sed tantum res non cogebat ut ex longinquis intervallis ignem aperirent. Ac vix quisquam adnotabit, piscinam albam pictam esse. Quam bonus currus est. gb nemo reprehendet.
  Etiam ride lenis est. Vehicula Sovietica etiam non sunt mala, et hic iam detruncati sunt in primam lineam defensionis Germanicae et in secunda perrumpunt. Tempestas autem non-volat, nivis orta est et multae Wehrmacht aircraft sunt.
  Considerans infirmitatem numeralem aviationum rubrae, et inopiam acutum cibus, tempestates meliores esse non possunt.
  Abscondat Fritz. Iam quidam eorum etiam panniculis albis fluctuare coeperunt. Tituli erunt kaput.
  Gerda duos chiliometrorum accensus est. Principio, haec clades nondum pro certo est, sed videntes quot Russi Germanos debilitaverint, deinde quid expectes. Praeterea triginta quattuor partes etiam minus tenaces sunt quam in principio belli, et nondum nova deposita evolvere curaverunt. Sic...
  Terminator flava valde sollicitus erat cum felis sclopetis traxit. Habitationem vivendi dirigendi iam amisit, quamvis in graviditate iugis et iugis transfixis exercere pergeret, sicut primos menses pascendi. Sed, ut videtur, facilius est pugnare in bikini et discalceatis, unus cum curru fies. Testa feritur, et turris adtexitur. Imo ignem non comprehendit, sed adhuc desinere debebat, mate. Et nunc alia victima.
  Clara susurrat;
  - Qui pro victoria certare solebat. Ibit ad sepulchrum nobiscum - Gerda accensus, bellator rufus corripitur. "Immo vero omnes inimicos ad sepulchrum adducemus.
  Nix Alba Terminator irase interrupit:
  - Si afflatus non est, ne cantu distrahatur!
  Clara rogando quaesivit;
  - Cantate tibi! Sic capax es.
  Et Gerda, incendens, canebat;
  Patria et exercitus duae columnae sunt;
  Qua tellure quiescit!
  Nos te pectoribus nostris protegemus;
  Exercitus tuus ab omni populo calet!
  
  tepescunt nubila, calorque refulsit;
  Machina gun scapulam militis terebat!
  Aeterna patria tecum sumus;
  Eamus sceleste sepulchrum!
  
  Nonnunquam crudelis fortunae facies;
  Nititur glans cor terebrare nostrum!
  Is paulum se recepit, et pugnator mortuus est;
  Aperi fores Domini hero!
  
  In nubibus habemus pacem
  Paradisus, beatorum bellator non lucet!
  Pacem in patria mecum porto,
  Liberi nostri fructum victoriae gustabunt!
  Dum cantat, Gerda novem plures piscinas verberavit, signanter score eius meliori.
  Tunc Clara canebant;
  sidereas annuens fastigia,
  Attrahunt spatia infinita!
  Atque nostri mundi cogitation
  Somnia volucris Icari!
  
  Oculi mei de caelo fixi
  Sphaeram tangere difficile est.
  Ex primis cochleis Archimedis -
  Longum ac taedium elaboratum!
  Tunc puella resistere non potuit et monstrare et sagittare se coepit. Tankers Sovieticas offa non attendit, quamquam sclopetum Magda auto-propellens etiam coniunxit. Tamen, in blizzardo vere videre non potes ubi, quid et quomodo pervenit. Plus, tam lacus sedit et paene discerni a nivibus factus est. Imo et novum sclopetum magis ignobile erat, et ad extremum cum levi exitu silentium erat. Haec insidiosissima currus evenit a Fritz.
  Paulo peius caelum obtinuit. ME-262 gagates apparuit, quae summam celeritatem habebat, et erat difficillimum emittere. Focke-Wulf, ac praesertim eius modificatio TA-152, velocior et perfectior facta est.
  ET ME 309 apparuit, currus valde bonus. Quattuor tormenta machinae et tres 30mm tormentorum aeris in alta celeritate 740 chiliometrorum per horae habet. Sed hic modus non est in prospectu modificationum meliorum.
  Aestate Exercitus rubeus in medium progredi conatus est, sed succedere non potuit. Germani hoc tempore consilium Stalini detegere potuerunt. Etiam ac Borysthenen certissimus defensionis terminus factus est. In proeliis -3 apparuit gravior cum tormento 88-mm et tormento equitum 850 mm . Probavit optimam piscinam in defensione, non in scopis malam.
  Numerus deminutus aircraft pro cruce militari ad centum auctus est, ergo aces Germanici celebre notatos.
  Foeda clades in Rubrum Exercitus finitae sunt, et iterum Nazis Smolenscum cepit. Vere, in hieme Exercitus Rubrum hanc urbem regressus est. Prima acies Borysthene adligat.
  Germani emissione vi aircraft explicaverunt et praestantiam aeris consecuti sunt.
  Quinto et quadragesimo anno in proeliis positis. Prima acies facta, sicut in primo bello mundano, iners. Fritz nunc obterere seriem "E", quae adhuc satis rudis sunt.
  Anno 1946, aeroplana disci in fronte Naziseos observari coeperunt. Sed hae machinae nimis pretiosae sunt et admodum expositae, quam celerrime et magnae altitudinis facultatem habebant. Adhibebantur speculandi et concutiendi eminus.
  XE-162 difficilis curandi neque usque ad exspectationem evasit. Sed exemplar provectioris ME-262 "X" apparuit, quod magnam celeritatem, melius mutabilitatem et arma formidabilia praebuit.
  Nazis adhuc caelo ...
  Hic Oleg Rybachenko se in eo comprehendit quod hoc non est mediocris fabula, sed rerum omnium verissima. Et quod eorum sex hic pugnare debebunt. Modo in tempore novi anni 1947, ut tergum Nazis cum decretorio discursu frangat.
  Magnifici Sex fere nudi sunt, sed proelio magicae.
  Oleg Rybachenko cum gladiis incidebat, per Nazi piscinas secans, tunc nudo pede puerili projecit grenadem, Fritzium discerpens et dicens:
  - Gloria magnae Sovieticae Matris!
  Margarita Korshunova etiam bene intentum erupit, abscisa Nazis, deinde gladiis lacerata. Post hoc, nudo pede, donum exitii dejecit.
  Puella clamavit:
  - Gloria communismi!
  Natasha inferrent. Illa tormenta tormentorum rupta Fritz deiecit. Tum gladiis ad piscinas se concidit. Et post pedum digitos nudis exstinctionis donum dedit.
  Ad extremum eius fascia erupit, et fulmen de papillis coccineis evolavit.
  Natasha eliditur:
  - Vindex sum universitatis!
  Zoya ex machina sclopeta accensus. Celebre illa Nazis metit. Enses, producta, lacus secant. Et clarius eam nudis pedibus eiecit nuntia mortis.
  Ast etiam illius fascia rumpi, et purpurea purpurea pulsans tartarea papillas.
  Zoya tweeted:
  - Gloria Patri! Gloria!
  Hic in oppugnatione Augustin. Tam ferox puella. Nudo pede proiecit mortem. Tum vero vicem hostibus falcando, deinde molam gladiis decucurrit. Ad extremum etiam eius fascia erupit, et e papillis carbunculis letiferum volavit, ne spem salutis sanies daret. Germani durissimo tempore. Et erat quasi fuste ignis super capita eorum.
  Augustinus abripitur;
  - Sacratissima nostra communismus!
  Svetlana cum gladiis receptionem tenuit - papilio. ipsa lacus turres abscidit. Tunc puella multa tormenta tormenta cepit et misit. Tum digitos exitio et exitium emisit. Et tunc iterum fascia erupit, et iam globi ardentes in Nazis ceciderunt.
  Svetlana cooed;
  - Ego sum in mundo fortissimus! Inimici omnes in latrina inebriant!
  Oleg Rybachenko, puer aeternus, gladiis concidit. dein tormenta tormentorum erumpere dedit. Dehinc nudis, puerilibus cruribus, Mortiferam mortis munera projecit Fritzium lacerans. Et post hoc, terminator sibilat puer ... Milia corvorum icta planis Germanorum e pauore. Summam aerobaticam ostendens.
  Margarita Korshunova etiam gladiis dilaniavit, turres Nazis interfecto. Tunc puella tormenta tormentorum rupta, deposita Nazis. Et tunc nudis digitis pedum natorum letale donum letale iecerunt. et Fritzium diripuerunt.
  Et in fine, quomodo puella sibilabit... Et mille corvorum in planis fascist ruent, in naufragia et cineres convertens.
  Natasha slouch nulla vel. Ille ense secat, nudoque ad digitos dat munere leti. Tum, dum fascia erumpit, e murice papillae Mortis sanies irruet.
  Nazis pulsant in escam mortiferum .
  Oleg Rybachenko notavit:
  - Hic est noster Russicus salve!
  Natasha confirmavit:
  - Et receptionem gratis ostendemus!
  Zoya quoque Nazis ense secat. Nec viverra felis. Et tenent gladii papilionem recipiendi. Et discerptae turres ex lacus volante. Zoya exclamat:
  - Gloria Patri!
  Et digitos nudos populantes munere veram Atque inexorabilis exitium mittet in aevum.
  Et tunc talis aculeus candens e rubigine papilla evolet ut multum fritzam penitus maceret.
  Sed ab umbilico dabit fulmine...
  Zoya clamoribus:
  - Unus duo tres!
  Augustinus gladiis amputatis fascistorum capita defricuit, et confirmavit;
  - Locator dele!
  . CAPITULUM #2
  Nudo pede puella aliud donum annihilationis eiecit. Fascists discerpserunt. Et tunc papillae cessit carbunculo ad pulsar discerpens machinam.
  Et quomodo umbilicus eius evomat fulgura qui Nazis necat. Integer tincidunt gravida assum.
  Et hic est Svetlana Fritz tritura, et quasi robot realis pugnae agens. Et nudi pedes aliam partem exitii iaciunt.
  Et papillae purpurae vomitum magicam plasma et tsunami rivum. Quod quidem magis quam mortiferum est.
  Et quomodo aliud et umbilicus in Rolandus armadas tollet et letale singulare mittet.
  Svetlana fremit in vertice pulmonis;
  - Hoc est meum super hit!
  Oleg Rybachenko renidet. Exempli gratia, Germanica piscina E-25 levis est. Ponens viginti sex talenta, involvit armamentarium et armorum crassitudinem Pantherae. In summa, Germani machinam et transmissionem simul et per alveum piscinae collocaverunt. Altitudo Pantherae fere dimidiata erat. Ac paene duplicato pondere. Et melius etiam factum est munimentum ex maiori fastigio armorum.
  Quod quidem ne tibi placeat. Cum recentissima machina nongentorum horsepower, Germanorum raeda valde mobilis est.
  Vellit justo justo dictum vel.
  Puer iterum stridit. Corvi in fluctu capiuntur et cor habent impetum et in capita Nazis cadunt. Ponite hostes.
  Sed tunc sonat ordo, et magnificus sex, nudis pedibus coruscus, rotundi, rosei calcibus, Fontes locorum relinquit.
  Continuo Germani ultro incedunt. Et perrumpunt munitiones, locantes in Sovietica loca, Smolenscum iterum circumventum. Et hoc grave est clamorem.
  In captivitate duo tredecim annorum aucti sunt Petka et Sashka. Nazis vestimenta sua a pueris dilaniavit et eas per nives in brevibus egit. In nivibus nuda erant vestigia liberorum captivorum pedum. Agebantur munitores noctis mediae horae. Februarius erat et adhuc frigidus. Tunc fere nudi ducti sunt in tuguriolum ad fovendum per quinque ad decem minuta, et iterum in frigido.
  Pueri multum passi sunt et rubicundi coloris sicut cancer. Eos in equuleo nazis effectos educavit. Nudoque sub pedibus ignes accendit natorum.
  Id quomodo eruditionis habes. Petka et Sasha, tormenta ferre non valentes, clamant. Sed tamen a carnifice nihil certi dictum est. licet hamatis filum lacerant munientibus.
  Germanos etiam mulieres Komsomol cruciant, easque in sola nive et in bracis nudis pedibus incedere cogunt.
  Germani lacus "E" gravissimos habuerunt et facile tractari non poterant. Praesertim E-75, quae ab omnibus angulis perfecte tuta erat, sed simul admodum mobilis.
  Videbatur quid damni facere possent duo carri tantum duodecim talentorum singula? Sed hoc in casu, curatores omnia diiudicant. Puellae fere non desideraverunt, etsi non omnes casus exitiales evaserunt. Armatura fastigata ter vel quater triginta quattuor ricochetae et circiter duodecim orbes variae gradus detrimentum fecit, sed genus quod in campo facile est figere. Sed circiter quinquaginta, armaturae parvae qualitatis Sovieticae vehiculis gravissime passi sunt.
  Exempli gratia, praetoris triginta quattuor munitiones detonatae scindere coeperunt. Turris procul abiecta est, et rostrum in rotam gubernaculo versa est. Populus quoque mortuus est.
  Tankeri Sovietici serio intellexerunt qui eas pungebant et oppugnare conabantur.
  Puellae tigris valde frequentes sunt, sed tela 82 testarum sarcina Pantherae satis comparanda est. Quamvis tela naso nititur, et puellae cubita circa eas cortices sunt. Sed adhuc aliquid jaculari, et appropinquare facilius Russos ferire.
  Gerda se celerrime transit et aliam piscinam pro faece mittens susurrat;
  - Deus mihi ignoscat! Haec guys sunt fortes, sed unus praefectorum penitus insanit!
  Clara animadvertit, hysterice insusurrans;
  - Si ad nos veniunt, finis est!
  Siquidem tricesimo quarto accensi moventur, fumo obiecto, horrore quatiunt. Utique eorum hit rara sunt, offa non impropria sunt, sed lacus est murmure.
  Frons tutissima adhuc est et armatura, quidquid dicere licet, optimum, coagulum. Et hoc significat quod superficies duritiei auctam excellentem dat, ad instar leporis salit, repercussu.
  Sed tamen, intus mutum est, id est ac tympanum ascensum gravibus fustibus verberabunt.
  Verum, casula ex hits calidissima obtinuit, sed cum in bikini es, etiam delicatus post in nives tribuo. Sed multo magis injucundum est quod testa Sovietica dextrum linteolum rink attinget. Hoc est ad faciendum currum impellendum, sicut coronatus sub oculo. Quanquam, cum scutulis non latrunculorum, sed plaustrum separatum, piscina movere potest. Verte et discede. Hoc antea fieri debuit. Itaque debilior est puppis praesidio. Et angulus inclinationis minor est. Si percusserit, perrumpere potest. sclopeta Russica non infirma sunt.
  Gerda insusurravit, iterum donum inferni e tormento semi-automatico solvens;
  - Sed Pasaran!
  Tametsi hoc verbum pressius expressius sententia communistarum Hispanicorum, nam bellatores tigris Germanici minime idoneos spectant. Post omnes pro Franco pugnaverunt Nazis. Quamvis tamen aliquando milites libenter capiant aliorum praestigias.
  Cum incendere, Klara Laska gun auto-propellente leviter convertit, dextrum cylindrum rupto cum proiecto hac de re quaestionem illis creavit.
  Lacus Sovieticus non tam velociter per nivis, quam in via, percurrebat, sed eadem omnia, saltus rapidi saltus impedito visu, et celeriter erant.
  Testae hic in actu profunduntur ad punctum blank range.
  Et Gerda summo cursu perfudit Ignes sudore. fastigato armis
  resilit frontem, sed si feriunt blank in lateribus .. .
  Clara clamavit:
  - Et si descendero in profundum inferni - ad cunas non revertar!
  Puellae ad extremum surgunt, sed conchae e lateribus ruunt et scutulis perfringunt. Finditur arma et currus accendit.
  Gerda iudicat:
  - Nos carros labefactamus et discedimus!
  Clara angore exclamat;
  - Visne ferro quit?
  Gerda constanter dicit:
  - Sunt potiora metallo, exempli gratia, tabulae!
  Clara rips parva pellicula camera et clamat:
  - Sed res gestae nostrae in perpetuum scribentur!
  Gerda digitis nudis vectem convertit qui explosivam, capax experimentalem piscinam ad bases comminuit. Puella tigris valde dolebat destruere tale opus artis, sed quid facere potes si aliter milites Sovietici, qui negari animos non possunt, technologias unicas occupabunt.
  Laska ita coorti sunt atque in nivem defodiunt ad vitam singularem salvandam.
  Magda von Singer et Stella etiam pedem referre noluerunt, eorumque currus accuratis conchis discerptus est. Tale est fatum - inclementem Pallantis belli. Cum regrediaris, corde relicto. Puellae autem sollerter pugnaverunt et totum fere onus munitionis adhibere curaverunt. Nunc autem sicut serpentes in nivem exarare debebant et ibi ex inexorabili Sovieticorum sclopetorum sedere conantur.
  Cum aestuosus es et in bikini, tunc in profunda nivis scandens non est idea iucundissima. Sed quoties in nostro mundo est, fac quod tibi placet. Ceterum, exempli gratia, ignis serio tempus habuit, figens usque ad finem Stellae, ut plantas eius adurat. Sed puella ex hoc etiam irata exclamavit;
  - Honor et virtus in pondere non veniuntur!
  Magda, quae etiam incensa erat, etiam pelle pellem pustulis obducta, exclamavit;
  - Ignis est calor, non ignis!
  Soviet lacus autem faciliorem negotium fecit. In ira relictas "Waslas" sine ulla miseratione emiserunt, multos justos testarum in metallum fractum ponentes. Eodem tempore pars amphorarum e catarracta incubat et, sicut cataractae cascade, alae Germanicae carros ipsi et qui obscenam linguam eiciebant.
  Magda grimaced, animadvertens;
  - Illi Bolsheviks sunt sane fortes, sed valde inculti!
  Stella, nix in os sputa, Iustitiam duram improviso ostendit;
  - Putasne bellatores nostros meliores esse?
  Magda iocando;
  - Utique melius est si vincimus. Caucasus iam noster est, porro Moscuam duo tantum chiliometra centum. - Et flava mella diu molares graviter nudabant. - An tu perduellionis orationes ducere vis?
  Stella, quae iam satis omnibus et omnibus viderat, solum fontem nivis pulvere cachinnante levabat, notans;
  - Aliquando silentium est atrocissimum genus proditionis.
  Nox, blizzard et nives quattuor puellis copiam bonam superstitem dederunt. Porro hostibus non succurrebat nivem pectere, et in nivibus nudis pedibus daemonia quaerere. Milites igitur in nive obruti sederunt, et lacus Sovieticus ferebatur in evolutione enucleando. Quamquam plus quam centum currus circa fractos iacentes relicti sunt, ex effectibus puellarum tigris inflexae.
  Fere milites Sovietici primis diebus aliquot res prospere gestas hostium acies conspicue penetrant.
  Duplex demiurges peculiariter inculcavit Petro Degtyarev:
  - Bene, in hoc casu, honeste lusum ludimus, et eventus elaborandum ut oportet evolvere.
  Indubitanter in ipsum colonellum dictum est:
  - Vae... Hoc tantum imperatoriae victoriae est.
  Immo, simul ac permissa est tempestas, multi voltures fascist involaverunt. Dominatio Fritz in aere erat nexus vere invalidus ad Rubrum Exercitus. Nunc Nazis posset exstinguere Fovietica offensa ingenti aere ferit. Ac prope nihil obsistere.
  Sed exercitus heroicus Rubrum adhuc tam asperis conditionibus vincere perseuerat.
  Fritz se ad Tikhvin se recepit et locum in urbe obtinere conatus est. Naturaliter domos et areas residentiales in se ipsis iam satis gravis defensionis contra turmas Sovieticas progressas sunt.
  Fortes quattuor puellae tigris ad Tikhvin se receperunt. Sed tormenta submachina tollere debebant ad urbem defendendam. Et vitrum, hoc non est jucundissimum lusum.
  Clara retorsit ab advenientibus peditibus, alium rubrum militem in proximum orbem mittens, se expressit;
  - Nonne monstra sumus? et thesaurum obtinere volumus!
  Tikhvin grave damnum in urbe capta a Germanis accepit.
  Nunc Fritz munimenta stravit et inexpugnabilem defensionis aciem aedificandam expectavit.
  Gerda ignem cum singulis ictibus aperuit - necesse erat ut cartridges servaret. Copiae Sovieticae nimis multas lacus amiserunt, et ideo pedites impetum fecerunt.
  Utique non satis erant vehicula curatores armatorum Sovieticorum exemplorum. Itaque milites ad caedem prebuerunt. Et occurrerunt machinae sclopeta et machinis sclopeta. Quatuor offa bene et artificiose abscondit in vallibus.
  Gerda alius miles Soviet posuit et prostravit et cantavit;
  - Arma perficienda opus est - alioquin nullum punctum in vivis erit!
  Pugnatum est per urbem. Et bombae desuper iam pluebant, praesertim cum tempestas conspicue invaluerat, et Fritz initium capit.
  Gerda , furens , pugionem cum decoro digitos nudis jactavit , et clamabat ;
  - Proelium nostrum vincet, aliter fieri non potest!
  Clara figens non deterius, respondens addidit;
  - Una victoria, sed magna una!
  Gerda interclusis aliquot copiis celeriter erupit;
  At clades numquam parva est!
  Tormenta auto-propelluntur Sovietica apud Tikhvin accensa, campum et tormenta oppugnationis paulo post evellebant. Fritz defensionem et pressuram aeris confirmavit. Copiae Sovieticae novum aircraft extraxerunt.
  Aspectus fabulosus Massiliensis obturbat vim trutinae mutavit.
  MAGNUS ACE- ME advolavit 309, validissimum telum ad arma. Et ad litteram: unusquisque in via sua rapuit. Etiam in exercitu Sovietico nominatim monuerunt tale monstrum in aere apparuisse.
  Marcel ipse neutiquam se malum, nedum crudelem existimabat. Credidit se, Exercitus Rubri pugnans, munus suum Matris tantum sacrum adimplere. Multa praeterea de flagitiis Nazisorum ei nota non erant. Nimis multum tribuebatur bello.
  Sed hic primus, post reditum, pugna superass. Bombers Soviet volantes, aircraft et pugnatores oppugnant. Plane cum Wehrmacht signa atrox proelium dare cupiunt. Sed Marcel haec omnia videt et ignem e longinquo quinque vel sex chiliometrorum aperit, etiam per nasum sibilans.
  Soviet carros fortes aces adhuc hostes non videbant, ut planis explorare coeperunt, et pinnae dissolutae sunt. Massilia accensus non adfectans, sed intuendo. Praenoscere visus est ubi quisque gubernator volaret et monstrum alatum dirigeret. Sic evenit ut iuvenis puerili vultu armada alata rapit.
  Novus annus, quamvis pruinosus, excandescit. Milites Sovietici, perdite ac pertinaciter oppugnantes, Tikhvin capere conati sunt. Fritz se pertinaciter defendebant, conantes manere in urbe, ubi arteria inexpugnabilem Leningrad pascebat. Praeterea erat auctoritas Germanorum, qui difficiles et magnas urbes dedere erubescebant.
  Tempestas, proh dolor, emendavit, et bombers multi hostes, praesertim ingens Yu-288, stimuerunt positiones militum Sovieticorum et communicationis bombedae.
  Aeroportus Sovieticarum Yak-9 et Lagg-5 multo inferioris erat hostibus quantum ad arma et celeritatem. Peculiariter ME 309, sicut draco, vehicula Sovietica debiliores eiecit. Praeterea Germani duplicem alae artis elaboraverunt, quae effecit ut utilitas eorum numerica efficaciter uteretur et nonnullas difficultates mutabilitatis tenacium, gravis armatorum, sed gravium Germanicarum vehiculorum recentium Focke et ME redegit. Praeterea, gagates ME-262s in frontibus apparere incepit, quamvis machina haec nondum omnino technice certa, tum levior, magis maneuverabilis et vilior modificatio HE-162. Posterior machina facilior fuit quam jet Messerschmites fabricare et technice certius. Sed ad administrationem eius, gubernatores magis altae absolute requirebantur. Quae nonnihil detrahebant tales positivas huius evolutionis qualitates ut gravem aircraft - tantum 1.6 talenta vacua, humilis sumptus productionis et optima maneuverabilitas in mundo.
  Sed illi aces Germanici qui hanc raedam fecerunt laudarunt. Maxime felix fuit Huffman, gubernator numerorum duorum, qui post Massiliam semoto manserunt. Huffman eventus trecentos currus superans, magno adiudicavit - crucem militis de cruce ferrea, cum foliis quercubus, gladiis et adamantibus. Ratio eius ad minimum appropinquandi, et tunc aptissima est ferendi ac volans in HE-162. Ita Huffman magister comminus pugnae praestantem esse probavit. Etsi, Massiliae eventum 3117 aircraft deprimit, adhuc attingi non potest.
  Praeterea, die 2 mensis Ianuarii anno 1944, hic gubernator fabulosus in caelo apparuit, tamen Hitler suadebat, recordans Germanos milites in malo esse, et potentiores armorum Germanorum in nive plane transire. Itaque necesse est commeatum aeri circumventum Tikhvin praebere, ubi copiae Germanorum conlocaverunt et bomb omnes aditus ad urbem pervenerunt.
  Primo die Massilia sex eruptiones fecit et plus quam centum aircrafts Sovieticas coniecit. Verum, quarto Idus Ianuarias, tempestas acrius debilitavit. Exoritur blizzard, et copiae Sovieticae urbem expugnant.
  Magnifici quattuor puellae terminatoris maluerunt pugnare simul - humero ad umerum. Propter frigus, camouflagem induere et in albis pugnare coacti sunt.
  Ninja Karas puer etiam succurrit. Puer intrepidus terminator frigus non timebat et solus in bracis pugnabat. Solus fons caloris eius erat cremor camouflages, quae pellem scelestam adustam albam sub nive cadente fecit, omnes plateas obtegens. Utebatur autem iactu, disci metallicis tenuissimis et gladio katana in proelio. Sed et captis armis praeclare sane iecit. Sed puellae quoque sclopetis latis non deesset.
  Haec arma accuratiora sunt quam tormenta submachina, ac praesertim certiora. Tamen MN-44 oppugnatum sclopetis, Germanos, fere non permiserunt. Tertia hieme, apparatus bellicosus Germanici bene unctus paratus erat. Praesertim, etiam in nivis, Focke-Wulf et ME, calefactione adhibita, injectiones Sovieticas turmas molestissimas, licet contractas, infligere curaverunt.
  Gerda, offhand mittentes, spectare non conatus est ad directionem ubi milites Sovietici cadebant. Multi pugnatorum infantes admodum fuerunt, septemdecim vel sedecim annos natus. Pedites proruit supplent omnes opes. Immo multum periit.
  At apud Fritz peregrinorum plena sunt. Praesertim ex Suecia, in qua Nazis in recentibus comitiis vicit, solumque positio regis ab aperto ingressu in bellum USSR servat.
  Obiter in Kolontai modo in die Nativitatis Domini temptata est caedes. Legatus Sovieticus pessime vulneratus est et medici de vita eius pugnant. Iam duae factiones et quattuor latrones ex Suetia voluntarii advenerunt. Coit atque itineri bello contine- batur. Atque imagines gerunt Hitlerus et Carolus Duodecimus.
  Itaque ingressus est Suetiae in bellum directum temporis. Hispania et Lusitania iam bellum gerunt, sed copias in meridiem ulteriorem mittunt. Et nunc in hieme, plerumque alicubi transcendere conantur ultra Caucasum Range. Corpora Brasiliensium, ut videtur, parata est ad saltum in Mediam Asiam facere, ubi Basmachi motus iam renovato vigore flagrabat.
  Sed haec omnia singularia sunt, Vlasov etiam divisiones in Tikhvin pugnant. Hi guys malum pugnant, animadvertentes in captivitate se exspectant terribiles cruciatus et ansam inevitabilem. Quid de Germanis? Difficulter etiam erunt, multi in Sibiria morientur, sed tamen promiscue suspendi nolunt.
  Gerda, mutans tondeum et falcationem milites induti super tunicis griseis, omnes enim Russi stolas camouflagenas satis non habent, cogitaverunt quid eos in captivitate expectarent. Et risit in potentia pro parum pudici, frigus valebat. Vera ergo in Sibiria peior erit. Cum hoc gelu accipit, flammeus calor melior est. Hic in deserto celeriter arenam calidam adsueverunt et nudis pedibus cucurrerunt, sed hoc modo non elaboravit. Post duas horas in bikini in frigido labefactare coepit et in balineo calefieri oportebat. Ibi juvenes electa phalanx corpora abiegnis picis fovebant. Non solum utique spartea;
  sunt delectae latinae, formosus Aryans, quid opus est!
  Priorem verecundiam penitus perdiderunt, vel potius, macho foeminae laxitatem acquisiverunt. At nunc paulum se recipiunt - Fontes pedites, replentes cadaveribus, propius accedunt et tasque iacere coeperunt.
  Spatium frangere necesse erat, ne in grandinem fractis caderet.
  Magda e schapnel parvam incisam accepit et, respondens, octo glandes in tribus secundis accensus est. Milites Sovietici paene sine fractione fugerunt, leviter incurvaverunt et, clipeus victimas suas invenit. Octo orbes et Stellas. Fervens furva femina se expressit:
  - Ad insaniam fortium carmen canimus!
  Sed milites Sovietici hanc esse sapientiam vitae, ut videtur, probaverunt. Machina tormentaria oppugnatio Germanorum totis viribus verberat, et ictus neglectus videntur. Etsi milites cadunt, illi qui superfuerant currunt ac etiam tasque fere blank iaciunt, hoc tamen antea fieri potest.
  Crucianus orbes nimis callide jactat, duos vel tres milites uno interfecto. Deinde gladio suo invadit, qui tormenta tormenta secat et facile scidit, ut par!
  Ninja puer parvus adhuc est, quasi undecim aut duodecim annos spectat, sed tam velox est. Non habent tempus aut ingredi aut se defendere. Puer educatus et educatus a partu, gladios ad infantem iaciens, vittas evolvit et vittas secare coactus est, in glaciem foveam intingens, felibus specialiter docta. Bene, et multo magis, puer genere donatus in veram machinam mortis. Mater eius vigintiquinque generatio ninja est, pater eius magus Siberianus potens et ideologica hostis Sovietici "Soviet" auctoritates est. Praeclara genetica et disciplina magicae fecit puerum optimum inter ninjas. Et sane, imperator Hirohito, ut ostenderet Germanos non esse frigidissimas supermen, sed lentas guys in Iaponia, misit puerum ad frontem Germano-Soviet.
  Et Karas (pisces carpi significat superbiam et vigorem samurai!) evasit bellator dignus.
  Exempli gratia, nudis digitis, leviter rubens, multis horis in amaritudine frigoris, calibem disco tenuiorem pilo jactat. Et in manibus duorum simul gladiorum, quo facilius densas hostium acies caederent. Quam terribilis iste terminator puer est, quid primum, Soviet milites, inermes sub ictu gladii et orbes immittit, reclinatus, verum experiens timorem.
  Puellae, mutatis clipeis, vel ocius, vel potius nusquam trabere coeperunt.
  Cadavera peditum in aggeribus congesta. Paene statim frigescunt, et plures milites eos ascenderunt. Id quomodo ascenderunt et damna non reputaverunt. Sed ninja pugnam iterumque ingressus quasi metu emissus fluctus.
  Defensum ferme totum diem saevit. Sovieticae cohortes, cum maximis detrimentis, duobus ex partibus proeliantur, pluribus locis Germanis obnixi contendunt. Sed infirma subsidia tormentorum (Aviatio Germanica in antiquis diebus vestigia ferriviaria bombed, commeatus privans) et multum casus inter primos turmas, motum peditum ad tempus suspendendum coegit.
  Quamvis tantae pugnae periculo, lacus in aciem coniectus est. Necessarium erat hostem prope Tikhvin frangere donec Fritz, technologia usus, urbem obsideret.
  Qua in oppugnatione periculosior res iudicata est, uti piscinae IS-2. Apparatus peculiariter designatus ut piscinam breakthrough. Cum sclopetum vehemens, propter humilem ratem ignis et respective pauper subtiliter ignis, male aptus est ad pugnandum lacus aliorum hominum, at scuta inermia feliciter destruere potest.
  Itaque, licet obterere in condicionibus urbanis pyrobolatoribus mortem consciscant, dignitates etiam fronti tuae perrumpere debes.
  Triginta quattuor motus primi. Relative leves et non grandes currus per angustam viam concurrerunt. Grenades et Molotov cocktails e tectis pluit. Inde obtectus gasolini et napalmi distentus explosus est. Sed magna damna non cessaverunt onerarias USSR. Illi amissis centenis carris in mediam urbem irrumpunt, atque ibi pertinaci ictuum commercium intraverunt. Etiam faustpatrones efficaces, qui armatura partium infirmarum triginta quattuor fractis contudit Sovieticum militem non terruerunt.
  Tres simul exercitus in proelium missi sunt. Stalin etiam placuit alterum ictum in Voronezh deserere propter victoriam de Tikhvin et "Cradle Revolutionis" servatam. Etiamsi cibus ad strictum terminum editur, oleum Caucasicum duobus horis pulsis diem amittitur et novarum agrorum progressus tempus accipit et pecuniam, opes humanas, quas Imperium Sovieticum bello in duas partes astringitur; valde deest.
  Sed Tikhvin est arteria Leningrad et via vitae, ac potissimum, symbolum est quod copiae Sovieticae numerosas et bene armatas fascistas vincere possunt et possunt. Proin non pretium massa.
  Is-2 piscina gravem spectat, etiam triginta quattuor spectat, tantum turris plus etiam promovetur. Utique, dolium ipsum crassum et longum est, non cum T-34-76 comparandum, quod adhuc proelii dominatur. Totus enim Ianuarias conatus Titanicorum T-34-85 non plus quam centum producet.
  Vera vulnerabilitas frontis turris percutit: plana et non nimis armata.
  Karas, qui parvas sed potentissimas tasque explosivas in piscinas iacit, ad puellas accurrit et suggessit;
  - Eamus capto-IS-2 et equitamus?
  Magda opinio favebat;
  - Utique equitamus! Cameram amisimus.
  Puer Gerda monuit;
  - Haec piscina quattuor tormenta apparatus habet!
  Karas despiciens puellas intuens;
  - Sic bonum. Mox iterum pedites irruent et secant eam!
  Magda ninja puer pepulit.
  - Festina, terminator!
  Calcanei rosei micabant sicut alae CULEX, haedus karate velocius quam concitus Olympicus fortissimus cucurrit. Primum in formidabilem fasciculum cum fasciculo fumi projecit IS. Reactio erupit, fumus densus effusus est. Eodem tempore, nigrae rumpit in partes diversae, machina tormentorum excaecata.
  Caesis pluribus peditibus, Karas sicut silice e ballista emissa volavit et turrim ascendit. Peculiari hamo fovit inspexit et grave tectum reiecit. Omnia simplicia sunt: duobus oscillationibus cum duobus gladiis et quinque membris in capita gravia remigio dirupta. In casum eius puellae etiam insilierunt, quae, abiecto furno camouflage, iterum bikini finiuntur. Bene in lacus fermentum dum aurigabat. A 520 horsepower pellentesque engine calefacit metallum bene. Ita, nudae puellares plantae ipsum currum multo melius sentiunt quam per peculiares ocreas hibernas cum synthetica Flexilis plantis costatis. Magister ministerii Germanici peritiam hiemem duram rationem habuit et novam munitionem creavit, in qua crura in frigore non tam frigida sunt. Et tunc, vere turpe, Fritz ocreas sensit ab incolarum locorum, easque in se extraxit. Vel pilis fasciis involutus.
  Karas vale Magda osculatus est in labiis et dixit;
  - Bene, piscina tibi est! Pugnabo ubi melius sciam occidere.
  Gerda exosculatus puerum admirans in lubrico, calcaneo elastico dixit:
  - Miraculum es!
  Stellae additae;
  - Vexillum Aryan!
  - Scio! - Tumulus dixit se in frigidum desiluit cum uno salire e dimidiato aperto fovit. Tum operculum cum fragore cecidit... Puellae occasionem pugnandi in hostium armis obtinuerunt. et tormentarii est vere potens. Solus recens visus Lev-3, vel, ut etiam vocatus est, "Leon Regius" cum tormento 128 mm validior est. Sed haec piscina adhuc in singulis exemplaribus frontibus est. Ostensus est in die 8 mensis Novembris celebrationem daemonii Fuhrer habuerat. Scilicet, dum nondum est in serie. Vt obiter, IS-II, quae primum in- currit.
  Hactenus, etiam onerariae Sovieticae e sclopeto iaculationem non accendit, scopum pro certo eligendo.
  Stella cavillans notavit mechanismum vertere;
  - Oh, junk ... Nulla automatio hic et omnia manually facienda sunt.
  Gerda, qui canem in aliquet comedit, dixit:
  - Et visus gallim est, et visibilis est ignobilis. Non sunt valde bona in appetendo.
  Magda, tangens anniculos nudo pede, et versans pyxidem, animadvertit;
  - Et tamen, cum triginta quattuor comparatus est aliquid progressus. Praesertim anni mobilis facilius est. Camera angusta est, sed plus minusve movere potest. Munitio autem parva est. Viginti octo orbes...
  Gerda logice dictum est:
  - Ad jaculandum ad paucitas buncularios, satis esse potest, sed ad plenam piscinam pugnatum, satis clare non est.
  Clara aliquid boni in piscina reperit;
  - Sed machina tormentaria superposita est! Quattuor tormenta machinae bonam tutelam praebere possunt. Et tunc inspexi hunc "Musem" - tantum duo sunt in eo "spuentes" pro tali curru.
  Stella, accelerans machinam, confirmavit;
  - Id est! Estne haec armatura tam gravis centum octoginta talentorum?
  Magda, quasi panthera, quae bubalum occiderit, fremuit;
  - Rides pullos!
  In tristique engine tristique lacus acceleret. Ex his constare potest, IS-2 adhuc per viam impellentem, sed cum off-via eius centrum gravitatis progressae deinceps effectum habebit. Sed nihil est, dummodo relaxare potes, et dignum tibimet propositum eligere.
  Magda piscinam turrem aperuit ut melius videre posset.
  Et hic alia est-is-II, suus 'bonus idea ut talibus praediis magis massive'. Post eum tres plures ISs, sed unus leviore tormento 85 mm. Viam periculosissima, ut currus in fronte capere potest, et citius pervenit.
  . Capitulum #3
  Magda e longinquo duorum chiliometrorum sagittare constituit. Ordinavit in minori sono;
  - Iace prorsus in fronte turris... Et ... Intellexisti!
  Raeda substitit, cum nulla esset levitas, et Gerda conqueritur de vilitate perspectiva, quae certe ab rudibus eleifend expolita fuerat, dolium monstrabat. Puellae testam unam et dimidium pondo onerant adiuverunt. Bellatrix flava maxillam suam ad podicem posuit et currus alterius sentire conatus est. Post omnes, numquam ex hoc tormento accensus est, exemplar 1931, ante. Valida, sed obsolete, acuto, proiecto ricochet-sensitivo. Fere sclopetum, scilicet, lacus non destinabatur. Sed, ut videtur, anti- lacus modificatio 107 mm tormentorum, anno 1940 explicata, nimis volaticus evasit et relinquendus est. Et hic necesse est in condicionibus visibilitatis pauperis ex intervallo 2000 metrorum ut scopum ferire. Et difficile erit hostibus respondere et ferire, sed...
  Gerda poculum tormentarii osculatus est, cito ex fovit prospexit, paucas nives cum lingua sua sustulit, eam deglutivit, nudis calcibus vectibus requievit et ... accensus est!
  Tantum dedit ut manus meas et vitulos fodiat, et fumum redoleat.
  Praesens in longum volavit arcum, et... In-IS-2, qui ante ambulabat, substitit, fumo coepit, et tunc onus munitionis rumpere coepit.
  Magda laetus respondit:
  - Id quod eis dedimus! - Ac logice, pressius, inconveniens, notiones confundens, addidit. - Non homo telum pingit, sed hominis telum!
  Gerda fremuit;
  - Reload!
  Puellae autem distentae sunt. Utique, hic non sunt "tigris", sudorem habent, sed hoc modo magis iocum est, praesertim cum piscina stans cito defervescat. Ferrum tamen conductor est.
  Secundo tempore Gerda citius ac confidentius accendit. ISs movere perseverant, et, ut videtur, nondum figuratum habebant unde tormenta erumperent. Standum non est in consuetudine Russica. Cum sit ordo... Et secunda testudo iam confidenter scopo feriendo.
  Gerda labra lambit et imperat;
  - Et tertius hic.
  Magna cum mora, quartus IS-1 ignem in movendo aperuit. Et, satis impariter, percussit, quamvis e tanta distantia a curru motore fere impossibilis sit, ictus autem omnia diiudicat! Sed distantia ad 85 mm tormentorum nimis magna est, ultra penetrationis modum. Sed major erat in turri murmur, et frontis armaturae cavernis. Gerda misit responsionem quartae "litterae-sarcinae" pondo unum et dimidium pondo... Frons piscinae IS-1 scissae et linguae aurantiacae in caelum volavit. Et hic alia est-is-II, suus 'bonus idea ut talibus praediis magis massive'. Post eum tres plures ISs, sed unus leviore tormento 85 mm. Viam periculosissimam, ut currus in fronte capere possit, et citius pervenit.
  In fonte, Germani Smolenscum occupaverunt et ad Vyazma et Rzhev accesserunt. Tum repente meridiem ad Donbass verterunt. Erat autem valde inopinatum ac potentissimum. Exercitus Rubrum non tempus agere. Nazis totam ripam sinistram Ucrainae cepit. Et fine aestatis ad finem Tanais perventum est. Tantum in casu, copiae Sovieticae vix Nazis obsistere potuerunt.
  Germani etiam Leningrad a meridie intercluso oxygenium iterum obsidebant.
  Finni iam progredi conabantur in septentrione.
  Hiems confractus advenit. In USSR, piscina T-54, tutior et gravior armata, in productionem abiit. IS-4 et IS-7 non poterant massa producere in productionem. Quamquam IS-7 est machina quae mastodonibus Hitler pugnandi capax est, difficilior est fabricare, praesertim in bellis condicionibus.
  Annus quadragesimus octavus mense Februario designatus est conatu a rubro Exercitus ad progrediendum in media, quae repellebatur. Germani ex tota Europa exteris ordinibus validi erant. Disci autem provectiores facti sunt, et nunc non ita facile emittunt eas. Et Nazis evolvit vi aircraft. Fortissime. Et novus Pugnator ME-362 Sovieticorum gubernatores solum abhorrent. Et in serie jet aircraft, USSR non habuit.
  Mense Maio magna moles Nazis incepit, Moscuam praeteriens. Eodem tempore etiam Turcia bellum iniit, quod meridionale ante in Transcaucasia aperiens. Et renovato vigore exarsit praelia.
  Sed sunt bellae puellae quae cum furore pugnant; maxime cantavit Elizabeth.
  Hic est puella in bikini, nudo pede premens in felis, et proiectum e tormento 100 millimetre volat.
  Bellator ab USSR eam tam callide misit ut piscina Germanorum E-50, quamvis armatura valida, percussus esset.
  Catharina infensi notatur, den- tes denudans;
  - Nos fortissimi sumus in mundo!
  Nudo calcaneo pedali premit.
  Elena quoque in hostes incensa Pantheram comminuit ac tepuit.
  - Pro USSR!
  Euphrosinia mammas nudabit, fasciam auferet, et ut papilla cocci percutiet, et denudatis dentibus canet;
  - Senex Makhno;
  Prospiciens fenestram...
  Foris obscurus est, tenebrosus est!
  Et puellas celeuma cantabunt dentes denudantes;
  - Nos sumus fortissimi in mundo,
  omnes inimicos macerabimus in latrina ...
  Patria flens non credit ;
  et dabimus draconi malo cerebrum.
  Hic - hae puellae sunt - genus hyper...
  Aestas iam advenit. Iterum pugnat nubila. Fine mensis Augusti anno 1948 Germani Moscuam anulum clauserunt.
  Pugnaverunt etiam propugnatores perdite.
  Puer Olezhka grenade nudo pede proiecit, puerile pedem et cantavit:
  - Hic primus est qui cedit.
  In somnio video Stalin...
  Et suillo cadaveribus -
  Patria mea Russia!
  Puer Petka, apud Nazis mittentes, cantavit;
  - Si omnes Terrae latinae sunt;
  Confestim draconem immergi!
  Et nudo calce puer citreum letiferum emittit.
  Alius auctor in breves, Seryozhka, Nazis in sagittabit, imposito Nazi ministro. Et tunc, discalceatus et puerilis, proiciet annihilationis donum mortis.
  Hi filii - admodum pugnant.
  Auctor puer Sashka, Nazis stupri, tantum duodecim annos natus erat, et Fritz metebat, canebat:
  - In victoria communitatis immortalium ideis;
  Futurum patriae videmus...
  Et vexillum rubrum, inclita Patria;
  Semper erimus fideles!
  Et puer nudus, cum infantis calcaneo, sarcinam explosivam mittet, Germanos discerpens.
  Descenderunt itaque ad negotia valde infensi. Et revera in via pugnax, quae frigidissima evasit.
  Pueri sane sunt pugnatores summae classis, sed Mosquae circumventa interclusa est.
  Et iam Nazis in Caucaso progrediuntur. A meridie ruens Turcia.
  Et sentit sicut vere impossibile est hostibus resistere.
  Puellae pugnant sicut pueri magni heroides.
  imprimis Oleg Rybachenko. Hic terminator puer iustus est, dicamus iuvenis bellator et hone.
  Puer annorum circiter duodecim adspectu, letale grenade vi letale, divulsis Nazis, cecinit;
  - Pro Magna Russia
  Pueri pugnabunt...
  magni messiahs sumus
  Frangamus Fritz!
  Margarita Korshunova - puella etiam pugnacissima, etiam vicem pro Nazis dedit.
  Tum nudo pede puerili jecit annihilationis donum, fritzes et Turcas discerpens, post quem canebat:
  - Gloria Patri-USSR;
  Exemplum es hominibus!
  Deinde, filii et sibilus accipient illud. Defecerunt corvi greges, et cadentes, capita Nazis confixerunt. Et vere frigus videbatur.
  Vel forte non spectavit, sed actio surrexit.
  Puer et puella frigidissima erant.
  tantam habent cupiditatem ac potentiam.
  Caucasus iam paene ruinae est et magis magisque dramatica fit.
  Germani erecti ac tormentis utuntur. Puellarum auctor Germanorum maxime cruciatu similis est.
  Hic est Gerd et Charlotte, puer circiter tredecim, vestes. Coeperuntque auctorem titillare. Seryozhka risit et purred. Tum Gerda levius nudum pueri circum calcem attulit. Linguebant flammae auctorem leviter aspera plantas. Clamavit in dolore. pusulae fuerunt.
  Puellae Germanicae giggled:
  - Frigidissima erit!
  Et ceperunt puerum flagellis caedere. Ingemuit et exclamare coepit. Praesertim cum puellae faces igne nudo pede ferre coeperunt. Tum ad nudum pectus ferrum candentis propugnatores admoverunt et puer inscius periit.
  Ita Germani bellatores superiores sunt. Puer cruciatus est in rerum ordine.
  Cruciatus autem non solum pueros, sed etiam sodales Komsomol. Puellae vestes in equuleo ducuntur. Ibi evulsi, fornicem coacti, et pulchri- tudines proprie torquent. Nudoque puellarum pedes foculo incendunt, chara pedum minitantia.
  Quomodo membra Komsomol a feris dolore clamaverunt ... O quam crudelis fuit. Et hausit nazis odorem carnis ardentis in nares suas et risit, mutuo se alapis in coxis clamabant;
  - Heil Fuhrer! Omnes nos occidemus!
  Et iterum cruciatus et tormenta hominum. Maxime interesting auctoribus cruciatibus. Pueri ad necem verberantur, et tunc sal vulneribus infunditur et gemit. Est molestus valde.
  et cum filo quoque calido utantur. Quod multo etiam gravius facit.
  Et Makhachkala Nazis iam capta. Et profecti sunt versus agrum Azerbaijan. et iam circumventos et obsidebant Yerevan. Batumi omnibus rebus ad desperationem perveniunt. Et suus infestus.
  Mareschallus Rokossovsky paene mortuus est. Sentiebatur copias Sovieticas cogente et concidere. Deditorum perfugarumque omnium crescit numerus. Et multi deprimuntur gubernatores.
  Etsi Anastasia Vedmakova et Akulina Orlova cladem adhuc vitantes sunt. Puellae fortiter ac perdite pugnant.
  Ante pugnam Anastasia cum tribus guys secessit ut phaenomena cosmicam potestatem in se colligeret.
  Et vere capitaliter comminabatur. Et hostes pessime deturpat.
  Dumque nudis digitis utens.
  Et exclamavit in summitate pulmonis sui;
  - Magnus sum fortissimus mundi!
  Et quomodo nudo calce premet vecte.
  Akulina Orlova etiam in proelio desperatus stalker est. Et nudis digitis utens, Wehrmacht aircraft opprimit.
  Hic ME-109 K. Deiecit. Haec machina fortasse iam evasit, sed series modificationum superfuit. Et in eo bene potest pugnare.
  Akulina Orlova, furore ferox agens, canebat:
  - Ave magna communismus! Fascismus vincetur!
  Et iterum nudo calcaneo, sed quomodo premet.
  Hae sunt quaedam puellae insaniae.
  Sed valde impares sunt in Caucaso copiae. Quamvis homines omnes aquilas esse credatur. Sed nemo potest mulieri Russicae resistere.
  et bellatores sunt tam feroces quam refrigerandi. Aeroplana incendunt non obstante eorum excellentia qualitativa.
  Akulina Orlova cecinit:
  Circulus solaris...
  Hostem ope nudorum prostravit pedum.
  Anastasia Vedmakova, globulis coccineis papillis impellens ac super Nazis pulsans, continuavit:
  Germani circum...
  Akulina eliditur, alterum planum germanicum interveniens;
  - Hitler ad intelligentiam abiit!
  Anastasia cecidit pro Nazis continuata;
  in foveam incidit...
  Akulina, accurate incendens, giggled;
  - Crus fregi ...
  Vedmakova accensus, intensive et accurate, notavit;
  - Dixitque vale!
  Ac fremuerunt puellae in choro;
  - Semper sit vodka,
  farcimen et allec ...
  Cucumeres lycopersiciSusceptibility,
  Hic finis Hitler!
  Akulina iterum munera mortis ad Nazis mittens, dicens:
  - Profecto laudes habes; Rommel finit!
  Vedmakova, tormentum cum conchis aere nudis digitis tendens, consensit:
  - Utique - Hitler - haec scena iam transiit!
  Ubi nulla influentia personalis possessorum Hitlerorum est, copiae Sovieticae aliquam resistentiae speciem instituere conantur. Sed est difficillimum. sed usque omnia possibilia et impossibilia faciunt.
  Pugnant etiam haedi. Praelium ineunt. Molotov cocktails et ictus ex sclopetis hostibus occurrent.
  Pueri et puellae macilenti et exarati, ut semper, in proelio. Pugnant autem fortiter ac maxime perdite.
  quot liberis moriuntur et divulsi relinquuntur.
  Gubernatores Germani Gertrudis et Adala nudis pedibus ferientes, in duo-seates XE 328, in machinam gagates ascenderunt, hoc est monstrum cum decem tormentis aeris.
  Imber nuper transierat et puellae venustae relictae sunt, nudarum crurum vestigia clarissima.
  Ita seducentes erant ut eleifend in aere militantes nudis vestigiis oculis avide devorarent, et pueri etiam perfectione tumescere coeperunt. In genere, multi fuerunt gubernatores feminae - pugna ostendit feminas, sub aequo Marte, bis superstes habere quam viri. Modo efficiantur qui et. Et Hitler-Rommel, vel potius Field Marshal Fuhrer, sane talis persona non est ut aliquem paeniteat.
  In ipsa tertia Reich, polygamia publice introducta est, ius quatuor uxorum. Hoc est practicum valde. Sed non nimis convenit in traditiones Christianas. Non mirum fascismus novam religionis formam quaerit. Fuhrer-Field Mareschal instat ut monotheismus sit, sed peculiaris - cum pantheo gentilium, deorum Germanicorum antiquorum. Nempe Hitler-Rommel ipse in hoc pantheo super omnia positus est tanquam nuntius et nuntius summi Dei.
  Ita Fuhrer, nimirum, se ipsum plurimum amat.
  Gertrude et Adala multipurosos suos in caelum aircraft deducunt, quod etiam pugnatoris partes agere possunt.
  Bellatores valde confidunt. Russi aircraft vi non habent et inopinabile est ut impetus tigrium caeli sustinere possit.
  Gertrudis fremuit;
  - Fluminis ardentis eques sum .. .
  Adala alacriter confirmavit, dentes denudans;
  - Et ego te omnes chekmate!
  Puellae rident. Pedes nudos in pedals presserunt, et impetum elit vi spoliaverunt.
  Erat adhuc obscurum, sed series lucis in oriente iam ostendebat. Puellae sibilaverant... Expansa Russiae sub illis iam natabant. Feminae bellatores giggled et despiciens inter se. Tam prodigae et pulchrae sunt.
  Et discalceatus, scilicet, non gravans te tam supervacuo rei puella quam calceamentis in bello.
  Atque sensus in aircraft in multis partibus crescit.
  Hic Soviet currus versus illos depone. Cochlea Yak-9 fortasse est machina massa-producta inter novissimas emissiones. Non nimis armatus, sed vilis et parum armis. MIG-5, ocius, tormenta machina. MIG-3 exemplar antiquiore est. LAGG-7 verisimile est avis velocissima et armatissima. Novissima modificatione, tot sunt tres canones viginti mm.
  Sed hae omnes machinae propeller-actae - vi aircraft creatae non sunt. Germani confidunt admodum.
  Gertrudis ignes decem canonum aeris. 30mm et duo 37mm tormenta feriunt. Irruunt sicut turbo igneus per elit Soviet. Sed gubernatores rubri ictos conantur et ad caudam eunt.
  Adala hoc momento versatur. Caput-in germanicum ducere non potes, sed in caudis obvium est. Nam copiae URSS inopinata oppugnatio non est. Anti-aircraft sclopeta iam immissa sunt. Explosa testae in tenebris rutilant.
  Germani timiditatem quandam experiuntur. Ita iam viderant ut nulla re miraris, sed ... Soviet gubernatores fortes sunt et damna non timent. Nihil terrent. Sed experientia non sufficit. Planum Germanicum facile ex dive et propagine currus Soviet descendit. Alterum frangit, one to pieces.
  Armorum Germanorum virtus maxima est. Haec pars est qua Fritz in Russiam magnam utilitatem habent. Sed perampla celeritas Nazisei est.
  Adala acceleret et prorumpat. Et Gertrudis convallis purus in hostes. Monitum a dentibus accipitur. Pars munitionis est quae ad calorem vel ad sonum pertinet.
  Adala susurrat;
  Non occident nos!
  Puellae currum suum trahere conantur. Et deinde pugnator Sovieticus vi oppugnationis Germanicae prope arietes aircraft. Et quomodo incipit avellere, et findere. Tam caelum quam aer.
  Gertrudis in aurem:
  - Insanire mortem!
  Milites plane confusi sunt, et sic icta esse possunt.
  In finibus lacus quis ex. Cantus fabulosus Gerda, Charlotte, Christina et Magda.
  Quattuor milites gloria se operiunt, pugnando tam Britannis quam Americanis. Inter inimicitias cum America, pulchritudines Pantheram piscinam subiugaverunt. Currus haud malus, tam in armis quam in antica ancipiti, Shermanis praestantior. Posteriores "Pershing" fere tempus ad bellum gerendum non fuit. Et ipse non est aemulus Pantherae -2.
  Tunc quattuor puellae gloriam fabulosam adepti sunt. Quanquam in generali quadragesimo primo anno, gloriosum iter eorum. Himmler Fuhrer persuasit ut feminarum catervas in proeliis tentaret, a proprie Aryanis exercitatis.
  Pugnatum ostendit feminas minime debiles nexus esse et bene pugnare sciant. Et simul homines minora damna ferunt. Milites etiam pedites pugnaverunt nudis pedibus in arenis calidis Saharae deserti. Etiam ac suscipit lacus. Probata "tigris" in proeliis Britannicis.
  Sed puellae Soviet in SU-100 etiam bene pugnant.
  Etsi positio Russiae desperabilis videtur. Sed milites cum Elizabetha sicut aquilae pugnant.
  Ekaterina nudis digitis vectem premit. Proiectum mittit qui currus Nazi E-50 in latus perforat et fremit;
  - Pro magna rubra et coccinea communismi!
  Elena etiam bombardam nudo et nitido crure verberavit. Illa accurate piscinam hostium percussit.
  Puella pipiabat;
  - Pro pulchra Russia!
  Euphrasiam infensi perbibent, ignem ipsum ducens bene infensum;
  - Gloria Patriae nostrae!
  Utitur autem etiam nudis, excisis cruribus.
  Machina Sovietica valde fortis est et pugna. Et proiicit propemodum.
  SU-C potens est E-L in latus penetrare. Puellae autem vel frontem effodiunt, fallaciam vel finem ad finem introeunt. et excidunt metallo.
  Elisabeth, nudis digitis utens, in hostes emissa. Et pipiabat;
  - Ex caeruleo flumine .. .
  Ekaterina etiam accensa, hoc tempore vectem impellens cum papilla coccinea et trepidi;
  Fluvius incipit...
  Elena, infensi ridentem et stridentem, edita;
  Bene incipit amicitia.
  Illa quoque nudo pede pressit.
  Euphrasia cooedt in hostem urens;
  - Risu!
  Puellae in SU-100 valde strenue laborant. Hostes et armorum perdere.
  Et in extrema parte Baku fossores fossores sunt. Sunt latinae nationum diversarum. Praesertim multa lucida capita micant. Sunt liberi rubri et nigri et flavi.
  Una res eos coniungit: fides in triumpho communismi et nudis pedibus. Patet quod non omnes habent calceos in bello, et ideo in signum solidarietatis omnes pueri nudis et rotundis calcibus iactant. Hiems in Transcaucasia satis mitis est, et cum trullas moveas et laboremus, frigus non tam atrox est.
  Pueri alacres laborant et decantant;
  Attollite ignes, caerula noctes;
  Piones sumus - filii opificum...
  Lucis hera anni appropinquat;
  Voca munientium - Semper paratus esto!
  Voca munientium - Semper paratus esto!
  Hic terror iterum venit. Pueri et puellae ad fundum fossae saliunt. Et conchis iam incipiens erumpere desuper: Hostis tormenta laborat.
  Pashka Masha interrogavit:
  - Putasne nos superstites esse?
  Puella confidenter respondit:
  - resistemus saltem semel, hora difficillima!
  Auctor Sasha logice notatur:
  Nostra virtus firma est.
  Puer nudum solum ad lapides percusserunt. Videri potest quod solidis illintionibus se implevit puer.
  Puella Tamara dixit:
  Nos sine timore pugnabimus
  Non secabitur nec gradum retro .
  Tunica madens sanguine -
  Plures hostes, eques ad infernum converte!
  Puer Ruslan, auctorem crine nigro, notavit;
  Saecula, tempora, veniam;
  In quo nulla dolor et...
  Pro hoc pugna usque ad extremum spiritum tuum.
  Patriae tuae, ex animo servite!
  Puer Olegus, tenuis et flavus, pipians, versus;
  Non, vigilans non veterascet;
  Aspectus falconis, aquila .. .
  vox populi sonora est -
  Susurro opprimet anguem!
  
  Stalin vivit in corde meo
  Ut non cognoscat tristitiam;
  Aperiens ostium in spatio
  Stellae super nos lucebant!
  
  Credo totum mundum excitare
  Finis erit fascismus...
  Et sol lucebit
  Accendimus viam communismi!
  Pueri et puellae consonantes plauserunt.
  Nunc autem vi oppugnationis aircraft sunt iam volantes et bombs distillantes. Et hoc est ingressum pugnax.
  Oleg et Sasha fundam suscitaverunt et donum mortis intulerunt. Et dolium a Nazi oppugnatione aircraft est percussum.
  Natasha puella cecinit;
  - In Komsomol, non solum aetate;
  Fatum meum Komsomol est!
  Vincam spatium, credo
  Vivamus semper!
  Ahmed, puer auctor ab Azerbaijano, subridens respondit:
  - Nondum es socius Komsomol Natasha!
  Irata puella nudum pedem impressit et canora voce respondit;
  Proxima patribus alacri cantu ;
  Pro Komsomol... stamus.
  Lucis hera anni appropinquat;
  Clamor munientium - Semper parati!
  Clamor munientium - Semper parati!
  Oleg quoque nudum, puerile pedem, boavit;
  Fortior malleus proletarius exprimitur;
  Ab Titani manu comminuens iugum .. .
  Mille arias cantabimus Patriae nostrae.
  Ac lux posteris, bona!
  Pueri delectantur. Et re vera Germani bombed, et una tantum puella fragmentum in nuda, rotunda, rosea calcaneo obtinuit.
  Clamavit auctorem, sed labrum momordit.
  Itaque impetum repellere parabant. Et iam lacus apud Nazis. Formidolosae E-100s moventur. Talibus validis et periculosis machinis.
  Habent tale praesidium. Quod ab aliquo angulo non potes attingere. Ex uno tantum angulo non potes ferire. Sola fors est vestigia rumpere.
  Pueri ad pugnam parati sunt et nudos pedes iactant. Hic sunt in filum propellentibus fasciculis cum explosivis homemade sub vestigiis Nazis. scutulas lacus exercitus Rommel operatur et destruit.
  Et vultus terribilis.
  Sasha stridore:
  - Gloria communismi!
  Puer Pashka cum Oleg e funda et stridore;
  - Gloria munientibus!
  Puer Ruslan, una cum puella Sufir, cuniculum trahit sub Germano filo et clamore;
  - Gloria in USSR!
  Pueri ab Azerbaijan et Russicis pugnant. Pelles, tenues, discalceati munientes contra armata perampla lacus.
  Puella lepidam Tamara allicit, pedem parvum, nudum et dicit;
  - Gloria Russiae!
  Auctor Ahmet confirmat dum hostes incendunt;
  - Amici simul familiae sumus!
  Puer Ramzan, in Azerbaijani rufo crine, raedam pulsans confirmat;
  - Ex verbo sumus centum milia!
  Pueri amici sunt... Hic est puella Armena Azatui, quae etiam involucrum explosivum sub erucae fascistae ope filum et stridore transfert;
  - In USSR familia populorum est!
  Alius Aghas puella Armenorum dicit:
  - Fascismus non flectere;
  Et puella filum nudo digito traxit. Multi Azerbaijani et Armeni filii capillos flavos habent et indiscreta sunt a pueris Slavicis, e quibus multi etiam sunt. Quicumque Germanos discesserunt, aliae familiae Russicae in Azerbaijan etiam sub tsars consederunt.
  . CAPITULUM #4
  Sunt multi Slavi in Caucaso. Sortes copulae mixtae. Nam et liberi capilli leviores quam parentes solent habere. Et latinas Slavicas perustae sunt ut eas ex incolis dicere non possis. Praeterea pueri plerumque similiores sunt quam adulti.
  Ita pugna internationalis Sovieticae phalanx puerorum et puellarum pugnat, et inter se coniuncti sunt et simillimi. Calces nudae micant moventes.
  Pueri et somnia mittunt munera mortis. Shamil et Seryozhka, pueri ambo auctor, filum trahere. Et nunc German E-L cum eruca fracto subsistit.
  Pueri consonantes canunt;
  Unio indissolubilis, liberae respublicae;
  Non vis, non metus.
  Et benevolentiam hominum illustratorum;
  Et amicitia et ratio, et virtus in somniis!
  Et pueri delectantur. Rident albis, etiam dentibus. Et hi felices sunt, licet mortem intentent.
  Germani sugunt. Contriti lacus tormenta sua et tormenta tormentorum elata sunt.
  Aliquod vehicula Germanica cum grenade launchers instructa sunt et valde periculosa sunt.
  Puer Maksimka et puella Zara de Azerbaijan, et nudis pedibus innixus, cuniculum sub hoste extraxit, et mastodon fasciculum excussit.
  Clamabant ad summos pulmones;
  - Pro USSR!
  Pellentesque ut est mauris.
  Pioneers Abbas et Vladimirus etiam armis utuntur. Hoc in casu, catapulta E-75 eruca ad Nazis frangit. Tum pueri cantant;
  - Pro magnitudine telluris sub tegmine communismi!
  Oleg et Abdula variarum nationum auctores sunt, sed uno corde etiam explosives agunt. E-C feriunt et canunt.. .
  tellurem gentibus aperuimus;
  Via ad spatium, ad mundos invisibilis.
  Heroica facta canuntur -
  Mortis cicatricem in aeternum dele!
  
  Sub Sancta Vexillum Russiae;
  In pace, amicitia, felicitas et amor.
  Laetior fiet populus totius terrae;
  Infernae tenebrae procul dispellent!
  Pellentesque hic pugna.
  Abdurrahman et Svetlana, puer Azerbaijani et puella ex Belaro, filum simul traxit et piscinam fascist excussit. Et cecinerunt:
  - Magnum nomen sacrae Russiae;
  Mundum lucet - sicut solis radius ...
  Credo in unum beati erimus;
  Ostendamus populo viam rectam!
  Pueri sunt fortissimi. Et Nazis adeo perculsa fuit tam obstinata et furiosa resistentia.
  Abudurrahman auctor est, nudo solo fragmentum accepit. Hoc callum cruris infantis transfixit.
  Puer exsibilatur;
  - Et dolet mihi!
  Svetlana etiam in calcem rotundum percussus est, et humerum eius impingebat. Sed puella sibilabat;
  - auctorem non confringes!
  Azim et Kolka etiam currus icta est germanica.
  Pueri filo acuta canebant;
  Perfidi hostes inferrent;
  Sed credo non fallet, Fontes homines ...
  Hostes cladem et oblivionem expectat;
  Et gloria Russiae fortius florebit!
  Exspectat hostis: cladem et oblivionem;
  Et gloria Russiae fortius florebit!
  Pueri fortes sunt et non flectuntur. Et adipisci volunt. et cantant et pugnant.
  Germani gravia damna patiuntur. Vera plerumque vestigia phalangis contriverunt. Et fatalis non est.
  Peior erat munientibus qui capti erant.
  Puer Abdulhamid, cum captus esset, a Nazis eculeo impositus est. Illi nudos pedes ad truncum munitoris imposuerunt, et in hamis pondera pendere coeperunt . Et tunc accendit ignem. Et equi nudi pueri igne lambebantur. et flagellum super dorsum ejus cecidit. diu me caesum. Et tunc Nazis candens forcipe costas coepit frangere.
  At puer, tormentis moriens, cum ferrea costis Ex aestu frangebat, canebat;
  Berolinum fere sub nostro imperio est;
  Per binoculares damnatos videmus Reichstag ...
  Spero mox fore pacem et felicitatem;
  Quas narrabo carminibus meis!
  
  Russia communismum in mundos aperuit;
  Familia omnibus facta est.
  Sed Wehrmacht porcum rostrum nobis adhaesit;
  Jamque sanguis venarum instar fontis spargitur!
  
  Quid apud nos fuhrer oblitus fortuito?
  Terram servosque obtinere volui!
  Fascismus ivit cum expeditione longissima -
  Heic est insomnium verum, tartarea somnia!
  
  Puer simplex, puer discalceatus;
  Nuper ligavit ligaturam rubeam.
  Ipse voluit mundum sine Deo aedificare;
  Sed repente napalm e caelo erupit!
  
  Fuimus ante AWOL currerem;
  Tales iuvenes sumere nemo vult!
  Sed puer pugnator in sclopetis fecit;
  Semita patrum digna evasit!
  
  Pugnatur ubi et astu et vi;
  Et inbecillitas quoque amara est, proh dolor.
  Commilitones ad sepulchra foderent
  Planitie in gelu loculos abiete!
  
  ego sum auctor nunc adsuetus patior;
  Abiit ad explorandum discalceatus, niveus ornusque.
  Fortasse poena infidelitatis;
  Nolui enim Jesum scire.
  
  Sed quae sunt tres horae Golgotha?
  Plus quam tres anni bellum praeterierunt!
  In omni villa viduae flent amare.
  Quomodo filii in sepulcreto patrie perierunt!
  
  supervi, conchylia laesa glans;
  Sed feliciter in pedibus mansit!
  Nos debitum in Germaniam honeste reddimus;
  Fascismus ille a nobis obtritus est!
  
  Maturus sum, sed adhuc puer;
  Non radit erumpere, sed iam Titan!
  Immo maior, ac fortasse etiam nimium;
  Post omnes, cor durum factum est sicut metallum!
  
  Hero astrum summum award -
  Ipse Stalin, mihi crede, tradidit.
  Qui dixit: oportet te ex similibus exemplum sumere;
  Pugnatores claves Eden fores cudunt!
  
  Sed nunc depone vasa fortia,
  Accipe te, forcipe, malleum et operare!
  Aedificare naviculam et navim e ligno
  Cursum crea ut avis volet!
  Sit fortasse, Exercitus Rubrum pro Caucaso pugnam amisit. Quod quidem casus USSR non augebat superesse. Nam omnia muta.
  Caucasus cecidit et hiems venit. Moscuae et Leningrad in omni circumscriptione et obsidione. Germani et peregrinae partes et quantitate et qualitate valentiores sunt. Et Fritz, exempli gratia, tormenta tormentorum decentissima machina. Et videtur quod turmae Sovieticae salutis non habeant copiam.
  Sed hactenus Stalin nondum omissum est. Tametsi iam rogationes de pace separata Nazis.
  Moscuae urbs magna, et ingens copia tela, conchae, glandes, et cibi in ea congesta. Hanc urbem capere non facile est. Et adhuc testudine facta tenet, et ingens bombing.
  Germani tamen progrediuntur. Praesertim verno. Ut primum viae exsiccatae sunt, Nazis ad Kazan movetur. Et fascistae sunt plures.
  Sed hic pulchrae Soviet et, sane, nudipedales puellae in bikinis pugnant.
  Natasha sua fragum papilla permulsit. Et renidenti risu dixit:
  - Ego te! Ille, illa - simul universa terra!
  Victoria sustentata est;
  - Simul amicae familiae! In verbo centum milia i sumus!
  Oksana giggled et mastodons demonstrans, dicens:
  - Tank "E" est brevissimum et salaputium. Non erit difficile.
  Veronica moesta sibilabat;
  - Deus inhabitare facit unius moris!
  Natasha giggled et pipiabat:
  - In America pro tota patria, in America pro tota patria, in America pro tota terra - opportunitates sunt aequales!
  Giggles et ignea Victoria fremit;
  - Opportunitates pares sunt diversis societatis stratae!
  Et quam vis. Et dentes eius pulchri sunt ut ostendunt.
  Oksana annotavit:
  - Cum Germani divelli, pessimum erit illis a fundamentis copia!
  Veronica giggled suggessit:
  Oremus ergo!
  Natasha contemnens risit: et movit caput.
  - Non! Komsomol membra sumus, quod athei sumus!
  Victoria aggressively monuit;
  - Et atheus militans plerumque sum! Et non est Deus - hoc est medicinae fact!
  Veronica caute notavit;
  Sed id probare non potes!
  Victoria emicabat smaragdi oculos infensi respondens. et rictu exsibilat;
  - Possum! si Deus est, tunc reus erit. Is est populus curae. - Cana puella infensi truncum pinum nudo pede ferire. - Licetne fingere mentem phaenomenalem cosmicam quae de eius creatione non curat!
  Et puella nudo pede excidit grenade.
  Natasha libenter confirmavit:
  - Id est! Ceterum Deo ut filii sumus ad Patrem, et de nobis non curat!
  Veronica caute notavit;
  Sed etiam curans pater filios punit.
  Natasha giggled in responsione.
  - Sed noli eos deformare!
  Victoria irata dixit;
  - Sunt sane mirabiles rationes educationis in Deo tuo! Qui omnes homines, etiam animalia innocentes, cepit ac demersit. Quaeritur, quales modi fascist?
  Oksana cum risu addidit:
  - Et generaliter aeternum tormentum in inferno... Hoc quoque patet overkill, cum nulla iustitie modi tormenta iustificare possit!
  Veronica manus turbavit et cum gemitu dixit:
  - Puto etiam diluvium Noe enecare. Terra autem impleta est peccato ante oculos Dei.
  Victoria risit;
  - Ita pueri illinc ludere coeperunt. Pater tormentarii machinam sustulit et eos qui blanerant iecit, relictis solum sedentibus aqua quietius, sub gramine. Magnos dentes rufus nudavit. - Quid simile!
  Veronica humeros ei molliter dixit:
  - Non sum sacerdos talibus quaestionibus responsa dare. Sed puto Deum habuisse causas.
  Victoria giggled and remarked;
  - Ita... Rationem nullam ob causam ceciderunt, solum omnes visi sunt ac si evanuissent!
  Natasha suggesserant:
  - Forsitan Biblia iusta sit fabulae Iudaeae. Cur credamus?
  Oksana eam sententiam expressit:
  - Debes utique honorem tuum. Et noli nimium numerare in paradiso postumo!
  Victoria giggled and remarked;
  - Ita... Sacerdotes fabulas narrare amant! Nec venustissima!
  Veronica tacite dixit;
  - At Iesus Christus satis est imago pulchra!
  Victoria giggled et movit caput.
  - Nolo tam pacifico nubere!
  Natasha giggled and remarked;
  - Sic enim sibi quisque debet... Et quid Scriptura docet? Te feriunt in dextra maxilla - sinistram tuam averte!
  Veronica dicere voluit, sed clare erubuit. Tum Victoria imposuit;
  - Mirum sane morem. Aut Deus inimicos diligere nos docet, aut omne genus hominum simul mergit. Quomodo hoc explicari potest?
  Natasha respondit sibi:
  - Puto Scripturam ab ingeniosis visionariis scriptam!
  Languidus huic Veronicae obicitur:
  -- Qui viderit... Sed aliter quam Deum existentiam, universalis apparentiam explicare non potest. "Tunc puella gestit. Nudam cucurrit, circa corticem crus excidit et continuavit. - Quidquid quis dicat, sed impossibile est reperire vel fingere certiorem versionem originis universi, nisi quomodo a Deo creata sit!
  Cornelius humeros interrogavit:
  - Et radix causa apparitionis Dei?
  Veronica ingemuit et respondit diffidens;
  - Hoc iam est axioma... Fide accipiendum est Deum esse. Et quod fuit aeternum, nec primam causam habet.
  Natasha movit caput negative.
  - Accipe fidem praeaeternitatem Dei? Sed ego offerre possum ad suscipiendam per fidem universitatis aeternitatem, sed sine Omnipotente.
  Veronica ratione dictum est:
  - Similis alogiismus videtur. Quomodo haec aeterna materia est, et unde venit?
  Victoria statim dixit:
  - Et quid logicum - Deus aeternus est... Et unde venit!? Quo magis statim omnipotens et omniscius?
  Veronica desperatione respondit:
  - Semper fuit... Fide accipimus! Et quomodo hoc potest - incomprehensibile!
  Natasha dixit:
  "Imo vero ex aequo hic sumus. Res evenire quodammodo debuit. Ac fieri nefas. - Puella subrisit et confidenter notavit. - Sed adhuc quaeritur quare tantum malum in terra pateat.
  Natasha grenade apud Nazis nudo pede proiecit et cecinit:
  - SIC...
  Zoya nudum calcaneum immisit mortis donum et addidit:
  - Inimicus...
  Cui Augustinus perniciosius et oppressus cessit;
  - Cogitat...
  Svetlana grenade nudis digitis et stridore:
  - Quid est...
  Natasha duo citrina cum pedibus nudis jactavit et clamavit:
  - Russian...
  cessit etiam Zoya strenuus et letifer, occentans;
  - Accurantur...
  Mortiferum murmurans Augustinus;
  - Inimicus....
  Iterum cessit Svetlana perniciosa et vyaknula;
  - Frange!
  Natasha vicem dedit et strinxerat;
  - Oms...
  Item Zoya accensus ad nigros peregrinos, qui in Nazis scriptos et elisos habent;
  - Aude!
  Augustinus vi et furore locutus est;
  - Quod...
  Svetlana pantherae rictu cessit;
  - IN...
  Natasha nudo pede iacit grenade et yelped:
  - Pugnate...
  Zoya nudis digitis praesentem mortem proiecit ac mussitavit;
  - Impetus!
  Augustinus citabat et mussat;
  - Inimici...
  Svetlana fasciculum tasque cum plantis nudis dedit, et quomodo in summitate pulmonis clamat:
  - Bene...
  Natasha affixit ruptis et exsibilibus;
  - Furens...
  Zoya abscidit Nazis et diruit;
  - Beat!
  Iterum accendit Augustinus, et clamavit;
  - Furens...
  Svetlana pipiabat urit;
  - Beat!
  Natasha rursus grenade decoro suo, pede nudo, pipiabat;
  - Nos Nazis delebimus!
  Zoya cepit et pipiavit;
  - Iter futurum communismi!
  Citreum nudum digitos iecit.
  Augustinus lineas accepit ac dissipavit, et nudis cruribus per Fritzium volavit;
  - Nos adversarios scindemus!
  Svetlana cepit et nudum calcem, tasque fasciculum jecit, et stridit;
  Conteramus fascists!
  Et quattuor tasque iaciunt et iaciunt. Germanus E-75 ferebatur. Machina cum 128 mm gun. Sed et sagittis ipsum.
  Et puellae tasque iactabant. Subruit Nazis. Et accensi. Conscenderunt. Lacus iterum volvitur. Recentissima Germanorum "Leopard" -1. Car valde mobilis.
  puellas autem eius apprehenderunt et eiecerunt. Machinam mobilem machinam cum Gas Turbine machinam dilaniaverunt. At illi dederunt eam.
  Natasha risu dixit:
  Pugnamus magna!
  Zoya consensit hoc:
  - Frigidissima!
  Sapienter dixit Augustinus;
  - Vincemus!
  Et misit grenade anti-laci nudo pede suo. Fortis puella. Quae tantum facetiae habet.
  Svetlana etiam in digitos nudo pede munera mortis emisit et hostem ferivit. Puella valde infestans, oculis cornflorum colorem. Tale est ingenium, et locus fortitudinis.
  Cornelius dedit vicem et renidens;
  - Pro sancta Russia!
  Zoya iactum valde strenue et renidens, dentes margaritae ostendens;
  - Bellator sum illius gradus qui non marcescit!
  Accensus etiam Augustinus. Nazis favit et favit;
  "Ego bellator magnae cupiditatis sum!"
  Et peperit dentes margaritas.
  Svetlana confirmavit;
  - Ambitiones magnae valde!
  Puellae diutissime pugnant. Et sane in labore militari peruicit. Omnino sunt splendidis pulchri- tudines. Egregius animus. Ac primum genus iaciunt.
  Natasha incendens putavit sine Stalino, si Fuhrer eum necasset. vacuitas in animis hominum erat. Sicut amatus est decessit.
  Quamquam hic Ponticus crudelis fuit. Et non fecit omnia recte. Extat hoc etiam exemplum. Cur Lenin ocreis utitur et Stalin ocreis gestat? Quia Vladimir Ilyich viam elegit, et hoc unum mustachioed praecurrit.
  Hac de re Stalin optimus princeps non fuit. Nimis rudis erat, ut dixit Lenin.
  Hic archimagirus tantum scutellas aromaticas praeparat. In verbis crudelitatis, gladius acutus erat.
  Ex altera parte, hoc ad disciplinam conservandam adiuvit et apparatus partium excitavit. E contra, personas pretiosas et homines capaciores deiciebant. Specialiter post magnum procuratorem Voznesensky bellum amiserunt. Qui plurima officia in patriam habuit.
  Voznesensky fortasse optimus procurator fuit: non solum lentus, sed etiam doctus et eruditus. Doctor minimus scientiae in USSR, ACACAIA, personalitas praestantia. Sine Voznesensky nescio quo modo oeconomia Sovieticae Russiae inevitabiliter erravit in eventu mortis eius. Nec possunt Nazis expugnare.
  Natasha citreum cum nudo pede proiecit et cecinit:
  - De caelo.
  Zoya quoque proiecit grenade digitis nudis et dixit:
  - Asteriscus...
  Augustinus nudo pede suo donum mortis deduxit et cantavit;
  - Splendida...
  Svetlana quoque grenade, nudo pede, ope emissa est;
  - Crystalline!
  Natasha vertit et exsibilavit:
  - Ego tibi...
  Zoya nudis digitis sibila misit Munere leti ;
  - Canticum...
  Nudo calcane Augustinus cessit, quod mortem strinxerit;
  - Cantabo...
  Natashka continuatur, cantans infensi;
  - Circiter....
  Zoya sarcinam explosionem eiecit nudo pede, dispergens Nazis et diruit:
  - Paternus...
  Augustina fasciculum tasque nudum calcaneo dedit;
  - Stalin!
  Puellae fortiter pugnaverunt, sed similis Kazan tenere non possunt. Pulchritudines sub distributione ceciderunt. Fures erant valde pugnantes. Invitus refugiendi habes. et hoc ingratum est.
  Natasha pipiabat cum molestia;
  - diu taciti cepimus .. .
  Augustinum, micantibus oculis furore, consensit;
  - Molesta erat - pugnam exspectabant!
  Zoya cepit et cantavit cum furore, et ceterae puellae eam feliciter sustulerunt;
  Surge, notus maledicto,
  Esuriens et servi totus Mundus, indignata mens effera, Et in pugnam mortalia Paratus est ducere.
  
  Totum Terrae violentiae delebimus, tum Nostrum aedificabimus, novum mundum aedificabimus: qui nihil erat, omnia fiet.
  
  Desine lactantem sanguinem, lamia Carcere, tributa, egestatem, Tibi - omnis potestas, Tota bona mundi, Et vox nostra est inanis.
  
  Aliter aedificabimus vitam, Et hic est slogan pugnae nostrae: Omnis potestas - laboranti populo, Et cum omnibus parasitis.
  
  Divitiis tuis despectus es, Carbo, et reges factus es, Tu throni tui, parasiti, A tergo erecti!
  
  Plantae, officinae, cubicula - nostro labore creata sunt omnia, tempus est! Quod furto ablatum deposcimus.
  
  iam nos propter reges rabiem belli, bellum arietes. Pax populis, percutite filii exercituum.
  
  Quando tyranni nos pro eis in praelio heroice incidere cogent, homicidae! Tunc tormenta bellica apud te dirigemus.
  
  Nemo nobis salutem dabit: Non deus, non rex, non heros: manu nostra liberationem consequemur.
  
  Arguta manu evertere calumniam, Revertere bonum tuum, Tume, cornu, Audacter cudere, Dum calet ferrum.
  Puellae pulchre cantant et carpunt viam. Bellum autem est...
  Formibiles TA-400s et validiores TA-500s usque ad viginti talenta bombarum sustinentes positiones Sovieticas destruunt. Sed Exercitus Rubrum tenere conatur. Etiam carmina magna virtute canuntur.
  Populus beatus erit
  Beatitudo in perpetuum.
  Imperium Sovieticum -
  Magna potentia!
  
  ZHIRINOVSKY NON VENALIS TO YELTSIN
  Vladimir Volfovich Zhirinovsky cepit eamque mentem mutavit in ultimo momento ad suffragium de accusatione Yeltsin die 15 mensis Maii anno 1999. Imo cur dimidium electoratus sui amitteret? Ceterum quanta miseratio non tanti est unum et dimidium miliones dollariorum!
  Vladimirus Volfovich aream petivit.
  Et tunc dixit:
  - Intellige me recte: contra Yeltsin et pro accusando sumus!
  Postea Vladimirus Volfovich Zhirinovsky egregie orationem dedit. In quo nihil intentatum ex Yeltsin et grege suo ad literam reliquit.
  Ita Vladimir Volfovich Zhirinovsky simpliciter erat in ictu ingenti.
  Intellexit necesse esse ferire dum ferrum calidum esset, et Yeltsin iam cadaver politicum esse, quod valde putet et olet, et nihil ad palum.
  Heic votum est. Quinquaginta suffragia Factionis Democraticae Liberalis effecit ut plus quam duae tertiae partes rei publicae Duma lucrarentur et accusationem declararent. Nondum veritas perfecta est.
  Et adhuc erat approbatio petitionis Stepashin postulationis primi ministri Russiae.
  Hic Vladimirus Volfovich Zhirinovsky proposuit hanc petitionem repudiare et insuper resignationem Primakov abrogare. Propterea quod Yeltsin plane habet schizophrenia.
  Atque in Duma rem publicam cum gaudio salutavit. Nonne Yeltsin vere insanit?
  Certe petitionem Stepashin non praetermisit. et repugnantia centena milia hominum in vias adduxit.
  Obstaverunt omnia... Et facta est urgens constitutio curiae sessio.
  Et placuit, cogente populo, renuntiationem Primakov rescindere. Fundamentum et decretum de insania Praesidis Russiae.
  Duma etiam rei publicae praesidentiam Yeltsin suspendere decrevit ob eius mentis amentiam et manifestam schizophreniam. Sic Yeltsin dici potest - finis!
  Consilium Foederationis Concilium etiam Yeltsin remotionem ab officio suscepit. Et supremum aula finem tyranni molestissimi confirmavit.
  In causa utique Yeltsin et familiae latronum quoque finem imponere placuit.
  et vetus, peritus, pristinus minister rerum exterarum Maxim Primakov magis minusve omnibus aptus. Fortasse, excepto Berezovsky, sed omnes hunc oligarchum oderunt.
  Vladimirus Volfovich Zhirinovsky egit personam honestam simul et sapienter. Et volavit rating eius sicut falco.
  Iterum Zhirinovsky factus est modum et frigus. Nam magnus est vir politicus qui cornua dabat omnibus.
  Comitia tum Praesidis tum rei publicae Duma eodem tempore habita sunt. Erant in salo fluctuantes. Zyuganov Maxim Primakov in commutatione proscriptiones in regimine petitionis sustinuit. Yury Luzhkov primus minister esse debet.
  Vladimir Zhirinovsky ut semper praesidentiam obtinuit. Ibi monstrare voluit. Quod cum evenit, non immerito.
  Quamvis Vladimir Volfovich non vinceret, claram praeelectionem expeditionem gessit et secundo loco - solum post Maxim Primakov.
  Et iam victoria parta est a novo praeside ... Vladimir Volfovich munus suscepit Ministri Internorum et Primus Prorex Primus Minister, qui potestatem molis, tum etiam Ordinem generalem.
  Vladimirus Volfovich altius sic surrexit. Yury Luzhkov, prior maior Moscuae, primus minister factus est. Mitrofanov minister a rebus exteris factus est. Gennady Zyuganov factus est primus vice-premier praepositus locorum socialium, et Maslyukov factus est primus vice-premier oeconomicae. Et communistarum minister a rebus oeconomicis factus est.
  Ita novum regimen ac cursum instituere coepit.
  In Chechnya bellum civile inter Maskhadov et equos ex una parte incepit, et Shamil Basayev ex altera. Shamil Basayev cum Wahhabis, Raduev et aliis militantibus incluso Bin Laden edebat. Et Aslan Maskhadov principatum Russiae sustinere coepit.
  Secutum est bellum civile longum.
  Maskhadov cum multis peregrinis mercenariis agere debebat, qui principale inimico suo Shamil Basayev adiuvare conati sunt. Sed postquam terroristis 11 Septembris oppugnatus est, fluxus pecuniae pro Wahhabis et Basayev personaliter recusavit.
  Et Maskhadov omnia fere Chechnya in ditionem recipere curavit. Multo uberior Russia facta est propter recuperationem oeconomiae et pretia ortu olei, gasi et aliarum materiarum crudarum. Et Chechens, Maskhadov ductus, ad compositionem suam reverti pro faenore constitit. Hoc est, factum, ut in historia reali, solum exercitus Russiae non pugnavit et milia militum Russorum superfuerunt.
  Et in loco Akhmad Kadyrov, Aslan Maskhadov regnauit. Omnia iverunt sicut in historia reali. Maximus Primakov diligenter sine subitis motibus rexit. et ipse ad tercium terminum adire noluit. Ac valetudini non permisit.
  Et thronus pene hereditario ad Yuri Luzhkov transiit. Hoc quoque omnibus magis minusve convenit.
  Gennady Zyuganov etiam primus minister factus est et communistae Luzhkov in comitiis susceperunt. Vladimir Zhirinovsky ad praesidentiam accessit et secundus fuit.
  In comitiis 2003, etiam melius fuit Maxim Primakov, quia Zhirinovsky his comitiis non interfuit.
  Fuerunt alii candidati qui pugnaverunt, ita a bulldozer. Et comitia mimo magis placent.
  Gennady Zyuganov primus minister factus est, sed Zhirinovsky a regimine remotus est et in oppositione finivit. Quod quidem expectandum erat. Remota e statione Ministri Foreign Negotiis et Mitrofanov.
  Hic est et abiit. Dies obscuri ad convivium LDPR venerunt.
  Iterum Zhirinovsky Vladimir Volfovich bullitur in instrumentis. & collatus cum Adolpho Hitler.
  Verum, Vladimirus Zhirinovsky factus est exercitus dux et multos ordines et numismata habuit.
  Aliquam efficitur volutpat erat ut rutrum. Sed iam habui ad parlamentum redire.
  Gallia beneficium est Factio Democratica Liberalis. et omnia ad consueta recesserunt. Moscoviae Major Luzhkov consilium moderatae liberalismi secutus est. Zyuganov vero oblitus videbatur quod Leninista dicebatur. Consilia eius fere eadem quae antea.
  Puella in Ucraina non fiebat. Yulia Tymoshenko mox comitia praesidentialia vicit. Causa erat, quia discrimen oeconomicum MMVIII infirmior erat. Videri potest historiam paulo aliter profectam esse, quae pharos variaque pretia aliquantum immutavit.
  Yulia Timoshenko moderatum consilium pro-Occidentis secutus est. Et cum Russia non contenderunt. Moscoviae Major Yury Luzhkov etiam moderationem in cupiditatibus suis ostendit, eique negotium ante omnia fuit.
  Quam ob rem nonnihil nuances in alieno consilio fuerunt. ISIS omisit evolvere. In Syria, loco Assad, transactio praesidentis apparuit. Et anno 2015, Luzhkov, iam senex, nec satis sanus ex constitutione, regnum suum duobus terminis finivit.
  Nunc autem Gennady Zyuganov abiit ad praesidentiam. Eius electio rem publicam non significanter afficit. Pax in Syria regnavit ... Americani vere Taliban debellare non potuerunt et Afghanistan reliquerunt.
  Paulo aliter res processit in divisione gravissima in caestu. Vitaly vicit Stevenson provocatorem nuncium. Eumque continuavit. Antea "aes bomber", qui seriem triginta duorum pulsoum indixit, Vitali Klitschko pulsavit. Tum Vitali Klitschko etiam cum Tyson Fury pugnam coniunctionis habuit et quattuor balteos simul accepit. Wladimir Klitschko iusto fortissimus mundi factus est.
  Vitali Klitschko titulos tenuit usque ad 2020, cum Yulia Tymoshenko duos terminos finivit. Vitali Klitschko ad praesidentiam venit. Certus vicit...
  Et bene quidem omnia, sed omnia perdidit coronavirus. Gennady Zyuganov aliquamdiu praesidens erat. Electio MMXIX vicit. Et inde discedere statuit. Anno 2023, iuvenis relative Afonin novus praesidens Russiae factus est. Ita traditio interrupta est cum praesides iam plus septuaginta annos natus erant. Vladimirus Zhirinovsky adhuc in oppositione est. Talis est vetus nationis avus.
  Sed Afonin primum gravem probationem habet - bellum cum Taliban qui Tajikistan aggressus est. Gravis id et...
  Sed, nimirum, puellae pulchrae et discalceatae sunt fortiter pugnare parati.
  Epici pugnam cum Talibano continuavit. Iamque Taliban per omnes perimetros copias Russicae oppugnant.
  Exercitus Russiae suos molestos refert. Acriter pugnatum est.
  Natasha verteret et letiferam grenadem vi fert nudis digitis. Lamenta iaciunt et fremit;
  - Gloria temporibus Deorum Russorum!
  Zoya etiam magis quam confidenter pugnat inimicos. Decurrit adversarios fremit;
  - In nomine Magnae Russiae!
  Nec non et nudis digitis munera mortis immittet.
  Quomodo hae puellae ad negotia praeclarissime descenderunt.
  Augustina quoque accuratissime in hostem iecerat, et nudo digito tasque iaciens, fremuit;
  -Pro magna USSR!
  Et pugnat Svetlana cum Mujahideen, pulsans ordines, fremit;
  - Pro frigus Russia!
  Et nudo calce homicidii munere mortis succumbet.
  Turma puellarum nata est ad Taliban interficiendum. Non solum Taliban.
  Natasha giggled et figens ad Mujahideen, cepit et crocitans;
  - Gloria in USSR!
  Et nudis digitis, quem ad modum homicide.
  Zoya, milites Imperii Islamici tendentes, infensi edita;
  - Gloria exercitui nostro!
  et nudo pede iaculum perniciosius.
  Augustinus Afganis et labris triturat;
  - Gloria Patriae nostrae!
  Nudosque digitos exitium deducunt.
  Svetlana etiam inimicos opprimit, eos furore et stridore pulsat;
  - Pro sacra communitate USSR!
  Hae sunt puellae quae pro sua conscientia pugnabunt. Pugnant et vincunt.
  Alenka durissime pugnavit et munera mortifera nudis digitis proiecit.
  Et puella cooed;
  - Pro communitate!
  Hostem Anyuta pulcherrime percussit, et nudo calcaneo Taliban percussit et stridit;
  - Pro Russia communismi!
  Hic Alla modestissime et strenue pugnavit. Nudosque digitos infesta vi immissi.
  Puella fremuit;
  - Pro communitate USSR!
  Puella Mariam sumpsit et vicem dedit, Afgani messuerunt et fremuerunt;
  - Pro patria, mater nostra!
  Et nudo digitos letalem dejecit vim.
  Olympia etiam turn bene affectata hostibus multum secavit. Et puella cooed proiciens digitos suos et vyaknula;
  - Pro patria, mater nostra!
  Marusya cum fero fele furore pugnat, et figit apud Afganos. Et conglobati contere eos.
  Et puella fremit;
  - Frigidissima est!
  Matrena accuratissime Mujahideen ferit et ut spiculas serrat. Ecce puella est.
  Ac fremit ad se magno ;
  - Pro valde bene communismus!
  Stalenida quoque feroci furore pugnavit et Taliban copiis interiit. Hoc genus pugnae est.
  Quae aptissime inscribit.
  Steelenida cecinit;
  - Gloria temporibus communismi!
  Hae sunt hic puellae pugnaces. Pulcherrima et pugnata.
  Bellator hostibus vicem dedit. Afghan catervam falcavit et elidit. Pro Russia et libertate
  ad finem.
  Veronika, apud Taliban figens, eas saxis contusas et distillavit;
  - Gloria communismi!
  Victoriam accendi animosos et fortes Allah milites, pipiabat:
  - Pro matre!
  Hoc est maxime puellarum succus et venustas. Puellae pulcherrimae et pugnaces. et magnam vim habent. Et tales pugnae puellae
  contere et tritura et Afgani comminuens.
  Serafima etiam Taliban immani vi prostravit hostes.
  Et puella lethalia dona Mortis in hostem nudis iniecit digitis.
  Hae puellae mirabiles sunt.
  Alyonka in Afgani insculpta est, et hostes valde infensi demeruerunt.
  Femina bellatrix fortes imperii islamici cecidit sicut illa cecidit.
  At illa mugivit;
  - Pro Patria, - Mater nostra!
  Anyuta acerrima est cum inimicis riendi, et cum potestate hostes demetendi. Et nudo digitos letalem ac perampla vim projecit.
  Et pipiabat puella;
  - Gloria communismi!
  Et cum papilla coccinea, noster bazooka felis lacus incendit.
  Hic pugnans Alla magno furore opprimit hostem. Et propagines et rora Mujahideen exterminans.
  Hae puellae pulcherrimae sunt et fortissimi viri fortes facti sunt.
  Pugnans Alla in regione trahit efferata furore.
  Haec est via militaris puellarum. Quaa valde etiam pugnatum est. Et Taliban valde infensi oppressit.
  MARTIALIS Maria feris viribus valde opprimebat, et omnes quasi novaculas abscidit.
  Et nudis digitis, puella tasque exitii proiecit. et multum inimicis puella scidit.
  Olympiae iterum in agendo. Et Mujahideen iterum opprimit. Rursumque digitos caedibus et exitio jecit.
  Et erit incultus et valde ferox.
  et Olympia coepta sunt pugnare et nudo calce succubuit exitio et morte tota.
  Hic est talis pugna puella-heros hoc Olympia. Hic puella est pugna.
  Et Marusya Afganos magno furore contrivit. Feroque animo falcavit eos.
  Et cum arbutus illa papillam tulit, et letalem emisit vim.
  Multum et Mujahideen in loculo.
  Alenka declaravit, jaculando in hostem, et grunnitum;
  - Pro potentissima communitas in mundo!
  Anyuta, Afgani scriptitasse, infensi notavit;
  - Hic rursus in equo albo sumus!
  Hic iterum in lenta pugna Alla est pugna. Et iterum puella rufa de Mujahideen scribit, et stridore in summitate pulmonis.
  Reprehenderit corrumpit eos et.
  et clamoribus in summitate pulmonis.
  Et puella scribbles sicut machina sclopeta.
  Maria autem totis viribus ferox agit. At Afgani accuratissime proiicit. Et inimicos lanugine accuratissime - omnis glans in oculo.
  Ac fremit;
  - Pro Russia Svarog!
  Olympia crudelissime egerunt et adversarios occiderunt et Mujahideen falcavit. Et fortiter puella-heros. Hae puellae mirabiles sunt.
  et nemo contra eos evadat.
  Olympia inimicis penitus devolvitur. Afganos nudis prosternens digitis, lethalia dona projiciens mortis. Olympia est sane puella
  frigidissima et pugnacissima omnium in mundo.
  Bene Mujahideen vapulabit, et gladio falcebit.
  Et tollet puella et cantet;
  - Ego sum forma classis Hyper!
  Hae puellae tam pulchrae et valde pugnatae sunt. Habent colossicum gradum excitationis ac potentiae pro convivio in oculis.
  Marusya figit in Afganis et stridore;
  - Pro hera communismi!
  Ac nudis quoque digitis, tanquam a Mujahideen, concident. Haec puella mirabile est.
  Matryona inimicos vi letali percutiet ope thoracis papillae coccineae ex bazooka. Et hoc est vere eius hyperpower.
  Bellator stridore;
  - Pro magna communitate!
  Hae sunt puellae quae pro USSR pugnant et virtutes heroismi ostendunt. Contra tales puellas nullus hostis potest resistere. Sieut Taliban quotquot. Licet Moscuam cadavera mittere possint.
  Stalenida cum copiis superiorum hostium pugnat. Et quomodo premit bazooka conjunctionem cum papilla fragum et stridore;
  - Sum bellator classis eximius!
  Connive amicos.
  Veronica quoque Afgani infensi destruit nec eis misericordiam praebet. Et maior est exterminatio.
  Puella valde pugnam habet et vim cosmicam phaenomenam habet.
  Et in Stalenida, quod Mujahideen audacius huius virium magis opprimit. Sic eamus, rectae puellae.
  Victoria Afgani magno impetu terit, feriendo et rugiendo;
  - Ego sum puella classis hyper!
  Serafima Mujahideen cum passione vulpes, falcata, stridore prostravit;
  - Sum ultra pulchritudinem!
  Albina et Alvina Afganos in caelo opprimunt. Et est cum eis Helga. Quam strenue sustulerunt fulvos. Et capitaliter exterminamus.
  Taliban currum nudo deiecit Albina digitos et stridit;
  - Pro GDR! Communismus rursus ad Germanos redeat!
  Alvina etiam planum Imperii Islamici iacuit et increpuit:
  - Ad summa culmina communismi!
  Et Helga in caelo nudis digitis ope Taliban piscinam tegebat et pipiabat:
  - Pro victoriis per tectum!
  Ita pugnae et bellae puellae pugnaverunt.
  Anastasia Vedmakova etiam Mujahideen e caelo contrivit et cecinit:
  - Celebris sit communismus!
  Et nudis digitis se adversariis e plano bombas projecit.
  Orlova quoque Akulina Afgani trituraverunt et cecinerunt;
  - Gloria Patriae nostrae.
  Demittitque bombas gravia et funesta in hostes.
  Puellas pugnantes, recta dicamus.
  Mirabela adversariorum magneticarum oppressi cum gradu colosseo intensio et amavit;
  - Pro magna et magna communitate!
  Et iterum puella lilac oculos despiciens.
  Erat puellas.
  Anastasia Vedmakova Afganos verberavit et pulsavit, ululans:
  - Novum credo meum ut omnes vincat!
  Uti quoque digitos.
  Akulina Orlova adversarios triturat. ut favillam perambularet et vocetur;
  - Ego sum in mundo fortissimus!
  Ac nudo calcem dare.
  Et Mirabela machinis Vim et stridoret Magnetica hostes Pulsat;
  - Super puella sum!
  Et cum papilla coccinea ut ipsum premeret.
  Hae puellae sicut eximius et hyper sunt.
  Alvina Taliban oppressit et magna vi compressit;
  - Pro communitate!
  Et nudis calcibus, quasi pedalis insistat. Haec puella mirabile est.
  Et Albina in Afganis ut lupanet. Et da eis capitale hyper.
  et inimicis multum ilico expugnabit et prosternit.
  Totum autem pedibus nudo facit.
  Et cantate:
  - Ego sum puella in mundo frigidissima!
  Helga etiam Taliban vapulat. Perampla sunt et active delet. Sed tunc nudis digitis intendit eruca, et Afghan munitum confringet.
  Fere et magna.
  Et puella ridet...
  Sed Elisabetha, in piscina sua, Mujahideen accipiet et totam cladem illis componet. Et multum Taliban statim interficietur.
  Et turres lacus Taliban avulsis.
  Elisabeth puella quae est supremus classis hone. Hostes nudis digitis comminuit. Et proprie eos in terram effodit.
  Elisabetha haec est quomodo Hyper.
  Et piscina eius, tanquam a Mujahideen, effodet.
  Minime puella, sed aliquid eximie activum et pugnans.
  Et Catherina Afganis triturat. Ea incredibilem vim et agilitatem habet. At illa, adiuvante digitorum pedum, milites imperii islamici exterminat.
  Haec puella est, et Afgani tot iam occidit.
  Et accepit et cantavit;
  - Ego sum ultra!
  Et Elena inimicos penitus triturat. Eximium genus his ostendit, et fremit;
  - Ego sum Hyper!
  Et nudis digitis similis est Sinensi percussio. Ecce puella est.
  Euphrosinia autem Afghanistan pugnatores admodum infeste exterminat. & pampini nudis digitis accuratissime utens.
  Dumque adhuc purgo;
  - Pro matre et Russia, Svarog Messias noster erit!
  Puellae bellantes modo dicamus honoris.
  Elisabeth incendens Afgani dixit:
  - In genere, nescio quo modo Diis Russicis magis placet!
  Ekaterina nudum calcaneum in globo incensa, Taliban piscinam diruit et spressit:
  - Et ego etiam amo deos Russiae plures! Nam quid opus est nobis octava die circumcisum Iesum?
  Elena ira elisa est;
  - Pudet me Vladimir principis!
  Cum hoc Elisabeth consensit:
  - Et pudeat!
  Elena cum hoc consensit;
  - Sane turpe est Russos sanctos Iudaeos coluisse!
  Katherina cepit et fremuit;
  - Debemus habere sanctos Russicos et deos!
  Elisabeth denudans dentibus suis consensit.
  - Imo debent!
  Despiciens hostes.
  Euphrosinia enixe notatur, Mujahideen ex tormento urente;
  - Macometi imperium expugnabimus.
  Et iterum Elizabeth, quasi in hostes vapulat, letalis est.
  Gerda etiam sollertissime pugnat. Mujahideen letali vi ferit ac stridore;
  - Pro magna communitate!
  et haec tam militans ac nobilis rex!
  Charlotte etiam Taliban et stridore eius comminuit, den- dente;
  - Optime!
  et talem pugnam puellam genere mega!
  Kristina etiam Afgani nudis digitis calcit. Et certe interficite eos.
  Et tollet et transibit;
  - Numerus unus sum Aryan!
  Et percussit Magda Afgani et occidet multum, et sibilabit;
  - Pro USSR et GDR!
  Sapphirus oculis annuit. Haec puella est hyper!
  Imo, Taliban non potest obire cum puellis superis et hyper classis.
  Tales autem sunt puellae bellatrices.
  Et cantant cum passione;
  - Et quis inveniet in proelio?
  Et quis inveniet in proelio...
  Istoc non iocari;
  Dilaceramus eum!
  Et quomodo milites in lacrimas prorumpant. Hic sunt puellae.
  Illi etiam nudis pedibus in captos Talibani militis canes haerebant. Coegit eos nudos circum pedes osculari.
  Hic sunt puellae in bikinis.
  Sed Taliban membrum Komsomol cruciatus est. Brachia post tergum torquebant, in equuleo evellebant. ET ELEVAVIT. Et plectentes puellam in ligno. Et extulit eam. Tulerunt ergo, et dimiserunt eam.
  Et cecidit puella. apud ipsum fœnum sumens, suspendit. et ipsa concrevit. Et risit Machometus iratus. Tum puella iterum recepta et altius usque ad cacumen arboris extraxit.
  Dimiseruntque eam iterum. Puella corruit et in ipso fundo iterum pependit. Et funem extentum, et decor eiulans in dolore. et ceperunt iterum tollere eam.
  Ad summum traheretur. Proiecerunt bene, paulum pendeat. Tumque iterum efferata rabie dimittunt. Rursumque puella concidit et torqueta est
  articulis. Et omnino nuda erat. et quomodo dolet.
  tum iterum quater sublata et bene agitata. Tum denso ramo infixerunt eamque extendere coeperunt. nudo puellae pedes truncum apponebant;
  et coepit in eo pendere pondera. Pood Taliban prius ex una parte, deinde illinc appendit. Tunc ceperunt virginem flagello verberare. Contusa ut rumpantur cutis.
  Tum membra Komsomol sale vulnera infundere coeperunt. Et tunc ceperunt et in motu candenti filum. et puellam aegra virtute caedunt. Tum Afghan carnifices nudas plantas pedum puellae illinebat, foculumque sub ea accendebat. Et pulchritudinem sine caeremoniis superfluis iamus. Tum carnifices e Taliban etiam mammas puellae praebuerunt. Et post
  quae pectus incendit. Et coeperunt verberare puellam.
  Et Mujahideen bellantem friges, et pectus eius et calcem. Tum asinum ungunt, et facem ad nates attulerunt. Et coeperunt verberare puellam. Et tetigit sinum eius ignis. Capilli Veneris specum tegentes illico exustae sunt. Haec puella mirabile est. Et talis tormenta exspectabant eam.
  Afghan carnifices puellam et pectus eius, et asinum, et sinum, et plantas nudis pedibus combusserunt. Et bene frixerunt. Tunc Taliban spiculator arripuit virgam candentis et non cogitans bis puellam in ano posuit. Et quomodo, in fera clamat dolor.
  Quod ei tantum nocere. Hae autem puellae tam pessimae et pulchrae sunt. Sed Afgani puellam dura cruciabant. Tam formosos et fortes. Et torreantur a bellatore.
  Itaque puella a carnificibus capta est, et candentis forcipe digitos longos decoros divellere coepit. Et tantum dolet. Carnifices puellae digitos fregerunt, a minimo digito incipiens.
  Et ad litteram omnia fracta sunt. Tum costae ad membrum Komsomol rumpere coeperunt. Eodemque tempore forcipes candentes in pectus eius effoderunt. Et rubra facta est ab ardore torquere ferreas et coccineas papillas. Et abscissa sunt puellae ubera. Et tam crudelis et laboriosus fuit.
  Hic ubi cruciatus fuit.
  Gerda incendium ad Mujahideen, animadvertit;
  - Gloria communismi!
  Charlotte valde infensi vim diabolicam animadvertisse. Et diruit:
  - Pro Patria!
  Et digitos nudo calcabit in hoste.
  Ecce puella est. Sicque militans.
  Christina Taliban nudis digitis cepit et tundebat et stridebat;
  - Gloria temporibus Deorum Russorum!
  Magda etiam in Afgani nudis digitis utens impulit et coquit;
  - Pro nostra matre!
  Atque hae puellae tam refrigerant.
  Gerda, jaculantes adversarios ab Afghanistan, editas;
  - Pro magna communitate Germaniae.
  Hae sunt puellae tam bellicae pulchritudinis.
  Gerda laetus respondit, Mujahideen riens:
  - Habeo puellam sicut super.
  Et Carolus aggressively ostendit sicut illa adversarius accensus est:
  - Gloria communismi Aryan!
  Et nudis digitis utens, tepebat;
  - Pro patria magna!
  In hostes etiam Christina magna cum diligentia incidit notanda;
  - Pro Russia et Germania in amicitia!
  Magda quoque Mujahideen percussit et stridit;
  - Gloria temporibus nostris!
  Et sociis annue iterum.
  Hic sunt puellae.
  Et Jane Armstrong Taliban tormento ferire coepit.
  Puella pulcherrima erat.
  Jane adversario suo nudis digitis verberabat et strinxerat;
  - Gloria Patri!
  Sic Gertrudis hostes perdite feriet, et penitus operietur et comminuetur.
  Et trepidi;
  - Pro Britannia!
  Et Malanya, quasi tundendo ad hostem, et faciens eum hara-kiri, et cicadarum;
  - Pro victoriis Anglicis!
  Monica etiam hostibus tundet ope digitorum eius et stridore;
  - Pro Soviet victoriis!
  Ambo Tamara et Sulfiyya pugnant cum Taliban et fortes barbatos in undis venientes necant.
  Haeque puellae cantant;
  - Populus beatus erit
  Beatitudo in perpetuum.
  Imperium Russicum est
  Magna potentia!
  Turn Tamara dedit ac nudis excanduit in digitis ;
  - Mea enim sententia de communitate!
  Sulfiya etiam hostem ferire, Taliban multum occidere et stridere;
  - Dicamus verbum de Russia!
  Ambae puellae rident.
  Turn Tamara dedit. Afgani multum falcavit et pipiavit;
  - Pro patria optima vis!
  Sulfiya te etiam iude hostem et coo;
  - Pro communismo coccineo in USSR!
  Connive cum sapphiro oculos.
  Hae puellae sunt - modo summae classis et fugae.
  Alicia et Angelica adhuc pugnant.
  Flava et rufa babe.
  Sunt puellae fortes et sclopeta pellentesque emittunt.
  Dumque sibi cantant;
  - Gloria in USSR! Exemplum omnibus dabimus!
  Alicia in hostes incendit vasa Sniper. Confodietur nudis digitis ac
  squeked;
  - Gloria patriae!
  Angelica etiam ad hostes slamas, ope nudorum pedum, grenade et stridore iacit;
  - Ad Russiam maximam.
  Connivet smaragdi oculis.
  Hae puellae summo gubernatores sunt. Itaque Afgani opprimuntur. Hic pugnant et frigidissimi et prudentissimi in mundo.
  Alicia pipiabat, nictu;
  - Gloria temporibus CPSU!
  Angelica hoc facile consensit;
  - Magna gloria Heroibus USSR!
  Rursumque letiferam gremiis viribus nudis digitis in hostem projecit.
  Hic est error vulgaris mulieris in specie extraordinaria.
  Alicia cepit et pipiavit;
  - In nomine immortalium ideis communismi!
  Et donum fatale potentia nudo deiecit in digitos.
  Angelica quoque inimico accepta pulsavit.
  Abscidit eam sicut sandpaper, et strinxerat;
  - Pro Russia et Deos Russiae!
  Hae feminae erant valde pugnaces et frigus.
  Alicia in hostem figens, nudis digitis accepit ac prostravit donum in hostes exstinctum.
  Erat autem frigidissimum motum.
  Angelica etiam hostem effodit, literam destruens, et peramplam potentiam demonstrans. Et iocose cum risu dixit:
  - Ingens res est!
  Nudosque digitos et mortis et interitus nuntium immiserunt!
  Hic puella erat - hyperclass tantum.
  Alicia cepit et fremuit in vertice pulmonis;
  - Ego sum fortissimus et frigidissimus in universo!
  Totum dolium Angelica cum nudis plantis excussit et diduxit:
  - Et in megaverse sum!
  Hae puellae pulchrae sunt.
  Alicia in hoste notavit emissa;
  - Magna est communismi fides!
  Mortifera tasque nudis proiciens in unguibus.
  Angelica propagines Mujahideen fremit;
  - Magna est fides nostra!
  Et nudo digitos grenadem cum perniciosa vi mittet.
  Belligeros hostes sic delusit Taliban... Et neque in fabulam narrare, neque describere stylo.
  Alicia satis logice animadvertit, e sclopeto sniper accendi et impetum Taliban descendentem in aircraft.
  Alicia cepit et pipiavit;
  - Credo totum mundum excitare;
  Finis erit fascismus...
  Et sol lucebit
  Accendimus viam communismi!
  Et iterum puella nudis digitis eam accipiet et aliquid funestissimum deducet.
  Voluntarii ex Iaponia etiam contra Mujahideen pugnant. Praesertim ninja opinionum communistarum puellarum.
  Ninja puella caerulea comata Afgani cum molendino laceravit et eos verberavit.
  Tum pisas nudis digitis diruit ac diruit;
  - Pro communitate in Iaponia!
  Flava ninja puella papilionem quoque artificium suis gladiis praestitit. Mujahideen multum succidit. Et nudis pedibus
  tulerunt et miserunt letalem grenade.
  Tum puella dixit;
  - Gloria USSR et Iaponia!
  Ninja puella rufa etiam in Afghan milites cum concutere sustulit et laceravit. At illa digitos nudos jecit;
  aliquid interfectorem in munera. Quos cohibebat;
  - Gloria Russiae et USSR!
  A ninja puella dolium cum capillis albis praestitum excepit. Et quomodo Taliban milites feriunt capita eorum amputando. tum abiectis
  letiferum exitium nudo pede excidit et elidit;
  - Gloria exercitus rubri!
  Et omnes quattuor puellae ninja pisam destruendi nudis calcibus iecerunt, et cum lacus Afgani phalanx integram ejecerunt. Hae puellae tantum ultra!
  Haec pulchritudo est - Puellae vere frigidissima sunt.
  Oleg Rybachenko etiam Mujahideen secat gladiis. Et cum eo puella Margarita.
  Hi liberi immortales iusti superl sunt.
  Et hostes specie premunt. Dicamus ibi et filii!
  Tum sibilus puer et puella. Et corvi, accepto cordis impetu a sibilo infantis, ad imum cadunt. Et rostra eorum Taliban capita transfigunt.
  Isti sunt pueri, natura perditores omnium et omnium rerum.
  Oleg Rybachenko cecinit:
  - Sovieticum populum nostrum glorificate;
  Ave pars mea...
  Cordis omnium filiorum unio nostra;
  Omnes amicae familiae sumus!
  Margarita Magnitnaya , adversarios opprimens , enixe edita ;
  - Celebris esto nostro spatio Russiae!
  At puella, nudis digitis, aliquid omnino letale in hostes demittet.
  Oleg Rybachenko, caedens Taliban, cecinit:
  - Margarita, fenestra aperta;
  Margareta non oblitus es
  Quomodo totum fuit!
  Hic puer tam frigidus et bellicosus est. Hic est puer terminator.
  Isti sunt pueri hic qui frigidissimi sunt et pugnant.
  Notandum quod puellas difficillimas sunt.
  Alicia etiam in Taliban accendi. Et canit sub spiritu suo;
  - Unus duo tres quattuor quinque! Egestas deambulanti exiit!
  Et iterum puella cum multa diligentia accensus est.
  Angelica valde bona iecit. Potentes ictus in hostes.
  Et quomodo premat coccineam papillam et sumit eam de bazooka et triturat.
  et bellatorem accuratissime hostem iecit.
  Angelica cepit et cooed;
  - Gloria factionis communisticae nostrae!
  Rursumque pro flatu accuratissime in hostem. Et planum Taliban iterum inruerit.
  Etiam Alicia accuratissime excanduit, et impetus aircraft Imperii Islamici ignem comprehenderunt.
  Hae puellae sunt.
  CACHINNO Angelica notatum est:
  - Mirum est URSS patria, in qua omnes populi sunt amica familia!
  Alicia iterum accensa pulsans tres statim Mujahideen cum uno sagittario respondit;
  - Pro magna factione Russiae!
  Puellae rident. In genere longe aliter pugnant.
  Sed omnes puellae ideam communismi in corde ferunt. Et paradisum realem in planeta Terrae esse volunt. Et esset pulcherrima.
  Angelica notavit inimicos magna diligentia et pulsando per capita.
  - Communismus numquam alas complicabit et in concham repere!
  Alicia cum hoc consensit;
  Communismus nunquam alas complicabit! Nostra doctrina est felicitatem in tellure tellure aedificare!
  Clamo itaque et puellae;
  - Gloria Russiae! Gloria! Puellae nudis pedibus incurrunt.
  Discrimen mulierum discalceatorum... recipit populum Russicum!
  et foeminae bellaces feroces et venereas jucunditates ostendunt.
  Alicia emissa voce, den- dente et stridore denudans;
  - Nos omnes simul URSS consistimus!
  Et iterum pugnator irruens in hostes.
  Angelica etiam iaculatur in hostem, et per caput eius impugnatur. et cooed;
  - Gloria patriae!
  Erat autem bellator valde pugnax et rubicundus.
  Et coma eius in vento est, haec rubra crinis volitans sicut vexillum proletarium.
  Hae puellae sunt valde pulchrae et parum pudici.
  Mujahideen tot iam sepulti sunt.. .
  Etiam puellae operantur...
  Hic Viola et Dominika apud Afganos figuntur.
  Puellae ignem bazookas in lacus et pedites Asiatici.
  Hic Viola accensa est, adhibito papilla coccineo, ut puga pyga in bazooka premeret, et telum erucae propellendum accenderet.
  Massa Afgani discerpta est.
  Iterum cecinit Viola;
  - Credo in magna communitate!
  Et Dominica etiam in specie ad Mujahideen ignes. Et pulsat eos in magna massa.
  Eodem tempore puellae tasque nudis digitis iacient.
  Et cum papilla coccinea in globulo bazooka inimicos funditus exterminans premet.
  Hae puellae tam pulchrae sunt. Et quomodo magna vident cum subligar justis pugnant. Summae classis milites.
  Viola notavit iterum flagrare in hoste papilla fragum.
  - Amo pugnare! Praesent magna!
  Dominicus giggled and remarked;
  Quid mali homines?
  Viola risit et in hostem nudas digitos iacens gren- savit et diruit:
  - Utique bene est! Et quidam sunt venerabiles iusti!
  Hae sunt pugnae valde et hic puellae pulchrae.
  Dominici notavit;
  Quousque hoc bellum erit?
  Viola accensa ad Mujahideen, iterum utens papilla purpurea et stridore;
  - Puto iam diu!
  Dominicus sumpsit et cantavit;
  - Bellum in universum saevit;
  Contundite sine causa interfice.
  Satanas non vigilat
  et mors cum eo venit!
  
  Et quis cursus
  Flumina sanguinea insana ..
  Trabes laser in templum eiciet;
  Et in mico, homo disparuit!
  Viola adiecit, nudis digitis grenade iacens;
  Et tale chaos
  Implevit universum...
  Tristis sors hominum -
  Dolorem perferendis, perferendis!
  Hae sunt puellae, tam frigidae cantores.
  Et Oleg Rybachenko Afganis gladio secat.
  Puer in digitos parricidalis virtutis munera mortis nudat et cantat.
  Non dicet terrae filius
  Servus numquam ero.
  Credo libertatem mane
  Sanabit ventus vulnus novum!
  
  Patria pro sacro proelio;
  Ipse Magnus Svarog vocat...
  Surge, eques fortis primis horis;
  Abibunt tenebrae, maio rosae florebunt!
  Hic est talis heros puer...
  Et puella Margarita destruens Mujahideen cum gladiis et nudis digitis tasque jactans, addit:
  cordis et venarum pulsus;
  Lacrimae liberorum nostrorum, matres...
  Dicunt nos velle mutare
  saeva catenas solve iugum!
  et sibilabit adhuc filii. Corvi autem capient eam et languidi inscius. Et litera arietis capita multorum centena Mujahideen.
  
  ALEXANDRI ALEKHIN FORS humanitatem dat
  Alekhine casualiter CARNIS in Portugallia suffocans non mortuus est, sed tamen parem pilae latrunculorum mundo cum Mikhail Moiseevich Botvinnik egit.
  Certamen Londinii per triginta ludos celebratum est. Gratus erat Mikhail Botvinnik, qui in multis torneamentis valde felix erat, et seriem plurium captarum torneamentorum latrunculorum habuit. Alexander Alekhine iam quinquaginta quattuor annos natus erat, creditumque iam tempus eius praeterierat.
  Botvinnik viginti fere annis minor est et in figura corporis excellenti.
  Sed Alekhine apertam praeparationem habuit et se in figura servavit.
  Iam in primo ludo, novitate in ostio usus est et Botvinnik superavit.
  Parata tamen erant Mikhail Moiseievich. Primo, Alekhine, qui par magis peritus erat, duobus punctis ducitur. Commutatio facta est plagarum. Deinde, ludo vicesimo, Botvinnik sexaginta coaequavit. Sed vigesimo secundo, Alekhine incrementum adhibuit et ad conciliandum tractavit. Post hoc, Botvinnik statera amisit et pericula capere coepit. Et quatuor ludos ex quinque amisit.
  Alekhin sensationally par contra Botvinnik vicit, et etiam cum score contritione.
  Et hoc ostendit Alexandrum Alekhinum magnum adhuc esse, nec per annos vires suas formidabiles amisisse.
  Et assertor mundi rursus in torneamentis ludere coepit.
  Biennio post, Alekhine etiam Keres vicit. Qui multas varias torneamenta vicit.
  Et tunc, quia FIDE adhuc non accepit coronam in potestatem redactam, Reshevsky etiam vicit.
  Sic Alekhine factus est propugnator septem- plicis mundi.
  Et anno 1952 Alekhine cum Bronstein ductum egit. Haec par valde temporis et pugnax fuit. Et Alekhine vix, ultimo ludo parto, parem trahere attulit.
  Et anno 1957 Alekhine vitam latrunculorum publice finivit. Iam senior latrunculorum propugnator, certamina mundi patrocinii differendo conservavit, ac tandem invictus discessit et coronam latrunculorum viginti et octo annos tenebat.
  Sic Lasker commentarium praevaricationem.
  Titulus mundi propugnator in torneamentum anno 1958 lusit. Et Mikhail Tal novus propugnator mundi factus est ante annos viginti. Et accidit esse in quodam sensu.
  Dissimilis realis narratio, Mikhail Tal astrum in throno latrunculorum diu ardebat.
  Mikhail Tal vicit utrumque Smyslov, et Geller, et Petrosyan. Deinde Spassky vicit. et Bobby Fischer, et Anatoly Karpov, et Korchnoi. Et etiam Mikhail Tal Garry Kasparov primo certamine anno 1986 se vicit.
  Non ante 1989 illud Garry Kasparov tandem Tal vicit. Mikhail Tal Alekhinei testimonium patrocinium fregit. et latrunculorum rex fuit annis triginta et uno.
  Tunc tempus fuit Garry Kasparov. Accuratius nulla erat tempora Garry Kasparov.
  Solus titulum suum mundum semel contra Short defendit et in politicam abiit.
  Et anno 1995, Vishy Anand novus propugnator mundi factus est. Atque hoc ingenio industriae etiam per totum tempus latrunculis regnavit. Documentum Tal de longitudine pilae per annum non potuit, sed in numero par vicit.
  Vishy Anand etiam vicit Carleson in MMXIII. Adeo confidens ingeniis erat.
  Et tantum anno 2015 usque ad apicem Carleson administravit ut ante viginti annos dominaretur Vishy Anand.
  Carleson aeram suam aperuit ...
  Variae quoque rei publicae fuerunt. Garry Kasparov in re politica versabatur. Factio sua creatus ad parlamentum electus est. Idque historiae cursum attingunt. In Duma 1995 comitia rei publicae, factio Garry Kasparov, Iuvenis Russia, quinque centesimis claustrum superavit.
  Garry Kasparov etiam similis curreret ad praesidem Russiae, cum adhuc minor esset. Sed Yeltsin, moraliter sane. Sed interdum tempor cursus. Cum mense Maio 1999 suffragium de accusatione Yeltsin facta est, Gallia unanimiter dedit Garry Kasparov ob eversionem dictatoris.
  Plus quam duae tertiae partes rei publicae Duma Yeltsin accusare decrevit. Et certe cursum mutavit historiae. Consilium Foederationis accusationem etiam suffragio maioris partis sustinuit. Et Maxim Primakov praesidens agendi factus est. Cum ille dimissus esset, iudicium constitutionalis eam abrogavit - Yeltsin argumentando insufficiens erat tempore edicti subscribendi.
  Ita potestas in Russia mutata est. Primis comitiis praesidentialibus in ruinam 1999, Maximus Primakov vicit. Maior autem Moscuae Luzhkov primus minister factus est.
  Bellum cum Chechnya vitatum est. Sed bellum civile in ipsa Chechnya ortum est. Ex altera parte, Maskhadov legitimus praeses est. Contra, Basaev et Raduev et Wahhabis.
  Russia Maskhadov cum armis et pecunia sustentavit. Denique Maskhadov vicit.
  Post hoc Chechnya referendum tenuit et in Russiam rediit.
  Maximus Primakov in duobus terminis octo annorum in potestate fuit et anno 2007 Yuri Luzhkov potestatem dedit. Qui etiam regnaverunt duobus terminis usque ad MMXV. Cum iam prior maior maior Moscuae se nimis antiquum reputasset, et praeses Factionis communistarum Russiae Gennady Zyuganov novus praeses factus est.
  Sed hic princeps, licet provectae aetatis, nimium virtutem amabat.
  Et accepit eam, et reset eius notationes. Sed anno 2022 bellum incepit cum Taliban invasione Tajikistania. Et hoc novum proelium fuit.
  Nihilominus, adhibitis facultatibus administrativis et electionibus falsificatis, Zyuganov ad tertium terminum pervenit.
  Garry Kasparov et Alexei Navalny magnam commotionem contra communistas excitaverunt.
  Reclamationes magnae fuerunt. Concursus inter populum et magistratus, grenade excussorum, gas lacrimarum, batones et glandes globulus adhibitae sunt. In fine, etiam descendit ad sagittandum. Series et caedes.
  Anno 2025, Maidan magna scala tandem erupit et Gennady Zyuganov eversa est.
  Garry Kasparov novus praesidens Russiae factus est et primus minister Alexei Navalny factus est. Ita novam in mundo politicam aetatem aperuit.
  Vladimir Putin parum notus et quietus remansit officialis in administratione Yeltsin. Sola res credita est;
  Rei militaris post accusationem Yeltsin exsequi permisit. Verum, Yeltsin ipse, postquam quinque cordis impetus, pro virtute pugnare non voluit.
  Garry Kasparov in suo munere praesidens Russiae promisit Civitates Foederatas se consecuturum et copias Russiae ab Afghanistan discessisse.
  Nova aetas politica incohata est, post quartum saeculum regulae quasi communisticae.
  
  
  Novae casus fortibus SAMURAIS
  Proelium Medium ab Iaponia usquam vincendum putabatur. Sed non est ut samurai alteram frontem in hoc variante aperiam. Itaque paulo aliter evenire potuit. Dicamus Stalingradum quasi in historia reali transisse. et nihil multum mutandum. Britanni Operationem Facem sine copiis Americanis peregerunt. Rommel victus est. Verum, appulsus in Mauritania materiam non fecit. Germani, certis ex Europa copiis translatis, Britannis iniuriis obsistere conati sunt. Montgomery, pertinaciter renitentes, constiterunt. Germani aciem aliquam tenuerunt. Inde additas copias in Africam transferre coeperunt. Rommel scopo Britannis leviter urgebat, sed Montgomery ad lineam defensivam in Libya se recepit. Frons stabilitur. Mense Iulio anno quadragesimo tertio, Nazis defensiones Sovieticae in Kursk Bulge perrumpere conatus est. Cum Iapones insulas Hawaiian ceperunt, Americani populationes aeris in urbibus et officinis Germanicis paene cessaverunt. Id Germanis nonnullas lacus, praesertim Tigres et Pantheras, producere permisit. Vehicula plus quadringenta in Kursk Bulge participaverunt, tum copiae aviationis significantiores. Praeterea Hitler additas sex pedites turmas e Gallia transtulit et nonnulla tormenta e Muro Atlantico transtulit. Quae societas Germanorum corroboravit. Infecundae proxime ut in historia reali inceperunt, sed cum Nazis aliquanto fortior esset, magnum successum sunt consecuti. Sed anulum circum Sovieticum coetus claudere non potuit. Quamvis Fritz se offenderet viginti dies duravit et tantum die 25 Iulii finivit. Tum Sovieticae unitates contra offensionem moverunt. Pugnatum est diutius. Germani in Africa defendunt. In Italia vires suas impendere non habuerunt, et a fronte plus instrumenti traditum est, itaque bombing sine Americanis multoties debilior fuit. Iaponia vincere perseuerat. Itaque mandatum Americanum magis ac magis errata sunt, et nimium festinatio Peru Harbour recipiendae erant. Inde ad praevalentem sententiam - America Europa non indiget. Gratis ob hoc, Germani submarini prope naves Americanas oppugnare cessaverunt. Exercitus igitur Rubri, solum fine Septembris, Orel et Belgorod ingentes detrimenta ceperunt. et ad tempus promotio cessavit. Sed nec erat sed metus dictum consequat. Sequutus est autumnus pluviosus, sequitur hyems. Accedunt novae victoriae Exercitus rubri. Quod videns Hitlerus inducias Stalini obtulit. Ut, intermissum sumamus!
  Quot ex nostris in priore pugna occisi sunt? USSR et Tertius Reich per tres menses pugnaverunt. Damna Exercitus Rubri maiora erant quam in historia reali, et Wehrmacht non minor fuit. Utrique minuendi sunt. Sed Nazis productionem armorum auxit, aliquid recuperare poterant. Notandum est quod in praediis proportio damnorum Nazis in favorem fuit, et cum emissio eorum altior evasit quam in historia reali, Germani pro damno suo fecerunt. In proeliis defensivis, Panther piscinam bonam probavit. Longa eius clausa et celeriter accendi sclopellum cum optima perspectiva sua suo tempore piscinas Sovieticas destruere potuit. Praeterea triginta quattuor Pantheras, Tigres, Ferdinandos in fronte non penetrarunt, et adhuc paucae lacus graves ad cursum praeliorum afficiunt. Stalin indutias cum Germania repudiavit. Ad finem Octobris, copiae Sovieticae contra Kharkov et Smolensk suas iniurias repetiverunt. Germani pertinacissime restiterunt. Firmam defensionem habebant, praesertim media, et omnino progressum Sovieticum in his locis sperabant. Satis impariter, sed ad historiam realem comparata, maior copia armorum, praesertim aircraft et praediorum, Germanis multo efficacius resistere permisit. Praeterea, cum subsidia plura, Nazis placidius ageret, non in Sovieticis per frontes ingrata discurrebant, sed subsidia constantius ducebat ac magis magisque tutabatur quam cingebat. Duodecim extra divisiones ob defectum frontis Italicae servatae sunt, et in Africa Montgomery nihil properabat, et Germani navem non gestabant. Vehemens belli Britannici acriter excidit. Nulla adhuc mentio de pace separata, sed manifesto Ecclesiaeill bombingam retardavit, id quod URSS et Tertius Reich inter se quam maxime fatigaverunt. Emissio armorum ex Germania et satellitibus facta est prope tertiam partem in historia reali. Unde effecit ut repeciare foramina, et densis praesidiis freti relative feliciter resistere. Id res adgravavit quod Sovieticae praefectura inferrent, ubi Fritz eos iam exspectabant ac munitiones insidunt. Quam ob rem progressus ipse segniter et magna caede iactura fuit. Bellum aliquo modo simile esse incepit Primum Bellum Orbis Terrarum, cum defensio fortius quam oppugnatio evasit, pars oppugnationis magis amissa est, et inde prima acies inertior factus est. Copiae Sovieticae medium unum ad duo chiliometra diem procedunt, Germanis permittit ut locum, sed novum locum, et defensionem custodiat. Operativum spatium ingredi non potuit. Kharkov autem primo Decembri post proelia urbana capta est. Germani productionem aviationis auxerunt. Focke-Wulf et ME-309 infirmioribus Sovieticis pugnatoribus feliciter restiterunt. Praesertim periculosum erat ME-309 cum septem emplacementis gun et celeritas alta. Et Focke-Wulf cum armis et bonis praesidiis est machina tenax cum sex tormentis aeris. Praesentia vehiculorum cum talibus armis, utique adducebantur ut Nazis commodum in aere lucraretur. Pessima maneuverabilitas celeritatem in dive compensavit, quae evasionem in caudam ingrediens effecit, et armatura valida ex primo accessu escendere potuit. Praeterea Germani rationes singulares in certamine cum vehiculis Sovieticis elaboraverunt ut potentioribus armis et velocitate Germanorum elit uterentur. Novissima Yu-288 bomber etiam optime se ostendit. Haec machina tam celeriter est et magnum bomb onus portavit.
  Focke-Wulf probavit bomber anteriorem esse fortem, omnibus rebus ante Pe-2 superiorem. Fine Decembri, copiae Sovieticae fessae sunt et ob ingentia damna desistere coacti sunt. Germani Smolensk et partem Ucrainae sinistrae tenuerunt. Et quod est maximum - deposita bauxite et mixtura elementorum. Damna copiarum Sovieticorum in praediis tam tangibilia evaserunt ut Mainstein impetum emitteret et Kharkov etiam recipere posset et ollam pro copiis Sovieticis constitueret. Sed mense Ianuario-Februario, copiae Sovieticae scopos immiserunt et patientiam Kharkov iterum recipere potuerunt. Sed per Martium, Exercitus Rubri defessus et molestos suspendere coactus est. Mora fuit... Utrimque nimis multa damna passa sunt. Praeterea Stalin exercitum suum fortius et provectioris T-34-85 et IS-2 praediorum implere voluit. Verum Germani etiam provectioribus et potentioribus repleverunt -2 et "Tigem". Etiam Stalin in provectioribus numeravit LA-7 et YAK-III. Germani autem, respondentes, recentissimam modificationem TA-152 loco Focke-Wulf iecerunt, et quod maxime ingratum est gagates ME-262. Ultimae aircraft in terminis velocitatis, armorum et armamentorum pares non erant. Carior erat veritas, et intensior in productione labor. At contra, Germani etiam HE-162 creaverunt, quod est vile, maneuverabile, faciliter ad fabricandum et etiam reciprocus. Stalin nondum certatum technicam vicit. Bellum in Britannia patientissime pugnavit. Civitates Americae Unitae nondum inceptum Iaponicum occupare potuerunt. Die XXV mensis Iunii, auctis viribus, Exercitus Rubri in mediam aciem pergit. Milites Sovietici primo praesidia penetrare potuerunt, sed postea in Smolenskis proeliis implicati sunt. Error typicus ducum rubri est, ut urbes certo tempore capiant. Et probet sume civitatem munitam cum valido praesidio et defensione. Oppugnationes copiae Sovieticae inciderunt cum Germani additis copiis transtulerunt ac oppugnare coeperunt. Proeliis iterum, sicut in Primordio Belli Orbis Terrarum, positiones factae sunt et valde viscosae. Inusitata cautela Tituli ostendit. Fortasse numerabat telum miraculum et recentissimas technicas progressus ideoque non properabat. Probabiliter, cupido sanguinis servandi Aryan, quem Germani multum iam amiserant, etiam partes agit. Ita et defensione lacus Nazi multo efficacior est, praesertim fractio "tigris" -2.
  Pugnatum est in mediam aciem in sero autumno. Pervicaciam Stalin ostendit, volens successum evolvere. Sed in hoc casu falcem in lapide inveni. Damna copiarum Sovieticorum maxima fuerunt. Germani paulo minus defendentes partem amiserunt. Panthera-2 piscinam bonam probavit. Vehiculum hoc in fronte satis bene munitum erat, et optimum armaturae sclopeto perforatura, et simul honesta missione agendi. Is notabiliter superavit T-34-85 secundum praesidium gun potentiae, frontalis, et celeritate et manoeubilitate non inferior erat. Etiam ad IS-2 Germanorum apparatus periculosus hostis est, eminus eminus feriens. Ob saepe naufragia, par arma, levia tantum defensionis utilitas, rex Tigris in optima causa non fuit. Gravior immutatio "Panther" -2 adprehenditur cum "Tige" -2 in defensione et in effectu pulsis superatur. Mox Germani productionem unicam paene solum in "Panther" -2 pondo quinquaginta unum talentorum cum tormento equitum 900 equitum habentium. Haec piscina plus minusve militaribus aptus est. Exercitus Rubri victoriam non percepit et ante cessavit. Hiems venit. Germani praedis seriei "E" habebant, et aircraft novas gagates. Commutatio facta est plagarum. Britannia passiva manebat, Americae Foederatae res contra Iaponiam obtinere iam inceperunt. Stalin, videns URSS cum munus tormenti pabulum ageret, accepit et etiam inducias Hitler offerebat. Similes Nazis ad Occidentem se vertant, et capitalestae bellum gerunt. Insidiosa et simplex erat ratio ducis. Huic rursus constat Hitler. Iamque Februario quinto et quadragesimo anno Germanorum copiae in Libyam inferrent. Et bene ibi fuerunt. In proeliis evenit ut praedia Germanica Anglis superiores essent, et aircraft e certamine omnino erant. US nondum proelium iniit. In proeliis Panthera-II et E-100 principales partes agebant, ac modificatio Tigris cum parva turricula et densiore armatura valido machinamento. Churchilus Anglicus non est malus in armis, sed debilis in armis. "Cromwell" omnino non viverra. Ac Aemulator, in lacus tantum stans, non in massa seriei est. Sed maximum est militum qualitas. Germani ignium ac ferri ad orientem a fronte multo paratiores sunt quam milites Britanni. Praesertim divisiones coloniae. et Germanica signa inferrent. Martio in Aegypto capta est. Tum Germani Medio Orientem ingressi, Iraquia, Cuwait, ac deinde Arabiam Saudianam occupaverunt. Hitler per Irania in Indiam ire noluit, sed Stalin, cuius copiae in Irania adhuc erant, non consenserunt. Germani inferrent, per Sudan. Et ulterius Aethiopiam et Somalia. et inde ad aequinoctialem. Circiter septuaginta divisiones Wehrmacht inferrent interfuerunt. Nec tantas Britanniae copias contra Tertium Reich habuit. Germani etiam Gaditanum ceperunt. Impugnatio transiens, et propemodum fulminis velocitas. Oppugnationis aircraft, sicut et helicopteri, etiam in molestis interfuit. Africa in periculo fuit summae detrimenti Britanniae. Sed Stalin non ita simplex.
  Bellum URSS periculosum est ex Britannia. Exercitus autem Rubrum inferrent in mense Iunio MCMXLV. Debilitata Germanorum copia in oriente ferens non sustinebat pressu cessit. Nazis, quod stare non poterat, ad occidentem volvebatur. Exercitus rubri Smolensk, Kyiv liberare potuit et Belarus ingressus est. Additis ex Africa copiis Germani aegre inferrent Fontes prohibere potuerunt. Novus lacus Germanorum seriei E-50, quae parem non habebat, in proeliis interfuit. Praeterea Nazis ictu distracto ex Turcia egit. Et Turcia ipsa, premente Germania, Unionem Sovieticam oppugnavit. Ita res iterum perplexior facta est. Problema erat T-54 nondum seriem ingressa, et T-34-85 iam plane obsoletum in seriei E seriei et etiam in Panthera II. In hieme, copiae Sovieticae adhuc perculsae sunt, sed significantes successus consequi non potuerunt. Praeterea discos proeliis interesse coepit ... Nulla res melior facta est successu Americanorum contra Iaponiam. Denique Yankees Peru Harboum recipere curaverunt, et inceptum in Oceano Pacifico ad latus Americae transire coepit. Sed, proh dolor, us auxilium sero potest esse. In fonte 1946, Germani, commodo E praedis supra triginta quattuor utentes, inferrent. Milites Sovietici, duris proeliis, pertinacissime restiterunt. Exercitus rubri heroicus erat et tormentis valde instructus. Praesertim 100mm anti-lacus sclopeta. Foderunt. Germani Kyiv reducendi sunt et Exercitum rubrum ultra Borysthenen repellunt. Sed in hac aqua obice erat copiae Sovieticae impenetrabilem defensionem aedificaverunt. Germani aestate et autumno conflixerunt, sed copias Sovieticas frangere non potuerunt. Tantum curaverunt ut Leningrad iterum angustos. Sed Nazis non cepit ipsam civitatem. Hiems in permutandis ictibus transiit. Americani per Oceanum Pacificum tardius moventes sunt et eatenus armis nuclearibus non usi sunt. Vero rursus progredi Germani conati sunt. Lacus seriei "E" usus est, machinarum ultimarum septuaginta talentorum pondo. URSS dimisit IS-7, capax mastodonibus resistendi. Medium lacus T-54 etiam apparere coepit. Britannia etiam intenditur, taetras in Africa Aequatoriali deductas. Unitates Americanae hic quoque adiuverunt. In bello Pacifico, multis copiis et lacus Americanis non eget. Coeperunt premere Nazis ex Africa. Nunc socii, quod sedere et comprimi et comprimi hostem non posse, intellegebant. Aestate et autumno US et Britannia magnam Africae partem recipere potuerunt, ac etiam Germanos e Somalia et Aethiopia expulerunt. Germani Moscuam inferre non poterant, in proeliis situm haerebant. Hieme Stalin in Turcia percussit. Exercitus ruber copias Ottomanorum vicit et Kars, Erzurum et Tanrog cepit. Germani significantes copias traducere coacti sunt ut socium servarent. Sed Exercitus rubeus, prope Leningradum inopinato percussus, maiorem ibi victoriam adeptus est. Anno 1948 venit... Vero Germani iterum progredi conati sunt. Ab omnibus angulis transversis diffundentes, piscinam pyramidalem originalis impenetrabilis efficere curaverunt. Et cum hoc machina magna spes est sociis. Promotio mense Maio incepit. Post duos menses pertinaciter pugnatum, Nazis Smolenscum appropinquavit. Pyramidalis lacus efficaciam pugnae ostendit, sed cuniculis saepe inflantur. Germani urbem capere non potuerunt atque eam circumdederunt. Sed in Africa majora felicitate socii egerunt Germanos ex Aegypto pulsis. Etiam Iaponia victus multas insulas et Philippinas amisit. Germani longius in oriente in occasum progressi, in medio rursus Leningrad appropinquabant. Aviatio Germanica adhuc fortior erat quam una Sovietica, praesertim qualitate. Sed in fine anni 1948, MIG-15 in prima fronte pervenire coepit. Machina Sovietica vi et velocitate et armamento Germano inferior erat, sed magis maneuveribilis erat. Americani quoque operam suam emendaverunt.
  Hieme anni 1949, copiae Sovieticae Germanos a Leningrad reppulerunt et Smolenskum propulerunt. Et Americani una cum Britannis Nazis ex Africa eiecerunt. Vero 1949, Turcia etiam a bello recessit. Tertius Reich imperium in Oriente Medio amisit. Positio Nazis deterioratur. Non ausi sunt ad orientem progredi, sed ad defensionem artam permoti. Copiae Sovieticae, utentes T-54 et IS-7 piscinas, per defensiones Wehrmacht erumpere conati sunt. Sed Nazis arctissime firmam tenuit. in Hispania etiam in defectione socii terrae conatum finiverunt. Res aliquanto melior in Sicilia fuit, ubi, adiuvante mafia loci, res gesta est. Iam undecimus annus est ab ineunte altero bello mundano. Omnes nationes perquam defessi sunt et perquam defessi. Oeconomia globalis protenta est. Et quisque pugnam quam primum finire cupiebat. imprimis Germanos et Russos graviter maceravi. Stalin Hitler pacem obtulit condicione nulla optionis: reditus ad fines priores et commutatio captivorum - omnibus omnibus! Sed Fuhrer tantum induciis consensit, non deesse agrum occupatum cedere. Praeterea opus de creatione bombae atomicae iam in Germania confecta erat et iam missilia intercontinentia erant. Civitates Americae Unitae putaverunt utens bomba atomica. Sed dum praedam in Europa timebant. et mense Decembri 1949 in Iaponia eam demiserunt. Exitium terribile secuta est. Et simile indicium in Germania intellectum est. Fuehrer nationem allocutus est ac suggessit quaestionem de mundo gravi considerari. Sed postea animum mutavit... Novus annus 1950 accessit. Copiae Sovieticae novam offensionem in fronte deduxerunt. A Germanis stricta defensio. Et socii per Italiam, ubi erat res militaris, profecti Mussolinos. Sed lacus pyramidales Germanorum Patones et Provocationes numeraverunt. Americana Paton, quae arma Germanorum lacus, etiam propinquo, penetrare non poterat, in primis dura dedit. Socii caedere coeperunt. Ita, et discus Germanicus invulnerabilis damnum in Civitatibus Foederatis et Britannia intulit ingens. Aliquando, Germanica aviatio qualitatem in Sociis praestantiam conservavit. Conatus in Normanniam aestatis portum frustra cessavit. Verum, in fine mensis Augusti, post bombingam nuclei in Iaponia deditionem venerunt. Occidens manus solvit. Sed Civitatum Foederatarum armis nuclearibus uti non ausi sunt, ut ballisticis missilibus Tertii Reich intercontinentalibus tegi possent. Exercitus ruber Dnieper in media appropinquavit, sed etiam cessavit. Utriusque copiae ad limitem defatigati sunt ... Ac tandem, die 25 mensis Novembris anno 1950, Truman Hitler pacem pari condicione obtulit. Hoc est, Europa remanet cum Tertio Reich, excepta Sicilia, et quod reliquum est Italiae. Stalin compromissum vadit: fines USSR in MCMXXXIX. Germanos, omisso agro, paulum progressos adquirere. Gallia, Belgium, Holland, et aliae extraneae in potestate Germanica manent, sed quandam quantitatem autonomiae accipiunt. Id est simile quiddam formatur Unionis Europaeae. Tertius Reich finit genocidia Iudaeorum et Cingaris, quamvis aliqua iuris restrictiones in suis iuribus remaneant. Relationes commercii in integrum restituuntur. Nationes suscipiunt aliorum imperium observare. Reparationes nulli imponuntur. Captivi pro omnibus permutantur. Stalin et Hitler adeo defessi sunt ut talem condicionem acciperent. Americae Foederatae plus quam alii lucrati sunt, ut Sinas et Asiam in sphaera auctoritatis suae comprehendere curaverunt. Et Britannia cum America Africam cepit. In Germania graviter exhaustae sunt humanae facultates. In ea, Fuhrer polygamiam publice invexit. URSS sine acquisitionibus territoriis acceptis anno tricesimo nono et quadragesimo relictus est. et graviter defatigatus est.
  
  
  CARNISH PANTHERA NUMBER SECUNDUM
  ANNOTATIONES
  Puellae bellatrices pulchrae Pantheram in magisterium piscinae aedificationis vertere poterant. Et nunc Germani Exercitus Rubri arctissime constringuntur.
  . CAPUT I
  Mense Septembri 1943, provectior Panthera-2 seriem ingressus est. Vehiculum hoc eandem crassitudinem armorum atque armamentorum quam Tigris habuit, sed quadraginta tantum talentorum. Quam ob rem Mainstein scopi in viribus vicit et Germani Exercitum rubrum trans Borysthenen iactare poterant.
  In hyeme bellum tractum. Fritz in prima acie extendit et Leningrad obsidionem tenebat. Vere socios ex Italia deturbavit. Mense Iunio 1944, taetrae temptatae aditus in Normanniam etiam defecit. Socii plus quam 70 millia militum et duces tantum captivorum amiserunt.
  In Rubrum Exercitus medium progredi non potuit die 22 mensis Iunii anno 1944 .
  Pugnae atrocia. Puellae etiam in proeliis interfuerunt.
  Panthera prope inexpugnabilis erat in fronte, sclopetum egregium, et simul pernicissimum, praesertim cum nova tormento equitum nongentorum.
  Gerda in bikini pugnavit et nudis digitis usus est.
  Puella, nudo calce pugionem premens, cooed;
  - Ego potentissimus ero!
  Tum illa globulum prelo cum Andrea premendo accendit.
  Belliger occumbo;
  - Lacus aerobatics!
  Christina accensus, premens bullam lingua sua et fremuit;
  - Pro viris formosis!
  Magda quoque, nudis digitis percussa ope, Stridentibus hostem feriebat;
  - Et feminae etiam pulchriores!
  Puellae autem e tormentis iectionis triginta quattuor cantabant;
  - Curam habe de mulieribus, Curam habe de mulieribus;
  Mulieres cavete!
  Guys pecunia, festina!
  Hic est puella quae temperamental et subtiliter miratur.
  Praeter haec, nonnullae aliae sunt nuances. Praesertim loco FAA horum missilium efficacissimi Germani proximis et efficacissimis multi- propositi aircraft TA-152 nitebantur. Vehiculum hoc altum celeritatem habuit, maneuverability bonum et armamentum validum cum armis.
  Pugnator esse potest, et oppugnatio aircraft et ante-linea bomber. Celeritas eius 760 chiliometrorum per horae fuit, et sex tormenta aeris. Potentissima in armamentario ac pernicissima propellens tribunal unico pugnatori. Ad oppugnationem aircraft et ante-linea bomber, effectus eius est simpliciter eximius. Iamque apparatus efficax evasit et gubernatores in ea refrigerant: Albina et Alvina. Et sunt pulchra blondes sicut eximius.
  Albina adiuta nudis digitis concisa pipiade e plano;
  - Im 'optimus!
  Et Soviet Yak cadit fumigans caudam relinquens.
  Nudorum digitorum ope emissa et Alvin. Illa currus Soviet percussit et tweeted:
  - Pro patria elephant!
  Et puellae rident. Exposito leviter pectore. Exponent pulchros libros sicut fraga praecoquite.
  Albina coccinea papillae ope accensus, tectum lacus, post quem corruit, transfixit;
  Post omnes, a taiga ad maria Britannica!
  Alvina etiam piscinam Sovieticam percussit cum papilla carbunculo et pisa;
  - Puella nudis pedibus fortissima est!
  quam ob rem defensionem erumpere non posse. socii et caesi sunt. Produci jet aircraft non est utile. Tum carior est et plus devorat, ac peculiarem gubernatorum institutionem ac novam infrastructuram requirit.
  Melius igitur est in machinis cochleae provectioribus niti. 152 TA et prospero admodum consilio. Et gubernatores plerumque sunt hyper puellae!
  Germani Sovieticum in media acie repellere potuerunt ac etiam ipsi Smolenscum perruperunt.
  Praelia ostendit - "Panther" -2 machina, quae propemodum incomparabilis est. Et illam regere non potes. Et in ruina, apparuit Tigris i3. Novus apparatus, septuaginta talentorum appensus, armaturam frontalem habuit 250 mm et 170 mm laterum arduorum. Et unum machinam de horsepower.
  Et "Tiger" -3 pro cars Soviet simpliciter mortiferum est. Eius tormentum 105 millimetre cum dolio 100-EL longitudo vehicula Sovietica e quinque chiliometrorum demolitur.
  Talis piscina, sane, nimis lenta est pro tormentis Sovieticis. IS-etiam in II.
  Germani Smolenscum iam circumdederunt et Moscuae minatio erat.
  Hiems venit et nix ... Leningrad adhuc in obsidione est. Germani munitiones superant et aedificant. Nova arma parant.
  imprimis disco. Quae summa caeli principatum dare potest.
  Germani in Africam hieme taetrum fecerunt. Hi Gaditanum fretum in Mauritania proficisci coeperunt. Franco per ultimatum Fuhrer Germanorum copias permittat.
  Tituli exspectaverunt continentem nigram et suas facultates accipere. Mense Ianuario, Exercitus Rubrum in centrum progredi conatus est. Sed Fritz parata erant. Et exercitus Sovieticorum adversis contumacibus resistebant. Hostes autem maiorem oppugnationem iam habuerunt quam Russi.
  Mense Aprili Germani iam progrediebantur et in meridiem versus feriebant.
  Ad Rubrum Exercitus mirum in curo ut. Et novis lacus utendo ac fortius aircraft.
  Autem, Arado jet bombers etiam in proeliis particeps fuit. Efficiens et velox sunt. Et difficile est ab anti elit sclopeta ingredi, et pugnatores assequi non possunt.
  Subsecutura percussionis Germanorum Donbass recipiendae adiuvit et Ucrainam ripam sinistram occupavit. Nazis statim usque ad Don pervenit. At illi adhuc morati sunt.
  Ibi oppugnatio Chersonesi fuit. Stalin trepidant. Socii passivi sunt.
  Immo et Iaponia pertinacius et efficacius restitit. Americani autem copias contra Tertium Reich collocare non potuerunt.
  Germani autumno MCMXLV graviori etiam instrumento - diskette usi. Hae scutellae volantes, propter jet laminae, armis parvis fere invulnerabiles erant. Et emittere possent cum suo alveo, nec ipsi detrimenta patiebantur.
  Disco resistere non potes in aere.
  Hic Grineta et Eva in patera volant. Puellae in bikinis sunt puellae pulcherrimae, et balteis tenuibus blondes sunt.
  Grineta globulis globulis nudis digitis impressit.
  Et laminae eius floppy gagates statim deiecit duodecim aircraft Soviet et stridovit:
  - Nostrae technologiae!
  Eva quoque arefacta nudis utens digitis, iterumque letiferam gagates emisit, premens omnes et denudans dentes, editas;
  - Pro summa technologiae in aerodynamicis!
  Puellae inter se nictant.
  Hic est baptismus ignis.
  Bene, in consilio, hostis in hac causa, Tertius Reich, nescio quomodo adhibuit. Et Moscuae copiae iam appropinquabant, quamvis ad Mozhaiscum defensionis aciem concurrerent.
  Fritz iam caudas bombers cum vi machinarum habuit. Et infensi Nazis bombs in immensum numerum emiserunt. Tantum incursus hiemis Fritz successus obstitit.
  Stalin, ut tempus emeret, inducias per triennium Hitler offerebat.
  Fuhrer consensit, sed reditus in Germaniam omnes captivorum belli et solutionis reparationum in oleo, auro et aliis materiis rudibus obnoxii sunt.
  Stalin consentire coactus est. Et Hitler auxilium Iaponiae venire constituit. Ad Occidentem turbas convertit.
  Primum omnium Germanorum copiae in Africam ierunt. Annus 1946, novarum victoriarum Tertii Reich triumphos egit. Primum, Continens Niger occupata.
  Hic summa rerum non hostium acies, sed longinqua intervalla, extenta communicatione viarum inopia. Et hoc est vere ingens problema. At Germani solvunt.
  E-s gun 25 lucem nacti auto- remisi. Pondere viginti septem talentorum, habebat 88 mm 71 EL tormentum, et armaturam frontalem 120 mm in clivis, et 82 mm cum declivis in lateribus, et machinam cum equinis nongentis. Talis erat tormentorum ultro se movens.
  Eodemque tempore, optimum suum incessus effectus est. Et celeritas, et maneuverabilitas, et silhouette humile, et arma frontalis egregia, et tormentum, quod etiam tam bene munitum cisternam quam ecclesiasticus ab uno et dimidio chiliometrorum confodit.
  Africa cecidit.
  Britannia in ictibus Germanicis rumpit. Mense Novembri, die octavo exeunte Beer Putsch, copias Nazis in Britanniam appulit. Quaeque eorum opprimendi causa fuit.
  Integra SS divisio in proelio cum puellis discalceatis interfuit. Et non obstante frigore in uno tantum bikini. nudaque, rotunda, calcibus rosei emicabant.
  Puellae per oram cucurrerunt. tasque nudo proiecere, crura excidit et canebant;
  - Sanctum bellum victoria nostra erit;
  Imperium leonis opprimemus in instanti ...
  Aquilae puellae sumus apud nos liberos et avos;
  Si opus est, vincemus necessitatem sicut catulus!
  Hae puellae tam pulchrae et paene nudae sunt. Et quomodo tales puellae agunt in pravitate.
  Atque etiam scutellas volantes in caelo deprimuntur. Grineta et Eva, cum laminae gagates, loca hostium evertere, et munimenta et pillboxes frange, et fossas ferreo terere.
  Grineta globulis nudo premebat in digitos, Britannos obnixus in fissura;
  - Serit latro malus per saxa;
  Contere eum napalm!
  Eva quoque nudo pede pressit et pressit mobilibus cruribus felis;
  Non parcas illis
  Nothi omnes occide...
  Quomodo pediculos opprimere -
  Quasi blattam percute!
  Hic patera volans ad celeritatem quinque soni ruens nec una antis aircraft sclopetis deducere potest.
  Nempe Albina et Alvina gubernatores etiam blondes pulchrae sunt, sicut eximius.
  Albina nudis digitis pressit vectem et conchas aereas accendit, fusa simul duodecim aeroplana.
  Puella pipiabat;
  - Gloria pulchris puellis!
  Alvina etiam nudo calcaneo usus est, et post mortem funestam munera solvens, et duodecim currus abscissos, clamavit:
  - Et heroidum gloria!
  Hae sunt puellae in eis tam indelebilis flamma urit. Sunt miris modis pulchrae. & blondes. Ac lumbos graciles, ac laminae torcularis sunt ut eget.
  Hae sunt puellae - modo supremi bellatores extra-classis. et nemo contra eos umquam resistet.
  Plus quam mille singulas aircraft iecit, pro quibus specialia praemia accipiebant: stella Crucis Militiae Crucis ferreae cum foliis quercubus argenteis, gladiis et adamantibus!
  Quippe tanto exercitui Britannia resistere non potuit. In oppugnatione Londoniarum, Gerda et nautae eius in piscina Tiger-4 erant. Haec raeda quinque talentorum leviorum erat, sed cum tormento gasi per mille quadraginta equitum turmas. Eorum piscina paene inviolabilis erat.
  et anguli inclinationis armorum in eo etiam majores fiebant. Et qualis schedae tutelae increvit.
  Gerda nudis digitis incensus, Anglicum Howitzer et stridore confodit;
  - Gloria elephantorum patria!
  Carola etiam hostem percussit cum cruribus suis pulcherrimis et parum pudicis et clamavit:
  - Ita patria elephantorum sumus!
  Christina sumpsit et exuit bra. Et cocco papillas exposuit, et mouit eas.
  Post hoc, eius libris fragum globulum globulum presserunt, et dona mortis e machina tormentorum pluerunt.
  Puella pipiabat;
  - Oh, Moska scio fortem esse;
  Impignorare et episcopus capit!
  Magda quoque tundebat, papillas quoque utens pyropo, sient pectore, fremit;
  - Cor, cor puellae bonum!
  Tota autem pugna Anglica statim in aerem volavit.
  Obstupuerunt Britanni. Milites, in deditionem accepti, ad genua procumbunt, nudas, excisas, frigidas puellarum pedes osculantur.
  Et milites, duces et duces nudis et rotundis lingulis lambebant.
  Haec est victoria Tertii Reich. Et Cannibal cum litteris capitalibus - Adolf Hitler perduxit ad id quod Napoleons facere neglexit - pompam per Londoniam.
  Iam Tertius Reich et Iaponia Foederatas Civitates expugnare debebant. Etiam et facilisis nisi.
  America colossas opes habet et oeconomiam excultam et multae copiae sunt. Plebs magna est. Plus, separatio a tertia Reich ad Oceanum.
  Difficilis est... Germani nunc colossas copias et miraculi arma habent.
  Primum ictum est operatio Icari et Islandia captio. Territorium hoc a Civitatibus Foederatis Americae Tertii Reich bombinge adhibitum est. Nunc USA cum carris suis Europam attingere non potest.
  Hitler ad Islandiam usque primo Decembris MCMXLVI cepit. Americanos ex improviso ademit.
  Sed haec victoria nondum est.
  Autem, Fuhrer tantas ambitiones habuit ... Thracam quam Genghis Khan et Napoleon.
  Germani velociter et accelerato gradu, servili potestate utentes, classem aedificant. Et naves pugnae et vectores aircraft et multae subaquaneae. Eodem tempore pontis caput in America Latina conditum est. Primum in Argentina apud Perron, deinde in Brasilia, principatum magis magisque ad Tertium Reich ordinatum.
  Iapones etiam Civitates Americae Unitas debellare et inceptum occupaverunt. Egregios pugnatores et fortes gubernatores habent.
  Sed sane Albina et Alvina pares non habent. Hae puellae in caelo sunt sicut aquilae super-classis.
  Albina septem US planis nudo ilico digitos jecit et cantavit;
  - Magnus sum bellator!
  Alvina quoque octo volatilia volatilia volatilia addicta, duralumin ope nudae, perusta crura, et elidit;
  - Et plus etiam bellator sum!
  et pulchri- tudines acceperunt et ostenderunt linguis suis. Et pugnemus...
  Aestate anni 1947, Nazis Groenlandiam capere et Canadam invadere poterant.
  Pugnavit in caelo hostem Alvina, sex planis plura conjecit, lam thorace papilla coccinea.
  & infensi cooeditur;
  - Non sum fortior in mundo;
  Patet omnibus in mundo albo -
  Patet bis duo esse quattuor
  Teneamus Americae rationem!
  Albina etiam hostem carbunculo iaculatur papilla, caesis hostibus aircraft et eliditur;
  - Nullus modus est viribus meis;
  magna puella sum et forma ...
  Si causam capio in proeliis;
  Sic cum potestate in aeternum!
  Alvina giggled and remarked;
  - Et non plicatum, non complicatum.
  Bracae tuae frigidae sunt!
  Susceperunt autem puellae et nictabant ad invicem.
  Bellum ortum est. Mainstein in Canada, urbes praecipuas capere curavit: Toronto et Quebecum. Et vere frigus evenit.
  Et hic est Gerda pugnans cum sociis suis. Puella pulcherrima est.
  Merito capti milites nudos pedes osculantur tanta voluptate, etiam cum pulverulenti sunt.
  Gerda accepit et cantavit, firing et pulsavit Sherman nudis digitis suis;
  Omnia possum facere possum omnia
  Si utar crure meo in proelio!
  Et virago fortium linguam suam ostendit.
  Carola etiam donum homicidium impulit in adversario suo, tunc ope pectoris coccinei papillae et pipiatae:
  - Pro mea egregia facinora!
  Christina etiam ad hostes excanduit, et satis apte. Transierunt per piscinam et divulgaverunt;
  - latrare sicut felem
  Quam canis ululabit
  et pascua comedet caprum simul.
  Magda etiam adversarium despiciens. Et papilla fragum pressit globulum globulum et stridit;
  - Atamantes putant bella citaturos;
  et praedam aeque dividere incipient!
  Gerda papilla et stridore carbunculo incaluit;
  - Non possum spectare Playboy
  Mihi opus est aliquem occidere!
  Haec tam ferox et tenax. Hae sunt puellae ... Fine quadragesimo septimo anno fere tota Canada a Germanis capta est.
  Et in novo anno 1948 pugnatum est ad territorium Civitatum Americae Unitarum. Hoc est quod Nazis ocellos habet, etsi non conos, sed tropaea.
  Vere quadraginta octo, progressus copiae Tertii Reich per agrum Civitatum Americae Septentrionalis pervenerunt. Et mense Maio, Nazis una cum Iaponicis, Americam Latinam et Mexicum occupavit metropolim ab australi parte. Et id iam magnum.
  Tituli eurn ad mundi dominationem. Et Truman solum superesse voluit. Sed casus eius decrescebat.
  Fuhrer hic in munere Avadon fuit. Bene, quid USA reliquerunt. Loco "Pershing" apparuit "Paton". Haec piscina paulo fortius sclopellum et machinam potentiorem habuit, sed certe victoriam ferre non potuit.
  Potentiores lacus creare conatus fuerunt. Germani Tigris-4 summam machinam, quae iam omnia bona erant. tormentum eius omnia vehicula Americana ex longo intervallo transfixit, et frons eius hits ex omnibus fere tormentis tenebat. Sola piscina "Abraham", cum 120-mm, tormentarii longi-disclusi, damnum aliquod saltem "tigris" -4, et magis in tabula, et claudere potuit.
  Germani etiam graviorem oppugnationem adipiscuntur. Et hec MP-64 sicut erat superl. Americanos penitus oppressit.
  Aestas quadraginta et octavi anni in America difficili evasit ... Fine Augusti Germani Vindobonae et Novi Eboraci accesserunt.
  Atque in his urbibus oppugnari coepta est.
  Mense Augusto Nazis New York oppugnare coepit. Scutellas volantes in proeliis interfuerunt.
  Hic unus eorum pugnavit Eva et Agatha. Duae puellae pulchrae in bikinis autocinetum validum erant.
  Circumvolavit per laminam vi et lacertis parvis invulnerabilis fuit. Et ipsae puellae radios calefactionis adhibebant in sagittando.
  Eva pressit globulum globulum nudis digitis, calorem radios vomens, inimicos quasi flammam ac cicadarum accendit;
  - Gloria tertiae Reich!
  Agatham nudorum digitorum inflammata summitate pulmonis quoque tepuit;
  - Utinam vincamus!
  Puella est summa pugna et pulchra. Et quomodo hostes terit cum laser.
  Et caloris radii aliam piscinam Americanam conflabunt.
  Et in terra, Gerda oppugnat. Item puella pugnax.
  Jamque ipsa et turba jam media inter se erant. Et conchis currentis ad piscinam turritam. Ipsae puellae Yankees ferient. et totam nubem hominum distrahent et agunt cum omni impugnatione. Milites sunt tam leves et leporarii, nudis cruribus excisis.
  dentibus denudatis etiam canunt. Haec sunt pulchri- tudines Tertii Reich. Et bene iaciunt satis. Hostes autem perforant acus oleo perforant.
  iam Venetiis lapsus est. US deditionem copiasque in deditionem accepit.
  Sic alia pagina historiae versa est. Victoria videtur esse... Sed post modicum Hitler Americam Latinam capit.
  Et die 20 Aprilis 1953 bellum cum Iaponia eiusque coloniis incipit. Copiae Tertii Reich commodum in technologia habent.
  Validis armis oppugnant. Invulnerabilis volatilis scutella.
  Albina et Alvina in plano pugnant. Pugnant puellas, sed aliud dicunt. Fibulae globuli nudis digitis premunt.
  Hic in molestis copiis Italicis ardentibus sunt.
  Sicut tapete volant radii. Puellae sibi rident. et pectora coccinea papillis quatiunt.
  Albina etiam cecinit;
  Nemo nos obsistit, nemo nos vincet!
  Et calce nudo globulis globulis feriendo pressit adversarios. Talis puella de lupa nata est.
  Alvina globulis nudis digitis ac stridore urget;
  - Pro mea virtute cosmicam, praeses ad tumulum collectivum agemus!
  Connive ad amicum!
  Ita bellatores sunt pernicissimi et velocissimi sicut fulgur. Ignescunt.
  nudo pede tendit Albina, accendit tigno. Ardet adversarios et stridore;
  - Pro magnis victoriis meis!
  Imo hic puellae summae obliquum sunt et classis. Facere quae alii non possunt. Iapones furiali energia lupae opprimunt.
  Sed non solum Germanos et alius exercitus externi Samurai necat.
  USSR, iam Beria praeerat, bellum etiam iniit. Hic in via Stalin clade cum Tertio Reich perturbatus ante mense Martio 1951 mortuus est. Et Beria cepit occupare imperium. Iamque confirmatus est ipse in eadem quadriga Hitler.
  simul oppugnant samurai.
  Turba Elizabethae in Primorye Iaponica pugnat. Puella valde pugnans et industrius est.
  Illi quidem nudipedalia et bikinis pugnant. Tritura samurai, alacres.
  Adhuc canens;
  Et iterum pugna pergit
  Et cor anxia est in pectore .
  Et Lenin tam iuvenis
  Novellas Octobres antecedit!
  Et iam Elisabetha pampinos, nudis digitis utens, e sclopeto T-54 cisternina in curru Iaponico eam transfigit.
  Tum cooed;
  - Gloria temporibus communismi!
  Ekaterina etiam nudis digitis utens hostem verberavit. Ipsa piscinam samurai confixit et infensi notavit;
  - Nulla patria gloriosior quam nostra!
  Elena in hostes iaculatus et cooed;
  - Erit tempus communismi in Terra!
  Euphrasia quoque nudis digitis verberatur et pipiatur;
  "Mors malo praesidi satanae!"
  Hic dicendum est de bellatoribus supremi et certaminis classis.
  Et in caelo, Anastasia Vedmakova et Akulina Orlova rationes inveniunt.
  Anastasia pugnator Iaponica iecit et cecinit:
  - Puellae nudis pedibus in caelo volant!
  Akulina, samurai interfecto, nudis cruribus ope, pipiabat;
  - Frigus elementum! Frigus elementum!
  Pugnant cum musculis torcularis. In ordine perfecto sunt, et ioculariter bellum vincere possunt.
  Anastasia, fusa aliud planum, cepit et cooedit;
  - Erit frigidum hostibus eorumque clades captis!
  Akulina consensit, hostem nudo digito pulsans;
  - Eamus totam fugam!
  Iaponicae premebantur...
  Hic, piscina Sovietica LP-X in proelio implicatur, in quo puellae e remigibus Alenka pugnant.
  Pugnant autem in curru magno cum tormento 130mm.
  Alenka nudorum digitorum figit et pipat;
  - Haec est communismi gloria!
  Anyuta quoque adversarium verberavit. Hostem percute, et premi;
  - In nomine notionum novarum!
  Atque etiam nudum calcaneum percussit.
  Alla premebat globulum globulum cum papilla coccinea. percussit samurai et clamavit.
  - Pro magnitudine patriae!
  Maria, inflammata hoste, eliditur;
  - Pro unitate Russorum per totum orbem!
  Ea quoque papilla fragum ad sagittandum usus est.
  et Olympia hostes ferient. Multum pugnatores franget, et pipiat;
  - Pro Russia, in mundo sanctissimi!
  Ac nudo quoque calce hosti cedet.
  Puellae pessumdatae dicendae sunt. et colosseam habent spissitudinem.
  Utique, Iaponia tanta pressioni resistere non potest.
  Quin etiam Fritz armis nuclearibus utebantur. Quod evenit ut tota concussa sint.
  Bellum sex mensibus confectum est.
  USSR terras antea amissas recuperavit, et Tertius Reich samurai et omnes suas colonias vicit.
  Et die 1 mensis Maii anno 1958 novum bellum contra URSS incepit, quod Hitler capere voluit, ultimam partem orbis terrarum ab occupatione liberae Tertii Reich. Sed haec alia fabula est.
  . CAPITULUM #2
  Et Nazis iam circumfluit Moscuam ex diversis partibus.
  Tunc Oleg Akulov et puellae iterum proelium inierunt, adiuvantibus Russiam vel URSS.
  Tunc puella Margarita discalceata se adiungit. Etiam mulier adulta scriptori puella facta est circiter duodecim pro immortalitate et munere missionem implet. Ludum per Hypernet Matrix illa coniunxit.
  Milites inde a vicesimo primo saeculo Nazis vicesimo iterum dimicaverunt.
  In imperio fusco fascist multi milites sunt. Fluunt sicut flumen infinitum.
  Oleg Akulov, Nazis gladiis concisis, peditibus et praediis, rugit;
  - Non deficere!
  et acutum disci ab pede pueri nudo volavit!
  Margarita, opprimens, denudans dentes, grex;
  - Est locus feati in mundo!
  Et acus venenatae ex nudo puellae pede dispersae, Nazis et eorum plana et lacus feriunt.
  Natasha quoque digitos nudos iecerat, caedendo ululabat;
  Numquam obliviscemur ac numquam dimittimus.
  Et gladios eius transierunt per fasciculos in mola.
  Zoya secans hostes, elidit;
  - Pro novo ordine!
  Et novas acus nudas sparsit a pede. Quid in oculis, quid in faucibus militum Rolandorum elit.
  Ita satis constabat excitari et furere bellatores.
  Augustinus caesis militibus albis et praediis, elisit;
  - Nostra ferrea voluntas!
  Et pede nudo fugit letale donum. Et cadunt takni et fuscae pugnatores.
  Svetlana ad molendinarium secat, gladios eius sunt sicut fulgur.
  Nazis quasi manipuli cadunt.
  Puella acus nudo pede iacit et stridore;
  - Pro Mater Russia vincet!
  Oleg Akulov contra Nazismum promovetur. Termino puero turmae fuscae.
  Eodemque tempore acus digitos pueri nudis cruribus veneno eiciunt, truncos dilaniant, ac plana deducunt.
  Puer fremit;
  - Gloria Future Russia!
  Et in motu secat caput omnium et rostrum.
  Margarita quoque adversarios opprimit.
  Pedes nudi iactant. Nazis frequentes moriuntur. Bellator clamat:
  - Pro novis finibus!
  Et tunc puella tollet et secabit .. .
  Massa cadaverum fascist militum.
  Sed Natasha in ingrata est. Caedit cum lacus Nazis et canit;
  - Russia magna et nitens;
  Mirum valde sum puella!
  Et fugiunt pedibus nudis orbes. Qui juga Nazis. Haec puella est.
  Zoya in inferrent. Metis manibus fuscis militibus. Exspuentes fistulam. Mortiferas acus digitis nudo proicit acus - lacus et plana iaciunt.
  Et simul ipse sibi cantat;
  - Oh, bludgeon eamus;
  Oh, meus ventus ibit!
  Augustina, Nazis caedens et fuscos milites exterminans, stridore;
  - Omnes villosi et in cute animalis;
  Ad tumultum vigilum fuste ruebat!
  Et nudo digito in hostes deducet id quod elephantum occidet, et multo magis piscinam.
  Tum strideo;
  - Lupi!
  in ingrata Svetlana. , secat, Nazis feriens. Nudo pede immittit eis munera mortis.
  Mola cum gladiis currit.
  illa multum pugnantium et stridore oppressit;
  - Magnam victoriam venit!
  Et iterum puella in motu ferae est.
  Et nudis pedibus deducunt acus mortiferum, lacus et plana destruens.
  Oleg Akulov exilivit. Puer in somersault versabat. Multum Nazis in saltu concisa est.
  Nudis digitis acus proiecit, et obstrepit;
  - Clarus esto formosae fortitudinis meae!
  Et iterum puer in proelio est.
  Sequitur Margarita odiosa. Concidit omnes hostes sustentabatur. Gladii eius duriores sunt quam sphaeris molendinorum. Digiti nudaeque iaciunt dona mortis, lacus et plana ardent.
  Puella in ingrata est. Milites brunnei sine ceremonia exstinguuntur.
  Aliquando et exultat et torquet!
  Muneraque internecionem fugiunt ab ea.
  Et ipsi Nazis mortui sunt. Tumulos totos cadaverum congerunt.
  Margarita stridore;
  - Eques Americanus sum!
  Et iterum nudos pedes iecerunt acum.
  Et postea plus acus duodecim!
  Natasha in inferrent est etiam frigidissima.
  Nudo pede iacit, et a palea verubus.
  Et clamat in summo pulmone;
  - Sum mors lucida! Omnia, quae habes, facere est mori!
  Et iterum pulchritudo in motu est.
  Zoya tempestates Nazi cadaveribus obuiat. Et boomerangs interitus etiam nudis pedibus fugiunt.
  Et fortes fulvi cadunt et cadunt.
  Zoya clamoribus:
  - Puella nuda, vinces!
  Et duodecim acus e nudo puellae calcaneo volant. Qui protinus in fauces Nazis foderunt.
  Mortui stillant.
  Quinimmo omnino mortuus est.
  Augustinus contra inferrent. Conterat agmina fusca. Gladii eius in duabus manibus portantur. Et talis est bellator magnus.
  Turbo fascist rapit turmas.
  Capillus puella rubris fremit;
  - Futurum absconditum est! At victor erit!
  Et in tetris, igneis decor crinibus.
  Augustinus in ecstasi fremit;
  - Dii belli omnia abripient!
  Bellator et inferrent.
  Et nudos pedes iactant multa acus venenata acus.
  Svetlana in proelio Sicque micans et pugnans. Nuda crura eiiciunt tot mortifera. Non hominem, sed flavos mors habet capillos.
  Sed si frangit, prohibere non potes.
  Svetlana canit;
  - Vita non erit mel;
  Ista salta in rotundo choro!
  Somnium fiat -
  Pulchritudo hominem in servum vertit!
  Et in motu nudis pedis magis ac magis ira est.
  Oleg in ingrata accelerans omnia. Puer Nazis verberat.
  Nudi pedes iaciunt acus acutas - lacus et plana discerpens.
  Bellator juvenis stridore;
  - Insanum imperium omnes dilacerant.
  Et rursus puer in motu est.
  Margarita est puella turbida in actione sua. * et in triturátur inimícos.
  Hic nudo crure emittit, pisum explosives. Illa explodet, et statim centum Nazis et decem piscinae proicientur.
  Puella clamat:
  - Victoria usquam ad nos veniet!
  Et molam gladiis curret, in diversa cadi piscinae volant.
  Natasha motus eius acceleravit. Puella fuscos bellatores caedit. Et cum clamaret;
  - Victoria imperium Russiae manet.
  Et accelerato nazis deleamus gressu.
  Natasha puella terminator est.
  Non cogitat sistere et retardare, et lacus et plana errare.
  Zoya in inferrent. Gladii eius videntur carnes et metalla acetaria secare. Puella summo pulmonis sui clamat:
  - Nostra salus viget!
  Et digitos nudos etiam tales acus mittunt.
  Massa hominum iugulatis iugulis in aggeribus cadaverum circumiacentium, nec non piscinae fractae et depressae elit.
  Augustinus est puella insana. Et comminuit omnes sicut suus robot ex hyperplasma.
  Non centum Nazis iam confregit. Sed omnia carpit gressum. Bellator adhuc fremit.
  - Invictus sum! Frigidissima in mundo!
  Et iterum impetus decore per.
  Et ex nudis digitis pisum evolare. trecenti Nazis et duodecim piscinae valida explosione divulsae sunt.
  Augustinus cecinit;
  - Terram nostram occupare non audebis!
  Svetlana etiam in ingrata eft. Nec ullum spatium gram. Fera Terminator Puella.
  Et hostes scindit et Nazis exterminat. Massa pugnatorum fusca iam in fossam ac per vias cecidit.
  Sex sunt furentes. Ferum proelium fecit.
  Oleg Akulov rursus in actu est. Ille procedit gladios vibrans. Et terminator molendinum currit puer. Nazis mortui cadunt.
  Massa cadaverum. Totos montes corpora cruenta.
  Puer dux belli silvestris meminit. Ubi etiam equi populique permixti.
  Oleg Akulov stridore;
  - Vae ab animo!
  Et copia pecuniae erit!
  et terminator puer in novo motu. Et nudos pedes sumet aliquid et proice.
  ingenio puer increpuit;
  - Magister classis et firmus "Adidas"!
  Vere frigus spectaculum evasit frigus. et quot occiderint Nazis. Plurimos et fuscos pugnatores maximi interfecerunt.
  Margarita quoque in pugna est. Cinnamomum et ferrum comminuit exercitus et fremit;
  - Magnus concursu legioni! Omnes nos in loculum regimus!
  Et ad Naziseos gladios eius detruncantur. Massa pugnatorum fusca iam concidit.
  Puella fremuit;
  - Etiam pantheris frigidior sum! Proba quod quisque est optimus!
  Et e nudo puellae talo, sicut pisi explosivis validis, evolabo.
  Hostem feriunt.
  Et tollet et confringet aliquos adversarios et lacus et etiam plana.
  Natasha autem in potestate est. Et adversarios verberat, et ipsa descensum alicui non dabit.
  quot iam interrupit Nazis.
  Et dentes eius tam acuti sunt. Oculi autem sapphiri sunt. Haec puella est carnifex principalis. Tametsi omnes suos habet - carnifices!
  Cornelius clamat:
  - Delirus sum! poenam habebis!
  Et iterum puella multum Nazis gladio caedet.
  Zoya in motu est et multum fuscum bellatorem excidit.
  Pedes nudis acus iactant. Quaelibet acus plures Nazis necat. Hae puellae vere pulchrae sunt.
  Augustinus proficit et opprimit adversarios. Et simul, clamante non obliviscitur;
  - Effugere loculum non potes!
  Et tollet puella dentes suos et dentes eius portavit!
  Et rufus ita est.
  Et omne verbum ex ira.
  Svetlana in moventur Hic multa capita et turres piscinae secabat. Bellator, qui dentes portat.
  Linguam ostendit. Et inde paleas exspuit. Tunc ululat;
  - Visne guys eritis mortui!
  Et iterum acus mortiferae volant a pedibus nudis, qui pedites et aircraft feriunt.
  Oleg Akulov salit et salit.
  Puer discalceatus fasciculum acus emittit, lacus pulsat et cantat;
  - Eamus castra, magnam rationem aperi!
  Bellator iuvenis est ad virum optimum.
  Senex est, sed spectat ut puer. Fortissimum solum et musculosum.
  Oleg Akulov cecinit:
  - Ne lusus secundum leges - fraera perrumpamus!
  Et iterum mortifera et valide acus nudis pedibus avolabant.
  Margarita jucunde cecinit;
  - Nihil impossibile est! Credo libertatem fore!
  Puella iterum lethale cascades acus in Nazis et earum piscinas proiecit, perseuerauit:
  - Tenebrae ibunt! Utinam floreant rosae!
  Bellator autem, ut primum pisum digitis nudo iacit, continuo mille Nazis in auras evolavit. Etiam fusci exercitus, tartareum imperium ante oculos nostros liquescit.
  Natasha in proelio. Sicut aspidis salit. Damnat inimicos. Itaque tot Nazis moriuntur et plana cadunt.
  Puellae et gladios et grana carbone et hastae. Ac acus.
  Simul etiam fremit;
  - Credo victoriam venturum!
  Russis et gloria invenietur!
  Digiti nudi acus novas iactant, impugnatores pulsandi.
  Zoya silvestrem movere. Nazis oppugnat. Eos in frusta frangit.
  Mulier bellator nudis digitis acus iacit. Frangit adversarios, fremit;
  Nostra victoria tota instat!
  Mola feram et gladiis fert, lacus crepans. Haec vere puella similis puella est!
  Sed Augustinus aspidis inferrent. Haec femina omnium malorum est visio nocturna.
  Et si secet eam, dicit, et secabit eam.
  Post hoc, cedit, tollet et canet;
  - Aperiam omnia capita! Magnum somnium sum!
  Et nunc gladios suos in agendo et carne et metallo secantur.
  Sequitur Svetlana etiam odiosa. Haec puella iaculis nihil habet. Ut primum conciderunt, ita massa cadaverum editur, ac plana ac lacus cadunt.
  Flava terminator fremit;
  - Quam bonum erit! Quam bonum erit - scio!
  Et nunc fugit pisum homicida ab ea.
  Oleg iterum centum nazis, meteoron ferens, abscissos. Et bombam tollet et mittet.
  Parva magnitudine, sed mortifera.
  Quam minutatim frangere.
  Terminator puer ululabat;
  - Procellae iuventutis horribilium machinis!
  Margarita hoc iterum faciet in bello.
  Et multum fusci pugnatores obtruncant. Et magnos secat hiatus.
  Puella clamat:
  - Lambada in arena chorus noster est!
  Renouato ictus vigore.
  Natasha in ingrata, magis furit. Itaque Nazis triturat. Non valde bonum est talibus puellis resistere.
  Natasha sumpsit et cantavit;
  - Cursor macula communis reconciliatoris!
  Et irruperunt in adversarios bellator puella tantis percussionibus.
  nudis pedibus jactabit orbes.
  Hic molendinum cucurrerunt. Moles capitum exercitus fusci revolutus et lacus ardebant.
  Pugna est forma. Talem te beat armada flava.
  Zoya in motu est, omnes sine exceptione opprimit. Et gladii eius quasi forcipe mortis.
  Puella pulchra est. Et nudos pedes iactant acus venenosas.
  Clade adversariorum. Faucibus pungunt et loculos faciunt, lacus et plana explodunt.
  Zoya cepit et diduxit;
  - Si aqua non est in sonum ...
  Natasha jucundus exclamavit;
  Culpa tua est igitur!
  nudis autem digitis proicit aliquid quod penitus exanimat. Vere puella puellarum est.
  Et nudis cruribus, quomodo ferrum volabit. Et multum pugnatores percutiet, turres ex lacus interfecto.
  Augustinum in mov. Celeri ac singulari pulchritudine.
  Quae clara comas habet. Vexillum quasi proletarium volitans. Haec puella vera vulpes est.
  et secat adversarios, quasi cum gladiis in manibus nata.
  Rufe, damnat spurium!
  Augustinus sumpsit et sibilaverat;
  - Caput tauri erit - non insanimus pugnatores!
  Atque hic rursus multum pugnatores attrivit.
  Oleg Akulov mur-:
  - Quid opus sit vobis! Ecce puella est!
  Margarita, nudo pede pugionem iaciens, turritam piscinam abrumpi, confirmavit;
  - Magna et frigida puella!
  Huic libenter assentitur Augustinus;
  - Bellator sum qui aliquem mordebit!
  Rursumque nudo digito immittet homicidam.
  Svetlana in pugna non inferior adversariis. Non puella, sed tam venefica arsit.
  Et clamat:
  - Quam caeruleum caelum!
  Augustinus nudo pede ferrum promittens, piscinam turritam abscissam, confirmavit;
  - Non sumus latrocinii fautores!
  Svetlana, caedens inimicos et plana fusa, pipians;
  - stultus cultro non eget ... .
  Zoya expressit acus nudam, perusta perusta crura;
  - Mentiris ei ex tribus scriniis!
  Natasha, caedens Nazis, adjecit;
  Et fac cum illo denarium.
  Et bellatores capient et salient. Tam cruenta et frigida sunt. Fere multum habent motum.
  Oleg Akulov valde elegans in proelio spectat.
  Margarita cecinit;
  - Ictus est fortis, et homunculus interest...
  Puer genius, et dux nudo pede innixus, puerili pede tanquam helicopterum propellens. Ipse duo centesima nazis et piscinae elisa capita abscidit;
  - Valde sporty!
  Et uterque puer et puella in aperto opere.
  Oleg, fusci milites, gurgiti sunt;
  - Et magna victoria nobis erit!
  Margarita respondens sibilat:
  - Occidimus omnes nudis pedibus!
  Puella vero talis terminator activus est.
  Natasha canebat in ingrata;
  - Sanctum bellum!
  Et belliger disci-boomerang acutum dejecit. In arcu volavit, Nazis multam succidit et turres piscinae.
  Zoya addidit, internecionem continuans;
  - Nostra erit victoria!
  et novae acus nudis pedibus volabant. Et multum pugnatores et elit.
  Flava puella dixit;
  - Resignation adversarium!
  Et ostendit ei linguam suam.
  Augustinus, crura iactans et ancipites swastikas, gurgited;
  - Vexillum imperiale proferte!
  Svetlana libenter confirmavit;
  - Gloria lapsis heroibus!
  Clamaverunt autem puellae in voce, opprimentes Nazis:
  - Nemo nos prohibebit!
  Jamque nudis pedibus bellatorium orbe volat. Carnibus avellitur, turresque piscinae diruuntur.
  Et iterum ejulabit;
  - Nemo nos vincere potest!
  Natasha in aerem volavit. Discerpunt adversarii, et voltures ales, et edunt;
  - Nos lupae sumus, hostem pugna!
  Et digitis nudis, orbis letifer admodum evolabit.
  Puella etiam in extasi torquet.
  Tum murmurat;
  - Calcanei nostri ignem amant!
  Etiam, puellae vere sunt parum pudici.
  Oleg Akulov de gurgling:
  - Oh, mane pignus dat!
  Connivere bellatores. Rident et portant responsionem dentibus.
  Natasha caesus est Nazis et exclamavit;
  - In nostro mundo nullum est gaudium sine certamine!
  Puer respondit;
  "Interdum pugnatum non est aut iocum!"
  Natasha constat:
  - Si virtus non est, sic est...
  Sed fortes semper sani sumus!
  Puella nudis digitis acus in hostem iacit, obortae massam coortam cecinit;
  - Miles semper sanus est;
  Ac parata ad rem gerendam!
  Post hoc, Natasha hostes iterum caedens, turres lacus diruens.
  Zoya est infantulus celerrimus. Hic totum dolium apud Nazis. Duo milia e explosione scidit.
  Tunc exclamavit voce magna:
  - Noli prohibere, calcibus nostri scintillant!
  Et puella in certamine lace!
  Item Augustinus in bello non infirmatur. Itaque Nazis triturat. Quasi e manipulum catenarum excusserit.
  Et secas adversarios - cantat;
  - Cave, proderit
  Erit in ruinam pie!
  Diabolus vere rufus arat in bello sicut diabolus in snuffbox.
  Atque hic quomodo Svetlana pugnat. et Nazis ab illa pervenit.
  Et si percusserit, percutiet.
  Ex ea effundit cruentos.
  Graviter animadvertit Svetlana, cum metallum e nudo pede spargit volavit, quod capita et turres piscinarum dissolvit;
  - Gloria Russiae, plurimum etiam gloria!
  Lacus accurreret...
  Divisiones in tunicas rubras -
  Salvete populi Russian!
  Hic puellas Nazis tulerunt. Sic conciduntur, et conciduntur. Non bellatores, sed vere pantherae, qui catenam fregerunt.
  Oleg in proelio est et Nazis oppugnat. Verberat illa sine miseratione lacus, et stridore secat;
  Tauri similes sumus!
  Margarita, fuscum exercitum comminuens, et lacus secans, sustulit;
  Tauri similes sumus!
  Natasha cepit et ululavit, caesis pugnatoribus fuscis una cum piscina;
  - Mendacium est de manu!
  Zoya scidit Nazis seorsum, distillavit;
  - Non, non manu!
  Et tollet etiam, et dimittat asteriscum nudo pede et conficiat fasciculos multum.
  Natasha cepit et diduxit;
  - Noster in TV est!
  Et homicida fascem acus volat nudo crure.
  Zoya, Nazis et piscinas eorum destruens, elimavit;
  - Amicitia nostra monolith est!
  Et iterum talis iactus est ut circulos in omnes partes turbent. Haec puella est - purus adversariorum interitus.
  Puella digitos nudos tollet et tres boomerangos deducet. Et multo magis inde cadavera facta sunt.
  Pulchritudo deinde dabit manum;
  - Non dabimus inimico misericordiam! Ibi erit cadaver!
  Rursumque letale volat nudo calcaneo.
  Et Augustinus satis logice dixit;
  - Non unum tantum cadaver, sed multi!
  Post hoc, puella eam cepit et discalceatam per palu cruentatum ambulavit. Et occidit multum Nazis.
  Et quomodo fremit;
  - Massa caedes!
  Et nunc ponat caput suum in generali Nazi. rumpe cerebrum eius et da manum tuam;
  - Banzai! Ibis in caelum!
  Svetlana valde furit in offensionibus, praesertim obterere pulsatis, stridore;
  - Non parcetur!
  Et duodecim acus nudas digitos avolant. Dum rumpit omnes, plana concidunt. Et valde etiam bellator nititur lacerare et occidere.
  Oleg Akulov stridore;
  - Gloriose malleus!
  Puer quoque talem stellam frigidam in modum swastika pede nudo iacit. Intricata hybrid.
  et missa Nazis corruit.
  Oleg Apronius:
  - Banzai!
  Puer autem iterum ferox est. Imo solum cum virtute videt, et erumpunt vulcani!
  Margaritam in posset. Omnium ventres divellet.
  Puella pede statim quinquaginta acus eiciet. Et missa ab omnibus hostibus interfecta, tam piscinas quam plana dempserat.
  Margarita concinebat verbis hilaritatis;
  - Unus duo! Luctus non consequat!
  Numquam deficias!
  Nasum et caudam cum tibia altiorem habeto.
  Scitote quod verus amicus semper vobiscum est.
  Haec est turba tam infesta. puella vapulat et clamat;
  "Praeses Draco mortuus erit!"
  Natasha in proelio aliquo modo terminator est. Murmurat, murmurat;
  - Banzai! Cito habeto!
  Et grenade nudum pedem avolavit. Nazis autem sunt quasi clavi. Et comminuet multum mastodonas et volatilia, machinis infernalibus.
  Ecce bellator! Ad omnes fortes - vir bellator!
  Zoya quoque odiosa est. Tam furiosa canis.
  Et accepit et murmuravit;
  - Pater noster ipse Deus est Brutus!
  Et ipse apud Nazismum triplicatum secat molendinum!
  Et remugit Augustinus:
  - Et deus meus niger est!
  Rubet enim, simulacrum ipsum doli ac vilescentia. Pro inimicis scilicet. Et pro amicis amica est.
  Et quomodo nudis digitis capiet et mittet. Multum acervi bellatorum imperii et imperii varii, itemque eorum praedia et aircraft.
  Rufus exclamavit:
  - Russia et Deus niger post nos sunt!
  Bellator praealta pugna potentia. Sed sub hoc non est melius agere. Ut turres lacus avulsae sunt et alae fascist elit.
  Augustinus exsibilavit;
  - Nos omnes proditores in pulverem comminuemus!
  Connivent sociis. Imo, haec puella ignea prorsus non est aliquid quod pacem dare possit. Nisi pax letalis est!
  Svetlana, opprimens hostes, edita;
  - Nos te in aciem verrunt!
  Augustinus confirmavit;
  - Nos omnes necabo!
  Nuda puella decoro Crura volat, et deleto tota revolat dono! Et tot lacus et plana in astulas statim explosa sunt.
  Oleg cecinit respondens:
  - Erit totum banzai!
  Augustinus , Nazis nudo manibus discerpens , eos gladiis secans , acus nudis digitis , lacus et plana destruens statim edixit ;
  - Breviter! Brevi loquendo!
  Natasha, bellatores furvosi destruens, elisos;
  - Denique - banzai!
  Et feris adversarios abeamus amaritudinibus.
  Oleg Akulov, caesis adversariis, edita est;
  - Hic gambit non est sere;
  Et dibut, mihi crede, Thai!
  Rursumque acutum, metallum secans disci e nudo pueri pede volavit. et turres lacus et caudas aircraft praecidit.
  Margarita caesis militibus fusci imperii et arma lacus, cecinit;
  - Et quis inveniet in proelio?
  Et quis inveniet in proelio...
  Non iocari cum eo -
  Dilaceramus eum!
  Dilaceramus eum!
  Bonum igitur officium fecerunt cum Nazis ... Et Soviet Russia imperium fuscum in expugnatione Moscuae devicit.
  Nondum bellum erat, sed URSS facultas iam ipsos Nazisos debellandi habebat. Itaque sex iterum interrumpere debebant missionem eximii ac refrigerandi executionem.
  ADVENTURES CIRCUSTERII OLEGHKA
  Circus parvus Circulus per viam aestivam Crimeanam deambulabat. Primus incessus erat discalceatus, puer flavus circiter duodecim. Tenuis, sed filo tenui haedus in bracis, Et nudo torso ambulavit in aestu. Costae exsertae, sed venae instar filum, subtus fere nigrae e tana cute.
  Secuta est eum puella. Crines pallidi in sole uruntur, ut triticum praereptum. Supercilia puellae quoque leves sunt, et facies eius ex pulvere et solis aestu valido pallienti similis gypsy. sed faciei sunt pulcherrimae, ob tenuitatem leviter acuminatae. Puella gracilis est, veste supra genua levis in bombacio. Et etiam discalceatus, licet non invideas his qui sine calceis sunt, si per scopulosam viam Chersonesum incedunt. Non solum lapides acuti sunt, sed etiam sol aestate calidus.
  Puellae autem et pueri solent nudis pedibus tam in calore quam in frigore, et aeneis cruribus et plantis callosis, talibus nugis non attendunt.
  Post eas terret bellus creatura. Alba, sed fuscis striatis. Bellus albino tigris catulus. Macilescit etiam, vehementer esurit, capiens papiliones in vado et purgo.
  Post scapulas puellae est tumultuosa in manibus accessionum. Puer paulum onustus. Quia primo mane ambulaverunt. Puer in utrem testae iit. Sensit autem stimulum per callum claudicare. Itaque nudae plantae adpelluntur, et ex acutis caldariis illinuntur prurigo.
  Risit puella et dixit:
  - Vide Olezhka! Aliquando admiratio est in viae!
  Puer iratus est.
  - Ita nihil terribile, ne sanguinem quidem! Sed quid fimbo pascemus?
  Suscepit puella spiritum altum et dixit:
  - Ita tigris catulus transivit! Eget esca! Non diu in reliquiis erit!
  Puer cum risu respondit:
  - Sunt multum dachas apud divites. Forsitan cibum bibemus. Et tu, Natasha, etiam pondus perdidisti...
  Puella se movit et dixit:
  - Et me decet! Agilitas etiam augetur!
  Et exilivit puella et volabat super pollicem suum. Olezhka admiratione sibilabat, et tigris catulus fremebat.
  Memoriae somnii emicuit, memoriae falsae, sed tam verisimilia.
  Ante duos annos in eodem Circo Circulo, qui voluntatem Populi contingebat, victus est. Natasha etiam interfuit et secundum rumores etiam imperatorem impulit. Et iam circa Russiam discalceata et inquieta vagabatur. Hieme in Iraniam, Iraquia transierunt, ubi per clivos devexa remigaverunt et spectacula dederunt. Aestate in Russiam descendimus. Natashka varias linguas, Persicas possidet, et Oleg Akulov docuit.
  Etiam ridiculum est circa Iran in velo ambulare, sed pedibus nudis. Oppresserunt ac recentissime Fimbo. Item vagus, ex aliquo grege. Bestia rarae formae, sed terribiliter vorax. Stocks celeriter ad eum accessit, quamvis catulis tigris multum hominum collegerat. Sed proximis diebus obscura series ad coetum venit. Hīc causa pulchra puella, puer et Albīnus tigris catulum nullam pecūniam accendit. Et pereo. Pessimaque fames a parvis predonibus tolerata est.
  Triumviratus ad furcam consedit. Olesya duas parvas potatoes inter puerum communicavit, et totum panem tigridi catulo dedit. Avide comedit et plus poposcit. Misericordia est quod tantum querit... Sicut catulus. Et quis macer quis.
  Natasha fortiter stabat, nudam, pulverulentam, callosas plantas percussit;
  - Abiit! Gaudeamus homines!
  Dacha iam prima illis occurrit inimica. Et ianitor noluit intromittere eam, et vocavit Natasha meretricem.
  Erat melior secundum. Matrona triginta quinque annorum me intrare permisit. Oleg mutata est in stricta sordida, et sollerter inuehitur. Natasha conatus. Eius puellaris figura gymnastici valde sollers est. Fimbo parum scivit, sed etiam per upupam desiluit, quam Natashka nudis digitis tenebat, plantis induratis, sed gratiam non amittens. Domina valde gavisa est et interrogavit Oleg;
  - Maccus bonus es!
  Puer iracunde respondit;
  - Non sum Corydon, sed petatorium et aliquid praestigiatori!
  domina quaesivit;
  - Urite!
  Oleg Akulov res libenter iactare coepit, non solum manibus utens, sed iam sordido Czechs abiecto, et natorum cruribus perusta nudavit. Calamus et pectinem possidet in mensa iacentem.
  Domina subridens libenter quaesivit;
  - Et haec femina mater tua est?
  Oleg renuit caput.
  - Minime, socius meus!
  Adnuit domina.
  - Ita est minor... Habesne parentes?
  Puer molliter ingemuit.
  - Nescio parentes meos!
  Ingemuit mulier tristis et respondit:
  - Orphan! Etiam ego ex ancilla vetere calceos habeo! Duc illos!
  Pessarius, murmurans, sinister. Natasha aequo animo risit. Tum pedites. Calcei jam confecti erant et corio fracto.
  Matrona mussat;
  - Ipse sum debitor et, proh dolor, plura donare non possum!
  Natashka calceamentum accepit et dominae intemperantia gratias egit. Tum casam reliquerunt. mussat indignans puella;
  - Pro tali junk mangone, non plus quam nickel dabit. Proh mundi et avari! Et quantum temporis hoc fecit!
  Oleg Akulov dixit:
  Dies iam diu est, plus lets!
  Proximo dacha, etiam minus felix. Admissi sunt, sed peractis tantum bractea reliquiarum e mensa datae sunt. Catulus autem tigris eos vivos devoravit. At certe hoc lucrum est.
  Quarta vero dacha, ruptum est pileum pueri Bohemicum, et discalceatum ex uniformi pergere debebat. Et dederunt mihi tantum libellam dedisset.
  Quinto dacha non licebat. Sexto erant complures pueri, qui catulum tigris circumventum in eo placentas ingerere coeperunt. Item tractaverunt Olezhka. Puer esuriens crepitum gaudio cum socolatis comedit. At eos labore. Liberi diutius dimittere noluerunt. Barin etiam spectavit. Natashka palaestra maxime probavit. Rogavit me aliquoties iterare. Tum etiam puellam placentam. Diu valuit, et iam sol occubuit. Et solverunt duas hryvnias.
  Ad extremum, dominus pede nudo pede Natashae imposuit et gurgivit:
  - Vultu tuo alio modo magnam pecuniam mereri potes!
  Natasha retractant:
  - Numquam! Non accedam ad me panel!
  Minister renidens ait:
  - Difficilius est circo puellam sponsam utilem invenire, quam dominam faciles virtutis.
  Natasha discalceatus lepide dixit:
  - Sed facilius est amor!
  Sed viginti quoque denarii sunt. lagenam vodka eis emere iam potes. Ceterum catulus tigris frustum carnis dabatur. Natasha vendidit calceos septem kopecks. Satis habebant ad vescendum.
  Iam obscura est, et dachas non ambulas. Natasha puella pulchra constanter ad Oleg dixit:
  - num ad diversorium ibimus?
  Puer confidenter annuit.
  - Non ibit! Ibi foetet!
  Natasha nudum et curvum constat pedibus;
  - et ebriosi vagique me adhaerebunt. Inveniemus locum nobis in spelunca, et antequam cubitum eat natabimus.
  Puer adnuit. In deserto stagnum lavabant. Aqua erat calida et salsa. Oleg Akulov figuram Natashae miratus est, valde muscularis et gracilis. Ejus corpus omnino non tenue, sed valde concinnum. Perusta, gymnast puella. Ut bracchia et crura strenue quatit. Sicut panthera in venatione.
  Oleg recordatus operis de Mowgli. Fabula ridicula erat de puero qui inter lupos educatus est. Eos aliquid similique. Erras, sed liber es, tantum vides. Idem dachas luxuriosos, alii fontes et sculpturas. Nice. Maxime aestate in Chersonesum. Omnino aestas magnum tempus est. Peius est hieme. Etiam in Irania et Iraquia nocte frigida est. Saepe noctu ad calefaciendum, in aperto dormiendo moventur.
  satis loto, puer et puella obdormivit. Iuvenes sunt, sani, docti. Dormiunt sicut ferae: in duro, non attendentes ad superficiem. Quid, cum sano corpore plumae non eget. Et valde bonum est in aperto aere dormire.
  Sed dissimilia animalia, homines somnia vident. Cum machaera, milites Anglicos in vestitu adortus. Hostes caesim et incisuras. Hic puer nudo pede in inguen ferit. Prosilit et Britannos opprimit. Impinge inter inimicos. Procumbunt, excidunt, lacerant. Et puer machaeram secundum carpit. Molendinum ac ipsum. Puer callidissimus est...
  Nudum, rotundum, rigidum nauale mentum Calcaneum feriet. Unaque emissis frendet clamor onagros.
  Tunc puer in brevibus, cuius musculi quasi unda maris in tempestate vibrantur, molendinum cum gladiis currit et statim capita abscindit.
  Volvuntur in quercu decoro formosae, curvatae puellae nudae, seductivae et fascinationis cruribus.
  Sed vaga sunt somnia, et tu solus recordaris notas communes ab illis.
  Postridie ad dachas iterum ire debes. Quin etiam necari debet, et catulus tigris alendus est.
  Puella hilaris spectare conatus est et risit. Ipsa est pulcherrima, et fores speculatoris ei libenter apertae sunt. Sed hic multo peius servierunt. In dacha prima, viri libenter pantomimum suum observabant. Vir maxime placebat videre micantes nudae Natashae, muscularium, perusta crurum, cum plantis roseis et curvatura calcanei rotundae venustae. Sed hic solum superstites e mensa ministrabant, quae ad catulum tigris alebantur.
  In secunda dacha diu servaverunt, herus etiam puellam crure blandiente permulsit. Domina Olezhka ad placentam tractavit. dederunt mihi libellam dedisset. Duas sequentes dachas vacuas esse nobiles non venerunt.
  Petulans cum pulchro, valido corpore et laeto crine flavo, Natashka in confusione notavit:
  - Etiam... Hic fortunam facere non potes!
  Olezhka fremit irata:
  - Melius est rapinam venari! Utilius!
  Natasha suspexit respondens et cecinit:
  - Quod caeruleum est. latrocinii fautores non sumus!
  Avarus cultro non eget - asse aeneum ei ostendis et fac cum eo quod vis!
  Proxima dacha ingenti magnitudine et stupenda luxuria insignis erat. fontes deaurati et alta in celum effusa. In foribus stabat luxuriose vestitus pedicellis. Nudas ostentans calcanea et perusta genua, lacero et brevi habitu, Natasha etiam ingenuitatis adspectu impedita est.
  senior pedites exclamavit;
  - Nos pauperibus non donamus!
  Puella respondit:
  - Circum sumus! Abeamus tristitiam!
  Natashka sibilavit nudam, crus muscularium. Catulus albus tigris desiluit et ridiculam in aere risit. Olezhka upupam posuit, et Fimbo in eam lapsus est et rursus inversos fecit.
  Caput sibilat et mussat;
  - Non malus! transire potes!
  Puer et puella portam intraverunt. Catulus tigris etiam albus accurrit. Dominus continentis in palatio rustico luxurioso animo taedebat. Sedens in arbore ante mensam luxuriosa, nobilis nobilis homo pingues carnes mandendo, et poculo aureo vino pretioso lavit. Post hunc iuvenis sedit, femina pulchra, veste gemmis ornata. In veranda puella desiluit septem fere annorum in veste acri ac simillima uxori domini, modo capilli eius leviores erant.
  Dominus in Natasha torpet. Contrarium est uxoris. Blonde vs. brunette, gracili, muscularis, macilentae figurae vs. Pellis obscura scelerisque contra aristocraticam pallorem. Nempe nobilis ille puellam nudis pedibus, alta pectora, macilentus, avide examinat. Ita dominus putavit, uxor mea incrassavit. Et haec.
  Natasha et Oleg numeros praestare coeperunt. Natasha in una iunctura saltavit, quod viri tantum probaverunt. Oleg Akulov nunc in tights et lucidum gerit. Discalceatus vel quodammodo sollertior quam in Czechs fuit. Puer nebat, somersaults faciens, saliendo. Natashka levavit eum in manum suam porrectam. Catulus albus tigris desiluit per circulos, brachia et crura, per forfices transivit.
  Natasha etiam melodiam in parva hurdy-gurdy egit. praestigiae puer erat. Tum puella jugulatae, tunc una erant. Et non solum manibus, sed etiam nudis cruribus agilissimis, digitis tenacibus sicut simiarum. Videbatur quomodo dominus avidebat nudos pedes puellae et graviter anhelabat, ac si consumat;
  Circenses scaenici agiles, multum nere. Natasha etiam duplicem somersault faciebat, et simul manibus ambulabant. Tum catulus tigris denuo per circulos desiluit, quos Natashka nudis digitis tenebat.
  In ludo puella nebat, et nunc et tunc cum admiratione exclamavit. Barin et uxor eius modeste plauserunt. Sed apparebat eos felices esse.
  In fine, puer et puella canebant, et voces eorum mirabiles, plenae sonantes. Post hoc, Natashka pileum ad pecuniam colligendam protendit. Tam formosa erat, vix compositione obsita. Dominus in continenti renidens, inquit;
  - Eram quondam ipse mendicus, nobili vero genere. Et ille fecit nummorum nummorum fiere et sibi praecipuum titulum emere. Quid tandem aliquando et dives es?
  Natasha cum risu respondit:
  - Gratias tibi, Excellentiae Tuae!
  Barin sicce dixit:
  - At prodigus, opes non lucrabitur! Ideo admoneo ut animalculum tuum mihi vendis.
  Natasha fortiter risit et dixit:
  - Fimbo noster amicus non est venale!
  Iratus dominus renidens ait:
  - Sic solent dicere cum magno pretio rumpere volunt! Sed non potes me stulte! quantum scio! Chervoneta offero et non plus duodecim dimidium!
  Natasha movit caput.
  - Ignosce, domine, sed hic amicus non venale est! Non pecuniam!
  Princeps iratus est:
  - Imo gaudeas, me tanto onere sublevare. Tigris fortuna eget. Et cum adoleverit... Putasne tibi cum magno et periculoso raptore urbem vagari licere?
  Natasha formosa erubuit, sol ora frons perusta. Cogitatio quidem quid cum Fimbo adoleverit, interdum in mentem venit. Iam nunc magistratus eos invidos quaerunt, sed quid post paucos menses fiet?
  Ceterum, mox habebis cum Fimbo. Etiam decem rubles pecunia sunt. Catulum emere potes et eum erudire. Canis minus edit, et cum illo per annum iter facere potes. Serva aliquam pecuniam et fortasse aliquod negotium aperi. Vel prosiliunt in matrimonium ... Pulchra est, figurata.
  Nerve digitos musculosas, seductivas, aeneos cruribus nudis digitis, Natasha haesitat, sensus communis tigridis catulum melius cum principe abesse quam caterva vaga esurire. Et quod si tu cum raptore excesseris, melius est nunc hoc facere, cum talis occasio versa fuerit.
  Sed tunc filia domini, puella cum arcubus margaritis intexta, crura ei calcitrabat et exclamavit;
  - Tigrim volo! Tigris albam volo!
  Princeps manum elevavit et manum tundebat;
  - Tace! Nunc rem agam!
  uxor exclamavit;
  - Nolite flere ad puerum!
  Spoliata videtur puella, nec timuit. Sed saliens retro, sonuit quietius;
  - eme tata! Eme catulum tigris... Da mihi centum rublis!
  Dixit ei uxor cum risu filiam suam;
  - Hoc animal periculosum esse potest.
  Dominus digitos suut et dixit:
  - Verbum ultimum est quindecim rubles! Plus supplex pete, non addam!
  Natasha, humilis inclinatus, testam ex nudo perusto crure abjecit, et blande interrogavit:
  - Recedemus, Excellentia Tua?
  Princeps fremuit;
  - Non! Novissimo tempore, rogo, tigridis catulum quindecim rublis donas?
  Natashka caput movit, et crassam glaream pressit nudo, blande, divinitus decoro, excidit pede.
  Magister continentis cavillator quaesivit;
  - Quid est tibi nomen?
  Risu respondit puella:
  - Natasha.
  Princeps auis renidet.
  - Habesne passport? Ostendamus!
  Natasha horret, pallescit, hebetem ostendit per olivam pellem. Princeps plaudens manibus clamabat;
  - Sumite illos et vocate magistratus! Tigrim meam et annulum adamantinum furati sunt!
  Puella gaudens exclamavit;
  - Euge pater!
  pedites adorti Natashka. Puella non restitit, quamquam robusta erat. Illa et Olezhka funes ligata et in cella clausa erant. Vigiles mox tum advenerunt.
  Audito principe, Natasha et Oleg Akulova compedes in manibus et pedibus imponunt. Habebant praeterea praecipuas magnitudinis pro pueris. In qua juveniles fures vincti sunt.
  Postea puella et puer in carcerem ducti sunt. Ibi divisi sunt. Oleg in basim coniectus est, ubi iam duodecim pueri compediti erant, et Natasha cum mulieribus in cellam coniectus est. Non fuit dulce. Fetor in cellis, pro latrina foramen est in solo, humidum et semi-tenecum est. Pueri in compedibus retenti, quod est inconveniens. Manus et pedes compede sunt. Difficile est in angusto cubiculo circumire. Panem tantum et aquam pascebant, interdum putridem fructum dabant.
  Ibi sederunt usque ad diem iudicii. Tunc pueri vel labore vel carcere velo exspectabantur. Mulieres quoque vel in Siberia laborantes, vel in Media Asia pro bombace messes, vel in carceribus in quibusvis officinas rei publicae cibum laborantes. Et ante iudicium, arbitrio potestatum sedere. Praeterea captivi caeduntur.
  Oleg et Natasha simul verberibus imperati sunt. Puer et puella nudantur ad umbilicum et extenduntur super haedis. Circumvallati erant lictores duo. Legis apparitores virgas in mortario aqua salsa maceraverunt. Excussi per aerem, onychem prosternentes. Tum pueri puellaeque iubent statim terga ferire.
  Natasha et Oleg Akulov dentes stricte stringebant ut non clamaret. LONGE mensuratum est. Vigiles modicis studiis vapulant, modo officium suum faciunt. Puer et puella graviter spirantes pertulerunt. Post duodecim ictus, cutis erupit et sanguis stillavit. Ipsum dolor est.
  Praefectus, qui centum ictus praescripserat, subridebat. Si ungulae poenae abiectae sunt, talis est fatum Dei. Tum vita-durum relucet labor.
  Furtum enim in primis magnum, ad conatum vita principis et uxoris et filiae. Tum etiam evenit ut quaerebant Natashae conscium caedis praesidis. Puella certe Siberiam in aeternum mittetur. Similis puella. Sic melius opprimi.
  Oleg Akulov et Natasha fortiter toleraverunt omnes centum ictus sine sensu et sine sono. Sed terga eorum verterunt in pulmentum cruentum. Post haec iterum compedes imposuerunt et in carcerem coniecerunt.
  Puer in tabulis iacebat, stomachus et pectus incommoda erant, et totum dorsum infantis incidebat.
  Iuvenalibus, scelestos, detonsos, pueri tenues, catenis sonantes, stridore;
  - Hem, quid nocuit?
  Oleg Akulov despiciens alios pueros dixit;
  - Trivia! Sicut CULEX morsus!
  Puer maior, qui quindecim annos natus spectabat, etiam capite raso et unicus in cella calceos habens, licet scabros vestigio ligneos, intuitus est Oleg Akulov respectu. Puer, cui capilli flavi nondum abscissi erant, ignavus evasit. At ille extendens manum ad Oleg, dixit:
  - Pretzel fur sum! Sola vera barbare in his ... - Compatrem iuvenis circumspexit ac perduravit. - Tu, verbera centum accepta, non emisisti clamorem aut gemitum, ostendens te esse verum hominem. Ecce manus mea pro te, et nunc sicut frater mihi es!
  Oleg manus cum minori auctoritate excussit. Cum maxime vellet effugere e carcere, in quo erant commissurae, putuit situlas. Et dorsum ita laceratum est ut te aliquantulum laedat.
  Captivi novelli dati sunt cibaria quaedam polenta, aqua et panis. Cibus utique non refert, sed ne fame pereas. Summus compater physiognomiam satis plenam habebat, et non solum opulentus edebat.
  Profecto puella mox apparuit. calathus farciminis, panis albi, lactis utres dedit.
  Patrinus infra etatem sibi sumpsit et deinde elapsus est Oleg e lagena liquoris albi;
  - Bibe paululum!
  Oleg lactis haustum sumpsit, sapidum admodum visum est esurienti et puero verberato et patrinum interrogavit:
  - Vis communicatio cum aliis communicare?
  Krendel renuit caput.
  - Certe non!
  Puer vapulus quaesivit;
  - Et quare?
  Patrinus iuvenis sincere respondit:
  - Non meruerunt! Isti sunt pusilli hooligans et fures, vel etiam iusti vagabiles.
  Oleg ratione dictum:
  - Sed sunt etiam homines et difficile est eis in una ratione carceris.
  Acriter cepit fremuit.
  - Superstes! Et gratus eris quod lac tibi dedi ad bibendum. Et non id vel.
  Oleg vere voluit eum salire et hunc ducem ferire, sed post centum plagas salire non valebat. Post talem LONGE, etiam adulti, guys sanus saepe moriuntur, non sicut puer.
  Puer, postquam manducavit et lac, iterum gravatus est et in somnio coepit dormire, et hoc accidit.
  Somniavit se Jim Hawkinsum esse ex celebri thesauro novo Islandorum.
  Cum Georgius pirata fremebat;
  - Assa hunc calcem pueri!
  Ioannes Argenteus adnuit.
  - Hunc puerum vetui necare, ut obses opus sit. Sed a tormentis liberare non intendit. quaerendum ubi Espanyola sumpsit.
  Praedones bellae pissed sunt. Exilierunt ad puerum Jim. Nautam sectam scindunt et brachia torquent. Jim discalceatus in nave currere solebat, quae commodius erat in navi plana, praesertim in tropicis. Sed pergens ad castra, ocreis suis induit. In superbia tamen in anguem aut insectum ingredi potes.
  Nunc piratae libenter puerum ocreas auferunt. Alter eorum permulcet teretem, politum, paene intritum corio.
  Georgius digitum suum ad nudum pedem pueri accurrit et notavit;
  - Calcanei boni ad illos frigent!
  Junge ligatis post se manibus, et futuit eas hamo. Tunc coeperunt Jim in equuleum tollere. Restricta fune, exstabant nervi pueri, et coepit procumre.
  Georgius trahit in humeros pueri. Jung circumvoluto cum gemitu doloris, arcuatum corpus quattuordecim annorum teenager erectum stans.
  piratae approbatione delectati sunt. Unus ex illis sustulit flagellum maris septem caudae et torsit illud.
  Ioannes Argenteus interpellavit eum;
  - Prohibere! Puer sapit et sine cruciatu omnia dicet. Dic mihi, ubi Espanyol cepisti?
  Jim Hawkins, etsi dolorem timuit, clamavit:
  - Non dicam!
  Argentum imperatum;
  - Committitur!
  Flagellum in dorso yoongi descendit, et statim pellis perusta rumpitur. Puer dentes immisit et tacuit. Ac pirata eum verberavit. Jim ad finem tenendum placuit. Etsi vultus yoongi perversa narravit ei quid constaret.
  Piratae puerum a tergo feriunt, deinde latera feruntur. contrivit et in stomacho et in praecordiis. Jim cum vellit ictu, interdum presso gemit e labris elapsus. Puer autem adhuc puer magna clamores retinebat.
  Denique caput Jim languide iactatum et in latus eius cecidit. Puer excessit, inscius.
  Praedones situlam aquae nanciscerunt, cum puteus in scopulo erat. Et effudit super caput flavos yoongi.
  Jim resipiscit. John Argentum petivit leni voce;
  - Dic mihi ubi tu rapebas navem, et te eculeo tollemus!
  Camera puer puer fremuit;
  - Non dicam!
  Georgius faculam e fasciculo suo arripuit et eam ad ignem tenuit. Flamma erupit. Rident pirata conditus dixit:
  - Age, puer casula, nunc pedes tuos feremus!
  Jim Hawkins tremuit. fax cum igne ad nudum pueri crus accessit. Tunc flamma praedatoria nudum calcaneum infelicis teenager lambit. Sola pueri mediocriter aspera erat. Discalceatus in navi cucurrit, sed in ipsa Britannia calceis et pedibus non admodum duris erat hieme. Doloremque itaque laboriosam.
  Jim Hawkins exclamavit.
  Johannes Argenteus acriter dixit;
  - Age, dic mihi ubi Espanyol cepisti?
  Quamvis odor adustus carnium et dolore terribili Jim clamabat;
  - Non! non dicam!
  Georgius flammam in nudum alterius pueri unicum commutavit. Odor ambusti convalescit.
  Iuvenes Hawkinsos strangulare coeperunt, facies iuvenum in pallidum versa est, caputque in latere recidit.
  John Silver dixit in fidenti sono:
  - Vixi cum illo! Aliter crura eius cremabimus et puer ambulare non poterit. Et volo eum cras nobiscum ire et videre triumphum piratarum qui thesaurum ceperunt!
  Georgius cum hoc consensit;
  - Recte! Ambulat nobiscum combustus per gramen et lapides acutum. Nos eum fune circa collum trahemus, et puero casula adicietur tormentum!
  Ioannes Argenteus adnuit.
  - Interea suspendat in eculeo usque ad lucem!
  
  
  Una METRUM SECUNDUM
  ANNOTATIONES
  Tantum unum metrum ad sinistrum erat meum Russicum quo pugnae Petropavlovsk inflantur et cursus historiae in scala totius telluris Terrae mutata est.
  . PROLOGUS
  Cuniculus, in quo pugnae Petropavlovsk inflantur, unum tantum metrum ad sinistram transiit. Et ideo tela non detonavit. Et pugnae tantum minor detrimentum accepit et ad Port Arthur in suam potestatem rediit. Praefectus Makarov, qui noctu ab haerede Kirill Romanov defatigatus erat, valde angebatur apud se quod aquam circum portum vastatoribus minandis non dedit. Mea etiam alia navis damnum accepit.
  Sed omnia vilia erant et paucis diebus naves iterum reparari potuerunt.
  Hactenus nihil mali acciderit. Sed peius esse potuit, sicut in universo accidit ubi Admiral Makarov tam stolide et ridicule mortuus est.
  Sed in hoc mundo, dignus homo, longiorem fatum dimensus est.
  Nunquid Praefectus Makarov eo uti poterit et magnus dux navalis, comparandus Ushakov factus, exempli gratia? Vel certe, etiam praestantia ingenii Praefectus Makarov Iaponiam vincere non satis erit. Quae nunc multo fortius in mari est. Praeterea duo proelia reparanda erant.
  Sed Praefectus Makarov cor non deponit. Ipse vero una cum operariis reparandis pavimentum navium eliminandum sustulit. Praeterea etiam nuntius S. Petersburg est subvenire turmae Balticae, et tunc Russia luculentum commodum habebit.
  Iapones, utique, momento temporis uti conantur et copias ad portum Arthur propius terrestres conetur. Sed copiae Russorum, tempestate captata, duas regiminas imperii solis orientis interficere poterant. Et certum posside.
  Inde quattuor naves pugnae Pacificae citato cursu restitutae sunt.
  Et Admiral Makarov consilium dolosum a duce vastatoris oblatum est. Quia Togo eadem via semper movetur, fodinarum fasciculos cedit. Ille qui in ipsa historia fiebat, sed ab uno eversore. Et Praefectus Makarov statim opinionem intellexit et usum omnium navium idoneorum iussit.
  Sed sane rumore deformationis inchoatus has esse exercitationes.
  et qui adhuc balaena verberant.
  Laqueus simplex sed efficax erat. Praeterea nemo e portu Arthuro dimissus est, et exploratores Iapones nihil sua dicere potuerunt.
  Donec et efficitur erat. Confestim duodecim naves magnae Iaponica coortae sunt et mergi coeperunt. ceteri promiscue in omnes partes accensi.
  Et tunc apparuit turmae Makarov, quae iam validior erat quam Iaponica. Acriter pugnatum est.
  Testae Russicae magis armaturae erant penetrabilior et verius ferienda. Naves tormentorum nautarumque plenae adhuc sunt, satis recentes. Et Praefectus Makarov ex luce cruiser et solertissime tractavit. Praeterea Iapones in trepidatione conglobati, quod negotium Russorum expediebat. Nam et praetoriae regio maxima solis orientis partibus demersa est, et ex ea Togo vix erepta est. Sed hoc praefectum prostratum est.
  Proelium autem vertitur in verberationem totalem Iaponum. Modo simplex laqueus, ictus a tergo in mari eventum belli constituit. Tsushima e converso accidit, cum classis Iaponica cladem oppressam passus est et esse desiit. Hoc proelium et proelium factum est Samurai, cum amplius duodecim milia nautarum et captivorum interitus.
  Russi in singulari ictu accurate accensi erant.
  Eorum tormenta non dubia et dubia noverunt. et grex continuus Iapones facti sunt.
  In victoria Russorum otium multos adduxit, ut exercitum Iaponiae nequissimum putarent. Quid tum ex Asia? Victoria bene Makarov Praefectus non tam gloriosa habebatur. Bene quis verberavit?
  Unus miles Russiae decem Iaponica valet.
  Aliquam eam, et in terra, General Kuropatkin Iapones debellavit, ac etiam parvo sanguine vicit. Pro quo epaulettas campi marescalli accepit. Porro Samurai insequens eorum Coream purgavit. In proeliis Iapones nondum satis munitionis erant et omnino inopes erant.
  Mikado deinde pacem petivit. Russia postulavit ut Iaponia iugum Kuril redderet, usque ad ossa Hokkaido et insula Taiwan. Sic Iaponia in fines pristinos eiectus est.
  Et coacti sunt indemnitatem mille miliardorum auri rublorum reddere.
  Russia protectoratum Coreae declaravit et auctoritatem suam in Manchuria auxit. Mox etiam Mongolia sub Russiae patrocinio venit. Processus voluntariae annexionis terrarum Sinensium et Zheltorossiae institutio incepit.
  Videlicet nulla revolutio et cruentus Solis. In throno est autocraticus Tsar Nicolaus II, cuius auctoritas in populo insigniter crevit.
  Et cum tumultus non essent, Russia, recessionem temporum revolutionis et inquietudinis vitatam, tumultus oeconomici celeris expertus est. Sicque anno 1914 oeconomice magis provecta, paratior ad Primum Bellum Orbis Terrarum. Et Russia plures incolas habuit, propter annexionem partium Sinarum et Coreae. Et mortalitas propter meliorem condicionem oeconomicam minor est quam in historia reali, et incrementum incolarum maius est.
  Ita Russia tsarist fortior est quam sine Praefectus Makarov. Et sane classis Baltica affecta non est. Pluresque aircraft productae sunt, inter Ilya Muromets et Svyatogor, et Lunae-II praedia in seriem cum tormentis machinarum et vestigia summae celeritatis ierunt. Regius exercitus validissimus erat.
  Praefectus Makarov adhuc sexaginta quinque annos natus anno 1914 erat, et classi Baltica praefectura designatus est. Inimicus autem Russiae multo melior est quam Iaponia. Nimirum Caesaris Germania.
  Viam, cum pluses, victoria de samurai etiam minuses habuit. Iam Iaponia ex parte Germaniae bellum initurum erat. Itaque Russia tsarist magnam vim in oriente observare debuit.
  Iapones rursus classem aedificant et ad ulciscendum parati erant. Nam ac mi at arcu. Plus, Turcia ex parte Germaniae et Austria-Hungariae est.
  Ita Russia contra quattuor civitates pugnare debuit, nisi pro Bulgaria et eventu belli non liquet.
  Sed etiam Germania in duabus partibus bellum gerit et ictum in occidente tradit.
  Proelium inde ab initio ad Russiam felicius quam in historia reali perrexit. Praesertim propter maiorem multitudinem et oeconomiam altiorem, exercitus pacificus in Russia non unum et dimidium erat, sed ad tres miliones et mille cohortes. Plures itaque copias in aciem conicere potes.
  Plus, praesentia plus aircraft quam Germani sociisque eorum bombed.
  Itaque copiae Russicae Orientalem Prussiam capiunt et Koenigsbergam obsident. Et Hindenburgi conatus perrumpere non potuit. Inter bombingas cohortium Germanicarum egit.
  In mari, dum Iapones exspectant, Praefectus Makarov cum Germanis pugnat.
  Classis Germaniae est secunda in mundo post Britanniam. Sed quomodo numeres. Forsitan Russia plures pugnas habebit, sed per tria maria disperguntur, et Germani unum pugnum habent. Plus, utique, classis Britannica est. sed per quattuor quoque maria dispersa est. et Britanni in nullo festinant Russiam adiuvare.
  Ita classis Baltica, a Makarov duce, soli Germanis pugnare debebit. Finis Augusti tempestas est calida et aprica.
  Dux praefectus et heros Iaponici bellum leve cruiser mobile. Hoc est eius innovatio.
  Et quod remex levis cruoris constat ex sola puellarum quoque.
  Puellae omnes tenerae, graciles, agiles, in uno bikini sunt. nudoque micant pedes, nudique rotundi.
  Celoces unum tantum sclopetum habent, sed unum unc duodecim. Puellae bene administrant.
  Natasha, musculos abdominis quassans, exclamavit:
  - Pro glorioso Praefecto Makarov!
  Et calcem nudo proiecto dedit. Facile autem impulit a puellis, nudam nixam, crura in armatam ornatam excidit.
  Zoya puella, per deversorium mortis impellens, elisit;
  - Ad Nicolaum PP!
  Augustinus nudo genu dixit:
  - Pro Patria, - Mater nostra!
  Svetlana, nudis pedibus bitur, addidit;
  Germanos occidamus!
  Iamque proiectum in dolium mittitur et puellas ad scopum tendit. Praecedunt numerosae classis Germanicae. Creditur Germanicum exercitum fortissimum in mundo. Neque id ita tolerare facile est.
  Sed tunc duodecim pollicis interfectorem aliquid respuit. et volat - haec in vastatorem Germanorum provectus est. Medium navigii ipsum attingit, et navis in duas partes dividit.
  Natasha ululat in summitate pulmonis sui;
  - Optime!
  Zoya confirmat, nudis pedibus bitur;
  - Praecipuum genus!
  Augustinus dentes nudat et subdit:
  - Novo modo id faciamus!
  Svetlana infensi oculis micantibus animadvertit;
  - Et incisionis concreta erit!
  Et lingua eius tam agilis est.
  Item puellae nudam et rotundam calcibus nixam in tormentum proiectum pellunt. Valde infensi sunt ad pugnam Caesaris Germaniam.
  Adnuit Makarov approbando. Classis Russica ad duellum procul parata est. tormenta egregia et nautis egregia habet. Ita Germani obtinebunt.
  Et sunt etiam puellae et pueri in classe qui hoc modo ad Kaiser Wilhelmum interrogabuntur.
  Praefectus Makarov praecipiens dixit:
  - Incumbo omnem ignem in proximam navem German!
  Dicat elaboraret et mea. Et sclopeta Russorum destruere cruiser Kaiser inceperunt et paene statim submersa est.
  Natasha, nudus fere princeps ordinis bikini, clamavit:
  - Hostem feriamus cum interfectore!
  Zoya, nudis pedibus bitur, confirmavit;
  - Iterum nos ledo!
  Et hic iterum proiectum letale e cruiser Russorum volat.
  Clamat Svetlana:
  - Pro Russia et dea Lada!
  Praesens mortis percussorem ferit et in duas partes dividit. iterumque mergitur prora Germanica.
  Augustina, illa rufa puella, cuius crines cuprei volitant quasi vexillum proletarianum, confirmat;
  - Verissimae puellae sumus in mundo!
  Valentina, haec puella in sola subligar, et cum fragum papillis in sient ubera, confirmat;
  - Gloria Patri Nicolai II!
  Victoria, puella nudis cruribus, quae perusta solibus fiunt, ac veluti scelerisque fiunt, exclamat:
  - Et magno Admirallo Makarov gloria!
  Natasha, nudum pedem calcans, valde venustum et musculosum, confirmat;
  - Et Makarov gloria!
  Zoya addit:
  - Et gloria Russiae tsarist!
  Augustina, cum aliis puellis, aliud proiectum letale evellet, stridore;
  - Et gloria omnibus maioribus nostris et diis Russiae!
  Iamque puellas, sua corpora muscularia nitentes, Praesentem leti validum adigunt in arma.
  Et sic pulchri- tudines sclopeto onerant duodecim pollicis. Iamque funestum mortis munus de sclopeto expuebatur. Puellae in deliciis sunt nudas, sculpsit pedes.
  Et supra proiectum volans, armadillo Germanicum Kaiser Germaniam percutiet. Ex ictu accurato, etiam talis navis ingens in tres partes concidit et scissa est.
  Puellae manus iecerunt et sclopetaverunt;
  - Pro lux communitatis regum!
  Hic iterum Natasha iubet. Puellae nudis, sculpsit crura. Trahuntque alium proiectum funestissimum.
  Augustinus cecinit;
  - Nos hostes durissimos feriemus!
  Svetlana addita cum gusto:
  - Dux noster Praefectus Makarov ludis!
  Natasha addidit denudans dentes;
  - Omnia quasao nobiscum erunt -
  Kaiser is Wilhelm mediocre!
  Puellaeque nudae, circum calcibus nixae, sese innixi trahebant leticiale donum mortis.
  Itaque nudis pedibus eum in fistulae sclopetorum impulerunt. Praecepit et regere coepit.
  Natasha alacres cecinit:
  Monomakh exuit pileum;
  Summitatem capitis mei impingebat!
  Zoya addidit, pede nudo bitur;
  - Electric crimen;
  Aliquam in risus tortor!
  Iamque ferae fugiunt munere funeris puellae. Iamque proiectum instar lupaneti in ipso centro armadillo. Et quomodo contrita erit. Ipse quoque capiet et in medietate dividet. Et sparget in omnes partes.
  & ebullit cum fontibus ibunt. Et excandescit massive.
  Puellae ad litteram cum gaudio clamamus. Et pressis nudis decisis pedibus. Nimirum etiam gravissimus Caesar Germaniam cum illis vinci potest.
  Praefectus Makarov confidenter proelium ducit. Naves suas in Guilielmi regis Germanorum ictus subtiliter decurrebant et evellebant.
  Natasha etiam velocissimo decurrit. Illi rosea, nudae calcibus micant sicut magicis ac pulcherrimis cruribus puellarum. Et alii milites, bona membra inferiora.
  Iterum proiecto in rostrum pellunt. Classis Kaiser aliquantum tenebrosa est. Navium multitudine inter se obstante.
  Praefectus Makarov classe sollerter utitur. Ignis colligitur in pelagus praetoriae. et percussum.
  Praeter Praefectus, unus tantum est in cruiser in lucem - pueri in Cameram Olezhka. Parvos spectat, sed agiles, nudos, pueriles calcanea passim Concutiunt.
  Jung e bello Russo-Iaponica notum est. Plus decem anni elapsi sunt, et adhuc puer est. Sed is fuit qui praefectum et pugnae "Petropavlovsk" servavit, cum nautam a gubernaculo distraheret, et rotam gubernantem leviter movit, et morsu meo non exitialis fuit.
  Puer ad decem annos haesit, sed tam celeriter erat ut nulla puella secum ac fortissimum tenere posset.
  Ille adhuc pueri in casula servabatur, cum puer unum Iaponum generalem extra aquam piscari posset, et pro hoc crucem accepit.
  Sed quia puer mansit, adhuc formaliter ponitur sicut puer casula.
  Puer autem maximum laborem in proelio faciebat - coordinatas sagittandi dedit et puellis non deesset.
  Praefectus classis Makarov dixit:
  - Immo vero, bone puer aeterne! Adjudicari debet ordo ad hoc.
  Anastasia, princeps ordinis primi;
  Et ad magistratus transferte eum.
  Makarov adnuit.
  - Inde sine dicens!
  Iterumque percussor sagittarius sequitur, et hoc tempore navis praetoria Germanica mergitur. Caesar et nautae milia in aquam saliunt. Vastare vere.
  Pupulus crepuit in laetitia. Licet re vera, laborat in missione. Homo adultus a vicesimo primo saeculo immortalitatem a diis-demiuriis datam elaborare debet. Et centum annis debet esse puer decem annorum.
  Servientes hoc tempore Russia Tsarist. Et tunc demum ad duodecim annos crescunt. Primo, cum puer iterum idea iucunda visa est. Sed esse in 1904, sine TV, Internet, computatrum, telephonum, mauris quis, laptop, et cetera, non ita magna est. Praesertim si etiam in castris vivis, et omnes te puerum apto habitu considerant. Verum, puer fortissimus corpore es, et multo velocius quam homo plebeius, ac potissime te occidere non possunt - immortalitatem iam accepisti et operare debes.
  Et quam potestatem habes in pares tuos! Post omnes pueri reverentiam et fortitudinem et dexteritatem plurimum venerantur.
  Et factus est Oleg casula puer propter pueriles vires corporis.
  Decem annos natus adhuc snot, et quidem puer casula eum capere noluit. Sed Oleg apprehendit clavos manibus et nickel et facile inflexit. Is primum gradum principis impressit, qui iuvenem heros in sua navi adsumere consensit.
  Et mox nautae coeperunt puerum insolitum et velocissimum observare, qui gravia pondera levavit et quisque de manibus pugnabat. Sed et Oleg profundissime iacuit, diu sine aere manens, nec timens frigus. discalceatus cucurri et in brevibus in quavis tempestate ac ne sternumenta quidem feci. Digiti autem nudi adeo tenaces ac leves erant. Pueri etiam uti possint ad ancoras levandas aut in catena pendentes.
  Et iratus, nautas duodecim spargere posset, Et grave telum in caput erigere.
  Ita Oleg meruit reverentiam universalem eique probavit. Mansit licet validissimus, sed puer.
  Iamque sclopetum monstrabat nudoque rotundo Calcaneum metallo subnixum.
  Et cecinit:
  - Superbus noster "Varyag" non se hostibus dedit, nemo misericordiam vult!
  Classis tsarist alta aerobatica demonstrata est. Testae eius aptissime deponunt.
  Praefectus Makarov multum fecit nautas et duces instituendi. turma eius valida erat. et generosos viros.
  Hic sunt pugnae naves "Gloria", "Suvorov", "Borodino", "Oslyabiya", "Alexander Tertius", "Nicolaus Primus" efficacissime pugnaverunt. Et nautae accurate jaculari.
  Sed nimirum, sicut puer a vicesimo primo saeculo movere non poterant.
  Non habebant puellas in tali numero in tabula.
  Olezhka, tormenta in scopo monstrans et nudum, pedes pueriles ponens, cantabat;
  - Salve rex
  Fortis dominator...
  Regnare in gloria
  nobis gloria!
  Natashaque accendi iecit et coruscus nudis calcibus cooed;
  In timore inimicorum regnas,
  Orthodoxa Tsar ...
  Et tota turma puellarum discalceatorum in bikinis, lecta in choro;
  Régna ad glóriam, propter glóriam nostram.
  Ac rursus puellas funestissimas vis mortis adferte, navesque Caesaris demergite, hilariter et ardenter canentes;
  Propter socerum suum,
  parturio fortiter.
  Et cum incipit pugna
  Satanas!
  . CAPUT I
  Post mortem navis et magna detrimenta Germani se recipere coeperunt. Naves, speciem ordinis servatae, recubuerunt. Vasa Russiae post eas iam incendebant.
  Pugnatum est etiam, cum alae Balticae ab universa fere Germaniae classe Caesaris adversabantur. Et haec est secunda, vel fere secunda classis in mundo.
  Fortasse classis Russiae numerosior iam facta est quam una Germanica, sed ea trans quattuor oceanos redacta est, et hic Germania omnes fere copias habuit.
  Quae Makarov ingenium amisit.
  Puella, nudo pede calcans, multum haesitavit. Yaria sine tarditate post Germanos mota. Et puer Oleg Rybachenko tormentum in scopum ostendit, pueri contra crura in ferrum reclinans. Et tunc concha sonuit ab eterno filio.
  Alia vero pugna Germanorum dimissa est. Et necesse est dicere: res magna est.
  Natasha canebat, abdominis musculis ludens;
  - Summe takeoff, ite castra!
  Zoya, puella pulchra figura et crinibus aureis, notatur;
  - Facio vicem!
  Milites hic et quidem - Super stola!
  Augustinus nudum pedem impressit in metallo et pipiavit;
  - Pro magno admirallo!
  Oleg semel cum Iaponibus pugnavit. Re quidem vera, una tantum maior pugna illis accidit, simplici sed artificiose supplicium laqueum.
  Id cum conchas puero attulit, persuasit ut jacularetur. Et quomodo incendit quod cruiser Iaponum tunc dissolutus est. Hoc casu censebatur, sed puer usquam consideratus est.
  Et Oleg Rybachenko praemia colligere coepit.
  Hoc tempore aliquid gravius enumcrat. Veluti Georgii Crucis cum arcu aureo. Et hoc tantum maximum est in exercitu tsarist militis ordinarii, sed nunc adhuc est casula militaris puerilis.
  Puellae etiam praemia certe accipient.
  Ita classis Russiae una cum Germanica captat. Et ad litteram: Proiicit hostem in movendo.
  Svetlana cecinit, denudans dentes et nictu;
  - In coelum assurgat falco Russicus;
  Credo Russiam cum tsars resurrecturos!
  Natasha alacres cecinit:
  - Russia resurget! Russia surget!
  Et iterum puellas, tanquam pedes nudos, quiescet et minabit. Aliam pugnam et destruent.
  Germani mari pulchritudines famosissime datae. Et Caesaris classis diu defluxit. Ipse autem calce et calce et calce.
  Ludus capturae fuit.
  Zoya, haec puella in bikini, nudis pedibus emissa, fremuit;
  - Pro patria ac libertate in finem!
  Augustinus, nudum pedem terens, addidit:
  - Corda beat in voce.
  Nempe Germania Caesaris in mari deleta est. Sed etiam in terra Germani primum numerum Wilhelmi obtinuerunt. Acceperunt ferociter in cornibus. Et e caelo emittebantur a terroribus "Ilya Muromets" et "Svyatogor" - potentissima elit in mundo. et in terra, lunae piscinae incisurae 2 erant.
  Elizabeth et Catharina in parva piscina simul equitaverunt, et e duobus tormentis tormentis in uno axe accensis.
  Piscina celeritatem in via ad quadraginta chiliometrorum per horae evolvit, et viginti quinque chiliometrorum in rocade ambulavit. Idque ei facultatem bene decurrere, cum equitatu Sarmatico formidabili.
  Imperio tsarist, eversione et tumultu vitata, superiores rates productionis industriae habuit et productionem Vide Prokhorov tank, primus apparatus generis in mundo, dominari potuit.
  In piscinae eluvie armatura tenuis erat, solum contra glandes. Plus autem dici potest inclinatum figurae dispositionis laminarum ferrearum, et frequentes ricochetae.
  Ita "Luna" -2 non est inermis omnino, ut prima specie putaretur.
  Et parvitatem suam facit comparative vilem fabricando.
  Bellum cum Germanis adhuc maneuberabile est. Non sunt acies congelata adhuc ante, et ideo lacus levis et mobilis valde conveniens est. Prae- sertim cum una terra in mundo non sit.
  Elisabeth plantat, nudam puellam calcaneo felis premens, et fremit;
  - Pro magna Russia!
  Catharina inflammat hostem, et infensi dicit;
  - Pro Nicolao II Tsar!
  Rex vere popularis est in populo. Dominica cruenta non evenit, Russia Iaponiam vicit et nunc confidenter Germanos verberavit.
  Exercitus vero tsarist fortis est, et magno animo.
  Merces quoque ortus est et condicio opificum melioris.
  Paulo ante bellum, in honorem tercentenariae dynastiae Romanoviae, Tsar Nicolaus II diem laborantem ad decem et dimidium horas benigne redegit. et pre- dies festos et sabbato usque ad octavam. Plus, dies profestus feminarum et personarum usque ad viginti unum annos natus ad octo horas redactus est, et pensiones auctae sunt.
  Sicque rex socero contentus erit. Tantum parva pars intelligentiarum comitia et reformationes politicas cupit.
  Sunt adhuc possessores, sed bene cum rusticis. Itaque magnitudo externa Russiae libertatibus limitatis compensat.
  In Orthodoxia autem etiam aliquae mutationes fiunt. Speciatim anni messis et obtrectatorum diffusa introductio, et mineralium fertilizers, irrigatio et melioratio - problema panis et carnium solvitur. Merces creverunt, pretiumque stabulum est, rubla subnixa auro.
  Et Ecclesia Orthodoxa ante Nativitatem Domini ieiunium resignavit, et alias cibos restrictiones levavit. et vulgo positive receptum est. Multi Judaei et Saraceni orthodoxiam libenter acceperunt, quod facilior et simplicior factus est.
  Etiam in Russia tsarist, mortalitas ex frigoribus minuitur, praesertim in pueris. Et hoc etiam auxit auctoritas auctorum.
  Itaque Russia tsarist in ortum est et bellum bene evenit. Felicius Brusilov contra Austriacos quam res gestas egit, et Premisliensis statim captus est, obsidionem ac damna vitans.
  Erat magna copia exercitus, et copiae confidenter, simulque numerorum praestantia erat. Itaque optimae praenotiones factae sunt.
  Classis Germanica graves iacturas et quassatas reliquit.
  Et turmae Russiae Koenigsbergam bombardam inceperunt.
  Natasha et turma eius huic quoque interfuerunt.
  Puellae tormentis accensis canebant;
  - Jamque polus astrifero, montesque silenti ;
  in mari fluctus et furit ignis!
  Et furiosa, et furiosa ignis!
  Zoya et aliae puellae evulsae, nudis calcibus innixae, proiecto lethali et pissae;
  - Ad novi fines tsarismi!
  Et sclopetum capere et eruere videbatur. Fuga in alto describens arcu. Et mugitus, ut allevaret, totum Germanum altilium excitavit.
  Augustinus subridens cecinit:
  - Rex noster proelii gloria est;
  Fuga iuventutis est rex noster!
  Dimicans spumas et vincens ;
  Nicolaus nos ad communismum ducit!
  Svetlana confidenter confirmavit, incendium sclopetorum minorem;
  "Nicolai nos in communismum ducit!"
  Itaque puellae ferae, mox horrorem edunt.
  Et sagittant accuratissime atque etiam mortiferum. Nullus eis resistere potest.
  Natasha notavit chuckle, dentes denudando, cum altera pugna Kaiser in aerem volavit;
  - Musica ludit, tympana vapulant;
  Rex Alemannie ad coemeterium translatus est!
  Zoya notavit infensi, caeruleis oculis connivens;
  Vincemus, certo scio
  Puellas per amplos agros ambulare ...
  Esseque simul vernantem Paradisum Planeta;
  Prolem nobilium educa!
  Et puella nudis pedibus innixa est comitibus. Concentu sibilabant.
  Sunt etiam valde ridiculae puellae.
  Virtus et impetus tormentorum duodecim pollicis laborat. Hostem ex Germania Caesaris oppressit.
  Testificatio turmae Makarov et deinde oppugnatio ope plurium centum Lunensium lacus levis, quae ad superessendam armaturam et tormenta amplius suspensa erant amplius capta sunt. Et Kuropatkinus, licet parvulus, aquila tamen est et heros Koenigsbergae expugnandi. Audax successus militum Russorum et victoria certa est.
  Lapsus Koenigsbergae Germanos exhorruit. Etiam post provocationem ingressum Turciae in bellum non adiuvabant. Ipsa autem Germania victa est a Matrona. Revolvit Paris.
  Sitio critica Austria-Hungaria facta est. Sclaui per centena milia suo agmine deseruerunt ac dediderunt. Et aliae copiae Germanorum et Hungarorum sub verberibus interierunt.
  Longe fuit numerus tsarist exercitus. Germani etiam Varsaviam oppugnare victi sunt. Eae eversae sunt a superioribus copiae Russicae.
  Ad Occidentem compulit.
  Germani retro in orientem ruere. Sex catervae Germanorum instanter ad meridiem eiectae sunt, sed sero erat.
  Russi iam Cracoviam ceperunt et Budapest. Deinde Bulgaria fuit, quam Germani persuadere conabantur, Turcia bellum indixerunt.
  Ac peius evenit, cum sentiret Germanos kaput esse, Austria-Hungaria ab Italia oppugnari. Et quod molestissimum est, Iaponia, a Russis offensus, possessiones Germanas in Oceano Pacifico aggressus est.
  Verum haec paulo sero fuit, cum plurimae coloniae Germanorum iam captae essent ab Admiral Kolchak, qui turmae Pacificae praeerat felicissime.
  Ita Iaponia iterum naso relictum est bellum Germaniae et ipsum sero denuntians.
  Sed secunda fronte cum Russia non aperuit.
  Germani ad orientem copias traducere coeperunt. Sed iam socii debilitas Germanorum in Belgio inferrent.
  et ceperunt incedere.
  Rerum condicio etiam perplexa est quod Austria-Hungaria reapse concidit nec iam gravem resistentiam praebebat. Germanosque suas in partes proelium commiserunt et superati sunt.
  Lacus "Luna" -2 valde felix erat. His decursionibus a tergo Germanorum perniciosa potentia fuit. Regius equitatus in orbe fuit optimus.
  Ac perquam solerter omnia administrata sunt ac minimum confusionis. Et processit exercitus tsarist et cepit civitatem.
  Iam Kuropatkin appropinquavit Oder, et Brusilov vulgo Viennam perrupit.
  Austriae-Hungariae ac deditione.
  Germani in Oder defensionem plus minusve firmam instituere conati sunt. Sed non erat id ipsum.
  Et in occidente, socii Bruxellas ceperunt - aliud significativum coitionis effectum.
  Tum Kaiser Wilhelmus intellexit spem suam esse desperatam et pacem petit.
  Et die 25 mensis Novembris anno 1914, hostilia a fronte Russico-Germanica cessaverunt. Modo copiae Russicae Berolinum iam circumdederunt.
  Etiam duo proelia navalia, classe Caesaris confecta.
  Bellum paucis mensibus confectum est. Sed Turcia nondum victa est.
  Et copiae Russicae ad eam commutatae sunt.
  Et Oleg Rybachenko ex Baltico in scapha volavit. Et, phaenomenis suis accurate datis, puer ad duodecim pollicis tormentorum pugnae Potemkini positus est.
  In hac fabula, seditio nautarum non fuit facta. Et pugnae, pro tristi gloria rebellis, Militiam sibi meruit gloriam.
  Classis Othomana, sane non est similis ala Germanorum per omnia.
  Puer, etiam in mari, aliquoties sagittent, submersis Turcis navibus.
  Et tunc secutum est.
  Et portum audacem in Istanbul.
  Praeter Oleg Rybachenko, puellas etiam in terram exposuit.
  Natasha, Zoya, Augustina, Svetlana cucurrit in itinere, nudum micantia, calcibus rotundis.
  Et in Ottomanos scripserunt.
  Puer duos sclopeta in manibus habuit, et comprimens subtiliter, canebat;
  - Auctor omnium Gothorum;
  Sit scriptor ut feles omnes mergant!
  Natashka confirmata cum furore accendi;
  - Utique nos perimus!
  Et nudum calcaneum eius munera mortis iactavit. Hae puellae interitum modo ambulantes erant.
  Zoya, canoro modo pulsandi per Turcos, notatur;
  - Deus nobiscum est!
  Augustinus de interfectione Turcorum, notatur;
  - Et hic Deus Albus est!
  Svetlana, ictus maxillae Ottomani nudis pedis perrumpit, grundivit;
  - Deus noster in mundo candidissimus est!
  Natasha de Turcis riens, locuta est:
  - Tota haec est nostra Tellus, haec omnia nobis!
  Alterum digitorum perniciosa grenade nudavit.
  Zoya, scripto contra Ottomanos, edita;
  - Pro Mater Russia!
  Et nudis digitis iterum mortiferum aliquid mittet.
  Tunc Augustinus aliquid perniciosum saevit, cocci papillae premens bazooka in globulum exstinguendi, et stridore;
  - Pro patria, mater nostra!
  Ac Svetlana adjecit, hostem comminuens, et gladiis caesis;
  - Pro sacra Matre!
  et puella ei linguam ostendit.
  Hoc vere turma pugnax valde fuit. Cui inimici resistere non possunt.
  Et Istanbul cecidit, et Turcia ante annum novum in deditionem accepit.
  Oleg Rybachenko recepit epaulettas principis tercii, quod puer decem annorum spectat bonum. Viam annorum decem ipse erat, re vera magnus haedus est, nec talem pumilionem spectabat. Fere in eo erat metra unum et dimidium. Accuratius, metri quadraginta quinque centimetrales.
  Cum nulla generatio acceleratorum adhuc esset, Oleg Rybachenko pro teenager transire potuit. Dederunt itaque ei eunuchum. Et etiam post finem guerre ipse S. Georgium crucem auream et adamantem et arcum de manu imperatoris Nicholai secundi accepit. Erat autem eo tempore summus et novus miles laudum.
  Oleg Rybachenko simpliciter felix fuit. Tam miram et frigidam victoriam habuit.
  Tsarist Russia et socii Turciae diviserunt. Et ex mappa mundi evanuit.
  Asia Minor, septentrionalis et centrum Iraquiae, angustiae Istanbul in Russiam ierunt. Parva terra Turcica in Balcanis et Bulgaris accepit. Syria in Galliam profectus est. Palaestinae et pars Arabiae Saudianae ad Britanniam, itemque ad meridianam Iraquia, quam Britanni capere potuerunt.
  Ita Britannia colonias invasit, Germanosque sibi adscivit.
  Russia recepit a Germanis regionem Klaipeda, Posnaniae, Gedani, partem terrae Oder prope. Et plus satisfactionis.
  Plurima Russia ex Austria-Hngaria accepit. Cracovia et terras Polonie, Galicie et Bukovina in Russiam intraverunt. Czechoslovakia et Hungaria facta sunt regna a Nicolao II et etiam in Russia. Iugoslavia etiam orta est - formale independentia, sed vasallus Russiae. Romania etiam in commutationem pro Transylvania ius patronatus Russiae convenit.
  Austria valde parva independens facta est. Atque Italia aliquid obtinere potuit.
  Gallia, quod Germania antea ab ea acceperat, et Dania recuperavit.
  Plus temporis pars Germanorum agros occupaverat.
  Quisque mattis. Russia colonias Germanicas in Pacifico suscepit, exceptis duobus insulis in Iaponiam translatis. Namibia colonia Britannica facta est, vel potius pars dominii Africae Australis.
  Omnis id aptus. Plurimae controversiae de satisfactione peractae. Russia maiorem partem postulavit.
  Nescio quomodo transactio perventum est.
  Veniet tempus pacis. Sed adhuc parva bella pugnatum est. Praesertim Russia, Britannia et Gallia decreverunt primum Arabiam Saudianam dividere, quae iam mutila erat.
  Bellum breve et facile fuit.
  Oleg Rybachenko et puellae vere nudipedales in eremo per aliquod tempus cucurrerunt et Sheikh ducem resistendi comprehenderunt.
  Cum comprehendissent, post brevem aetatem pugnam puellae eum nudis calcibus osculari coegerunt.
  Tum bellum Persicum. Russia et Britannia hanc regionem tam diviserunt. Etiam sit amet elit erat.
  Oleg Rybachenko et Natasha Iranam cum puellis iunctis aggressi sunt.
  Puer gladiis cussit, amputans capita Persarum, et dixit:
  - Gloria magnae aurorae!
  Natasha notavit, dentes denudans et papillas coccineas quassans;
  - Gloria ad Tsar Nicolaum II!
  Zoya secans Persas, et tasque nudis digitis prostravit;
  - Gloria Patriae nostrae!
  Et puellae nudae rotundo talo pisum mortis proiecerunt.
  Augustinus rubinam papillam impulit super nos cum bazooka bullam et yelped:
  - Gloria Brusilov!
  Svetlana gravem grenade nudis digitis iaciens et infensi ridentem, cooed;
  - Pro Magno Lada!
  Puellae exercitum penitus in Iranianum sumpserunt.
  Tum lacus in proelium.
  Hoc tempore piscina gravior a Mendeleev filio cum canonibus designata est.
  Elena, Elizabeth, Ekaterina et Euphrosyna in hac piscina equitant.
  Et sane puellae nudipedales et bikini sunt.
  eunt et canunt;
  - vodka Russice quid fecisti,
  Russice vodka - me peristi!
  Russica vodka, allec ad prandium!
  Bonum ad fun - difficile ad hangover!
  Et e caelo etiam Albina pedal nudo calce premet et plura bomba in capita exercitus Shah mittet et "Ilya Muromets" -3. Et tunc nullus resistere potest.
  Mira Irania sine labore vicit.
  Quam et illam divisit, accipiens ad aquilonem, mediam et partem littoris. Post hoc, Russia tandem diu expectatum aditum ad Oceanum Indicum obtinuit.
  Sed fabula nondum bellum.
  . CAPITULUM #2
  Tsarist Russia celeri tumultus oeconomicos expertus est. Mundus autem fere totus inter magnas potestates divisus est, quae tantum non cogitabat inter se dimicare, sed recentes tantum digestus erat.
  Afghanistan una ex ultimis terris eatenus independentia mansit. Anglia ibi bellum incepit anno 1918, sed non bene fuit. Et Russia tsarist decrevit hanc regionem in immensum imperium includere. Eodem tempore, ut communem cum India confinium obtineret, in quo oculi Nicolai II avari oculos iecerunt.
  Hactenus nemo cedere voluit. Oleg Rybachenko et puellarum turma et navis in terram traiecit ad pugnandum exercitum regis Afghan.
  Ordines gloriamque novas volebant. Praeterea nullae televisificae et computatrales adhuc exstant, et delectatio peior est quam saeculo vicesimo. Adire ad circum, aut ad theatrum. Etiam in cinematographico, membrana tacet et nigrum et album.
  Circus autem similis est, nec multum a moderno differt. Sed ibi quotidie ire non potes.
  Sed bellum est amet delectationem. Praesertim cum immortalis es nec te possint occidere.
  Scilicet, Oleg Rybachenko valde felix est ad vincendum Afghanistan. Puellae etiam pugnare volunt. Proximum bellum haud procul aberat.
  Germania exarmata est, dum Britannia et Gallia molestiam non quaerunt. Ita Nicolaus Tsar non magno studio tamen cum illis obluctandi habet.
  Inter directiones possibilium expansionis Russiae etiam Sinarum est, quae inter validas civitates nondum omnino divisa est.
  Zheltorossia iam ibi formata est et eam in totum fere Sinarum expandere vellem. Quod tamen somnium adhuc spectat.
  Sed robur tsarist Russiae datum, somnium satis verum est. Usque ad Afghanistan.
  Puer et phalanx puellis bikini nudis pedibus per montes currunt.
  Hic ineunt praelium cum Mujahideen.
  Oleg Rybachenko e tormento submachine erumpit, et nudis digitis grenadem letalem emittit.
  Mujahideen scissa cadunt. Et puer clamat:
  - Ad gloriam patris regis, fortes ratione nati!
  Natasha quoque nudis digitis citreum iacit, Post quod clamat;
  - Pro Mater Russia!
  Zoya, mittens ad milites mercatorum et metendo spartea, nudo calcaneo dedit munera mortis et stridore:
  - Pro dea Russiae Lada!
  Augustinus in hostes ultimi qua- les sclopetum cum impetu ingerit, etiam nudis digitis utens, fremuit;
  - Pro insigni virtute nostra!
  Svetlana - haec puella sine praeiudicatis crinibus, veris nivis et magnae imaginationis color, nudo digito mortis munus eiecit et elisum;
  - Magnae notiones communismi tsarist!
  Oleg Rybachenko, qui etiam aliquantum anteactam vitam habebat, iamque hoc saeculo quindecim annos puerili, immortali corpore, vixit, notavit:
  - Estne communismus compatibilis cum tsare?
  Natasha logice notavit, nudis digitis munera mortis jactans Afgani discerpens:
  - Omnia impossibilia possibilia sunt - certo scio!
  Zoya, mercatorum falcando milites, levi submachina sclopeto in hostem vagens, grundivit:
  - In anima conlimus passione nostra immaculata!
  Augustinus, cuius crines aeris rubri quasi ad pugnam volitabant, proletarian vexillo pipiabat;
  - Gloria Patriae et prodigiis nostris!
  Et tunc lethiferam presentem mortem nudis digitis proiecit.
  Svetlana Afgani metendo et cadaverum montes struentes, alacres coegerunt;
  - In nomine Matris Russiae!
  Et nudam, rotundam, rosea calcaneum, dare colosseam potestatem ad interitum et ad nihilum.
  Hae puellae in bikinis exercitum Shah sumpserunt et nulla potentia in mundo illis resistere potest.
  Sed milites in duas novissimas Luna- 4 lacus equitant.
  Machinae cum quattuor tormentis machinis singulas, et machinae graviores, quae permiserunt ut celeritates sexaginta chiliometrorum in via pervenirent, et quadraginta cum cauterio. Arma autem et crassior et melior quam in superioribus exemplaribus erat.
  Nempe Elizabeth et Elena paene nuda et discalceata erant. Et valde confidenter ejecerunt currum.
  Elizabetha, tormentorum machinarum incendii, pipiabat;
  - Nicolaus magnus missio - Summe regum rex!
  Catharina, destruens milites mercatorum, cecinit;
  - Inter astra , pulsum Telluris anxie tunditur ,
  cristalli scintillant campi , irrigantur .. .
  Familiae meae pacem tueor -
  Corde toto serviens - Mater Russia!
  Et pede nudo rotundo premet puella pede.
  Hae puellae mirabiles sunt.
  Elena quoque et Euphrosinia acriter pugnant. Nec quisquam his puellis resistere potest.
  Hostem nudo quatit Elena digitis, decidit et cooesit Crura ;
  - Temporibus communismi gloria!
  Euphrosinia, nudae, puellae calcaneae, et vyaknula turmas mercatorum percutiens;
  - Gloria pulcherrima omnibus regibus!
  Et puellas in choro cantaverunt, nudos pedes conculcantes;
  - Russia Gloria, * Gloria ;
  Lacus cursus...
  Puellae cum fere nulla vestimenta sua
  Salvete populi Russian!
  Duas igitur lacus tormentorum machinarum serio bellatores dispersi sunt. Afgani autem vehementer oppresserunt.
  Tum ex aere, quomodo certaminis elit premere coepit. "Dobrynya Nikitich" comprehendo sex machinis ac instrumento bomb onere.
  Et Anastasia Vedmakova pedal nudo, rotundo, roseo calcaneo premet.
  Et de ventre bombis, quomodo cadant bombae mortiferae ac perniciosas.
  Accipiet autem et Anastasia et cantabimus;
  - Nulla pulchrior Mater-Russia;
  Certa pro ea et noli timere.
  Nullae pulchriores puellae in universo -
  Totum mundum fax lucis est Rus!
  Akulina Orlova de Dobrynya Nikitich tormentorum machinae Shah Mujahideen scripsisse, addidit:
  - Non sunt verba pulchriora pro matre,
  Instat tricolor vexillum victoriae pectori.. .
  Esto eques Russicus paratus sis ad proelia -
  Vive pro somnio quod avos dederunt!
  Mirabela Afghan copias Magneticas percussit. Mole eos messuerunt.
  Accensus quoque ex flammeo. Et combussit eos multum dusmanos, et consumpsit eos in terra.
  Tum cecinit;
  Fortissimi sumus in mundo
  Omnes hostes in latrina occidamus!
  Et adhæsit lingua puellæ. Despiciens comites.
  Id ubi aeroplana Russiae tsarist Mujahideen triturant. Et bombs et napalm stillabunt.
  Etiam lacus graviores bene pugnant, sed cum bona transversis opibus et tormentis validis. Praesertim recentissima HP-2 pondo quinquaginta talentorum, quae hostem opprimit. HP - "Nikolai Romanov".
  Hoc primum est exemplum experimentale piscinae cum duobus canonibus altis explosivis et sex tormentis machinarum.
  Et quomodo rex Afghan copias opprimat.
  Puellae simul dentes intra piscinam portaverunt et rident.
  Alenka in nudis digitis iacit et in vertice pulmonis stridet;
  - Gloria patri regi!
  Et aliae puellae clamant;
  - Gloria!
  Ac tristique accurrit arduo.
  postque coruscant nudae calcibus virgines duntaxat panties ruuntque rubinaeque papillae in sole micant.
  Puellae hic sunt paene omnino nudae, et ubera eorum ita appetibilia sunt.
  Anyuta tormenta nudo digitorum machina tendit et Afganos opprimit, stridore et rugitu;
  - Pro Russia mater nostra!
  et lacus movet, et dushmans opprimit. Ibi puellae valde offendunt.
  Alter fremit in motu:
  - Ac ruunt in pugnam puellae;
  Russia post nos est, Russia post nos est!
  Haec puella tam rubra et frigida est.
  Maria quoque regis turmas et stridore verberat;
  - In nomine sancte Russie!
  Olympias incipit vi et hostes opprimit. et nudo pede in hostem movendum.
  Et proiectum volat cum letali amplitudine.
  Afghan regis exercitus partim deletus est, partim fugit.
  Et pedibus nudis positis, puellae Kabul intraverunt. Itaque Afghanistan movere pergunt.
  Oleg Rybachenko hostem insequitur. Una cum aeterna puella Margarita Korshunova Sheikh exercitum ceperunt.
  Et hic puer et puella cum spathis secant. et toto furore exciderunt Mujahideen.
  Puer pisum nudis digitis proiecit et duodecim milites Scikhi discidit.
  Ac fremuit;
  - Nicolaus Tsar noster,
  Noli latum os tuum aperire!
  Margareta est valde infestantibus. Molam currit. Nudis digitis, pisum iacit et fremit;
  - Pro tsarist communismi!
  Et tunc filii accipient eum et sibilabunt in choro. Corvi proprie stupent et in capita Afganorum quasi pluviam effundunt. Et frigus ipsum.
  Oleg Rybachenko caedit hostes et fremit;
  - Considera tsarismum pro ideis communismi et triumphi!
  et rursus quomodo hostes aggrediantur.
  Hostium gladiis et puero brassica secatur.
  Hic est impetus eius mirabilis.
  Atque iterum deliquiis sibila corvis.
  Hactenus sunt in plumbo. Et crescit etiam eorum utilitas.
  Margarita stridore fremit;
  - Gloria Russorum heroibus!
  Et nudo calce, puella donum exstinguit.
  Id est quam bellica forma est.
  licet adhuc puer. Et fuit adulta, et etiam anus. Sed et immortalitatem se comparavit et iuventutem aeternam accepit. Vera puella centum annos est. Et tunc veritas crescere potest. Interea in exercitu Russico militat. Et Superman quoque.
  Et quia, dissimilis Oleg Rybachenko, scriptor hic ludos computandi non cupidus fuit, multo facilius illi. Utique mihi placet pugnare.
  Liberi immortales sunt amici. Mirum quodammodo adultos esse, et etiam multos annos habere ac infantes fieri.
  Et cogitatio magis puerilis facta est, licet memoria et personalitas penitus conservarentur.
  Et dicere habeo, vere frigus est.
  Margarita et Oleg, nudi cum puerilibus calcibus, sarcinam explosivam iactant et sheikh discerpunt. Et ambitus eius finitur. Tum hostes gladiis caedunt. Et ipse est baptismus ignis. Tum sibila iterum...
  Corvi in capitibus Mujahideen cadunt et sine ullis quaestionibus capita sua transfigunt.
  Oleg fremit, interclusio adversariorum;
  - Margarita - fenestra aperta est!
  Rursumque molam, capita ultima succidit.
  Hic Russorum copiae Kandahar occupaverunt. Pauciores et pauciores sunt qui invictum exercitum Nicolai II Tsar pugnare volunt.
  Urbes iam aliae sine pugna dedentes sunt. Vel fere sine pugna.
  Greges separatae adhuc tantum in montibus agunt.
  Oleg Rybachenko et Margarita Korshunova mox talem catervam venari coeperunt.
  Puer et puella fortes bellatores Allah succidunt. Feceruntque omnes incredibili audacia.
  Immortalis puer nudo calce grenade iacit, adversarios discerpens ac diruit;
  - Ad novum USSR!
  Margarita vibrans gladios et amputans capita coaxat;
  - Pro novis finibus!
  Et nudum calcaneum puellae perampla exitium fudit, hostes discerpens.
  Iamque sibilant pueri numerosi et attoniti corvi super capita Mujahideen cadunt.
  et haec manus corrupta est. Aguntur vehementissime.
  Capitur quasi Afghanistan.
  Qua pecunia ac ordines novos receperunt. Afghanistanum homines novo regi submittere constituerunt. Hactenus hactenus bene fecerunt.
  Fere statim balneae in Indiam aedificari coeperunt.
  Britannia fragmentum Afghanistan mere symbolicum accepit, sed victoriam suam declaravit.
  Et Oleg Rybachenko et Margarita Manchuria commoti sunt. Ibi tranquillitas est.
  Sed paulo ultra meridiem, seditio communistica orta est. Conatum et potestatem redorum in Sinis deducere.
  Gubernium officiale Imperii Caelestis Tsarist Russiae auxilium conversus est.
  Et crevit seditio, et crevit. Et exercitus rubri etiam Beijinges cepit.
  Exercitus Russiae inferrent. classis e mari progressus
  Kolchak. Estque dignus successor Makarov Praefectus. Et confidenter exercitum rubrum Sinarum destruit.
  Ignis et puellas de mari magnos et funestos proiecta emittunt.
  Et nudae, gyrosque de micant puellarum. Et e tormentis lembos et proeliorum incendunt.
  Milites velociter currunt. Praecipit Anna pugnans. et tormenta abit.
  Veronica - haec puella, praefectus navalis, imperat etiam, in sola subligar et cum tenui textura in pectore.
  Et ad eius mandatum sedecim tormenta inch. Beijing portus dilaniant.
  Oleg Rybachenko, ut semper, in proelio ... Talis est delicatus, puer muscularis in brevibus. Ac Sinenses alacres milites caedit. hic sunt proelia saeva.
  Margarita etiam magna virtute pugnat. Et fortes regni coelestis fortes secat gladiis.
  Puella, cum hostibus pugnans et gladios vibrans, unde capita avolant, canebat;
  Russia est maxima in terris
  Pulchra magna Patria...
  Sodalis Stalini specimen est;
  Mox aedificemus felicitatem communismi!
  
  Dum autem genus regum habemus;
  Romanovs imperant Russiam...
  Hostis patriam frange;
  Abel triumphet, non Cain.
  
  Sit Nicholaus magnus tsar;
  Felix in proeliis et artibus.
  Multitudines pro Russia vincis;
  Haec quomodo de re publica sententia erit!
  
  Nam Nikolai subscriptionem dabo;
  Non patiar scandalum autocrati.
  Napalm effundat de caelo populo;
  non fallam, crede mihi, spem!
  
  Aquilae magnae Russicae sumus;
  --
  Modestus simul et superbus;
  Fortitudinem suam in bello immutabili!
  
  Puellae et pueri non curo
  Milites fortissime pugnant...
  Russia diu magnus es -
  Non necesse habemus molestiam fundere!
  
  Circum legionem puellas hostium
  Sed fortiter interficiunt malos.
  Satis pugni sumus
  Meribimus in caelo locum nostrum!
  
  Sit nostra pars alta
  Et Russia inaudita dives fiet.
  Noli despicere puellas
  Exiles et omnino non gibbosi!
  
  In nomine Matris nostrae, stella
  Luceat communismus...
  Magnum somnium adveho verus
  Sit natura sine fine!
  
  Omnia laetissimo florebunt colore;
  Omnia splendidissima erunt, munda ...
  Aperiam vincit infinita ratio;
  In nomine communismi credere vexillum!
  
  Quales homines regent terram
  Illa carior est pro patria...
  Licet interdum in tenebris occultari;
  Valete nos in facie firmiter immergi!
  
  Belobog amo et Christum,
  Lego utrumque Lada et Maria ...
  Amor Russiae purus est sicut crystallus;
  pugno et sto pro ea!
  
  In nomine familiae, propter omnes homines,
  eamus si necesse fuerit Golgotha .. .
  Furiosa furiosus in inferno peribit;
  Et credo cito perituros adversarios!
  
  Russia pulchra et scio et fortis;
  Puellae et pueri in ea fortes sunt.
  Satanas impetus in potestate
  Sumamus magnas agit!
  
  Non creditis qui Russiam nostram sepelit;
  Scis , non longe ab.. animo .
  pugna autem et iuste ne timeas
  Et in acie fortiter inflant genas!
  
  Audax militibus creditis
  Fortis, fortis in choro sublimis...
  Aliquando petimur a mala bestia;
  Sed fortior Russian non est scire gloriam!
  
  Hic mater nostra iam viret;
  Ita crede in laetissimam speciem.
  Victorias infinitam rationem aperuerunt;
  Et heroismi facinora canuntur!
  . Capitulum #3
  Longus est processus vincendi Sinas, terra ampla et frequentissima. Ibi cum ingenti ardore pugnatur.
  Oleg Rybachenko gladiis Seres secat. Tunc fictis explosivis pisas eiicit ad pedes nudis, puerilibus, et cantat;
  - mater mea -
  Reges in ea regnant
  Familiaris amica,
  Frange malos!
  Margarita Korshunova etiam copias Imperii Caelestis destruit. Mola cum gladiis decurrit. Nudo pede pisam mortis iacit.
  Puella cantat;
  - Gloria communismi, gloria ... .
  Lacus cursus...
  Divisiones in tunicas rubras -
  Salvete populi Russian!
  et filii inmortales sibilabunt. Corvi corvi invadunt et in capitibus Sinensium attoniti cadunt. Eamus hoc modo - Termino liberorum. Et corvi colla bellatorum Caelestis Imperii rostris transfigunt capita.
  Ac deinde aliae puellae Sinenses sustulerunt.
  Hic Natasha ense secat, et coccinea papilla Bazooka pugionem exspuens proiectum premit. Donec ac massa est.
  Et Natasha cantat in summitate pulmonis sui;
  - Temporibus communismi gloria;
  Finis erit pacifismi!
  et puella nudis digitis, quasi grenade parricidam immissa, discerpens adversarios.
  Zoya etiam magno studio pugnat. Et Seres gladiis sine ullis quaestionibus secat.
  Et nudis digitis tasque iacit fatalis opes. Haec puella mirabile est.
  Tum fragum vastare donum pectoris papilla immittet leti.
  Donec ac massa advolavit.
  Zoya cepit et cecinit;
  - In nomine notionum communismi,
  futuram reipublicae tsarist videmus ...
  Et vexillum rubrum, patria nostra;
  Semper infiniti fideles sumus!
  Augustinus etiam Sinenses caedit. Super puella est.
  Cana puella lethale grenade nudo calcaneo iacit, adversariorum molem dilaniavit ac diruit;
  - Pro Russia - mater nostra!
  Et papilla pectoris sui rubina globum bazooka premebat. et letale eruca expuens. Sicque multos statim Sinenses cepit ac fregit.
  Hic sunt puellae.
  Svetlana etiam hostes oppressit. Caelestis imperiis gladiis succidunt copiis. Et nudis digitis mortis munera iactant. Et in fine, quasi papilla rubicunda, letiferum proiectum mortis ejiciet.
  Et cantate:
  - Patria mea urbes et dulces sunt;
  Patria mea patria est regia!
  Hae sunt puellae - genere et opportunitate praestantissima. Hoc simile puellis resistere non potes.
  Hi Sinenses inciderunt ut sine misericordia et dubitatione.
  Aurora etiam hic pugnat, et puellae Sinenses ex machina sclopeta iactant. Hic est pulchritudo.
  Nec non et papilla coccinea globulum grenadae launtoris premit. Et incendit telo interfectorem. Moles adversariorum simul lachrymis et lachrymis minutatim.
  Tum cecinit Aurora:
  - Pro summa communitate;
  Ascende modo et descende!
  Hae puellae frigidissimae sunt et infestae.
  Mirabela bombae magneticae hostes ex aere. Elit biplane utitur impetu. Et quomodo feriet Seres.
  Et eos sine misericordia verberat. Et e tormentis sclopetis machinis eleganter admodum positis Sinenses in strues edicit. Quod facit valde laete. Calcaneum nudum in pedali premit. Et quot bombae in Sinenses cadent.
  Mirabela canebat denudans dentes;
  - sum fortissimus in mundo;
  et bis duo non sunt quattuor!
  Akulina Orlova etiam Sinenses ex aere pulsatur. Et bene facit. Caelestis imperii copias opprimit.
  Tum puga pyga cum papilla coccinea pectoris sui pressit, et nunc in Sinenses volat, telo pugnae discerpens.
  Akulina accepit et cantavit;
  - Gloria magnis cordibus
  Omnes inimicos usque in finem conteremus!
  Anastasia Vedmakova etiam Sinenses comminuit et ingenti studio id fecit.
  Haec est puella Anastasia - mox super!
  Nudaque digitos letale aliquid in hostem dirigit.
  Tum puella puga pyga cum papilla rubina pressit, et bombae in Sinenses ceciderunt. Et est valde infestantibus.
  Hos Sinenses atterit vi letali.
  Anastasia cecinit;
  - Nos omnes dilacerant;
  Ad Russiam matrem nostram!
  Hic rursus puellae furore perampla pugnant. Hoc est triumvirum praelium.
  Et in celo non sunt equales. Sed pauca sunt proelia aeris - Chinese aviation is weak.
  Akulina Orlova Sinenses in terra contrivit et conchas explosivae accendit et cantavit;
  - Unus, duo, tres - Seres lacerant!
  Erit festum gloriosum -
  Nos mundum vincemus!
  Haec lenta sunt et inhumana bella.
  Hic turba Elizabethae in piscina pugnans est. Ecce puella et turma eius et rursus in bikini sunt.
  Hic Elisabeth globuli globuli nudorum digitorum premebant ac coaequabant;
  - Gloria ad Tsar Nicolaum II!
  Ekaterina etiam accensa, papilla coccinea premens et sere percutiens, et facete cooed;
  - Gloria Super Admiral Makarov!
  Elena in hostes saevit. Sinensium machina tormentorum ope et yelped molem disrupit;
  - Pro communitate regum!
  Euphrosinia enecata in hostem, Coelestis imperii milites metit, et cecinit;
  - Gloria Russiae et Deo albo!
  Hae sunt puellae praeliatae in lacus agili et valido. Et turma eorum exercitum Sinensem oppressit.
  Elizabeth lepide dixit, et adversarios contrivit, vyaknula;
  Verus rex non est qui diadema gerit, sed biretum non animo ac pugillo tenet!
  Elena monstratur infensi ac furibundus:
  - Quis habet caput vacuum, portans diadema, pileum typicum, sine rege in capite suo?
  Catharina etiam in Sinensi saevit, duos duodecim milites Imperii Caelestis discerpsit et dixit:
  - Cum adveni rus, dictator coronam capiti suo retinere potest, sed vultum certum perdet!
  Euphrosyna, Sinenses bene intentis offa comminuens, et proprie eos demeruit, montes cadaverum excitans.
  Simulque dixit:
  - Melius est perdas virtute caput quam ignavia relinqui!
  Sic puellae insaniunt. Et simul fere omnino nudi sunt, nudipedalia, et perusta, capillis flavis.
  Elisabeth dirigens dixit:
  - Si sine rege in capite tuo, pileus eris, qui semper naso tuo permanet.
  Catharina, ignem in hostem optime gerens, Sinenses glomerati excuteret;
  - Quis perdat sensum re liquit naso sine somnio?
  Elena infensi notavit hostes, riensque premens globulis digitis, ac cooed;
  - Mulieris crure nudis pedibus aliquem in tonsillis calciavit et sine braccis reliquit, corpus exponens!
  Euphrosinia, adversarios pulsare et Sinenses cum furiali impetu occidere, infensi dixit;
  - Amissa conscientia tua quaerendo montes aureos, inimicum naso relinquere potes, sed ne fractum quidem denarium relinquet animam tuam.
  Puellae fortiter ac fortiter pugnaverunt.
  Elizabetha howitzer concha Sinensis exstinguit;
  - Cum habeas Deum in corde tuo et regem in capite tuo, vir es in littera capitali!
  Milites contra alias frontes pugnabant.
  Alenka in Sinensi ex machina sclopeta exarata. Metebant eos sicut triticum et ululabant;
  - Ad magnum regem;
  Domine gratias!
  Et nudo digitorum grenade puella lethali vi mittet.
  Anyuta riens inimicum , nudaque munera leti , Calcaneum , edixit ;
  - Gloria temporibus communismi! Nicolaus Tsar nobiscum erit!
  Ac puella Seres communem mentum cubito impulit, et pipiavit;
  - Pro magna Russia Svarog!
  Sinenses milites Alla pugnans attriverunt eos sicut falcem et vyaknulam;
  - Pro Patria, - Mater nostra!
  Et nudos digitos potenter letale donum exstirpavit.
  Maria etiam feris aplomb inimicos opprimit. Et scribbles a tormentorum machina, cum cantu;
  - Mater nostra mater nostra est!
  puella fortem esse vult!
  Nudis digitis puella funestam munera mortis mittet.
  Et deinde quomodo puga pazooka premit cum papilla coccinea.
  Olympia Sinenses in pulverem opprimunt. Machinae ex iis scribendae. Et canit;
  - Similes sumus vobis in bello;
  et in bello sicut in vobis.
  Et digitos nudis puellae sarcinam explosivam proiecerunt.
  Massa Sinensium in cinerem decidit.
  Olympias etiam fragum papilla excanduit et pipiavit;
  - Pro pace, pro amicitia, pro mag!
  Ridens Alenka notavit:
  - Et tu igitur maias?
  Anyuta, Sinica scurrilis, squeaked;
  aestas, o aestas, aestas siderea mecum esto!
  Alla saevi in hostes, Seres milites scindunt et pidunt;
  - Pro imperio regio!
  Crines autem eius sunt quasi ignis ardens qui Romam urere potuit. Ecce puella est.
  Quinque mutat locum. Trahit in hostem aucto.
  Tum puellae fila electrici modo secanda sunt, et vena ivit;
  ab inimicis. Et scintillae Sinenses.
  Puellae, ut nudi calcei, eam capient ac scintillant. Iterumque Sinenses exercitus fortes capient. Et Seres sunt fortes et fortes. Hic vir fortis, populus numerosus est.
  Sed Veronika et Victoria eos saxis ex plano feriunt. Sinenses multum discerpserunt. Puellae in uno bikini et discalceatis pugnant. Calcibus nudis terunt hostem, globulis incumbentes.
  Akulina Orlova etiam Sinenses verberat, sine ulla misericordia inimicos opprimit.
  Akulina globulis claviculi nudis digitis premebat ac Sinensi tundebat, scindens ac pissabat;
  - Gloria patri regi!
  Anastasia Vedmakova confirmavit;
  - Omnipotens sempiterne gloria regi!
  Magnetic Mirabela nudo calcaneo donum exitium dedit et pipiavit;
  - Et ad Praefectum Makarov bibamus!
  Et nudata est papilla eius coccinea, et accepit eam puella et premeret puga pyga. Et convallis purus ad Sinensem volavit. Et multos bellatores imperii coelestis diripuit.
  Hic sunt puellae...
  Tum ninja puellae ex Iaponia in Sinica susceperunt. Et bellatores, scilicet, in uno bikini et nudis pedibus.
  Puella caeruleis crinibus ninja enses arripuit et Sinenses laceravit. Et abscidit caput eius. Et post haec nudis digitis iecit pisum exitium. Et rursus belligerantes celestis imperii discerptis membris in diversa volitabant.
  Bellator cecinit;
  - Gloria Iaponiae! Gloria!
  A ninja puella capillis flavis cum hostibus pugnat. eosque gladiis sine misericordia concidit. At illi nudae, formosae puellae, digitis aliquid omnino perniciosum proiciunt. Et ad litteram corpus dilacerant. Bellator et cantat;
  - Gloria Japan, gloria!
  Lacus ruunt in fronte;
  Puellae, ignara timoris -
  Salvete - populus Russiae!
  Puella ninja rufo capillo etiam Sinica caedit. Pugnax nimis est bellator. Secet adversarios in finem. Et iterum: Digiti talium excidit, seductorium nudis pedibus proiiciunt stridores, qui capita quasi pilos novacula sufflant.
  Bellator et cantat;
  - Russia Tsar Michael,
  Mundus vicit!
  Ninja puella crinibus albis vibrabat gladios suos dum capita Sinensium decollare. Et haec puella in bikini evasit ad scriptam pulchritudinem. Et gladii eius mirabiles sunt. Et crurum digitos nudis acus venenosis proiiciunt, iugula bellantium Caelestii Imperii pulsantes.
  Ninja puella canebat;
  - Bellator Iaponensis mortem
  non timet, in proelio mortem non timemus.
  Pro sancta Russia, ninja pugnabit -
  Atque etiam moriens - vincet!
  Hae puellae tam paene nudae et pulchrae sunt et pedes eorum homines seducunt.
  Sed Oleg Rybachenko et Margarita Korshunova rursus in proelium proficiscuntur, vel potius currendo. Iterum pueri cum furore et rabie feroces pugnant.
  Hic puer enses vibrat, et Seres umeris capita praecidit.
  Oleg cooedt, et puer pisam nudis digitis iniecit. Hostes discerpunt et decantant;
  Gloria communismi quod Nicolaus aedificat;
  Summus et sapientissimus rex est!
  Puella, scriptor Margarita Korshunova, capitibus Sinensium amputatis, cooed;
  - Pro Russia et Nicolaus Tsar!
  Et nudis digitis capiet iuvenis bellator et mittet boomerang. Alter autem volabit et capita Sinensium militum amputabit. Ecce puella est.
  Margarita cepit et cantavit;
  Nulla pulchrior Patria-Russia est;
  Patria optima in universo...
  Astra polum margaritis irrigaverunt;
  Etiam callidum depelle insanum!
  Tum liberi immortales in summo pulmonis sui sibilo ac sibilo fecerunt. Itaque corvi arripientes corvi invadunt, et corruerunt in languidum et incidere coeperunt. Ferrum capita Seres.
  Hi pueri, monstra iusta sunt et super... .
  Et rursus inimicos interficiamus. Et tales pugnae et fortes puellae adsunt, quae eximius est, sic Natasha invadunt.
  accepit eam puella et e tormentis tormenta excanduit, et pipiavit;
  - Pro communitate Nicolai Tsar!
  Zoya confirmata est peram explosivam cum nudo calcaneo iactando explosivae.
  Et cecinit bellator;
  - Ad magnum regem;
  Pater summe!
  Unde Augustinus per inimicos suos sine aliqua infirmitate vel misericordia incidebat. Et bellator rufus sumpsit et nudis digitis aliquid letale et perniciosum proiecit. Valde et letale fult frigidissimum.
  Augustinus ad molendinum currebat et diruit;
  - Pro Russia et victoria ad finem!
  Svetlana molam ense infestans valde cucurrit cum suis gladiis. hostium capita ipsa abscidit in tumulum. Et nudis digitis accepit et letale donum mortis accepit.
  At illa mugivit;
  - Pro tsarist communismi!
  Puellae vero nudis calcibus rotundis, tanquam homicidae piso tunduntur exitii.
  Et iterum cantate:
  Nikolai es Messiae regis;
  Mox eris omnipotens!
  . CAPITULUM #4
  Bellum cum Sinis continuatum est.
  Bombers novas, potentiores puellae evellebant. Et Anastasia Vedmakova validam aerem ferit in Sinensi evellere coepit.
  Belliger canit, nudis premens tesserae digitis ;
  Populus beatus erit
  Beatitudo in perpetuum.
  Nicolaus de Potestate -
  Magna potentia!
  Akulina Orlova, adversarios suos riens et Sinenses falcando, infensi pipiabat:
  - Pro gloria notionum communismi!
  Mirabela Magnetica, bombs desuper mittens et Sinenses necans, addidit:
  - Erit gloria in hac vita!
  Hoc est quomodo virgines ab aere oppugnant imperium caeleste. Ac dele fortes milites exercitus Sinensis.
  Alenka etiam pugnat. Puella tormentarii e machina pulsat. Seres defertur et stridore;
  - Temporibus communismi gloria!
  Digitisque nudis dat munus ad hostem.
  Anyuta propagines Sinenses, et accuratissime. eosque lavet et cum gusto dicit:
  - Gaudium erit in universo!
  Nudo et rotundo calcaneo, quasi pisum mortis iactans.
  Et pugnat Alla rabie ferox. Et enses eius in molam currunt et capita Sinensium absciderunt. Dicit puella furore dentes denudans;
  - Nos amorem in Russiam afferemus!
  Et puella aliquid infestum et perniciosum in nudis digitis iaciet.
  Pugna Maria iterum pugnat. Et gladios eius tam acres et funestissimi sunt. Carnes autem caedebant sicut butyrum ferreum ignitum.
  Puella crinibus aureis infensi loquitur, Seres in frusta secans;
  Mater Russia nobiscum in aeternum est!
  ANTIPHONA ET OLYMPIA. Ipsa est amplissima et muscularis. Quam cepi Seres, et secamus ut triticum cum falce. Haec puella est, tam magna et ferox.
  Itemque nudo calce, quomodo bomb. Et statim adversarios multum disrumpet.
  Tum Natasha pugnat. Puella flammeum in manibus suis tenet. Inimicum triturabis.
  Fluvius flammae cursus peragrabat. et ardebunt toto centum tempore. Ecce puella est.
  Et in globulo flammestri papilla foeminei pectoris coccinea premet.
  et sic omnia fundit.
  Et puella digitos nudo citrina cum impetu petit.
  Bellator cecinit;
  - Pro sancta Russia - Gloria Patri!
  Zoya etiam pugnat pantherae potentia fera. Fragum eius papillae globulis premunt et electricum flatum e machina emittent. Tum puella pipiabat;
  - Pro novis victoriis nostris!
  nudis autem digitis aliquid omnino mortiferum proicit. Hic puella est - mel flava.
  Augustinus, pugnans cum hostibus, eos falce falce mittens, glande glande immissa, et in sarcophagum emittens, tepuit;
  - Pro magnis rebus gestis!
  Et nudo digitos emisit munus perampla potentiae.
  Et tunc puella globum teli pyropo pectoris sui papilla premet, ac totam hostium phalangem dilaniabit.
  Heic est Svetlana in praelio, puella formidabilis. Infensi valde inimicos caedit.
  Et digitos nudo demittit acuta, Et tenues orbes ad adversarios habet.
  Purpureoque papillas perculit pectore hostes, Et penitus destruentur. Tot cadavera extinxerunt Seres.
  Inde Svetlana cooed;
  - Pro Russia et victoria ad finem!
  Hic puellae summae aerobaticae sunt. et figurate hostes exitium. et omnes infundunt igneas et electricum incanduit super eos.
  Alice and Angelica are working with sniper sclopetis. Puellae vix tempus habent sagittandi et re-inficiunt.
  Donec mattis enim. Nec tam facile cassari possunt. Et fulva premunt se, sine fine, undas.
  Alicia accensus, pungendo per communem et pipiabat;
  - Quantum laboris habemus!
  Angelica etiam verius accendit et constat;
  - Multum, sed victoriam exspectamus!
  Et cana diabolo nudis digitis detulit letum donum mortis.
  Alicia iterum accensa, a Sinensi aircraft confodietur. Puella vincere decrevit.
  Hic habuit suas difficultates et complexa.
  Alicia iterum excanduit, et satis accurate, et cooed, den- dente denudans;
  - Nos exemplo ducemus!
  Et micant oculi fulmen.
  Haec categoria vere puellae sunt sicut eximius.
  Tum Alicia accensa et tres Sinenses statim una glans confossi sunt.
  Et flava puella nudis digitis capiet, et letale grena peribit vi letali.
  Hae sunt puellae genus simplex - superl.
  Aurora interim a howitzer accensus est. Diripuit totum ephebum Sinensium et clamavit:
  - Non dubito de causa mea!
  Et cepit puella pulchra et pressit puga pyga cum papilla coccinea. Et iterum, proiectum letale magnum volat in hostem.
  Accepit Auroram, et cecinit ;
  Inimicum habeo
  Vis ac pressio...
  At ego in pelle tauri -
  Hic sermo est!
  Conjux Agrippina, denudans dente premente Seres, Risu, edixit;
  - Heus bullpugnator, tene, Incipimus
  currere ...
  Aphrodite crinibus aureis puella, item bikini ac discalceatis, fissis, den- tibus denudans;
  - Cura ut vitam tuam
  Rex bestiarum homo!
  Agrippina, plenae murice papilla pectus, letali telo pressit pipiadum;
  - Accurate ferimus;
  Nos iustum ledo -
  Et est finis prope!
  Aphrodite, haec puella, decor, pyropo quoque pectoris papilla globum premit, et adtrectat hostem, ac ridens obstrepit ac renidens dentibus;
  - novissime viribus
  Ultima virtus
  Hostem opprime!
  Aurora giggled in hostem, ope fragum pectora papilla. Tum digitos nudos addidit.
  Erucae pugnae in fugam ruit.
  Puella pipiabat;
  Stat gaudete
  Statae gaudete.
  Itaque oppugnant
  Hunni Galaxy!
  Nam ad extremum jam ridiculum spectat.
  Nunc lacus Elizabethae ingreditur. Et habet quattuor puellas in bikinis. Puellae pugnant perdite.
  Elizabetha in Sinensem nudum digitorum suorum accendit et pipiabat;
  - In nomine magnae Russiae!
  Catharina quoque, quomodo milites Imperii caelestis feriendi sunt. Ut se lavet ingentes, et cooes, dentibus oras ;
  - Gloria diis Russiae!
  Et iterum puella nudam globum calcaneum in globulis prominentibus premit. Hic sunt puellae in bikinis. Modo dicamus feminas esse supermen. His resistere conantur. Vim habent phaenomenam, cosmicam.
  Elena bellatores Imperii Caelestis percutiet. Capiet et comminabitur inimicis. Tum, papilla coccinea, premit globulum, et pipat;
  - Gloria communismi Russorum tsars!
  Nudo calce hostem feriet.
  Euphrosinia etiam refrigerat in praeliis. Adfliget hostes magna.
  Serere multum et eculeo, et coo;
  - Gloria communismi Deorum temporibus!
  Atque hic quoque pyropi adhibebit papillam. Nudis digitis ille globulis premit. Molem militum Sinensium dilaniant.
  Hae sunt puellae - ferociter salit habent. Quatuor in piscina tollet et convitibus hostem.
  Habent magnam, apparens potestatem.
  Oleg Rybachenko et Margarita Korshunova etiam gladiis tam active et efficaciter laborant, quasi propellers helicopteri essent.
  Puer frustum antistattis nudis digitis iaciebat. Tota phalanx Sinensium excidit ac cooed;
  - Pro multitudine principum!
  Dehinc molam gladii confecerunt, capitibus Sinensium amputatis.
  Margarita Korshunova hostes caedunt. abscidit capita, et renidens dixit de dentibus suis;
  - Pro gloria tsarist USSR!
  Et iterum, nudo, rotundo, puerili calcaneo, qualiter perniciosa donatio perditionis succumbet.
  Tum filii immortales sustulerunt et sibilaverunt. Et corruerunt corvi a sibilo, pulsantes capita Sinensium.
  Margarita tweeted:
  notiones communismi;
  Desine pacifismum!
  Hi sunt haedi monstri. Durissima et ferocissima sunt in mundo. Hi sunt filii terminator.
  Oleg Rybachenko in hostem insculptus, et gladiis conciderunt. Et tunc tollet illud, et succendet illud de flammeolo. Tot simul Sinenses ardebunt. Et pueri bellatores sunt in suo culmine.
  Puer accepit et cantavit;
  - Gloria Russiae, gloria...
  Virtus rivet lacus!
  Et puer annorum duodecim adspectu cepit eamque nudo calce in grenam exitii cessit, et missa a militibus Sinensium discerpta est.
  Iuvenis erat plenus roboris et industriae. Et quomodo eternus puer destruxit milites Imperii celestis. Est potentia simpliciter phaenomena transcendens.
  Oleg sumpsit et cantavit;
  Lets hit durius
  Eamus simul!
  In USSR vivificabimus
  Ostendamus mundo exemplum!
  Puer autem conspuit ut scintillat, et tota phalanx Sinensium statim exusta est. Ac fremuit;
  - Et nullae erant difficultates!
  Margarita lepide dixit, hostes quasi novacula interclusit, ac tepuit;
  - Pro magna Russia;
  Pugnatis et nolite timere.
  Et nudis digitis, puella quasi pavonem mortiferum funditus immittens necem.
  Natasha rabie et furore iterum caedebat Sinenses.
  Tot flavi belligerae capita abscisa jacebant.
  Hae sunt puellae - quae frigidissima sunt et pugnant.
  Natasha primum receptionem gladiis tenuit - papilio hirundo. Tum flammeum sustulit et puga pyga cum papilla coccinea pressit. Et sicut fons e dorso balaeni, erumpet flamma, ustura Sinensis ad os.
  Caeruleis puella capillis canebat;
  - Pro Patria, - Mater nostra!
  Zoya eam quoque gladiis sumit et secat. Et accepit eam digitis nudis et proiecit novaculam. Donec ac mattis sem.
  Tum Zoya flammeo globulum purpureo pressit papilla, Utque hostem coloss arderet aplomb.
  Zoya cepit et cecinit;
  gloria in tempore regum
  Malleus rebellis!
  Et puella, cum praeli musculis ludere.
  Augustinus est mulier pulcherrima. Et crines volitantes per aerem quasi vexillo proletario.
  Et puella nudis digitis capiet et proiciet perniciem.
  Et tunc sumpsit papillae rubinae pectoris sui sicut extrahebatur super globulum grenaei launtoris.
  et cooed;
  - Pulchra est enim patria!
  Et nudis digitis sumet iterumque mortiferum aliquid mittet.
  Svetlana cepit eamque etiam accendit premendo bullam cum papilla fragum, e qua cuniculus evolavit. Arcum descripsit et turmae Sinensium exustae sunt.
  Tum puella nudis digitis accepit et nitroglycerin globos proiecit. Et multum discidit adversarios.
  Tum cooed;
  - Pro Deorum Matre Lada!
  Puellae hae sunt, et globulis libellis statim premunt, ut statim tota phalanx Sinensium cum lacus evulsa fuerit.
  Hic sunt puellae...
  Sinenses igitur gubernatores Agatha et Adala tulerunt. Tales sunt pugnae et pugnaces puellae cum gracilibus, muscularibus corporibus, et cruribus deformibus nudis. Utraque pulchri- tudines naturales sunt blondes, et tantum eximii puellae.
  Et Agatha eam capiet et eam nudis digitis capiet et erucam de plano immittet. Et capiet inimicum et confringet mortem.
  Agathe agit infensi. Et murice eius discurrentes premebant felis. ET
  Hic canebat puella et cecinit;
  Fractum est filum
  Mors mala nobis imminet.
  Sed puellae vivunt -
  et moriuntur adversarii!
  Adala eam cepit ac Sinensem quoque ope nudis pedum recalcitravit. Et deinde quomodo papilla rubina globulis et scopulis premet super dignitates bellatorum Imperii Caelestii volabit.
  pipiabat bellator inimicos suos;
  - Ego sum in mundo fortissimus!
  Hae sunt puellae quae nudis pedibus mirabilia operantur.
  Sed exempli gratia, Juliana capta est. Torta est post manus adversariorum.
  Et discalceatus primus in gramine duxit. Et tunc super arenam... Et tunc ignem de industria dispersit, et carbones in terram dispersit. Et puella nudis plantis calcavit rubris ardentibus lapidibus.
  Fortunate, Yuliana plantae ex assiduis nudis pedibus incedens et callosa facta est. Itaque ei non dolet tantum. et puella graditur, caput iactat superbe.
  Bustum eius nudum est, puellae nervi validi sunt, et in coxis tenues tantum subligar. Perusta, pellem aurei-olivam. Capilli eius longi, crassi, rubri.
  Cum nudis pedibus ambulare super carbones non facit puellam quiritare et moerere, Sinenses eam in eculeo imposuerunt. Contorquent se manibus, attollere coeperunt. Primo eam ad laquearia levaverunt. Tum funis dimissus est. puella concidit. In ipso tabulato restis tensus erat. Infernus dolor puellam a summo capite ad nudam calcem transfixit.
  Iuliana exclamavit, sed tunc labellum momordit. Et dentes suos.
  Sinensis risit. Et iterum ceperunt illud tollere. Excutere tormentis.
  Juliana tacebat. Sola nuda, perusta, muscularia vellicata et in aerem crura.
  Puella rursus ad laquearia levata est. Tum funis dimissus est. Sient, corpus puellae scelerisque fere corruit. Rursum insanus dolor et vox strangulata rubrae pulchritudinis.
  carnifices cachinnant et dentes portant. Nunc dicamus sic esse frigus.
  Puella autem, signo carnificis dato, iterum elevatur. Altior et superior. et restis tensus est.
  Sed puella in ipso tectorio adligat. Tum iterum iterumque funis emissus est. Et concidit puella... Et iterum clamor desperatae formae.
  Ita se res habet. Videtur quod tres fruges satis visae sunt. Iamque puella nudis pedibus saxea truncis induta est. Corpus muscularis perusta decoris extenditur, et musculi multo acutiores prominebant.
  Tunc, signo carnificis senioris, ceperunt pondera uncis pendere. Et corpus Julianae, nudum ac validum, coepit magis extendere. Et exortus est sudor, et nitebat pellis oliva, quasi oleo inuncta.
  Puella e Russia iterum ingemuit... Sed iterum dentes stricte stringit. Et gemitu dolorem et gemitus e gutture elapsus retinere conata est.
  Senis carnifex e Sinis acriter dixit:
  - Vixi! Nunc illi calces unge et foculum para.
  tortoribus urceum olei tulerunt. Et ceperunt diligenter praelinm Julianae antae. Constabat quod vir nudum et venustum crura puellae pulcherrimae sentire dignatus est. Magnam voluptas sit quidem et.
  Puella per dolorem in vinculis extentis, tortis brachiis, humeris, obscurum pudorem tactus carnificum sensit.
  Sed certe non clamare aut gemere conata est.
  Finita lubricatione, nudis pedibus, roseus, exasperatur, sed non amittens speciosam figuram vestigiorum carnificis puellae, coepit ligna tenuia sub eorum vestigiis struere.
  Ignis hoc traditum est tor- tus cum calceis. Ita piratae in thesauro Insulae voluerunt casulam pueri Jim Hawkinsi habere, calcibus puerilibus nudare. Vere dolet videtur.
  Ignis hic positus est, et adiciebatur aliquantulum sulphuris ut melius arderet, et cibus tristilis madefactus erat.
  Senior carnifex chuckled... Yuliana, qui ex timore usquam inhorruit. Et tunc clamabat cruciando. Etiam id ipsum dolor.
  Hic tortor facem intulit et flammam sub nudo accendit, cruribus excidit pulchrae puellae rubris, opimis, crispis crinibus.
  Ignis procul a planta puellae accensus est.
  Ac primum Iulianam iucundissimum calorem sensit, discalceatum frequentius pugnavit, pedes durissimis callo crusta obsita.
  Sed adhuc vivunt. Et post aliquantum tempus nudae plantae puellae ardere coeperunt. Iuliana magnis vi dentibus stridebat. Idem tamen e pectore dolens fugit puellae.
  Praefectus lictor iussit;
  - Nunc date ei flagellum!
  Tortor salix virgulam e dolio aquae traxit. Primo agitavit eos in aere. Sibilo volavit.
  Tum spiculator puellam totis viribus a tergo percussit. Cutis, colore scelesto vel paulo leviori, erupit, et sanguis effusus est.
  Carnifex senior exclamavit:
  - Accipe facile seki! Noli te ad mortem stuprare!
  Tortor percutit, dum dilatat crura ejus. Verbera pluit.
  Et duo alii carnifices ignem sub pedibus nudis puellarum lignis macrum, siccum, alcohol maceratum posuerunt. Lustrabant flammae nudos, rosea undique, et simul Impinguata calcibus puellae.
  Triplex fuit dolor: extentus in equuleo, flagellum et ignis sub pedibus nudis puellae.
  Sed Juliana, omni virtute congregata, magnis clamoribus intolerabili dolore detineri curavit. Et passa est sicut vera filia Russiae et vera herois.
  Fecerunt carnifices. Una snifle verberabat puellam in tergo, quae suggillatis et cruentis erat obducta. Deinde verbera ad nates puellae transtulit.
  Duo alii ignem observabant ut flamma calcanei pulchritudinis unguine torreatur.
  Senio tortore miser videbatur. Nam victima ne gemet. Quasi non crudelis cruciatus. Idque superbia carnificum infregit.
  Tortor imperavit;
  - Et nunc praelinm ubera eius!
  Hanc opinionem carnifices probaverunt. Oleum stillabant in palmis. Illi in ungulas perlinent, et nudum puellae pectus arripere et premunt.
  Yuliana omnino nuda erat, et se tali suspendit. Et papillae coccineae eius attrectatae sunt.
  Riserunt et carnifices.
  Pudet valde et fastidit puella tactus asperi et hirsuti carnifices. et ira et pudore erubuit.
  Et attigerunt eam carnifices, et lubricaverunt libros suos, et densum est. Ab aspero hominum tangit pectore, tumescit et induruit puellae. Juliana clamavit:
  - Damn te!
  Carnifices in responsione nisi carnivora renidet et renidet. Sed iam pectus iam lubricum nusquam ulterius est, et inviti manus tolle.
  Deinde tortores nudum puellae faces pectori intulerunt. Exarserunt, et coccineam papillae puellae nudo pectore flammae tetigerunt.
  Iuliana efferatus exclamavit inenarrabilem dolorem.
  Sed iterum terribili voluntatis conamine, margaritas dentes suos detinxit. At illa tacuit. Etiamsi graviter anhelabat.
  Carnifices autem frixas plantas et mammas, corpus in equuleo porrectum, distorquens artus, flagello verberabat.
  Sed puella tacebat. Magnam virtutem et virtutem ostendit illa.
  Fecerunt carnifices. arctius nudum pectus servabant, deinde facem removebant. Flagellis dorsum et nates verberant, Ignem sub nudo virginis vestigio iactant.
  In summa, scienter operati sunt. Sed puella herois plus voluntatis habebat, et gemitus suos et clamores retinere poterat.
  Carnifex senior linguam offensam premebat et iussit:
  - Et nunc unguento sinum eius.
  Praebebant carnifices ad supplicium parati. Ac studiose ruit nudo illinere puellae. Avida, viscum digitos inter crura decoris repit. Erat autem vilissimus et crudelis.
  Iuliana fastidium sensit, et plane fastidiens. Digiti omnes spargunt et fodiunt sinum puellae, altius altiusque ascenderunt. Et sic totum vile evasit.
  Juliana clamavit:
  - Non potes rumpere animam meam!
  Pectus suum crasse carnifices perunguit, et inter crura ejus persensit. Sed carnifex senior clamavit ad eos. et manus movit.
  Illi vero accensis lampadem ad sinum tulerunt. Ignis puellae sensim adamas muliebris lambebat.
  Juliana exclamavit et twitched. Cum in dolore magna. Tam intolerabili dolore est gemitus per artas strictas fauces puellae evasit.
  Quae vellicavit, quae auxit cruciatum.
  Praefectus lictor iussit;
  - Tu quoque clunes praelinm.
  Facillime carnifices puellae pulchram, elasticam asinam illinunt. Fecerunt id alacres ac cupidine. Simulque oleum in manibus fuderunt.
  Juliana tam laesa fuit quam fastidita. Sed de sinu eius parum commotus est ignis et puella magis sensit. Iuliana dentes immisit ita ut sanguis etiam e gingivis a contentionibus stillaret. et tacuit.
  clunes carnifices inlinebant ut etiam lucerent.
  At illi facem et sinum admoverunt ardentem flammam. Et erit, et gracilem lambent cutem.
  Dolet maxime cum uritur sinum. Iam in perineo pili ambusti sunt. Et tam acerbum ac dolens, quomodo Iuliana tam tartareum, intolerabile tormentum patitur.
  Praefectus lictor iussit;
  - Et nunc candente verberare, ensem flagello!
  Professio in agro suo ex calore de foco virga rubra extracta. Coepitque nudo iam ferro candente percutere, sient iam vulneratae puellae.
  Ingemuit Yuliana, et fuit in tali dolore quod mens eius confusa est. Et re vera declinare et conscientiam perdere voluit. Ad malum vero se in intolerabili tormento agnovit et incanduit valde.
  Et iam sensit quod illa in lacrimas erumperet et in summo pulmone clamaret.
  Et, ut aliquantulum dolentem obvolveret, puella canebat;
  Victoria dies quam longe fuit a nobis
  sicut torris tabescebat in extincto igne milia passuum exusta in pulvere fuerunt hodie quam proxime potuimus. et noctes ad focos apertos non claudit oculos Patria nostra: dies et noctes praelium difficilem pugnaverunt - Nos hodie quam proxime potuimus perduximus Chorus: Salve, mater, non omnes redeuntes. percurre rorem: medium Europae ambulavit, medium terrae, - quam proxime potuimus hodie adduximus.
  . CAPITULUM #5
  Et in Sinis bellum magnum erat ... .
  Natasha et turma eius impetum innumerae militiae caelestis Imperii reppulerunt. Sinenses fortiter margaritam - a gente bellatorum.
  puellas autem machinis tormentis ad eas inserebant. Et literam totas ordines metit.
  Natasha, e machina sclopeto accendi et grenade nudam, excidit, pedem sient, canebat:
  - Pro magna communitate;
  Noli mittere!
  Zoya quoque verberavit queue. Tum illa strictit gladiis, capita Serestus pulsata et elidit;
  - Ad novum terminum!
  et nudis cruribus digitos iterum letale incoepti sunt.
  Tum puella cum papilla coccinea globum bazookae premet.
  Augustinus grenade launcher est. Nec non felis cum papilla rubina.
  Puella eam arripiens nudo calce grenade proiecit. Sinenses multum discerpserunt.
  Tum cecinit;
  spatium expansum;
  Mors tegebat...
  Adaequamus montibus
  praedatorias suxisti!
  Labia autem eius lambebat Augustinus, recordans quam fortiter linguam suam, ad voluptatem et ad voluptatem operata sit.
  Svetlana etiam stupri e erucae excusso sumpsit premendo bullam cum papilla fragum. Ut et erat magna.
  Et puellas cooed;
  - Magna tsarist communismi!
  Post hoc quattuor puellae consonantes conspuere... Mille milites Sinenses ex concussione depulsi sunt.
  Hic sunt puellae - aerobaticae.
  Natasha cepit et pipiavit, et post eam omnes alie puellae in choro cantaverunt;
  Russia est magna terra
  Communismus supremi vexillum,
  Lada data est nobis per Rod,
  Gladium ense secat Svarog!
  
  Nos puellae pro
  Komsomol impetum...
  Et non est alius modus
  Vox sonat!
  
  Vincemus adversarios
  Pro matre Russia...
  Ceterum cherub supra nos est.
  Deus albus Messias veniet.
  
  Creatio in patria
  Noster sublimior est quam sol...
  Post omnes, populus per Terram;
  Pro libertate fortiter pugna!
  
  Mater nostra es mater nostra,
  Russia maxima,
  Lupus laniare conatus
  Puellae pulchriores factae sunt!
  
  Hoc facere possumus
  Omnes mirum est satis ridiculam...
  Percute nudo pede
  Puella cum virtute Komsomol!
  
  Nigrum Deus non perdet
  Ceterum ipse quoque filius cognosce Rod...
  Et pistillum eius est Svarog.
  Eamus a limine!
  
  Puellae nudis pedibus incedens
  Fortiter ruunt per nives .
  Non potes capere cervus per vim
  RPG in sacco nostro portamus!
  
  Si puella amat
  Virum callidum...
  Illa iocose fecit
  Noli eum ad cubile mittere!
  
  Belykh Deus magnus Deus;
  Creatio in universo...
  Et iam draco mortuus est
  Nova creatio erit!
  
  Russia est magna terra
  In id, metus eu pede...
  Satanas impetus
  Ac puellae crines conspicui sunt!
  
  Bene aeterne Deus Svarog;
  Quid fecit ante Sortem Terrae ...
  Flectere omnes simul in cornu potest;
  Pro novis generationibus!
  
  Dux Magnus Jesus,
  Item, Filius, crede Rod...
  Aciem mittamus sane;
  Tempestas magna erit!
  
  Et tunc ludus veniam
  Unum quod non est frigidior Thracam ...
  Fraera talis sumus
  Modo nubila dispersit!
  
  Deus est familia nostra omnipotens,
  Fac stellam lucidiorem...
  da nobis omnem salutem in reatu ;
  Quo dulciorem!
  
  propter Christum Dominum nostrum.
  Omnia milia passuum reddemus ...
  Mater Dei pura est
  Abel vivit - Cain victus est!
  
  Hic venit a fun diem
  Dominus universitatis factus est genius
  et obsitus trunco gramineo;
  Pro lux generationis!
  
  Hic sunt puellae discalceatorum
  Currite iterum...
  Ubera eorum non silicone
  Communismus visibilem dedit!
  
  Volui puellae scire
  Omnes homines pedibus verberant.
  Paradisum ex muliere esse,
  Noli calcare ocreis!
  
  Bene, in summa, suus 'super.
  Mox aderunt adversarii .. .
  Decor habet adolescens;
  Milites oppugnant!
  
  Hoc est cum pugna est
  Et Svarog gladios suos excitabit ...
  Virga erit vobiscum in aeternum
  Pro matre Russia!
  Sic puellas harum Sinensium exterminant et decantant.
  Et hic quoque Stalenida in praelio et gladios vibrans. Et mammae eius coniuncta sunt specialibus gravidae ex magica quae fulgur vomit. Et Seres futui sunt.
  Steelenida cepit et cecinit;
  - fulgur, fulgur, coruscatio;
  Patria, familia discalceata!
  Veronica, e grenade deducentis hanc mulierem - supremi classis percutiet.
  Et lingua eius tam longa est.
  Praeterea, cum e grenade emissario accendi, puella globum coccineo papilla premet. Hoc est frigus et magnum.
  Veronica cepit et cantavit;
  - Im frigidissima puella in mundo;
  Et bis duo omnino non sunt quattuor!
  Et nudo calce, puella grenade accipiet et dabit. Id quam pugnax est.
  Victoria etiam inimicos opprimit. Et papillae eius agendo rubicundae sunt. Et digitos nudas, uti aliquid omnino perniciosum, quod proprie destruit inimicos.
  Victoria sumpsit et cantavit;
  Ego te occidam, omnes vos interdam;
  Occidam te! Occidam te!
  Jamque nudum calcaneum hostibus arripiens occubuit. Hic sunt puellae pulchrae.
  Sed e caelo Anastasia Vedmakova concidit ictum. Item puellis in uno bikino et stridore cum voluptate.
  Simul, vellicat et cantat pulchritudo;
  superior et superior et superior
  Nostrarum avium fuga velox.
  Et in singulis spirat propens - .
  Tranquillitas finium nostrorum!
  Et nunc venefica haec aeris coccineam accipiet, quasi praeripereum fragum pugionem cum papilla premet. Statimque duodecim missilia ad Sinenses impulerunt.
  Anastasia cepit et pipiavit;
  - Nos omnes totis viribus delebimus.
  Akulina Orlova rursus in actu est. Et est tantae pulchritudinis. Pedes eius nudae sunt, venustae, perustae et sic blandientes pedalis premunt et bombs infundunt in adversarium.
  Aureae sunt hic puellae comae.
  Et Anastasia Vedmakova cana est et quasi flamma.
  Magnetica etiam Mirabela capillos habet sicut dandeliones ver.
  Et etiam quomodo capiet et impinguet, premens papilla que scintillat sicut carbunculus. Haec puella ipsa destructio est.
  Et sic accepit et emisit totam nubem acus venenatarum in hostes. Nudantibus in globulis digitos premebat munera mortis vomitans.
  Tum de gurgitibus;
  - sum fortissimus in mundo;
  adversarios in aere contundito!
  Et puella quomodo dentes margaritas peperit. Haec revera sunt puellae aerobaticae, et comae eius sicut thomae Orthodoxarum ecclesiarum micant.
  Quae, enim, torquet aliquid arrogantius.
  Et cepit Anastasia Vedmakova et, nudis utens digitis, totum cubum vitrei venenosi in hostem misit. Hoc explodet, et Sinensium corpora innumerabilia clamabunt. * et minutatim contere eos.
  Bellator rutilus cecinit;
  - Caedes, caedes impietas caedens;
  Nocte ac die nihil refert!
  Et iterum, contra inimicos a aircraft, talis homicida et perniciose capiet et percutiet.
  Puellas ab aethere demonstrant tartareae tribulationes et summae perditionis nexum.
  Oleg Rybachenko, adulescens hic sempiternus, qui spectat ut puer circiter duodecim, sibilabit et sibilabit.
  Corvi, accepto cordis impetu, languidi se inveniunt venenatis. Acuta capita capita Sinensium transfigunt. Haec est pugna vere lenta.
  Puer dolum cum gladiis facit - dominae tubae et duodecim capita Sinensium statim ceciderunt.
  Oleg Rybachenko, hostes in medium secans, pisam contritionis nudis digitis crurum filiorum, stridore, proiicit:
  - Temporibus communismi gloria;
  Pacismi iugum deleamus!
  Margarita Korshunova, strictis fustibus umbilici gladiis, capita amputavit et pipiavit;
  - Gloria diis Russiae!
  Ac nudas puellae pedes ceperunt et pisum exitium et interitum in hostes proiecerunt.
  Et accepit Margarita et cecinit;
  - Pro magna communitate;
  Abeamus silvestrem molem!
  Hic est puella planae colosseae.
  Pugnatores quoque urgeant.
  Alyonka gladios levaverunt. Secat. Et tunc tenacibus digitis grenade apprehendet. Eirmod inimicus quo at. Et numerus Sinensium comminutus est.
  Alenka cepit et cantavit;
  Pugnatum est sanctum et rectum
  Fusce in dui nibh...
  Luce pugna non pro gloria -
  Nam vitae tellus!
  et puella ridet.
  Anyuta etiam adversarios magna passione destruit. Et tunc exposita est ei cista. Et papillam coccineam arripuit, dum globulum globulum pressit.
  Fodinas in hostem volare.
  Sic puellas cum hostibus agunt. Et sunt tam nudipes, tam parum pudici et fortes.
  Anyuta cepit et cecinit;
  - Gratias agimus Deo Iesu
  Homo cum sanguine suo salvatus est...
  Noli dare in tentatione populi
  Sacris pópulis jussa dedit!
  Canae pugnae Alla infensi notantur;
  Deus est illusio iustus!
  Tunc accepit eam rubina papilla pressit felis. Et quam violentae flammae ex eo eruperint.
  Alla nota, denudans dentes et cantus;
  - Beatus sine Deo
  Fieri potest ut...
  Accipe hominem
  Ditior in lecto!
  Et sic post hunc locum, diabolus cum rubra secta ridebit.
  Ita est puella quae aliquid potest. Et homines valde amat. Et praesertim lingua sua laborare vult. Ea omnia amat.
  Maria etiam cum exercitu Sinensi pugnat. Et id facit cum magno furore.
  Puella crinibus colorem auri folium arripuit et acus venenata e tormentis submachinis accendit.
  Sinica multum abscidit et diruit;
  - equi albi, equi albi ;
  Nobis non amet! Nobis non amet!
  Et sic Maria eam sumpsit et nudis digitis exitium dedit mortiferum donum.
  Et postea editi;
  - Hic est diabolus
  Diabolus est...
  Vita et mors-
  Mera deceptio!
  Olympias scribens in Seres, notavit;
  - Quid est veritas?
  Ipsa quoque dolium explosives cepit ac validis cruribus nudavit.
  Revolvit et verberavit. Totumque imperium celestis imperii in celum volavit.
  Olympias iterum cepit et verberavit. Illa etiam papilla coccinea utebatur, quasi fragum magnum.
  Et cecinit bellator;
  Utinam in caelo essem, in caelo essem!
  Discalceatorum et multorum nivis!
  Alenka irridens dixit:
  - Diabolus, diabolus, diabolus, salva;
  Aliquis , aliquis virus attulit ... .
  Da nobis, gladiis da in manibus,
  Christus non adiuvat.
  Olympias caligarum levavit et ex eo gasolinum sphaeram spumeum misit. Exarsit quasi flammeus. Iamque flammae scatebrae in Seres cadet. Et incendamus eos.
  Et cecinit Olympias:
  Quale creator
  Caelum vel Infernum.
  Quisque necat -
  Venenum tuum!
  Et cepit eam bellator et oculis gehennalibus despiciens. Alludens ad coronavirus pestilentiam saeculo vicesimo primo. Et haec pestilentia infernalis omnes occidit. Et quaesitum est: quare Deus hoc indiget?
  Sed nunc tempora diversa sunt et puellae Sinenses modo pugnant.
  Marusya validam grenade in manibus suis arripuit, nudis, muscularibus cruribus, et coed;
  - Pro mutationibus cosmicis!
  Matryona sustulit dentes denudando, et proiciens aliquid magnae et perniciosae vi;
  - Muta - corda nostra poscentibus;
  Muta - oculi nostri!
  Alenka incendens in Sinenses et tasque nudis pedibus iaciens, magno tumultu sustulit;
  - In nostris risus et lacrimae nostrae;
  Ac venarum pulsus!
  Mutationem, mutationem exspectamus!
  Anyuta infensi notavit, adversarios falcaverat, et puga fragum pectora papilla premebat;
  - Tota terra amplectitur perestroika;
  In patriam, scinditur atomus!
  crine Alla, nudis digitis comminuens hostem, papillae micantes ut gemmae, impetum sustinebant;
  Cognoscite cordis pulsum et venarum pulsum ;
  Lacrimae nostrorum liberorum matrum....
  Maria saevi inimicum, funestum quiddam, et denudatis dentibus addidit;
  Dicimus nos velle mutare
  Iugum draconis solve catenarum.
  Olympia strenue confirmaverunt. Eodem tempore puellae eam tulerunt et nudis plantis excusserunt bombam cum fuse, quae volabat in aere, et proclamavit;
  - Finis iugum draconis!
  Et nunc iterum puellae sunt in motu et mentis excessu pugnae.
  Olimpiada, cum machina sclopeta ad hostes emissa, magna-qua- les dona producebat, notavit:
  -Ab draconis malum
  Genus servavit Terram...
  et umbra caeli
  populum reliquit!
  Alenka infensi declaravit, inimicos crudeliter opprimendo, moribus infestantibus;
  - Fiam me- rum vindicem mundi ;
  Et usque ad Oceanum Pacificum flectebo!
  Hic sunt puellae cum processibus infernalibus suis.
  Pedes nudis pulchri- tudinum, projice aliquid valde pugnax, ducens ad mortem.
  Anyuta animadvertit, papillam coccineam premens in globulo pilae, et Sinenses attrivit ac fremuit;
  - Pro magna magnitudine homines habent!
  Hae puellae pulcherrimae sunt ac intellegunt quid viri fortes significent. Ludite sunt et industriam addunt.
  Alenka pulcherrime agit, et nudis pedibus comminuens ictus tradit.
  Et iterum magna vi tasque volant.
  Bellatores pugnant. Et flammaelator lacus transit a parte. Scatebra vehementis ignis emittit. Ardet et exurit omnes. Et flumina fluunt sicut flammae e monte erumpunt.
  Magna tristique lacus. Et relicta mole cadaverum ambustorum.
  pugnam Alla cepit et sibilauit;
  - Fun, fun, annus novus congrediamur!
  Post hoc, nudum eius et decorum crus iterum perampla, perniciosa vis, mortis donum proiecit. Sinenses multum discerpserunt.
  Plana Albina et Alvina super puellas volaverunt. Hae puellae milites Coelestis Imperii telis ferire coeperunt.
  Albina pyga cum papilla coccinea pressit. Illa e cohorte Sinensi totum emittebat et pipiabat;
  - Ego sum mulier in mundo frigidissima!
  Alvina quoque flabra inimicum cum eruca, papilla et stridore carbunculo utens;
  - Temporibus communismi gloria!
  Atque iterum letale aliquid mittet, nudum calcaneum utens. Haec puella flava pulcherrima est.
  Terraque, Maria, crine puella colore bracteis, eandem papillae mitia fraga colorem tulit illa premens, et fodinas emittit in hostes magna, perniciosa potentia.
  Tunc sumpsit puella et cantavit;
  - Sum frigidissimus in mundo;
  Nives nudis pedibus ambulo!
  Et accepit puella et ostendit linguam suam. Bellator factus est omnibus frigidior et potentior.
  Maria eam cepit iterumque nudato, rotundo calcaneo aliquid perniciosum emisit.
  Confestim multa pisa explosa sunt.
  Tota phalanx Coelestis Imperii contudit. Hoc est vere frigidissimum.
  Maria accepit et cantavit;
  - Veni ad me puer nudus Alik;
  Pueros ferte - omnes etiam nudi!
  Et quomodo ridebit bellator et ostendet linguam suam, et tunc quomodo exspuet.
  Sed et olympiade arrepta, etiam despuere. Et lumen capiet et fugiet ab ore eius. Sinenses multum uri. Haec puella est - modo dicamus super muliere.
  Et tunc eam nudam, valida crura cepit et dolium nitroglycerin proiecit.
  Et ille, quomodo explodit... Et explosio erit interitus admodum colossalis. Et quasi quis proiecisset bombam parvam atomicam.
  Quam multae puellae sunt et rugiunt ut ferae et invictae.
  Hic in praelio est Olga cum flammeo suo. Ac currit nudis micantia calcibus undique.
  Et exurit Seres, exurit durum.
  Hic sunt etiam carnifices. Seraphim excruciabant puellam. Nempe, imprimis nudata est et omnino nuda scrutata est.
  Pedes sordidorum virorum in intima puellae loca ascenderunt. Senseruntque pectus, titillabant vestigia eius.
  Ascenderunt in os, digitis ascenderunt in anum. Tum Seraphim in asinum et baculum trusus est.
  Clamavit puella in dolore et humilitate. Factumque est ita taetrum.
  At illi tacuerunt.
  Et tunc super sellam specialem sumentes sederunt. Ferri acus effossa in decorem debent. Et micabat dentibus suis et ululabat in dolore.
  Porrecta. At illi pondus ab una parte suspensum hamo. At vero carnifices etiam in pondere veniamus. Quod tam carum est in verbis doloris causa.
  Ingemuitque puella et fremuit; Cum esset intolerabilis dolor. Tum puella iterum flagellis caesus est.
  et in sella sedet. Acus pectus pungit, crura datura pondera. et flagellum super dorsum ejus cecidit. Accuratius etiam duo flagella a magnis carnificibus Sinis verberata sunt.
  Et deinde ad dextrum crus facem attulerunt et flamma circumlitum roseum puellae calcaneum lambit. Tumque ad sinistrum crus facem carnifices attulerunt. Atque ignem calcem quoque lingebat , fed in altera parte .
  Clamat iterum puella furore. Duabus flagellis eam verberaverunt, nudis pedibus assaverunt, ac simul flagellis verberaverunt. Sed hoc carnifices e Sinis videre satis non erat.
  Ac sordidis manibus pectus praelinm puellae coeperunt. Et cum magna audacia vinxit eam. Et ingemuit puella dolens et sensit sicut cantharum que pro partibus deponebatur.
  Sed tum pectus eius asperum tactu carnificum intumuit. Et multo magis puella obtinuit. Atque hic iterum ad nudum pulchritudinis imaginem faces afferuntur. Et incendamus eum.
  puella effero rabie ab gehennali ululabat dolore. Puellae autem pulcherrimae sunt et valde pudici cum verberant et cruciant.
  tum pectus pungunt, et nudam torquunt, deformes crura, et pon- deribus extendunt, et adhuc pectora adurunt.
  Et nunc solus princeps carnifex interrogare coepit. Et puella tacet. pressius, non quod tacet, sed clamores non singulas voces adjiciunt. Ea justo ululat.
  Iussu summi spiculatoris caesi cum ferro acutis astra foculo sublati sunt.
  Purpureum ex aestu.
  Et coeperunt sine ullo timore et immani furore percutere puellam.
  Ita dolet sicut infernum. Minime mirum hi sunt carnifices Sinenses.
  Sed ne hoc quidem eis satis videbatur. Imposita est etiam hamatis ramulis corona puellae. Addidit passionem.
  Oleg Rybachenko, pugnam continuans, pisam mortis nudis digitis crurum liberorum jactans, pissabat:
  - Exspecto victoriam, exspecto victoriam;
  Qui cupiunt compedes rumpere ...
  Victoriam exspectans, victoriam exspectans.
  Poterimus mala vincere, tenebrae!
  Margarita Korshunova, Seres incidere, cooed, papilionem cum suis gladiis trahere;
  - Gloria magna, sancta communismus;
  Mundum laetiorem faciamus locum ...
  Malos pacifismi nos perdamus
  Magna causa, sacra Russia!
  Post hoc, puella duodecim acus venenosas acus nudis digitis accepit et immisit, hostem feriendo. Et tam iocum erat.
  Oleg Rybachenko cepit et quomodo sibilavit gladios suos vibrans. Et millia corvorum, quae ad pugnam confluebant, in capitibus Sinensium militum ceciderunt.
  Puer Termino cecinit:
  - Pro Svarog Russorum causa;
  Plura faciamus!
  Et iterum nudae pueri digitos prehendunt et munera letifica iactant mortis. Tantaque vis est obolo antimatter ut tota phalanx Sinensium flammis annihilationis exusta sit. et haedus qui etiam Superman canebat;
  Russia sacra potestas nostra est;
  In ea Omnipotens Virga Eden aedificavit...
  Potens voluntas, atque immensa gloria.
  Problemata mox non habemus!
  
  IVAN SEXTUS - REX MAGNUS
  Carolus Duodecimus rex in bello Norvegiae mortem evasit, ac etiam pace cum Petro Magno facta, hanc regionem expugnare curavit. Et Suecia aliquantulum ex clade movit. Anno MDCCXL, regente Leopoldovna, Carolus Duodecimus iterum aggressus est... Et potuit, captans quod eversus est Biron, et chaos et chaos in Russia, et Vybor et Petropolim sumpserunt.
  Exercitus tamen Russiae post defectiones initiales recuperavit et caput Russiae capere potuit. Suecia solus Vyborg retinere poterat.
  Sed historiae cursus aliquantum mutavit. Ivan sextus non cecidit, quia res defecit. Et celavit solium suum. Carolus Duodecimus aetatis suae anno 1752 septuagenarius decessit, annos quinque et quinquaginta rexit. Cuius imperium in historia maxime fuit eventuum.
  Post pausam anno 1757 Russia bellum cum Prussia erat. Hoc tempore, ob id quod Ivan Sextus, iam adultus, in regno erat, bellum confectum est cum tota Prussia devicta et Friderici II comprehensione. Hoc ingens factum esse Russiam evenit. Tunc Russia Poloniam, pressius Reipublicae annexam, superavit Turciam. Duo bella cum imperio Ottomanico fuerunt. Secunda vero finita est capta Constantinopoli et perdomita imperii Ottomanici. Russia Tsarist multas victorias vicit - Indiam attingens, et etiam Africam Septentrionalem capiens. Tum Suvorov cepit totam Europam cum Gallia nova.
  Sola Britannia resistere conabatur. Sed egregie Nelson ab Ushakovo clariore et feliciore victus est. Appulsum sequitur Londoniarum capta.
  Tota Europa victa est. Felicissime, et in India accepto. Tum copiae Russicae iam invaserant et Canadam ceperunt et ad Civitates Foederatas pervenit.
  Anno 1815, aetatis suae septuagesimo quinto, Ivan Sextus - maximum - mortuus est. Regnum eius longissimum inter nationes plus minusve notabile in hominum historia fuit. Septuaginta quinque annos potitus est. Verum, dicendum est quod nomen officii erat nominale propter regimen. Idem autem dici potest de Ludovico XIV.
  Et Ivan Sextus, qui in historia reali defecit tsar qui in carcere vitam finivit, in altero factus est maximus princeps in historia telluris Telluris.
  Huius filius Petrus Tertius novus rex factus est. Monarchaque patris ferox consilium continuavit. Etiam ac nisl nibh. Russia etiam Civitates Americae Unitas vicit, hunc agrum subegit. Et iam sub Alexandro Primo, exercitus Latinus cum Iaponia victus est. Atque Alexander II ultimas orbis terrarum regiones, inclusas Australiae, devictas perfecit.
  Ita rursus imperium orbis terrarum exortum est.
  Omnia denique esse videntur, imperium vero autocratiam et servitutem habet. et reges tardius progressu nituntur. Quod tamen est impossibile. Et anno 1953, prima persona in hoc casu, Princeps Alexei, in spatium volavit.
  Et anno 1967 primum ad lunam volaverunt. Et notandum frigidissimum.
  Cum fuga Martia iam anno 1988 facta est. Quod adhuc melius erat quam in historia reali...
  Paulatim reges operam dare coeperunt. Veneris et ultra ... volatus fuerunt .
  Novus Tsar George Primus, etiam anno 2020, primum in historia Russiae comitia rei publicae Duma tenere et constitutionem constituere constituit.
  Novus Monarcha iuvenis relative etiam scedulis seriem aphorismorum alarum;
  Circus cogitare sicut ambulationem tightrope requirit!
  Amor est sensus tibiae similis, sola musica multo suavior!
  Politici saepe vulpes et nunquam leones, quia politicum negotium regale non est!
  Puer sine pugna peior est quam cane!
  Probitas rara qualitas politicis, praesertim suffragiis computatis!
  In cordis pulsu et venarum mutatione velimus... sed non senescit!
  Iuvenis inaestimabilis auri similis est, tantum velocius tempore deficit!
  Iuvenis inventa promovet, velut aura velo nova!
  Iuvenis, dissimilis vino, valorem per annos perdit, sed vires adquirit!
  Robots in phantasiis ex humana pigritia nati, sed diligentia superhumana in corpore sunt!
  quanto plures imperatores, quanto minus ordo, quanto minus ordo, plura damna;
  Pueritia est quasi pecunia in inflatione, quanto pretiosior, eo citius divides eam!
  Ductores quercus, loculos ligneos facite!
  Communis est quasi dolium, praesertim inane!
  Cum sint quercus, floret densa ignorantia!
  Mens et phantasia, sicut maritus et uxor, solum nuptiis vere dulce est cum socrus almi rei!
  Numerus ordinum non semper ad virtutem pertinet, sed semper ad superiores pertinet!
  Oleum enim est aurum nigrum, natura venena, corda denigrat, mentem obnubilat!
  Oleum est sicut niger sanguis diaboli - venenum et carnem et animam!
  Mens in manibus acri vitatrix est, et stultorum manus clavicula carnificis!
  Facilius est snowman in ore erumpentis vulcani quam invenire inventionem non adhibitam ad militarem usum!
  Apertura belli tantum est, ut multae tranquillae vitae fores claudant!
  Si pugnam vitare vis - sentinam lacertos tuos, si bellum vitare vis - exercitum aedifica!
  Diplomacy levatur onere sumptui militaris, tractatus sunt graves pugni!
  Lunam e caelo non promittes, ululare debebis sicut canis, cum populus postulaturus venerit!
  Corda vindictam poscunt, sed astutius et malum nihil quam cor hominis - mens ergo veniam det!
  Frumentum habere, parasitos serere necesse est per totum annum!
  Plantando pigrum semel, messem per totum annum habere potes!
  Oratio rubra famam nigram dealbare potest, sed vitam sine colore ad considerationem ornare non vult!
  Miracula scientiarum, taedio privamur, miracula progressionis valde placita sunt!
  Praecipuum miraculum scientiae non movet, sed praemia!
  Scientia non est lupum, sed silvam relinquit, si pastor ovis non est doctorum responsabilitas!
  Initium non debet esse levis, usque ad diem eris, sed tarditas in principio finem durabit!
  Initium est sicut foramen in ludo, debes citius evolvere, sed sine cogitatione homines movere!
  Optima politicus est sicut equus in opere, at non asinus in conciliis!
  Amor, miro sane affectu, cum non convenit alcohol!
  Multa coci spolia polenta infundendo lac coagulatum in massam!
  Politicus artifex est, non carbasa modo maculat, sed se!
  Reges possunt omnia, sed monarchae populo nihil fere volunt!
  Solus rex qui stat pro populo!
  Duo tantum sunt in mundo extra imperium Creatoris: affectus humanus, stupor humanus, praesertim cum homines captiosos sentio!
  Non refert quis sit praeses, quae res est quis rex in capite tuo sit!
  Bellum, locus cogitationis nullus, hera mortis et furoris.
  Soli qui supra rationem mentem habent insaniunt!
  Raeda non modo vecturae, sed luxuria est quam stulti sola transiliunt!
  Prodigium genus frugalitatis, ad prestigandum.
  Aliquando amisimus, aliquando fuimus, sed Russi numquam procubuerunt!
  Solertia locum tenet quantitatis, sed quantitas nonnisi falsam sollertiam mentita!
  - In corpore sano, et ambal spiritus - et inbecillitas carnis - anima defluxit.
  Sanguis ut aurum splendet, at metallum inde rubigo animae.
  Etiam rubigine aurum, si cor non eiicitur!
  Excruciatio non delectationis, sed laboris a servitutis sector, in qua clientis miseratio funesta est!
  Divitis animus non magis quam nummi aurei, ubi accipit, et adhaeret.
  Aurum flavum est, color maiestatis, mollis voluntas opportunist, gravis conscientia proditoris!
  Dolor est sicut socrus, obsessivus, malus, eam carere volo, sed ... sine qua non cum victoria uxorem habebis!
  Cum non deduntur hostes, Perdunt, et, cum non deditur, ingenuitas Vincit.
  Non refert si feminae hostium intereant, clades est si nostri mares suas cerebro torqueverunt!
  Facile est in praeliis discere, non tormentum, sed utile oblectamentum!
  Etiam in verbis Christi servi eius quaerunt aliquid quod arbitrio impiorum servit!
  Cubiculum magnum obstrepet, et magna gloria pulsanti it!
  Cum persona est erudita, excusatione non opus est!
  Saepius flumina rubra fluunt propter orationes rubras et facta nigra!
  - Qui confossus destinatus est, non tremat funem!
  Ut semper evenit, sed noluerunt!
  Mors meliorem partem meretur quam vitam, quoniam eius duratio incomparabiliter plures partes eligat! -
  Fideiussores dant, spondent, spoliant!
  Denarius aureus mollis est, sed perniciosior glans, in corde ferit et cerebrum extrahit.
  Technologia deus belli est - et saboteur eius atheus est!
  Deus mundum in sex diebus creavit, et homo in omni aeternitate propter minutissimam infirmitatem hominis reddit!
  Lanam intraverunt, sed fune autocineto non sunt reversi.
  Curre, sed noli fuge, jaculari, sed noli retro mittere, ferire, sed noli pugnare retro, ac potissime bibe, sed noli inebriari.
  Nemo eget asini mortui auribus, sed auditum vulpis vivae donum est illis qui asinis finem suum non egent!
  Calce animum tuum, semper eris cornipedum manes!
  Bellum est aer pulmoni, sed solum gasi binario mixto!
  Si inimicus nolit cedere et nesciat perdere, nos cogemus eum cedere et avocare eum ad vincendum!
  Mali homines magicam nigram amant, boni mali albi!
  Occidere in bello difficile est in processu, foeda in sensu, sed quam magnus in fine! Sic bellum sanitas est animae, obduratio corporis, et pera mundans!
  Interdum magna bella replet pera, et pro portione sanguinis fusi et vanitas cordis corrupti!
  Patriae officium rubet gratuitae devotionis solutione!
  Bellum callidis est experimentum, temperans fortium, fatuorum iocus! -
  Esse ludibrium non est iocum, facere alios clamorem non est taediosum!
  Princeps bonus ut mel MELLICULUS, primum lambunt, deinde exspuunt!
  et princeps malus quasi absinthium primum exspuet, et deinde conculcabit.
  Etiam aurum molle est, sed scutum impenetrabile facile componitur!
  Qualitas semper praeponderat quantitatem - etiam oceanus hordeacei polentae obest securim!
  Malum roboris plenum est, cum bonum timore debilitatur!
  Bonus est iocus pro loco, cochleare pro prandio, sed auxilium in tribulatione est!
  Sis felix semel atque iterum - sine arte, fortuna abit!
  Quis non Leo Tolstoy, ille litteratus corniculus?
  
  Quomodo NAPOLEON perrexit ad Moscow per Kyiv
  Napoleon alterum consilium belli cum Russia elegit. Ipse profectus est ad Kyiv et vicit ibi copias Russiae. Et puppam Russiae Parvam creavit. Inde bellum fuit et accessio Belari et Lituaniae ad ducatum Poloniae, quod est appellatum regnum. Austria etiam territorium Ucrainum aliquo accepit. Russia victa minor potestas facta est. Anno 1815, Napoleon expeditionem contra Turciam fecit.
  Ottomanos superavit et Constantinopolim cepit. Graecia libertatem adepta est, Bosnia et Herzegovina pars magnae Italiae facta est, quae a filio Napoleonis Bonaparte in regnum posita erat. Romania in Austria comprehensa est, quam imperator ad Napoleonem fecit. Bulgaria et Serbia libertatem obtinuere, sicut Albania, sed vasalli Franciae facti.
  Graecia autem est vasallus Italiae Maioris formalis iuris.
  In Turcia, re vera, solum caput Istanbul in Balcanis cum particula agri mansit.
  Neque tamen ibi bellum finitum est. Napoleon Mauritania et Algeria incursionem fecit. Sed Britannis classis Gallos impedita est. Bellum cum Anglia protractum. Sed ingeniosus Napoleon Gibraltar cepit capere, et Britannos suis superioribus copiis in terra debellare.
  Post hoc, Franci fretum clauserunt et totam Africam septentrionalem, cum utraque Aegyptum et Sudan, comprehendere potuerunt. In pugna, Galli primi submarinis mundi habuerunt. Anglia ingentia damna ferre coepit.
  Napoleon totam Europam et partem Russiae in dicione sua habet. Et Britannia non est eius aemula.
  Paulatim Franci Britannos vicerunt. Plures naves cum multitudine et opibus multoties plus aedificaverunt. Ad extremum, anno MCMXXXI, Napoleon in Britanniam appulit, et, effectis copiis, Londinium cepit.
  Britannia dedita est.
  Napoleo iam nimium senex erat, et duces suos in proelium misit.
  Gallia cum US et in America Latina multas colonias servaturus pugnavit.
  Napoleon, cum septuaginta annos vixisset, quod non adeo magno ingenio parum est, anno MDCCCXXXIX a signis xix saeculi mortuus est. Napoleon II filius eius, vir longus referens, qui patrem non videbat, regnum viginti octo et viginti accepit. Et sane continuatum est bellum. Cum in coloniis generatim.
  In addition, Napoleon II notiones nonnullas interesting habuit. Praesertim Franciam, Italiam, Austriam in unum statum referendum et iunxisse.
  Et hoc etiam non est malum... Et in Borussia posuerunt cognatum suum in solio.
  Reipublicae Napoleonis filio notho regebatur panna Polonia Valentia.
  Copiae Napoleonis II tandem Civitates Americae Unitas compleverunt et Americam Septentrionalem et Meridionalem omnino occupaverunt. Inde Africam invaditur. Dilatata est in Indiam et Sinas.
  1860 bellum cum Russia factum est. Hoc tempore Moscuae et Petropolis desumptum est. Relatio habita est, et Russia usque ad Oceanum Pacificum ingressus est Reip. Tum respublica cum Gallia miscetur. Tum bellum in Sinis iam fuit et portum in Australia ... Napoleon II usque ad annum MDCCCLXXXIII imperavit, donec septuaginta duos annos natus, toto fere orbe subacto, mortuus est.
  Eius nepos Napoleo III regnum ascendit. Sub hoc monarcha ultima bella tandem cum Iaponia, Philippinis, aliis insulis ac terris in Asia, tum Nova Zelandia finita sunt.
  Formatio mundi imperii completa est... Napoleon Tertius consummator historiae bellorum factus est.
  Iamque humanitas una via ad spatium habebat.
  In 1917, primus homo in spatium volavit. Et anno MCMXXII, fuga lunae facta est. et anno 1930 ad Martem.
  Hominis spatium devictum... Fine saeculi XX, sedes humanae iam erant in omnibus planetis systematis solaris.
  Et anno 2020 prima expeditio interstellaria coepit. Statim septem spatiis coeptae sunt stellae Sirius, quae plures planetae versatae sunt. et unus ex illis erat vivus.
  Nova periodus dilatationis interstellariae inaugurata est.
  Et vox - ire Moscuam per Kyiv, novam significationem habet.
  
  TRES AXIS BUGS ADFIXUS
  Hitlerus trivialiter non Exercitum Quartum Panzer in Caucasum vertit. Quam ob rem Nazis Stalingrad statim capere potuit. Paulo ante, Iaponia pugnam Medio Mediae vicerat et Archipelago Hawaiian totaliter dominando Oceanum Pacificum cepit.
  Rommel quoque post Tolbuk casum non intermisit, nec Britannis in defensione consistere permittens, eos in Aegypto vicit. Praeterea copiae Rommel tum Iraquia et Cuvaitum auxilio incolarum localium capere poterant.
  Stalin Iraq recuperare conatus est, sed Turcia etiam ex parte tertii Reich bellum iniit. Quam ob rem URSS sub duplici ictu cecidit. Quae postea facta sunt tripla in extremo Oriente et secunda fronte aperuit et Iaponiam.
  Hac occasione usi Germani ad Mare Caspium profecti sunt et terra Caucasum intercluserunt.
  Quo fit, ut belli cursus mutatus sit. USSR partem suarum copiarum ab Iaponia extremo Oriente servare coactus est. Germani sine problematibus ibant. Turci Yerevan, Batumos, aliasque civitates movent ac munimenta pervadunt.
  Tam Germani quam Iapones progressi sunt. Samurai in Vladivostok classem Sovieticam opprimi potuerunt et eam sine caerimonia demerserunt. et maximam Mongoliam ceperunt.
  Novo anno, Nazis totum Caucasum incluso Baku ceperat.
  Res resonans victoria et contusio in URSS fuit. Stalin ementitus est, sed nihil facere potuit.
  Hiems erat tranquillitas. Tantum temptatum erat Leningrad obsidionis, sed male. Germani insuper copias eduxerunt et impetum repellere potuerunt.
  Mense Martio in medio impetum facere conati sunt, iterum impetus repulsus est.
  Fine Maio Germani copias suas propter totam convocationem repleverunt, praedia potiora et moderna evellendo: Panthera, Tigris, Leo et Ferdinandus autocinetum auto- missum. Et taetrum in partes confluentes a parte Rzhev et septentrionali parte anterioris imponunt, ollam formare conantur.
  Eodem tempore etiam Nazis in Saratov inundatur. Impetum ex Stalingrad.
  In proelio, "Leo" apparuit - piscina validissima pondo nonaginta talentorum. Machina haec armatura frontalis alvei centum quinquaginta centimetrorum habuit et latera octoginta duorum milliumtrorum sub clivi velut "Panther". Hic unus extus Pantherae similis erat, modo maior cum tormento 105-mm in 70 EL longa calla.
  Frons carinae valde munita - 240 mm sub convexa.
  Piscina "Leo" validiorem machinam equitum mille habuit et celeritas circiter triginta quinque chiliometrorum per horae spatium habuit.
  Fere currus non satis prospere, sed in fronte optime munitus est.
  Maxime in usu est Nobilis bonus. Panthera, quamvis velocior, armatura laterali tantum 40 millimetrium debilis est, ac etiam quadraginta quinque capere potest.
  Fere Germani fortissimi sunt. Anno secundo et quadragesimo secundo magnae ac magnae divisionum exercitus cum externis copiis vitare poterant, in Wehrmacht solus trecentos quinquaginta excessit. Plus copiis satellitum.
  Hispania et Portugallia palam bellum ex parte tertii Reich inierunt.
  Et Germani Gibraltar ceperunt et per Africam progredi coeperunt.
  Italiam adiciebat movere copias pluresque miserat. Turcia etiam convenerunt et Arabes fecerunt. Nam porta eleifend ex.
  Tertius Reich etiam peditatus numero maior erat nec arte technica minor. Germani etiam multas aircraft in aere habebant. ME-309 apparuerunt in armamento singulari, et Focke-Wulf cum sex tormentis aeris.
  German aces atur.
  imprimis Massiliae. Pro trecentis deiectis elit, crucem Militis Ferreae Crucis cum argenteis quercubus foliis, gladiis et adamantibus recipiet. Et pro quingentis primo praemio huius gradus consideratus est, equestris crucis ferreae crucis et aureae quercus foliis, gladiis et adamantibus.
  Marcel ab oriente desiit ante et pugnavit ibi sicut satanas.
  Stalin praemium centum milium aureorum in capite eius posuit. Bellum autem erat.
  Germani, utique, praesidia Sovietica perrumpere potuerunt et Saratov occupaverunt et boiler septentrionalem partem Rzhev coniunxerunt.
  In Proeliis, lacus Gerdae se maxime distinxerunt.
  Flavaque nudis accendit Panthera tormentum Pectus coccineum, et tepefacta papilla;
  Moscuam tollemus!
  Carolus etiam papillae RUBUS IDAEUS vapulat, currum Sovieticorum virium confixit et pissavit;
  Omnes vincemus!
  Christina hosti missionem dedit, papilla rubina premens in bullam et cooed;
  - Pro sancta Russia!
  Magda eam capiet et piscinam Sovieticam percutiet, turrem eius lacerat et pipiat;
  - Pro magna potentia!
  Ita pugnaverunt puellae et valde infensi.
  Hic sunt quaedam mulieres frigus...
  Sub finem mensis Iulii Germani Moscuam inferre coeperunt. Eodem tempore ad meridiem Nazis expugnavit Kuibyshev.
  Proeliis acriter fuerunt.
  Vires quidem inaequales sunt, sed Kuibyshev bene munita est. Moscuam etiam valde munitam esse dicendum est, sicut aditus ad eam. In omni casu, validae ibi zonae munitae sunt, et erinacei, et fossae, et areae validae totae munitae.
  Germani centum quinquaginta partes impetum fecerunt. Earum multae sunt externae et parvae letalis vis.
  Uterque primus "Tigres" et "Maus" in proeliis interfuerunt. Proelia ostendit primam piscinam adhuc non esse malam, sed Maus gravis erat et non facile ad transportandum.
  Sed talem piscinam evertere minime facile est. Germani autem in defensionem Exercitus rubri constituuntur.
  Difficilis admodum erat Nazis. Sed fortes sunt et numero et arte.
  Primum bombers Yu-288 etiam usus est. Talis machina est valde fortis et velox, usque ad sex talenta bombarum.
  Germani fortes erant... Massilia septingentis quinquaginta demissis aircraft singularem iudicationem accepit: crucem Militis Crucis ferreae cum platinis foliis quercubus, gladiis et adamantibus. et factus est verus, super-lega.
  Germani confidenter caelo dominabantur et Iaponia ab oriente processit.
  Samurai tota margarita et margarita. Et eorum aircraft bombed. US et Britannia passiva sunt. Feceruntque caute.
  Iaponia copias significantes in proeliis usus est. Et impulit...
  Mense Augusto Germani urbem Kalinin ceperunt et Mozhaisk, munitissima munitione, accesserunt.
  Eodem tempore, explicata sunt proelia pro Tula. Usque Moscuae manserunt omnes centum chiliometrorum.
  Veronica, Oksana et Natasha, una cum aliis puellis coronas reliquerunt. Cohortes puellarum a tergo se recipere iussus est, cum bellatores arma paene nulla anti- lacus haberent. Stalenida Pavlovna in Hispania voluntarius belli expertus est. Praeter reliquam belli experientiam. Et intellexit copias Rubrum resistere lacus seriei magnarum felium non posse. Puellae autem plures transportatores eliserunt, sed ipsi damna passi sunt.
  Nunc phalanx dispersa sese recepit.
  Veronica, Oksana et Natasha, exutis suis ocreis, nudis pedibus relinquebant et in lineis gerunt. Copiae Sovieticae paratae sunt ad columnas piscinas graves repellere. Et nihil aliud est quam piscinam E-50 rumpere. Sola fors est vestigia laedere. Sed in hac machina, scutulis distinctis carris locantur, et difficillimum est eas discludere.
  Puellae per silvas et in parvis coetibus orientem moverunt. Videruntque valde tangentes. Braccae suas volvebant et tunicas leves tantum. Longi, flavi, leviter crine defluebant. Pedes nudi gramine iucunde titillantur, interdum labefecit. Omnia summa amatoria spectat. Ubera per tunicas tenues monstrant.
  Veronica, nudo pede radens gramen, molestias infert;
  - Perduint - coeptum est bellum, et iam receptum est!
  Oksana, cui capilli flavi leviter rubescentes, dentibus renidens, respondit:
  - Nec ullas speciales mihi praestigias habui! Hitler paene totum vicit mundum... Conare cum tanta multitudine tractare potes!
  Natasha movit niveos capillos et dixit:
  - Omnes placere vult... Durum est cum illis agere! Facile est fidele!
  Veronica adnuit. Capilli eius tam aurei quam pulchri sunt. Ea magna.
  Sed Victoria eos adsecutus est. Cana puella. Capillus ignis est. Ac ut gravida. Vexillum proletarianum volatile, flammeum comam, spirante, ut videtur.
  Victoria tunicam exuit et bustum exposuit. Mammae plenae, papillae coccineae, ut papaverum. Bellator pulcherrimus. et valido corpore docta patere.
  Natasha giggled et denudavit bustum, animadvertens;
  - Et corpora nostra pulchra sunt... Sicut Amazones sumus!
  Veronica caput movit.
  - Nonne nimis radicitus est - exponere pectus! Tu pudoris praecepta sequaris!
  Victoria caput movit et cincinnis rubris movit.
  - In societate communistica - notio regulae moralis est relativa. - Puella nuda pectora movit, coccinea papillae admodum blande nitebant. - Nudum peccatum non est. Accuratius, conceptus peccati sacerdotalis est, at nostra fides a moralibus burgensibus est immunitas!
  Natasha confirmavit, quassans laetum et elasticum imaginem;
  - Propius ad naturam! Propius ad natural! Et nuditas naturalis!
  Oksana etiam risit et abdominis nudavit. Nam in calore aestatis quam jucundum est ubi sunt pectora nuda. et ventus spirat eos. Puella pulchra, et nuditas venit. Omnes puellae sunt athleticae, cum figuris, corpora nuda bellatorum valde consona spectant.
  Puellae pulchrae per viam ambulant. Ita sunt adorandae et venustissimae.
  Veronica pipiabat caput quassans.
  Sed aesthetice minime placet!
  Victoria movit caput negative.
  - Non! Corpora magna habemus! Et justo magna nudum cernimus!
  Natasha adnuit, et exiliens dixit:
  - Bonum erat esse nudum... Ecce Ilyich cum sclopeto veni!
  Oksana pectus permulsit et squeaked:
  - Revera imago mea est super!
  deuote cecinit Victoria;
  - O puellae, et nos populatores sumus! Pera, pera, et pera! Vidimus pupa - montes aureos!
  Natasha, pectora nuda quatiens, risu cecinit:
  - Solebant nudi, nudi, mali!
  Quatuor autem ex eis ridentes. Puellae nudis pedibus iuncta sunt, nudas calcibus levaverunt. Bella fortissimi. Post eas sunt manticae et sclopetis oppugnatio PPSh. Bellus bellator, valde mirabilis.
  Veronica molliter dixit:
  - Coram Deo, omnes pares sumus... Ac stupri respondere debebimus!
  Natasha giggled suo respondit cum omni determinatione;
  - Non est deus! Hoc est fairytale!
  Victoria nudam quatiens, perusta ubera, alacriter exclamavit;
  Deus ab potenti huius mundi adinventum est ut populum subiiciat.
  Veronica negate movit aureum caput.
  Quis igitur mundum creavit?
  Victoria giggled et respondit;
  - ipsae universitates sicut folia in arbore nascuntur. Ex nihilo gignuntur. Cum in infinitum arbor in universo crescere coepit de scabere, et ex tunc multae universitates apparuerunt.
  Natasha giggled hassit illi linguam, dicens:
  - Suus 'calidi! Potest nos depone braccas?
  opinionem Victoria sustentabat;
  - Est magna idea!
  Omnesque tres puellae unanimiter braccas suas tollebant, manentes in panties. Et quam valida et muscularia corpora habent. Simpliciter magnifica, et aerobatica.
  Oksana jucunde cecinit;
  - Blatta antennas habet, puella nuda panties habet!
  Sola Veronica relictum est cum braccis suis convolutum et tunicam suam. Quae convicio respondit:
  - Nudum sicud non est bonum! Quid si nos vident?
  Natasha giggled et respondit:
  - Et etiam videant. Amo ut homines excites!
  Victoria giggled, nuda fere femora quassans, respondit:
  - Hominum rudera sunt - tantum rubiginis!
  Et percuciens nudo pede fungus recens, addidit:
  - Quam belle est equum capere et equitare!
  Oksana subridens:
  - Cum blandiuntur, pulchrum est... Praesertim si homines iuvenes, formosi...
  Natasha puellas admonuit:
  - Recordare, prehendi puerum. Mirum hedum, et certe magnam habet perfectionem supra annos suos!
  Victoria labra lambit, et libidinem in voce dixit:
  - Magna esset eum coercere!
  Veronica indignans latrante:
  - Quae foeda dicis! Non potes deridere affectus sic hominum! Praesertim cum ad Germanum venit, sed puer!
  Oksana giggled et respondit:
  - Excusa nos, sed cor meum tam turpe .. .
  Natasha libenter confirmavit:
  - Germani procedunt, et aliquid boni somniare cupio! Ad exemplum de pueris!
  Victoria irridens suggessit;
  - Et quid, si vere homines capiunt? Tam magna!
  Veronica acriter respondit:
  - Mulieres pudicitiae ornatae sunt, non superba vexatione!
  Ignea movit caput Victoria negate. nudo pede latrabat;
  - Non! Voluptate maiores iusto nulla, eligendi ipsa eaque lectus. Cana Diabolus cincinnis aeris rubris quassavit et permansit. - Id est voluptatis causa in dumis posita, et ALA non descendunt.
  Veronica durius dixit:
  - Sexus sine causa signum stulti! - Et addit. - Hoc est contra normas moralitatis communisticae!
  Victoria dissensit;
  - Lenin ipse dixit - Uxores communes esse debent!
  Natasha giggled and remarked;
  - Optime, non possum dicere me me coniecisse talibus viris, sed est munus activum agere! Si te ipsum libet eligere cui ferire! Sed a nobis non eo pervenit.
  Concordia Victoria adnuit.
  - Ita tantum puellas habemus... Sed per saepem transire potes! - Puella magna cum voluptate pipiabat. "Guys, muzhiks... Muzhiks nostri studiose serpunt in ventre!"
  Veronica movit caput negative.
  - Minime, Lenin numquam hoc dixit!
  Natasha obstrepentes exclamavit:
  - Imo id ipsum quod Vladimirus Ilyich dixit! Sub communitate omnia erunt communia, etiam uxores!
  Victoria giggled et mussat;
  - Feminae bonae sunt... Viri meliores sunt! Eh, capi, rapi ibi a toto comitatu.
  Puellae consonantes riserunt. Et Victoria, renidens adjecit;
  - Et tunc ipsum tundunt sclopetis! et calces accenderentur molli flamma et corbite respersa!
  Natasha calce gibba cum nudo pede suo coquit;
  - Calcanei delectantur cum bamboo percutiuntur! Hic in Sinis, puellae et pueri nudis plantis fustibus caeduntur. Et amaverunt!
  Victoria cum gusto cecinit:
  - Quae tormenta in Hollywood! Tantum kats, non homines!
  Veronica sapienter dictum est;
  - Hic ibis ad infernum... Excruciaberis, et calcanei tui non solum bamboo, sed etiam ferro candenti cremabuntur!
  Natasha canebat, pugnos arcte deprimens;
  - Corvus Niger ad proximam portam!
  Victoria, nudis quatiens libris, coccinea papillas perduravit;
  - Cunas, manicas, os lacerum !
  Oksana, cuius pectora nuda sunt, et coxas quassans, respondit:
  - Quotiens post pugnam caput meum!
  Veronica impetum sustinuit pedibus nudis conculcans;
  - Ex denso metus stipite volavi ubi ... .
  Natasha fremens fremens nudum quatiens pectora;
  - Ubi est patria! Turpis clament!
  Victoria plicabatur et divulgabatur coxis, vix perlucidulis subligar operiebatur;
  - Et amamus eam, etsi pulchra non est!
  Oksana exsibilabat , jerat genua nuda sient;
  - Nothi fidentes!
  Veronica cum gemitu dixit:
  - Nos custodes terminus Soviet. Et loquimur quasi saepes meretrices. Licetne...
  Victoria cecinit Aeolus;
  - Gratias tibi, Stalin-dux! Oculi enim stupidi, inanes! Nam quod sumus sicut pediculi, non potestis vivere!
  Natasha pugno rubeum diabolum minabatur:
  - Nu, tu tam non, leporarius! In sectione speciali eris!
  Victoria confidenter dixit;
  - Mox Germani Moscuam venient ... Et iam Stalin in cavea capietur!
  Oksana giggled et obicitur;
  Exitum belli putatis intermittendum esse?
  Victoria gravissime respondit:
  - Quomodo aliud? Hitler habet dimidium fere mundi in occupatione, plus Iaponia et colonias eius. - puella irata pede nudo venustum impressit. - Et ne lacus quidem honestos habemus! Series KV est parodiam carrorum. 34-t, plane angustus est. Sed tristique sit amet sem non dictum! Et conchas armiferae peiores erunt quam German!
  Natasha ingemuit graviter et obstrepit;
  - Nos cum hoc consentire debemus! Heu, lacus nostri adhuc tam imperfecti sunt. Quid de KV? Perrumpunt...
  Puellae tacuerunt et ludibria omissa sunt.
  Immo iam primae horae belli demonstraverunt T-34-76 gearbox perfecte certam non habere, et magis etiam seriem KV. Et quod turpius est, eo gravius piscina, eo quod infirmius est, accommodatur motui. Armorum frontalium et 200 mm non sufficit ad conchas etiam 88 mm tormentarii Pantherae-2 et non Tigris-3.
  Cum inopinato evenit, Germanorum carros ordo magnitudinis firmiores sunt in armis frontalibus et facultatem ictum capiendi. Et technologia Sovietica plane fallitur.
  Imo machina erat "Panther" quae nullam habet parem et omnes perdamus. Tanquam piscinam prohibere non potes.
  Fine Septembris Germani Moscuam circumdare coeperunt. iude illud.
  Autumnus siccus erat et calidus, et primo Octobri Nazis iam forcipem suum obstringere coeperat, circumscriptione claudere minabatur Moscuam capiendo.
  Nauclerus Massiliensis specialem adiumentum accepit pro mille delapsis aircraft - stella crucis equestris de cruce ferrea cum foliis quercubus argenteis, gladiis et adamantibus.
  Et frigus est.
  Et alia machinae iam in certamine erant.
  Gerda lacus cantavit se in proeliis distinxerunt. Puellae in "Panther" -2. Machina haec turriculam angustam, silhouette inferiorem habebat, et frontalem tutelam cum "tigri" -2 minore pondere duodeviginti talentorum cum pari tormento equitum 900 aequabili habebat. et hoc modo melius eiecit effectum. Americae alta Sherman usus est. Haec piscina tantum latere Germanico penetrare potuit, et ex intervallo trium chiliometrorum et dimidio percussus est.
  "Panther" -2 paulatim reposuit solitam "Panther". Hactenus, ultima raeda satis bona est. Caput armaturae satis capax est ad proiectum exemplorum priorum Sherman, cum recentiora genera nonnisi propius penetrare possunt. Et ipsum pantherarum 75 millimetre sclopetum currus Sovietici e duobus chiliometris accipit et velocior est quam unum 88 millimetre, quod in praxi multo melius est. Verum, Panthera-2 in fronte plerumque impenetrabilis est etiam ad tormenta autocinetorum in USA cum tormentis 90 millimetris propellentibus, et haec quidem practica est.
  Gerda intendit scopum nudis digitis et surculis. Tum stridet;
  - Pro magnitudine telluris circum orbem!
  Carolus etiam incendere, copias Sovieticae accurate ferire et in summo pulmonis sui rugire;
  - Gloria nostrae victoriae!
  Christina, nudis digitis in hostem incidens, eumque bene affectis conchis, den- dente denudans, prostravit, dicit:
  Gloria Tertii Reich!
  Magda quoque nudo demittit adunca digitos, et laetus infaustos demittit amicas ;
  - Pro Aryan ideas et victoriam!
  Feminae bellantes in piscina laborant et "Triginta quattuor" contra eos non trahunt. I-IS Ac pejora etiam obterere. Grave KV-16 contra Germanos signa procedere conatur. Puellae vero etiam longo tormentario eam pungunt. Et ex piscina Sovietica tantum fragmenta supersunt, ut ornamentum pugnae detonat.
  De simplici "Panther" turba Ioannae Armstrong pugnat. Haec puella fortis de Britannia libellos confidenter consequitur.
  Gringeta, apud Russos jaculans, ope digitorum nudorum, stridore;
  - Gloria temporibus Britanniae! Gloria!
  Monica et Trogodytae munera mortis mittit, nudis digitis et stridore stridore;
  - Dominare Britanniam, maria infinita, nunquam servi erimus!
  Malanya etiam bombardam Pantherae accendit, pulsando per triginta quattuor et pissas;
  - Pro regali communitate!
  Puellae delectantur. Itaque Exercitus rubri praeclare caesus est.
  Iam Nazis in parte australi, adiuvante incolarum locorum, Penzam cepit. Una cum Iaponicis lacum Baikal Isthmum transierunt et in Kamchatka pugnant.
  Pulchritudines in piscina Tigri-2, Agata, Adala, Angelina, Andriana etiam ibi pugnant. Quattuor puellae hostes a nece machinae iactant. "Tigris" 2 munera mortis respuit et unitates Sovieticae destruit.
  Nudis digitis Agatha figens, fremit;
  - Ad Tertiam Reich! & annuit.
  Adala quoque sarmenta, papilla coccinea premens, stridore;
  - Pro vexillis Aryan!
  Puellae in irascibili perampla agunt.
  Et iam Germani Turkmenistani ineunt. Et mense Novembri 1943 caput Ashgabat capiunt.
  Impugnatio comparata, cum usu technicae artis. Validus "Sturmtigers" e vitro bombas iactare trecentas chiliogrammata pendentes. et domos cum exercitu Russorum destruunt.
  Siren auditur. Ita exercitus Hitlerus summum aerobaticum in exitium ostendit.
  Eva puella Germanica tweeted:
  - Erit cum impensa invitatio!
  Helga in plano TA-152 pugnat. Illa projectilia aircraft decidit in scuta terra, triginta quattuor et keveshki feriendo. Et ad se ipsum eiulat;
  - Aryan bellator sum, et super classis puella ero!
  Et nunc alia piscina Sovietica in clypeo cum ea recta percussus est. Pugnare dicenda est puella et tantum ova eius frigidiora sunt.
  Gertrudis etiam nudis digitis letalem missionem ope emittit, a saevissimo procella hostem stridore percutit;
  - Gloria notionibus communismi Aryan!
  Pugnae hic bellatores, et quomodo omnia expediant.
  Mense Decembri 1943 Germani Moscuam paene perfecte ceperunt et territorium Gorkae et regiones Kazan cum copiis intraverunt. E- 10 tormenta auto-propelluntur etiam in proeliis interfuit. Hoc sclopellum autocinetum magnum fuit, et in duabus simul codicibus dimissum est. Prima pondo decem talentorum cum crassitudine loricae frontalis 60 mm, armaturae 30 mm lateris, tormento equitum quadringentorum. Humilis machina altitudo 1.3 metrorum et duo tantum membra turbata, cum 75 mm sclopetis et longitudinis 48 EL dolii, mobilis valde. Et gravius auto- remisi sclopeta XV, pondo sedecim talentorum, armatura frontalis 82 millimetrerum in magno fastigio, armatura lateralis 52 millimetrorum, et sclopetum 75 millimetre et 70 EL dolii longitudinis sicut Pantherae et machinae. of 550 horsepower .
  Nova tormenta auto-propulsa satis contenta erant in activitate militari Germanorum et eorum armis.
  Duae puellae in E-15 pugnaverunt: Frida et Kaissa. Viginti ictus per minutas tormenti excanduerunt. Tales pulchrae puellae in bikinis sunt.
  Frida in piscinam IS-1 accensus, lorica frontis perforata ac cooeditur;
  - Pro Aryan ideas!
  Et nudis digitis pressa globulis unius primi gaudii in exercitu tertii Reich.
  Lupanula et Caissa nudis digitis adiuvantibus hostem perampla accuratione feriunt. et cooed;
  - Gloria fraternitati Aryan!
  Pu- tam puellam. Magno cum impetu et ambitione.
  Et milites messem metent, cum strenuitate draconum.
  Sed maxime interest captivas puellas excruciare, hoc est infensissimum et gratissimum lusum.
  Frieda cum rictu dentium:
  - Vixi legibus vivere;
  Datum per Adam et Evam.
  Caballum, fabulas feremus;
  Sinistra, sinistra, sinistra!
  Caissa aggressively confirmavit;
  - Sinistra, sinistra, sinistra!
  Ipsa etiam nudas digitos in globulis globulis pressit et hostem apte percussit.
  Fritz pugnaverunt... Albina et Alvina iam singulas quingentos emarcuit aircraft superaverunt. Tales puellae militantes evaserunt. Egrediebantur autem longe ratione militari.
  Albina, demissa in planum Russis, ope nudum digitorum suorum dixit:
  - Pro sancta Prussia!
  Alvina, currus Russiae demoliens, etiam nudis digitis utens, latravit;
  - Pro magna matre!
  Singulariter hic puellas pugnantes et inimicos valde mordacissime excutiunt.
  Novus annus iam venit... Moscuam adhuc in anulo obsidionis retinet.
  Dudum intercapedo usque ad Idus Martias MCMXLIV.
  Vero iam paulo incalescente renovatoque certamine rursus sumpsit bellum.
  Lev-2 etiam in proeliis interfuit, hoc est primum Vide piscinam in qua Germani machinae et transmissionis simul et ante piscinam in uno stipite usi sunt. et turris mota est. Eventus est currus suavior, cum humili silhouette et turricula angusta. Leo-2 pondus insigne amisit, et praesidium fronti addidit ob maiorem armorum praeceptionem. Haec piscina levior pondere quam Tigri-2 facta est, quae significat mobilior armis validioribus.
  In plena adductius in Tertio Reich consilium novae piscinae principalis E-L factae sunt. Raeda aliquot mutationes transivit: institutionem turris angustae et minoris. Mutato chassis ad leviorem et faciliorem fabricam et reparationem, necnon ad meliori facultate crucis-patriae. Locus machinae et transmissionis simul et trans, et gearbox motoriis. Altitudo piscinae ad minus quam duo metra redacta est. Et haec machina tantum quadraginta quinque talenta cum crassitudine Tigris 2 armaturae appendit. Eodem tempore, validiorem machinam usque ad 1200 horsepower habuit, et arma fortiora - 88-mm tormentum cum dolio longitudinis 100 EL, et perniciosam vim et diligentiam auxit.
  Haec piscina, -3 dicta "Panther", in seriem ire putabatur. Et sclopetum eius stabilitore hydraulico instructum est. Talis piscina putabatur tamquam piscina media principalis facta. E-75 progressus et comparatus fuit. Machina haec etiam magis munita erat: 250 mm armaturae frontalis et 170 mm latus armaturae, cum tormento magis valido et propugnaculo 105 mm et 100 EL calla. Propositum est ut pondus intra septuaginta talenta servaret, et mille centum machinas equitum vis ad mobilitatem conservandam poneret. Haec piscina facta est ut piscinam principalem gravem in Tertio Reich efficeret. Et destinatum est illud appellare: "Tigris" -3. Hae lacus novae generationis iam ad futura bella cum Civitatibus Foederatis Americae sunt.
  In Siberia vera proelia aestate tantum 1944 explicata sunt, cum ultima proelia cum Russia explicabuntur.
  Pugnatores etiam in caelo pugnaverunt Germani gagates. HE-LXII est levius, facilius fabricare et discurrere, et baptismum ignis feliciter transegit.
  ME-1010 etiam apparuit alis quae verrunt mutaverunt. Sed incommodum eius fuit ad qualitatem gubernatorum. Et pro illud, TA-183 praelatum est in serie.
  Spes magna in provectioribus ME-262 X confixi est, quae summa celeritate per 1100 chiliometra distincta est, et quinque tormentorum aeris et melioris mutabilitatis alis scopis.
  Mense Iulio duo prima elit huius modificationis ab Albina et Alvina accepta sunt.
  Iam Germani Chelyabinscum et Sverdlovsk iam circumsteterant. Centum milia militum Sovietica deduntur.
  Albina Russiae piscinas ex aere accendit, tectis perforatis fremuit;
  - Gloria Aryan somniorum!
  Alvina, gubernatores URSS tundendo, eos in mundum sequentem, ope nudis digitis, emittit;
  - Pro Magna Prussia!
  Haec puella ita pugnat, et lacus etiam strenue jaculando descendit.
  Gerda et piscina eius superposita sunt. Iam extremam Sverdlovscam testantur.
  Gerda nudoque accensus in digitos pipiat;
  - Communismus aedificari potest?
  Carola pedali nudo calce pressit, et Russos comminuens addidit:
  - Possibile est ac necessarium!
  Christina, magna cum diligentia adversarios figens, nudis pedibus figens, elidit;
  - Pro Patria nostra!
  Magda, in hostem iecerunt et tormenta Sovietica dilacerant, yelped:
  - Pro matre nostra!
  Puellae omnes conchas iecit ... Et dum repleti sunt ornamentum pugnae, inceperunt loqui.
  Gerda indignatus notavit:
  - Omnia imperia citius aut serius corruerunt. Crede hoc nostro non eventurum!
  Non satis assentior Andrea.
  - Et ubi est cautio, quod post Tituli certamen pro potentia non incipiet, et Tertium Reich non excidet?
  Christina satis logice notavit:
  - Summa est doetrina... Facit nos fortes!
  Magda confirmata, nudo pede bitur;
  - Ac uniti!
  Charlotte rationabiliter dixit:
  - Sed tamen unus de potestate pugnabit, et alius, et post eum tertius. Ut in Imperio Romano, primo occiso Iulio Caesare, deinde interpellata est Augustana dynastia. Et in Romano imperio venit tempus perampla dissidia et scindit.
  Cum hoc Gerda consensit:
  - Ita, imperatores quasi caestus mutare coeperunt, et Romanum imperium corruit. Non est possibile aliquid universale creare!
  Christina cum risu dixit:
  - Nobis opus est systema rotationis potentiae! Talis ratio, quae progressionem stabilem nobis spondet et absentia periculosum pro potentia certamen!
  Carolus humeros humeros dixit:
  - Sola Ecclesia catholica magis minusve stabilis systematis potestatis sine scissuris et dissolutionibus conservare potuit, nec antipapae obstare potuerunt.
  Magda subridens:
  - Sed verum est! Catholici schisma vitaverunt fere duo milia annorum. De re stabili ac permanenti in Vaticana ratione loquitur.
  Gerda subridens notavit:
  - Speremus genium Fuhrer nobis exitum narraturum, nec nos antiquae Romae iudicem dividemus!
  Post Sverdlovsk et Chelyabinsk casum, Stalin desperans resistit.
  et die 2 mensis Septembris anno 1944 pactam sine condicione deditionis signavit. USSR constat occupationibus regionum nondum occupatarum et renuntiatione imperii.
  Germanus eiusque satellitum fines in ditionem ingentem accepit.
  Sed cum Britannia adhuc quaestio erat.
  Germanos in Africa taetras fecere. Eodem tempore, jet aircraft et FAA missilia metropolim feriunt.
  Britannia colonias defendere non potuit. Imperium Africae celeriter amisit.
  Churchill mortuus est mense Iulio MCMXLV. Novus dux Britanniae pacem nullo pacto petivit.
  Tituli deditionem poposcerunt. Britannia noluit. Germanosque haud cunctanter exponunt.
  Augusto et Anglia capta. Et tunc Hibernia.
  Civitatibus Foederatis sine Britannis pugnare nolebat. Et non potuerunt bombam atomicam facere.
  Hitler pugnare vellet, sed difficile est Civitates Foederatas trans Oceanum obtinere. Denique pacem facere constituerunt. At America tributum Tertii Reich pendere debebat.
  Praeterea Germani ius fundamentorum in America Latina Isthmum sibi Panamensem sumpserunt. Etiam et efficitur magna.
  Hitler omnia quae voluit obtinuit ... Sed adhuc sedere non potuit. Praesertim Iaponia nimium sibi erepta est.
  Samurai non expectato ut bombam atomicam crearet, Fuhrer samurai die 20 Aprilis 1953 aggressus est.
  nec iam morari potuit. Bellum cum ingenti technologica praestantia tertii Reich gerebatur. Sed multae Iapones sunt et divisiones coloniarum habent. Praeterea Iaponia quoque celeriter progrediens et retrogradationem superare potest.
  Germani scutellas ac lacus pyramidales in proelium iecerunt. et tormenta tormenta plus provectioris machinae habebant, et sub terra se sclopeta propellebant. & alia permulta.
  Iaponia dura pugnavit, sed paulatim circumagebatur. Germani etiam imperatorem ceperunt.
  Hoc bellum ferum biennio fere gerebatur. Et finita est cum bombinge nucleari Tokyo et occupatione Terrae Solis orientis.
  Hitler iam paene totum orbem cepit, sed Civitates Americae Unitae manserunt. Et US arma nuclei et missilia ballistica partus habet.
  Et in Tertio Reich opus fuit comparatum ad arma nuclea facienda.
  Jamque tandem paratus erat.
  Et die 20 mensis Aprilis anno 1959 bellum inter Civitates Foederatas et Tertium Reich incepit. Bellum ultimum in historia humana.
  USA et ostiolum unum amisit...
  Die 8 Martii 1960 praesidium Novi Eboraci in deditionem accepit. et postridie Vindobonae.
  Plane America amissis bellum fuit. Ultima American tank ex magna serie in proeliis apparuit. Armatus cum tormento 155 mm longo dolato, et 310 mm lorica frontalis cum turri fixo, facta est quasi auto- remisi tormentorum pondo centum viginti quinque talentorum.
  Americani tandem currus dedere potuerunt, qui testas canonum Germanorum in fronte habebant, et nullam piscinam Nazi penetrare potuerunt. Sed omnio fuit ex lateribus. et feriunt. Et alius talis currus ex aere emittebatur.
  Eisenhower mortuus est die 20 mensis Martii anno 1960. Et die 22 Martii, successor eius Kennedius, tertio Reich deditur.
  Sicque bellorum historiam finivit. Et Tertius Reich totum mundum accepit. Et vita nova incepit.
  
  . ROMMEL-FUHRER et nudae
  ANNOTATIONES
  Post caedem Hitler in Tertio Reich copiae pro-Occidentis in potestatem venerunt. Et nunc omnia mutata sunt, et nunc Germani victoriae ex victoria progressi sunt. Pulchrae puellae pugnant.
  PROLOGUS
  Die XX mensis Aprilis anno MDCCCCXXXXIV, felix caedes conatus in Adolf Hitler fuit.
  Occisus est Fuhrer, eiusque comita- tus ilico iaculatus est. Speer novus cancellarius factus est, et Rommel Führer et summus dux factus est. Die 1 mensis Maii anno 1944, Socii omnes inimicitias et pyrobolas cessarunt, inducias declarantes.
  Stalin sane indignum fuit. Sed Rommel leges anti-semiticas abrogavit et ad integrationem Europaeam contra Bolshevismum suasit. Et occidentales nationes id approbaverunt. Interim Nazis copias ex Europa in orientem traiciebat.
  Tertius Reich adhuc habet partes trecentas viginti quatuor. Magnae hae potestates sunt. et plusquam dimidium aviationis a fronte occidentali vincta fuit. Et tunc rejiciuntur.
  In sola Gallia septentrionali fuerunt quinquaginta octo divisi. Ex quibus decem piscina et quinque ss. Hoc fere comparandum est cum copiis quae in Belarus contra Sovieticas copias in Bagration Operationis contractae essent.
  Etiam in lacus et quam cursus varius. Quotquot in occidente vel in Europa fuerunt ad centum et quinquaginta divisiones.
  Ita temperamentum virtutis movit conspicue. Germani productionem "Pantherarum" et potentiorem Tigris iam constituerunt -2. Aeroplanum gagates acceperunt, et missilia FAA, orbis plana in via sunt et series E.
  Germani divisiones externas magis magisque reparant. Habebant etiam vasa MP-44 in serie, optima tunc in mundo, quae multis modis prototypum Kalashnikov factum est.
  Ita Germani graves copias habuerunt. Habueruntque Rommel. Imperator ingeniosissimus. Wehrmacht quae complures emendationes ad administrationem suam efficaciam fecerunt. Multo plus potesta- tias praefectos exercitus.
  Rommel etiam partem copiarum copiarum dimisit, duces in partibus Wehrmacht solitos impleret. Augebat id certamen totum exercitum.
  Iura imperatorum locorum aucta sunt.
  Slavi etiam publice agniti sunt Aryans et Rada Centralis in Belarus operati. Aliae quoque emendationes susceptae sunt.
  Sed totum hoc tempus fuit.
  Exercitus autem Rubri taetras in Belaro parabat. Et difficile esset ibi ictum repellere.
  Tunc Rommel placuit - optima defensio oppugnatur. Eius copiae a parte meridionali ipsae a fronte percussae sunt. Ex Moldavia et Ucraina occidentali in directiones convergentes.
  Praecipua ratio mirantibus. Hoc factum est per deformationem expeditionis. Tum quod Stalin certo habebat Germanos non oppugnaturos. Quamvis Tertius Reich multum praedia habuit et etiam commodum super USSR in eis habuit. Sic et "Panther" machinae bestiae. Fere impossibile est illi resistere.
  Praesens Germanorum etiam "tigres" habuit, quae, ut lacus perrupti, fortes et tenaces fuerunt. ME PRIMA-SJET 262 etiam interfuit in proeliis
  Qui literam gubernatores Sovietici terruerunt - hae machinae difficiles sunt ad sagittandum.
  superioritas etiam Germanorum in praediis effectum habuit. Tigres -2 et Ferdinandi ex Italia redierunt molesteti interfuerunt. Germani etiam duos "Moses" illos ad experimentum pugnae conficiendum curaverunt.
  Haec piscina suam superstitiositatem in breakthrough ostendit, sed egestatem activitates perficiendi.
  Sed "Mus" ab aliquo angulo transfigi non potest. Aliquam et magna lacus.
  Et celeritas eius humilis facit bonum subsidium lacus pedites.
  Nihilominus, Rommel iussit consilium E-100 cum idea arctiore layout. In quo machina et transmissio simul et transversa collocantur, ut in aliis piscinarum et auto- sorum seriei E tormentis propellentibus.
  Germani in campis Ucrainae ob admirationem imperatoriam emolumentum consequi poterant.
  Et per consequens plures boiles formati sunt. Exercitus autem rubri fortissime pugnavit. Pugnae copiae peritia sunt et in ostentatione tantum capere non potes. Milites exercitus rubri dedere noluerunt. et familias suas inde recedet.
  Proelia demonstraverunt piscinas Germanicas, cum recte usus est, valde bonas esse. TA-152 bene se ostendit. Rommel etiam iussit hoc aircraft pro Focke-Wulf produci et loco missilium FAA aedificari. Missilia adhuc Moscuam attingere non possunt et contra copiae humi valde pretiosae et inefficaces sunt. Notandum, quod 262 ME-jET non valde bonum est et saepe fragore. Plus, etiam gubernatores recuperare et pons longior. Ita ac novis infrastructuris.
  . CAPUT I
  Hac de re novus pugnator TA-152 propeller-actus multo efficacius in tempore respexit. Secundum celeritatem omnem aircraft Sovieticam, etiam in armamento, Focke-Wulf non inferior, vicit et simul multo melius maneuverabilitatem habuit.
  Praeterea TA-162 etiam potest adhiberi ut impetus aircraft ob validis armis et armis. Ut ac ante felis.
  Haec aircraft est culmen evolutionis familiae Focke-Wulf et opificis belli.
  ET ME 266 ETIAM-CARUM EST. Arado jet bombers plus promittens respexit. Ob nimiam altitudinem velocitatis et fugae, difficile est eos ex machinarum aircraft pulsare, et pugnatores Sovietici eas omnino adsequi non possunt.
  Ut dignissim pretium erat.
  Germani in armis bene speraverunt. Et USSR inopiam aluminii praevenit post commeatus sub Lenda Lease. Aes quoque et mixtura.
  Sine sociis pugnare non est facile.
  Stalin Bagration Operationem distulit, et boilers emittere conatus est, detractione vetans.
  Sed hoc solum fecit peius. Celeriter haec arma tela consumpsit internecionem.
  Et translatio copiarum bombingarum associatur. Iam Germani imperio potiti sunt.
  Et non dimiserunt eam. In productione elit, URSS consecuti sunt, et qualitate machinis gubernatorumque genere excelluerunt.
  Gravissimum exercitui Rubrum erat ut res in caelo modo peior fieri posset. Yak-3, magis provectior quam Yak-9 ob duralumin defectum, in magna serie produci non potuit. LA~7 etiam multis de causis, ne quid nimis grave esset.
  Ita in Yak-9 niti debebam, quod quidem in productione simplicior est, sed in armamento et velocitate debilis, gravioribus quam Germanicis vehiculis et in verticali maneuverabilitatis.
  IS-2, quamvis valida armatura, contra Pantheram etiam dedit. Aliquanto melior erat T-34-85. Quanquam ille sua vitia.
  Ceterum Germani initium capere potuerunt. Rommel magnus imperator et Stalin tacte elaboravit. Copiae Sovieticae interdum in ambitum inciderunt.
  Et Wehrmacht tantum commodum suum singulis mensibus pugnandi auxit.
  Ita et impetus propellens MP-44 efficaciam ostendit, et magis magisque in primam aciem processit.
  Hactenus URSS arma parva comparabilia non habuit. Nimirum malum est.
  Aestas cum utilitate Wehrmacht transiit ... Zhukov etiam oblatum ire ad defensionem. Sed contra Stalin, assidue ingrata poposcit et copias submoveri vetuit. Haec omnia ad continuum detrimenta et interitum optimarum divisionum et augentium accesserunt.
  Fine aestatis, novi Germani E-10 tormenta auto-propelli in proeliis interfuerunt. Parva sunt - altitudo tantum 1.4 metrorum, sed simul, levis, agilis, usque ad septuaginta chiliometrorum per horam, celeritas efficaciam suam ostendit.
  Adala, Agata, Amina - tres puellae in una e primis tam autocinetis tormenta certaverunt.
  Turba eorum trium A putabatur ostendere mulieres aliquid iurare posse. et si pugnant, ipsam perfectionem ostendunt.
  Eodem bikini et discalceati pugnant. Gravissima quae.
  Eorum autocinetorum propelluntur late patentia, quae facile verterent;
  Vere quindecim talenta pensat. Sed armatura frontalis 80 millimetre in magno clivo bene munit. Quanquam, nempe, pulsis effectibus paulo inferius.
  Rommel consilium adiuvit cum armis frontalibus crassioribus ad meliorandi vehiculum sustentationem. Armorum latus crassius ad 52 mm, quod contra sclopetis lacus anti- custodit. Initio tormenta auto-propulsa erant omnia decem talenta habere et sexaginta millimetres armorum frontis et armaturae lateris triginta.
  Sed tunc sensus communis ostendit quod incessus tormentorum sui ipsius propellendi iam bonum est, et melius est eam conservare.
  Tormentum idem ac T-4, 75 mm, 48 EL. Penetrabile est T-34-85 et IS-2, licet non plus quam chiliometra ad distantiam.
  Ita ratio dictat - agere diligentius. Ac propius.
  nudo Adala pedum accendit.
  Testa T-34-85 carinam percussit et vehiculum Sovieticum ignem comprehendit. et ornamentum pugnae discerpere coepit.
  Agatha dixit:
  - Non malum, adhuc cruci affixi sumus!
  Amina giggled. Testa Sovietica volavit nec quidquam mali fecit.
  Frons autem inclinatissima est, et proiectum in ricochetam ducere debet.
  Denudatis adalas figit digitis, et cantat;
  Ingens predonum sumus
  Ac singularis in acie!
  Hic ope nudum Agathae digitos iecit.
  Tum cooed;
  - Pro magnis rebus gestis.
  Sed quid magnum est? Puellae autem in volumine patenter sunt. Nec tam facile nudis potes capere manibus.
  Hic Agatha nudum digitorum usum iterum accendit. Hostem feriunt. Et in piscina Sovietica accurate percussum fecit.
  E-10 probatum est, sane optimum gun auto-propellitur, et haec alia quaestio pro Exercitu Rubro.
  Verum, progressio SU-100 in URSS comparata est. Hoc tormentum auto-propellitur optimum telum est. Imprimis armigeri eius penetrabilior et relative gun celeriter accendi. Etiam tempus suscipit nisi.
  Germani difficultates suas habent.
  Hic autumnus venit et actio "Panther" et "tigris" -2 in condiciones imbrium cedit. Germani iam Borysthenen attingere poterant, ac se muniunt.
  Hactenus USSR in Ucraina dextra ripa tantum Kyiv et Odessa tenuit.
  Ita res agit.
  Iam October est et pluit. Germani defendere coguntur.
  Red quoque post clades intermissum est ut ordines suos impleant.
  Ita res se habet frigidos.
  Sero autumno plus minusve placide transiit. Tantum proeliis plenis in aere adductis erant. Huffman novum magnum stellam cum plus quam trecentis in elit stratis factus est.
  Ita, et alii gubernatores se evellebant. Durum est in fronte aeris.
  XE-162 novum et efficacissimum pugnatorem Tertii Reich futurum esse promisit. Plus magnum est facilitas productionis et minoris pretii. Verum, haec raeda non valde commodus est ad agitare. Et gubernatores maxime idoneos requirit.
  E-50 piscinam Pantheram reponere debet. Sed hic, sane, necesse est plures quaestiones technicas solvere et novam technici rationem fundamentaliter applicare. Quod permittit facere ut silhouette currus multo inferiores sint. Armaque et arma sine pondere augent, sed machinam roborant.
  Itaque multa adhuc opera facere. Multae progressiones in aviatione, etiam bombers tailless. Et hoc sane grave est.
  Etiam, sunt multa...
  Utrimque nova arma parant. Prima acies per Borysthenen cum parvis cuneis currit.
  Odessa mox a mari obsessa cecidit. Et Germani in Ucraina dextra ripa non solum Kyiv regebant. In Belarus pontes trans Borysthenen habebant.
  Hieme Stalin magnum offensum cogitavit. At Germanos ubique densam defensionem habere manifestum est.
  Sed etiam USSR aliquid sui habuit. Quisque tuba pecto suam habet. At Luftwaffe dominatur in coelum. Et capitaliter dominatur. Et crescit utilitas eius.
  TA-152 evasit machina mirabilis cochleae. Ita ME-109 in modificatione L, valde bona est. Yu-488 etiam apparuit currus mirabilis.
  Celerrimus propeller opportuna bomber - 700 chiliometrorum per hora est.
  Capax pyrobolorum officinarum in Uralibus et ultra Urales. Sicut obiter, TA-400 est monstrum magis validum.
  Difficile est in caelo. Non opus est motu forti.
  Et die 12 mensis Ianuarii anno 1945 taetrum in medio coepit. Exercitus rubri ad oppugnationem ruit. Germani parati sunt et exspectant.
  Acriter pugnatum est. Germani non minus copiae, munitionesque plurimum possunt.
  Et in aere, Luftwaffe commodum habet. In summa, ingrata haeret.
  Et iterum in plena adductius proelia sunt ... .
  Mense Martio 1945 Germani iam progrediebantur. Nova ars oppugnatio nocturnos machinas utens ultrarubrum est. E-C et lacus. Levior, agilis, sed munitior Maus.
  Quomodo piscina perrupit E-C bonus. Armorum frontale 250 mm cum clivis, latus armatura 210 mm cum clivis. Celeritas 40 chiliometrorum per horae in via est. Pondus est 130 talentorum, et machinae mille sunt horsepower.
  Silhouette multo humilior quam Muris. Corpus autem multo inferius. Et gb levius est.
  Raeda tenacissima et cum duobus fistulis. Huic tu noli resistere.
  "Sturmtiger" quoque monstrum est. Nazis Exercitus rubri premat.
  Sed puellae perdite pugnant.
  At tasque nudis digitis.
  Alenka, machina tormentarii incendii, squeaked;
  - Pro magno USSR!
  Anyuta, Nazis riens, confirmavit;
  - Pro summa communitate!
  Alla figens apud Fritzium, elisit;
  - Pro futuro melior!
  Nudo calcem jecit letalem, hostemque delendo.
  Maria, scribens in Nazis, notavit;
  - Clarus esto, magnus est mundus noster!
  Olimpiada, stupri Fritz, squeaked:
  - Pro patria, mater nostra!
  Digitos quoque nudant, tanquam hostes vapulant.
  Matryona increpuit obliqua linea;
  - Nullae difficultates pro USSR!
  Germani tamen perrumpunt defensionem. Et copias Sovieticas in Ucraina praeterire coeperunt.
  Etiam res trepida. Aquila mense Aprili cecidit. et mutum et gallimum. Tota igitur compressa est.
  Rommel solerter imperavit. Agmina proferebant alterna tormentorum apparatu et aere ferit.
  E-series in tertia Reich crescebat, haec piscina E-50 maxima in Tertio Reich existimata est. Cum crassitudine armorum "tigris" -2, excogitatoris machinam et transmissionem simul cepit et instruxit. Feceruntque turrim angustiorem et minorem. Etiam, chassis mutata est, multo levior in paludibus et fontibus facta est. Altitudo piscinae redacta est ob hastile caddie, quod remotum est, et antea transmissionem machinamque coniungit. E-50 in silhouette inferior facta est et eius pondus decrevit.
  et praeceps armaque auget. Quam ob rem piscina minus quinquaginta talentis aestimare coepit. Et machinam, agens flatum, acceleravit mille equitum potestatem.
  Itaque piscina ergonomically melior erat quam Panthera egregia frontis praesidio.
  Et sclopetum eius magis fuit traiectum et accuratum. In gente 88 mm, et longitudo dolii est 100 EL. Etiam haec raeda magna est. Ipsa est a copiis felix et amata.
  URSS III-IS tantum erat, turri et in fronte tuta. Qua in re melior est quam IS-2, sed gravior tribus talentis, praesertim ob turriculam, et peius in effectu faciendo.
  Germani ad meridiem progrediebantur. Donbass capere et USSR opibus privare conati sunt.
  Et valde conturbatum est. Hic quoque Turcia copias cogere coepit. Scilicet, finibus Sovieticis proficere voluit.
  Rommel solertissime egit. Et exercitus rubri nunc et deinde in boilers incidit.
  Stalin, ex altera parte, terribiliter timidus erat et in artibus et efficacia Rommel amisit.
  Germani sollertius pugnare coeperunt. Aliena quoque. Foedissimum erat quod USSR in quodam foramine technico se invenit. 54 t-Quod adhuc creari oportuit et id tempus tulit. Sicut jet elit.
  Et Germani iam Arado habent, et aircraft oppugnant jet in serie et pugnatoribus. Quod iam probatum est ME-262 X. Rapit alas et motores provectiores. Celeritas autem super 110 chiliometrorum per horam et quinque airguncularum telorum. Habet etiam et gagates salaces, qui calore et sono inducuntur. Gravis haec comminatio est, et Wehrmacht copiae in caelo magis magisque sumunt.
  Iam mense Maio Voronezh et Kursk ceciderunt. Et hoc permisit Nazis Donbass intrare.
  res ingravescebat. Mense Iunio 1945, tota Donbass capta est. Germani autem ad oram Tanais perrexerunt. Lusus est Stalinus, et constanter in hystoria pugnavit. Fovearum unitates ultro postulavit. Sed hoc solum non fecit.
  Germani armis latis firmiores erant et paratius. Praeterea Wehrmacht forma provectior regiminis compensavit multis primae infirmitatibus quae in historia reali contigerunt et victorias Exercitus Rubri faciliores fecerunt.
  Iam copiae Nazi Rommel pro Stalingrad proelium inierunt.
  Et nimis crudelis est.
  In mundo Browne Imperio proeliis acriter explicata sunt pro urbe in Volga. Multae puellae et propugnatores hic pugnant. Mulierum phalanx pellentesque sub duce Natashka Kaktusova locum munitionis in ruinis in Vico Voronaya suscepit. Puellae cum tormentis et sclopetis machinis, tasque fasciculis constrictae, post ruinas absconditae sunt.
  Ipsa Natasha tunica maculosa est super nudo corpore, denique braccas et discalceatus.
  Pulchra et curvy puella, validis coxis, lumbus tenuis, tonsus brevis sub cistae dimidiae. Facies valde expressa, mento virili, oculi caerulei late distincti. Crines pallidi cinerei cum pulvere, pectore alto, duro vultu.
  Natasha capitaneus plus quinque annos pugnavit et quamvis multum adulescentia sua vidit. Crura puellae in plagis et livoribus conteguntur. Puella mobilior est nudis pedibus quam aspera et informes ocreas movere.
  Nuda solo tremulo tenus sentit humum, propinquitatem cuniculi admonet et patientiam mater ipsa adiungit. In una parte, obdurati sunt pedes puellae, et non timuerunt calidum metallum, aut acutum rudera ruinarum, sed ex altera parte, sensus et flexibilitas non perdiderunt, monentes per fremitum motus. lacus.
  Dulcis Natashka grenadam tenet cum sarcina explosione illi alligata. Necesse est ad gravem sapphiri imperium piscinae "Leonis" repere, vias tormentorum machinarum rigans.
  Mirabela iuxta eam reptat. Item discalceatus, sic omnes puellae ex phalange facta sunt ex ocreis, imitantes ducem suum. Pulvereas plantas exacuunt per quadrupedum reptans. Capillus flavos Mirabelae nuntius est et longus... Paulo crispo. Statura est ipsa puella gracili, tenuis, parva. Potest etiam falli puella, scapulis angustis, et quasi magnum caput.
  Sed multum iam Mirabela expertus est. Ea quoque fusci imperii captivitatem, crudelibus cruciatibus et metallis superstitibus, visitare curavit, unde aliquo incomprehensibili miraculo evasit.
  Sed spectans eius puerilem, teneram faciem, numquam dicere potes illam fustibus glutinatam in calcibus verberatam, vena per corpus eius transiisse.
  Et circum calciamenta nudae puellae exustae sunt ferro candenti, quod est valde molestum.
  Mirabela propagines... Militis imperii fulvi, in hoc casu femina Gallica mortua est, rostrum eius arenam et rudera attollens.
  Natashka fasciculum tasque sub acervo labitur rudera. Nunc nonagintaton "Leo" hic repet et conflabit. Oculi caerulei puellae sicut sapphiri in facie micant, ex solis exusto et pulverulento colore.
  Experientia suadet ut piscinam bene munitam nunc mutare situm. "Leo" habet 100 mm armaturam et in angulo usque. Medii lacus imperii Sovietici eam penetrare non possunt, solum graves mastodonum casus habent. Sed brucus est finis. Summa est mobilitatis privare ...
  Natasha serpit, nudam micans, rosea calcanea.
  Svetlana e machina sclopeto erupit... Puella pulchra, nemo scit quid nationis cadat. Puellae mercennarios atros caedunt. Copiae Imperii Brown, victis maxime Orientis hemisphaeriis, Germanicum virgineum sanguinem fovent, et colonias in pugnam proiciunt: Aethiopes, Libyes, Itali, aliaeque variae creaturae, et quaedam alia genera. Numerus militum Polonorum etiam auctus est - qui ab incunabulis Imperium Russicum et systema Sovieticum odisse solent.
  Id autem earum laboris non impedit.
  Erwin Rommel integram internationalem erexit.
  Sortes inimicorum...
  Svetlana machinae sclopetum fallaciter fallacias ignis. Fissa fere glans, atrata ex pulvere, rotundum, Calcaneum puellale. Capitaneus pulchritudinem etiam titillari sensit, quam prope adsens volavit, ab aspero calliditate. Transivit se puella, insusurrans;
  Etiam glans nobis non obstabit!
  Mirabela remittit... Alia puella Angelica - cana admodum, supra mediocris statura, et muscularis, non obstante cibaria tenuis. Pulcherrima puella, coxis luxuriosis, lumbis succincta, non latis foemineis humeris, alta ubera.
  Angelica pugnat in brevibus suis, tunica laceratur, et putrefacitur in pulverem, et novae vestes vix per Volgam liberantur. Absit ut copiae Russorum et Sovieticorum plus munitionis et guttam cibi transferre possint.
  Sic Angelica fere nuda est, cruribus exarati, praesertim genibus. Punctum shrapnel plantae pedis dextri percussit, et dolet quod difficile est ad ambulandum.
  Crine, pulverulenta, prope nuda Angelica formosam contorquet, at simul duram faciem. Puella figens dicit;
  - Super nos Dominus, Moscoviae et Joseph Stalin!
  Impetum milites sapphiri imperi vix spatio revolvi intercludit.
  Ruinae et plateae angustae difficilem faciunt Lacus Sapphirus formidolosis circum vertere. Hic prope ducenta ton "Muses" sunt et omnino transire non possunt.
  Sicut Svetlana expectat, "Lev" paulum eiecit et se in acervo purgamentorum abdidit. explosio facta est. Eruca erupit, duobus phalangis sauciatis avolavit.
  Lacus vulneratus restitit et concha e dolio suo evolavit ...
  Alicubi sonuerunt procul ruinis relictis. Flava Svetlana, anguis sibilabat;
  - Hoc mihi calculus! Aperire rationem...
  Puella capitaneus iterum repere coactus est. Bellatores et pueri imperii Sovietici eorumque satellites sua technica excellentia in ruderibus uti non possunt. Ob culpam obstinati Erwini Rommel, catervae Imperii Brown in urbe magis magna et bene munito fossae proeliis caesi sunt.
  Mirabela grenade iacit. Mercenarios vel Germanos in somersaults volventes cogentes naufragos facere. Alter ex fuscis pugnatoribus manu avulsa, in qua quasi vigilia anglicus circino pendet.
  Puella digitos stridore ac stridore grenam iterum iacit;
  - Pro Russia Svarog!
  Et dat vicem inimicis falcationibus.
  Mirabela cum risu dicit:
  - Quid tibi gyro ostendit - viam ad infernum!
  Et pulchra puella fragmen adhaerens ceramico pulvere calcaneo excutit.
  Angelica quoque, solida, plena ubera. Papiae nigrae fere a sordibus et scabie. et conantur lavare. Iterum exarandum est cum submachina Germanorum sclopeta scriptitant. Et in plastunski modo repunt.
  Suam sedem tenet phalanx puellarum, cum testis est. Et gravia conchae dilacerant, et bombae de caelo cadunt... Sed nihil heroidum pyropi franget animos.
  Hic Svetlana videt quomodo reptat Panthera. Bene, haec piscina non est iam FORMIDULOSUS.
  Ferrum in latus potes. Stemuit puella, puluerem ascendentem eleganti ore exspuit. Grenade in manu sua sumpsit, sarcina explosione onerata. Tibi obrepunt. Sed tantum fumus circa est.
  Angelica surripere coepit, nudis digitis nixus cruribus et cubitis decoris exhaurire. Illa erat sicut felem gracilem murem. Puella bellum ex illa aestate gravi quo anno recordata est, cum, secundum versionem officialem, imperium brunneis perfide expansa Imperii Russici invasit. (Quamvis utraque potentia se mutuo petulantiae accuset!).
  Neque puella paene puella terrebat? Primo quidem, sed tunc consueuerint ad eam. Et iam adsiduos testarum crepitus strepitum sentis.
  Nunc et ipsum prope explosum est. Puella ventrem suum percussit. Sicut grex apum, et dentes ejus ascendunt super eos.
  Una earum tangit puellae nudam, excidit, roseum calcaneum.
  Angelica fissa susurrat labra;
  - In nomine iustitiae, Domine!
  Puella serpere accelerat eamque grenadam iacit cum involucro explosivo adnexo. Praesent in arcu volat. Explosio auditur, armatura tenuior Pantherae se accommodet. Lacus fuscus incipit uri, ornamentum pugnae detonat.
  Svetlana susurrat risu;
  Gratias tibi ago Domine Jesu! Credo in te tantum! Te solum oro!
  Pantheram frangit. Avulsum longum truncus in ruderibus obruitur. Arma frontalis, a lateribus armata, uncus imitatur.
  Svetlana, cuius oculi, facie fusca ex pulvere et solis aestu, cum cornflowers scintillant, dicit:
  - Quanto plus quercus hostis habet, eo fortior nostra defensio est.
  Angelica valde pudica est, nigra subligar, nuda, pulverulenta, corpore valido. Valde puella dolor est. Congeries vitreae nudis digitis ejicere potest.
  Nunc acutum obiectum venuste, pulvere operto. Haesit, Arabas mercennarii guttura dextra. Angelica pulcherrima garrivit;
  - Et symbolum sexum sum, et mortis symbolum.
  Puella, post quam iterum repit, fusa. Ignis Ductus et Svetlana.
  Inclyti capitaneus, Natashka, troglodyta excisa, pipiabat;
  Vita est catena et res parvae in ea sunt nexus ...
  Mirabela accensus, apertum caput Rommel amputavit et addidit;
  - Impossibile est ne nexum apponere momenti!
  Svetlana, denuo accurate fusa, coaxare;
  - Sed non potes ire per cyclos in nugis.
  Mirabela accuratius accendit et addidit;
  Alioquin te catena cinget!
  Alia puella Olimpiada, etiam pulcherrima, una cum auctor Seryozhka, meum in filum paravit. Duo ex eis eam impulerunt... Insidiosus booger in erucam "tigris" -2. Et quomodo haec longa autocinetum brunneum explodet.
  Puer flavos Sergius exclamavit:
  - Nostra Russia, situlam habes!
  vixque erat spatium retrograda coruscus, atroque elapsus tecto delapsus calcibus erat.
  Olympias collo pueri permulsit et dixit:
  - Valde dolor es!
  Auctor fronti iter fecit et phalanx feminarum coniunxit. Puer creatrix nimis est. Pro exemplo, aeroplana fecit ut oppugnationem elit sapphiri demitteret. Cum Focke-Wulfs vel TA-152s oritur, incredibiliter rugitus surdus auditur.
  Puellae et Germani Wagner symphoniam comitantur. Tantae melodiae majestatis.
  Olympias cum molestia dicit:
  - Etiamnunc nos terrent!
  Auctor pathos puer cecinit;
  - Bellator Russicus mortem non timet;
  Nec nos mors tollet sub astra polo!
  Nam sancta Russia dura pugnabit;
  Machinam tormentorum validam onusvi!
  Olympias, puella alta, muscularis, coxis et scapulis latis, femina rustica est typica. Vestes pugnando scissae sunt in pannos, nudae crura validae, comae in binas crines texuntur et graviter insperguntur.
  Inauris undecim tantum annos nata est, tenuis a non alimento, puero exarato et sordido, nihil nisi breves. Crines pueri naturaliter cinerei sunt, et costae per tenues, perustas et sordidam cutem ostendunt. Crura vehementer addicta, ambustis, livoribus, pusulis. Verum, fatum puerum gravibus iniuriis servabat.
  In eius prospectu, Olympia magna et pinguia videntur, puella tamen minime pinguis, sed valida in ossibus carnes erudita. Fames autem non videbatur ei aliquid et magnum omnino afficere.
  Puella e gravi sclopetis anti- lacus. In frontibus fuscis carros transfigi non possunt, sed casus in vestigiis est.
  Et Leo Hefty, acceptus explosivum grave in curriculo, coepit fumum flare tanquam fumum gravem smoker.
  Seryozhka canebat malitiae;
  - Stinky Fritz sine cogitatione, cigarette in ostio accenditur! Nimirum in magnas molestias conscendebat!
  Olympias, micantia musculari, perusta vitulis, nudas, speciosas crura pulsas, choreas. Puella canebat;
  - Sanctae rubinae facies e icone micant... Absit. Et si quis oras prae omnibus sonat - nemo, crede mihi, te propter hoc non damnabit!
  Deinde reposuit vasa piscinae anti- quae iterum accendit. De cinnamomo bello portator fumo iterum inflatus.
  Puella phalanx notabile damnum Fritz intulit. Sed et ipse damna passus est. Hic una puella bifariam lacerata est, Et facies ita facta est, quamvis pallida, pulvis.
  Pleraque Stalingrad a Rommel copiis iam capta est, sed reliquiae urbis in deditionem dare non vult.
  Svetlana interim per "Tigem" erumpere conatur. Machina potens Nazi in latere grenadam obtinuit, sed non succumbit. Ignem tormenti volvitur. In terram exarandum est puella, et rudera, ne flatu frangatur, unda solvatur praesenti.
  Svetlana taciturna susurrat;
  - Mom, pater, me paenitet!
  Mirabela grenadem ad Tigris proiecit, quae in fronte eius explosa est. Puella sibilabat;
  - De eo quod lux docet in hyeme in vere... Iterum repeto sine exceptione, quod Navalny pestis nothi est!
  Angelica uisa Germanis frangens, et eos aqua rupta coacta;
  - In sarcophago vidi nunc Alexei! Et recalcitravit pauperi rectum in oculis!
  Vere puella rufa grenade ad piscinam nudis digitis proiecit. Dolium percussum... Explosio secuta est et rostrum "tigris" laceratum est.
  Timida turba bellatorum Rommel lecta est et subnixa.
  Svetlana per nares retorsit;
  - Nostra, tua non cedent!
  Mirabela caedebat Tituli mercenarii cum glans et cecinit;
  - Et improbus non iocatur! Manus et pedes, funes Russorum torquet! Dentes in praecordiis mergit... Patriam bibit ad imum!
  Svetlana, cachinnatio, latravit;
  - Quod fuhrer bacchatur clamat, se lachrymat!
  Mirabela accensus et additus;
  - Bene, mors inflat, renidet!
  Etiam periculosior "Shtumrtiger" apparuit. Tota aedificia et vasa destruit. Praeterea loca copiarum Russorum non accedit. Raeda tormentorum apparatus Nazi sub velamento custoditur.
  Svetlana videt propemodum positis orcorum esse univocum. Sed in caelo Focke-Wulfs. Una ex his vehiculis propius ad loca Russiae volat, quam sequitur TA-152s. Puellae ignem aperiunt.
  Angelica grenade iacit et furibundus dicit:
  - In alta morte - nulla est remissio!
  Postea puella e machina tormentarii vicem dat. Celeriter volvitur. Relative novus piscina Nazi "Panther" -2 cum turricula parva et silhouette inferiori impiger appropinquat.
  Plures puellae tasque ad currus Nazi iaciunt. Muneribus acceptis coit et circumagi nequit.
  Angelica sibilus, sibilus;
  - Hic est novus impetus! os eius nos lacerabimus!
  Panthera-II oblatrantem et validius telum incendit.
  Columna ignis scindit aerem, et statim calefacta et electrolytica atmosphaera.
  Angelica giggled, putamina praetervolavit dimidia nuda puella. Impudens rufo movit coxas et dixit:
  - Et Newtono hostes devicit, iugum de throno proiecit. Fritz Newtoni legem statuit.
  Stalingrad, urbs Stalin, omnia incendiis submersa sunt, cum linguae ignis caelum lambere viderentur, et purpura, aurantia, coccinea scintillae crepitare! et omnis scintilla est sicut larva e arce infernali.
  Svetlana, pugnator Nazi pulsans, oculis caeruleis emicabat, canebat;
  - Quid ploras malam anum? Crede mihi, modo psychiatricis hospitalis pro te lacrimat!
  Mirabela in cantu accensus ad orcos canebat;
  - Quam bonum est iacere super gramen et percutere fritzium super caput! Cataplasma pro Fuhrer compone, et glandes ex machina sclopeta mitte!
  Puella bacchatur furibundus et a ventre suo ad dorsum volutatur. Ego pedes birotum feci. Grenade advolavit. Focke-Wulf volans, shrapnel sub alvo accepto, altius volat. Videri potest quod acuta fragmenta eum vulneraverint. Furvum animal igne comprehendit, et alis fragmentis fractorum coepit perdere.
  Svetlana, videns Fokke altitudinem amittere, coaxavit;
  - Id semaphore! Securis in tabula pendet!
  Hitleris planum explosum est, fragmenta in omnes plagas caeli spargens. Et ubi ivit fascist? Extremum meum feci vicem. Carnifex in cinerem abiit, non gubernator!
  Stemuit Mirabela, spargens pulverem et dixit;
  - Esse aut non esse? Quaestio non est!
  Angelica iterum pede vitreo iacit, adeo ut, ictu oculi, Fritz per occipitium exiret;
  - Lacus sum armada! et tractari debes!
  . CAPITULUM #2
  Tituli pugnantes et satellites suos progredi conabantur, tasque ante eos iaciunt. Tales rationes contra puellas non laboraverunt. Hic Seryozhka catapultam direxit, et quomodo hostes in responsione percusserit.
  Puer auctor mugit;
  - Patrem natalem lacerant Hitleris ore!
  Incursus catapultae, perforans in turbam pugnantium Nazi Rommel, dispergere coegit, et simul in aere volvitur. Fritz concidit, ac murorum ruderibus confregit.
  Tank "Tiger" -2, statera amissa, cum "Leone" conflixit. O Leva, ubi est nomen tuum formidabile?
  Svetlana subridens respondit:
  - Bene, euge Seryozhka!
  Puer infensi fremuit.
  - Auctor semper paratus!
  Respondens puella nudum pedem movit.
  Puella-centurio iterum clavum figere coepit. Et Olympias angusto pede titillavit Seryozhka, quam difficile est! Merito puer non timet per ignes currere.
  Mirabela in cantu dixit:
  - Iuvenis bona est - senectus mala est!
  Angelica, laetus rufus, consensit;
  Nihil est senectute peius! Haec vero foedissima omnium rerum status est!
  Et puella saltum cum autocineto fecit. Putavit ad momentum avias foeda. Imo, noli comparare, vetulam cum puella. Et quid decor, in tenuibus corporibus.
  Angelica sumpsit et cantavit;
  - Fluunt post annum, anni in comitatu;
  Anus cyprinum fricat in mortario ...
  Quid quod exilis?
  Non intellego quomodo adolescens abiit!
  Svetlana micare ocellos, hit orcum addicitur in inguinibus ac perbibet:
  - Non! In bello tamen talis est venustas - ut semper iuvenes maneant! Semper ebrius est!
  Olympias novum catapultam crimen posuit. Hoc est aliquid simile mortario bono. Puella sibilabat;
  - Noli transire, sed transi!
  Seryozhka permixtae tenues sed leves pedis et latrante;
  - Rommel faciem!
  Grenade, una cum sarcinis explosionis, in pleno adductius in pugnatores Nazi positis volavit.
  Imo Stalingrad eis non data est - haec urbs frigida. Tertius enim mensis ab aestatis aeternae fine oppugnata res geritur, urbs autem omnia capere non potuit. In aliis provinciis anterioris, pugnatores Nazi Rommel successum limitatum consecuti sunt, sed non in hoc uno.
  Svetlana pistol accendit et fremuit;
  - Omnia impossibilia sunt, fieri posse... Non opus est ut universum admodum perplexum sit!
  Felis et tristique felis vitae motorcycli. Machina explosa, et turbines ignei fumosos landscape illustravit. Orcus autem igneo pede divulsus est.
  Dux puella exclamavit:
  - Malum necare amo! Et hoc est summum bonum!
  Mirabela percussit Troglodytas ruptis et stridulis;
  - Ludamus hystrices!
  Ignem angelicum verius aperuit. In caementis iacentibus complures hasta obvolutae;
  - Hostem occide! - Puella insusurravit.
  Mirabela iocose cecinit;
  - Erwinus lipstick fucatus, Margo crine, Te traham in captivitatem reginae, Mordet te canis fidelis!
  Svetlana, incendere, exsibilare;
  - Vespere veni, Alexander, suspende te... Desine caput tuum ludificari! Vespere veni, volare sicut gyrfalcon - ut percuteret orcos duros!
  Dixit Mirabela exasperans, galeam excutiens de capite procellae;
  - Possumus! Et volumus!
  Puellae e cohorte "Lenin" progressionem militum exterarum restiterunt. Furens Fritz promovebatur, proprie cadavera in spatium projiciens. Lacus "Lev", in quo spes confixi erant, auxilium non fecit. Hic modificatio machinae cum 150 mm gun est.
  Angelica saxum nuda papilla repellit. Puella tam pulchras et plenas ubera habet. Grenade puella pede iacit. Crus validior est quam bracchio, et iactus longius tendit.
  "Leo" in eruca lacunam accepit, et stetit. Iaculat ore potens. Fremunt et concidunt.
  Angelica conspuens dicit:
  - Bellator Russicus non gemit in dolore!
  Et puella iterum iacit. Et id architecto odit. Fascist e turri recumbens.
  Crine fere nuda puella ait;
  - Frustra se credit hostis frangere puellas! Quis audet, in pugnam aggreditur, nos acriter hostes feriemus!
  Et volvit Angelica musculos preli, quos toreumata valde habet.
  O, quam pulchrae sunt puellae! Eorum aliquem mori nolo.
  Stalenida cucurrit. Potionis aliquo modo procurat eas inlinere ut sordidam non habeant.
  Puella pulcherrima, Veneris effigie, modo tondebat et caelatum. Vestit tantum fascia et subligar. Cetera omnia jam divulsa sunt. Sed quam decori sunt crura! Non est ista puella, sed perfectionis signaculum, decoris corona.
  Peculiari modo incedit, sicut sciurus. Pedes nudi et vibrant, et calcibus mire purgant. Stalenida sarmenta , et fascist ulcus in pectore accipit.
  Puella dicit:
  - Fides erga matrem summa est verbum!
  Angelica irridens notavit;
  - Tolle fasciam tuam et mane sicut me in brevibus!
  Steelenida negate movit caput.
  - Hoc non convenit!
  Angelica movit coxas, accendit apte, Et cecinit;
  - Aliquid Komsomol membrum insolitum evasit! Ambulans nudo pectori simile est valde indecens!
  Steelenida giggled and remarked;
  - Cur Nazis gaudium, aspice pulchritudinem nostram!
  Angelica respondit firmiter;
  - Pulchritudo nostra mortiferum est!
  Puella ferrum giggled et accensus ad TA-200. Currus pugnatorum Nazi arsit. Pulchra et flava crocus;
  - Mors ad malum!
  Angelica giggled.
  - Et vita bona est!
  Stalenida, cum fascist caderet, fremuit;
  - Haec summa dignitas! Noli putare Naziam te vicisse!
  Angelica cantat;
  - Exspecto victoriam! Victoria manet. Qui cupiunt catenas rumpere! Victoriam exspecto! Victoriam exspecto! Nos Nazis vincere poterimus!
  Puella pulchra, et ubera eius nuda tremunt. Bonum cum abdomine nudo in calore, qui intenditur ab igne.
  nunc multo magis determinata Svetlana vidi. Nazis sclopeto excanduit, et latravit;
  - Ego te castrabo!
  Et sane Nazis funesta munera et loculos accepit! Et puella eis figuram ostendit, digitos nudos faciamus. et sibilabat sicut praedo luscinia. ritia digitorum extrema.
  Dux puella valde callida est. & micans. Nec crudelis. Ipsa quoque interdum dolet hostium milites, qui liberos suos mortuos patres clament.
  Svetlana autem tales cogitationes a se depellit, ut vis ab illis clamare. Sed Russi non venerant ad Nazis spoliandum et occidendum. Imo hi sunt fascistae et tota turba infestantium peregrinorum ex toto orbe terrarum in spatia Russiae erupit.
  Svetlana se traiecit et in Fritzam incendit, qui quiete accedens ad positiones Russorum conabatur ... oculum suum et cerebrum, quod iaculabatur a glande, emanavit.
  Subridens puella, urbane dixit;
  - Rectus oculus ad oculum, caput ad caput!
  Svetlana accurate iecit et motorcyclum cum sidecar percussit. Raeda discerpere coepit et machina sclopeta avolavit, pluries volvebatur. Tum rostrum eius in caementa demersit.
  Puella nudum terit, solum caementa pulverulenta. et iterum petivit. Alacer, vultu risit iuvenis magis renidens. Puella canebat;
  - Imo fascistas indicavimus, non feremus nostri homines quod panis fragrans rubinus vadum appellatur!
  Mirabela plumbea accuratissima fecit, e quo Focke-Wulf excanduit et pissavit;
  Nebulone, utique, delectu constat;
  Pro dollariis, paratus est Russiam tradere...
  Sed homo Russiae tam pulcher est
  Se paratum esse pro patria vitam dare!
  Somersault a puella fecit, et nazis ficus ostendit, et convolvit, et glandes pulchri- tudinem non attigerunt.
  Angelica apparuit, pulchritudo illa paene nuda, ac torvus sicut diabolus, statim grenadem duobus cruribus projecit; Quos cohibebat;
  - Quid mihi est... Nazis in acuta parte!
  Olympias emendavit Angelica;
  - Acuta in latere, et non in acuto!
  Puella giggled et ubera peponis excussit, et grenadam grenadam cum sarcina explosione imposuit. "Tiger" ad rostrum ictus est, et hoc opus tortuosum artis tunditur.
  Post hoc, Nazi creatura sublata est. Repere coepit sicut turtur in igne deprehensus.
  Canebat Svetlana, nictu iocando;
  - Et "Tiger" recedit, et Fritz occultant!
  Vexillum virginis impetu versatur, aer ferit et tormenta gravia. Hic bombers gagates ictus, fractus, candens arduus in coelum assurgens. Lapides ardentes. Feliciter nulla puellarum mortua est, sed pueri in mundum iverunt - qui non ita contristati sunt! et animae volant aliae ad caelum, aliae ad infernum. Ubi iam daemones furcifer exspectant eos qui in Iesum, vel potius in Svarog et Parenti non crediderunt.
  Angelica est sexiest bellatorum in ira: an potestne Nazis e suis "Sturmtigris" ignem in positionibus militum Russorum et bellatores rubros interficere?
  Et puella grenadem pedibus suis nudis arripuit et in cascades somersaults versabat. Et velocius et velocius nere. Tum, omni nisu, donum mortis in latum Stormtigeri rostrum jactavit. Nudi perusta micabant tibia decoris, Grenade in latos volitans rostrum. Et machina valida primum suffocatur, deinde irruit. Duo "tigres regiae" in lateribus "Sturmtiger" stantes missi sunt et in diversam partem dispersi sunt. Et evulsi sunt scutulis ab eis, et ceciderunt volantes sicut monilia fracta reginae.
  Flatus unda projecit Angelicam, et puella sursum deorsum volavit. Et versa est, gestata et projecta. Sed tamen decor expositos, rudera acutos, Saxaque in nudas effossa contusa plantas. Dolet puella, et etiam per pedem callum, tenerum perforatum.
  Sed Angelica vis invenit stare et clamant;
  - Tu Nazis in cinere eris!
  Svetlana et aliae puellae ab unda explosivae iactatae sunt et vel leviter oppressae. Sed nullus formosorum bellatorum mortuus est. Puellae cum vento et igne quaesito convenerunt. Omni- bus insectis Germanicis et aliis infestis exilientibus et Imperium Sovieticum Russicum obsedit.
  Mirabela magno studio cecinit:
  - Et cum tuba Domini ad pugnam nos invadit, amici erimus cum Komsomol! et in voluntate Domini ero ad vocantem caelestem.
  Angelica, excusso cruento pulvere plantas, Canebat;
  - Putin, factio, Komsomol! Et Rommel ad furiosam mittimus!
  Puellae incunctanter ridere coeperunt, et Seryozhka cum timore et molestia dixit:
  - Et catapulta mea, non ita accurate - nudis ac validis cruribus Angelica!
  Olympias cum lacertis lacertis ludens dixit:
  - Qui est OK! Adhuc cogitas. Aliquid frigidior Thracam!
  . Puer, nudo pede feriens, pipiabat;
  - Scilicet eodem rediit!
  Sfero Katastrofov Erwin Rommel reversus ad cubiculum throni rediit et subridens dixit:
  - Non, malum, pugnasti creatorem meum iuvenem! Somnium tuum fatere fuit - puer fieri in aeternum ac pugnare!
  ager marescallus constat;
  Ita prorsus est quod ego somniavi! Id ipsum semper volui! Fortis esto puer!
  Deus haedus dixit in sono gravi;
  - Pugnavisti, et nunc te villicum peritum ostende! Hoc necessarium est ad personarum notarum evolutionem!
  Erwin puellae et puero narravit;
  - Cur nos non pluris cinematographicos spectabimus aut?
  Natasha leniter respondit:
  - Fortasse Majestas Vestra aspicite nostros gubernatores: Albina et Alvina! In re militari magni domini sunt!
  Assensit rex iuvenis;
  - Age, videamus paulo plus, et circumspiciam caput! Non putabatur rex omni tempore in palatio sedere!
  Svetlana sonans voce canebat respondens:
  - Rex noster est gloria et gloria;
  Sapiens es sicut indigena terra...
  Confortamini sicut ferrum, veru virtutem;
  a Deo nobis donatus es!
  Sapienter Erwinus respondit:
  - Princeps, qui dulcem assentationem amat, muscae intelligentiam habet!
  Natasha exclamavit:
  "Vere sapientissime princeps es! Putamus tecum imperium nostrum bellum contra Russos milites et Exercitus Rubri victurum esse!
  Erwin gravissime interrogavit:
  Cur pacem non volunt?
  Natasha gravissime respondit:
  Cur pace indigent? Ignorant alium statum animi atque imperium. Bellum naturale est illis. Preterea orci sunt anthropophagi et captivos et captivos comedunt. Aut statim, aut post magnum tormentum!
  Erwin subridens dixit:
  - Valet intuitus harum creaturarum - intelliges, ne exspectes bonum ab istis!
  Pellicularia pellicula iterum illuminata est. Is nunc duos pugnatores ostendit, ex quibus bellae puellae currebant: Albina et Alvina.
  Utraque melle blondes, muscularis, excidit, eademque bikini. Quam magna omnis.
  Albina ignes a tormentis aircraft sunt. Propagines quinque aeroplana Russorum et Komsomol puellarum stridore tradunt:
  Animas nostras pro matre nostra dabimus et certe vincemus!
  Alvina, figens, confirmavit;
  - Utique vincemus! Fieri aliter non potest!
  et ipsa etiam tormenta aeris rupta coniecit. Pugnatores Bolsheviks et puellae Russicae cadunt et explodunt. Pars eorum iude.
  Albina, figens, cantat;
  Plana sunt bona, steamboats bona sunt!
  Puellae et adamantes graviter onerant!
  Et ex exacto pulchritudinis ictu Bolsheviks collisa est alius currus mali. Quid reds pugnare volunt cum ursis? Accipe igitur sizoma tuum in naso!
  Alvina, Bolshevik mercenarium alium abscidit, pulchris cruribus nudis digitis urget. Puella est quae pedem si moveat, murum cocti lateris effringet.
  Etiam cinematographico ostenderunt quomodo ambo gubernatores in saltu, tabulas quercus nudas calcibus frangentes.
  Albina aliam iecit, lam Bolshevik bomber, et sibilabat cantans;
  - Nulla pulchrior nostra est, vires cognoscere;
  Vincemus omnes orcos puellas ...
  Forma virtutis et gloriae -
  Et super nos in auro cherub!
  Et iterum Albina currum in caelo decidit, cuius gubernaculo sedit Bolshevik. Et fecit perquam.
  Sed Alvina non est inferior. Quomodo puella flava volvitur. Artificium "vulpis anguis" utens movet. Voltures fumantes corruunt.
  Alvina canebat, labra saporis in ore suo;
  - Archangelus indicabit nobis, refrigescet in paradiso;
  Sed solae portae paradisi deprime ...
  Rogabimus Deum: scribe cum amico;
  Concessio legioni angelic!
  et ansam mortuam bellator applicavit. Atque hunc commissarium, qui gravis pugnator ad gubernacula erat, iecit. Illa perpulchre fecit, et globulum tenax, longis digitis excidit cruribus pressit. Et divulsa formidolosa commissar! Hoc est vere puellae summae aerobaticae!
  Nunc autem aer tranquillior factus est... Puellae ictum ad terram capiunt copiae Exercitus rubri. Hic Albina supra proiectum aircraft iacit. piscina Russiae "IS" -3 hits exacte in tecto. Bolsheviks erumpit pulsans.
  Et conchis incipiant detonare. Explosiones et mors Sovieticorum militum audiuntur.
  Albina sibilat ut aspidis ictus bovis;
  - Humanum genus!
  Alvina etiam incendit hostem. Turrim a lacus Lenin diripuit. Ita prorsus et apte puella alapam dedit.
  Orci pulmentum reliquit cruentum.
  Ambae pulchri- tudines humi scuta sustulerunt. Tormenta perierunt.
  Albina gasi tormentum virorum pilosorum cum puellis Russis confregit, et insusurravit;
  - Somnium meum, frigido sum forma!
  Alvina quoque eruca excusso confregit, et tweeted;
  - Et sponsi e pulchri- tudine convertentur.
  Ambae puellae rident. Cum hominibus, utique nullas habent difficultates. Guys amant celebrities. Et in genere, unus homo plus quam viginti puellas, tantum minores sunt. Hic in terra, mares barbam crescunt!
  Masculo gaudium est, at si femina temperamentum est, iam difficultates habet!
  Albina nudis impressit globulis digitos et pipiabat;
  - Somnium meum est immortalitatem lucrari!
  Alvina nudis cruribus pressit felis digitos et stridit;
  -Et immortales sumus! Vivimus in aliis mundos in corporibus novis!
  Albinae piscinam mirifice percussit et obstrepit;
  - Etsi corpus sine anima non est corpus, at quam infirmum est anima sine corpore!
  Et bellator emittit scintillas ex oculis eius ... Et tunc clamat:
  - Ne credas, nulla mors est!
  Alvina tormenta autocinetorum Bolsheviks pulsavit et quomodo stridet:
  - Pugnator propugnator mortis non timet;
  Nihil in acie minatur...
  fortiter cum hostibus patriae pugnabimus.
  Puella magnum facinus perficiet!
  Post hoc, puella magis ad superficiem deposuit pugnatorem suum. & parva eruca accensus. Et piscina ingens Bolsheviks "Karl Marx" cum quinque sclopetis cum scindere coepit, et omnia arma eius in fragmenta divisa sunt.
  Albina complura motorcyclista Imperii Russiae excisa machinatione sclopeto erupit et in deliciis diffudit;
  - Duas pennas latas habeo, et oculos sicut adsurgit aquila!
  Puellae sensu admodum iocoso pulchritudinis. et si quid sumentes, fiet in primo numero.
  Sed finita ostendit aviation, et variae series processerunt. Hoc tempore ostenderunt catervam quattuor puellarum quae non solum pugnatores praestantes erant, sed etiam magicae bellicae gerendae.
  Una machina tota armada mastodonum imperii Bolshevik accedit. Spectat plane funesta.
  Gubernaculo autem piscinae ipsa Victoria diabolus est, fabulae pulchritudinis. Et omnes quattuor puellae: iusta pulchra. Crura nuda in armis requieverunt et sensus mentis apprehenderunt quasi reginae lucis. Quae magicae puellae sunt: multum possunt et sciunt.
  Victoria iactum accendit, lineam a moderno romance cecinit;
  - Nescio quid accidit... Risus puerilis valde sonus est... Et puellae nudis pedibus iam per palu currunt!
  Elephantus fascistorum catervarum ab ea iaculatus fumigare coepit anulos emittens foetidos. Irruerunt sicut serpentes. Et Victoria nictavit sociis suis Zoya testam. Nadezhda, famulus Perun, unus e servis Deorum ab Sfero Katastrofov creatus, monuit:
  - Hic in insidiis novissimum sclopellum auto-propellitur "Historicum", cum 32-fabrula sclopeto ... diligentiorem esse debes.
  Omnes-nescius Elena statim garrivit;
  - Sclopellum autocinetum "Horcupinum", exemplar licentiatum est e opere gnomatum, e speciali generis autocinetorum autocinetorum "anacondarum" propellentium. Telum characteres: frontalis armatura 228 mm, latus armatura 200 mm - frigus! Tormentum tormentum 94 mm, commensuratum cum armigero "Buffalo Regium". Et tria plura tormenta tormentorum...
  Victoria contumeliam interrupit sociis ac etiam nudum calcaneum in naso vociferando movere conatus est;
  - Scio!
  Elena giggled as she noted ;
  - Est magna cum scientia... Sed in technologia magister sum, et in scientia mali es!
  Rursus incensa Victoria, ope nudis pedum, avulsa turri "Aper", et inflata, dixit:
  - Mea scientia magis est fundamentalis, quia malum etiam a technologia oritur. Et te moneo melius - non exstare!
  Zoya, ut stercora medicandi extinguat, suadet:
  Nunc ego me iaciam!
  Et ancilla, vel potius filia Dei Albi - ab Omnipotente Sphero creata, ostendit dominam bonam non impedire quominus omnino eam incendat. Et, radere sine deesset. Milites hic in summo gradu pugnant.
  Puellae piscinam suam movent et promovent. Sed noli oblivisci per cantare.
  Victoria, ignem sine lacte ducens, coepit;
  - Sub sacro...
  Zoya continua , etiam nudum fodiens crura excidit ;
  - Libertas!
  Nadezhda, nudas digitos pilas confirmans, editas;
  - In mundo!
  Victoriam incendens praeter sine signo, continuavit;
  - In amicitia!
  Zoya clamoribus, urina hostium;
  - In felicitate...
  Nadezhda , LUDIFICATIO , finit ;
  - Et amor!
  Pergit Victoria cum pathos pleno gutture, faciens emissa digitis nudis;
  - In lucida trabe .. .
  Zoya, incendere, offa, anser;
  - Populi confluunt .. .
  Nadezhda, fusa in frigidam sanguinem, ope nudis pedum, addit:
  - Ad tenebras discute praemisit!
  Victoriam, sculpendis cruribus exit nudo continuando ;
  - Regere omnes regiones mundi...
  Zoya accensus, depellere pathos delectabiles;
  - Protectus!
  Nadezhda , ictu proiecto etiam rudimentum faciens , nudis pedibus utens , pugnatoribus carbunculis abscisis , permansit ;
  - Ab incursionibus...
  Nudosque pedes Victoriam iecerunt, exsibilaverunt;
  - Orci locustae!
  Zoya scindendum "Aper" nudis pedibus, continuavit;
  Et pectore...
  Nadezhda, tractato de orcorum "Tyrannosauris", edixit;
  - Tecta!
  Illa carnivora renidens, nudis jaculans, venuste crura, fremuit;
  - Omnes gentes.
  Zoya, nudo pede figens, addidit;
  - Terra mater!
  Nadezhda, tritura digitorum ope, e tormento continuata;
  - Iterum...
  Victoriam nudo inferiore membro jaculans, anhelans permansit;
  - Tentorium...
  Zoya, incendere offa, latrare;
  - Flumina sanguinis!
  Nadezhda, nudis pedibus ardens, ferebat;
  - exarsit...
  Victoria Clavi, exsibila;
  - Inimicitias arrogans!
  Zoya, nudis etiam fusa digitis, prope flens addidit:
  - Ab ignibus, sanguine...
  Nadezhda, ope solibus muscularibus membris accensus, fremuit;
  - Lamenta et luctus!
  Nudo pede praesens Victoria dimisit, et ut sibilaret:
  - Noster gemit...
  Zoya, simulac prehendit, gehennam quoque munere nudo pede proicit, ac fremit;
  - Dilecti...
  Nadezhda , verberem , peractum ;
  - Patriam!
  Nudo pede respondens Victoria sibilat.
  - Sed non...
  Zoya accensus, nudis pedibus et editis;
  - Spiritus puellarum...
  Nadezhda, affixo exercitu Nazi, nudis pedibus utens, complevit;
  - Fortior!
  Victoria iterum accensus, discalceatus et infensi, continuavit;
  -Ex ruinis me...
  Zoya, nudo pede durante, traxit lineam;
  - Vivificabimus!
  Nadezhda iterum vapulat, et triturat;
  - Bellator Russicus...
  Victoria, habitu sadanuv, nudo pede grunditus est;
  - Cape gladium...
  Zoya cruci affixus, fremuit;
  -Cito!
  Nadezhda, nudis digitis fusa, coepit;
  - Stemus.
  Zoya, vapulans furibundus , continuatus ;
  - Et iterum....
  Victoria, nudo fixa membro- ribus, in nota majori confecit;
  - vincemus!
  . Capitulum #3
  Tum puellae constiterunt. Alias duodenas lacus in silencio iecit, post- quam Victoria iterum accendi, iterumque nudis pedibus ope canebat;
  - Sub sacro...
  Zoya nudo pede nixus, permansit;
  - Vexillum.
  Spes exprimitur et proprie et figurate;
  - Messias!
  Victoriam, corpore volvens, nudo digitos intorquens proiecta, fremuit;
  - In mundo...
  Zoya ruebat, infensi incendebat;
  - In felicitate...
  Nadezhda, maiorem chirographum arripiens, ope membrorum eius nudis decoribus confecit;
  - Et amor!
  Victoria iterum fixa, nudis digitis utens, perduravit;
  - In sole...
  Zoya proiectum in ericii impulit ope nudis pedibus, expressit;
  - Radium...
  Nadezhda, ineluctabiliter per fascistum imperium "Aper" Rommel immittens, nudo membro excidit, latravit;
  - Merge...
  Victoria, nudo pede proiectum mittens, acriter peregit:
  - Homines!
  Zoya figens, nudis pedibus corusc addit;
  - Tenebrae infernales...
  Spem, alapam, dedit;
  - Dissolve...
  Victoria, iterum obliqua apud Rommel's Nazi fascistas, exsibilavit;
  - Valeant!
  Puellae pedibus nudis accensae et alia quinque minuta ridebant. Hoc tempore triginta quinque piscinae pugnae Nazis exustae sunt. Et tunc iterum cantabant.
  Ut semper igneus diabolus versum et sonum posuit, nudis membris utebatur;
  Aperuimus...
  Zoya incendens, nudis pedibus adiuvantibus, addidit;
  - Nationes...
  Nadezhda, affixo, nudis digitis et cruribus pernicibus adiuvantibus, effocatus est;
  - Planetae!
  Victoria, absciso Aper, renidens voce magna, sonuit;
  - Ad spatium...
  Zoya, proiectum nudis digitis mittens, fremuit;
  - Viam!
  Nadezhda , praesens iactum , expressum ;
  - Ignoto.
  Victoria proiectum et succosum iecit pinguem punctum pro pugnatoribus Nazi;
  - Miram!
  Zoya, nudis fusa pedibus, novam stantiam intexere coepit.
  - Heroismus...
  Nadezhda, nudis cruribus ope affigens, super catervas fascistarum, continuavit;
  - Festa...
  Stravitque consi- ctoria, ut moris est, nudo pede rotundo calcaneo premens globulum phaedrae "Aper", et finem dedit;
  - Glorificátus sum!
  Zoya, tractato de ericle, edito;
  - Ad...
  Nadezhda, nudis pedibus pilas, pipians;
  - Dele...
  Victoria resonavit verba nudo digito monstrante, et concha in Witcheri sclopeto propellente;
  - Aeternum...
  Zoya, item proiectum et proiectum;
  - De morte.
  Nam Nadezhnaya, ultimus iactus est qui nudis pedibus inardescit, et verbum;
  - Cicatricem!
  Id frigus est! Cisternina fascist destructa est. Anaconda sclopetum auto-remum, quamquam arma omnia, etiam e testa Russica discussit: scire debes ubi ferire ut eam certe scindat et scindat. Post omnes, puellas viderunt concentrationes et lineas virium in armis frangit. Non potes eos decipere nec falli.
  Zoya dictum est sollicite;
  - Annon dolet nobis copia munitionis implere?
  Elena, filia haec lasciva et doctissima Svarog, etiam ab omnipotente Demiurge Puero Sfero Katastrofov creata, giggled et pervulgata est:
  - Sic non intelligis? Ceterum necessarium proiectum habemus. Sic ferire possumus prope non-cessare!
  Victoria libidinose volvens oculos, nudo altero pede iaculabatur, ac tepuit;
  - Hyperfuck sine intermissione... Magnum est!
  Hae puellae verae sunt.
  Et bellum adhuc geritur... Mense Septembri 1945 Germani nihilominus ad Mare Caspium pervenerunt.
  et terra Caucasum intercluserunt. Quod est periculosum. Germani procedunt... In proeliis, lacus et plana nova.
  Turcia ab austro perrumpit, quod periculosum est. Et res est valde perplexa, ad infernales capras.
  Avalanche se pret of the enemy... Et nullo modo obsistere eum.
  Mense Octobri Germani iam in Dagestan et Azerbaijani accesserunt. et hoc grave et periculosum est.
  Alicia puella a Nazis capta est. Interrogata fuit a SS Colonello Deza. Puella Komsomol ad umbilicum nudata est et flagellis caedere coepit.
  Alicia Apronius;
  - Non dicam! non dicam! non dicam!
  Tum braccas et ocreas ei deripuerunt. Calcemque ferunt ferro candentis habenis. Apposuitque calorem nudis plantis.
  Puella offensus transiit.
  Situla aquse perfusus. Sensum attulerunt et evulserunt eum in eculeo. Quod est crudelissimum.
  Alicia dentibus stridebat et fremebat;
  - Adhuc non dicam! Potes me occidere!
  Puellam in corpore nudo candenti filo verberavit. Sed non ex ea quidquam.
  Post hoc membrum Komsomol fessum in fundamenta humida et frigida proiecerunt.
  Et hoc sane crudelissimum est.
  Mense Novembri 1945, paene tota Caucasus captus est, et Rommel Nazis Baku expugnavit.
  Duae puellae Albina et Alvina in tali patella ad se volant. Invulnerabiles sunt per fortem laminae gagates. Sed ignem suum non possunt. Sed propter celeritatem colossalem et arietis Soviet aircraft consequi possunt.
  Albina, inclinata se disculo, dixit;
  - Technologia ferrea, certe necessaria et utilissima!
  Alvina giggled, denudavit et stridit;
  - Sed omnia spiritu decernuntur!
  Albina dixit;
  - Maxime, ut nec ipsum feroci animi!
  Ambae puellae flava et bikinis sunt. Pulcherrimus et discalceatus. Bellator sine calceis, felix est. Nunc puellae tam variae et splendidae sunt.
  Priusquam ad pugnam proficiscaris, pulchri- tudines certas cum hominibus laborant. Haec est vera carnis festivitas illis.
  Quam bonae puellae sunt.
  Alvina duos Soviet Tu-3s iecit et tweeted:
  - Gloriose venatio nostra!
  Albina confirmavit rostro et edito;
  Et numquam sit ultimum!
  Alvina tres plures elit oppugnationis Sovieticae addicitur et expressit:
  - Sic putas Deus Germaniam amat?
  Dubio Albina caput movit.
  - Non ita videtur!
  Alvina iterum giggled et quaesivit;
  - Cur ita putas?
  Duo Albina vectus est Soviet carros squeaked:
  Nimium diu bellum processit!
  Alvina logice dictum est:
  - Sed veniemus!
  risit et clamavit:
  - Sic victoria veniet!
  Alvina quattuor statim aircraft Sovieticarum deiecit, cum audaci discursu et stridore:
  - Certum erit!
  Albina admonere necesse erat;
  - Post Stalingrad bellum non secundum praecepta .. .
  Huic Alvinus consensit;
  - Certum est contra praecepta!
  Albina in molestia gravatus est;
  - Perdere coepimus!
  Alvina lymphata molestia;
  - Certus sum!
  Albina complura icta plura vehicula Sovietica et diruit;
  - Estne quaestio nobis?
  Alvina duo pugnator Russorum rumpit et effossa;
  Rem desperatam putavimus!
  carnivore risit et stridit Albina;
  - Quid nunc videmus?
  Alvina tweeted cum aplomb;
  - Immobile quiddam et singulare!
  Albina micare margaritis dentibus respondit;
  - Quod Tertius Reich vincit!
  Alvina addicitur duorum plurium oppugnationis Sovieticae aircraft et protulit:
  - Itane vincendum est!
  Puellae grimaced. Quondam operati sunt, et publice in lupanari militis. Multi homines per se transierunt, nec genus solum album. Et vere probaverunt. Hem, quam iucundum corporibus. Sed tunc sub Sovietica oppugnatio meretrices accessit. Capti sunt. Bene, raptum iri hotties putabant. Et ecce duo diaboli!
  Fossam et fossas meretricibus fecerunt. Nec prior nox mediocris valde placet. Sic omnes effugere potuerunt. Seducunt vigilias.
  Et iuraverunt in Rutenis vindictam.
  et pugnaverunt contra Russiam. Hi sunt damn.
  Albina rasurae carros aliquot Russian plures mussant;
  - Vivere cum hominibus potes!
  Huic libenter assensus est Alvina;
  - Fieri non potest, sed est necesse est!
  dentes Albina nudavit et respondit:
  - Sed tamen... necare dulce est.
  Et puellae quinque carros Sovietici emiserunt cum motu orbis.
  Alvina giggled et dixit;
  - Et quando amara?
  Albina sex carros addicitur et respondit:
  - Post victoriam uxorem ducam! et decem filios pariunt!
  Ambae puellae rident.
  Et cecinerunt;
  Nos fidei fascismi milites sumus;
  Pugnatores communismi in pulverem deleamus!
  Utque rident, niveos nutantes cacumina montes.
  Pugna probatio scutellae volantis valde felix est. Sed ignis ex eo est impossibile.
  Puellae hic quoque duos arietes II-2s arietant. Haec oppugnatio aircraft maxima est in Exercitu rubro, et nondum discontinuata est. Quanquam quinto et quadragesimo anno superata est.
  Sed tamen perdite agit et agit. Tales pugnae discs hic usurpantur - mox horror.
  Unitates Sovieticae tantum destruuntur ut sisti non possint ... Haec est cavalcade.
  Erat quies mense Novembri. Et Stalin ire in medium iussit. Proelia renovato vigore explicata. Difficile est Fritzium vincere - multum vires et arma bona habent. Poloni acerrime pugnant. Nunc socii sunt Germani.
  Nazis adhuc fronte tenentes. Proelia monstraverunt milium 88 millimetre sclopetum 100 EL fuisse et satis accurate et armaturas perforantes. IS-etiam pugnis in fronte III. Praeterea ultima piscina non nimis felix et difficilis est fabricare. 34-85 vulgo et t-errant, e longinquo aces ustulo Germanico potiti.
  Hiems iam venit, et prima linea est proxime in plano quadraginta trium annorum, solum Crimea adhuc Soviet et Bialystok est, sed Kharkov et Orel iam sub Nazis sunt.
  Nazis in centro impetus Sovieticorum repellere et se promovere conantur.
  Bene ac cursus in ultimis machinis, supermen- puellis, committe.
  Non parvae puellae quae in castris funebri erant cloned. Et puellae illae quarum DNA moleculae supermen creare solebant.
  Et habent eadem nomina cum fabuloso quattuor, et simpliciter mirabilis potentia. Puellas etiam pugnantes stimulis quibusdam adhibitis a SS.
  Gerda, Charlotte, Kristina et Magda in classe U-100 piscinae vecti sunt, hoc vehiculum magis compactum est, pro quattuor membris turbarum. Et arma eius sunt jet bomber et universalis 88 tormenti millimetre 100 EL - destructor tank.
  Ibant viri fortes et sibilabant.
  Gerda tormentum longum accendit. Is pugnis in latus eminus IS-2 et pisat;
  - Dabo corda nostra pro patria;
  Friget nos Stalin et manducabimus eum!
  Charlotte erucae Launcher eius accensus. Sovieticum munitum obtexit et diduxit;
  - Invicti sumus!
  Christina cepit et fremuit, felis nudam calcaneum trahens;
  - Dabimus in utroque!
  Dolbanula et aptius et Magda. Sovietica auto-propulsa tormenta delevit SU-152. et cooed;
  - Tempus erit, veniet victoria!
  Gerda expressit ut urit;
  - Nemo nos prohibere potest!
  Carolus confirmavit:
  - Sed Pasaran!
  Cana bestia per totum Bellum Orbis Terrarum Primum cum Gerda, a Polonia incipiens et cum hac Maii finiens, ivit. Diabolus rufus multum vidit.
  Et in fine decertare parati!
  Christina quoque figit, denudavit. Crines rubri aurei sunt. In bello puellae aetatem non habent, ac fortasse minores! Tam feroces et amantes sunt. Dentes nudant.
  Nec ullum dentibus perforatum.
  Magda comas habet, auri foliorum colorem. Ac etiam ridentem. Frigus puella. Tantam habet pugnacem gratiam et industriam equorum mille.
  Gerda puella canitie pampini et ridens;
  - Est multum bonum et deforme in mundo... Sed mehercule illud, quam diu hoc bellum tractum est!
  Carolus cum hoc consensit:
  - Atque adeo longum bellum trahit alter orbis. Omnes pugnas et pugnas... Abnegantes vere!
  Christina movit nudum pedem per arma et clamans;
  - At Britannia adhuc non victa est!
  Magda Russis accendit et fremuit;
  - A victus est! Hic est noster credo!
  Gerda sibilabat Rutulos denudans eburnos ;
  - Non opus est vincere!
  Lusus et Carolus , mugitus ;
  - Unus pro omnibus, non stabit pro pretio!
  Christina rufa et aurea bestia expressa est;
  - Non! Non stamus!
  Magda coccinea labra allidebant, cicadarum ;
  - Nos ad macellum pretium non accedimus!
  Et flavus et crinitus harpyas accensus.
  Gerda etiam lacus Russiae ast. Percute currus et increpuit:
  - Nos fortissimi sumus in mundo!
  Andrea addito per cantantes:
  - Hostes omnes in latrina macerent!
  Cantica Christina favebat impulsu;
  - Patria flens non credit!
  Magda cantu continuavit voce;
  - Et dabimus omnes communistas in cerebro!
  Puellae inter se nictant. Plerumque bonam piscinam habent. Is tantum eminus fronte 3 perrumpere difficile est. Sed tamen Germani difficile proiectum habent, sed cum uranium nucleum. Et sint occaecat amet in exercitation. Qui rabie pugna. Nec omnes cum illis certare possunt.
  Puellae nudis pedibus pugnabant. Etiam in Polonia tantum bikini et discalceati erant.
  Cum nudum solum humum attingit, recreatur. Forsitan ideo puellas non age! Etsi tempus breve est! Milites, dicamus admodum heroicos.
  Fecerunt multa facinora, sed pugnant sicut milites ordinarii. Ac semper nisi bikini ac discalceatus. Hieme etiam iucunda est illis nudis pedibus nives spargere.
  Gerda surculos canit;
  ibimus per ignem et aquam.
  Carolus Russos cum bomber suo accensus dixit:
  - Gloria populo Prussiano!
  Item Christina accensus est, et diruit;
  nos planetae regent!
  Magda confir- mauit;
  - Nos certe!
  Gerda proiectum iterum percussit et stridit;
  "Ne napalm nos prohibere vult!"
  Carolus cum hoc consensit:
  - Et etiam bomba atomica, quam nos non timemus!
  Christina emissa respondit:
  - Americani bombam atomicam creare neglexerunt! Est saevos!
  Magda exclamat in summo pulmone;
  - Mundus novus ordo Germanorum effugere non potest!
  Puellae ridebunt.
  Res critica facta est. Mense Decembri, copiae Sovieticae in centrum progressae sunt. Sed rursus validam defensionem Wehrmacht ... superare non potuerunt.
  Inter Nazis et piscinam puellarum Agata et Adala. Pugnant in E-10, duo-homo sclopeto auto-pelli et valde commodus. Quac germen apprime accuratum est. Quamvis arma eius non satis potens, triginta quattuor speciei pulsat.
  Agatha in nudis digitis et currum Sovieticum ferit, accuratissime.
  Tum exclamavit;
  - Ad Tertiam Reich!
  Satis apte Dolbanula et Adala. Item cruribus nudis excidit.
  Et currus Soviet cum accurate iecit. et cooed;
  - Gloria heroibus nostris!
  Puellae formidolosae notandae sunt. Et bene iaciunt satis. Quod non est iactum, deinde ictus.
  Tormenta auto-propulsa E-10 valde parva machina duorum militum est et altitudo 1.2 metrorum cum pugnatoribus quae cubantes sita sunt. Talis hic est res efficax et mobilissima. Initio tantum decem talenta appendit, arma autem eius 60 millimetre in fronte et 30 a latere Hitlero debilior videbatur. Jussitque eam augere fronti 82 mm et lateris 52 mm. Sed pondus machinae increvit 16 talentorum, mobilitatem minuendo. Sed Rommel currus eius viginti centimetra inferiora fecit et numerum sodalium nautarum in duos homines redegit. Et autocinetum auto- remum coepit undecim talenta ponderare, quae cum tormento quadringentorum equitum in altam mobilitatem conservare permisit.
  Agathe iterum nudis pedibus in hostem impulit, partemque inferiorem transfi-2 iS ligit et cecinit;
  - Mea magna potentia!
  Adala etiam piscinam Sovieticam ferire, currum in fronte ferire et pipiari;
  - Gloria temporibus communismi!
  Ipsa quoque nudum crus excidit.
  Hae puellae hic bellae sunt. Et destruunt Sovieticum, piscina armada.
  Nunc autem ad tormenta mutaverunt. Itaque nudis digitis utuntur. Omnino nullam dant misericordiam. Nudaque planta micant.
  Puellae autem artifices non solum sagittant et necant. Peculiariter, teenager, qui captus est, excruciatus est. Puer sedecim annos natus erat pulcher valde. Puellae eum spoliaverunt et pinus eum ligaverunt. Tum facibus flagrare coeperunt, scopis quoque incendere.
  Visum erat quomodo pellis pueri lenis pustulis et pustulis obsita erat. Multum et laedit necesse est dicere.
  Adala labiis lambebat et canebat;
  Patria parva, parva terra...
  Agada, incensa calcibus pueri, addidit:
  - Quis mihi dicat, quis ostendet ubi sit, ubi sit?
  Utraque pulchri- tudine risum. adulescens vere formosus est. Quam pulchrae eleifend sunt sexdecim. Cum iam non est puer, sed nondum est homo. Cum lineamenta faciei adhuc moventur a puero usque ad adultum genus, et ob hoc speciosissima sunt. Puerorum genae adhuc rubrae sunt, nec capillitio obductae, tam tenerae, quam puellae. Nondum autem pellis tam hirsuta et aspera ut in adultis.
  Adala et Agada condiuntur milites qui puerum cum voluptate cruciant. Gaudia sua gemit. Atque etiam ante oculos insaniunt, amores incendentesque incendere.
  Haec sunt animalia .... Puer usque ad punctum inscius torquetur. Tunc im- mittentes eum aqua glacie, resipiscens eum adduxit, et iterum eum torquebat et iocum erat.
  Adala, labra lingens, notavit;
  - Nihil pulchrius tormentis!
  Huic Agada consensit;
  - Excites!
  Et iam sovi milites milites Sovieticos exterminant. Dumque canunt;
  - Rex noster angelus est caeli;
  Rex noster spiritus sanctus est...
  Rex noster fati electus est....
  Rex noster solus es!
  Lucifer! Lucifer! Lucifer!
  Ita quidam Rommel et Lucifer. Videtur quod impossibile erat facere.
  Iamque Nazis magis ac confidentius conciliant.
  . E-25 volvitur facillime, eo quod defectui turris rotationis compensatur.
  Remigius duo tantum homines sunt, altitudo 1.3 metrorum. Supervacuum dictu, consilio efficax et facile fabricare.
  Finge Tigris-2 secundum armorum et armorum in pondere T-4, haec machina grandis et stupenda est.
  Agatha et Agnes equitant E-25, item puellae A. Et pulcher, discalceatus et in bikini pugnans.
  Et quomodo emittunt se non fallunt.
  Agatha nudis digitis in hostem emissa, tepuit;
  - Gloria virtuti meae!
  Agnes etiam, calce ad hostem ope nudis pedum, hostem percussit et edixit;
  - Et virtus mea maior gloria!
  et quomodo connivent in adversarios. Haec puella mirabile est.
  et quomodo puellae tormenta amant.
  A Komsomol membrum, exempli gratia, papillas coccineas cum face tulerunt et combusserunt. Et exclamavit voce magna.
  Agnetis calcem libenter frixit, et cooedit;
  - Sine tyranno collective agricola mori!
  Annuit hoc Agatha, hostes incendit;
  - Pro magna Borussia!
  Puellae rident.
  Pugnare dicamus modo furatum, et magnae pulchritudinis infernalis. Hucusque IS-2 ab illis accurate iecit in frusta divisus.
  Agnes in summitate pulmonis clamavit;
  - Gloria communismi Aryan!
  Germani Tbilisi perrumpere conantur. Grozny furorem invadit. Sed fortes quattuor puellae obstiterunt.
  Natasha grenade apud Nazis nudo pede proiecit et cecinit:
  - SIC...
  Zoya nudum calcaneum immisit mortis donum et addidit:
  - Inimicus...
  Cui Augustinus perniciosius et oppressus cessit;
  - Cogitat...
  Svetlana grenade nudis digitis et stridore:
  - Quid est...
  Natasha duo citrina cum pedibus nudis jactavit et clamavit:
  - Russian...
  cessit etiam Zoya strenuus et letifer, occentans;
  - Accurantur...
  Mortiferum murmurans Augustinus;
  - Inimicus....
  Iterum cessit Svetlana perniciosa et vyaknula;
  - Frange!
  Natasha dedit vicem et stridore;
  - Oms...
  Item Zoya accensus ad nigros peregrinos, qui in Nazis scriptos et elisos habent;
  - Aude!
  Augustinus vi et furore locutus est;
  - Quod...
  Svetlana pantherae rictu cessit;
  - IN...
  Natasha nudo pede iacit grenade et yelped:
  - Pugnate...
  Zoya nudis digitis praesentem mortem proiecit ac mussitavit;
  - Impetus!
  Augustinus citabat et mussat;
  - Inimici...
  Svetlana fasciculum tasque cum plantis nudis dedit, et quomodo in summitate pulmonis clamat:
  - Bene...
  Natasha affixit ruptis et exsibilibus;
  - Furens...
  Zoya abscidit Nazis et diruit;
  - Beat!
  Iterum accendit Augustinus, et clamavit;
  - Furens...
  Svetlana pipiabat urit;
  - Beat!
  Natasha rursus grenade decoro suo, pede nudo, pipiabat;
  - Nos Nazis delebimus!
  Zoya cepit et pipiavit;
  - Iter futurum communismi!
  Citreum nudum digitos iecit.
  Augustinus lineas accepit ac dissipavit, et nudis cruribus per Fritzium volavit;
  - Nos adversarios scindemus!
  Svetlana cepit et nudum calcem, tasque fasciculum jecit, et stridit;
  Conteramus fascists!
  Et quattuor tasque iaciunt et iaciunt. Germanus E-75 ferebatur. Machina cum 128 mm gun. Sed et sagittis ipsum.
  Et puellae tasque iactabant. Subruit Nazis. Et accensi. Conscenderunt. Lacus iterum volvitur. Recentissima Germanorum "Leopard" -1. Car valde mobilis.
  . CAPITULUM #4
  puellas autem eius apprehenderunt et eiecerunt eum. Machinam mobilem machinam cum Gas Turbine machinam dilaniaverunt. At illi dederunt eam.
  Natasha risu dixit:
  Pugnamus magna!
  Zoya consensit hoc:
  - Frigidissima!
  Sapienter dixit Augustinus;
  - Vincemus!
  Et misit grenade anti-laci nudo pede suo. Fortis puella. Quae tantum facetiae habet.
  Svetlana etiam in digitos nudo pede munera mortis emisit et hostem ferivit. Puella valde infestans, oculis cornflorum colorem. Tale est ingenium, et locus fortitudinis.
  Cornelius dedit vicem et renidens;
  - Pro sancta Russia!
  Zoya iactum valde strenue et renidens, dentes margaritae ostendens;
  - Bellator sum illius gradus qui non marcescit!
  Accensus etiam Augustinus. Nazis favit et favit;
  "Ego bellator magnae cupiditatis sum!"
  Et peperit dentes margaritas.
  Svetlana confirmavit;
  - Ambitiones magnae valde!
  Puellae diutissime pugnant. Et sane in labore militari peruicit. Omnino sunt splendidis pulchri- tudines. Egregius animus. Ac primum genus iaciunt.
  Natasha incendens putavit sine Stalino, si Fuhrer eum necasset. vacuitas in animis hominum erat. Sicut amatus est decessit.
  Quamquam hic Ponticus crudelis fuit. Et non fecit omnia recte. Extat hoc etiam exemplum. Cur Lenin ocreis utitur et Stalin ocreis gestat? Quia Vladimir Ilyich viam elegit, et hoc unum mustachioed praecurrit.
  Hac de re Stalin optimus princeps non fuit. Nimis rudis erat, ut Lenin dixit.
  Hic archimagirus tantum scutellas aromaticas praeparat. In verbis crudelitatis, gladius acutus erat.
  Ex altera parte, disciplinae conservandae profuit et apparatus partium excitavit. E contra, personas pretiosas et homines capaciores deiciebant. Specialiter post magnum procuratorem Voznesensky bellum amiserunt. Qui plurima officia in patriam habuit.
  Voznesensky fortasse optimus procurator fuit: non solum lentus, sed etiam doctus et eruditus. Doctor minimus scientiae in USSR, ACACAIA, personalitas praestantia. Sine Voznesensky nescio quo modo oeconomia Sovieticae Russiae inevitabiliter erravit in eventu mortis eius. Nec possunt Nazis expugnare.
  Natasha citreum cum nudo pede proiecit et cecinit:
  - De caelo.
  Zoya quoque proiecit grenade digitis nudis et dixit:
  - Asteriscus...
  Augustinus nudo pede suo donum mortis deduxit et cantavit;
  - Splendida...
  Svetlana quoque grenade, nudo pede, ope emissa est;
  - Crystalline!
  Natasha vertit et exsibilavit:
  - Ego tibi...
  Zoya nudis digitis sibila misit Munere leti ;
  - Canticum...
  Nudo calcane Augustinus cessit, quod mortem strinxerit;
  - Cantabo...
  Natashka continuatur, cantat infensi;
  - Circiter....
  Zoya sarcinam explosionem eiecit nudo pede, dispergens Nazis et diruit:
  - Paternus...
  Augustina fasciculum tasque nudum calcaneo dedit;
  - Stalin!
  Puellae fortiter pugnaverunt, sed spectat sicut Grozny tenere non possunt. Pulchritudines sub distributione ceciderunt. Fures erant valde pugnantes. Invitus refugiendi habes. et hoc ingratum est.
  Natasha pipiabat cum molestia;
  - diu taciti cepimus .. .
  Augustinum, micantibus oculis furore, consensit;
  - Molesta erat - pugnam exspectabant!
  Zoya cepit et cantavit cum furore, et ceterae puellae eam feliciter sustulerunt;
  Surge, notus maledicto,
  Esuriens et servi totus Mundus, indignata mens effera, Et in pugnam mortalia Paratus est ducere.
  
  Totum Terrae violentiae delebimus, tum Nostrum aedificabimus, novum mundum aedificabimus: qui nihil erat, omnia fiet.
  
  Desine lactantem sanguinem, lamia Carcere, tributa, egestatem, Tibi - omnis potestas, Tota bona mundi, Et vox nostra est inanis.
  
  Aliter aedificabimus vitam, Et hic est slogan pugnae nostrae: Omnis potestas - laboranti populo, Et cum omnibus parasitis.
  
  Divitiis tuis despectus es, Carbo, et reges factus es, Tu throni tui, parasiti, A tergo erecti!
  
  Plantae, officinae, cubicula - nostro labore creata sunt omnia, tempus est! Quod furto ablatum deposcimus.
  
  iam nos propter reges rabiem belli, bellum arietes. Pax populis, percutite filii exercituum.
  
  Quando tyranni nos pro eis in praelio heroice incidere cogent, homicidae! Tunc tormenta bellica apud te dirigemus.
  
  Nemo nobis salutem dabit: Non deus, non rex, non heros: manu nostra liberationem consequemur.
  
  Arguta manu evertere calumniam, Revertere bonum tuum, Tume, cornu, Audacter cudere, Dum calet ferrum.
  Puellae pulchre cantant et carpunt viam. Bellum autem est...
  Formibiles TA-400s et validiores TA-500s usque ad viginti talenta bombarum sustinentes positiones Sovieticas destruunt. Sed Exercitus Rubrum tenere conatur. Etiam carmina magna virtute canuntur.
  Populus beatus erit
  Beatitudo in perpetuum.
  Imperium Sovieticum -
  Magna potentia!
  Pugnant in montibus Caucasi et nudipedales munitores et munitores hieme. Pueri tremendam animos ostendunt.
  Fortem se esse ostendite.
  Et canticum iterum ludit
  Proles communismi sumus auctorem;
  Pyram, tentorium et fornacem aeris...
  Navalem fascismum iocando opprimemus;
  Quis atrocem fugam expectat!
  Et puella ligatura rubra iacit sarcinam explosivam cum digitis nudis, Fritzium discerpens.
  Post quem cantat:
  - Gloria temporibus communismi!
  Nos fascism mole sedabimus!
  Et puer, qui nudum calcaneum pedis eius combusserit, tollet et fremet;
  - Pro magnitudine planetae communismi!
  Pueri sunt fortissimi pugnatores. Quanquam interdum tales cruciatus feras exspectant.
  Rolandus odiosum pergit. Kalendis lanuariis iam captae sunt plures civitates in movendo Nazis, appropinquantes Tbilisi.
  Fortitudo Nazis magna est.
  Sed contra Nazismum etiam parvuli pugnaverunt. Pueri et puellae sarcinas explosivas in praediis Germanicis, tormenta auto-iniecta, et pedites iactabant tumultuarias explosivae.
  Nonnulli parvas catapultas et fundas magnas utebantur. Id ipsum probatum est.
  Pueri fere tales sunt, hilares ac proni ad heroismum. Licet nudi pedes rubent ex frigore, sicut pedes corvi. Sed voluntas immobilis est.
  Fortissime pugnantes munierunt. sciebant quid significaret fascis captivitas.
  Puella Marinka, exempli gratia, in manus Nazis cecidit. Nudantes pedes eius unxerunt et iuxta foculum eius posuerunt eam. Linguae flammae prope nudam lambebant puellae, Calces ex diu nudis pedibus incedebant. Cruciatus circiter quindecim minutas continuavit, donec plantae pusulis obsita erant. Tum nudae puellae pedes solvuntur. Et iterum interrogaverunt. Me percusserunt Flexilis exercituum nudo corpore.
  Tunc currentem transierunt... Marinka in interrogatione ad decem damna conscientiae cruciatus est. Et tunc dimiserunt eam. Cum essent pedes nudi, vellicant, iterum oleo illinebantur foculumque rursus admovebatur. Tales cruciatus pluries repeti possunt. Torquet cum impetu, Et flagellis cum Flexilis exercituum.
  Marinka sex mensibus cruciatus est. Donec caeca abiit, et a tormentis incanuit. Et sepelierunt eam in terra viva. Ne glans quidem deficiet.
  Pioneer Vasya, Nazis filum candens nudo verberibus.
  deinde calcibus nudis ferreis fasciis candenti exusti sunt. Puer clamare non potuit, sed socios suos non prodidit.
  Nazis eum vivum in acido hydrochlorico dissolvit. Aliquam et est dolor.
  Haec Fritzes talia monstra sunt... Komsomol membrum ferreo tortus est. Tunc suspendentes eum in eculeo levaverunt et proiecerunt. Tum coronatus candente flagrare coeperunt. Ubera evulsa forfice. Tum nasus ad litteram avulsus est forcipe candente.
  Puella cruciata ad mortem ... omnes digitos et crus fregerunt. Alterum membrum Komsomol Anna crucifigitur. Quae cum mortua esset, facibus arserunt.
  Denique Nazis ut potuit ac volebant ludibrio. Excruciabant omnes et excruciabant.
  Natasha et turma eius in ambitu pugnabant. Puellae nudas et ornatas tibiis in acie utebantur, tasque iactabant. Superioribus copiis Fritzium expugnaverunt. audacissime se habebant neque se reciperent.
  Incolae Tbilisi captae urbis ad genua provoluti Germanis occurrerunt. Quidam ex pueris nudis pedibus non obstante nive, Nazis adoraverunt.
  Miram cladem. Germanae puellae pueros coegerunt osculare ocreas suas vel calcibus nudis. Confusi et territi pueri obedienter fecerunt.
  Quaedam feminae calcibus puerorum titillabant et fustibus feriebant. Lorem ipsum videbatur.
  Terribilis, quamvis iam tum moraliter et re vera, "tigris" -2 captos opprimit homines. Mares puberes interficiuntur. Solae feminae et pueri imberbes vivi supersunt. Et viri adulti moriantur sub brucho. Transierunt multum populus.
  "Tigris regia" piscina potens est. Et talis puppis quod Soviet milites fugiunt ... Et quam multi ex eis de procellis potestatis combuste sunt.
  Nunc, in urbis aedificatione vexillum cum Nazi swastika.
  Germani etiam in alias civitates Georgianas progressi sunt. Agmina eorum quasi pestilentia fulva. ET INSIGNI POTESTATE.
  Missa Sovietica militibus reddit. Plerique eorum gravioribus "Pantheris" et "tigribus" elisi sunt, cum haec purgamenta non sunt necessaria. Mulieres ad genua procumbunt et nudis pedibus abiguntur.
  Tantam calamitatem gravem.
  Yak-9 in aciem ruit. Haec machina copiose producitur. Sed hoc parum utile est. Accessorum Germanicarum tantum rationum conciliandae sunt. et in multitudine magna procumbunt. Et pueri iam gubernant. Pugnant quoque puellae.
  Anastasia Vedmakova et Akulina Orlova Nazis in caelo retinere conantur. Puellas in uno bikini et discalceatis. Et utrumque pulcherrimum et valde pu- stolatum est.
  Anastasia pugnat et Heraclium. Pugnator eius ansam mortuam producit, et machina Germanorum Focke-Wulf addicitur. et nudis digitis utitur.
  Puella flere non obliviscitur;
  - Sum pugnator eximius classis!
  Akulina etiam in hostem figit. Et eleganter facit. Et nudis quoque digitis utitur.
  Ac fremunt in summo pulmone;
  - Gloria communismi!
  Caucasus iam paene ruinae est et magis magisque dramatica fit.
  Germani erecti ac tormentis utuntur. Puellarum auctor Germanorum maxime cruciatu similis est.
  Hic est Gerd et Charlotte, puer circiter tredecim, vestes. Coeperuntque auctorem titillare. Seryozhka risit et purred. Tum Gerda levius nudum pueri circum calcem attulit. Linguebant flammae auctorem leviter aspera plantas. Clamavit in dolore. pusulae fuerunt.
  Puellae Germanicae giggled:
  - Frigidissima erit!
  Et ceperunt puerum flagellis caedere. Ingemuit et exclamare coepit. Praesertim cum puellae faces igne nudo pede ferre coeperunt. Tum ad nudum pectus ferrum candentis propugnatores admoverunt et puer inscius periit.
  Ita Germani bellatores superiores sunt. Puer cruciatus est in rerum ordine.
  Cruciatus autem non solum pueros, sed etiam sodales Komsomol. Puellae vestes sunt et in equuleum ducuntur. Ibi evulsi, fornicem coacti, et pulchri- tudines proprie torquent. Nudoque puellarum pedes foculo incendunt, chara pedum minitantia.
  Quomodo membra Komsomol a feris dolore clamaverunt ... O quam crudelis fuit. Et hausit nazis odorem carnis ardentis in nares suas et risit, mutuo se alapis in coxis clamabant;
  - Heil Fuhrer! Omnes nos occidemus!
  Et iterum cruciatus et tormenta hominum. Maxime interesting auctoribus cruciatibus. Pueri ad necem verberantur, et tunc sal vulneribus infunditur et gemit. Est molestus valde.
  et cum filo quoque calido utantur. Quod multo etiam gravius facit.
  Et Makhachkala Nazis iam capta. Et profecti sunt versus agrum Azerbaijan. et iam circumventos et obsidebant Yerevan. Batumi omnibus rebus ad desperationem perveniunt. Et suus infestus.
  Mareschallus Rokossovsky paene mortuus est. Sentiebatur copias Sovieticas cogente et concidere. Deditorum perfugarumque omnium crescit numerus. Et multi deprimuntur gubernatores.
  Etsi Anastasia Vedmakova et Akulina Orlova cladem adhuc vitantes sunt. Puellae fortiter ac perdite pugnant.
  Ante pugnam Anastasia cum tribus guys secessit ut phaenomena cosmicam potestatem in se colligeret.
  Et vere capitaliter comminabatur. Et hostes pessime deturpat.
  Dumque nudis digitis utens.
  Et exclamavit in summitate pulmonis sui;
  - Magnus sum fortissimus mundi!
  Et quomodo nudo calce premet vecte.
  Akulina Orlova etiam in proelio desperatus stalker est. Et nudis digitis utens, Wehrmacht aircraft opprimit.
  Hic ME-109 K. Deiecit. Haec machina fortasse iam evasit, sed series modificationum superfuit. Et in eo bene potest pugnare.
  Akulina Orlova, furore ferox agens, canebat:
  - Ave magna communismus! Fascismus vincetur!
  Et iterum nudo calcaneo, sed quomodo premet.
  Hae sunt quaedam puellae insaniae.
  Sed valde impares sunt in Caucaso copiae. Quamvis homines omnes aquilas esse credatur. Sed nemo potest mulieri Russicae resistere.
  et bellatores sunt tam feroces quam refrigerandi. Aeroplana incendunt non obstante eorum excellentia qualitativa.
  Akulina Orlova cecinit:
  Circulus solaris...
  Hostem ope nudorum prostravit pedum.
  Anastasia Vedmakova, globulis coccineis papillis impellens ac super Nazis pulsans, continuavit:
  Germani circum...
  Akulina eliditur, alterum planum germanicum interveniens;
  - Hitler ad intelligentiam abiit!
  Anastasia cecidit pro Nazis continuata;
  in foveam incidit...
  Akulina, accurate incendens, giggled;
  - Crus fregi ...
  Vedmakova accensus, intensive et accurate, notavit;
  - Dixitque vale!
  Ac fremuerunt puellae in choro;
  - Semper sit vodka,
  farcimen et allec ...
  Cucumeres lycopersiciSusceptibility,
  Hic finis Hitler!
  Akulina iterum munera mortis ad Nazis mittens, dicens:
  - Profecto laudes habes; Rommel finit!
  Vedmakova, tormentum cum conchis aere nudis digitis tendens, consensit:
  - Utique - Hitler iam scaena transiit!
  Ubi nulla auctoritas Rommel-Hitler personalis est, copiae Sovieticae resistentiam quodammodo ordinare conantur. Sed est difficillimum. sed usque omnia possibilia et impossibilia faciunt.
  Pugnant etiam haedi. Praelium ineunt. Molotov cocktails et ictus ex sclopetis hostibus occurrent.
  Pueri et puellae macilenti et exarati ut semper in praelio. Pugnant autem fortiter ac maxime perdite.
  quot liberis moriuntur et divulsi relinquuntur.
  Gubernatores Germanorum Gertrudis et Adala nudis pedibus ferientes, in duas tribunal XE-328 ascenderunt, machina gagate - hoc est monstrum cum decem tormentis aeris.
  Imber nuper transierat et puellae venustae relictae sunt, nudarum crurum vestigia clarissima.
  Ita seducentes erant ut eleifend in aere militantes nudis vestigiis oculis avide vorarent, etiam pueri perfectione tumescere coeperunt. In genere, multi gubernatores fuerunt - pugna ostendit feminas, sub aequo Marte, bis superstes habere quam viros. Modo efficiantur qui et. Et Hitler-Rommel, vel potius Field Marshal Fuhrer, sane talis persona non est ut aliquem paeniteat.
  In ipsa tertia Reich, polygamia publice introducta est, ius quatuor uxorum. Hoc est practicum valde. Sed non nimis convenit in traditiones Christianas. Non mirum fascismus novam religionis formam quaerit. Fuhrer-Field Mareschal instat ut monotheismus sit, sed peculiaris - cum pantheo gentilium, deorum Germanicorum antiquorum. Nempe Hitler-Rommel ipse in hoc pantheo super omnia positus est tanquam nuntius et nuntius summi Dei.
  Ita Fuhrer, nimirum, se ipsum plurimum amat.
  Gertrude et Adala multipurosos suos in caelum aircraft deducunt, quod etiam pugnatoris partes agere possunt.
  Bellatores valde confidunt. Russi aircraft vi non habent et inopinabile est ut impetus tigrium caeli sustinere possit.
  Gertrudis fremuit;
  - Fluminis ardentis eques sum .. .
  Adala alacriter confirmavit, dentes denudans;
  - Et ego te omnes chekmate!
  Puellae ridebant. Pedes nudos in pedals presserunt, et impetum elit vi spoliaverunt.
  Erat adhuc obscurum, sed series lucis in oriente iam ostendebat. Puellae sibilaverant... Expansa Russiae sub illis iam natabant. Feminae bellatores giggled et despiciens inter se. Tam prodigae et pulchrae sunt.
  Et discalceatus, scilicet, non gravans te tam supervacuo rei puella quam calceamentis in bello.
  Atque sensus in aircraft in multis partibus crescit.
  Hic Soviet currus versus illos depone. Cochlea Yak-9 fortasse est machina massa-producta inter novissimas emissiones. Non nimis armatus, sed vilis et parum armis. MIG-5, ocius, tormenta machina. MIG-3 exemplar antiquiore est. LAGG-7 verisimile est avis velocissima et armatissima. Novissima modificatione, tot sunt tres canones viginti mm.
  Sed hae omnes machinae propeller-actae - vi aircraft creatae non sunt. Germani confidunt admodum.
  Gertrudis ignes decem canonum aeris. 30mm et duo 37mm tormenta feriunt. Irruunt sicut turbo igneus per elit Soviet. Sed gubernatores rubri ictos conantur et ad caudam eunt.
  Adala hoc momento versatur. Caput-in germanicum ducere non potes, sed in caudis obvium est. Nam copiae URSS inopinata oppugnatio non est. Anti-aircraft sclopeta iam immissa sunt. Explosa testae in tenebris rutilant.
  Germani timiditatem quandam experiuntur. Ita iam viderant ut nulla re miraris, sed ... Soviet gubernatores fortes sunt et damna non timent. Nihil terrent. Sed experientia non sufficit. Planum Germanicum facile ex dive et propagine currus Soviet descendit. Alterum frangit, one to pieces.
  Armorum Germanorum virtus maxima est. Haec pars est qua Fritz in Russiam magnam utilitatem habent. Sed perampla celeritas Nazisei est.
  Adala acceleret et prorumpat. Et Gertrudis convallis purus in hostes. Monitum a dentibus accipitur. Pars munitionis est quae ad calorem vel ad sonum pertinet.
  Adala susurrat;
  Non occident nos!
  Puellae currum suum trahere conantur. Et deinde pugnator Sovieticus vi oppugnationis Germanicae prope arietes aircraft. Et quomodo incipit avellere, et findere. Tam caelum quam aer.
  Gertrudis in aurem:
  - Insanire mortem!
  Milites plane confusi sunt, et sic icta esse possunt.
  In finibus lacus quis ex. Cantus fabulosus Gerda, Charlotte, Christina et Magda.
  Quattuor milites gloria se operiunt, pugnando tam Britannis quam Americanis. Inter inimicitias cum America, pulchritudines Pantheram piscinam subiugaverunt. Currus haud malus, tam in armis quam in antica ancipiti, Shermanis praestantior. Posteriores "Pershing" fere tempus ad bellum gerendum non fuit. Et ipse non est aemulus Pantherae -2.
  Tunc quattuor puellae gloriam fabulosam adepti sunt. Quanquam in generali quadragesimo primo anno, gloriosum iter eorum. Himmler Fuhrer persuasit ut feminarum catervas in proeliis tentaret, a proprie Aryanis exercitatis.
  Pugnatum ostendit feminas minime debiles nexus esse et bene pugnare sciant. Et simul homines minora damna ferunt. Milites etiam pedites pugnaverunt, nudis pedibus ferientes in arena deserti Saharae calidae. Etiam ac suscipit lacus. Probata "tigris" in proeliis Britannicis.
  Sed puellae Soviet in SU-100 etiam bene pugnant.
  Etsi positio Russiae desperabilis videtur. Sed milites cum Elizabetha sicut aquilae pugnant.
  Ekaterina nudis digitis vectem premit. Proiectum mittit qui currus Nazi E-50 in latus perforat et fremit;
  - Pro magna rubra et coccinea communismi!
  Elena etiam bombardam nudo et nitido crure verberavit. Illa accurate piscinam hostium percussit.
  Puella pipiabat;
  - Pro pulchra Russia!
  Euphrasiam infensi perbibent, ignem ipsum ducens bene infensum;
  - Gloria Patriae nostrae!
  Utitur autem etiam nudis, excisis cruribus.
  Machina Sovietica valde fortis est et pugna. Et proiicit propemodum.
  SU-C potens est E-L in latus penetrare. Puellae autem vel frontem effodiunt, fallaciam vel finem ad finem introeunt. et excidunt metallo.
  Elisabeth, nudis digitis utens, in hostes emissa. Et pipiabat;
  - Ex caeruleo flumine .. .
  Ekaterina etiam accensa, hoc tempore vectem impellens cum papilla coccinea et trepidi;
  Fluvius incipit...
  Elena, infensi ridentem et stridentem, edita;
  Bene incipit amicitia.
  Illa quoque nudo pede pressit.
  Euphrasia cooedt in hostem urens;
  - Risu!
  Puellae in SU-100 valde strenue laborant. Hostes et armorum perdere.
  Et in extrema parte Baku fossores fossores sunt. Sunt latinae nationum diversarum. Praesertim multa lucida capita micant. Sunt liberi rubri et nigri et flavi.
  Una res eos coniungit: fides in triumpho communismi et nudis pedibus. Patet quod non omnes habent calceos in bello, et ideo in signum solidarietatis omnes pueri nudis et rotundis calcibus iactant. Hiems in Transcaucasia satis mitis est, et cum trullas moveas et laboremus, frigus non tam atrox est.
  Pueri alacres laborant et decantant;
  Attollite ignes, caerula noctes;
  Piones sumus - filii opificum...
  Lucis hera anni appropinquat;
  Voca munientium - Semper paratus esto!
  Voca munientium - Semper paratus esto!
  . CAPITULUM #5
  Hic terror iterum venit. Pueri et puellae ad fundum fossae saliunt. Et conchis iam incipiens erumpere desuper: Hostis tormenta laborat.
  Pashka Masha interrogavit:
  - Putasne nos superstites esse?
  Puella confidenter respondit:
  - resistemus saltem semel, hora difficillima!
  Auctor Sasha logice notatur:
  Nostra virtus firma est.
  Puer nudum solum ad lapides percusserunt. Videri potest quod ille puer solidis illinendis se refertus est.
  Puella Tamara dixit:
  Nos sine timore pugnabimus
  Non secabitur nec gradum retro .
  Tunica madens sanguine -
  Plures hostes, eques ad infernum converte!
  Puer Ruslan, auctorem crine nigro, notavit;
  Saecula, tempora, veniam;
  In quo nulla dolor et...
  Pro hoc pugna usque ad extremum spiritum tuum.
  Patriae tuae, ex animo servite!
  Puer Olegus, tenuis et flavus, pipians, versus;
  Non, vigilans non veterascet;
  Aspectus falconis, aquila .. .
  vox populi sonora est -
  Susurro opprimet anguem!
  
  Stalin vivit in corde meo
  Ut non cognoscat tristitiam;
  Aperiens ostium in spatio
  Stellae super nos lucebant!
  
  Credo totum mundum excitare
  Finis erit fascismus...
  Et sol lucebit
  Accendimus viam communismi!
  Pueri et puellae consonantes plauserunt.
  Nunc autem vi oppugnationis aircraft sunt iam volantes et bombs distillantes. Et hoc est pugnax accessus.
  Oleg et Sasha fundam suscitaverunt et donum mortis intulerunt. Et dolium a Nazi oppugnatione aircraft est percussum.
  Natasha puella cecinit;
  - In Komsomol, non solum aetate;
  Fatum meum Komsomol est!
  Vincam spatium, credo
  Vivamus semper!
  Ahmed, puer auctor ab Azerbaijano, subridens respondit:
  - Nondum es socius Komsomol Natasha!
  Irata puella nudum pedem impressit et canora voce respondit;
  Proxima patribus alacri cantu ;
  Pro Komsomol... stamus.
  Lucis hera anni appropinquat;
  Clamor munientium - Semper parati!
  Clamor munientium - Semper parati!
  Oleg quoque nudum, puerile pedem, boavit;
  Fortior malleus proletarius exprimitur;
  Ab Titani manu comminuens iugum .. .
  Mille arias cantabimus Patriae nostrae.
  Ac lux posteris, bona!
  Pueri delectantur. Et re vera Germani bombed, et una tantum puella fragmentum in nuda, rotunda, rosea calcaneo obtinuit.
  Clamavit auctorem, sed labrum momordit.
  Itaque impetum repellere parabant. Et iam lacus apud Nazis. Formidolosae E-100s moventur. Talibus validis et periculosis machinis.
  Habent tale praesidium. Quod ab aliquo angulo non potes attingere. Ex uno tantum angulo non potes ferire. Sola fors est vestigia rumpere.
  Pueri ad pugnam parati sunt et nudos pedes iactant. Hic sunt in filum propellentibus fasciculis cum explosivis homemade sub vestigiis Nazis. scutulas lacus exercitus Rommel operatur et destruit.
  Et vultus terribilis.
  Sasha stridore:
  - Gloria communismi!
  Puer Pashka cum Oleg e funda et stridore;
  - Gloria munientibus!
  Puer Ruslan, una cum puella Sufir, cuniculum trahit sub Germano filo et clamore;
  - Gloria in USSR!
  Pueri ab Azerbaijan et Russicis pugnant. Pelles, tenues, discalceati munientes contra armata perampla lacus.
  Puella lepidam Tamara allicit, pedem parvum, nudum et dicit;
  - Gloria Russiae!
  Auctor Ahmet confirmat dum hostes incendunt;
  - Amici simul familiae sumus!
  Puer Ramzan, in Azerbaijani rufo crine, raedam pulsans confirmat;
  - Ex verbo sumus centum milia!
  Pueri amici sunt... Hic est puella Armena Azatui, quae etiam involucrum explosivum sub erucae fascistae ope filum et stridore transfert;
  - In USSR familia populorum est!
  Alius Aghas puella Armenorum dicit:
  - Fascismus non flectere;
  Et puella filum nudo digito traxit. Multi Azerbaijani et Armeni filii capillos flavos habent et indiscreta sunt a pueris Slavicis, e quibus multi etiam sunt. Quicumque Germanos discesserunt, aliae familiae Russicae in Azerbaijan etiam sub tsars consederunt.
  Sunt multi Slavi in Caucaso. Sortes copulae mixtae. Nam et liberi capilli leviores quam parentes solent habere. Et latinas Slavicas perustae sunt ut eas ex incolis dicere non possis. Praeterea pueri plerumque similiores sunt quam adulti.
  Ita pugna internationalis Sovieticae phalanx puerorum et puellarum pugnat, et inter se coniuncti sunt et simillimi. Calces nudae micant moventes.
  Et pueri somnia leti munera mittunt. Shamil et Seryozhka, pueri ambo auctor, filum trahere. Et nunc German E-L cum eruca fracto subsistit.
  Pueri consonantes canunt;
  Unio indissolubilis, liberae respublicae;
  Non vis, non metus.
  Et benevolentiam hominum illustratorum;
  Et amicitia et ratio, et virtus in somniis!
  Et pueri delectantur. Rident albis, etiam dentibus. Et hi felices sunt, licet mortem intentent.
  Germani sugunt. Contriti lacus tormenta sua et tormenta tormentorum elata sunt.
  Aliquod vehicula Germanica cum grenade launchers instructa sunt et valde periculosa sunt.
  Puer Maksimka et puella Zara de Azerbaijan, et nudis pedibus innixus, cuniculum sub hoste extraxit, et mastodon fasciculum excussit.
  Clamabant ad summos pulmones;
  - Pro USSR!
  Pellentesque ut est mauris.
  Pioneers Abbas et Vladimirus etiam armis utuntur. Hoc in casu, catapulta E-75 eruca ad Nazis frangit. Tum pueri cantant;
  - Pro magnitudine telluris sub tegmine communismi!
  Oleg et Abdula variarum nationum auctores sunt, sed uno corde etiam explosives agunt. E-C feriunt et canunt.. .
  tellurem gentibus aperuimus;
  Via ad spatium, ad mundos invisibilis.
  Heroica facta canuntur -
  Mortis cicatricem in aeternum dele!
  
  Sub Sancta Vexillum Russiae;
  In pace, amicitia, felicitas et amor.
  Laetior fiet populus totius terrae;
  Infernae tenebrae procul dispellent!
  Pellentesque hic pugna.
  Abdurrahman et Svetlana, puer Azerbaijani et puella ex Belaro, filum simul traxit et piscinam fascist excussit. Et cecinerunt:
  - Magnum nomen sacrae Russiae;
  Mundum lucet - sicut solis radius ...
  Credo in unum beati erimus;
  Ostendamus populo viam rectam!
  Pueri sunt fortissimi. Et Nazis adeo perculsa fuit tam obstinata et furiosa resistentia.
  Abudurrahman auctor est, nudo solo fragmentum accepit. Hoc callum cruris infantis transfixit.
  Puer exsibilatur;
  - Et dolet mihi!
  Svetlana etiam in calcem rotundum percussus est, et humerum eius impingebat. Sed puella sibilabat;
  - auctorem non confringes!
  Azim et Kolka etiam currus theutonici icta est.
  Pueri filo acuta canebant;
  Perfidi hostes inferrent;
  Sed credo non fallet, Fontes homines ...
  Hostes cladem et oblivionem expectat;
  Et gloria Russiae fortius florebit!
  Exspectat hostis: cladem et oblivionem;
  Et gloria Russiae fortius florebit!
  Pueri fortes sunt et non flectuntur. Et adipisci volunt. et cantant et pugnant.
  Germani gravia damna patiuntur. Vera plerumque vestigia phalangis contriverunt. Et fatalis non est.
  Deteriores munientibus capti.
  Puer Abdulhamid, cum captus esset, a Nazis eculeo impositus est. Illi nudos pedes ad truncum munitoris imposuerunt, et in hamis pondera pendere coeperunt. Et tunc accendit ignem. Et equi nudi pueri igne lambebantur. et flagellum super dorsum ejus cecidit. diu me caesum. Et tunc Nazis candens forcipe costas coepit frangere.
  At puer, tormentis moriens, cum ferrea costis Ex aestu frangebat, canebat;
  Berolinum fere sub nostro imperio est;
  Per binoculares damnatos videmus Reichstag ...
  Spero mox fore pacem et felicitatem;
  Quas narrabo carminibus meis!
  
  Russia communismum in mundos aperuit;
  Familia omnibus facta est.
  Sed Wehrmacht porcum rostrum nobis adhaesit;
  Jamque sanguis venarum instar fontis spargitur!
  
  Quid apud nos fuhrer oblitus fortuito?
  Terram servosque obtinere volui!
  Fascismus ivit cum expeditione longissima -
  Heic est insomnium verum, tartarea somnia!
  
  Puer simplex, puer discalceatus;
  Nuper ligavit ligaturam rubeam.
  Ipse voluit mundum sine Deo aedificare;
  Sed repente napalm e caelo erupit!
  
  Fuimus ante AWOL currerem;
  Tales iuvenes sumere nemo vult!
  Sed puer pugnator in sclopetis fecit;
  Semita patrum digna evasit!
  
  Pugnatur ubi et astu et vi;
  Et inbecillitas quoque amara est, proh dolor.
  Commilitones ad sepulchra foderent
  Planitie in gelu loculos abiete!
  
  ego sum auctor nunc adsuetus patior;
  Abiit ad explorandum discalceatus, niveus ornusque.
  Fortasse poena infidelitatis;
  Nolui enim Jesum scire.
  
  Sed quae sunt tres horae Golgotha?
  Plus quam tres anni bellum praeterierunt!
  In omni villa viduae flent amare.
  Quomodo filii in sepulcreto patrie perierunt!
  
  supervi, conchylia laesa glans;
  Sed feliciter in pedibus mansit!
  Nos debitum in Germaniam honeste reddimus;
  Fascismus ille a nobis obtritus est!
  
  Maturus sum, sed adhuc puer;
  Non radit erumpere, sed iam Titan!
  Immo maior, ac fortasse etiam nimium;
  Post omnes, cor durum factum est sicut metallum!
  
  Hero astrum summum award -
  Ipse Stalin, mihi crede, tradidit.
  Qui dixit: oportet te ex similibus exemplum sumere;
  Pugnatores claves Eden fores cudunt!
  
  Sed nunc depone vasa fortia,
  Accipe te, forcipe, malleum et operare!
  Aedificare naviculam et navim e ligno
  Cursum crea ut avis volet!
  Iamque quattuor etiam validiorem et perfectiorem acceperunt "E" -50 seu "Panther", validis armis et praesidio insignes.
  Bellatores admodum confidebant. Potestas piscinae recentissima est cum joysticks. Aliquam lectus. Etiam machina felis Turbine. Sed etiam multum est "Panther" -2. Nullius gradus triginta quattuor tali machinae par est.
  Gerda in cathedra accumbebat. Bikini erat. Puellae iam dimidiatae nudae pugnabant. Nudas pedes incendebat aestus arenae deserti, nudos fodiebant lapilli montium plantas. Sed fortes omnino non confregerunt nec in pulveres dilaniaverunt.
  Praefectus remigum, cui multa praemia tribuebatur, exsibilavit;
  - Et nunc Russia contra nos est! Novos casus et victorias exspectant!
  Candida nix caput quassavit. Naturalis flava, pulcherrima et perusta.
  Andrea risit.
  Haec puella crines cupreos rubeos habebat, qui flammae instar flagrabant. Item forma, tan- tum aeneum. In bikini, perusta, muscularis. Nudo pede calcans arenam calidam et saxa acuta.
  Igneus diabolus dixit:
  - Russi fortassis adversarii nostri fanatissimi sunt!
  Christina hanc vocem extulit. Crines flavei sunt, et flammei sicut flammei, sed coloris aurei. Idemque tan- toris, ac decor. Expressa et simul vultu leni. Ac bikini. Crura quae per miliaria in duro et ardente superficie impresserunt, sed gratiam et lineas laeves non amiserunt. Digiti nudi pulchre ornantur et agiles.
  Rufa puella petivit;
  - Cur ita putas?
  Magda respondit pro ea. Haec puella capillos albos, melleos flavos habet. Pulchra, muscularia, facie expressa, et oculi sapphiri smaragdi. Crura quoque indurata sunt rotundis calcibus digitisque rectis. Forsitan Magda tenerrimam faciem, paene mansuetam, forti mento spreto. Gerda, verbi causa, durior spectat. Paulo mollior Christina est, quae non tam prava est quam veneficae Caroli est.
  Magda dixerat:
  - Systema totalitarian habent sicut nostra. Sunt igitur duriores!
  Gerda subridens respondit:
  - Soviet lacus strues exigui metalli sunt. Non timeamus eos!
  Magda molliter respondit:
  - In serie KV, mastodons plena est. Praecipue KV9.
  Puellae giggled. Novissima piscina revera evasit "praecipuum" - machina gravissima cum tribus fistulis: duo 152-mm et una 122, pondo trecentorum talentorum, et armatura frontalis 200 mm. Una infelicissima exempla in piscina aedificationis. Talem piscinam omnino transportare non potuit. Raeda tantum pecuniae perdere! KV-10 etiam seriem ingressus - machina cum tribus 107 mm fistulis et pondere ducentium talentorum, quasi piscinae eversoris.
  Non optima idea duo tormenta in piscina posuit. Et vel quam tres. Hic Stalin, scilicet, tyrannidem ostendit. Et magna regione impedit quo. Sed lacus a serie Isov etiam amplificata est. Etiam sed magna ac magna. Sola differentia a serie KV est conatum ut armaturam in ratione clivi ponat. Sed Exercitus Rubrum non bellum gessit, et ideo ars multa non emendavit. Et nulla pugna machinarum utendi usu fuit.
  In genere Germani quatuor annos morae prae reali historia uberius usi sunt.
  Charlotte rufus digitos nudos pressit in gaudio. Terminus accensus in munitum. 105mm testa Sovieticum sclopetum percussit et tradidit. Pugna coepit avellere, et conchas detonare.
  Maga rubra exsibilat;
  - Sum eques terribilis - genibus immanibus! hostes patriae avertam a facie terrae.
  Et ritum dentium ptisanae, et oculi smaragdi scintillant. Puellae incisura summo vere sunt.
  Christina giggled respondit;
  Iam iaciam!
  Tum incensus hostis. A Soviet 76mm tormento accensus. Testa obliqua percussi frontem E-L. Et ditatus est. Aures puellarum hoc modo sonuit.
  Gerda nudum pedem percussit et pipiavit;
  - Quis locus!
  Et ipsa ignem proximum iecit ... obterere Germanorum ad Sovieticam aream munitam emissa. E-C Idem functus est. Apparatus hic etiam evasit derivativum Maus. Not a very good idea for a two-gun tank. In E-C iam discontinuata est.
  Instead, insultus modificationes seriei "E" in seriem veniunt. Sed hoc adhuc opus est. Et ignes missiles.
  Charlotte giggles argute et nudum pedem quatit.
  - Bellum civitas atrox est, sed quasi ludus capitur!
  et puella, et valde apte.
  Christina margaritis denudavit. Ea carnivora est, panthera praedatoria.
  Tormenta Sovietica incendunt, et in fronte earum metalla sunt. Teletanks Germanica moventur. Et incursu bombers silvestri rugitu laboret.
  Termini stipes circumvolvuntur. Tituli turbae fines transierunt.
  Magda non dicax nimium, nudo pede pulsat in arma;
  - Fortem defensionem everrimus, sed ferro panicula!
  Bellatores inter se despiciens. Defensio Sovietica satis potens fuit. Multum praecipue min. Idque Germani morati sunt. sed adhuc progrediendi curo.
  Bombers in locis Sovieticis laboraverunt et de aircraft oppugnant etiam desuper venerunt. In profundum ruentes Exercitus Rubri defensionis et TA-400, unus ex bombers gravissimis modificationibus. Quicumque tormenta sex, etiam gagates breviores. Et sunt urbes Sovieticae bombing et destruentes.
  Gerda, jaculandi, notata nulla;
  - In proelio bestiae sumus, sed mens hominis!
  Et iterum accensus. Sovieticum tormentum delevit. Fere haec puella summae obliquum est. Et sic frigus est.
  E-50 in locis Sovieticis accensus, ipsa fere sine detrimento questus. Egregium ricochetae dedit currum prona arma cum ferro caemento. Putamina Sovietica ne apte quidem scalpere Germanos potuerunt.
  Christina recordatio probationum "Tigri". Tunc primum massa-productum lacus German. Nemo ex conchis Tigri damnum causare potuit. Sub eius ictibus cecidere Britanni. Hic vero septendecim tormentorum pes in fronte confossus est. Tum puellae paene mortuae sunt. et hoc memoratum est a bellatore. Quam prope erant osseae vetulae falce, anhelitum sentiens glacialem.
  Puella unicum angulum nudum attrivit. Illa vere voluit e piscina salire et currere. Talis est bellator directus.
  Christina cum aplomb cecinit:
  - Caeruleus nebula, et ubique dolus!
  Bellatores giggled ... Eorum vidok valde parum pudici et amatoriae fuit.
  Et sclopetum fecit et incendit. Illa ne de mora quidem cogitabat. Omnis misit testam post testam. Rupta Fontes locorum in astulas et fragmenta.
  Cantus a tergo sonabat;
  Miles semper sanus
  Miles ad omnia paratus est...
  Pulvisque e stragula;
  De modo questus es!
  Et nolite prohibere
  et ne mutent pedes -
  Nostra facies luceat
  Crus ocreis!
  Et iterum potestas jet bomber in Soviet positiones cadit. Rursumque exitium totisque locis munitae proiiciuntur. Et tormenta avolant in omnes partes.
  Aliquot duodenas lacus Germanorum simul incendunt ac omnia destruunt.
  Gerda sentit sicut Bagheera de venatione. Hic prima linea Sovieticae defensionis iam deleta est. Sed milites Exercitus rubri adhuc examinant et apud Germanos figunt.
  Inter pugnatores etiam propugnatores sunt. Iuvenes Leninistae sponte Rubrum Exercitum adiunxerunt. Plerique pueri nudipedales et breves sunt. se gerunt, fuss.
  Et auctor moriuntur...
  Andrea ducens ignem, fremuit;
  - Et munientibus, hoc est, tota regio spectabat.
  Excanduit Russos, et Christina venenose sibilabat;
  - Videmus ut falcones, volare sicut aquilae!
  Et rursus igneum risum emittebat. Puellae splendidis...
  Aliquot piscinae Germanicae sub terra motae sunt. Et visi sunt in novissimo agmine turmarum Sovieticorum, terrorem et tormenta machinis emittentem. Nazis culices ex tantibus apparuerunt.
  E-L vidi motum triginta quattuor per optica. Gerda dentes denudavit et dolium monstrare coepit. Machina Sovietica cum turri parva T-34-76 et valde mobilis. Hoc unum experire et cape. Puella iam satis experta est, sed currus Soviet adhuc dissimilis est American Sherman.
  Distantia Russorum est fere quinque chiliometrorum.
  Puella calcem nudum exasperat, Charlotte inter digitos titillat. Puellae cachinnant.
  Deinde Gerda ad currus Russiae figit. Testa ruit artissima, prope scalpendi armaturam... Sed adhuc antea. Gerda vapulet metallum pugno molestia.
  Magda socium suum narrat;
  - Percussis agmen! Facilius erit illuc!
  Gerda transit gaudium cum Magda et susurris;
  - Ita facis te ipsum!
  Magda ardenter cecinit;
  - Terra est in porthole, terra est in porthole... - Puella nudas digitos tulit in gau- dium, et pressit puga pyga, continuans cantare. - Terra in porthole conspicitur!
  Et proiectum eius solum basim piscinae Sovieticae percusserit. Currus rumpitur et scinditur. Coepit urere ... Conchae Sovietae intus uterum eruperunt.
  Magda digitos nudos quatiens et coaxare;
  - Vide quam accepi! Et dicis...
  Charlotte exsibilat, dentes denudans.
  - Iterum loquimur variis linguis!
  Novum Soviet cars apparuit. Quattuor et triginta prima abierunt. Carros mobiles et numerosi. Inde e serie BT moti sumus. Hoc genus est iamnon rotato-eruca. Antediluvian T-26s etiam progressi sunt, quae non aliter quam armaturas Germanicas scalpere possunt. Potentiores ac graviores in ipso fine progressi HFs. Ac mattis pede.
  Cristina giggled et fremuit;
  Bene, dabimus illis!
  Vehicula Germanorum ignem longo intervallo aperiebant, pedites Sovietici ad terram figere conantur. Etiam piscinas et alia animalia destruxerunt.
  Sovieticus impetus aircraft etiam in caelo apparuit: the famous Ilys. Germanos oppugnant. Tituli pugnatores ad eos concurrerunt. Verus erat dump. German XE-262. Oppugnant technologiae Sovieticae, instar ferri.
  Carolus iterum accensus. Surrexit in Fontem BT, ac fremuit;
  - Haec lyrics non est mediocris fabula... Praecedit fabula mediocris!
  E-L cessaverunt et Sovieticum scopi rettulerunt. Non admodum peritus mandatum piscinam subsidiis actu ad caedem proiecit. Et Russici currus percussi sunt sicut pulli in vellere. Et bene pugnaverunt.
  Gerda accendit offa, frons triginta quatuor et exsibilauit;
  - Quid est Creator - saucius infernus!
  Charlotte etiam accensus, scopo invento, currus Sovietici in linea recta moti sunt, et puellae ad sagittandum tractaverunt. Et generaliter haec quattuor phaenomenorum sunt.
  Harpyia rubra cecinit;
  - Venenum nostrum omnes necat!
  Et bellatores ibant ad ignem portantes dentes suos ita fortes et magnos sicut equi.
  Christina tweeted with aplomb:
  - Venenum nostrum omnes necat!
  Magda, ferendi triginta quattuor, latrante;
  - Hoc nobis evenit!
  Puellae discissa...
  Sed pulchritudines Soviet etiam pugnant. Turba Elizabethae in T-34-85. Fortissime puellae. Pugnant etiam nudipedalia et bikini.
  Currus eorum contra Pantheras Germanos pugnat. Vehiculum hoc in servitio adhuc est, sed magis ac magis novas piscinarum seriei E occurrentium.
  Elisabeth nudis figit digitis. Hostem ex parte procul stridore perforat;
  - Gloria temporibus Stalin!
  Ekaterina etiam nudo digitorum suorum ope accensus dixitque:
  - Non est talis gloria!
  Elena denudans objecit dentes;
  Vincere nascimur!
  At illa etiam nudum digitorum usum accendit.
  Eodem tempore, puella graviter ingemuit. Infelix per caput meum recursus cogitationes. Bello superat. Germani perrumpunt munitiones confidenter.
  Elena deinde ad orientem confugit. Calcei eius ceciderunt a primis diebus. Et discalceatus sum ad spank. Et dolet insolens. Pedes puellae omnes attriti, attriti, terribiliter caesi sunt. Quae non poterat iam ordinarie ambulare, sed scandalizabatur. Sed tamen hoc movit et ambulavit. Elena in expeditione multum ponderis amisit - una pellis et ossa. Sed ipsa perusta perusta est, et comae etiam leviores factae sunt in sole decidentes. Et nudae plantae podzhili et grossi sunt. Quae prima acies pugnabat. et iterum in pleno adductius praelia erant.
  Elena peditibus maxime pugnatum est. Etiam communicavit defensionem Moscuae et Stalingradi.
  Sed iam in Kursk Bulge ad piscinam se contulit. Ibi virgines quattuor formatae sunt: Elisabeth, Elena, Catharina, Euphrasia - quattuor "E". Vere bellatores fabulosi sunt. Qui discalceatus et bikini pugnavit, etiam in frigido, et dedit Fritz in cornibus.
  . CAPITULUM #6
  Lacus Panthera, quam puellae in Kursk Bulge congressi sunt, vehiculum valde periculosum erat. Impossibile erat eam in fronte pertundere. Quae e longinquo ipsa tulit. Plus incendii ieiunium est.
  Itaque ut perrumperem, summa arte temperare debebas piscinam nec te ipsum ferire.
  Elisabetha hoc fecit. Etsi emissa magis moveret. et piscinam Euphrasiam depulit.
  Moveri a triginta quattuor fere impossibile est. Sed puellas ferire curo. et magna virtute pugnaverunt.
  Ekaterina etiam accuratissime supplevit.
  In Kursk Bulge, puellae gloria se texuerunt et ordines susceperunt.
  Iam uterque heros USSR stellam habet.
  Hoc est quod puellis opus est! Iusti culmen classis bellatores!
  Catharina cecinit;
  Credo totum mundum excitare
  Finis erit fascismus...
  Et sol lucebit
  Accendimus viam communismi!
  Imo hae puellae sunt quae invideant inter amicas. Non placet Gerda et turma eius.
  Hic inter ceteros auctorem et ipsa et cohors eius sine cunctatione excruciabantur.
  Primo nudatus est puer tredecim. Tunc inceperunt eum avaros. Et pungunt acus. Acus etiam primo erant frigidae, sed postea in igne calefactae.
  Et vere multum nocuerunt.
  Carola pueri umbilicum perforat et coed;
  - Infernus sum vulpes!
  Post hoc, sumpsit candentis baculum in manibus suis, et nudam urere plantam pueri cum eo leviter exasperatam incepit. Dum feris clamoribus fruitur.
  Ac Christina forcipe calefacta coepit munientium pedum nudo rumpere digitos. Incepi minimo digito, lente et simul crudeliter faciens. Digiti pueri crepuere et fregerunt. Et tam acerbum auctorem habuit ut puer pluries conscientiam amitteret.
  Magda coronatus pungitur, ab aculeo albo, sub umero suo. Puer autem ululabit.
  auctorem mortis excruciabant. Ut et justo magna. et tormenta continuata sunt.
  Darth Sidious tamen nullum tempus terebat.
  Praeter aircraft deprimentes Soviet, numerus unus fascist et niger Sith etiam scopos humum feriunt.
  Productio piscinae T-34-85 centum vehicula per diem in USSR pervenit. Imperium Sovieticum quantitatem accipere conati sunt.
  Sed in diversa saltu ferae pugnatum est. Niger Sith vehiculis Sovieticis cum circumagendo et vi fulminis contrivit.
  Bene, die XVIII mensis Martii, Sheev Palpatine maiorem modificationem X classis ME-262 accepit, quae machina evasit valde formidabilis.
  Quinque tormenta aircraft et celeritas super 1100 chiliometrorum per horae. Et traxit alis.
  Nullo modo tantae potestati resistere.
  Plana Sovietica cadunt ante offa eius et laceratur.
  Sed pessimum in castris fascist.
  Lorem dictum est, ac ducuntur ad wiring...
  Pueri in campis instruuntur, pueri generis humani glutinare conantur, iuvenes formationem secundum altitudinem servant. Dividuntur in coetus secundum aetatem et magnitudinem. Pueri sunt a quinque ad sedecim annos natos, iuvenes diversarum gentium et nationum, repraesentativa aliorum populorum.
  Coniunguntur solum vestitu, vel potius omni fere absentia, breves tantum numero puerorum indicato.
  Imperium Tertii Reich ad eos refert principium expressisse plura beneficia sibi ab iis qui civis esse desierunt! Peculium in omnibus, in vestimentis, calceis, tamen nonnulli pueri in libero vitae suae calceos numquam sciverunt.
  Sed fustibus et globulus in nudis calcibus saepe recipitur. Capita rasa sunt, binae hebdomades, ubi lavantur. Tum retunso machinae statim abraduntur, deinde haud multum renasci curaverunt. Pueri in acutis lapidibus discalceati incedunt. Si Oleg Rybachenko ad hoc consuevit et pes eius exasperatus non dolet, tunc infantes infantes calcanea et digitos nudis tundunt donec minuant.
  Tota custodia ex peregrinis in universum gentes crudelissimas repraesentans, solum caput laboris castra tegunt, senes Frau Pontuss, oculis truculentissimis sadist intuetur.
  Potens SS vir qui munere fungens agit mandatum est ubi quis hodie laborabit vel potius laborabit donec conscientiam amittat. Oleg Rybachenko, humeros osseos demisso, medium antennae inspicit. Sunt puellae a parvis ad paene adultis. Vestiuntur sicut mendici in pannis vilissimis linteis. Facies aridae sunt, oculi magnae et tristes videntur. Cilicium breve, gracilem, nervosum crurum, sub eo apparent. Puellae etiam nudipedales et calvi omnes sine exceptione rasi sunt. Quod quidem videtur fieri ad humiliandum eos, iterum ad ostendendum quod nihil sunt. Hic vero minime scelestos qui colliguntur infelices liberos reliquerunt.
  Hic nuntiant puerorum catervam ad suturam tabernam iturum, ad operandum in profano taedioso et exhausto. Hic Timur adversi non sustinet, ac dolore fremit;
  - Nolo sic operari! Mitte me in plantationem sive in horto.
  Pueri adligat, perusta, corpora tenuia temporis.
  Pontuss plane delectatus est nova causa caedis;
  - Heri tacuisti, et timui ne familia tua sine lectionis visuali relinqueretur. Quod puer per ordines quinquies eiectus erit.
  Tumultus turbae puerorum.
  - SIC. - Peremptorio sono dixit matrona. - Manum virgae omnibus.
  Imponuntur verberibus specialibus hamatis. Solent pueros ab ipsis e dumis lecti, cum nullum opus esset. Sed ne tum quidem liberi etiam si sine utilitate imperii coacti sunt, fodere, verbi gratia, per dimidium diem perfodere, et in dimidio die sepelire.
  Oleg manus intuebantur, illi calli erant, digiti percussi sunt.
  Guys vectes sponte everterunt, Oleg visum est eos, instrumenta tormentorum, digitos comburentes, eorumque crura gravata sunt. Amicum suum ferire noluit, sed reclamare ausus non est. Nihil fere vidit et pollicem suum graviter in sarcophago iacenti percussit. Impariter satis, sed doloris affectus colligendi adiuvit et ante oculos meos nebula purgavit. Gradus firmior factus est, quamvis caeruleus digitus vertitur.
  structa sunt in semicirculo longa linea. Timur autem manibus suis et scapulis suis baculis alligatus contortis est, quo commodius puerum offendentem verberaret. The guys squint and try to look away. Iussu Frau Pontuss sparsi muria, sed neruosa dorsum macilentum sale spargunt caeruleum. Puerum existimans in via lymphatum incendere coepit.
  Caput fascist castra tegant uapulat labra;
  - Nunc omnes instruite. Durius percute, quicunque fraudet, letus presumpserit.
  Assistentis in hoc casu SS Pugnator dentes nudavit;
  Nunc cum illis agemus! Monstrum mussat.
  Puer commotus est inter ordines. Pueri tardius baculos levaverunt et primus ictus in tergo Timur cecidit. Puer plus quam semel per cicatrices a tergo et a lateribus iudicans punitus est, unde mox ingemuit et graviter anhelavit, sicut omnes pueri clamores detinentes conabantur.
  - Percute durius! Ponticus exclamavit. - Clamet.
  Primae ictus a minimis pueris liberati sunt, qui simpliciter vim gravium doloris non habuerunt. Sed tunc senior guys coepit verberare me. Dorsum pueri rubris verberibus excisum, sanguine stillatum. Dolor, hyacinthino sale auctus, clamore Timur factus, etiam cecidit, tabulam deorsum fixit et pectus pungit.
  - Non opus! - clamavit puer. - Faciam, ubicumque dixeris.
  - Profecto eris! - Pontus respondit. - Sed primum, LONGE.
  Commilitones heri nimium commoti sunt et fratrem hesternum verberaverunt. Eadem feritate populus ac peregrinus vapulant. Puer clamabat, nudis pedibus vestigia cruentatis relinquens. Ingens SS hominem obnubilavit et ipse haedum nudo fuste perussit crura perusta. Puer plus doloris inferre voluit. Ictus in nervosus talos cecidit, deinde calcibus. Timur expressum et sagged. Tunc tortor acus crassam in clunem infundens liquorem immisit.
  - Recte! Ponticus dixit. - Nunc mori maluit, quam exire. Poenas nemo effugit.
  Oleg Rybachenko prope in extremo lineae stabat, et videbatur ei quod ictus flagelli cecidit in eum. Timur demissus, puer ipse, modo vellicatus, vociferans et exclamans. Torquet ora dolore rotundum, vultuque doloris Contorquens.
  Videns Oleg, suggessit pallido ore;
  - Miserere!
  Cunctante puer: adligat.
  SS Homo exclamavit;
  - Hem, quid moraris! Sinus!
  Oleg respondit:
  - Non possum! Et ipse est amicus meus!
  Villicus fascist renidet;
  Vis eadem tibi?
  Oleg tremefecit, pallens;
  - Minime, sed!
  Eum Ponticus interpellavit;
  - Vixi! Puer sententiam suam signavit. Quid valet mordovorot. Bene effunde et in eculeo suspende ut alii mirentur.
  Oleg eiectus est agendo, capellas traxit. Puer resistere conatus est, sed SS militantes cum eo tamquam catulus egerunt. Manus dolens tortae, ossa tortae. Id posuerunt in tabulis, puer asperitatem tene- culam prominentem in maxillam et ventrem. Foderunt in musculosam, thoracem, mentum, frontem femorum, genua. Maxilla eius ad unguem sanguinis est exarata.
  - Oh! - Interrogavit Oleg.
  - Necessarium! - Dixit Dominus Episcopum SS ut exemplum pro omnibus.
  Puer muram supinus infundi sensit, et postea salem infudit. Ut cataplasmata sinapis pungit. Oleg grimaced, pedes callosi liniebantur (novissimum erat in memoria illa nova, quae in hac visione exsurrexerat - calciamenta fere ante sex annos induit), statim fere incunctanter debacchare coeperunt. Custos fascistus in clunem pueri immisit acum, aspere et dolens pungebat, liquor ardens intus ibat.
  - Nunc valde terrebis, nec conscientiam habebis. - Monstrum coaxat, faciem denudans, et horroris velum producens balbutire incepit!
  - Quod? ingemuit innocenter incarceratus puer. - Pro Christo, miserere.
  SS episcopus, spargens salivam venenosam, respondit;
  - Non credo hasce fabulas de Jesu bono! Fere si Deus est, malus est et crudelitas. Et quanto magis malum et dolorem proximo infligis, eo plus potentiam et beatitudinem recipies in altero mundo.
  - Absurdum! - Dixit, pallens horrore repente Deus vere talis est puer.
  - Youll 'animadverto! - Proles cosmici de Tartaro giggled. - Sed ne speres, hodie non morieris.
  Pontuss in latratu sono prsecepit ;
  - Incipias! In aeternum memoret flagelli oscula!
  Captivus auctor contremuit, cum sibilum transfixum audivit, et tunc valida concussione, ex qua pellis in dorsum ejus erupit. Custodes SS percuterent, sed simul vires suas cohibebant ne interficerent. Clamor iugulum pueri effugit, horret, lacrima egreditur. Labrum mordens, donec vapularet, puer se continuit. Subito post, alius ictu sequebatur totum corpus quatiens. Oleg graviter anhelitus, dolor, auctus sale et muria, intolerabilis fuit.
  Pontuss exclamavit;
  - Ire!
  Iterum sibilus et ictus! Ad os secat. Puer intus ad ipsum ardebat. Visum est propulsare ventrem. Quamvis nisus eius , pars clamoris ab arta labris emanavit .
  - Mater!
  Iterum spirat! A tergo, inter scapulas acutos, ac denique in nuda calcibus. Puer clamat, iam non valet se continere. Clamor e gutture erumpit sicut vulcano et quod nasus esse videtur. satur est Pontuss;
  "Iam video te verberare ad nucleum. Caede bene, sed noli occidere!
  Utroque ictu dolor ingravescat. Lacrimae miscent sanguinem et in lecto cadunt. In tergo plagae cruentae coniunge, in pulmentum purpureum merge, ossa tenuia pueri nudari incipiunt. Oleg suffocat, non satis aerem, filum in talos inflexum effossum. Stridor nudis calcibus horrisono, scabro, callo, callo non statim movetur, sed stillae sanguinis adhuc exeunt. Ictus intensior, videtur quod fulmina per nervum desinentia usque ad iugum transit. Ceteri pueri tacent, conscientia approbare non patitur, presumptionum metus damnare non sinit. Videri potest quomodo puerorum capita iaculantur, sed oculi illorum supplicium sequuntur. Curiosus et nervus-mergentes, simili vel urbanitate plerosque jam flagellati sunt. Putas si modo non erat mihi, et aliquando malitiosas in cogitationibus tuis: clamat, sed sane potest sustinere, non tam infirmo quam Oleg.
  Iam in nudis ossibus, dorsum, latera, femorum vulnus solidum est. Nisi iniectio incitamenti, puer ad mortem evasisset - ex ictu acerbo mortuus est. Itaque in pejorem Dantis infernum incidit. Hoc est cum omnis molecula, omnis cellula, omnis vena saturetur dolore nocturno.
  Auctor Oleg Rybachenko perdite se a dolore avocare conatus est. Parentum memor, longinquae pueritiae beatam aetatem, pedibus e candente ebullientis lavae doloris discutere visus est, at illa rursus hausit, caput obtexit. Sic navigaverunt per oceanum tormentorum, somnium mortis ut liberator a tormentis. Recordatus sum verborum S. Joannis Apocalypsis. - Et mori volunt, sed non possunt. Sic peccatores qui cruciant infantes. Retribuet eis Dominus centesimum, et maxima poena, sicut dicit Iesus in evangelio Matthaei, aeterna erit. et alii ibunt in vitam aeternam, alii in tormentum aeternum. Hoc quodammodo consolatur, odium excitans in hostes, desiderium superstes et vincendum. Puer clamare procurat;
  - Hoc reddes, pro omni lacrimam infantis respondebis in die judicii Dei.
  - Tace canis! - Episcopus roaris vilicus SS.
  - Veritatem extinguere non potes. Ingemuit auctor.
  - Plus!
  Rursus eum percutiunt, omnem furorem, ossa fracta, dolor iam ad tale limen perventum est ut nullo modo validior esse possit. Hoc ferrum est, quod ad certam temperiem calefieri potest, et postea diffunditur.
  Pontuss hoc intellegit, vetula (immo, spectat non amplius quadraginta annos, sed duo saecula excessit), multam experientiam habet tamquam carnifices;
  - Bene, satis est! Et tunc morietur! Curemus parvum captivum et eum ope computatrali excruciandum. Modo rationem habeo "tortu Olympiorum".
  Episcopus SS, de industria oscitans, dicit;
  - Nunc ubi est? Ad infirmaria?
  - Nemo in equuleo! - Matrona sine provocatione abscidit. Sit aliis moniti pendent. Injiciunt modo injectiones ad cor sustinendum. Agmina Timur iterum pellant, et reliquos a vobis Verbera tollat. Spectatum olim pecori. Eget laboris!
  Inomiryan flagello iunxerant caput, et aures furibundus movit;
  - Audi hospita. Age, iterum curre.
  Novi ictus in Timur. Hoc tempore nemo recusare ausus est. Ne minimam quidem cupiditatem in carnificum manus incidisse. Clamores omnes interdum timur et tunc cadit. iterum colligatur et vapulat. Secunda series iam ad finem percellit. Pauci tantum pueri remanserunt. Earum alter natu maximus, sedecim annos natus, barba iam perrumpit et radit conspicua est. Plane haesitat, percutit, sed facile, vix tangens.
  Frau Pontuss furit;
  - Hunc adulescentem pigrum suspende in eculeo et saxum ad pedes liga. Patiatur.
  Puer raptum, toris intendit levamen, Fructum laboris, ac clamores;
  - Hem, quid spectatis, pueri illos verberate!
  Horrescunt pueri, strepitus per ordines rapit, sed tortoribus caret sententia ruere.
  Milites bikini progressi sunt. Nazis arcem praetermisit Kamyshov et boiler inplenda est. Tank E-L, movens in partem orientis.
  Gerda ardenter cecinit;
  - Tam frigida sum puella! Omnes inimicos quasi adstrictos confringam.
  Charlotte giggled, triginta quattuor in corpus pulsavit et alacriter exclamavit:
  - Non est quod de matre dubites! Milites viri duriores sunt!
  Christina etiam pugionem nudo pede pressit, ac furiose proditum, tormenti Sovietici pulsans. Ita etiam truncus discessit;
  - Proventus montium altitudines!
  Magda tormentum singulatim accendit. 105 mm erat et letalis in modificatione recentissima, ignis valde rapidus, decem ictus per minutias accendens.
  Puella digitos nudos pressit et susurravit;
  - Recipis in linea futuri datur .. .
  Gerda piscinam Sovieticam tundebat, arma oppressit et clamabat;
  - Videbis tibi!
  Vapulabat et Carola, nudis digitis utens, fremitu agresti et furiali;
  - Propior nunc nobis est patria!
  Christina etiam accensus, nudis digitis utens, cruribus sient, exeuntibus;
  - Solem nostrum saluta!
  Magda quoque tundebat, et nudum calcaneum presserat. Sovieticum tormentum in fragmenta volitare confregit, cantans;
  - Mater fortissima est!
  Et rugient fortes sicut bubalus in occisione. Quattuor homines valde amant. Vere decet eos. Cur non? Tam pulchrae et infestae sunt. ET AMANTISSIMO. Et homo canis est, modo annuit. Et habebis omnia, etiam pecuniam. Et hae feminae sunt robustissimae. Et concoquunt virilium perfectionem insano complexu. Voluptas et perpetua.
  Non opus est homini totum annum expectare - et tamen te gaudens inveniet!
  Gerda eam cepit ac fremit, ad Fontes triginta quattuor ac turrim evertit;
  - Verus sum eques deleti!
  Christina lingua ei excidit et minaciter exploditur;
  - Et risum meum simile pantherae!
  Charlotte infensi locutus est, pugnum quatiens ac nudum digitorum sphaeristerium impellens.
  Et magnae mutationes praemisit!
  Magda pipiabat et increpuit;
  - Formam hetaera sumus!
  Gerda giggled respondit:
  - Quam bonum est, cum decorum iuvenum manus tibi blandiuntur!
  Et puella excogitavit quomodo palmae papillas in fragum ferrent. Res tam mira est. Ac eget et suscipit. Et valde nice.
  Gerda accensus ad Fontes SU-85. Concidit in curru, nudoque in vulnere fixit Arma pedes ;
  - Ah, quercus dominae, quercus dominae!
  Carolus infensi confirmatus, genas anhelans et ubera plena quatiebat.
  - Duba! Quercus! Duba dominarum!
  Et quomodo accipiet et ridebit... Sicut tintinnabula sonant. Et vox eius tam clara.
  Et victima eius erat 76 millimetre, sclopetum Russicum. Arma admodum pervetusta sunt.
  Christina giggled et divulgatum est;
  - rugiebam et confringam.
  Et digitis nudis, etiam proiectum ad currus hostes direxit.
  Quam pulchra est. Aurum et aes magnum sunt!
  Magda est aurea perfecte, cantans alacres;
  - Hurdy-gurdy etiam clamat...
  Tunc conversa Sovietica triginta quattuor et tristes cantare pergebat.
  - Aliena est in Berlin!
  Gerda pipiabat respondens. Bullam jucundariam pressit cum digitis nudis et Soviet howitzer deiecit.
  - Berlin caput mundi!
  Carolus mussare cum aplomb in responsione:
  - Et London caput Paris.
  & clavi in Fontes T-36. Donec elit magna, tristique a dictum et, dictum a lacus.
  Christina eam cepit et cursoriam nudis pedibus immisit;
  - Et Lutetia caput Romae est!
  Tum simul ac ridet ... Et smaragdis oculos per omnes bellatores ordine terebrabit. Et rictu simul, ac dentibus micant. Sed omnino quomodo capiet et malleum in Soviet lacus. Dimidium turris ad triginta quattuor destruet.
  Et post illam, Magda eam cum grenade accipiet et accendet. Id est, proiecto. Secundum SU-76. Iam currus iam clare evasit, sed adhuc recensetur.
  Et pipiabat;
  - Et Roma caput Miami!
  Praesent sit amet elit mauris. Puellae autem nimis abreptae sunt. Non animadvertebant quomodo duo milites exercitus Sovietici ad eos fasciculis anti- tasque piscinarum irrepserant et vestigia coortabant. Et quomodo tollet et explodet. Scutulis erumpunt et E-L mobilitatem suam amiserunt.
  Habui ad currus reparandos. Interim sanatio vulnerum mastodonis perdurabat, puellae iterum suis indulserunt, iucundissimae memoriaeque iucundissimae.
  Gerda, videns illam adversarium, non penitus repulsum, constanter stantem, subito desiluit, nudo pede eum sub genu tundendo. Cum caderet Maurus, transmisit eum mucro inter laminas aeneas et costas aciem. Carolus etiam gladios suos multo acrius tendere coepit. Puellae simul porcos expresserunt. Gladii tamen aliter se moventes, sensus tamen synchronitatis erat. Gerda cum magno Romano bellatore dimicavit, cuius galea pavonis plumis decoranda evasit. Hoc tempore in actu erat valde peritus et fortis adversarius. Aurea verbera etiam locutus sum de usu et merito. Crine puellam ferens aliquot impetus, Percussor, ut videtur, nobilis vir infensus ibat. Gerda retro et sibilaverunt;
  - Non es Italicus!
  Atrox patricius respondit;
  - Et nudus pes moecha es! Quantum putas contra antiquum Romanum ferrum durare posse?
  Gerda respondisse:
  - Contra ferrum nescio, sed barbatus es et nihil resisto!
  Tamen, obstante omni spe per nudum Gerda radiata, puella recedit. Romani novas subsidia in proelium intulerunt, puellae puerique saepius laesi aut interfecti sunt. Sagittarius autem pueri conabantur super capita emittere, cohortes idoneas comminuere.
  Carolus interea alium adversarium diligenter deposuit, et alterius manus praecidit. Bellator cecinit;
  - Gladius nuclei te secare vult! Infernalis sicut ignis, laser trabes ardet! Sed non cogita quomodo salvam vitam tuam, verum amorem, verum ad finem!
  Miratus Gerda;
  - Et cantas ut verus physicus!
  Carola in Rationem cecinit:
  - Magnum est, cum in physicis gubernatores sunt, promovent scientiam suam! Sed praecipuae quaestiones, ordines, ordines, ordines;
  Gerda confirmata legendo;
  - Pulchrum est inter ignem et fumum vivere! Atque audi machinam sclopetum stridunt! Duc nos in proelium invictum Fuhrer! Porro, porro, porro!
  Carolus suscepit:
  - Cum conchas diem noctemque eruperint, ordines et ordines ocius eunt! Tonet orbe furens - bellum, bellum, bellum!
  Gerda energiam pulsantem in corpore suo athletico incitavit. Et facta est velocitas subito sicut plasmatio alarum draconum. Et tunc Romae bellator antiquae urbis poculum in naso excidit. Distrahiturque, et bellator Gerda tendentem dextra cidit ;
  - Non audes dominae rudem esse!
  Respondit bruta pavonum plumis vellicans labium inferius frustra.
  - Modo iocus erat! Post omnes, iocus erat!
  Gerda illudens, manum infirmam feriens, respondit:
  - Noli iocari cum lupo!
  Quod cum Romanus heros ad genua procumbebat, pugnator eum genu mento tundebat. Carola probatus:
  - Id satis in nostro stylo SS!
  Accepit igitur Gerda in humero punctum, et anhelavit;
  - Bene, dorks!
  Carolus consilium
  - Fac molam! et gladios tuos exacue!
  Tunc sagittarii Romani iverunt, arma erant gravia et tormenta erant humanae altitudinis. Sane sagittae unum et dimidium metra longum, nimium periculosum est contra seminudos puellas et pueros. Videns Attila non posse diutius morari; equitatum ipse in aciem immisit.
  Hic gigans duos gladios simul torquet, dum equestris hastae torneamentum!
  Gerda subridens despiciens.
  - Hic tandem formosus noster venit!
  Charlotte giggled.
  - Opus est durum ac potissimum in tempore ferire! Adipisci tempore, cum praesentium, sit maximus!
  Et sagittae magnae omnes desursum pluerunt. Puellae et pueri furtim desiliebant, et etiam clamabant;
  - Haec via nostra erit! Nullam non ex a lorem sagittis sagittis id sed enim.
  Sed iaculis sagittis erat sed aliquam. Porro Attilae non solum legati Germanorum, sed etiam suorum Romanorum militum donis copioseque interierunt. barbarorum autem equites omissis ordinibus in hostes pedites irruperunt. Bene, ipse Attila lautum aspexit.
  Gerda calce lentum cursorem deponite cum stimulo;
  - Non radat, non tua!
  Carola caput movit.
  - Et hic latinae non sunt malae, etsi non nostri similes! falconibus nostris Aryan!
  Gerda, romanum ense feriens, consensit;
  - Utique, non iugo! Credite Germaniam potestatem Romae non esse parem! Conteramus sicut pediculus, et manus non vacillabit!
  Carolus confirmavit:
  - Etiamsi gladius ex stercore non est!
  Addebant impiger puellas, ensibus et cantu torquens anulum;
  Pugnamus ex iusta causa! Nullae commissurae cum bayonet inferni! Sol nubibus obtectus non erit! Aurora cito tenebras non operiet!
  Denique ipsa Atilla sagittarios Romae perrupit. Sed de magnitudine aestimantes, hi arcus in Britannia manifesto facti sunt. Seditione, Gerda meminit fabulae. Sub Edwardo Tertio, cognomento Magnus a Britannis, sagittarii qui fuit principalis pars exercitus... Et quidam eorum in equo insidebant! Superiores Gallorum copiae crudeliter superati sunt. In universum, tam in Jungfoling quam in Unione Puellarum Germanicarum, odium non fuit acceptum... Britanni agniti sunt pro infesto hoste, qui plus terra vicit quam alia gens in tota telluris telluris historia!
  Sed iam barbari equitatus sagittariosque in ipsa castra validissimis ictibus caedebant. Gerda vero ex Sinis infestus. Non nimis procerus erat, sed cruribus insigniter tortis, calcaribus calciatus;
  - Germani parasiti sunt - hi certe vapulant! - Rugit.
  Gerda cum pugione impetum respondit;
  - Frustra hostes existimat se Germanos lapsam esse! Quis in proelio audet, hostes vi victi?
  Carolus sustulit:
  - Impulsus infortunii non cedet planeta! Frustraque hostes copias in bellum coniecit! Hostes gravi proelio superare poterimus! Tenebrae putrefaciunt in pulverem - veniet tempus lucis!
  . CAPUT VII
  Gerda iterum, maiore industria, recapitulans;
  - Verbum non passer, sed loquacitas in corvum vertit!
  Carolus tenuit:
  - Cum increscit lingua, massa in faucibus e farina coquitur.
  Gerda cum valido, etiam effremini gladii ictu, caput pugnatoris e sinistro saliente praecidit, ac deinde iterum cum Sinensi iniecta est. Bellator flava acriter et magna voce clamavit;
  - Non accipies!
  Sinensis bellator respondit:
  - Et non debes accipere, iam omnes ante me es.
  Gerda chuckled in responsione.
  - Cubitus prope est, sed non mordebis!
  Tunc mucro ensis impingebat puellam sicut aspidis, scindens per armaturam et pectus eius exponens: magnificum et purpureum papillarum. Sinensis tristes fremebant;
  "Nunc omnia quae facienda sunt oro!" Quod Ecclesia id tibi placet: Catholico vel Evangelico?
  Gerda irata respondit:
  - Ecclesia a meretrice differt in eo quod beatitudo semper prorogat postea!
  Dentes oblongi nudabant Sinenses.
  - Et ille humor te non mutavit! O puella, quam doleo me talem debilitare pulchritudinem tuam!
  Gerda denudabant dentes.
  - Non me paenitet! Fere miseratio est apis, et apis in arbore est, et arbor in silva est! Ubi est silva - super nasum!
  Fremuit in responsione Sinensium:
  Germania multos inimicos habet!
  Gerda arte respondisse;
  - Multi coci polentam spoliant!
  Post alium ictu bellatoris stricti luscus, series cruenta super pectus puellae mansit. Gerda anhelavit et deinc. Fremuit Sinenses:
  - Do Get!
  Placide puella respondit;
  - Quis non proficit in cerebrum, nunquam sapiet? Cerebra sunt sicut pera, debes accipere ut impleas ea!
  Seres ruperunt;
  - Bene, amas cavillationem! Primum video tam docta atque erudita puella. Scis fortasse melius exercitum Romae maioris coniungere. In nostra republica quaevis persona, cujuscumque nationis, summum locum obtinet sub imperatore.
  Gerda respondit:
  Mori satius est, quam prodere!
  Angustus luscus dixit ;
  - Hoc non est rationabile, aspice nostros equites in aciem euntes... Et cum captus fueris, ad litteram es ulula in eculeo in dolore!
  Gerda placide respondit:
  "Melius est semel placide cudere quam centies corde lacerare!"
  Sed heu, sinenses placet, mille equitum Romanorum, ab ipso imperatore duce (sua arma adamantibus, smaragdis, et smaragdis tegi videtur), ad barbarorum ruunt exercitum. Equites tamen Attilae iam maxime sagittarios hostium interficere curaverant, ipsique barbari pueri intensive sagittas in hostes ordines mittere coeperunt. Andream vehementer secans socium suum hortatus est:
  Noli tradere Gerda! Promissis ne des! Melius est ut simul ac fortiter vincat!
  Attila cum suis militibus in Romana acie cecidit. Eius gigantei enses cruentos tanquam propeller scapulas turbabant. Et ipse barbarus processit, conans irrumpere in principem.
  Gerda philosophice dixit:
  - Si pastor ovium vis fieri, noli ovis esse!
  Andrea consensit.
  -Omnis aries pastorem fieri vult, lupus procul abest et diripiet prope!
  Hic Gerda aliud vulnus in stomacho accepit. Puella iterum retorsit. Subito nudo pede stabat in summitate prominentis pugionis, et Gerda elidit;
  - Oh oh oh! Quam laboriosus!
  Ipsa Carola aliquot iam vulnera acceperat ac recubuit. Bellator exclamavit;
  - Cura ut vires vestras Romani diu pugnatum non sustinebunt!
  At barbaris arduum erat tempus. Magis magisque Romani proelium inierunt. Equites aureis armis in pugnam atrox concurrerunt. Vexilla lupus capite volitans. et in fronte ruebat heros, forte maior Attila. per idem tempus etiam Romani ab lateribus hastis et aere ingentibus phalangis phalangas obumbrant. Gerda supplicavit;
  - Currimus de viribus, perituri sumus!
  Carolus suggessit:
  - Et cantas respondens! Canticum adiuvat ut aedificemus et vivamus! Sub tympano sub rubeo vexillo militabant! Et qui cum cantu vitam ambulat; numquam abit usquam!
  Ambae in choro puellae cantabant, et quamvis vulnera vocis erant; erat quasi tuba;
  Militum haec vocatio est;
  Hoc non est professio, non titulus!
  Licet interdum centum librae latae;
  Imo, non iter, caro cruciatus est.
  
  Sed imus, posito gradu;
  Quia Patriam servimus!
  Credite, vincetur hostis malus;
  Habere vitam fun!
  
  Nos ab incunabulis prope edocti sumus
  Pro patria fortiter pugna!
  Gladii ex ferro esse solebat
  Et nunc RPG in mantica forti!
  
  Nos non RECUMBO, non gradum retro
  Corpora si tumulo iacebunt!
  Metenda adversariorum ordine;
  Det nobis omnipotens virtus!
  
  Lacus virga, plana volant;
  Bombs cadunt et conchae rumpuntur!
  Noli nos pro catulis malignis
  Milites obdurati sunt!
  
  Mortuus est ille comes sicut heros;
  Noli sub cruce aliquid ponere!
  Saepe homines ludere fato
  Sed amor fortior erit - mihi crede!
  
  Cum in proelio, ubi configerent;
  Nostros illustres memoremus majores!
  Cum diu Romam venimus,
  Cur reliquias in servitute non manducatis?
  
  Vivamus non arcu ut dui semper pellentesque.
  Ne ad genua nostra perferamus!
  Ceterum gyrfalcones sumus - ipsi lusum percutimus;
  Legati omnium aetatum!
  
  Hic labor est et iactus;
  Videmus iam hostes subtiliter trementes!
  Templum glans paene feritur;
  Obscurantur oculi nostri Solis!
  
  Sed impetum fecerunt;
  Nos viles bayonetis ludibrio opprimimus!
  Fritzam, si opus est igni, uramus;
  Pugnator noster sine pretio factus est - modo thesaurus!
  Ut puella cantavit, maximus heros Romanorum in armis aureis ab ictu Attilae cecidit. Et inspirata puella etiam prius Sinensium caedere, nunc ducem peditum repraesentativum aggreditur. Illa cum vera acie iniit, gigas luscus et etiam eum impellere coepit, gladium vibrans;
  - Monstrum es nobiscum non tolerare! Quia Germani sumus!
  Respondit barbarus inclementer;
  - Piperis German! Gens mancorum!
  Gerda graviter iratus est;
  - Non! Nos Germani a priori gente magnorum bellatorum sumus. Quae gens ad conciliandum et ad unum tendi non potest!
  Gigas labrum torquebat statimque aciem gladii in gutture accepit. Fons de collo tauri murmuravit.
  - Heroismus aetatem non habet!
  Carolus amicum suum adhortatus est:
  - Certe durius illos opprime cara... Pressura etiam velocius erit!
  Hoc momento, unus puer sagittarius discalceatus Romanorum Imperatorem sagittario bene curato deiecit. Oportuit placere sagittam in oculo!
  Gerda, renidere, cecini;
  - Blimey! Non in supercilio, sed in oculo!
  Carolus digitum suum ad templum suum vertit.
  - Et quod! Melius est semel ferire, quam centum maledicere! Age, nunc hostes fugient!
  Gerda caedens alium bellatorem confirmavit;
  - Hostes timore contremiscunt et fugiunt!
  Cunctanti enim acies Romanorum succumbere coepit. Fere cum exercitu fugat, id est creepy. Etiamsi Roma antiqua exercitus talis est. Minime mirum, tamen, Genghis Khan, si unus duodecim fugit, totum centum supplicium exsequi iussit ... Etsi fides ultimi ordinis quaeritur an historicorum haec sit inventio. Romae quoque decumae in fuga supplicium. Nuda micantia crura, puellae et pueri ad persequendum hostem ruebant. Cornuaque lusit...
  Gerda evigilavit, subito saliens, puellae celeriter instruxit. Dentes nostros lavi, et iterum crepitu defensivas magno itinere per desertum lubricas. Ita nudipedalia sunt in natationibus suis, et per infernum arenosum discurrunt.
  Arabes pueri digitos suos in admirationem ac sibilaverant;
  - Deutsche Akbar!
  Gerda circumspexit, et palmas recedentes desideranter intuens, post quas Carolo insusurravit:
  - Iterum in inferno!
  Crine diva subridens respondit:
  - Omnes homines peccatores sunt, et infernus peccator est status naturalis.
  Gerda despiciens.
  - Homo non potest non peccare.
  Adnuit Charlotte crines igneos et cucurrisset explicare coepit;
  - Assentio! Etiam millies conveniunt! In communi, peccatum est relativum, et pure conceptus humanus. Verbi gratia, si accipiamus antiquos mores, tunc in eo fuit quod profuit et ipsi persone et tribus suis. Exempli causa, adulterium benedictio habita est, non peccatum!
  Gerda libenter constat;
  - Recte! Ipse Fuhrer credit optimum esse foeminam a bello heroe gravidam quam ab illa, semper longe a viro fortissimo. Praesertim si vir quoque noxii, impuri sanguinis signa habeat.
  Madeleine clamavit puellis:
  - Salvum fac spiritum puellis, hoc tempore ad lassitudinem curritur!
  Gerda retro risit.
  Fessare potes, at defatigari non potes.
  Puellae per dimidiam horam in silentio cucurrerunt, et tunc Carolus insusurravit;
  - Scisne quid mirum somnium habui amicam?
  Miratus Gerda;
  - Ita, fateor! Et quod?
  Andrea, tune ille, respondit;
  - Nihil! Tali somnio ego bellator in exercitu Attilae magnæ barbariæ fui. Et certavimus ceris antiquae Romae. Et omnia tam pulchra et crudelia simul .. .
  Gerda chuckled in responsione.
  - Scis, de eo quoque somniavi! Aliquanto mirum incidit. te in somnio vidi!
  Charlotte nictavit.
  - Et tu! Tu bene pugnasti, quamvis te luscus et flavus bellator paene necavit!
  Hoc tempore Gerda non parum mirabatur, mirabatur;
  - Non potest esse! Unde non contingit, ut duo homines unum simul somnium videant?
  Carolus respondit:
  - Si in plurali morbo morbum, tum somnium idem esse potest. Ecce quomodo vadit! Audivi quod in Thule societate sint media specialia, quae potionem capiunt et respirant in tincturis herbalibus, ac dein in visiones conjiciunt. Et prophetae admodum succedunt!
  Gerda, super silice saliens, consensit;
  - Profecto! In principio, donum prophetiae supernaturales potentias non requirit, simpliciter materiales esse, et tamen in natura corporis leges insolutas. Sed quid hoc somnii causa?
  Carolus humeros ei humeros respondit:
  - Nescio! Forsitan Tertius Reich vincet Britanniam et Civitates Foederatas post Leonem vel... Hic divinare diu potes!
  Gerda aliquid dicturus erat, cum subito auris eius sonitum motorum adhuc audibilem apprehendit. Quamvis procul, apparebat machinas planorum strepitum facere, et signanter appropinquare.
  Madeleine imperavit;
  - Quid sit scaena exercitationis gemelli: dissimulo.
  Puellae restiterunt, pallia tulerunt camouflagenam, pictam ad coloris deserti, e manticis suis. Inde celeriter fodere coeperunt, cum superne esset notabilis, quod erat innaturale. Hic Gerda gratias egit fato quod arma et scopas sapper habuerint. Alioquin puellae in deserto praedae facilem esse possent ad impetum aircraft vel in bombers Britannicis. Andrea, nudis pedibus arenam radi, dixit:
  - Spectat ut nos etiam in Tunisia... Viae Domini inscrutabiles sunt!
  Gerda vafro vultu obicitur;
  - Inopia certae cognitionis semper est mala, uno excepto, cum fit consilia Omnipotentis!
  Utque nudo pede scindit arenam. Levabo in auras.
  Prudenter Carolus dixit:
  - Bonum est habere cognitionem humanam, sed melius est habere facultates Divinas!
  Et digitis nudo percita carpit illa. Illa insectum contrivit et linguam roseam ostendit.
  Et alibi conflictatus inter Axiem Viribus, sua proelia saeva geruntur.
  Copiae Tertii Reich pro Saratov pugnabant. Caucasus omnino iam sub Nazis. Exercitus autem rubri nihil habet hiatus suum operire. Stalin verum est etiam piscinam T-54 habere, sed in quantitatibus adhuc productis. Nec hoc satis est frontem operire. T-54 in fronte turris bene muniuntur, sed peius in frontis armatura alvei sunt, et latera infirmiores sunt. Germani aliquantum piscinam E-50 corroboraverunt faciendo armis crassioribus et angulis inclinationis augendo, et tormento gasi per mille et mille roboris imposito. Pondus vehiculi auctus est septuaginta talentis, sed armatura lateris 170 millimetrarum facta est, et armatura frontalis 250 millimetre fuit. Nunc Germanica piscina in PALMARIUS omnino facta est, cum sclopeto 105 millimetreto in 100 EL, et figura admodum inclinata.
  Pugnae faciei, machina novissimi generis.
  Germani Saratov praeteribant et Kuibyshev oppugnare parati erant. Hinc pugnae feroces sunt.
  Jamque maio nitido desaevit colore. Et quam formosa est?
  et exarserit bellum sicut impetus tempestatis et ignis ab inferis.
  Reparatus E-L in aciem processit. Russi tamen munitiones fere erexerunt Germanosque superare cingunt. Milites methodice pugnae destruxit.
  Gerda accensus, tormentum Sovieticum comminuens, ac deinde cum rictu in voce dixit:
  - Nos homines verberabimus et hydrias percutiemus!
  Charlotte de chis cupreis rubris cecinit;
  - Sumus, o latrones! Latrones!
  Et premens puga pyga cum nudo digito, proiectum emisit, munitum Sovieticum solvens.
  Tum Christina increpuit increpuit:
  - Bang Bang! Et tu mortuus es! Mortuus est! Mortuus est!
  Etiam pede nudo digito premunt venustum, Hostem ad pulsandum mittens.
  Et tunc erat Magda. Ecce puella est. Nudo pedis iugulum digitos quoque premit, Utque terit.
  - O quisquis nos videt statim exspirabit!
  Gerda lepida, quatiens ubera plena, Triginta quatuor cellae, stridore;
  - Et pro quodam frixum olfaciet!
  Charlotte digitos nudos in globulis globulis expressit, et sicut passer carpsit:
  - Et in sinu tenemus aliquid!
  Kristina sclopetum Sovieticum concha discidit et sonuit, labra eius coccinea sapiebant;
  Ne accedas ad nos.
  Magda etiam pugionem nudo digito pressit. Triginta quattuor cecinit et clamavit;
  - Ne accedas ad nos!
  Et Gerda, haec pugnax bestia, cum capillis flavis, etiam proiecto malleo, et triginta quatuor sicut pugillo nasus sub pugno pugno erumpet. Et querantur belligerantes ;
  - Nos eam occidemus!
  Et iterum puellae lacrimae et iacio sine ulla moerore ac mora prosiliunt.
  Charlotte studiose explosus:
  - Sum magnus fur.
  Et quomodo etiam Soviet howitzer misellam. Solae partes in diversa volabant.
  Christina gannit. Ut nudum digitum urget in globulo globulo stridore;
  - Et mortua est filia daemoniorum.
  Magda etiam clavos nudo pede premens in rem insignem, piscinam Sovieticam frangit et emittit;
  - Nec pudicus!
  Gerda denudabant dentes, micare dentes. Finxit adulescentem formosum. Ita lacertosos, athleticos, cum musculus subsidio, et magnas virilitatis perfectiones. Quamque recumbit, et coccinea labra circum ligat pulsus, paelex nucleus. Ut scelerisque purus id elit ultrices ultrices. Scelerisque et glacies cremor lingua lambes. Et tam delicatus, ut suscipit.
  O quam belle, si alius adulescens a tergo iunget eam. Et vibrata, jade virga, intrabit umida specus Veneris. Et quam magna.
  Gerda etiam languore contremuit. Quam tactum et jucundum sibi videbatur.
  Puella sclopetum Sovieticum incendit. Et pipiabat mirans, nudo pede calcans;
  - Guys, guys, est ad vos ...
  Carolus etiam piscinam Russiae verberavit et, ut palpat, plenam imaginem concussit;
  - Serva terram ab igne.
  Christina crines flavos movit. Ignea risum nudabat cicadarum ;
  - Nos pro mundo amicitiae, pro risu mundi ...
  Magda strepitam in gau- denti digito nudo misit. Illa piscinam Sovieticam comminuit et fremuit;
  - Pro conventiculis!
  Milites laetissimum vidi. Et quomodo denudaverunt dentes suos. Connivent et strepunt.
  Carolus etiam homuncionem fingit. Adolescens, sed barbatus. Ut blanditur ubera. Pectora barba titillat, crispos percurrit fraga papillas. Et titillat eam, et osculatur ubera sua. Dulcis cinge papilla mellea lingua tua. Idyllio talis est. Et si Guido adhuc linguam in antro Veneris inserit. Quam gustus!
  Andrea propagines et stridore;
  Et erit gladius acutus.
  Scilicet puellae, etsi pulchritudines, sordidum facinus faciunt, milites Sovietos necant. sed ab infantia ita edocti sunt. Lupi immites sunt.
  Et recte putant. Idem habent educatio et ratiocinatio. Puellae quadraginta unum repugnare coeperunt, nonnullae ex cohorte "lupi", etiam ante. et nolens primos meminisse gradus. Cum sedecim tantum esses. Et omnia circa mira videbantur, venerea pulchra.
  Sed adhuc iuvenes sunt!
  Duo duodenarum aerumnarum super puellas fucatas volaverunt, probabiliter nihil animadverterunt, et iam post horizontem dissolvere incipiebant, cum repente novae suspiciones soni audiebantur. Madeleine imperavit;
  Omnes dormiunt et non movent!
  Puellae adligat, aliquid exspectabant. Et tunc apparuerunt leves transportatores et aliquet a tergo dune. Iudicans de consilio, productio Anglica et Americana. Illi sensim ad Tunisiam caput versus sunt. Madeleine paulo perturbatus erat. Prima acie adhuc longe abesse credidit, quod significat Britanni tempus nondum apparere. Immo non ostendant. Et tunc tota columna est. Etsi forte minus quam hastati. Consentaneum videtur esse, quamvis technologiae technologiae faciles sint in solitudinibus locare. Ceterum in radio tuo transmitti debes, at ignem non apertum. Porro ex eis tantum centum sunt, et sunt Angli plus quam trecenti!
  Gerda in aurem Carolam:
  - Anglice sunt! Hoc primum prope eas vidi!
  Crine amicus, etiam timidus, respondit;
  - Nil specialis! Et sint tantas occaecat in eos!
  Immo ad minimum dimidium Britanniae nigri erant. Et agmen tardius movebatur, et nigri erant adhuc aliquid eiulantes ... appropinquant et appropinquant ...
  Tum nervus unius puellae eam ferre non potuit et cum tormento submachino percussit. In the same second, the rest of the soldiers opened Ignem, et latrante Madeleine serio;
  - Pli!
  Plures Angli duodecim illico falcati, una e aliquet ignem comprehenderunt. Ceteri Britanni promiscue ignem aperiebant. Madeleine momento temporis increpuit;
  - taetras tasque simul lacta!
  Puellae e phalanx electae SS "Lae-lupi" tasque longe et accurate iactant. Et quod ab infantia educati sunt, et ipsi etiam per artem singularem. Haec cum currenti institues, aliquantulum mora cum iactu et te emissione. Gerda et Carolus etiam dona sua iactaverunt. Et Britannis somersault et sursum deorsum ... Est iocularis. passim iaculantur, et nigri adhuc immenso clamant sermone. Hic sunt scumbags...
  Gerda figit et iacit, cum cantu;
  - In pupillis SS tantibus est! Unus salta, unus hit! Nos lupi sumus - methodus nostra simplex est! Cauda nobis a viverra felis non placet!
  Charlotte etiam respondendo fremit. Glandes accensae ab ea in fragmenta cranii conlidere. et oculos effodiunt. Hic terretur niger, ut in latus flavum bayonet socium. Exspuet sanguinem respondens. Carola una canit:
  - Angeli astriferi , inferni tristis ! Videtur quod omnia in universo destruantur. Necesse est cum falco rapido in caelum volare! Morte animae praesidio!
  Britanni incondito modo agunt, plerique milites coloniae sunt: Negroes et Indi, Arabes. Aut ruunt aut torpore, aut e contrario, Prosiliunt dure, et more insanire lepores Incipiunt. Sed puellae accurate iaciunt et tasque, etsi fragmenta non longe volant, sed dense! Nunc pauci hostes supersunt. Madeleine clamat Anglice, vox eius tam obstrepente magna est ut ne os quidem indigeas:
  - Dede, et vitae tuae parcemus! In captivitate habebis bonum cibum, vinum et sexum.
  Operatur statim et cum iam omissa sunt... Manus sursum et ...
  Quinquaginta captivi convenerunt, quorum pars dimidia vulnerata est. Madeleine imperavit;
  - Interfice vulneratos!
  Lupae sine pompa accensis in templa eorum qui pedibus stare non possent, aliae in carros onustae in proximam basim compulsi sunt.
  Post arenam fervidam deserti valde amoena est Gerdae nudis cruribus ut mollem Flexilis sentiant. Illa etiam feliciter gemit ... aliquet Americanae valde commodus est et in itinere non commovet. Puellae laetae partae sunt. Carolus Gerda interrogavit:
  - Quot occidisti?
  Puella humeros obstupefecit.
  - Nescio? Solus non eram qui iecit... Sed multum puto!
  Carolus Calculus:
  - Sunt centum ex nobis interfecti quasi trecenti, quod significat tres per fratrem, id est per sororem! Initium belli grave!
  Gerda excussit manu sua dimissione.
  - Nihil refert ad me! Summa est, ne una puella mortua sit. Etsi hoc statisticum sane est, trecenti hostes perierunt, et a nobis duo tantum milites lupos leviter laesi sunt. Miror etiam quomodo cum tantis militibus Africam nondum perfecte cepimus.
  Carolus statim corrumpit modum:
  - Ita post duodevicesimo hos infelices milites perdidimus!
  Gerda caput iratum flavum caput movit, ut nivis anni aspersus;
  - Est propter proditionem! Atqui, nos propiores semper victoriae fuimus et omnibus non caecis apparebat! Heu, intermissi sumus!
  Carola constat, nudis pedibus post aurem sinistram digitis dextre scalpendi.
  - Ita proditio, sabotage, mediocritas rei militaris ... . At nos adhuc Russos fregi, eosque octavo decimo anno ad deditionem fecimus! Oh, pulchrum esset ambulare per spatia Russiae, ibi frigus, sed hic calidus est!
  Gerda ioculariter giggled.
  - Sed in Russia tam graves pruinae sunt... Sed cum per nives in montibus nudis cucurri, qualis farinae est scio.
  Carolus dentes denudavit.
  - Parva Gerda nudo pede currit per ardentes nives ... Symbolum est quasi in fabula ... Fabulae purae, adhuc pueriles et minime ambitiosae.
  Gerda despiciens amicum suum:
  - Genus simile nobis Fuhrer?
  Carolus confirmavit:
  - Fere! Modo equitamus, non nudis pedibus in arenam calidam currimus. Immo etiam post victoriam.
  Negro Germanice mussat ligatus:
  - Angeli terribiles, paratus sum servire tibi. Tu dea es, ego servus tuus sum!
  Paulo asperam pedem Carolus permulsit per capillos nigros captivos fuscos crispos.
  - Tu occaecat servi natura sunt! Hoc utique bonum est, quis laborandum est ab aurora ad vesperum, opus servile. Nos vicissim Germani natio in terris cultissima et ordinata est. Magna natio bellatorum, et non gratis nihil est quod in omnibus exercitibus Europaeis et etiam in Russia, et frequentius in imperiorum positionibus stipendiarii Germani militaverint!
  . CAPITULUM #8
  Gerda saevissime iactavit;
  - Imo servies nobis in servum. We have speciale meageries for occaecat. Et relinquitur cum...
  Carolus suggessit:
  Osculetur pedes nostros. Ceterum delicatus nobis erit, et Niger humiliabitur.
  Gerda caput strenue movit.
  "Nescio quam tibi, sed taetra, si labra foetida Nigri tetigerit veritatis Aryaki mundam pellem." Ita...
  Andrea Dissidet.
  - Bene non est! Immo vellem. Bene respice...
  Ignea cana forma crusculum detrusit in atrum. Ille alacriter longos, teretes, decidit digitos deae osculari. Et puella modo respondens leniter arridebat, labra nigra crassa vellicantes pellem perusta. Hic lingua captivi per elasticam ambulavit, pede puellae leviter pulverulento. Tamen suus delicatus est cum fortis humilias, fere duo metri longi viri.
  Miratus Gerda;
  - Mirum, sed quid tibi, annon taetrum?
  Carolus risit.
  - Bene non est! Quidni pigeat?
  Gerda silere maluit: cur se negotiis ingereret amici. Re vera educati sunt ut femina Germana non solum bellatrix, sed etiam pia, suavis uxor et mater sana sit. Sed ipsa nondum de guys cogitata, fortasse ex gravi corporis labore, vel simpliciter nondum inuenit coniugem suam. Sed Charlotte, ut videtur, defessus est. Negro cum talo naso percussit, adeo ut yushka flueret et Gerda suggereretur:
  - Possumusne cantare?
  Gerda adnuit.
  - Scilicet canemus! Alias tristique efficitur!
  Puellae cantabant et amicae unanimiter iunctae, ut cantus sicut cataracta flueret;
  Cum parvo e vepre itur;
  Terrenam tenens tristitiam!
  Frigidus, ardor, refrigerans;
  Confossum motivum contritum!
  
  Nuda pedes in nivis
  Parvae albae puellae veniunt!
  Rugientes sicut lupi blizzardi mali sunt;
  Rapiunt greges avium pichug!
  
  Sed puella non timet
  Pugnatrix magnarum virium est!
  Tunica vix carnem tegebat;
  Certe vincere!
  
  Bellator noster est maxime sale conditus;
  Ne flectas eum cum tribula!
  Hic mappae molliter moventur;
  Nives cadent!
  
  Non est nostrum morem timere,
  Non audes ex frigore tremere!
  Pinguis est hostis taurino coUo;
  Viscum, glutinum simile sordidum!
  
  Tanta est fortitudo populorum
  Quid sacrum fecit?
  Fides et natura nobis sunt;
  Eveniet victor!
  
  Christus Patriam inspirat;
  Narrat pugnare in finem!
  Ut planeta in paradiso
  Omnes corda fortia erunt!
  
  Populus beatus mox
  Sit aliquando vita crux gravis!
  Feris mortiferum glandes
  Sed qui cecidit, iam resurrexit.
  
  Scientia immortalitatem nobis donat
  et mens lapsorum ad ordines redibit!
  Sed si timemus, creditis
  Hostes statim cochleae viginti sunt!
  
  Sic Deum orate
  Nullam eget tatam, pigritia away!
  Judicet omnipotens severissime;
  Integer at interdum erat!
  
  Carior mihi est patria omni,
  Sancta, sapiens patria!
  Fortius tene ducem frenis;
  Flore patria nascitur!
  Puellae e caterva SS phalanx "Lupi" pulchre canebant et verba sincera erant. Fere stereotypum erat quod SS homo carnifex significat! Etiam sed fringilla nisi. Fuerunt, utique, speciales unitates poenales, frequentius divisiones securitatis, quae speciales operationes exercebant, sed pleraeque divisiones SS simpliciter erant electi custodes Wehrmacht. In genere, dicendum est propagationem rubram, totalitariam non esse certissimam informationem de altero bello universali. Ceterum constat duces communistarum Agitprop non posse non esse pensatum et obiective eventus obtegere. Itaque difficile est diiudicare ubi vera fuerit veritas, de flagitiis Nazis, et ubi sit fictio. Ceterum, ii, qui serio in investigationibus historicis versantur, fateri coguntur non quemvis militem SS carnificem esse et monstrum. Praeterea ante oppugnationem URSS; Nazis totum in territoriis occupatis patienter egerunt, fontes occidentales nullis moles flagitiis ac caedibus monstrant.
  Iamque puellae e curru captivos iuverunt; latos umeros amice timidos confligere. Postea puellae invitatae sunt ut se recrearent.
  Cena erat modesta, sed econtra in eremo ferus emissa est et quaelibet puella shish kebab arabice cocta obtinuit. In genere Arabes, saltem exterius, amici erant et qui noverant Germanos etiam jocari, vel puellarum crura leniter mulcere.
  lentum Gerda Arabum impulit et dixit;
  - Non sum tibi!
  Carola sectam secutus est:
  - Harem tibi habe!
  Gerda subridens suggessit:
  - Sed dic Carole, quid faceres si Soldani uxor factus es?
  Amicus dubius rufus notavit:
  - Haec est actu controversiae felicitas... Etsi dependet ab uxore cuius soldanus. Si imperium magnum Ottomanicum in flore suo esset, tum ... Etiam valde bonum esset ... exercitum Turcicum reformarem, arma emendarem ... Et fortasse primum oculos ad orientem convertam.
  Gerda consensit.
  - Recte! Sed hic turpe Turcia est quod in suo flore Irania vincere non potuit. Hoc satis verum erat, praesertim cum Persicus retrorsum exercitus esset. Interestingendum, magnus Fuhrer, quid decernet, ut Turciam vincat, vel adhuc in sua coalitione includat, osse Ottomanis, in quibus nonnulla ex non pretiosissimis Irania terris immissa?
  Charlotte humeros obstupefacti.
  - Nescio! Revera rumores nuper fuerunt nos oppugnaturos URSS ... Dicunt Russian divitias et pingues terras Ucrainae valde necessarias esse!
  Gerda calvam tea digitis nudis pedis sustulit et ad mentum subtiliter erexit, fuscum liquorem in se fundens. Eodem tempore, puella tractavit loqui;
  - Sunt valde opulenti, pingues terrae in Ucraina. Sub prudentibus Germaniae ducibus, et cum altae nostrae culturae agriculturae, fruges recorda- buntur. Tum panis, vilior aqua erit. Et ipsi Ucraini proderunt, quod Imperium Sovieticum simpliciter illos spoliat, et fame laborat!
  Carolus adnuit.
  - Docemus hos Slavos magnam nostram culturam German! Illuminemus eos!
  Hic conloquium inconditis clamoribus interpellatum, reliquum tempus peractis.
  Sed post cenam iterum puellae instruxit et per desertum iter facere coactus est. Post cibum difficile erat currere et puellas etiam paulum ingemuisse, donec tamen corpora eorum foverentur. et sic discesserunt sicut Jerboas.
  Interim SS Colonellus Dess novum notas notas Britannis clam misit. Quam ob rem visum est Dess Tertium Reich in periculo in Gestapo introeundi prodere. Pecunia est, salarium honestum, praeda militaris, quid aliud opus est. Produnt, fremitus mox capiunt, et insaniunt quasi a viriditate. Iamque Dess scribebat ad notitias Britannicas de novorum militum translatione et specie additorum aircraft. Tum etiam timido adventu Germanorum cognoscit. Scilicet ipse quoque interdum pudebat socios sua culpa perire , et expositionem fieri posse timebat . Nuper assidui rumores de operatione instantis in oriente. Et non solum rumores, copiae in Poloniam et Romaniam, praesertim lacus, translatae sunt. Quamquam auctoritas exercitus Russici non valde altus erat, ictus exercitus Russiae tsarist blitzkrieg anno 1914 fregit. Praeterea voluntarii Soviet in Hispania bene pugnaverunt vel pugnus cisternina in Manchuria percutiens. Verisimilitudo quod Wehrmacht ibi haeretico descensura est nec tempus ante hiemem valde altum fuit. Britannia et Civitates Foederatae simul tempus copias explicandi habebunt. Tamen USSR usque ad hiemem sustineri non potest, praesertim si oppugnatio repentina est, et Russi tempus non habent ad impugnationem repellendam. Etiam ac eleifend velit...
  Data secretis, Dess cigarette accensus, e pravis Montibus Americanis sumens. Quamvis summa luculenta rationem secreti sui in Helvetica ripa intraverit, nihilominus pauper non est. Specialiter una de sheikhs celavit staciam auri et lapilli. Arabs delator unum dedit et servis huius Sciekhi, qui sciret quod bulla eius thesauros absconditos haberet. Quid pressius captivum nolit quaerere, quid et quomodo, si utique sciat.
  Et abiit Dess ad thalamum tormentarii, mox ab Arabe indice iunctus. Dess nictavit callide.
  - Quid fila nacti sumus.
  The SS casemate abunde instructus erat. Etiam dynamon pro pulsibus electricis fuit. Tunc vinctum adduxerunt. Dess emissus e sibilo destitutionis cum eum vidit: puer Arabum vulgaris, vix quattuordecim maior. Tenuis, tenues, sed recta spectare conatur, nec metum prodere. Sed curiosi pueri plerumque multa cognoscunt audiendo secreta adultorum. Des, breve tempus sentiens, iussit;
  - In equuleo pueri Arabis!
  Male discidium servi a puero cito avulsum est. Et sic ut nudi me evellebant in eculeo. Inclusi armillae manibus pueri, et tendere manus a tergo coeperunt. Puer Arabs coepit incumbere, nudis pedibus in nervum onere coagmentatis. Puer ingemuit, artus umeris retorta, puer graviter anhelabat. Dess inclementer interrogavit:
  - Quid tibi nomen catelli?
  interpres arabice repetitus est.
  - Ali! - puer tremula voce expressit.
  Dess amantius dixit;
  - Dic mihi ubi thesauros abscondit dominus tuus. Si dixeris te magno praemio accepturum esse, nos te ipsum Sheikh dabimus. Et non cruciabo, donec spiritum dimittam.
  Puer garrivit;
  - Nescio quid!
  Das risit sorde.
  - Non credo! Quis puer tam callida calva, sed nihil noverat. Age, quid nobis placebit acturus es.
  Ingens SS flagellum pelliceum e muro interpositis stellis removit. Praecipue medicus in tunica alba et amictus ad puerum accessit, et manum ad dextram pectoris sui posuit. Audivit pulsum et subridens dixit;
  - Praeclare sanus habet cor. Multum perferre, sed patienter admodum. Durum esse potest nux.
  Das chuckler derisorie.
  - Tanto melius... Etsi laborare debes.
  Carnifex SS et proditor parte-tempus validum ictum ad nervosum dorsum teenage Arabum egit. Series cruentus apparuit, puer graviter anhelavit, vultum tortum, sed gemitum elapsus repressit. Dess iterum ictus, sordidos renidet et carnivore renidet. Nam tormenta multis delectat. Etiam Fridericus Nietzsche credidit hone mundum futuri "felix" multo crudeliorem fore tam in aliis quam in se. Dess non nimis iocosa crudelitate sibi, sed aliis .. .
  Ictibus sequebatur, postquam ictus, pueri macies sed nervosa dorsum verterunt in pulmentum cruentum, deinde flagellum per crura incedere coepit. Ad fidem Ali, saltem in fine, molliter gemere coepit, sed clamores suos tenere potuit. Das obstitit LONGE et ludibrio quaesivit;
  - Placetne tibi balneum Germanicum?
  Puer vapulus ingemuit;
  - Non!
  SS Colonellus, dulcissimo sono, quaesivit;
  - Si secretum vis donare, id nunc fac. Alioquin mutilabimus et iam servire non poterimus in ss.
  Ali audaciam respondendi invenerunt;
  - Non dicam tibi. Iuravi in nomine Allah!
  Dess risit ut vulpes.
  - Quid manebimus? nobis placebis. Quid nunc adhibere vis?
  Medicus sadistic suadet:
  - foculum! Hoc tormentum etiam bonum est, quia in coniunctione cum aliis adhiberi potest.
  Das chuckler sceleste.
  - Nempe foculo! Leniter iam calcibus frigemus.
  SS Colonellus non despexit, et ipse coepit oleo palmae iam putridum oleo inungi, puerorum vestigiis aspersus, sed ante tortoris satellites, pulvere loto, torti. Medicus approbante annuit.
  - Sic pedes non ardebunt statim, et torqueri possumus "Voluptas coelestis" diu!
  Postea duo adiutores Arabum foculum latis potestate instructum tulerunt, eam ponentes circa dimidium metrum a pedibus nudis albi coloris, pueri formosi. Post hoc, Dess personaliter ignem accendere coepit.
  Linguae flammae bacchatur per briquettas carbones. Excitavit puer, caput convulse injicere coepit.. .
  Et in alia parte anterius, sua pugna ac pugnax eventus.
  Kuibyshev oppugnatur ac cecidit. Saratov etiam a Nazis destruitur et capitur. Sic etiam creepier obtinuit. Germani iam plane vincebant... Stalin fregerat, sed nihil pressioni Nazis obsistere potuit. Bellum missionem Sovieticam non secutus est. Pugnax et dolor est Fuhrer, Hitler dissimilis. Et hoc est frigidissimum et bene deliberatum consilium.
  Fritz oppugnare in mediam aciem conabatur ac satis feliciter.
  Stalenida Pavlovna tamen dispari certamine cum puellarum caterva iniit. Vires vere non sunt idem ... At milites traiciendo Fritzium aggressi sunt. Non ut oneratior et vulnerari.
  Discalceatorum nudae puellae ignem in Nazis aperuit. His percussis portator ignem comprehendit. Tum bellatores aliam navem expellebant. Fumus et resiliunt. Tertium personas armatas tabellarius relinquere conatus est. Sed Natasha eum excussit cum vectore capto. Deinde mastodon parvus finitus est.
  Milites deinde tropaea colligere coeperunt. Oksana turpis grenade cum risu ostendit:
  - Versio germanica!
  Victoria, denudans dentibus, exclamavit;
  - Et tu Negros vigilare!
  Immo apud mortuos erant nigri, et Indi, et Arabes! Paucae tantum albae sunt. Bellatores arma ab inferis tulerunt. loculos quoque scrutantes, pecuniam quaerentes. Erant etiam notae Germanicae in chartis et numismatis metallicis.
  Hactenus nota manebat potentissima monetæ in Terra. Atque etiam post devictam Africam auro affulgente.
  Belligeri nudos ferientes crura, cadavera Diripuere. Oneratisque telis.
  Inde ad silvam reversi sumus. Stalenida quattuor quaesivit;
  - At quomodo? Abistis?
  Tumulavit pectus Victoria, et superba respondit ;
  - Ita parum cucurrit, sed nihil speciale...
  Stalinida suadet:
  "Fortasse possumus iterum et caput orientalem"
  Natasha modeste suadet:
  - Et si cohorte factiosam creas?
  Steelenida negate movit caput.
  - Nullus... est ordo nobis regrediendi, post primam aciem. Viam quid scis de cursu pugnae?
  Veronica cum gemitu respondit:
  - Hactenus, nihil ... Non habemus radiophonicum, nullum ...
  Interrupit Stalenida, dicens serio:
  - Bellum longum ac durum erit. Fortasse non omnes superesse possunt. Hic, ut...
  Veronica abrumpere audebat;
  - Memento Deus?
  Steelenida negate movit caput.
  - Sum communista et atheus... Et etiam vulgares sapientia dicit: Crede Deo et te ipsum ne erres!
  Victoria expressit;
  - Haec puella sub dope religiosa cecidit. Ita censeo: Deus illusio est, sed haec illusio perniciosa est, animum allicit!
  Steelenida negate movit caput.
  - Respectu fidei alienae vic... In genere, sane, fideles sunt qui Deum esse debent!
  Natasha irata impressit nudum pedem et respondit:
  - Et quid est hoc probare? Si Deus fatetur fascistas paene totum mundum cepisse, qualis Deus est?
  Acriter ingemuit Victoria.
  - Bene proba Deum esse Veram. Excepto adipe argumento quod omnia primam causam habere debent!
  Veronica frontem eliquata, nudum detritum, leviter cruentum solum in gramine emisit;
  - Quid ergo?
  Steelenida molliter dixit:
  - Theoria evolutionis... Omnia a simplicibus ad magis composita et perfecta. Idque probatur exsistentia geologicis stratis. Puella nudum pedem per herbam cucurrit et pipiabat. - Hic, exempli gratia, variae periodi geologicae sunt, et hoc iudicatur a fossilibus.
  Veronica humeros.
  "Creocianismi non sum peritus. Et tales libros in URSS non invenies. Sed foris sunt opera ubi probatur quod scientia non repugnat religioni. Fundamentum scientificum pro studio bibliae breviatum. Praecipue de prophetia biblica!
  Victoria giggled and remarked;
  - Haec vaticinia sanari fiunt. Exstant codices Bibliorum et Veteris Testamenti antiquiores saeculo decimo AD. Nullo igitur modo est probare prophetias!
  Natasha strenue confirmavit;
  - Certus... Nulla fides, fides vestra imprimis in caeca fide nititur et...
  Victoria libenter suadet;
  - Ante mortem time! Quid speculatur aliqua religio!
  Veronica humeros ei respondit:
  Cur athei mortem non timent? Et quid aliud sperem?
  Victoria virga discalceatam percussit, eam fregit et suggessit;
  - Bene, verbi gratia, resurrectionem credere possumus per virtutem scientiae. Ac magna etiam!
  Natasha advolvit oculos eius et dixit in somnis:
  - Id est! Finge futurum communisticum. Nulla in ea pecunia, sed copia liberorum bonorum. Including motorcycles quibus in spatium volare potes. Et quaelibet producta - placentae, glacies cremor, pineapples, corylus ionicus, et sic deinceps synthetice creverunt. Ubique robots. Homines diem tantum duabus horis laborant et tunc tantum machinis imperare possunt. Et in die.
  Puellae loquentes ambulabant nudis pedibus omnia metientes. Variis tormentis et bazookas machinae onerati sunt. Integer rhoncus scelerisque justo.
  Dixitque ei Nathanael:
  - Ac ditissima convivii industria. Sola voluptas. Exempli gratia, color TVs, et tu statim vigilate duodecim cartoons. Mattis blandit et. Socors machinae, ludi computatrum, varia robots... Et etiam strategies. Similis, exempli gratia, ludis Stalin et Hitler cladem habes. Etiam si totius mundi habet potentiam... .
  Victoria somnianter continuatur, pro Natasha:
  et domus tam pulchrae sunt. Uterque casam habet cum fonte et horto. Et si locus non est hominibus in Terra, tunc incolunt Venerem, Lunam, Martem et alias planetas. Praesertim spatia navium cum velocitatibus superluminalibus, vel etiam usibus Nulle-transitu- positis, creatae sunt. Hoc est, cum proficitis in bus, et transferris ad spatium externum, seu etiam alium mundum. Sic te salutant Centauri, vel elves fabulosi. - Puella draconem in palma sua deprehensum, ad aurem eius attulit, et auscultans loqui perseveravit. "Exemplum, miracula geneticae engineeris. Nulla senectus. Omnes homines non maiores viginti, quam puellas spectant. Omnes sani et musculares, iucundi, recentes odores. Puellae semper sanae sunt, sine menstruis. Fieri non potest ut infantes non sustineantur, in cyber- nis utero excitabuntur.
  Natasha hoc risu confirmavit:
  - Et apparebunt arbores, in quibus dulcia, glacies cremor, lollipops, placentae sicut fructus crescent. et sine adipis guttula comedi possunt. Et quisque laetus erit habens novas carros quas volare potes. Alii continenti et Marti, atque etiam galaxia finitima!
  Steele suggesserant:
  - Et tunc homines diversi, cum superpowers. Quod quidem plus erit. Et mortui resurgent, et non recordabuntur quod aliquis semel in fabulis biblicis credidit.
  Victoria muscam agaricum nudo pede oppressit et fremuit;
  - Ita plane! Quid enim Scriptura pollicetur? Etiamne aciem ad tympanum, vel potius ad sonos organi? Et ne esca quidem!
  Veronica manus expandit et dixit:
  - Quid conscientia? Sed in sanctis Scripturis minime definite dicitur praemium. Et aedificamus tympanum, haec speculatio!
  Victoriam giggled et fixa lingua. Post haec notavit;
  - Etiam, est... Et quid ibi fiet? Quid sine peccato? Quid de libero arbitrio, quam sine illa?
  Veronica tacite respondit, oculos leviter coarctans;
  - Liberum arbitrium manebit, sed peccatum non erit. - Puella nudum pedem in musco attrivit et continuavit. "Fiet fieri, quia peccatum oderint homines. Non omnes, sed justi. Id est, cum Satanas et factores exasperando sublato, peccatum suum amoenitatem amittet et virgulis minuet.
  Sibilabat Victoria nudum movit globum calcaneum in trunco betulae. Quae molliter dixit:
  - Et quomodo potes odisse peccatum, si det tantam delectationem. Hic, verbi gratia, cum viris, praecipue catulis. Cum te fodiunt, cum te titillant, dum calcibus suspendunt. Denique tactum muscularium corporum magna delectatio est sentire. Et tu dicis peccatum!
  Veronica irata fremuit;
  - Et turpe est cum diversis hominibus concumbere!
  Steelenida irata dixit:
  - Ut sit honestus, non sum vel puritanus, sed ... Est tamen signum morale communistarum et conetur parere. Et ne cubes sub omnibus annuentibus!
  Victoria audacter respondit;
  - Libenter agere. Et placet me homines quaerere et allicere. Et sic fac eis amorem vis. Non est amabilis. Cur ergo modesti essemus, pro nobismet ipsis mares condendis?
  Stalin frigide dictum est:
  - Vultu tuo difficile non est! Sed post omnia et ad occidendum, tu multum!
  Victoria sermonem paululum avertere conatus est;
  - Ceterum, tu communistarum futurorum, liberorum et sapientum homines, multo melius quam regula Dei, sino triumphum fascismi, vel submersionis humanitatis in diluvio. Igneus diabolus contrivit bufonem pedis dextri nudis pedis suis et continuavit. - Ego ipse non amo vivere in regno tyranni, qui vocat Judaeos populum suum, et quomodo evenit reliqui peregrini ?
  Steelenida gravissime respondit:
  - De mente superiore diu disputare potes, sed in Bibliis... Utrum logice consideret divinam revelationem?
  Victoria confidenter respondit;
  - Certe non! Crudelitas Veteris Testamenti, irrationabilis pacifismus Novi - privilegiorum uni populo attributio ... Nonne absurdum est?
  Veronica ferire truncum nudis digitis molestia. Illa dolore gravata respondit;
  - Sic post omnes, inquit Paulus: Scandalum est nostra doctrina Iudaeis, insania barbaris. Mens peccatrix hoc non potest intelligere!
  et dixit in diserta voce Victoria;
  - Russia mente intelligi non potest;
  Communis norma metiri non potest ...
  peculiaris facta est -
  Credere tantum potest in Russia!
  Steelenida, supercilium durius attollens, dicens:
  - Et hie Russia ante Christianitatem. Decies centena milia hominum Deo crediderunt. In iis erant egregiae mentes. Newton, Paracelsus, Kant, Pasteur. Nos vicissim contra fallacias sumus! Nudo ramo cecidit puella, forti pede, fregit, et continuavit. - Atheismi scientifici adhaeserunt atque credimus unumquemque hominem suae beatitudinis esse fabrum! Et quod non est necessarium credere quod bonus avunculus Iesus venerit et aedificabit omnes, solve omnia nostra problemata! Planeta hic indiget administratione scientifica et dilatatione in spatium! Neve omni spe caelestibus indulgeas, aut harems!
  Victoria giggled et fremuit;
  - Et ne recusem masculum.
  Steelenida durius dictum:
  - Sanus es et dissolutus... Quis te suscitavit?
  Victoria ioculariter respondit;
  -Cum dad Carlo, et quando nemo omnino!
  Stalenida pugno pulsavit percita pugno ;
  - Visibile est... Si Deus non est, hoc omnino non significat, quod unum sit vulgare ac dissolutum!
  . Capitulum #9
  Victoria honeste respondit;
  - Similis! Sic intelligis!
  Natasha , cachinnatio , dictum ;
  - Communismus utriusque sexus aequalitatem praedicavit. Et id iure quaerat ipsam quisquam mulier. Exempli causa, censeo, electo homunculo tibi satis consuetum eum fingere! - Puella vermem boletum nudo pede percussit et continuavit. - Et satis consuetum est plures guys simul amare. Ceterum diversae sunt, et diversis modis singulae blanditiae te, quod est valde nice!
  Veronica submurmurabant:
  - Pro talibus dictis factisque in inferno ardebis.
  Risit et ait Steelenida:
  - Moralitas communismi non minus stricta quam christiana est. Quod si ita te geris, ... puto te non probari! Omnes ... non sumus lupanar!
  Victoria serio dixit:
  - Quid generant hypocrisis? Hoc Christianismus varias circumscriptiones in mulieribus collocavit. Comprehendens, ut prohibitio plus quam unum virum diligere. - Cana-diabolus irata gibba pede nudo percutit, altius iactata. et permansit. - Et praedicavit communismum Deum non esse! Et hoc per omnia concessum est! Et nos femina liberae aves amoris quaerentes esse possumus. Multo magis eligentes eos qui liberant voluptatem. Atque hic, consectetur!
  Stalenida indicem digito suo movit rufum;
  - Hoc non est principale pro socius Komsomol! In genere praecipua res inservit patriae et causa Leninae. Quaerat, voluptates corporis neque! Hoc debes intelligere!
  Victoria indignatus respondit;
  - Bestia sum et lectus in proelio! Noli ergo mihi querere!
  Cana illa exsibilavit Diabolus;
  - Super puella sum!
  Veronica timide inseruit;
  - Morale communismi et christianitatis una est: qui non operatur, non est!
  Victoria Bibliorum cognitionem ostendit:
  - Dixit Iesus: Nolite solliciti esse panes quotidianos... Estote sicut volucres silvae.
  Stalenida infensi dixit:
  - Communismus late in christianorum bonorum negatione natus est. Et nonnullae parallelae satis possibilia sunt. Ita etiam Nazis vexillum rubrum habet, ut nostrum!
  Victoria muscam nudo pede pressit, nudam fricabat, calcaneum rotundum in musco adjecit;
  - Tertius Reich magnas vectigales in re publica privata habet, magnas centesimas rerum publicarum. Partem socialismum habent, sed privilegia Germanorum! - Puella folium e betula momordit, et giggledulum addidit. - In genere, de religione, carmen hilarem habeo. Vin' me hoc facere?
  Stalenida nitidum caput adnuit sponte, putridum ramum nudo pede pulsante, pipiabat;
  - Cantate florem, nolite erubescere!
  Et victores ardenter cecinerunt;
  Quid sibi voluit Dominus?
  Ille in magna distantia...
  Cum opus esset imperatum;
  Ut in somnis non maneamus.
  
  Magnifice ornatu regali;
  Sed non est homo avarus....
  Paupertas propagines punctus blank -
  Noster mundi dolor epic!
  
  Et culpa non est Adae
  Simplex Soviet, guy Russian ...
  Nudus ambulavit, non occultans verecundiam;
  Sicut proletarius sub tsarism!
  
  Dedit ei Deus cibum - modum;
  Pascuum nesciens tridentes ...
  et si plus vis, vapulabitis!
  Et bibe cum palma manus tuae sine utres.
  
  Tale fatum pertulit Adam,
  In quibusdam creepy, paradisum taedet!
  Sed serpens ad alis volavit;
  Intellexit: homo laborat...
  
  Est via e dumis;
  Da civitatem, da prolem!
  Ne pererrare per nemus terminum;
  Interdum opus est perfidia!
  
  Magicam clavem de paradiso surripui;
  Ad voluptate exercitation ut deserunt...
  Ibi invenies puella somnia
  Saltem in inferis perire potes!
  
  Ita sane periculum est, puer;
  Haec planeta donum non est ...
  Sed cognosces conscientiam, honorem;
  et invenies, par tuum cognosce!
  
  Adam hanc clavem accepit -
  Portas aperuerunt, et paradisum reliquerunt.
  Peccator multum roboris consumpsit;
  Super lapides magnos montes .
  
  Hic rursus portam videt -
  Et iterum apparuit serpens ales .
  Qui dixit: Bonus sum satanas -
  Pessulum hic per se aperitur .
  
  Adam intravit et videt -
  Tale miraculum...
  Nuda post collem virgo ;
  Tertium murrinae vas aureum.
  
  Sed quam bonum est?
  Adam puer resistere non potuit!
  Et osculari os suum
  melle dulcior!
  
  
  Respondit ei -
  Corpora in extasi turbido merguntur ...
  Noli maledicere Satanae -
  Peccatum Guys apparuit!
  
  Deus ejecit eos de paradiso, sed...
  Tellus facta est in domum suam.
  Si homines unum solem habent;
  Sed proles mille facta est!
  
  Etiam valde durum erat
  Diluvia, siccitas et hiemes.
  Sed validus animus remo;
  Homo fortis factus est creatura!
  
  Quomodo angelus volare potest?
  Quomodo daemones montes perdunt levamen!
  Viam fac, qua via est -
  Porrigere aliquem in terram.
  
  Et spatio opus est -
  Poterimus etiam nos vincere.
  Peccatum ergo nostrum non est sententia;
  Non, pop ineptias noli loqui!
  
  Ne pecces - non est proficere;
  Cogitationes motus generant!
  Uni sermoni respondetur;
  Non indigemus alieno paradiso!
  Puellae consonantes plauserunt. Notandum est vocem Victoriae esse fortem, sonantem, amoenissimam. Hoc poemate vere fascinati sunt milites.
  Steelenida suggessit cum risu:
  - Cum tempus est, ad amphitheatrum hoc carmen perficies!
  Victoria adnuit consensu et consilio;
  - Et simul laudum probabimus!
  Crine puella giggled et in manibus suis ambulare cupiebat. Sed arma nimis multa habet.
  Puellae satis diu ambulabant et fessae erant. Sedit pranderet. Aperuerunt tropaeum canned cibum et pulmentum. Strenue meruit fauces. Bellatores omnes sunt iuvenes, sani, musculares.
  Natasha risu dixit:
  "Inter eos qui a nobis interfecti sunt paene omnes alieni sunt. Germani exercitum externum contra nos iaciunt!
  Victoria de loco cecinit;
  - Et exercitus noster a sinistris est, et exercitus noster a dextris est... Bonum est nobis pugnare cum potione!
  Stalenida duriuscula intuens rufum dixit:
  - Lasciva es puella... Te nubere debemus!
  Victoria caput movit.
  - Cur maritus? Melius habere duodecim amantes!
  Natasha risit et dixit:
  - Non interest cum uno homine diu communicare - molestum est! Melius est cum pueris diversis!
  Oksana suggesserant:
  "Fortasse iterum captivum Germanicum feremus... Et illum irridebimus!"
  Steelenida giggled and remarked;
  - Bene, vos puellae inventivae... Et ne nobis linguam caperemus noceret!
  Natasha, dentes ferociter denudans, dixit:
  - Guys, guys... Valde, pessime, nostri guys! Guys! Guys! Nostri verberabuntur a puellis!
  Puellae risum tollunt... Paululum e ampullas alcoholis diluti biberunt. A duobus pulchri- tudine vel stertebat.
  Sed Stalenida fremuit;
  - Ascende! Qui dormierit, occidamus eum.
  Puellae exilierunt et extendit in chordas. Crepuerunt tela, et micant dentibus. Pulchri- tudines splendidas. Connivent oculis sapphiri. Saltem parum volunt, sed dolis ludere. equo sede.
  Proinde iter iterum ac nudos calcas pedes. Etsi puellas pulcherrimas spectant. tantam habent pulchritudinem. Fortia corpora puellarum et lacertis.
  Natasha , ambulatio , animadversa ;
  - Donec lacus Nazi solvemus quaestionem, nihil habemus quod contra Fuhrer milites agamus!
  Victoria elaboravit;
  - Voluisti dicere non milites, sed machinis! Et in genere, nulla est receptio contra faece, si non est aliud exiguum!
  Nudo pede in putrido stipite tundebat Diabolus rufus crinitus. Nubem rudera et pulverem.
  Veronica suppliciter cooed;
  - Omnis voluntas Dei!
  Stalenida irata dixit, nudum calcaneum in sarcophago valvatum;
  - Non! Omnia nostra erunt Bolshevik voluntas!
  Et oculi eius cum ira scintillabant litteram!
  Victoria durius dictum est;
  - Hitlerites Iudaeos sine superfluis caeremoniis exterminat. quare non stetit Deus pro populo suo?
  Veronica segniter respondit:
  - Peccata...
  Cecinit Victoria nudos pedea crepans;
  - O peccata, peccata... ne pecces caper! ne pecces caprum! Vitem verberabis! Vitis alba iuba beat!
  Et forma rufa papilionem nudis digitis apprehendit, et crus erexit, ostendens amicis suis.
  - Haec sunt miracula quae in nostris silvis fiunt!
  Veronica lepide subridens respondit:
  - Vides quam pulchritudo... Et dicis quod hoc non est Dei creatio!
  Victoria latravit;
  -Religio est opium populi! Pulchrum est papilio, ut flores meliore fuco.
  Steelenida irata dixit:
  - Fortasse satis de religione? Meliusne est ut vera tibi dicam quomodo se geret si ad intelligentiam mittitur?
  Veronica humeros ei respondit:
  - Humilis ero!
  Natasha aliquid dicere voluit, puella autem strepuit super eam. Jet procellae impetu irruerunt. Multos ferro et praedas vultures praelongos. Humiliaverunt, et cecinerunt vapore. Multa tormenta sunt, et Germani valde infensi iaculantur.
  Ferro iubet;
  - Dissimula!
  Bellator Gerda, qui in piscina obdormivit, somniavit quid in tam longinquo quadragesimo primo anno evenerit.
  SS Colonellus Dess ludibrio dixit:
  - Bene, puer... Si vis fatum tuum alleviare, dic nobis ubi sint thesauri Scikii absconditi. Non remanebimus alieno, Sciek eris nobilis.
  Ali twitched convulsivos. Nervi terminationes in nudis calcibus multae sunt, et magnus dolor ignis est. In aere, odor ardoris validior et fortior est. Puer magis ac magis, sudore et lachrymis defluentibus genis;
  - Nescio... nescio.
  Dassae digitos in aere crepant.
  - Non mentior, per mendacium video! Praesertim cum tu ipse noluisses. Torquemus te ad mortem et...
  Ali hausit et extendit macilentum, sed impressum ventre. Clamoribus autem suis cohibere conatus est ne ostenderet se in dolore esse, sed corpus proditorem ferre nolebat. Lacrimae ex oculis eius nolens fluxerunt, et Arabs puer pudebat se flere sicut puella. Sed heu, lachrymis et gemere non licet obsistere, licet cruoris manat e labro convulse icto. Vehementius interim dassis dolor ; Accepit forcipes calefactis extremis, et tenuit costam pueri invalidi. Ille pressit fortem manum, et torquere coepit. Ali multo clarius ingemuit, intolerabilis dolor, e gutture elapsus est;
  - Non opus! Non placet facere!
  Dess quodam modo prave risit in via Asiatica et quaesivit;
  - Vis? Nunc dicis.
  Pueri capita moverunt, et ingemiscunt, expuuntque sanguinem;
  - Non! non dicam!
  Subito dess iterum locutus est, molliter et ingrate;
  - Bene, cur tam iuvenis mori velis. Quod? Vide quam pulchra vita est, quam belle est recens aerem spirare et amare puellas. Et cadaver tuum deformatum jacebit in coeno et ossa a draconibus trahentur.
  - Sed anima in Jilga incidet! - Ali se expressum e.
  Colonellus male chuckled.
  - Non! Involvemus cadaver tuum in porcellis, et infernum infernum te maculatum expectabimus!
  Hic vere pueri in lacrimas prorumpunt;
  - Non opus! Non placet facere!
  Dess timide fremuit;
  - Loquere...
  Ali gemitu respondit;
  - Non potes id facile explicare. Habeo tibi meipsum, locum istum.
  Colonellus lata rugosa, sed minime humilis frons. Fortasse puer tantum tempus emere vult et currere conantur. In hoc casu tantum ab aliis distrahentur, etiam si non ita utiles, negotiationes; At e contrario... Dess mugivit;
  - Bene! Aufer eum eculeo, sed crure catenam, et truncum circa collum eius, ne fugiat! Check this catulus ad pediculos!
  Puer e eculeo liberatus iterum ingemuit. Ille vero pedibus surrexit, et anhelavit, pellem pedis combustam esse. Autem, Ali optimum manere rectum, etiam risus martyris administravit. Subito colonellus iuvenem Arabum observavit nolens: tenet, vult ostendere hominem esse. Quid potest, postquam thesauri in manibus sunt, puerum conscribere? Post, reditum ad suos adhuc non habebit. Propinqui Sheik servo datis thesauris non ignoscet, et solus fere omnipotens SS puerum ab ultione tueri potest.
  Quamvis non apparentem vincti effugere possint, pueri catenam cum pila ad nudum, crure semiustum religant, caput etiam et manus in stipite defigunt. Post hoc, Colonellus statuens secum duos tantum scumbagum ducere homines SS, homines autem, qui armis utendis praestantes sunt, et ianitores Arabum, si multum thesauri sunt. Tum vero tollentur, nunc pollicentur montes aureos.
  Interea puellae tempus plane obscurum confecerat, iter proximum. Carolus Gerda hortatus est:
  - Doctrina difficilis facilis in proelio!
  Gerda respondisse:
  - Difficile est in discendo vivere - facile est in proelio mori!
  Finito cursu ad finem, fessae puellae se paulo plus premebant, deinde laverunt et cubitum ierunt. Hem, quantum potes ad limes te torquere! Gerda somniavi compositionem valde dramaticam ...
  Puella primo hostem vidit, in somnis velut ingentem simul spatium lustravit.
  Exercitus urbe excessit. Agmina in rectangulo instructa, quae movendo magis magisque rat visa est. Ut solet, talia animalia rostrum foedissimum habent! Praecedunt melosaures, et quinque tyrannosi, equites secuti, cameli cum equitibus armatis, equites cum levioribus pugnatoribus.
  Praeterea pedites, leves, loricae, iaculatores, armatura gravis aerea. Erant etiam sagittarii plurimi. Arcus diversi sunt, parvi nigri sunt, magni flavi pinguntur. Quidam milites hastis armati sunt et sicut phalanga instruxit. Fere magno exercitu signa medii aevi. Dinosaurus rugit et metum incutit. In motu, limosoque similis, inexorabilis, fortasse non tam velox. Tubae raucae, tympana pulsant. Post equi et boves catapultas et ballistas trahunt. hi tamen ad pugnam non multum apti sunt. Extra urbem murus, fumus in coelum exsurgit, opus ferrariis, compedes servilibus fabricant. In ipso cauda militum tortores sunt nigris stolis, rebelles tormentis crudelibus subiicere parati. Iam forcipes calefactae sunt, ustae terebrae.
  Et quod ante eos est: seminudi, temere armati servi, inter quos multi sunt iuvenes invalidi, scapulis acutis et calcibus nigris, iniectis saxis. Quantus pullorum exercitus rideat. Gerda ipsa est seminuda et discalceata, sed minime impedita;
  - Mors est relativa notio in tempore, vita absoluta in sensu!
  Sed mirum in modum, iuvenes et servi, magno cum exercitu, non dispergunt. contra, iacula et lapides ad dinosaurus pervolaverunt. Imprimis ascensores sedentes in monstris evertere conati sunt.
  Et hic est Carolus comes, iudicans equum adamantem, hominem nobilem. Post omnes, vidit quot appropinquare copiae, plures quam callidi bellatoris exspectatio, sed terrorem animi non expertus est.
  - Et seipsos confidunt! Exspectant ut nos crucient. Quid ad illud Falconbeakus.
  - Admiratio paratus! Quantumvis dinosaurus pristinus, ex eis plus ducenti, fugati, totum exercitum oppriment! - adulescens, pictus ut Indus, plumis rubris et flavis, renidens.
  Dux de Eleron cum pluribus coloniis, omnes in auro et gemmis, medio inuehitur equitatu.
  - Hic paulo plus et comminuet hostes, quod erat necesse. Ecce regina, centum fortes rapient eam, et si vivit, hoc faciam illi!
  Bene, hic fantasia superbo Duci denegavit. Quod cum regina facturus esset, durior esse volui, ut posteri etiam post saecula horrerent, sed satis notiones erant.
  Dinosauri iam ad servos rapide fluentes ruerunt. Capto minimus pernix. Pueri audaciores duo in eos insilierunt, in os ascenderunt, hastam in dentibus imposuerunt. At testam arripere non valentes, avolaverunt, crudeliter conculcati sunt.
  Rostrum falconis clare sibilavit, et tunc videns quod non intellexit, increpuit increpuit;
  - Nunc tempus est!
  strepitus et bullae ad dinosaurus pervolaverunt. erant valde magnae, variae, speculi in specie, sed in capistras dinosaurus cadentes, excanduerunt exardescente flamma.
  Contraptio inventa a Falconbeak et Termino nix alba valde simplex erat. Usitatae sunt tantum magnae bullae cornicines, sicut parvuli indulgeant. Solum loco solutionis soapy, simplex sed efficax explosivae mixtionis. Ipsae globuli levi aura inflati sunt, qui carmini ope expressi sunt. Dissimilis homini ventorum factus, nimia industria non eget. Itaque tela natorum efficacissima contra monstra irruentium probaverunt. Videbatur spectaculares bullae coruscis omnibus coloribus arcus in apertos capistros cadunt. Ictum est sicut ex bomba napalm, principale est quod gas intus nasopharynges creaturarum exasperat, causa terroris affectum timoris. Quin et flamma maxime ardet, animam animalem extrahere. Monstra, igne absorpta, in Lupum fugam verterunt. Tam terribilis erat ac insolita.
  Carolus tubam tubam per resonantes laminis ampliavit:
  - Impetum ordo!
  Seditiosi equites, qui iam crebrae admodum erant, ad insequendum trepidum exercitum concurrunt. Sagittarii etiam proelium commiserunt. Inexorabiles forcipes horrere videbantur, instar rattis ex militaribus ordinibus contextae fragorem prosternere parantes.
  Praemisit, ut solet, aere secans, Charlotte ruit. Tenui induebat, sed fortissimam catenam loricae nani operis. Attamen corporis blandimenta ejus lineamenta omnino non occultata sunt, contra, acies omnis conspicua: a pectore usque ad coxas. Eodem tempore corona scintillabat multo clarior quam vera adamantibus capax.
  - Saryn in kitchka! - clamavit puellam imitatus Stenka Razin. Recordabatur unam novam ex categoriis tabloidis commenti, paene interdictum in Tertio Reich, ubi fabulosus ataman cum armada stellarum stellarum pugnavit. Vires simul et militia fuit. Etiam et coniuratio valde interesting, in qua erant reginae, et daemon infernalis Skelentor, qui praecipuam vim universalis industriae capiebat...
  Hic Gerda iam cogitavit, sed quomodo ipsa in locum rebellium ducis se gereret. Praesertim in captivitate et tormentis. In hoc casu retinuisset animi, neque honoris, neque in carnificum manibus haesisset. Post omnes in eculeo iocos malitiosos fecit ataman, voluntatem immobilem et facetum Cosacum demonstrans.
  - Non fallet me credo! - puella dixit intra se.
  Dinosauri equites suos invadunt. Camelos, equos et alios pugnatores dilaniant, conculcarunt, evertit. Terrorem quoque equitatum ad pedites invadunt. Finge quid dinosaurus insanus similis est. Cadaver elephantis pluribus metri longis dentibus unguibus unguibus sustentabatur. Mox exercitus in trepidam fere turbam divulsam a servis ac militibus, qui ad reginam iustissimam partem transierant.
  Carola personaliter caedem et insequendum invigilavit. Complures equites in eam irruperunt et statim cessaverunt. Dux autem eleron cum delectis custodibus manipulis furentem torrens obsistere temptauit. Carolus irruit in eum. Utrosque simul revolvens enses, Bellatorque custodes sine fine caedentes.
  Cobalus in camelo onustus armis ei resistere conatus est.
  Charlotte, renidens rapacissime, inquit;
  "Et tu putas altitudinis arte verberat?"
  - elephantus formica proterit! - fremit rabies immanis.
  - Ac faucibus ante, mus! Magnos homines magnos misses! - Post aliquot ictus celeres, puella lacunam visoris invenit et hostem percussit.
  - Non diu musica lusit! Per me visor ledo! et malum famulum ad infernum rapuit. - Bellator linguam extinxit.
  Charlotte probaverunt iocum, praesertim rithimum et pun. Et si ita est, tunc magis prostratio ivit iocum. Nix Alba Terminator ex aere cocktails demittit Molotov, addito terrori.
  - Hoc solum initium est! Oh oh oh! - Dixit mediocris bellator.
  Perrupit Carolus Eleronem ducem. Togo custodibus cingebatur: quatuor cobolorum in camelis octingentis pedibus, quae molem monstrorum expedite portarent.
  Dux Chichihu generalem iussit.
  - Conare pugnum aliquarum ex vilioribus copiis colligere ut rebelles moreris, et cito ad ipsum portam recipias.
  "Ergo necesse erit nos in urbe claudere?" - Cum manifesta molestia generalem petivit.
  - Probabiliter sic! Nullum negotium tuum! Dux abripitur.
  - Misericordia ante quem! Quidam ragamuffins nos prement! Communis flammula aurantiacis ex ore emissa.
  - Heu, quid hoc est! - Subito perterritus clamavit ducem.
  Charlotte caesus est cobolorum et duo alii milites in saltu agresti. Tres percussores in eam irruerunt.
  Eleron clamavit:
  - Occide canem!
  Sagitta a Gerda accensa (ipsa quoque perdite pugnavit et cum amico suo servare conatus est) unum ex oppugnatoribus prostravit. Aliud monstrum a Svetlana necatum.
  - Ignoscite, pulcher, ego primus, quod homo est.
  Cobalorum superstes exsibilavit;
  - Homines parasiti sunt! Ibi erunt coboli frena!
  Puella, respondens, genu sub genu calce, caput in truculenti physiognomia haesit.
  - Quomodo de naso fracto.
  A terribili ictu pulchritudinis, caput monstri concussum est, et monstrum de camelo decidit. Carolus scivit se ferire, ut magnas bestias magnitudine elephantorum verberaret. Ad hoc, punctum desideratum eligere debes, et acuto angulo codicem percutere, cum cartilagines nasi lobum cerebri frontis intrant.
  Veritatem in capita ferio! - clamavit puella.
  Dux Eleron puellam pugione veneno emittere conatus est verno.
  Charlotte ensem fugam arripuit et eam gladio suo prostravit. Metallum, metallo contactum, avolans. Puella e sella desiluit et ensem in galeam transvolavit.
  - Accipe capitalismi!
  A concussione, galea fracta cum capite. Reliquum principis equo avolavit. Charlotte lingua eius haesit, rosea longa erat et omnibus eam ostendit.
  - Quod sic torqueris, fortasse impetrabis.
  Morte principis animos exercitus interrupit. Milites aut fugerunt aut catervatim deduntur. Tanto erat concussa. Solae mercennariorum ac nobilium similitudinem resistendi efficere conati sunt. Sed tales foci cito exierunt.
  . CAPITULUM #10
  Carolus copias, etiam prope inermes eleifend, hortatus est, audacter irruens, fortasse etiam ad reprimendum. Puella aliquot duodecim pugnatores prostravit, sed nemo adhuc erat qui interficeret.
  Non vacabant portae claudere, et quidam ex oppidanis rebellabant, TUBER coepit.
  Baro de Capricornus, cognita in urbe defectione, servitiis excitatus, postulavit;
  - Omnes servos, massam caedis introducite.
  Nivis autem Terminator agilior evasit, custodes igneo flumine dissipati, signum reginae in turri posuerunt.
  - Quid vis nos liberales. Vel etiam omisso.
  Cives rebelles, multi servi ad palatium praesidis perruperunt. Charlotte in portam irrupit, omnes in ordine verberavit et oppressit.
  Gerda duos exasperat, sed tantum iratus est, hic est gladius, troglodytam corporalem addicitur, deinde celeriter ascendit.
  Bellator, pede saliens, cobolos in pectore fixit, muro volavit, scandalum in silice effodit.
  - Miror quid pinguis gustas!
  Gladii eius iterum abundantes cibos cum custodibus crepitantes invenerunt. Sed maxime praesidii nihil renitebatur. Solum palatium cum delectis unitatibus, maxime mercennariis militibus, evasit durior nucis ad resiliendum. Falconclaw ipse operculum aggressus est. Charlotte, interim ad literam altius volavit, occurrens cum Capricorno facie ad os. Solus duodecim populus circa baronem manebat, res bellicae duarum vel trium secundarum. Inde ad nobilem virum cucurrit.
  Nam nulla pugna erat, bellator umerum baronis digito suo tetigit et eum resoluit.
  - Potes misereri reginae dinumerare. Aula tamen populi non miseret!
  A guy qui tamquam faunus insiliens in eam.
  - Quod animal in cerebro vis accipere? - Bellator maledictus.
  Quamquam homo solito velocius commotus est, Carolus impetum excepit et caput deformi ictu rursus avertit;
  Et tunc est faunus. Quarum creaturarum totus mundus est plenus. Vel fortasse aliud genus coboli.
  Bellator ad palatium se contulit, sed tempus non habuit, rebelles et oppidani de praesidio egerunt antequam diva haec veniret.
  Gerda duos nothos tantum conficiendum curavit. Illa circum axem suum volvebat, philosophice dicens;
  - Vincere omnes non potes quin te ipsum vincas - non potes te vincere sine doctrina ab omnibus!
  Praesidis tempus erat confodere antequam bellator intercederet. Sed haec curiae hassle levata, et dignitas, ut videtur, erat elegantis spuria, si ipsi oppidani agerentur. Adeps in brassicam concisus est, nullo relicto membro toto.
  Puella rebelles zelosos increpavit.
  - Memento, summa res est facultas legibus aequis vivere. Tempus est ut ad populum feratur.
  In urbe celeriter sublati sunt nec multi eorum cadavera, et plateae sternuntur, arbores ornatae sunt. creati loci ex servis. Servi autem plures incolarum constituebant, omnes in ordine memorabant, imprimis inter pauperes.
  Lenastala primus iuravit populum. Regina novella nigrescens, pallor claustri evanuit, scapulas et coxas dilatavit, coma nitide lota margarita nitebat. Haec erat pulcherrima et foemina, non bonae virium expers. Presbyteri cum zelo populum ad jusjurandum perduxerunt. Sed apparebat ministros atri cultus non esse felices: regina iustissima erat, quae humana sacrificia vetabat, et ecclesiasticam tributa minuebat. Et nunc homines in palo haerent, praesertim infantes innocentes saepe immolant, praesertim pueros. Homo in inferno praecedere debet.
  Occasione juramenti nigri, sacerdos suggessit;
  - Duodecim pueros et sex puellas occidamus!
  Lenastala inclementer dixit;
  - Non est melius quam tu! Ad ignem tristissimum!
  Sacerdos sublatus est et ad ligna et ramos pre- ligata portatus est. Gerda interim ferrum abstergit et iuxta Carolum stetit, mirabundus quaerens;
  - Mirum, sed quid haec seditio orta sit.
  Socius eius cum rictu respondit:
  - Ad solium reginae iustum redeas. Legitimus heres Lena facta est, et in solio usurpator sedet.
  Gerda adhuc dubitavit;
  - Non saepe accidit, ut legitimi haeredes in thronum vertantur in auxilium vulgi.
  Andrea satis logice dixit:
  - Amicitia cum plebe non deprimit, si ad summa imperii ducit! Bene, in casu, extremam fortunam reginae esse posset.
  Gerda, ense ense, calcaneo puellari nudum impingebat. Andrea calceata margaritis clavata gerebat. Repente illa manu puerum lascivum deprehendit. Puer videbatur crumenam e balteo bellatoris velle extrahere. Fortis Carolus puerum in brachio extento sustulit. Sed puer circiter decem annos natus non amplius respexit, et in lacrimas prorupit;
  - Oh, aunties non! Sum magis...
  Gerda acriter interpellavit:
  - Scio - nolo! Sufficit autem fur puniri etiamnum, alioquin levitati assuefactus est! Quid Charlotte commendas?
  Torquet faciem bellator.
  - Puto LONGE sat erit! Ne puerum abscindendo manus abscidas.
  Gerda consensit.
  Maneamus manum custodibus, et vincant eum.
  Repente coepit parvolum tomboy lacrimanter quaerere;
  - Imo melius est ut me ad scutiferum tuum recipias.
  Andrea snorted contemptim.
  - Fur in domicellis ... Quam stultus sum! Imo parva adhuc es, ut armamentarium meum ferre possis, modo cades. Ita..." Puella exclamat. - Custodia est, debes punire furem...
  Gerda subito giggled:
  - Ita nulla custodia, aufugit... Sumemus puerum ad reginam, ut iudicet!
  Carole negate movit caput.
  - Nihil opus est reginam in tam levi conatu diducere furtum vulgare. Praeterea Lenastala nimis benigna est, quae probabiliter dimitti iubebit. Melius ergo esset si eum ilico puniremus. Puto modo eam sarmento in calcibus pandere .. .
  Gerda dissensit;
  - Non! In hoc casu difficile erit ambulare, et si usque ad sanguinem comminuerit, contagionem capiet. Satius est ut soient pueri nequam solum verberare!
  Charlotte occipitium impingebat et adnuit.
  - Fiat ita!
  Durante LONGE, puer clamare coepit, et Gerda os suum clausit ut audiri non posset. Sed tamen curiosorum turba congregata est. Suadebant furem verberare. Deinde, dederunt ei calcem in asino verberato, ex qua- tuor partibus eum dimittentes. Tum puellae ad tabernam proximam ierunt. Sed statim in dubium cucurrerunt, evenit ut navigia essent, ob id quod multi rebelles iam pecuniam acquirere curaverunt et eam deprimere festinabant.
  Gerda notavit;
  - Lata guttura, proprium mentis angustae!
  Andrea addidit:
  - Quis primo est saturitas ventris, in postremo mundatio conscientiae?
  Puellae se converterunt et statuerunt ut in via iustus ambularent. Mox tres cobales cum fustibus et unus troglodytus magnus cum ense adunco e angiporto desiluit. Carola quercus oscilla callide emissa, mucronem sub ventre villosum reppulit, foetidum foetidum animal. Illa ne retardavit quidem, bellatorem pedibus excussit. Ictu strenuo, Gerda fustem et caput abscidit;
  - Deprensus frenum!
  Carolus aegre evulsit gladium et fremuit;
  - Esse precise! Amisso capite, nihil nisi capitis capies!
  Post hoc, pugnator creaturam incidit in medium fere corpus. Voluit autem Gerda deponere tertium cobolum, sed tunc troglodytae ferrum cum ea transierunt. Non videtur nimium magnus esse, circa magnitudinem mediocris hominis, fortasse paulo crassior est, sed celeriter infernum est.
  Gerda etiam phrasim edidit ex nove SENSUALI;
  - Agilis et velox es minister fies!
  Troglodytarum tarde respondit:
  - Cum honore et gladio fies incessu! Tu tamen, nudis pedis puella, ut egestas salies, et in laqueum desines.
  Gerda rursus effudisset;
  - Si cor leporis expellere non potes, e vita canino ut lupus ululabis!
  Cobalus uti conatus est quod bellator conatus est impetus troglodytarum excutere, et a latere accedere conabatur. Sed Carolus vigilabat. Ieiunium ut femina cheetah, illa proprie concisa turpis, foetida creatura. Tunc bellator despiciens apud Gerdam;
  - Nunc omnia pulchra sunt!
  chuckled Troglodytarum.
  - Cur tam rara nobilitas in hominibus, quia non habent vilitatem - vitalem in voragine evolutionis!
  Gerda arte respondisse;
  - Vilitas, quamvis vita in certamine ad salutem, at vermis diffidentiae rodi generatur!
  respondit Troglodytarum petulantius lacessendo;
  - Eloquentia floret quando, cum possibilitas tutelae corporis marcescit!
  Gerda respondens, se in insequentibus motibus hostem capere conatus est, sed creatura tenebrarum longe diversa oppugnata via est. Insuper etiam impressit quod de industria cum puella luderet, etiam duobus vicibus per nasum bellantem irridens scabit. Puella furit facta, et statim gravissimam iniectionem pectoris accepit, unde sanguis effusus est. Gerda super troglodytam salire conatus est, sed troglodytam illam obscuram cutem ex sunburn in ventrem suum leviter secare. Qui cum calcitrare conaretur in inguine, nudo digito gladium suum dolens percussit.
  - Si vis vivere, fac me amare! - lusus purred. - Fors usquam stas!
  Gerda abripitur;
  - Non casu! Hoc nunc videbimus!
  Splendidis discalceatis bellatrix flava canebat voce;
  Carnifex dixit: Non dies laeti videbuntur;
  Persequeris, et peregrinus eris.
  Sed exercitum liberum amantes milites;
  Age cum multitudine!
  
  Mortis facies phantasma, comes aeterne vagator;
  Sed nec somno pace opus est!
  Qui in pigritia ubique exul est?
  Quam difficile est somnium habere!
  
  et quid somnio - aethere amori?
  Aliquando falsa via est!
  Durum est Paulum, turpiter noli calumniari;
  Interdum incauta crudelitas calculatio est!
  
  Tunc anni minuentur in momento iuventutis;
  et erit bellum sicut convivium.
  Hic gyrat gyros;
  Quam ardenter, quam furibundus, effudit!
  
  Credite, arabilis arabilis erit;
  Ipsi panes aureos crescent, incendent eum!
  Bene, ex iconibus sanctorum faciebus coruscis;
  Gratiam dabunt huic operi!
  
  Sed sicut turbo - Seroko de deserto;
  Bellum atrox ad Terram venit!
  Pueri nudis pedibus currunt,
  Etsi iam nix - regnat hiems!
  
  Hostes domos verterunt in ruinas;
  Atque aliquis dolor - perditi filii!
  Ponderibus pendent circum colla ;
  Ardet improbus chorus carnificum.
  
  Populus dolorem exprimere non potest tam stricta;
  Non tectum, nullum cibum, nullum cubile calidum!
  Sibilat ut aspidis, blizzard irata in agro;
  Ubi, veritas, nobilitas - ad infernum cum mendacio!
  
  Gloriosa dies veniet, hora triumphalis;
  Aquila Matris supra saxa volabit!
  Festa militum cantentur;
  Gladium acutum et scutum validum habemus!
  In ultima syllaba bellatoris trulla deformis corruit, et caput abscisum bene viginti metra avolavit. Caeca flammae manipulus repente sese ab eo proiecit, manipulus cineris tantum in deformi capite manebat.
  Puellae, duce Stalenida, aliam pugnam ceperunt. Sed non bene hic. caedes passa est cohors.
  Tres puellae mortuae sunt, reliqui omnes duodecim pugnatores varia severitate laesi sunt, ac vix divelli potuerunt. Etiam duae puellae portandae erant. Heu, hoc bellum est. Non semper potest omnes perdere. Erant insuper lacus in agmine tenacissimi, tormenta E-5 pressius auto-remisi. Parva videntur, sed tenacissima. Tum vi oppugnationis aircraft pervenit in tempore.
  Et post eas helicopters disco informibus. Tali virtute resistere conantur. Tantum tres hostiae ex duodecim, ut diceretur, vilius absciderunt. Sed Nazis plus viginti. Ita pugna evenit.
  Profectique viri totis viribus errant. Natasha, haec pessima puella, dixit:
  - Quid est miseratio puellarum ... Est etiam miseratio... Sed cur latinas catervae nostrae non addimus?
  Stalenida nodosas irata pede nudo perculsus in Maybug:
  - Quis habet id... Et tu tantum mares in animo habes!
  Victoriam offensam esse et dixisse;
  - Me quoque! Quam vis blandiri a guy. Pectora tua in armis...
  Diabolus rufus herbam decerpsit, momordit et cooedit;
  - Oh, pueri mei frigidi sunt ... Bonum est ut non sis hilaris... Amo eos qui puellas futuis... Post omnes, hone macho ab incunabulis!
  Steelenida parum emollita et risit;
  - Ita... paulo magis iocum fit. Et quomodo Cornelius amicus tuus?
  Flava puella, non intellecta, iterum quaesivit;
  - Quis amicus?
  Major confidenter respondit;
  - Andreyka! Post omnes, etiam Zhukov consideratum!
  Natasha ingemuit graviter et humeros ei humeros.
  - Infeliciter, nescio...
  Andreika (hic erat puer familiaris et auctor herois) interim in caseum coniectus est. Puer vulneratus ligatus relictus est, et usque ad parietem per collum adstrictus. Quantum Nazis timebat Russian infantes. Humida erat in casumate, puella muro alligata haud procul a puero pependit. Omnino nuda, corpus continuum, Vulnus, livor, pisugi, secantur, Ardet, torta puella. Ignara erat et modo molliter ingemuit.
  puer muros aspexit. Carcer vetustus erat, retro temporibus tsarist aedificatus, muri erant crassi, fenestra parva sub tecto clausa erat. Andreika se non vinctum tantum, sed antiquitatis vinctum sentiebat. Cum fabulosi homines Stenka Razin rebellant, exspectabatur se excruciari et necari.
  Ingemuit Andreika, potestne ille puer undecim annorum tormenta sustinere? Utinam puella non clamaret! Ceterum gemere et flere auctorem non est. Discalceatus, exsculptus Andreika conversus, vulnus pessime laesit, cubita eius ligata, ut facilius aliquo modo se verteret, angulum mutaret. Dolor gravis consedit ad momentum.
  Foetor est terribilis in cella. Infecta est area, sanguine coagulata. Ossa rodi dispersa sunt. Pleb? Etiam FORMIDULOSUS, satis paucos per hanc cellam transisse videre potes. Verum, Andrey putavit Nazis relative nuper Grodno cepisse. Et quando sic curo Donec ut? Suntne maiores victimae? Verbi gratia, NKVD? Puer winced. Contigit ingenui horror! Quam difficile est in lacu. Nemo est qui loqui videtur quod puella prostrata est. Carnifices eam excruciabant tanquam antiquitatis heroes. Cur miratus? Quid mali potuit Nazis facere puella. Autem, Andreyka quoque puer iustus est et coepit occidere, pugnans hoc malignis spiritibus. Nazis gentem suam prae aliis gentibus et populis praeposuit. Sic et malum et dolorem legitimum! Nequaquam, ordinarius homo, debet talem impietatem pugnare. Praeterea ipsi Germani non sunt alligari instrumento absoluto. Is inceptum ac manifestationem humanorum affectuum quamlibet obstringit.
  Fascismus a verbo fasciculo venit. Ille populum crudeliter conglutinat, eos in servos catenatos convertens. Communismus vicissim hominem elevat, novas ei vires dat et vitae facem excitat. Differentia notabilis est. Communismus internationalis in natura et universali est. Hitlerismus unam tantum gentem elevat, et non totum hominem. Hoc incommodum est. Sed tamen homines habent radices communes, quod biologice probatur. Eisdem nigris et albis foetus satis salubris et fecunda est. Is est Andreika, filius Russici et Belarusici, admodum viabilis, minime moron, et fascismus pugnaturus.
  Nempe Pavel fortior evasit ab hostibus, multis Germanis interfectis. Ipse Andreika ut infirmo captus est. Forsitan extremam glandem tibi servasse debueras. Etsi mortuus est, iam unum German! Itaque vivit, quamvis patitur.
  Discalceatus Andrei pedem leviter ambustum in lapide humido impressit, Ilza punctum acerbissimum invenit, eum cum cigarette combussit, ut pustula formaretur. Sed nihil, fortis puer, non franget. Sed contra, dolor incitamentum debet ex quo virtus augetur. Et auctor numquam infringere. Fere triumphus Germanorum temporalis est. Vincentur serius ocius, sicut amittit semper malum ad bonum. Potes, sane, contendere quod bonum vincit solum in fabulosis fabulis, at in vita omnia difficiliora sunt. Sed etiam mediocris fabula est tantum rerum repercussio. Post multa, quod somnium fuit, iam res facta est. Andrey thought: forsitan moriturus est? Quod satis fieri potest! Sed mortem timet? Si communismus vincit, tunc ipse et alii heroes patriae Sovieticae ad novam vitam beatam et aeternam resurrecturi erunt. Tunc vivet in seculo sine dolore, cruciatu, morte et malo! Summa est, ut ultima victoria sit parta! Ceterum in hoc casu omnes heroes lapsi resurrecturi sunt!
  Regnum autem communismi veniet! A qua mundi secretissima somnia vera facit. Talis universitas, in qua homo omnia existit, id solum somniare potest, ac ne semper quidem evenire. Hic est, quam sit complexus et multiplex mundus. Et tunc alii mundos arma homini aperient. Igitur! Fieri potest ut immensa mundi spatia etiam mala sint! Vivos advenas inhabitabit et cruciabit. Sed capitalismus etiam libertatem illis dabit! servitutis et humilitatis vincula confringet. Tempus et hora libertatis venturum est, clara luce terram illustrabit! Et projicient jugum tenebrarum, populorum tenebrarum, et vincet homo mundum universi. Et non meminerint nepotes meos credentes quod sub calcaneo ferreo in tenebris vixerint. malae bestiae signa gerebamus et nunc in fide pura et sancta ambulamus!
  Andreika etiam miratus est quomodo cogitationes eius bene formarentur. Est aliquid speciale et singulare de illis. Sicut in civilibus bellis, ubi summa proletariorum telum versus fuit, et prosa fortasse etiam aliquantulum neglectum et neglectum est. Est autem poeta in captivitate, et sunt in catenis plumae et lyrae figurate loquendo. Nihilominus non dat, et clariorem futuram prospicit. Et quod cuique erit, pendet ab unoquoque homine. Non est talis qui disponat et considat omnia.
  Andreyka dixit:
  - Futura nobis pendent! Etiam cum nihil a nobis videtur!
  Tortus puer, virgas tere conatus est. Haec occupatio taedii ac difficilis est, sed semper aliqua victoriae occasio. Andreika, terribilem dolorem superans, parieti se fricare coepit. Summa res est non clamare, non demonstrare infirmitatem tuam. Auctor est, et ideo formam virtutis. Certandum est, sic pugnabit, et certe vincet. Pro patria Sovietica gloria.
  Puer pertinaciter fricatur, statim venit puella ad sensus suos mussatque;
  - In viridi gramina salit caeruleum bunnies!
  et tunc iterum in oblivionem decidit. Puer dixit;
  - Me miserum! Torta fascistis damnatis! Sed ultionem credo non futuram esse diuturnam! Tempus victoriae monstris hominum appropinquat. conversus puer cecinit;
  Vexillum et super planetam fulgebunt;
  Sancta terra, nulla pulchrior in universo!
  et si opus fuerit, iterum moriemur.
  Communismus, magna causa!
  Puer iterum dolore ablutus est, leviter ab muro se subduxit et caput injicere coepit.
  Tum strepitus exauditus est et quinque viri alta SS viri cellam intraverunt. Non bis cogitantes, puerum calcitraverunt ocreis et brachiis apprehenderunt eum;
  - Age canem!
  Andreika intellexit inutilem esse resistere. Eius torquem patebat. Me pluries duos feriunt et me in manibus tulerunt. Videbatur puer gelido immergi frigore, quo vehebatur. Pessimum estne nunc futurum?
  Imo puer alicubi descensus trahebatur. Et satis impariter, calescit. Subito Andreika multo laetior sensit: ubi nostra est, non evanescit! Etiam ex hoc pulmentum accipiet.
  Illi scalas tulerunt, eum lente deprimebant. Tandem puer sensit uliginem cessisse siccitati. Carnifices puerum in spatio satis spatioso portaverunt. Verum, parietes omina spectabant, variis et phantasmatibus conformatis instrumentis appensi sunt. Puer vidit aliquot focos ardentes et eculeum contraptionem. Multi etiam notae et varia tormenta protenduntur. Subito Andreika gravedinem sensit in stomacho, aliquid confossus!
  Hic metus! Puer intellexit, nullo casu succumbere debere!
  Discalceatus Andrey tensus est. In aula SS colonellus sedit et femina iam nota, quae puero capto particeps fuit. Pioneer Andreika mutatus est, patet difficile fatum eum manere si puerum interrogaturus, carnifices inveteratos. Imo, nunquam se illis daturum, si cogitationem, non sonum haberent; Sed si id tractare.
  Dominus colonellus SS interrogavit:
  - Nomen!
  Andreas tacuit. Et flagellis cædebant eum. Est clavus ruber in tergo. Colonellus SS, iterum repetitus;
  - Dic infantem nomen!
  Andreika desperatis respondit malitia;
  - Sum Stalin parum!
  Ss Colonellus snorted.
  - Hic sonus canis! Duriorem relationem velle videtur.
  Ilsa dixit:
  - Hædi calcibus frigemus.
  Dominus colonellus SS interrogavit:
  - Nomine conscios tuos et in hac causa nos dimittemus te!
  Ruslan, ut verus heros auctor, respondit:
  - Totus populus Sovieticus conscii mei sunt a sene ad puerum!
  Ss Colonellus sibilavit;
  - Immo obstinata es creatura! Non intelligis nos te interficere!
  Coruscantibus oculis caeruleis, respondit Andrey;
  - Nazis occidere possunt, sed quid facere non possunt, immortalitatis spem adimunt!
  Colonellus exclamat;
  - Incipias!
  Discalceatus et vulneratus, Ruslan sublatus est, funes abscissi sunt, et fasciae immodice avulsae sunt. Puer anhelavit. Rettulit se in eculeum manus. Funem super manus iecerunt. Colonellus exclamat;
  - Retorquete articulos primi!
  Funis ad summum usque porrecta. Andreika in humero saucio dolorem infernalem sensit, et ingemuit;
  - Mater! Horrendum est!
  Subrisit Colonellus.
  - Loqueris!
  Andreika movit nitrum caput;
  - Non!
  Pueri nudo pede compedes ponunt, Ossaque umeris gravi pressa premunt. Sanguis effusus. Horruit dolor, auctor Andrei palluit, frontem sudor texit, gemitus involuntarius ab ore auditus est, sed adhuc vim dicendi invenit:
  - Non! Et iterum no!
  Ilsa arietem ferreum in foco posuit et cum rictu dixit:
  - Carissime puer, fatere, ac tibi eget dabimus.
  Saucius Andrei vociferatus est:
  - Non! Turpis ersatz non indigeo!
  Ilsa exclamavit;
  - Bene, tu et canis!
  At illa ex flamma candenti ariete sumpsit et in vulnus immisit. Pioneer Andreika numquam talem dolorem ante expertus est, spiritum sumpsit, conscientiam ex ictu amisit.
  Ilsa, ut peritus carnifex, genas et collum trudere coepit, celeriter puerum ad sensus suos perduxit.
  - Ne expectes, primo ut oblivionem invenias in offensa compendii!
  ss Colonellus iussit;
  - Assa calcem.
  Statim carnifices SS accenderunt ignem parvum, flamma pulchra lambere coepit, nudi pedes pueri. Ilsa interea candens aries in vulnus immersit. SS Medicus puero praecipuo medicamento injecit ut acutius doleret et tardius conscientiam perderet. Nunc auctor Andreika immenso doloris oceano, Dantis inferno etiam peius, rapitur. Duo alii carnifices sub clavibus pueri candentibus paxillos pellere coeperunt.
  Andreika, horrifico dolore oppressus, se prorsus in ruinam sensit. Sed repente delirat simulacrum Stalini coram eo;
  - Quid facerent principes? - Interrogavit puerum.
  Cui Stalinus subridens albo-dentatus respondit;
  - Et quid aliud in hoc situ auctorem facere potest! Noli tantum flere! altum spiritum sumite et cantate.
  Auctor risus coegit Andreika:
  - Audi ducem!
  Puer tensis et per vim frangens, sed simul clara et valida voce canebat, dextra componens in ibat;
  Incidit in fascistam captivitatem terribilem;
  Fluctibus dirum dolor sum innatans!
  Sed cruentum canebat carmina;
  Post, intrepidus auctor corde benignus est!
  
  Et edam firmiter carnifices;
  Quam vile gaudium frustra effudisti!
  Infirmum me tacebo;
  Post, dolor cruciat et simpliciter terribilis!
  
  Sed scio, firmiter credo
  Fascismus in abyssum mittetur!
  Te mala flamma obruet;
  Et omnes qui ceciderunt gaudentes resurgent.
  
  Fides autem communismi nostra fortis est
  Fugiamus ut falco, super omnes astra supereamus!
  Flumina mellis fluant vina
  Totus mundus, buccina magna consilium audient!
  
  et machina premant arcte auctorem;
  Suspice in caelum, iuvenis!
  Exemplumque vacillantibus.
  Vinculum tuum tam splendidum est quam carnifex!
  
  Mater mihi vis omnia
  Mater et sensus omnis vitae iuvenum!
  Duram dimittens vitam eatenus;
  Nostri homines sub fascismo malo laborant!
  
  At rubicunda tenditis voluntas pueri;
  Spit in faciem cum inferno latronis swastika!
  Horreant inimici in ira;
  Et vincentur ab Exercitu Rubro!
  
  USSR Patriae sacrae;
  Quae communismum populis dedit!
  Quam nobis mater cor suum dedit?
  Pro beatitudine, pace, spe ac libertate!
  . CAP
  Ita fortiter agebat fortis auctor. Et fuit dignus titulo, auctorem sonat superbum. Hoc exacte quomodo omnes pueri Sovietici se gerere debent.
  Puellae interim in densitatem vepres ascendebant. Accenso exiguo igne se recreaverunt. Duae ex novem puellis ambulare non poterant, et cum primum auxilium illis devincirent, alcohole trophaeum dederunt ut vulnera non laederent et puellae dormirent.
  Natasha risu dixit:
  Omnia in nostro mundo relativa sunt. Nam ut arcu et magna venenatis venenatis et simul est. Puellae dormiunt! Et expedita amet adipisci eos!
  Prudenter dixit Victoria;
  - Omnia in mundo relativa sunt ... Et Deus non est angelus, et diabolus non est diabolus!
  Veronica irata respondit:
  - Quale blasphemia... Quid est hoc?
  Cana Diabolus logice notavit:
  - Et de illo... In Bibliis solus Deus loquitur lingua iniquitatis. Unus ergo Noe aliquid valet. Et diabolus? Quod quidem de eo non multum auditur. Certe, etiam in Bibliis, satanas plus tentat quam occidit!
  Natasha ratione notatur:
  - Deus vere violentiam amat. Rex David bella truculenta gessit. Saul Deus totam gentem sine ulla exceptione iussit exterminare: mulieres etiam, filios et iumenta! Mirum est loqui de misericordia... Putasne?
  Veronica volui dicere, sed nihil boni in mentem venit. Nam nihil est speciale ad operiendum. De diluvio Noe ipsa multum cogitavit. Quae rationem saltem rationis invenire non potuit, ad tantam crudelitatem. Deus peccatum non delevit, iam Cham illuminato, et Noe sanctus omnino non fuit. Non Hamam, sed Haamam maledictus fuit. Etiam obscurum est. In genere, tota haec Bibliorum, praesertim Veteris Testamenti, plena est errorum. Exempli causa, Eliseus duos et quadraginta duos infantes pro tali levi interfecit ut caluitii cruciatus esset.
  Hoc plane overkill! Hoc fac cum pueris. Hoc explicare difficile est.
  Veronica ipsa in religione haesitavit. Nedum scio quam fidem accipiam. Ego nimium non amo Orthodoxiam: effectus exteriores multum, splendor, sed omnia quodammodo frigida erant. Sed et baptistae non dabant requiem et pacem. Velut nolis, sed religio in omni casu fidem requirit. Et puella dolorosa voluit omnia logica esse et omnes fines convenire.
  Omnia rationalia et recta facere videntur. Et sic superflua videtur doctrina eternorum tormentorum infernalium. Gravissimum infernum est duratio poenarum: semper erit infernum. Et praeteribit billions of millions annorum, et peccatores adhuc patientur et sustinebunt. Et terribilis! Quid est aeternitas? Facilius est simiam velatam imitari Bibliam in claviaturae quam aeternitatem exspectare.
  Cruciatus in inferno est separatus exitus. Non est peccatum Tituli diutius et durius torquere. Sed quid si teenager ad infernum? In genere quomodo potest homo salvari si peccat. Etsi non factis, verbis aut cogitationibus! Et quid est peccatum?
  Victoria, cum Veronica silet, impressionem auxit;
  - Sic et in Apocalypsi Ioannis ... Cum primum vita in Terra emendare coepit, quomodo supplicia in Tellure Terrae effundere possumus. Atque ita omnes mortales excruciant. Et quid dici potest?
  Veronica acriter respondit:
  - Ibis ad inferos - scies!
  Steelenida lites sistitur:
  - Omnes dormiunt! Est adhuc multum laboris praemisit!
  Puellae oculos libenter claudunt. Nox aestatis satis calida est, et inter se conglobati milites obdormierunt.
  Veronica somniavit eam in mundo futurae futuristicae esse. Per plateam ambulas, et sidewalks moventur sicut flumen. Et LAETUS carros volitant super illud. Plena est ubique munientibus ties rubris. Et hi filii volant et nent ut tineae. Et quisque ridet, renidet.
  Veronica manus elevavit et volavit. Similis est papilio, et potes audire plaudentem alarum suarum. Et te ipsum fugis, vola... Et tales sunt colores lucidi circa. Domus sunt ingentes, multicolores, pictae sicut placentae. Multum statuarum - various fabulous animals.
  Omnia tam pulchra sunt. Una aedificiorum est similis casei casei aculeati insigniti. Et circum volitans scutellas. Aurei rutilant, et fulgorem relucent.
  Aliud aedificium in forma septem cancri super se stans. Quisque cancrus diversi coloris est, et unguibus gemmis micant. Et elit: tam pulcher et elegans. Quaedam eorum non habent figuram certam, sed movent in spatio sicut maculas.
  Alii e contrario exstructae. Nivis simile, talis impeccabilis figura geometrica. Quare non est forma et forma AESTHETICA.
  Sed aedificium rectum in aere volat, et aquilae simile alis demersis, nonnisi quasi ex crystallo. Et rostrum clarius adamante lucet, et forte etiam sole.
  Et quod in cacumine de fabrica, quod totum aquarium habet, cum mirabilibus marinis. Pisces quoque, cum squamis argenteis et longis, pinnulis aureis. Et multae aliae creaturae sunt ibi. Et quoque quasi gemmis gemmisque referta. Et gelata omnia colores iridis.
  Puella in ligatura rubra Veronicam volavit. Admiratus quaerebat;
  - Esne adultus?
  Veronica subridens respondit:
  - Sed quid?
  Auctor giggled et respondit:
  - Nihil boni! Si adultus es, hyperdragon te tollet.
  Veronica sibilaverant.
  - Heus! Communismum et te putabam!
  Puella ligamen rubeum tristis adnuit et magna voce respondit:
  - Communismum vere habemus! Producta libera sunt, bona sunt libera, omnia absolute ibi sunt. A ludo consolatur ad galeas virtuales. - puella adnuit et pellucidam cristallum excussit, cicadarum cicadarum. - Hanc arborem vide.
  Nam iuxta ædificium quatuor astrorum in fastigio inter se stantes, quercus cum foliis aureis crevit. Et in eo crevit placentae, placentae, et varia culinaria. Ita crinitus et pulcher.
  Veronica admirando exclamavit:
  - Optime! Quae arbor...
  Adnuit auctor, et placenta in manu eius apparuit. Puella pipiabat.
  - Experiri! Placeat praesent!
  Veronica massae dulcem deglutivit carnem. Gustus vere tam mitis fuit, amoenus, quasi in ore virens CONSERVATORIUM. Quam magna id.
  Veronica honeste admisit;
  - Nunquam aliquid melius comedi!
  Auctor arridens, dentes margaritas denudans, irata respondit :
  - Et eodem modo, pluribus annis pressius, cum efficimur eleifend, devorat hyperdragon. Haec prorsus est magna hominum nostrorum calamitas!
  Veronica dixit fortiter pugnos extendit et nudum pedem in aere recalcitravit;
  - vindicabo draconem! Paratus sum eum pugnare!
  Auctor digitos dextrae rupit. et gladius acutus in aere apparuit. Magnus et micans. Acuta est, et ensis eius sicut stellas facta est.
  Veronica extendit manum. Ingressus est gladius per semetipsum, et præliator expressit eum. Dixit cum trepidatione:
  - Pro Patre pugnabo... Deo adiuvante, propter populum!
  Iratus auctor, etiam scintillas e margaritis emittit;
  - Non est deus! Hae sunt omnes praeiudicia humana!
  Veronica graviter ingemuit.
  - O! Iterum... Et hic est regnum impium.
  Puella strenue respondit;
  Regnum non habemus! Democratiam habemus! Senatus et conventus regunt, et duo consules, puer et puella, ab omni populo in unum annum creati sunt. - Auctor calceamentum impulit in vacuum, adeo ut tinnitus esset. tum coaxare. - Communismus est potentia populi, et non cultus hominis sicut Stalin!
  Veronica ex parte constat;
  - Stalin vere nimium laudari se passus est! Saltem paulo modestius supplendum est!
  Auctor excussit coccineam ligaturam et clamavit manum dextram;
  - Auctor semper paratus! Omnia pecora occidemus!
  Veronicae non potuerunt resistere postulantes;
  - Et quot annos habes?
  Risit puella et blande respondit;
  - Ducenta viginti quinque!
  Sibilavit et oculos Veronica volvit.
  - Dominus?
  gravem faciem puella fecit et dixit;
  Crescimus lentissime! A partu ad effusionem draconis paulo plus mille anni transeunt!
  Veronica yelped, laetissima, cilia nigra;
  - Sicut infantia aeterna! Quasi in fabulam!
  Triste auctorem dixit:
  - Haec est mediocris fabula, sed foedissima... Si non esset draco, plerumque immortales essemus ac senectutem nesciremus!
  Veronica signanter dixit:
  - Communismus est regnum iuventutis aeternae!
  Aureum caput puella movit et pipiabat;
  "Nunc, quaeso, aliquid nobis cantare!" Ut magis fun!
  Undique pueri Veronicam volare coeperunt. Pueri, puellae, omnes formosae, veste eleganti. Et sonuerunt argenteis vocibus, tam amoenis, et amoenissimis pulchris.
  - Cantate florem! Non erubescas. Mirabilis es simpliciter!
  Et Veronica in viam currendo appulit, nudis, lepidis cruribus tripudians, alacriter ac magnifice voce ludens, canebat;
  Ego Lucis et Amoris Patriae filia;
  Pulcherrima puella Komsomol ...
  Quamvis Fuhrer aestimationem construit de sanguine;
  Interdum male sentio!
  
  Est hic pulcherrimum Stalinismi saeculum;
  Cum in circuitu micant et coruscent ...
  Superbus alas expandit -
  Et triumphat Abel, abiit Cain!
  
  Russia est mater mea
  Etsi interdum sentio inconcinnus ...
  Komsomol et una familia est;
  Quanquam discalceatus ire per viam dure!
  
  Fascismus praeceps in patriam aggressus est;
  Huius apri dentes furibundus denudavit molares.
  Napalm atrox effusum de caelo;
  Sed Deus et Stalin egregie nobiscum sunt!
  
  Russia est Rubrum USSR,
  O magna Patria...
  Frustra pandit ungues Domine;
  Certe sub communismo vivemus!
  
  Etsi bellum magnum incepit;
  Et multum sanguinis profusum est.
  Magna hic patria est;
  A lacrimis, incendiis, magno dolore!
  
  Sed nos Patriam reviviscamus;
  Et vexillum Sovieticum super astra excitabimus ...
  Super nos cherub aureus alatus;
  Magna, radians Russia!
  
  Haec est patria mea
  Nemo est in toto, pulchrior...
  Etsi denarium satanae currit;
  In his passionibus crescet fides nostra!
  
  Ut sui indicta Hitlerus fecit,
  Africam omnem simul capere curavit.
  Ubi fascismus tantam vim habet
  Infectio per Terram diffusa est!
  
  Id quam multum cepit Fuhrer;
  Etiam nec metiri...
  Qualem examen latronem creavit?
  Vexillum coccineum super hos noxium fugit!
  
  Tales fritze nunc valent;
  "Tigres" non habent, sed lacus peiores sunt...
  Et percussit Adolf pellentesque in oculo -
  Da fortius Nazis ripas!
  
  Quod facere non possumus, iocando faciemus;
  Licet puellis nudis pedibus in frigore...
  Nos puerum fortissimum suscitamus;
  Et coccinea, pulchra rosa!
  
  Hostes licet contendant, Moscuam ruunt;
  Sed puellae nudae steterunt.
  Cum machina tormentarii ex falce feriatur;
  Milites propinqui incendunt!
  
  Russiam ante omnia faciemus;
  Terra quae in universo Solis pulchrior est.
  Et erit persuasibile successus;
  Fides nostra in Orthodoxia convalescit!
  
  Mortuis crede, puellas resurrecturos;
  Vel virtute Dei, vel flore scientiae.
  vincemus spatia universi;
  Sine moras omnes, vile taedium!
  
  Poterimus refrigerari matrem;
  Thronum Russiae super astra elevemus...
  Tu es mustachioed Fuhrer;
  Quid se putat sine malitiis ut Messias!
  
  Patriam faciemus sicut gigas;
  Quid fiet, sicut unum monolith...
  puella stabat in sertis;
  Ceterum milites in proeliis invicti sunt!
  
  Serva magna Patria
  Tunc accipies mercedem a Christo .
  Omnipotens melior bellum franget;
  Licet aliquando fortiter pugnare!
  
  Denique praelia mox occumberet;
  Praelia et damna finient...
  Equites sunt aquilae magnae;
  Cum a nativitate omnes milites!
  Veronica gladium suum in aere insiluit et nudum pedem impressit, speciosum in superficie plateae, quae speculata erat.
  Puella monstratur cum pernicie ad feminam bellatorem e Bellum Orbis Terrarum II. Quae tristi cum risu dixit:
  - Iam draconem etiam ope tormentorum hyperlasiorum crassarum proeliorum destruere conati sunt. Non potes eum uno gladio vinci!
  Veronica concorditer annuit.
  - de eo coniicio. Bene, cum Lacedaemonii cum Persis pugnaverunt, modeste responderunt: In umbris pugnabimus!
  Puer apparuit in bracis et ligatura rubra. Adoravit Veronicam et dixit:
  - Magnus hospes noster a praeterito est. Quam gratae sunt tibi gratae!
  Veronica cum gemitu respondit:
  - Quamdiu hyperdragon non vincitur, non satis est gaudere. Et simile non erit facile agere!
  Puer suadet:
  Prius manducemus, deinde colloquimur!
  Alii pueri apparuerunt - Pueri et puellae non maior quam quattuordecim annos natus.
  Vestes erant captiosis, sed multi nudis pedibus et nudis, circum calcibus natorum micabant.
  Bellator sedit in loco honoris, sella ex auro facta, stellulisque adamantibus. Ac mollis sed.
  Sed filii quasi in soliis regalibus sedebant. Et hilares aliquid sibi cantabant.
  - Gloria pulcherrimo imperio pueritiae;
  Fortissimi erimus ...
  Nos ex magna massa;
  Plebs magna, patria sacra!
  Tunc autem apparuerunt scutellae aureae, et per aerem natabant. Erat valde pulchra et gravis.
  Et quae mira animalia erant. Verbi gratia, hybrida pineapple et capreae, cygnus et cucumis, et aliquid aliud sapidum et appetibile. Nam et aliquet magna, et ultrices turpis. Omnia hic suavissima et etiam delectabilia sunt.
  Veronica utrasque genas comedit et cantabat;
  - Nos non sumus insecta pathetica;
  Manducans nullam at suscipit lacus!
  Et puella tollet et ridebit. puella etiam in cogitatione emicuit quale est vivere in mundo ubi nusquam adultus fies;
  Mensa longior erat, et iam liberorum millia post eam erant. Et nullus maior quattuordecim spectat. Multae praesertim puellae cum ornamentis ex lapidibus pretiosis pretiosis sunt.
  Per idem tempus, plerique pueri nudipedales, videri potest in condicionibus aestatis aeternae leviter insuave ambulare in calceis.
  Pavimentum autem calidum erat, sed minime calidum, et nudis plantis ambulans in eo beatum habes.
  Veronica hybrida porcelli, palmulae, aurei et donut coepit devorare.
  Et est delectabile et in gustu et in tactu et in odore. Omnia hic in hoc mundo pulchra sunt et magna spectat. Quomodo communismus in mediocris fabulas de futuris futuris futuris cogitabatur.
  Quamquam, sane, nudis, rotundis calcibus saepe cum paupertate coniunguntur, est etiam talis locutio - cornipedum.
  Veronica comedit et sumpsit de urceolo mixti smaragdi ex platino sorbendum. Hoc vinum mirabile gustat, quod sicut dulcem cocktail bibis cum melle odoris!
  et canunt lusciniae et volatilia paradisi.
  Veronica sensit erecta canebatque;
  Et iterum pugna pergit
  Et cor anxia est in pectore .
  Noster mundus tam iuvenis
  Ver aeternum praemisit!
  Deinde sapidum et odoratum cibum iterum comedere incepit. Veronica etiam furcam auream nudis digitis accepit et scidit illud canens;
  - Ego sum puella fortissima in mundo;
  Ab aethere frigidissimo spatio simile!
  Bellator est acerrimus. et bonum cibum comede. Accuratius non solum boni, sed nimis lepidi atque exquisiti. Est autem frigidissima et mirabilis cibus.
  Veronica cecinit;
  - Temporibus communismi gloria;
  Semper in beatitudine erimus .
  Nos fascismi iugum delebimus;
  Credo somnium nostrum verum venturum esse!
  Et hic iterum nudum pedem in gutture sapidum projecit. Et hoc valde interesting positio est.
  Puella ex futuristic futuris notavit:
  - Valde sanus manducas - significat te fortes!
  Veronica concordat cum hoc:
  - Sum fortissimus!
  Puer sine dubio dixit;
  - Non habes iactare!
  Komsomol membrum giggled.
  - Sed non vere?
  Pupulus pipiabat;
  - Atque etiam a jactantia
  Kva, kva, kva, kva, kva, kva!
  Veronica eliditur;
  - Ego sum in mundo fortissimus!
  Puella subridens:
  - Iterum iactas!
  Veronica tweeted:
  - Omnia possum, omnia possum;
  Corde tuo calido...
  Si verrere montes,
  Illud adiuvare non possum!
  Et accepit puella et ostendit ei linguam suam.
  Adnuit consensus puer.
  - Tuus est, qui te refrigeras et componis et agis!
  Puella suadet:
  - Et noster hospes adultus monstret artes in re militari!
  Annuit hoc puer.
  - Ostendat! Aliter pugnare cum hyperdrago vult, sed ad simpliciorem vim non potest habere!
  Veronica cum gemitu respondit:
  Non gloriari placet, sed...
  Puer circiter duodecim signans nudo pede latrabat;
  - Minime, sed! Exercitium pugna nunc habebis!
  Komsomol in concordia puella annuit;
  - Paratus sum!
  Puella subridens:
  - Certandum cum robot. Et fringilla non facilisis!
  Veronica fortiter respondit:
  - Sicut auctor sum - semper paratus sum!
  Puer jucunde cecinit;
  Et iterum pugnatur
  Hyperplasma ignis fervet...
  Et Lenin tam iuvenis -
  Ictus gladiis!
  Puella puerum correxit;
  - Non Lenin, sed lumen generationis, et non gladiis, sed hyperblaster!
  Puer iratus dixit:
  "Non potes me terrere hyperblasters!"
  Pueri omnes decem milia simul e mensa surrexerunt. Fere omnes nudos pedes impresserunt dum hoc faciunt. At illa dixit:
  - Elfaraya exi!
  Itaque ter...
  Et tunc erat magnifica magna, mel flava, musculis prominentibus et in bikini. Habebat ubera ampla, vix tenui textura obducta, et foemina laetissima, luxuriosa. Herculis puella musculaturam habuit, ac musculi instar globuli sub pelle perusta convolvebantur.
  Heros puella paene nuda et discalceata erat, pulchra, sed nimis exantlaretur.
  Longe longus et etiam muscularis Veronica erat caput quam illa brevius et in scapulis multo angustius. Cum ergo puellae contra se stetissent, pueri strepere coeperunt.
  clamores exauditi sunt;
  Let's bet guys!
  Et infra:
  - Nos bet!
  Crines habebant ambas puellas micantes sicut bracteas aureas, et comae eorum leviter crispatae.
  Elfaray adnuit socium suum et notavit;
  - Biorobot sum, et ideo non te occidam!
  Veronica subridens respondit:
  - Et ego homo sum... Et tecum pugnans, officium meum adimplebo!
  Dixit Elfaraya:
  - Adultus es... Sic non ex hoc mundo!
  Veronica cum gemitu respondit:
  - Et mundus, unde non sum melior!
  Puella irata pedem nudum signare iussit;
  - Initium pugnae! Mox hyperdragon iterum ad plures victimas veniet!
  Elfaraya adnuit, et primo ictu fecit. Veronica leviter recubuit.
  Ambae puellae inter se despiciebant. Elfarai gladium magnum et longum in manibus habebat. Ea velut pluma versabat. Veronica scopi conatus.
  Et parum feliciter. Hostes celeres sunt. Ipsa etiam felis ac mure ludere visa est.
  Elfaraya vuluit et Veronicae humerum impingebat, eamque sicut pede felem impingebat.
  Tum dixit;
  - Non es laedere!?
  Veronica furiosa respondit:
  - Non!
  Rursus in hostes impetum fecerunt. Komsomol socius pugnandi erat et cogitavit quomodo pugnare cum gladiis. Sed adversarius eius et velocior et fortior est.
  Tamen robot est.
  Hic Elfaraya iterum impetum Veronicae repellit, et puellam iterum in cistam impingit. Sanguis magis effusus est.
  Veronica pulverem in oculos biorobot mittere cum nudis digitis, sed parum feliciter.
  Komsomolskaya Pravda notavit:
  - Et difficile erat cum Nazis.
  Elfaraya iterum ense exarati, impetum fulminis faciamus et cutem in umero eius transfigimus, edita;
  - Hodie, iudices, historiam facimus;
  Cautes aedificemus, et cras crematoriums!
  Veronica carmen furiosa sustinuit impetu;
  - Novum aedificamus mundum, et praeteritum negamus;
  Ad thronum elevans - ridiculum et vulgare!
  Elfaraya alium lunge fecit, hoc tempore Veronicam in nudo crure feriendo et cicadando:
  - Num laeditur?
  Veronica dixisse:
  - Si robot non esses, ludibrium putarem!
  Et puella Komsomol in ira peractus est totam seriem percussionum cum gladiis. et gladius ejus vibrabat sicut alae papilionem.
  Sed Elfaraya retro scidit, eam in insequentibus mercatura apprehensam. Veronicae pectus fascia incisa est. et papillae coccineae ex membro Komsomol expositae sunt.
  Veronica puduit et cooed;
  - Damn!
  Biorobot puella cecinit;
  Non es angelus, sed mihi, sed mihi;
  Factus es sanctus!
  Non es angelus, sed vidi, sed vidi;
  Lux tua non est terrena!
  Veronica, enses vibrans, nudum bustum sudoribus quasi unctum, fremens;
  - Tantum in caelo soli angeli sciunt quod biorobot exspectat!
  
  ROBUR VICTORIS NOVI ADVENTURES
  ANNOTATIONES
  Robur Victor, una cum duabus puellis venustis, instrumentum universale creat, quod telum validissimum evasit. Quid nunc manet humanitas? Vim velit mundi robur!
  . CAPUT I
  Robur Victor graviter fulmine obstipuit. Sed non moritur. Suum universale instrumentum in terrain proiectum est. Et quamvis se ipsum laederet, tamen casus eum defigere.
  Et turma in Iunctus Civitas aliquandiu evanuit, et varias partes machinae quaesivit.
  In America, ut videtur, censebant Robur mortuum esse, praesertim cum testis superstes vigilum, qui machinam de caelo tactam confirmavit.
  Et mox bellum Russo-Iaponica incepit. Civitates Americae Unitae relationes cum Russia negotiationes habebant, sed torcular democraticum imperium autocraticum non placebat.
  Nimirum in Russia plenam potestatem tsar habuit: exsecutivam, legislativam et iudicialem. Publicum progressivum et parlamentum et libertatem loquendi et conscientiae voluit.
  Ita Civitatum Foederatarum cladem Russiae tsarist gavisi sunt... Et ad extremum pax signata est quae aequilibrium potentiae in Oceano Pacifico mutaverat.
  Et Robur perfecit currum... Miris proprietatibus id fecit.
  Non solum in terra, aqua, sub aqua et in aere movere possunt, sed in duobus elementis: spatio et sub terra.
  Et quia bene esse planetae Terrae Romulo non fuit studii, ad lunam volavit.
  Duae puellae cum eo in raeda erant: Albina et Alvina. Robur apparatus in superficie spatii irrepsisse. Parva erat, sed vis fusionis thermonuclearis usus est, cum hydrogenium factum est in belium.
  Eodem tempore, in fuga, campus semi-spatialis circa machinam creatus est et per durissimas tunicas penetrare potuit.
  Robur volavit flectentem genu puellae ... Et simul cogitabat. Multos annos habet. "Albatross" illis diebus creatus est cum industriae aircraft mox in octingentiis superioris saeculi emergens erat. Robur iam plus quadraginta tunc. Aircrafts fecit non parem in historia reali vigesimo primo, verbi causa, in terminis fugae durationis. Eius celeritas tantum est temporis sui memoria.
  Deinde aliquid omnino eximius curauit creare.... Et mirum totum mundum. Et in fine, da phantasticum aliquid in communi.
  At tu ipse iam supra sexaginta es et tristis es. Videri potest Romulum senescere.
  Optabile sane esset iuventutem redire. Sed unde id consequatur?
  In antiquo libro Robur legitur talis lapis super lunam quod tangens possit reparare iuventutem cuilibet corpori.
  Nunc per vacuum labitur. Albina, etiam femina physicus, in directum singularem vertit inventorem ad capiendos lapidis radios. Femina flava perturbatione animi notata est;
  "Me quoque senectus terret!"
  Conventio nutus nutus.
  - Horrendum! Non est prior viriditas et vivacitas, nec te recreat iuvenile somnus, et magis ac saepius caput dolet.
  Alvinus adnuit gemitu.
  - Nos quoque non iam iuvenes sumus, sed magnos exspectamus. Et facultatem adeundi puellae tam FORMIDULOSUS!
  Uterque repertores metallo calcibus feriunt.
  Sed luna appropinquabat. Erat autem Robur in summa velocitatum.
  Gravitas Telluris intus observata est. Etiam id cursus magna.
  Dixit Albina:
  - Aer in luna non est!
  Robur cum risu dixit:
  - Nos decet bonos. Praeterea lapis lunaris in ipso medio satellite sita est. Etiam fringilla non enim id facilisis. Sed nostrum artificium feliciter singulare est.
  Alvinus notavit;
  - Ac nos etiam in eius creatione implicamur! Recordarisne quomodo enucleavimus?
  lubens Albina addidit;
  - Praesertim fusione thermonuclearis hydrogenii - cum machina in aquam solam et diutissime decurrit!
  Robur canitiem adnuit.
  - Ita, operarii mei, universale apparatum creavimus quod centum annis ante tempus suum fuit. Sed hoc parum est! Accepto dono iuventutis, habemus aliquid in Tellure faciendum!
  Alvina giggled and remarked;
  - occupanda est terrarum potestas!
  Dubius Albina humeros muliebria lata.
  - Est bona idea, sed una, etiam talis apparatus perfectus non sufficit - debes totum exercitum creare!
  Robert dixit:
  - Dimidium spatium campi transiens per quamlibet rem potest generare etiam potentem laser qui etiam pugnas secat. Itaque gravis vim facere possimus.
  Alvina pipiabat, denudans dentibus;
  - Impact laser, infernalis potentia;
  Quaelibet adversitas superare potest!
  Iam Luna magnitudine pelvis in velo facta est, et crescere pergit. Crateres et maria lunae apparebant. Superficies eius cinerea simul et corusca est.
  Albina tunicam exuit, nudum et excidit pedem. Digiti eius movebantur et chartarum ornatae in illis apparebant.
  Forma suggesserant:
  - Ludemus?
  Responditque Alvina giggled;
  - Etiam experiri potes! Esset ludus amet!
  Robur infensi dixit:
  - Non est bonum chartas ludere! Forsitan aliquid plus interesting nere possumus?
  Albina humeros respondit:
  - Et quid suades? Forsitan latrunculorum?
  Robur adnuit.
  - Hic ludus magnarum mentium est. Quid conamur?
  Alvinus respondit:
  - In genere, parum temporis, mox terram lunam erimus. Forsitan melius est, vere, celeriter chartas commutare.
  Robur constat;
  - Non agnosco RAPIDUS! Latrunculorum cogitabundus agenda est. Melius ergo pecto!
  Albina nudis digitis decidit tibiis, ornavit tergere coepit. Tum de cards. Romulus sex tubam accepit et primus ire coepit. Ludum incepit... Curaverunt duos tantum ludos ludere. Prima finito, et frigida secunda Albina fuit. Unde puella valde scandalizata est et cantavit;
  - Cards ientaculi, pecto pro prandio;
  Cards ad cenam, hoc est totum secretum!
  Robur subridens:
  - Infelix in pecto - felix in amore!
  Ibi tum in genere omnia finita sunt. Cogitatus superficiem tetigit et firmiter in luna exposuit. Nunc primi astronautae in hominum historia fient ut satelles terrae superficiem attingerent.
  Utique puellas vere discalceatos ire volebant, sed vacuum leges suas dictat. quare noluerunt spatia induere.
  Robur etiam erat in spatio lis. Valde confidebat.
  Hic sunt in superficie lunae. Tardius ambulaverunt. Et statim desiluit - gravitas in luna multo minor est quam in planeta Tellure.
  Robur satis dictum est;
  Primi homines in luna sumus! Quam admirabile!
  Subridens Albina cecinit;
  - lunam, lunam - flores, flores;
  Omnes confidunt in amore -
  Spes et somnia! Spes et somnia!
  Alvina subridens:
  - Omnia possumus, atque etiam ad lunam volavimus!
  Triadus in superficie lunae oppressit atque etiam salire conatus est. Ferrum longum est. et cum descenderis, casus similis est in somnis.
  Pulchra certe spectat.
  Robur cecinit;
  - Bonum est lunae esse;
  In hac fabulosa terra!
  Albina ratione dictum est:
  - Bonum lunae, quia primi sumus in ea. Sed omnino non sunt flores, non gramen, non caelum caeruleum. Etiam id nisi magna.
  Annuit huic Alvina, calcaneum calcans arenae. Tum dejecta est.
  Puella fremuit;
  - Non optimum, ubi arena et crateres circum sunt!
  Robur subrisit et dixit:
  - In pessime reperies optimum, et non vice versa! Et hic suo modo perfecte dicendum est!
  Huic Albina consensit;
  - Utique suo modo satis est bonum! Sed ... adhuc vita dulcis non est!
  Alvina socium suum correxit;
  - Nulla vitae nulla est!
  Paucis plura saltus Robur fecit. Tunc stetit super caput eius, et super manus suas ambulavit. Plane eum valde probaverunt. Sed puer non est. Praeest sexaginta. Et ambulans in manibus tuis diu dedecus est et fatigatus. Volo aliquid aliud - utilius.
  Robur vehementer dixit:
  - Vixi! Nunc ad centrum ipsum Lunae transeamus et lapidem iuventutis aeternae tangamus!
  Ambae puellae concentu exclamant;
  - Utique fugiemus! Aeternam volumus iuventutem!
  Itaque trias ad mira- bilia currum, quod quasi barracuda turpis videbatur, rotis, quae tamen erant, retractabilia erant.
  Et tunc puellas et senex in hoc apparatu desiluit. Bene fecerunt.
  Quamvis utique luna magna sit. Iter autem iam erat interiore magis excitando.
  Robur, in rota peregrinae machinae sedens, cecinit;
  - Puer machinam gun videt in somniis suis -
  Post omnia, piscina melior est illi quam Lemovicensis...
  Ex partu haec noctis manifesta est;
  Quod sola in mundo vires vincit!
  Et tunc in semi- spatium campus conversus est, et machina similis barracudae irruit in profundum lunae, superficies planetae solvens.
  Apparatus initio concussa est, deinde altius in lunarem solum ire coepit.
  Minus currus tremens est. Et tunc omnino sedata est, et quasi horologium in profundis perrexit.
  Albina tweeted:
  - Montem aliquem perrum- dimus;
  Quodvis collum - vertemus!
  Livina hoc facile confirmavit;
  - Utique nos convertemus, conabimur!
  Et puella calcet ocreis suis. Secta sectam socium eius.
  Dum autem Robur gubernat, puellae coeperunt inter se chartulas ludere.
  Id fecerunt ope pedum nudorum, ac strenue admodum. ludentes, chartas iecerunt et recesserunt.
  sed cito eam taedet. Et puellas latrunculis ludere decreverunt. Re vera, chartae lusoriae unum in uno non multum interest. Sed in latrunculorum, utique - Super est.
  subridens Albina dixit:
  - Chess 0 ludus intellectualium!
  Huic Alvinus consensit;
  - Utique! Summus electae intellectuales!
  Adnuit Albina. Et nudis digitis lagenam Campaniae e scrinio extraxit. Puella corticem dedit et magnifice gagates dimisit. Illa in facie percussa est. Et rixa pulchra et nova puella facie.
  Flavus physicus yelped:
  - Non fructuosa!
  Huic Alvinus consensit;
  - Valde stultum est te sic plaudere!
  Albina figuram nigram nudis digitis cepit et admovit. Praesent sit amet elit. Utrimque celere lusit. Mutua autem figurarum complicatio incepit. Et totum descendit ad simplices. Tum tur.
  Puellae super tabulam inanem paulisper sedebant.
  Deinde iterum positae sunt figurae.
  Hoc tempore Albina albis frustis lusit. Adversarius suus defensionem Indicam egit, et Variatio Zemish orta est. Albii regem oppugnabant. Albina etiam typum donata. Nulla at suscipit erat.
  Alterum trahunt...
  Puellae manus motae sunt.
  Tunc placuit Albina canere, vox sonora plena, Et praedulcis, nudoque canente pedes ;
  Spatium pictum in obscuro, lumine obscuro;
  Et stellae glaciei obscuratae in orbibus suis...
  Amorem volo, nihil in responsione audio;
  Corda puellarum franguntur!
  
  Fortissime pugnare amamus,
  Pro matre ... acriter pugnatum est.
  Animi iterum experiamur;
  Miles sum mundi, non anima scurrae!
  
  Nos oppressimus Wehrmacht;
  Puellae prope Moscuam fortiter pugnaverunt...
  Examen fuscum turbae repulsae;
  Quanquam hostis Satanae comparatur!
  
  Nos puellae nudae in snowdrift;
  noli adversarius scire timere .
  Et cum furca fascist in latere dextro;
  Gigantes in acervo e pelle pera collectis.
  
  Sed quae virtus in omnibus est?
  Cum Mercurius pedibus metiebatur... .
  Omnis qui ruit franget;
  Noli ora calcare, cara ocreis!
  
  Sit celebre Russian terra;
  Ostendimus hominibus viam ad universum...
  homines mundi omnes una familia -
  Communismum mox videbimus!
  
  Potes credere, vel non credis;
  Sed homo nascitur fortis creatura.
  Bestia amicitiam nostram non vincet;
  Etenim credite hostes in nos imbelles esse.
  
  In nomine sancte matris nostre, sancte
  Pugnabo aliquod malum.
  Puella discalceatus in nix decurrit
  ne ignavis quidem deditionis cogitatum est!
  
  Nos decies centena milia pugnatorum sunt;
  Qui in proelio...
  glorificemus auorum et patrum fidem;
  Post omnes, puellae in proeliis invictae sunt!
  
  Svarog acerrimam nobis aciem dedit,
  Dixit puellas furiose pugnare...
  Fiat bonum Dei vera
  Et cum vincis, cum orphano communicas!
  
  Nostra sit gloria, Russia credo,
  Qui sine timore pugnat.
  Pro matre pugna et noli timere;
  Etiam tota camisia sanguine imbuta est.
  
  Non est dubium - omnes hostes peribimus;
  Nati sumus habere genus gigantum...
  Sub vexillo cum tricolor calico rubente;
  Utinam populus in aeterno uniatur!
  
  Hic venit nova tempora
  Spatia ad spatia hominum ... aperta sunt
  Quaedam insecta inlisa verberat;
  Abeundo ad infernum cum stultitia, loquere!
  
  Ita, omnino pediculum non credit;
  Et adipisci semper natus.
  Ergo, gloriosa stemmata, non tremunt;
  Quamvis simpliciter hostis Berserk!
  
  Non cedemus adversario;
  Non in terra, non etiam in caelo caeruleo.
  Pueros in libello scribis;
  Quod stellatus sicut cygnus lascivus auferet!
  
  Quod Terram fortissime defendemus,
  Scis nos fortes esse puellas...
  Ecce cherub expandit alas suas.
  Grenade in eos proiicitur!
  
  Non, puellas nunquam rapientur;
  Non nos genuflexus...
  Ut antea Hitler kaput;
  Sic erit gaudium generationis in gloria.
  
  Denique ad stellam volamus;
  Et erimus in mundo Virginis Orionis ...
  Magna somniorum adveho verus
  Gloriosum novum ordinem aedificemus!
  
  Et credo venturum tempus cito
  Cum mortui sunt in bello, resurrexerunt.
  Victoria rationem infinitam aperiet;
  Qui in pugna mundissimus est, praemium accipiet!
  
  Novi homines in mundo, nos reconciliabimus;
  Unum: Arabum, Prohibeo et Orthodoxum.
  Illuminentur omnes ab omnipotente Domino,
  Scilicet et nostra sors erit gloriosa!
  
  Beatitudo expectet omnes homines praemisit;
  Et aeternitas in gloria gloriosa semper.
  Defectus et cyphris finietur;
  et infirmos, debiles cura!
  
  Hic erit beatitudo hominibus in saecula;
  Etsi decies centena millia annorum in gloria transient...
  Ceterum virtus animi hominum valida est;
  Nati sumus in spatio virtutis!
  
  Universum iocando vincemus;
  Ad finem galaxiae tramites nos excitabimus.
  Eamus per vacuum, in amore tortuosum;
  Laus Deo Jesu Nomine!
  
  Nosque simul astra creabimus;
  Urbes parsecs long... edamus.
  Venator mox in ludum convertet;
  Et super omnes homines sint!
  Albina totum carmen cecinit, et illud Alvina sonora voce sustulit. Puellae et valde ludicrae et pulli erant.
  Tum puellae tertium latrunculorum ludum ludunt. Cœperunt autem eo amplius ludere.
  Alvina cum Alba lusit et quaesivit insidiosa movet. Pugnavit etiam Albina.
  Ambae puellae super tabulam incurvabantur, et propemodum colliduntur frontes et nares.
  Lusus dictum in. Robur interim fabulosum currum suum ad medium lunae propinquiorem ferebat. Progredior in terra mirabilis est. Quod quidem miraculum potest aestimari. Sed vitae nulla leo. Et hoc est inconveniens.
  Robur curru excussit et putavit. Praesertim si Deus? Et si est, quid est? Itane idem est ac in Bibliis an diversum? Robur humeros.
  Pueritia difficilis erat et in iuvenili facilitate correctionali finivit. Sed nihil superfuit, quin princeps factus est.
  Et facto capitali a latrone in negotiatorem retinuit. Hic factus est eius novus campus navitatis.
  Tunc Robur in aviationi studio fuit. Occurrit deinde duas puellas, Albina et Alvina. Et unicum elit facere poterant. Quas advolavit et ingentem vim reservavit.
  Magna haec inventio.
  Etiam duos professores ex USA in auctorem suum expulit. Nempe sordide agebant, fugiunt, currusque etiam laeserunt. At non dimisit illis.
  Tum paulo plura volaverunt... Tempus transivit. Ambo Albina et Alvina raedam creare volebant quae volare, agitare et natare poterant. Atque ita factum est.
  Robur iam incoepit cogitare de potestate mundi ... Quamvis, unum instrumentum non vincet mundum.
  Sed profecto, ut Robur credidit, adunationem hominum bonam fore. Bella cessarent, fames periret, et alia problemata simpliciter solverentur.
  Sed quomodo coire homines sine alio magno bello? Hoc est vere dubium.
  Robur populum interficere noluit, sed etiam dictatorem mundum fieri voluit. Contradictio hic est et difficilis complexio. Et tunc utique de Deo cogitabantur - num est?
  Robur hoc ignoravit, sicut multi id non sciverunt. Accuratius omnia fere. Quod si Papa atheus esset, hoc nimium Robur non miraretur.
  Praecipuum argumentum contra existentiam Dei est abundantia mali et iniustitiae in mundo. Et si Deus permittit malum et dolorem billions hominum, quare? Aut viribus aut amore caret? Cur autem, si Creator universi est, sit perfectio?
  An forte vice versa? Creatio imago est characteris Creatoris et imperfecta est quia Deus ipse perfectus non est.
  Certe cum tu, verbi gratia, dolore dentium, tunc parati estis murum ascendere et totum mundum execrari, et Deus, qui rem tam foedam excogitavit quam carie! Etiam tempus vitae nulla. Sed in senectute multa et varia ulcera infestant hominem.
  Et non pessimum illud foris est. Exempli gratia, cancer? Peior est pestis. Quomodo potest populus sic bullied?
  Vel asperiores sit senectus. Id quod Robur maxime timebat. Sanus esse videtur et etiam fortis.
  Sed elitr aliquid mutatum. Et, verbi gratia, somnus iam non est refrigerium in iuventute et citius defatigo. Stamina et celeritatem afficit. et feminae non tam amabiles sunt.
  Nec erat tamquam adolescens in. Integer vel ante felis. Senex es, et valde malum est.
  Una acerbissima manifestationes senectutis est externae mutationes, imprimis rugae et canities, ac etiam aspectus calvi. et hoc quoque ingratum est. Crescere autem stomachus disciplina incipit. Et vires in te non coquet ut vulcano.
  Albina et Alvina iunior sunt, sed iam quadraginta annos nata sunt. Et puellae sunt valde implicatae de eorum specie. Etsi vide et triginta non dabis. Sed plane timet vetulas fieri.
  Et hoc eos valde turbat... Porro Albina dentium dolorem habuit, et impletionem imponere debuit. Et impletione, dens citius aut serius penitus concidat.
  Etiam tristique puellis est.
  Et lapis lunaris potest reparare iuventutem. Ac fortasse in perpetuum!
  Ut ac magna est. Praesertim si mortalis es, nulla causa est mundum vincere. Post mortem tuam, iterum dilaberetur. Et hoc est quomodo possit constituere eternam, stabilem, perpetuam, et directam ad utilitatem hominum procuratio. Robur immortalitatem non solum sibi, sed etiam humanitatis causa voluit. Ut vires ac stabilitatem adipiscatur, simulque dynamice ac spatiis elaboret ad alios mundos extra mundum superandum.
  Hominum genus citius aut serius energiam thermonuclearem dominum potentem bombam creabit. Et si hoc tempore diversae nationes existunt, hoc ducere potest ad bellum nuclei et hominum ablatione.
  Ita imperium unitum est necessarium. Et hec est salus hominum.
  Computatorium denuntiavit - appropinquant ad centrum lunae, ut scopus sit proximus.
  . CAPITULUM #2
  Et in ipso centro lune est vas concavum. Et intus, ut sapphirus, lapis pretiosus, magnitudine peponis, micat. Per- spicuum est, multis facetibus.
  : et potest dare juventutem aeternam cuilibet qui tetigerit eam. Verum, conare ad centrum lunae. Quasi magi thesauros absconditos in profundis satellitis Telluris.
  Hic est mirabilis apparatus Robur solidam lunae terram superavit et ad mediam pergit.
  Gravitas artificialis ibi regnavit, sed in apparatu ingenii ab USA gravitatis artificialis.
  Sed cum trias extra apparatum volitantes, in ipso centro lune se absentiam gravitatis invenerunt.
  et fluitabant in aere, qui erat in hoc vase.
  Albina exclamavit;
  - Quam pulcher lapis! Modo miraculum!
  Alvinus dixit:
  - Yeah frigus! Et quomodo nunc aeternam obtinemus iuventutem?
  Robur confidenter respondit;
  - Opus est caestus tollere et utramque palmam ac minutam tenere. vigor iuventutis nos intrabit, et in aeternum iuvenes erimus!
  sibilat Albina;
  - Proh! Sic simplex!
  Alvina logice notatur;
  - Et omnia argute simplicia! Sola mediocritas omnia implicat!
  Robur adnuit.
  - Hic calescit! Manus tuas non gelescunt. Chirothecas nostras abeamus.
  Et magnus physicus caestus detrahere coepit. Puellae eum sequebantur. Tam delicatae manus habent pulchri- tudines, et simul sient longis unguis coccineis pictis.
  Alvina tweeted:
  - O manus laborantes manus!
  Albina consonantes additi sunt;
  - Et sumus puellae frigidissimae!
  Robur primus manus in lapidem imposuit. Senes potentes jucunde dixerunt;
  - Tam calidus est!
  Tunc etiam Albina et Alvina manus ei imposuerunt. Puellae concreverunt, calorem et industriam sentiens in eas ingreditur.
  Robur suspensus, ipse quoque per se volitans obit electrici iucundas sensit. Erat, magna dicamus. Et tunc vidit puellas etiam quassare. Ac natoque.
  Robur tacuit. Desiderati sunt duo dentes, sed iam crescere iam coeperunt. Cute autem in manibus hominis, ante oculos eius, tenerior et non asperior fit.
  Facies eius non visibilis est, sed Albina iam exclamavit;
  - Adapter canities tua evanescit!
  Robur adnuit.
  - Id exspectavi! Sed RENOVATIO non tam notabilis est vobis puellis - ecce iam eximius!
  Laetabundus cecinit Albina;
  - O pueritia, infantia, quo properas;
  O pueritia, infantia, quo fugis!
  carmen continuavit Alvina;
  - Non satis tecum tamen lusi,
  puella nudis pedibus facta est et frigida!
  Albina giggled.
  - Et tuus Romulus barbam iam perdidit!
  Ingenium inventor adnuit.
  - Barbatus? Estne igitur satis?
  Et temptabat manus tollere de lapide, qui dat iuventutem. Sed non dictum nulla.
  Atque illi penitus haerebant in palmis.
  Robur fremuit;
  - Quid est hoc?
  Albina et Alvina etiam vellicaverunt... Subito corpora magnarum, altarumque puellarum abhorrere coeperunt.
  Et dixerunt in molestiis.
  Corporem eius sensi procerae fere duo- metri hominis recusare et Robur.
  et hoc eum confudit. Nuper cusa iuvenis durius vellicatur. Sed effugere non potuit. Puellae vel effugere non poterant.
  Et signanter iam decreverunt.
  Albina etiam cooed;
  - Percussa adulescentia non intelligitur questus iunior!
  facete addidit Livina;
  - Iuvenis corpore, infans in mente non erit!
  Robur sensit saccum litem ei pependit. Resiluit satis significanter.
  Puellae pueri facti sunt et nunc decem annos dari possunt. Fortunate processus reductionem finivit. Et iam omnes tres figurae cum spatiis deflectentes et corpora parva erant.
  Sed Robur tandem manus nudas avolavit in auras. Duae puellae etiam eruperunt et versaverunt.
  Albina eliditur;
  - Eamus! Ruit ad machinam in turpis.
  Robur quoque illuc concurritur, eumque sequebatur Alvina.
  Maxime volebant spatia sua exuere et se in speculo intueri.
  et hic intus sunt. Spatiauita statim auferre non potest. et manus meae tremunt.
  Sed tandem galeae absunt, et cum his reliquae.
  Iam videre potes, Robur, altas puellas in puellas vertere. Est et inventore egregie.
  Robur perstrinxit speculum. Et vidit ante eum puerum muscularium altitudine quadraginta quinque metrorum. Modo puer, sient et discalceatus, sicut Robur fuerat decem. Estne musculi infantiae eminentiores. Et rostrum est ita bellus et LIBIDO.
  Albina giggled.
  - Nunc puer es Robur!
  Alvina ridens addidit;
  - Tyrannus puer!
  Carnivorously risit Albina;
  - Puer discalceatus tellurem Terram reget!
  Robur maledictus;
  - Et quis es? Puellae! Visne hoc simile esse?
  Ingemuit Albina:
  - Ita manifesta overkill! Sed bene est, habet sua commoda!
  Alvina in molestia notavit;
  - Aliquid pluses non video! Nunc nobis nocebit, ut amorem hominibus faciamus. Bona est adulescentia, sed infantia multas difficultates habet
  Robur fremuit, vel potius distillavit;
  - At etiam peius est mihi! Quae mulier mecum amat?
  Albina cachinnante respondit;
  - Imo, cum tam parva re, non opus est tibi mulieres. Ac nisi ut filium!
  Robur pugnum concussit.
  ero eorum pater. Verus pater totius telluris!
  Infensi Alvina notavit, nudum bitur, pedem puerile;
  - Cresces et pater fies, sapientiores eris!
  Subridens Albina notavit:
  Aut non crescere! Pueritia semper erit!
  rugit Robur;
  - Pueri in perpetuum manemus;
  Tantum anni mutant!
  Molestusque pede nudo pede pressit. Vestimenta plane defluebant, et nunc nudus es. Nisi circum coxis textum involvas.
  Robur deceptus sensit et quasi spoliatus est. Instead of renascitur, incidit in pueritiam.
  Imo magna sensi corporaliter. Et factae sunt spiritus magni. Ego vere ridere et salire volui.
  Quod utique non sperabat. Praeterea injucundum est altam fere duo metra alta perdere, cum in turba ambulas et procul videri potes.
  Sed nunc scammer quidam es. Etiam non maximus quam. At contra impiger es.
  Ut Engels dixit: ens conscientia determinat. Et corpus infantis tristitiam reprimit et ad omnia facinora certe traheris. Et vis salire et movere sicut es horologii equus.
  Robur iussit;
  - Recte! Renovati sumus, etiam nimium sumus. Et nunc ad Terram volare!
  Albina turbata petivit;
  - Et quid facturi sumus ibi in corporibus puerorum?
  Robur vehementer dixit:
  - vincamus mundum!
  Alvina plaudit manibus et pressit infantem pede;
  - Hoc mirabile est!
  deuote cecinit Albina;
  - Totus mundus in manibus nostris est;
  Nos sumus stellae continentium...
  Fracti sunt in angulis -
  Damnati competitores!
  Robur confirmatum est, caput quassans;
  - Ita fregerunt! Et frigus est!
  Alvinus correxit;
  - Nondum contrivimus, sed certo frangemus!
  Albina infensi cecinit;
  - Noli pati ignominiam puellae;
  Gloriam ferro confirmabimus in gladio ...
  Non feremus plura contumelias -
  Frangamus omnes fascists!
  Robur obtuse dictum est;
  - Nimis immaturum est de Nazis canere! Mussolini adhuc nemo est, et Hitler ne ob causas sanitatis militet captus est!
  Alvina despiciens professorem dixit:
  - Tunc volebant ad corrigendum aliorum errata! Forsitan mundus vere melior!
  Puer Robur confirmavit;
  - Utinam pugno meo melior fiat amanti!
  Et parva, sed mobilis et versatilis machina e medio lunae ruit, per terram roditur, nullis corri- dionibus relictis.
  Subridens Albina cecinit;
  - Hominis ars ferrea habet,
  Vtique necessaria et perutilis.
  Alvina studiose perseveravit;
  Sed et mihi iucundius est, vulgares virtutes;
  Mantilem cum auto-conventui, summa celeritate calceamenti ...
  Puer Robur ardenter canebat;
  - Credo cum mediocris fabula homines non vale dicere;
  Amici fideles in perpetuum manebunt!
  Imo triumviratus summam suam classem ostendit. Accuratius propositum obtinent ac recreantur. Et nunc nobis opus est aliquid etiam maius.
  Puer Robur ad gubernacula. Gubernat cum sphaeristerio, nec omnino decrementum altitudinis impedit. et oritur modus.
  Nam, licet puer es, nunquam senescas. Et placeat. Sic habes vitam beatam ante te. Et tu regere terram in perpetuum.
  Ceterum tale instrumentum in manibus habet: per aerem et per spatium volare potest. Et natant super aquam et sub aqua, et etiam moventur sub terra. Habet etiam sclopetum cum graviolaser.
  Quis exercitus resistet ei? Dimidium spatium campi non solum sub terra movere te permittit, sed currus eius omnino invulnerabilis est. Nulla id est ipsum. Nullum telum in planeta terra eius aircraft penetrare potest.
  Et Robur valde confidit. Et duae puellae quae huic technico ingenio adiuverunt ac significantem auxilium, laeti quoque ac laeti sentiunt. Nunc numquam veterescent. Et hoc eis magnum gaudium.
  Quid si puellae? Multae aliae sunt modi iocandi quam venerem foetidarum hominum. Sed in bello ludere interesting esset. Et hoc verisimile est optimum delectationem. Interea Albina et Alvina iterum latrunculis ludunt. Albina cum Alba movit: E2-E4, dum adversarius defensionem Siculam elegit. Et sane celeberrima Draconis versio. Valde dynamismus defensionem cum Episcopo per longum diagonalem. Verum, White occasionem movit haerendi pignus.
  et est mutuus et ferox. Quisque in sua provincia regem aggreditur.
  Et sane puellae aequo Marte pugnant. Verisimile est, non puellas iam, sed puellas. Sed bellum est utique acerrimum.
  Albina impignoravit immolavit et adversarius sibi commutavit. Pugnax inde pugnatum est.
  Puellae nudo pede motae sunt et dentes eburneos nudaverunt.
  Alvinus notavit;
  - Ludimus sicut puer in ludo non puerili!
  Huic Albina consensit;
  - Ita ludimus! Et certe vincam!
  Puellae vere stupendae sunt. Ac nudis digitis pedum natorum figuras ordinant.
  Hic sunt victimae iterum et commutatio percussionum... Et movetur Robur versus superficiem lune.
  Quippe sub terra, celeritas in vacuo quam in vacuo, sed tamen altissima.
  Robur in move, puer nunc erat. Sed numquid adolescit, an puer remanebit? Haec quaestio est interesting. It may or may not be so.
  Sed in corpore Robur nova vis ac hilaritas. Ergo beatus esse potes.
  Et fortasse dentium dolorem numquam habebit, et oculorum aciem semper habebit. Sed nec puerile robur eius. Et qui caelati facti sunt, Hercules adulescens est. Et bene se potest ostendere si habet in pugna.
  Robur etiam cecinit;
  - Quid dicunt homines?
  Non curamus...
  Solus eventus rerum
  Hit magna!
  Nudoque rotundo calcem puer urgebat pedali. Et currus eius excussum est.
  Potentia mundi est amabilis et suavis. Sed simul etiam ingens est. Et hoc Robertus intelligit. Neque a tyranno, neque a tyranno, sed a magno principe, qui hominem salvabit, notandum est. Et paradisum verum construe in tellure tellure. R. Et laudabunt eum populi vere.
  Robur ardenter cecinit;
  - non mentior
  Imperare volo...
  At non ferrugineo;
  Ac tota patria!
  Puellae riserunt cum hoc carmen audiverunt. Volebant etiam aliquid cantare. Sed causa idonea non venit in mentem.
  Puellae tamen ludere pergunt. Sed tunc permutationes factae sunt, et locus factus est mortuus. At illi fidant et diu laborant.
  Simul Robur cogitabat famam illam in mundo esse brevem. Et omnia fere imperia corruerunt et in defluxerunt. Ad secundum dicendum quod, sicut dictum est, vis aliqua fuit impeditiva humanitatis integratio. Nunc magna imperia plura sunt in mundo. Maxima Britannica, secunda Russis. lam Russia declinabat, quod magnum dedecus Iaponiae bellum amiserat.
  Genus flavum pereunt candidum, et nihil est quod gaudeam. Sed, e contrario, Russia tsarist multas varias casus et defectiones mirae magnitudinis habuit quae cladem ducebant. Quasi virtus superior intervenerit. Quanquam si superiores sint potestates? Sed possetne Genghis Khan medium mundum sine superiorum potestatum patrocinio vincere? Etenim Mongolia quanta est? Et quis est ipse Genghis Khan - barbarus qui nec scribere nec legere potuit.
  Ita hic plane certae copiae adiuverunt. Verum imperium solidum creare non potuerunt. Planius victa praedonum fragilia erant, et regio trivie concidit. Accuratius, potestas Genghis Khan a posteris primum divulsa est, deinde omnino disparuit.
  Fortius erat Romanum imperium, sed primum etiam in duas partes divisum est, et deinde ab occidentalibus barbaris, ab orientalibus Arabibus et a Turcis obtriti sunt.
  Russia Tsarist ut imperium continentale plus quam Britannia spectat, nunc autem difficilia tempora - tumultus et clades Iaponicorum habet. Ultima est molestissima.
  Populus Russiae multum propter splendorem victoriarum et magnificentiam imperialium possunt ignoscere. Et cum caedunt te, et etiam Iapones non arbitrantur autorem adversarium, hoc est duplicare contumelias, et quidem in primis regem reprehendunt. Et cum eo cum tota monarchica potestate.
  Robur humeros suos parvipendens - est centum centesimas Americanorum et de Russia non curat. Sed Albina et Alvina sanguinem Slavicum habent, et eorum clades Russiae Tsarist e Iaponia valde turbata est.
  Respondit autem Robur eis: ingenium eius planetam Terram, non aliquos Romanovs regeret. Et quod ipse Robur creabit imperium aeternum, quod omnes habitabiles mundos in universo comprehendet. Ac fortasse non solum in hoc, sed etiam in aliis. Et tunc erit imperium Mega-hyperuniversale, quod phantasticum erit potentia et robur!
  Robur putavit scientiam progressuram esse nec amplius senes ac feminas fore, omnes semper iuvenes et formosos fore. Et erunt juvenes imberbis, faciebus bellus exiguis. Puellae numquam marcescunt.
  Robur ardenter cecinit;
  - Iuvenis ero, semper ebrius ero! et in aeternum refrigerium et zelum!
  Puellae responsionem gigglant et linguas eiciunt. Dicamus modo ridiculam esse.
  Et nunc ut puellas spectant.
  Subridens Albina notavit cantus;
  Omnia comprime in hoc saeviente mundo;
  Nulla tempus ipsum ac lorem...
  Vita momentum est inter praeteritum et futurum.
  Et hoc est quod dicitur vita!
  Alvina denudavit dentibus inquit ;
  - Non nimis difficile est tibi.
  subridens Albina dixit:
  - Aliquid non procedit cum poesi mea!
  retro cecinit Alvina;
  dirae maledictionis, tartarea nuntia vera;
  Sol inveteruit in luctu regionem .
  Percussor conscientiae et honoris privatur.
  Non tremefecit manus cruenta!
  Albinam magno studio sustulerunt;
  - Scurra nequam est et advena;
  Multum comedit puellae corda ...
  Mutavit saccum dorsualem, Frigidus
  nebulo fugam temporis interrupit!
  Alvina puerili voce alacriter cantabat;
  Splendida facies Puskin poetae,
  Cincta cruento spuma mortis...
  Pushkin lator benignitatis et lucis;
  Hacc glans in corde percussa est!
  Albina, magna laetitia, cantabat, Magnifice Romanorum;
  torrens refulgens , fulgidus .. .
  verba poetae et carmina infudit...
  Totis puro corde populum amavit;
  In creatione lucis, mala nota peccata!
  Alvina magno studio canebat;
  Adamas acutus erat sermo eius;
  Omnis vi syllabae stylo...
  Pulchre fecit, mirati sunt omnes;
  Poetica, Deus ad astra!
  Albina furiosius componere et cantare perseuerat;
  Sunt ingenii vatis limites ;
  Stellae fragmenta in caelo nulla sunt...
  Homicida a Domino reddetur.
  Et Puskin nobiscum erit in aeternum!
  Plaudebant puellae nudae, sculpebantur pedes.
  Robur conclusio complexus est et etiam cantavit;
  -Ah Pushkin, pravus es,
  In vere non habuimus male ...
  Ceterum odor aromatis, herbae delicatae;
  Poterisne pellere omnes stratum!
  Huic Albina consensit;
  - Ita, ver mirabile tempus! Utinam maxime!
  Alvina ardenter cecinit;
  - Et extra fenestram mensis Maius furit;
  Pro eo pugnare audes!
  Denique humus Lunae finita est, et fabulosa eorum apparatus magnificus in vacuum volavit. Et ut aiunt, in perficiendi spatium ivit.
  deuote cecinit Albina;
  Terra in porthole, terra in porthole, terra in porthole visibilis est.
  Alvina subridens accepit;
  - Quomodo filius tristis est de matre sua, quomodo filius tristis est de matre sua, nos tristes sumus de terra, quae sola est!
  Puer aeternus Robur hunc cantum suscepit:
  - Sed tamen astra, tamen, et sidera nihilominus;
  Paulo propius, sed etiam omnis frigidum est!
  Albina studiose continuavit;
  - Et sicut eclipsis horologii, et sicut eclipsis horologii! Exspectamus lucem et terrena somnia videmus!
  Alvina cantabat magno fervore, voce magica;
  - At nos non somniamus de rugitu spatii... Non haec glacialis caerulea!
  Puer astronaut Robur studiose iungitur;
  - Et somnium habemus gramen, gramen prope domum! Viridis, viridis herba!
  Tunc addiderunt celeritatem et ad Terram ruerunt.
  Robur cum voluptate cecinit;
  - Ibimus, in cervos primo mane irruemus, et aurora nivea perdite irrumpunt!
  Albinam magno studio sustulerunt;
  - Videbis quod aquilonaris extremitatem frustra vocant .. .
  Alvina adjecit labris furiosa sapere ;
  - Videbis immensum, do tibi!
  Et impressit puella nudum pedem excidit.
  Puer Robur exsibilatur;
  - Non sunt victores proximo bello,
  Nemo ex missilibus.. .
  Alvina ardenter cecinit;
  - Te mittemus cum magna explosione infernali salve!
  Furiis Albina perseveravit;
  - Et laetos rosas FLOS sumpsimus!
  et puella sculpsit, sculpsit, puerilibus cruribus, tripudians;
  - Unus duo tres! Absterge spotlights!
  Propius ac propius Terrae sunt.
  Pila caerulea maior facit. Et frigus ipsum. Mox in tellure sua erunt.
  Puer Robur nudum pressit, et vestigia puerilis Ululavit;
  - Eclipsis in caelo vides;
  Terribilis daemonia salo...
  Infernum signum fugit
  Gregis spatium ulula!
  Alvina studiose sustulit;
  - Avadon maledictio oritur;
  Avadon mortem...
  Avadon et mortuorum regimina...
  ducit Avadon insanum!
  Addidit cum furore Albina;
  Avadon! Avadon! Avadon!
  Puer Robur mugit;
  Sordida, furiose, maniac
  Princeps civitatis velit fieri...
  Sed in sollicitudin metus.
  Alvina cogitationem perfecit:
  - Ipse in ferruginea morietur palude!
  Albina, denudata dentibus, permansit;
  - Conatus plectere mundum;
  Alvina nudum et puerile pedem impressit et continuavit;
  - Tela passionis infernalis!
  Furibundus cecinit Albina ;
  - cranium leprosus et lamia....
  Exsibilavit Alvina, nudum tinxit, pedem puerile;
  - Insatiabili fissura palato!
  Robur cum risu iuvenis sadiste notavit;
  - SATO vagatur in iram;
  Hostes phalanx processerant...
  Sed carnifices hostes;
  Occurrent puellae hostiliter!
  sublata est Albina, et nudo pede mota est;
  - cuti porci fodunt;
  Hostes pulvere conterantur!
  Alvina continuata est aplomb infernale;
  Feminae furiosa pugnare
  Pugnus fortis est puellae!
  Albina metrum non admodum addidit;
  - Puellarum quoque nuda planta fortis est!
  Robur confirmavit;
  - Arma fortis est et lacus nostri velocissimi sunt!
  Huic Alvinus consensit;
  - Imo celerrimus! Modo fulgur!
  Furibundus cecinit Albina ;
  - Sunt mulieres in villis nostris;
  Quod planum ioculariter adigunt .. .
  addidit Livina furens ;
  - Ne decor dubites;
  Iocus adversarius detrahet!
  Murmurat robur aeterno furore;
  Nascuntur vincere
  Rationem saeculis glorificare!
  aeternae subridens Albina puellae:
  - Post omnes proavi nostri;
  Congregato eis illico exercitu!
  Haec puellarum sicut eximius articulus est. Et licet nunc sint infantes, irascibilem non perdiderunt.
  Robur miratus est, dulcem denudans faciem puerilem;
  - Ego sum fortissimus in hoc mundo;
  Et omnes in latrina inebriabo!
  Puer professus etiam pedem pueri in solo pressit, ille alacer erat.
  Nunc planetae Terram intrant atmosphaeram. Satis celeriter pervenit. et probaverunt.
  Triumviratus simpliciter delectatur. Hic rursus in terra sunt.
  Albina alacres cecinit;
  - Jamque polus astrifero, montesque silenti ;
  in mari fluctus et furit ignis!
  Et furiosa, et furiosa ignis!
  Albina in recognitionem convertit ac mirum in modum notavit;
  - Aliquid in hoc mundo recte non est!
  Robur frowned et interrogavit gravissime:
  - Et quidnam est mali?
  Puer professoris oculos effodit.
  Albina dubitanti respondit voce sua:
  - Praeteritis nunc sumus, duobus abhinc annis!
  Alvina alacriter exclamavit;
  - Melius! Auxilium tsarist Russia cladem Iaponiae!
  Robur, qui puer factus est, gaudebat pugnare;
  Vere nos adiuvabimus! Semper felix sum genus albo iuvare!
  Adnuit Albina.
  - Pro Mater nostra Russia!
  . Capitulum #3
  Pugnatum est inter copias Kuropatkin et Iapones secundum missionem solitam. Primum Russi impetus samurai repellunt, deinde latera circumire et recessus Kuropatkin incipiunt.
  Sed in momento haec ars non laboravit. Apparatus bellicosus informis cum gun-laseris grav-laser ante milites Iaponicas apparuit.
  Robur imperatum est;
  - Necte candidi generis!
  Et Albina tesserae globuli nudis digitis crurum liberorum premebat ope. Et gagates Iapones, pedites equitesque secantes.
  Alvina pressa nudo calcaneo, alium ex alio laser tormento gagates mittens, et cooed;
  - Pro Mater Russia!
  Et pueri riserunt, Iapones opprimentes. Brachia et crura Samurai in diversa volabant.
  Robur puerili voce pipiabat;
  - Sum frigidissimus in mundo!
  Nudo calce puer vectem pressit, Iaponem letalem deducens rivum.
  Milites orti solis centenis et mille diebus mortui sunt, pugna grandis fuit.
  Numerus Iaponum plus quam secundum documenta officialia erat, cum samurai turmas suas postremas non considerarent. Ita Iapones numeros in proeliis clarum habent. Quod partim defendit Kuropatkini cautio.
  Et Iapones semper plura damna passi sunt quam Russi in omnibus proeliis.
  Et in fine belli plus quam bis numero inferiores erant exercitu Russico. Et si non ob stolidam rebellionem, tunc solis orientis regio fabris fractis fuisset.
  Iamque tres turmas: puer et duas puellas, samurai destruit. Etsi ducentos quinquaginta milia militum habent, multo plus quam secundum figuras publicas. Atque hoc modo hic est, et alia ducenta millia prope Port Arthurum stat.
  Mare autem magnum est, classis ab Americanis et Britannis aedificata. Contra quos triplici ingenio telum.
  Robur, metendo samurai, cantat;
  - Planeta minax .. .
  undam nudis digitis mittens Albina, addit ;
  - Russian, aquila biceps!
  Alvina, molem copiarum Iaponum infensi pulsans, quae in montem cadentem ascendit, edixit;
  - In canticis populi cantatur .. .
  Robur , puer hic aeternus , obliquo vapulat , ac stridore ;
  Recepit magnitudinem suam.
  Albina, nudam premens digitis puerilibus hostem, oppressit hostem. Talis est puella magna. et cum decresceret, audacior et leporarius factus est.
  Ipsa etiam cecinit;
  - Insectum flebile non sum, turtur super ninja!
  Alvina, etiam globulis claviculi nudis digitis premens, lepidissime addidit:
  - Tu eris sicut deletor - frigidissima est!
  Puer Robur mugit;
  In mundo fortissimi sumus.
  Digitos nudo premebat Albina et strinxerat;
  - Patet quod bis duo quattuor sunt!
  Alvina etiam pressit nudam, rotundam, infantem roseum calcaneum in puga pyga et pipa, pulsans Iaponicam;
  - In latrina inebria!
  Puer Robur, fractis samuraiibus et totos cadaverum aggeribus erigens, summa voce exclamavit:
  - Pro Russian Tsar!
  Albina in Iaponicis ope nudorum digitorum infantium crurum emissa est et cooeditur;
  - Sanctus magnus noster Russia;
  Magnanime, felix terra!
  Alvina ope Iaponum nudum, rotundum, roseum, infantem calcaneum effodit et emissa est;
  - Deus Messias sedet super thronum.
  Pater Nicolaus Tsar!
  Puer Robur, solis orientis imperii bellatores metendo, globulis globulis puerilibus, nudis pedibus, edixit;
  - Credo, non ardebit ardore gehennali;
  Septimus decimus annus ruber!
  Albina, nudis digitis adiuvante Iaponem amputans, ei crura excidit, edita;
  - Sola patria ardet!
  Alvina, per samurai secans et nudam premens, calcaneum roseum in globulis, expressit;
  - Praeclare Iaponiam verberat!
  Professor puerili nudato infantis calcaneo in claviaturam terebat, tota phalange in regione solis orientis confregit ac fremuit:
  - Credo in stellam meam;
  me fata fallant!
  Callide Albina notavit, aliam phalangem Iaponicam falcationem, et linguam ostendens;
  - In bello sancto, erit nostra victoria!
  Alvina, missas samurai pulsans, et totum cadaverum tumulum fartim, lepide dixit;
  - Vexillum imperiale proferte - decus lapsis heroibus!
  Robur, tormentum grav-laseris incendens, altilium Iaponicam texit. Tormenta prava et contorta in cornu arietis. Puer professus linguam suam haesit et purred;
  Nihil obstabit, nemo nos vincet!
  Et nudum et puerile calcaneum puga pyga premet. Et iterum, trabs gravitatis laseris Iapones alapam dabit.
  Erat iustum hyper.....
  Albina laetus notavit, aliam pugnae sumens, nudo pede scopo monstrans;
  - Nostra virtus in pugno est!
  Alvina, stricta cum Iaponicis, quasi ramenta sanguinea ab eis removens, et globulum cum nudo calcaneo premens, edixit;
  Fortissimi omnes sumus!
  Milites triumviratus Iaponiam acerbissime susceperunt. Et exstinguitur, et comburebatur sicut spatium cometarum in terram concrepuit.
  Robur, ille aeternus puer cecinit;
  - et samurai volavit in terram, ferro et igne presso.
  Risit obstrepente Albina, et facete edixit;
  - Sed intelligentia pro certo retulit;
  Et quomodo nudo calce globulum premit.
  Alvina fulta, nudis, puerilibus digitis prementibus globulis globulis et hoste opprimendis;
  - Ac phalanx oppugnare ibat!
  Robur, Iaponicis figens, hic est puer aeternus, fremuit;
  - Pugnavimus cum libidine inmaculata!
  Albina, gravitatis incensa laseris hostibus, et nudis ludit pedibus, edixit;
  - Manipulus noster ferreus et fortis!
  Ita eorum barracuda, ignis samurai invulnerabilis, et ex tribus tormentis laseris gravitatis velocis quartam decies centena millia militum Iaponicorum delevit. samurai tributum persolvemus - pugnaverunt usque ad finem. sed tamen perdiderunt.
  Et solum cornua et crura ab exercitu Iaponum remanserunt. Accuratius solum montes cadaverum in frusta secari, ac strue intrita ac fumantia metallica.
  Etiam eleifend magna iaculis erat. Parsque virium claritate perempta.
  Robur et puellae aqua ex flumine refelluntur. Etiam Angli canned cibum captum ab exercitu Iaponum deleto ederunt.
  Et movebo illas copias que Port Arthur obsidebant. Et egressi sunt exercitus samurai sicut fluctus Thadal.
  Tunc vero barracuda-matum apparatum peditem exercitum invasit. Et ubi nunc orientis solis copiae terra?
  Rapti sunt ab importunis quadrigis. Et sic fecit exterminium.
  Robur premebat globulum globulum infantis pede, radios mittens letiferum, fremens;
  - Hostes patriae iter ad Gehennam!
  globulis nudis impressit Albina pedum, totum phalanx caedere samurai increpuit;
  - Inimici Russiam non cessabunt!
  Alvina quoque globulis globulis nudum pressit calcem, et, renidens fulgens, tepebat;
  - Pro Patria, - Mater nostra!
  Robur opprimendi samurai et aircraft versantis, hic puer aeternus fremuit;
  - Pro nova ratio communistica!
  Albina, destruens Iapones, cecinit;
  Firmamentum amoris....
  Alvina, contritio samurai, cooed;
  Similes grues in caelo sumus!
  Robur, Iapones exterminans, animadvertebat;
  - Immo iam quantum milvi!
  Albina cachinnante samurai vacillans, nudis digitis utens, edixit;
  - Pro fuga ad astra!
  Alvina, infensi declaravit, Iapones comminuere et quasi acervos aggerum falcare;
  - Pro maximis temporibus!
  Robur infensi notatur, falce feni secant, et puerili voce trepidi;
  - Nos frigidissimi sumus!
  Albina, Iaponicis scurrilis, et nudo calcaneo utens, fremuit;
  - Pro magno animo!
  Alvina, oppressis Samurai, congestis corporum aggeribus, et maculosa corporum mole, ululavit;
  - Pro patria classis hyper!
  Robur remugit, dentes puerilibus denudans;
  - Omnia magna erunt!
  Et futuis Iaponicam.
  Albina, samurai nugans, et nudis digitis utens, cepit et ululavit;
  - Nos omnes in loculo sepeliemus!
  Alvina, infensi Iapones metendo, eos nudis calcibus utens et opprimens, edixit;
  - Ad summam terrorem!
  et iterum quasi pulsans samurai. Hoc solidum est, interfector Hollywood.
  Et cecinit Albina in extasi.
  Saeculum vigesimum primum est valde tempestatum;
  Virus saevire in ea, terroristae...
  Sed tamen in fine vitae homo
  Et hoc sciunt homines, non sunt pacifici!
  
  Possumus credere me fugere ad Martis
  Spatium Veneris simpliciter aedificatum est.
  Cuncta justi supremi norunt classis ;
  Et omnis homo fortiter natus est!
  
  Negotium nostrum est progrediendo;
  Pro humanitate esse pulchrum...
  Invadunt modo daemones infernales;
  Nuda pedem contactum puella periculosa est!
  
  Komsomol terrae filiae sumus,
  Hostes sine ulla timiditate occidemus .
  Gentes in hac familia planetae;
  Iamque vir fortis fiet!
  
  Nulla malitia regere hoc scit
  Sub vexillo sanctae communismi...
  Fuit olim notarius generalis et coram rege;
  Simul gladium fascismi reppulimus!
  
  Ostendimus hominibus felicitatem exemplo;
  Omnia possumus facere usque ad summum mundi
  Russia fuit - erat URSS;
  Christus autem amoris idolum factus est!
  
  Tempestas anni ire per
  Circumvolavimus Sirium tam celebre...
  Super astra urbis -
  Surgite ab incunabulis planetae!
  
  Ceterum Lada nobiscum est, et Svarog potens est;
  Quid fecit mundum tam sidereum...
  Sit tibi summe Deus Alba;
  Sera non est ad discendum!
  
  Mortui autem cito resurgent, tu scis
  Paradisus in planeta statim aedificabitur ...
  Tempestas iusta est aeterna Mai;
  Scala constructionis situs est simpliciter ingens!
  
  Facies volatus in finem,
  Veniamus in partem universi...
  Svarog magnus reponebat patrem suum;
  Cum sua gloria in proeliis immutatis!
  
  Durum erat, scio durum;
  Russi hostes multitudine ...
  Et blizzard melo spinosus;
  Sed per communismum iter fecerunt!
  
  Dominus Svarog dedit nobis malleum fortem.
  Russia cum eis inimicos opprimere.
  Et percutite talem ictum -
  Hostes nos simpliciter reppulimus!
  
  Oculis puellae Komsomol ignem
  Ardet in Cascade infernali, videas flammam...
  Novi hoc pro matre, domina,
  Vexillum altius sole nos excitabimus!
  
  Homo es, iam aquilam considera;
  Super sidera universi...
  Supra orbem, unguibus accipiter porrectis;
  Crimen conscientiae incorruptibile!
  
  Russia occidere non potes,
  Hostis insidiosus non tentat .
  Venator mox in ludum convertet;
  Periculosum est hostibus cum patria pugnare!
  
  Nudum pedem movebit puella;
  Et evolabit fascist, scito dentes tuos.
  Si mulier immisso movet,
  Ista tubae mortis luserunt!
  
  Omnia in nostro mundo positiva erunt;
  Negotium quodlibet guys disputandum est.
  Ostendamus indubitatam foecunditatem;
  Et ex machina scribemus!
  
  Inimicos facile credimus, proscindemus;
  Sine dubio herbam falcavimus .. .
  Russiam a magna tribulatione liberabimus;
  In corde sit - Iesus et Lenin!
  
  Ad summa sidera mundi
  Naves terrenae volantes capaces sunt.
  Vim syllabae poeta ad nos perduxit;
  In nomine Matris nostrae Russia!
  
  Dea Lada Russiam glorificat;
  Velum magnum expandit.
  Pro matre pugna et noli timere;
  Utique non est nobis melior via!
  Puellae olim apud Moscuam pugnaverunt;
  Gigantes figurate pugnaverunt...
  Sed Hitler foedus cum Satana est;
  Et Svarog et ego - scimus nos invictos esse!
  
  Frigora licet non fuerint concreta cruore;
  Puella nudis pedibus innixa per nives ...
  Patriam dabit felicitas et quaelibet;
  Crines eius argentum ex auro sunt!
  
  Dominus supremus omnia corda novit;
  Et puellas tantum, Deus amat...
  Pugnabunt usque ad finem
  Alioquin adversarius patriam destruet!
  
  Ideo omne mendacium in mundo est;
  Cum vitra rosacea indue...
  Hostes continuum nebulam dejicit;
  Septem sextae feriae adversarii per septimanas!
  
  Arma nobis ipsi fabricabimus;
  . . . . .
  Non tolli per rublum patria;
  Cur equi defessi estis?
  
  Animadverto omnia denique subito,
  Cum virtute Dei colligimus.
  Veritatis falco es, non gallus mendacium;
  Credo in communismum in proelio nos perrumpturos!
  
  Pro viribus et honore Russorum;
  Vexillum rubeum et cara Russia...
  Pro Ucraina et Belaro,
  Summam perficiamus missionem!
  
  Glorificabimus Lada in gloria;
  Amare Svarog, matrem Dei Mariam...
  Rating certus erit quinque...
  Quia fides vires dedit!
  
  Quid Batu ac malum Genghis Kan nobis?
  Sicut Hitler, exercitus Napoleonis ...
  Nemo nos vincet.
  Non multitudo, etiamsi decies!
  
  In Russia puellae nati sumus;
  Ad gloriam Ilyich et Jesu.
  Nunc aquilae tantum volitant;
  Magnam artem ostendere!
  
  Moscoviae caput est pacis et amoris;
  Spatium levamus ...
  Felicitatem in sanguine aedificare non potes;
  Infidelium incursiones omnes repellimus!
  
  Non dimittet nobis inimicus infirmitatem;
  Calces puellarum vult...
  Interdum infestus ghoul
  Potestis lacerare et percutere malum!
  
  Sed finem hostibus non dabimus,
  Nullam finibus aliquam elit.
  Super nos cherub aureus alatus;
  Viribus integris in proeliis!
  
  Itaque vicina est puellarum victoria;
  Stelzanath non timemus;
  Amor patriae dulcis et purus;
  Et si opus est, cum exercitu pugnabimus!
  Totum carmen hic futurum dicatum, Puellae magno furore canebant.
  Deinde nudis calcibus tulerunt eam globulis prementibus, tandem Iaponicam conficientes.
  Itaque pedis exercitus esse desiit. Paene dimidium miliones Iaponum in mundum proximum ierunt. Et frigus ipsum.
  Jamque superare classem restat. Tum solum cornua et crura ab Iaponia manebunt.
  pipiabat Albina dentibus denudans;
  - Appropinquat hora cum vincemus!
  Huic Alvinus consensit;
  et antra carceris in abyssum ibunt.
  Robur aggressively confirmavit;
  - Nemo nos imbelles vocabit!
  Puer autem nudas pedes pressit super globulis gaudii.
  Bellum videtur exstinctum esse.
  Nunc eorum barracuda in classem samurai versus est. Et hoc quidem est motus avi. Ac lusus non poiTum - fraera perrumpamus!
  Albina tweeted:
  - Gloria novo, orbis imperium!
  Puer Robur cum gusto declaratur:
  - Meum imperium orbis!
  Tum puer professus metallum nudo pede percussit. Quae sonitum fecerunt.
  Ope radar, classis Iaponica deprehenditur. Is apud Port Arthurum modo navigat, alam Pacificam obsessam dimittere conatur.
  Alvina, haec eterna, cantavit pede nudo et pede puerili;
  - Sol spei
  Exsurgens ruri...
  Exercitus Russiae clarissime;
  Iaponia in mari verberat!
  alacres Albina perseveravit, etiam globulis nudo, rotundo, puerili calcaneo premens;
  Aquila Russica super planetam,
  alis patulae tollet...
  Inimicus ad rationem vocabitur
  Victus eris, fractus!
  Iamque barracuda apparatus primam trabem suam ad naves Iaponiae accendit.
  Et laserae gravitatis, cum potentia cosmica phaenomena sua, navem patriae solis orientis percutiunt.
  Iamque maxima pugna Samurai, in qua Togo insignis Praefectus erat, mergi coepit. Et ad litteram in frusta concisus est a gravi- tate laserarum ingeniis, qui aetemam iuventutem acceperunt.
  Robur - aeternus hic puer, nudis, puerilibus cruribus, globulis premens, et frendens cooed;
  Mercurium pedibus calcamus;
  Et est iter ad Martem!
  Hostem nudo calce premens Albina, adjecit ;
  - Tollemus tsunami undas;
  Genus album surget!
  lepide notavit Alvina, nudo utentem in hostem figere digitos;
  - Nos fortissimi sumus in mundo!
  Et alia navis Iaponica demersa est. Hae quidem puellae erant.
  Tametsi praeclari viri fortes in liberos conversi, eorum tantum efficacia pugna crevit. Habueruntque mirabilem et perniciosam apparatum. Quas literam omnes Iapones naves combusserunt.
  Robur, etiam Iaponicam comminuens, canebat;
  - In Matris amplitudine mira.. .
  Albina, mittens munera vis fatalis, et ad litteram ardentem adversariis, promulgavit;
  - Praelio et labore fruens ... .
  Sustulit Alvina furore, Tartara mortis in hostem Exsolvit;
  - Nos carmen iucundum composuimus .. .
  Robur puga nudis digitis, puerilibus cruribus pressit ac studiose sustulit;
  - De magno amico et duce!
  Albina, magno studio Iapones oppressit, et naves submersit, ut eas bullas ureret, dum cantaret;
  - Robur est proelii gloria!
  Alvina, magno fervore mersa Samurai Classem, patellas serravit, cecinit;
  - Robur - iuventus nostri fuga!
  Robur ipse circa se carmen sustulit , nudum , rotundum , puerile calcaneum in globulis ac rugientibus ;
  - Pugnans cum canticis et amoeni ... .
  Magno studio Albina perseveravit, nudis digitis utens;
  - Vir sequitur Robur!
  Et tota Trinitas infensi cecinit classe Iaponica mersa, et nullam relinquens occasionem hosti navium;
  - Pugnare et conciliare cum cantibus;
  Virum sequi Robur!
  et naves penitus deprimunt. et descendunt in te.
  Primae duodecim ferratae et celoces armatae mersae sunt. Iamque iuvenibus bellantibus minora navigia sustulerunt. Ut nihil neque quisquam supersit.
  Robur subridere notavit;
  - Si fragilis statim in sarcophago ... .
  Et nudum et puerile pedem professus ephebi aliam partem emisit perniciosas radios.
  Albina giggled, notavitque naves Iaponicas mersisse;
  - Pro magnitudine planetae, et supremi reditus communismi!
  Et calcaneum nudum iterum globulis premit.
  Alvina, Iaponicam destruere continuans et nudam utens, digitos crurum liberorum, vyaknula;
  - Praeclarum ludibrium!
  Et puellae consonantes cantabant;
  - Oculos, hedum somnolentum, manu absterge;
  Ludum difficile tibi invenisti ...
  Ingentia pondera cito dilaniant facile;
  Tu mundum constitues!
  Et adiecit Albina, Iapones in mari opprimens;
  - Prorsus mundi testimonium!
  . CAPITULUM #4
  Classis Iaponica, maximis navibus amissis, amissis praetoribus, dispergere coepit. Et erat barracuda eum excommunicare et lasers gravitas addere.
  Alvina, nudis digitis premens globulis, denudans dentibus cooed;
  usque ad finem consummabimus.
  Albina confirmata est, globulis obnixis nudam, rotundam, calcem roseam et rugientem;
  - Sol oriens fiet occasus!
  Robur etiam funestum emittit hostem, et alium vastatorem exurit, ut liquefaciat.
  Tunc rugiet;
  - Navigavimus!
  Alvina giggled, intorta coxis, denudans dentibus, cooed;
  - Iaponia finem habebit!
  Huic Albina consensit, globulis impressis;
  Habesne is adulescentem!
  Puellae etiamnum specie lepidi sunt, sed pugnantes. Et tantum bullae ex navibus Iaponum remanent.
  Robur, Iaponica persequens, cecinit;
  Non relinquet inimicus, non derelinquet inimicus,
  Et credo!
  Non relinquet inimicus, non derelinquet inimicus,
  Spuma crevit!
  At puer iterum nudum, rotundum, puerile calcaneum in globulis globulis premit.
  Iapones percusserit et eversorem in duas fere partes aequales secans.
  Albina infensi notavit, globulis globulis nudo digito premens;
  - Fiet omne triviale Super!
  Et alia navis Iaponica mergitur.
  Alvina strenue demersa Iaponicorum, edita est;
  - Ego spatium belli puella!
  Et ostendit ei linguam suam. Tunc coepit quasi in sartagine salire.
  Hae puellae summo incisura sunt!
  Robur, pugna Iapones, canebant;
  Robur, Robur, Robur -
  Electronic adductius!
  Albina, cum nudis digitis globulis premens, infensi addidit:
  Robur, Robur, Robur -
  Pedes in manus volaverunt!
  Alvina, nudum, puerile calcaneum, premens globulum globulum et alia navis Iaponica deprimens, effossa est;
  "Et nemini dicam quod Robur amo!" Praedo amo!
  Albina adjecit, nudis pedibus puga pyga premens;
  Robert amo! et comminuam omnes!
  Ut eget orci erat. Et tales pueri Iapones sine ulla miseratione demergunt.
  Robur existimavit ob eorum intercessionem, Nicolaum II ab incassum tsar in magnum unum deflexisse. Et nunc magna. Estque Robur - maximum omnium temporum ac populorum ingenium.
  Telum tale crea. Potestatem in mundum cupit, et nunc adiuvat Russicum Tsar. Sed semper telum tuum in Russiam vertere potes.
  Ipse Robur primum pro se pugnat. Et, fateor, valde feliciter facit.
  Livina quoque nudis digitis tundebat hostem ;
  - Tsesarevich Nicolaus,
  Si regnas...
  Nuda premens hostes Albina, calcem, quae tam docte premit, edita;
  - Numquam obliviscar,
  Sicut torrens fluit sanguis!
  Et confirmatus est puer Robur;
  - Adhuc quomodo fundit! et hostes feriemus!
  Albina, mersa alia navi Iaponica, cepit et cantavit;
  - Procellae feriae satanae,
  Effunde sanguinem in lucem!
  Alvina, nudo digitorum percussorem videns, infensi edixit;
  - Ac sacer ensis belli ;
  Arcanum fregit!
  Robur puerili risu dictum est:
  - Etiam secretum secavimus, et perampla vires ostendimus.
  Nunc alia navis Iaponica mergit. Nullae fere naves in Iaponia relictae sunt. Praedones novissimi perimus. Et frigus ipsum.
  Robur cum voluptate cecinit;
  - franguntur naves;
  Arcae apertae sunt.
  Smaragdi et pyropi sicut pluvia.
  Albina lubenter sapiens verba canebat:
  - Si vis esse dives;
  Si vis esse beatus...
  Alvina, nudis digitis premens, addidit;
  - Mane puer nobiscum;
  Rex noster eris!
  Et exclamaverunt pariter puellae in choro:
  - Rex noster esto!
  Rex noster eris!
  Et tam deae et frigidae puellae ridebunt.
  Sed classis Iaponicae confecta est. et demersae sunt ultimae naves. Jam pene confectum est bellum.
  Albina carnivora risus notavit:
  - Oportet nos adiuvare Russiam semel et pro omnibus minas Iaponicas removere!
  Annuit huic Alvina, nudo pede pressit;
  - Utique oportet!
  Robur, ille ferox, puer aeternus, respondit;
  - Et non sapio! Nos inimicos specialiter opprimemus!
  Iamque fabulosos apparatus ad Iaponiae oras irruerunt. Nam copias Iaponicas in ipsa metropoli destruere necesse est.
  denudans dentes Albina canebat;
  - Dum horologium pulsat, dum horologium pulsat,
  dum horologium pulsat, - noli nasos tuos suspendere!
  Irruit Alvina, nudam perculsus calcaneo;
  Dum corda vapulant, dum corda vapulant
  Ad optimum - ad finem pugna!
  Robur humeros pueriles humeros. Ei facile erat Iapones interficere. Potuitne etiam facile alba occidere? Quidni possem! Vim velit mundi qui! Haec est illius passionis et pugnax opinio. Cum occideris, ut maturesces, cum homines numquam se mutuo interficiunt!
  Et erit felicitas in toto universo!
  Robur etiam jucunde cecinerunt ;
  Ubi erat, quando erat?
  Ut parvulus, vel forte in somnio.
  Ciconia in tecto nidus est amantis;
  SVIT IN VERNI!
  Dixit Albina:
  - Hoc non iam pertinet! Ciconia comparata nostro apparatu nullus est!
  Robur respondit;
  - Ciconia vivit, et nostra artificiosa est!
  Alvina laetus cecinit;
  - Sic lepidus et pacificus;
  Sed tamen bestia frigida est ...
  Me putas mnemosynum
  Sed ursa actu vivit!
  Albina giggled and notavit;
  - Vanum est feram atrocem misericordiam petere.
  Et hic est eorum barracuda in territorio Iaponico. Auxilio radar et interceptionis radiophonicae, copias petit et in eorum exterminatione versatur. Premit, ingenue, capitaliter.
  Robur phalanx cum sclopeto interfecto, dicit:
  - Facimus spatium miracula!
  Albina, stupri Samurai, edita;
  - Ea caelum spectabat!
  Alvina, Iaponicus comminuens, cooed;
  - Pro Robur novum communismum!
  Et ostendit ei linguam suam. Haec puella mirabile est!
  Robur, destructis duobus phalanges samurai cum puellis, iterum se contulit. Fecitque celerrime. Motus in rerum omnium apparatu, ut semper, velocissimus fuit.
  CACHINNO Albina notavit dentes denudans, digitos in globulis nudos premens;
  Puellae perampla gratia sumus!
  Alvinus respondit:
  - Non gratiae, sed institutiones!
  et nudo calce preme!
  Eorum opus non est facile, cum milites Iapones in patria materna non in unum locum congregentur, sed in unum colligantur. et ipsi per partes vapulentur.
  Quas certe difficultates aliquas gignit.
  Robur est occupatus inquisitione radar. Et cum eo, una cum Iaponicis, puellae incisuras et destruentes sunt. Pluribus locis volare habes.
  Robur in fuga componit aphorismos alites;
  Dictator est pugil qui semper infra cingulum cum alterius manibus ferit, discum non audit et iudex sui est.
  Caestus est pugna cum chirothecae molli, politicae linguae pugnae sine chirothecae albae.
  Pugnis pugiles, politici in linguis, pugiles in regulis honeste, politici in iniquitate turpiter!
  Mulier etiam pugil est, sola perniciosissima est cum vestimenta penitus exuit!
  Periti in caestu pugnant nudis pectoribus, mulieres professionales non solum torsos portant!
  Pugna pugilum tempore finitum est per normas, exercitatio politicorum fines et regulas non novit!
  Pugiles palam in publico pugnant, politici sub tapete pugnant, et etiam si ascendunt ut linguam suam infra balteum mordeant!
  Pugnax pertinax laudabilis est, at politici saepius quam non in errore perseverant!
  Leo politicus avet fieri, sed defendens sententiam erroneam est aries typicus, et asinus contumacis, qui se sues habet!
  Pugilatio clara et speciosa visus est, politica etiam caeca, sed foeda intueri, ac acrius audire centies est!
  Politicus interdum pennas pavonis splendidas et lusciniae facundiam habet, at in suffragiis adhuc porcus alatus manet!
  In caestu, longa arma valent, in re publica, longa lingua, multo perniciosiora toti patria!
  Pugilator pugno unum tantum adversarium in anulo deponere potest, politicus sub tapete, lingua longa, totam rempublicam in ruinas convertet!
  Maratonius firmissimus cursor politicus est, interdum ne satis quidem vitae ad thronum currit!
  Currens vires ad horam computat, vir politicus, etiam prudentissimus, in aeternum vires non coacervabit!
  Homophobicus saepe est politicus, sed cum necessario magno asino, luculento, sues ad plenissimam!
  Homo politicus non semper insignis persona est, sed semper asinus ingens!
  suffragatores politicum percipiunt ut princeps fairytale suffragii, regem nudum in throno semper obtinent!
  Dictator se pavonem adamantibus, et purpuratis indutis imperatorem putat, sed cum elector rationem postulat, nudum regem esse et pullum humidum vellitum evadit.
  Voluntas muliebris est sicut adamas in monili, defectus politica voluntatis est cobblesta laquei circa collum eius ligatus!
  Foemina comparari potest iaspis, vir silicis, politica concreti faecibus!
  Per vim cum potente hoste pugnare potes, at nullae copiae ad finem politici sermonis audiendi te cogent, si saltem ter amicus tibi se imponat!
  Omnia in mundo egent conatu, modo sub fastidio politico murmuri haud difficile est obdormire!
  Nasus in vapulando saepe frangitur, at in re publica semper naso manes!
  Nasus pugilis curvus est, in re publica via suffragii naso relinqui est etiam tortuosus!
  In pugilatu puncta interdum improbe numerantur, suffragia semper in electionibus improbi sunt!
  In pugilatu quomodo pugnare interest, et quomodo suffragia numerantur et rex anulus aliquid capitis initio habet, in re politica nihil refert quomodo suffragium ferat, et comes in manibus est. qui in throno est!
  In ludis, nudo pectore possis fieri, at in republica nudi iam sunt reges!
  In ludis sudantibus et pulverulentis licebit, sed in politica plane sordida ac sine imbre foetida sordes ablue!
  Obstupescere miles potest, sed muliebre tactui iucundus, et politicus, quamvis blande tondet, reptile osculandi affectum!
  Miles aquila est cum passere. Politicus est pullus humidus cum dignitate Turci!
  Miles, etsi non clare formatus, interdum stultos ordines exequitur, sed politicus psittacus dissimilis, voce aliena non canit!
  Miles formica bellica est, et politicus stercore superne fundit, pinguem fucum agminis!
  Miles fortis est etiam timidus, politicus ignavus est etiam cum gallus!
  Miles nobilis est, sed non liber, politicus vilis est, immo servus passionum.
  Miles leo est, licet brevis, et politica vulpecula est et iam obsita!
  Miles est sicut angelus in inferno, et politicus est porcus convivium in pestilentia;
  Commodius est puer discalceatus per nivem currere quam politicus calceatus inter umores versare!
  Puer, etiam nudus in frigore, felicior est quam senex in luto politici sermonis rixa!
  Mulier nuda et discalceata non tam timet, quam quod politicus masculus calceos suos induet et tres pelles abscindet!
  Mulier formidolosa est, sed parum est quod vere illam terreat, dictator masculus specie formidolosus, sed umbra sua fugit!
  Dictatori enim silentium aureum est, si subditi sine murmuratione in loculos positos linguas pati possint.
  Dictator asseverat saxum durum esse, re vera tyrannus silicarii obmutescit!
  Crura eius puella pulsat cum pedibus nudis per lapides acutos currit, politicus turbat cum calceata inter flumina!
  Foemina nuda calcaneo acuto transfigi potest, veterarius politicus calceatus ne ingenio quidem penetrabitur!
  Foemina mallet nudis pedibus ambulare in frigidis quam igneis politicorum orationibus calceari!
  In gelu, cor calidum non refrigerabit, et oratio ignea politicus non calefaciet!
  Flamma in corde habet amantem, sed cacas in iecore politico!
  Igneum cor habet miles amantis, et politici stomachum habent struthionis corruptae, et faucium Pythonis avari.
  Miles honorem servat - is multum constat, vir politicus impudentiam vendit, quae non valet denarium decrepitum, sed tres charissimos constat!
  Miles tunicam griseam habet, et multum cinereum in capite habet, politicus pilum lupi cinerei habet, et cardinales cinerei aspirant!
  Politici mittunt milites ad effundendum sanguinem propter verbum rubeum, et propter negotium nigrum amorem produnt!
  Miles corpus suum maculare potest, sed in anima pura manet, nec latrina politicum adiuvabit ut lutum spiritualem abluat!
  Miles malos guys causa Matris habet, politicus omnia bona ambitione propter suam necat!
  Miles qui occidit, non est homicida, politicus promittens - non implet!
  Militare nonnumquam impossibile est sine parcitate sibi, politicus nihil possibilis sine sui commoditate, sine aliis parcens!
  Miles leo est qui arietum imperio caret, politicus vulpes est quae solum arietes cum cerebro gallinaceo obedit!
  Miles non semper leo fieri potest, sed maximum est non evenire ut asinus e quo tres pelles demissae sunt!
  Miles autem non semper ut angelo se gerit, sed in profundo animae suae Deo devotus, politicus semper angelicas orationes paradisi promissis effundit, sed etiam in superficie spiritus se esse manifestum est. devotus satanae!
  Miles sine ocreis in proelio relinqui potest, at politicus calceos, in omni re!
  Miles camouflagium aequabile gerit ut patriae causa superstes sit, politicus chamaeleontis est ut suffragium moraliter interficiat ut thronum capessat!
  Miles in pugna ruit sicut canis ad aprum, Politicus in tergo multum latrat et sues!
  Bonum est miles fortis esse ut quercus cum inimico congressus, peius est stultum esse quam truncum cum politico contactu!
  Carnifex securi capita scindit, miles bayoneo gutture figit, politicus lingua cerebro destillat, et post cervicem viscis vocibus strangulat.
  Melius est militem esse lupum ferocem quam timidum leporem, praesertim cum cum politico boa constrictor!
  Miles esse potest aspectu truculentus, sed in profundo mitis agnus, politicus vultu angelico porcus actu typicus!
  Milites semper fortes sunt, etiam cedentes imperatoriae tantum tumultuantes, politici semper imbelles, etiam cum impugnantes, opportunam fraudem committunt!
  Militat iussu paribus et fortis pugnat, Politicus infirmos sua voluntate invadit!
  Verus miles non semper generosus, sed semper suum officium adimplet, politicus, etiam regali stemmate, promissa semper non servat!
  Miles interdum in vacatione utitur meretricibus, politicus semper operatur et quiescit meretrix, quae suffragatoribus utitur!
  Meretrices solvit sanguine miles, ipse politicus prostibulum est, honosque suffragii spolietur.
  Miles glandem in pectus hostium immittens, vir politicus porcum in sacculo immittens, et bile in iecore necat!
  Clamor in proelio miles, politicus etiam non tacet, sed si bellator in proelio victus est, quia clamor, heu, scutum non est!
  Miles non semper stella est, sed rerum gestarum gloria per saecula non labatur, politicus semper ad munus luminare contendit, sed eius infamia fingitur!
  Miles cum balineo acuto laborat et bona conscientia figit, politicus adiuvante linguae pollice verberat, cuius acumen conscientiae caret!
  Potest miles vinum nimium bibere et se defricare, sed non, ut politicus, in ebrietatem verbalem fluxum sine modo effundet!
  Puella nudis pedibus parata est sine timore ad amasium currere, at quo metu vetat a politicis calciari se patitur!
  Politicus vulpes est, cui suffragii incolae pulli cauea sunt, sed cibum qui pulli intelligentiam devorant, politicus certe porcus lapsus est!
  Milites galli pugnant qui ova aurea pariunt, pro ducibus Turcis qui vicissim a politicis vulpes devorantur!
  Militem impetum, credens victoriam, politicus ab tergo pugnatorem reprehendet a principiis devians!
  Recedunt interdum milites, quia felicitas mutabilis est, sed semper cedere rei publicae, felicitas eorum in fraude et porco labatur!
  Puer discalceatus nimis callidus est ut politicus eum sub calce suo pellat!
  Cum nudi pedes puellae acutis lapidibus vulnerantur, cor hominis laedunt, at politici, qui pulmentum crambe cogunt, iecur suffragii taedis calceis feriunt!
  Miles mortem non quaerit, qui vult vivere, vir politicus viam electionis promissae non quaerit - nummi in suffragiis vult!
  Miles semper iuvenis cordi est, etiam griseus, senex perfide politicus in hepate sedens, et calvus diabolus etiam coma.
  Antiquitus miles gladium habebat, deinde machinae sclopeto substituebatur ut facilius inimicos interficeret, et lingua politicus eo tempore habebat - funestiorem quam quod fieri non potest!
  Miles apparatus bellicus est, sed homo manet, in politicis nihil humanum est - bellum est machinamentum contra rationes rationabiles!
  Melior est cochleare ad cenam quam slurping brassica pulmentum cum pilis calceis!
  Si difficile est amicos facere in politicis sicut lupi in sarcinis, saltem non stupra invicem in lecto!
  Civiles rixantur sicut lupi, et ponent sibi invicem porcum sicut vulpes!
  Molares lupi sub pelle ovina etiamnum celare possunt politicus, at assem porci nihil celare potest!
  Politicus qui assem suillae ab suffraganeis celare non potest, assis non valet!
  Politicus tantum suffragii cochleet ut lupos ululant!
  Homo politicus sine lupo, sed cum habitu porci vetitum ad vitam caninam feret!
  Politicus se manibus tradit, lingua in sinum accipit, animam ocreis calcat!
  Si politicus septem sextas ferias in hebdomade habet, suffragator otiosum diem natalem Lunae habet!
  Non refert die Lunae nasci, clades est dictatorem die Dominico eligendum!
  Cum tyrannus in comitiis die Dominico in gratiam electionis factus est, periculum Lunae solidum te paras!
  Manum ferream eligens, catenam ferream circum collum tuum accipis!
  Sed manus ferrea melior est virtute quam os crus LICENTIA!
  Melior est crudelissima potestas quam LICENTIA plena, facilius unum tyrannum quam mille fratres sustinere!
  Princeps verus debet esse sicut princeps in populo, et non rex nudus!
  Paucissimi sunt in re publica principes fabulae - sed solidi nudorum regum!
  Princeps rex futurus est, Rex nudus decoctor in praesenti!
  Fabulam principem mulier exspectat, sed nudum regem accipit, suffragator Messias est, et hypocritam impotentem vel improbum tyrannum accipit.
  Mulier principem expectat donec uxorem ducat, suffragator exspectat electionem adimplendam promittit donec cancer in monte sibilat!
  Politicus est dominus mendacii et excusationum avi, et in facultate cochleae propugnator mundi est!
  Politicus unam tantum habet occasionem ut primum imprimat, et assiduum cochleae occasionem!
  Politicus scit duo tempora duo esse quattuor, sed probare conatur quod addendo ei duo verba, totum mundum habebis.
  Politicus vult potestatem et thronum leonis habere, sed secundum fortitudinem est maxime gallus, et vulpecula ex positione fodit foveam ad plantandum porcum!
  SUFFRAGATOR habere debet nervos ferri non rubiginem ex pluvia verborum politici!
  Facilius est credere caelum in terras cadentem quam dictatorem meretur in coelum evehi!
  Semper paratus est politicus ut philomena promissiones effundat, sed promissionem adimpleat quando cancer in monte sibilat!
  Cur tam difficile est electionem promissionum implere - balaenam oculis tuis edere potes, sed magnum cochleare os tuum disrumpet!
  Potes omnia, quae imaginatio trahit, si promissa politicus non caret rationabili imaginatione!
  Politicus paratus est animam suam diabolo vendere propter potentiam, sed satanas non emit id quod non valet denarium et vadit in manus eius gratis!
  Politicus Deus fieri non potest, sed facultas cochleae est ipse satanas!
  Mundo suffragator vult in re politica ut cibum edat, sed unum tantum accipit ex sordido politico - sus plantato!
  Coquus politicus unam partem acetabula habet aurium noodles, unum genus carnium suillae, tertium cavum doni cum melle promissionis ex rivo facundiae, ac demum betula polentam et caseum in muscipulo. !
  Politicus est cocus qui fercula inedibilia ad dulces sermones praeparat, quo facilius sit ipsum suffragium deglutire!
  Politicus est cocus qui suffragatorem generose melle eloquio pascit, sed mel etiam amarum si in eo mergas!
  Si dictator cum callido meo leges suas ad nihilum reddiderit, hoc modo praetor iterum bast!
  Bellator semper iusta de causa pugnat, politicus omnia trophaea sinistra capit!
  Bellator manu sinistra germen iusta de causa, politicus lingua sua omnia sinistra gestas accipit!
  Bellum oceano est oppositum amoris, sed etiam requirit fontem sanguinis!
  Bellator Deus non fortitudine, sed nobilitate angelus!
  Miles galeam ferream, bayonet ferream, cor aureum, at politicus ne denarium quidem aestimat!
  Milites ut oves saepe ad caedem impelluntur, sed cordi sunt leones, et politicus qui sicut leo rugit ovis typica est!
  Miles quoque mortem timere potest, sed tamen magis dedecus timet, et politicus pro vita trepidat, sed olim honorem amisit!
  Milites, hostibus victis, victoriam celebrant, politicus, fallax veterrimus, ignavos celebrat!
  Puer bonus esse potest bellator, sed politicus numquam crescet ut suffragatoribus respondeat!
  Melius est esse puerum discalceatum, quam politici calceos induere et iuventutem tuam surripere!
  Puella flos est magnificus qui arescit, sed numquam odorem amittit, politicus stercoris acervus est, thronum ascendere potest, sed plus foetidum erit!
  Miles verus homo est, mulier malevolus politicus in braccas!
  Miles nobilis iras habet sicut rugitus leonis, et politicus habet vilem hystoria, verbum arietis.
  Miles raro diem differtur, sed politicus septem sextas ferias septimanatim habet, et constituentes diem natalem suum die Lunae celebrant!
  Miles lapsus urget discursibus, vir politicus semper moraliter cadit et in sinum deprimit.
  Miles interdum homo manens per lutum compellitur, et politicus in veste nitida, et remanet porcus rixa Coloniensis!
  Miles honorat et manet cum honore, Politicus porcum labitur et manet porcus!
  Miles globulis in ordine, politicus instar apri clunes habet!
  Aures fortis haedos miles, et politicos ad valetudinaria psychiatrica mitte!
  Homo ex simia oriundus dicitur, sed statim clarus politicus porcum manebat!
  Labor ex simia hominem fecit, et undercover politicam in mixturam vulpis et porci versavit!
  Operarius laborat et interdum alcoholem bibit, politicus porcellus est et semper fluxum verborum vomitum!
  Crescit miles de proelio ad pugnam, politicus ab uno electo ad bellum, magis ac magis vertit in meretricem!
  Ardent oculi iuvenali pugnatoris incitato, Politicus pileus urit ut fur, socordia cynicus incensus.
  Miles electionem habet: pectus in cruces vel caput in dumis est, dum politicus in electionibus cruces non nisi cum appetitionibus, suffragiis et brassica capitibus habet!
  Miles statura etiam exiguus ingenti animo, politicus etiam dignitate, conscientia pigmy!
  Miles feminae corpus dono ad facinus vult, et politicus immerito totam regionem cancri ponit!
  Miles semper tempus et locum habet pro feato, sed id efficere non semper potest, politicus in continuo tempore angustiae certum tempus erit ut porcum capiti suo imponat!
  Politicus unicus est creatura alata in natura quae super caput omnium cacat!
  Unusquisque in scholis scit bis duo quattuor esse, politicos tantum, non multiplicando numeros, constantem divisionem in suo sinu producere!
  Miles discit per labefactationem, politicus suffragatores assuere conatur ad mentem quam bene valere potest si quis pollices verberat!
  Omnis miles pugnator est, in aequo tantum interest, omnis politicus meretrix, in gradu lenonis tantum interest!
  Miles partim carnifex est, quod etiam sanguinem effundit, politicus nebulo totus est, quod cerebro stillat!
  Si dux ad nuptias invitatur, tunc miles invitationem accipit ut in patria libera salvet ut nuptiae in libera patria ludantur!
  . CAPITULUM #5
  Maior pars militum fuit custodiae imperatoria. Hi eliguntur samurai in mikado residentiae. Pro eis triumviratus liberi bellatores tulerunt.
  Iaponici minas semel et pro omnibus finire voluerunt!
  Puer aeternus Robur globulum nudis digitis pedum natorum pressit, et letalem vim exitii verberavit, et solis ortu bellantium terra.
  Dentibus denudabant robur et canebant;
  - sum fortissimus in mundo;
  et macerari in latrina!
  CACHINNO Albina notavit, dentes puerilibus denudans et cantans;
  - Unus duo tres! Omnes hostes perdere!
  Nudaque, sculpsit tibiis, puella premet globula. Hyper bellator iustus est.
  Alvina tundebat samurai nuda, decorus, rosea calcaneo et cooed;
  - Pro Patria, - Mater nostra!
  Incredulis Albina risu notavit:
  - Utrum magna? Et quid sibi vult mater?
  Alvina denudavit dentibus et respondit:
  - Diu intellegite matrem strenuam - puellas mente intellego!
  Et iterum videamus nos urere milites. Quod cum fecissent vehementer.
  Robur interim nudam, puerilem, perusta crura ad hostium sclopeta monstrabat et de vitae sensu cogitabat.
  Quisque homo suam habet missionem in vita. Et contra hoc non potes disputare. Exempli gratia, Robur maxima in technologia inventa fecit, et ei successit. Et nunc opus est ut nostra dictatura laetum faciat humanitatem. Et haec est eius principalis missio.
  Et Robur, Iaponica comminuens, cecinit;
  - Ecce missio venit, et tunc Russia, in loco Nicolai, me eliget!
  Et hoc est quot mortui sunt Iapones. Iusti acervi cadaverum. Custodes phalanges imperatoris, qui dementiam Russiam contingerent, moriuntur. Attamen, si solum cum Russia tsarist, haec dimidia tantum molestia est et hic technicum ingenium Robur contra eum est. Etiam sit amet magna lacus.
  Iterum coepit Robur ales aphorismos emittere, qui facile a puerili lingua evasit;
  Melior est daemon poenitens quam angelus caducus.
  Optima via est ad iustitiam constituere omnes puniendi!
  Quaelibet vegetabilis suum tempus habet, et canis catenam pro prandio et lorum ad cenam habet!
  Caput imperat sapiens, sed leves digitos capto. Una sine altera impossibile est, mens sine corpore, sicut anima sine carne.
  Non semper sapiens in throno, sed semper cum rege in capite!
  Ne in praeteritum quidem exspue, si in futurum vomitum oceanum finire non vis!
  Etiam minimum verum bonum praevalebit gravissima somnia et incepta!
  Novissimus stultus potest occidere, sed verus primus genius potest resurrectio!
  Humanitas aut omnipotenti Deitati augebitur, aut ad simiarum squalorem descendet, sed impossibile est in uno gradu manere, sicut in ore terrae motu nummi stare est!
  Melius est semel gladio exacuere quam millies lateri minari!
  Si vis felix esse, bene nubere: si sapientiam vis habere, male nubere!
  Deficit matrimonium, cum manus sponsi exacuti sunt ad id quod sponsae non satisfacit!
  Etiam puer potest occidere, sed resurrectio ad gradum semiurgii maturescere debet!
  Leo carnivorus est rex bestiarum, sed vulpis astutia perniciosissima est.
  Cum rex asinus factus esset, vulpes se Deum putabat, et residui quasi asini arare debebant!
  Regulae stabiles sunt in latrunculis, in politicis lusus est sine legibus et licentia!
  Latrunculorum lusus est magnis mentibus secundum claras regulas, politica lusus omnino non est, nam magnae scelerati secundum vagas notiones!
  Maxima mens potest stulto exponere - cur res publica mera dementia est!
  Magna inventio rotae est inventio ad utilitatem hominum, sed facultas suffragiorum in circulos pellendi maximum est maledictum!
  Nam dolor dolor, funis vivificator est ut exiret e vallis. Laqueus stulto est, et virtus calamitatis est!
  Pugnus pardus quinque digitos habet, sed quicumque eos verberat ne unciam quidem conscientiae habet!
  Durissima res ad credulum suffragatorem cadere est ex montibus auri a politicis promissi!
  Quo altior est mons aureus promissionibus politici, eo verisimilius suffragator collum eius evulsum franget!
  Politicus interdum suffragationem sustinet - sicut laqueos suspensus est!
  In artibus sunt omnium artium magistri, sed in re publica una lingua sollertia est!
  Manus etiam peritissimi omnia figere non possunt, politici autem inepti linguis omnia rumpere possunt!
  Fortissimus vir manibus ne linguam quidem levabit, sed vir politicus lingua sua totam rem publicam non leviter deprimet!
  Cobra sibilat antequam venenum in corpus dimittit, et politicus sicut philomena, animam veneno fundit.
  Serpens venenum per dentes emittit, politicus venenum per linguam emittit, quanto verius occidit!
  Veritas interdum amara est, sed sal veritatis eius sanat, politicus semper dulcis est, at mel eius diabetes fallendi causat!
  Ex ore politico mel non est sine pane, at panis labor sine sale veritatis non est!
  Cum dictatorem spectamus, respublica invidet, fundens sanguinem suavius quam jam in ore illinitur!
  Dictator tam acerbum est quam absinthium, sed sal veritatis in eo est tantum in iocineribus subditorum!
  Politicus popularis orationem suavem habet, dictator politicus primum orationem, deinde caput umeris habet!
  Ut curriculum in re publica facias, tria praecepta scire debes: silentium est aureum, oratio mel debet esse, promittens in tribus scriniis, ex VESTIBULUM sume tribus modis!
  Politici aliud dicunt et aliud faciunt, uno excepto - vere cum illis non eris!
  Cum calceatus homo induitur, decoquet homo, et mulier cum extrahit calceos, multiplicat fortunam suam.
  Non omnis homo locum quidem angeli vindicare potest, sed quaevis mulier iam dea potentia est!
  Denique omnino destructa est custodia, et palatium ex parte dirutum est.
  Nunc necesse est cogere Mikado ut sine exceptione deditionem Russiae subsignet ac deinde referendum sit de inclusione Iaponiae in imperio Russico.
  Donec id maximus est.
  Puellae arma exstaret et in elit exissent.
  Eis nemo restitit.
  Mikado eos una cum ministris exspectabat. Adspectu nudis pedibus, erubescebant dignitates, erubescebant.
  Albina imperavit;
  - De genibus!
  Mikado et ministri oboedienter se demiserunt. Contremuerunt timore.
  Alvina dixit;
  "Nunc oscula nostra vestigiorum!"
  Quod ut verius persuaderet crepitu, duos satellites imperatoris abscidit. et tunc nudos pedes fudit in sanguinem qui ex mortuis effusus est. Post hanc etiam Albina in coccineam liquorem conversa est.
  Postea puellae rubrae, venustae, parva vestigia crurum reliquerunt.
  Imperator et ministri obedienter eos osculabantur. Et haec fuit humiliatio fortissima Iaponiae.
  Tum utique necesse est tibi solis orientis terram deditionem subsignare.
  Albinus et Alvinus totum scrinium ministrorum subscribere coacti sunt.
  Tum mikado iterum genibus flexis nudas, cruentas plantas aeternarum puellarum osculatus est.
  Ita occupatio Iaponiae perfecta victoria facta est.
  Nunc autem adventum militum Russorum exspectare debes. Ceterum in radiophonicis denuntiatum est Iaponiam in deditionem venire.
  Robur valde gavisus est, et puer aeternus exclamavit;
  - Totum imperium ego vici!
  Et risit.
  Et puer aeternus, qui immortalitatem dono accepit, placuit volucrum orationum collectionem continuare;
  Ut gaudeas in victoria et non luges cladem amaritudinem, opus est sudore diligentiae et scintilla ingenii!
  Militis in corde suo cum ire impetum sentit, et vir politicus diu in iecore mittitur ad necem!
  Miles interdum dubitat de mandato competentia, sed politicus sine ulla dubitatione idoneus est in facultate mentiri!
  Miles est filius aquilae quae adversarium mordet et in caelo volitat, politicus est filius vulpis quae super caput eius et porcos in sideline cacat!
  In proelio fortiter vicerunt eum antequam pugnaretur, ignavi sine ingressu perierunt, politicus etiam ante tropaeorum partem fraudavit!
  In proelio, copiae semper sunt inaequales, quis fortior, aliquis debilior est, omnesque aeque boni sunt in re publica ludentes!
  In proelio miles sclopeta ex machina sclopeta, et politicus in tympana postico linguam suam frustra!
  Miles ad facinus incitari non debet - semper est paratus, et quovis momento te politicus emittet!
  Miles sicut feles habet novem vitam, et politicus sicut infernus decies centena millia personas habet!
  Miles, etiam si corpore infirmus est, est mentis sanus, et politicus semper obsessus est magno desiderio cochleae vet!
  Robots male non possunt, milites reales non cedere, et politici a natura adiuvare non possunt sed cochleae!
  Bellator ter bellator est, politicus decies centies porcus est!
  Miles primo et principaliter homo, et secundo bellator, politicus porcus in primo gradu, vulpes in secundo.
  Mulier nudis pedibus aliquem calceum consequi potest, facile est pedibus sine calceis, durum est sine cerebro vivere!
  Mulier non puduit nudum calcaneum ingerere, multo gravius est si quis te terit et tres pelles excidit!
  Politicus sicut piscina trudere potest, arma autem eius sicut fluxus gelata verbalis est!
  Pediculus in itinere miles potest accipere, sed politicus qui in tergo est, iam est pediculus stercoris voca- tus, et etiam sues omni tempore!
  Politicus est ovis illa, ex qua lanam non accipies pro sentibus ocreis, sed pulmentum brassicae slurpe calceis spurcis!
  Porcus dat escam hominibus et lardo, et porcus politicus solum noodles pendet auribus et caseum ponit in muscipulo!
  Locutio politici solidum polentam est et promissorum farrago, cui caseus exiguus muscipula est, qui cibum tantum ulceris destitutionis causat!
  Miles feminas et matrem amat, ipse politicus tamquam mulier levis est et potestatem in patriam amat!
  Miles facinus perficere vult et fortiter fieri, vir politicus facultatem semper invenit ignobilitatem committendi ac praemium recipiendi!
  Si miles stellas non numerat, citius aut serius in loris scapulis merebit, sed politicus, considerans se stellam, ne in sepulcro quidem merebitur crucem!
  Miles non semper locum habet sub sole, sed anima clara est, interdum politicus loco luminaris, sed ipse diabolus in spiritu est!
  Miles gloriam quaerit et superesse cupit, politicus iam pudorem invenit et in magna via vivere vult!
  Miles salutat et manet cum honore, Politicus labitur porcus, et manet ipse aper.
  Militares ministerium ventrem crescere non sinit, sed amisso ventre, homo immortalitatem in cordibus hominum acquirit, et politicus, confecto ventre, in iecore manet.
  Miles ventris non parcit, et venter non habet ut a puellis amari, venter politicus concutitur et mammoth elaboratur, et ob hoc invisi sumus suffraganei!
  Felicior est puella discalceata quam vetula, quae a hariolorum calceata est, promittens iuventutem et opes aeternas, sed pro iuvenili pelle tres pelles scissae!
  Miles non admodum communis est, sed ingenio et virtute non inferior, politicus satanas non est, sed ad vilitatem, adhuc habet aliquid discendi a diabolo!
  Nuda calcaneus foemina est rotundus et seductivus, nudi reges, quibus politici coram nobis apparent, persona avulsa, sermone rotundo, sed taetro.
  Gubernator alatus non natus est, alas accipit in certamine, politicus naso non nascitur, sed suffragium naso sine difficultate relinquit!
  Miles in tormentis natus, Virtus politica inter suffragatores cruciatum parit!
  Dominus tamen miles non est, sed discit e proelio ad pugnam, politicus iam non est angelus, et imperito ab uno ad bellum electionem accipit!
  Qui reptare natus est, volare non potest, sed servus a nativitate ad thronum volare potest, si picum, intellectum noctuae, aspectum aquilae habet.
  Fortissimum in bello vincit, et maximum robur est in astutia, sic vulpes semper leonem occupabit!
  Miles eam non tam vi quam ingenio accipit, fortissima pars corporis cerebrum est, quamvis sine musculis, linguaque perniciosissima, quamvis a dentibus.
  Miles balteum constringit quo facilius currendum, politici suffragii cingulum restringunt et dispergunt!
  Miles pennas spirituales et aquila in anima habet, politicus denarium porci in spiritu habet, et anima peior est porco!
  Nudum calcem mulieris hominis lingua libenter lambit, at stulti homines libentius etiam politici lingna a calceari se patiuntur!
  Politici habent linguam longam, sed manus brevissimas ad implendum os dimensum promissum!
  Qui intellectum habent, sunt volatilia ad mellis loquelae politicorum, et qui mures habent avaritiam, ruunt ad caseum gratis in muscipulo.
  Raro stulti sunt politici, e contra, saepius stulti sunt ii qui voces mellifluos eiciunt, et aures ad hoc perstringunt, et sine braccis relinquentur!
  - Sinus ipse politicus est, et sinum hominis est, et sinum eius fundum non habet, sed ex ea tantum fici suffragii potest!
  Invasor ocreis proterit humum, femina nudo pede proterit virum, gemit tellus dolore, labris homo gaudens.
  Miles occidere non vult, sed officio suo conscie, politicus sanguinem desiderat, nec conscientiae unciam habet!
  Miles cricetus non est ad commeatus, non cupressus ad celandum, nec rat sua rodendi, sed vere leoninas dentes habet cum iusta de causa pugnat!
  Militis unitas est pugna, politicus iustus est militans nulla!
  Politicus non est miles aut bellator, sed efficacissime lingua longa interficit et de cardine suo tectum dilacerat!
  ramenta truncis utens longa lingua, serra eloquentiae secat dictator!
  Fortissimum os lingua, si non est lingua.
  Si politicus elinguisus est, ossa in polemicis non colliget!
  Politicus adhuc est ille fructus, nunquam maturus ad suffragia alat, sed putidus a momento suffragii aestimationis exhibitus est!
  Fructus politicus est qui, succum eloquentiae effundens, suffragatores in herbas vertit!
  Uter vodka dimidia sextarius funestior est quam duodecim Hitlers, ideo bibamus ad hoc quod solum Vocatus Russos et nos omnes necat!
  Puer nudo calcaneo dentes inimici pulsat, adultus cum politicis calceatus manet canis edentulus qui lunae ululat!
  Fama magna militi non facile venit, sed sapit, at politicus interdum in magna infamiae notoriae currit!
  Miles levis est bellator, utcumque pugnat, politicus abominatio est tenebrarum, utcumque stat sub vexillo!
  Non refert quid sit sub vexillo militis, summa res est quod animus ardet in corde suo, et color color in re publica non refert, ille ignavus erit in iecore suffragii!
  Miles sub malo vexillo plus meretur reverentiae quam politicus sub iure emblematum, at neglegens emporium, porcum ponens!
  Communismus est paradisus quem homines callis manibus etiam in terra aedificant, politici autem sus planetam in infernum vertunt, bonum longis linguis destruentes!
  Miles pro matre semper mons est, vir politicus solum silice retardat, porcus eius pugnator Euax est, ne nimium crap!
  Mulier tacite potest esse miles bonus, sed politicus, etiam in braccis suis, mulier foeda est et loquax!
  Civiles habent longas linguas et infinitas cupiditates, sed terram occupare, manus breves sunt, et mens minus est!
  Noli gloriari de ferro technologiam, si gelata spiritum habes, tunc barbari fustem ignavum dederunt in caelo et in terra!
  Politician, nugas molit, e quibus non farina panis, sed solida farina, noodles auribus suffragii!
  Miles est miles qui draconem pugnat, sed hic draco in tergo est et non capita septem, sed decies personas habet et innumeras canales porcos!
  Miles, ut pullus pullus non fiat, anserem esse debet, politicus, ut in barbecue suffragii ferat, laetus erit defricare, non commilito!
  Pueri tantum milites sunt, sed a proelio ad pugnam, politici etas, ab uno ad alterum bellum comitia, in maiorem etiam insaniam cadunt!
  Imberbis miles esse potest, sed bellator gloriosus, et politicus in omni situ non potest non caudam relinquere!
  Puer somniat se bellatorem aquilae fieri, sed non liquet ubi politici-porci ex tam sordido veniunt ut taetra de illis etiam somniare possit!
  Puer pugnantis natus mallet discalceatum in nive currere quam se sineret politicis calceari et in cochleam sensim converti!
  Mulier nuda non est pullum gallinaceum, cujus braccas tollet, et etiam superbum principem in nudo rege convertet.
  Puer crescit in militem, et quis politicus in iuventute fuit, si ex illo porcus tantus excrevisset?
  Meretrix honesta est cum clientibus, pecunia pro voluptate, et politicus est mendacis totus, suffragia et tributa pro destitutione.
  Politicus est meretrix valde pretiosa, a qua periculum non solum syphilis cerebri, sed etiam porcum in sinu tuo comparas!
  Politicus talis est meretricis genus ut non vestes exuit, tres pelles ab suffraganeis dirimat et inficit, per TV!
  Non bis idem flumen intras, sed porcellus improbus assidue duodecies vices reeligi potest!
  Animalia et pueri non placent cibum sine sale, sed cur cadunt adulti ad dulcem civilem loquelam, qui carent sale veritatis?
  Sal veritatis amarum est, sed medicamen habet, suavis est politici locutio, sed diabete mentis causat!
  Homo non vult arrhabonem esse, sed curriculum in exercitu incipit cum gregariis, politicus non vult per praecepta ludere, et curriculum in re publica cum iniquitate ducit!
  Homo politicus, qui laesiones carpit, magnus ipse asinus est, et hominem non habet!
  Miles non bis morietur, sed ter tradet politicus et decies ter decipiet!
  Duae mortes non fiunt, et ocreas tuas nudis pedibus exuere non potes, sed politici omni tempore necant et tres pelles lacerant!
  Puella nudis pedibus in nive currere non timet, sponsus timet ne stultam esse soleat, calceatum ad aures!
  Miles in bello simul adolescit ac maturescit, politicus in subtegumento dimicat, senescit ac maturescit, simul feram deprimit!
  Miles conscriptus privatus est et professionalis in bello, politicus extrema nesciat, victoriae professio!
  Militem esse oportet silicem, sed ad saxum non corde, politicus lapidem pro corde diu habuit, sed iaculatoris duritiem habet!
  Bonus miles in proelio est sicut diabolus - necesse est ut ignem extinguat, politicus in vilitate peritus ipse est satanas, et promissionum plenitudo caligarum typica est!
  Militis in acie moriatur, sed melius est quam sub rivo dulcis ab ore politicorum obdo perimatur!
  Quisquis bellator natus est, heros peribit, quisquis politicus fit, iam mortuus nebulo et cadaver ambulans!
  Politica est, cum aliud dicunt, aliud significant, aliud faciunt tertium, evenit diatessaron, sed tamen in obliqua et in iecore remanet abominatio!
  Non sunt in re publica fratres, sed sunt multi propinqui, nullae fabulae principes, sed nudorum regum excessus, nulla veritas ad momentum quidem, sed satis erit plus uno mendacio. generatio!
  Amor venit cum non expectas, politici haerent cum non vocas!
  Omnia saecula amori obnoxia sunt, politici omnem vilitatem tractant!
  Monstrum politicus est homo formosus, sed nulla luxuriosa tela suum assem et dentes lupum celare potest!
  Militat etiam genus monstri, quod in acie occidit, sed politicus dissimilis est ex aequo, at semper amittit suffragator!
  Mulier amorem ac felicitatem sibi ac suam familiam desiderat, politicus imprimis studet ad alios spoliandos et pecuniae amore obsidetur!
  Foemina est rosae similis: odorem suavem, splen- dorem, spinas acutas, et quid politicus aspectus est, foetorem, miseram speciem, cactus causticitatem?
  Forma mulieris est pulchritudinis et puritatis, etsi non semper idealis, sed politicus semper signum erit vilitatis et turpitudinis!
  Puer discalceatus non peccat et in sinum suum intrat, quotiens politicus turpia facit et in eo porcum ponit!
  Puer armis ludere amat, sed venustas est, politicus amat crepitando, sed pro timore fastidium et risus movet.
  Homo oriundus, ut phisici dicunt, ex simia, politicus, licet primas typicus, praesertim felix populus, necessitudinem cum dracone habet!
  Divinam hominem natura creativam habet, at politici crucifigunt se esse naturas daemones iustos et chaos creasse!
  Politicus est diabolus in carne, non solum dominus inferni, sed creator inferorum in terra, in quo daemones exire potestate et crea chao!
  Miles iudex est Dei et temporis, vir politicus spurius est sine iudicio, cuius tempus nullum novit iniquitas.
  Miles pacem non petit, tempestas non annuit, politicus res gestas sepeliet, parasitus valde invidus est!
  Miles interdum invitus est bellator, et occidere non vult, sed officium Matris sacrum adimplet, dum politicus est voluntarius proditor qui suem vult, non suffragii obligationes adimplere!
  Miles sollicitat in proeliis, Politicus dolos facit junctiones, rem pacifice non potest solvere!
  Politicus talis est generalis ut pro epaulettis lora scapulae schedulae stulti gestat, quamvis ipse vulpis sit!
  Miles chartas ludere potest, sed politicus epaulettas senariorum etiam sine ludens gerit!
  Miles admodum frigidus est Pugnator, cum caput accedit, Politicus porcus est, passer ab aquila accipiet!
  Scit miles quid sit timor, sed se ipsum superat, Scit politicus quid est honos, sed circumflectitur ipse!
  Si mulier nudis cruribus ingerere non timet, non sinit se ocreis indui, tunc nata est in camisia!
  Bellator quis non permittit se tribus pellibus nudari in camisia natus!
  Mulier, ne pudeat nudis pedibus incedere, timere sub calcem caligae sensitivae.
  Si ore machaerae devorare non vis, acrem animum et ferrum patientiam obtine!
  Punctum gladii stulti corpus transfigere potest, sed verbum sapientis acutum cor vere percutit!
  Miles diabolus est qui cor purum habet, politicus Deum asserit, sed sordidis cogitationibus impletur!
  Ne pudeat turpitudinis mulierem quaerere principem marem, nudo rege nubere pudor!
  Mulier quae nudis cruribus ope tres pelles scindit ex viro, nata est in camisia!
  Mulier, quae nuda carne nata in camisia est, hominem induit, etiam si caliga non sit.
  Plus est mulieri in camisia nasci quam ex nudo rege vestem luxuriosam accipere.
  Melius est mulieri nudum incedere quam per plenam stimulum calciamenti tres pelles divelli, melius discalceati quam retusa caliga calceari!
  Si mulier discalceata, nudo pectore, plausum frangit, et non probra et sibilat, tunc nata est camisia nec se calceari patietur!
  Infirmitates feminarum in vim attractivam convertunt, et si quis debilitatem ostendit, tunc impotentiae in paludem mittetur!
  Mulier ignoscere possit si velit bene, si quis velit aliquid consequi, non debet se dare!
  Locus aquile datur ei qui scit effundere quasi luscinia et non dinumerat corvos.
  Qui multum corvos numerat, est omnino alatus nec rostrum habet!
  Quicumque auro patriam vendit, assis non valet, et rubigine proditionis sub metallo nobili operietur!
  Exspolia posteris, decoques ad inane, Ut omnia crimina praeteritorum in gurgite profundo mergas!
  Bellator debet esse sapiens ut bubo, fortis ut aquila, et non in bello corvos, ne a pullo rapiatur!
  Nihil refert, cum pauci sint anni, perfecta calamitas, ubi non satis est ingenium et sollertia in quavis aetate!
  Puer miles esse vult et ad bellum ire ut heros fieri, politicus dux esse vult, a tergo sede, et vilitatem committere!
  Pultarium cum carne miles vult, sed betula ab imperatoribus accipit et porcum putridum a politicis consevit!
  In proelio, non solum bajonum acutum et machaeram ferream, sed etiam mentem acutam et nervos ferreos, manibus aureis inventoris.
  Non opus est populo monarcha in throno, sed in capite tsari, non argento politico sermone, sed in crumena argenti.
  Mentis et fortitudinis, ut vir et uxor, victoriam pariunt paria tantum, et commatrem ullius felicitatis - fortuna, non erit tertia omnino!
  Iuvenis viridis sed dulcis est, senectus amara et mucida, et mulier musca ad suavitatem, aegritudo senectutis quasi percita!
  Melius est iuvenem esse quam senem politicum;
  In adolescentia nulla res argui potest, sed in senectute et inertia desinet!
  Plus est gaudium in iuventute de labore quam de otio in senectute, ut bibamus hoc quod sine labore non finitur iuventus!
  Puella bona est in iuventute sua, cochleare ad cenam est, et apud inferos politicus est!
  Pueri nudis calcibus feliciores sunt quam adultis, a quibus politici tres pelles detrahunt, et ad aures penitus calceantur!
  Dum Robur haec componit, puellae cum officiali documento deditionis Iaponiae venerunt. Ita finitum est bellum. Sed ante Rommel multae adhuc sunt causae et problemata. Ceterum tres eorum potentia minime infirma vicerunt.
  Albina subridens Robur interrogavit:
  - Et quem nunc delebimus?
  Puer aeternus humeros humeros admovet atque suggessit;
  - Fortasse Russiam suscipiemus ad staterae causa?
  Alvina satis logice obicitur;
  - Tunc nullum punctum erat nobis ut Iaponiam deleret! Et si mutavimus aequilibrium potestatis, tenendum est!
  Robur nudum et puerile pedem impressit et declaravit;
  - Sed vides, satis nobis posse totum mundum vincere! Modo nobis vires ostendit!
  Huic Albina consensit;
  - Ita demonstraverunt! Sed praeter virtutem, etiam sapientia demonstranda est.
  Puer aeternus cogitabat. Centena milia hominum occidere non est bonum. Sed adhuc opus est tibi potestatem orbis terrarum occupare. Sed quid hoc facere sine caede sestertium milium militum et praefectorum? Eodem autem tempore seditiones rebellium, si hoc incidit, cohibere oportuit. Hic iam cruentum accipere potes sicut nulla alia in hominum historia.
  Sed cogitatio per mentem Robur emicabat;
  - Necessarium est telepathicum apparatum creare, qui mentis mandata omnibus hominibus daret. Aliquid sicut hypnosis ope undarum radiorum, tunc actu totum universum moderabimur.
  Huic Albina consensit;
  - Opus est specialibus undis graviomagneticis hypnosis. Et tunc omne impedimentum statim vincemus et totum mundum subjugamus! Et omnes gentes sub nobis saltabunt, et mandata exequentur.
  Addidit Alvina, denudans dentibus ;
  - Et frigidissima erit!
  Et terminator puellam nudum impressit, pedem excidit.
  Puer Robur concorditer annuit.
  - Similem apparatum explicabimus ac facile omnes sine exceptione subiugamus. Et tunc erit potestas absoluta in mundo!
  Albina giggled et cecinit;
  - Homines pro metallo, pro metallo;
  Ostendo reget Robur! Praee titulo!
  Annuit hoc Alvina, nictu socium suum;
  - Potestas nostra, sicut et virtus Sanctae Trinitatis, erit in aeternum! Et non solum aeternum, sed humanum!
  Huic Albina consensit;
  - Cum manus firma et laxius es humanus, homo factus es Omnipotens!
  Robur adnuit, nudo rotundo puerili calcaneo pugionem premens, apparatum levans ac cantus;
  Ille qui corde et animo caret;
  Confringetur continuo benigne!
  Puellae in choro summa voce exclamant:
  Frigidus calculus desiderium nobis ministrat -
  Vince hostes, sed medium noli numerare!
  
  ELF BIFA SUPERAS casus
  Elf Bif, varios orbes circumiens, in alterum bellum mundanum pervenit. Et quidem Germanos adiuvare statuit, sic etiam cana et formosa erat. Praeterea Bif etiam alliciebat hoc quod Nazis pro hone et contra Christianitatem erat. Ita Luftwaffe se coniunxit et gubernator factus est. Et cum dryadales multo velociores, validiores ac multoties superiores in reactione ad homines, ac etiam in tutela magica possident, Biff celerrime ustulo coeperunt.
  Pugnator, propter magicam, invulnerabilis factus est. Et unumquodque proiectum ex aere sclopetorum accurate scopo feriunt.
  Videbatur autem etiam tanta ac- tio sola non multum valere in bello.
  Sed Biff, ducentis aeroplanis in Mediterraneo iactis, ipsum Montgomeryum deicere potuit. Et hoc iam grave est. Vir ingeniosissimus dux Anglorum mortuus est. Bif Crucem ferream cum foliis quercubus, ensibus et adamantibus pro cruce militari accepit. Ille autem libellos tam cito accumulabat ut in mense tres aeroplana centum depressa haberet. Et die 20 mensis Augusti anno 1942, Rommel gravem in Alexandriam contulit.
  Sine Montgomery omnia cum Britannis erraverunt. Et inciderunt in laqueum Rommel et interfecti sunt. Bif hoc tempore plus ducentis aircrafts in hebdomada iacuit et etiam scuta humus ferire.
  Hitler non vacat scribere in iudicandis. Biff iterum accepit pro trecentis ascensoribus aircraft: Crux Militis Crucis ferreae cum foliis quercubus, gladiis et adamantibus. Pro quingentis aeroplanis, cruce militaris crucis ferreae cum aureis quercubus, gladiis et adamantibus donatus est.
  Copiae Rommel Aegyptum ceperunt et statim in Iraquia eruperunt, ubi tumultus anti-Britannis orta est. Germani quoque Cuvaitum ceperunt. Exercitus rubri exercitus Rommel copias in Iraquia aggressus est, sed hoc ingressum in bellum contra USSR Turciae provocavit. Quae res difficillima erat. Et Stalin offensa apud Stalingradum deserere coactus est. Germani primo Decembri totam urbem in potestatem suam capere poterant. Ac Paulus etiam pro eo praemium accepit.
  Exercitus rubeus cum Turcis pugnavit et in Transcaucasia haereticus est.
  Praeter phaenomena Bif, Massilia etiam excelluit, scores celeriter lucrata, etiam ob gubernatores Sovieticorum. Massilia etiam crucem equitis ferreae crucis accepit cum foliis quercubus aureis, gladiis et adamantibus pro quadringentis stratis.
  Et Bif pro septingentis quinquaginta stratis aircraft consideratus est crucem equitis ferreae crucis cum platinis quercubus, gladiis et adamantibus. Et pro mille - stella crucis militis de cruce ferrea cum quercu foliis argenteis, gladiis et adamantibus.
  Germani frontem in medio tenere potuerunt, etiam Leningradum conatum ut obsiderent.
  Paulo post, copiae Sovieticae prope Stalingrad mense Februario progredi conati sunt, at Germani omnes impetus paraverunt et propulerunt. Et Biff et Massilia aviationem Sovieticam terruerunt et factae sunt ad aces fabulosas proprie.
  Sed die 30 mensis Maii, cum itinera exsiccata essent et Germani lacus Panthera et Tigris novas evellere poterant, tum Ferdinandus sclopellum auto-propellens, novum offensum Nazis in Volga coepit.
  Totum bellum in Tertio Reich declarans plus armorum productionem duplicavit. Praeterea classis subaquanea Germanica Americae Foederatae et Britanniae vehementer angebatur, cuius effectus notabiliter vehementia bombingarum decrevit.
  Ita et damna locorum Wehrmacht copiae inferiores erant, et officinas opificibus magis idoneis evasit. Quod etiam Germanis arma emissioni ac praesertim aircraft addere permiserunt. Et Focke-Wulf ubi recte usus est, omnino non est malus.
  Et "Tiger" offensus et terribilis Exercitus rubri est. Germani munitionem movendo perrumpere potuerunt.
  Incommodum erat quod in Exercitu Rubro, qui victorias nesciebat, acerrimus erat. et multi milites deduntur aut deseruntur. deditorum magnus numerus, sicuti de perfugis.
  Ferocitas Wehrmacht antea non graviter fractus erat. Et in caelo Germani penitus dominati sunt. Americae Foederatae patiebantur, cum Britannia magna damna passa est.
  Praeterea multo magis elit quam ante producta sunt.
  Biff rationes tam celeriter cumulabat ut nova praemia ei inventa essent. Ad duo milia planorum, pullus dryadalis donatus est stella crucis equestris de cruce ferrea cum aureis quercu foliis, gladiis et adamantibus. Et per tria milia aircraft - stella crucis equestris crucis ferreae cum platinis foliis quercubus, gladiis et adamantibus.
  Ab Iulio 1943 Germani Caspium mare pervenerunt et copias Sovieticae in Caucaso oxygenii dederunt. Tum per campum devehitur oram.
  In fine Augusti iam in Dagestan erant et ad fines Azerbaijani accesserunt.
  deinde atrox pugna ad Tbilisi explicatur. Vires autem erant valde inaequales.
  In USSR proelium ad Caucasum plane amisit. Mense Septembri Stalin progredi conatus est in medio. Et iterum illae turmae eius adhæsit. Panthera-2 proeliis interfuit.
  Haec raeda magis gravis evasit in quinquaginta tribus talentis, sed tutior praesertim in fronte: 100 millimetra et 60 latera, et machinae equitum 900 multum satisfecit. Plus, tormentum 88 mm et dolium longum 71 EL.
  Contra talem piscinam non est facile resistere. Maxime si puellae desperatae pugnant.
  Gerda ad currus Sovieticos nudis digitis et stridore accensus est:
  - Nos sunt optima!
  Charlotte tundebat triginta quatuor cum nudo calcaneo et stridore;
  - Tertius Reich nobiscum est!
  Christina in Sovietica copias cellae pipiabat;
  - Dixi non pereffluamus!
  Magda calce pedum nudis digitis dixit:
  - Summus classis summa!
  Nempe in medio impetu repulsus est cum magna clade exercitus Red.
  Et autumno et hieme, Nazis captam Caucasum perfecit... Post quem positio URSS difficillima facta est.
  Et super gubernatorem Bubulae quattuor milia aeroplanorum emissa sunt. Pro quo donatus est Magnae stellae equestris Crucis Ferreae Crucis cum foliis quercubus argenteis, gladiis et adamantibus.
  Massilia etiam numerum mille stratorum aircraft attulit. Accepitque etiam laudum: Sidus Crucis Militis Crucis de Ferrea Cruce cum quercu foliis, gladiis et adamantibus.
  Et vere, Bif quinque milia aircraft deiecerat, magnam stellam crucis Militiae Crucis ferreae cum aureis quercubus, gladiis et adamantibus accepit.
  Mense Maio 1944, Nazis novum offensum contra opiniones Russiae emisit. Ictus in septentrionem, Leningrad, et per Volgam traditi, Moscuam a meridie transeundo. Atque hic impetus ingens est. Tonde in duplici forcipe.
  Exercitus rubri multum feroci animo amisit, sed adhuc validus erat.
  Novae T-34-85 et IS-2 piscinae graviores et potentiores erant quam priores. Potentiori LA-VII etiam apparuit. Verum, modicis producta est. Sed Yak-3 numquam in productionem abiit. Et ad finem Maii Germani iam mille ultimi jet ME-262 habent cum quattuor 30-millimetris tormentis in servitio. Et apparatus est novissimus valde formidolosus.
  Ita, et TA-152, quod Focke-Wulf substituit, non male est.
  Praecipua Germanica obterere "Panther" -2 et "Tiger" -2. Ultima piscina tormentum equitum 1000 habet, et est bonum secundum actum agendi. Ita Germani armorum seriem - magna perniciosa potentia. Imperfectum adhuc licet. Sed series E paratur, sed "Mus", exempli gratia, non optime se ostendit.
  Ita proelium incipit... Primum Saratov capitur a Germanis, deinde Kuibyshev.
  Bif sex milia aircraft iecit et accepit: Grand stella crucis equestris de cruce ferrea cum platinis foliis quercubus, gladiis et adamantibus.
  Tunc Germani etiam Ulyanoviscum ceperunt. Et in fine aestatis ceperunt Kazan. Exercitus rubri frons corruit.
  Mense Septembri, Bubulae septem milia aircraft iecit et novum adiudicavit: stella Grand Crux Equitis Crucis ferreae cum foliis quercubus gladiis et adamantibus argenteis.
  Et mense Octobri Germani ab aquilone perruperunt et circum Moscuam annulum clauserunt.
  Post haec, operatio Exercitus Rubri destruere et comminuere coepit.
  Mense Decembri, Bubulae octo milia aircraft missa sunt et stellam magnam crucem crucis ferreae crucis et aurei quercus gladii et adamantis receperunt.
  Et mox die Nativitatis, die XXV mensis Decembris, anno MXLIV, Moscuae praesidium, quamquam Stalini categorico ordine, in deditionem accepit. Et Gothus campus marescallus, qui caput cepit, magnam crucem ferreae crucis pro hoc accepit.
  Tamen, dum Stalin, ad Sverdlovscum fugiens, bellum continuare cupiebat. et sociorum spes adhuc erat.
  Germani tantum tantum bombed Soviet Sibiria habent. Potentes propeller agitatae Yu-488s et TA-400s sunt quae turbinis instar rapitur. et mortem et interitum in urbibus Sovieticis attulerunt.
  Elf Bubulae in caelo pugnare perseuerant et excursiones pyrobolorum participent. Et machina sua subinde laborabat, deducens adversariorum rivulos perampla perniciosa vi concussa.
  Mense Martio 1945 numerus planorum ab hoc elf fabuloso emissa novem milia superavit. Accepitque laudum: Star Grand Crux Militis Crucis cum platino folium quercuum gladiis et adamantibus. Et ipsum frigus!
  Sed mense Maio Germani Urales proficiunt. Eorum copiae celeriter procedunt. Exercitus rubri heroice tenere conatur. Sed nihil potest.
  Nazis recentissimas piscinas seriei E in proelium iam deiecerunt et revera eis resistere paene impossibile est.
  Praesertim contra E-C, quod tormentorum Sovieticorum ab omnibus angulis impenetrabile est. Et tormentum eius 128 mm fere omnibus armis letale est.
  Et E-C horrorem incutit in Sovieticis militibus. Praeterea desertio endemica est, ut deditio. Et haec deditio est ingens.
  Partitiones etiam orchestrae sonis reddunt. Alii e contra ad finem pugnant.
  Sed copiae inaequales sunt et iam mense Iunio Sverdlovsk et Chelyabinsk ceciderunt. Germani deinde trans Siberiam ducti.
  Urbes Sovieticae se perdite defendentes. imprimis Novosibirscum, ubi etiam pueri pugnaverunt.
  Proeliis atroces erant plenis in Asia media adductis. Sed mense Septembri 1945 plerique USSR captus erat. Sed mense Octobri ob gelu Germani trans Siberiam progressi sunt. Nimis extendebantur Communi- cationes.
  Elf Bubulae decem milia aircraft iecit et ob hanc stellam Magnae Crucis Crucis equestris cum argenteis quercubus foliis, gladiis et adamantibus accepit.
  Tum adhuc bellum in caelo fuit ... Usque ad annum MCCCCXLVI, Bif alia mille aircraft ac emittendi curaverunt et accipiunt: Magnae stellae Crucis Magnae Crucis equestris cum foliis quercubus, gladiis et adamantibus aureis.
  Ac deinde nova Germanorum taetra in extremo Oriente incepit. Americae Foederatae et Britannia bellum cum Tertio Reich et Iaponia bellaverunt. Sed samurai heroice porrexit. et peramplam virtutem et virtutem prae se ferebant.
  Exercitus rubri numero debilitatus est, sed nonnullae officinarum ad orientem cedentes adhuc operabantur. Et frontem tradebant, etiam elit.
  Germani prope iam ibant, sed tamen per aliquot menses, tempore quo Vladivostok pervenerant, cepit. Novembri autem, quamquam gelu, Fritz Chukotka adhuc pervenit.
  Ultimae civitates USSR ita ceciderunt.
  Elf Beef numerum prostratum aircraft ad duodecim milia detulit et novum adiudicavit: Grand stella Magnae Crucis Crucis equestris cum platinis foliis quercubus, gladiis et adamantibus, necnon campi marescalli aviationis. Et hoc quidem colossale factum est.
  Tum URSS occupatum est. Sed Stalin adhuc captus est. Cum Civitatibus Foederatis Americae, Hitler, qui magnas regiones cepit, amplius non pugnavit. sphaeras auctoritatis diviserunt. Tertius Reich Europam, partem Africae, Septentrionalis, et Galliae Belgicae possessiones accepit. Medium itemque Orientem totumque territorium USSR.
  Et satis habebat ... Iaponia possessiones suas in Sinis et ex parte retinuit, Civitates Foederatae et Britanniae tempus ab ea recipiendi non fuerunt.
  Mundus bipolaris emersit. Tertius Reich prosper et evolutus est, Germani etiam ad lunam anno 1957 revolaverunt. Sed post Hitler mortem anno 1960 in eo tumultus orta est. Etsi scissura vitare potuit. Novo autem regimine liberalior factus est omnesque subditi Tertii Reich civitatem receperunt.
  Sicque nationalis inaequalitatis tempus finivit.
  Tertium Reich et Iaponia ab una parte, et USA et Britannia ex altera, iam in spatio inter se certaverunt et comparata est devictus systematis solaris.
  Fuga ad Martem anno 1974 - primi Germani sunt, et post annum ad Venerem. Sic mundus novus in suo modo adhuc nihil est. Et elf Bim ad novos mundos volavit, quaerens casus et sensus novos.
  
  CUBICULARIA PRO ECCLESIA
  ANNOTATIONES
  Pro vano et non superfluo, ac etiam pernicioso bello cum Germania pro Britannia, Camerarius pacem cum Tertio Reich fecit. Nunc URSS pugnat Wehrmacht in una et eventus belli multo vagus est, et pugna multo durior est quam in historia reali.
  . CAPUT I
  Camerarius, sine renuntiatione, pacem cum Tertio Reich componendam curavit. Leges Tituli satis moderatae fuerunt. Britannia omnes victorias Nazisorum agnovit, sed ipsa damna territorialia non passus est. Restat ut Namibia Britannis ad Germanos rediit. In toto, Nazis inviolabilitatem imperii Britannici coloniae praebuit.
  Tituli etiam liberam manum in oriente obtinuit. Quod quidem penes Germanos est. Sed Camerarius etiam duos dictatores - Stalin et Hitler in funesto proelio dimicare cupiebat.
  Haec igitur omnia delectant circuli reactionarii. Hitler promisit se nimium Iudaeos non offendisse. Et quod in territoriis occupatis ordo aequus instituetur.
  Partes tertii Reich ingentes fuerunt. Verum tamen, bellum URSS inevitabile. Hoc tantum tempore nulla causa erat cur Hitler in impugnationem rueret.
  Multas colonias habuit. Plus Germani Graeciam et Iugoslaviam ceperunt. Belgae, Galliae et Batavae colonias obtinuerunt.
  Etiam conflictus cum Iaponia de Indochina fuit. Similes omnes Galliae coloniae Germanicae sunt et administrationis Germanicae esse debent.
  Eodem tempore, die 1 mensis Maii anno 1941, Germani Soviet KVs et T-34s ad pompam Rubricam viderunt. Et Hitler iussit condicionem gravium Germanorum respondere.
  Bellum dilata est usque ad diem 22 iunii 1943.
  Germani novas lacus dimittere hoc tempore Pantheram, Tigris, T-4 modernisatam, et Ferdinandum autocinetum autocinetum dimittere potuerunt. Sed numerus eorum adhuc insufficiens erat. Pugnator etiam ME-309 apparuit, sed mox etiam copias intrare coepit.
  Lacus "Leo" et "Maus", tantum exempla in experimentis. In oppugnatione MP-44 diripiet, etiam modo creatum est ac seriem ingredi non vacat.
  Ita Germani anno quadragesimo tertio minime parati sunt. Sed in URSS quoque non plena concordia est. Verum, duobus extra annis, linea Molotov consummata est, sed nimis prope ad terminum.
  Eodem tempore Sovieticae copiae praefectique instruebantur plus oppugnare quam defendere.
  Verum, non hoc tempore, exercitus Rubri opprimi non potuit, et Stalin convocationem generalem denuntiavit, numerum militum ad duodecies centena milia deferens. Sed altera ex parte, Iaponia etiam parata erat ut alteram partem aperiret et pars copiae Sovieticae in extremo Oriente servandae erant.
  USSR duobus annis fortior factus est. Tertium quinquennium consilium impletum est et, secundum data publica, oeconomia geminata est. Additae sunt paene quindecim milia piscinarum et triginta milia aircraft et decem milia tormentorum producta sunt.
  Exercitus rubri validissimus erat. Sed addita sane Terba Reich.
  Postquam Speer strenuus minister armamentorum factus est, et oeconomia Tertii Reich et occupata ad pedem militarem translata est, productio armorum insigniter aucta est. Praecipua cura militum armatorum. Et propter energeticos mensuras et usum laboris in coloniis productio piscinarum in Tertio Reich mille mensem ante USSR excessit.
  Novissima "Panther", signanter superior piscina Sovietana T-34, in armis penetrabilibus et rate ignis tormentarii et in armis frontalibus.
  Series Sovietica KV, alia ex parte, parum efficax evasit ad viam gigantomania iniusta procedens.
  Negative etiam factor subiectivus fuit - Stalini amor pro magnis praediis. Mense Augusto 1941, KV-3 pondo sexaginta octo talentorum in productionem abiit, mense Septembri 1941 KV-5 pondo centum talentorum produci coepit. Et inde a Martio 1942, KV-4, pondo centum et septem talentorum, seriem intravit.
  Et id non omnis. Mense Augusto 1942, KV-6 pondo centum quinquaginta talentorum apparuit. Et mense Martio 1943, KV-7 pondo centum octoginta talentorum.
  Ita lacus seriei KV semitam ponderationis iniustam acceperunt.
  Tantum T-34-76 dici potest machina relative felix. Sed praeterea A-30, piscinae girattae et T-29 etiam ex hoc genere productae sunt.
  Aviatio USSR mala non erat, sed PE-2 difficilior erat ad regendum, et MIG-3, pugnator Stalini ventus, etiam se non iustificabat.
  Germani totidem fere aircrafts duobus annis fecerunt ac USSR fecerunt. Sed eorum aeroplana fortasse utilior fuit. ME-309 erat valde potens in armamento et velocitate, et certe fortis, sed adhuc vix. Tamen in praxi, the ME-109 fortior evasit quam machinis Soviet.
  Sed erant Germani paratiores, et erant fortes et mobilitate magnae copiae.
  Plus factor Iaponiae, quam etiam copias retraxerunt.
  In inferrent Germani multae dissensiones peregrinae et coloniae usi sunt, quae efficacia in certamine Europaeis inferiores erant.
  Wehrmacht inpensa peregrina et coloniarum divisiones suas vires ad sedecim miliones attulit. Plus alii octo miliones Iaponicorum et militum coloniarum.
  Iaponia et Tertius Reich URSS binis fere peditibus numeraverunt. Vera, lacus Iaponica erant leve, sed mobile. In aviatione, Axis plures in numero habuit.
  Sed hoc maximum est non solum socios Germanos. Inter eos sunt Turcia et Italia magnis exercitibus. Ita, attentis satellitibus, praepondentia Tertii Reich magis etiam aucta est. Ex parte tertiae Reich sunt Finni, et Hungari, et Romaniani, et Slovaci, Croati, Bulgari, Hispani et etiam Lusitani.
  Mox etiam Suecia bellum iniit.
  Et Germanorum copiae per praesidia Sovietica eruperunt ... Et post mensem Smolenscum pervenerunt.
  Et deinde grandis pro hac urbe pugna explicatur. In facto USSR fortunam statuit.
  Alexei, qui puer duodecim annorum erat in proelio, itemque Alenka et Katka in viis Smolensk pugnaverunt.
  Tituli catervae urbem capere conati sunt.
  Puer discalceatus in sola bracis, Aleksey, e machina sclopetorum eruptionem Nazis falcationis accensus est.
  Puer duodecim annorum lethalem grenadam nudis digitis crurum infantium iacit et intonuit;
  - Pro communitate USSR!
  Alenka etiam vicem eiecit, Nazis eiecit, nudo calcaneo munera mortis eiecit et emisit;
  - Pro nostra patria, - mea mater!
  Katka e tormentorum machinis emissa, Nazis eiecit, ac deinde nudi digiti missi sunt, perniciem et mortem portantes.
  cymbala pugnator in;
  - Pro USSR!
  Mulierum phalanx pellentesque sub duce Natashka Kaktusova locum defensivum in ruinis in vico Volodarsky suscepit. Puellae cum tormentis et sclopetis machinis, tasque fasciculis constrictae, post ruinas absconditae sunt.
  Ipsa Natasha tunica maculosa est super nudo corpore, denique braccas et discalceatus. Pulchra et curvy puella, validis coxis, lumbus tenuis, tonsus brevis sub cistae dimidiae. Facies valde expressa, mento virili, oculi caerulei late distincti. Crines pallidi cinerei cum pulvere, pectore alto, duro vultu. Dux Natasha plus duobus annis pugnatum est et obstante iuventute multam vidit. Crura puellae in plagis et livoribus conteguntur. Puella mobilior est nudis pedibus quam aspera et informes ocreas movere.
  Nuda solo tremulo tenus sentit humum, propinquitatem cuniculi admonet et patientiam mater ipsa adiungit. In una parte, obdurati sunt pedes puellae, et non timuerunt calidum metallum, aut acutum rudera ruinarum, sed ex altera parte, sensus et flexibilitas non perdiderunt, monentes per fremitum motus. lacus.
  Dulcis Natashka grenadam tenet cum sarcina explosione illi alligata. Perrepere necesse est ad piscinam Germanicam formidabilem "Lion", vias cum tormentis machinis rigans.
  Mirabela iuxta eam reptat. Item discalceatus, sic omnes puellae ex phalange facta sunt ex ocreis, imitantes ducem suum. Pulvereas plantas exacuunt per quadrupedum reptans. Capillus flavos Mirabelae nuntius est et longus... Paululum frizzum. Statura est ipsa puella gracili, tenuis, parva. Potest etiam falli puella, scapulis angustis, et quasi magnum caput.
  Sed multum iam Mirabela expertus est. Captivitatem fascistam visitare curavit, crudelibus cruciatibus et cuniculis superstitibus, unde quodam incomprehensibili miraculo elapsus est. Sed spectans eius puerilem, teneram faciem, numquam dicere potes illam fustibus glutinatam in calcibus verberatam, vena per corpus eius transiisse.
  Mirabela propagines... Miles Tertii Reich, in hoc casu Arabs, mortuus cadit, rostrum arenas et rudera suscitans.
  Natashka fasciculum tasque sub acervo labitur rudera. Nunc nonagintaton "Leo" hic repet et conflabit. Oculi caerulei puellae sicut sapphiri in facie micant, ex solis exusto et pulverulento colore.
  Experientia suadet ut piscinam bene munitam nunc mutare situm. "Leo" habet 100 mm armaturam et in angulo usque. Triginta quattuor quattuor per eam erumpere non possunt, tantum graves Keveshes casum habent. Vestigia autem sunt finis. Summa est mobilitatis privare ...
  Svetlana incendia e machina tormentarii erupit... Miles, quid nationis, procumbit, nemo scit. Germani plurimum orientis Hemisphaerii subacti, Aryan sanguinem fovent et colonias copias in proelium mittunt: Arabes, Afri, Indi, Asiatici varii et Europaei. Polonorum numerus etiam auctus est - qui ab incunabulis Russiam Bolshevik odisse solent. Nationalistae Ucrainae, et Don Cossaci, et Chechens, et toti Caucasi Khaganate hic pugnant. Tituli totius internationalis conscriptae sunt.
  Sortes inimicorum...
  Svetlana machinae sclopetum fallaciter fallacias ignis. Fissa fere glans, atrata ex pulvere, rotundum, Calcaneum puellale. Pulcher dux etiam titillationem sensit quam prope praesens magna calla volavit. Transivit se puella, insusurrans;
  Etiam glans nobis non obstabit!
  Mirabela remittit... Alia puella Angelica - cana admodum, supra mediocris statura, et muscularis, non obstante cibaria tenuis. Pulcherrima puella, coxis luxuriosis, lumbis succincta, non latis foemineis humeris, alta ubera.
  Angelica pugnat in tantum bracis suis, tunica laceratur et putrefacitur in pulverem, et nova vestis per Volgam non traditur. Absit plus munitionis et cibi guttam ad fessos copias Sovieticae transferre.
  Sic Angelica fere nuda est, cruribus exarati, praesertim genibus. Punctum shrapnel plantae pedis dextri percussit, et dolet quod difficile est ad ambulandum.
  Crine, pulverulenta, prope nuda Angelica formosam contorquet, at simul duram faciem. Puella figens dicit;
  - Dominus, Moscovia et Stalin supra nos sunt!
  Quae oppugnationem Nazis abscindit, ipsa vix spatio revolvens.
  Ruinae et plateae angustae difficilem faciunt piscinas Parthorum Germanorum circum vertere. Hic prope ducenta ton "Muses" sunt et omnino transire non possunt.
  Sicut Svetlana expectat, "Lev" paulum eiecit et se in acervo purgamentorum abdidit. explosio facta est. Eruca erupit, duobus phalangis sauciatis avolavit.
  Lacus vulneratus restitit et concha e dolio suo evolavit ...
  Alicubi sonuerunt procul ruinis relictis. Flava Svetlana, anguis sibilabat;
  - Hoc mihi calculus! Aperire rationem...
  Puella capitaneus iterum repere coactus est. Germani eorumque satellites in ruderibus technicis praestantia uti non possunt. Per contumacem Hitlerorum turmas Tertii Reich in proeliis positionibus magis amplae et bene munitae in urbem coactae sunt.
  Mirabela grenade iacit. Cogebat somersaults in downed Germanorum vel Arabum volvens. Unus e Nazi militantium manum suam lacerat, et in ea custodia Anglicana circumdat.
  Mirabela cum risu dicit:
  - Quid tibi gyro ostendit - viam ad infernum!
  Et pulchra puella fragmen adhaerens ceramico pulvere calcaneo excutit.
  Angelica quoque, solida, plena ubera. Papiae nigrae fere a sordibus et scabie. et conantur lavare. Iterum exarandum est cum submachina Germanorum sclopeta scriptitant. Et in plastunski modo repunt.
  Suam sedem tenet phalanx puellarum, cum testis est. Et conchas graves lacerant, et bombae de caelo cadunt... Sed nihil animos heroum Sovieticorum franget.
  Hic Svetlana videt quomodo reptat Panthera. Bene, haec piscina non est iam FORMIDULOSUS.
  Ferrum in latus potes. Stemuit puella, puluerem ascendentem eleganti ore exspuit. Grenade in manu sua sumpsit, sarcina explosione onerata. Tibi obrepunt. Sed tantum fumus circa est.
  Angelica serpere coepit, nudis digitis et cubitis haurire innixus. Illa erat sicut felem gracilem murem. Puella recordata est belli ab illa aestate gravissimi anni et quadragesimi primi, cum Wehrmacht expansa USSR dolo invasit. Neque puella paene puella terrebat? Primo quidem, sed tunc consueuerint ad eam. Et iam adsiduos testarum crepitus strepitum sentis.
  Nunc et ipsum prope explosum est. Puella ventrem suum percussit. Sicut grex apum, et dentes ejus ascendunt super eos. Angelica fissa susurrat labra;
  - In nomine iustitiae - Domini!
  Puella serpere accelerat eamque grenadam iacit cum involucro explosivo adnexo. Praesent in arcu volat. Explosio auditur, armatura tenuior Pantherae se accommodet. Lacus Germanicus uri incipit, pugnae ornamentum detonat.
  Svetlana susurrat risu;
  Gratias tibi ago Domine Jesu! Credo in te tantum! Te solum oro!
  Pantheram frangit. Avulsum longum truncus in ruderibus obruitur. Arma frontalis, a lateribus armata, uncus imitatur.
  Svetlana, cuius oculi, facie fusca ex pulvere et solis aestu, cum cornflowers scintillant, dicit:
  - Quanto plus quercus hostis habet, eo fortior nostra defensio est.
  Angelica valde pudica est, nigra subligar, nuda, pulverulenta, corpore valido. Valde puella dolor est. Congeries vitreae nudis digitis ejicere potest.
  Nunc acutum obiectum venuste, pulvere operto. Haesit in fauce fascist. Angelica pulcherrima garrivit;
  - Et symbolum sexum sum, et mortis symbolum.
  Puella, post quam iterum repit, fusa. Ignis Ductus et Svetlana.
  Natasha inclytus capitaneus, excisus fascist, pissus;
  Vita est catena et res parvae in ea sunt nexus ...
  Accensus Mirabela, apertum caput secans Fritz et addidit;
  - Impossibile est ne nexum apponere momenti!
  Svetlana, denuo accurate fusa, coaxare;
  - Sed non potes ire per cyclos in nugis.
  Mirabela accuratius accendit et addidit;
  Alioquin te catena cinget!
  Alia puella Olimpiada, etiam pulcherrima, una cum auctor Seryozhka, meum in filum paravit. Duo ex eis eam impulerunt... Insidiosus booger in erucam "tigris" -2. Et quomodo hoc longum dolatum currus Germanorum explodet.
  Puer flavos Sergius exclamavit:
  - Nostra Russia, situlam habes!
  vixque erat spatium retrograda coruscus, atroque elapsus tecto delapsus calcibus erat.
  Olympias collo pueri permulsit et dixit:
  - Valde dolor es!
  Auctor fronti iter fecit et phalanx feminarum coniunxit. Puer creatrix nimis est. Exempli gratia fecit aeroplana ad impetum elit fascist deiciendum. Cum Focke-Wulfs vel TA-152s oritur, incredibiliter rugitus surdus auditur.
  Germani Wagner symphoniam comitantur. Tantae melodiae majestatis.
  Olympias cum molestia dicit:
  - Etiamnunc nos terrent!
  Auctor pathos puer cecinit;
  - Bellator Russicus mortem non timet;
  Mors nos sub astrifero non tollet caelo!
  Nam sancta Russia dura pugnabit;
  Machinam tormentorum validam onusvi!
  Olympias, puella alta, muscularis, coxis et scapulis latis, femina rustica est typica. Vestes pugnando scissae sunt in pannos, nudae crura validae, comae in binas crines texuntur et graviter insperguntur.
  Seryozhka tantum undecim annos natus est, tenuius a non alimento, puero exarato et sordido, nihil nisi breves. Crines pueri naturaliter cinerei sunt, et costae per tenues, perustas et sordidam cutem ostendunt. Crura vehementer addicta, ambustis, livoribus, pusulis. Verum, fatum puerum gravibus iniuriis servabat.
  In eius prospectu, Olympia magna et pinguia videntur, puella tamen minime pinguis, sed valida in ossibus carnes erudita. Fames autem eius non videbatur seditiosa et magnae figurae omnino afficere.
  Puella e gravi sclopetis anti- lacus. In fronte germanica aures transfigi non possunt, sed casus est in vestigiis.
  Et Leo Hefty, acceptus explosivum grave in curriculo, coepit fumum flare tanquam fumum gravem smoker.
  Seryozhka canebat malitiae;
  - Stinky Fritz sine cogitatione, cigarette in ostio accenditur! Nimirum in magnas molestias conscendebat!
  Olympias, micantia musculari, perusta vitulis, nudas, speciosas crura pulsas, choreas. Puella canebat;
  - Sanctae Russiae facies ex icone micant ... Absit. Et si quis blandiatur plus quam fascistas, nemo, crede mihi, te propter hoc condemnabit!
  Deinde reposuit vasa piscinae anti- quae iterum accendit. Germanorum portator iterum fumo inflatus.
  Puella phalanx notabile damnum Fritz intulit. Sed et ipse damna passus est. Hic una puella bifariam lacerata est, Et facies ita facta est, quamvis pallida, pulvis.
  Pleraque Stalingrad a Nazis iam capta est, sed residuae urbis in deditionem dare non vult.
  Svetlana interim per "Tigem" erumpere conatur. Raeda Germanica potens in latere grenade obtinuit, sed non succumbit. Ignem tormenti volvitur. In terram exarandum est puella, et rudera, ne flatu frangatur, unda solvatur praesenti.
  Svetlana taciturna susurrat;
  - Mom, pater, me paenitet!
  Mirabela grenadem ad Tigris proiecit, quae in fronte eius explosa est. Puella sibilabat;
  - De eo quod lux doctrina in hieme in vere ... Dico sine exceptione quod Hitler est pestilentia spuria!
  Angelica, Naziseorum conspectum frangens, aquam infundens rupta, coacta;
  - In sarcophago vidi nunc Fuhrer! Et recalcitravit pauperi rectum in oculis!
  Vere puella rufa grenade ad piscinam nudis digitis proiecit. Dolium percussum... Explosio secuta est et rostrum "tigris" laceratum est.
  Imbellem Germanum cepit ac subtraxit.
  Svetlana per nares retorsit;
  - Nostra, tua non cedent!
  Mirabela caedebat Tituli mercenarii cum glans et cecinit;
  - Et improbus non iocatur! Manus et pedes, funes Russorum torquet! Dentes in praecordiis mergit... Patriam bibit ad imum!
  Svetlana, cachinnatio, latravit;
  - Quod fuhrer bacchatur clamat, se lachrymat!
  Mirabela accensus et additus;
  - Bene, mors inflat, renidet!
  Etiam periculosior "Shtumrtiger" apparuit. Tota aedificia et vasa destruit. Praeterea positiones copiarum Sovieticorum non accedit. Raeda sub tegmine machina tormentorum Germanorum conservatur.
  Svetlana videt propensas positiones Fritz esse univocum. Sed in caelo Focke-Wulfs. Una harum machinarum propius ad Sovieticum positiones volat. Puellae ignem aperiunt.
  Angelica grenade iacit et furibundus dicit:
  - In alta morte - nulla remissio!
  Postea puella e machina tormentarii vicem dat. Celeriter volvitur. Relative nova piscina Germanica "Panther" -2 cum parva turricula et silhouette inferior celeriter sursum agit.
  Plures puellae tasque in raeda Germanica iaciunt. Muneribus acceptis coit et circumagi nequit.
  Angelica sibilus, sibilus;
  - Hic est novus impetus! os eius nos lacerabimus!
  Panthera-II oblatrantem et validius telum incendit.
  Columna ignis scindit aerem, et statim calefacta et electrolytica atmosphaera.
  Angelica giggled, putamina praetervolavit dimidia nuda puella. Impudens rufo movit coxas et dixit:
  - Et Newtono hostes devicit, iugum de throno proiecit. Fritz Newtoni legem statuit.
  Stalingradus totus in incendiis absorptus erat, cum linguae igneae caelum lambere videbantur, et purpura adusta, aurantiaca, scintillae coccineae! et omnis scintilla est sicut larva e arce infernali.
  Svetlana, pugnator Germanus pulsans, oculis caeruleis emicabat, canebat;
  - Quid ploras malam anum? Crede mihi, modo psychiatricis hospitalis pro te lacrimat!
  Mirabela in cantu decantabat, in Nazis incendens;
  - Quam bonum est iacere super gramen et percutere fritzium super caput! Cataplasma pro Fuhrer compone, et glandes ex machina sclopeta mitte!
  Puella bacchatur furibundus et a ventre suo ad dorsum volutatur. Ego pedes birotum feci. Grenade advolavit. Focke-Wulf volans, shrapnel sub alvo accepto, altius volat. Videri potest quod acuta fragmenta eum vulneraverint. Ignem fascist rapuit, et fractis coepit alis perdere.
  Svetlana, videns Fokke altitudinem amittere, coaxavit;
  - Id semaphore! Securis in tabula pendet!
  Planum Germanorum explosum est, strages spargens in omnes plagas caeli. Et ubi ivit fascist? Extremum meum feci vicem. Carnifex in cinerem abiit, non gubernator!
  Stemuit Mirabela, spargens pulverem et dixit;
  - Esse aut non esse? Quaestio non est!
  Angelica iterum pede vitreo iacit, adeo ut, ictu oculi, Fritz per occipitium exiret;
  - Lacus sum armada! et tractari debes!
  Germani et eorum satellites progredi conabantur, tasque prae se ferentes. Tales rationes contra puellas non laboraverunt. Hic Seryozhka catapultam direxit, et quomodo hostes in responsione percusserit.
  Puer auctor mugit;
  - Patrem natalem lacerant Hitleris ore!
  Catapultae incursus in Nazis turbam dispergunt, ac simul in acre volvuntur. Fritz concidit, ac murorum ruderibus confregit.
  Tank "Tiger" -2, statera amissa, cum "Leone" conflixit. O Leva, ubi formidabile nomen est?
  Svetlana subridens respondit:
  - Bene, euge Seryozhka!
  Puer infensi fremuit.
  - Auctor semper paratus!
  Respondens puella nudum pedem movit.
  Puella-centurio iterum clavum figere coepit. Et Olympias angusto pede titillavit Seryozhka, quam difficile est! Merito puer non timet per ignes currere.
  Mirabela in cantu dixit:
  - Iuvenis bona est - senectus mala est!
  Angelica, laetus rufus, consensit;
  Nihil est senectute peius! Haec vero foedissima omnium rerum status est!
  Et puella saltum cum autocineto fecit. Putavit ad momentum avias foeda. Imo, noli comparare, vetulam cum puella. Et quid decor, in tenuibus corporibus.
  Angelica sumpsit et cantavit;
  - Fluunt post annum, anni in comitatu;
  Anus cyprinum fricat in mortario ...
  Quid quod exilis?
  Non intellego quomodo adolescens abiit!
  Svetlana micare ocellos, Germanum percussum in inguine percussisse ac dixisse:
  - Non! In bello tamen talis est venustas - ut semper iuvenes maneant! Semper ebrius est!
  Olympias novum catapultam crimen posuit. Hoc est aliquid simile mortario bono. Puella sibilabat;
  - Noli transire, sed transi!
  Seryozhka permixtae tenues sed leves pedis et latrante;
  - Fritz vultum!
  Grenade, una cum sarcinis explosionis, pleno adductu in loca Nazis volavit.
  Stalingrad illis non data est. Ad oppugnationem vero tertiam post mensem Iunium geritur, sed urbs omnia capere non potuit. In aliis partibus anterioris, Nazis res gestae, non in hac una.
  Svetlana pistol accendit et fremuit;
  - Omnia impossibilia sunt, fieri posse... Non opus est ut universum admodum perplexum sit!
  Felis et tristique felis vitae motorcycli. Machina explosa, et turbines ignei fumosos landscape illustravit. et igneo pede Germanicus discerptus est.
  Dux puella exclamavit:
  - Malum necare amo! Et hoc est summum bonum!
  Mirabela Germanos rupta sibilebat;
  - Ludamus hystrices!
  Ignem angelicum verius aperuit. Paucis nigris iacens iacebat tectus ruderibus;
  - Hostem occide! - Puella insusurravit.
  Mirabela iocose cecinit;
  - Hitler cum lipstick, Mainstein with hairspray, Te traham in captivitatem reginae, Mordet te canis fidelis!
  Svetlana, incendere, exsibilare;
  - Vespere veni, Adolf, suspende te... Desine caput tuum ludificari! Vespere veni, vola ut gyrfalcon - ut percutere Nazis durum!
  Dixit Mirabela exasperans, galeam excutiens de capite procellae;
  - Possumus! Et volumus!
  Puellae e cohorte "Lenin" progressionem militum exterarum restiterunt. Fritz promovebatur, proprie cadavera in spatium projiciens. Lacus "Lev", in quo spes confixi erant, auxilium non fecit. Hic modificatio machinae cum 150 mm gun est.
  Angelica saxum nuda papilla repellit. Puella tam pulchras et plenas ubera habet. Grenade puella pede iacit. Crus validior est quam bracchio, et iactus longius tendit.
  "Leo" in eruca lacunam accepit, et stetit. Iaculat ore potens. Fremunt et concidunt.
  Angelica conspuens dicit:
  - Bellator Russicus non gemit in dolore!
  Et puella iterum iacit. Et id architecto odit. Fascist e turri recumbens.
  Crine fere nuda puella ait;
  - Frustra hostis credit se Russos rumpere! Quis audet, in pugnam aggreditur, nos acriter hostes feriemus!
  Et volvit Angelica musculos preli, quos toreumata valde habet.
  O, quam pulchrae sunt puellae! Eorum aliquem mori nolo.
  Stalenida cucurrit. Potionis aliquo modo procurat eas inlinere ut sordidam non habeant.
  Puella pulcherrima, Veneris effigie, modo tondebat et caelatum. Vestimenta tantum fascia et subligar. Cetera omnia jam divulsa sunt. Sed quam decori sunt crura! Non est ista puella, sed perfectionis signaculum, decoris corona.
  Peculiari modo incedit, sicut sciurus. et nudis pedibus mox coruscant, et calcibus mire munda manent. Stalenida sarmenta , et fascist ulcus in pectore accipit.
  Puella dicit:
  - Fides summa verbi erga patriam est!
  Angelica irridens notavit;
  - Tolle fasciam tuam et mane sicut me in brevibus!
  Steelenida negate movit caput.
  - Hoc non convenit!
  Angelica movit coxas, accendit apte, Et cecinit;
  - Aliquid Komsomol membrum insolitum evasit! Ambulans nudo pectori simile est valde indecens!
  Steelenida giggled and remarked;
  - Cur Fritz laetitiam affers, nostram aspice pulchritudinem!
  Angelica respondit firmiter;
  - Pulchritudo nostra mortiferum est!
  Puella ferrum giggled et accensus ad TA-200. Nazi currus igne comprehenditur. Pulchra et flava crocus;
  - Mors ad malum!
  Angelica giggled.
  - Et vita bona est!
  Steelenida, cum Germanum caderet, fremuit;
  - Haec summa dignitas! Noli putare Naziam te vicisse!
  Angelica cantat;
  - Exspecto victoriam! Victoria manet... Qui cupiunt compedes frangere! Victoriam exspecto! Victoriam exspecto! Nos Nazis vincere poterimus!
  Puella pulchra, et ubera eius nuda tremunt. Bonum cum abdomine nudo in calore, qui intenditur ab igne.
  nunc multo magis determinata Svetlana vidi. Fritzam cum sclopeto submachine excanduit, et latravit;
  - Ego te castrabo!
  At vero Nazis funesta dona et loculos accepit! Et puella eis figuram ostendit, digitos nudos faciamus. et sibilabat sicut praedo luscinia. ritia digitorum extrema.
  Dux puella valde callida est. & micans. Nec crudelis. Ipsa quoque interdum dolet hostium milites, qui liberos suos mortuos patres clament.
  Svetlana autem tales cogitationes a se abigit, ut vis in lacrimas ab illis prorumpat. Sed Russi ad Germanos non veniebant spoliare et occidere. Imo hi Germani et tota turba peregrinorum infestantium ex toto orbe terrarum in spatia Russiae irrumpunt.
  Svetlana se traiecit et in Fritzam incendit, qui quiete accedens ad positiones Russiae Fritz ... conabatur... oculus et cerebrum, quod iaculabatur a glande, emanavit.
  Subridens puella, urbane dixit:
  - Rectus oculus ad oculum, caput ad caput!
  Svetlana accurate iecit et motorcyclum cum sidecar percussit. Raeda discerpere coepit et machina sclopeta avolavit, pluries volvebatur. Tum rostrum eius in caementa demersit.
  Puella nudum terit, solum caementa pulverulenta. et iterum petivit. Alacer, iuvenis, risit potius vultu. Puella canebat;
  - Minime, fascistas narravimus, nostri homines non ferent Russicum panem fragrans vocabuli vadum vocari!
  Mirabela plumbea accuratissima fecit, e quo Focke-Wulf excanduit et pissavit;
  Nebulone, utique, delectu constat;
  Pro dollariis, paratus est Russiam tradere...
  Sed Russian tam pulcher est
  Se paratum esse pro patria vitam dare!
  Puella somersault, et ostendit nazis ficus, et sculpsit, et glandes pulchri- tudinem non attigerunt.
  Angelica apparuit, pulchritudo illa paene nuda, ac torvus sicut diabolus, statim grenadem duobus cruribus projecit; Quos cohibebat;
  - Quid habeo quod... Fritz in acuta parte!
  Olympias emendavit Angelica;
  - Acuta in latere, et non in acuto!
  Puella giggled et ubera peponis excussit, et grenadam grenadam cum sarcina explosione imposuit. "Tiger" ad rostrum ictus est, et hoc opus tortuosum artis tunditur.
  Post hoc, Nazi creatura sublata est. Repere coepit sicut turtur in igne deprehensus.
  Canebat Svetlana, nictu iocando;
  - Et "tigris" tergum ablat et Germani absunt!
  Vexillum virginis impetu versatur, aer ferit et tormenta gravia. Hic bombers gagates ictus, fractus, candens arduus in coelum assurgens. Lapides ardentes. Feliciter nulla puellarum mortua est, sed homines in mundum sequentem ierunt - qui non ita contristantur! et animae volant aliae ad caelum, aliae ad infernum. Ubi daemones cum furcillis iam exspectant eos qui in Iesum Christum non crediderunt.
  Angelica est sexiest bellatorum in ira: an potestne Nazis e suis "Sturmtiger" vere ignem in locis Sovieticorum militum et rubrum bellatorem interficere?
  Et puella grenadem pedibus suis nudis arripuit et in cascades somersaults versabat. Et velocius et velocius nere. Tum, omni nisu, donum mortis in latum Stormtigeri rostrum jactavit. Nudi perusta micabant tibia decoris, Grenade in latos volitans rostrum. Et machina valida primum suffocatur, deinde irruit. Duo "tigres regiae" in lateribus "Sturmtiger" stantes missi sunt et in diversam partem dispersi sunt. Et evulsi sunt scutulis ab eis, et ceciderunt volantes sicut monilia fracta reginae.
  Flatus unda projecit Angelicam, et puella sursum deorsum volavit. Et versa est, gestata et projecta. Sed tamen decor exiens, rudera acuta, Contrivit nudas in plantas effossa lapides. Dolet puella, et etiam per pedem callum, tenerum perforatum.
  Sed Angelica vis invenit stare et clamant;
  - Tu fascists in cinere eris!
  Svetlana et aliae puellae ab unda explosivae iactatae sunt et vel leviter oppressae. Sed nullus formosorum bellatorum mortuus est. Puellae cum vento et igne quaesito convenerunt. Nazis omni- bus exilientibus aliisque insectis infestantibus URSS obsidentibus.
  Mirabela magno studio cecinit:
  - Et cum tuba Domini ad pugnam nos invadit, amici erimus cum Komsomol! et in voluntate Domini ero ad vocantem caelestem.
  Angelica, excusso cruento pulvere plantas, Canebat;
  - Lenin, factio, Komsomol! Mittimus Fuhrer ad furiosum!
  Puellae incunctanter ridere coeperunt, et Seryozhka cum timore et molestia dixit:
  - Et catapulta mea, non ita accurate - nudis ac validis cruribus Angelica!
  Olympias cum lacertis lacertis ludens dixit:
  - Qui est OK! Adhuc cogitas. Aliquid frigidior Thracam!
  . CAPITULUM #2
  Smolenscus scandalum pro Wehrmacht factus est. Fluctus hostilium impugnationis in eum tanquam lapides lapidis ingruebant.
  Multaque centena Germanorum lacus incenderunt, et defensionem in altitudinem animique peramplam tenuit. Et nimirum nemo cedere voluit et succumbere.
  Puer duodecim annorum in aspectu Alexei Sotnikov scribere perseveravit e machina tormentarii Nazis adventantis.
  Puer praefectus Nazis aptissime abscidit. Magna sagacitate.
  Eodemque tempore nudis digitis pedum puerorum iterum interfectorem donum exstinguendi iactant et piscinam fascistam subvertunt.
  Bellipotens puer fremit;
  - Pro magna communitate!
  Alenka etiam accuratissime in hostem figit. Quisque glandes eius signum invenit.
  Tum puella ubera sua nudavit et papillam coccineam in globulo bazookae pressit. et missilibus ignem trans Mausae lacus.
  Tunc Alenka grenadem vis letiferae cum nudis digitis proiecit, duos duodecim Fritz discerpens.
  Tunc murmuravit puella;
  - Gloria Patri-USSR! Omnis herois auctor erit!
  Ekaterina accuratissime apud hostes scribere pergebat. Nazis multum metitur et squeaked
  - Pro patria, mater nostra!
  Et nudis digitis cessit iterum talis turbo leti.
  Et deinde in bazooka puga fragum pressit et dixit:
  - Gratias Deo Svarog!
  Germani Smolenscum oppugnant. Videbatur satis aliquantulum relictum esse, sed ad ultimum transire difficile erat incredibiliter. Etiam magnum usum "Sturmtigers" non adiuvabat. Etsi strages jet bombers enormes effecit. Aliud significat napalm bombs erat.
  Cohors puellarum tenuaverat, sed pulchri- tudines adhuc pugnabant. Die XX Octobris ninguit pulchri- tudines omnes nudis pedibus. relinquunt speciosa vestigia in stratis albis et circum, calcibus nudis non durantur!
  Puellae pulchrae paulum in nive volutatae sunt et lautus factae sunt. Olympias, postquam Seryozhka cepit, locum sibi non invenit. Tam vafer et formosus adhuc perdere puerum. et quid illum exspectavit in captivitate fascis? Primum tormentum, deinde supplicium!
  Puer prope iaculabatur quidem, sed in metallis finiebatur. Sedecim horas diei laborant, et cibaria tenuis, flagellum vilicus Seryozhka exspectavit.
  Accuratius puer iam praeda est, et ibi sicut asinus laborat. Sed multo calidius est sub terra quam in superficie. Et fortes, ne gelantur, salire et currere coguntur. Puellae pugnant. Hic lacus fortis "Leonis" in maiori impetu immutationis est. Habet 150 mm sclopetum, multo efficacius et efficacius ad proelia in urbe. Hanc piscinam Fritz amant quia undique munita est.
  "Mus" paulo post serpit. Vehiculum Germanicum, sub ducentis talentis, armatum est etiam cum tormentis 150 millimetris et brevi incendio septuaginta quinque. Tanto utilior. Numerus tormentorum apparatus quattuor auctus est, et, ut antea, prope piscinam accedere facile est.
  Svetlana, Mirabela et Angelica mastodon simul eruere conantur. Sollicitudin delectus eum.
  Svetlana alacres cecinit;
  - Quomodo viximus, pugnamus, et mortem non timemus... Sic amodo tu et ego vivam! Jamque polus sidereo, et monte silenti, Navali bello, ac furiali igne ! et in furore, et in igne furiali!
  "Maus" novissima modificatio cum totidem tormentis machinae sex, duae coaxiales cum doliis et quattuor cardine exorti sunt.
  Mirabela, per nivem reptans, sibilabat;
  - Numquam desistas! Post haec nobiscum est, Iesus altissimus Deus!
  Puella, propius accedens, sarcinam explosivam apud Murem bruchum proiecit. Crepuit sub scuto, et rink crepuit.
  Calceamentum puellarum cum gaudio clamavit;
  - Fascist Get!
  Et nudis, leviter pulverulenta calcibus emicabat.
  Angelica adductius sumpsit et fragmens grenade apud Fritzium coniecit. Fascistae ab unda explosivae iactum est, una cum eo capita duorum militum nigrorum e copiis coloniae avulsis sunt.
  Canae species sibilabat;
  - Pro matre et Stalin!
  Svetlana iterum sarcinam explosivam proiecit... Hoc tempore non ita feliciter arma ferit et in superficie testae ferreae exploditur.
  Puella molesta est:
  - Oh, illinitus sum!
  Novam partem explosivae homemade repit. Calcibus illi rotundis rubent a frigore, micabant. Prope nuda puella, paulum incommoditas in nive reptans. sed perfer. Praesertim cum testa ex nimio calore fiat, nix liquescit.
  Svetlana etiam cecinit;
  - Scio, frigus cito evanescet;
  torrens ruit magna ...
  Et iam per palos currunt -
  Puellae discalceati!
  Puella prodeunt, et Arabs e copiis coloniae concidit. In parvis coetibus hostes agere conantur magna damna ducunt.
  Brevis tormenti muris incendiis iterum ruptio. Putamina alicubi erumpunt in fumo. Aliquam ac mattis arcu.
  Germani prope Stalingradum... perexiguum relictum est. Sed hoc ipsum est quod Wehrmacht prohibet magnis bombis et gravibus tormentis uti. Fritz peregrini praecedant, qui non moleste ferant.
  Mirabela vasa eius accendit. Mercennarii fascist concidit et volvit super lapides rudera.
  Puella pectora coccineis papillis nudum fricabat. Bellatores prorsus ornati - in brevibus suis insiliunt. Sed contra, fere nulla in eis sunt. Apparet nuditas, quodammodo pulchritudines maxime tutatur. Cum in tali inferno possint vivere!
  Angelica mixturam nivis et limo et incendiis iterum discutit. Is nigrum militem rectum in oculo percussit. Malus canis, nihil dicere.
  Mus tres puellae iterum accedunt. Difficile est currum tam densum undique armaturam penetrare. sed belligerae spe plena sunt. Si testam ipsam non erumpere non potest, cur dolium non lacerat.
  Angelica nudo pede glebas calcitrans sordidas cecinit;
  - Veritas nostra, veritas nostra... Sicut radii solis! Cras lucida nostra erunt, rivi e montibus manabunt!
  Milites diu sunt armati cum captis MP-44s. Haec oppugnatio sclopetis eminus habet. Pulchritudo confidenter ignis. Occaecati incidunt porro. fontes coccinei emittunt sanguinem.
  Mirabela, figens, cum sclopeto et machina tormentario capta super humeros suos, cantabat;
  - Acuit insidiosa aranea aculeum;
  Et bibit sacrum, Russicum sanguinem e Russia!
  Omnia pusilla et parua aduersario suo interficiet;
  Quis Russiam amat?
  Amor Russiae!
  Puella glans in variis "custodiis" misit quae e rimis ascenderunt. Pulchritudo arridebat, vultus, macilentus, venustatem et venustatem retinebat.
  Fere omnes puellae in agmine sunt pulchrae. Hic, verbi gratia, Tatarorum Seraphim. Pater illi Tatar, mater vero ex Belaro, et ex ea Serafima coma hereditaria, color maturae tritici. Item puella pulchra, discalceatus, ac prope nuda. Et e tormento captae machinae urit, denique erumpit. et fascistae ex aliis copiis repunt.
  Serafima cauliculi satis accurate. Iuxta hanc iacebat Mirabela flava crinita. Ambae puellae ignem canunt.
  - Patria! Mirabella incepit...
  - Et exercitus! - Perseverans, figens Seraphim.
  Mirabella tweeted:
  - Hoc...
  Ignem ducens et feriendo coloratum, Seraphim retulit;
  - Duo cardines!
  Mirabela subridens pipiabat;
  - In...
  Seraphim accensus et additus;
  - Quod...
  Mirabela excisa quinque, continuata;
  - Tene!
  Seraphim incendentes, salutabant;
  - Planet!
  Mirabela, figens, pipians;
  - Pectus...
  Seraphim fusa, purred;
  - Tuere...
  Caput fascist Mirabela confregit, et emisit;
  - Nos te ... .
  Seraphim scindentes Nazis glandes, sibilaverunt;
  - Patriam!
  Mirabela, glandes bene curatas mittens, pipiabat;
  - Omnis....
  Seraphim, verius ac verius figens, addidit;
  - Homines!
  Mirabela, aurea jactans, Sordida fronti coma, cecinit;
  - Rat...
  Seraphim glans, vel mittens ictus, ferebat;
  - Tuum...
  Mirabela, fascist in fauce feriendo, continuabat;
  - Cale!
  Flava Tatar mittens ictus continuavit;
  - Nubes...
  Mirabela, accuratissime fusa, addidit;
  - Frigus!
  Seraphim, renidens, pipians;
  - Bene et...
  Mirabela iecit accurate et fremuit;
  - Solis!
  Seraphim terens rumpit, sibilabat;
  - Zoy!
  Mirabela risum prosequebatur;
  - Lorem...
  Seraphim, quasi pilas latrante;
  - Pater...
  Mirabela addidit ictus bene intenta;
  - Humerum...
  Deridens Seraphim addidit:
  - Miles!
  Mirabela ardenter inflammata cecinit;
  - effodiam...
  Serafima, pugnatorem igneum ducens, adjecit;
  - Grave...
  Mirabela Africam addicitur et continuavit;
  - Adversarius!
  Puellae ex ammo sunt. et ad operculum cito currere coactus est. Copia trans Volgam difficillima est. Bombing assidue et testudine. Hic supplementorum ex altera parte globus venit.
  Fontes imbre et fragmenta scaphis effervescunt. Procellae in caelo rugiunt. Hic volitant Focke-Wulfs. Et bombs stillant.
  Aliquot scaphas disiecerunt. Milites Soviet submersi sunt et moriuntur.
  Hostes tormentorum ignis densior est. Sed hoc puellae nudipedes non possunt etiam per centrinum minui.
  Etiam noctu Fritz omnia sub igne custodiunt. Bombers attriti sunt. Possidet aui yu-87. Etsi jet aircraft iam in seriem abierunt.
  Hic est fabulosus Soviet Yak-9. ME-MMIX GERMANICIA PUGNATUR. Constat maneuverability contra celeritatem et arma. Germanus ab ipso primo vocatione autocinetum Sovieticum debellare conatur. Sed non succedit. Yak, vicissim, caudam ire contendit, sed Nazi relinquit propter celeritatem altam.
  Celerior German, armis validioribus, contra Russis magis maneuverabile. Sed celeri fuga pergit. Fascista septem punctis contra septem utitur, et currus Soviet tangit. Celeritate amittit et cadere incipit.
  Maniplos fumi emittit. Et machina in...
  Quod est hoc bellum! Difficilis est machinam obsistere tam potentem in armamento quam ME-309, in qua septem punctorum incendii pondus excessus et pauperes maneuverabilitatis compensant.
  Celeritas fascistarum in divei ire permittit, et frons pugnantis Germanici bene armata est.
  Svetlana Maus iterum labefactare conatur. Puella vitam periclitatur. Omnia iam exarati sunt, nuda per munitiones reptantes. Omnis pulchritudo in exasperat et pisuga. Sed tunc grenade cum involucro explosionis apposito iacit. Ipsa etiam ictus machinae tormentarii erumpere potest. Humerum exasperat decoris.
  At contra, sarcina explosiva rostrum tormenti 150-mm attingit. Et Germanica damna significantia iam accepit. Aegre a loco suo currus movetur et ad locum copiarum repit, ut vulnera lambant.
  Focke-Wulfs et plures TA-152s in caelo apparent. Incipiunt Conchilia Fontes locorum. A duobus recentissimis HE-CLXXXIII, oppugnatione vehiculorum gagates, etiam apparuit. Hi vultures velocitates usque ad octingentos chiliometrorum horae pervenerunt, et eos ferire fere impossibile erat.
  Puellae apud Germanos remittunt. Semper casus est ad hamum inimicum, quamvis validum praesidium oppugnationis aircraft a terra ignis.
  Svetlana et Anzhelika Luftfaustum captum recuperavit. Hoc telum, quod est ex novem connexis viginti millimetris, excidit.
  Mittere potes sicut parva anti-elit gun.
  Belligeros hostes monstrant. Blande premunt exordium... Ambo pulchri- tudines nudis pedibus in caemento quievit, sensum levem reddere.
  Focke-Wulf cum sex tormentis aeris fumigare incipit - venter eius apertus est.
  Puellae jucunde rugiunt;
  - Puck! Washer! Metam!
  Alia aeroplana Germanica per capita puellarum cingi incipiunt. Pulchritudinis spicula in locis subterranei, convallis purus Focke-Wulf evadentes.
  Svetlana calcem rotundam exasperatam accepit micare. Murmuravit puella;
  - O flammae infernales!
  Planta puellae tegitur pusulis et dolore dolens. Volui aliquid frigidum poke.
  Et in superficie pergunt hiatus. Nix flammis stridit, dilabuntur ruinae. Germani loca igni inundant, sed perexiguus sensus est. Milites quasi mures in minks absconderunt. Ferrum ipsi.
  Angelica in Svetlana aurem insusurravit;
  - Puto te mox Nazis e vapore tandem deficientem. Multum vires habent, sed in Stalingrad convertendi facultatem non habent!
  Flava puella superbe respondit;
  Hic quasi trecenti Lacedaemonii sumus! Nos superiores hostium copias cogitamus!
  Angelica rufa giggled et despiciens socium puellae;
  - Et non intrabis nos!
  Cum puellae ad superficiem convenerant, populationis finivit. Novi pedites nigri apparuerunt. Conscendunt et puellae ignem aperiunt, hostem fodiendo terram naso.
  Leones et Tigres iterum proelium inierunt. Germani exercitum Sovieticum magnis lacus premere conati sunt. Singulis subinde conchis pluit. Magis vulnerable "Tiger" a formationibus suis divelli non conatus est. Tum murmure mortales.
  Puellae apud Germanos mercennariosque accensi sunt. Excussit adversarios. Angelica et Svetlana pares accensi. Hostes capistris apparuerunt et sederunt. Tum novus advenientis hostes iacuit.
  Puellae in proelio canebant.
  Angelica incendere coepit;
  - Front...
  Svetlana, fusa, continuatio;
  - A vobis...
  Angelica lupanuv additur;
  - Legio, legionis, f...
  Svetlana, interclusio, detrusus;
  - Inimici...
  Angelica, affigens adversarios, effudisset;
  - Sunt....
  Svetlana, Arabis cranii dimidia parte diruta, continuavit;
  - Cupiunt...
  Angelica opprimens hostem;
  - Vos...
  Svetlana , figens , exsibilat rabiem ;
  - Concidit...
  Angelica, Arabum cranium penetrans, fremuit;
  - Solvite...
  Svetlana, clavus continuans, exsibilans;
  - Notae...
  Angelica, quasi jaculans, sibilabat;
  - Noli timere...
  Svetlana, emissa accurate facta, fremuit;
  - Inimicus...
  Angelica incendii instar pellentesque, continuata est;
  - Shtykov...
  Svetlana, ulterioris iectionis, latrante;
  - Poterit...
  Angelica, sine intermissione incendii, exsibilatur;
  - Virtus...
  Svetlana, incendens furibundus, fremens, amicum corrigens;
  - Animi...
  Angelica, in duris extasi, latrante per Afros capita;
  - Virtus...
  Svetlana , igneus , exsibilatus ;
  - Augere...
  Angelica, rutilos quatiens cincinnos, continuavit;
  - Et adversarii .. .
  Svetlana, arabico in ventriculo ferito, edita;
  - Protinus...
  Angelica, totis caliberibus illata, latrante;
  - Solvite...
  Puellae respiraverunt. Et mittentes paulo, clamaverunt:
  - Nos sumus equites vasa Sniper, vox caedis sonat!
  Unda strenuo, coloniae copiae aliquantum resederunt. Nazis piscinas denuo movit. Apparebant tigrides longis capistris, conchasque accensas ad omnia, quae animadvertebant, accendebant.
  "tigris" -2 erat figura originalis turris et devexa armorum laminis a lateribus. Hoc eum paulo tenacius fecit. Milites feminae iterum vestigia piscinae in scopum elegerunt. fascista debuit esse sicut anguis in sartagine.
  Svetlana sarcinam explosivam iecit, frontem cylindro "Tigridis" -2 contrivit et cecinit;
  - Dono te conveni... Nempe locum in sarcophago delineavi!
  Angelica exsibilatur, feliciter iacit magnam sarcinam explosivam in fascist;
  - Sed Pasaran!
  Et a explosione, lacus diu rostrum Germanicum contortum. Rex autem Tigris retrocedere coepit. Iterum fascist male vulneratus est. Angelica accepit et latravit, testa testa vitrea nudis digitis projiciens;
  - Esse te in sarcophago quercu!
  vitreum volans, in fauces Indicae, e cohortibus coloniarum Germanicarum, appulit.
  Svetlana nictavit socium suum et cecinit;
  - In hoc dolio caput intingam! Omnes tingam!
  Angelica e machina tormentarii erupit. Germani iterum oppugnantur. Puella sibilabat;
  - Omnia possumus! et feremus!
  Svetlana diripit eam accendit et dixit;
  - Magnam victoriam expectat! Avos nostri sint in gloria!
  Angelica quaedam fecit somersault et circumvolvens, sicut arbor natalicia. Puella, nictans, cecinit;
  - D. success, quo vadis... successu Mr. - rident fascists...
  Germanorum lacus, non conchis salvis, ignem auxit. Munera fundunt abruptis. Et accesserunt ad loca Sovietica, hiatus vitando.
  Svetlana, filo usus, ut Seryozhka captivos docuit, meum gravem extraxit. "Leo" lente usque ad locum Sovieticum repit. Eius 150mm sclopetum exspuentibus conchis custoditur. Puellae sibilaverunt et despiciebant.
  Svetlana cecinit;
  - Germani-piperis, fascistae-Nazis... Finis pacifistarum te manet!
  Angelica cum risu dixit:
  - Pacifismus... Etiam stultum est loqui de pacifismo cum Nazis venit!
  Svetlana nasum Arabis e custodia coloniae percussum cum iecit et pipiavit bene intentum;
  - Et imbecilles sunt in cogitatione ... Et in re militari non sunt ita fortes! Mox delebimus eos e facie Telluris Telluris!
  Accensus alius Angelica rupit, fricavit pectora contra rudera, et cecinit;
  - Ego eques Russicus sum genibus barbarorum... hostes Patriae a facie Terrae avertam!
  Puellae simul pectora nuda concusserunt.
  Canae species despiciens, caelum prospiciens. "Tabulae", Germanica tormenta, illic tela erant.
  Subrepsit, nunc et tunc, questus adhaesit in windbreak German "Leo". Et sclopellum eius exspuit.
  Svetlana, cuniculum sub vestigiis lacus Germanici movens, exsibilavit;
  - Quoniam Seryozha ... .
  Germanus restitit et iterum accensus est. Testa post puellas explosa est.
  Svetlana dixit:
  - Testa lactis, quae cerebra infantis habet!
  "Leo" aliquandiu stetit. Utrum Germani periti nautas periculum anteire senserint an ornamentum pugnae uti voluerunt. Sed "Leo" aliquandiu stetit et conchas letales exspuit.
  Svetlana notavit Germanum piscinam meliorem sclopetis et incendiis saepius quam KV-2 habere. Quod quidem multo periculosius haec raeda facit. Svetlana transiit se et exsibilat;
  eant impii ad infernum.
  Angelica fascista in plexu solaris accensus, latrante;
  - Nostra victoria necessaria est! Et bene finient omnia!
  Svetlana quoque Turcam abscidit et cecinit;
  - Tametsi videtur quod mox vita intermittetur, cum atrum cornu tribulatio pulsat... Equi hinniunt et sanguis sicut flumen fluit, et iterum terra sub pedibus tuis relinquit!
  Angelica, Persica macerata, adiecit:
  - Terra autem etiam suum habet custodem ... Et inter astra tendens ad eum ... Invisibilia salutaria fila exsilio Hitler ad Kolyma!
  Puellae incendentes consonantes cantabant;
  - Frangamus Adolf, laedet ei! credo fascismum vinci! Et in nostra Russia apparebit Messias, Dominus populorum omnium terrarum!
  Continuerunt fortes accendi. Sed procumbunt pedites, et iaculari ac tasque coepere. Fascist turbae puellae igne calceo fumare conati sunt. tasque multum iacit.
  Angelica philosophica animadversio:
  - Potes numerare in comitiis, peritia in comitiis sine bello!
  Svetlana giggled et notavit;
  - Bellum area est ubi qualitas quantitatem vincit, comitia fere contraria sunt, et hoc est iocus!
  Milites modice cedentes, tasque et fragmenta nimis crasse fundebant. Angelica etiam pede proiectum intercepit ac reiecit. Grenade volavit et Nazis galeis percussit. Et quam sit aspernatur...
  Velut si alia nexus alicubi detonasset.
  Angelica philosophice dictum est;
  - Fortuna secunda felicitas, secunda felicitas, sed ars prima!
  Svetlana giggled et vocula;
  - Fortuna praemium virtutis, non temeritatis est!
  Angelica oculus Prohibeo e exercitu coloniali eruitur et exsibilatur:
  - Quis est felix, ejus anima cantat!
  Svetlana risit et pipiabat;
  - Bonum est, cum sis felix, significat Deus te salvet!
  Puellae paulo urbaniores sunt. Tunc Germanus "Leo" nihilominus promovebat et fodina percussit. Eruca cucurrit in machinam explosivam et discerptus est.
  Vulnerati "Leo" trahebant et stabant... Milites delectati sunt et cantabant in summitate pulmonis;
  - Leo est claudus in cogitatione, tigris est fons omnium malorum... Nihil magis interest quam homo in mundo!
  Svetlana longam aciem dedit, mox externus exercitus exortus est, expugnavit et cantavit;
  Vivamus sollicitudin, nisl.
  Fortissimum Russian spiritus in mundo...
  Gubernatori optimorum gubernatorum -
  Hostes in pulverem comminuantur!
  "Leo" male laedi videtur. Adligat, exspuens duorum testarum more.
  Expeditus Panthera apparuit. Tamen timuit ne in altum locum copiarum Sovietarum veniret, sed mittere coepit. Conchae sibilabant super capita puellarum. et rudera et ignes fregerunt.
  Svetlana grenade iactare paratus est, ad capiendum momentum cum piscina fascista ad spatium accessibilem appropinquavit. At in Panthera aut stulti non sunt. Germani accensi, testas in tessellati exemplum iacientes, temptantes ne una quidem terra deesset. Et ad litteram de omni lapide sarculo.
  Angelica nudum pectus palpitantem et dixisse:
  - Militiae Fritz vitiosae sunt ... Quantum assequuntur sic?
  Prudenter dixit Svetlana;
  - Gallinae modios grano acquirit et multo velocius pondus quam porcus magnas frusta devorans!
  Panthera plus octoginta ictus excanduit, et, postquam tela exagitavit, se convertit, retro ad suum cubile tendens. In eius loco nova mastodon "Sturmtiger" apparuit. Machina latum truncum pileo tegebat. Sic sperans se salvum videri potest.
  "Sturmtigr" ad stationes militum Sovieticorum eminus accensus. Excanduit erucae. Terra surrexit, et flammae fons igneus fudit.
  Puellae vix superstites sunt satis velatae. Svetlana vel leviter obsurduit. Subito puella se in equum insiluisse vidit. Et quod manipulus imperat exercitui Tatarorum aggressi. Et imbelles equitant equis. Mongol-Tatari, ictum sustinere non valentes, recedunt et in millibus sub ungulis moriuntur.
  Svetlana ex altera parte duos gladios avertit et inimicos caedit. Visio autem repente interrupit.
  Angelica percutit socium genas, tremit, dicens:
  - Bene, omnia! Nunc desine circa iacentem!
  Svetlana irata respondit:
  - Non dormivi, sed pugnavi!
  Puella ira insiluit et grenade proiecit. Praesens, avolans, in rostrum piscinae "Lev" apposuit. Rugitus curru gravi stipite accepto damno.
  Svetlana in summo pulmone exclamavit;
  - Eques sum Russiae!
  Angelica tormentorum machina erumpere erumpere et fremere;
  - Puer superciliis sulcis respondit;
  Sanctae Russiae servire cupio.
  Fiat mare sanguinis vertuntur
  Sed Deus nos salvare potest!
  Svetlana nudo ventre et pectore in caementa cecidit. Sub idem tempus, tormentorum tormentorum machinae centenariae quasi super caput erupit. Extendit puella linguam et ait:
  - Furor fortium militum vitatrix est abstrusorum imperatorum!
  Angelica constat.
  - Miles fortis est, dux est prudens, hostis est callidus, victoria solida est, sapiens animo!
  Puellae ignem iterum aperiebant et in solidarietate carpebant;
  Super eum turmae
  In voce rugiens
  Adolfus stultus est fortis -
  Plantans Sodomam!
  Alius armatus "Leo" apparuit. Ab eo fugerunt duo milites, Arabes judicantes fuscam. catenam in hamo iactare conati sunt ut piscinam e proelio progressam traheret.
  Anzhelika et Svetlana accensus, simul technas pono. Belligeri cecinerunt ;
  - Ne te perdas atque comitem adiuves, alios ex incendio adiuva!
  Tres occaecat ostendit. Currebant catenae quantum poterant, sed etiam a puellis emissae sunt. Porro Svetlana ex sclopeto accensus urget canem nudis digitis.
  Et adversarios suos maxime ferire curavit, sicut Robin Hood apte.
  Angelica dixit:
  - Mārcus est nōn ille qui fēlīter ferit, sed qui in mala fortuna desit!
  Svetlana grenade nudo pede iacit et stridit;
  - Accuratissima visio sicae falli potest, sed irremissibiliter acuta mens scopo labi potest!
  Grenade pila percussa coepit explodere, metalla detonare.
  Smolenscus Germanis facile non fuit. Obtinuit superstitio mortis arcem.
  . Capitulum #3
  Smolensci defensio missio gloriosa est... Sed fortasse hoc non sufficit.
  Puellae pulcherrimae Russiae Margarita Magnitnaya et Oksana pugnaverunt cum Nazis, qui per meridiem heroici Smolensci erumpere conabantur. Ambae pulchri- tudines munientium, puerorum ac puellarum arma sumpserunt.
  Flante austro calido, nix liquefacta est. Fossores et propugnatores, nudipedales in brevibus, pedibus lutum subigunt.
  Hic et illic flavescunt folia lapsa rubentes. Arbores nudo pendentia vimine volitant.
  Pueri non erant frigidi, nudis pedibus et seminudi ab initio veris laboraverunt. Vehementer movent tenues, sed leves.
  Auctor puella Ekaterina Sotnikova cecinit;
  Volare ut ignes hyacintho noctes
  Sumus auctorum filii opificum...
  Tempora lucis anni appropinquant -
  Clamor munientium - Semper parati!
  Et filii consonantes sustulerunt, nudis pedibus in limo conculcaverunt;
  - Clamor munientium - Semper parati!
  Tumultus auditur: elit oppugnationis Germanorum et Americanorum appropinquant. Pueri fortiter pugnos eludent.
  Alenka Sotnikova confidenter pronuntiat, et puella virtualis Komsomol in ludo nudum pedem notat;
  - Miramur tibi vultures!
  Revera puer in ligatura rubra, socius ex futuro Alexei Sotnikov, iam ante alterum bellum mundanum rediit et manus infantis iactat.
  Idem discalceatus, et in brevibus, ut ceteri pueri, nudus ad umbilicum, toreumatus, musculi conspicui sunt. Nempe, pueri et puellae ceterae sunt tenues et siccae, cutis et ossa in fame cibaria et scopas assidue laborantes.
  Puer Oleg metrum et dimidium longus est, paene niger ab sunburn, sed capilli eius albi iam terga creverunt. Pulchra est proculdubio et fortissima proles spatii aetatis.
  Et nunc angues picti in Nazis uersus colorem celi surgunt.
  Puer discalceatus Alexei Sotnikov illis scobe tasque speciales adnexus, parvae sed perurbanae valde.
  Hic sunt Focke-Wulf, XE-CXXIX, et Americanus P- XLVII, P-LI. America, non iam impedita, paene aperte pugnat cum parte Tertii Reich. Forme gubernatores Americani voluntarii sunt. Sed re vera participes sunt belli ab imperio US et oligarchi missi.
  Pueri cum sclopetis armati, alii cum bazookas homemade iacebant. Alexei Sotnikov et puellae nudae Alenka et Ekaterina, sicut bellatores peritiores, bazookas ex tubulis inexcussis domi factas sustulerunt. Et quomodo in humili volatili autocineto fragores erunt.
  Puer et puellae nudae pedibus nixae blande in felis presserunt. Accusationes et duas oppugnationes Americanorum aircraft et Germanorum Focke-Wulf percusserunt.
  Plures ictus e fossa exiverunt - propugnatores etiam iecerunt.
  Alexey Sotnikov nudam, rotundam, puerilem calcaneum, pipiabat;
  - Etsi puer discalceatus similis spectat;
  Non radit erumpere, sed iam Titan...
  In proeliis, vir adultus, nimium est;
  Percute letalem plagam!
  Iam puer chordas nudis digitis trahit et angues alati ictae sunt a elit et oppugnatione Germanica et Americana. Duodecim Sociae et Tertia Reich aeroplana statim explodunt.
  Aleksey Sotnikov et duae puellae pulcherrimae in eodem lavacro litium iterum triggers trahunt, proximos currus capitalistae coitionem pulsantes.
  Puer cimex nudo calcaneo oppressit ac fremuit;
  Diebus inferni transibunt
  Tertius Reich cadet...
  Satanas non regnabit
  Pugna non pereffluamus!
  Ceteri pueri nudis pedibus etiam angues dirigunt. Jamque coitio procellæ in parva sed mortifera volatilia munera offendunt. Multum plane moriuntur. In aere explodunt et comminuunt.
  Gubernatores Hitleris ardent ... Et elit superstes impetus festinando, erucas et bombas spargens, seorsum volare.
  Puer aeternus Alexei Sotnikov striit;
  - Gloria magnae Russiae!
  Praecones pueri et puellae in choro colligunt;
  - Gloria in USSR!
  Masha puella in summo pulmonis sui clamat, nudam, grubby pedem attingit;
  - Gloria Stalin!
  Puer Pashka addit:
  - Et Alyosha gloria! ingenio est!
  Fossae puerorum sunt bene camouflages, et propter explosiones bombarum et erucae, tantum duo pueri et puella minora fricat acceperunt. Et hoc non obstante, quod terribilia infundibula facta sunt, et multum interitus et inversiones laminis terrae.
  Alicubi autem terra ex calore usta et fumosa.
  Una puella stabat nudo solo et crure cremato, unde exclamavit;
  - Mors Goering et Hitler!
  Pueri alacres erant. Komsomol membra et ludum puellae Alenka et Margarita ad pugnam parati sunt.
  Alexey Sotnikov cecinit dictans in go;
  Ego natus sum in spatio aetatis
  Ubi naves per galaxies discurrebant...
  Bene sunt facta hominum, mihi crede;
  Secerne bellum, miles!
  
  Sed Demiurge Deos iussit
  Tu puer avos tuos adiuva...
  Sume tibi hyperblaster in manibus pueri;
  et divellere Tituli seorsum!
  
  Bene nati sunt pueri pugnare
  Conlisi sunt fortes, crede mihi.
  Ceterum Russi semper pugnare potuerunt;
  Bestia præda corrumpatur.
  
  glorificetur terra sancta mea.
  Nostra magna indigena USSR ...
  Puella discalceatus in nix decurrit
  Animum ostendens!
  
  Et ego depugno contra fascismum
  Magnus Russicus puer auctor...
  Fides autem nostra erit cum communitate;
  Certe avarus Sam adjuvat Fritz!
  
  Mihi credite, Russi non solum frangent;
  Omnes circa Moscuam concurrent populi.
  Ego sum miles minime cum anima solidatus;
  Fideles sumus Domino Stalin!
  
  Nemo munitores frangere potest;
  Non sunt liberi sed filii Deorum.
  Nos erimus generatio exemplorum
  In Fuhrer non numerabit cornua!
  
  Nostra vero gloria Patriae nostrae inerrat;
  Super altissimum in nivis, credite montibus.
  Puella discalceatus in nix decurrit
  Fritz nudo calcaneo in sarcophagum agitans!
  
  Nolite putare Nazis nunc valentes esse;
  Etsi eorum a Sam Sherman introductus est...
  Nos non paenitet etiam vitam credere
  Tempus est magna mutatio!
  
  Mater pulchra est sicut sol,
  Lasciva mater est nostra mater...
  Crines puellae et auro;
  Nos Fritzium lacerare poterimus!
  
  Proles communismi sumus auctorem;
  Servimus tam Svarog quam Christo.
  Turpes fascismi sparge catervas ;
  Ducam victoriam Patriae!
  
  Russia mater planetae est;
  Ea ventus somnia habet...
  Felix et adulti et pueri sciunt
  Non opus est aliquo negotio extra!
  
  Cum venerit omnipotens, sol erit;
  Lacus arbores in Marte florebunt...
  Sinenses et Iapones coniunguntur;
  An American cum Russica in via!
  
  Ideas communismi coniunge;
  Et fides cognoscet somnium Lenin...
  abominationem protervitas abiiciamus;
  Pulchritudinem in universo aedificemus!
  
  Pro nobis Maria et Sancta Lada;
  Deum honoramus, et Marx "Capital".
  Sit omnibus auctoribus remunerari;
  Pro nobis Svarog et Stalin specimen sumus!
  
  Fascists scire nolunt arietem
  Nos habemus voluntatem, fortitudinem, cognoscimus potestatem.
  Hostem triplici ictu nos opprimemus ;
  Et mox in pediculum Fuhrer converte!
  
  Sit nobis gloriosum Russia be
  Sicut clavum aeternum in paradiso florebit.
  Comes Stalin, Messias noster es;
  Tecum ad communismum ibimus!
  
  Tonitruum minuta momenta;
  Bellum cruentum confectum est...
  Subito filii nostri germinabunt
  Aeterna felicitas veniam!
  Bonum carmen a discalceatis puero Alexei Sotnikov compositum est, idque in notula maiore terminans.
  Nunc autem testudo incipit... Si oppugnatio defecerit et detrimenta gravia dispendia, nunc tormentorum tunditur.
  Terminator bellicus puer ex non nimis longinquo futuro nondum telum contra tormenta creavit. Licet egregie puer erucae in schedulae styli et tractus calculi elaboraverunt.
  Puer paratus erat ad pugnam, sed dum purus nondum paratus erat, turma nuda pedis in dugouts latuit.
  Ut tempus in testinge degeretur, duo Komsomol sodales, hospes ex futuro, et duae puellae Masha et Klara, una cum puero Pashka, chartas ludebant.
  Ekaterina, cuius capilli rubri iam crescebant et ex qua multo pulchrior et pulchrior facta est, chartam nudis digitis proiecit, notans:
  - Vere, Fritz et Americani nos urgent!
  Alenka, puella, bracteis aureis leviter crispis, notavit;
  - Sed adhuc non frangemus, quia ferociter habemus.
  Alexey Sotnikov adnuit:
  - Soviet scientia respondebit ad technologiam hostium cum miraculo arma! Credo in eum!
  Masha pigtails caput adnuit:
  Nostra quoque arma es!
  Puella nudo pede e sordibus lavit chartam.
  Pashka suspirans dixit:
  - Totus capitalista mundus contra nos pugnat! Tales copias inaequales!
  Alexey Sotnikov, hic puer aeternus logice dixit:
  - Suvorov superiores hostium copias verberant! et beat!
  Margarita ridens cecinit;
  - Victoria manet, victoria manet eos qui in sancta communitate credunt!
  Victoria manet, manet victoria, fascismus peritur puellae!
  Clara affirmavit;
  - Quantumvis formidolosae lacus Nazis, nobis responsum!
  Puer Alexei Sotnikov nudum pedem impressit, puerile pedem adnuit;
  - Utique est! Ita, et testa conquievit, tempus est excedere!
  Et quaedam pueri puellaeque e munito prosilierunt. Punicea emicabant, lotaque natorum, vestigia rotundi.
  Nazis, scilicet, cum lacus inferrent.
  Pulchra Alenka cecinit:
  - Pioneer, Komsomol! Simul ambulate vitam!
  Pioneer, Komsomol! Non credas nos errare!
  Aleksey Sotnikov in campo aspexit acutis oculis pueri ex futuro. Lacus Germanicus, Americanus et Britannicus movebantur. Integer armada lacus. Hic videre tormenta auto-ferdinanda. Lacus Americanus Sherman sunt proceri, alii capistris brevibus, alii longioribus capistris. More Anglicum salaputium "Churchill", optime munitum est. Hic Cromwelli prominentes capistris brevibus, sed pernicibus, ferreo similes. Magis pervetustis princeps "Maximus" exercitus US. Optima piscina Anglica "Athenis" cum septemdecim peditibus sclopetis. Et hic sunt germanorum. Terribilis et magna "Leo" cum longo doliolum dolato.
  Outdated in sua figura quadrata videtur. Pernix "Panther". Postea et adhuc rara exemplaria: "Tiger" -2 et "Panther" -2.
  Duae ultimae piscinae simillimae - tormenti etiam idem est, solum Panthera-II minorem et angustiorem turrim habet, et silhouette inferior est.
  "Ferdinand" -2 sclopellum auto-propellum primum in Wehrmacht est, ubi machina in uno stipite cum transmissione et transmissione collocari potuit. Quanto levius et inferius silhouette hoc auto-flagellum propellente factum est.
  Sed "Leo" -2 nondum in productionem abiit, plures quaestiones technicae solvendae sunt ut tales machinas deducant. Ita nunc Germani lacus iam iampridem habent: transmissio in fronte est, et machina in tergo est, quae damna in crankshaft ducit.
  Sed Anglicus "Athema", postrema extensionem et machinam sescentorum horsepower habet. Lacus recens visus est et non nimis gravis, sed efficax.
  Plurimum autem ponderis est Sherman in USA, quae in magnis quantitatibus nascitur. Talis raeda ... Non male munita in fronte, et nonnullae piscinae satis diu dolatae sclopetorum habent.
  Nulla ut tristique lacus.
  At puer discalceatus Aleksey Sotnikov, auctor recenter coctus, quasdam mastodones Sociae machinationes paravit.
  Puta scobe metalla explodere coeperunt. Lacus Germanicus, Americanus, Britannicus a bruchis discerpti sunt, scutulis fractis. Igneus metallum.
  Auctor puellae nudo pede percussit et strinxerunt;
  - Hoc fascistae habete!
  Lacus leo primus conflavit. Inde duos Shermanos. Praeterea, panthera et ecclesia. Deinde rursus "Shermans" et "Cromwellos".
  Atque hic alia obsoleta est piscina Germanica T-4. Etiam coortus. Et tunc "tigris" fumigare coepit.
  Alexey Sotnikov, pisam mortis iactans, nudis digitis crurum puerorum expressus est;
  - Gloria in USSR!
  Alyonka, puella pulcherrima, crinibus aureis prehendens, insectum nudis digitis arripiens et stridore contrivit;
  - Pro mundi revolution!
  Catharina eliditur;
  - Pro summa rerum gestarum USSR!
  Et etiam sicut lupanet ex bazooka. Et ipse Aleksey Sotnikov bazooka ex tibia fecit. et pampini perniciosa admodum.
  Puer terminator-voivode etiam accensus est, et emissa e longinquo "tigris" -2, increpuit et obstrepit;
  - Im spatium eques!
  et manipulus munientibus remugit;
  - Communismus vive!
  Nazis in re admodum infesto resistendo ab adversariis offenderunt. Ac lacus, et lacus sociis nunc et iaculis et concidit. Et frustra filiis Exercitus rubri propter misericordiam ignoscere.
  Lacus promiscue accendit nec quicquam munientibus facere potuit.
  Puer Alexei Sotnikov bazooka iterum accensus et dimisso capite:
  - Pro matre et Stalin!
  Alenka nudis digitis lapillisque puellarum cruribus, hostem pulsabat, pipiabat;
  - Pro magnitudine URSS!
  Despiciens comites.
  Puer Andreika nudum pedem impressit et cantavit;
  - Mox in somnis occurremus;
  Primus gradus in vita est...
  Vides iterum patriam;
  Furentium voragines impetus!
  Aleksey Sotnikov denuo ex longo ambitu reusable bazooka accensus, Sherman scindens et cecinit:
  Et iterum pugna pergit
  Hyperplasmicus ignis fervet...
  Et Lenin tam iuvenis -
  Agit letaliter!
  Hic iuvenis pugnator talis est vir bonus. Nudaque pedum puerorum digitorum sclopetorum scopo monstrat. Ac rursus ignes. Et socii progredientes, lacus cum Germanis ascendunt. et modo extra damna incurrerint.
  Quo propius hostes accedunt mastodones, eo plus detrimenta patiuntur. Pueri imprimis ex levibus et simplicibus bazookas in lacus iaciunt, turres ab illis evertunt. et ingentia damna inferunt.
  Puella Alenka grenadam nudis digitis cruribus puellaribus iacit et cantat:
  - Haec est gloria communismi gloria;
  Ad coelum volabimus cum cantico!
  Lara puella, nudis digitis, parricidam etiam munus mortis mittet, discerpens adversarios et stridore;
  - Pro magnitudine communismi!
  Pugnant fortiter pugnant pueri et puellae simul. Atque hi omnes pugnant.
  Ursa etiam discalceatus est, grenadam infantis pede iacit, claudens American Sherman et stridore;
  - Pro Soviet Russia!
  Et haedi rursus pugnant. Tituli et socii lacus in cuniculos, tasque, bazooka ictus offendunt. Nara et proprie sunt.
  Clara puella machinam sclopetis ad pedites accendit. Tum pede nudo pisum calculis explosivis proiecit. Multos fascistas illa lacerat et pipiat, dentes denudans;
  - Sum fortissimus mundi absolutus!
  Et nudum puellae calcaneum pisum iterum mittet. Duobus tankis phalangis Nazi dissidet et disrumpet.
  Masha puella vicem dedit et sclopellum submachinum. Fritzam metit et purred;
  - Gloria Russorum heroibus!
  Et nudum, rotundum calcaneum, quasi annihilationis donum.
  Hic sunt puellae. et pueri animum tenere conantur. Et jaculari in Nazis, et falcantur pedites, et haec est legio tota peregrina. Et nudis calceis munientibus hostem funditus mittet interitum.
  Et rident.
  Et quomodo fascistae summatim a munientibus triturantur. Dolia bazooka nuda, sordida genua premunt.
  Pueri autem in filis fodinas e scobe evellebant. Et quomodo Fritzium aliosque mercennarios improbe labefactant. Hoc vere fusum absolutum est.
  Puer discalceatus Alexei Sotnikov incendit ex bazooka et puer cantat;
  - Mundus immersus luce cruenta;
  Populus contra murum.
  Sed sole credo
  Sed sole credo!
  Tenebras carceris discute!
  Nos Quirites, us Quirites.
  Doctus fallere!
  Et sine iudicio! Et sine iudicio!
  Clausa in basi!
  Puer strenue egit, ut munientibus. Qui Fritzium sine ulla miseratione oppresserunt. Eos accurate ictus et interitus fregit.
  Pulchra Alenka, apud Nazis fusa et quasi feriendo, eam cepit et pissavit;
  - Fides nostra communismi;
  Malum fascismum refelle!
  Nudis digitis puella iterum sumet et in hostem iaciet.
  Masha Pioneer nudam circum calcaneum grenade percussit et Germanorum piscinam confregit, occepit:
  - Pro communitate!
  Ekaterina, machina sclopeta illata, fremuit;
  Inveniemus Hitler in silva, in silva Hitlerum reperiemus! Non iocari cum eo! Dilaceramus eum!
  Nudis digitis puella, grenade et pipar iterum mittet;
  - Discerpam!
  Quamvis piscina Levitica formidolosa sit, mastodon cum nonaginta talentis appendens, auctoribus Sovieticis resistere non potest.
  Et pueri opprimunt eam, nudis pedibus prunas projicientes, et haec est mors vera.
  Pulchritudo Alenka clamoribus:
  - Spiritus noster Russian!
  Datque e tormentorum machina lethali erupit hostem falcando. Et emisso alio monte cadaverum.
  Alexey Sotnikov incendens, notat;
  - Prohibuimus eos!
  Et iterum puer grenaden nudo pede iacit et rotat. Et alius lacus Germanorum cessavit.
  Hic est motus Americanus auto-propulso gun "Witch". Currus celeriter, sed aegre munitus et cum bazooka iecit. Puella pigtails offa et prorsus ferire.
  Alia puella pisum digitis nudum et fascist destruxit et cantavit;
  - Gloria in USSR! Praei exemplum omnibus!
  Et rursus, ut letalem vertere vis, dabo. Et fascistos multum capiet et falcare eos.
  Pugnans Alenka, apud Fritzium figens, stridore;
  - Ego sum puella quae omnes vincit!
  Rursumque nudis digitis, funestum quiddam erit.
  Catharina, fusa in adversariis, edita est;
  - Communismus cosmicus nobiscum veniat!
  Et quomodo annuit. Et nudo calce, grenade tollet et dabit. Et quomodo Nazis funditus exscindetur.
  Fortiter pugnantes pugnant. Et ne accedatis ad eos. et quam accurate et accurate iaciunt.
  Puella Alenka iterum lethalem grenam vi digitis nudo mittet, hostes dilaniat et pipiat;
  - Pro communissima cosmica communitate!
  Puellae sagittant et pueri puellaeque custodiunt.
  Tres Shermanos statim traditos. Hic infantes suos verberant, adeo de quaestionibus triturant.
  Pulchra Alenka tweeted:
  - Filo, a filo;
  Nolo ire...
  Discalceatus Komsomolskaya,
  Vive!
  Et iterum: Nudo calce, pro Nazis, munera mortis deducet. Nazis magna virtute metendum.
  Ekaterina, iocularia et den- denudans, notat;
  - In nomine notionum communismi!
  Et quam leti perditionisque donum nudo calcaneo dabit!
  Certamina Alenka incendere et falcare mercennariorum et fascistorum acies, edita;
  - Gloria terrae Sovieticae!
  Et iterum nudo calcaneo, ac si jaceret in Nazis.
  Tota manipulus sanguinis et fragmentorum surget.
  Alexei Sotnikov magna cum diligentia jaculans et nudo digitorum munera mortis iaciens, notavit:
  - Gaude, gaudium perpetuum!
  Puella Lenka incendens puerum terminatorem sustentavit;
  - Sit verum somnium!
  Et nudis digitis, letale ducem jactabit.
  Hi sunt haedi pugnae.
  Alexey Sotnikov notavit, dentibus denudans;
  - Prope, juxta, gaudium et tribulatio ;
  Necessarium est, necesse est, firmam responsionem reddere.
  Alenka Sotnikova, apud Nazis fusa, edita;
  - Apricus orbis;
  Ita Ita Ita! Ita!
  CREPITUS nuclei
  Non non, non!
  Et iterum quomodo crimen homicidii damni erupit.
  Aleksey Sotnikov cum nudis pedum puerorum digitis, dum paucas pisas dono mortis parricidio immittit. Germani lacus, detrimento accepto, sese recipiunt.
  Puer terminator-voivodae quasi psittacus concisus est;
  - Unus duo tres! Solve Adolf!
  Et puer totum fasciculum carbonum tasque nudo calcaneo arripuit.
  Horum itaque tot simul Fritzium fregit.
  Hoc est quod ipse Nazis aptissime impugnaverat.
  Pugnans Alenka, apud Nazis fusa et accuratissime Nazis ferendi, clamavit:
  - Gloria temporibus communismi!
  et nudo digitorum grena ruinae proiecit. Tot simul fascistae irrumpunt.
  Hostium caedes in praedis creverunt. Germani cum sociis, quam pertinaci defensione, retrocedere coeperunt. Reversi sunt etiam. et conchilia intenditur.
  Catharina in hostes iecerat et nuntium e bazooka in arcu magno emisit;
  sidus altitudinis;
  Nostra sancta patria!
  Et nudis digitis iterum nuntium mortis projecit, et adversarios multum attrivit.
  Germani sociique .
  Pugdentes clamabant, sequebantur eos, tasque jactantes. Tales erant pugnae pueri et puellae.
  Certamina Alenka confidenter dixit:
  - Nostra veritas in omnibus!
  Et nudis digitis iterum caedere pisum.
  Alexei Sotnikov, incendium movere, elidere;
  - Una magna vis sumus;
  Crocodili furor nobiscum est.
  At puer iterum parricidalem munus exitium mittet.
  Totus hic exercitus profectus invisos Wehrmacht oppressit.
  et pueri in hostes impetum fecerunt. Calcanei rotundi, atrati ex pulvere teruntur.
  Et quomodo hostes munientes exstinguerent. Quam oppresserunt. & sine intermissione falcavit. tasque iecerunt.
  Hi sunt vere praecursores Sovietici, quos quilibet fascist timet.
  et si triturare susceperint, penitus tyrannidem exercebunt.
  Pueri pugnatores, adorti, obnixe cecinerunt;
  Totum mundum delebimus iniquitatis;
  Usque ad imum et deinde...
  Nos novum, novum mundum aedificabimus;
  Quis erat, nemo, omnia fiet!
  Et duae puellae-Komsomol membra quoque, velut lupanul e tormentis tormentorum et Nazis abscissa sunt.
  Tum calcibus nudis sacculum scobe dabunt. Illi vehementissime volabant, et super nazis piscinas fugientes ceperunt et exploserunt. Atque ita multos dilaniavit et pro partibus destruxit.
  . CAPITULUM #4
  Germani et mercenarii ex toto orbe externi urbem Vyazma oppugnarunt. Flante vento calido ab austro, et non obstante tempore frigoris, nix liquefacta est et colluvies vera pulticula. Lacus Germanicus aegre per vias urbis Sovieticae repit.
  A cohorte munientium ab infantibus diversarum nationum contra Nazis in Kirov Street pugnatum est. Komsomol socius Aliya hastati imperavit.
  Puella pulchra e machina sclopeto accensa. Quod ut sollertius faceret et calceos suos servaret, ocreas occultabat et calcibus puellaribus micabat.
  Temperatura supra nulla erat, et filii pugnantium in brevibus vel brevibus vestimentis erant, nudis calcibus iactantes.
  Guys constanter movebant ideoque non rigebant.
  Puer Aleksey Sotnikov una cum puella Alenka (uxor etiam puerilem speciem suscepit, ut non nimis differat a viro qui puer factus est!), tam rubris iunctis, nudis pedibus nudo innixus. fodina pedibus evellebant, et Germanicum "Regium Tigris" skating rink inflante obstruxerunt.
  Alius puer auctor, Arkasha Sapozhkov, et puella Alicia, etiam donum mortis e funda iactu immiserunt, portatorem Nazi feriendo. Sordida pueri nudis pedibus in tegulas testas impingebant, ac ne vicerant quidem.
  Juvenes bellantes cecinerunt;
  - Filii communismi sumus auctorem!
  Komsomol membrum Natasha approbavit et explosionis sarcinis nudo pede proiecit, quod pedites adnuit;
  - Ob causam Lenin!
  Masha Komsomol etiam socius vices dedit. Et nudo digito immisso increpuit, amputatis mercennariorum principibus, et stridore;
  - Ob causam Stalin!
  Cohortes puellarum auctorem fovet. Multae puellae et pulchrae sunt, in brevibus fimbriis et discalceatis.
  Komsomol membrum Alsou ex lacus anti- cise vapulavit et latus Pantherae verberavit. Tum puella canebat;
  - Factio, Lenin, Komsomol!
  Komsomol membrum Aziza - etiam quomodo hostem ferire cum puella Anisa ex catapulta exstaret. Et hic pulchri- tudines sunt valde pugnaces et acutae in jaculationibus et proeliis.
  Milites non dant hostibus misericordiam.
  Anastasia Vedmakova in caelo pugnat sicut maga vera terminator. Akulina Orlova cum ea. Plana ac validiora Germanorum arma, bellatores opprimant.
  Akulina tendentem Focke-Wulf. Ita tot milia aeris tormenta hostium habet, sed puellam non offendit. Et pugnat ut verus titan et gigas.
  Anastasia Vedmakova socium suum hortatus est:
  - Puella super genus es!
  Akulina alium Germanum amputans, pedalis nudis, perustis cruribus premens, notavit;
  - Sonat super puerile!
  Vedmakova giggled et notavit;
  - Aliquatenus filii sumus! Plus, haedos frigus!
  Et virgo micare margaritis suis.
  Grozny subiecta est testaceis ... Komsomol membra et munitores pugnantes velut Titanes reales perdite.
  Aleksey Sotnikov et Lekha Teterev, ambo pueri discalceati praefecti, etiam sarcinam scobe explosivam trahebant ope filum ad piscinam Levi potentem, quae per lutum vix movebatur, totum perampla gerens. Et iam cylindrus eius postremus explosivis crevit, et quomodo explodit... Fragmina bruchus in diversa dispersa.
  Alexei cecinit;
  - Credo totum mundum excitare;
  Finis erit fascismus...
  Lyokha Teterev sustulit, pede nudo infantis conculcans;
  -Sol fulgebunt
  Accendimus viam communismi!
  Pueri albi sunt et breves, Aleksey crines tantum flavos, Lekha nigris. Sed inter se pugnant Nazis. Komsomol membrum Vasima coma nigra iuba Vasilisa cum pilis albis.
  Utraque pulchritudine invito frigore in brevibus fimbriis. Earum calcibus rotundis, ut pellacia.
  Bella Komsomol et cum illis socius est, et etiam propagines. Et nudis digitis aliam sarcinam explosivam proicit.
  Puellis et pueris hic pugnant, sed Nazis non licet perrumpere. Pugnae autem sunt acriter.
  Sed Nazis Vyazma circumdare conantur. Et periculosum est. Sed lacus et transportatores in limo haerent.
  Et bombs explodunt ... Sic Yu-488 bomb urbem molitur. Et cum eo, et B-29 American monstra ... Sunt etiam tormenta gas percussio ...
  Duae puellae in Yu-288 volant: Isabella et Zaira, blondes pulchrae. Bombae stillant. Sed tunc Yak-9 ex parte apparet.
  Isabella, ope nudis pedum, aerem sclopetum et ignes ad machinam Sovieticam dirigit. Adde celeritatem. Yak-9 haud nimis celeriter est usquam, et hic quoque in versione cumulatur, et cum autocineto Germanico capere non potest.
  Puellae speculum nudis calcibus stridunt;
  - Celebris esto noster exercitus sanctus!
  Et quomodo linguae demonstrabunt!
  Currus Sovieticus sub igne e duobus tergoribus tormentorum aircraft venit et ignem comprehendit, aquas nudas digitorum crurum puellarum faciunt.
  Zaira pipiabat dentes denudans;
  - Lavabo omnes milites rubri!
  Connive oculos caeruleos. Quae spectat acerrima et vehementissima.
  Et quam pulchros iuvenes amat.
  Sed multo magis desiderium eius occidendi.
  Cum Germani appulerunt bombing, Zaira cervisiam bibit. Et Isabella, praeter ceruisiam, adiecit etiam carabum. Puellae feliciter ederunt. Pulchre, nudis pedibus, vestigia glaucis in auras reliquerunt. Pueri paene nudas pulchri- tudines suas devorabant et vultus ieiuno impeditosque premebant. Quam pulchrae sunt puellae et simul terribiles.
  Isabella Zaira interrogavit:
  - Putasne bellum mox finem habiturum?
  Zaira notatur;
  - Non ante aestatem! Donec Moscuam capiamus, Russi in deditionem non habebunt!
  Luscus smaragdus flava notavit;
  - Et post casum Moscuae adhuc pugnae possunt.
  Caerula coma flava constat;
  - Possunt! sed iam non pugnas, sed agonia!
  Et puellae riserunt, cancros comedere compleverunt, et iterum in proelium ... Dum tempestas se volitans. Et nudis pedibus nudis vestigia lepide relinquunt.
  Isabella notavit;
  - Omnia pulchra habemus, etiam vestigia!
  Zaira adnuit.
  - Puellae germanicae perfectae sunt!
  Utraque pulchri- tudine mala concinebat in choro;
  - perfectio Reich;
  Reich perfectio est...
  Ex risu ad gestus
  Super omnia laude!
  O quanta benedictio!
  Scitote nos esse perfectum
  Scitote nos esse perfectum
  Scitote nos esse specimen!
  Et iterum, bombae in Soviet positionibus demittuntur. et homines moriuntur. Multi homines de testudine et pyrobola moriuntur. Et ex offa gasorum excussorum, et aliis machinationibus mortiferis.
  Anastasia Vedmakova et Akulina Orlova sunt puellae pulcherrimae. Anastasia iam multos annos habet, sed aetatem non habet, spectatque admodum recentem ac iuvenem, modo valde exculta, magna musculi maiorem aspectum maiorem faciunt. Nec rugas aut retia vultus habet, Pelle delicata perusta. Et Akulina adhuc puer annis. Ambo pulchritudines egregiae sunt. Aces summae classis sunt. Praeterea Pokryshkin, postquam eum Friderico-Wolka confodit, graviter conchylio offensus est neque amplius eruptiones facit.
  dolium Anastasiae decursionem tom. ET PAUCIS PUNCTIS IAM-CIXTIS ME-CIX. Post haec, heros puella stridore;
  - Nos aquilas in caelo allidimus!
  Akulina decursiones, vulpes anguis, et Focke-Wulf caudam intercludit et pisat;
  - Russia post nos est! Russia post nos est!
  Puellae in ortu certo sunt. Brasias quidem in tenuissimas pantias pugnant. Sed multum adiuvat in pugna. Ceterum efficaciam ictum homicidarum vafri auget.
  Anastasia tterum ualet. Hoc tempore adversarium graviorem quam ME-309 habet, quod septem puncta ignis habet. Tria tormenta aircraft sunt 30 mm qua- les. Et sane gravis est adversarius. Te valida permittunt tela exscindere hostem. Et tu tantum habeas unum aerem sclopellum.
  Anastasia autem sollerter ad latus eius plana iacit, discedens a volatilibus plumbi icimur. Ita, tantum viginti millimetre tormentarii qua- les habet. sed si ad caudam jaculantur.
  Anastasia cum risu cecinit:
  - Junkers ad caudam meam venit;
  Sed hic ingemuit.
  Moleste ululaverunt ANISOCYCLUM;
  Etiam cruces in sepulcris suis non indigent;
  Cruces in alis descendent!
  Akulina giggled et curta Yu-188, trepidi;
  - Pro ludis victorias!
  Et ostendit ei dentes margaritas. Puellae hic sunt latissimas et peramplasas pugnas vertuntur.
  Anastasia Yak-9 abicit sepositam. Conantur eam iterum evertere. ME GRAVIS 309. Raeda gravis est.
  Anastasia furibundus cecinit;
  - Et video grave;
  In somnio Ivan Terribilis...
  Terram in Sibiria distribuit;
  Tu Russiam?
  Bellator iterum Germanos pulsat. Prima rimas alae. Perdere te facit celeritatem. Ac deinde ad caudam accedit. The German has good chance of escape away for the high speed dive. Sed non contra magos. Quia haec est summa uenatio ordinis!
  Akulina quoque gravi proelio. Puella nudis calcibus in pedals cubat et cantat;
  - Sclavorum humiliationem ne sustineas;
  Surgamus contra Germanos...
  Ne plura contumeliis auferamus
  Hostem ferro premamus manu!
  Hic est contra eam Airacobra. Machina fortis: quattuor tormenta machinae, et una 37 mm aeris sclopeta. Akulina autocinetum eius in montem tamquam amissae immittit, conchas aircraft vitans. Et sub ventre. Urget felis nudis digitis... Et ad scopum vulnerabile prorsus pervenit.
  Et currus Americani illustrat.
  Akulina alacres cecinit:
  - Ad victoriam immortalium communismi notiones!
  Anastasia quoque bene pugnat. Hic tres Mustangenses contra eam sunt. Videntur non tam formidolosi esse quam ME-309, quorum aere tormenta uno ictu possunt pulsare. Mustang, pugnator Americanus, tormenta tantum apparatus non habet. At ex altera parte sunt sex, satis amplae in 14 millimetris, qua- les.
  Anastasia decurrere habet. Gagates glandes cornu leviter exarati. Sed ictus in accessu est et pugnator Americanus ardet.
  Anastasia cecinit;
  -Crazy domus incensa;
  Daemones sine fine torquebunt
  Peccator homo accipiet suum
  Qui satanam colebat!
  Et hic alius apparatus US podvitel ... Et haec sane satis gravis applicationis est.
  Ultima Yankee currus effugere conatur. Mustang Yak-9 superat in cursu et abrumpere procurat. Accensus ab Anastasia eminus.
  Et obtinuit Americanus. At ille cauda elatus ex acie exire coepit.
  Anastasia notavit;
  - Bang Bang! PRAETERITUS! Cinereo egestas equitavit!
  Akulina etiam cum R-51 pugnavit. Machina potens cum octo tormentis machina. Et, dum versat, incendit alam huius currus.
  Akulina cecinit:
  Sol ridet
  Lucet pro pueris...
  Et iterum ad latus eius currus iaciebat. Propagines Yu-88. Machina haec evasit, sed tamen pugnatum est. German, obrepunt, obrepunt. At puellam celare non potest, quae pedalibus nudis, rotundis calcibus et curru ignem arripit enixe urget.
  Derisit Anastasia:
  - Ita timent nos!
  Et alius Focke-Wulf texit!
  Akulina dixit furens incendere;
  - Mundus nos timeat, timeat;
  Res puellarum gestae numerari non possunt.
  Komsomol membra tam bona sunt ad pugnam;
  Satanas disperdet!
  et despiciens socium sibi bellatorem. Etiamsi videre non potes...
  Pulchritudines sunt retro. Et est massa. CIX-INCIPIT HIC ME PERSEQUITUR. Praesent sagittis.
  Puellae moventur. Currus periculosus German. Akulina alam laesa et arbor arsit.
  Amicam illam ad pontem fecit. Witcher etiam obtinuit.
  Puellae tantisper fugam deserere coguntur. Vehicula fixa sunt.
  et discalceatus per nivem cucurrit. Extende eorum corpora valida et muscularia.
  Ambae puellas perusta sunt. Rufus, cuius crines in vento quasi vexillo URSS, et flavi.
  Anastasia quaerit socium suum;
  - Hem, quomodo cogitas nos Germanos verberaturos?
  Akulina cum gemitu respondit honeste;
  - Utinam Germani... Totus capitalismus in motoribus orbis terrarum!
  Rufus adnuit affirmativam.
  - Hostes fortissimi sunt. Sed quid exspectas?
  Cum gemitu flava notavit;
  - Post Stalingradum optimam spem sicut clavem habuimus. Sed ita contigit ut nimis festinantes Campaniae aperiremus....
  Interim proeliis vario armorum usu. Gerda et Charlotte, exempli gratia, nuper acceperunt recentissima tormenta E-10 auto-moventis ad frontem probandi.
  Machina silhouette cum humili 1.4 metrorum et sclopetorum 75 mm 48EL dolii qua- les. Non mala, et adhuc facile in versione. Armarium frontale 60 mm est, laterale armarium 30 mm est. Pondus decem talentorum, engine 400 horsepower.
  Gubernatio tormentorum autocinetorum propellendi optima est, et in montibus Caucasi locus opportunus est. Sub tempore Nativitatis Catholicae primum exemplar in metallo traditum est. Unum tantum habet incommodum: armatura magis infirma, sed hoc compensatur magnis angulis rationis inclinationis armorum.
  Puellae Gerda et Carola paene iacentes iacent. Tormentum validum calefacit, et in bikinis et discalceatis pulchri- tudine satis commode.
  Hic, digitos nudis premens, currus ad latus flava jactat. IS-Is-Hodie fortem hostem habent. Raeda adhuc rara est in Exercitu Rubro, nunc autem obtinuit.
  Et melius est non sub ictu tormenti 122-mm eius cadere. Machina Sovietica eminus figit. Et, sane, celeri auto-propellitur sclopeto caret.
  Et iam opus est propius ad pugnam accedere ut hostes perrumpant.
  Gerda notat:
  - Hostes fortes, sed rustic!
  Carolus irridens dixit:
  - Magnum est, sed frontis armatura turris magis debilis est!
  Flava adnuit.
  - Experiamur igitur!
  Raeda Sovietica, praeter alios defectus, adhuc visibilitatem pauperem habuit et pernicissimum sclopetum Germanicum auto-propelli non potuit.
  Unum iaculat et abiit. Preterea validum tormentum habet vilem ignem.
  Quid auto- remisi sclopetorum Germani teneant.
  Itaque Gerda pugionem nudo pede pressit, ac proiectum letale frontem transfixit
  Lacus Russiae fractos et detonare coepit. Capital etiam coepit explodere et conchas eius in reactionem catenam ingressae.
  et valde colossicum exitium fuit.
  Turris Sovieticarum IS-2 mastodon avertit et avulsit quasi cortex e Campania evolavit.
  Gerda notavit;
  - Bonum gun auto-propellitur, sed potius sclopetum debile est!
  Carolus cum hoc consensit:
  - Tormentum fortius erit a "Panther"!
  Flava addidit;
  - Et efficacius!
  Red inquit;
  - Spes plenae cisternina eversor est cum E- 25 connexa. Sed si hoc ita se habet, propediem nihil exterminabimus.
  Germani auto-propellentes sclopetum duo plura sclopeta excusserunt et cum T-34-85 conflixerunt. Sed id lectus vel est consequat aliquam. Projectile milites ad confluentes turrim accendit. Mortale vulnus accepit et piscinae Russiae. et coeperit explodere.
  Et T-34-76 non est periculosum Germano-sma gun in fronte. Proiectum elabitur valde depressum armis.
  Gerda pressum nudorum digitorum transfixit, notavit;
  - Nunc firmiter confido in nostra victoria!
  Carole cavillator vocula:
  - Sed non nunc?
  Flava respondit honeste;
  - Post Stalingradum nonnulla dubia orta sunt.
  Rufus giggled.
  - Et post Moscuam?
  Gerda gravissime respondit:
  - Ibi victi sumus non a Rutenis, sed a Frontinus General!
  Carolus iocando cecinit:
  - o pruina, pruina;
  Non me gelantur
  Noli me rigescere...
  Equus meus!
  Puellae tormenta sua propellentibus torserunt et testam in frontibus suis acceperunt. Etiam in auribus meis sonuit. At ille cancellos abivit.
  Andrea maledixerat.
  - Sonat musica!
  Gerda giggled.
  - Capulum et Cocos cum tea habebimus!
  Post hoc, tormentorum auto-propelli etiam salsissimus Sovieticus confregit, deinde howitzer Russicus in podex exacte percussus est.
  E-X ad centum chiliometrorum per hora ferebatur, et haec autocinetum ipsum feriendum non est.
  Hic puellae accendit impetum militum Russorum ex machina sclopeta, duos duodecim scyphos descendens. Puellae ridebant.
  Gerda notavit;
  - Spurcum nostrum auto-propellitur magnificentissimum, in praxi, et hoc frigidissimum est.
  Carolus irridens dixit:
  - Ita potest cornua Americanis dare. Moscuam primum, deinde Novi Eboraci sumamus.
  Tum currus Germanici aliud donum mortis accepit et emisit, sclopetum Russiae auto-pellum comminuit. Puellae iterum rident.
  Mirabela in caelo volavit in oppugnatione II IL aircraft. Prope ego in turbam Gerdae cucurrit. Et si in eam incurrerem, malum esset puellis Tertii Reich. II.-II icta eas ex aere haberet.
  Itaque Mirabela e Tigri-2 sclopeto emissa et pipiabat;
  - Ego te bis abieci;
  Dicta pariatur!
  Im tam infectio -
  Viginti amplius non sum!
  Phasellus sit amet quam et.
  Et hic est simplex "tigris" movens, et cum eo duo "Sermans". Lacus americanus altae sunt, et magis in armamento debiles. Quanquam triginta quattuor frangentur.
  Mirabela tormentis accensus ad Tigris. Ea gente quinquaginta millimetrarum habet et fascist perrupit. Tum pipiabat;
  - Gaidar vestigia praecedunt!
  Ignem ad Shermanos transtulit. Valde timidi erant. Et scribam ab anti-machina tormentorum aircraft. II.-II, periculosum esse potest. In universum autocinetum Sovieticum exstinguitur. Potest confodietur ab aliquo pugnatore et notae fugae exiles sunt.
  Mirabela cecinit;
  - Sed providentiae iocus hic est;
  Contemporaneus illuc pervenit .. .
  Ubi dolor acer, ardens;
  Gehennae virgo ardet.
  Jamque belligerans Shermans incendat ante. Studeat evertere. Sed vellicant et se defendunt.
  Mirabela exprimitur:
  - Puella frigida sum, omnino nudis pedibus pugno!
  Nudo calcaneo felis premit. Et iterum inimicum operiet.
  Mirabela meminit quam pulchram iuvenem habuit ultimum tempus et quam iucundum cum eo fuit.
  Puella canebat;
  - albi bunnies Phidippus ;
  Pueri currunt cum puellis!
  Annuens oculis lilac. Et quomodo cum margaritis micat dentibus.
  Reversus puellam primo loco, proximam Guidonem quaesivit. Et dum oppugnatio aircraft refelata est et ornamento pugnae referto, bene strenue obicitur. Multoque robustior et velocior facta est.
  In genere abstinentia nociva est feminis, hoc omnes intellegunt.
  Lolita, puella Anglica in aircraft impetum suum, etiam positiones Sovieticas pervenit. Her R-47 satis practica machina est.
  Lolita canit;
  - Imperat tibi Britannia, late aequora;
  Numquam servi erimus!
  Nudo calcaneo felis premit. Hostem capitaliter comminuet. At illa est virium internae colosseae. Et annuit Lolita cum suis musculis ludens. Quis annuit? Ita sibi, et ipsa etiam sano placet!
  Belliger occumbo;
  - Im liceat Russiam expendere;
  Puella sum - nuda missio!
  Et discalceatus Lolita non infirma vi annuit!
  Et haec est tam bellica pulchritudo! Figuratively Justus magnus.
  Hic, Albina et Alvina cum Germanis gubernatoribus, auctorem torquet. Puellae huius pueri primum nudae sunt et deinde filum hamatis addicitur. Deinde salem asperserunt vulneri sepulcri, et scintilla frigere coeperunt. Puellae cum facibus in manibus ascenderunt et pellem combusserunt. Et sic sensit calidum odorem.
  Lolita oblatum devorat auctorem cum gusto. Coeperunt autem puellae secare et comedere. Delectamentum puero et succosum carnium. Nulla at mollis neque. Et cum piperatum esset, tunc totum epheborum incepit puerum devorare.
  Et pueri iecur tam appetibile est. Et cor nimium sapit. At illi prorsus convolaverunt. Lolita, exempli gratia, auctoris cerebrum frixum probaverunt.
  Etiam cannibalismus frigidissimus est. Humanum cibum sapidum est. Praecipue pueris, cum sit macer, sed non durus, sed succosus et recens, et si cum pipere, sapidum erit.
  Sed Nazis quoque cornua. Hic Elisabeth et eius turba in T-34-76 Nazis pugnant. Ad "Tigem" ruunt, et fortiter eunt ad rapacitatem, quia Germanum monstrum eminus ferre non potes. Mastodon adhuc per limum movetur, et rostrum inermem torquet. Puellae autem accelerant parati ad re ram illum.
  Et iam triginta quattuor salit sub ipso latere piscinae fascist et quomodo plantabit. Mastodon tabula concidit ac penitus transverberatus est, item igni.
  Gunner Elena stridore;
  - Magnos pugnatores sumus, ac re bene factum!
  Tunc lingua ostendet.
  Hi vere bellatores ex bellatoribus pugnant. Nemo cum illis agere potest.
  Catharina, den- dente denudata, notavit;
  - Potentia mea perampla est!
  Et eminus Pantheram a parte feriunt. Lacus Germanicus letale vulnus accepit, et conchae intus rumpere coeperunt.
  Et hic est outdated-T-IV, machina quae solum in novo anno fiebat.
  Periculosum esse potest. Ea armatura tormentaria Germanica habet. Sed puellae Sovieticae non dubitant. Et e longinquo feriunt. Percute frontem. Nazis non est confossus, sed conquassatus.
  Catharina notatur;
  - Octoginta millium armaturae. Necesse est ut nos propius fascist!
  Elisabeth consensit;
  -Necessarium! At nos sclopellum debile!
  Euphrosinia giggled and remarked;
  - Sed ride quale bonum est!
  et hic "Panther" -2 appropinquat. Haec piscina, propter tormentum validum, ex longinquo intervallo ferire potest. Et frons eius ne facile quidem est sumere IS-2. Non triginta quattuor.
  Raeda Exercitus rubri versat. Manifestum est quod in eventu percussi, statim finis. Crassitudo autem armorum tantum diminuitur. Nam piscinam leviorem et velociorem fecerunt, sed praesidio tantum contra glandes reliquerunt. At contra, tam celeres facti sunt triginta quattuor.
  Euphrosinia lacus decurrit ad vitandum ictus. Hic t-4 propius leviter ad latus mutatus factus est.
  Puellula nudis digitis puga premit, Proiectumque ab Elena fascistum transverberat.
  Puella laetus dicit:
  - In bello sancto - erit nostra victoria!
  sed nunc "Panther" -2 vince. Curo ferrum rectum in latus, et haec facultas erit.
  Elisabetha notat:
  - Periculosus currus apparuit!
  Katherina fortiter obiicit;
  - Magna armamentaria, magna et cadens!
  Lacus Sovieticus accelerans est. Tantum quattuordecim talentorum ponderis est. Ex eo magnam celeritatem dat tormento equitum quingentorum.
  Germanus quoque non invalidus ac pampinus. Ignis proiecto vis letalis. Sed ingredi non potest.
  Donum mortis praeterit.
  Elisabeth risu respondet:
  - Nigris alis per orbem ... .
  Raeda Sovietica in movendo urit. Germanus concha in fronte ferit. Scilicet ricochet. At triginta quattuor adhuc accurate in motu ferire possunt.
  Catharina notatur;
  - Titulos furati sumus!
  "Panther" 2 propagines iterum. Constitit. Germani intellexerunt autocinetum Sovieticum eas conscendere velle. Et sagittare eam volunt.
  Elisabeth risu dixit:
  - Ita sit in gloria exercitus rubri nostri!
  Earum lacus aduolauit. Et rursus Germani linunt. Iamque currus Sovieticus ad dextera parte latus erumpit.
  Arma Panthera hic tantum sexaginta millimetris sunt, quamvis angulo perrumpere possit.
  Elena nudo pede pressit felis. Proiectum portavit et hostem percussit.
  Regius Panthera, letali vulnere accepto, cruciatur.
  
  HITLER NON PERICULUM DEDICATIO BELLUM IN USA.
  Hitler Civitatibus Foederatis bellum non indicit. Et ipsa America proelium cum Tertio Reich non iniit. Et hoc ducitur ad absentiam bombingarum et ante secundam.
  Tertius Reich prope Stalingradum haeret. Sed optimum German ace Massilia eo tempore ad orientem ante translatum est. Quam ob rem, aircraft Soviet sicut faces ardere coeperunt.
  Britanni sine America in Aegyptum progredi non ausi sunt. Condicio aggravata est quod Iaponia proelium Medium vicit. Pacifico atque inito.
  Prope Stalingrad, Germanica intelligentia intentionem militum Sovieticorum in latera Group B Group Exercitus videre poterat. Copias iunxit. Quam ob rem impetus Sovieticorum repulsus est. Praeterea ingrata coepit tempestas non volantes. Et hoc etiam effectum negativum habebat.
  Massilia celeriter lacerata et pro trecentis aircraft Sovieticis, primum in Wehrmacht, secundam crucem equitis ferreae crucis accepit cum foliis quercubus, gladiis et adamantibus. Nomen Massiliae inspiravit horrorem silvestrem in gubernatoribus Sovieticis, et erat terribilis - cognomento diabolus niger.
  Exercitus Rubrum per praesidia Germanica vel in medio vel in meridie erumpere non potuit. Atque in ingrata haerebat, quae inutilis evasit. Fine Decembri consedit pugna. Mense Ianuario autem Operatio Iskra peracta est, sed Germani Sovieticum in Leningrad partem offendere potuerunt repellere.
  In Tertio Reich bellum totum indictum est et productio armorum acriter increvit. Novissimas Pantheras et Tigres possidet. Series etiam et piscina "Leon" intraverunt. Haec machina Pantherae similis erat in figura, sed nonaginta talenta ponderabat et tormentum 105 mm et dolium 70 EL longitudinis qua- les habebat. Nihilominus, "Leo" inde ab initio ostendit defectus suos - low celeritas, saepe naufragia, minus ignis sclopetis.
  Commoda Leonis piscina includunt munimentum frontis validissimae turris 240 mm et bona 150 mm frontis alvei. Etiam latera satis commode tutata sunt sub clivis 82 mm armorum. Et Soviet 76-mm tormenta non penetravit.
  Leo sic, una cum Ferdinando machina perruptio facta est.
  Nazis autem maxime ictum a parte Stalingrad in Volga eripuit.
  Quod ita faciunt.
  Sed formosis etiam utrimque proeliis interfuit.
  Verbi gratia, Olesya cum machina sclopetis et Mirabela cum ea pugnat. Puellae pulchrae sunt.
  Ac perquam accurate iaciunt.
  Olesya etiam canebat;
  Quam avis pennas volitat!
  Mirabela notavit, rauca dentes denudans;
  - Hsec nobis venustas erit!
  Forma quoque vicem dabit, nudis deinde digitis Exstinxti munus parricidam mittet.
  Sed non solas te tueri puellis. Hitler plus quam octoginta divisiones plenae sanguinis in regione breakthrough collegerat. Possidet piscina SS. Et capitaliter possint perrumpere. Haec est vere potestas daemonum.
  Lacus "Leonis" et tormenta auto-ferdinandi "Ferdinandi" virga progredi et lineam defensionis Sovieticae frangere.
  Et adhuc plana sunt in celo. ME 309 Germanus pugnator, qui summa aerobatica et valida arma ostendit. Ignea septem puncta sine ioco sunt.
  ME 309 velocitate et armamento singularis est. Habet tria 30 mm tormenta aeris et quattuor 14mm tormentorum apparatus.
  Contra talem machinam, infelicis Yak-9, una tormenti tormentorum 20-mm et tormentorum tormentorum, aperte resistere non possunt.
  Ita Germani imperium aer statim occupaverunt. Et cars Soviet perdamus.
  Denique mense et dimidio venimus Astrachanum, et venimus Caspium mare. Quod vere frigus est. Et Germani dolor exercitus rubri ad Caucasum obstruxerunt.
  Nunc suus questus vere creepy ...
  Sed contra Nazis pugnantes propugnatoresque pugnant.
  Coetus puerorum obstitit. Pueri et puellae fundas et sclopeta sustulerunt.
  Hic e funda mittentes, sarcinam cinematographicarum explosivae apud piscinam dimittentes. Currus Germanorum foveam obtinuit et stetit.
  Seryozhka et Tanka manus iactant et nudas, pueriles pedes, vociferantur;
  - Gloria Stalin!
  Pueri currebant, calcibus exiguis micantes luto nigro.
  Auctor Oleg et puella Lara etiam emiserunt bullam bazookae premendo nudis digitis et expressis:
  - Pro patria URSS!
  Rursusque piscinae Germanicae sustulerunt et substiterunt.
  Auctores sunt tantum delectati.
  Seryozhka nudis pedibus quievit et pipiavit;
  - Pro Patria!
  Sed heu, heroismus aucto- rum non servat. Germani per oram Caspii maris procedunt. Praeterea Turcia bellum iniit, condicionem comprobans.
  Stalin in hoc situ pacem obtulit Hitler ... The Fuhrer dixit se solum deditionem dedisse.
  Ante annum novum, Nazis totam Caucasum cepit et cum Turcis coniungit.
  His conditionibus Fuhrer Moscuam oppugnare non amplius voluit. Et pacem obtulit Stalino. Sed dictator Sovieticus noluit.
  Germani in Aegypto taeterrimam hiemem intulerunt et feliciter extulerunt. Totum Orientem Medium capere potuimus. Hoc factum magnum Wehrmacht fuit.
  Et in technologia notabatur specie "Panther" -2, vehiculum bene munitum et bene armatum cum tormento et machina valido.
  "Panther" -2 erat nunc consectetur lacus vitae panzvale. Et perampla quidem virtus eius est. Sed periculosius est cum praeduris puellis currit.
  Gerda eam 88mm tormentis nudis digitis accendit et clamabat:
  - Super puella sum!
  Andrea fidenter confirmata, vehicula Sovietica incendii:
  - Ego sum hyper!
  Christina notatur, adversarios conchas pulsans, et magnam diligentiam ostendens;
  - Sum summo genere!
  Et Magda confirmata est, comminuens hostem in pulverem;
  - Ego sum in mundo fortissimus!
  Utique puellae hic periculosissimae sunt in universo. Et figurae eorum sunt sicut supercampi.
  Novus piscina tigris-2 cum validiore equitum tormento 1000 equitum dimissa est. Dicamus currus potentes et ieiunantes simul.
  Et quis resistet "Tiger" -2?
  Germani impetum in Saratov miserunt, in Volga, Moscuam praeteriens, ictum infligendo. Copiae eorum satis cito motae sunt.
  Novae piscinae Sovieticae IS-2 et T-34-85 inferior Pantherae adhuc erant nec resistere potuerunt.
  Germanos quoque "Leonem" -2 densiore extensione habuit. Machina et transmissio simul collocabantur et ante piscinam, quae effecit ad altitudinem vehiculum reducendum, et turris angustior et minor facta esset. "Leo" -2 ita tertia levior factus est, eandem tamen armorum ac telorum crassitudinem servans. Et potentior machina facta est in mille horsepower. Et "Leo" factus est machina valde mobilis et non ita plena. Mus autem in seriem non ivit - nimis gravis erat.
  Profecti sunt ut magis provectiorem E-100s evolverent.
  Sed haec piscina militaribus non satisfecit. Vehiculum principale erat ut Panthera-3 vel E-50. Atque ita colossus erat.
  Saratov et Kuibyshev celeriter deprehensi sunt. Germani ab Iulio 1944 Ulyanovscum appropinquaverunt atque hanc urbem expugnare coeperunt.
  Puellae Sovieticae fortiter pugnaverunt.
  Alenka vicem dedit et sacculum explosivum mixtum cum nudis digitis proiecit, rugiens;
  - Pro communitate!
  Anyuta etiam ruptis accensus et globum exstaret bazooka coccineo pectori papilla pressit et in piscinam Germanicam percussit, post quam coosedavit, denudans dentes;
  - Pro Stalin!
  Et canae procul Alla est. Nazis illa metit, tum nudo calcaneo Mortis sarcinam dedit ac tepuit;
  - Pro pulchra patria nostra!
  Ita Maria prodeunt satis accurate. Et papilla fragum pavonum mortis sub piscina mittit.
  Et puella fremit;
  - Pro Patria nostra!
  Et Olympias nudis plantis, cruribus et blattis validis tasque toto succumbet;
  - Pro magna Russia!
  Hic sunt Focke-Wulf, XE-CXXIX, et Americanus P- XLVII, P-LI. America non amplius turbat paene aperte cum parte tertii Reich pugnandi. Forme gubernatores Americani voluntarii sunt. Sed re vera participes sunt belli ab imperio US et oligarchi missi.
  Pueri cum sclopetis armati, alii cum bazookas homemade iacebant. Oleg Rybachenko et Margarita cum Oksana, bellatores peritiores, fistulas bazooka homemades tulerunt. Et quomodo in humili volatili autocineto fragores erunt.
  Puer et puellae nudae pedibus nixae blande in felis presserunt. Accusationes et duas oppugnationes Americanorum aircraft et Germanorum Focke-Wulf percusserunt.
  Plures ictus e fossa exiverunt - propugnatores etiam iecerunt.
  Oleg Rybachenko tweeted:
  - Etsi puer discalceatus similis spectat;
  Non radit erumpere, sed iam Titan...
  In proeliis, vir adultus, nimium est;
  Percute letalem plagam!
  Iam puer chordas nudis digitis trahit et angues alati ictae sunt a elit et oppugnatione Germanica et Americana. Duodecim Sociae et Tertia Reich aeroplana statim explodunt.
  Oleg Rybachenko et duae puellae pulchrae in eodem lavacro litium iterum triggers trahunt, proximos currus capitalistae coitionem pulsantes.
  Puer cimex nudo calcaneo oppressit ac fremuit;
  Diebus inferni transibunt
  Tertius Reich cadet...
  Satanas non regnabit
  Pugna non pereffluamus!
  Ceteri pueri nudis pedibus etiam angues dirigunt. Jamque coitio procellæ in parva sed mortifera volatilia munera offendunt. Multum plane moriuntur. In aere explodunt et comminuunt.
  Gubernatores Hitleris ardent ... Et elit superstes impetus festinando, erucas et bombas spargens, seorsum volare.
  Oleg Rybachenko stridore;
  - Gloria magnae Russiae!
  Praecones pueri et puellae in choro colligunt;
  - Gloria in USSR!
  Masha puella in summo pulmonis sui clamat, nudam, grubby pedem attingit;
  - Gloria Stalin!
  Puer Pashka addit:
  - Et gloria Olezhka! ingenio est!
  Fossae puerorum sunt bene camouflages, et propter explosiones bombarum et erucae, tantum duo pueri et puella minora fricat acceperunt. Et hoc non obstante illa terribilia infundibula formata sunt, et multum interitus et inversiones laminis terrae.
  Alicubi autem terra ex calore usta et fumosa.
  Una puella stabat nudo solo et crure cremato, unde exclamavit;
  - Mors ad Goering!
  Pueri alacres erant. Komsomol membra Margarita et Oksana pugnare parati sunt.
  Oleg Rybachenko cecinit, dictans in eundum;
  Ego natus sum in spatio aetatis
  Ubi naves per galaxies discurrebant .. .
  Bene sunt facta hominum, mihi crede;
  Secerne bellum, miles!
  
  Sed Demiurge Deos iussit
  Tu puer avos tuos adiuva...
  Sume tibi hyperblaster in manibus pueri;
  et divellere Tituli seorsum!
  
  Bene nati sunt pueri pugnare
  Conlisi sunt fortes, crede mihi.
  Ceterum Russi semper pugnare potuerunt;
  Bestia præda corrumpatur.
  
  glorificetur terra sancta mea.
  Nostra magna indigena USSR ...
  Puella discalceatus in nix decurrit
  Animum ostendens!
  
  Et ego depugno contra fascismum
  Magnus Russicus Puer Pioneer...
  Fides autem nostra erit cum communitate;
  Saltem avarus Sam adjuvat Fritz!
  
  Mihi credite, Russi non solum frangent;
  Omnes circa Moscuam concurrent populi.
  Ego sum miles minime cum anima solidatus;
  Fideles sumus Domino Stalin!
  
  Nemo munitores frangere potest;
  Filii non sunt -, sed filii Deorum.
  Nos erimus generatio exemplorum
  In Fuhrer non numerabit cornua!
  
  Nostra vero gloria Patriae nostrae inerrat;
  Super altissimum in nivis, credite montibus.
  Puella discalceatus in nix decurrit
  Fritz nudo calcaneo in sarcophagum agitans!
  
  Nolite putare Nazis nunc valentes esse;
  Etsi eorum "Srman" a Sam... introducta est.
  Nos non paenitet etiam vitam credere
  Tempus est magna mutatio!
  
  Mater pulchra est sicut sol,
  Lasciva mater est nostra mater...
  Crines puellae et auro;
  Nos Fritzium lacerare poterimus!
  
  Proles communismi sumus auctorem;
  Servimus tam Svarog quam Christo.
  Turpes fascismi sparge catervas ;
  Ducam victoriam Patriae!
  
  Russia mater planetae est;
  Ea ventus somnia habet...
  Felix et adulti et pueri sciunt
  Non opus est aliquo negotio extra!
  
  Cum venerit omnipotens, sol erit;
  Lacus arbores in Marte florebunt...
  United et Sinica et Iaponica,
  An American cum Russica in via!
  
  Ideas communismi coniunge;
  Et fides cognoscet somnium Lenin...
  abominationem protervitas abiiciamus;
  Pulchritudinem in universo aedificemus!
  
  Pro nobis Maria et Sancta Lada;
  Deum veneramur et Marx "Capitale" ...
  Sit omnibus auctoribus remunerari;
  Pro nobis Svarog et Stalin specimen sumus!
  
  Fascists scire nolunt arietem
  Nos habemus voluntatem, fortitudinem, cognoscimus potestatem.
  Hostem triplici ictu nos opprimemus ;
  Et mox in pediculum Fuhrer converte!
  
  Sit nobis gloriosum Russia be
  Sicut clavum aeternum in paradiso florebit.
  Comes Stalin, Messias noster es;
  Tecum ad communismum ibimus!
  
  Tonitruum minuta tempora dura;
  Bellum cruentum confectum est...
  Subito filii nostri germinabunt
  Aeterna felicitas veniam!
  Sed, obstante omni virtute Exercitus rubri, Ulyanovscus adhuc cecidit.
  Et Germani quoque circumdederunt Kazan.
  Stalin, his conditionibus, concessit in deditionem, sub- cutio suae conservationi.
  Hitler huic consensit... Et intra paucos menses totum occupatum est USSR.
  Tertius Reich omnia obtinuit. Bellum autem erat in oriente.
  Sed erat adhuc Britannia et eros.
  Anno 1945 Germani totam Africam obtinuerunt. Et anno 1946 portum in Britanniam erat. Fere tota classis Anglica a Tertio Reich submarinis submersa est. et prosperum portum fuit. Panthera quoque proeliis interfuit. Ponde septuaginta talentorum, machina haec arma frontali 250 mm habebat et armatura lateralia 170 mm sub clivis. Et sclopetum cum 105 mm dolio longitudinis 100 EL. Eodem tempore, recentissima machina equitum 1500 equitum inaugurata est - turbinibus gas. "Panther" - piscinam evasit quae ab omnibus angulis ignis paene invulnerabilis est et omnia vehicula ferendis, etiam rara in partibus Britannicis "Turturis".
  Decem diebus incidit Britannia. Actum et datum blitzkrieg infigo.
  Nunc autem alia victoria de Wehrmacht parta est ... Et nunc restat ut Civitatum Foederatarum conficias.
  Hic res difficillima est, utique Oceanum transire. At Germani classis magna iam. Ac primum Islandia, dein Groenlandia, dein Canada capta est.
  Puellae Germanicae perdite pugnant.
  Puellae caput Canadae, Quebecum cum omni yena furiali furore invadunt.
  Gerda nudis digitis utens accensus. Confregerunt Americanam cæmento et cooed;
  - Superbe ergo de ferro flumine.
  Charlotte accensus et igneus, mortarium capitalismi exercitus comminuit. Ipsa quoque cecinit;
  - Et phoenicopteri ventus in nubes volat!
  Christina quoque digitos nudos movit. Howitzer fregit, ferrum comminuit. Et pipiabat;
  Intellexisti me...
  Magda, vicissim, digitis nudis usus est ut globulis globulorum cum phabulis emitteret. Illa tormentum 122 millimetre contrivit et clamavit;
  Et meliorem patriam non invenies!
  Gerda risit... Bellum nimis taedet. Maxima res est non solum quod nescis quando finis erit, sed ... Sicut finis satis.
  Moscuam oppugnatam iam circumdedit. Kremlin abrupte et nisi pro Stalini deditione captus esset. Imo vero civitas magna et procul a Kremlin est. Sed adhuc patet quod casus capitalis non longe est. Et quo tunc Stalin ibit? Ad Sverdlovsk?
  Hieme, difficile Urales impetrare - esset, si USSR non dedidisset! Sed hoc milites non terrent.
  Gerda imaginabatur quomodo illa discalceata per nivem currit ... Valde ridiculum videbatur. Simile nomen nix regina. Etiam aliquatenus mirabile hoc dici potest. Fabula mendacium est, sed ulla est admonitio pro bonis. Ac puellas etiam plus!
  Gerda recordatus est quomodo puerum Hitlerorum sub corde portavit et chuckled. Etiam sit amet gravida inseminatione artificiali. Fuhrer scilicet suae prolis curam suscepit. Nunc scelestus omnium temporum ac populorum in suis liberis vivet qui scit quot annos et hiemes!
  Aliquam vel millennii!
  Nam Gerda, utique Fuhrer, criminalis non est, sed maximus politicus. Ille, qui nullum habebat parem in historia planetarum Terrae! Nec solum Gerda. Multi Sovietici milites hoc nomine reverentiae et reverentiae pronuntiant.
  Tametsi adhuc sperat bellum frangere posse.
  Stalin tamen minus ac minus virium habet.. .
  Gerda nudum pressit, digitos decoros in globulo diumario. Perdidit anti- elit gun. Et diruit:
  - Caelum torrens, mox tonitru percutiet!
  Carolus torvis ad socium suum. Sicut erat extra lacus et erat rorantem, tenuis, foeda pluvia.
  Bellator nudo calcaneo pressit joystick and yelped ;
  - In lyrici aula... mus Brutus!
  Christina grimaced. Ea in Sovietica navigia tormentaria anti-ostentata excanduit et edixit;
  - Pluet in platea sicut situla plumbi!
  Puella calcem durissimam manu attrivit ac coquit;
  - Curre magis...
  Magda lepide notavit, etiam puga pyga in tabula cinematographica nudis digitis;
  - Curre sine fuga!
  Subridere et misit.
  Gerda frowned. Puerulus somniavit fieri bellatorem. Talis erat puella ferox. Sed etiam prius habuit in maleficiis.
  Hoc omnino non est frigidum, sed frigidissimum ... Ut discas coniurare et regere mundum. Ac mattis figere.
  Hic, exempli gratia, anus tam foeda et deformis est! Hoccine ius? Certe non! Mulier semper debet esse semper iuvenis et formosa!
  Gerda somniavit creare mundum suum, in quo omnes puellae et pueri aetatem non habent, male non sunt, et semper pulchrae, immortales sunt! lam hoc esset mirabile creatio!
  Quare mundus noster tam imperfectus est? Et quis est iste in culpa? Gerda aliquando se hanc quaestionem interrogavit. Et responsum invenire non potuit. Ex una parte, Deus est omnium rerum reus. Omnipotens est, et sua creatura est diabolus. ... Sed finge Deum amare foeminas turpes faciens? Quomodo hoc licebit?
  Gerda ipsa responsum non invenit. Quaesivit a sacerdote quoddam quaestionem ... Respondit ei cum locutione in officio;
  - Hoc est peccati consectaria!
  Gerda occipitio exarati caput suum respondit;
  - An pater rationabilis filios nequam lacerabit?
  Sacerdos nihil invenit quod respondeat.
  Et Gerda subridens addidit:
  - Peccavit homo, ut puniat eum in iustitia nec in lusum convertat! Alioquin etiam peius es eo!
  Imo puella satis logice disputabat. Et non invenit rationabiliter quare Deus feminas deformet. Post omnes turpes sunt moniales. Et nihil melius quam peccatores. Quid confusum, quid monialis - Monstra fit unius rei essentia in senectute. Et non est illis pulchritudo hic ... Sed Gerda valde timebat ne vetula. Sit turpis? Ita mors melior!
  Ergo bellator somniare coepit. Ut quo casu iuventus et in acie moriaris! Ut neque senectus in dui!
  Bonum est adulescentes vivere ... Et quid de senectute? Tam miseram rempublicam! Nulla ac ornare!
  Gerda amavit legere fabulas fabulas de elves. Hae sunt verae creaturae. Et vivunt per multa saecula nec faciunt aetatem. Semper iuvenes, formosi, sani, laeti, hi elves. Utinam homines tales essent!
  Et amare elf. Talem amatorem finge: corpus pulcher, teenager muscularis, et experientia amoris in saecula. Qualem artem et blanditias elves in lecto differunt. quot variae cautelae sciunt. Ac maxime admiranda et parum pudici opposuit.
  Gerda animadvertit optimum esse amare iuvenes vel etiam eleifend. Solent timidi et cauti, amant te blandiri et ubera osculari. Ita et corpora iuvenum multo iucundiora contactu cum pellis feminae sunt. Et abdominis pilosus non est valde venustas. Et corpus lapis, et mulcent te.
  Bonum est cum quis dat tibi trucido. Maximeque si id lenis et asper simul est. Suus 'nice quod valida femina corpus manibus validis rugitur.
  Gerda hoc excogitavit et etiam tumultuario ingemuit. Quam magna est.
  Charlotte digitos nudos pressit in gaudio et pipiabat:
  - Sunt crocodili in flumine, morons in fronte!
  At illa triginta quattuor in frusta comminuit. Americae occisio.
  Bullam nudo digito premebat et Christinae tweeting:
  Quisque eget amicis!
  . CAPITULUM #2
  Germani et socii in Canadam occupaverunt ac pugnam directe ad terram US transtulerunt.
  Pugnae in ipsa America saeviunt
  Sed hac die vel vespere puer Fridericus nudis pedibus venationem perficiendam non destinavit. Copiae Americanae ex Philadelphia et Chicago fortem impetum fecerunt ad latera militum Nazi in Ryazan progressi.
  Puer autem tredecim annos natus, nudo pede in natando truncis, ut optimis optimis, ad locum irrumpit noctu iam coniectus.
  FRIDERICUS, in his ME-362 auctis munitionibus, i. Verum, ubiquitous HE-362 paulo praecurreret. Fabulosus Huffman possidet, optimam indolem Reipublicae Ingushetiae, pro qua pugna Chicago facta est hora triumphalis.
  Utique autem, deorsum planis emissis, immo ex intervallo quinque vel sex chiliometrorum, ultra potentiam "infantis" est. Huffman, captans insanam celeritatem autocineti, ratione acuto rapacitatis et recessu ulteriori utitur. Obiter hoc armamentum paene optimale habet, 30-millimetris canonibus veterum exemplarium HE-362-obsessivorum "Salamandri". Machina in proeliis optimam esse probavit, ac potissimum, venationis specimen, et subitae aeris excursiones machinae eluendae.
  Friedrich autem tantum quadraginta novem aircrafts demittere curavit, operculum aerem agitans, quo facto in piscinas commutavit.
  In tenebrosis antelucanis, currus apparent sicut sarcinae formicae in arduum scandentem. Praecipuum opus Pershing, in alio universo, est piscina victoriae. Tunum pro Friderico, qui in pugnae mentis excessum incidit. Caetera minor etiam est quam "Sherman", "Witch", sed est etiam SAU-155 "Big Tom" ad perrumpi munitiones et SAU-240 - vulgo monstrum.
  Et hic duo piscinae recentiores et ampliores sunt quam "Washington" -11, ut videtur, prima exemplaria ... Friedrich, iam solita conscientia disiuncta, cortices exacte agit in inclusos vehiculorum cardinatis ut erumpant. ab intus. Suam munitionem permittit, et omnia tria tormenta exemplaris MP-103, magna cum velocitate rostrum. In perniciem tamen machinamenti tormentarii, sed ex hac, puer Fridericus generatim evasit, ut celeritatem ex nimio pondere non retardaret et machinarum mutabilitatem emendaret.
  Cum "Washington" -11 cessavit, in unum ex illis tela detonavit, puer subito magnam superbiam sensit, et etiam deducta;
  - Prodere aliquem potes, sed te ipsum mutare!
  Iamque pudor proditionis, quasi magica, evanuit, et Fridericus somnum concussit.
  Helga bene pugnavit, duo aeroplana et octo piscinas, quattuor tormenta auto-propellens - exitus unius eruptionis et pro homine gregario excellens est. Sed haec una est fuga.
  Exceptis tribus anatis-IIs, nihil amplius aircraft et maxime ictum contra tales columnas tradendum erat. Hic, fortasse maximum, quod Fridericus retro tenuit, eo fuit quod piscinae, dissimiles primae aquae aircraft, non coierunt et necesse fuit, quasi cum rufo deradere, overflights faciens.
  Et milites Americani fortiter pugnaverunt. Hic, exempli gratia, quam multi leves, sed parum armati "Magices" i3, suas proboscisas levaverunt. Celeritas huius sclopetorum auto-propellentium, mobilitas "Maga" effecit ut celeriter erumpere perrumperet, sed ad damna maxima perduxit. Si non esset pro aere principatus, tunc Fritzium penitus deduceret.
  Attamen duo quidam "Ferdinands" -4 perierunt - infirmitas armorum armorum huius tegumento potentissimo tormentorum auto-propellentium, unus optimus piscina destruentium in historia bellorum, adfectus est.
  Helga in uno bikini obeso Americano pugnavit. Muscularis, statura mediocriter leviter puella, cum figura deae. Bellator pulcherrimus, Fridericus plusquam proceram (et cui successit) filiam Ruerat amavit, quamvis haec unius opulentissimae fortunae in Germania haeres fuit. Sed cum illa puer, licet simul cum Helga nubere posset, non multum profecit. Dolor asina est.
  Margareta, Führer uxor principalis, debet primum parere ... Etsi non cito ... damnant, tempus lente in bello. Aegre tardus. Hic, ut videtur, talis est mentis affectio ut proelium Chicago per aliquot saltem annos duratura sit, quamvis ne mensis quidem praeterierit.
  Sed celerius diem intercessit relative. Sed die 30 mensis Octobris anno 1947 Fridericus iterum venationem suscepit. Porum hostium in vexillum exaruit. Etsi Philadelphia adhuc semoto ad Fritzium.
  Fridericus Weitestein certos capiendos statuit et aheno longinquam oppugnationem finiendum, ad finem belli properans. Quantum potes serpere et sic salire, tempus est tandem declarare.
  Imprimis autem, cum sit Hitler-Bismarck, iam videtur campum marescallum maiorem et formaliter aerium alae praefecturam habere, ut omnia, fallax exercitus dux et noctu capiatur, instare videatur. Intuitio superevoluta iam puero Friderico narravit ubi invenire, in qua platea Vatutin latitat. Ipse vero exercitus nihil patiebatur, praecipiens et postulans ut ad mortem staret. Etiam Moscoviae nondum capta est pugna pro omni domo, etiam introitus. Haec urbs iam cum Stalingrado comparatur.
  FRIDERICUS: Salve Helga dulcibus labiis osculatus, et in susurro dixit:
  - Eo in rem periculosam ... Forsitan non revertar...
  Respondens puella risit.
  - perdere non potes! Quia Fridericus Bismarck est in corpore Aryan spiritus. Spiritus immortalis!
  Adnuit iuvenis iuveni respondens amico:
  - Sic est in principio, sed non potes se esse confidens ... - Pausa et additiones. - Fiducia sui est quae ducit ad multa peccata. Et quidem unus aliquando sufficit ad mortem.
  Helga nudum et puellara pedem irata impressit;
  - Non morieris... Cur ego vobiscum sum?
  Fridericus respondit:
  - Nolo te periclitari. Si, verbi gratia, in acie, non solum de te ipso, nec de causa negotii, sed etiam de dilectis tuis solliciti. Intempestivo tempore deficere potest. Iuvenis manus super scapulas puellae imposuit et eam recta in oculos aspexit. - Me intelligis?
  Helga facile constat.
  - Subaudi... Praeterea memoriam tui plusquam habebo.
  FRIDERICUS: Subito curiosus factus est, pupillae oculorum angustiores;
  - Quid narras?
  Helga risit et innocenter respondit.
  - Utique non plane certa sum, sed gravida est... videtur!
  Sibilavit Bismarck;
  -O bene! Sed eam videre non potes, renes graciles est!
  Helga humeros musculosa.
  - Ita ne mensis quidem praeteriit... Sed etiam hoc volebas, nonne?
  Fridericus honeste respondit:
  - Quid, si perrexeris maternitatem, nec iam ante pugnam periclitatus es, deinde sic - volui! Reliqua... Fortasse satis est, fugis?
  Helga exspiravit;
  - Hoc bellum finem habebit, et nos videbimus. Videtur mihi quod virgines non sinant superiores potestates, quae filium dei vivi in utero gestat.
  Fridericus his caeruleis oculis respondens;
  - Fortasse! Sed multo magis id bellum quam celerrime finiendum.
  Et iterum osculantes, bene vale amplexantes, digrediuntur. Nox solito frigidior evasit, iam die tricesimo primo, ac deinde Novembri mense proximo autumni. Fridericus in eisdem truncis natantibus negotium, ut solet, ambulavit, vel potius cucurrit, ut nuda cutis intentionem linearum virium et theoplasmorum planetae terrae melius sentire posset. Puer avidus pugnandi cupidus, quasi pudore proditionis non adductus, evanuit. Olus conditus lupus sanguinem odoratus est, nec potuit diutius amittere tumultum nec voluit.
  Ad specialem operationem, Fridericus arma mutavit, machina tormenta addens et unum tantum tormentum in casu tantum relinquens. Lacus in ambitu res minusculae manebat et cum peditibus maxime pugnare debebit. Iuvenis Bismarck facile excusationem sui invenit - Russi nequaquam universum mundum vincere volunt, cur eorum cladem non accelerent, et inde vitas decies centena milia hominum servarent. Humilitas quaedam ad bonum. Praeterea Fridericus Bismarck nullibi reditus habet, et iam actualem familiam habet et fortunam in Tertio Reich celeriter crescens. Forsitan et maiores eius non est, sed similis universitas parallela, quaedam volgo materiae et spatii.
  Nihil est igitur quod te exsequaris!
  Conscientia falli non potest, sed falli potest!
  Fridericus sex adiutores speciale munus petivit, unus ex eis erat Huffman. Fere prima idea erat soli omnia facere. Sed Bismarck, aestimans, decrevit ei nocere ne in imperio et coetu experientiam habere. Ceterum non omni tempore ut ordinarius gubernator in uno plano pugnabis. Qualitates in te duce etiam debes evolvere. Iamque volat septem simul et septem in proelia atrox. Prodigiosus equos et interesting aequilibrii potentiae. Sed arte pugnant cum numeris opprimi non possunt! Fridericus capere vult dum tenebrosus est, sed simul quam maxime volat. Reliqua membra manipulorum sunt etiam in ME-362 - quattuor et Non 362.
  Nox plena micat, et furiosa tormentorum sonat. Copiae Americanae multo minus saepe respondent, sed adhuc quasi sacculum sub ictu pugni non stant. Sicut ursus multitudine circumdatus, vires multiplicat dispergendo greges magnos canum, miracula virtutis et fortitudinis. Ita bombae in suis locis incidunt, nec tantam vim sustinere possunt.
  Sed aeroplana Germanica nondum incendii sunt, turma turma est. Et Fridericus in altum elapsus cecidit, corpus ipsum currum ad metam ducit. In capite, in vicem, sicuti compositus ictus, emicant aphorismi;
  Facilius est Oceanum thimble haurire quam ad certam conclusionem in disputatione religiosa venire!
  Religio tolerantiae contraria solet!
  Loquitur de re publica saepissime ad rixam!
  Aurum non rubiginem ex sanguine, non sudorem corrumpit, non lachrymis fatiscit.
  Pugnus clava est, gladius culter in pugno est!
  Si vis regere patriam - disce te imperare!
  Cum vicinus vacuum peram habet, tibi plenior videtur!
  Melius est te ipsum ieiunare quam infantis morientis gemitum audire!
  Interdum tempus est rationi errata - solum in sepulcro manet!
  Revolutio flagelli utetur momento quo properet flagellum numquam in hominem incidet!
  Optima progressionis machina dolor est - si crura fessa non laeserunt, homo currum non invenisset!
  Solummodo plenitudinem doloris experiens - poteritne cognoscere plenitudinem beatitudinis!
  Si vis fieri deus, disce amare proximum, quia Deus caritas est!
  Electiones sunt tantum proelii ubi ars vincit, non numeros!
  Lupus et leo aspice mundum aliter, praesertim e lamella diei!
  Rex terribiliter prodit, sed peius etiam conscientiam suam prodit rex!
  Risus latior, siccior pulvis pyrius, ferrum acutius, cor iracunde!
  Bellum infernum est pro corpore, purgatorium pro anima, celum pro poesi!
  Non potes unumquemvis verberare, nisi te ipsum verberas!
  Bestia foedissima, haec iuxta vel intra cor tuum vivit!
  Interdum mollities est synonyma cum proditione!
  Omne ingeniosum in paradoxica sua simplex est!
  Panis proditionis amara, mel luxuriae, lacrimae innocentium.
  Facillima via ad usus necessarios est ambitionem moderari!
  Plus laetitiae stomachus ieiunus sentit ex atri crusta panis quam ex pinea abellanae coryli foetidae venter!
  Aliquando enim pluris est pretiosa clade quam ignava victoria!
  Aurum est tale metallum, quo altior specimen est, eo fortius dat sanguinem!
  Virtus geminat vires, ingenium quadruples, ratioque victoriam!
  Aliquando prolongat vitam cogitatio mortis!
  Sine effectu vita misera est vicaria vitae.
  Bellum sine victimis est theatrum sine histrionibus!
  Soli qui in morte sunt amant, jucunda vitae vere cognoscere possunt!
  Amare vitam magis naturalis est quam mortem adorare - haec nimis simile est felem in poke!
  Mirum est omne quod ad victoriam ducit: hoste potiri - bene, sed medium non est numerare!
  Aurum molle est, cor autem callosum facit!
  Periculosior est cognitio in capite nebulonis quam musculi stulti!
  Diabolus ascendit cum vodka, pecunia et oleo! Omnes aeque perniciosi!
  Unus delinquens valet duos innocentes, quorum primus venas nominis malae experientiae lacerat, secundus indulgentiae computat.
  Quis salvet exercitum, fregisti indemnitates!
  Non telum quod occidit, sed qui in servitutem potest!
  Mors est quasi cibus malus;
  Tristitia exspectationis, dissimili partu, non discedit tempore!
  Impossibile est vanitatem et stultitiam exterminare!
  FRIDERICUS in proximis verbis jam clare scopo vidit et in eam intendere jussit. Eodem tempore puer terminator ab omni machina tormentarii dolia ignem aperuit. Globis explosivae et generosae pinnae loricaeque incisae, milites hostes incisis, ossa eorum frangentes, fontes lutulentum fuscum sanguinem pulsantes.
  Et Fridericus duas piscinas "Washington" -7 pugnae praesidio iam in operculo delevit. Uno digiti motu sua tecta perrupit. Faecavit omnes qui intra dimidium chiliometrorum erat. Et tunc statim imposuit currum super terram fossis fossis. Et quidem ante supremum portum, se ab aestate desiluit.
  Puer in hebron insilivit et in stylo gangsterarum spectaculum terribilem fecit. Dumque juvenis terminator canebat;
  equo griseo videbar auferre;
  Qualis asinus sic rugit?
  Novimus ipsum Satanam cognatos homines -
  Cum quis agam, qui patriae rebellat!
  
  In malis cerebris sederunt daemones;
  Atque ira incitati cogitationem!
  Statera ponatur - ziphos statim dele;
  Ab abysso emunda ratio!
  
  Ubi salio, ne me quidem intellego;
  Hyperplasmicus turbo per caput rapitur!
  Non patiaris cacas;
  Ut rivus gloriae per orbem lunarem effundat!
  
  Continuo bellum fluit -
  Talis occupatio hominem manet...
  Et vinum inebriatum volo -
  & cum colloquii magnitudine pacifice permanere.
  
  Sed cognosce infirmitatem et taedium.
  Si hominem inveneris, successus et vocatio es!
  Nos, munientes iter, contendimus.
  Post omnes, frigidum bellator nomen stultus non est!
  
  Babakh et torn hic mons cadaverum;
  Hostes confunduntur, secessus currit!
  Nos perficere fugamus
  Canis inferis cum bacchatur!
  
  Quid agimus in mundo - nulla phantasia;
  Nati sumus, quasi cerebrum napalm excruciat.
  Semper erimus sicut puer annis -
  et melior locus in inferno quam in caelo.
  
  Quid vult miles? Ut bellum iret
  Otium et taedium et infirmitas cerebri ei!
  Capebimus hostem ad tumulum -
  Sed scito quod serum est militibus dedere!
  
  Eveniet nulla, et nulla optio.
  Perfecit officium et statim alius!
  Post, initium iustum est, cursus ullamcorper.
  Ceterum militia bonum factum!
  Tegente cadaveribus, Fridericus ad ducem exercitus pervenit. Ille e trepidis manibus telum retorsit et increpuit;
  - Hyundai Hoch!
  Whitestein iuravit.
  - Lupus alatus catulus.
  FRIDERICUS iam Anglice fremuit:
  - Ita, Ivan! Hic communismum in tuba ludere potes, sed quamvis ludere, omnes luminibus ludunt. Et si sunt qui venerint ad te, erunt qui venient ad te.
  Vaiteshain eiecta, puerum aspexit acrem risum terribilem levamen, subsannantibus subsannantibus militibus, qui sub mordacibus alapis militabant, et increpuerunt;
  Tu es verus diabolus.
  FRIDERICUS: Tonum iocosum non sustinuit et acriter dixit:
  - Vixi! Nunc omnibus deditionem iube, salva vita tua et aliorum! Quantum sanguis Russorum et Germanorum effusus est.
  Exercitus Generalis Vaiteshein acriter dixit:
  - Non! Mori satius est, quam prodere!
  Fridericus nudis digitis quinque acus venenata (tela virium specialium SS) proiecit, eos qui incurrere conati sunt custodes delecti. Et grinans.
  - Et consensus tuus non est opus! ut pro te tradam ipse...
  Vatutin increpuit in confusione;
  - Et signum signum codice?
  Fridericus renidens cynice.
  - Et notus est mihi .... Alioquin quomodo te inveniam.
  Vatutin desperans irruit ad infernum teenager cum pugione, sed praetervolavit et, muro percutiens, conscientiam perdidit. Et Fridericus statim notas dialedi, imperatoris vocem accurate imitatus, omnes copias subordinatas statim dedere iussit. Iuvenis confidenter ac duriter locutus est, eius conscientiae ratione confirmata est - usquam morti perituri sunt, quo melius est vitam suam servare, et milia quoque militum Germanorum.
  Et Galkinus potest etiam fictus alterius vocem, quare si Fridericus hoc facere non possit, homo non simplex, sed verus hone - verus Aryan et individuus novae generationis rectissime accipitur.
  Reliqua turmae suae non tam felix esse videntur. Interfectus est unus a tribus pluribus, vulneratus tamen facile satis ad pugnam, possidet parum consi- Huffman.
  Sed ordo assertus personaliter veniens a generali exercitus ictum habuit et impetus directe super eos restitit.
  FRIDERICUS ordinem aliquoties repetivit, post quem, ut per otium, pennam in recta digitorum suorum effigie recte habere incepit, novos aphorismos frigus delineare;
  Multi callidi et probi homines sunt, sed ita callide dispositi ut numquam misceantur!
  Primum signum obedientiae est timiditas. Obedientia est anima militis! Militis anima et victoriae clavis est - ignavum vincere debes! Talis est paradoxon belli!
  Deus est in omni homine, Deus est omnis homo, si modo se habet, et anima non est animal!
  Occisio in nomine Christi idem est quod Christum occidere!
  Melius est operari in disciplina quam requiescere in sepulcro!
  Cum gladius frangitur, manus ad pugionem pervenit!
  Banalitatem petere potes, contumelias ferre, at vulgare convicium non potes!
  Omnia dura fragilia et caduca sunt, sed in mollibus patientia robur est. Et quis hoc non credit, ostendam lingua quam comedere potest? Omnes dentes in pulverem corruerunt, sed vivit - crepitus dico!
  Constantia in venere amorem exstinguit!
  O fortuna quasi teasing Deum et mortem molestam!
  Aurea poma optima crescunt, cum sanguine arbores irrigas!
  Tria sunt: quorum dignitas immutata est: Omnipotens, Parentes et Mater!
  Maxime interesting theatrum est theatrum belli, solum introitus pretium prohibitive altum!
  Sed in theatro operationum, lacrimae semper verae sunt et uterque actus vitae documentum est!
  Ingenium tunc demum fit ingenio, si colossa diligentia multiplicatur!
  Subit procrastinatio lauros, festinatio adfert successum!
  Verus chirurgus est qui inexplicabilem operationem praestare potest!
  Non pugil qui percusserit, sed qui pulsat!
  Pulchritudo semper venenosa est - clarissimi fungos agarici volant, et venenum est quasi incantamentum mulieris - vertiginem et cor venenum!
  Mens naturalis potest vim naturalem domare, at vis innata mentem nunquam domare!
  Melius est mori superbum, quam vivere humilem!
  Quicunque per fauces vitam detinet, verisimilius est eam perdere quam is, qui foelicitatem liberat.
  Pulchritudo marcescit, virtus aeterna manet!
  Gladius acer est ad custodiendam potentiam civitatis in eo, adulatio nimis dulcis est ad bibendum homines in perpetuum cum eo!
  Ingenium militis recompensationem ducis compensat, at calculum in eo construens est quasi foramen acus fodiens!
  Difficile est accendere quod iam est in igne et exstinguere quod iam incensum est!
  Temperamentum masculinum calidum exsiccat cerebrum, et adurit per imum pera!
  sed foveam in sinu suo - calido corde cremat!
  Crassissima pera perfoditur duro phallo!
  Pro homine optimum speculum aureum!
  In nummo et rugis - ornamentum hominis!
  Bellum sine victore potest esse - sed semper victus erit!
  Humana infirmitas est principale machina progressus!
  Si vis primus esse, fac sicut novissimus!
  Numen cognatos Genius, et cognatos dignos!
  Paulo matri servire potes, sed paulum prodere non potes!
  ! Cogito ergo - existo, existo - ergo vivo, vivo - ergo, feliciter vivo!
  Socii sexuales sunt sicut cibus - varietatem et aromata calida requirunt!
  Cor puro fit rotundum, sed non in caestibus albis: in via ad felicitatem, rotae requirit sanguinem lubricum;
  Saepissime non propter ignobilitatem, sed propter infirmitatem produnt;
  Fere lex est quod mechanismum ferrugineum solum operatur adipe auro!
  Astu et ratio: quomodo vir et uxor victoriam pariunt - honestas est tertia extra!
  Inferissima creatio in mundo est speculum vodka, in ipsum cadens est infinita, et fundum in coemeterio est!
  Non omnis damnatus sceleratus est, non omnis scelestus damnatus est!
  Facilius est camelum per foramen acus transire quam sine blattere!
  Judex professionalis similis est meretricis professio - tantum interest in quantitate feudi ac gradu lenonis!
  Politici vermes sunt, modo plus sanguinis e visceribus exulibus exprimunt.
  Sanguis optimus est stercora ad colendam animos ortu generationis!
  Infensi maior pars obedienter stomacho cogitat, non corde, quia multo maior est in volumine.
  Attamen doctrina atheisca maxime logica est, quod maturitatem hominum demonstrat, dum quaelibet religio, cum pueritia consociatio!
  Deus est Pater fortis super genu forti, cui incumbere vult puer infirmus!
  Raro cuiquam scintillam ingenii accendere cum circa uliginem totalitarismi est!
  Qui non contenti sunt praeteritorum et praesentis timent saepius de futuro cogitant!
  Facilius est lunam saxo ferire quam politicos ad electionem suam promissa cogere!
  Saccharum humanismus in patria populi tam conveniens est quam saccharum in borscht!
  Tria sunt aeterna: Deus, tempus et stultitia humana.
  Si vis vincere; tria verba obliviscere: durum est, nequeo, satis est!
  Porcus semper lutum inveniet, mus semper hiatum inveniet, et piger semper excusationem inveniet!
  Morale eiusdem radicis cum verbo sordido! Saepissime virtus est maculare et vitia abluere!
  Et sane, lacus E seriei Germanorum se periculosissimum esse ostendit et vehicula certaminis. Ubi sunt ante eos Americani. Fascistae tantam vim habent.
  Praesertim cum Gerda lacus cantavit in oppugnatione et copias US opprimens.
  Habet E-50 seriem currus, agiles et celeres. Dolium habet longitudinem 100 EL et qua- les sclopetum 105 mm. Si sclopetum gonges.
  Gerda puga pyga cum nudo digito pressit, proiectum accendit, hostem accurate feriendo et stridit:
  - Gloria tertiae Reich!
  Charlotte, haec puella rufa etiam vapulat, nudis digitis utens, apud Americanos, et fissuras, denudans dentes;
  Gloria invicta nostris!
  Kristina etiam agili percussa, crura nudis digitis excidit et yelped;
  - Gloria virtutis Wehrmacht!
  Magda, digitis nudis cruribus deforme usus, etiam vapulat et prostravit;
  - Gloria invicto Wehrmacht!
  Et quattuor puellas capient et rugient in cacumine pulmonis sui;
  - Verae aquilae sumus, et heroicae plenae! Et nos sicut aves volamus, filii fortis Matris!
  Gerda nudis digitis iterum accendit. Illa currus Americanos percussit et exsibilavit:
  - Minime, non filii, sed filiae!
  Charlotte in currus Americanos accensus, turrim suam avulsit et carpsit;
  - Nimirum, filiae valde heroicae!
  Christina adversarium ei percussit. Hostem perforans, stridens, denudans;
  - Veri sumus machinae mortis!
  MagDus etiam in hostes immissus. Fregit arma hostium, ictaque hostium fronte latrantibus;
  - Et sumus perfectissimi machinae in mundo!
  Et puellae ululaverunt in choro;
  - Gloria Germaniae, Gloria, lacus ruitis! Divisiones Tertiae Reich homines fortes excipit!
  Denique Germani bene valebant, et copiae una post alteram victoriam capiebant.
  In eros, cursus magna a eros, sed commodo velit. Maxime lacus et jet elit. Germani iam ME-262 X in productione serial habuerunt, et haec aircraft tam superstes fuit, quam velocitas 1150 chiliometrorum per horae fuit, et cum quinque tormentis 30-mm electronicis armatus est. Tali machinae Americani resistere non possunt.
  Germani quoque XE-262 avem, facilem fabricam, totam fere ligneam, levem atque tractabilem habebant. Sed XE-262, ob molem suam preme et altam celeritatem, erat difficilis gubernatores optime administrare et requiri. Sed ille magnus fuit Huffmani stilo, qui in rapprophetatione laborabat. Et Americanos propinquo oppressit.
  Sed praeter Huffman, duae quoque puellae agebant, Albina et Alvina. Quisque elit trecentos stragulas excessit et crucem Militis Crucis ferreae cum argenteis quercubus foliis, gladiis et adamantibus accepit. Cruces equestris cum foliis quercubus aureis, gladiis et adamantibus tantum tantum Huffman habent, qui plus quingentis centum aircraft iecit, et Rudel, fabulosus in aircraft oppugnationis, plus quingentis lacus eiecit, et multa alia scuta humus. Et amplius decem et septem plana.
  In Tertio Reich, etiam sextum gradum Crucis Militiae Crucis ferreae cum platinis quercubus, gladiis et adamantibus approbaverunt, iis qui mille ad mille stragulas pervenerunt, vel totidem piscinas fracti.
  In hac cruce equitis, saltem centum adamantis addicti debuerunt, et maior aliis cruces equestris fuisset. Itaque laudum non solum honestum, sed etiam sumptuosum fuit.
  Albina et Alvina trans caelum volant. In aeroplana sua iaciunt et per dentes canunt;
  - Pulchrae puellae,
  Amici magni...
  Esset formidolosus guys -
  Ac magnis calcibus!
  Albina tormentarii ope nudarum pedum intendit, tundebat Americanam et stridebat;
  - Lumina hilarium oculis!
  Despiciens socium. Abscidit sibi. Confringit hostem digitis nudis utens pissitque;
  - Pro communitate et victoriae nostrae gloriosae!
  Albina socium suum correxit, planum Yankee descendens;
  - Pro Aryan communismi!
  Ambae puellae rident.
  Interim bellum continuatur. Americani optimos hostes technologiam et disciplinam plane amiserunt, ac etiam schismatis exteris utentes.
  Praesertim Yankees Sherman lacus consectetur. Bene, ubi est ille contra principale Germanorum E-L. Machina Nazis habebat armaturam frontalem 250 millimetrerum, armaturam lateralem 170 millimetrorum, et pondus septuaginta talentorum cum tormento equinis 1200 cum boost machinae.
  Notandum quod Sherman ne penetrare quidem in Germanos potuit, cum armatura E-L declivia est. Etiam Sherman cum sclopeto septingentesimo pede, Firefly, re vera Germanum in tabula non accepit. Nullam dictum sed lacus id dictum.
  Germani autem confidenter Americanam piscinam quinque chiliometrorum abstulerunt. Habet autem altam silhouette. Americani Pershing aliquantum meliores habuerunt. Sed haec piscina non tam gravis fuit quam Sherman, et tamen eius 90-mm sclopetum non sufficiebat ad pugnam efficacem.
  Tantum "Supersing" Germanum E-50 in latus penetrare potuit. Beneficium sclopetis et qua- les 90 mm et dolii longitudo 73 EL. Sed econtra, rata ignis est tantum quattuor gyros per minutos versus duodecim pro Germano E-L, et pondus quinquaginta talentorum nimis magnum est pro tormento equitum quingentorum. Et arma insufficiens. In fronte principalis mastodon Germanici Americani adhuc non effodiunt. Et Fritz etiam habuit E-75 cum tormentorum 128 mm gente et parte 210 mm crassitudine armaturae sub clivis, cum meliori praesidio et tormento equitum mille quingenti.
  Sic a primordio, US perdens. Sola T-93 piscina, tormentorum auto-propellentium pondo nonaginta trium talentorum pressius, cum crassitudine loricae frontalis 305 mm et tormentorum 155 mm, pugnare potuit mastodonum cum capite Germanico.
  Sed agitatio huius sclopetis autocineti propellendi levis erat, sicut ignis ratis. Et Germani id elit.
  Itaque Americani totum non bene bene amiserunt.
  Germanorum copiae propius propiusque New York et Washington accesserunt.
  Truman deprecatus est cum Hitler de pace.
  Sed Fuhrer solum sine ullis conditionibus integram deditionem voluit. Vindobonae cingebatur. Nazis autem oppugnare in capitalibus Civitatibus Foederatis coepit.
  Piscina cantavit Gerda pro cras clariore pugnavit. et sine ullis problematibus vicit.
  Puella non solum nudis digitis, sed etiam coccineis mamillis uberum suorum emittere coepit. Et multum profuit.
  Carola etiam papillas in globulis stimulis ac cicadarum carbunculis premendo accendit:
  - Magnitudo communismi in eo consistit quod non piscem, sed balena est!
  Christina incendere, globuli globuli gau- diti premens, notavit;
  - Et nos Germani maximam communismi aedificabunt!
  Magda, papillas coccineas in adversariis figens, infensi editas;
  - Clarissima communismi! Tantum ascendite, ne gradus descendatis!
  Gerda tormentum nudis digitis demonstrans et Americanam Howitzer cum iecit bene intentam volvens, confirmavit;
  - Pro Aryan communismi!
  Post Washingtoniae excidium mox America in deditionem venit. Accidit autem die 31 mensis Ianuarii anno MCMXLVIII.
  Secundum Bellum Orbis Terrarum finitum est. And Hitler's rise to power coincided with the capitulation of America.
  Longum tempus pacis esse videbatur. Nam confecta sunt bella, capitur Civitas, et quid amplius desideras? Sed una superpower apud colonias: Iaponia. Et voluit Hitlerus etiam illud superare.
  . Capitulum #3
  Die 20 Aprilis 1953 novum bellum pro mundi renovatione incepit. USSR adhuc in forma mutila extabat. Res militaris, quae post Stalin in potestatem venit, Voznesensky tamquam principale regimen formale posuit. Hic dux oeconomiam Russiae partem restituere curavit. Et participationem USSR in bello contra Iaponiam obtulit Hitler. Constat, sed ea lege ut Russia solum Primorye, Sakhalin Islandia et catena Kuril reditura, antea a Samurai capta.
  Ita Voznesensky novam occasionem USSR renovandi obtinuit et imperium partim rehabilitate.
  Pugnatum est omnibus copiis.
  Alenka et turma eius in piscina nova experimentali T-11 pugnaverunt. Haec raeda gravis et bene munita erat. Arma frontalis eius pervenerunt ad trecenta milliumtra cum machinae pondere sexaginta octo talentorum et relatus 130-mm. Interim piscina principalis T-54 adhuc in URSS est, quae etiam minime mala est.
  Et Alenka et eius socius e tormento potentissimo e longinquo spatio incendunt. Iapones, utique currus suos habent. Speciatim hic est E-75, exscriptus ex archetypo Germanico sub licentia. Sed haec piscina iam aliquantum evasit.
  Et Alenka eum nudis digitis utens. Et emittit proiectum prorsus finem ad finem.
  Puella pipiat:
  - Gloria temporibus communismi! Lenin in cordibus Gloria!
  Imo haec est summae venustatis norma.
  Anyuta quoque sarmenta , nudis utens digitis cruribus stridore excidit ;
  - Bellator valde frigidus sum, et sicut pupa horologii est!
  Alla quoque rursus ignes. Haec puella verberabat samurai et dicebat:
  - In nomine lucis, caloris et venti.
  Et sane nudis pedibus utens.
  Et tunc Maria exposuit. Ipsa est puella fortitudinis spiritalis tremendae. Illa Iaponica piscinam comminuit et pipiavit;
  - Pro magna communitate!
  & nudo calcaneo cessit.
  Et tandem nudo pede ac Marusya excanduit ope. Hostem puella ferit et stridit;
  - Gloria saeculo melioris!
  Et quomodo sibilat... Haec puella vere frigidissima est.
  Cantavit piscina Sovietica magnum officium facit et rogationes legit. Puellae sane celeriter plumbum. Etiam currus optimos Exercitus rubri habent.
  Et Gerda in piscina pyramidali pugnat. Haec raeda iam magis provecta est et tantum duo membra turba cantavit.
  Illi cum Charlotte in Iaponia incendunt, et efficacissima sunt.
  Gerda, nudis digitis utens, globulis globulorum globulis impressit et currus Iaponicas percutit sibilantem:
  - et samurai volavit ad terram presso ferro et igne.
  Carolus etiam ad eam accensus, nudis digitis crurum suarum excidit, et exsibilatur:
  - Nostri vero Wehrmacht a taiga ad maria Britannica, omnia illa decies centena tempora valent!
  Magda et Christina in alio lacu pyramidali pugnant.
  Terminatae puellae sunt valde pugnaces et perampla viribus.
  Itaque Christina prodeunt, nudis digitis et pugnis Iapones utens.
  Tum stridet;
  - Nostra tempora victorias praecedunt!
  Magda quoque in hostem figit. Turrim e Samurai diruit ac stridore;
  - Atque artes etiam frigidiores exspectant!
  Rursumque nudis digitis prodest ratio destruendi inimicos.
  Etiam puellae sunt quae equo admisso et casa ardenti intrant.
  Milites hostes superarunt ac sensim sese receperunt.
  Proin ut eleifend erat. Et Germani valido telo utebantur - disco.
  Hi scutellas volantes non noverunt pares.
  Hic Agatha et Adala in disco pugnant. Milites machinam ope gaudiorum coercent et hanc potentissimam unitatem explicant. Sicque adversarios opprimit. Et percutiunt radios caloris ab aere. Ad litteram, potentia aemulorum destruens.
  Agathe, inflammata hoste, fremit;
  - Insanire furorem!
  Nudo et rotundo calcaneo quasi premente.
  Adala, inimicis jaculans, confidenter declarat;
  - Sola potentia!
  Utitur autem et nudis digitis contra hostem.
  Puellae vere dispersae sunt. Et tales dicamus rectas pulchri- tudines.
  Ut vix nihil eleifend.
  Terra oriens amittens. Et heu, prope desperatum videbatur.
  Samurai technicae superioritatis versis. Hostis gravis et gravissimus in verbis de consilio perficiendis.
  Russia suo tempore Iaponiam vicit, nunc coitionibus amissis erat.
  In fine, Tertius Reich etiam ictus nuclei in insulis immisit et terra solis orientis in deditionem venit.
  Quam ob rem devicta perampla terrarum completa est. Nihilominus Tertius Reich in America Latina paulo plus pugnavit et insuper praedas territorii peregit.
  Cum autem totus mundus sub Tertio Reich est, adhuc liber USSR Fuhrer ludit.
  Ac die 20 mensis Aprilis anno 1957 aggressio contra Russiam incipit. Et copiae colosseae in USSR progrediuntur.
  Quid Rubrum Exercitus his conditionibus numerare potest? Vires iam valde inaequales sunt.
  Sed, ut videtur, Russi et aliae nationes aliquas rationes adhuc habent.
  Pugnant autem vere difficile.
  Natasha, Zoya, Augustinus, Svetlana Nazis pugnant.
  Puellae more discalceatorum et in bikinis. Et hoc est eorum credo. Ferocia pugnant cum feritate.
  Natasha, incendii machina sclopeta, dicta;
  - Quid boni sumus, quod scimus pugnare?
  Zoya, in hostem figens, consensit;
  - Possumus!
  Et misit grenade nudis digitis.
  Augustina cum tormento tormentorum ad Nazis elata, et magno tumultu clamavit, projiciens grenadam nudo calcaneo:
  - Sum malorum eversor!
  Svetlana, etiam in hostes iecerunt et accurate figentes, hostes falcando et explosivae sacculum nudo pede iecerunt, ob quod piscina versa est, provocative edita;
  - Tertium Reich in pulverem comminuam!
  Et iterum haesit puella lingua eius.
  Hic sunt viri bellatores. Cum quibus prope monstrum pugnare potes. Ac Hitler etiam s.
  Natasha, Nazis fusa, defendens Moscuam, cecinit;
  - Obtriti sumus iugo multitudinis;
  Infidelium premimur iugo .
  Zoya iecerat ad Fritzam, et nudas immittens pedum digitos, emisit sibilum funestum;
  Sed in venis fervet
  Cælum Sclavorum...
  Augustina in Nazis urens, et strenue agens, nudo calcaneo grenade dans, continuavit;
  Ac miris litora;
  Ad litora Kolymae...
  Svetlana ferox canebat libidinem, crurum musculis ludens, ac tegularum prela emisit;
  Haec omnis terra est,
  Haec omnia nobis!
  Et hic puellas magnae superbiae et colosseae aggressionis, videlicet, fuerunt.
  Hos nemo prohibere potest, nihil illos vincere potest. Lupi opprimunt hostem, malae tigrides heroas salutant.
  Vel forsan heroidas. Hic sunt alae puellae summae volatus avis.
  Et si pugnant, ex animo ...
  Et Alenka cum sociis suis in t-13 piscina. Apparatus ad resistendum paratus est compositiones pyramidales Germanicas. Puella hostem figit et cantat;
  - Nostra lacus, id justo miraculum,
  A desertis ad maria septentrionalia!
  Discerpemus te, crede Iuda;
  Bestia terribilis destruetur!
  Anyuta furore confirmata, etiam in hostem urgens in nuda pedum auxilio;
  Dirumpam inimicum et conteram eos in pulverem.
  Alla in hostem invadit nudis digitis ac pipiade ope;
  - Pro magnitudine communismi rubei!
  Maria etiam hostem verberavit, iactum bene intentum nudo inferiore membro et rugit;
  - Pro pulchris victoriis!
  Marusya quoque, nudis digitis adiuvante, hostem quasi feriendo movit et increpuit;
  - Pro supremis notionibus communismi!
  Quinque Naziso similes terminantes pugnaverunt.
  Etiam gubernatores Soviet in caelo pugnaverunt. Praesertim Anastasia Vedmakova et Akulina Orlova.
  Pugnaverunt sicut heroici heroes feminae. Digitis nudis missilibus aerem miserunt. Hostes aptissime feriunt.
  Anastasia papillam coccineam in globulo gaudio premens, fascistam percussit et pissam;
  - Gloria notionibus communismi!
  Incendio in hostem utentes fragum papillarum, Akulina etiam dimidia nuda cooeditur;
  - Gloria heroibus USSR!
  Hae puellae hic sunt calidae et fortes. Quomodo pugnant sicut verae bestiae. Et habent passionem humanam et perampla vires.
  Anastasia, contrita Nazis, cecinit;
  - Supera infaelix tellure pependit;
  Mali Fritz tenebrae...
  Securim occupans odit;
  Exacue et amputa caput tuum!
  
  Sed non est arrhabonem,
  et non in perpetuum sub iugo ambuletis
  Vertit hostes malos in ignes;
  Princeps erit mundorum!
  Et tunc est Elisabeth in T-55 piscina. Machina cum tormentis 105 millimetris potiore quam T-54 et parati ad inimicos pugnandum.
  Puellis in lacus cursus in nisi quis bikini.
  Elisabeth globulum globulum nudis digitis impressit, satis accurate in hostem figens, et coercuit:
  - Pro Russia communismi!
  Tum Ekaterina rursus accensus, coccineam adhibens papillam pectoris sui emittit.
  Nazi piscinam percussit et cooedit;
  - Pro felicitate aedificationis communismi!
  Elena etiam incensa est adversaria nudis digitis utens. Dolium piscinae pyramidalis confregit, apte omnia fecit.
  Tum pipiabat;
  - Clarissimum habebimus communismum!
  Inde lupanula et Euphrasia, quae plerumque mox agaso est. Puella autem accuratissime percussit, rostrum lacus Nazi excutiens.
  Tum cooed;
  - Communismus nostra clarior est sole!
  Puellae in piscina nudipedalia sunt et in bikini spectant pulcherrima et charismatica. habentque pectora tantis murice papillis.
  Elisabeth laetanter cecinit;
  Premamus iugum, credite fascismo;
  Montes movebo, si opus sit...
  Tempus erit, tempus communismi;
  Ad coelum volabimus cum cantico!
  Et iterum puella cum papilla coccinea puga pyga premet et Nazis percutiet.
  Itaque Fuhrer non parum reperiet.
  Cum puellis talibus manifestum est USSR adhuc vivere, et Hitler eam tam facile frangere non potest.
  
  
  
  BELLUM CIGARETTES ET ALCOHOL
  ANNOTATIONES
  virtualis et frigidior ludus in vulva Hypernet fit, in quo utres alcohol et sarcinae cigarette inter se pugnant. Valde interesting et pugna belli.
  . CAPUT I
  et octo omnes simul in Hypermatorem iacti sunt. Lusus ingentis magnitudinis et contentio incepit.
  Primus sane gradus constructio est omnium exemplorum et unitatum starships - utres et sarcinas cum manubriis et cruribus humanis.
  Etiam ludi valde infandum. Respiciunt phantasias hominum futurorum, qui plane in aeternam et hilaris infantiam inciderunt. Et hoc sane valde inventivum est.
  Exempli gratia, Alicia exploratio planetae cum quinque sarcinis cigarettes incepit. Sed velociter moventur. Magnae opes in planeta sunt, sed adhuc opus est ut fodiatur.
  Alicia sane fraus utitur codice. Sed et pulvinar odio. Aedificatio non est sicut pugnae interesting, et in suis planetis per stadium praeparatorium quam celerrime studeant obtinere.
  Ac primum quidem centrum efficiendi operarum roboticarum constituunt. Novas robotas et officinas novas faciunt, quae officinas celeri gradu efficiunt. Quo facto cum magno studio frigidissimum est.
  Magnae officinae spatiis vicissim producere incipiunt.
  Est etiam academia scientiarum, constructio ac militaris ad heroicum. Quid ergo necesse est characteres longarum navium depellere. Hic sunt levissimae - haec pugnatores unius tribunalis sunt. Viles sunt et maneuverabiles, faciles fabricare. Gravius et validius instrumentum, eo pretiosius, eoque tardius insignitur.
  Itaque greges parvae aëroplani cum uno gubernatore primi in caelum advolaverunt. et currunt sibi mutuo. Sarcinae Camelus sigarellae sunt electissimae pugnatores, et opponuntur utribus Napoleonis cognacis. Plerumque frigidus et perquam frigidus. Et nunc tormenta laser accendunt - pugnatores similes aculeis, vel piscibus profundis marinis alis. Tigna dispergunt et in currus mobiles cadunt.
  Prima rumpitur utres et sigarellas accensas in machina multicoloris erumpit.
  Extus simile est collisionem duorum fluctuum marinorum. Aliudque. Aliquot etiam ariete pugnantes inter se pugnant. Explicationes sequuntur
  Alicia, hoc spectans et emittens mandata, expressit;
  - Nos photons dimittam tibi!
  Arkasha chuckled et respondit:
  - Hoc modo initium est!
  Concursus pugnatores, caudam inter se ingressuri, quasi in gurgitem trahentes, conati sunt.
  Ac magis magisque novae copiae proelium commiserunt. Hic potentior duo-seater et tres currus seater in aciem processit. Habebant etiam turpes figurae et translucentes.
  Sigillatim Sigillatim defixus est cum ungula, tinxerunt utres tinxerunt etiam membra eorum. Res admodum cruenta et lenta videbatur.
  Sotnikov etiam in unius pugnatoris tribunal impetum fecit. Vehiculum eius sex tormenta laser habet et mortiferum est. Sed frontem perrumpere non facile potes - campum semi-spatialem vibrat.
  Alexey in corpore puerili est callidissimus, et ante fasciculum cigarette reactionem. Hic homicida conversus est, et hostis proprie exarsit, quasi gasolino respersus.
  Erant autem flammae mixturae hyacinthinae et viridis, quasi neglecto vacuo.
  Alexei cecinit;
  Bellum non timemus
  Angelus sum, non satanas!
  Alenka quoque in proelio est. Illa starpugnatores elegit cum duobus tormentis leguminis, quae gravitatis radiis incensa sunt. Puella in bikini quae corpus vix operit.
  Et hoc facit Alyonka muscularis et curvy etiam pulchrius et venustius. Digiti nudi, nitidis unguibus, globulis argute premunt.
  Iamque pugnator sarcina "Belomor" in duas partes aequales dividetur.
  Alenka consociationem cum animo habuit.
  Maga puella cecinit:
  - Miserum cor meum promptum est.
  Pectore discussurus sicut concha.. .
  Pro dilecto in benigno sermone;
  Nam micans, micans vultus!
  Etiam parvae naves proelium committere coeperunt. Illi quoque delphini vel squalis marinis similes erant. Aculeatus et graviter sclopeto.
  Natasha Belaya quidem est etiam in proelio. Hoc solum tempore ducem missili eversoris elegit. Quam gravis optio.
  Exstructor barracudae turpis cum quinquaginta sclopetis variarum callium similis est.
  Natasha Belaya canit:
  - Space spatia -
  Mors tegebat...
  Uorago tenebrosa -
  Avide suxisti!
  Alenka alia hostium machina strenue pulsans, eam impetu scindens, edita est;
  - Vere honor
  Non potest inveniri in caelo...
  Cordis cupiat ultionem
  Velit ut mundum!
  Ex altera parte, Katka pugnat... Omne genus piratarum in pugilem emittit, et per vacuum sicut pluma portatur.
  Puella nudo rotundo calcaneum pressit pugionem et stridit;
  - Ordo imperatoris in bello .. .
  Lyokha Teterev, alium colossum excitans, eius acus impulsum hoc tempore caudam navigii transfixit, eamque concremavit. Quomodo currebant, collidentes et explodendi utres arcus. Pedes humane iactas et bibitor bibit facete.
  Juvenis bellator et lusor canebant;
  Quis usus est homo
  Illum nulla declinemus!
  Katya, calcaneum roseum nudam premens in felis, squeaked;
  - bool, bool, bool, bool! Bool, bool, bool, bool!
  Let's blow up alcohol!
  Maha etiam pugna iuncta est. Sed iam Hanarii missile missile praefectum primum e. Pudica est foris, sed habet mentem sui.
  Et dies durus fuit ad utres liquoris. Et hoc figurale est actum. Magna tormentorum cruor perculit. Igneus autem pulsar e spiramine erupit. Perampla vi exitium portavit. Raptusque est quasi visio nocturna salve.
  Masha canebat, alios imitans;
  Omnia denique in hoc mundo erunt
  Felices in planeta sicut pueri!
  Mihi aliquid simile orca. Gravem pugnam adsunt. Et sarcinae sigarellarum Maha salutant. Extus omnia ridicula spectant, sicut in adultis viverra.
  Sed hic sunt cellae celariae. Tardius aedificantur, sed ducenta tormenta habent singula et missilia thermoquark. Et hoc sane grave argumentum est.
  Alicia pipiabat;
  - In comitiis, numero vincunt, et arte vincunt!
  Belligerque simul mandat nepotem Academico. Etiam naufragii sunt. Sicut proeliis cum toto agmine robots fractis. Sed ut aiunt: de mundo triumphat benignitas. Laesus dux reparatus est et exercitus machinarum ad rei perceptionem rediit.
  Eodem tempore, nimirum, trium legum roboticarum memoriam recreantes.
  Et iam prope bellum est. Et unaquaeque turba sigarella cum cruribus est pugna et unitas et simul persona.
  Cecinit Taurus;
  - Audacter in pugnam ibimus;
  Accipiens photon ex orbita....
  Dirumpamus proelia -
  Inimici omnes vincientur!
  Utres, explodendo, ardent valde splendide. Pleni sunt arcu. Etiam ea ipsum dolor. Id cursus sit amet et mauris.
  Maha puga pressit nudo pede. Funestus pulsar evolavit. et navi concidit. Hic sunt armaturae pugnae. Vehicula sunt satis commoda et mobilia cum armis validis.
  Armadillos in aciem eunt. Etiam maiores celoces, tormenta potentissima habent. Isque saxis etiam superluminali cursu ad hostem ruunt.
  Sotnikov, caudae in vacuo manentes, notavit;
  - Pulcherrimum bellum!
  Et puer praesidis sensit quomodo unda gravitatis e eruca explosa ibat, et iuvenis bellator concussus est.
  Iugum subvolavit.
  Et tunc gutta acuta descendit.
  Alyonka, quem etiam ipsa concussit, denudavit et notavit;
  - Estne tsunami?
  Aleksey, pugnator devexit, cecinit;
  - Protinus nudis manibus -
  Feci cum tsunami!
  Alenka nudis digitis vectem pressit, hyperplasma rubigine sanies addidit:
  - Nee nonis undam ullis ;
  Hoc simile est Claude Vandamme!
  Pugnae arma formidolosae sunt cum validis praesidiis et tardissimi sunt ad aedificandum.
  Sed simul sunt instrumenta breakthrough validissima ac terribilia. Extus apparent sicut balaenae, ac mille tormenta portant;
  Natasha Belaya per vasculum effugium movit, sicut in tempestate volitans, in nave prima classis colossicae.
  Alexey, in quo poeta vixit et egregium a pugnatore visum, per multa tegumenta volumina, decantavit;
  - Ingens tabula varia;
  Motores eius fremunt...
  Exercitus movere vivere
  Utriusque lacus et pugnae!
  Alenka expressit, alium scopum ictu bene intento ferire, ac fumare sarcinis cigarette faciens;
  - Lacus dicis!
  Puer voivoda, a gravissimo pulsar e mo- dote accensus, le- gandi sclopetorum confirmatus est;
  - Etiam ac lacus!
  addiditque iterum ars trilicem dolium torquens;
  - Etiam lacus animam habet!
  Alena adnuit.
  - Ita, hic utres iam coepti sunt confessi inspiratione pugnae. Hoc valde practicum dicendum est!
  Et puella ad dextram raedam proiecit. Fulsere pubentes, ter-color fulgur. Et hoc gravissimum est destructiva substantia.
  An forte bellum?
  Natasha, iam e praetexta, nudas premens, digitos decoros mirifice decoros et decoros pedes in globulis vitreis, letali flagrans agmine.
  Haec cum hyperplasmus volat, usque ad quintlillion gradus calefactus est, tunc hic pro daemonibus FORMIDULOSUS.
  Natasha pipiabat, vigilans cruiser fractos cum sarcinas pretiosarum et non valde sigarellas disrumpere.
  Hic est fasciculus generalis "Camel", quomodo ex igne hyperplasmico exuritur et cruciari incipit.
  Crura vellicant, tam fera voce lymphata habet.
  Hoc balneum tibi non est.
  Natasha terminator puellae notatur;
  - Sunt mulieres in villis nostris;
  Quod planum ioculariter adigunt .. .
  Et est sententia sapientissima;
  Quam frigidum verberabit mulier!
  Arkasha Sapozhkov satis logice notavit;
  - Femina non sexu debilior, sed formosa est!
  et iussit ut finitimas planetas evolverent et novas officinas utribus servilibus aedificarent. Ita est militaris, et perampla, incomparabilis pugna.
  Alenka, alio curru strato, cum pathos cecinit;
  - Nati sumus ut fabulam adveho verus;
  Et omnes patriae hostes - pulvis!
  Alicia corpore adhuc vincta, mente tamen et sensu in ludo. Pugna est pulcherrima. Naves proeliorum relinquunt harundines et in pugnam eunt. Fluitant sicut tigna in fluvio. Multa milia tormentorum in eis sunt, et calles per tectum sunt.
  Praesertim gravis est pugna crassa, fortis valde et verus gigas. Etiam dapibus magna ac dapibus consequat.
  Alicia eruca currere facit... Pro thermoquark crimen, fortius thermopreon. In primis erucae, quarcae confluunt, et in posteros particulae, ex quibus quarkae componuntur - preons.
  Et hoc telum valde formidabile. Sed Arkasha uadit exercitum.
  Et vis campi teguntur a reginae-plasma, quod est perfectius munimentum propter curvaturam spatii.
  Ambae utres et sigarellarum sarcinae non transferuntur. Fiunt in vase viae.
  Et extractio omnium rerum et omnium potest durare in vulva indefinite.
  Sed in plerisque artibus inexhaustae sunt opes.
  Has pictas Alexey videt. Et pugnator upgrading is.
  Nunc hyperlasers habet, thermopreon-exantlatas, et stamen kinespatiale praesidium.
  Parvus bardulus cecinit;
  - Vim ferro terit;
  Sed virtus malitiae non est aeterna.
  Et tu in facie adversarii da ...
  Cum firma manu
  Et proposita sunt humana
  hostis in abysso
  Atque ite in caelum heroes!
  Alexey iterum vertit. Hoc iam consueverat, quod quadraginta annos natus erat in corpore pueri duodecim annorum. Haec multa beneficia dat.
  Nulla id est a metus consequat consequat id non nulla.
  Sed utres plane perterriti sunt, cum ex pluribus erucae hits pilae crassae ignem comprehenderunt.
  Utres dispersi sunt, et plures ex eis in evacuationem adit. Totus duodecim utres statim explosis alcohol ... Combustio combustibilis, infernalis mixtura per solum fluit ...
  Alexei cecinit;
  - Ignis gravis mortario;
  Et sine lagena, heu, nulla vita!
  Descendamus ad colapho station!
  Et puer voivoda iterum decurrere strenuum exercet, et ascensum pugnatoris ala bipenni. Et exarsit literam, quasi deletor.
  Natasha nimirum magnam pugnae imperat. Deinde ad cognacam suam porrectum "Napoleon". Haec lagena micat cum epaulettis marescallis.
  Natasha cepit et pipiavit;
  - Omnes Napoleones aspicimus,
  Agite, oppugnate - legiones!
  Puella vero, nudis digitis adiuvante, globulis gaudii iterum pressa est et, sicut armadillo sigarellarum bellatorum, in guttas metalli fusilis disperget.
  Hoc est vere excutere quod opus est...
  Natasha cecinit:
  - Nos non sumus insecta pathetica;
  Armati sumus sicut turtures...
  Si cum laser ferimur,
  Modo vacuum relinquamus!
  Hae sunt vere puellae quae mortem serunt. Et unum post alterum inimicum destruunt.
  Alenka autem opportunitate pugnandi in pugnatore gaudet. Dirigentes a proelio ilicet non est opus eius superexcellens. Et nunc iterum currus valde bona percussa est.
  Tum philosophice dixit:
  - Gallinae modios frumenti per frumento, et quanto citius pondus acquirit quam porcus ingens frusta devorans!
  Et pede nudo callide pressit. Haec puella est.
  Atque haec haec Montibus sic stupri.
  Alexei ideam notavit;
  - Fumientes non intellego - teter est continere cigarette in ore tuo!
  Alena adnuit.
  - Et malus!
  Vulpes etiam serpentis dolum praestitit, et alius pugnator exarsit.
  Et tunc puella nudum calcaneum suum percussit et scidit;
  - Exercitus meus fortis est
  Ipsa salvet mundum!
  Puella, utique, aliud iam vidit... Etsi, nempe, duellum Montium et Vocatus nimis profusos spectat. Sed pretium semper est.
  Itaque Burgundionum quoque vinum ingenti praelio praelium iniit. Etenim centeni milia talium non sunt utres. Spectat vere refrigescant magnifice.
  et utres currunt scintillantes cum pittaciis et epaulettis. Is vultus magis quam dives est.
  Praesent sagittis ex diversis distantiis et accuratissima est. Clades magis ac magis populantur. Et cum convallis purus et alia semina iaculabantur.
  Alicia perspicax in acie custodivit. Nuntiat turmas, stellis tegmina quaerit. Et eius actiones satis logicae videbantur.
  Sed Arkasha etiam strenue egit. Starships ingentium tonnarum paulatim appropinquabant. Commutatio autem tormentorum magis ac magis intensior facta est.
  Sicut supernovae, explosiones erucae exarserunt. Et fuit sicut internitio. Et haec est vere pugna in qua quisque miles est heros.
  Utres et sarcinis alacer gressu movetur. Pedes autem et pedes coruscus. Actio autem erat strenua.
  Natasha nudis digitis crura iterum attrivit , et gravia saxa in hostem direxit .
  Iterum hiatus et iam pilae Montibus scindere coeperunt. Et accensus est ignis in eo, sicut cerei hic inceperunt sag.
  Natasha cecinit:
  - Fortis sumus puellae, vox nostra sonora est!
  Et iterum letifera ac perniciosa tela volant. Et fungus infernalis flagrat, hic crudelitas magna.
  Arkasha iussit exercitum utrium;
  - Fac obliquis sectis!
  Utres duces plena caris cognacis latrante;
  - SIC est, imperator!
  Natasha sapienter dixit:
  - Berolinum exercitus noster cepit et puella adiuvit!
  Et calcaneum eius nudum iterum globulis urget. Et cum magna acceleratione, caedes dona exstinguendi erumpunt.
  Pugnatorem Alexey iterum confodiunt cum obliquo molendino et stridore;
  - Crimen meum est quattuor verbis;
  Alio modo non quaero!
  Natasha cum hoc consensit:
  - Ita, ne ambages quaeras, recta per ora ludas!
  Haec puella scit quid agat. Et ingeniose cum ea. In toto tamen statera dynamica conservata est.
  Puer-voivode factus est sicut acc peritus. In Chechnya, dimicandum. Erant mercenarii, et fortes loci et pugnatores optimi.
  Etiam Chechens victores primi belli se existimare poterant, cum exercitus Russiae sine meta discessit. Ita et secundo proelio per decem annos protrahitur.
  Alexey in hostem figens et iterum pugnans versans, ad partes vulnerabiles callidissime eruit.
  Puer voivodus in sarcinam camelorum cucurrit. Hae sunt electae cigarettes, quod gubernatorem facile non significat.
  Torquendo proelium, duo aces. Cogitatio etiam emicuit per caput Sotnikov: quid simile videretur proelium inter Kozhedub et Huffman? Verisimile esset pugna dignum.
  Secun- dum autem Alexey dextre pugilem pulsans, cecinit;
  - Sum maximus homo
  Vixit licet saeculo secundo!
  Alenka subridens notavit se per velum monitorium misisse:
  Omnia denique puer meus erit!
  Sotnikov respondit:
  - Non sum puer, sed maritus!
  Alenka hostem accuratissime torquent, et fortissime pugnatores eiecit.
  Natasha lepide notavit et valde iocose globulis tegulis torcularis percussit.
  et iacula valde infensi ad hoc portaverunt. et volaverunt sicut venenum aspidis mortiferum impositum sub cute.
  Sotnikov iterum cum sarcina Camel pugnavit. Puer aeternus nimis enucleate egit.
  Et adversarius eius capere poterat, et Alexei ardore nimio erat rixa.
  Alenka clamavit:
  - Cave, dude!
  Puer-voivode, leviter distantiam scidit. Sed hostes confidentissime adhæserunt.
  Uterque enim prope concursum est. Ivit, ibat infestus exercitatus. et concursum quidem.
  Alexei cecinit;
  - Is locus Veneris urbs erit;
  Et in Marte construimus civitatem.
  Non deformem chimaeram esse -
  Nos tibi eventus dabimus!
  Alicia de Marlboro in humero patellae et cooed;
  - Tu parum frigidum es!
  Tutu-marescalli oblatrantem;
  - Laeti sumus ut tibi serviamus!
  Sokolovskaya iussit:
  - Perge ad oppugnandum! Veni a sinistro lateri bypass.
  Motus proeliorum nimis otiosus erat, et celerius quam celoces erant. Ac strenue fecerunt.
  Alicia aciem spectavit, trium dimensionum pressius. Nunc Arkasha pressionem ponere conatur. Prima acies nunc lacerata, deinde repanda.
  Et statera dynamica erat. Alicia crura a calceis liberavit, et nudis digitis in globulis globulis premere coepit.
  et facta est recensio et interitus.
  Hic unam ex grandibus navibus partem concidit. Et combussit, vi terribili arsit.
  Natasha strenue accensus, et nudum digitos etiam continuit.
  Et unam post alteram transfixit.
  Ita omnes motus eius venustiores et perquam accurati fuerunt. Et callide ipsa adversarios pepulit. Iam sarcinae sigarra iterum ardent et utres illinc explodunt. Et casus utriusque partis non excedunt fines aequilibrii dynamici.
  Natasha etiam cantavit in summitate pulmonis sui;
  - sum fortissimus in mundo;
  Elephantum verberare possum...
  Ac tristique hac,
  Non est Dominus qui regnat - Satan!
  Alex risu dixit:
  Satanae sumus!
  Puer-voivode, nudam premens, rotundum liberorum calcanea, sed globulis infestantibus rivos hyperplasmi dimisit omnes simul. Et hoc est quomodo fututam ... Et ace cum fasciculo "Camel", et proprie accensus est.
  Infensi cepit ac notavit, cum hostem finivit.
  Sotnikov cecinit:
  - Victoria fortium pugnantium manet;
  Possumus perfringere ...
  Erimus in gloria magnorum patrum;
  Expecta milites praemia cognoscere!
  Alyonka giggled, novi apparatus hostium interclusus, et expressus:
  - Pro sancta Russia!
  Alexey cum puerili risu dixit:
  - Et hic Russia, cum utribus bellum gerimus!
  Malefica puella lepide respondit;
  - Pro amphora amplissima, pro vase pecuniam accipere potes!
  Et uterque pugnator risit.
  Arkady nondum in proelio haesisse. copias traduxit, ne quem novissimum agmen ingredi pateretur.
  Alicia elabi conatus est et sacculum creare. Hactenus non potuit.
  Sarcinis pretiosarum cigarettes circa puellam percurrebant. Id consilium dare conabantur. Sed hoc parum utile fuit.
  Hic alia duo proelia utrinque flamma comprehensa dilaberentur.
  Utres iuncti.
  Aleksei tamdiu in plano pugnatore pugnaverat, quamquam ad maiorem currum transferre temptatus est.
  Sotnikov optime commotus est. Ille, ut regina in tabula, per vacuum desiluit.
  Et haec fuit virtuosa fectio poematis ex parte sua.
  Alenka etiam nudis pedibus in omnibus globulis ac vectibus pressa est. iuxta eam uter Burdegalensis pugnavit. Item bellator electus qui inimicos prostravit concitatio piranha pullorum comminuentium.
  Sotnikov autem alium adversarium cum falce praecidit, eumque igni concremavit.
  Hic pugnantes proprie colliduntur, et vis camporum avolavit. Et haec maior pernicies est. Sed non utique Alexei - eius fortitudinis pugnator.
  Alenka socium suum et virum hortatus est;
  - Macte virtute puer! Preme eam!
  Natasha , e contrario , incensus , contractus ignis e grandi pugnae morte . Bellator est cum adductius letali.
  Natasha non intendit, sed nudos digitos intuenti pressit.
  Illa quoque praecipue in pueritia laborare debuit.
  Tametsi carunculus inlatus est maximo dolore. Pressius non emicuit, sed exilivit.
  Natasha, flammam continuit, canebat;
  - Non usquam iens
  Ego cigar in pediculum convertam!
  Alexey ratione notatur:
  - Humor nos adiuvat ut aedificemus et vivamus!
  Natasha elaborata:
  - Non facetum, sed carmen!
  Sotnikov alium pugnatorem in forma stingray pulsans, cantabat;
  Quis pugnare solet pro victoria?
  Canant nobiscum!
  Natasha bombae atomicae decies saevientes in Hiroshima cum fluvio industriae insiluerunt et clamaverunt:
  - Qui hilaris ridet;
  Consequatur quis velit....
  Ridens alenka addidit:
  -Quis quaerit et semper inveniet?
  Et nudum calcaneum eius ad scopum ipsum pulsar demonstravit. Et sane Montibus valde ingratus fuit.
  Sed Katka contra proelium non fuit inferior. Digitosque digitos non segnius leti Munera misit. Et duros inseruit mortis impetus.
  Katya despiciens Masha per monitor:
  - Quam formam tene!
  Respondens, puella aeterna trecentorum annorum respondit:
  - Noli modo tenere et ferire!
  Et milites linguas suas inter se ostendebant.
  Tamen Katya teenager prope est in annis, et Masha mavisse non videtur.
  Hic bellatores summae dignitatis sunt.
  Lyokha Teterev etiam in ardore pugnae est, sed ignem ex grandi pugnae mavult.
  Ipse etiam nondum a pueritia discessit. Hic de rebus futuris paulum amentes sunt.
  Lyokha etiam pueri speciem induit circiter tredecim ac globulis nudo calcaneo pressit ac simul cantavit;
  - Flare, percutere, percutere, alicui ictu;
  Nos pugnatores singulare donum habemus!
  . CAPITULUM #2
  Masha annuit concordia, etiam tormenta cum hyperplasmo hostibus nudis digitis cruribus puellaribus monstrat, et cibum;
  Fortissimi sumus in mundo
  Et vitam nostram habebimus sicut in range transiliens!
  Katya ab impetu particularum calefactorum usque ad billions graduum deflexit.
  Puella caesa erat tempus mercennariorum qui Russiam oppugnabant. Et diruit capita ludicra.
  Etiam ac est velit. Quid utres solveret? Immortalis aut non sunt.
  Katya legebatur, denudans dentibus;
  - Unus duo tres quattuor quinque -
  Katya exivit ut mitterent!
  Masha confirmata, uredo particuli gagate lethali;
  - Vincimus sine exceptione!
  Alicia per hologias inclamat;
  - Noli natare post scapulas, tollet te in vacuum!
  Katya pipiabat, alterum clypeum pulsans;
  - victoria optima est;
  inimicos opprimentes et relinquemus!
  Iam rursus spatia appropinquant. Pugnae et Naves Grandae muro retinere conantur, quae vim et dimidium spatium camporum acervum facit, et spatiis paene invulnerabiles fiunt.
  Katya cum passione pugnat et valde prudenter. Certamina non est iocus.
  Scilicet fortissimum feret.
  Sed re vera consilium infinitum potest durare. Praesertim si comparentur opes. Vires autem fere aequales sunt.
  Alicia fronte rigente. Quoties tale bellum, sicut tesseatorum vel latrunculorum ludus, in tra- ducta est.
  Et hic etiam difficilius est agere quam in latrunculis.
  Et tunc libra et tenuis oscillatio phialae.
  Alenka quoque, cigarettes stupri, nervous surgere coepit. Nam hic stupri inter se, sed sceleratus non iocatur.
  Alicia fremuit;
  - Ad postremam res gestae!
  Masha, rum utres portans et cognacus, squeaked;
  - Pro felicitate optime!
  Respondit Lech:
  - Non est!
  Katya pipiabat, alterum clypeum tegens;
  - Post reactor ingruat, non idem erit!
  Alicia fremuit;
  - Liquet ilicet quod Pushkin non est,
  Has nugas scripsit!
  Katka giggled respondit, Pugnator prorae;
  - Et non complicatum, sed non complicatum!
  Bracae tuae frigidae sunt!
  Lyokha Katya digito minatus est:
  - Noli esse rudis! Infectum post aures!
  Katya giggled.
  - Condensatione lac?
  Alicia irata fremuit;
  - Katya praestabit annum, ego te dulcibus privabo!
  Bellator juvenis expressit;
  - Et jus non habes!
  Masha consensit, calcaneo nudam aegre ferens;
  - Tu vero quid imperaris?
  Alicia sapienter respondit;
  - Melius est habere regem in capite tuo quam in vento.
  Masha caballini pugnantis cum risu pipiabat;
  - Pro patria, mater nostra!
  Lech addidi cum Passione;
  - Mater nostra, mater nostra - rum occidemus!
  Katya inopinato declaravit:
  - Et vitricus meus dixit vodka periculosiorem esse personam Russicae quam duodecim Hitlers!
  Alicia annuens consensu.
  - Ita centeni Hitlerorum quidem periculosiores sunt! Sed non metus arcu nostra corpora!
  puella etiam digitos nudos in globulis globulis pressit. et ipsum dolor. Novae legiones magnae et gravissimae sigarellarum sarcinarum refertae in proelium concurrerunt.
  Sed ex parte Arkasha Sapozhkov, eaedem legiones nuper productae ad conventum movebantur. Et spatiis longis lucida sequora relictis.
  Aleksey Sotnikov in gagate pugnante movetur: vel accelerans vel retardans.
  Iuvenis erat velox.
  Arkasha iussit. Sed ille quoque imperatori iam defessus erat.
  Et pro se, semper adulescentes magnifici Acatici electronici praefecti reliquerunt et in proelium prosilierunt.
  Alisa Sokolovskaya eum secutus est. Pugnator eius acriter acceleratur.
  Ambo custodes vehicula cum validissimis armis elegerunt et in deum modum verterunt.
  Hinc itur ab hoc conversionibus.
  Alicia quoque lepide cruribus suis a calceis liberata, nudis digitis globulis coepit instare. Ita frigus est cum pedibus ludere.
  Cecinit etiam Taurus;
  - Alicubi Kama,
  Nos ipsi non novimus!
  Alicubi in Kama -
  Mater flumen!
  Pervenire non potest manibus
  Noli pedibus tuis attingere!
  Masha sustulit:
  - Nudis pedibus
  Horologium puellarum!
  Ibique gregarii milites facti sunt atrox praelio.
  Et talis modus frigido est ad pugnandum talis!
  Alicia in uno bikini manente. Puella pulcherrima est. Illa perfectam figuram ac proportiones mirandi corporis habet.
  At in imperio humano, per plures galaxies, nullae turpes homines aut aliqua corporis vitia sunt.
  Et certe placet. Quam pulchra et emendate nunc universitas facta est.
  Alicia nudas urget vectibus digitos. Quam pulchra est et curvis corporis tam seductiva in absoluta perfectione et harmonia versuum.
  Hero Puella cecinit:
  - Gloria Patriae meae;
  Omnes amicae familiae sumus!
  Nunc autem minutissimam pisi missionem in erucae minio emittit. Sed reactionis thermopreon etiam vim peramplam erumpit.
  Et explosio supernovarum est et totus pugnator duodecimus cum navi, sicut tineae in flamma foco exardescit.
  Utres ne verbum quidem habent tempus.
  Alicia pipiabat;
  - Dato pice -
  Scimus quam resecare mutationem!
  Lech Teterev tweeted:
  - Iustus es super Alicia!
  Hero puella tweeted:
  - Lisa-Alisova - bonum nomen!
  Et iterum, rotundo, rosea calce puellaris, Praesentis leti cedet.
  Hoc ingens interitus est.
  Katya cum sapore exhalatur, aliud planum discerpens cum eruca utribus;
  - Ita bonum nomen est!
  Et cecinit:
  - Subito venator excurrit -.
  Hyperplasmus percutit!
  Masha giggled et dixit;
  - Pulchra!
  Et digitos eius nudis excidit, cruribus perusta aliquid omnino mortiferum solvet simulque pulchra.
  Sed et qui exterminator, de ligno scinditur.
  Respondens, Natasha sorori suae despiciens per hologram in candido colore et distillavit;
  - Estne thermopreon!?
  Maha strenue annuit.
  - Ita aliquid tale! Ac ipsum molior!
  Puellae rident. Etiam linguas ejecerunt. ilico producunt sicut flagellis, et in globum contexunt. Et sic torquetur.
  Alicia annotavit:
  - Et nos velut anguibus implicati sumus;
  Amicos duos amplectitur stricta!
  Natasha cooed:
  - Amici boni sumus!
  Arkasha, quae etiam per tres dimensiones proiecturas in tactu servabatur, in puerum conversa Africae pelle nigra et distillante;
  - Bonae puellae sunt amici magni;
  Mens quasi litora torquent - eos terret exspectant!
  Et nigra tita, puer venustus e margaritis Dentibus emissus radiis.
  Et insilierunt, et hoc miraculum, quattuor simul cum cigarettes pugnatores, sicut cornu cigarette in turibulo gas exusta est.
  Alicia despiciens.
  - Te solum venustatem!
  Arkasha notatur, aures movens;
  - Formam intelligentiae sum!
  Puer autem e naribus, quasi fulmine percussus, leporem vulvae, vel potius hypermatrix, efficit.
  Alenka rationabiliter notatur:
  - Mentes nostrae tantum res cogitabiles oriuntur!
  Aleksey Sotnikov ictus in fronte interim accepit. Iterum puer ingenti aestu oppressus est. Sed minime turbat.
  quin potius Lini gubernatorem admonuit. Quid est balneum vere?
  Pupulus cecinit;
  Balneum, balneum, balneum, balneum!
  Quercus et betula infusio!
  Alenka locum sustulit maritus:
  Balneum, balneum, balneum, balneum, balneum!
  Pars una est vitae nostrae!
  Arcas iterum remota radiis suis a dentibus scintillantibus sicut adamantibus incisis et notatis;
  - Et vir et uxor es!
  Aleksey strenue annuit, recedens a cuniculo per trajectoriam implicatam volat:
  - Uxor timeat virum!
  Alenka giggled, her nudum, calcaneum roseum pedali pressit, et pipiabat puella:
  - Non timeo virum meum nec frigus.
  Alexei contumeliose in eius passionem respiciens notavit. Deinde prope a chronographis grenade coopertus est. Periculosum telum etiam, si mode deus est. Puer exprimitur, nudis, puerilibus calcibus male crematur.
  Sotnikov edidit;
  - Attende te, cave!
  Hoc Alenkius confirmavit hostes brigantinos pugna emittere in unum;
  - Cave, te ipsum observa!
  Arkasha chuckled et cecinit;
  - Lacus infernalis sum potens -
  Scelerisque sit amet!
  Pugna inter cigarettes et bibitor potiones summus volumen phantasia est.
  Alicia, in ea parte, utres variis spatiis generibus iactabat, et Arkasha sarcinis sigarellarum in variis stellarum generibus disseminavit. Tam frigus erat - infigo ludus.
  Arkasha , cruiser cum tabaci producto tundendo , cooed ;
  - Alicia de Madhouse -
  Magna vacca!
  Herois femina respondit;
  - Tibi solvet!
  Et eruca eius terrorem ingenti tormentorum et utrium apparatu contrivit.
  Etiam in magna erat.
  Aleksey Sotnikov interim in proelio cum copiis Korona Montibus incubuit. Accumsan erat class. Uterque pugnatores versabantur et extra rivos industria erumpentes.
  Puer voivoda vel leviter haesitabat. Hostes vere fortes sunt. Sed unde nostri eunt?
  Alexey cecinit versandumque;
  - Hostes minimo non timemus ;
  Nostri fortis Russian spathis!
  Iterumque decretorio et felici discursu. Iamque ex hoste eliditur spiritus. Ille in vacuum emarcuit, suffocare videtur.
  Sotnikov cecinit:
  - Sol oritur et occidit
  et terra heroum pariet.
  Alenka risu dictum est:
  - Accentus non congruit!
  Et puella iterum discalceatum crus holoserica calcaneum aderat.
  Age, haec gravis certaminis probatio est.
  Bellator et bellator, ut semper, alta altitudine.
  Arkasha Sapozhkov appropinquabat Aliciae.
  Iuvenes extus magni Aca tweeted;
  - Bene, amice - promptus es accipere dextram fati?
  Alicia trepido respondit;
  - Mi puer,
  Hac hora quid mali tibi!
  Arkasha arefacta est internecione trabis et stridore;
  - Omnia in ordine, frustra in me quae- stiones quaerebant;
  Just Lisa, tu Alicia, te desideravi!
  et puer despiciens puellam. Videbatur simul grandia et ridicula.
  Natasha quoque aliquid perniciosum et simul edendum misit.
  Trabs hyperplasmica transformata est in placentam, quae omnia foramina stellarum spectantium tegebat.
  Etenim, cum multum est buccellatum, suffocant in eo!
  Alicia placentam gigantem probaverunt oppugnandam.
  - Optime! - puella stridore.
  Ita plane sensit overkill. Sarcinae sigarellae seorsum ignem capere et utres explodere coeperunt.
  Arkasha cepit et pipiavit;
  - Si es librarius cum placenta;
  Praeclare haesit!
  Sic alicubi simiae -
  Tu usus accipientis!
  Et pulsar micans ab oculis iaciat.
  Aleksey Sotnikov, pressionem in competitorem acc- pensem, edidit;
  - Stiriam ex oculis volvunt;
  Pana leti hora venit!
  Et rursus lethali contorta nisl.
  Natasha dedit, deductis deinceps e grandibus pugnae;
  - Nostra pars vincetur!
  Fuga autem hyperplasmicae dele in forma chartae geographicae. et vacuum sibilaverunt, parati scintillas in multas scindere.
  Interea in fuga, uter rum et sarcina Belomor cum pugnatoribus primum conflixerunt. Fuit explosio et exstinctio perfecta.
  Et tunc sarcina et uter postquam eiectionem invicem in vacuo ferire coeperunt.
  Cigarette et alcohol evidenter mutuam incompatibilitatem effecit.
  Belomor, rum Stolichnaya obnixus, gressa, avide;
  - Quid exspectas?
  uter respondit;
  - Ad annihilationem tuam!
  Pack of cigarettes chuckled.
  - Non pervenit!
  uter obiicitur;
  - Quomodo exspectem!
  Capita autem invicem se petebant. Ecce quomodo scintillant omnes.
  Arkasha, casualiter hanc imaginem intuens, exsibilavit;
  - Nullae ruptae pennae non confunduntur;
  nulla est in me miseratio neque temere!
  Lekha Teterev sustentabat:
  - Non placet violentia et impotentia.
  Misericordia tantum est Christi crucifixi!
  Detractio in vacuo erat laeta et succisa.
  Alicia sibilabat et cantabat, claviaturam nudis digitis ludens;
  - Risum meum verum, et plagae magnae superexcellens!
  puella deinde, sicut crines suos, totum manipulum scintillarum e capite solvet.
  Arkasha notatur cum magna passione;
  - Diabolus sum apparens!
  Alicia respondit:
  - Immo impius iustus es!
  Aca iubata cum praepositione crassa grunditur:
  - Saepem concretus sum!
  Natasha respondit:
  - Non Arkasha, hypertitan est!
  Alexey ex alio colle veniens, cum admiratione notavit;
  - Hic omnes amat praepositionis hyper!
  Alicia logice explicatur;
  - Atque ipsa vita continua hyper. Si non in vita, tunc in Hypermatrix!
  Lyokha Teterev torta in somersault et quasi columba coquitur;
  - Ambulant per vulvam;
  Starships agitantur!
  Et additur Katya cum aplomb;
  - Bene, matricem, ut 'matricem!
  Hoc enim solum systema colossicum continuae destructionis et annihilationis est.
  Utres et sarcinae sigarellarum continuae sortilegiis damnatae sunt. Unus e utribus vodka "Crystal" sua peccata confiteri coepit ante sclopetum radii.
  Illa etiam flexis genibus - cantat;
  - Dimitte delicta mea;
  Scio me multum...
  Quaeso audi et auxilium
  Cupio ante Deum paenitere!
  Hoc vere ridiculum vidi. Sed re vera, etiam Montibus diffusa religionem habent. Etiam iaculis interdum oro et.
  Arkasha respondit Sotnikov quaestionem:
  - Ita, sane - credentes robots - hoc est profectum!
  Dixit puer custos:
  - Quantum profectum est?
  Ad prodigia inestimabilia...
  Tantum ipsum tentatio
  In fide, extraneus daemon!
  Alicia aggressively confirmavit;
  - Angustiae oblitus
  Deserunt, fugiat...
  Robots nobile arare;
  Non homo!
  Arkady adnuit.
  - Ita robots penitus arant!
  Et omnes in choro quatuor, vel potius octo, canebant;
  - capitaneus, centurio rident;
  Ceterum subridens vexillum navis est!
  Dux, princeps collige!
  Tantum mare fortes vincunt!
  Phasellus sit amet ex et...
  Bene, luscinii latrones!
  Alexei Sotnikov manum puerilem levavit, pugnis compressit et cantavit;
  - pugni, pugni - .
  Hostes ictu verberant;
  pugni nostri!
  Vere erat aliquid videre...
  Aliam pugnam litem cantare incepit;
  - Visne inprobus esse?
  Certe non,
  Da mihi vinum aliquid
  Et sarcinis sigarella!
  Alexei sibilarunt. Erucam deinde reliquit et stridit;
  - Physica est!
  Puer voivoda evasit in plena openi.
  Erat aspectus ejus sicut emissum in hypermatrix et jocus cogitandi.
  Alicia cum rideat;
  - Mea veritas est
  Mundum vertere in furiosam!
  Ac puella iterum complexum ac letalem claviaturam nudis digitis pressit.
  Arkady Sapozhkov satis logice notavit;
  Omnes fere ad insanis
  Etiam insaniunt...
  Sed guys vos infudit -
  Nimis vires capit!
  Alicia cum hoc consensit;
  Nimis, hoc certe!
  Et plantam nudam puellae in antennae adhaesit. Et tsunami unda ingentibus, infinita potentia abiit.
  Apparebat etiam densae praeliorum in ignea tela horrescere.
  Vasa minora omnino evasit.
  Cecinit Taurus;
  - volitabant in astris;
  Et terra in caelo non est satis!
  Alexei Sotnikov legit lyrice;
  - Nunc memini
  Aspectus splendidissimus est...
  Fodit cor meum mucrone pugionis.
  arsi torrentes ignei;
  In responsione tacuisti!
  Respondens Alicia murmuravit;
  - O quam facile est pervachi ingredi -
  Occlude, occlude, claude!
  Arkasha constat:
  - Silentium est aureum, sed saepe vilissimi vexillum!
  Alicia giggled, et lingua eius duodecim metra prolongavit, et sicut alapam in fronte magni academici.
  Oculi etiam papaver e basibus suis.
  Et ungulae iam vacuo calcatae erant. Utres alcohol currebant in equis albis, et cigarettes in equis nigris. et conlisio perquam vidi.
  Et collisio facta est.
  Lekha Teterev cecinit;
  - Accenso cigarette secunda;
  Pulsare in balneo erat...
  Probabiliter finem mundi
  Me ad terrorem trahe!
  Alicia confirmavit;
  - Eamus!
  et bellator herois iterum flagellabit linguam suam sicut in cucumerario formido ...
  Arkasha hoc suo modo objecit. anas in fronte prolongat et linguam intercipit. Confestim erat brevis circuitio et quomodo scintillabat ... Accuratius fulgur tunditur sicut tympanum volvunt.
  Et iterum tsunami unda ibat, hoc tantum tempore ictus in starships cum sarcinis cigarettes cecidit. et accendent omnia et incendent .
  Naves autem crassae sunt sicut glebae nivis in sartagine giganteo dejectae.
  Post verbera permutat, puer aeternus et puella frontibus censuit, et voce cecinit;
  - Amici erimus vobiscum;
  Thesaurus amicitiae aeternae!
  Ad hoc concessit Taurus et cecinit;
  - Diabolus, diabolus, diabolus, salva;
  Aliquis, aliquis nos punivit.
  Da, da nobis, gladiis in manu;
  Contra novam pestem!
  Sotnikov consensit:
  - Ita coronavirus hic fuit talis ... .
  Alicia pipiabat;
  Virus nos non tollet!
  Et fulgurat iterum ab oculis eius.
  In genere, manipulus evasit ... Contentus...
  Omnes fere utres fractae sunt, et cigarette incendebantur. Et generaliter pugnatum fuit in adductis diu et literaliter exstinctis.
  Sotnikov notavit;
  Matrix omnia mutata ...
  Alena adnuit.
  - Uter quoque homo est!
  Lekha Teterev adnuit;
  - Et qui sigarellae non sunt?
  Natasha cecinit:
  - Totum mundum pro una cigarette vendam;
  Et vita quidem dimidia huius miseratio non est!
  Masha squeked:
  Columbus inventus Americae
  Nauta fortis...
  Sed simul docebat
  Totus orbis fumans tabaci!
  Lepide dixit Alexei Sotnikov ;
  - Et cum mala sunt - dicunt - tabaci est!
  Arkasha innuit consensum;
  - Iustum est! Iam pugnavimus! Et abeamus gratis!
  Alicia adnuit.
  - Puto me scire quomodo tegmine carere!
  Sotnikov annuit consensu.
  - Bonum bellum sic cogitationes illustrat!
  Alicia consensit;
  Bonum certamen nihil est melius.
  Arkady cecinit:
  - Bellum in universum saevit;
  Sine causa opprime, occide.
  Sathanas egredietur
  et mors cum eo venit!
  Turma quassavit... Starships, astra fracti, lagenae fractae, sigarellae exustae omnes evanuerunt.
  Indutiae inter duos anthropophagos
  . CAPUT I
  Hitler pacem Stalin etiam coram Kursk Bulge obtulit. Modo in Molotov in prima acie invisit. Et in congressu suo ambo dictatores aliquo modo concordare curaverunt. Stalin initio pacem sine adiunctis et indemnis urgebat. Hitler vicissim animadvertebat Germaniam adhuc magnam partem finium URSS moderari, et postulationes Stalini nimias esse.
  Hitler pacem obtulit, conservandis iis quae Tertius Reich vincere gesserat.
  Tandem, ultimo momento, dux compromissum consensit: reditum ad fines 1939 constitit. Fuhrer animadvertens se duas frontes evellere non posse, hoc annuit. Praeterea, Germania aliquid vicit et eventum victoriae orientalis expeditionis colligere potuit.
  Etiam Stalin rationem habuit. Uno modo magnae fines URSS sine ictu iacto liberati sunt. Secundo computatio fuit quod Hitler per plures annos in Occidente pugnaturus erat. Et haec omnia finient in internecionem sociorum et Tertium Reich.
  Et tunc URSS occupabit totum mundum!
  Calculus videtur cynicus, sed fortasse verus. Hitler, utique, turmas suas vere ad Occidentem convertit.
  Die XX mensis Aprilis bellum in Soviet-Germanico ante desierunt. Inde deducto exercitu Germanorum coepta sunt. Putabatur sex menses accipere.
  Nazis omnia quae poterant adoriuntur. Sed in Tunisia bellum intenditur.
  Imprimis, sane, Germani pugnatores ab orientali fronte et meliores aces venerunt. Sociis autem durissime coquere coeperunt.
  Tum etiam bombarii evellebant et lacus et pedites transferre coeperunt, inclusa unitates SS delectorum, ac signa prima acie dura in proeliis orientalibus.
  Nempe Panthera verisimiliter fuit optima piscina in mundo illo tempore. Illa tormentum rapidum, armamentarium proiectum, et frons bene munita est. Conditiones autem cantorum commodae sunt. Ita Germani tubam card fortem eicere videbantur.
  Et simul plures submarini evellebant. et ad Tunisiam pugnatum est.
  Maxime Nazis, collecta aircraft, oppugnare et capere Melitam potuerunt. Sicque Britannos basi forti privavit. Et commodius factum est Nazis copias in Continentem Nigrum transferre.
  Ac peius factum est sociis cum Franco ad Germanos Gibraltar iret.
  Arcem autem ex fulmine impetu cecidit.
  Sotnikov hanc impetum in somnio observavit.
  Primus gubernator, qui iam fabulosus factus est, Massilia, qui in historia aviationis eventum centum quinquaginta et ducentorum et trecentorum circumsederat, altitudinem in Focken-Wulf satis confidenter assecutus est. Maximo certamine, qui Africam reget, dimicare non potuit. Ita loco ME-109 insolitum F-190 depellere consensit, quamvis bomber versionis huius autocineti parum duris ascendisset, cum bomb onus in versione reloading poneretur. F-190 vel Focken-Wulf, in altero bello mundano verus "equus volatilis" Luftwaffe factus est. Haec aircraft, potius in Sovietica temporibus maledicta, in munere bomber anterioris Pe-2 omni ex parte superavit, et sicut impetus aircraft erat proculdubio melior quam Il-2, vel Il magis provectior et mobilis. -10.
  Quid melius? Celeritas, maneuverabilitas, praesertim cum tribuo e ala, bene, tela, ita hoc aircraft in modificatione gravissimae tot ad sex (!) canones habuit.
  Alter gubernator, cum foliis quercubus, gladiis et adamantibus crucem Equitis Ferreae adiudicavit, classem Anglicam oppugnare non solum volavit. Cum eo tota armada, bombers, inclusa bombers dive, aircraft et pugnatores oppugnant. Aviatio frequentes cohortes ad arcem oppugnandam coegit, et Britannicae turmae. Omnia iam computata sunt, quamvis nulla adhuc computatralia sunt.
  Raeda vere gravis est, multa armatura, propter locum machinae in conspectu gubernatoris (sicut Soviet Laggs), visibilitas deterioratur. Nimirum gubernatorem hoc etiam tuebatur, sed etiam incommoda habuit. Armamentum huius modificationis Focken-Wulf non infirmatur: duo tormenta triginta millimetri et duo tormenta tormentorum 13-mm. Verum, ad faciliorem maneuverabilitatem, duo plura tormenta extra alae fines sublata sunt. In genere, aircraft, utique, pro tempore suo prope est provectus. Sed simul fatendum est validioribus armis et armis Germanos in fugam machinae clare debilitasse. Et generatim via plura sclopeta in aeroplanis pendens non erat optima, quod sumptum machinarum auxit, et propter auctum pondus deminutum deminutum est.
  Quamquam bellum sane non technology, sed ab ipsis hominibus vincitur. Hic, exempli gratia, a dextris Massiliensis, nondum ita inscriptus, cum crucem equestrem iam accepisset pro submersione Marat, qui postea factus est fabulosus impetus gubernator Rudel, volat. Sed haec fabula pleraque in Yu-87 volavit, quae quidem in omnibus Focken-Wulf deterior est.
  Praeterea formidabiles Me-110s quoque conspicui sunt. Duo pugnatores tribunalis, qui se satis bene probaverunt, in munere anterioris lineae bombers sunt. Plures duodeviginti tum Me-210, Xe-123, raptim conversi sunt, ac etiam levibus biplanis incursus aircraft sunt. Totus hic vulturis Luftwaffe erat. Summa bomber, utique est Yu-88. Viam uberrimam acerbissimam Secundi Belli Orbis Terrarum, cognomento "haedi", nuper e schola fugae lectus erat. Fuit autem etiam pugnator, qui necessarius est, et forsitan erit. Sed turpe est, Pokryshkin et Kozhedub: optimae aces Sovieticae aeris marescalli facti sunt, Germanorum numquam super colonelli surrexerunt. Massilia in historia reali in casu concrepuit, brevem curriculum volatilis finiens. Sed ille multo meliori ratione habebat: carros hostium excursiones fecerunt quam Meldes et Huffman. Sed hoc non contigit, propter consilium Fuhrer gubernatorem in Italiam Melitam transferendi. Sicut factum est in furca ETESIA.
  Nunc autem Marcel vivit et se ipsum experiri potest in alia parte: impetum agens vehiculum. et aliquid aliud in hostes demittere.
  Forsitan quod fortis et peritus bellator semper reverentiam praestet, etiam si patriae sit hostis. Ex hoc Britanni nomen Massiliae susurro pronuntiant et se transmittunt. Dicebant ei mitem diabolum. Etsi omnium temporum populorumque formidolosissima forma puerilis apparet, vel etiam vultus in puellam falli potest. Sed quanto magis hoc faciendum est!
  Marcel ad latus respexit. Hic centum aircraft volant, et eius Focken-Wulf cum systema boost motore et machina aere refrigerato valido leviter antecedit. Infra eos est mare, mox alae Britannicae, quod significat proelium. Maxima navis longa in historia Britanniae, pugnae Victoriae finis personalis est. Collegium Rudel in Sovietica pugnae "Marat" demersit ( pressius eum ad imum demergi coegit, in posterum abeat, partim in servitutem rediit). Et faciet aliquid magnificentius.
  Hic, sicut daemon e tenebris, Angli Spitfires et Harihers prosiliunt e nubibus obviam. Massilia statim ignem ex intervallo plusquam trium chiliometrorum aperit. Quae utilitas in M-103 sclopetorum 30 mm - hoc ipsum est facultas feriendi ad magnam distantiam. Verum, ut simul scopum volans feriat, accuratio sniper opus est. Hic vero Kozhedub etiam praetulit e longinquo spatio 200-300 metrorum, et Germanum "Kid" e contrario ex humili, sed ingenti velocitate vix perceptibile.
  Massilia, sclopetum habens, cuius proiectum ter 20 mm tormentorum Lagg-5 gravius est, hostem tribus chiliometris comminuere potest. Sic habeto!
  Britannis trepidus et tarditas in latera movere iam eminus molestiam coeperat. Et Marcellum sensit ingressum in statum pugnae mentis excessum, cum iam non sis. Corpus quasi a daemone in te radicatum regitur, miro afflatu premente. Contingit cum quibusdam pugnatoribus, cum cerebrum, quo maximum inter millesimum uti solet, repente erumpere minatus, plenam dat potestatem. Dono visionis absolutae potitus. Iuvenes ace- stabant igni singulos ictus ut diutius ponerent. Fere sane impossibile est unum scopum ex machina gun-gun, etiam cum institutione moderata, ferire. Forsitan ideo non tam in commentariis gubernatorum de jet missilibus memoratur. Sed nunc Marcel est quasi medium, et communicare cum spiritibus daemonibus potest. Hoc significat quod aeroplanus praefectus iecit in ecstasi pugnae statum, intuitive utens facultates paranormales. Nec defuit, quod prae- sciebat, ubi hic vel ille pugnator esset. Idque effecit ut felis sine intermissione premere ac ferire, ferire, ferire! Et perampla detrimenta hostis pertulit, et ante oculos nostros animos perdidit.
  Hic fit quod vultures Britannis inopes vident, squalis in arenam desertam iactatis. Et in iram itidem disrumpere conantur!
  Sed et advena Huffman et alii gubernatores Germani fortiter etiam pugnant et, praesertim, sollerter. Rudel etiam non erravit, quamvis Yu-87 habet, quod non est valde bonum currus pro aere pugnae. Verum cum duobus fistulis 20-mm. Hic Britanni tormenta in plano non ponunt, tormenta machinis circumscribuntur. Sed Massilia, licet nobis magnum pondus autocineti et pessimum ex hac mutabilitate consequitur, optimus tamen numerus pugnatorum excederet quinquaginta, et non unus (!) deesset.
  Pugnatores Britanni iam magna parte deleti sunt, et pauciores dispersi sunt. Sub classe caeli Germanici naves Britanniae sunt. Hic est maxima omnium pugnarum pugna, Victoria, quae reginae Reipublicae nominatur, quae longissima in historia mundi regnabat (pro iis rectoribus, quorum via plus minusve explorata esse potest!). Massilia navem infra se videt, in qua fere divisio militum et nautarum est. Centum tormentorum variorum caliberorum, inter sex ad viginti quinque digitos, valentes exspuentibus tonnam testarum. Pugnatio crassa terribilis, creationes fabrum Britannicarum optimarum. Opus est ton bomb ita demittere ut directe in cubiculum machinae, vel in vectum telarum incidat, ut detonationem faciam. Alioquin unum ton bombarum, tam brontosaurus cum maceriis inmersis, in quorum prospectu Titanic in miserum slumum non cadet. Imo et cave ne sub ignis tormentorum anti-arverforum, quorum multae sunt in hac grandi pugna, iam ex illis emissa sint, ignium explosiones exardescunt.
  Nihilominus, Marcel nihil intentavit neque elegit, cum in semi-excessu et sensu, sicut Lucas Skauker, potentiam, ac flatum totius aetheris cosmici, solum vectem traxit et ton bomba volavit. Marcel orationem insusurravit;
  - Deus meus, parce et miserere, sed hoc est officium meum!
  - Victus semper est iniuria, sed semper similis est trahere conclusiones ex dispendio! - Tunc percusso philoaophio - Omnia vincis amissis et perdis - lucrando rixae.
  fremitus ab inferis tanta vi fuit ut etiam Germanorum plana ad honestam altitudinem satis male vibrarent. Ingens pugnae Victoriae plumis igneis obsitus erat, in altitudinem caeli caeli New York, fluctus tsunami inde venientes proximas Anglicas naves in omnes partes dissipavit. A duobus frigatis etiam subsedit... Et ruina fuit.
  Massilia per potenti radios imperavit;
  Et nunc tormentorum omnium, in Calpe.
  Iusto tempore imperatum est, primo tempore, cum milites e castris egressi sunt et exercitia agebant, id quod hodie Britanniae lucem daturos cum napalmo thermoquark.
  Bene, alia aeroplana Germanorum turmam aggressi sunt. Stalluk ex angulo oculi sui vidit Rudelis Yu-87 magnum 500 chiliogramma emisisse bomb in cursorio aircraft et, ut semper, exacte. Praefectus praetor laetus exclamavit;
  - Hoc est quam servare heroem belli!
  Tabellarius aircraft damnum accepit, sed non solum ex Rudel. Aces etiam alia germanica collata sunt. Massilia ipse, qui adhuc duas 200 chiliogrammata bombas habebat, ea hoc modo uti voluit. Prima victima cruiser fuit. Bomba eum dextra in magnam, fumum fumalem producentem .... alius se in celo invenit. Ad hoc etiam Massilia decurrere. Postea fuselage levior factus est et iuvenis acus paenitebat quod onerare ad finem 1800 chiliogrammatum non induxisset. Nihilominus non opus est ut contentiones sint ceteri bellatores Tertii Reich exstent et gloriam consequantur. Ceterum res honesta procerior et frigidior omnibus aliis dicendum est.
  In fascist Germania multi praeclari viri fortes, historias et gesta variarum heroum et equitum bellica considerantes, miraris tantum, et non desinis mirari: cur Germani tam cito flaverunt? Et quare aeroplana eorum aerem praeeminentia amiserunt?
  Scilicet in Unione Sovietica aces non deesset - Pokryshkin, primus ter heros USSR, Kozhedub, optimus habebatur, sex plus quam quinquaginta homines habebant. Sed adhuc ... Fortasse res recta est in parte USSR, et superiores potestates Rubrum Exercitum et Imperium Sovieticum sustinent!
  Marcel igitur intellexit quod officium suum fecisset, et iam tempus erat reverti, refuel et percussit castrum. Plurimae naves, incluso duobus proeliis et duobus vehiculis, demersae sunt, Britannia non amplius a mari Gaditanum iuvare poterit. Et ipsum castrum nunc tantum vapulatur, et resistere non potest.
  Gubernator terminator retro conversus est, et tota armada victoris Tertii Reich sequebantur eum. Nihil fere de Britannis superest. Verum, detrimenta nulla omnino erant, pugnaverunt tamen cum pugnatoribus et tormentis odii accensis. (Massilia eorum unum et octoginta prorsus delevit, cum summam computationem ad annum 401 erigit). Nunc notare potes...
  Quando quidem castrum cadit.
  Viam, Rudel, sane, sine dubio, bene factum vides quomodo umbellas assumpsit, vides, ipse etiam tabellarium confregit.
  Hic pugnator-bomber Massiliam iam appulit. Corpore obduratus et adsuefactus motu militari ipso facto laborabat.
  Elit refellere et reloading non plus quam quindecim minuta capere debet, ac deinde salire et cetera fragore.
  Bene, Adolf Hitler daemoniacus, ut nuntiatum est, personaliter impetum Gibraltar ex Hispania ducit.
  Validissima ipsa arx Britanniae ingenti concha subiecta erat et fossae proprie humi, muri et saepta corruerunt. Neque aliter existimari potest quam abhorrent propugnatores munitionis Gaditanae. et non nisi testa percutit. Sed luctus et metus ut dictum. Negrones et Arabes e unitates coloniarum capita iam in primis tormentis apparandis minutis amiserunt, et alba non melius spectaverunt.
  Senior Corporal Parkinson adeo perterritus est ut ad secretum cucurrit. Sed saltem duodecim Angli et Arabes iam conglobati erant, ita ut corporale in maxilla cum calce uncre calce. Parkinson etiam maius clamat et sclopetum exemit.
  - Heus tu flavus ego te!
  Superne, propter hiatus concussionem, arena decidit, calida et spinosa, proprie in collarium corporis ascendit. Decidit in statum gagates ruinam et aperuit ignem ut occideret. Respondens pugio volavit, stomachum Parkinson transfixit. Fons sanguinis a gravi alvo languide fluxit, et victi corporis maerore vapulant.
  Et alibi non melius fuit clamoribus, fetoribus, irarum, pugnis, cum Britanni crine nigro vel e contra, pallida facie, quamvis tropica aestas, inter se collidere. Et erat in cenaculo utique deterius, sed ibi cito hystoria occubuit, tunduntur omnes violenti.
  Sola meretrix militis Corneille caput non amisit, sed tempore usus est ad personalem locupletationem. Unus, duo, tres - loculos dilacerant. Quattuor, octo, quinque - Bunnies mittere debent! At meretrix nigra immodice in sinum ascendit, ac etiam turpiter risit.
  Canes etiam terrore correpti, coeperunt ruere et mordere furiosos milites Britannicos, et fusa ac furiosa respondit, Maxime tamen feriendi non solum animalia, sed etiam homines. Etiam Colonellus Phantomakh, nomine bulldog, caput amisit adeo ut fodere coepit, pavimentum munitum cum sappa trulla infeliciter percutit.
  Bene, Massilia, Rudel, Getter aliique equites belli tertii Reich desuper evulsi, imprimis tormenta navigia tollere conabantur. Sed nulla fere clades hic fuit, et Britanni propemodum non iaculabantur. Audax truncus solus perdens, Marcelle locutus;
  "In magna re nugas esse non est bonum, sed etiam peius est ne momenti in nugis ponas propter parvam cupiditatem otii!"
  Consilium, in antecessum a praetorio peractum, plane ut in exercitiis. Coeptae etiam ante finem tormentorum parandorum progressi sunt. Incuria homines ordinantur. Fuhrer ne imperare quidem potuit, quoad omnia concorditer evenerunt. Praesertim motus "Goliathorum" in minefields locos agitantium. Et etiam, personaliter a capitaneo fuhrer admonitus, facile utendi systema "Sanguis Gorynych". Loca in cuniculis relicta, levia repente piscinae percurrentes, dein pedites. Britannis tamen, ut crederetur, prope non resistebat. Tantum praesentia cuniculis dense punctatis, incluso progressu recentissimo, radio-continente, retardari, necnon variae spicis et fossae. Haec naturaliter problemata creata sunt, et plusquam problemata gravia. Sed tamen Germani non ita simplices multum praevidebant.
  Hic Massilia revertitur in suum Focken-Wulf, si facultas esset, planum alicubi propius accessisse, quid faciendum esset, se ac pedester pugnaret. Sed, ut fortuna placet, difficile est locum bene invenire, quamvis Focken-Wulf minime sibiliosus est in exscensione.
  Gubernator Rudel Massiliam per radiophonicum quaesivit:
  - Sentio collegam in hora finiri Maxim! Forsitan in illo saxoso suggestu sedere conabimur ut tempus sit pro analysi hat?
  Marcellum perbibent tristes ;
  - Non potest unus tantum sedere!
  Rudel haesitat. Tertius Reich intellexit magnam belli fortunam magis velle emittere, sed econtra, considerare concessionem quam timuit, et etiam ducem glandibus exponit.
  Hoc intellexit Marcel et subito motus eius modicus est;
  - Bene, OK! sedete! Non potes tam ambitiosus esse, et tibi omnia praemia accipe! Surgant alii!
  Aliquot post minutis, iuvenis terminator stertere coepit et vexilla alba super castrum volitare non vidit. Et post aliquod tempus crebra captivorum agmina attoniti sunt et iam expulsis humanam speciem amiserint.
  Ita arx magnae opportunitatis capta est. Et fascistae iam protinus in Africam penetrare coeperunt. Copiae in continentem nigram per brevissimum spatium deportantur.
  Et iam in libra potestatis obturbat mutare coepit. Imprimis ob hoc quod nunc Germanica obterere potestatem pugnae superiorem habuit. Ac non solum Tigres et Pantherae, sed etiam T-4. Ita difficillimum erat Britannis et Americanis.
  Id res adgravavit, quod multo gravioris inimico certamine Germanos expertos instruc- tioresque instruebant.
  Praeterea IIP-44 sclopetis, quibus non erat par, Germanos ingredi coepit.
  Etiam URSS oleum Tertii Reich vendere et apparatum Nazisorum revixisse coepit. Ita Mauritania celeriter capitur. Germani cum suis copiis in Tunisia per Algeriam coniungere poterant. Et Wehrmacht brigades per Libyam fluebant.
  Utique pulchrae puellae fortissime pugnaverunt.
  In Libya, Britones validam defensionis aciem non habuerunt, ideoque se receperunt.
  Sed insecutae sunt turmae tertiae Reich.
  et sola in Aegypto proelia saeva vere explicantur. Gravia praeterea auxilia ex Britannia et USA translata sunt.
  Magda et Schella heroes in Aegypto erant. Graveolentiae unitates Rommel in difficillimis condicionibus aestivae ardoris factae sunt. Facilius est pro bellatoribus feminarum, in bikini sunt, et illita cum tutela, satis efficax cremor. Harena calida pharaonis regio nudo consedit pede, sed callosas pedes non attendit ad tale nugamentum. Hoc modo sunt glandes et testae reales. Et ingrata "Deserta Fox" eligit fere in tenebris. Angli aliter pugnant. Copiae coloniae primo impetu labefactant, sed pugnatores ex ipsa Britannia, sicut duo factiones Australiae, durissime pugnant.
  Hic, incurva et curva linea, puellae impetum currunt, in fossam effringunt, ubi magnus TUBER incipit.
  Difficillimum est hic currere, cum undique conchae erumpunt, fontes liquefacti arenae in sublime exsurgunt aerem. Et fragmenta fere tangunt cutem pinguem liberam, sub qua musculi ferri volvuntur filum.
  In ipsa fossa iam facilius est. Shella calcibus proximis Anglis in maxilla. Dentibus stridet et arte concidit.
  Flava laetus exclamat:
  - Hic est receptio in via Aryan!
  Ignea conjux adjicit inguen genu, mercennariumque Arabum cogebat ad habitandum clamorem ;
  - Non est hoc pro te ludere spillikins!
  Bellum crudele. Angelicus etiam Shella scindit proximi Anglici sinus bayoneto uterum. Ea facer nihil fastidii sed. Aut ille es, aut tu illius es. Nulla in bello notio vilitatis, tantum causae efficientiae ac utilitatis.
  & sanguis. Mirum etiam est quod tantum ab elementario ictu forti suci trulla tantum effluere potest. Ubi sanguis, hoc modo, in arena spargitur, tum pertinaciter absorberi non vult.
  Testa, cuius durae plantae ad lentum depascens, sordidum liquorem, furibundus ac fremit;
  - Catuli leonis, hoc non proderunt.
  Furor puellae a SS obturbat augetur. Crudelis ictus adversario in inguen sequitur. Et RAF major evolat, sicut cortex Campaniae et fossae. et exeunt bullae sanguineae a tergo os lictoris. Magda approbat;
  - Id est optimos viros et satisfactionem obtine!
  Sed ipsum igneum non tempus amittit. Illa impetum carbine nisum movit, inimicum sag quasi ceream fecit. Solum cum victima est Negro, tunc truncus e tenebris versa est. Nunc Shella amicum suum fovet;
  - Retine eam!
  Magda, duos glandes ex emendato Mauser generis pistolas accensas, confirmat:
  - Est ita serva!
  Et reliquae puellae heroice pugnant, maxime vero solertissime. Mire, phalanx tigrium minimis damnis laborat, licet in densitate belli pugnant. Forsitan superi, et maxima dea - Pallas, an Fortuna favet virginibus virginibus?
  Fortasse ideo missa est eorum turma ad pugnam in ca. In finibus Britanniae magnae copiae Britanniae ab obsesso Alexandriam irruptionem exspectaverunt. Et quae sit logica in hoc.
  
  Puellae iam in insidiis colloquuntur.
  Magda Shella interrogavit:
  - Esto consentiens tibi videri ex hoc inferno deserti in Russiam proficisci!
  Shelley movit caput.
  - Pia nulla. Etsi in verbis caeli melius quam hic est!
  Igneus magDa torvo bacchatur ;
  - Timesne milites Russos an hiemalem Russicam?
  Shelley movit caput.
  - Bene non est! Valde etiam interest quantum in amaritudine frigoris, nudis pedibusque et in una balineis secta posset resistere. Sed id non est?
  Magda grimaced with contemptus:
  - Et quanam? Mori times?
  Shelley elevaverunt eum:
  - Bene non est! Ego non sum ignavus, quem puto omnes iam plus quam semel vidisse, sed vides, Russos tales esse.
  Igneus Magda, sudorem de capite excutiens, spargit et in calidam arenam procidens, turpiter exsibilat, objecit;
  - Sed primo bello mundano in deditionem accepti sunt. Turpissimam pacem nobiscum posuerunt, postea invictos eos invictos et ad finem pugnaturos negabitis.
  Shelley respondit gemitu;
  - Ita demum in primo bello mundano initi sumus. Tum ulcisci!
  Ignis diabolus noverat.
  - Proditio imperii nostri fuit!
  - Ita habent proditionem a seditiosis et Bolsheviks! Shelley effudisset. - Quasi nescis quis sit Lenin!
  Magda digitos fracto clavo ad templum torsit;
  - Proh dolor!
  Tum, amicam finivit sermonem, fauces arescit, loqui dolet, et gladius Damoclis praelucebat.
  Sol cum zenith transiit, et tunc mori incepit, et tenebrae productae sunt, evenit ut puellas non incassum opus suum inchoaverint.
  Inferno autem ipso confecto, erat sonitus motorum et motus quidam ab Alexandria.
  Gala iussit:
  - Parate puellae! Tum vox eius multo magis custodita est. - Tigres in sclopeto!
  Denique in linea castelli silhouettes lacus apparuerunt. lente, sed aliqualiter auis. Puellae piscinas sclopetis suis paraverunt. Tales sunt grenade launchers, leves exili. Eorum autem potentia explosiva omnibus piscinae non apta est.
  Gala subniger, corpulentus, licet ardore devinctus, praecipit, vel potius admonet;
  - Ignem ne aperias iniussu. Cromwellus et Matildas in fronte sunt. Arma frontis Cromwell piscinae septuaginta centimetrales sunt, et Matilda octoginta. Iaculatores grenade nostri eos non capient. Sic tantum vestigia jacis.
  Puellae in voce clamant;
  - SIC SODALIS IMPERATOR!
  Shella, iocando, dicendo;
  - Sed "Cromwell" tam bene est, ferrum ridicule simile! Vidi toties, sed hoc ioco non assuefacio.
  Re quidem vera, haec una ex amplissimarum Anglicarum piscinarum instar ferri banalis cum parte anteriori distenta vidit. Sed difficillimum erat talem piscinam erumpere. Hic gente saltem 75 debes, quae adhuc rarum est exercitui Germanico. Tormentum 88 millimetre melius est, sed Rommel pauca ex eis habet, et difficillimum est rem talem colossum, praesertim in eremo, traicere.
  Et hic est Matilda. Optimum praecellens creatio cisternina Britanniae aedificatur. Octoginta millimetris armorum frontis cum pondere tantum 27 talentorum. Hoc est, armatura frontalis mediae piscinae crassior est quam gravium Soviet KVs, et etiam sicut arcus navis. Gerda putavit "Matildam" apparari ad bellum contra URSS. Russi iam ante secundum bellum mundanum sclopeta 76 millimetre habebant, quo pacto ea quae debilior erant penetrare poterant. Ipsa Matilda non bene armata, sed tria tormenta habet.
  Puellae autem frigidae sunt. Tantum paulo plus triginta lacus moveantur, secuti sunt piscinae et pedites. Pars peditum in motorcyclis cum sidecars. Tankettes paulo plus quinquaginta, sed pedites motorised honeste irrumpunt. Shella, sincere miratus, quaesivit Magda;
  - Ubi tanto apparatu obsidionem capiunt?
  Crine femina daemon risit sicut harpyia respondit:
  - Ita, numquam difficultates cum cann stanneo habuit. Nos volunt probare fortitudinem. Quid dicam si nostri guys non labuntur!
  Shelley respondit:
  - Non guys, sed puellae! Et etiam frigidissima...
  Et post cuneis et birotis pedestri iter fecit. Angli milites leviter se inclinantes fugerunt in manibus sclopeta et sclopeta submachina tenuerunt. Strepitus brucus, stridor arenae.
  Magda celeriter circumspiciebat (nihil terribile esse videtur, per margines loci quod puellas occupant, ferrum, germana guys in insidiis etiam sedent!). Hactenus, a Wehrmacht unitatibus iactus non accensus est. Omnia quieta et tranquilla sunt. Shelley insusurravit;
  - In insidiis similes sumus Indi, sed simul ipsi periculum scalpimus amittendi!
  Magda speciali con- temptu nabat respondens, igneam crinem a fronte flantem;
  - Tali modo, omnino ad pugnam non debes!
  Sed Britanni graviores nervos habuerunt, vel fortasse hostes imprimere voluerunt et ideo piscinae statim fumo obductae, ictus sonuerunt. In statione eorum tormenta tormentorum accendit, pedites etiam sclopetis excuterent. Germani appropinquare hostes exspectabant.
  Et cum tantum centum metra hostibus relicta essent, Gala succincte imperavit;
  - Ignis!
  . CAPITULUM #2
  Puellae victimas suas iam sponte consentire curaverunt et a grenade immissi vestigiis incensae sunt. Fortunate perfecte conspicui sunt Anglice lacus. Shella accensus et laetus exclamavit, dextra eruca armatae "Matildae" fracta est. Conversa puella;
  - " Matilda " obtinuit chekmate!
  Magda etiam de Cromwello evellere curavit, puella laetus rupta est;
  - revolutiones medii in Germania non transibunt!
  Tunc ambo puellae riserunt. Aliae lupae grenadium suum imponunt satis accurate verberaverunt, unde omnes triginta quattuor piscinae Britannicae constiterunt. Quorum dux Gayla exclamavit;
  - Angli omnes tremunt, parvitas eorum in ore est! Si Germani pugnant, melius est non pugnare!
  Immo tales feminae sunt genus quod peculiare donum habent in sagittando. Et apprime eos feriunt. Ita percussa Britonum potentia paralyticum fuit.
  Verum, Britannia non infirma terra et carros substitit et rursus incendere coepit. Sed quam incommodum habent... Fiscus non bene descendit, .... Galae imperat:
  - Puellae quae grenadium suum imponunt non emiserunt, hostias eligant inter piscinas.
  Magda giggled.
  - Et cuneis, o cuneis, ex illis faciemus dulcia!
  Shella addit:
  - Etsi in diaeta sumus, sed locum in latrina habes!
  Magda additur;
  - Gallina modios grano habet, sed pondus citius accipit quam apro frusta devorans!
  Quid est tankette? Haec machina est, quae instar piscinae parvae, interdum semita, interdum vecta est. Veritas talenta duo aut tres tantum aut quattuor et dimidium talenta pensat. Graviores modificationes tormentum quoque habent. Talis parva... Ingenia sua XX millimetris est, sed peditibus periculosissima est. Obiter etiam fronti tankette transfigi potest, praesertim si in puppim ingrediaris, ubi arma probabiliter ricochet non erunt. Nonnullae etiam puellas in specie additam laminis grenadae constituit. Cito leniter reponunt, ut dolia pueri verberant. Tunc aperiunt ignem ad necandum.
  MagDum etiam cecinit;
  - Repetimus simplices motus - bene intenta plaga ad vincendum!
  Hits diversimode cuneis agere. In Shella, verbi gratia, victima ferrea explosa, et Magdae perversus coepit componere. Puellae etiam iucunde strepunt, quasi formosis guys blanditae. Et responsum exspue mortem.
  Shella etiam lambens grenadem launtorem lingua sua metallicum gustum sensit. Fere omnes tankettes derectae sunt. Britanni motorcycles tardius coeperunt. Etiam e longinquo patuit quomodo facies Australiae contorta sunt. Oppugnatio formidabilis Britanniae plane suffocabatur.
  Magda, demisso grenade launculo, sclopellum submachinum sustulit et, pede premens, dixit:
  - Sum mitis ornatrix, quia nihil morte tenerius!
  Shella ululavit;
  - Crines secare sicut Britannis peccatum non est!
  Iaculatio ex Britannia tenebrarum facta est et tunc Germanorum machinae gravia sclopeta tunduntur et tormenta conchis fragmentis feriuntur. Primum tormenta parva qua- les sunt accensa, tamen etiam iustam vastitatem produxerunt, deinde mediocris qua- les septuaginta milliumtrorum sunt consecuti. Cum talis gente hits et conchas in fragmenta ...
  Magda cum satisfactione palmas attrivit.
  - Ecce illis pulticula!
  Unus Anglus erat Nigro, adeoque ingens: pedes septem et semis, nec minus. Indutus erat thorax, et rugiebat ut aper vulneratus. Cum magnus motorcyclus in quo niger equitabat percussus est, desiluit et ad locum cucurrit. Shelleius scelerate risit.
  Etiam, erat vir bonus guy.
  Sagitta excalceatorum flava est ardenter accurate, recta in inguine armato Othello. Nigri clamaverunt: "compressum" gaudens expertus est. Shelly finditur iocus;
  Puellae grata guys sumus
  Ferro virtus confirmabitur!
  Glans in fronte spumae ex machina sclopeta;
  Nos aliquos calvos nigris lacerabimus!
  MagDum mirum paene strangulat;
  - Sic etiam iurare scis! Bene, tu et amicus!
  Shelley despiciens.
  - Et quod? Valde sum diversa!
  Pars Britanniae procubuit et incendit. Pugnatum est, et una e glandibus tam propinquae Magdae ad caput advolavit, ut vel villus capillorum abscinderet. Visum est flammae lucida pars cecidisse. Diabolus igneus mechanice se transiit;
  - Isti ornatrices manus suas ad inferos acuerunt!
  Shella, pergens ad peragendum incendium intenta, respondit;
  - Ku-kuken quakin!
  MagDus, quamquam omnia negotia pugnae sustinuerunt, quaestioni tamen resistere non potuerunt;
  - Quid dixisti?
  Shelley despiciens subdola.
  Intellegisne Latine? Locutio kaput pro totali!
  Magda respondens, longam quin- gentam lineam exilivit Angli, qui intempestivo tempore exsiluit, et dixit:
  - Superfluus animi quantum habet inopiam!
  Shella et invenit aliquid obiecto;
  - Imo erras! Facile est animum auferre, sed adicere difficile est.
  Magda, deposito alio Arabum lecto, placuit concordare;
  - Quid me dicis! Fere impossibile! Vitreum vini - mentem non addam! Secundum et tertium insanitis!
  Sed Britannis, quamquam animi iactura, periculosa adhuc erant. Hic est unus e lupis, cutie nigra in bikini sene, duo glandes in capite percussae, qui brevi clamorem in aeternum conquiescere cogens. Misericordia est quod puellae vita tam brevis futura est, sicut papiliones unius diei. Plures lupi vulnerati sunt. Magda dixit:
  - Multae aces variae, tantum sors pid....
  Shelley interrupta est.
  - Iurare obscenitates in pugna malum ominis est... Etsi chekmate in ludo signum classis est!
  Hoc dicto, puella modo glans excussit in oculum adversarii. Illa etiam aliquo modo facta est tristis, sic occidis, occidis.... Nullus est finis visus huic. Magda etiam non tardavit et etiam mortuos numerare coepit. In genere, si cogitas, hominem occidendo vires adiungit? Sicut occidere, utique addit et roborat karma. Industria videris esse alimenta hominum inferiorum. Et millies fortior fies. Ut aiunt, bellatores-heros. Vel potius bellatores. Hic Guido Australianus - paene puer dimidium cranii amisit. Magda dixerat:
  Melius est semel occidere, quam millies maledicere.
  Constat Shelley.
  - Profecto! Preme hoc unumquemque potes! Ubi pressio latae sententiae est, trux veru in cerebro starfall.
  Magda, cheetah furens, addidit;
  - Suspendite te Britanni, euge, bibe infernum! Pluet modo in tecto imperatoris tui!
  Shella etiam specimina externe numerare coepit. Imo ut pulchritudo eius in caeremonia consistat. Sed hic alia quaestio est, an cereos pro mortuis ponat annon? Ceterum, etsi mali hostes sunt, tamen homines sunt. Quam, verbi causa, Lacedaemonii in talibus fecerunt. Probabiliter nobilis.
  Shella elata susurro suggerente dea dixit:
  - Magda nosti, eamus post pugnam ad proximum templum, et oremus pro occisis a nobis, ut eorum animae e purgatorio recta ad paradisum ruant.
  Bellator rutilus crinitus torvo.
  - Vel fortasse ad meschitam ibimus? Bene, tu et SENSUALIS Shelley. Velut nomina tua ex fabula Andersen, vel potius Charles Perottus. - MagDum ter crepuit erumpere cogens Plus populo ructum sanguine. - Sed mundus noster non est arena vilium sententiarum.
  Bellator referens humeros referebat ad undas.
  - Quam dicere? Nolo ut in eventu mortis meae corpus in sterquilinium conculcetur, et superne mingatur. Bene facis, et ad te redit.
  - Rediit cum glans! Magda rupta, acceptis duobus fricat tangentialibus.
  Shella duos deposuit et notavit:
  - Et tu non oscitaris, tum etiam glans te non inveniet!
  Magda foedans faciem torsit.
  - Glans stultus et bayoneta non professor, sed proiecto adiutor non est professor! Sed non potes te ab igne automatico turibulo protegere!
  Dixit Shelley:
  - Scripsit unus poeta clarissimus - ut stylo bayoneto aequatur!
  Hic auricula flava leviter glande exarata est. Autem, Shelley ne vacillare. et quid si sibilat glans, significat quod praetervolavit.
  . CAPITULUM #10
  
  Magda hanc methodum approbavit;
  - Hic mores vero Aryan dignus est!
  Shelley dixit:
  - Liberalitas blanditiae, larvae inopia animi, et avaritia!
  Magda de loco et de via increpuit;
  - Talis philosophia te ad sepulcrum feret!
  Ad dextram Shellae levis amicus vulneratus est. Licet puella adhuc insueta advena loco sodalis excessit, dolet tamen de ea. Sed non gemit, e risus expresso. Tunc coepit lingua glans extrahere. Shella repit ad eam:
  - Me auxilium vobis...
  Illa reditum rupit;
  - Abi! Melior est ignis, et pessima catulis leo destruere. Magnum hoc tibi.
  Shella non pepulisse restitit vel arenam iactare, licet tentata sit. Cubiculum sustentans et emphasin accipit, plane tres homines in brevi erupit (iam submachinam gun habet, ita fervens facta est ut cadus rubescere incepit, mirum etiam est quod nondum impeditum est!). fremuit;
  - Optime, numquam in bello accidit! Certus aliquid imperf!
  Amicus (nomen eius Whalen) dixit:
  - Id linguae tuae esset, ac etiam felis machinae tormentariae cochleae! Sic omnes perderet.
  Shelley risit, magna voce. Tunc unus ex Anglis vociferatus est:
  - Omnes Boshi meretrices es!
  Shella respondit vi jactando grenade rupturam;
  - Ex gigolos audio!
  Magda Caesari gravius Alexandriam incendere minitans, rupit et grenade. ' clamavit:
  - Semper liberales sumus talibus muneribus!
  Whalen glandem traxit ab umero eius et exspuit eam.
  - Melius sapis quam sentis!
  Supplementa in tergo Britanniae apparuerunt plus duodecim lacus. Ita Matildas et reliqui Maccabaeorum in USA empti sunt. Lacus ultimae sine turricula erant, sed cum tribus sclopetorum singulae. Sibilabant magda molliter.
  - Ita! Dinosaurorum carros illi sunt!
  Shelley grimaced trepidus.
  - Scis dinosaurum mammalem calcare posse si suis cerebris retardat. Omnis massa...
  Magda interrupta impiger;
  - Et hic non recte. Homo decies velocius cogitat quam movetur. Hoc est, non cercbrum illud prius demittere, sed corpus!
  Shelley volvitur ocellos.
  - Ita corpus... Animus fortis et sine pondere solet esse.
  Magda timida giggled.
  - Anima peccavit, corpus autem est!
  Maccabaeorum valde tarde movebantur, Matildas non properabat. Tamen puellae non erant timidae, adhuc aliquae insidiae relictae erant, in specie, a duobus duodenis lacus anti-stitis. Sed in hoc casu se ostendere neglexerunt. Fremitus autem factus est et totidem testis tres lacus versus Britanniae irruerunt. Hic statim "Maccabee" percussus evasit, foramen in lato carina formatum. Britanni tamen capita non amiserunt, quin etiam incendium aperiendi frustra temptaverunt. Sed difficile erat determinare ubi canones Rommel diligenter operti ex iectionibus erant. Sequebatur alius coniectus, et Matildae turris inflexit. Shelley risit apertis oculis hilaris.
  - Et quod? Anti- elit sclopeta, deinde ignis rapidus!
  Magda in molestia murmuravit;
  "Nihil nobis reliquum erit."
  Post Maccabaeos, novae machinae apparuerunt et Cromwelli complures. Sed et decorticando pingere iudicantes, hi currus ex arena defossi sunt. Virgam quoque impudenter accipere volunt. Cana Magda araneam digitis, pede puellari, nudo, et immodice contrivit;
  - Hoc idem omnibus Britannic!
  Shella valde probatus:
  - Euge! Retine eam!
  88-mm tormenta aircraft-anti-discendo ignem gerendo continuaverunt. Ignis eorum altus erat, sed accuratio eorum non cessit. Hostes passim multum disruperunt nec significant damnum inferre potuerunt. Bene et lupae cum peditibus veniebat magis ac magis pugnare.
  MagDam, scabiem scabiem foedam demulcere tentans, Dicebat ;
  - Britanni tam frugi sunt in usu facultatum humanarum. Mirum est quod medium terrarum orbem occupaverunt!
  Schella igitur blandissimâ Germanis occasionem expressit;
  - Domini sunt, cadavera nobis proiciunt! Contra hoc non potes disputare, LATRO, cadavera nimis foetent!
  Igneus magDus cacumine tenues;
  - Ita felis impetus, res gravis.
  Lacus Britannicus sicut testudines repit, et mox tantum strues metallicae Machabaeorum manserunt. Sed celerius Matilda elabi potuit, sed lupae eius erucae statim occiderunt, ut semper e grenade launtoris apte percutit.
  Shelley labra lambebat.
  - Sic est! Secundum Esses!
  Cromwelli, vel potius nautae, terribiliter timidi erant, ad imperium trahebant suosque milites falso opprimebant. Etiam bruchus, ex arena et sanguine, sordidus factus est et rubicundus. Eodem tempore piscinae tortae ilico, turresque conatae incondite gyrari. Shella denudavit dentes et cantavit;
  - Noli me oblivisci alicubi crescere. Mater pies excoquit! Reich in ore dentes non sunt, sed dentes conchis!
  "Cromwellus" satis stolide circumagebat, et suos milites etiam vehementius attrivit. Etiam Germanorum tormenta anti-aircraft obmutuerunt ne lacus impediret, ut munus "honestum" expleret. Magda acriter fremuit;
  Nunc ergo abis! Forsitan tempestatem effugere possumus!
  Sed hic pauci sunt "Cromwelli" adhuc adaequare et ruunt ad positiones quas puellas occupabant. Sed statim a bene intenta offa interclusi sunt. lupae in incitatione praelii visae sunt, ut falli se omnino vetarent. Britannis contra veritatem Germanorum fortitudo. Hic unus e cisternis, amissis animi reliquiis, retorsit. Australiae dux aliquid imperavit et tasque ad eam volavit. Currus lethaliter arsit, et testae intus rumpere coeperunt. Tale est spectaculum.
  Gravis virgo Shella ex aestu submachinam habens stipatam, et, posito in latere inutile ferrum, e sclopetis sui onerare coepit. At quam optimam artem! Ignis rate inferior, finis autem superior. Idem fecerunt reliquae bellatrices paulo ante. Magda, caput quassans, dixit;
  - Belli oeconomiam docet. A fronte etiam quam in tergo!
  Shelley invitus consensit.
  - Docet! Sed quam multi ex his catulis leoninis in nos ruunt! Licetne Britanni ut hoc omnes suas copias in nos iecerint!
  Magda, oculis callidis et figentibus, ut Cinderella, vel potius sororum eius ad pilam, respondit:
  "Vere id ipsum quod cogito!"
  Shelley admiratus est.
  - Num numeras? Visne mori nos? In tam iuvenis aetate mortem inveniam?
  Magda affectuose despiciens.
  - Non hic! Cogitate, quid in unum locum cogit hostis?
  Shelly statim respondit:
  - Convalesces in hac provincia. Illa frontem perrumpere potest.
  - Quid de aliis? Magda despiciens.
  - Fortior! Nihil contra! - Coqui subito conieci - Itaque, cum hostes omnes copias in nos conicit, reliqui milites nostri munitionem hostium expugnare possunt!
  Magda cito volvitur et osculatur amicum in aestuoso, maxillam exaratam;
  - Callidus! Tandem figuratum est! Ita ut Alexandrina civitas contra Wehrmacht tamdiu intentata non fiet.
  Dixit Shelley:
  - Sed jam talis civitas Alexandria facta est. Atque utinam ne unum quidem ex inimicis eius testimonium feriat! Denique nos...
  Magda interrumpitur;
  - Dicere nos invictos donec proelio confecto malum omen est. Et scis!
  Shella micabat sapphirus oculis iratis respondens.
  - Fidelis non significat esse superstitiosum. Hoc etiam in catechismo memoratur!
  Iterum, Magda, feliciter accensus e sclopeto et alium "orcam" abscidit, graviter suggessit;
  - Cantate amica mea! Certe melius est cantare quam gemere!
  Subito lepide Shelley:
  - Praestat gaudens gemere quam cantare a dolore!
  Magda stro factus est;
  - Bene, duo verba coniungere non potes et idcirco vulgarity loqueris. Age, majus.
  Et Shella cantare coepit, primo quiescere videbatur, sed cum quolibet versu novo, vox eius invalescit;
  Ab igne sanguinis rivi;
  Inundaverunt terram nostram NIVIS NIVIS ...
  Belli terminum non novit;
  melius quam dulcissimum vinum!
  
  Non amarum sapor victoriae fiet;
  amaritudo etiam fumi et sanguinis.
  Cum avo nostro pugnante -
  De his philomena pipat!
  
  Immortalitas summa laus est;
  Nescire senectus hebes.
  Ut non veniant nuntii inferni;
  pro gratia fluere.
  
  Amamus orbem acus pini odor;
  Sed si opus est, pugna manet.
  Aurea cor nostrum,
  ardeat, liquefaciens glaciem!
  
  Ita nova pubes transit;
  Omnia facta sunt vulgare.
  qua sol oritur;
  Humanum non est mendacium!
  
  Diligite populum lumen Domini;
  Benignissimus est, crede nobis.
  Sit via per Orci vita;
  Et mundum regit: Herodes-Ham!
  
  Habemus proposita clean
  Sed via illis est miseratio sanguinis!
  Post omnes, machina latae sententiae similis est dumbbells.
  Likho tenebrarum plena propinquis!
  
  Iesus et Maria sumus fideiussores.
  Venient, et felicitatem afferent!
  Tum frigus evanescet - simila;
  Atque ira cum levitate kaput!
  Oppugnatio Britanniae tandem percepta est. Novissima effossa lacus substitit prope fossas Germanicas effossa. Solus pedites, et novi motorcyclists adhuc non reliquerunt conatus e manibus effugere. lassatae longo agmine puellae, Sudoribus adhaesit hirsutus harenis, Extremaeque iterum glandes ; Shella bajonem suum adaptavit et dixit Magda;
  - Quid, manus?
  Puella respondit:
  - Ita comminus! Gloriosa venatio erit, quamvis pro multis ultima erit! Modo exspecta iussionem imperatoris!
  Shella in aurem:
  - Ordo imperator in bello amore et pretio magno plenus est!
  Tamen constabat nullam unitatem inter milites Britannos fuisse. Eorum pars procumbens praecurrere nolebat, ceteri timide feriunt pedes. Feminae bellatores iam paucos ictus supererant, cum initio totum sacculum telae ab unaquaque lupa allatum erat. Ita sunt puellae, pulchrae, discalceatae, in quibusdam bikinis fortissimis bellatoris electae feminarum phalanx SS. Dicasterii, in quo optimi viri Germaniae pugnaverunt, etiam inclementer instituti sunt. Programma quaedam ad homines futuros creandos - hone clarissimo Friderico Nietzsche decantato. Puellae suam victimam quisque eligere conati sunt et unam cartridge non frustra amittunt. Etiam et lacus erat. Et unde isti inde veniunt Matildas, eos per tectum impressit. Nunc autem videtur: patientiae modum perventum est, iam Gala iam paratae sunt ut manus ad manum congrediatur, cum subito. Wagner's symphonia grandis e longinquis nubibus sonabat. Musica haec tam colossa et iucunda est, quae veram Aryan ad totalem rabiem afferre potest. Hostem in tailspin agitare. Cum caelum intueretur, Magda magna exclamat;
  - Ita, hi nostri bombers Stuka sunt.
  Shelley latrante pun:
  - Partes non componunt per partes disassembly!
  Quid dici potest de formidabilis Yu-LXXXVII, fabulosus dive bomber, symbolum Germanorum Blitzkrieg? Haec machina, modo perfecta (pro tempore suo, cum nullae tam validae et efficaces systemata computatralia essent), aptus est ad delendos scopos, praesertim pedites, ac etiam praedia. Et productio dignae substitutionis: Focke-Wulf incipit explicare.
  Gayla multum latrante.
  - In arena cuniculum propera et caput absconde!
  Iamque Britannos ictus secutus, Matildas inflantur et retorquentur. Shella fragmenta sensit, ut pectinem, ire per capillos et aurem digitis. Magda etiam aduncum fuit, et una puella minime felix fuit, testa secare. Sed feliciter haec iam ultimae hostiae fuerunt. Nunc Britanniae impetus tandem strangulatus est, et vexillum cum swastika per minaret Alexandriam evectus est! Vexillum hoc ingens erat, et plus quam dimidium mundi terruit;
  Magda mira admiratione exclamavit;
  - Blimey! Denique!
  Shelley admiratus est.
  - Vicimus? Nescio quomodo hoc possum credere!
  Magda chuckled molliter.
  -Yes Ita Ita Ita!
  Britanni qui supererant etiam pannos albos abicere coeperunt. Victoria illa fuit, quod tantum somniare potes, armada exterius inexpugnabili stantem, accidit.
  Shelley exclamavit:
  - Gaude, gaudium omni tempore! Semper beati erimus! Vexillum nostrum rubri coloris viam monstrat.
  Quidam dyabolus Magdam per linguam evulsit, et effossus est;
  - Nusquam eat!
  Sed audiit malus Galeus, propinquam, ut fortuna volunt, et strepitus in ipso momento conquievit. Societatem dux increpuit;
  - Sic quomodo? Vexillum cum swastika ducit, in tua sententia, nullibi. Tecum figuramus, sed captivos aedificare iam necesse est.
  Multi enim vulnerati et graviter in dediticiis fuerunt. Cum illis Nazis " misericorditer " egit, potestatem iecit in capite et in ordine perfecto. Hi, qui leviter vulnerati erant, distincto agmine collocati - sanari et pro labore vi possent. Subito tamen Shella conscientiae angorem expertus est, cum caedem graviter sauciam ac debilem vidit. In Tertio Reich omnia ad utilitatem utilitatis parebant. Itaque superflua removentur. Shella ipsa, quamquam omni terebra, iamque solida (praesertim post hanc pugnam!) cadaverum numero ob eam rem manebat benigna ac nimis sensibilis. Lacrima etiam acerba pulvere volutatur, perusta perusta maxilla. Quam bellum sordidum est, ut mores et aestimationem hominis mutet.
  Magda etiam timidus erat; quid aliud venturum crudelis Gayla. Quomodo punietur? In bellis quidem, imperator simpliciter potest emissa ordine, quin etiam rationes explicans. Etsi verisimile non est. Ceterum electi sunt et in eventu exsecutionis, ac etiam cum testibus, possunt incipere quid quid est, quam ob causam. Pretiosi milites sunt, non pabulum tormentum ordinarium.
  Erat tamen Both. Tres puellae Germanicae mortuae sunt, quinque graviter laesi, dimidia fere pars levis, omnesque sine exceptione exarati et lethaliter defessi sunt. Calculus damnorum paulo post peractus est, sed iam captivorum constructa spoliaque numerata sunt. Puellae quoque arma ab hostibus missa in acervum separatum disposuerunt. Etiamsi nox erat, satis lux erat, praecipue propter plenam lunam. Dixit Shelley:
  - Nosti magDum in tanta tempestate, lycanthroporum solere acerrimi. Priores praesertim mortui!
  Belliger canneus vultum torsit.
  - Si tamen, mediocris fabulae, tunc etiam. Sed adulti estis. Sed adulti puellae sumus, et ipsi similes gurgitibus sumus. Etiam si femina et pulcherrima sunt.
  Ante oculos Shellae, vel potius in recenti memoria, eventus praeteriti pugnae emicuit, sicut post casum bombis, corpora Britannica dispersa sunt. Inter eos unus erat -, ut videtur, inter Australiae indigenas, rostrum crasso ore et naso complanato - tantum horroris. Et oculi... Just mi bellua amantissima et mitis, tantum te amo, crede mihi. Caput formidabile Testa non attingit tantum decem metra! Et est ut...
  Puellae occisae, non secus ac gregarii milites, sepeliri non potuerunt. Eorum corpora in saccis plasticis involuti sunt et post vale et caerimoniam funebrem (quod ab speciali sacerdote cum swastika manica eius factum est), a plano in Germaniam missa sunt.
  Sacerdos peculiaris SS in rubro uniformi, facieque homicidae professionalis, erat. Tituli iam diu novam religionem in Tertio Reich condere voluerunt. Verum, compilatio alterius theologiae difficultatibus incidit. Aliquot philosophi ambitiosi exemplar suum et theoriam suam impulerunt. Et ipse solus Fuhrer eligere potuit unum commune. At adoptio novae religionis, ubi crux in swastika reponeret, vel potius swastika crucem reponeret, inevitabilem societatem scindendam significaret, ac etiam mox in Belli Orbis Terrarum II. Hitler reformationem differre decrevit usque ad meliora tempora! Heu, etiam Fuhrer videbatur posse movere montes et mutando naturae leges, humana praeiudicia reputare coacta. Magda rufa est, sed cana, color calliditatis et cogitationis non vulgaris, ingemuit. Dissimilis flavi militis Shellae, peritissimi cum anima agni interfectoris, Christum non diligebat, infirmum et Iudaeum sincere reputans. Re quidem vera, Biblia integra crapula sunt. Hoc ipsum quod Judaei sunt homines a Deo electi, risus tantum et rejectionis causat. Pro Deo eligere... Brr... Magda cogitationes eius interrupit et mortuos in vas speciale adiuvit onerare. Mirum sane est hominem, mundi coronam, tam fragilem esse ut occidi possit. Post omnia potest destruere perfectum... Sed ridiculum est loqui de perfecto homine.
  . Capitulum #3
  Haec creatura ad vitam, praesertim filios hominum, male accommodata est. Quid ita? Hic movet dubitationes de naturali rerum cursu in evolutione. Denique homo est summa sphaera et nemo ita se habet argumentari. Ergo atheismus logicus est. Ceterum humanae infirmitati hoc explicatur quod in ipso scalae evolutionis principio adhuc est. Hoc est, dum infirmus es, sed in futuro poteris fieri fortis.
  Mores Christiani sumit: quod natus es cum stercore et stercore idem manebis, solum humiliationem tuam in aeternum portabis. Bene, ipsa significatio notionis Islamicae significat obsequium... Et submissivum esse significat non ens, quod plusquam acceptum est homini vere superbo.
  Lupae interim cadaveribus et instrumentis colligendis occupati erant. Iam nox erat, clarissima annus. Coeperat iam cadavera evocet odorem sudare. Magda grimaced: bene, cur homines tantum stercore! Vir quisquiliarum ambulat can! Sed in doctrina, homo debet esse - superman et superanimal! Hoc peculiarem significationem habet: mens, dans et perfectio corporis. Wow, hi... vel potius exigui homines. Cur ergo meliores sunt animalibus, si sic foetent? Vos iustus postulo superare te ut cadavera tangas et ea effundas. Magda tamen paululum fraudavit, ut Cromwell piscinam ab hostibus relictam adiuvaret. P. Nihil in verbis proprietatibus praesertim tutelae et cursus huius colossi. Bellator dixit:
  - ars sugit.
  Discalceatus flava Ket, etiam a comitatu suo, objecit;
  - Technologia nihil ad rem pertinet, si homines putidi sunt!
  Magda adest ambabus manibus, statim convenit cum pulchro et iocoso bellatore;
  - Rubiginem instrumenti facilius est mundare quam putrem hominem recreare! Fortissimus musculus impotens est - si mens infirma est!
  Ket, cisternam manibus obnixus, giggled ;
  - Bene, tu et Solon! Vel potius, o Socrates, in fimbriis, tam intricate exprimitur. At Hitler, ut ipse dixit: Tundere, verberare et iterum verberare!
  Magda in Suvorov more apte fremuit;
  - Hit, sed noli repugnare!
  Acuta biceps exstabant Ket, lacus totis viribus impulit, et e labore alvus puellae mersa est. Magda etiam, sicut verus Aryan, non fraudem fecit. Puella optima temptavit et etiam una cantabat;
  - Noli cogitare de amore! Dis magnis ponderibus! Post omnes, hic est magnus lusus noster - non localis, mundi recordus!
  Kate cecinit:
  - Nova monumenta constituimus ut terra crescat! bis, ter alüs alüs - ut patria mea floret!
  Magda dimidia iocose ac serio;
  - Et illa monumenta frigida sunt - nothos plures necant! Non sumus malae puellae - lateres pipere opprimimus!
  Bellator rufus, etiam in extasi, caput in armis feriet. Et tunc audivi musicam. Et tunc magis stabat. Mirum tamen est Britannos, qui tam reverentissimi erga monarchiam habitus sunt, nomine piscinam post Cromwell, rebellem, seditiosam. Immo etiam executio regis Karoli primi. Quam contra logicam sit, novam cruorem post interfectorem nominare, cum armis satis validis. Etsi tormentorum ignes fragmentorum, non piscinarum anti- testarum. MagDus timide linguas lambit in arma, et exspuens inlicit;
  - Leviter amarum!
  Kate dixit:
  - Si post hanc pugnam praemium non detur, haec summa iniquitas erit!
  Magda cum gemitu perbibita;
  - In theoria, necesse est omnes feminas bellatores cohortis nostrae, vel potius societatis nostrae, generose remunerare. Pugnaverunt omnes ut heroes, nemo pullus, et saltem duodecim cadavera sub pedibus habent. Ipse in hoc praelio solus occidit amplius quadraginta catulos leonum. Et ut omnes sint remunerandi, quod esset pulchrum!
  Kat adnuit.
  - Cur non! Etiam tres amici nostri in arena iacebant. Tota igitur terribilis est. Omnia bella assidua in hominum historia. Bellum est sane interesting, sed homines moriuntur!
  Magda repente canit aegrum;
  - Homines pro metallo moriuntur! Homines metallo pereunt! Satanas pilam ibi regit, ibi pila regnat! Satanas pilam ibi regat et napalm fundit!
  Puellae riserunt et tandem Cromwellum in suggestum onerant. Eodem tempore Magda pollicem dextri sui nudis pedibus opprimebat, sed lineis ornatae reginae cruris bellatricis. Depravata puella dixit:
  - In cruribus sicut in bitumine! Non viola plana Dial!
  Humor humor est, sed labor labor est. Lupae laborantes, quasi in labore magno, sed simul denudarunt dentes. Magda etiam hic eminere conatus est. Femora adhuc carnosa adeo vehementer quatiebant. Kate, vacillans, dixit;
  - Saltatio saltatio est!
  Magda admiratus est;
  - Quid facis?
  Kate explicavit:
  - saltamus ut in tabulis, sed simul cum ponderibus. Audivi pugiles etiam simili artificio uti - manibus dare pondera et ante speculum salire!
  Magda non potuit quin rideret.
  - Etiam! Magnum hoc modum intelligo! Si pondera poodæ sunt, post pondera in eisdem chirothecae manus volabunt simpliciter!
  Kate dixit:
  - Multi volunt exuere, sed plerique Icari fata expectat, quoniam plumae ambitionis cera ignaviae infixa sunt!
  Magda chuckled subdola.
  - Video te quoque, philosophum! Omnino...
  Kate interpellavit:
  - Non sunt lupi stulti apud eos! Omnes eruditi sumus, bene legendi Friedrich Nietzsche mustum est.
  Magda vigilabat et statim quaesivit;
  - Nietzsche? Ut sit amet philosophus. Criterium autem hone non definitur in opere. In genere, Nietzsche ducitur ad systema communitarium primitivum, id est ad Aevum Lapideum, quod ego personaliter non amo.
  Kate oppressus
  - Et quare?
  Magda giggled brusquely.
  - Revera Nietzsche non satis elucidat, immo, etiam omnino munus progressus scientifici et technologici minoris aestimat. Quam hominem et in melius afficit. Et generaliter, Aevum Lapideum fingendi conatum - illud aureum appellans, alienum est. Revera, in via evolutionis, homines a simplici ad complexum, a pessimo ad optimum procedunt. Exempli gratia, quam celeriter aircraft mutantur, a simplicissimis ad fortissimum. Conceptus ut velocitas, maneuverabilitas et cetera.
  Kate giggled et cecinit;
  - Quantus progressus venit ad - visis miraculis! Sed aliquid deest, caudam torquet callidus daemon.
  MagDs canorus addidit ;
  - Noli oblivisci! REGULAE TERTII REICHI! Robots Coming soon! Parasitus complanati!
  Puellae portant et laborant dum plenae erant, iam satis levis erat et cadavera hostium tandem sepeliebantur, visum est ut cubitum ire possent, sed ibi non erat. Imo, puellae adhuc aliquid edendum datae sunt, et victoriae occasione etiam trophaeum pulmentum morsum habebant. Gayla ferventer præcepit:
  - Magnum decus est tibi cibum inimici tui gustare!
  Magda et deinde vyaknula;
  - Minime, magnus honor est Britannis quos stercore suo edere constat!
  Gayla oculi ira micabant.
  - Bene, non, iam omnes fines transit. Magda tu sine cibo perfecte manebis! Praeterea tormenti genus subiaceat. Praesertim, ut mihi videtur, abs te nimis marcidum est, ac musculi tui non laborantes. Itaque experiamur novam praxim in te executionem!
  Tum aliquis Shellae linguam traxit:
  - Nolo magdam relinquere solus pati. Cruciar etiam.
  Gala risit sorde.
  - Bene factum puella. Devotio haec, vel potius amicitia. utrumque feret! et esurientes ambo sustinete!
  Shella obticuit, nidor pulmenti titillavit nares esurientis, puellae fessae. Tum ceteri amici eius magno opere slurp coeperunt.
  Sed consectetur tortor sed erat. Gale vere accessit cum aliquo sapientissimo. Puellae in filo manibus suspensae sunt quae in carpum dolore fodiebantur, et catena ad pedes eorum ligata est. Si autem crura tibi parallela terra teneas, angulum faciens, catena ferrea est aliquantulum brevis, lamina ferrea. Sed si crura deprimis, extremum catenae metallum avertit, quod vicissim intentioni principii coniungitur. Et corpus tuum per electrica missionem perrumpit. Hic sit amet tortor.
  Gayla ferociter labra lambit.
  - Tuum torcular fiet tam fortis... Gratias ago tibi puellae pro disciplina!
  Magda, cachinnantes hysterice, dixit;
  - Et quare collige, gratias tibi ago pro palaestra ilicet! Gratias magna SS pro nostra beatam pueritia!
  Gayla digitum movit.
  - Tibi puellae totum diem suspendere debebunt. Sed tandem, ut homines veros sentis!
  Magda caput movit.
  - Mulierem, si rite instructam, multo periculosiorem et periculosam esse, quam etiam viros bellis obdurari, omnia experimenta demonstrant.
  Gayla eam debreviavit;
  - Verbum unum et dies novarum probationum addam!
  Puellae tacuerunt, difficile est angulum tenere, praesertim si catena pedibus diu alligata est. Ita ut papilla pendeat. Gayla sine dicens vale, puellas sic pati relinquens. Shella pressionem abdominis inferioris sensit, catena talos amabat, crura traxit. Subito seducta puella est facultas coercendi quid si catena ferrea tacta esset. Quid experior...
  Offensus electrica adeo fortis erat ut Shella indurata nolens clamaret. Quasi candens palus a calcibus ad occipitium corpus perfodit. Dens erat in lacertis, et capitis. Fremuit Shelley.
  - Haec est appetitio experimentorum tam propria SS!
  MagDam dimidia jocando adjecit;
  - Bonum est experiri in hostes. Sed ego non offendi lectionem.
  Puellae aliquamdiu tacuerunt. Magda cogitabat: bene, quam prodigiosum fatum est. Nunc Germani vicerunt, omnes gaudent, et coguntur ut pira pendere, etiam pati. Quibus pica et donutae, et quibus suggillationes labefecit! Suus 'interesting quid proximus. Nunc, post casum Alexandriae, ingrata in Oriente Medio fieri potest etiam ante translationem additamentorum subsidiorum. Re vera, cur exspectemus si videntur multae copiae in Iraquia et Palaestina esse, sed quomodo dicam se esse ... Non satis pugnae paratae sunt, etiam multi Arabes et nigri sunt qui dispergunt cum sirene ululant. Et si moraris, tunc tempus erit Britannis multum retrahendi opes, maxime ab Ierusalem et Bagdad. Non opus est citius ferire et hostem pulsare. Africa totius continentis est, sed casus Iraq quoque clavis Asiae est. Acceptis subsidiis olei, bauxitis et aliis metallis, Germania nullam dependentiam ab URSS tandem tollet. Et forsitan etiam Russiam vincere! Militia orientalis... Vetus somnium Aryan. Et quid deinde? Forsitan etiam spatium dilatationis, sicut in scientia ficta fabulas describere volunt. Ad astra volans et mundos novos. Ubi, exempli gratia, bigeneri carrots et ranae vivunt... Magnum est, quod ante non fuit, et in Tellure analogum non invenies. Post alios orbes inexpugnabili luce replentur, id est Germanorum copias expugnandas esse. Ceterum nihil clarius sole praeter astra! Magda Schell interrogavit:
  - Non intellego te, cur tam frivole farinam petisti? Placetne hoc in equuleo suspendere? Plus stomachus meus dolet.
  Shelleius speciem risu administravit.
  - Et bene nosti! Exempli causa, paulo post animadverti diu meam abs. Sic evelli.
  MagDum tristes animad- vertunt;
  - Bene, nesciebam quod nos cogerent torcular exercere. Ego ipse putavi ut truncis me calcantibus verberarent. Vel forsitan hamatis filo flagellare. Sed, si te beatum facit...
  Shelley plus valebat:
  - Scis, ne animam torqueas! Forsitan aliquid aliud loqui debeamus.
  Magda concorditer annuit.
  - Fama! Florem cantate, ne pudeat! Post, pulchritudine talis sororis, carmina scribentem videre potes, magna artificia.
  Shella, statuens satius esse hoc modo se a dolore avocare quam ad querendum, canebat praeterea de nomine masculino;
  Caprificus puella musa
  Blandit, bummer...
  Praepositiones saliunt et nulla unio est;
  Avalanche rithimorum abscindetur!
  
  Sed unum ex toto corde amo -
  Respondens dicit quae verba sunt.
  Crystal amor aperire ostium
  Aperi viam aquile illi!
  
  Ceterum stili gladio carior esto;
  Duritas in ea est, in turbinem veloces ruunt.
  Arrogantes proceres superbi;
  Erit versus spinosus de illis...
  
  Creati rati gloria;
  unde sanguis, et alicubi sudor.
  Dilatavit rem publicam;
  A pyramidibus ad glaciem floes.
  
  Anima autem simul agnus est;
  In ea dulce sonat lyra .
  Post omnes, vox puellae est vocatio -
  Passio autem tabescet et lapidi!
  
  Ubi verbum est, rosae ardent;
  Ubi sunt arbores malae virent...
  Nos non offendit frigus
  Vana terrere laborem!
  
  Nos vertere somnia in creationes
  Vincamus abyssum...
  Totus mundus stupefacit
  Cum luctus noctis evanescit!
  
  Tunc patiens erit terminus
  Nulla cursus nec, et aliquet nisi.
  Digrediens ad nos non veniet;
  Creatura conlisa strepat limen!
  
  Regnum Dei Patria fiet;
  Unicuique nostrum Creator habetur.
  Tantum cinerem dolis infundite;
  Quis est honestus, benignus - bene factum!
  
  Societas ad nonaginta quinque milites redacta est (tres occisi sunt, et duo alii tam male vulnerati sunt ut in nosocomio manserunt). Quo vadis: non est bellum sine dispendiis, sed damna sine bello! Plures bellatores adhuc cicatrices in corporibus suis tenuibus, muscularibus habebant, et in duobus puellis deligendas evasit. tigrides, longis itineribus fessae, non conspecta admodum bellantes, macie, ut costas etiam ostenderent. Puellae pedes in arena timide impingebant, urebant et grossi, nimium pruriebant et crudeliter pruriebant. Fere si locus est in terra peior inferno Dantis, tunc in Africa sibi reperti sunt. Milites tamen non claudicaverunt, et fortasse etiam vituperaverunt quod tam crudeles labores experirentur. Mores quaedam: Quo difficilior, eo melior. Propaganda ascesis ac bonorum spiritualium, proprium nazistarum, praesertim in radicali versione Goebbels, opponitur ideologiae consumptionis medii ordinis Occidentalis medii. Ita puellae, ex sunburn et pulvere atratae, bikini vix obtectae et cum armis suspensae apparent sicut Mimorum Militantium Americanorum. Et non longe est basis Germanica et terminus Sudaniae .... inde spirat aura calida, auditur odor ardoris, et nubes tam rarae sunt in caelo... in Oceano Pacifico. Pink dunes impulsu massarum aeris leviter movent, quasi Titanes captivorum magicam deorum gentilium abicere velint, sed simul in impotentiam suffocant.
  Shella placidissime insusurravit Magdae;
  Et cum tandem...
  Cana diabolus quietius respondit;
  - Propediem! Lets 'inebriari iterum!
  Gayla increpuit increpuit:
  - Curre, gressum iter (tale jussa sonat prorsus ludibrium!)
  Pulchritudines ruunt, indurat, calcibus ustis fulsere frontem auream, fumantia paene arenam. Quamquam sol zenith appropinquabat, puellae iterum currere debent. Ita fere nudus, solido onere super humeros suos .. .
  Coqui, torva, notavit;
  - Post meridiem videbunt nos e longinquo et nos iaciunt!
  Magda dissensit;
  - Non totum illud triste. Noverint nos.
  - Maxime discalceatus! Shelley giggled.
  et ventus etiam calidior est. Cras Kalendas Iulii ... mensis aestatis calidissimus est, in continenti calidissima Telluris telluris. Et puellas currunt, trahentes tela, solidam telam cum illis onerant. Magda recordatus est fabulam phantasticam de tempore futuro. Potens et apparenter idealisticus super-civilisatio varias species et gentes in via galaxia vetuit ad bella magna realia inter se gerenda. Cum certae inter siderea imperia constanter oriantur, tum limitata proeliis, parvis copiis et armis fere aequantibus.
  Rationabilis notio videtur esse ex consideratione humanitatis cogitationis, sed ... Reapse, "Exercitus Salus" ipsius super-civilitatis milites ad haec proelia conscriptos eligens ignavissimos, ineptissimos, aut persuasos. pacifists - qui finierunt exercitum propter mercennariam. Quin etiam provocatores ad milites missi sunt, ut proelium prius quam inciperet perturbare. Haec est eius vocatio - professio militis, anima bellatoris. Et inopinatum Hollywood finem - sine participatione mulieris fieri non potuit!
  Omnia ut decet - quale opus sine vero amore et affectu?
  Cogitans bellator Magda pede nudo in bummo cacti calcavit, pungebatur, sed puella ne animum quidem ei attendit.
  Potuit rumpere vitiosum ordinem sine bello, ac propterea virtus in universitate futuri non laeti, postremo auxilio amoris. Magda autem tantum in somniis, vel in somniis tantum amavit. Calida virgo simul et improba virgo fuit. Quae tempestatem in bellis exercendis exercebat. Et quid est amor - aliquid pro quo violenter effunditur sanguis!
  Vulpes rufus angelus excussit globuli sudoris. Mirum est, sed poetae saepissime rithimi amorem et sanguinem. Hoc videtur pertinere ad hoc quod mares effectae sunt appetitus violentiae in comparatione ad feminam. Homo autem non est animal, secundum quod potest rationabiliter cogitare. Sed contra, moralis Christiana est ab eo penitus aliena. Quod Iesus docet in homine, ac praesertim fortem, tam innaturale est et ardenter obicit ut successus Christianismi contra logicam esset. quaedam onera in homine. Et, saepe, irrationabiliter...
  Nox erat iam plena et obscura (tamen ventus nubes ab mari haud procul a litore raptus erat), cum puellae ad metam tandem concurrerunt.
  Ante eos turpis erat Anglica, et etiam cum airfield. Praeterea, iudicans turres machinis tormentarii refertas dolia magna calla, filum hamatis et cuni concretis, olim instructa erat. Britanni 1882 Aegyptum occupaverunt, ibi regimen puppe constituens. Nunc Germani hoc idem faciunt.
  Laetus Gala coepit inquirere basim et airfield per specialem, intricate vulnerare exercitum binocularem. Pluribus puellis corporeis iuncta est. Iam in bello experta, cum adhuc pullus speculator et ratio in Hispania esset, iamque trux in Polonia, Gallia et Iugoslavia pugnator, Gala prudenter dissidentes computavit. Airfield satis fortiter defensa est, inclusa tormentorum aircraftrum anti-artium. Etiam ac mattis erat. Obiter mirum est quod Britanni tantam aviationem in uno loco non dispergunt per campum campi? Forsitan hic scopus falsus est, et vera plana alibi sita? Multae turres machinae tormentariae sunt, etiam tres piscinae Matildae et quattuor piscinae Cromwell. Si quaeras, sine sanguine non potes.
  Gayla duo erronei dicuntur, sed forte bellatores fortissimi et peritissimi. Eos concutere flagello, ut cinnamomum etiam pectora flectat. Faciens inhumanum vultum, durius iussit;
  - Magda et Shella preceperunt vobis, ut per- grediamur agrum aeri, et ex- plicare queatis ibi plana. Ita praesidia singillatim speculata sunt!
  Puellae capita obedienter adnuerunt: ordo, ordo est, peragi debet. Et quomodo - id eorum problema. Shella et Magda celeriter pro airfield profecti sunt. Ignis bellator suadet;
  - Capamus linguam et ab eo formam sumamus. Deinde, mutatis vestibus, airfield penetrabimus. Let's have a little fun there!
  flavo Shella aliquantum perplexe;
  - Hanc linguam primum debemus invenire. Putasne igitur eos in solitudinem vagari? Et tu eos sic frequentes comprehendere potes?
  Magda coccinea sibilabant labella;
  - Omnino. Verbi gratia, custodes sunt prope piscinas, quia sunt post perimetri turrium. Etiam in excubias sagittas mittere potes et, si opus est,...
  - Capere piscinam et equitare? Shelley risit sorde.
  Magda , pollicem movens , consentiens , annuens ;
  - Idque satis fieri potest. licet explorato modo iussi sumus. Resuscitatio sine imperio... Tu ipse nosti, quae manifestatio incepta sit in bello referta!
  Shelleius graviter ingemuit.
  - Proh dolor, optime novi!
  Puellae, paene sine insidiis, ad piscinas cucurrerunt. Excubitores etiam apud Nigritas erant - cigarettes fumabant et nihil paene non videbant. Unus ex his fuit candidi generis et videtur eunuchus. Etiam sed bibendum erat. Testa hoc miratur: quomodo Britanni se gesserunt? Nonne Arabum incursiones aut eruptionem audaciam Germanorum sabotagiam timent? Verum, fortasse excruciato calore fatigatus, et a fronte malum nuntium, plerumque Britannico-sanguinem, obstrepere coeperunt. In genere, Schella hoc e textu revocavit: genus Angli, quasi subiectum frigidum et sine affectibus, nihil aliud est quam fabula. Praeterea Scoti et Hiberni potatores non sunt stulti. Bene, occaecat hac in re omnino impediuntur - insaniunt ex parva dose, sicut in via Iaponica faciunt.
  Puellae nihil umquam dimitte. Capite prehendere, et in gutture sica prorsus in arteria carotidis - id tempus est. Sed efficacius accipiendum est, secundo vigiliarum par, mento palmam ferire, deinde pilos leviter attollere caput. FRANGO et colli torti.
  Magda despiciens amicum suum;
  - Hoc modo eos mittentes. Sicut pira ex arboribus!
  Shelley molliter respondit:
  - Est etiam simplicius - exempli gratia telum e tacito iactum. Itaque parvae manus tuae sordidae non sunt bonae.
  Magda contemptim assurgebat, sicut cattus praedatorius magnus;
  - Descende in terram es homo Testa. Romanorum fruendi decor prelii non est in te. Omnia tam primitivae sunt. Estne interesting mittere et etiam claudere?
  Diabolus niveo albo amico suo interpellavit:
  - Melius vide, est etiam octavus lacus. Erat admodum lepide faeneum. Sed statim intellexi cur sol nobis faenum aresceret, cum vel camelum postea noluerit comedere.
  Magda consensit.
  - Imo haec notatio admodum logica est. Lacus, habebo quem vide. Aliquam quis ex.
  Shella aliquod foenum sarculo ac statim sibilavit;
  - Oh, immo dolium collapsum habet. Hoc primum artificium vidi. Probabiliter Americanus, si falluntur!
  Igneus diabolus interrupit niveum bellatorem;
  Nunc ad airfield adeamus. Sunt etiam canes circa discurrentes. Alia est quaestio problematum.
  Shella festinavit ad confirmandos eam amico suo:
  - Canes scio commovere et ideo solus ibo. Fortunate praefectus e candidis tonsus et mediae staturae. Conveniet aequabilitas eius mihi. Iam vultum meum mutans sum.
  Puella enim cito rutrum induitur. Idque etiam in speciali schola edocti sunt. Magda non recusare.
  - Ibis, et ego novi piscinam agam. Habet etiam aliquid utile ad scientiam militarem Germanicam. Sed hic est Schella, quaeso, ne diu maneas, simulac inspectionem perficias, sic repugnabo.
  Etiam jerboa peniculus agitavit respondens - dicunt: Ne descendamus, flavi!
  Flava puella ridens respondit.
  - Faciam omnia celerrime. Quantum fieri potest.
  Magda amico suo non amplius operam dedit, sed studium piscinae penitus suscepit. Hic multa fecit inventa. Primum, piscina duo sclopeta iuncta habuit. Longum dolum 76 millimetre tormentum cum rostro collapsibili et XLVII millimetris tormenti brevibus dolatis ad iectionem proiectionis iectionis. In genere arma sunt satis opulenta, praesertim 1942 et continenti Africae. Sclopetum, in via, rostrum magis iucundum ac compactum confregit, et videtur fuisse celeberrimum sclopetum septendecim peditium, quod nondum in usu erat, sed iam omni modo a Goebbelo servitii regii proscriptus erat. de Britannia.
  Puella superficiem rasit et insigne aquilae in macello invenit et inscriptione Anglica: "Facta in USA". Magda maledixit;
  - Bene, ut semper suspicatus sum, haec est Americana hack. Videtur quod Britanniam animae nostrae posuerunt! Nesciunt autem lacus Germanos per Novum Eboracum hoc iter facere.
  Foveam aperiens non tam facilis erat, sed puellae, utique, pedantice et simul, quod paradoxon sonat creantis, hoc etiam docuerunt. Ita capere obstabat honori.
  Shella interim ebriosos incessus satis sollerter imitatus est et ad fauces airfield accessit. Statimque discrimen sensit inter mentem Britannicam et Germanam. Vox vigilis pigra petivit;
  "Quid agis, Petre?"
  Shelley paulo respondit:
  - In note personal!
  - Veni!
  Shella erat intra airfield. Plana inspexit et omnia animadvertit, etiam maculas carnivales in fuselages, gasolinum effusum et amplius. Tunc statim ei patuit ex plus ducentis aircraft, saltem duabus ex tribus partibus camouflagiorum artificiose factarum. Tamen verae machinae etiam erant, incluso Lancastri potentes, qui ad sex talenta bombarum ferebant. Duo bulldogs accurrerunt ad Shellam speculatorem. Puella leniter eos permulsit et se contulit. Cum tot plana sunt in una area relative parva, impressionem facit, praesertim in naturas venereas.
  Hae machinae alatae, in ordine suo spectantes, sunt bene conspuentes imaginem equitum Ordinis Teutonici, qui ad Sclavos debellandos venerunt. Tanto plus ponderis et FORMIDILOSUS. Germani plerumque armatura ingens praeferebant bene militem. Eodem tempore, etiamsi pretium bellicis mobilitate diminutum erit. Sed in mundo huius temporis, via ad pugnantium discursuros adhibita est. Idem Me-109 minus adhuc gravat quam Angli adversarii.
  . CAPITULUM #4
  Et hic stant hi equites alati et aliquid expectantes, et rugitum et technici pestiferae odorantur saeculi XX.
  Testa autem ambulare non est valde iucundum, puellaresque pedes caligas solere perdiderunt et iam fricare coeperunt. Porro Britanni non magnam phantasiam ostenderunt: vera plana in latere posita, fasciae rubrae notae apparet. Hoc in genere intellegi potest, quare, ut gubernatores Britannici, et oculi quidem ebrii, nihil confundant. Et sic generaliter iam potest reverti.
  Shella retro reversus, etiam magis vacillare coepit. Tunc sine interrogatione dimiserunt eam, et pastores tantum olfecerunt, leviter vacillaverunt. Niveus diabolus molliter eis insusurravit;
  - Nihil cito mutas dominos!
  Et tarde iterum .
  Et Magda interim piscinam figurabat ... Experimentum erat exemplar Mp-16 "D". In genere, piscina satis potens est et systema hydrau- lica tormentorum machinarum (in stilo, vel potius in systemate novissimorum pugnantium notis!). Cum magna munitionis onere, et ratio automatic recharging. Lacus novissimus suo tempore est, nec etiam liquet cur Britanni tantam negligentiam ostenderint, eam tam negligenter custodiant? Fortasse propria multarum gentium iactator hic laboravit, alienum bonum esse non potest, id quod custodiri non debet!
  Ante adventum Shellae, ignis speciosus bellator, piscinam refellit et munitionis onus repressit. Bellator flava, ocreis invisa dea cruribus belli abjectis, locum socium cito retulit.
  Magda quod audierat Geilae relatum est, et tunc facies refulsit;
  - Shellochka nunc nostrae puellae hostes oppugnant. Ac permissi sumus statim hostem ferire his praediis utentes.
  Niveus bellator exclamavit;
  - Hoc est quod vidisti! Hem, raeda currit?
  Magda rationabiliter confirmavit;
  - Laborare. Americae semper lacus melius quam tankers.
  Immo currus a primo tractu exorti sunt. Interestingly motores non strepunt. Puellae, exempli gratia, sciverunt sonum Russicum T-34, sic ... Haec piscina adhiberi potest contra copias coloniarum Britannorum ut indigenas disperderent.
  Et calcaverunt fortes quinquaginta quinque currus heft. Facillime tamen moderata erat, quanquam levioribus t-4 sane deteriora. Quinque tormenta statim in Mp-16 posita sunt, sed hoc fortasse etiam lacus in proelio superstites auxit.
  Puellae sine bis ignem in turribus machinatoriis aperiebant. Primus ictus per ruptionem proiecti et percussi "catuli leonis" inverso volare.
  Inter Britannos, ut crederetur, impetus terruit. Iaculatio erratica erat et puellae adhuc tormenta tormenta coniungere curaverunt. Magda Lancastri iactum bene intentum operire voluit, sed in radio Gayla eam aspere iussit:
  - Parce hostibus aerumnis, eos incolumes capiemus.
  Age, quid parcas, parce. Melius est turres destruere et victimas hominum eligere. Tales bene intendit hits.
  Reliqui bellatores interim (iam propius irrepserant) in piscinas Britannicas conscenderunt. Tantum dimidium minutum sumpsit ut excudit aperiendum et deinde aedificandum. Fere puellae airfield ne attendunt quidem, sed solum ad basim Anglicanam versus. Eodem tempore castra, ubi milites hostes collocabantur, tum gubernatores dormientes feriunt.
  Gayla rugiebat ut urso in aestu;
  - Noli in horreis escas mittere! nobis utilis erit!
  Magda et Schella duo machinae turres tormentariae machinae magnae piscinae suae utentes oppresserunt. Puellae cachinno ad litteram stringuntur ventres. Sicut adhuc frigus.
  Sed praecipuum opus tormentorum machinis adhuc exercebatur. Hostes gubernatores ad aeroplana non dimittunt, ne tollant. Sed ipsi pauci milites ad currum Anglicum concurrerunt et ad gubernacula consedit. Et quae nunc turpia haereri possunt, cum ipsi quoque talem fugae exercitationem praebeant. Ita, ac plana munitione refelluntur. Hic talis masha-malashka evenit.
  Shella cum accurate iactum fractis parva tankette e garage desiluit. Octo lacus cum remigibus luporum ingentem Anglicam basim violenter destruere coepit. Lacus portas sine magna caerimonia oppressit omniaque plumbo complevit. Etiam castra incendebantur. Angli confusi omnis generis barbari ex illis prosilierunt. Non erat iam proelium, sed erat iustissimum totum. Verum singuli milites Britanni et machinae turres tormentorum accendit. Etiam in armatura piscinae plumbeae grandines contusae. Magda fremuit sicut panthera irata;
  - Age, quid ostrea et oatmeal amantes, tandem intellexi, quid bellum sit. Mox in London erimus!
  Shella canebat denudans dentes;
  Quid in Albione faciemus?
  Ubi sunt ranae lubricae - kwak!
  Legiones cum confligerent;
  Sed alapam cum bayonet in denario!
  Magda ruga frontis, et movit caput negative;
  - Non, non est hoc carmen ad res gestas inspirat! Sed eget varius est!
  Ignea et ridens bellator ut machina sclopeta. Itaque frusta carnium in diversa volaverunt, et duodecim Angli statim corruerunt.
  Et ipsa piscina gravis, hostes milites "lenimenta" ferrea frangamus. Ossa orni sub vestigiis. Tum hostes in omnes partes dispergere coeperunt. Sed tunc hostes "Matilda" exilivit. Sic Shella eam transfigendo ferit armigero.
  - Grenade oatmeal posside, serenam ut custodiulam cane!
  Hoc tempore proiectum ad clunem inter turriculam et alveum ac piscinam, postquam bene concussum est, ad latus delatum est. Eodem tempore piscina gasi detonated et statim flamma rubra rubra explosa est.
  Flava Diabolus acerbitati resistere non potuit;
  - Matilda chirographum accipit - eventus erit ridiculus!
  Magda sociam palmis nervosa femora callida percussit.
  - Et iuvenis es, amica mea! Sic concinite!
  Nihilominus, ut videtur, unus ex Britannia mendose, vel forte de industria in piscinam cibus accensus est. Frutex luteo-brunnea gasoline flammis resonabat et effloruit. Gerda diu accensus erupit ex impetu ignis rapidi 9mm machina sclopeta. Circiter quadraginta milites Anglici illico corruerunt. Multi vulnerati, sine ulla miseratione, latas piscinae Americanae vestigia calcaverunt. Shelley chuckley nequiter.
  - Hoc lipstick non est! Quid simile est in placentas vertere?
  Cana et inverecunda diabolus inserere noluit;
  - Utcumque detorqueas, lagani a piscina impressi meliores sunt quam faeces vaccae!
  Puellae tres plures cuneis celeriter contriverunt. Shella gubernavit, et Magda conchas dedit, et oneratio automatice peracta est. Ipsi quoque loricam concham receperunt. Non FORMIDULOSUS videtur, ad propugnaculum 80-mm turritum, sed penitus sonat. Magda digitis concrepuit et scidit;
  - Hic sunt dona Marchionis Carabae. Possumusne illos pipere aliquo spicuo et sale condiri?
  Shella, alterum monstrum concha findens, canebat;
  - Qualia fercula, qualia fercula - omnia tecum sumes! Misericordia est quam non saepe pugnamus - bestia rara, tanta caedes!
  Subito Magda frontem percussit, et recordatus est;
  - Sed diu a te, nivea cum sclopeto, carmina non audivimus! Florem cantate, ne pudeat!
  Bellatrix cana canebat, et vox eius tam divina erat et diabolica in una phiala ut sirene iuxta se nihil ageret;
  Se certare in praecordia mente;
  Character sculpts - Deus Creator;
  Herois ensem creat;
  Exemplum omnibus generationibus!
  
  Sed tu ipse pugnare potes;
  Erexit, multitudines vincere!
  Aquilae et leonis anima leporis non est;
  Tanta vis et sancta virtus!
  
  Fiat hostis sicut canis eiectus;
  * et scutum nostrum validum secant adamantinum!
  Aurorae semper dilecta acies;
  Pro dolor, pugnator mortem reddet!
  
  Nolite confidere pacifists stultus
  Quod Jesus docuit pati...
  Siligo sic sereno floret sub caelo;
  Confortamini sicut ursus!
  
  In proeliis flagrantissimi pleni sumus;
  et procelloso sanguine, puer, .. .
  Infernum nos dilacerant;
  Ubi sunt legiones cum Satana?
  
  Et quisque novit Creatorem;
  Disce nervos tuos roborare!
  Noli perdis operam stultitiae
  Alioquin veniam ad vos cum poena.
  
  Impotentia est vitium principale;
  peperit malitiam, vilitatem.
  Redde statiin frills -
  Virtutis, honoris et superbiae oblivisci!
  
  Sed in omnibus adversis
  Dolor, frater, noli te dare!
  Omnes somnia vera facit
  Chorus cum puella dulci waltz!
  
  Quid plus potest dare Dominus?
  Etiam vita est in nebula.
  Hoc caro patitur in vita;
  Omnis non blanditiis ut in novum...
  
  Cognosce terram tuam homo
  Felicitatem tuam in ea aedificare ...
  Motus et progressus cursus -
  Dominationem universi dabunt!
  Et in iEgypto pugnatum est usque ad adductius. Cuncti hostes feliciter contriverunt et intrepidi milites cecinerunt;
  Shella in summa nota complevit, sed Magda leviter eam pede incidit, nudo protinus calcaneo, in fortem, perusta solibus;
  - Et cur de christianis bonis canitis? Aryani sumus, non Christiani. Nix alba insanit!
  Shella caput amens quassavit, dum manus machinae sclopetis compescendae non sunt;
  - Ignosce! Confusae Orthodoxae Russiae cum paganis Prussiae! Nimis difficile est mittere et componere simul!
  Magda, efficacem ducere non sinc, agminibus hostium Anglorum metit, longam, nigram cilia movit. Et alium ordinem inimicorum in loculum ponens, quasi giggled sirene;
  - In expensis quomodo componendi - haec quaestio lis est, sed transversio facilis et simplex!
  Multi enim Angli duces ac milites, albas sudaria rapientes, dedere se strenue coeperunt. Simulque adeo exterriti sunt, ut omnes ineptias mussarent, aut etiam omnino ejularent. Complures milia coloniae militum (Arabes et Negroes) metu attoniti, non minus quam plures centum, non minus imbelles, Angli pallentes, manus iecerunt. Etiam panniculae albae ex lacus apparuerunt. Ut aiunt, aliam viam muniendi invenerunt - certiora quam armatura.
  Puellae giggled - hoc iter faciunt - numquam dant!
  Shella e piscina desiluit et de industria discalceatus per ardentem rutulam cucurrit. Magda tamen non cogitat amico cedere, et nudae perusta puellares tibiis emicant, quasi caprearum greges ruerent. Indurata, sed rotundi, et decori Virgines calcibus Blandiebant linguae caerula flammae. Sed tigris fortes in sola responsione contente sonuerunt.
  Hic, captivus niger, libidinem cohibere non potuit, in eos irruit, et ab igneo Magda in plexu solari contusum accepit, post quem, exspuens multam muci et sanguinis ex ore grumus, tandem sedatus est.
  [ ] [p. Iam milites Britanni funditus fracti sunt. Captivorum plus tria milia in pedibus stabant. Attamen, tigribus fere quingenis Britannis ob vulnera stare non sinenter emissae, una globulus biceps ad se invicem impulit: quam ob causam Wehrmacht extra onus patiuntur et onerant. Ut Himmler dixit: Misericordia non debet fines utilitatis oeconomicae excedere.
  Puellae horrore attoniti captivos effodere, ut ibi mortuos ponerent, imperavit. Iam admodum levis erat, et fumus e basi diruto per longum intervallum translatus.
  Amicus Shella cinematographicum revocavit, ut in hoc heroico casu, inter praecipua ingenia, post difficilem victoriam, super fistulam suam turpiter inflata est. Et mediaevales milites, minentes hitman pro satana, ignem in suum ducem aperuerunt. Hoc tamen tempore, victoria satis facilis erat, sed una puellarum adhuc invenit amicum suum inhumanum - morte, quinque pulchritudines laesae, et quaedam - vel potius duae graviter laesae sunt.
  Plana Germanica apparuerunt in caelo a latere occidentali. Puellae laeto gaudio eos salutaverunt. Gaupman SS, Galeus heros femina formosa infensi, genas inflata eluit et musculis sub pellibus suis volventibus, eodem modo pronuntiavit:
  - Nostri feliciter procedunt. Itaque tempus stare non est. Captivi se alligant, et claudemus eas in hangar, relinquens duodecim lupas ad custodiam. Celeriter reliquus post hostes movebitur.
  Magda et Shella valde timebant ne fractis servis et captivorum praesidio committerentur, qui in submissam gregem converterant, quia puellae iam excitatae erant et pugnare volebant. ignavi et soli servitia somnio comitantur! Sed, ut videtur, eorum dotes pugnantes Galaam impresserunt et ludit cum bicipitibus suis nunciavit eis:
  - Refuellamus et replete munitionem piscinae. Equitare longius. Video te bonum esse pugnatum! Quin tu praecipue magnae sunt et multo aptiores ad piscinam moderandam.
  Puellae, impositis manibus in militari salutatione, latrant;
  - Libenter experiri commilitonem ducem!
  - Ut facilius tormenta et machinae tormenta obire possint, Filela tecum ibit! - Praecidit Gale et cucurrit ad explicandum propositum aliis puellis. territi palpebras connivebant, et prelum vix obtectum, aut etiam apertas imagines inflexerunt. Dux tigris formidolosus etiam nudis pedibus erat, et quamvis crura eius non parva essent, forma satis formosa erat, et ipsa viginti et duos annos natus erat, tantum progressus musculus nimius graviorem maioremque Gala fecit aspectum. Eodem tempore, mirum est ieiunans, periculosissima manu ad pugnam.
  Cum puellae telam refellerent et implerent, Filela eas interrogationibus emittebat:
  - Intus es vilis aer, omnia solus. Praesertim tu, Shella ... non est FORMIDULOSUS?
  Flava solitudinem bun excussit a maxilla eius, quam quodammodo arripere ad velutinam, pellem perusta est. Ista pugione alte iacens breviter respondit:
  - Non! Quid timendum est? Veri sumus Aryans!
  Filela, telum in muscam arripiens, ad mensam in medio solitudinis acuit, ore lepido oscitavit. Tunc, cum gemitu, respondit:
  - Minimus es ex nobis, et antequam in Africam profectus es, inexpertus es. Hic iam omnes puellae experientiam pugnae acceperunt, et pulverem pyrium olfecerunt. Viam paene puellis, Talibus innocuis facies.
  Magda, ferro digiti iactans, incidit acer;
  Sed innocenter non occidimus. Quid hoc colloquii usquam est. Quaeris lites?
  Filela constanter rejecit;
  - Certe non! Sed tibi confiteor, quamvis primum die 1 Septembris 1939 in Polonia pulveris pyrii obolvi. Hoc est, etiam ante plures puellas in comitatu, baptismum ignis ex agris Franciae inchoare solent, sed adhuc timeo. - puella viridis oculos timide deposuit. Recognitio non facilis erat ei - Especially takes the jitters before the initium pugnae.
  Shella Filelae permulsit humerum muscularium exarati.
  - Ut sit amet interdum incommoda. Tametsi corporis onus quod experimur ita pertaesum est ut etiam somniare e corpore mortali tollendo.
  Fusca femina humeros pependit.
  - Bene nescio! Et me, non minus quam tu, exhaurit, sed tamen manet timor cruciatus. - Filela brevem aspectum in caelum misit, vocem susurri deposuit. Forsitan timuit ne omnipotens Deus eam exaudiret. "Estne praeterea anima talis?" Magnus et sapiens Fuhrer de hoc nunquam locutus est, nec in aliquo opere suo scripsit.
  Magda iterum cultrum bayonetum nudis digitis arripuit, secat vitans. Illa ut Milady hiems subridens Shelleius respondit:
  - Et nihil refert. nobis maxime est, inimicos quam maxime occidere et quam minimum periculum adire. Nempe, si aliter - cautio in proditionem non convertetur!
  Filela constat:
  - Quis in bello non parcet vitae, dignitatem etiam divisis trophaeis retinebit?
  Shella confirmavit:
  - Quisquis victoriam surripit, fructus suos perdet, ut hi ex infami fama putrescunt!
  Puellae in piscina sedentes vexilla Anglica pendebant et ut modo impudenter abigebat. Et fuerunt omnino quindecim in heremo. Capta impudenter a Britannis armata et minime vehicula armata. Sensus igitur altissimi erant, ac si bellatores in armis essent.
  Magda notavit;
  - Ecce, hic est pulchritudo! Felem nostrum afferimus nobiscum! Voluntatem, pugnam video - corruptor, saevus erit!
  Shella, sine magno studio, caput quassans ad Nives Virgo, objecit;
  - Hoc omnino non ridiculum! Peccatum est hoc ridere!
  Hic Magda, quasi horologium trepidum mane abiret;
  Quid significat notionem peccati? Hic de Iesu Christo Shella cantas, nec etiam intellegis legem principalem biblicam - mercedem peccati - mortem simpliciter absurdam esse! - Igneus bellator, etiam ad persuadendum, manibus suis circulum fecit. - Absolute logicae expertes!
  Festinat Filela addere;
  - Profecto! Alioquin quales sumus milites, si mandatum non violamus - non occidimus!
  Magda timide giggled cepit pugionis capulum rodere. Hic Shella reperit quod obiiciat;
  - Profecto in originali - septimum hoc praeceptum hoc sonat - noli homicidium malum committere! Hoc est, hic loquimur de homicidio, et non de privatione vitae. - Ac Ciceroni in pulpito se praebens speciem, et fortasse Tetruliana addidit. - Aliquot hic sunt nuances!
  MagDum abscissum malum ;
  - Item nexus translationis ex hebr. Quid aliud foedius! Cana Diabolus magis ac magis exardescit. Revera pater suus Azello de Bulgakov scriptor novae can. - In genere, multum absurdum est in Bibliis, sed absurdissimum est eius partes verbi Dei et infallibilitatis! Bellator dentibus emicuit. - Christus omnipotens creator omnium creaturarum, omnia visibilia et invisibilia, omnia terrena et caelestia ... Et simul Iesus in rebus elementariis confunditur!
  Shelley acriter dixit:
  - Nihil opus est dicere, et categorice. Quibusdam modis confusa est, et quibusdam modis vates. - Nivis terminator angelus addit. - Praeterea, Deus incarnatus bene divinarum Scripturarum essentiam in suis verbis significare potest. In genere multae sunt prophetiae quae iam in Bibliis verae sunt.
  MagDum valide movit igneum caput;
  "Hoc omnino non est, et tibi probabo!"
  Shelley winced.
  - Bene, experire, chartas in manu habes!
  Magda loqui coepit, nitidum imitantia fucum.
  - In sacris omnium religionum libris, prophetiae, id est, futuri praedictiones, locum obtinent praecipuum. Tales sunt prophetiae in Bibliis. Pleraque harum prophetiarum nimis obscura sunt. - De cana terminato-philosopho labiis rotundis factis. - Vale colloquio cum apostolis Iesus prophetice dixit: " Audite ergo bella et opiniones belli. et terrae motus" (Evangelium Matth. 24, 5-6). - Puella dextro supercilio ad maiorem expressionem. - Sed hoc prorsus in mundo ante prophetias Christi factum est, et hoc usque in hodiernum diem. Quid ergo valet istarum prophetiarum, in quibus semper sine ulla prophetia providentur eventa?
  Filela annuit approbans ut tropaeum emporium amatorium a captis Anglis captum exploratum esset. Sed eodem tempore pugnator diligentissime auscultabat;
  - Etiam dicere potes hesterno die bella fuisse, hodie bella sunt, cras bella erunt!
  Magda confirmata (Quid dicam - dicunt eum nothum non esse, ingeniosus es!), eam lectionem prosequebatur:
  Quaedam prophetiae biblicae sanari sunt scriptae - postquam haec eventa iam evenerunt. Verum aliquando prophetae ausi sunt futura praedicere, sed simul fere in pulmentum inciderunt.
  Sic Deus per prophetas promittit semini Davidis regni aeterni, ut habetur II Reg. VII, 11-16; regnum autem David in Israel et Iudam, post mortem filii sui Salomonis, et posteritatem. regis David primo in Assyriis Artaxerxes, deinde sub radice, sine ulla exceptione, rex Babylonius Nabuchodonosor. (Jerem. LII 9-11, xxii. 28-30).
  Filela summo studio approbata est;
  - Id quomodo cum illis agere debeas. Et incolas captarum urbium sub securibus ponere, hoc placet. Et quomodo eos custodiunt?
  Ignis diabolus confirmavit;
  - Sed sane varia errorum "prophetarum" ad hoc non limitatur.
  Deus per Ieremiam prophetam promittit in perpetuum perdere, depopulando Aegyptum a Suesis in Aethiopiam (28:8-14), sed Deus hanc promissionem usque in hodiernum diem non implevit.
  Et plura de prophetiis Ieremie. Per os suum promisit Deus Aegyptum in manus Nabuchodonosor tradere (XXIX, 19); in aeternum destruet Tyrum (xxvi. 3-14; 27, 36; xxviii. 19). Sed Nabuchodonosor non cepit et non cepit Aegyptum. Tyrus vero civitas non capta est a Nabuchodonosor, nec capta est ab Alexandro Magno, et usque non cessavit esse per unum diem.
  Shella firmata suspirio;
  - Eheu vidi Tyrum in tabula geographica. Nos eam mox accipiemus!
  Magda continuatur;
  Contra Ezechielis prophetiam, Nabuchodonosor cepit et delevit Ierusalem, non Aegyptum, et non Tyrum. Sed XVI annis post prophetiam suam, ipse Ieremias fatetur Tyrum urbem intactam esse (26:1; 29:8-14). Postea ipse Jesus Christus incassum mortem inconcussae hujus Tiri prophetavit (Matth. XI, 1-22; Luc. X, 14).
  Utque simul subdole contorta labra coccinea. Hic est vere Satanas in facie mira femina. Et quis magna.
  Idem Ieremias pro Deo pronuntiavit regem Ioachin pro peccatis eius plectendum, non habens filios (XXII, 28-30). Matthaeus autem dicit Iechoniam unum de maioribus Iesu Christi, ut habetur Matth. Quomodo potuit Jesus nasci de longinquo, qui liberos non habebat?
  Post ultimam constitutionem, Filela callide giggled. Dixit shelly:
  - Haec est prophetia conditionalis!
  Magda contemptim snorted.
  - Sed quis falsus oraculus ita potest dicere. Audis porro! - Diabolus rufus perseveravit, quia lacus nimis celeriter per desertum ire non potest, et satis gravis est et tempus est confabulandi... Vox magdae magis magisque fidentior sonuit:
  Ieremias pro Deo captam Nabuchodonosor pro rege Iudaeorum Sedechiae praedicat, sed quietam mortem ei et pium funus pollicetur (34:2-5). Sed, ut postea factum est, Nabuchodonosor omnes propinquos Sedeciae occidit, et ipsum excaecavit, et misit eum in carcerem, ubi mortuus est. Proh placidum funus et pium funus!
  Iosias rex idem vita tranquilla et serena prophetatur (2 Reg. 22, 18-20). Post tale propheticum Iosias ab Aegyptiis in pugna prope Mageddo lethaliter vulneratus est (Ibid., 35: 20-24).
  Pugnatum mare Filela in ventre suxit et cibum canned laxare coepit. Stanno potest cum Buffalo Texas in sarcina id quod ipsa indiget. Praesertim succossus cibus in rhoncus suco madens et condimentum scelerisque.
  Quamvis Magda etiam appetitum ostendit, puella pertinax in institutionis progressione perseveravit. Attamen vox lepida est quod pulchrum est colorem capillorum eruptionis Krakatoae audire bellantem:
  - Isaias propheta scripsit stare in eternum, ne quis immundus introiret in eam, nec non-Judeus introiret. Sed statim post hanc prophetiam Hierosolyma a Nabuchodonosor capta et destructa est (586 a.C.n.), tunc a Romanis capta et destructa est. - Igneus bellator addere coepit, linguam strepentem pressionis aspectum dare conatur. - Civitas aeterna a Persis, Arabibus, Peregrinis, Turcis, Britannis et Gallis capta et deleta est. - Magda addidit exanimata sono. - Certus Germani, et nunc tot sunt 'mundi' Iudaei in eo habitantes quot sunt 'puri' (ex eorum definitione!) Arabes, Europaei, nigri...
  Filela, escam bubali vorans, dixit:
  - Christiani fere prophetias de rebus gestis ante Iesu Christi nativitatem non legunt. Plus interest in ipsius Iesu Christi eiusque apostolorum prophetiis, id est in prophetiis librorum Novi Testamenti. Peculiare curae sunt eorum vaticinia de secundo adventu Iesu Christi (de ultimo iudicio, de Armagedon).
  Magda laetus confirmata, nutans, accendens et accendens, ad fundamenta antiquae Romae et similium urbium centum capite;
  - Alias prophetias ne attingamus nec singula prophetiarum de secundo adventu Iesu Christi. In una sola maxima quaestione habitemus: Quando Secundus Veniet? Inspiciamus verba ipsius Iesu Christi. Celebris praedicator et orator Americanus Billy Graham computavit quod prophetat de secundo adventu Christi in Bibliis 380 temporibus. Cardinales et clarissimi eorum habitemus.
  Magda mansura erat, cum signum radiophonicum sonabat;
  - Columna lacus Anglorum antecedens est. Parate omnes!
  Coqui confuse notavit:
  "Nescio quid peius sit - malam homicidium committere vel talem haeresim audire!"
  Filela respondit:
  - Magda modo pura veritate loquitur et logice disputat. Scriptura autem satis est, clare et aspere de falsis prophetis loquitur. Sic hostem suo telo percussit.
  Igneus diabolus bellator addidit;
  - Ecce melius est quam hostem suis armis feriemus! Nulla in ante neque. Adhuc de Biblia loquor. Interea conchae loricae nivis proba!
  Coqui rumpitur sine ulla malitia;
  - Profecto, tam elementarium, ipse facere possum! Quis me tu accipis? Ego sum belli domina!
  Filela, tormento onerando, cantavit;
  - Domina Belli! Quis alius tecum conparari potest? Domina belli mox in caput Anglicanum erimus!
  Gayla humilis, paene masculina vox in radio sonabat.
  - Omitte columnam et latus sagittent!
  Puellae reclamant:
  - Sieg Heil!
  Utique, ferrum nervos habere debes ut propius hostis incautum, deinde praeter te. Hic lacus mediae, Cromwellus et Matildas antecedunt, et postea leves piscinae. Duodecim piscinae captae in sync agere debent ut victimam suam quisque feriat. Haec est quaedam operatio symphoniae musicae. Si saltem notula una proruperit, tota compositio falsa evadet et titulum PALMARUM amittet. Quid est hoc bellum? Plerique admiratores arte militari colliguntur, sed lachrymae semper sincerae sunt, et nemo encore vocare cupit!
  Shella in aurem:
  Adjuva nos, Sancta Dei Genitrix!
  Gayla crudeliter imperavit;
  - Ignis!
  Et duodecim dolia statim e conchis exspuentibus. In lateribus Matildis et Cromuelle multo peius sunt muniti, quibus modo Magda delectabatur et exclamabat.
  - Fracti cardboard scriniorum!
  Testa statim, novo modo tormenti onerata, animadvertit;
  - Bene, stulti Angli! Nos ne tesseram quidem rogaverunt, modo vexilla viderunt, statim nos sua susceperunt!
  Magda chuckled molliter.
  - Est mens eorum Britannica!
  Viginti quinque lacus magnae et duodecim puellae lupus statim deletae sunt. Tempus erat, priusquam perturbetur hostis, iterum in hostes coniectum dare.
  Et duodecim hostiae plures, lacus fracti, sicut sceleta squalis in terram proiecta, in arena calida, flava. Et simul adhuc fumant, atrae fuscae rivi in caelum serpunt. Progenies viperarum esse videtur. Praeterea, reptilia quasi mutilata per evolutionem falsam. Mirum est et stridorem quam anhelare possit.
  Lacus Britannicus statim constitit et concrevit. Sola piscina superstes gravis inepte se vertere conatus est. Shella cecinit;
  - Pulchritudo! pulchritudo! Felem nostrum afferimus nobiscum!
  Magda cecinit;
  - Non in sacculo, sed in rostro! Cum armatura glande transfigens!
  Filela giggled.
  - Num canes - post pugnam nostram?
  Deinde cuneis positis. Bene in fronte frangi possunt. Britanniae pars non sustinens onerarias, arma relicta, in communem fugam se proripuit. Nonnulli cuneis cum peritioribus rectoribus adhuc retro mittere perstabant. Hic proiectum tangens Mp-16 cisternam, surdo murmure in arma dans.
  Shella linguam roseam ostendit:
  - Nostri heroes in currunt - Britannus stultus non assequi poterit!
  Magda voce magna fremuit;
  - Da cito!
  Filela confirmavit:
  - Et ne timeas nos! Papam cingulo verberare, crux rubra vetat!
  Shella, cum concha contumaciter fractis tankette, dixit:
  - Confregi te! Et laterem in rostro omnium!
  Proelium confectum, complures amphorae excedere conati sunt, sed temere deiciuntur. Lupae vagitus cor vagitus jucunditatis ;
  - Blimey! Haec pugna non est nugae!
  Sed nondum proelium commissum est. Anglicus aliquet et motorcyclists apparent. Shella in proxima curru corticem shrapnel accendit, corruit, et cibus simpliciter detonatus est. Magda micare dentes.
  - Offensus! Nostra praesent!
  Filela dixit:
  Melius est occidere quam persuadere!
  Shella etiam subtilius fuit;
  - Melius est semel ferire quam centies dicere! Melius est centuplum ferire quam silere.
  Magda interrumpitur;
  - Britanni iam currunt! Venite post eos!
  Puellae satis accurate accensae, Shella numquam desideraverunt, sed piscinae tamen cum velocitate aliquet comparari non possunt. Praeterea Cromwelli hic non novissimum Meteoris machinam equitum 600 equitum, sed debiliorem quadringentorum fuisse. Apparet, quod nondum tempus erat ad hanc piscinam re- parandam. Matilda etiam infirmior fuit, et quid de gravi pondere Mp-16 dicamus.
  Itaque puellae paulo post sunt. Etiam ventus ad ventum erat, nubes colligere coeperunt. Magda dixerat:
  - Nunc pluet!
  Shelley delectatus est;
  - Melius! Et in hac piscina calidissimus est! Ipse autem calet, sed sol urens!
  Filela confirmavit:
  - Etiam! Et quantum potes frigere!
  Magda spe non communicavit:
  - arena marcescet et nos sistemus!
  Shelley studiose declaravit;
  - Et ipse me non terret!
  Nubes celerrime colligebant et caelum obscurabatur quasi eclipsis lunae erat. Magda Apronius:
  - Crede ergo in Deum postea!
  Shelley fremebant iratae.
  - Et quod? Cur non credis! Nonne Christus est verus Deus?
  Guttae magnae tropicae pluviae in tecto piscinae contusae. Iratus Magda rursus incepit loqui;
  In colloquiis cum discipulis suis Christus affirmabat omnes eos, Apostolos suos, secundum adventum in gloria victuros et oculis suis visuros. " Amen dico vobis, non erit vobis tempus circuire civitates Israel (Palastinae) antequam Filius hominis veniat " (Matth. X, 23).
  Filela obstupefactus sibilavit, nictans quasi cinerem Hiroshimae in eius oculos effundentem;
  Iesus hoc vere dixit?
  
  
  
  
  
  AMERICAE AUXILIARIS REICH
  ANNOTATIONES
  Socii Occidentales inducias cum Tertio Reich signavit. Inter has causas et bombardas absentia secundae frontis, Nazis copias roborant et ad scandalum transirent. Vere calidum accipit.
  . CAPUT I
  Exempli gratia, mense Martio 1943, induciae inter Tertium Reich et socios factae sunt. Constat Tituli persecutionem finiendam esse pro commutatione Iudaeorum in Occidente bellum gerendum. Praeterea occidentales traditiones URSS sub Lenda Lease obstruxerunt. Idque hostilitatis cursum attingunt.
  Hitler in Kursk Bulge scandalum nimium diu moratus est. Dilatabat Operation Arcem, lacus, Panthera et Tigris disponendo. Postremum tempus Fuhrer distulit ingrata in mense Iulio facta.
  Volebat probare in proeliis Tigris 2 graviorem et potentem, tum ME-309 Pugnatorem. Germani etiam "Maus" in molestis probare voluerunt. Et compone "Panther" -2.
  Quam ob rem Stalin I Kalendas Septembris oppugnare se iussit. Statimque in duas partes dividitur, Belgorod-Kharkov et Orlovsky. Germani, dissimili rei historia, fortiores fuerunt. Rommel ex Africa recesserunt et partem copiarum e Gallia et Balcania transtulerunt. In Balcanis Germani a Bulgaris et Italis substituti sunt. Ita octo divisiones Germanicae et duodecim divisiones Italicae Africam reliquerunt, septem divisiones Germanorum ex Balcanis et viginti divisae sunt ex Gallia, inter piscinas.
  Ob factum quod bombing Tertii Reich cessavit, emissio armorum quadraginta centesimis altior fuit quam in historia reali. Plures lacus et plana erant. Tigris-II missa fieri coepta est a Maio 1943, seriem ME-309 ingressus, necnon bomber Yu-288. et grave obtinuit.
  Et "Mus" in seriem ivit. Germani parati erant ad pugnandum. Horum munitiones erant fortissimae.
  Ita et "Panther" primis diebus pugnae efficacem esse piscinam a defensione probaverunt. Quindecim ictus minutatim accendit et triginta quattuor quattuor chiliometrorum duo excepit.
  Etiam "Ferdinandus" bestia machina est. Et si percusserit, tunc percusserit. Machinae bellicae haec sunt. Armarium frontale est ducenti millimetri.
  Praelia monstravit Fritzium fortes esse. Etiam puellae ex parte sua pugnare coeperunt et frigus est.
  Andrea, figens, cecinit;
  - Et iterum.
  Gerda quoque iectionem ex surculo celeri sustentavit;
  - Pergit...
  Frida dolore complevit;
  - Proelium...
  Andrea, sine intermissione incendii, edita;
  - Fervens...
  Frida, verberem, fremuit;
  - Hyperplasma...
  Gerda risit et accendit proiectum et addidit;
  - Ignis...
  Carolus ululavit et tormenta Sovietica inspexerunt et sine requiro edita sunt;
  Et Goering...
  Frida, verberem, elisum;
  - Talis...
  Gerda continuatur, ululans incendens;
  - Iuvenis!
  Charlotte pergit quid ab elf sumat, impudenter calumnians Sovieticum carmen ad clavum. Et evasit admodum stultus ac vulgaris.
  Et iuvenibus...
  Ingemuit Frida , infeliciter , apte ut femper , & addidit ;
  - Bera...
  Gerda confecta est cum iecit;
  - Ante!
  Post hoc, bellatores incendentes, carmen argumentum aliquantulum immutatum est. Denique iam non sunt omnino homines, sed media elf. Et hoc modo, ut ab eis auferas pauperes! modo non cantare, sed rugire possunt, et aliquid prorsus funditus eloquuntur. Talis est eorum karma, nostis. Cantus sane vulgaris evasit.
  Andrea, ignem ducens, traxit;
  - Ex...
  Gerda lupanuv de rapido igne sustentatur;
  - Animalia.
  Frida adfixit et permansit;
  - Ab tram...
  Andrea vapulat, et alumen suo ejulabit;
  - In...
  Gerda dimitto et edita;
  - Anguli....
  FRIDER CHIROGRAPHUM ET PERSEQUENS;
  - Impensis...
  Andrea, munera cum diabolica diligentia solvens, perculit;
  -Beer...
  Gerda, concha desectis, yelped;
  - Hic...
  Frida caedebat alapam cum munere stridore;
  - Irrupit...
  Charlotte, figens, sicut bestia fremit;
  - Tsar....
  Gerda exhalat adusta, vehementia verba;
  - Animalia.
  Frida, proiecta emittens, tlanguit;
  - Dare....
  Carolus perdite accensus, yelped:
  - Bera...
  Gerda, podicem exinaniens, addidit;
  - Festina...
  Frida, figens, clamabat;
  - Elephantus... .
  Andrea, proiectum solvens, post proiectum yelped;
  - Strab...
  Gerda iterum tundebat et squeaked;
  - Recte...
  Frida yelped, oras;
  - Oculus...
  Charlotte quam cantare furibunda queue ...
  - Abiit...
  Et mox tunc conchas terminator puellarum finivit. Illi se convertendi ad ornamentum pugnae ex plaustro impleverunt. Sed in Tertii Reich copia est egregia et araneorum, iterumque proh dolor.
  In redeundo puellae de proximo loco disputare coeperunt. Charlotte, ille rufus diabolus sententiam suam dedit;
  - Opinor, post captam Moscuam, proximus noster finis Londinii erit!
  Gerda giggled et confirmatus;
  - Utique nos Britanniam ex Sionist servitute liberare ibimus!
  Et omnes tres puellae obstrepentes rident. Putaverunt vere iocum esse.
  Frida suggessit:
  - Et liberam abeamus Americam ab sionistarum cupidissimis. Et etiam a dominatu populi colorati. Et tunc Bolsheviks Yankees penitus extraxit.
  Gerda subito, inopinato, cantat;
  Si omnes contra Yankees consistunt,
  Confringemus septentrionalem societatem...
  Etiam tomahawks non adiuvet ...
  Quia Deus retribuet malum!
  Nempe ex parte puellae terminantis, ridiculum videtur appellatio ad Deum. Secundum Reich Tertium esse Antichristi Incarnationem. Sed cum tempus praeteribit antequam onus munitionis mutetur, Carl rufa-diabolus sonum fecit. Audiens Gerda ultimam locutionem, fremuit;
  - Non est deus!
  cherub bellator occúrsus est;
  - Quomodo non?
  Andrea poscere;
  - Non utique medicinae fact!
  Gerda maxime naturalis quaesivit quaestionem:
  - Quis mundum creavit?
  Carolus Carolus statim fere respondit:
  Mundus est et semper fuit. Solum suum exsistentiam et componentem mutavit, immutans et modificans continenter.
  Gerda nudum pedem terit post aurem. Cum haberet gena aranei, non canis, et incredule;
  Quomodo fuit semper? Rationem esse oportet.
  Carola religiosum socium suo telo verberare statuit;
  - Omnipotens Deus quomodo semper fuit? Rationem esse oportet!
  Gerda nudum pedem iterum attrivit, lam in fronte sua, haud dubie notavit:
  - Deus arcanis modis operatur.
  Charlotte, suo modo logico, notavit:
  - Ita non responsum est.
  Gerda deinde suadet:
  - Pro certo sumamus axioma Dominum Deum esse et semper fuisse, et ab eo incipiemus.
  Carola logica eadem methodo:
  - Sit etiam, ut axioma, indubitatum materiam et universum semper fuisse et semper fuisse, et ab ea incipiamus.
  Frida, qui in hac controversia erat, ridens dixit;
  - Ita est dialogus inter mutos et surdos. Non poteris igitur ad aliquam evidentem conclusionem venire.
  Andrea Dissidet.
  - Habeo supra Gerda. Verbi gratia, si ex eo quod radix causa omnium est omnipotentis personalitas Dei, tunc in futurum derivatio eius est: homo debilior evasit et non technice proficit. Et si omnipotentem, sed impersonalem naturam causam et causam radicem consideremus, evenit ut perfectiorem et perfectiorem personam. Sic evenit ut transitus a simplicibus ad complexum erat. Et in rebus creatis, e contra, de complexu ad simplex. Attamen nunc processus gradatim complicationis inspicimus, in quo omnia a technologia evolutionis modo progrediuntur. Ita cerebrum humanum perpetuo crescit. Id est, assumere eam principaliter materiam impersonalem, ex qua magis implicata, et magis logica res evolutionis explicata, quam e converso, quasi absolute omnipotens et perfectus personalitas in conspectu humanitatis runcantur.
  Frida perculsus est et dixit:
  - Ita lego litteras religiosas. Si ei credis, Adam tunc perfectior erat quam homo praesens et intellectualiter elaboratus. Et ille populus, a Deo separatus, viam peccati ingressus, senescere et debilitare coepit, sed... Nunc testamur processum e contrario: hominis incrementum virtutis eiusque mirabilem intellectualem progressionem. Maxime in bellis! Mementote, quibus obterere bellum quadragesimo primo incepimus, et quod nunc habemus! Est discrimen colossicum!
  Gerda susurravit irritabiliter:
  - Tota insidiae!
  Sovieticum in omnes partes Germani reppulerunt. Ipsi autem contulerant.
  ET IN CAELO IN ME 309, pulchrae, nudipes puellae in bikinis pugnaverunt. Durum valde pugnatum est. Et ad litteram quasi caedit hostem oppressit.
  Albina in adversarios eius nudis digitis accendit et currum Sovieticum prostravit.
  Tum pipiabat;
  - Pro magna Aryan ideas!
  Alvina slamat in hostem, scindit et cooes;
  - Gloria novis opinionibus!
  Hostem murice papillam premet.
  Sed puella Sovietica ex tormentorum pugna ad monstrorum fascistarum incenditur. Incusationem repellere conantur, quantitatem et qualitatem hosti superiores.
  Puellae e phalange Sovietica quoque pulcherrimae sunt, et denique fimbrias, ubera tantum bras obtectae. Nuda crura vibrant, et ipsae fortes per conchas impigre discurrunt.
  Fundi unus, legatus speculator Akulina, conchas nudis pedibus tradit, et ipsa in rota tormentarii manus reclinavit. Et si conchae superne eas incidant, et bombae e caelo volant, tamen puellae alumen frangique non possunt. Fortiter pugnaverunt et continue pugnaverunt.
  Anyuta tendit sclopetum... "Mus" non perforat, sed puella adhuc figit. Subito felix es et arma succumbent. In hoc casu Germanus loculum cum musica ordinare debebit.
  Puella discalceata hilaris est, quamvis intelligat se exiguam habere copiam e tanto turbine. Ut, Sturmmaus inferrent. Hae sunt machinae Shtrumtigr similes, tantum multo maiores et elongatae mus gb. Cum grave erucae e bomb-launcher 600-mm mm evolare, tum hoc solum est terribile.
  Massae exustae telluris in Anyuta pluerunt, et solo liquefacta post hiatu. Sed puella omnino non erubuit. Contra, nudos pedes posuit, ut e fragmentis suspensum jucundum sentiret. Et laetus cecinit;
  Mater et exercitus duae columnae sunt;
  Qua tellure quiescit!
  Nos te pectoribus nostris protegemus;
  Exercitus tuus ab omni populo canitur!
  
  Nubes tepescunt, sed sol calet;
  Machina tormentarii humerum militis attrivit ...
  Mater in aeternum sumus tecum -
  Eamus sceleste sepulchrum!
  Anyuta iam fuerat in captivitate Nazi et ibi graviter fustibus caesus est in passibus. Ingemuit puella et discurrit, sed non aliquem prodidit. Quid hœc verbera. Komsomol membrum est. Alia res est, quod Nazis iam primam defensionis aciem perrupit atque hoc unum etiam devincere minatur. Anyuta novit et propagines. Etsi difficillimum est, in dolium "Maus" ingredi debetis et tunc piscinam Germanicam facultatem igni perdet et ad novissimum reficiendum erit. Et hoc iam problema pro Fritz.
  Et hic Anyuta, post aliquot missas, dolium "Tigris" -2 dolium repellendum curavit. Tum puella laetus cantavit;
  - Nostra non cedet tuis!
  Et iterum accensus. Akulina eam suasit ut nudis pedibus iaculantibus uteretur, quod multo magis utilius est. Huic parti formosa puella consensit. Et multo melius res processit. Omnia tormenta sunt 85 mm calla, satis valida contra lacus Germanos. Et ideo si dolium percusseris, tunc casus successus apparebit.
  Anyuta conatur fingere panorama caeruleam cum punctis flavidis movendis in ea. Haec viridis silhouette lacus Nazi densa est. Vides eum ut gigas elephas. Accipe igitur et mastodon feries in trunco. Tunc in pondere praedicamentorum sublimitas hostis inutilis erit ei.
  et nunc alius "Tigris" -2 amittit proboscis. Et fit aeger.
  Akulina in summitate pulmonis canit;
  - Ex cauda, squama - non capere Fritz scis sparus!
  Pugna in sandaliis puellis tota consistit et ideo, ut videtur, vires superiores illis parcunt, et putamina non laedunt. Uterque suam scholam ac sortem suam habet. Puerulus, Akulina somniavit medicinam inveniendi quae immortalitatem daret. atrox et iniqua sententia ei mors videbatur. Ceterum terribilis est quod moriuntur. Et licet puella crederet immortalitatem animae, quae prima comparatur ad corpus, sed tamen. Mundus non est LATRUNCULARIUS, frustum aufer et restitue. Immo mundus evasit crudelis. Cur homo senescit et moritur? Akulina vetulis maxime vexata est - haec deformitas terribilis est.
  Estne homo sicut flos, et non corona creationis? Homo immortalis esse et manere debet. Et non comparuit ei in aliquo casu infirmari et ire ad mundum proximum. Nam homo natus est ut beatus sit.
  Qualem autem felicitatem loqui possumus, si cognatos et amicos homines amittant? Si ille - fades personalitas? Non, malum est, non bonum. Et Akulina in litterarum medicinarum se condidit. Mox puella conclusit solam chymiam non sufficere ad immortalitatem, et aliquid penitus novum et efficax excogitandum esse.
  Aliquam vel semper justo. Quae, dissimilis radioactiva, non perdere, sed sanare potuit. Bellum inde initum, et tempus immortalitatis non erat. Akulina tergo aliquandiu laboravit. Sed damna Exercitus rubri crevit, puellae ad frontem saepius vocatae sunt, et mulier etiam medica ivit. Primum nutrix operata est, deinde ad pilam ferebatur. Plus quam semel Akulina morti subeunte se invenit. sed toties viva ac etiam sine gravibus iniuriis permansit.
  Infelix, quae tot difficultates in vita sua habuit. Jamque fascist lacus adeunt.
  Et est alia forma, fusca Tatyana crine. Testas fert puella, scrinia trahit. Est etiam nudipes, atque etiam hoc delectatur - tamen, Iulius in area est, mensis anni calidissimus. Hic bonum est, omnes puellae congregatae satis pulchrae sunt, timorem in hostibus patriae incutientes. Arca Tatyana trahit et cantat;
  Unio indissolubilis, liberae respublicae;
  non rusticitas, non vires, non metus est collectus.
  Et benevolentiam hominum illustratorum -
  Pax, amicitia, lux, ratio, virtusque in somniis!
  
  Gloria Patriae, Libera nostra;
  Amicitia omnium gentium firmata est saeculo;
  Vis legitima, voluntas populi;
  Etenim persona simplex est pro unitate!
  Et sub verbis, illa laetior est, et cistae non amplius tam graves videntur. Facile autem puella solvit. Tam venustum est. Laeta puella. Hic est German saboteur reptans cum grenade to
  propugnaculum. Tatyana citreum nudo pede carpit, et digitis evulsis venustis in hostem iacit. Confestim tres exploratores Germanorum volant, fragminibus fugaque caesi. Et Tatyana, transiens nudum, perusta crura, ostendit eis ficus. Nihilominus puella pulchra est. Et potest etiam illa mori?
  Heic est dux eorum altilium, Voronina Major. Ea iam triginta annos nata est, lumbus autem motu assiduo gracilis est, puellaris instar. Crines eius albi sunt, et ideo cani non conspicitur, et facies ex recenti aere rubicunda est et nitida, non ruga una. Margarita Voronina a primis belli diebus pugnavit. In praemiis haud ita prospere pugnatum est ut plus quam sex annos dimicaret Germanosque ipse plus quam centum interfecit. Non semel Margarita graviter laesa est neque in nosocomio iacuit. Ipsa etiam vocata est: Margarita ferrea. Sed mulier diutino bello moraliter exhausta est.
  Nudi pedes callosi sunt, vix pulverulenti. Docebat se ante bellum in nive discalceatum currere. Iam ultra sex annos solea non attrivi. Anno quadragesimo primo, ad votum suum servandum, in regione meridionali prope Rostov certavit. Tantum unguentorum Sibiricarum gratiarum congelationem vitavit. Sed sine calceis supervixit, grave examen in Russian nives transiit. Continuavit bellum.
  Non in pretio fuit, in rebus suis numquam institit. Praemia ita lente sed certe congesta sunt. Et nunc iam ad maiorem gradum evectus est et omnium trium graduum ordinem Gloriae habet. Sed sidus heros quod Margarita diu meruit, nondum est. Sed bellator non magnopere doleo.
  Summa est in hoc bello superesse. Et hic peculiarem ligaturam habet Perunensis. Quattuor homines in omni proelio liberare permittit. Margarita sibi et tribus aliis hominibus sue electionis.
  Maior ipsa femina tres ad servandum accedebat: Akulina, Anyuta, Tatyana. Bonae puellae et multum capaces sunt. Hic tormentum eorum est, dolia quinque Germanorum iam emissa sunt. Et nunc Anyuta ast Panthera eruca. Substitit lacus Germanorum et fumigare coepit.
  Margarita puellis clamat:
  - Retine eam!
  in summo pulmone respondent;
  - Est ita serva!
  Margarita alacriter exclamavit;
  - Non! Nemo nos prohibebit. Nemo feret!
  Et sextus Mus rostrum suum perdidit. Lacus Germanicus satis celeriter est, sed multae fossae et erinacei anti- lacus progredi prohibent. Puellae simul tendunt, Akulina tormentaria adiuvat, levis est sicut alius pugnator. Tatyana est etiam fortis et accurate. Hic rursus incenduntur. Et hoc tempore proiectum eruca Leonis percussit.
  Impedire vestigia "tigris" -2 inutilis est, quia parvi globulos currus vel potius suum involucrum faciunt, virtualiter invulnerabilis. Sed in dolio longo efficax est et tentatio.
  Anyuta pronuntiat sicut verus nauta;
  - Bene, ex cochleae!
  Akulina Cherub diaboli sustinet;
  - iocis veniemus;
  Ad magnas aedes Reich Berolinensis...
  Laetemur cum dulcibus duobus;
  Exercitus noster invictus est!
  Rursusque piscina Germanica tam vehementer fumare coepit et fragmenta metallica in omnes partes emittere coepit.
  Alacritate raptus, tota phalanx tormentum virginis cantare coepit;
  Postquam vir somnia nescivit;
  Non potui intelligere languorem ardentis cogitationis!
  Respicit lucem stellae lucentis -
  Sanctae Patriae conceptum ignorabam.
  
  Erat animal, asper et saevum.
  Saturi stomachi - hoc totum solamen est!
  Instinctus unus - sicut corvus modius;
  Et famem demittit in barathrum inferni!
  
  Tum omnia ad tabulam descendunt;
  Qua in re etiam animalia beata sunt!
  Et spiritus concupiscit pulchritudinem aeternam -
  In his meliorem vim facere crede!
  
  Deinde homines ideam -
  Ita cum fit tormentum grave!
  Sed tu pro scientia iuvenis -
  Doctrina rationabilis omnia exaltabit!
  
  Tunc non patieris pro tempore
  Veniet tempus - iuventus in aeternum!
  Pater tuus et mater etiam resurgent;
  Ibunt in somnia sine debilitate!
  
  Sed cogitationes sunt etiam malae singulae.
  Ignis es!
  Cum alium absterreant;
  Ubi immortales donum habent!
  
  Vae, necesse est iram tuam superare -
  Crea alium mundum in gloria!
  Talis erit potestas in corde tuo;
  Clades illa etiam aedificatio est!
  Pugna Kursk finita est. Et pausa erat. Germani Pantheram -2 in seriem attulerunt. Haec machina cum angusta turri et silhouette inferiori processerat.
  Pondus autocinetum paulum intra quadraginta septem talenta crevit, e quo clavi effectus etiam meliori ob machinam equitum nongentium factae sunt. Sed arma et arma signanter creverunt. Frons turris facta 150 mm, latera 60 mm, frons alvei 120 mm ad inclinationem gradus quadraginta quinque et latera 60 mm. Et sclopetum est 88 mm et 71 EL. Talis sclopetum e longinquo chiliometrorum 193 millimetre armorum ad inclinationem 30 graduum penetrat. Est igitur machina gravis et perniciosa.
  Quid ad haec respondetur? Tantum quod puellae discalceatum et bikini pugnabunt. Integer vel lacus non quam dictum aliquam.
  Iam hiems est. Ac primis quis-IS 2 lacus abit in pugnam. Et turba Elenae in ea. Puellae sunt utique nudipes et in bikinis. Parati sunt ad pugnam Nazi rubiginem, post quam stat Foederatae Americae.
  Ita pugna lenta futura est.
  Elena pedum nudis excanduit. Nazi machina illa percussit et diruit;
  - Pro matre!
  Euphrosinia quoque adfligit hostem, lateri ferit, et ridens increpuit, addit ;
  - Pro Mater Russia!
  Puellae piscinam albam ante proelium pictam sunt-2. Et in nivis fere invisibilis est. Et aptissime ad hostem eruunt.
  Elizabeth accurate in hostem fusa, et accurate feriendo hostem, satis logice dixit:
  - Im Robin Hood in bikini!
  Elena cum hoc consensit;
  - Vere tu verus es Robin Hood!
  Et quomodo sumet eam et nudo calcaneo felis comprimet.
  Quattuor E in IS-II magna vis est. Etsi Gerda gravis est adversarius in Panthera-2.
  Utrumque lacus in eodem pondere fere categoria sunt. A lateribus Germanus rarius armatura est, sed tutior in fronte, praesertim a turri et a parte inferiore alvei. Et tormentum Germanicum magis armatura est ac- cendium acuens.
  Verum, unum tempus damnum tormentorum Sovieticorum fortasse fortius est. Imo, hoc sane magnum plus est, sed Germanicum sclopetum accuratius est. Et quod significantius est, Panther-2 multo agiliora et discursura.
  Sic Gerda plus habet. Et si pugionem digitis nudis urget, non parum viderit.
  Puellae Germanae homines valde delectantur, et hoc quoque eorum robur est, praesertim si virgas pulsantes linguas laborant.
  . CAPITULUM #2
  In hieme, Exercitus Rubri rem decretorium metae non percepit. Prima acies stabilis mansit. Et fere immobilis.
  Sequenti anno Germani apparuerunt in serie aircraft et evolutionis Focke-Wulf - TA-152. Mira machina cum validis armis et velocitate decern. Hoc grave...
  In USSR exstant solum novae piscinae IS-2 et T-34-85. Etiam ac magna erat.
  Vere novo Germani lacessunt. Inceptum occupare conati sunt.
  Initium offensionis die 21 mensis Maii anno rugitu decem milium tormentorum accendebatur et discessum bombarum napalmarum simul ac decem talentorum ponderatio plus septuaginta milia bombarum. Pugna maxime epica bellum mundanum secundum coepit. Hostes Rubiconem transgressi Moscuam advolant. Fremunt lacus Germanici, cars minora clanxerunt. Agmina ferri in locis Sovieticis progrediebantur, sicut equites Genghis Khan in armatura densa. Processerunt ordinatae, et ante omnia tutissimi "Moes" et "Lones Regii", "tigres" -2 eos ut ariete utebantur.
  Etiam antea, teletanks transierunt - "Chess equitum". Minefields coorti sunt et viam vehiculis Germanicis ad loca Sovietica purgarunt. "Serpens Gorynych" etiam usus est, cum explosivis repleta sunt exercituum proiecta et omnia mundata sunt.
  Puellae elf Frida, Charlotte, Gerda in novissima Panthera-3 piscina sunt et ante oppugnationem moventur. Pulchri bellatores in machina plana pondo 75 talentorum, ora inter se nudant et e sclopeto prioris adhuc 105 mm calli iaciunt.
  Carolus risu dixit:
  - Plus quam tres anni iam elapsi sunt ex quo bellum cum Russia incepit. Sed Moscoviae nondum capta est!
  Frida indignatus;
  - Sed mox Caucasus capietur. Et hoc fortasse etiam maius!
  Gerda subridens respondit:
  - Nimirum tam mirabilia sunt montes et loca magnifica, sed ... Bellum cum capitis ruina solet finire. Et dum capta est, loqui de nostra victoria impossibile est.
  Andrea vix consensi.
  - Non possum te non!
  Nova piscina "Panther" -3 adhuc in experimentali experimento est. Omnia ita automated in ea sunt ut duo membra turba satis essent. At malunt nudis pedibus threesomes facere. Nihil illis tamen facilius.
  Ingentem piscinam irruens in Sovieticam locat. Gravis est sed bene munita et 105mm tormentum in 100EL habet. et hoc grave.
  Hoc monstrum accurrentes .. .
  Et conchae Sovieticae hanc piscinam repercutiunt.
  Gerda notavit;
  - Tria nobis difficilia sunt!
  Andrea subridens notavit, nudo digito in hostem iecerat.
  Rorate rubicunda;
  - Sit nostra Mater in gloria!
  Frida irridens notavit;
  - Gloria spiritui Aryan!
  et etiam nudum calcem premet et piscinam Sovieticam interficiet. Et trepidi;
  - Ad novas copias!
  Id ubi lacus magna vis venit.
  At contra, puellae Sovietes pugnant. Et bellatores Russiae etiam nudipedales sunt.
  Praelia sunt atrox, et Fritz procedunt munimenta cingunt. Sed res non satis ex instituto procedunt.
  Elizabetha excanduit, ab IS-2 in hostes concisa est;
  - Pro Patria, - Mater nostra!
  Ekaterina notatur, hostem stupri;
  - Pro mutationibus nostris, pro Russia!
  Elena quoque trepidi rapit et cellae in hostem;
  - Et omnia Russia superant!
  Funereum donum exitium misit Euphrosyne nudis digitis, et pipiabat;
  - Pro Patria!
  Quatuor in IS-II exarata sunt et satis accurate accensa. Et satis accurate hostes vehementer feriunt.
  Germani pergunt perrumpere. et in pugnam movent partem.
  Iam aestas est et frons proprie putri est. Puellae pugnare pergunt et summum genus ostendunt.
  Ad haec verba Elisabeth admonebat. Post a relative et non nimis felix hiems, res in frontes pejores erant. In Kursk, obstante numerorum superioritate, copiae Sovieticae magnam cladem acceperunt. Etiam nunc, pugnatorum offensa prope Voronezh, quae relative feliciter incepit, deficit. Germani novissimum agmen interfecerunt. Nunc puellae in piscina se recipere debent.
  Sed tamen bonum est cum tantum feminae in curru olfaciunt tam suavem odorem, non sicut homines sudantes. Et turba eorum ita bene ordinata est. Quatuor admodum speciosa irrepserunt.
  Elisabeth firmiter dicit:
  Vincemus, certo scio! Regredientes etiam in extremos orientales!
  Crine canneo aurora percussa recumbit, Excidit in aquam crus, vultuque subibat, Milite cantu respondit;
  "Ad oppugnandum denique dati sumus!" Nostras tolle palmos et sanguinem! Sed meminimus quomodo sol occubuit ac prope orientem incidit!
  Ekaterina et Elena in choro responderunt:
  -Bene dictum!
  Nuda bipes Aurora in soluta addidit:
  - Tota Europae opera pro Nazis, immo plus in Africa. Sic nos levare gravissimum barbell!
  Elizabeth discalceatus aquam pugno tundebat;
  - Legamus et divellemus! lamque satis est! Iam in piscinam surgit et rursus!
  Pulchri- tudines non objecerunt. Sudore ex validis, sient corpora abstersa et bene. Luxuriosa coxis et angusta renes Puellae, et premunt venter cum subsidio. Vere sunt sicut statuae antiquarum dearum. Crura autem tam graciles sunt, simulque musculares, globi et ferri filo musculorum sub cute olivae volvuntur.
  Dicunt de puellis talibus: equum admisso cessabunt, tugurium ardentem intrabunt!
  Etsi piget ad piscinam calidam redire. Elena e situla in arma spargitur ut currus saltem paulo frigidior fiat.
  Elizabet vehementer hoc notavit:
  - Quomodo viri paludati in loculis tam ferro dimicant? Et paene nudi sumus!
  Aurora excalceatus, dentibus ingentibus et margaritis, ridens erupit;
  - Assentior tibi valde interesting idea - mittere bikini sub Lenda-Lease!
  Ekaterina irata respondit, pede nudo crepitus in erucae piscinae;
  - Immo mirum. Minimum vastitas fabricae, ambitio maxima!
  Elena, etiam vellicatio, tantum hoc tempore, pectore, coaxare;
  - Utilius esset si piscinam extra misissent! Vivamus vel!
  Elisabeth discalceatum insulse dixit:
  - Imo rudera habent obterere!
  Crine cana scandens turrim Aurora;
  - Non realiter! Novissima "Ecclesia" est valde bona, praesertim in armis!
  Flava Elisabeth frontem sulcaverat, et quaesivit;
  - Nonne Churchill equitastis?
  Igneus diabolus in susurro respondit:
  - Non! Sed fortuito comperi eum armaturam frontalem 102 - millimeters habere!
  Pulchra Elisabeth faciem evolvit, percussoque venustate, digitis in armatura triginta quatuor nudis, notavit:
  "Bis grossum nostrum?" Hem, quam bonam opinionem!
  Elena, sedens in sella aurigae, quaesivit;
  Quid de gente tormentarii?
  Nuda pedem Aurora respondit honeste;
  - Non scio... Sed verisimile est vel 75 vel 76 millimeters. Proxime comparandus est nostro.
  Aurora discalceata, ut torrens insedit, dixit;
  - Ita fortasse incessus effectus est peius?
  Aurora pedibus nudis humeros lacertis fortes obiecit.
  - Forsitan ... Sed Britannica iam 600-horsepower machinam Meteororum habuit, ideo non puto piscinam Churchill machinam esse loculi!
  Pulchra Elisabeth quaesivit aliam quaestionem:
  - Et quaenam sunt nostrae explicationes novissimae?
  Cana Diabolus affectuosa voce cecinit:
  - Est magnum secretum... Credis an non?
  Elisabeth quatiens nudos pedes, canora voce respondit:
  - Utique credo! Pro talibus quaestionibus, valde simpliciter potes... In castra crepitant - ubi ursus parvus albus est!
  Elena nudis pedibus, incipiens curru, animadvertit;
  - Rumores sunt monstrum mox apparebit - septem sclopeta, et duo immissi erucae sicut in Katyushas.
  Ignea sibilabat Aurora caput.
  - Immo tale monstrum ne circumspicias quidem!
  Elena pompose dixit:
  - At quomodo nocebit!
  T-34-85 Apronius. Habui vocem meam ut supra machinam clamarem.
  Senior Elizabetha locumtenens ingemuit;
  - Audivi novam cito venire, cum armatura densissima, et duobus tormentis. Ita Germani Khan erunt!
  
  
  Discalceatus Aurora iocans cecinit;
  "Cisternam effodiemus, iterum in duabus normis occidere incipiet, te khan praebere incipiet ad cimiteria!"
  Quatuor autem ex eis ridentes. Raeda gradatim celeritatem sustulit. Quamquam fabulosus omnibus triginta quattuor et T-34-85, difficilior erat piscina ad depellendos. Praesertim variae machinae magnae conatum requirebant. Fortis Elena pedibus nudis obtexit, interdum rufo adiuvit pede. Sed arca ipsa frangere potuit.
  Ergo "triginta quattuor" non supponunt in maximis armis. Tardius igitur piscina movebatur quam potuit. Et periculum erat quod interdiu, notoria "rerum", Yu-187, et TA-152, periculosissima bomber dive invenit.
  Discalceatus Elizabeth hoc intellexit, et expectat ut ad silvam velocius perveniret. Etiam varius nec lacus non auctor.
  Sibilabat Aurora tripes carmen sub naribus nudum. Rufus semper laetis, etiam tristi nuntio traditis.
  Natasha recordatus belli initium. Accidit meridie, cum id radiophonicum edixit. Sed iam mane divulgare rumores. Inde in radio rettulerunt Germaniam URSS sine bello indicto oppugnasse. Confestim multae mulieres lacrimae obortae sunt.
  Modus populi permixtus est. Qui iuniores, et aculeo obstricti, etiam delectati sunt: Germanos in duabus hebdomadibus torquent et cymbam esse dicunt. Veteres e contra sient.
  Elisabeth quoque turbat. Frater eius maior in bello Finnico mortuus est et medius frater reversus multa horribilia narravit. Ceterum, campum Exercitus Rubri non tam altam quam augue petitam apparebat. Et hoc mandatum non est usque ad par, et multae lacus ardent sicut par.
  De Germanis praefecti loquebantur... Tamen paene totam Europam vicerunt. Et qui maior memoria primi Orbis Terrarum. Tum Caesaris copiae ad Borysthenen pervenit et Russia ignominiosa tractatum Brest-Litovsk perrexit.
  Itaque Elisabetha pedibus nudis valde perturbata est. Dilectos meos denuo sepelire nolui, ac magis etiam cum tanto hoste fortissimo cum Germania et eius satellitibus pugnare. Britannia parva spes est. Quantumvis carnivorae isti predones contra Russiam coniungerent.
  Primi dies et septimanae praenotationem pessimisticam confirmaverunt. Germani aliam civitatem succedunt. Minsk intra paucos dies cecidit. Et in Smolensk minus quam in mense. Elizabetha sponte ad frontem. Puella fortis est, et valde indurata.
  
  Casu oneraria facta est, antequam cum peditibus dimicaret. Germani progrediuntur. Pars qua puella pugnabat circumventa est. Natasha iter fecit sibi et in piscinam perditam offendit. Elena erat cum ea et simul puellae currus incipere poterant. Atque etiam eam in primam aciem induxit.
  Hoc nomisma accipiebant, et militibus piscinae decreti sunt. Praeparatio brevissima - tantum per mensem et dimidium. Puellae Moscuae tuendae interesse curaverunt.
  Iam propemodum videbatur, noster prope erat. Progressae turmae Fritz Kremlin per binoculares viderunt, suburbia capitalis intraverunt. Sed miraculum factum est.
  Hostes non solum prohibiti, sed etiam in ofFensione ire pergunt. Nemo ultimam operationem cogitavit. Sponte, sed eo felicior. Nazis subnixus, relictis instrumentis et ad litteram frigore concrescit.
  Et "triginta quattuor" demonstraverunt facultatem suam bonam qualitatem crucis-patriae. Germani in nivibus haerebant, eques commotus hostem confregerunt.
  Post minas Moscuae sublatae omnes nunc et ulterius nostros progressuros putaverunt. Nazisei autem dorsum fracti.
  Nunc autem omnia rursus diversa! Sicut in FORMIDULOSUS mediocris fabula! De shifters! Cum nigrum fit album et album fit nigrum.
  Et nunc multo peius est acquiritur. Lebetem efficit, ex quo quis exire debet.
  Svetlana piscina innitebatur. T-34-85 machina est quae, praeter calces artos, etiam talem incommodum habet ut visibilis pauper. Propter hoc, haec piscina magnam partem pugnae suae qualitates amittit. Germanus Panther-2 tali incommodo caret et per eam omnia bene visibilia sunt.
  Puella etiam in tropaeum captum ascendit, notans condiciones nautarum commodiores laborantium ac bonas Germanorum opticas. Verum, 88-mm sclopetum longe ab invalido est, et proiectum etiam ter levius est quam Sovieticum unum.
  Diabolus etiam rubeus incumbere conatus est. Sed paulum angustum est duabus puellis ut per unam fovit prospicere. Dis inceperunt.
  Dure fremuit Aurora nudis pedibus;
  "Hoc est adhuc locus meus!" Tu es carnifex et ad aspectum sedere debes!
  Catharina abripitur;
  - Immo videndum est omnia! Et tu melius nosti locum tuum!
  Puellae pugnare coeperunt. Corpora nervosa texta, perusta sient, lacerti validi. Etiam e conatu lapsae sunt.
  Clamavit Elisabeth, deinde utrosque nudis pedibus unguibus extraxit, eosque mitescere cogebat;
  - Non solum Germanos occupant, sed etiam pugnare debes! Serva ardorem tuum pro Nazis!
  Puellae inter se constrictae cessaverunt, sed ad ducem in choro conversa sunt;
  - Quomodo sequi possumus?
  Elisabetha a Solone facta (erat enim tam clarus Solon senator!) sententiam;
  - Exis vicissim!
  Lubenter Aurorae nudum pede carpit iter ;
  -Et flava decipiet!
  Catharina irata respondit:
  - Si tacuisses, impudens!
  Elisabeth murmuravit;
  - Vixi! Aut ego te pullum tibia verberabo! Amicum tuum ex mandato meo mutabis!
  Puella linguas sibi mutuo ostendit et... simul in macello pendentes manserunt.
  Dixit Elisabetha nudis pedibus in sono frigido;
  - Tu rufe sedens, Svetlana manet!
  Igneus vero Augustinus indignatus est;
  Diu hic fuit! Modo ostendit! Quam in theoria mutare debeo!
  Elisabeth, voce elevata et emissa metallo, fremuit:
  - Imperatoris in bello iussus non agitur, sed exercetur... An ego te verberare debeo?
  Diabolus flammeus sandalium in angusto turri fervido invitus abscondit, murmurans;
  - Praeceptum ab imperatore in bello, quando glandes sibilat! Pleni amoris et magni pretii, sacris Russorum militibus!
  Elisabeth risit. Certatum est, et mox silva, et latebunt tuto. Hic ecce vigilans Catharina subito exclamavit:
  - Ante Germanum in piscina!
  Nunc hoc grave est... Praeterea Elisabeth timebat non tam pugnae piscinae quam rei quod fascist vocaret impetum aircraft in radiophonico. Sed spes est Fritz non volitare propter piscinam solitariam Soviet.
  Etsi Germanus post acervum feni veteris latebat, Catharina eum videre curavit. Erat Panthera-2, et in modificatione novissima cum rostro longitudinis 100 EL. Caliber idem 88 mm est, sed rostrum velocitas proiecti multo altior est.
  Panthera-2 in priori modificatione non amplius quam 1000 metrorum ad distantiam perrumpere potuit, et postea in fronte non certo. Sovieticus triginta quattuor theoretice usque ad kilometres in tabula potuit attingere, sed in praxi ex quingentis metris. Sed tempus fere etiam dissident. Et melius Nazis bene habent.
  In omni periculo, Elena ultima calces cum nudo calcaneo vertitur. Triginta et quatuor clarius sonabant, ita ut manus eorum tenerentur, et ipsa piscina quatiebatur. Nunc autem multo durius feriendi sunt. Germanus stat et currus Sovietici exspectat.
  Facilius est scopum stationarium ferire, sed cum raeda tua sic tremit.
  Descendet Ekaterina, nudoque pede Aurorae Auxilio tendit, primosque accendit ignes.
  Testa Germanica decem metra antecedit.
  Duriter monet Elizabeth nudis pedibus;
  - Cave! Reliquit multos ammo non habemus!
  Ekaterina, casualiter nutans caput flavum, respondet:
  "Est iustus a sighting offa!"
  Nuda pedem ridens Aurora canebat;
  - Cras melius quam heri! Cras melius quam heri erit! Salve sol!
  Ekaterina nudula dixit parum sono, sed plane;
  - Recede!
  Puella iterum petere conatus est. Germanus longe aberat. Etiam improbabile est tormentum Zis-85 eius 60 millimetre armaturae tam longe transfigere. Nazi nondum iaciebat, sed scopo cepit. T-34 parva clypeo turris parva est. Difficile est e longinquo ferire, praesertim cum piscina rapida ut illa irruit.
  Catharina nudis pedibus haesitavit. Nunc iace vel postea propius accedens. Triginta quattuor quassat in motu, et impossibile est accuratam visionem accipere. Aut desinere debes, aut satis accurrere, aut magis desinere.
  Elena pedibus nudis, pugnis tetendit;
  - Pro patria sancti gloria!
  Denique Ekaterina nuda pedibus decernit et propagines. Proiectum veru e dolio. eum puella comitatur mentali.
  Iam propius, circiter metra unum et dimidium, a germanicis. Considerans quod triginta quattuor difficile est videre a visu, hoc cum effectu. Aurora dimidiata, quae momento iactu procumbebat, latrante voce magna;
  - Prope paulo plus!
  Murmuravit Iratus Catharina;
  - Fere non computat!
  Cana Diabolus cooed;
  "Führer ferrum in facie dabimus, aliquo pacto!" Nunc exigua sumus sicut, paulum insanimus!
  Impatienter Catharina speciosam impulit in pede suo;
  - Tace, si potes!
  Aurora discalceatus ingemuit;
  - Lateres!
  Postremo Germanus eum stare non potuit, accensi ... Testa cum sibilo periculose prope currus volavit. Sed Fritz non percussit. Quid cogitabat? Tantasne pulchritudines in raeda vel mechanice accensis sedere suspicaris? Panthera-2 turrem imperatoriae habet et bonam visibilitatem. Quarto et quadragesimo anno haec piscina maxima mole facta est. Auxiliante Germani maiores successus successerunt, fines ceperunt intra quattuor fines Germanorum anni MDCCCCXXXVI et in quinque tantum mensibus.
  Piscina plenam sufficientiam ostendit. imprimis contra IS-2. Exeunte anno quadragesimo quarto, optio apparuit longitudinis dolii cum longiore, et ideo velocitas initialis proiecti. Germanus hostes ferire expectat, quamquam triginta quattuor currus problematicus est. Interdum Russi ex longinquo ferire ac movere ac procurare. Inimicum abi- gendum est sicut musca.
  Elisabetha nudis pedibus, animadvertens se semper casum feriendi, susurros;
  - Lenin, factio, Komsomol!
  Furiosa cogitatio per mentem meam emicabat, cur non ad Deum convertis? Sed membrum Komsomol non creditur credere in Deum. Et generaliter si est, cur haec omnia admittit? Haeccine impietas curans Creator permitteret? Quid de senectute et morte?
  Paene nuda, Elisabetha fortasse plusquam mortem timuit senescere et deformis fieri. Quam unaesthetic hoc est. Et quidem, si ponatur hominem esse mortale causa progressus et progressus, tunc deformet homines senio aliquo non alienum. Et ubi aesthetica creatoris? An vere similis est aniculae rugosa et gibbosa?
  Pulchra Elisabeth non potuit hoc explicare et concludi - Deus est hominum inventio! Nam vel dictum eros. Forsitan tempus erit, quo aliquis ad hunc gradum explicabitur, ut mortuos resurrexerit! Et tunc qui in bello mortui sunt clara communitate in mundo renascentur!
  Susurrat Elisabetha nudis pedibus:
  - Deus faxit victoriam factionis nostrae athei!
  Pulchritudo Ekaterina sedata et accensa tertio tempore ... Testa armis ferire visa est, sed iterum praetervolavit. Sed Germanus plantavit... Damn, ferite!
  Turris mota est, tinnitus auditus est. Feliciter, prona armatus iactum divulsus est.
  Maxime autem, ab honesto adhuc intervallo, Fritz piscinam rapidam cum parva turricula ferire curavit. Et hoc significat quod peritus amphorarum ibi sedet, et deinde tempus ne ducat...
  Aurora automatice proiectum inseruit. Katherina conversa est cum oratione ad ... Artemis! Dea venationis in hoc casu aptissima visa est. Et puella calce nudo pede in angulo acuto. Ekaterina nudis pedibus animadvertit se cum irata est, melius iaculatur. Et clausit oculos, intuitu intuitu confisus.
  Quartum iactum...
  Elisabeth discalceatum leniter susurrabant:
  Velamen est caligines coeli.
  Et seminudus Aurora rursus ab tergo Prospiciens fovit, clamavit ;
  - Prorsus in oculo tauri! Percute turrim!
  Testa Germanica piscinam ad confluentem perrupit. Ignis erupit et pugnae ornamentum discerpere coepit. Hic rufus, non inepte, inquit;
  - Felix! Et modo ex quarto!
  Elisabeth pedibus nudata bipes corripit Aurorae crinem;
  - Tali trepidatione, et non malo! iiii tendo!
  Repente Catharina discalceatus cedit cum rufo;
  - Non! Illa dextra melius fuit primum ferire!
  Elena paulum retardare coepit, vectibus nudis pedibus quam aequaliter movere conatur. Triginta quattuor retardatur. Lacus rudem exterius spectavit, sed efficaciam in usu ostendit. Turris Germanici penitus avulsa est, et alveus a detonatione in duas partes scissa est.
  Elena paulum retardare coepit, vectibus nudis pedibus quam aequaliter movere conatur. Triginta quattuor retardatur. Lacus rudem exterius spectavit, sed efficaciam in usu ostendit. Turris Germanici penitus avulsa est, et alveus a detonatione in duas partes scissa est.
  Sed adhuc unus Fritz e curru exire curavit, et post frutices abscondit, simulans se mortuum esse. Elena iussu Elizabethae lacus substitit. Aurora dimidia et Ekaterina ex triginta quattuor prosilierunt. Rufus prosiliit ad Germanos, miram virtutem demonstrans, eum manu una torquem levavit. Sed fascist statura non parva. Hoc vere est quidam haedus, infantis facies, corpus tenue, etiam barba nondum perrumpentis.
  Muscularis rufus quaesivit in German:
  - Esne talis rudis dystrophica, an vere schedula es?
  Timuit puer timide;
  - Non sum haedus. Jungvolk sum, amet in piscina habui!
  Ridens risit Aurora bipes;
  - Ex Jungvolk? Cur quattuordecim annos non habes?
  Adnuit et puer respondit;
  "Undecim tantum sum!" Avunculus meus me ad equitandum suscepit. Noli me mittere in Siberiam! Et puer vacillabat.
  Discalceatus Ekaterina, quae Germanica satis bene intellexit, suadet:
  "Forsitan puer noster eat?"
  Igneus Aurora suos ferociter aperit dentes ;
  - Sit Germanus ad tuum? Numquam!
  Mella flava guuner rationabiliter perbibetur;
  - Si talem scutellam in vinctum attulerimus, omnes nos derident!
  Dux quoque Ekaterina incubuit et puerum intuens dixit:
  - Genus invalidi. et puella Germanice petivit. Esne verone Jungvolk?
  Puer respondit;
  - Ita Milady...
  Catharina logice dixit:
  - Si eum nobiscum accipimus, eum in bonum orphanotrophium mittere possumus. Et si nos ad nostra dimittimus, vide ad puerum et interficient eum!
  Ex improviso Aurora pedem nudum objecit;
  Ubi vidisti bona orphanotrophia? Ego ipse sum orphanotrophium, et appuli coloniam illaeciorem, et volo dicere nihil interest!
  Catharina ad Auroram se convertit et fremuit;
  - Rufus es in adolescentulo sedens? Semper id suspicatus sum!
  Inpressit nudo pede, contemptimque premens Aurora ait;
  - Colonia nostra adeo impiger erat ut fures in ea non essent! Velut auctor sed severissima disciplina. Nescio linguam latronis quidem!
  Katherina cum hoc consensit;
  - Contingit... Coloniam quoque visitavi, et ibi omnes discipulos tam excultos et accuratos, ut raro tales in castris reperias. Bene, bene, fortasse puer Germanus nobiscum exector fiet, et humanius eum dimittet!
  Nuda tripes Aurorae torva subibat et suggessit;
  "Fortasse nobiscum discedite." Sit filius legionis, eum linguam Russicam docebimus.
  Elisabeth uidet seminudus Aurora, fremit;
  Ludibrio egesne?
  Rufus aspere notavit;
  - Et quid nobis turpius quam in fascisto catulo vivere?
  Ekaterina accidens in oleum motorium effuso calcavit et iam nudam et ornatam pedem in herba tergebat. Sed pertinaciter pulvis haesit. Gubernator puellam Auroram sustentabat;
  - Imo vere melius nobiscum erit puer quam cum hac bestia Nazi! Parvus est, macer, in piscina quadratus! Docemus eum pugnare et facinora facere!
  Elisabeth triste dixerat:
  - Triginta quatuor et sic angi pro qua- tuor piscina. Et tunc puerum plantabis. Sed non fringilla justo. Tunc omnia foeda de nobis loquentur!
  Pulchra Aurora rubens irata notavit:
  De aliis nimium male existimas. Integer non!
  Elena quoque de piscina innitebatur et sibilabatur;
  - Puellae, simul vivamus... In fine, utrum puerum relinquamus, non est nobis iudicare, sed pro unitate imperatoris... Age, nunc, puerum nobiscum duc et aura aura !
  . Capitulum #3
  Elizabetha nudis pedibus invitus adnuit et fremuit;
  - Hunc tu aspicies, tribunus nos portari vetat. Hoc bellum est, non Donec!
  Discalceatus Aurora manum puero extendit et in pura Germanica dixit:
  Nunc mater tua sum! nobiscum vives et manducabis!
  Puer plorans respondit:
  - Nihil opus est, matertera, domum ire volo!
  Crine rubens Aurora movit caput minax.
  -Not! Captivus noster es! Si in Siberiam ire non vis, nobiscum eris!
  Lacrimas prorumpere cupiebat puer, sed per laborem voluntatis lacrimas retinuit. Et homo non visus est flere. Katherina puerum in ulnis assumpsit et ad currum eum portavit. Immo quinque ex nostris in piscina referti facti sunt. Puellae non parvae sunt, et raeda angusta nimis est. Germanus homunculus quietior aqua sub gramine sedebat.
  Lacus in silvam compulit. Et iustus in tempore, duo clarissimi Yu-187 impetus elit mox volavit. Per se, haec aircraft non est nimis terribilis in proeliis aere, sed bombs accuratissime iacit et etiam piscinam separatam ferire potest.
  Elisabeth risu dixit:
  "Et prope tempus amisimus propter hoc puerum. Ipsi nostros cisternina dilaniabunt.
  Catharina parvipendens.
  - Lacus duellum cum pari fere adversario vicimus, ac velut jaculator peritus. Antea etiam nonnulla tormenta evulsa sunt et superfuerunt. Certe non omnes nostri socii fuerunt fortunati!
  Intuita est corpus eius Elisabeth, et dixit:
  - Omnes quattuor nostri tam leves sunt, sine cicatricibus... Utcumque fortuna nos ulciscitur!
  Caput nudum quatit Aurora bipes.
  Plerumque bonum principium significat bonum finis. Sit licet, vivimus!
  Ekaterina nasum unguibus nudis pedibus attrivit et suggessit:
  "Fortasse desinamus et morsum edamus. Non mane comedam!
  Elisabeth consensit;
  - Eamus! Simul puerum tuemur!
  Prandium modestum fuit: axungia, panis et cepe. Parum erat ut quisque exercitus cibarium in villa reciperet. Puellae comedit et puero dat. Apparuit adhuc timens et comedit nisi tenuem frustum salsae et panis. Catharina vero plus lac, licet acetum, invenit.
  Post cibum, puellae solvuntur et cantant...
  Puellae colliduntur pro Russia pugnant;
  Isti sunt superbi et filii Svarog ...
  Pulchritudo nostra cum tormento tormentorum tam apte pervenit;
  Satanae servi nos frangere non poterunt!
  
  Pugnavimus fortiter, pugnavimus contra fascismum;
  Vincemus malum Wehrmacht, quamvis fortis sit inimicus.
  Communismum credo mox videbimus;
  Aurea fronde, nitet ab acerno.
  
  Non est patria melior, communismus pulchrior;
  Ut patria nostra fulgeat irradians.
  Felicitas volucris veniet super tellure levis;
  Et verum cito veniet somnium melioris vite!
  
  Crede Russiam nostram magnam felicitatem fiet;
  Maria regnabit, Lada mater Deorum.
  Sedabimus inferni Wehrmacht irruptionem feram;
  Et ne opus est verbis extra ac memoriter!
  
  Inimicus cor puellis evellere non poterit;
  .
  Vocem pulchri- tudinis optime novimus;
  Et nos multitudines fascist incidere poterimus!
  
  Cognoscimus nos sodales Komsomol numquam renuntiaturos;
  omnes Nazis ferro acuto .. .
  Aurea luceant facies puellarum nostrarum;
  Et fascist percutiemus pugno in facie!
  
  Per duras ruit nuda pedes puella nivibus;
  Fulminis e machina sclopeta.. .
  Tu fascists solus habes, ut te submergas;
  Quia patria praesidium est monolith!
  
  Vincemus fasciculos, licet habeant pacis potestatem;
  Avunculus Sam cum Fritz in hac pugna ludere constituit .
  Ab Adolpho idolum sibi fecerunt,
  Et nunc contra eos habet exercitus Russicos!
  
  Hic fervet mala proelia, in proelio huius Komsomol membrum;
  Nazis, licet dispari certamine, opprimunt.
  Vox puellae de argento sonora est;
  Pulchritudo non succumbet Hitler-Satan!
  
  Nostra Russica communicatio est continenter vincere;
  Etsi fascist armada non novit numerum ...
  Et nos Adolfus in dura maxilla dura percussus est;
  Labor Moscuae milui cessit!
  
  Iam nives sunt, et puellae nudae sunt;
  nudo calcaneo quasi vestigium leporis micant .
  Komsomol membra in proelio concurrunt;
  Crede quod hostes auroram non videbunt!
  
  Fascistae non dant in bello misericordiam;
  Eorum exercitus erit in inferno, sicut diabolus in igne.
  Praemia de manibus Jesu accipiemus,
  Valde feroces erunt, puellae Russicae ursi!
  
  Si opus erit, vertemus, omnes montes nive operiuntur;
  Et stamus in universitate lucis paradisi communismi ...
  Aperiens nobis feliciter ab Aurorae sclopetorum sclopetum;
  et truculentus fascismus in gehennam missus est!
  
  Stalingrad non succubuit,
  Etsi multitudo ferro et inferno erupit...
  Puellae tasque nudis pedibus proiecerunt;
  Quia materna Komsomol membra una est!
  
  Berolini erimus, etsi difficile est, credo.
  Nazis habent Pantheras, Tigres, Leones, Ferdinandum!
  Puella catenam scapulam traxit;
  Quia membra Komsomol in proelio ferox ingenii sunt!
  
  Cor puellae Iesu datur;
  Item, Lenin et Stalin in flagranti fide vivunt...
  Ut nulla sint peritiores dubitationes;
  Firmiter ac fortiter dicamus Adolphum esse kaput!
  
  Draconem Praesidem gladiis comminuemus;
  et catervam eius delebimus in saecula ...
  Fascismus turbas puellarum pedibus calcabimus;
  Fiat lux, somnium sanctum.
  
  Libertatem, cogitationes et affectus;
  Ita ut stella luceat sicut sol communismi ...
  Quia polentam habebimus cum butyro tam crasso;
  Aeterna iuventus sororis nostrae nos in aeternum fiet!
  
  Lux hic veniet, patria rutilabit.
  Patria gloria nobis erit in saecula .
  Stabimus in summo, communismum creditis;
  Fortitudo animi Russici, cognoscite pugnatorem magnum!
  
  Hic Russia benignior et pulchrior fieri paratus est;
  Et adiuva totum mundum ad beatitudinem paradisi .
  Possumus etiam oras superare mundum ;
  Mundum sine ore ad felicitatem virium adduc!
  
  Sed Russia sub planta mali Reich non erit;
  Quia verum ingenium ad pugnam habet .
  In choro puellarum nostrarum, ad illud horologium;
  Quid faciet decor cuiquam eventum credere?
  
  Mox veniet radiis tempora solis;
  Cum gloria Patriae magnifice florebit .
  Exercitus noster egregie pugnat cum Wehrmacht infernali;
  Et delebit turbam fritz mali!
  
  Ave Sancta Lada, Mater Dei nostra;
  Genuisti Perun et Yaril centuriae.
  Spes polenta fidem non recipiet ;
  Si multum habebis, verba non sustinebis!
  
  Magnus princeps Stalin,
  Lenin ei sapientissimum iter Eden... legavit.
  Quia Joseph dominator luminis;
  Ac momento aliquod ad homines specimen!
  
  Nazis non poterit stulte patriam;
  Mosquae ex Volga ex Sibiria.. .
  Credo in ea victurum esse - Russi sub communismo;
  Et potestas Adolfi - delebo puellam!
  
  Mox erit victoria, verum sicut sol;
  Mox erit candor , quasi radii quasar .. .
  Et crede Russiam, communismus explicabitur;
  Bene, si mihi non credis, melius occlusus es!
  
  Scientia cito mortui communismi resurget;
  Tam magna quam.
  Vincemus fascistos bonis spiritibus.
  Non inferamus in tentationem sacculi aurei!
  
  Denique haec infernum temporis est;
  Puellae Berolinum in rubea intrabimus...
  et immensa onus finiet;
  Quia laetitiam nostram cum pugna capiemus!
  Elena una cum omnibus ad tempus cantavit, sed tunc machinam incepit, et iterum murmuravit currus. Haud facile triginta quattuor machinas insequentes effugere. Pellentesque et magna incommoda.
  Communicatio radiophonica non operabatur, et tu modo orientem trudere debebas. Fere caeca moveo. Elizabetha seminudus subinde de machinula incumbebat. Conatus ibi pervideas et Aurora rubens. Et fatigata est Katherina ex calore et obdormivit puella.
  Puer in uno loco sedit et nasum quoque mordet. Elisabetha ex altera parte cogitabat quo se reciperet. Ideae plurimae fuerunt. Sed quem ducet ad salutem?
  a Nazis capi nolui. Elisabetha seminuda iam viderit quid hoc exemplo Dariae refertum sit. Infelix in explorando escensione deprehensa est. Hanc primum Nazis induerat et flagellis penitus laceravit. Tum per nivem in proximum vicum discalceati sunt. Ibique congelidis pedibus carbones saltare coacti sunt.
  Pauper Daria magnum dolorem percepit. Tunc posuerunt eam in eculeo et eam pene nudam suspenderunt donec puella ex frigore mortua est. Et recordatus est Elisabeth se expectatos esse in captivitate, et tormentis et suppliciis.
  
  
  In universum mirum est talem excultum populum Germanos evasisse, simpliciter supernaturaliter crudele. Ipsa Elisabeth dimidiata mirabatur quod Nazis simpliciter nulli misertus est. Etiam infantes excruciati sunt, quod mirationem attulit.
  Praesertim cum praedones hamatis, candenti filum, vapulant. Brr! Habentne Nazis lapidem pro corde?
  In motu, puellae complures milites Sovietici per silvam iter obnixi viderunt.
  Pulchra Elisabeth piscinam prohibere iussit et militibus offerri obtulit. Sic locus intus non erat, propugnatores turresque et pictas sederunt in armaturas. Manus etiam tenuere ne excidant.
  milites adulescentes paene omnes ne setae quidem erant, sed maior ceteris maior. Aurora nudis pedibus, quasi canae feminae temperamentalis, pugnatoribus amas coepit. Illa etiam manus pulcherrimas accepit et in pectore suo posuit.
  Elisabeth vehementer clamabat ad bestiam rufam:
  - Tacete!
  Juvenis, erubescenda manus movit, et seminudus Aurora ingemuit ;
  "Nonne tu horum puerorum, qui muliebris affectionis consuetudinem amiserant, doles?
  Pulchra Elisabeth, molliens, respondit:
  - Sed hoc ante omnes ne facias... Cum nemo videt, tunc fac quod vis!
  Nuda bipes Aurora coxas in labore quassavit. Propinquitas, formosos iuvenes excitabat. At rubor, calidum possidens sanguinem, Sensit dolorem quod libidini tigris nunc satisfacere non poterat. In uno bikini, etiam Catharina excitata est, virum voluit, sed scivit se regere. Etsi iam se juvenum stravit in armis. Hic est levis superciliis nigris. Cum noctu desinunt, tunc...
  Elisabetha nudis pedibus in se quoque desiderium percepit, sed educatio membri Komsomol contra instinctus bestiales reclamat. Non potes amare modo cum prima persona quam convenis, quia bellus est. licet jucundum sit.
  Elizabeth has cogitationes a se abigit, sed quo magis temptat eo plus vult. Fortunate alius piscina Soviet praemisit apparuit. Porro de magnitudine et figura dijudicans - KV.
  Puella distrahebatur, et Aurora pedibus nudis, quia radio non operabatur, vexilla signabat. Illa ex piscina Sovietica respondit. Similia omnia in ordine sunt, mox boiler relinquemus.
  Solus Elena perterritus vidit - ne cibus satis esset.
  Puella flava clamabat ad rufum;
  "Signum ut cibus egeamus."
  Signum dedit Aurora nudo pede. At illi responderunt ei. Copiam plaustri mox percutiet et melius erit. Militis adhuc imberbis os permulsit rufus et acrius labra impingebat. Erubuit rursus adulescens. Maior, torva, quaesivit;
  - Cur me basia?
  Dimidiatus Aurora inepte respondit;
  - Senex es!
  Maior cum contumelia in voce respondit;
  "Tres et triginta annos natus sum. Age Christ!
  Contemptim spiravit Aurora bipes ;
  - Non credo in Deum! - Sicut dixit Lenin: Deus est illusio, sed haec illusio perniciosa est, mente ligat!
  Maior, cum tristitia in voce, objecit;
  - Nec Deo nec credebam, sed tale mirabile mihi evenit ut hoc modo intervenientibus superiorum potestatum exponi possit!
  Diabolus ruber incredulus fuit;
  - Omnia ex positionibus materialibus explicari possunt. Vos iustus postulo ut ad cognitionem pertinet.
  Maior humeros humeros deiecerat, comae iam canescentes erant, et vere videbatur esse annorum saltem quadraginta. Aurora adhuc nudis pedibus praetulit latinas iuniores. Et non erat nimium studiosus in maiori, ut homo. Tametsi curiosus quid insolitum vidit? Fortasse infernum?
  Parte teli nudum sola Aurora acuto cucurrit. calcaneus titillatio factus est, et species ignea risit.
  Deinde quaesivit maiorem;
  - Et quid vidisti?
  Improviso respondit;
  - Scis, Dicam hoc in proximo conventu!
  Seminudus Aurorae dubitanter innuit;
  "Sed et te possunt occidere, non possunt?"
  Maior cum certa indifferentia dixit:
  Hoc igitur fatum est! Similis est tibi pulchritudo!
  Respondit rufus gravissime:
  "Saga sum, et veneficae in bello non moriuntur!"
  Maior exarsit ridens et permulcet igneum puellae caput;
  "Atheus maga... Ita interesting!"
  Nuda pedem graviter respondit Aurora:
  - Non impedit! Praeterea non credens in inferno, quanto fortior es in veneficiis!
  Maior adhuc aliquid respondere voluit, cum tres testis piscinam ante KV percusserunt. Diligenter dissimulato Germani insidias ponunt. Praeterea una piscina novissimam modificationem "Panther" -2 cum tormentis longis dolatis 88-mm, quae armaturam frontalem IS-2 e longinquo penetrare potuit. Iterum puellas impari praelio committere. Sed, ut videtur, talia sunt sua fata - pugnare ac vincere! Et contra hoc ne fortiter quidem fieri potest.
  Quanquam, cum in hoc vincis, turn omnis venustas ! Nolite timere!
  Elisabeth nuda tripes voce sonora canebat;
  Fascist lachrymis humeris carnifex;
  Hic equuleus, forcipes, terebrae prope!
  Animi corpus claudum vult;
  Monstrum exiguum, sed frigus vultus!
  
  naves in mari pecuniam pollicetur;
  Quid etiam titulus potest dare!
  Tu vero ad lineam;
  Post, pro eo mortuus es et ludus!
  
  De negotiis nostris cognoscere cupit;
  Quid novum est in vinculis pauperis alligare!
  Ergo ego magnanime valeo;
  Oblivisceris patris ac matris etiam!
  
  Patriam autem firmiter serviemus;
  Frangi crudelitate carnifici non possumus!
  Flectit ramus a flatu venti;
  et infantes nudi clamant!
  
  Ita primam perii difficilem;
  Sed Deus omnipotens dabit occasionem recuperandi!
  Tum egomet ad pulsandum hostem mittam;
  pugnus meus reptilium firmiter maxillabit!
  
  Mater mihi tantas vires
  Ut dolor omnis cruciatus vincere possit!
  et exi de sepulcro isto;
  Ut non ursi, ursi iracundi!
  
  Paulo plus et salus prope est
  victoriam de hostibus consequemur!
  Vivere sub lumine communismi;
  Ut Sol auro domum inundat!
  Quid de talibus puellis milites Exercitus rubri hostibus resistere possunt. et fortiter pugnabunt.
  Nihilominus Nazis iterum in Stalingradum irrupit et acriter proeliis in Volgam geruntur.
  Puellis et hic pugnant heroice. A cohorte immortali vera sunt.
  Exempli gratia, Alenka in scopo desperatus est et sarcinam explosivam carbonis nudis digitis inicit, Pantheram super volventem.
  Et hoc modo pugnatum est in extrema parte civitatis, quae est crudelissima.
  Anyuta, jaculari apud Nazis, stridore;
  - Temporibus communismi gloria!
  Et Alla cum papilla coccinea bazooka puga premet et confidenter hostem ilico feriet.
  Tum pipiat;
  - Invicte noverca;
  Invicte heros Stalingrad ...
  Incurvata omni tempore
  Apud nos, Russia sancta terra!
  Maria pipiabat hostes caedendo et nictu;
  - Gloria Sanctae Russiae!
  Lepide Olympias respondit Germanos falcare;
  - Pro USSR!
  Die 2 Septembris 1944, acriter explicata sunt proelia pro urbe in Volga. Mulierum phalanx pellentesque sub duce Natashka Kaktusova locum defensivum in ruinis in vico Volodarsky suscepit. Puellae cum tormentis et sclopetis machinis, tasque fasciculis constrictae, post ruinas absconditae sunt.
  Ipsa Natasha tunica maculosa est super nudo corpore, denique braccas et discalceatus. Pulchra et curvy puella, validis coxis, lumbus tenuis, tonsus brevis sub cistae dimidiae. Facies valde expressa, mento virili, oculi caerulei late distincti. Crines pallidi cinerei cum pulvere, pectore alto, duro vultu. Dux Natasha plus duobus annis pugnatum est et obstante iuventute multam vidit. Crura puellae in plagis et livoribus conteguntur. Puella mobilior est nudis pedibus quam aspera et informes ocreas movere.
  Nuda solo tremulo tenus sentit humum, propinquitatem cuniculi admonet et patientiam mater ipsa adiungit. In una parte, obdurati sunt pedes puellae, et non timuerunt calidum metallum, aut acutum rudera ruinarum, sed ex altera parte, sensus et flexibilitas non perdiderunt, monentes per fremitum motus. lacus.
  Dulcis Natashka grenadam tenet cum sarcina explosione illi alligata. Perrepere necesse est ad piscinam Germanicam formidabilem "Lion", vias cum tormentis machinis rigans.
  Mirabela iuxta eam reptat. Item discalceatus, sic omnes puellae ex phalange facta sunt ex ocreis, imitantes ducem suum. Pulvereas plantas acuunt cum puella quadrupedum repit. Capillus flavos Mirabelae nuntius est et longus... Paululum frizzum. Statura est ipsa puella gracili, tenuis, parva. Potest etiam falli puella, scapulis angustis, et quasi magnum caput.
  Sed multum iam Mirabela expertus est. Captivitatem fascistam visitare curavit, crudelibus cruciatibus et cuniculis superstitibus, unde quodam incomprehensibili miraculo elapsus est. Sed spectans eius puerilem, teneram faciem, numquam dicere potes illam fustibus glutinatam in calcibus verberatam, vena per corpus eius transiisse.
  Mirabela propagines... Miles Tertii Reich, in hoc casu Arabs, mortuus cadit, rostrum arenas et rudera suscitans.
  Natashka fasciculum tasque sub acervo labitur rudera. Nunc nonagintaton "Leo" hic repet et conflabit. Oculi caerulei puellae sicut sapphiri in facie micant, ex solis exusto et pulverulento colore.
  Experientia suadet ut piscinam bene munitam nunc mutare situm. "Leo" habet 100 mm armaturam et in angulo usque. Triginta quattuor quattuor per eam erumpere non possunt, tantum graves Keveshes casum habent. Sed brucus est finis. Summa est mobilitatis privare ...
  Svetlana incendia e machina tormentarii erupit... Miles, quid nationis, procumbit, nemo scit. Germani plurimum orientis Hemisphaerii subacti, Aryan sanguinem fovent et colonias copias in proelium mittunt: Arabes, Afri, Indi, Asiatici varii et Europaei. Polonorum numerus etiam auctus est - qui ab incunabulis Russiam Bolshevik odisse solent. Nationalistae Ucrainae, et Don Cossaci, et Chechens, et toti Caucasi Khaganate hic pugnant. Tituli totius internationalis conscriptae sunt.
  Sortes inimicorum...
  Svetlana machinae sclopetum fallaciter fallacias ignis. Fissa fere glans, atrata ex pulvere, rotundum, Calcaneum puellale. Pulcher dux etiam titillationem sensit quam prope praesens magna calla volavit. Transivit se puella, insusurrans;
  Etiam glans nobis non obstabit!
  Mirabela remittit... Alia puella Angelica - cana admodum, supra mediocris statura, et muscularis, non obstante cibaria tenuis. Pulcherrima puella, coxis luxuriosis, lumbis succincta, non latis foemineis humeris, alta ubera.
  Angelica in brevibus suis pugnat, tunica laceratur et putrefacitur in pulverem, et nova vestis per Volgam non traditur. Absit plus munitionis et cibi guttam ad fessos copias Sovieticae transferre.
  Sic Angelica fere nuda est, cruribus exarati, praesertim genibus. Punctum shrapnel plantae pedis dextri percussit, et dolet quod difficile est ad ambulandum.
  Crine, pulverulenta, prope nuda Angelica formosam contorquet, at simul duram faciem. Puella figens dicit;
  - Dominus, Moscovia et Stalin supra nos sunt!
  Quae oppugnationem Nazis abscindit, ipsa vix spatio revolvens.
  Ruinae et plateae angustae difficilem faciunt piscinas Parthorum Germanorum circum vertere. Hic prope ducenta ton "Muses" sunt et omnino transire non possunt.
  Sicut Svetlana expectat, "Lev" paulum eiecit et se in acervo purgamentorum abdidit. explosio facta est. Eruca erupit, duobus phalangis sauciatis avolavit.
  Lacus vulneratus restitit et concha e dolio suo evolavit ...
  Alicubi sonuerunt procul ruinis relictis. Flava Svetlana, anguis sibilabat;
  - Hoc mihi calculus! Aperire rationem...
  Puella capitaneus iterum repere coactus est. Germani eorumque satellites in ruderibus technicis praestantia uti non possunt. Per contumacem Hitlerorum turmas Tertii Reich in proeliis positionibus magis amplae et bene munitae in urbem coactae sunt.
  Mirabela grenade iacit. Cogebat somersaults in downed Germanorum vel Arabum volvens. Unus e Nazi militantium manum suam lacerat, et in ea custodia Anglicana circumdat.
  Mirabela cum risu dicit:
  - Quid tibi gyro ostendit - viam ad infernum!
  Et pulchra puella fragmen adhaerens ceramico pulvere calcaneo excutit.
  Angelica quoque, solida, plena ubera. Papiae nigrae fere a sordibus et scabie. et conantur lavare. Iterum exarandum est cum submachina Germanorum sclopeta scriptitant. Et in plastunski modo repunt.
  Suam sedem tenet phalanx puellarum, cum testis est. Et conchas graves lacerant, et bombae de caelo cadunt... Sed nihil animos heroum Sovieticorum franget.
  Hic Svetlana videt quomodo reptat Panthera. Bene, haec piscina non est iam FORMIDULOSUS.
  Ferrum in latus potes. Stemuit puella, puluerem ascendentem eleganti ore exspuit. Grenade in manu sua sumpsit, sarcina explosione onerata. Tibi obrepunt. Sed tantum fumus circa est.
  Angelica serpere coepit, nudis digitis et cubitis haurire innixus. Illa erat sicut felem gracilem murem. Puella recordata est belli ab illa aestate gravissimi anni et quadragesimi primi, cum Wehrmacht expansa USSR dolo invasit. Neque puella paene puella terrebat? Primo quidem, sed tunc consueuerint ad eam. Et iam adsiduos testarum crepitus strepitum sentis.
  Nunc et ipsum prope explosum est. Puella ventrem suum percussit. Sicut grex apum, et dentes ejus ascendunt super eos. Angelica fissa susurrat labra;
  - In nomine iustitiae, Domine!
  Puella serpere accelerat eamque grenadam iacit cum involucro explosivo adnexo. Praesent in arcu volat. Explosio auditur, armatura tenuior Pantherae se accommodet. Lacus Germanicus uri incipit, pugnae ornamentum detonat.
  Svetlana susurrat risu;
  Gratias tibi ago Domine Jesu! Credo in te tantum! Te solum oro!
  Pantheram frangit. Avulsum longum truncus in ruderibus obruitur. Arma frontalis, a lateribus armata, uncus imitatur.
  Svetlana, cuius oculi, facie fusca ex pulvere et solis aestu, cum cornflowers scintillant, dicit:
  - Quanto plus quercus hostis habet, eo fortior nostra defensio est.
  Angelica valde pudica est, nigra subligar, nuda, pulverulenta, corpore valido. Valde puella dolor est. Congeries vitreae nudis digitis ejicere potest.
  Nunc acutum obiectum venuste, pulvere operto. Haesit in fauce fascist. Angelica pulcherrima garrivit;
  - Et symbolum sexum sum, et mortis symbolum.
  . CAPITULUM #4
  Puella, post quam iterum repit, fusa. Ignis Ductus et Svetlana.
  Natasha inclytus capitaneus, excisus fascist, pissus;
  Vita est catena et res parvae in ea sunt nexus ...
  Accensus Mirabela, apertum caput secans Fritz et addidit;
  - Impossibile est ne nexum apponere momenti!
  Svetlana, denuo accurate fusa, coaxare;
  - Sed non potes ire per cyclos in nugis.
  Mirabela accuratius accendit et addidit;
  Alioquin te catena cinget!
  Alia puella Olimpiada, etiam pulcherrima, una cum auctor Seryozhka, meum in filum paravit. Duo ex eis eam impulerunt... Insidiosus booger in erucam "tigris" -2. Et quomodo hoc longum dolatum currus Germanorum explodet.
  Puer flavos Sergius exclamavit:
  - Nostra Russia, situlam habes!
  vixque erat spatium retrograda coruscus, atroque elapsus tecto delapsus calcibus erat.
  Olympias collo pueri permulsit et dixit:
  - Valde dolor es!
  Auctor fronti iter fecit et phalanx feminarum coniunxit. Puer creatrix nimis est. Exempli gratia fecit aeroplana ad impetum elit fascist deiciendum. Cum Focke-Wulfs vel TA-152s oritur, incredibiliter rugitus surdus auditur.
  Germani Wagner symphoniam comitantur. Tantae melodiae majestatis.
  Olympias cum molestia dicit:
  - Etiamnunc nos terrent!
  Auctor pathos puer cecinit;
  - Bellator Russicus mortem non timet;
  Mors nos sub astrifero non tollet caelo!
  Nam sancta Russia dura pugnabit;
  Machinam tormentorum validam onusvi!
  Olympias, puella alta, muscularis, coxis et scapulis latis, femina rustica est typica. Vestes pugnando scissae sunt in pannos, nudae crura validae, comae in binas crines texuntur et graviter insperguntur.
  Seryozhka tantum undecim annos natus est, tenuius a non alimento, puero exarato et sordido, nihil nisi breves. Crines pueri naturaliter cinerei sunt, et costae per tenues, perustas et sordidam cutem ostendunt. Crura vehementer addicta, ambustis, livoribus, pusulis. Verum, fatum puerum gravibus iniuriis servabat.
  In eius prospectu, Olympia magna et pinguia videntur, puella tamen minime pinguis, sed valida in ossibus carnes erudita. Fames autem eius non videbatur seditiosa et magnae figurae omnino afficere.
  Puella e gravi sclopetis anti- lacus. In fronte germanica aures transfigi non possunt, sed casus est in vestigiis.
  Et Leo Hefty, acceptus explosivum grave in curriculo, coepit fumum flare tanquam fumum gravem smoker.
  Seryozhka canebat malitiae;
  - Stinky Fritz sine cogitatione, cigarette in ostio accenditur! Nimirum in magnas molestias conscendebat!
  Olympias, micantia musculari, perusta vitulis, nudas, speciosas crura pulsas, choreas. Puella canebat;
  - Sanctae Russiae facies ex icone micant ... Absit. Et si quis blandiatur plus quam fascistas, nemo, crede mihi, te propter hoc condemnabit!
  Deinde reposuit vasa piscinae anti- quae iterum accendit. Germanorum portator iterum fumo inflatus.
  Puella phalanx notabile damnum Fritz intulit. Sed et ipse damna passus est. Hic una puella bifariam lacerata est, Et facies ita facta est, quamvis pallida, pulvis.
  Pleraque Stalingrad a Nazis iam capta est, sed residuae urbis in deditionem dare non vult.
  Svetlana interim per "Tigem" erumpere conatur. Raeda Germanica potens in latere grenade obtinuit, sed non succumbit. Ignem tormenti volvitur. In terram exarandum est puella, et rudera, ne flatu frangatur, unda solvatur praesenti.
  Svetlana taciturna susurrat;
  - Mom, pater, me paenitet!
  Mirabela grenadem ad Tigris proiecit, quae in fronte eius explosa est. Puella sibilabat;
  - De eo quod lux doctrina in hieme in vere ... Dico sine exceptione quod Hitler est pestilentia spuria!
  Angelica, Naziseorum conspectum frangens, aquam infundens rupta, coacta;
  - In sarcophago vidi nunc Fuhrer! Et recalcitravit pauperi rectum in oculis!
  Vere puella rufa grenade ad piscinam nudis digitis proiecit. Dolium percussum... Explosio secuta est et rostrum "tigris" laceratum est.
  Imbellem Germanum cepit ac subtraxit.
  Svetlana per nares retorsit;
  - Nostra, tua non cedent!
  Mirabela caedebat Tituli mercenarii cum glans et cecinit;
  - Et improbus non iocatur! Manus et pedes, funes Russorum torquet! Dentes in praecordiis mergit... Patriam bibit ad imum!
  Svetlana giggled et latrante;
  - Quod fuhrer bacchatur clamat, se lachrymat!
  Mirabela accensus et additus;
  - Bene, mors inflat, renidet!
  Etiam periculosior "Shtumrtiger" apparuit. Tota aedificia et vasa destruit. Praeterea positiones copiarum Sovieticorum non accedit. Raeda sub tegmine machina tormentorum Germanorum conservatur.
  Svetlana videt propensas positiones Fritz esse univocum. Sed in caelo Focke-Wulfs. Una harum machinarum propius ad Sovieticum positiones volat. Puellae ignem aperiunt.
  Angelica grenade iacit et furiosa dicit:
  - In alta morte - nulla remissio!
  Postea puella e machina tormentarii vicem dat. Celeriter volvitur. Relative nova piscina Germanica "Panther" -2 cum parva turricula et silhouette inferior celeriter sursum agit.
  Plures puellae tasque in raeda Germanica iaciunt. Muneribus acceptis coit et circumagi nequit.
  Angelica sibilus, sibilus;
  - Hic est novus impetus! os eius nos lacerabimus!
  Panthera-II oblatrantem et validius telum incendit.
  Columna ignis scindit aerem, et statim calefacta et electrolytica atmosphaera.
  Angelica giggled, putamina praetervolavit dimidia nuda puella. Impudens rufo movit coxas et dixit:
  - Et Newtono hostes devicit, iugum de throno proiecit. Fritz Newtoni legem statuit.
  Stalingradus totus in incendiis absorptus erat, cum linguae igneae caelum lambere videbantur, et purpura adusta, aurantiaca, scintillae coccineae! et omnis scintilla est sicut larva e arce infernali.
  Svetlana, pugnator Germanus pulsans, oculis caeruleis emicabat, canebat;
  - Quid ploras malam anum? Crede mihi, modo psychiatricis hospitalis pro te lacrimat!
  Mirabela in cantu decantabat, in Nazis incendens;
  - Quam bonum est iacere super gramen et percutere fritzium super caput! Cataplasma pro Fuhrer compone, et glandes ex machina sclopeta mitte!
  Puella bacchatur furibundus et a ventre suo ad dorsum volutatur. Ego pedes birotum feci. Grenade advolavit. Focke-Wulf volans, shrapnel sub alvo accepto, altius volat. Videri potest quod acuta fragmenta eum vulneraverint. Ignem fascist rapuit, et fractis coepit alis perdere.
  Svetlana, videns Fokke altitudinem amittere, coaxavit;
  - Id semaphore! Securis in tabula pendet!
  Planum Germanorum explosum est, strages spargens in omnes plagas caeli. Et ubi ivit fascist? Extremum meum feci vicem. Carnifex in cinerem abiit, non gubernator!
  Stemuit Mirabela, spargens pulverem et dixit;
  - Esse aut non esse? Quaestio non est!
  Angelica iterum pede vitreo iacit, adeo ut, ictu oculi, Fritz per occipitium exiret;
  - Lacus sum armada! et tractari debes!
  Germani et eorum satellites progredi conabantur, tasque prae se ferentes. Tales rationes contra puellas non laboraverunt. Hic Seryozhka catapultam direxit, et quomodo hostes in responsione percusserit.
  Puer auctor mugit;
  - Patrem natalem lacerant Hitleris ore!
  Catapultae incursus in Nazis turbam dispergunt, ac simul in acre volvuntur. Fritz concidit et ruderibus murorum confregit.
  Tank "Tiger" -2, statera amissa, cum "Leone" conflixit. O Leva, ubi est nomen tuum formidabile?
  Svetlana subridens respondit:
  - Bene, euge Seryozhka!
  Puer infensi fremuit.
  - Auctor semper paratus!
  Respondens puella nudum pedem movit.
  Puella-centurio iterum clavum figere coepit. Et Olympias angusto pede titillavit Seryozhka, quam difficile est! Merito puer non timet per ignes currere.
  Mirabela in cantu dixit:
  - Iuvenis bona est - senectus mala est!
  Angelica, hilaris rufus, consensit;
  Nihil est senectute peius! Haec vero foedissima omnium rerum status est!
  Et puella saltum cum autocineto fecit. Putavit ad momentum avias foeda. Imo, noli comparare, vetulam cum puella. Et quid decor, in tenuibus corporibus.
  Angelica sumpsit et cantavit;
  - Fluunt post annum, anni in comitatu;
  Anus cyprinum fricat in mortario ...
  Quid quod exilis?
  Non intellego quomodo adolescens abiit!
  Svetlana micare ocellos, Germanum percussum in inguine percussisse ac dixisse:
  - Non! In bello tamen talis est venustas - ut semper iuvenes maneant! Semper ebrius est!
  Olympias novum catapultam crimen posuit. Hoc est aliquid simile mortario bono. Puella sibilabat;
  - Noli transire, sed transi!
  Seryozhka permixtae tenues sed leves pedis et latrante;
  - Fritz vultum!
  Grenade, una cum sarcinis explosionis, pleno adductu in loca Nazis volavit.
  Stalingrad illis non data est. Ad oppugnationem vero tertiam post mensem Iunium geritur, sed urbs omnia capere non potuit. In aliis partibus anterioris, Nazis res gestae, non in hac una.
  Svetlana pistol accendit et fremuit;
  - Omnia impossibilia sunt, fieri posse... Non opus est ut universum admodum perplexum sit!
  Felis et tristique felis vitae motorcycli. Machina explosa, et turbines ignei fumosos landscape illustravit. et igneo pede Germanicus discerptus est.
  Dux puella exclamavit:
  - Malum necare amo! Et hoc est summum bonum!
  Mirabela Germanos rupta sibilebat;
  - Ludamus hystrices!
  Ignem angelicum verius aperuit. Paucis nigris iacens iacebat tectus ruderibus;
  - Hostem occide! - Puella insusurravit.
  Mirabela iocose cecinit;
  - Hitler cum lipstick, Mainstein with hairspray, Te traham in captivitatem reginae, Mordet te canis fidelis!
  Svetlana, incendere, exsibilare;
  - Vespere veni, Adolf, suspende te... Desine caput tuum ludificari! Vespere veni, vola ut gyrfalcon - ut percutere Nazis durum!
  Dixit Mirabela exasperans, galeam excutiens de capite procellae;
  - Possumus! Et volumus!
  Puellae e cohorte "Lenin" progressionem militum exterarum restiterunt. Fritz promovebatur, proprie cadavera in spatium projiciens. Lacus "Lev", in quo spes confixi erant, auxilium non fecit. Hic modificatio machinae cum 150 mm gun est.
  Angelica saxum nuda papilla repellit. Puella tam pulchras et plenas ubera habet. Grenade puella pede iacit. Crus validior est quam bracchio, et iactus longius tendit.
  "Leo" in eruca lacunam accepit, et stetit. Iaculat ore potens. Fremunt et concidunt.
  Angelica conspuens dicit:
  - Bellator Russicus non gemit in dolore!
  Et puella iterum iacit. Et id architecto odit. Fascist e turri recumbens.
  Crine fere nuda puella ait;
  - Frustra hostis credit se Russos rumpere! Quis audet, in pugnam aggreditur, nos acriter hostes feriemus!
  Et volvit Angelica musculos preli, quos toreumata valde habet.
  O, quam pulchrae sunt puellae! Eorum aliquem mori nolo.
  Stalenida cucurrit. Potionis aliquo modo procurat eas inlinere ut sordidam non habeant.
  Puella pulcherrima, Veneris effigie, modo tondebat et caelatum. Vestimenta tantum fascia et subligar. Cetera omnia jam divulsa sunt. Sed quam decori sunt crura! Non est ista puella, sed perfectionis signaculum, decoris corona.
  Peculiari modo incedit, sicut sciurus. Pedes nudi et vibrant, et calcibus mire purgant. Stalenida sarmenta , et fascist ulcus in pectore accipit.
  Puella dicit:
  - Fides erga matrem summa est verbum!
  Angelica irridens notavit;
  - Tolle fasciam tuam et mane sicut me in brevibus!
  Steelenida negate movit caput.
  - Hoc non convenit!
  Angelica movit coxas, accendit apte, Et cecinit;
  - Aliquid Komsomol membrum insolitum evasit! Ambulans nudo pectori simile est valde indecens!
  Steelenida giggled and remarked;
  - Cur Fritz laetitiam affers, nostram aspice pulchritudinem!
  Angelica respondit firmiter;
  - Pulchritudo nostra mortiferum est!
  Puella ferrum giggled et accensus ad TA-200. Nazi currus igne comprehenditur. Pulchra et flava crocus;
  - Mors ad malum!
  Angelica giggled.
  - Et vita bona est!
  Steelenida, cum Germanum caderet, fremuit;
  - Haec summa dignitas! Noli putare Naziam te vicisse!
  Angelica cantat;
  - Exspecto victoriam! Victoria manet... Qui cupiunt compedes frangere! Victoriam exspecto! Victoriam exspecto! Nos Nazis vincere poterimus!
  Puella pulchra, et ubera eius nuda tremunt. Bonum cum abdomine nudo in calore, qui intenditur ab igne.
  nunc multo magis determinata Svetlana vidi. Fritzam cum sclopeto submachine excanduit, et latravit;
  - Ego te castrabo!
  Et sane Nazis funesta munera et loculos accepit! Et puella eis figuram ostendit, digitos nudos faciamus. et sibilabat sicut praedo luscinia. ritia digitorum extrema.
  Dux puella valde callida est. & micans. Nec crudelis. Ipsa quoque interdum dolet hostium milites, qui liberos suos mortuos patres clament.
  Svetlana autem tales cogitationes a se abigit, ut vis in lacrimas ab illis prorumpat. Sed Russi ad Germanos non veniebant spoliare et occidere. Imo hi Germani et tota turba peregrinorum infestantium ex toto orbe terrarum in spatia Russiae irrumpunt.
  Svetlana se traiecit et in Fritzam incendit, qui quiete accedens ad positiones Russiae Fritz ... conabatur... oculus et cerebrum, quod iaculabatur a glande, emanavit.
  Subridens puella, urbane dixit:
  - Rectus oculus ad oculum, caput ad caput!
  Svetlana accurate iecit et motorcyclum cum sidecar percussit. Raeda discerpere coepit et machina sclopeta avolavit, pluries volvebatur. Tum rostrum eius in caementa demersit.
  Puella nudum terit, solum caementa pulverulenta. et iterum petivit. Alacer, iuvenis, risit potius vultu. Puella canebat;
  - Minime, fascistas narravimus, nostri homines non ferent Russicum panem fragrans vocabuli vadum vocari!
  Mirabela plumbea accuratissima fecit, e quo Focke-Wulf excanduit et pissavit;
  Nebulone, utique, delectu constat;
  Pro dollariis, paratus est Russiam tradere...
  Sed Russian tam pulcher est
  Se paratum esse pro patria vitam dare!
  Puella somersault, et ostendit nazis ficus, et sculpsit, et glandes pulchri- tudinem non attigerunt.
  Angelica apparuit, pulchritudo illa paene nuda, ac torvus sicut diabolus, statim grenadem duobus cruribus projecit; Quos cohibebat;
  - Quid habeo quod... Fritz in acuta parte!
  Olympias emendavit Angelica;
  - Acuta in latere, et non in acuto!
  Puella giggled et ubera peponis excussit, et grenadam grenadam cum sarcina explosione imposuit. "Tiger" ad rostrum ictus est, et hoc opus tortuosum artis tunditur.
  Post hoc, Nazi creatura sublata est. Repere coepit sicut turtur in igne deprehensus.
  Canebat Svetlana, nictu iocando;
  - Et "tigris" tergum ablat et Germani absunt!
  Vexillum virginis impetu versatur, aer ferit et tormenta gravia. Hic bombers gagates ictus, fractus, candens arduus in coelum assurgens. Lapides ardentes. Feliciter nulla puellarum mortua est, sed homines in mundum sequentem ierunt - qui non ita contristantur! et animae volant aliae ad caelum, aliae ad infernum. Ubi daemones cum furcillis iam exspectant eos qui in Iesum Christum non crediderunt.
  Angelica est sexiest bellatorum in ira: an potestne Nazis e suis "Sturmtiger" vere ignem in locis Sovieticorum militum et rubrum bellatorem interficere?
  Et puella grenadem pedibus suis nudis arripuit et in cascades somersaults versabat. Et velocius et velocius nere. Tum, omni nisu, donum mortis in latum Stormtigeri rostrum jactavit. Nudi perusta micabant tibia decoris, Grenade in latos volitans rostrum. Et machina valida primum suffocatur, deinde irruit. Duo "tigres regiae" in lateribus "Sturmtiger" stantes missi sunt et in diversam partem dispersi sunt. Et evulsi sunt scutulis ab eis, et ceciderunt volantes sicut monilia fracta reginae.
  Flatus unda projecit Angelicam, et puella sursum deorsum volavit. Et versa est, gestata et projecta. Sed tamen decor exiens, rudera acuta, Contrivit nudas in plantas effossa lapides. Dolet puella, et etiam per pedem callum, tenerum perforatum.
  Sed Angelica vis invenit stare et clamant;
  - Tu fascists in cinere eris!
  Svetlana et aliae puellae ab unda explosivae iactatae sunt et vel leviter oppressae. Sed nullus formosorum bellatorum mortuus est. Puellae cum vento et igne quaesito convenerunt. Nazis omni- bus exilientibus aliisque insectis infestantibus URSS obsidentibus.
  Mirabela magno studio cecinit:
  - Et cum tuba Domini ad pugnam nos invadit, amici erimus cum Komsomol! et in voluntate Domini ero ad vocantem caelestem.
  Angelica, excusso cruento pulvere plantas, Canebat;
  - Lenin, factio, Komsomol! Mittimus Fuhrer ad furiosum!
  Puellae incunctanter ridere coeperunt, et Seryozhka cum timore et molestia dixit:
  - Et catapulta mea, non ita accurate - nudis ac validis cruribus Angelica!
  Olympias cum lacertis lacertis ludens dixit:
  - Qui est OK! Adhuc cogitas. Aliquid frigidior Thracam!
  Stalingrad procaciter tenuit. Sed in Caucaso res per ingressum in bellum Turciae aggravata sunt.
  A fronte secunda apertio cum exercitu Ottomanico decies-fortis, scilicet, difficultates addidit.
  Pugnatum est in Transcaucaso. Et inundaverunt Turci magna pressura.
  Autumno et hyeme, propter dura proelia, Caucasus cecidit... Et occupata est a Nazis et Turcis.
  Omnes populi Russiae in Caucaso perdite pugnaverunt.
  Sed puellae Soviet in SU-100 etiam bene pugnant.
  Etsi positio Russiae desperabilis videtur. Sed milites cum Elizabetha sicut aquilae pugnant.
  Ekaterina nudis digitis vectem premit. Proiectum mittit qui currus Nazi E-50 in latus perforat et fremit;
  - Pro magna rubra et coccinea communismi!
  Elena etiam bombardam nudo et nitido crure verberavit. Illa accurate piscinam hostium percussit.
  Puella pipiabat;
  - Pro pulchra Russia!
  Euphrasiam infensi perbibent, ignem ipsum ducens bene infensum;
  - Gloria Patriae nostrae!
  Utitur autem etiam nudis, excisis cruribus.
  Machina Sovietica valde fortis est et pugna. Et proiicit propemodum.
  SU-C potens est E-L in latus penetrare. Puellae autem vel frontem effodiunt, fallaciam vel finem ad finem introeunt. et excidunt metallo.
  Elisabeth, nudis digitis utens, in hostes emissa. Et pipiabat;
  - Ex caeruleo flumine .. .
  Ekaterina etiam accensa, hoc tempore vectem impellens cum papilla coccinea et trepidi;
  Fluvius incipit...
  Elena, infensi ridentem et stridentem, edita;
  Bene incipit amicitia.
  Illa quoque nudo pede pressit.
  Euphrasia cooedt in hostem urens;
  - Risu!
  Puellae in SU-100 valde strenue laborant. Hostes et armorum perdere.
  Et in extrema parte Baku fossores fossores sunt. Sunt latinae nationum diversarum. Praesertim multa lucida capita micant. Sunt liberi rubri et nigri et flavi.
  Una res eos coniungit: fides in triumpho communismi et nudis pedibus. Patet quod non omnes habent calceos in bello, et ideo in signum solidarietatis omnes pueri nudis et rotundis calcibus iactant. Hiems in Transcaucasia satis mitis est, et cum trullas moveas et laboremus, frigus non tam atrox est.
  Pueri alacres laborant et decantant;
  Attollite ignes, caerula noctes;
  Piones sumus - filii opificum...
  Lucis hera anni appropinquat;
  Voca munientium - Semper paratus esto!
  Voca munientium - Semper paratus esto!
  Hic terror iterum venit. Pueri et puellae ad fundum fossae saliunt. Et conchis iam incipiens erumpere desuper: Hostis tormenta laborat.
  Pashka Masha interrogavit:
  - Putasne nos superstites esse?
  Puella confidenter respondit:
  - resistemus saltem semel, hora difficillima!
  Auctor Sasha logice notatur:
  Nostra virtus firma est.
  Puer nudum solum ad lapides percusserunt. Videri potest quod solidis illintionibus se implevit puer.
  Puella Tamara dixit:
  Nos sine timore pugnabimus
  Non secabitur nec gradum retro .
  Tunica madens sanguine -
  Plures hostes, eques ad infernum converte!
  Puer Ruslan, auctorem crine nigro, notavit;
  Saecula, tempora, veniam;
  In quo nulla dolor et...
  Pro hoc pugna usque ad extremum spiritum tuum.
  Patriae tuae, ex animo servite!
  Puer Olegus, tenuis et flavus, pipians, versus;
  Non, vigilans non veterascet;
  Aspectus falconis, aquila .. .
  vox populi sonora est -
  Susurro opprimet anguem!
  
  Stalin vivit in corde meo
  Ut non cognoscat tristitiam;
  Aperiens ostium in spatio
  Stellae super nos lucebant!
  
  Credo totum mundum excitare
  Finis erit fascismus...
  Et sol lucebit
  Accendimus viam communismi!
  Pueri et puellae consonantes plauserunt.
  Nunc autem vi oppugnationis aircraft sunt iam volantes et bombs distillantes. Et hoc est pugnax accessus.
  Oleg et Sasha fundam suscitaverunt et donum mortis intulerunt. Et dolium a Nazi oppugnatione aircraft est percussum.
  Natasha puella cecinit;
  - In Komsomol, non solum aetate;
  Fatum meum Komsomol est!
  Vincam spatium, credo
  Vivamus semper!
  Ahmed, puer auctor ab Azerbaijano, subridens respondit:
  - Nondum es socius Komsomol Natasha!
  Irata puella nudum pedem impressit et canora voce respondit;
  Proxima patribus alacri cantu ;
  Pro Komsomol... stamus.
  Lucis hera anni appropinquat;
  Clamor munientium - Semper parati!
  Clamor munientium - Semper parati!
  Oleg quoque nudum, puerile pedem, boavit;
  Fortior malleus proletarius exprimitur;
  Ab Titani manu comminuens iugum .. .
  Mille arias cantabimus Patriae nostrae.
  Ac lux posteris, bona!
  Pueri delectantur. Et re vera Germani bombed, et una tantum puella fragmentum in nuda, rotunda, rosea calcaneo obtinuit.
  Clamavit auctorem, sed labrum momordit.
  Itaque impetum repellere parabant. Et iam lacus apud Nazis. Formidolosae E-100s moventur. Talibus validis et periculosis machinis.
  Habent tale praesidium. Quod ab aliquo angulo non potes attingere. Ex uno tantum angulo non potes ferire. Sola fors est vestigia rumpere.
  Pueri ad pugnam parati sunt et nudos pedes iactant. Hic sunt in filum propellentibus fasciculis cum explosivis homemade sub vestigiis Nazis. scutulas lacus exercitus Rommel operatur et destruit.
  Et vultus terribilis.
  . CAPITULUM #5
  Sasha stridore:
  - Gloria communismi!
  Puer Pashka cum Oleg e funda et stridore;
  - Gloria munientibus!
  Puer Ruslan, una cum puella Sufir, cuniculum trahit sub Germano filo et clamore;
  - Gloria in USSR!
  Pueri ab Azerbaijan et Russicis pugnant. Pelles, tenues, discalceati munientes contra armata perampla lacus.
  Puella lepidam Tamara allicit, pedem parvum, nudum et dicit;
  - Gloria Russiae!
  Auctor Ahmet confirmat dum hostes incendunt;
  - Amici simul familiae sumus!
  Puer Ramzan, in Azerbaijani rufo crine, raedam pulsans confirmat;
  - Ex verbo sumus centum milia!
  Pueri amici sunt... Hic est puella Armena Azatuhi, quae etiam involucrum explosivum sub fascist erucae ope filum et stridore transfert;
  - In USSR familia populorum est!
  Alius Aghas puella Armenorum dicit:
  - Fascismus non flectere;
  Et puella filum nudo digito traxit. Multi Azerbaijani et Armeni filii capillos flavos habent et indiscreta sunt a pueris Slavicis, e quibus multi etiam sunt. Quicumque Germanos discesserunt, aliae familiae Russicae in Azerbaijan etiam sub tsars consederunt.
  Sunt multi Slavi in Caucaso. Sortes copulae mixtae. Nam et liberi capilli leviores quam parentes solent habere. Et latinas Slavicas perustae sunt ut eas ex incolis dicere non possis. Praeterea pueri plerumque similiores sunt quam adulti.
  Ita pugna internationalis Sovieticae phalanx puerorum et puellarum pugnat, et inter se coniuncti sunt et simillimi. Calces nudae micant moventes.
  Pueri et somnia mittunt munera mortis. Shamil et Seryozhka, pueri ambo auctor, filum trahere. Et nunc German E-L cum eruca fracto subsistit.
  Pueri consonantes canunt;
  Unio indissolubilis, liberae respublicae;
  Non vis, non metus.
  Et benevolentiam hominum illustratorum;
  Et amicitia et ratio, et virtus in somniis!
  Et pueri delectantur. Rident albis, etiam dentibus. Et hi felices sunt, licet mortem intentent.
  Germani sugunt. Contriti lacus tormenta sua et tormenta tormentorum elata sunt.
  Aliquod vehicula Germanica cum grenade launchers instructa sunt et valde periculosa sunt.
  Puer Maksimka et puella Zara de Azerbaijan, et nudis pedibus innixus, cuniculum sub hoste extraxit, et mastodon fasciculum excussit.
  Clamabant ad summos pulmones;
  - Pro USSR!
  Pellentesque ut est mauris.
  Pioneers Abbas et Vladimirus etiam armis utuntur. Hoc in casu, catapulta E-75 eruca ad Nazis frangit. Tum pueri cantant;
  - Pro magnitudine telluris sub tegmine communismi!
  Oleg et Abdula variarum nationum auctores sunt, sed uno corde etiam explosives agunt. E-C feriunt et canunt.. .
  tellurem gentibus aperuimus;
  Via ad spatium, ad mundos invisibilis.
  Heroica facta canuntur -
  Mortis cicatricem in aeternum dele!
  
  Sub Sancta Vexillum Russiae;
  In pace, amicitia, felicitas et amor.
  Laetior fiet populus totius terrae;
  Infernae tenebrae procul dispellent!
  Pellentesque hic pugna.
  Abdurrahman et Svetlana, puer Azerbaijani et puella ex Belaro, filum simul traxit et piscinam fascist excussit. Et cecinerunt:
  - Magnum nomen sacrae Russiae;
  Mundum lucet - sicut solis radius ...
  Credo in unum beati erimus;
  Ostendamus populo viam rectam!
  Pueri sunt fortissimi. Et Nazis adeo perculsa fuit tam obstinata et furiosa resistentia.
  Abudurrahman auctor est, nudo solo fragmentum accepit. Hoc callum cruris infantis transfixit.
  Puer exsibilatur;
  - Et dolet mihi!
  Svetlana etiam in calcem rotundum percussus est, et humerum eius impingebat. Sed puella sibilabat;
  - auctorem non confringes!
  Azim et Kolka etiam currus theutonici icta est.
  Pueri filo acuta canebant;
  Perfidi hostes inferrent;
  Sed credo non fallet, Fontes homines ...
  Hostes cladem et oblivionem expectat;
  Et gloria Russiae fortius florebit!
  Exspectat hostis: cladem et oblivionem;
  Et gloria Russiae fortius florebit!
  Pueri fortes sunt et non flectuntur. Et adipisci volunt. et cantant et pugnant.
  Germani gravia damna patiuntur. Vera plerumque vestigia phalangis contriverunt. Et fatalis non est.
  Peior erat munientibus qui capti erant.
  Puer Abdulhamid, cum captus esset, a Nazis eculeo impositus est. Illi nudos pedes ad truncum munitoris imposuerunt, et in hamis pondera pendere coeperunt. Et tunc accendit ignem. Et equi nudi pueri igne lambebantur. et flagellum super dorsum ejus cecidit. diu me caesum. Et tunc Nazis candens forcipe costas coepit frangere.
  At puer, tormentis moriens, cum ferrea costis Ex aestu frangebat, canebat;
  Berolinum fere sub nostro imperio est;
  Per binoculares damnatos videmus Reichstag ...
  Spero mox fore pacem et felicitatem;
  Quas narrabo carminibus meis!
  
  Russia communismum in mundos aperuit;
  Familia omnibus facta est.
  Sed Wehrmacht porcum rostrum nobis adhaesit;
  Jamque sanguis venarum instar fontis spargitur!
  
  Quid apud nos fuhrer oblitus fortuito?
  Terram servosque obtinere volui!
  Fascismus ivit cum expeditione longissima -
  Heic est insomnium verum, tartarea somnia!
  
  Puer simplex, puer discalceatus;
  Nuper ligavit ligaturam rubeam.
  Ipse voluit mundum sine Deo aedificare;
  Sed repente napalm e caelo erupit!
  
  Fuimus ante AWOL currerem;
  Tales iuvenes sumere nemo vult!
  Sed puer pugnator in sclopetis fecit;
  Semita patrum digna evasit!
  
  Pugnatur ubi et astu et vi;
  Et inbecillitas quoque amara est, proh dolor.
  Commilitones ad sepulchra foderent
  Planitie in gelu loculos abiete!
  
  ego sum auctor nunc adsuetus patior;
  Abiit ad explorandum discalceatus, niveus ornusque.
  Fortasse poena infidelitatis;
  Nolui enim Jesum scire.
  
  Sed quae sunt tres horae Golgotha?
  Plus quam tres anni bellum praeterierunt!
  In omni villa viduae flent amare.
  Quomodo filii in sepulcreto patrie perierunt!
  
  supervi, conchylia laesa glans;
  Sed feliciter in pedibus mansit!
  Nos debitum in Germaniam honeste reddimus;
  Fascismus ille a nobis obtritus est!
  
  Maturus sum, sed adhuc puer;
  Non radit erumpere, sed iam Titan!
  Immo maior, ac fortasse etiam nimium;
  Post omnes, cor durum factum est sicut metallum!
  
  Hero astrum summum award -
  Ipse Stalin, mihi crede, tradidit.
  Qui dixit: oportet te ex similibus exemplum sumere;
  Pugnatores claves Eden fores cudunt!
  
  Sed nunc depone vasa fortia,
  Accipe te, forcipe, malleum et operare!
  Aedificare naviculam et navim e ligno
  Cursum crea ut avis volet!
  Haec est vere heroica saga cinematographicae... Sed adhuc periit.
  Capitur et Caucasus.
  Et in fonte anni 1945, Nazis gravem contra Saratov iecit. Copiae eorum sicut NIVIS.
  Iamque quattuor etiam validiorem et perfectiorem acceperunt "E" -50 seu "Panther", validis armis et praesidio insignes.
  Bellatores admodum confidebant. Potestas piscinae recentissima est cum joysticks. Aliquam lectus. Etiam machina felis Turbine. Sed etiam multum est "Panther" -2. Nullius gradus triginta quattuor tali machinae par est.
  Gerda in cathedra accumbebat. Bikini erat. Puellae iam dimidiatae nudae pugnabant. Nudas pedes incendebat aestus arenae deserti, nudos fodiebant lapilli montium plantas. Sed fortes omnino non confregerunt nec in pulveres dilaniaverunt.
  Praefectus remigum, cui multa praemia tribuebatur, exsibilavit;
  - Et nunc Russia contra nos est! Novos casus et victorias exspectant!
  Candida nix caput quassavit. Naturalis flava, pulcherrima et perusta.
  Andrea risit.
  Haec puella crines cupreos rubeos habebat, qui flammae instar flagrabant. Item forma, tan- tum aeneum. In bikini, perusta, muscularis. Nudo pede calcans arenam calidam et saxa acuta.
  Igneus diabolus dixit:
  - Russi fortassis adversarii nostri fanatissimi sunt!
  Christina hanc vocem extulit. Crines flavei sunt, et flammei sicut flammei, sed coloris aurei. Idemque tan- toris, ac decor. Expressa et simul vultu leni. Ac bikini. Crura quae per miliaria in duro et ardente superficie impresserunt, sed gratiam et lineas laeves non amiserunt. Digiti nudi pulchre ornantur et agiles.
  Rufa puella petivit;
  - Cur ita putas?
  Magda respondit pro ea. Haec puella capillos albos, melleos flavos habet. Pulchra, muscularia, facie expressa, et oculi sapphiri smaragdi. Crura quoque indurata sunt rotundis calcibus digitisque rectis. Forsitan Magda tenerrimam faciem, paene mansuetam, forti mento spreto. Gerda, verbi causa, durior spectat. Paulo mollior Christina est, quae non tam prava est quam veneficae Caroli est.
  Magda dixerat:
  - Systema totalitarian habent sicut nostra. Sunt igitur duriores!
  Gerda subridens respondit:
  - Soviet lacus strues exigui metalli sunt. Non timeamus eos!
  Charlotte rufus digitos nudas pressit in globulis gaudii. Accensus ad propugnaculum munitum. 105mm testa Sovieticum sclopetum percussit et tradidit. Pugna coepit avellere, et conchas detonare.
  Maga rubra exsibilat;
  - Sum eques terribilis - genibus immanibus! hostes patriae avertam a facie terrae.
  Et ritum dentium ptisanae, et oculi smaragdi scintillant. Puellae incisura summo vere sunt.
  Christina giggled respondit;
  Iam iaciam!
  Tum incensus hostis. A Soviet 76mm tormento accensus. Testa obliqua percussi frontem E-L. Et ditatus est. Aures puellarum hoc modo sonuit.
  Gerda nudum pedem percussit et pipiavit;
  - Quis locus!
  Et ipsa ignem proximum iecit ... obterere Germanorum ad Sovieticam aream munitam emissa. E-C Idem functus est. Apparatus hic etiam evasit derivativum Maus. Not a very good idea for a two-gun tank. In E-C iam discontinuata est.
  Instead, insultus modificationes seriei "E" in seriem veniunt. Sed hoc adhuc opus est. Et ignes missiles.
  Charlotte giggles argute et nudum pedem quatit.
  - Bellum civitas atrox est, sed quasi ludus capitur!
  et puella, et valde apte.
  Christina margaritis denudavit. Ea carnivora est, panthera praedatoria.
  Tormenta Sovietica incendunt, et in fronte earum metalla sunt. Teletanks Germanica moventur. Et incursu bombers silvestri rugitu laboret.
  Termini stipes circumvolvuntur. Tituli turbae fines transierunt.
  Magda non dicax nimium, nudo pede pulsat in arma;
  - Fortem defensionem everrimus, sed ferro panicula!
  Bellatores inter se despiciens. Defensio Sovietica satis potens fuit. Multum praecipue min. Idque Germani morati sunt. sed adhuc progrediendi curo.
  Bombers in locis Sovieticis laboraverunt et de aircraft oppugnant etiam desuper venerunt. In profundum ruentes Exercitus Rubri defensionis et TA-400, unus ex bombers gravissimis modificationibus. Quicumque tormenta sex, etiam gagates breviores. Et sunt urbes Sovieticae bombing et destruentes.
  Gerda, jaculandi, notata nulla;
  - In proelio bestiae sumus, sed mens hominis!
  Et iterum accensus. Sovieticum tormentum delevit. Fere haec puella summae obliquum est. Et sic frigus est.
  E-50 in locis Sovieticis accensus, ipsa fere sine detrimento questus. Egregium ricochetae dedit currum prona arma cum ferro caemento. Putamina Sovietica ne apte quidem scalpere Germanos potuerunt.
  Christina recordatio probationum "Tigri". Tunc primum massa-productum lacus German. Nemo ex conchis Tigri damnum causare potuit. Sub eius ictibus cecidere Britanni. Hic vero septendecim tormentorum pes in fronte confossus est. Tum puellae paene mortuae sunt. et hoc memoratum est a bellatore. Quam prope erant osseae vetulae falce, anhelitum sentiens glacialem.
  Puella unicum angulum nudum attrivit. Illa vere voluit e piscina salire et currere. Talis est bellator directus.
  Christina cum aplomb cecinit:
  - Caeruleus nebula, et ubique dolus!
  Bellatores giggled ... Eorum vidok valde parum pudici et amatoriae fuit.
  Et sclopetum fecit et incendit. Illa ne de mora quidem cogitabat. Omnis misit testam post testam. Rupta Fontes locorum in astulas et fragmenta.
  Cantus a tergo sonabat;
  Miles semper sanus
  Miles ad omnia paratus est...
  Pulvisque e stragula;
  De modo questus es!
  Et nolite prohibere
  et ne mutent pedes -
  Nostra facies luceat
  Crus ocreis!
  Et iterum potestas jet bomber in Soviet positiones cadit. Rursumque exitium totisque locis munitae proiiciuntur. Et tormenta avolant in omnes partes.
  Aliquot duodenas lacus Germanorum simul incendunt ac omnia destruunt.
  Gerda sentit sicut Bagheera de venatione. Hic prima linea Sovieticae defensionis iam deleta est. Sed milites Exercitus rubri adhuc examinant et apud Germanos figunt.
  Inter pugnatores etiam propugnatores sunt. Iuvenes Leninistae sponte Rubrum Exercitum adiunxerunt. Plerique pueri nudipedales et breves sunt. se gerunt, fuss.
  Et auctor moriuntur...
  Andrea ducens ignem, fremuit;
  - Et munientibus, hoc est, tota regio spectabat.
  Excanduit Russos, et Christina venenose sibilabat;
  - Videmus ut falcones, volare sicut aquilae!
  Et rursus igneum risum emittebat. Puellae splendidis...
  Aliquot piscinae Germanicae sub terra motae sunt. Et visi sunt in novissimo agmine turmarum Sovieticorum, terrorem et tormenta machinis emittentem. Nazis culices ex tantibus apparuerunt.
  E-L vidi motum triginta quattuor per optica. Gerda dentes denudavit et dolium monstrare coepit. Machina Sovietica cum turri parva T-34-76 et valde mobilis. Hoc unum experire et cape. Puella iam satis experta est, sed currus Soviet adhuc dissimilis est American Sherman.
  Distantia Russorum est fere quinque chiliometrorum.
  Puella calcem nudum exasperat, Charlotte inter digitos titillat. Puellae cachinnant.
  Deinde Gerda ad currus Russiae figit. Testa ruit artissima, prope scalpendi armaturam... Sed adhuc antea. Gerda vapulet metallum pugno molestia.
  Magda socium suum narrat;
  - Percussis agmen! Facilius erit illuc!
  Gerda transit gaudium cum Magda et susurris;
  - Ita facis te ipsum!
  Magda ardenter cecinit;
  - Terra est in porthole, terra est in porthole... - Puella nudas digitos tulit in gau- dium et pressit puga pyga, continuans cantare. - Terra in porthole visibilis!
  Et proiectum eius solum basim piscinae Sovieticae percusserit. Currus rumpitur et scinditur. Coepit urere ... Conchae Sovietae intus uterum eruperunt.
  Magda digitos nudos quatiens et coaxare;
  - Vide quam accepi! Et dicis...
  Charlotte exsibilat, dentes denudans.
  - Iterum loquimur variis linguis!
  Novum Soviet cars apparuit. Quattuor et triginta prima abierunt. Carros mobiles et numerosi. Inde e serie BT moti sumus. Hoc genus est iamnon rotato-eruca. Antediluvian T-26s etiam progressi sunt, quae non aliter quam armaturas Germanicas scalpere possunt. Potentiores ac graviores in ipso fine progressi HFs. Ac mattis pede.
  Christina giggled et fremuit;
  Bene, dabimus illis!
  Vehicula Germanorum ignem longo intervallo aperiebant, pedites Sovietici ad terram figere conantur. Etiam piscinas et alia animalia destruxerunt.
  Sovieticus impetus aircraft etiam in caelo apparuit: the famous Ilys. Germanos oppugnant. Tituli pugnatores ad eos concurrerunt. Verus erat dump. German XE-262. Oppugnant technologiae Sovieticae, instar ferri.
  Carolus iterum accensus. Surrexit in Fontem BT, ac fremuit;
  - Haec lyrics non est mediocris fabula... Praecedit fabula mediocris!
  E-L cessaverunt et Sovieticum scopi rettulerunt. Non admodum peritus mandatum piscinam subsidiis actu ad caedem proiecit. Et Russici currus percussi sunt sicut pulli in vellere. Et bene pugnaverunt.
  Gerda accendit offa, frons triginta quatuor et exsibilauit;
  - Quid est Creator - saucius infernus!
  Charlotte etiam accensus, scopo invento, currus Sovietici in linea recta moti sunt, et puellae ad sagittandum tractaverunt. Et generaliter haec quattuor phaenomenorum sunt.
  Harpyia rubra cecinit;
  - Venenum nostrum omnes necat!
  Et bellatores ibant ad ignem portantes dentes suos ita fortes et magnos sicut equi.
  Christina tweeted with aplomb:
  - Venenum nostrum omnes necat!
  Magda, ferendi triginta quattuor, latrante;
  - Hoc nobis evenit!
  Puellae discissa...
  Sed pulchritudines Soviet etiam pugnant. Turba Elizabethae in T-34-85. Fortissime puellae. Pugnant etiam nudipedalia et bikini.
  Currus eorum contra Pantheras Germanos pugnat. Vehiculum hoc in servitio adhuc est, sed magis ac magis novas piscinarum seriei E occurrentium.
  Elisabeth nudis figit digitis. Hostem ex parte procul stridore perforat;
  - Gloria temporibus Stalin!
  Ekaterina etiam nudo digitorum suorum ope accensus dixitque:
  - Non est talis gloria!
  Elena denudans objecit dentes;
  Vincere nascimur!
  At illa etiam nudum digitorum usum accendit.
  Eodem tempore, puella graviter ingemuit. Infelix per caput meum recursus cogitationes. Bello superat. Germani perrumpunt munitiones confidenter.
  Elena deinde ad orientem confugit. Caligae eius inter initia ceciderunt primis diebus. Et discalceatus sum ad spank. Et dolet insolens. Pedes puellae omnes attriti, attriti, terribiliter caesi sunt. Quae non poterat iam ordinarie ambulare, sed scandalizabatur. Sed tamen ipsa movit et ambulavit. Elena in expeditione multum ponderis amisit - una pellis et ossa. Sed ipsa perusta perusta est, et comae etiam leviores factae sunt in sole decidentes. Et nudae plantae podzhili et grossi sunt. Quae prima acies pugnabat. et iterum in pleno adductius praelia erant.
  Elena peditibus maxime pugnatum est. Etiam communicavit defensionem Moscuae et Stalingradi.
  Sed iam in Kursk Bulge ad piscinam se contulit. Ibi virgines quattuor formatae sunt: Elisabeth, Elena, Catharina, Euphrasia - quattuor "E". Vere bellatores fabulosi sunt. Qui discalceatus et bikini pugnavit, etiam in frigido, et dedit Fritz in cornibus.
  Lacus Panthera, quam puellae in Kursk Bulge congressi sunt, vehiculum valde periculosum erat. Impossibile erat eam in fronte pertundere. Quae e longinquo ipsa tulit. Plus incendii ieiunium est.
  Itaque ut perrumperem, summa arte temperare debebas piscinam nec te ipsum ferire.
  Elisabetha hoc fecit. Etsi emissa magis moveret. Et Euphrasinia piscinam egit.
  Moveri a triginta quattuor fere impossibile est. Sed puellas ferire curo. et magna virtute pugnaverunt.
  Ekaterina etiam accuratissime supplevit.
  In Kursk Bulge, puellae gloria se texuerunt et ordines susceperunt.
  Iam uterque heros USSR stellam habet.
  Hoc est quod puellis opus est! Iusti culmen classis bellatores!
  Catharina cecinit;
  Credo totum mundum excitare
  Finis erit fascismus...
  Et sol lucebit
  Accendimus viam communismi!
  Imo hae puellae sunt quae invideant inter amicas. Non placet Gerda et turma eius.
  Hic inter ceteros auctorem et ipsa et cohors eius sine cunctatione excruciabantur.
  Primo nudatus est puer tredecim. Tunc inceperunt eum avaros. Et pungunt acus. Acus etiam primo erant frigidae, sed postea in igne calefactae.
  Et vere multum nocuerunt.
  Carola pueri umbilicum perforat et coed;
  - Infernus sum vulpes!
  Post hoc, sumpsit candentis baculum in manibus suis, et nudam urere plantam pueri cum eo leviter exasperatam incepit. Dum feris clamoribus fruitur.
  Ac Christina forcipe calefacta coepit munientium pedum nudo rumpere digitos. Incepi minimo digito, lente et simul crudeliter faciens. Digiti pueri crepuere et fregerunt. Et tam acerbum auctorem habuit ut puer pluries conscientiam amitteret.
  Magda coronatus pungitur, ab aculeo albo, sub umero suo. Puer autem ululabit.
  auctorem mortis excruciabant. Ut et justo magna. et continuata tormenta.
  Hoc est quomodo pergit. Pal and Saratov and Kuibyshev. Nazis autem Moscuam expugnare coepit.
  His conditionibus, solum aditus hitmen Russiam servare potest. Antonius Shelestov missio frigida cum puellis pergit.
  Ita, positio Exercitus rubri simpliciter iam omnino desperatus est. Et hic tantum miraculum USSR salvare potest.
  Sed hic signa sex pugnatorum proelium committunt. Una spes Anton, Margarita, Natasha, Zoya, Augustino, Svetlana. Possunt resistere et debellare hostes statim eos in cinerem convertere.
  Tam ferox et pulchra puellarum turma coUectis. Contra quos Tolstopuz et cohors eius. Bene, non scary...
  Et Nazis iam circumfluit Moscuam ex diversis partibus.
  Tum Antonius et puellae iterum proelium inierunt, adiuvantibus Russiam vel URSS.
  Tunc puella Margarita discalceata se adiungit. Etiam mulier adulta scriptori puella facta est circiter duodecim pro immortalitate et munere missionem implet.
  Milites inde a vicesimo primo saeculo Nazis vicesimo iterum dimicaverunt.
  In imperio fusco fascist multi milites sunt. Fluunt sicut flumen infinitum.
  Antonius Shelestov Apronius, Nazis gladiis caesis, peditibus et praediis;
  - Non deficere!
  et acutum disci ab pede pueri nudo volavit!
  Post haec, haedus sibilat quod corvi defecerunt, pulsando per capita sua.
  Margarita, opprimens, denudans dentes, grex;
  - Est locus feati in mundo!
  Et acus venenatae ex nudo puellae pede dispersae, Nazis et eorum plana et lacus feriunt.
  Natasha quoque digitos nudos iecerat, caedendo ululabat;
  Numquam obliviscemur ac numquam dimittimus.
  Et gladios eius transierunt per fasciculos in mola.
  Zoya secans hostes, elidit;
  - Pro novo ordine!
  Et novas acus nudas sparsit a pede. Quid in oculis, quid in faucibus militum Rolandorum elit.
  Ita satis constabat excitari et furere bellatores.
  Augustinus caesis militibus albis et praediis, elisit;
  - Nostra ferrea voluntas!
  Et pede nudo fugit letale donum. Et cadunt takni et pugnatores albi.
  Svetlana ad molendinarium secat, gladios eius sunt sicut fulgur.
  Nazis quasi manipuli cadunt.
  Puella acus nudo pede iacit et stridore;
  - Pro Mater Russia vincet!
  Antonius Shelestov contra Nazismum promovetur. Termino puero turmae fuscae.
  Eodemque tempore acus digitos pueri nudis cruribus veneno eiciunt, truncos dilaniant, ac plana deducunt.
  Puer fremit;
  - Gloria Future Russia!
  Et in motu secat caput omnium et rostrum.
  Et sibilus alius dein, et casus corvorum, qui etiam penetrant per tecta lacus.
  Margarita quoque adversarios opprimit.
  Pedes nudi iactant. Nazis frequentes moriuntur. Bellator clamat:
  - Pro novis finibus!
  Et tunc puella tollet et secabit .. .
  Massa cadaverum fascist militum.
  Et erit etiam sibilus, massa corvorum in deliquio incidit in catervas Fritz, etiam lacus frangens.
  . CAPITULUM #6
  Sed Natasha in ingrata est. Caedit cum lacus Nazis et canit;
  - Russia magna et nitens;
  Mirum valde sum puella!
  Et fugiunt pedibus nudis orbes. Qui juga Nazis. Haec puella est.
  Zoya in inferrent. Metis manibus fuscis militibus. Exspuentes fistulam. Mortiferas acus emittit nudo digitos, lacus et plana iacit.
  Et simul ipse sibi cantat;
  - Oh, bludgeon eamus;
  Oh, meus ventus ibit!
  Augustina, Nazis caedens et fuscos milites exterminans, stridore;
  - Omnes villosi et in cute animalis;
  Ille ad luxuriam vigiles fuste festinavit!
  Et nudo digito in hostes deducet id quod elephantum occidet, et multo magis piscinam.
  Tum strideo;
  - Lupi!
  in ingrata Svetlana. , secat, Nazis feriens. Nudo pede immittit eis munera mortis.
  Mola cum gladiis currit.
  illa multum pugnantium et stridore oppressit;
  - Magnam victoriam venit!
  Et iterum puella in motu ferae est.
  Et nudis pedibus deducunt acus mortiferum, lacus et plana destruens.
  Antonius Shelestov exilivit. Puer in somersault versabat. Multum Nazis in saltu concisa est.
  Nudis digitis acus proiecit, et obstrepit;
  - Clarus esto formosae fortitudinis meae!
  Et iterum puer in proelio est.
  Sequitur Margarita odiosa. Concidit omnes hostes sustentabatur. Gladii eius duriores sunt quam sphaeris molendinorum. Digiti nudaeque iaciunt dona mortis, lacus et plana ardent.
  Puella in ingrata est. Milites brunnei sine ceremonia exstinguuntur.
  Aliquando et exultat et torquet!
  Munera necis ab illa volant.
  Et ipsi Nazis mortui sunt. Tumulos totos cadaverum congerunt.
  Margarita stridore;
  - Eques Americanus sum!
  Et iterum nudos pedes iecerunt acum.
  Et postea plus acus duodecim!
  Et tunc sonabunt pueri in choro, quod totae nubes corvorum in Nazis cadant, proprie capita eorum perstringens et capita sua quasi terebra perforans.
  Natasha in inferrent est etiam frigidissima.
  Nudo pede iacit, et a palea verubus.
  Et clamat in summo pulmone;
  - Sum mors lucida! Omnia, quae habes, facere est mori!
  Et iterum pulchritudo in motu est.
  Zoya tempestates Nazi cadaveribus obuiat. Et boomerangs interitus etiam nudis pedibus fugiunt.
  Et fortes fulvi cadunt et cadunt.
  Zoya clamoribus:
  - Puella nuda, vinces!
  Et duodecim acus e nudo puellae calcaneo volant. Qui protinus in fauces Nazis foderunt.
  Mortui stillant.
  Quinimmo omnino mortuus est.
  Augustinus contra inferrent. Conterat agmina fusca. Gladii eius in duabus manibus portantur. Et talis est bellator magnus.
  Turbo fascist rapit turmas.
  Capillus puella rubris fremit;
  - Futurum absconditum est! At victor erit!
  Et in tetris, igneis decor crinibus.
  Augustinus in ecstasi fremit;
  - Dii belli omnia abripient!
  Bellator et inferrent.
  Et nudos pedes iactant multa acus venenata acus.
  Svetlana in proelio Sicque micans et pugnans. Nuda crura eiiciunt tot mortifera. Non hominem, sed flavos mors habet capillos.
  Sed si frangit, prohibere non potes.
  Svetlana canit;
  - Vita non erit mel;
  Ista salta in rotundo choro!
  Somnium fiat -
  Pulchritudo hominem in servum vertit!
  Et in motu nudis pedis magis ac magis ira est.
  Puer Antonius in ingrata omnia accelerat. Puer Nazis verberat.
  Nudi pedes iaciunt acus acutas - lacus et plana discerpens.
  Bellator juvenis stridore;
  - Insanum imperium omnes dilacerant.
  Et rursus puer in motu est.
  Margarita est puella turbida in actione sua. * et in triturátur inimícos.
  Hic nudo crure emittit, pisum explosives. Illa explodet, et statim centum Nazis et decem piscinae proicientur.
  Puella clamat:
  - Victoria usquam ad nos veniet!
  Et molam gladiis curret, in diversa cadi piscinae volant.
  Natasha motus eius acceleravit. Puella fuscos bellatores caedit. Et cum clamaret;
  - Victoria imperium Russiae manet.
  Et accelerato nazis deleamus gressu.
  Natasha puella terminator est.
  Non putat sistere et retardare et lacus et planos oberrare.
  Zoya in inferrent. Gladii eius videntur carnes et metalla acetaria secare. Puella summo pulmonis sui clamat:
  - Nostra salus viget!
  Et digitos nudos etiam tales acus mittunt.
  Massa hominum iugulatis iugulis in aggeribus cadaverum circumiacentium, nec non piscinae fractae et depressae elit.
  Augustinus est puella insana. Et comminuit omnes sicut suus robot ex hyperplasma.
  Non centum Nazis iam confregit. Sed omnia carpit gressum. Bellator adhuc fremit.
  - Invictus sum! Frigidissima in mundo!
  Et iterum impetus decore per.
  Et ex nudis digitis pisum evolare. trecenti Nazis et duodecim piscinae valida explosione divulsae sunt.
  Augustinus cecinit;
  - Terram nostram occupare non audebis!
  Svetlana etiam in ingrata eft. Nec ullum spatium gram. Fera Terminator Puella.
  Et hostes scindit et Nazis exterminat. Massa pugnatorum fusca iam in fossam ac per vias cecidit.
  Sex sunt furentes. Ferum proelium fecit.
  Antonius Shelestov reversus est in actu. Ille procedit gladios vibrans. Et terminator molendinum currit puer. Nazis mortui cadunt.
  Massa cadaverum. Totos montes corpora cruenta.
  Puer terminator belli silvestris meminit. Ubi etiam equi populique permixti.
  Antonius Shelestov stridore;
  - Vae ab animo!
  Et copia pecuniae erit!
  et terminator puer in novo motu. Et nudos pedes sumet aliquid et proice.
  ingenio puer increpuit;
  - Magister classis et firmus "Adidas"!
  Vere frigus spectaculum evasit frigus. et quot occiderint Nazis. Plurimos et fuscos pugnatores maximi interfecerunt.
  Et si sibilat, tunc corvus cadet in phalanges perampla. Tot caesis, tot rostra corvorum tecta lacus effodiunt. Et etiam plana tollere.
  Margarita quoque in pugna est. Cinnamomum et ferrum comminuit exercitus et fremit;
  - Magnus concursu legioni! Omnes nos in loculum regimus!
  Et ad Naziseos gladios eius detruncantur. Massa pugnatorum fusca iam concidit.
  Puella fremuit;
  - Etiam pantheris frigidior sum! Proba quod quisque est optimus!
  Et e nudo puellae talo, sicut pisi explosivis validis, evolabo.
  Hostem feriunt.
  Et tollet et confringet aliquos adversarios et lacus et etiam plana.
  Natasha autem in potestate est. Et adversarios verberat, et ipsa descensum alicui non dabit.
  quot iam interrupit Nazis.
  Et dentes eius tam acuti sunt. Oculi autem sapphiri sunt. Haec puella est carnifex principalis. Tametsi omnes suos habet - carnifices!
  Cornelius clamat:
  - Delirus sum! poenam habebis!
  Et iterum puella multum Nazis gladio caedet.
  Zoya in motu est et multum fuscum bellatorem excidit.
  Pedes nudis acus iactant. Quaelibet acus plures Nazis necat. Hae puellae vere pulchrae sunt.
  Augustinus proficit et opprimit adversarios. Et simul, clamante non obliviscitur;
  - Effugere loculum non potes!
  Et tollet puella dentes suos et dentes eius portavit!
  Et rufus ita est.
  Et omne verbum ex ira.
  Svetlana in moventur Hic multa capita et turres piscinae secabat. Bellator, qui dentes portat.
  Linguam ostendit. Et inde paleas exspuit. Tunc ululat;
  - Visne guys eritis mortui!
  Et iterum acus mortiferae volant a pedibus nudis, qui pedites et aircraft feriunt.
  Antonius Shelestov salit et salit.
  Puer discalceatus fasciculum acus emittit, lacus pulsat et cantat;
  - Eamus castra, magnam rationem aperi!
  Bellator iuvenis est ad virum optimum.
  Iam senex est, considerans infernum, sed spectat sicut puer. Fortissimum solum et musculosum.
  Antonius Shelestov cecinit:
  - Ne lusus secundum leges - fraera perrumpamus!
  Et iterum mortifera et valide acus nudis pedibus avolabant.
  Et rursus puer sibilat, decem millia furum infundunt inimicis, et galeis consurgunt.
  Margarita jucunde cecinit;
  - Nihil impossibile est! Credo libertatem fore!
  Puella iterum lethale cascades acus in Nazis et earum piscinas proiecit, perseuerauit:
  - Tenebrae ibunt! Utinam floreant rosae!
  Utque nudis digitis secat ille pisum, mille Nazis continuo evolavit in auras. Etiam fusci exercitus, tartareum imperium ante oculos nostros liquescit.
  Natasha in proelio. Sicut aspidis salit. Damnat inimicos. Itaque tot Nazis moriuntur et plana cadunt.
  Puellae et gladios et grana carbone et hastae. Ac acus.
  Simul etiam fremit;
  - Credo victoriam venturum!
  Russis et gloria invenietur!
  Digiti nudi acus novas iactant, impugnatores pulsandi.
  Zoya silvestrem movere. Nazis oppugnat. Eos in frusta frangit.
  Mulier bellator nudis digitis acus iacit. Frangit adversarios, fremit;
  Nostra victoria tota instat!
  Mola feram et gladiis fert, lacus crepans. Haec vere puella similis puella est!
  Sed Augustinus aspidis inferrent. Haec femina omnium malorum est visio nocturna.
  Et si secet eam, dicit, et secabit eam.
  Post hoc, cedit, tollet et canet;
  - Aperiam omnia capita! Magnum somnium sum!
  Et nunc gladios suos in agendo et carne et metallo secantur.
  Sequitur Svetlana etiam odiosa. Haec puella iaculis nihil habet. Ut primum conciderunt, ita massa cadaverum editur, ac plana ac lacus cadunt.
  Flava terminator fremit;
  - Quam bonum erit! Quam bonum erit - scio!
  Et nunc fugit pisum homicida ab ea.
  Antonius iterum centum Nazis ferens meteororum caedet. Et bombam tollet et mittet.
  Parva magnitudine, sed mortifera.
  Quam minutatim frangere.
  Terminator puer ululabat;
  - Procellae iuventutis horribilium machinis!
  Margarita hoc iterum faciet in bello.
  Et multum fusci pugnatores obtruncant. Et magnos secat hiatus.
  Puella clamat:
  - Lambada in arena chorus noster est!
  Renouato ictus vigore.
  Et sibilabunt filii iterum, et deducent corvum super capita Nazis.
  Natasha in ingrata, magis furit. Itaque Nazis triturat. Non valde bonum est talibus puellis resistere.
  Natasha sumpsit et cantavit;
  - Cursor macula communis reconciliatoris!
  Et irruperunt in adversarios bellator puella tantis percussionibus.
  nudis pedibus jactabit orbes.
  Hic molendinum cucurrerunt. Moles capitum exercitus fusci revolutus et lacus ardebant.
  Pugna est forma. Talem te beat armada flava.
  Zoya in motu est, omnes sine exceptione opprimit. Et gladii eius quasi forcipe mortis.
  Puella pulchra est. Et nudos pedes iactant acus venenosas.
  Clade adversariorum. Faucibus pungunt et loculos faciunt, lacus et plana explodunt.
  Zoya cepit et diduxit;
  - Si aqua non est in sonum ...
  Natasha jucundus exclamavit;
  Culpa tua est igitur!
  nudis autem digitis proicit aliquid quod penitus exanimat. Vere puella puellarum est.
  Et nudis cruribus, quomodo ferrum volabit. Et multum pugnatores percutiet, turres ex lacus interfecto.
  Augustinum in mov. Celeri ac singulari pulchritudine.
  Quae clara comas habet. Vexillum quasi proletarium volitans. Haec puella vera vulpes est.
  et secat adversarios, quasi cum gladiis in manibus nata.
  Rufe, damnat spurium!
  Augustinus sumpsit et sibilaverat;
  - Erit caput tauri - non insanibunt pugnatores!
  Atque hic rursus multum pugnatores attrivit.
  Anton Shelestov grundivit:
  - Quid opus sit vobis! Ecce puella est!
  Margarita, nudo pede pugionem iaciens, turritam piscinam abrumpi, confirmavit;
  - Magna et frigida puella!
  Huic libenter assentitur Augustinus;
  - Bellator sum qui aliquem mordebit!
  Rursumque nudo digito immittet homicidam.
  Svetlana in pugna non inferior adversariis. Non puella, sed tam venefica arsit.
  Et clamat:
  - Quam caeruleum caelum!
  Augustinus nudo pede ferrum promittens, piscinam turritam abscissam, confirmavit;
  - Non sumus latrocinii fautores!
  Svetlana, caedens inimicos et plana fusa, pipians;
  - stultus cultro non eget ... .
  Zoya expressit acus nudam, perusta perusta crura;
  - Mentiris ei ex tribus scriniis!
  Natasha, caedens Nazis, adjecit;
  Et fac cum illo denarium.
  Et bellatores capient et salient. Tam cruenta et frigida sunt. Fere multum habent motum.
  Anton Shelestov valde elegans in proelio spectat.
  Margarita cecinit;
  - Ictus est fortis, et homunculus interest...
  Puer terminator emissus est sicut propeller helicopterum in pede suo. Ipse duo centesima nazis et piscinae elisa capita abscidit;
  - Valde sporty!
  Et uterque puer et puella in aperto opere.
  Antonius, caesis militibus, obstrepit;
  - Et magna victoria nobis erit!
  Margarita respondens sibilat:
  - Occidimus omnes nudis pedibus!
  Puella vero talis terminator activus est.
  Natasha canebat in ingrata;
  - Sanctum bellum!
  Et belliger disci-boomerang acutum dejecit. In arcu volavit, Nazis multam succidit et turres piscinae.
  Zoya addidit, internecionem continuans;
  - Nostra erit victoria!
  et novae acus nudis pedibus volabant. Et multum pugnatores et elit.
  Flava puella dixit;
  - Resignation adversarium!
  Et ostendit ei linguam suam.
  Augustinus, crura iactans et ancipites swastikas, gurgited;
  - Vexillum imperiale proferte!
  Svetlana libenter confirmavit;
  - Gloria lapsis heroibus!
  Clamaverunt autem puellae in voce, opprimentes Nazis:
  - Nemo nos prohibebit!
  Jamque nudis pedibus bellatorium orbe volat. Carnibus avellitur, turresque piscinae diruuntur.
  Et iterum ejulabit;
  - Nemo nos vincere potest!
  Natasha in aerem volavit. Discerpunt adversarii, et voltures ales, et edunt;
  - Nos lupae sumus, hostem pugna!
  Et digitis nudis, orbis letifer admodum evolabit.
  Puella etiam in extasi torquet.
  Tum murmurat;
  - Calcanei nostri ignem amant!
  Etiam, puellae vere sunt parum pudici.
  Antonius Shelestov de gurgling:
  - Oh, mane pignus dat!
  Connivere bellatores. Rident et portant responsionem dentibus.
  Sibilus amicae et nubes corvi in capitibus Nazis cadunt. Turresque lacus a rostris ictibus scindunt.
  Natasha succidit Nazis et diruit:
  - In nostro mundo nullum est gaudium sine certamine!
  Puer respondit;
  "Interdum pugnatum non est aut iocum!"
  Natasha constat:
  - Si virtus non est, sic est...
  Sed fortes semper sani sumus!
  Puella nudis digitis acus in hostem iacit, obortae massam coortam cecinit;
  - Miles semper sanus est;
  Ac parata ad rem gerendam!
  Post hoc, Natasha hostes iterum caedens, turres lacus diruens.
  Zoya est infantulus celerrimus. Hic totum dolium apud Nazis. Duo milia e explosione scidit.
  Tunc exclamavit voce magna:
  - Noli prohibere, calcibus nostri scintillant!
  Et puella in certamine lace!
  Item Augustinus in bello non infirmatur. Itaque Nazis triturat. Quasi e manipulum catenarum excusserit.
  Et secas adversarios - cantat;
  - Cave, proderit
  Erit in ruinam pie!
  Diabolus vere rufus arat in bello sicut diabolus in snuffbox.
  Atque hic quomodo Svetlana pugnat. et Nazis ab illa pervenit.
  Et si percusserit, percutiet.
  Ex ea effundit cruentos.
  Graviter animadvertit Svetlana, cum metallum e nudo pede spargit volavit, quod capita et turres piscinarum dissolvit;
  - Gloria Russiae, plurimum etiam gloria!
  Lacus accurreret...
  Divisiones in tunicas rubras -
  Salvete populi Russian!
  Hic puellas Nazis tulerunt. Sic conciduntur, et conciduntur. Non bellatores, sed vere pantherae, qui catenam fregerunt.
  Antonius in pugna et Nazis oppugnat. Verberat illa sine miseratione lacus, et stridore secat;
  Tauri similes sumus!
  Margarita, fuscum exercitum comminuens, et lacus secans, sustulit;
  Tauri similes sumus!
  Natasha cepit et ululavit, caesis pugnatoribus fuscis una cum piscina;
  - Mendacium est de manu!
  Zoya scidit Nazis seorsum, distillavit;
  - Non, non manu!
  Et tollet etiam, et dimittat asteriscum nudo pede et conficiat fasciculos multum.
  Natasha cepit et diduxit;
  - Noster in TV est!
  Et homicida fascem acus volat nudo crure.
  Zoya, Nazis et piscinas eorum destruens, elimavit;
  - Amicitia nostra monolith est!
  Et iterum talis iactus est ut circulos in omnes partes turbent. Haec puella est - purus adversariorum interitus.
  Puella digitos nudos tollet et tres boomerangos deducet. Et multo magis inde cadavera facta sunt.
  Pulchritudo deinde dabit manum;
  - Non dabimus inimico misericordiam! Ibi erit cadaver!
  Rursumque letale volat nudo calcaneo.
  Et Augustinus satis logice dixit;
  - Non unum tantum cadaver, sed multi!
  Post hoc, puella eam cepit et discalceatam per palu cruentatum ambulavit. Et occidit multum Nazis.
  Et quomodo fremit;
  - Massa caedes!
  Et nunc ponat caput suum in generali Nazi. rumpe cerebrum eius et da manum tuam;
  - Banzai! Ibis in caelum!
  Svetlana valde furit in offensionibus, praesertim obterere pulsatis, stridore;
  - Non parcetur!
  Et duodecim acus nudas digitos avolant. Dum rumpit omnes, plana concidunt. Et valde etiam bellator nititur lacerare et occidere.
  Antonius Shelestov stridore;
  - Gloriose malleus!
  Puer quoque talem stellam frigidam in modum swastika pede nudo iacit. Intricata hybrid.
  et missa Nazis corruit.
  Antonius Apronius:
  - Banzai!
  Puer autem iterum ferox est. Imo solum cum virtute videt, et erumpunt vulcani!
  Margaritam in posset. Omnium ventres divellet.
  Puella pede statim quinquaginta acus eiciet. Et missa ab omnibus hostibus interfecta, tam piscinas quam plana dempserat.
  Margarita concinebat verbis hilaritatis;
  - Unus duo! Luctus non consequat!
  Numquam deficias!
  Nasum et caudam cum tibia altiorem habeto.
  Scitote quod verus amicus semper vobiscum est.
  Haec est turba tam infesta. puella vapulat et clamat;
  "Praeses Draco mortuus erit!"
  Natasha in proelio aliquo modo terminator est. Murmurat, murmurat;
  - Banzai! Cito habeto!
  Et grenade nudum pedem avolavit. Nazis autem sunt quasi clavi. Et comminuet multum mastodonas et volatilia, machinis infernalibus.
  Ecce bellator! Ad omnes fortes - vir bellator!
  Zoya quoque odiosa est. Tam furiosa canis.
  Et accepit et murmuravit;
  - Pater noster ipse Deus est Brutus!
  Et ipse apud Nazismum triplicatum secat molendinum!
  Et remugit Augustinus:
  - Et deus meus niger est!
  Rubet enim, simulacrum ipsum doli ac vilescentia. Pro inimicis scilicet. Et pro amicis amica est.
  Et quomodo nudis digitis capiet et mittet. Multum acervi bellatorum imperii et imperii varii, itemque eorum praedia et aircraft.
  Rufus exclamavit:
  - Russia et Deus niger post nos sunt!
  Bellator praealta pugna potentia. Sed sub hoc non est melius agere. Ut turres lacus avulsae sunt et alae fascist elit.
  Augustinus exsibilavit;
  - Nos omnes proditores in pulverem comminuemus!
  Connivent sociis. Imo, haec puella ignea prorsus non est aliquid quod pacem dare possit. Nisi pax letalis est!
  Svetlana, opprimens hostes, edita;
  - Nos te in aciem verrunt!
  Augustinus confirmavit;
  - Nos omnes necabo!
  Et nudis pedibus volat omne donum. Et tot lacus et plana in astulas statim explosa sunt.
  Antonius cecinit respondens:
  - Erit totum banzai!
  Augustinus , Nazis nudo manibus discerpens , eos gladiis secans , acus nudis digitis , lacus et plana destruens statim edixit ;
  - Breviter! Brevi loquendo!
  Natasha, bellatores furvosi destruens, elisos;
  - Denique - banzai!
  Et feris adversarios abeamus amaritudinibus.
  Antonius Shelestov, caedens adversarios, edidit;
  - Hic gambit non est sere;
  Et dibut, mihi crede, Thai!
  Rursumque acutum, metallum secans disci e nudo pueri pede volavit. et turres lacus et caudas aircraft praecidit.
  Margarita caesis militibus fusci imperii et arma lacus, cecinit;
  - Et quis inveniet in proelio?
  Et quis inveniet in proelio...
  Non iocari cum eo -
  Dilaceramus eum!
  Dilaceramus eum!
  Bonum igitur officium fecerunt cum Nazis ... Et Soviet Russia imperium fuscum in expugnatione Moscuae devicit.
  Nondum bellum erat, sed URSS facultas iam ipsos Nazisos debellandi habebat. Itaque sex iterum interrumpere debebant missionem eximii ac refrigerandi executionem.
  
  
  
  
  
  
  
  
  MANIAC OSANNA PORTUS ARTHUR
  Maniac Chikatilo, in expiatione peccatorum, factus est puer viverra Conan. Hic puer est animus Iaponicae heros. Sed nutu potentis maga, anima, celeberrima et moecha Russica promota, in eum commota est.
  Et iam puer Chikatilo viverra paratus est ad pugnam.
  Spectat sicut puer circiter undecim annos natus in brevibus, nudis pedibus, et cum subsidio musculorum et nudo, sient bustum. Tantum crines flavos a Conano distinxerunt.
  Et nunc solum viverra Iapones interesse debent ad defensionem Port Arthur.
  Mons Vysokaya cardo cardinis est tuendae positionum Russiae.
  Puer viverra abieci. Solum breves gerit, et iam November est et frigus est. Pedes nudi in uda nive ambulant.
  Fremitus tormentorum auditur. Iapones omnes suas vires ad Montem Maximum capiendum iecerunt. Post mortem turmae Arthuri inevitabilis fiet.
  Puer viverra paulum a latere montem videt. Iaponicus in ea sunt.
  Unitates Russicae incendium e sclopetis et tormentis machinarum remiserunt.
  Chikatilo aspera decurrit. Puer a militibus animadvertitur. Sed non ipsum prohibere. Puer flavos in brevibus suspicionem non excitat.
  Haedus karate ascendit et statim nudum pedem in mentum samurai imposuit. Ille ictu accepto montem avolavit.
  Chikatilo squeaked:
  - Una nulla!
  Et iterum, pueri circa calcem nudum pectus percussi sunt. Et haedus karate proximum samurai pugno percussit.
  Chikatilo-Konan cecinit;
  - Exspectamus victoriam - sum frigidissimus!
  Et tunc alius puer illustris Leshka iuxta ipsum apparuit. Atque is quoque acriter pugnatum est. Aliquam viverra id est. Et cum eo quattuor puellas in bikinis.
  Hue totus sex bellatores bellicosi proelium inierunt. Et samurai sine ulla miseratione tam studiose deleamus. Et caelum velut pellis Iaponiae videbatur, et interitus ac exstinctio tota incepit. Omnia minitantem cladem.
  Et puellas gladiis conciderunt et nudis digitis proiecerunt lethalia et concussa pisa mortis, et omni exitio. Et nulla erat in Iapones misericordia.
  Chikatilo calcanea nuda cepit et sarcinam explosivam iecit et tota societas samurai laniatu lacerata est.
  Puer Termino cecinit:
  - Bellator Russicus mortem non timet;
  In acie mortem non timemus .
  Miles cum hostibus fortiter pugnabit,
  Atque etiam moriens vincet!
  Pugnatum est in magnitudine perampla et ingens aurora cogitationis et industriae visibilis.
  Bellator puellae et pueri caesim per horas in fine fuerant.
  Sic tormenta tormenta scribere coeperunt. Ac nudis etiam utens digitis.
  Puer Chikatilo iecit, hostes metit et cantavit, unam post aliam aciem ponens;
  - Fortior et fortior leo ero!
  Puer splendidus, amputans Samurai, montes pulsans, effudit;
  - Quid de leone! Etiam rhinocerotis fortiores!
  Victoria, haec rufa vulpes, puellari calcaneo caput funestissimum proiecit.
  Iaponica multum eliserunt et eliserunt;
  - Ad maximam noctis!
  Nadezhda, irruentes adversarios sicut vespertilio scaphio, cooed, dentes denudans;
  - Ad novam Russiam!
  Elena e papillis coccineis fulmen emisit et cooedit;
  - Pro magnitudine telluris Terrae!
  Zoya accendit cascadem pulsar ab umbilico, Dentes denudans radios ex se increpuit;
  - Praeclare gestae!
  Spem capit, et e murice purpureo exitii umbilico Missus obstrepit;
  - Gloria Patri!
  Victoria, premens Iapones, pipiabat;
  - Demus animae nostrae;
  Patria sancta sumus!
  stamus et vincimus -
  Nec nos vitae paenitebit!
  Et murice eius papillae urendae sunt fulmine pernicioso, quae tota phalanx ardet.
  Zoya dixit:
  - Nostra frigus victoria!
  Et etiam in hostem, quam acriter percutiet.. .
  Nadezhda bleeped, vultum denudans et infensi occentu;
  - Pro patria, mater nostra!
  Et nudum digitos iterum letale grenade deducet.
  Id quantum interitus ac perditio fit. Iapones sex sine ulla miseratione rapiuntur.
  Puer Chikatilo, hostes ridens, stridore;
  - Pro magna communitate!
  Addit Adamas:
  - In sarcophago revanchismum feremus!
  Sic ignis adminiculum, solum levis campi tormenta. Militares Russici ignem gravem gerere possunt. Stylus Boers contra Britannos. Ii etiam uno tempore impetum facere conati sunt. Sed Britanni adhuc delectum habebant, exempli gratia, ambages et Boer militiam circumvenire conantur. Quod etiam serio fecerunt. Et Iapones castella praeterire non possunt - oppugnationem habent adscendere.
  Andrei Chikatilo in Iaponicis e machina gun. Tota autem tractus in conspectu est, et tu, nesciens errorem, figis. Flava mortuorum facies malitiae torta sunt. Post eos scandunt alia furiosiora samurai. Sed ne haec quidem metendo magis ac firmiore fiducia est. Tale miliarium Iaponica transire non potest.
  Ordines cadunt post ordines. Vincula diducuntur, et partes magis ac magis apparent. Impexae pugnatores hamatis adhaerent filum, dilaniant et iterum cadunt. Toto monte cadaverum implent. Deinde in monte isto alius iacuit mortuorum, deinde alius. Et sic deinceps donec totus collis crescat.
  Cum machina Andrei Chikatilo gun aestuat, puer alteram unam accipit. Sanguinis suffocat Iaponica. Nonnullis in locis manus pugnae iam erumpunt. Puer autem pilam unam pilam incendit, una vel duo vel tria cadavera. Virga Iaponica valde densa est, et machina sclopetis statim plures penetrare potest. Sic vomitu suffocant.
  Contra Iaponiam nihil est, puer terminator nihil habet. contra, samurai fortissimi sunt, nihil metuunt. Ascendite et ascendite, mori nolite timere. Sed ut plurimum, mors concludebat. Omnia tamen cadaveribus tegant.
  Hic rursus tormentarii balteum mutaverunt, et puer nudis pedibus in eo stetit, adhuc calidior erat. Aestatis corona iam in naso est, sed venti ab aquilone flante, pruina satis accipitur. Volo cito gladio et manu ad pugnam fovere. Tandem puer, iam post tricesimam vittam, resistere non poterat, gladio invadit. Et nunc Superman puer nequit.
  Cum tam celeriter moveris, secas ut Ilya Muromets - in platea dextra, in lane sinistro. Molendinum et duodecim capita abscissa. Receptio papilionis et duodecim aliorum. Accipiens duodecim ventilabrum et tertiam. Cadavera calent, nudis pedibus discurrentes, beatum sentis.
  Non sicut cum his... Boots! Bene Leshka, etiam discalceatus pugnare conatur. et cum tenentes, licet sparsi anseris modo rubuerint.
  Ascendere et ascensum custodiunt Iapones. Ad eorum perniciem accelerandam, iterum salire debes et machinam sclopetis iterum assumere.
  Imo tormentis suis machinae, si singula cadavera aut plura cadavera glans occiderit, ocius tamen quam gladiis exterminatis. Balteus tormentarius unus machinae mille orbes sunt. Cavete ergo samurai! Adhuc saltas.
  Dirigentes, puer putabat Iaponiam valde felicem in illo bello fuisse. Maxime quod seditio orta est. Bene, tempore pacis confecto, Iapones in terra iam defessi sunt et Russi eos bene finierunt. Dux Samsonov, vel potius Linevich, bis totidem copiis acceptis magis magisque novis replendis, samurai ipsum aggredi potuit. Sed potius unitates Russorum defensivam iverunt. Iapones autem impetum amplius ascendere non potuerunt. Ita mundo magis quam Russia indigent.
  Hic Zoya proiicit machina tormentorum.
  Iamque puella coccinea papilla super fundae urget, nunc letale donum letale eicitur.
  Zoya cecinit:
  - Filum fractum est
  Mors mala nobis imminet.
  Nam Ruteni vivere
  Hostes simpliciter moriendum est!
  Elena, angustos milites scribens, et aliam aciem in ordine pulsans, clamavit:
  - Pro Patria, - Mater nostra!
  Puer viverra scribere pergit, hostes ab imperio caelesti pulsare et cogitare.
  Anno 1922, Iaponia novum magnum bellum periculum non fecit. Bolsheviks Primoryam ceperunt. Multi tunc imperatorem fortiter increpaverunt se infirmitatem illegitimi communisticae regiminis non uti nec sibi in extremo Orientem assumpsit. Cur igitur haesitaverunt Iapones non plane liquet.
  Anno 1904, Iaponia bellum statuit, quo nemo fere prosperum exitum samurai credidit. Sed anno 1922, Iapones Rubrum Exercitum debellare non ausi sunt, bello civili debilitati. Habuerunt insuper subsidium totius capitalismi.
  In communi, Bolsheviks, utique, fortunati fuerunt. In Entente bene disiungere Russiam potuit, et Exercitus Rubri aemulus non est. Hic Andrei Chikatilo quaedam non intellexit.
  Quare occidens vicesimo anno actu motus Custodiae Albae immersit. Etsi Albii occasionem Moscuam capiendi non habuerunt, satis potest fines aliquos sibi retinere. Etiam Russia tanto bello trahendo debilitari potuit. Incertum est etiam cur Entente imperia Caucasiaria non defenderit. Habuerunt etiam pactionem rei militaris. Patet tunc depauperatum Exercitus Rubri Entente non esse aemulum, praesertim verbis technicis. Sed aliqua ratione Anglia et Gallia passionem demonstraverunt.
  Ita Victoria eam cepit ac nudis pedibus totum dolium explosivae ex scobe factae immisit.
  et quomodo indomita vis explosa sit. et cooed;
  - Pro rege atque imperio!
  Zoya iactare in hostem, multum infensi fremuit, et tractus procul aberat, hostem metendo.
  Tum fremuit;
  - Loculus tibi erit samurai!
  Elena, hostem opprimens, et cadaverum struens aggeribus, hostem prostrans, incredibili vi agens, samurai catervas in sarcophago tundens, prostravit;
  - Pro hostibus victoriam!
  Nadezhda, ne minimam occasionem hosti dare, eum ut falce funestum falce metendum et Iaponicum exsecans, dixit:
  - Port Arthur, Portus Arthur -
  Nikolay non succendam te!
  Potuit Britanni, verbi causa, Chersonesum et custodiam. Ibi copias cum lacus iniecissent, vix trans Isthmum, Redos expulsi essent. Et generatim multum res in Russia Soviet ingrata esse poterant, sed feliciter nihil accidit. Quamquam, utique, Iaponia Primoryam sibi servare voluisset, certae vires samurai inde in viceni evertere non potuissent. Iapones bene disponere potuerunt regimen pupam ibi - sicut unum Manchurianum.
  Cum Andrey Chikatilo Cor Bonivur legit, etiam studiosus erat. Cur Iapones pugnam cum Exercitu Rubro non intraverunt, sed solum Primorye Bolsheviks dederunt. Samurai autem non cum omnibus Russiae Sovieticis sed cum extremo Oriente pugnare debebunt. Id est, Rempublicam Popularem Orientalem. Nullam nec erat id ante eleifend tempus.
  Primo bello mundano, Iapones possessiones Germanicas in Pacifico paene sine detrimento sumpserunt, et etiam plus quam fuerunt anno 1904 factae sunt. Nec omnino patet cur audaciam et impudentiam tunc habuerint, et in eadem causa non fuerunt. MCMXXII. Utique, Civitates Foederatae et Britannia, in pugna contra Bolsheviks strenue Iapones favebant.
  Hoc est quod Andrei Chikatilo intelligere non potuit, admirans etiam cum puer esset. Iapones autem primo Vladivostok occupaverunt, sed aliquo modo sine pugna reliquerunt. Et Iaponia non puduit totum Orientem longe occupare, sed samurai non pro ea pugnare.
  At quantum animi impetum erint, per milia et etiam decem milia intereunt, sed sicut biorobotae oppugnant. Iapones autem nullam habent conceptum timoris vel conservationis sui instinctus. Si non sex, tunc castrum non servassent.
  In vera historia, Portus Arthuri hoc tempore iam cecidisset. Tum samurai fere omnes copias e terra collegit.
  Victoria boomerang cum swastika nudis digitis iecit et duodecim capita statim rugiens abscidit:
  - Pro Fide, Tsar et Patria!
  Puellae Iaponicam et pueros...exterminant.
  Puer, reponat machinam sclopetis exustae cum quodam iam defervescente et non quodam verbo, de quo Kuropatkin:
  Hoc asinus non captat! Similis habebimus omnes milites Iaponica interficere. - Oleg grenade nudo digitos iacit, fragmenta per totum fasciculum incisa militibus Iaponicis et haedo continuata sunt. - Id Kuropatkin iudicatus est de tali otio criminali.
  Puer grenade iterum pedibus iacit, et deinde palpebras nudos digitos stagni iacere coeperunt. Duas igitur aves uno lapide occidis: tu etiam Iapones destruis, et nudis cruribus calefiunt. Omnis gelu ex viginti gradibus superat, et cum obtenebratus fuerit, multo amplius erit. Itaque in movendo es et calescis. Praeterea hebetes novaculas et acus potes mittere. Et generaliter multum est perforans et incidens strages in arce.
  Sic samurai manibus pedibusque vapulant. Et e longinquo clamavit... Puer:
  Samurai fortiter mortuus est, ferro et igne pressus.
  Nadezhda tormenta tormentorum accensa nudis digitis utens, sed etiam nonnullas in reposito machinationes habuit. Exempli gratia fodinae chemicae minimae. Hic sane diligentissime debes in usu esse, ne milites tuos veneant. Sed mathematicis praeditus in circulo Archimedis et Pelman, Nadezhda omnia computavit.
  Et cum iam Samurai in proximam castellum irrupisset, puella pulchra detonatorem nudis cruribus ultrasonic coniecit. Et parvae ampoules cum valido et caustico gas eruperunt, operientes aream decem milia hectarum simul.
  Hoc vere telum est Demiurges Deorum, quod ne saeculo quidem vicesimo superfluum esset. Per indutias, egregie Natashka, una cum ipso pronepote Mendeleev, venenum toxicum valde paravit, sed cito in aere dissolutum est. Eius effectus toxicus praecise innititur peculiari methodo ligandi oxygeni.
  Confestim unum et dimidium turmae Iaponicae in quindecim ad viginti secundis occidendis evaserunt ... Et visus decem milia militum brevi aerumna morientium imperium Iaponicum temperavit.
  Musica receptui ludere coepit et supra centum quinquaginta milia militum in hoc impetu amissa recubuit Iapones. Russi caute Iaponiam insecuti sunt, sed etiam gasi vel insidias aliquas timebant. Proelium finitum est quasi nunquam inceptum.
  Sed Andrei Chikatilo nondum se resecaverat, quod multum virium in puero congesserat, et luscus angustos persequi festinabat. Sic illos arripis ac secas, ut semina rodis. Quam bene artes tuas non ostendas, si hostis non repugnat.
  Sed inopinato ad puerum conversus, ninja in cucullo nigro denuo exsiluit. Iterum pugna vera pro arte.
  Andrey Chikatilo iam bene calefactus partem suam invasit. Tres simul orbes eiecit, sed duo gladiis in musca abscissi sunt, tertius irruit, paene auriculam pueri terminantis arripiens. Ninja sibilavit et dixit in Japanese:
  - Naruto Russian!
  Facile confirmavit Andrey Chikatilo:
  - Utique frigus est!
  Transierunt gladii, volaverunt scintillae. Ninja elusit impetus se recepit. Ipse Andrei nudis digitis fragmentum metalli projecit. Hostes portaverunt, sed puer ubi se ictum esse praevidebat et se in angulo acuto volvens ferrum secat. Hostis adunco, tutela pellis rupta, cruor in latus rubebat.
  Ninja desiluit, vulneratus est et penitus penitus, et si ictus granditer fuisset, in medium omnino incidi. Russicus Naruto pugnator fabulosus esse videtur, laminae eius celerrime micant.
  Ninja iterum iactare conatur, sed ictum ad genu cum tibia demittit, et Andrei Chikatilo swastika-boomerang suis dentibus laetus captus est. Hostes oppugnare nititur, sed ipse in brachio ferrum accipit. Bicep adfigitur, et puer sine mora totam seriem expendit. Nonus ictu manus manus in collum veniet ... Bene, collum tauri ninja sub tutela est, dimidia pars incisa. Sed nihil aliud, paucis ictibus, valido ictu torta corporis, caput tandem a corpore separatur.
  Ita ninja cursum suum in fronte septentrionali finivit.
  Puer terminator exclamavit:
  - Banzai in Russian!
  Dehinc cupido pugnandi paulum consedit. Accuratius, quia Iapones iam cedentes sunt.
  Nox diei 22-23 Novembris 1904 simul et frigida erat et calida. Boreyko Kondratenko persuadet non ruere, ut illi qui impetum Iaponicam ignorant. Fortasse etiam inter samurai spectaculum personale erat, alioquin ab iis et illis feriri potest.
  Kondratenko fessus in tela tela obdormivit. Interea iam lucescebat.
  Venustates pugnae e tenebris emerserunt, multi colles excisi et iecit Iapones conspicui sunt. Puellae non solum conciderunt, sed etiam circiter quinquaginta sclopeta machinæ captae, septem sclopeta confixerunt. Imber glandium iterum in samurai cecidit, et filia Perun, Nadezhda, filia Svarog Elenae leporario iuncta est. Damna Iaponicorum iam perampla et paene pernecessaria erant. Per horam undecimam mane ultimus impetus suffocatus est ac tempus quies fuit.
  meridie Generales Kondratenko et Smirnov venerunt. Tam perampla coacervatione cadaverum in uno loco ambo jam experti milites abhorrent. Plus quam quadraginta quinque milia militum Iaponum una nocte et mane perierunt. Et ante imperatores apparuerunt tantum quatuor puellae in bikinis, sanguine abunde sparsae, et duo pueri athletici in bracis, ex prae- cipue durabili fabricae assuti, quibus rubeus et quilibet alius liquor non haerebat.
  Haec omnia flante animorum delirantes invisa sunt, et duces etiam mutuo strinxit. Sed legatus Boreyko, duo metra et pauca kopecks, manus ad puellas vaganti extendit et resonavit;
  - Sunt feminae in villis nostris!
  Fortis, rufa Victoria firmiter validam manum Boreiko excussit respondens et philosophice dixit:
  - Sunt feminae in villis nostris! Quid loculos praeclare struis!
  Cana sicut prima nix, Nadezhda pluribus pueris impeditis demonstravit;
  - Et concutientes eos, non peius pugnaverunt quam nos.
  Boreiko manus leniter quassat. Verus gigas cum incremento Nikolai Valuev, et fortasse plus in pondere. Facies revera non tam angusta est animo, sed potius aliquid in ea ab Ilya Muromets, praesertim cum Boreyko barbam crescere curaverit. Verum, legatus gigas, non est angelus, cum libamine pugnat et multos verberavit. Sed in communi anima, ut aiunt, hilaris est.
  Kondratenko intonsus est, cum barba regrown, Chapaev simillimus, qui in pellicula descriptus est. Smirnov, e contra, munda rasa, in denario aurato similis professoris cum epaulettis. Post eos manipulus militum et nautarum est.
  Sapientes et technici Elena ante omnia tropaea capta ostenderunt, et Victoria ignea sine cunctatione diabo- lica in saccos Iaponicos ascendere coepit dicens:
  - Ibi habent cibaria arida... Praesidium micam panis numerat.
  Filia Belobog Zoya, puella media sensibilis, dixit:
  - Guys, cito tormenta et tormenta machinae tolle: in duobus horis Iapones montem configere incipient, omnia tormenta in eum coacta erunt, ne unum totum apparatus letalis relinquetur!
  Kondratenko sollicite interrogavit:
  - Et quid agis?
  Infesta Victoria respondit pro bono animo Zoya:
  - Et validissimi sumus, veneficae Russicae, neque crustae neque fragmenta nos capient. Itaque paululum dormiamus... Et ibi iterum reseces!
  Elena caerulea cum hoc consensit:
  - Quamdiu bombarda sonat, Iapones non expugnabunt. Nulla igitur ratio est ut aliquem in monte relinquas. Et tunc cum samurai ascendimus, illos ultimo tempore quasi scindemus!
  Scintillans Nadezhda, primo autumno nives nudis digitis decorans, confirmavit;
  - Prorsus! Generalis Staff Iaponicae in hoc monte omnes conatus colligere decrevit. Ergo in frontibus aliis nunc respirator habebis.
  Tenax et technica Elena stricte ordinata est;
  - Perdita restitue! Noli solliciti esse turmam - dum montem Vysokaya hic capiamus. et mox de nobis deficiet hostis.
  Andrey Chikatilo blaterare quoque necessarium putavit;
  - Et nos quoque pugnas eius mergemus!
  Murmura adsensu militum nautarumque percrebuit. Dehinc multa tropaea celeriter quisque exstinguere coepit.
  Ignem iam sub occasum solis aperuerunt Iapones. Re vera omnia quae potuerunt in monte feruntur. Sed mutae puellae et pueri vagantes hoc loco se in arcis fundamento clauserunt ac in profundam meditationem reficiendam immerserunt. Et conchas vacuas Iapones vastant. Tentationem Entente cupiunt, ut experiantur.
  Praefectus Generalis Stessel, cum de iis quae in Monte Alto acciderunt, comperiens diu credere noluit. Paulo tenuius, sed adhuc obesus, dignitas conclamavit;
  - Hae sunt phantasiae amatoriae! Mulieres cum gladiis - nugae!
  Praefectus arcis, Generalis Smirnov, humeros trepide detrusit et timide respondit;
  Ea si oculis meis non vidissem, nunquam crederem. Sed facta sunt contumaces omnia!
  Stessel inclementer increpuit:
  - Ineptias ac nugae magis!
  Tum Smirnov satis logice suadet:
  - Potestne Excellentia Tua cum eis personaliter cognoscere?
  Nihilominus praeses talem oblationem tentare recusavit et Fock quam primum vocare rogavit.
  Senes Germani intelligentiam Iaponicam diu laboraverunt, et Russos multum corrupit. Fock ipse extus Gobsek simillimus est, tam ingeniose a Balzac descriptus, nec minus avarus. Reapse pecunia erat quae Fok suasit in contactum cum procuratoribus mikado ineundi. Mercantilia super omnia considerationes.
  Nihilominus, nuntius Altus Mons non captus est, et quattuor veneficae formosae monstrose et diabolice pulchrae apparuerunt (scilicet nudis pedibus non habiti sunt!), immo etiam Fok placuerunt. Nunc e retis Iaponiae exploratorem, additum feudum, pro novo et fabuloso calcis impetu exigere potes.
  Nummus amat rationem... Et quanto magis est in Samurai prope Port Arthur, eo magis ac pretiosius sunt servitia professionalis exploratoris Fok.
  Itaque subridens dux Germanicus suggessit;
  - Biduo, puellae conventum ac praemium quod potes! Et dum cogitamus...
  Persona periculosa non ita facile removere. Hic Kondratenko adhuc vivit - dux hic est crista, dux peritissimus, et Portus Arthurus per quattuor et dimidium menses stabilitatem defensionis tenebat. Et tota obsidio ultra sex menses agatur et Iaponia cruor est .
  Praeter multos caesos, plures erant Iapones, cadaveribus oppressi, oppressi, vivi capti, in Monte Alto.
  Unus ex illis, capitaneus Nakata, quondam summus profile advocatus Tokyo, quoddam testimonium valde interesting dedit.
  Evenit ut iam in difficillimo oeconomico et oeconomico Iaponia esset. Stocks materiae militaris currebat, pubis exercitata currebat. Milites exercitus obsidionis sunt valde lassi et defessi ob inopiam et penuriam cibi. In eleifend ipsum nec justo tempus egestas. At simul insistunt ut Arthurum portum quamprimum capiant - alioqui terra Solis orientis nihil ex hoc bello proficiet. Russia pacem non vult. Post omnes, quamvis clades in Manchuria, Kuropatkin multo plures equites et pedites habet. Et in omnibus his cladibus milites Iapones non minus quam Russi amiserunt.
  Bene, si talis culcita Kuropatkinus esset, et si paulum ab Alexandro Suvorov habuisset, bellum diversum fuisset.
  Verum tamen idem exercitus Russorum in Manchuria crescit et duobus mensibus singulis mensibus augetur. Et est finis cuiuslibet ignavie et mediocritatis, si exercitus obsidionis manus suas non solvit, tunc per novi anni excellentiam peditum Kuropatkin duplex fiet, equestris triplex, et in tormentis plusquam unum et dimidium. hostis ad obsidionem tormentorum multum indiget.
  Et cum tanta margine, minister defensionis prior potest aliquo modo obire?
  Hac occasione, legatus Boreiko fabulam de Tamerlane et Mulla Nasreddin commemoravit.
  Arguta vox praefectorum Russorum per fossas leviter laesa conchas sonuit;
  - Cum Delhi oppugnatio diu pertractaret, Tamerlane praescribere coepit scribam ut officia postrema subsidia mitterentur.
  Mittite quinquaginta milia pedites exercitatos, equitum viginti quinque milia, ballistas sescentos, catapultas trecentos, elephantos etiam ducentos.
  Supremus Khagan respexit ad Mulla Nasreddin et in molli sono petivit humiles adoravit:
  - Forsitan foedum quid sapientissimum?
  Mulla movit caput et audacter scribam adloquitur;
  - Scindere schedam et pergamenam in cophinum iactare - his omnibus non opus est!
  Miratus Tamerlane sapiens quaesivit;
  - Et quid ergo opus est?
  Nasreddin respondit in fidenti sono:
  - Mittant ducem callidum!
  Verba legatorum eruditissimi Boreyko probati cachinni ex militibus Russiae occurrerunt.
  Alius maximus nuntius fuit spem Germaniae in Iaponia bellum initurum non materiam. Kaiser Wilhelmus etiam auxilio cohorti Rozhdestvensky praebuit, quae nunc una cum sex navibus Rear Admiral Babushkin, quinquaginta et una naves habebunt. Si huic evulsam primum turmam Pacificam in Port Arthur addamus, tunc tota potestas classium Iaponum et Russicarum aequalis dici potest. Et si adhuc vis emere septem lembos graves ex Argentina, tunc commodum consequeris.
  Itaque Kondratenko hilari animo obdormivit, quamvis Iapones omnes res suas in Monte Alto contulerunt.
  
  SI NON TUAM, AMERICAE
  Hitler Civitatibus Foederatis bellum non indicit. Congressus Americanorum bellum in Europa inire non audebat. Cursus historiae ex hoc mutatus est ... Iaponia pugnam Medio Mediae vicit et se in Oceano Pacifico firmavit.
  Rommel Aegyptum capere numquam potuit. Sed Britanni ad Facem aut Operationem non ivit.
  In Stalingrad Russi vici, sed tunc Mainstein impetum in Ucraina emiserunt. Et quoniam copias in Africam traicere necesse non erat, plura agmina Germanorum scopi interfuerunt. Fritz etiam signanter aviationi addidit. Ac- preterea fabulosus Germanus Massiliensis ad orientem anteriorem translatus est. Et aeroplana Sovietica perdat.
  Legenda est in aere Massiliensi. Cum trecenta aeroplana iecit, Hitler novum gradum crucis equestris cum foliis quercubus aureis maxime illi invexit. Et pro quadringentis aircraft Ordinem Aquilae Germanicae cum adamantibus obtulit. Et pro quingentis Maximo Cruce de Ferrea Cruce traditis.
  Massilia in caelo magnum phaenomenon est. Gubernatores Soviet et eius timent.
  Interfuerunt etiam triginta piscinae novae Tigris scopi Mainstein, quae in historia reali mediocriter in arena Saharae evanuit. Itaque Americani non scandunt, et Britanni Indiam omni pretio servare conantur nec in Aegypto progrediuntur.
  Denique Mainstein non solum Kharkov et Belgorod, sed etiam Kursk se recipere curavit. Et exercitus rubri plus damni passus est. Germani autem plures boiles. Et tunc erat mora operationalis ex mudslides.
  In vera historia, erat Bulge Kursk. Sed iam crepido ablata est.
  Et interrogatio est quo ire? Nolui iterum ad Stalingradum ire. Sed sine Stalingradum capis, copias tuas in Caucaso non obtinebis. Sed iterum ascende in hanc somnum exterreri solebat?
  Moscuam oppugnare? Sed est valida et in profundo defensio.
  Praeterea Exercitus Rubrum Rzhev crepidinem abscindit, et cuneis non sunt in locis Sovieticis. Est etiam Leningrad castrum validissimum - arcis urbana.
  Hoc est, ubicunque ieceris - ubique potens est Sovietica copiarum defensione mirabili patientia. Et tunc Hitler constituit - plagam principalem in Aegypto percutere, et puteos olei in Medio Oriente occupare.
  simulque Wehrmacht copias coloniarum, divisionum Arabum, replent.
  Idea venustas. Et in oriente bet in aere ingrata et vi elit. Praesertim bombers Arado jet vim formidabilem facturum promisit quae damna fere non passurum.
  Ceterum in oriente Fuhrer defendere et in Africam progredi iussit.
  Rommel varias piscinas divisit, in iis cum Pantheris et Tigribus accepit. Ambae hae lacus tempore apparentiae et aliquanto tempore postea fuerunt optimae in mundo. Lacus Britannicus evidenter exstinctus est. Quamvis "Churchill" non infirmior armis fuit. Sed tormentum eius satis erat insufficiens.
  Focke-Wulf erat etiam currus bonus. Hic pugnator potentissima arma habuit et ad litteram traxit adversarios. Pessimum maneuverability magna celeritate tribuo compensatur. Ita, et sex tormenta aeris quamlibet planum a prima vocatione emittere potuerunt. Ita pressio ingens erat.
  Britanni sub ictibus potentum ceciderunt, German aces. Non solum Massiliae.
  Ingrata admiratio Britanniae fuit piscina Tigris, quae summus qualitas armorum et superstitiosae fortis habebatur. Ita Rommel et Iulio bellum intulerunt Britanniam concussam.
  Quamvis aestus Germani munitiones perruperint, et centies chiliometrorum in motu profundius moventur, capta Alexandria. Nilus Delta cepit. In proeliis, piscina ace- Wittmann se in Tigri distinxit. Ac novus heros in Tertii Reich.
  Oriens in Aegypto et Huffman stella, quae mox secundus fiet.
  Rudel etiam heros fuit.
  Iterum plenus rerum Germanicarum. Rommel a lebetibus solerter imperavit et vicit. Pauciores Britanni fuerunt et deteriores sunt quam Wehrmacht.
  In proeliis, impetus MP-44 propeller etiam probatus est, quod erat optimum in mundo et maxime probabatur. In genere Germani Britanniam omnia verberant et Canalem Suesiensem et ulteriorem Iraquia et Cuvaitum cum Palaestina transierunt.
  Paulo ante etiam Melita capta est. Quod erat valde bona operatio. Stalin nondum profecit et expectavit. Sed clades Britannis perplexa est. Jamque Nazis Caucasum et Austrum potuit percutere.
  Sero Exercitus Rubeus contra Kursk et Orel moleste in Septembri iacuit. At Germani eum validum praesidium parabant.
  In defensione Germanorum Ferdinandi etiam reprobi sunt. Hoc sclopetum auto-propellitur cum validissimis frontis armis efficax probatum est in praedis destruendis.
  Non male defenditur et "Panther". Germani pertinacissime restiterunt. Copiae Sovieticae lente admodum progressae sunt nec spatium perficiendi intrare poterant.
  Germani ruinam a fronte vitare potuerunt. Exercitus Rubri tantum centum chiliometrorum duobus mensibus progressus est, solum Kursk et Orel appropinquavit et ob grave damnum constitit. Germani vero totum Orientem Medium occupaverunt. Mense Novembri Gibraltar vi capere poterant. Hitler adhuc persuasit Francof.
  Praeterea Anglia valde debilitata est propter hostium classem subaquaneam. Et hoc etiam effectum negativum habebat.
  Tormenta etiam ad pacem separatam inclinare coeperunt. Sed Hitlerus Continentem Nigrum omnino subigere voluit. Obtulitque Stalin inducias in annum.
  Astutus URSS dux huic morae consensit. Ille novum telum computabat.
  Sed Hitler noverat quid ageret. Germania Africam cepit et aestate anni 1944 in Britanniam portum incepit. Hoc tempore Nazisei omnia emendate administravit. Jet aircraft a Nazis in caelo dominatum occupaverunt. 309 ME-ET-TA et 152 propeller-gatores fortissimi erant. Et vasa MP-44 impetum valde refrigeratum in massa seriei demonstraverunt.
  Lacus, Panthera-2 notandum cum silhouette inferiore et parva turricula angusta. Additis armamentis et armis, piscina nova tantum quadraginta septem talenta cum tormento equitum nongentium appendit. Et bene incessus habuit effectum, cum tormentis 88 mm 71EL et centum quinquaginta millimetris armaturae frontalis. Tigris-II batches in parvis batches producta est, ex eo quod species Pantherae, quae prope non erat in tutela et in armatura minor, cum excellentia nimia in agendis faciendis, statim obsoletam hanc piscinam fecit.
  Sicut simplex "tigris". Sed "Leo" -2 machina felicior evasit.
  In ea machina ac transmissio collocabantur. Quam ob rem, silhouette fluens, lacus multo levior factus est. "Leonem" -2 cum pondo quinquaginta trium talentorum habuit. Sclopetum 105 mm 70 EL, armatura 82 mm latus, armatura frontalis 150 et 120 mm carinae cum clivis. Frons turris cum clivis 240 mm.
  Et mille equites machinam. Currus, ut vides, per omnia currit et potens. Mirabile fuit Lev.
  in summa - omnia khan. Et non habet Britannia contra Wehrmacht.
  Nauclerus Massiliensis pro septingentis quinquaginta stratis aircraft novam iudicationem accepit: crucem equestrem crucis ferreae cum platinis foliis quercubus, gladiis et adamantibus.
  Atque hic usus ingenii frigidissimus est.
  In Britannia duas hebdomades cecidit. Et capta London. Et probrose profugit ecciesia.
  Quamquam bellum formaliter non praeest, Iapones Australiam iam ceperunt.
  Et Canada mox a bello recessit. Germani etiam Operationem Icaro Augusto ceperunt Islandiam. Et iam US eos capere non potuit.
  Deinde novam offensionem contra URSS parare coeperunt. In elit ac lacus in seriei "E" freti. Tum nova tela fundamentaliter sicut missilia ballistica et diskette.
  US pacem cum Iaponia mox signavit. Die autem 20 Aprilis 1945 tertio Reich et regione Samurai bellum commune convenit. Et Fritz inferre coepit die 15 mensis Maii cum viae exsiccatae.
  URSS diu paravit multasque munitiones effodit. Anno quadragesimo quarto apparuit Exercitus rubri - Andryusha launtor erucae. Etiam in serie T-34-85 et IS-2 lacus sunt. Et elit LA-7 et YAK-3. Nihilominus, Yak-3 in molem productio propter inopiam duralumin GENERALIS non abiit. Et Yak-9 manebat pugnator principalis. la-7 cursu meliore, sed tamen inferiore Germanis.
  Turpissimum est, quod URSS in aere excellentiam suam quantitatis amisit. Germani multo plus aircraft, etiam iciendi.
  In lacus, Germania adhuc in qualitate commodum habet. Ambae -2 et "Leo" -2 sunt machinae provectiores et validiores. E-X et E-25 etiam in serie apparuerunt. Ultimum sclopellum auto-pellum valde felix fuit. Coniunctio tormentorum in 88 mm in 100 EL. Armarium frontale 120 millimetre in magno fastigio, latus armaturae 82 millimetre cum pondere triginta talentorum cum tormento equitum 900 et altitudine unius et dimidia metrorum. Imo iam machina erat bestia.
  Novus tormentum 12 orbes per minutas accendit et omnia praedia Sovietica a pugna procul transfodit.
  "Panther" -2, piscina bona, sed "Panther" -3 amplificata est. Gravior est sexaginta quinque talentis, sed tutior et armata. sed tantum in serie E-X et E-XXV et E-C ingentes sunt. Ultima piscina tormentum equitum 1,500 accepit, quae cum pondere 130 talentorum ei celeritatem 40 chiliometrorum in via dedit. Armarium lateris huius piscinae 210 mm obliquatum est, et lorica frontalis 250 mm prona est. Et duo tormenta: 128 mm et 75.
  Haec piscina dicta est "Mammoth". Provectior est quam "Maus", et at arcu compactus. Optime praesidium ab omnibus angulis. Praecipua breakthrough piscina et satis pernici.
  Etiam sed orci ac magna.
  URSS accepit IS-3 mense Maio. Machina haec in fronte bene munitur, sed gravior et pejus est ad agendum quam IS-2 par armamentarium. et cariora et difficiliora fabricare. Mense Decembri 1944, SU-100 incepit produci - gun utilior se propellente quam exempla priora.
  USSR paratus est. Sed non ad finem. Plus, Iaponia ab oriente proficiscitur.
  XE 162 non se iustificat. In aircraft volatu praeclaris notis et vilibus, facile fabricare evasit difficile ad regendum et solum gubernatores maxime idonei volitare potuerunt.
  Verum, Huffman eum amavit. Eius generis pugnae - apparatus perfectus.
  ME-CCCIX-certum equum Massilia praetulit, TA-152 validis armis. Pellentesque a erat.
  ME-262 non est etiam malum, sed nondum omnino certum, sed satis efficax et tenax.
  The ME-163 gagate dimissa est in versione progressiore - parva, sine ullis et velocissimis - pugnator erucae. Non malus currus ME-100 cum alis mutationibus rapiet, sed gubernatores maxime idonei requirit.
  Currus bonus ME-262 X, in omnibus - excellentia celeritas super 1100 chiliometrorum per horas, scopis alis, quinque tormentis aereis, machinas maneuverabiles, provectiores et certas machinas, ac practicas pro ordinariis gubernatoribus moderandis. Sed nondum in serie.
  Praecipuae officinae ME 309 et TA-152. Machinarum cochleae, sed valde tenax, velocitas, arma valida. Amet sint earum et maxime. Et USSR in Yak-9 niti adhuc coactus est, et in PE-II, quod non est ipsum bonum, et debiliores fugae characteres IL-II, et non multo melius quam IL-X.
  Vires sunt inaequales.
  Germani etiam peditibus coloniae in proeliis utuntur. Quod est inconveniens.
  Praeter Iaponiam, Turcia quoque bellum iniit. Iamque Germani cum Ottomanis ultra Caucasum procedunt. Et hoc adhuc dubium.
  Exercitus rubri stricta est.
  Tituli plerumque victoriae confidebant. Foederatae Americae bellum cum Tertio Reich non intraverunt.
  Germani simul pluribus locis opportuna ingrata. Taman ex Peninsula percusserunt. et Rostov-on-Don, et ab Kursk ad Voronezh, et ad Moscuam in medio. Et in aquilone ad Tikhvin, pro anulo secundo Leningrad. ET KARELIAE. et una cum Turcis in Transcaucasia. Et ad Persiam.
  et in oriente venerunt Samurai. Praecipuum ictu ad Mongoliam et Primorye a terra, et ad Vladivostok et Petropavlovsk a mari. Impulit duris.
  In plures partes oppugnare est, utique virium dissipatio.
  Sed tamen hostis, ut prosternet, rores cogitur. Et Tertius Reich habet multa subsidia.
  Divisiones ex tota Europa comprehendens. Suetia consensit bellum inire, alioquin ab Operatione Polar Bear devoratus esset. Helvetia etiam voluntarios misit. Franco bellum publice intravit, convocationem denuntiavit. Et haec vis notabilis est.
  Italia solutis manibus adiectis armis ad orientem magnas copias emittit. Salazar, premente Hitler, etiam bellum contra USSR iniit. Imperia Britanniae et Galliae sub occupationibus copias miserunt. Tota Europa armis erat -- all countries without exception.
  Plus, partes Russiae Vlasov et alii ... . Partitiones Arabum tum Africanarum nec non Indicarum et Iranicarum. Tot copiae collectae sunt. Satis arma omnibus erant.
  Etiam US consensit Germanis magnum numerum sclopetis et tormentis machinis et carris mittendis.
  In obterere, Tertius Reich numero URSS inferior erat, triginta quattuor mole amissis. Sed tormenta propellentibus se consecuta est. E-10 et E-25 multo facilius et ingentes produci possunt. Lacus Panthera-II maximus certe melior est quam T-34-85, praesertim in armis et armis frontalis, sed tamen in lateribus magis debilis.
  Germani autem per usum industriae Britannicae et acrior Francogallica in productione piscinarum URSS maiore virtute adsecuti sunt. et tormenta quoque elaboraverunt. Sed exercitus rubri tormentorum non inferior fuit, et hoc casu aliquos dedit.
  At in peditatu quoque copiarum mobilitatem et utilitatem hostis habet.
  Consilium in omnes partes oppugnandum statim subsidia Rubri exercitus dissipavit et mandatum fefellit. Foedissima res est quod USSR, in facultatibus oeconomicis et opibus humanis cedens, spem nullam habuit.
  Hostes convalescunt et plus addere potuerunt, sed fortasse USSR non fecerunt.
  In media acie, ubi munitissima defensio erat, Exercitus rubri extendit. Sed in Caucaso frons concidit.
  et totum meridionale latus concidit. Et in septentrione Germani adhuc Tikhvin acceperunt et arteriam Leningrad tradiderunt.
  Hitler gavisus est... Aestate Germani eorumque coitionem penitus capere Caucasum et Volgam in regionem Stalingrad et Astrakhan attingere poterant. Mense Septembri ambo Stalingrad et Astrakhan deprehensi sunt.
  Bellum opportune amissum est. et Iapones Mongoliam et Primoryam cepere.
  His conditionibus Stalin Fuhrer quavis condicione pacem obtulit.
  Tituli deditionem poposcerunt. Stalin noluit.
  Germani per Volgam taeterrimum eduxerunt. Kuibyshev, et Saratov, Tambov ductae sunt .. .
  Mense Decembri Germani Ulyanovscum appropinquaverunt. Temporalis mora fuit. Nimis frigent Arabes et milites nigri. Hitler salvare voluit genus album in proeliis et usque ad ver ingrata adligat.
  Sexto et quadragesimo anno, SU-100 tormenta auto-eiecta facta est responsio principalis Sovieticae. Facilius fabricare quam T-34-85 et cum validis et efficacibus armis, sicut optime exitum videbatur. Quamquam in historia reali SU-100 non erat ingens.
  In USSR cito crescebat IS-7, nimis implicata est ad massam productionis. Si in historia reali, etiam tunc eum in pace in serie non admiserunt, tum cum inimicus prope Ulyanovscum et assidue a aircraft bombedus es, caput erigere non potes.
  Loco IS-7, SU-130 in seriem chassis IS-2 demissa est. Haec machina saltem aliquid contra mastodones Germanos facere potuit. Porro Panthera 4 cum Germanis in seriem venit, graviorem et munitiorem, ac Lev-3.
  Mense Maio 1946, nova offensatio in Nazis incepit. Moscuam transgrediens, et ipsius capitalis expugnatione. Leningrad adhuc in anulo.
  Nigri et Arabes ad oppugnationem acti sunt. et multum sanguinis fusum est.
  Stalin iussit - stare neci!
  Ulyanovsk et Kazan post mensem pugnae ceciderunt. Germani etiam Orenburg et Ufa cepere. Et post duos menses, Gorky urbs etiam cecidit. et Moscoviae cingebatur.
  Bene Stalin, scilicet, fugit et in Sibiria abscondit. Defensio Moscuae Zhukov mandata est. Pugnae acerrimae erant. Moscoviae pertinaciter tenuit.
  sed urgebatur. Eodem tempore Germani Urales pervenerunt. Ceperunt Sverdlovsk et Chelyabinscum.
  Moscuae adhuc extendit. & mense Decembri anno 1946 tantum incidit. Bellum tamen nondum finitum... Praetorium ad Novosibirscum transiit.
  Et ibi pugnatum est.
  Germani mense Maio 1947 iterum progredi coeperunt. Typi technologiarum meliores facti sunt apparuerunt. Et in aviatione - bombers tailless et technicae. Panthera adhuc septuaginta talentis cum tormento equitum quingentorum. "Panther" iisdem armis elaboratum est, sed pondo quinquaginta quinque talentorum et machinam equitum MDCCC equitum habentium. Armorum crassitudo eadem est, sed anguli inclinationis majores facti sunt.
  Prima T-54s apparuit in Exercitu Rubro, sed hoc iam quasi cataplasma mortua est.
  Massilia pro mille stratis stratis stellam crucis equestris accepit cum foliis quercubus argenteis, gladiis et adamantibus. Ad unum et dimidium mille aircraft, stella crucis equestris cum foliis quercubus aureis, gladiis et adamantibus. Et pro duobus milibus planorum, stella crucis militis cum platinis foliis quercubus, gladiis et adamantibus.
  Exercitus rubri iam ardebat. Sed haec magna virtute pugnavit. Kozhedub pro centesima depressa aircraft Germanica quarta aurea stella herois URSS accepit. Factus est quartum de tali praemio primus. Primus heros Pokryshkin ter moriendum fuit. Alii crescere nondum potuerunt.
  Nova etiam machina crescebat, sed iam sero erat.
  Germani MP-54 obtinuerunt, quod levius atque perfectum est.
  ME 362 ITEM APPARET. Est etiam currus finis altus. Rudel Platinum quercum folia et Huffman possident.
  Bellum in...
  Et hic est ultima aestas militaris. Nazis procedunt, Sovieticorum militum resistentiam labefactantem praevaricaverunt. Plures et plures turmae Red Exercitus sine pugna deditionem, magis ac magis transfugae. Novosibirsk mense Septembri cecidit. Mense Decembri captis Germani et Iapones omnes fere civitates maiores Siberiae et Mediae Asiae completa sunt.
  Mense Iunio 1948, Chukotka et omnes plus minusve significantes sedes URSS occupatae sunt. Bellum in scenam factiosam vertitur. Mense Decembri 1948 Stalin impetu erucae occisus est. Ac tandem, die 30 mensis Ianuarii anno 1949, Beria conventionem in Red Exercitus Reddendae et NKVD copias in pro oblivione et venia commutavit.
  Sed diversae factiones continuae factionum erant.
  Civitates Americae Unitae bombam atomicam creaverunt et nunc semoto est. Sed victa est a Tertio Reich et Iaponia plus una generatione concoquere et concoquere. Ita tempus pacis advenit. Germani intra V- 4 bellum in spatium volaverunt. Itaque die 20 mensis Aprilis anno 1955 fuga ad lunam cum astronautis incepit.
  Nunc tria imperia hegemonica erant in mundo - Tertium Reich, USA et Iaponia. Relative pacifice vixerunt et in spatio oeconomiae et scientia certaverunt. Quamvis mundus teret in margine belli nuclei. Sed spes erat ut nos deponeret ac administraret!
  VIAE Moscoviae HEROES PRAESIDIUM
  ANNOTATIONES
  Auctores, ut semper, supremi ordinis et aerobatici in Magno Patriotico bello ostendunt.
  . CAPUT I
  A cohorte munientium iuvenum, duce pueri aeterni Oleg Rybachenko, pugnat ad defendendum Moscuam, caput USSR, circumventum.
  Pueri et puellae in rubris vinculis, nudis pedibus, laceris impari certamine contra armada fascist pugnant.
  Ex aere oppugnant Nazis.
  Infundibulum sparsum est et fragmenta multa punctata omnes aditus ad loca Sovietica. Arbores ambustae, betulae, adustae similes compositus, speciatim tangentes.
  Puer Oleg et puella Margarita fossas fodiunt, nudas, induratas, pueriles plantas in costis scoparum prementes.
  Ait puella:
  - Bonum est esse immortalem! Nazis nos iactant, sed non timemus.
  Puer nitidum caput annuit.
  - Prorsus nolite timere!
  Post hos alii liberi etiam nudipedalia, seminudus, perustus et tenuis, batillas elaborat.
  Puella Marinka, calcem rutundae rotunde nudam premens, cantat:
  - Auctor semper paratus! Et deinceps sine tumultu!
  Puer Seryozhka cantat, dentes denudans;
  - Nos fortissimi sumus in mundo! Nazis in latrina inebria!
  Pueri parati sunt ad fortiter pugnandum. Integer tincidunt gravida auctor. et sunt fortissimi.
  Pueri et puellae ad finem certare parati sunt. et pugnaturi sunt.
  Puer Petka homemade fundae accommodat.
  Haedi parati ad pugnam sunt. Admodum paratus.
  Hic sunt Nazi oppugnationis aircraft volantes. Earum multae sunt et quaedam eorum etiam novissima, reciproci.
  Oleg Rybachenko et Margarita Korshunova fundae trahunt et aliquid omnino mortiferum in hostes immittunt, nempe sacculum carbonis explosivum.
  In arcu volabit et ad oppugnationem elit dextra feriet. Dissipat et resinet in omnes partes fragmentis. A duobus proximis planis fumigare coepit.
  Pueri delectantur et proprie LESSUS. Nudo pede alapas.
  Pugnax et stridens auditur.
  Auctor puer Sashka et puella Masha mortiferum donum deducunt mortis. Et apparatus Nazi ledo. Stormtroopers Lorem auctor felis at. Pueri nudis calcibus micantes, cinereum de pulvere spargunt. Et rursus ignis.
  Puer Oleg Rybachenko tweeted:
  - Credo totum mundum suscitaturum;
  Finis erit fascismus.
  Et sol lucebit
  Accendimus viam communismi!
  Tam pueri quam puellae, quasi ex bazooka iacientes. Et alia plano germanica divulsa.
  Margarita nudis pedibus requievit, et cantavit;
  - Nos fascistas vincemus;
  nobiscum sunt Deus et cherub!
  Puer Seryozhka exclamat:
  nobiscum Stalin!
  Puer pugionem bazooka nudis digitis pressit!
  Ecce quomodo iaciunt. Auditur hum r. In spatio videre potes quomodo lacus appropinquant.
  Vides quomodo folia de arboribus cadunt. Et quemadmodum ad cacumen glebae terrae advolant.
  Et quomodo fenum ardet. Nudum pedem puellae Lara luce accenditur. et clamat.
  Lara stridore;
  - Gloria communismi!
  Pugna vehicula igne in German. Sed eminus incendunt.
  Discalceata virgines Komsomol membra micantia nudo spargunt rosea calcibus. Et deducunt proiecta. Launch absolute aliquid letale.
  Rumpitque murmur.
  Veronica, hoc membrum Komsomol hortatur;
  - Gratias Deo Rod!
  Pugnant milites valde perdite. tasque ad hostes auctorem proicitur.
  Pueri in hostem iaculantur et Nazis feriunt. Mercennarii mortui cadent.
  Alicia, haec puella auctoris, citreum cum nudo digito proiecit. Hostem percute, et premi;
  - Pro dea Lada!
  Puer Kai vicem dedit, Nazis metit et diruit;
  - Pro Patria proficiscere!
  Puella Glasha Fritzam metit et stridit;
  - Pro Mater Russia!
  Et nudis digitis projecit grenam parricidam.
  Hoc est, ubi pugnant pueri auctoris perdite.
  Oleg et Margarita saccum carbonum denuo e fundae emiserunt et turrem e piscina diripuerunt. Puer et puella latrant in choro;
  - Pro lux communismi!
  Oleg Rybachenko, puer undecim circiter, sed admodum muscularis, nudis calcibus in gramine requievit et sarcinam explosivam in filum trahere coepit.
  Tum Hitlerus "Leo" eam arripuit et in letale aliquid offendit, et scutulis acceptis exitium ivit.
  Et volvebant. Hic puella, cum citri iactu, Fritzium caput detraxit et per herbam involvit. et dentes a facie evolaverunt.
  Margarita, fusa, squeaked;
  - Pro patria ad finem!
  Et nudo pede rursus aquas emissas parricidas et refrigerant.
  Ignis autem munientibus apprime intenta est.
  Lacus Germanicus moveatur. Ex his quaedam sunt nova et salaputium. Accurate hostes incendunt. Accuratius, not accurate. Et discalceatorum respondentes. Hostem perde et.
  Ducente Valentino haec puella tepuit ignem;
  - Pro Patria nostra!
  Hostem letali rupto praecidit hostem. Multum cadavera.
  Pugnant munitores sicut bogatyri et bogatyri.
  Bellator, puer auctor, adversarios falcando cantat;
  - Gloria temporibus communismi!
  Puer calcaneum nudum et sarcinam explosivam mittet.
  Hi filii hic sunt - hi sunt valde foedi pro Hitler.
  Iuvenes quidem sunt pugnatores, sed bellicosissimi. Non est eis resistere.
  Puer etiam Maksimka vicem dedit et stridit;
  - Erit nova saeculorum
  Erit mutatio generationis...
  Sed nemo neque -
  Non obliviscar nomen Lenin!
  Puella Veronica consensit;
  - Noli oblivisci et ne dimittas!
  Et iterum nudo pede rem funestam mittet.
  Puer Seryozhka iam in manibus Nazi carnificum curatus est, et per aliquod miraculum evasit.
  Sed bonum est meminisse interrogationes, cruciatus, et inhumanos contumelias.
  Et ipsi Germani non solum pugnaverunt, sed etiam saeva facinora fecere. Pugnatum est saepe prima acies. Itaque speculator puer Seryozhka Panteleev in insidias incidit.
  Puer duodecim annos natus in casu Germanico confecit, nudatus et scrutatus est, libellum inveniens et pistola Americana parva.
  A German mulier in Russian magistratus Serezha interrogavit:
  - Visne puerum vivere?
  Panteleev, demisso capite, respondit:
  - Non sum in culpa aliquid!
  Femina torsit ocellos, minaciter dixit;
  - Non solus eras... Ubi duo seniores socii abierunt?
  Seryozhka inhorruit et respondit invitus;
  "Etsi scirem, non dicerem..." Tum puer caput levavit et clamavit. - Et tamen cito finem!
  Mulier vitiose chuckled.
  - Erras! Invictus Fuhrer est, ac multo magis nobis narrabis!
  Inauris in bracis quibusdam albis sumpta in nivem. Frigidus et glacialis superficies nudis pungit pedes, et nudae costae tenues pueri, tanquam calathi virgae exsertae, ambulaverunt, frigida aura ingrate titillantes. Puer non solum frigore, sed etiam timore tremebat. Tam inops et misellus videbatur. Secuta est eum mulier, et nix orno sub ocreis suis.
  Seryozhka invitus refrigerationem suam attrivit, plantas leviter asperas, et gradum addere conatus est. sed manus post funem ligatae nolens vellicatae. Puer cessavit. Iam paratae erant aquae glacialis hydriae, novarum virgarum fasciculum hefty. Est eculeus aspere sculptus, ignis ardet, quo forcipes calescunt et carnifex sordide ridet. Improbus kat quis paratus consequat.
  Reversus inauris clausit oculos. Explorator vix factus est puer - si vere committitur eum torquere, sic in frigore.
  Sed hoc ipsum quomodo futurum esse videtur, et publice cruciabunt - hic turba ad spectaculum compellitur. Germani minaciter clamant. Russicus, puer comatus, trementem valde sedare conatur, gelu iam calcibus urens, sed, quamquam frigore, sudor pueri tenue, sed nervosum corpus destillavit.
  Mulier interim causam cigarette e sinu suo levius tulit. Tarde accendit cigarette, et repente acerrime pungit cigarette ardentem sub umero pueri acuto.
  Seryozhka invitus exclamavit et impugnatus est in naso. Infirmus yushka fluxit. Et sibilabat mulier anguis;
  - Dic cito, ubi aliud habes contactum, quae tessera sub terra?
  Puer exclamavit in summo pulmone;
  "Ego non dicam tibi usquam!" numquam dicam!
  Femina severissime imperatum est;
  - Tunc futuis eum!
  Manus Serezha post tergum iam ligatae erant, et adiutor carnificis puerum duriter impulit. Plures feminae Hungaricae in lingua sua sympathetice concisae;
  - Heus! heus! Puer iustus est!
  - Ipsum in frigore nudum ... .
  - Cruciabitur!
  Seryozhka non cognovit Hungaricam, sed didicit satis bene intelligere Germanica - aliter, qualis est praefectus intelligentiae, si linguam hostis potentiae nescit! At ille quidem statiin ante celavit, et stultior illo videri conabatur. Unus e adiutoribus improbus ad carnificem depellens larvam eam auferre coactus est. Seryozhka mirum in sibilavit. Puella tantum, levibus crinibus rubris in pigtails tortis, pars erat quadrigae carnivorae.
  Iuvenis femina germana, conspiciens pueri conspectum, haesit ei lingua et exsibilabat, Germanice:
  - Sum fortis! effringam et confringam ossa tua candenti forcipe.
  Seryozhka forcipes perstrinxit et palluit. Si ex parvo igne Montium nudae pellis sub umeri scapulis tam graviter et foede dolet, quid fiet cum ferrea rubra gehennae corpus tetigerit?
  praefectus feminae iussit in latratu sono;
  - Puerum in eculeo excute!
  Carnifex puella, non larvata, callide hamum in funem validum proiecit, qui iuvenis speculatoris manus hamo ligavit. Alius grandior, in persona nigra, adiutor carnificis, ope lanificii fabricae, catenam traxit cui uncus affixus erat.
  Flexibile ut acrobat, Seryozhka paene nullum dolorem sensit sicut bracchia eius emissa et umeros in cruribus posterioribus trahebat. Ceterum speculator multa experientia per fenestras, per caminorum fistulas scandens, ac etiam circenses scaenicos edocuit. Ast carnifex adiutor, non virtutis puellae ostensus, truncum in pueri nudo pede proiecit et crines firmiter abripuit.
  Ex vultu eius, spreta sollertia, difficile erat truncum induere, et in scapulis et ligamentis pueri, cuius pondus plusquam duplicatum erat, iecit dolorem. Nunc ac tortor erat.
  Iuvenis nutrix in tunica alba et globulus chirothecae speculator ad puerum venit. Intenditque manum ante cor pueri et audiebat pulsum, et subridens atrox gaudium dixit:
  - Fortissimum cor habet, multum ferre potest!
  Feminae in Russian sibilaverunt;
  - Dic tesseram!
  Seryozhka, recordatus pueri-Kibalchich, quem fortasse bourgeoisium etiam nudum in eculeo crucifixum postulavit ut secreta gravissima donaret, sibi animum adiecit. Incommode, sed verus dolor metum suppressit et vires dedit Hitleris abominationi resistendi.
  Iuvenis explorator exclamavit:
  - Non dicam tibi. et Tituli audebunt et veru!
  Mulier, quae multis iam interrogationibus interfuit, ac prorsus aliqua conscientiae ac pietatis speciem amiserat, presse iussit;
  - Sinus!
  Puer verberandus a puella captus est. Peritus debet esse in captivis juvenilibus numerosis LONGE. Dolorem inferre potest, sed simul ad mortem non voltum, neque permittens ab inferno tormenti in paradisum intromittere conscientiae plenae "declinationis".
  Ictus in Seryozhka tenue sed nervosum dorsum cecidit, eum quasi humerorum examina mordens.
  Dolet, sed puer graviter spirans et os aperiens, non clamat in dolore. In eo acerrimam pugnam excogitavit, in qua partem Malchish-Kibalchish. Pro Malchish-Kibalchish pugnat et imperat - Seryozhka. Pugnant tantum non cum albis, sed cum fascistis realibus.
  Hic est virga horribilis Germanicae "tigris", machinarum quarum etiam aspectus perquam creepy est. Nunc autem tamquam cardboard aspiciuntur et eas cum machaera conciderunt!
  Praefectus autem muliebre, cum videret puerum, licet apertis oculis, propemodum non ageret ad verbera, durius imperavit;
  - Et nunc foculum!
  Puella tortorem ad foculum cucurrit et vas olei de perscriptura protulit. Accurrit deinde ad puerum, et contempta facie torquens puerum asperis plantis circumlinire coepit, quod tempus non erat post discalceatam aestatem emolliendi.
  Seryozhka etiam gavisus est cum tetigit cervicem suam, pedes nudos, manus puellares calidas, et oleum calefactum. Puer aequo animo grunnitus est, sed crudelis carnifex ei pugnum ostendit et in Russian fracto dixit:
  - Nos tuos calcibus puer frigemus! Sicut lupus ululabis!
  Seryozhka recordatus est pelliculam "thesaurum Island" se in cinematographico proxime vigilia belli spectavisse. Ibi puella simulata casula puero etiam calcibus sartagines imminebat. Significabat aliquid molestum et non videtur bonum. Tum Seryozhka curiositate accendit lucernam et rotundum puerile calcaneum ad lucem attulit.
  Quomodo autem non suam vocem inclamat! Erat vero valde molesta et in talo pustula purpurea intumescens, in qua stare non potuit. Ita aliquamdiu haedus dextro pede in digitos suos ambulare coactus est. Celeriter tamen pustula descendit, sed memoria manebat.
  Autumno, cum duri sunt pedes pueri usque ad callos, Sergius prunas percurrere conatus est. Itaque quidam pueri Romanian sciverunt facere. Tamen eum adhuc combusserunt - secreta propria loci hic habere videntur. At in vitreo fracto, callum pedum, si pondus aequaliter tribuas, passum. Ut taceam montes acutos lapides currentes. Haec fere norma Serezha est.
  Memoriae distrahitur a momento, quo parvus ignis sub pedibus exarsit. Talis tormenti ars, fry nudis calcibus, lente, sed graviler diu. Oleum autem crassum non urit, scabra pedum. Et revera tantum nocet, ac praesertim, dolor gradatim augetur, ad rem intolerabilem.
  Tergum, latera, clunes, etiam crura post Serezha iam cruentis verberibus lacerabantur. Sed dolor quodammodo hebes sensit. Forsitan et dolorum aliquot simul hebetavit, vel memoriam excruciatorum praebuit heroum animos.
  Sed revera res est in historia reali, pauci ex pueris, qui in captivitatem fascist inciderunt, et secreta in interrogatione prodiderunt. Adulti citius ac saepius tormentis scindebantur. Sic munitores, in carceribus fascistis inflexi, omnino fabulae non sunt!
  Seryozhka primum in plantis calorem jucundum sensit, sed tunc incepit ardere, sicut aqua fervida effuderat. Dolor valde urendus est et puer speculator perdite cruribus evulsis, truncum grave levans cum tarsi extremitatibus chalybe secans. Confestim tortor puella, ex captivo eadem exspectans, gravem stipitem in scandalum misit. Acutus dolor per iuncturas, ligamenta et scapulas iecit, unde puerum eiulare.
  Nunc cruciatu intenditur, manus ad litteram extrahuntur, cruraque eius cremantur. Sergey Panteleev plus semel legit quomodo fautores in interrogationibus excruciati sunt et, difficillimo momento, conscientiae damnum incidit. Et tunc quasi lacum cadebat.
  Sed Seryozhka caput fortissimum tantum distinguebatur et quod creationem non amisit, etiam bonam ictu capitis questus est. Nam et tortores, probabiliter elit, tortor scelerisque quam.
  Multum laedit, et tunc ipsa praefectus feminam habere iocum statuit. Datus est coronatus in flammam candens, et eam, quae suavissima sunt, in nervoso pueri corpore exurere coepit.
  Tum, ut clamoribus arcendis, Seryozhka, ut verus heros auctor, cecinit;
  Te nos, terra dilecta, protegemus;
  Patria inmensa spatia;
  Cum factione populi Russici uniuntur -
  Frontinus exemplaria in fenestra trahit!
  
  Habeo ligaturam rubram - coccineum vexillum;
  Ligatum ad superbiam et conscientiam!
  Ibamus in aestate calida;
  Pyramus rubinus autumni illuminat!
  
  Sed Wehrmacht subito quasi tribula percussus est;
  Soviet miles, verecundiam nolite pati!
  Caules fascistos calidiores;
  Ac turpis Hitler!
  
  munitores sumus, omnes ordines coniuncti;
  Pro matre pugna propositum est!
  Miles Russiae in proeliis invictus est;
  Et quis Nazi, re vera truncus iustus!
  
  Vade ad frontem ad vocationem cordis nosti
  Pueros non dimittere licet;
  Sed non sedimus, in scrinio inclusi sumus;
  Tantum in frontibus habebis solidum quinque!
  
  Etsi nostri cedebant igni,
  At Wehrmacht victos esse credimus!
  Nostri sicut glacies tabescebant;
  Sed Deus scit, sententiam de Reich pronuntiavit!
  
  Puella discalceatus pugnat
  Pueri omnes nasos extracta;
  Iuvenum concilia floret;
  Et nos quidem equites sumus aquilae.
  Canebat speculator puer, et dolor recedebat, nec foculum nec candens metallum eum vexabat, et videbatur etiam aquilae ingentis alae post se pandere.
  Molesta tortor puella flagellum ex igni, ferro, hamatis filum ereptum, puerum iam cruentum ac fractum dorsum verberare coepit.
  Sed Seryozhka magis ac magis alacriter cecinit;
  Nazismus ad finem pugnabimus;
  Cum nulla maiora sint Rutenis;
  volat ales per orbem cocco colore;
  Philomela carus noster accipiter factus est!
  
  Mater tenera est, sed iam sene cana;
  Fulgent sancti ab iconibus sicut glossa faciei;
  Carus es patria;
  Paratus sum vobis usque ad mortem certare.
  
  Venatio inferni Reich suspende jugo;
  sollertia tormentorum machinam arripuit;
  Et pugnator inspiratur ab alta meta;
  Grenade levavit et ad piscinam accedit!
  
  Puer tantum, et pedibus tabem depasco ;
  Mane iam gelu, sed nudis pedibus;
  Sed munientibus clamare non decet;
  Quis enim iam ignavus est sub Satana?
  
  Itaque nullus locus est - otium;
  Infernum solum ducet ad abyssum;
  Alius dixit - timorem non accipio;
  Jet aeri incidere planum!
  
  Ita puerulus gubernatoribus invidet;
  In caelo volare - tenebras confringunt.
  Et tu solus habes vasa ferruginea;
  Tu Octobribus snotty praefectus es!
  
  Sed tale est verbum - pugnandum est;
  Nulla alia electio, nullo modo
  Olim fuimus parvuli simplices;
  At improbus vivit, bellator!
  
  Iam prope Moscuam, malus Wehrmacht canones pulsat;
  Ex magnis bombs terra tremit - tenebrae!
  Dolorem terrae describitis - Pushkin sapiens;
  Tellus venit - metus inclementes!
  
  Cum frigora acus pellunt - in aestu aestatis;
  Molli et mirabili visione nos reficimus;
  Ecce quam bonum erat nobis in hora somnii aurorae
  discalceati cucurrerunt per gramina smaragdi!
  
  Nuda sub nudo vestigio Sit nix pueri;
  Sed Stalin auctorem fide temperat!
  Risus autem respondens valde tinnitus est.
  Recessus ille in furore vecors!
  
  Scito ergo comitem, expectantes reptile mammona;
  Ope finem faciamus, prodigus adversariis -
  Nunc terra tremit
  et caelum ferro obducto texit.
  
  Non nos gelu solvit, quia calet spiritus;
  Et Fritzius aures duras adligat ...
  Sed videt quisquis est vere perspicax;
  Ut milites rudera secant!
  Carnifices Germanorum Seryozhka Panteleyev cruciantes literam iam in conatu oculos exstabant. Erubuit puella tortore ut cancer, et guttae lutulentae sudoris pulchrae stillant, sed deprauata ora furiali ira. Tituli carnifices ante pueri animum et carmen heroicum valuit.
  Moscuae via ad successum Stalingradi;
  Plus guys, sed mens adulta est;
  Consedimus ante pugnam - iuvenes iugo;
  Supra nos umbram dant prodecus pinus!
  
  Quid ergo in virtute fracturae credimus?
  Quod Volga fient ad sepulcrum domini Fritz pro omnibus .. .
  Quae abominatio techno- tronicae Sodomae?
  Sovietica potentia in Tartarum dejectus!
  
  Non est Deus noster idolum simplicis emplastri.
  Praecepta de successu Lenin ducunt;
  Certandum est ferro;
  In poematibus, facta cantabitur!
  
  Scis quod carmen ferro secat potius quam metallo;
  Aquila est maxime sine chordis extra!
  Opto ut virtus non pereat;
  Ut non pudeat, stupiditatem fictam!
  
  Etenim multae tentationes sunt in hoc mundo;
  Aliquando etiam timeo vitam meam cum iuvenis sum ...
  sin inimicus in limine nullus est,
  Non est pugnare manus vitare!
  
  Boiler prope Stalingrad firmiter clauditur;
  O Volga quae per campum cucurrerunt...
  Hoc institutum in absentia ire non potes;
  Opus solidando spiritu et privatione!
  
  Veniam vel dolore nis maio,
  nullus ex Sclavorum captivis obtemperans vidit.
  Vincemus, certo scio
  In spatiosis pratis cum cantu ambulemus!
  
  Sed Wehrmacht destruxit - oppugnare sumus;
  Etiam valde FORMIDULOSUS prope Kursk ...
  Cosaci audacter cum machaera et bireto;
  Victum Fritz fortiter se iecerunt ad "tigem"!
  
  Pugnavimus ibi, dum opus est, munientibus;
  Bombos iecerunt, erucae in imbre .. .
  Difficile est, conchis nitatur;
  Tantum cogitamus triumphare!
  
  Quod "tigris" fecit - tantum dentes reiecit;
  "Panther" quoque nos demittere cutem...
  Adimus Borysthenen autumnus igneus;
  Quando Berlin erimus vobiscum?
  
  Nullus in servitute locus, nullus paradisus;
  Cum Russis turpiter inflectere;
  Flore, semper plena, ora alba;
  Prolem nobilium educa!
  
  Hic Kyiv symbolum est nostrae unitatis;
  Illum excalceatum vi cepimus!
  Pacis gloria, in sole communismi;
  Age, Wehrmacht oppugnans, guys sumus!
  
  Et in Minsk, Komsomol adjunxerunt;
  Annus certe non satis;
  Sed tantopere debellamus Fritzium.
  Quod omnes agnoverunt - nos sumus milites Russici!
  
  Et oportebit - montes regemus;
  Scientia dabit virtutem - quid metiri non potest;
  Grave erat nobis, frige- bamus, esuriebamus;
  Sed ne veneno pigritia succumbat!
  
  multi ex praelio nostri non sunt reversi,
  Reliqui milia passuum exanimata sunt;
  Sed scito in Berlin, iuveni convenire;
  seniores uxores fleverunt super sepulchrum.
  
  Id bene adversariis dabamus;
  Tanta vis est imperii fracta;
  Communismus sacras intervalla nobis aperuit;
  Via, monstrata pro matre Russia!
  Ita, tunc Seryozhka summa classis ostendit et captivitatem effugere poterat.
  Et mox fuit ingens heroismus pueri.
  Oleg Rybachenko artificium pugnans ostendit.
  Iamque nudis pedibus pueri venenosos acus in Nazis iecerunt. Et mortui Nazis cecidit.
  Sed Margarita puella duos tasque nudis digitis proiecit. et alius fascist lacus traditus.
  Puer et puella ante hostes ardentes canebant;
  Credimus in Summum Patrem.
  Quem populus Rod...
  Ei in finem fideles erimus;
  Pro Patria, pro foelicitate ac libertate!
  
  Communismus sit in aeterna gloria;
  Quae magnanimiter felicitatem dat toti mundo .
  Saevusque non transibit revanchismus;
  Discutiamus nubes et tempestas mala abibit!
  
  Sit gloria familiae in perpetuum;
  In nomine patriae nostrae Russiae...
  Imple magnum somnium
  Cum Christus venerit.
  
  piones sumus, fortes pugnatores;
  Sit nobiscum in perpetuum Lada ...
  Matres et patres superbi sunt nobis;
  Necesse est pro amore Russiae fortiter pugnare!
  
  Magnus Albus Deus nobiscum erit,
  Christe, Svarog, sancta Maria...
  Contorquebimus omnes adversarios in cornu;
  Cum Aryani in Russia regnant!
  
  Creator egregie Terram creavit;
  Expande impiger spatia expansa ...
  Post, habet modice virium;
  Condidit maria, deserta, montes!
  
  In Nomine Jesu, Familia gloriosa,
  Cupiditates ludendi adimplet...
  Et mox paradisus erit - veniet tempus.
  Cum cuncta floreat radiante Mai!
  
  Discalceatorum puellarum currunt
  Feras nives non timent...
  Mox componet kaput pro Hitler;
  Post omnes Russi semper pugnare poterant!
  
  Perun adiuvat ut vincamus pugnam;
  Et dea Lada vulnera sanabit ...
  Te in aeternum Mater Tecum habebimus;
  Russia fortiter somnia pugnare!
  
  piones sumus, liberi fortes;
  In virga impetum in monstris fascist ...
  Bene factum pueri ac puellae
  Gloriosi communistarum opus prosequere!
  
  
  Corda nostra pro Patria dabimus;
  Tam magnificus Lenin legavit .. .
  Super nos cherub aureus alatus;
  Age, credo, ad summum finem!
  
  Nemo potest nos beat credere
  Ad casum vindictae in multitudines tartareorum ...
  Audacter movemus fuhrem in facie;
  Russia adversarium conteret!
  
  Nazis nescio quo pacto puerum cepit.
  Calces ferro igni ... .
  et per totum mensem puerum excruciabant.
  At ne vomere quidem potuerunt!
  
  Fuit haedus nudis pedibus incedens ut iacularetur;
  Pruina fortissima est, pedes sunt sicut ignis.
  Flante vento, ruit impetu pinus,
  Et alicubi planum percussit!
  
  At puer usque ad finem tenuit;
  Flagellum terribiliter siluit licet ... .
  Et auctor cum patria vale dixit -
  Nil opus est lachrymis neque ad os rugire!
  
  Tandem in faciem Fritz exspuit;
  Et in pectore nudam glandem accepi .
  Insusurrant - labia puerorum in caelo futura sunt;
  Concidit in nivis iam defatigatus!
  
  Sed milites eum ultus est.
  Fritz vitream ruperunt sicut illi .. .
  Russi vero Berolini finiuntur;
  Tametsi difficile est pugnare fascist!
  
  Puellae discalceatum ambulaverunt;
  Calcanei eorum obtenebrati sunt de gramine.
  Et ubi pulchritudines Russicae pedes eunt;
  Aurei spicae germen surrexere!
  
  Denique Nazis vicimus;
  Multum nobis cum hoc Lada adiuvit ... .
  Proelium in Berlin -
  Sed Fuhrer vis est - Satan!
  Pueri cantabant et pugnabant. Etiam sit amet enim erat.
  Verbi gratia, Andreika capta est annos undecim.
  Nudus et inops gelida die tincta gelu ex antro. Torquentur in publicum. et populus spectabat.
  Puer cum hyacinthinum e frigore convertit, eum flagellis calefieri coeperunt. Tenuis puerile corpus post utrumque ictum desiluit. Tum Andreika super vulnera sal infundere coepit.
  Et facem attulerunt ad nudos pedes pueriles. Odoratus in carnibus combustis. Tunc ignis ad cistam pueri ossei allatus est. Andreika iam tenuis et quiritatio vexavit. Infantium cutis puscata, vulnera crematur. Iuvenis auctor pluries ex acerbo inpulsa conscientiam amisit.
  Andreika deperibat dentes. Sed adhuc pluries in dolore clamabat.
  Tunc carnifex in natorum cruribus digitos suos frangere coepit. Et ad extremum quinque acutum stellam in pectore suo combusserunt.
  Andreika diu deinde switched off.
  Puer biduo quieti datus ac rursus in eculeo excruciatus. nudis cruribus tundunt fer- candenti flagello. Tum comam in caput incendunt.
  Puerum dimidium ad necem torquebat.
  Interrogatus etiam Lara fuit. fortiter puella dixit;
  - Nihil dicam.
  Ea filum hamatis tunditur et in frigida nocte in una scissa et tunica cruenta sumpta est. Spoliatus , nudis pedibus , retroque revulsus , Lara per acre receptus erat. Ipse Germanus primum omnium torsit et reduxit ad tugurium calefactum.
  Puella Lara multa passus est, sed tenuit. Nihil ergo dixit nisi arrogantia.
  Tunc carnifex fascistus nudum pedem in frigore rigens combussit, immisso ut ex calore ruberetur. Lara ululaverunt et conscientiam perdiderunt.
  Glacialis aquae in eam dolium fundentes combusserunt, alterum nudae puellae calcem rotundum vivificantes.
  Et sane crudelissimum est. Lara numquam confessus est. Paulo post electricitate cruciata est. Certe multum nocuerunt.
  Puella electricum impetum sustinere non potuit et nugas loqui coepit. Tunc Lara cum opinione venit ut Nazis nuntiaret se scire ubi aurum condiderint factiones.
  Itaque Lara requies data est, bene pavit, et duobus injectionibus corroborandis donatus est. Tum me in silvam. puella eos in insidias partium duxit. Et in proelio crepitum erat, et per nivem aufugerat.
  Calcanei in frigore etiam nocere desierunt, et pusulae non nocuerunt.
  Lara supervixit. Nazis autem comprehendit puerum Vadim, quem sub tormentis nominavit.
  Vadim filius erat magistri et nihil cum fautoribus.
  At puer jaceo et nudis pedibus per rores nando truncis injectus. Et posuerunt illud in equuleo.
  Et confessus est omnia, et prodidit patrem suum et matrem. Scilicet cruciati sunt.
  Puer Vadim diu cruciatus est. Ac deinde una cum matre nudis pedibus perque nivem Per totam urbem abigunt. Signa nostra collo appensa sunt: fautores sumus. Mulieres et pueros nudum dorsum flagellis caedunt.
  Suspendisse ac cursus est. Sed burgomaster non vivens ut supplicium videret et in tormentis mortuus est.
  Lara paululum condoluit Vadim. Verisimile vero prodidit.
  Bellum nescit misereri.
  iamque atrox proelium adductius est. Et omnia nova conchae et bombae in terram cadunt.
  Pugnant et muniunt.
  Puer Seryozhka, incendere, notavit;
  Carmen nostrum strangulare non potes, illud occidere non potes! Non occides!
  Quomodo effugere procuravit? Hinc parum felix. Germani vehementer irati quod puer in tormentis canit, tulerunt nec suspenderunt. et cum aliquo urbanus advenire decrevimus.
  Quosdam cruciatus experiri omnino inhumanum est.
  Puero paulum movere licuit. et eum in curru veneno interfecerunt experimenta ad castra mortis.
  Sed haedus lacunam in curru elabi potuit. Vox casu ex fragmento bombae creata est, et non animadvertebatur. Et una cum puella Seryozhka aufugit. Et erant nudipedales et ascenderunt per nivem. Pueri autem obduruerunt, frigus sustinere poterant. et ad primam aciem venimus.
  Etiam Nazis durissimum instat.
  Bombae autem perquam saepe demittuntur. et howitzers super positiones munientium seruntur.
  Pueri respondent incipiendo iterum cantare;
  ego puer natus sum in terra sancta
  Infinita quae dicitur scire Russia .. .
  Et non est melior locus cognoscendi in universa terra;
  Et quantumvis feroci fide Deum requiris!
  
  At atheus ardens natus est
  In canino, in hoc saeculo vicesimo primo.
  Paradisum mirabilem mea manu volo aedificare;
  Ubi essent dii ipsi homines!
  
  Nunc autem ingressus sum in saeculum vicesimum turbulentum;
  Et habui puerum ad pugnandum ibi.
  Herois Russiae facinus canatur;
  Nos Russi semper pugnare potuimus!
  
  Animus noster in iuvenibus corde vivit;
  Et in venas meas vehementer fervet sanguis meus.
  Victorias infinitam rationem aperuerunt;
  Pugnamus guys die ac nocte bacchatur!
  
  Ad gloriam fortissimi nostri Russiae,
  Quam gratiam dabit Lada ...
  Remigiis remis in deliciis remigare;
  Mercedem immensam accipiemus!
  
  Hic est fides nostra, et potens deus Svarog.
  et fulmen quod Perun ipse iacit .. .
  Pro nobis, eterne Virga iusiurandum signabit;
  Atque in candida maiiu manet victoria!
  
  Russi sumus, filii magni, terrae filii;
  Credo mox ad Martem fugiemus .
  scio me natum ad victorias;
  Abel triumphet, non Cain.
  
  Corda nostra pro matre dabimus;
  Servite Russiam mente et bayonetis ...
  Cherub a paradiso expandet alas suas,
  Nos in pugnis nostris Nazis movebimus!
  
  In nullo hoste occasionem capiet;
  Wehrmacht non nos ad genua adducet ...
  Nos Fritz ledo rectum in oculis
  Pro gloria nobilissimarum generationum!
  
  In Russia, omnis bellator a praesepio;
  Infans ansas trahit ad machinam...
  Ordo Svarog - Fuhrer occidere -
  Larga merces dabit Lada!
  
  Nihil est aliud in nostro mundo
  Vexillum victoriœ carius est, coccineum, rubrum...
  Scapha, remus finditur;
  Periculosum est cum patria nostra pugnare!
  
  Nemo scit ubi sit in ore universi;
  Ubi statua ire...
  Svarog Altissimus, Rex Omnipotens,
  Et miles concessiones ab eo recipiet!
  
  
  Noli timere, fascistae non nos frangent;
  Etiam in tellus id, hendrerit eros nec, malesuada leo.
  Vitaque non interrupta, scio fila;
  Non ocreis patriam verberabunt!
  
  Robur militares habemus, credite
  Et lacus, daemonum plana sunt frigidiora.
  vincetur pecus fascismus;
  Fuhrer et dux ducis suspensi sunt!
  
  Vexillum rubeum est, vexillum fortissimum est;
  Splendet sicut sacculum rubrum in universo...
  Komsomol membrum Fritz in inguine posuit;
  Calcaneum nudum et non album!
  
  Credo mox Berolinum intrabimus;
  victori cantu forti communismi ...
  et omnes fascistas rapiemus,
  Ita ut nothi revanchismi non sint!
  
  Et tunc erit paradisus in universo;
  Tubae cheruborum magnorum ludunt...
  Pro patria pugnandum est et audendum;
  Cum Russia Rod et invicti sumus!
  TESTES PRINCIPIS
  Finita est in turri Oleg in eadem cellula apud Natasha. Litem pretiosam gerebat, sed in locis laceratus. Gladius et omnia arma tempore captivitatis ablata sunt, et inclementer scrutati sunt pecuniam et ornamenta accipientes. Nunc autem ocreas et camisolum reliquerunt. Et in fasce paleae sedetis. Iam puer es circiter tredecim annos in Medio Aevo natus. id est saeculo vicesimo primo paulo minus quam duodecim. Corpus autem exercetur princeps, exercitationibus et rudimentis exercetur utique. Sed non tam fortis et velox sicut Oleg in carne immortali. Sed hoc etiam corpus est bonum. Omnes dentes plus minus integri, sed sensi- tiores. Hic eum baculo inter prensionem sopitum, supra caput eius gibba intumuit.
  Galea aurea ablata est. & ad parietem collum alligatum. Sed catena longa est et potes surgere. Post hunc mater est. Natasha paulum mutavit. Non tam lata scapulis ac lacertis, quamvis gracilis sit ac fortis mulier, etiam nulla debilis, etsi venefica non immortalis. Paulo maior quam Natashka, signis recentioribus circiter triginta annos natus, et pulcherrima, facies eius tenerior et non ita dura est. Mulier matura, paulo pallidior quam Natashka, quae obscura ex solis aestu erat, et capilli flavi, sed non caerulei, sed leviter aurei.
  Prima regni pulchritudo fuit, quae duos tantum filios peperit, et ideo ludis ludentibus figuram puellarem tenere potuit. Per signa Medii Aevi, mox eximius spectat!
  Donec regina spoliata est, spe- fidaque hominum sine certamine capiuntur. Habet ornamentum, vestem pretiosam, multa ornamenta, gemmas margaritis et auro intextas. Puella pulchra, dives, et extus satis placida. Nec dum in compedibus, Oleg etiam erubuit catulo infixus, et sectam eius laceratam in locis punctulis, et maculae sanguinis conspectae.
  Sed principem vivum capere volebant, stricto ordine accepto, nec pungunt, sed paulum stupefaciunt. Tametsi pugnam puer perdite restitit.
  Sed patet quod duriores probationes illas praemisit. Regina in lecto sedet cum pluma et cervicalia, ancilla iuxta eam.
  Oleg recordati pelliculae: "Domina et Latro". Ibi quoque mulier pulchra, vel potius puella in turri magis minusve acceptissima servabatur, cum lecto et pluma, lecto et ancilla. Ornamentum autem tantum ante supplicium sublatum est. Jamque supplicium subis. Nec securis humana exposcit, sed ad palum Inquisitionis. Tantum antea tortores informationes indigentes de ditissimis regni thesauris, ac praesertim de una sacra reliquia quae inquisitoribus perampla potestas dare potest, et fortasse in orbe terrarum potestas.
  Oleg Rybachenko inhorruit, habitum solitum, licet iuvenum et sanum, amiserat, corpus. Injucunde, ferro torquem collum infantis attrivit. Sedere in catenis, sicut canis, generaliter humiliatum est. Et habebat modicam personam et principem, id est, superbum. Cum hoc et tu, et non satis tu. Humile est et catulum sentire.
  Natasha aspicit eum. Non est prorsus eius aspectus reginae. Et mens et perceptio tam ipsius quam illius. Memoria prioris tabellarii exstat. Sed bellator maleficae. Et habes duplicem memoriam. Et Oleg Rybachenko, qui iam in magna varietate missionum et linearum fuit, et princeps, qui pauciores casus habet, sed etiam ante annos tredecim, eius indoles late formatur.
  Et sunt etiam habitus. Exempli causa, in sordidis paleis sedere ingrata et foeda, principis secta elegans et respective munda est. Etiam manducare volo. Et bibere noluerunt. et vinctos ad bibendum quid dabunt?
  Nunquid servabuntur pane et aqua, sicut vincti soliti? aut lautius aliquid et regibus idoneus dabunt.
  Hic in Novo "Decem annis post" in Bastilla captivi bene nutriti sunt. sed artificiosa inventio justa esse potest. An nobiles bene pascuntur?
  Oleg ingemuit et rogavit Reginam Natasha;
  - Parati erimus?
  De augustissimo sanguine puella constantissime declaravit;
  -Semper parati!
  Puer princeps aliud dicere voluit, sed fores magis magnae crepuerunt. Aliquis clavem cincinnis convertit. Et tunc ex densissimo metallo apertam falcem fecerunt et cameram intraverunt. Plures magni custodes carceris specialiter educati, item duo carnifices in stolis, duo sacerdotes in soldanis et mulier in ornatu monastico.
  Proceriorque sacerdos reginam perstrinxit et arida dixit:
  - Aufer ab ea omnia ornamenta et amuleta!
  Mulier talari monastica accessit ad Natasham, et induens chirothecas ex corio tenui, dixit humiliter:
  - Ignosce, Majestati Tuae, me quaerendum esse, ut nec ullus ligatura lateat, qui diabolum ne sub tormentis etiam poenitere possit.
  Sacerdos duriter dixit:
  - Haec non maiestas, sed praestigiae suspicio! Si restitit, custodes tenebunt!
  Natasha superbe dixit:
  - Non sum tanti me!
  Ornamentum suum detrahere coepit. Oleg recordatus est Ivanhoe novae. Rebecca quoque omnia ornamenta et splendida orientales textilia moverunt. In tantum stola alba relicta est, puellae parvae pedes nudae sunt. Imo videri potest non valde iucundum esse in terra aspera Anglica nudis pedibus ambulare, puella ex opulenta familia cum plantis non obduratis. Vel maybe gelidus. Viam in accommodationibus Ivanhoe non liquet utrum Rebecca nudis pedibus sit necne.
  Sed miror an regina Natasha diruetur?
  Monialis phrygium, inaures, annulos et armillas in sacculum posuit. Tum blande rogavit ut Natasha tangeret ut aliquid occultaret.
  Sacerdos stricte ordinatus;
  Vestiri debet!
  Natasha erubuit et pressit pedem in calceamento suo;
  - Quomodo audes!
  Sacerdos fremuit;
  - Pro maleficis examinari debes! Et ne pudeat, nudus eris in equuleo suspensus cum filio tuo! Nisi forte statim fateris et ubi absconditi sunt thesauri reperias!
  Natasha irata fremuit:
  - Numquam!
  Sacerdos retro latravit;
  - Habe eam! Investigationem faciamus diligentiorem!
  Custodes reginam arctissime comprehenderunt. Et incepit monialis chirothecae corset evellere. Natasha perdite restitit et calcitrare conatus est. Repente illa in facie percussa est a custode et exclamavit regina. Experta erat monialis custodis et vestem callide dissociavit et dilaniavit. Inde subucula et lacinia. Natasha pudebat. Oleg est mixtio indignationis et simul incitatio teenager, in quo mulier pulchra induitur. Hic calcei reginae avulsi sunt, et deinde tibialia. Quam elegantem crus habet. Pedes Natashae, quamvis pulchrae, erant magni, et obduratae ab assidue nudis pedibus incedebant. Et habet regina minores, et multo magis delicatos.
  Hie est unus metus, tune alius mentitus est. Alia alam a moniali arte liberata erat. Regina discalceata manebat, et in fascia adamante intexta et subligar. Haec omnia dedecoris augustae personae indumenta sunt.
  Monialis conversus ad sacerdotem, ut videtur, inquisitorum princeps. Cunctatus: sed alius homo dives in soldano et cidari cum smaragdis cellam intravit. dixit acriter;
  - Hem, quid expectas, depone longius! Malefica quaerenda est in fine!
  A regina monialis fasciam diligenter removit, deinde subligar detracta. Exposito sinu Veneris. Natasha cupiebat eum operire, et literam turpiter ardebat. Sed manus eius fortes et custodes exercitati tenebantur.
  Oleg fortissimum in se motum sensit. Femina pulchra ante teenager erat vestita, et in Medio Aevo pueri, quamvis statura non magni, admodum exculta erant. Masculina perfectio principis surgebat et intumescebat. Sic volebam manibus uti, sed coram aliis turpe est hoc facere.
  Inquisitor in soldano smaragdos iussit;
  "Reprehendo Carolum in eius corpore pythonissam marcas..."
  Ascendebat Sacerdos nudam, pulchram, curvitatem. Regina assidue exercebat et muniebat, ut nimiam pinguedinem non haberet, et torcular etiam conspicuum erat, licet non tam eminente quam Natashae in pristino corpore. Pulchra est, sed inquisitor extrinsecus faciem inexpugnabilem custodivit. Et manus et chirothecae paene corpus tetigerunt, et examen reginae negotii fuit. Pellis autem virginis, munda, teres, tenera, pallida, quoniam regina raro solere poterat et solum ibi, ut non videretur.
  Sed clare conspicuum erat quod vitia et maculas non haberet. Oleg subito motus consedit. adhuc angustus corporis hormonibus obruendus erat, ac dolens cum abjici non potest; Sed mater eius humiliata est, et interrogaverunt eam carnifices. Et iam non incitat, sed irascitur. Procellosa ira augustissimi et pueri vastati.
  Oleg, adhibito eo quod diutissime torquem super torquem, exilivit et cum pede suo ad interiora inquisitoris scrutantis matrem perveniret. Ictus est dolor, et cecidit sacerdos. Caput eius percutit, sed non valentem in ventre reginae, et in mento genu suo proicit.
  Inquisitor in Soldano cum smaragdis clamat;
  - Sume catulum istum, et funde ei bene virgis.
  Sacerdos infra respondit ;
  - Non potes hominem augustum verberare sine iudicio!
  - Quos cruciatus?
  Sacerdos susurro respondit;
  - Atrium iam tormentis permissum est, sed sine mutilatione, et solum ad informationem!
  Inquisitoris irata notavit:
  - Et tormenta accipere confessionem in veneficiis?
  Sacerdos molliter insusurravit;
  - Imperator thesauris indiget, et puero et mulieri se dimittere pollicetur, si nuntient et e ostio latibulum emittant!
  Inquisitor in Soldano dixit irata;
  - Cur collige? Torqueamus nunc reginam et principem! Quin etiam loqui nolo!
  Sacerdos adnuit.
  - Nichil est trahere! Ad cella sua!
  Oleg a custodibus comprehensus duriter vestimenta abscindere coepit. Erant admodum fortes, ut videtur optimos quosque optimos quosque pretiosissimos captivos praesidio esse. Ideo proprie camisolum, camisiam, braccas scidit, ocreas dilaniavit. Oleg omnino nudus, tantum in brevibus.
  Immittens torquem eius traxit scalas cum Natasha. Oleg putavit probabiliter hoc simile in eisdem brevibus Malchish-Kibalchish in cubiculum torturae deportasse. Autem, Oleg adhuc caput habet initium super verum principem, dolorem verum sentiet, sed non vere moriturum, sed proles regiae familiae multo magis timet in loco suo, cum numerare non possit. ad finem felicitatis rationem. Etiam si secretum narraveris, tamen te quasi magum ardebunt - nemo extra testimonium eget.
  Ad basin non nimis longa via est, in una turri omnia. Nobilibus captivis, locus interrogandi inferior.
  Quamvis Oleg audivisset satius esse tormenta intueri, curiose intuitus est. Est valde opulentum armamentarium Inquisitionis. Etiam quis justo erat. Et forcipes , et falces , et baculos , et terebras , et alia vasa innumera.
  Oleg carnifex rufus occurrit, specialitas in tormentis puerorum. Aspexit formosum puerum muscularem, oculosque libidinis excitatos.
  Nuda pedem formosi pueri decoris arripiens, illa tepuit;
  - Quam belle torquet tam bellus puer!
  Illa candentes forcipes e foco arte abripuit easque ad calcem rotundum Oleg applicavit. Horrenda ducis pedis et durae vellicat dolor, Evulsaque cum clamore crure.
  tortoris rufa femina risit et ferrum rubicundum ardorem impulit ad ventrem pueri. Et quomodo cum caliga in inguen feriatur. Oleg spiritum apprehendit.
  Rufus et adnuit.
  - Uterque Pedicabo!
  Veteres cruciatus. Manus post terga ligantur et torserunt, quod trainees multum laedit. Oleg calcaneum sensit combustum, et vidit pusulas in cute abdominis sui. At illi contorta manus evellebant eum. Artus autem ex humeris extrahuntur. Natasha vel regina nudum omnino est. Quae in equuleo quoque evellitur. Vides quomodo puellae tendunt lacerti. Natasha calcitrare conatur, sed musculi eius non tam validi sunt, et artes eius refrigerant.
  Oleg fornicem se innixum sentit, sed acerbe iactat carnifex et articuli retorti et nudi pedes pueri pavimento avulsi sunt. Hic adtollitur. Pedes ei stipitem inseruntur, ex quo adiciuntur ponderis et multo gravius.
  Oleg sentit talos in nervo infibulatos esse. Ipsi graves sunt, et habent uncinos ad pondus suspensum et ad victimam tendentes. Puer dentes durius immisit ut a quiritatione abstinerent. Vos viriliter estote in tormentis.
  Dic tibi non dolet vere. Sic puer qui Nazis torquebatur. Acus sub clavibus excusserunt, et erinacei pungere arbitrabatur.
  Vel Malchish-Kibalchish. Cum torqueretur, convaluit ut inimici magis eum timerent.
  Hic hamo suspendunt pondus. Dolor in corpore extenso fortior fit. Atque hie nuda est regina, nee non in ilice. Natasha patitur, dentes abiecit et stridere non conatur. Pellis eius tam alba est, non aurea olivae, ut solet sient. Puella de dolore sudat, et in ea etiam pondera suspenduntur. Regina muscularis, tempora corporis toned.
  Oleg excitat in se ipso et virilis perfectio resurgit. Diabolus ruber ridet et fremit;
  Puer excitatur!
  Et abrupte panties scidit, et globos manibus expressit. et tam fortes sunt.
  Oleg stare non potuit et clamavit. Oculi eius ab ictu doloris caligant. Ova similis erumpere incipient. Is vere talis cruciatus est ut duces Sovietici etiam destruxerint.
  Canae carnifex exsibilatur;
  - Dic mihi, ubi est aditus thesauri?
  Stipula sua scribae stridebant, laceram in eculeo confessionem scribere parati.
  Oleg exsibilatur:
  - Ita, intrastis .. .
  Durius expressum rubrum et olegum transiit. e situla aquae frigidae evigilavi. Dolor cum conscientia rediit. In equuleo ligamenta tenduntur, sed maxime in inguen laedit, cum globulorum dimidia contusa. Stulte traiecto ricini cremata calcaneo. Carnifices alia pondera pendent, e quibus dolor in scapulis et ligamentis exasperatur. Brachia et crura similis futura sunt.
  Oleg edicere se conatur ne dilaniet, tractumque mox finietur. Interim finge auctorem te esse. Vel. Carnifices sine multa malicia intrepide vapulant, ut maximum dolorem faciant. Natasha periti per saecula vitae et mille missionum videri potest dolorem et passiones moderari didicit et ne gemere quidem. Sed et risus est.
  Oleg modus etiam oritur. Sed quid si dolorem jucundum putas? Nonnulli placet. Non salix, sed virga ferrea repente in tergum pueri concidit, ipsaque rufa pulsavit. Corpus principis concussum est. Horruit Oleg et fremuit;
  Satanas!
  Rufus rufus iterum percussit .... Pellis principis pellis effusa est.
  Tum fremuit;
  - Foculum sub pedibus tuis et flagello cortices.
  Cum flagellis vapulat, non est FORMIDULOSUS. Pueri autem nudae plantae oleo inungebantur foculumque sub eis apponebatur. Ignis exarsit. Et aestus rivi aeris natorum calcibus feriunt. Dolor erat primis validus. sed aestus aedificati et durius incenduntur. Natasha quoque regina frixa fuit. Et tam formosa est, quando tales crura puellae blanda incendunt.
  Oleg iterum excitatum sentit, licet globuli a valido expresso carnificis manu foeminae turgidi sint. Erectio valde molesta. Et flagelli corporis ictus fere non notabiles sunt, incedente dolore, qui extensos corporis ligamenta inundavit, et calcibus assatis.
  Hic rufus baculum ferream cum fine candente sustulit, et quomodo in ala Oleg profudit. Iterum dolor, puer, vellicat, ac prope maxillam suam prolapsa est, ne clamaret.
  Crinita alia crepat, ostendens magnos dentes, ut equi;
  - Dic mihi ubi est aditus ad aerarium!
  At in altera puerile alam principis arsit. Deinde virgam iterum in focum deposuit. calefacere coepi. Oleg risum expressum, dolor puerile corpus principis implevit, sed etiam motum excitavit, ex quo sensus paene iucundum erant.
  crine dyabolus, calefacto baculo, protulit et attulit ad puerilem faciem Oleg, rugiens;
  - Loquere catulo! Ubi sunt thesauri absconditi?
  Puer audacter respondit;
  - Ubi? In Karaganda!
  Ferrum calidum tetigit lenis pueri, genam puerilem. Oleg Rybachenko dolorem ferocem sensit et simul metuit ne mutilaretur. et vere confiteri volui. Sed tunc me percutiet in caput. Estis quasi auctor in equuleo! neque enim tormenta eos frangere potuerunt.
  Rufus, nocens;
  - Loqueris?
  lamque altera maxilla dolore ferula foedata est. Oleg tacuit. Mulier carnifex ictum convertit, foculumque sub pedibus nudis pueri vehementius arsit. Tum, ad eius signum, duo lictores adiutores e foco iam speciales flagellis filum hamatis confectum tulerunt, quae candebantur.
  Horruit Oleg. Videbatur FORMIDULOSUS. Sed dolor est tamen vehemens sensus, et cum questo quodam iucundus esse potest.
  Cogita modo te spartea verberari in balneis. Et puer etiam risit hamatis filo rubentibus aestu, iam percusso cecidit corpore.
  Sed dolet, multum laedit, et es littera in tsunami doloris. Medii Aevi cruciatus est vere frigus. Regina autem Natashae filum candenti caesum est. Ipsa quoque quasi meretrix ridet, cum clienti subit suboles et titillat pussy manu.
  Ex talibus cogitationibus princeps pueri vehementem experitur motum, et virilis perfectio velut paxillus haeret. Rufus iratus. Accessit ad focum, ac forcipe latum detractam ab igne ferro extrahit. Et adducit ad pectus pueri. Et tetigit pellem nudum, et nudavit dentibus et dixit:
  - Hem, quid nocet?
  Oleg Rybachenko audacter respondit:
  - Nullo modo! Mulier subula compunctus!
  Et ille prehendit calcem caligæ in inguine. Dolor validus est, sed puer pulchrum esse se inspiravit, et ideo non clamabat, non clamabat, sed renidebat.
  Rufus magis ac magis iratus. Candentis forcipes ab igne apprehendit et puerum ad mentum rapuit. Adstare. Tunc candentes forcipes coepit frangere puerorum pedes. et simul calcibus frigere persevero.
  Oleg giggled hysterically. Dolor talis erat ut me insanum ad literam compulerit. Sed princeps in se tumultuosissimum sensit.
  Carnifex rufa puella digitos pueri fregit et coxit:
  - Loqueris? thesauri ubi sunt?
  Oleg Rybachenko audacter respondit:
  - Tace sis stulte monstrum! Non cognoscetur thesaurus tuus!
  Et digitos suos iterum rumpit. Sed cum aliis tormentis canneam harpyiam advenit. Sic carnifices dentibus infundibulum et caligarum connexum. Ac faucibus tuis aquam frigidam fundamus. Item cruciatus antiquorum et efficax. Nunc venter tuus tumet et pectus tuum urget. Eodemque tempore, carnifex igneis crinibus aliam detractam ferri candentis extrahit. Venterque exuberantem immittit pueri. Aquam rumpit, sponte mingit.
  Et sibilare foculum incipit, quod nudos principis pedes urit.
  Rufus signum carnificibus dat;
  - Contentus!
  Ultimum pollicem pueri nudo pede rumpit magnoque labore. Tum fremit;
  - Nothi, nos te frangemus!
  Et puella carnifex acutas candens ex alio foco extrahit acus, et puerum Oleg in nervum desinentia pungere incipit. Sicut infernus dolet. Sed puer ridere pergit. Quanquam simul eum filo candenti super tergo et lateribus percutiunt. Deinde aspergat aqua salsa.
  Quasi dolor ultimus mentium bombs explosus est. Sed tamen conscientia non emarcuit. Puer overexcitatus est ideoque non avertitur. Dolor autem erat mixtura doloris et voluptatis. Sicut raptus in mulierem. Cum simul dolorem experitur et gaudens.
  Ita Natasha, facie sua iudicans, beata est obstante foculo sub pedibus nudis, et in corpore eius filum candentis verbera.
  Oleg iterum genas filiorum combussit, hoc tempore latiore clavo. Incenditque alis cum lampade. transfixerunt acus longo candente corpus. Deinde iterum pungunt.
  Farina differre potest. Inquisicio probata. Itaque carnifex femina in quintum punctum candens posuit. Dolor ferox est et caeca.
  Hic facem attulerunt ad capillum pueri et eam incenderunt. Hoc est plane FORMIDULOSUS.
  Oleg Rybachenko frigide grex;
  - Noli flere in raso capillo!
  Respondens carnifex foeminae rubricata, puerum per nasum forcipe candente arripiet, ac acriter trahet. Oleg puer latrante:
  - Curious Varvarae nasus apud forum abscissus est!
  Atque etiam dimidium nasi extraxerunt, puerum deformantes. Et tunc candens baculus in asino superiori surgebat... Transivit ad ventrem aqua repletum et per testam comburebatur.
  Oleg paene conscientiam a dolore concussa, sed ad latrare festinavit;
  - Non dicam!
  Hoc arrepto dyabolus canneus, puerum candenti filo in rabiem ferum percutere cepit. Tunc ad foculum prosiliit et forcipibus candentibus in speciali clibano raptus est, ubi calculus succensus est, et peculiaris caloris quasi fornacis flatus.
  Foemina carnifex Oleg Rybachenko pilas candentis forcipes repente apprehendit et extraxit. Radix virilis evasit, et princeps puer tam acerbum concussum reciperet ut vere conscientiam amitteret. Corpus autem ordinarium oneris non sustinebat. Anima Oleg Rybachenko ex mutila carne lacerata et lacerata puero lethaliter evolavit.
  Et in capite incorporeo, sed cogitando et percipiendo animabus capax, carmen humedum est;
  Incidit in fascistam captivitatem terribilem;
  Fluctibus dirum dolor sum innatans!
  Sed cruentum canebat carmina;
  Post, intrepidus auctor corde benignus est!
  
  Et edam firmiter carnifices;
  Quam vile gaudium frustra effudisti!
  Infirmum me tacebo;
  Post, dolor cruciat et simpliciter terribilis!
  
  Sed scio, firmiter credo
  Fascismus in abyssum mittetur!
  Te mala flamma obruet;
  Et omnes qui ceciderunt gaudentes resurgent.
  
  Fides autem communismi nostra fortis est
  Fugiamus ut falco, super omnes astra supereamus!
  Flumina mellis fluant vina
  Totus mundus, buccina magna consilium audiet!
  
  et machina premant arcte auctorem;
  Suspice in caelum, iuvenis!
  Exemplumque vacillantibus.
  Tuum vinculum tam clara est quam carnatio!
  
  Mater mihi vis omnia
  Mater et sensus omnis vitae iuvenum!
  Duram dimittens vitam eatenus;
  Nostri homines sub fascismo malo laborant!
  
  At rubicunda tenditis voluntas pueri;
  Spit in faciem cum inferno latronis swastika!
  Horreant inimici in ira;
  Et vincentur ab Exercitu Rubro!
  
  USSR Patriae sacrae;
  Quae communismum populis dedit!
  Quam nobis mater cor suum dedit?
  Pro beatitudine, pace, spe ac libertate!
  
  Mors Blonde protegit ALASKA
  ANNOTATIONES.
  Alexander Tertius anno 1966 in potestatem venit et Alaska ab exercitu Britannico defendere constituit. Puellae pulchrae flava et femina rufa, quae magicis et variis belli artibus proprias adiuvat, ut terras Russiae in America custodiant.
  . CAPUT I
  Mirabela Magnetica iterum in nova missione frigida est. Hoc tempore in Alexandri tertii mundi. Rex autem multo maturius quam in ipsa historia regere coepit. Cum pater Alexander II mense Aprili 1866 necatus est. In historia reali, rex casu servatus est, sed hic non elaboravit.
  Et potens Alexander Tertius regnare coepit a MDCCCLXVI. Et quidem primus gradus eius venditionis Alaska erat bannitus. Et dignum est. Magnus, Russia tsarist fines suos non spargit. Sola nunc veritas hos fines tueri debet. Etiam et facilisis nisi.
  Haec sententia sacerdotis indignationem aliquam in externis circulis attulit. Et Britannia imprimis Russiam temptare constituit.
  Arcem parvam cum parvo praesidio Russiae in Alaska mense Iunio 1868 a copiis Britannicis oppugnatam est.
  Sane Mirabela Magnetica, ut fidelis servus deorum Russiae, ad hoc castellum in Russiae terrae positio missus est, et interesse debuit praeliis qui agrum Russicum tenebant.
  Discalceatus et in bracis et fascia, puella pugnam Britannicam oppugnavit, quae in altitudine supra castellum sita est. Mirabela Magnitnaya multa iam expertus fuerat in variis missionibus deorum omnipotentis Russorum in variis mundis adimplendis. Tale est ingenio virginis hujus. Sicut adultus discipulus, immortalis fieri voluit.
  Et dii immortales Russici Demiurge eam fecerunt, sed eam in puellam terminatorem, quae illis ministrat et populo Matris Russiae ministrat, convertit. Hoc decet eternam virginem bene valere.
  Fibulat in uno Anglico os vigilii, et iugulum excidit. Non primum nec in prima missione hoc facit. Ab initio, propter immortalem corpus suum, puella aeterna haec lusum percepit, et ideo non compunctionem et molestiam aliquam in anima sensit.
  Illa enim quodammodo ita natura facta est ut puella nonnisi proximo successu laetaretur.
  Hic caput alterius vigilis simpliciter avulsit. Novimus Angli nostri: Alaska fuit et erit Russian!
  Mirabela Magnetica - ingeniosissimus et fecundissimus inventor in CIS iam pridem grassatus est quod Alaska ob denarium venditum est! Sed Alexander Tertius Tsar talis non est! Imo hic monarcha unam unciam terrae Russiae non cedet!
  Gloria Russiae et Russiae tsars!
  Terminatio puella cum nudo Quinto alium Anglicum in occipitio movit. Collum fregit. Tum cecinit;
  - Alaska nobis erit in aeternum;
  Vexillum Russicum ubi est, sol ibi lucet!
  Magnum somnium adveho verus
  Et vox puellarum sonorissima est!
  Ita esset nice si fabulosus quattuor magae puellae, pulchrae sicut stellae, nunc adiuvaret. Magnum auxilium forent. Sed solus pugnare bene est.
  Hic ignem acapni pulveris et nitroglycerin imponis. Nunc tota pugna Anglica in aerem volabit.
  Mirabela Magnetica cecinit;
  - Nulla pulchrior Mater-Russia;
  Certa pro ea et noli timere.
  Non est beatior terra in universo;
  Tota rerum lux est Rus!
  Pugna explodit: sicut eruptio volcani colossei. Plures centum Angli statim eiecti et minutatim explosi sunt.
  Puella deinde duos spathis iactans, Britannos caedere coepit. Eodem tempore iuvenis bellator terminator clamabit sicut Anglice.
  Scoti surrexerunt! Reginam discerpere cupiunt!
  Haec ubi incepit... Erat inter ethnicos Anglos et Scotos fusa. Immo tam fera et immanis surculus.
  Cecidit autem et cecidit. Scoti et Britanni inter se incubuerunt.
  Complures milia militum, quae castellum oppugnabant, summo furore conflixerunt.
  Mirabela Magnetica vomer:
  - Disperdite et occide! ii emitte!
  Pugnatum est magno opere. Mirabela interim, infantibus viribus praedita, aliquot dolia nitroglycerin in navem arripuit, eamque quiete misit ad pugnam Anglicam maximam.
  Termino puella clamavit:
  - Pro Russia, donum annihilationis!
  Quae navim nudo, puellaribus cruribus, in latus armadillo contusa accelerans. Britanni sua tormenta passim ac nequiquam in naves accendit.
  Et hic effectus est, quam ramming. Plures cadi nitroglycerin explodent. Quin etiam puella immortalis tam accurate eas demonstravit ut penitus explodatur.
  Et talis pernicies secuta est. Et cepit eam pugnam et sine ullis difficultatibus mergi coepit.
  et Britanni in tabula submersi sunt. Interea puella iam in cruri est. Nautas cum spathis secat, et ad rotam currit, nudis pedibus spatiatur.
  Praeclare nautas et stridore secat;
  - Gloria patriae nostrae pulcherrima!
  Mira Russia sub sapienti tsar!
  Non dabo tibi Alaska inimicos!
  Discerpetur furens?
  Tum puella nudis pedibus grenaden proiecit Britannos discidit.
  Tum ad gubernaculum perrupit, et ad cruorem convertamus. Et duae naves Anglicae magnae colliduntur. et arma super eos disrumpentur; simul et te merge et urere.
  Mirabella cecinit;
  - Gloria Russiae, gloria!
  Yaria procurrit ...
  Alexander Magnus,
  Aperiam victoriarum rationem!
  Post hoc terminator puella uno saltu ad alterum cruiser volavit. Et in ea quoque nautas secare coepit. Perrumpat ad gubernacula.
  Convertere illuc, Et detorquere ad naves.
  Terminator puella etiam canebat;
  - Balteum nigrum;
  Sum tranquillitas...
  Balteum nigrum -
  Nulla insula est!
  Balteus niger;
  Fulmen emissio -
  Omnes Britanni mortui iacent!
  Et Mirabela iterum naves Magnetica pellat. Haec puella vere frigidissima est bellator in mundo!
  Et iterum salire, atque alio cruiser. Ita domina marium cum mala opinione pugnaturus est cum Russia. Praesertim cum tam lenta ac desperata puella pugnat.
  Mirabela Magnetica et Anglicos multum conciderunt et circa navem suam convertit. Accuratius captos a Britannis. Quae eum ad oppugnationem alio traduxit. et fremitu fera conpressit hostem.
  Similis erat monstrorum duorum simul confluentium et vestis fera oppositis. Et secant nares. Inde haustum maris aequor sine casu mergi coepit.
  Mirabela Magnetica clamavit:
  - Gloria Alexandro III! Magna regum!
  Et iterum, nudis digitis, bomb explosives iactabit. Ac tota celox, accepta foramine, deprimitur.
  Hoc utique Britannicus non expectavit. Nonne putabant se in tantam audaciam incurrere?
  Mirabela Magnetica remugit:
  - Gloria magna Russiae tsars!
  Et iterum puella clavum alterius cruisarii tollet et occupabit. Et nudorum ope, puellaribus cruribus, convertet eum, et arietem inimicum. Duae naves simul franguntur et vomitu suffocant mare!
  Terminator puellae clamoribus:
  - Pro patria sancti gloria!
  Et iterum salire longum est. & volare per undas. Post haec iterum puella spathis perrumpit ad gubernacula. Ipsa est pugnax valde et pugnax terminator bellator.
  Nautas Anglos premit et cantat;
  - Scintillat lucida stella;
  Per tenebras tenebras...
  Magnus Tsar Alexander noster,
  Nullam dolor, nulla metus!
  
  Hostes recedunt ante te
  Turba laetatur...
  Russia te recipit -
  Magna manus regit!
  Et Mirabela Magnetica multum obtruncavit Britannis, et iterum naves magnifice in frontibus suis proiecit.
  Vere puella terminator est. Spectat circiter viginti annos natus, tantum metrum nonaginta longus est, et quamvis musculi ferrum eiciunt et levamen simile vectibus scelerisque.
  Et si talis triturat, mel omnino non erit.
  Atque hic iterum puella ab uno cruore ad alterum prosilit. Et rursus, sine difficultate, protrudit eis caput.
  Clamat ad se;
  - Pro Rus Romanorum!
  Immo puella terminator in volumine est. Suam quisque summam ostendet classis. et omnes quasi gigas ad fuste percutiet et conteret.
  Hic est alius saltus, hoc tempus in armadillo.
  Discalceati puellae spathis iterum laborant. jaculari conantur, sed immortalem puellam glandes non feriunt, et si feriunt, repercutiunt.
  Bonum est virginem aeternam esse, non iuvenis modo es, sed nec te necare potest. Hic tu Britanniam tritis.
  Tu galeam arripe. Et iam iam lanificio, nunc iam tota sunt duo proelia, ut collidantur, et fragor. Metallum frangunt, quod etiam scintillae in omnes partes volant.
  Mirabela clamat Magnetica:
  - Pro Russia ut quisque cornua frangat!
  Et nudo rotundo puellare calcaneo homicidam praesentis mortis mittet. Massam Britanniae franget et celox altera ad imum vadit.
  Bene, quattuor celoces supersunt. Patet Britannos totam classem ad Alaska oras non missurum.
  Hic Mirabela Magnetica aliam gubernacula rotam capit. Totoque in hostem volat. Jamque celoces sumunt, et frontes collidunt.
  Est crepundia ac rupta metallo. Incipiunt ambae naves magno gustu mergi.
  Mirabela Magnetica cecinit;
  - Apud "Beer-water" copia;
  Beatus vir mendacem...
  venit de populo
  Et exiit et incidit in nivem!
  Nunc ultimas celoces destruere opus est, et minores in naves recipere.
  Tum Britanni in terra, post mortem classis, clementiam victoris cedent.
  Et pro Britannia, haec erit talis lectio ut nunquam obliviscatur. Sed et Chersonesum quoque meminerunt, ubi caput eorum fuderunt regnante Magno avo Nicolao Primo. Nihilominus, Nikolai Palych non ut magnum in historia descendit, sed defectum evasit. Sed nepos eius gloria armis Russicis nunc debet ostendere.
  Et in hoc adiuvatur a Mirabela virgine Magnetica valde frigida et determinata terminator.
  Mirabela aliam galeam arripit, et celoces Britannicas inter se pellat. Et valde firmiter et frigide facit.
  Tum terminator exclamat puella:
  - Naves in imum eunt;
  Cum anchoris, vela...
  Et erunt tibi
  Aurea pectora!
  Aurea pectora!
  Et alius salire, cum quattuor naves pugnae et duodecim lembos interierint, tempus est ad celandas destruere. Britannia multas naves amittet.
  Et tunc intellige quid significat Russiam oppugnare.
  Terminator puellae cantavit;
  - Pro admiratione et victoria nostra in mundo!
  Quae gubernaculo rotam celi proximae stravit, navemque ad arietem dirigit, et ictu valido, ut flatu!
  Vasa autem utraque capietur, et confringetur, et rumpetur. Et magna et frigidissima est.
  Mirabela Magnetica iterum salit, et in aliud vas salit. Et inde processum ducit. Ac rursus circa navem volvitur, et pellibus colliduntur.
  Iterum strigis metalli fracti, explosio valida, et superstites nautae in aquam cadunt.
  Mirabella clamat:
  - Pro victoria armorum nostrorum!
  et rursus puellam in fortem oppugnant. Novam celox stravit. Et misit perditor.
  Naves colliduntur et explodunt. Metallum frangit et ignis in aerem exit. et homines vivos ardent.
  Hoc est ab- pessimum somnum semper. et Britanni sicut barbecue ardent.
  Apud mortuos erat casula puer, puer circiter tredecim. Misericordia scilicet, quod talis vir interfectus est. Sed bellum est bellum.
  Terminator puellae cantavit;
  - Erunt cadavera, montes multi! Pater Chernomor nobiscum est.
  Et iterum puella nudo pede proiecit grenade, quae altera navis submersa est.
  Ingenium puellae caput admiralis Britanniae cornibus, ut caput eius velut cucurbita acervo percussum proruperit. Et calce nudo Ingens atrum mento onerat. Volavitque duodecim nautas.
  Tum puella iterum celox circumacta et vicina icta est cum ea. Aggressively tweeted:
  - Sum magna stella!
  Et iterum oppugnatio puella terminator. Vastantia et celeria. Totum vulcanum exaestuat et perampla potentia erupit. Invicta est haec puella ingenio.
  * et contrívit omnes sine misericórdia. Et nunc puella hone strat aliud celox. Hostem sine multa mora destruit. Haec puella magna stella est.
  Mirabela Magnetica iterum duas naves contra se invicem impulit, et in summo pulmonis sui increpuit;
  - Pro magna communitate!
  Iterumque fortem puellam in ingrata pugnatore. Hic novo modo pugnas. Non sicut alius ictus de altero saeviente bello universali. Omnia hic grata et recentia sunt. Pugnans Britannia in Alaska.
  Civitates Americae Unitae nondum ex bello civili recuperatae et terminum communem cum Russia non habent. Si obsistere Yankees, multo post.
  Britannia autem colonia Canadae et Russiae communem terminum habet. Ita necesse est Angliae potentis incursionem propulsare.
  Sed hem alterum par frigorum concursus est. Mox nihil erit de classe Britannica.
  Et per terram Alaska nimium non petis. Hic ad Britanniam tenduntur.
  Mirabela Magnetica rursum celoces pellat, et fremit;
  - Pirata scientia non indiget;
  Et lucidus quid...
  Habemus crura et brachia
  Ac manus...
  Et caput nobis nihil opus est!
  Caput puellae et quasi nauta Anglicus movebit, quod volabit, et duodecim pugnatores prosternet.
  Mirabela iterum oppugnatur.... Hic rursus comissationes contra se impulit. Et rumpunt, urunt et residunt.
  Mirabela clamavit:
  - Pro anima Russiae!
  Iamque nudam circum calcem puellae metam invenit. Confringit adversarium et fremit;
  - Pro Sacro Patria!
  Et nudo genu puellare, quasi hostem in stomacho terendo. Et acceperunt eum, et exivit post os ejus intestina.
  Mirabela Magnetica clamavit:
  - Pro magnitudine Patriae!
  Et convertit in aera turntable, hostes discerpens in frusta nudo pede.
  Ita puella petulanter interimit... Ipsa facile cum hostibus tolerabit.
  Sed quattuor puellae magae apparuerunt. Nec non pulchri- tudines discalceatorum et bikini.
  Et Britannos opprimamus. Subsiliunt ad se, nudo puellarum pede tasque jactant, Britanniam distrahunt.
  Et hic est Natasha - puella musculari in bikini. Discum accipiet et nudum digitos mittet... Complures nautae Anglicae absciduntur, et celox volvitur et arietes collegam suum.
  Cornelius clamat:
  - Alexander Tertius superstar!
  Zoya haec puella crinibus aureis confirmat;
  - Superstar ac nondum omnino senex!
  Augustinus furiose opprimit Anglos, haec canina canis emisit denudans dentes;
  - Communismus nobiscum erit!
  Ac nudam puellae plantam arripiens, hostem in rostrum sclopetorum procudit. Et celox accepit et scissum est.
  Svetlana risit, sclopeto accensus, hostem contrivit, exorsus, nudo rota gubernaculo alipedes, latratu;
  - Reges nobiscum!
  Puellae statim dissipantur et classem valde infensi deleverunt. Bene quis resistit. Celeriter frigoratim fluebant, et pro his minora navigia frangebantur.
  Natasha, destruens Britanniam, cecinit;
  - Russia claruit saecula ut sanctus!
  Et nudis digitis bombam scindet que brigantinam mittet.
  Zoya, ad opprimendum hostem, expressit;
  - Te amo ex toto corde et animo!
  Et iterum nudis digitis proiecit pisum. proxima illa navis Anglica scinditur.
  Augustinus etiam hostem cepit et oppressit. Illa navem oppressit, canis rufus multos adversarios e Britannia demersit. Quos cohibebat;
  - Ad Alexandrum Tertium, qui magnus rex fiet!
  Svetlana libenter assentitur;
  - Hoc certe erit!
  Nuda pes terminatoris flavi in latus navis Britannicae tanta vi concrepuit ut navis Anglica in tres partes irrupisset.
  Mirabela Magnetica, puella invicta, hostem etiam ita nudo, rotundo, puerili calcaneo ita percutit ut Brigantinus crepuit ac paene statim submerserit.
  Terminator puellae cantavit;
  - Nos uno ictu hostes absterget;
  gloriam ferro confirmabimus ...
  Wehrmacht immerito contrivimus;
  Angli ludentes, nos frangemus!
  Natasha despiciens et irridens dixit:
  - Et sane nudis cruribus puellares faciemus!
  Et nudum puellae calcaneum in aliam Anglicam navem ingruebat.
  Zoya, dentibus denudans, infensi latis;
  - Pro communitate in regia incarnatione!
  Quod puella nudis digitis arripiens, aliquid quod hostes lethaliter afficit, ad litteram rapiens, projecit et discerpens.
  Augustini, Anglis opprimendi, cepit et edidit;
  - Gloria Christo et Familia!
  Post hoc etiam nudis pedibus bombam iecit, aliam subaquaneam discerpens.
  Tum nudam calcaneum presso ictu findit brigantinam. Fecitque id eleganter admodum.
  Svetlana etiam est in motu activo. Inimicitias interimit. Et nudo calcaneo aliam brigantinam in imum mittit.
  Et pede nudo puella identidem et efferata rabie grenade iacit. Bellator mirabilis est.
  Hic est Natasha celeri impetu et valde pugnax. Oppugnat perdite.
  et nova navis Anglica deprimitur cum a bombo ictus nudis digitis puellae iacitur.
  Natasha canebat denudans dentes:
  - Sum homo superhuman!
  Zoya brigantinus in calce nasi genu nudo. Et scinditur in rimas et mergi coepit.
  Mirabela Magnetica nudo calcaneo etiam minorem Britanniam navem scindit et diducitur;
  - Pro viribus meis! Omnes aspersi sunt!
  Puer autem iterum in motu et impetu aggreditur.
  Augustinus aspidis stimuli Britanniam movere pergit, et cum gusto emisit;
  - Communismus! Hoc verbum superbum!
  Aliam autem exitium digitos nudae puellae desperatae iecerunt.
  Et mole Anglorum in loculo, vel in profundo maris terminata. Sed quali loculo si discerpta sunt?
  et reliqui etiam submersi sunt.
  Mirabela Magnetica, cum rictu agresti, in brigantino conspuit, et ignem quasi ad napalm admoto.
  Termino puella clamavit:
  - Pro rum regale!
  Et quomodo ridet, et nudum calcaneum in nave Britanniae inducit. findet et bul- bul in profundum maris.
  Bomba cum nudis digitis Svetlana proiecit et stridit:
  - Et inlisa puellae egrediuntur ad mare .. .
  * et ínimicos cum mabís concídeam.
  Mirabela Magnetica, Britannia opprimens, confirmavit;
  - Mare elementum! Elementum sea!
  Ita milites digrediuntur. Et puella discipula sic pugnat cum eis. Simul et iocosa.
  Mirabela e tormento Britanniae ad hostem Magneticum incendii. Demersa alia navi, edita;
  - Spatium somnii! Hostes opprimantur!
  dea puellae et puellae alumnae colosso furore digrediuntur. Hostes obtruncant, nullo incommodo Britanniam sustinere coguntur.
  Mirabela aliam navem demersit, recordatus est in uno e universitatibus parallelis, nanum statuit Germanos adiuvare in consilio "Tigris" -2. Et hoc technicum ingenium ut currum cum crassitudine armorum et armamentorum "Regiae Tigris" efficere potuit, tantum triginta talenta appendens et unum et dimidium metra altum!
  Et quare pumilio? Ac sit amet lorem mi! Scilicet, tanta machinatione Germani socios in Normannia aestate anni 1944 debellare potuerunt, et autumno inferrent exercitus Rubri qui Varsaviam irruperaverat.
  Peius erat quod gnome non solum lacus designatur. XE-162 etiam evenit ut res prosperae et leves, et viles, et expeditae sint. Et in Yu-287 bomber hone evasit.
  Tum interveniendi eorum quinque. Atque ita bellum confectum est usque ad annum quadragesimum septimum.
  Et si non essent quinque ex eis, Fritz obtinere potuit!
  Mirabela Magnetica acriter contra gnomes locutus est:
  - Peiores elves!
  Talis quippe erat hitman elf. Gubernator factus est Luftwaffe, plus sescenti quinquaginta aircraft a lapsu anni quadragesimi primo, ad Iunium MCMXLIV, in utraque fronte iactum est. Crucem equitis ferreae cum Foliis quercubus Argenteis, Gladii et Diamonds accepit cum primum in Luftwaffe iecit ducentas aircrafts. Praeterea pro trecentis aircraft delapsis Ordinem Aquilae Germanicae cum adamantibus accepit. Pro quadringentis deiectis aircraft, primi Ordinis Militis Crucis Ferreae Crucis, cum foliis quercubus aureis, gladiis et adamantibus. Pro quingentis commemorativis ascensionibus a die 20 mensis Aprilis anno 1944, elf magnam Crucem ferreae Crucis accepit - alteram in Tertio Reich post Hermannum Goering.
  Et pro 600 aircraft, speciali praemio donatus est: crucem Militis Crucis ferreae cum platinis foliis quercubus, gladiis et adamantibus. Gloriosus as-elf numquam iaculatus est - magicis phylacterium deorum agit. Et laborabat solus sicut totum aerem.
  Sed cursus id nulla efficitur fermentum. Et socii in Normanniam appulerunt. Et satis feliciter, quanquam optimae elf nisus.
  Bene ergo hoc repraesentativum maleficiorum placuit ex Tertio Reich viam ferire. Porro quid indiget? Licetne ad mille rationes tuas adducere? Quis cum hoste eris?
  Mirabela alia Brigantina mersa est, et fremuit;
  - Pro patria, mater nostra!
  Iam quinque fere naves omnes demersae sunt. In chorda ultima, quinque naves statim compulsa sunt, cladem classis Anglicae completa.
  Magnetica Mirabela canebat denudans dentes;
  - Russia celeberrima per saecula;
  Erit mutatio generationis cito...
  In gaudio, magnum somnium
  Alexander erit, non Lenin!
  Puellae laetae esse videntur. In mari Anglia vincitur. Nunc restat ut quassatum hostem conficias in terra.
  Quinque iam perculsos ac perculsos hostes caedere.
  Puellae et puer hostes oppresserunt. Id cum spathis conciderunt, et digitos tasque in hostem nudo iecerunt. Et contigit ut frigidissima.
  Natasha concisi et cantavit, spathis eius tam celeriter et viginti ictibus per alterum. Imo tanta celeritate nemo maleficis resistere potest. Haec est potentia deorum Russorum!
  Mirabela Magnetic nudo calcaneo movit super galeam, et colla Britanniae ducis fregit, dixit:
  - Unum duo tres quattuor!
  Zoya misit orbem acutum et acutum digitis nudis et dixit cum chuckle:
  - Crura supra brachia latiora!
  Augustinus infensi valde egit. Pedes nudi veloces. Et crines rubentes volitant sicut ad pugnam, vexillum proletarium.
  Puella cepit et cantavit;
  - Maga sum et nulla est pulchrior professio!
  Svetlana, caesis adversariis, consensit;
  - Non! Nec puto fore!
  Et nudos pedes eiecerunt pugiones. Angli duo duodenique inter se transvolaverunt et interfecerunt.
  Exterminatio secundum consilium ibat. Tam puellae quam pueri furore manifesto agebant. Ac mira subtilitate. Bellicis aplomb perquam elisa feris.
  Mirabela Magnetica, incidi alterum generale, ut sibilat.
  Et accepit eam duodecim corvi, et ex impetu cordis corruerunt. Is corruit, et in capite dimidii centum Angli pugnatores perforati sunt.
  Hic pugna est! Frigidissima pugnarum!
  Terminator admovit puella:
  - Magnus sum bellator! Schwarzenegger in lacinia sum!
  Natasha fremuit acriter, et nudum pedem impressit:
  - Terminator es in bikini!
  Mirabella consensit;
  - Sum Terminator in bikini qui omnes vomit!
  . CAPITULUM #2
  Natasha, haec puella nudis pedibus in bikini decrevit;
  - Nos sex Britannos oppugnamus! Pauci ex nostris sunt in Alasca ut eos aggrederetur!
  Mirabela Magnetica concordat cum hoc:
  - Cur extra bayonets opus est? Summa est, quod magicae res est!
  Et puella aeterna, quae utique extus circumspiciebat viginti annos nata, modo musculos admodum prominentes habebat, nudum pedem, puellarem impressisse.
  Margarita, haec puella terminatrix, una etiam ex iis adultis constat, qui immortalitatis causa ad pueritiam redire concesserunt atque omnes missiones compleverunt.
  Illa cooed;
  - Tandem aliquid agas! Quam fessus sum, praesertim moraliter in una constructione congredi!
  Mirabela Magnetica, haec puella terminator immortalis libenter confirmavit;
  "Probus esse, taedet eam etiam!" pugnas volo!
  Natasha cecinit:
  - Sub caerulea luna est gagates;
  Super ipsum est radius aureus solis...
  Sed qui rebellis est, tempestatem significat.
  Quasi in tempestate pax!
  Bellator giggled, dentes acutos ostendens.
  Sex aliud verbum non dixerunt. Britannos modo cepit et oppugnavit. Exercitus Britannicus magis magnus erat: centum et quinquaginta milia militum, quae uno loco saeculo XIX multa sunt. Ita, quantum in Canada colligere experiar.
  Plus sane ingens classis ex diversis maribus.
  Nihilominus armada ad positiones Russiae mota est. Et quot milites habet ibi Russia? Centies minus! Bene molior operarios qui etiam venio.
  Hic vero sex magicis armis Britones aggressi sunt.
  Hoc tempore, in aeternum iuvenes bellatores, tormenta, enses et totam machinam magicam armamentarium habent.
  Quamque cladem tanti exercitus susceperint.
  Mirabela Magnetica gladios torsit, Anglicos caesos milites. Tunc illa tormenta tormentorum tormentorum rupta, adversarii falcationem dedit. Post pedes puellares nudis pedibus, bellatores grenadem iecerunt exercitum Leonis Imperii discerpentes.
  Et in fine primi impetus, Mirabela sibilauit.
  Corvi defecerunt, capita militum Anglorum pulsando.
  Terminator puellae cantavit;
  - Fortissimus in mundo spiritus Russiae est!
  Margarita, puella aeterna, nec non et colossiae terminator potentiae exitiabilis, gladiis longis cuspidis. Tum illa tormenta tormentorum eruptionem dedit. Tunc nudis digitis eterne prolis letiferum mortis presentem immiserunt. Molem hostium Russiae discidit.
  Dehinc puella crinibus aureis sibilabit ut sibilus, et totam nubem corvi in capitibus Britannorum jactabit. Ea cacumina penetrant.
  Margarita cooed;
  - Hostes pulvere et plumis conterentur!
  Natasha in ingrata .... Puella crinibus caeruleis primum ad molendinum cum suis gladiis cucurrit. Tunc eam sumpsit et nudis digitis grenade in mortem Britannis proiecit. Tunc illa tormenta tormentorum rupta dedit.
  Tum deiecit fasciam suam et quomodo fulgurat e papilla coccinea.
  Equos et homines statim eiectos lacerant.
  Natasha fremuit:
  - Sed Pasaran!
  Bellator Mirabela nudo pede jecit letalem grenam, puellari pede et stridore;
  - Puella frigida sum!
  Infatigabilis virgo Margarita, nudo calce, mortis donum prodidit et dedit;
  - Et mulier frigida sum!
  Zoya puella cum capillis flavis calet. Et accepit tormenta tormentorum eruptionem, et tunc decidit cum gladiis et tenuit papilionem recipiendi. Nudis pedibus puella munera exitii proiecit. Anglicos milites molem discerpserunt. Et tunc purpureus papilla bellator pulsar exitii emisit. Et Anglicos ordines verberavit.
  Zoya fremuit:
  - Sum talis, frigidissima!
  Et iterum quasi robustus exacturus, lam fulgur ab umbilico. Capiet et comburet duos Anglos.
  Dentes denudans ipse ridet. Dentibus radiis mittuntur qui excaecant hostem.
  Augustinus quoque in pugna. Haec est durior puellarum frigidissima. Jamque gladios longos capiet desectos. Deinde tormenta tormentorum ex machina sua excanduit. Britanniae linea demetere. Deinde nudis digitis grenade mittet. Quas frangit pugnatores Anglicos tanquam deletor.
  Atque hie etiam parricidalis e papilla frigidior e pyropi dimittit leti munere. et quot adversarios inhabilitantes.
  Sed e umbilico rotundo rufi evolant casus fulminis, et exurit adversarios sicut facem barbecue.
  Augustinus in summitate pulmonis;
  - Sapidissimum erit!
  Svetlana est ibi. Furiosa est. Et gladios suos per ordines ut lacus, per pedites. Tum, venuste motu, automata adversarios detondunt. Et cum fragum papillarum operantur, tunc omnino chaos est.
  et cum umbilicus aliquid evomat, quod verum est et infinitum homicidium redolet.
  Bellator clamoribus;
  - Sum fortissimus!
  Mirabela sonat Magnetica sicut falco. Et cadunt in Britannis sicut pluvia grisea. Hic quasi forfices gladiis capiet et secet puella. Et tunc machinae operabuntur. Iuvenis bellator in magno concursu est. Et hic etiam frigidior est, cum discalceati, puellaris crus discipuli donum mortis immittit.
  Mirabela exprimitur:
  - Pro magnitudine belli communismi!
  Margarita est puella acerrima et lenta. tormentorum tormentorum machinae rupta Britannis caedendo Yocat. Et tunc scindunt carnem cum gladiis.
  Et tunc nudis pedibus talem vastitatem mittet.
  et sibilabit juvenes. Et tam densae deliquiae corvi in hostes cadunt.
  Natasha cum summa diligentia, fremit;
  - Gloria Patriae Tsars!
  Puella e machina tormentarii eruptionem incendit. Tunc illa scidit gladiis, leone imperii interclusit pugnatores. Ac deinde nudis digitis, quomodo mittat donum plenariam.
  Et tunc pulsatores emittantur per papillas coccineas. Et tunc talis fulmina perniciosa et mortifera extra umbilicum volabit. Et plena tus, Angli milites.
  Donum autem vastissimum fuit, cum puella crine caeruleo erupit pantias, et veneficii e Veneris sinu perniciosa turbo magicae annihilationis evolavit.
  Hoc omnino stare non potest Britanni. Accipiet et pulset in astulas et loculos.
  Sonuit bellator;
  - Gloria cosmicae et regiae patriae!
  Zoya cum ferox pugnat industria. Hic cum gladiis mola cucurrit. Tum exacta tormentorum machinarum eruptio dedit. Uterque glans accensa est a puella pulcherrima cum crinibus color iuvenis aphace dextra in scopum percussus nec frustra fuit. Et tunc nudis digitis gratioris cruribus aliud donum mortis projecerunt. Et bene evasit accurate et bene callida. Et unumquodque fragmentum magicum, reusable grenade, in scopo percussum est.
  deinde papillam puniceam arripiens, dextra thoracem accensus equites, a sinistra pedites.
  Zoya tweeted:
  - Gloria Tsar Alexandro!
  Sed fulmen e umbilico primum peditum, deinde equites evolaverunt. Consequat ut dignissimos et sagaciter.
  Et hic est ultimus chorda, cum de pulchris specu Veneris turbo surrexerit, bellantis puellae pantias discerpens. Atque ita multi Angli simul perierunt.
  Femina pugnator fremit;
  - Pro Russia promisit!
  Natasha, interfecto milite Anglico, dixit:
  - Terra promissionis Israel... paulo aliter Russia appellatur!
  Augustinus bellator in rictu lethali dentium scintillantium sicut speculum. Ab iis avolant bunnies solares, qui Anglicos milites coquunt. Puella rufa artem gladiis exercet, caesis adversariis. Tunc emittit tormenta tormentorum, et velut gramina metentem scindit. Et cum grenade nudo pede volat harpyae rubrae proiectus, et pugnatores Anglos frangit.
  Et tunc bellator rubrae sectae, dum sumit de papilla rubra, aliquid quod ferat mortem iaciet. et pulsatores ferae transibunt.
  Puella aliquid e umbilico suo sumpsit, quod evadendi occasionem non praebet, ad summum pulmonis emittit et blathera.
  - Pro hostibus Russiae victoriam!
  Ad extremum, tenues e Veneris sinu revulsas aliquid deducet, quod ne Britannico quidem tempore se transeundi dederit. Hoc durum ingruat.
  Svetlana eam cepit et gladiis tanquam molae laminis laceravit. Secta per Anglicos pugnatores. Tum illa tormenta machinae accendit. Hostibus multum interibit. Id puella arripiens grenade digitis nudis pedibus imposuit. & molem adversariorum dilaniavit. Et tunc e fragum papillis talem emissam emissam ictu fulminis. Quae Anglicos pugnatores sine ulla misericordia excanduit.
  Et tollens de umbilico suo misit trabem magicae magicae. Et omnes scidit in minutas partes.
  Et ad extremum abscidit, abiecit hyacinthinas, et ut totam tempestatem e sinu Veneris immitteret, eamque ad extremum incendit ac cohortem incendit.
  Mirabela Magnetica iterum incidenda est a papilio technicis faciendis in homines. Tum illa e machina sclopeto erupit. Milites Anglicos falcavit. Nudi pedes puellae aliquot tasque reusable iaciebat. Discidit adversarios.
  Et tunc bellator quomodo sibilus fuerit. Et desuper corvi coeperunt cum indefessis vi machinae tormentarii in Britanniam demittere. Et quomodo milites Britannici imperii rostris acutis una cum galeis transfixerunt.
  Terminator puellae cantavit;
  - Gloria Patriae Russicae!
  Margarita, puella indefessis, etiam studiose expressit, denudando dentibus;
  - Gloria heroi Tsar Alexandro!
  Nudo autem pedibus sumet et proiciet tam homicidium, quasi superne rogus igneus decidit.
  Et sibilabit iterum puella .... Et corvi cadent sicut imber funestus in capitibus Britannorum.
  Natasha cum pedite rabie ferox pugnat. At ille gladios capiet in Britannis et triturabit. Et inimicos machinae sclopetis demetere. Et cum nudum calcaneum eius mortem emittit, frigidissima fit.
  Et bellator caeruleus insignem donum annihilationis e papilla coccinea solvet. Angli milites vivos frigent.
  Pro guys guys misereor, sed ad terram originalem Russicam - Alaska pervenerunt. Et difficile est eis sine vi tolerare.
  Sed Natasha, quasi pulsans ab umbilico suo cum valida missione electrica, adversarios in pulmentum cruentum pulsans. Efficacissime facit.
  At vastissima pascuntur hostes quando e sinu Veneris, ut magicis hyperplasmicis, tempestatis imperat. Hoc totum annihilationem affert.
  Bellator fremit;
  - Communismus venit!
  Zoya, letalem ignem in hostem ducens, tormenta tormentorum, gladiis conciderunt. Totam Anglorum aciem oppressit. Tum pedibus nudis deformata peremit Grenade. Britanni milites discerpserunt.
  Et cum papillae purpureae cum pulsaribus scintillatae, Britannicae potentiae opprimendae, Britanni penitus aegrotabant.
  Sed umbilicus puellae fulmen emisit, quod sclopetum Anglicorum pugnantium bayoneta liquefecit, et se fumum fecit.
  Sed validissima praesens annihilatio e specu Veneris evolavit. omnes hostes statim cremavit. et tantum cornua et crura ab adversariis reliquit. Specialius plantae caligae.
  Zoya tweeted:
  - Communismus veniet - gloria tsari!
  Augustinus pugnax rabie pugnat. Ea puella est, bene, talis pugnax ut quemlibet contra eam servare non possim. Crines aeris rubri volitant venti instar Lenin, quacum eunt ad hiberna palatium expugnandum. Bellator tormenta tormentorum erumpentem dabit, et quaelibet glans in scopum recta est. Caeremonias sine superfluis ensibus secat.
  Et cum nudae digitos terminatoris puella grenade gravissimae potentiae mittat. Et omnes milites Britanniae, qui in epicentre exitii fuerunt, minutatim lacerabunt.
  sed papillae rubinae laboraverunt. Item letale effectum contra adversarios. Altera papilla refulgens gemmis exspuit peditibus, altera ad equites Britannici imperii. Et proprie exarserunt calore infernali.
  Augustinus tweeted:
  - Gloria Patri Russiae!
  Iamque e umbilico puellae cum rubra secta fulmen evolabit. et per Anglicos ordines flagrabit.
  Natasha pressit nudum calcaneum:
  - Tu es super!
  Vulpes rufa de specu Veneris, Eriget atrox rivus veneni Et fremet;
  - Patria mea USSR!
  Svetlana etiam pugnax torquet. Et nudo digitos bracteas iacit orbes, quarum singula capita duodecim abscindit. Bellator dentibus aperit. Propagines e tormentis machinis, adversarios gladiis secat, et in pulmentum cruentum vertit.
  Sed e fragum papillis, magicae laserarum trabes volabant. Et modo dicamus illud vere frigus. Quam in hoste flagrare. Et hi radii, qui pulchrae puellae ubera evomunt, vere magnifice ardent.
  Dicamus generaliter puellam bellatorem hone!
  Et ab umbilico rotundo sicut fulgura sunt pulchri- tudines, totasque purgationes in hostium acie exurentes.
  Svetlana eliditur;
  - Pro Russia, quae omnium frigidissima est!
  Iamque e pulchro Veneris sinu torrens magicus furentis plasma evolat et in Britanniam incidit. Ad litteram urens eas in favillas et faces.
  Svetlana fremuit;
  - In nomine Russici Christ!
  Mirabela Magnetica, acriter pugnans et gladiis caesis quasi helicopteris in modum oppugnationis, confirmavit;
  - In Nomine Jesu, Dei nostri Russici, Alba, Omnipotentis Dei!
  Nudum pedem puellae et talem interfectorem praesentes annihilationis immittet.
  Post hoc iterum sibilabit puella quasi praedo philomena. Corvi a tali sibilo delirantes et languidi. Et rostra Anglica capita portabant.
  Mirabel notas:
  - Melior est rex per horam quam servus per saeculum ... . Sed homo non vult mori!
  Margarita giggled et notavit;
  - Immo ipsi homines quid volunt nesciunt!
  Puella ad molendinum cucurrit et nudo pede grenade proiecit. Tunc micare margaritis suis, dicens:
  - Homo vult fieri Deus, sed sacrificare non vult!
  Et Margarita, tormentorum tormentorum rupta dedit. Multum falcavit adversarios. Phasellus et ante quam. Corvi in capita militum Anglorum funesto eventu ceciderunt.
  Puella ridens notavit;
  Mirum est omne quod ad victoriam ducit!
  Mirabela Magnetica, molam stragem effecto, duodecim Anglorum principibus caesis, confirmavit;
  - Tolle hostem, sed medium noli numerare!
  Natasha papilio artem cum gladiis egit. Tunc illa infensa nimis intenta ruptis adversariis falcationibus dedit. Secavit eos ut butyrum cum cultello. Et micare margaritis suis. Radii a dentibus evolaverunt, qui Anglorum militum capita diripuerunt. Feceruntque omnes minaciter et evidenter.
  Tum nudae puellae digitos ceperunt et citreum immiserunt. Quibus ereptis statim centum milites Britanniae exstinxit. & membris amputatis.
  Et tunc Natasha ab umbilico suo spargens fulmen mortis et interitus, classis summa demonstrabit. Et umbilicus valde laboravit, valde infensi, mortem inevitabilem seminans.
  Et cum notationes magicae, perniciosa vis e specu Veneris compluta est, realem aerobaticam praestantem evasit.
  Natasha latravit:
  - Pro sancta victoria!
  Et murice papillas emittunt, pulsares aciem, qui secant hostem purum.
  Sed in oppugnatione Zoya. Haec puella crinibus aureis tam industriis et micantibus. Ita sumpsit et ex machina tormenta valde bene curata et accurate disrupit. Tum concutere gladiis. Iaculum mortis interfectoris in nudatione pedis ferit. Et deinde papillas coccineas sumpsit, ut exstingueret pulsatores funestos nimiae potentiae. Et dilaniant bellatores imperium leonis.
  Et clamant:
  - Gloria communismi!
  Et de umbilico mittet fulmina tam fera, ut hostes incendat in terram.
  Et tunc puella e specu Veneris undam tantae potentiae immensae suscitabit, ut elementum fera erit.
  Zoya mugiit;
  - Pro Russia, sancti reges!
  Dentibus autem margaritis tantum lepores exstinguet acrimoniam, ut dimidium aciei Anglicanae ardeant. Et quomodo terrent equos nullae frigidiores puellae.
  Dentes Augustini denudavit et connivuit sociis. Tunc prehendit et nudis digitis ad pugnatores imperii leonis presentem mortem proiecit. Machinae tormentorum eruptionem excanduit, deinde molam cum gladiis concisis adversariis cucurrit.
  Et vagitus;
  - Pro Communismo Russico!
  Et de papillis pyropi emisit donum annihilationis et magiae perniciosae. Ad litteram comedens inimicos vivos.
  Et cum fulmina e umbilicis suis per Anglicos ordines perflata evolaverunt, omnes ad falcem detrusi sunt. Ita, et frixum, ut kebabs in sartagine.
  Sed de sinu Augustini torrens ignis infernalis vigor effudit. Et quomodo omnia incendere coepit, et in cinerem vertere. Et iam tota phalanx Anglica propter plasmatis magicae fluxum abiit.
  Belliger rufus expressus;
  - Pro Communismo Russico!
  Et de dentibus eius margaritis quomodo dimittet Bunnianem solis. Isti autem Angli pugnantes comburentur et galeae eorum conflabuntur.
  Id quam cedit.
  Heic est Svetlana in praelio. Talis terribilis et ardens decoris. Etsi comae nives coniunguntur.
  Bellator arripiens iterumque gladios scidit, per adversarios secans. Tum e tormentis tormentorum machina excanduit, et accuratissime, quasi letaliter et lethaliter. Omnes glandes rectae ad scopum ibant.
  Tunc nudis pedibus puellae dona perditionis et annihilationis dimisit.
  Multum milites Britanniae imperium scindebant.
  Sed pulsatores exstincti purpurea volabant de papillis. Ita mortiferae sunt ut eas ab illis servare non possim. Et sic multi pugnatores Angliae sunt assati. Feceruntque sine ulla misericordia.
  Et ex umbilico tam ardenti fulgure, quam atmosphaerae sanies erupit. et statim omnes concremaverunt.
  Et tunc puella cepit et dimisit ab ore eius Bunnes de omni exitio et morte.
  Multum adversarii incenderunt ... .
  Et sic de vulva evolabit totus turbo interitus et annihilatio. Pugnatores Anglicos accendunt sicut candelae ad Nativitatem Domini. et ardebit sine ulla moerore.
  Svetlana latrante;
  - Gloria Patri communismi tsarist!
  Mirabela Magnetica passionis confirmata;
  - Gloria heroibus!
  Puella etiam radios suos de dentibus emittit, qui Anglicos multum combusserunt.
  Tunc puellae veneficae captae sunt et ut adversariorum cladem acceleraret, vapores magicos a quinto puncto absolverent. Ac decem millia Anglorum statim concrevit. Convulsis deinde molestis corruit.
  Mirabela Magnitnaya et Margarita Korshunova consonantes, synchrone, sibilaverunt, et congeries corvorum et vulturum quae ad corpora mortuorum confluxerunt, acceperunt et ceciderunt sicut carnium Britannicum. Foderunt capita et galeas et cetera. Aegre feriunt.
  Augustinus iterum a specu Veneris totum emisit turbo magicae, quae adversarios feriat, et quomodo rictu venenatorum dentium sibilat.
  - Sum genius mortis!
  Et rursus sex resilient... Novissima millia Anglorum ab ingenti exercitu sibilo et odiosa caede complentur. In loculos ad litteram ingressi sunt.
  Post hoc tempus est ad classem Britannicam vertas. Una cum dimidia Anglicorum milia terra perierunt. Nunc tempus est ut in mari suscipiamus.
  Mirabela Magnetica, nudis vix tangens aequora calcibus rosea, fugit per undas. Puella gladios suos avertit, armadillo ad proximam fugit et nautas gladiis secat. Noli oblivisci tormenta e machinis mittere.
  Et nudis pedibus tasque accuratissime et mortifera iactant. Dicere potes quod magna est.
  Et in fine, puella gubernaculum navis rapit. Pugnatur valido proelio, ac statim duae naves inter se cursu confligunt. Velut si duo montes simul convenerint, metallumque corruerit, et maceriae inustae sint. Confusus Angli in aquam. Submersus est a centurionibus.
  Mirabela quomodo sibilo - piscis ivit Berserk et nautas Anglicos cum caudis suis in rostro verberare coepit.
  Puella sibilabat;
  - Gloria tsarismo - ad communismum movemur!
  Margarita adversariis concisis, et gladiis caesis, et Anglos tanquam brassicam secans, ad gubernacula perrupit. Nudo digito tasque in hostem iaculatur, et interiora repellit. Puella vere frigidissima et invicta evasit. Ac iam galeam.
  Et rursus duo Anglica ferrata circum se collidunt. Stridor metalli, & ruina Gigantum. Et post diluvium.
  Natasha etiam acriter pugnat. Laborabat gladiis. Inde in versu interclusus est. Et nudis digitis crurum feminarum bomb eiecit.
  Tum galeam prehendit, et arietem in puppim vertit. At simul non oblitus est pulsar e papilla coccinea jaculari, nautas discerpens.
  Puella stridore;
  - Tonitrua et fulgura!
  Zoya, adversarios gladiis destruens et tormentis tormentis incendens, viam ad gubernaculum pandit. Pugnatur nudis digitis. collegam suum icta.
  Zoya fremuit.
  - Est fantastic!
  Et purpurea papilla alium pulsar solvet.
  Et hic est Augustinus in actu. Nautis cum gladiis laniata rumpit, adeo ut ne glans quidem praetervolavit. Perrumpere ad scopum. Rota gubernaculo nudis etiam volvitur digitis.
  Et ambo armadillos collidunt.
  Vulpes rufa exclamavit in summitate pulmonis;
  - Aquilae pro patria pugnabunt!
  Svetlana est etiam femina in certamine magistra. Anglos gladiis caedit. Tunc e machina sclopeto rupta secant. Et tunc nudis pedibus duos orbes tenues mittet.
  Gubernaculo rapuit rotam, convertit. Et rursus armadillos collidunt.
  Puella in summo pulmonis elisa est;
  - Miracula facio!
  Mirabela Magnetica, Anglis gladiis interfecta, aliam navem stravit. Et rursus armadillos proiecit rursus. Et quomodo sibilus erit bellator. Et quod multi nautae territis piscibus in aquam deiciuntur.
  Margarita quoque magister pugnae est. Primo gladiis feriuntur Angli. nudis deinde pedibus sumpsit, et discos parricidas proicit. Et post puellam, sine necessariis ceremoniis, armadillo explicat, et arietes in adversarios.
  Tum puella clamat;
  - Causa chartarum erit super!
  Natasha quoque puella non est error. Angli nautas quasi deletor secat. Arripit deinde clavum. Et iterum urget armadillos. Cum autem super- classis donum e papilla coccinea evolat, haec vera mors est.
  Pugnat Zoya sine complexu. Anglos gladiis fasciculum succide. Nudo pede proiecit boomerang, capita amputans. Tum galeam prehendit rursusque duae naves colliduntur.
  Belliger occumbo;
  - Eamus ad arietem!
  Item Augustinus mulierem non fallunt. Apprehendit et nudis digitis praefectum ad nares apprehendit et praecipitavit. Et tunc omnes quasi sauerkraut gladiis conciderunt. Tum galeam prehendit, et ariete tartara vertit.
  Et coeperunt mergi.
  Svetlana bellator est ex copiis opprimendis. Anglice nautae multum obtruncant. Ac nudis pedibus gubernaculum sumpsit, et tres Anglicas naves simul apportavit, easque facile inundare curavit.
  Tum clamavit:
  - Ornatu ornamenti euthanasiae!
  Mirabela Magnetica alia navis Britannica capit et impacta crepundia, hic cruiser, rugiens;
  - Gloria Patri!
  Margarita etiam novam navem in motu stravit. Quae rabido ariete vastantes hostes.
  Et fremuit;
  - Yaris perimus!
  Natasha etiam solito more stravit et cruiser impulit. Eodem tempore pulsar etiam e papilla coccinea emissa est. Vas Britannicum in latere dextro trajectus diffindit.
  Belliger occumbo;
  - Gloria Patri communismi tsarist!
  Tum e Veneris sinu concretus proiicitur, quae duas celoces statim inundavit.
  Zoya quoque in oppugnatione motus est. Et rota gubernaculo conversa. Abstruamus Britannos et lembos ad latus impellamus. Tum deinde bombam nudis digitis proiecit et aliam Anglicam navem demersit.
  Tum puella fulmine de rubicundis papillis exitium continuavit.
  Est etiam Augustinus valde infestus in turno. Angli cum gladiis secant. Tum nudo pede concham proiecit, quae, gubernaculo ferit, ita ut cum collega confligeret Anglicam convertit.
  Dextera papilla rubinus erupit fulmina celox, sinistra brigantina.
  Harpyia rubra remugit;
  - Gloria tsarismi temporibus!
  Et a specu Veneris quasi magicis tsunami.
  Svetlana, etiam in ecstasi, latrante;
  - Russia vincet!
  Et convertit aliam navem in arietem, et coepit frangere metallum. Utraque autem statim mergi et explodere coepit.
  Mirabella Magnetica iterum sibilavit... Mille pisces exilierunt et statim caudas suas in cruisarii latus impulerunt. Ille iugo coepit mergi.
  Ac puella terminator aliam celocem cepit, eamque nudis, puellaribus cruribus, rotato gubernaculo circumdedit, ut ex eo statim quatuor naves demergerent.
  Et Margarita impellit lembos duos, demersos eos, elisos;
  - Gloria regalis vitae!
  Puella digitis quinque pisas nudas iactavit, et statim quinque naves imperii Britannici quasi pileos sub atramento exploserunt.
  Natasha annuit approbando. Quae Veneris visceribus torrens impiger eiecit. Duobus submersis celocibus et gurgitibus;
  - Russia vivere sub communismo!
  Zoya quoque tsunami impiger ex utero ejecit, evertit naves, exsibilat;
  - Et melius sub tsarism!
  Augustina rivum impigre rubentibus papillis inimicos suos inivit. Aliquot simul naves incendit. Pulsavit fulgur e umbilico suo et clamavit;
  - Pro regia curte!
  Svetlana interim duas ultimas lembos Britannis impulit et duas naves plures demersit iactis magicis trabibus laseris e papillis fragum. Tunc sumpsit et dedit e sinu Veneris fulmen et sonuit;
  - Pro multitudine Russiae tsars!
  Mirabela rursus sibilaverunt... Nunc delphini latera vasorum Anglicorum ferire coeperunt, eosque volvere ac mergere cogentes.
  Puella canebat;
  - Superior communismus est tsarismus!
  Margarita, haec puella nudis pedibus, aliam pisum in celotibus Britannicis proiecit, alterum vas demersit, nudum calcaneum movens, vyaknula;
  - Et tsarist tempora optima erant!
  Mirabela, finitis Britannis, consensit.
  - Scilicet optime!
  Et puella, nudam movens calcaneum rotundum in prora celiarii, fecit eum volitare et demergi alias tres naves.
  
  GENGHIS KHAN domares PUELLA
  Bellator puella ad pugnam Kalka festinat ut ratibus Russiae subveniat. Fugit, micans nudum, excidit, perusta crura.
  Proelium in Kalka magni momenti est. Si Mongol rati percuties, fortasse Batu non erit cum iugo Mongol-Tatar subsequente. Ceterum haec lectio et posteri Genghis Khan ter ante Russiam futurum putabunt.
  Mirabela in auxilium Russorum currit et sibi ferventer cantat nudam, rotundam, pulverulentam calcem leviter vibrat;
  Ego sum fortissimum puella in mundo
  Qui in castitate natus est.
  Non est me pulchrior in tellure -
  Nos ubique prosperabuntur!
  
  Russia clarus sit omnibus mirabilis;
  Terra quae totum vicit mundum...
  Fiat populus statim magis interesting
  Quilibet bellator verus idolum est!
  
  Et ego defendam terram sanctam
  maiores nostri ubi fortissimum est credite...
  Exquire, puella nudis pedibus;
  Aquila est, non passer!
  
  Komsomol socius fui in vita praeterita;
  Nazis egregie pugnavit.
  Et vox puellae sic sonabat;
  Ac lucida aurae anima!
  
  Apud Moscuam fortissime pugnavi;
  In pruina erat puella discalceata.
  Et vide pressuram meam tam atroci;
  Faciem Fritz fregi cum pugno!
  
  ad gloriam Jesu vexilli nostri;
  Maximo etiam Deo Svarog .. .
  Sanctissima nobiscum Lada aeterne;
  Deus in mundo candidissimus et candidissimus!
  
  Nos sumus homines, qui in luce solis nati sumus;
  Yarilo nos inspiravit ad feat.. .
  Ac puellarum cantus vebementer fundit;
  Ecce cherub expandit alas suas.
  
  Ego e machina sclopeto emissa apte;
  Nudo pede munera iacens ...
  Proieci rete in fascist;
  Puella paulum senex spectat!
  
  Bellator, a deo considero;
  Mundus in quo pulchritudo creata est.
  In nomine Svarog maximi,
  Pulchritudo in animo, decor maturat!
  
  Kremlin ex Nazis defendit;
  Potuimus macerari omnes computare ad tempus ...
  Non, ex puella non veniet demobilizatio.
  Et Fritz recto oculo percutimus!
  
  Pro aeternae communitatis gloria;
  Discalceatus pugnavi ut membrum Komsomol ...
  Pecora fascismi delebimus;
  Ita ferrum hostibus Russiae non succumbit!
  
  Puellis prope Stalingrad
  Aleli similis est carbunculo in papillis .. .
  Communismum mox datum videbimus;
  Nesciens tristitiam et desiderium!
  
  Optimi puellae sumus in patria;
  Sum socius Komsomol paene nudus ...
  Sed Reich machina sclopeto oppressit;
  Germanos nostros non intravimus!
  
  In nomine candidissimi Russia,
  Credo omnia valde bona fore ...
  Magnus Jesus credit missionem
  dum conchas celte pulsant!
  
  In nomine magnae Matris nostrae,
  Malos fascists curremus.
  Simus turbae pecudes;
  Etiam furiali impetu, malus latro.
  
  Luceat nomen Jesu sicut sol
  Matrem Mariam magnum paradisum det...
  Omnipotens enim Lada, filii sumus;
  Et fortiter pugnas et audes!
  
  In nomine magnae Matris nostrae,
  Quae communismi ubique dederunt .
  Sancti e iconibus lucent, Aspicio facies;
  In una familia Domini una!
  
  In nomine omnipotentis Svarog,
  Salvator noster Christus omnipotens.
  Similes esse debemus Deo Familiae,
  Super omnia Infinita Creator!
  
  Russia vexillum supra se levabit;
  Faciemus robustiores et prudentiores...
  Etsi Tiro Kan arduo aggreditur;
  Sed adhuc puellas sumus smarter!
  
  Ita dico tibi homines audes
  Deos Russiae servite fideles nobis ...
  Rutenorum animas in bello salvate,
  Etsi examen infernale percutit!
  
  Vincemus, certo scio
  Omnes Nazis ... vincere poterimus.
  Pugnatores patriae non comminuet Cain;
  et magno cum rugitu vivet ursa!
  
  Omnia frigidissima faciemus;
  Omnes Fritz et Tartari superabimus ...
  Post omnes periculosum est cum puellis pugnare.
  Sciunt Russiae homines invictos!
  
  Omnes minas renidet ostendemus,
  Genghis Khan cornua frangemus.
  In nomine sine fine majestatis ;
  Sit praeclarum fatum!
  
  Ita pulchre pugnabimus puellas;
  Summum genus in mundo ostendemus ...
  Bellator sum , et scurra non anima credite .
  Et Deus pro victoriis Christum rependet!
  
  Tumens Genghis Kan frangemus;
  In Kalka erunt puellae in proelio.
  Inferno noli resistere iclo;
  Iesum et Stalin amo!
  
  Sic hostes concidito, sine numero crede;
  Non possum eos vincere ut mided ...
  Crede mihi, durum est officium;
  Quamquam vita tam fragilis est quam vitta serici!
  
  In nomine Lada, beate Marie,
  quid iuveni et amori dedit.. .
  Puellae sumus nudis pedibus omnino;
  Conculcamus adversarium in luto et sanguine!
  
  Christus veniet et mortui resurgent
  Perun, Yarilo, Albus Deus, Svarog ...
  Unum sunt, homines bene sciunt
  Super universum autem est Omnipotens Virga!
  
  Denique nostra felicitas erit aeterna;
  Mirabilis et mirabilis in sæcula.
  Coelum et terra potentes sunt;
  et immortalitatem et iuventutem in saecula!
  Mirabela pulchre cecinit et corpus eius est valde musculum, sient, et venustum. et nudis cruribus speciosissime mico.
  Paulo tardius puella erat et iam comparatum proelium erat. Sed tunc aliae pulchri- tudines accurrerunt. Natasha, Zoya, Augustinus, Angelica, Svetlana. Et hoc iam sex milites. Et bellatores sunt frigidissimi, et corporaliter validi latis humeris et pectoribus altis.
  Hic sunt sex puellae cum corporibus muscularibus et valde sculptis.
  Mirabela gladiis lacerata, et confregit adversarios cooed;
  - Gloria magni Imperii Russici!
  Nudosque digitos acuta cuspide oras Projecit, capitaque abscidit.
  Natasha, caedens bellatores Mongol, et adversarios interemit et stridit;
  - Pro Russia ad finem!
  Zoya, nukers secans, denudans, den- denns, gredns;
  - Ruby Genghis Khan!
  Augustinus, per hostes Rus Kievani secans, nudis digitis projecit, et stridit;
  - Pro patria, mater nostra!
  Angelica concidunt adversarii, et nudo calce grenade lethale in exitium iaciebant ac cooedebant;
  - Pro patria pro Russia!
  Svetlana, per viros Mongolos secans, acus venenosos nudis digitis jactans, grundivit;
  - Pro frigidissimis victoriis!
  Mirabela caesis hostibus nUkero cum magno ardore, et alacer coepit cantare puella;
  Magna Russia - infinitus agri;
  Ardeat terra sancta inter sidera ...
  Credo , affectus cordis non sunt liquescentes -
  Nos fines ab ore ad marginem defendemus!
  
  Sit communismus in domo nostra;
  Quae peperit Commilitonem Lenin.
  Hostis autem malignus fascismi destruitur;
  In nomine summae generationis!
  
  Etenim Mater in cordibus nostris una est;
  Et in futurum multis galaxie...
  Sit mihi patria celeberrima per saecula
  Patria non solum suavis fascia es!
  
  Patria mea floreat
  Vincemus Genghis Khan ...
  Aperiam vincit illimitata account-
  Ad gloriam novi Russian Ivan!
  
  Bellator puellas tam fortes sumus
  Quod adversarius nos vincere non potest .
  Filiae Svarog et filii sumus;
  Potestis ferrum in facie Fuhrer!
  
  Pro nobis dea Lada Credo
  Quae multos deos peperit.
  Omnes homines familiares sunt;
  Quem in corde meo novi Rod!
  
  Omnipotens et russicus Jesus,
  Natum in magna Orthodoxia.
  Scilicet, demiurgium omnino ignavum non est;
  Omnipotens consedisse in populo.
  
  Ad gloriam omnipotentis Christi,
  Gladios nostros acutos nos excitabimus ...
  Pugna Tartarorum usque ad finem
  Ut multitudo Batu in Russiam non venit!
  
  Sic est nobis infinita potentia Rod;
  qui universum...
  Et sicut potuit facere
  Quae plane admiratur conscientia!
  
  Homines sumus - hoc est spatium spatii;
  Vincendi universum...
  Ast batyas tamen arrigit in agmine securi ;
  Russia cum robore Familiae in proelio mutato!
  
  Puellae nudis pedibus valde delectantur;
  Ruunt impiger per glacialem nives ...
  Mongolem pugno percutient;
  Non audeo cum patria agere!
  
  Non potes invenire pulchriorem patriam
  Russiam oppugnant cum grex nightmarish ...
  Puella non plus quam viginti annos nata est;
  Samurai iam succiditur!
  
  Illa pulchra et classy
  Mongolorum iocando puella destruit .. .
  Satanas oppugnat Terram -
  Hostem ferro profligabimus!
  
  Sic nudum pedem iactabam;
  Et nudum calcaneum in mento fodit .
  Factus sum ut a frigus puella
  Samovolok in hac causa non debes!
  
  Gladii mei velut pluma vibrant;
  Et exercitum Mongol tam famose caesum ...
  Remus meus sit fortis,
  Hostes bacchatur!
  
  Etiam nostra Russia pulchrior non est invenire;
  Magnus ut sol super planetam...
  beatitudinem invenire possumus in nobis.
  Et heroismi facinora canuntur!
  
  Russorum est terra splendens;
  Quae communismum populis dedit.
  Nobis a Kin data est in aeternum,
  Pro patria, pro beatitudine, pro libertate!
  
  Patriam glorificamus Dominum Christum.
  Maria et Lada uniantur ...
  Socius Stalin patris suffectus -
  Proeliis invicti sumus Russis!
  
  Mundi populi viam Russicam amant;
  Nos unum sumus, homines corde corde ...
  Mihi crede, non pugno nos flectis;
  Mox aperiemus spatium ostium, scio!
  
  Nudo pede Martem intrabimus;
  Venus mox dominabitur virtute .. .
  Omnia mox erunt summa novi ordinis;
  Ac quis hero efficitur quis!
  
  Ita Jesus est Superman
  Cum Svarog, Russia a genibus oritur.
  Guys difficultates non habebunt;
  Glorificemus Familiam in infinito Nomine!
  Tartari tantum triginta milia et sex puellas celeberrimas eas conciderunt.
  Et cum Mirabela Sudubey caput abscidit, pugionem acutum nudis digitis iaciens, squamae tandem versus copias Russicae torsit.
  Mirabela Tartarorum secans dixit:
  - In bello dux solet quasi leo ducere vult, sed vincere, subordinatus non esse aries!
  Natasha infensi notatur, nukeros secans, et capita sua sine ullis quaestionibus pulsans;
  - Politicus est humerus dat mel venenatum, et testamentum promissionum cum condimento mendacii et sine sale veritatis.
  Zoya, Tartaros secans, et acum venenosum nudo pede projiciens, cooedt;
  - Cum politicus os aperit, anima vetulae arcte claudit!
  Augustinus Tartaros interclusit, et ipsos clitellas dissecans, pipiabat;
  - Quo magis aurei montes e ore politici volant, eo verisimilius vidulus suffragatoris vacuus erit!
  Angelica, Tartarorum secans, et capita amputans, maxillis suis nudis calcibus fractis, facete notavit;
  - Facile est politicus montem aureum ascendere promissionibus suis, nam suffragator talis ortus aperit ruinam in barathrum!
  Svetlana manebat, Tartari superstites iam fugiebant, et nudis digitis acus iaciebat, trepidi;
  - Deus homini causam creationis dedit, politicam poenam!
  Pugna deinde in hostes persequendos tandem vertitur. Mirabela concidens adversarios cecinit;
  -- Milites tenebrarum fortes sunt;
  Malum mundum regit sine numero sciendo.
  Vos autem estis filii satanae;
  Ne Christi potentiam infringere!
  Et Mirabela inimicis conficiendis.
  Novissima Tartarorum caedens, dixit:
  - Hostis inperfectus similis est morbus increativi - exspecta inpedimenta!
  In qua pugna Ruteni, scilicet, vicerunt. Sed hoc parum est. Tartari, viribus collectis, in Russiam adhuc adire possunt. Tametsi docebantur.
  Itaque sex puellas munus a Diis Russicis susceperunt ut Genghis Khan interficeret donec se in Khorezm confirmavit.
  Mox veterem imperii caput obsident. Forsitan sola major civitas se dedere noluit. Nunc Tartari eam oppugnant.
  Natasha suggesserant:
  - Occidamus Genghis Kan et filios eius. Tunc exercitus Mongol solvetur!
  Mirabella confirmavit;
  - Plures actiones - minus verba!
  Ac puellae - omnes sex adversarios invadunt. Et Tartaros longis gladiis abscindamus, et nudis digitis munera mortis mittamus.
  Milites disiecti sunt. Conciderunt ea quam et.
  Mirabela, feriens Tartaros, notavit;
  - vinci non possumus!
  Natasha, Tartarorum legiones secans, confirmavit;
  - Cum coniungimur, invicti sumus!
  Et Zoya ferebatur ad Tartaros nudo calce, figurate discerpens eos. Tunc exclamavit voce magna:
  - Credo Russiam renasci!
  Angelica, secans adversarios, elimavit;
  - Hoc est quod pugno pro!
  Augustinus, opprimens Mongol rati, Apronius;
  - Et adversarios non timeo!
  Svetlana edita, concisis hostibus cum voluptate;
  - Id erit defensio Rus Kievan in longinquis aditus!
  Puellae autem Tartarorum caedentes in choro psallebant;
  Genghis Kan mundum regere voluit,
  Ambitiones plenas cistis habet...
  Paternam Kioviam ferire vult;
  Sed in sarcophago recto cogemus illum!
  
  Puellae filiae Svarog sumus;
  Omnes Tartaros vincere possumus ...
  In omni corde particula Dei est:
  Fur non vincet nos malus!
  
  Crede mox erimus cum Iesu
  Cogitet gloriosissimum Deum.
  Vincere artem magnam,
  Ut quisque in corde gloriari potest!
  
  Tiro Khan insidiose oppugnat;
  Rata multitudo magna...
  Puellam genui in lasso;
  Milites nuker ducti!
  
  Russia sane clarissima erit;
  Purissima socrus ...
  Etiam infideles in eo beati sunt;
  Quanquam interdum difficultates cum Satan!
  
  Maxima victore;
  Hoc malum barbarum Genghis Khan ...
  Qui adoravit proditorem animae suae?
  Non erimus ab Mongol Khan vinci!
  
  Hostes sane fortissimi sunt;
  Multitudo eius sicut oceanus...
  Sed puellas spectant auctor
  Percussit in corde Genghis Khan!
  
  Superare possumus particulam mundi
  Vincamus multitudinem iocari...
  Ergo in Christo anima idoli est;
  Conteram exercitum Tartarorum!
  
  Genghis Khan pugnator quamquam magnus est;
  Sed mihi credite , nos eam frangemus .
  Cum mille vultu dracone it;
  Gloria ferro confirmabitur!
  
  Russia patriam apud se defendit,
  Ab incursionibus locustae infernalis.
  Matris ubera texit -
  Sol et Terra omnes gentes!
  
  Firmissime dixit Puellae:
  Genghis Khan resistere non potes...
  Vexillum Patriae superbe processit;
  Transibit exem firmiter cum quinque!
  
  Gladius puellae punctum habet;
  Quod in universo plus est non potest inveniri.
  Nolite portare ineptias animalium,
  Paradisum amoris nos intrare poterimus!
  
  Nihil melius in matre quam
  puellas mundi, orbis, adamas.
  Ruteni, Tatarorum, Mordoviani, Chukchi -
  Pro vobis omnibus, Christus vitam suam dabit!
  
  Omnia denique in nostro mundo erunt,
  turba Genghis Khan periit ...
  Armagedon Batu non veniet,
  Satanas Russos non calcabit!
  Hic Natasha pugionem acutum iacit et Genghis Khan confecit mittentes nudo digitos mortis munere.
  Magneticus autem Mirabela filius primogenitus sui caput abscidit Genghis Kan Jochi.
  Ita duo Tartarorum principales duces interfecti sunt.
  Alter filius Genghis Kan ab Augustino, tertius a Zoya, lethalis mortis donis percutiens, interficitur.
  Sed quartus filius, Svetlana nudo pede collum eius ictum fregit.
  Ita hae puellas classis pugnae summa demonstraverunt. Genghis Khan unicum filium legitimum Kulkan habet, sed adhuc parvulus est. Certamen igitur virtutis est inevitabile. Sed est etiam nepos Mengonis - natu maximus ex Jochi et iam adultus iuvenis.
  Angelica luce rubens conficiendum data est. Ita ut pueri tantum parvi maneant et certamen pro throno Genghis Khan sit.
  Ita Tartari in expeditione contra Russiam non erunt. Maximeque eorum imperium dilaberetur ac minutum decideret.
  Puellae autem, casu modo, complures praefectos Genghis Khan gravissimos trucidarunt, ita ut nemo Russiam vincere et Mongolos coniungeret.
  Post hoc, micantes nudi, calcibus rotundi ad suum tempus reversi sunt.
  Rus Kievan incursionem nesciebat. Paulatim redactio feudalis solidatio Terrarum substituta est. Atque hoc factum est Alexander Nevsky, cuius victoriae de Suecis et Germanis authoritatem suam corroboraverunt. Et quia veneno non fuit, diu rexit, et etiam coronari fecit, et nomen imperatoris et regis accepit. Antea subacta Polonia, Bulgaria et omnes civitates per Volgam. Tsargrad etiam capta est. Tuum magnum imperium crea. Quod non cecidit, cum Nevsky successionem regni a filio in filium et a seniore corroboravit.
  Sic regia dynastia orta est. Rus Kievan vicit. Habuit vires quae finitimis comparabantur. Et dissimilis caliphate islamica et imperium Genghis Khan non corruit. Alexander Nevsky validam centralem imperii Russiae constituit et potestatem satraparum finivit, easque Kioviae et Constantinopolitanae restituendas et subordinatas facit.
  Ita omnia bene. Donec totus mundus unitus et solidetur.
  Et hoc, sane, progressum scientificum acceleravit et homines multo ante in spatia volaverunt et planetas systematis solaris occupaverunt. Vita melius ac melius obtinuit. His conditionibus, Genghis Khan interdum recordatus est, et notabatur etiam se magnum imperium creare posse si Deae Russicae eum obstitissent.
  Etiam dictum volutpat elit.
  Et cum scientia elaboravit et secretum temporis obtinuit, tunc Alexander Nevsky et Genghis Khan a mortuis resuscitati sunt.
  latrunculorum inter se luserunt. Nevsky notavit;
  - Dignus es victor!
  Genghis Khan adnuit.
  - Tantum concessi filiabus Deorum Russorum!
  , et castelli fecit ... . Riserunt antiqui et dicti;
  - Quisque homo est suae beatitudinis faber ferrarius, sed omne quod est in mundo ex superioribus potestatibus dependet, non computato honore!
  ALEXANDRI QUARTUM DEI VIVENS
  Hoc tempore Mirabela mittitur in adiutorium Alexandri Quarti, filii Alexandri Magni, regum fabulosissimus, in bello.
  Puer decem annos natus est. Virtus autem in imperio ad regendum pertinet.
  Mirabela nomen regentis meminisse non potuit. Et nunc, modo per arenas calidas Medii Orientis cucurrit, nudam, perusta et decora crura tractavit.
  Etiam non erat ei facilis via. Arena in nudae vestigiis multum ardet.
  Ut in aliquantula perturbatione decantare placuit Mirabela. Post omnes, canticum vere extollit in specie vitae tonum;
  et vox decoris admirabilis est.
  Puella laetus cantat;
  Ego sum puella nudis pedibus currens per desertum
  Calida arena plantas meas excruciat ...
  Quid nunc ad pulchritudinem
  Cur luscinia vocem habet?
  
  Mundus sane, mihi crede, dulcis non est;
  Mihi crede, multae difficultates sub sole sunt.
  Heu, ingratus aftertase manet!
  Sciunt puellae magnas mutationes et venari!
  
  Hic in tempora descendit, crede Alexandro;
  Magnus Macedonicus pugnator a Deo...
  Erat ibi nuda Cassandra;
  Dux fortis - mihi crede, bene factum!
  
  Sed rector, pulcher ut sol, mortuus est;
  Filiolus parvus in solio manebat .
  Et sane in hoc corvos non laceras;
  Qualis puer in solio, heu, totus solus!
  
  Puella sedulo eum defenderet;
  Somnium sanctum custodi in throno ...
  Imperium ut non parum regat orbem;
  Omnipotenti Deo orationem legam!
  
  Nunc discalceatus per desertum curro;
  Valde dolendum est pro infausto vestigio...
  Imperio perturbato
  Adiuvet omnipotens Deus, cherub!
  
  Sic ego ferar Danaos et in castra rui;
  Obtulerunt officia gladio in pugnando...
  "Causa nos omnes homines sumus fratres"
  Audacter credimus et adversarios frangemus!
  
  quid fatis Slavicum?
  Durum pugna , noli fati maledicere .. .
  Si opus sit, ripas hostibus ponemus,
  Rationem apertam iam currebat!
  
  Hic pugno pro unitate mundi antique;
  Magnus Summus Dominus regit.
  Post praelia Patriae Paradisi sonat lyra;
  Lacerare interdum sacram carnem!
  
  Ita, puella fortis patriae, amantis est;
  Pro imperio Graecorum pugnantes amantes...
  Ego antiquum puerum protegam in solio;
  Quia a Deo exivit, tu scis, fili!
  
  Mundus humano generi gloriosus erit;
  Scio magna et omnia bene erunt ...
  Macedonia paene patria est Russia;
  Scapha aequanda est, si remus in eo frangitur!
  
  Mox Deus Iesus ad nos veniet cum gratia;
  Omnibus hominibus salutem dabit .
  Plebs ut sapientissima nobilitas;
  Ad solvendas plures cotidianas difficultates!
  
  Deo gloria et gloria Christo Iesu.
  Quod sol magnus in caelo peperit ...
  Artificium spectat.
  An iustiores habeamus vires!
  
  Id cum in sethera elevamus,
  Ascendamus super astra custodientes Iesum...
  Omnes qui in magna extasi mortui sunt, resurgent;
  Lauda Beatam Mariam pro Filio!
  Mirabela cantus complevit, et quomodo illa exsiluit et turntable in aere nudis pedibus involvit. Et rideat.
  Tum puella meminerat regentem Alexandri quarti Philippum Arridea, avunculum et fratrem Alexandri Magni. sed necatus est. Et iam Antigonus Luscus in regno est. Sustinet Alexander Quartus.
  Huic Cassander princeps et praepositus Macedoniae obsistit.
  Hic pugnandum est, in quo peribit et Antigonus luscus et nominalis Tsar Alexander Quartus.
  Antigonus Luscus plures habet fines et copias. Macedoniam ipsam et Graeciam Cassander habet, paratiorem et expeditiorem exercitum.
  Sic et casus pares sunt, et minimus casus proeliorum eventus potest decernere.
  Quamquam haec fabula paulo differt ab officio, sed tempora sunt vetera, nemo vere scit quomodo factum est.
  Mirabela in castra Antigoni Luscus fugit. At nudae, calcibus undique micant.
  Pennant vexilla castrorum iam procul conspiciuntur. Exercitus magnus est. Terras numera usque ad Indiam et partem Indiae. Aegyptus adhuc cunctatur utra pars capiat.
  Antigonus et Cassander pro imperio pugnant. Sed Antigoni victoria efficit ut imperium in unum pugnum rursus colligat, Cassander e contrario dispergit.
  Patet ergo electio Mirabelae!
  Puella ad castra currit. Milites statim in uno bikini suentes musculosam inspexerunt.
  Sed nemo audebat disputare et retardare.
  Mirabela ruit, nudosque pedum vestigia cedit in arena.
  Multi bellatores, praesertim iuvenes, ad genua procumbunt et haec vestigia alacriter osculantur.
  Hic est pulchra puella muscularis praeter tabernacula ambulans. Milites arcum dedit.
  Et iterum vestigia eius osculantur. Mirabela est puella quae super justum est.
  Juvenis bellator nudo genu eam apprehendere conatur. Tulit ergo puella et recalcitravit.
  Cecidit, ac crepuit.
  Mirabella cecinit;
  - Merere me, you deserve me .
  Digna es puella!
  Mere, decus sclopetorum;
  iam noli peccare!
  Et omnes ante illam genua procumbunt.
  Puella accurrit ad tabernaculum Antigoni. Tam magnum est quam verum palatium.
  Et sunt hic multi milites - ad minus ducenta milia totis castris. Hic est ant.
  Ad ostium, Mirabela veris heroibus occurrit. et dimiserunt puellam per.
  Hic bellator ingreditur tentorium, et ulterius graditur nudis, et decorum cruribus mollibus stragula.
  Ea iterum atque iterum periit. Puellae ad umbilicum recta flectunt. Quisque et augue magna.
  Hic est intra tabernaculum suum, et occurrit ei Antigonus. Homo magis magnus cum CULCITRA.
  Verbum deam puellam pulchram aspexit.
  Et dixit:
  - Venisti amore!
  Mirabela caput quassans boabat;
  - Veni ad te victoriam!
  Adnuit Antigonus et respondit;
  - Quid scis de Cassandra?
  Puella risu respondit:
  laqueum tibi posuit. Tres minus milites habet, sed magis ordinatae sunt. Sed, si ex ea parte ibimus, in qua non speramur, victoriam obtinere possumus!
  Antigonus cum suspicione quaesivit;
  "Quid si te ipse Cassander misit?" et deduces nos in laqueum!
  Mirabela confidenter respondit;
  - Imperium iungere non poterit Cassander. Iustus usurpator est. Solus Alexandri Magni filio in imperio reipublicae unitas conservari potest. Semper autem eos adiuvant qui ad unitatem hominum conferunt!
  Adnuit Antigonus.
  - Nescio quomodo tibi credo! Age, castra eamus!
  Mirabela infensi cum furore respondit;
  - Audacter pro vi Petrik in pugnam ibimus;
  Et in somnis Deus Amon - sancta facies.
  Post quem puella exercitum duceret, consensit Antigonus.
  Ipse Alexander Quartus apparuit.
  Is erat puer admodum magnus et muscularis. Capillos flavos et pellem obscuram ex sunburn, manifestum erat haedum commodiorem nudis pedibus incedere quam sandalia et arma gerere.
  Sed hic puer in equo accipit. Undecim annos natus est, sed quattuordecim vel quindecim dare potes.
  Mirabelam cum lucro videri potest quod viderit, et dixit;
  Quos musculos habet!
  Risu respondit puella:
  "Sum a summo genere bellator!"
  Rex adnuit puer.
  - Recte! Post victoriam uxorem primam te faciam!
  Mirabela subridens:
  - Puto post victoriam in alium mundum transferar! Heu, propositum est auxilium tibi, sed nulla potestas in me est!
  Alexander Quartus iussit;
  - Duc nos in proelium!
  et Antigoni exercitus ingens expeditione profectus. Etiam bellum elephanti.
  Mirabela notavit infensi, calidam corrodit arenam nudis, validis cruribus;
  - Audacter nos in pugnam pro Sovieticorum potestate ibimus!
  Et tunc obtinuit melius;
  - Pro potestate Macedonia!
  Puella pugna - nihil contra eam dicere potes. Hoc vere colossicum bitch est.
  Cassandri copias circumfundit Antigoni et Alexandri exercitus.
  Magnus est motus.
  Mirabela in expeditione canit, et a nomine masculino;
  Alexander sum, rex Graecorum.
  Ipse Darius, rex Persarum, convenimus iterum in acie.
  
  Sub Issa verberavi Et merui qui gloria, "Invicte" nomen.
  
  Me tunc totus mundus agnovit, "Divinum" appellabat, meo gladio probavi!
  
  Veni ut eum vincas et omnes terras coniungas: tempus est omnibus hominibus pacifice vivere! - - - Prae me copiae eius, ex timore, rationem redimus: iterum cum fato ludimus!
  
  paene septies plus sunt quam nos scintillae autem palpitant ab oculis nostris credimus: di nos non relinquent. - - - Hostes in turba ad nos venerunt, Nesciunt quid sit ratio, copias suas ad caedem misit!
  
  Hic sunt ascensores eius volantes, nos terrere volunt: hos solos vincunt inertes. Phalanx in medio stat aciem, sed morientur, sed proelium non relinquent, Persae ante murum permixti sunt.
  
  Et dextra pugna. Acriter pugna, sed tene! Et tenete aciem: Thraces sunt ibi. Non illis primum!
  
  At laeva ala duplicatur et cedente diu, Et petit auxilium!
  
  Eos non adiuvabo. Post haec pugna est! sto et exspecto: sunt Thessali! Fatum credo!
  
  Pavor medio increpuit phalanx, et equitatus ad latera currit.
  
  Huc propositum est meum, Dii nobis ianuam aperuerunt!! - - - Contremit terra, et tremit humus, et taedae verberant ungulas - fugit ille gravis equitatus!
  
  Omnes mei socii sunt, caestum fato projecerunt, Orbem totum subigere volumus.
  
  pedites, quod maximum est in proelio, fugit in acie: invictus, ut Achilles in proelio!
  
  eventum pugnae sentio.
  
  Milites incidimus!Proxima est victoria!
  
  Iamprius est lassus, et centum metra ante eum sunt, et non est alius ante eum. - - - Videns nos prae se, ut degener, ignavus, non heros, Territus, Darium praelio linquit.
  
  Quam ignavus est! O nequam, qui exhonoravit coronam suam, et consummata est omnis potestas eius!
  
  Ubi is?! Curre, defende te a morte, o superi! Quam ridiculi sunt inimici mei!
  
  Iam totus exercitus Persarum currit: hodie plenus sum proelio: nunc medium orbis est!
  Ibi proelio confecto ad postremum Cassandrae pergit. Mirabela deinde rei gestae exspectabat - praeter copias Graecorum et Macedonum etiam Aegyptii erant.
  Quam ob rem Cassander in rerum gestarum historia vicit, et Alexander Quartus captus atque interfectus est.
  Ita Antigonus plus et sesquipes milites habet, hostis meliore genere.
  Sed utilius locum habet et imperatoriam admirationem in parte sua.
  Mirabela impetum facit.
  Et cum ea quattuor lepidis puellis: deis filiabus.
  Et hostes abeamus.
  Mirabela molam gladiis ducens, Cassandrae milites caesis, et stridore;
  - Foemina ramus est qui in humo stupri optime maturescit, at retributio usquam manet!
  Natasha quoque furore et furore conciduntur. Trogodyta torrens Graiae bellator maxillam Irrupit nuda tormentis;
  - Politicus est mathematicus, qui aufert et dividit et facit in sinu suo colosso errorem!
  Zoya, continuans concisas adversarios et ludos venenosos proiciens nudis digitis et occentu;
  - Deus mulierem discalceatam et iuvenem creavit, Satan, adiuvantibus politicis, calciavit eam et in pueritiam incidere compulit!
  Infensi Angelica molem inimicorum caedebant, et crines aeris rubri volitabant in vento quasi vexillum proletarianum.
  Et puella cooed;
  - Melius est mulierem nudis calcibus ingerere quam per nuptias ad solea calceari!
  Svetlana adversarios succidit et concidit et sinxit;
  - Mulier flos pulcherrimus in horto Domini Dei, sed bruchus insidiosissimus - politicus masculus deformis caulem devorat!
  Mirabela, hostes caedere perseverans, stridore et edito;
  - Exponentes pectora sua, dimittet mulier virum sine braccis, et lacerabit ab eo tres pelles.
  Natasha infensi continuata, aemulos opprimens;
  - Puella flava certe pulchra est, modo caput lucida nimis proprie!
  Zoya, bellantum Cassandra secans Ingemuit;
  - Flava puella caput pulchrum non semper ad literam, sed semper figurate est venustum sexum!
  Angelica, ad opprimendos adversarios, eliditur;
  - Quid interest inter politicum et prostibulum - hic pecuniam cuiuslibet rei causa ponit, et prior quoquo modo partem suffragii sui causa ponit?
  Svetlana, Cassandrae hostes interfecto exercitu, in nudas digitos iaciens, edixit;
  - Pro pecunia, meretrix quodlibet asinum in hominem, politicum vertit, et pro libero arbitrio asinum vilem faciet ab aliquo homine.
  Mirabela, varia adversariorum genera comminuens, ac nudas fauces frangens, calcem rotundam edidit;
  - Pueri tandem fiunt viri, politici annis aut in dictatores se vertunt, aut ioci ambulant!
  Natasha, dissecans adversarios, amputans caput, denudatio objecta nudis digitis, elisa;
  - Politicus non semper ridiculus est, sed semper iocus ambulans et liber scurra!
  Zoya, hostilia omnia lacerans, yelped;
  - Dictator saepe lacrimas subditis suis facit, sed in iocis se tota terra cupit!
  Angelica, Macedones secans, elidit;
  - Quam utiles dictaturae sunt - cum aedificant homines, volentes ut oves tondent, et vulpes evigilat in capitibus ovium!
  Svetlana, molendinum bellum, capita amputans, pipians;
  - Si animo arietis tondearis, si vulpis astutiam habeas, in torquibus competitorum indues!
  Mirabela, adversariis dissecare continuans, edita;
  - Vulpes vulpes tres pelles leonis auferet, et fortitudo eius ut robur, sicut viscum, demolietur.
  Natasha, pugnans cum phalangis venientibus, notatus;
  - Quantumvis longa lingua politica sit, vita suffragii tantum ab hac brevior fiet!
  Zoya infensi animadvertit ut inimicos secare;
  - In studio diuturno rubli, politici linguas suas ad reprehensionem abbreviant, reminiscentes - silentium est aureum!
  Angelica, serpentibus inimicis secans, edita;
  - Silentium est aureum, sed saepe in alieno sinu!
  Svetlana, caedens hostes, cooed;
  - Homo littera capitali ad lucem trahitur, vir certe masculus, pulchre sene.
  Mirabela, hostium exercitum caedere continuans, grundivit;
  - Deus dedit homini mentem et animam immortalem, mentem satanas super mentem projecit, corpus in cadaver convertens.
  Natasha , opprimens adversarios , latravit;
  - Homo est animal regitur a vulpe posing sicut leo in vestimentis ovium.
  Puellae dispersae sunt, Kassandrae exercitum magna cum efficacia et pressura caedentes. Et emicabant enses eorum sicut scapulas propeller.
  Zoya notatur, pisum explosivis letalibus cum nudis digitis iaciens;
  - Homo somnia habens potentiam Omnipotentis Dei, ad assequendum turpissima simia proposita!
  Angelica vulpes rubra, inimicos dissecans, edita;
  - Utique Deus animas nostras diligit, sed ita nos omnipotens Deus etiam corpora nostra diligere voluit, non solum spiritualem sanitatem mittens!
  Svetlana, caesis hostibus, etiam adjecit, nudo calce hostium maxilla perfringens;
  Deus Evam creavit ut beatitudinem daret, et politicum fecit ut somnia furaretur, sed simul epularetur, licet sine pulchritudine!
  Mirabela, per adversarios secans, et cum nudis digitis tasque jactans, stridebat;
  - Politicus est genus ianeos, qui digitos dexterosos longa lingua reponit, et plus sonum facit cum surripiendi, excutiendi facultatem cogitandi!
  Natasha plene cum hoc consensit, inimicos opprimendo et cicadando;
  - Princeps, qui multum loqui volet, parum in rebus agendis assequetur, quoniam longa lingua brachia minuit!
  Zoya infensi notatur, aliam partem hostium succidendo, et nudo pede grenade proiicit;
  - Quare omnipotens Deus raro cum hominibus loquitur - ut politici non fiant sicut catartico verborum larva impotentia!
  Angelica, per hostes et nudis digitis, cepit et proiecit interfectorem in hostes, et corruit;
  - Politicus multum loquitur et plus etiam loquitur, sed verba praetereunt aures suffragii, qui non est surdus ab inani sermone!
  Svetlana, hostibus secans ac nudis digitis exitium deductis, edita;
  - Quo diutius lingua politica, eo brevior mens suffragatoris est qui ei suffragatur!
  Mirabela notavit, iterum nudam digitos iacit, bomba lethalis;
  - Nam vet, longa politici lingua laqueus super cervicem est, quae tamen prius in cerebro destillat, deinde caput pulverulent, alterum inane pulveris!
  Natasha infensi declaravit, metendo inimicos;
  - Exalta mens raro cum longa lingua componitur, sed arrogantia est communis loquacitati limites nesciente!
  lepide Zoya notavit, denudans dentes et rugiens ut panthera;
  - Lingua longa bene convenit in loculos, si scientia subtilitatum sycophantiae conjuncta est!
  Angelica, inimicis dissecandis, lepidissime dictum est;
  - Verus ingenio non diu loqui, brevitas est soror ingenii, et frater ingenii brevitas est!
  Svetlana, phalangis interfecto, qui iam fugerant, latravit;
  - Lingua longa non solum signum mentis brevitatis est, sed etiam stultitiae infinitae!
  Denique Cassandri exercitum vicerunt, et Mirabela ipse caput eius obtruncavit.
  Postea puellas captos nudas, sculpsit, leviter pulverulentas et cruentas osculari pedes coegit.
  feceruntque humiliter et proni in tres mortes.
  Alexander Magnus imperium restauravit. Vexillum autem Macedoniae iterum refulsit.
  Prosecutae deinde novae contra Arabes expeditiones victae sunt. Deinde ad Herculis columnas Roma capta et Carthago. Indiamque cum suis subactis.
  Vixit Alexander Quartus annos septuaginta et Sinas superans gloria patris vicit.
  Hunc Alexandrum Magnum nominaverunt. Omnes orbis terrarum cultos oras cepit. Et imperium ab Atlantico ad Pacificum ortum est. Ingens, potens, florens.
  Paulo post etiam Iaponia invasit. Ac deinde America victa est.
  Imperium globalis factus est. Regebatur a familia Petrik. Quarum auctoritas tanta fuit ut non essent satraparum graves motus. Nunc progressus, aetate tristi Medio Aevo elapso, statim in unum industrialem movetur.
  et deinde revolutionis industriae. Et volatilia hominum in spatio mille annis ante quam in historia reali sunt.
  Et vigesimo primo saeculo imperium ad extremum universi pervenit. Machina tempus creatum est, et resuscitare mortuos didicerunt.
  Resurrexerunt etiam Alexander Magnus et Maximus filius.
  Ita mutatur cursus historiae mundi. Erat autem magna humanitas.
  Finge imperium universale, in quo homines etiam longi mortui resurgunt et saeculo vicesimo primo. In quibus plus quam ducentae nationes in mundo sunt, et ad fauces belli nuclearis conpensatio.
  Et variae coronaviruses omnes vagae sunt!
  Itaque... Puellae maximum facinus omnibus progressivis, non admodum progressivis humanitatis causa consummaverunt!
  
  PRINCIPIS BLONDE MARIA SVYATOSLAVA adiuvat
  Puella heros muscularis est et in bikini currit ad castra Magni ducis Svyatoslavi Kioviensis.
  Exercitus Romanorum castra Russorum accessit. Romani sesquialtera in robore valent. Magno exercitu conscripto.
  Svyatoslav inceptum amisit. Excursiones Pechenegs et Bulgarorum proditiones exercitum valde quassavit. Nunc mihi certandum est numero.
  In historia reali, Svyatoslav defensionem in arce suscepit. At Romana classis Rutenis per Danubium interclusa est. Quam ob rem donec multis proeliis difficilibus dimicationibus discedere constabat.
  Mirabela intellexit optimam fortunam esse, ut milites Romanos statim debellaret et Constantinopolim irent.
  Tunc Bulgari, Graeci et Hungari victorem Svyatoslav suscipient, et imperium Byzantinum finietur!
  Et Tsargrad caput magnae civitatis Russiae fiet! Nam Svyatoslav multum vicit. Tota regio Volga et Chersoneso et Caucaso septentrionali et Bulgaria et Romania. Sed post mortem eius victi amissi sunt. Et Pechenegs Volgam iam ascendunt.
  Ita nunc est poris. Ac forte evenit ut Rus Kievan firmissimum et amplissimum imperium in mundo, etiam ante baptismum, fiet.
  Mirabela hoc novit et in pugnam ruit.
  Sed quid faciet sola? Forsitan quinque plures pugnatores venient - puer et quattuor puellae - filiae Deorum Russorum, et puer immortalis?
  Mirabela hoc vere numerat.
  Sed dum currit micantia, nudat rosea calcibus. Eodem tempore puella cantat;
  - Pro Russia pugnamus,
  Cum nomine Svarog .. .
  Noli esse pusillanimis puellae
  in corde Dei es!
  Hic propius et propius ad castrum decurrit, ubi copiae Russorum Svyatoslav sita sunt.
  Prima puella duos vigiles prope arcem circumstantes gladiis caedit.
  Mirabela etiam cecinit;
  - Mater in caelo volat .. .
  In nomine Perun, Russia iterum resurget!
  Id est cur Russi fidem alterius accepturi debebant? Nam multo melius tuis ac nitidis credas. Di illi Russici, qui Slavos curaverunt et ad prosperitatem suam contulerunt.
  Hic bellator ad murum accurrit. In summo sunt vigiles.
  Auream formam videant scriptam, eamque pro dea accipiunt.
  Mirabela autem valde procera est, praesertim temporibus illis, et musculosa, ut mulier vulgari erraret.
  Et ideo Mirabela digitis et nudis pedibus incepit haerere, murum ascendens. Et vidi valde nice.
  Puella pulcherrima est, et cuiuslibet hominis invidia musculus levamen est.
  Haec est vere filia deorum.
  Mirabela ascendit. Risit et despiciens vigiles.
  Bellatores erant breviores quam illae, et mirabantur fortes et penitus vestigans musculos puellae.
  Bellator cornibus taurum protinus arripuit;
  - Duc me ad principem Svyatoslavum!
  Fiiius armipotentis glauco adnuit barba ;
  - Ita, dea, parati sumus!
  Duo juvenes ad genua procumbentes, Mirabellae nudos pedes osculantur. Concordia adnuit puella.
  - Pulchra!
  Inde, comitantibus militibus, ad medium arcis, ubi magnus Kyiv princeps Svyatoslav ipse erat, movit.
  Hilaris erat Mirabela et cecinit;
  - Frigidus erit effectus;
  Imus ad Tsargrad!
  Hic, in silice nudas plantas percutiens, ad aedificium pervenit, ubi ille praefectus vetustus Russiae fuit. Personalitas fabulosa est.
  Hic intus novis militibus occurrit. Senserunt Mirabelam pro validis musculis et pectore. Tunc exsultaverunt praemisit.
  Svyatoslav nondum cubitum ierat et in magno hospite occurrit. Brevis fuit, sed lato humero, raso capite, quod coronatus est osculo. Nondum senex, adultus vir, plenus roboris ac roboris. Mirabela aspexit ac frowned. Non jucundum est, cum te superet mulier.
  Subridens elatum quaesivit, oculisque malum;
  - Ad quid mihi venit pulchritudo?
  Mirabela quoque subridens, favit;
  - Ad auxilium magnum Romanorum vincis!
  Svyatoslav cum gemitu dixit:
  - Gladius unus nihil solvit, etsi fortis es, bellatorem video!
  Puella nudum pedem impressit et respondit;
  - Romanos nunc oppugnare debemus. Nondum omnes copias, et auxilia accipient. Confestim frange et vade ad Tsargrad!
  Svyatoslav adnuit et dixerat:
  - Ita quoque cogitavi. At hostes superiores!
  Mirabela ratione respondit:
  - Tempus contra nos operatur! Si paulo diutius moramur, per Danubium nos abscindet Romana classis, nec auxilia nec commeatus habebimus. Et hostium copiae tantum crescent!
  Svyatoslav cum gemitu dixit:
  - Oraculum nostrum praedixit ut in aperto proelio amitteremus!
  Mirabela acriter respondit:
  "Nonne tu hoc oraculum ab ocimo emptum esse putas?" Atque illa mora Byzantii commodum augebit!
  Triste objecit Svyatoslav:
  - Oraculum raro erravit, et victorias nostras antea praedixerat, tam de Chazaris quam de aliis populis. Sed ... An forte filia deorum es?
  Mirabella adnuit.
  - Potes me probare cum aliquo bellatore tuo in proelio!
  Svyatoslav de improviso Mirabela in stomacho impugnavit. Puella mechanice versatur, et principem capite in fronte cornut. Cecidit.
  Duo proceri milites ad Mirabelam irruerunt, puella autem saltavit et nudis calcibus eos percussit.
  Pugnatores ingruunt...
  Mirabela inclinans se in collum Svyatoslavi posuit. Accessit ad sanum et aperuit oculos eius.
  Tum mussat, attritu contusa fronte;
  - Hic est Deus Niger. Tu scilicet Chernobogi filia es. Movetur, caput crepuit!
  Mirabelle respondit:
  - Potionem miscere possum, quae fortes tuos robustiores et molles faciet.
  Tunc certe hostes vincemus!
  Svyatoslav adnuit, caput ani- mali rasum esse;
  - Vari! Tibi credo!
  Mirabella quaesivit;
  - Sume aliquam viriditatem et potio parata erit!
  Magnus Dux ei duos duodecim ancillas ancillas dedit ut eam adiuvaret.
  Mirabela una cum eo ad lucum adiit ad colligendam potionem quae vim et patientiam pugnantium auget. in luco tamen non fuerunt Byzantii.
  Sed heros puella intentus erat. Et certa ratione.
  Hic sunt equites aliquot duodecim, qui virgines redeuntes aggredi conabantur cum canistris herbis et boletis plenis.
  Mirabela ad hostes praelio procurrit. Et vibrans gladios statim tria capita abscidit.
  Deinde quomodo concidant adversarios. Haec puella in bikini pedibus nudisque terminator est.
  Hercules calcem nudam in mento bellatorem Byzantii percussit. Ipse quinque hostes simul equites involat.
  Mirabella tweeted:
  - Sum in mundo frigidissima, et puella speciatim discalceatus!
  Hoc vere erat super torquent. Mirabela pergit adversarios exacuere et vitreas schedas cum nudis digitis iactare et adversarios eius ferire.
  Romani qui fugiendi tempus non habebant, interfecti sunt. Et aliam victoriam Mirabela vicit.
  Hic sunt nudis pedibus puellae, in Balcanis aestate calescit, et fungos, bacas et herbas attulerunt. Et Mirabela in lacu magno coepit cantare lethales et amores incantamenta.
  Et vehemens acerbum odorem per castra. At puella crine nudo omnia movebat, sculpsit pede.
  Et hoc multum profuit.
  Mirabela mixtam potionem in aheno cecinit;
  vicesimo primo saeculo nescio natus sum;
  In quo eu nisl ubique...
  Et mihi crede, nervi ferri.
  Nosti homines ad lunam volare!
  
  Magna hominis creatio
  Capax amplectendi cum pila ludens ...
  Filii laptop in Interreti sumus
  et ignaros feriemus!
  
  Quid scis nos invenisse
  Tegumentum uno minimo digitulo inclusum est...
  Communismum mox datum videbimus;
  si etiam malus ignis urit.
  
  Mihi crede, tempus nostrum erit
  Regio scientiarum florebit .
  Abel triumphet, non Cain.
  Infinita ratio vincit aperuit!
  
  Credimus in Russia matrem nostram;
  Quid sidereum vertere ...
  Irrigantur agri rore margaritis;
  Vincit rationem infinitam aperuit!
  
  Ad gloriam Jesu et Svarog,
  Nos inimicos nostros simul vincemus...
  In omnipotentis nomine, nostis familiam,
  Magnum Russorum exercitum aperuimus!
  
  In gloria magna tonat caritas;
  Sit nobiscum in perpetuum Lada ...
  Nati sumus in spatio virtutis -
  Magnum somnium adveho verus!
  
  Habuimus Lenin et Stalinum magnum;
  Petrus Magnus Tsar, et Tempestas Ivan .. .
  musculos habemus, duriores facti sumus;
  Tanta est sortis sors!
  
  Floreat patria in fide,
  Amor qui nos attulit.
  Sit tempestas aeterna Maii
  et tantum malum sanguinem in bello fundit!
  
  Nati sumus ut fabulam adveho verus
  Angelis Russicis, Deos.
  Ut ilico in pulverem convertatur inimicus malus;
  Ac larga pies coxit!
  
  Non credo hominem non esse infirmum;
  Fatum eius est omnia daemonia vincere .
  Accipe maxima praemia
  pereat in bello.
  
  Nondum enim vires hostis noster novit;
  Sed credo Russiam renascendum esse.
  Infantes etiam foeminae lacessuntur;
  Vincemus - credo in illo et nolite timere!
  
  Mater nostra sit libera,
  Sit in perpetuum gloria...
  Milites sumus, mihi crede, nobiles;
  Molestias et annos non timemus!
  
  Denique mox dimittetur;
  Credimus nos adversarium feremus .
  Veniet annuntiatio a Deo Sort;
  Expandet Cherub alas suas!
  
  Tum quod coepimus scriptor metam
  Novam civitatem aedificabimus omnibus fortiorem.
  Et multo melius quam in principio;
  Frigidus sceleratus in pulverem delebitur!
  Heroica puella canens complevit. Atque hic iterum omnia in lebete, scintillata, et potio parata erat.
  Nunc milites Russici illud biberunt. Eorum erant plus quam triginta milia cum Bulgaris.
  Svyatoslav etiam potio sorbendam accepit. paratus erat ad pugnam. Cum eo est frater Danilo procerior.
  quaenam via sit equitibus Russicis. Hoc erit in omnibus magna et cruenta pugna.
  Mirabela quoque bibit, et ad eam venit iam magnas vires.
  Puella gladiis emicuit et dixit;
  - Melius est stantes vincere quam genibus amittere!
  Deinde Svyatoslav iam praeceperat;
  - Bene, fratres in proelio!
  Et aperuerunt portae, et egressi sunt manipuli Russorum. Erat autem exercitus plenus virium et industriarum.
  Quinquaginta milia armatorum Byzantii instruxit, ipsi quoque instruxit. Esse numero plures videtur, sed non ita fortiter et ferventer animo.
  Ipse Romanus obiurgare. Itaque exercitus Byzantius commotus est.
  Armis gravior est, et equitatus commodum habet.
  Ast assequentes equites praecedentes currit Mirabela Magneticus, impiger et cupidus ad pugnam. Puella summa calliditate est. Et quomodo cum byzantinis militibus collidantur.
  Saltatio ictu duobus pedibus nudis ilico facit, adversarios pulsat et stridens;
  - Gloria temporibus rati Russorum!
  Tum puella in summitate pulmonis obstrepit. Etiam frigus et iocularis spectat.
  R. Et enses eius quomodo incidant in hostes, secantes eos sicut novaculas. Ecce puella est.
  Et tunc sunt alii milites.
  Natasha byzantinos belligerantes caedit gladiis et clamores;
  - Pro Russia Svyatoslav!
  Et nudis digitis acus venenata mittet.
  Et tunc Zoya vadit in pugnam. Byzantii milites summa desperatione caesi. Eos ardentissimo studio comminuit.
  Mola cum gladiis currit.
  Et cana Angelica Romanos arripuit et eos magno furore et instantia perdat.
  Nuda quoque calcaneum facit et rimas frangit.
  Puella fremit:
  - In nomine Perun!
  Sed et Svetlana magna instantia caesis hostibus vastandis.
  Et ducit molam cum gladiis et stridore;
  - Pro communitate!
  Mirabela secans Romanos, notas;
  - Si vis totum mundum lucrari, imple caput tuum sapientia et cor tuum amore!
  Natasha, caedens adversarios Byzantii, dixit:
  - Aureus cor non semper pecuniam in sinum tuum attrahit, sed innumeras thesauros in coelo reperire sinit, ad quos montes argentarii non valent denarium!
  Zoya, secas legionarios, notavit;
  - Difficile est intelligere quare Deus malum permittat, sed etiam difficilius est cur homo bonitatem non patitur in corde suo, et misericordia in operibus suis!
  Angelica nota, Romanos lacerans, et nudo digitos iacit orbes;
  - Aurei montes ex labiis politicorum non denarium, sed denarium aeris, si corculum homo est, magnus mundi thesaurus est!
  Svetlana, infensi concisis pugnatoribus Byzantinis, notavit;
  - Deus hominem ad beatitudinem creavit, homo autem difficultates et infortunium sibi creat, Deus Creator fieri cupiens!
  Mirabela, per adversarios gladiis secans, edita;
  - Quid femina vult, Deus vult, fortasse propterea homines continuas molestias et difficultates habent, quia mulier inique impia est!
  Natasha, secans Romanos, notavit;
  - Pueri cum laetitia rident, parentes non rident, ideo sumptus donorum evasit minime ridiculus!
  Zoya feriens Byzantios et eos nudo pede pulsans, logice notavit;
  - Deus semper amantissimus Pater homini est, sed fatum volubile est saepe noverca!
  Augustinus secans Romanos logice addidit:
  - Difficile est vulpem vel fatum fallere, et Deum fallere impossibile est.
  Svetlana, per adversarios dividendo et infensi illos opprimendo, sarcinam explosivam in nudo calcaneo jactans, edita est;
  - Omnia in re publica possibilia sunt, sed Deum semel fallere non potes, licet suffragii naso in infinitum ducere soles!
  Mirabela, adversarios in brassicam secans, et Romanos ex eis faciens, dixit:
  - Politici sunt magni baculi in dolo, sed parvi in rebus veri!
  Natasha, inimicos ardenter caedere, notavit;
  - Politicus dentes celat, sed dentes ostendere vult, praesertim si vet cum cerebro gallinaceo est!
  Zoya, opprimens Romanos, facete dixit;
  - Politicus non habet sensum proportionis in promissionibus, sed exsecutionem limitum strictorum tendens ad nihilum!
  Angelica, inimicis interfecta, furore declarata;
  - Politicus habet memoriam promissionum, sed cupiditatem mentiendi in infinitum!
  Svetlana infensi Romanorum capita amputans;
  - Politicus lingua sua totum tsunami potest suscitare, sed cum laborat cum capite, tranquillitas plena est!
  Mirabela currebat cum nudis pedibus turntable, caesis adversariis et cicadiis;
  - Ebriosus dormiet, et politicus stertit, cum ad sponsionem ebriis venit ocellis.
  Natasha notatur, hostium interfectio;
  - Politicus est meretrix, quae semel suffragatur, numquam delectatur!
  Zoya interfecto Romanis plene cum hoc consensit;
  - Ambitiones leonis politicus habet, qui vetat ad canis vitam!
  Angelica pugnans cum Byzantinis et opprimens logice notavit;
  , sola impietas perdet animam.
  Svetlana, amputatio legionum velut novaculae pilos in barba, sibilabat;
  - Liberum arbitrium donum Dei est, solus homo conscientiae limen nescit!
  Mirabela caedere jam extenuata Romani, cooed;
  - Libertas conscientiae donum est Altissimi, libertas conscientiae est maledictum ab infimis!
  Natasha, caesis Romanis, vel potius byzantinis militibus, brevissime complexus est;
  " Deus gratuitam voluntatem prae nimio amore dedit, sed homo ex magna sanguinis parte suam elegit!
  Quo pacto se laetiorem faceret, Zoya cecinit;
  Sum simplex puella Komsomol,
  Nuper pioneered...
  Saxum in fune valde argute;
  Pulchritudo propemodum ut aiunt dulce est!
  
  Sed Fuhrer invasit Russiam cari;
  A rictu furiali fascismo minatur...
  Sed adhuc puellae pulchriores sunt omnibus
  Respondebimus ad ictum insidiosissimum!
  
  Ad magnae matris nostrae gloriam,
  Pueri audacter moriuntur .. .
  Nazis molem feram abeamus;
  Exercitus noster erit invictus!
  
  Komsomol membrum mihi negotium dedit;
  Quin animum ad locum perducas;
  Sic spiritum eliquare
  Ut nullae essent in somnio lubricae rubetae!
  
  Nuda pedem in prato ambulo;
  Etiamsi non ex consuetudine urbem surripuissent,
  Bonum primo, durum post
  In glarea nudis pedibus incedens pretiosa est!
  
  Plantae graue sient e saxis;
  Et sanguis manat ex plagis...
  Sed vexilla in Patria clare volant;
  et dilectio Domini nobiscum erit!
  
  Lauda gigantem Jesum
  Quod est sublimius et pulchrius omnibus...
  Cum populus et pars coniunguntur;
  Celebremus faustum ac faustum!
  
  Credimus in fascismum, os frangemus;
  Cum omne bellum a presepio...
  Victoria candida Mai;
  In Gehenna, scelestus factus esto!
  
  Glorificetur terra sancta mea;
  Octobres gloriae victoriae tonantes...
  Licet puella in pannis et discalceatis est;
  Illa laborat, cara, non frustra!
  
  Corda nostra pro matre dedicavimus;
  Aurum pro gloria computa animas .
  Illi celeriter ostium aperuerunt;
  Et strande malitiam et dolum!
  
  Sit Russia hegemon mundi,
  Ordinem universum.
  Reddite omnes adversariis cum clade;
  Et iocando moveo pignus reginae!
  
  Sit mihi Russia in universali gloria;
  Florent in ea poma Marti...
  In Sovietica, rubra, furiosa potestas;
  Populus somnia vera facit!
  
  Patriam magnam faciemus;
  Cum membra Komsomol frigidissima sunt...
  Sanctorum facies in iconibus sustinete;
  relinquens peccatum in cordibus nostris.
  Fere totus Byzantius exercitus occisus est, ejusque reliquiae fugerunt.
  Hostem persequentes, Angelica edita;
  - Donum Dei non diripienda ova, sed qui gratiam denegat, udae gallinae et molle coctae cerebra habet!
  Svetlana movit hostem nudo calcaneo per occipitium et stridore;
  - Deus cuivis homini gratiam dat, sed non omnes divitiae sumpturi destinantur!
  Mirabela, inimicos destruens, Dentes denudans addidit;
  - Potestas potest esse suum, ut non sit suum, sed locus in solio est semper alterius, quia politica in potestate est, male aspiratio!
  Natasha, de rebus Romanis conficiendis, logice et recte notavit;
  - Politicus septem sextas ferias in hebdomade habet, sic semper Lunae aeternam suffragiis suis disponere vult, ac solidum dominicam sibi!
  Zoe cedentibus capitibus infensi abscidit;
  - Politicus amat consilium dare suffragatoribus, sed bonum consilium est carum, et ea quae politici dant nihil valent!
  Angelica secas fugientes Byzantii, gruni;
  - Non est sal dulcius quam sal veritatis, et nullum amarius mel quam mel electionis promissionis.
  Svetlana, pugnatores fugientes comminuens, notavit, disci plicans nudo pede acuto emisso;
  - Deus cuilibet peccato communicando potest ignoscere, sed homo stultus est inexcusabiliter, si sibi indifferentiae indifferentiae ignoscit!
  Mirabela omnia complexus est, conficientes postremos Romanos;
  - Potes et credere in Deum et non credere, sed primus nos facit imaginem Omnipotentis et novissimi, animal ex ordine primatus infimi!
  exercitus Byzantius funditus victus est, neque iam nihil obstat quominus Constantinopolim progrediamur.
  Exercitus Svyatoslavus saltibus et terminis crevit. Graecis et Bulgaris, et Serbis, et Hungaris, et aliis copiis, junctus est.
  Arcem deinde ingentem cepit.
  Mirabela una cum aliis puellis oppugnata. Cum caederetur Constantinopolitani defensores, puella iocari pergebat;
  - Deus Evam formosam et iuvenem creavit ut Adam eam amaret, politicus autem in anima humana, iuventutem animae necavit et corpus gehennae deturpavit!
  Natasha, inciso Constantinopolitano defensoribus, notatur;
  - Bonum est virginem cum corpore esse, malum est puer inops cum ad negotium adveniens!
  Zoya, interclusis adversariis, rationabiliter prolatis;
  - Politicus diversis verbis unum essentialiter dicit - Potestatem habeo, et habes noodles in auribus tuis, habeo thronum, et gemis molestia!
  Angelica, virgo rutilans, rursus acumina torquens ensibus, Dicebat:
  - Politicus philomena est quae suaviter cantat, at verae ave notae a Deo scriptae sunt, politici notae prehensa manu quaestuariae scriptae sunt!
  Lepide addidit Svetlana: alium defensorem Tsargrad caedere;
  - Deus voluit - homo est filius suus, sed politicus vetitum fecit privignum suum orphanum!
  Mirabela, concidens furiose inimicos, et venenosis acus nudis digitis iaciens, complevit;
  - PIENTISSIME PARENS EST Omnipotens Deus, quamquam non liquet cur ab Omnipotente Patre in baratro crudelis universi viri acerbe iactus ploret virilem - etiam una lacryma infantis cor amoris lachrymat!
  Impetum iam finivit et Tsargrad cecidit. Capta Svyatoslavia confirmata est. Stipendia in Irania et India secuta sunt. Et ibi Russi magis ac magis novas terras vicerunt. Pal and Bagdad....
  Ex Aegypto, Balcanis, Sinae ipsi ingens imperium ortum est.
  Post mortem autem Svyatoslavae divisio possessionum facta est. Sed maior fuit nepos Yaroslavi Sapientis. Et iterum iunxit imperium, Sinas vicit.
  In Russia nova religio recepta est: Rodnoverie, a Creatore Rod et doctrina caeli et inferni principatus. Sed Rod adhuc pantheon deorum integram habebat filios et filias.
  Non erit finis mundi, ergo Russia aeternus est et Russi populi electi Dei sunt.
  Ita nova fabula in pari universo nata est.
  
  BAREFOED BLONDE AUXILIARIUS MAGNUS DUX VASILY III
  Oleg Rybachenko et Mirabela Magnitnaya, mox tamen in diversam fabulam commoverunt.
  Exercitus Vasily III Kazan obsedit. Dux autem non ipse Tsar, sed Dmitry frater ejus fuit. Iuvenis! Sed periti!
  Fuit 1506, primus plenus annus regni Vasiviae Tertii, qui Moscovia insigniter corroboratus est ac centralem gubernationem corroboravit. Nimis ille non vicit, sed ingentes habet cupiditates.
  Itaque Oleg Rybachenko et Mirabela Magnitnaya adiuvare constituerunt magnum Ducem Russicum, et etiam aliquatenus Imperator urbem et caput Khanate capere.
  Puer immortalis et puella terminator Kazan vibrans spathis expugnavit. sicut fortes pugnaverunt. Inmortales milites velocius quam cheetahs moventur. Et nudis digitis imposuerunt discos acutos acutos preparatos, qui Tataros in gutture ius feriunt.
  Oleg et Mirabela velociter currebant, et dempto in muro molendina perfecerunt, quinque vel sex pugnatores Tatarorum caedentes.
  Tunc adversarios caedere coeperunt, et eos immittere, duodecim nukeros prosternere.
  et ceciderunt et corruerunt.
  Puer et puella pugnaverunt sicut Titanas. Egregie insignes sunt, et bis ex secundo enses quindecim tiat. Itaque hostes caedunt. In iuventute arma specialia habebant: gladios et spathas simul ac pene metallo et carne scindebant.
  Oleg magnam papilionem tenuit, duodecim adversarios statim abscidit et rugit;
  - Sum magnus scooter!
  Et rursus puer in furorem irruit.
  Et ecce puella Mirabela cum nudis digitis et occentu grenadam iacit;
  - Patria nostra gloriosa, patria fidelis, orthodoxa! Et nos Tataros pulsare poterimus, et Kazan sub Russia esse!
  Et rursus juvenes, immortales bellatores confligunt. Pugnantque furioso furore. Cascades habent idearum silvestres et furiosas industrias.
  Iuvenes in oppugnatione. Et milites Tatarorum cadunt sub eorum ictibus. Pugnatores autem, qui immortalitatem acceperunt et vitam aeternam elaborant, valde ludibrium sunt.
  Oleg interfecto Tataro, rugit;
  - Centum, post centum, legioni post legioni! Equites Russici gladio caesi sunt! Credo cito victoriam venturum! Gloriosam rationem aperimus!
  Mirabela cum nudis digitis acrem acuit orbem, et cantavit;
  - Kolovrat! Evpatiy Kolovrat!
  Oleg Rybachenko, puer aeternus, discum quoque nudo, puerili, sed fortissimo pede iaciebat et canebat:
  - Patriae defensor! miles Perunov!
  Mirabela Magnetica, cædendo continuans, cecinit;
  - Kolovrat! Evpatiy Kolovrat!
  Puer, caesis hostibus, sibilabat;
  - Heroes Russiae trepidi colligit!
  Hoc est, quam heroici pueri pugnant - magnae heroes! Cupiunt ac vires legionem integram.
  Vel fortasse decem legiones! Quos intuens ceteri milites erexerunt et super muros Kazan verberare coeperunt.
  Oleg caedens Tartaros mugitus;
  - Pro Tsar Vasily III!
  Et quomodo orbem acutum acutum iactabit, quomodo duodecim adversarios Russiae abscindet.
  Et iterum molam papilionem et post illud molendinum. Secas duodecim ad tempus. Et tunc accipiet eam puer, et nudo calcaneo movebit khan in mento.
  Volabit, et flop in lebetem bituminis bullientis.
  Oleg Rybachenko clamavit:
  - Bene, ad inferos tecum!
  Mirabela boomerang nudis digitis accepit, abscisa quinque nukers et rugit;
  - Gloria Patri de Tsar Vasily!
  Oleg Rybachenko studiose confirmavit:
  - Ave sancta Russia!
  Mirabela, Tatarorum caedens, exsibila;
  - Haec Russia adhuc non est, sed Moscovia!
  Nota pars muri iam a militibus Russicis capta est. Jam ipsam urbem invehunt.
  Magnus Dux Vasily in umbra se aliquid invenit propter magnum filium Ivan Terribilem.
  Sed in historia reali Kazan ei non permisit. Nunc puer et puella heroica rescribunt, additque quod maiores Russorum facere neglexerunt.
  Oleg Rybachenko uno ictu quatuor capita succidit. Tum puer nudis digitis insonuit. Percussitque septem fortissimos et expressit eos;
  - Quodammodo in loculum ejecerunt ac poten- tissimum ghoul;
  Collum meum mordere voluit, sed quasi ludus evasit!
  et iuvenis bellator male ex eo ...
  Margarita convertit cochleam et diduxit;
  - aspidis sum paratus ad saliendum!
  Et iterum interfectorem boomerang nudis digitis mittet. Puella certe est dea frigidissima.
  Maxime Kazan iam capta est. Aulam summi khan fortes expugnent. Pleni sunt ira et tumultus. Oleg Rybachenko et Mirabela Magnitnaya sunt terminatores bellatores. Et quisque eorum avertit, et persaepe agitant - haec nova cadavera sunt!
  Oleg Rybachenko, pugnans, dixit;
  - Sed haec pugna multum mutare potest!
  Mirabela ratione constat:
  - Ivan Terribilis Kazan vicit! Et nunc Dmitry avunculus eius eam vincet!
  Puer boomerang nudis digitis iaciebat. iugulare quinque Tartarorum et latravit;
  - Pro magna Russia et coelum Sclavorum!
  Mirabela est puella pulchra, confidenter confirmata;
  - Pro Maximo Imperio!
  Ac puella quoque nudis digitis ensem acutum acutum jactavit.
  Multum nukers abscidit, ac concidit. Talis est martialis pulchritudo.
  Mirabela vere frigus est. Immortalitatis causa in bikini puellam fieri consensit, relicto priore corpore, in servitutem venundari. Sed tunc illa tanta superhumana est fortitudo! Et mihi crede, sane super illam est!
  Puella pugnat et puer pugnat et hostes cadunt. franguntur et debilitantur.
  Itaque viri fortes in cubiculum throni, ubi Kazan Khan sita est, erumpunt.
  Discedere conatur, sed puer asteriscum nudo pede iacit et occipitium Khan capitis frangit. Contritum cadit et perit.
  Tunc vagi bellatores reliquos Tatarorum exterminant. Sed hi, amisso domino, arma dedunt.
  Cecidit itaque Kazan. Nunc Russia in has terras orta est. Magnus Dux Moscoviae partem Tatarorum in Russia collocavit Vasily, et partem Russiae in Kazan habitavit.
  Tunc etiam melius obtinuit. Novus Magnus Dux Russiae Magnus dux Lithuaniae electus est. Ascendit ad thronum...
  Patet cur - victoria de Kazan valde gravis omnibus fuit. Et intellexerunt Russiam validissimam esse!
  Et fortes fecerunt hic optimates. Exercitum principalem competitoris Magni Ducis Vasaly III ceperunt et vicerunt. Ipse precator ab immortali puero et puellae capite captus ac dirutus est.
  Hoc autem fecerunt discis nudis pedibus iunctis vociferando;
  - Slavi coniungi debent! Omnes sint invictissimi!
  Exsiliens et caesus Hetman, juvenes exclamo;
  - Milites sumus novae aetatis et frigoris formationis!
  Captivi deinde nuda vestigia iuventutis osculatae sunt, ab iis relictae recentibus nivis. Et consenties quod frigidissimum est!
  Inde iter ad Astrakhan. Ita una victoria alios secum trahit.
  Oleg Rybachenko et Mirabela Magnitnaya una cum hoc Magno Duce ad Astrakhanam transierunt.
  Puer et puella hanc magnam urbem expugnaverunt. Pugnatum est rursus exercitui Russorum per ANDRON temporis venientes.
  Rursusque secant, nudoque pede proiiciunt se. Id quo rerum amet expedita. Cui exercitui praefuit Vasly Tertius ipse. Et potestas eius magna erat. Copiae Magni Ducatus Lituaniae etiam advenerunt. Hanc urbem expugnaverunt.
  Et terminator filii secant et proiecerunt boomerangs, orbis, sidera. Oleg Rybachenko etiam duos tasque proiecit.
  Nudo pedis, iuuenes etiam acutas stellas iecerunt, et graciles, sed plures simul iugulare capaces.
  Crura autem eorum sunt vere mobilitatis, et vires velocissimae et ferocissimae.
  Et ut puella nudis digitis increpuit, tunc inimici Russiae sanctae Moscuae mel omnino non erunt!
  In Termino Bellatores concentu conclamatur:
  - Gloria Vasly Tertia, maxima Russorum tsars!
  Et iterum magna victoria pro regno Russiae.
  Basilius Tertius regis nomine coronatus est, et publice imperator est agnitus. Imperium eius ingens factus est. Russi etiam in Sibiriam penetrare coeperunt. Etiam Khanate Crimean se vasallum Russiae agnovit.
  Post expulsionem Metropolitae Vasily III novum dominum ecclesiae obligavit dogmata mutare et polygamiam permittere. Hoc partim ob annexionem Kazan, Astrakhan et aliis terris islamicis fuit.
  Vasily Tertius ipse statim Lithuaniae reginae Glinskaya et Tatar Tamara nupsit. Tum quoque quarta puella.
  Synodus Rutenis quattuor uxores habere permisit. Et multi principes hoc fecerunt.
  Bellum cum Polonia finitum est in expugnatione Russorum exercitus validus et multo plures. Ita, Oleg et Mirabela adiuvantur. Et cum istis bellatoribus terminator, nullus adversarius terribilis est.
  Et Vasly Tertius rex Polonie factus est. Confirmatum est imperium. Sed Solimanus Magnificus ad imperium Ottomanicum venit. Et iste princeps Hungariam vicit. Viennam quoque obsedit.
  Sed Crimeanus Khanate cum Russia fregit. Et nova militia secuta est. Oleg Rybachenko et Mirabela Magnitnaya hic etiam ad nutum hyper-omnipotentis veneficae deae excelluerunt. Nempe in oppugnatione Perekop. Hic pars maxima defensionis Tartarorum Sceleris est. Sed post omnes, bellatores: Oleg et Mirabela frigidissimi sunt!
  Et quomodo ruunt, et quomodo ruunt! Quomodo autem Tartari exscindentur. et quo incandescentiae studio suscipiant.
  Et puer nudo digito stellam iacit, et statim sex Tataros abscindit.
  Et puella quinque asterisco iecit. Haec guys pugnandum evasit.
  Oleg et Mirabela muri parte summota. Praeterea tormenta quoque elaborata sunt. Multum interitus Tartaris infertur. Cecidit igitur Scelestus Khanate.
  Tunc Magnificus fuit pugnatum cum exercitu Solimani. Hoc tempore, in historia reali, magnus soldanus felix fuit. Oleg Rybachenko et Mirabela Magnitnaya molem Turcorum non solum occiderunt, sed etiam Soldanum ceperunt.
  Russia Turcos a Balcanis discedere coegit. Et castella sua ibi condidit. Ac delegit etiam Istanbul. Constantinopolim iterum surrexit.
  Vasly III ad tempus cessavit. Venun concoquendum. Livonia tributa Russis pendere consensit, et Narva rebus sine bello cessit.
  Vasly Tertium, anno 1535, ad ostium Nevae civitatis portum construi iussit. Simile quid Petro Magno Petropoli. Verum Basilius primum caput Constantinopolim movit.
  Anno 1537 Ruteni Vyborgam ceperunt et se munierunt a Suecis aquilone, eos funditus profligantes.
  Per oppugnationem in Vyborg, Oleg Rybachenko et Mirabela Magnitnaya denuo se distinxerunt.
  Puer et puella super limen temporis naturaliter desiluit et oppugnationi interfuit.
  Hic Oleg boomerang nudis pedibus proiecit, duodecim adversarios excussit et cantavit:
  - Gloria Russiae et ejus Tsar Vasily Tertia!
  Mirabela etiam letale eiecit nudo digito ac audacter edixit;
  - Pro sancta Russia et regina carissima!
  Deinde puer et puella ita discussa sunt ut tota cadaverum Sueonum purgatio interscinderetur.
  Anno 1540-1541, copiae Russicae Asiam Minorem etiam a Turcis ceperunt. Et anno 1545, nec non Mesopotamia et Palaestina. Rex anno 1547 mense Martio, annos natus vix sexaginta et octo, mortuus est. Regnum eius quadraginta duos annos longum ac felicissimum cum multis victoriis Russiae evenit.
  Basilius autem Tertius dictus est Magnus Basilius. In throno erat iuvenis, sed in signis Russiae, adultus Ivan Vasilyevich.
  Et quia Vasly Tertius diutius quam in historia vera vixit, tumultus puerilis vitabatur.
  Mihail Vasilyevich, primum Livoniam subigere omnino constituit, bellum anno 1550 obtinuit. Omnibus tormentis Russicis potentes rapuerunt, et omnes fere urbes celeriter captae sunt.
  Scilicet, terminator filii Oleg Rybachenko et Mirabela Magnitnaya interfuerunt proeliis.
  Nudo et puerili pede omnia acre ac transfixa adeo studiose iecerunt, ut Livoniae turmae ingenti numero interirent.
  Quin etiam iuvenes milites accurate ex canonibus et accurate emittunt.
  Oleg terminator puerum accendit, et homicidam nudo pede aderat.
  Dispersi sunt adversarii et elisi;
  Ego sum interitus incarnatus!
  Puer autem ridebit et rugiet;
  - Filius magni resuscitati sum!
  Mirabela, puella lenta, interfectorem etiam nudis digitis faciet, et stridore;
  - Filia sum magnae deae annihilationis!
  Et iterum pueri rident et dentes portant. Et sic ad castrum confugimus. et sic omnes scindentur. Gladios non habent, propellers modo habent. Livones aliosque milites mercennariorum militum sine misericordia delevit.
  Puer et puella nudipedalia omni tempore etiam in nive sunt. Et ipsi bellatores inmortales etiam sic!
  Cur non? Quare calceamenti pro illis hominibus, qui velocius corpora habent quamlibet animal, et sane non possunt ignoscere vel aegrotare.
  Inde pugnavit Ivan Terribilis in Aegypto. Victa paucis annis totam Africam septentrionalem, etiam Mauritania. Tum Arabs Peninsula capitur.
  Germania redacta est, Austria infirma erat, Hispania aliaeque nationes bellis occupatae erant.
  Tsarist Russia trans Iran in Indiam movit. By 1590, India invasit. Ivan Terribilis vixit annos sexaginta octo et 1598 mortuus est. Cui successit Ivan Quintus. Russia dilatationem suam ad orientem et Sinas captas continuavit. Tametsi bellum longum et durum evasit.
  Tria bella cepit superare Sinas.
  Etiam participatio in proeliis Oleg Rybachenko et Mirabela Magnitnaya victoriam statim consecutus est.
  Ita et iuvenes in episodiis pugnaverunt. In se incurrunt, Seres concidunt et iterum recurrunt.
  Puer et puella sane strenue et efficaciter egerunt. Et nudis digitis acuta sidera, orbes, boomerangs strenue iactabant.
  Oleg Rybachenko minister defensionis Sinensium personaliter se detruncavit necavit. Et deinde quomodo cum puerili crure grenaden iacit. Protinus ergo duo duodeni flavi belligerantes ad superos, dicentes:
  - Gloria Russorum, quae semper in saecula saeculorum viam universi indicat!
  Et puella Margarita eam accipiet et pede nudo boomerang deducet, quod letale est, quod nusquam frigidior est.
  Et devictis adversariis, puella stridore;
  - Pro tali Russia, pugnatis et nolite timere!
  Et coepit puer et puella intensius fluctuare.
  Ivan quintus 1620 mortuus est, eiusque filius Ivan sextus opus continuavit. Post bella dura anno 1640, Sina tandem subacta est.
  Magnetica Oleg Rybachenko et Mirabela in diversis proeliis et proeliis vehementius apparere coeperunt.
  Et tunc puer Oleg proiecit boomerang et amovit caput imperatoris Sinensium. Et factus est vir fortis!
  Puella autem Mirabela nudo pede grenadens proiecit et totum praetorium adversariorum eiecit.
  Et sane, his immortalibus liberis gratias agentes, maximas victorias Imperii Russici parta est!
  Et post victoriam de Sina, Russia Moscovia, nemo propemodum timet! et nemo Rutenis morabitur nec vincet! Transierunt Rubiconem!
  Et Russia robustior est quam magnum imperium. Mihail Sextus imperavit per alios decem annos donec Coream et maximam Indochinam cepit.
  Post hunc Alexander Primus ascendit presto. Novus rex pristinum victoriae cursum continuavit. Indochina omnino victa est et naves Russicae in Australiam appulsae continentem hanc explorare coeperunt. Praeterea Russi Alaska iam antea ingressi sunt et trans Canadam progressi sunt... Hic iam Franciam offendit, quae stabilitatem et prosperitatem tandem obtinuit sub Ludovico XIIII, et Anglia, quae celeriter momentum adipiscebatur.
  Praeterea Russia Africam explorare pergit et oppositio a Britannia ibi quoque adversa. Suetia etiam surrexit et Russiam oppugnare conatus est.
  Sed copiae Russorum intenti erant, et Britannia et Gallia non simul egerunt. Et Alexandri Primi copiae hanc rempublicam vicerunt.
  Huic nimirum interfuerunt ambo Oleg Rybachenko et Mirabela Magnitnaya.
  Discalceatus bellatores orbes iecerunt et longos concisos, gladios maxime induratos.
  Ita sunt refrigerandi et intolerandi.
  Oleg Rybachenko acuta stellam nudis pedibus puerilibus digitis proiecit, Sueones duodecim adstraverunt et cecinerunt:
  - Pro gloria sacrae Russiae!
  Mirabela etiam puella nudis pedibus eiecit mortiferum objectum, et exsibilavit;
  - Pro invicta Familiae magnitudine!
  Pueri autem simul salient et praesidem Suecicum in pectore nudo vestigio feriunt.
  Volavit et deiecit alios duodecim hostes milites.
  Mortuo Alexandro Primo anno 1675, Tsar Alexei Primus filius Alexandri regnum ascendit. Fere regni successio secundum majores natu, deinde nepotes ex majore natu ibat. Vasly Tertius id constituit ut nulla postea de regno dimicatio esset. Cum fortis centralisation.
  Alexei primum Franciam in America et cum Britannia in Africa offendit.
  Interea copiae Russorum Germanorum agros ingressi sunt. Satis prospere captis, cum redacta essent principatus. Multiplices cohortes Russiae etiam Italiam ceperunt. Huic successit in Gallia bellum. Regnante Ludovico rege, gloriose finivit. Regimina Russiae et exterae Franciam ceperunt.
  Oleg Rybachenko et Mirabela Magnitnaya iterum excelluerunt.
  Iuvenes cum gladiis pugnaverunt et orbes in hostes milites iecerunt. Multum milites occidit.
  Puer nudo pede in liostem iacit, fremit;
  - Ego sum bellator hone!
  Puella digitos quoque nudis digitis proiecit et homicidam sibilabat;
  - Et ego mira cosmi formam.
  Et quam longam linguam ostenderet! Et quomodo tunc nudum talum in nares Francorum comitis det. Frons ille rima.
  Et Oleg Rybachenko quasi meteor infernalis volabit, et duo ex duodecim Gallis ceperunt et interierunt. Tum puer, velut captae tormenti uredine bucke.
  Etiam mattis posuere pharetra. Dolet et mori!
  Et bellatores terminatores ruunt ad se et omnes occidunt, sicut ipsi sunt angeli mortis et velociores cheetahs.
  Britannia quodam modo pugnavit et pacem petivit. Russia dilatationem suam in America continuavit. Copiae eius omnes colonias Anglicas et Gallicas ceperunt, et in Mexicum pervenerunt.
  Subacta Africa et Australia completa est.
  Nunc sola Hispania et coloniae et Lusitania cum colonis suis vacua manserunt.
  Sed hoc bellum iam fuit Petro Magno, qui anno MDCC imperium accepit. Novus Tsar, non Romanov, sed Rurikovich, occasione oblata oppugnationis mercatorum Russorum, copias in Hispaniam et Portugalliam misit.
  Hae regiones iam inclinatae erant et celeriter superatae sunt. Copiae Russiae colonias etiam subigere coeperunt. Erant et plures et instructiores armatique. Exercitus Russicus iam pulveris acapni et conchas altae explosivae et aereas naves certaminis habebat. Fuere vel lacus. et primo impedimenta armata. Quas impressionem fecerunt adversarii.
  Prima machina tormentorum etiam in exercitu Russiae apparuit.
  Sed etiam hic Oleg Rybachenko et Mirabela Magnitnaya non animadvertere potuerunt. Pugnant et elaborant suam immortalitatem.
  Hic puer iterum grenaden nudo pede iacit. Et adversarios tuos laniando discerpere. Post quem cantant;
  - In nomine illius Russiae, qui totum mundum et corda hominum vincit!
  Puella quoque quasi nudum crus iacit, parva, sed valida in verbis explosivae potentiae, bomb. Hispani stridunt;
  - Tanta enim fuit omnibus hominibus felicitas semper!
  Et pueri nudo pede mortis munera jactantes, canebant;
  - Sint semper iuvenes nostrique anni lucidi!
  Et post hec quasi letale aliquid calumni. Et sic se habent spathis.
  Sanguis ille sicut flumen fluit, et sub pedibus tuis omnis terra defluit!
  Hic sunt viri fortes! Modo, nudis pedibus supermen, qui fere nudi sunt in calore et frigore.
  sed tam egregii pugnatores! Summam notam et class! Hic se ipsos et adversarios exterminant!
  Puer et puella sunt sicut Archangeli funditus exstirpandi, qui nullas habent claustra et impedimenta ad novas victorias et res gestas pertinentes.
  Eis modo urbes dedunt, incolae exeunt, nudaeque pedum immortalium ac magnorum bellatorum vestigia osculantur.
  Hispania et Lusitania cum coloniis celeriter devicta sunt. et sola Britannia mansit.
  Sed anno 1725 copiae Petri Magni eam exposuerunt.
  Oleg Rybachenko et Mirabela Magnitnaya, ut semper, sunt ante omnes. Iuvenes sunt immortales et saliunt in tempore.
  Tormenta tormenta accendunt et letiferas tasque nudis digitis coniciunt.
  Britannis et aliis militibus rescissis.
  Oleg fremit, jaculando et falcando;
  - Milites sumus spatium fraternitatis!
  Puella Mirabela nudis digitis grenadem proiecit et exclamavit;
  - Et omnes sine dubio vincemus!
  Tum puella nudo calce ducem Buckinghamiae ita percussit ut collum eius fregerit!
  Londinum ceperunt ac tandem subactam orbem terrarum compleverunt.
  Ita unum imperium coortum est. Petrus Magnus anno 1735 mortuus est, et Petrus Secundus nepos eius regnum ascendit. Adhuc iuvenis, sed callidi et tenax rectoris. Russia centralem roboravit, officinas et viae aedificavit. Aeroplana apparuerunt et ferriviaria magis ac magis acrius intendebantur.
  Petrus II diu ac stabiliter imperavit. Anno 1790 Petrus Tertius successit. Patria florens, sed pacata fuit. Est iam disputatio spatii expansionis.
  Et anno MDCCCXVII, prima armata fuga in spatium facta est. Anno 1820 Alexander II tsar factus est. Novus rex explorationem spatii et spatii celeriorem progressus voluit.
  1825, prima fuga ad lunam facta est. Et anno 1845, naves Russicae ad Martem volaverunt. 1847 et ad Venerem. 1850, Mercurio et Iovis satellitibus proximus. Cosmonauta Russiae ultimam planetam Plutonem anno MDCCCLX ingressi sunt.
  Hoc modo evolutionis systematis solaris processit. Et anno 1917 prima fuga extra systema solarem facta est. Plures magnae stellae in Alpha Centauri profecti sunt.
  Et anno MCMXXI, et Sirio ... Viam invenerunt plures planetas relative normales ibi. Post quadraginta annos primae naves cursu superluminali volantes apparuerunt.
  Et anno 2017, primum, cosmonauta Russicus ad marginem galaxiae volavit.
  Vulgo mirum.
  Anno 2030, machina tempus inventum est. Etiamsi Rurikovichs in solio sedent, et absoluta monarchia imperium humanum regit.
  Oppositio tamen est quae disputat utrum Russia mundus republica indigeat. Sed illa quieta est. Iam homines exsistenti condicione contenti sunt, quia vita valde bona facta est et singulis annis fit melior.
  
  BLONDE salvet imperium IVAN TERRIBILIS
  Mirabela Magnetica iterum in missione est. Hoc tempore adiuvat gravis Ivan Terribilis.
  In hoc casu Polotscum ab multitudine Stephani Batory tutatur.
  Aeternus puer Oleg Rybachenko in Polocensi mansit. Repulsus est impetus, sed territus res mansit. Tunc vero Mirabela Magnetica apparuit et quatuor puellae plures. Apparebant sicut ex foramine spatii. Omnes quinque puellae nudipedales erant et in bikinis, unde sex magicae apparuerunt.
  Puer, qui satis diu vixerat et adhuc mirabelae Magneticae discipulus fuit, qui iam Napoleonis III tempus visitare curaverat, sibilaverunt;
  - Iterum nos ledo! Hic est optimus!
  Oleg Rybachenko constanter affirmavit;
  - Et definite historiae cursum mutant!
  Natasha, Marusya, Augustina, Svetlana gladios vibrabant. Puellae acerrimae sunt.
  Natasha suggesserant:
  - Sex sunt nobis nunc... Ad castra Poloniae attingamus!
  Oleg Rybachenko hanc opinionem libenter confirmavit;
  - Et quod? trituremus! Omnes simul magna vis!
  Mirabela Magnetica libenter cum hoc consensit;
  Perampla vis sumus!
  Et nudum calcaneum eius blattam attrivit.
  Et milites nudis pedibus ad alterum confirmantes impingebant.
  Nocte sex pugnatores duros de muro urbis Pskov descenderunt. Tendebant versus Polonica castra. Hic formaliter Polonie exercitus, re stipendiarii ex tota Europa. Germanis maxime multum. Magnus exercitus.
  Sed tamen sex pugnatores frigidi sunt. Ac puellas cum puero arripuit et excubias movit, acutas acus digitis nudis pedibus proiciens. Fracti custodes ceciderunt. Faeminae bellatores gladios vibrabant et secabant. Ut grex serpentium castra adortus est.
  Nam Medii Aevi, quam insolitum - cum puellis in bikinis confligunt. Et valide hostes proprie totos mortis agros serunt.
  Oleg Rybachenko vibrans gladios concidit. Excutientes puerum zelum zeli colonelli.
  Murmuravit autem:
  Pro Sancta Russia pugnabimus!
  Mirabela Magnetica divite craticula secare, et fracto pede Germanici naso nudo, pipiabat;
  mortem in proelio non timemus!
  Natasha, caesis Polonis, Germanis et aliis mercennariis, expressit;
  - Bellator Russicus mortem non timet!
  Exterminans exercitus Poloniae, et mercennarios, Marusya, hoc terminator puellae yelped;
  - Sub caelo astra, mors nos non tollet!
  Augustine, puella propeller est. Optima incarnationis Sovieticae copiae speciales, ac etiam nonnullae mutant, Polonos carpunt - tweeted:
  - Pugnabo pro sancta mea Russia!
  Svetlana, torquens gladios et concisis Germanis, Sueci et Poloni, cicadarum calce, fissura;
  - Ego tormentorum machinam fortem onerabo!
  Natasha, dividendo per Polonos, Germanos, omnesque mercennarios ex Europa, etiam Turcis, pipiabat;
  - Solvite inimicos - umbra timoris nescia!
  Igneus Augustinus, in vento volitans velut aurorae vexillo crines rubentes, susurrabant;
  - Mundus universi te intuentur!
  Marusya, hoc est crinibus flavis aureis, dum pipat, nudis pedibus salit;
  - Tunica tua in sanguine ardeat!
  Mirabela etiam discindit ad digitos acutos digitos, capita mercenariorum et corticum abscidit;
  - Pro Terribilis Ivan!
  Svetlana, cum magno impetu, nudum calcaneum in ventrem Poli contrivit. Tum aliquot orbes nudis digitis proiecit, duos duodecim interclusit, vociferando:
  - Mori Patria cum anima tua amantissima!
  Puellae ridebant. Quam pulchrae et pudici daemones sunt. Et magna, et inflata subsidio toris. Et nudo pede acus iaciunt, et orbes tenues uno eodemque tempore complures milites occidunt.
  Et ipsi ad litteram transeunt super cadavera.
  Cruentaque relinquunt, nudosque decora vestigia, puellaresque pedes.
  Et solum sex homines contra plura decem milia pugnaverunt. Sed terror est in ordinibus Polonorum. Quam multi eos aggressi sunt nesciunt. Et prorsus insani sunt. Eorum nonnulli etiam ad se invicem tendentes secant.
  Oleg Rybachenko, puer aeternus, bombam homemade nudo pede iacit, et in Polonica rugit;
  - Germani impetum fecerunt! Germani nos oppugnant!
  Et deinde iterum bombam proiecit et clamavit, hoc tempore Germanice:
  - Polonos aggressi sunt! Poloni nos oppugnant!
  Mirabela germanice lecta:
  - Poloni nos oppugnant! Poloni Germanos necant!
  Et quid incepit: Germanorum mercennariorum apud Polonos cacum. Sueci quoque caedem iunxerunt. Pugna cruenta fuit. Exacerbatur adductius gladiorum, et spathis nudis pedibus, et puer imberbis in brevibus.
  Oleg Rybachenko clamavit in summitate pulmonis:
  - Cum coniungimur, invicti sumus!
  Additur germanice:
  - Polonorum Ruby!
  Deinde in Suecica;
  - Concidito Polonos et Germanos!
  Tum puer discalceatus in Polonia additur;
  - Concidito Germanos et Sueones!
  Mirabela etiam in vertice pulmonis fremuit;
  - Concidito Poloni et Sueones!
  Et nudo calce puella hostes in mento feriunt.
  Et proiecerunt acus venenata nudis digitis.
  Et augebatur pavor... Crevit altercatio mutua. Puer autem et Natasha ceperunt accedere sub specie, secantes sibi de cadaveribus, ad tentorium regis Polonie Stephani Batory.
  Rex iste erat dux Semigrad. Id est, Turcarum prorex in Hungariam. Interregnum in Polonia tractum est. Inter concertatores pro throno Poloniae erat Ivan Terribilis. Ivan tamen regnum capere neglexit. Oppositio Nationum occidentalium, quae tam acrem firmationem Russiae nolebat, etiam effectum habuit. et metu nobilitatis libertates amittere. Et ipse Ivan cunctatio Terribilis - Polonia annexio nonne eo ducit quod pueri sui capita excitabunt?
  Historicus utique eventus: adunatio Russiae et Reip. sub imperio Ivan Vasilyevich non facta est. Et thronus Poloniae subito ab Stefan Batory captus est. Re cognita Russia maximam Livoniam ceperat. Septuagesimo septimo anno fere omnes Livoniae, praeter Rigam et Revel, sub Russia erant.
  Stefan Batory, congestis viribus, et accepta pecunia ad bellum a Rege Turcico, et Vaticanus expeditionem contra Russiam incepit. Electio Polocensis ut primum scopum. Sub hac urbe fatis Livonici belli placuit. In vera historia, Polocensis a Polonis capta est, quo facto inceptum ceperunt vincere. Clades et inaestimabiles in Russiam inciderunt.
  Sed hoc tempore in praeliis magnificentissime Sex. Et non poterunt resistere Poloni et mercenarii eorum contra eos.
  Caedes autem tam cruenta est ut in fabula dici non possit non stylo describere. Tametsi, exempli gratia, tincidunt electronic est admodum possibile.
  Oleg Rybachenko sibilavit et latravit;
  - Poloni Germani caedent!
  Mirabela Magnetica yelped:
  - Germani Poloni secantur!
  et in castra regis perrupit cum Natasha. Stefan Batory se orientare conatus est. Ornatus erat, ac permixtionem rerum Orientalium et Europaearum habuit.
  Oleg Rybachenko nudo pedum puerorum digitorum digitos acutum et tenue iaciebat. Volavit in arcu, tenuiter sibilavit. Et haesit Stefan Batory inter suos. Rex Polonie letaliter vulneratus et cum gemitu corruit. Imo non facile monarcha fuit. Non diu imperavit. Ordinarius, puer discalceatus. Aut etiam non mediocriter se coniecerunt.
  Oleg Rybachenko jucunde cecinit;
  - Scatebra ego pugnator sum, machina mea incensa est! Dii immortales! Et vapulet aggressor, ego sum frigidulus mortis dominus!
  Mirabela grenade nudis digitis, molem mercennariorum evulsit et stridit;
  - Et heroica puella sum!
  Oleg Rybachenko curtseyed et clamaverunt in Polonica:
  - Germani regem interfecerunt!
  Et quomodo iterum fremit;
  - Sueci simul cum Germanis sunt!
  Mirabela ululat in vertice pulmonis;
  - Nos regem vindicabimus!
  Et postea incepit realis tube inter Polonos et mercennarios. Caesa sunt ad plenissimam. Flagellant alii alii, ac globulis immittuntur. Massa cadaverum diffusa ac lacerata est. et per milia bellatorum occubuit.
  Et ibi sunt puellae et duo pueri ut quaerebant. Aliquam at erat lectus. Et talis est tota caesio. Fritz et Poloni ac Sueones ac etiam Turcae caesi sunt. Carnes autem molentis iverunt ad summum genus.
  Oleg Rybachenko cecinit:
  - Aurum Sueonum inaccessibile est... Saltem mentem habent! hostes Russiae caedam! Quos gladiis necabo!
  Digrediuntur puellae vias. Et validis nudis digitis iaceant. Hae sunt pulchri- tudines et volatilia summae volatus.
  Oleg Rybachenko cepit et cantavit alacres;
  - Inquietudo non est mihi nota! Habeo in pectore repono! Bellator sum classis summae!
  Mirabela, octo manibus tenens figuram, addidit:
  - Inimicum calcaneum in oculo!
  Natasha alacres cecinit:
  - Et pugil societatis "Adidas"!
  Marusya exiliens latrante;
  - Pegasus equus!
  Et quomodo milites salient, et quomodo latrant. Voces eorum sonant, sicut equi nigri!
  Igneus exsibilat Augustinus;
  - Milites sumus .... - Puella duodecim orbes nudis simul digitis misit et aliquot duodecim Polonos Germanosque percussit. - Frigidissima ictum! Et quomodo Ivan Krushila!
  Svetlana, hoc terminator flava confirmavit;
  - Atque utinam omnes strangulent!
  Tum illa iterum nudam, decoros digitos, acutos, acus venenatos iacit.
  Et iterum acervi adversariorum - Germani et Poloni.
  Mirabela sarcinam factam explosivam cum nudo calcaneo iactavit, adversarios spargens et stridore;
  - Pro Magna Russia!
  Natashka dentes denudavit, munera aliquot mortifera nudis pedibus dimisit et edidit:
  - In Terra pugnabimus! in caelo et in pice tenebrae!
  Oleg Rybachenko, ense secans utrasque manus, et discum puerilibus pedibus jactans, canebat:
  Mortis apparatus insanivit...
  Marusya, omnes in ordine secans, et digitos nudis puellaribus cruribus lepidis coniectis, perstabat:
  - Meteorites volit!
  Igneus Augustinus, exsibilat, quod iacit discus incanduit, et exsibilatur;
  - Et ipse satanas mundum regit!
  Cana Svetlana jucunde continuavit cantus;
  Et nostram felicitatem celebremus!
  Natasha cepit eam, et jucunditate pipiabat;
  - Bellum hodie ....
  Marusya additur aplomb, acus et discos nudis digitis iactis;
  - Cras pax erit!
  Igneus Augustinus respondit immani furore, sibilo ut serpenti. Et nudos pedes tam acutis acus iecerunt ut omnes fauces transfigerent;
  - Et crede idolum Luciferi!
  Feri Svetlana manfit, impetuque furit;
  - Pugnabimus in terra in caelo et pice tenebras!
  Mirabela, hostem secans, hostem capite petens, cepit ac cooedit;
  - Pro gloria Matris et mihi!
  Natasha, discos iaciens ope nudis, digitis decorus puellaribus, cecinit;
  - Pugnabimus usque ad finem, corda nostra in voce pulsabimus!
  Marusya giggled et pipiat, Polonos secans et nudo pede lapillos iacit.
  - Et tunc moonshine pro overclocking!
  Igneus Augustinus, mittens acus letale, et percutit et frangit, exsibilat;
  - Et vinum ad finem.
  Iterum flava terminator venenatis acus digitis nudis misit, et pipiavit;
  - Vel cerevisiam largiter infundens!
  Post hoc risit decor belliger, et ex risu mercenarii Stephani Batory dirumpunt eardrums suos.
  Oleg Rybachenko lepide dixit:
  - Sine bello nulla pax, sine amore festum non est!
  Natasha, nudis digitis venustatis, puellaribus pedibus, acutam remordentem acutam, pipiabat;
  - Mulierum amoenitas iuvenem amat, gazas hominum!
  Marusya , coruscum risum , eique crura jecit leti munera , ferebat ;
  - Feminae bonae sunt in iuventute, viri cum pecunia!
  Igneus Augustinus, strenuitate vulpes, nudis pedibus mortis rivos evomebat, sibilabat;
  - Foemina flos est, vir fucus mellis iens!
  Margarita flava Svetlana pipiabat, nudis calcibus scapulas iactans, dentibus denudans;
  - Bonum est esse foeminam, malum esse foeminam!
  Oleg Rybachenko, Polonis et mercennariis excisis, et gladiis sicut helicopteris scapulis iactans, fremuit;
  - Putabatur homo esse cum uxore, sed non esse foemina.
  Natasha digitos nudos dejecit, grex boomerangs, et crines caeruleos jactans, latravit:
  - Homo semper est masculus, sed frequentius canino eum ad vitam caninum adducere!
  Zoya crines quatiens aurei folium, voce pisas, denudans dentes, nudis calcibus jactans quod necat, vel peius, comminuit;
  - Melius est cum vir masculus quam canis!
  Mirabela, gladiis dolum, triplicem draconem, pugionem nudo digito jactans, grundivit;
  - Mater totius mundi pulchrior est!
  Augustinus: cuius crines aeris rubri volitant, quasi vexillum proletarianum, et nudum, excidit crura, evomunt torrentes mortis et exstinctionis, vociferantur;
  - Si homo vult habere corpus mulieris, debet incipere viri negotium.
  Svetlana nudis pedibus deductis, boomerang in modum swastika quinque acuminati, pipiabat;
  - Bonum est viro corpus mulieris habere -, sed non proprie!
  Oleg Rybachenko, puer, qui circiter tredecim annos aspexit, cantare coepit, literam de Ire componens;
  Ego natus sum in aureo tempore
  Progressus est magnus vicesimo primo saeculo...
  Corpus autem pueri infantis est;
  Vir fortissimus in mundo est!
  puer eram laetus, largus;
  Videbatur ut simul montes movere posset...
  non inveni: bis duo quattuor esse.
  Illumina viam prosperi!
  Sed festinanter ad saeculum vigesimum turbulentum processit;
  In qua turbo bellum sanctum est.
  De marmore thalamo periit -
  Et satanas potens pilam regit!
  In Russia haec gens est gigantum;
  Possumus examina planetarum ...
  Cum populo et factione coniunguntur -
  Et illustrant viam ad communismum!
  Hic puer erat in bello;
  Et factus est Stalin specimen pro eo .
  Juvenis bellator discalceatus mansit;
  Cum fascist patriam aggressi!
  Uritur terra et pinus moriuntur
  Planeta in igne est...
  Puer nudis pedibus per nivem ambulat;
  Somnium tuum magnum, fortissimum!
  Quid faciat, ipse heu nescit
  Frigus adstare, ferox, nivis...
  Bene aliqua de causa Cain triumphat;
  Scumbags omnes successus habent!
  Exspectare potes - scio operabitur;
  Et fuge ad Martem...
  Mea puella multum pondus perdidit
  Sed illa tantum classis in proelio ostendit!
  Cucurrit discalceatus per nivem;
  Calcemque pruina furiosa momordit .. .
  Clamemus Adolf famosius e basi;
  Et ieiunatis!
  Nos Nazis e Moscovia reppulit;
  Sagitta victi Berolinum ingressi sunt...
  et facta est valde munda in tellure;
  Ecce cherub expandit alas suas.
  Berolinum intrabimus, hoc pro certo scimus;
  Licet fascist callidus et crudelis .. .
  Habebimusque ferias Candidas Mai;
  Ne magnitudo arenam iret!
  nos expansa universi reviviscimus;
  Et erit paradisus candidus in planeta .. .
  Ad gloriam infinitae creaturae
  Puer pugnas et audes!
  Mirabela Magnetica magno studio addidit, dentes margaritas denudans;
  - Cum Puella pugnare audes!
  Pugnavit autem Oleg Rybachenko rabie rabie, quae fuit prudentia sollertia coniuncta. Pulcher admodum puer muscularis acutis digitis subtilissime disci iacit, capita militum Poloniae et Germanorum abscindens.
  Puellae etiam artificiosius impulerunt, nudis, decoris cruribus utebantur, ut acus iacerent ac mortem afferrent. Milites omnes gladiis conciderunt et totalem pulveris sanguinis et ossis fecerunt. Et conciderunt, conciderunt, immiserunt acus acutas, et multum orbis ac boomerangs.
  Poloni colossale damnum passi et sanguine suffocati sunt. et quomodo suffocatum est. Velut fontes et cataractae coccineae liquoris fluxerunt. Spargitur, uritur, pereunt. Haec omnia in phrenetico, ventorum gressu acciderunt.
  Plusquam LX millia armatorum perierunt et deleta sunt.
  Oleg Rybachenko, nudis pedum filiorum digitis iaciens funestos orbes, cooed;
  - Copiae paratae sunt - dominae! Omnes nos peribimus!
  Natasha , facetus , den- dente , edito ;
  Omnes nos peribimus!
  Mirabela, accepto molendino, mussavit;
  - Et adversarium ferite!
  Ierunt ergo viri fortes ut sciderunt omnes et conciderunt sicut cultra incisa. Atque hi propellens exterminii sunt. Et cecinerunt etiam:
  - At honestum esse! Exterminamus omnes!
  Bellatores omnium proprie competitores suos combusserunt - simpliciter exterminant et totas loculos efficiunt. & figurativa et continua exitium gerens.
  Mirabela, hostem quasi segmenta casei secans, et capita amputans, strinxerat;
  - Pro Russia et novus praeses patriae!
  Zoya aureo crine virginis, et fugavit absolutum. Et jocantem cum bicipiti suo, dixit;
  - Qualis non esset vir bellator! Semper adipisci dignissimos!
  Et iterum bellatores nudis pedibus scapulas adversarios ferientes proiecerunt. et rivos sanguinis creaverunt.
  Puellae nudis pedibus per palu coccineam sparguntur, et coccinei acervos, funestos spargit.
  Scite facete Angelica ignea mittens varia scapulas mortiferas et homicidas, quae fontes furiosi, violenti virium spargebant. Et totae nubes in infinitum duri ac furiosi daemones surrexerunt.
  Prudenter puella dixit;
  - Rideamus et simus amici! Et nos omnes beat!
  Svetlana in somersault contorta, et iterum nudis calcibus in pectore cuiusdam Polonorum percussus, se vertit, et ungulas abicit, colla plurium duodenarum hominum confregit.
  Svetlana lubens exclamavit;
  - Vulpes letalis est! Haec est plaga!
  Mirabela, mercennarios aliosque malignos spiritus, gladios secans, et aliam Hungarorum principis maxillam nudo calce, praecisa;
  - Meus ictus est in universo perniciosissimus!
  Natasha giggled, et fasciculum radiorum emittens dentibus igneis, dixit:
  - Amor vincit et necat!
  Et puelle omnes quatuor riserunt, sed risus eorum submersus est et adversarios necavit.
  In illo tempore egressi sunt portae Polocensis pugnatores et militia Russiae. Totis viribus in hostes ruere. Ac strenue gladii contorti.
  Hoc tempore plerique Polonorum et mercennariorum caesi sunt. Agmina autem adversariorum tenuissima sunt, quae fluctibus Russiae copiis oppugnabantur. Ictus militum Russiae cautus erat. A sclopetis, sagittarii accensi, sed rapprochement usque evitantes. & aduersarios extinxit.
  Et puellas etiam nudo pede scapulas iactabant, et dentes niveos nudabant. Simulacra etiam emittunt speculo, et adversariorum oculos excaecant.
  Perdiderunt portas Lyakhi et gladiis acutis ictibus completi sunt. Nullam ut nulla risus. funestum et immite aliquid fuit. et quod humanis laboribus claudi non potest.
  Et a sagittariis et milicia et inclementia caedes, per terminatas puellas conterentes et molentes.
  Viri boni viriliter ac fortiter secant. Et principibus metas destruere eligunt. Capita abscindunt, proiiciunt orbes. Aut oculos erue - acus acutis. Sic puellas audaces et frigidas agunt. sine ulla caere- monia molunt.
  Mirabela multam mercennariorum et aliorum sordes secans, et sub gladiis ejus, capita sicut pepones passim spargit coccineis.
  Puella clamavit:
  - Summa mea classis in universo!
  Natasha grenade nudo pede tortum jactavit, et quomodo impigre pipat:
  - Magnitudo mundi sumus! Omnes nos occidemus!
  Zoya quassans crines, annulis acutis Circulum misit nudis digitis.
  Quae cum furore nutans;
  - Ego sum quid proferam et auferam!
  Ignea Angelica misit aliam munera mortis, et facete dixit;
  - Quisquis stulte ferre potest, non omnis sapiens prodesse potest!
  Svetlana, facetus et micans cum margaritis crinibus, produxit philoaophiam;
  - Occide, capax et excors, resurrectio ingenio non subiacet!
  Oleg Rybachenko etiam originaliter emisit;
  - Hostem victo - occidis, te ipsum vincens - meliorem vitam das!
  Mirabela addidit, Hostes gusto comminuens;
  - Melius est dignissimo vitam unam dare quam mille nebulones occidere - uberius est florem crescere quam mille insecta calcare!
  Natasha, Polonis et Hungaris succisio, notatur;
  , sed omnipotentem resurgentem.
  Cana Angelica, secans vyaknula militum Reip;
  - Quisquis ante pugnam nimium nares vertit, nare manet Cum tropaeis communicans!
  Zoya secans adversarios, homicidam grenadam nudis digitis projiciens, grundivit:
  - Cum homo simia esse desierit - quando non naturam, sed angelicam generositatem imitari coepit.
  Svetlana, hostibus secans, et de papilla coccinea fulmen solvens, eam cepit ac facete edidit;
  - Num simia homo erat litigiosae punctum, sed in cupiditate dominandi proprium animal est, immo pronus ad hiberna.
  Mirabela Magnetica, adversarios eius feriens cum furore et conficiendo ultimos adversarios, adiecit:
  - Politicus est vulpes cum leone ambitiones, sues modos, asinus obstinatio, et simia ad plagiarismum prona!
  Et tunc cum nudo roseo vestigio proiciens grenadam, addidit:
  - Si vis fieri iustus sapis - crede diam, si vis vere sapientior fieri - politicis ne credas!
  Stefan Batory finitus est exercitus. Exercitus Russiae iterum Varsaviae profectus est. Ac comitia ad Sejmam habita sunt, ubi Ivan Terribilis novus rex factus est Reip.
  Unitas populorum Slavici mundi facta est. Livonia quoque Russiae pars facta est. Inde victoria de Suecia et de Vyborgo subacta est.
  Et tunc praepositus Skopin-Shuisky Stockholmiae pervenit. et Suecia victa est.
  Russia magnum imperium convertendo in orientem spectando factus est. Accidit autem multum victoriae, plus urbium constructio. Inde copiae Russorum Khanate Chersonesum cum castello Maeotimorum vicerunt. Magnam harum rerum et sunt.
  Fuit Ivan Terribilis usque ad annum MDXCIX, cuius regnum diuturnum evasit, praesertim gloriosum. Filius Ivan V in regnum successit, et Dynastia Rurik in solio servata est. Victoriae et expeditiones continuatae.
  Sed haec alia fabula est. Nisi Russia tsarist plus successit, et Poloni, Ucraini, Belarusiani et Russi una fuerunt et hostes confidenter vicerunt. Ita paulatim universum mundum vincens, et de regno ad regnum dilatans!
  Et Ivan Terribilis in memoria populi mansit ut maximi Russorum tsars! Et ipse in historia descendit ut maximus victor, fines aliquotiens augens Imperii Russici!
  
  AUXILIARIS NAPOLEON III
  Puella Magnetica Mirabela in mundum bellum Franco-Prussicum, inter Bismarck et Napoleonem III, obtinuit. In historia reali, Germania vicit et adunationem suam perfecit. Et deinde ad Bellum Orbis Terrarum primum ac ruinam Imperii Russici et dynastia Romanov.
  Utique melius fuisset Russiam si Germania non univisset nec Napoleon III vincere posset.
  Mirabela Magnetica, nudo pede feriens in gramine, iam currit versus Gallos.
  Monere necesse erat ut apud Sedan, Prussiani laqueum Napoleoni III pararent et loca dominantia caperent.
  Quid de Napoleone III dici potest? Napoleonis Magni nepotem patruum imitari conatus est. Et imperium magnum facere voluit, et Europam superare potuit.
  Primo superabat. Bellum Crimeanum cum Russia vincere gestum est. Verum, cum magna detrimenta, ipsa Gallia quaestus territoriales ex hoc loco non accepit. Bella deinde in Indochina.
  Victoria super Austria, et annexio duorum locorum in Italia.
  Praeterea non ita feliciter. Belgium non capitur. Mexicum quoque.
  Occasio adiuvandi Austriam in bello cum Prussia amissa est.
  Et nunc ingenti Germania bellum.
  In historia reali - tota Gallia et captivitate Napoleonis III.
  Sed Mirabela, puella discalceata in bikini, casu accidit ut calamitatem avertat. Nec sinas Germaniam ad Russiae fines occidentales accedere et hostem potentem evolvere.
  Mirabela per viam in silva currit et cantat;
  - Si, si longus, diu...
  si per viam .. .
  Stomp salire et currere!
  Sed fortasse...
  Sed fortasse, fieri potest, fieri potest!
  Prorsus, satis fieri potest!
  Potes in Africam ire!
  In Africa tam latae sunt flumina
  Africae montes tam excelsi sunt!
  O crocodili, hippos!
  Ah simiae, sperma ceti!
  Ah, ah, psittacus viridis!
  Ah, ah, psittacus viridis!
  Hic, hoc natorum carmine, ad castra Napoleonis III emicat.
  Galli sunt admodum numerosi et castra sunt magna. Quamvis disciplina cum Prussensibus non comparet. Et fortasse tormenta vincuntur, et clariores sunt vestem. Et generaliter exercitus Napoleonis temporibus pejor est.
  Verum, Galli cum bayonetis pugnant. Hoc telum in Gallia repertum est.
  Sic fere aequo Marte pugnare potes. et pugna lenta futura est.
  Puella in bikini non cessavit. Quamvis milites oculis suis eam vorarent.
  Mirabela rara est forma et gratia athletica valde. Fugit ad se nuda coruscus, rotundos, roseos calcibus.
  Accurrit nunc ad tentorium principale, ubi imperator Galliae, Napoleon Tertius, sita est. Virtus eius magna est. Licet formaliter senatus et senatus est. Sed re vera, Napoleon III fere infinita est.
  Et nunc plenus est desiderio Germanos devincendi, et partem Germaniae meridionalis in compositione complectendi.
  Nimirum abest a Napoleone Primo. Napoleonis III annis iam mortuus est, et quadraginta annos totam Europam subegit.
  Sed Napoleon III adhuc credit in sua gloria. Porro Gallia iam in Africam penetravit et ingens vanitas est.
  Puella sub ostio tabernaculi a custodibus sistitur et percunctatur;
  "Quid tibi cum Caesare?"
  Mirabela cum sapphiro oculis honeste aspiciens respondit;
  - Privata res!
  Et dimiserunt eam sine dubitatione. Patet quod talis pulchritudo non habet nisi materiam personalem ad imperatorem.
  Mirabella, nudam et ornatam crura per tapetia feriens, circum tentorium, instar tentorii circi magnitudine, movit. Saepius a custodibus lata est.
  Tandem Mirabela imperatoris officium iniit. Napoleon III statim exclamavit:
  - Quod pulchritudo!
  Adoravit puellam Monarcham. Napoleon III erat mediae aetatis, brevis, nec valde prominula. Calvus, et non quasi princeps magnus.
  Mirabela multo statura fuit eo et species eius tam clara.
  Napoleon illam avidissime gurgitans intuens;
  - Habes tantam pulchritudinem... Sicut miraculum!
  Mirabela respondit giggled;
  Omnes me formosa putat. Nonnisi aliquibus hominibus, nimis magnus sum!
  Napoleon adnuit, falsis denudans dentibus.
  - Mulieres magnas amo! amo te!
  Mirabela impressit nudum, sient, musculosum pedem et notavit, statim cornibus taurum sumens;
  - Non veni amare tecum! Et volo tibi notum facere quod Prussenses posuerunt insidias in via tua, et expectant te ut vallem ingrediaris!
  Napoleon superciliis levatis quaesivit;
  - Et quid scis quod?
  Mirabela acriter respondit:
  - Uno modo solet alloqui matronas sicut tu! Deinde - Scio!
  Napoleon immiscuit.
  Ego quoque praesagium vagum habui, sed mea intelligentia nihil confirmabat. Et quid scis quod?
  Puella ratione dixit:
  - In omni muliere diabolus! Diabolus omnia cognoscit - paene Deus est, in altera parte tantum!
  Adnuit Imperator.
  - Logice! Nimis pulchra es ut speculator sis. Bene, bene ... Ibo aliter, duces mihi dixerunt sub Sedan campum valde incommodum est ad oppugnandum. Sed ego tecum volo pernoctare!
  Mirabella dixit:
  - Inter nos quadraginta annos interest!
  Napoleon quidem iam sexaginta duos annos natus est. et calvitium est et non splendebit decore. Sed macula calva in fronte est adhuc parva, et species nobilis. Scapulae sunt satis latae, multi ordines lapillis in pectore.
  Preterea ordines sunt non solum Franci, sed etiam Angli, Russici et alii.
  Quamvis Russia etiam gavisus sit de bello Gallico, qui in Germania vincti sunt.
  Napoleon iussit;
  - Reate nos!
  Accurrunt puellae et vinum in scyphos argenteos fundunt. Tunc impetu facto fugerunt calcibus.
  Napoleon haustum accepit et Mirabellae dedit.
  Vinum gustavit. Et sensi quod esset iucunda et fortis.
  Bibit medium vitri et notavit;
  - Bona res! Sed tu prius Prussos superas!
  Napoleon quaesivit;
  - Tu modo gallico?
  Mirabela honeste respondit;
  - Non!
  Imperator quaesivit;
  - Et quis es?
  Mirabela superbe dixit:
  - Russian sum!
  Napoleon risu adnuit.
  - Tam pulcher et Russica? Capilli tui folium aureum simile!
  confirmata puella;
  - Comae magnae sunt!
  Imperator suadet:
  - Forsitan ergo caviar gustabit nigram?
  Mirabella concorditer annuit.
  - Quod suus 'a bona idea!
  Et extendit puella cochleari aureo ad vitrum caviarium. Imperator subridens suadet:
  - Esto meus ventus! Ducissa de te faciam!
  Mirabella humeros ei humeros respondit:
  - Valde blandior... Sed aliquid mihi narrat quod tempus non erit ut ducissa fiam! Mea missio brevior erit!
  Napoleon ingemuit et respondit:
  - Amavi te, nesciens passionem prius;
  amavi in cordibus, sine lege languemus...
  Tam sincere, tam pie amavi te;
  Quomodo Deus det tibi - ut ab aliis ameris!
  Mirabela adnuit et notavit;
  - Magnus rex fieri potes. Scis, te ad Germanorum agmen ducere et maximam victoriam feres!
  Napoleon admiratus est;
  - Potestis facere?
  Mirabella tweeted:
  - Omnia impossibilia, fortasse pro certo scio!
  Adnuit Imperator.
  - Pulchra es! Saltatio fiat.
  Napoleon surrexit. Quamvis Mirabela excalceatus esset, tamen toto fere capite monarcha procerior fuit.
  saltare coeperunt. Puella non valde bona est. Sed Napoleon eam adiuvit.
  Mirabella tweeted:
  Omnes at Napoleons
  Insanis decies centena millia hominum...
  Volunt servire somnio
  Et mox in lusum verterunt!
  Mirabela cum alacritate carminis de Napoleone Bonaparte canendo respondit:
  Napoleon, Napoleon
  contra Russiam pugnaturus est, si modo contra Russiam pugnaturus est, totum mundum regere voluit.
  
  Alexander toti orbi imperare voluit, ut Tsar timorem peteret: Alexander, veritus, litteras ad eum retuli.
  
  Nobiles, omnes nostri nobiles, Terruerunt, quid agant nesciunt.
  Perterriti sunt, sed omnes fugerunt
  .
  
  Ut unus non timuit - Hic est Kutuzov, dux omnium nostrum, ut unus, solus non timet - Princeps Kutuzov - hic est heros noster!
  Napoleon III adnuerat.
  - Age, canta pulchritudo!
  Mirabela cantabat, totum carmen quod in interreti quondam viderat;
  In macellum sto... Ibi taram-taram-taram .... Quaero ad cautes, aliquem non attingo
  . Dicit mihi dulciter: "Quid vis? ... Quid?"
  
  Et ex hac voce magica fit mihi aliquid mutire, sed garrire non audio, dico jejunium esse principium, sanitatem, at vero, saltem aliquid in cautes poneres. Et super hoc
  
  angelus Lucia (hoc est quod vulgus eam appellat), satis placide dicit: "Ibi taram-taram ibi- ibi !!!", quod fortasse significat non tanti esse, sicut ... Quid. in macello, inquiunt, iugulum tuum mordebit patrii! ... Et iterum in
  
  nirvana
  
  natant, aerem avide anhelantem, Omnia vertuntur in albo-caeruleum, undique fumum griseum,
  
  
  
  non intromiserunt! Recedunt per Smolenskaya, ubi edere potuerunt. omnia sursum ... Marescalli post tergum prement, esuriunt esurientes.
  
  Contremit Bonaparte caviar (hoc obiter indicium est) cautes intuetur, et caviar vehementius tremit. ...
  
  Imperator incipit: "La ger, com a la hero! Exercitus valde esurit! Exercitus valde esurit! Aurum solvemus!" Lucia quoque Gallice placidissime et placide dicit: " Aperi zenki! Omnia in fenestra sunt!,
  
  et vetus custodia in ursi pileis in aula Pollock et caseo infixa. Imperator pergit: "Exercitus valde esurit! Oh, damnamus te
  
  ... sheri!"
  
  Murat, And Murat - he is fortis guy! Imperator barbam trahit purpuream - Lucy spectat Murat, et Murat - est fortis guy, extrahit barba, Imperator oculis manducat - Luciam spectat Murat, Et Murat - est fortis guy evellere barbam.
  
  Veteres autem custodes cum dolore in facie sua "Pollock" cum tormentis suis constituerunt. Corneta Tolosana - heros Austerlitz - caseum momordit...
  
  Imperator cum clamore et in perpetuum sedavit. Murat eodem clamore, Et custodes - cum fletu - relinquunt Copiam, et vagantur in agmine Niveo tecta via, Omnia maledicentes in mundo ... Berezina praecessit ... Ita est. , .
  
  Hic cibus erat...
  
  Animadverte.. Peto ut librum querimoniarum vel suggestionum tribuant, Ut gratiam in duabus paginis scribam.
  Napoleon III mussat;
  - Pulchra!
  Imperator autem in sella cecidit et stertit. Mirabela respexit. Et sine bis cogitans sumpsit et fudit se plus vini. Haurire cum gaudio cepit eam avellere.
  Tum imperatori maxillam percussit. Napoleon evigilavit.
  Dixit puella;
  - Tempus est, Caesar, copias colligere et ad terga Prussorum ire!
  Napoleon ingemuit;
  - Quod difficile esset!
  Mirabela respondit:
  - Audacter in pugnam ibimus;
  Nam dapibus sollicitudin feugiat.
  Nos Prussorum praevaricator -
  Ad hoc carmen!
  Napoleon aegre obtemperavit. Et nunc Mirabela eum brachio ducit, et tubam facit collecta. Copiae iam ad quietem et tempus circumeundi decurrere.
  Napoleo ut paulum laetificet, puella heroi collum trucido dat ei. Et Bonaparte Jr. influxum industriae in se sentit. Et hic venit magnus exercitus Francorum.
  Mirabela mandata pro imperatore. Quam ob rem copiae in motu sunt, sed sine musica et icta. Quod solidissimum est. Congregat exercitus.
  Agitque, currendo hamo, alta transiliens. Mirabela ipsa Francos videre aggressus est. et benigne ad eos clamat. Exercitum movet.
  Puella procurrit et currit, nudam volvens calcibus micans. Secutae eam turmae.
  Mirabela cucurrit et cantavit;
  - Si castrum in via est;
  Hostes aedificaverunt...
  Praeterire ab tergo necesse est -
  Sine offa eam sume!
  Ita puella magnum exercitum ad Prussorum agmen duxit. Franci autem improviso Germanos adorti sunt. Atrox et acerrima pugna fuit.
  Mirabela cum duobus spathis in praelium irruit.
  Primum, puella heroica receptionem molae tenuit et duorum militum Prussorum capita abscidit. Tum nudum calcaneum arripiens et Germanici principis mentum in maxilla comminuens exposuit.
  Mirabela mugivit;
  - Nos uno ictu hostes absterget;
  Gloria ferro confirmabitur...
  Wehrmacht non frustra ferimus -
  Frangamus in xxxiii Prussos!
  Itaque puella genu mentum colonelli Germani movit. Et ex ictu valido, collum ejus confregit. Ista re pugna gravis fuit. et pugna est quod tibi necessarium est.
  Mirabela papilionem cum ensibus faciebat, et pissabat;
  - Pulchritudo, forma, sum Prussicus sicut feles!
  Et nudum calcaneum eius in saltu percussit Germanicum in pectore ducis. Magno ictu evolavit, et in Laurosos Prussicos cucurrit. Id magna esse. Sparserunt fontes sanguinei.
  Mirabela pipiabat dentes denudans;
  - Magna est mea fortitudo, nos Prussiam opprimemus!
  Franci ex improviso Germanos graviter oppresserunt. Exercitus Bismarck supra cc milia militum numeratus est. Atque haec est maxima pugna ex eo "Proelium Nationum". Napoleon Tertius ipse non in confertam aciem irruit, sed eminus ducere mavult.
  Bismarck etiam in proelium non ascendit. Partes Germanicas redactas colligere conatur. Contentio non descendit.
  Mirabela duobus gladiis secat. praeterea nudis digitis pugionem in hostes iicit. Statimque tres Prussenses ex bene intento iactu cadunt.
  Mirabella cecinit;
  vivimus in terra patris nostri
  Nepotum Ladae et filiorum Dei ...
  Volat equo alato;
  Russia ad magnas res centurias!
  Et nunc puellae eius apud Prussos gladii detruncantur. Rursumque nudae rotundi puellae calcaneum alterius Germanici ducis maxillam franget. Modo dicamus hanc puellam - modo eximius.
  iamque appropinquat et propius ad Bismarckium accedit. Valde obstinata puella est. Et nitroglycerin bomba sua virtute iactat. Volabit, et quomodo Bismarckius placeat dextra fronte galeae.
  Et valida erat explosio. Bismarck illico una cum ducibus dilaceratus est.
  Prussorum exercitus statim amisso capite in immensam multitudinem se convertit.
  Germani currebant, vexilla, tormenta, commeatus. Franci acriter insequuntur. Et hos usque ad terminos Prussos compulerunt. Donec fere omnes in captivitatem corruerunt.
  Dehinc bellum iam Germanos movit. Gallia insignem partem agri ad Albim usque vicit. Roboravitque auctoritatem.
  Napoleon III cito mortuus est, sed in gloria mortuus est. Cui successit Napoleon IV.
  Russia, in Germaniae persona, hostem fortem non accepit. Sed durante bello cum Turcis anno 1877 iterum Gallia ad Chersonesum mota est. Alexander II his conditionibus Balcanis relinquere coactus est. Et Gallia quoque Italiam cepit. Sed Britannia, de itinere Napoleonum sollicitus, ipsa bellum iniit.
  Pugnatum est ac totam Europam submersit. Austria bellum iniit.
  Et Russia, iam sub Alexandro Tertio, iterum bellum cum Turcis incepit. Et cum nemo eam impediret, cepit Istanbul, Asiam Minorem et terras in Aegyptum, sicut et in Iraq, ad Oceanum Indicum.
  Tunc Alexander Tertius Persiam vicit. Descendere in historia non iam ut pacificus, sed ut victor. Russia invaluit. Gallia et Britannia bellum gesserunt. Napoleon quartus societatem Russiae proposuit.
  Nicholaus II, qui ab Alexandro III grossorum hereditario obiit, consensit.
  Russia colonias Britannias in India, Pakistania et Aegyptum oppugnavit. Praeterea copiae Russiae terram Austria-Hungariam et Prussiam oppugnaverunt.
  Europa a Russis et Gallis copiis victa est. Russia omnes terras Slavicas in se recepit et fines Oder et prope Viennam transiit.
  Et sic finita est prima divisio mundi. Inde Iaponia Russiam oppugnavit. Sed Russi fortes et parati erant. Plus etiam validam classem habent non solum in Oceano Pacifico, sed in Oceano Indico. Itaque Russia tsarist Nicolai II confidenter eos vicit.
  Iaponia provincia Russiae facta est.
  Deinde una cum Gallia Russia tsarista Nicolai II Africam divisit. Praeterea Russi Sinas et Gallia plane Thailand et Indochinam ceperunt. Et tunc Russi et Galli Australiam occupaverunt.
  Totum hemisphaerium orientale inter Russiam et Galliam divisum est.
  Sed territoria adhuc vacua erant in Hemisphaerio occidentali, ac praesertim in Civitatibus Foederatis Americae, sed de eorum victoria alia narratio est. Et bene Mirabela Magnetica facta est - modo eximia puella!
  
  Putin'S RUSSIA in AFGHANISTAN pugnat
  ANNOTATIONES
  Dies mensis Septembris XI, MMXI impetus defuit. Nunc Russia Putin pugnat in Afghanistan. Praelia saeva sunt, libra sunt vibrata. Nimirum repraesentantes singulares virium femininorum heroismum specialem ostendunt - sexus pulcherrimus Mujahideen pulsat.
  . CAPUT I
  Modo casu Americani suspectos e patria expulerunt et die 11 Septembris 2001 impetus terroristarum non fiebant. Nunc exercitus Russorum cum Taliban pugnat.
  Pugnae sunt acerrimae. Et bombed loca Mujahideen.
  Quattuor puellae Russicae in caelo sunt: Natasha Sokolovskaya, Anastasia Vedmakova, Akulina Orlova, Mirabela Magnitnaya.
  Ac strenue triturantes pulveri.
  Premunt digitos nudis pedibus in globulis gaudii. Hae sunt puellae pugnae. Quis fere.
  Pulsu odio pulvinar. Bellum est cum Talibano. Plerumque Russia bombing est. Sed signa etiam sunt quae cum hostibus pugnant.
  Ac possidet in vehiculum experimentalem T-95.
  Et Natasha, Zoya, Augustina, et Svetlana etiam pugnant.
  triturant quoque Mujahideen...
  Bellum aliquot annis geritur. Praesidens Putin ad finem venit. Scortum est et dissimile priori fabula. Itane, quis feret? Oeconomia non bene facit. Bellum tam in Chechnya quam in Afghanistan tractum est. Praesent volutpat pulvinar dictum. Oleum et gas pretia non tam alta sunt quam in historia reali. Ita magis vindicant communistae.
  Natasha Korshunova, e piscina incendii, notavit;
  - Hic bellum gerimus, sed spes non apparet!
  Zoya adnuit risu.
  - Non est hoc bellum nostrum! Et cur cuculum in his montibus facimus?
  Augustinus respondit:
  - Desine loqui!
  Ante et supra, et non...
  Post omnes hi montes nostri sunt.
  nos adiuvabunt!
  nos adiuvabunt!
  Cum his Svetlana consensit:
  - Credo eos adiuturos!
  Et t-95 aliud grave proiectum ad Mujahideen accendit. et tali conquassatione penitus eos confregit.
  Et fragmenta summus explosivae dusmanorum obtruncatae sunt.
  Natasha percussoque nudam roseam calcaneum ei cecinit:
  - Progredimur ad sanctam communitatem.
  Et discalceatus tasque iactant!
  Puellae in proelio ferocire sunt...
  Et Mujahideen calces unius membri Komsomol quodammodo finxit. Captus et nudo solo candente ferro. Et dico quod tantum dolet.
  et fremuit puella a dolore et exclamavit .
  Et digitos nudis forcipe surrexerunt. Hic est eorum consilium.
  Zoya cepit et fremuit;
  - bellum, bellum, bellum;
  Mundo furiose tonet ...
  Ordines et ordines ocius eunt -
  Cum conchis dies noctesque eruperint!
  Et nudo calcaneo quomodo premat .. .
  Augustinus irridens:
  - Nemo puellas conculcabit!
  Cogunt itaque pulvinari pugillo nudos pedes osculari,
  Crura decens. Quos osculatus est.
  Augustinus linguam sensit nudam, rotundam, roseum calcaneum lambere.
  et cooed;
  - Ego sum fortissimus in mundo - inimicos inebriabo in latrina!
  Et ridens in summo pulmonis mei!
  Hic puellas in Afghanistan feroces erant.
  Hic Tamara et Veronica nudis calcibus pulverulenta coegerunt ut Mujahideen captas lamberet. Et tunc peederunt in eos. Et quomodo uruntur a grenade deducentis - discerpentes dushmans.
  Infensi Tamara notavit;
  - Nos in mundo frigidissimi sumus!
  Veronica constat;
  - Non melius!
  Puellae viros nudis digitis apprehenderunt et eis pruna fecerunt.
  Tales sunt pulchritudines. Respondentes, si caperentur, calcibus frixerunt.
  Bellum sane vario successu pergit.
  Copiae Russiae Mujahideen opprimunt. Et mea bella gerentes respondentes.
  Etiam copiae Russicae subruunt. Aut obliquum deprimetur, aut aliud inflabitur.
  Helicopters cum launchers deducunt. Quod facere maxime placeat.
  Respondentes, puellae Mujahideen irrident. Et multae pulchri- tudines linguas lambunt.
  Dicebat Stalenida denudans dentes;
  - Reptat per saxa malus pulverulus;
  Contere eum napalm!
  Non parcas illis
  Bastardus occide...
  Quomodo pediculos opprimere -
  Quasi blattam percute!
  Itaque puellae ad negotia descenderunt...
  Alenka, exempli gratia, cum discalceatis cohorte in bikini, quomodo bellatos Allah destruere conabatur.
  Et discalceatum infecit, et puellae tale premunt levamen. Calcanei puellarum sunt rotundae et roseae.
  Alenka grenade nudum in digitos fremitque iacit;
  - In nomine USSR!
  Anyuta giggled, demeavit Mujahideen et stridit;
  - In USSR abiit! Russia est!
  Alla sarcinam explosivam cum nudo, calcaneo rotundo iactabat et stridebat;
  - Pro patria et fuga eius in gloria!
  et puella ridet. Rursusque vicem dabit, et apprime apte.
  Maria, figens, letali grenade vomito vi, pipians, denudans;
  - Pro maximis victoriis!
  Olimpiada, in Mujahideen scrìbens, eosque summa diligentia necans et CITRUM cum nudis digitis iaciens, elisus est;
  - Pro magnis muneribus!
  Matrena quoque tritis et elisis contusis;
  - Gloria Russiae, et Hercules Messias erit!
  Marusya, hostes pulsans, nudo pede in hostes donum mortis jactans, clamavit:
  - Pro Mater Russia!
  Hae sunt hic puellae pugnaces.
  Dusmanos arripiunt nudis digitis per nares. Ita eos opprimunt.
  Natasha , tormentorum tormentorum scriptiens , elisus ;
  - Pro nostro iure!
  Et quo decore iudicabit, ridens percipit et per.
  Hic sunt puellae - omnes puellae...
  Alicia et Angelica operantur ut snipers. Sunt puellae pulcherrimae et pugnaces.
  Et sclopetis accuratissime feriunt. Fere nemo cum iis agere potest.
  Alicia, si iaculans, rectum in oculo. Aptissime et feriunt.
  Tum notavit;
  - Pugnamus fortiter!
  Angelica, mulier haec alta, muscularis, rufa grenade eiecit, Mujahideen dilaniavit et diruit;
  - Pro sancta Russia!
  Alicia flava digitos denudavit, acus venenata, ducem militantium Afghan confodit et stridit;
  - Pro novis finibus!
  Et iterum e sclopetis emissa.
  Angelica dixit:
  - Et bulla dilatata donec rumpatur.
  Alicia cum hoc consensit;
  - Opus est omnium rerum mensuram cognoscere! Ceterum planeta rotundus est!
  Puellae riserunt dentes denudantes.
  Nam hic pugnant, et notum est.
  Bellum Afghan - res duo!
  Fuit etiam Chechen bellum repetens. Prima clades, deinde ultio.
  Sed Afghanistan, Putin ulcisci cupiebat. Vincere Afghanistan est gestas Sovieticorum duces superare.
  Bellum in Afghanistan amiserunt!
  Sola quaestio succedet? Spes una puellarum pugnae!
  Puellae magno studio hostem oppresserunt.
  Gratiae, sient, musculares et nudis cruribus puellae bellatoris sparguntur per palu calentes sole Aprili.
  Komsomol bellatores pluviae loti pulchri fuerunt, sicut mediocris mediocris, licet horrendum in proeliis vulnerati, purpurei titmosi in facies innocentium. In proelio omnes fere vestes lepidi bellatorum magnae Russiae combustae vel laceratae sunt, et cucurrerunt seminudatae et taedae comarum: Galina, ut aurum folium, Angelinum, velut flammae erumpentis vulcani Vesuvii, tegebat. graciles , musculi revoluti sicut guttae mercurii .
  Retro erat campus suillo cadaveribus et instrumentis convulsis, omnia cum bombis, crateribus et vulneribus voraginibus, fossae relictae ab incursione planorum orbis ignoti.
  Ipsa Copheta, sicut corpus insanabili morbo vexatum, fustibus nigris, sed simul quasi fumum exanimis evomuit. Spirae ex atomis materiae combustae in ornamento satanico in caelo traiectae et secatae sunt.
  Angelina Siberia bellator notatur;
  - Etiam natura nostram infirmitatem atque inopiam ante elementa efferre conatur!
  Galina spargens aquam in conlectus ictu valido objecit;
  - Nos homines sumus dono praediti rem nostram creare. Ceterum animus per se fortior est quam musculi. Quid sunt musculi? Fibrae dapibus mox in quibus vires electromagneticae se occurrunt.
  Angelina caelum suspexit. Videntur turbines fumi ad exiguum inter se certamen incipere. Quasi daemones potestatem habeant in universum. Flumina deinde concurrerunt, secantur, ornatu quodam e contrario turbati.
  Angelina in summitate metalli fragmenti pedem nudum transfixit ac retinens ingemuit;
  "Perduint, in magna tribulatione sum!" Quam acuta fragmenta esse possunt!
  Galina philosophice dictum est;
  - Totus mundus acus constat, vivis tantum nitida videtur, propter conscientiam calceati! - Et addit speciem. - Indui et vestiri possumus ab extraneis, sed nos tantum "calceus" ipsi sumus!
  Angelina sponte sua vasa eiecit et schoham iecit, perseverans in desiderio sui omnes interficiendi, qui illis obviam adstitit. Mujahideen cum fracto vultu e manibus suis sclopetum emisit et asinum ingemuit. Belliger Siberius vexatur;
  - Frigidus esses, sed malus fias! Hoc est quod officium Sheikhs ducit!
  Galina se in terram iactavit in ventrem suum et intentam erupit. Ter Mujahideen placide verno consedere gramine. Angelina satis rationabiliter dixit;
  - Voluerunt Russiae terram, ut eam, licet certo limite, adhibuissent!
  Galina chuckled callide;
  - Rectores, qui spatia infinita cupiunt, stricte accipiant ad terminum, pecuniam pro sepulchro suo! Sed proh dolor, cives non minus saepe sepulti sunt!
  Angelina in omni gravitate dixit:
  - Mors mala est, at vita sub iugo pejor est. - Tunc recordatus est igneus diabolus. - At nunc triumphalem festum agimus, prosperis omnibus, atque etiam inexpugnabile caput tertii Caliphatis - Copheta est ante pedes nostros!
  Galina dixit lasso sono:
  - Et quid attinet. Oportebit postea molendum, quod numquam vidimus! Putasne nunc Afgani omnia nobis facturum esse? Puella rustica es!
  Huic Angelina satis rationabiliter obicitur:
  - Si praecipuum hostem vincimus, tum haec subsidia ad certamen ulteriorem liberabunt! Hoc tu ipse intelleges.
  Galina, ut responderet, vidit campum ablaqueatum ante se iacentem. Quot guys, tam Russian quam Afghan, mortem in eo invenerunt? Mundus infernum non est, sed certe caelum non est. In ea fortasse, vel maxime verisimile est - magna objecta inferorum dominantur. Ceterum ecclesia orthodoxia parvam minoritatem salvam esse docet.
  Plerique autem ex naturae suae vitio cruciantur.
  Galina semper irritata et repudiata est a huiusmodi postulatione Sacrarum Scripturarum. Itast quid orthodoxi peccatum spectent? Omnino naturale est desiderium cuiusque vitae hominis ad curriculum et excellentiam. Sed estne hoc naturale naturae humanae? et incommutabilis evolutionis lex.
  Exempli gratia, si Exercitus Rubri ductus est per doctrinam Christi - te percutit in dextra maxilla, tuam sinistram averte, quomodo finis erit totius Patriae Sovieticae.
  Puellae Komsomol in pillbox Afghan imperfecte deletae offenderunt et sub igne quaesito iacere coactae sunt.
  Angelina, nudis plantis confricans herbam, calcaneo ejus valde scabiosus, dixit:
  - Aliquando pati... Sed etiam farina fit exercitatione, quae re vera pessima est!
  Galina statum suum mutavit, cum emissa accurata dimidium cranii Mujahideen efflavit, qui in latratu tono imperabat et fremuit;
  - Wahhabism methodis non-aestheticis utitur: quinque ad unum. Et si pauciores sunt ex eis, extunc recedunt retro!
  Angelina tristis dixit:
  - Quid vis honestatis a vulpe?
  Galina turpiter respondit;
  - Esto consentiens, quod credere pulchro vis! Probitatem vulpis, vel lupi nobilitatem!
  Komsomol puellae superstites pillboxes in quadriduum reperere coacti sunt. Antiqua ratio reptandi, quae muliebribus militibus in proelio adhibita est. Et ego non sine fructu dicam.
  Angelina deposuit quinque milites Taliban, qui e latendo in unum erumpentes repere conabantur, et dixit gaudens:
  - Russicus exercitum, ut semper, vincit. Etiam si commodum est inimicus!
  Galina solvens valide risit respondens;
  - Mujahideen nunquam commodum habebit. - Deinde duos emissa uno percussione addidit. - Nunc numquam erit!
  Angelinae vix tempus erat anatis caput ab impulsu excubiae. Etiam acia abscisa ignea coma, testa angulari. Cana Komsomol bellator exclamavit:
  - Tonsus hie liber est, etsi latrina cara est!
  Galina, lachrymis cachinnantia, respondit amico suo:
  - Scis, hoc omnino non ridiculum... Fere in eventu mortis, erit continuatio, id est quaestio?
  Angelina mirari se simulavit;
  - Et quid est re vera fuss? Ceterum non esse dolorem, lassitudinem, vel experientias non continet. Quanto igitur dulcior est vita nostra continuis iudiciis! - Et tunc adiecit igneus diabolus. - Vita continuum est experimentum angustae viae, sed problemata sunt esca, desiderium nostrum in magna via vivere!
  Priusquam responderet, Galina Mujahideen cum vultu mixti conspexit et leviter premens felis finem alvei eius posuit. Komsomol bellator, rutilos quatiens cirros, subrisit;
  - Scis, omnes sine exceptione vitam ad nihilum preferre. Id est, etiam nostris mentibus ineffabilis venustas!
  Galina giggled nisu manifesto;
  - Possidet vivere et pati! - Aureus Komsomol bellator constitit et cana voce sine angore addidit. - Sed potest intelligere lucem nesciens umbram. Beatitudo autem non novit dolorem. Omnis lux per dualismum cognoscitur!
  Angelina ex parte constat:
  -Si sic loquimur, tunc a Mujahideen vinci debebamus ut victoriae gustum vere intelligeremus. - Igneus diabolicus Komsomol membrum pugno movit, fragmentum tabulae scindens. - Item post omnes dualismus: perdi et vicit! Victoria semper amara cum damnis, sed dulce praemiis - cladem acquirit solum amaritudinem, et salsum jugi "premium" gustum.
  Galina, abstersa visu optica, non potui non consentire;
  - Ita sane dualismus quidam in omnibus adest. Prout quaedam, Deitas, sine ulla exercitatione sine diabolo esset.
  Festinabat Angelina, sine intermissione ignis, ut amicum corrigeret;
  - Diabolus per se, apud Graecos antiquos, calumniatorem significat. Hoc est, in Bibliis tentatum est ut Deum oppugnent modo vitiosissimo.
  Galina, oculum Mujahideen ex pellentesque alterius pulsans, amicum suum excitavit:
  - Hic niger est PR. Conatur tollere rating demisso adversario?
  Angelina satis logice notatur;
  - Utique unusquisque in potestate sua utitur opibus administrativis ut adversarium suum dedecusent. Est in hoc certa ratio, non largiendi potestas, et amittere privilegia canali. Ideo in Bibliis exspectandi definitio obiectiva certaminis inter Deum et Satanam est saltem rustica.
  Galina vel caeruleos oculos in fronte volutat;
  - Utique ab auctoritatibus obiectiva exigere non potest. Sed quaeritur quis sit satanas. Angelus perfectissimus conatur creationi plus dare libertatem, an... Ille qui malum et dolorem genuit?
  Ingemuit maerens Angelina.
  - Dolor et dolor humanitati tam naturales facti sunt, ut dubitationes gravissimas habeam, quod Lucifer, qui eos peperit... In omni casu, sine omnipotentis Dei desiderio, non est probabile quod ens creatum saltem succedere possit. .
  Galina, letalem glandem emissa in pontem tortuosum narium Mujahideen, proturbavit, ilico sanguine obsitus. Protinus adsensit bellator;
  - Ita omnia mala et problemata diabolo tribuuntur, idem est ac flagellis offensus, quam ab eo qui eum percutit.
  Ipsa Angelina, brevi eruptione hostem feriens, in proximam quoque perversam faciem ludibrium conlocavit, post- quam addidit:
  - The following analogy is more appropriate here: dominus lignum e ligno excidit, servum verberavit, ac deinde dicit - baculum est absolutum malum, et dominus est absolutus bonus!
  Galina imprudenter conversus et fractum os iugulae puellae terribilem dolorem artuum inflammatis attulit. Frons rugosa bellator leviter, sed non gemit. Illa autem quasi crepidines tres Mujahideen percussit. Unus e Afganis faustpatron gallum gallinaceum demittit, unde deductor abiit.
  Ignis manipulus concretus ardere videbatur, surculisque corporibus, ossibus, carne avulsis volitabant.
  Galina, iocularia se irridens (in bello sine humore non superstes, vel saltem Psychen tuam non sanam servas) cecinit:
  - O dolor, bonus dolor: parem adversus Naziseos spiritus; centum - nulla!
  Ambae pulchrae puellae magna voce riserunt .... Et apparenter a pungentibus risum sic afficiebat territus Mujahideen ut statim ex parte sua incendii madefaceret. Silentium tam subitum ac grave fuit ut bellatores aures feriret. Etiam probabiliter explosio erucae cranii V-5 tam letalis fuit!
  . CAPITULUM #2
  Angelina exclamavit;
  - Nihil clamat tam acriter de caede militari quam quies!
  Galina trepidus nudo pede scalpit aurem, addito inexhausto ingenio:
  - Soni pugnae obstupescunt, sed vere surdus es, cum finem tormenti non videris!
  Mujahideen improviso facilius negotium fecerunt - abiectis pannis albis et in summo pulmone clamantes coeperunt;
  - Bin Laden kaput! Bin Laden kaput!
  Bellator Siberius rursus philoaophia resistere non potuit;
  - Populi rectorem malum sicut cervisiam tractant, eam frigidam et in mensa videre volunt, sed parati sunt eam solvere non solum chartam!
  Subtiliter hoc Galina notavit:
  - Cum princeps malus est, bene in iocis habetur! Et cum multa ioca sunt, tunc vita fit magis iocularia! Ac risus tempor vitae! Id est, cum inutilibus ducibus: vita est quasi continua exemplum: longa, hilaris, terribilis, sed semper scire volens continuationem!
  Angelina timida giggled.
  - Et nesciebam cur tamdiu soleant reges mediocres imperare!
  Fere centum et quinquaginta Mujahideen dediderunt. In iis erant pueri saltem triginta a decem ad sedecim annos nati, maxime in brevibus et discalceatis, qui nudis solibus genua in fossis verberare curaverant. Ad conspectum puellarum puellarum vix pannis laceris obductae, pueri erubescunt capita demittere, sed simul pergunt emissarium cum superstitibus formosis.
  Mujahideen-Afgani confuse ab armis, ne iis quidem succurritur quod turpe est dimidium phalanx considerare duobus vulneratis adhuc puellis dedere. Quam vix et attoniti sunt.
  Unus e pueris, trepidus plantam suam sordidam in gramine scabens, in nudum calcem assulam eicere videbatur, et dixit in fragmento Russico;
  - Materteras ne me in Siberiam mittas, ibi nasum, digitos et crura durabimus!
  Angelina irata dixit:
  "Id certe mittemus, et ut nudi pedes in nive non obriguerint, nudis pedibus baculis in omni hora vapuleris.
  Puer-mujahid timore contremuit, et quasi puella lacrimans prorupit. Festinavit Galina ut puerum consolaretur;
  - Adhuc angustus es. Probabiliter sub numero togatorum brevius eris. Dices modo te duodecim nondum esse, tum certe te in castra non ducet.
  Subito puer strepens militiam substitit et submissa voce, adultum imitari conatur, dixit:
  Non relinquam socios! Aut quisque liber est aut simul in campis campis coniunctis!
  Puellae mirabantur inopinato animo pueri, Angelina accessit et caput permulsit;
  - Bene factum, tibi reputabitur... Sed noli timere, plerique ex captivis Mujahideen in Russiae parte Europaea operabuntur, officinas et agriculturam restituens, et pueris tuis melius cibus erit quam bonum. schedulae tuae et pelliculae frigidissimae ostendentur.
  Captivi quidem pueri tenues erant, quidam etiam malas, et tres guys nudi ad umbilicum sub tenuissima cute per omnem costam ostendebant, et bracchia eorum ita tenues erant ut mirabile esset quomodo in eis Afghan faustpatrons tenerent. Cibi cibaria in tertio Caliphate Taliban, e rationibus electronicis data, proximis mensibus tabuerunt usque ad eum locum ubi multitudo fame interiit. Praeterea ver est, quod tradito tempore anni producti plurimum est.
  Galina dolebat pro his guys, filii "superhumani", qui nunc tamquam pauper et nudis pedibus esuriunt. Illa in loculis excussit, in eis parvam thecam Americanam invenit et perturbata est.
  Munus sub Lenda-Lease susceptum nimis parvum erat, et pueri triginta duo erant (ceteri multo antiquiores, in vestitu militari, in igne, intonso, valde ingrato, gibboso, quod eos viderint senes. satis scelerisque pro omnibus non erit.
  Da uni, et alios offendere? An sortiri? Solet haec explicatio, sed in hoc casu ridiculum videri potest. Vel sex tegulas inter minimos pugnatores dividere.
  Hic visus est Galina Lomonosova pulcherrimus, et ille, exempto theca scelesto, tegmen diligenter removit, segmenta divisit, eas pueris minimis et tenuissimis Afghan tradens.
  Prior Mujahideen re fractus esse videbatur. nemo eorum ruere, non attentare, nec telum auferre. Nonnulli vero ex illis aliquam maledictionem per dentes mussaverunt, sed statim ut puellas Komsomol intenderant, statim livores conticuerunt et capita in humeros eorum quasi ictum exspectantes presserunt.
  Galina etiam insolenter oriebatur contemptu;
  - Necesse est ut homines abieci. Et ubi est Musulmanus incorruptibilis eorum spiritus Taliban?
  Angelina, arripiens cigarette unum de pueris, et proiciens in gramen, exstinguit eam digitis excisis, licet abrasione et cruribus cooperta, clamauit;
  - Pro aliquo qui fumat hispanas, res in vita aedificat, nimium saepe fumum frangit!
  Galina libenter confirmavit;
  - Id quod assentior cum Bin Laden, verus bellator Mujahideen non debet: bibere, fumum et fidelem esse oportet!
  Post haec verba tristia pueri, iam iamiam in lacrimas paratos, in amicitiam risum proruperunt, omniaque faciliora animo simul facta sunt.
  Cum bellatores Komsomol captivos bello proximos Russicos traderent, Angelina pro Galina coluisse fecit, quendam coniciendum in iugula fracto figens. Medicus ager statim suadet ut bellator in lecto cubet et solus dies aliquot consumat. Komsomol bellator hanc sententiam spernens reiecit, quamvis intellexit, proh dolor, multos milites in Exercitu Russico esse qui eum statim occuparent. Vox eius severa erat, tamquam magister ludi magister increpans discipulum neglegentem;
  - Ut despicias horas nostri triumphi, ultimi belli dies laetissimi? Imo haec crudelissima poena imaginabilis est. Et non vis Russicum exercitum optimorum sniper privare?
  Medicus pallebat, facies senilis hebetabat, signum tribunalis ante oculos stabat... Galina, videns suum timorem clare tantum, ut puella, risit et manum in umero plaudit;
  - Bene, ne feceris! Ipse odi eos qui denunciationes plusquam Mujahideen scribunt. Sic...
  Et puella sibila reliquit.
  Annulus circa Kabul satis adhuc non densus erat, signa separatae Afghan ab boilers ad capitis defensionem nodis eorum eruperunt. Meridionalis directio abscissa est, sed in septentrionem, ubi tantum die 20 Aprilis ingrata incepit, et transitus plenioris inferioris spatia fluminis Afghan morabatur, Mujahideen adhuc densas habebat.
  Bin Laden persuasum est ut Kabul relinqueret, australem currere, deinde subaquaneam operire. Classis Afghan subaquanea cum omnibus suis damnis adhuc in mundo ignobilis erat, et pauciores pugnae submarines fuerunt quam omnes aliae classes in mundo compositae!
  sed secreta ad extremum.
  Sed Bin Laden a suis fascibus politicis et militaribus tam animo fractus videbatur ut mortem accipere decreverit. Dictator hystericus, haudquaquam iustus genere nobilitatis, nec ignavus fuit, quidvis agere paratus ad contionem cum vetula, cujus flatus frigidior est nitrogen, et tenacior inexorabilis. Hoc tamen publice pronuntiavit, sed quid vere putat...
  Lingua politico callido datur ut cogitationes suas abscondat, sed saepius quam non, omnis oratio politici stultitiam inscitiam manifestat!
  Natasha etiam valde durum pugnat. Et nudum circa calcem eius, quasi praesentem internecionem dare, et grenade volabit et Mujahideen discerpens.
  Puella pipiabat;
  - Unus duo tres quattuor quinque! Venit mulier ad sagittam!
  Zoya, Dusmanis uagans, totas militantium ordines falcando, elisos;
  - Credo totum mundum excitare;
  Finis erit fascismus.
  Et sol lucebit
  Accendimus viam communismi!
  Augustinus in Afghan pugnatores acie accendit omnemque aciem interclusit.
  et cooed;
  - Gloria communismi in Russia!
  Ridens Svetlana notavit;
  Capitalismus habemus!
  Puella pavonum nudo calce iactavit.
  Tum cooed;
  - Populus beatus erit
  Beatitudo in perpetuum.
  Imperium Sovieticum -
  Magna potentia!
  Natasha grenade eiecit, piscinam Mujahideen evertit, quae e ligno facta est, et pipiavit;
  - Pro magna communitate!
  Et milites ceperunt illud et sibilaverunt. Et corvi, qui in deliquium inciderunt, de celo cadere coeperunt.
  Foderunt capita Mujaideen rostris. Transfixerunt cidarim et cetera.
  Zoya elisus, nictu;
  - Gloria Russiae, secundo adventu communismi!
  Puellae lepidissimae erant. Et ad litteram scintillabat eos.
  Augustinus dentes renidebat;
  - Estote clarissimi pro patria - quod est bellum cum ungulis!
  Et tulit puella de bazooka sicut lupanet. Et virtus eius stupenda simpliciter est mortifera.
  Zoya cepit et pipiavit;
  - Victoria de militibus Bin Laden erit!
  Et pugnator dedit vicem callidissimam. Et omne signum glans.
  Tum puellae pipiabat;
  - Nunc ad pompam reversi sumus;
  Ignis Bolshevismus in pectore .. .
  LEGIO communistarum -
  Nobiscum Lenin praemisit!
  Svetlana confirmavit, falcationem adversarios falce et tweeted;
  - Pro aerobatics!
  Et accepit puella et percussit inimicum planum. Quod quidem fecit apprime.
  Natasha infensi notavit, adversarios eius falcaverat: vel emissa, denudans dentes suos:
  - Pro patria, mater nostra!
  At hic puella est, ut in hostem percusserit. Et tunc lacus exploditur turrim, et avulsum est alveum metallum, et scutula quaquaversum iverunt.
  currebant et herbae nentes omnia cremabant. Et unus de scutulis Mujahideen in ventrem percussit et in medium secuit.
  Natasha perniciter dixit:
  - Pro patria, quae omnium frigidissima est!
  et bellatorem perquam accuratam vicem dat. Pugnae hic sunt lentae et cruentae.
  Dusmans frangere. Innumerabiles esse videntur.
  Afgani pacem et regimen unitum volunt. Sed nunc Russia in eorum territorio denuo est. Et in hoc fatali Afghanistania atrox praelia sunt.
  Zoya, figens, notavit;
  - Gloria magnae communismi temporibus!
  Ac nudo pede citreum jactabit puella parricidio potentiae.
  & adversarios tuos dilacerant.
  Augustina notavit, Mujahideen metendo;
  - Gloria fidei ac fidei nostrae!
  Rufus rufus exsiluit et ad spooks cucurrit. Crines aeris rubri volitabant sicut acies vexilli. Potes statim videre - puella id quod tibi necessarium est.
  Et iam nuda puella, rosea, calcem indurata, mentum Afghan ducis feriet. & maxillam eius confringes. Tum decor cooed;
  - Praeclara res gestae Imperii Russici!
  Iterum pugna in Afghanistan valde lenta et sanguinea est. Missa de variis interitus et mortis generibus.
  Mirabela, infligens globulos ex aere ictus, et totas fustes lapidum et metallorum, ferro liquefacto, cooed, elevans;
  - Ego sum gubernator fortissimus!
  Akulina Orlova dubitavit;
  - Immo fortissimus sum!
  Item quomodo hostes magna cum eruca perniciosa vi percutiet.
  Anastasia Vedmakova valde infensi animadvertebat, conchas mittens cum ingenti potentia perniciosa ab oppugnatione aircraft.
  Puella, calcem roseam nudam premens, cooed;
  - Pro patria pugnabimus;
  Osculum fiat!
  Ac nostro agmine armato curo accelerare!
  Akulina Orlova dentes margaritas habebat et os pulcherrimum. Et lingua eius rosea valde et decora, mirabilia operari potest.
  cooed puella;
  - Sclavorum humiliationem ne sustineas;
  Taliban monte... Conculcamus.
  Non feremus plura contumelias -
  Hostem pedibus nudis opprimamus!
  Nimirum, puellae sunt valde ridiculae et canorae. Tantum habent venustatis ac iocis diversi.
  Mirabela recordatus est quomodo lingua pulverarii lambebat illam duram, pulverulentam plantam nudis pedibus puellae.
  Et quam titillatio et iucundum sit.
  Puella canebat;
  Fortissimi sumus in mundo
  Omnes hostes in latrina inebriabimus ...
  Patria flens non credit -
  Et malum oligarcharum dabimus ictum cerebri!
  Natasha Sokolovskaya, gubernator a Lucifero, tweeted:
  - Gloria Russiae, maxima terrarum!
  Et nudo calcaneo, quomodo premere. Hae sunt vere puellae cum subridere nightmarish. Et si pestifera vis erucae e multi- statis machinis evolaverunt, fossae et munii oriuntur!
  In bello Afghan Puellae sunt, utique aliquid speciale et singulare.
  Stalenida saxa perampla, potentia funestissima in Mujahideen, immittit.
  Et discerpens milites Allah Taliban. Hic motus vim suam ostendit. Tot annos cum Russia pugnaverunt.
  Stalenida et Veronika nudae et pulverulentae plantae in arena iacentes emissionem convolutae sunt.
  Et porro aliquid architecto letalis fugit. & multum exitium portans.
  Steelenida cecinit;
  - Gloria pulcherrima Patriae nostrae!
  Quomodo ergo accipias et ostende linguam. Et nudum calcaneum eius puga pyga premet.
  Victoria et Veronica aliquid roboris ac colossiae interitus ceperunt et evellerunt.
  Tum machina gas Russiae laboravit. Totaque urit arva Dusmanis.
  Puellae genua socolata - sic sient. Et vere est valde parum pudici. Pellis fere puellarum nigra est, crinita, e contrario levis, paulum aurea.
  Hic sunt miris pulchri- tudines.
  Et si aliquid deducunt .... Puellae pulchrae lucent sudore, et pellis eorum perusta aenea diffundi videtur.
  Quam lepidum est.
  Steelenida, Afgani exterminans, squeaked;
  - Exercitus meus fortis est, mundum custodit!
  Ad haec Tamara respondit:
  - Fortasse significabat - exercitus noster!
  Veronica et Victoria in Afghan spooks accensos cecinerunt:
  - Non nimis mane...
  exercitum iungere nolumus!
  Oh, oh, oh -
  exercitum iungere nolumus!
  Ibi guys non sunt nimis duri pro amore!
  Et quomodo pulchri- tudines rideant.
  Tamara adversarios verberabat: et strinxerat;
  - Pro summa communitatis in universo!
  cecinit Nicoletta, genibus nudo micantibus;
  - Capitalismus dicunt firmum nullum;
  Socialismus noster responsum est!
  Et rursus puella, quasi letalem vim proiecerit, perampla grenade destruet.
  Alenka et turma eius cum multis scopulis pugnant.
  Magno studio pugnat puella. Ut monstrum pugnat. Genus suum colosseam ostendit et stridore;
  - In nomine communitatis immortalium notiones;
  Futurum patriae videmus...
  Anyuta respondit risu;
  - In Russia nunc capitalismus! Ita...
  Alenka perampla exitium nudo calcaneo iactavit et stridit;
  - Socialismi vita!
  Allah satur vultu notavit:
  - Tempus erit magnae communismi!
  Et rursus, ut parricidas vertere flatus.
  Maria cooed, aspectu admodum delectatus, et Mujahideen opprimens, quae sicut locustas repebat:
  Sit tempus communismi!
  Et iterum: Quomodo jactare letiferum mortis presentem.
  Olympias valde infensi animadvertebat, catervas Taliban pulsans, et eiulans;
  - Magnitudo communistarum Russiae!
  Et iterum, quomodo puella nudo pede proiicit tale inauditum exitium.
  Marusya, hostes pulsare, e machina sclopeta falcare, et tegulis torcularis ludentem, elidere;
  - Pro sancta Russia!
  Matryona secans hostem, falcandum, sonuit;
  - Pro Deo Perun!
  Elena confirmavit;
  - Et pro Svarog!
  Alla dushmans metit acies, fremit;
  - Et noli oblivisci magnae Matris Ladae Deorum!
  Maria, pulsans Mujahideen, notavit;
  - Magnitudo Matris nostrae in omnibus est!
  Olympias, ut e grenade deducente eruatur, et hostes stridore dilaniet, in summo pulmone;
  - Vincimus sine exceptione!
  Anyuta plene concordat cum hoc:
  - Ita nostra victoria inevitabilis est!
  Et ille cepit, et nudum calcaneum fecit.
  Et a lacus Afgani turris avulsa est.
  risum cecinit Matryona;
  - Omnes optimi nobiscum erunt!
  Puellae cum innumeris mujahideen pugnant sicut impetus nubis locustarum.
  Quot eorum hic sunt - permulta.
  Etiam sit amet metus vitae nisi. Et sunt pulcherrima.
  Viola et Malvina Afghan dushmans famosissime susceperunt. Quos crudeliter opprimamus.
  Viola etiam pipiat, eruca remis grenade nudo pede jactans;
  - Perii omnia!
  Quomodo autem Mujahideen dabit bene curatum et accurate conversus.
  Malvina notavit, etiam multa accurate in spooks scribens;
  - Nostra victoria in sancto bello!
  Rursumque grenadens nudo calcaneo ope mittet.
  Hae sunt puellae summae suae classis decus.
  Viola etiam pipiat cum pernicibus;
  - Erit etiam urbs Veneris et Martis!
  Malvina hoc facile consensit;
  - Poma ibi florebunt!
  Puellae ingenti pulchritudine et admiratione perampla insignes erant.
  Hic vero iterum Gerda e mercennariis in piscinam itur.
  Est etiam bellator discalceatus et in bikini.
  Et ipsa in speciali est piscina - frigus - "Leopard" -3. Et magna est haec raeda, fas est dicere potestatem.
  Puellae quoque paene nudae sunt.
  Gerda cum nudo digitorum ac stridore palmitibus;
  - Gloria temporibus novae technologiae!
  Et quomodo unguis inimicum.
  Et altum explosivum ruptionis proiectum perampla potentiae perniciosae explodet.
  Mujahideen cum brachiis et cruribus avulsis ad longinquas partes avolaverunt.
  Quorum unus caput in galea excutitur. Proiecta est et recalcitravit.
  Hoc brassicae caput et puella aurora jactavit pede nudo.
  Tum puella occumbat;
  - Currus noster frigidissimus est!
  Deditque turn accuratissima ac bene curata. Ex quibus duodecim Mujahideen falcati sunt.
  Risu coquitur Aurora;
  - Pomi florentes arbores habebimus pulmentum!
  Gerda in piscina contrita dustmans. Et illa, una cum amicis suis, duo sclopeta e sclopetorum erant funestae naturae.
  Charlotte accensus, digitos nudas premens in globulis gaudii ac yelped:
  - Nobilis Cheops pantomimorum!
  Tunc decor ridens erumpet.
  Christina, stupri Afgani cum machina sclopeta, notavit;
  - Sit Deus nobiscum.
  Magda logice dictum est:
  - Egetne nudis pedibus, fuscis similes nobis puellis?
  Gerda cooed;
  Magna eget urna!
  Hostem ferit et proiecto letali. Massa autem mortuorum et perditio protinus ibat.
  Charlotte notavit premendo bullam globuli cum nudo calcaneo;
  - Sicut exercitus Luciferi!
  Pulchritudo deinde cum margaritis micat dentibus.
  Mujahideen una puellarum excruciata est. Plantas nudas cum HELIANTHUS oleo illinebant foculumque posuerunt. Et coepit nudas lambere puellae flammas, perque pedes.
  Et factum est ita mirabile. Et ad litteram solam blanditur.
  Gerda fremebant;
  Coquamus vos omnes!
  Andrea giggled et dixit:
  - Nos primum in oculis spirituum - videbimus! Et tunc omnes frigemus et comedimus.
  Milites sane in magna altitudine.
  Hic Mujahideen cum bruchis opprimere coeperunt. Et erant valde prosperitas in eo. Sanguis sub scutulis effusus est, et ossa oriebantur. Omnia satis magna.
  Gerda subridens notavit:
  - Ego rabidus sum aspidis!
  Et iterum quasi spiritibus vapulat. Hoc ei credo.
  Et bomba post bomb ex aere posita est. Et huic tota turba Taliban non dant misericordiam.
  Charlotte despiciens gubernatoribus per Skype et diruit:
  - Utinam programma nostra turbida perspiciatur!
  Christina cum hoc consensit:
  - Scilicet erit!
  Et in caelo, Albina, quasi ad spooks tundendo. Et multum exitii causa erit.
  Tum pipiat;
  - Ego draco flava verus sum!
  Et Alvina sicut eruca de aere deducetur, et hostes confringentur.
  Tunc rugiet;
  - Pro temporibus perampla communismi!
  Albina, calcitrans spiritus ab aere, addidit;
  - Nec colosseam vel!
  Puellas, scilicet, imaginatione.
  Bellum inter USSR et Afghanistan continuatum ...
  Natasha ad milites imperii Taliban emissa, proprie eos falcavit et cantavit...
  Ut sol semper
  Sit semper caelum...
  Sit semper mater -
  Utinam semper sim!
  Puella digitis nudis grenam parricidam ad Afganos deducet. Et massa bellatorum imperii islamici divellitur.
  Zoya quoque virgulta canit;
  - Glorificari es, glorificaberis, terra es nostra!
  Patrii silvae et agri!
  In omnipotentis nomine,
  Noster es carus, sancta familia!
  Et nudis digitis, etiam aliquid letale apud Mujahideen mittet.
  Ita, bellatores imperii fundamentalistae gravem quaestionem obierunt.
  Augustinus rufus Mujahideen demetere pergit et pipiat, ordines suos metendo;
  - Ego sum in mundo fortissimus!
  Utque nudo parricidi potentiae digitos munera mortis proiicit, inimicos dilacerat.
  Adde etiam et Svetlana inimicis exitiale, et corpus exstinguere.
  Tum murmurat;
  - Gloria Patriae meae!
  Qui lethalis vis digiti nudo exitio donum quoque mittet.
  Hae puellae iustae sunt dirae.
  Feminae bellatores Afghanistanum susceperunt et xxxiii ab imperio Taliban volant.
  Natasha, Mujahideen figens, eos falcavit, notavit;
  - Laudabimus Deum nomine Svarog!
  Digitis nudis, quomodo homicidium exstin- guitur.
  Puellae vere summae aerobaticae denotat.
  Zoya pressit papillam coccineam in bazooka conjunctionem, impulit ad Mujahideen et stridit;
  - Pro USSR!
  Et Augustinus etiam tollet turmas flavos et percutiet. Et conteret Mujahideen et multum stridet;
  - Sed vivere ut ante, sed ut Brezhnev vivere!
  Mutus sum, muto sum, non possum!
  Et nudis digitis, iterum aliquid letale. Ecce puella est.
  Ac Svetlana quoque in praelio valde pu- brat. Et pugnat perdite. Et potest excidere multitudinem militantium ab Imperio Taliban islamico progresso.
  Et puella fremit;
  - Gloria communismi Svarog!
  Et alii confirmant;
  - Gloria communismi!
  . Capitulum #3
  Elisabetha figit in hostes. Ac nudis quoque utitur digitis. Habet bonam piscinam adversariorum penetrabiliorem. Et haec puella dicenda est
  snper classis.
  Quae figit, et percutit.
  Et canit;
  - In victoria communitatis immortalium ideis;
  Futurum patriae videmus...
  Patriae nostrae vexillum rubrum,
  Semper erimus fideles!
  Ekaterina quoque ignes in hostem icit, et currus rumpit turres. Tum stridet;
  - Gloria communismi Lada!
  Ac nudis quoque utitur digitis.
  Elena etiam in Mujahideen urit. Taliban imperium petit. Perque, perque, stridore;
  - Nostra causa recta est!
  Sed et Euphrosinia accuratissime inimicos ferit. Et canit;
  - In nomine magnae ideae! improbus vincetur!
  Tum quomodo sociis annuit.
  Et quomodo piscina Elizabeth saliet. Et Mujahideen copias deleamus. Erat autem liaec.
  Puellae cantabant et rugiebant;
  - Nos fortissimi sumus in mundo!
  Atque iterum accuratissime exortum est.
  Hae erant puellae - quid opus est!
  Et vehementer vapulaverunt hostes.
  Hic in caelo puellae etiam dushmanas dederunt.
  Anastasia Vedmakova, plana descendens, scuta humi commutavit. Contrivit eos et prostravit;
  - Puellae sumus fortes, fortes. fortem;
  Multos pueros crispos habemus bellus!
  Teremus calidum
  Et tunc conspuimus, super humero sinistro!
  Akulina Orlova, adversariorum stupri, edita:
  - Dum in via!
  Mujahideen nudis pedibus prostravit.
  Magnetic Mirabela Taliban prostravit agmina et pipiat, denudans dentes;
  - Multae victoriae erunt!
  Et digitos nudos movere coepit.
  Hae puellae erant - super genus iustus!
  Alenka et turma eius cum Mujahideen pugnaverunt. Et valde charismaticus videbatur.
  Puellae tuendae ac dona exitii ferebant advenientibus militibus imperii Talibani nudis digitis.
  Alenka nudo calcaneo donum dedit exstinctio, et cantavit;
  - Alek, lacrimas fundit felicitatis!
  Nudaque digitos munera mortis iniecit Anyuta stridoribus;
  - Quomodo cantat anima eius citharam!
  Alla etiam vapulabat premendo papillam coccineam in globulo bazookae et emisit;
  - Stille, stille, stilla, oculi caerulei et Alenkae, lacrimae in hastam cadunt!
  Maria ope calcem pedum nudat et stridit;
  - Dextram hastam! Et mater!
  Olympias quoque, quomodo rideat, et dentes margaritas extundit.
  Puella rarae pulchritudinis et venustatis est.
  Simul, bellator giggles et stridore;
  - Gloria regibus communismi!
  Et nudo calcaneo Praesens mortis cedet parricidi.
  Marusya quoque pugnare cupit...
  Et apud Mujahideen magna tormentorum machinarum vehementia scrìbit. Nudaque calce ingerit munera leti.
  Et dicit:
  - Pro magna communitate!
  Matrena etiam milites imperii Talibani verberat. Mauris odio magna. Clamat, nictans;
  - Praeclara victoriae!
  Alenka infensi declarat, hostem falcandum;
  - Nostra Russia est ipsa prima et magna!
  Et nudo pede proiicit neci- tiam exstinctionis.
  Anyuta declarat CACHINNO milites Mujahideen caedere ordines;
  - Gloria exercitus rubri!
  Et rursus in hostem proiicit, interfectorem dono exstincti.
  Et incipiunt perdere Allah adversarios. Digiti quoque nudis hostibus penitus premuntur.
  Et nudo pede volat donum mortis proiectum.
  Maria autem puella est etiam valde pugnans in proelio. Et ictus eius accurate admodum sunt et hostem fideiussore feriunt.
  Et haec puella etiam pugnae ingenium est.
  Ipse iacit et stridore;
  - Gloria temporibus communismi!
  Olympias in hostem figit. Mujahideen metit et subridens dicit:
  - Gloria Patriae nostrae!
  Et rursus Afganos triturabimus.
  Et nudis digitis iaciunt dona mortis adversariis.
  Hae puellae in exercitu Russico sunt.
  Et iaculantes in hostem, specialiter eum feriunt.
  Marusya etiam in hostes urit. Et optime facit.
  Puella summo pulmonis sui clamat:
  - Gloria in CPSU!
  Atque oculis purpureis annuit.
  Et iterum nudo pede proiicit donum perditionis. Haec puella mirabile est.
  Marusya pulchra ac prope nuda.
  Matrena etiam figit in hostem, et rectissime. Hunc misellam stridore dente, denudans;
  - Caelum et terra - amica mea!
  Necnon et puella, nudo crurum calcaneo ope hostes macerari.
  Puellae amant necare - hae sunt puellae!
  Stalenida etiam valde contra Mujahideen pugnat.
  Et haec puella erucam apud milites imperii Talibani mittet. Et quomodo Afghan militibus molem lacerabit. Haec puella est - modo dicamus quod nobis opus est.
  Steelenida cooed:
  - Pro Patria - USSR!
  Veronica etiam cum hostibus perdite pugnat. Funeraque nudis digitis letalia dona iacit.
  Dumque puella stridore;
  - Pro magna communitate!
  Victoria pugnat. Itaque nudam pressit, in launcher perusta crura et quomodo Mujahideen percussit. Diripuit eos et cooedit;
  - Crede Patriam meam!
  * et seraphim quasi flante inimico. Quomodo Mujahideen latratu procumbit et perdet molem;
  - Pro Patria nostra!
  Hae puellae tantum miraculum sunt.
  Oleg Rybachenko, puer hic immortalis etiam cum puellis pugnat. Est verus et frigidissimus in mundo pugnator.
  Puer Afghan milites gladiis caedit et munera eiicit ope nudo pedum.
  Et dum cantat;
  - Si castrum in via est;
  Hostes aedificaverunt...
  Praeterire ab tergo necesse est -
  Sine offa eam sume!
  Et iterum puer et puella cum eo Margarita quomodo sibilant.
  Corvi autem corvi habentes impetum, cadunt in capita militum Mujahideen.
  Margarita Korshunova Mujahideen secat gladiis, Haec stridor puella stridore;
  - Gloria regibus communismi!
  Et iterum nudum pedem iactabit et venenata acus in hostes mittet.
  Hi haedi vera monstra sunt.
  Oleg Rybachenko, adversariis scribens, prout ipse dabit;
  - Utinam esset totum caput!
  Mox in Copheta erimus;
  Id omne est ad eam!
  Hoc Margarita confirmavit adversarios eius exterminando;
  - Ita erimus in Copheta!
  Et quomodo nudo talo capiet donum mortis.
  Hi haedi vera monstra sunt.
  et sic pugnant sicut iuvenes heroes. Etsi spectant modo duodecim annos natus. Sed non nisi ut pueri.
  Nunc Bin Laden tale monstrum factus est ut filios terrent. Ut ante tempus erat, ab Hitler territi sunt. Idque cursus sit amet et integer.
  Et Mujahideen in nonnullis locis in agrum Russiae cuneum administravit.
  Quam ob rem Mujahideen sunt et numero pollent.
  In vicis captis imperium Taliban cepit ac sine cunctatione constituit verberare ac caedere omnes feminas et liberos in calcibus fustibus ac tantum adultos viros claudere.
  in vineis ardere. Nam periculosa sunt, et Mujahideen non egent pube. Rapi et feminae possunt. Et comprehensi sunt viri et impulsi in horreum. quis resistit
  emissa ilico. Omnes eleifend, qui iam perrumpebant, in pluteos, gasolino emisso, cum adultis hominibus conieci sunt. Nam pugnare iam possunt.
  Mujahideen cepit et succendit. Viri autem combusti sunt. Pueri autem non maiores quatuordecim, et omnes feminae, cuiusvis aetatis, incompositae sunt, et flagello verberare coeperunt.
  Et deinde tunditur calcibus cum bamboo fustibus. Plures pueri iuniores et plures vetulae ungulas ab ictu doloris exciderunt. Alii caesi ne stare possent.
  Et nudi pedes intumescunt.
  Tunc Sinenses eos levaverunt et in eorum directionem bayonetis compulerunt. Haec sunt crudelia animalia.
  Itaque ordo novus sub Taliban dicione incepit.
  Et hoc est principium.
  Mujahideen multam praestantiam in peditibus habent, sed multo debiliorem aviationum ac armorum qualitatem minus et deteriorem et arma gravia. Multae Afghan obterere fiunt ex
  Arbor. Et quod fortius non facit.
  Hic Gerda in curru suo milites Taliban imperii famosissime opprimit. Eosque summo studio pulsat. Et tormentorum opera eius.
  Gerda adversarii crura percussa nudis digitis et pisa;
  - Gloria communitatis temporibus apud Germanos!
  Charlotte etiam nudis pedibus accensus et squeaked;
  - Gloria communismi heroibus!
  Christina eam cepit et hostem percussit, prensans bullam cum papilla coccinea et stridore;
  - Et patriae gloria!
  Et Magda quomodo hostem ferire , nudis utens digitis ac trepidis ;
  - Munus Matris Nostrae per saecula!
  Hostes quoque feriunt.
  Et hae pulchri- tudines eximii et hyperbolici sunt.
  Milites latissimi profano et ex pugna examinis sunt.
  Albina et Alvina, gubernatores ex Germania pugnant, Mujahideen etiam triturant.
  Idque magno studio faciunt.
  Utuntur autem pedum nudis.
  Albino Afghan planum in caelo figit et stridore;
  - Pro communitate in regionibus progressis!
  Alvina nudo pede jecit planum et addidit;
  - Et in evolutione quoque!
  Hae erant vere puellae - quid opus est!
  Mujahideen opprime. Nunc plana Afghan in caelo iaciuntur.
  Et tunc transibunt ad terram scuta.
  Apud hos est Helga, puella quoque flava pulcherrima.
  Inimicum triturabis.
  Praeciditque nudo pede ac coo;
  - Pro magna communitate!
  Et Albina prosternet Afghan currum, fac ut ardeat, et adde;
  - Pro expansis maximis!
  Alvina et Mujahideen elit oppugnationem exscindet et dabit;
  - Pro dea Hera!
  Risum tolle.
  Helga quoque, nimium sine cogitatione, Afganis fremit et opprimit;
  - Gloria magna Patri!
  Hostes bene pulsat.
  Natasha autem et turma eius feroces sunt.
  Mujahideen in magna multitudine exterminant. Dumque canunt;
  - Et volat equo alato;
  Russia ab millenniis distant!
  Zoya etiam nudis digitis ac blathera hostem terit ope;
  - Pro Russia in qua Dii Russi regnant!
  Augustinus subridens inimicos opprimens. et nudis calcibus utens ad hoc;
  - Pro USSR!
  Ac etiam quomodo emissarium addere premendo papilla coccinea in globum bazooka.
  Et Svetlana etiam specialiter inimicos exterminat.
  Ac nudis quoque utitur digitis. Donec molestie mattis lacinia.
  canente;
  - vivimus in terra patris nostri;
  Gloriosi sunt filii Svarog nepotes!
  Natasha bullam bazooka cum papilla rubina expressit et de piscina Mujahideen pulsavit, edita est:
  - Et super equum alatum volamus;
  In millennia sumus!
  Zoya interfecto Mujahideen in prorumpit. Cadavera a militibus Imperii Islamici congesta, strinxerat:
  Russia risit
  Et clamaverunt et cecinerunt.
  In omnibus saeculis ideo Russia est!
  Augustinus de inimicis scribens, valde infensi notavit, et nudo calcaneo grenadam projiciens;
  - Nos fortissimi in mundo erimus!
  Tum quomodo Mujahideen. Statimque totam aciem eorum demetere.
  Et Svetlana milites imperii islamici etiam delet. Nudaque crurum digitos perniciosa potentia jactat Munera, canit;
  - Gloria era communismi credere;
  Credo nos pacifismum non habebimus!
  Et puella pugionem bazookae premet et papillam fragum penitus confringet.
  Et hic sunt aliae pulchri- tudines.
  Jane Armstrong. Notandum etiam valde interesting et pugnans puella pulchritudinis.
  Conculcet Mujahideen et pressit, occumbit, dicit:
  - Hic aestas venit!
  Puella Afgani accensa, succidit et cooedit;
  - Pro patria ac libertate in finem!
  S. Gertrudis etiam ad hostes saevi. Mujahideen cisternam illa deiecit et diruit;
  - Pro magna communitate!
  Et Malanya aliquid letale in hostes deducet. Franget eam, et stridebit;
  - Eo ad herbam!
  Et Monica in hostem letali teret et pipiat dentibus denudans;
  - Caelum serenum aspiciam et intellegam me vivere!
  Jane cepit ac cooed;
  - Tintinabulum in caelo anulus erit!
  Gertrudis in hostem irruit et elidit;
  - Pluet torrente!
  Malanya canem inimicum cum LESSUS:
  - Vado ad infantiam meam!
  Monica ad Mujahideen accensus, hostium currus confregit et cantavit;
  - Aestas mihi pluvia!
  Hae puellae mirabiles sunt!
  Natasha infensi notavit, inimicos fusa et escas;
  - Magnos milites Svarog sumus!
  Munera lethali nudo ad hostem mittet in digitos.
  Zoya eam cepit et hostes exusta latae rupit. Prostravit ergo eum et pressit;
  - Pro Russia Svarog!
  Donum exstinctionis nudis digitis projecit.
  Augustinus quoque alapam in hostem. Et digitos nudos mittet interfectorem praesens interitus. Hostem disrumpant et stridunt;
  - Motus ad communismum!
  Et Svetlana etiam hostem quasi shuganet ferit. Hostes exstinguere impiger. Et nudum calcaneum eius accipiet, et letale munus mortis inveniet. Et inimici multum ferient.
  Tum puella cantat;
  - Nostra sententia pugnacissima est;
  Puella factus sum, frigidissima!
  Illae puellae mirabiles sunt.
  Natasha se pugnacissime ponit.
  Sed Oleg Rybachenko etiam perdite pugnat.
  Puer Mujahideen cum gladiis et stridore secat;
  - Gloria temporibus communismi!
  Nudoque digito letale munera leti.
  Haedus mirabile est.
  Et Margarita Korshunova inimicos penitus triturat. Nudaque crurum hostium digitos interimit.
  Tum stridet;
  - Super puella sum!
  Et iterum, nudis digitis, quomodo acutos et venenosos ludos in hostes immittant.
  Et tunc filii accipient ipsum et sibilus. Corvorum turba statim stupet et in hostes irrupit. Et factae sunt capita pertusum.
  Hoc modo dicamus discontio in certamine.
  Et pueri, obiective loquendo, pugnantes et immortales sunt.
  Oleg Rybachenko canebat, Mujahideen ad frusta concidens.
  Tam pulchra erat
  Homo factus est servus collectivus!
  Et iterum, nudis digitis, puer letale munus hostibus sine magna pompa mortis mittet. Hic vere homicida est.
  Oleg Rybachenko cepit et cantavit;
  - Ta, ta, ta felem nobiscum capimus!
  Rursumque nudis digitis adfligit hostem. Et nimis infestus est.
  Margarita, inimicos opprimens, eos bene affectos ictus falcando edidit;
  - Gloria temporibus communismi Russici!
  Rursusque in hostes digitos letale munus letale dedit.
  Hic filii iterum ac sibilus accipient eam. Et cecidit turba corvorum super capita Sinensis militum. Ita prorsus exitium eorum ibat.
  Pleni sunt pueri alacres et cupi- vere pugnare.
  Alenka figit in hostem et stridore;
  - Pro patria, mater nostra!
  et nudo, exciso pede, donum mortis mittet.
  Has puellas valde pugnamus modo dicamus.
  Anyuta scribbles at the enemy and stridore deafeningly:
  - Pro magna matre nostra.
  Et nudo calcaneo praecipitabit interitum et mortem.
  Et Alla hostes erumpere exstinguit. Mujahideen multum metit, et nudo stridore digitos tasque iacit;
  - Ad novas magnas victorias!
  Item quomodo ferire ruptis lethali.
  Sed Maria etiam hostes homicida falce pulsat. Nudo talo hostes perniciosissimum projicitur. Et dentes denudans dicit:
  - Russia assertor erit!
  Olympia quoque summo studio hostem ferient. Et detrahet manum homicidam, et tribulabo eum inimicum. Ac nudis quoque digitis utuntur.
  R. Et rugiet;
  - Pro sacrosancta Russia!
  Et subridens dentes habet.
  Marusya quoque in pugna et stridore recurrat dentes;
  - Ego te Mujahideen disrumpam!
  Nudoque digitos funestissima mortis munera jactat.
  Et Matryona quasi hostes percutiet. Et vere dolet eam. Multum Mujahideen in sarcophago Matryona expellet. Stridet, denudans;
  - Ego sum in mundo maxime pugnans!
  Et rideat.
  Hae sunt puellae hic - vox pulchri- orum sonora est.
  Stalenida etiam adversarios opprimit, Mujahideen exterminat et fremit;
  - Pro magna multitudine deorum Russorum!
  Et mittet grenaden cum digitis nudis.
  Massa Mujahideen comminuet.
  Hae puellae sunt - supremi generis ac super-.
  Veronica dushmans et clamat malleolos;
  - Pro patria, mater nostra!
  Rursumque nudis digitis ab Afghan curro excisi sunt.
  Victoria milites ignavos interimit. ut falce falce et infensi renidens falcaverit, dicit;
  - Pro immensa nostra patria!
  Digitis nudis iterum munus abicit leti.
  Est etiam Seraphim quasi lupanet Mujahideen. Et ex bazooka exspuet donum mortis premendo bullam papilla coccinea.
  Hic est pugnator.
  Et murmurat;
  - Gloria temporibus communismi!
  Et Alicia et Angelica adhuc pugnant. Hae puellae pellentesque. Sinenses magna vi exitiali iaculantur.
  Et in scopum cum ingenti sagacitate dextram feriunt.
  Eodem tempore, Alicia fremit;
  - Ego sum in mundo fortissimus!
  Mujahideen quomodo donum annihilationis exstirpandum et nudis digitis extinxit.
  Et Angelica umbrantem quoque perculit exercitum. Ac nudis utere digitis. Et pressit felis coccinea papilla pectus et mussat;
  - Gloria mundo meo!
  Etiam ac risus quam.
  Hic sunt puellae, omnes puellae puellae sunt.
  Alicia infensi canit et naviter, in hostem fusa;
  - Gloriosa est terra nostra;
  Omnes populi sumus - familia patria!
  Caeruleam quoque grenam cum nudo pede mittet Alicia.
  Angelica quoque inimicos triturat. Nudaque digitos munera leti iacit.
  Eodem tempore cantat cana puella;
  - Gloria USSR nostro!
  Et nudum calcaneum grenade letale iacit.
  Hic sunt puellae - rubra et flava.
  in his puellis tantum est et tam speciale, frigidum et verum.
  Steelenida, in hostes iecerunt, et ictus ope nudarum pedum infensi, infensi cooederunt;
  - Pro Russia et libertate ad finem!
  Rursumque rubino papilla puga pressit pectoris sui.
  Stalenida valde leporarius et frigida puella est. Et tantum habet ardoris et voluntatis cum viribus.
  Puella canebat;
  - Stalin pugnae gloria est;
  Stalini juventutis nostrae fuga...
  Pugnae et amoeni cum canticis;
  Nostri sequuntur Stalin!
  Veronica, fusa apud Mujahideen et eos active exterminans, elidit;
  Pugnae et conciliandae cum cantu;
  Nostri sequuntur Stalin!
  Victoriam in Afghan iecisse, pipiabat;
  - Datur ingentibus alis;
  Magna virtus nobis datur...
  Stalini fundus copiosus;
  Gloria Patriae Sovieticae!
  Et nudo pede lethali presentem leti puella jactavit.
  Séraphim falcationem Mujahideen sine caeremoniis supervacaneis edixit;
  Stalin pugnae gloria est;
  Stalin juventutis nostre fugam ...
  Pugnae et amoeni cum canticis;
  Nostri sequuntur Stalin!
  Steelenida ridens sustulit illud canens;
  - Pugnare et conciliare cum cantibus;
  Nostri sequuntur Stalin!
  Et sic vere bellatores Mujahideen sine superflua arrogantia et tumultu exterminationem sustulerunt. Pulchritudines valde pugnae dicere debent.
  Stalenida pipiabat dentibus denudans;
  - Pugnans cum cantu et amoeniS;
  Nostri sequuntur Stalin!
  Hae sunt hic puellae pugnaces.
  Veronica cum risu dixit:
  - Erit nostra victoria in bello sancto.
  Et ostendit ei linguam suam.
  Puellae ergo hic simpliciter sunt summae et frigidissimae gustus in eis.
  Victoria notatur, nictu puellas;
  - Extremum hoc atque maximum proelium est!
  Et iterum quomodo hostes.
  Et nudis digitis ledo.
  Hae puellae magnae sunt.
  Et puellas amant vere tam valde pugnare.
  Steelenida exsibilat:
  - Et leve est Taliban esse in loculo!
  Victoria cum hoc consensit;
  - Etiam esto! Et hoc Bin Laden multo periculosius est quam Hitler!
  Veronica concordat cum hoc:
  - Ita multum plus milites habet!
  Seraphim iracunde notarunt, Mujahideen in prorumpunt;
  - Numerus capere vult!
  Steelenida confidenter dixit:
  - Non accipies!
  Et micabant dentibus margaritis.
  Tum letiifera vis letale gremium Projecit nudis digitis.
  Subridens Victoria notavit, Dentibus denudans;
  - Gloria communismi!
  Rursumque letale munus nudis digitis letale dedit.
  Veronica hostes obtruncat et pipiat;
  - Gloria communismi et partium nostrarum!
  Seraphim notavit;
  Et gloriae causa Lenin!
  Donum misit deleti in hostes.
  Idque quomodo has puellas digrediuntur. Itaque Mujahideen triturat.
  Alyonka, Afghan milites falcationes, notatus furore;
  - Ad summas res gestas communismi!
  Iterumque grenade nudis digitis volat.
  Et hic Anyuta valde infensi contra hostem agit.
  Hostes lavent presso lethali. quasi falx abscindens eos. Et stridet;
  - Pro gloria USSR!
  Pugnatum Alla de Mujahideen triturat et stridet;
  - In nomine Perun!
  Munera quoque parricidas hostibus nudis mittet.
  Infesta Maria innuebat se adversarios falcavit;
  - Propter imperium USSR!
  Et etiam nudis digitis, quomodo mors letalis succumbet.
  Et Olympia, ut accipit hostes, percutiet et stridebit;
  - Pro patria summa victoria!
  Sed et nudis pedibus homicidam dono exstinguendi mittet.
  Ecce puella est - dicamus modo - ultra!
  Suscepit autem Matryona Mujahideen, et occidamus eos. Feceruntque perampla pressura.
  Et cecinit bellator;
  - Contriti sumus iugo multitudinis!
  Et Marusya evellens adversarios et falcando eos quasi occisor falce, effudisset;
  - Infidelium iugo premimur!
  Et Olympias interfectione Afghan spiritus dæmoniorum, diruit:
  - At in nostris venis fervet;
  Alenka, in hostem figens, addidit:
  - Cælum Sclavorum!
  Et Anyuta pipiabat cum risu ;
  - Et de oram maritimam;
  Ad gelidum Kolyma!
  Rufa Alla confidenter adiecit:
  - Tota haec est nostra Tellus;
  Haec omnia nobis!
  Mariam, figens in adversarios, addidit;
  - Omnium nostrum!
  Et cum iactu nudis digitis multum Mujahideen dispersit.
  Hic sunt pugnae puellae. Et in eis pressionem dicamus - Super.
  Alenka notavit ridens in pugno suo;
  - Gloria temporibus communismi!
  Anyuta irridens addidit;
  - Gloria Lenin!
  Alla incendii apud Mujahideen, edita;
  Pioneers hic et illic
  Cantate carmen Lenin!
  At illa letalem grenam nudis digitis proiecit.
  Talis est haec pugna puella Maria. Mujahideen perampla pressura opprimit.
  et proprie scopa rapitur.
  Maria, inimicis riens, eliditur;
  - Piones sumus - filiae communismi!
  Et iterum quomodo ad hostes iecerint, magna portio explosivae est.
  Olympias notavit hostem intercluso falce gramen;
  - Sum bellator classis eximius!
  Et nudum eius, excidit crura sicut stupri Mujahideen, colossa et perniciosa.
  Hic sunt puellae. Dicant magna sint justo.
  Alenka dixit:
  - Nos piones sumus et Lenin canimus carmina!
  correxit ann;
  - Minime, sodales Komsomol sumus! et carmina Stalin!
  Alla infensi notavit , jaculando in hostem ;
  - Nos hostes conficere poterimus;
  Et erit festus pugnus!
  Et Maria, fusa in hostem, Hostem falcabatur, et Mujahideen Massa madefacta est.
  Stridet puella, ridentem;
  - Pro Russia et spatio!
  Olympias increpuit et connivuit.
  - Pro magna Materna nostra!
  Et nudo digito munus lethalia vi praecipitet.
  Marusya giggled , et infensi notavit ;
  - Pro victoria de Afghanistan.
  Matrena giggled with aplomb:
  - Gloria in CPSU!
  Et quomodo demonstrabit lingua?
  Hae puellae frigus sunt.
  Et Oleg Rybachenko Mujahideen cum gladiis triturat et fremit:
  - Pro magno USSR!
  Et nudis digitis, puer, quasi ad hostem perculsus.
  Et pipiat:
  - Gloria temporibus communismi!
  Margarita caedit Afganos et stridore;
  - Pro Patria nostra!
  Et nudis digitis, venenata acus deducet puella. Ac faucibus Mujahideen haerent.
  et puella canet;
  - Mea magna communismus nobiscum erit!
  Et sibilabunt iterum pueri, et mille corvi deliquium icta capitibus Mujahideen.
  
  FELIX NAPOLEON BONAARTE MATRIMONII
  Napoleon Bonaparte sororem Alexandri I. in matrimonium duxit. Id matrimonium utrique imperio utile fuit. Ambo imperatores relati sunt. Et pro insipiente inter se bellum Turciam occupare decreverunt.
  Scilicet Ottomani non sunt competitores exercitus Russiae-Gallici, et Constantinopoli una expeditione capta est. Deinde iter in Asiam Minorem et Aegyptum fuit. Tons of new captures.
  Napoleon etiam Persiam vicit. Asia media in Russiam profectus est. Ac deinde iter in Indiam secutus est. Capta multum Reichenbach de Magna Terra.
  Sed anno 1825 Alexander Primus mortuus est. Constantinus recinebat. Et Nicolaus sum ob rebellionem Decembrorum.
  et crudeliter repressit. Et tunc Napoleon constituit suum filium et cognatum Tsar Alexandri primi in solio Russie ponere, pro Nicolao usurpatore.
  Erat autem moveor validus. Gallia cum coloniis ingens exercitum habebat. Napoleon autem ingenio habebatur. Et nimirum celeri victoria reputabat.
  Et non erat illic Kutuzov. Copiae Russorum victi sunt, praesertim optimi duces, mense Decembri, et comprehensi aut necati sunt.
  Napoleonis expeditio finita Moscuae et Petropoli captae.
  Imperator servitutem abrogavit, et populus enunciavit.
  Electus localis etiam reconciliatus est et Napoleon II in solio positus est.
  Post decem annos, relatio habita est, et finis factus est duorum imperiorum.
  Napoleon usque ad 1838 vixit et sexaginta novem annos mortuus est. Fuit autem regnum eius nimis gloriosum, et pro unoquoque hominum victoria facta sunt.
  Anno 1831, Napoleon in Britanniam terram direxit et eam quoque vicit. Colonias deinde in Americam cepit et cum Civitatibus Foederatis bellum facere curavit.
  Napoleon II, iuvenis flavos, procerus, novus imperator factus est. lam maturus erat patris opus continuare et reliquum mundum superare.
  Terrae silvestres etiam fuerunt et Sina, Iaponia, et illae coloniae in America quas Francos capiendi tempus non habuit.
  Novo imperio fere bellum erat. Napoleon II usque ad annum MDCCCLXXX imperavit et paene totum mundum subjugavit. Tunc Napoleon III regnum ascendit. Rapuit terras ultima fera, Firmans imperium.
  Tota planeta una facta est. Tempora prosperitatis uenit. Seditio raro orta est, ergo vita bona erat. Et religiones pacifice vixerunt. Sed atheismus magis ac magis dominatur cum cultu personalitatis imperatoris.
  Ac primum firmatum fugam in spatium anno 1930 factum est. Scientia in uno imperio celerius progressa est. Et deinde ad Lunam, deinde ad Martem et per totum mundum solarem.
  Et anno 2001 in Sirius stella prima firmata fuga coepit. Atque hoc ingens humanitatis effodiendum est.
  Ita, Napoleon, homines unire et totum mundum valuit. Idque exemplar virtutis et oeconomiae perfectius peperit.
  Napoleonis ingenium vicit... Et mundus multo felicior factus est... Iam anno 2021, coronavirus pestilentia non est quae circa tellurem Terram ambulat, sed urbes in vicinis planetis aedificantur et cellulae stipes movere didicerunt. ita ut humanam renovationem feliciter expleant. et hoc grave.
  Iam senes iuvenes fiunt, anus fiunt puellae. Et mox quodammodo super- factus est!
  Haec fabula ... Non est similis res malae, cum homines aut coronavirus, aut siccitas, aut e contrario imbribus. multoque, multo magis.
  Nullus ordo est in mundo, plenus bellorum et crudelitatum.
  Et in mundo imperii Napoleonici - iam communismi. Nullus pauper, quisque officium habet, et quisque plenus est. Omnes pueri in schola in computers vel per interreti student. Multi plerumque pure nominate operantur.
  Quattuor tantum horae diem operantes, tres dies hebdomadam cum festorum fasciculo interfecerunt.
  Sortes robotarum in vestibulum et lorem. Illic es multus of jobs ubi tu modo pone similia in computer.
  Bene vivere factum est. Cars gratis datae sunt, vel carri sicut parvae helicopterae cum motoribus electricis. Motores magis provectiores sunt et environmentally- amicae.
  Et quod non est... etiam pueri calceos habent et cum eorum auxilio per aerem volitare potes.
  Scelus paene totum evanuit, etiam gladiatoria certamina Romae antiquae similem fieri coepta sunt.
  Maria iam in Luna apparuerunt, et urbes magnae citato cursu aedificatae sunt. Et Marti quoque ac Venere. Officinas iam Mercurium in energia solari dominati sunt. Quam bonum factum est quia Napoleon Bonaparte Alexandri Primi sororem in matrimonium duxit!
  
  
  SI BELLUM INCIPIT QUADRAGESIMUM TERTIUM
  Hitler in MCMXLI non oppugnavit USSR. Statuit pugnam in Occidente contra Britanniam continuare. Praeterea, occupata Iugoslavia et appulsum in Cretam insula, timebant ne Germani in oriente, ante frigora et imbribus tempus absolvere non vacet.
  Sic alia via electa est. Mense Iulio Germani basim militarem Britannicam in Melita contriverunt et copias ibi exposuerunt. Eos quoque coetus Rommel confirmaverunt. Tolbuk vi capta. Ac deinde oppugnatio Aegypti coepta est.
  Eodem tempore Gibraltar mense Septembri expugnatum est. Postea Nazis copias protinus in Africam transferre coepit.
  Fuhrer statuit centum et quinquaginta divisiones Germanorum magis rationaliter adhiberi posse, et pro USSR medium Orientem, Indiam et Africam occupare.
  Iam mense Octobri octo divisiones Rommel et Italiae unitates Aegyptum ceperunt.
  Tum invasio Iraquiae, Palaestinae, Cuwait incepit. Germani magis ac magis in Africam erant. Stalin nunc exspectabat.
  Hieme Germani Orientem Medium vicerunt et in Iraniam ierunt. Hoc incidit cum introitu in bellum Iaponiae, quod US in Peru Harbour oppugnavit.
  Magnas regiones suscipit et.
  Verno 1942 Germani iam in India erant. et ceperunt totum septentrionem et mediam Africae partem.
  Et aestate et autumno reliquos in Ponto vicerunt.
  Et frigus erat.
  Aer oppugnatio et oppugnatio in Britanniam a elit coepta est.
  Germani opibus et labore subactis finibus utebantur.
  Et comprimebant Angliam sicut punch sacculi.
  Aircraft Yu-188 potentiores erant et provectiores. Pugnatores etiam renovatum est.
  Novae aces apparuerunt - extra-classis quae Britannos in caelo oppresserant.
  Et tunc Churchill, videntes se esse miseros, Tertium Reich pacem quavis condicione obtulit.
  Civitates Americae Unitae etiam tam Germaniae quam Iaponiae se dare parati erant. Placuit Fuhrer bellum desistere, sed ea conditione magnas satisfactiones persolvendi. Colonias quoque in Africa et Asia.
  Deinde Germani contra USSR bellum parare coeperunt. Retro quadragesimo primo anno, progressio familiae praediorum novae generationis, gravissimae coepit.
  Nempe - "Panther", "tigris" -2, "Leo", "Maus" et nonnihil obsolete "tigris". Iunio 1943, solum Panthera et Tigris in serie erant. Reliquae machinis adhuc tentantur. T-4 etiam modernisationem subiit, armis validioribus acceptis, et T-III.
  Germani exercitum reficere non vacat. Novissimus pugnator ME-309 modo advenire coepit. Verum in serie erat Focke-Wulf - machina potens in armamento et velocitate. Yu-288 etiam mox seriem inire incepit.
  USSR plus quam duodecim milia piscinarum et paucitas tormentorum autocinetorum duobus annis producit. Tertium Quinque-Yerum consilium secundum data publica impletum est. Aeroplana in ordine plus duodeviginti milia producta sunt. Tormenta et pila multa milia. Tum circiter decies centena milia sclopeta submachina. Ad tormenta tormentorum exercitus translatus est.
  T-34-76 in servitio, et nonnulla alia genera piscinarum. Series KV speciatim. Fortis KV-3, KV-4, KV-5. Eodem tempore pondo KV-III talenta sexaginta octo, KV-4 centum octo talenta, KV-5 centum talenta. Etsi praxis realis ostendit piscinas graves saepe destructas et in pugna efficacissimas non esse.
  Praeter T-34-76, etiam piscina A-20 vestigans producta est, evolutio prioris BT, et T-29 etiam rotata, sed cum tribus tormentis.
  Satis vere armis. Fere classis piscina valida erat.
  Plus quam triginta tria milia piscinarum et numerus tormentorum autocinetorum propellentium ac cuneis.
  Verum copiarum pars in extremo Oriente erat, ut Iaponia manus dissolvit atque oppugnationem cum Tertio Reich paravit.
  Samurai in lacus non multum valent, sed multum pedites habent. possidet coloniae.
  Tertium Reich mense Iunio 1941 quinque milia nongentorum praediorum contra viginti duo milia Sovieticorum habuit. Proxime proportio est una ad quatuor.
  Erant etiam tropaea vera, sed vix adhibita. In summa, Germani viginti unam piscinam habent. In secundo dimidio anno quadragesimo primo, tantum MDCCC lacus producti sunt cum parvis damnis, sed cum labore et laceratione. Anno quadragesimo secundo sex milia piscinarum exarsere. Plurimum egit Speer conatus. Et Tertius Reich comprehendit cum USSR secundum numerum carrorum per annum productorum. Etiam quale ascendit. Apparuit in serie "Tiger" et T-4, et T-3 upgraded. Vigilia ab incursu URSS, emissio praediorum mille vehiculis in mense perventum est, plus tormenta auto-propulsa. Panthera in seriem abiit, quae vehicula Sovietica maxime superavit et in fronte armatura et armamenta T-34-76 superavit. Haec piscina non mala erat, ut erat T-4 cum tormento 75 millimetris et qua- les 48 EL, praeterea triginta quattuor superior erat. Ipsa quoque tigris machina, licet iam superata, sed formidolosa.
  Sed dum Tertius Reich numerus praediorum inferior erat. Verum Britannia et Civitates Foederatae Germanis aliquid dederunt. Praesertim Shermans, armatura et armatura frontalis fere comparabilis Sovieticis triginta quattuor, et Ecclesiae Anglicae armis munitae. In summa horum lacus plus quam duo milia et sesquialtera.
  Plus Germani etiam praedia Italica habebant, sed infirma, et nonnullas Turcicas, vulgo Civitatibus Foederatis venditas.
  Germani numerum lacus ad decem et octo milia et plus autocinetorum autocinetorum detulerunt. Eodem tempore USSR adhuc plus triginta tria milia piscinarum in summa habet. Sed si accipiamus novissimam, iam plus habebunt Germani.
  Dum URSS nondum pugnaverat et in pace elaboraverat et in technologia recentiore Germanis inferior erat, quae per mensem producta est. Praesertim in tormenta auto-propellenda, quae multum producta sunt, praesertim levis - "Venator".
  Est autem haec ACS satis bona et mobilis.
  Huc decem milia lacus Iaponum addere possumus. Solent autem leves, et quidam ex illis bellum cum Sinis.
  Fere prope par in lacus. Plus, pars carros Germanorum, praesertim Pantherae, a remigibus non dominantur. Sic et in hac materia generaliter possumus dicere pari.
  Sed peius quadraginta unum. Tum Germani numero inferiores erant. Earum lacus, vehicula KV, T-34, paene non penetravit.
  Et iam pugnandum erat - prorsus in duas acies. Et socius est tantum: Mongolia.
  In avi, res sunt vel peius. URSS fortis numero aircraft videtur. Sed Germani Britanniam premebant. Aces elaboraverunt arte maxime Massilia. Gubernator, cum trecentos stragulas excederet, statim duos ordines crucis equestris de cruce ferrea cum quercu foliis, gladiis et adamantibus accepit.
  Anno secundo et quadragesimo Germani plus quam viginti octo milia aircraft procreaverunt. Primam dimidiam partem URSS in summa iam viginti et quadraginta milia capere potuerunt. Cum optima qualitate machinarum.
  Praesertim novissima ME-309, quae septem puncta incendii habuit, tria tormenta aeris 30-millimetri.
  Consenties hanc magnam potestatem esse. Necnon Focke-Wulf. "Iu-188 bomber est qui parem non habet".
  Huc addenda est aeroplana Iaponica. Quas dedit Axis vires tangibiles utilitates.
  Aces Iaponicae etiam admodum periti sunt. Pugnatoresque eorum agiles sunt.
  Sic in caelo Axis Potestates praevalet tam numero quam qualitate virium.
  Plus, America et Britannia certum numerum eorum aircraft transtulerunt. Americana B-29 bomber et Airacobra pugnator maxime fortes sunt. Pugnator Mustang fortasse peius est. Is solus tormenta sex apparatus habet. Sed etiam meliores erunt quam Fontes. P-51 bona etiam Americana oppugnatio aircraft est.
  In genere, attentis technologiae occidentalis, Germani et Iapones praestantiam in caelo et numerum et qualitatem et pugnam experientiam etiam altiorem esse.
  Ita in caelo, fere, axis totaliter dominabitur.
  Melior est paulo tormentorum. USSR multa tormenta et pila habet. Mense Iunio anno circiter quadringentesimo quadragesimo primo contra Germanos et quadraginta octo milia erant coitio. Quippe Germani tormenta producere perseveraverunt, sed tamen non nimis ingrata bella gesserunt. Hic igitur URSS commodum retinuit. Plus etiam "Katyusha".
  Canones gasi in Nazis habuerunt, sed non nimis magnas quantitates.
  Nunc igitur arma URSS fortiora sunt. Etsi tormenta 88 mm Germanica in mundo fortasse optima sunt. Pauca admodum producuntur. Et Katyusha in defensione non multum valet. Nec nimis sagaciter.
  Ita temperamentum virtutis, ut hie plus minusve dicere, et defensionem tenere possis.
  Et firmata est defensio. Linea Molotov duobus extra annis completa est. Et restituta est acies Stalini. Sic tenere potes.
  In peditibus, aequilibrium potentiae etiam mutaverunt ... URSS convenerunt.
  Et post annum et quadragesimum primum, ubi quinquies et quinquagies miliones militum habebat, numerum ad quindecim miliones reduxit.
  Magna fuit scala convocationis.
  Sed Tertius Reich magnas copias direxit. Multum factiones exterae, cohortes coloniae, exercitus satellites. Germani viginti quinquagies pedites, foederatos quinquagies. Triginta miliones nummum magnum margo est. Verum, divisiones coloniae non optime exercitatae sunt, sed apud imperatores Germanos.
  Germanorum divisiones generaliter habent altitudinem SS. Pars Wehrmacht magnam habet experientiam militarem. Et hac de re validi sunt Nazis. Praeterea Germani mobilitate ingentem utilitatem habent. Hic productio Europae et commeatus ex Britannia et USA. In numero carrorum, motorcyclorum et aliquet apud Germanos utilitas est septies ad octies.
  Et plura tormenta submachina habent. Quos possidet ex America et Britannia liberatos.
  Fere Nazis pedites valent. Et alia decem miliones contra USSR ab Iaponia conscripta sunt, reliquis partibus contra Sinas non computatis.
  Ita secundum pubem, Axis vires magnam utilitatem habent. Mobilitate quoque.
  Classis Iaponiae multis partibus fortior est quam Pacificus Soviet.
  Germani etiam in liners magnam utilitatem habent.
  Sed non elit vehicula magna. Sed USSR hic non valet.
  Multae naves tamen Italiam habent. Fere hostes in mari multo etiam fortiores sunt.
  URSS inferior in aere, qualitate et quantitate, in tormentis quamdam excellentiam habet, plus quantitatis quam qualitatis. In lacus, est aliquantulum fortius quantitate, sed peius qualitate. Et generaliter, etiam in lacus, hostis fortior esse potest. peditum numero et mobilitate inferior. Multae partes tertii Reich pabulum tormentorum coloniae sunt, sicut sunt Iaponica. Sed in URSS, non omnes recensiti recte instituuntur. Plures Nazis pugnae peritiam habent. Verum, copiae Sovieticae in bona defensione sunt.
  Satis validus, machinator, defensionem copiam dat numero pedites retinendi.
  Machinae tormentorum et tormentorum multa sunt et haec etiam patientia crescit.
  Molotov et Stalini duae acies, et tertia post eos aedificatur.
  In totum, locus URSS opportuna desperatus est. In bello attritionis, citius aut serius, satellites eius, qui oeconomia et facultates Tertio Reich superiores sunt, Turcia et Iaponia cum coloniis possidet.
  Una spes est in eventu belli longinqui, Britannia et Americae Foederatae res secundas ante aperire possunt.
  Bene aliud miraculum telum .. .
  Ceterum sponsio facta est in defensione arta. Hostem atterere ac prohibere.
  Stalin tamen etiam ante bellum conciliare conatur. Germanis cede pars agri. Aut oleum puteos locare offerre.
  Vel fortasse satisfactiones persolvunt in bonis frumenti, olei, auri, carbonis, vel etiam canned?
  Hitler autem pacem non vult. Hoc intelligibile est - exercitus USSR comminatio potentialis est. Similis est doctrina communistica. Mortales igitur hostes sunt.
  Et vult bellum Fuhrer.
  Hirohito etiam somniat vindictae pro Khalkhin Gol. et Siberiae spatia vult.
  Ita, et in Civitatibus Foederatis Americae, multi contra URSS pugnantes non sapiunt.
  Sed dum Hitler non invitat. Terribilis est statera imperii... Et quid faciam?
  Stalin occulte cum Britannis et Americanis agere conatur.
  At illi dixerunt: Omni virtute tene, et tunc te videbimus. Forsitan adiuvare possumus. Et nos non periclitetur.
  Denique bellum inevitabile factum est.... Et adhuc problemata sunt - Exercitus Rubrum non valde bonum se defendens. Docta est in alieno territorio oppugnare et pugnare, non defendere.
  Germani autem adhuc medium orbem capiunt et multum sciunt.
  Die 22 mensis Iunii anno 1943 bellum incepit. Non inexspectata, sed adhuc tacta repente evenit. Confestim Fritz omnes copiae in hostes coniectae sunt.
  Hostem delendum et paratum.
  Primis horis accidit ut Germani aere fortes essent. Ut sit amet molestie lectus. Tigris autem ipsum piscinam dividit, licet obsoletam. et formidabilis vis ME- 309 et YU-288.
  Ita armada irruit, et Sovieticae copiae pertinaciter resistunt.
  Pugnae per totum terminum explicantur. Maxime autem dictante Wehrmacht ierunt. Ascenderunt sicut insecta multae mercennariae.
  Versa est munitiones, quae nimium ad finem porrecta munimenta sita erant neque satis alte tuebantur. Praeterea, ac potissimum, haec sunt communia ducum menda, qui parum expertus sum, nec satis intellexerunt defensionem servare.
  Animus militaris et multae unitates, praesertim in Ucraina, infirmae evaserunt.
  Massa deditione ac desertio imperium est. Maxime in Ucraina occidentali.
  Et in Transcaucasia, ubi Turci et Germani progressi erant, inquietavit externus exercitus. Hostes Yerevan perrumpunt et circumveniuntur. Sed ipsa civitas non dimisit.
  Batumi post decem dies pugnatum pertinaciter capta est. Germani decem chiliometrorum in praesidiis Sovieticis primis diebus penetrare poterant. Et abscidit Bialystok... Et apparuit lebes sub Leone. Et quamvis Nazis in duabus primis septimanis minus profecerit quam in historia reali quadragesimo primo anno, difficile erat copias Sovieticae inceptum occupare. Fortior est igitur hostis.
  Si quadra- gesimo primo anno peditatu Germani superiores erant, primis diebus. Tum ad Rubrum Exercitus commodum transiit. Nihil hic movere.
  Et cuneum evasit periculosum ... Itaque Germani Minsk cum proeliis perrumpere poterant. Et hoc iam grave est.
  In ipsa urbe acrius pugnatum est. Fuhrer progredi non dedere iussit. Et iussit Stalin - non gradum rescribere!
  Mensis post initium offensionis, Germani in Berezina intexti sunt, et Minsk ... accesserunt Zhitomir.
  Iapones Vladivostok circumdare poterant. Idque etiam gravis eorum vindicatio. Capitur etiam pars Mongoliae notabilis.
  Germani quoque una cum satellitibus Moldaviam ceperunt et Odessam appropinquare coeperunt. Et frigus est.
  Stalin valde incommoda sensit. At ille contra tantam coitionem suam exitium intellexit.
  Iterum pacem obtulit. Sed cursus nec velit id cursus. Germani progredi pergebant.
  Ad extremum, Stalin defensionem in Borysthene servare constituit.
  Duobus mensibus post initium belli, Nazis Borysthenen pervenit, et in centro etiam Smolenscum appropinquavit.
  Yerevan, a Turcis cincta, res periculosissimas adhuc tenebat...
  Stalin conventum militum appellavit. Faciendum aliquid. Si te solum defendis, solum tempus amittendi.
  Zhukov obtulit percutiendum in medio. Etsi copiae non erant satis... Iam Aug.
  Prima Lev lacus in fronte apparuit. Maturescunt ad pugnam paulo post. Haec machina nonaginta talentis gravis erat et cum tormento valido. Praesidium frontale solidum est: frontis alvei centum quinquaginta millimetris cum clivis et turris frontis centum quadraginta mm. Talis piscina omnia vehicula USSR tenuit, et 105-mm tormentum cum dolio longitudine 70 EL etiam KV-4 cum lorica frontali 180-mm transfixit.
  Hoc telum grave est. Sed superfluum pondus, scilicet, difficultatem decurrere et celeritatem fecit. Ita, quinque ictus per minutias tantum sclopetis accensus est. Germani piscinam potentem acceperunt, sed non multum ad usum practicam.
  "Tiger" etiam apparuit. Haec raeda melius evasit in praxi quam in historia reali. Cum machina equitum mille facta et effecta est. Et cum pondus sexaginta octo talentorum, machina haec mobilis et ieiunans evasit et non totiens destruxit.
  "Panther" etiam -2 venire coepit. Quinquaginta tria talenta appendit, sed centum tormenta equestria pro eo facta sunt. The 88-millimeter long 71EL sclopetum satis validum et armatura perforans, accurate et celeriter accendi satis erat, vel etiam bona, ad pugnandum lacus hostium.
  Hae vehicula aequam in proeliis ostendebant. Mense Septembri Germani Smolenscum tandem circumdederunt. Pal et civitas Danorum. Germani eorumque catervae coloniae una cum satellitibus Leningrad accesserunt.
  Venit ad Chersonesum. Kyiv, qui in tumulo stabat et erat bene munitus, adhuc tenebat.
  Octobris venit ... Pluit et motus Nazis retardavit.
  Celeriter bellum finire non potuit. Iapones etiam cessaverunt, Vladivostok obsidentes, pleraque Mongolia ceperunt, et ad Khabarovsk administrabant.
  Germani eatenus statuerunt non vagandi, sed aircraft instare. Praeterea bonae jet explicationes erant. Et bombers novae formationis bomb in virtute fere impune potuit.
  Etiam ac missilia ballistic magna vis exitii est.
  Vera sunt pretiosa, nec magna accurate.
  But jet bombers look very promittens.
  Et Germani aerem inferrent. Novus Yu-488 et TA-400 aircraft potest bomb officinas URSS in Urals et ultra Urales emittere. Novus Yu-488 est prima serial bomber German cum quattuor machinis.
  Dissimilis Americanae B-29, minorem alam aream et celeritatem maiorem habet. Et TA-400 sex machinas habet in genere et potentia est enormitas.
  Germani et eorum satellites tandem mense Novembri defensus perrexerunt. Pugnaverunt modo et bombed. Aer erat impetus.
  Multae puellae pulchrae in proeliis erant.
  Hic turba Elizabethae in piscina T-34-76 pugnatur. Puellae frigus in bikinis et discalceatis non obstante.
  Incedunt, contra quos est Panthera. Bellator Euphrosyne lacus nudo ope accelerat, Calcaneum rotundum cantat;
  - Ad notiones communismi
  Audacter in pugnam ire
  Et exercitus fascism
  frangemus!
  "Panther" in fronte transfigi non potest. Et appropinquare debes ei ut navem conscendas. Puellae cum musculis torcularis ludunt. Eorum piscina ad hostes appropinquat.
  Pantherae propagines. Proiectum vis letalis volat, sed triginta quattuor fallacias.
  Catharina dicit:
  - Periculosum artis!
  Tormenta Pantherarum minutatim quindecim circumeunt. Difficillimum est et ad optatam distantiam labi.
  Puellae cantant;
  - Jamque polus siderei montisque silentia tollit ;
  in mari fluctus et furit ignis!
  et furiosa et furiosa et furiosa;
  Et nunc piscina eorum inter Pantheras et ignes ad latera labitur.
  Hic sunt pugnae puellae. Et carros incendunt. Prima panthera una perforata est, deinde alia.
  Elena cepit et pipiavit;
  - Gloria Patri nostro - USSR!
  Et iterum puellas in lacus veloci motu. "Tiger" et pulsate. Manifeste sunt frigidi.
  Laeta canebat Elisabeth, nudas premens digitos;
  - Puellae nudis pedibus incedunt;
  Elementum magnis, elementum elementum!
  Milites quid dicam - super!
  In omni celeritate pantherarum concident inimicos. Nemo eos sedabit.
  Et in caelo Anastasia Vedmakova, adhuc fur est. Hae puellae tantum creepy sunt.
  et quam infensi et sine caerimonia pugnant.
  Puella igitur eam cepit ac nudis digitis sclopetum indicabat et hostem feriebat.
  Tum pipiabat;
  - Sum frigidissima femina!
  Et pugna pergit...
  Akulina Orlova fremit, adversarios falcando;
  - Super puellam habeo!
  Rursusque labant hostes. Isti sunt qui furati sunt.
  Et facit duplex volumen ME-309 feriendi quod est pulchellus frigus.
  Hic milites lucem dant Luftwaffe.
  Akulina Orlova planum hostem cum nudis digitis et stridore figit;
  - Gloria in USSR!
  Mirabela Magnetica etiam in ordinibus est, interfector miraculorum. Et hic gubernator confidenter pulsat Nazi dolio triplici et stridore;
  - Pro maximis notionibus communismi in Tellure Telluris!
  Hoc vere frigus evasit.
  Tres puellae viriliter furantur et sunt valde pugnaces in altitudine et magnitudine.
  Jam hiems venit. Et gelu... Exercitus ruber progredi conatur.
  Sed hostes plus minusve in hiemem parati sunt. Hoc tempore Wehrmacht, in casu et tempore frigoris, vestes et cibum instruxerat.
  Copiae coloniae valde frigidae sunt et incommodae.
  Exercitus Rubri successit in Smolenscum solvendo et retrudendo Nazis trans Dnieper in Ucraina.
  Hostis autem fortis est, et aircraft erectus est. Et bombs, bombs, et bombs iterum!
  Jamque gagates pugnae. Et pro Focke-Wulf, machina provectior TA-152. Etiam id cursus magna.
  In aeroplano tam Germani quam Iapones fortes sunt. Massilia pro quadringentis depressis aircraft magno adiudicavit - crucem militis crucis ferreae cum foliis quercubus aureis, gladiis et adamantibus. Et pro quingentis adiudicatus est Magnae Crucis Ferreae Crucis.
  Hic gubernator vere factus est simpliciter fabulosus. Et ipse iustus exterreat in Soviet gubernatoribus.
  Notavit etiam Stalin;
  - Est niger diabolus! Et tempus est eum mittere ad inferos!
  Bellum sane est. Hieme aliquae res bene gestae, sed nihil metae discrimen.
  Verum, in ME-262 jet pugnator evasit non admodum certa et efficax. Machinam longe a perfecta. Sed TA-152 multo utilior est quam Focke-Wulf. Quae machina adhuc non solum ut pugnator, sed etiam ut oppugnatio aircraft et ante-linea bomber adhibita est.
  Raeda evenit ut multi-propositum et grave. Hactenus, solum Yak-9 in URSS apparuit, quae simplicior est, et MIG-3 discontinuata est.
  In vere, sicut nix liquefacta est et rursus Nazis coepit incalescere, incalescit.
  Milites australes libentius pugnabant cum pruinae non essent. Acriter pugnatum est.
  Exercitus rubri difficile pugnavit. Sed vires impares erant. Germani Panthera ut amplissima piscina, machina validis telis et in fronte munita. Et "Tiger" etiam decens est.
  Maus quoque proeliis interfuit.
  Etsi machina haec gravis et tarda est. Etiam lacus "Leo" ex productione erat.
  Adhuc in serie modernised T-4. &3-t jam e productione e.
  Etiam in USSR problemata habet... Series KV modernizare necesse est. Et tamen inefficax est.
  IS-2 nondum apparuit. sed t-34-85 in seriem abiit. Et hoc generaliter est logicum.
  Consequat ut lacus purus, et tristique magna. Stalin unam molem bet iussit T-34-85. Quae generaliter logica est. Etsi machina haec "Panther" -2 non accepit in fronte. sed potuit latere ferire.
  Aestate, Germanica Arado jet bombers apparuerunt, quod pugnatores Sovietici ne adsequi quidem potuerunt. et hoc grave.
  Nazis cepit Smolensk, Vyazma, Rzhev et Kalinin.
  Obsessa Leningrad ... Usque ad finem aestatis Moscuae tantum centum chiliometrorum aberat.
  Sed Exercitus rubeus valde laboravit. Iapones expugnationem Mongoliam perfecerunt et Mediam Asiam invaserunt.
  Res perquam implicata facta est.
  Tonitrua et fulgura Stalin iaciebat, et iam tum in hystoria cecidit. Sed id non multum.
  Res difficilior ac difficilior facta est. In casu Germani consilium suum mutaverunt et meridiem versus Caucasum verterunt.
  Orel, Kursk et Voronezh mense Octobri capta ... Fine Novembri Exercitus Rubeus ultra Tanaim se recepit et ibi se munivit. Regiones insignes amissae sunt.
  Et crescit pressura Nazis.
  Maxime gagates bombers pervenit. Durissima autem mordent.
  Sed puellae Sovieticae ad altam altitudinem pugnant.
  Germani Leningradum perrumpere conantur. Novogardiam adortus. Sed fortes quattuor puellae obstiterunt.
  Natasha grenade apud Nazis nudo pede proiecit et cecinit:
  - SIC...
  Zoya nudum calcaneum immisit mortis donum et addidit:
  - Inimicus...
  Cui Augustinus perniciosius et oppressus cessit;
  - Cogitat...
  Svetlana grenade nudis digitis et stridore:
  - Quid est...
  Natasha duo citrina cum pedibus nudis jactavit et clamavit:
  - Russian...
  cessit etiam Zoya strenuus et letifer, occentans;
  - Accurantur...
  Mortiferum murmurans Augustinus;
  - Inimicus....
  Iterum cessit Svetlana perniciosa et vyaknula;
  - Frange!
  Natasha vicem dedit et strinxerat;
  - Oms...
  Item Zoya accensus ad nigros peregrinos, qui in Nazis scriptos et elisos habent;
  - Aude!
  Augustinus vi et furore locutus est;
  - Quod...
  Svetlana pantherae rictu cessit;
  - IN...
  Natasha nudo pede iacit grenade et yelped:
  - Pugnate...
  Zoya nudis digitis praesentem mortem proiecit ac mussitavit;
  - Impetus!
  Augustinus citabat et mussat;
  - Inimici...
  Svetlana fasciculum tasque cum plantis nudis dedit, et quomodo in summitate pulmonis clamat:
  - Bene...
  Natasha affixit ruptis et exsibilibus;
  - Furens...
  Zoya abscidit Nazis et diruit;
  - Beat!
  Iterum accendit Augustinus, et clamavit;
  - Furens...
  Svetlana pipiabat urit;
  - Beat!
  Natasha rursus grenade decoro suo, pede nudo, pipiabat;
  - Nos Nazis delebimus!
  Zoya cepit et pipiavit;
  - Iter futurum communismi!
  Citreum nudum digitos iecit.
  
  Bellatores in summo pulmone canunt;
  Magna terra URSS,
  Quod in universo est frigidissimum.
  A decies comitem difficultates accidit
  Sed negotium nostrum est opus et creatio!
  
  Inimico crede patriam non feres ;
  Quod est pulchrius et fortius omnibus ...
  Firmum clypeum mox ponemus;
  Et tandem credimus smarti ...
  
  Ita avunculus Sam adiuvare decrevit;
  Nazis post mutationem potestatis in Reich ...
  Et potestas Nazisei renovata est.
  Hostes discerpere vult USSR seorsum!
  
  Nunc pugnandum est
  Cum Nazis quod fortes ruunt .. .
  sed in ventre hostium feriemus;
  Ad gloriam matris nostrae Russiae!
  
  Imo, tu modo Russicum frangere non potes;
  Scimus quomodo, amamus fortiter pugnare...
  Hic Wehrmacht nos oppugnare statuit;
  sed solum ruitura et non exprimitur!
  
  In Russia, omnis bellator a praesepio;
  Puer manus ad sclopetum trahit.
  Dolor sit amet ipsum
  Quis hanc tellurem condidit?
  
  Nam Hitler, ne Moscovia dente capiat;
  In naribus duris surrexit...
  Cur in Russiam ascendit, non intellego,
  Infirmum est ei bacillum gladio necare!
  
  Ita hostes prope Moscuam pervadunt;
  Puellae calcaneum nudum ei dederunt.
  Potes videre Fuhrer simpliciter moron -
  Kohl invectae communismi dederunt!
  
  Hue veniunt munientes carmine laudes ;
  In oppugnatione tympani...
  Sit nunc Fuhrer kaput;
  Et Fritzam in forma captiva agemus!
  
  Puer discalceatus est in niveo;
  Sine timore Egrediendi...
  Nazis mox in sarcophagum mittetur;
  Et rosae purpureo florebunt mai!
  
  Ac Tituli mox gurgustium habebunt;
  Ibit in monumentum. et successor eius Goering .. .
  Fuhrer in hamo mox ponemus;
  quamvis interdum grave iuniperum hirsutum!
  
  Nos mirabilem creabimus orbem Russicum;
  In qua Russia regnabit, mihi crede.
  Shakespeare tale aliquid componere non audebat;
  Etsi Russiam pressuris daemonum oppugnant!
  
  Tituli crudelis pressio conspicua est;
  Prior socius eius adiuvat eum...
  Non mirum puellarum gemere auditur;
  Nullus erit mox in paradiso locus videndus!
  
  Ita patruus Sam iter mutavit;
  Et lacus, plana Nazis mittuntur.
  In eius aspiratione Iancii frigidissimi sunt;
  Plures communistarum in sarcophagum expellere!
  
  Peius, etsi Stalingradus;
  Nazis omnia fere latera contrivi .
  Nara talis noctis orta est;
  Sub hoc caelo, plane munda!
  
  Hem, quid agat - Puellae inutiles sunt;
  Abditum fuhrem turbant in proeliis .. .
  Et caligae non conveniunt puellis;
  Sciunt semper pugnare!
  
  Puellae pruinae non sunt terribiles;
  Pugnantibus apud Moscuam,
  Fere nudi ac discalceati;
  Grenade nudo pede iacens!
  
  Quid igitur vis Goering?
  Bene, cogitavi Yankees te statim adiuvaret...
  Et plantavit totum chaos;
  et puellae tantum ira ferae gement!
  
  Proelia cruenta admodum sunt;
  Puellae semper sciunt credere non renuntiare...
  zeros non habebimus in tabulis
  Et potens RPG peram inponitur!
  
  Milites sunt pulchritudinis
  Lada ipsa parata est pro eis pugnare.
  Columbae habent sacram puritatem;
  Sit simpliciter summa laudum!
  
  Ita credo Deum virium Svarog venturum;
  et mortui in bello resurgent.
  Et tuba canite cornu venatoris inclitum ;
  et lucra honestissima erunt!
  
  Nullam non luctus tellus,
  Et lacrymae amarae exsiccabuntur...
  Vivemus in una familia know-
  Mali autem daemones simpliciter morientur!
  
  Pueros audacter in proelium committit;
  nudipedalia pueri per nivem ruunt .
  Credo Russiam semper vobiscum esse;
  Aliquando scutellae frangentur!
  
  Deus Jesus resurrecturus sit omnes lapsos;
  Et regnabit cum Deo albo.
  Audacter pro patria scutum levabimus;
  Gloriosum officium erit Russiae servire!
  
  Imo sam callidus, simpliciter callidus;
  Suae intellegentiae desideria...
  Tentacula Moscuae nunc poster;
  Et malae tribulationes exspectant Patriam!
  
  At Lada et Dominus Perun nobiscum sunt,
  Et Lenin, Stalin, et Trotsky sapientissimi.
  Quod videtur inflexisse exercitum;
  Et philomela Vysotsky clarissima!
  
  Denique sanctorum Deorum hospes erit;
  Nos pugnam adversarii vincemus.
  Multum validis pugnis iactate;
  Pro maximi militis gloria!
  
  Puellae discalceatorum impetum
  Currunt nec pugnant, norunt gelu.
  Ne se in proelium committant, vi habiturum,
  Cognosce coccineum in luce rosae!
  
  Denique pro patria pugnatores;
  Servite in incommoditate superborum...
  avos et patres superbos;
  Et de caelo munera denario non expectas!
  Natasha citreum cum nudo pede proiecit et cecinit:
  - De caelo.
  Zoya quoque proiecit grenade digitis nudis et dixit:
  - Asteriscus...
  Augustinus nudo pede suo donum mortis deduxit et cantavit;
  - Splendida...
  Svetlana quoque grenade, nudo pede, ope emissa est;
  - Crystalline!
  Natasha vertit et exsibilavit:
  - Ego tibi...
  Zoya nudis digitis sibila misit Munere leti ;
  - Canticum...
  Nudo calcane Augustinus cessit, quod mortem strinxerit;
  - Cantabo...
  Natashka continuatur, cantat infensi;
  - Circiter....
  Zoya sarcinam explosivam eiecit nudo pede, dispergens Nazis et diruit:
  - Paternus...
  Augustina fasciculum tasque nudum calcaneo dedit;
  - Stalin!
  Augustinus lineas accepit ac dissipavit, et nudis cruribus per Fritzium volavit;
  - Nos adversarios scindemus!
  Svetlana cepit et nudum calcem, tasque fasciculum jecit, et stridit;
  Conteramus fascists!
  Et quattuor tasque iaciunt et iaciunt. Germanus "Tiger" i3 movebatur. Machina cum 128 mm gun. Sed et sagittis ipsum.
  Et puellae tasque iactabant. Subruit Nazis. Et accensi. Conscenderunt. Lacus iterum volvitur. Recentissima Germanorum "Leopard" -1. Car valde mobilis.
  puellas autem eius apprehenderunt et eiecerunt eum. Machinam mobilem machinam cum Gas Turbine machinam dilaniaverunt. At illi dederunt eam.
  Natasha risu dixit:
  Pugnamus magna!
  Zoya consensit hoc:
  - Frigidissima!
  Sapienter dixit Augustinus;
  - Vincemus!
  Et misit grenade anti-laci nudo pede suo. Fortis puella. Quae tantum facetiae habet.
  Svetlana etiam in digitos nudo pede munera mortis emisit et hostem ferivit. Puella valde infestans, oculis cornflorum colorem. Tale est ingenium, et locus fortitudinis.
  Cornelius dedit vicem et renidens;
  - Pro sancta Russia!
  Zoya iactum valde strenue et renidens, dentes margaritae ostendens;
  - Bellator sum illius gradus qui non marcescit!
  Accensus etiam Augustinus. Nazis favit et favit;
  "Ego bellator magnae cupiditatis sum!"
  Et peperit dentes margaritas.
  Svetlana confirmavit;
  - Ambitiones magnae valde!
  Puellae diutissime pugnant. Et sane in labore militari peruicit. Omnino sunt splendidis pulchri- tudines. Egregius animus. Ac primum genus iaciunt.
  
  ALIQUANTUM DE ROOSEVLT
  Franklin Roosevelt multo ante mortuus est, miro fatorum genere die 30 mensis Ianuarii anno 1943. Henricus Waleys, licet leftista censeretur, longe melioris evasit et postulavit ut Stalin, pro militari auxilio, reformationes politicas et oblivionem pro omnibus captivis politicis gereret.
  Gravis motus Stalini, qui etiam in Stalingrad maiorem victoriam adeptus erat, praedura et valida sensit, Caesar irata est, et finem militiae URSS denuntiavit. Negative munus egit et positio Churchill, qui nolebat rapidum Exercitus Rubri Exercitus in Europa, et inopinatam flexibilitatem Adolphi Hitler, qui tortionem "ultimae quaestionis Judaicae solutionis denuntiavit". Fuhrer prudentibus e ambitu, incluso, satis impariter, princeps carnifex Tertii Reich, Himmler, persuadere potuit.
  Argumentum operatum est quod Judaei non ibunt alicubi, et si bellum amittis, omnia potes et irrevocabiliter amittere. Bene partus in Oriente aliter cum sociis colloqui poterit.
  Utcumque, Civitatibus Foederatis res bellicas iunxerat, etiam Britannia, et quamvis formaliter etiam indutiae publice nuntiatae non essent, conflictus in occidente minuendus erat. Quod quidem Wehrmacht profuit. Classis subaquanea Germanorum obstitit populationes, foederati involuti, opportuna bombing stabunt.
  Copiae Sovieticae, ut in historia reali, Kursk primo Februario VIII, et Belgorod IX. Die XV mensis Februarii oppugnatio Kharkov incepit, quae, circumscriptione vitata, copias Germanas reliquit. Iam antea Nazis Rostov-on-Don reliquit.
  Die XVIII mensis Februarii Tituli personaliter ad praetorium venerunt. Mainstein novas potestates dedit. supplementa praeterea ab Occidente raptim translata. Primum, utique, aviation. A fronte occidentis aircraftm non parum - media fere aircraft absorbuit. Plures dissensiones quae in Africam transferendae erant, convicio in Orientem missae sunt. Praeterea e Gallia et Balcanis, et in ipsa Germania, tota convocatio et bellum indictum est Reichstag.
  Die 19 Februarii Mainstein iussit 4th Panzer Exercitus contra offensionem mittere ut copias Sovieticae per Pavlograd progredientes prohiberent. Die XXII mensis Februarii, Pavlograd occupata est. Munus muniendi itinera ad Borysthenen ab septentrione per Krasnograd vel Dnepropetrovsk, vel per Poltava vel Kremenchug, coetui Kempf commissum est.
  Germani multum dissimiles historiae successerunt. Quibus omnibus exercitibus in proelium inductis, rursus etiam acre valuit. Praeterea copiae plures terrae inferrent, inter 30 notam novam lacus Tigris, quae in vera historia ingloriose haesit in arenas Africanas.
  Germani Kharkovam sex diebus ante quam rem gestam circumvallare curaverunt, die 8 Martii, Belgorod a Fritz captus est, et Belgorod ante nonaginta dies in motu ante - X Kalendas Aprilis.
  Nazis etiam Kursk cum impetu capere potuit, alterum anulum die 14 Martii claudens. Pridie kalendas Aprilis, Fritz etiam Stary Oskol cepit. Attamen sequeretur quod sequeretur et heroica resistentia copiarum Sovieticorum Nazis impediret quominus successum evolveret. Sed damna Exercitus Rubri in boilers magis quam in historia reali evasit significantia, et Kursk Bulge mense Martio 1943 resecta est.
  Successus Mainstein evasit gravis, sed limitata, ideo Nazis ne reverti quidem potuit omnia quae in operatione Voronezh-Kastornoe amiserat. Etsi nunc non iam capitis dolorem habuerunt - Bulge Kursk. Sed haec adiectis quaestionibus creati sunt: ubi et quomodo oppugnare?
  Dum socii passive agebant, oeconomia Germanica valde inexercitata erat. Productio piscinarum et tormentorum auto-propellentium intra tres menses duplicato, mille per menses ad mille 200 vehiculis, inclusis recentissimis "tigribus", "Pantheris" - signanter superior in pugna potestate instrumentorum Sovieticorum. Sed nautae adhuc novos lacus dominos debebant, et infantes morbos ad animum adducerent.
  Et facilis est eligendi partem nam odio. Moscuam movere potes, et iterum vindicare Stalingrad, Caucasi oleum perrumpere. Leningrad, ubi auxilia Soviets difficile est transferre, una ex metis fieri potuit.
  Germani tres menses exspectaverunt, copias et novas piscinas, tirones exercitati, servaverunt. Iam in exercitu puerorum quattuordecim annorum non raro, multae peregrinae divisiones formatae sunt. Fortitudo Wehrmacht maximam pervenit ad 10.5 miliones militum et praefecti, etiamsi qualitas copiarum aliquantum imminuta sit.
  Proeliis vario eventu pugnatum est. Nazis productionem aircraft auxit et acrius egit.
  Horum aces plerumque certaminis locum elegerant, nec cedentem multitudine proelium committere conabantur.
  Animadvertendum est Focke-Wulf, quamvis inferior elit Sovieticae in maneuverabilitatis, sed summa celeritas in dive permisit eum e cauda exire, et arma valida ab ipso primo adventu ad elaborandum deicere. Itaque commodum in Nazis comprehendere non potuit, ac magis aces Germanorum peritiores, cum potentioribus armis, aere dominabantur.
  Hitler tamen Caucasum oppugnare paulo aliter statuit. Nimirum, Stalingrad principalem partem faciens, catervas exercitus "A" et "B" ibi mittens. Solutio sane non optimalis, sed post amissionem pontis Rzhev in Moscuam progressi Germani validissimam defensionis aciem vincere voluerunt.
  Sumptu Leningrad, tum arcis oppugnatio urbem tertiam Reich, etsi foederum valuit, decretorium non dedit.
  Restat igitur ut austrum moveatur. Nihilominus Stalin Hitler praecesserat. Die 22 Iunii, copiae Sovieticae in Oryol et Kusk impetum fecerunt. Causa relinquendi exspectationem belli sociumque passivum adiunctum est: non pax, non bellum. Quid aliud tolerari potuit, quam ... Defectus duralumin, cum increbrescente productione aircraft Germanicae, magis ac magis inceptum in Luftwaffe paulatim transfertur.
  Praeterea Nazis iam valde bona erat Yu-188 bomber, quae celeritatem superiorem vel saltem non inferiorem Yaks evolvit, et etiam feliciter temptavit Yu-288. Currus novissimus, una cum Vide DO-217, bomber opportuna valde bona potest esse. Atque ita, aeroplana Germanica maxime adversa facta sunt copiis Sovieticis.
  Hitler, contra, taeterrimas dubitavit, sic formatio novarum divisionum piscinarum et navalium institutio pergebat. Propter defectum bombingarum, Tigres et Pantherae magis quam in historia reali dimissi sunt et dominari debebant.
  Germani improviso nihil se ad defensionem parant. Pugnatum est per unum mensem. Copiae Sovieticae novae technologiae Germanicae congressae sunt et evenit ut "Panther" et "Tiger" in proeliis insequentibus ordinem magnitudinis fortius vehiculis Sovieticis essent. Butting non dedit T-34 et KV casum realem capiendi. Productio autem vehiculorum cum tormento potentiore 85-mm nondum dominatus est, et 76-mm "Panther" et "Tiger" capi non potuerunt.
  Copiae Sovieticae in quibusdam locis usque ad quindecim chiliometrorum progressae sunt et damna maxima passi sunt. Germani in counteroffensiva ire poterant. Inter imperatores notandum est Rommel, advena ad frontem orientalem, sed late notus in occidente. Se bene in praelio cum Sovietibus probare curavit.
  Germani counteroffentem attingere Don potuerunt. Sed tunc loco Moscuam versus meridiem versus.
  Fuhrer vindictam in Stalingradum exoptabat. Notandum quod primo hoc etiam profuit Germanis. Stalin non credidit optionem operandi Blau iterandi et omnia subsidia sua propius Moscuam transtulit. Quam ob rem Nazis, Tanain movens, copias a tergo Sovieticae ingressus est.
  Sed Exercitus Rubrum iam diversus erat. Duces Sovietici, qui experientiae pugnae potiti sunt, solertius agebant, et ipsi milites conspicue temperabantur. Fritz Tanain transire et Stalingradum transire non poterant. Maximum rerum gestarum, capta Rostov-on-Don, et ad flumen omne spatium accessum. Verum copiae Sovieticae Voroshilovgrad, Donets et magnas regiones amiserunt, sed Nazis expeditiones aestivae et autumnales capere non potuerunt, etiam quae anno 1942 egerunt. Quid Stalin victoria certa considerasset. Si meminerimus URSS in una fronte iam pugnare.
  Minatio ab Iaponia debilitavit propter clades Terrae Solis orientis propter clades in Oceano Pacifico. Dumque URSS nimis timet pro extremis Orientis regionibus.
  Hieme contra offensionem exercitus rubri incepit. Multae Germaniae lacus in frigidis et nivibus manifesto dederunt, et dispositio scutulorum in chassis haesitavit. Sed hic perficere non potuit. Germani paulum in mediam aciem conieci et ad Tanain defecerunt, sed Leningrad propter validiorem hostium defensionem liberari non potuit. Quamdiu obsidio tenebatur. Germani quoque multum, sed iam bello defessi sunt. Proxima aestas inceptum Fritzium occupare conabatur. Sed iterum Nazis ad Tanaim pervenire potuerunt. Impugnatio in Leningrad in defectu finivit.
  Mutationes in USA factae sunt. Wallace electionem praesidentialem Cheney in exspectatione et sede militari amisit. Sed successor passive se gessit. Velut Laborites qui Churchill ad gubernacula Britanniae substituerunt. Hieme anni MCMXLV, copiae Sovieticae Wehrmacht in media munitione perrumpere potuerunt et ad Smolenscum progredi ac etiam hanc urbem occupare. Sed jet aircraft hostium aere dominatus et impetus militum Sovieticorum cessavit. Et in Martio et Aprili, Fritz reduxit quod amiserant. Aestate MCMXLV, Germani ultro Moscuam utentes "E" obterere et vi bombers ac primum orbem orbis pugnae vehiculis efficere conati sunt.
  Tela ballistica, contra, tela nimis pretiosa et inefficaces agnoscebantur. Germani Moscuam appropinquare curaverunt, sed sero autumnus iam venerat, et Americani armis atomicis usi Iaponiam in deditionem compulerunt.
  Habens bombam atomicam, Cheney postulavit ut utraque terra pacem concluderet.
  Sed et Stalin et Hitler nullo modo consentire potuerunt. Nulla unitas in US vel erat, ubi multi circuli reactionarii crediderunt utramque partem ut quam diutissime se occidere deberent.
  Cum autem Nazis successit, hoc tempore Leningrad tandem seclusit et centum chiliometrorum Moscuam appropinquavit, Civitates Foederatae et Britanniae resumpto copia Lend-Lease adiuvare coeperunt.
  Hieme, copiae Sovieticae rursus Nazis propellere coeperunt, sed Leningradum se dedere non potuerunt. Lenin urbs cecidit, sed Fritz paulum ab urbe repulsus est. Ab Occidente auxilium moderatum ac decretorium. At Germani defessi et defatigati sunt.
  Aestas anni 1946 cum mutationibus positionalibus minoribus transiit. In hyeme, Sovieticae copiae res aliquas profecerunt, Fritzam a Rzhev et Vyazma excusserunt et eos, licet leviter, ad Donum propellunt.
  Vere anno 1947 Adolf Hitler mortuus est et, die XVIII mensis Maii, indutiae factae sunt mediantibus Civitatibus Foederatis Americae et Britanniae signata. Conditiones URSS satis difficilis et Germaniae non favorabiles evaserunt. Ucraina, Belarus omnes terras, quas Wehrmacht tenuit, territoria sub iunctione Civitatum Americae, Britanniae, Germaniae et satellitum mandatur.
  Tertius Reich factus est sicut Unio Europaea et fines Sovietici occupati, ut protectores, Leningrad incluso. Don condicionem territorii mandati accepit, ab URSS independenter et formaliter independenter, re vera cum magna auctoritate Civitatum Americae Unitarum.
  Ita territorium Russiae Sovieticae valde deminutum est. Anus et debilis Stalin politicam relinquere coactus est. Potestas eius acriter cecidit, et vires eius.
  Post renuntiationem Stalini, Caucasus - Georgiae, Armenia, Azerbaijan - mox ab USSR separata est. Et paucis post annis in Media Asia. Ita Russia ad munus potestatis minoris, etsi cum armis nuclearibus, relegata est. Veram historiam comparatam esse, St. Petersburg, Smolensk, Pskov, et nonnullae aliae regiones in Occidente evenisse mandatur.
  Et mox regiones Caucasi septentrionalis, a Musulmanis maxime frequentatae, etiam separatae sunt. In Germania, post mortem Hitler (verisimile est Fuhrer discedere adiuvit), medicamento addicto Goering mox mortuus est. Himmler etiam occiditur. Modestiores speea potiti sunt. Paucis annis post, systema multi-partiti restitutum est, et Nazis multo moderatior factus est.
  Tandem, Civitatum Foederatarum orbis terrarum dominandi ac dominandi venerunt. Nunc USSR tamquam competitorem non habebant et communistarum potestatem cito amiserunt. In Sinis, regimen pro-Americanum, idem in orbe islamico. Tempora totalis dominationis Americanae venit...
  Sed hoc non felicitas hominibus attulit, quamvis Americani, iter in Tellure constituto, ad Martem vicensimo saeculo revolare potuerunt, praeterea progressus ac technologiae etiam celerius quam re elaboraverunt. Effectus erat, ut nunc in Civitatibus Foederatis Americae physicis ex toto orbe terrarum moderata est. Sed haud occultum est nimiam esse secretum, quod progressionem scientiae humanae impedivit.
  Aliquo modo tutior evasit quam in vera historia. Exercitus Civitatum Americae Unitarum et eorum satellites terroristas et extremistas ubique terrarum sine metu accusationum politicae recte emendandi non posse opprimere. Interventus humanitarios exsequi potest ac globalizationem oeconomicam et politicam efficacem. Nihil interest in extremistis religiosis alendis ad evertendos politicos adversarios - quod fieri potest simplici interventu.
  Ita quodammodo, mundus vicisse videtur factus unipolaris uni multipolari reali comparatus. At Vasly Terkin tunc unius personae fortunam vidit .
  Anna Kazei (An interesting et verisimile non fortuito cognominum, quamvis actio in vicesimo primo saeculo geritur!) stationem traminis obtinuit et pedestri continuavit. Tramen est elegans, carros turpis, sed ipsa statio maxime provinciarum est. Autumnus calidus erat Ucrainae - Indus aestas, cum aureae vestes in humeris betulae erant, et nemora et nemora coccinea regia induebantur. Natura formosa est, et adhuc femina non sine venustate, cum sit saltem triginta quinque annorum, et canos iam monstrans.
  Anna Kazei tristis est, sic pergit diem cum liberis ... duro carcere. Quid iudex est de qui puerum XII annos et puellam XV annos in carcere XCIX iudicavit? Estne id quod facis cum liberis miseris? Et quid fecerunt? Bene volaces cum tabulae diripuerunt. Etiam telephonium et interretialem fila inciderunt, ut contagione influentiae Americanae pugnare possint.
  Motus est in Ucraina orientali - "Resistentia Patria". Imo non bellum clandestinum verum gerunt, sicut fuit in altero bello mundano. Plerumque eorum resistentia propaganda est et parva sabotage sine humanis casibus. Ita filii eius in Occidente tyrannidem provocare voluerunt pluries filum secando.
  Sed eas in camera video trahere poterant, et satis sunt etiam "bene-volentes". Guys sabotage et etiam terrorismum accusati sunt ac etiam grave damnum oeconomiae faciunt. Et hospites in iuvenili aetate, circumstantiae deminuendae rationem acceperunt - annos fere centum laboriosi dederunt.
  Curia celerrime transiit, et advocatus solum accusatori consentiens annuit. Etiam ac ipsum erat. Praeterea Annae insinuatur quod filii eius adhuc felices essent si scirent et hospites cum subterraneis haberent, non prius tormenta vitare, deinde poenam mortis. Sed in labore ipsum non tortor.
  Crura Annae calceis veteribus implicita sunt. Totum saccum dorsualem defert cum programmatis quae semel in anno fieri licitum est. Et filii infelicissimi, probabiliter, in carcere non nimium refrigerantur.
  Convicti in via stant, ne in castra tendunt, in via tenduntur. Vigiliae ad Annam cachinnant, et in dorsualem manibus immodice perveniunt, extrahendo cibum. Tristis hefty e incolis statim cervelat farcimen in os suum refert. Quamvis Ucraina formaliter omnia quasi attributa status habeat, electos Rada possidet, sed magis vexilla Americana quam caerulea flava sunt.
  Pueri duodeviginti ab adultis seorsim laborant. Tepescit dies, aprica, striata, Carceris tunicae separatim complicatae, Et graciles, nervosa corpora, Scelerata a sole, eleifend, Sudoribus. Alii lapides corradunt et glarea in tramites ferriviaria latis terit, alii cancellos trahunt, alii truncos struunt et secant.
  Pueri sunt a decem ad decem et septem annos, et quidam etiam iuniores spectant. Et quomodo non dolere potest, si lex Anglo-Saxonica in Ucraina mandatatur dominatur, cum ex decem annis adultis crimini obnoxius est?
  Tum tristis Annae, cuius dorsualis notabiliter levius erat, demonstravit, ubi filium Marat quaerere (fortasse non casu nominum hic congruentem). Imo durum est ei tantum pondus ferre, sed tamen adicitur. Et hoc levamen gaudium non est, quia hic cibaria exilis et latinae sunt tenues.
  Et hic est filius eius. Nudo pede nixus, braccis striata super genua Procumbit, saxis acutis concreta cado. Intuens nudum pedem Marat graviter anhelans, Anna sensit se quoque incredibili voluntatis nisu se corroborare. Caput rasum in curriculo umeri tenuium magnum videtur, et capilli flavi in scaena cranii angularis sient paene invisibilis. Ex quo puer calvus omnino videtur. ruga frontis notior facta est. Ex quo, nisi statura exiguis et angustis scapulis, multo pueris maior videretur.
  Marat laborat, et truci vicini vagantur Praepositi, clamantes et cruda verbera latae. Durus labor, immitis. Ad talem gradum laboris sustinendum, saltem paulisper remittere debes, et in dolio cubare, ut nervosis, flagellis retortis, quietem dones. Sed cum ardet, fere cutem non incidit.
  Anna non habet potestatem venire usque ad prandium confractum in opere. Vigilate ergo et expectate.
  Matris lacrimae nolens bene ascendit. Crura pueri teguntur livoribus, livoribus, livoribus, plantis callis obsita. Omnes ver, aestas et autumnus, Iuvenales convicti nudipedalia laborare coguntur. Dicunt etiam hoc sollertius et melius incarceratis pueris. Re vera haec est notissima Oeconomia Americana. Praeterea calcei Occidentis stili nimis cito fatigantur. Itaque absit, ut hyemem saltem publica caliga teneant, non tam diu calefacta ac nivosa tempora feliciter temperet.
  Sed iam pueri graves cancellos trahere coguntur. Bene, ubi est Maratika. Tenuis est ut arundine, hoc est quomodo costae sub pelle perustae sunt, et venter ex intentione concidit. Circulos obscuros sub oculis ferunt puero duro non facile. Num viginti annos extendere poterit, post quem ad ius appellandi iuris interponere poterit?
  Sed Marat tribuendum est, convicium callide ponit, et cum matrem viderit, respondens ridet. In fronte ruga explanata est, ut patet, quod adhuc puer est, qui in omni situ deridet...
  Flagelli stridit et dolens adurit Marat. Clamoribus mater, tristis ad vilicum irruere conatur, per humeros ambal eam arripit, retinens;
  - Noli audere! Impetum in custodi in linea officii... Optime, duodecim!
  Anna magis iam indigna est;
  - Habentne liberos ex lege verberandi?
  Respondit tristis honeste:
  - Haec mensura coacta potentiae corporalis ad scelestos appellatur. Questio est omnino inutilis.
  Mulier graviter ingemuit et oculos suos auferre conatus est ut non tam difficile esset. Ceteri pueri etiam fovent. Fere omnes nudipedales sunt, duo tantum vetustissimi in quibusdam fulcitis manifesto homemade. et calvus omnis sine exceptione rasus est. Cum propius scapulas cum lapide accederet unus, Anna suum vidit punctured numerum.
  Horror - filius suus hoc habet?
  Prandium intermissum brevis est - secundum legem, convicti saltem duodecim horae in die laborare debent, re vera quattuordecim ad sexdecim coguntur. Verum, quantum operis acerbitas pendet. Exempli causa, veri simile est etiam adultus quinquaginta chiliogrammata ponderis ab uno tabulato ad aliud umeros sustinere posse.
  Sed, exempli gratia, diutius colligere potes bombacio. Puellae in plantis laborare solent, ideo physice durior est pueris.
  Ad prandium, pueri oryza aluntur, in Ucraina bene radicem habet et dapibus cibus pretiosissimus est. Addunt etiam pauxillum lactis cum pane et alio, quo minus noceant. Cibus satis sanus est, ita ut pueri, etsi non satis, ora hiantia non videant. Hic mala et citrea sunt.
  Marat, licet esuriens, matri explicat;
  - Consuetudo est nobis, et sapientissima, - libellos omnes pueros dividere!
  Anna miratus est
  - Sapiens?
  Puer senior, elaborata stigmata in brachio et cruce super pectus eius, confidenter exposuit;
  - Profecto! Saepius quam semel in anno, translationem tantum pro magno barryk accipere potes. Et non potes illud servare. Tot sunt ex nobis et in omni tempore quaedam recharge!
  Annuit Anna, super dorsum tractantem filium, sensit et recentes et iam sanavit plagas et abrasiones. Mater filium petivit;
  - Saepe feriunt?
  Marat subridens coegit et respondit;
  - Tentant non laedere. Renes et organa vitalia non repellunt;
  Anna eam quaestionem continuavit;
  - Nonne frigida est nudis pedibus ambulare?
  Puer honeste respondit;
  - Utique in villa discalceati tantum diebus calidis cucurrerunt, hic vero proiciuntur donec nix cadit, et salvare potest... At.
  Puer cum cruce iterum intervenit;
  - Fui hic per quinquennium! Bene, foris opus est, cibum sanum comedere, durare potes, ac ne tussim quidem! Vivemus, si non moriamur!
  Marat diligenter mordax tomacula, inquit;
  - Utique erimus, et fortasse libertatem reperiemus!
  Hic Anna repente cognovit locos colloquii esse confectos. Marat eius vitam vixit, eius vixit. Et indecenter compati puer, tantum offendi. Quamvis casus Marat videre eius voluntatem prope nulla sit. Ita, et dispone fugam e regno phantasiae. Etiam si fugis, in mundo huius temporis, quomodo potes sub terra diutius abscondere? Technologia proficit, eorumque conversatio probabiliter perscripta est, et fortasse etiam cum imagine video.
  Marat de cane Polkan interrogavit, et responso accepto tacuit. Anna videns filium suum sciens. Videmus eum de sorore fusius quaerere, sentiebat autem matrem nondum cum ea communicasse. Intermissum prandium breve est et in quinque minutis pueri Trudovik iterum operari incipient.
  Anna extendit soleas ad filium contexuit;
  - Delicias meas indue!
  Marat susurro respondit:
  - Non putantur... Omnes pueri idem in poena esse debent. Ac nudis pedibus, donec frigora poenae est! Iustus ardebit eos. Melior calumniatur cum adolescit frater meus.
  Mater tandem filii duram permulsit, crura pulsavit, eosque pulvere obstante osculavit. Extremum deinde osculum in fronte erat, et sub clamore minantis custodis surgit et ad exitum pergit. tum desiit. Opus cum rationalitate Americanorum constitutum est: convicti ita laboraverunt ut onus in diversas catervas musculorum iret. Tunc opus et corpus enucleatur, magis proportionatur, et captivi minus defatigent, quod significat multum ex illis exprimi posse.
  Manus Marat iam callis obduxerat, et calceum admodum confidenter onerat. Gracile corpus, sed nervosum est, et brachia macra valent. Forsitan in magno labore diuturna erit. Itaque nimis mature est puerum sepelire.
  Arma virumque dure compelleret Anna, Et exclamat;
  - Tempus tuum ascendit! Exeamus hinc! Itaque limitem transivi!
  Pedes mulieris gravissimae videntur. Antecedens visitatio Sororis Marinka est. Nunc autumnus labor est, et tempus capere necesse est. Hoc bonum est quod frater et soror longius absunt.
  American capitalis dominatur in Ucraina, sicut magistratus exteri, obiter. Vulgo ipsi modeste vivunt, sed illis quoque cadit aliquid. Certe panni viles sunt, et Anna in paupere sua nova vestimenta sicut ovis nigra spectat.
  Iuvenes autem virgines damnatas in veste striatarum similium captivorum in castris Nazi. Ex tramine currus videri possunt. Multae puellae in carcerem coniectae sunt propter simplicem elabi tributum, eisque facultas operandi danda est. Itaque multi sunt vectigales in agris.
  Anna fausta erat, puellas iam magnam aream perfecerat ac ante novam alteram pedem discalceatam in decem versts calcavit. Sic cum Marina loqui potes. Videtur puella nudipes, tenuis, veste striata cum numero et cognomine in pectore, non videbatur periculosum comitatus, et ambulavit, machina tormentario super humero posito. Marinka, sicut Marat, paulo procerior et multo tenuior ab ultimo conventu facta est. Adhuc dubium non erat de cibo in pago Ucrainae.
  Hic pascuntur ad normam, scilicet insufficiens, pro tanto intensivo et labore. Marina confessa est matri suae quaestionem;
  - Ita vere manducare volo! Vermes etiam capimus, abluimus et maxime fumamus, interdum crudum edimus. Esurire!
  Anna de salute quaesivit. Marina respondit honeste;
  - Ac primum musculi multum gravati, maxime somnus vulneratus est, nunc autem haesi. Nihil aliud - in aere ac terra nova laboramus. Gravius erit hieme, machinae sunt vere durae et taediosae.
  Mom, memorans molam nere, addidit;
  - Et pulverulenta!
  Marinka interrogatus de Marat. Cognovi puerum sanum esse, et etiam post paucos menses in labore duro, fortior factus est et temperavit. Laetatus sum. Frater minor iam septem annos natus est et is quoque fortis est. Pater meus in Siberia alicubi laboravit, et iure respondendi privatus est. Solum notum est eum adhuc vivere, si de morte esset notificatio.
  Marina cum gemitu dixit:
  "Si patri meo non esset, hoc negotium fortasse non haberem!" Stola transiens tota vita tua, et usque ad secretum in ordine et cum canticis tantibus est!
  Ridere Anna nitebatur, dicens :
  - Si commentationes desunt, post viginti annos secundum legem petitionem mittere potes pro prima remissione!
  Marina caput movit.
  - Primis viginti annis plerumque non ignoscunt, exceptis egregiis meritis... Bene, si patefacias evasionem aut coniurationem! - Puella minax delubra supercilia eius redegit ad colorem praematurum triticum. - Sed numquam ad denuntiationem venio!
  Aspexit Anna filiam suam. Animosa, ut mentum Marat, regularis, lineamenta aliquantulum acuminata. In fine puellarum comae calvitium tondentur, sed iam parum crescunt. Crinitos albos, aureos cincinnos etiam paulum volvere coepit. Puella procerior, et quamvis tenuitatem suam, minime ossea vel angulata videtur.
  Anna nolens filiam suam rogavit;
  - Et te ... Nonne te rapere conantur?
  Contremuit facies Marinka, et respondit tacite;
  - Non sine illa, sed Americani adhuc religiosi sunt et id non confirmant ... Sine licentia superiorum potestatum. Sed potes publice mandare in lupanari et unus annus termini ibunt ad duos!
  Anna non petivit. Sciebat Marinka tantum offensionem offerre talium officiorum. Cor mulieris gravius factum est. Risu respondit puella:
  - Noli esse tristis... Sunt casus semper! Nulla volutpat sit amet amet vitae.
  Et forma macilenti canebat, et puellae in choro delectae;
  Quid sponsae tenerae
  Nigra anima laboro!
  Pulchra memor faciei,
  Quid in aciem incedentem detineo?
  Puellae nudae pro homunculo, pulchrae Romanorum, cantabant, et satis naturales et pulchras videbant.
  Recordor quomodo secura oberret via;
  Per vicos pacatos, desertas!
  Tu dolor vestimenta sua in
  Securus ac via ad monasteria!
  
  Ac maturat ager campis, flavaque gramina campis ;
  Aura omnem nebulam discutit!
  Orthodoxia erit in gloria aeterna;
  Lux spei in orationibus Christianorum!
  
  Pedes nudis itineribus
  puella et peccatorum me poenitet!
  incurva et crede in Deum sanctum
  Ipse vitam tuam perpendet in statera.
  Custodes maxime lictores locales consistebant et puellis benigne auscultabant. Captivi delicatus intraverunt habena, ubi solus transivit obumbrans tonitribus.
  Et cum clangorem vox de throno,
  Non es dignus Paradisum intrare.
  Quia sanctitas caeli
  Praesto non est, ne somniare quidem!
  
  Humilis es peccator, Infirmitas tribulationum;
  Maneat unus et maneat in saecula!
  Solus in victoriis virtus aestimatur;
  Sicut fusio unius exercitus Russici!
  
  Miles noster ad tabernas non it;
  vodka bibens, fastidiosus - malum!
  Fortissimus bellator est mundi procella!
  Qui in Russiam ascenderunt, in stercore delebimus!
  
  Gradus puellae meae per viam
  Post humeros lacerae pera!
  Illa accipit curam sui tabernus
  Omnia dedi bins Dei!
  Puellae omnes communes erant - erant stolae et pedes nudi. Pleraque earum iam altae et magnae puellae sunt, sed adhuc parvae puellae capite raso sunt. eadem parva nuda vestigia relinquunt. Anna lachrymam nolens - infelicis vinculorum conquiscatoris regiminis. Et pro quo missae sunt illarum quatuordecim vel sedecim horas in labore gravi laborare?
  lamque olet, atra Sibylla;
  Per villas multitudo rapitur!
  Dissipata est universa terra
  in cineres ac ruinas urbis!
  
  Id cum puella indignaretur;
  - Imo, non est res in cella latens!
  Et frontem totis viribus excepit.
  Quia vocavit Iesus!
  
  Dederunt ei planum nazis percutere;
  Volare, Christum glorificare!
  Calere in sereno ;
  Ut Fritz caelos claudere!
  
  Ita totis viribus pugnabat,
  Et orabat ante iconem mali!
  Noluit teneri ab inferis
  reptilium, non numerus;
  Ad haec verba puellae, etiam plurimae, excitantur et gressum incitant. Anna etiam in calido coeno remigat pede. Quae placuit. Simile est quod redis ad adolescentiam tuam. Lapilli viarum nudum solum titillant, et ab eo recedit lassitudo et hilaritas. Et quamvis ulterius Romanorum continuatio tristissima sit, Anna late ridet.
  Sed ultimo proelio male vertit;
  Quibusdam ratione lacus ruptis felis!
  Miserere, precor, ad Deum clamo;
  Misericordia est si puellae ardent!
  
  Jesus dixit mihi vehementer
  passus sum pro vobis, passus sum!
  Et nunc crede mihi - nulla feretrum est;
  Omnipotens resurrexit lapsos!
  
  Et nunc sponsa tua in caelis est
  Bonum est ei, lachrymam ipse abstersit!
  Tibi quoque, crede mihi, locus est
  Facies tuum somnium.
  
  Modo nostis - servientes Russiae,
  Haec est via placendi deo!
  Quid sit tota tellure beata?
  Patriam totis munitionibus servire necesse est!
  
  Praecipuum peccatum est patriam avertere;
  Noli ire obiurgare - in dumis dormi!
  scurrae miserae partes praepone;
  Nescientes pulchritudinem Domini!
  
  Vade et vindica in Nazis.
  Iesus tam auis locutus est!
  fumus in odorem aeris abibit;
  Tempus erit pacis!
  
  SUB Tsar Vladimir Kirillovich Romanov
  Itaque die 20 mensis Aprilis anno 1946, Bellum Orbis Terrarum III incepit. Germania, Italia et Iaponia exercitum Russicum tsarist aggressi sunt. Rursumque res iniucundissima evenit - duces decretorium et initium ictui evaserunt.
  Von Bock ab Oriente Prussiam perrupit, Mainstein ex meridie propellebat, et Rommel fabulosus in centro progrediebatur.
  Italicus vero exercitus in inordinatum evasit et non admodum paratus pugnat, sed Samurai valde feliciter pugnaverunt. Rolandus Germaniam ingressus bellum convocavit, et post tres septimanas protervis pugnae copiae Vistulam pervenerunt et Varsaviam oppugnaverunt.
  Sed tunc gressum retardavit. Varsaviae validissimo anulo defensionis pressius quatuor fere vicos simul inexpugnabiles, et ipsa civitas in arcem versa est. Esset rationabilius decedere capitale regni Poloniae obsessum et progredi, sed Hitler institit ne vacua praesidia in tergo Germanorum relinqueret et urbem quoquo pacto expugnare iuberet.
  Animadvertendum est Fuhrer Tertii, licet maximas res gestas ac victorias in imperio suo gessit, graviter aegrotavit cum syndrome Parkinson. Et per consequens nec rem sufficienter percipere potuit.
  Proelium Varsaviae factum est epicus eventus Belli Orbis Terrarum III. Nazis plus quam decies centena milia occisa et vulnerata amisit, ad extremum caput regni Poloniae cepit, sed quattuor et dimidium menses pretiosum in eo egit.
  Ita taetrum ad Orientem incassum evolvere conatus est. Germani vero in Borussia Orientali coniungi poterant et pleraque regna Poloniae, Varsaviae et Cracoviae, occupant. Sed post Pragam captam, Slovachiam cum crepitu in scoriam conatum oppugnandi convertit.
  Hitler in hystericis pugnare potuit quantum voluit, sed Tertium Reich servavit. Tamen calculus imperatorum Russorum pro blitzkrieg et oppugnatione Berolinensi materiam non fecit.
  Hieme quadragesimo sexto, anno quadragesimo septimo, bellum continuatum est. Germani progredi conati sunt et detrimenta. Unitates Russicae varias operationes taetras cautae susceperunt. Receperunt regionem Klaipedam et regiones occidentales Lithuaniae a Germanis captas, Iapones gravia damna passi sunt, sed conticuerunt.
  In Africa, hieme, regimina Russorum aestate perdita reverti poterant et ad primas lineas perveniunt. Alicubi etiam cuneum in possessionibus Italiae.
  Cum summo verno praeteriit, Germani novum magnum taetrum ex Europa emiserunt. Praecipuum pignore in super-gravis praedis fecerunt plus quam centum talenta pondo. Animadvertendum est maxima piscinam Russiae "Alexander" -4 tantum sexaginta talentis ponderasse et utique Germanos in armamentario armamentario lucrari curavisse.
  Sed mastodons quoque incommoda erant. Praesertim cum necesse erat claustra aquarum superare.
  Nulla una sententia in ductu tsarist erat - ut lacus super-gravis in proprio produceret vel non.
  Acriter in caelo pugnatum est. Jet aircraft statuerunt, qui superioritatem aeris haberent. Hactenus qualitatis relativa pari servata est. Fortasse etiam Germani exercitus Russorum paulo ante erant, sed magnitudine paulo inferiores.
  Praeterea Hitler decrevit augere productionem missilium ballisticarum se ipsum non iustificare. Pretiosa, sed satis accurate arma se excusant. Tametsi enim omnino inefficax dici non potest. Si saboteuri vel speculatores pharus eriguntur, tunc scuta eius praeclare reperit. Ita et cruise missilia iam diligentiam obtinebant.
  Medium Russiae piscinam "Petrus" - 5, secundum totalitatem notarum, optimum esse vehiculum in suo genere evasit minore pondere, non inferiori pugnae notis carioribus "Panther" - III.
  Alterum chartae in Germania erat lacus-praepedimentorum "Rat", "Monster", "Alligator". Ut instrumentum militaris perruptionis, huiusmodi machinis valent, sed difficile est cum auxilio eorum augere vix potest.
  Discus aircraft, licet notas fugae praestantes, solum explorandi et altitudinis bombers adhibitae sunt. In altitudinem usque ad triginta chiliometrorum ascendere potuerunt et Moscuam oberrant, sed pauperes superstites in pugna et sumptus magno autocineto utendi utendi in pugnando privaverunt.
  Ratio superstitiositatis humilis est anulus jet machinas summus Lorem, unus ictus in machinam et diskette stabilitatem amittit. Magnitudo aircraft praeter triginta metra diametri esse non potuit.
  Versa est res molis et pretiosa.
  Germani omni aestate et ad medium autumnum primo vere progressi sunt. Exercitus tsarist pertinaciter defensus et effossus in ... Copiae Tertii Reich gravissimas, ingentes damna passae sunt, et solum ab centum usque ad centum quinquaginta chiliometra procedunt. Et in Africa interim Russicus exercitus tsarist, indigenis fauentibus, Italos ex Aethiopia et Somalia expulit, Tripolim in Libya occupavit.
  Una cum pruinis, tempus venit, ut duces Russiae ea quae antea amissa erant recuperarent. Sed ne proeliis quidem satis firmi adhuc viri sunt. Fine Martio 1948 Germani solum ad loca pristina repulsi sunt. Sed in Africa, Itali ex Libya expressi, et Tunisiam iam intraverunt. Notae copiae Russicae in Africa aequatoriali progressi sunt.
  Mense Maio Germani et eorum socii iam appropinquabant. Bellum et defatigatio. Hic Russia notabilem utilitatem in humanis opibus habet.
  Iterum felicia Germanica parva sunt. Sed classis tsarista Iaponiam e pluribus magnis archipelagos maritimis pulsavit et samurai autumno nuper eiecit - Indonesiam in ocreis falconariorum posuit.
  Hieme exercitus Russorum magnam in Alpibus nives offensam inopinanter imposuit. Propositum erat ut Italiam perpetuo debilitaret, Germanosque copias in novas regiones verteret.
  Subito atque audacia solvit. Romae exeunte Ianuario incidit. Legenda urbana in qua thronus papalis locatus est et relationes symbolicae cum ea coniunctae sunt cum filo hamatis artissimo laqueo.
  Germani ultra Vistulam iterum repelluntur. Maxime autem in medio Aprili Italia omnino libera facta est. Nisi forte transformatio in unam ex provinciis Russiae cum satrapa ab ipso Monarcho autocratico designato liberatio haberi potest.
  Sed anno 1949, in Germania Nazi fere sola iam pugnabat. Iaponia in patriam suam repulsus est, cum Hispania et Portugallia exspectare perduraverunt. Eorum casus potentiae in hac caede grassabantur.
  Cum autem aestate Tertia Reich, ultima subsidia terentes, iterum inferrent, dictator Lusitanus Salazar bellum Russiae indixit. Tolya de successibus copiarum Russorum in Africa sollicitus erat - iam Boston occupaverant et fines Africae Australis et Angolae appropinquabant. Solus hic USA suum munus egit. Insidiosus Truman significavit potentissima potestas in evolutione oeconomica non deesset proprium suum nec Russiam ad iter mundi constituendum permitteret.
  Generalissimo Franco temperavit quidem, sed Salazar non fecit. Apertio novae frontis a Lusitanis difficultates creavit pro exercitu Russico qui Algeria ingressus est.
  Aestate autem ineunte autumno Germani nihil significant efficere. Concurrunt in profundum. Gravissima et supertank "Monster" mundi -3, quae pondus 10 milium talentorum attigit, et bomba, qua- les mille millium ducentorum millium millium numero pollebat, solum valde pretiosum errorem esse probavit. Quamvis abundantia tormentorum anti-aircraftorum destructa sit ab impetu aircraft Russorum, audacia aerem percutit infligens.
  Cum hiems tranquillitas inposita est, exercitus Russiae impetum pugnae in Africam mutavit.
  Lusitani, copiae coloniae non fortiores erant. Exercitus tsarist, subsidio Arabum et incolarum locorum, profecit. Hieme Angolam liberaverunt, Germanos ex Africa Australi et Madagascar intercluserunt. Vere in Algeria et Cameroon magis pugnatum est. Nazis refulsit, sed difficillimum fuit progredi. Sed tamen res gestae.
  Et in Europa erat otium praeter proelia aeris.
  In 1950, Russia autocratica productionem armorum augere continuavit. Habuit nimiam utilitatem in opibus. Australia tandem in ditionem civitatis Russiae venit.
  Aestate, Fritz irruit, impulit, proiecit, millia missilium ballisticarum in positionibus Russicis, etiam testae Moscuae adhibitis Fau diffusis adhibitis. Sed nihil fere. Adhaesit et anhelitus.
  Et imperium tsarist tardius finitum est Africam ... Proelia in Mauritania tracta usque ad finem Februarii 1951 . altera vero manu communicationes Tertii Reich in continenti nigro tandem fractae sunt.
  Africa Australis et Madagascar adhuc tenuerunt, et in fonte 1951 exercitus Russorum contra Nigeriam moleste iecit ut tandem frontem aequaret.
  Aestate MDCCCCLI Germani iterum progredi conati sunt ... Et Russi Africam premebant et Iaponiam cum aircraft premebant. Samurai solum metropolim defendebat, sed pertinaciter pacem facere noluit.
  Maxime, fine autumni, omnis Africa aequatorialis sub imperium tsarist Imperii Russici venit. Nunc Tertius Reich, re vera in potestate manebat, solum terras occidentales Europae quassabat.
  Annus 1952 notatus est ab offensionibus copiarum Russicarum in Madagascar et Africa Australi, sicut etiam subacta aeroplana aeroplana aerias Russiae. Mense Septembri 1952, ultima compositio Germanorum in continenti nigro cecidit. Nunc videri potest, spiritum Prussianum tandem emisisse.
  Sentiens desperationem positionis, Iaponia gravem deditionem mense Novembri signavit. Copiae colossales in Terrae Solis orientis et copiae Russiae impositae sunt.
  Etsi imperator Hirohito titulum formalem suum retinuit, Iaponia se in vasallo dependentiae Russiae invenit.
  Et die 1 mensis Ianuarii anno 1953, copiae Russorum tandem in Europa gravem esse coeperunt. Graviter aegrotavit Adolfus Hitler, ne audire quidem de pace vel de honestae cuiusdam traditionis vellet. Etsi iam nudo oculo conspicuum est -- Germania perquam exhausta est.
  Exercitus Russicus novos ac perfectos lacus "Petrus" -7 et "Alexander" comparavit cum dynamica protectione et conchis plumae. Quae ruit ad sidera. Specialius, Berlin.
  Pugnatum in Prussia Orientali perquam pertinax fuit. Koenigsberg primo Februario cingitur et in Aprili tantum cecidit.
  Februario mense Ianuario Germani e regione Vistulae et Oder expulsi sunt. Mense Martio Russi Viennam ceperunt et in Aprili Bavariam.
  Berlin etiam mense Aprili expugnata est - hoc mense evasit ut talis felix Russia tsarist. Et finita est oppugnatio cum lapsu capitali fascist. Hitler mortem non fecit. Obiit Bonnae ex multis insanabilium languoribus.
  Sed etiam per ironiam fatorum, vel levis Palladis, hoc factum est die 30 Aprilis. Verum, non 1945, sed 1953 . Extra autem octo annos Nemesis nothum daemoniaci ei plane non profuit. Tanto plus sanguinis et plus mortis.
  Et ipse Hitlerus diutius quam in historia reali passus est.
  Similem deditio diem 9 mensis Maii anno 1953 incidit. Sic Bellum Orbis Terrarum III finivit.
  Paulo plus septem annis duravit. Res summa plus centum et viginti miliones hominum vitarum declaravit. Difficilis est exacte ratio. Europa incruenta evasit. Russia etiam damnum colossale passus est, nam rustica cum incremento incolarum annui plus quam tres centesimas, hoc funestum non est.
  Sed Tsar Vladimirus Tertius etiam accepit gradum inauditum - polygamiam legit. Concessit etiam in hac re Ecclesia orthodoxa, permittens Christiano habere quatuor uxores.
  Et generatim catechismus revixit plures quaestiones, ad res modernas accommodatas.
  Russia Africam penitus occupavit, praeter parvas possessiones Hispanicas, Australiam, Austriam, terras Germanicas per Oder, Italiam, omnesque possessiones Samurai et Germani in Asia et Pacifico comprehendit.
  Gallia, Belgia et Hollandia Germaniam diviserunt, Germani solum Berolinum et partem terrae in circuitu relinquentes. simulque agnoverunt se vasallos Russicos.
  Hic exitus belli adhuc statum Vladimiri III confirmavit.
  Venit tempus relativae stabilitatis. US in se ipso processit et arma nuclea habuit. Et Tsar Vladimirus Romanov etiam armamentarium honestum cumulavit. Russia possessiones suas concoquebat, et nihil aliud vincere cupiebat.
  Porro satelles emissus erupit, ac deinde fuga hominis in spatium - accidit quoque anno 1961, tantum die 9 mensis Maii, sed duo cosmonautae Russorum Oleg et Natasha statim conscenderunt. Fuga autem ipsa grandius erat instructa.
  Anno 1969, Russia et Civitates Americae Unitas eodem tempore ad lunam volaverunt. Et erat verus breakthrough in spatio.
  Dilatatio praeterea multo celerius quam in historia reali processit. Anno 1981, pes cosmonauti Sovietici in Marte pedem posuit et anno 1984 in Venere. Primae sedes regulares in Luna aedificari coeperunt. Mercurius novus scaena hominibus 1991 factus est.
  Proximo anno Rutenis ludibrium non fuit. Maximus Tsar Vladimir Kirillovich mortuus est. Regnum eius longissimum evasit tam dynastia Romanov quam tota historia Russiae: sexaginta duos annos! Quod fatendum est, magnas res gestas annis esse, etiamsi colossale pretium pro eis darent.
  Cum non essent liberi masculi in Vladimir Kirillovich, certa dimicatio legalis orta est. Rex ipse id ipsum simpliciter statuit - filiam suam Mariam successorem declaravit. et haeres. Monarcha autocraticus aliquid facere potest, ipse est supra legem et ipsam legem. Procuratores autem senioris Nicolai II rebellarunt. Praeterea Mikhail Alexandrovich prolem Romanov reliquit. Primo filius, deinde, quia proles relative iuvenis decessit, et nepos. Ita iam per Alexandri III aciem alter certator regni exortus est.
  Odorata res est de bello civili. Filius Mariae junior, Georgius Primus, imperator appellatur. Et donec ad aetatem perveniat, regimen collectivum regit consilium, quod omnia principalia ex imperiali familia exempla comprehendit.
  De his omnibus placuit.
  Anno 1993, cosmonauta Russicus primum in unum Iovis calendis appulit. Gigas ipsa tellure nimis est - mole intolerabilis, quam ne inimicum quidem velis. Poculum super illud, poculum capulus pondo, cum abrahammer!
  Regimen quoque concilium exstitit postquam Georgius primus regni monarcham legitime competens iniit. Autocratia immobilis manebat. Etsi incrementum litterarum et conscientiae incolarum - MM in universalem coactum educationem secundariam introduxerunt, et desiderium omnino naturale ortum est ad maiorem libertatem politicam ac repraesentationem in structurarum potentiarum totius populi civilis Imperii Russici. Et plures Sinenses et Indi in ea erunt quam Russi.
  Hoc etiam in rerum condicione, aristocratia democratizationem et parlamentariam gubernationis formam ire non potuit. Nobilitas Russiae dissolvi potuit, et certe in unda vulgi et peregrinorum dissoluta est.
  Et sic verus in throno Monarcha factus est fideiussor - stabilitas et dominatus in core gente.
  Et anno 2012, maxima res facta est - ultima planeta systematis solaris Pluto submisit Russiae astronautas! Et a Venere, prima olera et fructus in tellure carente nata sunt ad mensam Monarchae apposita.
  
  Non DROPP PUSILLUS DISCS
  ANNOTATIONES
  Accidens disci decidit cum hologram Adolpho Hitler de cognitione futurorum revelata, quae evenit mundo valde periculosa. Fuhrer ad tempus oppugnare URSS recusat et tantisper oppugnationes in Occidente.
  . CAPUT I
  Viator tempus casualiter cecidit parvam ferream coegi cum hologram in ea. Et in ea fuit historia Telluris Telluris. Et incidit in manus SS, et gravissimo colonello. Et potuit pervadere Himmler et Hitler. Et ipsi acceperunt et viderunt holgramma. et concluserunt.
  Inprimis sane placuit Hitler. Nunc sciscitatur quo pacto bellum iret.
  Et sane servandis aliquid feci. Praesertim lacus prope Duker non cessavit. et vicit Anglos. Imo paucis ante diebus Gallia in deditionem venit, cum bene sciret de numero et dispositione militum Nazis.
  Sed maxime interesting res est ulterior ... Hitler constituit copias in Britannia terram et subjugare. et quasi fortis motus videbatur. Prius itaque dubitavit Fritz. Ipse Hitlerus magnus est Anglophilus, et in societate Britanniae et Tertii Reich contra USSR serio numeratur. Sed hoc tempore omnia perspicua sunt.
  Praeterea Hitler iam pro certo sciebat non posse cum Britannia pertractari, et URSS militariter valde munitum et nimis celeriter subsidia formabat. Proin fringilla non ipsum a facilisis. Et debes primum classem validam creare contra triginta quattuor.
  Adhuc opes Anglicas colonias obtine. Atque hoc praecipuum est - tum Tertius Reich innumeras subsidia ac potestatem habebit. Et sane infirmiores sunt Britanni. Copiae quae prope Duker amissae non numeratae sunt.
  Praeterea Hitler nunc accuratam informationem de praesidiis maritimis Britanniae habuit et melius intellexit quam bellum aerem gerere. Praeterea Fuhrer Speer Ministerium Armamentorum et Armamentorum constituit eique potestates subitis dedit - oeconomiam Tertii Reich et regiones occupatas ad bellum stabiliendum transferre iubens. Et productio armorum in Germania dramatica - praesertim elit. Id effecit ut aerem in Britanniam ac portum appulsum vincere posset. Et sane ipsum est, frigidissimum.
  Tituli nunc multo plura de adversariis cognoscit. Ideoque multo antea bellum totali declarare placuit, et antequam Tertius Reich amittere coepit. Constat socios esse fortes. Dumque Wehrmacht cum URSS non haeret, Britannia abolenda est. Frui momento.
  Eodem tempore, sane, maximus numerus officinarum ad tres vices transferunt et operarios exteros adhibent. Et hoc sane grave est. Et submarines plures construunt. Simul memento bellum subaquaneum vincere potuisse.
  Germani accelerato gressu potentiam suam aedificabant. Impulit Britannos in caelo. Adde, quod alapam conciderunt, Malta potiti potiuntur. Ac rem quoque. Hitler cum Franco aspere locutus est eumque coegit ut Germanorum copias transmitteret et Gibraltar expugnaret. Deinde Fritz gregatim in Africam irruerunt. Et crescebat instantia Britanniae.
  Et videbatur quod nullum habebat casum Britannicum... In prineipio, via est. Foederatae Americae palam bellum inierunt. Appulsus autem mense Septembri factus est postquam aeroplana Britannica a superioribus copiis Luftwaffe oppressa est. Munus decretorium de industria Speer egit, quem Hitler mense Maio nominavit et oeconomiam ad pugnam bellicam transferre iussit. Et ei successit. Tertius Reich momentum celeriter consecutus eiusque complexus militaris industrialis. Facultates aircraft officinarum Germanicarum per diem productionem nonaginta centum permiserunt. Nec Britannia tantae potestati resistere potuit.
  Plus alii validi in parte Hitlerae moventur ut mulieres in caelo pugnare permittant.
  Et hic Albina et Alvina - duo pulchritudines nudipes in bikini in aere pugnant.
  Frigidissimi sunt premendi Britanni.
  Albina demittit plano Britannica nudis digitis ac stridore;
  Nos omnia discerpemus!
  Alvina quoque nudo pede stridore secat hostem;
  - Nostra erit victoria!
  Etiam, si paene nudae pugnent puellae, gravis erit. Ita discerpetur hostis, ne cuivis satis videatur. Quam fortes sunt puellae nudipedales in bikinis.
  Et si iam strepere et rugire incipiunt, venenatis integer id est.
  Alvina, alia currum Anglica pulsans, edita;
  - vinci non possumus!
  Albina interfecta Anglus quoque eliditur;
  - Nos fortissimi sumus!
  Puellae frigus certe sunt. Massilia quoque praestitit. Tituli sedulo curaverunt. Idque factum acetae, quae multa monumenta in altero bello mundano posuerunt, multo ante revelatum est.
  Maxime utique terra. Germani accuratam tempestatem praenuntiabant, et cognitio defensionis maritimae ad portum apprime processit.
  Nazis confidenter egit. In acie SS "Lupi" phalanx puellarum interfuit. Milites feminae in bikini et discalceatis tantum pugnaverunt, quae eos invictos fecit. Et hoc, inquam, admodum est revelatio et frigidum iudicium.
  Nazis oppugnare pergit ... Et statim pontes in solo Britannico in motu captos sunt.
  Gerda et Charlotte nudis pedibus per autumni palu ferientes, in Anglicos milites accensi proclamant;
  - In bello sancto, erit nostra victoria! Vexillum imperialium deinceps - decus lapsis heroibus!
  Et aliae puellae nudo pede tasque jactantes, summum genus rugientes ostendebant;
  - Nemo nos prohibebit
  Nihil nos vincet!
  Audacter hostes delebimus;
  Voluntas nostra monolitum est!
  Et puellas quidem mirabiles erant tantum. Et re vera - hae puellae supersunt!
  Et cum ipsi etiam bras exuerent, et tantam audaciam inflexibilem ostenderent, vere factus est - super!
  Gerda, iaculans adversarios, elisos;
  - Nemo nos vincere potest!
  Et pede nudo iactabat grenade suo. Et inimicos multum perdere.
  Carola quoque citreum nudis digitis eiecit, molem inimicorum evulsit et diruit;
  - Pro Aryan communismi!
  Christina etiam adversarios falcando pugnat et fremit;
  - Pro matre Prussia!
  Magda neci- nudo calcem dedit leti munere, cooed;
  - Pro magnis miliariis et artibus!
  Puellae vehementer furere videntur. et suum genus ostendunt. Et satis significant.
  Ubi est contra turmas puellarum, praesertim si bras avulsas - resist!
  Puellae, utique, si genus ostendunt, significanter admodum ostendent.
  Et quomodo in summo pulmone strepunt.
  Ubi est Tertius Reich contra hoc resistere .. .
  Sed tandem Fritz Londinum praetermisit. Et movetur in plateis eius.
  Et Churchill in Canadam fugit.
  Britanni Londinum ad exitium vitandum dediderunt. Plerumque autem infirmius resistitur. et pariter victi sunt.
  Anglia cecidit. Rex pro-Germanicus in solio positus est et imperium a Primo Ministro Mosley formatum est.
  Dein devictae coloniae Angliae. Germani orientem iter facere parabant. et lacus novos collegerunt. T-4 factum est pro armis validiore upgraded. Et T-3 sclopetum cum dolio longiore obtinuit.
  Churchill, utique caudam suam inter crura convertit et Civitatibus Foederatis Americae bellum inire coepit. Sed America desideria amisit videre quam valida Nazis erant.
  Et nonnullae mutationes technologiae fuerunt. Germani, "Tiger" fabricantes, machinam et transmissionem simul et in uno trunco et tramine collocarunt, turris minor et angustior facta est, et subraculum in leviorem et utilius mutatum est.
  "Tiger" consecutus est minus quam duo metra esse et minus triginta octo talenta esse. Quam machinam septingentorum equitum mobilitate bona ei praebebat. et melius erat praesidium, quod sub declivia armatura sita erat. Ut ac lacus est, non suscipit nisi.
  Haec raeda singularis erat.
  Post deditionem ac perdomitam Britanniam expugnandis coloniis processum est.
  Germani unum et quadraginta vere oppugnare non vacat. Aestate autem apparebat ante hiemem non fore.
  Itaque Hitler decrevit ne tantisper Russiam adire. Et quoniam Civitates Americae Unitae possunt bombam atomicam creare, eas primum subigere debes. Etsi questus Americae transmarinas partes non facile est. Sed oportet.
  Imprimis Germani mense Maio 1941 Operationem Icarum perfecerunt ut Islandiam capiant. Pellentesque et erat dolor. Deinde ad Groenlandiam, deinde ad Canadam.
  Colloquium erat - velletne Stalin Axem coitionem iungere? Etiam cum Civitatibus Foederatis ad bellum ieris? Erat sane tentatio magna. sed Stalin constantiam ... servavit nec bellum intulit.
  Germani in USA prope Cumas erant. Iaponia classem Americanam apud Harbour Peruviam vicit et multam terram occupavit. Germani etiam Indiam ceperunt. Erat autem motus eorum.
  Hitler copias in Argentina et Brasilia congeri iussit. Et ad colligendas copias ibi colosseas. Ac etiam per Canadam moventur. Iaponia US et Isthmum Panamensem obsidebat. Americani utrimque premere coeperunt.
  Germani Argentinam et Brasiliam bellum contra Civitates Americae Unitas inire persuadere potuerunt. Tertii Reich magna auctoritas erat. America fortis oeconomia est, sed exercitus debilis. Et pressa est. Mare autem, Iapones totam fere classem submerserunt. et America ex classe subaquanea oppugnata est. et validissimas clades potentum navium et vehentium deprimens. Quas etiam omnes perdant.
  Hitler arripuit hostem urgendo et quasi ruptor os comminuere coepit. Et malum.
  Puellae Americanos in caelo opprimunt. Lacus "tigris" in recentiore versione facta est currus frigidulus. Et vapulabat omnes quasi cymbalum tinniens.
  Hitler, ut aiunt, homicida terminator est. Puellae in Wehrmacht tales sunt homicidae bellatores et hostes feriunt.
  Exempli gratia, gubernatores duo e Tertio Reich - Albina et Alvina eos A - quadratos appellaverunt, rationes valde laete notatae sunt. Massilia dum vindicem habebatur. A mensis Iunii anno 1943 rationem suam quadringentis carris attulit et consequenter crucem Militis crucis ferreae cum aureis quercubus, gladiis et adamantibus accepit. Et hic est quintus gradus.
  Sed Albina et Alvina iam secum capta erant. Centum vehicula singula excedentes, crucem Militis Ferreae Crucis cum argenteis quercubus, gladiis et adamantibus acceperunt. Sed iam quadringenti iam appropinquabant. Et non cessaverunt.
  Hic gubernaculo rota pedals nudavit Albina digitos et pipiat;
  - Gloria magna Patri!
  Confodietur duo aeroplana Americana.
  Alvina, ignem continuans, etiam vapulat. Duo Exercitus US planis nudis pedibus iecit et diruit:
  Odio nobis sunt sem!
  Digrediuntur puellae vias. Valde agiles sunt in proelio.
  Albina tormentis accensus et exsibilatur;
  - Gloria Patri - flagellum!
  Huic Alvinus consensit;
  - Ingens gloria!
  Germani Americanos difficillime premebant. Acceperunt qualitatem aviationis.
  Hoc E-L evenit ut bonum progressum faceret. Haec piscina evasit tormento armario et igne rapido. Et cum bono frontis praesidio.
  American Sherman aemulus eius non est. Ac Pershing quoque. In E-L bestia machinae probavit.
  Germani in Groenlandiam tertio et quadragesimo anno consederunt et locum in Canada fecerunt. Eodem tempore Germanica diplomata in suam partem Brasiliam occupavit, cum Argentina, quae iamdudum oboediens fuerat. Promotio autem incipit a pontibus meridionalibus.
  1944 annus decisivus erat. Copiae Germanorum et Iaponum Mexicum invaserunt et omnes fere Canada invaserunt et Alaska invadunt. Tum demum bellum in Civitates Foederatas translatum est. In eius finibus vera proelia fieri coepta sunt.
  Et sane, lacus E seriei Germanorum se periculosissimum esse ostendit et vehicula certaminis. Ubi sunt ante eos Americani. Fascistae tantam vim habent.
  Praesertim cum Gerda lacus cantavit in oppugnatione et copias US opprimens.
  Habet E-50 seriem currus, agiles et celeres. Dolium habet longitudinem 100 EL et qua- les sclopetum 105 mm. Si sclopetum gonges.
  Gerda puga pyga cum nudo digito pressit, proiectum accendit, hostem accurate feriendo et stridit:
  - Gloria tertiae Reich!
  Charlotte, haec puella rufa etiam vapulat, nudis digitis utens, apud Americanos et fissuras, denudans dentes suos;
  Gloria invicta nostris!
  Kristina etiam agili percussa, crura nudis digitis excidit et yelped;
  - Gloria virtutis Wehrmacht!
  Magda, digitis nudis cruribus deforme usus, etiam vapulat et prostravit;
  - Gloria invicto Wehrmacht!
  Et quattuor puellas capient et rugient in cacumine pulmonis sui;
  - Verae aquilae sumus, et heroicae plenae! Et nos sicut aves volamus, filii fortis Matris!
  Gerda nudis digitis iterum accendit. Illa currus Americanos percussit et exsibilavit:
  - Minime, non filii, sed filiae!
  Charlotte in currus Americanos accensus, turrim suam avulsit et carpsit;
  - Nimirum, filiae valde heroicae!
  Christina adversarium ei percussit. Hostem perforans, stridens, denudans;
  - Veri sumus machinae mortis!
  MagDus etiam in hostes immissus. Fregit arma hostium, ictaque hostium fronte latrantibus;
  - Et sumus perfectissimi machinae in mundo!
  Et puellae ululaverunt in choro;
  - Gloria Germaniae, Gloria, lacus ruitis! Divisiones Tertiae Reich homines fortes excipit!
  Denique Germani bene valebant, et copiae una post alteram victoriam capiebant.
  In eros, cursus magna a eros, sed commodo velit. Maxime lacus et jet elit. Germani iam ME-262 X in productione serial habuerunt, et haec aircraft tam superstes fuit, quam velocitas 1150 chiliometrorum per horae fuit, et cum quinque tormentis 30-mm electronicis armatus est. Tali machinae Americani resistere non possunt.
  Germani quoque XE-262 avem, facilem fabricam, totam fere ligneam, levem atque tractabilem habebant. Sed XE-262, ob molem suam preme et altam celeritatem, erat difficilis gubernatores optime administrare et requiri. Sed ille magnus fuit Huffmani stilo, qui in rapprophetatione laborabat. Et Americanos propinquo oppressit.
  Sed praeter Marcelium, duae quoque puellae: Albina et Alvina. Quisque elit trecentos stragulas excessit et crucem Militis Crucis ferreae cum argenteis quercubus foliis, gladiis et adamantibus accepit. Cruces equestris cum foliis quercubus aureis, gladiis et adamantibus tantum tantum Huffman habent, qui plus quingentis centum aircraft iecit, et Rudel, fabulosus in aircraft oppugnationis, plus quingentis lacus eiecit, et multa alia scuta humus. Et amplius decem et septem plana.
  In Tertio Reich, etiam sextum gradum Crucis Militiae Crucis ferreae cum platinis quercubus, gladiis et adamantibus approbaverunt, iis qui mille ad mille stragulas pervenerunt, vel totidem piscinas fracti.
  In hac cruce equitis, saltem centum adamantis addicti debuerunt, et maior aliis cruces equestris fuisset. Itaque laudum non solum honestum, sed etiam sumptuosum fuit.
  Albina et Alvina trans caelum volant. In aeroplana sua iaciunt et per dentes canunt;
  - Pulchrae puellae,
  Amici magni...
  Esset formidolosus guys -
  Ac magnis calcibus!
  Albina tormentarii ope nudarum pedum intendit, tundebat Americanam et stridebat;
  - Lumina hilarium oculis!
  Despiciens socium. Abscidit sibi. Confringit hostem digitis nudis utens pissitque;
  - Pro communitate et victoriae nostrae gloriosae!
  Albina socium suum correxit, planum Yankee descendens;
  - Pro Aryan communismi!
  Ambae puellae rident.
  Interim bellum continuatur. Americani optimos hostes technologiam et disciplinam plane amiserunt, ac etiam schismatis exteris utentes.
  Praesertim Yankees Sherman lacus consectetur. Bene, ubi est ille contra principale Germanorum E-L. Machina Nazis habebat armaturam frontalem 250 millimetrerum, armaturam lateralem 170 millimetrorum, et pondus septuaginta talentorum cum tormento equitum 1200 cum boost machinae.
  Notandum quod Sherman ne penetrare quidem in Germanos potuit, cum armatura E-L declivia est. Etiam Sherman cum sclopeto septingentesimo pede, Firefly, re vera Germanum in tabula non accepit. Nullam dictum sed lacus id dictum.
  Germani autem confidenter Americanam piscinam quinque chiliometrorum abstulerunt. Habet autem altam silhouette. Americani Pershing aliquanto melius habuerunt. Sed haec piscina non tam gravis fuit quam Sherman, et tamen eius 90-mm sclopetum non sufficiebat ad pugnam efficacem.
  Tantum "Supersing" Germanum E-50 in latus penetrare potuit. Beneficium sclopetis et qua- les 90 mm et dolii longitudo 73 EL. Sed econtra, rata ignis est tantum quattuor gyros per minutos versus duodecim pro German E-L, et pondus quinquaginta talentorum nimis magnum est pro tormento equitum quingentorum. Et arma insufficiens. In fronte principalis mastodon Germanici Americani adhuc non effodiunt. Et Fritz etiam habuit E-75 cum tormentorum 128 mm gente et parte 210 mm crassitudine armaturae sub clivis, cum meliori praesidio et tormento equitum mille quingenti.
  Sic a primordio, US perdens. Sola T-93 piscina, tormentorum auto-propellentium pondo nonaginta trium talentorum pressius, cum crassitudine loricae frontalis 305 mm et tormentorum 155 mm, pugnare potuit mastodonum cum capite Germanico.
  Sed agitatio huius sclopetis autocineti propellendi levis erat, sicut ignis ratis. Et Germani id elit.
  Itaque Americani totum non bene bene amiserunt.
  Germanorum copiae propius propiusque New York et Washington accesserunt.
  Roosevelt cum Hitler de pace placitavit.
  Sed Fuhrer solum sine ullis conditionibus integram deditionem voluit. Vindobonae cingebatur. Nazis autem oppugnare in capitalibus Civitatibus Foederatis coepit.
  Piscina cantavit Gerda pro cras clariore pugnavit. et sine ullis problematibus vicit.
  Puella non solum nudis digitis, sed etiam coccineis mamillis uberum suorum emittere coepit. Et multum profuit.
  Carola etiam papillas in globulis stimulis ac cicadarum carbunculis premendo accendit:
  - Magnitudo communismi in eo consistit quod non piscem, sed balena est!
  Christina incendere, globuli globuli gau- diti premens, notavit;
  - Et nos Germani maximam communismi aedificabunt!
  Magda, papillas coccineas in adversariis figens, infensi editas;
  - Clarissima communismi! Tantum ascendite, ne gradus descendatis!
  Gerda tormentum nudis digitis demonstrans et Americanam Howitzer cum iecit bene intentam volvens, confirmavit;
  - Pro Aryan communismi!
  Post Washingtoniae excidium mox America in deditionem venit. Accidit autem die 31 mensis Ianuarii anno MCMXLV.
  Secundum Bellum Orbis Terrarum finitum est. And Hitler's rise to power coincided with the capitulation of America.
  Longum tempus pacis esse videbatur. Nam confecta sunt bella, capitur Civitas, et quid amplius desideras? Sed una superpower apud colonias: Iaponia. Et Hitlerus eam vincere voluit, sicut etiam URSS.
  Die 22 Iunii 1945 invasio exercitus tertii Reich in USSR incepit.
  Quid Rubrum Exercitus his conditionibus numerare potest? Vires iam valde inaequales sunt.
  Sed, ut videtur, Russi et aliae nationes aliquas rationes adhuc habent.
  Pugnant autem vere difficile.
  Natasha, Zoya, Augustinus, Svetlana Nazis pugnant.
  Puellae more discalceatorum et in bikinis. Et hoc est eorum symbolum. Ferocia pugnant cum feritate.
  Natasha, incendii machina sclopeta, dicta;
  - Quid boni sumus, quod scimus pugnare?
  Zoya, in hostem figens, consensit;
  - Possumus!
  Et misit grenade nudis digitis.
  Augustina cum tormento tormentorum ad Nazis elata, et magno tumultu clamavit, projiciens grenadam nudo calcaneo:
  - Sum malorum eversor!
  Svetlana, etiam in hostes iecerunt et accurate figentes, hostes falcando et explosivae sacculum nudo pede, ob quod piscina versa est, procaciter edixit;
  - Tertium Reich in pulverem comminuam!
  Et iterum haesit puella lingua eius.
  Hic sunt viri bellatores. Cum quibus prope monstrum pugnare potes. Ac Hitler etiam s.
  Natasha, Nazis fusa, defendens Moscuam, cecinit;
  - Obtriti sumus iugo multitudinis;
  Infidelium premimur iugo .
  Zoya iecerat ad Fritzam, et nudas immittens pedum digitos, emisit sibilum funestum;
  Sed in venis fervet
  Cælum Sclavorum...
  Augustina in Nazis urens, et strenue agens, nudo calcaneo grenade dans, continuavit;
  Ac miris litora;
  Ad litora Kolymae...
  Svetlana ferox canebat libidinem, crurum musculis ludens, ac tegularum prela emisit;
  Haec omnis terra est,
  Haec omnia nobis!
  Et hic puellas magnae superbiae et colosseae aggressionis, videlicet, fuerunt.
  Nemo illos prohibere potest, nihil illos vincere potest. Lupi opprimunt hostem, malae tigrides heroas salutant.
  Vel forsan heroidas. Hic sunt alae puellae summae volatus avis.
  Et si pugnant, ex animo ...
  Et Alenka cum sociis suis in KV-13 piscinam. Apparatus ad resistendum paratus est compositiones pyramidales Germanicas. Puella hostem figit et cantat;
  - Nostra lacus, id justo miraculum,
  A desertis ad maria septentrionalia!
  Discerpemus te, crede Iuda;
  Bestia terribilis destruetur!
  Anyuta furore confirmata, etiam in hostem urgens in nuda pedum auxilio;
  Dirumpam inimicum et conteram eos in pulverem.
  Alla in hostem invadit nudis digitis ac pipiade ope;
  - Pro magnitudine communismi rubei!
  Maria etiam hostem verberavit, iactum bene intentum nudo inferiore membro et rugit;
  - Pro pulchris victoriis!
  Marusya quoque, nudis digitis adiuvante, hostem quasi feriendo movit et increpuit;
  - Pro supremis notionibus communismi!
  Quinque Naziso similes terminantes pugnaverunt.
  Etiam gubernatores Soviet in caelo pugnaverunt. Praesertim Anastasia Vedmakova et Akulina Orlova.
  Pugnaverunt sicut heroici heroes feminae. Digitis nudis missilibus aerem miserunt. Hostes aptissime feriunt.
  Anastasia papillam coccineam in globulo gaudio premens, fascistam percussit et pissam;
  - Gloria notionibus communismi!
  Incendio in hostem utentes fragum papillarum, Akulina etiam dimidia nuda cooeditur;
  - Gloria heroibus USSR!
  Hae puellae hic sunt calidae et fortes. Quomodo pugnant sicut verae bestiae. Et habent passionem humanam et perampla vires.
  Anastasia, contrita Nazis, cecinit;
  - Supera infaelix tellure pependit;
  Mali Fritz tenebrae...
  Securim occupans odit;
  Exacue et amputa caput tuum!
  
  Sed non est arrhabonem,
  et non in perpetuum sub iugo ambuletis
  Vertit hostes malos in ignes;
  Princeps erit mundorum!
  Et tunc Elizaveta in auto-C gun propellitur. Machina cum 100 mm tormento potentiori quam T-34-85 et parata ad hostes pugnandum.
  Puellis in lacus cursus in nisi quis bikini.
  Elisabeth globulum globulum nudis digitis impressit, satis accurate in hostem figens, et coercuit:
  - Pro Russia communismi!
  Tum Ekaterina rursus accensus, coccineam adhibens papillam pectoris sui emittit.
  Nazi piscinam percussit et cooedit;
  - Pro felicitate aedificationis communismi!
  Elena etiam incensa est adversaria nudis digitis utens. Dolium piscinae pyramidalis confregit, apte omnia fecit.
  Tum pipiabat;
  - Clarissimum habebimus communismum!
  Tunc lupanula et Euphrosinia, quae plerumque iustus agaso est. Puella autem accuratissime percussit, rostrum lacus Nazi excutiens.
  Tum cooed;
  - Communismus nostra clarior est sole!
  Puellae in piscina nudipedalia sunt et in bikini spectant pulcherrima et charismatica. habentque pectora tantis murice papillis.
  Elisabeth laetanter cecinit;
  Premamus iugum, credite fascismo;
  Montes movebo, si opus sit...
  Tempus erit, tempus communismi;
  Ad coelum volabimus cum cantico!
  Et iterum puella cum papilla coccinea puga pyga premet et Nazis percutiet.
  Itaque Fuhrer non parum reperiet.
  Cum puellis talibus manifestum est USSR adhuc vivere, et Hitler eam tam facile frangere non potest.
  Germani progrediuntur...
  Gerda in piscina pugnat in E-L U, tunc mortiferum erit machinam. Quisque ac orci est.
  globulis phabulis nudis digitis, ac pugnis triginta quattuor fremit;
  - Communismus, magnus Aryan!
  Charlotte pugnat, et digitos nudo proiecto stridore emittit;
  - Optime!
  Christina eam ope nudis pedum in hostem fudit ac saltu letali coquit;
  - Pro magnis victoriis!
  Et Magda quoque, quasi lupaneet cum saltu letifero, nudo calcaneo, lupanula tormentorum tormentorum ope fremuit;
  - Pro supermen!
  Exercitus ergo rubri strictus est ab hoc.
  Hic Agatha et Adala in disco pugnant. Milites machinam ope gaudiorum coercent et hanc potentissimam unitatem explicant. Sicque adversarios opprimit. Et percutiunt radios caloris ab aere. Ad litteram, potentia aemulorum destruens.
  Agathe, inflammata hoste, fremit;
  - Insanire furorem!
  Nudo et rotundo calcaneo quasi premente.
  Adala, inimicis jaculans, confidenter declarat;
  - Sola potentia!
  Utitur autem et nudis digitis contra hostem.
  Puellae vere dispersae sunt. Et tales dicamus rectas pulchri- tudines.
  Difficillimum igitur est URSS tantae potentiae resistere.
  Albina et Alvina nudo etiam hostes digito pulsant. Ac Scaurum.
  Puellae exercitum rubrum opprimunt et rugiunt;
  - Alba lupi cohabitant sarcinas;
  Tantum ergo species superstes erit.
  Infirmi pereunt - occiduntur...
  Mundans sacro sanguine!
  . CAPITULUM #2
  Germani et socii Exercitus rubri urgent. Et destrue Russiam.
  Sed puellae Soviet etiam vicissim pugnant. Summam classem ostendunt.
  Anastasia Vedmakova in planum salit. Sublevat se in auras, Incedit rigide, fremit ;
  - Pro magna communitate!
  Puella sola in panties pugnat. Et est pulcherrimum.
  Et Akulina Orlova etiam fasciam eius exuit, et tantum pugnas ignavas fecit. Puella frigidissima est.
  Akulina puella eximia est et ope nudorum digitorum hostem pulsat et stridore;
  - Gloria communismi!
  Mirabela Magnetica tantum truncos natantes gerebat. Tam pulchra et pugnax puella. Et quomodo stridore;
  - Ego puella quae super- est!
  Tum quoque nudorum digitorum ope hostem transverberat.
  Hae sunt puellae et frigidissima et ludicra. Totam itaque fascistam coitionem in Stiriam tanquam iaculum opprimunt.
  Sed Wehrmacht adhuc instat.
  Tunc quattuor puellae gloriam fabulosam adepti sunt. Quanquam in generali quadragesimo primo anno, gloriosum iter eorum. Himmler Fuhrer persuasit ut feminarum catervas in proeliis tentaret, a proprie Aryanis exercitatis.
  Pugnatum ostendit feminas minime debiles nexus esse et bene pugnare sciant. Et simul homines minora damna ferunt. Milites etiam pedites pugnaverunt, nudis pedibus ferientes in arena deserti Saharae calidae. Etiam ac suscipit lacus. Probata "tigris" in proeliis Britannicis.
  Sors Pantherae lacus evasit ut iucunda esset. In historia reali, haec optima et secunda maxima piscina tertii Reich in Pantsval majore munere egit. In altero, "Pantherae" fere non pugnaverunt. Noluerunt tempus Britanniae metropolim expugnare. Magis provectiores et potentes "Pantherae" in seriem proeliis contra USA -2 abierunt.
  Iamque quattuor validiorem et perfectiorem "E" -50 insignitam armis ac praesidio acceperunt.
  Bellatores admodum confidebant. Potestas piscinae recentissima est cum joysticks. Aliquam lectus. Etiam machina felis Turbine. Sed multa quoque sunt "Pantherae" -2. Triginta quattuor non tali machina aemulus.
  Gerda in cathedra accumbebat. Bikini erat. Puellae iam dimidiatae nudae pugnabant. Nudas pedes incendebat aestus arenae deserti, nudos fodiebant lapilli montium plantas. Sed fortes omnino non confregerunt nec in pulveres dilaniaverunt.
  Praefectus remigum, cui multa praemia tribuebatur, exsibilavit;
  - Et nunc Russia contra nos est! Novos casus et victorias exspectant!
  Candida nix caput quassavit. Naturalis flava, pulcherrima et perusta.
  Andrea risit.
  Haec puella crines cupreos rubeos habebat, qui flammae instar flagrabant. Item forma, tan- tum aeneum. In bikini, perusta, muscularis. Nudo pede calcans arenam calidam et saxa acuta.
  Igneus diabolus dixit:
  - Russi fortassis adversarii nostri fanatissimi sunt!
  Christina hanc vocem extulit. Crines flavei sunt, et flammei sicut flammei, sed coloris aurei. Idemque tan- toris, ac decor. Expressa et simul vultu leni. Ac bikini. Crura quae per miliaria in duro et ardente superficie impresserunt, sed gratiam et lineas laeves non amiserunt. Digiti nudi pulchre ornantur et agiles.
  Rufa puella petivit;
  - Cur ita putas?
  Magda respondit pro ea. Haec puella capillos albos, melleos flavos habet. Pulchra, muscularia, facie expressa, et oculi sapphiri smaragdi. Crura quoque indurata sunt rotundis calcibus digitisque rectis. Forsitan Magda tenerrimam faciem, paene mansuetam, forti mento spreto. Gerda, verbi causa, durior spectat. Paulo mollior quam Christina, et aliquanto perversius ut Charlotte veneficae.
  Magda dixerat:
  - Systema totalitarian habent sicut nostra. Sunt igitur duriores!
  Gerda subridens respondit:
  - Soviet lacus fasciculum exigui metalli sunt. Non timeamus eos!
  Magda molliter respondit:
  - In serie KV, mastodons plena est. Praecipue KV9.
  Puellae giggled. Novissima piscina revera evasit "praecipuum" - machina gravissima cum tribus fistulis: duo 152 mm et una 122, cum pondere trecentorum talentorum, et armatura frontalis 200 mm. Una infelicissima exempla in piscina aedificationis. Talem piscinam omnino transportare non potuit. Raeda tantum pecuniae perdere! KV-10 etiam seriem ingressus - machina cum tribus 107 mm fistulis et pondere ducentium talentorum, quasi piscinae eversoris.
  Non optima idea duo tormenta in piscina posuit. Et vel quam tres. Hic Stalin, scilicet, tyrannidem ostendit. Et magna regione impedit quo. Sed lacus a serie Isov etiam amplificata est. Etiam sed magna ac magna. Sola differentia a serie KV est conatum ut armaturam in ratione clivi ponat. Sed Exercitus Rubrum non bellum gessit, et ideo ars multa non emendavit. Et nulla pugna machinarum utendi usu fuit.
  In genere Germani quatuor annos morae prae reali historia uberius usi sunt.
  Charlotte rufus digitos nudos pressit in gaudio. Terminus accensus in munitum. 105mm testa Sovieticum sclopetum percussit et tradidit. Pugna coepit avellere, et conchas detonare.
  Maga rubra exsibilat;
  - Sum eques terribilis - genibus immanibus! hostes patriae avertam a facie terrae.
  Et ritum dentium ptisanae, et oculi smaragdi scintillant. Puellae incisura summo vere sunt.
  Christina giggled respondit;
  Iam iaciam!
  Tum incensus hostis. A Soviet 76mm tormento accensus. Testa obliqua percussi frontem E-L. Et ditatus est. Aures puellarum hoc modo sonuit.
  Gerda nudum pedem percussit et pipiavit;
  - Quis locus!
  Et ipsa ignem proximum iecit ... obterere Germanorum ad Sovieticam aream munitam emissa. E-C Idem functus est. Haec etiam machina derivativum Muris evasit. Not a very good idea for a two-gun tank. In E-C iam discontinuata est.
  Potius, impetus modificationum seriei "E" intrant. Sed hoc adhuc opus est. Et ignes missiles.
  Charlotte giggles argute et nudum pedem quatit.
  - Bellum civitas atrox est, sed quasi ludus capitur!
  et puella, et valde apte.
  Christina margaritis denudavit. Ea carnivora est, panthera praedatoria.
  Tormenta Sovietica incendunt, et in fronte earum metalla sunt. Teletanks Germanica moventur. Et incursu bombers silvestri rugitu laboret.
  Termini stipes circumvolvuntur. Tituli turbae fines transierunt.
  Magda non dicax nimium, nudo pede pulsat in arma;
  - Fortem defensionem everrimus, sed ferro panicula!
  Bellatores inter se despiciens. Defensio Sovietica satis potens fuit. Multum praecipue min. Idque Germani morati sunt. sed adhuc progrediendi curo.
  Bombers in locis Sovieticis laboraverunt et de aircraft oppugnant etiam desuper venerunt. In profundum ruentes Exercitus Rubri defensionis et TA-400, unus ex bombers gravissimis modificationibus. Quicumque tormenta sex, etiam gagates breviores. Et sunt urbes Sovieticae bombing et destruentes.
  Gerda, jaculandi, notata nulla;
  - In proelio bestiae sumus, sed mens hominis!
  Et iterum accensus. Sovieticum tormentum delevit. Fere haec puella summae obliquum est. Et sic frigus est.
  E-50 in locis Sovieticis accensus, ipsa fere sine detrimento questus. Egregium ricochetae dedit currum prona arma cum ferro caemento. Putamina Sovietica ne apte quidem scalpere Germanos potuerunt.
  Christina recordatio probationum "Tigri". Tunc primum massa-productum lacus German. Nemo ex conchis Tigri damnum causare potuit. Sub eius ictibus cecidere Britanni. Hic vero septendecim tormentorum pes in fronte confossus est. Tum puellae paene mortuae sunt. et hoc memoratum est a bellatore. Quam prope erant osseae vetulae falce, anhelitum sentiens glacialem.
  Puella unicum angulum nudum attrivit. Illa vere voluit e piscina salire et currere. Talis est bellator directus.
  Christina cum aplomb cecinit:
  - Caeruleus nebula, et ubique dolus!
  Bellatores giggled... Eorum video valde parum pudici et amatorios.
  Et sclopetum fecit et incendit. Illa ne de mora quidem cogitabat. Omnis misit testam post testam. Rupta Fontes locorum in astulas et fragmenta.
  Cantus a tergo sonabat;
  Miles semper sanus
  Miles ad omnia paratus est...
  Pulvisque e stragula;
  De modo questus sumus!
  Et nolite prohibere
  et ne mutent pedes -
  Nostra facies luceat
  Crus ocreis!
  Et iterum potestas jet bomber in Soviet positiones cadit. Rursumque exitium totisque locis munitae proiiciuntur. Et tormenta avolant in omnes partes.
  Aliquot duodenas lacus Germanorum simul incendunt ac omnia destruunt.
  Gerda sentit sicut Bagheera de venatione. Hic prima linea Sovieticae defensionis iam deleta est. Sed milites Exercitus rubri adhuc examinant et apud Germanos figunt.
  Inter pugnatores etiam propugnatores sunt. Iuvenes Leninistae sponte Rubrum Exercitum adiunxerunt. Plerique pueri nudipedales et breves sunt. se gerunt, fuss.
  Et præientes moriuntur...
  Andrea ducens ignem, fremuit;
  - Et munientibus, hoc est, tota regio spectabat.
  Excanduit Russos, et Christina venenose sibilabat;
  - Videmus ut falcones, volare sicut aquilae!
  Et rursus igneum risum emittebat. Puellae splendidis...
  Aliquot piscinae Germanicae sub terra motae sunt. Et visi sunt in novissimo agmine turmarum Sovieticorum, terrorem et tormenta machinis emittentem. Nazis culices ex tantibus apparuerunt.
  E-L vidi motum triginta quattuor per optica. Gerda dentes denudavit et dolium monstrare coepit. Machina Sovietica cum turri parva T-34-76 et valde mobilis. Hoc unum experire et cape. Puella iam satis experta est, sed currus Soviet adhuc dissimilis est American Sherman.
  Distantia Russorum est fere quinque chiliometrorum.
  Puella calcem nudum exasperat, Charlotte inter digitos titillat. Puellae cachinnant.
  Deinde Gerda ad currus Russiae figit. Testa ruit artissima, prope scalpendi armaturam... Sed adhuc antea. Gerda vapulet metallum pugno molestia.
  Magda socium suum narrat;
  - Percussis agmen! Facilius erit illuc!
  Gerda transit gaudium cum Magda et susurris;
  - Ita facis te ipsum!
  Magda ardenter cecinit;
  - Terra est in porthole, terra est in porthole... - Puella nudas digitos tulit in gau- dium, et pressit puga pyga, continuans cantare. - Terra in porthole visibilis!
  Et proiectum eius solum basim piscinae Sovieticae percusserit. Currus rumpitur et scinditur. Coepit urere ... Conchae Sovietae intus uterum eruperunt.
  Magda digitos nudos quatiens et coaxare;
  - Vide quam accepi! Et dicis...
  Charlotte exsibilat, dentes denudans.
  - Iterum loquimur variis linguis!
  Novum Soviet cars apparuit. Quattuor et triginta prima abierunt. Carros mobiles et numerosi. Inde e serie BT moti sumus. Hoc genus est iamnon rotato-eruca. Antediluvian T-26s etiam progressi sunt, quae non aliter quam armaturas Germanicas scalpere possunt. Potentiores ac graviores in ipso fine progressi HFs. Ac mattis pede.
  Christina giggled et fremuit;
  Bene, dabimus illis!
  Vehicula Germanorum ignem longo intervallo aperiebant, pedites Sovietici ad terram figere conantur. Etiam piscinas et alia animalia destruxerunt.
  Sovieticus impetus aircraft etiam in caelo apparuit: the famous Ilys. Germanos oppugnant. Tituli pugnatores ad eos concurrerunt. Verus erat dump. German XE-262. Oppugnant technologiae Sovieticae, instar ferri.
  Carolus iterum accensus. Surrexit in Fontem BT, ac fremuit;
  - Haec lyrics non est mediocris fabula... Praecedit fabula mediocris!
  E-L cessaverunt et Sovieticum scopi rettulerunt. Non admodum peritus mandatum piscinam subsidiis actu ad caedem proiecit. Et Russici currus percussi sunt sicut pulli in vellere. Et bene pugnaverunt.
  Gerda accendit offa, frons triginta quatuor et exsibilauit;
  - Quid est Creator - saucius infernus!
  Charlotte etiam accensus, scopo invento, currus Sovietici in linea recta moti sunt, et puellae ad sagittandum tractaverunt. Et generaliter haec quattuor phaenomenorum sunt.
  Harpyia rubra cecinit;
  - Venenum nostrum omnes necat!
  Et bellatores ibant ad ignem portantes dentes suos ita fortes et magnos sicut equi.
  Christina tweeted with aplomb:
  - Venenum nostrum omnes necat!
  Magda, ferendi triginta quattuor, latrante;
  - Hoc nobis evenit!
  Veronica, Oksana et Natasha, una cum aliis puellis coronas reliquerunt. Cohortes puellarum a tergo se recipere iussus est, cum bellatores arma paene nulla anti- lacus haberent. Stalenida Pavlovna in Hispania voluntarius belli expertus est. Intellexi autem copiae limitaneae piscinas seriei "E" resistere non posse. Puellae autem plures transportatores eliserunt, sed ipsi damna passi sunt.
  Nunc phalanx dispersa sese recepit.
  Veronica, Oksana et Natasha, exutis suis ocreis, nudis pedibus relinquebant et in lineis gerunt. Copiae Sovieticae paratae sunt ad columnas piscinas graves repellere. Et nihil aliud est quam piscinam E-50 rumpere. Sola fors est vestigia laedere. Sed in hac machina, scutulis distinctis carris locantur, et difficillimum est eas discludere.
  Puellae per silvas et in parvis coetibus orientem moverunt. Videruntque valde tangentes. Accingunt braccas, et in tantum tunicas leves. Longi, flavi, leviter crine defluebant. Pedes nudi gramine iucunde titillantur, interdum labefecit. Omnia summa amatoria spectat. Ubera per tunicas tenues monstrant.
  Veronica, nudo pede radens gramen, molestias infert;
  - Perduint - coeptum est bellum, et iam receptum est!
  Oksana, cui capilli flavi leviter rubescentes, dentibus renidens, respondit:
  - Nec aliquas speciales praestigias habui! Hitler paene totum vicit orbem... Conare cum tanta turba, tractare potes!
  Natasha movit niveos capillos et dixit:
  - Omnes placere vult... Difficile est cum illis agere! Facile est fidele!
  Veronica adnuit. Capilli eius tam aurei quam pulchri sunt. Ea magna.
  Sed Victoria eos adsecutus est. Cana puella. Capillus ignis est. Ac ut gravida. Vexillum proletarianum volatile, flammeum comam, spirante, ut videtur.
  Victoria tunicam exuit et bustum exposuit. Mammae plenae, papillae coccineae, ut papaverum. Bellator pulcherrimus. et valido corpore docta patere.
  Natasha giggled et denudavit bustum, animadvertens;
  - Et corpora nostra pulchra sunt... Sicut Amazones sumus!
  Veronica caput movit.
  - Nonne nimis radicitus est - exponere pectus! Tu pudoris praecepta sequaris!
  Victoria caput movit et cincinnis rubris movit.
  - In societate communistica - notio regulae moralis est relativa. - Puella nuda pectora movit, coccinea papillae admodum blande nitebant. - Nudum peccatum non est. Accuratius, conceptus peccati sacerdotalis est, at nostra fides a moralibus burgensibus est immunitas!
  Natasha confirmavit, quassans laetum et elasticum imaginem;
  - Propius ad naturam! Propius ad natural! Et nuditas naturalis!
  Oksana etiam risit et abdominis nudavit. Nam in aestivo calore, quam iucundum est, ubi nuda sunt ubera. et ventus spirat eos. Puella pulchra, et nuditas venit. Omnes puellae sunt athleticae, cum figuris, corpora nuda bellatorum valde consona spectant.
  Puellae pulchrae per viam ambulant. Ita sunt adorandae et venustissimae.
  Veronica pipiabat caput quassans.
  Sed aesthetice minime placet.
  Victoria movit caput negative.
  - Non! Corpora magna habemus! Et justo magna nudum cernimus!
  Natasha adnuit, et exiliens dixit:
  - Bonum erat esse nudum... Ecce Ilyich cum sclopeto veni!
  Oksana pectus permulsit et squeaked:
  - Revera imago mea est super!
  deuote cecinit Victoria;
  - O puellae, et nos populatores sumus! Pera, pera, et pera! Vidimus pupa - montes aureos!
  Natasha, pectora nuda quatiens, risu cecinit:
  - Solebant nudi, nudi, mali!
  Quatuor autem ex eis ridentes. Puellae nudis pedibus iuncta sunt, nudas calcibus levaverunt. Bella fortissimi. Post eas sunt manticae et sclopetis oppugnatio PPSh. Bellus bellator, valde mirabilis.
  Veronica molliter dixit:
  - Coram Deo omnes pares sumus.
  Natasha giggled suo respondit cum omni determinatione;
  - Non est deus! Hoc est fairytale!
  Victoria nudam quatiens, perusta ubera, alacriter exclamavit;
  Deus ab potenti huius mundi adinventum est ut populum subiiciat.
  Veronica negate movit aureum caput.
  Quis igitur mundum creavit?
  Victoria giggled et respondit;
  - ipsae universitates sicut folia in arbore nascuntur. Ex nihilo gignuntur. Cum in infinitum arbor in universo crescere coepit de scabere, et ex tunc multae universitates apparuerunt.
  Natasha giggled hassit illi linguam, dicens:
  - Suus 'calidi! Potest nos depone braccas?
  opinionem Victoria sustentabat;
  - Est magna idea!
  Omnesque tres puellae unanimiter braccas suas tollebant, manentes in panties. Et quam valida et muscularia corpora habent. Simpliciter magnifica, et aerobatica.
  Oksana jucunde cecinit;
  - Blatta antennas habet, puella nuda panties habet!
  Sola Veronica relictum est cum braccis suis convolutum et tunicam suam. Quae convicio respondit:
  - Nudum sicud non est bonum! Quid si nos vident?
  Natasha giggled et respondit:
  - Et etiam videant. Amo ut homines excites!
  Victoria giggled, nuda fere femora quassans, respondit:
  - Homines purgamenta sunt - tantum rubiginis!
  Et percuciens nudo pede fungus recens, addidit:
  - Quam belle est equum capere et equitare!
  Oksana subridens:
  - Cum blandiuntur, pulchrum est... Praesertim si homines iuvenes, formosi...
  Natasha puellas admonuit:
  - Recordare, prehendi puerum. Mirum hedum, et certe magnam habet perfectionem supra annos suos!
  Victoria labra lambit, et libidinem in voce dixit:
  - Magna esset eum coercere!
  Veronica indignans latrante:
  - Quae foeda dicis! Non potes illudere affectus hominum similis! Praesertim cum ad Germanum venit, sed puer!
  Oksana giggled et respondit:
  - Excusa nos, sed cor meum tam turpe .. .
  Natasha libenter confirmavit:
  - Germani procedunt, et aliquid boni somniare cupio! Ad exemplum de pueris!
  Victoria irridens suggessit;
  - Et quid, si vere homines capiunt? Tam magna!
  Veronica acriter respondit:
  - Mulieres pudicitiae ornatae sunt, non superba vexatione!
  Ignea movit caput Victoria negate. nudo pede latrabat;
  - Non! Voluptate maiores iusto nulla, eligendi ipsa eaque lectus. Cana Diabolus cincinnis aeris rubris quassavit et permansit. - Id est voluptatis causa in dumis posita, et ALA non descendunt.
  Veronica durius dixit:
  - Sexus sine causa signum stulti! - Et addit. - Hoc est contra normas moralitatis communisticae!
  Victoria dissensit;
  - Lenin ipse dixit - Uxores communes esse debent!
  Natasha giggled and remarked;
  - Optime, non possum dicere me me coniecisse talibus viris, sed est munus activum agere! Si te ipsum libet eligere cui ferire! Sed a nobis non eo pervenit.
  Concordia Victoria adnuit.
  - Ita tantum puellas habemus... Sed per saepem transire potes! - Puella magna cum voluptate pipiabat. - Rustici, muzhiks... Nostri studiose in ventre reptant!
  Veronica movit caput negative.
  - Minime, Lenin numquam hoc dixit!
  Natasha obstrepentes exclamavit:
  - Imo id ipsum quod Vladimirus Ilyich dixit! Sub communitate omnia erunt communia, etiam uxores!
  Victoria giggled et mussat;
  - Feminae bonae sunt... Viri meliores sunt! Eh, capi, rapi ibi a toto comitatu.
  Puellae consonantes riserunt. Et Victoria, renidens adjecit;
  - Et tunc ipsum tundunt sclopetis! et calces accenderentur molli flamma et corbite respersa!
  Natasha calce gibba cum nudo pede suo coquit;
  - Calcanei delectantur cum bamboo percutiuntur! Hic in Sinis, puellae et pueri nudis plantis fustibus caeduntur. Et amaverunt!
  Victoria cum gusto cecinit:
  - Quae tormenta in Hollywood! Tantum kats, non homines!
  Veronica sapienter dictum est;
  - Hic ibis ad infernum... Excruciaberis, et calcanei tui non solum bamboo, sed etiam ferro candenti cremabuntur!
  Natasha canebat, pugnos arcte deprimens;
  - Corvus Niger ad proximam portam!
  Victoria, nudis quatiens libris, coccinea papillas perduravit;
  - Cunas, manicas, os lacerum !
  Oksana, cuius pectora nuda sunt, et coxas quassans, respondit:
  - Quotiens post pugnam caput meum!
  Veronica impetum sustinuit pedibus nudis conculcans;
  - Ex denso metus stipite volavi ubi ... .
  Natasha fremens fremens nudum quatiens pectora;
  - Ubi est patria! Turpis clament!
  Victoria plicabatur et divulgabatur coxis, vix perlucidulis subligar operiebatur;
  - Et amamus eam, etsi pulchra non est!
  Oksana exsibilabat , jerat genua nuda sient;
  - Nothi fidentes!
  Veronica cum gemitu dixit:
  - Nos custodes terminus Soviet. Et loquimur quasi saepes meretrices. Etiam id quam...
  Victoria cecinit Aeolus;
  - Gratias tibi, Stalin-dux! Oculi enim stupidi, inanes! Nam quod sumus sicut pediculi, non potestis vivere!
  Natasha pugno rubeum diabolum minabatur:
  - Nu, tu tam non, leporarius! In sectione speciali eris!
  Victoria confidenter dixit;
  - Mox Germani Moscuam venient ... Et iam Stalin in cavea capietur!
  Oksana giggled et obicitur;
  Exitum belli putatis intermittendum esse?
  Victoria gravissime respondit:
  - Quomodo aliud? Hitler plus quam dimidium mundi in occupationibus habet, plus Iaponia et colonias eius. - puella irata pede nudo venustum impressit. - Et ne lacus quidem honestos habemus! Series KV est parodiam carrorum. 34-t, plane angustus est. Sed tristique sit amet sem non dictum! Et conchas armiferae peiores erunt quam German!
  Natasha ingemuit graviter et obstrepit;
  - Nos cum hoc consentire debemus! Heu, lacus nostri adhuc tam imperfecti sunt. Quid de KV? Perrumpunt...
  Puellae tacuerunt et ludibria omissa sunt.
  Immo iam primae horae belli demonstraverunt T-34-76 gearbox perfecte certam non habere, et magis etiam seriem KV. Et quod turpius est, eo gravius piscina, eo quod infirmius est, accommodatur motui. Armorum frontalium et 200 mm non sufficit ad conchas etiam 88 mm tormentorum Pantherae 2 et non E-50.
  Cum inopinato evenit, Germanorum carros ordo magnitudinis firmiores sunt in armis frontalibus et facultatem ictum capiendi. Et technologia Sovietica plane fallitur.
  Sed in vera historia Germani primis horis ac diebus vicerunt. Tales autem lacus et elit numerum non habent, ac magnae vi elit. Nullae carri graviores viginti duobus talentis erant. Fere Germani quadragesimo primo anno mire infirmi evaserunt. Eodemque tempore mirum fortius vincebat adversarium. Et iam? Omnes schedulae tubae in Nazis: experientia pugnae, mobilitas turma melior, facultas defensiones irrumperent - intenditur. Fuhrer autem non est tria milia et dimidium, et lacus reram, sed decem milia gravia. Et jet aircraft, quae in principio, propeller aemulum non est.
  Exercitus autem Red adhuc exercitatus est ad oppugnandum quam ad defendendum. Docent milites hostem in suis finibus percutere, non defendere suos. Scilicet res melius. Molotov acies completa est. Hoc iam plus est. Recta defensiva in verbis machinalis multo fortius est quam anno primo et quadragesimo.
  Praeterea copiae adhuc melius quam in historia reali conscribitur. Praeparata repellere ictus. Sed tamen disciplina defensionis non est valde bona. Animus non nimis ingratus est. Aviationem ingenue profert. Et disciplina gubernatorum cum Germanis comparari non potest. Sed Fritz experientiam tam colossicam habent.
  statera imperii multo peior est quam anno quadragesimo primo. Tum URSS quater plus lacus et aircraft habuit, et adhuc corruit. Et iam? Nunc Germani qualitate et quantitate prosunt. Porro lacus, quale oh, quam notabile ex parte Nazis. Etiam ac aviation.
  Fortasse ideo quattuor puellae tam pessimae sunt.
  Milites non sic incipies.
  Natasha, radices arborum gradiens, nudis pedibus tinniens sentiens, animadvertit:
  - Terga ostendimus hostibus! Vel forte melius esset cum dignitate stare et mori!
  Victoria rubrum movit caput.
  Quid nostra mors mutabit? Solus Nazis de nova victoria gloriabitur!
  Veronica constat;
  - Recte! Nostra mors fascist tantum addet lauros! Et novissima arma obtinere debes et cum Nazis pugnare.
  Oksana dubitanter dictum est:
  - Sed quomodo? ADVERSUS E-L, nulla arma!
  . Capitulum #3
  Puellae tacuerunt ... Et re vera, qualis piscina est E-L? Machina densa extensione, infra duo metra et magnae inclinationis armorum angulos. Perfectio quaedam est in piscina aedificationis.
  Nova generatio machinarum stabilientium hydrau- lorum cum gun. Armaque iuvenci, latera, frons, puppis. Pyxis genus. Principio, punctum imbellum est ima carinae, Si potes, inter scutulas. Sed hoc etiam sciendum est. Praeterea Germani in peristromatis et pluteis pendent tutelam duplicem dantes.
  Itaque Fritz piscinam optimalem obtinuit, quam SU-100, adhuc gun rara auto-propellente, capere non potuit.
  Per testas Sovieticae positiones gasorum bombardis et bombardis adhibebantur.
  Nunc autem oppugna elit puellas volavit. Aperte minati sunt sepelire pulchri- tudines.
  Utinam quidem eos viderent.
  Natasha, denudans faciem, dixit:
  - Omnes feminae canis - Fuhrer frigus non est!
  Rursumque rictum versus Nazis misit.
  Victoria logice et facete dictum est;
  - Non est primus pugnator, ne secundus quidem!
  Gravissime Oksana notatur:
  - A "Panther" -2 in tabula satis accipi potest. Ilia tantum 82 mm armorum sub deuexa est. nobis non erit quaestio!
  Veronica giggled suggessit:
  - Forsitan iustus possimus talem piscinam facere...
  Puellae aliquot horas sine intermissione ambulabant. Tempus praeteritum meridiem transiit. Potes prohibere et comedere. Homines in URSS non nimis facile vivunt, sed res oeconomicae meliores sunt. Aliqua bona vendita sunt pretia vilissima, alia pretia magna commercialia.
  Tertium consilium quinque annorum etiam 1938-1942 formaliter etiam impletum est. Hoc tamen diuturnitate profestum augendo, et poenae absentiae draconianae. Multo magis formale peractum est primum duo quinquennii consilia, sed re vera non ita est. Excelsa gradu inflationis effecit ut mutaret mutant.
  Sed celeriter terra processit. Fortasse non quantum ad publicas statisticas, sed... Figurae crescebant. Officinas aedificabant, productio maxime augebatur in mechanica machinatione. Auxit hastile et tela.
  agriculturam addidit. Post initialem declinationem collectionis causata, praedia collectiva laborare coeperunt. Magis ac magis obtrectatores, fertiliores et varia instrumenta producta sunt. Collectiva rura sensim surrexerunt. Quartum quinquennium paulo modestius eo institutum est altius. Difficilis est hunc gradum tollere! Sed iverunt quadragesimo tertio et quadragesimo quarto saltem publice secundum consilium. Etiam vel aliquam ante. Subsicivum etiam opus strenue fovebatur. et varias personas.
  Agraria paulo plus addidit, eoque effecit ut cibaria cibaria cibaria durarent et modum emissionis cibi augerent. Mercedem ascenderunt frenum.
  Utique in URSS, omnia non tam perfecta sunt quam in cinematographicis pelliculis, sed vita sensim melior facta est. Bicycli apparuerunt, et etiam quarto et quadragesimo anno primo TVs niger et albus. Etiam primi coloris pellicula de Stalin exortum est, scilicet. Raeda "Moskvich" in seriem dimissa est. Cibus et dulcibus productio canned, confectio confectio addita est. Venum et armarium in ammonia apparuit.
  Hoc est, in URSS in melius mutatae erant. Et NKVD non amplius erectus erat anno tricesimo septimo et tricesimo octavo. Nempe bellum nolebat. Germani timuerunt.
  Iam URSS gravis industria et mechanica machinatione elaborata erat. Sed tantisper non tempus erat lacus exercitum replere. Quanquam, nimirum, ad annum quadragesimum primum comparatus, magnitu- dine apparatus crevit. exercitus autem ipsius ad undecim milium viciens bis et quadragensimus primus. Luctantem et parsimoniam conservare.
  Stalin magnam industriam creare curavit, sed Fuhrer nimis vicit, et cum eo agere non potuit. Facultates evasit omnino incomparabiles.
  Sed pulmentum bonum iam in URSS productum erat. Puellae autem cum cepis et pane libenter illud comederunt.
  Natasha iracunde, mandendo cibum;
  - Cur tamen Fuhrer ad Iaponiam non accessit! et veni ad nos!
  Victoria, quae nudis pedibus duram in snag prehendit, respondit:
  - Stultitia impenetrabilis!
  Oksana suggesserant:
  - Puto nos MINORIS Fritz! Sed re vera omnia huius Hitleris sarcinam discerpere debemus!
  Veronica cum gemitu dixit:
  - Non fuimus fortunati... Etsi bellum quadragesimum primum inchoari potuit. Istae tunc erant rumores!
  Adnuit concordi Victoria, et nudum sibilamentum pectus quatiebat;
  - An sic! Sed, ut videtur, Iugoslavia, et prospera Britanniae contra Italiam consilia Hitlerorum perturbaverunt. Sed revera etiam Fritz profuit.
  Natasha nudis digitis formica crurum Adnuit , et concordi annuit ;
  - Profecto! Anno quadragesimo primo, Tertius Reich, sine gravibus piscinas et tormentis erucae, nobis omnino tutus esset. Ausi essemus... Itaque Fritz bar.
  Ingemuit puella graviter.
  Victoria in Natasha respexit. Nuda, elastica pectora et cogitans: "quamvis, quanta pulchritudo", quanta esset ad illam blandiendam. At illa non clare dixit - vere indecens est.
  Veronica ratione dictum est:
  - Historia non habet subjunctivum modum... Profecto melius fuisset quadragesimo anno ferire, cum Nazis in Galliam accederet. Tunc momentum - commodius non fit!
  Victoria contemptim risit.
  - Et rupto foedere? Huic Stalin non assentior! Verbum suum honoris dedit, ne lacesseret!
  Natasha risit et dixit:
  - O quam nobiles sumus!
  Puellae panem, pulmentum et cepas suum compleverunt. Lac de ampullis acetum bibebant. Nos transivimus.
  Alicubi murmur tormentorum erat. Lacus Germanicus movebatur. Inter eos maxima est E-C. Speer specimina plura spernenda curavit. Sed revera, cur piscina duobus doliis eget? Melius est cum duobus doliis diversis leviora facere quam unum cum duobus, sed gravibus.
  E-C etiam productio est, sed in serie adhuc inveniri potest. Porro Hitlerus etiam mastodonos amat, atque omnem seriem ab E-5 ad E-C servare iussit.
  Pulchra ingens machina E-75 cum 128 mm et pondo octoginta talentorum. E- L IN ARCTOO COHIT . Vix optimum exemplar, peius fere erit. "Leo Regius" cum tormento 210 mm, et centum talentis appendens.
  Puellae arborem magnam pinum ascenderunt et piscinas spectaverunt. "Royal Lion" per machinam MDCCC equitum potestatem, satis potentem mastodon et pernicissimum. E-100 etiam machina valida instructa est. Etiam Shturmlev movetur, cum valido emissario erucae 500 millimetre. Est una efficacissima machinarum breakthrough.
  Sors Lev tank ipsum ambiguum fuit. Ipse ante "Panther" visus est, et in Suecia, Helvetia, et in appulsu in ipsa Britanniam dimicare curavit.
  Hitler tam Helvetiam quam Sueciam vicit, pacta Hispaniae et Portugalliae in servitutem imposuit. Ii coacti sunt monetam nationalem deserere et notam adoptare. Sic caput Germanici sub impressione incidentes.
  Lacus "Leo" contra Americam adhibendus putabatur. Sed autocinetum nimis grave, cum sclopeto parum celeriter urente, militaribus non congruebat. Praelatio provectioribus "Panther" data est -2. Hoc vehiculum armis militaribus satisfecit, et activitates operis, praesertim frontis armaturae, digniores sunt. "Panther" -2 piscina facta est victoriae in bello cum Civitatibus Foederatis Americae. "Leo" autem rarissime utebatur. "Tiger" etiam piscina non fertilissima fuit, quod vix tempus in proeliis illustrandum est post annum quadragesimum secundum. Et "tigris" -2 est outdated, vix habens tempus ut appareat. Recentioribus "Panther" -2, cum pondo quinquaginta talentorum, "Tigr" in praesidio et armamento non inferior fuit, et praestitit in activitate cum pondere duodeviginti talentorum minorum.
  Certamina praxis "Panther" -2 insigniter praestantem "Sherman" in qualitatibus pugnae ostendit, hoc vehiculum pulsare ex longo intervallo, usque ad tria chiliometra et dimidium, et paene impenetrabilis in fronte et in propinquo. range est vulnerabilis ad latus. Quod longe secus est in omnibus Sherman exemplaribus.
  America amissa est aircraft et Pantherae Germanicae, sicut ante E-25 - gun solum unum et dimidium metra altum.
  US deditionem...
  Natasha sua fragum papilla permulsit. Et renidenti risu dixit:
  - Ego te! Ille, illa - simul universa terra!
  Victoria sustentata est;
  - Simul amicae familiae! In summa, centum milia sumus!
  Oksana giggled et mastodons demonstrans, dicens:
  - Tank "E" est brevissimum et salaputium. Non erit difficile.
  Veronica moesta sibilabat;
  - Deus inhabitare facit unius moris!
  Natasha giggled et pipiabat:
  - In America pro tota patria, in America pro tota patria, in America pro tota terra - opportunitates sunt aequales!
  Giggles et ignea Victoria fremit;
  - Opportunitates pares sunt diversis societatis stratae!
  Et quam vis. Et dentes eius pulchri sunt ut ostendunt.
  Oksana annotavit:
  - Cum Germani divelli, pessimum erit illis a fundamentis copia!
  Veronica giggled suggessit:
  Oremus ergo!
  Natasha contemnens risit: et movit caput.
  - Non! Komsomol membra sumus, quod athei sumus!
  Victoria aggressively monuit;
  - Et atheus militans plerumque sum! Et non est Deus - hoc est medicinae fact!
  Veronica caute notavit;
  Sed id probare non potes!
  Victoria emicabat smaragdi oculos infensi respondens. et rictu exsibilat;
  - Possum! si Deus est, tunc reus erit. Is est populus curae. - Cana puella infensi truncum pinum nudo pede ferire. - Licetne fingere mentem phaenomenalem cosmicam quae de eius creatione non curat!
  Natasha libenter confirmavit:
  - Id est! Ceterum Deo ut filii sumus ad Patrem, et de nobis non curat!
  Veronica caute notavit;
  Sed etiam curans pater filios punit.
  Natasha giggled in responsione.
  - Sed noli eos deformare!
  Victoria irata dixit;
  - Sunt sane mirabiles rationes educationis in Deo tuo! Qui omnes homines, etiam animalia innocentes, cepit ac demersit. Quaeritur, quales modi fascist?
  Oksana cum risu addidit:
  - Et generaliter aeternum tormentum in inferno... Hoc quoque patet overkill, cum nulla iustitie modi tormenta iustificare possit!
  Veronica manus turbavit et cum gemitu dixit:
  - Puto etiam diluvium Noe enecare. Terra autem impleta est peccato ante oculos Dei.
  Victoria risit;
  - Ita pueri illinc ludere coeperunt. Pater tormentarii machinam sustulit et eos qui blanerant iecit, relictis solum sedentibus aqua quietius, sub gramine. Magnos dentes rufus nudavit. - Talis est analogia!
  Veronica humeros ei molliter dixit:
  - Non sum sacerdos talibus quaestionibus responsa dare. Sed puto Deum habuisse causas.
  Victoria giggled and remarked;
  - Ita... Pro causa nulla ratione ceciderunt, solum omnes viderunt ac si evanuissent!
  Natasha suggesserant:
  - Forsitan Biblia iusta sit fabulae Iudaeae. Cur credamus?
  Oksana eam sententiam expressit:
  - Debes utique honorem tuum. Et noli nimium numerare in paradiso postumo!
  Victoria giggled and remarked;
  - Ita... Sacerdotes fabulas narrare amant! Nec venustissima!
  Veronica tacite dixit;
  - At Iesus Christus satis est imago pulchra!
  Victoria giggled et movit caput.
  - Nolo tam pacifico nubere!
  Natasha giggled and remarked;
  - Sic homo pro se debet stare... Et quid Scriptura docet? Te feriunt in dextra maxilla - sinistram tuam averte!
  Veronica dicere voluit, sed clare erubuit. Tum Victoria imposuit;
  - Mirum sane morem. Aut Deus inimicos diligere nos docet, aut omne genus hominum simul mergit. Quomodo hoc explicari potest?
  Natasha respondit sibi:
  - Puto Scripturam ab ingeniosis visionariis scriptam!
  Languidus huic Veronicae obicitur:
  -- Qui viderit... Sed aliter quam Deum existentiam, universalis apparentiam explicare non potest. - Tum puella erigit. Nudam cucurrit, circa corticem crus excidit et continuavit. - Quidquid quis dicat, sed impossibile est reperire vel fingere certiorem versionem originis universi, nisi quomodo Deus eam creavit!
  Cornelius humeros interrogavit:
  - Et radix causa apparitionis Dei?
  Veronica ingemuit et respondit diffidens;
  - Hoc iam axioma est... Accipienda fide Deum esse. Et quod fuit aeternum, nec primam causam habet.
  Natasha movit caput negative.
  - Accipe fidem praeaeternitatem Dei? Sed ego offerre possum ad suscipiendam per fidem universitatis aeternitatem, sed sine Omnipotente.
  Veronica ratione dictum est:
  - Similis alogiismus videtur. Quomodo haec aeterna materia est, et unde venit?
  Victoria statim dixit:
  - Et quid logicum est - Deus aeternus est... Et unde venit!? Quo magis statim omnipotens et omniscius?
  Veronica desperatione respondit:
  - Semper fuit... Fide accipimus! Et quomodo hoc potest - incomprehensibile!
  Natasha dixit:
  "Imo vero ex aequo hic sumus. Res evenire quodammodo debuit. Ac fieri nefas. - Puella risit et confidenter notavit. - Sed adhuc quaeritur cur tantum mali in terra pateat.
  Nulla sit amet disputandum...
  In minimo casu Nazis minoribus, minus peritis et peioribus technicis copiis adversabatur.
  Si in historia reali URSS quadragenario primo anno in praediis quadruplum commodum habuit, melioribus qualitatibus vehiculis, nunc Germani plures mastodones iam habent et efficaciores sunt. Et Germani vi elit ac numero et qualitate etiam plus habent. In historia reali, USSR quater totidem elit. Vera fortasse quale est ex parte Luftwaffe. Carres obsoleta erant inferiores Germanis. Et recentiores etiam non inambigui fuerunt. Nunc autem Germani aircraft sunt iam gagates, cuius aircraft propeller Sovieticorum aemuli non sunt.
  Utique munimenta munire curabant, sed disciplina magis infirma. Exercitus Rubri adhuc in natura praevalens molesta est. Unum plus est quod ex improviso Germanos capere non possent. Sed downs est, quod in omnibus commodis quantitatis habent, et verius pugnae experientia quam in quadragesimo primo.
  Plus tamen copiarum numerum intelligit. Et tam difficile est resistere. Uno et quadragesimo primo USSR, postquam convocavit, numero Wehrmacht consecutus est, sed genere peditatus mobilitateque communi impar erat. Nunc, inpensa qualitatis, non omnia plana sunt. Multae divisiones coloniae in Wehrmacht sunt, non admodum paratae. At contra, bonam MP-44 vim propensionem, et multum apparatum. Et in hac tellure, hostis etiam fortior factus est. URSS sane addidit, sed non tantum.
  Fere totus mundus contra Russiam est. Hic casus multo minus quam in quadragesimo primo.
  Albina complura aeroplana conjecta animadvertit;
  - Hic sumus triturantes, et triturantes, sed ripae non apparent .. .
  Alvina risit et respondit:
  - Iam Borysthenen appropinquamus et magnum proelium erit.. .
  Milites bikini progressi sunt. Nazis Arcem Arcem praetermisit et furcifer inplenda est. Tank E-L, movens in partem orientis.
  Gerda ardenter cecinit;
  - Tam frigida sum puella! Omnes inimicos quasi adstrictos confringam.
  Charlotte giggled, triginta quattuor in corpus pulsavit et alacriter exclamavit:
  - Non est quod de matre dubites! Milites viri duriores sunt!
  Christina etiam pugionem nudo pede pressit, ac furiose proditum, tormenti Sovietici pulsans. Ita etiam truncus discessit;
  - Proventus montium altitudines!
  Magda tormentum singulatim accendit. 105 mm erat et letalis in modificatione recentissima, ignis valde rapidus, decem ictus per minutias accendens.
  Puella digitos nudos pressit et susurravit;
  - CENTESIMA in linea futuri data .. .
  Gerda piscinam Sovieticam tundebat, arma oppressit et clamabat;
  - Videbis tibi!
  Vapulabat et Carola, nudis digitis utens, fremitu agresti et furiali;
  - Propior nunc nobis est patria!
  Christina etiam accensus, nudis digitis utens, cruribus sient, exeuntibus;
  - Solem nostrum saluta!
  Magda quoque tundebat, et nudum calcaneum presserat. Sovieticum tormentum in fragmenta volitare confregit, cantans;
  - Mater fortissima est!
  Et rugient fortes sicut bubalus in occisione. Quattuor homines valde amant. Vere decet eos. Cur non? Tam pulchrae et infestae sunt. ET AMANTISSIMO. Et homo canis est, modo annuit. Et habebis omnia, etiam pecuniam. Et hae feminae sunt robustissimae. Et concoquunt virilium perfectionem insano complexu. Voluptas et perpetua.
  Non opus est homini totum annum expectare - et tamen te gaudens inveniet!
  Gerda eam cepit ac fremit, ad Fontes triginta quattuor ac turrim evertit;
  - Verus sum eques deleti!
  Christina lingua ei excidit et minaciter exploditur;
  - Et risum meum simile pantherae!
  Charlotte infensi locutus est, pugnum quatiens ac nudum digitorum sphaeristerium impellens.
  Et magnae mutationes praemisit!
  Magda pipiabat et increpuit;
  - Formam hetaera sumus!
  Gerda giggled respondit:
  - Quam bonum est, cum decorum iuvenum manus tibi blandiuntur!
  Et puella excogitavit quomodo palmae papillas in fragum ferrent. Res tam mira est. Ac eget et suscipit. Et valde nice.
  Gerda accensus ad Fontes SU-85. Concidit in curru, nudoque in vulnere fixit Arma pedes ;
  - Ah, quercus dominae, quercus dominae!
  Carolus infensi confirmatus, genas anhelans et ubera plena quatiebat.
  - Duba! Quercus! Duba dominarum!
  Et quomodo accipiet et ridebit... Tanquam si tintinnabula sonant. Et vox eius tam clara.
  Et victima eius erat 76 millimetre, sclopetum Russicum. Arma admodum pervetusta sunt.
  Christina giggled et divulgatum est;
  - rugiebam et confringam.
  Et digitis nudis, etiam proiectum ad currus hostes direxit.
  Quam pulchra est. Aurum et aes magnum sunt!
  Magda est aurea perfecte, cantans alacres;
  - Hurdy-gurdy adhuc plorat .. .
  Tunc conversa Sovietica triginta quattuor et tristes cantare pergebat.
  - Aliena est in Berlin!
  Gerda pipiabat respondens. Bullam jucundariam pressit cum digitis nudis et Soviet howitzer deiecit.
  - Berlin caput mundi!
  Carolus mussare cum aplomb in responsione:
  - Et London caput Paris.
  & Clavi Fontes T-XXVI. Donec elit magna, tristique a dictum et, dictum a lacus.
  Christina eam cepit et cursoriam nudis pedibus immisit;
  - Et Lutetia caput Romae est!
  Tum simul ac ridet ... Et smaragdis oculos per omnes bellatores ordine terebrabit. Et rictu simul, ac dentibus micant. Sed omnino quomodo capiet et malleum in Soviet lacus. Dimidium turris ad triginta quattuor destruet.
  Et post illam, Magda eam cum grenade accipiet et accendet. Id est, proiecto. Secundum SU-76. Iam currus iam clare evasit, sed adhuc recensetur.
  Et pipiabat;
  - Et Roma caput Miami!
  Praesent sit amet elit mauris. Puellae autem nimis abreptae sunt. Non animadvertebant quomodo duo milites exercitus Sovietici ad eos fasciculis anti- tasque piscinarum irrepserant et vestigia coortabant. Et quomodo tollet et explodet. Scutulis erumpunt et E-L mobilitatem suam amiserunt.
  Bene, quid fit...
  Nazis multum lacus habent et multo progressiores sunt quam Sovieticae. et nautas peritiores habent.
  Nimirum multi peregrini milites sunt, qui quaestiones nonnullas creat, sed non FORMIDULOSUS. Sed copiarum numerus est fortissimus. Et contra hoc non potes disputare.
  Numerus in quadragesimo primo anno tantum Fritz satis erat. Praecipue paucae lacus erant. Idque prohibuerunt quominus pugnarent.
  Albina et Alvina in elit hostium impetum bombs effuderunt. Exercitus rubri sub eorum verberibus contremuit et periit.
  Albina, omisso alio munere mortis, eliditur;
  - Pro mutationibus et victoria!
  Alvina libenter confirmata est, imprimendo digitos nudos in globulis gaudiorum premendo;
  - Nam quod pedes suos a secundis Tertii Reich avolarunt.
  Gubernatores Germanorum Gertrudis et Adala nudis pedibus ferientes in duas sedes XE-328 ascenderunt, in machinam gagates: hoc est monstrum cum decem tormentis aeris.
  Imber nuper transierat et puellae venustae relictae sunt, nudarum crurum vestigia clarissima.
  Ita seducentes erant ut eleifend in aere militantes nudis vestigiis oculis avide vorarent, etiam pueri perfectione tumescere coeperunt. In genere, multi gubernatores fuerunt - pugna ostendit feminas, sub aequo Marte, bis superstes habere quam viros. Modo efficiantur qui et. Et Hitler, sane non est talis, ut misereatur.
  In ipsa tertia Reich, polygamia publice introducta est, ius quatuor uxorum. Hoc est practicum valde. Sed non nimis convenit in traditiones Christianas. Non mirum fascismus novam religionis formam quaerit. Hitler affirmat monotheismum esse, sed tam singularem - cum pantheon gentilium, deorum Germanicorum antiquorum. Nimirum ipse Hitlerus in hac pantheon super omnia positus est tanquam nuntius et nuntius altissimi Dei.
  Ita Fuhrer, nimirum, se ipsum plurimum amat.
  Gertrude et Adala multipurosos suos in caelum aircraft deducunt, quod etiam pugnatoris partes agere possunt.
  Bellatores valde confidunt. Russi aircraft vi non habent et inopinabile est ut impetus tigrium caeli sustinere possit.
  Gertrudis fremuit;
  - Fluminis ardentis eques sum .. .
  Adala alacriter confirmavit, dentes denudans;
  - Et ego te omnes chekmate!
  Puellae ridebant. Pedes nudos in pedals presserunt, et impetum elit vi spoliaverunt.
  Erat adhuc obscurum, sed series lucis in oriente iam ostendebat. Puellae sibilaverant... Expansa Russiae sub illis iam natabant. Feminae bellatores giggled et despiciens inter se. Tam prodigae et pulchrae sunt.
  Hic Soviet currus versus illos depone. Cochlea Yak-9 fortasse est machina massa-producta inter novissimas emissiones. Non nimis armatus, sed vilis et parum armis. MIG-5, ocius, tormenta machina. MIG-3 exemplar antiquiore est. LAGG-7 verisimile est avis velocissima et armatissima. Novissima modificatione, tot sunt tres canones viginti mm.
  Sed hae omnes machinae propeller-actae - vi aircraft creatae non sunt. Germani confidunt admodum.
  Gertrudis ignes decem canonum aeris. 30mm et duo 37mm tormenta feriunt. Irruunt sicut turbo igneus per elit Soviet. Sed gubernatores rubri ictos conantur et ad caudam eunt.
  Adala hoc momento versatur. Caput-in germanicum ducere non potes, sed in caudis obvium est. In USSR non inopinata oppugnatio est. Anti-aircraft sclopeta iam immissa sunt. Explosa testae in tenebris rutilant.
  Germani timiditatem quandam experiuntur. Ita iam visum est ut nihil mireris, sed ... gubernatores Sovietici fortes sunt et damna non timent. Nihil terrent. Sed experientia non sufficit. Planum Germanicum facile ex dive et propagine currus Soviet descendit. Alterum frangit, one to pieces.
  Armorum Germanorum virtus maxima est. Haec pars est qua Fritz in Russiam magnam utilitatem habent. Sed perampla celeritas Nazisei est.
  Adala acceleret et prorumpat. Et Gertrudis convallis purus in hostes. Monitum a dentibus accipitur. Pars munitionis est quae ad calorem vel ad sonum pertinet.
  Adala susurrat;
  Non occident nos!
  Puellae currum suum trahere conantur. Et deinde pugnator Sovieticus vi oppugnationis Germanicae prope arietes aircraft. Et quomodo incipit avellere, et scindere. Tam caelum quam aer.
  Gertrudis in aurem:
  - Insanire mortem!
  Milites plane confusi sunt, et sic icta esse possunt.
  . CAPITULUM #4
  Ictus dirum incidit in Vladivostok (in extremo Oriente, lex militaris non introducta). Plurimae naves Classis Pacificae in portubus exarmatae sunt, multae nautae etiam ad frontem occidentalem translatae sunt. Ex una parte, impetus Terrae Solis orientis expectabatur, sed in usu evenit quod non expectabantur. General Yamamoto bet fecit cum omnibus copiis quae simul ictu uti poterant. America, cum relative cito victa sit, maximam partem classi Iaponicae mergere non tempus fuit, naves bellicas praesertim potentiam formidabilem repraesentabant.
  Praefectus primae dignitatis Vasilchikov hodie iam antelucana hora cum aliis classiariis praefectis lusit. Guys adhuc admodum adulescentes erant, hic relicti fac ut naves non omnino putrescerent. Vasilchikov unus ex illis erat qui pulveris pyrii odorabantur, translatus est e Leningrad propter necessitatem tractandi gravissima pneumonia, in urbe nubilo deprehensa. Capitaneus primorum ordinum, vel, si ad copias in terram transferretur, colonellus Vladivostok silentio suo viis florentissimis fruebatur. Hiems transiit, Aprilis cum gaudio transiit, mirabilis fuit, calida, Iunius non in medio, sed in tropica plaga. Praefecti parum biberunt, bonum vodka in copia marina, signis hodiernis (incrementum prae-bellum ruble imminutum), paene lac vilius est.
  Tamen modus vastatus est per nuntium proximum comitatum cum rufa Americana non venturum, ex quibus PORTIO in pretio ascendit, et pro vitulino tenero Texas, iam taediosum pisces cum allia comedere debebamus. . Duces aliquotiens colloquium de argumento belli interpretari conati sunt et de quibusdam proeliis loqui rogaverunt, sed Vasilchikov siluit et sermonem ad latus avertit. Denique, ut tandem surrexit, latravit;
  - Te ante mittent, ut matrem Kuzkini cognosces. Intellige pulveris tormentarii non unguentum, sed cadaverum olere!
  Iuvenis admodum legatus navalis (se tantum epaulettes susceperat, post dimidium annum studiorum, quem statim e schola ingressus est) desiluit;
  - Hic est qui nobis defuit! Feminae! Pulchra femina! Cur soli sedemus, quia urbs puellis sola plena est.
  Pueri delectati sunt;
  - Nempe puellas abeamus.
  The officer cecinit romance;
  - Quam bonum est accumbere super herbam et quam bonum est comedere! In balneo dispone ordinationem et puellas vocate!
  Vasilchikov exclamavit in iuventute furenti:
  - Est foris ignitegium et puellae post laborem dormiunt! Non cuivis fausta satis est talia fures Imponere locum, sudoribusque cruorque faustis.
  Tribunus cruciat;
  - Pulveris pyrium non spirituum, sed cadaverum tantum gregibus olet, imperatores larvas gasi cum filtro habent!
  Vasilchikov frowned.
  - Philosophus! Spinoza typica, restat solum discere felis lingua tua trahere! Et erit: pah! Inguina! Inguina!
  Riserunt ministri, et fenestrae contremuerunt. Vasilchikov addidit:
  - Lingua tua magna est, cum parva mens adversarii tui est!
  Murmurat junior;
  "Hactenus, bibamus!"
  Ceteri pugnatores fremebant;
  - SIC effunde! Donec aurora, utique, satis rum habebimus, sed satis erit laborum ad infernum!
  et aqua ignea in specula effusa! Ita fervere et spumare obscena carmina obscena coeperunt.
  Subito fores apertae sunt, et locus ventorum afflatus videbatur. Puella alta ignea ad ministros exsiluit, et cum tota virtute eius murus latericius cum vodka lagena imperfecta crepuit. Puella clamavit:
  - Alcoholica et rupic! Tota terra laborat seu pugnat, te beatam sicut sues. Oblitus conscientiae et honoris! Nimirum Lenin dixit: Ebrietas omnium vitiorum pessima, praecipua pernicies in publico regio!
  Iam satis ebrius erat junior, squalebat oculi, clamavitque, utrem inanem vellicans;
  - Hic exi bitch! Nunc venio!
  Puella digitum caligae suae sub genu breviter percussit. Levis ictus sine vulnere visus est, at iuvenis ululavit ac decidit. Lagena cecidit et confregit. Omnes anhelabant, Vasilchikov exclamavit:
  - Ita haec sunt signa Anna Vedmakova, gubernator acetarius in Hispania et Finnia. Capillos habet fabuloso, color ignis! Salve, Dux turmae...
  Witcher adnuit.
  - Adhuc in majoris dignitate sum, et primus ace- tor, sidus herois USSR consideratum est. Modo venit in eam mig-5 pugnator. Cetera turmae ad orientem spectant. Instructus sum. Utcumque, opus est perditori tuo ut statim vexillum Americanum moveas et ad mare proficiscaris.
  Vasilchikov miratus est:
  - Cur nostrum?
  Oculi viridis sagax emicuit.
  - Quia haec raeda in USA facta est. Tibi reddita est sub Lease-Lease, ac deinde tantum ordines meos sequi.
  Vasilchikov grimaced:
  - Maiori colonellus obtemperat, immo ab alio genere. Habes auctoritatem.
  Vedmakova documentum cum sigillo NKVD et subscriptione Proregis Praesidis Praetorii et Praesidis Consilii Commissarii Populi, caput vigilum secretorum - Mareschal Beria.
  - InteUigite! Sine Memmi, tantum parebis mihi! Quid aliter non dicam: non es quinque?
  Vasilchikov adoravit:
  - Bene! Praedo recedit, tantum opus est nautas ex castris tollere et duabus horis navigare.
  Vedmakova iuvenem capillum arripuit, caput eius statura erat et plane validior;
  - O homo inhumanus et temulentus! Cur equos tam dimissos habes! Huic homini magis placet casula puero quam ministro. Forsitan initium, bene suffla ut omnes exeant hops.
  Vasilchikov erubuit;
  - Hoc est Pasha Kolobkov. Missus est ad cursus directe ex Schola Suvorov, secundum rationem abbreviatam. Puer adhuc est, duobus mensibus sedecim annos natus.
  Witcher grimaced;
  - Proh! Quindecies iamque eunuchus! Id quod facit acceleratio! Et ego nesciebam lactes titulos iam accepisse.
  Vasilchikov humeros.
  - In fronte communistica, pueri mane nascuntur! Narratio autem ei accidit, sicut optimam fabulam de phantastica defensione Moscuae scripsit, et Zhukov id notavit et eum monuit ut puerum ex cadets ad magistros transferret.
  emendavit Witcher;
  - Bene! Non malum est quod non stultus, sed plus bibit! Id olfacio, et nasus meus ut canis est, statim sub tribunal! Nam et pretium enim. Iam mediae aetatis, sed ipse.
  Vasilchikov eructavi:
  - Profecto triginta duo sum, sed iam sexiens in Hispania et in Finnia vulneratus sum, ut senex videor.
  Vedmakova aliquid in responsione dicere voluit, cum subito monstrus fremitus antelucanum silentium fregit. Tamquam si gravia saxa de caelo deciderent, fenestra vitrea statim erupit. Grandinum testae contusae in mensa et etiam in manibus et ora ducum temulentorum expositis. Witcher clamavit:
  - Protinus omnes.
  Respondens Vasilkov exclamavit, adeo ut funes vocalium paene scidit:
  - Hi sunt duodecim pollicis testae! Naves pugnae Iaponicae in venatione esse videntur, quae significat.
  Vedmakova, in molestia, cum tabernus parietem ferire;
  - Coepi, sed non ut instituimus! Minime vero! Pereant, necesse est ut statim alam in mare tollat et classem simiarum angustarum regionis deprimat.
  Vasilchikov mussat:
  - Sunt arma tantum in perditori meo et in duobus canalibus. Nobis ne responsum quidem habemus.
  Vedmakova pugnum ei ostendit:
  - Bene, tormenta maritima debes habere! Post omnes, non omnes ad frontem occidentalem missus est, sicut etiam aviation. Ceterum de eo quod Iaponia bellum inire potest quovis momento per annos mentio facta est.
  Vasilkov aliquid dicere voluit, sed iterum murmuravit, fragmenta depluere. Siren ululaverunt admonitio adventus aircraft. Vasilchikov surrexit et vociferatus est fremitu Witcher:
  - Aviationem habemus, et gravida maritima, etsi non integra, in promptu sunt. Respondeamus!
  Gubernator per vias currebat:
  - Modo curram ad pugnatorem meum, et ego istos Iapones figam, non satis videtur. Adhuc reddent Tsushima et Muden.
  Vasilchikov consensit:
  - Imo dabunt! Etiam cum recipis!
  Explosiones fuerunt et serius stridunt tormentorum anti-aircraft. Fere maxime aeris defensio Vladivostok sumpta est rursus quadragesimo primo anno, ad defensionem Moscuae confirmandam (Expectabatur Hitler ferire, sed postea transivit!), ita multiplex puncta CULEX. -domus regionis Solis Oriens non multum attendere ad talem "crepitum" videtur. Iaponici bombers dive destiterunt vere "dona" cum strigibus transfixis. Ictus et urbi et classi infertur. Aeroplana Iaponica non nimis magna, sed agilia sunt, sed e contrario lymphatae sunt. Hactenus Americani duas tantum pulchritudines submergere curaverunt, et superstites oram lembis una deleverunt. Impetu nefario Terrae Solis ortu die 27 mensis Ianuarii anno 1904 simillimum est. Tantum ergo aviation nulla erat.
  Vasilchikov sensit se ex cursu suffocare. Non hone, sed simplex est pulmone aegra, in arto deprehensus. Et in Vedmakova multum eum non comprehendit. Miror quam vetus sit, vix plus quam triginta, ubera eius ampla, umerique latos ut viri.
  Repente conversus Vedmakova manum elevavit:
  - Noli currere senex, me sequere! - tanta vi clamavit ut sonus fluctus aures suas feriret. - Exterminans quam primum ad mare exi.
  Explosiones prope commotae sunt, strages pluit, una ex illis in Vedmakova directe cecidit, et illam manibus mechanice comprehendit. Gubernator puellam sicut goalkeeper sensit, qui poenam feliciter vicit, fragmentum rotundum erat, calidum et quasi pilam spectavit. Sensit Anna repente liquorem brachia defluentem. Puella fragmentum aspexit, ac deinde etiam bellator ferreus eius, tribus bellicis annis induratus (una cum Hispanis), nausea ad fauces accessit. Caput infantis in manibus habebat. Infelix puella (videri potest e brevibus pigtails cum evulsis oculis. Vedmakova diligenter caput in bitumine rimas imposuit et se transiit;
  - Peccare tempus non erat, non vivere! Sed nullus peccator est maior Deo, ergo non est maius peccatum quam negligentia passionum puerorum.
  Rursum fremitus, et fragmenta, unam puellam in calido percussam, cutem scabentes. Vedmakova iam circum vertere voluit et quam celerrime ad pontem ruere potuit, ubi MIG eius hospitam infestam patienter exspectabat, sed ...
  Acutis ut pugionis mucrone, bellatoris intuitus intolerabilem dolorem vulturem in facie principis primi ordinis Vasilchikov agnovit, cum superior pars corporis avulsi flatu fluctu iactata volavit. fragmentum vix ipsa puella pungit. Illa iam uno tempore, quodammodo adunco maxillam, etiam durante aere pugna in Hispania. Quam ob rem manebat profunda cicatrix, quae diu speciem vitiavit. Verum in Siberia introducta est cuidam mago fortissimo, quae, opitulante unguentorum et spirituum invocatione, hoc vulnus et duo plura sanare curavit. Propter hoc, Vedmakova illi innocentiam dedit, cognoscens mulierum gaudia. Post hoc, puella captavit minimam occasionem felicitatis amoris cum homine mordendi, quod difficillimum erat in sanctimonialibus Sovieticis temporibus, etiam cum sua Satanica pulchritudine et facultate tentandi. Utique non tantum homini persuadet, sed ut auctor factionis hoc non inveniat. Et tot sunt scammerse omnium plagarum quas sutura, surculum, sutura, pellit eos. Sic vere accelerare non debes si vita tua tibi cara est. Sed abhinc circiter menses quattuor, cum stella viri fortis considerata est, in plano viginti quinto fascist in ordine emissa: in Beria occurrit. Et in tota elite Sovietica nulla maior feminae fuit quam caput vigilum secretorum et apertorum.
  Vedmakova cucurrit sicut pons. Quod etiam raro accidit, in ignota civitate plateam commiscuit, ex qua tantum distantiam auxit.
  Gubernator fugit et revocavit: Beria in lecto inventa est, sed non sapor, calvus, venter, non Apollo. Itaque numquam amator factus est. Fere rumores de Beria rapuisse feminas luculenter auctas. Si renuntiatum est firmum non esse, secundus homo ex imperio Rubri regulariter coactionem non egit. Tametsi quis audet de puellis dicere nulla tali monstro? Executor Russiae numerum unum!
  Hic vero facta est fiducia Lavrenty Palych. Fere prima voluntariorum femina fiebat ad pugnandum in Hispania. Reapse pauci gubernatores Sovieticorum huic bello civili participaverunt. Non videtur ipsum Stalin socialistarum victoriam maxime indigere. Logicum, in Gallia, socialistae, ut videtur, leftistae, vici, relationes cum USSR solum peiorantur. Eodem autem tempore, cum Franco fascist et bourgeois sit, et regimen populi Hispaniae relictum esse videtur, postulata subsidii omnino ignorare non potuit. Ita, gubernatores Sovietici ad experientiam acquirendam necessarii sunt, novum apparatum experiri. Initio vario eventu bellum gerebatur, sed exercitus Francogallicus, subsidiis Italicis et Germanicis unitis, Cataloniam capere coepit. Proelium in aere primo erat aequale, sed tunc celebre Messerschmitt apparuit. In primo proelio aeris, Vedmakova vim huius aircraft sensit comparatam cum IL-16. Praesertim celeritas differentia centum chiliometrorum per horae permisit gubernatores fascistos sibi eligere ubi, quomodo et quando proelium committere. Secundo, armamentum tormenti 20 mm aeris ad plywood II-XVI ad longam distantiam emittere potuit, cum ME-109, lorica frontalis iniecta, ictus ex 9.6 mm machina sclopetis pugnatoris Sovietici tenuit. Ergo ad perdendum Messium, aut a tergo adgredi necesse fuit, aut si faustus es in machinam ingredi, aut vitrum visum. Notandum etiam Germanis multo melius communicationem habuisse ac magis concinne egisse. Vedmakova bis emissa est, tertio graviter vulnerata et capta est. Tempora tunc dura erant, sed cum bellum iam amissum esset, Madrid cecidit, Hitler, in signum benevolentiae, et societatem cum Stalino meditans, Sovieticum captivos in patriam reverti iussit. Vedmakova solum mensem in captivitate egit, quae in nosocomio praepositis collocabatur, bene nutrita et curata est. Nemo verberavit vel rapuit, fortasse Nazis et Franco regimen ante totum mundum conati sunt se ostendere tamquam humanistis opponi tyranno sanguini: Stalin! Sed postquam in patriam reversus est, ex omnibus superioribus bellicis captis unus Vedmakova late mansit.
  Vera ordo datus est, solo dejecto pugnatore Italico, ea orbata est. Sed in exercitu mansit, et etiam bello Finniae interfuit. Suomi regionem tantum 118 obsoletam plywood in classe aircraft habuit. Puella paene in aere proeliis non interfuit, magis explorato versabatur, ordinem suscepit, unum videtur monoplanum, nihilominus confodietur, sed non numeratum est.
  Sed nox explorata etiam non est magna res exercitui. Scilicet, quod bellum cum Finnis centum et quindecim dies duravit, et copiae Sovieticae dimidium chiliometrorum diei progressi sunt, ne molestiam moverent. Beria igitur ei emisit quod ratio damnorum quinque ad unum in favorem regionis Suomi fuit. Verum, Mannerheim acies frontis oppugnationis perrupta est, quae etiam res est. Vyborg venit cum donis - id tamen non capta est, sed Finni post conventionem pacis subscriptam relicti sunt. Pugnatum est quamvis sanguine solvendo. Vedmakova saepe cum sauciis, peditibus, et tankers communicavit. In genere, planities organizationis Exercitus rubri perfectus procul erat. Quamquam, exempli gratia, piscina KV-2 fortiter puellam moverunt. Eius 152mm howitzer effodiones effringere et gravidas supprimere potuit. Novae quoque aircraft Sovieticae MIGI, YAKI, LANKI, IL, TU et aliae fuerunt. Vedmakov MIG cognomento Mikoyan obtinuit. In aircraft fuga praeclaram exitum habuit et maximam altitudinem inter falcones Sovieticos lacunar. Verum, haec aircraft ad litteram pervenire coeperunt in vigilia belli, plerique gubernatores tantum paucas horae temporis fugae habuerunt, et in novissima gubernaculis rudibus plantata sunt. Sed peritiores cadres adhuc extradated IL-16 volaverunt, aircraft, quae summam celeritatem viginti chiliometrorum inferioris habuit quam bomber Yu-88. Ita multum aeroplanum videtur esse, sed si qualitatem eius accipias...
  Germanorum impetus non erat omnino inopinatus. Rumores de Ianuario bellum misceri coeptum est. Prope quingentis miliones subsidiariorum militum in exercitum redactae sunt, terminus militiae prorogatus ad quattuor annos, piscinae ad terminum evulsae sunt. Et simul fossas fodiebant, non magna acies in acie, tamquam ex industria emissa, collocaverat, ut facilius esset Germanos circumvenire atque disperdere nostros. Erat in munitionibus. Verum mense Maio rumor erat decisionem factam et liberationem Europae incipituram esse. In principio, Vedmakova, si Stalin Hitlerum antea percussisset, tantum gratias tibi diceret. Pro quavis regione, et praesertim Russia, est satis naturalis ut in territoriis crescat, dilatari studeat. Princeps victor, hic titulus honorarius est. Post omnia, nemo dubitare potest diu ac permittit Nazis arma fabricandi quae ad delendam humanitatem pertinent. At contra, quam inepte opus sit, tam stultum est et exercitum et patriam substituere. Milites in vulnerabili forma custodiunt, neglectis omnibus notitiae instantis belli? Duobus mensibus ante initium belli, magus familiaris, eam invasit ut brevissimo die anni, fascistae catervae USSR invaderent! Et misit ei medalia tutelae, monens ne, dum in ea esset, Vedmyakova in periculo mortis vel iniuriae futurum esset. Et quod! In duobus diebus, iam viginti novem fascistae aircraft detrusit, inter duos Yu-488s et unum Yu-287, novissimus bomber obiter tam levis est ut MiG-5 vix adsequi possit. . Post hoc, Vedmyakova autocinetum postulavit novae modificationis. Quid de equite et equo. Inter feminas Sovieticas prima est in numero carrorum demissorum, et inter viros prima primae. Maiorem ita dederunt. Tam celeriter, ut in fabula. Sed victoria Tertii Reich prorsus vera est. Tum in Africa anno quadragesimo primo, deinde exitus belli omnium sociorum, qui in Tertio Reich dediti sunt, et nunc etiam in Iaponia necopinato. Plerumque malum est, sed non exitiale. Plebs Iaponiae circiter centum miliones vel paulo amplius nunc non fuit (Census non diu fuit, sed rate partus altissima est, et tantum, sine restrictionibus demographicis, auctus est. maior quam in USSR). Et si etiam addimus regimen Puppeti cum Sinensi "imperatore" in Manchuria, hoc est alterum triginta ad quadraginta milia (nemo vere ibi diu numeratur). Plus trecenti miliones coloniae devictae sunt.
  Verum, pars militum Iaponum Sinas alliget, nunc pax verisimillimum erit cum Chiang Kai Shek signata, vel potius, quae supersunt, in deditionem venerunt, et una cum America oppugnabunt iam parvum rubrum Exercitus Mao.
  In ipsa Manchuria iam sunt circiter decem miliones Iaponicorum, et tria miliones ducenta milia "Chinese" militum sunt. Tota fortitudo virium armatorum Iaponum circiter viginti septem miliones est, sed vel per Asiam dispersae sunt, et etiam in Civitatibus Foederatis Americae, vel quattuor miliones ex eis praesidiis defendendae sunt et in sceletis sunt. Iaponia multam piscinarum habet in ipsa Manchuria et in ipsa Manchuria tantum viginti duo milia circiter decem milia. Et ipsae piscinae infirmae sunt, exemplaribus Germanicis anno 1941 pejores. Gravissimus Chi-Ha armatura T-34 etiam propinquo penetrare non poterit, et currus nostri plus quam chiliometra ad distantiam ustulo fieri possunt. Veritas est realis, in T-34, accurate ex 500 metris petit. Retractatio perspectiva differebatur, visibilitas adhuc infirma est. Sed haec lacus sunt, et malum non est aeroplanum Iaponiae. Veritas paulo peior est quam Germanica et Americana, sed exigua est. Discrimen non plus quam sex menses. In pugna prope Khalkhin Gol, gubernator acus Iaponicae unus (quod damnant, ultimum nomen eius e capite volavit, in hoc cibo molentis omnino mutus videbatur), 41 aircraft Soviet confodietur usque dum finitur. Quid ergo est? Iaponia bonam aviationem habet, et disciplina aces alta est. Verum, rearmamentum novis aircraft in bello tardior est idea quam ceterarum regionum. Quare? Forsitan ex eo quod regione Solis orientis non satis habet potentialem industrialem ad incursus Civitatum Americae simul repellere, quod plus quam ducentas dies aircraft producit, et nova exemplaria magisteria. Americani Iaponiam graviter bombed, officinas deleverunt, urbes incenderunt. Tamen adhuc non tam vehemens est quam insulae longius absunt, nec tempus appropinquandi habebant, et nunc, cum tertio Reich in deditionem venerunt, omnino non bomb. Et quomodo ad tantam virtutem. Classis Iaponica multo fortior est quam hodie Pacificus, incompletus. Quamdiu non mergitur, ne cogitari quidem potest de victoria. Hic vero exercitus terrestris. Videtur esse admodum paucae, sed plene NKVD tantum copiis NKVD secundum numerum regularem sunt. Reliquae civitates pacem habent. Hoc significat Iaponia magnam utilitatem peditibus, aviationibus, et etiam in lacus. Bene in lacus, nostra parte compensatur excellentia qualitativa, et reliqua multo deteriora sunt. Etsi parva arma capias, etiam Iaponia numero tormentorum machinarum claudicat, plerumque sclopeta habet. Tamen divisiones extremae orientalis tormentis submachinis male instructae sunt. Satis machinae pro omnibus sunt. Ita. disciplina militari. Hoc significat bellum incohare, iniquo loco URSS. Et non pauca recentia subsidia in orientem proicientur .
  Subito venefica in incendium incidit. In valetudinarium urbis bombed-e incendebatur. Pictura est vere apocalyptica, et mulieres, pueri, et senes vivi ardent. Infans hic cecidit in ignem, et factus est totus circa atrox rugitus et gemitus.
  Vedmakova tubas archangelorum in capite suo sensit et in flammas se proiecit. Linguae ignis nudas manus et apertam faciem puellae lambebat, gubernator autem tam celeriter movit ut puerum arripere procuraret, eum e perditionis amplexu trahens.
  Puella exsiluit, solum levem pruritum in cute eius sentiens, infantem intuitum. Heu, sera, suffocatus est puer, flammas in pulmones attrahens, in rotundum vultum ardet. Primulae primulae pusulae molliores sunt. Witcher clamavit:
  - Hic chaos humanum est!
  Purgamentum init cum caliga sua, post quem ruebat ut adiuvaret quem alium salvari posset. Erat sicut aspidis saltatio inter turibula gas, puella valde inexorabilis et saltabat. Adussit se, prostrata ocreis, adusta tunica, sed pro omni infantis lacrima pertinacissime dimicat, ad omne pulsum cordis, ad omnem fragilem vitam, sed ad patriam necessariam! ocreae dilabebantur, iam flammarum turbines saltabat, nudum, amoenum, crura. Martyr erat, sed monialis non modo se ieiuniis et flagellis macerabat, quae nec Deo vel populo prodesset, salutiferae vitae certae martyris pugnator. Tibiae gubernatoris puellae iacuit pusulae parvae, sed etiam citius et verius movebantur a dolore.
  Dux autem medici serviens, tollens caligas magnas de pera sua, clamavit ad eam:
  - Cape eas, cito induite! Sic claudus fies.
  Gubernator statim respondit:
  - Melius est corpore claudum fieri quam lusus moraliter esse! Non tibi secunda, fronte omnia, victoriae omnia!
  Minister medicinae princeps respondit;
  - Hic est verus homo Sovieticus!
  Maledictus maga;
  - Et quid valetis homines salvandi!
  Dux ingemuit.
  - Habeo prostheses, pro pedes!
  Vedmakova, aliam puellam e media ambusta facie trahens et inscius, vociferatus est:
  Quam crudelis est Deus!
  Dux parvipendens.
  Non culpa Dei, sed hominum!
  Vedmakova obicitur:
  - Hoc idem est ac dicere - non parentes culpandi sunt, sed filii!
  Dux voluit aliquid dicere, sed nubila fumi in iugulum conscenderunt, et iratus tussit.
  Puella nudis pedibus mugivit;
  - Maga sum et nulla est pulchrior professio!
  Et nudam plantam faciens, adduxit eam.
  - Adolphus salutem et FLOS in sarcophago malo.
  Bombings conquievit, sed testae permansit. sclopeta navis habent decentem copiam testarum, sed tamen ignis iam magis in exarmata vasa Sovietica dirigebatur. Yamamoto intellexit dominatum in mari inceptum hoc bello in Iaponiam diu transferturum esse. Ad naves aedificandas, processus carus et longus est, licet, exempli gratia, submarinis fortasse facilius notasse potest. Quod quidem ratio habenda est, sed structuram frangere interest. Praefectus Yamamoto, potentissimus vir Iaponiae post Hirohito imperator, sicut deus sensit. Verus deus, ita religio regionis Solis orientis optime docebat virtutem militarem deification! Iamque circum se locus magnus imperator excruciare et lancinari potuit.
  Supra Vladivostok sunt nubes fumi crassae et nigrae per multos chiliometrorum, hae sunt facultates repono oleum et depotationes in ignem. Centum milia hominum cremantur, inferne bene post hoc, quomodo non sentis sicut deus qui Rutenis per secula humiliationis ultus est, magna multitudo in tanta insularum serie coercuit conglobari comparata; expansa Russiae. Nunc classis Russiae mergitur et dissimile Peru Harbor unum navigium non relinquet.
  In Proeliis Khalkhin Gol, Yamamoto simile ictum Vladivostok tradendum proposuit, ob quod singillatim consilium conficitur. Sed Tituli ex improviso pacem cum Stalino fecerunt. In genere, idiota Hitler, caedem Judaeorum incepit, et ita contra se tam Poloniam quam occidentales regiones posuit. Et quare hoc opus erat? Voluit Judaeorum divitias obtinere? Sed melius fuit ut prima potestas fieret, USSR vincens, et fortasse alias regiones. Occidentem facilius obtinent ex eo quod mens eius multo minus propria phantasmate et propensione ad sacrificium sui ipsius pertinet. Estne unus saltem casus notus gubernatorum Americanorum ramming. Concursus quidem duo erant, sed hoc verisimilius est accidens.
  Russi fanatici sunt, quod mirum est, quia fides orthodoxa mortem sibi non approbat, et minime reputat armis bellis viam paradisi mereri posse. In genere, documenta Christi, secundum suam sententiam, sunt valde stupida et impractica. Ipse Yamamoto Bibliam legit et miratus est stuporem hominum considerare Deum talem pacificum. Verbi gratia hoc docet: percusserunt te in dextera maxilla tua - ad sinistram averte, unam tunicam petunt - da duo, amate inimicum tuum! Sola persona mentalis Christum Deum considerare potest. Talis religio nonnisi servis, ancillis, servis est. Et tota Europa et dimidium mundi credere debent.
  Vera, doctrina Iesu, etsi Veteris Testamenti principium respuit, oculum pro oculo, et inimicos diligere te docet, non impedivit Britannos, quominus tertiam totius planetae vicerit, creans. amplissimum imperium in hominum historia. Et hoc non obstante religiositate Britanniae, ubi etiam in nationali antiphona Deus memoratur. Mirum, US praesides in Bibliis iurant, sed tamen urbes Iaponicae bombed in napalm bombis emittebant, milia feminarum et infantium incendebant. Ceterum cives non casu, sed consulto interfecti sunt, haec militaris ars terroris civium civium: subruens opes humanas et oeconomicas.
  Sed Iapones non primo in Civitatibus Foederatis bomb, ante invasionem Germanicam, uno tantum bello perruperunt et occiderunt tantum sex paganorum. samurai quoque specialem crudelitatem tribuunt. Post omnes, Yamamoto, si vellet, bombers in Civitates US perrumpere potuit, praesertim post cladem Yankee classem prope Peru Harbour. Ita nothi morales Europaei sunt. Perversa intellectus, fides, docens et non faciens.
  Non sic in Iaponia! Quod docemur, agimus. Non est tale quod Deus dicat alteram maxillam vertere, et tamen servi sui parvulos de industria necaverunt. Ita generaliter credimus Deum unum et omnipotentem verum esse non posse. Si solus esset, utique curaret ut populus eum recte in fide et veritate coleret et unam doctrinam haberet. Itaque quisque orat ut vult, quod vult. Mundus quoque turpis est et nefas ab uno omnipotente Deo creari. Post omnes rectores quivis responsales in primis ordinem et iustitiam contendunt. Vult fortes, sapientes, nobiles, honestos esse primo loco, et caeteri aut emendare se, corporaliter et spiritualiter crescere, aut. creare corporis animique monstra.
  Ceterum cur Imperator interdum pro dato infirmitates perpeti cogitur ? Quia alius exitus non est, ludibria in viros pulchros et ignavos in audaces in ictu oculi vertere non potest. Sed si possem, continuo facerem! Heu, habeo quod accipiendum est et tractamus materiam humanam quam accepi ut datum. Sed alia quaestio est a quo accepit. Ita et ipse imperator infirmitates habet: vir iustus est, senescit, aeger est, decrepitus est. Mire divinus imperator minus saepe quam servus gregarius vivit, minus arma artes habet quam plurimi duces et multi milites. Quid autem sit ab omnipotente Deo. Sed melius non est album! In tota Europa historia nihil atrocius ac felicius quam Tituli victor fuit. Imo ille vere est militaris virtutis populi albae symbolum! Et tamen summus omnium temporum et populorum imperator, ne gymnasium quidem perficere potuit, educationem secundariam, quae in Iaponia mandata est, obtinere!
  . CAPITULUM #5
  Porro Hitler in exercitum non recipitur, ob causas valetudinis. Mire hic studiosus cultus virium leo belli adeo debilis evasit ut etiam in Germania, ubi statio militaris in singulis stationibus versabatur, privatus non vocaretur. Quam turpis Europa sit.
  Quamquam Stalin, alius politici nostri temporis clarissimus, etiam secundariam eruditionem non habuit, MASSA erat. Et interesting, etiam non deducitur in exercitum propter rationes sanitatis. Interestings, casus, duo inimici malitiosi secundarium educationem non habuerunt, ob causas sanitatis non vocati sunt ad militiam, patres ebriorum habuerunt, et pater Hitlerus etiam primus sutor laboravit!
  Ita accidit, mirum, ominosum. Göring, successor Hitleris officialis, non est talis. Is ex familia optimatium, antecessor Goering, vicarius actualis rectoris Germaniae, Bismarck. Ideo Churchill: aristocrates, ex nobili familia et plutocrata Americanus, (praeses Roosevelt nihil aliud est quam miles, celeriter linguam communem cum eo invenerunt.
  Hitler cum illis reponere volebant, sed non elaborare. Tituli omnes vicerunt! Goering negotiator, oligarcha, nobilis et pragmaticus. Melior est quam Hitlerus, qui omnes copias anti-Bolshevik et anti-russianas totius mundi unire potest. America et Britannia Russiam finire volunt, cuiuscumque regiminis regiminis sunt, sed communistae, qui conceptum rei privatae negant, tam male finire volunt. Fanaticum est, ut etiam dissimulare ad nimiam Germaniae confirmationem et se Tertium Reich iungere cogantur.
  Quamquam Germania competitor geopoliticus est, sed competitor in ambitu capitalistae et aristocraticae ludi praecepta sunt, et Bolshevik Russia omnino aliena et inimica est. Mirum etiam est quod ipse Churchill auxilium Stalin obtulit, obstante anti-communismo, tradito, Anglico odio Russiae.
  Retro anno 1941, Russiam Stalin contra Hitler's Germaniam proficisci volui. Germani eum graviler expresserunt. Ceterum, Germania sub rubrica est equus bellicus ad currum Sovieticum alligatus, et URSS sub eget est zona aeterna factiosa. Ceterum Bolsheviks fanaticum se non conciliabit, et longum clandestinum bellum geret, quod Tertium Reich ita exhauriet ut omnia somnia ulterioris expansionis sicut iris post tonitruum evanescet! Russia sub Germania, melior quam Germania sub Russia! Hoc intellecto patet cur Churchill et Civitatum Foederatarum, post militarem cladem et deditionem, tam cito in tertium Reich raptum ierunt.
  Yamamoto pragmaticus fuit contra bellum cum US et Britannia. Sed haec duo imperia ipsa Iaponiam provocaverunt imponendo copiam productorum petrolei. Ceterum regio Solis oriens puteos suos non habet, et multa alia materias rudis. Iaponici tractabantur, Americani magis magisque ignominiosius flagitabant.
  Eodemque tempore Iancii bellum irritantes minime curaverunt exercitum et classem ad pugnam promptam deferendi. Tentatio nimis magna evasit, eo magis spei lapsus erat Moscuam casurum et Germaniae sociisque subvenire. Praeterea spes erat quod Civitates Foederatae, adhuc popularis patriae respective, multum pendentes opinione publica, si bellum traheret, sanguinem in insulis alienis effundere noluerunt. Immo, cur homo ordinarius Americanus in platea loculos cum suis propinquis zinci obtineret, si non loquimur de ipso territorio Civitatum Americae Unitarum tuendis, immo etiam magnis tributis militaribus solvendis! Forsitan ideo tsarist Russia plures milites amisit, sed populus Russiae agrum suum Manchuria non consideravit, et sanguinem et sudorem pro rebus abstractis solvere nolebat. Heu, Hitler Moscuam non contulit, partim propter praeparationem hyemis asperae, partim propter fanaticam proprietatem Bolshevicorum.
  Ego ipse experiri non volui.
  Tamen non solum Bolsheviks, populus Russorum ad magnas metas immolandas proni sunt. Post omnes, primus aries aëris a guy Messer Russiae factus est. Mirum etiam quod non propter horas paradisi, sed propter patriam hoc fecit. Etsi ... Messius partim stultus est, tamen magister est aerobaticorum, inventor, excogitator, et sane vivus, multo plus emolumenti Patriae afferet. Forsitan Yankees non sunt iniuria, replicans principium: summa res est in proelio superesse! Etenim mortui iam occidere non possunt.
  Complures puellae seminudae et nudo pectore adoratae plaudebant.
  Praefectus classis Naumo:
  - Iam plus quam duae partes munitionis sunt consumptae. Tormenta valde calida sunt, aquae situlis funduntur!
  Yamamoto fecit crucem cum digito in aere et dixit submissa voce rauca aliquantulum;
  - Puto tormenta concharum tertia ultima sustinere. Etsi non est, pulsate usque ad nonaginta quinque centesimas.
  Praefectus Naumo humeros et sudorem fronti detersit.
  - Num tanti est omnia prima die dare optima?
  Yamamoto pugnis strictum.
  - Impendia! Scilicet pretium est! Ex improviso Russos cepimus, sicut fuit anno 1904, Germanos anno 1940, sed Stalin imperium graviter puniet et hoc iterum non fiet. Itaque necesse est uti eo quod cauda draconis obdormivit. Profecto Stalin intellego bellum cum Germania in tantum animum incubuisse ut finem Orientis prospicere desierit. Eiusque comitatus sine duce praesum timet. Hic ictum nostrum desideravimus. Tum Americani. omnibus apparebat quod materia parabatur, nubes coibant, mox tonitrua feriebant.
  Currebant nudis pedibus, vestigia puellae. Magna missione erant.
  Naumo capulum samurai ense pendens in balteo tetigit, seu quod vulgo katana dicitur;
  - Ruteni semper sero agunt! Bellum non nimis longum erit et ad Urales perveniemus.
  Yamamoto oculos ad caelum sustulit.
  "Di nos adiuvent in hoc, sed id non puto!" Discunt celeriter, Khalkhin Gol ostendit gradum Russiae altiorem esse quam bello 1904-1905. Praeterea secretum tibi narrabo. Secretum agens nostrum in Vladivostok parum adiuvit quod validiores tormentorum maritimorum conchas non haberent, et aircraft tempore excidere non potuerunt. Hoc bellum est occultum.
  Naumo miratur;
  - Et ubi vultus SMERSH et NKVD?
  Yamamoto chuckled digitos quassans.
  Pessimae cadres Russiae hic in extremo Oriente serviunt, qui mori timent in fronte Soviet-Germanico Vladivostok contendunt. Itaque hic multo facilius aut proditorem aut stultum in summo reperire, quam sibi servientem. Et NKVD ita solet detegere fictas coniurationes ut veras proditores non sentiat. Ita satis est elaborare. Viam, si plures ad Germanorum duces accesserint, quamvis familiae, propinqui et amici, hoc supplicium sumatur, tum ex summa corruptura admodum potest. Fusce vel tortor quam, id condimentum est.
  Itaque multum laboris fecimus. Iapones sumus plerumque diligenti in cogitatione de re militari, et in omnibus parvis rebus.
  Naumo capulum eius katana attrivit.
  - Recte! Sed pudor Khalkhin Gol affectum acerbitatis et fortitudinis molestiam provocat! Quomodo potuimus...
  Yamamoto consolatus est:
  - Plures fuerunt Manchus quam Iapones, et omnino impossibile est omni tempore vincere. Animadvertendum est tamen non optimae unitates pro nobis pugnavisse, et Russos in aeroplanis et praediis magnam utilitatem habuisse.
  Naumo dimidia ducta katana.
  - Non iustificati sumus! Samurai numquam hebeti ense et fesso equo, inimicis multum, et debile telum referet!
  Yamamoto correxi:
  - Samurai, non utique, sed homo, proh dolor! Homines errare solent!
  Yamamoto distractus est et clamabat aliquid in fistulis, et tunc continuabatur;
  - Et tu scis me mense Maio 1942 in Russiam rursus feriendi oblatum. Hoc successu primo impedire potuit Fritzius.
  Naumo adnuit.
  - Itane! Sed pugnavimus US et leo Britannicus.
  Yamamoto percussoque in digito wheelhouse.
  - Ita! Verum, sed US in dentibus percussus est, Britannia colonias suas amisit, et Germania stricta est. Ex Russia Occidente quam plurimum valere voluimus, quo facilius Wehrmacht in offensionem contra Britanniam sine metu ictuum in tergo Stalini procederet. - Praefectus gratiam a nudipede puella in brevi lacinia oblatam bibit et continuavit. - Ictus pro Maio cogitavit, per tempus viae arescebant, sed Americani prohibuerunt.
  Naumo katana traxit et incidebat in aere;
  - Mors in USA! Eos semper eleifend impedit cu.
  Yamamoto subrisit subdola.
  - Non semper, sane, exempli gratia, cum primum cum Russia pugnavimus, Iancii nos multum adiuvaverunt cum mutuis, tum armis commeatus. Plus dimidium nostrae classis facta est cum pecunia Civitatum Foederatarum et Britanniae et navalia sua. Itaque America non semper mala est, sed non hic.
  Naumo mirum quaesivit;
  - Et quare?
  Praefecti Iaponicae iterum cucurrerunt, nudis vestigiis ancillae coruscantes.
  Yamamoto explicare dignatus est:
  - Grex bombariorum longi-range Tokyo perrupit, et ictum insidiosum ad caput egit, bombs napalm adhibitis. Imperator quoquo iussit zonam dicionis ab urbe incensam et centum domorum ligneam movere. Ac primum omnium, ut pugnam complexus Americanorum bases in Archipelago Medei caperet, sceleta Iaponica proxima est. Heu parum processimus, qune amittere pugnam coepimus. Bonum est simul sapientiam habuimus ut societatem cum Tertio Reich cito concludam et parvam dimittas. Alioquin ne urbium quidem nostrorum ruinae relinquerentur.
  Puellae nudae pedibus etiam exilierunt, crines nigras et rubentes quatientes.
  Nauma gladium vibrans in aere;
  Utinam vicimus usquam! Itane est necesse Tituli Philippinis post bellum dare? Haec margarita coronae Iaponicae, inexpugnabilis Singapore, florens Hong Kong, Indonesia, puteorum olei coloniarum Anglicarum captarum, et Guinea Gallica, Indochina, Burma, Thailandia. Multoque magis, quod fama est, non vertit lingua. Ceterum stamus in confinio Indiae, in limine quem Fuhrer occupavit - Australia. Ac des omnia sine certamine, ut ignavi...
  Yamamoto interpellavit:
  - Inter alba quoque sunt callidi! Nimirum imperator in officio suo Napoleonis imaginem posuit. Sed alius Caesar dixit: Difficilius est victos servare quam vincere. Hoc in casu, hoc nobis imprimis convenit. In hac scena nulla optio. Partem servare decrevimus ne omnia, etiam imperium, amitteret.
  Nauma octonarius cum gladio;
  Intelligo mente, sed corde!
  Yamamoto surrexit et collegam in humero plaudit.
  - Ita, ne perturbetur in hoc casu, si relinquimus, tunc reverti. Nos USSR vincemus et iterum ad tertium Reich contra USA et Britannos ruemus, sed iam una cum Germanis et pasta percutiemus. Et tunc omnia redibimus, plus etiam Indiam, Australiam, Alascam capiemus et usque ad ... Videbitur ibi, postquam omnes opes Russicae Sibiriae habebimus, et America iterum in tristitia cadet. Hoc intelligendum est!
  Iterum, puellae nudae tripodes maximo favore annuerunt. Tam pulchrae, sient nonnullae puellae etiam capillis flavis et muscularibus.
  Nauma admiralis, insensibili fere motu, katana in vagina abscondit et balbutiens, insusurravit;
  - Futurum bonum est, sed praesens melius! Audi in vehiculis aircraft, tota copia bombarum adhibita est, et in ...
  Yamamoto breviter iussit:
  - Ornare age et circumspice, media hora circumagamus ac proximam basim nostram relinquemus.
  Nauma per nares sibilat;
  - Audi ducem!
  Praefectus exilivit, ianuam tenens ut eum ab slamine servaret. Priusquam vestigia eius defuncta essent, umbra e ianua elapsa, vestigium incedit et ossium abiecit. Yamamoto chuckled.
  - Domina Armstrong, tam subito quam semper es!
  Fluvius lucis cecidit in creaturam, ostendens eam in omni gloria sua. Is erat flava, nympha figura, admodum proportionata, sed facie mulieris adultae in triginta suis. Paulo altior Yamamoto, in alutariis intextis smaragdis et sapphiris, ut colori undae mollibus plantis aequaretur. Abjectis operculis, in balineo lis erat, et quasi saltator Indus commotus est.
  Yamamoto cessavit mulier:
  - Saltare postea! Interea me diligenter audi, quomodo puppa Praeses Civitatum Americae Unitarum partem Tertii Reich, Henrici Truman, propositum nostrum agere instituit ut statum omnium civitatum formalium independentium liberatorum daret?
  Armstrong respondit leni voce:
  - Dixit se et Churchill contra illud esse. Omnes coloniae coloniae erunt, et Sinae divisae erunt. Viam Truman dixit si Iaponia auxilium Chai Kang Shi regiminis adiuvat, eum salvare potest - personaliter interrogabit Hitler quod ita esset. Denique habes bases tuas in Manchuria, ac regimen, et etiam aliquid in continenti Sinis possides. Praesertim concessiones et accessus ad materias rudis.
  Yamamoto risit.
  - Bonum nuntium! Scitne US PUPA imperium USSR ferire? an nondum?
  Armstrong digito suo circulum fecit.
  - Iam scit! Hactenus nulla officialis reactionis facta est, sed Truman exclamare iam curavit: bene factum Japs!
  Yamamoto frowned et twitched supercilia irata.
  - Nos illi non Japsimus, sed Iapones, natio bellatorum et sapientum virorum, non pastores et convictores ut Americani. Etsi, sane, hoc bonum est, significat impedimenta non fore in Siberiam taetro profundo.
  Femina iocose pedes humi movit;
  - Siberia bona est - magna est, dives! Eodem tempore, Siberia mala est - nix et frigida est!
  Yamamoto palliat labia sua.
  - miles Iaponica gelu non timet. Haec est essentia Codicis Bushidoni: noli facilem vitam tibi quaerere, sed difficultates superare. Minime mirum symbolum samurai est - crucian carp! Hic piscis semper contra praesentem natat.
  Armstrong mirum;
  - Carpere? Tam innocui piscis. Apocalypsi samurai veri daemones formidabiles sunt sibi comparati cum minnow, quae in sartagine fricta est, non cum tigride aut leone.
  Yamamoto manus expandit.
  - Nulla in eleifend leo! Et tigris nimis tenera est fele, caret animo. Scis, unus e praecipuis probatus samurai, cum annos decem, in caveam cum tigride inducitur, et frustum carnium recentium e bestia sumere debet. Quod Zenki exclusum non credis?
  Armstrong caput movit.
  "Non credo puerum decem annos posse tigridem tractare, etiam si gladium acerrimum in manibus habeat.
  Yamamoto sensim manum in dorsum puellae imposuit et nudam, velutinam cutem permulsit.
  - male intellexisti. Filius Samurai caveam cum tigride intrat sine gladio et aliquo telo. Animo forti et viribus uti debet ut tigris persuadeat ei cibum dare!
  Armstrong dixit:
  - Etiam incredibile est! Samurai est verus diabolus! Fuistine etiam in illa cellula?
  Yamamoto oculos deposuit.
  - Quod valde dolendum non! Haec est consuetudo antiquorum temporum! Sed si vis, nos te in caveam mittemus? Visne cum tigride caveam ingredi?
  Armstrong purred, her tanned, cupedy Greek arms circumfusa praefecti collo. Aperta sunt labia invitans;
  - Si tigris est tibi, tum etiam ad inferos paratus sum! Quamvis paradisus inferne peior sit sine te, o samurai dilecte mei.
  Yamamoto repente mulierem impulit et exclamavit:
  - Nunc opus est perorare eventus populationis in URSS cum aliis praefectis, tum explorare quomodo res in terra sint. Non vacat feminarum voluptatibus indulgere. Intelligis: non est tempus! Ad vesperum tantum te invocabo. Viam angustam cutem oculorum meorum et pellem luteam non mihi molestus est.
  Armstrong revolvit deae.
  - Non! Prorsus contrarium! Ita etiam magis venereum et inusitatum! Iaponicus es, ego Americanus: genus flavum et album, angelus et daemon! Insanis haec antithesis! Plurimae feminae originale amant et non sicut caeteri.
  Yamamoto se dimidium vitri causa mixtum cum "Ginn" effudit et, in uno lapsu deglutitus, dissolutus est;
  - Profecto putabam feminas esse conservativas quam viros. Num feminae multa inventa scientifica fecerunt?
  Irruit armipotens caput, et flavos concussit capillos, Dixit;
  - Praecipua inventio mulieris est inventio novi viri, ea tantum condicione ut liber sit, non radio! Samurai et non sunt vaniloqui!
  Triticum hystericum campanae erat, lux viridis emicabat. Praefectus alterum dimidium vitri se effudit, Russice premens, et citrum melle illitum comedit. Labia lambit et capulum samurai gladii ostendit;
  - Ipse plus quam centum homines occidi, saltem viginti ex eis virgines! Pulcherrimus eris omnium victimarum.
  Armstrong minabatur, haerens Yamamoto lingua purpurea;
  - Habeo tres filios, et vindicabunt te et familiam tuam, Praefectus!
  Yamamoto offendi omnino non videtur.
  - peperit tres filios .. .
  - Quinque! correxit Amstrong.
  Maxime ve! Et renes puellae?
  Domina crus suum super collum ei iecit;
  - Americanus sum et hoc dicit omnia!
  Yamamoto adnuit et exsiluit:
  - Nunc puer ad te veniet, ninja pugnator fortissimus est. Servite ei ad summum vexillum. InteUigit?!
  Armstrong annuit consensu.
  - Ego amo iuvenes... Spero eum formosum esse?
  Iaponica confidenter respondit:
  - Etiam magis! Amabis eam!
  Ac constanter Cameram reliquit. Sed puer prope continuo apparuit. Spectat annos circiter tredecim vel quattuordecim annos natus, musculosos valde, discalceatos et bracas gerens. Vere formosus, capillis flavis.
  Armstrong erat gavisus... Quod non haberet lusum antiquum agere.
  Puer autem indignatus et presse mussat Anglice:
  - Adepto vestes!
  Mulier risit et dixit:
  - Fortasse paulo plus venereum!
  Respondit puer eam in facie feriens. Maxilla domina ardet. Explorator graviter ingemuit et vestimenta eius exuere coepit. Heu, non valde promissum exordium.
  Nudavit puer dentes, breves abjecit, Perfectumque marem gravem patefecit.
  exsibilat, renidens;
  - Dormi!
  Cum gemitu, Domina Armstrong super dorsum eius iacuit et crura eius pandit. Puer pressus et valde inclementius eam ingressus, quasi machinae sclopetis cudere coepit. Nulla blandit dictum nulla.
  Explorator iam experta meretrix non nocuit. Contra, iocunda fere succusa sunt. Itaque eam excitarunt, et specus Veneris humore replere coepit. Tunc penitus exorsus est, et auditi sunt gemitus luxuriosi.
  Mulieribus asperae capiuntur, sed hoc quoque volupe est. Heic unda gaudens tegit.
  Subito puer pulsare desinit, dominam Armstrong capillos vi rapit, et nudum ad perfectionem flectit. Os explorator aperit, et jet lingua ferit. Praesent vel tempus ante. Sorbitio autem alba a puero dulcis est, et suavissima gustui. Armstrong vera voluptate labra lambit.
  Tum se ninja iuveni prona innixus ad sinum, incipitque temerare se. Horrescit armipotens alius extasi unda, Et fremit ut bubali in macello. Perfectum capit ore coccineo. Et lingua rosea elaborare. Donec fons albus et dulcis iterum erumpat.
  Hactenus derides. Iuvenes, musculares, et flavi ninja simpliciter indefessus est. Eius industria immensa est et superante. Hic pugnator illus- torumque gigas. Et capillis flavis... Omnia tantum eximius et summa classis.
  Reparatus E-L in aciem processit. Russi tamen munitiones fere erexerunt Germanosque superare cingunt. Milites methodice pugnae destruxit.
  Gerda accensus, tormentum Sovieticum comminuens, ac deinde cum rictu in voce dixit:
  - Nos homines verberabimus et hydrias percutiemus!
  Charlotte de chis cupreis rubris cecinit;
  - Sumus, o latrones! Latrones!
  Et premens puga pyga cum nudo digito, proiectum emisit, munitum Sovieticum solvens.
  Tum Christina increpuit increpuit:
  - Bang Bang! Et tu mortuus es! Mortuus est! Mortuus est!
  Etiam pede nudo digito premunt venustum, Hostem ad pulsandum mittens.
  Et tunc erat Magda. Ecce puella est. Nudo pedis iugulum digitos quoque premit, Utque terit.
  - O quisquis nos videt statim exspirabit!
  Gerda lepida, quatiens ubera plena, Triginta quatuor cellae, stridore;
  - Et pro quodam frixum olfaciet!
  Charlotte digitos nudos in globulis globulis expressit, et sicut passer carpsit:
  - Et in sinu tenemus aliquid!
  Kristina sclopetum Sovieticum concha discidit et sonuit, labra eius coccinea sapiebant;
  - Ne accedas ad nos.
  Magda etiam pugionem nudo digito pressit. Triginta quattuor cecinit et clamavit;
  - Ne accedas ad nos!
  Et Gerda, haec pugnax bestia, cum capillis flavis, etiam proiecto malleo, et triginta quatuor sicut pugillo nasus sub pugno pugno erumpet. Et querantur belligerantes ;
  - Nos eam occidemus!
  Et iterum puellae lacrimae et iacio sine ulla moerore ac mora prosiliunt.
  Charlotte studiose explosus:
  - Sum magnus latro.
  Et quomodo etiam Soviet howitzer misellam. Solae partes in diversa volabant.
  Christina gannit. Ut nudum digitum urget in globulo globulo stridore;
  - Et mortua est filia daemoniorum.
  Magda etiam clavos nudo pede premens in rem insignem, piscinam Sovieticam frangit et emittit;
  - Nec pudicus!
  Gerda denudabant dentes, micare dentes. Finxit adulescentem formosum. Ita lacertosos, athleticos, cum musculus subsidio, et magnas virilitatis perfectiones. Quamque recumbit, et coccinea labra circum ligat pulsus, paelex nucleus. Ut scelerisque purus id elit ultrices ultrices. Scelerisque et glacies cremor lingua lambes. Et tam delicatus, ut suscipit.
  O quam belle, si alius adulescens a tergo iunget eam. Et vibrata, jade virga, intrabit umida specus Veneris. Et quam magna.
  Gerda etiam languore contremuit. Quam tactum et jucundum sibi videbatur.
  Puella sclopetum Sovieticum incendit. Et pipiabat mirans, nudo pede calcans;
  Guys, guys, est ad vos...
  Carolus etiam piscinam Russiae verberavit et, ut palpat, plenam imaginem concussit;
  - Serva terram ab igne.
  Christina crines flavos movit. Ignea risum nudabat cicadarum ;
  - Nos pacem, pro amicitia, pro risu mundi.
  Magda strepitam in gau- denti digito nudo misit. Illa piscinam Sovieticam comminuit et fremuit;
  - Pro conventiculis!
  Milites laetissimum vidi. Et quomodo denudaverunt dentes suos. Connivent et strepunt.
  Carolus etiam homuncionem fingit. Adolescens, sed barbatus. Ut blanditur ubera. Pectora barba titillat, crispos percurrit fraga papillas. Et titillat eam, et osculatur ubera sua. Dulcis cinge papilla mellea lingua tua. Idyllio talis est. Et si Guido adhuc linguam in antro Veneris inserit. Quam gustus!
  Andrea propagines et stridore;
  Et erit gladius acutus.
  Scilicet puellae, quamvis pulchritudines, turpe facinus faciunt, milites Sovietos necant. sed ab infantia ita edocti sunt. Lupi immites sunt.
  Et recte putant. Idem habent educatio et ratiocinatio. Puellae quadraginta unum repugnare coeperunt, nonnullae ex cohorte "lupi", etiam ante. et nolens primos meminisse gradus. Cum sedecim tantum esses. Et omnia circa mira videbantur, venerea pulchra.
  Sed adhuc iuvenes sunt!
  Duo duodenarum aerumnarum super puellas fucatas volaverunt, probabiliter nihil animadverterunt, et iam post horizontem dissolvere incipiebant, cum repente novae suspiciones soni audiebantur. Madeleine imperavit;
  Omnes dormiunt et non movent!
  Puellae adligat, aliquid exspectabant. Et tunc apparuerunt leves transportatores et aliquet a tergo dune. Iudicans de consilio, productio Anglica et Americana. Illi sensim ad Tunisiam caput versus sunt. Madeleine paulo perturbatus erat. Prima acie adhuc longe abesse credidit, quod significat Britanni tempus nondum apparere. Immo non ostendant. Et tunc tota columna est. Quanquam fortasse minus quam hastati... Qui sunt isti, quidam certaminis globi, desertis haud continuis frontem transeuntibus, per aversam rimari cupit. Consentaneum videtur esse, quamvis technologiae technologiae faciles sint in solitudinibus locare. Ceterum in radio tuo transmitti debes, at ignem non apertum. Porro ex eis tantum centum sunt, et sunt Angli plus quam trecenti!
  Gerda in aurem Carolam:
  - Anglice sunt! Hoc primum prope eas vidi!
  Crine amicus, etiam timidus, respondit;
  - Nil specialis! Et sint tantas occaecat in eos!
  Immo ad minimum dimidium Britanniae nigri erant. Et agmen tardius movebatur , et nigri adhuc aliquid eiulabant ... appropinquant et appropinquant .
  Tum nervus unius puellae eam ferre non potuit et cum tormento submachino percussit. In the same second, the rest of the soldiers opened Ignem, et latrante Madeleine serio;
  - Pli!
  Plures Angli duodecim illico falcati, una e aliquet ignem comprehenderunt. Ceteri Britanni promiscue ignem aperiebant. Madeleine momento temporis increpuit;
  - taetras tasque simul lacta!
  Puellae e phalanx electae SS "Lae-lupi" tasque longe et accurate iactant. Et quod ab infantia educati sunt, et ipsi etiam per artem singularem. Haec cum currenti institues, aliquantulum mora cum iactu et te emissione. Gerda et Carolus etiam dona sua iactaverunt. Et Britanni sunt somersaulted et concitaverunt ... Est ridiculam. passim iaculantur, et nigri adhuc immenso clamant sermone. Hic sunt scumbags...
  Gerda et iaculans, dum cantat;
  - In pupillis SS tantibus est! Unus jump - one hit! Nos lupi sumus - methodus nostra simplex est! Cauda nobis a viverra felis non placet!
  Charlotte etiam respondendo fremit. Glandes accensae ab ea in fragmenta cranii conlidere. et oculos effodiunt. Hic terretur niger, ut in latus flavum bayonet socium. Exspuet sanguinem respondens. Carola una canit:
  - Angeli astriferi , inferni tristis ! Videtur quod omnia in universo destruantur. Necesse est cum falco rapido in caelum volare! Morte animae praesidio!
  Britanni incondito modo agunt, plerique milites coloniae sunt: Negroes et Indi, Arabes. Aut ruunt aut torpore, aut e contrario, Prosiliunt dure, et more insanire lepores Incipiunt. Sed puellae accurate iaciunt et tasque, etsi fragmenta non longe volant, sed dense! Nunc pauci hostes supersunt. Madeleine clamat Anglice, vox eius tam obstrepente magna est ut ne os quidem indigeas:
  - Dede, et vitae tuae parcemus! In captivitate habebis bonum cibum, vinum et sexum.
  Operatur statim et cum iam omissa sunt... Manus sursum et ...
  Quinquaginta captivi convenerunt, quorum pars dimidia vulnerata est. Madeleine imperavit;
  - Interfice vulneratos!
  . CAPITULUM #6
  Stalenida Pavlovna tamen dispari certamine cum puellarum caterva iniit. Vires vere non sunt idem ... At milites traiciendo Fritzium aggressi sunt. Non ut oneratior et vulnerari.
  Discalceatorum nudae puellae ignem in Nazis aperuit. His percussis portator ignem comprehendit. Tum bellatores aliam navem expellebant. Fumus et resiliunt. Tertium personas armatas tabellarius relinquere conatus est. Sed Natasha eum excussit cum vectore capto. Deinde mastodon parvus finitus est.
  Milites deinde tropaea colligere coeperunt. Oksana turpis grenade cum risu ostendit:
  - Versio germanica!
  Victoria, denudans dentibus, exclamavit;
  - Et tu Negros vigilare!
  Immo apud mortuos erant nigri, et Indi, et Arabes! Pauca tantum sunt alba. Bellatores arma ab inferis tulerunt. loculos etiam scrutantes, pecuniam quaerentes. Erant etiam notae Germanicae in chartis et numismatis metallicis.
  Hactenus nota manebat potentissima monetæ in Terra. Atque etiam post devictam Africam auro affulgente.
  Belligeri nudos ferientes crura, cadavera Diripuere. Oneratisque telis.
  Inde ad silvam reversi sumus. Stalenida quattuor quaesivit;
  - At quomodo? Abistis?
  Tumulavit pectus Victoria, et superba respondit ;
  - Ita parum cucurrit, sed nihil speciale...
  Stalinida suadet:
  "Fortasse possumus iterum et caput orientalem"
  Natasha modeste suadet:
  - Et si cohortem factiosam creas?
  Steelenida negate movit caput.
  - Nullus... est ordo nobis regrediendi, post primam aciem. Viam quid scis de cursu pugnae?
  Veronica cum gemitu respondit:
  - Hactenus, nihil ... Non habemus radiophonicum, nullum ...
  Interrupit Stalenida, dicens serio:
  - Bellum longum ac durum erit. Fortasse non omnes superesse possunt. Hic, ut...
  Veronica abrumpere audebat;
  - Memento Deus?
  Steelenida negate movit caput.
  - Sum communista et atheus... Et etiam vulgares sapientia dicit: Crede Deo et te ipsum ne erres!
  Victoria expressit;
  - Haec puella sub dope religiosa cecidit. Ita censeo: Deus illusio est, sed haec illusio perniciosa est, animum allicit!
  Steelenida negate movit caput.
  - Respectu fidei alterius Vic ... Fere fideles sunt qui probare debent Deum esse!
  Natasha irata impressit nudum pedem et respondit:
  - Et quid est hoc probare? Si Deus fatetur fascistas paene totum mundum cepisse, qualis Deus est?
  Acriter ingemuit Victoria.
  - Bene proba Deum esse Veram. Excepto adipe argumento quod omnia primam causam habere debent!
  Veronica frontem eliquata, nudum detritum, leviter cruentum solum in gramine emisit;
  - Quid ergo?
  Steelenida molliter dixit:
  - Theoria evolutionis... Omnia a simplicibus ad magis composita et perfecta. Idque probatur exsistentia geologicis stratis. - Puella nudum pollicem trans gramen cucurrit et pipiabat. - Hic, exempli gratia, variae periodi geologicae sunt, et hoc iudicatur a fossilibus.
  Veronica humeros.
  "Creocianismi non sum peritus. Et tales libros in URSS non invenies. Sed foris sunt opera ubi probatur quod scientia non repugnat religioni. Fundamentum scientificum pro studio bibliae breviatum. Praecipue de prophetia biblica!
  Victoria giggled and remarked;
  - Haec vaticinia sanari fiunt. Exstant codices Bibliorum et Veteris Testamenti antiquiores saeculo decimo AD. Nullo igitur modo est probare prophetias!
  Natasha strenue confirmavit;
  - Certus... Nulla fides, fides vestra imprimis in caeca fide nititur et...
  Victoria libenter suadet;
  - Ante mortem time! Quid speculatur aliqua religio!
  Veronica humeros ei respondit:
  Cur athei mortem non timent? Et quid aliud sperem?
  Victoria virga discalceatam percussit, eam fregit et suggessit;
  - Bene, verbi gratia, resurrectionem credere possumus per virtutem scientiae. Ac magna etiam!
  Natasha advolvit oculos eius et dixit in somnis:
  - Id est! Finge futurum communisticum. Nulla in ea pecunia, sed copia liberorum bonorum. Including motorcycles quibus in spatium volare potes. Et quaelibet producta - placentae, glacies cremor, pineapples, corylus ionicus, et sic deinceps synthetice creverunt. Ubique robots. Homines diem tantum duabus horis laborant et tunc tantum machinis imperare possunt. Et in die.
  Puellae loquentes ambulabant nudis pedibus omnia metientes. Variis tormentis et bazookas machinae onerati sunt. Integer rhoncus scelerisque justo.
  Dixitque ei Nathanael:
  - Ac ditissima convivii industria. Sola voluptas. Exempli gratia, color TVs, et tu statim vigilate duodecim cartoons. Mattis blandit et. Socors machinae, ludi computatrum, varia robots... Et etiam strategies. Similis, exempli gratia, ludis Stalin et Hitler cladem habes. Etiam si totius mundi habet potentiam... .
  Victoria somnianter continuatur, pro Natasha:
  et domus tam pulchrae sunt. Uterque casam habet cum fonte et horto. Et si locus non est hominibus in Terra, tunc incolunt Venerem, Lunam, Martem et alias planetas. Praesertim spatia navium cum velocitatibus superluminalibus, vel etiam usibus Nulle-transitu- positis, creatae sunt. Hoc est, cum proficitis in bus, et transferris ad spatium externum, seu etiam alium mundum. Sic te salutant Centauri, vel elves fabulosi. - Puella draconem in palma sua deprehensum, ad aurem eius attulit, et auscultans loqui perseveravit. - Et pro exemplo mirabilium machinationis geneticae. Nulla senectus. Omnes homines non maiores viginti, quam puellas spectant. Omnes sani et musculares, iucundi, recentes odores. Puellae semper sanae sunt, sine menstruis. Fieri non potest ut infantes non sustineantur, in cyber- nis utero excitabuntur.
  Natasha hoc risu confirmavit:
  - Et apparebunt arbores, in quibus dulces, glacies cremor, lollipops, placentae, crescent sicut fructus. et sine adipis guttula comedi possunt. Et quisque laetus erit habens novas carros quas volare potes. Alii continenti et Marti, atque etiam galaxia finitima!
  Steele suggesserant:
  - Et tunc homines diversi, cum superpowers. Quod quidem plus erit. Et mortui resurgent, et non recordabuntur quod aliquis semel in fabulis biblicis credidit.
  Victoria muscam agaricum nudo pede oppressit et fremuit;
  - Ita plane! Quid enim Scriptura pollicetur? Etiamne aciem ad tympanum, vel potius ad sonos organi? Et ne esca quidem!
  Veronica manus expandit et dixit:
  - Quid conscientia? Sed in sanctis Scripturis minime definite dicitur praemium. Et aedificamus tympanum, haec speculatio!
  Victoriam giggled et fixa lingua. Post haec notavit;
  - Etiam, est... Et quid ibi fiet? Quid sine peccato? Quid de libero arbitrio, quam sine illa?
  Veronica tacite respondit, oculos leviter coarctans;
  - Liberum arbitrium manebit, sed peccatum non erit. - Puella nudum pedem in musco attrivit et continuavit. - Fiet, quod homines peccatum oderint. Non omnes, sed justi. Id est, cum Satanas et factores exasperando sublato, peccatum suum amoenitatem amittet et virgulis minuet.
  Sibilabat Victoria nudum movit globum calcaneum in trunco betulae. Quae molliter dixit:
  - Et quomodo potes odisse peccatum, si det tantam delectationem. Hic, verbi gratia, cum viris, praecipue catulis. Cum te fodiunt, cum te titillant, dum calcibus suspendunt. Denique tactum muscularium corporum magna delectatio est sentire. Et tu dicis peccatum!
  Veronica irata fremuit;
  - Et turpe est cum diversis hominibus concumbere!
  Steelenida irata dixit:
  - Ut sit honestus, non sum aut puritanus, sed ... Est tamen signum morale communistarum et illud observare conetur. Et ne cubes sub omnibus annuentibus!
  Victoria audacter respondit;
  - Libenter agere. Et velim me homines quaerere et allicere. Et sic fac eis amorem vis. Non est amabilis. Cur ergo modesti essemus, pro nobismet ipsis mares condendis?
  Stalin frigide dictum est:
  - Vultu tuo difficile non est! Sed post omnia et ad occidendum, tu multum!
  Victoria sermonem paululum avertere conatus est;
  - Ceterum, tu scis communistarum futurorum, liberorum et sapientum hominum, multo melius quam regula Dei, sino triumpho fascismi, vel submersionis humanitatis in diluvio. - Igneus diabolus contrivit bufonem pedis dextri nudis pedis suis et continuavit. - Ego non amo vivere in regno tyranni, qui vocat Judaeos populum suum, et quomodo evenit reliqui peregrini?
  Steelenida gravissime respondit:
  - De mente superiore diu disputare potes, sed in Bibliis... Utrum logice consideret divinam revelationem?
  Victoria confidenter respondit;
  - Certe non! Crudelitas Veteris Testamenti, irrationabilis pacifismus Novi - privilegiorum uni populo attributio ... Nonne absurdum est?
  Veronica ferire truncum nudis digitis molestia. Illa dolore gravata respondit;
  - Sic post omnes, inquit Paulus: Scandalum est nostra doctrina Iudaeis, insania barbaris. Mens peccatrix hoc non potest intelligere!
  et dixit in diserta voce Victoria;
  - Russia mente intelligi non potest;
  Metiri non potest cum communi arshin...
  peculiaris facta est -
  Credere tantum potest in Russia!
  Steelenida, supercilium durius attollens, dicens:
  - Et hie Russia ante Christianitatem. Decies centena milia hominum Deo crediderunt. In iis erant egregiae mentes. Newton, Paracelsus, Kant, Pasteur. Nos vicissim contra fallacias sumus! - Puella percussum decidit ramum nudum, pedem validum, fregit et continuavit. - Atheismi scientifici adhaeserunt atque credimus unumquemque hominem suae beatitudinis esse fabrum! Et quod non est necessarium credere quod bonus avunculus Iesus venerit et aedificabit omnes, solve omnia nostra problemata! Planeta hic indiget administratione scientifica et dilatatione in spatium! Neve omni spe caelestibus indulgeas, aut harems!
  Victoria giggled et fremuit;
  - Et ne recusem masculum.
  Steelenida durius dictum:
  - Sanus es ac libidinosus... Quis te extulit?
  Victoria ioculariter respondit;
  -Cum dad Carlo, et quando nemo omnino!
  Stalenida pugno pulsavit percita pugno ;
  - Visibile est... Si Deus non est, hoc omnino non significat, quod unum sit vulgare ac dissolutum!
  Victoria honeste respondit;
  - Similis! Sic intelligis!
  Natasha giggled and remarked;
  - Communismus utriusque sexus aequalitatem praedicavit. Et id iure quaerat ipsam quisquam mulier. Exempli gratia: puto eligens homunculum tibi simile satis normalem esse illum fingere! - Puella vermem boletum nudo pede percussit et continuavit. - Et satis consuetum est plures guys simul amare. Ceterum diversae sunt, et diversis modis singulae blanditiae te, quod est valde nice!
  Veronica submurmurabant:
  - Pro talibus dictis factisque in inferno ardebis.
  Risit et ait Steelenida:
  - Moralitas communismi non minus stricta quam christiana est. Quod si ita egeris, non probandum puto. Omnes ... non sumus lupanar!
  Victoria serio dixit:
  - Quid generant hypocrisis? Hoc Christianismus varias circumscriptiones in mulieribus collocavit. Comprehendens, ut prohibitio plus quam unum virum diligere. - Cana-diabolus irata gibba pede nudo percutit, altius iactata. et permansit. - Et praedicavit communismum Deum non esse! Et hoc per omnia concessum est! Et nos femina liberae aves amoris quaerentes esse possumus. Multo magis eligentes eos qui liberant voluptatem. Atque hic, consectetur!
  Stalenida indicem digito suo movit rufum;
  - Hoc non est principale pro socius Komsomol! In genere praecipua res inservit patriae et causa Leninae. Quaerat, voluptates corporis neque! Hoc debes intelligere!
  Victoria indignatus respondit;
  - Bestia sum et lectus in proelio! Noli ergo mihi querere!
  Cana illa exsibilavit Diabolus;
  - Super puella sum!
  Veronica timide inseruit;
  - Morale communismi et christianitatis una est: qui non operatur, non est!
  Victoria Bibliorum cognitionem ostendit:
  - Dixit Iesus: Nolite solliciti esse panes quotidianos... Estote sicut volucres silvae.
  Stalenida infensi dixit:
  - Communismus late in christianorum bonorum negatione natus est. Et nonnullae parallelae satis possibilia sunt. Ita etiam Nazis vexillum rubrum habet, ut nostrum!
  Victoria muscam nudo pede pressit, nudam fricabat, calcaneum rotundum in musco adjecit;
  - Tertius Reich magnas vectigales in re publica privata habet, magnas centesimas rerum publicarum. Partem socialismum habent, sed privilegia Germanorum! - Puella folium e betula momordit, et giggledulum addidit. - In genere, de religione, carmen ridiculum habeo. Vin' me hoc facere?
  Stalenida nitidum caput adnuit sponte, putridum ramum nudo pede pulsante, pipiabat;
  - Cantate florem, nolite erubescere!
  Et victores ardenter cecinerunt;
  Quid sibi voluit Dominus?
  Ille in magna distantia...
  Cum opus esset imperatum;
  Ut in somnis non maneamus.
  
  Magnifice ornatu regali;
  Sed acrior non est persona.
  Paupertas propagines punctus blank -
  Noster mundi dolor epic!
  
  Et culpa non est Adae
  Simplex Soviet, Russian guy...
  Nudus ambulavit, non occultans verecundiam;
  Sicut proletarius sub tsarism!
  
  Dedit ei Deus cibum - modum;
  Pascuum nesciens tridentes ...
  et si plus vis, vapulabitis!
  Et bibe cum palma manus tuae sine utres.
  
  Tale fatum pertulit Adam,
  In quibusdam creepy, paradisum taedet!
  Sed serpens ad alis volavit;
  Intellexit: homo laborat...
  
  Est via e dumis;
  Da civitatem, da prolem!
  Ne pererrare per nemus terminum;
  Interdum opus est perfidia!
  
  Magicam clavem de paradiso surripui;
  Ut deserunt voluptatis exercitation...
  Ibi invenies puella somnia
  Saltem in inferis perire potes!
  
  Ita sane periculum est, puer;
  Haec planeta donum non est ...
  Sed cognosces conscientiam, honorem;
  et invenies, par tuum cognosce!
  
  Adam hanc clavem accepit -
  Portas aperuerunt, et paradisum reliquerunt.
  Peccator multum roboris consumpsit;
  Super lapides magnos montes .
  
  Hic rursus portam videt -
  Et iterum apparuit serpens ales.
  Qui dixit: Bonus sum satanas -
  Pessulum per se apertum...
  
  Adam intravit et videt -
  Tale miraculum...
  Nuda post collem virgo ;
  Tertium murrinae est catinus aureus.
  
  Sed quam bonum est?
  Adam puer resistere non potuit!
  Et osculari os suum
  melle dulcior!
  
  
  Respondit ei -
  Corpora in extasi turbido merguntur ...
  Noli maledicere Satanae -
  Peccatum Guys apparuit!
  
  Deus eos de paradiso proiecit, sed...
  Tellus facta est in domum suam.
  Si homines unum solem habent;
  Sed proles mille facta est!
  
  Etiam valde durum erat
  Diluvia, siccitas et hiemes.
  Sed validus animus remo;
  Homo fortis factus est creatura!
  
  Quomodo angelus volare potest?
  Quomodo daemones montes perdunt levamen!
  Viam fac, qua via est -
  Porrigere aliquem in terram.
  
  Et spatio opus est -
  Poterimus etiam nos vincere.
  Peccatum ergo nostrum non est sententia;
  Non, pop ineptias noli loqui!
  
  Ne pecces - non est proficere;
  Cogitationes motus generant!
  Uni sermoni respondetur;
  Non indigemus alieno paradiso!
  Puellae consonantes plauserunt. Notandum est vocem Victoriae esse fortem, sonantem, amoenissimam. Hoc poemate vere fascinati sunt milites.
  Steelenida suggessit cum risu:
  - Cum tempus est, ad amphitheatrum hoc carmen perficies!
  Victoria adnuit consensu et consilio;
  - Et simul laudum probabimus!
  Crine puella giggled et in manibus suis ambulare cupiebat. Sed arma nimis multa habet.
  Puellae satis diu ambulabant et fessae erant. Sedit pranderet. Aperuerunt tropaeum canned cibum et pulmentum. Strenue meruit fauces. Bellatores omnes sunt iuvenes, sani, musculares.
  Natasha risu dixit:
  "Inter eos qui a nobis interfecti sunt paene omnes alieni sunt. Germani exercitum externum contra nos iaciunt!
  Victoria de loco cecinit;
  - Et exercitus noster a sinistris est, et exercitus noster a dextris est... Bonum est nobis pugnare cum potione!
  Stalenida duriuscula intuens rufum dixit:
  - Lasciva es puella... Te nubere debemus!
  Victoria caput movit.
  - Cur maritus? Melius habere duodecim amantes!
  Natasha risit et dixit:
  - Non interest cum uno homine diu communicare - molestum est! Melius est cum pueris diversis!
  Oksana suggesserant:
  - Forsitan postero tempore Germanicum captivum feremus... Et illum irridebimus!
  Steelenida giggled and remarked;
  - Bene, vos puellae inventivae... Et ne nobis linguam caperemus noceret!
  Natasha, dentes ferociter denudans, dixit:
  - Muzhiks, muzhiks... Valde, pessimum, nostrum muzhiks! Guys! Guys! Nostri verberabuntur a puellis!
  Puellae risum eruperunt... Paululum e ampullas alcoholis diluti biberunt. A duobus pulchri- tudine vel stertebat.
  Sed Stalenida fremuit;
  - Ascende! Qui dormierit, occidamus eum.
  Puellae exilierunt et extendit in chordas. Crepuerunt tela, et micant dentibus. Pulchri- tudines splendidas. Connivent oculis sapphiri. Saltem parum volunt, sed dolis ludere. equo sede.
  Proinde iter iterum ac nudos calcas pedes. Etsi puellas pulcherrimas spectant. tantam habent pulchritudinem. Fortia corpora puellarum et lacertis.
  Natasha , ambulatio , animadversa ;
  - Donec lacus Nazi solvemus quaestionem, nihil habemus quod contra Fuhrer milites agamus!
  Victoria elaboravit;
  - Voluisti dicere non milites, sed machinis! Et in genere, nulla est receptio contra faece, si non est aliud exiguum!
  Nudo pede in putrido stipite tundebat Diabolus rufus crinitus. Nubem rudera et pulverem.
  Veronica suppliciter cooed;
  - Omnis voluntas Dei!
  Stalenida irata dixit, nudum calcaneum in sarcophago valvatum;
  - Non! Omnia nostra erunt Bolshevik voluntas!
  Et oculi eius cum ira scintillabant litteram!
  Victoria durius dictum est;
  - Hitlerites Iudaeos sine superfluis caeremoniis exterminat. quare non stetit Deus pro populo suo?
  Veronica segniter respondit:
  - Peccata...
  Cecinit Victoria nudos pedea crepans;
  - O peccata, peccata. ne pecces caprum! Vitem verberabis! Vitis alba iuba beat!
  Et forma rufa papilionem nudis digitis apprehendit, et crus erexit, ostendens amicis suis.
  - Haec sunt miracula quae in nostris silvis fiunt!
  Veronica lepide subridens respondit:
  - Vides quam pulchritudo... Et dicis quod hoc non est Dei creatio!
  Victoria latravit;
  -Religio est opium populi! Pulchrum est papilio, ut flores meliore fuco.
  Steelenida irata dixit:
  - Fortasse satis de religione? Meliusne est ut vera tibi dicam quomodo se geret si ad intelligentiam mittitur?
  Veronica humeros ei respondit:
  - Humilis ero!
  Natasha aliquid dicere voluit, puella autem strepuit super eam. Jet procellae impetu irruerunt. Multos ferro et praedas vultures praelongos. Humiliaverunt, et cecinerunt vapore. Multa tormenta sunt, et Germani valde infensi iaculantur.
  Ferro iubet;
  - Dissimula!
  . CAPUT VII
  Elizaveta Petrova, adulescens legatus limitis copiarum, obmutuit. Rumores de bello tumultu maximo per duos menses increbuerant. Sed tamen, nescio quo modo, credere potui. Avunculus eius in bello Finnico vulneratus est et de cursu suo vehementissime locutus est.
  - Nostrae lacus lente sicut gelata e sartagine fluxerunt. QMS praecesserat formidolosus, capistris binis, singulis talentis sexaginta. De ariete quodam pro defensione fractionis. Quomodo autem crepuerunt! Tonitrua sunt sicut stridor muris, rugitu tauri comparatus. Et sub brucho sunt potholi. Paucis abhinc diebus facta erat ungulae, atrae terrae crusta glacie tectae erant. Lacus segnius et tardius movent, eos equites adsequitur. Millia equitum, ut lacus non comprehendantur, retinendi sunt. Et ante, Finni fodinas posuerunt et dolia olei defodiebant. Multae nostrae piscinae sicut candelae succensae sunt. Atrox visus, praesertim in nocte polari, gasolino et oleo effuso, aqua liquescens mixta. Equi perterriti frementesque ac frementes, combusti sunt, et vivus NIVIS ad pedites cucurrit. Visus est simpliciter terribilis, lacus nec consistere nec circumagi potuit. Imo vetuitque jubere manere.
  Si pergis modo - hostem frangere. Explorata quoque piscina, equitatus pedites suos conculcavit. Suffocatus videbatur, sidera caelo ceciderunt.
  Avunculus sanguinem exsussit et cessavit. P. Centum haustu sumpsit et permansit.
  - Ita sine exploratione, sine aere velamine inundati sumus. Moenia perruperunt tota hyeme et dimidio Martio pugnatum est, sed ducenta milia militum nostrorum numquam victoria laetabuntur. eis lumen in perpetuum exivit.
  Puella mirans interrogavit:
  - Itane tantum?
  patruus adnuit.
  - Plane, opinor, nemo scit, nisi cadavera ab echelonibus eruta. Erat creepy. praesidia expugnare coacti sumus et Finni ordines nostros defodiunt. Fera mox insania.
  Elena titubat et quaesivit;
  - Et quid, non sumus tam fortes?
  Avunculus respondit;
  - Fortitudo piscinae non est in armis, sed in capite amphorae!
  Adnuit puella.
  - Mira dixisti!
  Elisabeth diu conloquii huius recordata est. Rogavit quales lacus Germani et Finni habebant. In Finnia autem lacus nullas omnino habebant, nisi duodecim leves tres-ton tankettes. Et lacus Germanici, o patruus meus, eos noverat, narratur a consobrino suo, qui quadragesimo primo in Germaniam profectus est. Fere ars eius nazis tunc temporis non fuit impressa.
  - Tank T-1, tantum quinque talentorum cum dimidio pondo, celeritas est 57 chiliometrorum per horam. Bulletproof armor, apparatus tormentorum tres. Contra pedites bene ibunt, sed machina tam debilis est.
  Sed non est sola? - puella anxie quaesivit.
  - Sunt etiam T-2s, T-3s, T-4s, T-5s!
  Elisabeth risit.
  - Et quis eorum fortissimus?
  - T-V! Duo tormenta habet 75 mm et 37 mm, quattuor tormentorum apparatus. Haec lacus formosa est, Germani " Werewolf" appellant. - Avunculus bracchia expandit ut molendinum iacta.
  - Et celeritas? - Curious, puellam quaesivit!
  - Quinquaginta chiliometrorum in via, generatim, sufficit. Fere lacus sit amet, turpis turris. Optima creationes piscinae fascist. Avunculus ingemuit. - Verum noster T-XXVIII, ac praesertim T-XXXIV, non est deterius, ac tormenta lacus nostrarum validiora sunt.
  Puella suadet:
  - Quid si novos lacus condimus, frigidior Thracam.
  Avunculus respondit;
  - Nihil est frigidius quam KV-2, id est potentia talis, sed est etiam KV-III, et KV-IV, et praesertim KV-V. Ultimum monstrum centum viginti talenta ponderat et productionem in molem iturus est. Id cum Germani quasi catena milii triturabunt.
  Oscitavit puella signanter;
  - Si vis peperisse puellam, loqui de armis, sed si vis aeternum relinquere - loqui de armis Sovieticis!
  patruus offensus est;
  - Cur nos malam artem ?!
  puella iocatus est;
  - Sed notitia in eo collocatur. Dicunt nomen unius qua- les sclopetis sclopetis habere posse.
  Avunculus caput renuit.
  - Non est verum! Pro tali parvo nemo incarceratus est!
  Puella grimaced.
  - Quam dicere! Et id non eveniet.
  Avunculus dixit:
  - Dicam de T-34, qua- les telum 76 mm est. Arma autem 52mm est, si miraris.
  Contemptim risit puella.
  - Hoc miraculum videre vellem. Ostendes?
  Avunculus invitus respondit;
  - Ostendam tibi si vis! Sed Voroshilov lacus hanc deformitatem appellavit. Gratias Marescallo Kulik ad insequendam suam exsecutionem. Ita, Stalin hanc piscinam personaliter probavit. Ineunte quadragesimo tertio, cogitavit cum eo dividere piscinas centum duodecim.
  Puella miratur;
  - Una piscina?
  - Non! Quamquam haec piscina quoque KV et T-80 levis est, dico T-80. Vere natare potest!
  Puella miratur;
  - Natare? Hoc est interesting!
  - Lacus amphibio tria milia trecenta habemus. - Dixit ei avunculus cum superbia, submisit vocem susurri. Nemini, secretum ingens est. Si effusus es, demum post vectem potes. Vide: nihil breviat vitam quasi linguam longam.
  Elisabetha statim obmutuit: abhinc duo dies, fabula paulo ingrata accidit suo amico bono. sequentia facta sunt. Vespere theatrum erat, omnes multum iocum habebant, sed bibebant utique. Tubae canunt, puellae et pueri saltabant. Ita Yashka Klopov, festivus et auctor, ut semper iocum ludere cupiebat. Ad murum cucurri, ubi imago Stalini pependit. Effigies hefty-muri plena, nitida, crustis intexta. Stalin adulescens spectavit circiter triginta quinque annos natus, non amplius, formosos. Frons etiam non tam humilis ac declivia erat quam originalis. Yashka harmonica canebat, tum in aulam proiecit.
  - O Yuli, Yuli, Yuli! Est carmen matuli!
  Quis ludibrio quaesivit;
  - Et quare cantas de matre tua, si pater tuus est coram te?
  Yashka chuckled in responsione et cecinit:
  - Meus lusus pater in villa interfectus est! Pater mi, pater populi, Regnans in sancta Kremlin!
  Omnes ridebant, plaudentes sibila. Yashka interea e balteo ductore educitur et ioculariter declaravit;
  - Vellem patrem gentium metiri naso!
  Auditores interrogaverunt in choro:
  - Quare?
  Yashka, ludens cum principe, purred;
  - Quia Stalin magnum cor habet! Maximus in orbe! Itaque maximus nasus esse debet!
  Respondens, risus amica et sibilus;
  Yashka in suspenso surrexit, rectorem posuit, super duobus vicibus tradidit. et ridens dixit;
  - Centum quinquaginta tres! Id frigus est! Vere est maximus!
  Omnes ridebant iterum digitos monstrat. Omnino vesper erat prospere. Elisabeth movit caput in molestia, fugat memoriam. Yashka prima luce sublatus est in via ad infundibulum atrum, homines tunicas pellicea fustibus et pugnis verberant. Adolescens quondam, vultu hilaris in pulmentum cruentum vertitur. Vidit hoc Elisabeth, quod omnes maxime rotundi erant ad videndum comprehensionem. Tum politicus locutus est, multum increpuit ac minatus est. V compluribus ibi deprehensis resistere nemo audebat. Hoc Elizabetha recordata est, ardens eius erga partium amore commota est.
  Sed etiam nunc, si Stalin hostis adortus est, sine cunctatione pectora sua obtulit!
  Puella avunculum suum quaesivit;
  - Estne Gallia terra valida?
  Qui respondit:
  - Ita fortes! Una cum Britannia tertiam partem orbis terrarum habent. Coloniarum habita ratione, multitudo Galliarum URSS non inferior est.
  Elisabeth sibilaverant.
  - Et tanta vis amissa est!
  Avunculus calvitii verticem ejus caput impingebat;
  - Ita perdidi! Omnes in mense et dimidio quattuor vires Europaeae victi sunt! Etiam Napoleon et Alexander Magnus tales victorias non habuerunt quam Hitlerus.
  Elizabetha quaesivit in susurro;
  Qualis Hitler est?
  Avunculus parvipendens.
  - Ego eum non vidi! in imaginibus ipsum vidisti. Dicunt staturae mediocris, nervosus, carnes humanas devorat, praecipue mammas mulierum praecidere placet!
  Elisabeth movit caput.
  - Noli sibilus! Hitler leo est!
  patruus dissensit.
  - In spiritu, pro more est Anthropophagi! Rem hamatis filum in duas partes incidi iussit. Cur non carnivora monstrum! Post deditionem Franciae centum milia Iudaeorum Lutetiae et vicinis eius degentibus vivus ardere iussit. Quam ob rem foetor terribilis erat! Quin etiam parvulis Nazis non pepercit. Post combustionem, ss contumaciter in cinere minxit! Hitler in cruciatibus et cruciatibus personaliter se esse dicunt!
  Dixit Elisabeth:
  Princeps eorum, qui de spiculator sumunt panem, sal in asino colligit.
  Avunculus caput quassavit, cigarette protulit, luteam tulit. Fumigare noverat valde interesting, flante fumo annulos. Aspectus eius laetior factus est;
  - Scis quid timeam!
  Submissa voce puella respondit:
  - Nihil puto!
  Objicitur frater patris, carpens brevem inflat;
  - Tantum congelationis homines nihil metuunt! Ad communem personam, minime turpe est timere metum experiri! Praesertim si par est, non tam sibi quam aliis.
  Adnuit puella firmiter.
  - Hic assentior!
  patruus fumantem constitit, et quasi cervicem tendens in caput quassavit;
  - Scis rumores esse Nazis novum telum terribile condere. Bomba totas civitates in pulverem venenosum delens. Et fugiat nulla ex ea.
  Elisabeth despectu stimuit;
  - A typicam Goebbels augue saevos!
  Ingemuit valde patruus, sicut marinis summersus;
  - Oh non! Haec est scientia! Dicunt arma docti satis vera! Etiam nomen ascendit - bomb atomica! Puto igitur optimum esse non expectandum donec tam monstrum telum in manus Nazis incidit, ut primum Germaniam aggrederetur!
  Elisabeth horrebat quasi ex ictu electrica;
  - Sed turpe est concordiam violare. Foedus cum Germania non-ingressio sumus, amicitiae finesque foedus!
  avunculus sarcastically dixit:
  - Nonne Nazis pacta observabat? Meminerimus saltem Poloniam, Belgicam et Hollandiam! Hitler etiam dixit: "Proprium sacrificium est honestas, in ara utilitatis".
  alacriter respondit puella;
  - Stalin non est Hitler!
  Patruus constat, sed diametro opposito plantavit;
  - Scilicet, et ideo primum percutis! Posteri illi morae non ignoscent! Impetum triplis vires, medium defensionis!
  Elena dixit:
  - Noster exercitus gravissimus erit in orbe, si hostes ferient! Tum illa etiam majus. - At modo si hostes ferit!
  Strab, patruus, callide;
  Caput cum rasorio dicitur hortus caput, botri ultionis pullulant ab eo. Imo, opinor, Hitlerum peractum esse etiam cum turbae eius Lutetiam concurrerunt.
  Puella nudum pedem impressit (prope stabat ocreas!), respondit:
  - Fortasse recte!
  Elisabeth diu conloquii huius recordata est. Rumores de copiis Nazi retrahitur, praesertim in Polonia, de assiduis violationibus aircraft Sovietici termini Germanici, et frequentes deprehenduntur inter turmas nervosas atmosphaeras creatis. Eodem tempore magistratus rei publicae strenue pugnaverunt: bellum nullum erit! Nihilominus copiae additae ad fines praesertim armatae trahebantur! Praesertim Elizabeth primus vidit recentissimam piscinam KV-3 cum duobus sclopetis et pondere septuaginta quinque talentorum. Exemplum erat experimentale, quod, ut quidam insusurrant, probatum esse debet in proeliis. Attamen puella non satis ut lacus, cum nimis gravis esset, humili manoeuverabilitatis insignita est, pontes rupit, turris lente rotata est. Praeterea, propter magnas sclopetorum calles, rate ignis passus est et accuratio relative humilis! Nihilominus tam potens lacus fiduciam inspiravit. The Diesel machinam equitum 850 terribiliter sonuerunt, sicut eruptio volcanica apparuit, cars Germanica multo quietiora sunt. Puella monstrum incredulum aspectum dedit et in pedes se convertit.
  Mane diei 22 mensis Iunii anno 1945 atrox eventus fuit, magnae copiae fascismi in URSS coniectae sunt. Elizabetha autem primo impulsum non sensit. Praeterea verba patrui de bomba atomica a Nazis creato penitus in memoria mea infixa sunt. Forsitan etiam melius, Hitler nunc aggressus est, cum opus super telum conditum adhuc longe est! Melius est tigrem opprimere, cum nondum creverit dentes! Quanquam qualis Fuhrer est tigris, potius draco. Sed tristis finis fascismi erit!
  Elisabeth in lecto elata est, et celeriter induit, caeteros comitum in armis et fratribus in armis coniunxit.
  Nazis maximum ictum in tergo coetus Bialystok tradidit. Columnae validae armatae et machinatae, intra duas horas, quadraginta chiliometrorum profundiores. Et ut fortuna placet, ne fossae quidem diligenter foduntur.
  Nulla tormentorum conchilia afferebantur, et puellae sclopetis et tasque Nazis occurrere cogebantur. Hic apparuerunt praedia Hitlerorum et vehicula portantium armatorum. E-50s antecedebant, armati quattuor tormentis tormentis et tormento 105 millimetris. Aliquanto minor quam E-50 Sh obterere, cum conchis fragmentorum explosivis et canonibus 150, 180 callaribus et 380 mm erucae iaciuntur.
  Post eas magis vulnerabiles sunt, sed tamen impenetrabiles Pantherae-2s, cum 88mm tormentis.
  Elizabeth statim inops sensit. Quid facere potest, cum Moskin sclopetis et duobus anti- tasque batarum armata? Lacus Germanorum machinae sclopetis ignem in peditibus Sovieticis fundunt, putamina explodunt. Virgines cruentae et iuvenes prope cadunt. Unus plus imberbis habebat crura elidi. Clamat et ad Elisabeth manus extendit, quae digiti desunt. Expossiones iterum, Germani Messers 262 in aere apparent, deinde XE-183 jet oppugnationis aircraft sunt. e longinquo non sunt valde scariificae et similes muscis, sed cum propius volant, vertunt in vultures.
  Lacus Germanici propius ac propius appropinquant, angues swastikas super eas volitant. Eodem tempore, Wagner grandiosa symphonia sonat. Omnia minari solita, etiam piscinae obiter, non nimis magnae sunt depictae ut animalia praedatoriae similes sint. Multum imprimis facies nudata. Elisabeth animal horrorem sentit, currere vult, crura eius torpescunt, sed ....
  Quomodo personam Russorum (et Belarusiani et Russi unus idemque populus sunt) prodere ac timere possunt.
  Elisabeth grenade iacit. Illa valido brachio longe iacit et E-50 pervenit. Piscina paulisper concrescit et statim respondet. CREPITUS strepens auditur, puella in aera mittitur, et fluctus tenebrarum conscientias operit.
  Sentit se Elizabeth mersam in gurgitem atro picem, et tantum in arduis ardentem oculis astra vibrat auis. Ut inveneris, premat praecordia convalescit, cauponae in capite pulsant, et uterque eorum ictus magis ac magis laboriosus et gravis est! Denique corpus eius fundum tangit, occipitium refrigerat, puella salire vult et movere non potest. Circum hic - simul stridor auditur ab omni parte aliquae parvae creaturae murmur. Elisabeth cor sentit truculenter in pectore verberans. Mures magnae sicut lepores et multicolores, praedominium sanguinis coloris, non proiciuntur. Irruunt et discerpunt incipiunt. Elizabeth clamoribus ac ... resipiscit.
  Duo Germani milites puellam palpant, deinde crines repente tollunt;
  - Schnel! Surge bitch!
  Elisabeth surgit, excutit. Puella caput vertit, grave est. proh! Sed omnia integra esse videntur.
  Germani columnas captivorum viri et feminae separatim aedificant. Elena etiam mirabatur tot se dedidisse. Alie mulieres plus quinquaginta vulnerati non apparent, videtur quod Nazis tales homines simpliciter compleverint. Puellarum clunes (fere omnes feminae milites sunt tenerae et nuper conscriptae), inpellunt. Concaluit admodum, aliquas mulieres tunicas avulsas et in tunicis "proferre".
  Elisabeth capitaneo Valentina Sinitsa quaesivit, duos gravissimos livores in facie habuit;
  - Nu&que nunc Valya?
  Capitaneus viginti octo annos nata puella formosissima rufa respondit:
  - Bene, si nox obscura est, tunc fugiemus!
  Elizabeth se examinavit;
  - I ita cogitare! Captivitas non est pro populo Sovietico! NuUa videtur molestia, quod fragmenta corporis mei miserere! In capite meo murmuris iustus est.
  Valentina respondit:
  Attonitus es! Brr! Sed ipse non capio quomodo in captivitate finierim. Tormentorum submachina stipata, et aliae puellae emiserunt. Quam ob rem cepi sicut novissimus stultus!
  Elisabeth adnuit.
  - Ita, boni initium belli! Capitur etiam ante tempus occidendi unum Germanum. Horror ferox! Quid si effugere non possumus?
  Valentina respondit:
  - Scis te extra ordinem formosam esse! Aurea figura perfecta. Nunquam vidi puellam pulchriorem quam tu!
  Elisabeth levavit eum.
  - Quid opus est istis blanditiis! Et non es homunculus vel!
  Dixit princeps:
  - Rapi simpliciter potes!
  Elisabeth erubuit.
  - Quomodo rapere?
  Valentina vere admiratus est;
  - Non scis?
  Elisabeth oculos suos clausit.
  - Cogitatione, sane scio, sed .. .
  Valentina frowned.
  - Have vos umquam conatus cum guy?
  Elisabeth movit caput negative.
  - Certe non! Communistica in genere non debet moraliter corrumpi et amorem extra matrimonium facere!
  Valentina humeros.
  - Quam dicere! Opinor, haec res personalis pro omnibus est! Preterea homines omnes diversi sunt, et ex eis tuo modo delectantur. Hic suspicari non facile est, sed vir cito taedet.
  A Komsomol puella ambulans ad dextram obicitur;
  - Persona, summa est communicatio spiritualis, et non instinctus animalis!
  Valentina pollices dedit.
  - Non loquamur de argumentis turpibus! Forsitan melius loqui volumus de factione et communitate aedificando!
  Elisabeth aliquid dicere voluit, sicut ordo sequebatur, ut agmen prohiberet.
  Recta erant ante tribunal concreti, ad quod duo aliquet et currus excussi erant. Per idem tempus alia persecutorum mulierum agmen apparuit. Vestimenta iudicantes, togati erant.
  Obesus German e car khaki-picto Germano repit. Habebat incommodam, male trito mento faciem rasam, et insolitam machinae tormentarii scapulis bipenneatam. At pileus, in quo emblema fulgebat, duo fulmina, prodidit SS vir. Exiit ante puellas fascist et jussit in fragmento Russian;
  - Exaequatio! Attendite!
  Puellae sponte extentae disciplina militari afficiuntur. Una puellarum vere haesitavit, et papam ludibrium accepit.
  SS, Tribunus animo contentus, aspexit ad pedes mulieris, et iussit;
  - Omnes, caligas tuas depone!
  Horrebant puellae, strepitus per ordines feror. Adeps Germanorum contumaciter patuit et languide mussat;
  Quicumque non obedierit, suspendetur. - Tum repente ingens clamor. - Schnel! Schnel!
  Puellae calceos detrahere coeperunt. Elisabeth manus suas statim movens sensit. Videtur quasi monstris fascistis solet ei parere. Unam exuit, nudo pede sentiens, Conditi pavimenti amoenitatem. Tum alterum, diligenter novis indutum, ocreis corio nuper editis (soccos tarpaulin tantum in fine belli apparebit). clamores fuerunt. Iuvenis non maior quam sedecim exiliens clamavit;
  - Ego non iaciam boobies! melius est a me mortuos auferre!
  Germanus borov signum dedit, duo proceri viri puellam apprehenderunt et eam ad crucem in antecessum trahebant.
  Puellae captivorum belli gemitum emittebant, sed nemo objicere audebat, qua captivitatis concussa evidenter afficiebatur.
  - Hook eam! - ' clamavit pinguis fascist. - Ne pereat ilicet! Novit diabolus resistere.
  Vestimenta puellae abscissa sunt, SS vir etiam cigar in rosea papilla pulchritudinis iaculatus est. Puella clamavit et exclamavit;
  - Memento mei, nomen meum Tanya est! Mors ad fascists!
  Apronius eunuchus SS.
  - Expandi linguam suam!
  Mordovianus ad puellam exiliit sordido amictu et forcipe intrita in manibus eius. Alius Rolandus genas puellae expressit os suum aperiens. Conata resistere. sed vires impares sunt. Sanguis ab ore puellae effusus est, et ipsa ex ictu doloris conscientiam amisit. Monstrum fascist eiecit avulsum linguam et calcavit eam caliga sua. Nuda puella cito a Nazis in acuto navis hamo suspenditur. Clamorem debilem emisit et tremuit, insuper ei dolorem afferebat. Beatitudo in oculis Nazis inscripta est, incredibilis ille faustitatis tristissticae affectus cum tuo genere laederes. Etiamsi capillis flavis formosa est. Hic, sadismus cum elemento sexuali miscetur.
  Elisabeth oculos suos occlusit ne arbitrari posset. Intérim agmen captivorum togatorum adit. Nazis quoque calceos exuere cogebat. Faeminae lectas sunt pullos, nemo supra triginta quinque, vel infra sedecim. Fortis feminae Belarusicae, plerumque comae, caeruleae, amoenae, sanguineae et lac.
  Praecepitque rursum pinguis eunuchus;
  - Vestimenta remove!
  Subito Elizabetha erubuit, sed quid si Nazis omnino nudam relinquat? Digiti iam tunicam soluunt. Mulieres togati clamant et gemunt quasi ad supplicium iri. Una earum infantem tenet. eum e manibus eius rapit Nazi. Mater femina ruit et in ventre bayonet confoditur. Labitur ille tremensque ingenti pectore clamor. Officium SS ad infantem currit, eum sub pedibus mittit et conculcare incipit. Et ideo facit quod statim non moritur, brachia et crura delicata frangens.
  Mater ululat et ad patibulum trahitur ut in vivo hamo suspendat. In via vestimenta sua discerpunt, ac fibulas tundunt. Mutilam deinde mulierem ad finem trahunt, ridentes laete, tanquam lapidari marijuana.
  Elisabeth in aurem:
  - Estne modus flagitiis! Quis eos peperit, mulierem aut lupam?
  Valentina dixit cum passione;
  Numquam dimittemus, numquam obliviscemur! Utraque flagitia, Nazis pulchre dabit.
  Elisabeth respondit:
  - Hoc non sufficit omnibus Nazis in Germania.
  Valentina iocatus:
  - Quid restat, deinde in Iaponiam!
  Summa Nazi non cessavit adhuc, Oculis hebetibus arsit furor, Ore parvo torquetur;
  iam te admoneo! Nos te in Germaniae territorium feremus. Qui bene se habent locum, cibum, et in posterum, civitatcm honorariam Germaniae Maioris. Quod si quis evaserit, pro unoquoque fugiente, obsides viginti vivos cremari jubebo. Intellegisne me! - improbus fremitus intenditur. - Et nunc quid significet Fuhrer dissimulare perspicies.
  Nazis in agmine togatorum feminarum inrupit et duodecim deformissimae aspectus elegit. Solliciti erant trahi crinem in acervum iaculantes. Post hoc, SS viri feminae hamatis filo torquere coeperunt. Perdite effugere conati sunt. Respondentes acceperunt cornu in scapulis et in pectore (quod conscientiam non amisit).
  Adipem officer chuckled.
  - Age, nunc lampada illis! Gaudeant" dolor!
  Et rursus in fascistarum bestiarum stultorum chuckles. Tres viri cum physiognomia degeneri piscinam gasolinam trahebant et operculum distrahebant. Quamvis procul, taetus odor escae Elizabeth attigit. Apparet gasolinum octanum humilem fuisse ex processu hydrolysi carbonis derivatum. Pro omni numeroso apparatu, Fuhrer oleum naturale non satis habuit, etiam ratione commeatus URSS et coloniarum Africae occupatarum, sic physici Tertii Reich ingeniosam demonstraverunt. Haec gasolina proprietatem habuit, temperatura combustionis inferioris cum solito comparata, et etiam quod iam novem gradibus infra zerum coepit rigescere. Postmodo hoc bellum accidet. Retorta metallo hamata filo, mulieres manus suas perdite quassabant (qui liberas habebant), Nazis, ridens et ostendens linguas suas, aliquid germanice vociferatus est.
  . CAPITULUM #8
  E-50 cisternina multa hit iam accepit. Sed milites in totum dolium nitroglycerin concurrerunt. Piscina explosa est, quae phalangis omnino arridebat. et milites sine curru erant. Dum aliam piscinam quaerunt, pulchri- tudines in memorias quadragesimi primi anni demersae sunt.
  Heu, tam iucundum somnium Gerda breve evasit. Surgens identidem exercens. Puellae autem hoc de complexione non cogitabant. Etiam singulari studio laboraverunt. Madeleine interim placuit aliquantulum corporis industriam variare et puellae carris peculiaribus in quibus lacus steterunt alligatae sunt. Societati SS dux dixit feliciter:
  - Hic puellas vix focum servabimus et te exercebimus. Novum oneris genus, cum valore applicata!
  Cum puellae in balneis piscinas trahunt, et etiam sub aestu sudant, frigus visum est. Puellae in arena et aculeis lapidibus nudos pedes habent. Surge et non cedere....
  Gerda aegre anhelitum adprehendit, philosophice notavit;
  - Est sane amabilis, sed nunc assimilamur servis Aegypti Antiquae. Gravissimum onus etiam trahimus, sed certe nos flagello non verberant!
  Andrea consensit.
  - Utique non verberant, sed id non facilius! Etsi non - iustum est congruitatem cum weightlifting!
  Gerda colloquium in alium locum vertere conatus est;
  - Quid censes, si Alexander Magnus in tanta iuventute non mortuus esset, Romam cepisset, ac deinde totum orbem terrarum cepisset?
  Andrea post pausam respondit, sudorem excutiens;
  - Difficile dictu.. Post omnia cogitavit contra Arabes recalcitrat... Sed sane occasionem habuit! Tametsi gaudeamus quod non successit!
  - Quare?! - Gerda miratur, corrigens lorum attritu humerum.
  Carolus ridens dentibus, respondit:
  - Quia Hitler in hac causa nimis difficile esset eum superare. Itaque alia duo milia annorum praeteribunt et quaestio, quisnam omnium temporum ac populorum optimus et maximus imperator fuerit, ambiguo responso sequetur - Fuhrer of Germany!
  Gerda durius lorum osculatus est;
  - Ita, Adolf Hitler iam Napoleonem superavit... Hoc maxime manifestum fiet: cum Aegyptum accipimus, Napoleon defecit! Et ibi usque ad Indiam .
  Carolus firmiter confirmavit:
  - Quid Napoleon facere neglexerit: Londinum intrant, Wehrmacht duce Adolf Hitler faciet! Suus iustus interesting, irruptionem Russiae incipiemus ante vel post?
  Gerda dubitanter dixit:
  - Melius puto post ... Napoleon in itinere totum exercitum Russiae pessum dedit. Sed Galli non sumus. Ranae non sunt admodum bellatores capaces!
  Flava potens, cum eis lorum trahens, sermonem ingressus est. Ea vox nimis visa est humilis, instar viri, forma tamen foeminea et venustas;
  - Ita sunt Gallici aliquantum ignavi, sed ars eorum minime est mala. Ziz-35 Vidi, Germanos impune transfixit arma t-4j. Etiam pudet armorum nostrorum ... Ita fecit "Matildas" de Britannis. Grenade bruchum suum frangere potest, sed arma perrumpere. Reliquum est tantum vestigia ferire et immobilitare.
  Gerda inhorruit hic, et obstante calore, frigus sensit;
  - Ita nos in solitudinem invenire possunt et bombas in piscinas iactare!
  Fortem mulierem solatur heros;
  - Solum bombers intendere cum peritis acibus in piscinam vere ingredi possunt. Ita probabilius est, nos in illis humilem offendemus. Praeterea, credo, fortuna nostra est.
  Molesta fuit mora. Duodecim puellae lupum cum piscina ad unumquemque plaustrum alligati sunt. Movebant duas columnas parvas, tales sient, puellae musculares ... Quam pulchra erat ... Et dunes rosei videbantur colore solis. Mirabile landscape....
  Haud ita longe a puellis SS Colonel Dess cum duodecim aurigae Arabum et duobus percussoribus magnis per desertum ferebatur. Pedes pueri accensus est duxque asinum misericorditer induit. Colonellus Dass in fastidium aspernatus propter aquae defectum, vectores vagantes non lotos et malos senserunt. Et incalescere dies usque ad signa Africae, sicut ventus inferni flatus Saharae intulit. Sudorem igitur habui. Longa via esse videbatur. Dess quasi ineptus integer sensit. Paucis diebus carere potest propter puerum qui ex tribus scriniis iacet. Et etiam recipiet sanctionem disciplinae, quia absens fuit. Bene, semper potes cogitare causam absentiae... Sed adhuc ludus est, et nulla avaritia fortior argumentis rationis est.
  Dess in umbra cameli invehitur, bibens humilis-alcohol date araka. Quanquam haec potio plusquam rum- patur, at in hoc calore funesta est. Orbis terrarum campus circum se ingratus est et aliquot menses servitii iam taediosi facti sunt. Dess excogitare conatur quantum thesaurum Sheikh habere possit... Tunisia iuxta Algeria sita est, et piratae saepe thesaurum ibi abscondit. Bene piratae, vel potius servitii Sultani Turcici privati, saepe ipsae sheikhae fuerunt. Sunt praeterea fodinae auri in Tunisia, fodiuntur smaragdi. Verum, Francorum adveniente, extractio smaragdi exanimata est... Cur? Propter monopolium Britanniae, noluerunt pretium smaragdi Indici deducere, quod progressionem in colonias Galliae congelari coegit. Et aurum plerumque in locis facilibus foditur, et nimis pigri erant ad alta fodienda fodina. Quamvis dici non possit hos esse malos bellatores ... Napoleon Bonaparte, exempli gratia, Europam vicit, quod cum inutilibus militibus fieri non potest. Napoleon vero quid ingeniosus? Simplex ratio, celeris transitus, ictus omni virtute, praeteriens ab lateribus et conatus ad novissimum agmen... Si Fredericus Magnus recentissimam et efficacissimam rationem lineari amplificavit, Napoleon simpliciter Alexandrum Magnum imitatus est. .. Ita talis ratio attulit victoria, sed disponere qui cursim movere Macedonum vel Napoleon insidias, aut oppressi et occidit Martii. Ad extremum, apud Waterlooum, Blucher et Wellingtonus periculoso discursu comprehenderunt Bonaparte. Ferrum breve est ut pugno patulae inveniat. Et Napoleon eiectus est... Copiae Russicae in itinere Bonaparte in proelio non vicit, sed auxilio communis frigoris, pestilentiae et fautorum sumpsit.
  Quid de Hitler putat? In primis, sane, cogitaverunt Fuhrer tantum corporale et repentinus, prioris sutoris filium... Veterem Hindenburgum in comitiis praesidentialibus praetulit, cum intellegeret virum octoginta annorum. simpliciter officia dictatoris obire non potuit! sed Hitler non sicut pauper - indigena fundi! Sed tunc, cum Adolfus cancellarius Reich constitutus est, suffragium suum nationali Socialistae adhuc dedit, quod nulla alia vis solida dextrae manus supererat. Immo vero omnis exercitus eum tempestatem movet. Sed dubium erat quin Hitlerus imperium retineret, praesertim in discrimine, atrox tristitia, ne Germania penitus dilaberetur.
  Sed Hitler a primordio durum ordinem restituendi aggressus est, Communistas prohibendo, ac deinde alias partes. Collegiorum commercia dissipavit, eosque labore adverso reposuit. Verus dictator factus est cum una factione. Oeconomia exercitum re- levavit. Sed tamen, Dess non convenit cum omnibus quae Fuhrer fecit. Exempli gratia, cur tantae facultates in programmate impendantur: "Per gaudium operare!" operas ferias in Norvegiam, Galliam, atque etiam Insulas Canarias adhibe. Annon melius sit paucas officinas extra piscinam aedificare vel inceptis aircraft cum his pecuniariis fabricare? Aut consilium Volkswagen capere, currus populi - quot lacus aedificari possent. Sed si duos lepores persequeris, neutrum capies. Dess oeconomo tertio Reich, Stach principali relatus est et notas generales oeconomiae Germanicae habuit. Germaniam cum Polonia bellum iniit, per tres tantum septimanas munitionis valde infestas. Tunc socii ferirent, faces ex Tertio Reich futurae essent. Hitler in Gallia ultro incepit, praebens tam piscinas quam sclopeta, personas et aircraft! At ille ranas etiam sine iactatione vicit. Tum oppugnatio in Angliam... Hic Hitler miscalculated, necesse erat Britanniam sub Ducker finire, ac deinde mense Iulio, utens classi mercatoriae Germanicae (et non parva erat), copiis terrestribus in insulis utens. Deinde dominus rei factus est. Sed Fuhrer non audebat, fortasse veritus ne acies Britanniae navibus onerariis navibus subsideretur. incondita, that was a very big chance, as times for a velox repentinus exscensio. Bene in terra, Anglia nihil obsistit. Qualitative saltem... Sed Hitler tempus amisit, et in Septembri Churchill historicam locutionem protulit: Hitler's positio clara est et desperata. Post haec, Dess ipse ad Britanniam intelligentiam pergit. Quamvis Fuhrer proelium in Angliam amiserit, damnorum proportio circa unum ad unum fuit, et si ponatur viginti quinque centesimas plana ab arte machinarum anti-aeliorum emissa esse, aces Germanicae etiam meliores fuerunt quam Angli. . Ita, et plana non sunt peius, fortasse ME-109 (F) et melior leoni gregi. Ceterum in Africa aequior est libra potentiae et damnorum in aere quam in Britannia. Annus MCMXL, qui tam dilucide incepit, multa in fine deceptiones attulit. Multas aces et elit, ac etiam Mussolini confoederatus, in Graecia turpiter caesus est. Sed tantum roboris habebat commodum. Initio deinde anni Bummi, Italia Aethiopiam amisit, Somalia, Libyae pleraque, et praeterea in omnibus proeliis Britanni erant insigniter (saepenumero) innumerabiles. Centum millia pasta capta sunt. Quomodo non crederet imminere ruinae Tertii Reich, praesertim contra auxilium augendi hostibus Germaniae a Civitatibus Foederatis Americae. Sed tum rursus libra obtorta ad tertium Reich. Rommel Britannos vicit et Kollencourt cepit, deinde Iugoslavia, Graecia duabus septimanis cecidit, deinde Creta insula. Dessa etiam Germanis laeta erat, sed etiam metus nuditatis. Sed nunc alia cura est an Germani USSR oppugnaturi sint. Shtach dixit Hitlerum iam in principio consilium fecisse, sed dies finales nondum claros fuisse. Saepissime vocatus die 22 iunii, die dediti Galliarum...
  Verisimile est Germaniam ancipiti bello resistere, nisi forte quadragesimo primo et ante brumam finiatur. Capitulata Stalin, tunc ... Tamen, etsi tempus non habent Si Germani Moscuam capiunt, Russi abhorret posse technicam satis validam copulam creare. Quam multa in primo mundo bello dimiserunt arma? Comparatus ad Germaniam zilch omnino est! Itaque improbabile est Russos praeter magnas catervas peditum nihil nobis admiraturos.
  Quid aliud potest? Verisimile bellum per plures annos durabit et finem trahunt. Britannia numquam tot copias congregare poterit Wehrmacht magnas et bene instructas unitates debellare, et Germania improbabile est insulas inexpugnabiles cum classe et classe supprimere, et Civitatum Foederatarum subsidiis oeconomicis finiri. . Ceterum laicus Americanus non intelleget cur Yankees moriturum esse propter aliquod genus Europae. Bene, populi Russiae contumaces, fautores, bellum trahent, sed satis virium ad rem decisam non habebunt. Verisimile, Britannia Africam septentrionalem tenere non poterit.
  Hoc prorsus voluit Dess: clades Britanniae et insularum captio plena est nuditate (quamvis arcanum ministerium tempus habeat arcae tabellae et omnia argumenta destruendi, sed postea quam felix!). Utique nolui optare Tertium Reich amissum, id est, patriam suam cum regimine, quod SS viro bene convenit. A, ducimus, erat, maxime!
  Parva comitatu per arena reptat. Una Arabum catervae carmen lugubre cecinit. Simul saepe memores Allah. Dess ergo cogitabat, cur Sarraceni ius et bonum sibi reputant quam saepissime nomine Allah pronuntiare? Hic e contra in Christianismo - ne memores nominis Dei in vano! Hic Judaei etiam obliti veri Dei sui nomen - tamen, Jehovah est posterior forma pronunciationis. Imperium cum cultu virium admittere potuit talem doctrinam fundamentalem pacifisticam? Etsi pacifismus Christianismi non intercessit administrandis bellis, sed ipsa fundamentum doctrinae... Dilige inimicum tuum - Romanum florem et non solum florem reiecisse oportuit.
  Sed Christianismi radix oborta est, nec Romani imperii ruina eam non tangebat: barbari etiam hanc doctrinam, quamvis eius naturam, acceperint. Quanquam illi utique non praecipue sequebantur. Exempli causa, pacifismus intercessit cum exsistentia ordinum militantium. Peculiari calcatores, qui in via swastika etiam usi sunt et pecuniam suam esse iudicaverunt! Sic et aliud dicunt, et aliud faciunt! Quanto fuit in hac parte Tituli constantior! Quod dicit, facit? Sine verbis hypocritis, de amore in proximum!
  Mirum tamen est quod ratio ecclesiae, dolis et mendaciis constructa, per tot saecula duravit! Atque etiam progressus leviter fundamenta sua labefactare curavit.
  Alicubi procul sonitum tormentorum audiebatur; diiudicans per sonum - planus erat. Dessa autem expectabat quod Britanni cum promunturiis induerent eos pro Arabibus erraret et ignem non aperiret. Magna satellitio, Hans, sclopetum piscinae praebuit, ex qua in via pugnatorem (quamvis non sine difficultate ferendi ferendi) fieri potest.
  Sed plana numquam apparuerunt, praetervolaverunt... Post quem Arabes iterum flebiliter cantare coeperunt. Arabs metu concidit. & SS- Colonellus maledixit;
  - Desine ululare dracones! Tacite, furere, sed ocius!
  Agitatores vagantes socium miserum sustulerunt et in itinere perrexerunt. Etsi facies eorum obnubilatio facta est, nemo murmurare ausus est. SS Colonellus dolium pistolae (per ordinem specialem factum) permulsit, quam optimum argumentum... in causa!
  Miror si illos primos Russi aggrederentur, Germani similem impetum Asiae exercitus sustinere poterunt? In bello mundano I, Russi magna damna passi sunt, in pluribus stolide agebant, sed tamen magnas copias Caesari Germaniae ligaverunt ... Et tunc, etiam sub Brusilov, Austriacos lumen exhaurire dederunt ... Itaque bellum illis non omnino malum est felem. Imo Russi nullo modo minoris aestimari debent, regimen totalitarium communistarum etiam validiores fecit! Stalin gradum disciplinae militum Sovieticorum, productionis et copia industriae, erexit. Vehementer incubuit corruptela, quam nunc non est tempore Nicolai II! Ita URSS periculosissimus hostis est, fortasse etiam mortiferus, praesertim si primum percutit! In recentioribus bellis res admirationis magni est momenti, sicut etiam in bellis antiquitatis. Quid, si amittamus, non erit ultio dissimile primo bello universali! Nationes victores hoc fieri non amplius patientur .... Etsi frictio inter URSS et Occidentem incipit, quod dilatatio non minus communismi quam fascismi proprietas est, tunc erit... Nova civilization Germanica florebit. in cadaveribus capitalistarum et commissariorum orientalium donatorum. Quicumque contra nos, nobiscum adhuc erit! Et fortasse magna coitio anti-Bolshevik erit!
  Hans, silet usque ad villam, subito colonum quaesivit;
  "Fortasse desine et puerum deditum denuo interrogare?"
  Iratum caput Dess movit negando.
  - Nichil est! Non dicet aliquid novi.
  - Tunc fortasse pransuri sumus, in ventre meo, in stridore stridore?
  Miratus est colonellus SS;
  Quid in hoc calore vis edere?
  Hans adnuit.
  - Semper manducare volo!
  Dess solem spectabat, iam cenith transierat, erat quidem praeter quattuor horam et tempus claudum erat. Arabes separatim in orbem congregati comederunt tres Nazis non dedignantes escam et cervisiam. Sic citabantur, Dess vel paulisper oblitus sui somnii ... .
  Et vidi insanus... Quaedam insecta primum parva, deinde crescente et magis ac magis terribilia... Et maxillae eorum sunt fere monstrosas, tanta deformitas. Colonellus se suffocantem sensit, motu convulso evigilavit. Non, placida omnia, duo ferrati SS milites intenti, ac deinde iterum in via.
  Gerda et Charlotte tota die durissima erant, et tunc obdormiverunt sicut mortui, et in mundum suum miserunt.
  Ingens erat hologram cum stadio in quo modernus gladiator pugnae fiebat. Stadium ingens erat cum multa decies centena millia hominum. Saevit mare versicolor. Pugna erat inter gladiatorem feminam Gerda et semibarbarum animal ex foedere tenebroso mundo, pulvis nebulae.
  Gerda primus egressus est. Vivax erat, flexilis puella, nivei conchis pullati. Bellator triplicem somersault, arenam contorquens. Ex more gerebat fasciam tantum tenuem et subligar, specie ut telum latere non posset. Itaque seminudus cum uno tantum luminibus dimicaturus erat. Sed talia arma etiam satis efficax sunt. Conditiones pugnae non sunt suavissimae, lapidibus semi-radiatis sub venustatis pedibus nudis puellae rutilant. Illa quidem ridet, non prodere dolorem.
  Gerda strenue opprimitur, iterum prosilit, et quintuplum somersault facit.
  - Hoc me!
  Amicum suum inquietum et Charlotte amico suo exponit:
  - Ante pugnam haec puella diligenter perlustravit, ne unus chip aut aliquid electronicum in ea esset. Virginem etiam ad conspectum magicae alterius compescunt. Id est , gladiator fidit aut corpore tantum , aut animo acuto . Sed Gerda numquam stultus et simplex est.
  Quid dubitavi? - Interrogavit vultus Apollinem iuvenem similem.
  - Non! Sed quinquepertitus somersault, sine electronicis, index est bonae congruentiae. Itane quisque veretur, an id palaestri simile aliquid facere possit? Andrea despiciens callide.
  - Tres potuerunt, quinque non! Ita, et brevi cursu altissime prosiluit! - Juvenis latiora brachia pandit heros.
  - Tanta vis! Potestas tertii Reich et in aliis mundos.
  Interim sponsiones fiebant. Caecus dum hostium aspectus. Gerda videtur notissimus et amatus cujuscumque generis vel speciei.
  Accurrit gladiator, ac primum sexam somersault, deinde septiformem gessit. Tunc inclinavit se auditoribus. Musculi eius quasi laniatus maris versabantur, in genere, puella infigo spectabat: Amazonum typicam. Facilius tamen est stellam lapide evertere quam puellam turpem in Imperio Magno Spatii Germaniae invenire.
  - Sunt mulieres in villis nostris: quibus amor et honor, sedent equo admisso, tugurium ardentem intrabunt. cecinit Andrea.
  Magna pars non sine sponsionibus in gratiam Gerdae erant. Vera rei publicae maxime adversarius exspectabat apparere.
  Et expectavit. Portae giganteae discesserunt et cadaver hefty in suggestum prorepere coepit. Dinosaurus verus erat, sicut raptor, solum plus quam triginta bracchiorum habebat. Et ingens, saltem octoginta talenta, armatura densissima. Gigas animalis mundi.
  Ingenti guttura, clamavit, divulgavit, pipiavit, replevit luscinia. Gigas videtur impressit.
  - Bet dolor! - Sonat computer.
  - In quem! - Auditores cantant.
  - Friplodof nomen est! Cosa Nostra!
  Inogalactae omnium plagarum variae gradus sponsiones factae sunt. Hic in eo tumultu, rem ad decies centena millia deferens. Quidam eorum, qui in tenebris bet puellam Gerda: renegotiated bet, plus etiam! Cosa Nostra impressit!
  Annuntiationes secutae sunt.
  - Gladiator Gerda quinquaginta octo pugnas et nullas clades habet, Cosa Nostra centum et octoginta quattuor pugnas habet nec quisquam superstes est. Pone sponsiones!
  Puellae ex agmine SS "Lupi" etiam sponsiones factae sunt, sed omnes praeter severum ducem Madeleine pro Gerda hortati sunt. Itaque sponsiones sunt partes unius.
  Haupmann Madeleine, ut decet, specialem opinionem habet ut bulla contra subditos suos non emineat. Puellae hoc bene intellexerunt, non magnopere sapiebant.
  Solus amicus Charlotte lugubriter dixit;
  Melius est pecuniam amittere quam talem puellam prodere. Pecunia illa peritura est, vix quisquam charta contemptibili pascetur.
  - Bene, bonum est si tam gratuita es! Maybe velimus pugnare? Madeleine angustat tempora torva.
  - Noli mens! - dixit hilara Bertha lupa. - Possumne ad praetorium gladiatorium transportari?
  "Nos tam potentem magicam non habemus tamen. "Carolus objecit frontem. - Curo cohibe cupiditatem tuam: interficite omnes hostes sine mora, quoniam veniet usquam ultio, sicut pecus exstingui non potest!
  - Recte dixit! - Dixit ei Apollo amicus.
  Signum in arena cecinit et pugna coepit: ingens Cosa Nostra dinosaurus desiluit. Ab impulsu talis massae colosseae, tunica semi-radians anuli vibrata.
  Carolus dixit:
  - Proprium nomen habet. Cur Cosa Nostra?
  Flava levi purpureo, Berta profert versionem;
  -Fortassis hoc accidit quod in una serie televisifica antiqua, Cosa Nostra mafia solita erat refrigerans, suum virtualem mundum dinosaurus efficere ut universum caperet!
  - Quid ergo? Andrea non intellexerunt.
  - Et inogalactae intuebantur, et impressi erant. - Non satis certo Bertha suadet.
  Omne quod est impossibile est possibilia in universo! Quod inmutabili robore vincimus! cecinit Andrea. - Milites autem Reich numquam recedunt, similis est stella lucida - momenta carpe.
  Experta Gerda (res nova repente memoria habebat) aggredi non properabat. Monstrum exspectabat, in latere vel paulum saliens cum ad spatium periculosum venit et opprimere conabatur. Bestia velocissima erat, sed propter magnam molem pigra erat et saepe desiderabat.
  Gerda vicissim suos decurrere studuit, si centum octoginta quattuor proeliis hostes vicerunt, tunc etiam vires habere significat. Maxime vero in eisdem animalibus quae ipse pugnas maxime cecidit.
  Cum duo monstri aeque stupidi conflent, et alter maior qui vincit.
  Sed inspicere debes, multa sunt bracchiorum, et sunt acuta, incurvata sicut aries, forte venenata.
  Musculi Gerdae preli fabulae, quasi aspidis obstrepit ad sonos fistulae fakir. Pectora eius tremunt, et amasio fabulosa formosus Charlotte se rapit, se totum velle videre, nudum more Graecorum deae antiquae.
  Monstrum pluries periit, sed non retardet. Constabat quod esset creatura inferni, paratus ad persequendum puellam cum ratione machinae.
  Gerda iterum exultavit, osculum ad turbas spirans. Figura bellatoris ex sudore, qui egreditur, lucere coepit. Aes politum ac politum erat.
  - Ita, puella callida! - Facta admiratione Berta. "Noli me ipsum in arena saltare.
  - Et ego non recuso! - Loquens talis, homunculus athleticus Charlotte parum callidus erat. Haud dubie trepidationem et cupiditatem pugnandi sensit. Eodem tempore cum immani collisione periculum intellegebat.
  Carolus aggressively animadvertit:
  - Non peius pugno quam illa!
  Videns, Gerda motus in contenta cordis sui spectans sicut lucusta desiluit. Her lightsaber emicabat, tentaculas involans abscidit. in diversa volitabant, caeruleum et fuscum sanguinem spargentes. Aliquot guttae nudae et fuscae puellae in cruribus ceciderunt. Pellis elastica abhorrebat, gladiator feminam excussit, sed ardet manebat.
  - LATRO, venenatus nothus. - Longa patientia calli pedes super spinas ambulavit et ulcera urens, corpus monstri. Puella gradum fecit, crure non fodit.
  Berta in vera admiratione dixit:
  - Virtuoso! Quasi ingenium citharam pulsans. Esset nice compositionem facere.
  Amans Charlotte risit.
  - Et quod theoria non debet morari usu.
  Monstrum retortum facit ut puellam desilire dorsum eius. Pluries in aere volvit, papaver e oculis duodecim cristallinas e observatione monstri.
  Laetabundus Berta delectatur;
  - Paratus sum! ibi! - Clamabat.
  - Ubi-ubi! Unde venistis et unde venistis? - Immixta Andrea.
  Gerda dinosaurum iterum aggressus est. In modico erumpit et potius agere veneno vitare constituit. Luminaria principium eruptionis photonorum in media stabili stabulo operatur, quod efficit ut omnia ad litteram cum minima impensa energiae secare possit. ea puella utitur. Verum, in hoc casu, gladius gladiatoris minimi industriae accusatus est, quod significat non tam difficile et velociter secare quam pugnator voluit. et in genere, qualis pugna est cum una conjuge modo alteram verberat; Necessarium est etiam indolem negativam habere casu, alioquin publice ad tales actus simpliciter non accedet. Fortuna res inanis est.
  Hoc tempore Gerda levem errorem fecit. bracchialia in medio erant multo velociora quam quae in lateribus monstri; Alter eorum in pectore confixus, per illam fasciam secans. Mammae nudae concussae sunt, Charlotte boyfriend papillas rubinas examinavit, in luce plurium peregrinorum soles splendens.
  Alter ictus secutus est: Gerda bina bracchiorum abscisa, sed dextra pectoris parte abscissa, puellari sanguis fudit.
  Gladiator femina alia tentaculo praecidit et claustrum desiluit.
  Ut aliquam eam, silicarius temperies oriri coepit. Videtur quod pugnatores ad arctiorem rapactionem et celerem catastrophen impellere volebant.
  Gerda ne alterum quidem consistere poterat, nudis pedibus ardebant, duro quasi in medio aevo eculeo.
  Carolus boyfriend admirans dictum est:
  Cur non calciamenta gestavit puella? - Ceterum mirabilia eius crura ardebunt!
  Carolus explicavit:
  - Talis consuetudo! Fere gladiator dolorem pati debet, praesertim si femina est. Audientibus placet, cum pugnantes cruciantur.
  - Sadism Cosmic! - Perorata " Apollo ".
  Non id puella faciliorem fecit. Illa se ad monstrum denuo jactare oportuit. Modo victimae eius erant oculi creaturarum obscuri. Usus gladiatori indicavit saepissime cerebrum propius ad oculos situm. Quod a? Quia necesse est nimis processus informationes quae longo alveo transmissionis non debilitantur. Bellator ergo, non adsuetus creaturae structurae, cerebrum invenire conatus est.
  Unus post alterum, quatuor oculos perculit, sed duos exasperat se recipiens. Monstrum rugit, quasi dolorem senserit. Et humano dissimile non erat passura.
  Carolus hoc notavit et philoaophiam deduxit;
  - Sonus grandior - mens quietior, sonus superior, inferior intelligentia!
  - Recte animadverte! Annuit Apollo. - Gallum non praestantissimum ducem!
  Gerda cessit, alius tentaculorum ictu animalis nimis velocioris lamminis torcularis percussus, perrumpens prope ad iugum. Pati potest videri etiam stomachum. Feliciter vacuum fuit, nemo ante pugnam victa est.
  Sensit iam gladiator se bene amittere praelium, quamvis ad tempus, successibus. Lapides adeo calebant ut etiam monstrum calorem per ossa in cruribus sentiret. Gerda sola valida membrorum opportunitate erepta est. Puella saepe nudis pedibus in ferro candenti saltavit, extrema patientia demonstrans. Verum, hi silices plus caloris, sicut nuclei reactor, ob radioactivum semi-radialem dare possunt.
  Sic decor virtutis non recessit, licet periculum mortis factus sit. Et sic pugna non potes cedere. Immo vero potes, sed in hoc casu maximum est vitae dedecus.
  Apollo quaesivit Carolam:
  - Et quod exitus non potest esse nisi mors ?!
  - Quantum scio Gerda, nihil aliud sibi eliget!
  - Fortiter, nihil dicam, sed in amorem eius potui ex toto corde et animo incidere! Hoc dicto, puer altum spiritum sumpsit.
  Puella stare non potuit et iterum in testam salit, crura eius combusta tangens. Aliquot ictus validi, duos saltus fecit. Nunc somersaults facere coepit, musca concisa.
  - Quis non habet levitatem papilionis, non evadet contusum retia! - Ea locutione alata ab antiquo prolatum est. Purgamentum itaque Vulpes, pugil poeta, adhuc pugnavit. Vitam quoque suam subiecit, sed ad minus gravem, ac potissimum, difficilem adversarium, non habuit.
  Charlotte eam impulit, ut cor-ruminaret clamantem:
  - abscindere ventrem. In nonnullis istorum animalium iuxta stomachum cerebrum rectum est collocatum.
  Apollo dictus est;
  - Ecquid potes ei adiuvare? Velut magica?
  Carola caput movit.
  - Magica in arena non laborat. An aliquid insolitum ac praevalidum.
  "Magias adhuc fluctus non dominatus sum!" - Scriptor iuvenis pulcher ingemuit.
  - Sed eam perfecte novi. - Elf in suos improviso insinuatus gloriabatur. - Populus et magica unum sunt.
  Gerda plura tempora desiluit, tunc subito ferrum evolavit, nimis celeriter movetur, non remittet. Vix puella tempus erat ut manum suam poneret. atrox ictu, tam ensem quam bracchium rupit, laniata manu gladiatoris.
  - Ecce alius hamus! - Illa respondit, sudorem e facie Berti tergens. - Quid nunc fiet.
  Carola puella Gerda clamat.
  - Dive sub illo! Meminisse videor ubi hae creaturae centrum nervum habent.
  - Dic ergo illi! Amator exclamavit Carolus.
  - Impossibile! - Igneam crine amputate puellam.
  Gerda se etiam perditius secabat, cicatrix profunda per faciem cucurrit, maxillam secabat. Camur erat olim. læsa erat manus, sed dextra, ubi ensis erat, adhuc operabatur;
  Auditores frendebant, et maior pars monstri everteret. Constans victoriae Gerdae videtur defessus. Puella, ut videtur, insuavis turbae amore persueta. Parumper gressum amisit, pro quo statim punita est, tentaculum crure fusco quasi e marmore caelato sculpsit.
  Gerda celeritatem omisit et dorsum evolvit, excipiens alium ictum iugularem fregit. Facies torquetur in dolore, Sed bellator per agonia clamat;
  - Non frangam!
  Puella obliqua in silices candentes cecidit, duas costas frangens, bullae sanguinis ab ore eius post egressae sunt. Crepitu erat, monstrum cum octoginta talentis cadaveris in crure sano calcatum, pulchritudine oppressum. Fumus elapsus est a puella, et coepit convulsum.
  Apollo exclamavit;
  - Moritur! Estne totus?
  Berda gannit nasum attraxit.
  - Probabiliter sic! Cara puella, peris, quam misertus es!
  Carola cum tunica sua dixit:
  - Non es Lesbia, Berta?
  - Nullo modo! - Ut ea verba probaret, puella caput Apollinis iuvit et eum firmiter in labris osculatus est.
  Adulescens respondens se prostravit. Cum osculatus es sic vere flagranti - iustus est miraculum.
  - Diligenter vide! - Carola tamen passionis suae fugam interrupit, nulla tamen in sono zeli gutta fuit.
  Immo ingens os mutant dinosaurum in puella incubuit. Et in illo momento , ultima desperatione rerum , gladiator gladium in medium inter caelum ac iugulum proiecit . Elapsus intus. Vapores exaggerati in ventrem irruerunt, ignis ab ore exarsit, et flatus undam abjecit puellam. Cosa Nostra in plures partes erupit, cibus ambustus avolavit.
  Puella, utroque crure et brachiis amissa, nescia iacebat. Robots ei proximus apparuit. Imago pectoris apparuit in scanno, duo corda aegre pulsant, sed aequaliter in corpore sano foeminae.
  - Gladiator Gerda superfuit et ipsa victoria donata est! Ergo altera effectus in tribus minutis erit! - Magna voce, sed sine ullo affectu computatorium pronuntiavit.
  - Sponsiones luserunt! - Conclamat aliquis, plane carissima vocis origo.
  Gerda superfuit sublatus.
  "Apollo" (bene, qui putaret) flevit tamen;
  - Et haec puella in eternum manca mansura erit?
  Carola caput tam acriter movit ut multa specula vini avolarent;
  - Proh! Medicinae nostrae res gestae tales sunt ut paucis horis novum ac leve damnum manebit. Age, dic mihi, stulte puer, ubi mancos nobiscum vidisti.
  . Capitulum #9
  Elizabeth maxime quaesivit;
  - Num incendentur?
  Valentina ira respondit:
  - Non, dimitte! Etiam placentas in via dabunt!
  Elisabeth discalceatus flevit;
  - Et adhuc tam crudele! Bene, bene, viri, sed feminae, cur tantum passi sunt!
  Valentina suggessit:
  - Germani Slavis tantum servis indigent. Servus debet timere et parere! Haec dictamen ex timore! Et ut terreret, debes nocere!
  Elisabetha nudis pedibus in oculis caesiis scintillabat:
  - Et ad iram debes nocere!
  Flamma exorta est, ignis non quantum in vulgari gasolino diffudit, concurrerunt mulieres, filum erumpere conantes, cruor acus divulsis destillavit corporibus.
  Visum est nudis pedibus Elizabethae illo tempore mire serpere lente, sicut serpentina, spirante recenti vento, et corpus, levi tunica vix obtectum, refrixit.
  Tandem flammae omnes foeminae martyres absorptae sunt, clamores eorum multo clariores fiebant. Oculorum pellis tegebatur pusulis et extracta. Odor ustionis convalescens et validior erat. aeger erat et lacrimae ab oculis puellarum fluebant. Princeps fascist subridens dolose cantavit;
  - Si quis fugit, ego vos omnes uram! heil! Heil Hitler, summus universitatis rector!
  Fascist milites harmonicas e balteis suis eduxerunt et laetificaverunt eos! Quin etiam Nazis in plena auditu non laborabat. Sed illa musica magis etiam infausta facta est.
  Adipem satellitum rugientes in Russian;
  - Musica, musica, musica fundit! Triste est ergo timide spirans! Quis hilarans saltat ad cantum, qui clarificat animam? Musica fundit, musica, musica, tristitiam tollite, Germanos moerere desine! Infinitus, aeternus, puer, ex quo sic vult vivere!
  Adiutor, rufus praefectus, cantavit;
  - Omnes saltant! Age, canino salta, aut te omnia uram!
  Puellae nudis pedibus timide tangere coeperunt. Princeps fascist clamans voce iactans bracchia;
  - Vive! Bene canino et meretricibus, age!
  Puellae in discordia multo celerius movere coeperunt, sed non quasi saltationem culturalem spectare, sed potius saltationem papuanorum, oram Paraguay, silvestrem fuisse!
  Nazis ad mulieres accurrit, pugnis in facie percutit, aliquid cordis increpans ac murmurans.
  Summa fascist gestus fecit. Puer in forma Hitleris Iuvenis lagenam cognacae ei attulit! Porcus pinguis protinus a gutture extractus est quadraginta gradus liquor stomachum calefaciens. Borov puerum eleganter interrogavit:
  - Iam quattuordecim habes, fateor te nullam meretricem mittere!
  Defectio in facie pueri apparuit.
  - Et mox iacio! Etiam mollis est! exclamat.
  Bastardus adeps gruni.
  - Quid vis ut faciam ei?
  puer abripitur;
  - Habes ad mortem, et incensa est!
  - Bene, age! Tantum velocius hae iuvencae adhuc necesse est ut in Germaniam tempore pellatur.
  Puer, refulgens praefulgido, ocreis crebris politis, per mulierum agmen ferebatur. Scelerate risit et crudeliter risit. A tempore usque ad tempus, puer Nazi restitit et hanc vel illam mulierem in stomacho recalcitravit, sed electionem non fecit.
  Elizabeth oravit cuidam ignoto, sed non mihi! Sed iuveni modo substitit ante hanc, et digito monstrante suo;
  - Haec est mea meretrix!
  Elisabeth concrevit, tremens insidiose, et pallet ora perusta. Princeps fascist improviso objecit;
  - Novem!
  Puer fascist offensus est;
  - Et quare hoc?
  Borov respondit:
  - Nimis pulchra est! Sicut puella mira, potes eam alicui generali dare et magnam pecuniam accipere.
  Inviti iuvenes Hitlerite consenserunt;
  - Bene! Quia primum petitionem meam denegasti, duas meretrices excrucias!
  Puer celeriter conversus cucurrit et duas puellas iuniores elegit. Modo properabat, veritus ne extraheretur legitima praeda.
  Puellae in plateam se prosilierunt, fortasse sperabant puerum decorum eorum misereri, si se submitterent. Iuvenis derisive risit.
  - Accinge genua tua et oscules ocreas meas!
  Puellae corruerunt et reperunt. Confidenter osculata est cutem politam, odoremque pretiosam cerae fortem redolens. Subito proles Hitler puellas rapuit et crinibus extulit;
  - Quid canino! - Puer Russian sibilaverat. - Taedet vivendi! Nunc statim exui!
  Puellae vestimenta sua amens exuerunt, tantum panties relinquunt. Iuvenis sadist iussit;
  - Dormi! In fibulis!
  Puellae officiose procubuerunt, ac SS Assistentes brachiis cruribusque speciali nervo munierunt. Puer digitos super rosea calcanea blanda cucurrit puellarum, quae nondum pulvis erat. Subito vehementem animum sensit et increpuit animo.
  - Mihi grave flagellum!
  flagelli satellites tradiderunt. Facile erat, sed candens, candens, astris acutis filum constabat. Hits tali telo multo magis sunt sensus.
  Discalceatus Elizabetha in febrim coniecta est, cum cogitaret quid ei expectaret. Hic fascismus immanis renidet, cum homines in bestias vertuntur. Atque haec monstrorum infernalia tormenta, quae sensus humanos elementares perdiderunt.
  Sibilat auis flagellum, et nudos incidit culta puellarum dorsa. Ictus ad os cutem secat et carnem. Iuvenis fascist purred contente, sicut verus Deus sentiebat. Fuit enim numen malum, et incorruptibilis voluntas, expers minimae pietatis. Sed in Hitleris Iuvenis docebant, quod misericordia est infirmitas! Misericordia est irarum non digna vero Aryan. Non satis est inimicum occidere, sed pati et humiliari in extrema parte oportet! Sclavi gens inferior similis Judaeis est, et Slavum necant sicut canis rabidus. Quae conscientia est - laqueus animae infernalis, inventa a Judaeis et philosophis Russicis. Verus Aryan non compunctionis novit, unum tantum angit, quod paucos hostes occidit! Crudelemne foeminam, vel puerum: summae virtutis Aryan.
  Panties sub ictu filum candentis erupit et clunes abscidit. Clamaverunt puellae primo, sed puer supra aetatem fortis erat et celeriter sedata est, conscientiam ex ictu gravi. Nihilominus, carnifices Nazi non haesitantes, capita pulchritudinum iuvenum praeparatis situlis aquae glaciei (utens armario refrigerato). Interim sadist juvenilis iterum filum calefit in igne et illud super pedibus nudis puellae detulit. Rursumque terribiles stridores, clamoribus, quibus humana nihil erat.
  Elisabeth vix in pedibus suis stare poterat, ubi vis posset tale aliquid perpeti. Erat aliquid expers significationis, longe ultra humanam. Mirum quam tam bellus puer, paene puer, hoc facere potuit. Incredibile est quantum fascismus deformet animas, etiam filios. Sic clauda perceptio totius generationis!
  Puellae iterum tacuerunt et iterum aqua super eos effusa est. Tamen, quamvis conatibus, clamor tortorum quietior et quietior factus est. Ab umeris ad pedes, miseri martyres nullum vitae spatium relictum habebant. Tandem puer fessus, sudorem frontis detersit et exspuens per dente delectabatur versus agmen infelicium mulierum.
  - Fessus! potes eas urere!
  Laceratae puellae non amplius commotae sunt, probabiliter passio certam modum excesserat. Nazis ad infelices accurrit, gasolino non in primis liberaliter madens, eumque incendit. Puellae ne moverunt quidem, quamvis ignis lente eorum carnes gusto voraverit.
  Hoc tempore clamor miserorum vivus ardebat, quorum solum culpa erat quod manifesta demonstratio inexorabilis voluntatis nazistae putabatur, etiam consedit!
  Pinguis bastardis incurvum vibrabat pugnum.
  - Bene, meretrices! Spero te intellegere cur mina inlisit! Iamque iter novae sortis gradatim aedificabitur.
  Mulieres immobiles steterunt, horrentesque ac stupefactae crudelitate, visa nocturna.
  Puer fascistus, sine bis cogitans, evulsit pistolam et ridentem rapacissime puellam in crure iecit;
  - Audivistis, nuntiatus es iter facere!
  Sagittarius mulieres excitavit, Elisabeth leves manus in humeros sensit Valentinae.
  - Mitte sodalitem fidelem meum, ad vindictam sumendam, vivendum debes!
  fortiter respondit puella;
  - Et memet superstitem iuro!
  Interea juvenili nothus edebat inertes, lapsa puella. Eodem tempore manus et pedes nudos conatus est occidere. puellam ilicet absolvere nolui, quia clamores doloris auscultatio risu multo iucundior est.
  Puella graviter vulnerata iacens in via mansit, iuvenis fascistus non perfecit, et costam hamo apprehendit et eam ad crucem traxit.
  Crassus SS permulsit puerum in capite;
  - Carissime! Prorsus ut Fuhrer puer es! Et nosti, magnus Adolfus cum puella iam in primo gradu pugnaverat. Ille igitur cum duobus familiaribus suis eam in itinere insederat. Quam cum apprehendissent, ligaverunt eam, et subsannaverunt eam. Illi eam igne concremaverunt, ossa effoderunt, oculos eius effoderunt, et tunc iuvenis Adik iugulum acido sulphurico e chemiae documentis sumpto implevit. Tunc Hitler sex tantum annos natus erat, et iam strenui facinoris Aryan viro dignus capax erat.
  Iuvenis Rolandus vultuosius quaesivit;
  - Erat puella Judaica?
  - Minime, Slav! Austria-Hungaria corruit quod Germani a Slavis proditi sunt, quod Fuhrer vovit ut eas deleret! - Borov manu iugulo cucurrit. - In genere, simiae indulgentiam merentur, at Slavi non!
  ss Virorum curriculo unguibus erectis;
  - Heil Hitler!
  Iuvenes, nudipes, feminae semicinctae celeriter per viam ambulaverunt. Nazis in specialibus birotis comitantibus quadrigatis vehebatur (ne ut gasolinum perderet in subhumanis prosequendis). Elisabeth flagitiis et flagitiis Nazisei perculsa, primis horis tacuit, ne de re quidem cogitat, sed obdormiens ambulavit. Ceterae puellae videbantur etiam non mente loqui, saltem in rebus saecularibus.
  Dum puellae nudae in bitumine levi in Soviet solo positae ambulabant, eorum pedes plus minusve commoda sentiunt. Sed emenso limite diruto, in fines Poloniae finiuntur. Annis, Elisabeth saepe nudis pedibus ambulare non potuit, sensit mox quomodo nudis calcibus incepit crudeliter dilaniare et coquere. Ut se distraheret, Valentinae locuta est:
  - Et nunc quid facimus?
  Capitaneus quiete respondit post pausam;
  - Curre non possumus, alioquin omnes puellae occidentur! Quanquam nulla virtus hoc aut perpeti!
  Elisabeth suadet:
  - Quid si fugam omnibus disponamus?
  Valentina adnuit.
  - Modo cogitas! Suus 'difficile est solum technice facere. Circumspice quot custodes sunt.
  Elisabeth Suvorov locutionem protulit:
  - Ejulare non numero, sed arte!
  Valentina respondit:
  - Una e praecipuis rationibus victoriarum Suvorov erat optima certaminis quaesita et corporalis exercitatio militum Russiae. Praesertim Turcarum copiae bayonet ac manus pugnae non docebantur, unde cito corruerunt. Sed cum Gallis difficilior erat, praesertim cum bayoneta in Gallia inventa est.
  Elisabeth constanter respondit:
  - Sed vicerunt!
  - Immo vicerunt! Sed sit amet est non quam facilisis dictum in in diam. Valentina ingemuit. - Pretium victoriae nimis cara est, tropaea aestimare potest!
  Murmuravit Elisabeth:
  - Non de tropaeis loquimur. Maximus tropaeum in bello vita servata est! In genere, ut ait Stalin, miles non habet sexum!
  Valentina suggessit:
  - Tunc puer fies et melius senties!
  Elizabeth winced.
  - Ego ipse non puer mens decet, quanto liberi sunt pueri!
  Valentina sibilavit.
  - Quare?
  - Quia duri sunt pedes eorum, et exurit me sicut ambulans super carbones. - Elisabet stridore.
  Valentina respondit:
  - Et sic afficior, ut si fustibus diu ac duris fustibus me percutis, sed habeo perpeti. Fieri potest ut captivitas nostra differatur, et nondum. Audivi quod feminae in campis campis solum calceis dantur cum nives, et etiam tunc fiunt ligneae.
  Horruit discalceatus Elizabeth;
  - Calcei lignei ad pedes puellarum mox tormenti sunt, olim, cum adhuc essem in museo scholastico, posui eos et ambulavi per andronam. Molestiae sint ut incidunt omnis tempore.
  Valentina correxit;
  - Et crura sua vehementer attrint, et hieme pessime calefaciunt. Quanto meliores calcei meliores sunt, et calidiores et molliores!
  Mulieres in villis duriores erant nec queruntur, cum feminae iam oppidorum guttas sanguinis videre coeperant, speciosa vestigia impressa, iuvenalium pedum glarea.
  Grex ME-109 pugnantium trans caelum volavit, in altitudinem relative humili recursus est et etiam in alis swastika videre poteratis.
  Dixit Elisabeth:
  - Miror ubi nostri gloriosi MiGs sunt?
  Valentina invitus respondit:
  - Puto eos non impleri! In genere Germani novas res habent, bombas minimas, etiam ab alis pugnantium suspendi possunt. Cadent in terram sicut lapides grandinis. Lacus non accipiet, sed contra pedites vel aircraft, praesertim levia quantum II-XXVI, satis efficax est.
  Dixit Elisabeth:
  - Videmur habere etiam talia "parva" in productionem futuram esse. Non parum fecimus. In genere, grave legatum systematis tsarist, industriae restituendae ab capitalismo ad cancellos socialistarum.
  Valentina adscripsit:
  - Plus bellum civile! Vigesimo primo anno productio industrialis septies cum tertiodecimo anno cecidit. Ingentis decies centena millia hominum interierunt, patria eversa est et, sicut imperium tsarist, nemo nobis dedit mutuum. Nimirum non multum tempus habemus. Hitler iam nos cepit cum exercitus iam inciperet se reficere cum vere efficaces lacus.
  Elisabeth discalceatum constat:
  - Hic bene dicis! Multum fecimus, sed non multum fecimus. Tota Europa pro Wehrmacht laborat. Europa! Russia et tsarist bellum amittere non obstante quod Germania maximas copias in Occidente tenuit. Nunc in situ crappy sumus.
  Et quando lacus nostri in Europam pervenient?
  Valentina respondit:
  - Vtinam mox esset! Sed etiam in Finnia pugnavi, itaque spe plena non sum, exercitus noster ad bellum non est paratus.
  Iuvenis puella cum loris umeri iunioris servientis colloquium iniit;
  - Cogito duas septimanas nostras piscinas Varsaviae liberaturos et in mense Berolinensi!
  Valentina caput quassat, rubram spargens iubam.
  - Credere vellem, sed Nazis quattuordecim Europae regiones brevissimo tempore occupavit. Inde Africam et Brittaniam vicerunt. Medio Orientem et Indiam invasit. Et tunc Americam cum Canada vicerunt. - puella irata pedem nudum impressit, lapidibus stravit. - Loquitur haec de maximo robore Wehrmacht, et per tres menses et dimidium cum exercitu Finnico exiguo fuimus. Prius scio quid sit bellum. In hoc casu multo fortiores hostes sumus!
  Puella confusa est
  - Sic carere possumus?
  Valentina respondit:
  Plerumque sed...
  Sandalum puella exprimitur;
  - Quid nisi...
  Valentina discalceatus respondit:
  - Nazis ipsi peridoneos suos evadent! Vide quam inhumani sint. Omnia a mari usque ad mare cito consurgent adversus eos. Etiam contra fascismum pugnabunt munitores, terra sub pedibus statiin ardebit. Nazis sanguine suo suffocat. Eorum consilium adgressus URSS fatalis error esset. - Puella iterum iacuit sine parcendo nudo, demisso, rubeo ex pede integro tan-. - Vel potius calamitas et fascismus faciem planetae auferet!
  Elisabeth consensit;
  - No, vampire Hitler aspen palum effugere non potest! Nunc autem quot civitates nostrae destruentur et villae incendentur. - Puella fortis collum irata torquebat, crines aurei movere coeperunt. - Et stulti sumus de imminente percussione scientes, fossas ne fodimus!
  Valentina Discalceatus annuens concorditer.
  - Puto Pavlov iactum iri!
  Elisabeth levavit eum.
  - Ita non est de Pavlov! Fere ut exercitus ad plenam dimicationem paratus personaliter a Stalino dandum esset.
  Valentina strenue annuit.
  - Certe recte! Sed dux, ut videtur, initium belli differre voluit usque ad ultimum, praesertim cum Wehrmacht hiemandi non erat paratus, et si saltem mensem vicimus, Wehrmacht non adeo formidolosus erat. Anno quadragesimo sexto, vel quadragesimo septimo, exercitus noster multo robustior factus est. Quae me sollicitat situs occupa- US et Britannia. Possunt honestam deditionem cum Germania factam, partem etiam Sovietici. - Puella nudum impressit, calcem rotundum pulverulentum impressit ac stravit. - Praeterea Iaponia experiri potest propter cladem in Manchuria ulcisci.
  Dicunt eam iam nostram Vladivostok oppugnavisse. Et tunc nos in anulo solitarii inveniemus.
  Lassata nudis pedibus Elizabeth ingemuit, calcans calculum acutum, crure quasi rhinoceros cruentare coepit, et digitos attritos exhilarant. Putabat: Nazis fortasse, ne in novos et bonos calceos permittant, quanto desiderio humiliare et affligere dolorem. Revera, in Russia nudis pedibus, paupertatis signum habiti sunt, non sine causa incessus expressionis, id est, mendicus. Nunc restat videndum, an fractum et fractum nudam, venuste ungula, claudum attingere valebit. Et si ceciderit, quid fiet?
  Ut si cum suis vocibus unus e puellis cruentis cruribus cruentis exclamavit;
  - Non possum amplius facere!
  et prostravit, extendens pedes antrorsum patientiam. Nazis ad eam eiecit et gasoline caput puellae effudit. Prosiluit abrupte, sed sero fuit, relicta levius exarsit, infausta flamma flamma mersa est.
  Puella clamans ad currendum ruit, ceteri captivi ad latera dispersi sunt. Adprehensa agminis martyr corruit, Inscius rivuli flammae Pulmonem infaustum cremaverunt, Morsque terribilis! Clamor ominis secutus est;
  - Schnel! Schnel! Mors tarda canino!
  Puellae desperans gradum addidit. Elisabeth molliter ingemuit et claudicabat, nudis pedibus, dolore explosis pedibus, quasi ferro candenti tactu. Illa autem, sicut aliae puellae, defixa est.
  Ut aliquantulum distraheret, discalceatus Elisabeth dixit:
  - Possumusne cantare Internationale?
  Valentina caput movit.
  - Monstra haec nos omnes iacient! Perfer! Pedes nudi, praesertim in iuvenibus similes, cito grossi fiunt. Manebimus et supersumus. Victoria Exercitus rubri erit. Etiamsi omnes capitalistae arma contra nos capiant! Post omnes, a taiga ad maria Britannica, Exercitus rubri fortissimus omnium est!
  Elisabeth pugnos extendit.
  - Sed fortior non est spiritus Russicus;
  Eorum ruinas nos ipsi resuscitabimus!
  Ut mox gladio Russian bellator
  Stemus et vincemus iterum!
  Post hoc aliquo modo facilior facta est, et dolor cruentis in cruribus infirmior factus est.
  Sol occumberet, Nazis magis ac magis timidus ibat et puellas suaserat.
  Fit dulcior, aurae spirantis copia iucunda. Elisabeth discalceatus dixit:
  - Etiam sol nobis similis est!
  Valentina fortiter risit.
  - Sol communismi semper est nobis!
  Umbrae in via erant productiores, obscuriores et obscuriores; Nazis accensa lampadibus, quae eorum birotas multo magis arcanam speciem effecerunt, mysterii sensus in eo erat. Iam Elisabetha haec non Nazis, sed terribilia monstra putabat. Genus trilineum Viy vel ghouls. Inaequale satis, sed hoc fecit Nazis non scary et quasi univocum. Poveseleva - secundo vento recluso, Valentina carmen cantare coepit;
  - Illic ignotas semitas, daemones in sandaliis saltant! Bene, Koschei nimis pulmentum brassicae comedit!
  Valentina subrisit.
  Mirabilis es sicut semper!
  Denique signum turris procul apparebat, et domus cum blackouts conspicua erant. Sic iter ad finem appropinquat. Plurimae puellae iam defatigati erant in extrema corporis lassitudine et solum superstitem instinctum tenuerunt.
  Interrogavit Elizabeth Valentinam ut si sciret;
  - Num pascunt nos?
  Nauclerus iocatus, etsi difficile esset, respondit;
  - Nam Germani, pecorum similes sumus, nec quisquam iumenta in via pascere promittit!
  Valentina discalceatus irata respondit:
  "Tunc ego Tituli iugulum interficiam!"
  Aliquot centum passibus durioribus laniati, nudis pedibus, puellae in castra specialia duci coeperunt. Similis est praeparata ad captivos belli, tabernacula lignea in tenebris conspici posse, etiam turres hamatis filo. Mulieres in eis gignere coeperunt, quae togatos et militares separatim collocare volebant. captivi tamen ita defessi sunt ut ne fugam quidem cogitarent. Modo in asperam ligneis bunks ceciderunt. Elisabeth calcata gramine calcata pedibus tusis, cruentis, sensit beatam sensum. Tandem dormire potest. Sed cum iam in castra intrasset, duo SS viri ad eam se insilierunt et eam constanter fregerunt.
  - Quod? - clamavit puella.
  - Schwein Russian! Sequere, ubi narrantur!
  Elisabeth e castris educta, turres et portas ferreas transierunt. Primo puella putavit se eam mittere velle, sed tunc timebat ne cruciaretur. Quid si Nazis puella magnum secretum habere putet?
  Deducta est ad mansionem leonum subsidio ornata. Satis absurde, aspectus divitis praedii Elisabethae consolatus, non tamquam maestitiam torturae mediae Aevi cellas spectabat. Potest tamen haec monstra et cruciatus et cruciatus alicubi, et quantum volunt.
  Ducta est in aedificium, nudos puellae pedes laete tangunt, holoserica vestis submersa est.
  Splendida electrica lux refulsit. Apparuitque vir libe- rissime, mittentes perspectum puellae, prsecepitque;
  - Pedes eius lava!
  Elisabeth in sella sedet et eulta ancilla attulit argenteam phialam aquae. Puella originis, Polus Belarusiane erat et Russian sciebat. Crus quassatas in phiala aqua nigra tingens, ea leniter attrivit. Pedes puellae puellae miserabiles fuerunt. ad litteram nullus locus vivus relictus erat, digiti addicti. Et tamen pulchrae erant tibiae pulchritudinis Belarusicae, et digna erant principe vel dea Graeca.
  Puella puluerem et sanguinem leniter terendo utrumque digitum abluit. Tum, compatiens voce, rogavit;
  - Spectat sicut obtinuit multum, carus?
  Elisabeth respondit:
  - Alii durius! De fato nihil habeo quod querar!
  Adnuit Polus.
  - Credo pro regione Sovieticorum omnia bene finient!
  Viri SS, colloquium interpellaverunt et, Elisabetha captantes, eam in aulam magnifice instructam traxerunt. Languidus restitit puella, eam iecerunt, ianuam elidentes, et statim, sicut larva, pingues aper apparuit. Jam ante tormina in cerebro nota sibilabat vox;
  - Bene, birdie, submissa eris!
  Elisabeth salire conatus est, sed Nazi informes magis agiles evasit. Illa repente ad puellam desiluit et tunicam suam avulsit, duo maiora et firma ubera papillis acuit. Puella genu inguen ei prostravit, sed fascistus hoc expectavit, nihilominus non inbecillitates in SS et impetum excidit.
  - resiste, etiam magis iocum erit!
  Ruebat ad eam pinguis aper, cum reliquias vestium eius, maxime anhelatarum, scissuras, subito ululavit corde;
  - Imo adhuc bitch mordes.
  Elisabeth dimidia nuda evasit et ad portam adversam cucurrit, speravit fortasse non tales milites futuros esse. Ea aperuit et statim mentum forti ictum accepit. teenager muscularis cum abdomine nudo ante illam apparuit. In eo, ad horrorem suum, agnovit iuvenem sadist ab Hitler Iuvenis. Male risit dentibus albis.
  - Et es temperamental!
  ss Adeps homo exprimitur;
  - Dabo tibi permissum, ut mecum utaris! Iam adultus es et tempus est corpus femininum experiri!
  Iuvenis Hitleritus respondit:
  - Russos nondum rapui.
  Elisabetha infirmata est ex eo quod rapi posset, honoris teenager privans maxime erubuit. Ad viginti duos innocentiam suam servavit, et nunc cum sancto suo, non cum dilecto, Sovietico Guidone, debet communicare, sed cum tam degeneribus, qualem mundus nondum vidit. Clamabat puella animo, sed fascist magnus et minime haedus parvus statim eam invasit. Aper saltem unum et dimidium centra appendit, et Elizabeth fessa sensit quam celeriter reliquiae virium deficerent.
  Simul iuvenum maestissima manus pressit, et pectora stringit. Tandem cecidit, et monstrum dure tulit, Deliciis aprum calo. Elisabeth tristem sensit dolorem, in infernum demissa picem!
  . CAPITULUM #10
  Piscina militibus definita est, et progressi sunt in profundae Sovieticae positiones. Pulchri- tudines Russicae lacus incanduerunt, et dentes pipiavit nudaverunt.
  Gerda xxxiiij secans concha pipians ;
  "Im 'A Hyper Classis Bellator!"
  Postea quam risisti... Vere mira puella. Bellator supremus aerobaticus. Et parum mala, et meretrix... Foeda interfectrix bonorum latinarum.
  Charlotte etiam puga pyga cum nudis digitis premet ac emittit;
  - Amo obterere exitio!
  Soviet autem triginta quattuor sine ulterioribus dictis findetur. Turres dirutae ac transfixae.
  Christina sine preiudicio accendit. Hoc tempore, victima nudorum digitorum eius erat 152-genus Soviet howitzer. Suus 'pulchellus caliber malus. Utique arma frontis Germanicae non penetrabit, sed fere bene movebit. Puellae aures ponent.
  Bellator aureus rufus dicit:
  - Talis sum forma, discalceatus somnium!
  Et tunc etiam Magda cruci affixus est. Bellator etiam, nisi a Deo, certus a Satana. Et hoc non obstante omni eius religione.
  Et quam pulchra puella est. Donec ac ipsum sed sem adipiscing tempor.
  Magda canebat, nudo pede pulsato, et nigras vellicat longas cilia;
  - Post omnes, non accidit in mundo ut lacus colapho contriti sunt!
  Gerda denudabat sibilabatque smaragdos micans oculis, aliud telum proscindens;
  - Superman ero! Atque ego te uram omnes!
  Et iterum digitis urget et quatit Sovieticum munitum. Infesta puella. Hoc proba et vince! Habet incredibilem vim!
  Germanus piscinam ad pilam accendit. Nazis iam profunde in Sovieticum loca ierat, Minsk appropinquabat. Sed multae munitiones defensionis sunt, et Exercitus rubeus pertinaciter resistit. Hactenus hic effossus est. Tam facile in spatium perficiendi et non erumpes. Damnare, difficilia negotia solvere.
  Ibi iam sunt casus arietum piscinarum. Praesertim alta velocitas, sed imbellis BTs, arietis constanter studet. Itaque technologiam Germanicam capere non possunt. Casus erat cum Yaks etiam in columnas Germanicas cum apparatu incidit.
  Charlotte exsibilatur et ventilat in pugna Sovietica:
  - Quae omnia eadem stultis his Russis. Non, ut statim deditionem, sed resistunt.. .
  Christina hoc logice respondit, sed primo, nudo pollice premendo, tormentum Sovieticum 100-mm in se convertit:
  - Americani sunt homines practici, sed etiam ipsi contra nos statim non dederunt! Quomodo ergo aliud est dicere qui stultior est. Nos adhuc procul a Moscovia sumus!
  Magda puga pyga cum nudo pollice pressit et confidenter dixit:
  - Eamus! Ibi certe erimus, et mox satis!
  Sibilabat Gerda et cecinit aperiens labra coccinea;
  - Moscuam proficiscemur, et fascismum cernimus procul... Mox Lenin percutiam, et comes Stalin capietur!
  Post puella iterum digitos nudos in puga pyga deprimebat. Et quam imperito. An 85 mm sclopetum Soviet cum rotis avulsis volavit.
  Charlotte accendit etiam, et satis apte. Simul invidiose exsibilavit;
  - tormenta sua in caelo relinquam! et lunam de sphaera detraham.
  Post hoc, alius sclopetum Sovieticum evasit ut nucis iuglandis sub sledgehammer scindendae.
  Ita tormentum 105-mm Germanicum valde est, etiam perquam lethale. Sed pedites inceperunt pulchritudines. Aliquam ac mattis erat. Cur nudis pedibus tantum non aravit. Is annus quadragesimus primus. Cum multum placuerit. Eventus belli non decreverat. Bellatores autem contra maximas Britanniae copias perrexit. Domina maris nondum datura erat ac restitit.
  Hoc est quod Gerda recordatus est aliam expugnare, validissima Sovietica linea defendendi. sed cum adhuc infantes essent, ibant sicut hoc, et hoc fecerunt. Quam multum ioci tunc habuerunt!
  Imagines ante oculos Gerdae natabant, quasi in cinematographico;
  Apollo respondit;
  - Nusquam! In nostro mundo felici non sunt nec manci possunt! Quia Tertius Reich, qui vicit mundum, unicuique tribuit felicitatem!
  Puellae manus hilari salutatione levaverunt.
  - Zind Heil! Nempe felicitas! Bona volumus... Duae alae albae in mundo! Lux est in animis nostris, aurora clarissima - Shakespeare describere non potest!
  Heu, iterum excitans... Gerda evigilans, asperrimum dolorem sentiens in corpore suo... Non facile est per solitudinem pellere et lacus trahere, etiam si hone censeris. Vel verus Aryan - inimicis Reich immitis! Carolus tamen non minus nocuit, et illa etiam ingemuit;
  - Tantus dolor! Quam dolor - Tertium Reich contra Yankees - centum ac nulla!
  Gerda se et amicum suum laetificet;
  - Superman secundum Nietzsche debet esse immisericorditer aliis, sed multo magis sibi!
  "Vellem ipsum Fridericum Nietzschium facere trans harenam currere et piscinam trahere," Charlotte mur- mur.
  Gerda consensit.
  - Ita assentior: quis non passus est, non intelliget!
  Post prandium, Madeleine puellas delectant;
  - Nunc simplex currite, utique onere. Aucta actio Britanniae praedicitur, vultures suos reddet, quo expedit lacus non periclitari. Ceterum, quantumcumque frigoris puellae es, piscinam trahere non poteris quam in sua!
  Gerda indigna- tione ;
  "Certe te ipsum non portas!
  Madeleine Furens: vel simulatus furibundus:
  - Quinquaginta cum baculo in calcibus puellae huius stultae feriuntur!
  Lupae festinant ad explendum dominae ordinem. Gerda obedienter prostravit et nudam, venustam tibiam in fabrica quam in antecessum paraverat, inserebat. Falaka erat! Perrexit puella anhelitum, non temptans prodere angor. Ipsa Madeleine victimam adit, indurata necdum pulverulenta vestigia tetigit. Illa coniuctionem pressit et dixit:
  - Numera verbera!
  Madeleine ad verberationem singularem clavam, rubber, sed cum ferro intus elegit. Dux quoque ipsa puella est, sed ob ingentem athleticam figuram maior annis videtur, iuvantis et amicus eum acriter mordet.
  - Semel! - Gerda dixit in sono passionis.
  Madeleine Gerda in calcibus durius feritur.
  - Duo! - Dixit puella.
  Congregatio SS, dux exsecutio continuata est. Plaga dividere aequaliter conatus est ut maximus dolor esset, sed simul mutilationem vitare. Gerda numeravit, conatus est minus attendere ad plantas flammiferas. Cum per nivem discalceatus cucurrisset, dolor non minor fuit, puella vero pertulit nec retardet, animadvertens suam salutem in celeritate esse. Alioquin congelationis eris, claudus fies, et ibis in desolationem. Necessarium ergo est, verum Aryan esse necesse est et ferre, temperare animos. Fere nulla dolore ut eiusmod! Hoc est illusio. Nam, Sionis inventore dolor, mollitia senectus! Atqui, homo deus futurus est, vel potius hone! Sed hone fingitur clamare, etiam si puella sexdecim annorum es, quae numquam a homunculo osculata est. Minime vero!
  Ad comitem quinquaginta (Gloria Providentiae non erravit!) Madeleine stetit et dixit:
  - Iuvenis! Una poena tibi non finitur. Discalceatus per deserta sine lubrico plantas cum ultrices tutela curris. Extra dolorem docebit te lectio!
  Gerda obedienter annuit.
  - Gratias tibi, imperator.
  Nam puella non valde laeta erat, et quasi currere nocuit, et sine cremore multo etiam gravius erat, sed se perpeti sperabat. Plantas habet validas, calceos electas tantum in pompis puellis utebantur, aut si nimium tempus in frigore expendere necesse erat, ultra corporis patientiam. Sed mirum est, puellas tam gravi duritia paene non aegrotare ... Aut fortasse naturale est! In Russia diebus Tsarist, mortalitas infantis alta erat, sed ea quae superfuerunt erant filii et homines saluberrimi! Age, nunc nudis pedibus currere in arenam eremi calidam... Quomodo stare potest!
  Oh, oh, oh, quam laboriosum est, sed non tortum, sed ridere potius. Si infans ridet: fortasse omnia elaborabunt!
  Gerda etiam canebat plena voce, vox perfusa in deserto;
  Fortuna infidus amicus es,
  Sorori necessitatis et laboris!
  Quam breve est breve tempus otii!
  Quanquam semper vincere cupio!
  
  Ad pariendum puerum - audire eum garrire;
  Nesciunt cito lupi destinari!
  Hostes repelle primum - debes timere;
  Vinum meum ferveat in ira.
  
  Gladius enim prima consolatio est virgini;
  Ille fidem in iocoso dabit!
  Et alicubi Tartari turbo furit;
  Expressumamus amorem erga patriam versibus!
  
  Versibus scripti sunt aquae turbidae;
  et qui pugnator vapulat!
  Sed tempus erit nobis ad vitam miram vivendam;
  Omnipotens alme Pater!
  
  Sed non fidit in Patre
  Quia paene adulti sumus!
  Et si statim meliorem partem velimus,
  Cum iniustitia non tacet!
  
  Pro omni aurem ad gramina
  Omnis enim margarita et folium!
  audent milites acriter;
  Motto simplex est: pugna et pugna!
  
  Nulla res sine certamine est. Mundus ita est
  Quid non fructum decerpere, si muscus est manus!
  Laqueus magis pressit fauces;
  Subito fons imprudens exaruit!
  
  Sed mater potestates nobis dedit.
  Bellator es, homo novus eques!
  Quid calidum et dulce nobis fuit?
  Cor virginis in aeternum servabit!
  Puella cantare desiit, amicae eius una cantabant... Vento inclinata ruit. Quam pulchra interdum fit pax etiam cum dolet. Et cur curret ad finem, quia bellator ... Et bellator Germanus non est ferrum, sed aliquid ferro durius! Ingemiscere pro se, seipsum prodere!
  Puellae ad prandium conquiescere non licebat, et mox tres lupae inscii ceciderunt. Sublati cingulis simul decem trahebantur. Gerda discalceatus erat inter phaleratos. Quam nudae plantae puellae usserunt crudeliter et moverunt vitulos, sed ne gemere quidem! Sola lingua siti intumuit, et lingua locuta fuit. Et media hora post quinque milites statim ceciderunt. Post haec divulgata est pausa et puellae conceduntur aquam bibere. Et tunc continuavit infernum voluntarium coactum.
  Puellae basim attingere neglexerunt et in eremo pernoctare cogebantur. Funes pilosi circum se extenduntur bellatores, post- quam inter se cubabant, in paenula. In somnis nos iniecimus... Gerda rursus aliquid pugnae vidimus;
  Hic et alii fortes equitant in equis. Praelia pulchra praecedunt eos, tempora gloriosa, cum virtus et honor aestimantur, et quisque miles fuit. Et tunc circa arma ancipitia multam facultatem praebent virtutis.
  Eorum decor genus aedificat et gressum aedificat. Paulatim accelerans, mira celeritate equi pervenit. Hic est ille "Septem-League Step" Tertii Reich! Equus non equus, sed mirum et alatum. Pili sedentium visi sunt in aere concrescere, et in aureis, margaritis, smaragdi impedimentis extenti.
  Equorum valida corpora muscularia longa, quasi desidia, prosiliunt, ac deinde in medium fere plicata, ut ingentia fontes, terram iterum propulsare. Impetus deinceps rhythmi, synchrone in omnibus animalibus elongato, salit. Miratur Gerda: equorum motus tam liberi, ut nihil vinctum. Quanquam eminentibus sane curvis musculis, seminudi bellatores equorum pars esse videbantur, quam docte sedebant. Pulsant latera nudis calcibus pulchri- tudines, et equi, immemores furiosorum hostes post se irruentes, in magicam sesquipedem fugam insiluerunt.
  Gerda putavit se in pugnatore volitare ... Quomodo voluit in ipso momento gubernator fieri et aeroplana Britannica concidit - mortem in Germaniam deferens.
  cohortes raptim in loca fruticosa trahuntur. Femineam bellantum frontem lepida resedit Eques, intentique ferens et post terga ferarum Colla ferens curvae. Pulchri- tudines musculares sunt fetibus pulcherrimis dignis, qui primi hostem detegunt, sub letali imbre se subeunt. Insulae ramorum arcte intertextae nunc et repente dispersae, exponentes novos meatus, fluminibus similes. Fluctibus eiectae flexili praefluebant alae Lupi, ceu atro liquuntur flumine ferro.
  Gerda excogitavit piscinam columnae quae Paris petebat. Germania igitur sola contra tria imperia cum coloniis possessionibus pugnavit: Anglia, Gallia et Hollandia, ac etiam Belgica. Germania. Mussolini secretam cum Churchill correspondentiam incepit de qua Germanorum civitates in Italiam transirent in eventu apertio secundi, frontis meridionalis, et insidiosissimae Stalini divisiones magis magisque novas excitaverunt. Sovietes in pugnis piscinae potentes convenerunt (Haec indicia repente in cerebro Gerda exsurrexerunt). Si squamae vacillarent, et turmae Nazi stabularentur, tum ... Possibile est aliquot frontes simul obtinere et in opportuna positione cadere. Sed Tituli ingenio evaserunt, non modo vicit, sed cito vicit. ipse ab tergo adiit primam partem sociorum, deinde aliam delevit. Et licet Occidentales plura tormenta, milites et lacus habuerint, in deditionem compulit. Ita, et socii illum nucleum non habebant, spiritum illum specialem fascistum (fascismus non gratis, a verbo fascinatoris fasciculi!). Itaque amissis copiis post suas munitiones .
  Animus fortior materia evasit, et minus viribus aggredi potes! Cur Bellum Orbis Terrarum non vici? Forsitan ex eo quod regimen Kaiser non tanta fiducia apud populum ut Hitlerorum gubernatione fruebatur... Et duces veteres non tam gnari erant, et in utraque fronte pugnandum erat.
  Subito Gerda sensit quomodo, sicut solis radii, mala praesagia incrassata sunt - et si Russia rubra oppugnat, et iterum sub duplici ictu erunt? Verum, iam non est vis pedis Gallorum, id facilius erit. Praeterea Germani coniunguntur et colliguntur, clara idea Socialistica Nationalis circum se conglobata. Numquam ita coniuncti sunt!
  Insulae magis magisque frutices ruebant magno cursu et procul disparuerunt. Ipsa virgulta erant aurantiaco-viridia, acus rotundatis ut hami pisces. Omnes equos ungulis arripere conantur, et folia vultuum praedatoriae sunt similes, sicut in mediis artifices daemonum depicti sunt! Crassae, igneae crines heroicae virginis Madeleine in aere ante vultum Gerdae saltarunt. Puella fixa ambabus manibus cingula temperabat, sed tamen ante ordines eiecta est. Nescio quo pacto duo milites utrinque adhaeserunt. Equites serenissimi, petrificati et paradoxici simul mobiles, graciles, decori, simul potentes. Obscurantur vultus, et longi, crinesque fluentes, e contra, trium in occasu solis sub luce micat. Milites severi, oculi smaragdi, sapphiri, succini, carbunculi micant. Est tamen in facie puellarum aliquid puerile, rusticum, a quo vis tangi. Gerda est, eorum comes et soror, sed si commilitones infirmitatem vel proditionem senserint, illico interficientur! Et quid Madeleine iubet... haud dubie implebunt!
  Luminaria, et assurgentes lunae loco suo. Alia post alia, tam splendida et varia, diversicolores... Quam pulchre florescunt in caelo, et flores ex paradiso voluptatis!
  Sibilus aurae in auribus meis, odoris suavissimi corporis puellarum salubrium, mixtus acris equi sudore, et olentibus herbis. Et alicubi praecedunt multi hostes occultant. Scapulae animalis, validae ac etiam sub puella, utrinque in cunis ambulabant. Gerda de aliquo visus methodice tumoris et cadentis musculi vage admonuit. Sed hic memorare non potuit bellator. Etiam ac tempus lorem.
  Alicubi longe post, vix sonus unguibus unguibus, clamores audiebantur, caballorum strepitus, metallorum tinnitus, stridore bigeneri cameli et asini volubiles. Tuba serins vocatum. Charlotte ut videtur, heu, necesse est in simili volitare cum ghoumis concurrisse. sed tanto illis nequior!
  Sed - euge! - Prope statim Madeleine equites primores fremebant monentes. Verba facere non possum, modo acuto, dictiones concitatae. Gerda, secundum manus suas, animadvertit Gerda capita peregrinorum gurgitibus a dextra antrorsum ascendentibus supra sentibus centum quinquaginta cubitos. Creverunt quasi nusquam, non minus quam centum figurae densae. Equites etiam apparuerunt - nigricantibus punctis in dorso ingentium animalium.
  Digressio Madeleine statim ac uniformiter directum vertit - ut si grex piscium ad latus iacularetur. equi tamen adhuc instabant, quod vix fieri poterat. Et gulosi aliquo modo ad hostes se portaverunt, qui eos circumire et Madeleine permiserunt. atque ipso tempore, cum praeterisse periculum videretur, clamores speculantium auditi sunt. Secunda acies hostium iam inde a sinistra parte apparuit - haud minus quam octoginta animalia immania. Gorgias lupae, vix quinque duodenas bellatores numerans, sicut equi skateri versa est pugnam vitans. Ac rursus hostes tardius, quasi fugientibus fugientibus non tenebantur.
  Gerda repente intellexit eos simpliciter dirigi, eos ad locum praeparatum ducens. Crassus et calamitosus error esset hanc viam sequi. Iuvenis exclamare conatus est:
  - Attendite amicos! Praevidere est puniri!
  Sed atrox clamor eius demersus est. Fortasse hoc modo sensit Fuhrer, cum certior factus est pugnam in Britannia amissam esse! Bellum tamen inciperet.
  Sed Madeleine iam omnia intellexit et despiciens puellam;
  - Perfecta laqueus nam cum victima pulsatori se putat! Et cæsis sarmentis cum gladio, addidit. - Praeclaram latrocinium est, cum cliens meus amicus est in latrocinii processu!
  Circumspiciens Gerda animadvertit trepidum utrumque intervallum ad dextrum ac sinistrum cursus parallelos sequi. Sicut forfices extremitates incisurae, paratae ad arteriam secandam.
  - Ubinam dentes isti veniunt? - In voce ira et desperatio puellae audiri poterant. - Etiam in tantis quantitatibus!
  Gerda pensatis eo loco quo hostes pulsi erant, Gerda locum insidiis definire conatus est. Sed ante naviculam suam vivam erant insulae magis et magis fruticatae, colorum diversorum, moventium instar fluctuum maris, in quarum superficie cibus pellentesque diffusus, varios, quinque lunarum rivos lucis repercussus. Id erat difficilem navigare.
  Decursu inter dumeta equorum prima lassitudine signa ostendere coeperunt. abundabant corpora spumis humidis, stragulis gravis obscurus ad margines, acrius odor adsimilatis naribus irritabat. Gerda nudam attrivit, roseum terga calcaneum, Pellis equinae lapsus caldaria sensit. Praecipua res est, non celeritatem perdere!
  Sentiens appropinquare pugnam, nudipes Gerda apparatum pugnae inspexit. Plures fasciculi brevium et hastae longae intra equitem emissi sunt. Infra eos sunt duo acinaces Arabes, elongati et leviter curvati. Tutela autem ex sagittis... Paene nudi sunt, in bikini, in infernum emissi possunt! Nonne stultum est prope nudum in pugnam ire cum telis hostis iaculari modo minatur. Duces autem quid cogitabant? Recordatus sum aliquomodo Carolam omisisse: "Maximae moles, mediae Galliae piscinam Ziz-35, impenetrabilem in fronte! Et lacus nostri, proh dolor, similes sunt scholae deletor!"
  Sed Madeleine minas intelligere videbatur, et contendit ad confirmandos;
  - Pellis nostra veneficae potioni illita est, quae quanto melius quam arma teget!
  Gerda iocose respondit:
  - Quisquis de praesidio in bello cogitat, contra terrorem plane inermis est!
  Madeleine nihilominus monuit;
  - In oculis, auribus, ac cervicis parte superior, infirmior potio est. Ita cavete, ut capiamini!
  Gerda libenter respondit:
  - Intelligo... Sed vim maiorem, etiam vim maiorem in Africa est. Quid facitis!
  Longa sonat aera penetravit, ut stridore putri silices. Per intuitionem aliquam, Gerda intellexit clamorem Madeleine esse. Puellae formosae latrante respondente, post- quam bellatores statim spathis levaverunt, nonnullae in dextra manu, aliae in sinistra, et etiam hasta. Gerda etiam acinacem excussit exclamans:
  - Im 'puella opprimens!
  Subito, Gerda vidit Carolam trans eos irruentem, cum parva parte pulchritudinum: euge est super!
  Eodem momento, ante ducentos saltus micabant lineae horizontales. Inde pedites turmae gharorum et ganeonum ad defensionem qua Germani milites ruebant. Non plures hinc rami latus, hic iter rectum ad mortem ducitur. In obliquis radiis permixtis ad occasum solis et ad lunam permixtis, crebrae acies hostium micabant omnibus arcus colores ex ferro relucentes.
  Novus fremitus Madeleine spatium concussit, et separatio puellarum in duos circulos divisa est, quae statim ad latera lapsus est. Ab inuicem mouerunt, prementes in contrarias oras defensionem. Gerda exclamavit:
  - Alexander Magnus in bikini!
  Milites milites per insulas virentes prosiluerunt. Mora erat illico, quasi pelles asini, e quibus ipso aere quasi fenestra volutabatur. Subito Gerda intellexit se gemitum non solum auribus audivisse, sed etiam per longanimitatem pedum puellarum. Videntur etiam eos laedere, sicut erat mutum bellatori nudis pedibus in cursu candenti, ita ut etiam gallinam in arena deserti coquere possis. Bene, ut sapientes dicunt: equus ab homine differt, quia equitem suffragando non determinatur, et nulla facultas equitem praebet occasionem sternendi! Vel: equus quattuor pedes habet, homo velocius curret, sed etiam prius ungulas porriget!
  Subito frutices transierunt, et equi rursus in medium provolaverunt. Diu cruentum exasperat, corpora eorum conspicua facta sunt. Horum crurum magnitudinem considerans, schedulae erant satis profundum; ut Sinenses (laborem gens !) fodiebant fossae!
  Equites circum- dere propere tela extorquere, et ramenta coria operire equos. Vestitus, grainy, coruscus, tegebat equos.
  Gerda discalceata detexit, sibi ingrati, digitos suos admodum inconcinnos factos esse. Horum autem nodos labi, bene, abyssus cum illis est, operiet illud!
  Insanis, sicut ignis flamma per aridas ramos exiliens, tempus criticum intravit. Sedata ipsa natura in scena turbante constringitur. Lumen voravit horizon, in occidente omnia palette sanguinis et glacialis tranquillitas depicta sunt. Praemisit in oriente, caelum instabile iam illustrare incipiebat, convertens in colorem rubricam rutilans. Sed in hoc loco umbrae, mors, ordinesque lardum et ganeonum ferro fulgentium delitescere videbantur.
  Bastardus, foeda animalia, videns latera circumfluere insidiis, de locis suis prorupit. Inepti pedites figuras cito e sedibus suis dispersas, in loca dumeta mergunt. Eorum loco lati ordines cuspidatorum in angulo fossorum expositi sunt - probabiliter arma contra bellatores Germanos. Insequentium turmas immissas, Madeleineos animadvertens tumultum, adiunxit celeritatem, fugientibus assequi conatur. Uterque acies hostium multo maior erat quam adversae pugnantium catervae et certas victorias in concursu numerari poterant. Sed gulosi graves sunt, et cameli asini multo tardius bigeneri sunt. Loco diminuendo spatium tantum augetur. Quid equi, camelum cum asino velocitatis comparat!
  Gerda philosophice dixit;
  - Licet sis vanus et durus, sed mundum ut camelum non sentis, et asinum obstinationem ostendes!
  Conversus miles non binos, sed tres equitum turmas insequi animadvertit. Id significabat nihil aliud nisi ad insidias tendere. Si discesserit, cum meliore hostium numero dimicandum erit. Bene, lupae quid volunt, non primum pugnant. Frustra putat se eos in laqueum elicere. quin potius tempus adirent et decurrere possent. Tunc Gerda recordatus est quomodo ipsa in hamatis filo discalceata saltasset. Dolet quoque, sed in carbones inferiores cadentes atrocius, ac potius turpius. Nuda, rotunda, pueriles calcibus cuspidem inhaerentem ferro sentiunt, callos fere pungentes acuto saxis refertos. Sed tamen igni comparatus est quasi trucido prope.
  Etiam antequam pugnam proficisceretur, Madeleine inceptum cepit, adversarium callide eludentem. Et cum adversarios gulosi sint et gulosi, plus est illis in artibus cedere quam ignominiose. Et Gerda credere volebat hostium motus bellicosos inopinatos esse. Hoc quod peribit capita inimicorum guillotine. Et quod Germania super omnia est, sicut clarae notiones Tertii Reich!
  - Manipulus plenus intentus! - Madeleine voce magna Gerda ad rem attulit. - Nunc secant.
  Digiti puellae adhuc ligaminibus haerebant. Sic nudum equum excedere licebit. Fere in bello, as in a war. eæ fidum comitem tegat, quae mobilitatem suam aliquantum finiet. Corio indutus, laminae osseae in geometricis ordinibus obscuratae, crepuerunt, vento siccitate tinnientes. Ex cinio puella hilaris facta est.
  Equites novissimum proelium parant. Puellae nudis pedibus caudam equorum alapam arripiunt et hastas solvere coeperunt. Secundum exemplum, seminuda Gerda feliciter in manu sua longum et asperum hastile cum acuto metalli apice appendit. Bellator labra fudit - bonam hastam!
  Gerda discalceatus et bellator muscularis iam equitandum expertus erat, et satis confidens sensit. ut Amazonem Macedonum equitatum, non subito ad cingulum extraherent.
  Balteum dissolvens, puella etiam stateram manu vituli musculi cuiusdam conservare procurat. Iam paratus erat eas dare Charlotte (amicus adhuc perrupit ei!) et ipsa tela coniecit, quantumvis diu pugnatum est.
  Et Madeleine decurrere pergebat... In capite discalceati, pulcherrimi, et valde pudici Gerda, cantus iterum sonuit, tam delirus et procax, sed simul tragicus et tristis.
  Sicut oves in mari ludunt fluctus;
  Nudi sum in arena cum gladio pugnans!
  Dejecit superbos hostes ;
  Molestias et dolores nihil!
  
  Ceterum libertus ego olim natus sum;
  Traxit lapides, movit saxa in dorso.
  In intentione, in aegritudine, patrium elementum;
  Blandiuntur humeri flagello a carnificibus nequissimis!
  
  Dives est aliquis, et in umbra cervisia dormitans ;
  Malleus sub aestu torrente fabrefactus sum!
  Est mos tam horrendum vetus
  Vos oportet lac proceres haurire obedientiam!
  
  Sed felicem - si potes, fortunam appella;
  Virginem e cuniculis vendiderunt in aciem.
  Et fabulosa me illustravit illuminatione,
  Non ancilla tantum, sed mulier frigida facta est!
  
  Sed mihi crede, immensa felicitas non fit;
  Atrox inimicus captus est, et vulneratus sum.
  Conciderunt me in praelio malo;
  Deus, ego rogatus sum - accurrit poena!
  
  Sed non desino, meis viribus ultimis pugno,
  Occidit homines, deos maledixit!
  In quo sane nunc me graviter poenitet;
  Recta verba hic invenire non possum!
  . CAP
  Puellae, duce Stalenida, aliam pugnam ceperunt. Sed non bene hic. caedes passa est cohors.
  Tres puellae mortuae sunt, reliqui omnes duodecim pugnatores varia severitate laesi sunt, ac vix divelli potuerunt. Etiam duae puellae portandae erant. Heu, hoc bellum est. Non semper potest omnes perdere. Erant insuper lacus in agmine tenacissimi, tormenta E-5 pressius auto-remisi. Parva videntur, sed tenacissima. Tum vi oppugnationis aircraft pervenit in tempore.
  Et post eas helicopters disco informibus. Tali virtute resistere conantur. Tantum tres hostiae ex duodecim, ut diceretur, vilius absciderunt. Sed Nazis plus viginti. Ita pugna evenit.
  Profectique viri totis viribus errant. Natasha, haec pessima puella, dixit:
  - Quid est miseratio puellarum ... Est etiam miseratio... Sed cur latinas catervae nostrae non addimus?
  Stalenida nodosas irata pede nudo perculsus in Maybug:
  - Quis habet id... Et tu tantum mares in animo habes!
  Victoriam offensam esse et dixisse;
  - Me quoque! Quam vis blandiri a guy. Pectora tua in armis...
  Diabolus rufus herbam decerpsit, momordit et cooedit;
  - Oh, pueri mei frigidi sunt ... Bonum est ut non sis hilaris... Amo eos qui puellas futuis... Post omnes, hone macho ab incunabulis!
  Steelenida parum emollita et risit;
  - Ita... paulo magis iocum fit. Et quomodo Cornelius amicus tuus?
  Flava puella, non intellecta, iterum quaesivit;
  - Quis amicus?
  Major confidenter respondit;
  - Andreyka! Post omnes, etiam Zhukov consideratum!
  Natasha ingemuit graviter et humeros ei humeros.
  - Infeliciter, nescio...
  Andreika (hic erat puer familiaris et auctor herois) interim in caseum coniectus est. Puer vulneratus ligatus relictus est, et usque ad parietem per collum adstrictus. Quantum Nazis timebat Russian infantes. Humida erat in casumate, puella muro alligata haud procul a puero pependit. Omnino nuda, corpus continuum, Vulnus, livor, pisugi, secantur, Ardet, torta puella. Ignara erat et modo molliter ingemuit.
  puer muros aspexit. Carcer vetustus erat, retro temporibus tsarist aedificatus, muri erant crassi, fenestra parva sub tecto clausa erat. Andreika se non vinctum tantum, sed antiquitatis vinctum sentiebat. Cum fabulosi homines Stenka Razin rebellant, exspectabatur se excruciari et necari.
  Ingemuit Andreika, potestne ille puer undecim annorum tormenta sustinere? Utinam puella non clamaret! Ceterum gemere et flere auctorem non est. Discalceatus, exsculptus Andreika conversus, vulnus pessime laesit, cubita eius ligata, ut facilius aliquo modo se verteret, angulum mutaret. Dolor gravis consedit ad momentum.
  Foetor est terribilis in cella. Infecta cruore area est concreto. Ossa rodi dispersa sunt. Pleb? Etiam FORMIDULOSUS, satis paucos per hanc cellam transisse videre potes. Verum, Andrey putavit Nazis relative nuper Grodno cepisse. Et quando sic curo Donec ut? Suntne maiores victimae? Verbi gratia, NKVD? Puer winced. Contigit ingenui horror! Quam difficile est in lacu. Nemo est qui loqui videtur quod puella prostrata est. Carnifices eam excruciabant tanquam antiquitatis heroes. Cur miratus? Quid mali potuit Nazis facere puella. Autem, Andreyka quoque puer iustus est et coepit occidere, pugnans hoc malignis spiritibus. Nazis gentem suam prae aliis gentibus et populis praeposuit. Sic et malum et dolorem legitimum! Nequaquam, ordinarius homo, debet talem impietatem pugnare. Praeterea ipsi Germani non sunt alligari instrumento absoluto. Is inceptum ac manifestationem humanorum affectuum quamlibet obstringit.
  Fascismus a verbo fasciculo venit. Ille populum crudeliter conglutinat, eos in servos catenatos convertens. Communismus vicissim hominem elevat, novas ei vires dat et vitae facem excitat. Differentia notabilis est. Communismus internationalis in natura et universali est. Hitlerismus unam tantum gentem elevat, et non totum hominem. Haec est infirmitas eius. Sed tamen homines habent radices communes, quod biologice probatur. Eisdem nigris et albis foetus satis salubris et fecunda est. Is est Andreika, filius Russici et Belarusici, admodum viabilis, minime moron, et fascismus pugnaturus.
  Nempe Pavel fortior evasit ab hostibus, multis Germanis interfectis. Ipse Andreika ut infirmo captus est. Forsitan extremam glandem tibi servasse debueras. Etsi mortuus est, iam unum German! Itaque vivit, quamvis patitur.
  Discalceatus Andrey pedem suum leviter ambustum in lapide humido impressit, Ilza punctum acerbissimum invenit, eum cum cigarette combussit, ut pustula formaretur. Sed nihil, fortis puer, non franget. Sed contra, dolor incitamentum debet ex quo virtus augetur. Et auctor numquam infringere. Fere triumphus Germanorum temporalis est. Vincentur serius ocius, sicut amittit semper malum ad bonum. Utique obiici potest quod bonitas vincit solum in fabulas mediocris, at in vita omnia difficiliora sunt. Sed etiam mediocris fabula est tantum rerum repercussio. Post multa, quod somnium fuit, iam res facta est. Andrey thought: forsitan moriturus est? Quod satis fieri potest! Sed mortem timet? Si communismus vincit, tunc ipse et alii heroes patriae Sovieticae ad novam vitam beatam et aeternam resurrecturi erunt. Tunc vivet in seculo sine dolore, cruciatu, morte et malo! Summa est, quod ultima victoria parta est! Ceterum in hoc casu omnes heroes lapsi resurrecturi sunt!
  Regnum autem communismi veniet! A qua mundi secretissima somnia vera facit. Talis universitas, in qua homo omnia existit, id solum somniare potest, ac ne semper quidem evenire. Hic est, quam sit complexus et multiplex mundus. Et tunc alii mundos arma homini aperient. Igitur! Fieri potest ut immensa mundi spatia etiam mala sint! Vivos advenas inhabitabit et cruciabit. Sed capitalismus etiam libertatem illis dabit! servitutis et humilitatis vincula confringet. Tempus et hora libertatis venturum est, clara luce terram illustrabit! Et projicient jugum tenebrarum, populorum tenebrarum, et vincet homo mundum universi. Et non meminerint nepotes meos credentes quod sub calcaneo ferreo in tenebris vixerint. malae bestiae signa gerebamus et nunc in fide pura et sancta ambulamus!
  Andreika etiam miratus est quomodo cogitationes eius bene formarentur. Est aliquid speciale et singulare de illis. Sicut fuit in bello civili, cum versus fuit principale telum proletariorum, et prosa fortasse aliquantulum contemptum et neglectum fuit. Est autem poeta in captivitate, et sunt in catenis plumae et lyrae figurate loquendo. Nihilominus non dat, et clariorem futuram prospicit. Et quod cuique erit, pendet ab unoquoque homine. Non est talis qui disponat et considat omnia.
  Andreyka dixit:
  - Futura nobis pendent! Etiam cum nihil a nobis videtur!
  Tortus puer, virgas tere conatus est. Haec occupatio taedii ac difficilis est, sed semper aliqua victoriae occasio. Andreika, terribilem dolorem superans, parieti se fricare coepit. Summa res est non clamare, non demonstrare infirmitatem tuam. Auctor est, et ideo formam virtutis. Certandum est, sic pugnabit, et certe vincet. Pro patria Sovietica gloria.
  Puer pertinaciter fricatur, statim venit puella ad sensus suos mussatque;
  - In viridi gramine salit caeruleum bunnies!
  et tunc iterum in oblivionem decidit. Puer dixit;
  - Me miserum! Torta fascistis damnatis! Sed ultionem credo non futuram esse diuturnam! Tempus victoriae monstris hominum appropinquat. conversus puer cecinit;
  Vexillum et super planetam fulgebunt;
  Sancta terra, nulla pulchrior in universo!
  et si opus fuerit, iterum moriemur.
  Communismus, magna causa!
  Puer iterum dolore ablutus est, leviter ab muro se subduxit et caput injicere coepit.
  Tum strepitus exauditus est et quinque viri alta SS viri cellam intraverunt. Non bis cogitantes, puerum calcitraverunt ocreis et brachiis apprehenderunt eum;
  - Age canem!
  Andreika intellexit inutilem esse resistere. Eius torquem patebat. Me pluries duos feriunt et me in manibus tulerunt. Videbatur puer gelido immergi frigore, quo vehebatur. Pessimum estne nunc futurum?
  Imo puer alicubi descensus trahebatur. Et satis impariter, calescit. Subito Andreika multo laetior sensit: ubi nostra est, non evanescit! Etiam ex hoc pulmentum accipiet.
  Illi scalas tulerunt, eum lente deprimebant. Tandem puer sensit uliginem cessisse siccitati. Carnifices puerum in spatio satis spatioso portaverunt. Verum, parietes omina spectabant, variis et phantasmatibus conformatis instrumentis appensi sunt. Puer vidit aliquot focos ardentes et eculeum contraptionem. Multi etiam notae et varia tormenta protenduntur. Subito Andreika gravedinem sensit in stomacho, aliquid confossus!
  Hic metus! Puer intellexit, nullo casu succumbere debere!
  Discalceatus Andrey tensus est. In aula SS colonellus sedit et femina iam nota, quae puero capto particeps fuit. Pioneer Andreika mutatus est, patet difficile fatum eum manere si puerum interrogaturus, carnifices inveteratos. Imo, nunquam se illis daturum, si cogitationem, non sonum haberent; Sed si id tractare.
  Dominus colonellus SS interrogavit:
  - Nomen!
  Andreas tacuit. Et flagellis cædebant eum. Est in tergo clavum rubrum. Colonellus SS, iterum repetitus;
  - Dic infantem nomen!
  Andreika desperatis respondit malitia;
  - Sum Stalin parum!
  Ss Colonellus snorted.
  - Hic sonus canis! Duriorem relationem velle videtur.
  Ilsa dixit:
  - Hædi calcibus frigemus.
  Dominus colonellus SS interrogavit:
  - Nomine conscios tuos et in hac causa nos dimittemus te!
  Ruslan, ut verus heros auctor, respondit:
  - Totus populus Sovieticus conscii mei sunt a sene ad puerum!
  Ss Colonellus sibilavit;
  - Immo obstinata es creatura! Non intelligis nos te interficere!
  Coruscantibus oculis caeruleis, respondit Andrey;
  - Nazis occidere possunt, sed quid facere non possunt, immortalitatis spem adimunt!
  Colonellus exclamat;
  - Incipias!
  Discalceatus et vulneratus, Ruslan sublatus est, funes abscissi sunt, et fasciae immodice avulsae sunt. Puer anhelavit. Rettulit se in eculeum manus. Funem super manus iecerunt. Colonellus exclamat;
  - Retorquete articulos primi!
  Funis ad summum usque porrecta. Andreika in humero saucio dolorem infernalem sensit, et ingemuit;
  - Mater! Horrendum est!
  Subrisit Colonellus.
  - Loqueris!
  Andreika movit nitrum caput;
  - Non!
  Pueri nudo pede compedes ponunt, Ossaque umeris gravi pressa premunt. Sanguis effusus. Horruit dolor, auctor Andrei palluit, frontem sudor texit, gemitus involuntarius ab ore auditus est, sed adhuc vim dicendi invenit:
  - Non! Et iterum no!
  Ilsa arietem ferreum in foco posuit et cum rictu dixit:
  - Carissime puer, fatere, ac tibi eget dabimus.
  Saucius Andrei vociferatus est:
  - Non! Turpis ersatz non indigeo!
  Ilsa exclamavit;
  - Bene, tu et canis!
  At illa ex flamma candenti ariete sumpsit et in vulnus immisit. Pioneer Andreika numquam talem dolorem ante expertus est, spiritum sumpsit, conscientiam ex ictu amisit.
  Ilsa, ut peritus carnifex, genas et collum trudere coepit, celeriter puerum ad sensus suos perduxit.
  - Ne expectes, primo ut oblivionem invenias in offensa compendii!
  ss Colonellus iussit;
  - Assa calcem.
  Statim carnifices SS accenderunt ignem parvum, flamma pulchra lambere coepit, nudi pedes pueri. Ilsa interea candens aries in vulnus immersit. SS Medicus puero praecipuo medicamento injecit ut acutius doleret et tardius conscientiam perderet. Nunc auctor Andreika immenso doloris oceano, Dantis inferno etiam peius, rapitur. Duo alii carnifices sub clavibus pueri candentibus paxillos pellere coeperunt.
  Andreika, horrifico dolore oppressus, se prorsus in ruinam sensit. Sed repente delirat simulacrum Stalini coram eo;
  - Quid facerent principes? - Interrogavit puerum.
  Cui Stalinus subridens albo-dentatus respondit;
  - Et quid aliud in hoc situ auctorem facere potest! Noli tantum flere! altum spiritum sumite et cantate.
  Auctor risus coegit Andreika:
  - Audi ducem!
  Puer tensis et per vim frangens, sed simul clara et valida voce canebat, dextra componens in ibat;
  Incidit in fascistam captivitatem terribilem;
  Fluctibus dirum dolor sum innatans!
  Sed cruentum canebat carmina;
  Post, intrepidus auctor corde benignus est!
  
  Et edam firmiter carnifices;
  Quam vile gaudium frustra effudisti!
  Infirmum me tacebo;
  Post, dolor cruciat et simpliciter terribilis!
  
  Sed scio, firmiter credo
  Fascismus in abyssum mittetur!
  Te mala flamma obruet;
  Et omnes qui ceciderunt gaudentes resurgent.
  
  Fides autem communismi nostra fortis est
  Fugiamus ut falco, super omnes astra supereamus!
  Flumina mellis fluant vina
  Totus mundus, buccina magna consilium audiet!
  
  et machina premant arcte auctorem;
  Aspicite in caelum, iuvenis!
  Exemplumque vacillantibus.
  Vinculum tuum tam splendidum est quam carnifex!
  
  Mater mihi vis omnia
  Mater et sensus omnis vitae iuvenum!
  Duram dimittens vitam eatenus;
  Nostri homines sub fascismo malo laborant!
  
  At rubicunda tenditis voluntas pueri;
  Spit in faciem cum inferno latronis swastika!
  Horreant inimici in ira;
  Et vincentur ab Exercitu Rubro!
  
  USSR Patriae sacrae;
  Quae communismum populis dedit!
  Quam nobis mater cor suum dedit?
  Pro beatitudine, pace, spe ac libertate!
  Ita fortiter agebat fortis auctor. Et fuit dignus titulo, auctorem sonat superbum. Hoc exacte quomodo omnes pueri Sovietici se gerere debent.
  Puellae interim in densitatem vepres ascendebant. Accenso exiguo igne se recreaverunt. Duae ex novem puellis ambulare non poterant, et cum primum auxilium illis devincirent, alcohole trophaeum dederunt ut vulnera non laederent et puellae dormirent.
  Natasha risu dixit:
  Omnia in nostro mundo relativa sunt. Nam ut arcu et magna venenatis venenatis et simul est. Puellae dormiunt! Et expedita amet adipisci eos!
  Prudenter dixit Victoria;
  - Omnia in mundo relativa sunt ... Et Deus non est angelus, et diabolus non est diabolus!
  Veronica irata respondit:
  - Quale blasphemia... Quid est hoc?
  Cana Diabolus logice notavit:
  - Et de illo... In Bibliis solus Deus loquitur lingua iniquitatis. Unus ergo Noe aliquid valet. Et diabolus? Quod quidem de eo non multum auditur. Certe, etiam in Bibliis, satanas plus tentat quam occidit!
  Natasha ratione notatur:
  - Deus vere violentiam amat. Rex David bella truculenta gessit. Saul Deus totam gentem sine ulla exceptione iussit exterminare: mulieres etiam, filios et iumenta! Mirum est loqui de misericordia... Putasne?
  Veronica volui dicere, sed nihil boni in mentem venit. Nam nihil est speciale ad operiendum. De diluvio Noe ipsa multum cogitavit. Quae rationem saltem rationis invenire non potuit, ad tantam crudelitatem. Deus peccatum non delevit, iam Cham illuminato, et Noe sanctus omnino non fuit. Non Hamam, sed Haamam maledictus fuit. Etiam obscurum est. In genere, tota haec Bibliorum, praesertim Veteris Testamenti, plena est errorum. Exempli causa, Eliseus duos et quadraginta duos infantes pro tali levi interfecit ut caluitii cruciatus esset.
  Hoc plane overkill! Hoc fac cum pueris. Hoc explicare difficile est.
  Veronica ipsa in religione haesitavit. Nedum scio quam fidem accipiam. Ego nimium non amo Orthodoxiam: effectus exteriores multum, splendor, sed omnia quodammodo frigida erant. Sed et baptistae non dabant requiem et pacem. Velut nolis, sed religio in omni casu fidem requirit. Et puella dolorosa voluit omnia logica esse et omnes fines convenire.
  Omnia rationalia et recta facere videntur. Et sic superflua videtur doctrina eternorum tormentorum infernalium. Gravissimum infernum est duratio poenarum: semper erit infernum. Et praeteribit billions of millions annorum, et peccatores adhuc patientur et sustinebunt. Et terribilis! Quid est aeternitas? Facilius est simiam velatam imitari Bibliam in claviaturae quam aeternitatem exspectare.
  Cruciatus in inferno est separatus exitus. Non est peccatum Tituli diutius et durius torquere. Sed quid si teenager ad infernum? In genere quomodo potest homo salvari si peccat. Etsi non factis, verbis aut cogitationibus! Et quid est peccatum?
  Victoria, cum Veronica silet, impressionem auxit;
  - Ita et in Apocalypsi Ioannis ... Cum primum vita in terris emendare coepit, quomodo supplicia in Tellure Terrae effundere possumus. Atque ita omnes mortales excruciant. Et quid dici potest?
  Veronica acriter respondit:
  - Ibis ad inferos - scies!
  Steelenida lites sistitur:
  - Omnes dormiunt! Est adhuc multum laboris praemisit!
  Puellae oculos libenter claudunt. Nox aestatis satis calida est, et inter se conglobati milites obdormierunt.
  Veronica somniavit eam in mundo futurae futuristicae esse. Per plateam ambulas, et sidewalks moventur sicut flumen. Et LAETUS carros volitant super illud. Plena est ubique munientibus ties rubris. Et hi filii volant et nent ut tineae. Et quisque ridet, renidet.
  Veronica manus elevavit et volavit. Similis est papilio, et potes audire plaudentem alarum suarum. Et te ipsum fugis, vola... Et tales sunt colores lucidi circa. Domus sunt ingentes, multicolores, pictae sicut placentae. Multum statuarum - various fabulous animals. Omnia tam pulchra sunt. Una aedificiorum est similis casei casei aculeati insigniti. Et circum volitans scutellas. Aureum rutilant, et fulgorem relucent.
  Aliud aedificium in forma septem cancri super se stans. Quisque cancrus diversi coloris est, et unguibus gemmis micant. Et elit: tam pulcher et elegans. Quaedam eorum non habent figuram certam, sed movent in spatio sicut maculas.
  Alii e contrario exstructae. Nivis simile, talis impeccabilis figura geometrica. Quare non est forma et forma AESTHETICA.
  Sed aedificium rectum in aere volat, et aquilae simile alis demersis, nonnisi quasi ex crystallo. Et rostrum clarius adamante lucet, et forte etiam sole.
  Et quod in cacumine de fabrica, quod totum aquarium habet, cum mirabilibus marinis. Pisces quoque, cum squamis argenteis et longis, pinnulis aureis. Et multae aliae creaturae sunt ibi. Et quoque quasi gemmis gemmisque referta. Et gelata omnia colores iridis.
  Puella in ligatura rubra Veronicam volavit. Admiratus quaerebat;
  - Esne adultus?
  Veronica subridens respondit:
  - Sed quid?
  Auctor giggled et respondit:
  - Nihil boni! Si adultus es, hyperdragon te tollet.
  Veronica sibilaverant.
  - Heus! Communismum et te putabam!
  Puella ligamen rubeum tristis adnuit et magna voce respondit:
  - Communismum vere habemus! Producta libera sunt, bona sunt libera, omnia absolute ibi sunt. A ludo consolatur ad galeas virtuales. - puella adnuit et pellucidam cristallum excussit, cicadarum cicadarum. - Hanc arborem vide.
  Nam iuxta ædificium quatuor astrorum in fastigio inter se stantes, quercus cum foliis aureis crevit. Et in eo crevit placentae, placentae, et varia culinaria. Ita crinitus et pulcher.
  Veronica admirando exclamavit:
  - Optime! Quae arbor...
  Adnuit auctor, et placenta in manu eius apparuit. Puella pipiabat.
  - Experiri! Placeat praesent!
  Veronica massae dulcem deglutivit carnem. Gustus vere tam mitis fuit, amoenus, quasi in ore virens CONSERVATORIUM. Quam magna id.
  Veronica honeste admisit;
  - Nunquam aliquid melius comedi!
  Auctor arridens, dentes margaritas denudans, irata respondit :
  - Et eodem modo, pluribus annis pressius, cum efficimur eleifend, devorat hyperdragon. Haec prorsus est magna hominum nostrorum calamitas!
  Veronica dixit fortiter pugnos extendit et nudum pedem in aere recalcitravit;
  - vindicabo draconem! Paratus sum eum pugnare!
  Auctor digitos dextrae rupit. et gladius acutus in aere apparuit. Magnus et micans. Acuta est, et ensis eius sicut stellas facta est.
  Veronica extendit manum. Ingressus est gladius per semetipsum, et præliator expressit eum. Dixit cum trepidatione:
  - Pro Patre pugnabo... Deo adiuvante, propter populum!
  Iratus auctor, etiam scintillas e margaritis emittit;
  - Non est deus! Hae sunt omnes praeiudicia humana!
  Veronica graviter ingemuit.
  - O! Iterum... Et hic est regnum impium.
  Puella strenue respondit;
  Regnum non habemus! Democratiam habemus! Senatus et conventus regunt, et duo consules, puer et puella, ab omni populo in unum annum creati sunt. - Auctor calceamentum impulit in vacuum, adeo ut tinnitus esset. tum coaxare. - Communismus est potentia populi, et non cultus hominis sicut Stalin!
  Veronica ex parte constat;
  - Stalin vere nimium laudari se passus est! Saltem paulo modestius supplendum est!
  Auctor excussit coccineam ligaturam et clamavit manum dextram;
  - Auctor semper paratus! Omnia pecora occidemus!
  Veronicae non potuerunt resistere postulantes;
  - Et quot annos habes?
  Risit puella et blande respondit;
  - Ducenta viginti quinque!
  Sibilavit et oculos Veronica volvit.
  - Dominus?
  gravem faciem puella fecit et dixit;
  Crescimus lentissime! A partu ad effusionem draconis paulo plus mille anni transeunt!
  Veronica yelped, laetissima, cilia nigra;
  - Sicut infantia aeterna! Quasi in fabulam!
  Triste auctorem dixit:
  - Haec est mediocris fabula, sed foedissima... Si non esset draco, plerumque immortales essemus ac senectutem nesciremus!
  Veronica signanter dixit:
  - Communismus est regnum iuventutis aeternae!
  Aureum caput puella movit et pipiabat;
  "Nunc, quaeso, aliquid nobis cantare!" Ut magis fun!
  Undique pueri Veronicam volare coeperunt. Pueri, puellae, omnes formosae, veste eleganti. Et sonuerunt argenteis vocibus, tam amoenis, et amoenissimis pulchris.
  - Cantate florem! Non erubescas. Mirabilis es simpliciter!
  Et Veronica in viam currendo appulit, nudis, lepidis cruribus tripudians, alacriter ac magnifice voce ludens, canebat;
  Ego Lucis et Amoris Patriae filia;
  Pulcherrima puella Komsomol ...
  Tametsi Fuhrer sanguinis aestimationem construit;
  Interdum male sentio!
  
  Est hic pulcherrimum Stalinismi saeculum;
  Cum in circuitu micant et coruscent ...
  Superbus alas expandit -
  Et triumphat Abel, abiit Cain!
  
  Russia est mater mea
  Etsi interdum sentio inconcinnus ...
  Komsomol et una familia est;
  Quanquam discalceatus ire per viam dure!
  
  Fascismus praeceps in patriam aggressus est;
  Huius apri dentes furibundus denudavit molares.
  Napalm atrox effusum de caelo;
  Sed Deus et Stalin egregie nobiscum sunt!
  
  Russia est Rubrum USSR,
  O magna Patria...
  Frustra pandit ungues Domine;
  Certe sub communismo vivemus!
  
  Etsi bellum magnum incepit;
  Et multum sanguinis profusum est.
  Magna hic patria est;
  A lacrimis, incendiis, magno dolore!
  
  Sed nos Patriam reviviscamus;
  Et vexillum Sovieticum super astra excitabimus ...
  Super nos cherub aureus alatus;
  Magna, radians Russia!
  
  Haec est patria mea
  Nemo est in toto, pulchrior...
  Etsi denarium satanae currit;
  In his passionibus crescet fides nostra!
  
  Ut sui indicta Hitlerus fecit,
  Africam omnem simul capere curavit.
  Ubi fascismus tantam vim habet
  Infectio per Terram diffusa est!
  
  Id quam multum cepit Fuhrer;
  Etiam nec metiri...
  Qualem examen latronem creavit?
  Vexillum coccineum super hos noxium fugit!
  
  Tales fritze nunc valent;
  "Tigres" non habent, sed lacus peiores sunt...
  Et percussit Adolf pellentesque in oculo -
  Da fortius Nazis ripas!
  
  Quod facere non possumus, iocando faciemus;
  Licet puellis nudis pedibus in frigore...
  Nos puerum fortissimum suscitamus;
  Et coccinea, pulchra rosa!
  
  Hostes licet contendant, Moscuam ruunt;
  Sed puellae nudae steterunt.
  Cum machina tormentarii ex falce feriatur;
  Milites propinqui incendunt!
  
  Russiam ante omnia faciemus;
  Terra quae in universo Solis pulchrior est.
  Et erit persuasibile successus;
  Fides nostra in Orthodoxia convalescit!
  
  Mortuis crede, puellas resurrecturos;
  Vel virtute Dei, vel flore scientiae.
  vincemus spatia universi;
  Sine moras omnes, vile taedium!
  
  Poterimus refrigerari matrem;
  Thronum Russiae super astra elevemus...
  Tu es mustachioed Fuhrer;
  Quid se putat sine malitiis ut Messias!
  
  Patriam faciemus sicut gigas;
  Quid fiet, sicut unum monolith...
  puella stabat in sertis;
  Ceterum milites in proeliis invicti sunt!
  
  Serva magna Patria
  Tunc accipies mercedem a Christo .
  Omnipotens melior bellum franget;
  Licet aliquando fortiter pugnare!
  
  Denique praelia mox occumberet;
  Praelia et damna finient...
  Equites sunt aquilae magnae;
  Cum a nativitate omnes milites!
  
  
  
  
  
  DE PASSIONE DOMINI IMPERATORIS DIOLECTANUS
  Imperator Diolektan non renuntiavit, sed in solio mansit et magnum Romanum imperium rexit. Romam non solum ut firmaret, sed ut Parthiam vinceret. Praeterea Diolektan filium habuit qui regnum hereditavit - dynastia Diolektan fundavit. Imperator ipse, qui Dominantem instituit, vixit annos septuaginta unum et stabilitatem suam plene restaurare et Imperium renovare potuit. Octavianus filius eius prosperitatis et incrementi cursum continuavit. Praecipuum fuit quod imperator Constantinus non apparebat nec Christianismus status ideologiae ac religionis factus est.
  Et hoc grave... Paulatim religio Christi coepit esse subsidere et infirmare. Et Romae, paganismus nonnullos modernizationes subiit.
  Deus principalis apparuit - Chronus, qui et alios deos et universum creavit.
  Imperium Romanum evolvit... Aetates obscurae numquam venerunt. Et multo citius scientia evoluta est. Et triginta annis post, orbis Romani imperium ad Martem volitare coepit.
  Oleg Rybachenko ad hoc tempus in tempore machinae movetur, pressius ope temporis grenade. Alterno gradu erat praeteritum. Ubi solus Diolektan ante suum tempus non cessit. Nova et gloriosa dynastia condita est.
  1230 Sed tantum s. Die autem 1 Maii expeditio quinque stellarum ad Martem incipiet.
  Tota tellure tellus in dicionem Romani imperii est. Scilicet ordo et prosperitas regnant. Valet etiam lex Romana. Roma autem caput mundi est!
  Oleg Rybachenko - puer ordinarius circiter duodecim in brevibus et bustum nudum, per plateas urbis ambulat.
  Haec Roma pulcherrima est. Aliquae plateae in hac urbe iam moventur et bitumen fluit. Puer Oleg ridet. Extat Roma antiqua, et bene fallitur juvencula.
  Equitare per urbem et currus. Combustiones internae non solum machinae, sed electricae sunt. Et multo est lautius et utilius. Cars plerumque teardrop informibus et perelegans est. Colores sunt splendidi et gravissimi.
  Puer Oleg ad se accedit et sibilat, novo aere fruens et altarum domorum conspectum cum posters vendo. Urbs admodum moderna cum skyscrapis perampla. Tantum fortiter spectant sicut palatia et pulcherrima sunt. Multicolor cum gemmis artificialibus.
  Oleg arrepta nudis digitis nudo pede muscam cepit et pissavit;
  - Communismus, communismus;
  Iustus non descendet!
  Unus e carris transeuntibus erat instar ceti caerulei. Fons alta de suo vertice emicat. Et rumpit adamantibus coruscis. Is pulcher vidi. Puella tunica brevi et nudis pedibus cucurrit. Pueri nudis pedibus fere erant. Tempestas calet, et bitumen specularis est et plantas non maculat. Vere, filii nudipedales sunt illi qui statum socialem humilem habent. Ditiores calciamenta gerunt.
  Servi pueri in curtis discurrunt, perustae musculares, plateas verrentes.
  Tametsi munda sunt. Robots iam visibilia sunt.
  Servitus Romae moritur. Ars fugat servos. Plures imagines Super-Imperatoris, itemque Diolektan et eius filii Oktovin. Hi multas regiones, etiam Sinas, cepit.
  Oleg esuriit et perrexit ad machinam. Quique:
  - Serve puer, solve ut glaciem crepito!
  Oleg chervontas regales extulit et ostendit speculatorem!
  Respondens stridore, et manipulum argenteum nummorum mutare, cum cremore glaciei in socolata.
  Oleg Rybachenko glacies cremor coepit lambere, et labra sapere, cooed;
  - Ave mater patria! Roma et Antiqua!
  Sollemnitas in aere. Modo nuntiatur quinque naves ad Martem feliciter deductas esse. Et quod paucis septimanis volabunt.
  Oleg glaciem crepito comedit. Nudaque, rotundum, indurata calcane, pressit. leviter curvatus, non fragilis, sed mollis erat.
  Puer glaciem cremor confecit et transivit. Exempli gratia, post aedificium spectare potes in forma carrot cum petalis aster. Et modo dicamus illud infigo est.
  Plus amet dimidium miliare alti sunt. Est vere aliquid hic videre.
  Oleg exiliens convertit turntable in aere. Erat autem formosa valde, et una mulierum, quæ videbatur esse in suis forties, clamabat;
  - Veni ad me!
  Accurrit puer ad eam.
  - Quam pulcher puer es, formosus es, et supercilia obscura sunt. Forsitan mammas meas lambere potes ?
  Oleg subridens respondit:
  - Num! Sed pro hoc habes nummum aureum!
  Adnuit mulier.
  - Linguam labora et habebis!
  Et vestem suam exuit. Ubera eius erant magna et opimae. Oleg eam osculatus est et coepit papillam lingua sua lambere. Satis jucundum est, licet foemina senilis sit puero. Tametsi Oleg iam tot annorum numerationem amiserit. Sed adhuc puer aeterno.
  Interea sensit eum mulier, et etiam virilis perfectionis contrivit. Puer magnus est. Et quomodo oriri coeperit erectus est.
  Et ascendit trudi...
  Tunc apparuerunt duo lictores et clamaverunt;
  - Noli amare in platea!
  Mulier proiecit Oleg auri drachmam et dixit:
  - Vir meus me instanter in cellam vocat! Sed iterum conveniant, certe obviam erimus!
  Oleg risit. quot milia feminarum habebat. Quisque et dictum felis. Quid autem prodest extrinsecus puer? Aliae cum puero multo maiores sentiunt ac libenter pecuniam pro sexu solvunt. Quod et utile est et valde iucundum, ut meretrix mascula sentiat. Multi sunt probabiliter invidere. Hoc ipsum bonum est cum feminae te iaciunt.
  Bene, videamus civitatem eximius. Verbi gratia, aedificium quod habet murorum deauratum et similis coronae. Suus 'iustus dic ipsum frigus. Vel alia structura quae est instar arboris natalium. Eodemque tempore multae nugae et coronae in ea tantum insulse. et omnia tam pulchra et informativa.
  Puer paulum gressum sustulit, nudis, calcibus rotundis emicuit.
  Oleg spectabat, verbi causa, ancilla verberabatur. nuda omnino erat, et pueri braccis utrinque vapulabant. Aliquot duodecim servi spectaculo fruebantur nudi servi flagellis caesi. Nonnulli etiam pueri in bracis manus ponunt. Justo ridiculus et erat.
  Oleg sumpsit et cantavit;
  - Flare, percutere, alius ictu, alius ictu, modo;
  Nuda puella vapulat, et ea in ore ferrum possunt!
  Etiam id dictum mauris. Puellae a tergo, lateribus, tergo verberantur, et calcibus nudantur. Et vidi ipsum expressivum et frigus.
  Oleg Rybachenko erectionem in braccas iterum sensit. Mulier triginta, admodum pulchra, annuit. Quem cum puer, et toreumata toreuma cucurrisset, latrante;
  - Age, ama me!
  Oleg adnuit... Mulier tunicam suam reiecit et crura graciles expandit. Puer aeternus sine bis cogitando intravit et laborare coepit. Auditi sunt gemitus dulce.
  Oleg mussat;
  - Redde!
  Illa ei nummum aureum cum effigie imperatoris proiecit. Puer laboravit.
  Oleg tamen memoravit quomodo in peculiari schola esset, a nutricibus examinata, tam viva memoria fuit.
  Ac clarior etiam cum Romae fuit, sed levi vitio, cum multo minor ac debilior factus est. Hoc erat in inferno valebat.
  Oleg Rybachenko ascendere pergit. Et convertit se cum via, et ambulabat circa arborem magnam antiquam. Ad secundam autem compendiariam pasturam, oportebat altiorem montem ascendere, ac deinde, circumacto, ad aliam viam pergere. Puer ultra horam ambulaverat. Fundus ubi crevit, servus omni vita manens, parvus factus est. Plane visibilis erat, sed puer sine inspectione errabat. Numquam illuc respexit, cum in via esset. Placuit melius sic: non injucundum, etiam terribile, quod post se relictum est, respicere ac non cogitare.
  Lacertae ex levibus lapidibus. Dragonflies herbam gyravit. Mures in umbra piceae et deciduae arborum reptabant.
  "In latis campis multos dies amavi inter equos, inter oves mane exspectavi, cum capro proximus mihi obdormivi," verba pastoris in Oleg Rybachenko volvebantur in memoriam carminis. millies audivit in brevi hyalina vita. Et noverat duo carmina similiora.
  Venter pueri, fere semper fame vexatus, hac hora placidus fuit. Solebat puer oblivisci cibi cum nullus erat. Quod mane comedebat, mox longinqua memoria fiebat. Totum diem ac noctem habuimus. Vespere cum pastores venissent, infans mane ad villam reverti putabatur.
  Aves circum cantabant, et sol et ventus Oleg Rybachenko comae densae tepore blandiebantur. Silens pro maxima mane, servus invenit puerum vires cohaerentes cantare. In tristitiae sonis, incondite a verbis contextis, nunc solatium invenit. Paulatim carmen pueri minus triste factum est. Laetitiae in ea erant notae, in securitate et in pace naturales. Puer incederet, nihil advertens. nemorosus punctatus bacis, aqua frigida ad rivum et secreta servilis felicitas - exspectabant eum solitudo.
  Ad perplexa agrestium raspberries, puer cessavit. Et sine intermissione murmurare coepit carpere et comedere uvas bacas. Nihil nunc ipsum sollicitum. Abhinc tres annos, sicut infans, locum hunc tot gustu voluptatibus plenum invenit.
  Baccae maturae attrahebantur atro colore. Non erant magna, et densa virgulta. Fructum suum spinis acutis munierunt. Puer se ipse scalpere non temptavit. unam baccam post aliam ex viridi spinosa nube extraxit. Raspberries in liquefaciunt linguam. Acescit succus in ore effusus. Replevit nares meas odore suavitatis.
  Puer de uno rubo ad alterum movetur. Repente sensit sonos versicolores insectorum cessare. Manus alicuius festinanter, rupta per rubum, apprehenderunt eum. unus gravás masculas prehendens per collum fúerum arripívit, et alter os ejus dolens infibulavit. Manus Oleg Rybachenko dure traxit. Sensit dolorem ex multis exasperati questus est. Tunica vetus suut.
  Corpus pueri ilico post rubum erat. Aliena vis inclementer per vepres portabat.
  Duo subrufa, oculis profunde effossis in faciem territi captivi. Videbatur haedo quod barba rubra haereret. Crassa labra hominis arcte compressa. Facies atrocior facta est. Et vidi quasi monstrum magnum, fumum, sudorem, et escam. Super tunicam flavo-cineream asperam coriarii corticem gerebat, cum lamellis cornibus insutus. Gladius gravis e balteo pendebat. "Latrones" haedus perterritus est. "Isti sunt latrones!" Cor eius erumpebat.
  Gotcha, Romane, barbam submissa voce fremit. - Venite, homines! Ocius, in nomine fulminis Perun! Move!
  - Quomodo leporem capere. Scis, venator!
  - sciebam nos felices esse. Talia signa fuerunt, bona, - alia addidit raucus. - Testudo vidit...
  Oculi infantis terebant capti. Haedus tres latrones plures animadvertit. Duo ex illis appropinquabant, iter per dumos. Tela humeris portabant. Puer intellexit - haec duo eum in gramine exspectabant. Si e manu rubei barbae evaderet, fugientem non magno conatu sisterent. Tercius unus stabat ad ius barbare premantes Oleg Rybachenko. In manibus arcus et duo sagittae. Puer formidolosus aspectus populi, qui eum rapuit et incomprehensibilem sermonem, coniectans se non esse inter subditos Christianorum Byzantii.
  - Barbari! adloquitur horror.
  Haedus multas fabulas terribiles audivit a pastoribus de hominibus qui ex trans Danubium venerunt spoliare et occidere. Dictum est quod in furorem vertuntur in lupos, et possunt etiam ambulare sub aqua. Dicebant etiam barbaros posse vertere in serpentes et alicubi repere. Semper subiti impetus, avidi praedae, pastorum barbari nihil indulserunt, neminem vivum reliquerunt. Oleg Rybachenko etiam audivit quod homines feros sanguinem Christianorum bibunt et infantes immolant. Horror amens rapuit puerum illico, ut primum intellexit, in cuius manibus erat. "Serva me, Domine!" - emicabat per caput pueri. Crux lignea in cista supposita ad suum propositum implendum: a tribulatione defendat. Quomodo aliter fieri potest?
  "Romana" autem iuvenem demissa iaculum cana ferit.
  "Ipse misellus est", alius bellator dixit, cuius templa flavis pigtails tegebant. - Sicut muris. Is iustus non stridore.
  "Os fibulatum est" barbarus inauribus argenteis emicuit. - Velim videre quomodo stridore ore clauso.
  - En non fecit - fortem.
  - Nobiles admodum. Non usquam convenit.
  Oleg Rybachenko memoriam eius interrupit. Mulier, multa gaudens valida, fatigata, obdormivit.
  Puer marsupium aureum nummorum ab ea tulit et se contulit. Modus eius melior... Iam paulo tempore progredi debebat.
  Alter centum anni elapsi sunt anno 1330. ... Hominis in systemate solari iam consedit. Naviculae autem iam celeritas lucis pervenerunt et systemata stellarum explorare conantur.
  Roma in metropolim colosseam crevit. Et decies elit in caelo sunt.
  Oleg Rybachenko in plateam decurrit et videt catervas puerorum et puellarum super se irruentium.
  Aedificia in circuitu sunt etiam maiora et grandiora. Et omnia tam pulchra.
  Oleg Rybachenko laetus cecinit;
  Milites sumus, gladius et ignis;
  Discerpamus omnes sicut animalia!
  Cautionem dabimus - bene cucurrerit;
  Ne psittacus noster factus est eques!
  
  Fiemus sicut aquilae refrigescant
  Varios simul auferamus spiritus mali!
  Scitote nos gelidos patriae filios,
  Destruamus in aeternum provocationem nostram!
  
  quam belle furit!
  In quo urunt gentes...
  Satanas ab inferis pro nobis venit,
  Post eum virga fascist ludibria!
  
  dabimus duros in facie puellas;
  Nazis sicut palmes comminuemus ...
  Tunc erit dominus noster miles;
  Floreant magnifice rosae!
  
  Consequatur, possumus scire multum,
  Virtutes tuas super astra leva.
  Itaque bellator magnus pugnet et audent ;
  cabimus sepulchra minitantis!
  
  Ecce vir bellator erit;
  Omnia nova et acerna sunt ...
  Ac credo quod praelio transibit tumultus;
  Miles fieri, bellator conditus!
  
  Hic valido ictu totam phalangem percucurrit;
  Et cum eo duae cohortes maceratae sunt...
  Et fuhrem draconis ut turpis mortuus est;
  Et nos gloriosa passi sumus ad astra!
  
  Hic Caesarem metu lachrymam,
  Oro pro misericordia tua!
  Multas habemus copias violentas;
  In veste plena erimus!
  
  Berolinum hoc ingredimur cum tribus coloribus;
  Et Nicolaus Tsar fit Deus,
  Populus iter infinitas virium decernet;
  Noli tam graviter monarcha iudicare!
  
  Non ergo peribit tribulatio patriae;
  Magnitudo , sol ... erit .
  Caesaris turba mala disperget,
  Cor tundat in languor!
  
  Cum puella formosa , f.
  Per expansa nostra Russiae!
  Et magna erit nobis cum familia simul;
  Credo cito veniam felicitatem!
  
  Bobby FISCHER The New Career
  Bobby Fischer consensit cum Boris Spassky rematch. Et Americani hanc vindictam per exceptionem erumpere potuerunt, sed secundum leges antiquas. Praemium autem fiscus summus erat - in historia latrunculorum. Et certamen factum est in USA. Boris Spassky ante hanc copulam factus est propugnator USSR. Et ascendit ordo iterum. Et iam Bobby Fischer iterum pugnat. Etiam id ipsum dolor.
  Bobby Fischer primum impetum fecit cum D duobus, D quatuor impignoratis. Apposuit novitate celeriter commodum potitus. In secundo ludo Spassky dedit E duobus, E quattuor. Fischer, ex habitu defensionis Siculi egit, et hic mirum est variatio Draconis. Antea talis varietas in usu Fischer non offendit. Itaque Bobby contra Spassky regem validam invasit et rem cum chelydris perfecit.
  Et in tertio ludo iterum miratus est - Fischer rediit ad E duos - E quattuor. Spassky provocationem accepit et variationem apertam ivit et sub impetu vastando venit. Tam agilitatem a Fischero non expectavit, ut videtur. Et in linea ludo ipse Spassky egit D-duos, D-quattuor. Ad quam Fischer Indiana defensione usus est, et emendationem plane invenit. Spassky et iterum naui. Quinto ludo, Fischer improviso Reti foramen elegit. Spassky manifesto hoc non expectavit. et cito rem difficilem obtinuit, ac deinde omnem locum amisit.
  Sexto ludo Spassky iterum iacit: E duo, E quattuor. Ad hoc, Fischer Chelyabinsk versionem Siculorum accepit, quod etiam mirum evasit et cladem Spassky intulit. Septima autem reversus est Fischer ad duos E quatuor. Et aperto variante accepit et applicavit Regis Gambit. Et erat difficile iudicium. Spassky iterum irruit vastando et amisit ... Et octavus Fischer iterum Draco variantem elegit, et quomodo adversarium pressurus esset. et denuo matte confligunt.
  Spassky nervos suos diutius regere non potuit et incuria superatus est.
  Fischer eum oppressit sexaginta tredecim - nulla, absoluta record pro pilae mundo par. Et recordum eius ELO rating renovavit.
  Tantam stragem et phantasticam pugnam gestum est.
  Nunc Bobby Fischer tantam sui fiduciam consecutus est ut ab Anatolio Karpov non fugeret. Accepitque provocationem, ut parem decem victoriis luderet.
  Exercitatio inter Anatoly Karpov et Bobby Fischer incepit. Collatio inter duas personas in historia latrunculorum, quod numquam antea accidit, recordatio comparationis interrupit.
  Fischer clarissimus ventus in prima matche habebatur. Anteactam eius cladem Boris Spassky simpliciter mirabile fuit.
  Sed Karpov iunior est et firmior mente.
  Sed omnia relativa sunt. Fischer in primo ipso ludo, album ludentem, oppressit. Apposui Sokolsky aperitionem, quae parum recte consideratur. Sed factor admirationis et motus initium Karpov partes fecerunt. Et Bobby Fischer quaesivit ut commodum, quod in spectaculi impetu formavit.
  In secundo ludo, Karpov iam relicto motu E-duo, E-quattuor, movit C-oppignoratum. Fischer respondit E-5, et abiit ad frustum fabulae. Karpov adhuc timidus erat et in grave tempus incommodum surrexit et ab Fischer gravi impetu iterum amisit. In tertio ludo, Bobby reversus est ad E-duos, E quattuor. Karpov optio aperta elegit. Videtur Siculorum timere. Sed non obtinuit. Fischer iterum viam ad pugnam acuendam invenit et fortiter in regem impetum fecit. Et iterum vicit.
  Anatoly Karpov manifesto longius processit... Nihilominus in proximo ludo Karpov egit E-duos, E-quattuor Fischer.
  Anatoly Karpov oppugnavit, sed tamen perdite se defendens, scandalum repellere curavit, et cum magna difficultate ludum sine pignore servavit.
  Quinto ludo, Fischer etiam C-duo et C quattuor in stilo Karpov egit. Certamen erat acris, sed Karpov in valido tempore erravit et concubinam obtinuit.
  Sexto conventu, Anatoly Evgenievich denuo trahere curavit, sed ab E-duo, E-quattuor septimae congressus amisit. Octoginta quinque-nil erat, quae summam excellentiam Bobby Fischer significare videbantur. Animadvertendum est Filipinos sollicitari esse mundum patrocinium par nimis brevem fore. Sed a septimo congressu Karpov magis ac pertinacius restitit. Octo trahit secutus. Donec Fischer magna subsidia in Siculo usus est, per Anatoly Karpov non erupit ... Octoginta sex - nulla ... Sed Karpov tenuit. Et tandem, nigrum ludens, Anatoly Evgenievich score tandem fregit. Fischer, magna multitudine trabium gravatus, nimium processit, in oppugnando nimium sacrificavit, et utique Karpov elabi ac manere cum ingenti rerum commodorum potuit. Sed Bobby tum vicensimus octavus, tricesimus, tricesimus secundus, tricesimus et tricesimus quartus par cum viginti decem et uno suo favore ad perficiendum vicit. In primo certamine Anatoly Karpov cum sexaginta vastitate victus est.
  Post hanc copulam Bobby Fischer in hastiludias rediit. Eos magna felicitate egit. In una eorum etiam tabulam Alekhine fregit, secundo loco per sex puncta et dimidium disrumpit.
  Fischer etiam parem cum Tal egit, et octoginta octo - zerum cum siccitate oppressus est. Vindictam amittendi Candidatorum Torneamentum.
  Sed Anatoly Karpov etiam in torneamentis bene egit. Et iterum per totum cyclum ire potuit, vincens compositus et perveniens Fischer. Iterum Bobby Fischer ventus bet est.
  Hoc autem tempore Fischer ab Anatoly Evgenievich renititur pertinacius. Certamen quadraginta unum ludos pugnavit, Fischer decem vicit, Karpov tres et omnes tres contra Draconem, qui Bobby nigro luserunt.
  Ita Anatoly Karpov Draco concidit et pugnandum esse ostendit Fischer.
  Fischer iterum egit. Olympiade interfuit et anno 1980 testimonium Keres frangere potuit, omnes quattuordecim ludos in prima tabula conciliando.
  Anno 1981, nova par cum Karpov facta est. Hoc tempore Fischer lucratus est octoginta quattuor. Certamen autem pugnatum est quadraginta octo ludos.
  Et anno 1984 iterum par erat. Atque hoc tempore res ita tenax fuit. Fischer iam in suis forties erat. Sed tamen omnes conciderunt et sine labore vicit. Et Anatoly Karpov pervenit ad apicem ejus. Ita proelium atrox coepit.
  Initio, Fischer, praeit. Nulla factus est quatuor. Tum Fischer punctum vicit, deinde Karpov iterum. Fischer ibi tum fuit, ludisque quadraginta octo peractis, continuatus trium mensium. Electus est terminus ad primum. Et viginti sex viginti duorum pro Bobby Fischer. Postquam par repetitum est. Karpov ludo quadragesimo nono vicit. Amisit deinde quinquagesimum secundum et quinquagesimum tertium. Bobby autem vicit sextum et quinquagesimum ludum, undesexaginta tres faciens, sed in quinquagesimo septimo inclementius. Et amisit album et sexagesimum secundum, nigrum et sexaginta septem amisit. Perdidit in septuagesimo, atque etiam albo. Octoginta novem.
  Tum de indultum ludi sine termino quaesitum est. Tot volebant.
  Hactenus autem FIDE tantum terminum ad triginta sex ludos reducere decrevit.
  Karpov iam semel in par Garry Kasparov vicit. Vicit cum octoginta quattuor - nulla. sed secundae par contumacior evasit.
  Initio Karpov - duo - nulla erat, sed in undecimo ludo hebetatus est, deinde decimum sextum ludum amisit et, post decimum nonum ludum, Kasparov plumbum sumpsit. Sed vincas anno vicesimo secundo, Karpov aequatur. Et vicensimam quartam albis adeptus, ius novum quintae par cum Bobby Fischer vicit.
  Anno 1987, novum certamen contra Bobby Fischer, qui prope quadraginta quinque annos natus est. Sed Bobby non fumit, non bibit, ludit et adhuc in magna corporis figura est. Iam a sex vicis propugnator mundi, solus Lasker multiplex fuit.
  Quinta pugna cum Karpov est magna pugna. Bobby Fischer parata est ut semper, sed ultima par ostendit excellentiam suam non superante...
  Pugnatum est in lenta pugna. Post viginti quattuor ludos, octoginta quattuor - quattuor, deinde in ludo vicesimo septimo Anatoly Karpov primum in ludo cum Fischer plumbum accepit. Sensus videbatur futurum, sed ... Fischer quattuor in quinque pugnis proximis vicit... Octoginta quinque pro eius gratia facta sunt. Quinta compositus maxime epicorum exercitatus in mundo latrunculorum in historia. Bobby Fischer, sicut Emmanuel Lasker, septies mundi fortissimus factus est. Sed omnia circuitiones ingrediuntur. Garry Kasparov, adulescens latrunculorum lusor promissus, in politicam abiit. Etiam, perestroika, multi-partii ratio. Garry Kimovich tempus non habuit ut propugnator mundi fis, et quia tu primus non es, latrunculorum iucunda res politica non est, nec in par candidatis ludere. Et Anatoly Karpov improviso iuvenibus Vishy Anand amisit. Bene, quantum potes vincere omnes par. Praeterea Indian curaverunt levare clavis ad defensionem Caro-Kann, quae etiam Bobby Fischer frangere difficile est.
  Iamque inter se ferrum et ignis in proelia veni. Aetatis differentia inter duos scaenicos latrunculorum viginti quinque annos habet. Bobby Fischer adhuc magnus et fortis et iuvenis Anand anno 1990. Lenta par, ut levissime dicam.
  Vishy Anand sane ingeniosus est, sed stabilitate caret. Post octo trahit, ludum nonum vicit, sed decimus otium amisit, cum in apertam novitatem offendit. Deinde amisit anno undecimo. Et sub arto tenaci Fischer in pensione duodecima corruit. Id cecinerunt tertiodecimo. Vishy non obstante commodo in ostio et de quartadecima ludo amisit, casus quindecim periit et decimum sextum amisit. Septimodecimo casus meos perdidi et in decimo octavo ... Et tunc vicesimum ludum. Vicesimus tertius et vigesimus quartus par finitus est. Bobby percussit Lasker et vicit sexaginta decem ad unum. Bobby Fischer adhuc propugnator. In 1993, eius par cum Short factum est, quod contra Karpov vicit. Quamquam Bobby Fischer quinquaginta annos natus erat, figura erat. Quam brevem feriat. Post quindecim ludos, octoginta octo - zerum in favorem Fischer fuit. Sed breve nomen maceravit in pensione sexta decima. Sed tum vicesimum primum et vicesimum tertium ludos amisit.
  Itemque complevit decem - unum. Bobby Fischer deinde compositus anno 1996 egit. Gatta Kamsky iam pugnavit. Hic lusor latrunculorum plus triginta annis minor erat quam Fischer. Tenax admodum et. Multi par lento volebant. Sed primo Bobby Fischer fidenter quinque puncta praeesse cepit. Octoginta unus factus est sex. Sed tunc Gatta Kamsky ostendit bonae pugnae qualitates. Nullus ludus eorum compositus minus quam quadraginta motus duravit.
  Octoginta septem - tres post viginti quattuor ludos ... Deinde series decem trahit. Et Gatta Kamsky iterum vicit, sed in ludo tricesimo sexto Bobby Fischer plumbum sumpsit. Bobby Fischer iterum vincit... Et anno 1999 alterum par cum Vladimir Kramnik - differentia triginta duorum annorum - magnum hiatum est. Bobby Fischer iam quinquaginta sex annos natus est. Iam viginti septem in throno est, et laskeri tabulas franget. Et in hoc. Sed
  Pugnator decem temporis mundi - hoc numquam antea in historia latrunculorum factum est.
  Bobby Fischer, sane, lusor latrunculorum perantiquus est, sed nihilominus finem triginta sex ludorum post omnes cancellatos consequi potuit. Atque hoc iam factum est a novo praeside Kirsan FIDE. Sed quid... Erit aliquid valde interesting.
  Haec autem par fere postrema erit, modo vindicta si Vladimir Kramnik vincit, et tunc ratio pulsetur ulterius procedet.
  Itaque certamen coepit... Et inde ab initio, res inopinata - duce Vladimir Kramnik. Post quindecim ludos viginti facta duo - nulla in favorem Vladimir Kramnik. Sed tunc Fischer tres ludos in ordine vicit et plumbum cepit. Sed Vladimirus acriter pugnavit. Et in viginti primo ludo adaequare curavit ... Inde series extractionis extentae... Usque ad annum quadragesimum secundum ludum Bobby Fischer vicit... Vladimirus Kramnik quadragesimo septimo victoriam suam celebravit. ac quadragesimo octavo iterum Bobby Fischer.
  Octoginta quattuor - quinque in favorem Bobby Fischer post intermissum trium mensium nuntiatum est. Latrunculorum scaenicorum quiescebant. Bobby Fischer adhuc ventus fuit. In par resumpsit. Primi ludi acti sunt. Tantum in sexagesimo septimo ludo tandem Kramnik lucratus est. Octoginta quinque - quinque. Anno deinde septuagesimo septimo, Kramnik Fischer iterum victus est et plumbum cepit. Sed Bobby in conventu nonagesimo sexto adaequavit sexaginta et factus est sex et sex. Quae res in tres menses denuo distulit, quod iam a. Bobby Fischer notavit: haec est mea pugna pertinacissima.
  Hic est compositus pilae orbis, quae post tres menses resumitur. Alia series trahit. In ludo 120, Bobby Fischer tandem vicit... In ludo 135, Vladimir Kramnik aequatus est. Et post ludos centum quadraginta quattuor, octoginta septem. Post hoc, ludus continuatus post tres menses intermissum est. Et deinde alius compositus usque ad ludum centesimo nonagesimo secundo. Octoginta et octo tantum - octo. Inde iterum continua trium mensium. Et iterum ludus... Post ducentos quadraginta ludos, factus est octoginta novem.
  Hinc atrox certamen usque ad primam victoriam. Post alios tres menses hiatus. Itaque ludentes... Series trahit. Et hic massa ducentorum octogesimo octavo. Bobby Fischer White egit et ad E-yes, E-quatuor rediit. Et Kramnik provocationem accepit. Defensionem Siciliae delegit.
  Saeva pugna usque ad internecionem fuit. Tanta secuta est percussionum commutatio ferina. At furiosa, caedibus figuris. Primo Albus proficiebat, sed tunc Niger inceptum cepit, et resonans victoria fuit. Postremo Vladimir Kramnik vicit, iter Bobby Fischer finivit. Erat justo et magna!
  Bobby Fischer testimonium Lasker fregit.
  nec tempus erat rematch ludere. Casus ratio in pulsetur. Bobby Fischer iam diu est, et amplius ludere non vult. Quamvis torneamenta participet.
  Fischer vicit duas hastiludias... Et quiete ludens.
  Garry Kasparov in Russia anno 2000 et 2004 electionibus praesidentialibus interfuit. Et in 2008 adnotatione non praetermisit. Post hoc in lenta oppositione Vladimir Putin se contulit. Vladimir Kramnik aliquamdiu propugnator mundi fuit, sed tunc par Vishy Anand amisit.
  Et tunc Carlesoni regnabat. Anno 2010, Bobby Fischer et Anatoly Karpov aliam copulam luserunt. Hoc tempore breviore tempore imperium: media hora per ludum. Post quattuor et viginti ludos actis actis.
  Et sic finierunt certamen epici ludorum... Fischer mox mortuus est... Sic in mundo latrunculorum fabula permansit. Garry Kasparov in USA migravit. Sed anno 2022 inopinato Vladimirovich Vladimirovich Putin mortuus est et Garry Kasparov rediit.
  In Russia, novae eventus, mutationes et multae res variae... Mikhail Mishustin Navalny e colonia dimisit et cursum ad relationes cum Civitatibus Foederatis Americae meliores declaravit.
  Etiam ac ipsum dolor. Denique Lukashenka etiam discessit. Et Wladimir Klitschko recordum Foreman fregit. Et factum, sicut eximius.
  In Russia nonnullae emendationes constitutionis acceptae sunt, quae apertiorem mundum effecit. Iam in funere Vladimir Putin, Biden et Mishustin convenerunt et convenerunt Russiam et Civitates Americae Unitas facturos esse amicos socios, et forte socios. tum fastigium apertis ianuis tenere polliciti. Mundus magis ac magis stabilis ac melior factus est. Mors Vladimir Putin a multis affirmative suscepta est. Ita, et in Russia laetati sunt homines - tandem libertatem obtinuit.
  Vladimir Zhirinovsky, iterum generi praesidentiali interfuit, notavit;
  Mortua est hera, vivat hera!
  Alexander Lukashenko in Sinas fugit... sed Kolka in Russia mansit. Mundus in melius mutatur.
  
  Communistarum ZYUGANOV non indigent
  In anno 1996 comitia praesidentialia in Russia, Yeltsin primum suffragia plurima collegit. General Lebed, qui tertium locum occupavit, ad partes praesidentis incumbentis se contulit. Situs communistarum desperatus factus est. Et certe hoc contigit per quadriennium potestatem amisisse. In maxima parte praesidis. Sed unus dolor communistarum ex custodibus Zyuganov decrevit ipsum Gennady Andreevich solum mediocrem impignorare qui partium parum significaverat. Et iam suus 'iustus questus est'.
  Et die 1 mensis Iulii anno 1996, Gennady Zyuganov ex explosione bombae mortuus est. Et multum mutaverunt. Electio imprimis nova ratione coepit, et intra quattuor menses fieri putabatur. Oportebat autem iam dimidium decies centena millia signaturas colligere. Sic omnia plena iterum gyro ierunt.
  Et tempus comitiorum a Concilio Foederationum nuntiabatur. Et sane usque ad finem Octobris.
  Sycophantae Yeltsin victoriam suam declarare conati sunt etiam primo eventu, sed defecerunt.
  Contra, Concilium Foederationum denuntiavit die 29 octobris 1996, sicut tempus novis comitiis praesidentialibus. Ita res perquam aggravata est. Utique Vladimir Zhirinovsky et Grigory Yavlinsky suum desiderium iterum pugnandi denuntiaverunt. Utique candidatus etiam debet esse a Communistarum, sed quinam? Secutum est certamen internum. Sunt etiam problemata cum Yeltsin - sanitas eius defecit et quartum cor impetum habuit. Sed florem plane dis Alexandrum Lebedum dis noluit. Haud certum est novum dictatorem tractabilem futurum esse. Forsitan incipiunt connexa stamina discerpere.
  Alexander Lebed iam in officio est... Ita se res habet. Verum, communistae Valentinum Kuptsov nominaverunt. Non optimum arbitrium: etiam maior quam Zyuganov, at certe non calvitium. Et cum eo vis insignis Factionis Communistae. Rutskoi ad stationem praefecti regionis Kursk profectus est. Omnes iussu. Exercitatio inter communistas et factionem regens continuatur. Solus Yeltsin iam semimortuus est. Factio communista equum mutavit. Shilov successit Mylov. Et tamen, ambo duces communistarum charismatis expertes erant et famam longam hyped non habebant.
  Sed Vladimirus Zhirinovsky, post male effectum, alterum casum obtinuit. Amet ipsum laudantium eaque eum. Obiurgare Yeltsin multo acrius coepit.
  et hi usque ad nova comitia iverunt. Secunda circa electionem expeditionis incepit.
  Valentin Kuptsov non est charismaticum exacte, sed post eum potestas partium sinistrarum. Subscriptiones celeriter colligit. Yavlinsky, recepto quarto loco, plura cupit. Et Vladimirus Zhirinovsky furit.
  Invenitur autem ratio. Chechens Grozny urbem expugnant, et Lebedius turpem deditionem signavit. Atque hae conventiones optimam rationem Zhirinovsky inherere.
  Vladimirus Bryntsalov iam ad repulsam non accessit, ut videtur, satis famae et favoris habebat. Et Vladimirus Zhirinovsky iterum equos eicere coepit, et media cura ad eum transferre coepit. Et tunc Vladimirus Volfovich etiam adnotationem negavit, affirmans subscriptiones fictas esse. Et satis scandalum.
  Vladimirus Zhirinovsky ortum ivit ... Movit sicut tigris egredietur. Scandalum et scandalum secutum est. Sic omnibus et utilius tutiusque videbatur. Porro Vladimirus Volfovich secundus Hitler et ingens comminatio ad Occidentem repraesentatus est. Idque serio dicendum est.
  Hic formidolosus talis est, ut ad tuos usus capias et utaris. Et Valentina Kuptsova quam maxime neglecta est. Haec erat tanta calliditas Boris Eltsin. Accuratius manipulus Boris Eltsin.
  Et Vladimirus Zhirinovsky, ludens cum publico, se Hitler comparavit. Animadvertit Hitler ne educationem quidem secundariam habere, et Vladimir Zhirinovsky ex Universitate Civitatis Moscuae cum diploma rubrum lectus est. Talis est heros Vladimirus Volfovich. Praeterea, si Hitler, non habens educationem secundariam, totam Europam mense et dimidio superavit, tunc Zhirinovsky in tribus mensibus totum mundum capiet, et omnes homines telluris Terrae Russiae laborabunt!
  Talis impetus, nempe attractus, simul et exterritus.
  Vladimirus Zhirinovsky saeviit ac magis ac magis.
  Volens autem in formidolosis partes egit, ac magis ac magis deflexit. Et Vladimirus Volfovich censum saltibus et terminis crevit. Multi eius militiam, praesertim iuvenes, probaverunt. Et terribilis pugnis concussio.
  Et Yeltsin in medicina fuit ... Et raro in publico apparuit, et difficile erat eum movere.
  Alii candidati praesidentiales fuerunt - non ita prominentes. Partes non ludere. Shakum, Vlasov, Fedorov repulsam non adiit. Tuleev officium ministerii pro CIS Negotiis accepit et comitiis etiam non interfuit. Loco Tuleev, Pyotr Romanov studium communistarum factus est. Hoc quoque gravissimum est.
  Nonnulli democratae in praesidentiam ascenderunt. Praeter Yavlinsky, Constantinus Borovoy etiam manum experiri statuit. Atque ipse etiam subscriptiones in adnotatione colligere potuit. Saltem factus est vicarius. Ac actis mandare. Alii jam parum noti et non lucidi erant.
  Ita iam Vladimir Zhirinovsky assumpsit partes tapeti principalis hominis. Non sicut filius advocati novissimo tempore non sicut ipse! Imo hoc tempore Vladimir Zhirinovsky ardebat et quasi infernus erat. Et de hoc omni tempore locuti sunt.
  Quodque narrant, unum suffragantur... Sed Yeltsin quodammodo, sanis rationibus, fere non agitavit. At illi petebant. Multae mihi videntur.
  Hoc est, Yeltsin heros virtualis factus est. Et frigus est... Sicut homo praepeditus quattuor cordis impetus in praesidentiam ascendit. Sed de Yeltsin variae sunt opiniones. Aliquam et mattis sollicitudin.
  Eventus comitiorum inaestimabilis est.
  Vladimirus Zhirinovsky magis ac saepius ingenue se cum Hitler comparavit ac etiam plane delectavit...
  Ita omnia escalata sunt... Eodem tempore pacta cum Maskhadov et Yandarbiev signata sunt. Lebeda iam in potestate erat et apud Yeltsin militabat. Tantum minus ac minus de ipso Yeltsin loqui. Verum, cum medicamentis injecta sint, ipse adhuc egrediens, stultitiam aliquam dicat, et postea iterum abscondat.
  Etiam est mauris. Quomodo comitia ire inceperunt secundum schema shiza. Et Alexander Lebed de Yeltsin multo frequentius loquitur quam ipse Yeltsin apparet.
  Tempus praeterit ... et die 29 Octobris 1996 appropinquat et appropinquat...
  Hic in Belarus, Lukashenka etiam res in stylo Yeltsin facit. Omnia ad directionem autocratiae accedit.
  Dictator nudus!
  Nihilominus, quamvis difficile augue Yeltsin, et haec omnia media, currentem aegrotum et suspectum praesidem et novum Fuhrer Vladimir Zhirinovsky in alterum rotundum deducere conati sunt, adhuc non elaborarunt. Secundum eventus primae circum, Valentin Kuptsov secundo loco erat, cum trium centesimis tantum ab Eltsin margine. et Zhirinovsky tercius fuit. Patet quod semimortuus Boris Nikolaevich electionem expeditionem physice non traxit, nec primo circum vincere potuit. Sed hoc videntur auctores. Jamque res dure evasit.
  Vladimirus Zhirinovsky difficilis electionis obversatur. Communistas aut Yeltsin graviter aegrotantes sustinent. Communistae obtulit Vladimir Volfovich stationem primi ministri et quinque sedes in regimine. Sed Boris Yeltsin aliquid dare noluit.
  Et necesse est... Sed Vladimirus Zhirinovsky intellexit, si communistae vicissent, omnia ad unum-partium systema iterum redire posse. Ergo Valentinus Kuptsov vincere noluit. Talis erat res damnata difficilis, quocumque ieceris, ubique ieris.
  Societatem cum Communistis ire nolui, et Yeltsin aliquid dare non vult.
  In fine, Vladimirus Zhirinovsky paulum haesitavit, sed tamen placuit eum primum ministrum nice futurum esse. Invocavit autem suum electoratum ad suffragium Valentinum Kuptsov.
  et mense Novembri 1996 secundo comitia circumdedit. Ad omnem molestiam, cum Eltsin, ipse et Lebedus nugas ingenuas loqui coeperunt, et ruble commercium contra pupam acriter corruit.
  Valentin Kuptsov ad alterum circuitu tandem cum Vladimir Zhirinovsky profectus est. Et hoc factum est eius motus avi...
  Comitia in tribus septimanis habita ... Yeltsin victus est et imperium mutatum est.
  Vladimir Zhirinovsky primus minister factus est, et Valentin Kuptsov praeses factus est... Factio communistarum Russiae in potestatem venit.
  Et iam nova aetas coepit. Valentin Kuptsov, etsi formaliter communistarum, priorem tamen cursum continuavit. Oligarchi tantum mutata sunt. Ipse etiam terminum resignavit in duobus terminis referendum et resignavit. Pretia olei surgebant, recuperatio oeconomica incepit, et Valentin Kuptsov comitia praesidentialia facile vicit. Consilium alienum erat moderatum et Valentinus in aggerem non ascendit. Sed NATO non iunxit vel... Sic omnia per solitis ibant fluctibus. Valentin oppositionem non oppressit, oligarchas non vinculavit, et quasi quaedam avus fuit ... Vicit electionem praesidentialem mense Decembri anno MM. Et MMIV. et MMVIII. Et in MMXII...
  Valentin Kuptsov senex questus est et furari permisit ... et suum comitatum constituit. Et vicit in 2016 sine ullis quaestionibus, sed ... In 2020, coronavirus venit. Et Valentinus Kuptsov iam octoginta tres annos natus. Ac primum stagnata palus communisticae Russiae se concussit. Ac primum gravis inquietudo erat, et infectio gravis. Et tunc incepit Russiam movere.
  Et in oeconomia per multos annos fere nulla incrementum. Et Valentin Kuptsov nuper Brezhnev magis ac magis assimilatum est. Et ad totam victoriam parabat. sed comitia sibilo ac fremitu ac fremitu habita.
  Valentin Kuptsov sensit thronum suum concutere ... Et dictator pernecessarius copias ad rebelles mittere coepit.
  Et quomodocumque reclamationes suppressit, et electus est terminus septimus in ordine.
  Diversa etiam fuerunt in mundo. Nulla Maidan in Ucraina fuit, cum Viktor Yanukovych ad Occidentem satis fidus erat.
  Vitali Klitschko erat pugilatus mundi paulo longior. Vincet nuncius Stevenson et deinde tres pugiles. Tenendo usque ad finem MMXVI. Bomber aeneus latior titulum mundi interim fortissimus vicit. Et tunc heres est Vitali Klitschko, qui vitam finivit. postea Wyder profuit pugna. Et plus quam quadraginta quinque pugnae eius pulsaverunt.
  Hoc tempore Wladimir Klitschko Tyson Fury vicit, et deinde Glazkov. Deinde alius Brown, et tres plures pugiles... Sed pugna cum Weider fieri non potuit... Et Wladimir Klitschko adhuc Antonio Iosue periit, sed non in MMXVII, sed in MMXIX.... Tamen et aetas et hostis esuriunt, iuvenes, irati. Ita Wladimir Klitschko, quamvis plures tabulas posuit, tamen certae mundi propugnator fieri non potuit. Tametsi tam fratres quam in historia reali praestiterunt.
  Eorum res gestae longiores magisque victoriae erant. Wladimir Klitschko multa monumenta posuit et famae aulam intravit. Multi eum pugilem omnium temporum etiam gravissimum gravissimum aestimaverunt.
  Garry Kasparov etiam cursum latrunculorum suum non finivit. Et etiam, quamvis multam aetatem, in 2016 ludere posset in certamine mundi patrocinium cum Carleson, et etiam principale tempus ad ducendum redegit.
  Aliae quoque mutationes fuerunt. Post duos terminos Yanukovych anno 2020, Vitali Klitschko sublatus et novus praeses Ucrainae electus est.
   Primum igitur in historia mundi, pugil pugilatus mundi praesidens patriae factus est... Et hoc quoque interest ... Lukashenka inamovibile diu in Belaro regnat, sed ibi quoque tumultus et tumultus fuerunt. Promissionum reformationis et immutationis constitutionis. Noli igitur gratiam apud dictatorem aucupari, mox finis cuiuslibet tyrannidis veniet.
  In Kazakhstan, Nazarbayev discessit et tranquillitas tantum est, excepto coronavirus.
  Vaccinum in Russia nuper admodum evolutum est. Etiamnunc vetus atque iners imperium est. Et Valentin Kuptsov magis magisque in insaniam incidit. Et iam sunt ei.
  In Civitatibus Foederatis, Donald Trump secundum terminum vicit. Coronavirus Americae minus quam in historia reali, et nulla nigra rebellio facta est. Praeterea Civitates Foederatae et Russiae exercitatus non sunt, ergo Trump media instrumenta non tam difficile sunt.
  Donald Trump in secundo termino ... Et Wladimirus Klitschko in regimine fratris Vitali, qui praeses factus est, laborare noluit et in caestu vitam suscepit et resumpsit. Et in ruina anni 2021, efficaciter Albo pulsavit, qui titulus mundi interim fortissimus habuit. Ita Wladimirus Klitschko in libro Foremani contorsit. et hoc est laudabile.
  Praesertim cum iam Tyson Erinnys. Et iam rex nomades de ultione loquebatur.
  Resumare voluit, sperans se Wladimir Klitschko iam non esse.
  Et hoc est interesting pugna medicandi. Et statim pro omnibus balteis quatuor. Et Wladimirus Klitschko numquam hoc habuit ut in omnibus versionibus simul mundi propugnator fieret. Et Wladimirus Klitschko leo elephanto pugnat.
  Et mense Martio 2022 factum est duellum inter Wladimir Klitschko et Tyson Fury. Et hec pugna dicenda est sicut eximius. Sensus autem evidens medicandi erat.
  Wladimir Klitschko paravit et comprobavit ut numquam antea. Et factus est in eo omnis impetus tempestatis, et impetus furoris.
  Itaque missis jebbis pugna coepit. Sed hoc Vladimirus multo aliter egit. et dextra manu percutit in corpore. Tyson Furia hoc non expectavit. Wladimir Klitschko numquam hoc fecit. Item Vladimirus Vladimirovich elaboravit Magnificum ictum manu sinistra corpori. Et recta ad iecur.
  Hem, Tyson Furia talem dolum non expectavit cum totis viribus iecur feriret. Et periit, et accepit plagam gravem et cecidit. Et vere assurgere procuravit, sed commovit.
  Vladimirovich Vladimirovich et Klitschko complevit Tyson Fury. Erat autem magnifica et sensational victoria.
  Wladimir Klitschko non solum tabulam Foreman fregit, sed inter omnia gravia genera factus est propugnator mundissimus vetustissimus. Quod quidem factum est eximius! Sed defensionem quoque tenere potes, et vindictam Tyson furoris dare. Sed mattis pretium nisi. Tyson Eumenis velit.
  Et Wladimir Klitschko testimonium feudi in historia caestu plus trecentis miliones dollariis oblatum est. Et pugna est furiosa. Plerumque frigidissima est.
  Et mense Septembri 2022 , relatio tandem facta est . Pugnatum est mirabile. Uterque pugiles gigas inter se vapulant. Et fuit pugna ultra facultatem.
  Et Wladimir Klitschko iterum vicit, in pugna speciosissima et cruentissima in historia pugilatuum professionalium. Erat justo et magna!
  Wladimir Klitschko etiam alium recordum Foreman in titulo defensionis fregit.
  Die autem 4 mensis Decembris anno 2022 Valentin Kuptsov stationem praesidentis Russiae sponte reliquit anno aetatis suae octoginta quinque. Et cadres iunioribus cessit.
  Itaque fabula versatur in mundo ubi non erat locus senilis Gennady Zyuganov.
  
  SI NON DEDICATIO BELLUM DE RUSSIA
  Germania parum smarter in bello mundano I, praesertim rege Wilhelmo II. Russia bellum non indicit. Erat autem vere fortis moventur. Nicolaus II dubitavit. Itaque copiae Germaniae, sine altera parte orientis distracti, decem diebus Belgiam occupaverunt. Et tunc circumierunt Paris, in anulo sumentes. Victi sunt autem Anglo-Galli, et in deditionem.
  Russia et tsarist primum bellum mundanum non intraverunt. Gallia occupata est. Et Austria-Hungaria aggressi sunt Italiam ... Et tunc copiae inaequales erant.
  Sed in mari Britannia classem Germanam superare poterat. Bellum in Occidente diuturno charactere susceptum est. Turcia et Germani in Aegyptum progredi coeperunt. et vicerunt. Tum in Africa Germani colonias occupaverunt. Momentum magni momenti fuit Gaditanum captio. Propter hoc Germani Hispanias occupaverunt. Exercitus imperii Castiliae contra Germanos admodum debilis erat. Et Gibraltar raptim et rapido impetu ceperunt.
  Deinde, obsessis agminibus Anglorum, Africam capere coeperunt.
  Hic et Russia tsarist, post parvam cogitationem, bellum Britanniae indixerunt. Nam Irania et Indiam et partem Indochinae capere potes. et sine magnis dispendiis. Et Lusitaniam cum omnibus coloniis suis Wilhelmi exercitus cepit et occupavit. Et hoc est audacissimum movere, et valde devastare.
  Et Russia tsarist commota est per Iraniam, in Indiam et ulterius in Asiam. Iaponia quoque Britanniam cepit et expugnavit. Et hoc iam grave est. Coeperunt premere Britanni ut butyrum in acido cremor concutere. Et hoc est principium. Hic Germani quoque submarines evecti - fortunate habent satis facultates. Et bombingam facere coeperunt ipsum Londinum et Angliam, tumultuantes. Wilhelmi potestas pugnaciter egit. Ipsum pugnae simile. Videbatur paulo plus Britanniae ad genua adduci. Sed postea Civitates Foederatae bellum inierunt. Et hoc iam grave est. Tsarist Russia Indiam, Iran et maxime Indochinam cepit. Aliquid ab Iaponia in Asia sublatum est. Samurai deinde bellum cum Civitatibus Foederatis inierunt. navale bellum explicatur.
  Et Germania aerem et subaquaneum in Britanniam oppugnavit.
  Russia in opportuno loco evasit - quae multam fere sine clade cepit et nunc novas colonias digere coepit.
  Ac primum bellum mundanum longum est.
  Iapones in mari initio minus expertos et peritos Americanos vicerunt. Sed tunc Civitates Foederatae, utens potestate oeconomica, multas naves dimiserunt et submarines inceptum occupare coeperunt.
  Germani autem Africam et totam fere Europam tenentes: Italia ab Austria-Hngaria capta, post triennium subaquaneam militiam Anglicam classem evertere, et mari dominatum arripere, matrem in terram appulit. .
  Britanni perdite pugnaverunt, praedis in proeliis usi. Germani iam suos.
  et mense Septembri 1918 Londinii incidit. Itaque Britanni bellum Canadensis continuaverunt. Et Germania USA oppugnavit. Ac primum bellum mundanum magna cum acerbitate permansit.
  Anno proximo 1919, Americani submarines Germanos occupare conati sunt. Sed eleifend in mari vapulat, et Civitas Foederata est ultra mare. Hactenus Americam a planis attingere non potuit. Et necesse est ut ingentem classem cito struas.
  Praelia vertuntur in aerem et aquam .
  1919 et 1920 sine multa mutatione proeliis in mari transierunt. Americae Foederatae magna damna passi sunt, sed novas naves celeriter aedificaverunt. Amissa et Germania, una cum coloniis, et Iaponia ... Anno 1921, Russia tsarist, cogente Germanis, bellum inire convenit. Iam fere totum Hemisphaerium Orientale contra USA erat.
  Copiae tsaristae in Alaska hieme anni 1922 gravem deductae sunt. Et erat motus validus, quoniam ager prope propinquus, immo finitus est.
  Bona lacus apparuit in exercitu tsarist, a filio Mendeleev designatus. Sicut primi helicopteri mundi et potentissimi bombers cum sex et octo machinis.
  Et tsarist Russia iam formidabilis aemulus factus est...
  Nunc in gravi piscina "Petrus" unus e primis inter validos turba Alenka pugnat.
  Quamvis Martius gelu Alaska, puellae nudis pedibus et in tantum bikini pugnant. Piscina quoque in Russia potentissima est.
  Alenka e valido et mortifero telo, et subridens dicit:
  - Pro rege moriuntur heroes, nam dux sine rege, politicus, vivo in cadavera vertunt.
  Anyuta notavit nictant crudelibus sociis , Et tormento feriendo hostem ;
  - Nihil est stultius quam mori pro indigno, sed turpius est mori pro opinione absurda!
  Alla etiam vi colossa percussit, nudum calcaneum movens in podicem tormentarii et yelped;
  - Summe princeps nihil est apud Deum, et honestissimus politicus, squalor moralis ante verum hominem!
  Maria tormenta tormentorum rupta dedit, et hostes valde infensi demeruerunt;
  - Nix alba est, sed nigrescit ex comitiis industrialibus, homo mundus nascitur, sed porcus esse discit, in politica abiit!
  Matrena declaravit, Americanos, qui eam efferata passione oppugnabant, opprimendos;
  - Politicus nititur se candidum et crinitum, re vera spinosum ut cactus, non solum in solitudine, sed in medio silvae plenae quercubus et truncis sectis.
  Marusya in hostes insculpsit, et etiam tormento accensus, munitum Americanum delevit et diruit;
  - Si vis ut homo albus vivere, fac obscurum cum inhumanitate improbitati!
  Olimpiada cepit et nudum calcaneum in pedals pressit, conatur ingentem piscinam accelerare et clamare;
  - Vivens ut albus homo non dependet ex colore cutis, sed ex summa materia cinerea in capite, et splendida in facultate stultorum hominum!
  et heros puella risum .. .
  Exercitus tsarist trans Alaska movetur... Et fine fonte 1922, Canadam iam intravit.
  In proeliis tsarist exercitus minime infirmus evasit. Puellae in caelo pugnant rumpit.
  Anastasia Vedmakova in plano Americano iecit, nudis digitis utens et stridore:
  - Felicitas sanguini aedificari non potest, sed pecunia adiuvante illusio bene esse saltem potes!
  Akulina Orlova cepit eamque nudis digitis machinam sclopetis in scopo demonstravit et in hostem inrupit;
  - Unitas ferro et sanguine solidare potes, at sanguis, ut acidum, metallum aliquod corrodet, at amor tali catena ligabit ut ne Titanium frangat!
  Margarita Magnitnaya vapulat, et hostem secat, et incendat et elidat;
  - Diabolus rem publicam creavit ut homines exiguam spem e lusciniarum, et multam rostra ex gallis, et inaestimabilis turbarum turbarum a politicis corvis cantarentur!
  Puellae sunt prudentissimi bellatores, in quibus est tantus calor et pressura magna.
  Alicia et Angelica hostes etiam incendere ac demetere.
  Alicia accensus, bostes prosternere et eiisere;
  - satanas natus est, cum politicus primum impossibilitatem promisit etiam Deo omnipotenti!
  Angelica grenade potentiae perniciosas nudis digitis iecit, Americanos scidit et diruit:
  - Nemo Deum unquam vidit, sed dictator omni tempore in tentorio micat, et etiam omnipotenti similis fieri vult, quamvis ipse joculator loquacior similior videatur!
  Alicia letale grenade nudo pede proiecit rursus, et stridit frendens pipians;
  - Nemo est Deo omnipotenti fortior, sed politicus in vilitate praestantior est diabolo, et potest aliquid promittere praeter potentiam Omnipotentis.
  Angelica quoque sarcinam explosivam cum nudo calcaneo accepit et disiecit, et infensi coeruit;
  - Si quis existimat Deum non esse, mundum nostrum intuens, statim fac diabolum esse - politici intuentes!
  Victoria et Veronika etiam hic pugnant.
  Victoria nudum, excidit pedem, et molem adversariorum in frusta discerpsit;
  - Politicus minus habet conscientiam quam moleculae in vacuo, sed plus promissa quam guttae in mari!
  Veronica notavit, hostem figens et nudam digitos et vyaknula boomerang dimisit;
  - Lapides sicci non sunt in flumine, honesti in republica, misericordia in dictatoribus, et qui lapidem in corde portant, punientur.
  Etiam Stalenida pugnat hic in exercitu tsarist. Purpureoque papilla papillae pressit pugionem et stridit;
  - Numerare potes omnes guttas maris, omnes stellas in caelo, sed politici tot electiones pollicentur, quod exactus numerus sit ignotus omni- potenti Deo!
  Tamara etiam turmas Yankee verberavit. Machabaeorum piscinam praeciso ictu flipped ac cooedit;
  - Cum Dictator condiciones gubernationis reponit, valores vitae subditorum sub tali potestate ad nihilum tendunt, et promissiones ad nihilum rediguntur!
  Hic etiam Magnus quattuor pugnavit.
  Natasha fulgur e coccineo suo papilla accensus, Yankee milites combussit et cooed;
  - Cum dictaturae condiciones retexere, in nihilum delere poteris, et memoriam scelerum atque errorum tyranni!
  Zoya etiam magicum plasma pulsar e fragum papilla percussum et stridore;
  - Dictator fustem in manibus habet, sed tamen ille erit qui in stabulum bovis adigi non potest.
  Augustinus etiam trabibus certaminis magicis de papillis coccineis confodit et tepuit;
  - Deus non dedit porcum cornua, dictatorem omnipotentiae, consilium impunitatis, sed foeminam eterne iuventutis, sed cuivis facultas obtinendi quod merentur!
  Svetlana, rauca vastam labem e papillis fragum emisit, delendam edidit;
  - Lupus dentes habet, leo ungues habet, vulpes caudam habet, politicus linguam habet, homo caput habet, porcus malus laborat - cornua non crescunt!
  Ita quattuor pugnae sicut puellae supersunt.
  Et in caelo Albini et Alvin ab Civitatibus Foederatis Germaniae triturantur. Puellae quoque quid dicam - Super genus!
  Albina, premens globulum globuli nudis pedibus, in plano Americano emissa est ac cooeditur;
  - Lupus velocibus cruribus pascitur, femina nuda et gracilibus cruribus, lupus dente victimam cruciat, mulieres linguis longis ad necem verberant!
  Alvina, hostem opprimens, ac nudum calcaneum premendo, cepit ac cooedit;
  - Currit prorogat vitam, sed cur lepus tam parum vivit? Quia non currit, sed fugit, et qui fugit, non diuturnitate laborat!
  Puellae, scilicet, Americanos in caelo penitus opprimunt. Canada iam capta sunt et proelia in ipso territorio Americae. Hic resistentia ferox est, sed non satis systemica. Verum tamen, Germanica et Russica, dein Iaponica proficiunt. US clip realis est. Hic nimirum puellae praecellunt pugnatores.
  Nicolaus II hoc notavit:
  - Sunt mulieres in nostra Russia;
  Quod planum ioculariter adigunt .. .
  Quod quisque in universo pulchrius est;
  Hostem comminue!
  
  Nascuntur vincere
  Ad glorificandum Russiam in saecula ...
  Ceterum proavi nostri,
  Congregato eis illico exercitu!
  Re quidem vera haec tam frigida quam pugnax est... Novissime coalitio Novi Eboraci et Vindobonae appropinquavit. US et in deditionem venit. Quemadmodum die 25 mensis Decembris anno MDCCCCXXII. Sic Bellum Orbis Terrarum primum finivit.
  Mundus lenior factus est, et coloniae eduntur. Victi-victores digeruntur. Celeritas oeconomica recuperatio per orbem facta est. Russia praesertim celeriter elaboravit. Quanquam non potest esse pax aeterna.
  Novum bellum inter Germaniam, Austria-Hungariam miscetur, quod colonias et Russiam comparavit. Quid hic refert qua parte Iaponia est.
  Germanos samurai sibi conciliare volunt, ac Rutenos sibi conciliare volunt. Et multum pendet ab hoc, qui victor erit.
  Bene, Bellum Orbis Terrarum II alia fabula est. Sed cum talibus pugnis ac duris puellis, Russia, in principio, amittere non potest. Sit itaque gloriosae nostrae puellae!
  
  KURSK DUT sine secundo ANTE
  In uno e universitatibus parallelis, Iaponia pugnam Medioviae vicit - probabilitate nonaginta centesimas fuisse debuit. Tum Hawaii Archipelago cepit. Samurai etiam Indiam feriunt. Ad maximam coloniam, Churchill partem copiarum ex Aegypto transferre coactus est. Unde ad hoc quod operatio "Fac" dilata est.
  Sed hoc nondum in oriente belli motum est. Germani apud Stalingrad victi sunt. Exercitus Rubri in Ucraina progressi sunt, sed tunc Mainstein condicionem ex parte restituit. Et eadem fronte quadragesimo tertio anno in historia.
  Sed in Aegypto, Rommel subsidia adhuc exspectabat, incluso lacus Tigris - triginta novis fragmentis notam et quattuor partes Germanicas et octo Italicas. Et Britanniam adhuc debilitantem attingendo Canalem Suesiensem debellare curavit. His conditionibus, Churchill in Aprili 1943 Germanis inducias per annum obtulit. Roosevelt, quae in mari a Iaponicis pulsa est et Civitates Americae Unitae magis magis quam numerus submarinorum Germanorum cruciabatur, etiam inducias per annos promulgavit. Ac bombing Tertii Reich vehementiam etiam ante deposuit.
  Ita Tertius Reich in Africa septentrionali potitus manus in occidente liberavit.
  Ac etiam superas Johann Marcel vivus remansit. Et hoc etiam magnum plus pro Tertio Reich.
  Ita, Hitler, iterum arcis Operationem distulit ut plures ibi copias contraheret et commodum in technologia lucraretur.
  Massilia per finem quadragesimi secundi anni tercentum aircraft iecit, et ob id Crucem Militis Crucis ferreae, cum aureis quercubus, gladiis et adamantibus, accepit.
  Post quem translatus est ad orientem. Id evenit multo frigidior neque minus prospere Massiliam.
  Sed dimicat et quingentos aircraft ab aestate anni 1943 Crucem Militis Crucis Ferreae accepit cum foliis, gladiis et adamantibus aureis quercubus. Praeterea Massilia Poculum Platinum Luftwaffe accepit cum adamantibus pro quadringentis centum aircraft. Item ab ilio Aug
  Numerus depressionis aircraft usque ad sescentos Massiliae crucem auream meriti militaris cum adamantibus accepit. Primus inter milites Tertii Reich ad tale adiudicavit.
  Nazi offenderunt in Kursk Bulge tantum die 1 mensis Augusti anno 1943 incepit. Plures morae causas erant. Cupiditatem recentem obterere in proelio experiendi. Nec solum in vera historia notum: "Tiger", "Panther" et "Ferdinand". Sed "Leo", quem Germani in seriem deducere potuerunt, eo quod post victoriam in Medio Reich bombing Tertii Reich multoties debilior factus est, et Fritz opes satis habuit ad "Lionem" adducendum. Vide piscinam ad productionem. Aliquanto ante confectum est opus "tigris" -2. In historia reali, ante sex menses in molem deduci potuit, exspectatio Pantherae -2 impedivit. In hoc casu, Hitler citius institutionem "Tiger" -2 dedit ut in seriem duceret. Et ut pantheram perfectiorem faceret, ut meliore praesidio nimium non gravaret et in silhouette inferiore esset. Et sane Mus. Haec quoque machina, ob quod socios Germanorum minus impediret, et tunc penitus impeditus est, etiam antea in forma metallica facta est, et in parvam seriem ingredi potuit.
  Itaque Germani iam in servitio Augusti I: Panther, Tigris, Tigris -2, Leo, "Maus" et Ferdinandus. Praeterea "Tiger" iam respexit, sicut "Ferdinand", iam nonnihil evasisse. Et "Leo" appendens nonaginta talenta, similis est aucto "Tigri" -2. Armorum tantum latus 100 mm crassior in clivis est, et sclopetum 105mm crassum ad 70EL dolii longitudinem. Proelia vera vera ostendit hoc esse tormentum 88-mm cum 71 el et velocius et melius, quamvis Leo validiores habeat, sed quinque ictus per minutas contra octo, et plus, scilicet, minorem copiam testarum.
  Augmentum in gente est etiam minus...
  In genere Germani copiae peramplasas collegerunt... Et principatum aeris obtinere poterant. Et exercitus rubri validam defensionem creavit. Germani plus lacus, pedites, sclopeta et praesertim aircraft quam in historia habuerunt. Verum tamen, una cum subsidiis Fronte Steppe, plus duo miliones militum et praefecti URSS collegerunt, piscinas quinque et dimidium milia, circa triginta milia tormentorum et excussorum, et circiter tria milia aircraft sunt. Eodemque tempore, exculta defensione verbis machinalis.
  Germani plus quam unum et dimidium miliones militum cum sociis congregaverunt, piscinas quattuor cum dimidia, sedecim milia tormentorum et gasorum immissarii et circiter quattuor milia aircraft sunt.
  Ita Fritz in aere tantum praestantiam, viribus terram cedens. Praesertim in tormentis. At contra, URSS maior recipis sclopeta leviora parva. Fritz magnum commodum in gravibus piscinas et tormenta auto-actiis habuit. Praeterea fere mobilitate Germanici exercitus superior. Germani in numero motorcycli et aliquet et carros superabant. Praeterea traditiones Lease-Lease fere cessaverunt.
  Ita copiae inter se pares sunt, et eventus pugnae obscurus est. Germani fortasse meliores sunt, sed copiae Sovieticae multum pugnae in usu sunt. Multae ss divisiones.
  Exercitus rubri in de- fensionem. Ita sunt casus circiter quinquaginta et quinquaginta.
  Kalendis Sextilibus, Germani aliquid imperatoriae admirationi assequendum curaverunt, sed non opportuna. Hoc tempore, Nazis Exercitus rubri lapsus misinformationem eludere poterant, et apparatus tormentorum non fiebat.
  Tum monstra fascist mota.
  In piscina "Leonis", femina nautarum Gerdae equitat. Puellae ad pugnam paratae sunt. Testae armaturam piscinae suae sicut pisum repercutiunt. Non potes in fronte aliquid sumere.
  Gerda iecit nudo pede nixus et ait;
  - Politicus talis est lutum quod optimum est emergere in aquis turbidis electionis expeditionis!
  Carolus ignes post eam ac etiam tormenta Sovietica ferit dicens infensi:
  - Politici, sicut liberi, multum componere similes, sed liberos dissimiles faciunt suffragatores animi pupillos!
  Lupanula e machina tormentorum piscinae "Leonis" et Christinae notans;
  - Politicus longa lingua utitur rete ad suffragatores capiendos cum intelligentia draconariorum!
  Magda etiam e tormento emissa in vicem trepidi;
  - Politicus est meretrix, cuius lingua nimis longa est ad voluptatem, et pedes breviores sunt, ut cacumen illam impellant!
  Et aeroplana Germanica in caelo pugnaverunt. Hoc tempore, ME-309 seriem ingressus est, cum socii bomb non fecerunt et facilior facta est ad novam, provectiorem et potentem aircraft productionem.
  ME-309 celeritatem usque ad 740 chiliometrorum per hora habuit, quae vehiculis propelleris agitatae satis multum est, et tria 30-mm tormentorum aeris et quattuor 14-mm tormentorum apparatus. Septem puncta incendii pro unico tribunali pugnator multum est.
  Profecto Johann Marcel sine certamine est, sed duae puellae germanicae, simpliciter gubernatores ordinis supremi, gestas suas aperiunt: Albina et Alvina. Et pulchra sunt, et pugnant in Kursk Bulge discalceatus et in bikini.
  Albina currum Sovieticum addicitur in musca et diruit;
  -- Politicus fieri vult caelestis, sed tantum habet superbiam ad caelum, re vera daemon ex inferis!
  Alvina infensi notavit, alium Rubrum Exercitus planum dirigens;
  - Politicus habet rostrum ad movendum et linguam ad pungendum, sed haec avis pennata alis caret, ut difficultates suas superet!
  Albina iterum Soviet Yak in caelo deiecit et cooedit;
  - Politicus aquila est, et non ita malus est si alatus est, multo peius est si gallus improbus est!
  Alvina rupta aviation conchas in hostes cooed;
  - Politicus, ut femina, levis est, et se pecunias dare amat, sed tantum monstrorum in potestate parere potest, hircos in horto, porcos in sinu!
  Puellae dolor e aeroplano Sovietico fecerunt ...
  Albina on ME 309 currus Sovietici abscissis et notatis;
  - Ars sine manibus hominum mortua est, et sine cerebro creatorem necat!
  Cum hoc libenter consensit Alvina, bomber Sovieticae ante-lineam dirigens ope nudis pedum;
  - Si praefectus est aries, nulla ars, etiam a vulpe inventa, duellum vincet cum aliquo non picus!
  Puellae in caelo pugnaverunt Exercitus rubri similis visco. Germanos in turmas Fontes locare poterant. Primis autem duobus diebus quindecim vel viginti chiliometra operiebamus.
  Lacus "Maus" in proeliis primum interfuit. Etiam turmas puellarum, ab Adala ductas, habet.
  Raeda Germanica centum octoginta octo talenta pendit. Hoc est multum ponderis. Et movet difficile.
  Adala accendit 128mm tormentum ad lineas Fontes et labris;
  - Si politicus semper porcus est, dictator saltem interdum leo est, at simul pingues partes a vet eruit!
  Agatha consensit, 75mm bombardam iecturam, etiam nudis digitis utens;
  - Miles aliquo modo arrhabonem in LATRUNCULARIUS, sed potest fieri communis, politicus, etsi magna figura est, semper mixtura vulpis et porci manebit!
  Matilda puella amphorarum machinae tormentis exagitavit et pipiabat, ad latinas connivens;
  - Habet homo duos inimicos principales: paupertatem et senectutem, sed si prior ab aliquibus vinci potest, a secundo una salus est.
  Viola quoque pulchra puella, dum piscinam agitans, dentes cooed, denudans margaritas;
  - Rex et servus cum dolore a muliere nascuntur, sed politica proditionem intolerabili cruciatu suffragii parit!
  Dominica, adiuvans ut grave proiectum in validum telum oneret, satis logice notavit:
  - Cum Deus leviter punire vult, mentem rectoris pro uno termino praesidis privat, at si Omnipotens graviter punire vult, suffragii rationabili electione pro omnibus ordinibus privantur!
  Et puella ridet. et copias Russorum satis valide ferient.
  "Maus", lacus est sane magna, et ab omnibus angulis bene munita. Sed carus, gravis, tardus. Conchae vero ab eo pisae infunduntur. Qua de re haec piscina apta est ad eruptionem et deinceps permittitur. Ille mox cepit et se in cuniculum movit.
  Agatha cavillanter dixit:
  - Cum Deus tempus habet tribulationis, suffragii non satis temporis ad paenitentiam electionis politici!
  Adala tormentum suum in locis Sovieticis accensus, howitzer super flipping, exsibilavit:
  - Etiamsi suffragator in fronte sua septem palmos habet, politicum tamen cum septem sextis feriis in hebdomada eliget, aeternumque diem in electionis promissiones implevit!
  Matilda, e tormentorum machinarum scriptione, "Maus" ad milites Sovieticos reptans et Russos interficiens, dixit:
  - Melius est habere unum regem quam septem pueros in throno, septem nannarii habere puerum sine oculo, septem pueri sine rege in capitibus suis potestatem habent!
  Viola piscinam de minefield trahere conatus est, nudis pedibus innixus et notatus;
  - Etiam tyrannis melior est quam plena LICENTIA, unus magnus lupus minus interficiet quam decies centena millia culicibus contagio saturati!
  Dominika, aliud proiectum grave, rationabiliter et sapienter notatum;
  - Elephantus timet parvam murem, terribilis imperii dictatoris stillam veneni decidet, et parvus bacillus decies centena millia iacebit!
  Fortis "Maus" retrogrado calces aliquo modo repit. Nazis paratae sunt ad novas victorias vel vice versa expellendi.
  Kursk Bulge murmuravit et scintillavit ... Et proelia hic tam saeva et furiosa.
  Sicut lavae erumpens fluit. Et noli prohibere , noli mutare pedes .
  Luce facies nostras, ocreas micant ...
  Tituli nuntios ab omnibus horis ante accepi. Ingratum non exacte secundum consilium ivit, sed in Nazis figitur. Lacus "Mus" suam superviventiam ostendit. Sicut Leo. Sed in genere non ipsum magna lacus magna. "Panther", propter laterum infirmitates non nimis tenax fuit. Sed "tigris", quae ob quadratam figuram obsoleta habebatur, satis iusta visa est. Fortasse lacus omnium Germanicorum optimus. Et haec sane parva inventio fuit Kursk Bulge.
  In caelo Germani dominatum occupaverunt. Et Johann Marcella justos Russos ut semper fulsit pulsans. At puellae Albina et Alvinus sane fortiter se ostenderunt. Acc Huffman nova stella oriri etiam coepit. Et Rudel etiam piscinas Soviet in oppugnatione aircraft delevit. Et Helga etiam in Focke-Wulf apparuit. ace- fortissima quoque puella est.
  Illa etiam declaravit, alium piscinam Sovieticam ferire;
  - Latrunculorum logicam, intuitum et solertiam vincere requirit, in politica una vilitas saepe satis est, quamvis victoria semper Pyrrhic!
  Assensit hoc Rudel, adhuc iuvenis et nondum debilis erat;
  - Bellator in bello satanae cognatus, nisi vi, et virtute qua ruit ad Martem!
  Germani aegre pugnant. Exercitus autem Red etiam sicut stannum Titanium pugnat. Pugnatoresque Sovietici nullum gradum sine pugna cedunt.
  Alenka etiam in pugna est cum quadrigis suis ante extremum cunei Nazi. Germanosque hostes hoc modo frangere amant.
  Alenka bombam nudo pede vis lethalis iactavit et spressit chuckle:
  - Homo cum cupiditate cognoscendi sapientiam nascitur, sed capra tantum barba nascitur, et non semper literal!
  Huic facile consensit Anyuta in Nazis urens, nudo pede grenadam projiciens;
  - Vir tauri fortitudinem habere vult, sed mens asini eum in arietem barbecue vertit.
  Alla, in hostes iecerunt, et sarcinam explosivam cum nudis digitis jactantes, vyaknula;
  - Nihil potest proficere, nisi felicitatem omnibus dare, impotens est propter omnipotentiam invidie et contentiones humane!
  Maria etiam hostem verberavit, piscinam iactu nudis pedis contrivit et tepuit;
  - Impotens est etiam omnipotens Deus omnibus felicitatem dare, sic etiam Omnipotens non talium qualitatum antidotum invenit: quando omnia homini non sufficiunt, et omnia melius cum proximo, et uxore sua videntur.
  Marusya ex hac nudis phalanx puellis totum fasciculum tasque nudis plantis proiecit et coeduit;
  - Vera felicitas non est cum habeas omnia quae vis, cum hoc univocum est vel billionaire, sed cum proximo invidere desinis - quamvis hoc saepe phantasia est!
  Matrena, haec pellis, puella muscularis nihil nisi panties, gravem et homemade explosivum carbonis involucrum nudis pedibus emittit, et cooeditur;
  - Visum est facilius invidiam proximi et inspicere uxorem, sed interdum facilius est in terram stillare, quam in alieno successu desinere invidere!
  Olympias est puella fortis heroica, quae totum dolium explosivum cepit et iecit, molem Nazis evulsit atque etiam in piscinam Pantheram convertit et pissit:
  - Quomodo in te ipsum vincere potes - antecessorem tuum simiam esse memento, sed memento te ad imaginem et similitudinem Dei et omnipotentis natum creatum esse, et ad coelestes servire praecipuum propositum tuum!
  Sed Stalenida una cum pedibus nudis Tamara et Veronika tormentum 203 mm petivit. Et quomodo afflatu ex ea Musis in. Theoretice tale telum monstrum etiam terebrare potest, sed ... Proiectum, etsi grave, non est armatura penetrabile, et ricochetae ab armis monstri. Attamen 250 mm metalli iucundum in fronte. Talis est creatio cogitationis machinalis Tertii Reich.
  Ridens ait Steelenida:
  - Homo a simia ad omnipotentiam progreditur, politicus curriculo scalam e vulpecula movit, ad porcam dictaturam!
  Victoria, Veronica et Tamara nudis pedibus innixi centum kilogramme proiectum in sclopetum imposuerunt et eam dirigere coeperunt.
  Victoria, haec puella formosa in bikini, dentibus denudatis, lepide dixit:
  - Multum problemata exspectant hominem in vita, sed post mortem, anima adhuc locum sibi inveniat, peccata non permittuntur in coelum, et gallus in inferno mordebit.
  Veronica nudum calcaneum in smaragdo pulla reclinans, huic etiam consentit;
  - Corpus interdum difficile induitur, et anima est sine pondere, si peccans vixeris, domum non invenies in paradiso!
  Tamara cum chuckle den- dentatis, satis logice declaravit, scintillas a dentibus spirantis;
  - Virum vult videre nudas feminas crura, et mulierem vult eicere, calceamentis ante auribus ejus impositis, et tres pelles viri sub calce abscissa est.
  Stalenida dentes in albo-dentato et infesto admodum risu denudabat et nudam , circum calcem , notavit ;
  - Multo iucundior est sub calcei calcei muliebris quam sub calceo dictatoris, praesertim si calceus ingeniosus est!
  Victoria giggled as she misit proiectum in arcum et dixit:
  - Politicus semper est animal gibbosum, sed commune habet cum camelo, solum quod conspuere nos voluit!
  Veronica infensi declaravit, dissimulavit et pulchre declaravit, magna cum dignitate;
  - Politicus in nos quasi camelus exspuit, sed simul dorsa nostra vult flectere sicut gibbi in arcu ad suam parvitatem!
  Infensi tamara animadvertit, aliam evellere, ingens, perniciosum proiectum;
  - Camelus steamer est solitudinis et porcus politicus est qui terram florentem in solitudines vertit!
  Tertio die Germani paulo progressi sunt. Mures, Leones, Tigres et Pantherae saepius rumpere coeperunt. Multum negotium erat cum illis.
  Gerda notavit proiectum e tormento contra munitum Sovieticum mittendo. Potentiora tormentorum Germanicorum hic efficacior erat quam parvae Pantherae conchulae.
  - Gravius est caro hominis, eo difficilius est pondus fieri in oculis mulieris, sicut instrumentum ad voluptatem corporis!
  Carolus notavit, mittens proiectum funestum ad positionem militum Sovieticorum;
  - Cerebrum ad tactum molles sunt, sed acutiorem vim habent quam pugni ferrei ejiciendi!
  Kristina in hostem accensus, turmas Sovieticas excussit et stridit den- tes denudans;
  - Si os solidum caput est, locus vitae fragilis erit!
  Magda in hostem tusa, nudis utens digitis, comminuit eum, volvens bombardam Russicam, dicens:
  - Nulla maior fortitudo est in homine quam propriae erroris cognitio, sed politico hoc inutile est, quia plane conscie spoliat, et fallitur suffragator eligendo.
  Puellae tales sunt ut cum iis disputare non possis.
  Duae sniperi feminae Aliciae et Anzhelika etiam ex parte Sovietica pugnant.
  Etiam in Nazis percussum est.
  Alicia accensus dixit ad socium suum dissimulans;
  - Si quercus es Martine, idem esses tympanorum dux, tanquam rex nudus, a quo remota xxxiii!
  Et nudis digitis grenade projecit, et discerpens Nazis.
  Angelica quoque Fritz ferit, nudoque calcaneo stridores Mortis exitium succumbit;
  - Politicus in contentione sua ne quid utile suffragatori promittere potest, cum aureus mons, qui non valet denarium, non potest nisi opprimere!
  Alicia rursus accurate accensa in hostem, Exsanguem digitis nudoque crure retexit;
  - In mendacio politicus non est aequalis, in iustificando defectum adimplendi promissionem, virtuoso omnino est!
  Angelica giggles, et fascistas multum abscindit linea, et fascis tasque volat e nudo pulchritudinis planta. Puella fremit:
  - Politicus conatur mendacium rapere partem leonis, et porcum propter particulas pingues, sed fingit se solum esse leonem, sed verum porcum!
  
  CONPRESSUS VINDICIAE KARPOV'
  Anatoly Karpov anno 1984 debellare Garry Kasparov in certamine mundi patrocinium in tricesimo primo ludo curavit. Et par finita cum sexaginta sex - nulla in favorem Anatolii Karpov. Tertius casus in historia latrunculorum compositus pro patrocinio mundi, quod in titulo sicco finivit, cum regnans mundi assertor unum ludum vincere non potuit.
  Anatoly Karpov etiam praestitisse poterat Bobby Fischer et ELO. Erat victoria phantastica - one to be proud of.
  Frustra, Garry Kasparov depressus factus est et latrunculis ludentibus quietus factus est.
  Anatoly Karpov operas suas continuavit. Anno 1986 duellum cum Sokolov habuit. Ludus etiam ab initio ad unum finem profectus est, postquam undecim ludos octoginta factus est: quattuor nulla pro Karpov. Solus et tertius decimus lusus Sokolov, inexspectata novitate usus, score macerari curavit. Sed Karpov adhuc adversario suo in quarto decimo ludo et in decimo octavo perfecit. Haec par est valde dominata Karpov. Et Karpov iam quinque-tempus mundi quasi Mikhail Botvinnik propugnator est.
  Sed anno 1988, duellum cum Yusupov factum est. Anatoly Karpov clarum ventus habebatur. Etiam nec est nisi. Et Yusupov iam Sokolov amisit, qui fere omnino a Karpov victus est. Et in genere, non reputatus est talis athleta eximius classis. Et secundum aestimationem, multo post Karpov ille lassus est. Sed Garry Kasparov etiam ante eum erat ante certamen populationis.
  Sed multo pertinacior pugna evasit. Sensus ab initio occurrit, cum Yusupov plumbum sumpsit. Tunc Karpov aequato et decimo ludo plumbum cepit. Sed tertius decimus Yusupov vicit et adaequavit viginti. Et sedecim ludos sensitivam cladem Karpov cum defensione Siculorum intulerunt, novis gambis adhibitis.
  Ac iit! Crudelis!
  Karpov etiam ustulo iterum administravit tantum in vicesimo secundo ludo ... Deinde in ludo vicesimo septimo movit. Et cum tricesimo primo ludo lucratus esset, viginti quinque tres facere curavit ... Ludus perseveravit cum magna constantia donec Anatoly Karpov punctum lucratus in quadragesimo primo ludo posuit.
  Certamen evasit longissimum in historia latrunculorum, quadraginta unum ludorum, et valde pertinax. Et Yusupov obtinuit auctoritatem et reverentiam cum tam lento inexpugnabili propugnatore mundo resistente.
  Et Anatoly Karpov Mikhail Botvinnik superavit, factus fortissimus sex temporum.
  Anno 1990, Anatoly Karpov iterum parem mundi patrocinium egit. Contra hunc est Vishy Anand. Latrunculorum lusor novellus ex India. Duodeviginti annorum differentia. Karpov mox quadraginta erit. Adversarius autem eius adhuc viginti et unus annos natus erit et mox viginti duo erunt. Quomodo eum Kasparov commemorat. And Anand's rating non est malus. Et magnae sunt victoriae in torneamentis.
  Itaque incipit atrox proelium. Sicut expectatur, certamen cum Anand fuit eventus singularis. Et magna rixa erit in ea.
  Primo quidem Karpov et Anand percussiones mutavit. Tum Karpov plumbum... In sexto decimo ludo Anand aequavit... Tantum in ludo vigesimo septimo Krapov iterum praelatus erat... Tunc Anand in tricesimo secundo ludo iterum score aequavit... In quadragesimo primo ludo Karpov iterum plumbum accepit. Et vicit quadragesimum septimum concilium, sed Anand vicit quadragesimo octavo ... Post quem primum in historia latrunculorum continua nuntiata est tribus mensibus, longissima in historia par.
  In hoc par Anand magnam defensionis peritiam ostendit. Et insignitus est monumento, et mundus unus.
  Post tres menses certamen repetitum est... Post duc in ludo quadragesimo nono, Anand quinquagesimum vicit. Octoginta et vesperi. Et tandem supermatch est supra.
  Anno 1992, Anatoly Karpov testimonium Lasker frangere conatus est pro numero par pilae mundanae vici. Et factus est brevis Anglus aemulos suos. Id quod minime acceptum erat et infimae sortis habebat.
  Sed Anatoly Karpov duos ludos in commutatione percussionum in principio amisit, duo puncta plumbi facta sunt. In ludo tertiodecimo, Brevis score per quattuor ad unum augere potuit. Jamque erat sensus. In ludo vicesimo quarto, Short iterum vicit, viginti quinque unum ferens. Iamque vicesima septima pensione Karpov lacunam claudit. Sed in ludo tricesimo secundo, Sexta meta brevis pereuntis et fit mundi fortissimus. Eodem tempore, cum probabilissima score - sex - duo! Hic vere par sensational evasit.
  Sed secundum regulam FIDE, Karpov ius habet ad rematch. Praeterea ludus ascendit ad sex victorias et non est incommodum vindicem.
  Ultionemque petebat, quamvis Sensus brevis. Et anno MCMXCIII, facta est responsio.
  Anatoly Karpov primum vicit, deinde perdidit. Deinde tres ludos in ordine vicit. Deinde alius ludus... Octoginta quinque unus factus est... Tunc Short unum punctum reportavit... Sed in ludo vicesimo septimo, Anatoly Karpov punctum lucrationis posuit. Et iterum resonans victoria. Octoginta et sex - duo, sed iam in favorem Karpov.
  Quod cum facit, Lasker commentarius fractus est - quod frigidissimum est.
  Anno 1994, nova compositus ab Anatoly Karpov. Hoc tempore adversarius eius Gatta Kamsky est. Latrunculorum lusor puer est et pertinax valde. Differentia aetatis est viginti tres anni. Et sciendum quod Karpov gravem aemulum habet.
  Par non optime incipit pro Kamsky. Post viginti ludos, viginti quinque - unum in favorem Karpov. Sed Kamsky vicit ludum secundum vicensimum et quartum et vigesimum sextum - gap in viginti. Et omnes ludi in hoc certamine ad tempus imperii luserunt. Karpov vicensimum septimum ludum vicit et novies mundi propugnator factus est. Hoc est egregium ac record-fractionis eventum in historia latrunculorum.
  Anatoly Evgenievich dixit te certe opus esse defensorem mundi temporis decem fieri, ut sensum et testimonium et figuram rotundam esse.
  Sed anno 1996, Anand iterum cum Anatoly Karpov pugnavit. Hoc tempore Indus summam aestimationem habet in mundo. Et in ortum s. Et Anatoly Karpov iam quadraginta quinque est, et quisque meminit quomodo ante sex annos pugnaverint. Pugna lenta futura est.
  Primi sex ludi magno certamine acti sunt. Latrunculorum histriones duos ludos singulos vicerunt... Sequens seriem trahit et victoriam Anand in ludo tertio decimo. Tunc Vishy vicit sextum decimum ludum... Et vigesimo quarto in Siculo.... In vicesimo septimo Karpov lacunam clausit... Sed ludus tricesimus secundus ab Anando partus est. In ludo autem tricesimo sexto, Indus defensionem Karpov perrupit et decimus quartus mundi propugnator factus est.
  Amisso certamine cum sexaginta sex tribus, Anatoly Karpov in ultione ludere constituit. Nova, hoc saeculo tertiae par mundi patrocinium.
  Si in reali latrunculorum historia comparatio Karpov-Kasparov erat maxime record-fractionis, hic est Ananda-Karpova.
  Centum et tres ludi iam lusi sunt, cum recordarentur duorum millium sexaginta septem. Praeter hastiludio adiit. Et tunc nullus terminus suus tercius compositus.
  Anatoly Karpov paratus est utique uti iure rematch. Atque hic iterum duorum equitum pallio et pugione pugnatum est.
  Annus 1997 est - Karpov quadraginta sex annos natus est. Nec facile est parem sine limite vincere. sed habes ut vincas.
  Caute pugnatum est... Primum octo ludi acti sunt. Tunc Anand vicit... Tunc Vishy ludum septimum decimum vicit et plumbum cum septuaginta duobus ad nihilum sumpsit... Praeterea victoriam in ludo vicesimo tertio. Et solum in conventu vicesimo septimo Anatoly Karpov score detritum est. Nescio quo pacto, in ludo vicesimo septimo Anatoly Evgenievich semper vincit. Hic sunt ludi novi... Anand non est properanti... In quadragesimo primo ludo vincit a quadragesimo septimo. Et quadragesimo octavo punctum conciliationis ponit Niger.
  Hoc modo compositus est, tertius et ultimus inter utrumque ingeniorum exercitatus recordatio.
  Anatoly Karpov confessus est suum tempus praeterisse, et laetatus est eum in historia descendisse quasi novissimum mundi assertorem ac possessorem in hoc ludo recordari. In omnibus, Karpov mundi propugnator viginti annis fuit, secundus solum Lasker.
  Et Garry Kasparov studiis rei publicae factus est. Decurio fuit. Suam partem creavit - "Cogitans Russia". Anno 2000 ad praesidentiam Russiae cucurrit et ultimum locum obtinuit. Et mox rem publicam activam reliquit, accepto in Ministerio Externo.
  Novus autem mundi propugnator ex 1996 Vishy Anand est. Prohibeo perseverare curavit usque ad MMXIV - XVIII annos - tantum Lasker et Karpov plus habuit! Sed Anand, ludens omni biennio compositus, Karpov secundum numerum compositus et multitudinem pilae superare poterat. Decalogus mundi factus in historia ac ludens tredecim mundi patrocinium par.
  Donec Carleson substitutus est.
  Ictum in historiae mundi decursu significans evasit. Quia diversum est universum, omniaque paulum immutata. Garry Kasparov Vladimir Zhirinovsky in Duma rei publicae verberavit, cuius effectus auctoritatem suam amisit. Et anno 1995, comitia in Duma ad rem publicam transierunt loco Factionis Democraticae Liberalis - KRO. Et multum mutaverunt. Praesertim cum suffragium de accusando Yeltsin factum sit. Suffragia in hac re publica Duma erant, et accusatio facta. Yeltsin discessit et Yevgeny Primakov successor factus est. Res, quae Vladimir Putin non fiebat. Ipse Putin e statione directoris FSB renuntiavit
  in negotio. Sed nec ipsum at erat. Ita parum notus officialis mansit.
  Yevgeny Primakov in duobus terminis praesidens et in 2008 tradita est throno Luzhkov. Praefuit usque ad MMXVI. Item duo termini, et post eum Gennady Zyuganov praeses factus est. Consilium Russiae remissior fuit, America non bulliebatur ... In Ucraina, Yanukovych duobus terminis servivit et in 2020 billionaire Poroshenko amisit. Vitali Klitschko paulo longiorem quam historiam verae inhibuit ... Stevenson vincet et tres pugiles, quos Alexander Povetkin possidet. Tantum anno MMXVI reliquit, cum bomber aeneo pugnare recusans.
  Wladimir Klitschko aliquanto felicius peregit. Tyson Fury victus, ac deinde Glazkov ac Brown. Sed adhuc, anno aetatis quadragesimo primo, Antonio Iosue amisit. Is autem testimonium Joe Ludovici verberare potuit. Idque etiam eius rei praeclarum in ludis.
  Crimea pars Ucrainae manebat. Tranquillus et pacatius mundus est. ISIS non ostendit sursum. Nulla terroristis impetus in 9/11. Tandem Taliban societatem septentrionalem vicerunt et Afghanistan occupaverunt. Et nunc pax est. Lukashenka, duobus terminis anno 2006 servatis, secundum constitutionem, honestam pensionem iniit. Primus minister Sidorsky praesidens factus est. Et ipse etiam duobus terminis in et 2016 potestatem Korotkevich transtulit.
  Omnia melius evenerunt quam in historia reali. In mundo, etiam coronavirus contagio non erupit. Hoc certe bonum opus est.
  Bobby Fischer curriculo latrunculorum aliquantum diversam vicem accepit. Latrunculorum monstrum, anno 1992 apud Spassky potitus, sustulit et parem cum Ljubojevic egit. Victit eum atrocius. Deinde vicit Korchnoi... Lusit etiam cum Ivanchuk, hoc tempore in tractu. Et anno 1999 parem cum Karpov usque ad decem victorias egit. Ingenti fec.
  Etiamsi non pro titulo mundi, haec par ingens cura commota est.
  Bobby Fischer primum ludum vicit... Inde series decem trahit et vicit Karpov respondens... Deinde alia series trahit... Donec Fischer vicensimum quartum ludum vicit, et Karpov vicensimum septimum vicit. Tum Fischer ex ludo tricesimo secundo vicit. Karpov quadragesimum primum vicit.
  Tum quadragesimo septimo et quadragesimo octauo pensionibus ictibus inter se permutauerunt. Et factus est viginti quinque. Parate pugna continuare. Et vere possibile est cum Anand in hoc certamine ludos sexaginta septem percutere.
  et feodum pro par, item unum recordum. Centum miliones dollariorum ... Et sane longum par in diversis urbibus utilissimum est. Ita Bobby Fischer in spem vivit per hanc vel illam conicam iacturam. Scandalum interdum disponens.
  Aut galeam veniet, aut eum Karpovs utendi psychicis accusabit. Et postea in multis aliis modis. Et induit specula speculata, vultu hypnotico timens.
  Quadragesima nona praepostere nulla exceptio fuit. Piscator indutus natalibus natalibus dona distribuere coepit. Et satis ridiculum videbatur. Ludus finitus est... Tunc plus duodecim trahit...
  In ludo secundo sexagesimo secundo Fischer iterum ad movendum E-2-E 4 rediit, et Karpov iterum Karo-Kan elegit. Fischer festinavit ut impetum boostm inveniret et commodum obtinuit. Ludus fere centum motus perduravit donec Karpov in desperato loco renuntiavit. Deinde ab ludo sexagesimo octavo, prior recordus Karpov et Anand fractus est ... Et longissima series viginti trahit in historia latrunculorum compositus. Usque Bobby Fischer vicit in ludo octoginta octo et plumbum accepit. Octoginta sex - septem. Haec longissima par in historia latrunculorum in televisione texit. Et multa ioca peperere. Exempli gratia, cum numerus plenus ludorum in Fischer-Karpov compositus erat oneratus, horologium mutandum erat - acervus librorum in aliud tempus zonam perrexit.
  Certamen iterum repetitum est... Fischer iterum in ludo 100 vicit, sexaginta octo pro Fischer erat. et hoc grave. sed Karpov quasi saxum arripuit. Et in XI ludo, lacunam claudere curavit ... Deinde series trahit ... Et Karpov vicit ludum 131st, aequato nomine. Inde usque ad centum et quadraginta quattuor ludi acti sunt. Et iterum continua trium mensium ... Tam diu par, et adhuc octo et octo. Iamque post tres menses rediit. Longissima latrunculorum par in historia mundi.
  et hoc gravissimum est. Et satis frigidus et sollempnis. Res gestae et colossicae vires conspicuae.
  Nunc certamen pro patrocinio mundi repetit... Fischer etiam iocatus est quosdam homines non vivere ut finem huius exercitatus viderent. Et valde significant pugnam evasit.
  Nova series tractionum longissima fuit in historia latrunculorum, priorum consecutionem huius copulae claudens. Et tantum in centesimo sexagesimo primo ludo Anatoly Karpov vicit. Fuit unus tantum gradus ad relictum. Sed in ludo centesimo nonagesimo secundo Bobby Fischer aliam victoriam versus finem laceravit et octoginta facta sunt novem - novem! Et iterum continuas tres menses.
  Et diutissime par in historia usque ad primam victoriam perduravit.
  Et plerumque super - et hyper! Velut in movies! Nihilque comparat!
  Hoc tempore Fischer et Karpov quintam partem certaminis Moscuae gesserunt. Et figurate dicendum est - Super! et tam mirabilis est ludus et pugna.
  Mundus Championship par resumpsit. Accuratius, sicut par centum miliones dollariorum, maxime in mundo recordum-fractionis. et ivit cum magna pressura.
  Accuratius trahit sequentia rursus series. Maximus series in historia latrunculorum. partibus quadraginta septem. Quamvis dici non possit in eis nullam fuisse dimicationem. Bobby Fischer et Anatoly Karpov plus quam semel pendebant.
  sed quadraginta septem trahit. Atrox proelium - sine compromisso. Sine ulla misericordia. Et simul incruenta, et sine victoria hinc atque illinc. Hic vero ultimus ludus ducentorum quadragesimorum huius compositus est. Tum trium mensium continuatio fieri potest. Solus a quo sequetur? Studium in certamine magno semper est, et multi sunt qui eam militiam volunt.
  Multi continuationem huius spectaculi volunt, hoc est super Marathona. Mirum et inimitabile par. Quas modo factas superl.
  Sed Bobby Fischer alia consilia habet. Plane Karpov iterum pugnare non vult.
  Et in ultimo, album ludum, paratus est ei finem imponere. Et quod? Fortunate pugnator!
  Bobby Fischer novum consilium contra Karpov accessit. Ita moventur E - Duo - E quattuor iam denuo oblitus est. Et nunc electio est Karpov's. Anatoly Karpov cogitare coepit, ablactatus apertis foraminibus et ludis clausis fere omni tempore. Volo ludere Caro-Kann ... defensionem coronam eius et C-impignorare suscepit, sed eam duo quadrata movit. Sit Sicula Defensio veraque pugna... Pugna vera cruentus in ultima parte Moscuae par.
  Gaius Fischer manibus aequo fricat. Pervenit admodum originale consilium. Sine castello, miles regis, in aciem inicere coepit, eos perdite pellit.
  Anatoly Karpov hanc provocationem accepit. Et erat paratus ad pugnam. Quamquam fabula Fischer visa est anti-positiva esse.
  Ambo adversarii durissimi pugnaverunt. Fischer in spatio commodum lucrari poterat. Impignorare et sacrificare impetum validum evolvere. Anatoly Karpov, cum in tempore tribulationis esset, plura errata fecit et chelysmatum obtinuit. Ita par pecuniae magnae efficacissime finitae sunt. Is ludos ducentos quadraginta duravit et in historia totius orbis latrunculorum recordatus evasit. Et fortasse fere longissima par in mundo ludibrii et humanitatis.
  Pugna erat... Et pugna est quod opus est!
  Fischer et Karpov in historia terrarum omnium ludis cum maximo certamine inierunt. et una summa de ludis in orbe terrarum. Tantum pugiles professionales plus plus poterant, et tunc inter eos talia feoda nulla erant.
  Bobby Fischer duae partes praemium pecuniae victor accepit. Et Anatoly Karpov cum tertia parte plus meruit quam in praecedenti par. Et sane fruitur. Post hoc Bobby Fischer non amplius peregit, ac mox mortuus est. Anatoly Karpov subinde egit, sed parum feliciter. Tamen cum Kasparov in 2010 convenerunt. Harrius non diu lusit ac doctus est. Sed Anatoly Karpov etiam antiqui.
  Ita fere sunt casus.
  Accessit compositus ad sex victorias... Item illimitata et multa pecunia. Etsi modestius quam Fischer.
  Primo Anatoly Karpov, qui multum viginti quinque annos post pugnam cum Kasparov egit, et consequenter plumbum sumpsit.
  Post primum ludos novem, viginti tres - nulla in favorem Karpov. Anatoly Evgenievich primum ludum vicit. Garry Kasparov, nigrum ludentem, statim sacrificare et inpedimenta ire coepit. Et in primo ludo multae admirationes fuerunt. Karpov fecit primum motum - E duo - E quattuor, quod in usu eius erat rarum. Et Garry Kasparov Siculae defensionem primo acceptavit et recusavit, et omnino sumptuose movere coepit. Primum militem in pugnam proiecit, deinde cum equite ludit, iterumque ad movendum Karpov proximum arrhabonem proiecit. Et deinde Karpov aliam accepit. Quamquam Garry Kasparov tempus vicit, duos homines et cum rege infirmo relictus est.
  Hoc erat originale gambit Kasparov. Quas inpedimenta impetrare licet in quo casu. Stipendium autem ei fuit duo homines et regio non satis tutissima. Et unum tempo for Nigrum non satis est vincere. Et Brutus magnum commodum habet in centro. Karpov, nimirum, suum commodum convertit. Sed Kasparov amisit... Inde trahit et conciliat Karpov apud Albam septimo et nono ludos.
  Historia se repetere visa est, sed in tertio decimo ludo defensionis Siculi, Kasparov novitatem adhibuit et rectius gambit egit. Et fecit macerari post omnes. Verum decimo septimo Karpov lacunam iterum ad duo puncta augere curavit. Et ad ludum vigesimum septimum, sexaginta duo quinque erant. Et hoc iam grave est. Anatoly Karpov videbatur velle tricesimum primum ludum vincere, sicut ultimum tempus. Sed hoc tempus non fecit. Et Kasparov tricesimum secundum ludum vicit. Praeterea ludus duravit usque ad quadragesimum septimum ludum, quem fessi et iam senes Karpov aspiraverunt. Et quadragesimus octavus, ubi Garry Kimovich, e somno excitatus, adaequavit viginti.
  Tum per tres menses intermissum... Anatoly Karpov quietem habuit, et hic cum Harrio magno certamine fuit. Anatoly plays White. Et Karpov eligit Reti foramen. Aliquam id vestibulum libero, non vestibulum ante. Kasparov etiam extra canonem ludere conatur. Et accipit locum difficilem. Ludus diu trahitur. Harrius defensionem subtiliter duxit. Et postquam plus quam trecenta movet, haurire nacta est. Hanc secuta est series duodeviginti trahit, index primae par tundens ... Et tandem in ludo albo Harrius per defensionem Caro-Kann erumpere curavit. Duas figuras donavit. Una veritas statim fere egit. Impetu deinde rege inito. In fine: CHECKMATE Anatoly Karpov. Postremo persuasibiliter vindictam consecutus est. Etiam si cum minima margine, uno puncto, antequam siccescat. Sed tamen, post quartam partem saeculi, Garry Kasparov adhuc ultus est. et auctoritas eius altissima.
  Garry Kasparov victoriam Korchnoi incitavit ut etiam Anatoly Karpov provocaret. Et sane patrini fuerunt qui fabulosum feodum parem usque ad sex victorias offerebant. Korchnoi maior viginti annis quam Karpov est. Optime autem facit, quamvis longa aetate. Itaque ultionem audacter praebet. Et in 2013, nova valde interesting par usque ad sex victorias facta est.
  Viktor Korchnoi vs Anatoly Karpov. Ac magna! Par fuit Novi Eboraci.
  A prima ludo pugna lenta incepit. Karpov coepi cum E duobus et E quattuor. Korchnoi inopinate praesidium dilectionis Karpov egit: Caro-Kann. Ac celeriter res ad tra- . Tunc Korchnoi pervenerunt. Primus ludos duodecim confecit. Et tunc Viktor Korchnoi egit defensionem Siculam et Naidroff Variationem in ludo tertio decimo. Quam ob rem, acri certamine, vicit Korchnoi ad persuadendam victoriam. Mutuum est certamen multis victimis et pulchro impetu.
  Sexto decimo ludo, etiam cum Alba, Korchnoi iterum vicit, et lacunam et commodum ad duo puncta auxit. Cum Korchnoi octoginta duos annos natus, tum etiam, est eximius latrunculorum lusor! Et in ludo vigesimo quarto, Korchnoi victoriam celebravit: sexaginta tres, nulla in eius gratia, et sensus et resonans veteranis victoriam fore videbatur. Sed Karpov, ludo septimo et vicesimo potitus, aequilibrium mentis suae reparare curavit. Deinde vicit in ludo albo et tricesimo primo. Et in 32 ludo, improviso defensionem Siculam et Draconem Variationem ad apertum foramen applicavit.
  Cum Karpov solere vicisse Draconem Variationem ludentem pro Albo, tale consilium inopinatum haberi debet. Et Karpov in atrox certamen inceptum arripere et lepidam coniugem liberare potuit.
  Octoginta satis cito purgatur. Sed Anatoly Karpov iterum operam suam perdidit et longam seriem tractavit. Usque ad quadraginta et octo ludi peractis ac tertio mense intermissum pervenerunt.
  Multae alitanae miserae erant quod tam pugnatores non nimis avidi ad pugnandum erant.
  Sed postquam intermissum est, iterum proelium ... Korchnoi plus periculi accipere coepit quaerebat angustiae. Quinquagesimo primo ludo eandem victoriam vicit.
  Et iterum sumpsit plumbum. Octoginta campus erat... Tunc series trahit. Et nonaginta tantum in ludo tandem Karpov vicit. Octoginta quattuor quinque. et hoc grave. Post nonaginta sex ludos iterum intermissum est per tres menses.
  In par Korchnoi-Karpov evasit exercitatus valde lentus. Post intermissum, ludus repetitus est. In primo congressu Draco iterum fuit, sed hoc tempore Korchnoi boost in copia habuit. Itaque ipse inceptum. Et inexsuperabilis atrum regem aggredi potuit.
  Rursum tempus trahit. Octoginta quinque quinque. Sed tamen ludus ultimus, ab hoc cyclo centum quadraginta quattuor, evasit decretorium.
  Karpov rediit ad E duo-E-quattuor. Et in aperta variatione a Korchnoi proposita inopinate Gambit regis apposuit. Sciens rationem Korchnoi, Karpov coniectavit se principalissima continuationis gambit eligere et accipere. Sed hoc ei volvit - magnam novitatem. Ac atrox proelium et infestum est. Et impetus in regem nigrum evasit fortissimum. Quam ob rem Korchnoi sine frustu confecta est. Sed per alios quadraginta quinque motus debellavit usque ad ipsum chelum.
  Itaque conatus ad ulciscendum Karpov non fuit. At contra, Korchnoi multam pecuniam meruit et ob acerrimum certamen meruit.
  Sed tunc Anand mundi propugnator esse desiit et anno 2020 Anatoly Karpov iterum mundum pilae par inter se tenuit, usque ad decem victorias, sed cum limite quadraginta octo ludos. Hoc tempore Anatoly Karpov tandem defluxerat, et Vishy Anand adhuc fortis erat et forma egregia. Par Moscuae tenebatur. Eo anno coronavirus fuit nec omnia satis bona.
  Fortasse non Karpov... Vishy Anand duellum dominavit et post ludum vicit... Hoc tempore Anatoly Karpov contumaciter resistit et, amisso duello cum Alba vicensimo quarto, certamen cum decem decem - nulla in re confecit. favente Anand. In hoc certamine, Karpov Draco ter temptavit cum Nigro et cum eo egit. Et pugnatum est ad unam metam. Tantum in ludo sexto decimo cum Alba Karpov occasiones ad lucrandas fecit, sed iterum eos omisit.
  Non potuit igitur rationem reddere...
  Anatoly Karpov dixit se iam partem suam agere et serio rem publicam capere velle ... . Specialiter Zyuganov, sine rescindendo limitem in duobus terminis et quatuor annis, eundem zerum cepit. Ea res multam indignationem in societate effecit. Recordabantur quod Yeltsin, et Primakov, et Luzhkov se ad duos terminos limitaverunt. Cur Gennady Andreevich de se exceptionem facere statuit? Porro Genka illis non iunior est. Sed Zyuganov rettulit Biden maiorem esse illo. Tametsi malo exemplo repetendum non est. Gena autem est fanatica potentiae. Et discedere non vult.
  Et Anatoly Karpov ad praesidem currere constituit. et movebitur in potestatem sicut piscinam. Idem tamen, Zyuganov minor est, et viginti annos in mundo latrunculorum propugnator fuit.
  Et nunc in comitiis praesidentialibus Russiae anno 2024 Gennady Andreevich Zyuganov ad tertium terminum currit. Etiam si octoginta annos natus est. Vetustissimus praesidens et princeps in historia Russiae. Superavit utrumque Luzhkov et Primakov. et praesidens adhuc ad tertium terminum ascendit. Et quis eget? Duos constitutioni emendationes fecit, inter quas minimas merces et pensio non minus quam merces viva. Et mortes eius abrogavit. Scandit se tertia.
  et comitia civiles sunt. Partes rei publicae Duma praesidem nominare possunt et ideo. Caeteris vero duas miliones subscriptionum invidunt.
  Bene, Zyuganov illud cepit et caput suum in tertio termino praesidentiae porrexit. Sed Anatoly Karpov in aciem processit. Atque duas miliones subscriptionum colligere curavit. Zhirinovsky iterum ex LDPR ruit. Verum, alius iam ex Yabloko - iunior prodiit. Ex Patronymico etiam processit iuvenibus. Et alius puer billionaire et Anatoly Karpov.
  Oeconomia Russiae stagnat. Et Gennady Zyuganov omnes fere molesti sunt. Incertus est igitur exitus comitiorum. Verum, praeses incumbens magnum caput initium habet in forma administrativae facultatum. et moderata sane media. Sed hoc quidem non satis confidenter a primordio impetrare. licet satis sit. competitores non sunt fortissimi. Tantum ex "patria - Tota Russia", aemulus est gravis moderator Territorii Krasnodar ac fortissimum negotium exsecutivum et simul iuvenis. Bene, Zhirinovsky est vetus Corydon. Et Yabloko numquam multa collegit. In billionaire non nimis multum proficiet, praesertim cum Iudaeus est. Quid Anatoly Karpov? Prima admiratio fuit quod duas miliones subscriptionum colligere curavit. Secundum est quod assertor latrunculorum mundi pristinus solidas percentages in variis interretiorum capitibus lucrari coepit. Accidit mirum omnibus.
  Et tunc Anatoly Karpov secundo loco in electione expeditionis inopinate interfuit.
  et factus est exiguus sensus. Aliquam vel neque magna. Tum etiam durius. Zyuganov, iam senex, in plani fossae impegit. Et eius censum perpendiculum incepit. In ac gravida eros. Et quisque fessus est in potestate Communisticae Factionis.
  Denique Anatoly Karpov, qui adhuc in bona corporis figura, addere coepit. Celeriter autem eius census crevit. Et primo in circuitu sensus erat. Zyuganov non solum in motu vincere neglexit, sed etiam per tres centesimas Anatoly Karpov tantum verberavit. Et certe magnus sensus est. et pugna lenta futura est. Zhirinovsky, utique, factionis guber- ninae et Zyuganov favebat. Hic Patriae repraesentativus, qui tertio loco Karpov ex improviso favebat. Quinto loco billionaire est, etiam pro Anatoly Karpov. Et frigus ipsum.
  Iamque comitia et secunda circumiecta sunt. et iterum a sensu. Anatoly Karpov superat Gennady Zyuganov. Sit commodo parva, sed tamen. Ad primum incumbens praeses amisit. Et sane est sensus magnae magnitudinis.
  In Occidente, victoria Anatoly Karpov salutata est. Ac vehementer. Loquebantur de novis cogitationibus et tempus communismi in universo mundo ac gaudium et laetitiam cito venturum esse. Et illud mox mox erit mirabile, quam iucundum sit toto orbe vivere.
  Anatoly Karpov dixit primum Russiam operam facere, ut NATO et Unioni Europaeae iungeretur. Et erit frigidissimum et praestantissimum factum. Et hoc cito erit omnium album populorum unio. Mulier nigra facta est novus praesidens Civitatum Americae Unitarum. Et hoc etiam gradatim gradatim fuit. et iter ad frater- nitatem saecularem.
  Putin Vladimirovich et Vladimirovich in carcere hospitalis interim quiete mortuus est. Carceratus erat propter furtum et elabi tributum. Sic mundus evasit...
  Et mox Anatoly Karpov vicit ludum tricesimum primum suae 1984 compositus contra Garry Kasparov. Talia miracula fiunt in hoc mundo.
  Vladimir Putin primum tempus sit.
  
  ALUMEN'S CONTRAVERSUS ET CONVERSIO BELLVM
  Mense Novembri 1943, in scopi Mainstein, qui copias Sovieticae subsecabat, Germani plura consequi poterant. Et omnia, quia Stalin Zhitomir quoquo pacto servare iussit, et defensus vetuit agere. Quam ob rem Germani Kyiv rursus capere et Sovieticas unitates capere potuerunt ac deinde delere. Plus tempestas sicca evasit et Germani crebris Tigribus et Pantheris efficacius iam uti poterant. Quam ob rem copiae Sovieticae magnam cladem acceperunt.
  Stalin novas copias in proelium iecit. Unitates Soviet per Borysthenen ascenderunt. Sed non parati erant, sed nazis distincti. Unitates Sovieticae sollertissime suppresserunt. Mense Ianuario pugnatum est pro Borysthene et copiae Sovieticae frequentes translatae sunt. Sed offensio exercitus rubri prope Leningrad repulsus est, et proprio sanguine suffocatus est. Causa est, quod pars virium in Borysthenen translata est et inefficax usus est.
  Denique Germani hiemem sustentare et cladem vitare potuerunt. Prima acies stabilitur. Stalin adhuc pertinaciter in Borysthenen irrumpere conatus est, sed non obtinuit.
  Nazis aliqua vestigia sumpsit. Praesertim ad summam belli usumque laboris. Productio armorum in Tertio Reich augebatur. Jet aircraft et FAA missilia etiam apparuerunt. Sed non ipsum...
  Exercitus rubri numquam defensionem Fritz in Borysthene superare potuit. Stalin, sollicitus Americam et Britanniam antea in Europam venire posse, equitem movere: inducias sex menses Tituli obtulit. Fuhrer consensit, sed cessante clandestino bello obnoxius est.
  Ad hoc etiam Stalinus consensit. Die autem 1 mensis Maii anno 1944, quies erat in fronte orientali.
  Socii adhuc in Normanniam terram attingere conati sunt. Sed tum magna clades coepta est. Plus quam decies centena milia militum Americanorum et Britannicorum ex captivis sola calamitate diram est. Post aestatem cladem Germanici ultro in Italiam secutae sunt. Inde etiam sociorum clades accepta, primum Neapolim, dein Siciliam.
  Per tempus indutiae finitae die 1 mensis Novembris anno 1944 Germani totius Europae occidentalis imperium plene recuperaverunt. Sub his conditionibus, Stalinus obtulit inducias in alium sex menses extendere ... Hitler constat. Britannia ballisticis missilibus et Arado-classis vi bombers percussa est. In aere Germani multi propositi aircraft pro Focke-Wulf TA-152 in seriem miserunt. Veri admodum efficiendi quo ut. et omni modo optimum. Ita, et XE-162 optimam fugam indolem ostendit et in bello vim magnam.
  Et plus significat classem subaquaream Tertii Reich. Quo efficacius omnes hostes fascismi submerserunt. Et in specie minima subaquanearum unius personae. Qui tam efficaciter Civitates Americae Unitas quam Britanniam obtinuerunt.
  Post mortem praesidis US Roosevelt novus praeses Truman statim inducias et captivorum permutationem obtulit Hitler. Hoc idem Fuhrer consensit. Et socii cum Germania a die 1 mensis Maii anno 1945 cessatum bellum per tres annos concluserunt. Commutatio captivorum facta est et restitutio oeconomica. Sed a fronte orientali bellum renovato vigore repetitum est. Die 22 Iunii 1945, Nazis taetrum in centrum immisit. Primum, E-100 lacus novae generationis et tormenta auto-eiecta E-10 et E-25 proeliis interfuit. E-50 piscina adhuc crescebat. Panthera autem apparuit in serie cum turri minore et silhouette humili cum tormento equitum 900 et pondere quinquaginta talentorum. Iam frigus erat. Novus vehiculum Germanicum "Panther"-2 et "Panther" F melius munitum et gravius armatum esse probaverunt.
  Sicut tormenta E seriei auto-propelluntur ... Et aircraft novae generationis. Et exercitus rubri in medio cavernis ... Germani per plures munitiones perrumpere poterant. sed tunc adhuc cessaverunt. SU-C In proeliis interfuit. Sed magis infirmi erant contra E-C. Germani Smolenscum cingere fere poterant, sed ipsa urbs perdite tenebatur.
  Stalin stare iussit usque ad mortem. Germani in medio haeret. USSR usque ad ducentas divisiones hic tenuit et loca tenuit. Sed nazis praestantiam tangibilem habent in qualitate oppugnationis sclopetis et in aere cum vi tormentorum.
  Luftwaffe dominatum in caelum cepit. Secundum productionis aircraft, Tertius Reich USSR comprehendit et insigniter superavit in qualitate. Praesertim in exempla reciprocus. Aspectus in aere provectioris XE-262 X, cum alis scopis raptis, factus est verus ictus gubernatorum Sovieticorum. Haec machina celeritatem super 1100 chiliometrorum per horae et quinque 30-mm tormentorum aircraft habebat. Scilicet, Soviet elit huic rei resistere non potuit. Necnon vi bombers qui simpliciter sunt impossibiles assequi.
  Germani autumno anni 1945 cessaverunt. Exercitus autem Rubrum iterum progredi conatus est. Sed valida defensione veni. Fritz tormenta e serie e autocineta valde bona habuit et in casu prima mutatio E-50 apparuit. Navis 2 tigris similis erat, sed turricula minore et angustiore cum 200mm fronte et 100mm lateribus. Habebat latera paulo crassiora: 100 mm, frons 150 mm sub magna declivia. Erat etiam undercarriage levius et perfectius. Et machina et transmissio in uno trunco sita erant, quae altitudinem currus redegit et in crankshaft servavit. Tormentum erat longior et 100 EL et 88mm calla.
  E-L nominatus est: "Panther" -3. Pondus eius sexaginta talentorum excessit, sed machina centum equitum hoc ei compensavit. "Panther" -3 erat ut lacus Germanicus principalis fieret - amplissima. USSR adhuc praecipua T-34-85 in serie habet, quae ne lingua quidem Germanica proxima fuit. et IS-3 et posteriora IS-4 producuntur in batches parvas.
  Hiems pari pugna transegerunt - Germani Sovieticos offenderunt.
  Sed non aliquam quam.
  Vere anno quadragesimo sexto in regione Smolenscorum Germanorum impetus incepit. Pugnatum est ibi gravissimum.
  Primum, lacus Gerda in proelio interfuit. Pugnam intraverunt die XX mensis Maii, et in prima piscina experimentalis "tigris" -4. Haec machina, pondo septuaginta talentorum, habuit 250 mm armorum frontis et 170 mm armorum lateris cum altitudine minus quam duorum metrorum. Et cum sclopeto 105 mm cum dolio longitudinis 100 EL. "tigris" -4 e serie nulla cum tormento de 1500 horsepower - gas turbine. Et difficile est ab aliquo angulo talem raedam auferre.
  
  Gerda emissa ope in digitos nudos in hostes cooed;
  - Exercitus noster non curat!
  Carolus cum gemitu perrupit Sovieticum triginta quattuor;
  - Russi cedere nolunt! Tam tenaces sunt!
  Christina dixit:
  - Hoc anno Moscuam accipere debemus! Nova arma habemus!
  Magda percussit peditem Russiae cum tormentis machinarum et addidit;
  - Imo tales discos habemus! Mox Stalin kaput erit!
  Reich Tertius discus non amplius invalidus fuit. Et Rubrum Exercitus penitus comminuerunt.
  Hic in una ex illis Gertrudis globulis globulis nudis digitis premens, deducunt elit Sovietica et stridore;
  - Pinoculus e trunco apparuit, et homo factus est, qui politicus credit quercum dabit, et semper astulas ab eo removebit!
  Eva, etiam nudis digitis utens, et rostro alio autocineto Russico, dabat;
  - Cum primum adulterium in hominum historia revelatum est, cum docti antecessorem nostrum simiam fuisse statuerunt!
  Gerda quoque tormento iecerat, den- dente nimirum.
  - Quod homo sit imago et similitudo Domini Dei, nonnisi in uno elemento credi potest, spectans quomodo politici indifferenter se gerunt ad suffragiorum placita!
  Carola saevi post eam et tormentum Sovieticum percussum confirmans, dentes denudans;
  - Politicus solum bonum est addendo reditus suo proprio, aliter autem potest auferre et dividere, et semper facit hoc inhoneste!
  Kristina tormenta tormentorum e tormentis excanduit, duodecim milites Sovieticos falcavit et gurgivit;
  - Dictator non vilis populo, sed anarchia carior est etiam in obliquum, cum nihil constat!
  Magda infensi animadvertebat, denudans margaritas dentes et infensi nictu;
  - Dictator callidi melior est quam LICENTIA insania, ut stare possis, sed flammam diu saltare non potes!
  In pugna Germani fine Iunii 1946 anulum circa Smolenscum claudere poterant.
  Hactenus gubernator Germanus Huffman in plumbo in aere fuit. Pro quingentis emissariis aircraft, Quinta Classis Crucis Militiae Crucis ferreae cum Aurea Quercu Foliis, Gladiis et Diamonds donatus est.
  Sed Albina et Alvina secum ceperunt. Hae duae puellae in bikini et discalceatis tantum pugnaverunt, quod est valde efficax. Et magno impetu pugnaverunt perdite.
  Albina tria aeroplana Russiae emissa uno impetu erupit et cooed, den- tibus denudans;
  - Politicus est puga parva, quae populo magno elephanto imperare nititur, sed solum eum in tabernam fractarum promissionum Sinarum pellit!
  Alvina quoque nudorum digitorum ope turn pipiabat;
  - Politicus pollicetur ambrosiam ambrosiae mellis ginger- mae suffragatoris, sed solum donut foramen accipit et noodles putridos aurium habet!
  Puellae ut aiunt in succo, licet infernali. Durum pugnant!
  Sed gubernatores Sovietici etiam contra Nazis pugnantes pugnant.
  Anastasia Vedmakova intercludit planum Nazi et stridit;
  - Politicus promittit flumina mellis gelata ripis, solae muscae e dulcibus pedibus praeferuntur.
  Akulina Orlova, Fritz tritis et nudis digitis utens simul, yelped:
  - Si politicus multa dulcia promissiones habet, tum cum ad virtutem venerit, non cuivis satis videbitur, et vita mel non erit!
  Mirabela Magnetica, in aere pugnans perdite, pipiabat;
  - Deus omnia potest, non solum politicum honestum facere, eiusque electio promissio adimpleri potest!
  Puellae genus egregium ostendit. Sed tamen Nazis sistere fere impossibile est.
  Post corona Smolensk, Fritz in Vyazma processit. Et inde repente austrum verterunt.
  Varia telorum genera interfuerunt proeliis. Lacus T-54 nondum ad massam productionem paratus erat, et pro ea productio SU-100 active aucta est, cum armis validioribus, saltem aliquo modo capax ad retrahendum et penetrandum recentissimas Nazi lacus, etsi latus est.
  Commodum tormentorum autocinetorum, praeter potentiorum arma, productionis otium fuit. Re vera tormenta autocineta fere tertia vilia sunt quam lacus cum turri rotante. Et tormentarii potentiorem habeo et inferiorem silhouette. Hoc sane plus magnum est. Quanquam scilicet aliquo modo lacus et turris, quae rotari potest, melius erit. Sed in bello defensivo ad quod USSR switched, ubi ex insidiis incendere potest, sclopetum auto-propulsum nullo modo inferior piscina in terminis efficientiae est. Ita SU-100 quantitates in dies crescendo produci coeperunt. sed IS-3 fiebat, ac modicis IS-4 producta est. Et series potior IS-7 Vulgo dubitatur. Nunc igitur, SU-C vitatrix facta est, quae pungere poterat cum callido Pantherae usu-3 et etiam periculosa est Tigri-3, quae gravior est, sed munitior.
  Elizaveta tormentum 100-millimetris accendit, Germanicum "Panther" -2 confodit et coercuit;
  - Si politicus est draconis potentiae affectans, dictator disertus tigris est, sed uterque tamen potius in ovina, sicut lupi vestiri!
  Ekaterina etiam rursus ad hostem accendit et obstrepit;
  - Non est cum pura anima politicus, sed offendunt inanibus loculis, e quibus tantum porcum ponunt!
  Elena etiam tormentum eius accensus cum in vicem notaretur, nudam calcaneum super arma removens;
  - Inanis sinum pecunia impleri potest, solum scobe ramenta fictis pollicitationibus politicorum in caput inane referta!
  Euphrosinia quoque vicissim iecit iactum. Siccatio stabat in insidiis et ignis opportunus erat. Tum dixit;
  - Si scobem in capite habes, tunc es truncus integer, ex qua ramenta cotidie tolluntur et quis non piger!
  Puellae hic ludibrium penitus et ingenium suum praebuerunt. Et laboraverunt magna exsiccatio eorum.
  Sed tamen mihi cedere. Germani progressi sunt. Vires autem nimis inaequales videbantur. Et non solum videbatur. Nazis copias ex tota Europa et prioribus Sovieticis rerumpublicarum instructas egit. Inter cetera etiam satellites pugnaverunt. Inter Hispaniam et Portugalliam, qui novas colonias sumptu URSS acquirere cupiebat. Et revera ingens quaestio facta est.
  Etsi hae regiones parvae videntur. Quamquam Portugallia etiam colonias habet.
  Fascistae nunc in austrum progrediuntur et successum habent post successum.
  Tigris-4 nunc in nova, provectiore modificatione cum tormento equipotentis 1800. probata est. Et hoc, cum pondus septuaginta talentorum, dat machinam Nazi bene pulsis faciendis.
  Gerda rectissime figit telo letali , nudis utens digitis ac fremit ;
  - Politicus etiam ex muliere natus est, sed vera mater ejus mendacium est, et pater ejus diabolus est, qui honores divinos esse asserit !
  Illa e tormentis nudis digitis et Charlotte auxilio accendit, infensi trepidi:
  - Bellum femininum est et multum homines delet, quia politicus - maritus - lusus est!
  
  Post hanc, Christina accensa, hae sunt virgines crine aureo rubentes, notantes;
  - Bellum effeminatum vultum habet, politicus qui emittit calvam mendacem!
  Magda etiam accendit singulatim e tormento, quod ipsa fecit in modum latae sententiae decem ictus per minutos et notatos;
  Vulpes in animo est, sed formosa in concha, et politicus stercore similis est, et anima scrotum est.
  Nazis circa Borysthenen movetur. Orel et fere continuo in Donbass irrumpunt.
  Stalin erat freaking... Sed tantum facere non poterat. In proeliis, dum technologiae Germanicae plus valebat, et Nazis spherulae aircraft augebant.
  Albina et Alvina brevi tempore singulae quingentos stragulas excesserunt, et singuli crucem equestrem crucis equestris et folia quercus argentea, enses et adamantes receperunt!
  Albina, interveniens aliquot elit Sovietica in unum, erupit, cooed;
  - Vulpes est animal parvum, sed magna animalia asino ingenio adulatione et simulatione domat!
  Alvina, nudis digitis utens, altera Soviet Yak, quam LA-7 sequitur, et PE-2 pipiavit;
  - Vulpes non est maxima rapax, sed si pullum cerebellum habes, bestia elephanti et bullientis viribus ictum devorabit!
  Ita contra talem puellam aer potentia Russiae resisti non potest. Hi iusti capitales daemones, summa belli classis. Et revera Nazis pressit Russiam.
  Gertrudis et Eva in disco volant. Duae puellae gagate laminae patellae volantis utuntur. Et alta celeritate arietem habent Soviet aeroplana. Et in fuga humili gradu, pilam, vel etiam piscinam, in terram pellere potes cum jet lamina. Aliquam vel varius lacus.
  S. Gertrudis, Soviet carros opprimens, adnotat;
  - In bello lusciniae triones audire vis, sed solum corvi corvi, et noctuae stimulus, et maxime sonitus cuculi, quem te hodie ad aurem tuam non occidunt!
  Eva, alium arrhabonem excussit, et deinde annis discoettum transivit ut pilam in terram daret et stridit;
  - Suo voto gallo, ipse suffragator certus descendet et asinum suum convertet!
  Cum hoc Gertrudis consensit;
  - Melius non dixeris!
  Eva logice addidit:
  - Gallus politicus strepit, sed in orationibus non potes audire rationis notas atque lusciniam veritatis!
  Gertrudis constat, duos lacus Soviet impellens in terram cum laminae gagates;
  - Gallus quoque, sicut aquila ex volucrum genere, sed primus omnium suffragiorum suffragii pulli meditabatur!
  Pressio Nazis aucta...
  Pugna ad Kursk explicatur.
  Germani Voronezh perrumpere conantur. Kursk magnis copiis oppugnatur. Sed fortes quattuor puellae obstiterunt.
  Natasha grenade apud Nazis nudo pede proiecit et cecinit:
  - SIC...
  Zoya nudum calcaneum immisit mortis donum et addidit:
  - Inimicus...
  Cui Augustinus perniciosius et oppressus cessit;
  - Cogitat...
  Svetlana grenade nudis digitis et stridore:
  - Quid est...
  Natasha duo citrina cum pedibus nudis jactavit et clamavit:
  - Russian...
  cessit etiam Zoya strenuus et letifer, occentans;
  - Accurantur...
  Mortiferum murmurans Augustinus;
  - Inimicus....
  Iterum cessit Svetlana perniciosa et vyaknula;
  - Frange!
  Natasha dedit vicem et stridore;
  - Oms...
  Item Zoya accensus ad nigros peregrinos, qui in Nazis scriptos et elisos habent;
  - Aude!
  Augustinus vi et furore locutus est;
  - Quod...
  Svetlana pantherae rictu cessit;
  - IN...
  Natasha nudo pede iacit grenade et yelped:
  - Pugnate...
  Zoya nudis digitis praesentem mortem proiecit ac mussitavit;
  - Impetus!
  Augustinus citabat et mussat;
  - Inimici...
  Svetlana fasciculum tasque cum plantis nudis dedit, et quomodo in summitate pulmonis clamat:
  - Bene...
  Natasha affixit ruptis et exsibilibus;
  - Furens...
  Zoya abscidit Nazis et diruit;
  - Beat!
  Iterum accendit Augustinus, et clamavit;
  - Furens...
  Svetlana pipiabat urit;
  - Beat!
  Natasha rursus grenade decoro suo, pede nudo, pipiabat;
  - Nos Nazis delebimus!
  Zoya cepit et pipiavit;
  - Iter futurum communismi!
  Citreum nudum digitos iecit.
  Augustinus lineas accepit ac dissipavit, et nudis cruribus per Fritzium volavit;
  - Nos adversarios scindemus!
  Svetlana cepit et nudum calcem, tasque fasciculum jecit, et stridit;
  Conteramus fascists!
  Et quattuor tasque iaciunt et iaciunt. Germanus E-75 ferebatur. Machina cum 128 mm gun. Sed et sagittis ipsum.
  Et puellae tasque iactabant. Subruit Nazis. Et accensi. Conscenderunt. Lacus iterum volvitur. Recentissima Germanorum "Leopard" -1. Car valde mobilis.
  puellas autem eius apprehenderunt et eiecerunt eum. Machinam mobilem machinam cum Gas Turbine machinam dilaniaverunt. At illi dederunt eam.
  Natasha risu dixit:
  Pugnamus magna!
  Zoya consensit hoc:
  - Frigidissima!
  Sapienter dixit Augustinus;
  - Vincemus!
  Et misit grenade anti-laci nudo pede suo. Fortis puella. Quae tantum facetiae habet.
  Svetlana etiam in digitos nudo pede munera mortis emisit et hostem ferivit. Puella valde infestans, oculis cornflorum colorem. Tale est ingenium, et locus fortitudinis.
  Cornelius dedit vicem et renidens;
  - Pro sancta Russia!
  Zoya iactum valde strenue et renidens, dentes margaritae ostendens;
  - Bellator sum illius gradus qui non marcescit!
  Accensus etiam Augustinus. Nazis favit et favit;
  "Ego bellator magnae cupiditatis sum!"
  Et peperit dentes margaritas.
  Svetlana confirmavit;
  - Ambitiones magnae valde!
  Puellae diutissime pugnant. Et sane in labore militari peruicit. Omnino sunt splendidis pulchri- tudines. Egregius animus. Ac primum genus iaciunt.
  Elizaveta et nautae eius in SU-100 etiam valde perdite et fortissime pugnant.
  Elisabeth etiam tormentarii 100 millimetre accendit, nudis digitis utens et stridore denudando;
  - Politicus novit quasi dorsum manus suae praestigiae suffragatores decipiendi, sed talis notionum modum ac conscientiam prorsus ignorat!
  Ekaterina valde infensi animadvertebat, apte jaculando in hostes, et vociferando;
  - Politicus digitum indicem suum maximum habet, sed solum quaestiones podere cum eo potest, et rimas ex electione irrita promissionum lingua tua lambere non potes!
  Elena valde infensi notatur, impugnantes nudum calcem pulsare;
  - Politicus est omnino illitteratus in materia creationis, sed ex corde cognoscit omnes excusationes peccatorum!
  Euphrosinia etiam notavit, digitos excidit crurum nudis figens et utens;
  - In re politica, sicut in latrunculis, sunt fortes et debiles movet, sed non sunt certae regulae in singulis partibus, et quisquis violat ordinem movet, commodum accipit!
  Feminei bellatores pugnant cum superioribus Nazis copiis sicut Titanes ex Olympo rubro. et perampla fortitudinem animi et fortitudinis ostendunt. et adhuc canunt.
  Kursk nazis... Ibi bellatores et famosi quattuor pugnae talis fuit. Mox auctorem Seryozhka sepelierunt, qui laceratus est, et dixit in voce:
  - Milites fortes non moriuntur, quia spiritus occidi non potest, politici qui bellum invehitur non vivunt, quia cadaver cum gressibile est porcus, nec vegetatio est!
  Pugnae deinde aliae, et fortissimae puellae proelia saeva.
  Natasha citreum cum nudo pede proiecit et cecinit:
  - De caelo.
  Zoya quoque proiecit grenade digitis nudis et dixit:
  - Asteriscus...
  Augustinus nudo pede suo donum mortis deduxit et cantavit;
  - Splendida...
  Svetlana quoque grenade, nudo pede, ope emissa est;
  - Crystalline!
  Natasha vertit et exsibilavit:
  - Ego tibi...
  Zoya nudis digitis sibila misit Munere leti ;
  - Canticum...
  Nudo calcane Augustinus cessit, quod mortem strinxerit;
  - Cantabo...
  Natashka continuatur, cantat infensi;
  - Circiter....
  Zoya sarcinam explosivam eiecit nudo pede, dispergens Nazis et diruit:
  - Paternus...
  Augustina fasciculum tasque nudum calcaneo dedit;
  - Stalin!
  Germani urbem Kursk inexpugnabilem in praeliis haerebant, sed urbem funditus circumdare potuerunt. et in eum utentes tormenta "Shturmlev" et "Sturmmaus" in eum coniciunt. Fortitudo Nazis magna est.
  Sed contra Nazismum etiam parvuli pugnaverunt. Pueri et puellae sarcinas explosivas in praediis Germanicis, tormenta auto-iniecta, et pedites iactabant tumultuarias explosivae.
  Fortissime pugnantes munierunt. sciebant quid significaret fascis captivitas.
  Puella Marinka, exempli gratia, in manus Nazis cecidit. Nudantes pedes eius unxerunt et iuxta foculum eius posuerunt eam. Linguae flammae prope nudam lambebant puellae, Calces ex diu nudis pedibus incedebant. Cruciatus circiter quindecim minutas continuavit, donec plantae pusulis obsita erant. Tum nudae puellae pedes solvuntur. Et iterum interrogaverunt. Me percusserunt Flexilis exercituum nudo corpore.
  Tunc currentem transierunt... Marinka in interrogatione ad decem damna conscientiae cruciatus est. Et tunc dimiserunt eam. Cum essent pedes nudi, vellicant, iterum oleo illinebantur foculumque rursus admovebatur. Tales cruciatus pluries repeti possunt. Torquet cum impetu, Et flagellis cum Flexilis exercituum.
  Marinka sex mensibus cruciatus est. Donec caeca abiit, et a tormentis incanuit. Et sepelierunt eam in terra viva. Ne glans quidem deficiet.
  Pioneer Vasya, Nazis filum candens nudo verberibus.
  deinde calcibus nudis ferreis fasciis candenti exusti sunt. Puer clamare non potuit, sed socios suos non prodidit.
  Nazis eum vivum in acido hydrochlorico dissolvit. Aliquam et est dolor.
  Haec Fritzes talia monstra sunt... Komsomol membrum ferreo tortus est. Tunc suspendentes eum in eculeo levaverunt et proiecerunt. Tum coronatus candente flagrare coeperunt. Ubera evulsa forfice. Tum nasus ad litteram avulsus est forcipe candente.
  Puella cruciata ad mortem ... omnes digitos et crus fregerunt. Alterum membrum Komsomol Anna crucifigitur. Quae cum mortua esset, facibus arserunt.
  Denique Nazis ut potuit ac volebant ludibrio. Excruciabant omnes et excruciabant.
  Natasha et turma eius in ambitu pugnabant. Puellae nudas et ornatas tibiis in acie utebantur, tasque iactabant. Superioribus copiis Fritzium expugnaverunt. audacissime se habebant neque se reciperent.
  . Capitulum #3
  Autumnus matutinus erat siccus et calidus. Nazis in meridiem irrupit, et ambire conatus est. In vocabulis eorum armatae copiae multo valentiores sunt. Et hoc plus evidens est Nazis. Optima et takni, ac plane et vafa. Et discos mortiferum valde.
  Germani hoc utuntur. Habent adhuc unum ducem - inamovabilem Fuhrer! et hoc habet commoda. Et sunt etiam pulcherrima et lenta bellatrix femina, quae commodum dat.
  Gerda, Charlotte, Kristina et Magda in classe U-100 piscinae vecti sunt, hoc vehiculum magis compactum est, pro quattuor membris turbarum. Et arma eius sunt jet bomber et universalis 88 tormenti millimetre 100 EL - destructor tank.
  Ibant viri fortes et sibilabant.
  Gerda tormentum longum accendit. Pugnis in latus eminus t-34-85 et pipar;
  - Dabo corda nostra pro patria;
  Friget nos Stalin et manducabimus eum!
  Charlotte erucae Launcher eius accensus. Sovieticum munitum obtexit et diduxit;
  - Invicti sumus!
  Christina cepit et fremuit, felis nudam calcaneum trahens;
  - Dabimus in utroque!
  Dolbanula et aptius et Magda. Sovietica auto-propulsa tormenta delevit SU-152. et cooed;
  - Tempus erit, veniet victoria!
  Gerda expressit ut urit;
  - Nemo nos prohibere potest!
  Carolus confirmavit:
  - Sed Pasaran!
  Cana bellua per totum Bellum Orbis Terrarum primum cum Gerda incipiens e Polonia pervadit, et cum hoc Maio finem inferre, inclusa oppugnatione Smolensci et aliorum circum decursionibus. Diabolus rufus multum vidit.
  Et in fine decertare parati!
  Christina quoque figit, denudavit. Crines rubri aurei sunt. In bello puellae aetatem non habent, ac fortasse minores! Tam feroces et amantes sunt. Dentes nudant.
  Nec ullum dentibus perforatum.
  Magda comas habet, auri foliorum colorem. Ac etiam ridentem. Frigus puella. Tantam habet pugnacem gratiam et industriam equorum mille.
  Gerda puella canitie pampini et ridens;
  - Est multum bonum et deforme in mundo... Sed mehercule illud, quam diu hoc bellum tractum est!
  Carolus cum hoc consensit:
  - Atque adeo longum bellum trahit alter orbis. Omnes pugnas et pugnas... Abnegantes vere!
  Christina movit nudum pedem per arma et clamans;
  - At Britannia adhuc non victa est!
  Magda Russis accendit et fremuit;
  - A victus est! Hic est noster credo!
  Gerda sibilabat Rutulos denudans eburnos ;
  - Non opus est vincere!
  Lusus et Carolus , mugitus ;
  - Unus pro omnibus, non stabit pro pretio!
  Christina rufa et aurea bestia expressa est;
  - Non! Non stamus!
  Magda coccinea labra allidebant, cicadarum ;
  - Nos ad macellum pretium non accedimus!
  Et flavus et crinitus harpyas accensus.
  Gerda etiam lacus Russiae ast. Percute currus et increpuit:
  - Nos fortissimi sumus in mundo!
  Andrea addito per cantantes:
  - Hostes omnes in latrina macerent!
  Cantica Christina favebat impulsu;
  - Patria flens non credit!
  Magda cantu continuavit voce;
  - Et dabimus omnes communistas in cerebro!
  Puellae inter se nictant. Plerumque bonam piscinam habent. tantum eminus IS 4 fronte perrumpere difficile est. attamen 250 mm densum frontis loricatum. Sed tamen Germani difficile proiectum habent, sed cum uranium nucleum. Et sint occaecat amet in exercitation. Qui rabie pugna. Nec omnes cum illis certare possunt.
  Puellae discalceatis pugnabant. Etiam in Polonia tantum bikini et discalceati erant.
  Cum nudum solum humum attingit, recreatur. Forsitan ideo puellas non age! Etsi tempus breve est! Milites, dicamus admodum heroicos.
  Fecerunt multa facinora, sed pugnant sicut milites ordinarii. Ac semper nisi bikini ac discalceatus. Hieme etiam iucunda est illis nudis pedibus nives spargere.
  Gerda surculos canit;
  ibimus per ignem et aquam.
  Carolus Russos cum bomber suo accensus dixit:
  - Gloria populo Prussiano!
  Item Christina accensus est, et diruit;
  nos planetae regent!
  Magda confir- mauit;
  - Nos certe!
  Gerda proiectum iterum percussit et stridit;
  "Ne napalm nos prohibere vult!"
  Carolus cum hoc consensit:
  - Et etiam bomba atomica, quam nos non timemus!
  Christina emissa respondit:
  - Americani bombam atomicam creare neglexerunt! Est saevos!
  Magda exclamat in summo pulmone;
  - Mundus novus ordo Germanorum effugere non potest!
  Germani mense Septembri circa Kursk a meridie progressi. Eorum columnae piscinae sunt fortes et multae pedites in Africa et in terris Arabum conscriptae sunt. Numero sumuntur Fritz.
  Praeterea Germania discos invulnerabilis armis parvis armabatur.
  Duae puellae Albina et Alvina in tali patella ad se volant. Invulnerabiles sunt per fortem laminae gagates. Sed ignem suum non possunt. Sed propter celeritatem colossalem et arietis Soviet aircraft consequi possunt.
  Albina, inclinata se disculo, dixit;
  - Technologia ferrea, certe necessaria et utilissima!
  Alvina giggled, denudavit et stridit;
  - Sed omnia spiritu decernuntur!
  Albina dixit;
  - Maxime, ut nec ipsum feroci animi!
  Ambae puellae flava et bikinis sunt. Pulcherrimus et discalceatus. Bellator sine calceis, felix est. Nunc puellae tam variae et splendidae sunt.
  Et antequam pugnaret, pulchri- tudines lingua virili certo laborent perfectione. Ita est delicatus et strenuus. Mulieres bellantes amant bibere e vase magico. Haec est vera carnis festivitas illis.
  Quam bonae puellae sunt.
  Alvina duas propeller Yak-15s Sovieticae novissimae iecit et tweeted:
  - Gloriose venatio nostra!
  Albina confirmavit rostro et edito;
  Et numquam sit ultimum!
  Alvina tres plures elit oppugnationis Sovieticae addicitur et expressit:
  - Sic putas Deus Germaniam amat?
  Dubio Albina caput movit.
  - Non ita videtur!
  Alvina iterum giggled et quaesivit;
  - Cur ita putas?
  Duo Albina vectus est Soviet carros squeaked:
  Nimium diu bellum processit!
  Alvina logice dictum est:
  - Sed veniemus!
  risit et clamavit:
  - Sic victoria veniet!
  Alvina quattuor statim aircraft Sovieticarum deiecit, cum audaci discursu et stridore:
  - Certum erit!
  Albina admonere necesse erat;
  - Post Stalingrad bellum non secundum praecepta .. .
  Huic Alvinus consensit;
  - Certum est contra praecepta!
  Albina in molestia gravatus est;
  - Perdere coepimus!
  Alvina lymphata molestia;
  - Certus sum!
  Albina complura icta plura vehicula Sovietica et diruit;
  - Estne quaestio de nobis?
  Alvina duo pugnator Russorum rumpit et effossa;
  Rem desperatam putavimus!
  carnivore risit et stridit Albina;
  - Quid nunc videmus?
  Alvina tweeted cum aplomb;
  - Immobile quiddam et singulare!
  Albina micare margaritis dentibus respondit;
  - Quod Tertius Reich vincit!
  Alvina addicitur duorum plurium oppugnationis Sovieticae aircraft et protulit:
  - Itane vincendum est!
  Puellae grimaced. Quondam operati sunt, et publice in lupanari militis. Multi homines per se transierunt, nec genus solum album. Et vere probaverunt. Hem, quam iucundum corporibus. Sed tunc sub Sovietica oppugnatio meretrices accessit. Capti sunt. Bene, raptum iri hotties putabant. Et ecce duo diaboli!
  Fossam et fossas meretricibus fecerunt. Nec prior nox mediocris valde placet. Sic omnes effugere potuerunt. Seducunt vigilias.
  Et iuraverunt in Rutenis vindictam.
  et pugnaverunt contra Russiam. Hi sunt damn.
  Albina rasurae carros aliquot Russian plures mussant;
  - Vivere cum hominibus potes!
  Huic libenter assensus est Alvina;
  - Fieri non potest, sed est necesse est!
  dentes Albina nudavit et respondit:
  - Sed tamen... necare dulce est.
  Et puellae quinque carros Sovietici emiserunt cum motu orbis.
  Alvina giggled et dixit;
  - Et quando amara?
  Albina sex carros addicitur et respondit:
  - Post victoriam uxorem ducam! et decem filios pariunt!
  Ambae puellae rident.
  Et cecinerunt;
  Nos fidei fascismi milites sumus;
  Pugnatores communismi in pulverem deleamus!
  Utque rident, niveos nutantes cacumina montes.
  Nazis Kursk praeterire et Belgorod capere potuerunt. Minatio etiam Leningrad fuit. Vulgo res critica. licet non calamitosas. Sed USSR nimis multa subsidia non reliquit. Nescitur quanto diutius Russia restare poterit. Ita et Germani minuuntur et fatigantur.
  Sed Krauts quattuor puellas et leporarios habent.
  Gerda tormentum accendit et puppes in ima puppes 4 IS percussit, atque oculis sapphirus nictans pipiavit;
  - Immo vero Deus Germaniam amat! Certe vincere!
  Charlotte libenter hoc assentitur;
  - perdere non possumus! Propediem Kalinin exibimus, et Moscuam iactus lapidis erit!
  Christina margaritam papillarum nudavit et crocitans;
  - Eamus illuc, tempus erit Vladivostok!
  MagDus notavit poenitet;
  - Et Iapones iam victi sunt. Hoc grave est, socium momenti perdidimus.
  Gerda novam piscinam Sovieticam excussit et diruit;
  - Sine his possumus!
  Andrea giggled and remarked;
  - Si infans ridet, fortasse omnia elaborabunt!
  Christina metrum edidit;
  - Hippopotamus e risu erupit!
  Magda favebat;
  - Puella os valde avarus est!
  Et milites ceperunt illud, et ridentes. Habent vigorem scintillantem, quis dicat, et in abundantia!
  Gerda iterum accensus ad vehicula Sovietica clamavit et:
  - Proximum saeculum nostrum erit!
  Chimola quoque Andrea et confirmata;
  - Erunt volatus in spatio!
  Christina hoc libenter confirmavit;
  - Volamus in spatium!
  Magda bomba-launcher accensus e&e dedit;
  - Sedens in plano stella!
  Gerda adhæsit linguam suam et diruit:
  - Novo saeculo imperium Tertii Reich regnabit!
  Carolus pugnax rictu confirmavit;
  - Et quartus quoque.
  Post hoc, pulchritudo rursus circa piscinam Sovieticam convertit.
  Christina, bellator diabolica, micans margaritis dentibus, pressit;
  - Etiam novus ordo fiat. Et Magno Imperio gloria!
  MagDum furiis confirmata furiis ;
  - Gloria Imperio!
  Gerda iterum accensus dixit;
  - Nobis quoque gloria!
  Et videtur quod puella obtinuit.
  Gvozdanula and Charlotte. Ac ipsum aptum. Lacus Sovieticus in latus dextrum transfixus sum. Tum pipiabat;
  - Novo ordine pugnamus!
  Magda, incendere et ferire adversarios, confirmavit;
  - Et sine ulla dubitatione id consequemur!
  Gerda iterum suffixum et aptissime emisit;
  - Magnum marginem consequemur!
  et scintillabat sapphiro ac lucidissimis oculis.
  Charlotte etiam accensus, currus Russorum ferire et clamavit, hoc est diabolum crinibus aureis;
  - Omnia mox aerobatica erunt!
  Magda quoque furiis excanduit. 44 Illa frangit et stridit;
  - Et futura cantavit!
  Hic autem puellas difficultates habebat. IS-IX apparuit. Raeda maxima est. Et 152 millimetre tormentarii cum dolio longo habet. Forsitan Germanus perrumpere.
  Gerda coarctavit oculos eius et quaesivit Carolam:
  - Potesne bombo operire?
  Rufus respondit:
  - Nimirum est facultas... Sed subtiliter bomber insufficiens est!
  Christina ardenter suggessit:
  - Fiat mihi experiri chartam meam 88-graphi?
  Dubitat Gerda;
  - Is-9 habet 400 mm armaturam frontalem in magno declivio. Eum capere non potes!
  Charlotte risit et dixit:
  -Damne eam! Et putabam Russos talem piscinam non habere! Tantum rumores!
  Magda dixit:
  Ego quoque cimex putavi! Sed hoc non videmus. Dolium Russicum tam longum est!
  Gerda canebat, nudum calcaneum in area armata percutiendo;
  sine timore pugnabimus!
  Carolus socium habitus confirmavit sui:
  - Nos non gradum rescindemus!
  Christina suadet:
  - Et quid, si piscinam Sovieticam cum accurata concha in dolio pulsas?
  Gerda dubitavit;
  - Potesne id facere e longinquo?
  Christina confirmavit;
  - Si flammam levius nudis plantis attuleris, tum admodum valeo ferendi bene!
  Gerda respondere loco suo levius premebat. Christina nudum pedem torsit nudumque, calcaneum leviter obduratum, in luce flammarum refulsit.
  Gerda ignem puellae unice attulit. odor urens erat. Suavissimus odor, ut rhoncus shish kebab.
  Christina in aurem:
  - Et ad calcem alterum!
  Tunc Magda accendit ignem. Ambae flammae linguae iam nudae plantae pulcherrimae ac rufae puellae lambebant.
  Tunc Carolus clamavit et ubera sua nudavit. Sine ulla caerimonia, eam cepit et globulum globulum cum papilla coccinea impressit. Tormentarius statim accendit.
  Testa per se volavit et in dolium infigo machinae Sovieticae appulit.
  Instar elephanti vasti corporis truncum. Sovietica piscina motus accepto ictu fractis obstitit. Velut si de manibus ejus gladius eitus sit.
  Felix illa meretrices!
  Charlotte cecinit, ridentem laetus;
  - Tantum metus amicos nobis dabit! Solus dolore te movet laboramus!
  Gerda studiose addidit:
  - Volo magis ac magis tuas stultas facies opprimere!
  Milites Tertii Reich admodum videbantur!
  Lacus autem IS-9, sicut IS-7, in seriem non abiit, valde carus et difficilis vehicula fabricandi fuit.
  Sed in SU-100 nauta Elizavetae fortiter pugnat. Puella digitos nudos suos figit et dicit;
  - Facies politicus malus est, sub larva bona, loquela ejus exterior est sapida et suavis, fermentum vero insaniae.
  Catharina notavit, ignem in hostem bene gerendo, nudis digitis utens;
  - Politicus est voluntarius insanus, cuius insania suffragatores, qui nondum animum perdiderunt, patiuntur!
  Elena quoque nudis incensa ope digitis, et vultu vulpes ridebat;
  - Furor non est virus, sed nihil est contagiosus quam insania politicorum!
  Euphrosinia quoque eam ope nudo compressit et excidit in hostem pedem et elidit;
  - Si falli cupis - suffragium politicum adfert iucunditatem!
  Puellae in SU-100 optime pugnant. Et iaculantibus phaenomenis accurate.
  Elisabeth iterum incendens, nudum calcaneum premens, notavit;
  - Glans plumbea gravis et mollis est, catena ficta aurea fortius est quam Titanium, sic dehortatur cupiditatem scindendi eam, et glans aurea plumbo pernicior est, quam impossibile est evitandum ferire!
  Ekaterina quoque pedunculis nudis pedibus pernicibus utens longis, inquit;
  - Si sclopetum glans plumbea infunditur, quid stercoris genus e politico homicidae morali effingitur?!
  Elena etiam accuratissime accensus et cum risu ferino notavit, "Panther" -3;
  - Maximum desiderium in populo natalem in throno accipiet, sed saepius Baba Yaga, anthropophagi, aut serpens Gorynych sine rege in capite eius accipit!
  Euphrosinia quoque arrepta, in schedulam suam in vicem accendit et nudum digitorum suorum usum dedit;
  - Homines natalem natalem volunt cum sacco pertuso in throno, sed aut felem in sacco accipiunt aut lupum in vestitu ovium!
  Puellae pugnam optimam demonstraverunt ... sed Nazis pergit Don perrumpere. Sovieticae copiae a meridie praetermissae. Voroshilovgrad iam cecidit.
  Et in Krasnodon iterum Nazis. Et cum ibi iacularentur iuvenes custodes.
  Et iterum vident Germanos, et rediit visio nocturna ... Complures homines in Krasnodon capti sunt. Viri statim necati sunt. Et decreverunt duos sodales Komsomol et puerum Andreika torquere.
  Sit tormentum bonum.
  Puer circiter duodecim primum verberatus est. Primum cum flagello, deinde cum filo. Et tulerunt et posuerunt in eculeo. Contorto aucto- rum compagibus nudae calcibus virga candenti flagrare coeperunt. Tum ferrum, ardore flagrans, nudum pueri pectus etiam impositum est. Torquebant auctorem bene.
  Mulier formosum puerum carnifex cum voluptate torquebat, sapientissime dicens;
  - Politicus vult accipere poenam suffragii moraliter, sed verus sadist fiet, accepta potestate non figurate!
  Socium eius Stella, confirmata risu, costam pueri fractis forcipe candentibus;
  - Crudelissimus carnifex, qui forcipes hostiae ossa frangit, cum politico tristissimo comparari non potest, qui lingua suffragatoris cerebra detorquet!
  Puellae risum admodum vultu ...
  Digiti pueri fracti sunt forcipe rubris ex aestu. Tum costae contritae sunt. Feceruntque crudelissime. Militares quidnam dicere animalia.
  Ilsa denudans dentes dixit, nive candidior;
  - Melius et humanius est esse carnifex et securi capita abscindere quam politicus, qui os suum aperit et venenatam salivam in cerebro stillat!
  Fidenter hoc Stella confirmavit, nudam pedibus in saxo struendo, pavimento frigidam;
  - Carnifex officium suum et officium pro mediocri mercede facit, politicus opera tantum lingua sua, debitor suffragatori promittit, et tres pelles pro asse fracto non valente discerpens!
  Puellae puerum infelicem torquent.
  Gubernatores autem Sovietici in caelo pugnant, et virtutem suam ac virtutem inflexionem ostendunt.
  Anastasia witchakov germanica emissa in planum et edita;
  - Non est utile militem in acie pedem referre -- iaculabuntur in tergo, nulla est causa suffragii suffragii in comitiis, eum in renibus percutient!
  Akulina Orlova etiam currus Germanos abscivit et pipiavit, dissimulans in amicis suis, quamquam eam in LA-7 pugnatore non vident:
  - In politica perfecta categoria: lupi, porci, vulpes, thoes, asini, interdum etiam interdum leones obveniunt, sed homines sunt etiam homo, et etiam barbatus et munerum saccus!
  Mirabela Magnetica, Nazi machinam amputans, dentes denudans, risu coercuit;
  - Maximus deceptor, dictator in regno, etiam in poena paulum defraudat, sed in bono pleno calceos induit!
  Puellae Nazis in caelo opprimunt. Sed heu, Nazis iam Voronezh oppugnant et coerceri non posse videtur.
  Natasha pugnat in Kursk et facete dictus, quasi terminator pugnans;
  - Biblia credere verbum Dei esse, instar formicae cumulum aequalem pyramidi Cheopis, formam remotam similitudinis, et omnino inconstantem, quisque formicam pharao sibi fingit, solum sub iugo servili, et non. throni!
  Puellae post haec verba rident. bras exuerunt. Coepit ingerere alterius pectora murice papillis osculis. Quia tam delicatus et stupenda est. Veri sunt milites.
  Natasha dixit firmiter:
  Biblia Sacra certissima est fabula!
  Augustinus logice dixit:
  - Non necesse est revelationes Deo per Iudaeam fabulam dare! Deus meus personalis est Virga omnipotentis. Pro gloria Supremae Familiae pugnabimus!
  Et exclamaverunt omnes quatuor puellae nudis pedibus proiectis;
  - Gloria magnae Russiae!
  Cum obsidio Kursk traheretur, quattuor puellae frigore et fame laborantes sicut reliquiae praesidiorum Sovieticorum. Unde nihil mirum est quod puellas coronas excedere iussit.
  Ab his nihil nisi breves sunt, sient, discalceati, pro breakthrough.
  Ad se currunt, et ictus singulos faciunt, ut cartridges salventur.
  Et detulit super eos Nazis totum hastile ignis. Puellae autem non sine causa sunt nisi in subtiles. Proin non lobortis augue. ruunt omnino invulnerabilis. Et nudis pedibus etiam puellas in proelio perfecte tueantur.
  Natasha accensus, addicitur fascist et rugiens;
  nobiscum Stalin!
  Zoya etiam accensus est fragmentum uter nudo pede proiecit. Duo Fritz illa proiecit et yelped:
  - Stalin in corde meo vivit!
  Item Augustina accensus, et aplomb tradidit;
  - In nomine Russiae!
  Et ostendit ei linguam suam. Et fascist proiecit.
  Svetlana, fixus, nazius ferire, pipare;
  - In nomine communismi!
  Quatuor nudipedales, in tenui puellarum bracchia, per Nazis loca discurrentes. Bellatores vestis fere nullas habebant. Colorum diversorum tantum subligar: nigra, alba, rubra, caerulea.
  Et hoc etiam magia, glandes et fragmenta divertere. Experiri istas nudis manibus puellas! Eae sunt simpliciter pulchri- tudines summae classis!
  et quae ubera. Papillae quasi fraga sunt. Blandit ipsum et. Fere puellae tam pulchrae et paene nudae sunt.
  Natashka figens se in auctione servorum obtulit. Sicut velum post velum removetur ab ea. Corpore valido, lacerto puellari exponunt. Ipsa vero sibi stat, humeros suos superbe erigens, caput erigit, demonstrans se minime pudere. Puella summa classis est. Aurorae vires, non senescit.
  Cum femina nudis pedibus ambulat, iuvenitur, et semper pullulatur. Summa est minimum vestium, et constans sexus cum viro. Accuratius apud viros dissimiles et potius iuvenes. Ad iuniores.
  Natasha nudum se apud forum servi putabat et excitari sensit. Quasi emptores sentientes, et in suavissima loca manibus ascendentes. Quam miram esse oportet servum. Nulla sit amet volutpat nisi. Non sunt homines, tantum eunuchi. Aliquam egestas mattis quam ac varius.
  Ah pauperculae leporis. Quam infelicis es cum hominibus. Quantum potes abstinentia pati! Sed Natashka instinctus turpis cohibere noluit.
  Puella fascist et emissa clamavit;
  - Termino sum!
  item Zoya accensus, cicatrix;
  - Ego autem sum bellator eximius genere!
  Accepit Augustinus tres fascistas et prostravit;
  - Stalin nobiscum fuit!
  Svetlana adveni. Quattuor fascistas illa vicit et stridit;
  - Stalin nobiscum est!
  Natasha aliquot mercennarios Tertii Reich iecit, nudo pede lapidem jecit et diruit;
  - Stalin semper apud nos erit!
  Zoya risit et stridit linguam eius, stridit;
  - Pro magnitudine Russiae!
  Augustinus de testa fenestra vitreum vitreum digitis nudis proiecit, fascistae iugulum secans et stridore;
  - Pro novo slavico nostro Rod!
  Et risit...
  Svetlana in Nazis accensus, plures pugnatores interiit et edidit;
  - Pro sancta Russia!
  Natasha Nazis cruci affixus. Dedit grenadem ad calcem nudum, quam emisit ad eam Nazis. Fritz et vyaknula percussa accurata dispersit;
  - Pro Svarog!
  Extulit ora, in quo tanta gratia et furor pantherae.
  Zoya eam cepit et nudis digitis clavum ferrugineum cucurrit. Nazi eunuchi oculos transfixit, et pipiabat;
  - Pro Deo albo!
  Augustinus nudis calcibus suis sarcinam explosivam accepit et cessit. Fritzam quasi vitri fragmenta dispersit, et diruit;
  - Novus ordo Russiae!
  Svetlana eam cepit ac nudis digitis jecit, Fritzam lethali confixit ac latravit;
  - Pro domo Russica!
  Quattuor puellae perdite pugnaverunt et valde infensi pugnaverunt. Germani stipendiariique se receperunt. Subnixis ante puellis. Ubi sunt Nazis contra Rubrum Exercitus.
  . CAPITULUM #4
  Natashka iterum donum mortis nudis digitis eiecit et coeduit;
  - Tantum chaos in mundo est ut Deo iusto credere non possit, sed tot pravi politici, ut dubium non sit de existentia diaboli!
  Zoya infensi notavit , nazis metendo vertit , et nudis digitis gannitum emisit funestum ;
  - Cur mulier nascitur - propter laetitiam et hominis futurum, cur politici nati sunt ut dolorem cognoscant et intelligant se futurum non habere?
  Augustinus : Dentes tam acutos quam illos lupi, peram explosivum cum nudo calcaneo projecit, et dixit:
  - Mulier cruciatu suo vitam parit, politici mortem pariunt cruciando suffragii!
  Svetlana etiam exusta in hostes, et multa hostilia exsecrata delevit;
  - Baculum habet duos terminos, sed politicus, qui cogit se eligere unum finem sub baculo, damnatio in aeternum, noli esse incautus suffragii!
  Natasha in somersault insiliit, nuda calcaneo versa et yelped:
  - Politicus in podio tonat sicut tonitru, sed suffragii quorum caput non est tympanum solum sua stultitia percellunt!
  Zoya cooed, comminuens Nazis;
  - Si vis ad thronum eligi, rex nudus, suffragatores sine rege in capite congrega!
  Lepide dixit Augustinus , sapphirum oculos connivens , et nudo digito mittens munera mortis ;
  - Cum politicus nudus est rex et sine rege in capite eius, suffragii "calceati", et cum porco in sinu eorum!
  Svetlana etiam vicem nazis molem falcavit, nudis pedibus immissam exitium pissavit;
  - Politicus in repertorio suo est cantor cum voce aliena, sed sonus factus est cum oculo ad voltum sub luscinii specie.
  Memini Fritz Stalingrad. Quomodo puellae eas ibi verberant. Pugnaverunt etiam nudipedalia et bikinis. Haec vestimenta plurimum valent. Nemo puellas nudabit cum semivivus. Nudo pede mittunt munera leti.
  Natashka fragmen ceramicorum nudis digitis proiecit. Germanici imperatoris cranium suut, et cecinit;
  - In nomine Matris Russiae!
  Zoya accepit testa et digitis nudis, pulsaverat per fascist et clamabat:
  - Ita, pro domo mea!
  Augustinus immissa, nudo pede propulsa. Illa sex Nazis abscidit et diruit;
  - Pro Stalin!
  Tradidit etiam Svetlana novum transitum, Fritzius addicitur et diruit;
  - Pro novo mundo!
  Turba Gerda ibat versus Vyazma. Ad urbem decem chiliometrorum. Sed resistentia Exercitus rubri crescit. Nova Soviet IS-6 praedia in pugnam proficiscuntur, cum potentioribus tormentis 105 millimetris et armis crassioribus. Verum adhuc paucae eiusmodi machinae sunt.
  Charlotte, premens globulum globulum nudo pede, armaturam piscinae Sovieticae ad confluentes transfixit. Currum Exercitus Rubri accurate percussit, quamquam meliore eius praesidio cum IS-IV comparatus est.
  Diabolus rubeus giggled et perbibetur;
  - Habemus exercitum fortissimum!
  Christina smirk notavit:
  - Et erimus omnibus fortiores!
  Illa etiam pedites globulis stimulorum nudis digitis pressit. Soviet percute currus. Ea puella valde callida est. Christina recordata est quomodo illa facinora peregit. Quomodo amorem feci in Irania. Ita, ut pulchellus frigus!
  Et murmuravit vir;
  - Pro magna Germania!
  Magda, hoc crine flavo flava, ad Fontes milites accendit et locutus est:
  - Pro sacra victoria!
  Puella incendens molestiam cogitabat. Germani in primo mundo bello casum suum deciderunt. Cur autem consilium oppugnationis Parisius restiterunt et tria corpora in Prussiam Orientalem transferunt? Fieri potuit ut tempus Orientis territorium immolaret, sed Lutetiam acciperet et rem Galliae maxime radicitus solveret.
  Sed hoc non est factum. Et generaliter bellum Russiae declarandum non fuit. Certe Nicolaus II cum tam fortissimo hoste Germaniae ad bellum ire non auderet. Et quare necesse fuit duabus partibus pugnare? Fieri potuit, potuit Russiam ferire, Gallia et Belgium ignorans.
  Et in genere, putavit Magda, necesse erat Russiam oppugnare cum Iaponia bello vincta fuit. In hoc casu Nicolaus II sine subsidio Britanniae et Galliae finiri potuit. Austriacis et Turcis et Italis ac Germania et Iaponia urgeretur.
  Solum Russiam opprimere. Nec quidquam illa.
  Sed Germania duabus partibus contra validiores vires bellum obtinuit. Iaponia, USA et Italia.
  Ita Wilhelmus noverca. Hitler evasit magis oculatus, pacem cum URSS faciens et Gallia superans.
  Germani autem primo bello inter saxum et locum durum comprehensi sunt. Tsar Nicolaus II vulgo Victus. Imperium autem eius magnum ter Germanorum erat multitudo. Contigit difficillimum esse Russos resistere.
  Plus copias habens, Russia tsarist paene dimidium copiae terrestris Entente repraesentavit. et vincendi destinata erat. Si non res militaris quae in St. Petropoli facta est, verisimile est Germaniam supervixisse. Sed atrox res Rutenis evenit - monarchia cecidit. Christus dei abiit. Et vere malum obtinuit!
  Et Germanis tamen subsidio Germaniae adhuc amissae sunt.
  Civitates Americae Unitae bellum inierunt et fortissimum esse probaverunt. Etiam ac maximus lacus. Germanos ferro molem ad litteram attriverunt.
  Inimica clades. Et, quidquid dicat, forte deditio optime evenit. Amissis omnibus sociis Germania, lacus premeretur. Casus capiendi non fuit verus.
  Etiam, et Bolshevik Russia secundas frontes in oriente bene aperire potuit.
  Ceterum difficile erat consilium in deditionem venire, sed coactus.
  Magda recordatus est quomodo frustum panis in triclinio verberatum obrepat. Confessa est ergo puella et paulo minus flagellis excepit. Quae poenam silentio ferre poterat. Non clamabit neque gemet. Etsi in nudo dorsum feritur, dolet.
  Gerda accensus, piscinam Sovieticam confodit et fremuit;
  - Natus invictus!
  Carolus cum hoc consensit:
  -Nemo nos prohibere potest!
  Christina rupta clamavit:
  - Numquam in mundo!
  Magda squeakingly skeakeningly;
  - Et in altero mundo - nimis!
  Quattuor milites corona reliquerunt. Illa per paludes aliquantulum vagata est et laeta canebat;
  purpureus luna vertitur;
  Ubi fluctus in saxa ingruebant.
  "Eamus, pulchritudo, equita;
  Ego te diu expectavi."
  
  "Libenter ibo vobiscum;
  Maris fluctus amo.
  Vela solve
  Rotam ipse ducam."
  
  "Tu maris imperium obtines;
  Ubi tempestatem tractare non possumus.
  In huiusmodi rabidus tempestate
  Fluctibus non potes credere."
  
  "Impossibile? Quid, mi?
  Olim, praeteritum fatum;
  Meministi, perfidus perfidus;
  Quomodo te speravi?"
  
  purpureus luna vertitur;
  Ubi fluctus in saxa ingruebant.
  "Eamus, pulchritudo, equita;
  Ego te diu expectavi."
  Puellae cantabant et plaudebant. Dicit ergo Augustinus, ridentem ad angulum oris sui;
  - Immo plurimum Nazis egimus. Gloriosa pugna et pro multis postrema!
  Natasha giggled.
  - Iustus es sicut Maugi!
  Augustinus risit et consensit;
  Mowgli magna erat!
  Zoya subridere dentium notavit;
  - Nobis opus est ut cum vi superiores copias Wehrmacht devincant!
  Svetlana suadet:
  - Quidam genus gasi superpotens!
  Augustinus canebat, nudis pedibus in palu ferientes;
  Gasi, gasi, vapores, vapores! Nos omnes hostes simul conficiemus!
  Natasha suggesserant:
  Cantemus aliud!
  Puellae consonantes cantabant;
  purpureus luna vertitur;
  Ubi fluctus in saxa ingruebant.
  "Eamus, pulchritudo, equita;
  Ego te diu expectavi."
  
  "Libenter ibo vobiscum;
  Maris fluctus amo.
  Vela solve
  Rotam ipse ducam."
  
  "Tu maris imperium obtines;
  Ubi tempestatem tractare non possumus.
  In huiusmodi rabidus tempestate
  Fluctibus non potes credere."
  
  "Impossibile? Quid, mi?
  Olim, praeteritum fatum;
  Meministi, perfidus perfidus;
  Quomodo te speravi?"
  
  purpureus luna vertitur;
  Ubi fluctus in saxa ingruebant.
  "Eamus, pulchritudo, equita;
  Ego te diu expectavi."
  Puellae carmen compleverunt et in somersaults versa sunt. Post omnes massam habent in capitibus splendidis. Tres blondes et rufus. Frigus puellae.
  Augustinus, dum currit, recordatus est quomodo billards canebat. Certe non pecunia. Et cum nihil eo tempore haberet, puella ictui imposuit contra quinque rubles. Primus et vicit ludus. Quin etiam nudipedalia lusi, qui multum adiuvisti. Tum alterum lusum cum famoso latrone lusit.
  Et vicit iterum. Inde alius ludus duplicatio clavi. Dolor erat puella valde. Et inebriatus est etiam scelestus auctoritas. Tandem sclopetum evellere et sagittare incepit. Augustinus, accepta pecunia parta, nudis calcibus coruscus disparuit. Imo isti homines tam timidi sunt. Forsitan non ludere cum illis, sed lucrari amet?
  Augustinus bene vixi potuit Moscuae, sed puella post coloniam studuit anteire. Pugnare voluit. Preterea delectatus est ad res gestas. Herois tam frigidus esses!
  Etiam opus est ut chartulas pecunias ludere possis. Augustinus baculis quodam deceptus fuit, et lambere debebat. Putas hoc mel esse, et vis ipse non tam taetrum. Sed in lento laborare, sic fere est delectamentum temperamenti crine diabolo. Illa cum aliquo gaudens pervenit. Sic Moscuae pecuniam facile et iucunde sibi fecit.
  Misericordia est, sed bellum temperaturas suas fecit. Augustinus etiam speculandi amoenitate usus est. Omnes ordine seduxit. Et vexare eos dilexit. Praesertim iuniores. Diabolus amavit eam. Tamen, quamvis multa praemia, puellae adhuc ad duces venerunt, et solus Natasha maior factus est.
  Nazis, post casum Smolensk, obduxit Vyazma. urbem pertinacissime tenuit. Ad aquilonem, Nazis Novgorod cepit, et Leningrad appropinquaverunt. Res per ingressum Sueciae in bellum aggravata est. Haec terra etiam acquisitiones territoriales ex Russia voluit. Et priora bella, praesertim Carolus Duodecimus, meminerant. Item notabile gesta temporum antiquorum. Et apparuerunt divisiones Suecicae ad frontem, et transierunt ad Petrazavodsk et Leningrad ab aquilone. Prut cum peregrinis copiis Finnico-Sueticis et Germanicis. Ncc prohibere videtur.
  Puellae pulchrae Swedish in planis volant. Gringeta et Gertrudis, duo Gs, in binis pugnant. Sunt puellae fortissimae. ET PULCHRA. ME volitant in 462, jet pugnantes a Germanis emptis. Ut solet cum puellis in uno bikini et discalceatis.
  Machina Germanorum armorum validissima est. Ea septem tormenta aeris habet. Unus 37mm et sex 30mm. Soviet MIG-15 pugnatores contra impetum fecerunt. Aliquanto infirmiora tela: 37 mm aeris sclopetis et duo 23 mm tormenta aeris. Id est, vires valde inaequales.
  Gringeta ignium tormentis aera. Soviet Pugnator vi et stridore ferit:
  - Haec nostra aerobatica est!
  Gertrudis etiam currum suum primo cursu et stridore pulsat;
  - Ad Carolum Duodecimum!
  Re vera, diabolus flavi valde molestus est, quod Suetia bellum in Russiam amisit. Sub Ivan Terribilis Sueci Narva et plura oppida in ora Russiae capere potuerunt. Sed tunc Russia, sub Fedo primo, terras suas bello Livonio amissas recepit. Verum, hoc facilius fuit quod Poloni in parte Russiae pugnaverunt.
  Sed tunc Sueci in regno Shuisky civitates Russiae debellare potuerunt. Deinde Novgorod. Obsessa Pskov. sed sine fructu.
  Bellum deinde inter Russiam et Poloniam fuit. Subdola Sueci plurimas civitates Balticas et Rigam ceperunt. Antea terrae in Europa victae sunt.
  Suetia in potestate orbis terrarum facta est. Maximam attigit.
  Sed in Russia Magnus Petrus ad imperium accessit et magnum imperium movere coepit. Suecia per Poloniam, Saxoniam, Daniam et Russiam adversabatur. Vires sunt inaequales.
  Sed Carolus Duodecimus, annos natus sedecim, bellum in Dania debellare potuit, ac deinde apud Narvam superiores copias Russiae oppugnavit et victoriam insignem vicit.
  Sed Magnus Petrus non est fractus defectu. Novas copias collegit et bellum intulit, adhibito eo quod Carolus Duodecimus cum Polonia bellum gereret.
  Sueci vero Poloniam vicerunt. appropinquatio copiarum Russorum non adiuvabat. Petrus Magnus etiam ad pacem paratus erat, oppida reversus, et Narva a Rutenis in Suecos victa.
  Sed Carolus Duodecimus statutum est. Sed Petrus Magnus aestus belli curabat. Munus suum egit ut Poloni et Ucrainae homines Carolum XII non sustinerent. Sueci prope Poltavam cladem acceperunt. Qui factum? Russi Sueones defatigare se post castella munire potuerunt. Dein omnia deliberata funesto scopo.
  Vulnus Caroli XII ante pugnam etiam partes negativas egit.
  Postquam Narva, Russia inceptum funditus occupavit. Quae Sueones etiam in mari debellare potuit. Ipsum quae molestiae ipsum.
  Carolus Duodecimus in obsidione castri Norvegici obiit. Bellum autem brevi confectum est cum Suecis ipsis victis. Verum, Petrus Magnus consensit, Europaeis nationibus cogente, suam territorialem acquisitionem ut emptio formalize. Suetia multum agrum, in Europa incluso, amisit. Iam sub Alexandro primo, Finnia etiam a Rutenis victa est.
  Nempe Suetia offenditur et vindictam cupit. Status evasit praesertim post victoriam in comitiis parlamentariis Nazis. Et bellum iam Sueonum cum historicis parallelis.
  Gertrudis machinam Sovieticam oppugnat et cantat;
  - Vixit Antonius quartus...
  Gringeta caedet Ioac-15 Pugnator fremit;
  Erat rex gloriosus.
  Gertrudis addicitur Russus et cecinit;
  - Vinum ad inferos amavit ... .
  Gringeta intrare conatur Sovietica currus et ululatus;
  - Quid rima aliquando accidit!
  Gertrudis cecinit;
  - Tili bom! Tili bom!
  Et puella roseo linguae haesit.
  Puellae laetae evaserunt... Magno cum raptu pugnaverunt. Pugnaverunt sicut aquilae. et numquam recumbit.
  Gringeta nudis pedibus per nivem cucurrit. Erat autem haec puella groovy. et recordatus est rerum eius. Quomodo essent nudipedales et in bikini venatione pro urso polare. Quod valde tatem.
  Seminudae puellae arcu feram figebant. Et percusserunt, et rugierunt bestiae.
  Tum fugiunt, rutilant e frigore calcem puellares. Puellae pulchrae erant. Fere nudus, sed fortissimus. ipsi autem se ipsos persecuti sunt absque timore ullo.
  Deinde, cum vulneratus ursa mortua esset, puellae cibum assaverunt et convivium fecerunt. Tam magna erat. Puellae in foveam natant et se invicem nive aspergunt. Inde per nives madefactae currebant. Tota tanta est et frigida.
  Gertrudis et Gringeta nunc in venatione gubernatorum Sovietarum erant. Praecipuae regulae recordati sunt: nudus ac discalceatus fere pugnare necesse est, et tunc puella non confodietur. Tantam vim dat militibus ut paene sine vestibus sint. Quam ob causam nemo totum mundum Medii Aevi vicit?
  Quia nudis pedibus feminas vires despiciebant. Puellae nudae et nudae sunt valde frigidae et fortes! Cum puella calceos non habet, sola nudum accipit terrae vigorem.
  Haec est fortitudo bellatorum perampla.
  Gertrudis planum Sovieticum deiecit et tweeted:
  - Puellae nudis pedibus frigidiores sunt!
  Gringeta etiam Russice tundebat, et diruit;
  Puellae calceis non egent!
  Ardentes servabant, Russicus pugnator, procidens.
  Cogitavi quam magnum sit discalceatum et per nives currere et per desertum. Planta crurum puellae valde elastica et durabilis fit, et simul non resiliunt. Nolite ergo solliciti esse circa difficultates. In Russia hiemes plerumque durae sunt, et in nive currere pulchrum erit. Puella summi loci est.
  Et quam lepide et unice formosae pedes nudis pedibus puellari in niveo? Et digiti, et pes, et haec omnia simul? Quam mirum est, cum excisis cruribus gradatim in superficie alba, et ipsae sient. Puellae capillos flavos habent, tales sunt blondes frigidi.
  Amant autem cum eos nudis vestigiis osculantur.
  Gringeta figit alterum currus Soviet et tweeted;
  - Gloria Patri, Gloria!
  S. Gertrudis pugnator Russicus emissa et edita;
  - Carolus Magnus nobiscum est!
  Puellae tantum mirae sunt, et tantum singularem pulchritudinem habent. Cum his puellis insanire vere potes. Eorum corpus, ut muscularium et amoenum.
  Gringeta valde delectatus est ab hominibus perculsus. Tam iucunda fuit illius. Pellis autem eius est levis, elastica, quasi polita. Ecce puella est.
  Suspendisse ac mi quam.
  Nunc dejecit planum Russicum et rugit;
  - Ursus sum similis!
  Et ostendit ei linguam suam.
  Gertrudis iterum accensus pipiabat;
  Tigres sumus!
  Puellae in curriculo fiunt ansas mortuas. Tales fere sunt frigidi milites. Pleni sunt passionis et triumphi voluntatis. Pellis autem perusta est sicut aes.
  Milites in Africa et pedites pugnaverunt. Quod valde bonum est ad blondes. Et facti sunt ita speciosi et concolores.
  Gertrudis cecinit;
  - Flava Natural! Muscularis dorsum!
  Gringeta confirmavit;
  - Capita omnia vinco!
  Milites Sovietici pro Vyazma pugnant, quod undique a Nazis cinctum est. et fortiter pugnate.
  Natashka autem grenade nudo pede iacens, elidit;
  - Victoria vitanda non est!
  Dedit etiam Zoya conversus. Grenade nudo pede prostravit. Nazis iecit et diruit:
  - Duo funera non possunt!
  Da turn et Augustin. Cana diabolus grenade nudo pede iactavit et pissavit;
  - Proximum saeculum nostrum erit!
  Accensus etiam Svetlana rupta est. Fasciculumque Fritz deposuit, et obstrepit;
  - Nascimur nova aetate!
  Et ostendit ei linguam suam.
  Puellae valde magnificae sunt. Pulcherrimae sunt, et perustae, tres blondes et rufa, siccis et musculi subsidio.
  Quam bonae puellae...
  Natasha cogitavit sicut illa exortum est, cum Scriptura non sit verbum Dei, ergo Russi alia et perfectior religio egent. Crescere in spiritu et veritate!
  Et quid melius quam summae Familiae fides!
  Et concisa manu bellator;
  - Crede necne, ianua salutis patebit!
  Puellae in Nazis omnibus sclopetis et lethali howitzers scilicet iaciunt. Et si percusserit, non videbitur ulli.
  Bellatores qui possunt salire, cantare et salire....
  Et ambula super capita eorum...
  Natasha risum et facetias dedit et notavit;
  - Homo unum cor et duas manus habet, sed politicus ordines quattuor ungulas habet et omnino excors est!
  Zoya, hostes figens et pulsans eos feroci impetu, notavit pugnaci risum;
  - Una est patria, unum cor, et una victoria, sed trecentos politicos patres habet, qui solus pupillus potest vet!
  Augustinus cum multa passione notavit, feroci furore hostem pervadens, et nudo pede grenadens projiciens;
  - Quamvis quot cyphris addas, figuram realem non habebis, nisi ad electionem politici ab hominibus nulla intelligentia!
  Svetlana chuckle notavit, Nazis exterminans, et explosionis sarcinam nudo calcaneo obiecto;
  - In arithmetica, additis zephyris eventus non addito, in politicis, nullas intelligentias inter suffragatores addit aestimationem!
  Puellae momentum valde perniciosum addunt.
  Et Fritz per tantas pulchritudines obtinere non potest ... Alenka etiam cum phalange pugnat.
  Puella grenade nudo pede iacit et dicit:
  - Non unum ingenium probare potest Deum non esse, sed politicum nullum notionem conscientiae habere etiam infanti manifestam!
  Accensus ab Anyuta tormenti machina, et etiam letale donum projecit vi, trepidi;
  - Politicus, qui natus est anno porco, cujuscumque natali die, politicus qui natus est anno tigris anthropophagi est, annus nihil ad rem pertinet!
  Alla infensi dixit, grenade cum nudo digitorum ope iacerent:
  - In politica, palatia in porcarios se vertunt, et leones ad gradum ovium descendunt, et vulpes tantum homo fit!
  Maria, continuans lamna adversarios colossas pugnae robore, yelped, denudans dentes;
  - Politicus cuiusvis palatii porcellum convertet et veritatem intus foris convertet, et in quavis vestitu ovina lupus anthropophagus remanebit!
  Olympias, igni in hoste bene quaesito, ordines secutus, ratione notavit;
  - In re publica non sunt relativi, quamvis suffragatores lepus sint fratres politici, et ipse diabolus est suus pater!
  Alyonka in Nazis irruptionem accendit, metit, et nudis digitis grenade lethalis vi trepidi projecit:
  - Politicus saepe libenter promittit barbatum, sed suffragii iam caprae!
  Anyuta, magna cum diligentia adversarios figens, et nudis digitis tasque jactans, notavit:
  - Politicus iocus est et ambulans cum barba et verus hircus, sed simul etiam porcus maior, qui ex suffragiorum sessione facit, frustula pingue lacerans!
  Alla respondit infensi, cachinno indomito, et aplomb tartareo nictu ac rugitu;
  - Politica est negotium sordidissimum, politici manus suas lavant viscosas, solum fluentes sanguinis suffragii!
  Maria etiam vice sua dedit et falcavit molem Fritz et mercenariis suis et pissavit;
  - Etsi pecuniam non olfacit, foetus est odor a largitore, et maxime teter, cum pro multa pecunia, porcum magnum in eo ponit!
  Olimpiada potius infensi notaverat, sapphirum et smaragdum oculos connivens;
  - Politicus capra est, tum quia promissa sunt barba, et ideo amat nummi frondem, tum quia assidue cornibus suffragii!
  Tam insigni puellarum potentia, difficile est Nazis etiam recentissimas piscinas vincere. sed adhuc ascendunt et baculum;
  Cum dirigentes, ad extremum gas launchers utuntur, et aliquid aliud potentius et pugna.
  Et tunc plerumque in equo albo sedere incipiunt. Hic est Shturmlev in proelio. Et hoc telum gravissimum est. Et "Sturmmaus" etiam periculosior et gravior est. Talis trux et infernalis sclopeta. Et si vicerit, non erit illi misericordia. Haec colossica vis perniciosa est.
  Puellae quae Sturmmaum currunt paene nudae sunt nihil nisi subligar. Eodemque tempore pernicissimum ac pernicissimum. Hi fere quicquam possunt.
  Cum primum turmas Sovieticas feriunt, Exercitus Rubri satis non videbitur.
  
  Emmanuel pugnat in STALINGRAD
  Ita Emmanuelle iterum ad negotium descendit et virgas Dryadum vibrans lambit. Quae dum agebat, alia fabula processit.
  Anno 1944, Hitler occisus est die 20 mensis Aprilis. Speer, Fuhrer et Rommel summus dux, tertii Reich cancellarius factus est.
  Et sociis induciis factisque de novo imperio agere coepit. Praeconditio fuit cessatio genocidia Judaeorum, et abolitio legum stirpium Tertii Reich.
  Hoc solenniter facere consensit Rommel, sed Iudaeos non dimisit, sed e castris in fodinas et officinas militares transtulit. Bombing Tertii Reich cessavit et emissio armorum acriter surrexit. Diu exspectatus Panthera validioribus armis ac meliore praesidio etiam in massa productione apparuit. Machina 900-horsepower pro aucto piscinae pondere compensatur, et 88 millimetre tormentum vehicula Sovieticorum e longinquo feriunt.
  Instead of FAA rockets, Rommel iussit XE-162, vili et efficax vi pugnatoris. Hoc Nazis superioritatem aeris lucrari permisit.
  TA-152 evenit etiam ut optimae aircraft universalis, quae utebatur ut pugnator, oppugnatio aircraft, et bomber anterius. ET ME-262 Currus bonus est, etsi difficile est efficere ac repentina habet. Ita Germani modernizationis exercitum graviter tulerunt.
  Praeterea Rommel recte suspicatus est Exercitus Rubri principalem ictum Belaro infligere. Ingenii notitia demonstrabat auxilia transferri clarius ab latere meridionali et in medio occulte.
  Rommel versabatur difficilis optio: impossibile erat Belarum servare, ubi multae paludes et fautores etiam cum magnis copiis erant.
  Tum Rommel ipsum Ucrainam oppugnare statuit. Erat fortis consilium ac potissimum inopinatum ad Fontes imperium. Nazis multum lacus habent et "Tiger" in perruptio admodum firma est, sicut "tigris" -2 et "Panther" -2, quae tamen iam ad frontem pervenire coepit.
  Rommel, exposita fronte occidentali, omnes copias in meridiem congregavit. Pergebat inferrent.
  Germani oppugnaverunt nocte XV Iunii et exercitum rubrum capere potuerunt! et defensionem perrumpere curaverunt. Qui cum fiducialiter procederent, et urbem ceperunt.
  Verbera ab Ucraina et Moldava ab occidente liberata sunt. Convergentes. Hactenus omnia, auctore Rommel.
  Iam Germani in praediis ante orientem opportunum habebant. Novus IS-2 et T-34-85 iam advenire inceperunt et productio vehiculorum vetustiore decrevit. Dum emissio "Pantherorum" et "Tigres" altas gradus pervenit. Praeterea archa-similis "tigris" erat simplex ad congregandum et piscinam efficacissima.
  Germani magnam lebetem efformant, quae ob aliquot minutas ictus dissolvitur. In australi plaga. Stalin ictum in medium remisit et copias in meridiem traducens restituere iussit.
  Hoc consilium aliquanto serius est. Et malum evitari non potuit. Tantum pars copiarum Sovieticorum ex boilers effugere potuit. Damnum valde significant.
  Stalin freaked and was furit. Rogat ut progredi... Sed Rommel callidissime fecit. Una potentium motus Fuhrer nova fuit dimissio divisionum SS, et aucta in communibus paginis Wehrmacht praepositis eorum impensis. Et hoc licet signanter tollere qualitatem exercitus.
  Motus alius maximus fuit feminarum ad militiam cooptatio. Ac praesertim in aviation et lacus, ac pellentesque dui. Hoc quoque consilium inter pugnae effectum positivum habuit. Ac prima coepta sunt prospera.
  Circulus Gerdae in Panthera maxime insignis fuit.
  Bellator cana vere frigidus et iocularis erat. Parata est depugnare furioso furore.
  Hic Gerda in hostes nudo pede accendit utens pipiabat;
  - Lex non diabolo scripta est!
  Testa eius accurate addicitur turris triginta quattuor. Immo tempestas erat ad negotia accessus.
  Charlotte etiam accensus, papilla coccinea premens pectoris sui contra felis et distillavit;
  - Nos sumus daemones potentes!
  Christina etiam sclopetum intendit. Puellae digitos nudos ad sagittandum utebantur. Fortunate Panthera quindecim orbes per minutias accendit. Et evertere potest sclopeta Sovietica et piscinas sicut frumentum cum nunchucks.
  Hic currus Russorum alius in igne est.
  Christina clamavit:
  "Ego sum daemon daemonium effundens sanguinem!"
  Magda etiam iecit nudum calcem, quod bene faciebat, et feliciter cooptavit;
  - Diabolus sum pugnator!
  Imo hae puellae monstrum quiddam sunt.
  Velut novi milites Albina et Alvina. TA-152 aircraft sibi elegerunt et eodem tempore ex aere et terra scuta exquisierunt.
  Fecerunt ardenter et infensi.
  Albina Sovietica planum deiecit et cooed;
  - Et immanis sum aggressio!
  Postea, ope digitorum nudorum, piscinam exercitus URSS etiam transfodit.
  Alvina etiam currus Russorum in caelo percussus est et pissavit, dentes eius in smirk denudans;
  - Nostra turba diabolica!
  Atque etiam valde confidenter e TA-152 tectum piscinae Sovieticae perforavit.
  Puellae in campo vere sunt, hoc est aliquid...
  Plus quam centum divisiones Sovieticae Nazis victae inceptum occupaverunt.
  Magno commodo Kiovium versus se movere coeperunt. Stalin e contra ementiebatur et fremebat, iussis discordiis praecipiens. Dum consensu et
  Non habent.
  Rommel confidenter egit et boilers creavit. Decurrere et vincere curavit, loca Sovietica praeteriens. Nocturna feriens, variisque dolis utens.
  Germani rursus inceptum. Iamque iam Borysthenen traiecerunt, iam ibi victoriam adepti sunt.
  Tantum autumnus et rigua pluviae Nazis aliquantum cessaverunt. sed pleraque ex Ucraina recepta est. Nazis etiam Kharkovam capere curavit. Relicta est Exercitus rubri et Kyiv.
  Rommel etiam in centro cudere conatus est. Hic autem copiae Sovieticae iam poterant ad defensionem praeparare et patientiam demonstraverunt. Et iam Sovietae puellae suum genus ostenderunt.
  Elizave et cantavit eius pugnaverunt die IS-II.
  Puellae in bikinis et discalceatis erant. Et pugnaverunt magna feritate.
  Elizabeth nudum digitos accendit et stridit;
  - Magna tigris sum!
  Ekaterina etiam tantum evasit ut proiectum arcum descripsit et Pantheram infixit et yelcavit;
  - Nullum verbum ignave!
  Elena quoque exusta in hostes piscinam pugnae aevum pipiabat;
  - Nullus capitalismus!
  Infesta etiam Euphrosinia incensa, proveniens;
  Ita ad socialismum!
  Etiam feminae gubernatores in aere pugnaverunt.
  Anastasia Vedmakova planum et tweeted percussit:
  - Vita in mundo non est paradisus!
  Despiciens comites.
  Akulina Orlova Germanos currus nudis digitis iterum addicitur et coquitur:
  - Communismus planetam reget!
  Mirabela Magnetica Messerschmid nudo calcaneo addicitur et coquitur;
  - Nam magnos vincit!
  Et annuit sociis, etiam si eam non viderent.
  Akulina Orlova notavit:
  - Monstra Jet non obice nobis .. .
  Proximo autumno et hieme Germani in munitione consistere constituerunt. Exercitus autem rubri iam progrediebatur. Stalin in medio ferire constituit. Rommel autem, dissimilis Hitler, secundas et tertias lineas vertit fortior primis, quae effectum tormentorum praeparationis redegerunt.
  Germanos Sovieticos offendere in mediam aciem propulsare poterant. Primum tormenta auto-e-10 et E-25 proeliis Ianuario interfuit. Parvae erant, cum humili silhouette et machinae situ cum transmisso transmissione et in ipso motore gearbox. Aliquam et est ipsum.
  E-10 practica est et facile ad auto-propulsos sclopetis fabricare, tantum 1.4 metra alta. E-25 metra tantum et 1.5 metra tantum et paulo gravior cum panthera sclopeto et tormento equitum septingentorum. Haec raeda bene munitum habuit: frons 120 mm longa, latera 82 mm sub convexa. Primaque pugna eius usus magnam efficaciam et mobilitatem ostendit.
  Margarita et Helga cum E-25 pugna pugnaverunt et hostes praeclare percusserunt. Strages hostium secuta est inundatione.
  Margareta in machina Sovietica accensus est. Illa pulsaverat et dixit;
  - Omnia iusta erunt super!
  Helga quoque nudo digitorum ope proiectum accendit et pipiabat;
  Forsitan hyper...
  Bellator fidenter impugnavit piscinam IS-2 et sibilabat per nares eius.
  Sovieticorum militum impetus in hiberna repulsus est. sed iterum bellum et proelium. Germani Martio progredi coeperunt.
  Ictus copiarum suarum in Kursk erat. E-100s etiam interfuit proeliis. Haec raeda ab omnibus angulis optime munita erat, et eodem tempore mobile relative quamvis gravi pondere. et in ipso breakthrough suam efficaciam ostendit.
  Eodem tempore Germani nocturno tempore nocturno itinere excogitavit. Fritz Exercitus Rubri defensiones perrumpere poterant, et Orel, Kursk, Belgorod capiebant. Nos satis multum adepti sumus prosperi. Advenimus Voronezh in medio Aprilis.
  Rommel confidens. Paulo magis videbatur fore totam victoriam. At socii ultimatum: bellum finire dicunt. Et idem Stalin.
  Die 10 mensis Maii anno 1945 indutiae factae sunt. Inde agi coeptum est. US et Britannia mediantibus suis obtulerunt. Post mensem pax facta est. Germania Ucrainam sine Crimea, Belarus, Civitates Balticas, Moldavia, et partem terrae Tanai nigrae in commutatione accepit pro Kursk, Orel et Belgorod. Finnia fines pristinos restituit, sed regionem Petrazavodsk reddidit. Verum, pro commutatione pecuniaria ab USSR. Norvegia quoque parvum territorium apud Murmansk suscepit, quod cum Tertio Reich foederationem iniit.
  Unio Europaea creata est, quae comprehendit omnes terras a Germanis et satellitibus occupatas, sicut etiam priores respublicas USSR. Rommel et Speer moderatum consilium secuti et omnium gentium et gentium aequalitatem publice praedicaverunt. Ex Euroreich prodiit.
  Sed democratia finita est. Nihilominus partes praeter Nazis apparuit et munus electivum praesidentis constitutum est. Rommel primus praesidens Unionis Europaeae factus est. Imperavit quattuor terminis quinque annorum donec se abdicavit anno 1966 minoribus ut iter faceret. Tum emendatio duorum terminorum Praesidis Unionis Europaeae accepta est.
  Stalin mense Martio 1953 mortuus est. Huic successit Khrushchev post certamen de imperio. Vicesimus fuit congressus. Et Stalin magis pissed a suis fuit. Sed tum paulo aliter res processit. Secundum Bellum Orbis Terrarum USSR amisit et eius partes in mundo minor erat. His conditionibus ne communismum aedificandi somniaverunt. Nikita Khrushchev non subversa est, sed usque ad mortem anno 1971 rexit. Cui successit non Brezhnev, sed Shelepin. Germani in spatium primi volant et lunam quoque. Deinde anno 1980, Unio Europaea ad Martem volavit. Euroreich omnes Europae regiones et partes URSS coniunxit, ac praeterea possessiones Africae et Asiae moderabatur. Hoc ad rem valde flrma evasit. At illa, USA consecuta, orbis hegemon factus est. Sinae et Iaponia numquam resurrexit. Hic bellum ab Americanis occupatum erat. Bellum civile et ferox capitalismus in Sinis perseveravit.
  Mundus Eurocentricus magis factus est. Et ratio coloniae non corruit. Ita Emmanuelle anno 1984 finita est. Olympia Romae geruntur.
  Puella Emmanuele ad urbem magnam accedit. Omnia mundissima et luculenta sunt.
  Emmanuel cantat;
  - Ego sum bellator Romanus genibus immanium!
  Neronis hostes volvam terrae faciem!
  Olga Rybachenko, haec puella iuxta Emmanuellam apparuit, e stimulo evulsa et quasi daemonio emergens;
  - Quid actum putas? Perduint duo!
  Emmanuel exprimitur;
  - Quid plura?
  Respondit Olga cum smirk:
  - Et deinde... Quid facit, ut existimas socios Stalin et Rommel conciliaturum esse. Id contrarium! Revera sequentia multo magis vera!
  Germani medio mense Maio 1945 inferrent. Summa directionis Stalingrad factus est. Proelia praecipua per Tanais explicata et ad Volgam ulterius.
  Nazis Stalingrad primo Iulio appropinquavit et ingens proelium initum est.
  Mulierum phalanx pellentesque sub duce Natashka Kaktusova locum defensivum in ruinis in vico Volodarsky suscepit. Puellae cum tormentis et sclopetis machinis, tasque fasciculis constrictae, post ruinas absconditae sunt.
  Ipsa Natasha tunica maculosa est super nudo corpore, denique braccas et discalceatus. Pulchra et curvy puella, validis coxis, lumbus tenuis, tonsus brevis sub cistae dimidiae. Facies valde expressa, mento virili, oculi caerulei late distincti. Crines pallidi cinerei cum pulvere, pectore alto, duro vultu. Dux Natasha plus duobus annis pugnatum est et obstante iuventute multam vidit. Crura puellae in plagis et livoribus conteguntur. Puella mobilior est nudis pedibus quam aspera et informes ocreas movere.
  Nuda solo tremulo tenus sentit humum, propinquitatem cuniculi admonet et patientiam mater ipsa adiungit. In una parte, obdurati sunt pedes puellae, et non timuerunt calidum metallum, aut acutum rudera ruinarum, sed ex altera parte, sensus et flexibilitas non perdiderunt, monentes per fremitum motus. lacus.
  Dulcis Natashka grenadam tenet cum sarcina explosione illi alligata. Perrepere necesse est ad piscinam Germanicam formidabilem "Lion", vias cum tormentis machinis rigans.
  Mirabela iuxta eam reptat. Item discalceatus, sic omnes puellae ex phalange facta sunt ex ocreis, imitantes ducem suum. Pulvereas plantas exacuunt per quadrupedum reptans. Capillus flavos Mirabelae nuntius est et longus... Paululum frizzum. Statura est ipsa puella gracili, tenuis, parva. Potest etiam falli puella, scapulis angustis, et quasi magnum caput.
  Sed multum iam Mirabela expertus est. Captivitatem fascistam visitare curavit, crudelibus cruciatibus et cuniculis superstitibus, unde quodam incomprehensibili miraculo elapsus est. Sed spectans eius puerilem, teneram faciem, numquam dicere potes illam fustibus glutinatam in calcibus verberatam, vena per corpus eius transiisse.
  Mirabela propagines... Miles Tertii Reich, in hoc casu Arabs, mortuus cadit, rostrum arenas et rudera suscitans.
  Natashka fasciculum tasque sub acervo labitur rudera. Nunc nonagintaton "Leo" hic repet et conflabit. Oculi caerulei puellae sicut sapphiri in facie micant, ex solis exusto et pulverulento colore.
  Experientia suadet ut piscinam bene munitam nunc mutare situm. "Leo" habet 100 mm armaturam et in angulo usque. Triginta quattuor quattuor per eam erumpere non possunt, tantum graves Keveshes casum habent. Sed brucus est finis. Summa est mobilitatis privare ...
  Svetlana incendia e machina tormentarii erupit... Miles, quid nationis, procumbit, nemo scit. Germani, etsi moraliter plerumque, plurimi Orientalium Hemisphaerii victi, sanguine Aryan fovent et colonias in proelium mittunt: Arabes, Africani, Indi, varii Asiatici, et Europaei. Polonorum numerus etiam auctus est - qui ab incunabulis Russiam Bolshevik odisse solent. Nationalistae Ucrainae, et Don Cossaci, et Chechens, et toti Caucasi Khaganate hic pugnant. Rommel totum internationale erexit.
  Sortes inimicorum...
  Svetlana machinae sclopetum fallaciter fallacias ignis. Fissa fere glans, atrata ex pulvere, rotundum, Calcaneum puellale. Pulcher dux etiam titillationem sensit quam prope praesens magna calla volavit. Transivit se puella, insusurrans;
  Etiam glans nobis non obstabit!
  Mirabela remittit... Alia puella Angelica - cana admodum, supra mediocris statura, et muscularis, non obstante cibaria tenuis. Pulcherrima puella, coxis luxuriosis, lumbis succincta, non latis foemineis humeris, alta ubera.
  Angelica in brevibus suis pugnat, tunica laceratur et putrefacitur in pulverem, et nova vestis per Volgam non traditur. Absit plus munitionis et cibi guttam ad fessos copias Sovieticae transferre.
  Sic Angelica fere nuda est, cruribus exarati, praesertim genibus. Punctum shrapnel plantae pedis dextri percussit, et dolet quod difficile est ad ambulandum.
  Crine, pulverulenta, prope nuda Angelica formosam contorquet, at simul duram faciem. Puella figens dicit;
  - Dominus, Moscovia et Stalin supra nos sunt!
  Quae oppugnationem Nazis abscindit, ipsa vix spatio revolvens.
  Ruinae et plateae angustae difficilem faciunt piscinas Parthorum Germanorum circum vertere. Hic prope ducenta ton "Muses" sunt et omnino transire non possunt.
  Sicut Svetlana expectat, "Lev" paulum eiecit et se in acervo purgamentorum abdidit. explosio facta est. Eruca erupit, duobus phalangis sauciatis avolavit.
  Lacus vulneratus restitit et concha e dolio suo evolavit ...
  Alicubi sonuerunt procul ruinis relictis. Flava Svetlana, anguis sibilabat;
  - Hoc mihi calculus! Aperire rationem...
  Puella capitaneus iterum repere coactus est. Germani eorumque satellites in ruderibus technicis praestantia uti non possunt. Per contumacem Hitlerorum turmas Tertii Reich in proeliis positionibus magis amplae et bene munitae in urbem coactae sunt.
  Mirabela grenade iacit. Cogebat somersaults in downed Germanorum vel Arabum volvens. Unus e Nazi militantium manum suam lacerat, et in ea custodia Anglicana circumdat.
  Mirabela cum risu dicit:
  - Quid tibi gyro ostendit - viam ad infernum!
  Et pulchra puella fragmen adhaerens ceramico pulvere calcaneo excutit.
  Angelica quoque, solida, plena ubera. Papiae nigrae fere a sordibus et scabie. et conantur lavare. Iterum exarandum est cum submachina Germanorum sclopeta scriptitant. Et in plastunski modo repunt.
  Suam sedem tenet phalanx puellarum, cum testis est. Et conchas graves lacerant, et bombae de caelo cadunt... Sed nihil animos heroum Sovieticorum franget.
  Hic Svetlana videt quomodo reptat Panthera. Bene, haec piscina non est iam FORMIDULOSUS.
  Ferrum in latus potes. Stemuit puella, puluerem ascendentem eleganti ore exspuit. Grenade in manu sua sumpsit, sarcina explosione onerata. Tibi obrepunt. Sed tantum fumus circa est.
  Angelica serpere coepit, nudis digitis et cubitis haurire innixus. Illa erat sicut felem gracilem murem. Puella recordata est belli ab illa aestate gravissimi anni et quadragesimi primi, cum Wehrmacht expansa USSR dolo invasit. Neque puella paene puella terrebat? Primo quidem, sed tunc consueuerint ad eam. Et iam adsiduos testarum crepitus strepitum sentis.
  Nunc et ipsum prope explosum est. Puella ventrem suum percussit. Sicut grex apum, et dentes ejus ascendunt super eos. Angelica fissa susurrat labra;
  - In nomine iustitiae, Domine!
  Puella serpere accelerat eamque grenadam iacit cum involucro explosivo adnexo. Praesent in arcu volat. Explosio auditur, armatura tenuior Pantherae se accommodet. Lacus Germanicus uri incipit, pugnae ornamentum detonat.
  Svetlana susurrat risu;
  Gratias tibi ago Domine Jesu! Credo in te tantum! Te solum oro!
  Pantheram frangit. Avulsum longum truncus in ruderibus obruitur. Arma frontalis, a lateribus armata, uncus imitatur.
  Svetlana, cuius oculi, facie fusca ex pulvere et solis aestu, cum cornflowers scintillant, dicit:
  - Quanto plus quercus hostis habet, eo fortior nostra defensio est.
  Angelica valde pudica est, nigra subligar, nuda, pulverulenta, corpore valido. Valde puella dolor est. Congeries vitreae nudis digitis ejicere potest.
  Nunc acutum obiectum venuste, pulvere operto. Haesit in fauce fascist. Angelica pulcherrima garrivit;
  - Et symbolum sexum sum, et mortis symbolum.
  Puella, post quam iterum repit, fusa. Ignis Ductus et Svetlana.
  Natasha inclytus capitaneus, excisus fascist, pissus;
  Vita est catena et res parvae in ea sunt nexus ...
  Accensus Mirabela, apertum caput secans Fritz et addidit;
  - Impossibile est ne nexum apponere momenti!
  Svetlana, denuo accurate fusa, coaxare;
  - Sed non potes ire per cyclos in nugis.
  Mirabela accuratius accendit et addidit;
  Alioquin te catena cinget!
  Emmanuel et Olga Rybachenko fortiter hic pugnant.
  Ambae puellae valde pugnaces sunt. At tasque nudis digitis coniciunt.
  Emmanuel CACHINNO ait:
  - Et hic quoque pugna non est infirma!
  Olga Rybachenko, den- dente, consensit;
  - Non infirma! Sed deterior!
  Emmanuelle cooed, sapphirum oculos nitor.
  - Omnia iusta erunt super! Eamus ad coronavirus!
  Et vir fortis ridebit. Et nudo digito cultrum iaciens Pantheram in latus figet.
  Olympias, micantia musculari, perusta vitulis, nudas, speciosas crura pulsas, choreas. Puella canebat;
  - Sanctae Russiae facies ex icone micant ... Absit. Et si quis blandiatur plus quam fascistas, nemo, crede mihi, te propter hoc condemnabit!
  Deinde reposuit vasa piscinae anti- quae iterum accendit. Germanorum portator iterum fumo inflatus.
  Puella phalanx notabile damnum Fritz intulit. Sed et ipse damna passus est. Hic una puella bifariam lacerata est, Et facies ita facta est, quamvis pallida, pulvis.
  Pleraque Stalingrad a Nazis iam capta est, sed residuae urbis in deditionem dare non vult.
  Svetlana interim per "Tigem" erumpere conatur. Raeda Germanica potens in latere grenade obtinuit, sed non succumbit. Ignem tormenti volvitur. In terram exarandum est puella, et rudera, ne flatu frangatur, unda solvatur praesenti.
  Svetlana taciturna susurrat;
  - Mom, pater, me paenitet!
  Mirabela grenadem ad Tigris proiecit, quae in fronte eius explosa est. Puella sibilabat;
  - De eo quod lux doctrina hiemalis in vere ... Dico sine exceptione Rommel pestem spuriam esse!
  Angelica, Naziseorum conspectum frangens, aquam infundens rupta, coacta;
  - In sarcophago vidi nunc Fuhrer! Et recalcitravit pauperi rectum in oculis!
  Vere puella rufa grenade ad piscinam nudis digitis proiecit. Dolium percussum... Explosio secuta est et rostrum "tigris" laceratum est.
  Imbellem Germanum cepit ac subtraxit.
  Svetlana per nares retorsit;
  - Nostra, tua non cedent!
  Mirabela caedebat Tituli mercenarii cum glans et cecinit;
  - Et improbus non iocatur! Manus et pedes, funes Russorum torquet! Dentes in praecordiis mergit... Patriam bibit ad imum!
  Svetlana, cachinnatio, latravit;
  - Quod fuhrer bacchatur clamat, se lachrymat!
  Mirabela accensus et additus;
  - Bene, mors inflat, renidet!
  Etiam periculosior "Shtumrtiger" apparuit. Tota aedificia et vasa destruit. Praeterea positiones copiarum Sovieticorum non accedit. Raeda sub tegmine machina tormentorum Germanorum conservatur.
  Svetlana videt propensas positiones Fritz esse univocum. Sed in caelo Focke-Wulfs. Una harum machinarum propius ad Sovieticum positiones volat. Puellae ignem aperiunt.
  Angelica grenade iacit et furiosa dicit:
  - In alta morte - nulla remissio!
  Postea puella e machina tormentarii vicem dat. Celeriter volvitur. Relative nova piscina Germanica "Panther" -2 cum parva turricula et silhouette inferior celeriter sursum agit.
  Plures puellae tasque in raeda Germanica iaciunt. Muneribus acceptis coit et circumagi nequit.
  Angelica sibilus, sibilus;
  - Hic est novus impetus! os eius nos lacerabimus!
  Panthera-II oblatrantem et validius telum incendit.
  Columna ignis scindit aerem, et statim calefacta et electrolytica atmosphaera.
  Angelica giggled, putamina praetervolavit dimidia nuda puella. Impudens rufo movit coxas et dixit:
  - Et Newtono hostes devicit, iugum de throno proiecit. Fritz Newtoni legem statuit.
  Stalingradus totus in incendiis absorptus erat, cum linguae igneae caelum lambere videbantur, et purpura adusta, aurantiaca, scintillae coccineae! et omnis scintilla est sicut larva e arce infernali.
  Svetlana, pugnator Germanus pulsans, oculis caeruleis emicabat, canebat;
  - Quid ploras malam anum? Crede mihi, modo psychiatricis hospitalis pro te lacrimat!
  Mirabela in cantu decantabat, in Nazis incendens;
  - Quam bonum est iacere super gramen et percutere fritzium super caput! Cataplasma pro Fuhrer compone, et glandes ex machina sclopeta mitte!
  Puella bacchatur furibundus et a ventre suo ad dorsum volutatur. Ego pedes birotum feci. Grenade advolavit. Focke-Wulf volans, shrapnel sub alvo accepto, altius volat. Videri potest quod acuta fragmenta eum vulneraverint. Ignem fascist rapuit, et fractis coepit alis perdere.
  Svetlana, videns Fokke altitudinem amittere, coaxavit;
  - Id semaphore! Securis in tabula pendet!
  Planum Germanorum explosum est, strages spargens in omnes plagas caeli. Et ubi ivit fascist? Extremum meum feci vicem. Carnifex in cinerem abiit, non gubernator!
  Stemuit Mirabela, spargens pulverem et dixit;
  - Esse aut non esse? Quaestio non est!
  Angelica iterum pede vitreo iacit, adeo ut, ictu oculi, Fritz per occipitium exiret;
  - Lacus sum armada! et tractari debes!
  Germani et eorum satellites progredi conabantur, tasque prae se ferentes. Tales rationes contra puellas non laboraverunt. Hic catapultam Emmanuelle direxit, et quomodo hostes in responsione feriret.
  Scriptor puellae remugit;
  - Patrem natalem scissis Rommel os!
  Catapultae incursus in Nazis turbam dispergunt, ac simul in acre volvuntur. Fritz concidit et ruderibus murorum confregit.
  Tank "Tiger" -2, statera amissa, cum "Leone" conflixit. O Leva, ubi est nomen tuum formidabile?
  Svetlana subridens respondit:
  - Euge, euge Emmanuel!
  Infensi latrante puella:
  - Semper paratus est Emmanuelle!
  Respondens puella nudum pedem movit.
  Puella-centurio iterum clavum figere coepit. Et Olympias angustum Emmanuellae pedem titillavit, quam nunc labor est! Nimirum puella non timet currere per incendia.
  Mirabela in cantu dixit:
  - Iuvenis bona est - senectus mala est!
  Angelica, hilaris rufus, consensit;
  Nihil est senectute peius! Haec vero foedissima omnium rerum status est!
  Et puella saltum cum autocineto fecit. Putavit ad momentum avias foeda. Imo, noli comparare, vetulam cum puella. Et quid decor, in tenuibus corporibus.
  Angelica sumpsit et cantavit;
  - Fluunt post annum, anni in comitatu;
  Anus cyprinum fricat in mortario ...
  Quid quod exilis?
  Non intellego quomodo adolescens abiit!
  Svetlana micare ocellos, Germanum percussum in inguine percussisse ac dixisse:
  - Non! In bello tamen talis est venustas - ut semper iuvenes maneant! Semper ebrius est!
  Olympias novum catapultam crimen posuit. Hoc est aliquid simile mortario bono. Puella sibilabat;
  - Noli transire, sed transi!
  Emmanuelle permixtas graciles sed agili pede latrante;
  - Fritz vultum!
  Grenade, una cum sarcinis explosionis, pleno adductu in loca Nazis volavit.
  Stalingrad illis non data est. Ad oppugnationem vero tertiam post mensem Iunium geritur, sed urbs omnia capere non potuit. In aliis partibus anterioris, Nazis res gestae, non in hac una.
  Svetlana pistol accendit et fremuit;
  - Omnia impossibilia sunt, fieri posse... Non opus est ut universum admodum perplexum sit!
  Felis et tristique felis vitae motorcycli. Machina explosa, et turbines ignei fumosos landscape illustravit. et igneo pede Germanicus discerptus est.
  Dux puella exclamavit:
  - Malum necare amo! Et hoc est summum bonum!
  Mirabela Germanos rupta sibilebat;
  - Ludamus hystrices!
  Ignem angelicum verius aperuit. Paucis nigris iacens iacebat tectus ruderibus;
  - Hostem occide! - Puella insusurravit.
  Mirabela iocose cecinit;
  - Rommel cum lipstick, Mainstein with hairspraytus, Te ducam in captivitatem reginae, te rodet canis fidelis!
  Svetlana, incendere, exsibilare;
  - Vespere veni, Adolf, suspende te... Desine caput tuum ludificari! Vespere veni, vola ut gyrfalcon - ut percutere Nazis durum!
  Dixit Mirabela exasperans, galeam excutiens de capite procellae;
  - Possumus! Et volumus!
  Puellae e cohorte "Lenin" progressionem militum exterarum restiterunt. Fritz promovebatur, proprie cadavera in spatium projiciens. Lacus "Lev", in quo spes confixi erant, auxilium non fecit. Hic modificatio machinae cum 150 mm gun est.
  Angelica saxum nuda papilla repellit. Puella tam pulchras et plenas ubera habet. Grenade puella pede iacit. Crus validior est quam bracchio, et iactus longius tendit.
  "Leo" in eruca lacunam accepit, et stetit. Iaculat ore potens. Fremunt et concidunt.
  Angelica conspuens dicit:
  - Bellator Russicus non gemit in dolore!
  Et puella iterum iacit. Et id architecto odit. Fascist e turri recumbens.
  Crine fere nuda puella ait;
  - Frustra hostis credit se Russos rumpere! Quis audet, in pugnam aggreditur, nos acriter hostes feriemus!
  Et volvit Angelica musculos preli, quos toreumata valde habet.
  O, quam pulchrae sunt puellae! Eorum aliquem mori nolo.
  Stalenida cucurrit. Potionis aliquo modo procurat eas inlinere ut sordidam non habeant.
  Puella pulcherrima, Veneris effigie, modo tondebat et caelatum. Vestimenta tantum fascia et subligar. Cetera omnia jam divulsa sunt. Sed quam decori sunt crura! Non est ista puella, sed perfectionis signaculum, decoris corona.
  Peculiari modo incedit, sicut sciurus. Pedes nudi et vibrant, et calcibus mire purgant. Stalenida sarmenta , et fascist ulcus in pectore accipit.
  Puella dicit:
  - Fides erga matrem summa est verbum!
  Angelica irridens notavit;
  - Tolle fasciam tuam et mane sicut me in brevibus!
  Steelenida negate movit caput.
  - Hoc non convenit!
  Angelica movit coxas, accendit apte, Et cecinit;
  - Aliquid Komsomol membrum insolitum evasit! Ambulans nudo pectori simile est valde indecens!
  Steelenida giggled and remarked;
  - Cur Fritz laetitiam affers, nostram aspice pulchritudinem!
  Angelica respondit firmiter;
  - Pulchritudo nostra mortiferum est!
  Puella ferrum giggled et accensus ad TA-200. Nazi currus igne comprehenditur. Pulchra et flava crocus;
  - Mors ad malum!
  Angelica giggled.
  - Et vita bona est!
  Steelenida, cum Germanum caderet, fremuit;
  - Haec summa dignitas! Noli putare Naziam te vicisse!
  Angelica cantat;
  - Exspecto victoriam! Victoria manet. Qui cupiunt catenas rumpere! Victoriam exspecto! Victoriam exspecto! Nos Nazis vincere poterimus!
  Puella pulchra, et ubera eius nuda tremunt. Bonum cum abdomine nudo in calore, qui intenditur ab igne.
  nunc multo magis determinata Svetlana vidi. Fritzam cum sclopeto submachine excanduit, et latravit;
  - Ego te castrabo!
  At vero Nazis funesta dona et loculos accepit! Et puella eis figuram ostendit, digitos nudos faciamus. et sibilabat sicut praedo luscinia. ritia digitorum extrema.
  Dux puella valde callida est. & micans. Nec crudelis. Ipsa quoque interdum dolet hostium milites, qui liberos suos mortuos patres clament.
  Svetlana autem tales cogitationes a se depellit, ut vis ab illis clamare. Sed Russi ad Germanos non veniebant spoliare et occidere. Imo hi Germani et tota turba peregrinorum infestantium ex toto orbe terrarum in spatia Russiae irrumpunt.
  Svetlana se traiecit et in Fritzam incendit, qui quiete accedens ad positiones Russiae Fritz ... conabatur... oculus et cerebrum, quod iaculabatur a glande, emanavit.
  Subridens puella, urbane dixit:
  - Rectus oculus ad oculum, caput ad caput!
  Svetlana accurate iecit et motorcyclum cum sidecar percussit. Raeda discerpere coepit et machina sclopeta avolavit, pluries volvebatur. Tum rostrum eius in caementa demersit.
  Puella nudum terit, solum caementa pulverulenta. et iterum petivit. Alacer, iuvenis, risit potius vultu. Puella canebat;
  - Minime, fascistas narravimus, nostri homines non ferent Russicum panem fragrans vocabuli vadum vocari!
  Mirabela plumbea accuratissima fecit, e quo Focke-Wulf excanduit et pissavit;
  Nebulone, utique, delectu constat;
  Pro dollariis, paratus est Russiam tradere...
  Sed Russian tam pulcher est
  Se paratum esse pro patria vitam dare!
  Puella somersault, et ostendit nazis ficus, et sculpsit, et glandes pulchri- tudinem non attigerunt.
  Angelica apparuit, pulchritudo illa paene nuda, ac torvus sicut diabolus, statim grenadem duobus cruribus projecit; Quos cohibebat;
  - Quid habeo quod... Fritz in acuta parte!
  Olympias emendavit Angelica;
  - Acuta in latere, et non in acuto!
  Puella giggled et ubera peponis excussit, et grenadam grenadam cum sarcina explosione imposuit. "Tiger" ad rostrum ictus est, et hoc opus tortuosum artis tunditur.
  Post hoc, Nazi creatura sublata est. Repere coepit sicut turtur in igne deprehensus.
  Canebat Svetlana, nictu iocando;
  - Et "tigris" tergum ablat et Germani absunt!
  Vexillum virginis impetu versatur, aer ferit et tormenta gravia. Hic bombers gagates ictus, fractus, candens arduus in coelum assurgens. Lapides ardentes. Feliciter nulla puellarum mortua est, sed homines in mundum sequentem ierunt - qui non ita contristantur! et animae volant aliae ad caelum, aliae ad infernum. Ubi daemones cum furcillis iam exspectant eos qui in Iesum Christum non crediderunt.
  Angelica est sexiest bellatorum in ira: an potestne Nazis e suis "Sturmtiger" vere ignem in locis Sovieticorum militum et rubrum bellatorem interficere?
  Et puella grenadem pedibus suis nudis arripuit et in cascades somersaults versabat. Et velocius et velocius nere. Tum, omni nisu, donum mortis in latum Stormtigeri rostrum jactavit. Nudi perusta micabant tibia decoris, Grenade in latos volitans rostrum. Et machina valida primum suffocatur, deinde irruit. Duo "tigres regiae" in lateribus "Sturmtiger" stantes missi sunt et in diversam partem dispersi sunt. Et evulsi sunt scutulis ab eis, et ceciderunt volantes sicut monilia fracta reginae.
  Flatus unda projecit Angelicam, et puella sursum deorsum volavit. Et versa est, gestata et projecta. Sed tamen decor exiens, rudera acuta, Contrivit nudas in plantas effossa lapides. Dolet puella, et etiam per pedem callum, tenerum perforatum.
  Sed Angelica vis invenit stare et clamant;
  - Tu fascists in cinere eris!
  Svetlana et aliae puellae ab unda explosivae iactatae sunt et vel leviter oppressae. Sed nullus formosorum bellatorum mortuus est. Puellae cum vento et igne quaesito convenerunt. Nazis omni- bus exilientibus aliisque insectis infestantibus URSS obsidentibus.
  Mirabela magno studio cecinit;
  - Et cum tuba Domini ad pugnam nos invadit, amici erimus cum Komsomol! et in voluntate Domini ero ad vocantem caelestem.
  Angelica, excusso cruento pulvere plantas, Canebat;
  - Lenin, factio, Komsomol! Mittimus Fuhrer ad furiosum!
  Puellae incunctanter ridere coeperunt, et Emmanuella cum timore et molestia dixit:
  - Et catapulta mea, non ita accurate - nudis ac validis cruribus Angelica!
  Olympias cum lacertis lacertis ludens dixit:
  - Qui est OK! Adhuc cogitas. Aliquid frigidior Thracam!
  
  Noli bomb BRITANNIAE
  Hitler non bombacum urbes Anglicas fecit et ad pugnam aerem in Anglia conciliandam curavit. Praeterea Speer positionem Reich Ministerii armorum et armamentorum accepit primo cum Maio anni quadragesimo. Quam ob rem, productio aircraft celeriter crescere coepit.
  Die autem IV mensis Novembris anno MDCCCCXL inopinato sed audacissimo portum in Britanniam secutum est. Quae praesidiis maritimae circumventae ceperunt. Germanos autem pontes pontes capere poterant capiendo magnum numerum militum Britannorum. Ac deinde statim successum evolvere.
  Maior victoria parta est et Anglia quadragesimo anno recidit. Aliquantum temporis bellum. Churchill in Canadam aufugit et ibi resistentiam componere conatus est. Germani autem multas Angliae colonias cum copiis occupaverunt. Tum Iaponia Foederatas Civitates oppugnavit. Et Tertius Reich ipsum phaleras habuit.
  Americae questus est facile - ab oceano separatur. Germani autem caput pontis in America Latina creant et inde copias progredi coeperunt. et anulum circa Civitates Foederatas obstringere coeperunt.
  Anno quadragesimo tertio, Nazis Pantheram, Tigrem et Leonem in serie habuit. Novissima raeda in historia reali non fuit, sed nunc in Nazis multo plures facultates habuit. Tamen "Leo" cum pondo nonaginta talentorum et tormentorum nimis validorum contra "Shermanos", se nimium non iustificavit. Ut a mauris lacus. Si in probationibus machina haec satis eventus ostendit, tunc in historia reali coepit effringere.
  Aliquanto melius in serie Panthera quadragesimo tertio a Septembri recepta est. Grave admodum fuit quinquaginta tribus talentis, sed tormento equitum nongentorum permotus bene est. Et eius tormentum 88 millimetre in 71 EL Shermans e quattuor chiliometrorum perforatum est.
  Gerda modo unam e primis Pantherae-2 modificationibus accepit et cum Americanis in Canada pugnavit.
  Octobris fuit MDCCCXLIII. Quamvis frigus autumnale, puellae nudis pedibus et uno bikini fuerunt.
  "Panther" -2 e longinquo eminus ferire potuit, et bonam fronti tutelam habuit. Et latera eius tutiores sunt quam simplicis Pantherae, bazookam vel sclopellum parvum capere non potes.
  Sed e longinquo ferire necesse est ut phaenomena accurationis habeant.
  Et Gerda probabiliter figit nudis digitis ad feriendum. Proiectum arcum describit et Americanam Grant piscinam quattuor chiliometrorum transfodit.
  Puella fremit:
  - Modo daemones sumus!
  Ope nudis digitis, Carola etiam iecit, infensi dicens:
  - Politicus porcus est in causa pura et vulpes specie sanctae innocentiae.
  Kristina accensus singillatim, quod fecit aptissime et delectavit, accurate perrumpens Sherman et trepidus;
  - Politicus amat voce magna latrare et obstrepere promittere, at cum promissionem habebis, nihil audies nisi excusationes!
  Magda quoque proiecto infestissimo hostem percussit, et frontem piscinae propugnavit et pipiavit;
  - Melius est politicum verberare, qui otium pollicetur, quam pollices verberare, cum officium tuum perdis!
  Et puella risit... Iterumque e sclopeto accensus est. Civitatum Foederatarum tam facile Tertium Reich superare non possunt.
  Sed Fritz materiam humanam habent, et ars validior est. ME-MMA 309 est formidolosa, contra quam non est receptio, et ex qua non est effugium. Haec machina validissimum armamentum habet: tria 30-millimetris tormenta aircraft et quattuor quattuordecim millimetre tormenta tormenta quae etiam partes letales sunt. Quotquot puncta septem ignea - frigus!
  ME-309 monstrum est, praesertim si a puellis currat. Hic duo pulchri- tudines: Albina et Alvina. Ambo blondes nudipedalia sunt et in bikini tantum.
  Quomodo vero Americani suscipient. Tantum fragmenta in diversa volant.
  Propellentibus felis nudis digitis, Albina accensa est et iecit in planum Americanum, trepidi;
  - Politicus vilis est meretrix, quae nimium diuturna est, et non solum venerea infectio carnis, sed etiam bacillus in animorum suspiciones oritur.
  Hic etiam Alvina nudo pede pressit pedal, malleis aptissime et ad summum pulmonis stridit;
  - Viles meretrices pretiosissimae sunt - praesertim si politicae sunt!
  Imo hae puellae virtutem suam cognoscunt et animum et materiam adversarii penitus excutiunt.
  Paulatim Germani Americam superant. Hic iam habent novam vasa MP-44 oppugnationem, quae Americanos penitus destruit. Haec oppugnatio diripiet nulli secundus est. Et dat in Wehrmacht peremptorium.
  Puellae in peditibus pugnant: Margarita et Helga. Utuntur etiam speciali forma: nudipedalia et bikini pugnant. Etiam et efficitur ipsum.
  Margareta impetum apud Americanos incendit, et pituitam colossalem, nudis digitis vim mortiferam immisit. Quae pipiabat, denudans dentes;
  - Politicus talis est meretrix, quae voluptatem caelestem gratis promittit, sed porcum tantum in lecto ponit!
  Helga summa diligentia ac diligentia in hostem accensum animadvertit;
  - Politicus solum in arithmetica tollere et dividere potest, et postquam dictator factus est, condiciones gubernationis etiam retexere!
  Accepit puella et nudo pede proiecit magnam, perniciosam mortem.
  Margaritam, dum illam oppugnationem diripiat, dixit:
  - Nihil refert, cum dictator condiciones regulae reponit, peius est cum omnes res gestae sine virgula ad nihilum rediguntur!
  Et puella digitos nudis exstinctionis munera mittet.
  Helga demersionem Americanorum in acie recta in moventur et pulsans, edita est;
  - Cum dictaturae nullae res gestae sunt, condiciones rei publicae nullae reset sunt!
  Et puellae ridebunt et accipient, denudantes dentes suos sicut margaritas scintillantes.
  Toronto et Quebecum etiam ante hiemem ceciderunt... Et in hieme, pugna iam in Civitatibus Foederatis explicata est. Vires inaequales erant... Quamquam Americani, propter longitudinem communicationum et oeconomiam potentem, magnam partem armorum emolumentorum habebant. Sed erant inferiores qualitate.
  Verno quarto et quadragesimo anno, gagates vehicula in aere proeliis obmissis interesse coeperunt: ME-262 et XE-162, quibus pares adversarios non habebant.
  Novissima "Leo" -2 apparuit in piscinas, in quibus Germani primum in piscinis aedificiorum transmissionem et machinam in uno trunco et traicio collocaverunt, ac machinam in ipsa machina, et antrorsum versantem. turrim reduxit. Leo-2 evenit ut silhouette inferiorem haberet, praeterea subcarriolo levius factus est, et turris in calleis sclopetis 88-mm callarum angustior evasit. 105 adhuc redundans pro lacus Americanis. "Leo" -2 evasit mobile et bene munitum. In acie statim inceptum cepit ut optimam piscinam in mundo.
  USSR post bellum Finniae cum aliquo nondum pugnatum est. Eius piscinae evolutionem non uberrimo modo ingressus est. KV monstra apparuerunt cum magnis squamis et tormentis compluribus. Solum T-34 piscinam felix appellari potest. licet non tentes.
  Praeterea evolutio obterere in URSS apparuit. Serie A iam motorway. Et multa alia carra.
  Germani contra, pugnare didicerunt, et multam pugnae experientiam acceperunt. Fine aestatis plus quam dimidium territorii US Nazis iam capta est. Mense Septembri oppugnatio Novi Eboraci et Vindobonae coepit.
  Gerda iam pugnavit in Lev-2. Hoc vehiculum sexaginta talenta appendit, sed loricam 100 mm in declivia lateris crassiorem habuit, et 88 mm sclopetum cum 100 EL dolii longitudine. Arma frontalia sub magnis declivia paulo crassior erat. Corpus 150 mm et 45 graduum est, frons 200 mm atque etiam iuvenci.
  sclopeta Americana non acceperunt frontem talis piscinae armaturae. et quae ab ea parte penetrare possent, pauci erant, non in lacus.
  Proiectum Gerda nudum digitorum ope misit, confregit Sherman et notavit:
  - Opera politica cum lingua, cor enixe appellat, nisi per consequens omnia verba in iecore posita sunt!
  Charlotte Americanos incensus et exacto ictu howitzer grundisse;
  - Dum stulti mens rectoris, acrior securis carnificis!
  Christina iterum in hostes accensa, aliam piscinam in ordine confregit et increpuit;
  - Repono vocabulum dictatoris in summam luculentam suffragii convertet!
  MagDus hic etiam se in hostem movit, et odii sclopetorum sclopetum confregit, murmurans;
  - Princeps libentius loqui vult, si modo delicta diserta destruat!
  Et puellas iterum misit proiectum ingentis et exitiabilis vis!
  In caelo quoque gravia praelia sunt adductius et cruentissima.
  ALBINA ON ME-262 alia Americana addicitur currus et emissa, den- tes denudans;
  - Volturis dictator semper ius est, quod multa iura sine finibus habet, et vet, qui avis ius habet, nisi per funiculum volitare potest!
  Alvina, in an-262 ME, etiam pugilem Americanum curta et facete emissa est;
  - Si vis aquila fieri, desine volatilia cum ave iura!
  Nazis iam oppugnant Domum Albam. Tres puellae: Helga, Margareta et Frida in firmamento eunt ut vexillum ibi suspendat.
  Milites nudi sunt et in uno tantum bikini. Serpunt et pugnant.
  Helga cum nudo pede grenade iacit, et e machina sclopeto erupit, trepidi:
  - Saepissime ii, qui avium iura et corvos numerandi soliti sunt, saepissime Galli!
  Margareta infensi accensa et nudo digitorum suorum praesens annihilationis et elisa proiecit:
  - Donec dediscis numerare corvos, voles cum ave iure et pullo sollertia!
  Frieda aliquot milites nigros Yankee caesis ac cooed, vastam grenade cum nudis digitis iacit;
  - Cum auis iuribus in caelum non auferes, sed in inferno subtus sicut pullus in vellere voles!
  Puellae Iaponicae ninja etiam Americanis pugnant. Inferunt e terra solis orientis.
  Ninja puella caerulea cum Americanis gladiis incidebat. Illa nudis digitis munera leti dedit, et pipiabat;
  - Si pullum cerebellum habebitis, volucrum iura et galli ambitione, tum pennae vola spondeo!
  Flava Ninja puella gladiis suis usus est ad caedendos Americanos et striditulos, donum exstinctum cum nudo calcaneo iaciens;
  - Qui cerebellum pullum habet, corvos numerat et tantum avium iura quaerit!
  Ninja puella rubra cum nudis digitis boomerang immittit, capita hostium abscindens et elisa est;
  - Qui multum corvi numerat, sine computatione difficultates accipit!
  Ninja candida puella donum mortis cum papilla coccinea sumpsit et increpuit;
  - Computatis corvis, periculum coaxationis angustiae, nares frictiones, in pullum sicut pullum ingredieris!
  Denique Domus Alba potitus est. Ambo Novi Eboraci et Vindobonae primo Octobri ceciderunt.
  Die autem VIII mensis Novembris anno MCMXLIV, Civitates Foederatae et Mexici in Iaponiam et Tertium Reich in deditionem venerunt.
  Temporalis mora fuit. Tertius Reich possessiones concoquere et ad novum bellum parare debuit. Etiam eleifend mattis consequat.
  Bella etiam Stalin parabat, nec usquam idoneus erat. Omnia tranquilla erant.
  Germani constructionem piscinarum seriei E deduxerunt, etiam quarto et quadragesimo anno, plara orbis felicissima impetrata sunt, quae metae in omni bello efficere potuerunt. Arma nuclei etiam augentur. Tamen in URSS, Stalin frigus eum tractavit et paene non pecuniaria fecit. Habitus Hitlerus etiam incredulus fuit. Sed in Iaponia aliquod opus exercebatur.
  Intelligentia Tertii Reich informationes accepit quod aliquid Iapones assecuti essent.
  Post conventum personalem inter Hitler et Stalin, decisiones de bello communi contra Iaponiam factae sunt.
  Stalin in senectute gloriam egregii ducis accipere cupiebat, et inter cunctationem bellicam societatem cum Germania concludere statuit. Hitler, qui personaliter cum dictatore rubro amicos facere curaverat, etiam Iaponia pugnare maluit. Habet autem multas colonias et adhuc relative retrorsum exercitus. licet numerosa et fanatica. Non expectata tam facilis ambulatio.
  Die 20 Aprilis 1950 bellum magnum contra Iaponiam cum coloniis et URSS et Tertium Reich incepit.
  Exercitus rubri e Manchuria profectus est. In offensionibus operationibus inexpertus, contra defensionem potentem Iaponum, copiae Sovieticae lente et cum magna caede progressi sunt.
  Elizaveta samurai in novissima T-54 piscina pugnat. Raeda Sovietica gravior est quam exempla priora, sed nuper apparuit. Et habet tormentum 122 millimetre, et ipsa est gravissima quinquaginta quinque talentis.
  Stalin, inexpertus Magnus Patriotici Belli, magnitudine et mole praediorum augendo perrexit.
  Omnia magna et plena amabat.
  Sicut series KV, exempla quaedam, ut KV-14, trecentorum talentorum ponderata sunt.
  Germani contra intellexerunt magna pondera inefficaces esse et lacus mobilitate opus esse. Et pyramidalis AG-50 machina principalis facta est. Habebat angulos rationales inclinationes in omnes partes.
  Et per tormenta Sovietica ab aliquo angulo non potest penetrari. Eodem tempore, pondus tantum quinquaginta talentorum et machinae MDCCC autocinetorum gas turbinis est. Ag-50 raeda perfecta est suo tempore et velocissima, interdum centum chiliometrorum per horam in via.
  Tormentum autem recens cum dolio brevi constitutum est, sed pressura alta, quae omnes currus penetrare potest. Ingenua 88 mutanda mm non. Nam, qua- les minor est, et testarum copia maior est, et sclopetorum ignis certe superior est. Atque hoc iam axioma est. Vicissim magnae calibres in duello piscinae peiores sunt quam parvae.
  AG-50 monstrum est quod Iaponiam opprimit. Samurai solum obterere seriei E, et tunc quidem primo, longe a exemplaribus praecedentibus huius modificationis habent.
  Sed Elisabeth adhuc equitans T-54 et nudis digitis iecit.
  Hostem percute, et piice;
  - Tyrannus leonem sibi fingit, sed cadavera ut hyaenae comedit, bellum amat, sed lorum militis trahere non vult, porcum jacere amat, et aneis devorat!
  Ekaterina coccineam papillam suam exposuit, in hostem impulit puga pyga cum suo boob et yelped premendo;
  - Si claudus es animo, prosthesis educationis non te adiuvabit!
  Elena ope etiam alapam nudo calcaneo cooedt;
  - Leo sine educatione melior est dux quam aries certificatus!
  Euphrosinia quoque rursus accensa, nudis digitis utens, cooeditur;
  - Pugil fortis in manu ictus habet, sed politicus linguam suam cerebrum percutit, etiam cum ipse in capite magis debilis est.
  oppugnatio est in omnes partes. Gubernatores Sovietici etiam pugnant. MIG-15 iam apparuit, qui cum vehiculis Iaponum certare possunt, et Germani meliores verisimiliter erunt, praesertim in celeritate et armis.
  Anastasia Vedmakova magna cum fiducia in caelo pugnat.
  Iaponica carros stridore duo pervenit:
  - Pugilator duas manus et plures coniunctiones pugnorum habet, politicus unam linguam habet, infinitas cantus per se eiusdem causae retractans!
  Akulina Orlova inclementer in hostem incendens ac penitus pulsans, notavit;
  - Ipsa puella nudis pedibus hominem induat, nudat se - relinquet sine braccis, et crura pandens, pressabis iugulum morte tenaci!
  Mirabela Magnetica, plana Iaponica interveniens, et aggressionem figurativam agens, notavit:
  - Mulier cruribus spargens mammoths viro exprimit guttas aureas!
  Puellae magna alacritate pugnaverunt et hinc inde moventes, hostium ictus bene affectati vitantes.
  Gubernatores Germanos etiam Iapones vexaverunt.
  Statim Albina quadrigas carros amputavit et in unum ardenter erupit;
  - Nuda femina crura, plane expolies homines, quibus nullum caput est!
  Alvina quinque aeroplana Iaponicorum cepit et inrupit et stridovit uno;
  - Melius est nudos pedes puellae osculari quam calceum spurcum solum esse completum!
  Gerda in AG-50 tank pugnavit e regione Charlotte. Ambae puellae confidenter admodum pugnaverunt.
  Gerda in hostes accensus, currus Iapones confregit et denudans dentes;
  - Taurus habet cornua literae, et homo sine taurino salutem habebit cornibus figuralis!
  Andrea etiam iactum bene intentum fecit, impugnatum per hostes et notatum;
  - Vir, qui nudis cruribus femina calceatus erat - calceus spurcus completus est!
  Christina et Magda etiam in AG-L pugnant, et pugnant perdite.
  Christina offa accendit et cooedit;
  - Si homo calceus fictus est, tunc sub calcaneo et cornipede destinatus est.
  Magda etiam accensus, et accuratissime, et howitzer hostium confregit, occentu;
  - Nulla maior inimico viro, quam intemperantiae fortitudinis ac maioris quaestionis quam libidinis intemperantia!
  Puellae autem adhuc triturabant samurai.
  Eos acrius ac durius diversis partibus urgentes.
  Alenka et turma eius in recentissima piscina IS-3 pugnaverunt. Haec machina ex recentiori serie cum tormento 130 millimetrorum, hoc casu unum et octoginta talentorum pondo.
  Quinque membra cantavit - omnes puellas habet. Ut ac magna est.
  Alyonka e sclopeto accensus ope eius nudis digitis concisa est;
  - Vir libidinosus est simia cum affectuosa oratione, sed stoliditas puellarum claudet!
  Anyuta iterum rursus accensus, currus Iapones perforat et pipiavit;
  - Si asinum arare animo tuo sicut asinus vulpi, si leporem in spiritu habes, tres pelles petasum tuum abscindentur!
  Alla iactum accurate dedit ope papillae coccineae, qua pugionem pressit et stridit;
  - Ex equo senatorem facere potes, sed arator honestum non potes ex re publica facere!
  Maria quoque ope ad hostem calce nudorum digitorum pipiabat;
  - Facillima via est ex aliquo senatore, qui scit saltem equum facere, sed in quavis causa sunt multum asini, et etiam ignavi!
  Olympias etiam nudo calce accensas prodidit;
  - Si equo vehi non disces, rex nudus eris!
  Puellae summa classis in proeliis ostendit. Itaque copiae Sovieticae dimidium annum pugnae ad Port Arthurum pervenerunt. Haec urbs a mari Iapones tegebatur.
  South Sakhalin etiam recuperare curavit.
  Ita vindicta pro superioribus cladibus ex Iaponia capta est. Ultio autem adhuc partialis Portus Arthuri tenuit ...
  Obsidionalis coepta est.
  Gravis tormenta Sovietica hanc arcem emittebat. Puellae howitzers accensi.
  Alicia et Angelica concha cocta cum testa.
  Alicia accensus dixit;
  - In quolibet torneamento est numerus ludorum et eventus finalis, solum in politicis constant resets et numeratio parallel!
  Angelica, nudam nixus calcibus illam, Concham dedit, ac tepuit;
  - In caestu, humilium ictus puniuntur cuiuscumque coloris caestus, in politicis victoriam afferunt, praesertim si chirothecae albae non sunt!
  Eodem anno pugnatum est Iaponia omnes suas colonias amisit. Jamque ipsa metropolis proelia explicata sunt.
  Et ad Tokyo appropinquaverunt bellae bellatores.
  Et onerariae Sovieticae tandem portum Arthurum ceperunt.
  Elisabeth tormentarii nudis digitis intendit. Concitat inimicum et elidit;
  - Vir non longe a patibulo, nisi ingenio, tum libidine, mas est simia typica!
  Ekaterina etiam in hostem accensus, nudo calce utens, subridens dixit:
  - Unam perfectionem et duas manus habet vir, sed mulier ipsum ma- culis et magna dignitate quaerunt perfectionem!
  Elena, Iaponicam figens, alium howitzer ope nudarum pedum volvens, notavit;
  - Pagani in circo sanos risum ac iocum oriuntur, ioculatores in re publica pestilentiae hinnitus et deceptiones!
  Puellae, ut vides, Iaponicam penitus opprimunt. Tali sane Arthurus Portus sine dubio cadet.
  Anastasia Vedmakova in caelo contra Iaponiam pugnat et descensum hostibus dat, cantans:
  - Unus, duo, tres, samurai seorsum discerpunt.
  Qui philoaophiam dicit, valde aptum;
  - In latrunculis, equitis motus saepe checkmates, in re publica suffragator semper cum motu militis coit!
  Akulina Orlova, samurai in caelo comminuens, et oculis eius sapphiro nictu, notavit:
  - Ursus calcavit aurem malae musici, aures vetulae obstupuerunt - vulpes politica!
  Mirabela Magnetica abscissa alia currus e Terra Solis orientis ex tractu et notatis;
  - Duo fortes, sed diversa ingenia strepitum pariunt, duo callidi, sed diversi homines ingeniis oriuntur!
  Puellae in caelo supra samurai tulerunt.
  Albina, planum Iaponiae pulsans, dentibus renidens, infensi notatus, nictu;
  - Pueri nati sunt ex amore duorum sexuum, successu ex complexione diligentiae et ingenii!
  Alvina quoque nudo calce samurai calcaneo, Dentesque nudans ;
  - Viri filios ex pulchris mulieribus volunt, et mulieres ex viris callidis filias volunt, consequens est quod proles sanae pulchritudinis et intelligentiae requirunt, sed ubinam coniunctio talis bonitatis invenire potes!
  Sed pugna iam explicata est ad Tokyo. Germani et singuli catervae Sovieticae caput Iaponiae oppugnant. Maii 1951 in navale, omnia literam virent. et pulcherrima et opulenta.
  Sed civitas Tokyo male laeditur. Partes Wehrmacht incedunt, et praelia sunt atroces et inaequales.
  Gerda in AG-L pugnat e regione Charlotte. Hae puellae vehementer ardenter credunt in victoria sua.
  Gerda cum nudo digitos figit, premens globulis globulis et dicit:
  - Quid vult mulier, quam Deus vult, nisi cupiditates viri, cum desiderio simiae affinis!
  Carolus etiam hostem ferire, turrim de curru Iaponico pulsavit et diruit;
  - Deus foeminam florem pulchritudinis creavit, viro opus fuit ut humus ad plantam delectabilem pascendam!
  In altera piscina AG-50, etiam puellae pugnant, quae simpliciter monstra cruenta eximii classis sunt. Pugnatores sunt valde et pugnaces, sed simul mites;
  Christina nudis digitis accendit et crura excidit et subridens dicebat:
  - Femina rosa, sed longe a planta, vir gallus est, at non alatus, sed proprium cornutum!
  MagDs utide excanduit liostem letali proiecto stridore;
  - Homo qui gallus avi similis, sed alatus, quasi lusciniam fundit, cantor non promittit mulieri montes aureos, sed denarium in lecto non valet!
  Puellae Sovieticae etiam in expugnatione Tokyo participantes. Praesertim remex Alenka. Mutatae sunt ad validiorem et graviorem IS-4, cum tormento secundo 85mm.
  sed quinque manserunt similiter.
  Alenka ope accensus in digitos nudos et pipiabat, denudans dentes;
  - Promissis politicus imperator nudo rege adimplens lunam de caelo promittit, et vitam canem suffragii obtinent!
  Anyuta infensi animadvertebat proiectum e tormento emittere et hostem accurate ferire;
  - Princeps callidi non quaerit se deificare, sed dare nititur electori vitam humanam!
  Alla saevit in hostem, Nuda petens munera leti Decidit excidit pede ;
  - Etiam stultus in throno multum potest plantare, sed messis copiosa messis non levi animo!
  Maria ictus etiam accensus, solum hoc tempore e tormentis machinarum, multum impugnantium eiecit et edixit;
  - Dictator qui multum plantat et sanguinem fundit, in conlectus sedebit et in dolore rugiet!
  Olimpiada, etiam accensus, pressit triggers nudis plantis, et infensi, notatus;
  - SUFFRAGATOR, qui censeat politicum, qui saepe equum ascenderit, a circulatoribus capietur!
  Impetum in palatium imperiale iam comparatum est. Novissima Iaponica penitus confecta sunt.
  Emmanuele iam in pugna iuncta est. Nempe nuda fere est, tantum subligar gerens.
  Dimisit fulmen coccinea papilla, Et tepuit;
  - Politicus lupus est mixtus in vestitu ovium, vulpes cum luscinia in dulci triduo, porcus in nova cauda, sed vives cum eo sicut canes!
  Pugnat etiam Helga, positiones Iaponicas expugnans et eiulans, dentibus denudans, et nudo pede grenade iaciens;
  - Stultum est lupo suffragari in vestimentis ovium, ut eveniat ovem integram!
  Margareta vicem dedit, vexillum invasoris in palatii palatii firmans, notavit;
  - Melior est vulpes in vestimentis ovium in throno quam ariete in tunica castorea, plus proficit lupus improbus quam stultus.
  Emmanuele tandem ligavit pannum rubeum et furibundus cooedit;
  - Thronus fuss et latratu non tolerat, et non est ratio metum domare, sed princeps inclementer imperat, surdis placitis decreta dat!
  Iaponia victus est. Et post eius deditionem, USSR meridionalem Sakhalin recuperavit, iugo Kuril, Manchuria, Port Arthur, Corea Septentrionali accepit, et demum in Mongolia se munivit.
  Tertius Reich omnia alia accepit. Et iterum fuit tempus pacis. Tertius Reich in reliquo mundo suscepit ac rettulit referendum anno 1959 ut monarchiam orbisque imperium constitueret.
  Tituli imperator factus est. In USSR, post mortem Stalini die 5 Martii 1953, Nikolai Voznesensky, academicus et ingenio, novus princeps factus est. Et sub eo nova arma in USSR creari coeperunt.
  Cum Hitler mortuus est mense Martio 1963, certatio potentiae in Tertio Reich incepit inter numerosos filios inseminationis artificialis.
  Exercitus rubri USSR et expeditionem liberationem in Europa iussu Nikolai Voznesensky incepit. Die autem 1 mensis Maii anno 1963 acriter explicata sunt proelia.
  Sed hoc aliud est, quomodo Exercitus Rubri URSS mundum ab fascismo servavit.
  
  CERVUS VERUS REGIS
  Pactum inter regem Francise, Ludovicum quartumdecimum et Georgium primum regem Norvegiae, concluditur. Secundum hunc Georgii primi filia Ludovico XIIII nuptura fuit. Et habebat talem pulchritudinem, pulchram sicut sol, crines nivis. Ex more tunc mature duxerunt uxores, et puella tredecim annorum cum commeatu proficiscitur. Adoptivus regis filius, Stella quoque cum illis ibat. Mala erat, sed bene fingere sciebat. Et satis formosa, licet nigris capillis.
  Capta est in expeditione contra Nomadas ad meridiem. Odit et invidit Stellae Gertrudis regis filiae. At illa se amicissimum esse simulabat. Et habebat consilium callidum in capite eius. Primo aspectu, reponat reginae et personans eam univocum est. In magna nave navigant honestis praesidiis ac donis. Sed Gertrudis maculam habet. Iuramenta quoque sibi adversa, sicut suae dynastiae procurantes, sancte observant.
  Sic in colloquio cum Stella (hoc ei in Norvegiae regno nomen iam datum est), Gertrudis iuravit animo matris suae, se omnem voluntatem amici sui, si vitam servaret, adimpleturam.
  Tum insidiosa Stella iam ab litore eiecta, levem tempestatem in pyrii pyrii et navis coortam incendit. Navim quoque ipsa preparavit. Mortui sunt omnes nautae, quos mala filia regis dope in vino dedit. Et sola Gertrudis salvata est, sororis sue nomine, scilicet. Principes in tabula detraxit.
  Et rogavit ut iuramenti sui faceret. Gertrudis confirmatur. Et Stella, inquit, irata est;
  - Coquit vobiscum commutatio. Nunc servus eris, et ego ipse princeps.
  Flebat amare Gertrudis, sed hoc iuramentum servandum erat. Non violandum est, alioquin cor matris comminuet. And the daughter of Khan was took her place.
  Cum ad palatium pervenisset, Stella Georgii filiam sibi superstitem naufragio mirifice declaravit. Et hoc Gertrudis coactus est agnoscere arcu.
  Stella ad armentum pristinam reginam Corsicam mitti iussit. Et sic dicebat eam ausam esse, et non vult videre eam iuxta se.
  Stabat Gertrudis in cubiculis, cum iubebatur ad custodiam ire. Ibi iubetur exuere vestem pretiosam ancillae et vestes pastoris induere. Regina valde erubuit et in lacrimas prorupit. Tunc milites exierunt de custodia, et dedit ei camini vetus lotum solum, sed dilapidatum et disjicit vestimenta et ligneum, dicens:
  Hic sunt vestes et calciamenta tibi. Calefacit in Corsica et feres in eo.
  Gertrudis, sentiens inutilem esse resistentiam, paulatim vestem mutavit. Aspera impedita nimis magna evasit ad eam et puellam simpliciter abiecit et statuit melius esse nudis pedibus ambulare. Mira preterea maii serenitas fuit. Haec Gallia est, multo lenior.
  Puella vectibus per fenestras in raedam ire iussus est. Putabatur reginae liberandae pastoris facta in Corsicam exilium omnino ignobile.
  Silices pavimenti excanduit, et crura regiae insueta nudis pedibus dolens combussit. Nuda autem vestis augustae superficiei asperitate irritata fuit.
  Plures pauperes pueri circum illam circumlabantur, et Gertrudis valde dedecus percepit, quod filia esset regum, sicut mendicus discalceatus in senio vestitu ambulabat.
  Mendica regina ex humilitate erubuit et etiam paulisper oblitus est delicatos eius, calcibus rosei pavimenti asperis coquebantur. Et tantum dolet pro cruribus reginae, quae probabiliter erat discalceata solum in balneo ex auro puro obstrictis adamantibus.
  Iamque nudae, tenerae plantae iuvenum Formae, saevis, acutis, candentibus silices.
  Feliciter puella, iam raeda eam exspectabat. In eam sine certamine insiliit. Et audivit sibilum acutum, risum et clamores puerorum;
  - Adducunt furem!
  Erubuit regina. Etiam nunc sceleratus est. Quorum genus multo vetustius est quam Borbonio. Habetque sedere post repagula, per quas lux vix penetrat. Tristique ac tristique. Maxime autem fieri nihil potest. Si filiam regis esse incipit clamare, nemo ei credet.
  Ac nudae puellae vestigia ponunt in tabulis quercetis.
  et exclamavit regina parva. Auriga et gendarmes lacrymis suis nihil attendit. Vinctus bene rugit, quid faciat? Professio gendarmes temperavit et duriores fecit.
  Flevit Gertrudis, et recordatus est caeremoniarum hospitum in palatio, quando omnes adoraverunt eam, et sensit superbum et necessarium.
  Post aliquot horas in nudo scamno sedendi, dorsum puellae moverunt. Et coepit crepitare pugnis contra murum curruum armatorum. Cum constituisset puellam exire velle, gendarmes reginae dimisit. Cum libera esset, paucis gradibus post frutices sumpsit, et ... utique currere coepit. Illa vere voluit ut a gendarmibus eam in exilium duceret effugere. Sed caespes dura nudis pedibus vulnerabat, et vigiles non properabant. Moverunt quasi in motu tardo. Vel fortasse delicatam puellam docere volebant. Et hoc vere tor- nam reginae, eo quod in villa amoena puella mox curreret.
  Gertrudis magis magisque claudicans cucurrit, et crura eius conplexa, nudam, pulsante plantas adusserunt. Postremo, quod eam stare non poterat, ad genua procidit et in quadrupedem restitit, corde rugiente.
  gendarmes post puellam nunc celeriter cucurrerunt. Apprehenderunt eam sub armis. Puella perplexe quatiebat cutem et punctata crura, orans ne vapularet.
  gendarmes reginae miseratus est et duos tantum lucis alapas edidit. Vera promittens tempus deinde crudeliter verberare, si iterum effugere tentat. Tametsi Stella iusserat ut princeps illa tanquam vilis dignitas, servi etiam immites rara nivis Gertrudis pulchritudine tangebantur, quae mendici vestis modo magis efferebatur.
  Puella non iam currere conatus est. Nocte in stabulo obdormivit, crure densa funiculi ad villosum gendarme pedem ligatum. Animadvertens se non tam facile relinquere ac imprimis valde fatigata, puella tota nocte dormiebat, fere ad foetorem stabuli non attendens.
  Sequenti vero die iterum raeda carceris velocitate procurrentis, in qua maxime perniciosi solent transportari, pati.
  Ita visibilitas ob densas clausuras nulla fere puella valde perforata est. Et memoriam in se evocare conabatur, saltem aliquo modo suam vitam cotidianam illustrare.
  Exempli gratia solempnis, seu cum pater nobilis admissarius dedit. Tam nives quam comae, nive candidiores. Aut macello. equos amabat. Quid de equo suo? Probabiliter iam reconciliatus est cum novo domino suo. Stella, cum filia Kan, insita communicandi equis. Imo Gertrudis in hac re non est illi par.
  Et iterum puella flebat amare. Omnia pessime evaserunt. Et nolens ademit. Illa somniavit quod oves pasceret et per portam transiret. In quibus praefixum Nivei Equo fido caput configitur. Subito caput ad vitam venit et dicit:
  - Et tu es tondentes oves reginae nudis pedibus. Mater si hoc nosset, frangeret cor eius!
  Gertrudis incepit et evigilavit. Tristior facta est. Contigit quod nulli aliquid dicere poterat, non solum quia juraverat, sed propter timorem ne mater de hoc cognosceret. Et tam terribilis est.
  Et iterum puella vacillabat. Hoc vere momentum est intolerabilis doloris. Tergum quoque dolet. Iacet in scamno ligneo captivum incommodum est, et nemo illi pulvinar dabit.
  Cum noctu ad stabulum constitissent, multo facilior facta est. Ad cenam, illa reginae calvam tantum lactis et panem nigrum recens dedit. Puella esuriens laetus comedit eam celeriter et plura poposcit. Respondentes moverunt labia sua, iterum rugientes amare.
  gendarme formaliter respondit:
  - Accusator add!
  Post hoc iacebat in feno Gertrudis dimidia ieiuna et incuruata. Nec potui diu dormire. Odor stabulorum titillavit nares, gramen arefactum ingrate pungit corpus puellae. Insomnia laboraret puella. fluctuabat et versabatur assidue, et nocturno tempore res inopes fatigabatur.
  Mane dato tantum pane et aqua. Sed insolens sapidum videbatur esurienti puellae, quamvis vix e lassitudine fauces eius moverentur. Iam in ipso currum carcere Gertrudis obdormivit. Illa domicilium aequaliter flectebat via. sed etiam lassata puella solatur solo.
  Inconversis equis vectibus satis cito ruit. Iamque ad mare vesperi ruerunt. pernoctabant etiam in deversorio. Animus benigna hospita animadvertit puellam pallidam esse et pullum cornu ei attulit.
  Cibus ventrem graviorem fecit et reginae obdormivit.
  Mane, nova probatio eam expectavit. Puella augustissimi sanguinis anatibus in præsidio conjecta est. Gertrudem rostris graviler strinxit et unguibus impingebat. Nimis molestus et taeterrimus fuit. et anatum putidum olet. Capta est, ut hoc, in cavea cum gallinis ad Corsicam, in locum remigum. Puella lacrimas iterum prorupit. At tum oblectavit facta anates haud ita FORMIDULOSUS.
  Propter avem olfaciens, regina prorsus comedere non sentit, et anates cum pane suo carcere cibo pascere coepit.
  Tum diligenter eos perculit. Anates vellere desierunt et facti sunt amantes. Tunc coepit princeps ludere cum illis. "Hic erit rex" Gertrudis maxima anaticula dixit. "At fies" regina. Puella chordis sordidata et lacero ancillae toga ad notandum adhibita est.
  Et hic ludus factus est iucundus. Quidam anates statum principis, quidam ducum receperunt. Incepit etiam Gertrudis anates instituere qui amicos fecerat. Tunc complexa cum illis obdormivit.
  Experrectus sum inde quod una anatum plantam iam vivam ex experimento discalceatis titillabat. Puella anatem permulsit exaruit et iterum obdormivit.
  Sane navis tardius adit Corsicam quam carrus equis parcens. Esuriens adhuc Gertrudis vires inuenit ut cibaria carceris cum anatibus communicaret et cum avium grege viveret. Anates stamina abiecerunt, et regina iterum reposuit. Cum pulli pugnarent, impetum in regiam esse arbitratur et latrones in statione regia oppugnare.
  Imaginatio puellae ditior ac ditior factus est. Illa, quondam superba et fastidiosa principissa, foetorem in cavea iam non animadvertit, nec despexit anates aliquid excretum, et cavea saepe non mundata. Et nonnumquam oportuit me post repagulum levare. Talis ex improviso fatorum tortas: princeps es regni non minimi, pater in solio duarum terrarum Daniae et Norvegiae, sunt possessiones in Europa. Et nunc quasi mendicus sordidus es, sedens sine emica, in cavea cum pullis. Et lotus es et sordida.
  Cum in insulam venissent, gendarmes, recto habitu, puellam in calidas proiecit. Mare Mediterraneum iam calefactum est, sed in principio per hiemem refrigerat. Valde delectabile est in ea natare. Et lavare ex alvo celluloso. Et deridebant eam custodes et stabant cum baculis. Gertrudis nunquam ante mare navigaverat. Cum in Norvegia vel etiam Dania, etiam aestate aqua frigida est. At e contra, lucida experientia in stagno litoribus auratis spargens habuit. Quomodo eam maxime in hyeme amavit. Circumjacent nivibus, et in magno, antiquo palatio, calet, et in ipsa piscina calescit aqua.
  Sed hic tam spatiosa est, et eam auferre ac velare volo. Nata ad sentiendum voluntatem et nova pericula. Subito Gertrudis sentiens se purgamenta doloris et humilitatis exivit.
  Sed heu felicitas non diu duravit. Puella littus exire coactus est. Et ascendite super equum, ubi gendarme ligavit eam croup. Litoreis nudis pedibusque combussit arenas, et reginae clamat. Tum in equo ventrem se reperit, quod acerbissimum est et insuave, maximeque si animal fert.
  Fortunate semita non nimis longa est - Corsica insula relative parva est. Sed tamen puella evigilavit, cacumine equi per aliquot horas quatiens, etiam in foveam decidit. Ad extremam insulae partem ad villam provincialem deducta est. Ibi districtus paterfamilias Nemesis in praedio habitabat. Ingrata, pinguis, domina. Parcus admodum. Paulino eius modica erat et ipsa Nemesis in ipso exilio vixit.
  gendarme pergameno explicavit et ordinem pronuntiavit;
  - Haec virgo, Stella, ignobilis, Regis jussu damnata, Corsica in ultimis Praediis in exilium Aeternum regis damnatur. Induitur et nutritur ut puella vilis et flagellis caesura. Illam officium est ovibus gregibus, vel aliquo alio aeque ignominioso. Hie erit usque ad obitum suum vel alium mandatum regis! Absit. LUDOVICUS DECIMUS SOL Rex!
  Nemesis adnuit pinguis mentum et maesta respondit;
  - Multas oves habemus et pueri eas tolerare non possunt. Adiuva illum Stellaa!
  Inclinavit gendarmes, et Gertrudis ad literam portabatur in horreum. Post equum quatiens, puella nimis fracta est et defessa.
  Nemesis stabulum iussit;
  - Modestius eam pasce. Dormias et requiescam hodie. Cras mane oves et capras pascet.
  Stabilis reginae placentas, lac caprinum, invitae hospitae bannum, mel attulit. Pallidus et fractus cara puella dolens miseranda respexit. Gertrudis tam fessa est ut per medium diei et noctis non posset comedere et dormire.
  Et somniavit catervam Kanorum regnum Norvegorum incursasse, et tota familia capta est. Et erecta est in equuleo, distorquens artus suos. Ipsa Gertrudis intellexit hoc esse somnium, sed ita fatigata et fatigata in via erat ut excitare non posset nec vellet. Itaque in eculeo suspendit, sibi suggerens quod nihil omnino nocuit, et ignis sub pedibus nudis vehementer coquebatur. Tum somniavit quod per quietem obdormivit in eculeo tortis articulis. Et iam alius, visio iris, currens in gramina, saliens cum bunnies. Omne leve et aerium.
  Aspicitur angelus clarissimus, Gertrudis signa multiplicia, Et crescit in via agminis. Et iam magnus, inquit angelus magnus;
  - Tu martyr es, qui per paradisum merui!
  Et archangelus Gabriel ipse virginem mollior lante ad superna ducit thronum.
  Et ibi omnipotens Dominus Deus Jesus tam magnifica palatia coelestia ostendit, ut Scandinaviae palatia, nec non Gallica Versaliae celebria in eorum curricula cadant.
  Puella e tactu spongiae frigidae evigilavit in faciem suam. Ea meis aperiri vix. Quam nolui erumpere a paradisi imagine, et redire ad horreum foetidum. Verum mollibus palea.
  Ante eam stabat puer, anno fere Gertrudis iunior. Perusta in Corsico sole fere ad nigredinem, supercilia, cilia, pilis longioribus, e contrario exstinctae, albae sicut praecoces triticum. Puer nil nisi brevis anhelat, macilentus, et filox, facie lepido, amoeno, risit sanis dentibus. Gertrudis statim intellexit hunc puerum bonum esse et ei subridens.
  Puer insusurravit;
  - Meum nomen est Eric. Vel etiam pastor Erici. - Tum puer respexisse et quiete dixit. - Eris nobilis et in exilio es?
  Erubuit et erubuit regina. Discalceatus, habitu in scissuras versa, regum filiam esse fatetur, et ipsius etiam Caroli Magni sanguis influit. Valde est incommodi.
  Gertrudis voce tremula respondit:
  - No... Ubi pervenit?
  Eric submurmurabant:
  - Adducti sunt a gendarmis, custodibus pluribus, et edictum personale regis recitatum est. Hem, annon Ludovicus Quartus decimus habet alia quae facere iubeat, pro virgine aliqua mendica? Praeterea nimium palles es, tenerae sunt manusque pedesque, Et videas plantas excussisse tuas. Nimirum nobilis es homo.
  Ingemuit Gertrudis graviter et respondit:
  - Ita, ... Nescio quomodo ipse qui sum meminisse nolo!
  Adnuit autem Ericus tristis et insusurravit;
  -Non pudet. Ducis quoque filius sum, qui perduellionis criminibus functus est. Quinque annos natus sum in Corsicam villam extremam relegatus sum. Adiutor primo fui pastoris, filia comitissae. Tum maturuit, et magnos labores ibat. Hic etiam ero, donec sum sedecim. Tunc ego Toulon et triremes maxime probabile expecto. Sic paradiso frui nunc potes.
  Horruit Gertrudis, et interrogavit puerum;
  Numquid teipsum fugere conatus es?
  Ericus negative caput quassavit.
  "Pulchra una non est decem milia passuum, et familia canes campi optimos habet, et quattuor vigiles periti in perpetuum vivunt. Reprehenderit eos eveniet nobis. Hoc solum effugere conatus sum et obtinuit.
  Puer notam in umero ostendit, in forma litterae "K", et cum gemitu gravi perseveravit;
  - Non tam malum est quam in duro labore, aut sub terra carcere. Aerem recentem spiramus, oves et capellae oboediunt mihi, cibus in mundo non est pessimus. Cum maioraveris, multo peius erit si...
  Gertrudis tendens puerum rogavit;
  - Quemadmodum in causa?
  Ericus subridens respondit.
  Nisi me rex pro triremibus ad exercitum adduci iubet. Est etiam arduum, sed forte est nobilitari et ad militaria facinora officia accipere. Ex labore magno, una tantum via ad coemeterium est!
  Regina hoc respondere voluit, sed dormiens facie stratoris apparuit. Rauca voce;
  - Tu es Er uis verbera. Iam sero est, tempus est pecus expellere!
  Extenditque manum puer ad reginae.
  - Eamus... Etsi nemo! Ego me recalcitro, dum edis placentas lacte et melle. Mel delicata rara est et tu es misertus simpliciter.
  Et coruscantibus nudis calcibus, puer foras elapsus est. Eric tam mobilis quam ventus.
  Et Gertrudis, quae iam per aliquot dies debilitaverat, magnam in se famem sensit et avide involavit in massam magnam et vitrum lactis. Cum comedisset et bibisset, plus noluit. Puerum autem sequi necesse erat.
  Herba in coemiterio pedes meos ingratos pungebat, sed adhuc tolerabile erat. Cum vero Gertrudis in rupibus iugis stabant et lapides acuti, qui nondum mane fovere tempus habebant, nudo reginae pede stimulante, exclamavit puella, et ad herbam se recepit. Secavit etiam aliquantulum pedibus suis, quod sanare coeperat, sed tamen etiam vix poterat ambulare.
  Ericus super calculos et glareas ambulavit leviter et cum risu. Fere pueri, si nihil illis obest, ridere solent. Tam calidus erat, filius ducis nihil nisi breves gerebat, saccum linteum in quo cras sibi et amicam suam et aliquid aliud arripuit. Ericus oves et capras pepulit ad currendum, et non stetit. Puer laetatur in motu, exiliens subinde. Sed Gertrudis omnis gradus cum farina dabatur.
  Ut lapilli non calcarent, obliqua per herbam ad portam reginae obrepserunt. Tum glarea acuto in via currere.
  Ericus, difficultates puellae videns, eam sub brachio apprehendit et in cursu suo eam portavit. Considerans Gertrudem puero proceriorem fuisse, et nondum ad sceleti gradum extenuandum tempus habuisse, tum Ericus non erumnas suas ostendit vires. Pater quoque ejus non procerior, sed viribus insignis, sine ingenti incremento fuit.
  Puella super gramen stetit et extra gradum accipere timuit. Et Ericus ingentem gregem ovium et caprarum ad pascua montana compulit. Puer celeriter commotus, etiam somersaults fecit, bestias suasit. Ericus quasi pastor natus, mobilis et flexibilis. Animalia obediunt ei, et cito moventur
  Altum spiritum gerens, Gertrudis eos insecutus est. Extra pomoerium gramen procerius erat ac difficilius ambulabat. Caules, sub puellae pondere inclinati, sub calcane et aliis vestigiis reginae plantis graviter punguntur. Ingemuit Gertrudis, et pertulit, non infeliciter armento relicto ad montes adsequi. Sed vires nervorum eius defatigati sunt et puella cessavit et iterum strepere coepit, lachrymae genae, quae macilentae defluebant, nondum funditus amoenitatem rotunditatis amiserunt. Praeterea cutis pallida ex leni meridiano sole incommode rudis facta est.
  Insolitum pro nivali albo sub luminario in Corsica, praesertim mense Maio.
  S. Gertrudis exclamavit in timore;
  - Eric!
  Puer ei statim clamare respondit;
  - Mane ubi sis, ibi ero!
  Et sicut cervus mons, filius ducis citato cursu ruit. Egregium cursorem faceret.
  Ericus cruribus exarati Gertrudis aspexit, et manus et faciem rubicundas iussit:
  - Recede dorsum!
  Regina caute quaesivit;
  "Nonne grave erit tibi, puer dux?"
  Puer negative caput renuit.
  - Immo quid ineptias. Pro, disciplina!
  Gertrudis in collo sedit. Nimis difficile est, quamvis latos humeros relative, non valde commodus sedere. Sed melius est quam cruciatus "Hispanice ocreas perpeti", licet in alto est, opimae herbae Corsicae. Et Ericus puer vere fortis est, facile ambulat et perfecte sequatur. Decerpsit folium palmae, et sol immiti Gertrudem texit.
  Filius ducis, interrogatus a Gertrude, cur tam fortis esset, respondit:
  "Hereditarium... Praeterea dum exercitum regium ingredi parat, graves lapillos ad exercitationem porto.
  Dixit princeps sollicite:
  - Oves et caprae non spargent, dum inceditis?
  Eric certus amicam suam nuper signata:
  - Non! Fistula sub lepidis sonis conveniunt.
  Et puer quidem e marsupio suo instrumentum lepidissimum protulit et Gertrudi ostendit.
  Illa leniter tetigit et dixit:
  - tibia pulchra es. Num te ipsum excideris?
  Ericus negative caput quassavit.
  - Non! Hic adhuc a socio meo discessit. Illa, haec fistula ex lignis firmissimis et decenniis durare potest.
  Gertrudis admirans;
  - Proh! Itane fit...
  Puer dixit:
  - Nunc in gramina eamus et te in cantharos imponam. Ibi etiam somnum capere potes. Omnia possum me tractare.
  Trepidata voce ducissa filium ducis quaesivit;
  "Talem me contemnas oportet esse molliculi. Nudo pede etiam in terra ambulare non possum.
  Connivuit Ericus ad eam, & dixit:
  - Ibi quoque eram. cruribus fregi ad punctum sanguinis primo die. Sed amica mea intellexit me et peroravit me. mox id assuesces. Calceamenta non novi per septem annos, et ut videre potes, magnum sentio!
  - Septem annis! - Horruit Gertrudis, fingens quousque exilium suum traheret. Et hoc totum tempus erit nudis pedibus et habitu pauperi ambulans. Et molles plantae in ungulas equi vertent. Etiam nec sit amet est.
  Ericus, umbram verborum suorum conspiciens, dixit:
  Cum adoleveris, in ergastulum mitti potes, vel ad plantationem in colonia australi. Sic tu melius hoc mundo frueris.
  Respondens reginae lacrimas obortae sunt. Puer autem intellexit se faux pas aliam effudisse. Sed ethicam ducis filius non docuit in exilio. Ericus, ut paulum parili sedaret, oves et capras colligeret, tibiam canebat. Musica erat mirabilis, et quasi tineae rivi per aera micabant. Gertrudis flere cessavit. Risit et etiam per cantare coepit. Et videbatur ei nexus magis ioculari.
  Puella super cantharos sedit et solem abscondit et adprehendit. Puer salire et currere pergit, deinde ad rivum ruit. Evigilans princeps in molli gramine diligenter ambulavit. Non iam tam acerbum erat, et puella paucos circulos facere poterat. Ad prandium, puer lac et piscem siccum cum placenta et duobus fructibus attulit. Immo non pereo. Ericus ad litus maris confugere obtulit, dorsumque ad portum appulit.
  In mari et quidem multae voluptatis est. Natavit filius ducis omnino nudus, et Gertrudis, cum nihil pudendum esse statuisset, pannos exuit. Illa iam adultam figuram formans, parva cistula et coxis eminere coeperunt. Eric blande non conspicere temptavit, sed subinde respexit. Vir parvus in ea experrectus est. sed tamen sicut infantes spargebant et aqua potiti sunt. Cum sol occubuit, Gertrude magno cum dolore scissam, non nimis nitidam pannis induit et, dorso Erici ascendens, domum rediit.
  Die toto non odiosus, quamvis delicata pellis alicubi combusta est, et in aqua penitus latens. Sed aliqua ratione gravis ardet vitandus.
  Filius ducis ei exposuit;
  - In hoc loco maris, aqua medetur. Cutem tuam amplectaris non dat.
  Gertrudis ne reverti quidem cupiebat. Quid si hospita clamantem vel verberare iubet.
  Sed Nemesis satagebat aliquid, ac ne armento quidem attendit. Stabilis festinanter omnes capras et oves numeravit, et pastores iuvenes in horreo clausit. Post recens aerem, foetor conspicuus est, sed Ericus coronam florum novorum vernorum iuxta caput reginae collocavit et puella in labiis eius cum risu obdormivit.
  Sequenti die fuit similis priori. Etsi ego mane surgere et sero cubitum irem, nemo interdiu dormire molestus est. Cibus magis pauper est, sed Ericus nuces et fructus in silva piscavit et quaesivit. In mari cotidie natare potes et in novo aere ludere. Mug Gertrudis loco inferni in aliquam similitudinem paradisi patriarchalis, simplicis, obtinuit. Labore nulla. Loca maritima mitia et calida, minima insectorum molestissima, et cibi simplices et sapidi, et horae natandi in mari.
  Paulatim principissa discalceatum incedere didicit. Primum in gramine, deinde in arenis et saxis. Tenellae tibiae cito rudere coeperunt, et puer oleo pisce perfudit ne recentes illinentes resiliant et psoras. Gertrudis, ut prius, vel pannis vel prope nuda in recenti aere circumibat, ab Erico confundi omnino cessabat. Sed frater et soror similiores erant. Multum luserunt, luserunt, narraverunt ridiculam fabulas FORMIDULOSUS inter se.
  Eric imagination dives habebat, et semper cum eo loqui interesting. Et quod filii saeculi septimi tantum eis profuerunt. Etiamsi nobilis persona, vel potius os regale, Gertrudis vel computatras, vel televisificas, vel interrete, vel aeroplana ignorabat, vel plures progressus fructus. Ideoque eorum absentia non laborant.
  Quid aliud caret? Vis vehi burdo? Ad hanc rem caper aptabitur. Gertrudis paulatim animalibus adsueta, caprae facile sternere potuit. Quae numquam ignava fuit. Clamor non abhorret, sed prorumpens potius motus est. Mare calidum et lene in manu est et totum tempus spargere potes. Labore non amet. Cibus satis est, idem pisces ad satietatem edendum, et Ericus scit optimam auriculam coquere ut digitos lambas, mel quicquid potes. Fieri tamen non potest quin Gertrudis exsilio passus sit.
  Immo, e contra, iam placebat nudis pedibus currere ad lapides acutos, et unctor in callo solo sentire, et flagellum animalium subinde preme.
  Donec interdum egestas erat. Multi homines in palatio sunt, et omnes nannies, sed hic fere omni tempore vobiscum est Ericus. Sed tantum intolerabilis non est. Puer pastor non tempus terebrandi, Gertrudis nondum tempus parentibus mortalitatis deesset, et varios pisces taediosum fieri. Interdum cursus, velit lectus, scelerisque vestibulum vel. Sed etiam in palatio, quod saepe non manducavit, sicut parentes eius de valetudine solliciti sunt. Et Ericus aliquando in cellam ascendit et aliqua dulcia subripuit. Dici igitur non potest Gertrudem solum in cibariis pastorum sedere.
  Ita aestas feliciter transiit et autumnus venit. Dies breviores, noctes longiores et frigidiores sunt. Sed mare calidum est et dies ioci sunt.
  Gertrudis securam vitam tantisper traxit. Hieme licet frigidus esse possit, et in mari natantes tam commode non essent. Sed nihil non morientur, et alia agenda erunt.
  Sed Stella, ducta principe, turbidam agere coepit. Etiam mirum est, puellam ejusdem aetatis cum Gertrude. Insidiae Stella intexuit et ut plurimum valeret ad socerum suum Ludovicum XIV. Solem ad alium bellum omnibus modis impulit. Hispaniam omnesque eam, ac Lusitani colonias subigere, somnium fuit. Ibique Angliam subigere. Rex autem Iacobus infirmus est et indiget auxilio Gallico. Quae stellae throno Hispanico discumbere posset.
  Ob casuum abundantiam, Stella jam Gertrudis oblivisci inceperat. Usque ad eum legatum qui ex Norvegia venit me admonuit. Filia Khan sperabat dominam suam pristinam in exilio valde laborare, vel forte iam sibi manus iniecisse. Si rem cognosceret, cum molestia utique Bersercus ivisset. Quod est vere bonum et iocum pro regia.
  Sed non erat ipsum. Sed iam haesitavimus Stellae. Nunc tantam pecuniam habet ut facile est occisorem professionalem conducere qui puellam necabit et inde periculosum testimonium removebit. Sed non satis erat Stellae priorem socium ac dominam occidere. Volebat solum quod - humiliare et humiliare superbam reginam.
  Ita ut ad paradisum Christianum non accedat, sicut puer martyr, sed in reali paupertatis inferno diu patitur. Et quid est professio derogatoria, nisi pastoris? Imo Gertrudem non occidet, sed vita reginae durior esse debet. Quam ob rem, filia Kan specialem mercenarium mittet, qui manere debet reginae adhuc magis infernale, et simul Stellam de tempore in tempus certiorem facere.
  Tu tantum tempus tuum sumere debes, et hominem imaginatione reperire, et columbam habere, qui sine nece claudus erit, sed Gertrudem ad sepulchrum prius perducet, et per infernum usque ad finem transiliat.
  December mane in Corsica est. Sumpta conspicue frigidiora, et mane etiam pruina lapillis. Gertrudis nudis pedibus cucurrit, et tremuit. Quam repente tempestas mutata est. Etiam heri plus quam viginti gradus interdiu fuit, idque gratum est. Et nunc afflatus est frigidum ab aquilone, et factum est gelu. Reginae chlamyde lanugine se involvit, sed nudis pedibus praevaluerunt. Exsiliens et descendens, acrius lapidem invenire temptabat. Cum temperatura tardius decidit, puella naturaliter fortis adsueta est nec iam gravem molestiam expertus est. Pedes nudis etiam accommodant ad auctiorem clima. Sed cum acriter insiliit, in tormenta vertit.
  Etiam crura Erici indurata rubra sunt, ut pedes anseris. Puer sponsum quaesivit;
  - potestne puellae esse saltem par calceorum? Illa ignoscere potest!
  Stabularius puerum cum scepticismo interrogavit:
  - Et tu? Potesne ipsum stare?
  Ericus confidenter dixit;
  - Scis me numquam tussim, quamvis ante omnes hiemes nudis pedibus ambulaverim. Sed adhuc puella est, et non obdurata, sicut locus rusticus feminae a pueritia vulnerata.
  Stabilis adnuit consensus.
  - Ego hospitem rogabo.
  et grave, et magnum, intrabat in domum; Et post paulum evolavit, quasi ictum, stridore;
  - Domina prohibuit! Nondum ninxit et discalceatus esse debetis! Alioquin stabulo vapulabis!
  Ericus altum spiritum arripuit et dixit:
  - Bene! Fiat, eamus.
  Celeriter expulsis iumentis puer reginam rursus sedere invitavit. Ipse vero pede nudo et duro et duro puellae coepit impigre trudere. Gertrudis horror erat ex frigore, sed cito calefactus est, praesertim cum sol exiit et ventus occubuit. Filius autem ducis, discerpens folia palmarum, coepit facere altas caligas reginae.
  Gertrudis in molestia cantabat;
  - Cur aestas non per totum annum durat, cur frigus calcibus male urit!
  Ericus philosophice dixit;
  - Ut ne nimis molles sint tibiae, lapis est, ne apricari debeamus hieme. Et mitis est.
  Cum autem exiret in gramina, puer accendit ignem et lac et mel fovebat, et cogebat reginam bibere.
  - Ignoscere non potes. Medici hic non sunt. Et gendarmes habent aliquid ad sanandum.
  Frigidus Gertrudis transiit, pallioque laneo et foliis tectus, in sole puella ademit.
  Tunc evigilavi cum iam tenebrosus esset. Frigidior obtinuit, sed tamen tolerabilis est. Sic illa, ocreis et foliis homemades secutus est Ericum, qui quasi nihil accidisset, seminudus currebat. Nisi proiecerit tunicam super bustum muscularem. Nemo, puerum nemo accipit.
  Hyemes in Corsica, praesertim in apice australi, vere mites sunt. Posteri dies multo calidiores erant. Ac Gertrudis iterum, praesertim post ortum solis, nudis pedibus super lapillis, semel saltem sternuit approbationem. In Nativitate Domini tantum ninxit. Pecora eo die non expelluntur ac primum in longum tempus pueri ac puellae domi finitae sunt. Nemesis ferias sibi facere statuit ideoque omnibus rebus ei paraverunt. Et Ericus et Gertrudis ad mensam ei ministrabant. hilaris Nemesis. Hospitium iuxta sedit, quem regia prima iuvenem Conspexit. Vestis hominum, brevis tonsus flavis et mentum virile. Deinde, e figura et modo miladiae, Gertrudis intellexit hanc esse mulierem ac pulchram, circiter viginti quinque annos natam, vel etiam minorem.
  Sed, spreto forma, oculos iam ferreos habet Ferreos oculos, validas manus, pugni articulos plenos. Velut vicus pugnator.
  Gertrudis risit, lato risu candidis, nitidis, magnisque dentibus. Oculi autem eius adhuc frigidi et duri erant. Et cum illa sensit aliquid inimicitiae bene occultae.
  Mulier vero amica et affectuosa voce dixit:
  - Hi pueri discumbente ad mensam et nobiscum prandeant. Placetne tibi placentam, Stella?
  Imo nuper Gertrudis plus ac saepius de placentis et buccellis cum cremore somniavit, quas in palatio suo comedit. Vere non satis est ei. Veritusque ne haec amitae pulchra cum pugnis homicidae mentem mutaret, regina statim in sellam sibi oblatam prosiliit. Ericus paululum sedit moderatus. Etiam sit amet faucibus lectus.
  Mulier intuens Gertrudem. Illa diligenter fuscinulam et cultrum sustulit. Et respexit ad dominam, secare non ausa.
  Milady molliter dixit:
  - Abscide infantem quantum vis, et puer quoque comedat.
  Gertrudis secare coepit, sedulo fecit, iuxta consuetudinem. Mulier bellatrix motus suos proxime observavit. Puer, qui iam per octo fere annos pastoris oblitus boni mores gessisset, inclementius egit, sed etiam, imitatus socium, cultrum et furcam in manibus arripuit. Et in fragrans cremor sordida.
  Et comedit Gertrudis diligenter, non tentans inquinare. Post multum intervallum, puella tandem sensit gustum biscuiti et scelestae cremor in lingua eius immemorabilem. Ut magna lectus, faucibus eu tempus non, tempus non quam.
  Milady puellam in Norvegia sensim quaesivit;
  - Eris nobilis señora?
  Gertrudis sponte respondit mendacem;
  - Non!
  Mulier carnivore risit et dicebat:
  - Sed forma et mores te deponunt. Ita Gertrud!
  Horruit regina, et se prodidit;
  - Quid nosti nomen meum?
  Milady risit et in Norvegia permansit;
  - Noli vereri... Cum impostor niger sequatur te et vitam tuam offerat, statim mihi visum est rem immundam esse. Quare reginae et regni principis uxor tam subtiliter vindicare ancillam est. Praeterea audivi de familia tua. Scandinavius es, ac prope totus flavus. Estque brunettus niger, minime patri similis. Nihilominus Ludovicum XIIII delectare valuit, et hic senex caput pedesque eius amore captus est. Ita cogitabam - aliam sumam offeram et mecum ardeam.
  Ingemuit Gertrudis graviter et dixit:
  "Iuravi in corde matris meae ne cui dicerem!"
  Milady adnuit caput et dixit molliter;
  - Hoc silentium tuum explanat, sed ocius vel serius ... fraus Stellae revelabitur et ... Caput auferre non potest.
  Regina risit, sed tunc admonentem dixit:
  - Excalceatus mendicus filiam regalem esse nemo credet.
  Milady dubia firmiter dimisit.
  - Scribere possumus litteras ad patrem tuum et ipse personaliter visitabit curiam Ludovici XIV. Tunc omnia problemata statim solvuntur. Omnia tibi facienda sunt scribe in membranis pauca, et Stella finietur!
  Gertrudis percitus Ericum intuens. Ille palam linguam Norvegicam non noverat nec sermoni operam dabat. Quamvis in exilio malum non senserit princeps, non iam voluit regulam Stellae tolerare. Et placuit puella;
  - Litteras ad patrem scribes!
  Milady risit late et dixit puellae;
  - Eamus in aliud cubiculum. Calamus et atramentum parata sunt.
  S. Gertrudis mulier post bellatricem. Pedes nudo reginae tacito paene moti sunt, et ocreae milaeae crepuerunt. Ridiculum est, sed persona regia sicut mendicus in pannis spectat, in prospectu mulieris in veste viri.
  Gertrudis sedens calamum in atramentarium lavit. Nesciebat quid nominatim scriberem. Preterea, juramentum adhuc in effectu fuit, et illud frangere nolebat. Sed facere potes.
  Milady, intelligens dubitationis causam, instigavit;
  - Scribe simpliciter: Pater, te valde amo et te videre cupio. Mox Paris veni, Gertrudis, quae te amat.
  Regina se traiecit et calamum aliquoties in atramentarium infudit et pauca scedulavit. Deinde posui picturam meam...
  Milady quod scripserat sustulit et in involucro posuit et obsignavit. Tunc reginae vale osculata, insusurrans;
  - Litterae inscriptioni tradentur. Et Stella, dabimus mortem perculit.
  Et stridoribus nigris, nitidis ocreis, aspidis thalamo, turri remoto, villam reliquit.
  S. Gertrudis insusurravit post miladiam;
  - Deus inhabitare facit unius moris!
  
  
  Regina nivis et discalceatus GERD
  Eadem erat puella Gerda de Regina Nivis, et in fonte, ubi primum nix liquefacta est, exivit ex oppido ad quaerendum fratrem suum nomine Kal. Et sumpsit secum sacculum cibi, et induit sibi calceos rubros, quod pretiosissimum erat; Sol lucebat et erat tempestas verna mirabilis. Gerda ambulavit laete et sibilabat carmen;
  Ego ambulans in longa via
  Vultus fratrem meum amissum ...
  Et credo me invenire Kai
  Puer panni rudis non est.
  
  Via difficillima
  Sunt ardua et campi in ea.
  Sed scito quod somnium verum erit.
  Semper cum fratre unum sumus!
  
  Si discalceatus sum,
  Saxo et clivo...
  Et ego eum vi traham;
  Frater meus est optimus!
  
  Via dura est, crede mihi
  Interdum rapaces rapaces ululant.. .
  Omne animal potest nocere
  et lapis calcatus acutus est.
  
  Sed Kai, credo, inveniam;
  Oscula formosam...
  ibo per frigus et blezzard;
  Nix nudum pedem urit!
  
  Imo via dura est, credis
  Et Gerda esurit...
  Damna vitare via
  Cor puellae anxium verberat!
  
  Sed transibo arenam et nivem;
  Et te adiuvabo, crede Kaya...
  Puer amare non est peccatum
  Per nivem nudis pedibus ambulabo!
  
  Sed finis viae veniet
  Videns fratrem meum in nova luce...
  Aperiam praeclaras victorias;
  Planeta calefiet!
  Gerda per semitam ambulavit, et crura eius in novis calceis fricabantur. Dixit autem puella intra se:
  - Longa est via ad fratrem meum, et conculcam novos hos rubros calceos in pannis. Melius ducam imagines eorum! iam cale!
  Gerda calceos et tibialia exuit et manticam suam abscondit. Discalceatus, quippe qui incedere facilior erat et iucundior. Pulvis in via crura pungit. Familia Gerdae locuples non est et in calido tempore puella nudis pedibus saepe lusit. Sed post hiemem, et in Dania nivosa est, eius plantae in filtro saginatae sunt. Et solum primis momentis ire, via saxea erat amoena. Tum nudae plantae puellae querantur et laedere coeperunt.
  Gerda rupem Europae viam reliquit et per gramina fontis recentis ambulavit. multo igitur minus asperum fuit. Tametsi ambulatio non ita conveniens est.
  Ambulabat ad se puella et iterum aliquid humebat. Tunc comedit de marsupio suo panem.
  Denique vicus anterius apparuit. Gerda, in simplici veste et discalceatis, mendici transire potuit, sed nimis munda videbatur. Flava et pulchra est, facie etiam paulo nigriora capillis niveis.
  Venit, villam ingrediens, molli excedere gramine, iterumque arenam et glaream viarum compungi. Sed villa pueri iam nudis et pulverulentis calcanea forti et alto iactabant, et Gerda dentes suos stringebat nec molliculi transire volebat.
  Puella pueros circiter Kal.
  Respondit unus e pueris;
  Et ego Kai!
  Gerda risit et movit caput.
  - Non es Kai!
  Puer nudam emicabat, calcibus pulverulentus disparuit.
  Gerda, animadvertens inquisitionem fratris differri posse, quaesivit an opus esset.
  Unus dominus dixit longum esse decem hydrias ad prandium portare.
  Gerda iugum accepit, duas hydrias sustulit et portavit. Pulchra puella est magnas situlas portare. Pedes nudae plantae ad litteram erant ardentes.
  At illa frendens ambulabat et dialed. In urbe Gerda labori insuetus erat, quamquam ipsa quoque aliquid ad opus domesticum pertinebat.
  Puella ultimas hydrias ad litteram errantes attulit. et paene omisit. Sed graviter spirans, eam ad vestibulum detulit.
  Et dedit ei dominus buccellam panis, et dixit;
  - Si vis, possum te ut ancillam ducere!
  Gerda caput graviter movit spirans.
  - Non!
  Et micantes nigris in pulvere calcibus, e villa cucurrit. Aegre fenum proximam attigit atque in eam lassitudinem incidit. tum somnus adsecutus est.
  Et habebant somnia...
  Pauper Gerda, cruribus premens compede crepitans, Parisino carcere errat. Eas etiam posuerunt in Chatelet, in cella frigida, foetida, ubi tam parvae puellae surripientes et anus simul sedent, sed fere omnes tenerae sunt.
  edunt te tae- rum et panem vetustum. Ita plus quam unum annum in inhumanis conditionibus expendere potes.
  Sed Gerda arcessitur ad interrogandum. Calces oleo inlinunt, et ardentem foculum pedibus nudo ferunt. Puella clamat in dolore et conscientiam amittit. Quae caedes nobilis viri reprehendere cogitur.
  Per aliquot dies cruciatus perdurat, puer vapulat, eculeo suspenditur, Gerda autem incredibilem virtutem ostendit. Nihil noscitur. Et tunc Hispanis ocreis appono ei.
  Tabulae natorum crura exprimunt, et cuneis carnifex agit. Post primum verbera, puella conscientiam amittit. At illi aquam frigidam infundunt, eamque resipiscant cogunt. Tum tabulas iterum verberant. Dolor est simpliciter horrendus. Gerda rotat, et cum fremitu exit.
  Ebriosus carnifex renidet.
  Interrogator iterat quaestionem:
  - Vicomte de Jouzac occidisti?
  Cum gemitu Gerda respondet:
  - Non!
  Investigator clamat:
  - carnifex, unus cuneus pro ea! Crassior!
  Ictus rursus sequitur, unde horret omne corpus puellae. Lacrimae ex oculis Gerdae currunt, valde laesae herois Andersen, sed non confitetur.
  Interrogator clamat:
  - Ita nos confitemini! Haec sunt verba iusta!
  Gerda subito vires invenit ut evidenter responderet;
  Verba sunt quasi ventus mola, quæ dat farinam sapientibus, et farinam stultis.
  Interrogator clamat:
  - Duo cuneis plures!
  Et rursus malleus volat ... ossa, crura natorum frangunt, a dolore concussa, puer rursus conscientiam amittit. Gerda cum situla aquae frigidae e cellario recreatur. Manentque urbani et inconditi cruciatus. Hic in vitio simul fibulae digiti puellae. Exprimendum vise. Gerda deficiens iterum. diu hoc tempus. Ne situla quidem aquae eam reviviscere potest.
  In sella tormenti iacet puella pallida et sanguinea.
  Gerda expergefactus. Bene, insomnium habet. Sed post laborem et longum iter, nudi pedes sunt valde murmure et valde. Nuda, pulverulenta vestigia puellae rimantur et dolet vestigium. Gerda per vim se stare coegit, et pedibus se movit. Pedum percussum vulneravit, sed puella dentes durius pressit et in fera ambulavit. Uterque licet ferino explosa dolore.
  Paulatim autem corpus fermentum, ac dolor hebetatur. Quamvis crura, et maxime vitulae, lassitudine admodum lassarentur;
  Puella per fortitudinem suam ambulavit et etiam gradum addidit... Sol transiit meridiem. Novus pagus apparuit. Gerda claudicans eum intravit. Venae tensio tinctae.
  Extendit puella manum et flens interrogavit:
  - Da mihi panem, quaeso.
  Una feminarum dedit ei vnam subcinericiam, amico crustam veteris, tertiam annuum.
  Gerda paulum vires suas confirmavit. Et sedit aliquantisper pro tribunali. Accessit ad eam puer, et interrogavit:
  - Quo fugis puella?
  Gerda honeste respondit:
  - Ego fratrem meum Kai quaero!
  Puer humeros elatus respondit;
  - Duo Kai et in villa habemus. Nomen commune. Etiam ac magna est. Et pedes tui sanguine cooperti sunt.
  Gerda ingemuit graviter et respondit:
  - Scio. Sed non possum amicum prodere!
  Puer dixit:
  - Habes aliquid in sacculo tuo!
  Gerda adnuit.
  - Etiam calceos rubros habet!
  Puer interrogavit cum risu
  - Carus?
  Adnuit puella.
  - Ita! Avia sex menses servata est!
  Puer mirum interrogavit:
  Cur non ad eos pergis?
  Gerda honeste respondit:
  - Ideo ego non quia carus est! Via longa esse potest^ et dilabuntur.
  Puer suadet:
  - Vende eis et in via emere potes!
  Gerda caput movit.
  - Non! Kai numquam eos vidi! Volo in eis ostendere!
  Adnuit consensus puer.
  - Intelligo! Sume assem aeneum! Mox venies in urbem, satis panis erit. Iustus non furtum. Nam et si puer es, in carcere ponent te et flagellabunt te.
  Gerda caput movit.
  - Numquam ego aliquid surripio!
  Tunc puella e scamno surrexit et conculcavit. Crura vulnerant, pedes usserunt, sed officium ire necesse est.
  Ante noctem tempus non fuit ad urbem pervenire, et iterum pernoctavit in faeno.
  Hoc tempore somnus quietior fuit.
  Filia carnificis Gerda abscondit in sporta et portavit eam e cella. Caballum abire festinavit donec captivi desiderati sunt. puella fugit cum impedimentis.
  Filia carnificis cum Gerda proficiscens in Franciam ad meridiem profectus est, sperans ibi se amittere. Ambulavit in calceis alutaribus, Gerda iuxta eam pedibus discalceata conculcavit. Sed tunc e via petrosa discidit calceae puellae, et vix cruentum pedem incedere potuit. Gerda paulo facilius fuit, quod initio plantas asperas habuit, ut videtur, quamvis fortes renovationis, corpus puellae memorias praeteritorum experimentorum servavit.
  Filia carnificis ex opulenta familia habebatur et soleas gerebat, sicut consuetum est inter familias Parisinas non pauperum. Nec saxis, calculis, saxea Gallica viae. Sed puella cruribus cruribus fractis animosa non querebatur. Gerda sistere, cruentos pedes osculata cruribus, et sedato dolore, filia carnificis obdormivit.
  Pedes eius sensim sanati sunt et crusta dura obducta sunt. Filia carnificis se induit, et eleemosynis vixit, Gerda quoque centonibus tantum remansit. Hieme puella et puella in Italiam movit. Gelae non sunt, et plus minusve tolerabiles. Sed vita eorum facta est vita vagorum. id est, mœstus et esuriens. Et lux non erat in hac vita. Filia carnificis pulchra erat, sed minime pulchra et omnino macilenta, arundine facta est.
  Gerda autem inspiratus in via coepit cantare;
  Gerda Kaya discalceatum exspectabat;
  erravi per duras nives .
  Etenim anima eius aurea est;
  Sicut lucida nix!
  
  Non invenio sponsus
  Et nazis in plena obtinuit ... .
  O misera puella Gerda!
  O dedecus perpeti!
  
  Clamor paratus eculeo;
  Expandens ignem sub pedibus tuis ...
  Sicut piscem puella frigescit;
  Sed cognoscite in spiritu sicut aquilae;
  
  Et sustinuit magnum dolorem
  Tormenta et tormenta innumerabilia.
  Infelix texit tributo ;
  Clamorem facere puella!
  
  Pedes nudis lambunt flammis;
  Flagellum puellae vebementer verberant!
  Hic sub firmamento stricto Paris,
  Gerda stola ad ignem ducunt.
  
  Tormentum obdurat puella;
  Et ridet in carnificum facie.
  Non, non petet mortem.
  Tentare humeros!
  
  Potest sustinere tormentis
  In patientia es, quia specimen ...
  Nostra Gerda in Russia nata est,
  Orthodoxia per cor!
  ossa eius cum ricinis confringunt.
  Acutum punctum pectus pungit candidum ...
  Nudo pede in carbo;
  Gerda mittunt, sic dolor - non respirare!
  
  Puella superbus descendit ad ignem.
  Facies tegitur in sanguine, livor.
  Magna risit gaudio
  Brachia et crura in vinculis sunt!
  
  Et visum est non fuisse effugium
  Ignem urit manu carnificis...
  Rogavit Deum veniam
  Ignis linguas extendit ad eam.
  
  Corpus furiali lambitur flamma;
  Et Gerda gemit in dolore, clamoribus.
  Sed vexillum adhuc volat in anima;
  et in corde castelli monolith!
  
  Lucis puellae monumentum erit;
  Et Russia recordabitur filiae suae.
  Gerda fortes cantabitur
  Veniet dies, et peribunt nox!
  Gerda, semper esuriens, discalceatus, pannis obsitus, circumsepsit Italiam. Adhuc sperabat invenire fratrem Kal. Horum autem causa eum in Europa australi et non in polo septentrionali quaerebat.
  ac tum iam Neapolim appropinquabat. Haud procul ab urbe stabat palatium magnum et pulcherrimum.
  Puella sedit super petram. et in tristitia magna flere incepit.
  Puer accessit ad eam. Vestibus ditis et patentibus aluta. Erat videtur eadem aetate qua Gerda. Et tacitus quaesivit;
  - Quid clamas egentem?
  Puella honeste respondit;
  - Multos annos iam quaesivi fratrem meum Kai nominatum, et medium mundi nudis pedibus ambulavi!
  Puer dubitanter notavit:
  - Multis annis? Quaeris eum ab infantia?
  Gerda movit caput et respondit:
  - Bene non est! Multo maior sum quam aspicio!
  Puer subridens respondit;
  - Amo fabulas audire! Narra mihi fabulam tuam!
  Gerda ingenue ac sine ornatu exponere coepit.
  Audivit eam puer, et exaudivit eam.
  - Nescio an verum sit vel non, sed fortasse princeps noster Kai!
  Gerda sibilus.
  - Dominus?
  Adnuit consensus puer.
  Ego servus sum in aula principis, et scio dominum meum e plebe. Ipsa princeps nostra iuvenem elegit, cui ingenio esse debet, eamque aliquo imprimere!
  Concordia adnuit puella.
  - Ita, Kai potuit! Dolor ipsum ac magna auctor! Aliquando talia poemata composuit, ut pueri ex toto Hafniae confluxerant et audiebant, plaudentibus!
  Puer adnuit.
  - Tibi credo! Princeps vere puer similis mei fuit! Ipse etiam discalceatus venit et ocreis induit solum in vestibulo palatii. Et mox mirabile evenit. Cum esset multitudo hominum volentium uxorem ducere, tunc impressionem fecit!
  Gerda quaesivit;
  Habet capillos flavos et oculos caeruleos?
  Puer qui erat niger, adnuit ipse.
  - Ita! Cui rex etiam placuerat, quod non est Italica, sed nostra lingua perfecte loquitur.
  Gerda confirmavit;
  - Avia nostra magistra fuit linguarum peregrinarum. Et Kai ab ineunte aetate cognovimus! Certum est eum!
  inquit servus puer
  - Tandem felix es!
  Puella pedem nudum impressit.
  - Duc me ad principem!
  Puer parvipendens.
  - Custodes puellam in pannos non dimittent et puellam discalceatam... Te solum in carcerem mittent!
  Gerda inhorruit et squeaked:
  - Quid facere?
  Puer suadet:
  - studui omnes angulos et rimas in palatio. Dabo te in abscondito. Cum nox est, usque ad cubiculum. Et statim cum principe continges!
  Adnuit puella.
  - Assentio!
  Puer dixit:
  - Fortasse novam vestem et calceos accipias. Kai in hac forma offendis!
  Gerda caput movit.
  - Facilius est sine strepitu nudis pedibus ambulare! Praeterea videat frater meus quid factus sum!
  Puer adnuit.
  - Sede supra petram! Ego tibi cibum afferam. Tam macer es et esuriens. Et ibimus!
  Puella timide nudos pedes movit, impatienter tremens. Series in mala fortuna est, et iterum videbit fratrem suum maiorem Kai?
  Etiamne a Dania ad meridiem Italiae nudis pedibus incedit? Puer pauper. Plantas habet nudas, etiam puella est, sicut ungula equi de itineribus Europae acutis lapidibus referta. Et frigus et aestus omnia expertus est et pertulit.
  Puer duos placentas cremoris e culina ei attulit, pullum crus.
  Gerda illud avide comedit.
  Iam tenebrae erant... Puella pedes nudos in flumine diligenter lavit. Sed paucis gradibus valuit, sicut plantae asperae iterum pulverulentae factae sunt. Vidit puer callidus.
  Eduxit eam per foramen secretum in saepes, et commovit cum ea per plateas dorsum.
  Omnia quasi in fabula ... Italia, et palatium ubi puer rapuit. Et putavit hunc principem fratrem suum esse nomine Kal. At vero custodes discalceatam pannos non permittunt.
  Servus puer eam ad cubiculum principis ducit. Ipse in palatio calceos exuit, ne obstreperent, et pueri nudis pedibus incederent per corridores, omissis callide custodibus.
  Aliquando picturae coloratae in parietibus micabant, quae erant ridicula somnia.
  Et in flore aureo dormivit princeps, et in latere dextro, regina.
  Princeps erat pulcher, sed aliquantum auctarius ex lautis conviviis in Palatio, maior quam Kal. Sed Gerda statim intellexit eum non esse.
  Et expergefactus augustus copulantur.
  Primo perterriti sunt custodes et pueros occupaverunt. Sed tunc reginae tenuem, flavos, panniculos, callo, pulverulentos pedes interrogavit, ut fabulam narraret.
  Gerda omnia ordine posuit. Descriptiones crudelium cruciatuum in carcere Gallico comprehendens.
  Dixit princeps dolens:
  Maneat nobiscum!
  Princeps consensit;
  - Haec est mirabilis fabula, quam audivi.
  Et addidit:
  - Pleraque via per Europam adhuc equo vehebatur. Et cum cecidit, pedes ire debuit. Prodest etiam in nostro monasterio, pueris tantum in frigore calceos induere licet, et pedes non teneri. Sed tamen et claudus pedes meos stravi. Europa a fine usque ad finem nudis pedibus ambulavit!
  Princeps maxime dixit:
  Illa mea domina erit exspectans! Secundum hoc esto! Et puer, qui eam attulit, decem percussionibus fustibus et calcibus, ad ethicam violandam, et viginti aureos denarios quos nobis amicum novum invenit!
  Inclinavit se puer et respondit:
  - Tam pulchra es!
  Inclinavit se puella et interrogavit:
  - Praestat mihi dare fustem in calcibus! Tota mea culpa hic est!
  Princeps subridens respondit:
  - Concutiet te seorsum baculis! Pro illicito in palatium ingressum! Justi principes sumus!
  Princeps confirmavit;
  - Atque ipsa quoque in nudis calcibus fustibus decem.
  Gerda graviter ingemuit. Super dorsum reclinavit, et servi nudos pedes in loramenta posuerunt. Sed everti tantas ne FORMIDULOSUS.
  Gerdae non laeserunt plantas, sed tantum titillaverunt tenui sarmento.
  Sed puer baculo flexili verberatus est, et vere vulneratus est. Sed pressit dentes stricte, vellicat, clamores suos tenere curabat. Et tunc surgens claudicabat utroque crure graviter.
  Iterum patientia Gerda felix tessera cepit. puella facta est famulus principis nobilis. Ipsa facta est domina expectans serica et holoserica indutus. Narratio apud Andersen se repetita, leviter in versione diversa. Gerda primo die pedibus suis novis ocreis attrivit, et intellexit divitias non solum dulcedinem esse. Est et in sericis paulum calidum aestate Italiae. Non ita bonae epulae exquisitissimae cum saturitate.
  Premit et impedit ambulationem ...
  Praeterea Gerda linguas externas, bonos mores, omnes artes et scientias discere debuit. Et hoc non est interesting ut vitae cornipedum.
  Etiam caput meum quassat.
  Gerda consueuerint ad eam diu passa est. Hic annus abit. Et iam in hunc exhaustum vicissitudine vitae ancillae honoris ducta videbatur.
  Et illam iam piget alicubi ire et aliquid quaerere.
  Sed in speculo ante quam fecit caerimonia, subito apparuit frater eius nomine Kai. Nec puer omnino crevit, nec diu separationis annos mutavit, sed insaluberrimo caeruleo palluit. In arce Reginae Nivis, duratus videbatur, et adhuc verbum componendi conabatur: "Aeternitas" ex glacie.
  Sine eo, vinctus est.
  Sed non posse videtur. Et quid est simile sedere in arce glaciei per multos annos, etiam si frigus non sentis?
  Et non sunt alii pueri prope?
  Gerda sensit penitus infelix frater eius nomine. Solae sunt glaciei et ursi polaris circum, es per glaciem floes micantes sicut adamantes. Etiam attentis nomine fratris cor adligat, quod penitus infelicem esse adhuc patet. Et solum cum ipsa Regina Nivis loqui potes, sed in arce glaciei tam raro apparet.
  
  Gerda clamavit et currere constituit. Abiit ad cubiculum eius. Honeste reliquit ocreas, vestis pretiosa et graciles indusia. Priorem induit, in conscissam convertit, sed veste diligenter condita. Arta facta est, et crura nudavit super genua. Crevit puella et spectat tredecim annos nata, re vera decem annos nata est. Quamdiu fuit ex quo quaesivit fratrem iuratum? per tredecim annos, si non plus.
  Puella crucem osculata est, et sic, discalceatus, quaesivit de nomine fratris sui. Nunc saltern sciebat longe septentrionem esse. In via custodibus occurrit. Quod videntes Gerda discalceatus et obsitus, mirati sunt;
  - Esne-expectans domina? Qualem aspectum habetis?
  Gerda mentitus est;
  - Indignatus sum principem meum, et qua- tuor partes ire me jussit, eodem pannis, quo ibam ad militiam.
  Misertus est satellitus;
  - Pulsanda tibi omnia crura, saltem calceos dabo. Filia mea ex illis crevit, et ipsi justi erunt tibi!
  Puella nudis pedibus ambulabat, quae tam grata est cum plantae asperae sunt.
  Gerda modeste respondit:
  - Non merui... Serva vel vendere!
  barbatus caput renuit.
  - Bene, nescio! Viae Italiae duriores sunt et saxosae pro pedibus nudis puellae. Iam dura ablactatus es. Sit adhuc, et non erit frigus cito, sed noctis tibi dabo stragulum, ut operias te... Donec novos bonos dominos inveneris!
  - Gratias tibi! Gerda respondit.
  Custodiam offendere noluit.
  Sumpta cum corio ac calceis paene intritis, ut filia nonnisi festis diebus gestabat, ac lanuginosam, chlamydem quoque novam. Mollis magnanimi praesidia egit. Calcei commodus quidem erant, parum cudit, sed normales. Commodum erat in illis ambulare.
  Sed statim ut vertit angulum, puella solvit calceos et suspendit super humerum suum. Vere voluit nudis pedibus ambulare, e calceis palatii continuas sume. Iucundum erat primo ambulare, pulvis via nudis calcibus titillavit. Tum vero diuturna consuetudine afficere coepit. Plantae puellae molliores et molliores factae sunt, quae mox acumen calculi sensit et ustionis. Fereque utrumque tuberculum nudo pede, in quo illi exeunt, dolet.
  
  Sed Gerda, qui iam non tam brevem vitam in eculeo pendere curavit, non erubuit. Ceterum nudis pedibus in saxosis ambulans via non dolet tantum quantum calcibus tostum foculo habens. Etsi per annum, ancilla honoris, delicata est. Nihil ipsa sustineri potest.
  Et Kaya omnino inveniet.
  Per finem diei, nudi pedes puellae cruentos sunt, sed non emisit et in faeneato obdormivit. Sequenti autem die iterum perrexit ad uiam petrosam.
  Et per vim ambulavit, etiam si cum dolore omni gradu pedum explosa est.
  Gerda cum illa non cibum cepit, et eleemosynam comedere debuit. Puella pannis obsita libenter apposita est.
  Gerda primo calceos aluta vendere vel in cibum commutare voluit, sed postea mentem mutavit. Crura eius celerrime coacta sunt et calceis non indigebant, maxime tempore calido. At illa duos parvos pueros, qui ad litteram fame moriebantur, occurrit.
  Gerda eos relinquere non potuit.
  Puella eos pavit iis quae in sacculo collegit, deinde eos in taberna mercatoris vendidit magno infringo, utique prope novos calceos. Cibus emimus, et pueris chlamydem emimus.
  Ne pereant pueri.
  Scilicet, Gerda in Christiana liberaliter conversatus est. Aestas autem erat, et noctu chlamyde tegere non oportebat. Sed cum generosi Italiae agros finierint, puella in Alpibus septentrionem versus finivit. Et adhuc interdiu calidum est, nocte frigida. Villae autem multo rariores sunt, vos esurire.
  Et calculos acutissimos in viis fode in callos recentes puellae plantae.
  Semel aestas, mons gelu percussit et residunt adligat. Puella vellicavit et tandem vestem suam scidit. nuda et inerma erat. Debebam mihi pannis obsitum , celeri gressu ire. Nocte nudus dormire non potes - verum infernum. Gerda non tota die ac nocte dormiebat, sed mane descendebat paulo inferius et calefacta dormiebat. Deinde iterum tota nocte ambulavit, et postridie cenans ad villam montanam venit.
  Dominus Gerda simplex et vetus vestimenta dare consensit, sed in reditu eum ligna per duas septimanas scindendi coegit et aquam in situlis cum iugo portare.
  Non solum sibi, sed etiam suis.
  Puella fatigationem fatigabat, tantum panem vetustum et lac acidum comedit. Dominus invitavit eam ut maneret, sed Gerda mentitus est, dicens se peregrina- tionem facere. Aegre mons pugnus quidam saccum squamosum ei dedit, at certe nudus non es. Ac ne fragmentum quidem panis in via mittebat.
  Quanquam puella callis se manibus suis referta est.
  Gerda ieiuno ire. In montibus, villae rarae sunt, et Alpes ipsae magnae sunt, in summis montium etiam aestate nives sunt. Puella gramen ex fame rodit abietem cytisum. Diebus decem macer fuit ut una pellis et ossa fieret. Sciurus etiam non potuit resistere, et crudum comedit.
  Atque etiam rodebant cutem.
  Tum iterum villam ledo. Ibi multum laboravit per tres dies, sed tunc comedit et dedit ei pauxillum in via. Maxime autem in montanis noctis frigus. Interdiu dormivit puella, noctu pedibus nudis, callosis, acutis lapidibus oppressit. Aliquando ululaverunt lupi, Gerda in barathrum pluries cecidit, et pene cecidit, sed fatum servavit. licet magno timore per montes noctesque ire. Et esurientes...
  Sed certe scit quo vadat.
  Cum Hannibal Alpes in Italiam traiecit, pars exercitus eius elephantique omnes interierunt. Hic autem transitus fit a parva, bene, etiam annis, et adulta.
  Discalceatum lupi lambunt, vestigia deformes passibus pedibus relicta.
  Cum Gerda iam uicinus erat, uenit in alium fundum, iterumque cibum. Dominus benignius evasit et puellis tunicam et calceam ovine obtulit, sed Gerda renuit, dicens eam iam lapidibus et frigore consuetam esse, et nudis pedibus multo facilius quam in calceis onusta eunt. Totum sacculum cibi dominus in via dedit.
  Conscientiam habuit.
  Nimirum haec puella gravabatur, sed permisit ei ire per duas septimanas sine intermissione. Montes finiebantur, montes demitterent. Gerda pars difficillima viae: summas Alpes transiit.
  Et hoc iam factum est.
  Erat in Helvetia, ubi paulo mollior est, praedia communiora. Transitus Gerda obduravit, et frigus in montibus non cepit, ac ne frigus quidem traxit. Quod non infirmum spiritu diligo, sed fortem remunerabo.
  Ita et lupi tantum nuda puellae vestigia lambebant, sed gnare non ausi sunt.
  Gerda ambulavit et ambulavit, in praediis substitit, laboravit, interdum cantavit. Vita vaga iucunda est et nota ei. Diebus citius et durius ire coeperunt. Tantum sors puellam a malis, latronibus et raptoribus protexit. Nihilominus, Gerda tam parva non est, raptores allicere potuit. Sed hactenus omnia elaborata sunt.
  Superiores potestates curaverunt eam ...
  Hic puella etiam Helvetiam transiit, Bavariam intrans. Aestas verticem iam praeterit, sed etiam noctu adhuc in campo calidissimum est. Viae autem non tam saxosae sunt. Ambulatio erat voluptas. Villae saepe occurrebant, et nullae difficultates cum cibo erant. Gerda, parte temporis laborans, pecuniam sibi servavit, vestemque eius elegantiorem et novam renovavit. Sed maluit nudis pedibus incedere, praesertim cum planta durior facta sit quam caligas.
  Pedes fere ne nocturnis quidem pluviis rigescunt.
  Sed tempus praeteriit. Puella septentrionem movit. Aestas est et autumnus venit. Imbres frigidae defluunt, et Gerda in Germaniae septentrionali se reperit. Nuda pedum percussit palu glaciale, Sensit leve frigus. Sed Gerda iam tam familiare est ut calceos capere non decreverit, uni soli chlamyde lanea se limitans. Illa rursus pernoctare maluit, modo interdiu, noctu sto.
  Interdiu autem dormire calidius est, et non moveri.
  Ita frequentior Germaniae septentrionalis transiit, et ad mare pergit.
  pedem nudum in aqua alapam ... .
  Nusquam est ulterius per terram ire, nec est realis transnatare mare. Propinquitas indigena Dania fuit. Repente puella ad patriam suam Hafniae redire cupiebat. Fortasse avia eius adhuc vivit. Porro quomodo ulterius progredi non liquet.
  Sed Gerda lapillo ad mare consedit, et cogitans rationem redeundi rejecit. Si alius exitus non est, tunc invenire debes navem aquilonem euntem, glaciem attingere et ad polum septentrionalem movere. Nam fere castrum nivis ibi reginae sita est.
  Frigore, praesertim nocte, puellam mordet, sed voluntatem suam frangere non potest.
  Bene, si opus est, inveniet talem navem, sed nunc ad portum.
  
  JUNG DE AMAZON NAVIS
  Edmundus D'Artagnan nunc puer casula est in nave piratica Amazonio. Tota cantrix solum ex pulchris puellis consistit. Omnes in brevibus laciniae sunt et nautae lites. Haec sunt striata et crispa. Quorum princeps est regina pirata: Charlotte de Condé.
  Ipsa etiam discalceata est, sed surae aureae armillis smaragdis ornatae sunt oculis. Et in manibus armillae aculeatae sunt adamantibus. Regina pulcherrima, et muscularis, fortis.
  Edmundus puer est. Denique anhelat et nudo, sient, abdomine musculoso, trahit funem. Arctius volvit. Hic puer infestissimus est. Nudaque in malo pedes reclinat ac torquet.
  Puellae circum se cincinunt. Duo velum trahunt, nudam, muscularem, perusta crura temporis.
  Edmundus d'Artagnan cecinit;
  Piratae non opus est scientia
  Et lucidus quid...
  Habemus crura et brachia
  Et caput nostrum supervacuum est!
  Quingentae puellae sunt in brigantina. Et sunt etiam modice angi. Ipsa brigantina est pulcherrima et picta. Vela conficiuntur coloratis et subtilibus sericis.
  Edmondus infantem suum pede permulsit vela risit, titillat. Puellae quoque pretiosa unguenta olent, quasi in ornamentis mirabilia operantur.
  Aliqui etiam ornamenta et ornamenta eorum gerunt. Pelluntur omnia, et maxime flava sunt. Multae rubrae... Mira pulchritudines.
  Puer velum figit, et altius surrexit. Crura pueri nudum, induratum, malum fovebat et suaviter cremabat.
  Subito Edmundus vidit procul vela et sibilasse. Tam magna erat. Mirificus in animo est.
  Et puero casulam puer praecepit;
  - video gallionem antecedere!
  Puellae iactare coeperunt et movere coeperunt. Nunc ac aliquam erat.
  Verum duodecim tantum tormenta in Brigantino sunt. Galion infigo est in magnitudine.
  Paulo ante, puellae nasum suum ab incrementis brigantinum purgarunt. Ambulavitque velocissimus. Ut motus eius acceleraretur, Carolus de Condé addito velo iussit. Ac velocitas brigantinae conspicue crevit.
  Galion non mutatur. His parva navis piratica videri potest. Re vera tormenta galionis quadraginta octo tantum onusta habebat, puppi et arcu non computatis. Imo majores sunt in gente.
  Assistens capitaneus et rex piratarum Emmanuel notantur sollicite;
  "Potes nos bene mergere!"
  Andrea pede nudo in navi impressit et dixit firmiter:
  - Non! Non tam facile nos mergere potes!
  Edmondus conclamavit a superiore navi;
  - Ad pugnam! Puellae audacter in proelium!
  Emmanuelle fremuit iracunde;
  - Wow, parve diaboli! Descendamus!
  Tam mobilis quam simia, puer desiluit. Nudaque rosea calcibus emicabat.
  Interrogavit Carolus perniciter:
  - Visne pugnare infantem?
  Eadmundus fremuit respondens:
  - Ego vere vis!
  Subito Emmanuelle rufus puerum suscepit;
  - Haec gallion onere repleta est, quam difficile movet! Nulla in magna praeda!
  Carolus consensit:
  - Eamus per puppim, arctum habemus arcum, hostemque conscendit!
  Edmundus saliens cecinit;
  Ipse diabolus non est frater tuus.
  Concidito hostes piratam!
  Carola iussit, nudam calcaneum puppis in ilice;
  - Sequere casa pueri vela!
  Brigantinus propius accessit. Gallion circum vertere conatus est. Sed vere difficile movit. Brigantinus in momento incendendi sclopeta movit, et nullam fere molestiam accepit. Verum: unus iaculari arcum percussit, et alter velum iecit.
  Sed nullam prope celeritatem. Puellae plures chartas statim extraxerunt et eorum gradum auxit.
  Carolus irridens dixit:
  Milites lucis sumus!
  Et despiciens amicos suos.
  Emmanuella respondit:
  - Accuratius ad Orcum!
  Puellae hamos in antecessum paraverunt. Iacere in conatu alteram partem praeire procurabant. Tormenta tardius onerata sunt, at emissa in Brigantino cominus fatalis erit. Sed puella Gertrudis e sclopeto emissam curavit, et gubernaculum galionis puppim fregit, ob id retardavit et se concussit. Puellae hic in diverso angulo chartas vela vertunt, ne nimis acriter collidantur. Ac navale blande Brigantinus. Aculei defixi fortiter, et glutino oleo solidati.
  Praedones bellatores in montem cadentem invadunt. nuda circum calcibus emicabat. Et in galione conscendit, bellatores armatura aenea contra eos pugnaverunt.
  Bis totidem fuerunt, sed pulchris Amazonibus sollertia plane inferior.
  Ipsa Carola impetum ducit, molendinum cum duobus spathis cucurrit, caputque legionis hostis excussit. Caput barbatum revolutum.
  De Conde, regina pirata nudum calcaneum ad mentum adversarii movit et pipiavit;
  - Pro felicitate praedonis!
  Edmundus quoque puer pugnavit. Parva sunt, sed agilia. Itaque adversarios spathis concidit.
  Hie alterum caput volvens, sanguine tinctum linquens. Hispani (sic, ut Hispanis est - fusci, barbati, in armis et ocreis calidis obstantibus) perdite resistunt.
  Alterum Edmundi caput abscidit in campestri tumultuantes et pissavit;
  - Pro Athos!
  Et rursus nudo calce hostem mento ferit. Et bona plaga, volavit maxilla.
  Apronius puer:
  - Pro Porthos!
  Habebat ferocissimum spiritum, sicut aquae ferventis in simpulo.
  Emmanuele secidit, et genu nudum ad stomachum movit. Sic cruor ex ore hostium.
  cooed puella;
  - Pro fraternitate pirata!
  Et iterum quomodo accipiet eam et secabit eam cum gladiis quasi ex inversione .
  Carola papiliones cum spathis praeterivit et pissavit;
  Ego sum facis novum rursus
  Angelus sum, Antichristi gubernator!
  Et quomodo nudum calcaneum ad hostem ipso flatu movebit.
  Edmundi retentus est. Et magnum corporale Hispanicum, dum emittit et ibi demergit.
  Puer accepit et cantavit;
  - Est misericordia nemo scit
  Et ne nos quidem novimus.
  Quantum auri opus est?
  Quantum pecuniae cupimus!
  Occidit autem Edmundus alium adversarium. Praedones puellae in proelium ascenderunt et omnes ut brassicae conciderunt. Cupiditatem et perampla cupiditatem vincendi habebant.
  Emmanuelle detruncati sunt duo spathis micantibus sicut propeller scapulis. Et valde pugnax et pugnax puellam aspexit.
  Aliud quoque mentum nudum et rotundum calcaneum invenit. Ille e convulso volitans arbore evectus.
  Emmanuele cecinit;
  - Depravamus ambages;
  triones .... diripimus.
  Non ad rationem vocati sumus -
  Omnes leges non curo!
  Et cecidit puella super dorsum eius, et recalcitravit alium magnum eunuchum pedibus suis, et volavit in armatura gravi. Mersit salsa marina aqua.
  Emmanuele cooed:
  - Bene, ex cochleae!
  Carolus eam suscepit:
  - Tonitrua iterum erumpit
  Os dominabitur!
  Et puella saliet et nudo calce hostem feriet in pectore. Loricam de impetu forti erupit, et sanguis de ore ejus sicut fons scaturit.
  Carolus de Condé cecinit:
  - Flare, flare, magis, ictus,
  Alius, ictus et nunc.. .
  Munus habeo in proeliis;
  lusus te necabo!
  Et puella iterum gladiis feriens. Praecisa rursus capita volant.
  Sonuit Charlotte jucunde;
  - Vexillum nostrum nigrum super omnia est!
  Hispani quidam, videntes se cum piratis pugnare puellis, insperato ad genua procumbentes, veniam oraverunt.
  Puellae eas primum nudas osculari, crura excidit, deinde praecipitaverunt.
  Carola de Condé eliditur;
  - Pro magno successu!
  Et iterum, quomodo nudum calcaneum rectum in nares adversarii moveat. Et contere eum ut foramen in occipitio eius apparuerit. et inde fons sanguinis fudit.
  Sed actum est.
  piratae vicerunt, novissimi Hispani milites ad genua procumbentes veniam orantes.
  Carolus de Condé subridens dixit:
  - Transeamus eos, pisces quoque edendum opus! Recepta et gurgustia tunc quaeremus.
  Puellae iussu libenter paruerunt. Solae permiserunt viris nudas plantas osculari antequam morerentur, quod est jucundissimum puellis. In mare praecipitavit.
  Edmondus, philosophice dictus;
  - Quibus pies et donuts;
  Et quis livor et labefecit!
  Post hoc puellae per gurgustium praedae quaesitae moventur.
  In casula principis invenerunt nobilem dominam circiter triginta quinque et puellam quindecim. In veste pretiosa erant et calcei cum ornamentis.
  Carolus risu dixit:
  - Redemptionem accipere potes. An ansam mavis?
  Et gemitu respondit senora;
  - Miserere filiae tuae!
  Piratae regina adnuit.
  - Ego eam ad equos meos ducere possum! Si consentit iungere, tum quaeso!
  Puella stridore;
  - pirata fieri?
  Carolus de Condé adnuit.
  - Ut vis! Mercede nimium fuss. Melius te ad plantationem saccharum vendemus!
  Puella pipiabat in responsionem;
  - Assentior filibuster fieri!
  Emmanuel dixit:
  - Ipsa nimis tenera est et nobis tantum onerosa erit. Forsitan melius est escendere!
  Edmondus subridens:
  - Non bonum est mulieres occidere!
  Emmanuel logice dixit:
  - Etiam homines occidere non expedit! Vivunt adhuc animalia! Pellentesque ac est!
  sclopetarius puer adnuit.
  - Sic suus 'verum! Pueri clamant ad patrem. Et non putavi quam foedum sit occidere!
  Emmanuelle notavit cachinnant;
  - Sed habes!
  Musketeer puer cooed;
  - Ego vitam amo! Ac spero mutuum!
  Carolus de Condé adnuit.
  - Ducimus te ad equos nostros! Quid cum seniore?
  Puella suadet:
  - Magnam pretium pro me accipere potes! Istuc ipsum est!
  Regina pirata dixit:
  - Multum gravare cum hac redemptione. Sequentia propono. auctionem vendemus. Forsitan in plantationibus finietur, et domesticus servus, quod multo facilius erit!
  mussat Senora;
  - Miserere...
  Carolus egregie dixit:
  - Sume ab illis omnia pretiosa!
  Piratae omnia ornamenta puellae et feminae exuerunt et calceos dilaniaverunt, et omnia vestimenta pretiosa. Minimus brevem oram et nautae sectam data est. et vetustior cucullo albo, nudo pede et nudo capite.
  Amazonibus minimus junctis. Illa statim agmine et pulchris sepire coactus est. Sed non satis erat.
  Ac deinde Amazones in custodiam peragrarunt perque angulos varias et rimas. Statimque gaudenter vociferantes: cupas aureas, et multo magis plenas, occurrentes. Praecipue perca et capulus.
  Continuo bellantes plausuque canebant ;
  - Nos sumus snper classis bellatorum;
  Omnia perdamus...
  Percute tympanum -
  Vivere furiose!
  Bellator et re vera colossicum genus pulchritudinis. Et nudis pedibus tantum micant. Et sunt musculares et sient.
  Thesauri in gallion perampla sunt. Sed hic metus. Apparuit quoque cruiser. Praelium validum cum centum tormentis. Latrinam auream plenam praesidio firmatam esse cernebat.
  Ingens cruiser subrepens puellis.
  Andrea risit et iussit;
  - Omnia vela leva - conscende!
  Emmanuel consensit;
  - Nulla alia optio!
  Edmondus exclamavit in summitate pulmonis;
  - e ferro puellas cantavit;
  Conscendat in turbam!
  Puellae nonnullas pulchritudines in gallione capta et praeda plenas in Brigantino locant.
  Sed a cursus erat. Cruiser centum sclopetum non est iocus. Illos submergere potest sicut catuli. Brigantinus duodecim sclopetis contra eum quasi gramen.
  Periculum erat ne mergeretur antequam navigaret ad magnum lembum, cuius sclopeta quinque librarum et longe longius tormenta iaculandi erant.
  Et praeter centum tormenta ad latera, prima classis propugnator etiam habet scyphos et arcus sclopeta.
  Tunc cogitatio per Edmundum puerum emicuit;
  - Eamus signum, quod cedimus!
  Emmanuele snorted contemptim.
  - Humiliate ante hoc?
  Jung logice dictum est:
  - Foveam in naso habemus, et haec navis maneuverabilius est quam galion onerata. Leviter submersi erimus. Vexillum et album sic nos attollimus, Et venturi palmam peribunt in quadrigis. et eas in tabula capiemus.
  Carola de Condé constat, pedem nudum inculcasse;
  - Recte! Etiam credo quod non est tanti periculum iterum et melius est vexillum album tollere!
  Emmanuele snorted contemptim.
  - Ostende ignaviam?
  Charlotte de Conde logice obicitur:
  - Accuratius adhibe dolum!
  crine Emmanuele renidens igneus adnuit caput;
  - Applicare dolum? Quid assentior!
  Edmundus itaque linteum album evulsit. Brigantina parva est. et habet turbam mille. contra Amazones centum et dimidii. Una puella nudis pedibus in proelio decem incondita Hispanorum valet. Sic pulchri- tudines habent.
  Charlotte factum est ut quid si gallion omittamus et utamur velocitate et manoeuverabilitatis brigantinae, ut a gigante discedamus? Habent certe casum. Plures autem hostes sunt in proelio prioris classis. Et sine caede facere non potes.
  Id vero puellas sunt, fortiter pugnare et vincere.
  Charlotte de Conde fecit figuram octo cum suo ense et stridore;
  - Parati erimus ad vincendum, et si moriendum est!
  Legatus procul Yaria Core. Is navigandum brigantino pulsavit. Emmanuelle sibilavit. Sciebant in cruiser emittere, et iam puellas vere malas posse consequi. Occasionem adeundi navem amiserunt ut eam oppugnarent.
  Sed ratio Hispanorum in avaritiam elaborata est. Quorum cruiser, videns vexillum album erectum, versus brigantinos tendit. Nam piratae antea thesauros ceperunt, et quidni proderunt? Esse delicatus.
  Yaria versus brigantinos movit. Ridens Edmundus cecinit;
  - Rex pecuniam accipere;
  Gaudeo pannis vestire!
  Emmanuelle dixit, irata confodit nudum pedem, sient pede;
  - Et quid hoc est? Levia nugae!
  Puer dixit:
  - Canticum adiuvat ut aedificemus et vivamus!
  Rufus adnuit concordiae et cecinit;
  - Sit amet per plateas ambulare cum cantu;
  Per spatia, per spatia!
  Et sane melius est coronatus verberare;
  Melior coronatus, melior coronatus!
  Edmundus dentes denudans sustulit;
  - Vnus percussor, duo percussor
  Wobbles...
  Vnus percussor, duo percussor -
  Mendacium est!
  Andrea, regina illa pirata, nudis pedibus inculcantibus;
  - Una tabula, duae tabulae;
  Loculus in constructione est....
  Emmanuelle sustulit, exiliens;
  - Spatha una, duae spatulae;
  Foramen fodiens!
  Et omnes piratae puellae consonantes cantabant;
  - Sit amet per plateas ambulare cum cantu;
  Per spatia, per spatia.
  Et sane satius est coronato inimicos verberare;
  Melior coronatus, melior coronatus!
  Iamque cruiser Brigantinae appropinquavit. Unci ab eo mitti coeperunt. Arctius ligare.
  Et milites aeris et aeris armatura in navim Brigantinorum descendere coeperunt. calcavit ocreis gravibus, ferreis fabrefactis. Et quamvis Hispani et praeda ualde ornati, foetorem ingratum gestant.
  Praecepit Carolus, dissimulans ad suos amicos;
  - Impetum!
  Puellae in hostem totis pantherarum furoribus invadunt. Hostes truculento caedunt furore.
  Emmanuele currebat molendinum cum suis gladiis, caesis duobus capitibus Hispanicis, et elisis;
  - Praedones in luna!
  Edmond, puer iste, caesis hostibus, elidit;
  - Pro D'Artagnan!
  At puer ferox modici pardi furoris Hispani legionarii feriuntur.
  Carola nudum calcaneum ad mentum ducis Hispaniae movit et coercuit;
  - Pro nostra victoria!
  Ictus Hispani maxillas fregit.
  Carolus de Condé expressus est;
  - Pro pugno forti nostro!
  Et pugnis hostem capiet in mento. Et iterum os tollet et franget.
  Emmanuelle pipiabat dentes margaritis denudans;
  - Homines pro metallo moriuntur!
  Et nudo calce hostem in alteram maxillam movit. Ac fregit totis viribus.
  Edmondus notavit, post papilionem acceptionem tenens, et adversarios interclusit, dissimulans ad puellas;
  - Melius est cum vincant!
  Puellæ procedunt in hostem, pressione et rabie truculentos moventes. In illis tantum fuit furor et pugnax, ut corpora eorum sudor renideret proprie. Et visae sunt puellae musculares laminis torcularis sicut scelestae sicut butyro ungendae.
  Edmondus pressit, secas adversarium;
  - Cocos et capulus! Pro ludis et pros habebis!
  puella cum musculis tigridis alium inimicum secare et cooed;
  - Furti sumus insanus!
  Nudo calcaneo oculo hostem movebit. Sumpsit autem et calvaria suut. et cerebrum evolavit.
  Emmanuele etiam gladios avertit et tria capita statim corruit. Bellator pipiabat;
  - Pro magna victoria!
  Et nudum rotundum calcaneum puellae est instar ictui in templo ducis; Unus ille corruet, et plures tres pugnatores a latere in aquam fundent.
  Carolus etiam cum magna acerbitate pugnat. * et scidit inimícos quasi malleus.
  Pirate regina ventilabrum receptio tenet. Resecat adversarios et cantat denudans dentes;
  - Homines reginam mirantur;
  Omnes pueri in area amabant!
  Et Carola iterum tanquam adversarii feriens. Plures adversarios in unum concidunt eunt.
  Emmanuele cepit et cantavit;
  - Ego puella classis sum - eximius!
  Rursumque gladios suos torsit, adversarios in medium secans. Gladii eius sunt supremae novaculae gubernatores.
  Puellae impetum faciunt et secant. Multo velociores sunt Hispani. Multi pulchri- tudinum tunicas exuunt, et nudo pectore pugnant. Et id quam sit amet enim. Et se ostendunt - praeclari fures.
  Carola cum artificio Kolovrat incidebat et fremuit, capita incisa iacit nudo pede;
  - Super genus habeo puellam!
  Emmanuelle succidens adversarios gladiis acutiores novaculas addidit:
  - Ego sum hyper!
  At etiam nudo pede excidit capita sua in aquam. unus galeatus inimicum militem prostravit. corruit et submersus est. Nolite ergo puellas ostentare.
  Carolus irridens dixit:
  - Sum classis summa!
  Edmondus iterum furit.
  Et puer scindens quasi hack, abscidit capita adversariorum. Et sine capitibus brassicae multa ex eis acceperunt et remanserunt.
  D'Artagnan iunior cecinit;
  Sed quid,
  Impossibile est in mente vivere!
  Sed quid,
  Non potes credere quis!
  Sed quid! Sed quid!
  Emmanuel adversarios feris pressuris lacerans, et a latere ad latus rapide vagans. Caesorum Hispanorum capita volvebantur et puellae nudo pede eas iecerunt. Et cecinerunt bellatores, alacritate tigris, ut viderant agnum;
  - Filum fractum est
  Mors mala nobis imminet.
  Et ut vivas -
  Hero moriendum est!
  Emmanuele notavit aliud caput nudo solo obiecto, hostem prosternere;
  - Sed quid,
  Florere pro amore.
  Necesse est ut aliquis effundat sanguinem!
  Sed quid!
  Bellator giggled dentes margaritis denudans. Talia pulchri- tudine hic pugnant.
  Emmanuelle notavit adversarios sicut sandpaper abscidit:
  - Magnitudo planetae nobiscum erit!
  Et iterum molendinum cum gladiis decurrit. Desperata pulchritudo est.
  Charlotte de Conde notavit caedes inimicorum, et abscisa capita nudo calce pedis;
  - Omnia bene erunt!
  Omnia bene erunt!
  id scio! et pereo!
  Rursumque nudis digitis letale donum letale iacit. Et frigus ipsum.
  Charlotte, haec pirata regina cepit et cooed;
  - Pro patria mea;
  Nothos occidamus!
  At puella nudis digitis iecit pugionem acutum, quae capita plurium militum Hispanorum abscindebat.
  Quamvis numerorum praestantia in cruisario manipulus, puellae vicerunt. Tam agiles, agiles, fortes. Tantam vim sentiunt ei.
  Emmanuelle, hostem brassicam secans, cepit et cecinit;
  - Ingens locorum spatia;
  Non gravere amoris ...
  Silvas et montes in pugnum volvamus;
  Cum Svarog ipse resurrexit!
  Ac puella iterum, tanquam gladiis molam secans, multam hostes in certamine praecidit.
  Edmondus jucunde cecinit, opprimens adversarios;
  Verbum "ignavum" in Vasconia ignotum est.
  - Gladium nescio si erras: - Nos Vascones optimum saporem habemus in mundo - Nos nihil praeter gloriam amamus.
  
  Facies lasciua, peculiaris fieri - Hic est Vasconis vultus sine vitio, Crede mihi, domine, non diu expectare, Paris adhuc agnoscet D'Artagnan!
  
  Sine gloria, Lutetiae vivere non possum, tota vita mea praeteriit, tempus est fati curam gerere.--Quot annos natus es, mi fili? inimicus: -Estne manus tua firma? - Haec vera est notae Vasconis celebris glutinis, Et fuit aeque audacia, cum Paris Emmanuel agnovit decorem.
  
  Burgundia, Normannia, Campanie vel Provincie, Et in venis quoque est ignis, Sed fortuna, a Deo, non est ad te Dum est Vasconia in mundo!
  Dum in albo mundo .. .
  Dum in candida luce .. .
  Quamdiu Vasconia in mundo est!
  Caeduntque nothi, stratisque viae cadaveribus. et totum decoratum sanguine texit. Pedes nudis puellarum tam lepidi erant, et tumultum et laetitiam faciebant, cum eas intuebantur.
  Edmondus jucunde cecinit;
  - Discalceatus, discalceatus tantum;
  Sub salo tonat Iulius... .
  Discalceatus, discalceatus
  Liceat nobis tecum ludere!
  Emmanuele monstratur infensi, concisus adversarios et aliud molendinum cum suis gladiis faciens;
  - Pueri verbera pati debent et ab infantia ad crudelitatem assuescere!
  Bellator iterum nudam calcem hostium mento movit. At ille ingruens, quinque plures Hispanos milites excidere.
  Andrea de Conde notavit;
  Hic est diabolus, illic est diabolus
  Integer vitae est mendacium!
  Connivere infelicis socii. hostes ingenti amaritudine caedunt. Et tunc nullus eis resistere potest.
  Edmondus innuebat alium adversarium caedere;
  - natalis cum iunipero;
  Natale frigus est!
  Et puer iterum molendinum quoddam cum gladiis faciebat, unde capita caesa ceciderunt. Viam isti gladios spathis similes erant. Et spathis et gladii dici possunt.
  Edmundus etiam nudum calcaneum in mentum hostium movit, maxilla fregit, eumque concidere cogens.
  Unde furore canebat;
  Quod homines dicunt?
  Non curamus...
  Karate nolite ire -
  Turpe factum est!
  Puer strenue incidit, utrosque gladios statim vibrans. et sumens unum caput post alterum.
  Emmanuelle notavit, gladios suos quasi draconis oscillantes, alis plaudens et cicadarum:
  - Ruby, sed ne te interficiam!
  Quibus libenter assentitur Edmundus, adversarios exterminans;
  Si ebrius es, noli captus es!
  Puer autem turntilium trahere, et nudo calce nudo nistro in mentum ferire. Ille ut saccus capiet et concidet.
  Edmundus impetum in voce dixit:
  - Bersabee et caviar, usque mane booze!
  Ridet puer, joco delectatus. Revera, potes dicere hedum esse - eximius! Fugitque, et salit, et undas obtruncat. Et si nudum calcaneum in naribus movet, nullus resistere potest. Totalis erit knockout.
  Edmundus vero summa vi et audacia infinita agit. Puer insanus - nihil dicere!
  Emmanuelle, premens pugnatores Imperii Castiliae caedens, denudans dentes cooedit;
  - Sed nolo, nolo computando! Et volo eam propter amorem, pro amore!
  Charlotte de Conde dissecans adversarios, et comminuens in placentam, eiulans, fulgurans a naribus ejus;
  - Libertas, libertas! Da mihi libertatem! Volabo ut avis!
  Pugna puella - nihil dicere! Ferum et effrenatum habet libidinem. Exhibuit et pugnae locum.
  Edmondus satis logice animadvertit, proximos aemulos caedere, vel potius infaustum militem;
  - Deus non dabit, nisi utique ipsi non peccamus!
  Carolus de Conde cepit et exilivit. Nuda pedem super capita militum Hispanorum movit. Illa eos in funditus proiecit ac cooedit, dentes denudans;
  - immortalitatis aureola - petra sadistic,
  Aquilae rationis - pro termino current!
  Bellator valde pugnax et dampnatus exantlaretur et armatus sentiebat.
  Et si iterum se moveat, moles adversariorum ab ungulis capiet et concidet. Et Charlotte bene convenit.
  Edmundus, in hostem feriens, pugionem pedum nudo proiecit ac tepuit;
  - Aquila Furens -
  leone rupto...
  alis expansis -
  Creepy Satan!
  Et puer iterum recipiet eam et exacueret cum gladiis. Et multum hostium capita statim deponent.
  Puer pugnans est filius Caroli D'Artagnan. Militia eius mirabilis est. Et natura pugnae splendidissima est ... .
  Plerique ex Hispaniis militibus iam interfecti sunt. Et sane, hoc plus est ingens.
  Quidam ex eis, videntes iam Amazones sisti non posse, ad genua procumbunt, vel etiam in faciem suam penitus prolabuntur. Et pedum nudos osculantur plantas puellarum. Et absolute est eximius. Profecto nihil potest desistere et debellare tantos viros.
  Emmanuelle, secans adversarios, boabat;
  Et non prohibere
  Et non mutantur crura...
  Nostra facies luceat
  Crus ocreis!
  Et iterum puella molendinum decens cum gladiis expendit. et abscissi sunt quasi caules spicarum. Ac perquam infensi facit, tfu, nam modo repetere molestissimam expressionem potes - perquam infensi!
  Forsitan aliquid novi applicet - exempli gratia, infinite infestum!
  Et tunc erit omnino - Ku!
  Carola de Condé nictant ;
  - Non nobis pariter glans et bayonet!
  Et nudum, rotundum calcaneum, est quasi percussio in galea cornuti Hispani admiralis. Inversa volabit et complures armatos pugnatores excutiet ut eos in aquam flopant. Et surgens venit post casum eorum.
  Bellator risui notavit;
  - Eas in loculo bis non ponunt, Fuhrer kaput erit!
  Emmanuel quaesivit;
  - Et quis est Fuhrer?
  Charlotte de Conde giggled et respondit;
  - Est dux German!
  rufus diabolus cum chuckle quaesivit iterum;
  - Fortasse barbarossam vis?
  Regina pirata subridens equi dixit;
  - Minime, canem dico Barbosa!
  Edmondus, caesis armatis militibus, dixit:
  - odi bullies! Utinam omnes canes simul pendeant!
  Emmanuelle dixit in libidinem denudans dentes;
  - Canes non sunt culpandi aliquid!
  Hostem rursus e mento tanquam calcane nudum movebit. Receptio vulgare, sed efficax. Quod si fecerit, valde muta erit.
  Charlotte animadvertit eam abs tegulatam esse flectere.
  Et sumpsit et cantavit, nictu, et oculi eius sicut luminaria lucis negotiationis micant.
  De Condi mussat;
  - Nos omnes et caedem feremus!
  Edmundus in summo pulmone, dentibus denudans cecinit;
  - Interficiam te! Ego vos omnes cito interficiam!
  Emmanuelle, concisus adversariorum, eliditur;
  - Excidebo vos omnes cito!
  Alia puella eam tollet et blaterem;
  - Interficiam te!
  Carolus infensi demonstravit, adversarios eius caedens sicut falce;
  - Ego percutiam, ego percutiam, nihilominus non vives!
  Bellum, ut aiunt, iter periculosum est, quisquis ingressus est, id cognoscit. Exire non potes, desilire non potes - Othello puellam famose strangulatam!
  Tum puellae, cum celarium conscendit, jucundum ordinem agendi monstrant.
  Carolus risu dixit:
  Hoc est quomodo occidimus!
  Emmanuelis notavit;
  - Sed honor latrunculorum in charta coronae.
  Cladem effugere non potes!
  Et puella grenade natam nudis digitis proiecit. Hostes multum discerpserunt.
  Iam novem milites lembi sunt interfecti. Et superstites procumbunt in ora, puellae, Nudaque in vultu haerent pedes. Tu lingent tua vestigia et osculum faciunt. Et simul quaerunt: quot guttae sunt in mari, quot stellae in caelo, quot capilli gypsy habent in capite suo.
  Si puellis responsio non convenit, captivos sine caeremoniis sine superfluis caeremoniis sicut araneorum acubus transfigunt. & praecipitant.
  Emmanuele nudum digitorum suorum nasum apprehendit et expressum durum. Tum dixit;
  - Quis est filius patris tui, sed non frater tuus?
  Communis mussare:
  - Bastardus...
  Emmanuelle giggled and remarked;
  - Respondetur nefas! Ita...
  Et apprehendens eum puella, amovit eum. Volavit et fugit in mare. Et statim in armis fere submersus est.
  Puellae laetantur et giggled dentes denudantes. Oculi sapphiri vel smaragdi. Connivere et sociis.
  Captivos paulatim praecipitavit. Eos non eget. Neglectus redemptio, plena hassle.
  Edmundus quoque captivam eiecit et dixit:
  - Vita saepe iniqua est! Quid mille guys mortuus est?
  Emmanuelle ridens respondit:
  - Ut locus in tellure tellure claret!
  Puer Musketeer expressit:
  - Mundus, mundus, mundus
  Miseret camini verrunt!
  Annuit Emmanuel hoc:
  - Imo camino verrunt nimis edendum!
  Finitis captivis ultimis, puellae cruisarium in rivos aquae miserunt.
  - Non opus est hoc monstro, num mergi possumus?
  Edmundus subridere suggessit:
  - Misericordia est talem pulchritudinem mergere, fortasse melius est eam vendere?
  Emmanuele strenue confirmavit;
  - Fortasse melius est vendere rem?
  Andrea giggled and remarked;
  - Potes eam vendere ad coronam Hispaniae! Mihi multa tormenta habet! Una quae est in specie unicornis tibi delecta potest. Reliqua multam pecuniam vendemus.
  Puellae approbatione adnuerunt.
  
  STALIN'S CLICK ET ACCIPIENDO POPADANTIBUS
  Stalin, homo politicus diabolice callidus, Germanos cepit et indicavit Germanos Operatio Facis contra Rommel in Aegypto facturos esse. Singula et exacta opera Germanis dedit. Quam ob rem maturam actionem Rommel suscepit. Copias munitionesque defendere. Ita, Hitler duas partes e Gallia transferre curavit, ubi adhuc tranquillitas erat.
  Britanni in Aegypto molesti tandem magnis damnis in Britanniam repulsi sunt. Post cladem Britanniae, Roosevelt ad portum in Mauritania non consensit, contendens damna Americanorum nimis magna fore, et quod maximum est in Civitatibus Foederatis Iaponiam superare. Defectum Operationis Facem consecutiones longe attingit. Operationem "Ring" apud Stalingradum non adfecit, sed socii tamen exciderunt se indicium Germanorum in mandatis Stalini omisisse. Et propter tantam vilitatem in Occidente bellum iaculis imponere decreverunt.
  Stalin intellexit USSR saltem ante Balcanum fuisse, et ideo id fecit ut Britanniam in Aegypto amitteret. Sed pinum possibilitatem despiciebat et vindicationem ecclesiasticorum. Quae postea coepit sabotage secunda fronte. Et Americanis hoc persuadere curavit.
  Belli orientalis cursus idem fere ac in vera historia fuit. Strages Germanorum prope Stalingradum, ruina frontis, et resistentia Mainstein positiones partim restitutae. Et longa mora in Kursk Bulge, cum utrimque vires augebant.
  Hoc tantum tempore US et Britannia bombingam territorii Tertii Reich refrenaverunt. Et emissio armorum maior erat quam in historia reali. Germani autem consilia productionis "Pantherae" et "Tigres" implere poterant, ac etiam recentem versionem T-4. inpleverunt. Itaque magna manu ad proelium accessit. Praeterea Reich Tertius in Africam, Siciliam, et Balcaniam et Galliam non addidit.
  Et Germani plus pedites et lacus collocare poterant, ac praesertim aircraft.
  Aestate novissima ME-309 in productione serial apparuerunt, maiore celeritate et validioribus armis: tria tormenta aircraft et quattuor tormentorum machinarum. Celeritas autem 740 chiliometrorum per horas contra 600 pro pugnatoribus Sovieticis est. Vires igitur sunt plane inaequales.
  Hitler moratus est arcis Operationis aliquoties. Et in mense Iulio etiam eam distuli, sic ME 309 et novissimum monstrum "Maus" in actione experiri volui. Haec piscina satis eventus ostendit in probationibus, et Hitler in proelio probare studuit. Tum etiam piscinam Lev, quae una cum Panthera evoluta est, ei similis erat in alvei et turritae figura, sed multo maior cum 105 mm EL 70 sclopetorum qua- les.
  Propter haec consilia Fuhrer iterum arx dilata est. Et die 1 mensis Augusti anno 1943, Stalin patientia sua amissa exercitum rubrum se movere iussit.
  Ictus maxime traditus est versus Orel. Profecti etiam sunt ad versus Kharkov et Belgorod.
  Sed hoc parati erant Nazis. Ac proelia saeva explicantur.
  Turba Gerdae lacus in Panthera pugnavit. Ignis virginum baptismus primus erat. Prius autem, experti sunt in nova technologia probando et phaenomenis accurate distinguebantur.
  Hitler vix persuasit puellis occasionem dare se in pugna reali exhibendi. Et hi laeti fidem iustificare conati sunt.
  Milites in uno bikini et discalceati pugnaverunt. Quod illis singularem venustatem dedit. Et factum est sicut mirabile.
  Gerda e tormento nudis digitis utens tundebat, triginta quattuor percussit et clamavit;
  - Sum forma magna!
  Charlotte, incantator rufus, etiam sclopellum cum nudis cruribus intendit. Eorum erat tincidunt, ut pedes mitterent. Tormentum Pantherae triginta quattuor in fronte a duobus chiliometris et ignibus quindecim minutis percussionibus perfodit. Denique lacus enim magna lacus. aliquanto peius in eruptione atque in peditatu pugna.
  Hic puella in bikini accensa est. Currum Sovieticum in fronte perfodit et intumuit;
  - Im Robin Hood!
  Cristina vapulat prox. Calce nudo usa est, quam vehementem movere fas est dicere. et cooed;
  - Sanctum bellum victoria nostra erit!
  Et in fine, nudis utens digitis, mella etiam Magda flava recalcitravit.
  Quae triginta quattuor iterum trepidi feriunt;
  - Haec accurate dirigentes - omnibus bis binis patet!
  Milites fere similes puellae super-gradu.
  Eorum "Panther" in insidiis stabat diligenter camouflages et Sovieticum lacus progredientes percussit.
  Ferdinandi etiam laboraverunt. Vehementer vapulant, nec in fronte tormenta Sovietica perforari potuerunt.
  Saepe in caelo pugnabant. ME-309 modo unitates pugnae inire incepit. Sed duo gubernatores Germanorum - Albina et Alvina hanc machinam iam vicerunt et in ea feliciter pugnaverunt. Praeterea sunt etiam pulchri- tudines nudis pedibus et bikini.
  Albina autocinetum Sovieticum nudum digitorum suorum addicitur et coquitur;
  - Pro magnis rebus gestis et audacibus iudiciis!
  Alvina, ignem accurate ducens, et adversarios pulsans, nudum calcaneum in pedali premens, fremuit;
  - Nemo nos prohibebit! Nihil nos vincet!
  Et tam puellae quam rugire;
  - Lupi mali hostes lacerabunt!
  Non potest diabolus talibus puellis obire. In casu, optima ratio pugnandi puellarum est valde bona.
  Praelia demonstraverunt obterere Germanos validos et efficaces esse. Et quod recta ratione, Focke-Wulf non est malum. Potens armamentum suum fecit ut ab uno cursu emitteret, et altam celeritatem tribueret evadere casu eundi ad agmen.
  Ita generatim Germano- bet defensionem activam se purgare. Plus quam mensem pugnatum est, et incertus exitus fuit. Germani taetras repellere poterant, et Exercitus Rubri multa damna significanter, praesertim in praediis, passi sunt.
  Sed Nazis quoque laborarent, nec Kursk oppugnare ausi sunt.
  usque ad hiemem pugnatum est. Exercitus rubeus damnum replevit et in ingrata tantum die 24 Decembris profectus est. Sed Nazis hoc tempore parare et magnas copias evellere curaverat. Aquila numquam capta est, et Nazis resistere potuit. Belgorod servabatur. Nazis offensiones exercitus rubri prope Leningrad repellere poterant. Hiems tota notata est eo quod primum Nazis Sovieticum capere poterant odiosum ac repellendum.
  Optima mens Fritz opus, et accuratior ad hiemem praeparatio hic effectum habuit. Anno tertio et quadragesimo fere non sunt proficere Germanos, et plus viribus frigoribus conservare. Plus, proditio sociorum, qui iaculis posuere bellum in Occidente. Et Germani e bombing damnum non passi sunt, et in secunda fronte.
  Praeterea totum bellum fructum ferebat. Productio armorum in anno tertio et quadragesimo tertio Reich bis et dimidio aucta est. Fine anno Germani cum URSS secundum numerum aircraft cum melioribus qualitate comprehenderunt, proxime in praediis et tormentis autocinetis, etiam cum qualitate qualitative assequuntur.
  Nunc ergo in technica URSS non erant inferiores. Preterea egregia MP-44 oppugnandarum diripienda apparuit, cui par non erat. Et hoc coepit mutare cursum proeliorum in favorem Tertii Reich.
  Vere, vere USSR novas lacus IS-2 et T-34-85 accepit, sed Germani etiam magis provectos Tigris-2 et Panthera-II lacus in seriem miserunt. Praeterea lacus Germanici acquisita, contra rem narrat, machinas validiores. "tigris" -2 in equinis 1000, et "Panther" -2 in 900 et iam Fritz in armamento et activitate agendi, et armaturae frontalis et technicae firmitatis in promptu erant.
  Bene, in elit Germanorum vi gravis problema factus est. Aestate anni 1944 plus mille ME-262 jet pugnatores iam in acie pugnabant, quae velocitati pares non erant, in quibusdam generibus manouvionis, accelerationis, et etiam superstitiosi erant.
  Verum, dum hic currus fregerit et saepius ingruat. Gubernatores autem minus saepe mortui sunt - novas eiectionis machinas egit.
  Etiam evolutio Focke-Wulf TA-152 cum sex tormentis aircraft et velocitate 760 chiliometrorum per horae et melius maneuverabilitatis fuit.
  In USSR adhuc problemata in aviatione sunt. Ob inopiam duraluminarum et cessationem aluminii commeatus sub conductu commodati, series Yak-3 et LA-7 non deductae sunt. Et pro tempore existentes, gubernatores Soviet-9 et LA-5 volare evaserunt. Et adhuc elit jet non odoratur.
  Et die 22 mensis Iunii anno 1944 nova Germanorum offensa in finibus Kursk Bulge incepit. Post annum, Operatio Arcis nihilominus incepit. Et ingens pugna exarsit.
  Hoc tempore Fritz in aere commodum magnum habent. Sed in numero lacus, approximatis aequalitas cum qualitativo superioritate Germaniae. USSR aliquantum tormentorum secundum quantitatem habet. Pedestris aequalitas approximat. tormenta tormentorum Germani meliores revera habent, sed pars peditis notabilis barbaris est. Sed qualis disciplina militum in URSS par non est. Quod apud Germanos mobilitas superior est. Praeterea socii prope carros non suppeditant. Sic pugna sic...
  Germani plerumque robustiores sunt, sed Exercitus Rubrum praegrandem machinationem et defensionem funditus habet.
  Denique falcem in lapide inveni. Germani primis duabus septimanis pugnae paulum in locos Sovieticos figuntur, iter ad triginta ad triginta quinque chiliometra constiterunt.
  Sic per alias duas septimanas progredi conabantur, sed incassum. et nihil adepti sunt. Post hoc Exercitus Rubrum progreditur.
  Germani in pristinum statum se recipiunt, iterum utrisque pugnatum est paulum nihil effecit. Itaque cessaverunt.
  Exercitus rubri in incepto progrediens, sed incassum autumnus transiit. Tum hyeme. Germani frigoribus defenderent. et resistere potuerunt. Anno quinto et quadragesimo venit.
  Nazis Arado jet bombers in caelo, et TA-400, et quattuor machinae propeller Yu-488 habent, et XE-162 jet pugnator, qui optimam maneuverabilitatem et celeritatem inter omnes aircraft habet.
  Et piscinae seriei E in terra apparuerunt. Primum, sane, principale vehiculum novae generationis E-L. Pondere "tigris" -2, multo densiore extensione habet, altitudo una et dimidio minor, turris parva est, subraera levior et perfectior est. Hoc effecit, ut armatura multo crassiora et in clivis maiora efficeret, cum tormento gasi tormentorum equitum mille 1500 et pondus septuaginta talentorum. Haec piscina habebat armaturam frontalem 250 mm cum clivis, armaturam lateralem 170 mm, cum clivis, sclopetorum 105 vel 88 mm cum dolio longitudinis 100EL et celeritate honesta. Machina et transmissio unum truncum sunt et trans, ac armarium in motore est.
  Mirum evasit currus. Itaque Germani aestate anni MCMXLV molestum a latere meridionali iecerunt.
  Tum demum Turcia, magna copia instrumentorum Americanorum et Germanorum emptus fidem, bellum iniit.
  Et vexillum Exercitus meridionalis rubri collapsum esse coepit. Et USSR unam tantum piscinam IS-3 novam obtinuit, quae tamen nimis pretiosa est ac difficilis fabricandi ut ingens sit.
  Tametsi utilitas IS-3 vocanda fortis frontis tutela piscinae potest. Sed contra E-L, qui "Tiger" appellatus est, i3, et quem ad defensionem militarem disposuisse videtur, non trahere.
  Germanos in Meridiem opportuna egregie, etsi validissima et machinata defensione perrumpere. Sed iam validissima Germanorum aircraft erat, ideoque perruptio eorum plus minusve secunda erat. Dominatio in aere effecit ut quaedam puncta supprimere posset. Praeterea Fritz excussores gasorum provectiores acceperunt, quae plurimum valent ad perrumpendas defensiones et ad opprimendos hostes capaces. Notandum est Fritz machinam sclopeta magis provectam, et multos transportatores et varios apparatus, in iis motorcyclis, habuisse.
  Non facile est tali potestati resistere.
  Plus, magni pugnatores. Summa complectens: aureis quercubus, ensibus et adamantibus.
  Milites qui nudipedalia pugnaverunt et in bikinis in quavis tempestate valde gavisi sunt.
  Et deiecerunt aeroplana Sovietica sicut passeres e funda. Quales non erant pares in caelo.
  Albina tormenta sua ad currum Sovieticum accendit, eam deiecit, cicadiam dedit;
  - Diabolus sum!
  Alvina duos currus Russicos statim abscidit et diruit;
  - Ego sum mors incarnata!
  Sic in caelo apparuit sata nightmarish. Super aestate autem in medio autumni, superans resistenciam rubri exercitus, Germani Stalingradum pervenerunt.
  Et ibi atrox pugna explicata est quam tellus prius non noverat.
  . Praelia ad Stalingradum in plena adductius sunt. Copiae Sovieticae heroice pugnant. Non gradum remitto... Et haec sunt tam durae latinae et puellae hic. Mulierum phalanx pellentesque sub duce Natashka Kaktusova locum defensivum in ruinis in vico Volodarsky suscepit. Puellae cum tormentis et sclopetis machinis, tasque fasciculis constrictae, post ruinas absconditae sunt.
  Ipsa Natasha tunica maculosa est super nudo corpore, denique braccas et discalceatus. Pulchra et curvy puella, validis coxis, lumbus tenuis, tonsus brevis sub cistae dimidiae. Facies valde expressa, mento virili, oculi caerulei late distincti. Crines pallidi cinerei cum pulvere, pectore alto, duro vultu. Dux Natasha plus duobus annis pugnatum est et obstante iuventute multam vidit. Crura puellae in plagis et livoribus conteguntur. Puella mobilior est nudis pedibus quam aspera et informes ocreas movere.
  Nuda solo tremulo tenus sentit humum, propinquitatem cuniculi admonet et patientiam mater ipsa adiungit. In una parte, obdurati sunt pedes puellae, et non timuerunt calidum metallum, aut acutum rudera ruinarum, sed ex altera parte, sensus et flexibilitas non perdiderunt, monentes per fremitum motus. lacus.
  Dulcis Natashka grenadam tenet cum sarcina explosione illi alligata. Ad gravem Germanorum piscinam "tigris" -3 repere necesse est, vias tormentorum machinarum irrigans.
  Mirabela iuxta eam reptat. Item discalceatus, sic omnes puellae ex phalange facta sunt ex ocreis, imitantes ducem suum. Pulvereas plantas exacuunt per quadrupedum reptans. Capillus flavos Mirabelae nuntius est et longus... Paululum frizzum. Statura est ipsa puella gracili, tenuis, parva. Potest etiam falli puella, scapulis angustis, et quasi magnum caput.
  Sed multum iam Mirabela expertus est. Captivitatem fascistam visitare curavit, crudelibus cruciatibus et cuniculis superstitibus, unde quodam incomprehensibili miraculo elapsus est. Sed spectans eius puerilem, teneram faciem, numquam dicere potes illam fustibus glutinatam in calcibus verberatam, vena per corpus eius transiisse.
  Mirabela propagines... Miles Tertii Reich, in hoc casu Arabs, mortuus cadit, rostrum arenas et rudera suscitans.
  Natashka fasciculum tasque sub acervo labitur rudera. Nunc nonaginta ton Lev-2 hic nudabimus et conflabimus. Oculi caerulei puellae sicut sapphiri in facie micant, ex solis exusto et pulverulento colore.
  Experientia suadet ut piscinam bene munitam nunc mutare situm. "Leo" habet 150 mm latus armatura et usque ad angulum. Triginta quattuor quattuor per eam erumpere non possunt, solum graves Dryers casum habent. Sed brucus est finis. Summa est mobilitatis privare ...
  Svetlana incendia e machina tormentarii erupit... Miles, quid nationis, procumbit, nemo scit. Germani, etsi moraliter plerumque, plurimi Orientalium Hemisphaerii victi, sanguine Aryan fovent et colonias in proelium mittunt: Arabes, Africani, Indi, varii Asiatici, et Europaei. Polonorum numerus etiam auctus est - qui ab incunabulis Russiam Bolshevik odisse solent. Nationalistae Ucrainae, et Don Cossaci, et Chechens, et toti Caucasi Khaganate hic pugnant. Tituli totius internationalis conscriptae sunt.
  Sortes inimicorum...
  Svetlana machinae sclopetum fallaciter fallacias ignis. Fissa fere glans, atrata ex pulvere, rotundum, Calcaneum puellale. Pulcher dux etiam titillationem sensit quam prope praesens magna calla volavit. Transivit se puella, insusurrans;
  Etiam glans nobis non obstabit!
  Mirabela remittit... Alia puella Angelica - cana admodum, supra mediocris statura, et muscularis, non obstante cibaria tenuis. Pulcherrima puella, coxis luxuriosis, lumbis succincta, non latis foemineis humeris, alta ubera.
  Angelica in brevibus suis pugnat, tunica laceratur et putrefacitur in pulverem, et nova vestis per Volgam non traditur. Absit plus munitionis et cibi guttam ad fessos copias Sovieticae transferre.
  Sic Angelica fere nuda est, cruribus exarati, praesertim genibus. Punctum shrapnel plantae pedis dextri percussit, et dolet quod difficile est ad ambulandum.
  Crine, pulverulenta, prope nuda Angelica formosam contorquet, at simul duram faciem. Puella figens dicit;
  - Dominus, Moscovia et Stalin supra nos sunt!
  Quae oppugnationem Nazis abscindit, ipsa vix spatio revolvens.
  Ruinae et plateae angustae difficilem faciunt piscinas Parthorum Germanorum circum vertere. Hic prope ducenta ton "Muses" sunt et omnino transire non possunt.
  Sicut Svetlana expectat, "Lev" -2 paululum compulit et se in acervo purgamentorum abdidit. explosio facta est. Eruca erupit, duobus phalangis sauciatis avolavit.
  Lacus vulneratus restitit et concha e dolio suo evolavit ...
  Alicubi sonuerunt procul ruinis relictis. Flava Svetlana, anguis sibilabat;
  - Hoc mihi calculus! Aperire rationem...
  Puella capitaneus iterum repere coactus est. Germani eorumque satellites in ruderibus technicis praestantia uti non possunt. Per contumacem Hitlerorum turmas Tertii Reich in proeliis positionibus magis amplae et bene munitae in urbem coactae sunt.
  Mirabela grenade iacit. Cogebat somersaults in downed Germanorum vel Arabum volvens. Unus e Nazi militantium manum suam lacerat, et in ea custodia Anglicana circumdat.
  Mirabela cum risu dicit:
  - Quid tibi gyro ostendit - viam ad infernum!
  Et pulchra puella fragmen adhaerens ceramico pulvere calcaneo excutit.
  Angelica quoque, solida, plena ubera. Papiae nigrae fere a sordibus et scabie. et conantur lavare. Iterum exarandum est cum submachina Germanorum sclopeta scriptitant. Et in plastunski modo repunt.
  Suam sedem tenet phalanx puellarum, cum testis est. Et conchas graves lacerant, et bombae de caelo cadunt... Sed nihil animos heroum Sovieticorum franget.
  Hic Svetlana videt quomodo "Panther" i3 repet. Bene, haec piscina non est iam FORMIDULOSUS.
  Ferrum in latus potes. Stemuit puella, puluerem ascendentem eleganti ore exspuit. Grenade in manu sua sumpsit, sarcina explosione onerata. Tibi obrepunt. Sed tantum fumus circa est.
  Angelica serpere coepit, nudis digitis et cubitis haurire innixus. Illa erat sicut felem gracilem murem. Puella recordata est belli ab illa aestate gravissimi anni et quadragesimi primi, cum Wehrmacht expansa USSR dolo invasit. Neque puella paene puella terrebat? Primo quidem, sed tunc consueuerint ad eam. Et iam adsiduos testarum crepitus strepitum sentis.
  Nunc et ipsum prope explosum est. Puella ventrem suum percussit. Sicut grex apum, et dentes ejus ascendunt super eos. Angelica fissa susurrat labra;
  - In nomine iustitiae, Domine!
  Puella serpere accelerat eamque grenadam iacit cum involucro explosivo adnexo. Praesent in arcu volat. Explosio auditur, armatura tenuior Pantherae se accommodet. Lacus Germanicus uri incipit, pugnae ornamentum detonat.
  Svetlana susurrat risu;
  Gratias tibi ago Domine Jesu! Credo in te tantum! Te solum oro!
  Panthera-III pandit. Avulsum longum truncus in ruderibus obruitur. Arma frontalis, a lateribus armata, uncus imitatur.
  Svetlana, cuius oculi, facie fusca ex pulvere et solis aestu, cum cornflowers scintillant, dicit:
  - Quanto plus quercus hostis habet, eo fortior nostra defensio est.
  Angelica valde pudica est, nigra subligar, nuda, pulverulenta, corpore valido. Valde puella dolor est. Congeries vitreae nudis digitis ejicere potest.
  Nunc acutum obiectum venuste, pulvere operto. Haesit in fauce fascist. Angelica pulcherrima garrivit;
  - Et symbolum sexum sum, et mortis symbolum.
  Puella, post quam iterum repit, fusa. Ignis Ductus et Svetlana.
  Natasha inclytus capitaneus, excisus fascist, pissus;
  Vita est catena et res parvae in ea sunt nexus ...
  Accensus Mirabela, apertum caput secans Fritz et addidit;
  - Impossibile est ne nexum apponere momenti!
  Svetlana, denuo accurate fusa, coaxare;
  - Sed non potes ire per cyclos in nugis.
  Mirabela accuratius accendit et addidit;
  Alioquin te catena cinget!
  Alia puella Olimpiada, etiam pulcherrima, una cum auctorem Olezhka Koltsov, mineram in filo paravit. Duo ex eis eam impulerunt... Insidiosus booger in erucam "tigris" -3. Et quomodo hoc longum dolatum currus Germanorum explodet.
  Puer flavos Olezhka exclamavit:
  - Nostra Russia, situlam habes!
  vixque erat spatium retrograda coruscus, atroque elapsus tecto delapsus calcibus erat.
  Olympias collo pueri permulsit et dixit:
  - Valde dolor es!
  Auctor fronti iter fecit et phalanx feminarum coniunxit. Puer creatrix nimis est. Exempli gratia fecit aeroplana ad impetum elit fascist deiciendum. Cum Focke-Wulfs vel TA-152s oritur, incredibiliter rugitus surdus auditur.
  Germani Wagner symphoniam comitantur. Tantae melodiae majestatis.
  Olympias cum molestia dicit:
  - Etiamnunc nos terrent!
  Auctor pathos puer cecinit;
  - Bellator Russicus mortem non timet;
  Mors nos sub astrifero non tollet caelo!
  Nam sancta Russia dura pugnabit;
  Machinam tormentorum validam onusvi!
  Olympias, puella alta, muscularis, coxis et scapulis latis, femina rustica est typica. Vestes pugnando scissae sunt in pannos, nudae crura validae, comae in binas crines texuntur et graviter insperguntur.
  Olezhka est octo tantum annos natus, tenuis ex malnutritione, puero exarato et sordido, nihil nisi breves. Crines pueri naturaliter cinerei sunt, et costae per tenues, perustas et sordidam cutem ostendunt. Crura vehementer addicta, ambustis, livoribus, pusulis. Verum, fatum puerum gravibus iniuriis servabat.
  In eius prospectu, Olympia magna et pinguia videntur, puella tamen minime pinguis, sed valida in ossibus carnes erudita. Fames autem eius non videbatur seditiosa et magnae figurae omnino afficere.
  Puella e gravi sclopetis anti- lacus. In fronte germanica aures transfigi non possunt, sed casus est in vestigiis.
  Et ille iesus hefty "Leo", acceptis explosivis graviter in curriculo, coepit fumum flare tanquam fumum gravem smoker.
  Oleg Koltsov cantavit malitia;
  - Stinky Fritz sine cogitatione, cigarette in ostio accenditur! Nimirum in magnas molestias conscendebat!
  Olympias, micantia musculari, perusta vitulis, nudas, speciosas crura pulsas, choreas. Puella canebat;
  - Sanctae Russiae facies ex icone micant ... Absit. Et si quis blandiatur plus quam fascistas, nemo, crede mihi, te propter hoc condemnabit!
  Deinde reposuit vasa piscinae anti- quae iterum accendit. Germanorum portator iterum fumo inflatus.
  Puella phalanx notabile damnum Fritz intulit. Sed et ipse damna passus est. Hic una puella bifariam lacerata est, Et facies ita facta est, quamvis pallida, pulvis.
  Pleraque Stalingrad a Nazis iam capta est, sed residuae urbis in deditionem dare non vult.
  Svetlana interim per "Tigem" erumpere conatur. Raeda Germanica potens in latere grenade obtinuit, sed non succumbit. Ignem tormenti volvitur. In terram exarandum est puella, et rudera, ne flatu frangatur, unda solvatur praesenti.
  Svetlana taciturna susurrat;
  - Mom, pater, me paenitet!
  Mirabela grenade ad Tigris-3, quae in fronte eius explosa est. Puella sibilabat;
  - De eo quod lux doctrina in hieme in vere ... Dico sine exceptione quod Hitler est pestilentia spuria!
  Angelica, Naziseorum conspectum frangens, aquam infundens rupta, coacta;
  - In sarcophago vidi nunc Fuhrer! Et recalcitravit pauperi rectum in oculis!
  Vere puella rufa grenade ad piscinam nudis digitis proiecit. Dolium percussum ... Explosio secuta est et rostrum "tigris" -3 laceratum est.
  Imbellem Germanum cepit ac subtraxit.
  Svetlana per nares retorsit;
  - Nostra, tua non cedent!
  Mirabela caedebat Tituli mercenarii cum glans et cecinit;
  - Et improbus non iocatur! Manus et pedes, funes Russorum torquet! Dentes in praecordiis mergit... Patriam bibit ad imum!
  Svetlana, cachinnatio, latravit;
  - Quod fuhrer bacchatur clamat, se lachrymat!
  Mirabela accensus et additus;
  - Bene, mors inflat, renidet!
  Etiam periculosior "Shtumrtiger" apparuit. Tota aedificia et vasa destruit. Praeterea positiones copiarum Sovieticorum non accedit. Raeda sub tegmine machina tormentorum Germanorum conservatur.
  Svetlana videt propensas positiones Fritz esse univocum. Sed in caelo Focke-Wulfs. Una harum machinarum propius ad Sovieticum positiones volat. Puellae ignem aperiunt.
  Angelica grenade iacit et furiosa dicit:
  - In alta morte - nulla remissio!
  Postea puella e machina tormentarii vicem dat. Celeriter volvitur. Relative nova piscina Germanica "Panther" -4 cum parva turricula et silhouette inferior celeriter sursum agit.
  Plures puellae tasque in raeda Germanica iaciunt. Muneribus acceptis coit et circumagi nequit.
  Angelica sibilus, sibilus;
  - Hic est novus impetus! os eius nos lacerabimus!
  Panthera 4 oblatrantis et validius inflammata telo.
  Columna ignis scindit aerem, et statim calefacta et electrolytica atmosphaera.
  Angelica giggled, putamina praetervolavit dimidia nuda puella. Impudens rufo movit coxas et dixit:
  - Et Newtono hostes devicit, iugum de throno proiecit. Fritz Newtoni legem statuit.
  . Capitulum #3
  Stalingradus totus in incendiis absorptus erat, cum linguae igneae caelum lambere videbantur, et purpura adusta, aurantiaca, scintillae coccineae! et omnis scintilla est sicut larva e arce infernali.
  Svetlana, pugnator Germanus pulsans, oculis caeruleis emicabat, canebat;
  - Quid ploras malam anum? Crede mihi, modo psychiatricis hospitalis pro te lacrimat!
  Mirabela in cantu decantabat, in Nazis incendens;
  - Quam bonum est iacere super gramen et percutere fritzium super caput! Cataplasma pro Fuhrer compone, et glandes ex machina sclopeta mitte!
  Puella bacchatur furibundus et a ventre suo ad dorsum volutatur. Ego pedes birotum feci. Grenade advolavit. Focke-Wulf-3 volans, shrapnel sub alvo accepto, celeriter altius volavit. Videri potest quod acuta fragmenta eum vulneraverint. Ignem fascist rapuit, et fractis coepit alis perdere.
  Svetlana, videns Fokke altitudinem amittere, coaxavit;
  - Id semaphore! Securis in tabula pendet!
  Planum Germanorum explosum est, strages spargens in omnes plagas caeli. Et ubi ivit fascist? Extremum meum feci vicem. Carnifex in cinerem abiit, non gubernator!
  Stemuit Mirabela, spargens pulverem et dixit;
  - Esse aut non esse? Quaestio non est!
  Angelica iterum pede vitreo iacit, adeo ut, ictu oculi, Fritz per occipitium exiret;
  - Lacus sum armada! et tractari debes!
  Germani et eorum satellites progredi conabantur, tasque prae se ferentes. Tales rationes contra puellas non laboraverunt. Hic Olezhka Koltsov catapultam direxit, et quomodo hostes in responsione feriret.
  Puer auctor mugit;
  - Patrem natalem lacerant Hitleris ore!
  Catapultae incursus in Nazis turbam dispergunt, ac simul in acre volvuntur. Fritz concidit et ruderibus murorum confregit.
  Tank "tigris" -3 statera amisit, cum "Leone" conflixit. O Leva, ubi est nomen tuum formidabile?
  Svetlana subridens respondit:
  - Bene, euge Olezhka!
  Puer infensi fremuit.
  - Auctor semper paratus!
  Respondens puella nudum pedem movit.
  Puella-centurio iterum clavum figere coepit. Et Olympias angusto pede titillavit Seryozhka, quam difficile est! Merito puer non timet per ignes currere.
  Mirabela in cantu dixit:
  - Iuvenis bona est - senectus mala est!
  Angelica, laetus rufus, consensit;
  Nihil est senectute peius! Haec vero foedissima omnium rerum status est!
  Et puella saltum cum autocineto fecit. Putavit ad momentum avias foeda. Imo, noli comparare, vetulam cum puella. Et quid decor, in tenuibus corporibus.
  Angelica sumpsit et cantavit;
  - Fluunt post annum, anni in comitatu;
  Anus cyprinum fricat in mortario ...
  Quid quod exilis?
  Non intellego quomodo adolescens abiit!
  Svetlana micare ocellos, Germanum percussum in inguine percussisse ac dixisse:
  - Non! In bello tamen talis est venustas - ut semper iuvenes maneant! Semper ebrius est!
  Olympias novum catapultam crimen posuit. Hoc est aliquid simile mortario bono. Puella sibilabat;
  - Noli transire, sed transi!
  Olezhka permixto pede tenui sed pernicioso et latrante;
  - Fritz vultum!
  Grenade, una cum sarcinis explosionis, pleno adductu in loca Nazis volavit.
  Stalingrad illis non data est. Nam tertio mense exeunte Augusto oppugnatio res geritur, sed urbs omnia capere non potuit. In aliis partibus anterioris, Nazis res gestae, non in hac una.
  Svetlana pistol accendit et fremuit;
  - Omnia impossibilia sunt, fieri posse... Non opus est ut universum admodum perplexum sit!
  Felis et tristique felis vitae motorcycli. Machina explosa, et turbines ignei fumosos landscape illustravit. et igneo pede Germanicus discerptus est.
  Dux puella exclamavit:
  - Malum necare amo! Et hoc est summum bonum!
  Mirabela Germanos rupta sibilebat;
  - Ludamus hystrices!
  Ignem angelicum verius aperuit. Paucis nigris iacens iacebat tectus ruderibus;
  - Hostem occide! - Puella insusurravit.
  Mirabela iocose cecinit;
  - Hitler cum lipstick, Mainstein with hairspray, Te traham in captivitatem reginae, Mordet te canis fidelis!
  Svetlana, incendere, exsibilare;
  - Vespere veni, Adolf, suspende te... Desine caput tuum ludificari! Vespere veni, vola ut gyrfalcon - ut percutere Nazis durum!
  Dixit Mirabela exasperans, galeam excutiens de capite procellae;
  - Possumus! Et volumus!
  Puellae e cohorte "Lenin" progressionem militum exterarum restiterunt. Fritz promovebatur, proprie cadavera in spatium projiciens. Lacus "Lev", in quo spes confixi erant, auxilium non fecit. Hic modificatio machinae cum 150 mm gun est.
  Angelica saxum nuda papilla repellit. Puella tam pulchras et plenas ubera habet. Grenade puella pede iacit. Crus validior est quam bracchio, et iactus longius tendit.
  "Leo" in eruca lacunam accepit, et stetit. Iaculat ore potens. Fremunt et concidunt.
  Angelica conspuens dicit:
  - Bellator Russicus non gemit in dolore!
  Et puella iterum iacit. Et id architecto odit. Fascist e turri recumbens.
  Crine fere nuda puella ait;
  - Frustra hostis credit se Russos rumpere! Quis audet, in pugnam aggreditur, nos acriter hostes feriemus!
  Et volvit Angelica musculos preli, quos toreumata valde habet.
  O, quam pulchrae sunt puellae! Eorum aliquem mori nolo.
  Stalenida cucurrit. Potionis aliquo modo procurat eas inlinere ut sordidam non habeant.
  Puella pulcherrima, Veneris effigie, modo tondebat et caelatum. Vestimenta tantum fascia et subligar. Cetera omnia jam divulsa sunt. Sed quam decori sunt crura! Non est ista puella, sed perfectionis signaculum, decoris corona.
  Peculiari modo incedit, sicut sciurus. Pedes nudi et vibrant, et calcibus mire purgant. Stalenida sarmenta , et fascist ulcus in pectore accipit.
  Puella dicit:
  - Fides erga matrem summa est verbum!
  Angelica irridens notavit;
  - Tolle fasciam tuam et mane sicut me in brevibus!
  Steelenida negate movit caput.
  - Hoc non convenit!
  Angelica movit coxas, accendit apte, Et cecinit;
  - Aliquid Komsomol membrum insolitum evasit! Ambulans nudo pectori simile est valde indecens!
  Steelenida giggled and remarked;
  - Cur Fritz laetitiam affers, nostram aspice pulchritudinem!
  Angelica respondit firmiter;
  - Pulchritudo nostra mortiferum est!
  Puella ferrum giggled et accensus ad TA-200. Nazi currus igne comprehenditur. Pulchra et flava crocus;
  - Mors ad malum!
  Angelica giggled.
  - Et vita bona est!
  Steelenida, cum Germanum caderet, fremuit;
  - Haec summa dignitas! Noli putare Naziam te vicisse!
  Angelica cantat;
  - Exspecto victoriam! Victoria manet... Qui cupiunt compedes frangere! Victoriam exspecto! Victoriam exspecto! Nos Nazis vincere poterimus!
  Puella pulchra, et ubera eius nuda tremunt. Bonum cum abdomine nudo in calore, qui intenditur ab igne.
  nunc multo magis determinata Svetlana vidi. Fritzam cum sclopeto submachine excanduit, et latravit;
  - Ego te castrabo!
  At vero Nazis funesta dona et loculos accepit! Et puella eis figuram ostendit, digitos nudos faciamus. et sibilabat sicut praedo luscinia. ritia digitorum extrema.
  Dux puella valde callida est. & micans. Nec crudelis. Ipsa quoque interdum dolet hostium milites, qui liberos suos mortuos patres clament.
  Svetlana autem tales cogitationes a se depellit, ut vis ab illis clamare. Sed Russi ad Germanos non veniebant spoliare et occidere. Imo hi Germani et tota turba peregrinorum infestantium ex toto orbe terrarum in spatia Russiae irrumpunt.
  Svetlana se traiecit et in Fritzam incendit, qui conabatur quiete accedentibus ad loca Russorum ... Oculum et cerebrum hominis, quod ictum fuerat per glandem, emanavit.
  Subridens puella, urbane dixit:
  - Rectus oculus ad oculum, caput ad caput!
  Svetlana accurate iecit et motorcyclum cum sidecar percussit. Raeda discerpere coepit et machina sclopeta avolavit, pluries volvebatur. Tum rostrum eius in caementa demersit.
  Puella nudum terit, solum caementa pulverulenta. et iterum petivit. Alacer, iuvenis, risit potius vultu. Puella canebat;
  - Minime, fascistas narravimus, nostri homines non ferent Russicum panem fragrans vocabuli vadum vocari!
  Mirabela plumbea accuratissima fecit, e quo Focke-Wulf-3 exarsit et pissavit;
  Nebulone, utique, delectu constat;
  Pro dollariis, paratus est Russiam tradere...
  Sed Russian tam pulcher est
  Se paratum esse pro patria vitam dare!
  Somersault a puella fecit et ostendit nazis fiddle et saxum, et glandes pulchri- tudinem non attigerunt.
  Angelica apparuit, pulchritudo illa paene nuda, ac torvus sicut diabolus, statim grenadem duobus cruribus projecit; Quos cohibebat;
  - Quid habeo quod... Fritz in acuta parte!
  Olympias emendavit Angelica;
  - Acuta in latere, et non in acuto!
  Puella giggled et ubera peponis excussit, et grenadam grenadam cum sarcina explosione imposuit. "Tiger" i3 ad rostrum percussus est, et hoc opus tortuosum artis tunditur.
  Post hoc, Nazi creatura sublata est. Repere coepit sicut turtur in igne deprehensus.
  Canebat Svetlana, nictu iocando;
  - Et "tigris" tergum abest, et Germani occultant!
  Vexillum virginis impetu versatur, aer ferit et tormenta gravia. Hic bombers gagates ictus, fractus, candens arduus in coelum assurgens. Lapides ardentes. Feliciter nulla puellarum mortua est, sed homines in mundum sequentem ierunt - qui non ita contristantur! et animae volant aliae ad caelum, aliae ad infernum. Ubi daemones cum furcillis iam exspectant eos qui in Iesum Christum non crediderunt.
  Angelica est sexiest bellatorum in ira: an potestne Nazis e suis "Sturmtiger" vere ignem in locis Sovieticorum militum et rubrum bellatorem interficere?
  Et puella grenadem pedibus suis nudis arripuit et in cascades somersaults versabat. Et velocius et velocius nere. Tum, omni nisu, donum mortis in latum Stormtigeri rostrum jactavit. Nudi perusta micabant tibia decoris, Grenade in latos volitans rostrum. Et machina valida primum suffocatur, deinde irruit. Duo "tigres regiae" in lateribus "Sturmtiger" stantes missi sunt et in diversam partem dispersi sunt. Et evulsi sunt scutulis ab eis, et ceciderunt volantes sicut monilia fracta reginae.
  Flatus unda projecit Angelicam, et puella sursum deorsum volavit. Et versa est, gestata et projecta. Sed tamen decor exiens, rudera acuta, Contrivit nudas in plantas effossa lapides. Dolet puella, et etiam per pedem callum, tenerum perforatum.
  Sed Angelica vis invenit stare et clamant;
  - Tu fascists in cinere eris!
  Svetlana et aliae puellae ab unda explosivae iactatae sunt et vel leviter oppressae. Sed nullus formosorum bellatorum mortuus est. Puellae cum vento et igne quaesito convenerunt. Nazis omni- bus exilientibus aliisque insectis infestantibus URSS obsidentibus.
  Mirabela magno studio cecinit:
  - Et cum tuba Domini ad pugnam nos invadit, amici erimus cum Komsomol! et in voluntate Domini ero ad vocantem caelestem.
  Angelica, excusso cruento pulvere plantas, Canebat;
  - Lenin, factio, Komsomol! Mittimus Fuhrer ad furiosum!
  Puellae incunctanter ridere coeperunt, et Olezhka cum timore et molestia dixit:
  - Et catapulta mea, non ita accurate - nudis ac validis cruribus Angelica!
  Olympias cum lacertis lacertis ludens dixit:
  - Qui est OK! Adhuc cogitas. Aliquid frigidior Thracam!
  Stalingrad postquam omnia in fine Decembris MCMXLV cecidit. Hoc tempore in Caucaso Germani et Turcae nihilominus uniti sunt. Ac res ancipites orta sunt.
  Quid Exercitus ruber in hoc situ facere debet?
  In medium Stalin taetrum immisit. Conversa est autem pugna contra Smolenscum. In Novo Anno Evae turba Elizabethae in piscina IS-3 pugnat. Puellae fortiter ac fortiter pugnant.
  Ipsi quoque Gerdae motum opportuna susceperunt, quamquam in bikinis et nudis pedibus pugnandi frigore.
  Is-3 machina satis bene munita in fronte est, sed sclopetum adhuc non satis validum est. Et ut piscinam Germanicam "Tiger" -3 perrumpat, necesse est ut inter puppim et turrim exacte ludibrium ferire debeas. Et haec sola fabulosa quattuor puellas tankers facere potest.
  Elizabeth nudo pede accendit. Illa Germanum "Panther" concha pipiabat;
  - Pro spiritu Russico!
  Ekaterina etiam hostem ferire, calcaneum nudum premens, alacriter notavit;
  - Pro communitate!
  Tum despiciens amicos suos!
  Elena etiam proiectum in hostem movit, nudis utens digitis, et increpuit;
  - Pro bonis rebus gestis!
  Et in fine, Euphrosinia fututam, etiam nudis cruribus utens digitis, quod justum est eximius.
  Quos cohibebat;
  - Ad futura saecula!
  Quattuor puellae valde bonae pugnae sunt. Etiam ac sagittis ipsum.
  Difficillimum autem est Nazisei defensiones irrumpere. Pluteae eorum fortiores et provectiores, tormenta efficaciora, non numero inferiores. Conare hoc frangere.
  Et in caelo, Soviet feminae gubernatores inaequalibus proeliis participant. Inter eas tres puellae - Anastasia Vedmakova, Akulina Orlova, Mirabela Magnitnaya - fortissima sunt.
  Anastasia etiam animadvertit, Germanum Focke-Wulf nudum digitorum ope pulsans;
  - Fortis Nazis, sed nos infirmi non sumus!
  Akulina, logice animadvertit, nudam calcaneum tortum, et TA-152 trepidum et comminuens;
  Quid fortius nos non occidit?
  Mirabela Magnetica giggled as tonsa ME-262 et cooed;
  - Fortissimum motum non putas!
  Pugnaverunt in aere tres milites, ignorantes misericordiam et dubitationem de rectitudine sua.
  Sed hic quoque res difficilior facta est... Per fontem tandem Caucasus cecidit, et fontes Baku amissi sunt.
  Apud Leningradum Germani quoque res gestae sunt. Tikhvin capere et alterum anulum super urbem claudere potuerunt. Et id quidem asperiores.
  Hitler postulavit ut aestate anni 1946 Moscuae progrediatur. Et NIVIS fascist sudabat.
  Nazis proficiunt in regione Mediae Asiae. Difficilis fere ubique condicio orta est.
  Et Nazis iam circumfluit Moscuam ex diversis partibus.
  Tunc Oleg Koltsov et puellae iterum proelium inierunt, adiuvantibus Russiam vel URSS.
  Tunc puella Margarita discalceata illis se adiunxit. Etiam mulier adulta scriptori puella facta est circiter duodecim pro immortalitate et munere missionem implet.
  Milites inde a vicesimo primo saeculo Nazis vicesimo iterum dimicaverunt.
  In imperio fusco fascist multi milites sunt. Fluunt sicut flumen infinitum.
  Oleg Koltsov, gladiis concisis Nazis, pedites et piscinae rugiebant;
  - Non deficere!
  et acutum disci a pede nudo pueri volavit!
  Margarita, opprimens, denudans dentes, grex;
  - Est locus feati in mundo!
  Et acus venenatae ex nudo puellae pede dispersae, Nazis et eorum plana et lacus feriunt.
  Natasha quoque digitos nudos iecerat, caedendo ululabat;
  Numquam obliviscemur ac numquam dimittimus.
  Et gladios eius transierunt per fasciculos in mola.
  Zoya secans hostes, elidit;
  - Pro novo ordine!
  Et novas acus nudas sparsit a pede. Quid in oculis, quid in faucibus militum Rolandorum elit.
  Ita satis constabat excitari et furere bellatores.
  Augustinus caesis militibus albis et praediis, elisit;
  - Nostra ferrea voluntas!
  Et pede nudo fugit letale donum. Et cadunt takni et pugnatores albi.
  Svetlana ad molendinarium secat, gladios eius sunt sicut fulgur.
  Nazis quasi manipuli cadunt.
  Puella acus nudo pede iacit et stridore;
  - Pro Mater Russia vincet!
  Oleg Koltsov contra Nazismum promovetur. Termino puero turmae fuscae.
  Eodemque tempore acus digitos pueri nudis cruribus veneno eiciunt, truncos dilaniant, ac plana deducunt.
  Puer fremit;
  - Gloria Future Russia!
  Et in motu secat caput omnium et rostrum.
  Margarita quoque adversarios opprimit.
  Pedes nudi iactant. Nazis frequentes moriuntur. Bellator clamat:
  - Pro novis finibus!
  Et tunc puella tollet et secabit .. .
  Massa cadaverum fascist militum.
  Sed Natasha in ingrata est. Caedit cum lacus Nazis et canit;
  - Russia magna et nitens;
  Mirum valde sum puella!
  Et fugiunt pedibus nudis orbes. Qui juga Nazis. Haec puella est.
  Zoya in inferrent. Metis manibus fuscis militibus. Exspuentes fistulam. Funestos acus digitos nudo deicit acus - lacus et plana iacit.
  Et simul ipse sibi cantat;
  - Oh, bludgeon eamus;
  Oh, meus ventus ibit!
  Augustina, Nazis caedens et fuscos milites exterminans, stridore;
  - Omnes villosi et in cute animalis;
  Ad tumultum vigilum fuste ruebat!
  Et nudo digito in hostes deducet id quod elephantum occidet, et multo magis piscinam.
  Tum strideo;
  - Lupi!
  in ingrata Svetlana. , secat, Nazis feriens. Nudo pede immittit eis munera mortis.
  Mola cum gladiis currit.
  illa multum pugnantium et stridore oppressit;
  - Magnam victoriam venit!
  Et iterum puella in motu ferae est.
  Et nudis pedibus deducunt acus mortiferum, lacus et plana destruens.
  Oleg Koltsov exilivit. Puer in somersault versabat. Multum Nazis in saltu concisa est.
  Nudis digitis acus proiecit, et obstrepit;
  - Clarus esto formosae fortitudinis meae!
  Puer quomodo sibilat et imponat milites Nazi imperii, torpet corvos. Qui captionem acceperant, in deliquium corruerunt et ossa Fritzei transfixerunt.
  Et iterum puer in proelio est.
  Sequitur Margarita odiosa. Concidit omnes hostes sustentabatur. Gladii eius duriores sunt quam schedulae molendinae. Digiti nudaeque iaciunt dona mortis, lacus et plana ardent.
  Puella in ingrata est. Milites brunnei sine ceremonia exstinguuntur.
  Aliquando et exultat et torquet!
  Muneraque internecionem fugiunt ab ea.
  Et ipsi Nazis mortui sunt. Tumulos totos cadaverum congerunt.
  Margarita stridore;
  - Eques Americanus sum!
  Et iterum nudos pedes iecerunt acum.
  Et postea plus acus duodecim!
  et nudum calcaneum mortis dono dabit!
  Natasha in inferrent est etiam frigidissima.
  Nudo pede iacit, et a palea verubus.
  Et clamat in summo pulmone;
  - Sum mors lucida! Omnia, quae habes, facere est mori!
  Et iterum pulchritudo in motu est.
  Zoya tempestates Nazi cadaveribus obuiat. Et boomerangs interitus etiam nudis pedibus fugiunt.
  Et fortes fulvi cadunt et cadunt.
  Zoya clamoribus:
  - Puella nuda, vinces!
  Et duodecim acus e nudo puellae calcaneo volant. Qui protinus in fauces Nazis foderunt.
  Mortui stillant.
  Quinimmo omnino mortuus est.
  Augustinus contra inferrent. Conterat agmina fusca. Gladii eius in duabus manibus portantur. Et talis est bellator magnus.
  Turbo fascist rapit turmas.
  Capillus puella rubris fremit;
  - Futurum absconditum est! At victor erit!
  Et in tetris, igneis decor crinibus.
  Augustinus in ecstasi fremit;
  - Dii belli omnia abripient!
  Bellator et inferrent.
  Et nudos pedes iactant multa acus venenata acus.
  Svetlana in proelio Sicque micans et pugnans. Nuda crura eiiciunt tot mortifera. Non hominem, sed flavos mors habet capillos.
  Sed si frangit, prohibere non potes.
  Svetlana canit;
  - Vita non erit mel;
  Ista salta in rotundo choro!
  Somnium fiat -
  Pulchritudo hominem in servum vertit!
  Et in motu nudis pedis magis ac magis ira est.
  Oleg Koltsov in rem ingrata accelerans est. Puer Nazis verberat.
  Nudi pedes iaciunt acus acutas - lacus et plana discerpens.
  Bellator juvenis stridore;
  - Insanum imperium omnes dilacerant.
  Et rursus puer in motu est.
  Et iterum sonant, unde corvi corvi invadunt et concidunt quasi addictum.
  Margarita est puella turbida in actione sua. * et in triturátur inimícos.
  Hic nudo crure emittit, pisum explosives. Illa explodet, et statim centum Nazis et decem piscinae proicientur.
  Puella clamat:
  - Victoria usquam ad nos veniet!
  Et molam gladiis curret, in diversa cadi piscinae volant.
  Natasha motus eius acceleravit. Puella fuscos bellatores caedit. Et cum clamaret;
  - Victoria imperium Russiae manet.
  Et accelerato nazis deleamus gressu.
  Natasha puella terminator est.
  Non putat sistere et retardare et lacus et planos oberrare.
  Zoya in inferrent. Gladii eius videntur carnes et metalla acetaria secare. Puella summo pulmonis sui clamat:
  - Nostra salus viget!
  Et digitos nudos etiam tales acus mittunt.
  Massa hominum iugulatis iugulis in aggeribus cadaverum circumiacentium, nec non piscinae fractae et depressae elit.
  Augustinus est puella insana. Et comminuit omnes sicut suus robot ex hyperplasma.
  Non centum Nazis iam confregit. Sed omnia carpit gressum. Bellator adhuc fremit.
  - Invictus sum! Frigidissima in mundo!
  Et iterum impetus decore per.
  Et ex nudis digitis pisum evolare. trecenti Nazis et duodecim piscinae valida explosione divulsae sunt.
  Augustinus cecinit;
  - Terram nostram occupare non audebis!
  Svetlana etiam in ingrata eft. Nec ullum spatium gram. Fera Terminator Puella.
  Et hostes scindit et Nazis exterminat. Massa pugnatorum fusca iam in fossam ac per vias cecidit.
  Sex sunt furentes. Ferum proelium fecit.
  Oleg Koltsov reversus est in actu. Ille procedit gladios vibrans. Et terminator molendinum currit puer. Nazis mortui cadunt.
  Massa cadaverum. Totos montes corpora cruenta.
  Karate puer belli ferae meminit. Ubi etiam equi populique permixti.
  Oleg Koltsov stridore;
  - Vae ab animo!
  Et copia pecuniae erit!
  et terminator puer in novo motu. Et nudos pedes sumet aliquid et proice.
  ingenio puer increpuit;
  - Magister classis et firmus "Adidas"!
  Vere frigus spectaculum evasit frigus. et quot occiderint Nazis. Plurimos et fuscos pugnatores maximi interfecerunt.
  Tum sibilat puer pugnax, et rursus millia corvi Attoniti circumjacent, impugnantes pugiones pulsantes.
  Margarita quoque in pugna est. Cinnamomum et ferrum comminuit exercitus et fremit;
  - Magnus concursu legioni! Omnes nos in loculum regimus!
  Et ad Naziseos gladios eius detruncantur. Massa pugnatorum fusca iam concidit.
  Puella fremuit;
  - Etiam pantheris frigidior sum! Proba quod quisque est optimus!
  Et e nudo puellae talo, sicut pisi explosivis validis, evolabo.
  Hostem feriunt.
  Et tollet et confringet aliquos adversarios et lacus et etiam plana.
  . CAPITULUM #4
  Natasha autem in potestate est. Et adversarios verberat, et ipsa descensum alicui non dabit.
  quot iam interrupit Nazis.
  Et dentes eius tam acuti sunt. Oculi autem sapphiri sunt. Haec puella est carnifex principalis. Tametsi omnes suos habet - carnifices!
  Cornelius clamat:
  - Delirus sum! poenam habebis!
  Et iterum puella multum Nazis gladio caedet.
  Zoya in motu est et multum fuscum bellatorem excidit.
  Pedes nudis acus iactant. Quaelibet acus plures Nazis necat. Hae puellae vere pulchrae sunt.
  Augustinus proficit et opprimit adversarios. Et simul, clamante non obliviscitur;
  - Effugere loculum non potes!
  Et tollet puella dentes suos et dentes eius portavit!
  Et rufus ita est.
  Et omne verbum ex ira.
  Svetlana in moventur Hic multa capita et turres piscinae secabat. Bellator, qui dentes portat.
  Linguam ostendit. Et inde paleas exspuit. Tunc ululat;
  - Visne guys eritis mortui!
  Et iterum acus mortiferae volant a pedibus nudis, qui pedites et aircraft feriunt.
  Oleg Koltsov salit et salit.
  Puer discalceatus fasciculum acus emittit, lacus pulsat et cantat;
  - Eamus castra, magnam rationem aperi!
  Bellator iuvenis est ad virum optimum.
  Nimirum non maturus est, sed spectat ut puer. Fortissimum solum et musculosum.
  Oleg Koltsov cecinit:
  - Ne lusus secundum leges - fraera perrumpamus!
  Et iterum mortifera et valide acus nudis pedibus avolabant.
  Et iterum, sibilus silvestris, crebros corvos irruentes per adversarios penitus pulsat.
  Margarita jucunde cecinit;
  - Nihil impossibile est! Credo libertatem fore!
  Puella iterum lethale cascades acus in Nazis et earum piscinas proiecit, perseuerauit:
  - Tenebrae ibunt! Utinam floreant rosae!
  Bellator autem, ut primum pisum digitis nudo iacit, continuo mille Nazis in auras evolavit. Etiam fusci exercitus, tartareum imperium ante oculos nostros liquescit.
  Natasha in proelio. Sicut aspidis salit. Damnat inimicos. Itaque tot Nazis moriuntur et plana cadunt.
  Puellae et gladios et grana carbone et hastae. Ac acus.
  Simul etiam fremit;
  - Credo victoriam venturum!
  Russis et gloria invenietur!
  Digiti nudi acus novas iactant, impugnatores pulsandi.
  Zoya silvestrem movere. Nazis oppugnat. Eos in frusta frangit.
  Mulier bellator nudis digitis acus iacit. Frangit adversarios, fremit;
  Nostra victoria tota instat!
  Mola feram et gladiis fert, lacus crepans. Haec vere puella similis puella est!
  Sed Augustinus aspidis inferrent. Haec femina omnium malorum est visio nocturna.
  Et si secet eam, dicit, et secabit eam.
  Post hoc, cedit, tollet et canet;
  - Aperiam omnia capita! Magnum somnium sum!
  Et nunc gladios suos in agendo et carne et metallo secantur.
  Sequitur Svetlana etiam odiosa. Haec puella iaculis nihil habet. Ut primum conciderunt, ita massa cadaverum editur, ac plana ac lacus cadunt.
  Flava terminator fremit;
  - Quam bonum erit! Quam bonum erit - scio!
  Et nunc fugit pisum homicida ab ea.
  Oleg Koltsov, iterum centum nazis, meteororum ferens, abscissum est. Et bombam tollet et mittet.
  Parva magnitudine, sed mortifera.
  Quam minutatim frangere.
  Terminator puer ululabat;
  - Procellae iuventutis horribilium machinis!
  Invictae sunt gentes Russicae!
  Et puer nudo digito sibilo utens.
  Margarita hoc iterum faciet in bello.
  Et multum fusci pugnatores obtruncant. Et magnos secat hiatus.
  Puella clamat:
  - Lambada in arena chorus noster est!
  Renouato ictus vigore.
  Natasha in ingrata, magis furit. Itaque Nazis triturat. Non valde bonum est talibus puellis resistere.
  Natasha sumpsit et cantavit;
  - Cursor macula communis reconciliatoris!
  Et irruperunt in adversarios bellator puella tantis percussionibus.
  nudis pedibus jactabit orbes.
  Hic molendinum cucurrerunt. Moles capitum exercitus fusci revolutus et lacus ardebant.
  Pugna est forma. Talem te beat armada flava.
  Zoya in motu est, omnes sine exceptione opprimit. Gladii eius quasi forcipe mortis.
  Puella pulchra est. Et nudos pedes iactant acus venenosas.
  Clade adversariorum. Faucibus pungunt et loculos faciunt, lacus et plana explodunt.
  Zoya cepit et diduxit;
  - Si aqua non est in sonum ...
  Natasha jucundus exclamavit;
  Culpa tua est igitur!
  nudis autem digitis proicit aliquid quod penitus exanimat. Vere puella puellarum est.
  Et nudis cruribus, quomodo ferrum volabit. Et multum pugnatores percutiet, turres ex lacus interfecto.
  Augustinum in mov. Celeri ac singulari pulchritudine.
  Quae clara comas habet. Vexillum quasi proletarium volitans. Haec puella vera vulpes est.
  et secat adversarios, quasi cum gladiis in manibus nata.
  Rufe, damnat spurium!
  Augustinus sumpsit et sibilaverat;
  - Erit caput tauri - non insanibunt pugnatores!
  Atque hic rursus multum pugnatores attrivit.
  Oleg Koltsov mur-:
  - Quid opus sit vobis! Ecce puella est!
  Margarita, nudo pede pugionem iaciens, turritam piscinam abrumpi, confirmavit;
  - Magna et frigida puella!
  Huic libenter assentitur Augustinus;
  - Bellator sum qui aliquem mordebit!
  Rursumque nudo digito immittet homicidam.
  Svetlana in pugna non inferior adversariis. Non puella, sed tam venefica arsit.
  Et clamat:
  - Quam caeruleum caelum!
  Augustinus nudo pede ferrum promittens, piscinam turritam abscissam, confirmavit;
  - Non sumus latrocinii fautores!
  Svetlana, caedens inimicos et plana fusa, pipians;
  - stultus cultro non eget ... .
  Zoya expressit acus nudam, perusta perusta crura;
  - Mentiris ei ex tribus scriniis!
  Natasha, caedens Nazis, adjecit;
  Et fac cum illo denarium.
  Et bellatores capient et salient. Tam cruenta et frigida sunt. Fere multum habent motum.
  Oleg Koltsov in proelio - valde elegans spectat.
  Margarita cecinit;
  - Ictus est fortis, et homunculus interest...
  Puer karate emissus est quod quasi propeller helicopterum in pede suo apparuit. Ipse duo centesima nazis et piscinae elisa capita abscidit;
  - Valde sporty!
  Et uterque puer et puella in aperto opere.
  Oleg, fusci milites, gurgiti sunt;
  - Et magna victoria nobis erit!
  Margarita respondens sibilat:
  - Occidimus omnes nudis pedibus!
  Puella vero talis terminator activus est.
  Natasha canebat in ingrata;
  - Sanctum bellum!
  Et belliger disci-boomerang acutum dejecit. In arcu volavit, Nazis multam succidit et turres piscinae.
  Zoya addidit, internecionem continuans;
  - Nostra erit victoria!
  et novae acus nudis pedibus volabant. Et multum pugnatores et elit.
  Flava puella dixit;
  - Resignation adversarium!
  Et ostendit ei linguam suam.
  Augustinus, crura iactans et ancipites swastikas, gurgited;
  - Vexillum imperiale proferte!
  Svetlana libenter confirmavit;
  - Gloria lapsis heroibus!
  Clamaverunt autem puellae in voce, opprimentes Nazis:
  - Nemo nos prohibebit!
  Jamque nudis pedibus bellatorium orbe volat. Carnibus avellitur, turresque piscinae diruuntur.
  Et iterum ejulabit;
  - Nemo nos vincere potest!
  Natasha in aerem volavit. Discerpunt adversarii, et voltures ales, et edunt;
  - Nos lupae sumus, hostem pugna!
  Et digitis nudis, orbis letifer admodum evolabit.
  Puella etiam in extasi torquet.
  Tum murmurat;
  - Calcanei nostri ignem amant!
  Etiam, puellae vere sunt parum pudici.
  Oleg Koltsov obstrepebat:
  - Oh, mane pignus dat!
  Connivere bellatores. Rident et portant responsionem dentibus.
  Natasha succidit Nazis et diruit:
  - In nostro mundo nullum est gaudium sine certamine!
  Puer respondit;
  "Interdum pugnatum non est aut iocum!"
  Natasha constat:
  - Si virtus non est, sic est...
  Sed fortes semper sani sumus!
  Puella nudis digitis acus in hostem iacit, obortae massam coortam cecinit;
  - Miles semper sanus est;
  Ac parata ad rem gerendam!
  Post hoc, Natasha hostes iterum caedens, turres lacus diruens.
  Zoya est infantulus celerrimus. Hic totum dolium apud Nazis. Duo milia e explosione scidit.
  Tunc exclamavit voce magna:
  - Noli prohibere, calcibus nostri scintillant!
  Et puella in certamine lace!
  Item Augustinus in bello non infirmatur. Itaque Nazis triturat. Quasi e manipulum catenarum excusserit.
  Et secas adversarios - cantat;
  - Cave, proderit
  Erit in ruinam pie!
  Diabolus vere rufus arat in bello sicut diabolus in snuffbox.
  Atque hic quomodo Svetlana pugnat. et Nazis ab illa pervenit.
  Et si percusserit, percutiet.
  Ex ea effundit cruentos.
  Graviter animadvertit Svetlana, cum metallum e nudo pede spargit volavit, quod capita et turres piscinarum dissolvit;
  - Gloria Russiae, plurimum etiam gloria!
  Lacus accurreret...
  Divisiones in tunicas rubras -
  Salvete populi Russian!
  Hic puellas Nazis tulerunt. Sic conciduntur, et conciduntur. Non bellatores, sed vere pantherae, qui catenam fregerunt.
  Oleg Koltsov in proelio et Nazis oppugnat. Verberat illa sine miseratione lacus, et stridore secat;
  Tauri similes sumus!
  Margarita, fuscum exercitum comminuens, et lacus secans, sustulit;
  Tauri similes sumus!
  Natasha cepit et ululavit, caesis pugnatoribus fuscis una cum piscina;
  - Mendacium est de manu!
  Zoya scidit Nazis seorsum, distillavit;
  - Non, non manu!
  Sed et asteriscum nudo pede tollet et absolvet et fasciculos multum conficiet.
  Natasha cepit et diduxit;
  - Noster in TV est!
  Et homicida fascem acus volat nudo crure.
  Zoya, Nazis et piscinas eorum destruens, elimavit;
  - Amicitia nostra monolith est!
  Et iterum talis iactus est ut circulos in omnes partes turbent. Haec puella est - purus adversariorum interitus.
  Puella digitos nudos tollet et tres boomerangos deducet. Et multo magis inde cadavera facta sunt.
  Pulchritudo deinde dabit manum;
  - Non dabimus inimico misericordiam! Ibi erit cadaver!
  Rursumque letale volat nudo calcaneo.
  Et Augustinus satis logice dixit;
  - Non unum tantum cadaver, sed multi!
  Post hoc, puella eam cepit et discalceatam per palu cruentatum ambulavit. Et occidit multum Nazis.
  Et quomodo fremit;
  - Massa caedes!
  Et nunc ponat caput suum in generali Nazi. rumpe cerebrum eius et da manum tuam;
  - Banzai! Ibis in caelum!
  Svetlana valde furit in offensionibus, praesertim obterere pulsatis, stridore;
  - Non parcetur!
  Et duodecim acus nudas digitos avolant. Dum rumpit omnes, plana concidunt. Et valde etiam bellator nititur lacerare et occidere.
  Oleg Koltsov stridore;
  - Gloriose malleus!
  Puer quoque talem stellam frigidam in modum swastika pede nudo iacit. Intricata hybrid.
  et missa Nazis corruit.
  Oleg Apronius:
  - Banzai!
  Puer autem iterum ferox est. Imo solum cum virtute videt, et erumpunt vulcani!
  Et sibilus corvi distillantibus in capita Nazis, obtundebat.
  Margaritam in posset. Omnium ventres divellet.
  Puella pede statim quinquaginta acus eiciet. Et missa ab omnibus hostibus interfecta, tam piscinas quam plana dempserat.
  Margarita concinebat verbis hilaritatis;
  - Unus duo! Luctus non consequat!
  Numquam deficias!
  Nasum et caudam cum tibia altiorem habeto.
  Scitote quod verus amicus semper vobiscum est.
  Haec est turba tam infesta. puella vapulat et clamat;
  "Praeses Draco mortuus erit!"
  Natasha in proelio aliquo modo terminator est. Murmurat, murmurat;
  - Banzai! Cito habeto!
  Et grenade nudum pedem avolavit. Nazis autem sunt quasi clavi. Et comminuet multum mastodonas et volatilia, machinis infernalibus.
  Ecce bellator! Ad omnes fortes - vir bellator!
  Zoya quoque odiosa est. Tam furiosa canis.
  Et accepit et murmuravit;
  - Pater noster ipse Deus est Brutus!
  Et ipse apud Nazismum triplicatum secat molendinum!
  Et remugit Augustinus:
  - Et deus meus niger est!
  Rubet enim, simulacrum ipsum doli ac vilescentia. Pro inimicis scilicet. Et pro amicis amica est.
  Et quomodo nudis digitis capiet et mittet. Multum acervi bellatorum imperii et imperii varii, itemque eorum praedia et aircraft.
  Rufus exclamavit:
  - Russia et Deus niger post nos sunt!
  Bellator praealta pugna potentia. Sed sub hoc non est melius agere. Ut turres lacus avulsae sunt et alae fascist elit.
  Augustinus exsibilavit;
  - Nos omnes proditores in pulverem comminuemus!
  Connivent sociis. Imo, haec puella ignea prorsus non est aliquid quod pacem dare possit. Nisi pax letalis est!
  Svetlana, opprimens hostes, edita;
  - Nos te in aciem verrunt!
  Augustinus confirmavit;
  - Nos omnes necabo!
  Et nudis pedibus volat omne donum. Et tot lacus et plana in astulas statim explosa sunt.
  Respondens Oleg Koltsov cecinit:
  - Erit totum banzai!
  Augustinus , Nazis nudo manibus discerpens , eos gladiis secans , acus nudis digitis , lacus et plana destruens statim edixit ;
  - Breviter! Brevi loquendo!
  Natasha, bellatores furvosi destruens, elisos;
  - Denique - banzai!
  Et feris adversarios abeamus amaritudinibus.
  Oleg Koltsov, caesis adversariis, edita;
  - Hic gambit non est sere;
  Et dibut, mihi crede, Thai!
  Rursumque acutum, metallum secans disci e nudo pueri pede volavit. et turres lacus et caudas aircraft praecidit.
  Margarita caesis militibus fusci imperii et arma lacus, cecinit;
  - Et quis inveniet in proelio?
  Et quis inveniet in proelio...
  Non iocari cum eo -
  Dilaceramus eum!
  Dilaceramus eum!
  Bonum igitur officium fecerunt cum Nazis ... Et Soviet Russia imperium fuscum in expugnatione Moscuae devicit.
  Nondum bellum erat, sed URSS facultas iam ipsos Nazisos debellandi habebat. Itaque sex iterum interrumpere debebant missionem eximii ac refrigerandi executionem.
  Oleg Koltsov etiam in gaudio cantabat;
  Patriae heroes sumus;
  Qui nati sunt sub signo... Oct.
  Vitae Russiae nos non paenitebit;
  Regis rubeo vexillo gloriari!
  
  Pugnare difficile amamus et scimus;
  Nazis cornua studiose diremit .
  In spatioso pera tasque habemus;
  Vita nobis auctoribus cara non est!
  
  Sanctam matrem nostram amamus,
  Communismus formidabilis quid crearet ...
  Hic est puella Komsomol nudis pedibus incedens per nivem;
  Et vult nos fascist dejicere!
  
  Dimicavi cum nazismo prope Moscuam;
  Et omnes hostes falce metientes ...
  Cur hoc Wehrmacht Russis datum est?
  Ego illum pugno percutiam!
  
  Sum auctor et magna Moscoviae.
  Pugnavit sicut gigas bellator...
  Substitit fascismus incursus fera;
  Habemus unum Dominum Summum Benignum!
  
  Nullae orae in Russia Roma- nae sunt;
  Magnus Stalin a genibus nos eruit ...
  Svarog magnus, supremus Messias;
  Atque candidi Ladae specimen!
  
  Piones sumus, pueri, puellae;
  Fatum nostrum amamus ...
  Et vox Komsomol membrum vocat;
  Etsi regnat chaos cruentum!
  
  Russia mater Svarog est;
  Communismus et via... accensa.
  Auctores non egent Deo malo;
  Hostes nos in pugnum flectere non poterunt!
  
  Lacus frigidum habemus cum fastigatis armis;
  Fritz non tam facile est perrumpere;
  Cum amore Ladae, virgo nobilis,
  Ut rapax in ludum verteret!
  
  Moscoviae propugnatores defendebant;
  Et tunc erat magnus Stalingrad....
  Communismum mox datum videbimus;
  Transi et cognosce pompam in Berlin!
  
  Imo Stalingrad in hoc verbo superbia est.
  Nos sumus in snowdrift nudis pedibus munientes ...
  Nos cornu stultae bovis frangemus
  Et recta ad loculum cogemus Hitler!
  
  Patriam scito nunquam flectere;
  Impulsio eius refrenari non potest.
  Sit sol in Russia luceat in aeternum,
  et praevaricator latro comminuetur.
  
  Apud Stalingradum animum praestiterunt;
  Nazis prohibere potuimus ...
  tantam impudentiam Russos habere nostis;
  Hostes tantum zeros!
  
  Russia potest fugere ad Martis
  Et magnitudinem tuam variam crea.
  Et sane omnia frigidissima erunt;
  Quamquam vita tam fragilis est quam vitta serici!
  
  Russicus nescit in proeliis obice;
  Perun... potestatem habet.
  Praemia a deis exspectamus;
  Et lucet elementum, crede rune!
  
  Quomodo Russicus spiritus nullam cladem novit?
  Mihi crede , omnia conculcet .
  Vindictam tantum cupimus auctorem ...
  Invicte ut patria exercitus!
  
  Nos fere vicisse
  Sit lux in gloria communismi...
  Avos nostri pro patria pugnaverunt;
  Mox occurret nobis gaudium et aurora!
  
  Sine matre non vivitis munientibus;
  Volunt pro ea...
  Et quid vis mali viri?
  Servum vitam debemus praebere?
  
  Imo Fuhrer Russorum servabitur;
  opprimemus eum sicut pupa ...
  Ceterum equites Russiae pugnare possunt;
  Cherub alatus nobiscum.
  
  Nullae facies nostrae Matris sub orbe sunt;
  Ardens sicut stella clarissima...
  idolum mihi factus es;
  Numquam ego tecum partem!
  
  Im 'pioner et discalceatus puer
  Nudo calce ruit per nivem .
  Et alicubi albus, bellus egestas salit;
  Quis comminuet inimicum cornu ?
  
  Auctor in pugna dubii nescit;
  Non est maccus, sed scis terminum...
  Veneres fascinatores, crede ultionem;
  Paradisus lucida et communismus erit!
  
  Quomodo tempus veniet,
  In quo omnis bellator a praesepio .. .
  Pugna usque ad extremum spiritum
  Sceleste perdere saeva nosti!
  
  Stellae communismi splendent;
  Tempora lucis, nulla pulchrior in orbe ... .
  Contundet jugum fascismi creduli;
  Et Hitlerus ad cenam Russian erit!
  
  Talia obterere ferro credimus;
  Quod testa eorum panthera non penetret.
  Ad vulnera pueri iodiamus undam;
  Et iterum: auctor fortiter ruit in proelium!
  Hem, quid Nazis obdurat?
  Non putabant nos modo vincere posse....
  Communismum pro milliaribus nosse videntur;
  Et nos iocando Wehrmacht percutere possumus!
  
  In nomine magnae patriae,
  Superbus auctor sequitur impetum ...
  Nubes licet matrem pendant,
  Exemplum pro omnibus lets ponemus!
  
  Credite inimico somnium non cessabunt;
  Vincemus omnes fascists iterum ...
  in solio regnare non credet;
  Nos novum ordinem mundum creabimus!
  
  Omnia denique in Patria erunt, tu scis
  Puer sum, sed in pugna sicut Robin Hood.
  Primo, scrinio tantum exarati;
  Et nunc ipsum etiam frigus creditis!
  
  Russia cum bayoneta Nazis scindere potest;
  Et vincet omnem exercitum ...
  Et auctoribus sub communismo vivere ...
  Ceterum amicitia nostra fortis est monolith!
  
  Non cedemus Fritz in aliquo;
  Inimicos vincere possumus per iocum...
  Itaque nazis fuste percutimus;
  rugit rugiet, torquet in turbines nives!
  
  Russia nescit Nazis misericordiam;
  Invicta est fortis.
  nothi machaera firmiter in collo habebunt;
  et dissipabitur Satanas!
  
  Noli credere Hitlerum invictum esse;
  Etiamsi vis inferni , cogita collecta omnia .
  Cum populus et pars coniunguntur;
  Homines nostri Wehrmacht lacerant!
  
  Russia celebris fuit per saecula ut sanctus;
  Fregit tigres ut metallum...
  Dilata a fine usque ad finem;
  Solus iuvenis talem villam somniavit!
  
  Vicimus sicut gigantes
  Sciunt hostes gladio concisi ...
  Nos Russis proeliis invicti sumus;
  Vincemus adversarios patriae!
  
  mihi crede, nihil obstabit
  Et scis nihil vincet ...
  Fuhrer supra caput sepeliemus;
  Gladium acutum et scutum chalybem habemus!
  
  In toto universo pulchrior nulla est Russia;
  Habebit tempora lucis in saecula saeculorum.
  Omnes generationes pax et felicitas erit;
  Firma manu patria eget!
  
  Berolini igitur ludentes;
  Wehrmacht ut cinerem in sanguine illinet ...
  id erit tempus termini paradisi;
  Et una cum Lada regnat amor!
  
  TORMENTUM DOMKI PUELLA
  Dux unus ex Amazonibus de Domka quaternionibus insidiatus est. Pugnavit fortiter, sed sagittarii Moscuae iussi sunt virginem heroem vivum capere. Et plectentes pugnam cum lassoes.
  Tum puella in cavea collocata est. Domus erat constricta manu et pede.
  Voivode Yuri Dolgorukov ipse apparuit. aspexit vinctam puellam et clamavit;
  - Non ad praedonem tuam luxuriosis stolis ambulem!
  Carnifices puellae sericum vestes, monilia margarita, calceos cum crepidis argenteis dilaniaverunt. Et ipsi Domka totaliter exposuerunt. Et revera haec puella tantum formosa est - heros. Musculi validi caelati, pectore alto, coxis luxuriosi, lumbis tenuibus. Pili longi, crispi, candidi ut nix, levi flavo. Pulchra, magna puella.
  Voivode Yuri Dolgorukov labia eius lambit et siccam iussit.
  - Obfirmo eam in cellula separata. Catena circa brachia, crura et collum. Nocte interrogationem ipse reparabo.
  Domus clausa erat in frigido claustro, tantum evulso sacco gerens. Puella esuriit, compedes et torquem talos, manus, collum validum attrivit. Puella fortissima catenam solvere conatus est. Sed hic ferrum plane ad elephantum tenendum destinabat. Quaeque ligatura in catena tam crassa est quam pollex magnus. Moenia nondum tempus erat madefacti et validi sunt ad Titanium.
  Puella calce nudo parietem percutiebat. Coepi nexum fricare contra nexum. Sed bene obduratum est ferrum nec succubuit. Ingemuit domus graviter. Tor- gnatum. Et hoc, scilicet, confortat. Percutient et comburent, et extendent et pungunt.
  Domku quaeretur ubi latrones abscondunt thesauros et sic porro. Durus ut saxum tibi sit.
  Hic unum speculatorem puerum torquebat. Calvum vivum carnifices combusserunt. Sed Sanka locum rebellis praesidium non dedit. et sic martyrio coronatus est.
  Poteritne Domka stare et non ingemescere. et multo magis dare locum ubi absconditi sunt thesauri.
  Tunc nox advenit et puella de cella extracta est. Interrogatio dura incepit. Illi statim in equuleum imposuerunt. Puellam ad laquearia levaverunt, torturae locus in turri collocatus est. et laquearia alta. Fune emisso, bellator volavit. Musculi validi et validi ligamenta puellae evaserunt. Domka ab intolerabili dolore molliter ingemuit, sed clamorem suum retinuit.
  Tum carnifices saccum ab ea deripuerunt.
  Cœperunt omni virtute sua flagellare. Fortis pellis heros puellae statim non succumbit. Conati vi et carnifices mana. Ab omni parte caesus. Corpus puellae flectebat.
  Princeps tortor iussit;
  - Crura fige!
  Nuda membra puellae in stipite coagmentatae sunt. et tunc onus suspenderunt. Domka corpus muscularis tensum est.
  Pondus auxerunt carnifices. Et candens filum e foco sumptum est.
  Coeperunt verberare puellam exusta metallica.
  Domka durius dentis strictum. Spirat graviter. Torcular levamen dolore defecit, sed puella tacebat.
  Yuri Dolgorukov hoc intuens... Sensit parum angebatur victimam non clamare et adhuc stare. Diligebat figuram.
  Praeses personaliter mandatum dedit;
  - Et nunc nudis calcibus puellae frige!
  Fasciculum sulphuris perunctum sarmentis ante pedes bellatoris posuerunt carnifices. Et succenderunt eam igni. Flamma calcanea praedatoriae feminae lambit. Plantae Donkae asperae erant, sicut feminae rusticae, sed adhuc vivae. Nuper praeterea regulus ocreas gerebat, et illinentes in pedes paulum emolliebant.
  Dolor ferox erat et oculi bellatoris papaver e. At illa tacuit. et manavit gutta sanguinis ab angulo oris ejus. Puella difficilius respirare coepit, et mixtura sanguinis et sudoris e corpore destillata est.
  Odoratusque frixum, barbecue simile. Yuri Dolgorukov, captivorum silentio irritatus, forcipem sibi candentem rapuit de foco. Et apprehendit puellam de papilla fragum. Domka respondens praeses condimentum conspuit.
  Yuri caedere forcipe pectus, Rugiit;
  - Frange digitos suos! Et feriunt durius.
  Carnifices candentes forcipe digitos frangere coeperunt. Alius tortor sub eculeo aestus exsuscitatur. Puellam filo verberant. Domka tacebat, quamvis ei labor titanico constaret. Conscientia modice turbida a feris dolore erat, sed bellatorem relinquere noluit. Illa pertulit et pertulit.
  In fine, Yuri Dolgorukov accensam facem inter crura ei trusit. Dolor acus calide perforatus, ab occipitio calcibus. Et puella tandem conscientiam amisit.
  Medicus praesente tormento mussat;
  - Hodie satis! Nihil amplius sentit.
  Jussit preses in aspero sono;
  - Ad cellam eius! Cras perseveremus!
  Domum ablatum eculeo, saccum induunt, lacerum, lacerum, corpus laceratum ac rursus in cella coniecit. Compeditis manibus pedibusque.
  Puella super stramen putridum iacebat. Ipsa ad se venit, dolorem gravem sentiens. Plures mures Domka iam circumfusi erant.
  puella adhuc valida erat et manu rat apprehendit. Pamphilus. Tum, dolore neglecto, obdormivit.
  Illa somniavit Stenka Rasin Moscuam cum exercitu ingredi. Omnes regii exercitus victi sunt. Victoria parta est. Et gaudent populi cum Cosacis conveniunt.
  Domka mitrae iuxta ataman. Elegans, formosa, superba.
  Tympana pulsant, tubaeque fremunt. Victoria et triumphus de rebellibus.
  Domus e crepundo castri expergefacta contremuit. Per caput meum emicuit: iterum cruciabuntur.
  Etiam sed tempor erat. Expergefactus panem et lagenam aquae attulit;
  - De cane!
  et posita est ut sparsa super corpore fortis aquae.
  Resurrexit domus. Fracti digitos male habent, sicut abrasiones et usta. Puella panem comedit. Bibi aquam et sensi magis acrior. Digitos erexit, et cartilaginem fractam suam simul coalescere et nihil atrox factum esse putavit. Scit urit removere et vulnera sanare ope potionis. Vestigium nullum relinquere. Summa est tormenta perpeti, et tunc ... Domka recordatus ducis aspectum, et diu subtiliterque eam excruciaturam putabat. Bene, ne frangat.
  Domka per duas septimanas quotidie cruciabatur in ordine. Vera diligenter et indiligenter. Ardebant, tetendi, torti, verberati, excruciati. Pungunt acus, et levant in eculeum. Nudae plantae pedum assidue assantur. Puella dolorem toto corpore sensit. Sal infunditur vulneribus, quod valde dolet.
  Quamvis hoc, Domka non dedit. Crinibus albis adiuvantibus, ut siliginem praeripuere, compedes serrarunt. Illa placide ac constanter fecit.
  Mirum, sed ferrum etiam induratum pilis teritur. Dolor in te vixit Domke. Dolor ubique est, nullus cruor manet, nullae venae dolore intactae. Cum arderent et verberarent, aliud sentiebatur. Sed cum totum ens, hebetavit.
  Domka adhuc puella heroica erat. Carnifici minabantur se magam comburendam, nec securim humanam fore. Bene, quid Domka ad hoc paratus erat.
  Spes tamen fugae non discessit. Fortasse tempus erit ut vincla secet. Nimis mala fenestra nimis angusta est. Non facile perveneris.
  Forsitan vigilem stupefaciam et in eius veste effugiam? Ea puella magna est et custodium larvam in facie habet. Forsitan impune potes ? Scilicet, claudum pedem difficile est, sed erit.
  Modo agere cum catenis.
  ibi eam ingressus est Samius carnifex;
  - Salve pulchritudo!
  Inclementer respondit domus:
  - Non bene carnifex, sic morieris!
  Samosa risit.
  - Attuli tibi aliquid belle!
  Domka giggled iterum rogavit;
  - Et quare deversorium? Carbones?
  Samosa respondit rictu;
  - Visne vivere?
  Vincla sonant domus, et subridens respondit ;
  - Quae quaestio! Scilicet volo!
  Carnifex dixit ei:
  - Magnus praepositus Yuri Dolgorukov tibi dat magam ut anathemate Stenka et Cossacus latrones abrenuntient. Poenitentiam agite, et rex miserebitur vestri. Duri labori damnaberis, sed ad præsidem præsidis ibis, ubi tanquam princeps habitabis!
  Domus giggled et dixit:
  - Et ubi thesauros abscondam, nonne rogabunt me?
  Samosa urbane respondit:
  - Praefectus satis de propriis divitiis habet! Cum illo eris amantissimus, et vitam et felicitatem accipies. Et sic... Cras ignis exspectabit te. Sed et ignis tarde erit, et non combureris continuo. Aliquot horas feres, nuda turba. Et tunc cineres tui equino stercore mixti erunt et cum eo in agris foecundantur. Intellectus?
  Domka iterum risit, licet crudelibus cruciatibus, omnes dentes eius superfuissent, et dixissent:
  - Vult me esse amantem cum tortore meo praetore? Quot vota habet!
  Tristis at ille Samosa, voce demissa;
  - Si essem, consentire vellem. Ab igne currere non potes.
  Domka adnuit et catenam ei sonabat;
  - Consentaneum est... Amplexus alterius vel flammae. Et adhuc ignota sit, quis summo sit at...
  Plausit puella manibus et respondit;
  - Paratus sum erga principem amantem. At ego non Stenka Razin et Cosaci renunciabo! Praesertim in public!
  Samosa humeros dixit:
  - Sed tunc princeps tibi ignoscere non poterit. Itaque... Haec iusta sunt verba. Seditio iam oppressa est. Stenka Rasin in captivitate mox erit supplicium. Et nunc torquetur sicut tu. Et abdicatio tua nihil refert!
  Domka cum tristi vultu quaesivit;
  - Fortasse cogitem?
  Samosa respondit graviter vultu;
  "Urna tua venturus est in crastinum." Ad summum perendie responsum dare debes. Interea... Visne in mundo molli toro et sine catenis pernoctare?
  Domka caput superbe movit, candidi eius, pili aurei leviter sordidiores facti sunt, canities autem nulla apparuit. Puella durius respondit:
  - Malo lacum. Melius putat!
  Samosa sibilaverant.
  - Bene superbus es! Raro vides hominem similem esse! Scis, admoneo te, ut homo comedas. Robora vires. et maceratur in pane et aqua.
  Et respondit domus chuckled:
  - Bene ede potes! Hic mea principia non impedit.
  Assistentis carnifex apparuit. Ipsumque anserem assatum, crustum, et vitrum vodcum attulit.
  Domus chuckled. Et libenter dixit:
  - Talia festa mori non vis!
  Adiutor mussat;
  - Vellem de anima cogitare!
  Domka annuit concorditer et confessus est;
  - Ita fui cum hominibus, et plus quam semel. Ipsi Stepan Razin Possidet. Ita me usquam manet infernus.
  Puella esuriens scriblitam suscepit et anserem ustum magis magnum. Vehementer cibum rodere coepit.
  Samosa puella quaesivit;
  - Putasne hoc infernum existere?
  Domka logice dictum est:
  - Si tormenta sunt in hoc mundo, cur non in alio mundo?
  Samosa ingemuit et pugno mentum iocabatur.
  - Logice ... carnificem in inferno videre possum.
  Domus chuckled et suggesserant:
  - Et quare? Tu tantum sequentes ordines. Etiam homines occidi. Pro veritate certaverunt... Veritas relativa est! Si pueros aliquos detraxeris, cras idem Cosacus atamanis nobilibus pejor erit prioribus! Aliquando cogitas, quid sit beatitudo?
  Samosa suggessit simpliciter et rationabiliter;
  - Felicitas semper cognata est! Hic esuris anserem edens et in momento laetus es!
  Aedes adnuit consensus.
  - Sic suus 'verum! Bonus anser... Estne quomodo semper eos ad mortem pascit?
  Samosa invitus respondit;
  - Sicut cum. At ipse Dolgorukov praepositus magnus suis auspiciis vitam tibi suavem pollicetur. Et edis te et gaude!
  Domka quaesivit cum risu et sono ingratitudinis:
  - Potestne Stenka Rasin condonari?
  Samosa renuit caput.
  - Non! Nimis magnus scelestus est!
  Domka deinde suadet:
  "Fortasse non negabo si una cum Stepano securi ferimur.
  Samosa movit caput negative.
  - Minime... Praefectus non eget! Age, finge te ipsum amare, alioquin tam callidam mulierem semper effugere possis!
  Domka manserunt avem et picam rodere. Illa vitrum vodka attraxit. Sed bibendum non erat ut bibendum. Et cecinerunt hilares.
  - Omnia impossibilia, possibilia, in universo tentantur tantum in aedificatione!
  
  JEANNE TENEBRIS
  Per eruptionem proditores consulto portam clauserunt ut puellam foris excederet. At illa cum paucis interclusa debellavit. Proculdubio Aurelianensis Ancilla in armis cecidisset, nisi pro categorico Burgundiae Ducis ordine - maleficae vivere.
  Joanna graviter vulnerata est hasta in humero, illa alta in faciem exasperat, et hefty gibba in fronte. Sagitta et dextra vulneratur. Fortis bicep confossus est.
  Et nudata est nudo, relinquens in pannis soli, catenis vinctum, cacumen evellens. Ancillae Aurelianensis pedes nudi, nudis tantum digitis ad frigora, saxum solum, calcibus rotundis ad cacumen vertebantur. et ipsa etiam in equuleo pendebat. Dolor in humero vulnerato et sagitta per brachium terribilis erat. Fortis tamen, athletica puella, dentibus strictim demissis, gemitus reprimere - quamvis dolor paene inscius erat.
  Capillus Ioannae inopinato obvenit ut flavi essent, quamvis plerumque ut brunettum vel rufum pingeret. Collum validum, non foemineum, sed praecordia augetur, ut musculi validi corporis. Sane vix ieiunavit, sicut de illa in libris scribere solet. nunc vero eam non pascebant et ei tantum bibere dabant ut non moreretur. Nam vulnerata puella talis est vera tormenti suspensio.
  Dux Burgundiae tertio die tantum Ioannem adiit. Fortis puella, spretis tortis articulis, aequaliter spirabat. Quin etiam magnum vulnus scapulis convalescere coepit, et in bicipiti clauditur. Tanta erat alacritas in hac puella. Mures elegantes et fortes pedibus nudis circumvolvebant, sed nemo audebat mordere.
  Ducem claris oculis aspexit. nec dolor nec metus legunt, sed contemptus. Dux turbat et blande pronuntiat.
  - Ignosce, Joanna Milady. Non novi te tam crudeliter tractatum esse.
  Dux autem clamavit. "Amove eius compedes et nos deduce ad digniorem locum.
  Revera dignitas ipse valde piget in frigido, humido, praesertim foetente ergastulo.
  Vincla ab Joanna amota sunt, et quamvis gravissimo dolore eam perforavit cum puella manus deposuit, Aureliae virgo, ad fidem suam, ne vincere quidem potuit. Solae discipuli vehementer dilatatae sunt, ostendens quam acerbe tortae artus truculenter essent.
  Dux Joannam praecedat. Ambulabat puella confidenter. Aliquod pondus amisit, sed muscularis et fortis mansit. Fere aequare dux, et cum se calcibus gerit, tum fortasse vel paulo statura. Sane facies eius pulchra est, sed risus eius duri et masculini est.
  Dux in cenaculum pergens benigne obtulit comedendum et bibendum sumptuosum et vetustum vinum. ancilla autem Joannae pedes lavit et soleas ei attulit. sed parvae erant. Ob formam venustatis et excidit, sient tibiae futuri Sancti visa minor quam erant. Subito vero Johanna vestimenta mutare noluit, merito affirmans;
  "Si vinctus fuero, captivum facient dormitatio." Et si hospes, tune ius habeo exeundi castrum!
  Dux Burgundiae servos abire iussit. Ipse vero Joannam in pateram inferens et laborum offerens, narrabat;
  - Mihi credite! Itane, captivus tuus sum!
  risit virgo bellator et pateram libavit. Tunc comedit capream capream et vidit eum;
  "Non es primus homo captus es!"
  Dux vero tosti proposuit, et tunc dixit:
  - Iura mea throni non sunt inferiora, immo illa quae Carolus habet.
  Risit dignanter et dixit Johanna:
  - Visne in avia stemma ascendere? Quasi filia Philippi Longi ius familiae tuae throno Gallico dederit?
  Dux Burgundiae caput strenue agitavit et confirmavit;
  - Ita! Ceterum lex Salica dicit terram simpliciter inter filios in familia divisam et nihil ad thronum successionem pertinere!
  Joanna ratione dixit:
  - Deinde ramus est a Ludovico Grumpy. Etiam plura habent throni iura!
  Dux obiecerit, licet invicte;
  - Et quod Johanna, parium thalamo, throni ius privavit. Dubitationes de origine possidet.
  Aureliae virgo trunca et eruditionem suam ostendit;
  - Sic lex Salica a camera procerum approbata est.
  Argumentum validum. Dux iterum puellas vocavit et cibum graviorem postulavit. Videtur quod Johanna non tam simplex sit quam spectat. Et hoc non solum est seditiosa et fortis mulier rustica quae spectat sicut equus arabilis. Haec persona multo doctior est, licet in re politica.
  Tormentorum cogitatio blandiens emicabat per mentem meam. Puella autem, ut viderat, valde bona est ad tolerantiam doloris. Et eget Zhanna, ante omnia, socius.
  Dux dedit Johannae aliquid ad comedendum, et tunc venit ex altera parte;
  "Quam inique te rex agit. Tantum pro eo fecisti, ut ducis titulum plene merueris. At tu adhuc mulier paupercula. Exercitui obtemperas, sed nihil animo!
  Johanna maesta dixit:
  - Sancti sunt parvo contenti!
  Dux risit aliquanto fortiter et dixit:
  - Plerique sanctorum et pontificum sunt rimatores, qui adhuc quaerendi sunt. Et exempli gratia, Patres Cardinales ..... Adhuc vitam non cognoscitis!
  Haec Johanna leniter respondit;
  "Crede mihi, et tu, dux, novi. Et haec scientia non dat mihi gaudium!
  Dux clarius voluit:
  - Sed convenis quod nihil debes regi, et nihil debes ei?
  - Non regi - Ita Deo! - Respondit etiam plus caligo afflata Joanna.
  Dux cum risu respondit:
  - Et Deus pacem vult. Mundus autem potius ex multis ac validis familia, non a Valesio constituendus est. Praecipue nobis Britannia. Sola nostra dynastia cum ea reconciliare potest!
  Dixit Johanna inopinato affectu:
  - Carmina non elegi quia melior est quam tu. Et virgo facit electam semel et in omnibus! Quanto melius est martyrium quam proditio!
  Dux fere strangulatus est. Vinum plus bibit, phialam ad f. Iram implevit. Secuta est comminatio.
  - Ego te excruciari jubebo!
  Joanna contumaciter respondit:
  - Nullum maius tormentum est quam promissiones tuas audire!
  - Pedicabo eam! Dux minax iussit cum servis et carnificibus, iam spectans ad epulas, in cubiculum irrupit.
  
  Alioquin non posset esse: dux Burgundie precepit tortoribus abrumpere. Carcereus opulentissimus variis tor- mentorum instrumentis. Maurus carnifex ex Hispania dimidia. Sed Gallice loquitur honeste;
  - Estne hic dux exercitus ranarum? - Nigrata barbare risit obstrepenter et animadvertit. - Boni libelli, papillae ut fraga, femora valida - flagellum et eculeum iustum!
  Joanna Darc modo contemptim spirabat: antequam eam ad carnificem duceret, Ancilla Aurelianensis nudata et explorata est. Non admodum iucunda sordida, manus virilis totum corpus sentiunt, ac etiam in intima loca scandunt ac duriter rugant. Joanna d'Arc, quae usque nuper subordinata erat personis titulis, valde humiliata est. Fascia avulsa est, et penitus lacerata per umero Vulnus hiavit. Aliquam at efficitur dolor. Aspexit eam carnifex lubens, poterit etiam puellam ob iniuriam laborantem pulsare.
  Crassos tortor mussitant labra;
  - Quid est! In eculeo sit amet! An aliquid dicere vis?
  In angulum Joanna de Arc. Sedebant duo scribae parati ad omne testimonium eius scribere. Prope erat medicus et complures lictori adiutores. Eculeus preparatus est. Firma voce, Aurelianensis Puella dixit:
  - Scribe sequentia!
  Scribae statim coeperunt scribere. Puella clamavit:
  - Dux Burgundiae undique stultus! Acutus palus eum manet!
  Maurus carnifex eam in facie verberavit;
  - Vixi! In equuleo audacem puellam.
  Laqueus apprehendit virginem Aurelianensis lacertis lacertis et surgere coepit tortis articulis. Dolor in humeri vulnerati terribilis erat, sed flexio Joanna risum expressit. Ossa licet, tenerae laxata puella, torsit Excutere acuto, ne musculus formosa tremeret.
  Manus ad articulos tortae, nudipedales venustae, crura puellares abstraxerunt humum. Puella fabulosa in aere pependit. Statim ministri carnificis in pedibus gravem molem paraverunt.
  Carnifex diligenter corpus victimae aspexit. Ex gravi dolore in humero, subsidio pressi defecerunt, corpus muscularium puellarium, atypicum in Medio Aevo sudare coepit. Imo dolet, sed quid opus est patientia ridere simul albi dentati.
  tortor quaesivit;
  - Name the names of your assistants in the Burgundian camp!
  Zhanna conspuentibus respondit. carnifex, quamquam ictus est, ne commovetur quidem, deforme, barbato, paene nigro vultu lusit.
  Sic muti ludimus. Bene puella, ego te adiuvabo.
  Carnifex emisit arietem et in uulnere fixit, quo torqueri coepit. Facies puellae rubra versa est, sudor inde coepit haurire et stillare, musculi inviti contracti, anhelitus gravatus, intermissus quasi longo spatio. Sed mirum in risus non nibh.
  carnifex ad extremum terebratus, acrius illud evellit: Aureliae virginis pupillae oculi coarctati sunt, sed risus latius factus est!
  - Mulier fortis! Verus heros! Bene est, faciam te clamare. - Tortor arietem in igne rubeo pallido calefacere coepit, adiutor forcipes kata e flamma removit. Pars mordax versa rubescit ab aestu.
  Animus audacissimus posset animum amittere, sed Johanna illam intuebatur quasi mensam cum ferculis ante eam divulgatam.
  Carnifex, falsus, cecinit;
  - Feminis crus, modicum frige!
  Tortor, arripiens forcipem manibus, ferrum candens ad rotundum puellae, calcaneum leviter pulverulentum, tetigit. Blandissima loca sub Ancilla Aurelia- nensi elegit. Odor carnium ardentium per cubiculum fiebat. eum carnifex naso traxit;
  - Valde nice!
  Diligenter egit tortor, dividens ardet per totam plantam aequaliter. Ubi vero vehementior calor est, non cutem modo, sed etiam nervum desinentia exurit. Zhanna heroice agebat, gemitum non edidit, quod oculos laedebat et sudore madens, sed risu in facie ludebat.
  interim carnifex digitos frangere coepit.
  - Leniter, puella admodum erit!
  Johanna dixit despectione;
  - Et quod? Ut homo non potes!
  Arma longa carnificis fortissima erant. Crepuit digito, parvo incepit tortor. Cum ferrum ignitum ungues digitosque frangit, monstrosum est. FRANGO auditur. Joanna vellicare conatur, sed crura eius secure constringuntur, et unaquaeque ligatura catenae tam crassae quam pedis est. Non tam validi ferro vincula rumpere possunt, Quamque agresti duroque labore lacerti.
  Fracto minimo digito carnifex indulsit;
  - Ego valeo. Puella es, voluptatem capis!
  Johanna snorted stoice.
  - Non malum, sed ferrum nimis frigus est!
  Carnifex respondit:
  - Bene est! Te coquam!
  Tortor lente fregit, medium digitum circum axem torquens. Aureliae digiti formosae virginis, longae, vel, venustae. Ossa valida, non facile franguntur, et carnifex etiam ab labore sudat. Sudore globulum prona fronte revolutum incidit in candentes forcipes. Crura iuvenis et fortis puellae valde grata olent. Talis amor magna voluptas est. Melior et torquent. Nunc pede nudo pede vertente est. Verum est, rumpere non satis est.
  Joanna, angorem occultans, irata latravit;
  - Hem, quam infirmus! Os frangere non potes!
  Carnifex flebiliter respondit:
  - Nu nihil adiuvabis!
  Ingens tortoris adjutor singularem machinam excidit. Pollice expressum, rima audita est. Digitum fregit, carnifex cum gaudio dixit;
  - Et nunc sinistrum crus!
  Processus tormenti valde delectabilis est. Ossa o quomodo resiliunt, et etiam adusta pellis adurit. Legendaria durat puella, et etiam linguam suam fixit, teasing psalteria.
  Carnifex cum blanditiis dixit:
  - Si omnia confitearis, conscios prodes, nos tormenta sistemus et te tractabimus.
  Joanna, in indifferenter sono, qui sibi tam difficulter data erat, respondit:
  - Quid mihi dolor tuus!
  Absolutis digitis, carnifex manus tenere voluit, sed medicus eum restitit;
  - Oportebit huic canino aliud subscribere, exempli causa, recognitionem ducis Burgundiae regis Franciae, ita manus tuas solas relinquere.
  Carnifex libenter consensit;
  - Ita eam in secunda mensa relinquamus! Nunc ergo percutiemus eam flagello.
  Tortor tortor e flamma flagellum e catenis tenuibus albis ex igni protulit. Joanna ocellos suos scidit et exclamavit ironice:
  - Hoc magnum balneum!
  carnifex cum rictu respondit;
  - Pulchra spartea! Insipiens eris admodum et eris insanus!
  Kat torsit et impugnatur. Convulsio perambulabat corpus validum Zhanna.
  - Tibi placet?
  Ancilla Aurelia- nensis respondit, ad eam vocem demissior puella;
  - Et quod? Bene! Solus hic ictus languet!
  Adiutor fanaticus iterum impugnatur. Carnifex, quasi canora voce, dixit:
  - Duo-ah-ah!
  Alius ictu, canorus countdown;
  - Tribus! Quattuor!
  Puella nervos stomachi iactat, illa carnificem percutere vult, sed eum capere non potest.
  - Accede ad me propius! Johanna clamoribus.
  Flayer ludit:
  - Ita, tam bonus es!
  Pedetentim dorsi, scapulae et nates, omnium temporum ac populorum clarissimus belliger, in continuum cibum cruentum ambustis coopertum vertunt. Quamvis intolerabili tormento, Joanna pertinaciter adhuc quaerit, & interrogationem sequentem:
  - Dic mihi ubi thesauros nobis ereptos abscondis? - rugit ut nix pardus;
  - In barbam despuas!
  Carnifex iterum forcipem candentem arripuit, et papilla coccinea in pectore eius apprehendit, durius circumspexit.
  Aurelia- nensis ancilla, sudorem cruentum excutiens, ex se expressa est.
  - Blandus blanditur!
  carnifex altero pectore tormenta prosequitur. Repente, caput concussit Zhanna referentem et conscientiam amisit.
  Medicus exclamavit in timore:
  - Reclinavi!
  Carnifex manum suam ad collum posuit;
  - Bene non est! Cor confidenter verberat! Perge?
  Medicus caput renuit.
  - Hodie satis! Nulla vitae est ex. Non puto te quicquam ex illa impetraturum.
  Carnifex tacita molestia annuit.
  - Numquam exclamavit! Fortis indoles, quamvis corpus femininum valde doleat. Musculi autem eius sunt sicut fortissimi viri.
  Medicus placide ac etiam circumspiciens dixit;
  - Angli eam ad palum cremandam judicaverunt. Ista dyabolus satis virium habuit ad ascendendum in ipsa sua pegmate. Ergo Joannam lava et eam in cellula custoditissima in catenis custoditam pone.
  Carnifex cupide annuit.
  - Hic omnes milites sunt custodes, mercenarii. Ex mandato ducis Burgundie omnes Franci substituti sunt, sic Joanna nullos habebit socios! Bene ergo, sub praesidio firmati, eam auferemus et in media platea eam comburemus. O quam lubens hisce lascivis facem afferam, sed tam blandis cruribus.
  Medicus frigide respondit:
  - Si Zhanna signat necessarias tabulas, tunc cito morietur. Alioquin pigebit ignis, paulatim corpus illius formosum devorans!
  Venit ad eam Johanna resipiscens, et irata insusurravit;
  - Noli manere!
  Respondens carnifex novas forcipes sumpsit et apertum vulnus in umero eius acriter arripuit. Durius expressit: Puella rursus conscientiam amisit. Admoto glacie aqua erat. Tunc tulerunt eculeum. Murmuravit carnifex;
  - Bene, canis! Nescio quid aliud cogitare! Fortasse eam rapere cum coronato calido?
  Medicus caput suum negavit.
  - Bona idea, sed dux Burgundiae cum meliori venit. Illa virgo sancta, antequam coram universa turba exequatur, a duobus tuis administris stuprabitur. Haec erit nimis sapientissima vindicta!
  Plausit carnifex manus.
  - Ita res mira est! Et videbo?
  - Totam urbem videbimus! - Medicus promisit.
  Carnifex saltavit;
  - O candentes forcipes et candentes flammam! Ego vere amo puellas torquere et in cingulum ductori submittere! - Tabernus, ementitus ferreis, elisus in pavimento saxis elisus.
  Joanna ad lacum ductus est, et, stans in statione relicto, cruci affixus est. Et circum- stitue certam custodiam!
  
  EDMOND DARTAGNAN AND JULIANUS SATELLES
  In somnio puer Edmundus D'Artagnan insolitum quiddam vidit...
  Hic iuxta Julianum Apostatam fuit. Nobilis Romanus imperator cum Parthis in proelio difficili cecidit. At heredes Caesaris fortiter pugnaverunt Parthos pepulerunt. Sed ipse imperator parva manu circumventus ad suos perrumpere nitebatur.
  Edmundus Dartagnan in calidam arenam exilivit. Statim terminator puer intellexit hoc somnium non esse satis, praesertim cum pusulas vestigiorum nondum perfecte curatas esse. Sed non est tempus disputandi - Caesar salvetur!
  Puer quinque Parthos iam obsidentes Imperatorem uno ictu saltu percussit. Deinde, Oliver Twist, utrumque ensem subtilissime sustulit et obiurgare coepit. Quatuor primi bellatores Persici caesis capitibus ceciderunt. Tum puer nudis digitis pugionem projecit, et in media fuga contorsit, et trium sagittariorum iugulos incidit.
  Dartagnan Edmond laetus exclamavit;
  - Est hominis pugna!
  Inde atrox ambiguum perrexit. Gladius eius avertit quasi metentis gramina. Exciderunt omnes ordine, membraque Persarum secuerunt. Hic imperator ipse manu majore capite Parthorum conetur amisit. Tum caput.
  Edmondus Dartagnan statim pedibus quinque pugiones e turntable, totam sagittariorum aciem falcavit. Tunc clamavit:
  - Fortunae hora! Tempus est ludere!
  Et tonsurae enses Parthico exercitui dederunt. Dux exercitus, Indemon rex persarum, excudit zenki. Seminudus puer muscularis omnes ordine caesus, omnes aditus Juliani cadaveribus sumens. Numquam ante ducem Parthiae tam ferocem pugnatorem viderat. Et quidem hoc modo imberbis adolescens inspiravit gravem timorem.
  Repente deos vere paganos Antiquam Romam iuvare decreverunt, et loco cedente Iulianus maiorum suorum religionem Telluri reddidit! Et nunc est vel Hercules vel Herculis filius cum exercitu Parthico pugnans.
  Et Dartagnan Edmondus in iram magis ac magis invalescit. Injecit gravia et acuta objecta. Antiquae Romae hostes transfodit et confregit, et gladios eius sicut intolerabilis fulgur videbantur. Puer terminator reliquos Romanos inspiravit. clamantes: Hercules! Hercle nobiscum! ruere in Parthos triplex duplicata vires. Imperator ipse pugnavit.
  Iulianus paulo supra mediocris statura erat, sed bene aedificatus et pulcher. Tempore obitus sui tantum triginta duos annos natus erat, nec notum est quid expectasset Imperium Romanum, si apostata plus vixisset. Sed nunc, ut videtur, recesserunt Parthi, et recesserunt ab eo.
  Reliquum exercitum Romanum adiecit ardorem. Rex Indemon aestum pugnae vertere conatus est, et cum delectis immortalibus mille in proelium movit. Sed hoc eius exitiale error fuit.
  Edmond Dartagnanus animum advertit ad amplissimam quam Ratslayer, altitudinis viri, coronae et scapulae, sicut vestiarium in torquem aureum. Puer autem, videns quomodo imperia huius principis auscultat, intellexit: tempus est agere. et arcum emissum a Persis sustulit. Cito pede traxit illud, ut chorda paene erumperet. Sagittam deinde dimisit, fugam mente comitante.
  Aculeus asperum superbum Parthorum regem irruens in collo, arteriam carotidem frangens. Ingens pondus cum sesquipede, vel etiam duobus centris, ab elephanto potio concrepuit princeps.
  Mortuo rege, utique convulso exercitui. Praesertim cum minor heres imperium capere conatus est, ut Edmundus Dartagnan sagittam in eum misit. Quam ob rem adversarius huic scorpio confossus est. Romani, imperatorem in pugnam irruentem videntes, nunc clamaverunt: Apollo, Apollo nobiscum est.
  Et Edmond Dartagnan Parthos manibus verberavit et pedibus nudo puerilibus utitur artificiis quas in libro Sinico translato in Latinum legit.
  Atque hic barbarus exercitus in fugam versatus est. Romani autem Parthiam sequebantur et in hoc luporum genere de venia et misericordia dubitabatur. Vae fugientibus, vae fugientibus Romanis.
  Liquebat orientalis acies ante oculos nostros, et inexorabiles phalanges Latinae, legiones cohortesque erant. Ferrum et robustum omnia frangunt et conlident, nobiles necant.
  Puer autem, nudis et roseis calcibus micans, gladiis molam accurrit, quinque simul adversarios succidens.
  Perfice victoriam. Parthi superstites procumbunt et veniam implorant.
  Edmundus Dartagnan vocanti imperatoris appropinquavit. Eum affectuose aspexit. Antiquitus homines paulo minus quam posterioribus saeculis sunt, et puer per quietem fingit se aetate seniorem esse. Itaque, signis Romanis, puer Dartagnan spectat quattuordecim annos natus. Hoc est, iam homo existimari potest, licet sine barba. Julianus intuens eum exasperat et livor lato risu quaesivit;
  - Deus es?
  Edmundus Dartagnan honeste et iuste respondit;
  - Homo sum!
  Iulianus graviter ingemuit et etiam sincere respondit;
  - Misericordia ... Valde doleo!
  Quo facto iratus terminator puerum, et aspere respondit;
  - Nihil est quod paeniteat! Homo iste superbus sonat!
  Iulianus approbans annuit et puerum in humero palpitantem;
  - Bene dictum! Hic superbus sonat, et sit superbus, et non lutum in manu figuli.
  Murmuravit exercitus approbatione. Prosecutor sacerdos paganam precationem occasione victoriae ministrare coepit. Iulianus veteres sacras renovare statuit. Horum unus est cultus Jovis, Martis et Mithrae. Tametsi patet quod fides ethnica modernizari debet. Variae notiones hic proponuntur. Post omnes, iam doctrina de Campis Elyseis - paradisus bellatorum et populo heroico, pundits. Quin igitur officialem illam doctrinam. Submissi eris principi, in servitio te distinguere poteris, et in altero mundo te habebis, et ibi festa nobilia celebrabis, juvenis et fortis semper. Cur igitur electi doctrina Christi?
  Superbus puer Edmondus Dartagnan, qui etiam non vere sicut traditum christianismum, bicordem et crudelem, non habuit, dicens:
  - Ipse homo est faber suae felicitatis, et ipse est figulus felicitatis suae!
  Iulianus manum puero extendit, quatiensque eam omni sinceritate suggessit;
  - Esto mihi filius et haeres! Tu sapis supra annos tuos, et habes vires humanas!
  Postea Caesar anulum Caesarum de balteo protulit. Solet hic anulus imperator gestari, cui successorem eligit, et signum adoptionis solet.
  Edmundus Dartagnan anulum suum indicem digitum posuit et cum alacritate dixit:
  "Spero me dignum filium imperatoris fieri..."
  Julianus Parthos exercitum vicit, et eorum urbem bene munitam iterum obsedit. Apparitio Edmondi Dartagnan laeto salutata est. Imperator romanus puerum osculatus est eum manibus validis super se levavit dicens:
  - Gratias Deo! Iam putavi te esse mortuum!
  Edmondus, animadvertens veritatem non tam facile explicare, nudo pede pressit, respondit;
  - Pia, Majestas tua verus pater meus est, hic est Apollo, qui me aliquando ad Olympum et alios mundos accipit, ut non nimium soleo hominibus!
  Imperator, cognomento in historia reali apostata, admiratus est;
  - Vidisti Olympum?
  Edmundus Dartagnan, sicut omnes pueri ingenio exculti, componere amabat ideoque libenter confirmavit;
  - Ita!
  Julianus admirans exclamavit;
  - Et vidi Iovem!
  Puer eques renidens late margaritis, respondit:
  - Avus meus Juppiter salve tibi dicit! Vota et successus! Ita imperium Romanum - totum orbem vicit! Totumque univer!
  In summo pulmone imperator exclamavit;
  - Diis gratias! Utinam victoriam adferant!
  Puer hseres statim suadet ne oppugnationem differat, cum vastata regio circumquaque sit, Romanis copiis cibum potionemque sibi parari nimis difficile esset.
  Edmondus, armatus cum optimo arcu Romano, quem etiam emendavit, venatum perrexit. Melius est de oppugnationis ratione cogitare, cum ipsam arcem et hostes simul occidere.
  Accensus eminus Edmundus Dartagnan bellator in galea plumis coccineis. Aeolus sagittarum nubibus ad puerum volavit. Sed iuvenis bellator nihil ad eos attendit: nondum tamen pervenerunt, et adversarios frigide pulsaverunt, et ipse, veloci gradu, passim procurrens, murum circuibat.
  Urbs erat magna, haud multo minor Roma, muris altissimis cincta. Traianus Magnus et multi alii victores eum in suos recipere non potuerunt. hic vero vi Parthiae. Vince illam, et in Indiam usque tua Roma regna porrige.
  Puer Edmondus animadvertit muros urbis fere ubique magnos, crassos et serratos esse. Ad hanc urbem capiendam, multum longis gradibus opus est, nec certum est te eas reperire. Tutela aliquanto debilior est, ubi urbs flumine alluitur, ibi turbidus amnis est. Divertere flumen potest, sed laboris saltem duos menses capiet. Quae sunt igitur aliae modi?
  Verbi gratia, suffla murum et perrumpi fracturam! Facillime, sed explosives eget. Sed non longe ab urbe silva infigo est. Et cum aliqua arte explosives fieri potest ex scobe ..., additis simplicissimis mineralibus et salibus illis. Et nudis calcibus sensit puer talia mineralia et sales in solo esse.
  Optimum est altissimam partem muri subruere, ubi maxima vis hostium cumulatur. Nunc dolebunt Parthi omnino ausos esse Romam proficisci.
  Edmundus Dartagnan, quatuor pharetras emissis, in castra rediit, et Julianum feliciter certiorem fecit;
  - Dii mihi dixerunt quomodo arcem capiam! Sed serviant milites tui ritu nostro!
  Romanus imperator firmiter iussit;
  - Obede filio meo ut obedias mihi!
  Et exercitus, qui Edmundum Dartagnanum viderat in agendo, salutatum in reditu latravit. Puer autem Tsesarevich erat imperatum. Primum arbores caedere et subtiliter tere debes. Et futurum sit frigidissima vis letalis contra hostes Antiquae Romae.
  Multum debes scobem miscere cum mineralibus, et tunc possides bombam potentem antiquorum temporum. Multo efficacius esse debet quam pulvis pyrius, nec peius quam nitroglycerin. Hic vere puer terminator conceptus est. Ipse autem Edmundus saltum personaliter succidit, et in scuta et scobem trabes comminuit.
  Nudum abdominis muscularis pueri sudoribus fulgebat, et videbatur quod puer aeneus erat.
  Deorum voluntate credens, exercitus Romanus amicissime, concorditer ac strenue laborabat. SERRAGO et valida scuta lignea celeriter fabricata sunt. Verum eruptionem Parthi facere conati sunt.
  Edmondus Dartagnan duos gladios feliciter vibrans, equites ex insidiis invadunt. Duo milia Persarum circumventi sunt. Puer-eques cum pede suo in maxilla ducem suum stupri, multum dentium amittere cogens. Tum par gladii ad novaculas erant. Et in sacco erant Parthi, et circumventi fortissimo exercitu in orbe.
  Multi barbari in Romano exercitu nunc pugnabant, sed hoc validiorem fecit, tam recentem sanguinem quam novas belli artes absorbens.
  Edmundus Dartagnan prae aliis in hac sectione successit. Et de industria in magnas sanguinis paludes haedus immittit milites Romanos. Et inuiti, quod diuinam gratiam, uires et fortunam ab ipso Apollinis filio acceperint.
  Tot Romae laetantur priscis paganorum cultibus. Ac lubenter Fortunam et Iovem precabantur.
  Puer terminator confirmare videbatur, Persas uno oscillatione dimidiatos secans, fidem paganorum colosseam cosmicam dare. Ac fere quisquam, si placet, deus fieri potest et miracula facere.
  Christianismus, contra, vitae voluptatibus nimis invisus ideoque invenustus videbatur. Adhuc, paradisus ille erit? Et quisquam eorum, qui quarto saeculo vivunt, Christum resuscitatum viderunt?
  Imo difficillimum est credere omnipotentiae crucifixi, infortunati, etiam mentis probatae. Multo etiam magis barbaris, vel Romanis, qui cultum virium aestimabant, et quibus crux erat confusio. Omnipotens enim Deus se humiliare in mortem in cruce - videbatur omnino insanire et in tali credere.
  Et deos eorum simplices, intelligibiles, humanos... Et nemo vivis sacris reluctatur!
  Nunc oryzae milites, etsi dimidium eorum, Latinos non sunt, sed barbari iussa imperatoris eiusque Filii et Apollinis ardenter exequuntur.
  Nocte satis scobe et mineralia iam parata sunt. Edmond Dartagnan usque ad lucem non exspectavit, sed plaustrum ad medium hostium praesidium statim moveri iussit.
  Tropaeum Parthorum equi cum funesto onere ad arcem regum concurrerunt. Eos ejecerunt, accensis truncis et cruribus, ardentibus taedis ac verberibus longis flagellis. Et quamquam Persae promiscue incendii in tenebras noctis aperiebantur, iam serum erat.
  Edmondus Dartagnan, ut augeret vocem, conclamat per ingens cornu aeneum;
  - Sit nomen Deorum impletum. Iuvat Iupiter!
  Romani galeis suis capita sua etiam duorum milium passuum intervallo summoverunt. Parthi autem plus millies passi sunt. Summa petunt, et alto dejecta flamine fluctus, Moenia complent. Multi centuriones Persarum milites illico caesi sunt, multoque etiam debiles.
  Edmond Dartagnan, qui etiam flatu impulsus erat, ad genua procidit, sed statim exilivit. Puer eques iterum latrante;
  - Et nunc amicos oppugnate! ad gloriam Dei nostri Apollinis.
  Ac primum ruit, nudis pedibusque coruscus, Pulvereum puerile adhaesit cruore. Et post eum concursus est omnis exercitus Romanus, minimi quidem visio nocturna.
  Primus Edmondus Dartagnan situm Parthorum attingit et sub muro collapso impiger ascendit. Puer terminator in magno tumultu erat. Concidit omnes in ordine, quanquam jam liquet Parthos vere resistendi facultatem amisisse. Animi iacebant, omnisque obsistendi cupiditas euanuit. Sed adhuc continuata est caedes, et facta est vera caedes.
  Puer terminator unum e nobilibus Persis percussit nudum calcem in mento et maxillam et collum eius confregit. Incidit in lebetem bituminis , quod paraverant Parthi caput fundere in oppugnantibus Romanis .
  Resina effusa, et complures Persae territi, etiam in lebetes inciderunt, et vivus in eis assati sunt.
  Oliverius Torquens, vibrans gladios, et defensionem aliam secans, totum NAENIA canebat;
  Ego sum eques Romanus et gladius.
  Dominus ad proelium vocavit me!
  Mundus carnifex statim obtinuit;
  Et tu melius Fortunam laudas!
  
  Placuit magnum somnium vivifica
  Confortatus est ille sicut Deus.
  Et incidit in amorem, sapientiam, formam;
  Quo ruit cordium in metallum corporatur!
  
  Non paganus, Caesar;
  aequalis in rat.. .
  Romaque clara gloria;
  Timete Satanas.
  
  Omnia convertentur in pulverem
  Sed solus animus immortalis est!
  Reperio in verbis fortitudinem
  Quod nos non clare narras!
  
  Crede mihi, cadaver non est;
  Optimum semper vitae...
  radius gloriae non exivit .
  Stella in cordibus amoris!
  
  Quid est sanguis?
  Ea nobis vitam...
  De dolore est amor
  Et tenete eam!
  
  Crede te non infirmum
  Et convaluit spiritu!
  Pereat servus in carne,
  Frenum tractabimus!
  
  Cum vicistis ignaviam
  et horror onager peribit ...
  Tum adsurgere tectis ;
  Di facies numerat!
  
  Venit Olympus, Ignem accende;
  Et erit lux.
  Sed noli infirmum tangere heros;
  Ophthalmologist client...
  
  Quis pusillum vermiculum calcat?
  Ipse nihili est corde!
  Et mea magna passio
  Sub cauda duo piperis assulis!
  
  Denique Belobog venit;
  fiam Apollo...
  Transimus cyphris stylo;
  decies centena millia post nos habemus!
  Et cum utroque ictu muscularis, puer Herculeus, cecidit aliquis. Persae autem genibus tundebant, et gemitum cordis ad misericordiam clamabant.
  Parthi caput occiderunt, Romanumque iam volando.
  Captivi in ora ceciderunt, nudaeque pedum puerilis numinis operae Herculis vestigia grata osculata sunt.
  Edmundus Dartagnan manibus validis Asiam clavem arripiens, ascendit ad Imperatorem Julianum. Ille hseredi gratias egit et ei reddidit, dicens: "Gloria Apollini".
  Iulianus novum caput aedificat. Edmondus etiam coepit somniare omnia quasi parum accelerata, sicut pellicula... Hic iterum occurrit Iulianus imperator. Parthicum regnum, a quo Romani tot difficultates victi sunt, et Iulianus, qui iam Magnus erat, Babylonem restituere constituit.
  Aspectus Edmondi Dartagnani, imperatoris nomine, et qui Apollinis filius habebatur, signum deorum a Romanis percipiebatur.
  Virgines Vestales frontem pueri rosam sparserunt. Eos nudis pedibus Edmundus conculcavit, ac superbe pectus extendens, quasi triumphans incedit. Petala nuda calcibus suaviter titillabant, et modus ex hac resurrexit. Iulianus excussit manum pueri, clamans a laboribus bellicis, dicens:
  - O fili mi! ex gazis Parthorum captis statuam auream tibi dejicere jussi, pro oculis smaragdos inserentes. Cum Apollinis filius es, tunc ipsi Deo pulchritudinis et militaris similis es!
  Edmondus Dantes modeste respondit, super pectus muscularis fortitudinis teenager bracchia tramittens:
  - Non sum sicut deus homo!
  Adnuit Julianus puero forti, vere ut Apollo in adolescentia sua nuntiaret;
  - In parte vestra et in honorem initium revocatae Babylonis pugnae gladiatoriae componemus!
  Edmundus sincere dixit;
  - Minus sanguinis! Dii nostri non sacrificium requirunt, sed fortiter et fortiter!
  Huic Julianus consensit;
  - Fiat ita! At illi Parthi, qui se non renuntiaverunt, gladiatoribus proeliis pereundum est, ne quid Romae novas molirentur.
  Edmundus D'Artagnan ad haec respondit:
  Fata sua di statuant! Tantum feminae et pueri his non participant!
  Iulianus ambigue respondit:
  - Qui nobis periculosi non sunt, choream mortis non participant!
  Statua Edmundo D'Artagnan missa etiam statura vitae statura erat, et oculi smaragdi ardebant. In manibus pueri duo enses ensesque tenentes scapulis et capulis ornati carbunculis. Musculi subsidio originali satis consentiunt.
  Tum epulum erat epulum, ac iam inter epulas prima gladiatorii pugna tenebatur. Duo diligenter lavit et unctos Parthi pugnaverunt. Aggressi inter se gladiis. Maior pars aliquot ictus gladii in pectore et ventre, in arena, corruit. Pugnatum est in praeceps ac paene omnes Romani, taedebat talem casum, iunxerant digiti - perfice. Oliverius abstinuit. Crudelis et misericors videri nolebat.
  Parthus sine ictu conscientiae compatriotam confodit. Ibi tum vero ludi gladiatorum. Solus in fine festi, cum Juliano Nerone carmen cecinisset, iterum milites ad stadium vocati sunt. Etiam tempus eleifend dui id dictum.
  Satis diu inter se multis vulneribus acceptis pugnaverunt. Ad extremum, exsangues, pectus mutuo gladiis transfixerunt et concreverunt.
  Edmondus pedem nudum impressit et graviter notavit;
  - Tu pater pollicitus es in duello gladiatorio liberos non futuros esse!
  Julianus constanter respondit, pugnum in mensa percussit;
  - Et hi filii non sunt! Iam quattuordecim sunt!
  Quae res Romanis aliquantum ementita est, et pugnam exstinctos dirimunt.
  Edmundus non recusat. Ipse liberos non quattuordecim annos existimavit. Si puer iam potest esse cum muliere, non est puer!
  Ita, et in diebus illis in Vasconia tali annis duxerunt uxorem et duxerunt uxorem. Antiquitas et Medii Aevi unum sunt!
  Postridie Gladiator pugnas coepit.
  Pugnaverunt inter se Parthi. In iram concitaverunt se, et fodientes. multus sanguis et sudor effusus est.
  Iam in primo proelio viginti utrinque pugnaverunt. Qui primitus egressi sunt femoralibus viridibus, et secundis luteis. Pugnatum est vario eventu. Virentes vicit, quarum tres tantum in pedibus remanserunt, etiam illae graviter laesae sunt.
  Secundum duellum paulo minus cruentum evasit quam primum.
  Modo quindecim viri erant. Alii fasciis aureis, alii caeruleis. Gravis ocreis obstrepitur arena. Gladiatores ipsi seminudi, multi pilosi, spectaculum plane barbarum ac temporis. Aliquam fortior videbatur, tamen pugna concursus evasit. Contumax caedes ictus, cruor.
  Utrimque flectitur aura velut unda.
  Orange firmiores probabantur, e quibus quinque milites in pedibus stabant. Et caerulei cumulati sed interfecti, Romanis non ignovit.
  Praelia in adductis erant. Hic, ut tres leones, et quinque Parthi gladiis retusis. Banya cruentum evasit... Nunc fortuna leonibus risit, exceptis animalibus, et gladiis captivis dati sunt breves, ferruginei, et non acuti diu.
  Tum eleifend anulum cum pugionibus armati intraverunt. Tantum erat eiulare, eiulare, mordere. Illi amplexu confixerunt se punctis, cornibus, calce. Pueri tam furentes sunt ut ne quis in qua turma esset aspiceret. Mox mutuo se occiderunt, mutili et ilico perfecerunt.
  Alter etiam alterius praecordia pectore musculoso dilaniavit, ut hoc gravi doloris incursu periret.
  Quam durum et taetrum est, sed cruentum simul suscipit. Cum sentis mixtionem concitationis, voluptatis, simul foedam, cum nudi, aestuosi, sanguinolenti, et eleifend excruciant et secant se telis mordent.
  Antiquitus multi pueri nascuntur et magnus numerus puerorum pugnas gladiatorias participant. Bona viliora sunt, nec tam miserabilia sunt. Saepe servi iuvenes omnino nudi pugnant et semper discalceati sunt.
  Feminae gladiatores fere semper sunt nudipedales, exceptis his celeberrimis. Tales puellas calciamenta induunt ad altiorem statum suum exaggerandam.
  Servi calceos induere non putantur nisi adultam aetatem, sed frigoribus asperis ligneis calceis ita dantur ut boves pretioso frigore non flectantur. Et si puer naturaliter fortis est et nivem sustinere potest, malunt eum sine tunica excedere. Liberi Romanorum, et maxime patricii, soleas aut crepidas, ocreas frigoris, ne minus serviant.
  Edmondus D'Artagnan, scilicet, filius dei Apollinis, supra huiusmodi praejudicia. Captivi autem Parthi quidam intuentes puerum in bracis solum ad imperatorem sedentem, eum videndo honorarium kozhnik suspicabantur et susurrabant.
  Auditus autem Edmundi est acerrimus, et injucundus cum de te sic cogito. Ad Principem accesserunt duo servi seminudi, ac nudas pueri pedes jucundos facere coeperunt. Sentit bonum Asiae puellas tangi. Servi quoque capti in Parthis victis.
  Solus unus ex adulescentibus in pedes mansit, qui tamen etiam ob crebra vulnera recta stare non potuit et in quadrupedum stetit.
  Proximum erat proelium paulo peregrinis. Quatuor crocodili contra duos duodenas Parthi cum baculis. et una securis in manibus erat. Alligatores irruerunt in captivos, et fustibus caesis respondentes. Parthi fugerunt. Crocodilus animal est valde FORMIDULOSUS. Utque os deprimit, sic percussus dentibus Parthis Exspiravit.
  Et alter bellator jam pedes amisit, et alterum brachium. et gladiator crocodili plurimum cum voluptate comedunt.
  Persica alta securi alligator securi incidit. Ac ne tanta quidem valida pellis est. et omnia verberat ordine et ruit ad devorandum omnes qui sub dente ceciderit.
  Cruentum apparuit pulmentum. Et coepit sternere super arenam et glaream.
  Edmond D'Artagnan coepit amas ancillis... Et evigilavit!
  
  BELLUM TERTIUM MUNDI QUADRAGESIMAE
  ANNOTATIONES
  Stalin dolo socios invasit et bellum tertium orbis incepit. Copiae Sovieticae initio parum feliciter gestae sunt, sed felicitas in bello mutabilis est.
  . CAPUT I
  Die 30 mensis Maii anno 1945 novum bellum inter Unionem Sovieticam et Socios copias incepit. Stalin decrevit occidentales tolli antequam bombam atomicam quaesiverit.
  Bellum autem coepit. URSS circiter septem miliones milites et duces in fronte habuit. Occidentales pedites varii generis fere totidem. & diversis regionibus. Socii plus viginti milia piscinarum habent et tormenta auto-propelluntur contra quindecim Sovieticos. Verum, URSS gravis IS-2s, sociis monstris fere nulla sunt. Fortasse, excepta Tortila viginti piscinas octoginta talentorum pondo. Socii autem habent Pershings, qui in armamentario et frontali armatura praecedunt T 34-85, et "Ecclesias", quae multo melius quam triginta quattuor armatae sunt.
  Est etiam, licet non ingens "Superpershing" cum valida et diuturna 90-millimetri tormento in 73 EL dolii longitudine et armis frontalibus crassioribus. Etiam lectus metus. Sed magna massa "Srman". In armis et armis, haec piscina prope triginta quattuor est. In visibilitate, etiam melius in perspectiva. Celeritates approximatae sunt, ut pondus est. "Sherman" est re vera alta et minus stabilis, difficilius dissimulare. sed multo quietior in motu est. T-34-85 multo majus.
  Verum, currus Diesel Soviet magnam potestatem habet subsidiis, minusque ardet.
  Nonnulli Shermans - "Frefly" cum sclopeto septem-pedalibus instructi sunt et triginta quattuor et armaturae tormentarii potestate praestant. Sed non magna magna.
  In communibus sociis non infirmior terra esse videtur. Machinae sclopeta et submachina sclopeta satis habent.
  Sed pedites Sovietici duriores sunt et plus in gravi certamine cum hoste experiuntur. In hac re Exercitus rubri fortis est.
  In aviatione copiarum ex parte sociorum praestantia est. Praesertim in bomber. Maximeque in quattuor-machinis aircraft. Pugnatores Sovietici meliores sunt in discursu sociorum vehicularum, sed in armamento et velocitate inferiores.
  Sane prima specie alea est sententia Stalini. Sed aces Sovieticae meliores sunt et uberiores quam Occidentales. Maxime autem miratus sum.
  Magna est autem haec vis cum subito impetum facit. Tum Exercitus Rubri socios improviso capere potuit. Et trituremus eos.
  Subitus et validissimus hic ictus fuit.
  Sovieticae copiae primis diebus figuntur.
  Turba Elizabethae in SU-100 pugnavit et testam post testam misit.
  Puella digitos in vecte nudos pressit, et quasi urente letali vi.
  Hic sunt mulieres quae tibi necessaria sunt.
  Et pulchre inciderunt in potatoes.
  Elisabetha, oppressis sociorum copiis, edita;
  - Laetitia manet nos, summa classis!
  Ekaterina ope verberavit nudum, pedem excidit, et elidit;
  - Ut gaudeas in victoria, et amaritudinem cladis non lugeas, sudore diligentiae et scintilla ingenii debes!
  Elena pipiabat, denudans dente nictu;
  - Miles in corde suo sentit, cum ire impetum facit, et politicus qui diu fuit in iecore ad necem mittit!
  Efrosinya calcaneum nudum pressit in pedal, Proiectum letale ferens e vi misit;
  - Miles interdum dubitat de mandato competentia visitatur, sed politicus sine ulla dubitatione idoneus est, ut in facultate mentiendi!
  Sil-100 fidenter omnes lacus socias pervadit et ex longo intervallo suam efficaciam ostendit.
  Elisabeth ope calce digitorum nudae et elisa est;
  - Miles est filius aquilae qui adversarium mordet et in caelo volitat, politicus est filius vulpis, qui super caput eius et sues sidelines cacat!
  Ekaterina ope impugnatur nuda, rotunda, calcaneum roseum et cooed;
  - In proelio, fortes ante pugnam eum vicerunt, ignavi sine ingressu perierunt, politicus etiam ante tropaeorum partem fraudavit!
  Elena giggled , coccineam papillam impulit , letalem emisit exstinctionem , et diruit ;
  - In proelio, copiae semper sunt inaequales, aliquis fortior, aliquis debilior, et omnes aeque boni sunt in re publica ludentes!
  Efrosinya quoque nudos quatit ille pede ac cooes Dentes nudans ;
  - In proelio miles sclopeta ex machina sclopeta, et politicus in tympana postico linguam suam frustra!
  Elizabeth notavit in Sociae obterere accensus;
  - Miles ad facinus incitari non eget - semper paratus est, et politicus quovis momento te reprehendet!
  Ekaterina ope nudum calcaneum verberavit et aliam piscinam comminuit et diruit;
  - Miles, sicut feles, novem vivit, et politicus, ut diabolus, decies centena millia personas habet!
  Elena ingenti certamine accensi proiecta funesta in hostes stridit;
  - Militem, etiam si aegrotat, est mentis sanus, et politicus semper obsessus est cum laborioso desiderio cochleae vet!
  Efrosinya infensi notatur, testas mortiferos vis mittens ope nudis pedum;
  - Robots male non possunt, milites reales non cedere, et politici a natura adiuvare non possunt sed cochleae!
  Machina sociorum delere pergit. Plus siccando etiam sclopeta et pedites hostium transfixerunt.
  Etiam gubernatores Soviet in caelo pugnaverunt.
  Quattuor pulchritudines in caelo oppugnatae sunt. Pugnaverunt sicut gigantes in bikinis et nudis pedibus;
  Tam pulchrae et pugnaces puellae.
  Natasha Sokolovskaya hostem a pugnatore verberavit, currus percussit et cooedit;
  - Bellator ter bellator est, politicus porcus decies septies est!
  Anastasia Vedmakova etiam cultrum tundebat nudis digitis et strinxerat;
  - Miles est primus omnium homo, et in secundo bellator, politicus porcus in primo gradu, vulpis in secundo.
  Akulina Orlova, Nazis comminuens et nudis digitis utens, notavit;
  - Mulier nudis pedibus quemvis hominem calceatum consequi potest, pedibus facile est sine calceis, durum est sine cerebro vivere!
  Mirabela Magnetica prehendit eamque ope nudorum digitorum mittens donum mortis et stridit;
  - Mulier nudis calcem ingerere non erubescit, multo gravius est si quis te terit et tres pelles discerpsit!
  Puella in aere perdite et scite pugnavit. Dejiciunt socias planas.
  Natasha, vir bellator in bikini, alium hostem curruum ope nudarum pedum eiaculatus est et pissavit:
  - Politicus sicut piscina trudere potest, arma autem eius sicut fluxus verborum gelata est!
  Anastasia nudis digitis ictuque in hostem edixit;
  - Pediculus in militia miles potest, sed politicus qui in tergo est pediculus vocatione iam stercus, et etiam porcos omni tempore!
  Akulina, bellator lentus, hostem nudam utens, calcem rotundam dedit et emisit;
  - Politicus est ovis illa, ex qua lanam non capies ad caligas perceptas, sed pulmentum brassicae slurp es fimbriis calceis.
  Mirabela cum hoc plene consensit, et scidit cum suo pede nudo excidit;
  - Porcus dat escam hominibus et lardo, et porcus politicus solum noodles pendet in auribus eius et caseum ponit in muscipulo!
  Natasha dolio artificio usus est, alterum planum et stridore confodiendum;
  - Politici oratio solida pulticula est et promissionum MISCELLANEA, cui paulo plus caseus ex muscipula, talis cibi ulceris destitutionis causa est!
  Anastasia cachinnante, nictu sapphiro-colorato oculos, subridens lepide dixit:
  - Miles feminas amat et matrem, ipse politicus tamquam mulier levis est et potestatem in patriam amat!
  Akulina infensi animadvertebat, oculos smaragdi connivens et nudis pedibus utens;
  - Miles facinus perficere vult et fortiter fieri, vir politicus occasionem semper invenit ignobilitatem committendi et mercedem accipiendi!
  Mirabela cum magno ingenio et egregie aplomb, dentibus denudans;
  - Si miles sidera non dinumerat, citius aut serius ea loris umeris merebitur, sed politicus, considerans se stellam, ne in sepulcro quidem merebitur crucem!
  In aërplanis puellae celeriter tesseras lacerant. Sed sane acriter pugnatum est.
  Sovieticae turmae primis diebus perrumpunt propugnacula hostium loca infixa.
  Pisces IS-3 incohaverat ad frontem pervenire. Machina haec optimam turriculam habet - speciatim respectu armorum frontalium. Verum, piscina ipsa tribus talentis gravior quam IS-2 simili chassis et machinae.
  Alenka hanc raedam cum aliis puellis agit. Pugnatur et lacus impenetrabilis in fronte pro tormentis sociorum.
  Alenka, nudis digitis adiuta, in hostem accendit, scinditque Sherman arma et pipiat;
  - Miles locum non semper sub sole reperit, sed animus eius lucidus est, interdum politicus luminare locum tenet, sed ipse diabolus in spiritu est!
  Anyuta etiam tormenta eius apparatus accendit, et lepide dixit;
  - Miles gloriam quaerit et superesse cupit, politicus iam pudorem invenit et in magna via vivere vult!
  Alla, cana puella, viribus furentibus, proiectum nudo digitorum ope misit et stridit;
  - Miles salutat et manet cum honore, Politicus labitur porcus, et manet ipse aper mangy!
  Maria, haec puella, crinibus aureis vectem nudo calcaneo pressit, letalem mittens donum leti pipians;
  - Militis ministerium ventrem crescere non sinit, sed amisso ventre, homo immortalitatem in cordibus hominum acquirit; et politicus, confecto ventre, in iecore manet.
  Olympias nudis calcibus hostem incutiens edixit;
  - Miles stomacho non parcit et venter non habet propter quod amamur a puellis, politicus stomachum concutit et mammoth elaboratum est, et ob hoc invisi sumus suffragatores!
  Puellae, ut vides, penitus absciderunt. et sunt super iS-3 piscinam sicut gigantes furentes.
  Sociorum copiis caedunt.
  Churchill et Truman sicut moverunt capita sua. Ita calamitosas suas copias vertit. Exercitus Rubri iam ad Rhenum complures boiles pervenerant.
  Sed non tamen omnia definita sunt. Sociae aviation instat. Bombers potentissimi sunt et cum colosso homicidio potentiae.
  Plerumque periculosum est cum duodecim tormentis machinarum B-29. Tam facile est eum prohibere non potes.
  ET PVELLAE ieiunantes. Compar celeritate cum Yak. Imo non potes auferre.
  Puellae, inquam, valde feroces sunt et pulchrae in aeroplano Sovietiensi, eas tam facile prohibere non possunt. Quaelibet plana possunt mittere.
  29 B etiam formidolosa, quae mortiferam vim habet. Quisque ac dictum urna.
  Stalenida, exempli gratia, etiam in plano gubernaculo sedit. Et dejecit currus Americanos e LA-7, trepidi;
  - Puella discalceata felicior est vetula, quae a hariolorum calceata est, promittens iuventutem et opes aeternas, sed pro pellibus iuvenum tres pelles abscissa sunt!
  Puella digitos nudo felis pressit, alium inimicum prostravit et elidit;
  - Militem non satis generalem tamen, ingenio et virtute non minor, politicus satanas non est, sed ad vilitatem, adhuc habet aliquid discere a diabolo!
  Steelenida est puella frigidissima et iocosa.
  Hic hostem planum percutit. Eum cum ingenti diligentia pulsat et dicit:
  - Nuda calcaneus foeminae rotundus est et blandus, nudi reges, quibus politici coram nobis apparent, persona avulsa, sermone rotundo, sed taetro.
  Bellator eam aerobaticam et perniciem ostendit. Nec hoc satis probabiliter.
  Socii a nostris premuntur. Sed US copiae non tam malae dimicant.
  Milites ex America satis accurate iaciunt. Homines armati sunt ab infantia et sclopetis et sclopetis ferire sciunt. Et Americani bona tormenta submachina habent.
  Postquam effectus admirationis aliquantum hebetatur, damna Exercitus rubri crescere incepit.
  Adhuc, America et Britannia terrae validae sunt cum multis coloniis.
  Et pugnat etiam in aere ex aequo coquere.
  Gubernatores sociorum non sunt mali.
  Natasha Sokolovskaya pugnans, et nudis digitis utens, cepit et facete edidit;
  - Gubernator alatus non natus est, in pugna alas accipit, politicus naso non nascitur, sed suffragium naso sine difficultate relinquit!
  Anastasia, alium currum pulsans, pipiabat, denudans margaritas dentes et nictans;
  - Militis arte in agonia nascitur, virtus politica oritur suffragii agonia!
  Akulina notavit, nudis digitis sculpsit crurum ope fusa;
  - Militis adhuc non est dominus, sed discit e proelio ad pugnam, politicus iam non est angelus, et ab uno ad bellum electionem accipit imperito!
  Mirabela, inimicis interclusis ope bene intenta et accurata inrumpat, edita;
  - Natus ad serpere volare non potest, sed servus a nativitate ad thronum volare potest, si perseverantiam picus habet, intellectum noctuae et aspectum aquilae!
  Destruxerunt carros egregie... Exercitus Rubri Romam irrumpunt. Ibi studiose ab Italicis communistis salutati sunt. Et multae aliae nationes.
  Expeditio liberationis Exercitus rubri in Europa incepit. Et valde feliciter elaboravit. Etsi magna damna erant.
  Mensem post initium inferre, copiae Sovieticae iam Lutetiam appropinquabant.
  Etiam magnae bombardae eas prohibere non potuerunt. Progressus lentus sed stabilis fuit. Damna et recuperabilia fuerunt.
  Iter replendum erat, et milites ex Europa reparabant.
  Poloni, Romani et Hungari cum sociis etiam pugnaverunt. Ingens ingrata res erat.
  Americani et Britanni plane vincuntur, sed bellum continuatum est.
  Die 3 Iulii 1945, copiae Sovieticae Lutetiam ingressus sunt. Acriter in urbe pugnatum est.
  Socii iam irreparabiles detrimenta perpessi et segniter restiterunt. Strages exercitus Occidentalium prope in pace blitzkrieg facta est. Stalin admodum fuit.
  Medium quidem est, sed practicum. Copiae Americae et Britanniae vehementer captabant.
  Et captivorum numerus in decies centena milia et expensarum plurimae adhuc opus erant in castris.
  Iosephus Stalin sapienter dixit:
  - Fortissimum in bello vincit, et summa virtus in astutia est, ut vulpes semper leonem suscipiat!
  Sed id nulla enim. Ante Britanniam, quae validissima classe munitur.
  
  Soviet subaquaneus "Pioneer" cum caterva puellarum Britannos oppugnat.
  Puella Nicoletta torpedo Anglico ope nudis digitis et stridore emittit;
  - Militem non tam vi quam ingenio accipit cerebrum, firmissima corporis parte, quamvis sine musculis, linguaque perniciosissima, quamvis a dentibus.
  Tamara , torpedo , lethalia vis nudis digitis , notatur ;
  - Miles cingulum adstringit quo facilius currit, res publica suffragii cingula restringit et dispergunt!
  Torpedo quoque Aurora in hostes Diruit ;
  - Miles pennas spirituales et aquila in anima habet, politicus denarium porci in spiritu habet, et anima peius quam porco.
  Post hoc, puellae ridebunt et aliquid ridiculum capient et cantant ad Russiae gloriam.
  Et ad pugnam redire.
  Evenit ut sit bellum curvum. Gallia iam capta est, et exercitus rubri Pyrenaeos transiit. appropinquat et appropinquat victoriae hora.
  Ecce puellae exeunte mense Iulio Matriti sunt.
  Capti milites nudis pedibus osculari coguntur. Faciunt id alacres.
  Zoya subridens ait:
  - Lingua viri libenter nudam calcaneum muliebre lambit, at stulti homines libentius etiam politici lingula se calceari patiuntur!
  Augustinus, cuius nudi pedes ab hominibus osculis imbuti sunt, rationaliter notavit;
  - Politici habent linguam longam, sed manus brevissimas ad implendum promissionem oris dimensionless!
  Svetlana, cuius plantae nudae, leviter pulverulentae, sed elegantes, a duobus iuvenibus lambebantur, notavit:
  - Quis intellectus habet, volitant in orationibus melliflui mellis, et qui mures habet avaritiam, ruunt ad caseum gratis in muscipulo?
  Et puellae ridentes, valde iocum et jucundum erat in via sua...
  Pugnavit etiam Oleg Rybachenko cum sociorum copiis. Puer letale cum digitos nudo grenade projecit et dixit:
  - Raro stulti sunt politici, e contra, saepius stulti sunt ii, qui voces suas ut mellifluum politicum jactant, et aures ad hoc periculum incutiunt, et sine braccis relinquentur!
  Margarita Korshunova cum valido exercitu pugnans, et etiam dona mortis nudis digitis iaciens, dentibus denudans emisit;
  - Sinus ipse politicus est, et sinum hominis est, et sinum eius fundum non habet, sed ex ea tantum fici suffragii potest!
  
  Puer et puella riserunt et margaritam suam nudaverunt et dentes valde scintillantes.
  Oleg Rybachenko, nudum calcem dans grenade, notavit;
  Invasor caligis terram proterit, et mulier nudo pede proterit virum, terra gemit in dolore, homo laetetur jucunde.
  Margarita puella vicem suam dedit et perseveravit;
  - Miles non vult occidere, sed officiose diligenter facit, politicus sanguinem sitit, nec conscientiae uncia habet!
  Pueri pugnaverunt et summas belli artes ostenderunt.
  Calpe iam expugnatur ab Exercitus Rubro.
  Alicia et Angelica pugna. Puellae quidem paene nudae sunt in sola tenuia subligar et perusta.
  Alicia nudo pede projecit lethale donum mortis, provocator lacus obstupefactus ac cooeditur;
  - Miles cricetus non est ad instruendum, nec cupressus ad occultandum, nec rat ad rodere suos, sed vere leoninas dentes habet cum iusta de causa pugnat!
  Angelica, letale solvens rupto et nudo calcaneo mittens donum mortis, yelped;
  - Miles certaminis unitas est, politicus iustus est nulla militans!
  Alicia aggrediens et jaculans, dixit;
  - Politicus non est miles aut bellator, sed efficacissime lingua longa necat et de cardine suo tectum lachrymat!
  Angelica, caesis sociorum militibus, et concisis prodidit, nudo calcaneo munera mortis dans;
  - Dictator quoque ramenta truncis longae linguae, serrae eloquentiae tollit.
  Puellae genus suum monstraverunt. Calpe cecidit. Capta Britannia pedibus nudis puellae osculatur.
  Alicia satis logice notavit;
  - Os valentissimum lingua est, si non est elinguis.
  Angelica plene consensit, crura cuiusdam captivorum ad nares trahens nudis digitis;
  - Si politicus elinguisus est, in polemicis ossa non colliget!
  Alicia giggled, notavit infensi, nitor sapphiri oculi;
  - Politicus adhuc ille fructus, nunquam ad suffragia alere maturescit, sed putrida ex momento suffragii aestimationis exhibetur!
  Angelica margarita denudans, inquit;
  - Politicus fructus est qui, eloquentiae sucum fundens suffragii in herbas vertit!
  Et flebant puellae unam plantam contra alteram nudum.
  Oleg Rybachenko philosophice dixit:
  - Uter vodka dimidia sextarius funestior est quam duodecim Hitlers, sic bibamus ut ex eo quod solum Vocatus Russos necat!
  Post hoc, Komsomol membra in choro psallebant;
  Gloriosae puellae Komsomol;
  Fideli carte in magno bello .. .
  vox pulchri- tudinis sonora est ;
  Pulchrior nemo est in terris!
  
  Nostra Mater pulchra fiet;
  Clara communitatis ... aedificabimus
  periculosum est contra Russos pugnare;
  Mali fascismus statim perditur!
  
  semel apud Moscuam pugnavimus;
  Severae pruinae fuerunt.
  Hitler erat in foedere cum Satana
  Et nunc Fuhrer cyphris habet!
  
  Maria et Lada adiuva nos;
  Adversarii fortiter vincuntur...
  Non sunt pulchritudines meliores quam nos;
  Ursus in furorem versus est!
  
  Frigore licet saevissima saevit;
  Komsomol membra discalceata ruunt...
  Saepe occurrat misericordia Judae;
  Ferrum in faciem abeamus!
  
  Puellas ad pugnam vocant;
  atrox proelium aude ...
  A Komsomol membrum non anima scurrae;
  Civitas exem est simpliciter quinque!
  
  classis magna puella ostendet
  Gloria ferro confirmabitur...
  Etiam nigri daemonibus frigidiores sumus;
  Confringamus Mujahideen in frusta!
  
  Ne dederis misericordiam in Fuhrer
  Virgines in gloria aeterna in saecula saeculorum.
  Erit nobis stella, credite praemio;
  Et magnum somnium adveho verus!
  
  Numquam genua
  Nolite flectere milites in captivitate .
  Magister noster sapiens Lenin est;
  sane mente iudicamus!
  
  Patria nulla est - Patria carior est;
  Communismus terram concutit...
  Percusserunt fuhrem in facie;
  Nactus est sclopetum fascismum malum!
  
  Scimus fortissime pugnare;
  Omnia impedimenta expugnare poterimus...
  RPG puella in pera gerit;
  Numerum meum scripsi in libello!
  
  Prope Moscuam Nazis firmiter datae sunt;
  Lacus earum ardebat sicut lucerna...
  E nostris exierunt;
  Komsomol puella ab humero secat!
  
  Misericordiam non damus Hitler;
  Automatic machina scribbles puellae...
  Quisque fugit nothos,
  Firmitas spiritus Russici monolithus est!
  
  Nos tela letalia habemus;
  Planum aufert super astra.
  Heroica facta canuntur;
  Sicut aquila volans ruit!
  
  Komsomol puellis allidimus;
  Omnes mali nati sunt ad currendum.
  Digiti pedum nudis;
  tasque iactare bene intendisse!
  
  Quid fascist credere youll 'adepto
  Sicut aranea eris in igne ...
  Daemones in inferis cruciabunt;
  Qui Adolfus - Satana!
  Serpentes in cornibus mala possident;
  Machina sclopetis puellae scribitur...
  Crede nobis, hospites liberaliter gavisi sumus;
  et certum gladium et scutum habemus!
  
  Puella molam convertit
  Mujahideen arte sectum...
  Tantus erat capistrum;
  At illa igne suo rapuit.
  
  Non est fortior exercitus in Russia
  Quam ex nudis puellis et in brevibus ...
  Hypocrita non porto, nugae es;
  in frutice fugies.
  
  Candida lux micat ut fulgur;
  Et stella splendida lucet...
  Capitis multitudo restitit;
  Deus noster Moscoviae datus!
  
  Stalingrad et hoc gloriosum facinus;
  Omnis Russian bellator est gigas ...
  Paramus pro Nazis loculum;
  Post omnes, Dominus nobiscum semper unus!
  
  Infinita potentia universi
  Floreat in fide paradisi...
  Negotium nostrum est opus et creatio;
  Praeterimus probationes quinque!
  
  Laudate Lada et Mariam;
  Sanctae sunt, matres deorum.
  Nullum impedimentum sodales nunc Komsomol,
  Pro avorum et patrum nostrorum causa!
  
  Paradisum in planeta mox aedificabimus;
  Nulla luctus neque ac odio...
  Ceterum miles sententia dignus est;
  Cogitans concursus malorum turba!
  
  Timete et agite, hostes Domini,
  eris recta ad infernum...
  Qui inferis colebant
  Semper ardebit ignis!
  
  Venerabilis Adolfus et pro hoc in agonia, etc.
  Dolet tantum torqueri in inferno...
  Impiis enim erit scientia;
  Tu Christo praetuleris Hitler!
  
  Et pro Komsomol ingenio Stalin;
  Hoc est specimen universale...
  Convalescunt nervi eius;
  Tantae magnitudinis somniavi!
  
  Veniens cito tempus communismi
  Virtus scientiarum suscitabit mortuos.
  Multitudo revanchismi non veniet.
  cornu victoriae clamat aeneum!
  In Komsomol membra cantus compleverunt, et Oleg Rybachenko etiam iuveni aeternaliter sicut iuveni suo canere decrevit.
  In starships puerum exuit;
  Cum hoste in proelio contendere cupit...
  Chaos licet in universo regnat;
  Sed validus adulator in pera absconditus!
  
  Bellator magnus pugnator Russiae;
  Gladios movere possunt dum ludunt...
  Etsi spectat sicut adulescens perfectus;
  Virtus calet.
  
  Velit pugnare sicut champion
  Multa mala ex planeta implebunt...
  Etsi decies centena millia hominum multitudinem oppugnant;
  Sed te laudabit imperator victoriam!
  
  Puer in spatio lis est conlisio guy;
  Hyperplasmatis gladius in manipulis secet.
  Saepe discalceatus per nivem cucurrit;
  Ne ut Russiam ocreis calcaremus!
  
  Vera veritas in cordibus nostris
  Caput nostrum superbe extollimus...
  Spiritus ille quondam fuit in albis patribus;
  cognoscemus later MSS!
  
  Tanta vis patriae est
  Quod Wehrmacht obire non audet;
  Russia, glorifi- catur per saecula;
  Noli ineptias perferre!
  
  Servemus Deo fideliter
  In omni negotio edificamus creaturam.
  Noli dolere guys puellas;
  Nostra conscientia pulchra erit!
  
  Non ego in proelio vacillabo, pugnator;
  Etiam efficitur auctor...
  Jesus est frater meus major et pater;
  Gratia largo fundit profundo!
  
  Russia mihi dat FLOS paradisi;
  Lapides in caelo scintillant sicut adamas ...
  Canitur res militaris in carminibus;
  In paradiso locum dabimus liberalissimum!
  
  Imo stulte nequam erimus;
  Nova pulchra faciamus mundum ...
  Venator malus iam ludus factus est;
  Periculosum est nobiscum disputare!
  
  Nostrae puellae bona
  Dentes scintillant sicut margaritae.
  Saltare cum illis ex corde,
  Fulmen aurum de caelo ferit!
  
  Habemus exercitum validum
  Naviculas cum tormentis aedificamus etiam ...
  Gloria Russiae verus honos;
  Multa pulticula coquebimus!
  
  Fere puer est miles fortis;
  Et vincet adversarios ludendo .
  Puer spectaculum tormentarii in machina intendit;
  Planeta Eden et paradisus fiet!
  
  Victa Europa, in Britanniam ad Americam et terram petendum est.
  Sed Anglia et USA validam classem habent. Et URSS in mari multo debilior est, nec tam facile est Britanniam capere.
  Est bellum subaquaneum. Hic USSR uti submarinis Germanorum conatur. Certe vincere proprium non est.
  Germani autem maxime submarinis mergerentur.
  Nautae instanter superstitibus parantur.
  Aliquantum valuit bellum, et secundo etiam graviorum proeliorum series antecedit.
  . CAPITULUM #2
  Iterum Oleg Rybachenko Deos Russiae in missionem tertii mundi belli reddidit.
  Annus 1946 venit... Proelium ad mare et ad aerem movetur. Quamdiu ipsa Britannia sustinet.
  Oleg Rybachenko et Margarita Korshunova in Africa pugnant. Secuntur colonias liberare.
  Puer qui spectat duodecim cum puella, tum de eadem aetate, per saltum currit.
  Nuda, rotunda, infantum calcibus crura micant. Guys pugnare parati sunt ac pugnare cupiunt.
  Oleg Rybachenko et Margarita Korshunova immortalitatem operantur in missionibus in fronte Belli tertii mundi. Laeti sunt et pugnare.
  Hic filii immortales in basim Britanniae offensi sunt. Ac per iram totam adversariorum aciem invadunt.
  Oleg Rybachenko nudo digitos grenade mittit et dicit:
  - Puer nudo calcaneo dentes inimici pulsat, adultus qui cum re publica calceatus est manet canis edentulus qui ad lunam ululat!
  Margarita Korshunova puella terminatrix etiam homicidium donum mortis mittet nudis digitis et stridore;
  - Magna gloria militi non facile venit, sed sapit, sed politicus interdum in magna infamiae notoriae currit!
  Pueri phaenomenis viribus Britannos oppresserunt et classis superiores ostenderunt.
  Etiam et alii latinas in Africa cum magna pressura pugnaverunt.
  Dimka et Danka, una cum aliis guys e cohorte iunioris Exercitus rubri, in Africam volaverunt. Sovietica sex-machina oneraria ad ducentos paratroatores armatos portare potuit. Sed ex minore varietate Stalini Aquilae tota phalanx trecentorum pugnatorum erat. Pueri trecenti circiter duodecim annos nati, qui naso admodum sufflare videbantur, re vera pueris maxime delecti erant, qui disciplinam militarem non debilem iam receperant.
  Stalin quam plurimi eleifend bello interesse volebant. In Africa maximae copiae Britanniae iam victae sunt, quamquam adhuc validae in Sudania praesidia sunt. Verum, copiae coloniae non omnino certae sunt, et re vera, unitates Britanniae .... Non tam bene armatae sunt, praesertim cum lacus, quomodo arma trans metropolim transferre conantur. Ergo periculum magnarum damnorum puerorum est minimo. Putatur esse in campo conventionales exercitationes imperatoriae, et iuniores in bello experientiam capient.
  Dmitry et Danka sciunt tam Germanos (hostes asserti), quam Angli, Hispani et Galli. Eorum schola est etiam elite ac liberorum Soviet, in doctrina, cultissima esse debet.
  Puer Sovieticus, ut videtur, e ducibus, procerus et muscularis Maximus Tankov manus concussit et honeste dixit:
  - Non exspectavimus Belarusos tam fortes ac callidi esse posse. Exempli gratia, iter nostrum conspue, sicut Russi primi-classis! Melior est et German!
  Dimka modeste dixit:
  - Et quid tam mirum. Forsitan pugnandum erit, sed si speculatus fueris nec linguam Germanicam noveris, quanta indicia colliges?
  Maximus constat.
  - Verum est! At in genere Germani docebantur te esse Russici subhumani. Sclavi, ut putant, scena transitor inter simiam et hominem. Hoc est, secundum intelligentiam evolutionis, Russian paulo altiorem quam delicium est. Qui erant Nazis fatui!
  Danka iratus pugnis suis compressit;
  - Ita immersa pro talibus verbis possum.
  Maksimka respondit:
  - Tantum electio armorum est ad me. Cum caestus es propugnator Dimidii Mundi, sed quid de nunchaku pugna?
  Danka admiratus est;
  - Et quid est?
  Haedus electae Sovieticae respondere volebat, sed Dimka ante eum erat;
  - Hoc instrumentum agriculturae est, quod manipulos in Sinis pulsant. Mongol-Tatari Sinenses vetuerunt arma portare, unde machinam hanc extrinsecus innoxiam in letalem clavam verterunt. Tota ratio certaminis de nunchucks amplificata est. Inde a Iaponibus adhibitum est exeunte saeculo XIX. Probabiliter ab illis copiis USSR processit.
  Maximus respondit:
  - Haud sane isto modo. Magnus Stalin aliquot annos gurus e Sinis decem annos invitavit, iubens ut schola Unionis Sovieticae manu certaminis antecedens in mundo esset. Non putandum est nos homines Sovietici, cum summa natio, nihil ex aliis gentibus discere velle. Nostra schola Sovietica militaris maximam considerationem factoris humani requirit.
  Danka adnuit.
  - Et quoque Belarusian. Stalin dixit - technologia in reconstructione periodi omnia iudicat! Tum in secundo quinquennii consilio ideam evolvit - cadres omnia decernere!
  Dimka aliter dixit;
  - Dicere fas est omnia non recte cum homine facta esse. Exempli gratia: gradu technicae disciplinae militum lassi sunt. sed generaliter.
  Max suggesserant:
  - Visne ludere Stalin-Khash?
  Pueri Sovietici mirati sunt;
  - Et quid est?
  Maksim despiciens.
  - Novissima inventio Magni Stalini. Latrunculorum instar, quod non binos, sed quaternos binos ludunt. sed in una tabula cellae quadringentae. Lacus habet, tormenta et naves auto- pulsus. In summa quaelibet figura habet quadraginta et summa centum et sexaginta. Quaedam moventur sicut latrunculorum, quaedam non. Plus aliae innovationes. Fere ludus difficillimus, minime latrunculorum.
  - Ostende eam. - Danka quaesivit.
  Maksimka tabulam plicarum e mantica sua protulit. CARDINATUS et satis compactus. Figurae magneticae. Quadraginta iidem singuli. Ipsa tabula est satis optimatium rectangulum. Regulae iucundae sunt, praesertim, omnes fere partes non tangunt sicut movent, nisi lacus. Possunt et verberare et ambulare cum capto.
  Sicut expectatur, pars fortissima est pugnae, infirmissima est levis armatura. Hic tormenta auto- propulsa erant, et in aircraft et singillatim curabat, sed rursus impetus aircraft, pugnator, bomber, et seaplanum. Praeter pugnas, sunt etiam destructores. Pedites etiam varii, machinatores, simplices equitesque. Hoc est, regulas non facile intelligere. Dimka statim notavit:
  - Imo hic lusus latrunculorum populariter vinci non potest. Difficultas gradu est super summitatem!
  Maksim constat:
  - Imo non facile erit hic rationem enucleare. Et non potes scribere libros callidos. Sed hoc ipsum pro rufo Aryan!
  Danka consensit.
  - Ita, pro Aryanis Albae Russiae! Ludamus!
  Monuit Dima;
  - Erit parva voluptas!
  Maksimka alium puerum invitavit et duos factos contra pueros ludere coepit. In hoc casu elegi fuscum. Dimka et Danka naturaliter rubra sunt!
  Lusus non erat primum excitando, sed tunc pueri haesisse. Dimka, ut natus imperator, initium cepit et hostes ab lateribus propellere coepit. In ludo Fuhrer in genere nullus rex erat, et praetorio proiiciebatur, non mutato detrimento.
  Sed pueris ludere non licet. Integer dictum...
  - Air impetum!
  Pueri statim ad portholes ruerunt. Fenestrae quamvis erant angustae, per eas optime videre non potuisti, et etiam machinam.
  Plana egressi agmine involaverunt, utique armaturae armaturae praesidio.
  Angli non amplius quam duodecim erant. Spirae, videntes Russos e tormentis tormentorum plus ignis aperuisse, e longinquo ferire conantur. At ipsi responsum tulerunt. Tres aircraft Regii Air Force fumo coeperunt, et reliqui fugerunt.
  Pueri sonuerunt magna, sed nemo iuravit obscenitates. Sed instabant ocreis suis aliquot iocos salsos emittentes.
  Scilicet onerariae pugnatores sequi non possunt, differentia velocitatum est ordo magnitudinis, ut pueri mitescere et redire ad negotium suum debent. Alii etiam dis-ups e pavimento agere, alii torculari coeperunt.
  Sed Dimka ita inspiravit ut caneret;
  Carus comes Stalin,
  gigas es - ingeni!
  Et terrena potestate praeditus;
  Apage turbinibus manes mali!
  
  Nos novum et lucidum mundum aedificamus;
  In quo - principale proletarian!
  Scitote nos caelos victuros
  Hymnum canamus cum rugitu ariae!
  
  Hic iter ad bellum;
  AMBULA inducit ad liberationem!
  Ad nostram patriam amabilia
  Pro immensa dono rerum!
  
  non in lacus fortitudo, non in armis;
  In libero est!
  Non est spiritus in vili servo;
  Qui servit in saecula!
  Sed servus est tantum castra animae tuae;
  Fortitudo semper est iugum abicere!
  Solve vincla carnificum;
  Non opus est ut dormire in plaustro nigrum est!
  
  Cum dignitatem observaveris;
  Cogebis omnes ad recensendum tecum.
  Denique homo es, non pediculus;
  Miles scurrae non est scurra facie!
  
  Veniet, lux pura novi;
  Ubi non refert, et omnia amabilia sunt!
  Ubi est interroganti responsum,
  Ubi nemo usquam refertus est!
  
  Hoc laborare
  Studere et laborare debes!
  Sic imaginari vitam
  Prima cura!
  Dimka cantus et plausus auscultabant, et fuga continua...
  Natasha Sokolovskaya et aliae puellae in caelo pugnaverunt.
  Natasha digitos nudae in globulis gaudii pressit et in plano Anglico iecit et coeduit:
  - Miles levis est bellator, utcumque pugnat, politicus est abominatio tenebrarum, cujuscumque sub qua vexillo agit!
  Anastasia Vedmakova etiam exusta phaenomeni currentis ad latus, adversarium suum pulsans, cicaduit;
  - Non refert quid sit sub vexillo militis, summa est quod ardet animus in corde, nec color color refert, ignavus erit in iecore suffragii!
  Akulina Orlova pugnavit, e latere in latus suum planum iaciens. Magnus currus conversus.
  Tum illa confodiunt hostem et pidunt;
  - Miles sub malo vexillo dignius est reverentiae quam politicus sub iure emblematum, at neglegens emporium, porcum pono!
  Mirabela Magnetica, ope nudis pedum, eam planam inter rivos ignis direxit et edidit;
  - Communismus est paradisus quem homines callis manibus in terra aedificant, politici autem sus planetam in infernum vertunt, bonum longis linguis destruentes!
  Puellae magno ardore pugnaverunt. Et optime fecerunt.
  Oleg Rybachenko iterum cum Britannis et Americanis pugnavit, et hostes interveniens canebat;
  - Miles pro matre semper mons est, vir politicus solum retardat sutam, pugnator eius est porcus eia, ne nimium crap!
  Margarita Korshunova socias milites suis gladiis laceravit, molam praeterit et stravit;
  - Mulier tacite potest esse bonus miles, et politicus, etiam in braccas, est mulier foeda et loquax!
  Cohors, ex pugnatoribus Rubrum Aquilae constans, pueris trecentis duodecim annos natus, ibidem reaedificata est et in ulteriorem meridiem translata est. In primis pueri duo chiliometrorum in carros acti sunt, sed tunc apparenter administratio animos mutavit et superstes pro pueris disponere statuit.
  Pueri in bracis militaribus manentes exuire cogebantur, ac sic fere nudi ac discalceati cum saccis umeris suis ad meridiem currunt.
  Utique permissum est se novo et satis efficaci solis adumbratione perungi, et non per desertum iter, sed per molliorem et non tam ardentem herbam, quam per Nilum fluvium decurrentem, et circa plenilunium. fons herbae et arbores creverunt, sed tamen probatio durissima fuit. Fuga enim habui, in conditionibus Septem- bris Africanae feri, ac etiam cum sclopeto submachine, ac mantica cum commeatibus.
  Scilicet, pueri erant in phalange, repraesentantes colorem gentis Sovieticae et habitu corporis decenti, sed adhuc.
  Construi iuvenes praefectumque ducemque, Inprobus ipse, quamvis longi sint, muscula Phoebi: Iussit;
  - Bene, bro! Scio tibi difficile erit, sed aes alienum! Vespere quinquaginta chiliometrorum operire debemus! Ordo s.
  Dima dixit:
  - Hmm yeah! Verbum istud praeceptum carmini sonat! Neglecta non potest.
  O dictum:
  - Opto bet quod non faciamus!
  Maxim Tankovy objecit:
  - Tenemur implere, nam rubei sumus Aryani! Et tu quoque Belarus es, Aryans si in optimo agmine "Red Eaglet" scribis.
  MANTICA post tergum suum, cum tela, aqua et solida, duodeviginti chiliogrammata sunt, plus tria chiliogrammata sclopeta submachina. Viginti unum chiliogrammata durum est adulto si diu ambulas, et tunc currito, et etiam sub sole urente.
  Dimka nudum terebat pedem puerile in gramine. Pueri alacres erant de calceis tollendis, ocreis gerendis (corium vere artificiale, sed tamen non qualecumque kirzach), hic currere difficile est. Ceds vel tennis calceus melius fuisset, sed in condicionibus Soviet Russia bellantis luxuria haec est, et pueros non spoliare decreverunt.
  Cecinit imperium, et milites ab Aquila rubra incurrerunt, dum speciem formationis tenere conantur.
  Exortus e Nilo novus ventus, super nudos torsos puerorum musculosos lepide spirans. They were somewhat reminiscent of teenage Titan ready to storm the sky. Cucurrerunt mensurae spirantes, fere pollicem ad calcem. Antecedebat longissimi et sane Danka proceri, quamvis sex pueri, incluso duce, altiores essent eo. Dimka, qui paulo supra vexillum erat, undecim annos fere in extremo ruebat. Verum hoc in re minus commodum erat, calcem frangendi, vel calcem pede aptando. minimus hic est, sed certe non infirmissimus aut etiam stultior;
  Onus palpabile est, sed tamen gratum, et quisque experientiam tolutim cum onere habet. Multum etiam ponderis, quando portabantur, utpote socium humeris suis.
  Sub nudis pedibus calvi, subinde in fractis ramis palmarum vel pyramidum frangunt, interdum spinosas plantas, quas pueri ambire conantur. Fenum calefactum, saepe siccum, sed certe sicut arenam deserti non ardet. Fere adhuc vivere possis, Sol oritur et auget calorem.
  Alta Maxim, circa eandem altitudinem quam Danka, et humero umero excurrunt. Puer Russicus quaerit a puero Soviet:
  - Bene, nunc in bello es! Utique non adhuc pulveris pyrii odoravi, sed omnia ante nos habemus. Expertus es qualemcumque motum?
  Danka honeste respondit:
  - Nondum! - Et addit. - Honeste nullum!
  Maksimka snorted despectius:
  - Faciam! Probus ero, immo! Quid de pueris meis recte aget bella. Pugna, jacio, occido, conflare, capio. Ceterum romance est. Post omnes, tu et Dimka etiam bellantibus vivis sentire voluisti, ut ab exercitatione discedas!
  Danka respondit:
  Nostra vita non est exercitatione. In genere, auctor, dux et athleta, valde placuerunt.
  Cur igitur nobiscum signas? Occidi an debilitari times? - Maksimka cavillator cruciat.
  Danka fudit:
  - Quam ob rem obsignavi ut ostenderem Belarusios non peius quam Russos pugnare posse. Et tunc totus mundus de tuis victoriis scribit et loquitur ...
  Hans chuckled.
  - Etiam! De nostris victoriis, gloria per orbem. Et vos, Belarei, vix parvam Germanorum exercitum in paludibus partium partium impellere potestis. Nihil habes quod iactas!
  Danka respondit:
  - Habemus etiam Khalkhin Gol!
  Maksimka snorted despectius:
  - Minor dimicatio ubi in Asia. Nostras latinas iam Europam ac totam fere Africam et Asiam tulisti. Et Americam capiemus, tempus est nobis conspuendi!
  Danka micabant irae;
  et cupiditates dimensivas, sed terram occupare, manus breves sunt, et mens minus!
  Maksim risit.
  - Et quomodo te tractatum Brest-Litovsk subscribere cogimus? Terram nobis dedistis, ad Borysthenen numera, habens ter totidem bayonetas et spathis. Quid in hac causa de Belarusio milite dici potest?
  Puer nudum pedem impressit et rithimo pipiabat;
  - Noli gloriari de ferro technicae artis, si spiritus tuus est sicut gelata, tunc barbari baculum ignavum dederunt in caelo et in terra!
  Danka Maxim in rostro percutere voluit, et sciens fortem eius virium tamquam "dimidium mundi", certe haedum Soviet arrogantem eiecit, sed ... lineam rumpere nolui ac disponere. pugnare. Est, et in controversia pugnis uti non expedit. Excepto hoc casu, maxime verisimile tenebitur, et tempus non erit ostendere Belarusios non peius quam Russos pugnare. Ideo Danka placide objecit;
  - Nos Belarusiani sub Sigismundo II te beat, ac etiam Moscuam cepimus. Et cum Napoleon Magnus praefuisset, dimidium exercitus eius Belarusi et Poloni erant, et in primo Mundo bello Brusilovsky eruptionem facta est. Et nos portavimus Belarus. Nec Lutetiam Germani non capiebant, quod copiae nostrae Belaro prope Koenigsbergam capiebant.
  Maksimka respondit:
  - Sed certe in ultimis proeliis cum Germanis victi estis!
  Danka satis rationabiliter obicitur;
  - Sub tsar retrorsum industriam habuimus, praesertim in sphaera militari-technica. Nunc autem gravi industria elaboraverunt. Pro exemplo vidisti KV-2 lacus. Id est instructum 152 mm howitzer. Quid simile Americani?
  Maksim chuckled.
  - Galli in S-2 lacus etiam maiores quam qua- les centenis centum miliaribus habuerunt, at Germani ranas superare non destiterunt, apparatu infirmiore quam nunc. Summa vis Exercitus rubri est praestantia factoris humani!
  O advenientem faciem.
  - Et quid censes te habere commodum super nos in factore humano, si vindex factus es "dimidii mundi"? Et vincens optimas latinas tuas?
  Maksimka satis rationabiliter dictum est;
  - Exceptiones alba rus interdum tantum regulas confirmant. Nam semper semper! Nunc si non singula phaenomena sumamus, sed totum ordinem rei militaris, tunc hic .. .
  Danka iratus:
  - Nescis quid disciplinae campestris certaminis habeamus et quomodo exercitationes in exercitu Sovietico in Belarus habiti sint. Nihil igitur opus est coniectura!
  Maksimka logice dictum est:
  - In Hispania certatum est inter scholam militarem Sovieticam a Belarus, doctrinam de Russia et Sovieticam. arma et arma nostra temptavimus. Effectus est victoria scholae militaris et ars opportuna et consolidatio regiminis communistarum secundum Stalin. Ita iam cum vestris guys pugnavimus et vicimus!
  Danka turpiter dixit:
  - Multos copias habuisti quam nos! Tu tantum quantum!
  - Nolo dicere. - Maksimka pulchrum caput cum brevi tonsura deposuit et obmutuit, prima signa lassitudines apparere inceperunt et facta sunt difficilia loqui.
  Pessima pars est calor. Sol inexorabiliter ad zenith iuit. nullus puerorum ei usus est. Belarus et Russia nationes septentrionales sunt, et aestate raro supra triginta gradus eunt. et haec est Africa mense Septembri, et trahere a Nilo cessavit aura.
  Crura puerorum pungere siccis graminibus coeperunt, ac repente finita sunt, totumque kilometre umbilico glarea obsitum est. Permolestum fuit, quidam ex pueris non nimis modestis strepuerunt. Ex illis sudor manavit, et stridore in calidos rorabat calculo. Dimka et Danka, et plerique alii pueri ridere conati sunt et dolorem suum non prodere. Cogitabant aliud. Ita Dimka putabat nudos pedes flamma in eculeo lambere et ab eo secretum rei publicae auferre volebant. Et debet tolerare et non ostendere se laedi vel terrere. Praeterea pueri graues creverunt et calcibus non ita delibuti sunt, quamvis poeta glarea et niger ardeant, non tamen tam aspera cute extracta.
  Ictibus calor mox secuta est. Fere eodem tempore plures pueri exusti defecerunt, et in lucem plicabant feretrum lecta.
  Dimka notavit sibi Germanos in genere apparatum bonum habere. Fieri potest ut in Exercitu Rubro machinam ad vulneratum ex duralumin portandum invenias, quod simul facile in mantica latet.
  Sed difficilius est currere cum onere addito in manibus tuis, et calcibus nudis fortiora urunt, dum pressio crescit. Sunt igitur in inferno voluntario coacto. Dimka etiam cogitabat: quomodo socii ad talem probationem agere, omnes superfuissent.
  Fasciae latae candentis, glareae nigricantes, punctiones herbae aridae coniunctae sunt. Praeterea dux pueros a Nilo paulatim abduxit, ne videretur habitare sedes Aegypti.
  Item pueri quidam ruere coeperunt, et pueri fatigati vel attoniti in sole clava, velatis capita panno aqua maceratis, in feretro imposuerunt. Quidam ante levem percussionem passus surrexerunt et currebant.
  Sed vires iuvenum latinarum decrescebat, et fere dimidia pars extra ordinem erat.
  Denique imperator, et satis lassus, dixit:
  - iubeo quiescere omnes! Terminum pervenimus! Obscuris te umbris, acetum bibe cum aqua et scelerisque. Tunc dormies ut exerceas respirationes!
  Pueri in infirmo choro exclamant:
  - Parati sumus ad quemlibet ordinem implendum!
  Quamvis sunscreen, pellis infantis rubra et attrita est. Incommoditas erat in spinis siccis herbae iacere, et pueri sub se cellophane ponere.
  Dimka et Oleg iuxta se in eodem tabernaculo morati sunt. Pueri leviter exsiccati videbantur, et cutis obscurata est. Pedes nudis ustis et prurientibus male, crura sublevanda sunt ut sanguis profluat et saltem paulo facilior evadat.
  O dictum:
  - Quod bellum mel non sit, sciebamus, sed non tantum!
  Dimka lugubris promisit;
  - Est adhuc flores. Si sanguinem videas et cadaver primum tuum inspicias, haec omnia in superficie calida discurrentes nihil esse intelliges!
  Danka stomachum suum introduxit et dixit:
  - In libris, sane, scribunt fere quid sentiat, cum primum hominem occidis. Etiam malus homo et inimicus, paratus viscera dimittere. Sed tamen est.
  Dima dixit:
  - In libro Boussenardi "dux Daredevill", erat etiam tota phalanx acetabulis quae cum Britannis pugnavit. Aliquid nos admonet. Sed ibi problema psychologiae quale sit hominem occidere, breviter tantum attingitur, cum globus tympanistae iuvenis accidens decidit. Et sic omnino levius est habitus ad mortem. ne bellum quidem, sed feriatum esse videtur!
  Danka consequenter obicitur:
  - Hic liber est pueris ac eleifend; qui taedio legendi circa experientias psychologicae. Et finis tam malus, paene tota phalanx mulctra occubuit, et continuatio numquam scripta est!
  Dima dixit:
  - Sed hic liber talis est, ut poeniteat te quam cito finiatur. Sed multo magis e converso accidit, quod ad litteram hoc vel illud opus superare conaris!
  - Si Leonem Tolstoy habes novam "Bellum et Pacem", tunc Olezhek proculdubio ius est! Danka consensit.
  Tunc objecit juvenis particeps ;
  - In libro "Belli et Pacis" insidiae sunt, plures fabulae, notae singillatim revelatae. Imo vana non est. Nequaquam amet! Etsi sane in principio longe a gravissimis est.
  Danka consensit.
  - Ita, ut recte ... multi scriptores in pigris argumentis peccant, cum, antequam actio gravissima incipit, librum taediosum videtur abiicias.
  Praefectus est laetus Vladimir Wolverine, qui pueros admodum musculosos in aspectu solis fere quattuordecim annos natus. Facies pulchra est, sed severa, puerilis et adulta simul. Vladimirus ipse adhuc ab Krasny Orlyonok est, sed eius mandatum principium est ut iuvenes ab parvulis duci debeant. Et quod Wolverine inexpertus est et adhuc puer est, nulli molestus est. Summa est quod Aryan ruber est et imperat Soviet Aryans, id quod significat impossibilem vulgo facere posse. Et quod? Hoc faciunt!
  Currens rursus, doloris, lassitudines immemores, pueri etiam pudet (talis est educatio!), ut memores mom, tata, vel tenerum aliquid cogitent. Hoc est, quando facultas patiendi vim habet, et probatio ipsa magna benedictio est.
  Iuvenes milites currunt sine inoboedientia cogitantes, et si quid volunt, pugna est!
  Calor adhuc validissimus est, et iterum pueri in asperas glareas excurrunt. Nec finem quidem videt. Dolor intolerabilis fit et multi iuvenum gemitus doloris diutius retinere non possunt.
  Tunc Dimka carmen cantare coepit, quod in itinere reali composito ite;
  Libertatem consequi volumus hominibus:
  Vesperum de caelo recipe!
  Post omnes, bonum est finis omnibus, quae adferunt;
  Dominus dixit: "Veniam cum exercitu".
  
  Fides autem nostra est communismi fides;
  Durum est iter nostrum, sed mox veniemus!
  capitalista, plenus protervitas;
  Sed conteretur reptilium gladio.
  
  Mundum faciamus posteris;
  Ut verum somnium!
  Ut insonuit scapus cum nummo;
  Pro Russia pugna, audacter et aude!
  
  Scimus negotium, initium fidei sumus;
  Floreat planeta!
  Ita ut omnis mensis quasi flos in mense Maio sit;
  Ita ut tota terra una fiat.
  
  Nulla erunt tum bella & mala facinora;
  Et erit felicitas et libertas omnibus!
  Sunt etiam multae atrocitates infernales in mundo;
  Sed in solvendis quaestionibus proficitur!
  
  In homine ratio est fortitudo;
  Musculus est, sed musculus dolor.
  Et ut non omnes nos pulset creatura;
  Firmitate opus est, voluntas ad finem.
  
  Quod si vires iam satis facerent;
  Cum hostes fortes sunt, ars est numerus!
  Unde patet responsio Paradisi;
  Cum equitatu currit!
  
  Etiam, ubi est quaestio; et mente et corde;
  Ubi fiunt a mente sententiae!
  Nihil opus est iterum vertendo;
  et esto tranquillus, stabilis sicut mulus.
  
  Finem habebis, si perseveraveris
  Haec est pignus populi nostri sancti.
  Sovietici homines sapientissimi et superbi sunt;
  Huic Dominus cum muneribus, credite, veniet.
  
  Scilicet, non patruus barbatus;
  Et est progressus, scientia, mens, cerebrum!
  Patria nobis via serviens;
  Ita ut homo ad virtutem erigitur!
  . Capitulum #3
  Dimka carmen iocosum perfecit, et pueri Sovietici sibilis et cachinnis approbaverunt.
  Hoc magis iocum est currere, plus vigoris accessit.
  O dictum:
  - Dicunt carmen vivere nos adiuvat, sed nihil dictum est de eo quod etiam grave onus post terga nostra levat!
  Dima respondit:
  - Etiam in cultu antiquo Aegyptiatico notum est de effectu musicorum vitalem in corpore humano, et de cantibus quoque. Exempli causa, servi et ancillae parvae, quae nondum efficaciter in agris et lapicidinis laborare poterant, ad adultos servos cantare cogebantur. Ceterum talis Valliologiae scientia ex Aegypto orta est.
  Dux Vladimirus exclamavit:
  - Refice incrementum! Noli loqui!
  Statim ordinantur pueri bellatores, et tunc taciti cucurrerunt.
  Sol iam in occasum abiit (in Africa Septentrionali mense Iulio ante tenebras accipit quam in medio lane.). iamque claudicaret, cum repente signum sequeretur.
  - Dormiunt omnes et dissimules te!
  Quod evenit causa. tumultus longinquus praecedit. Pueri autem scopas sapper laborantes, super se gramen iacientes. Iam satis obscura erat.
  Maksimka dixit:
  - Probabiliter nostrum est! Adhuc longius ad primam aciem processit, quia Exercitus ruber honeste processit.
  O dictum:
  "At dissimulato discendi arte numquam nocet!" In vero bello, hoc in promptu erit!
  Maksim constat:
  - Ita, nunquam, sed certe nostrum est!
  Vladimirus chuckled:
  "Unum verbum et ego te ilico ejiciam!" Omnes insidiantur! Et malogranata fac.
  Cum primum Maksimka claruit, immo fallitur. Lacus Britanniae apparuit. Pueri tamen in insidiis quieti sedebant: quid si captis vehicula sua essent.
  Etsi lacus septentrionem versus. Ex his tantum quattuor sunt, tres levis et una dura ad "Matildam" -3. Novissima piscina magna quaestio est, quia tasque eius vestigia tantum laedere potest. Contra pulmones accurate in tectum vel in puppim iaculari potest. Si Matilda -3 vestigia frangit, damna guys cum duobus tormentis tormentis et tormentis inferre potest.
  Vladimirus amicos suos secundo, imo etiam tertio die, quo in Africam venit, mori noluit. Verum, apparatus tormenta accurate hits inactivare potuerunt. Sed quaeritur, cuius haec sunt piscinae? Subito tropaea Germanorum capta sunt?
  Vladimirus ordinatus est;
  - Private Rubrum Eaglet Dimka. Egredere ad piscinas sine armis et pera, et cognosce qui sint!
  Dimka in aurem:
  - Audi ducem!
  Dimidiatus in brevibus nigris, puer umbratus erat a tutela cremor, et crines flavos abscondens e ephemeride mitram quandam induit. Nunc quasi vulgaris aspexit, pauperem haedum Arabum. Verisimile est quod pro hoste accipiatur.
  Lacus lento gressu movebatur, versans in calces ubi tormenta minimum strepitum fecerunt, quod etiam suspicionem movit. Ad eos salit, Dimka arma strenue agitans Anglice fractis increpuit.
  - Sunt fodinae! Sunt fodinae!
  Lacus obstruxerunt, caput galeatum de Matilda adhæsit, et vox irata Anglice respondit:
  - Cur arapchonok, vis?
  Pupulus ululavit;
  - Fodinas in via Russi posuerunt! Cave regii milites!
  Alterum caput apparuit ab umero lorum, responsum audivi;
  Moriantur sordidi Russi! Apud nos est Rex Georgius et Churchill invictus. Dic, ubi catulae metalla sunt?
  Dimka accurrit;
  - Ostendam tibi dominos meos! Nunc eos edemus!
  - Sedete hic veni! - Ordinatus, iudicans per epaulettas, colonellum Exercitus Regii Britannici Tank!
  Turrim invasit puer, sentiens amoenitatem armorum nudo et pusillo pusulato pede. Deinde recubuit et viam monstrare coepit Britannis.
  Quinque ex his erant, et in Matilda 3 mediae piscinae non admodum spatiosae turris paulum refertae erant. Tunc Dimka heros fieri placuit. manus dexterosas, doctae, sicut ianeos professionales, in balteos pervenerunt et revolventes eduxerunt. Pollices extemplo fuses tollunt.
  Nimirum vilis erat, sed tentatio ad "fetum" perficiendum tam valida erat ut Dmitry duobus vicibus ab unoquoque revolvente accensus, sub laevo umero scapulae intendens.
  Ex tam longe difficile est falli, nisi insanus, vel ultimus ignavus, thoracem in piscina sedentem induere potest. Stupefactus est colonellus, et rostrum pistolae post colluitionem sensit. Puer susurrabat in dialecto Londinensi purissima;
  - Si vis vivere, iube alios tres lacus dedere! Alioquin eos una cum remige phalanx nostra delebit!
  Colonellus Cloeliae;
  - Quis es?
  Dimka ingenue respondit:
  - Ultimum casum pro salute tua! Tres lucis tasque cum tasque emittentur et igne excruciabuntur. Homines peribunt! Tria numerabo, aut iubes eis dedere et exi de curru, aut ego te in carnibus cruris tui iaciam et ab initio repetam! Unus duo...
  Colonellus questus.
  - Esto consentiens! Modo ne nos occidas!
  Dimka superbe declaravit:
  - Nos captivos Russicos non occidimus! Ac deinde post Britanniam deditionem acceptam rursus in novis regiis copiis, Britanniam renovatam, servire potes.
  Colonellus tremula voce praeposito. Mercatores oboedienter e lacus ascenderunt, armis depositis. Plures ex maximis Germanis pueris, proiecto faeno camouflage, ad eos accurrerunt, primam captivorum vitam excipere parabant.
  Oleg Rybachenko etiam cum copiis coloniae US et Britannia pugnavit.
  Puer et puella impetum hostium pugnaverunt.
  Oleg letalem grenade nudo proiecit digitos, vertitque currus circa Britannos et stridit;
  - Politician, nugas molit, e quibus non farina panis, sed solida conspersa, noodles in auribus suffragii.
  Margarita denudans dentes addidit, et etiam cedens explosivae mortis sarcinis nudo calcaneo;
  - Miles est miles qui draconem pugnat, sed hic draco in tergo est et non capita septem, sed decies personas habet, et innumerum numerum maniplos sus!
  Pueri acriter pugnaverunt. Ignem admoventes carros tasque nudis digitis.
  Oleg, figens, notavit;
  - Miles, pullus ne pullus, anserem esse debet, vir politicus, ut suffragatores in barbecue frigent, laetus erit defricatus, non commilito!
  Margarita, nudum calcem eiaculans bomb, elidit;
  - Pueri tantum milites sunt, sed e proelio ad pugnam crescunt, politici etas, ab uno ad bellum electio, in maiorem etiam insaniam cadunt!
  Liberi cum immortalitatis munere pugnant sicut Titanes. Sed in caelo adhuc puellae pugnant.
  Natasha currum ab sociis praecidit, eum contrivit, nudis digitis vodka utens, et strinxerat:
  - Miles imberbis esse potest, sed bellator gloriosus, et politicus in omni situ non potest non caudam relinquere!
  Anastasia etiam calcem faciebat, currum Anglicum adstraverat, et infensi cogebat;
  - Puer somniat fieri bellatorem aquilae, sed non liquet ubi politici-porci e tam sordido veniunt ut taeter de illis somniare!
  Akulina notavit infensi, globulis nudis digitis ac trepidis prementibus;
  - Puer pugnantis natus mallet discalceatum in nive currere quam se sinere politicis calceari et in stimulum tabernus converti!
  Mirabela infensi animadvertebat, nudam calcibus in pedals et trepidi impulit;
  , cuius braccas tollet, et etiam principem superbum in nudo rege convertet.
  Puellae magno studio pugnant et classis egregiae ostendunt.
  Pueri autem totis phalanges solertiam fortitudinemque semper augent;
  Captis lacubus et Britannis, pueri eos in proximam sedem tradiderunt, quibus iussi sunt in Mehu urbem veterem Aegyptiam ultra meridiem movere.
  Pueri iterum nudipedalia erant, et in ludis curtis, cum onere per Delta currebant, ubi saepe in saxoso solo gramina mollia alternant.
  Postero die post priorem currendum musculi iuvenum pugnatorum Rubrae Aquilae URSS in magno dolore erant. Praesertim vitulorum, qui venae exeuntium dorsa, et nudis, puerilibus pedibus, in morem fluminum vestiebantur.
  Multi pueri valde mali senserunt, et primo phalanx celeriter gradum capere non potuerunt. Dux quoque Vladimirus Wolverine in via, sicut ceteri omnes, nudipedalia et defatigata, clamaverunt, ut mitterent minati, sed guys verberare non potuerunt. Ille nihilominus accensus, flavos crines cum glande uni ex pueris eximiis interclusit floccum. Post hoc procursu paulo acerrimus abiit.
  Dolor gehennalis erat, nudae plantae calebant, sed post aliquot chiliometra facilior facta est ventus secundus apertus est, et musculi in acido lactico madefacti calefacti sunt et amplius non nocuerunt.
  Dimka et Danka etiam passi sunt, licet forte minus quam alii latinas, quod eorum disciplina sub ductu guru gravius fuit. Et generatim latinae Slavicae patientiae geneticae sunt propriae. Sed Aryani quoque.
  Pueri sedes omni modo in spatio vitaverunt. Cum vero intolerabilis aestus fuerit, sub sole dormierunt vela.
  Dimka, qui apud Danka residebat, dixit:
  - Etiam fortes guys sunt! In genere, si ad bellum inter Belarusios et Russos pervenerit, difficile tempus habebimus! Ipsum stricta!
  Danka respondit:
  - Iuvenes optime parant, sed non plures unitates. Adhuc plus sunt ex nobis quam rubei Aryans.
  Dima dixit:
  - Non sunt Russi circiter centum miliones in sola Europa, sed sunt etiam copiae sociorum Russiae Sovieticae. Praeterea decies centena milia regiminum Arabum et Negro contra nos uti possunt. Vires inaequales sunt, praesertim si communistarum tandem in Africa et Asia radicati sunt.
  Danka winced.
  - Et quid est conclusio?
  Dima ingemuit.
  - Si Ferro essem Aquila, primum ferirem.
  Tunc alii pueri Germani in colloquium convenerunt, et habui claudere. Deinceps ad faciendum exercitia spiritualia. deinde, cum sol requievit, rursus per loca amantissima non discurrens. et noctis partem leonis ceperunt.
  Gravis erat somnium, musculi dolore angi nimis erant, pedesque latinarum lento igne ardebant. Postridie eius diei, cumulata lassitudine, difficilis fuit. Etiam Vladimirus hoc intellexit et equos suos celeri gradu movere permisit.
  Iuvenes tamen tenere conati sunt, sed tres pueri adhuc ceciderunt. Gressus retardatus est, et tandem iuvenes guys gradum ceperunt. Tunc Dimka eos cantu consolari voluit:
  Cornu auctor Patriam spiravit;
  In ea vocatio est ad res agendas - iuventus!
  Fides nostra est communismi fides;
  Et nequam inimicum prae timore feres!
  
  Pugnabimus munientibus
  Nam Russia et libertas sicut aquilae!
  Planum - splendet pinna cum glossis pingunt;
  Gubernatores nostri sunt filii Soviet!
  
  paritas rubet, sanguinis fusi color est;
  Crudelis est mundus, pecunia et bello regitur!
  Donare omnibus potandum, liberum arbitrium;
  Ut tenebrae catervae in Orcum volvuntur!
  
  Pioneer, es etiam frater minor communistis;
  Visne mundum aedificare in quo felicitas est omnibus!
  Ut color caelestis in vita ferat fructum;
  Fugiat perferendis et volutpat!
  
  In via tamen bella et crudelitas;
  Contentione interdum ac difficile!
  Machina sclopetum est grave et cubitum minuit;
  Et palma callosa est, remus magna.
  
  Sed non novimus infirmitatem talem.
  Talem vocem non habemus - nolo!
  Senectus non veniet ad milites Sovieticos,
  Ego in spatium in eruca volabo!
  
  Virtutem et immortalitatem nobis dat;
  Sola scientia, lumen immensum!
  et qui ceciderunt resurrexerint crede
  Bene vale et fausta nobis veniam!
  Cantus iuvenum pugnatores excitavit et cursu veloci cursu mutato sunt.
  Sed cum sol ad apicem attigit, iterum quiescendum habui. Deinde intolerabilis factus est et pueri gradum arripuerunt. Via cruciabatur et addicitur crurum, et pene intolerabilis erat cruciatus.
  In via feliciter transivi flumen in Nilum influentem, et pueri ibi insiliebant. Volebant lenire dolorem suum. Inde evasit difficillimum esse pueros ex aqua pellere. Vladimirus in capita tormentorum submachina eruptionem dare debebat.
  Via ulterior erat sicut tempus oeconomiae transeuntis sub grapheocratia: dolens, festinans.
  Perventum est in urbem media nocte vix crura moventes. Ad castra delati sunt et pueri, cumulis ligneis, ne conaretur quidem cenare.
  Somnia erant gravia, plena horroribus, sed non potui aliquid recordari... Dmitry expergefactus duobus vicibus et abiectis manibus puerorum arcte iacentium. Is questus stuffy, vectibus in fenestris clausis, et quasi colonia juvenilis meridionalis typica videbatur.
  Mane autem pueri bonum nuntium exspectabant: ipse marescallus D. Rokossovsky eos praemiis donabat. Postquam turmae Germanorum divisae sunt, copiae Germaniae et Italiae, quae Sudan ex Aegypto et ulteriore meridionali oppugnare putabantur, praeficiebantur magni Rokossovsky periti. Hoc proelio marescallus plenam fiduciam Stalini prioris adeptus est, unde praeesset exercitui Sovietico potentissimo coetui "Centri", quod potissimum Lutetiam ducere existimabatur.
  Cum non esset aequabilis iuvenibus pugnatoribus Rubrum Aquilae, sesquipedales nudos, paene nigros, ab tutela cremor et recentes Africanas tan- tum instruxit. Pueri proximis diebus paulum exaruit et servos Arabum e lapicidinis spectare coeperunt, superba tantum specie.
  Caerimonia fortuita ludicra fuit, sine ulla pompa ac caerimonia.
  Ipse Constantinus Rokossovsky erat procerus, tenuis, iuvenali, sed facie iam bene tritus. Typicum ducem Poloniae, vultu severo. simpliciter pronuntiavit;
  - Fortitudo enim in agmine ac capto Britannico phalanx ostenditur, phalanx Rubrum Aquilae URSS, cum vitta peculiari cum aquila aenea ad vexillum unitatis. Dux, in vicem nomisma aeneum adiudicatur "Diligentia et Virtus!".
  Compladerant simul manus latinae, et continuabatur pugna marescalla.
  - Privata Dmitry Rocketny, ob ingenii, heroismi et sollertiae, ob quam colonellum regii militum cepit, Ordo Gloriae secundae classis adiudicatur. Ita, annos undecimos, hospes noster ex Belarus minimus factus est huius praemii recipiens ab omnibus illis qui post Stalinum in potestatem redacti sunt.
  Oleg Rybachenko pergit ad facta cum amica sua.
  Puer acutum orbem nudo acuto injecit digito, capita Britannica abscidit et stridit;
  - Puer crescit in militem, et quis politicus in iuventute fuit, si porcus magnus ex eo crevit?
  Margarita, pugnans et homicidium adversarios, logice dixit, adversarios intercludere;
  - Meretrix honesta est cum clientibus - pecunia pro voluptate, et politicus est mendacis totus, suffragia et tributa pro destitutione.
  Oleg Rybachenko nudum calcem letale mortis donum proiecit, adversarios eius dispersit et stridit:
  - Politicus est meretrix valde pretiosa, a qua non solum periculum syphilis cerebri, sed etiam porcum in sinu tuo comparas!
  Margarita Korshunova eam cepit et vicem dedit, molem adversariorum falcavit et pissavit;
  - Politicus est meretrix quaedam, quae, loco eius vestimenta exuit, tres pelles e suffragii scindit et eas per TV inficit!
  Natasha in caelo pugnavit. Et amici quoque ibi virium suarum exemplum praebuerunt.
  Natasha Anglico plano excussit et cooed, den- tes margaritas denudans;
  - Non bis idem flumen intras, sed porcellus nothus constanter refectus potest duodecim vicibus!
  Anastasia sumpsit et dixit valde facete, et plano evulso ope nudis digitis, elisit;
  - Animalia et pueri non placent cibum sine sale, sed cur cadunt adulti in dulcem loquelam politicorum, qui carent sale veritatis?
  Akulina Orlova infensi notavit, alterum planum et vyaknula Anglicum intercludere;
  - Sal veritatis amarum est, sed vim habet sanitatem, oratio politici dulcis est, mentis diabete causat!
  Mirabela Magnetica, magna et magna sociorum machina interclusio, edita;
  - Homo non vult arrhabonem esse, sed curriculum in exercitu incipit cum gregariis, politicus non vult per praecepta ludere, et curriculum in re publica cum iniquitate ducit!
  Puellae, utique, sunt pulcherrimae et parum pudici. Omnes nudipedalia et uno bikini tempore pugnant.
  Tantae magnificentiae surripit.
  SU-C etiam in Africa pugnatum est. Naturaliter est valde calida, et puellae sunt in panties tenues.
  Elisabeth, nudis digitis utens, hostem verberavit et edixit;
  - Politicus qui laedit iocos, magnus est ipse asinus, et non habet hominem!
  Ekaterina, in hostes vapulando, et etiam nudo calce utens, cooed;
  - Miles non bis morietur, sed politicus ter tradet et decies centies decipiet!
  Elena lepide notavit, digitos infesto calcitrat hoste;
  - Duae mortes non fiunt, et ocreas tuas nudis pedibus exuere non potes, sed politici omni tempore necant et tres pelles lacerant!
  Efrosinya etiam proiectum in hostem impulit et stridore denudando dentibus;
  - Puella discalceatam in nive currere non timet, timet ne sponsus ne stolidum soleat esse, calceatum ad aures suas!
  Milites in Africa et ubicumque fieri potuit, generaverunt miracula.
  In Africa non minus res excitandae et iucundae factae sunt.
  phalanx puerorum pedum nudis e Falcone Rubro continuata sorbitio ad salutem. Doloremque et farinam ante beatam.
  Post praemiorum autem ceremoniam ita inflammati sunt pueri, ut ad medium diei noctisque medium prope sine intermissione ac lassitudine concurrerent.
  Vladimirus rem iudicavit: interdiu dormient, et noctu, cum sol non ardet, itinera facient. Fere pueri hic sunt, elite indurata, et primum talis non probat. Solus nunc ille calor tartareus non est. Rationalissimum hic, cum Sol in zenith suo est, sub velamina jacet, et vnum dormit.
  Danka id discrimen:
  - Nocte magnis itineribus non sunt frequentes hospites in Rubrum Exercitus. Etiam discendum est quomodo pugnare in tenebris debemus!
  Puer discalceatus Dimka constat:
  - Noctu difficilius est oppugnare, sed post omnes ipsi quoque se taciturna defendunt. Et utrumque sperare possumus.
  Sequenti dies multo durior evasit... Novissimo tempore, alacritate latinarum, limites organismi clauserunt, et nunc visum est omnem fibram musculorum opportuno usu napalm emittendam esse.
  Ne gemitus quidem cohibere poterant, et grex vitulorum compunctus videbatur.
  Dimka ut socios novos adhortandos cecinit;
  Dominus dat fontem aquae viventibus;
  Aureae palmae et rosae in paradiso florent!
  Fieri rem, ut per quietem somnio;
  Pugnare debemus, non lacrimas fundere!
  
  timidos mittet Deus in infernum.
  Qui fortis erit, vir omnipotens fiet!
  Kremlin ardentes hic stellae;
  Via demonstratur qua aeternus nobis dedit!
  Communismum inclite aedificamus;
  Principium nostrum simplex est, velocius, altius et fortius!
  Ut nostra rating non descendat,
  Nos homines audaciores esse ac smarter!
  
  Post omnes vir est vir;
  Putandum est se esse creaturam infirmam!
  Intellectus dat pondus;
  Universusque astronautis parebit!
  
  Misericordia est unitas procul;
  Multae nationes, populi, nationes ac religiones!
  Sed penitus cogitandum est;
  Nos vincula egoismi proiciamus!
  
  Minime ob id bellum est;
  Humiliare et torquere incolas telluris!
  Et jugum confringe de populis,
  De his rebus disticha cantabitur!
  
  Tunc erimus tota familia simul;
  Ubi est quisque in orbe, carus frater et soror!
  Ubi not career fuss;
  Et altruismus et proximi adiuvandi habitus est!
  
  Non erit mors neque problemata;
  Ibi fortis, credo, fiet!
  Tu pigritia viceris
  Accipe vasa et saccum dorsualis cum onere!
  Post tale carmen, iuvenes bellatores Falconis Rubri acriter acrius excitaverunt, et nova unda alacritatis et vigoris eos invasit. Et sic superstites sunt diebus illis, et cum floreret et coqueret, obdormiverunt.
  Dimka somniavit aliquid speciale... Finivit in mundo ubi fuit in caelo, et hoc primo loco oculum suum apprehendit. Luminaria scilicet eu. Hi autem bigeneri erant striatorum peponum et crocodilorum in una manipulo, et mixtura cucumeres et rhinos in altera.
  Dimka in lapillo sedit et cogitationes in omnes partes dispersas quasi grex calidis admissariis colligere conatus est. Ceterum, fieri non potest ut lumina eu ludunt, ac etiam in formis tam incredibilibus quae minime propriae sunt realium florae faunaeque propriae sunt.
  In genere, secundum omnes leges physicae, stellae sphaericae putantur esse, quod est per se axioma inconcussum! In minimis, si constantes corporei universi correspondent universi in quo homines vivunt. Hoc ergo est quoddam problema cogitabile!
  Interrupit speciem incomprehensibilis animalculi pueri doloris cogitationes. Hic etiam mirandum fuit quod creatura quasi materiata ex aere tenui, sicut piscis e foramine glaciei emergens. Viam caput piscis erat, corpus autem in forma horae a sagitta erat. In horologio autem, loco numerorum horarum indicatarum, sunt quaedam hieroglypha incohata in picturarum forma. Sagittae ipsae plusquam duodecim sunt et diversis velocitatibus gyrantur.
  Dimka sibilavit:
  - Blimey! Quis es?
  Mixtura piscium et admirabile terrorem horologii Russici inopinato respondit;
  Et Jesus, et quis es, cana?
  - Human! Dima respondit.
  Yahita giggled tenuissime sicut CULEX:
  - Videre possum te hominem esse. Ego quaero situm, nomen, occupationem!
  Dimka gravissime perturbatus est:
  - Quid de hominibus in mundo?
  Yahita adnuit.
  - Ita sane est! Etiam difficile est invenire mundum ubi primates glaber non conveniant. Etsi homines ubique longe diversi sunt, fortes et exculti sunt sicut archangelorum, et sunt barbari primitiva! Non spectat ut repraesentativum orbis progressionis, nudis pedibus, paene nudo, sed nec barbarum vocari potes...
  Dima quaerentem resistere non potuit:
  - Et quidni?
  Yahita explicavit:
  "Oculi tui intelligentes admodum sunt sicut sapientis, et non puer de tribu primitiva."
  Dimka rationabilem rationem fecit:
  "Et cur barbaros stultum esse putas." Post omnes, ut sine flatibus nuclei-exantlandis in majoribus et fictis animalibus superesse, opus est gravi ingenio et sollertia practica!
  Yahita constat:
  - Recte! Sed quomodo sciret barbarum de flatu nuclei exantlaretur, licet per signa archangelorum humanorum hoc iam saxum sit. Dic mihi, quisnam es loco, et quo labore huc missus es?
  Dimka directum responsum vitare conatus est:
  - Omnia in universo nostro sunt relativa: praesertim positiones! Quid opus? Imo modo mundos iter facio. Post omnes, stellae pediludium tam inusitatum et interesting!
  Yahita emendavit, sagittae in superficie abdominis sui pellucentis paulo aliter gyrari coeperunt;
  - Haec felis est, sed prorsus alius ludus. Ecce hic alas habent globulos, et statim tres sunt, et porta non apparet! Spectatne sicut ornare humanam tuam ab antiquis temporibus?
  Dimka consentire coactus est:
  - Utique non... Etsi, simul ac perspexi, societas cum felis statim orta est. Etenim aliqua similitudo est! Etiamsi non formal!
  Yahita elevaverunt eum.
  - Hae sunt societates... Solae faciunt malum caput meum et pugnae fiunt. Sed dic mihi, Nonne sabotheus es ad horam ?
  - Formaliter non! Dimka respondit mechanice.
  Yahita elevans pede.
  - Sequere me. Ostendam tibi aliquid interesting!
  Dmitry Rocket surrexit et commota est, secuta est eam, sicut somnium subito alicubi obtinuit et signum ut surgeret cecinit.
  Pueri, vix requievit, cum onere recurrit, hic nihil iam quieti habuit. Acutus dolor in musculis hebescit, et pedibus dejectis obrigescit, non amplius cum dolore explodendo, sed valde valde gravato, et per crura vagitus diffusus, et tertius et quartus spiritus in pulmone aperiuntur.
  Danka, robustissimus fortis, minus passus est, et etiam fastidiosus: pugnam cupiebat, sed, ut fortuna volunt, non iactus inflammatus... Hic, Dmitry, ut semper felix, gessit cinematicum, colonellum et Ordinem Gloriae circum collum eius accepit. Amercium ipsum non est sumptuosum, quod de ferro accipis, et tenui nickel stratum, ut non rubigo, sed magna non est forma impressa. Summa, sane dignitas. Etiam URSS graves inimicos habuit.
  Bello temporali Primo mundo, Hitler quattuor ordines mereri curavit, crucem ferream primi gradus inclusis, raram pro simplici corporali. Imo vere fortis et callidi militis fuit, quamvis nunc nomen eius liberos terreret.
  Sed tota aestate et autumno sine meta currere possunt, cum fortuna adhuc excidit.
  Pueri tandem in locum recentis pugnae venerunt, et strage mortuorum militum Britannicorum iacuerunt, magna ex parte Negroes et Arabes. Caro mortua in tali calore simpliciter siccata est et non coepit putrescere. Fragmenta metallorum, testarum casingarum circa iacebant, sed lepide Russi omnia arma capta colligere curaverunt. Sed adhuc unus ex pueris felix erat, et cultrum plicatilem fluens sustulit. ET AMERICAE FECIT. Procursu amicos ostendit;
  - Hoc tropaeum meum!
  Fremuerunt in responsione:
  - Inveni aliquid quod gloriaris! Tu melius Anglicum occidis!
  Malus respondit:
  - Et hoc non erit! Iustum est inimicos invenire! Ac debes ocius currere!
  Sed hi dies sine certamine transierunt, quoe obiter bella maxime naturalis. Ceterum in pugna plus moveas quam ambulas. Sicut aces, eruptiones plurimae vacuae sunt, praesertim inter magnas proeliis et ingrata operationibus. Ante somnum, Danka dixit Dimka:
  - Scis, catulus tigris albus (cognomen Dmitry), bellum non est omnino ut venereum, sicut in pellicula diabolica rubra, vel capitaneus Daredevil, et in aliis ostenditur. Sentire te deceptionem aliquam. Non, sane, non sum parvus et cinematographicum verumque non idem intellego, sed tamen....
  Dimka contumaciter patuit:
  - De hoc mense melius loqui volumus, sed nunc, meditando et lecto. Attamen novos socios nostros guys dignos esse oportet. Bene tenent!
  . CAPITULUM #4
  Bellum magno opere geritur. In Africa copiae Americanae et Britanniae non sunt validae, sed spatia sunt vasta et silvestres et solitudines et multa flumina et paludes.
  Ita, Continens Niger ingens est, eamque celeriter capere conantur. Bellum igitur diu tractum est.
  Ipsa autem Britannia in continente non est facile. Hoc problema perampla fuit.
  Oleg Rybachenko et Margarita Korshunova pugnant sicut iuvenes Titanes. et gloriosam victoriam adipiscuntur. Fortissime pugnant, sed non nimis multi adversarii.
  Sed ubi sunt Americani, Britanni, eorumque copiae coloniae ante puerum immortalem phaenomena sunt.
  Oleg Rybachenko notavit aliam adversariorum aciem interclusam, et nudo digitos pisum cum antimattero iaciens;
  - Miles in bello simul adolescit ac maturescit, politicus in subtegumento dimicat, senescit ac maturescit, simul feram deprimit!
  Margarita, puella pu- gnata, eam cepit et nudis digitis imposuit disci truncatum capita et notavit;
  - Miles conscriptus privatus est et professionalis fit in bello, politicus extremas nesciat, et victoriae professio!
  Puer et puella adversarii pulchre oppressi sunt. Atque eos haud temere.
  Oleg sumpsit et aliquid plus quam letiferum et perniciosum suo nudo calcaneo prostravit - narrans:
  - Miles silicem esse debet, sed in corde suo saxum non converti, politicus lapidem pro corde iamdudum habuit, sed iaculatoris duritiem habet!
  Margarita, caesis Britannie militibus, et multis nigris militibus, acutos clavos digitorum emisit;
  - Bonus miles in praelio est sicut diabolus - necesse est ut ignem extinguat, politicus in vilitate peritus ipse est Satanas, et promissionum plenitudo caligarum typica est!
  Optime et lepidissime in hostem egerunt ac Britannias infensi oppugnant. Etiam non cursus nisi.
  Oleg excisis adversariis yelped;
  - Militem in proelio mori potest, sed melius est quam sub rivulo dulci mendacii ex ore politicorum obdo evanescere!
  Margarita, adversarios innumerabiles opprimens, de quibus tamen non ita multi relicti erant, bombam sumpsit et eiecit nudis digitis, et stridit denudando;
  - Quis bellator natus, heros morietur, qui politicus factus, spurius iam mortuus, et cadaver ambulans!
  Filii bellatores pugnaverunt sicut veri gigantes et gigantes cogitationis.
  Elisabeth autem et piscina eius non multum cantavit, et per silvestrem margaritam. Quamvis SU-100 eandem facultatem habeat quam triginta quattuor exitus, tamen non facile est per silvestrem agere.
  Elisabeth oscitavit et dixit, vicem suam reddens;
  - Politica est, cum aliud dicunt, aliud significant, aliud faciunt tertium, evenit quartum, sed tamen in obliquum vadit, et manet abominatio in iecore!
  Catharina satis logice concordat cum hoc:
  - Non sunt fratres in re publica, sed multum pauperes propinqui, non sunt fabulae principes, sed nudorum regum excessus, nulla veritas ad momentum quidem, sed satis erit mendacia plusquam. una generatio!
  Elena infensi rictu dentium animadvertit, quod sicut margaritae scintillant et pulchrae sunt;
  - Amor venit cum non expectas, politici haerent cum non vocas!
  Efrosinya animadvertit, sapphirum oculos conniventem et nudum digitis arma percutientem;
  - Omnia saecula amanti obnoxia sunt, politici omnem vilitatem tractant!
  Puellae aliquantulum fastidiunt, etiam cantare coeperunt;
  Admiratio, mirum!
  Vivat mirum, mirum mirum, vivat mirum!
  
  Finge talem condicionem - Omnia quae evenient tibi, praescitis scis: Non opus est sollicitudinibus, dubiis, Omnia in mundo cedulam praebebunt.
  
  Et taedium provocamus Quia, quia impossibile est aliquem in mundo sine insidiis vivere.
  
  Admirabilis, mirum, mirum, Vivat mirum, Admiratio, Admiratio, Vivat admiratio!
  
  Graduarium providet ambulationis, Providet conscientiae augmentum, et utique oscitans crescet, et constipatio implebit mundum.
  
  Et taedium provocamus Quia, quia impossibile est aliquem in mundo sine insidiis vivere.
  
  Admirabilis, mirum, mirum, Vivat mirum, Admiratio, Admiratio, Vivat admiratio!
  
  Et taedium provocamus Quia, quia impossibile est aliquem in mundo sine insidiis vivere.
  
  Admirabilis, mirum, mirum, Vivat mirum, Admiratio, Admiratio, Vivat admiratio!
  Sed alii heroes, phalanx puerorum a rubro Aquilae USSR, multo feliciores fuerunt. Et quod pueri iam taedio ad ululandum parati erant: non proelia, non casus, sed cursus! Tandem moniti sunt ut phalanx Britannica dure aequalis antecederet.
  Vladimirus eos iacere iussit et in ventre repunt. Pueri id solum fecerunt. Videntur Britanni adnotare, statimque, non expectato adventu, ignem aperiunt. Sed plane festinarunt, unus tantum ex falconibus Stalini catulorum in humero vulneratus est, caeteri simpliciter revolvere curaverunt. Locus par pugnae non satis rudis, omnibus dumis et dumetis obsita. Unitates Britanniae active accensae, sed non accurate. Pugnatores Aquilae rubrae rarius responderunt, sed multo efficacius. Plures pueri bene se induerunt, khaki paenulas induentes et tacite moventes. Britanni, vicissim, nimis timidi erant, ac sese praevenire constanter permiserunt.
  Dimka Rocket maxime felix fuit. Celeriter, ut goosebumps, in extremam Britanniae (hoc tempore fere solum alba pugnavit contra eos, quod multo pertinacius est pugnatores qui ab ululatu sirenum spargere nolunt), eosque ut scuta in partem sagittam confodiunt. Vasa latae sententiae perfecte laboraverunt et numerus victimarum crescebat!
  Tamen, heu, pueri etiam damna passi sunt, praesertim cum commutatio tasque iacere coepit. Una puerorum fortium fragmento ventriculi divulsa est, et intestina prorepit. Alius cruris os contrivit, item ingratus. Sed proelium mox exarsit, ac damnati multo magis crudeles Angli evaserunt quam primo Leninistae adolescentes sumpserunt. Tot utrinque clamoribus ac gemitu.
  Tunc Dimka audiens statuit ducem. Erat magna Anglicus, item colonellus bassa voce. Fossam prius latuit.
  Puer flavus maculosus et cito quasi viperae, remoto Anglico circum se, repit ad fossam. Ictus occipitii pugione conticuit colonellus, labiis sibilat, instar car- puncti tire. Postea puer, collatis foliis in os ejus impositis, simili voce fremit.
  Hic arcanum iacebat quod folia suco glutinoso macerata (Dimka hoc in antecessum paraverat, quamquam barbaros terrere sperabat, sed tunc Pinoculus effectus erat, cum aliud quaereret, sed evenit aliquid. aliud, sed omnino aliud evenit, sed etiam utile!).
  Quamvis vox ducis terribilis, in Anglica prava operata est:
  - Surgite omnes, et gressum agmini recedite!
  Et laboravi! Britanni exilierunt, postquam tormenta submachinarum erumpentia et sclopetae latae pluerunt. Nimirum, cum tanta damna, sine imperio fugies. eo i!
  Nunc ea pugna fuit! Tota simul et efficax exterminatio! Acriter insequendo.
  Vladimirus in summo pulmone exclamavit:
  - Pro me pugnatores prodierunt! Rationem hic aperuimus!
  Ceteri pueri una cantabant;
  - Stalin nobis arma pennis ferreis dedit, et pro corde motor igneus!
  Vladimirus addidit:
  - Altior ac sublimior! Nostrarum avium volatu niti, atque in omni propensiore, tranquillitatem finium nostrorum!
  Quomodo Germani talia carmina noverunt? Si Dimka sua componere maluit, amicus eius Danka e contra iam composita, popularia et nota, promovebat.
  Sed Dimka, qui tunc temporis principalis erat, angebatur et melodiam suam canebat;
  Iuramus Stalino Magno;
  Honorem serva et pugna usque ad finem!
  Quia potestas eius sicut sol est;
  Quia lux Deo patria est!
  
  Ab adversis patriam defendamus;
  Leo Britanni caudam invertit!
  Felicitatem in planeta aedificabimus;
  Sicut præcepit Dominus sanctus Christus.
  
  Aequalitas et fraternitas regnabit;
  Caelum purum fiet caeruleum!
  Ceterum recte pugnandum tibi est;
  Via socialismi est iuvenibus!
  
  Mater pulchra Russia;
  Princeps Stalin a deo nobis datus est!
  Ubi flores in agro pulcherrimi sunt;
  Ubi verbum rusticum effugere non potest!
  
  Omnia ruri crescit, lata est;
  Habet glaciem et laetissima prata!
  Desert aurum ab oriente
  Argentum et margaritam in blizzard!
  
  Est Kremlin planeta totius luminaris;
  Sed abruptius in nobis est!
  Hic "Katyusha" caelum inluminavit;
  Quasi archangelus ipse oculum dedit!
  
  Omnes populi Matris patriae uniuntur;
  Nullas habemus inanis difficultates inter eas!
  Russia dorsum non inclinavit iugo;
  terram capere neglexisti, domine!
  
  Ut ioca non sint idonea;
  Nos quoque homines sumus!
  Russi planetae non sunt conferti;
  Dulcis aqua fundit de caelo!
  
  Ingentes agri crescunt;
  Colossus cordium apis mellis est!
  Dedit Deus Rutenis locum in ipso paradiso;
  Et tibi corona laurea!
  
  Omnia obediunt homini;
  Tantum fastus cohibere non potuit!
  Sed non erit finis humanae aetatis;
  Spatium nobis aperit!
  Pueri acerrime approbaveruntque rem magnificam laudarunt. Vladimirus etiam corvum iecit cum e pistol bene intentum, et Danka dixit:
  - Et tu, Dimka, magnus es - basically cantas et solas tuas componas!
  Iuvenis maestro dixit:
  - Et hoc pretiosissimum est, cum te ipsum creas, nec repetas ut psittacus!
  Damna cito computata sunt ... Heu, tres pueri in perpetuum a cohorte divisi, quinque plures tam graviter vulnerati sunt ut portari vellent, et viginti quinque homines mediocriter laesi in sua potestate, vel in lucem.
  Plus octingenti quadraginta homines a Britannis caesi sunt .... In totum, ratio satis accept! Sed vinctus non erat, nisi unum majoris rei medicae. Omnes alii interfecerunt...
  Danka lepide:
  - Nos, machina tormentorum hebescente diu, mille quingentos Anglos perstrinximus et adstravimus!
  Vladimirus eum interpellavit;
  - Tace, vis? Tres ex nostris guys mortui sunt. Eos hic in acie sepelire cogito, vel ad signa deferendo, ut sepeliri possint secundum morem Christi!
  Danka admiratus est;
  - USSR Christum magni aestimat? Tamen constanter et tu et ipse Stalin dicunt: infirmus est Christus et torpens et non Aryan!
  Vladimirus placide respondit:
  - Pendet qualis Christus... The one in the Bible is not an Aryan and pacifist! Ille in quo credimus, hoc est, sine Scriptura sancta sic dicta, eadem est rubra Aryan! Et non solum rubrum Aryan, sed etiam hominem valde fortem! Hoc debes intelligere.
  Dima constat.
  - Ego quoque biblicos habeo Iesum, qui malo docet non resistere malo nec omnino spumam genarum esse. In temporibus tsarist iam erat simile, sic quid? Praecipue rusticus dominus verberavit, faciem suam in sanguinem fudit, costas in eculeo fregit, et ille miser simpliciter pro domino oravit. Sed numquid hoc fecit pater familias vel denarium melius?
  Danka ipse pro omnibus respondit:
  - Certe non! Malum statim repugnandum est! Quia malum flamma est; nam quam optima gasolina est patientia, et indifferentiae et rixae optimae par sunt!
  Vladimirus graviter eos interpellavit;
  - Quod dicis iam perspicuum est, absolute pro qualibet rationabili persona. Itaque nihil opus est nobis superaddere exponere et docere. In genere, Russi, gentem novi, quae ratiocinationem philosophicam et Boltologiam in stilo Dostoevsky amat. Interim tu Oleg et Danka grabatum cum Petro portabunt, sic ille gravissimus eorum qui occiditur. Nunc iter...
  Pueri ad primam vere bellicam victoriam incitati et incitati sunt, corporaque indurata iam calori et vis accommodare coeperant. Iustum erat fun! Sic currite et ludite...
  Danka Dmitry procursu interrogavit:
  - Sed haedus provectus es, physicus dicere potes... Cur putes Christianismum talem successum in toto orbe terrarum consequi posse. Ac praeterea logica in hac doctrina, non quark!
  Puer vero cana, paulisper cogitans, respondit:
  - Memini doctorem scientiarum propagandarum dixit Goebbels: ut credas in mendacio, oportet esse magnum. Paraphrasis, ut ad credendum doctrinam, omni logica careat! Vel etiam pressius: ut religioni credendum sit, logice et communi sensu carere!
  Danka adnuit ut cucurrit.
  - Hoc partim verum est, sed tamen... Multae res in nostro mundo logicae et sensu carent, sed nihil tale feliciter assecutus est ac christianismum, idque solo paradoxo explicari non potest!
  Dima dixit:
  - Sunt variae res et opes administrativae potentum, quia profuerunt servis obedientibus, delusi in vita melioris opinionis, et nihil deesse in terra mutare. Et sane servorum infirmitas, quae infirmiores et dissolutos ad resistendum aeternae Romae legionibus esse intellegebant. Et sic deinceps ... Imago ipsa venerea Iesu Christi. Animadverte Iesum non esse hominem plebeium. Tertium humanitatis Deum omnipotentem, qui in carne apparuit. Et hoc solum potest homini speciali dono suavitatis.
  Puer Sovieticus ad dextram currens speciem linguae Belarusicae intellexit et intervenit:
  - Et multo hic omnia faciliora! Sensus est: Omnipotens Deus ipse humanam formam suscepit propter populum, crucem ascendit. Actus ipse tam irrationabilis, incomprehensibilis omnibus, difficilis explicatio, sed simul jucundus, ut populus incidit. Donec sit amet blandit est. Quorsum blanditias? Quia homo est, tantae aestimationis evenit ut ipse Creator universi pro se patiatur et suam vitam donet! Fere magna et est!
  Danka consensit.
  - Immo immensus est! Creator universitatis cruciatur et crucifigitur et pro suis carnificibus orat! quis hoc putet? Quid hac?
  Dima constat.
  - Nihil! Ceterum, natura paradoxa ipsius Evangelii causa facta est quod in eo crediderunt, etiam sapientes, intellegentes impossibile esse tale aliquid fingere! Praesertim non solum ratione practica ductus Constantinus imperator: non profuit. Christiani non plures in Imperio Romano erant. quin potius erant minoritas desperata et minoritas passiva et pacifistica. Et pagani e contra plures pugnaces erant. Ita Imperator Constantinus credere potest.
  O contemptim snorted:
  - Non intellego, quid hic fuit mortale periculum?
  Dimka patienter explicavit;
  - Superbi Romani, Christiani justi sectae Judaicae fuerunt. Hoc est, ne ipsos quidem homines, sed dii Olympici religio est nationalis, etiam a Graecis mutuata. Id est, evenit ut Constantinus imperator contra tam maiores quam suos ambitus ierit. Christianismus praeterea per puritanismum notatur neque Romani ullo modo se circumscribant. Hoc est omnino innaturalitas christianae fidei, quod haec fides unum efficit multas vitae voluptates, id est periculum colossale in eius adoptione. Ita, sola fortuna rei militaris permisit Constantinum locum obtinere, in clypeis crucis ope!
  O dictum:
  - Sicut Islam se in bayonetis, vel potius in gladiis et hastis! Hoc iterum confirmat - quisquis fortis est! Fortis pugni sunt optimae rationes!
  Dima chuckled.
  - Licet non sit ridiculus... Sed tragicum est, cum mens non magni aestimatur. Frustra tamen aliqui putant eleifend respiciunt solum vires corporis. Eae etiam ab aliis, etiam intellectualibus bonis, propriae sunt!
  Pueri obmutuerunt... Loquentes, sane, interesting, sed tantum argumenta tantum in aere volaverunt. Religio non est celeberrima in colloquiis puerorum. So, maybe try to chat about lacus?
  Danka Dima interrogavit:
  - Et quid cogitas de qualitate bellica armorum Germanicarum? Praesertim panzvale?
  Puer logice respondit:
  - Nullo modo, praxis confirmat lacus Germanos fortes et efficaces esse! Quid hic aliud dici potest? Et huiusmodi indicibus ut telum, arma, machina, et eventus: percussio potentiae, tutelae, machinae, sane magnae sunt, sed secundariae simul. Nam vel lacus aces placerat nulla!
  Danny frowned.
  - Quid vis dicere quod tristique aces non habemus?
  Dima risit innocens sicut monialis;
  - Et ubi essent? Nostrae lacus Belarusicae nondum cum lacus pugnaverunt. Patria Finnorum Suomi prope piscinas nullas habuit, Iaponia in Khalkhin Gol etiam eos naso gugulkin habuit. Tempus crescendi non erat - dubitant! Frustra igitur de hoc argumento nunc loqui.
  O advenientem faciem.
  - Ita, nihil habemus gravem et singularem! Ita fieri potest ut bases NKVD placeant pro agitatione anti-Sovietica.
  Dimka chuckled leniter.
  - Sed hic credimus et primi erimus! Forsitan etiam cruces equestris accipiemus, quod Russi ad vincendum nati sumus!
  Puer Sovieticus iracunde interpellavit:
  - Proh dolor! Aryans nos vincere nascimur. Ceterum, nulla res tantum te adiuvit ut exercitus noster nondum ad Orientem conversus sit. Sed cum primum Britanniam detinet, piscinas nostras in apparatu Kremlin videbis.
  Danka Nazi iuvenem vexavit:
  - Quantum belli tropaea scilicet. Quin etiam captivorum columnis, qui sub praesidio tenebantur! Sic Moscuam videbis!
  Minantes erumpere pugnam clamore minitanti Vladimiri prohibebant;
  - Tace! Tu Danka pro longa lingua poenam ... Pro nocturno somno es custodia, tota nocte pera in dorso tuo. Et erit aliquid simile hoc.
  Danka in utrem ascendere voluit, sed Dimka eum confirmat:
  - Culpa tua est. Post omnes, hospites pacatis sumus, et contumeliis milites eius... Excusate et observa opportunitatem hospiti!
  O tacuit. Errorem admittere nolebat vel conflictum concitare. Et Dima suadet:
  - Potesne aliquid cantare in signum reconciliationis?
  Imperator respondit;
  - Non, hoc non est tempus!
  - Tunc etiam possum una cum Danka amico meo noctu stare?
  Vladimirus iterum et satis rationabiliter obicitur;
  - Et errabit, pro eo erit supervacaneum hospitii... Internecionem quis perforabit ac difficile putans... - Iuvenis phalanx dux astitit ac paene insinuans quaesivit;
  - Miraris. Unde tibi tam incredibilem ingenii militaris facultatem? Ex comicis americanis sicut hone pugnas, quid arcanum tuum?
  Confusus Dimka;
  - Bene, quid est Superman... Omne, quod est in principio, est in facultatibus personae. Hoc primum ante piscinas apparui. Puero latrone, quod erat incredibile ac singulare, me fefellerunt. Tum fabulae etiam naturaliter credebant, bene, haedus pecuniam mereri et auxilium Britannis velle. Utique non quilibet homo e cingulo sclopos evellere potest, id sine dolo facere potest, sed quodlibet "ternum" etiam iuvenilis aetatis capax est. Bene, quilibet vestrum potest quattuor amphoras aptas e duobus sclopis figere. Quod autem colonus statim deditur, Britannici belli experti, non ita mirum est. Hic tres fere miliones Franci sine pugna dediderunt, sedentes in excellentibus munitionibus, quod multo magis mirum est. Denique crux prima secundae classis, satis logice recepta, feci quod ullus haedus e phalanx in meo loco ageret. Iudicium ipsum singulare non est: bello primo mundano paene centum sex milia militum et praefecti sunt considerata. Cur igitur me tantopere extollo?
  Vladimirus partim constat;
  - Ex altera parte videtur sic esse, sed ... In secunda pugna non fuistis sicut ceteri omnes. Praesertim te non videbar notare Britannis, teque sine meta ferire, sed simul sine deesse. Et non omnes vocem colonelli imitari possunt!
  Dimka obiicitur:
  - Non omnes hoc facere possunt, si resonandi artificio uteris. Hoc te docebo si vis. Sicut sagittarii sine requiro, tunc decenter emissa es. Quisquis pugnator ex cohorte tua Voroshilov Rifleman titulus assignari potest. Nonne Angli me viderunt? Itaque reliquos pugnatores non animadverterunt, tres omnes ex eis interfectis perdidimus, quod significat hos bellatores oculos suos plane texisse!
  - Iam quattuor mortui sunt! - Dimka correxit vocem post a. - Alexander mortuus est, heu, bellum.
  Vladimirus tali colloquio fatigatus exclamavit:
  - Citius rue, alioquin caetera non te certiorem faciemus.
  In itinere alius pugnator graviter vulneratus occubuit, sed pugnatores ad magnum vicum Arabum irruerunt. Ibi subitis auxiliis, qui nequibant, erant. Post hoc, Vladimirus colonellus Rubri Exercitus USSR locutus est, rem ei explicans et de proelio praeterito narravit. Iussit duos equites Rubrum Exercitus milites mittere cum ducibus Arabicis sisto. Sed Vladimirus ostendit ei imaginem photographicam cum Anglos interfectorum esse et dixit:
  - Potes nobis credere, nondum nos mentiri didicimus!
  - Sed scribere didicit! - Tristis ac sine multa laetitia respondit colonellus.
  At Vladimirus nihil est quod non erubescet et delineavit novissimam incidenti principi venienti. Ipse cum eo manus excutiens, claros se praemio pollicitus est. Post hoc iuvenes pugnatores ad somnum in castra missi sunt.
  Sed Vladimirus Wolverine, videns se nimis gravem in munitionibus esse, in platea serpere iussit. Danka excubare. Silices in mantica sua ponunt, eo gravior ac durior poena. Sed Vladimirus festinavit, ridentem ut arca poenae consolaretur;
  - Sed communibus praemiis ac meritis non carebitis. Tibi poenae disciplinae, quae tibi prodest, non imponimus!
  Danka, quasi non intellegens, quaesivit;
  - Quid prodest?
  Vladimirus Wolverine explicavit simpliciter;
  - Praesens disciplinarum sanctionum optima est ratio cur recusandi praemium militaris meriti exhiberet. Et tu sane S. Georgium Crucem vel alium ordinem monstrare vis, cum ad patriam tuam redieris.
  Danka caput iracunde movit.
  - Immo non vis?
  Vladimirus prave, quasi passere subrisit;
  - Ita... Non credo, quia amici tui probabiliter incipient interrogare quare amicus tuus cruces ferreas habet, sed non facis? Cur sine praemio relictus es, fortasse male pugnasti!
  Danka indifferentem aspectum indue;
  - Non curo. Praemia Sovietica multo pluris sunt quam ornamenta Germanica, etiam crucem equestrem cum adamantibus! Sic!
  - Bene, desine superbum guy Belarusiane! Credo te conscientiae tuae custodiam. - Vladimirus Wolverine tacite discessit. Vestigia relinquunt nudorum pedum duodecim annorum, sed pueri maiora propter aetatem.
  . CAPITULUM #5
  Oleg Rybachenko missionem suam interesting continuavit. Ille una cum Margarita puellam alteram Anglicam turpitudinem interimit.
  Termino dedit puero grenade nudo calcaneo et dixit:
  - Politicus est monstruosus iactatio sicut homo pulcher, sed nullus luxuriosus tela sui assem et dente lupum celare potest!
  Bellata puella, nudis digitis lethum munus leti jactans, increpuit;
  - Militat etiam monstrum aliquo modo, quia in acie occidit, sed politico dissimilis est, ex aequo est, sed semper amittit vet!
  Oleg Rybachenko, cum nudas digitos infesto grenade immittens et adversarios spargens, clamavit:
  - Mulier amorem et felicitatem sibi et suam familiam desiderat, politicus imprimis studet in alios spoliandi et pecuniae amore obsidetur!
  Margarita validis letialibus digitis munera leti dedit;
  est quasi rosa: odorem suavem, lucida specie, spinas acutas?
  Puer terminator, opprimens adversarios, et oculos sapphiri dissimulans, dixit:
  - Mulier forma est pulchritudinis et puritatis, etsi non semper idealis, sed politicus semper erit signum vilitatis et deformitatis!
  In Termino puella CACHINNO dictum est:
  - Puer discalceatus non saepe transmittit et in sinum suum intrat, sicut politicus res foeda facit et in eo porcum ponit!
  Immortalis filii miracula vera miracula fecerunt et super- fuerunt.
  Cnm autem et puella gubernatores caeli pugnam in Britanniam conciliaverint.
  Natasha stravit currus Anglicus utens nudis cruribus et stridore:
  - Puer armis ludere amat, sed amabilis est, politicus amat crepitando, sed loco timoris fastidium ac risus inspirat!
  Anastasia infensi notavit, alium currus inimicum prostravit;
  - Sicut dicunt phisici, homo ex simia oriundus, politicus, etsi primas typicus, praesertim felix populus, relationem habet cum dracone!
  Akulina Orlova infensi notavit, alium adversarium cum dolio technici pulsando;
  - Divinam hominem habet naturam creativam, sed politici crucifigunt se esse naturas daemones justos et chaos creare!
  Mirabela Magnetica, hostium plana eruens, et caedens quasi cum flabello fluctuante, edita;
  - Politicus est diabolus in carne, non autem dominus inferni, sed creator inferorum in terra, in quo daemones exire de potestate et chao crea!
  Puellae monstra feminae sunt, et cornua toti sociae CULEX aut grex culicibus.
  Interim nonnullae pulchrae puellae ab URSS venditantur Iranianis Shah in harem.
  corpora quoque militum trucido, non ab ancillis, sed ne spadonibus quidem, sed lacertis servis. Ex eorum tactu puellae excitatae sunt et multo magis invitant et amabiles fiebant.
  Et cana Angelica et flava Alicia pudoris oblitus, et juvenum callidorum tactus voluptuose depuratus. Praeludium erat pactus ut iocum et quam maxime amabilius esset.
  "Exercitium" perficiamus, puellae ablutae sunt et ornatae sunt. Calceamenta ponunt altissimis calcibus et lapidibus pretiosis in cruribus, tiaras cum gemmis in capillo. Angelica etiam admiratio fuit;
  - Nonne misertus est domini nostri sic ornare? Ceterum hi lapilli valent fortuna, et quantum dabunt incognitum!
  Caput ancilla consolatur;
  - In pacto, nudus eris perfecte et nudis pedibus funge. Hoc est, si in veste Evae venditus esses, stamen in te non haberes. Cetera autem omnia, emptor mercari potest adiecto feudo.
  Alicia erubuit, erubuit.
  - Itane omnino nudi sumus in fronte hominum?
  Adnuit ancilla.
  - Profecto! Hic mos antiquus. Emptor de servis suis omnia scire debet. Vitia omnia si, utique virtutes sunt. Nimirum multae puellae vehementer perturbantur, quod ante homines velamen non adhibitae sunt. Sed indulgentiam non facimus.
  Angelica hic curiosa;
  - Et si servus tantrum pudore parat?
  Ingens et pinguis spado in catena mail cinerea cum pulvere et luxuriosa cidaris pro ancilla respondit;
  - Et loquimur cum illis ante auctionem, exponens hoc non esse in causa, cum debes pudere, sed contra, humilitatem debes ostendere. Alioquin manet poena. Solet opera et servi quiescunt. Tu licet virgines es, videtur quod soleas ambulare seminudus, tan- quam videre potes, patienter. Si in Harem mercatorum venditus, fatis possibilis optima erit.
  Alicia leviter curtsy fecit.
  - Nos consolatus es!
  Puellae aliquot opercula translucentia operiebantur, quae detrahenda erant, ita ut corpus mancipii in auctione sua paulatim ostenderet.
  Per signa Arabum, Alicie et Angelica erant alta divas, aspersa sunt thure, et iterum demissa, miris crinibus crispata ut super humeros eorum caderet, in medio pactus.
  Uterque miles tranquillus erat, vita, bellum, disciplina obdurata sunt, quae modo nulla erat causa monstrificandi. Quid illis praejudicia et superstitiones? Nihil habent et de corpore suo confundentur.
  Signo dato, servi ad auctionem ducti sunt. Hic obiter in altis calcibus, ad quas non adhibitae sunt puellae, vere pedes coegerunt, et ingratum fuit quod soccus urguebatur et totum pondus validorum et puellarum corporum reputabat.
  Sic iam ambulabat, tamquam inquisi- tor, lenius.
  Multi congregati, ubi auctiones erant, pauperibus. Mulieres, liberos, viros vendiderunt. Sed in basi aperta erat cum bonis ignobilibus vel ignobilibus. Mulieres autem rudes incultique erant et ante omnes attrectabant, qui se occultare conabantur, verberibus caesi sunt. Auditi sunt gemitus, et ululatus multi. Etiam ac clamoribus interdum dolorem. Imprimis FORMIDULOSUS proles sine parentibus relicti, qui nudi ad auctionem rapti sunt, et subinde emptores non lotis digitis in os ascenderunt et eos strinxit. Erat itaque clamor mole, quasi flagelli sibilus. Praeterea putuit etiam varia purgamentorum, in quibusdam locis videre panes ab asinis relictos. Tantum par sordidum, viridi-coloratum motorcyclorum partim mediaevalis mercaturae servilis delevit.
  Alicia amare perbibebat;
  Quam humile est. Tracta ut animalia.
  Angelica additur;
  - Spero hoc non est nobis?
  Convaluit summus eunuchus puellas;
  - Imo in palatio es venditus pro divitibus. Viam calceamenti pedes puellae si fessi sunt, rickshaw tibi ascensuram dabit.
  Imo pueri Arabum proceri curruum dabantur et dominae in illis sedebant. Iamvero de improviso praesidii iungunt. Eunuchus magnus promisit ;
  - Subito ad claram metam perveniemus!
  Hoc tempore rostrum non mentitur. Palatium, ubi puellae afferebantur, erat amplum, lautum, statuis et fontibus.
  Praecipua autem res est ipse locus paciscendi, theatri scenici simile. Et hic quoque in acie expectare oportuit. Angelica etiam quaesivit;
  - Estne maior centrum servi commercii?
  Dux Eunuchus dixit;
  "Hoc est centrum maioris ad ancillae commercium. Solent homines alibi venumdari. Sicut in via, et pueri, ad consolationem.
  Iussa impigre erat, publica multa collegit, omnesque oriales ornatu delicato. Pauci tantum indumenta Europae erant, sed totum fasciculum admodum erat. Multum tumultus erat, et puellae quae in suggestum adductae erant vel sensim expositae vel nudae statim eiectae sunt.
  Hic tamen unus ex illis restitit et tantrum ignominie objecit. Sicut vitula rugiet ad mactationem, dum vivam excoriatur. Custodiebant eam et portabant e cubiculo. Dux Eunuchus dixit:
  "Percutient eos ne cutem laedant, fortasse etiam crura foculo coquunt ut pusulae pusulae contegantur plantae quoque et eculeus fieri potest. domina resipiscat necesse est. Idem es si ejeceris "equos" crudele, supplicium sine mutilatione et iterum vendere duceris.
  Angelica adhuc quaesivit;
  - Si tantrum iterum iacimus!
  Duriter dixit eunuchus;
  - Tunc infiges, sic tenta fata!
  Cum tandem puellae ad tribunal eiectae sunt, plus levationis quam timoris sentiunt.
  Praepositus auctionis legitur;
  - Duo iuvenes incantatores, virginei, iracundi, ad amorem in via occidentali exercitati, sed homines nondum noverunt. Flava et ignea par veneunt. Pretium incipiens quinque milia auri plastra est.
  Respondentes, aegre auditae arabice exclamationes;
  - Ostende nobis eorum facies! Quid divas.
  Eunuchi, qui in lateribus stabant, puellis velum abjecerunt, et physiognomos flammantes tumultu texerunt. Gerda nolens perhorruit, ratus iam se nudam ante duos centum libidinosos viros adeo foedas esse ut vultus teneros coccineos verteret, et sapphirus oculi desilirent.
  Et audientes gaudenter clamaverunt, et imus;
  - Septem milia piastra.
  - Octo milia!
  - Decem milia!
  - Duodecim milia! Et exclamavit vir cano barbatus, in tiara viridi ornata smaragdis.
  Angelica spado quaesivit;
  - Et quantum est duodecim milia piastra, si in Europae moneta transferuntur?
  Eunuchus itidem peritus ac doctus erat;
  "Est circiter centum viginti milia dollariorum US. Bene, de aequo si numeres in auro!
  Alicia labra rotundat.
  - Mama Mio, haec sunt tria M- 16 gravia lacus.
  Angelica emendatur;
  - Immo vero multo magis!
  Homo vere longus, siccior, naso aquilino et cidari coccineo, obtulit ad quindecim millia et dimidium piastrorum.
  Insusurravit princeps eunuchus;
  - Hic in tiara coccinea, ipse Ali-topal, supplementum ad Harem Shah Iran. Suus non amittere iubet.
  Dives in viridi cidaris smaragdis latis ;
  - septemdecim milia piastra, pro duobus horis...
  Tum iuvenis sine mitra, sed veste Europaea, surrexit et clamavit;
  - Duodeviginti milia piastra! Hae feminae me dignae sunt, Raja Malik Indian.
  "Habentes tempus erat.
  - Et vis dare pecuniam pro duobus furibus, quibus praedones emere potes?
  Princeps iratus respondit:
  - Visne cum nave ferrea dormire?
  Interea eunuchi e puellis sphaericis ubera sua decora tegebant. papillae scintillatae ut roseae gemmae. Commercium revixit. Unus e sheikhs manum adamantinorum fudit ex marsupio suo, et dixit:
  "Viginti millia piastra pro eis offero!" Sint, dui!
  - Viginti mille! - obtulit hominem in cidari viridi.
  - Viginti duo millia! Princeps fremuit.
  - Viginti quinque milia! - Plantatum a elit Shah.
  stridore per ordines ibat, sed pactio non cessabat. Sciek accurrit ad lapidariam et excussit omnia contenta loculi et quaesivit;
  - Reprehendo sicco hos adamantes!
  Expressit;
  - Viginti octo piastra!
  Sciek fremuit:
  - Mea sunt, et puellae!
  Princeps ab India obicitur;
  - Nemo meus! Triginta milia piastra!
  Mora iterum fuit. Considera trecenta milia dollariorum, haec illis temporibus ingens moles est. Multi incipiunt mirari an tanti sit tantis puellis erogare.
  signo dato eunuchi proiecerunt vela servorum ventres tegentes, et tiaras deponentes, miris crinibus spargentes.
  - Triginta tres!
  - Triginta quinque!
  - Triginta novem!
  - Quadraginta milia!
  Laetabuntur .... Et tunc in elit scia edita:
  - Quadraginta quinque milia piastra. Caeteros autem moneo, ut is, qui summam nominat et non potest persolvere, publice vapulet et ab auctione dedecus eiiciatur.
  Sheikhs parum dissoluti erant... Tunc tantae copiae petrodollarorum nullae erant, et ipsum pupa nondum tempus detrahendi habebat, et moles magna erat. Et da illi per servum .. .
  Nondum autem dux Eunuchus omnia tubae schedulae exposuerat, et ultimum velum coxis et crura tegentibus puellis avolavit. Et tunc urgeat bullas cruribus a summo calceis arrepto. Praeceptum secutum est;
  - Saltatio!
  Si femina saltat, minime est similis quando stat. Ceterum haec statua iam non est, etsi pulchra est, sed viva caro tremens. Puellae autem, pudore vehementer excitatae, simulque loci opportunitate, saltabant strenue.
  - Quinquaginta milia! Ingemuit viridis cidaris.
  - Quinquaginta quinque milia! - Elit pretium non cedere.
  - Sexaginta! - ' clamavit unus e sheikhs.
  - Sexaginta quinque! - Addidit elit reprehendo.
  - Septuaginta! - clamavit dominus cidaris smaragdi.
  - Octoginta! - Supplex scia interpolata et addita. - Compesce stateram tuam, infeliz, flagellum licebit.
  Ultimus cauponarius desudavit... Rithimus secutus est:
  - Unus, duo ... - Mora est, subito aliquis mutatur mentem ... Alicia insusurravit (sic, quando tandem erit finis! Atheus-Komsomol socius sum paratus ad orandum ad Allah!). - Tribus! Venundati ad supplementum Harem mercatorum.
  Statim puellas velum iecerunt et literam hastam in ulnis portaverunt. Sic finitus est "labor" dies bellatorum. Pressius, nondum. Imposuerunt reales sex emptos in America et Tehran acceperunt. Ipsae quidem puellae nudae quiescebant, sed stratis lectulis coopertae et lectos iacentes. Dabantur etiam comedendi dapes, et custodes foris relicti sunt. Dormi ergo et fruere, dilectissime.
  Alicia mirum est:
  - Etiam fatum est! Solviti sumus quanti ponderis viginti US praedia gravia. Id est fortuna auri dollariorum nondum inflatione depreciatur. atqui nulla superbia, non aliquid sentitur!
  Angelica ingemuit.
  - Aurum semper aestimat, sed cum claui caveae ex eo fiunt, eam infringi vis!
  Alicia suadet:
  - Fortasse in urbibus ludemus. Urbem nominabimus, et deinde aliam ut in fine prioris incipit?
  Angelica movit caput negative.
  - Iam genus squishy. Forsitan aliquid aliud cogitare possis. Quae ideae?
  Alicia invenitur;
  - Et tunc faciamus dis-ups in vicem. Quisquis primum rumpit, amittit!
  Angelica libenter constat;
  - Hic vadit! Simul arma et pectus exercebimus. Tum crura nostra satis onere acceperunt, sed manus nullae erant!
  Dum puellas ludit, etiam in Africa calida erat.
  phalanx URSS Aquila Rubrum movebat meridiem... Tales sunt scopuli et itinera coacta. Pueri strangulati et exhausti iam in modum currendi per deserta et gerit. Et in via militarem Britonum resistentiam superare debebamus.
  Praesertim cum duabus turribus machinae sclopetum. Hic habui paulo ante tasque ad usum sagittandum. Damna nulla fuerunt...
  Sed tunc etiam durius erat, octo lacus et quatuor tormenta autocineta in terra defossa, circa quos pedites, tormenta tormenta, milites experti, fossis sexangulis fodiebantur. Hic non ita facile est, quoddam spatium munitum ad intersectionem trium viarum quae ducit Somalia, Sudania et Aethiopia coniungens.
  Haud facile erat appropinquare, area emissa est et silva circum- cidit. Vladimirus, audaciam oppugnationis animadvertens, in aviationi auxilium vocaret, sed Dimka Rocket obtulit similitudinem catapultae aedificandae et duos manipulos tasinarum piscinarum anti- sarum iactare.
  - Non necesse est aviationem rubram distrahere, praesertim cum hostis saltem quinque potentes habeat sclopeta odii aeris 90 millimetris, non computatis plura tormenta aeris. Exigua est hostium hic statione, et opus sunt ballistae obsidio in stationes.
  Aryans Vladimirus praefectus hastati puerorum et rubri hic, satis recte, inter alia, dubitavit;
  - Putasne te ex eo satis accurate consequi posse?
  Dimka, oleum et resinam una cum amicis suis expressis, confirmavit;
  - Ita, opinor, Voroshilovsky surculus adhuc parum est. Imo, et ipse Voroshilov est bellator primitivus. Cedo mihi plumbum.
  Puer vero ante offa meditatus, additque gasolinum mixtum cum oleo palmae et resinae, quibus calcem et carbidam tasque adiecit. Tum inita inita se trajecit, auctorem salutavit, accendit.
  - Hic habes nedolvyat!
  unus iactus est, deinde alius clamitans;
  - Pro matre pro Stalin!
  A latere hostium, fremitus, clamor, gemitus.
  Dimka iterum iussit:
  - Alterum excutere!
  Gemitus, fremitus, flammae validiores, clamores Anglice: dedete!
  Captivi hoc tempore plus quam quingenti fuerunt, et Angli maxime albi erant. Difficile est credere has latinas sex tantum abhinc menses copias superiorum Italorum in Aethiopia et in ipsa Italia contudisse. Nunc autem sicut miserabilis grex structa est.
  Discalceatus exarati, sed hilares pueri captivos depellunt, lapidibus et spinis sub pedibus eorum non attendentes. Et Dimka Eruca etiam cecinit;
  Patria communismo sancta est;
  fax totius telluris accendis!
  Vexillum stalinismi ferte;
  Quis tantam pueris felicitatem dedit?
  
  Quisque habet vasa
  Scimus laborem militarem honestum esse!
  Post, ruit liquidas cantusque sonoras;
  Supra caput purpureo lumine stella!
  
  Gaudium, toti mundo laetitia;
  To workaholic was dominus!
  Pinguis capitalismi respondeat;
  Thronum proletarium ascendit!
  
  Vexillum nostrum coccineum, utique sanguinis colorem;
  Virtus Domini nostri Iesu Christi revelata est in ipso!
  Amet perferendis et dolore
  Sancti e facierum icona ducuntur!
  
  Et tunc paradisum guys non videbunt;
  Nos a doctis sapientibus cogitationibus resurrecturi erimus!
  Floribus occurrit miles gradus;
  Sub praeclaro communismo!
  
  Constitutus est a Domino comes Stalin;
  Patriam rege et ad victoriam duc!
  Via nostra ad cacumen valde obliqua est;
  Et tu dux magnus in omnibus responde!
  
  Vnitas erit salutatio populis;
  Quis proderit ex bayonet Leninismi?
  Libertatis radius calidus floe glaciei tabescent;
  Sub coccineo, kumach penon!
  
  Hic lacus dilaniatur ordine peditum;
  Omnem genus ignavum sine verbo dedite!
  Haec est virtus puerorum fortium turba;
  Ut non urna et massa condimentum condimentum!
  
  Magna gloria manet - creditis
  Qui Russiam supra vitam aestimant!
  Aperiamus fores radiantes in spatium;
  Ut nulla sit putredo pigritia!
  
  Pro matre opus est;
  Et dedicabimus ei, crede nobis.
  Malus fascismus iam victus est;
  Ad gloriam, honorem, gaudium - generationes!
  Dimka cantabant tamquam vera maestro et pueri Sovietici una cum eo ... Et nemo attendit impetum contra totalitarismum, qui in hoc comitatu omnino non fuit conveniens. Quid, formaliter, Russia Soviet non totalitaria, sed popularis est!
  Tantum Danka labris insusurravit;
  - Bene das Dimka!
  Captivi in proximam turpitudinem delati sunt, et pueri liberi irruerunt. Hactenus non destiterunt. Mareschal Rokossovsky debebat iter longum ire usque ad Africam Meridionalem. Et sic tenta, per totam Africam. Multae praeterea copiae Britannicae in oriente continenti Africae quam in Occidente sunt. Imo et in Aethiopia cum rebellibus, et variis Britannis regulis computare debes.
  Ita pueri pugnaces per spinas et lapillos discurrunt, non cogitantes de quiete. Hic alia velitatio, nunc localis, seditiosa gens.
  Non tam incruenta pugna fuit, unus haedus a dextra fronte "Bur" ictus iacebat. Verum etiam Sudanenses ceperunt, quadringenti falcati sunt, tasque ruptis utentes fugantque.
  Tres pueri tam male laesi sunt ut in lecticis portarentur.
  Priusquam cubitum iret, Dimka ad Danka dixit, qui etiam leviter scalptus in scuto pectoris eius lato erat scalptus;
  "Videtis, bellum ludit. Proelia, victimae et romance!
  Danka consensit.
  - Immo iam assentio, adsit romance et victimae. Tametsi satius est nullas omnino a nobis aduersas fuisse.
  Dimka despiciens vafrum;
  - Oh... scis, hoc magia requirit. Sed mihi crede, melius erit.
  Postero die aeque acrius quidam equites aggredere temptabant, sed pueri intenti erant, iamque caedem fugiebant, ut centum quinquaginta genera oppugnarent. Inter eos occisi sunt duo duces Britanniae. Itaque paulatim exarsit bellum. apparebat hoc non ambulatio, nec solum magnis itineribus.
  Perventum est igitur ad arcem Britanniae prope Bakhchi. Sed bellum prope nihil erat. Duodecim vel plures milites Britannici se in munimento obstruere conati sunt, sed venenosis substantiis homefactis fumati sunt. Nonnulli autem Britones eo ipso die perierunt, et reliqui, ubi ligati sunt, oriuntur.
  Sed apparatum habitualiter captum est, Arabes ad illud tuendum fidem in Unione Sovietica iuraverunt.
  . CAPITULUM #6
  Oleg Rybachenko et Margarita Korshunova iam iter in Africam Australem sunt.
  Basem Anglicam in Namibia perimunt et, ut semper, magno ictu. Tam turpis guys.
  Puer in Britannico impetu pestiferam et perniciosam grenade iactavit et diruit;
  - Miles a Deo et tempore judicatur, vir politicus spurius est sine judicio, ejusque improbitas nullum tempus novit.
  Puella infensi animadvertebat, nudis digitis munera mortis immissis cruribus decisis;
  - Miles pacem non quaerit, et tempestas non annuit, politicus res gestas sepeliet, parasitus valde invidus!
  Oleg Rybachenko iterum grenadem in hostes immisit, grenadam nudam, puerilem calcem iaciens, emisit;
  - Miles interdum invitus bellator est, et occidere non vult, sed officium Matris sacrum adimplet, dum politicus est spontaneus proditor qui sus delectat, suffragii obligationes non adimplere!
  Margarita interclusit hostem bene intenta ruptis, intus discerpens, dicens:
  - Miles sollicitat in proeliis, politicus aedificationes dolosas compositiones, rem pacifice solvere non potest!
  Alibi: puellas facinora fecere.
  Alicia et Angelica aliquoties millies discursum fecerunt, sed ubique sudantes, invicem dare noluerunt. Tandem puellae satis rationabiliter se satis habebant, et vires adhuc in promptu venturos esse. Melius igitur est quiescere.
  Angelica dicta;
  - Et tu et ego quasi feminae Russicae pagus, id est, pertinax. Quid ergo nunc accipimus?
  Alicia iocatus est;
  - Probabiliter papiliones.
  trailer restitit et puellae iterum ferculis aureis escam attulerunt. Post inhumanam workout cum dis ups, bellatores valde esurierunt. Avide incusant cibum et potum.
  Vertitur in opera culo reali: series in somnio continua;
  Spes nova tam praeclarissimorum equitum pectora inebriavit. Et imposuerunt super equum suum mirabilem - megagnome.
  Angelica trepidans dixit:
  - Nostis, cum in hoc mundo phantasia sit, unum vere ferri tonantis universitas.
  Alicia, denudans margaritam, consensit;
  - Ita est! relaxa et tolle animam tuam.
  Ignis diabolus locutus est:
  - Si bellum non esset, tum fictum et dissimile Omnipotenti Deo, haec fabula incomparabili probabilius videretur.
  Cecidit sna;
  - Suspicor, ita! Sciens autem quantus Stalinus in patria nostra, credi potest Deum altissimum esse!
  Angelica cum callido vultu et ratione satis declarata;
  Sed nisi omnipotens Deus non est Jesus Christus.
  Alicia graviter ingemuit.
  - Facilius est credere impotentiae diaboli quam omnipotentiae Iesu!
  Cum tenebrae noctis cederent viscosae antelucanae advesperascit, aliena obscura habena viam obstruxit. Illa quodammodo remotior vidi quasi Pythonem maculosum. Hefty, maculosa et prodigiosa curvis, Saxa per umida et aspera texunt sine fine per herbas.
  Alicia dixit:
  Hic est fortasse terminus possessionum domini inferorum.
  - Imo, noli timere, diva formosa, iustus est terminus vetus! Angelica feliciter exclamavit. - Nunc fere sumus, bene, spero sic - modo domi!
  Discalceatus flava bellator grimaced.
  - Et adhuc plena es spe ad ipsas tonsillas.
  Bellator igneus scandalizatus est;
  - Quis de spe bona iam sine causa loquebatur!
  Nemo lapides muscosos custodiebat, et ex altera parte non minus vacuus erat quam ex parte imperii troglodytae et voragines. Alicia testam digitis nudo pede radebat, et sibilabat;
  - Hic frigus est, licet! Tristique vel!
  Scilicet, transgressi hos fines, sicuti recens flumen, nihil fideiussores dederunt, sed tamen aliquanto tranquilliores exstinctos fugientes senserunt.
  Angelica poetice posuit;
  Hic est terra promissionis, sed non Israel!
  - Et cur novus terminus tam mirum in modum exponitur? - Alicia poscit, radiante secutus cumulo saxi. - Commodius fortasse, quam in lapidibus aut omnibus idem non adest?
  Angelica fremuit;
  - Cur hoc scire debes?
  Alicia parvipendens.
  - Ita curiosus. Newbie sum in hoc mundo. Etiam si superbire non potes!
  - Lapis terminus non ponitur pro gulosis vel militibus. Antea erant terrae mordaces, homicidae troglodytae vitiosae et fortissimi. Bellum cum Troglodytis, dryadalibus, gharis, et tigridis blattis per secula pertractatum. Exercitus creaturarum variarum tantum erant ingentis, centena milia pervenerunt! Aliquando victorias plurimas vicerunt, ossei troglodytae, ad extremas radices ac paene deleverunt Persicum-Amber - et hoc est tamen, caput Terrae Amoris et Spei, cuius lux fulgida et fons vigoris tenet. Cordis universi! - Angelica edita.
  Alicia complexa manus;
  - O horror! Sic omnes mundi et myriades mundi minati sunt?
  Igneus miles benigne blandus amico;
  Sed exaruit in montibus virtus eorum. Tum, bono anno, nostri milites cum Dryadibus, agmina tamen malorum troglodytarum everterunt et ad ultimum deiecerunt. Herba eorum tota combusta est, civitates occupatae et curatae sunt. Et commotus est terminus a termino usque ad terminos Aquilonis.
  Alicia giggled.
  - Proh! Sed tales fabulae sunt typicae, paene omnes fabulae.
  Angelica satis logice respondit:
  - Et quid est mediocris fabula, nisi leviter ornata vita?
  - Vis dicere quod milites universum servaverint... - Gerda intelligere incepit cur Angelica non respiceret diversas a deabus antiquitatum, quas Graeci in suis statuis expresserunt.
  Lacertus electri digitos suos elapsos facit titillationem sentiendi.
  - Omnes bellaces sunt posteri deorum antiquorum et dearum. inde est quod paradisus hic fuerit tamdiu mundus; At Lucifer dixit: Satis gratia! Iustitiae ac Felicitatis imperium nunc invaserunt.
  Angelica complevit et astute lacertam cum nudo pedum apprehendit.
  Alicia fremuit;
  - Ita vero. Sic nos etiam degeneravimus ... Quis loquatur, lusus troglodytas et pulchritudines tam puellarum quam elves nostras intuentes!
  Angelica sensibiliter respondit:
  Unaquaeque gens suum conceptum pulchritudinis habet.
  Alicia consensit. Illa megagnome desiluit et somersault in aere fecit.
  - Ita conceptus pulchritudinis unicuique nationi et speciei proprium est. Nunc tantum de iniuriis sententiae mirae in omnibus eadem sunt, sine exceptione. Tale phaenomenon est. Obiter plerumque cum dicunt puellam, addunt pulchram, et cum anus turpis est!
  Angelica quoque somersault, scidit ensem;
  - Ita est quiddam simile quod... Omnes homines, sapiunt te, homines iuventutem amant et senectutem timent. Hoc tale est eventum typicum. Sed non potest non consentire quod sit naturale.
  Hic colloquia puellarum interrupta sunt, alia bestia ante illas exsiluit, iam vetula tigris blattae nota. Solus quidem, sed cum gladiis praelongis atque etiam clypeis duobus.
  - Nu-ne puellae bellatores pugnabunt?
  Angelica gradum ad eum suscepit;
  - Utique, mihi crede, timidi non erimus! Et non timuistis venire ad nos soli!
  Tigris blatta obicitur;
  - Non, nudipes pulchritudines, solus non sum.
  Alicia sibilabat.
  - Sciebam te honeste pugnare nunquam audere. Ecquid exercitum tecum attulisti?
  Tigris blatta obicitur;
  - Non, solus sum, sed dii tenebrosi mecum sunt, qui me adiuvabunt ut te vincant. Tantum pugnabimus, spero honeste - unum!
  Alicia visibili constat cupiditate;
  - Utique honestum esse. Et quoniam flava sum, et te dii tenebrosi adiuvant, electio adversarii in me ruat!
  Angelica tacite, abrupte, quasi valvula a pressione avulsa, conversus et Alicia vultu ingrato concremavit. Sibilus cohaerens labra bellatoris effugit.
  Bellator flavus obstupuit;
  - Quid agis, amice?
  "Non amo tecum loquor," Diabolus tandem igneus graviter et glacialis procul dixit. - Sentio te vacuum esse locum.
  Alicia amico suo edicere conatus est:
  - Et tamen est meum arbitrium! Angelica pia sit, non egoista, quae in serviendo Unioni Sovieticae consistat.
  Angelica suffocatur;
  - Bene, pugna! Et vince, si potes, utique et credo in te!
  Blatta tigris statim irruit ad bellatricem flavam. Illi impudenter rapere conati sunt, sperantes crines flavos nondum calefactos fuisse. Sed Alicia hoc parata videtur. Acutior certe eius quaestor monstri iam in secundis praeliis aperit ventrem. Angelica amicum suum adhortatus est;
  - SIC! Vides in forma!
  Hostes turpiter clamabant;
  - Ita es creatura cana!
  Tigris blatta nimis dilatata torsit et totis viribus induta est, qua Alicia perfecte usus est, percussoris penicillo intercluso. Tum expressit;
  - Adductius lata est, sed prospectus angustus est!
  Respondens tigris blattam aggressus est, etiam cum inferioribus membris calcitrare conatur. Sed flava terminator genu ipsum callide scidit, hostem vacillare cogens. Angelica iterum approbata;
  - Hoc omnino stylo unionis invincibilis Sovieticae. Nunc eam cito absolve.
  Alicia praedam suam quasi turbo in tropicis increpavit, tigridis blattae vix tempus erat repugnandi, et mirum non est mox deforme caput a corpore separatum. Ita pugnatum est.
  Angelica eius cogitationes expressit:
  - Omnia impossibilia possibilia pro certo scio! Impossibile est esse virginem immaculatam in aeternum!
  Alicia igitur miranti amico suo quaesivit;
  - Et quare, cum eum pugnare volui, tam frigide tulisti, quasi aliqua turpia fallacia. Etenim iure meo est!
  Angelica grimaced.
  - Et ius meum tibi explicationem recuso. Sed veniet tempus, et omnia cognosces!
  Alicia graviter ingemuit, sed amicum interrogationibus non vexavit.
  Tacuerunt usque ad ortum solis. Angelica sensim deferbuit et aliquo modo impedita est. Hieroglyphica in armorum megagnome nutantium magis acrius ac firmamentum pallebant. Qua repurgata, Alicia urbem a dextra fluminis parte fusam accurate cernere potuit, undis color aurei succi. Sed ingens emblema singulariter impressit, e semi-pretiis lapidibus exsculptum est, mira specie, et fortasse fabula chiaroscuro matutina hoc opusculo magico subsidio animavit. Avis verticaliter posita dilatata sed inflexa alis caput suum in profano vertit.
  Oculi bene definiti tumes figurabant aciem acutam, et rostrum praedatorium incurvum periculose acutum erat. Sed infra maxime mirum fuit. Unaquaeque pennarum alarum erat etiam avis parva, et omnes simul factae sunt in gelidum agmen avium bellatorum, fideliter spectantes ad magnum principem suum, quasi expectantes ordinem... Virtutem, fidem et promptitudinem instantis impugnationis. egregie delata sunt. Alicia hoc magnum signum diu respexit, cogitans.
  Somnus puellarum, ut exspectatur, interpellatus est, sed accidit, hoc minime de amici ratione cogitavit. Aulam mirificam et immanem evigilant fabulose pulcri palatii, ubi omne exiguum erat magisterium artis mundi, ubi aer erat fragrans et canebant aves paradisi.
  rivi aquae dulcis ibant, piscinae Campaniae plenae respersae sunt, et parietes in exemplaribus erant. Ipsae duae puellae in altis plumis lanugineae iacebant in lectis reginae dignae Sabae. Omnia fere magna essent, si non aurea vincla puellarum poplites et talos. Eorum mirabilia, pulchre nuda, magica corpora in suis cubilibus quasi crucifixa sunt. Talis est status inops humilitatis, et fabulose splendentis servorum.
  Angelica penitus ingemuit.
  "Igitur nesciebam caveam esse auream, non modo figurate.
  Alicia amicum suum consolatur;
  - Tantum scia potest habere tam amplam et luxuriosam palatium. Ita enim perventum est, et eo perventum est!
  Angelica dulciter risit.
  - Miror qualis scia est?
  Quasi ad quaestionem responderet, adipiscing erat, et homo barbatus, respiciens circiter quinquaginta vel quinquaginta quinque annos natus, e stagno Campaniae ascenderat. latum pectus et scapulis latum tamen cum ferrum. Erat in eo magna vis naturalis, sed musculi ab otiosa vivendi ratione et gula adipe natabant. Hic nudus, pretiosus facinus in catena totum ornamentum suum erat, sed sine dubio proripuit. Etiam phylacterium in cista regiae potestatis symbolum erat.
  Nimirum imaginem photographicam scia puellae viderunt, quamvis in ea iunior videretur, et barba brevior erat.
  Scia modo Campaniae perfusus erat, sed constanter ambulavit, vultu confidentis rectoris. Et sane novae horae ad Harem per intentionem suam transire non poterant. Imprimis princeps Iraniae autocraticus (formaliter illimitata) Aliciam appropinquavit. Manus pilosa in talo puellae requievit eamque leniter permulsit. Flava Shah vultu indifferens aspexit, sed tunc corpus coepit prodere et genae rubore rubente.
  Virgo es virgo? - Rogavit domnus Gerd.
  Flava cum lacrimis obortis obortis ocellis respondit;
  - Ita, domine!
  Shah risit sorde.
  - Bene, id magna. Nunc femina fies, prima experientia fruendi Nuntius Allah nepotem regem in generatione tricesima accepta.
  Genuina lachrymae genas Alicia defluebant;
  - Hoc tam acerbum est et crudele, domine. Hoc timeo valde!
  Scia pone manum latam super coxam puellae luxuriosas, et coepit trucido, sedando;
  - Timere non debes! Sum peritus amator. Dolor brevis erit, instar CULEX morsus, et in oceanum voluptatis merges.
  Alicia continua, et sine ulla simulatione, clamare. Vere terribilis erat cogitatio amittendi innocentiam. Praesertim ob similem sui puritanicam Christianam.
  - Non, quaeso... Tantus es, ingens, sine me ipse .. .
  - Quid de se? Scia admiratus est.
  - Ego ipse constrabo dignitatem tuam dignam Titania, et faciam ita diligenter et sollerter ut tibi et mihi prosit. Obsecro te propter Allah!
  Scia turbat, vere perorantem puellam innocentem, quae visi sunt sicut angelum venustum, et iussit;
  - Dimitte eam!
  Duo custodes eunuchi qui sequebantur scia improbe claviculas quassabant et cito crines in brachiis et talos puellae flavae aperuerunt. Tarde surrexit et risit mercatorum. annuit illi;
  - Age, cutie, clavum meum insilire.
  Alicia vere insiliit et percussit mercatorum in mento cubito suo. Ingens homo cecidit. Eunuchus ad laevam machaera extendit, sed in eum ictus cecidit, Alicia templum gravi phylacterium e collo principis avulsum.
  Hoc tempore fatale fuit... Aliud ictu percussus est a bellante flava in occipitio secundi spadonis, flexo e poculo cum plexu solari. Ita proxima custodia mercatorum interiit. Angelica submissa voce clamavit Alicie;
  - Tolle claves, et cito me dimitte!
  Termino flava respondit;
  - Hoc dubium non est! Nunc!
  Non difficile erat catenis aperire, quia optiones speciales hic nullae erant cum clavis et clavis. Fere puellae, non ad caedem, sed ad ludendum potius constricti erant.
  Cum Angelica emissum est, mercatorum modo caput erigere incepit, ex gravi colaphum recuperare. Igneus diabolus duos pugiones e cingulo spadonis interfecti eripuit. Exsiliens alter ad Alicie, iugulum scia tetigit;
  - Bene, princeps Persarum et Iran, potentissimus autocrat... Vis vitam tuam ac vitam centum milium subditorum tuorum servare, necnon libertatem patriae conservare et, utique tuam personalem. potentia?
  Scia graviter in anum oryzum, et in confusione murmurat;
  - Bene, quis non vult... Quisque id vult!
  Diabolus igneus micabat smaragdi oculos acriter;
  - Ita statim bellum Britannicum indico et societatem cum Unione Sovietica fac!
  Scia , nictans ssepe , eos aspexit , ac tandem illuxit ;
  - Ita exploratores Soviet estis. Quid sum asinus, excaecavit me libido, at coniectarem quis sis. Licetne feminae ordinariae Europaeae talia corpora muscularia et arida habere ...
  Angelica humeros.
  - Omne quod geritur in melius. Exempli causa, copiae USSR invictae sunt, et exercitus tuus male armatus et male exercitatus, quamvis magna multitudine, haud dubie victus est. Et paucae divisiones Britanniae, quae in territorio tuo sitae sunt, parum adiuvant. Est ergo magna facultas ad conservandam potentiam, opes, ac tandem Britanniae tutelam tollendam. Vel turpiter moriar.
  - Nonne te ac tormenta carnificum meorum terrent? - Non satis confidenter mussavit Shah.
  Alicia giggled in responsione.
  - Et ipsi noverunt bene quid agerent in tali negotio. Vivos non trademus, et si capti sumus, tormenta sicut vera membra Komsomol ferre conabimur. Et mors tua iam tanta est ad negotium perficiendum, cum resistentia decapitatus exercitus Iraniani non amplius ita ordinetur, et multi in circulo tuo societati cum Russia Soviet faventes sunt.
  Scia paulo , cunctantes apparentiae causa , constanter ac firmiter dixit;
  - Persuasisti mihi! Ita bonum, bellum pro Anglia, unionem pro USSR!
  Angelica acriter dixit;
  - Tu publice bellum indixeris, ut nulla sit fraus: te ac te omni tempore sequemur. Formam nostram considerans, hanc suspicionem non movebit. Meminerimus et amici mei pugionem iacio tam egregie quam pugnamus vel iaculationem.
  - Domine! - Shah incredule mussat.
  Angelica hic pugionem nudo pedum vi proiecit. Triginta metris volavit, bustum papilio in veteri effigie procubuit. Scia, qui acumen habebat oculorum, mirabatur quam accurate corpusculum insecti ad transfigendum evasit. Iterum mussat;
  - Persuasisti mihi! Omnia faciam tibi... Sed si vis, dabo tibi cistam auream in nocte amoris et provinciae Persiae opulentissimam?
  Angelica statim respondit:
  - Esto consentiens, sed solum ex conditione conservandae integritatis...
  Stipendium mercatorum reducta:
  - Tunc solum pro cista aurea, ubi erit centra prorsus ex pretioso metallo. Innocentia tua manebit, reliqua vero omnia, quae ego praecipio, ages!
  Diabolus igneus respondit pro Alicie et sibi;
  - Utique consentimus, nisi postquam omnes officiales caeremonias et sollemnia observata sunt! Bellum Britannicum, societas cum USSR vel Russia Soviet. Hic requiritur.
  Convenientia domini signata est handshake...
  Praeterea, generaliter non tam iucunda fuit, Shah Britanniam jihadistam publice declaravit et societatem et patrocinium URSS in Irania agnovit, re vera factus vasallus Russiae Soviet. Nemo ex propinquis ei afuit, quin statim legati Britanniae legatique comprehensi.
  Bene, exercitus coetus "Vostok" Bagramyan et Konev fines in Persidem traiecerunt ...
  Negotium bene confectum est, et puellae tantum venturae noctis amoris cum scia perterriti sunt. Quam etiam bruta est virginibus virginibus, etiam si innocentia non careat.
  Tamen, ut se oblectaret et amicum suum, Alicia cantilenam quam modo composuit, conficere decrevit;
  Illa quieta, pudica puella;
  Vidi domum meam habere!
  Risus sonoriis ut puerorum;
  Itaque ursus in silva mansuetus erat!
  
  Pacatum maturus ager volui ;
  Spiculae aureae floccis!
  Ut non cognoscat tumultum in perpetuum;
  Et hostes nullos esse!
  
  Hic vero Tatarorum incursio.
  Et falcis crepitus ungularum!
  Hem, ubi es phalanx pugnantium Hussar;
  Quid iusiurandum clarum?
  
  Ubi sunt milites, gigantes estis;
  Sed cur tutela nulla est?
  Haec una est nostra patria;
  Ardens, lumen infernale!
  In iugo nudis pedibus me ducunt;
  Per conos, ramos et gradus!
  Tergaque flagello feriunt,
  Quam difficile est in catenis gemere!
  
  Collum inimicum puellaris cum lasso;
  Expressa et strangulare vult!
  Hic in regno mali soldani;
  Ludus calidus factus sum!
  
  Primum in agro passus sum
  Sacculi aculeum manipulum gerebant!
  Sed pulchritudo floruit
  Post omnes, magnanime Deus princeps!
  
  Hic Dominus probavit;
  Seraglio ad me miserunt!
  Ibi virilis animi vis;
  omnia stercora placere coepi!
  
  Scitote talem humiliationem
  corpus dulcissimum trade!
  Melius est privatio perpeti;
  Ut nec mater mea!
  
  Quid in fine viae expectet, nescio
  Senectutem terret et carnifex!
  Sed prodigo non est in patria locus;
  Reliquum est, ut flerem!
  Atque in Africa etiam eventa sunt quae hodiernum historiae curriculum attingunt.
  The Red Eaglet Battalion aliquot levibus proeliis pugnavit, post quod breve otium fuit. In Sudania praesidia Britannica vel destructa vel deditione, solum in Somalia separata, sed cito caducis loculis resistendi adhuc gliscebant. Bene, ad meridiem, columnae mobiles proficiscebantur, et sola Africae viarum condicio pauperum, et difficultates, cum copia escarum, motus retardaret.
  Sed phalanx eorum, qui privatim "Cheetah" appellatus est, se distinguere curaverunt, et videtur etiam dux Stalin iis operam dedisse. Sit licet, ordo secutus est: ut pueros praemio et in Galliam transferat et in planum transeat.
  Novissimi nuntii praesertim guys Germanicis placuerunt: significabat, verisimile, occasionem pugnandi pro ipsa metropoli Britanniae daturos esse. Et hoc multo honestius quam in vastissima dimicatione, sed semi- fero Africa.
  Cum cohorte ipsa clarissima adiudicavit, utique a Battle Marshal Konstantin Rokossovsky ipse. Sed cum tota turma prope trecentos homines sit, carum est te ipsum celebrare, ferrata stellae secundae classis a specialibus adsistentibus puellis traditae sunt. Pueri in vestem mutatam, proceriores ac maturiores apparere conati sunt, et simul bullientes infusi.
  Marescallus URSS ipse duos personaliter adiudicavit. Vladimirus dux et praesertim illustrissimus Dmitry. Valde pretiosos accipiebant, praesertim secundum dignitatem Herois I Classis stellam. Nondum haec insignia ad detractandae frequentia laudum ac puerorum - haec fere ratio superbiae fuit!
  Quanquam scilicet crux equestris esset dignior, et grandior.
  Dimka autem Danka insusurravit;
  - Mallem auream stellam herois URSS ad crucem militis!
  Amico suo respondit:
  - Et quis cruce indiget, praesertim sepulcro!
  In caerimoniis iudicandis, cohors militaris iter egit, et puellae choros vulgares Russorum exercebant, splendide nudas, graciles crura levantes, quamvis difficiles transitus.
  Hac tamen omnia confecta, latinae ad vehementem onerariam missi sunt. Constantinus Rokossovsky indigne tulit;
  - Valetne tanti gasoline urere causa acetabulis phalanx movere. In Gallia satis satis sunt divisiones curatorum a pugnatoribus peritis, ita ut liberos in proximum ictum non coniciant.
  Vicarii Generalis hac occasione suggessit:
  - Hic puto varia. Primum: fortasse Stalin credit hoc modo iuvenes pugnatores honorare. Et sane moleste ferrentur pueri si sine illis fieret oppugnatio Londinensis. Secundo: hoc ipsum quod pueri ut heroes pugnant, adultos nostros excitant et in Britannis timiditatis affectum faciunt. Tertio: fortasse in duobus hebdomadibus bellum tertium mundum finietur, et difficile esset ne praeclari pugnatores ultimam suam chordam victorem luderent!
  Pugna marescallus USSR intuens pavonem caudam movens languide declaravit:
  -Quid est? Recte fortasse! Etiam dolia in me me miserunt in Africam calidam, ubi aestate iusta farina est, loco Foggy Albion expugnaturus. Quod etsi celare conor, multum etiam nocet. Hic Zhukov magnus marescallus datus est, sed quid quaeritur?
  Imperator callide respondit:
  - Videtur quod numquam permisit se damnare quaedam decreta Stalin!
  Satis commoda fuit in vectibus, musica ludit, erant solii cum floribus recentibus delectis. Pueri in scheda ludentes, dominoes, latrunculi pro dis-ups et sede-ups habuerunt... Fuga satis longa erat, et celeritas navigationis maximae navis onerariae belli mundani Secundi erat paulo minus quam trecenti chiliometrorum per horam.
  Dimka et Danka duos ludos luserunt in latrunculis Fuhrer iam familiaribus, sed deinde defessi sunt. Hic schedulae primitivae videbantur, sed cur non in stylo RAPIDUS latrunculorum Indicum traditum ludere.
  Vigilia Helvetica parva in loco erat et, tribus minutis per ludum sponsio, satis ludere poterat.
  Sed etiam hic Dimka omni tempore vicit, modo facile obscene. Et quod puer celeri gradu theoriam foraminum legeret, informator integer, ac etiam sua cogitatus. Quemadmodum pugnae tenuerat, et casu per coitum impetum solvit. Alii theoriam ignorabant, neque tantam celeritatem calculandi habebant.
  Una pars pulsati erat in stilo Blitz, et inde pugna etiam orta est cum unus e pueris Germanorum longorum fragmentorum apud Dimka emissus est. Securo pugni ictu, ad mentum cuspis ad pulsandum, hostem incidere fecit.
  Coepit, erat TUBER, quidam guys stabant pro heroe stellato Dimka, quidam pro suis.
  Interventus ducis Vladimirus, qui pugnatores igne albo spumas ex igne extinguentis aperuit, caedem obstruxit.
  Deinde pueri, manibus acceptis, Dimka, in signum reconciliationis, canebant canticum;
  Patria nostra mirae pulchritudinis est;
  Magnifice floret - hortus splendidus laetificat!
  Gravibus proeliis - evil hours;
  Sed vos omnes hostes vincere debes!
  
  Post, clades pejora morte;
  Nulla vita, servitute prorsus!
  Mali infernales spiritus - deleri debent;
  Stella in corde spei illuminare!
  Tormenta rugiunt, sagittae latae sunt;
  Ita pugnatum est.
  Milites cruentant
  Mundus saccharum est, pugna est realis!
  
  Matres clamant - filii ceciderunt;
  Hastile funerum - procellosus fluvius!
  Terrarum ordines aliquis obtinebit;
  Aliquis erit in cavea cum gemitu!
  
  Scitote in bello - bayonet ut frater nomine;
  Saepe interdum defensio manet!
  Si apparatus tuus stipatus,
  Ita, ut fuste laboret!
  
  Terrae Russiae, silva et prata;
  Odor chamaemelon, odor fraga!
  Sanguis sicut cataracta ad manum fluit;
  Bene, in cadaveribus, florescant carnationes!
  
  Haec omnia nos tueri debeo.
  Ut pueri clare rideant!
  Ut exem quinque
  Ita ut AWOL ire non possis!
  
  Fine mox dolore confecto;
  Credo homines immortalitatem consecuturos!
  Qui superstes, bene;
  Laeti erimus: crede mihi, crede mihi!
  Dimka cantilenam perfecit et omnes eum studiosissime unanimiterque plauserunt.
  Post hoc, cantor flavus Dmitry Rocket, satis politice recte, lusum latrunculorum amisit et centum poenae dis-ups egit. Ibi tum sedata.
  In Sicilia refuelare adhuc habuimus, et pueri adhuc in illa pediludium ludere curaverunt. Verum, admodum peculiari modo, propius ad Americanos, id est, cum trudibus et itinera, quam Anglis. Multi plures simul quam in ludis vexillum erant.
  Sed obiter magis etiam ludicra et utilia rei militaris artes erant. Et ista luctatio est fundamentum pugnae sine regulis.
  Tum iterum fuga Lutetiam ... nullae res praecipuae fuerunt, et nocte expositorum.
  Pueri in lucem prodierunt, post caldarium salon nudum ad umbilicum, musculus invidiosum remedium quaerentes demonstrare. Sed post incensam Africam, Paris nocturnum videtur frigus. Pueri trepidant et ss campum aequabile trahentes.
  Post haec, licet brevem circum urbem delicatam ambulare. Dmitry quiete dixit ad amicum suum Danka:
  - Quam delectabilem urbem, praesertim Eiffel turrim. In eam conscendamus et Paris ex visu oculi avi videamus.
  Danny annuit consensu.
  - Quod optimum esset! Scis, Putabam Moscuam esse meliorem et pulchriorem omni urbe praeter Paris... Proh, nos in carcerem hoc tradent! Honorem capitalismi hostibus!
  Dimka coartavit oculos callide;
  - Nemo est qui nuntiet... Et possunt me in carcere ponere pro stella ferrea primi gradus. Bene, eamus ad turrim!
  Crispi ostium erat, Dimka non credebatur se talem crucem ferream primi gradus iuvenis veracem pugnare. Danka in genere multo probabilius vidi. Sed omnia elaborata et latinae gratis intromittuntur. Illi gradus ad summum cacumen celeriter ascenderunt et ibi in manibus per pluteum ambulare constituerunt. Solet autem haec stropha praestigiatorum pecuniae confici, quae significat .. .
  Contigit ridiculam, sub te est abyssus, in quam sine timore aspicis, et multa lumina. Sub adventum Fuhrer Germani tantam fiduciam habuere ut funditus ater se averterent. Ita Paris proculdubio formosa erat, et si eam sursum spectes, bis est. Et deridebant pueri et loquebatur in go.
  . EPILOGUS
  Copiae copiae in Britanniam iam profectae sunt. Et erat quasi turbo impetus - subitus et fortis.
  Oleg Rybachenko in plano pugnavit et puer inimicos in aere confidenter addicitur.
  Et pugnavit iuxta eum puella Margarita Korshunova.
  Tandem duorum liberorum immortalium invicta fuit. Et ipsi literaliter successerunt. captas autem, post captas.
  Et Britannos per centuriones confodiunt. Plana in igne erant et unaquaeque concha sclopetis aircraft reperit suum scopum.
  Ac freta suffocatae merserunt Anglicae naves.
  Eodem tempore terminator pueri cantabant .. .
  Vivamus sollicitudin, nisl.
  Fortissimum Russian spiritus in mundo...
  Gubernatori optimorum gubernatorum -
  Hostes vincentur: ad cinerem descende!
  Milites ordinarii etiam cum Britannis feliciter pugnaverunt. Speciatim Angelica et Alicia. Ignea et nivei milites in hostes impetum faciunt, tormenta submachina vapulant, hostes vincunt.
  Tantum unum ex momentis accidit periculosum militibus, cum lacus Britannici scopi iverunt. Sed puellae non nisi in eos. Primum vestigia cum iactu cumulativorum tasque fractis fractis, deinde, neglecto incendio sapperarum securium, rostris proximarum vehiculorum contorserunt ac perspectiva fregerunt.
  Hic Alicia etiam in scapula vulnerata est, tunc dolor tantum furiosa lupa Russiae fecit. In genere, cum sappa securi admodum potest rostrum piscinae detorquere vel secare, et magis etiam machinam sclopetis.
  Puellae ad piscinas concurrerunt, eosque tantum verberaverunt ut pavor nocturnus in numerosa Anglorum agmine oreretur. Vexilla alba vel tantum fasciae super duos duodecim carros volitabant ... Itaque unanimiter, quasi mandatum dedissent.
  Angelica risit ut nix virgo in serie comica;
  Bene, istuc est quod credas! Glosa eorum ostentatio est!
  Alicia suadet:
  - An fortasse in piscinam ingrediemur ut solet et equitabimus? Magna igitur erit?
  Angelica manus elevavit.
  - Bene! Eamus! Eamus Londinum!
  Puellae, stilo occidentalis Hollywood, sederunt in machina gravissima gravissima M-36 in USA acquisita. Et nos ad opprimendum, frangendum, attendum omnia.
  Etiam armatura USSR ab Krasny Orlyonok fortissime et sollertissime pugnavit. Pueri laxo agmine invadunt, et iam captivorum agmen educunt, ligant, iterumque in impetum micantibus calcibus atrati caeno irruunt (pueros nudis pedibus aggrediuntur multo astutius), vitantes oscula letifera. de glandibus. Britanni tamen ululatu sirenarum, musica Wagner, ingentique concha territus, non resistebant aut omnino non iaculabantur aut quam saepissime sine intentione iaculabantur.
  Dimka, in tumultu, biplanum biplanum Anglicum e sclopeto deicere curavit, excanduit et, comitatu relicto, terram obsedit. Vladimirus approbavit:
  - Bene intentum iaculat... Potesne Spitfire deducere?
  - Si id licebit! - Fiducialiter dixit Dimka.
  Post semihoram tres Spitfires statim pervenerunt. Et illi tradito pervenerunt ad patres suos. Una Danka delevit, et Dimka duo statim delevit. Alii bellatores Russici tempus victimas eligendi non habebant - pueri Belarusici velociores erant.
  Ceteris autem pueris proposita et obiecta heroica erant. Proh dolor, sine caede facere non potuit, ut pueri in densitatem eius ascenderunt.
  Sub vesperum Oleg Rybachenko occasionem pugnandi piscinam spectandi obtinuit. T-44 contra vehicula Britannica. Quamvis numerica superioritas Britanniae, consilium Oleg Rybachenko (actu modificationis T-54!), lacus hostium sine problematibus delevit. tormentum semi-automaticum, visibilitas optima, perspectiva, ac praesertim arma absolute impenetrabilis adiuta ad dominandum in acie. Nec hoc dimidium caecum tibi keveshka est, haec mixtura ingenii technicae Russicae et Prussianae.
  Imo turres a Matilda, Churchillas, Pershings, avulsae sunt, et nihil est quod de aliis praediis dicam. Proelium ita in unum quadrangulum evasit ut quidam Britannorum nautae inertia praedia omissis praedia spargere coeperunt.
  Oleg Rybachenko allidebat labia sua sicut mercator, qui accepit lucrum incredibile et inexpectatum;
  - Hoc frigus est! Errare non feci piscinam eligendo. Duodecim tales divisiones cum mirabilibus machinis Americam in mense transibunt, vel etiam citius!
  Iam noctu pugna ipsa Londinii explicata est. Excelsa mobilitas militum Sovieticorum et Britanniae infirmae resistentia, plus brevi spatio interposita, tam cito ad urbem pervenire potuit. Nox ardebat, praelia leti.
  Londinium urbs magna est, cum multis suburbiis, castellis, variis antiquis aedificiis. Angli adhuc fortissimi sunt, et divisio regiae cohortis fortiter pugnant. Hic vero multae militiae, quarum duo et quingenti decies centena milia erant, quibuscum ecclesias et eius comitatus tantae spei spes non se iustificabant.
  Militiae in proprias domos dispergunt aut obuios dedunt. Et multa omnino non demonstrant ad collectionem. Hoc est tale unum quadratum pulsans.
  Mane septimo decimo Kalendas Septembris patuit copias Germanorum plures Londinii partes iam occupasse. Communicatio cum unitates iam amissa est, quamvis Churchill radiophonicum clamant se Londinium numquam relinquere. Quid magis...
  Oleg Rybachenko dixit:
  - Mane hic Churchill! Tunc sine te, Britannia certe omnino initur. Et si non capit, totaliter destruetur. Hoc non est optio.
  Ad horam unam post meridiem, vexillum rubrum cum falce et malleo volavit ad celebrem Buckinghamium Palatium. Et hoc iam signum est victoriae proximae.
  Ex his constare potest, hoc fere statim post, vexilla alba in aliis capitis Britanniae locis proici coepta sunt. Rokossovsky dixit in radio:
  - brigades Helvetiae non modo deditione, sed etiam parati sunt ad iusiurandum fidelitatis duce Stalino et Magno Russiae Soviet!
  Oleg Rybachenko breviter iussit:
  - Accipiant et expediant ad reliquas terras Angliae occupandas, nostram Londoniam considerantes.
  - Nos satis virium habemus ad omnia, egregie imperator! Rokossovsky confidenter dixit. - Unus ex nostris militibus centum Anglicos valet! - Ultima phrasis prolata est, campus marescallus etiam securior!
  Hic subito signum attentionis sensit Oleg Rybachenko: opus intercedere. puer exclamavit imperator;
  - Winston Churchill is videtur fugere.
  Churchill etenim relinquere decreverunt. Legati ex suo studio satis rationabiliter affirmaverunt Londoniam diutius teneri non posse, et pugnam contra Tertium Reich continuari posse ab USA, vel ex Canada, formaliter Dominatio Britannica. Et sic mors eius vel captivitas tantum proficit Hitler .. .
  Rationalis erat, sed facultas non fuit ut a puero imperatore effugeret...
  Oleg Rybachenko, sine ulla caerimonia, octingentos pugnator stimulos quondam primi ministri personalis commeatus formidabiles iecit. Puer imperator ne machinationem sclopetis ignis attendit. Tum par machinis summae altitudinis machinis caput civitatis proiecit. Raagnus currus altitudinem amittere coepit. Quinque paratroversi ex utero volaverunt. Oleg Rybachenko iacitur post eos. Acuta visio pueri ducis effecit ut pavidam cerneret, bulldog faciei Britanniae caput, subitis viribus praeditum.
  Churchill, of course, could be killed, and that would be nice, but being captus melius est. Etiam suscipit ipsum...
  Oleg Rybachenko administrat, ingenio alarum melioris Aurorae ad verrum mutandum, currum suum in tondere in parco Londinensi ad terram. Puer generalis salit et currit eo versus quo Churchill currere vult. Discalceatorum puerilia vestigia pueri micant. Apud Oleg Rybachenko iaciunt, una e glandibus latus ejus injucunde adurit ...
  Puer dux maledixit;
  - Damn!
  Oleg Rybachenko ictos glandes coactus est et suis sclopetis automaticis respondere. Angli tacent, "dona" a puero duce missa crudeliter accurate sunt. Oleg Rybachenko velocius currit, totum ephebum post se relinquens homines Britannorum glandibus decurtatus est.
  Insitum haud dubie ducit, hic est ipse Ecclesiae cum ministris suis. Ne quidem conantur mittere retro, tantum fluitant quantum possunt. Facultates musculorum immortalium iuvenum utens ad hormones plenissimos et masculos, quos corpus ex arbitrio producit, Oleg Rybachenko, hitman absolute subordinatus, eos comprehendit. Ictus in nervi terminationes: unus minister eiectus est, secundus, tertius... Ipse igitur immobilis erat ecclesialis.
  Victum primum ministrum Oleg Rybachenko in umeris suis ponit et in subsidiis copias vocat.
  Hic, milites Sovietici in forma exercitus URSS iam versus eum ruunt. Voces territae audiuntur;
  - Vulneratus es puer imperator!
  Oleg Rybachenko spectat cruentum latus et ridet;
  - Est quisquilia! Quomodo tot hostes perdat et ne exasperet. Non aequum erat! - Puer-communis deposuit Ecclesiallilum immobilitantem. Nunc pro ipso deditionem Britannorum militum nunciabimus. Puto aliquem habere qui baculum suum imitari possit. Sin minus, ego ipse faciam.
  Decem minutis postea Constantinus Rokossovsky appellavit et dixit;
  - Rex Georgius Tertius Britanniae finem denuntiavit resistendi et dedit ut deditionem faceret, et etiam rogaverunt nos ut magnae Anglo-Saxonum nationi parceremus.
  Oleg Rybachenko quaesivit, vix gaudium ab Rokossovsky occultans:
  - Etiamne intellegis quid sit?
  Pugnatum est fidenter indictum;
  - Profecto intelligo! Vicimus, Anglia dedidit, et tu, Maximus Iuvenum Bellator, ipsum ecclesiasticum personaliter cepi.
  Oleg Rybachenko dixit:
  - Recte! Sed non nisi quam! Nunc primus dux fies in historia Unionis Sovieticae ad summum praemium imperii rubri recipiendi: stella Maximi Ordinis "Victoria", sicut tibi pollicitus sum.
  Constantinus Rokossovsky objecit;
  - Sed praecipuum meritum in hac victoria pertinet ad te, magne terminator puer. Et haec est stella, in qua meruisti eam portare!
  Oleg Rybachenko superbe declaravit:
  - Et mihi, Summus Consilium aliud approbabit ante inauditum adiumentum: Big stella Ordinis Diamond "Victoria"! Secundum hoc esto!
  Puer autem imperator nudis puerilibus pedibus conculcans, vulnus in latere suo penitus disparuit, et cantavit;
  Patriae heroes sumus;
  Nati sunt sub signo octobris...
  Vitae Russiae nos non paenitebit;
  Rex rubeo vexillo gloriari!
  
  Pugnare difficile amamus et scimus;
  Nazis cornua studiose diremit .
  In spatioso pera tasque habemus;
  Vita nobis auctoribus cara non est!
  
  Sanctam matrem nostram amamus,
  Communismus formidabilis quid crearet ...
  Hic est puella Komsomol nudis pedibus incedens per nivem;
  Et vult nos fascist dejicere!
  
  Dimicavi cum nazismo prope Moscuam;
  Et omnes hostes falce metientes ...
  Cur hoc Wehrmacht Russis datum est?
  Ego illum pugno percutiam!
  
  Sum auctor ac magna Moscoviae;
  Pugnavit sicut gigas bellator...
  Substitit fascismus incursus fera;
  Habemus unum Dominum Summum Benignum!
  
  Nullae orae in Russia Roma- nae sunt;
  Magnus Stalin a genibus nos eruit ...
  Svarog magnus, supremus Messias;
  Atque candidi Ladae specimen!
  
  Piones sumus, pueri, puellae;
  Fatum amamus -- haec est sors nostra .
  Vox autem Komsomol membrum sonora est;
  Etsi regnat chaos cruentum!
  
  Russia mater Svarog est;
  Communismus et via... accensa.
  Auctores non egent Deo malo;
  Hostes nos in pugnum flectere non poterunt!
  
  Lacus frigidum habemus cum fastigatis armis;
  Fritz non tam facile est perrumpere;
  Cum amore Ladae, virgo nobilis,
  Ut rapax in ludum verteret!
  
  Moscoviae propugnatores defendebant;
  Et tunc fuit magnus Stalingrad ... .
  Communismum mox datum videbimus;
  Transi et cognosce pompam in Berlin!
  
  Imo Stalingrad in hoc verbo superbia est.
  Nos sumus in snowdrift nudis pedibus munientibus ...
  Nos cornu stultae bovis frangemus
  Et recta ad loculum cogemus Hitler!
  
  Patriam scito nunquam flectere;
  Impetus eius refrenari non potest...
  Sit sol in Russia luceat in aeternum,
  et praevaricator latro comminuetur.
  
  Apud Stalingradum animum praestiterunt;
  Nazis prohibere potuimus ...
  tantam impudentiam Russos habere nostis;
  Hostes tantum zeros!
  
  Russia potest fugere ad Martis
  Et magnitudinem tuam variam crea.
  Et sane omnia frigidissima erunt;
  Quamquam vita tam fragilis est quam vitta serici!
  
  Russicus nescit in proeliis obice;
  Perun... potestatem habet.
  Praemia a deis exspectamus;
  Et lucet elementum, crede rune!
  
  Quomodo Russicus spiritus nullam cladem novit?
  Mihi crede , omnia conculcet .
  Vindictam tantum volumus pioneers nos ...
  Invicte ut patria exercitus!
  
  Nos fere vicisse
  Sit lux in gloria communismi...
  Avos nostri pro patria pugnaverunt;
  Mox occurret nobis gaudium et aurora!
  
  Sine matre non vivitis munientibus;
  Volunt pro ea...
  Et quid vis mali viri?
  Servum vitam debemus praebere?
  
  Imo Fuhrer Russorum servabitur;
  opprimemus eum sicut pupa ...
  Ceterum equites Russiae pugnare possunt;
  Cherub alatus nobiscum.
  
  Nullae facies nostrae Matris sub orbe sunt;
  Ardens sicut stella clarissima...
  idolum mihi factus es;
  Numquam ego tecum partem!
  
  Im 'pioner et discalceatus puer
  Nudo calce ruit per nivem .
  Et alicubi albus, bellus egestas salit;
  Quis comminuet inimicum cornu ?
  
  Auctor in pugna dubii nescit;
  Non est maccus, sed scis terminum...
  Veneres fascinatores, crede ultionem;
  Paradisus lucida et communismus erit!
  
  Quomodo tempus veniet,
  In quo omnis a praesepio bellator...
  Pugna usque ad extremum spiritum
  Sceleste perdere saeva nosti!
  
  Stellae communismi splendent;
  Tempora lucis, nulla pulchrior in orbe ... .
  Contundet jugum fascismi creduli;
  Et Hitlerus ad cenam Russian erit!
  
  Talia obterere ferro credimus;
  Quod testa eorum panthera non penetret.
  Ad vulnera pueri iodiamus undam;
  Et iterum: auctor fortiter ruit in proelium!
  Hem, quid Nazis obdurat?
  Non putabant nos modo posse vincere.
  Communismum pro milliaribus nosse videntur;
  Et nos iocando Wehrmacht percutere possumus!
  
  In nomine magnae patriae,
  Superbus auctor sequitur impetum ...
  Nubes licet matrem pendant,
  Exemplum pro omnibus lets ponemus!
  
  Credite inimico somnium non cessabunt;
  Vincemus omnes fascists iterum ...
  in solio regnare non credet;
  Nos novum ordinem mundum creabimus!
  
  Omnia denique in Patria erunt, tu scis
  Puer sum, sed in pugna sicut Robin Hood.
  Primo, scrinio tantum exarati;
  Et nunc ipsum etiam frigus creditis!
  
  Russia cum bayoneta Nazis scindere potest;
  Et vincet omnem exercitum ...
  Et sub communismo vivunt auctor.
  Ceterum amicitia nostra fortis est monolith!
  
  Non cedemus Fritz in aliquo;
  Inimicos vincere possumus per iocum...
  Itaque nazis fuste percutimus;
  rugit rugiet, torquet in turbines nives!
  
  Russia nescit Nazis misericordiam;
  Invicta est fortis.
  nothi machaera firmiter in collo habebunt;
  et dissipabitur Satanas!
  
  Noli credere Hitlerum invictum esse;
  Etiamsi vis inferni , cogita collecta omnia .
  Cum populus et pars coniunguntur;
  Homines nostri Wehrmacht lacerant!
  
  Russia celebris fuit per saecula ut sanctus;
  Fregit tigres ut metallum...
  Dilata a fine usque ad finem;
  Solus iuvenis talem villam somniavit!
  
  Vicimus sicut gigantes
  Sciunt hostes gladio concisi ...
  Nos Russis proeliis invicti sumus;
  Vincemus adversarios patriae!
  
  mihi crede, nihil obstabit
  Et scis nihil vincet ...
  Fuhrer supra caput sepeliemus;
  Gladium acutum et scutum chalybem habemus!
  
  In toto universo pulchrior nulla est Russia;
  Habebit tempora lucis in saecula saeculorum.
  Omnes generationes pax et felicitas erit;
  Firma manu patria eget!
  
  Berolini igitur ludentes;
  Wehrmacht ut cinerem in sanguinem liniamus ...
  id erit tempus termini paradisi;
  Et una cum Lada regnat amor!
  
  ALIQUANTUM ET QUOD NON POTEST FACERE SINE TERRA TERRAE!
  Camerarius primus minister Britanniae non renuntiavit et honestam pacem cum Hitler concludere curavit. Fuhrer inviolabilitatem coloniae Britanniae possessiones spopondit. In reditu, Britannia consensit ut omnia cognosceret quae Tertius Reich capere potuit. Coloniae Gallicae, Belgicae, et Batavi. Aliquam ac mattis est. Hitler deinde Iugoslaviam et Graeciam cepit.
  Die 22 mensis Iunii anno 1941 in USSR aggressus est. Altera ex parte Germani plus virium tenuerunt, praesertim in aeroplano: tria milia aircraft sunt in proelio propter maiorem aeris in Britannia. Damna non computatis in area Mediterraneo et diversitate copiarum aviationum.
  Plus nondum habuimus copias in Africam traicere. contenta est Italia Aethiopiae cap- tis, et plus aliis Galliae et Belgicae possessionibus in Africa. Quae satis habebat.
  Rommel in fronte orientali sic pugnavit. Sic USSR casus etiam minus quam in historia reali habere videbatur. Post omnes Nazis multo fortiores sunt sine secunda fronte.
  Sed contra, Stalinus convocationem generalem edixit et copias ad defensionem paravit. Quo fit, ut paratiore modo bellum ingressos ab Borysthene cedentes ad stabiliendam et obtinendam ibi defensionem possent. Bellum deinde accepit rationem primi belli mundani. Prima acies otiosa est, valida defensio, et non ingrata evolvere potest.
  Praelia cruenta, sed inefficax. Ambo Germani et Russi in proeliis positionalibus exaruerunt. Et nemo alterutrum poterit infringere.
  Tam Wehrmacht quam copiae Sovieticae melius defensus pugnaverunt. Ac lacus Germanici non satis validi et satis efficaces ad perrumpiendum erant, et etiam Fontes erant.
  Sed anno 1944, in aircraft Nazis gagates et Sovieticas copias fortiter premere coeperunt.
  In aere Nazis quadragesimo primo anno emolumento habuit. Deinde, paulatim magis aircraft solvens, aeroplana Sovietica positiones aequare coepit.
  Sed tum, post declarationem belli totalis et potestatis Speer, minister armamentorum et munitionis, cum subitis viribus, armorum productio crescere coepit. Germani autem in gagate aircraft et technicae erucae adduntur.
  Sed cum acies anterior in Borysthene et Moscuae longe esset, FAA programma missilium in seriem non ivit. Germanos enim Leningrad ex Baltico tantum mittere potuerunt. Periti explicaverunt Hitlero missilia ballistica nimis pretiosa esse, et bomber scatebra plenae viliorem et meliorem fuisse. Re quidem vera Germani satis cibus erant, et novus bomber Arado jet in seriem ivit et positiones Sovieticae bomba incepit.
  Propeller agitatus TA-152, armatus potens, multi-propositus bellator-bomber armatus et impetus aircraft, evasit non malus vel - verus labor equus. Celeritas autem 760 chiliometrorum per horae decens est, et aliae parametri quoque arma possidet. Ex 30 mm tormentarii aircraft Germanici efficax et efficax probaverunt et ad aircraft Sovieticam cum uno ictu deiecerunt.
  Quod in pugna contra IL-2 impetum elit praesertim. et hoc grave.
  Germani aircraft ex aere acre premere et aere offendere coeperunt.
  Autumnus maxime difficilis factus est, cum pugnator XE-162 egregie notae fugae et facilem frontem efficere coepit massive intrare. Ita hoc grave est!
  Stalin responsum invenire iussit. Sed dum in URSS, progressio gagates aircraft lacessit. Yak-3 in magna quantitate non producta est, LA-7 apparuit, quae tamen TA-152, ME-309 et vehicula Germanica gagates inferior adhuc erat.
  Sic se res habebat. In lacus URSS, vehicula principalia erant T-34-85 et IS-2, Germani "Panther" -2 et "Tiger" -2. Carri germanici aliquanto meliores erant quam in historia reali ob machinas validiores. Panthera cum pondo quinquaginta trium talentorum equitum octingenti tormento habebat, et "Tiger" cum sexaginta octo talentis pondo quinque millia equitum habebat. Ambae igitur lacus mobiles sunt relative, potentes 88 millimetre tormenti in 71 EL dolii longitudine, et in fronte bene muniti. Et propter facultates coloniarum satis erant elementa mixturae et lacus Germanici in operatione satis certa evaserunt. Vehicula Sovietica e longinquo pugnae idoneas transfixerunt.
  Germani in duellis Sovieticis bonis instrumentis superiores habuerunt, sed vincere non potuerunt.
  Sed species gagates aircraft confusae chartarum Stalini. Quid respondeat, non liquet.
  In falco Sovietico grex aquilae tres puellae sunt. et tertium Reich cornua dare decreverunt.
  Anastasia Vedmakova, Akulina Orlova et Mirabela Magnetica.
  Itaque ceperunt et inierunt proelium cum Nazis.
  Anastasia plano Germano fusa, dicit;
  - Si dictator cum callido meo condicionem suam ad nihilum reddidisset, hoc modo praetor iterum bast accepisset!
  Akulina, Rolandus interveniens, notavit;
  - Bellator semper pro iusta causa pugnat, politicus omnia trophaea sinistra capit!
  Mirabela cum hoc consensit;
  - Bellator manu sinistra iusta de causa figit, dum politicus lingua sua omnia sinistra gestas capit!
  Anastasia ope nudis pedum emissa est Germano plano et edita;
  - Bellum oceano amori contrarium est, sed etiam fons sanguinis requirit!
  Akulina excanduit, nudam premens, calcaneum rotundum et confirmatum;
  - Bellator non est Deus fortitudine, sed angelus in nobilitate!
  Mirabela annuit concorditer, et Fritz pulsata, dixit:
  - Miles galeam ferream, bayonet ferream, et cor aureum, at politicus ne assem quidem aeneum sapit!
  Puellae in caelo confidentissime pugnaverunt et desperate. Nazis emiserunt, et eorum peritiam demonstraverunt.
  Et noli curare ut aeroplana Germanica melius et efficaciora quam Sovietica videri possint.
  Summa est, quod ad gubernacula URSS, pulcher et vafer, in uno bikini gubernatoribus fere nudus est.
  Inter eos est Natasha Sokolovskaya, etiam acc-classis mundi.
  Nudato digitos, Natasha Germanum Prostravit currum, et stridit:
  - Milites saepe ad caedem sicut oves adiguntur, sed cordi sunt leones, et politicus qui sicut leo rugit ovis typica est!
  Anastasia hostes concha aircraft exusta est, tertium Reich planum perforatum et elisum;
  - Militem quoque mortem timere potest, sed tamen turpius magis timet, et politicus vitam suam excutit, sed diu ante amisit gloriam!
  Akulina notavit, ignem in hoste satis callidum et fidentem;
  - Milites, hostibus victis, victoriam celebrant, politicus, fallax veterrimus, ignavos celebrat!
  Mirabela nudis digitis aptissime percussit Nazis et clamavit:
  - Puer bonus esse potest bellator, sed politicus numquam crescet ut suffragatores respondeant!
  Natasha, incendens Nazismum et pulsans eos, notavit;
  - Melius est esse puerum discalceatum, quam politici calceos induere et iuventutem tuam surripere!
  Anastasia ad Nazismum prosilivit et dixit:
  - Puella flos est magnificus qui arescit, sed numquam odorem amittit, politicus acervus stercoris est, qui solium ascendere potest, sed solum plus olet!
  Akulina infensi animadvertit, dentibus margaritis monstrans, et in nervum sclopetum nudis digitis dirigit;
  - Miles verus homo est, politicus malevolus est mulier in braccis!
  Natasha digitos nudos verberabat, vectem contra adversarium premens, et sibilabat;
  -- Miles nobilis habet iram sicut rugitus leonis, et politicus hystoria vilis, vox arietis est.
  Akulina infensi notavit, coccineis papillis coruscans, et in hostem accurate figens;
  - Miles raro diem differtur, sed politicus septem sextas septimanas habet, et suffragii diem natalem suum die Lunae celebrant!
  Natasha Fritz nudum calcaneum tundebat premendo et emisit cum chuckle, dentibus denudans;
  - Miles lapsus exprimitur, vir politicus semper cadit in sinum moraliter et exprimitur!
  Anastasia obtruncat hostem, caesis;
  - Miles interdum per lutum ire coactus est, homo manens, et politicus in veste nitida et egelida Coloniae remanet porcus!
  Akulina notatur, plana interveniens Nazi, cum cascade perniciosa eius erumpit;
  - Miles honorat et manet cum honore, politicus labitur porcus et manet porcus!
  Mirabela adversarium suum incidebat, ut novacula eum abscidit, ac etiam nudis pedibus utens, fremuit;
  - Miles globulis in ordine, politicus instar apri clunes habet!
  Natasha infensi Nazis abscidit et cooedit;
  - Militis aures haedos fortes et politicos ad hospitalia psychiatrica mitte!
  Respondit Anastasia ingenio magno connivens et jaculans in hostem;
  - Homo dicitur e simia progenitus, sed statim potest politicus videri et porcum mansisse!
  Akulina, hostem premens nudis digitis utens, cooed;
  - Labor hominem e simia fecit, et undercover politica vulpem in mixtum porcum convertit!
  Mirabela infensi notavit, cascades plumbeas glandes immissis ope nudis pedum;
  - Operarius laborat et interdum alcoholem bibit, politicus porcellus est, et semper fluxus verborum vomitum!
  Natasha potius infensi notavit, mittens casus mortis et interitus cum lethali vi;
  - Miles e proelio ad pugnam, politicus ab uno electo ad bellum, magis ac magis in meretricem vertit!
  Anastasia infensi mittens munera necis ad Nazis homicidia vi edixit;
  - Oculi militis iuvenili pugnatoris incitatione flagrant, pileus politicus ut fur urit, socordia cynicus combusti!
  Akulina nictata, testudo aircraft exusta, ope nudorum pedum et stridore;
  - Miles electionem habet: cistam in cruces vel caput in fruticibus, dum politicus in electionibus cruces tantum adhaeret cum appetitionibus, capitibus suffragiorum et brassicae.
  Mirabela, in hostem iecerat, nudis utens, cruribus excidit, animadvertit;
  - Miles statura etiam parva virtute, gigas, politicus, etiam magno loco - pigmy conscientia!
  Natasha giggled and sent another present of death, and confidenter de opprimendis hostibus latis;
  - Miles feminae corpus dono ad facinus vult, et politicus immerito totam regionem in cancro ponit!
  Anastasia ope nudis digitis, emissa morte letifera, hostem contrivit et increpuit;
  - Miles semper tempus et locum habet pro feato, sed non semper id efficere potest, politicus in perpetuo tempore angustiae certum tempus habet, porcum capiti suo imponere!
  Akulina Germanos nudis digitis adiuvante, denudans dentes eburneos, edidit;
  - Politicus unicus est creatura alata in natura quae super caput omnium cacat!
  Mirabela infensi addidit, adversarios exitio cum interfectore et cruribus sex sine ullis quaestionibus destruens;
  - Omnis scholicus scit bis duo quattuor esse, politici tantum, pro numeros multiplicato, constantem in suo sinu divisionem facere!
  Natasha expressit vicem in pugnatore suo maneuverabili, creaturas fascist et vyaknula comminuens;
  - Miles saginando labefecit discit, politicus suffragatores assuere conatur ad opinionem quam bene valere potes si pollices verberas!
  Anastasia, vis letalis proiectu mittens, nudum et puellaris calcem ope notavit;
  - Omnis miles pugnator est, in aequo tantum interest, omnis politicus meretrix est, in gradu lenonis tantum interest!
  Akulina cum chuckle notavit, dentes denudans et nictu;
  - Miles partim carnifex est, cum idem sanguinem effundat, politicus nebulo totus est, qui cerebro stillat.
  Mirabela impulit in hostes, nudis utens digitis, sculpsit crura deditque;
  - Si dux ad nuptias invitatur, tunc miles invitationem accipit ad matrem servandam ut nuptiae in libera patria ludunt!
  Puellae bene pugnaverunt. Et dux exercitus rubri heroismus adiuvit ad plenam frontis ruinam vitandam.
  Mense Ianuario, Exercitus Sovieticus Rubrum progredi conatus est, sed res significantes non assecuti sunt.
  Itaque in densum Wehrmacht praesidium haerebam. Deinde Martio quoque conati sunt Germani erumpere. Tormentum tormentarii cum Panthera tormento autocinetum habuere, altitudo 1.7 tormento equitum septingentorum et pondo viginti sex talentorum. Currus mobilis - nihil dices. Sed non ipsum.
  Aestate nova vehicula in utroque exercitu pervenire coeperunt. In rubro IS-III in fronte munitior est, Germanorum E-L et E-75 et E-C. Proelia ostendebant novas technologias Germanicas non omnino perfectas esse. E-L factum est ut paulo leviora et munitior quam Tigris-II. Erat quippe turris iam, et subcarceratio levior et pervia erat. Plus, tormentarii magis ferrarii ex 88 mm in 100 EL. Ita raeda nihil esse videtur. Et E-50 Pantheram reposuerunt 2 ut lacus principalis.
  E-75 nimis gravis erat - supra nonaginta talenta, sed tutior tormento 128-mm. Aliquam dictum et lacus id volutpat. Et E-C etiam gravius et carius est. Sed militaris haec lacus non est similis.
  More popularis erat E-50 cum tormento ad 1250 equitum potestatem - relative agilis et in fronte bene munita.
  In USSR progressio novae piscinae T-54 retardavit, et tantum piscinae principalis T-34-85 quae aliquantum outdated est. Et tantum E-L in latus penetrare potuit, et E-75 ei penitus impenetrabilis evasit.
  Aestate Germani paulum in medium processere. Et autumno praelia iverunt ad Smolenscum.
  Praelia in adductis admodum pertinax erant. Sovieticae copiae contra impetum temptabant.
  Sed Smolenskius heroice defendens curo custodire. Venit et hiems.
  ... Germani aces in caelo super genus suum habent difficile. Exempli gratia, Massilia, quae stellam crucis equestris in cruce ferrea accepit pro mille scopulis cum quercubus argenteis cum gladiis et adamantibus.
  Hoc casu singulare est, cum novum praemium gubernatori phaenomeni inventum est et tres plures gradus ei fuerunt.
  Cum Massilia ad duo milia lapsus descendisset, stella Crucis ferreae crucis cum aureis quercubus gladiis et adamantibus consideratus est.
  Et per tria milia deprimitur aircraft, stella crucis militis crucis ferreae cum foliis quercus platini cum gladiis et adamantibus.
  Hic est vere pugil, pugnator omnium pugnatorum.
  Anno quadragesimo sexto etiam verno Germani progressi sunt. Habent provectiorem vi elit. E-50 etiam in modificatione cum machina et transmissione in uno lapide apparuit, et in silhouette inferior factus est et eius pondus ad quinquaginta talenta decrevit.
  neque tamen Germanos adiuvabant. Ex aequo bellum. Orbis se non iustificabat. Nimis carum probaverunt, et vulnerari in armis parvis incenderunt.
  Sola plus est altitudo celeritatis et fugae, plus minusve in explorando et pyrobolo adiuvatur.
  Sed ne id ipsum.
  Anno quadragesimo sexto etiam transacto, quadragesimus septimus progrediebatur.
  Atque hoc anno nihil cuiquam dedit. Exercitus rubri T-54s habuit, sed Germanus E-50 non peius et multo mobilior fuit.
  Massilia per finem anni rationem ad quattuor milia aircraft reduxit, et novum ordinem accepit: stella crucis equestris, cruce ferrea cum platinis foliis quercubus, gladiis et adamantibus nigris.
  Ita est etiam quartus gradus adamantes nigri, et pretiosissimi!
  quadragesimus octavus annus etiam in lenta permutatione plagarum transiit ... . Et dum omnia stabilia sunt .. .
  Annus et quadragesimus nonus transiit ... MIG-15 pugnator in serie habet URSS ...
  Massilia rationes suas ad quinque milia aircraft attulit. Accepitque novum Ordinem Magnae Stellae Crucis Militiae Crucis ferreae cum foliis quercubus argenteis, gladiis et adamantibus.
  Puellae Sovieticae quoque non deesset ...
  Annus 1950 iam transiit... Germani suspensi sunt et Exercitus rubri etiam in acie ante fixa est.
  Soviet lacus T-54 et IS-7 contra E-50 U et E-75 U. Germani etiam carros suos tormentis in uno lapide transmisso et transmisso fecerunt. Et E-50 superior erat T-54 in pulsis faciendis et frontis armis. Et pauci in armatura tormentorum potestate sunt transfixi. Sed tamen Germani vincere non potuerunt.
  Ita annus quoque 1951 transiit... Et nullus est sensus.
  Massilia sex milia aircraft accepit Magnam stellam Crucis ferreae equestris cum foliis quercubus aureis, gladiis et adamantibus.
  Et pulchellus frigus est!
  Nihilominus Natasha, Anastasia, Akulina, Mirabela haud raro notatae sunt rationes.
  Quin etiam nudis digitis utuntur et se in bikini pugnant.
  Puellae quid opus est...
  Itaque annus MCMLII praeteriit... Etiam in sedentaria prima linea est.
  Sed mense Martio 1953 Stalin moritur. et hoc grave. Sed magnus dux testamento scriptam relinquere curavit, ubi Lavrenty Palych Beria successorem pronuntiavit. Magnum hoc iudicium est.
  Ita frons Sovietica non corruit, bellumque ex aequo perrexit.
  1953 desinit...
  Massilia ad septem milia aircraft accepit Magnam stellam crucis ferreae equestris cum platinis foliis quercubus, gladiis et adamantibus.
  Magna quoque puella sibi praemia comparavit.
  Iam 1954 est... Tempus transit in terris in guttis. Vel fortasse abruptius.
  Et neque Germani neque Russi quidquam significanter mutare possunt.
  Ita anno 1955, Nazis procedunt. Et copiae Sovieticae aestate se defendunt. Nuper autumno ipsum Exercitus Rubrum oppugnare conatur.
  Iam est MCMLLVI.
  Massilia octo milia aircraft accepit Magnam stellam Crucis equestris cum platinis foliis quercubus, gladiis et adamantibus nigris.
  Die 22 mensis Iunii anno 1956 prorsus quindecim annos Magni Belli Patricii notavit. Et sane diu pax fuit. Lavrenty Beria parata est ad compromissa. Sed Adolfus Hitler compromissum pertinaciter recusat.
  Hitler adhuc credit telum in miraculo, et est cupiditas pugnandi ad finem.
  Plus, cursus, eleifend...
  De terra orientis solis? Diutissime bellum cum Sinis fuit. Et hic iam indefinite pugnare potest. Neutra pars tollere potest. Nec Sina nec Iaponia inter se vincere possunt. Etsi Sinenses plura damna patiuntur.
  Itaque Muller speciali missione ad Regnum Caeleste profectus est. Persuade samurai concordare cum Imperio Caelesti. Ut postea in Russiam irruamus, et tandem hanc quaestionem protractam solvatis!
  Müller missio incepit mense Septembri anni 1956. ... In genere, Iapones pacti sunt paci et sphaericae divisioni influentiae. Tamen hoc tempore Molotov, iussu Beria, Sinas visitare fecit. Bellum cum Samurais continuandum, et coeleste Imperio persuasit.
  Integer non eleifend erat. Bellum inter USSR et Tertium Reich continuatum est.
  Excessit et ex quo 1956 ... 1957 venit .
  Germani iterum mense Maio progredi conati sunt et novas piscinas pyramidales classis AG. et hoc grave. Et figura pyramidis ab omnibus angulis armatura nixa dabat. Erat et gravis moventur.
  Nazis defensiones Sovieticae perrumpere et Smolensk circumdare poterant. Et deinde, successus in septentrionem progrediens, Leningrad accedunt, et Vyazma in centro sume.
  Res difficillima facta est. Ac oppugnatio Moscuae iam inceperat.
  Quibus in conditionibus spes una remansit, Oleg Rybachenko et lapsorum exscensio.
  Et hic terminator ipse puer et puellae sunt optime.
  Et Nazis iam circumfluit Moscuam ex diversis partibus.
  Tunc Oleg et puellae iterum proelium inierunt, adiuvantibus Russiam vel URSS.
  Tunc puella Margarita discalceata illis se adiunxit. Etiam mulier adulta scriptori puella facta est circiter duodecim pro immortalitate et munere missionem implet.
  Milites inde a vicesimo primo saeculo Nazis vicesimo iterum dimicaverunt.
  In imperio fusco fascist multi milites sunt. Fluunt sicut flumen infinitum.
  Oleg Rybachenko, nazis gladiis caesis, tam pedites quam lacus fremuit;
  - Non deficere!
  et acutum disci a pede nudo pueri volavit!
  Margarita, opprimens, denudans dentes, grex;
  - Est locus feati in mundo!
  Et acus venenatae ex nudo puellae pede dispersae, Nazis et eorum plana et lacus feriunt.
  Natasha quoque digitos nudos iecerat, caedendo ululabat;
  Numquam obliviscemur ac numquam dimittimus.
  Et gladios eius transierunt per fasciculos in mola.
  Zoya secans hostes, elidit;
  - Pro novo ordine!
  Et novas acus nudas sparsit a pede. Quid in oculis, quid in faucibus militum Rolandorum elit.
  Ita satis constabat excitari et furere bellatores.
  Augustinus caesis militibus albis et praediis, elisit;
  - Nostra ferrea voluntas!
  Et pede nudo fugit letale donum. Et cadunt takni et pugnatores albi.
  Svetlana ad molendinarium secat, gladios eius sunt sicut fulgur.
  Nazis quasi manipuli cadunt.
  Puella acus nudo pede iacit et stridore;
  - Pro Mater Russia vincet!
  Oleg Rybachenko contra Nazis. Termino puero turmae fuscae.
  Eodemque tempore acus digitos pueri nudis cruribus veneno eiciunt, truncos dilaniant, ac plana deducunt.
  Puer fremit;
  - Gloria Future Russia!
  Et in motu secat caput omnium et rostrum.
  Margarita quoque adversarios opprimit.
  Pedes nudi iactant. Nazis frequentes moriuntur. Bellator clamat:
  - Pro novis finibus!
  Et tunc puella tollet et secabit .. .
  Massa cadaverum fascist militum.
  Sed Natasha in ingrata est. Caedit cum lacus Nazis et canit;
  - Russia magna et nitens;
  Mirum valde sum puella!
  Et fugiunt pedibus nudis orbes. Qui juga Nazis. Haec puella est.
  Zoya in inferrent. Metis manibus fuscis militibus. Exspuentes fistulam. Mortiferas acus emittit nudo digitos, lacus et plana iacit.
  Et simul ipse sibi cantat;
  - Oh, bludgeon eamus;
  Oh, meus ventus ibit!
  Augustina, Nazis caedens et fuscos milites exterminans, stridore;
  - Omnes villosi et in cute animalis;
  Ad tumultum vigilum fuste ruebat!
  Et nudo digito in hostes deducet id quod elephantum occidet, et multo magis piscinam.
  Tum strideo;
  - Lupi!
  in ingrata Svetlana. , secat, Nazis feriens. Nudo pede immittit eis munera mortis.
  Mola cum gladiis currit.
  illa multum pugnantium et stridore oppressit;
  - Magnam victoriam venit!
  Et iterum puella in motu ferae est.
  Et nudis pedibus deducunt acus mortiferum, lacus et plana destruens.
  Oleg Rybachenko exilivit. Puer in somersault versabat. Multum Nazis in saltu concisa est.
  Nudis digitis acus proiecit, et obstrepit;
  - Clarus esto formosae fortitudinis meae!
  Et iterum puer in proelio est.
  Sequitur Margarita odiosa. Concidit omnes hostes sustentabatur. Gladii eius duriores sunt quam schedulae molendinae. Digiti nudaeque iaciunt dona mortis, lacus et plana ardent.
  Puella in ingrata est. Milites brunnei sine ceremonia exstinguuntur.
  Aliquando et exultat et torquet!
  Muneraque internecionem fugiunt ab ea.
  Et ipsi Nazis mortui sunt. Tumulos totos cadaverum congerunt.
  Margarita stridore;
  - Eques Americanus sum!
  Et iterum nudos pedes iecerunt acum.
  Et postea plus acus duodecim!
  Natasha in inferrent est etiam frigidissima.
  Nudo pede iacit, et a palea verubus.
  Et clamat in summo pulmone;
  - Sum mors lucida! Omnia, quae habes, facere est mori!
  Et iterum pulchritudo in motu est.
  Zoya tempestates Nazi cadaveribus obuiat. Et boomerangs interitus etiam nudis pedibus fugiunt.
  Et fortes fulvi cadunt et cadunt.
  Zoya clamoribus:
  - Puella nuda, vinces!
  Et duodecim acus e nudo puellae calcaneo volant. Qui protinus in fauces Nazis foderunt.
  Mortui stillant.
  Quinimmo omnino mortuus est.
  Augustinus contra inferrent. Conterat agmina fusca. Gladii eius in duabus manibus portantur. Et talis est bellator magnus.
  Turbo fascist rapit turmas.
  Capillus puella rubris fremit;
  - Futurum absconditum est! At victor erit!
  Et in tetris, igneis decor crinibus.
  Augustinus in ecstasi fremit;
  - Dii belli omnia abripient!
  Bellator et inferrent.
  Et nudos pedes iactant multa acus venenata acus.
  Svetlana in proelio Sicque micans et pugnans. Nuda crura eiiciunt tot mortifera. Non hominem, sed flavos mors habet capillos.
  . CAPITULUM #7
  Sed si frangit, prohibere non potes.
  Svetlana canit;
  - Vita non erit mel;
  Ista salta in rotundo choro!
  Somnium fiat -
  Pulchritudo hominem in servum vertit!
  Et in motu nudis pedis magis ac magis ira est.
  Oleg in ingrata accelerans omnia. Puer Nazis verberat.
  Nudi pedes iaciunt acus acutas - lacus et plana discerpens.
  Bellator juvenis stridore;
  - Insanum imperium omnes dilacerant.
  Et rursus puer in motu est.
  Margarita est puella turbida in actione sua. * et in triturátur inimícos.
  Hic nudo crure emittit, pisum explosives. Illa explodet, et statim centum Nazis et decem piscinae proicientur.
  Puella clamat:
  - Victoria usquam ad nos veniet!
  Et molam gladiis curret, in diversa cadi piscinae volant.
  Natasha motus eius acceleravit. Puella fuscos bellatores caedit. Et cum clamaret;
  - Victoria imperium Russiae manet.
  Et accelerato nazis deleamus gressu.
  Natasha puella terminator est.
  Non cogitat sistere et retardare, et lacus et plana errare.
  Zoya in inferrent. Gladii eius videntur carnes et metalla acetaria secare. Puella summo pulmonis sui clamat:
  - Nostra salus viget!
  Et digitos nudos etiam tales acus mittunt.
  Massa hominum iugulatis iugulis in aggeribus cadaverum circumiacentium, nec non piscinae fractae et depressae elit.
  Augustinus est puella insana. Et comminuit omnes sicut suus robot ex hyperplasma.
  Non centum Nazis iam confregit. Sed omnia carpit gressum. Bellator adhuc fremit.
  - Invictus sum! Frigidissima in mundo!
  Et iterum impetus decore per.
  Et ex nudis digitis pisum evolare. trecenti Nazis et duodecim piscinae valida explosione divulsae sunt.
  Augustinus cecinit;
  - Terram nostram occupare non audebis!
  Svetlana etiam in ingrata eft. Nec ullum spatium gram. Fera Terminator Puella.
  Et hostes scindit et Nazis exterminat. Massa pugnatorum fusca iam in fossam ac per vias cecidit.
  Sex sunt furentes. Ferum proelium fecit.
  Oleg Rybachenko reversus est in actu. Ille procedit gladios vibrans. Et terminator molendinum currit puer. Nazis mortui cadunt.
  Massa cadaverum. Totos montes corpora cruenta.
  Puer monendus est scriptor belli ferae. Ubi etiam equi populique permixti.
  Oleg Rybachenko stridore;
  - Vae ab animo!
  Et copia pecuniae erit!
  et terminator puer in novo motu. Et nudos pedes sumet aliquid et proice.
  ingenio puer increpuit;
  - Magister classis et firmus "Adidas"!
  Vere frigus spectaculum evasit frigus. et quot occiderint Nazis. Plurimos et fuscos pugnatores maximi interfecerunt.
  Margarita quoque in pugna est. Cinnamomum et ferrum comminuit exercitus et fremit;
  - Magnus concursu legioni! Omnes nos in loculum regimus!
  Et ad Naziseos gladios eius detruncantur. Massa pugnatorum fusca iam concidit.
  Puella fremuit;
  - Etiam pantheris frigidior sum! Proba quod quisque est optimus!
  Et e nudo puellae talo, sicut pisi explosivis validis, evolabo.
  Hostem feriunt.
  Et tollet et confringet aliquos adversarios et lacus et etiam plana.
  Natasha autem in potestate est. Et adversarios verberat, et ipsa descensum alicui non dabit.
  quot iam interrupit Nazis.
  Et dentes eius tam acuti sunt. Oculi autem sapphiri sunt. Haec puella est carnifex principalis. Tametsi omnes suos habet - carnifices!
  Cornelius clamat:
  - Delirus sum! poenam habebis!
  Et iterum puella multum Nazis gladio caedet.
  Zoya in motu est et multum fuscum bellatorem excidit.
  Pedes nudis acus iactant. Quaelibet acus plures Nazis necat. Hae puellae vere pulchrae sunt.
  Augustinus proficit et opprimit adversarios. Et simul, clamante non obliviscitur;
  - Effugere loculum non potes!
  Et tollet puella dentes suos et dentes eius portavit!
  Et rufus ita est.
  Et omne verbum ex ira.
  Svetlana in moventur Hic multa capita et turres piscinae secabat. Bellator, qui dentes portat.
  Linguam ostendit. Et inde paleas exspuit. Tunc ululat;
  - Visne guys eritis mortui!
  Et iterum acus mortiferae volant a pedibus nudis, qui pedites et aircraft feriunt.
  Oleg Rybachenko salit et salit.
  Puer discalceatus fasciculum acus emittit, lacus pulsat et cantat;
  - Eamus castra, magnam rationem aperi!
  Bellator iuvenis est ad virum optimum.
  Senex est, sed spectat ut puer. Fortissimum solum et musculosum.
  Oleg Rybachenko cecinit:
  - Ne lusus secundum leges - fraera perrumpamus!
  Et iterum mortifera et valide acus nudis pedibus avolabant.
  Margarita jucunde cecinit;
  - Nihil impossibile est! Credo libertatem fore!
  Puella iterum lethale cascades acus in Nazis et earum piscinas proiecit, perseuerauit:
  - Tenebrae ibunt! Utinam floreant rosae!
  Utque nudis digitis secat ille pisum, mille Nazis continuo evolavit in auras. Etiam fusci exercitus, tartareum imperium ante oculos nostros liquescit.
  Natasha in proelio. Sicut aspidis salit. Damnat inimicos. Itaque tot Nazis moriuntur et plana cadunt.
  Puellae et gladios et grana carbone et hastae. Ac acus.
  Simul etiam fremit;
  - Credo victoriam venturum!
  Russis et gloria invenietur!
  Digiti nudi acus novas iactant, impugnatores pulsandi.
  Zoya silvestrem movere. Nazis oppugnat. Eos in frusta frangit.
  Mulier bellator nudis digitis acus iacit. Frangit adversarios, fremit;
  Nostra victoria tota instat!
  Mola feram et gladiis fert, lacus crepans. Haec vere puella similis puella est!
  Sed Augustinus aspidis inferrent. Haec femina omnium malorum est visio nocturna.
  Et si secet eam, dicit, et secabit eam.
  Post hoc, cedit, tollet et canet;
  - Aperiam omnia capita! Magnum somnium sum!
  Et nunc gladios suos in agendo et carne et metallo secantur.
  Sequitur Svetlana etiam odiosa. Haec puella iaculis nihil habet. Ut primum conciderunt, ita massa cadaverum editur, ac plana ac lacus cadunt.
  Flava terminator fremit;
  - Quam bonum erit! Quam bonum erit - scio!
  Et nunc fugit pisum homicida ab ea.
  Oleg iterum centum nazis, meteoron ferens, abscissos. Et bombam tollet et mittet.
  Parva magnitudine, sed mortifera.
  Quam minutatim frangere.
  Terminator puer ululabat;
  - Procellae iuventutis horribilium machinis!
  Margarita hoc iterum faciet in bello.
  Et multum fusci pugnatores obtruncant. Et magnos secat hiatus.
  Puella clamat:
  - Lambada in arena chorus noster est!
  Renouato ictus vigore.
  Natasha in ingrata, magis furit. Itaque Nazis triturat. Non valde bonum est talibus puellis resistere.
  Natasha sumpsit et cantavit;
  - Cursor macula communis reconciliatoris!
  Et irruperunt in adversarios bellator puella tantis percussionibus.
  nudis pedibus jactabit orbes.
  Hic molendinum cucurrerunt. Moles capitum exercitus fusci revolutus et lacus ardebant.
  Pugna est forma. Talem te beat armada flava.
  Zoya in motu est, omnes sine exceptione opprimit. Gladii eius quasi forcipe mortis.
  Puella pulchra est. Et nudos pedes iactant acus venenosas.
  Clade adversariorum. Faucibus pungunt et loculos faciunt, lacus et plana explodunt.
  Zoya cepit et diduxit;
  - Si aqua non est in sonum ...
  Natasha jucundus exclamavit;
  Culpa tua est igitur!
  nudis autem digitis proicit aliquid quod penitus exanimat. Vere puella puellarum est.
  Et nudis cruribus, quomodo ferrum volabit. Et multum pugnatores percutiet, turres ex lacus interfecto.
  Augustinum in mov. Celeri ac singulari pulchritudine.
  Quae clara comas habet. Vexillum quasi proletarium volitans. Haec puella vera vulpes est.
  et secat adversarios, quasi cum gladiis in manibus nata.
  Rufe, damnat spurium!
  Augustinus sumpsit et sibilaverat;
  - Erit caput tauri - non insanibunt pugnatores!
  Atque hic rursus multum pugnatores attrivit.
  Oleg Rybachenko mur-:
  - Quid opus sit vobis! Ecce puella est!
  Margarita, nudo pede pugionem iaciens, turritam piscinam abrumpi, confirmavit;
  - Magna et frigida puella!
  Huic libenter assentitur Augustinus;
  - Bellator sum qui aliquem mordebit!
  Rursumque nudo digito immittet homicidam.
  Svetlana in pugna non inferior adversariis. Non puella, sed tam venefica arsit.
  Et clamat:
  - Quam caeruleum caelum!
  Augustinus nudo pede ferrum promittens, piscinam turritam abscissam, confirmavit;
  - Non sumus latrocinii fautores!
  Svetlana, caedens inimicos et plana fusa, pipians;
  - stultus cultro non eget ... .
  Zoya expressit acus nudam, perusta perusta crura;
  - Mentiris ei ex tribus scriniis!
  Natasha, caedens Nazis, adjecit;
  Et fac cum illo denarium.
  Et bellatores capient et salient. Tam cruenta et frigida sunt. Fere multum habent motum.
  Oleg Rybachenko valde elegans in proelio spectat.
  Margarita cecinit;
  - Ictus est fortis, et homunculus interest...
  Ingenium puer cum pede immissus est quasi propeller helicopterum. Ipse duo centesima nazis et piscinae elisa capita abscidit;
  - Valde sporty!
  Et uterque puer et puella in aperto opere.
  Oleg, fusci milites, gurgiti sunt;
  - Et magna victoria nobis erit!
  Margarita respondens sibilat:
  - Occidimus omnes nudis pedibus!
  Puella vero talis terminator activus est.
  Natasha canebat in ingrata;
  - Sanctum bellum!
  Et belliger disci-boomerang acutum dejecit. In arcu volavit, Nazis multam succidit et turres piscinae.
  Zoya addidit, internecionem continuans;
  - Nostra erit victoria!
  et novae acus nudis pedibus volabant. Et multum pugnatores et elit.
  Flava puella dixit;
  - Resignation adversarium!
  Et ostendit ei linguam suam.
  Augustinus, crura iactans et ancipites swastikas, gurgited;
  - Vexillum imperiale proferte!
  Svetlana libenter confirmavit;
  - Gloria lapsis heroibus!
  Clamaverunt autem puellae in voce, opprimentes Nazis:
  - Nemo nos prohibebit!
  Jamque nudis pedibus bellatorium orbe volat. Carnibus avellitur, turresque piscinae diruuntur.
  Et iterum ejulabit;
  - Nemo nos vincere potest!
  Natasha in aerem volavit. Discerpunt adversarii, et voltures ales, et edunt;
  - Nos lupae sumus, hostem pugna!
  Et digitis nudis, orbis letifer admodum evolabit.
  Puella etiam in extasi torquet.
  Tum murmurat;
  - Calcanei nostri ignem amant!
  Etiam, puellae vere sunt parum pudici.
  Oleg Rybachenko murmuravit:
  - Oh, mane pignus dat!
  Connivere bellatores. Rident et portant responsionem dentibus.
  Natasha caesus est Nazis et exclamavit;
  - In nostro mundo nullum est gaudium sine certamine!
  Puer respondit;
  "Interdum pugnatum non est aut iocum!"
  Natasha constat:
  - Si virtus non est, sic est...
  Sed fortes semper sani sumus!
  Puella nudis digitis acus in hostem iacit, obortae massam coortam cecinit;
  - Miles semper sanus est;
  Ac parata ad rem gerendam!
  Post hoc, Natasha hostes iterum caedens, turres lacus diruens.
  Zoya est infantulus celerrimus. Hic totum dolium apud Nazis. Duo milia e explosione scidit.
  Tunc exclamavit voce magna:
  - Noli prohibere, calcibus nostri scintillant!
  Et puella in certamine lace!
  Item Augustinus in bello non infirmatur. Itaque Nazis triturat. Quasi e manipulum catenarum excusserit.
  Et secas adversarios - cantat;
  - Cave, proderit
  Erit in ruinam pie!
  Diabolus vere rufus arat in bello sicut diabolus in snuffbox.
  Atque hic quomodo Svetlana pugnat. et Nazis ab illa pervenit.
  Et si percusserit, percutiet.
  Ex ea effundit cruentos.
  Graviter animadvertit Svetlana, cum metallum e nudo pede spargit volavit, quod capita et turres piscinarum dissolvit;
  - Gloria Russiae, plurimum etiam gloria!
  Lacus accurreret...
  Divisiones in tunicas rubras -
  Salvete populi Russian!
  Hic puellas Nazis tulerunt. Sic conciduntur, et conciduntur. Non bellatores, sed vere pantherae, qui catenam fregerunt.
  Oleg in proelio est et Nazis oppugnat. Verberat illa sine miseratione lacus, et stridore secat;
  Tauri similes sumus!
  Margarita, fuscum exercitum comminuens, et lacus secans, sustulit;
  Tauri similes sumus!
  Natasha cepit et ululavit, caesis pugnatoribus fuscis una cum piscina;
  - Mendacium est de manu!
  Zoya scidit Nazis seorsum, distillavit;
  - Non, non manu!
  Et ipse quoque nudo pede asteriscum tollet et dimittet et fasciculos multum conficiet.
  Natasha cepit et diduxit;
  - Noster in TV est!
  Et homicida fascem acus volat nudo crure.
  Zoya, Nazis et piscinas eorum destruens, elimavit;
  - Amicitia nostra monolith est!
  Et iterum talis iactus est ut circulos in omnes partes turbent. Haec puella est - purus adversariorum interitus.
  Puella digitos nudos tollet et tres boomerangos deducet. Et multo magis inde cadavera facta sunt.
  Pulchritudo deinde dabit manum;
  - Non dabimus inimico misericordiam! Ibi erit cadaver!
  Rursumque letale volat nudo calcaneo.
  Et Augustinus satis logice dixit;
  - Non unum tantum cadaver, sed multi!
  Post hoc, puella eam cepit et discalceatam per palu cruentatum ambulavit. Et occidit multum Nazis.
  Et quomodo fremit;
  - Massa caedes!
  Et nunc ponat caput suum in generali Nazi. rumpe cerebrum eius et da manum tuam;
  - Banzai! Ibis in caelum!
  Svetlana valde furit in offensionibus, praesertim obterere pulsatis, stridore;
  - Non parcetur!
  Et duodecim acus nudas digitos avolant. Dum rumpit omnes, plana concidunt. Et valde etiam bellator nititur lacerare et occidere.
  Oleg Rybachenko stridore;
  - Gloriose malleus!
  Puer quoque talem stellam frigidam in modum swastika pede nudo iacit. Intricata hybrid.
  et missa Nazis corruit.
  Oleg Apronius:
  - Banzai!
  Puer autem iterum ferox est. Imo solum cum virtute videt, et erumpunt vulcani!
  Margaritam in posset. Omnium ventres divellet.
  Puella pede statim quinquaginta acus eiciet. Et missa ab omnibus hostibus interfecta, tam piscinas quam plana dempserat.
  Margarita concinebat verbis hilaritatis;
  - Unus duo! Luctus non consequat!
  Numquam deficias!
  Nasum et caudam cum tibia altiorem habeto.
  Scitote quod verus amicus semper vobiscum est.
  Haec est turba tam infesta. puella vapulat et clamat;
  "Praeses Draco mortuus erit!"
  Natasha in proelio aliquo modo terminator est. Murmurat, murmurat;
  - Banzai! Cito habeto!
  Et grenade nudum pedem avolavit. Nazis autem sunt quasi clavi. Et comminuet multum mastodonas et volatilia, machinis infernalibus.
  Ecce bellator! Ad omnes fortes - vir bellator!
  Zoya quoque odiosa est. Tam furiosa canis.
  Et accepit et murmuravit;
  - Pater noster ipse Deus est Brutus!
  Et ipse apud Nazismum triplicatum secat molendinum!
  Et remugit Augustinus:
  - Et deus meus niger est!
  Rubet enim, simulacrum ipsum doli ac vilescentia. Pro inimicis scilicet. Et pro amicis amica est.
  Et quomodo nudis digitis capiet et mittet. Multum acervi bellatorum imperii et imperii varii, itemque eorum praedia et aircraft.
  Rufus exclamavit:
  - Russia et Deus niger post nos sunt!
  Bellator praealta pugna potentia. Sed sub hoc non est melius agere. Ut turres lacus avulsae sunt et alae fascist elit.
  Augustinus exsibilavit;
  - Nos omnes proditores in pulverem comminuemus!
  Connivent sociis. Imo, haec puella ignea prorsus non est aliquid quod pacem dare possit. Nisi pax letalis est!
  Svetlana, opprimens hostes, edita;
  - Nos te in aciem verrunt!
  Augustinus confirmavit;
  - Nos omnes necabo!
  Et nudis pedibus volat omne donum. Et tot lacus et plana in astulas statim explosa sunt.
  Oleg cecinit respondens:
  - Erit totum banzai!
  Augustinus , Nazis nudo manibus discerpens , eos gladiis secans , acus nudis digitis , lacus et plana destruens statim edixit ;
  - Breviter! Brevi loquendo!
  Natasha, bellatores furvosi destruens, elisos;
  - Denique - banzai!
  Et feris adversarios abeamus amaritudinibus.
  Oleg Rybachenko, caesis adversariis, edita;
  - Hic gambit non est sere;
  Et dibut, mihi crede, Thai!
  Rursumque acutum, metallum secans disci e nudo pueri pede volavit. et turres lacus et caudas aircraft praecidit.
  Margarita caesis militibus fusci imperii et arma lacus, cecinit;
  - Et quis inveniet in proelio?
  Et quis inveniet in proelio...
  Non iocari cum eo -
  Dilaceramus eum!
  Dilaceramus eum!
  Bonum igitur officium fecerunt cum Nazis ... Et Soviet Russia imperium fuscum in expugnatione Moscuae devicit.
  Nondum bellum erat, sed URSS facultas iam ipsos Nazisos debellandi habebat. Itaque sex iterum interrumpere debebant missionem eximii ac refrigerandi executionem.
  Oleg Rybachenko etiam vale cecinit;
  Patriae heroes sumus;
  Nati sunt sub signo octobris...
  Vitae Russiae nos non paenitebit;
  Rex rubeo vexillo gloriari!
  
  Pugnare difficile amamus et scimus;
  Nazis cornua studiose diremit .
  In spatioso pera tasque habemus;
  Vita nobis auctoribus cara non est!
  
  Sanctam matrem nostram amamus,
  Communismus formidabilis quid crearet ...
  Hic est puella Komsomol nudis pedibus incedens per nivem;
  Et vult nos fascist dejicere!
  
  Dimicavi cum nazismo prope Moscuam;
  Et omnes hostes falce metientes ...
  Cur hoc Wehrmacht Russis datum est?
  Ego illum pugno percutiam!
  
  Sum auctor et magna Moscoviae.
  Pugnavit sicut gigas bellator...
  Substitit fascismus incursus fera;
  Habemus unum Dominum Summum Benignum!
  
  Nullae orae in Russia Roma- nae sunt;
  Magnus Stalin a genibus nos eruit ...
  Svarog magnus, supremus Messias;
  Atque candidi Ladae specimen!
  
  Piones sumus, pueri, puellae;
  Fatum nostrum amamus ...
  Vox autem Komsomol membrum sonora est;
  Etsi regnat chaos cruentum!
  
  Russia mater Svarog est;
  Communismus et via... accensa.
  Auctores non egent Deo malo;
  Hostes nos in pugnum flectere non poterunt!
  
  Lacus frigidum habemus cum fastigatis armis;
  Fritz non tam facile est perrumpere;
  Cum amore Ladae, virgo nobilis,
  Ut rapax in ludum verteret!
  
  Moscoviae propugnatores defendebant;
  Et tunc fuit magnus Stalingrad ... .
  Communismum mox datum videbimus;
  Transi et cognosce pompam in Berlin!
  
  Imo Stalingrad in hoc verbo superbia est.
  Nos sumus in snowdrift nudis pedibus munientibus ...
  Nos cornu stultae bovis frangemus
  Et recta ad loculum cogemus Hitler!
  
  Patriam scito nunquam flectere;
  Impetus eius refrenari non potest...
  Sit sol in Russia luceat in aeternum,
  et praevaricator latro comminuetur.
  
  Apud Stalingradum animum praestiterunt;
  Nazis prohibere potuimus ...
  tantam impudentiam Russos habere nostis;
  Hostes tantum zeros!
  
  Russia potest fugere ad Martis
  Et magnitudinem tuam variam crea.
  Et sane omnia frigidissima erunt;
  Quamquam vita tam fragilis est quam vitta serici!
  
  Russicus nescit in proeliis obice;
  Perun... potestatem habet.
  Praemia a deis exspectamus;
  Et lucet elementum, crede rune!
  
  Quomodo Russicus spiritus nullam cladem novit?
  Mihi crede , omnia conculcet .
  Vindictam tantum volumus pioneers nos ...
  Invicte ut patria exercitus!
  
  Nos fere vicisse
  Sit lux in gloria communismi...
  Avos nostri pro patria pugnaverunt;
  Mox occurret nobis gaudium et aurora!
  
  Sine matre non vivitis munientibus;
  Volunt pro ea...
  Et quid vis mali viri?
  Servum vitam debemus praebere?
  
  Imo Fuhrer Russorum servabitur;
  opprimemus eum sicut pupa ...
  Ceterum equites Russiae pugnare possunt;
  Cherub alatus nobiscum.
  
  Nullae facies nostrae Matris sub orbe sunt;
  Ardens sicut stella clarissima...
  idolum mihi factus es;
  Numquam ego tecum partem!
  
  Im 'pioner et discalceatus puer
  Nudo calce ruit per nivem .
  Et alicubi albus, bellus egestas salit;
  Quis comminuet inimicum cornu ?
  
  Auctor in pugna dubii nescit;
  Non est maccus, sed scis terminum...
  Veneres fascinatores, crede ultionem;
  Paradisus lucida et communismus erit!
  
  Quomodo tempus veniet,
  In quo omnis a praesepio bellator...
  Pugna usque ad extremum spiritum
  Sceleste perdere saeva nosti!
  
  Stellae communismi splendent;
  Tempora lucis, nulla pulchrior in orbe ... .
  Contundet jugum fascismi creduli;
  Et Hitlerus ad cenam Russian erit!
  
  Talia obterere ferro credimus;
  Quod testa eorum panthera non penetret.
  Ad vulnera pueri iodiamus undam;
  Et iterum: auctor fortiter ruit in proelium!
  Hem, quid Nazis obdurat?
  Non putabant nos modo posse vincere.
  Communismum pro milliaribus nosse videntur;
  Et nos iocando Wehrmacht percutere possumus!
  
  In nomine magnae patriae,
  Superbus auctor sequitur impetum ...
  Nubes licet matrem pendant,
  Exemplum pro omnibus lets ponemus!
  
  Crede inimico, non obstruet somnium.
  Vincemus omnes fascists iterum ...
  in solio regnare non credet;
  Nos novum ordinem mundum creabimus!
  
  Omnia denique in Patria erunt, tu scis
  Puer sum, sed in pugna sicut Robin Hood.
  Primo, scrinio tantum exarati;
  Et nunc ipsum etiam frigus creditis!
  
  Russia cum bayoneta Nazis scindere potest;
  Et vincet omnem exercitum ...
  Et sub communismo vivunt auctor.
  Ceterum amicitia nostra fortis est monolith!
  
  Non cedemus Fritz in aliquo;
  Inimicos vincere possumus per iocum...
  Itaque nazis fuste percutimus;
  rugit rugiet, torquet in turbines nives!
  
  Russia nescit Nazis misericordiam;
  Invicta est fortis.
  nothi machaera firmiter in collo habebunt;
  et dissipabitur Satanas!
  
  Noli credere Hitlerum invictum esse;
  Etiamsi vis inferni , cogita collecta omnia .
  Cum populus et pars coniunguntur;
  Homines nostri Wehrmacht lacerant!
  
  Russia celebris fuit per saecula ut sanctus;
  Fregit tigres ut metallum...
  Dilata a fine usque ad finem;
  Solus iuvenis talem villam somniavit!
  
  Vicimus sicut gigantes
  Sciunt hostes gladio concisi ...
  Nos Russis proeliis invicti sumus;
  Vincemus adversarios patriae!
  
  mihi crede, nihil obstabit
  Et scis nihil vincet ...
  Fuhrer supra caput sepeliemus;
  Gladium acutum et scutum chalybem habemus!
  
  In toto universo pulchrior nulla est Russia;
  Habebit tempora lucis in saecula saeculorum.
  Omnes generationes pax et felicitas erit;
  Firma manu patria eget!
  
  Berolini igitur ludentes;
  Wehrmacht ut cinerem in sanguinem liniamus ...
  id erit tempus termini paradisi;
  Et una cum Lada regnat amor!
  
  NOVI ADVENTURES FILII STENKA RAZIN
  Puer circiter tredecim cum patre comprehensus est. Vetus homo est notissimus rebellis qui sanguinis fudit rivos. Filius autem adhuc puer est. Quas quis eum quaerat.
  Sed adiutor Kornil pristinam militarem atamanam aliter spectavit. Et obtulit puero cum fervore interrogare eum, et subito novit ubi sunt thesauri patris sui.
  Filius Stenka Rasini ad cellarium torturae allatus est. Puer recta spectare conatus est et se superbe tenere. Etiamsi intus erat FORMIDULOSUS. Tormenta suspenduntur, foco ardente. Executores galeae rubrae.
  Samosa accessit ad puerum, extendit manum, torquem excussit et minitans rogavit;
  - Dic mihi ubi tyatka thesauros abscondit, abeat liber. Nequaquam - cruciabimus!
  Grishka, filius Stenka Rasin, fortiter respondit;
  - Non dicam tibi. Multo etiam magis vobis!
  Samosa latrante;
  - Crucifige sepulchrum!
  Et ipse torquem traxit, evulsit caftan a puero. Grishka vestis erat et in equuleo trahebatur. Puer perdite conatus est retro calcitrare. Sed periti carnifices cum ictu colli Grishka immobilitati sunt. Deinde post tergum manus defixis, per funem levare coeperunt. Puer dentes terit. Carnifex puerum ab bustum apprehendit et excussit coagmenta intorquens. Grishka graviter spirabat, sed clamorem retinebat.
  Diaconus, dictans scribis, obticuit;
  - Dic furi, ubi thesauros abscondit socer tuus.
  Respondit puer despectu in voce sua;
  "Si scirem, non dicerem!
  Samosa carnificem iussit;
  - Sinus! Decem diligenter ferit!
  Carnifex constanter percussit. Grishka corpus concussit. Decimo ictu tortor tortor. & Samosam intuens. Per supplicium tacuit puer, labellum mordens.
  Dyak, slurred;
  - Dic furem, ubi tyatka thesauros abscondit?
  Grishka vociferatus est:
  - Non dicam!
  Samosa fremuit;
  - Quinque sine salute ferit!
  carnifex adducto ictu puerum deiecit, totum corpus quatiens. Grishka exclamavit, sed labellum momordit. Secuta est plaga secunda. Item audax et fortis. Grishka silere pergebat. Et rursus tertio ictu sanguis ex cute incisa stillavit.
  Samosa admonet puerum verberari. Nempe filius nesciebat ubi Stenka thesaurum abscondit. et forte etiam verae thesauri. Sed puer interrogandus est. Et secreta ei extorqueas.
  Post quintum ictum, sanguis active stillavit.
  Diaconus quaestionem repetit. Grishka tacebat.
  Samosa iussit;
  - Calcaneum ejus combure.
  Carnifex ferrum candens protulit et nudas plantas pueri attulit. Exhorruit tortilis, et .... Inscius.
  Adala utilem fore putavit Petrum per hoc mittere ne inermem senemque occideret. Petrus autem non bene fecit. Et quid in reali congressu? Non timidus esses?
  Stenka Razin filius Grishka in via cognovit ubi unus thesauri patris sui latebat sed tacebat. Oblatus est ad se infundendo situlam aquae glaciei. Tunc Samosa iussit;
  - Cauterize secundum calcem ferro!
  Hoc tempore puer non transiit, vellicare conatus est, sed nudis pedibus Grishka in stipite deprehensi sunt.
  Samosa sibilabat;
  - Quinque verbera plura, nulla cura!
  Post quintum ictum, splendidum caput pueri concussit, et Grishka conscientiam amisit.
  Peritus clericus in tormentis negotium consilium dedit;
  - Vadat! puer adhuc recumbit!
  Samosa durius dixit;
  - Accipe catulum! Absterge eam vodka et pone super lectum... Dimitte! Cras continuabimus tormenta!
  Grishka a equuleo remotum et incisuras cum alcohole et aquae mixtione detritum erat. Puer vellicatur: rum ardet. Tunc Grishka ius calefactum datum et clausum in cellula calefacta. Sed si forte, puero collum catena ligavit et dormivit. Puer in stomacho dormivit, mollis in lectulo erat. Excruciati a carnifices victimae saepe moriuntur, et Samosa scire cupiebat ubi thesauros suos Stenka absconderat.
  Postquam Grishka emisit ire et dormire, postero die puer iterum ad cubiculum tormenti trahebatur. eam in equuleo rursus posuerunt. Grishka iam extensis articulis acerbiores factus est. Pondera ad pedes puerorum appensa sunt. Ad nervos extendere more. Tunc subridens carnifex ferrum candens attulit et arcam Grishka posuit. Puer frendens dolore cruciatur.
  Samosa remugit;
  - Loquere furem!
  Odoratus ardens. Odor carnium assarum intenditur. Oculi Grishka ab ictu doloris emissi sunt et puer iterum conscientiam amisit. Carnifex ferrum de pectore sumpsit et dixit:
  - Fortis puer .. .
  Samosa fremuit;
  - Scindi necesse est... Verc ad pedes!
  carnifex pueri oleo perfudit plantam, foculumque procul accendit. iam calcanei ambusti erant valde molesti. Puer graviter anhelabat. Sudore et sanguine mixtum demisit, dentibus fregisset, sed tacuit. Tametsi impenso. Desperatis nisus.
  Samosa fremuit;
  - Loqueris! Heus, humeri!
  Ictus in Grishka carnifex egredietur. Decima tunditur, caput pueri languide jactatur et corruit. Puer non statim resipiscit, etiam postquam aquae situlam ei infudit. Samos Grishka in facie ferire iussit;
  - More beat!
  Dux dixit:
  - Nuda peribunt ... .
  Samosa fremuit;
  - Heck! Auferte eum in eculeo! Cras cras!
  Grishka denuo a tormentis machinam amovit et in cubiculum deductus est. Puer luctatus est et vellicavit. Incidi in somnum gravem, fallaciam. Tunc expergefactus clamavit. Mox autem ut apparuit custodis, tacuit et indignatus est. Panem cum kvass haedo projecit. Puer non habuit facultatem fugiendi, praesertim cum vinctus esset per collum.
  Postero die Grishka paulo aliter excruciatus est. Sustulerunt me in laquearia, manus in eculeum elatis, ac deinde abeam. Tam ferox dolor
  spiritus sistit. Puer ter elatus est donec conscientiam amitteret.
  Post hoc carnifex iterum flagellis caeditur et stomachum ferro candente cremavit. Puer excruciatus, dimissus et ad cellam deductus est. Defecerunt carnifices ad aliquid consequendum.
  Postridie Grishka in eculeum evulsa est, foculum sub pedibus nudo accensum est, et filum candens supinus et clunes percussit. Puer saepius in tormentis conscientiam amisit, sed resipiscit. donec ipsi carnifices defatigatis tormentis interclusi.
  Postero die puer extentus carnifex candentes forcipes digitos coepit frangere et costas etiam comminuere. Grishka aliquoties exclamavit, sed postulata ut aliquid dicerent cum mugitu responderunt.
  Et iterum flagellum accepit.
  Duae hebdomades transierunt. Puerile corpus Grishka iam tormentis confectum est. Dolor ubique. Nulla cruor superest, nulla est intacta doloris Vena. Primo, cum eum verberarent et incenderent, ruere et obvolvere explosiones in corpore suo voluit. Sed dolor totam, hebetabat.
  Samosa ipse vidit Grishka casus pulsandi aliquid ex oculis eius evanescere. Novum remedium quaerebant carnifices. Invenimus farinam. Capillus grishka abrasus est, et aqua frigida in vertice capitis stillare coepit. cruciatus crudelis et efficax. Post paucas horas sentit sicut bombae explodunt in cerebro. Grishka paene caecus et surdus erat. Desinit iam verba carnifex et Samosa prolata.
  Tradunt rursus in equuleum. Non intellexit ullum dolorem pueri solacium esse, a quo graviori ulcere in cerebro distraheretur.
  Ab igne et flagellis clarescit in oculis.
  Grishka resipuit carnifices videre poterat. Hic tortor truncum ponit in quo crura pueri coagmentata sunt. Dolor in brachiis et humeris deterioratur, sed ab inferno in cerebro distrahit.
  Samosa fremit in summitate pulmonis. rufus, barbatus;
  - Dicite catulo, ubi pater thesauros abscondit!
  Grisha caput movet. Aeolus, ictus quassans corpus sequitur, tunditur. Alius carnifex, sub pedibus nudis pueri, in eculeo fervet. Creepy, sed non FORMIDULOSUS.
  Hic est Kornila, paternus Stenka Rasini et dux exercitus pristini. Grandaevus, barba glauca. Est etiam quasi compatiens pro puero cruciato in oculis. Prope stat boyar in petaso castoreo. Manifeste calidum in torturae cubiculo. Et in tormentis pueri manifesta cura. Tormentum prosequitur. Subito Grishka sensit impetum virium in se et cecinit:
  Tu es Rasin rex meus et pater;
  Suscitavit populum contra iugo.
  Credo finem doloris
  Pueri erunt, tantum flagella et ficus!
  
  Sub jugo est operarius;
  Innocens proletarius opprimitur a pueris...
  Sed credo quod omnes acetabulis absumendum est,
  Mille arias canamus patriae nostrae!
  
  Ceterum in area gemitus puerilis hostia;
  Ubique sunt pali et eculeus...
  Peius etiam infideles existimate;
  Cruciatus, irrumator in tormentis!
  
  Rasin autem perambulabat proelia.
  Omnes manus et semitae necessariae ...
  Cum victoria liber Cossacus noster venit;
  Sacerdotes pueriles discerpere omnes!
  
  Imo scis, dubita, crede nobis;
  Ceterum pro populo sine dubio sumus .. .
  Venit iam hora prudentiae;
  Ad gloriam reliquarum generationum.
  
  Tu Rasin libertatis et honoris princeps;
  Perambulabat Russiam nostram ...
  Volo te principem nostrum fieri;
  Et melius quam universalis Messias!
  
  Sic ergo credite iustitiam
  Radius lucis semper erit.
  Et bestia discerpta erit a tyranno;
  Exspectemus auroram!
  
  Pugnatum est sub Simbirsk - certamen;
  Scimus violenti bellatores furentes!
  Et fatum credo fieri victorem;
  Rogo te, ut des catenas cerebellas!
  
  Quamvis Rasin in proelio heroice mortuus sit;
  Sed in aeternum facies sancta eius.
  Post, eques sine dubio est, eques;
  Et erit, Kremlin in momento capta credis!
  
  Desine servitutem et jugum puerorum;
  Et orietur sol super planetam...
  Dolus, deceptio in aeternum peribit;
  et Rasin in carminibus canitur!
  Dum puer cantabat, omnes, carnifices et "auditores", adligat, auscultabant. Sed ad postremum verba, Samosa in summo pulmonis exarsit et increpuit;
  - Sinus! Interfice eum!
  Saevit spicula carnifex invehitur in puerum. Iam inscius, Grishka insusurravit;
  - Populus Russiae gratis erit!
  Puer cruentus sublato eculeo abreptus est. Samosa sudorem frontis abstersit et exsibilat;
  - Vixi! Satis a nobis! nothum et venia cum eo fiat!
  Cornila incerte dixit;
  - Num quadrare fas est puerum? Etiam in palam? Fortasse eum in cella strangulant?
  Samosa fremuit, vapulando humi calcibus.
  - Non! Judicium! et publice - hospitari!
  Boyar confirmatur pugno;
  - Fiat ita! Mors sententiam probo!
  Sceleste Samosa risit.
  - Grishka hospitatur! omne Rasin semen educamus.
  Hic Adala distinebatur. Coactus est emittere imperium dare. Et Toronto a viginti ton bomber erucae percutitur. Mortem affert et horrorem. Adala caudam trepido sequitur ignea voltu.
  Oh, utinam gubernator esset. Quam mira et venerea. Hic talis gubernator est.
  Caelum frigidissimum est.. Puella caput iuvenci et aliquid boni saltem meminisse coepit. Sed nihil in mentem venit. Adde fabulam de filio Razini Stenka.
  Puer in lecto iacebat, et somno tortus, delirat. Dormire difficile est cum totum corpus vulneratur, et ulcera quoque sale et vodka corroduntur. Quindecim dies fuerunt cruciatus. Excrucior nocte, et interdiu gravis delirium.
  Puer patrem suum vidit. Fortis et fortis Stepan consolatus est filium suum;
  - tene haedum! Memento populi tui, quomodo mortem acceperis!
  Grishka in delirio respondit:
  - Et quid me manet mors?
  Stepan confidenter affirmavit;
  - Futurum nebulosum est. Et nescitur quid sit ante. Sed tua ultima momenta in vita erunt potissima. Ne dubita! Serva animos!
  Grishka respondit non satis confidenter;
  - Ego firmus ero... At pater es... An iusta causa nostra mortua est?
  Stepan voce intona declaravit:
  - Bene, nescio! Faciant me, sed veniet alius Rasin, et post eum alius Rasin, et inimici nostri hoc facere non poterunt. Saecula nova erunt, generatio mutabitur... Sed Lenin, tempestas domine, veniet Rasin!
  Grishka , etiam fiducia , dixit ;
  - Credo te rediturum esse!
  Puer experrectus est. Stulte gravedo corpus, et cruda cutis. Crepuit ad ostium et in cellam carnifex intravit.
  Tortor magnus dixit amanti sono;
  - Salve Grishka!
  Subito puer, in se vires sentiens, respondit:
  - Non bene carnifex, sic morieris!
  Adnuit lepide tortor.
  - Et catulus fortis es. Alia vidi et excrucior... Sed neminem vestrum similem vidisti! Tam parva, sed vera silex!
  Grishka modeste respondit:
  - Habeo spiritum patris mei!
  carnifex cum rictu suggessit;
  Inebriemur a paciscor...
  Puer catenam sonabat et fortitudinem invenit ut e lecto sederet. Grishka quaesivit cum cura;
  - Quid multa?
  carnifex susurro suggessit;
  - Age, indica mihi ubi sit thesaurus patris tui, et ego ... auferam torquatam et auferam te in sacculo.
  Grishka paulisper haesitavit. Imo quid si carnifex decipias. Dic ei locum falsum, et temetipsum arripe et fugi. Salvum fac vitam tuam, et relinque inimicos tuos naso? Tentatio magna. Puer autem recordatus est patris sui. Astu et dolo emam vitam tuam? Imo in pegmate cum dignitate moriturus est!
  Grishka raso capite quassavit, suggillatis et labefecit coopertum;
  - Non!
  Tortor chuckled and inquit;
  - Cras supplicium! Hoc pro certo est... Non erunt tormenta plura, nec desunt alii ad supplicium parati!
  Grishka horruit, sed fortiter respondit:
  - Bene facient... Omnes mortales sumus!
  carnifex cum rictu addidit;
  "Non solum decollari!" Et mitte in rotam! bracchia primo, deinde crura, dein caput praeciderunt. Visne hoc?
  Horruit puer, palluitque, mussatque;
  - Cum fatum simile est... Tantum conabor mortem cum dignitate accipere!
  Et dixit carnifex chuckled;
  - Pater tuus iam Moscuam deductus est. Ibi te abruptius excruciant. Tum rota cum hospitatione etiam exspectat. Et tu... Misericordia afficiuntur! Fortis puer es, et pulchrum te magis torquere!
  Grishka acriter respondit:
  - In altero mundo torqueberis!
  Carnificem cellulam reliquit. Et Grishka conversus et mentum eius pugno percussit. in eculeo venas extentas dolori cessit. Forsitan frustra sit? Oportebat enim prudentiam et carnificem decipere. Donec et ante ipsum...
  Vix levavit puer, et aspexit manu pisugi et urit opertam? num peribit? Grishka crus aspexit. Omnia trita, pedum uruntur, digiti franguntur. Sed verisimiliter eadem omnia basilicam poteris ascendere. et crura et brachia et tandem caput ejus amputabunt. Et tunc anima in caelum volabit.
  Adhuc puer est, et non habuit tempus peccandi. Ignem et verbera experti. Verisimile, Paradisus bene meritus in purgatorio brevem moram praemisit vel in gravissimo casu expectat. Nescio, an sacerdotem ad confessionem invitabunt? Sed iam non refert. Grishka aliqua peccata post se non sentiebat nec timebat nunc de inevitabili congressu cum Deo. Et bonum est in paradiso, hortus mirabilis, ubi aestas aeterna est, et angeli citharis ludunt. Quidni locus meritus puero qui gravissima tormenta pertulit?
  Melius est quam in eculeo pendere cum pellis tua flagello laceratur et digiti tui ferro candente franguntur. Ibi puer eris in aeternum, et puer eris in aeternum et sanus.
  Ianua pulsare non erat. Apparuit puella cum lance et duobus custodibus et Samosa. Monstrum chuckled et dixit;
  - Pro ultimo tempore in vita tua, comede bonum catulum! Larga Cornila! Et ibi amputabunt bracchia et crura!
  Grishka acriter respondit:
  - Et punieris... Non in terra, sed in coelo!
  Samosa fremuit;
  - Puppy! Videamus quomodo in rota clamatis!
  Grishka fortiter dixit:
  - Mors interdum immortalitatem, et proditionem oblivioni dat!
  Samosa ira impulit ianuam et discessit. Solus carnifex manebat. Grishka prope affatim ei annuit:
  - Haec festa celebramus! Et mori non vis!
  carnifex cum callide quaereret puerum;
  - Cogitasti de anima tua?
  Grishka honeste respondit:
  - Non sentio peccata post me poenitere.
  Hoc carnifex adnuit.
  - Bene gaude calve. Vitrum vini simul habent. Verisimiliter prima in vita tua.
  Grishka anserem edere coepit. Post sorbitionem carceris, cibus perquam sapidus videbatur. Paululum laborabat puero rodere, sed cibus videbatur dulcis. Et deglutivit strenue.
  Carnifex dixit:
  - Si compater tuus Kornila non esset, talia festa non accepisses.
  Interrogavit Grishka vultu gravi:
  - Quid vult?
  Tortor honeste respondit:
  - Stepan thesaurum posside. Aliter non moveret.
  Grishka respondit indifferenter sono:
  - thesauri iaceant in terra. Servite seditiones futuras!
  Carnifex admiratus dixit:
  - Bene, tu et aquila! Verus bellator! Bene, opto tibi successum!
  Et reliquit puerum tortor. Grishka grave sensit post esum et bibens vitreum vini fortis. Oculi eius clausi sunt et puer obdormivit. Somniavit proeliorum genera et varia. Ac si sit fabulator miles qui millia pugnatorum caedit.
  Wing ad dextram - platea, lane ad sinistram!
  Tum draco invehitur. Fairytale sicut heros ...
  Postero mane Grushka excitatus est. Puer bene primum dormivit et laetius sensit. Eum carnifices sustulerunt. Saucius indue corpus, saccum. Qui tulerunt eum et duxerunt ad supplicium. Grishka in aurora vidit pingere hastas et acutas.
  Puer ambulavit in glandulis, quod erat odiosum. eum in navale eduxerunt. Pedes nudi et debiles pueri difficilem silice ingrediuntur. Sed Grishka, dentibus stridentibus, eum ferebat, et rectus stare conatus est. Quamvis omnis gradus pedum combustorum dolore dabatur. Itaque quadrato exivit.
  Homines puerum viderunt. Abrasa et livor rasa, nudis, pedibus adusta, macer.
  Grishka miseratio magis quam odium inspiravit. Multae, praesertim mulieres, in misericordia ingemuerunt.
  Despiciens eos puer, ait:
  - Similis, ubi nostra est, non evanescit!
  Profectus est. Nullam id metus erat. Grishka certus erat quod infernum non meruit. Caelum autem multo melius est quam terrenum, crudele esse.
  Locus executionis delectis Moscuae sagittariis circumdatus est. Arcadius Arcadius et Lares Cosaci. Puerum omnino visum est eos non criminales proportiones cosmicae sed status criminales.
  Puer instabiliter, vacillans, scalam ascendit, pedibus adustis, super quercetis tabulis.
  fulgebat ingens truncus et acuit securis. carnifex ingens in veste rubra ambulabat. Fuit etiam rota ad hospitandum destinata.
  Grishka ipse transiit. Revera molesta est arma movere.
  Fetialis accusationem legere coepit;
  - Hic filius Stenka Razin Grishka reus est: thesauros recipiendi, cohortes rebellium ordinandi, suppliciorum et latrociniorum puerorum, violentiae contra mulierem, et sic porro. Ideo in rota hospitatione damnatur et aeterno anathematetur. Sit sententia peragatur.
  Grishka horruit, sed stetit et directa. Diaconus exsibilavit;
  - Estne latro paratus ad poenitentiam coram populo?
  Grishka putavit. Imo habet aliquid quod paeniteat. Inclinavit se puer, et dixit:
  - Don Cosacis ignosce. Reus sum coram te, quod non te liberavi iugo puerorum.
  Samosa increpuit perdite;
  - Mox eum exequi!
  Assistentes carnificis ad puerum accurrunt. Grishka, dolorem in manibus superans, saccum suum avellit. Plagae ac vulnera a carnificibus inlata coram populo. Tunc manus Grishka tortae sunt et in rotam proiectae.
  Securim super puerum carnifex erexit. "Incipiendum est", Grishka putavit.
  Sed tum tuba cecinit, et praeco nuntiatur;
  - Regiam clementiam! Perspecta infantia Gregorii, poena mortis in servitutem restituitur venditio! Absit. Puer e basilica sublatus est et ad cubiculum deductus est. Nova vita Grishka incepit.
  Primo paverunt eum polenta et lac ei potum dederunt. Puer circa collum eius infixus in palea iacere permisit. Medicus venit. Vulnera cum rum abstergere coepit. Dolet, sed Grishka tacuit.
  medicus notavit;
  - Puer tenax, quasi canis vivet!
  Grishka, cum comederet, obdormivit in corde suo... Omnia somnia habebat.
  Sequenti die iterum dabant ei cibum, et eduxerunt eum, imponentes compedes manibus et pedibus. Puer nudus erat, sed pallium ei missum est.
  Cum eo custodibus Samosa.
  Pedes nudis podzhili paulum et ingredi facilius erat. Grishka simulare conatus est se non laedere. Et tonso capite torsit superbe crinem in stipulam iam crescere incipientis.
  Deductus est in viam, et transeuntes circumspiciebat. Tempestas erat calidum et serenum.
  Grishka bono animo esse conatus est. Hem, quid in servitutem? laborem non timet! Etiam si ad lautumias eundum sit, stabit ac fugiet. Invenies viam. Vel suscitat tumultus sicut Spartacus fabulosus.
  Puer in saxum ductus est et in cenaculum edificatur. Pusulas nudis pedibus iucunde pueri frigiditate saxea tepuerunt.
  Hic in cubiculum deductus est. Ibi iuxta ostium stabant duo ingentes, nudissimi, lacertosi. Deinde lucerna ardens erat et stibadium magnificum. Mulier in peplo et stola super ea cubabat. Et prope erant servi musculares et duo ancille. Quin etiam nudae erant ad umbilicum, et fimbriae breves, sed calciamenta et quoque ostio occlusa. At simul nudae mammae et papillae tinguntur.
  Aspectus ad pectora nuda Grishka tumultus magna effecit et erubuit. Aetas eius iusta est cum iuvenes studium in sexu opposito praebent. Et aspectus iuvenum ubera pulcherrima sic excitans.
  Mulier in velo luxurioso et splendido habitu cootabatur;
  - Exui eum!
  Grisha paenula abscissa est. Erat omnino nudus. Perfectio masculina, iam confecta, adhaesit, et ex qua tam incommodi fuit. Ipse puer bene constructus lacertis multisque tormentorum notis leporem quoque ei dabat.
  Mulier risit, Grishka intuens tumultum. et cooed;
  - Bonum puerum! Video te satis esse paratum.
  Grishka Samos comitante respondit:
  - Valet centum rublis aureis, domina!
  In id tempus magna. Posset emi tribus rublis bonus equus.
  Mulier risit et respondit:
  - Adhuc puer, et satis sunt servi in mercatu Turcico! Te pure propter reverentiam tuam et quia talis sum puero huic, solvam ei quinquaginta rublos!
  Samosa dictum est;
  - Filius rebellis praefectus vult laborare in lapicidinis in Chersoneso, vel in Turcia! Non vult vere iuvenilem delinquentem, sed flagellum vilicum, in armis libidinosi khansha beatum fuisse!
  Mulier risit et respondit:
  - Ita intelligo... Stenka Razin multum sanguinis vastavit tibi et vis filium suum recuperare! Consolabor te, me iuvat excruciare et pueros pulcherrimos humiliare. Et cum eum taedet, ad metalla mittam.
  septuaginta quinque rubis do et hoc est ultimum verbum meum.
  Samosa adnuit.
  - Placet magna!
  Re quidem vera credibile est quod pro puero fesso tredecim plus quam paucos rubles in auctione habebis. Et quod mediae aetatis khansha amat torquere et cruciare pueros pulcherrimos omnibus notum est. Ipsa etiam carnem novellam adorabat. Pueri vero cum barbam haberent, excaecati sunt, lingua eorum extrahitur, et ad metalla mittebantur, ubi tardius sed certe mortui sunt.
  Ita non potes dicere Grishka faustissimum fuisse. Sed casus iuvenum heroum inciperent... Et plus interesting praemisit!
  
  TANK TO MOSCOW - PERDITUS WEHRMACHT
  Tituli Germanos ad meridiem non converterunt. sed additas copias e Gallia et Balcanis transtulit, easque unitis Bulgaricis et Italicis reposuit. Quam ob rem Fritz Moscuam statim capere curavit, sine defensione densi permittens, et ante impetum autumni thaw.
  Stalin effugere curavit, sed pars imperii a Nazis capta et deleta est. Post Moscuae ruinam Stalin Hitleris pacem quavis condicione obtulit - modo capitalem reddidit.
  Quod Fuhrer Moscuam reddere consensit. Sed vicissim Germani Caucasum, omnes Ucrainam, Crimea, Civitates Balticas, Karelia, et septentriones ad Arkhangelsk acceperunt, solum Russiam cum Leningrad in ANDRON relinquentes. Plus, reliqui territorii URSS ingentes satisfactiones solvere debebant. et hoc grave.
  Tituli utique victorem se professus est. Et in Britanniam se convertit - ajunt aliquid pugnandum aut ferendum erit? Alioquin a te omnes coloniae adimentur. Sed pervicax Churchill bellum elegit, opibus US computatis.
  Etsi Iaponia Americam ex altera parte oppugnavit et, postquam Peru Harbor, samurai inceptum est, occupavit.
  In mari, Iapones peritiores et peritiores Yankees vicerunt.
  Hitler ultimatum Francof tradidit. Qui consensit ut Germanicos milites Gibraltar iret. Arce capta, et Tertii Reich copiae ad Mauritaniam properant. Basis Britonum in Melita victus et captus est. Inde, auxiliis Rommel acceptis, Aegyptum cepit.
  In terra Germani confidenter Britannos vicerunt. Neque amplius a fronte Sovietica detinentur. Et quadragesimo secundo anno Germani totam Africam, et Orientem Medium, et Indiam ceperunt.
  Et profecti sunt ad oppugnandam Britanniam primo ac proximo anno ... Et imprimis, id est aer gravis. Pellentesque mattis ac.
  His conditionibus, fortis aliqua debes movere! Hitler obtinuit bombers Yu-288. Monstrum alatum erat quattuor talenta bombarum in statu normali portans et sex in versione reloading. Celeritas autem est sexcentorum quinquaginta chiliometrorum in hora.
  Haec raeda in Britannia tantibus est. Sicut novus pugnator ME-309, quae visio nocturna est in US et Britannia.
  Multum in eo bello Germani habent. Una ex causis victoriae celeris de USSR fuit etiam modernizationis piscinae T-4, quae diu tormentum 75-mm dolatum accepit et armaturas T-34 in fragmenta comminuere potuit. Ita fortis Fritzius evasit Moscuam in motu cepisse. Et cum dolio longiore T-4 etiam evasit argumentum decisivum et schedulae tubae.
  Plus, ut experimentum contra USSR in quadragensimo primo anno, piscina nautarum pulchrae puellae Gerda in proeliis participavit. Quattuor milites: duo blondes et duo redheads.
  Pugnaverunt in T-4, piscinas Soviet pulsaverunt et iocos fecerunt.
  Hitting Sovietica currus nudis digitis, Gerda elisa est:
  - miles stipulam crescere potest, sed mulieri tactui iucundus est, et politicus, utcunque blande tondet, sensum osculi reptile evocat!
  Charlotte nimis arguebat, vectem nudo calcaneo proferens;
  - Miles aquila est cum passere. Politicus est pullus humidus cum dignitate Turci!
  Kristina piscinam Russiae percussit, perforavit et notavit, dentes denudans;
  - Quamvis miles non sit forma clarus, et interdum stultos ordines exequitur, sed dissimiles politico-psittaci, non tamen ab aliena voce canit!
  Magda lepide addidit, hostes magna cum diligentia et pulsare per Sovietica piscinas;
  - Militis est formica bellica, et politicus stercore fundit desuper, pingui fucus tergo!
  Puellae ridebunt et dentes margaritas suas demonstrabunt. Patet URSS talibus canibus resistere non posse. Exercitus Russicus Wehrmacht devicto non succedet. Et generaliter multa proeliis in adductis hic sunt.
  Puellae in praeliis Mosquae adhuc acriter se distinxerunt.
  Gerda, nudo pede figens, renidens infensi, cooed;
  - Miles fortis est etiam timidus, politicus ignavus, etiam cum gallus.
  Carola etiam piscinam Sovieticam tundebat et diruit;
  - Miles nobilis est, sed non liber, politicus vilis, ac etiam per se passionum servus!
  Christina quoque stridore, cum rictu dentium margaritarum;
  - Miles leo est, licet brevis sit, et vulpes est politica et iam obsita!
  Magda, infensi proiecto nudam calcaneo mittens, dixit;
  - Miles angelus in inferno affinis est, et politicus porcus convivii in pestilentia.
  Gerda, continuans turrim Russiae piscinae ferire et evertere, valde infensi notavit:
  - Commodius est puer discalceatus in nive currit quam politicus calceatus inter ruminat versatilem!
  Carola, tormenta Sovietica incendens, eam cepit ac diruit;
  - Puer, etiam nudo frigore, felicior est quam senex in luto politici sermonis rixa!
  Christina, conchas ad hostem mittens, ululavit;
  - Mulier nuda et discalceata non ita timet, ut politicus masculus eam calcet et tres pelles discerpat!
  Magda, cum risu pulchrae et pudici puellae, adiecit:
  - Femina formidolosa est, sed parum est quod vere eam terreat, dictator masculus specie formidolosus, sed umbra sua fugit!
  Gerda infensi animadvertebat alium tormenti russici pulsare;
  - Dictatori flavum est silentium, si subditi sine murmuratione sustinent linguas in loculos questus!
  Charlotte currus Soviet cum concha fractis et dimotis;
  - Dictator affirmat se saxum durum esse, re vera tyrannus lapis stultus est!
  Christina hostem summa diligentia percussit et triginta quattuor percussit;
  - Puella crura pulsat cum nudis pedibus super lapides acutos, politicus turbat cum calceata inter flumina!
  Magda respondit magno ingenio, dentes denudans;
  - Nuda femina calcaneo acuto transfigi potest, calceatus a politico veterno ne ingenio quidem transfigendus!
  Gerda, ducens ignem accuratissimum et intenta, satis logice notavit;
  - Foemina mallet nudis pedibus ambulare in frigore quam igneis orationibus politicorum calceari!
  Charlotte infensi accensus in piscinam Sovieticam et squeaked:
  - In frigore, cor calidum non refrigerabit, et oratio ignea politici non calefaciet!
  Christina strenue in hostem tunditur, turrim prosternit et elidit;
  - Amor in corde flammam habet, et in iecore a politico stercore!
  Magda positive ac rictu dentium dixit ;
  - Militis est cor igneum amantis, et politici stomachum habent struthionis corruptae et faucium Pythonis avari!
  Gerda saevi in piscinam Sovieticam amovens turrim dixitque:
  - Miles honorem servat - is multum constat, politicus vendit impudentiam, quae non valet denarium decrepitum, sed tres charissimos constat!
  Cum hoc concordavit Charlotte, alterum Soviet howitzer abrumpi;
  - Miles tunicam griseam habet, et multam materiam griseam in capite, politicus pilum lupum cinerei habet, et cardinales cinerei aspirant!
  Cristina infensi animadvertebat mittens proiectum letali impetu;
  - Politici propter verbum rubrum milites mittent ad effundendum sanguinem, et propter negotium nigrum - amorem produnt!
  Magda, tormento Russico fractis, cooed;
  - Miles corpus inquinare potest, sed purus in anima permanet, nec latrina politicum adiuvabit ut lutum spiritualem abluat!
  Gerda currum Sovieticum nudis digitis verberavit et pipiabat;
  - Miles malos guys causa Matris habet, politicus omnia bona ambitione propter suam necat.
  Andrea magna audacia, hostem feriendi, et piscinam armaturam perrumpens, emisit;
  - Miles occisio non est homicida, politicus promittens - non implet!
  Christina infensi animadvertit alium howitzer perrumpentem;
  - Militis interdum impossibile est sibi non parcere, politicus nihil possibilis sine propria pecunia facit, non parcens aliis!
  Magda T-34 piscinam nudis digitis utens et commotione coercuit;
  - Miles leo est qui arietum imperio caret, politicus est vulpes, qui solus arietes cum cerebro gallinaceo obedit!
  Gerda, ope nudis pedum, aliud proiectum vis lethalis misit et crocitans;
  - Miles non semper leo factus est, sed praecipuum est asinum exitum non esse e quo tres pelles demissae sunt!
  Charlotte logice notavit, proiectum in Sovieticum howitzer mittere ope nudae calcanei et occentu:
  - Miles non semper se habet sicut angelus, sed in intimo anime Deo devotus, politicus semper orationes angelicas promissis paradisi fundit, sed in superficie spiritus se devotum esse manifestum est. ad Satan!
  Christina satis logice animadvertit, dentes denudans ac smaragdos oculos connivens;
  - Miles sine ocreis in proelio relinqui potest, at politicus calceos induat, in omni situ!
  Magda etiam proiectum ope digitorum pedum excidit et latis nudis;
  - Miles camouflagium aequabile gerit ut patriae causa superstes sit, politicus chamaeleontis est ut moralem suffragium interficiat ut thronum capessat!
  Moscovia capta est, post quam Nazis meridiem versa, praeteriens Kyiv.
  Exercitus rubri post capitis ruinam turbatus est.
  Sed in uno loco, lacus Soviet Germanos adhuc oppugnare conatus est.
  Proiectum Gerda nudum digitorum ope misit et stridit denudans dentes:
  - Miles in proelio ruit sicut canis ad aprum, politicus in tergo, latrat multum et porcus!
  Charlotte etiam satis accurate in autocineto Russico accendit et infensi animadvertit:
  - Bonum est miles esse fortis ut quercus cum hoste congressus, peius est stultum esse quam truncum cum politico contingere!
  Christina ad hostem impulit premendo nudum calcaneum in basi vectis et cicadarum:
  - Carnifex securi capita secat, miles bajonet in gutture figit, politicus lingua cerebro destillat, et post collum viscis verbis strangulat.
  Magda nictavit et cum sono pugnax, occisorem donum mortis misit ad piscinam Russiae et diruit:
  - Melius est militem esse lupum ferocem quam timidum leporem, praesertim cum politica boa constrictor!
  Gerda accuratissime tunditur, et triginta quattuor vaso percussus est;
  - Miles esse potest aspectu truculentus, sed in profundo mitis agnus, politicus vultu angelico actu typicus porcus!
  Carolus infensi multum agebat, et vultu renidebat, simulque proiectum in hostem terebat, adiuvante scilicet, nudis cruribus digitis excidit;
  - Milites semper fortes sunt, etiam cedentes tantum imperatoriae decurrere faciunt, politici semper imbelles, etiam cum oppugnant, opportunam fraudem committunt!
  Christina percussit hostem et dentes eius denudavit, et dixit chucle:
  -- Militat ordine cum aequalibus et fortis, politicus in arbitrio suo infirmos oppugnat.
  Magda in basin lacus turris summo studio hostem impulit, nudis digitis utens et latrantibus;
  - Verus miles non semper generosus, sed semper suum officium adimplet, politicus, etiam regali stemmate, promissa semper non adimplet!
  Puellae per Africam et Asiam conflixerunt, ubique bellatores formidolosos se ostendentes.
  Mense Februario quadragesimo tertio portum in Australiam sequitur. et tunc impetus in Africam Meridionalem.
  Ita Nazis omnes fere Britanniae colonias ac ditiones vicit.
  Inertia ecclesia pacem petivit. Hitler recusavit, ut iam omnia sumpsit. Et mense Iunio 1943 in Britannia amphibium portum secuta est.
  Quattuor puellae pulchrae: Gerda, Charlotte, Christina et Magda. Equitant in piscina experimentali - "Panther" -2.
  Puellae sunt utique nudipes et in bikinis.
  Eorum piscina avolavit in nervo et ad litus perrexit. "Panther" -2 est bona piscina in principio. Arma frontis carinae 100 mm sunt, turrita 120 mm, latera 60 mm, maxima sclopetorum 88 mm 71 EL. Talis sclopetum Britanniae lacus, etiam Churchillas, percutit e longinquo.
  Gerda, nudis digitis adiuvantibus, globulum tormentarii pressit et piscinas Britannicas verberavit.
  Currum illa percussit et cecinit;
  - Gloria tertiae Reich!
  Carola, vulpes infestus. Item inflammatus hostis. Illa per frontalia arma Ecclesill perrupit ac puruit;
  - Pro nostris victoriis gloriosis!
  Ipsa quoque nudis pedibus iecit.
  Tum haec puella pipiabat;
  - Bene, ego te triturabo!
  Christina emissa est accuratissima. Fregit arma ad cuius interitum pecuniam dederunt.
  Bellator rutilo cum cinxerat aurata coma;
  - Ad Tertiam Reich!
  Et iterum, pede nudo, aliquid exitiale dejecit. Et ubi sunt Britones contra Germanos. Fritz arma fortiora, meliores personas habent.
  Tunc Magda accensus, hostes incidit. Nudo autem pede sclopetum in hostem ostendit. Et incensus immanibus viribus.
  Belliger occumbat, fremuit;
  - Pro superiori potentia mundi!
  Hic puella tam micans erat. Et vapulant adversarii. Frustra, Primus Minister Churchill Tertium Reich contingebat. Quem ascendit? Contritionis ictu fuit.
  Sane contra Gerdam non est receptio. Ea puella colossicae virium est.
  Et iterum nudo pede figet, et molem Britannis confringet.
  Deinde digitos nudos mittet Carolus. Tum apud Cromuellum pariter vapulat. Ita Britanni cornua penitus possident.
  Andrea cackled.
  - Sum frigidissimus homo in mundo!
  Christina etiam subtiliter in hostes proicit. Puella magnae potentiae est. et si germinat, proiicit.
  Et concha nudis pedibus missa tam mortifera sunt. et ululavit vir fortis;
  - Pro summis rebus gestis!
  Magda quoque eam cepit et Britannis plenissimam percussit. Nudis uteris cruribus. Britannis copiis superavit et elidit;
  - Hoc totum erit tam colossale!
  Tunc bellator linguam suam ostendit.
  In summa, puellae hic frigidissimae sunt. Nec stolidus. Et nudis calcibus dolia Anglica lacus intendunt et sclopeta propellunt.
  Denique ad portum superabat. Germani etiam Britannos in aere verberant. Novus pugnator ME-309 summam in hoste excellentiam ostendit. Similis Focke-Wulf. Quas terruit Britannos.
  Denique Londoniis circumventis. Et Churchill effugere conati sunt. Sed non dictum nulla.
  Duae feminae Germanorum gubernatores Albina et Alvina omnia aeroplana praesidia deiecerunt et linearium Churchill ad terram compulerunt. Coactus est primus minister superbus genua flectere et nudos pedes pulchri- tudinis osculari. Osculatus est Churchill, crura utriusque Albinae et Alvinae. Et pedes, et digitos, et calcem. Postea puellae eius - princeps minister Britanniae sinua Veneris lambere coacti sunt. Quam puellae amabant.
  Id quam sunt assholes.
  Britannia cecidit. et Fritzius in equo albo, triumph.
  Adolphus Hitler solemniter pronuntiavit:
  - Plura capitula tuli quam Genghis Khan!
  Reliquum est, ut Civitates Foederatas vincat. Sed tempus aliquam suscipit.
  Tota anni 1944 in permutatione plagarum in aere et proeliis navalibus transiit. Submarini Germani meliores facti sunt et meliores quam Americani. Immo, iam meliores erant, superioritas simpliciter tota fiebat.
  Fuhrer, ut aiunt, eius momentum auxit. ME-262 gagates pugnatores et submarines ab hydrogenio peroxide visi in productione serial apparuerunt. Itaque Fritz nunc multum opes habent. et homines comprehendens.
  Navis pugna Bismarck iterum accelerato gressu aedificata est. Proposita est mense Martio MCMXLIV. Nova navis duplo maior erat obsessione quam prior et ter validior armis. Portitores aircraft sunt et validi aedificati.
  Tabellarius aircraft reportans centum viginti elit capax et cum carina turpis mense Ianuario anno 1945 emissa est.
  Tertius Reich salire parabat. Anno 1945 accessit. Classis Americana gravia damna passa est. Etiam Iaponia ab occidente in Civitatibus Foederatis Americae premebatur. In elit Germanica magis magisque perfecta facta est, rogationes acrarum augentur.
  Exempli gratia, gubernatores duo e Tertio Reich - Albina et Alvina eos A - quadratos appellaverunt, rationes valde laete notatae sunt. Hactenus Huffman censu tenuit. A mensis Iunii anno 1945 rationem suam quadringentis carris attulit et consequenter crucem Militis crucis ferreae cum aureis quercubus, gladiis et adamantibus accepit. Et hic est quintus gradus.
  Sed Albina et Alvina iam secum capta erant. Centum vehicula singula excedentes, crucem Militis Ferreae Crucis cum argenteis quercubus, gladiis et adamantibus acceperunt. Sed iam quadringenti iam appropinquabant. Et non cessaverunt.
  Hic gubernaculo rota pedals nudavit Albina digitos et pipiat;
  - Gloria magna Patri!
  Confodietur duo aeroplana Americana.
  Alvina, ignem continuans, etiam vapulat. Duo Exercitus US planis nudis pedibus iecit et diruit:
  Odio nobis sunt sem!
  Digrediuntur puellae vias. Valde agiles sunt in proelio.
  Albina tormentis accensus et exsibilatur;
  - Gloria Patri - flagellum!
  Huic Alvinus consensit;
  - Ingens gloria!
  Germani Americanos difficillime premebant. Acceperunt qualitatem aviationis.
  Hoc E-L evenit ut bonum progressum faceret. Haec piscina evasit tormento armario et igne rapido. Et cum bono frontis praesidio.
  American Sherman aemulus eius non est. Ac Pershing quoque. In E-L bestia machinae probavit.
  Germani in Groenlandiam quinto et quadragesimo anno consederunt et locum in Canada fecerunt. Eodem tempore Germanica diplomata in suam partem Brasiliam occupavit, cum Argentina, quae iamdudum oboediens fuerat. Promotio autem incipit a pontibus meridionalibus.
  Annus 1946 peremptorium erat. Copiae Germanorum et Iaponum Mexicum invaserunt et omnes fere Canada invaserunt et Alaska invadunt. Tum demum bellum in Civitates Foederatas translatum est. In eius finibus vera proelia fieri coepta sunt.
  Et sane, lacus E seriei Germanorum se periculosissimum esse ostendit et vehicula certaminis. Ubi sunt ante eos Americani. Fascistae tantam vim habent.
  Praesertim cum Gerda lacus cantavit in oppugnatione et copias US opprimens.
  Habet E-50 seriem currus, agiles et celeres. Dolium habet longitudinem 100 EL et qua- les sclopetum 105 mm. Si sclopetum gonges.
  Gerda puga pyga cum nudo digito pressit, proiectum accendit, hostem accurate feriendo et stridit:
  - Gloria tertiae Reich!
  Charlotte, haec puella rufa etiam vapulat, nudis digitis utens, apud Americanos, et fissuras, denudans dentes;
  Gloria invicta nostris!
  Kristina etiam agili percussa, crura nudis digitis excidit et yelped;
  - Gloria virtutis Wehrmacht!
  Magda, digitis nudis cruribus deforme usus, etiam vapulat et prostravit;
  - Gloria invicto Wehrmacht!
  Et quattuor puellas capient et rugient in cacumine pulmonis sui;
  - Verae aquilae sumus, et heroicae plenae! Et nos sicut aves volamus, filii fortis Matris!
  Gerda nudis digitis iterum accendit. Illa currus Americanos percussit et exsibilavit:
  - Minime, non filii, sed filiae!
  Charlotte in currus Americanos accensus, turrim suam avulsit et carpsit;
  - Nimirum, filiae valde heroicae!
  Christina adversarium ei percussit. Hostem perforans, stridens, denudans;
  - Veri sumus machinae mortis!
  MagDus etiam in hostes immissus. Fregit arma hostium, ictaque hostium fronte latrantibus;
  - Et sumus perfectissimi machinae in mundo!
  Et puellae ululaverunt in choro;
  - Gloria Germaniae, Gloria, lacus ruitis! Divisiones Tertiae Reich homines fortes excipit!
  Denique Germani bene valebant, et copiae una post alteram victoriam capiebant.
  In eros, cursus magna a eros, sed commodo velit. Maxime lacus et jet elit. Germani iam ME-262 X in productione serial habuerunt, et haec aircraft tam superstes fuit, quam velocitas 1150 chiliometrorum per horae fuit, et cum quinque tormentis 30-mm electronicis armatus est. Tali machinae Americani resistere non possunt.
  Germani quoque XE-262 avem, facilem fabricam, totam fere ligneam, levem atque tractabilem habebant. Sed XE-262, ob molem suam preme et celeritatem altam, etiam difficilis fuit gubernatores optime administrare et requiri. Sed ille magnus fuit Huffmani stilo, qui in rapprophetatione laborabat. Et Americanos propinquo oppressit.
  Sed praeter Huffman, duae quoque puellae agebant, Albina et Alvina. Quisque elit trecentos stragulas excessit et crucem Militis Crucis ferreae cum argenteis quercubus foliis, gladiis et adamantibus accepit. Cruces equestris cum foliis quercubus aureis, gladiis et adamantibus tantum tantum Huffman habent, qui plus quingentis centum aircraft iecit, et Rudel, fabulosus in aircraft oppugnationis, plus quingentis lacus eiecit, et multa alia scuta humus. Et amplius decem et septem plana.
  In Tertio Reich, etiam sextum gradum Crucis Militiae Crucis ferreae cum platinis quercubus, gladiis et adamantibus approbaverunt, iis qui mille ad mille stragulas pervenerunt, vel totidem piscinas fracti.
  In hac cruce equitis, saltem centum adamantis addicti debuerunt, et maior aliis cruces equestris fuisset. Itaque laudum non solum honestum, sed etiam sumptuosum fuit.
  Albina et Alvina trans caelum volant. In aeroplana sua iaciunt et per dentes canunt;
  - Pulchrae puellae,
  Amici magni...
  Esset formidolosus guys -
  Ac magnis calcibus!
  Albina tormentarii ope nudarum pedum intendit, tundebat Americanam et stridebat;
  - Lumina hilarium oculis!
  Despiciens socium. Abscidit sibi. Confringit hostem digitis nudis utens pissitque;
  - Pro communitate et victoriae nostrae gloriosae!
  Albina socium suum correxit, planum Yankee descendens;
  - Pro Aryan communismi!
  Ambae puellae rident.
  Interim bellum continuatur. Americani optimos hostes technologiam et disciplinam plane amiserunt, ac etiam schismatis exteris utentes.
  Praesertim Yankees Sherman lacus consectetur. Bene, ubi est ille contra principale Germanorum E-L. Machina Nazis habebat armaturam frontalem 250 millimetrerum, armaturam lateralem 170 millimetrorum, et pondus septuaginta talentorum cum tormento equitum 1200 cum boost machinae.
  Notandum quod Sherman ne penetrare quidem in Germanos potuit, cum armatura E-L declivia est. Etiam Sherman cum sclopeto septingentesimo pede, Firefly, re vera Germanum in tabula non accepit. Nullam dictum sed lacus id dictum.
  Germani autem confidenter Americanam piscinam quinque chiliometrorum abstulerunt. Habet autem altam silhouette. Americani Pershing aliquantum meliores habuerunt. Sed haec piscina non tam gravis fuit quam Sherman, et tamen eius 90-mm sclopetum non sufficiebat ad pugnam efficacem.
  Tantum "Supersing" Germanum E-50 in latus penetrare potuit. Beneficium sclopetis et qua- les 90 mm et dolii longitudo 73 EL. Sed econtra, rata ignis est tantum quattuor ictus per minutos contra duodecim pro E-50 German, et pondus quinquaginta talentorum nimis magnum est pro tormento equitum quingentorum. Et arma insufficiens. In fronte principalis mastodon Germanici Americani adhuc non effodiunt. Et Fritz etiam habuit E-75 cum tormentorum 128 mm gente et parte 210 mm crassitudine armaturae sub clivis, cum meliori praesidio et tormento equitum mille quingenti.
  Sic a primordio, US perdens. Sola T-93 piscina, tormentorum auto-propellentium pondo nonaginta trium talentorum pressius, cum crassitudine loricae frontalis 305 mm et tormentorum 155 mm, pugnare potuit mastodonum cum capite Germanico.
  Sed agitatio huius sclopetis autocineti propellendi levis erat, sicut ignis ratis. Et Germani id elit.
  Itaque Americani totum non bene bene amiserunt.
  Germanorum copiae propius propiusque New York et Washington accesserunt.
  Truman deprecatus est cum Hitler de pace.
  Sed Fuhrer solum sine ullis conditionibus integram deditionem voluit. Vindobonae cingebatur. Nazis autem oppugnare in capitalibus Civitatibus Foederatis coepit.
  Piscina cantavit Gerda pro cras clariore pugnavit. et sine ullis problematibus vicit.
  Puella non solum nudis digitis, sed etiam coccineis mamillis uberum suorum emittere coepit. Et multum profuit.
  Carola etiam papillas in globulis stimulis ac cicadarum carbunculis premendo accendit:
  - Magnitudo communismi in eo consistit quod non piscem, sed balena est!
  Christina incendere, globuli globuli gau- diti premens, notavit;
  - Et nos Germani maximam communismi aedificabunt!
  Magda, papillas coccineas in adversariis figens, infensi editas;
  - Clarissima communismi! Tantum ascendite, ne gradus descendatis!
  Gerda tormentum nudis digitis demonstrans et Americanam Howitzer cum iecit bene intentam volvens, confirmavit;
  - Pro Aryan communismi!
  Post Washingtoniae excidium mox America in deditionem venit. Accidit autem die 31 mensis Ianuarii anno MCMXLVII.
  Secundum Bellum Orbis Terrarum finitum est. And Hitler's rise to power coincided with the capitulation of America.
  . CAPITULUM #2
  Longum tempus pacis esse videbatur. Nam confecta sunt bella, capitur Civitas, et quid amplius desideras? Sed una superpower apud colonias: Iaponia. Et voluit Hitlerus etiam illud superare.
  Die 20 Aprilis 1953 novum bellum pro mundi renovatione incepit. USSR adhuc in forma mutila extabat. Res militaris, quae post Stalin in potestatem venit, Voznesensky tamquam principale regimen formale posuit. Hic dux oeconomiam Russiae partem restituere curavit. Et participationem USSR in bello contra Iaponiam obtulit Hitler. Constat, sed ea lege ut Russia solum Primorye, Sakhalin Islandia et catena Kuril reditura, antea a Samurai capta.
  Ita Voznesensky novam occasionem USSR renovandi obtinuit et imperium partim rehabilitate.
  Pugnatum est omnibus copiis.
  Alenka et turma eius in piscina nova experimentali T-11 pugnaverunt. Haec raeda gravis et bene munita erat. Arma frontalis eius pervenerunt ad trecenta milliumtra cum machinae pondere sexaginta octo talentorum et relatus 130-mm. Interim piscina principalis T-54 adhuc in URSS est, quae etiam minime mala est.
  Et Alenka et eius socius e tormento potentissimo e longinquo spatio incendunt. Iapones, utique currus suos habent. Speciatim hic est E-75, exscriptus ex archetypo Germanico sub licentia. Sed haec piscina iam aliquantum evasit.
  Et Alenka eum nudis digitis utens. Et emittit proiectum prorsus finem ad finem.
  Puella pipiat:
  - Gloria temporibus communismi! Lenin in cordibus Gloria!
  Imo haec est summae venustatis norma.
  Anyuta quoque sarmenta , nudis utens digitis cruribus stridore excidit ;
  - Bellator valde frigidus sum, et sicut pupa horologii est!
  Alla quoque rursus ignes. Haec puella verberabat samurai et dicebat:
  - In nomine lucis, caloris et venti.
  Et sane nudis pedibus utens.
  Et tunc Maria exposuit. Ipsa est puella fortitudinis spiritalis tremendae. Illa Iaponica piscinam comminuit et pipiavit;
  - Pro magna communitate!
  & nudo calcaneo cessit.
  Et tandem nudo pede ac Marusya excanduit ope. Hostem puella ferit et stridit;
  - Gloria saeculo melioris!
  Et quomodo sibilat... Haec puella vere frigidissima est.
  Cantavit piscina Sovietica magnum officium facit et rogationes legit. Puellae sane celeriter plumbum. Etiam currus optimos Exercitus rubri habent.
  Et Gerda in piscina pyramidali pugnat. Haec raeda iam magis provecta est et tantum duo membra turba cantavit.
  Illi cum Charlotte in Iaponia incendunt, et efficacissima sunt.
  Gerda, nudis digitis utens, globulis globulorum globulis impressit et currus Iaponicas percutit sibilantem:
  - et samurai volavit ad terram presso ferro et igne.
  Carolus etiam ad eam accensus, nudis digitis crurum suarum excidit, et exsibilatur:
  - Nostri vero Wehrmacht a taiga ad maria Britannica, omnia illa decies centena tempora valent!
  Magda et Christina in alio lacu pyramidali pugnant.
  Terminatae puellae sunt valde pugnaces et perampla viribus.
  Itaque Christina prodeunt, nudis digitis et pugnis Iapones utens.
  Tum stridet;
  - Nostra tempora victorias praecedunt!
  Magda quoque in hostem figit. Turrim e Samurai diruit ac stridore;
  - Atque artes etiam frigidiores exspectant!
  Rursumque nudis digitis prodest ratio destruendi inimicos.
  Etiam puellae sunt quae equo admisso et casa ardenti intrant.
  Milites hostes superarunt ac sensim sese receperunt.
  Proin ut eleifend erat. Et Germani valido telo utebantur - disco.
  Hi scutellas volantes non noverunt pares.
  Hic Agatha et Adala in disco pugnant. Milites machinam ope gaudiorum coercent et hanc potentissimam unitatem explicant. Sicque adversarios opprimit. Et percutiunt radios caloris ab aere. Ad litteram, potentia aemulorum destruens.
  Agathe, inflammata hoste, fremit;
  - Insanire furorem!
  Nudo et rotundo calcaneo quasi premente.
  Adala, inimicis jaculans, confidenter declarat;
  - Sola potentia!
  Utitur autem et nudis digitis contra hostem.
  Puellae vere dispersae sunt. Et tales dicamus rectas pulchri- tudines.
  Ut vix nihil eleifend.
  Terra oriens amittens. Et heu, prope desperatum videbatur.
  Samurai technicae superioritatis versis. Hostis gravis et gravissimus in verbis de consilio perficiendis.
  Russia suo tempore Iaponiam vicit, nunc coitionibus amissis erat.
  In fine, Tertius Reich etiam ictus nuclei in insulis immisit et terra solis orientis in deditionem venit.
  Quam ob rem devicta perampla terrarum completa est. Nihilominus Tertius Reich in America Latina paulo plus pugnavit et insuper praedas territorii peregit.
  Cum autem totus mundus sub Tertio Reich est, adhuc liber USSR Fuhrer ludit.
  Ac die 20 mensis Aprilis anno 1957 aggressio contra Russiam incipit. Et copiae colosseae in USSR progrediuntur.
  Quid Rubrum Exercitus his conditionibus numerare potest? Vires iam valde inaequales sunt.
  Sed, ut videtur, Russi et aliae nationes aliquas rationes adhuc habent.
  Praesertim in Oleg Rybachenko et Margarita Korshunova. Puer et puella duodecim annos nata singulari missione explicant ut auxilium URSS supervivat ac vincat.
  Hi sunt pueri et quattuor puellae cum eis demiurge!
  Pugnant autem vere difficile.
  Natasha, Zoya, Augustinus, Svetlana Nazis pugnant.
  Puellae more discalceatorum et in bikinis. Et hoc est eorum symbolum. Ferocia pugnant cum feritate.
  Natasha, incendii machina sclopeta, dicta;
  - Quid boni sumus, quod scimus pugnare?
  Zoya, in hostem figens, consensit;
  - Possumus!
  Et misit grenade nudis digitis.
  Augustina cum tormento tormentorum ad Nazis elata, et magno tumultu clamavit, projiciens grenadam nudo calcaneo:
  - Sum malorum eversor!
  Svetlana, etiam in hostes iecerunt et accurate figentes, hostes falcando et explosivae sacculum nudo pede iecerunt, ob quod piscina versa est, provocative edita;
  - Tertium Reich in pulverem comminuam!
  Et iterum haesit puella lingua eius.
  Oleg Rybachenko donum mortis in hostem iecit puerili crure parricidio potentiae et edixit;
  - Miles interdum in otio suo scortis utitur, politicus semper meretrice utitur, qui et in opere et quiete suffragii utitur!
  Margarita, bestias fasciculos interfecens, munera mortis mittens, effudit;
  - Miles prostituit quod cruore acquirit, ipse politicus meretrix est, et solvitur suffragii sangui- nem spoliare!
  Hae sunt bellae feminae et pueri monstri. Cum quibus prope monstrum pugnare potes. Ac Hitler etiam s.
  Natasha, Nazis fusa, defendens Moscuam, cecinit;
  - Obtriti sumus iugo multitudinis;
  Infidelium premimur iugo .
  Zoya iecerat ad Fritzam, et nudas immittens pedum digitos, emisit sibilum funestum;
  Sed in venis fervet
  Cælum Sclavorum...
  Augustina in Nazis urens, et strenue agens, nudo calcaneo grenade dans, continuavit;
  Ac miris litora;
  Ad litora Kolymae...
  Svetlana ferox canebat libidinem, crurum musculis ludens, ac tegularum prela emisit;
  Haec omnis terra est,
  Haec omnia nobis!
  Et hic puellas magnae superbiae et colosseae aggressionis, videlicet, fuerunt.
  Et filii aeterni immortales Oleg Rybachenko et Margarita Korshunova sunt etiam super classis bellatores.
  Oleg Rybachenko sarcinam explosivam cum nudo digitorum vis lethalis coniecit et sibilavit.
  Corvi attoniti et obstupefacti in Nazis ceciderunt, qui cacumina eorum transfixerunt.
  Oleg Rybachenko pipiabat:
  - Militem glandem in pectore ad hostem mittit, vir politicus necat, porcum in sinum lapsus, ac bile in iecore!
  Margarita Korshunova etiam primo nudis digitis donum mortis lethali vi iecit. Ipse etiam corvum deferens in hostem, Turresque lacus perrumpit.
  Puella pipiabat;
  - Miles in proelio clamat clamores, politicus etiam non tacet, sed si bellator in proelio victus est, tunc quia clamor, heu, scutum non est!
  Hos nemo prohibere potest, nihil illos vincere potest. Lupi opprimunt hostem, malae tigrides heroas salutant.
  Vel forsan heroidas. Hic sunt alae puellae summae volatus avis.
  Et si pugnant, ex animo ...
  Et Alenka cum sociis suis in t-13 piscina. Apparatus ad resistendum paratus est compositiones pyramidales Germanicas. Puella hostem figit et cantat;
  - Nostra lacus, id justo miraculum,
  A desertis ad maria septentrionalia!
  Discerpemus te, crede Iuda;
  Bestia terribilis destruetur!
  Anyuta furore confirmata, etiam in hostem urgens in nuda pedum auxilio;
  Dirumpam inimicum et conteram eos in pulverem.
  Alla in hostem invadit nudis digitis ac pipiade ope;
  - Pro magnitudine communismi rubei!
  Maria etiam hostem verberavit, iactum bene intentum nudo inferiore membro et rugit;
  - Pro pulchris victoriis!
  Marusya quoque, nudis digitis adiuvante, hostem quasi feriendo movit et increpuit;
  - Pro supremis notionibus communismi!
  Quinque Naziso similes terminantes pugnaverunt.
  Oleg Rybachenko molendinum cum gladiis concisis Nazis et cicadarum;
  - Miles non semper stella est, sed rerum gestarum gloria per saecula non labatur, politicus semper ad munus luminare studet, sed eius infamia fingitur!
  Margarita Korshunova etiam ope papilioni artificii concisa et stridore;
  - Miles cum bayoneta acuto laborat et bona conscientia figit, politicus adiuvante linguae pollice verberat, cuius acumen conscientiae expers est!
  Et filii terminatores quomodo sibilant et deducunt in Nazis attoniti vehementer corvi.
  Etiam gubernatores Soviet in caelo pugnaverunt. Praesertim Anastasia Vedmakova et Akulina Orlova.
  Pugnaverunt sicut heroici heroes feminae. Digitis nudis missilibus aerem miserunt. Hostes aptissime feriunt.
  Anastasia papillam coccineam in globulo gaudio premens, fascistam percussit et pissam;
  - Gloria notionibus communismi!
  Incendio in hostem utentes fragum papillarum, Akulina etiam dimidia nuda cooeditur;
  - Gloria heroibus USSR!
  Hae puellae hic sunt calidae et fortes. Quomodo pugnant sicut verae bestiae. Et habent passionem humanam et perampla vires.
  Anastasia, contrita Nazis, cecinit;
  - Supera infaelix tellure pependit;
  Mali Fritz tenebrae...
  Securim occupans odit;
  Exacue et amputa caput tuum!
  
  Sed non est arrhabonem,
  et non in perpetuum sub iugo ambuletis
  Vertit hostes malos in ignes;
  Princeps erit mundorum!
  Interim Oleg Rybachenko nudo digitorum suorum fabam proiecit et decantavit:
  - Pro Russia et libertas ad finem, cogens corda ad pulsandum consonantes!
  Tum puer terminator dixit:
  - Miles vinum nimis bibere potest et se ipsum stercore, sed verbalia fluxum sine modo ebrietatem non vult.
  Margarita Korshunova in modum propensionis hostium gladiis laceravit atque incidit.
  At illa pipiabat, vultumque nutantem;
  - Nuda puella parata est sine timore ad amasium currere, at quo metu veter a politicis calciari se patitur!
  Et tunc est Elisabeth in piscina T-LV. Machina cum tormentis 105 millimetris potiore quam T-54 et parati ad inimicos pugnandum.
  Puellis in lacus cursus in nisi quis bikini.
  Elisabeth globulum globulum nudis digitis impressit, satis accurate in hostem figens, et coercuit:
  - Pro Russia communismi!
  Tum Ekaterina rursus accensus, coccineam adhibens papillam pectoris sui emittit.
  Nazi piscinam percussit et cooedit;
  - Pro felicitate aedificationis communismi!
  Elena etiam incensa est adversaria nudis digitis utens. Dolium piscinae pyramidalis confregit, apte omnia fecit.
  Tum pipiabat;
  - Clarissimum habebimus communismum!
  Inde lupanula et Euphrasia, quae plerumque mox agaso est. Puella autem accuratissime percussit, rostrum lacus Nazi excutiens.
  Tum cooed;
  - Communismus nostra clarior est sole!
  Puellae in piscina nudipedalia sunt et in bikini spectant pulcherrima et charismatica. habentque pectora tantis murice papillis.
  Elisabeth laetanter cecinit;
  Premamus iugum, credite fascismo;
  Montes movebo, si opus sit...
  Tempus erit, tempus communismi;
  Ad coelum volabimus cum cantico!
  Et iterum puella cum papilla coccinea puga pyga premet et Nazis percutiet.
  Itaque Fuhrer non parum reperiet.
  Cum puellis talibus manifestum est USSR adhuc vivere, et Hitler eam tam facile frangere non potest.
  Et cum talibus pueris et puella sicut Oleg Rybachenko et Margarita Korshunova, multo magis.
  Termino puer gladiis vapulat et eliditur;
  - Politician, vulpes haec est, pro qua suffragii cauea pulli habitant, sed cibum eorum qui pulli intelligentiam habent, politicus certus porcum lapsus est!
  Margarita Korshunova aliquot pisas nudis digitis exstinctas proiecit et pissavit:
  - Milites galli pugnant qui ova aurea pariunt, pro ducibus Turcis qui vicissim a vulpibus politici devorantur!
  Oleg Rybachenko sibilavit, corvi super capita fascistorum venientium pulsans, et pissabat;
  - Militem impetum, credens victoriam, politicus ab tergo, certe, pugnatorem culpabit a principiis deviare!
  Margarita Korshunova sibilo corvos etiam verberavit et devastavit, deducens in capita Fritz, elisos;
  " Milites interdum recedunt, quia felicitas mutabilis est, politica autem semper tradita est, eorum felicitas in podlyanka est et porcus lapsus!
  Oleg Rybachenko iterum currebat molendinum cum gladiis et ululabat;
  - Puer discalceatus nimis vafer est ut politicus eum sub calce suo pellat!
  Margarita Korshunova machaon acceptum cum gladiis tenuit et pressit;
  - Cum nudis pedibus puellae acutis lapidibus vulnerantur, cor hominis laedunt, at politici, qui pulmentum crambe cogunt ad sorbendum iecur suffragii ferire!
  Oleg Rybachenko, nudo puerili calcaneo, morti presenti occubuit et vociferatus est:
  - Miles mortem non quaerit, qui vult vivere, vir politicus non quaerit viam electionis promissionis adimplendae - nummi in suffragiis vult!
  Margarita Korshunova cepit et nudo pede tenui disci iacit, turres lacus interclusit et rugit;
  - Miles semper iuvenis cordi est, etiam griseus, senex perfide politicus in iecore sedens, et diabolus calvus etiam pilis densis.
  Oleg iterum gladiis in morem machaonis elisi sunt;
  - Antiquitus miles gladium habebat, deinde machina tormentarii substituebatur ut facilius inimicos occideret, et politicus eo tempore linguam arma habebat - Impossibile est excogitare funestiorem!
  Margarita Korshunova infensi dixit, feris in hostes furorem feriens;
  - Militis est machina quaedam bellica, sed homo manet, in politicis nihil est humanum - est machina bellica contra rationes rationabiles!
  Vehementer et strenue operati sunt cum Titanum iuvenum ardore pugnando.
  Germani exercitumque urgent.
  Duae puellae in Yu-888 volant: Isabella et Zaira, blondes pulchrae. Bombae stillant. Sed tunc Yak-23 ex parte apparet.
  Isabella, ope nudis pedum, aerem sclopetum et ignes ad machinam Sovieticam dirigit. Adde celeritatem. Yak-23 certe non nimis celeriter est, et hic quoque in versione cumulatur, et cum autocineto Germanico capere non potest.
  Puellae speculum nudis calcibus stridunt;
  - Celebris esto noster exercitus sanctus!
  Et quomodo linguae demonstrabunt!
  Currus Sovieticus sub igne e duobus tergoribus tormentorum aircraft venit et ignem comprehendit, aquas nudas digitorum crurum puellarum faciunt.
  Zaira pipiabat dentes denudans;
  - Lavabo omnes milites rubri!
  Connive oculos caeruleos. Quae spectat acerrima et vehementissima.
  Et quam pulchros iuvenes amat.
  Sed multo magis desiderium eius occidendi.
  Cum Germani appulerunt bombing, Zaira cervisiam bibit. Et Isabella, praeter ceruisiam, adiecit etiam carabum. Puellae feliciter ederunt. Pulchre, nudis pedibus, vestigia glaucis in auras reliquerunt. Pueri paene nudas pulchri- tudines suas devorabant et vultus ieiuno impeditosque premebant. Quam pulchrae sunt puellae et simul terribiles.
  Isabella Zaira interrogavit:
  - Putasne bellum mox finem habiturum?
  Zaira notatur;
  - Non ante aestatem! Donec Moscuam capiamus, Russi in deditionem non habebunt!
  Luscus smaragdus flava notavit;
  - Et post casum Moscuae adhuc pugnae possunt.
  Caerula coma flava constat;
  - Possunt! sed iam non pugnas, sed agonia!
  Et puellae ridebant, astacum comederunt, et iterum in proelium ... Dum tempestas se volat. Et nudis pedibus nudis vestigia lepide relinquunt.
  Isabella notavit;
  - Omnia pulchra habemus, etiam vestigia!
  Zaira adnuit.
  - Puellae germanicae perfectae sunt!
  Utraque pulchri- tudine mala concinebat in choro;
  - perfectio Reich;
  Reich perfectio est...
  Ex risu ad gestus
  Super omnia laude!
  O quanta benedictio!
  Scitote nos esse perfectum
  Scitote nos esse perfectum
  Scitote nos esse specimen!
  Et iterum, bombae in Soviet positionibus demittuntur. et homines moriuntur. Multi homines de testudine et pyrobola moriuntur. Et ex offa gasorum excussorum, et aliis machinationibus mortiferis.
  Anastasia Vedmakova et Akulina Orlova sunt puellae pulcherrimae. Anastasia iam multos annos habet, sed aetatem non habet, spectatque admodum recentem ac iuvenem, modo valde exculta, magna musculi maiorem aspectum maiorem faciunt. Nec rugas aut retia vultus habet, Pelle delicata perusta. Et Akulina adhuc puer annis. Ambo pulchritudines egregiae sunt. Aces summae classis sunt. Praeterea Pokryshkin, postquam a Friderico Wolf eiectus est, conchylio graviter offensus non amplius eruptionem facit.
  dolium Anastasiae decursionem tom. ME-362 eiectat paulum. Post haec, heros puella stridore;
  - Nos aquilas in caelo allidimus!
  Akulina decursiones, vulpes anguis, caudam Focke-Wulf-5 intercludit et pipat;
  - Russia post nos est! Russia post nos est!
  Puellae in ortu certo sunt. Brasias quidem in tenuissimas pantias pugnant. Sed multum adiuvat in pugna. Ceterum efficaciam ictum homicidarum vafri auget.
  Anastasia tterum ualet. Hoc tempore adversarium graviorem habet quam ME-462, quod octo puncta ignis habet. Including quattuor tormenta aircraft 30 mm qua- les. Et sane gravis est adversarius. Te valida permittunt tela exscindere hostem. Et tu tantum habeas unum aerem sclopellum.
  Anastasia autem sollerter ad latus eius plana iacit, discedens a volatilibus plumbi icimur. Ita, tantum viginti millimetre tormentarii qua- les habet. sed si ad caudam jaculantur.
  Anastasia cum risu cecinit:
  - Junkers ad caudam meam venit;
  Sed tum fumabat...
  Moleste ululaverunt ANISOCYCLUM;
  Etiam cruces in sepulcris suis non indigent;
  Cruces in alis descendent!
  Akulina giggled et curta Yu-588, trepidi;
  - Pro ludis victorias!
  Et ostendit ei dentes margaritas. Puellae hic sunt latissimas et peramplasas pugnas vertuntur.
  Anastasia Yak-23 se abicit. Conantur eam iterum evertere. ME-462 premit, currus gravis est.
  Anastasia furibundus cecinit;
  - Et video grave;
  In Somnium Ivan Terribilis...
  Terram in Sibiria distribuit;
  Tu Russiam?
  Bellator iterum Germanos pulsat. Prima rimas alae. Perdere te facit celeritatem. Ac deinde ad caudam accedit. The German has good chance of escape away for the high speed dive. Sed non contra magos. Quia haec est summa uenatio ordinis!
  Akulina quoque gravi proelio. Puella nudis calcibus in pedals cubat et cantat;
  - Sclavorum humiliationem ne sustineas;
  Omnes surgamus contra Germanos...
  Ne plura contumeliis auferamus
  Hostem ferro premamus manu!
  Hic est Airacobra -5 contra eam. Machina fortis: quattuor tormenta machina, et duo 37-millimeter tormenta aeris. Akulina autocinetum eius in montem tamquam amissae immittit, conchas aircraft vitans. Et sub ventre. Urget felis nudo digito... Et ad scopum vulnerabile prorsus pervenit.
  Et currus Americani illustrat.
  Akulina alacres cecinit:
  - Ad victoriam immortalium communismi notiones!
  Anastasia quoque bene pugnat. Hic tres Mustangenses contra eam sunt. Videntur non tam formidabiles esse quam ME-462, quorum aere tormenta uno ictu possunt pulsare. Mustang, pugnator Americanus, tormenta tantum apparatus non habet. At ex altera parte sunt sex, satis amplae in 14 millimetris, qua- les.
  Anastasia decurrere habet. Gagates glandes cornu leviter exarati. Sed ictus in accessu est et pugnator Americanus ardet.
  Anastasia cecinit;
  -Crazy domus incensa;
  Daemones sine fine torquebunt
  Peccator homo accipiet suum
  Qui satanam colebat!
  Et hic plus US currus nutritus est ... Et haec sane gravis applicationis est.
  Ultima Yankee currus effugere conatur. "Mustang" Yak-23 velocitate superat et abrumpere efficit. Accensus ab Anastasia eminus.
  Et obtinuit Americanus. At ille cauda elatus ex acie exire coepit.
  Anastasia notavit;
  - Bang Bang! PRAETERITUS! Cinereo egestas equitavit!
  Akulina etiam cum R-71 pugnavit. Vehiculum validum cum octo tormentis machinarum et 37mm tormentorum aereis. Et etiam versandum, alam huius currus incendit.
  Akulina cecinit:
  Sol ridet
  Lucet pro pueris...
  Et iterum ad latus eius currus iaciebat. Propagines yu-288. Machina haec evasit, sed tamen pugnatum est. German, obrepunt, obrepunt. At puellam celare non potest, quae pedalibus nudis, rotundis calcibus et curru ignem arripit enixe urget.
  Derisit Anastasia:
  - Ita timent nos!
  Et alius Focke-Wulf texit!
  Akulina dixit furens incendere;
  - Mundus nos timeat, timeat;
  Puellarum facta numerari non possunt.
  Komsomol membra tam bona sunt ad pugnam;
  Satanas disperdet!
  et despiciens socium sibi bellatorem. Etiamsi videre non potes...
  Pulchritudines sunt retro. Et est massa. HIC MIHI-INCIPIT CCCLXII PERSEQUITUR. Praesent sagittis.
  Puellae moventur. Currus periculosus German. Akulina alam laesa et arbor arsit.
  Amicam illam ad pontem fecit. Witcher quoque obtinuit.
  Puellae tantisper fugam deserere coguntur. Vehicula fixa sunt.
  et discalceatus per nivem cucurrit. Extende eorum corpora valida et muscularia.
  Ambae puellas perusta sunt. Rufus, cuius crines in vento quasi vexillo URSS, et flavi.
  Anastasia quaerit socium suum;
  - Hem, quomodo cogitas nos Germanos verberaturos?
  Akulina cum gemitu respondit honeste;
  - Utinam Germani... Totus capitalismus in motoribus orbis terrarum!
  Rufus adnuit affirmativam.
  - Hostes fortissimi sunt. Sed quid exspectas?
  Bellum atrox est, sed fides bellatorum invicta est inconcussa, et cum talibus montes movere potes et Hitlerum debellare.
  
  Fuhrer non dedit Britanniam casu sub duker
  Tituli copiae sub Dyuker non destiterunt. Britannicus vero exercitus partim victus, partim captus est. Quae res Britannis acervum colossicum effecit. Quam ob rem oblatio pacis Hitleris accepta est. Conditiones modicae. Britanni in tertium Reich colonias Germanicas antea captas et terras ex Turcia captas redierunt. Cognoverunt etiam quae iam parta et sic parta sunt.
  Hitler, multa capta a Francis, Belgica, Batavis, et antea amissis coloniis redditis, ad tempus sedata est. Terras novas concoquere necesse erat.
  Graecia quoque quadragesimo primo anno occupata est, et Iugoslavia. Sed hoc ipsum est finis belli.
  Fuhrer non properabat orientem iter facere. Anseres Stalin nondum vexavit, saltem nondum. Tertius autem Reich bella parabat. Et anno 1944 causa litem super Bukovina septentrionalem attigit. Fuhrer postulavit ut Stalin terras istas in Romaniam redderet, cum antea in Imperio Russico non fuissent.
  Stalin, qui hoc tempore centum et viginti divisiones piscinarum iam sustinuit, contumax factus est. In USSR terra erat quae rearmamentum iam compleverat et quinquaginta milia piscinarum grave argumentum est.
  Hitler, contra, Panthera-2 et Tigris-II emissione modo provehebat, lacus validioribus armis provectiores. Verum haec machinis validiora machinamenta quam in historia vera habuerunt. Vim aircraft Tertii Reich mala non est, sed etiam modo explicare coepit.
  USSR in numero elit.
  Verum, Hitler plus valet pubis, inter copias colonias et plerumque altiores oeconomicos.
  Denique: die 22 mensis Iunii anno 1944 novum bellum incepit. Utrimque hostilitatis inter se accusaverunt. In finibus regionum vario eventu pugnatum est. Fortasse Rubrum Exercitus casus suos casus ancipites emisit. Forsitan Stalin ipse dubitavit an in Nazis positiones ire penitus.
  Ceterum paulo altius in agrum Sovieticum Germani ire poterant ac constiterunt. Pugnat in caelo saevit. THE ME-262 jet gularis erat velocitate, et potenter armatus, sed non satis certa in fuga. ME-309 probaverunt aliquanto efficaciorem esse cum armamento validissimo, tria 30 mm tormentorum, et quattuor tormenta tormentorum cum alta celeritate 740 chiliometrorum per horae.
  Validiores aeroplanis et aces Sovieticis Germani omnes antecellebant. Sed etiam non purus. Bellum nimis celeriter in Germaniam confectum neque in usu rerum est.
  Proelia ostendit seriem lacus gravium tam moraliter quam corporaliter superatos esse. "Panther" -2 piscinam bonam probavit. et praelatus est. T-34 non malus, sed iam evasit. Inhabilis obterere compendiose in URSS producti sunt. Ita inter duos exercitus imperfectos ictus commutatio fuit.
  Hieme, prima acies adligat ... In vere anni 1945, Sovieticae copiae progredi conabantur, sed haeret in defensionem Wehrmacht. adhuc in finibus pugnatum est. Pari virium proximus erat. Sed res deteriores fieri potuit. Germani Iaponiam in bellum quoque trahere perdite conati sunt.
  Samurai haeretis in Sinis haerent, nec totum hoc modo deglutire possunt, nimis pinguem et magnum fragmentum.
  Sed res stabilitur. Et Hirohito inducias Chiang Kai-shek ut beneplacitum proposuit. Sphaerarum influentiae ad solvendas manus in septentrione et temporali divisione. Fessi diuturni belli, Senses consenserunt.
  Et nunc vera comminatio orta est quae iam in fine mensis Maii anno 1945 Iaponia secunda fronte aperiet. Et fascist Germania, cum satellitibus et coloniis, multo plus habet opes humanas et oeconomicas quam USSR. Et armorum productio magis ac magis in dies crescit. Praeterea Germani technologiam maiorem habent quam USSR, praesertim in vi aircraft!
  Stalin exitum huius rei invenire conatur. Iungo, exempli gratia, Britannia ad bellum. Ipsa autem colonias, praesertim in India, difficultates habet. Etiam in Civitatibus Foederatis Tertium Reich et Iaponiam pugnare non vult. Porro Hitler non faciebat repressiones in Iudaeos, nec adhuc famam quasi monstrum in oculis Occidentis habebat.
  Ita novos socios invenire conatus defuit. Iaponia, ex altera parte, Khalkhin Gol ulcisci studuit et successum praeteritorum repetere. Et post inducias in Sinas factas, additae copiae ab ea solutae sunt. Nondum et Samurai bellum Britannicum et USA ingressi sunt.
  Die autem 30 Maii Iaponia bellum URSS indicere et per totum ambitum termini oppugnare debet, et ictum contrivit etiam in basi Sovietica in Vladivostok, quod periculosum est moveri. Et ictum militum Iaponicorum valere debet.
  Imperator Hirohito personaliter paret apparatum finalem septentrionalium inferrent. Consilium generale providetur ad invasionem Mongoliae et Primorye... Communiter logicum est vitare cogendo Amur flumen plenum-fluentem, et re vera uti numerorum excellentia tua, praesertim in Mongolia.
  Sola cura erat status piscinae classis regionis Solis orientis. Tametsi leves lacus a matre in continentem transferuntur... Magnam spem capiunt in piscina delineata Germanica T-4 cum tormentario dolato longius. Leve pondus viginti quinque talentorum et arma frontalis potentes vehiculum faciunt ad usum pugnae aptum.
  Etiam eget enim sed massa efficitur mattis. Sunt etiam notiones alternativae, ut effingo T-34 ... Fortunate, documenta est pro eo. Modo instituere tormentum Germanicum - melius habet ballistics.
  Ipse imperator utramque piscinam quamprimum produci iussit. Sed tempus justo nec nulla. Incipiet nix vel etiam pluviae et pugnabis cum diabolo vel duobus. Etiam, et Mongolia etiam ante nives pugnare potest...
  Sed munus principale peditibus equitibusque praestabitur. In prima echelone quattuor miliones pedites sunt, pars insignis iam experientiam pugnae habet, alii tirones exercitatos - ingens captura subsidiorum Iaponiae habet. Paucae lacus sunt - paulo plus quam duo milia et omnes leves sunt... Nonnulli etiam cuneis dici possunt. Etiam non multa oneraria, cum Wehrmacht ... conferri non potest, cum spes sit Russos non recte hoc quidem esse. In prima acie plus quinque milia aircraft sunt, ceterum bombers, fere, gradu imperatoriae sunt, sed bombers dive sunt, qui Yu-87 non sunt inferiores. Fere aeroplana classis Germanica primo et quadragesimo non debilior est, nisi quod cum Yu-88 analogo, etiam Iaponia peior est quam Germanica.
  Sed nihil, satis rudis materiae, satis laboris, non potest America eas consequi. Poterit, digestis coloniis, copias in summis copiis comparaturum.
  Sed hoc est in futuro, sed pro nunc. In eleifend non ipsum vitae pretium. Virtus mors existimatur, magna electio!
  In insulis collocaverunt, ubi centum decies centena milia angi gens est, mores crudelissimi, codice Bushido. Vestigium relinquit et, homines formicae specta. Existimas quot ex his adhuc immolare potes ne bellum amittant.
  Scavenger in partes esse non velit. Et penuria hominum compensatur polygamia - tamen non sunt christiana moralitate coacti!
  Ita iam in prima echelone copiae pares sunt Wehrmacht in aviatione et pedite (maiori mechanizatione, at certe non minore virtute!), verum in lacus et tormenta, Iapones notabiliter infirmiores erunt quam Wehrmacht. anno quadragesimo primo.
  Sed contra, hoc confidit Imperator, nedum vires resistent. Praeterea propter longinquam universalem militiam militiam Germani iustorum praefectorum penuriam habent. Hanc calamitatem Iaponia nesciebat. Hoc significat in Terra orientis Solis, milites, praesertim mediae aetatis, paratiores esse quam versos Germanos. Et paucis mensibus, praedia "Karas" ex T-34 exscripta, sed cum meliore sclopeto, in molem devenire incipient. Et tunc ex aequo loquentur cum Tertio Reich!
  Itaque Hirohito in genere omnia iam decrevit. Dies proscriptus est pro die 30 Maii. In Iaponia, 30 numerus harmonicus censetur, sicut mensis Maius. Aliquam ac tempus justo. Praeparatoriae autem operationes principales hac die perficientur.
  Multae feminae ninjas in palatio imperatorio. Munus duale faciunt, imperatori servientes et Deitatem officialem Iaponiae fideliter custodientes.
  Puellae hic sunt diversae, sane plures Iaponicae feminae sunt, sed etiam sunt rufae, blondes, feminae brunneae crine. Vestimenta quoque varia sunt, et ditissima, et modesta, et nihil in bikini. Coniunguntur per hoc quod omnes, sine exceptione, iuvenes, pulchri, skateri et discalceati. In Iaponia solenne est ancillis sic ambulare in domibus vel palatiis. Sed non homines, utique.
  Palatium ipsum luxuriosum est, proximis hebdomadibus, variis pellibus, pellibus, tropaeis additae.
  Et iussu imperatoris etiam novam aedificant. Sed dum sub amplissima mundi palatio, Sinenses opifices locum purgant. Difficultates bellicae, quamquam nunc copia opificum est, interest ut rudimenta multo rariora non effluant. Fodinae progressus, restitutio priorum quae ex Britannia et USA recepta sunt...
  Yamamoto ingressa est Imperatorem et prostravit valde volentes salutem magnam ... Deinde, sermonem mere negotium.
  Praefectus magnus praefectus iterando suggessit quae iam in Port Arthur anno 1904 acciderunt, cum die 27 Ianuarii classis Iaponicae basim navalem Imperii Russici dolo invasit.
  Hoc tantum tempore cogitavit cum copiis pugnarum et vehiculorum vehiculorum, utique locorum scaenicis, vastatoribus ferire. Fortitudo classis Iaponicae opprimit: quo pacto ea uti debent. Quaestiones adhuc natae sunt, num Petropavlovsk-Kamchatka feriendi sunt?
  Hirohito annotavit:
  - Ut statim hoc loco ponatur, erit pars virium ab Archipelago Hawaii defensione removere, et hoc periculum est amittendi punctum defensionis Pacifici maxime cardo!
  Yamamoto fiducia sudavit:
  - Ex altera parte, Majestas Tua recta est, sed... Iancii nunc non satis magnas copias aggrediuntur. Verisimile est quod nunc audebunt ruere, praesertim cum ante septimanam duos plures cursorium eorum aircraftrum ope ninja puellis mersisse. - Maximus Praefectus caelo monstratus est. - Nihil habent ad nos retrahendum, et impetum in Hawaii ex aere sustinendum. Portitores et vehicula elit et pugnae celeriter aedificatae non sunt. - Etiam Mankurt homunculus insanus est, sed ut ei in hac re utilia...
  Imperator sapienter respondit;
  "Sed istuc ipsum cur fortunam experiri posset. Exempli gratia, navibus onerariis in terram mittere, cum Civitas Americae Unitarum satis tonagium navium conventionalium habeat.
  Yamamoto etiam logice hoc asseruit:
  - Experiatur! Nostri pedites iam locum tenere potuerunt; Hostes non multa capere licebit. Et tunc nostrae naves bellicae et vehiculi nostri redibunt et copia interibit ... Et erunt nova decem milia cadaverum et captivum. Et hoc in casu, divisiones internae magis augebunt in America, ac etiam exiguum bellum civile fieri potest!
  Hirohito conclusionem illam probaverunt. Imperator Maximus in humeris familiariter plausae;
  - Et quod? Immo, quantum Americanos scio, nesciunt facere certos fines in imparato litore exsequi. Sic illos laqueus manet!
  Yamamoto addidit cum risu:
  - Et proximus gradus est saltus in Panama Canal!
  Hirohito respondit:
  - Haud, Praefectus. Isthmum non tenebimus. Americae decies centena millia milites cum novis Shermans iactare potest, et necessario infirmissimas copias in mare iactare potest. Praeterea capitalistae US Oceanum Pacificum adhuc relinquere possunt, sed Panamam numquam amittunt, ubi materiae rudis ex America Meridionali oriuntur. Hoc signum pugnae ad finem. Itaque spes est Hawaii omnes copias cum magnete attrahere, copias US molimur donec opinione publica et duritiae belli imperium Orlan in chaos immergant. - Imperator duas sorbet capulus nigrum et addidit. - Civitatibus Foederatis, ipsa America, castellum inexpugnabile est, sed Hawaii statio in territorio externo est. Ardorem cohibeamus donec maximus hostis vincatur. Bene ergo in Civitates Foederatas ex duobus lateribus irruemus. Noli oblivisci, secunda fronte aperiens copias in una earum extenuando requiret.
  Yamamoto tantum ex parte constat;
  - Sane aquilonaris res maxima est nobis, praesertim secundum diuturnum tempus. Naves enim fere non alligavit. Post casum Vladivostok, intuitu tempestatis asperitatis, quid restabit cum Rutenis, non amplius nos distrahent. Tum actiones militares magis activae contra USA possibilia sunt!
  Hirohito confirmavit:
  - Quidni et! Tu dextera mea, et firmamentum throni!
  Imperator, puellas pulchras intuens, dixit:
  - Sed nunc solum unitates suscipiunt missionis Terram Solis orientis et impetum belli suscipient. Itaque peditibus nostris verba disiungere oportebit!
  Yamamoto festinat admonere imperatorem;
  - At ille proposuit septentrionem redire per quadraginta unum.
  Hirohito confirmavit:
  - Recte! Nunc paratiores sumus ad longum bellum in aquilone. Habemus et oleum et bauxitas, metalla, carbonem, laborem. multo magis parati sumus quam quadragesimo primo. Denique Yamamoto - ite et vince!
  Cum celeberrimus dux Iaponica Hirohito prosecutus est, primum statuit cantionem a femina ninjas confectam audire. Bene ergo habeo jucundum sermonem cum communibus locorum copiae. Ibi tantum biduo supersunt.
  Quamvis minas oppugnationis militaris Iaponiae satis realis facta sit post Ribbentropum ad Tokyo, ope pecuniae et maiestatis, procuratores Mikado Vladivostok mandatum persuaserunt ne copias in promptu pugnae plenae ponerent. Quam ob rem gladius Damoclis iam adductus est atque in caupona epulantur.
  Maior Vinogradova iuvenem eunuchum crinibus rapuit, caput eius statura erat et plane validior;
  - O homo inhumanus et temulentus! Cur equos tam dimissos habes! Huic homini magis placet casula puero quam ministro. Forsitan initium, bene suffla ut omnes exeant hops.
  Erubuit dubinin;
  - Hoc est Pasha Shoigu. Missus est ad cursus directe ex Schola Suvorov, secundum rationem abbreviatam. Puer adhuc est, duobus mensibus sedecim annos natus.
  Vinogradova grimaced ingrate;
  - Proh! Quindecies iamque eunuchus! Hoc bellum est! Et nesciebam lactes iam titulos plenas recipere.
  Dubinin humeros.
  - In bello, pueri mane nascuntur! Narratio autem ei accidit, sicut optimam fabulam de defensione Moscuae scripsit, et Zhukov id notavit et eum monuit ut puerum ex cadets ad magistros transferret.
  Vinogradova benignior factus est ad haec verba:
  - Bene! Non stultus est. - Minabatur ut discipulus discipulus digito suo studuit. - Fere non malum, sed plus bibendi! Id olfacio, et nasus meus ut canis est, statim sub tribunal! - Mulier fortis, matura, sed non athletica harmonia et viriditas amissa, digitum suum apud colonellum pungit. "Profecto hoc reddes. iam mediae aetatis est, sed se gerit.
  Dubinin graviter tussis ;
  "Tria et triginta tria sunt, sed iam septies vulneratus sum, sic senex videor.
  Vinogradova aliquid respondens voluit dicere, cum subito monstrus fremitus praelucens silentium fregit. Tamquam si gravia saxa de caelo deciderent, fenestra vitrea statim erupit. Grandinum testae contusae in mensa et etiam in manibus et ora ducum temulentorum expositis. Vinogradova vociferatus est quasi imperator;
  - Protinus omnes.
  Respondens dubinin conclamavit, adeo ut funes vocalium paene scidit;
  - Hi sunt duodecim et duodeviginti testae pollicis! Pugnae Iaponicae maximae tonagium videntur esse in venatione, quae significat.
  Vinogradova, in molestia, maceriam cum tabernus ferire. Ex a poke cum sagaces, obiter, trophaeum, tegulam bifida;
  - Coepi, sed non ut instituimus! Minime vero! Pereant, necesse est ut statim alam in mare tollat et classem simiarum angustarum regionis deprimat.
  Percussus quadrupes princeps primi ordinis mussat.
  - Sunt arma tantum in perditori meo et in duobus canalibus. Nobis ne responsum quidem habemus.
  Vinogradova pugnum gravem ostendit;
  - Bene, tu et asini! Bellator femina caeruleis capillis quasi tsunami fremens rugit. - Sed tormenta maritima debes habere! Post omnes, non omnes ad frontem occidentalem missus est, sicut etiam aviation. Ceterum de eo quod Iaponia bellum inire potest quovis momento per annos mentio facta est.
  Iam satis vulneratus Dubinin voluit dicere, sed iterum murmure, fragmenta depluere. Siren ululaverunt admonitio adventus aircraft. Dubinin, magna difficultate surgens, clamore premens Vinogradova;
  - Aviationem habemus, et gravida maritima, etsi non integra, in promptu sunt. Respondeamus!
  Gubernator per vias currebat:
  - Modo curram ad pugnatorem meum, et ego istos Iapones figam, non satis videtur. Adhuc reddent pro Tsushima et Muduen.
  Shoigu, qui dimidium aurium abscidit, consensit;
  - Imo dabunt! Etiam cum recipis!
  Explosiones fuerunt et serius stridunt tormentorum anti-aircraft. In universum, pleraque aeris defensione Vladivostok sumpta, anno quadragesimo primo, ad defensionem Moscuae firmandam, ita multiplicia puncta coloniae CULEX regionis Solis orientis non multum attendere videntur. ad talem "vocem". Iaponici bombers dive destiterunt vere "dona" cum strigibus transfixis. Ictus et urbi et classi infertur. Aeroplana Iaponica non nimis magna, sed agilia sunt, sed e contrario lymphatae sunt. Hic, maxima earum in Oceano coarctata est longitudo trecentorum metrorum et sclopeta 460 milliumtrorum, donec Americani quid ex his pulchritudinibus mergere curaverunt, et superstites oram cum lembis deleverunt. Impetu nefario Terrae Solis ortu die 27 mensis Ianuarii anno 1904 simillimum est. Tantum ergo aviation nulla erat.
  Dubinin sensit quod suffocaret a currendo. Non hone, sed simplex est pulmone aegra, in arto deprehensus. Nec Victoria eum multo adsecutus est. Miror quam senex sit, vix plus quam triginta spectat, ubera magna sunt, scapulae latae viriliter.
  Vinogradova subito conversus et manum elevavit;
  - Noli currere senex, me sequere! - tanta vi clamavit ut sonus fluctus aures suas feriret. - Exterminans quam primum ad mare exi.
  Expossiones prope commotae sunt, strages cecidit, una ex illis in Vinogradova directe cecidit, et eam manibus mechanice comprehendit. Terminatio puella sensit sicut goalkeeper qui feliciter poenam calcitrare vicit, fragmentum rotundum erat, calidum et quasi pilam vidi. Angelica subito liquidum sensit brachia defluentem. Puella fragmentum aspexit, ac deinde etiam bellator ferreus eius, tribus bellicis annis induratus (una cum Hispanis), nausea ad fauces accessit. Caput infantis in manibus habebat. Infelix puella (videri potest e brevibus pigtails evulsis oculis. Vinogradova diligenter caput in bitumen bifida imposuit et se traiecit;
  - Peccare tempus non erat, non vivere! Sed nullus peccator est maior Deo, ergo non est maius peccatum quam negligentia passionum puerorum.
  Rursum fremitus, et fragmenta, unam puellam in calido percussam, cutem scabentes. Vinogradova iam volebat se vertere et ruere quam celerrime ad pontem, ubi MIG eius hospitam infestam patienter exspectabat, sed...
  Acutis ut pugionis mucrone, bellatoris intuitus intolerabilem dolorem vulturem in facie principis primi ordinis Vasilchikov agnovit, cum superior pars corporis avulsi flatu fluctu iactata volavit. fragmentum vix ipsa puella pungit. Quanquam quae sit puella, togatam primum sumpsit arma. Ea iam aliquo tempore maxillam aliquo modo cepit, etiam durante pugna internationali in Hispania. Quam ob rem manebat profunda cicatrix, quae diu speciem vitiavit. Plus capiendum et mittendo colonellum ad castra campestria. Verum, in Siberia ad locum scandali introducta est cuidam mago fortissimo, qui ope unguentorum et spirituum invocatione, quasi non fuisset, hoc vulnus ac plures sanare curavit. Cicatrices in proeliis cum Albis Bohemicis, copiis Kolchak, Denikin, Wrangel acceptis sunt. Quae multum docebat, ut Vinogradova, ut videtur, ad electum genus hominum pertineret.
  Occasionem praecedendi schedulae muliebris praestigiae utendi occasionem praebuit, ita sub oblivione redacta, quamvis difficili articulo facta est. Utique non tantum homini persuadet, sed ut auctor factionis hoc non inveniat. Et tot sunt scammerse omnium plagarum quas sutura, surculum, sutura, pellit eos. Sic vere accelerare non debes si vita tua tibi cara est.
  Hoc significat Iaponia magnam utilitatem peditibus, aviationibus, et etiam in lacus. Bene in lacus, nostra parte compensatur excellentia qualitativa, et reliqua multo deteriora sunt. Etsi parva arma capias, etiam Iaponia numero tormentorum machinarum claudicat, plerumque sclopeta habet. Tamen divisiones extremae orientalis tormentis submachinis male instructae sunt. Satis machinae pro omnibus sunt. Ita. disciplina militari. Hoc significat bellum incohare, iniquo loco URSS. Et projicientur ad orientem satis pauca subsidia recentia.
  Vinogradova subito in incendium iniectus est. In valetudinarium urbis bombed-e incendebatur. Pictura est vere apocalyptica, et mulieres, pueri, et senes vivi ardent. Infans hic cecidit in ignem, et factus est totus circa atrox rugitus et gemitus.
  Vinogradova sensit tubas archangelorum in capite suo et in flammas se projecit. Linguae ignis nudas manus et apertam faciem puellae lambebat, gubernator autem tam celeriter movit ut puerum arripere procuraret, eum e perditionis amplexu trahens.
  Puella exsiluit, solum levem pruritum in cute eius sentiens, infantem intuitum. Heu, sera, suffocatus est puer, flammas in pulmones attrahens, in rotundum vultum ardet. Primulae primulae pusulae molliores sunt. Vinogradova clamavit:
  - Hic chaos humanum est!
  Purgamentum init cum caliga sua, post quem ruebat ut adiuvaret quem alium salvari posset. Erat sicut aspidis saltatio inter turibula gas, puella valde inexorabilis et saltabat. Adussit se, prostrata ocreis, adusta tunica, sed pro omni lacrima pertinacissime dimicat, ad omnem pulsu cordis modici, ad omnem vitam fragilem, sed ad patriam necessariam! ocreae dilabebantur, iam flammarum turbines saltabat, nudum, amoenum, crura. Martyr erat, sed monialis non modo se ieiuniis et flagellis macerabat, quae nec Deo vel populo prodesset, salutiferae vitae certae martyris pugnator. Tibiae puellae bellatricis iacuit pusulae parvae, sed etiam citius et verius moventur a dolore.
  Dux autem medici serviens, tollens caligas magnas de pera sua, clamavit ad eam:
  - Cape eas, cito induite. In flamma saltas, sic claudus fies.
  Bellator cum dignitate majorum statim respondit;
  - Melius est corpore claudum fieri quam lusus moraliter esse! Non tibi secunda, fronte omnia, victoriae omnia!
  Minister medicinae princeps respondit;
  - Hic est verus homo Sovieticus!
  Vinogradova, flammam conculcans, maledictus;
  - Et quid stas, salva homines!
  Dux ingemuit.
  - Habeo prostheses, pro pedes!
  Vinogradova, aliam puellam semiustam ore trahens et inscius, furibundus exclamavit;
  Quam crudelis est Deus!
  Dux parvipendens.
  Non culpa Dei, sed hominum!
  Vinogradova rationabiliter et confidenter obicitur;
  - Hoc idem est ac dicere - non parentes culpandi sunt, sed filii!
  Dux voluit aliquid dicere, sed nubila fumi in iugulum conscenderunt, et iratus tussit.
  Bombings conquievit, sed testae permansit. sclopeta navis habent decentem copiam testarum, sed tamen ignis iam magis in exarmata vasa Sovietica dirigebatur. Yamamoto intellexit dominatum in mari inceptum hoc bello in Iaponiam diu transferturum esse. Ad naves aedificandas, processus carus et longus est, licet, exempli gratia, submarinis fortasse facilius notasse potest. Quod quidem ratio habenda est, sed structuram frangere interest. Praefectus Yamamoto, potentissimus vir Iaponiae post Hirohito imperator, sicut deus sensit. Verus deus, ita religio regionis Solis orientis optime docebat virtutem militarem deification! Iamque circum se locus magnus imperator excruciare et lancinari potuit. Supra Vladivostok sunt nubes fumi crassae et nigrae per multos chiliometrorum, hae sunt facultates repono oleum et depotationes in ignem. Centum milia hominum cremantur, inferne bene post hoc, quomodo non sentis sicut deus qui Rutenis per secula humiliationis ultus est, magna multitudo in tanta insularum serie coercuit conglobari comparata; expansa Russiae. Nunc classis Russiae mergitur et dissimile Peru Harbor unum navigium non relinquet.
  In Proeliis Khalkhin Gol, Yamamoto simile ictum Vladivostok tradendum proposuit, ob quod singillatim consilium conficitur. Sed Tituli ex improviso pacem cum Stalino fecerunt. In genere, idiota Hitler, caedem Judaeorum incepit, et ita contra se tam Poloniam quam occidentales regiones posuit. Et quare hoc opus erat? Voluit Judaeorum divitias obtinere? Sed melius fuit ut prima potestas fieret, USSR vincens, et fortasse alias regiones. Occidentem facilius obtinent ex eo quod mens eius multo minus propria phantasmate et propensione ad sacrificium sui ipsius pertinet. Estne unus saltem casus notus gubernatorum Americanorum ramming? Concursus quidem duo erant, sed hoc verisimilius est accidens. Russi fanatici sunt, quod mirum est, quia fides orthodoxa mortem sibi non approbat, et minime reputat armis bellis viam paradisi mereri posse. In genere, doctrina Christi perquam stupida est et impractica. Ipse Yamamoto Bibliam legit et miratus est stuporem hominum considerare Deum talem pacificum. Verbi gratia hoc docet: percusserunt te in dextera maxilla tua - ad sinistram averte, unam tunicam petunt - da duo, amate inimicum tuum! Sola persona mentalis Christum Deum considerare potest. Talis religio nonnisi servis, ancillis, servis est. Et tota Europa et dimidium mundi credere debent. Vera, doctrina Iesu, etsi Veteris Testamenti principium respuit, oculum pro oculo, et inimicos diligere te docet, non impedivit Britannos, quominus tertiam totius planetae vicerit, creans. amplissimum imperium in hominum historia. Et hoc non obstante religiositate Britanniae, ubi etiam in nationali antiphona Deus memoratur. Mirum, US praesides in Bibliis iurant, sed tamen urbes Iaponicae bombed in napalm bombis emittebant, milia feminarum et infantium incendebant. Quin etiam multitudinem hominum togatorum occiderunt, non casu, sed consulto, haec ars terroris incolarum civilium: subruens opes humanas et oeconomicas. Sed Iapones in eros necdum bombed. Sed, nascetur! samurai quoque specialem crudelitatem tribuunt. Post omnes, Yamamoto, si vellet, bombers in Civitates US perrumpere potuit, praesertim post cladem Yankee classem prope Peru Harbour. Ita nothi morales Europaei sunt. Perversa intellectus, fides, docens et non faciens. Non sic in Iaponia! Quod docemur, agimus. Non est tale quod Deus dicat alteram maxillam vertere, et tamen servi sui parvulos de industria necaverunt. Ita generaliter credimus Deum esse unum et omnipotentem verum esse non posse. Si solus esset, utique curaret ut populus eum recte in fide et veritate coleret et unam doctrinam haberet. Itaque quisque orat ut vult, quod vult. Mundus quoque turpis est et nefas ab uno omnipotente Deo creari. Post omnes rectores quivis responsales in primis ordinem et iustitiam contendunt. Vult fortes, sapientes, nobiles, honestos esse primo loco, et caeteri aut emendare se, corporaliter et spiritualiter crescere, aut. creare corporis animique monstra. Ceterum cur Imperator interdum pro dato infirmitates perpeti cogitur ? Quia alius exitus non est, ludibria in viros pulchros et ignavos in audaces in ictu oculi vertere non potest. Sed si possem, continuo facerem! Heu, habeo quod accipiendum est et tractamus materiam humanam quam accepi ut datum. Sed alia quaestio est a quo accepit. Ita et ipse imperator infirmitates habet: vir iustus est, senescit, aeger est, decrepitus est. Mire divinus imperator minus saepe quam servus gregarius vivit, minus arma artes habet quam plurimi duces et multi milites. Quid autem sit ab omnipotente Deo. Sed melius non est album! In tota Europa historia nihil atrocius ac felicius quam Tituli victor fuit. Imo ille vere est militaris virtutis populi albae symbolum! Et tamen summus omnium temporum et populorum imperator, ne gymnasium quidem perficere potuit, educationem secundariam, quae in Iaponia mandata est, obtinere!
  Porro Hitler in exercitum non recipitur, ob causas valetudinis. Mire hic studiosus cultus virium leo belli adeo debilis evasit ut etiam in Germania, ubi statio militaris in singulis stationibus versabatur, privatus non vocaretur. Quam turpis Europa sit.
  Quamquam Stalin, alius politici nostri temporis clarissimus, etiam secundariam eruditionem non habuit, MASSA erat. Et interesting, etiam non deducitur in exercitum propter rationes sanitatis. Interestings, casus, duo inimici malitiosi secundarium educationem non habuerunt, ob causas sanitatis non vocati sunt ad militiam, patres ebriorum habuerunt, et pater Hitlerus etiam primus sutor laboravit!
  Ita accidit, mirum, ominosum. dextra manus Goering Hitler non est talis. Is ex familia optimatium, antecessor Goering, vicarius actualis rectoris Germaniae, Bismarck. Goering negotiator, oligarcha, nobilis et pragmaticus. Vident etiam posse eos fuhrer reponere possesos. America et Britannia etiam, etsi occulte, Russiam cuiuscumque regiminis regiminis finem volunt, sed communistarum finire volunt, qui conceptum rei privatae negant, adeo ut etiam dissimulant nimiam roborationem. of Germany.
  Quamquam Germania competitor geopoliticus est, sed competitor in ambitu capitalistae et aristocraticae ludi praecepta sunt, et Bolshevik Russia omnino aliena et inimica est. Mirum etiam est quod ab ipso quadragesimo primo Ecclesiae usu Stalin auxilium praebuit, hoc cum omni odio Russiae anti-communismo, tradito, Anglico. Ceterum, Germania sub rubrica est equus bellicus ad currum Sovieticum alligatum, et URSS sub eget est zona aeterna factiosa. Ceterum Bolsheviks fanaticum se non conciliabit et longum clandestinum bellum geret, quod Tertium Reich ita exhauriet ut omnia somnia ulterioris expansionis sicut iris post tonitruum evanescet! Russia sub Germania, melior quam Germania sub Russia! Qua re cognita, patet cur US et Britannia exitum belli quaerunt.
  Yamamoto pragmaticus est, bellum cum US et Britannia habuit. Sed haec duo imperia ipsa Iaponiam provocaverunt imponendo copiam productorum petrolei. Ceterum regio Solis oriens puteos suos non habet, et multa alia materias rudis. Iaponici tractabantur, Americani magis magisque ignominiosius flagitabant.
  Eodemque tempore Iancii bellum irritantes minime curaverunt exercitum et classem ad pugnam promptam deferendi. Tentatio nimis magna evasit, eo magis spei lapsus erat Moscuam casurum et Germaniae sociisque subvenire. Praeterea spes erat quod Civitates Foederatae, adhuc popularis patriae respective, multum pendentes opinione publica, si bellum traheret, sanguinem in insulis alienis effundere noluerunt. Immo, cur homo ordinarius Americanus in platea loculos cum suis propinquis zinci obtineret, si non loquimur de ipso territorio Civitatum Americae Unitarum tuendis, immo etiam magnis tributis militaribus solvendis! Forsitan ideo tsarist Russia plures milites amisit, sed populus Russiae agrum suum Manchuria non consideravit, et sanguinem et sudorem pro rebus abstractis solvere nolebat. Heu, Hitler Moscuam non cepit, partim propter praeparatum hyemis asperi, partim propter fanaticam notam Bolshevicorum. Tamen non solum Bolsheviks, populus Russorum ad magnas metas immolandas proni sunt. Post omnes, primus aries aëris a guy Messer Russiae factus est. Mirum etiam quod non propter horas paradisi, sed propter patriam hoc fecit. Etsi ... Messius partim stultus est, quia magister aerobaticorum est, inventor, excogitator, et sane vivus, multo plus emolumenti Patriae afferet. Forsitan Yankees non sunt iniuria, replicans principium: summa res est in proelio superesse! Etenim mortui iam occidere non possunt.
  Praefectus classis Naumo:
  - Iam plus quam duae partes munitionis sunt consumptae. Tormenta valde calida sunt, aquae situlis funduntur!
  Yamamoto fecit crucem cum digito in aere et dixit submissa voce rauca aliquantulum;
  - Puto tormenta concharum tertia ultima sustinere. Etsi non est, pulsate usque ad nonaginta quinque centesimas.
  Praefectus Naumo humeros et sudorem fronti detersit.
  - Num tanti est omnia prima die dare optima?
  Yamamoto pugnis strictum.
  - Impendia! Scilicet pretium est! Ex improviso Russos cepimus, sicut fuit anno 1904, Germanos anno 1941, sed Stalin imperium graviter puniet et hoc iterum non fiet. Itaque necesse est uti eo quod cauda draconis obdormivit. Profecto Stalin intellego bellum cum Germania in tantum animum incubuisse ut finem Orientis prospicere desierit. Eiusque comitatus sine duce praesum timet. Hic ictum nostrum desideravimus. Tum Americani. omnibus apparebat quod materia parabatur, nubes coibant, mox tonitrua feriebant.
  Naumo capulum samurai ense pendens in balteo tetigit, seu quod vulgo katana dicitur;
  - Ruteni semper sero agunt! Bellum non nimis longum erit et ad Urales perveniemus.
  Yamamoto oculos ad caelum sustulit.
  "Di nos adiuvent in hoc, sed id non puto!" Discunt celeriter, Khalkhin Gol ostendit gradum Russiae altiorem esse quam bello 1904-1905. Praeterea secreto tibi referam. Secretum agens nostrum in Vladivostok parum adiuvit quod validiores tormentorum maritimarum conchas non haberent, et aircraft tempore excidere non potuit. Hoc bellum est occultum.
  Naumo miratur;
  - Et ubi vultus SMERSH et NKVD?
  Yamamoto chuckled digitos quassans.
  Pessimae cadres Russiae hic in extremo Oriente serviunt, qui mori timent in fronte Soviet-Germanico Vladivostok contendunt. Itaque hic multo facilius aut proditorem aut stultum in summo reperire, quam sibi servientem. Et NKVD ita solet detegere fictas coniurationes ut veras proditores non sentiat. Ita satis est elaborare. Viam, si plures ad Germanorum duces accesserint, quamvis familiae, propinqui et amici, hoc supplicium sumatur, tum ex summa corruptura admodum potest. Fusce vel tortor quam, id condimentum est. Itaque multum laboris fecimus. Iapones sumus plerumque diligenti in cogitatione de re militari, et in omnibus parvis rebus.
  Naumo capulum eius katana attrivit.
  - Recte! Sed pudor Khalkhin Gol affectum acerbitatis et fortitudinis molestiam provocat! Quomodo potuimus...
  Yamamoto consolatus est:
  - Plures fuerunt Manchus quam Iapones, et omnino impossibile est omni tempore vincere. Animadvertendum est tamen non optimae unitates pro nobis pugnavisse, et Russos in aeroplanis et praediis magnam utilitatem habuisse.
  Naumo dimidia ducta katana.
  - Non iustificati sumus! Samurai numquam hebeti ense et fesso equo, inimicis multum, et debile telum referet!
  Yamamoto correxi:
  - Samurai sane non est, sed homo proh dolor! Homines errare solent!
  Yamamoto distractus est et clamabat aliquid in fistulis, et tunc continuabatur;
  - A samurai numquam vere flectere! Vadit ad arietem et contra venam.
  Naumo adnuit.
  - Itane! Sed pugnavimus US et leo Britannicus.
  Yamamoto percussoque in digito wheelhouse.
  - Ita! Verum, sed US in dentibus percussus est, Britannia colonias amisit, et Germania in calamitate fuit. Russos ab occidente quam plurimas copias recedere voluimus, quo facilius Wehrmacht inferrent. Ictus pro Maio cogitavit, sed Americani per tempus itinera siccaverunt.
  Naumo katana traxit et incidebat in aere;
  - Mors in USA! Eos semper eleifend impedit cu.
  Yamamoto subrisit subdola.
  - Non semper, sane, exempli gratia, cum primum cum Russia pugnavimus, Iancii nos multum adiuvaverunt cum mutuis, tum armis commeatus. Plus dimidium nostrae classis facta est cum pecunia Civitatum Foederatarum et Britanniae et navalia sua. Itaque America non semper mala est, sed non hic.
  Naumo mirum quaesivit;
  - Et quare?
  Yamamoto explicare dignatus est:
  - Grex bombariorum longi-range Tokyo perrupit, et ictum insidiosum ad caput egit, bombs napalm adhibitis. Imperator quoquo iussit zonam dicionis ab urbe incensam et centum domorum ligneam movere. Ac primum quidem, ut pugnam complexus Americanae bases in archipelago Medio, proxime ad sceleta Iaponica, caperet. Et nos successimus!
  Nauma gladium vibrans in aere;
  Adhuc vicimus!
  Yamamoto interpellavit:
  - Inter alba quoque sunt callidi! Nimirum imperator in officio suo Napoleonis imaginem posuit. Sed alius Caesar dixit: Difficilius est victos servare quam vincere. Hoc in casu, hoc nobis imprimis convenit. Nauma octonarius cum gladio;
  Intelligo mente, sed corde!
  Yamamoto surrexit et collegam in humero plaudit.
  - Ita, ne perturbetur, in hac causa redire relinquimus. Vincemus USSR et iterum in USA et Britannis mittemus, sed iam una cum Germanis et pasta.
  Nauma admiralis, insensibili fere motu, katana in vagina abscondit et balbutiens, insusurravit;
  - Futurum bonum est, sed praesens melius! Audi in vehiculis aircraft, tota copia bombarum adhibita est, et in ...
  Yamamoto breviter iussit:
  - Ornare age et circumspice, media hora circumagamus ac proximam basim nostram relinquemus.
  Nauma per nares sibilat;
  - Audi ducem!
  Praefectus exilivit, ianuam tenens ut eum ab slamine servaret. Priusquam vestigia eius defuncta essent, umbra e ianua elapsa, vestigium incedit et ossium abiecit.
  
  QUID FUIT VERE!
  Alia narratio in qua nullus terroristis impetus factus est die 11 mensis Septembris anno MMI. Occasio intercessit. Cum informationes perficiendas bin Laden islamistae parant terroristis impetus in Civitatibus Foederatis Americae, omnes islamistae suspecti simpliciter ex America expulsi sunt. et oppugnatio non est facta. Et post caedem Ahmad Shah Massoud, Taliban Foedus Septentrionalis confringere coepit. Et Vladimir Putin Taliban oppugnare iussit, ut plenam sociorum cladem in Afghanistan vitaret.
  Primum, scilicet, bombings. Tum copiae terrae Russiae in Afghanistan transferri coeperunt. Vladimir Putin adhuc iuvenis relative, fervidus et clarus esse vult. Vindicta foedam cladem USSR in Afghanistan.
  Et bellum, quod mense Octobri 2001 cum bombinge positionum Taliban et basibus incepit, sensim in certamen certaminis crevit. Praeterea orbis occidentalis et islamicus Taliban et Al-Qaeda adiuvare non dubitavit. Longo quoque tempore bellum susceptum est.
  Nunc autem Snezhana in Afghanistan in T-95 piscina pugnat. Fall 2012 venit. Vladimir Putin praesidens iterum factus est. et amplius decem annis finiendum bellum iussus est. Et specialiter in fine capere vel interficere Osama bin Laden.
  Snezhana, Alice et Anzhelika simul in piscina pugnant. Mujahideen e curru suo incendunt.
  Snezhana digitos nudos premit in globulis gaudii. Hostem ferit et stridet;
  - Miles cervus rusticus potest esse, sed timidus lepus numquam factus est, si a porco politicus non est constitutus!
  
  Alicia incendere, etiam libenter confirmat;
  - Militem aquilae gradum bene attinget, si porcus politicus anserem eum non deprimit!
  Angelica, ferox ingenio, nudas premens in globulis globuli, addidit:
  - Porci politici non sunt commilitones, praesertim si falcones sunt!
  Puellae sic dispersae sunt. Et tristique eorum volavit et contrivit omnes Mujahideen, qui occurrebant in via. Et attrivit bruchos, et traiecit a tormentorum machina.
  Snezhana notavit:
  - Militis, qui in acie moritur, non in aeternum moritur, anima eius in immortali gloria est, vir politicus qui bellatorem ad mortem mittit, mortuum in vita, quia sues animam non habent!
  Alicia plumbea et uranium pluvia in Mujahideen fundens, pipians, dentes denudans;
  - Politici exercitui imperant, ut leones rugire conantur, sed re vera tantum canum latratus et grunnitus sui audiuntur!
  Angelica globulum globulum cum nudo calcane impressit, igne flagrans et infensi editum;
  - Saepe miles caput suum periclitatur propter porcum nickels politici, utcumque!
  Snezhana etiam tundebat hostes, premebat eum, aenigmatibus quasi colum emissis;
  - Miles pulcher anser esse potest, aquila manens, et politicus vir virtuoso vulpes, cum essentia porci!
  Alicia giggled and added, coruscans her margaritis dentibus;
  - Miles, etsi interdum anser, sed pennae constanter ab eo volant, et porcus politicus, at aqua est sicut aqua in ansere ab eo!
  Angelica vapulabat, premens nudis digitis globulis et stridore;
  - Miles ut equum arat, et imperator interdum tantum tauros!
  Snezhana etiam nudo calce vectem pressit, hostem fractis pipiat;
  - In bello maxime milites moriuntur - non omnes nobiles, sed omnes heroes, ac politici fructus capiunt - non sapiunt, sed omnes scelesti!
  Alicia nudis digitis pedumque decora pressit vitta globulis, hostem abscidit et stridit;
  - Miles est gallus pugnator, e quo pennae volant, et politicus est pica spuria vana, verborum fluxus emittens!
  Angelica trepidatione globulum globuli cum papilla coccinea pressit, unculos abscidit et emisit;
  - Miles lavandi tempus non habet, sed redolet nobilium, et politicus, utcumque balneum, dat capram, et verborum fluxum!
  Snezhana ridens respondit, etiam globulum globulum cum rubino papilla pressit et Mujahideen abscidit:
  - Miles ocreas cera polit, et politicus manus sordidas factas lavat!
  Alicia giggled notavit premendo globulum cum fragum papilla pectus;
  - Miles praemia pro factis rarissime accipit, politicus porcum militibus omni tempore ponit!
  Angelica, ignium ad rivulos gerens valde intentos, eos quasi arator falcando, fremuit;
  - Miles semper esurit de carentia carnium, quamvis politicus regulariter porcum ei imponat et in auribus eius pendeat noodles!
  Snezhana den- dente accendi ad Mujahideen. Illa premens globulis globulis nudo pede pressit, Sed simul tepuit;
  - Ex statuto vitaminum et leguminibus miles solum sinapi et piper ex orationibus politicorum accipit, et tertia porcina recentia e carne, et in tertia tantum foraminis donut!
  Alicia giggled et tundebat, globulis globulis nudo rotundo calcaneo premens;
  - Miles ordinem peragit, imperator imperat, politicus effundens verborum fluxum solum vestem militum inquinat!
  Angelica plusquam concordans cum eo fuit, queues frequentium militantium in Afghanistan falcabantur;
  - Miles interdum timet, sed non timet, vir politicus constanter vacillat, sed longa lingua impetum suum extendit!
  Snezhana infensi notavit, milites in Afghan in eos pro- gredientes, nudam calcaneo utentes;
  - Uniformes militis non fossis sordibus corrumpitur, sed politicorum linguas sues assidue!
  Alicia magno tumultu addidit, sapphirum oculos suos dissimulans, Mujahideen opprimens;
  - Glans non accipit militem, ignis non ardet, et bellator in aqua non mergitur, sed suffocatio in verborum catartico politicorum periclitatur qui eum ad caedem miserunt!
  Angelica addidit, globulum globulum cum rubino papilla impellens et trepidum dum Mujahideen metebat;
  - Militem occidere non carnificem, Politicus vitam caelestem promittens angelus non est!
  Lacus autem consilii letalis Russiae Afghan dushmans oppressit, eas parvis glandibus cum nucleis uranii inundans.
  Snezhana notavit, interveniens numerosos, premens Mujahideen de Afghanistan.
  - Deus permittit bellum, ut fortissimum caelum eligant, et insidiae politicae ad infernum vilissimum educant!
  Alicia infensi animadvertit, pulsans dusmanes quasi bufonem super cramps ascendentem, cicadarum;
  - Tenebrae ita existunt, ut splendor lucis perspici possit, homo ignobilis politicus, ut eximiorum nobilium homines expositi sint!
  Angelica hoc libenter annuit, inimicos exterminando et Mujahideen oppugnando;
  - Porcus magnus est politicus qui non adipi pascitur, sed cum pulmento cum fele, et noodles auribus.
  Snezhana infensi notavit, jaculandi ad spooks, et tumulos cadaverum erigi;
  - Miles leporem non debet, victorias non timidis, non porcus - pingues ipsi barbecue permittuntur!
  Cui sna sponte annuit, hostes falcando, quasi ramenta ex arbore tollendo;
  - Miles etiam mortem timet, sed timor demersi in politica stercore eum prima acie exagitat, a tergo sues!
  Angelica, fusa dusmans, piscinam nudo digito reprimit;
  - Noli timere corpus in bello amittere, quia animus immortalis est, sed timendum est animum politico subicere, ne sues optimos omnes potentes interficiant!
  Snezhana, infensi apud Mujahideen, secare, Arabes Sheikh qui pugnaverunt in parte militantium Afghan et purred;
  - Facile est animam tuam amittere, facilius etiam corpus perdere, sed vitam tuam pro Patria tribuere, aeternam hominum memoriam pretiosissimam, immortalitatem in corde Altissimi Dei.
  Alicia dixit, nictu, conchas ad hostem mittens nudis digitis deforme cruribus;
  - Militem, amisso corpore in proelio, memoriam aeternam consequetur, porcus politicus a tergo se ad aeternum dedecus damnat!
  Angelica infensi notavit, Mujahideen metendo et coccineis papillis utens cum sagittis;
  - Corpus tabescit annis, sed virtus lapsorum in proeliis non labatur in seculis!
  Snezhana, oppugnatores Afghanistanis interclusis, aggeribus cadaverum aggerantibus, animadvertit;
  - Homo corpus ad tempus, anima in aeternum, miles Patriae servire non cessabit, generalis clamabit, politicus porcos faciet, sed Dominus Deus mundum universum malum non mundabit!
  
  Alicia scribens de venis undique procedentibus, et falce falcis iuncta falcis, edixit;
  - Ex incendio tormentorum aures, ex dulcibus politicorum orationibus surda conscientiae ac spei sensus!
  Angelica notavit, Mujahideen pulsans, se tam strenue loca militum Russorum scandere ac effudisse;
  - Maximus rapax ursus polaris non est, sed porcus politicus cum anima nigra!
  Puellae Mujahideen totum diem extinxerunt, sed ornamentum pugnae excurrerunt. et turpia reversa sunt. Ibi copia glandium parvarum, sed pretiosarum et nucleo uranii refu- lerunt. Speciales itemque genera testarum quae vim letalem creverunt.
  Die autem 4 Novembris 2012, hora festorum Russorum, iterum contra dustmanes in piscina T-95 ruerunt, magnam victoriam vincere conantur.
  Snezhana, ignis bene affectatus, nudis digitis utens, cruribus excisis, militantibus pulsans, notatus;
  - Politicus rapax carnivorus est, sed scavenger, et ex eius stercore rosae non crescunt, sed modus marcescit!
  Alicia pulsans hostem, nudis utens digitis, adversariis interclusis, notavit;
  - Politicus dentes saepe habet putrida et post os portat, et deodorans eloquentiae stillicidia verba non celat!
  Angelica tundebat hostis, nudis etiam utens cruribus, excidit, et cooed;
  - Politicus lupus est cum falsis dentibus, sed vera lingua longa, quae porcorum multum est!
  Snezhana funestum in Afghan spooks accendit et laetus exclamavit:
  - Quod politicus linguam suam in suffragiorum fundas accipit, non tam malum est, sed peius est quod porcos ad plenissimam extrahit!
  Angelica, in Afghan militantes accendi, eosque sine misericordia crudeliter pulsans, notatis uranii eruptionibus metitur;
  - Non tam FORMIDULOSUS si politicus trullas e loculis suffragii denariis, peius est cum porcum ponit!
  Alicia etiam tundebat, papilla coccinea premens super globulum globuli, ac dentes denudans, gusto notatus:
  - Militis ex tota anima lacrimari potest, amissis sociis, politicus inanimatus lacrimas modo fundere potest!
  T-95 U piscina exemplar recentissimum erat cum magna copia testarum et aliorum generum cartridgeum. Puellae bene pugnaverunt, sed bellum in Afghanistan conflagrare pergit.
  Bellum est et puellae summum genus aerobaticum ostendunt. Et exempla rerum victrices demonstrant.
  Et sunt valde feroces.
  Snezhana Mujahideen verberabat, massam suam pulsabat nudis digitis utens et stridore:
  - Politicus habet scopas et rastulas in denariis suffragiorum linguae ope, loculos evacuans ut porcus alicubi haereat!
  Alicia Dusmanis riens, agentemque feritate, Dentibus nudans, notavit;
  - Politici diserte sunt promissis, sed elinguis, cum fit excusatio non partus!
  Angelica Mujahideen pulsans undique veniens, blattas lentissimas notavit;
  - Politicus linguam flexibilem habet, sed suffragii os durum in gutture habent!
  Snezhana per Mujahideen cum glandibus uranii af- fectis secare pergit, ea quasi grana ab auribus pulsans, notans:
  - Politica est hospitium psychiatricis completum, pirum in salice nascitur!
  Alicia testam altam explosivam in Dusmanis Afghanistanis incendit, eas arcte pulsans et cicadarum:
  - Miles valetudine bubula eget, et mens ovis non est, ut porci non arant!
  Angelica, continuans ignem in adversariis et virtuoso accuratione demonstrans, notavit;
  - Bonum est in acie crura habere iocosa, sed ad leporem non inclinare, ne a vulpe devoraretur et a porco pisseretur!
  Snezhana impingebat ad hostem quasi fundens plumbum et uranium pluviam, et skeaked:
  - Mulier, quae cum fiat equa, non debet esse caper in animo suo, aliter vir arat, et ipsa iuba pigra erit!
  Alicia incendens ad trullas ascendentes, barbas volitans, griseas et nigras et rubras, rugiens;
  - Stulta est femina equae facie, sed quae se permittit arari porco!
  Angelica hoc confirmare consensit, catervas impetum Afghan militantium magno impetu pulsans;
  - Si arari te porco permiseris, torquato geres dum ovis mens manet!
  Snezhana acerbe aggerem Mujahideen excussit et skeaked:
  - Politicus arare non potest non solum ovina mente et pullo cerebro, si porcus est vulpis astutia, et astutia erinacei!
  Et ride, ostendens roseo tempore linguam.
  Hic rursus adversarios nudo pede pulsat.
  Alicia contrita apud Mujahideen, caput praecidit, ventrem rupto et stridore transfixit;
  - Politicus rotunde loquitur, sed ex orationibus in ditione, etiam globus volvens, nisi quod placentae porci tantum impediunt!
  Angelica cachinnis letale et perniciosum in hostes impetum dat;
  - Si vir politicus rostrum suum ad suffragatorem inhaeserit, populus sine assem certum erit!
  Snezhana lepide notatur, den- dente, quod in radiis solis clarius margaritis luceant;
  - Licens politicus linguam suam in peram emittere, naso incluso porco et sine braccis relinqueris!
  Alicia ad spooks jaculans, nudis digitis utens, cepit ac facete emisit;
  - Longa politici lingua est sicut lasso circa collum eius, modo non calcitando ungulas, sed acri mente et ingenio projice potes!
  Angelica, apud Mujahideen, cum urani glande rupta, evulsa honesto numero ex iis elisa est;
  - Lingua politica, sicut lasso, taurus collum tenebit, si ovis mentem vet!
  Snezhana notavit infensi, connivens ad eam versos. Et simul sagittent, accuratissime duntaxat;
  - Mulieris lingua aures mulcet, politicus aculeum venenatum habet qui venenum in cerebro stillat!
  Alicia notavit, eam impugnantem trullas caedere, quod quasi formicae in dolabra ascendissent;
  - Politicus imbrem aureum stillantem electionis promittit in cerebro suffragii!
  Angelica, Mujahideen pulsans, nudis pedibus utens venustatis, notavit;
  - In re politica assidua siccitas est ad electionem promissionum adimplendam, at contra, oratio perenniter effusa, et rorantia cerebra!
  Snezhana, rivos flammae e flammarum flammarum vomens, et Mujahideen vivum incendens, notavit;
  - Politicus sicut ursus amat dulce mel sermonum, sed pro hibernatione sues per totum annum!
  Alicia etiam confirmata est, puellas ferventer nictans, et infensi trullas exterminans;
  - Si mellita politicorum orationes audire volueris, tres pelles a te ursi discerpentur.
  Et nudis digitis, blanda haec flava globulis Globuli premet.
  Angelica animadvertit, infensi nictu, dentes margaritas denudans, et trullas pulsans;
  - tilia mel olentia, et mel ex ore politicorum, licet solidum tiliae, suffocat;
  Snezhana oppugnationem Mujahideen piscinam verberavit. Simul, utique, nudis usa digitis, fremuit;
  - Politicus, ut vulpes, saepe callidus est, interdum verum dicit si expedit, at simul id cochleare usque ad suum perniciem procurat.
  Alicia cepit et excussit ope papillae coccineae pectoris sui, et rictu dentium scintillantium instar speculi coortus est;
  - Politica est locus ubi semper cochleae administrant, modo suffragator interdum excrementum scopat cruento flumine revolutionis!
  Angelica iterum giggled, et denudavit margaritam in piranha risu, et erat puella rufa, notavit:
  - Verbum politicum et verbum honestum, nonnisi addito tertio - nothus!
  Snezhana cooed, Mujahideen numerosam comminuens, eos pulsans ut specula sniperis, nec oblitus coo:
  - Politicus indoles omnia habere potest praeter conscientiam et honorem, sed simulat se conscie, licet improbe!
  Alicia etiam lepide addidit, oculis sapphiris coruscis, nudos digitos mire agiles;
  - Politicus montes aureos caelo pollicetur ut stellam illustraret, tantum non dat lucem auream, tali luminari, non exspectabit lucem vet!
  Angelica etiam valde faceta permansit, Mujahideen opprimens. Eodem tempore, papillarum pulchritudo rubicundae papillarum usus est. Quae pulcherrime fecit.
  Ululavit autem iterum instar serrae extracta tibia;
  - Politicus plures personas habet quam stellas in caelo, sed omnes illae tantum sunt ut facilius vulpis politicus sus!
  Et lacus continuabat labi et volitare, pulsans et comburens militantes. Pugnae fere erant dimidiae. Sed Russia damna adhuc passa est. Erant autem magis ac plures.
  Sunt adhuc anni qui elapsi sunt ... Annus MMXVIII venit ... Et bellum in Afghanistan adhuc geritur et non vis morabor. Et multi milites iam sepulti sunt.
  Ignis apud Snezhana et Mirabela positus Mujahideen ab oppugnatione aircraft est. et infensi sunt. et silvae glomerantur in igni. Volvi turbinis montes liquefaciunt.
  Bellum prosequitur.
  Snezhana ridens ait:
  - Politicus partim vulpis, partim lupus, partim elephantus in taberna Sinarum, partim timidus leporem, sed porcus completus re!
  Mirabela eruca viribus letali misit ope nudum digitorum, notavit;
  - Politicus amat linguam suam triturare aquam in mortario - occupatio suffragii inutilis, sed reditus politicus in modum spumae ociosi sermonis reddit!
  Post haec verba puellae coeperunt ridere et dentes eorum nudare. Connive ad invicem.
  * et mitte in rivos salútes : * et confráctos in cæléstibus montes. Et cantantes;
  - Praeceptum est ut villam dirueret;
  Volleys of turbines incensis montibus...
  Ex his videri potest, aliquem nostrum chartam aspirasse;
  Bene, cum his colloquiis in infernum!
  Et nudis iterum calcibus puellae letalem vim erucae emittunt, et loca pulveri perdunt.
  Bellum adhuc geritur... Et nullus finis in conspectu eius est. Motus anti-belli in Russia crescit. Quisque id dictum velit. Sed Praeses Putin pertinax est...
  Dum ergo Russiae pugnat, constat multos casus iucundos nos manere.
  
  GENGHIS KHAN OBSESSION
  Genghis Khan idea immortalitatis pro se personaliter obsessus est. Nec justo metus erat ut eos. Magnus Mongolus intellexit post eius mortem numerosi filii et nepotes in certamine imperii rodentes, imperium ingens in plures partes scindendum ac delapsum esse. Patuit quomodo Alexander Magnus Tartaros devictos fragilis esset.
  Quantum est Mongolia? Quid faciant servare omnia? Opus speciale imperium...
  Genghis Khan vitam aeternam cupiebat, et milia nuntiorum circa mundum quaerebant ius vitae aeternae vel aliquid simile.
  Sed unus e nuntiis Genghis Khan artificium "Speculum Irbis" tradidit. Genethlia potens continebat qui concessit Tiro Khan vitam eternam. Sed spiritui daemonio immolanda sunt virgines nonaginta novem. Tali autem pretio fuit Genghis Kan pro immortalitate.
  Sed genia sermonem suum servavit et iuventus ad Genghis Khan rediit. Hic dux Sinarum expugnatione in Indiam profectus est. Hoc tempore Tartari versati sunt et hanc mirabilem et calidam patriam expugnare potuerunt. Tunc Cenghis Khan iuit Bagdad et cepit eam, omnibus fere interfectis.
  Praeterea Tartari Medium Orientem et regionem Volgam vicerunt.
  Expeditio magna contra Russiam incepit... In hoc casu exercitus Mongol-Tatarorum multo plures et instructior erat. Et Novogardiam capere potuerunt, eam vi potiti.
  Rus Kievan etiam vicit. Turbae deinde Tartarorum in Europam effusae sunt.
  Imperium hoc tempore plus virium ac melius amplificationum habuit. Et vicerunt tam Hungaros quam alii rati milites. Vindobonam et Berolinum ceperunt, perveneruntque in Italiam; Pervenimus etiam ad terras Francorum. Paris etiam captus est.
  Et tunc turbae motae, ultimum mare attingentes. Inde iter ad Pyrenaeos montes et Hispaniam captam. Ac deinde in Africam proficiscuntur. imprimis devicta continente septentrione Ponti. Tunc autem Tartari versus meridiem per Nilum et per desertum ducti sunt.
  Et sic omnes terre viae in orientali hemisphaerio captae sunt.
  Sed non finibus est. Tartari classem aedificaverunt et fines novos magis ac magis devicerunt.
  Indi resistere conati sunt, sed partim trucidati, partim morbo interierunt. Mongalorum reliquiae auctoritatem agnoverunt.
  Denique saeculo XIII exeunte, imperium terrarum Mongolorum oritur, duce Genghis Khan.
  In ea, multa in administratione ex Sinis, et aliquid ab Roma antiqua mutuatum est. Systema pyramicum imperii, terra colossa et administratio satraparum aedificari coeperunt. Ita peculiaris ratio centralised in global scala orta est.
  Scientia et medicina etiam exculta est. Multum hominibus in agricultura et artificiis explicandis fiebant. Homines Telluris Telluris magis magisque mixti sunt. Et nova societas nata est.
  In posterum omnes incolae imperii civitatem ac servitutem abiere.
  Denique spatium dilatationis incepit. Genghis Khan parvam potestatem in unam planetam habuit et multo plus voluit.
  Et tamen quotannis nonaginta novem virgines deo infernali immolabantur.
  Delectus amet maxime eos et. Puellae diversarum gentium et specierum erant. Et ambulaverunt ita nudis pedibus in brevibus fimbriis albis et tenuissima textura in pectoribus suis.
  Multitudo imperii Genghis Khan est billions hominum. Et iam in Luna sunt sedes, et stellae in Martem et Venerem appulerunt. Inventores phisici et photon rockets capaces celeritati lucis accelerant.
  Eodemque tempore infernali spiritui immolant quod Genghis Khan in perpetuum juvenis et sanus permansit.
  Vladimir Rybachenko, vir fortis, puer muscularis tredecim, hoc non pertulit. Praesertim cum sorore electa hostia. Et puer tredecim placuit Genghis Khan ulcisci.
  Sed quid facit solus contra totum exercitum? Et quomodo monstrum superare?
  Puer cum maga consulere constituit. Ivit autem in densam silvam, sudoribus in conto pendentibus.
  Puer per viam ambulabat et canebat;
  fortes fortes sunt tenebrarum;
  Malum mundum regit sine numero sciendo.
  Vos autem filii satanae -
  Ne Christi potentiam infringere!
  Sed religio Christianitatis prohibetur. Et unus quisque tantum Deus habet - Genghis Khan ipse!
  Bene, ac tale numen, ut equus. Sed equi, sicut Genghis Kan, mortales sunt, et sicut aetate mutantur.
  Vladimir Rybachenko ambulat, infantem suum pedibus feriens. Et tunc tigris cum machaera dentata sex unguibus occurrit ei. Silva hic non simplex, sed magica est.
  Puer adnixus ingenti, ut elephantus, longiore belua percontatus est;
  - Ibo ad magam?
  Ille fremitu tigris ingens machaera dentatus:
  - Responde tres quaestiones - ego te intromittam!
  Puer Vovka cum risu interrogavit:
  - Quid si non respondeam?
  tigris dentata machaera latrante;
  "Tunc ego eam discerpam!"
  Vladimirus Rybachenko logice dixit:
  - Duae mortes fieri non possunt, una vitari non potest.
  machaera tigris remugit dentata;
  - Quid est audacissimus homo metuit, et ultimus ignavus barbam suam non incutit?
  Puer pugnum in mentum pueri pinxit. Mysterium est. Itane quid? Fortasse mortem?
  Vladimirus Rybachenko cecinit:
  - Bellator Russicus mortem non timet;
  In acie mortem non timemus .
  Sancta enim Mater pugnabit;
  Atque etiam moriens vincet!
  Rugiebatque tigris infensi machaera dentata:
  - Leges poeticas vel interrogata respondes!
  Volebat puer tigrem iactare: ubi conscientia tua est, sed tunc illuxit, et puer eiaculatus est;
  - Conscientia! Etiam fortissimus quisque conscientiam timet!
  tigris invitus machaera dentata adnuit et confirmavit;
  - Una - nulla in gratia tua! Quid de altera quaestione.
  Mastodon netum et quasi monstrum fremebat;
  - Quis est in mundo pulcherrimus?
  Puer nudum pedem impressit et conversus. Quaestio quidem difficillima est. Sed responsum est in capite meo!
  Vladimirus Olegovich effusus est;
  - Nulla est veritas pulchrior, veritas cuiuslibet mendacii pulchrior est!
  Dente machaera tigris coaxare iterum in ira;
  - Iustum est, catulus... Video te solum supereminentem esse pugnatorem! Bene, eamus ad tertium problema.
  Puer nitidum caput annuit.
  - Eamus!
  machaera tigris remugit dentata;
  - Quid est in mundo celerrime!
  Vladimir humeros. Voluit dicere photon esse. Sed cur non memini me phisicis ultraphotons evolvere volare ad celeritates superluminales. Imo hoc satis non est quod tibi opus est. Gravitones autem videntur celerius moveri quam celeritas lucis.
  Vladimirus Oleg percussit frontem suam pugno et respondit:
  - Cogitatio hominis velocior et velocior omnibus radiis!
  Dente machaera tigris risere, et ridentem dentibus ait:
  - Logice! Iuvenis es, tres nullas in gratia habes! Vos can ire!
  Puer nudis pedibus in via lutea fictilis, fremunt...
  Jamque silentia montibus, et coeli culmina ;
  In mari fluctus ac furiosi ignis...
  et in furore, et in igne furiali!
  Et saliet haedus et nudo pede comminuet lapidem. At satis molestum est.
  Fremuit puer:
  Quis dolor, quis dolor imperium Genghis Khan - centum nulla!
  Tunc cogitabat, quid si moritur Magnus Imperator Genghis Khan? Num proderit homini? Post omnes, in imperio terrarum, homines bene vivunt. Suae quisque officium habet, et quisque plenus est, nullae pestilentiae sunt, multi morbi evanuerunt, etiam cancer vaccinatus est. Mortalitas humilis est, quae etiam restrictiones in partu suo imposuit. Fere omnes raedam habet. Technologia evolutum est, totus dies tres in hebdomada interiit! Industria et ludicra magna est. Et homines omnes planetas systematis solaris visitaverunt, et iam in Marte primae urbes sunt.
  Puer Vovka Rybachenko cecinit;
  Sol lucet super nos
  Non vita, sed gratia.
  Ad eos qui curam habemus
  Aliquam intelligere
  Ad eos qui curam habemus
  Tempus est intelligere!
  Nos parvuli sumus
  ambulare volumus!
  At nunc nudis vestigiis urere paulum. Flavum latere calidum est. Sed calceos gerere non potes: pueri in via lutea aut nudis pedibus aut magicis calceis ambulare possunt. Haec sunt praecepta silvae magicae. Sine magia, sororem tuam servare non potes.
  Puer durat, etiam dentes nudat ... Auctor verus est qui non flectit.
  Haedus a laterculis, qui vestigia eius intuebantur, se avocare cogitabat, cur omnes Tartari mundum superare potuerunt? Utrum omnes robustiores sunt an peritiores? Et cur immortalitas ad Genghis Khan - qui antea crudelitates fecerat.
  Bene quidem non nunc. Sunt leges quae de generatione in generationem emolliuntur. Exempli causa, poena mortis crudelis abolita est. Tunc tormentorum usus et poena corporalis limitatur. Exempli causa, pueri in scholis nudis calcibus pro culpae fustibus adhuc vapulant. Ictibus autem a puero traditus est eiusdem aetatis et ponderis, quam tu, et baculum plasticum est flexibile et elasticum. Dolorem parit, sed puerorum plantas non claudit.
  Quamquam pueri adhuc in scholis et clunibus tunduntur, at non saepe. Interdum iustus in angulo.
  Etiam poena mortis rara est. Et in publico fieri solet. Sed non nimis saepe supplicium.
  Etsi Vladimirus vidit quomodo tres puellae suspensi sunt. iverunt ad basilicam in fimbrias albissimis brevissimis, et pectora vix filo pannum obtecta. Et sane discalceatus.
  Faeminae et minores discalceatis ac paene nudis solent occidi. Et adulti homines domesticas exequi solent. Pueri etiam minarum causa publice feriuntur. Executio autem in tegumentis coloratis ostenditur, et pueri ad custodiendum eam requiruntur. Sed hoc magis rare fit. Scelus cadit. Technologiae explicant, et multo difficilius est eum qui delictum commisit ut responsabilitatem subterfugere possit.
  Vladimir Rybachenko tandem sensit calorem in laterculis desidia esse.
  Puer laetus canebat;
  - Vestigia per curvam currunt;
  Pedes nudis pueris...
  Taedet sepeliendi equos
  Cupio felicitatem meam ludere!
  Sustulit ergo puerum;
  - Skidded! Alicubi profecta est!
  Me cepit!
  et ante puerum pullum in cruribus tugurium erat. Magnus et pulcher. Illa modo stetit ad haedum.
  Vladimirus Rybachenko infensi mugit;
  - Tuguriolum, tugurium, verte retro in silvam, frontem ad me!
  Tugurium versa... Facile et sine stridore movetur. Ostium apertum est et puella exiit. Et tam pulchra flava naturalia.
  Aspexit puerum in bracis, nudis pedibus et flavis, cooed;
  - Scio quid venisti! Visne sororem tuam servare?
  Puer dentes denudando respondit;
  - Non solum! Volo etiam ut meam planetam a dominatione Genghis Khan liberare!
  Et respondit flava maga giggled;
  "Difficile officium fecisti, puer. Difficillimum est, sed ego te adiuvabo, si quaestioni respondeas.
  Vovka adnuit.
  - Sicut discipulus in schola, interroganti respondere solebam!
  Flava maga, denudans dentes, quaesivit;
  - Quid carius centum rublis?
  Puer subridens respondit;
  - Ducenta milia centum rubles!
  Flava maga giggled et dixisse;
  - Bene, valde simplex est. Sed hic es in via. Praecedit ab una parte mater tua, ab altera amicus tuus - quis opprimi debet?
  Vladimirus Olegovich Rybachenko confidenter respondit:
  - Brakes!
  Flava maga adnuit.
  - Pulchra! Vere bonum! Tum ego te difficiliorem interrogo: cur omnipotens Deus non omnes beatos facit?
  Sibilavit puer, et dixit:
  - Nu et qu! Etiam sapientissimi theologi responsum non noverunt!
  Flava maga adnuit.
  - Quid putasti, quod omnia tam facile possis obtinere?
  Puer cum gemitu respondit;
  - Bene, experiar...
  Puer puerilem frontem sulcabat, et nudo pede conculcans, intendere conatus est. Vere incommoditas ... Sicut erat frustum carnis in hamo, aut aliquid deterius. In genere, tam exigua est in mundo justitia. Hoc illud est quod Alexander Sergeevich Pushkin ingenio litteratus fuit, et mortuus est in duello annos triginta septem. Et quantum utile est hominibus facere? Et nihil est quod de iuvenibus Lermontov dicam, tantum momentum litterarium consecutus est. Et in latere torminibus molestus est.
  Tum repente illuxit: interest non tam recte quam rithimi respondere.
  Puer placide dixit;
  - Deus felicitatem facere potest, si animo tuo malus non es! Cur non omnibus felicitas - sitis mutationis opus est!
  Et sibilaverunt flava maga, dixit;
  - Hoc animum tuum! Bene factum, magnus puer es! Unde ego te consulam!
  Puer nudum pedem impressit et diruit;
  - Gratias!
  Respondit maga puella despiciens;
  - Oportet "Speculum Irbis" frangere et tunc Genghis Khan inflecti et regnum eius finire!
  Vovka humeros ait:
  - Bonum est! Sed speculum non tam facile erumpere custoditur!
  Saga puella adnuit.
  - Immo fortius custoditur quam Genghis Khan. At ego sororem tuam de sacrificio servabo! Gens in hoc speculo neget Akulina Rybachenko sacrificare si unum monstrorum inferni superas. Manipulus habebis... Si metam assequeris, non solum sororem tuam servabis, sed tu ipse locum Genghis Khan occupare poteris!
  Spem voce petivit puer:
  - Et non vis virgines occidere propter vitam aeternam?
  Flava maga adnuit.
  - Minime, mi puer! Noli habere! Omnis virtus Irbis speculi capiet, et magnae eius facultates sunt.
  Vladimirus Rybachenko dixit:
  - Dominare Tellurem et omne Humanum frigidum est! Etiam sed magna est!
  Flava maga adnuit.
  - Recte! Sed multa sunt quae pro hominibus facere potes! Sed tamen sororem tuam vis servare, annon?
  Termino puero adnuit.
  - Parata sum! Parata opera et defensione!
  Saga manu puerum apprehendens et ad speculum ducens, nutans;
  Nunc legationem habetis!
  Speculum ingens erat, et omnibus coloribus iridis fulgebat, et literae coruscis.
  Vovka subridens respondit:
  - Ovum quindecim minutis coqueri debet ut refrigerari possit, auctorem semper paratum!
  Adnuit puer, nudum crus perusta levavit, fortiterque in ignolum gradum arripuit.
  
  STALIN stabilitas VEL noluit Gambits
  Tituli forte alius obtinuit. Stalin minari Zhitomir iratus vetuit inde copias abduci petivitque ut pridie eius adventus Tehran excursionibus in ripa Ucrainae continuaretur. Quam ob rem copiae Sovieticae in lebetem ceciderunt et funditus superati sunt. Nazis autem Kyiv se recepit et copias Sovieticae ultra Borysthenen circumdedit. Et munitiones per Borysthenen ibi aedificare poterant. Quam ob rem bellum tractum est. Stalin offendens in septentrionem prope Leningrad delevit et copias in meridiem transtulit. Sed consilium iam serum erat. Pontes pontes ultra Borysthenen iterum occupare non potuit. Et edificauit ibi Nazis castrum et restitit. Damna exercitus rubri magna fuerunt, et bellum in aestatem dilata sunt. Germani inceptum. Et mense Iunio, escensio in Normanniam finitus est propter cladem integram sociorum et sociorum cladem, qui plus quam dimidium decies centena milia militum et duces amiserunt et multam armaturam captivorum fecerunt.
  Proelium quoque ad Chersonesum trahebatur. Germani bene muniti et obstringere resistere poterant. Et in medio et in Leningrad partem ingrata mora incepit. Germani, victis sociis, ab Occidente copias traicere potuerunt.
  Sovieticos Germanos inferrent. Peculiariter valde prosperum TA-152 multipurpose aircraft oppugnationem habuerunt, quae uti potest sicut equus in fronte. Provectior erat quam Focke-Wulf et multo melior quam in notis fugae. At simul armis validis, et validis armis. TA-152 facta est maximae molis aircraft Germanicae, pro aircraft explicandi, cuius infrastructura Luftwaffe nulla usquam parata est. ME-262 adhuc inconveniens est aircraft et Fuhrer, consilio peritorum, eam complevit necdum ad productionem destinavit. XE-162 currus bonus esse videtur, sed difficile ad pellendum et etiam ad massam productionem non aptus.
  Post TA-152 potest esse bomber anterius, oppugnatio aircraft et pugnator. Celeritas eius 760 chiliometrorum per horae altior est quam optimus pugnatorum sociorum et URSS. Arma autem sunt potentissima in singulis vehiculis, armatura valida. Et in verbis manoeuverabilitatis melior est quam Focke-Wulf, et caret multorum defectuum quos prior currus habuit. Itaque Germani optimam navitatem propeller-actae mundi obtinuerunt, quod est asinorum omnium artium. Nec opus est ut lineas productiones peculiariter retractent - ipse est ex familia Focke-Wulf eiusque evolutione.
  In caelo Germani securiores sunt. Et in terra non erant malae.
  Sclopeta auto-propelluntur E-10 evenerunt ut inter se prospere essent. Humilis silhouette unius quadraginta centimetrorum effecit ut autocinetum parvo decem talentorum pondere poneret. Transmissio et machina in uno lapide et trans, et tantum duo membra turba. Verum, Hitler armorum crassitudinem non probavit: frons sexaginta millimetrorum in latere triginta millimetri non sufficit. Et in fronte, crassitudo multiplicata octoginta duorum milliumtrorum, a latere quinquaginta duorum milliumtrorum. Et aggravatum est pondus machinae usque ad quindecim talenta.
  Sed cum tormento CCCC horsepower, hoc satis est. Bellum autem felicius. SAU E-10 ostendens se ut machinam efficacem et tenacem. Arma valida cum magnis inclinationibus in fronte non per plures tormenta Sovietica effodiunt. Et magnum auxilium evasit.
  Sovietici nihilominus Chersonesum occupaverunt sed aliis in locis munitiones Germanorum perrumpere non potuerunt. Mansit autem Leningrad in obsidione tantisper.
  Pugnatum est usque ad hiemem protractum ... Mense Ianuario, copiae Sovieticae denuo progredi conabantur, sed ictu eorum suffocatus est. In serie Germani progressiorem Pantheram F cum turri angusta et silhouette inferiorem acceperunt. Arma eius densior et magis fastigio quam regulari Panthera erat. Tota autem nostra etiam paulo angustiore minora egit. Quam ob rem Germanorum currus cum triginta quattuor pedibus frontem non penetravit, et forte contra IS-2 habuit, et simul incessus effectus etiam melius fuit.
  Contigit ut firmior crassiorque, et latus loricatus. Non autem capta ab anti- quaginta sclopetis et quadraginta quinque. Et hoc sane notabile est quod Germanos fortiores quam ante fecerunt.
  Ita frontem tenuerunt ... Mense Martio, Nazis taetrum in Italiam eiecit et socios vicit ... Et Britanni et Americani ex Sicilia ejecerunt mense Aprili.
  Novus praesidens US Truman perspecta activitate submarinis Germanorum et gravibus damnis classis Americanae Fuhrer inducias obtulit. Germani programmatum missilium V-geluebant, et illi ex altera parte submarines peroxide hydrogenii potentes - valde efficaces habuerunt. Ambo US et Britannia ingentes clades passi sunt.
  Ita in portibus Philippinis contra Iaponiam defecerunt. Naves pugnae in Terrae Solis orientis onerariae Americanae submersae sunt. Et tunc ex parte Samurai ninja bellum inierunt. Et isti superclasses bellatores sunt.
  Et multo magis bellatores, aerobatici!
  Post cladem US basis in Australia ninja vehementior facta est. Americae spectat ad pugnatores phaenomeni qui nihil contra habent. Tam graves bombardis quam vehiculis aircraft sunt impotens contra exercitum supermen invisibilium. Magna haec quaestio est civitates et Britanniam spectantes. Ignis Tigris cum asperis pugnatoribus in Peruvia Harbour basim oppugnavit. Una cum eo, etiam Azumi pugnator feminae invictus, pugnae particeps fuit. Venusta, mulier Iaponica rufa. Azumi est pulcherrima, latis umeris, alta pectora, valida deae. Crura eius omni tempore nuda sunt, tam in calore quam in frigore, sed pulcherrima, excisa et decora. Digiti longi et prehensiles sunt.
  Azumi valde cupidum est nudis pedibus uti ad discos iactare. Mulier atrox, tigris ignea - et iracunda in lecto. Ninja puellae traditionaliter nudipes sunt, ab infantia educatae nec minus periculosae quam viri. Pulchra!
  Americani statim senserunt. Cum delphinos imitantes, ninjas summersus attingunt. Usi sunt ad fodiendarum vehiculorum et navium proeliorum, specialem explosivam, quae milies plus est quam TNT. Sub ipso alvo navis natantes, parva pila facta sunt cum magnete, circa magnitudinem nucis iuglandis. Ecce puellae!
  Ninja taciti fere natant. Underwater inveniri non possunt. Umbrae fallaces. Tunc explosivae potentiae ingentis iacebant, sed pacti.
  Et tunc venit in basi. Vigiles tolluntur in fractione secunda. Solliciter fugaces acuere orbis volitant. Et iugulare et colla. Milites Americani ante moriuntur etiam clamamus. Deinde iterum invisibilium fuga. Puellae ludos nudis digitis iactant. Crura eorum adfecti sunt agiles.
  Basis oppugnatur undique. Flamma ingens excandescit urens plana. Et statim totum situm est ab eo. Centum carros eodem tempore scindere incipiunt. Tamquam ingentem incendium abissem. Eodemque tempore ignitio in carburetoribus tormentis operata est.
  Quaeque stridit, aestuat, ebullit extemplo. Volumina diabolica tonitrua audiuntur... Omnia ilico, aliquo modo permixta sunt. Terra autem orbita exire videtur, et sol novus apparet. Sed non pacifici, sed militares, et infernales. Homines incendunt, carros incendunt atque explodunt. Ninja et puellae longe explosivae pisam iactant nudis digitis gratiarum crurum. Sed hoc vere daemonum influit. Ac erumpit auditum, pandemonium est. Aliquot aeroplana adhuc a concreto habena erumpere curaverunt, sed in superficiem inruerunt et scindere coeperunt. Plena morte, dolore et exitio.
  Milia militum Americanorum et Britannicorum in ipso proelio primis minutis mortui sunt. Nec ipsa pugna similis pugnae, sed internecione tota fuit. Et pluit et pluit in American positiones, mortem et cinerem ...
  Celoces et naues pugnae etiam discerptae sunt, vehiculi vehiculi in medium scissi sunt. Tota, absolute, sine misericordia mors etiam in mari lusit. Illa omnia quae in amplexum calidum incinerata incidit, in pulverem expunxit.
  Linguae rubrae calidae lambentes plana, conflata metalla, omnia omnino combusta. Etiam lapis...
  Ninja ridiculo verus, igneus turbo, vel potius non turbo, sed turbo! Integer vel scelerisque magna. Quae relinquunt adusta sceleta et cineres.
  Azumi femina pulcherrima est, sed mortifera. Illa acus digitis nudis iacit et adversarios Iaponiae ferit. Quis ninja resistere potest?
  Et cum celoces et pilae explodunt, ferrum et Titanium frangunt. Tigris est felix ignis. Eunt omnia secundum suum consilium. Hic cadit acies militum Americanorum.
  Azumi socium suum sustinet. Et mortem seminat.
  Sed puella notat;
  - Russi Germanos durius apud Stalingradum feriunt. Si non adiuvamus, socii nostri amittent!
  Pulchritudo tres acus nudo pede iacit, colla novem militum US Exercitus ab inferno effugere conantur. In superficie oceani, perdite ne traheretur in gurgitem, nautae Americanos examinant.
  Ninja eos statim caedendo cum duobus gladiis et orbes iaciens complevit. Mulieres Iaponicae erant acerrimae: graciles et validae. et nudis pedibus utebantur ad jaculandum.
  Yamato confidenter respondit:
  - Nos quoque Russiam percutiemus! Khalkhin Gol vindicabitur!
  Et eximius ninja manu per aera cucurrit, unda tsunami transivit. Surrexerunt quasi turbo procellae, et nautas avido ore volitans absorbuit.
  A B-29 bomber ninjas circumdedit. Azumi chorda parvae balistae cum nudis pedibus sustulit. Periculosum explosives dimisit. Raeda proprie discerpta erat... Fragmenta explosivae obterere sicut gasi sparsa sunt. Confodiunt plures pugnatores. Azumi giggled nudum detrivit et decoro pede in gramine cooedit;
  - Puella magna sum et super!
  Ignis tigris cepit et sibilavit;
  - Vere magnum! Nos quoque hos Russos, sicut Americanos, illinibimus!
  Azumi giggled dentes nudavit ...
  Ninjas complevit ultima aeroplana insulae submota. Reliquas bases frangere debes. Americani diu hunc diem recordabuntur. Dolent se oleum obsidionis contra Terram Solis orientis imposuisse, quod Iapones pugnare coegit. Ac repente evenit ut, quamvis Iaponia decies centena milia oeconomiae Americae inferior sit, tam mirabiles copias speciales habet ut nihil obsistat!
  Ninjas impetum Tabellarius alium formationem. fuci ex aere volitabant bombas parvas sed mortiferas emittentes. Deversorium inferorum qui in fistulas et fornaces navium volaverunt.
  et omnia vasa in ordine coorta sunt. Exitium procedatur ventorum. Et submersio cursoris cursoris, globus celocibus et praeliis coopertis. Et operti sunt pisis inferni mortis. Quas, sutilis arma, metallum discidit.
  Saevit incendia pontum, fumantiaque omnia erant. Fumus acer ascendit in aerem et quasi nigros gyros aspidis trahit, emittens venenatos dentes ad rodendum per atmosphaeram.
  Et haec omnia saltavit, arcuata, in aerem bibit... Ninjas explosivae emissae, et antecedens et recentissimus aerarium integrum relinquens, nautas aggressus est. Tunc gladii katana adhibebantur, et ninja puellis acus nudis digitis iactabant. Feceruntque ita egregie, ut una acus tres vel quatuor simul interficeret.
  Puellae impetum fecerunt et cantabant;
  - Misera non sumus insecta, superninja - tabulae incisae sumus! Explicit talenta - ite pro eo!
  et vere sicut crista fluctuum movetur. Azumi praefectum eius gladio caesum, in duodecim frusta tribus ductibus secans. Sanguis profusius sparsus, inundans decl. Azumi tweeted:
  - In loculo eris! perdam te!
  Alterum praefectum occidit. Et dentes eius sic nudum. Ninjas gunshots non timebat. Glandes eas avolabant. Nesciebant infirmitatem, laborem et misericordiam. Similes erant avibus alarum, aut etiam vi tormentorum.
  Azumi nudis pedibus percussit, lepide vestigia in navi relinquens. Bellator mirabilis est. Sed ceterae quoque puellae magnae sunt.
  Tabellarius capitur et explicatur, in portus Iaponicas portatur. Etiam eget ferrum est.
  Difficillimum est exercitui samurai et ninja resistere. Supermen sunt. Et pressio eorum resisti non potest.
  Et iterum successus et captio sequuntur. Ninja latrones marini fallaces agunt. Panic in America. Invisibilibus resistere nullo modo est.
  Ceterum haec tantae sunt copiae singulares, ut tam aeroplana quam tormenta fortium virorum fortium accessionem ne videant. Quas pendent ut nigrae nubes, et gladios Eripiunt, orbes volitantes ad chiliometra et quocumque metallo transfigunt.
  Ninja non est idem quod in Medio Aevo. Aliquam technologiam habet ad unguem. et omnes, qui in viis eius sunt, contrivit.
  Et est quies in fronte Fontes-Germanici. Germani bellum in Kursk Bulge parant. Prae-munitas oppugnare non nitidissima opinione, cum multitudine hostium. Sed Germania parum delectat.
  Germani in Africa victi sunt et in alia fronte victorias quaerere coguntur.
  Prospera Iapones autem vehementiam populationum aeris in facilitates militaris-industriae Tertii Reich redegerunt. Inde crevit in armorum productione verae historiae comparata. Proelium Kursk, Fritz plus "Pantherae" et "Tigres" habent ac aircraft sunt. Queritur qua- dam.
  Sed adhuc Exercitus rubri fortior est. Hirohito rationabilem quaestionem quaerit:
  - Num Germaniae socium adiuvabimus?
  Plerique militum Iaponum in favorem alterum anterius aperiendi locuti sunt. Vera, concurrente ninja. America omnes portatores aircraft et magnas superficiei naves amisit. Impossibilia facta sunt in Pacifico operationes ingratas gerere. Et manus Iaponia solvunt. Praeterea ninjas ipsi quattuor portatores aircrafts hijacked sine laesione. Multum planis interfecerunt. Captae sunt etiam complures magnae naves. In communi comitatu prospere evasit.
  Vel potius series societatum. Quibus egregie notatis. Americae e bello est. Accuratius indutias quacunque condicione offerebat.
  Iaponia postulavit: Tertii Reich bombing prohibere et auxilium ab USSR. Etiam Civitates Foederatae Britanniam moverunt ut hoc modo bellum finirent. In medium Britanniae cum peccato consensit. Socii pacti sunt inducias cum Tertio Reich et captivorum permutatione.
  Hitler iterum distulit excursiones in Kursk salientibus. Plures copias et piscinas a fronte occidentis primum colligere statuit. Et milites tuos robora.
  Tum vero die XV mensis Iulii Stalinus impetum in Orel et Belgorod iussit.
  Ninja, interim, etiam onerariis Americanis cum novis Sherman lacus furatus est. Et Azumi una cum puellis multo audacius operationem eicere potuit. Illa ex officinas Britannicas trecentas quinquaginta optimas lacus Britanniae "Churchill", cum armis auctis, in Germaniam transportavit. Angli sub puellis gladiis moriebantur. Praeterea pulchri- tudines acutissime acutas nudis digitis iaciunt, pugnatores interficientes. Et quid dicam? Obstupuerunt Britanni.
  Puellae ex Iaponia duo vehicula gasoline trahebant. Quod est optimum donum pro Tertio Reich.
  Exercitus ergo Red ab initio pertinax resistit.
  In proeliis defensivis "Ferdinand" piscinam vastatorem paene optimum esse probavit. et sicut "Tigris" et "Panther". Currus postremus, quamquam saepe perfregit, non tam insignis in proeliis fuit.
  Interea Azumi prima fronte pervenit. Et ipsa personaliter contra Russos periculosissima in partem Oryol pugnavit. Tum Soviet triginta quattuor pugnaverunt.
  Mulier Iaponica, una cum socio suo, frusta explosivae minutissimae grani hordei sumpsit. Coeperunt uti puellares, digitos leves ad piscinas grana haec iactare. Cars Soviet explosa et ingenti sonitu volutatur.
  Azumi vociferatus est:
  - Banzai!
  Socius eius nudis pedibus ingemuit;
  - vertemus planetam in paradisum.
  Et misit grenadam minimam cars Soviet ... explosa est. crepitus erat et scintillae sicut duae triginta quattuor quattuor aerem medium collidebant. Tum quomodo pugnae ornamentum explodit. Et currus quasi margaritae nigrae marcent.
  Azumi iterum pauca granula decidit, excidit, digitos nudos, et pipiavit;
  - Mortem fero!
  Nudum bipes inclamavit amicum, Munera praeterea funesta iacit;
  - Denique - banzai!
  Utraeque pulchri- tudines rident. Et iterum nudis pedibus, haec grana cum explosivis cumulatis mittamus. et omnia destruens. Hic duodecim maior HF evolutus est. Avulsaque bruchus, fractoque desuper umbilico exorto. Volvuntur in se, perrumpunt. dum milites Sovieticos proicere aggrediuntur.
  Et tam ninja puellae cachinnant. Hic quoque adhibentur acutae parvae acus, quae pedibus nudis puellis discurrunt. Impetum autem copiarum Sovieticorum obumbrat. Unitates Russicae, damnum significantes passi, desistunt et durant.
  Et latrones nudis pedibus rident... Rident sicut pantherae!
  Truman, cum rem kerosene olet, tertium Reich inducias quavis condicione obtulit. Constat et Churchill cum eo.
  Tituli omnes captivos in Germaniam Italiamque et mercaturam poscit.
  At socii, si redire velint, redimere. Truman et Churchill, licet inviti, annuerunt.
  Fascists intenditur. Mense Maio alium impetum militum Sovieticorum in medio reppulerunt. Die autem mensis Iunii anno XXII, praedia E seriei adhibita, progredi conabantur.
  Prima piscina E-50 nimis festinanter evoluta est nec omnino prospera fuit. Pondus eius erat paene sexaginta quinque talentorum cum crassitudine armorum "Ti" ra "-2, sed paulo maiora devexa. Et incessus effectus melior erat: machina accelerata est ad 1200 horsepower cum boosted. Quae et celeritatem suam et maneuverabilitatem augebat. The gun was originally 88 -millimeter in 71 EL which aptus Germanis satis bene.
  Verum, cum Maii 1945, IS-3, in fronte tutior, in URSS produci incepit, et hoc Germanis suasit ut sclopellum provectiorem et armaturam inaugurarent.
  Germanicum mense Iunio et Iulio offendere non explicaverunt. Progressis centum chiliometris ac gravibus damnis acceptis Fritz constitit. Tunc Exercitus rubri venit...
  Sed etiam parum feliciter. Prima acies stabilitur ... Et tunc omnino iners.
  Soviet SU-100 popularitatem consecutus est ut piscinam tolerabilem destruentem. T-34-85 piscinam amplissimam manebat, et tantum T-54 in repositis crescebat.
  Fine anni 1945, Germani progressiores ME-262 X in caelo habebant, quae velocitatem plusquam 1100 chiliometrorum per horae habebant, alas trahebant, et machinas validioribus armis firmiores habebant: tormenta quinque aeris. Aspectus huius aircraft Luftwaffe magnam caeli excellentiam dare potuit.
  de hoc numeratur Hitler. Nec non bombers vi ad frangendum USSR. Et necesse est dicere, quatenus Russia Soviet responsum non habuerit.
  Exercitus Rubri in fine mensis Maii anno 1946 hieme progredi conatus, Germani rursus suas piscinas in impetum iecerunt. Provectior modificatio E-50 apparuit cum locatione machinae et transmissionis in uno lapide transmisso. Haec piscina tantum duo metra silhouette erat, et simul etiam quadraginta quinque talenta expendit. Celeritas increvit, et maneuverabilitas et effectus agitandi. Et sclopetum citius accendi ad 12 orbes per minutias, et armatura ad 100 EL dolii longitudinem penetrans. Et sane haec quaestio pro Rubrum Exercitu facta est.
  E-50 prospere piscinam evasit in nova modificatione, in fronte perfecte munita, in lateribus magis infirma. Etsi in magna celeritate motus, hoc iam non est tam significativum.
  Quamquam frons Sovietica incepit sag ... Stalin de hoc valde sollicitus erat. Germani etiam Smolenscum capere potuerunt, et Moscuam appropinquaverunt. sed haec ingrata repulsus est.
  Germani graves iacturas passi sunt et retardarunt ...
  Tum autumnus, dein atrox hiems. Nulla igitur materia ridens.
  Novus annus 1947 venit. et res graviter retardari.
  Germanos adscivit. Earum nova piscina E-75 ab omnibus angulis optime munita erat. Frons 250 mm est, latera 170 mm sunt, sclopetum 105 mm in 100 EL, machina equinis mille quingenti est. Haec potestas cum pondere septuaginta quinque talentorum est.
  Et comprimamus copias Sovieticas ... Respondens USSR IS-7 obtinuit, sed massa productionis huius piscinae stabiliri non potuit. Quod quidem non est.
  Hactenus in caelo utilitas Nazis nonnisi crevit. Certamina orbis apparuerunt, magnae, perniciosae potentiae. et piscinas et plana contriverunt.
  Utcumque, invulnerabilis erat disci brachiis parvis. Et potest evertere justos aeroplanorum Sovieticorum sine questus laedi.
  Germanici gubernatores caelo dominati sunt. Huffman equitis crucis ferreae crucis donatus est cum bracteis quercubus aureis et adamantibus pro aircraft quadringentis. Et pro quingentis accepit Crucem magnam Crucem ferream. Quas Goering. Ac septingenti quinquaginta aircraft crucis de Ferra cum platino quercus ferro et adamantibus aircraft sunt. Hoc factum est colosseam...
  Germani Moscuam iterum progrediebantur. Sed defensio Sovietica valde evoluta est et pugnatores constanter pugnaverunt. Multae munitiones effossa sunt ... . Germani Vyazma et Rzhev cum damno gravium damnorum capere potuerunt, sed suffocaverunt.
  Et frigoribus tempestatibus Rubrum Exercitus iam progrediebatur, sed sine magno fructu.
  Aestate Germani oppugnabant. Sed magnum progressum non pervenerunt... In hieme, Exercitus rubri progressus est...
  Annus MCMXLIX venit. T-54 tandem ingens factus est. Loco IS-7, series SU-130 ducta est, quae levior et facilior fuit. Maxime, mig-15 vi pugnatoris seriem ingressus est. Quod, ut honestum sit, licet Germanis sit inferior, tamen aliquid ostendere potuit.
  Huffman mille deprimentes aircraft notatos accepit singulare adiumentum: Grand Crux equestris Crucis cum foliis quercubus, gladiis et adamantibus. Et rarus erat, cum certos heroa laudum creasset.
  Hitler notavit Huffman verum esse Aryan. Immitis hostibus Reich, nec erit victoria.
  Sed Germani et Sovietici toto anno transfodiuntur, nihil tamen capiunt.
  Et anno 1950 accessit... Iterum, commutatio percussionum et linea desidiosa defensionis... Et sic annus 1951 abiit ... Praesent ut massa est. Et rursus immanium commutationum permutatio ... . Ac fronte rigens acies. Et 1952 eadem viscosa mula transivit.
  Mors Stalini mense Martio 1953 nihil notabili modo mutavit. Locus generalissimi a Marescallo Beria captus est, qui successor officialis designatus est. Et rursus gelida fronte. Sola piscina IS-10 in URSS apparuit. Sed hoc non ita est.
  Annus 1954 praeterea transiit ... . Germani et Russi haeserunt. et novum telum eximius defuit. Huffman ad duo milia deprimenda aircraft accepit Magnam crucem crucis equestris cum foliis quercubus aureis, gladiis et adamantibus.
  Ita anno MCMLV etiam in truculenta caede .. .
  Et annus MCMLVI venit... Iunii 22 annos exacte quindecim ab initio Belli Patriitici notavit. Postremo Adolfus Hitler ipse inducias proposuit.
  Diu agitatum est, ac post sex menses pax facta est. Terminus ibat per primam aciem. Haec ubi finita sunt omnia. Captivi mutati - omnes pro omnibus. Indemnitatis nulla, sed Tertius Reich aliquid apprehendit...
  Sed elleborum album Europa erat. Cum Hitler mense Martio 1958 mortuus est, Tertius Reich concidit. Et URSS fines pristinos reddidit. Lavrenty Beria oeconomiam restituit et patriam, ut dixit, communitatem bene reduxit, quod alia fabula est. Nihilominus mense Martio 1969, Beria mortuus est, et Shelepin ei successit.
  
  Si Franklin Roosevelt moreretur EARLIER
  Franklin Roosevelt multo ante mortuus est, miro fatorum genere die 30 mensis Ianuarii anno 1943. Henricus Waleys, licet leftista censeretur, longe melioris evasit et postulavit ut Stalin, pro militari auxilio, reformationes politicas et oblivionem pro omnibus captivis politicis gereret.
  Gravis motus Stalini, qui etiam in Stalingrad maiorem victoriam adeptus erat, praedura et valida sensit, Caesar irata est, et finem auxilii militaris URSS pronuntiavit. Negative munus egit et positio Churchill, qui nolebat rapidum Exercitus Rubri Exercitus in Europa, et inopinatam flexibilitatem Adolf Hitler, qui tortionem "ultimae quaestionis Judaicae solutionis annuntiavit". Fuhrer persuadere potuit sanos e ambitu, incluso, impariter satis, principem carnificem Tertii Reich, Himmler.
  Argumentum operatum est quod Judaei non ibunt alicubi, et si bellum amittis, omnia potes et irrevocabiliter amittere. Bene partus in Oriente aliter cum sociis colloqui poterit.
  Ceterum Civitatibus Foederatis Civitates bellicas operationes iunxerunt, Britannia quoque, et quamvis formaliter etiam indutiae publice nuntiatae non essent, conflictus in occidente minuendus est. Quod quidem Wehrmacht profuit. Classis subaquanea Germanorum obstitit populationes, foederati involuti, opportuna bombing stabunt.
  Copiae Sovieticae, ut in historia reali, Kursk primo Februario VIII, et Belgorod IX. Die XV mensis Februarii oppugnatio Kharkov incepit, quae, circumscriptione vitata, copias Germanas reliquit. Iam antea Nazis Rostov-on-Don reliquit.
  Die XVIII mensis Februarii Tituli personaliter ad praetorium venerunt. Mainstein novas potestates dedit. supplementa praeterea ab Occidente raptim translata. Primum, utique, aviation. A fronte occidentis aircraftm non parum - media fere aircraft absorbuit. Plures dissensiones quae in Africam transferendae erant, convicio in Orientem missae sunt. Praeterea e Gallia et Balcanis, et in ipsa Germania, tota convocatio et bellum indictum est Reichstag.
  Die 19 Februarii Mainstein iussit 4th Panzer Exercitus contra offensionem mittere ut copias Sovieticae per Pavlograd progredientes prohiberent. Die XXII mensis Februarii, Pavlograd occupata est. Munus muniendi itinera ad Borysthenen ab septentrione per Krasnograd vel Dnepropetrovsk, vel per Poltava vel Kremenchug, coetui Kempf commissum est.
  Germani multum dissimiles historiae successerunt. Quibus omnibus exercitibus in proelium inductis, rursus etiam acre valuit. Praeterea copiae plures terrae inferrent, inter 30 notam novam lacus Tigris, quae in vera historia ingloriose haesit in arenas Africanas.
  Germani Kharkovam sex diebus ante quam rem gestam circumvallare curaverunt, die 8 Martii, Belgorod a Fritz captus est, et Belgorod ante nonaginta dies in motu ante - X Kalendas Aprilis.
  Nazis etiam Kursk cum impetu capere potuit, alterum anulum die 14 Martii claudens. Pridie kalendas Aprilis, Fritz etiam Stary Oskol cepit. Attamen sequeretur quod sequeretur et heroica resistentia copiarum Sovieticorum Nazis impediret quominus successum evolveret. Sed damna Exercitus Rubri in boilers magis quam in historia reali evasit significantia, et Kursk Bulge mense Martio 1943 resecta est.
  Successus Mainstein evasit gravis, sed limitata, quare Nazis ne reverti quidem potuit omnia quae in operatione Voronezh-Kastornoe amiserat. Etsi nunc non iam capitis dolorem habuerunt - Bulge Kursk. Sed haec adiectis quaestionibus creati sunt: ubi et quomodo oppugnare?
  Dum socii passive agebant, oeconomia Germanica valde inexercitata erat. Productio piscinarum et tormentorum auto-propellentium intra tres menses duplicato, mille per menses ad mille 200 vehiculis, inclusis recentissimis "tigribus", "Pantheris" - signanter superior in pugna potestate instrumentorum Sovieticorum. Sed nautae adhuc novos lacus dominos debebant, et infantes morbos ad animum adducerent.
  Et facilis est eligendi partem nam odio. Moscuam movere potes, et iterum vindicare Stalingrad, Caucasi oleum perrumpere. Leningrad, ubi auxilia Soviets difficile est transferre, una ex metis fieri potuit.
  Germani tres menses exspectaverunt, copias et novas piscinas, tirones exercitati, servaverunt. Iam in exercitu puerorum quattuordecim annorum non raro, multae peregrinae divisiones formatae sunt. Fortitudo Wehrmacht maximam pervenit ad 10.5 miliones militum et praefecti, etiamsi qualitas copiarum aliquantum imminuta sit.
  Proeliis vario eventu pugnatum est. Nazis productionem aircraft auxit et acrius egit.
  Horum aces plerumque certaminis locum elegerant, nec cedentem multitudine proelium committere conabantur.
  Animadvertendum est Focke-Wulf, quamvis inferior elit Sovieticae in maneuverabilitatis, sed summa celeritas in dive permisit eum e cauda exire, et arma valida ab ipso primo adventu ad elaborandum deicere. Itaque commodum in Nazis comprehendere non potuit, ac magis aces Germanorum peritiores, cum potentioribus armis, aere dominabantur.
  Hitler tamen Caucasum oppugnare paulo aliter statuit. Nimirum, Stalingrad principalem partem faciens, catervas exercitus "A" et "B" ibi mittens. Solutio sane non optimalis, sed post amissionem pontis Rzhev in Moscuam progressi Germani validissimam defensionis aciem vincere voluerunt.
  Sumptu Leningrad, tum arcis oppugnatio urbem tertiam Reich, etsi foederum valuit, decretorium non dedit.
  Restat igitur ut austrum moveatur. Nihilominus Stalin Hitler praecesserat, die 22 mensis Iunii, copiae Sovieticae in Oryol et Kusk discursum erant. Causa relinquendi exspectationem belli sociumque passivum adiunctum est: non pax, non bellum. Quid aliud tolerari potuit, quam ... Defectus duralumin, cum increbrescente productione aircraft Germanicae, magis ac magis inceptum in Luftwaffe paulatim transfertur.
  Praeterea Nazis iam valde bona erat Yu-188 bomber, quae celeritatem superiorem vel saltem non inferiorem Yaks evolvit, et etiam feliciter temptavit Yu-288. Currus novissimus, una cum Vide DO-217, bomber opportuna valde bona potest esse. Atque ita, aeroplana Germanica maxime adversa facta sunt copiis Sovieticis.
  Hitler, contra, taeterrimas dubitavit, sic formatio novarum divisionum piscinarum et navalium institutio pergebat. Propter defectum bombingarum, Tigres et Pantherae magis quam in historia reali dimissi sunt et dominari debebant.
  Germani improviso nihil se ad defensionem parant. Pugnatum est per unum mensem. Copiae Sovieticae novae technologiae Germanicae congressae sunt et evenit ut "Panther" et "Tiger" in proeliis insequentibus ordinem magnitudinis fortius vehiculis Sovieticis essent. Butting non dedit T-34 et KV casum realem capiendi. Productio autem vehiculorum cum tormento potentiore 85-mm nondum dominatus est, et 76-mm "Panther" et "Tiger" capi non potuerunt.
  Copiae Sovieticae in quibusdam locis usque ad quindecim chiliometrorum progressae sunt et damna maxima passi sunt. Germani in counteroffensiva ire poterant. Inter imperatores notandum est Rommel, advena ad frontem orientalem, sed late notus in occidente. Se bene in praelio cum Sovietibus probare curavit.
  Germani counteroffentem attingere Don potuerunt. Sed tunc loco Moscuam versus meridiem versus.
  Fuhrer vindictam in Stalingradum exoptabat. Notandum quod primo hoc etiam profuit Germanis. Stalin non credidit optionem operandi Blau iterandi et omnia subsidia sua propius Moscuam transtulit. Quam ob rem Nazis, Tanain movens, copias a tergo Sovieticae ingressus est.
  Sed Exercitus Rubrum iam diversus erat. Duces Sovietici, qui experientiae pugnae potiti sunt, solertius agebant, et ipsi milites conspicue temperabantur. Fritz Tanain transire et Stalingradum transire non poterant. Maximum rerum gestarum, capto Rostov-on-Don, et toto spatio in flumine egrediuntur. Verum copiae Sovieticae Voroshilovgrad, Donets et magnas regiones amiserunt, sed Nazis expeditiones aestivae et autumnales capere non potuerunt, etiam quae anno 1942 egerunt. Quid Stalin victoria certa considerasset. Si meminerimus URSS in una fronte iam pugnare.
  Minatio ab Iaponia debilitavit propter clades Terrae Solis orientis propter clades in Oceano Pacifico. Dumque URSS nimis timet pro extremis Orientis regionibus.
  Hieme contra offensionem exercitus rubri incepit. Multae Germaniae lacus in frigidis et nivibus manifesto dederunt, et dispositio scutulorum in chassis haesitavit. Sed hic perficere non potuit. Germani paulum in mediam aciem conieci et in Tanain defecerunt, sed Leningrad ob nimiam hostium defensionem liberari non potuit. Quamdiu obsidio tenebatur. Germani quoque multum, sed iam bello defessi sunt. Proxima aestas inceptum Fritzium occupare conabatur. Sed iterum Nazis ad Tanaim pervenire potuerunt. Impugnatio in Leningrad in defectu finivit.
  Mutationes in USA factae sunt. Wallace electionem praesidentialem Cheney in exspectatione et sede militari amisit. Sed successor passive se gessit. Velut Laborites qui Churchill ad gubernacula Britanniae substituerunt. Hieme anni MCMXLV, copiae Sovieticae Wehrmacht in media munitione perrumpere potuerunt et ad Smolenscum progredi ac etiam hanc urbem occupare. Sed jet aircraft hostium aere dominatus et impetus militum Sovieticorum cessavit. Et in Martio et Aprili, Fritz reduxit quod amiserant. Aestate MCMXLV, Germani ultro Moscuam utentes "E" obterere et vi bombers et primum orbis instar orbis certaminis vehiculis evolvere conati sunt.
  Tela ballistica, contra, tela nimis pretiosa et inefficaces agnoscebantur. Germani Moscuam appropinquare curaverunt, sed sero autumnus iam venerat, et Americani armis atomicis usi Iaponiam in deditionem compulerunt.
  Habens bombam atomicam, Cheney postulavit ut utraque terra pacem concluderet.
  Sed et Stalin et Hitler nullo modo consentire potuerunt. Nulla unitas in US vel erat, ubi multi circuli reactionarii crediderunt utramque partem ut quam diutissime se occidere deberent.
  Cum autem Nazis successit, hoc tempore Leningrad tandem seclusit et centum chiliometrorum Moscuam appropinquavit, Civitates Foederatae et Britanniae repetito copia Lend-Lease adiuvare coeperunt USSR.
  Hieme, copiae Sovieticae rursus Nazis propellere coeperunt, sed Leningradum se dedere non potuerunt. Lenin urbs cecidit, sed Fritz paulum ab urbe repulsus est. Ab Occidente auxilium moderatum ac decretorium. At Germani defessi et defatigati sunt.
  Aestas anni 1946 cum mutationibus positionalibus minoribus transiit. In hyeme, Sovieticae copiae res aliquas profecerunt, Fritzam a Rzhev et Vyazma excusserunt et eos, licet leviter, ad Donum propellunt.
  Vere anno 1947 Adolf Hitler mortuus est et, die XVIII mensis Maii, indutiae factae sunt mediantibus Civitatibus Foederatis Americae et Britanniae signata. Conditiones URSS satis difficilis et Germaniae non favorabiles evaserunt. Ucraina, Belarus omnes terras, quas Wehrmacht tenuit, territoria sub iunctione Civitatum Americae, Britanniae, Germaniae et satellitum mandatur.
  Tertius Reich factus est sicut Unio Europaea et fines Sovietici occupati, ut protectores, Leningrad incluso. Don condicionem territorii mandati accepit, ab URSS independenter et formaliter independenter, re vera cum magna auctoritate Civitatum Americae Unitarum.
  Ita territorium Russiae Sovieticae valde deminutum est. Anus et debilis Stalin politicam relinquere coactus est. Potestas eius acriter cecidit, et vires eius.
  Post renuntiationem Stalini, Caucasus - Georgiae, Armenia, Azerbaijan - mox ab USSR separata est. Et paucis post annis in Media Asia. Ita Russia ad munus potestatis minoris, etsi cum armis nuclearibus, relegata est. Veram historiam comparatam esse, St. Petersburg, Smolensk, Pskov, et nonnullae aliae regiones in Occidente evenisse mandatur.
  Et mox regiones Caucasi septentrionalis maxime a Sarracenis etiam frequentatae sunt separatae. In Germania, post mortem Hitler (verisimile est Fuhrer discedere adiuvit), medicamento addicto Goering mox mortuus est. Himmler etiam occiditur. Modestiores speea potiti sunt. Paucis annis post, systema multi-partiti restitutum est, et Nazis multo moderatior factus est.
  Tandem, Civitatum Foederatarum orbis terrarum dominandi ac dominandi venerunt. Nunc USSR tamquam competitorem non habebant et communistarum potestatem cito amiserunt. In Sinis, regimen pro-Americanum, idem in orbe islamico. Tempora totalis dominationis Americanae venit...
  Sed hoc non felicitas hominibus attulit, quamvis Americani, iter in Tellure constituto, ad Martem vicensimo saeculo revolare potuerunt, praeterea progressus ac technologiae etiam celerius quam re elaboraverunt. Effectus erat, ut nunc in Civitatibus Foederatis Americae physicis ex toto orbe terrarum moderata est. Sed haud occultum est nimiam esse secretum, quod progressionem scientiae humanae impedivit.
  Aliquo modo tutior evasit quam in vera historia. Exercitus Civitatum Americae Unitarum et eorum satellites terroristas et extremistas ubique terrarum sine metu accusationum politicae recte emendandi non posse opprimere. Interventus humanitarios exsequi potest ac globalizationem oeconomicam et politicam efficacem. Nihil interest in extremistis religiosis alendis ad evertendos politicos adversarios - quod fieri potest simplici interventu.
  Ita quodammodo, mundus vicisse videtur factus unipolaris uni multipolari reali comparatus. At Vasly Terkin tunc unius personae fortunam vidit .
  Anna Kazei (An interesting et probabiliter cognominum fortuita accidentia, licet actio in vicesimo primo saeculo vigeat!) stationem traminis obtinuit et pedestri continuavit. Tramen est elegans, carros turpis, sed ipsa statio maxime provinciarum est. Autumnus calidus erat Ucrainae - Indus aestas, cum aureae vestes in humeris betulae erant, et nemora et nemora coccinea regia induebantur. Natura formosa est, et adhuc femina non sine venustate, cum sit saltem triginta quinque annorum, et canos iam monstrans.
  Anna Kazei tristis est, sic pergit diem cum liberis ... duro carcere. Quid iudex est de qui puerum XII annos et puellam XV annos in carcere XCIX iudicavit? Estne id quod facis cum liberis miseris? Et quid fecerunt? Bene volaces cum tabulae diripuerunt. Etiam telephonium et interretialem fila inciderunt, ut contagione influentiae Americanae pugnare possint.
  Motus est in Ucraina orientali - "Resistentia Patria". Imo non bellum clandestinum verum gerunt, sicut fuit in altero bello mundano. Plerumque eorum resistentia propaganda est et parva sabotage sine humanis casibus. Ita filii eius in Occidente tyrannidem provocare voluerunt pluries filum secando.
  Sed eas in camera video trahere poterant, et satis sunt etiam "bene-volentes". Guys sabotage et etiam terrorismum accusati sunt ac etiam grave damnum oeconomiae faciunt. Et hospites in iuvenili aetate, circumstantiae deminuendae rationem acceperunt - annos fere centum laboriosi dederunt.
  Curia celerrime transiit, et advocatus solum accusatori consentiens annuit. Etiam ac ipsum erat. Praeterea Annae insinuatur quod filii sui adhuc felices essent, si scirent et hospites cum subterraneis haberent, ne prius tormenta vitare possent, et deinde poenam mortis. Sed in labore ipsum non tortor.
  Crura Annae calceis veteribus implicita sunt. Totum saccum dorsualem defert cum programmatis quae semel in anno fieri licitum est. Et filii infelicissimi, probabiliter, in carcere non nimium refrigerantur.
  Convicti in via stant, ne in castra tendunt, in via tenduntur. Vigiliae ad Annam cachinnant, et in dorsualem manibus immodice perveniunt, extrahendo cibum. Tristis hefty e incolis statim syrvelad farcimen in os suum refert. Non obstante quod Ucraina formaliter omnia quasi attributa habet status, etiam electos Rada, sed plura vexilla Americana quam flavi-caerulei sunt.
  Pueri duodeviginti ab adultis seorsim laborant. Tepescit dies, aprica, striata, Carceris tunicae separatim complicatae, Et graciles, nervosa corpora, Scelerata a sole, eleifend, Sudoribus. Alii lapides corradunt et glarea in tramites ferriviaria latis terit, alii cancellos trahunt, alii truncos struunt et secant.
  Pueri sunt a decem ad decem et septem annos, et quidam etiam iuniores spectant. Et quomodo non dolere potest, si lex Anglo-Saxonica in Ucraina mandatatur dominatur, cum ex decem annis criminalibus tam adultis competit?
  Tum tristis Annae, cuius dorsualis notabiliter levius erat, demonstravit, ubi filium suum Marat quaerere (etiam fortasse hic vocabulorum fortassis non accidit). Imo durum est ei tantum pondus ferre, sed tamen adicitur. Et hoc levamen gaudium non est, quia hic cibaria exilis et latinae sunt tenues.
  Et hic est filius eius. Nudo pede nixus, braccis striata super genua Procumbit, saxis acutis concreta cado. Intuens nudum pedem Marat graviter anhelans, Anna sensit se quoque incredibili voluntatis nisu se corroborare. Caput rasum in curriculo umeri tenuium magnum videtur, et capilli flavi in scaena cranii angularis sient paene invisibilis. Ex quo puer calvus omnino videtur. ruga frontis notior facta est. Ex quo, nisi statura exiguis et angustis scapulis, multo pueris maior videretur.
  Marat laborat, et truci vicini vagantur Praepositi, clamantes et cruda verbera latae. Durus labor, immitis. Ad talem gradum laboris sustinendum, saltem paulisper remittere debes, et in dolio cubare, ut nervosis, flagellis retortis, quietem dones. Sed cum ardet, fere cutem non incidit.
  Anna non habet potestatem venire usque ad prandium confractum in opere. Vigilate ergo et expectate.
  Matris lacrimae nolens bene ascendit. Crura pueri teguntur livoribus, livoribus, livoribus, plantis callis obsita. Omnes ver, aestas et autumnus, Iuvenales convicti nudipedalia laborare coguntur. Dicunt etiam hoc sollertius et melius incarceratis pueris. Re vera haec est notissima Oeconomia Americana. Praeterea calcei Occidentis stili nimis cito fatigantur. Itaque absit, ut hyemem saltem publica caliga teneant, non tam diu calefacta ac nivosa tempora feliciter temperet.
  Sed iam pueri graves cancellos trahere coguntur. Bene, ubi est Maratika. Tenuis est ut arundine, hoc est quomodo costae sub pelle perustae sunt, et venter ex intentione concidit. Circulos obscuros sub oculis ferunt puero duro non facile. Num viginti annos extendere poterit, post quem ad ius appellandi iuris interponere poterit?
  Sed Marat tribuendum est, convicium callide ponit, et cum matrem viderit, respondens ridet. In fronte ruga explanata est, ut patet, quod adhuc puer est, qui in omni situ deridet...
  Flagella stridit et dolens urit Marat. Clamoribus mater, tristis ad vilicum irruere conatur, per humeros ambal eam arripit, retinens;
  - Noli audere! Impetum in custodi in linea officii... Optime, duodecim!
  Anna magis iam indigna est;
  - Habentne liberos ex lege verberandi?
  Respondit tristis honeste:
  - Haec mensura coacta potentiae corporalis ad scelestos appellatur. Questio est omnino inutilis.
  Mulier graviter ingemuit et oculos suos auferre conatus est ut non tam difficile esset. Ceteri pueri etiam fovent. Fere omnes nudipedales sunt, duo tantum vetustissimi in quibusdam fulcitis manifesto homemade. et calvus omnis sine exceptione rasus est. Cum propius scapulas cum lapide accederet unus, Anna suum vidit punctured numerum.
  Horror - filius suus hoc habet?
  Prandium intermissum brevis est - secundum legem, convicti saltem duodecim horae in die laborare debent, re vera quattuordecim ad sexdecim coguntur. Verum, quantum operis acerbitas pendet. Exempli causa, veri simile est etiam adultus quinquaginta chiliogrammata ponderis ab uno tabulato ad aliud umeros sustinere posse.
  Sed, exempli gratia, diutius colligere potes bombacio. Puellae in plantis laborare solent, ideo physice durior est pueris.
  Ad prandium, pueri oryza aluntur, in Ucraina bene radicem habet et dapibus cibus pretiosissimus est. Addunt etiam pauxillum lactis cum pane et alio, quo minus noceant. Cibus satis sanus est, ita ut pueri, etsi non satis, ora hiantia non videant. Hic mala et citrea sunt.
  Marat, licet esuriens, matri explicat;
  - Consuetudo est nobis, et sapientissima, - libellos omnes pueros dividere!
  Anna miratus est
  - Sapiens?
  Puer senior, elaborata stigmata in brachio et cruce super pectus eius, confidenter exposuit;
  - Profecto! Saepius quam semel in anno, translationem tantum pro magno barryk accipere potes. Et non potes illud servare. Tot sunt ex nobis et in omni tempore quaedam recharge!
  Annuit Anna, super dorsum tractantem filium, sensit et recentes et iam sanavit plagas et abrasiones. Mater filium petivit;
  - Saepe feriunt?
  Marat subridens coegit et respondit;
  - Tentant non laedere. Renes et organa vitalia non repellunt;
  Anna eam quaestionem continuavit;
  - Nonne frigida est nudis pedibus ambulare?
  Puer honeste respondit;
  - Utique in villa discalceati tantum diebus calidis cucurrerunt, hic vero proiciuntur donec nix cadit, et salvare potest... At.
  Puer cum cruce iterum intervenit;
  - Fui hic per quinquennium! Bene, foris opus est, cibum sanum comedere, durare potes, ac ne tussim quidem! Vivemus, si non moriamur!
  Marat diligenter mordax tomacula, inquit;
  - Utique erimus, et fortasse libertatem reperiemus!
  Hic Anna repente cognovit locos colloquii esse confectos. Marat eius vitam vixit, eius vixit. Et indecenter compati puer, tantum offendi. Quamvis casus Marat videre eius voluntatem prope nulla sit. Ita, et dispone fugam e regno phantasiae. Etiam si fugis, in mundo huius temporis, quomodo potes sub terra diutius abscondere? Technologia proficit, eorumque conversatio probabiliter perscripta est, et fortasse etiam cum imagine video.
  Marat de cane Polkan interrogavit, et responso accepto tacuit. Anna videns filium suum sciens. Videmus eum de sorore fusius quaerere, sentiebat autem matrem nondum cum ea communicasse. Intermissum prandium breve est et in quinque minutis pueri Trudovik iterum operari incipient.
  Anna extendit soleas ad filium contexuit;
  - Delicias meas indue!
  Marat susurro respondit:
  - Non putantur... Omnes pueri idem in poena esse debent. Ac nudis pedibus, donec frigora poenae est! Iustus ardebit eos. Melior calumniatur cum adolescit frater meus.
  Mater tandem filiorum dura perculit, crura pulsantibus, eos invita pulvere deosculans. Extremum deinde osculum in fronte erat, et sub clamore minantis custodis surgit et ad exitum pergit. tum desiit. Opus cum rationalitate Americanorum constitutum est: convicti ita laboraverunt ut onus in diversas catervas musculorum iret. Tunc opus et corpus enucleatur, magis proportionatur, et captivi minus defatigent, quod significat multum ex illis exprimi posse.
  Manus Marat iam callis obduxerat, et calceum admodum confidenter onerat. Gracile corpus, sed nervosum est, et brachia macra valent. Forsitan in magno labore diuturna erit. Itaque nimis mature est puerum sepelire.
  Arma virumque dure compelleret Anna, Et exclamat;
  - Tempus tuum ascendit! Exeamus hinc! Itaque limitem transivi!
  Pedes mulieris gravissimae videntur. Antecedens visitatio Sororis Marinka est. Nunc autumnus labor est, et tempus capere necesse est. Hoc bonum est quod frater et soror longius absunt.
  American capitalis dominatur in Ucraina, sicut magistratus exteri, obiter. Vulgo ipsi modeste vivunt, sed illis quoque cadit aliquid. Certe panni viles sunt, et Anna in paupere sua nova vestimenta sicut ovis nigra spectat.
  Iuvenes autem virgines damnatas in veste striatarum similium captivorum in castris Nazi. Ex tramine currus videri possunt. Multae puellae in carcerem coniectae sunt propter simplicem elabi tributum, eisque facultas operandi danda est. Itaque multi sunt vectigales in agris.
  Anna fausta erat, puellas iam magnam aream perfecerat ac ante novam alteram pedem discalceatam in decem versts calcavit. Sic cum Marina loqui potes. Videtur puella nudipes, tenuis, veste striata cum numero et cognomine in pectore, non videbatur periculosum comitatus, et ambulavit, machina tormentario super humero posito. Marinka, sicut Marat, paulo procerior et multo tenuior ab ultimo conventu facta est. Adhuc dubium non erat de cibo in pago Ucrainae.
  Hic pascuntur ad normam, scilicet insufficiens, pro tanto intensivo et labore. Marina confessa est matri suae quaestionem;
  - Ita vere manducare volo! Vermes etiam capimus, abluimus et maxime fumamus, interdum crudum edimus. Esurire!
  Anna de salute quaesivit. Marina respondit honeste;
  - Ac primum musculi multum gravati, maxime somnus vulneratus est, nunc autem haesi. Nihil aliud - in aere ac terra nova laboramus. Gravius erit hieme, machinae sunt vere durae et taediosae.
  Mom, memorans molendini lanificii, addidit;
  - Et pulverulenta!
  Marinka interrogatus de Marat. Cognovi puerum sanum esse, et etiam post paucos menses in labore duro, fortior factus est et temperavit. Laetatus sum. Frater minor iam septem annos natus est et is quoque fortis est. Pater meus in Siberia alicubi laboravit, et iure respondendi privatus est. Solum notum est eum adhuc vivere, si de morte esset notificatio.
  Marina cum gemitu dixit:
  "Si patri meo non esset, hoc negotium fortasse non haberem!" Stola transiens tota vita tua, et usque ad secretum in ordine et cum canticis tantibus est!
  Ridere Anna nitebatur, dicens :
  - Si commentationes desunt, post viginti annos secundum legem petitionem mittere potes pro prima remissione!
  Marina caput movit.
  - Primis viginti annis plerumque non ignoscunt, exceptis egregiis meritis... Bene, si patefacias evasionem aut coniurationem! - Puella minax delubra supercilia eius redegit ad colorem praematurum triticum. - Sed numquam ad denuntiationem venio!
  Aspexit Anna filiam suam. Animosa, ut mentum Marat, regularis, lineamenta aliquantulum acuminata. In fine puellarum comae calvitium tondentur, sed iam parum crescunt. Crinitos albos, aureos cincinnos etiam paulum volvere coepit. Puella procerior, et quamvis tenuitatem suam, minime ossea vel angulata videtur.
  Anna nolens filiam suam rogavit;
  - Et te ... Nonne te rapere conantur?
  Contremuit facies Marinka, et respondit tacite;
  - Non sine illa, sed Americani adhuc religiosi sunt et id non confirmant ... Sine licentia superiorum potestatum. Sed potes publice mandare in lupanari et unus annus termini ibunt ad duos!
  Anna non petivit. Sciebat Marinka tantum offensionem offerre talium officiorum. Cor mulieris gravius factum est. Risu respondit puella:
  - Noli esse tristis... Sunt casus semper! Nulla volutpat sit amet amet vitae.
  Et forma macilenti canebat, et puellae in choro delectae;
  Quid sponsae tenerae
  Nigra anima laboro!
  Pulchra memor faciei,
  Quid in aciem incedentem detineo?
  Puellae nudae pro homunculo, pulchrae Romanorum, cantabant, et satis naturales et pulchras videbant.
  Recordor quomodo secura oberret via;
  Per vicos pacatos, desertas!
  Tu dolor vestimenta sua in
  Securus ac via ad monasteria!
  
  Ac maturat ager campis, flavaque gramina campis ;
  Aura omnem nebulam discutit!
  Orthodoxia erit in gloria aeterna;
  Lux spei in orationibus Christianorum!
  
  Pedes nudis itineribus
  puella et peccatorum me poenitet!
  incurva et crede in Deum sanctum
  Ipse vitam tuam perpendet in statera.
  Custodes maxime lictores locales consistebant et puellis benigne auscultabant. Captivi delicatus intraverunt habena, ubi solus transivit obumbrans tonitribus.
  Et cum clangorem vox de throno,
  Non es dignus Paradisum intrare!
  Quia sanctitas caeli
  Praesto non est, ne somniare quidem!
  
  Humilis es peccator, Infirmitas tribulationum;
  Maneat unus et maneat in saecula!
  Solus in victoriis virtus aestimatur;
  Sicut fusio unius exercitus Russici!
  
  Miles noster ad tabernas non it;
  vodka bibens, fastidiosus - malum!
  Fortissimus bellator est mundi procella!
  Qui in Russiam ascenderunt, in stercore delebimus!
  
  Gradus puellae meae per viam
  Post humeros lacerae pera!
  Illa accipit curam sui tabernus
  Omnia dedi bins Dei!
  Puellae omnes communes erant - erant stolae et pedes nudi. Pleraque earum iam altae et magnae puellae sunt, sed adhuc parvae puellae capite raso sunt. eadem parva nuda vestigia relinquunt. Anna lachrymam nolens - captivos infelicis regiminis conquistador. Et pro quo missae sunt illarum quatuordecim vel sedecim horas in labore gravi laborare?
  lamque olet, atra Sibylla;
  Per villas multitudo rapitur!
  Dissipata est universa terra
  in cineres ac ruinas urbis!
  
  Id cum puella indignaretur;
  - Imo, non est res in cella latens!
  Et frontem totis viribus excepit.
  Quia vocavit Iesus!
  
  Dederunt ei planum nazis percutere;
  Volare, Christum glorificare!
  Calere in sereno ;
  Ut Fritz caelos claudere!
  
  Ita totis viribus pugnabat,
  Et orabat ante iconem mali!
  Noluit teneri ab inferis
  reptilia exterminantur, non numerus;
  Ad haec verba puellae, etiam plurimae, excitantur et gressum incitant. Anna etiam in calido coeno remigat pede. Quae placuit. Simile est quod redis ad adolescentiam tuam. Lapilli viarum nudum solum titillant, et ab eo recedit lassitudo et hilaritas. Et quamvis ulterius Romanorum continuatio tristissima sit, Anna late ridet.
  Sed ultimo proelio male vertit;
  Quibusdam ratione lacus ruptis felis!
  Miserere, precor, ad Deum clamo;
  Misericordia est si puellae ardent!
  
  Jesus dixit mihi vehementer
  passus sum pro vobis, passus sum!
  Et nunc crede mihi - nulla feretrum est;
  Omnipotens resurrexit lapsos!
  
  Et nunc sponsa tua in caelis est
  Bonum est ei, lachrymam ipse abstersit!
  Tibi quoque, crede mihi, locus est
  Facies tuum somnium.
  
  Modo nostis - servientes Russiae,
  Haec est via placendi deo!
  Quid sit tota tellure beata?
  Patriam totis munitionibus servire necesse est!
  
  Praecipuum peccatum est patriam avertere;
  Noli ire obiurgare - in dumis dormi!
  scurrae miserae partes praepone;
  Nescientes pulchritudinem Domini!
  
  Vade et vindica in Nazis.
  Iesus tam auis locutus est!
  fumus in odorem aeris abibit;
  Tempus erit pacis!
  
  INSTRUMENTA Himmler et FUHRER ARS IMPERATORIA
  Secundum Bellum Orbis Terrarum prolixiorem indolem suscepit sicut Fuhrer loco missili FAA programma missili collocare constituit in pugnatore populi. Machina levis est, vilis et facilis ad fabricandum. Et XE-162 seriem retro anno 1943 ingressus est. Eodem tempore Hitlerus audivit Rommel et Germanos et Italicos copias ex Africa secessit. Quam ob rem Germani octo divisiones in historia reali et multis instrumentis amissis, plus notabilis vis Italica retinuit.
  Quam ob rem melius praesidiis Sicilia, quam adpulsus sociorum superatus est.
  De Kursk Bulge, Hitler etiam receptui moratus est, in hoc casu propter studium tam Tigris-II quam Pantherae in proelio experiendi. Mense Augusto demum Stalin Oryol et Kharkov impetum facere iussit.
  Germani efficaciorem tuendae munitiones effodere.
  Sed Rubrum Exercitus copias praepollebat. Praesertim notabilis in directum Oryol. Sed Red Exercitus lentissime progreditur. In directione Kharkov Germani etiam meridionales offensiones repellere poterant, ubi Mainstein praeerat. In Oryol, proelia usque ad sero autumno trahebantur, sed Oryol adhuc capta est. et consules.
  Sed magna strage, multum copias elidebant. Tum mora fuit. Copiae Sovieticae pro damnis confectae sunt. Germani foderunt... Productio piscinarum crescebat... Panthera-2 productionem non attulit. Hitler non placet pondus piscinae significanter auctum esse. Tum piscinam Fuhrer viam exitum non voluit. Et machina validior non est parata. 2 Tigris piscina potentissima est, sed pondus grave etiam minus est. Sed lacus Germani nondum perfectum exemplar fecerunt. "Panther" revera machina superior t-34-76 est, satis significanter. Sed USSR validiorem piscinam T-34-85 habet in itinere suo, quae iam multo minus Panthera in armis frontalibus et tormentis armaturae inferior est.
  Germani aliquid perfectius creare volunt. "Panther" lacus principalis Germanorum est armatura oneraria magis debilis.
  Est autem una infirmitas ab anti- lacus sclopetis ad latera urentis.
  Nazis habent, sed fortes elit et pugnatores. Praesertim robustissima et vilia XE-162s valde lenta sunt et inimicos in caelo opprimere possunt.
  Socii premere in aere coeperunt. Et sane Exercitus rubri nimis.
  In hyeme autem coeperunt turmae Sovieticae in medio progredi et detrudere Nazis.
  Proelia in caelo explicata ... Recte XE-162 accesserunt Huffman, qui confidenter laceratum et momentum auxit. Operatio eius altior fuit quam in vera historia.
  Hyeme vero Germani cesserunt mense Decembri, renovato vigore, bellum reparatum est. Autumno et hieme difficilior facta est Germanorum lacus pugnare. Dispositio e gb in vase tessellati multis quaestionibus orta est. Nix et limum inter rincs haeserant, et nocturnum frigidum motum impediebant. Sovietica lacus, mobilitate superans hostem, subinde traditum mirum ferit, agens incursionis ac receptui principium.
  Germanorum frons hieme concidit. Nazis Kharkov, Belgorod et plurimi Donbass amiserunt. Sed tamen eorum clades non perinde ut in historia oppressa est. Absentia secundae frontis, magnus numerus praediorum a Fritz adhibitus, inter graves Tigres, magna vis aviationis, praesertim efficacissima Focke-Wulf aircraft oppugnavit, afficiebat. Interfuerunt praeterea acies Italicae in proeliis, quae cum Germanis erant permixtae, non ita male pugnaverunt.
  Ars militaris Mainstein et Rommel effectum quoque habuit.
  Nazis e Donbass pulsi sunt, sed fossam additis lineis consequi poterant, partem Ucrainae sinistrae ripae retentis. Mense Martio, Sovieticae copiae additis subsidiis in aciem coniectis, nonnullis in locis Borysthenen pervenerunt, sed non vi flumen.
  Praeterea March ingrata prope Leningrad etiam non proficiebat. Germani validis munitionibus freti adhuc sub urbe subsistere poterant. Et copiae Sovieticae inopiam subsidiorum experientes: praecipuae copiae in meridiem irrumpunt, solum cuneum ad distantiam usque ad triginta chiliometrorum in corona \u200b\u200b oppugnationis.
  Sed utcumque, Exercitus Rubri iterum progreditur et Nazis repellitur. Etiam productio massa "Pantherae" et "Tigres" Nazis non adiuvabat. Apparuitque URSS IS-2, et T-34-85. Verum, Fritz etiam "Panther" -2 cum turri parva amplificavit et "Tiger" -2 figurae et arma provectioris.
  Praecipuum autem cum quo Fritz spem suam iunxit erat gagates aircraft et ME-262. Iunio 1944 iam plus mille ex his vi pugnatoribus habebant. Himmler speravit consequi principatum aeris et telum miraculorum uti.
  Intellexit Stalin oppugnaturum esse. Praecipuum ictum exercitus Sovietici in medio suspensi sunt. Operatio Bagration incepit die 22 mensis Iunii anno 1944 . Smolenscus adhuc in potestate Germanica erat, et lineae defensionis Fritz in verbis machinalis crescebant. Ita et imperatoria admiratio fieri non potuit. Id hostes exspectabant. Nihilominus Fritz non restitit. Horum defensio, non confestim, sed perrupta est. Potestas tormentorum Sovieticorum praeparatio et heroismus militum Sovieticorum effectum habuit.
  At Germani non tam simplices sunt. Secundam ac praesertim tertiam munitionis partem firmissima fecerunt. Himmler, dissimilis Hitler, consilium peritorum audivit et lineis magis elasticis usus est. Ratio detrimenti significans in favorem Germanorum manebat, et pugnis cataphractis armatis late utuntur. Animadvertendum est "Panther" 2 probatum esse piscinam validissimam, insignibus frontibus armaturam et validam armaturam sclopeto transfixam. In defensione haec piscina satis accepta est.
  Novus Germanus E-10 sclopellum auto-propellens, cum silhouette gravissimo et demisso pondere, cum praestantia activitate agendi, bene se etiam probavit. ME-262 etiam superesset demonstravit, egregiam celeritatem et validam armis. HE-CLXII, sicut etiam Arado bomber, efficaciora etiam respexit.
  Augustus VIII, Sovieticae copiae Smolenskum liberaverunt, sed fine mensis molestis facultatibus omnino defecerunt, quin proelium pro Belaro inceperit. longe tamen aberat victoria. Sed Germani consequi non potuerunt, ac sensim submiserunt.
  Bellum tamen attritum utrinque confectum est. Sed USSR explere damnum pergebat. Sed Germani in aere signanter emendantur. Novus Soviet Yak-3 et LA-7 partem tantum pro hiatu in jet aviationi compensare potuerunt.
  Germani in aeroplano qualitative utentes plerumque aere dominati sunt. Et in cisternina aedificationis, piscina E-series magnum munus agere coepit, pressius, cum tormenta auto-propellente - E-25 cum tormento 88-mm, E-50 cum tormento 105-mm. et E-X cum 75-mm gun e Panthera.
  Cum duobus mensibus ineunte Novembri 1944 quiesceret, copiae Sovieticae suas in Leningrad partem ingrata repetiverunt. Hoc tempore, Germanica intelligentia supererat et usus speculatoriae jet novissimae cum perspectivis etiam accuratissimis affectavit. Germani copias suas Sovieticas aperire curaverunt ut suas copias evellerent.
  Sed tamen in condicionibus nivis et pruinae evenit ut difficillimum esset ut frontem suam tenerent Nazis. Post gravem cruentum pugnam, mense Ianuario 1945 obsidio Leningrad concidit. Urbs catenis dejicienda est ... Et novus major successus militum Sovieticorum.
  Verum in medio Ianuario perrumpere non potuit. Nimis multae copiae Sovieticae damna intellexerunt. Sed tamen, Kalendis Februariis, Fritz ad Borysthenen repulsi sunt, et agrum post territorium amiserunt.
  Autem, mense Martio, Mainstein, qui adhuc vestigia in Ucraina sinistra-ripa habebat, maiorem incommodum iecit. Germani noctu aggressi sunt utentes plus proficientium visionis nocturnae machinas in praediis, tum recentissimam progressionem "Leonis", vehiculo salaputium cum rostro longo et potentissimo. Praeterea tam E-50 quam Sturmtigeri massive usi sunt - tela perrumpere validissima.
  Primum post Mainstein oppugnationem mense Martio 1943 Germani significantes successus consequi poterant, ceperunt Poltava, Petrazavodsk, regionem Kherson, Crimea deobstructionem et Kharkovam etiam intrant. Mandatum Sovieticum, subsidiis perdite remissis, progressum Fritz prohibere poterat et etiam Kharkov mense Aprili eas eiecit, sed nimis graves iacturas res enucleando impediverunt. Utraque pars satis confecta est a die Maii anno 1945 .
  Himmler pacem Stalino mediocriter obtulit: quisque quod capere potuit retinet, captivis omnibus permutatur. Non opus est indemnitatem reddere, et relationes commercii reddere.
  Stalin autem tales condiciones recusavit. Et promptum est se cedere Germanis territoriis non magis quam terminis die 1 Septembris 1939 .
  Hoc casu soli Germani ad Occidentem propemodum recessuri erant. Et gustus victoriarum Hitlerus hanc optionem recusavit. Praeterea copiae reactionariae in Civitatibus Foederatis Americae ad potentiam venerunt, quae fascistas radicales omni modo ad bellum victori fine impulerunt.
  Et mense Iunio MCMXLV, inimicitiae renovato vigore renovatae sunt. Copiae Sovieticae Nazis in Ucraina oppugnaverunt. Commutatio plagarum atrox coepit. Feliciter pro Exercitu rubro, Germani laminam jet in plano discus non habent, et consequenter eorum currus parum tenax et efficax evasit. quamvis eius fugae notae sint graves.
  Haud nimium felix Germanis et E-C lacus. Etiam auctor gravida arcu, sit amet malesuada ipsum convallis nec. Quanquam sclopetum fatendum est, rapidissimo igne distinxit. Sed "Lev" -2 honeste debet esse superior omnibus exemplaribus tank Soviet, etiam IS-3. Sed a rege solo belluarum vinci bellum non potest.
  In Ucraina vario eventu pugnatum est, multae urbes aliquotiens manus mutatae sunt. Germani submiserunt ut taetrum in medio tollerent, sed in anti- lacus defensionis tormentis graviter saturatis inciderunt et in coarctata sunt. Tota aestas in statu dynamicae aequilibrii transiit. Sed mense Septembri copiae Sovieticae res suas inferrent. Quamvis aer adhuc Luftwaffe dominaretur.
  Saevit inexorabile praelia contumacia. Sed mense Octobri Iaponia in deditionem venit cum novis bombingis atomicis.
  Ita Civitates Foederatae et Britanniae militaris manus solvunt. Accepit opem in doctrina non-bellorum sociorum. Copiae, voluntarii, armorum et instrumentorum ad Tertium Reich praeberi coeperunt. Eodem tempore Hispania, Portugallia, Argentina, ac deinde nonnullae aliae nationes, in specie Turcia et Suecia, bellum cum URSS prementibus Americanis inierunt.
  Locus calefaciebat...
  Turcicus exercitus, cum Shermans et Pershings satiatus, per fines Sovietici meridionales erumpere coepit. Successerunt mense Novembri 1945 Yerevan circumdare et Batumos maxime capere. Unitae Germanicae in Kharkov iterum irrumpunt, hanc urbem longanimitatem occupantes. In latere meridionali unitates Sovieticae pendebant. Minabatur res.
  Stalin frontem aciem exaequare postulavit. Sed etiam adventus hiems mutationem non attulit, sicut bombardarum Sovieticarum civitatum signanter intendebat. Pressio ab Occidente aucta est.
  Hieme anni 1946, solum Kharkovam recipere ac Germanos in centrum detrudere posse, iterum Borysthenen attingit. Sed vere exarsit pugna ultione. Germani lacus Americani et Britanni in meridiem progredi coeperunt.
  Puellae pugnabant.
  Pugnabant magna virtute et pueri plenae alacritatis et casus erant.
  - Bene Dimka cantas! Petka animadvertit et amare suum in humero.
  Sed iam opus est... - Hic puer dubitavit et sub terra caelum percontando respexit. Videbatur ibi clues quaerere. Tres soles curriculo connivere videbantur.
  Komsomol puella Larisa digitum suum ad labia sua posuit et tacite dixit:
  - Noli obstrepere. Nimis visi sumus. Propius ad fundum proximi accedere debes et cum operariis misce.
  Dimka alacres exclamavit:
  - Consilium optimum! Hic tumultum Spartak vel Emelyan Pugachev componemus!
  turpiter Larisa dixerat:
  - Facilius est verbis facere quam usu... At pueros non amittes spem. Sequamur me...
  Guys strenue nudas plantas in parte viae ferientes movit. Gramen admodum risibile erat, ut videtur, molle, sed mox pedes puerorum et puellarum prurire coeperunt quasi in urtica ambulassent. Et vere ridere volui. Quasi struthionis plumis ad calcem ferantur.
  Ridiculum est dicere, sed post decem fere minutas pedes - iam intolerabilis et nudis pedibus titillatio rubet, ipsi in bitumen peregerunt. Facilius est hic ire, licet per inertiam pergat pruritum in calcibus.
  Petya, inter alia, notavit;
  - Aliquid imus, ibimus... Et nihil circa nos mutatur. Quasi in circulo erramus?
  Dima constat.
  - Etiam... Aliquid tam fascinatum cernitur hic .. .
  Larisa connivuit trepide notumque;
  "Damne... Sive placet sive non, hoc chassis dimittunt si quid vis videre.
  Petka murmuravit;
  - Aut progredior... Quod tamen idem est!
  Pueri inviti in gramen iterum iit. Dimka recordatus est quomodo ante duos annos captus est. Tum Germani eum admodum puerum nudo pede per nivem compulerunt. Fortunate igitur animos non scindendi habuit. Probabiliter haedus flavus cum cruribus rubris sicut tibiae anseris periculosum Fritz non videtur. Bene flagellis caeditur, et e carcere eiectus est. Etsi tunc Dimka Germanos suo nomine iam occidisset.
  In nive nudis pedibus ambulans non omnia visa sunt quae puero duro formidolosa sunt. Quamvis, cum crura tandem rigentia et aliquid sentiendi cessaret, graviter territus erat: repente aeger maneret. Sed sancti nudis pedibus per totum annum ambulaverunt, nec mortui sunt, nec digiti eorum exciderunt. Proin sed pretium metus. Crura dolent in calido tuguriolo cum fovere coeperunt. Cruciatus sane gravis est, et a Nazis amatus. Maxime amant mulieres et pueros in nivem pellere. Adulti homines aliter excruciari solent.
  Dimka memorans quomodo in nivem incidit, et post eum a fascisto bayoneta pulsus, risit. Pertulit, sic titillationem sustinebit. Quin etiam, quamvis puella Larisa sit, confidenter ambulat, et gradum etiam monet.
  Petka, ut a pruritu duro in plantis distraheret, Komsomol membrum quaesivit iucundam quaestionem:
  Quid cogitas de monotheismo?
  Larisa giggled and lepide dictum est;
  - Bona quaestio pro aliquo qui etiam maturus est Komsomol... iungendi.
  Dimka, qui etiam hoc loco studiosus erat, notavit;
  Non est quod in unum omnipotentem Deum credamus. Et si ita est, monotheismus est scias!
  Larisa cum scepticismo notatur;
  - Itane vero sine causa? Thomas Atheniensis de existentia Dei existentiae quinque argumenta dedit.
  Petka percitus aures arrigit;
  - Quid argumenta? Audivi etiam quinque esse ex eis, sed nescio quid in se posuerunt?
  Haec Larisa subridens respondit gramina deradendo Immitis titillantem plantis;
  - Primum... Omne causa est radix. Si est pullus, erat ovum ex quo pullus apparuit, et si erat ovum, tunc erat pullus qui posuit. Similem causam debet esse in universo. Talem radicem causam esse Deum altissimum credidit Thomas Atheniensis.
  Petka calcaneum suum scabiosum in lubrico arboris trunco, tanquam squamis obtectum, percunctatur rustica et simul pueriliter interrogans;
  - Si omnia prima causa egent, quaenam igitur prima causa Dei facta est?
  Larisa humeros ait:
  - Imo hoc vulnerabile est in expositione Thomae Atheniensis. Desiderat autem Deum accipere per fidem ut causam primam, sed simul non explicat cur existentia primarum causarum sit necessaria ipsi universo, non autem creatori suo necessaria.
  Dimka, sicut simia saliens, suggessit;
  - Potest quod Creator universi habeat suum Creatorem, et hic Creator suum habeat, et sic in infinitum.
  Petka movit caput negative.
  - Absurdum est. Et ad quaestionem de qui transformationem mechanismum induxit, respondet - natura!
  Dimka iterum expressit valde interesting cogitatione;
  "Ita natura deus est!" Quod...
  Petka gavisus est verbum abstrusum inserere:
  - Pantheismus! Hoc est, cum te Divinam et Naturam commisceris?
  Larisa, trepidus saliens, puerum interrogavit;
  - Et quomodo te ipsum cogitas?
  Petka humeros trepide respondit:
  - Nescio quomodo nescio!
  Dima, haec sententia legitur in libro ab Alexandre Dumas: "Triginta annis post."
  - Deus est in superficie cuiuslibet rei.
  Pueri tacent. Colloquium nimis sublimior factus est pro adulescentibus Sovieticis quattuordecim annos natus. Tunc ascenderunt, ubi ipsi non intellexerunt;
  Ita, et silva finitur... Agri extenduntur. Dimka acies acuti visus successionem rusticorum in agro laborantem agnovit. Puer retardavit. In semitam prodierunt, et pruritus herbae aliquantulum consedit. Potes ut ex acie non animadvertantur.
  Explorator luscus Larisam etiam non solum operarios exploravit, sed etiam tres equites in litibus caeruleis ad opus spectantes, sicut etiam plura animalia currentia. Dimka mirum:
  - Etiam hi canes tricipites sunt!
  Petka sibilavit et sibilaverat;
  - Canis mordere potest, nisi ex vita canis...
  Larisa movit oculos propiusque spectare coepit. Ipsa parum de hoc mundo cognovit. Mirandum erat aliquid. Prius adulti inter rusticos non fuerunt. Tantum pueri laboraverunt, sed etiam, quod mirum est, nec iuniores annorum decem nec maiores quattuordecim. Hominis similes, fere omnes flavos, pilosos vel pallide rubentes, fortasse duo capita nigra.
  Ita bellae latinae, male vestitae, omnes nudipes, sine exceptione. Medio aevo satis similis. Solus nunc levis quaestionis fractus pendebat, et simile quiddam, sicut planum vi semidisgregatum, in campo conspici potest. Tres tantum milites militum sunt, et centeni liberi rustici, sed omnes obediunt. Pueri hilares, sani, sient, alacres laborant. Id est iocum, etiam aliquid cantant.
  Hoc paulo simile est ex agris tumultus pugnae, cum pueri senes adiuvant.
  Instrumenta laboris antiquissima sunt: palas, rastri, falces. Nulla ut tortor neque. Puellae etiam aratro se iunxerunt et pro equis se trahunt.
  Petka in ira notavit:
  - Wow - exploiters!
  Dimka, revocans opus litterarium, notavit;
  - Meministi quomodo fuit cum Leone... Id est, excusa me, Alexei Tolstoy in Marte res novas ridiculas ...
  Petka giggled et suggesserant:
  - Tres tantum sunt nostri et tres equites. Obrepunt in eos, jaculantur, et res novas appellant!
  Larisa movit caput negative.
  - Canes tricipites non nobis obrepunt, et bellatores arcus habent, et fortasse satis accurate iaciunt. Hic necesse est animo decernere.
  Dimka Larisam respexit et dixit:
  - Excessisti paululum... Hic adhuc cum pueris miscere possumus et experiri quid sit.
  Cum puella pulchra facie constat;
  - Iustum est, vade ad eos explorate... Ego ipse hic multa non intellego!
  Pro speculatoribus professis, circa canes tricipites questus est quaestio difficilis, sed solubilis. Sed placuit pueris, ne tumultum excitarent, occulte ac naturaliter.
  Sed tunc Petya repente animadvertit;
  - Quid de lingua obice? Nos vivos mordebunt!
  Larisa Petka consolatur:
  - Sed nolite solliciti esse ... Quomodo intelligemus linguam eorum, et putabunt linguam suam loqui.
  Dima suggesserant:
  - Et tunc ad milites curramus et dicamus nos e vicino vico missos esse auxilium. Multo erit magis hoc modo naturale.
  Larisa levavit manu dimittely.
  - Experiri... Spero te impetraturum. Modo ne overplay!
  Pueri, sine bis cogitantes, currere coeperunt. Nimis simplex consilium fuit.
  guys et Larisa magno cum dolore ad rem redierunt. Nos iterum in carcerem conclusi, et quod omnium foedissimum Germani, videntes trinitatem inspirare, percontando cepimus. Modo torquentur foculo. plantas autem virginis et pueri oleo nudas illinebant, et flammam ardentem e longinquo collocabant. Talis cruciatus quindecim vel viginti minutas durare potest et maximo dolore affici potest. Sed non clauda crura erant, nec iterari cruciatus per aliquot dies. Hanc tres flammam paene ad calcem eorum pertulerunt, deinde Larisa cantare coepit;
  virgo in equuleo fui;
  Discalceatus solitus Komsomol...
  Post omnes, Stalin, Lenin una familia sunt;
  Et incommoditas inter eos!
  
  Virginem in captivitate torquebant;
  Calcanei igne candente coquebantur ...
  Sed non succubuit, credite hostibus.
  Sola communismus puella a sanctis data est.
  
  Faciamus paradisum in universo
  Fluat vox sonora ...
  Puerum nolite contristari et non addenda
  Puellae nudae per palu currunt!
  
  Wehrmacht in pugna vincemus;
  Etsi fascismus non videtur cognoscere modum ...
  Sam ab inferno apud illum est cherub malus;
  Itaque ingens damnum!
  
  Capitalismus fascismum dare placuit;
  Quisque iaculis, lacus, scelerisque pretium.
  Nos a diabolo et latrone inclementia opprimimur;
  Proditores mel, aliquet!
  
  Sed quid faciam si in captivitate sum?
  Mani- ici manus arcte compede ...
  Horae nudum in eculeo pendeo;
  Et in nudis pedibus pendebant pondera ...
  
  Sed hostibus non succumbit puella;
  Quam mali fascistae non torquebant .
  Sit pudor Hitleris,
  Milites sumus belli, non pacifici!
  
  Fere nudus ad iacula ducor;
  Et sub pedibus nudis nivibus ...
  Dominus plane noluit illud.
  Sum in facie update reginae!
  
  Laqueus puellae collum circumvolvit;
  Et puella arcte evulsa est.
  Poena enim iam currit pro peccatis;
  Et hi Nazis exspectate, scitote glandes missae!
  
  Sed quid est cauda?
  Et cecidit puella de patibulo...
  Fractus fascist reptilium famosius stipes;
  Et impetus partium - parvae res!
  
  Retus sum iterum acies;
  Fortissime pugno fascists...
  Jesum amo et Stalin
  Nec me pro turpi Adolfo miseret!
  
  Iam in Berlin, nostis praedia nostra
  Media et Europae statim liberata est.
  Paradisus mox erit in tota tellure;
  Unus gradus communismi, non milia passuum!
  Tanta virtute Nazis obstupefacti sunt. Aliquot saepius puellas et pueros super dorsis filo candente feriunt et ad caseum remittunt.
  Erat autem tempestas calida et amoena in cella. Sola iam nudae plantae pusulae ardebant plurimum, dorsumque candenti filo excisum, gravebant.
  Larisa solabatur Petka et Dima;
  - Vides, quo quisque tempore novo facilius ac facilius hunc tormenta perpeti nos possit. Nunc tempus erit nobis quiescere et dormire.
  Dima dixit:
  - In loco amoenissimo, somnium nostrum interrupit. quam molestus.
  Petka fiduciam suam expressit:
  Sed hoc tempore, ut opinor, succedet!
  Larisa imposuit collo puerorum manus et coniurare coepit. Etiam re vera celeriter in novo mundo esse voluit, unde salus ad URSS adduci potuit.
  Guys in somnium ceciderunt, sed nihil videbant quod videre volebant.
  Nempe quomodo puellas discalceatas et discalceatas in nive, et deinde in prunis ardentibus torsit et expellit.
  Sed haec iam obliqua narratio ... Aliud fragmentum somnii apud Hitlerum refulsit a.
  Hitler non solum cupivit observare fugam primorum quattuor machinarum Germaniae jet bomber Ju-487 ad celeritatem supra 1100 chiliometrorum per horae, sed personaliter ad gubernacula aircraft sedere. Kurt Tank, qui progressioni a Gallis exercendae curat, huic acriter objecit;
  - Machina, post labores Titan, modo metallica incorporabatur. Fuhrer vitam periclitari non possumus.
  Ager Mareschallus Kissilring lacus sustentatur:
  - Haec est fere prima fuga quam primo diluculo die 27 iunii 1947 prosequemur. Raeda ellipsis habet - comparationem parvam alam aream, quae aerodynamicam retrahit et reducit opportuna bomber ut acceleraret ad 1200 chiliometrorum per hora. Sed onus in alis dramaticam crescit et hoc periculum est!
  Tituli ipse non nimis cupidus adeundi fuit, sed virtutis suae posteritas meminerit. Ipse Fuhrer leo sperabat se simpliciter dissuadendum. Germani novum autocinetum perdite egent, eo magis ut in campo talium progressionum Civitatum Americae Unitarum vapuletur.
  Proiectum TA-600 Tank cum octo machinis usque moratum fuit. Primum consilium celeritas 860 chiliometrorum per horae Fuhrer convenire non potuit. Ergo in parallelis machinas jet insertis redo oportuit. Nunc celeritas machinae ad 1220 chiliometrorum per horae crescere debet, quod occasionem bombae in URSS fere impune praebebit, sed multum temporis ad mechanismum reficere erit.
  Orta sunt quaedam problemata cum armis machinae. Periti satis rationabiliter credebant 16 (!) tormenta aeris quorum 13 - 30 mm iam nimium erant.
  Alia machina, quae etiam die 7 Septembris takeoff parata est, fuit XE-377. Hic bomber substituere debet in antea non nimis prospere XE-277.
  Ipsa notio creandi gravem dive et gagates bomber valde implicatus est in terminis consilii. Utile licet. Cum tribuo, subtilitas bombingarum multo altior est quam ex plano horizontali, et paucitas aircraft opportuna et industriae facultates disable potest.
  XE-277 evasit altae altitudinis bomber, etsi nondum gagate. Ille XV chiliometra ascendit et civitates bomb cum impune potuit.
  Sed simul, currus intendere facultatem retinuit, sicut XE-CLXXVII, sine discidio onerare.
  Novissimum consilium XE-377, iam bomber et valde formidabile est jet, capax est multas civitates et vicos aequare et facultates industriales efficaciter destruendi.
  Machinae promittentes superiores erant versos Americanis et Britannis, quae Hitlerum sentiant sicut Turcia tortacula obsultata, contra guttam pullorum rusticorum milium mandendo. Sed in hoc casu, praeter novas machinas considerandas, Fuhrer de graviori problemate sollicitus fuit? Ubi est aviation et arundo armata ferire? Donec lorem magna, sed...
  Nimitz in severo sono;
  - Nostri consiliarii putant praeter impulsum versus Moscuam, partem virium meridiem movere debere, etiam taetrum in directione Alma-Ata et Kuibyshev evolvere!
  Tituli, sine multa alacritate, respondit:
  - Iam plus quam semel disputavimus! Ad conclusionem devenimus, licet inexpedita sit, sed in diversas partes feriemus.
  Nimitz consentiens adnuit et addidit;
  - Praeterea comitia Rada Ucrainae in omnibus regionibus habendae sunt. Voroshilovgrad et Donetsk comprehendo, ubi zonae factionum factae sunt. Parlamentum habere non possumus!
  Mainstein, sine suspiciens, per binoculares prospexit - quomodo machinae quattuor machinae Yu-487 ibi altitudinem nanciscitur et simul animadvertit;
  - Tetrum non serius quam XX Iulii incipere debet... Tempestates nobis valde urgent. Si resistentia Russorum trahat, tunc ... pluvia incipiet, et multo magis, nivis cadet, et nostrae salutis curam habebimus.
  Hitler in fidenti sono dixit:
  - Grave quod incipiam die 21 Iulii. Iam parata erunt omnia. Ictus statim in quinque locis tradetur. Ex tribus partibus moleste ferebatur in caput Russiae in duas partes, versus Asiam Mediam et Kuibyshev. Fere partes definiuntur. USSR ante Novum Annum agendo tradendus est. Si non ex toto, certe in maiori parte.
  Hic interrupta est imago somnii feri, filiique iterum in itinere convaluerunt.
  
  REGIUS AC PUGNA MISSION
  Coetus puellarum missionem peregit - punctum vulnerabile defendens in positione militum Russorum, militum tsaristarum in primo mundo bello.
  Dixit etiam Natasha;
  Desideratum tempus in proelio servitutem per saecula parit!
  Puellae autem piscinam valde infestam et potentem sibi elegerunt et in Caesaris Germaniam susceperunt.
  Puellae in piscina deleverunt Germanos et pedites iecit. Accuratius, Alicia tormentorum machina excanduit, et Natasha e tormento accensus est. Maksimka piscinam altam gubernavit, et Anzhelika, ut mulier nitidissima et maxima, active ut aspidis saltantis ad cantum fakir, conchas accensas.
  Sed iam quarta botrus gravida comminuta est et tum copia triginta chiliogrammatum conchis finita est. Sed plus quam dimidium tormentorum omnium Germanorum in hac provincia congesta iam deleta sunt. Ex animo etiam fluebat. Quadraginta milia Germanorum reppererunt, sed confecta munitione.
  Iam puellae eam implere debent. Sed quaere rectam callem saeculo vicesimo primo. Idem cum animo. Stagnum stetit, et milites cum Maximino quintam botrum pugnae invadunt.
  Angelica de hoc maxime gavisa est, ut nunc, pro conchis se humiliantibus, se in omni sua pulchritudine ostendere possit!
  Hic Angelica nudo pede in maxilla Caesaris Germaniae militis ictu concidit. Subvolavit ex ictu quinque plures Germanos milites.
  Natashka etiam turntable tenuit, et Alicia, e schoia discedens, Fritz in inguine gravissime percussit. Maximus Germanum pugno pulsare maluit.
  Quatuordecim bellatorum: tres puellae et pueri aeternae positiones militum Caesaris sicut acus intraverunt. Insilierunt nudis calcibus super loricam et tormenta tormentorum Germanorum straverunt. Et sua glande rumpit in Fritz infusa.
  Multitudo cadaverum Caesar militum cohortis Germanicae castellum complevit. Quadruplex, quae ad munitissimam punctum velociter ruit, nunc per eam velut tigrium ferarum greges desaevierunt. Dimidias puellas puerosque formosos esse Germani non sperant, ita prementur. Et quod sputa glandes possunt volare sine requiro.
  Bellatores autem cum puero tormenta tormenta, vittas post se trahentes, in hostem inclementer accendit.
  Maxim, hoc consi- ternum puerum cecinerunt;
  - Sum sanguinarius! Sum inmitis! Ego eques Russicus sum - Barmaleya!
  Angelica est regia femina facie amoenissima, mento robusto et filo igneo cilicio, quod, a Germanis ictus, eas sensu literali verbi comburebat. Additus est miles in cantu puella;
  - Nec ego postulo! Nullam scelerisque! Nulla marmaladum! Fritz ictu verberavit! Fritz ictu verberavit!
  Et cum magnae, sed non sine gratia, crura percussa sunt, ossa militum Caesarei confracta sunt! Praeterea puellae et pueri obiecta ferrum in adversarios nudis digitis proiecerunt. Sic Fritzium totis fasciculis ambusti rostro feriant.
  Ita se ad pugnae incitaverunt, unde Germani copiae Russorum accensi sunt. Et erumpere tormenta tormenta omnia statim machinis metit.
  Et bellatores cistas telarum cum cruribus succenderunt. Et ceperunt euntes destruere.
  Proelia disiecta, dispersa cum pompa, interfectis Germanis centenis et milibus.
  Quatuor ipse invulnerabilis mansit. nec eum nec falcem bayonetis falcem poterant: magicae fortes! Et bellatores ambulabant et ambulabant et falcabantur, quasi arator per dumeta ambulabat. Belligeri omnes vagabantur, et vagabantur, et involabant, pellentes omnes exitio novos limites.
  Quatuor etiam consonantes cantabant;
  Milites sumus, gladius et ignis;
  Discerpamus omnes sicut animalia!
  Cautionem dabimus - bene cucurrerit;
  Ne psittacus noster factus est eques!
  
  Fiemus sicut aquilae refrigescant
  Varios simul auferamus spiritus mali!
  Scitote nos gelidos patriae filios,
  Destruamus in aeternum provocationem nostram!
  
  quam belle furit!
  In quo urunt gentes...
  Satanas ab inferis pro nobis venit,
  Post eum virga fascist ludibria!
  
  dabimus duros in facie puellas;
  Nazis sicut palmes comminuemus ...
  Tunc erit dominus noster miles;
  Floreant magnifice rosae!
  
  Consequatur, possumus scire multum,
  Virtutes tuas super astra leva.
  Itaque bellator magnus pugnet et audent ;
  cabimus sepulchra minitantis!
  
  Ecce vir bellator erit;
  Omnia nova et acerna sunt ...
  Ac credo quod praelio transibit tumultus;
  Miles fieri, bellator conditus!
  
  Hic valido ictu totam phalangem percucurrit;
  Et cum eo duae cohortes maceratae sunt.
  Et fuhrem draconis ut turpis mortuus est;
  Et nos gloriosus miles ad astra!
  
  Hic Caesarem metu lachrymam,
  Oro pro misericordia tua!
  Multas habemus copias violentas;
  In veste plena erimus!
  
  Berolinum hoc ingredimur cum tribus coloribus;
  Et Nicolaus Tsar fit Deus,
  Populus iter infinitas virium decernet;
  Noli tam graviter monarcham iudicare!
  
  Non ergo peribit tribulatio patriae;
  Magnitudo , sol ... erit .
  Caesaris turba mala disperget,
  Cor tundat in languor!
  
  Cum puella formosa , f.
  Per expansa nostra Russiae!
  Et magna erit nobis cum familia simul;
  Credo cito veniam felicitatem!
  Et viri fortes destruxerunt munitionem huius munitionis. Veritas
  Angelica, hic bellator bubalus parvum vulnus accepit in forti
  humero. Alicubi praesidium leviter adhuc transfixit. Magomatrix non semper perfecta est.
  Alicia crura etiam parum combussit. Puella pulchra, quamvis dolet, accurate omnino non afficit.
  Pugnatur. Iaculantes vittas inanes, velut exsangues boas, puellae tormentis tormentis et pixidis machinae captis se onerant. Angelica dolorem in humero locavit, et piscinam commeatibus capacitati onerat. Post hoc, Maksimka insilivit, et machina valida ad Nazis vel potius milites Kaiser delendos se contulit.
  Haedus aeternus aliquot centum milites bruchum solum attrivit. Post hoc simul, Alice et Natasha e tormentis captis tormentis equitibus et peditibus Germanorum ignem aperuerunt. Exterminatio eo gradu processit ut Rambo quisquis invideret. Sed coetus eorum in sextam aream munitissimam compulit. Ibi novam pompam proponere disposuit. Et praeter incendia tormentorum machinæ, adhuc puellæ conchas captas a Fritz cum pedibus jaciebant.
  In ecstasi pugna, Angelica in summitate pulmonis clamare coepit;
  Qui credit in inmortalitatem, vivit in aeternum; soli enim, qui credunt in morte sua, vere moriuntur.
  Aliquando bonum venatori est ludum non transisse, quia arma eius sicut charta est, et vincula laqueorum sicut tenui filo!
  Patientia est clavis victoriae, si non cum humilitate in facie mali conjuncta est!
  Mors instar meretricis circa omnes pendet, sed iis tantum venit, qui vidulum cavum habent!
  Equestre genus longitudo est mensura altitudinis motuum et animi magnitudo!
  Inimicus quoque non finitur, sicuti saepe morbus non sanatur, si per se ipsa sine curatione discedit, inpedimenta ab incohata reiectione vitanda non est.
  Fugiens adhuc potest facere sensum, sed insensata fuga salutem non habet!
  Priusquam timidus mortuus est quam primam glandem vidit, fortis erit primus in vita, quanquam glandes!
  Iniuriam corporalem parvam rerum humanarum scientiam corrigi potest, sed etiam mens summa interdum impotentia est ante quam morum deformitatem corrigat!
  Bellum genus est furoris, unde ingeniosus et sapiens parant, et quae sola possunt vitare vera ingenia!
  Non est requies plena in inferno, non requiescet in somnis, quod impossibile est ut graveris amplius.
  In nostro mundo nihil pro nihilo datur, etiam pro decrepito denario proditum!
  Diabolus deforme pingitur, sed foedissimum in immundo veneni in pulchro velamine serviendi facultas est!
  Bellum ustionis olet, sed interdum recusatio belli multo peius olet!
  Nullae pugnas taedet in re, est tantum mediocris pellicula aptatio proeliorum ad ridiculum tormina!
  Familiae procellae, ut ventus in velis, navis quatitur, sed a tranquillitate absit!
  Ignavus non ludit hockey, sed perdit, e vita puck fugiens!
  Qui bene pugnat, perfecte servare potest quod parta est, si avaritiam potest ad satisfactionem reducere.
  Ossa personalia aedificare non potes, licet maiorum ossa factis praeteritis glorificantur!
  Non reliquiae majorum ossa justa sunt, gloria gesti non sonus!
  Melior est turpis victoria quam pulchra iactura, nam victor rem ornare semper potest!
  Debiles saturam suam edere non possunt, mortui autem omnino non mordent!
  Victoria de fortissimo hoste honesta est, de duro hoste victoria duplex est honesta.
  Germani vere monstraverunt se scire mori... Sed nescio quo modo stulte! Milites Russici omnino non moriuntur, sed prudenti heroismo vincunt. sin hostem demetere, ingenti alacritate. Et re vera non cessari possunt! Est flexibilitas NIVIS vivi et magorum napalmorum. Machinae tormenta capta iam dimissa sunt, et sop. novum balteum ex hoste captum onerant.
  Puellae, ut in talibus dicunt: pulveris pyrii, quae non deesset! In tali flammeo skating rink movent ut calcanea proprie fumigant.
  Istae sunt vagae feminae. ad septimum munitissimumque iam amplius octoginta quinque milia equitum ac peditum deleverunt.
  Copiae caesaris literam minuunt et emanant. Quadruplex invicta earum gibba copiosissime trahit. Ipsa autem gibba nulla est minor Mercurio aut etiam Marte.
  Et bellatores terminatores destruunt proximum et extraordinarium sicut uter vodka ex alcoholico, secundum pilam. non sunt tam enervata ut dubia vel paenitenda experiantur. Postquam finis est vincendi, victoria, tunc vincetur. Quod si non deditis hostibus, eo peius est hosti!
  ipsaque Angelica incendio iuncta, postquam subsidio equitatus iterum adortus est, dicens:
  - Goebbels mentitus est Russos progredientes cadavera in locis Germanicis iacere. Et nunc videmus qui uere mortuus est et corruptus.
  Alicia reverenter dixit;
  - Quamquam Germani fortes sunt! Ascendunt in pugnam sicut Iaponica kamikazes:
  Natasha giggled, animadversio;
  - Et eorum clades non minus crudelis manet quam Iaponia!
  Maksimka recordatus aliquid;
  - Nunc quartam herois URSS stellam recusavi, credens reliquas puellas inique fraudasse ... Et nunc felium animam meam scalpunt!
  Alicia, sine intermissione a compluribus tormentis simul tormentis tormentis adhibita, brachiis et cruribus apud Germanos emissa, gravi suspirio firmata;
  - Ego quoque non satis securam sentio... Tot caedes ob culpae nostrae involuntariae!
  Angelica iterum corde stridere et obtunde clamare coepit;
  - Dolus tortilis est, sed veritas recta, prima veritas, fere ad metam citius ducit, si est sinuositas sine flexu et oleo pinguium promissa!
  Sed patientia et labor, sicut conjuges, successum oriuntur tamen sub conditione longi roboris et accessus cum amore!
  Bona est Asiae sapientia, malum est Asiae saevitia!
  Unus leo potest mille oves in fugam, sed unus aries leonum potest arietare mille fratres suos.
  In bello cito mirari non potest, nisi forte, quod adhuc vivit nec deseruit.
  Foedissima res in bello est metus, quem ad communem arbitrium minuere non potes!
  Ut puppa theatri vitae, inopiam puppae saltem in distributione munerum in culinam depellere debes!
  In bello pax somnium est, sed somnium plenum est somniorum funestorum!
  Animus est funis opum hamus, qui fortunam in acie captat!
  Molendinis hebeti mentis acumen linguae non potest exacuendum!
  Felicitatem in dolo aedificare non potes, sed beatos in dolo aedificare potes!
  Ne conficias cum hoste, quod non ager zizania scindetur, zizania et sabotage messis victoriae diripiet!
  Viae ambages directe ad metam ducunt, nisi ille qui limis non habet aspectum!
  si cerebro torpet, tum curva fati recta trahit tabula plana sepulcri!
  In bello parvus honor carnifex, sed tumultuosior fere fit dolor!
  Armaria magna non solum magna voce cadunt, sed colosso pigritia inspergimus!
  Multi sceleta in cubiculis coniuratorum se dant foetorem tabis quae ignaviam necat!
  Septem muscae ab ullo fatuo convelli possunt, sed septem palmis in fronte unum proditionis pediculum educere potest!
  In bello sicut in balneo est, calor et sudor et ossa dolent, sed dissimilis locus vaporis, quo ascendis, eo minus remanet ardor!
  Veritas semper vulgaris est, sed callidus certus viam originaliter detorquet!
  Pugna contra malum parit facinus, bonum sine facto taedium parit!
  Subtilem esse debet Diplomacy, sed haec subtilitas est acumen gladiorum, quae secure nostra vindicant!
  Estne fabula tristior in mundo quam historia Romaeo et Iuliae? Sed haec syllaba valde controversa est, amici, quod familia iuventutem suam servavit!
  Nondum vincere stupefaciunt, sed si hostes mirantur, tunc considerate se victos esse!
  Angelicae tributum est, quod inclamat admodum dicax et canens, adeo. Aspiciamus, leporarius vere est puella.
  Post cladem septimi munitionis, terminator puellae ad venandum plures, minores gravidas profectus est. Nunc vere laetati sunt secundis rebus. Veritas comprehendit Maksimka et ducem puerilem in dextra manu gravem dolorem habuit.
  Aeternus Iuvenis dixit:
  - Glans stulta non est, sed stultorum oscula mordax est!
  Angelica virum suum suaviter respondens osculata est, et cooed;
  - Esto puer tuus bellator numerus unus! Postea Stalin!
  Natasha, modeste demissis oculis, dixit:
  - Sed tamen, Koba ne obliviscamur, me servavit! Et tu, Angelica, gignat verum.
  Cana Diabolus concidit et fremuit;
  - Et comae color naturalis non est!
  Uxor Stalini giggled et cooed;
  - Quid est naturale, non sceleratum! Atque ego semper ad crimen trahor! Merito maritus meus est numerus unus homicida!
  Alicia circumspexit et dixit susurri;
  - Hoc assentior!
  Milites volaverunt et iterum verberare gravidae coeperunt et subsidia divisionum demetere, et Angelica iterum in summo pulmone exclamavit:
  - Discrimen ingenii et calliditatis est frequentia usus, semper fallere, saepe nimium sapere conantur, sed mente pauci vivunt!
  Scientia potest omnia facere quae homo potest velle, sed non omnia quae homo possunt velle!
  Saepissime caput amittit, qui nimis piger interitus est!
  Calidus ardor cordium refrigescet ambitiones impugnantium qui gladium in Patriam erigunt!
  Potes clavum ferreo capite ejicere, sed collo laqueum imponere!
  Qui in ambitu servat, plus perdit.
  Populus non constant in ira, sed multo constantius in cultu cultus.
  Servans bonum, non adsequeris bonum, praesertim si in malignitate versatur frugalitas!
  Ad hoc ergo potemus quod nostra problemata semper moderata sunt, et acquisitiones non noverunt mensuram!
  Oblivisci-me, ne sanguinem quidem pullulare, quia sanguis non oblitus est, et animae cicatrices non sanant!
  In numero non pugnant, tantum amittunt et dormiunt numero cadaverum!
  Septem stulti malum pugnant, octavus dolor unus cum bono pugnat!
  Ictum hosti prodi in tempore, modo sub denture semper ex tempore substitui!
  Negotium proficiscens, noli exspectare in otio finem!
  Nonnulli banknotes secantur, alii stultos homines capillos secant, sed plerique scammers non curant quid sit lana porci!
  Securim carnificis excidere commodissimas constitutionis articulos, nisi ab aquilae penna inscriptae sint, et pullum non humidum.
  Tunica tua propior est corpori tuo, et restis colli propinquior est, praesertim si reponitur ab aliquo qui in camisia non natus est!
  Ascriptiones contentiones permittunt te in ocreis tuis pellem divellere, cum "calceis calceis" calceatus cum faenore mercatura sua!
  Difficile est vadum explorare, sed facile est in aqua mergere!
  Puer dux Maksimka ultimam phrasim in tantum amavit ut exclamaret:
  - Somniavi de fumo incendiorum iam aliquot dies.
  Lacus super altilium. deinde milites ad subsidia equitum Austriacorum converterunt. Austriae, qui ictu ictus erant, spargere coeperunt. Plus quam stant pedites Hungari impetum fecerunt ut piscinam Russiae oppugnarent.
  Puellae remittunt perdite coeperunt. Glans ex saltu sclopeto pulsavit validum femur Angelicae, et bellator iterum clamare coepit. Fudit alatus dextra laevaque aphorismos;
  -Scientia non solum lux pharus illustrantis viam ad oppugnandas turmas, sed adustionis laseris trabes, quae loca adversarii exurunt!
  Victores non iudicati sunt, victor ipse iudex est, qui tantum ex lege ultionis et ultionis potest appellari!
  Mors mala est, sed in processu magis quam in consequentibus!
  Quaevis calamitas in primis est vario spectaculo, sed fuco semper cruentus umbra, et sonus funus comitatur iter!
  Si calamitates non haberemus, nulla facinora ac sine usa essent, vita pulmenti sine pipere similis est!
  Bellum, ut piper, oculos tuos aquosos reddit, sed vitam non insipidam facit!
  Veniam petere potes ei qui mortem accepit, sed excusationem non potes facere ut eum qui mortem seminat occidas!
  Ad hostes MINORIS AESTIMO ante examen subaestimandum est lectionem, tantum aestimationem - par duorum sudorum definite inter se transire, formans gravem crucem!
  Quis ramenta a se removeri sinit, habet intelligentiam truncum et quercus considerationem?
  Quilibet conventus in bello est sicut dies cum dilecto, oblivisci non potest, impossibile est sero ac vilissime evadere!
  Astu et ratio: quomodo vir et uxor victoriam pariunt - honestas est tertia extra!
  si nubes ducem congregant, hoc melius est quam cum sub imperatore phalanges tenues sunt!
  pudor non est in timore, sed cum ei subjugari te patiaris, donec officium tuum perdas!
  cum fortes apparuerint infirmi, cum infirmi, fortes apparebitis. Ista regula doli bona est ad bellum, sed princeps non debet ostendere infirmitatem, licet ira plena ossibus sit, et fortitudo quasi murem!
  Paucis Magyar peditibus etiam in grenade procul iactum festinavit. Priusquam caesi essent, munera iecerunt, iterumque pugnatores quattuor aduncos.
  Omnes laesi sunt, et pulchri- tudines magna molestia dentium su- perunt, maledicentes acriter.
  sed impetu repellitur. Et piscinam iterum explicandam potes. Quod autem cibus ad finem pervenit, non est quaestio. Tropaeum alcohol satis idoneum est ad refellendum.
  His omnibus simile est in illo ioco - omnia si non praeteribunt ibunt!
  Post haec sop iratum rursus movere coepit. Alicia autem ancillae poculum scelestum abiens dedit. Illa nimis exterritus erat et clamabat.
  Infelix puellam in capite ferentem, Alicia ei promisit;
  - Pugnae Russicae vitam honestam tibi praestabunt, et non es- eris et discalceatus.
  Gratus igitur adnuit et promisit;
  - Ego pro te orabo!
  Sed hoc facto facto, rursus milites Germanos et Austriacos ad caedem faciendam invadunt.
  Primum obliquum eorum CXXVI milia armatorum et centuriones iam deleta sunt, sed, dum tempus est, superare ceteros hostes fabulae videntur.
  Natasha sensit hoc tempore in perpetuum non morari, et ideo totis viribus festinare, piscinam dissipare.
  Hic subsidia hostium, peditum integra Germanorum, ab occidentali fronte in orientem tralata. Germani Tsarist Russiam e bello recedere volunt, sed in hoc peribunt, et fortasse iam erraverunt.
  Sed victus est consilium. et fortes in hostem vi obnixi inciderunt. Sed hic Angelica iterum incisa est shrapnel in pectore et ventre.
  Ad haec, fortis bellator clamare coepit;
  - Saepissime in osseum vertit quod disciplina narum pugnae non habet!
  Ut canes ab adversariis non comedant, laminam in re militari debes comedere!
  Noli timere fasciculi compedes, si potes ligare cogitationes tuas scopa purgationis!
  Saltatio a choro differt, quod ad cantum alterius saltant, et in choro tuo modulum eliges!
  Semper actiones meliores sunt quam verba, quanto firmius fundamentum habent quam commotionem aeris!
  Militem in bello bonum esse, virtutis non pactus, sed militia rationalis esse debet, sicut calliditas caupo!
  Caedes unum genus est peccati, cuius aestimatio tantum a forma pendet: detestatio et virtus uno eventu!
  Periculum est ubique, sed difficile est cum mens in astro volat!
  Deditionem extremum est, semper te extremam relinquit!
  Etiamnum sine periculo vincere potes, sed victoriae fructus uti potes, si magnum hunc felem, sicut tigrem, barbam tenes!
  Amittere a persequente potes, nisi amisso capite emolumenti alteri concedat!
  Nullae sunt desperationis casus, nullus aditus opportunitate loci accidit!
  Potes etiam fugere umbram tuam, conscientiam tuam decipere, sed non potes celare quod in potestate non est.
  Raro pecuniam habet, cuius animus saepe transfertur!
  Omnia in nostro mundo per pugnam dantur, solum difficultates sine problematibus veniunt!
  Transitus abeundi distinguitur in ultimo loco ad ultimum adventum!
  Keyhole quomodo femina intelligentiam et technicam requirit!
  Stultitia non semper praevidetur, sed semper punitur!
  Aliquando crimen humanitati prodest, facinus solum praemium est, fere posthume!
  Omnipotens Deus nihil potest facere, sed etiam hominem ambitione ac varia imaginatione superare non potest.
  Aliud, in quo Deus hominem superare non potest, otiosis sermonibus appetens, Omnipotens verbo mavult creare, verbis non ludere.
  Solet caelum indifferre in petendo auxilium, sed haec regula est quae solum exceptiones confirmat!
  Multi sunt qui volunt deos fieri, sed crux non queue!
  Verbum acutus bonum est, sed melius est habere acutum oculum ad notandum tibi lapidem acuta voce proiectum.
  Incessu est qui se calciari permittit ab hominibus callidioribus!
  Ad volare debes laborare, volare in, modo ab opere continuas capere!
  Ubi pileum phiale vacuum est, non vento vehementi, sed frigido ictu sanguinis evolat.
  Philosophia est rete capiendi simplices frivolas, sed tantum cellulae in ea pendent a frequentia motuum cerebri!
  Saepe homo, deus factus, minimum saltem homines ad plenissimam crucifigit!
  Copiae in partibus destruendae erant, ornamentum pugnae replens. Sed e contrario milites magnam bellicam sollertiam demonstraverunt.
  Natashka etiam vulneratus est, sed bellator solum risit;
  - Miles sine vulnere est sicut dives sine sacculo!
  Maksimka, qui etiam aduncus consensit;
  - Ex vulnere corporeo dolore tolerabile est, sed moraliter debiles, pati non potest.
  Nunc corpus maxime ad proximum mundum perrexit. At duo equites impetum faciunt.
  Angelica dirigens iterum fremit;
  - Summe benedictio hominis, praedicabilitas divinae voluntatis, est etiam pessimum maledictionum, ut nos in paradisi consuetudinem impellat!
  Pecunia non olet, sed foetet adeo ut negotiatores semper novas lites induant!
  Servando amicos potes mammonam implere, at vanitas animae caput tuum inimicum faciet.
  Homo sine patria est sicut lusus sine conjugio!
  Difficile est vivere, sed fieri potest, impossibile est vivere, sed facile est!
  Denarius a prudente rublum servat, denarium ex practico unum denarium colligit, et avarus unum denarium laqueum ducit.
  Gladius anceps, sed sine initio fit hominis qui in simiam vertit!
  Cum tua bulla es, sola initia propriae contentiones te domare possunt!
  Difficile est rationem invenire, sed quam facile est invenire rationem non dare!
  lusus est vita nostra, in qua praecepta fortissimis determinantur, et est callidissima fiscus praedae!
  Melior est difficilis successus quam facilis defectus, quamvis fortuna petenda sit, et semper sub pedibus vincatur!
  Esto pecus, sed non est animal!
  Promittens amet tam facile quam omnia obtinere non posse!
  Quod conspiramus tantum bibamus, et reliqua involvamus!
  Post hoc, angelica eloquii fonte lassata conticuit, adversarios in silentio affixit. Nec minus id. Sic cornua et crura mox habebunt. Vera puellae magis ac magis vulneratae sunt, et puer aeternus Maximus etiam laborat.
  Videtur quod matrix magica tutela deflectens fragmenta et glandes debilitant. Et propter hoc non ita bene res sunt militanti sop. Sed cadavera Fritz Kaiser paulatim liquefaciunt. Equites oppugnant.
  Alicia, accepto fragmento in humero musculari, mussat;
  - Multum ingrata sunt in mundo.
  Dux puer, qui fragmentum in calcem accepit, suggessit:
  - Multum molestus es, hostes altiores tecto, sed pateram petasus adhuc verberibus frangit, cum amicus sit inferior et non summus alatus!
  Alicia puerum in humero dissecabatur et ei sincere gratias agebat;
  - Gratias! Nunc scio me laetificare!
  Angelica, quae fragmentis iam lacerata erat ut in corpore suo magno, musculari non habitaret, exclamavit:
  - Cadaver inimici tui optime olet, et gallicum unguentum faeces est!
  Natashka, ultimum peditum gradum hostium falcando objecit;
  - Sed quid? Olfacere potes! - Et tunc, tormenta emissa cum pedibus suis, clavum peditibus addidit. - Sed unguentarium personale inventionis meae multo melius est!
  Maksimka, qui male quaesitus, consensit;
  - Unicum! Odor divinus!
  Cum exaruisset equitum impetus, propulsare acre impetum debebant. Aeroplana autem faciliter e tormentorum machinarum machinarum magnarum calliditate erumpebant. Sed rursus iniuriae apud sop. Quamquam conati sunt non comminus naves Kaiser dimittere. sed quasi ad eas glandes traherentur.
  Maksim cum duobus novis vulneribus exiliens fremuit;
  - Tua Chernobog plane nos laedet!
  Diabolus canneus Angelica puerum durum in latere vulnerato futuit cum crure quaesito et sibilavit;
  - Filium primogenitum Familiae noli calumniari!
  Alicia nimium certa non erat;
  - Putavi certe filium natu maximum Rod esse Belobog. Prima lux nata est et obumbravit!
  Angelica, quinque aeroplana interfecta, in unum erupit, objecit;
  - Primo tenebrae factae sunt, et in tenebris radius lucis Belobog refulsit.
  Natasha, duodecim aeroplanis ultimis agitata, brevissime ascendit:
  - Et mea quidem sententia, Belobog et Chernobog omnipotentis familiae hypostases, una cum Lada Amore, semper fuerunt et erunt in aeternum!
  - Amen! - Maximus tandem Fritzium confecit et suam creationem multis vulneribus amisit.
  
  Insanus hitman OLEG RYBACHENKO
  Rursum in altero mundo quasi insana iuventus micare videbatur, et factus est puer adhuc recens, facie nitida, statura brevis, sed latis humeris et pectore... Puer circiter quatuordecim, ipse. adolescentiae supremae, primae dilectionis et suspirii tempus.
  Eodem autem tempore, tantum servus servus in Russia Tsarist ineunte XX saeculo, ubi servitus numquam aboletur... Quomodo hoc fieri potuit?
  Levis mutatio in historia - Skobelev legendarius Generalis: ante viginti annos natus est, et ex consequenti in bello Crimean egit - mediocres Menshikovas reposuit et copias appulit Turcorum, Gallorum, Britannicorum et Sardorum superavit. in partibus. Russia coitionem vicit, quae mox concidit. Et copiae Russorum Kars, Erzurum, Tangorg ceperunt. Imperio Ottomanico difficilem pacem concludere coacta est, cedente Armenia et multas terras, inclusas lacum Nicaenum celebre. At, verum asseverat locum Austriae et Prussiae per Balcanium Nicolaum Tsar denegandum. Germanis periculosum est pugnare, praesertim cum Britanni et Galli in hoc casu renovato vigore bellum inire possent.
  Attamen Bulgaria aliqua autonomia limitata accepit, et Christiani formalem aequalitatem in iuribus cum civibus Imperii Ottomanici acceperunt. Ecclesia orthodoxa Russorum terram aliquam et Hierosolymam accepit.
  In Gallia orta seditio contra Napoleonem Tertium, sed post aliquot proeliis atrox imperium nihilo setius Caesar ad obtinendum imperium, sed per indulgentiam se rei publicae moderatus est.
  Aliquamdiu bellum cum Shamil in Caucaso continuavit, sed post eius deditionem, Russia expansio in Central Asia resumit. Eodem tempore terminus tractatus Russiae salubris signatus est cum Sinis invalido. Porro Nicholaus Primus plusquam terram quam Alexander Liberator eius filius in rerum historia accepit. Itaque auctoritas armorum Russiae multo superior erat.
  Bellum cum Irania fuit, quod regiones septentrionales devictas finivit usque ad capitalem Tehran...
  Nicolaus Primus mortem non sibi conscivit, vixit annis duodecim plusquam in historia reali - anno MDCCCLXVII mortuus est. Hoc tempore exercitus Russorum sine dubio auctoritatem habuit, et Skobelev campus marescallus factus est et multorum ordinum possessor.
  Alexander II, contra, felix non fuit, et decem annis ante 1871 occisus est, ad litteram tantum aliquot hebdomades desiderati sunt ante nuntium manifesto servitutis abolendi. Alexander Tertius, eius filius et motus, manifesto non signavit.
  Antea coronatio effectum positivum habuit de sanitate Alexandri III - potandi desiit cum factus est rex, et diutius vixit quam in historia reali. 1877-1878 Russia cum Turcis prospere bellum gessit, et ultima divisio imperii Ottomanici inter magnas potestates facta est. Russia Istanbul seu Constantinopolim obtinuit, Iraq et accessum ad Oceanum Indicum, Franciam Syriam et Palaestinam, Britanniam Aegyptum cum Sudan.
  Ita imperium Ottomanicum e tabula geographica evanuit. Mox, quod reliquum erat Irania etiam dissolutum est, et post multas controversias et societates Arabia Saudiana etiam divisa est. Politici Britanniae dilatatio et dilatatio imperii colonialis facta est, cum Russia et Gallia vectigal acceperunt - orbem islamicum subiugaverunt. Italiam Libyam occupare curavit, et Gallos Mauritania. Irania meridiem versus Britanniam et centrum Russiae.
  Mox etiam Afghanistan divisa est: regiones septentrionales ab Uzbeks et Tajiks habitatas Russos, et regiones australes cum Pashtuns ad Britannos ierunt.
  Denique in Russia australi limitem dilatationis suae pervenit et omnia inter Britannos et Gallos divisit.
  Inaequaliter satis, sed clades in bello cum Russia Franciam profuit, itaque regimen tsarist Napoleonis III sustentavit et Prussorum bellum inire et demum Germaniam coniungere noluit.
  Sed partes Imperii Austriaci creverunt... Austriani septentrionem Italiae retinuerunt - Gallia infirmata cum eis bellum gerere non potuit. Deinde Austria australibus finibus annexa. Prussani naviculam silicem temptaverunt, sed paulum progresso Napoleon Tertius Austriacos sustentavit et phalanges Germanorum vicit. Nicolaus I etiam imperium Austriacum vehementer suscepit.
  Post divisionem Imperii Ottomanici Austriaci partes suas receperunt - Bosnia et Herzegovina ac Serbia septentrionalis. Consideratis Bavariae et terrae Germanicis meridionalibus, Imperium Austriacum maximum in Europa statum factum est tam in terminis quam in populis. At imperator Franciscus Iosephus sensit non esse cum Russia litigare, sed cum ea societate esse.
  Unio Germaniae non facta est - sed imperium Austriacum ingens et potens factus est, conversus Borussiam in socium iuniorem suum. Italia quoque redacta remansit. Verum "Praeses" Garibaldi in Neapolitano regnaverunt, sed Austriaci et Franci iter ad Civitates Papales obstruxerunt. Et mox per Austriam, Galliam, et Britanniam, regnum Sardiniae inter se divisum est.
  Mortuo Napoleone III, Napoleon IV filius eius regnare coepit.
  Relationes inter Austriam et Galliam iterum debilitari coeperunt, cum imperium Napoleonis multo felicius erat quam Germani in colonias augendo.
  Etiam eleifend tempus erat. Hoc tempore egregie Skobelev iam mortuus est, sed discipuli eius - praesertim Brusilov evasit non minus ingeniosus, et aequilibrium imperii in Iaponia multo peius est quam in historia reali - Russia maior in territorio et exercitus est. bene docta et professio. Verum, non omnia ordinantur in armamento: servitus tamen influxum laboris ruri minuit. Sed tamen, quod satis est.
  Et numerus dotalium paulatim decrescit. Quod licet fiat in cyclis, interdum augetur ex praemiis. Et Alexander Tertius amat gratiam. Post cladem Iaponiae, Zheltorossia etiam formata est.
  Per tempus Martii 1911 Alexander Tertius mense Decembri MCMIX mortuus est - Nicolaus II successit in Regnum et in secundo anno regnatus est, coronatio nuper facta est.
  Nikolai haeredem iam habet - et sanam, sic pater Alexander funestam mulierem Germanicam repudiavit et meliorem sponsam invenit. Filius autem qui anno 1904 peperit Alexei nomen habet.
  Russia magnum imperium est, etiam latius quam in historia reali, et ex tempore tribulationum paene fines suos in bellis non amisit nec unum bellum graviter amisit, exceptis singulis proeliis et societatibus.
  Sed puer quattuordecim annos natus, puer flavo crine turbinibus, de magnitudine imperiali non multum curat. Cum adhuc nix est, et gravia ligna discalceata trahis, et quidem servus es: quem dominus verberare, humiliare, vendere, bene potest. adhuc verberant ad mortem, nihil fiet domino!
  Sed rursus hic iuventa est: prope non friget propter nudum, asperrima vestigio ad nivem spargitur, et multo laetius ac recentius sentis quam cum tu abes a scriptore vetustissimo. Nihilominus, in inmortali puero, Oleg Rybachenko nondum quinquaginta annos natus erat, ut te decrepitum ultra modum colosseae imaginis iam putes.
  Sed mehercule defatigatio laboris non videtur molesta, sed jucunda, et adhuc saltare potes, postquam tenebrescit, et...
  Tunc ipsa domina adfuit et ei manum inuituiter annuit. Non, vetus non est, ne quadraginta quidem est, sed satis bonam spectat, fortasse eam pulchram dicere potest. Nam puero rustico paene ut vetula videtur. Et hoc minime convenit quomodo primum amorem suum Oleg Rybachenko excogitavit.
  Somnia diversa sunt. Adolescens, rustica puella, cum longis flavis crinibus redimita et in capite gestabat. Hic nudata pede est odor vernis herbis Amplexus, et in labris osculantur. Accuratius osculatur suaviter .. .
  Hic autem domina ipsa pugnacem inceptum ostendit, non minimam cupiditatem excitans, sed metum tantum gignens. Sed blanditiae asperae, et in anhelatit bene compta manus, evigilant virilem indolem facilem excitabilem teenagri et respondeant. Est etiam rudis et animalistica, quae obiter dominae sordidae vere delectatur.
  Tunc foeda et perquam foeda sentis. Tu mascula similis est meretrix: nullus amor, nullus affectus, nullus respectus.
  Sed nec negare potes - alioquin vapulabis, et saepe ad mortem!
  Non grato animo matrona insignis erat: nihil non dedit, non praemio uUo modo, ac ne communi quidem opere liberavit. Pro ea iustum animal, vel ancillae commodo cubili.
  Ipse Oleg Rybachenko non religione clarus fuit, sed tamen, postquam eam amavit, baptizatus est et exspuit. U crap...
  Sed hoc tempore, ignominiosa animalium concubitus interrupit aspectus Victoriae igneae rubrae, quae dominam cum crure in maxilla movit, ac deinde uno ictu foedam echidnam in medium secavit.
  Tum ad puerum iam priorem Zhukov conversa est, et uno incauto motu se a bikini liberavit, omnino nuda apparens, nivem alicubi in calido praedio nudo pede ortam evigilans, cum venusto crure ivit versus. ei, languide insusurrans;
  - Volo te atque amo!
  Oleg Rybachenko innixus ad eam et ... Mare, tepidum sicut lac recens, plo. Nunc solus in eo natat, circumque omnes Purpureas modo fluctus et nox condit Olympo. Et ita bene sentis ut vel dormias ... in somnio!
  Puer terminator sensit sicut macho juvenili verus, super classe.
  Sed quid... Puer primo bello mundano intererit.
  Post Kaiserites in Borussia Orientali victi, Russi Koenigsbergam obsederunt. A meridie pugnatum felicius processit. Leopoli et Premisliensis receptus in movendo. Item Cracovia cum valido Poloniae ictu.
  Germani volvebantur. Lacus Russiae "Luna"-2 efficax probavit in molestis. Germania etiam apud Parisios victa est. Et repudiandae.
  Caesar abdicatus est. Copiae Russiae versus Oder movebantur et Budapest iam appropinquabant. Hostem oppressit. Unitates Austriacae se in cohortes dediderunt, et tympana saepissime pulsant.
  Patuit quod frons teneri non potuit. Novam deinde frontem contra Germanos Italia aperuit. Proficiscere in meridiem coepit.
  In summa, defectum pro Fritz vertit esse.
  Cohortatio puellarum versus Oder.
  Milites nudo pede tasque iecerunt. Germani tormenta tormenta demeruerunt.
  Hic bellum in hoc mundo multo felicius quam in historia gestum est. Scientia iam occupata est. Germani currunt. Exercitus Russicus magnam peditum et equitum praestantiam habet. Germani in genere nihil habent contra levia lacus Russiae.
  Et duces tsarist in victoria confidentes, et modus populi, ita dicamus - major.
  Veronica grenade nudo pede iacit. Germanos spargit et stridore rudet;
  - Russia sit super omnia!
  Victoria item Pierides. Grenade nudo pede iacit et stridore in summitate pulmonis;
  - Sit futurum saeculum nostrum!
  Praeterea, iam puella pulchra Iuliana sine ulla caerimonia se proicit.
  Et nudo pede etiam grenaden iacit. Et disjecta sunt valde Fritz.
  Puella pipiabat;
  - Tigris rabidus sum!
  Et tunc Anna quoque quasi incendii. Et nudo pede, grenade nimis obliqua deducet, unitatibus Kaiser vitreis perfringens.
  Et dicit:
  - Animi victoria! Democratia Destiny!
  Et tunc Matryona totam capsam explosivae deducet. Quomodo Caesar milites conflabit. R. Et rugiet;
  - Pro Russia in spatio alti!
  Duae puellae pulchriores in luce lunae equitant-2 lacus. Currus bonus cum duobus tormentis machinis. Arma nimis crassa non est, sed machina sclopeta tenet. Figura turpis. Puellae Olga et Zhenya intus sita sunt, discumbentes et sibi de Germanis nugantes.
  Currus non malus - celeritas quadraginta chiliometrorum per horam est. Praeclara permeability. Eruca.
  Puellae Germanos milites plumbo cantant;
  Tu, pater, ad mensem candidus;
  Quod non idem luceat
  non idem, not the same
  Omnes post nubila celas
  Nube minante tectus es!
  Sicut habuimus in Sancta Russia.
  In sancta Russia, in lapide Moscoviae.
  Kremlin erat in civitate gloriosa;
  Prope Ivan, prope Magnum;
  in ecclesia cathedrali Arkhangelisk fuit;
  Sicut chorus dexter habebatur;
  Sagittarius iuvenis in horologio stat;
  Stans in horologio Deum orans;
  Clamat sicut flumen
  Flet - fluunt lacrimae flumina;
  berdysh hastili verberat;
  Berdysh cum harundo super humum humidum;
  " Tu es goy, terra mater humida est;
  Dilatas in omnes partes
  aperis loculum tabula;
  Verte, aurea liciula!
  Surge, surge, Orthodoxa Tsar;
  Orthodoxum Tsar Alexei Mikhailovich!
  Respice in domo tua
  Sanctae Russiae, Matri Moscoviae;
  Moscoviae-mater, orphanus!
  Puellae Germanos sibi cantant et opprimunt. Ambulant cadavera, et relinquunt cruentam vestigia bruchum. Hic sunt puellae. Item intra piscinam fere nudi sunt, in eodem panties et discalceati. Sed et ipsum ante.
  Germani ex incendiis magna detrimenta patiuntur. Machina tormenta gravia et celeriter accendi. Quisque sit amet metus dolor. Exercitus tsarist erat instructior.
  Sunt etiam phisici Iaponicae pro Russia laborantes. Hic est potentissimus bomber Ilya Muromets in mundo illo tempore ad bomb Germanos volans. Prima aircraft mundi quattuor machinas. Octo tormentorum apparatus et duo talenta bombarum. Hic raeda est.
  Tum in cantu puellae. Et fere nudus, uno balineo. Is est valde pulchra et parum pudici.
  Ilya Muromets bomber, Valentina. Pulcherrima et curva flava. Necesse est ut raeda retardet et munitum Germanicum cum accurata bomba iactum tegat.
  Milites Caesaris sunt fortes et disciplinati. Monstrum Russiae iaciunt. Sed responsum belligerantes verberant. Octo tormenta machinae litteram peditem Germanorum evertunt. Milites Germanici exercitus lacerati cadunt.
  Aurea Lada renidet igne ducens carnivora. Puella etiam fasciam suam exuit ut melius intendat. Et nudum pectus quatit. Magna justo decore. Hactenus de gratia et subtilitate in eo. Ipsa Lada tenuis est, sed nervosa, et umbilicum tenue, sicut vespae.
  Galina est etiam machina tormentorum apud Germanos incendii. Ipsa quoque puella pulchra et curvus est. Nudo pede pressit triggers. Et facies tam pulchra est. Non bellator, sed puella eximia.
  Galina ridens dicit:
  - Ad gloriam patris regis!
  Lada confirmat aurea fronde lada ferox;
  - Transeamus cum scopulo Iudam!
  Valentina nudum pedem in pedali premit. Bomba tonna incidit in munitum Germanicum. Letalis huic virtus. "Ilya Muromets", accelerat ut fragmenta non tangant. munitum damnat, attollens fumi.
  Puellae in voce clamant;
  - Hit! Dederunt Fritz!
  Gaudensque nudis spansavit pedibus. Hae sunt puellae quae Germanos vincere possunt. Pugnant somniantes mundum ubi homines numquam interficiunt. Verbi gratia, si tsarist imperium Nicolai II totum vincit mundum. Russia vero unica res est, quae aeternum imperium fieri potest! Quia dynastia Romanov per saecula imperare potest. Et post Paulum Imperatorem, denique Russia stabilitatem obtinuit, et omnes tandem legitimam dynastiae susceperunt.
  Nunc, Tsar Nicolaus II, qui Iaponiam vicit, terga Germanorum frangit.
  Unus fortis regis movet feminas in exercitum reficit. Et femina Russica est in mundo bellissima terribilis! estne!?
  Hic, exempli gratia, in Sokol pugnator, gubernator Alicia ruit. Tam pulchra puella, flava cum rubore in crine tactus est. Puella gracilis, paene nuda.
  Discalceatus pedal urget, decurrere. Et tunc se proiicit. Germanica currus cum magna machina gun-gente iaculantur. Illam facit urit et dicit;
  - Regali servitio natus sum! Satis frigida est puella, et caeruleo sanguine, hussari!
  Celeritatem falconis accelerat. Plana Russica fortasse optima sunt in mundo.
  Et iam in fronte, piscina gravior et gravior gravior a filio magni Mendeleev creata apparuit. Apparatus cum duobus tormentis ignis rapidis et sex tormentis bellicis. At puellas etiam talem colossum administrant.
  Lacus Russiae venit, Germanos vastans. Preterea cum valido tristique machinamento, et satis pervia ac agile.
  Puellae in piscina cantant;
  Dilecto Deo nostro Russia,
  Liberalis tellus...
  Sed reges pulchriores, pulchriores sunt.
  Pater Nicolaus Tsar!
  Lacus et vestigia Germanorum milites opprimit. Ad litteram intestina iam serpunt et rivi sanguinis a brucho manant.
  Praefectus piscina Tatyana Krupskaya dicit:
  - Etiam Russiam feremus!
  Viam puella principis familiae est, sed sola in panties pugnat. Sed ut lorem. Vires interiores magnas habet.
  Nudo pede puella pedalem premit et dentes denudans dicit et ridet.
  - Tu es summa Nicolaus Tsar!
  Et milites fideles sunt quod ad talem piscinam Berolinum pervenirent. Et invalescit fiducia omnium bellatorum et bellatorum.
  Natasha alacres coepit componere et cantare. Reliquae puellae delectantur;
  Pro sancta Russia certare sortem nostram;
  Puellae ingenti corde sumus ...
  Fascist Sovieticae terra volebant
  Sed cum Rod semper pugnatores iungimur!
  
  Sit nostra Russia in aeterna gloria;
  Multitudo Genghis Khan non vincet nos ...
  Pro matre pugna et noli timere;
  Nos aliquem infidelem opprimemus!
  
  Flectimus violentas fascistas in cornu;
  Mihi crede, nemo Russiam vincet.
  Etenim Jesus altissimus Deus nobiscum est.
  Et noli Fritz ineptias portare!
  
  Quisque scit, Patriam nobis datam esse;
  Pro atrox victorias nesciens tenebras...
  Horrendus satanas dentibus suis denudavit;
  Tunica madens sanguine!
  
  Ad Komsomol membrum ignavum nullum est;
  Puellae claustra non significant...
  Deus candidus adiuvat nos Jesus,
  Summum praemium immortalitatis eris!
  
  Apud Moscuam fortissime pugnavimus;
  Germani incredibili vi utuntur...
  Dimidium nudis pedibus pugnatum est
  Et credo certe victoriam exspectaturam!
  
  Magnitudo bellatorum Russorum vivit;
  et nunquam Nazis . . .
  Fritzium furibundus in phthisin dimittemus;
  Quid non sorde nimis assurgunt faece!
  
  Ita, Hitler, astutus es et astutus;
  Capax etiam dimidia terrarum pars...
  Sed Stalin quoque fortis aquila est;
  Noli te idolum facere.
  Nemo Komsomol sodales, nec se recipere norunt;
  Etiam nec metus a felis...
  Moxque Fritz in ludum convertet.
  Post omnes Russi semper pugnare poterant!
  
  Russia est amoris Mater;
  Donum communismi et faciet.
  Non opus est aedificare a rating in sanguine
  Subridens impudentiae revanchismi!
  
  Etiam ac purus a velit faucibus suscipit.
  Et benificium Russiae per totum pegmate...
  Sed pugnamus furiose per quinque
  Post, Stalin nobiscum est, chlamyde et galero!
  
  Magnus est bellator, omnes sciunt
  Ac sodales semper turpis pede...
  et in barba movebimus Tituli;
  Ardent crines nostri calore claro!
  
  Fatum bellatores sumus;
  Pantheram ingentis opprimemus...
  Etsi Adolfus chaos malum creavit;
  Normam modumque illi indicabimus!
  
  Non est Stalin ingeniosior ac validior;
  Ipse princeps regionis magni gigantis.
  Tuque Fritzam fortius verberas, puella
  Ceterum semper in proeliis iuncti sumus!
  
  Rerum gestarum integram seriem construimus;
  Intendens ad astra quasi avis volucris velocis ...
  Et magna eveniet,
  Tales puellae, aquilae superbi!
  Copiae Russiae pervenerunt ad Oder. Exercitus tsarist Nicolai II multas victorias iam vicit. Multae urbes Austriae-Hungariae captae sunt, proelia in Budapest. Ubi aliud Ungari restiterunt. Pali Premisliensis, Leopolis, Cracoviensis, Bratislava, et nonnullae aliae villae.
  Germani gravia detrimenta in se receperunt. Austriaci totas cohortes, etiam partes dediderunt. Ac vexillis sub orchestra. Tamquam perfidiosum bellum, quam parvo sanguine et peregrinis finibus iucundius.
  Etsi plerumque Russia in victoriis tam raro felix fuit. Et omnia fere bella ac victorias magno cum sanguine Russorum datae sunt.
  Forsitan Oleg dictus est propheticus quia Byzantium compellere potuit sine sanguine ad deditionem?
  Ceterum, Nicolaus II Maximo partes asseruit.
  Puellae ad Oderam exierunt. Autumnus iam venit. Aurea stragula foliorum.
  Milites stragula impressit. Et in aquam immersit.
  Veronica, spargens in flumine, quaesivit Victoriam;
  - Putasne tsar post bellum rusticis terram daturam?
  Praeceps puella caput movit.
  Cur agricolae terra indigent?
  Veronica giggled and remarked;
  Yeah, in seipso tractare non possunt. Sed negotiatores validi sunt qui trahere potuerunt.
  Victoria acriter respondit:
  - Hic terram in fidem vendent. Fortasse melius erit illo modo.
  Iuliane tradito in aqua, inquit;
  - Verisimile est, melius est possessores habere terram. Magna praedia currere et obtrectatoribus uti possunt. Privata, magnarum effectio efficacissima est!
  Veronica aegre constat;
  - Fortasse. Sed hoc addit valorem creat!
  Juliana giggled and remarked;
  - Sed magna efficientia!
  Victoria, quae erat colonellus, subridens:
  - Alvum progressionem. At quid ager agresti, et potatori dandus est. Pater familias est qui dimidium mundi cum pane Russico pascit! Patria nostra est ditissima!
  Veronica concordat cum hoc:
  - Ita, Russia dives est et vitam meliorem accipit! Exempli causa, frater meus in officina Putilov quasi ignarus operatur. Et habet salarium trecentorum rubulorum, non computatis bonis.
  Victoria volutabatur et admirans nudum pedem super aquam percussit et morsu:
  - Id quod dicit! Russia oritur! Et mox etiam fortius fiet!
  Puellae in Oder natabant et sermonem fortuitum habebant. Anna puellas interrogavit:
  Quid nos post mortem manere putas?
  Juliana subridens respondit:
  - Athei dicunt - non esse. Et docet religio - ibit anima ad Deum, et disponet ubi itur ad celum vel ad infernum.
  Veronica rogavit Julianam;
  - Putasne Deum esse?
  Aquam nudo pede puella alapam dedit, et undam levavit et respondit:
  - Honeste nescio. Argumenta sunt et pro et contra Deum. - puella iterum fudit et animadvertit. - Utique huic quaestioni respondere non est, sed variis argumentis afferre potes.
  Victoria cum hoc consensit;
  - Longe aliter. quid aut fama. Ego personaliter puto quod vincimus, utique Deus est! Fuerunt autem tempora quando invenimus sub Mongol-Tatarorum. Et tunc quaeritur, ubi erat Deus excelsus?
  Iuliane innocenti risu dixit:
  - Sed multo peius est iugo Mongol-Tatar!
  Victoria miratus est
  - Quid peius est iugo Mongol-Tatarorum?
  Juliana affirmavit;
  - Senectus! Quid potest esse gravius quam senectus!
  Victoria constat;
  - Imo vere malum erit!
  Puellae tacent. Incommodi genus est illis loqui. Puellae eam tulerunt et ex aqua frigida se insilierunt. ad se currebant, calcibus nudis circumfulgebant.
  Marusya cucurrit cum illis et rictu quaesivit;
  - Sed miror, quid opus est senectute? Inhumane dicendum est!
  Victoria libenter assentitur;
  - Vere inhumane! Praestat ut semper sit iuvenis et sanus!
  Puellae groovy et iocosae erant, in somersaults volitantes.
  Veronica subridens et renidens suggessit;
  - Ita exercitus noster validus est puellae! Et erimus in magna figura!
  Et puella amicis suis despiciens. Omnes rident risum, citharistae.
  Juliana suadet:
  - Inveniamus aquam vivam et vere immortales fiant. Frigidissima erit!
  Puellae inter se risit et despiciebat.
  Victoria deinde suggessit, den- tes denudans, conspicatus;
  - Imo esset nice viam invenire non senescere. Quam bonum et pulchrum esset!
  Puella quibusdam pulchritudinibus et iuvenibus mundum fingebat. Forsitan melius sine barba, ut vultus pulchriores et bellus es.
  Veronica cum gemitu respondit:
  - Ita est hoc maxime mirabile quod in mundo esse potest. iuventutem lucemque aeternam cupimus.
  Et risit puella, denudans margaritas suas.
  Victoria exilivit et suggessit:
  Sit vere finis senectutis! Hoc fere inconveniens est! Corpora humana non debent senectute!
  Veronica, renidens et saliens, canebat;
  - Dominus colonellus, quam senescere! Non melius est pro Russia mori! Propter virtutem et honorem - non sum kidding! Qui respondit : Ego sum rubra ? Nolo!
  Puellae etiam plus ridebant. per- spicuum est.
  Iuliana irridens suggessit:
  - Et omnes anus rejuvenemus! Ita micat ut sol omnia!
  Victoria constat, altius saliens;
  - Pro matre et Nicolao Magno!
  Cana haec Anna bellator, effatur;
  - Sed eaedem moniales, non obstantibus precibus, iuniores fiunt. licet spiritum sanctum habeant. Incipis ergo cogitare ubi est iustitia Dei?
  Victoria altum spiritum sumpsit et respondit:
  - Stat gemitus toto super terram... Ubi es dominus, ubi?
  Veronica furore cecinit;
  Sunt multi et magni
  Cuius opera vivent per secula ... .
  Multae sunt liquidae volucres;
  Quid immortales dicuntur!
  
  Heroes in epicis ;
  Vicit extemplo turbam...
  Russia magnam potentiam pariet;
  Basurman in proelio disrumpet!
  
  sed una aquila biceps;
  Tsar Regula gloriosissimi Nikolai...
  Fulget sub caelo;
  Ora pro eo, vade pro eo!
  
  Imperator totius Russiae
  Quid genus patriae.. .
  realis missio
  Pro progressu et antiquitate!
  
  Iaponica proeliis victus est
  Germani extemplo victi sunt.
  Puellarum vox sonora est;
  Domini nostri Nikolay!
  
  Nec cedet rex noster in bello;
  In constructione magna maximus...
  Adversarios duriter verberat;
  Et accidit noctis furiosa!
  Pulchrum carmen a puellis concentu sublatum est. Tales sunt cantores mirabiles et validi. Tam pulchrum carmen habent.
  Etiam miris puellis.
  
  STEPAN RAZIN'S NOVI ARBITRIO
  Stenka Razin regalia honoraria et pittacium regnare in Don ab tsar accepit. Et pro inutili bello civili contra legitimum regem expeditionem contra Maeotium suscepit, et callide et astutia hanc urbem cepit capere.
  Impugnatio in Maeotimum una ex praeclarissimis factis Stepan Timofeevich est. Porro Cosaci pluries a Turcis incepta propulsantur. In fine: Ottomanos Maeotim agnovit.
  Post hoc, Stepen Timofeevich magnum bellum contra Irania incepit. Et optime fecit. Multi ordinarii cum eo Persae et Azerbaijanis erant. Bellum autem Russiae tsarist secundum missiones prosperos profectus est. Stenka Rasin ad Indicum Oceanum profectus est, et Indiam attigit. Deinde in Media Asia pugnavit. Tsar Alexei Mikhailovich diutius vixit. Etiamnunc bellum civile in vera historia vitam principis minuit. Petrus Magnus ad regnum adultioris aetatis venit, et Russia tumultum Streltsy seditiones et multa alia certamina vitare potuit. Et Stenka Rasin subactam Mediam Asiam et partem Indiae ... Complectens Indum fluvium.
  Russia territorium colossicum acquiritur. Praeterea, eius multitudo crevit...
  Petrus Magnus cum Suecis bellum init. Inde ab initio felicius processit, cum exercitus Russorum fortior et numerosior esset quam in historia reali. Rex Suecicus Karolum XII. Et statim Balticum capere ... Stenka Razin tempus duodevicesimo pugnandi non habuit. Et descendit in annalibus princeps septimus decimus.
  Petrus Magnus post victoriam Sueonum etiam Reip. Et factus est Poloniae tsar... Eodem tempore St. Petersburg aedificavit. Petrus Magnus diutius vixit. Vixit Alexei Mikhailovich annos plus quadraginta sex, anno 1676 moriens. Et iam - sex et sexaginta annos. MDCXCVI et mortuus est. Petrus iam viginti et tres annos natus erat, et tempus malum consuetudinis fumi ac bibendi vinum ac cervisiam in situlis acquirendi non habebat. Ac primus imperator Russiae diutius vixit.
  And he was succeeded by his grandson Peter II in 1742. Viginti sex annos natus erat, nec bibit nec fumavit. Per vitam patris, Petrus Magnus arctiorem educationem accepit, tabaci fumigans interdictum reliquit, et venditio alcoholi etiam limitata fuit.
  Et Petrus Secundus non potavit... Avus eius Petrus Magnus non solum Poloniam annexam administravit, sed etiam Indiam devicit et Sinas Manchurianos vicit. Imperij partem in compositione comprehendit. Petrus Magnus partem Turciae vicit, parta Chersoneso, notabilis pars littoris maris Pontici septentrionalis.
  Nova deinde bella. Petrus Secundus, infirmata Turcia victa, et fines eius in Aegypto cepit, ac copiae Russicae Mauritaniam pervenerunt. Capitur etiam a Petro Secundo et Medio Oriente. Bellum in Occidente cum Prussia tum fuit. Fredericus II victus est, et Russia et Orientem Borussiam et terras Oder comprehendit. Et mox in Prussia omnino disparuit. Divisa est. Et anno 1780 Petrus II mortuus est. Novus autem Tsar Petrus Tertius bellum in Oriente pergit ... Sinas et Corea infirmas tandem vincit. Inde ad Indochinam.
  Sed tum in Gallia novatio est. Russia hanc ignorat. Sed nunc Napoleon Primus in potestatem venit. Se Imperatorem praedicat et bella incipit. Petrus Tertius anno 1810 mortuus est cui successit Petrus Quartus.
  Rex anno 1812 bellum cum Napoleone Bonaparte init. Et infra paucos annos tam Galliam quam totam Europam vincit quam Napoleon vincere potuit. Petrus Quartus etiam in Africa et in America movet. Milites devictis subactis. Sed Britannia adhuc inexpugnabilis est... Anno 1830 Petrus Quartus moritur et filius eius Alexander Primus fit novus tsar. Novus rex perfecit receptaculum Africae et bellum in Civitates Foederatas vicit. Bella Russiae in America Latina pro coloniis legalibus fuerunt. Russi etiam in Australiam appulerunt. 1864, Russia omnem Americam usque ad Panamam cepit. Alexander I anno 1867 mortuus est et filius eius Alexander II successit. Et anno 1871 in Britanniam portum tandem secutus est. Captio principalis hostis Russiae perficitur. Et in fine XIX saeculi devictus planetae Terrae tandem completus est...
  Summa et historia missionis ad unitatem hominum finivit.
  Gloriosam victoriam... Et anno 1901 homo primum circum orbem volavit. Et anno MCMIX populus lunam visitavit. Et anno 1925, astronautae in Martem appulerunt. Et tunc infra decem annos et in omnibus aliis planetis terre.
  Etiam id ipsum erat. Imperium Russicum ad spatium expansionis stellas aedificare coepit. Et anno 1980 facta est prima fuga Alpha Centauri, cum volatu circa hanc stellam et reditum. Et anno 1991, fuga incepit unum ex planetis circa Sirium stellam. Et statim septem stellae volaverunt.
  Satis diu volare adhuc capit. Proin aliquet suscipit rutrum. et ne fastidirent, somnum fecerunt artificialem. Tu autem dormis et somnias, et nunc corpus tuum movetur. Adhuc iuvenes quattuordecim annorum sunt, sed deciens tardius in hoc statu crescunt, et quidem senescentis etiam ob tarditatem processuum physiologicorum duodecies tardius transit.
  Pueri et puellae adhuc aliquid interesting ludunt, et ad Sirium stellae planetae ad terram volant dum triginta annis indigent. Et in hac tellure tantum 2021 terram dabunt.
  Et sunt valde interesting ludi... Pueri ludunt, primo quidem, scilicet bellum, et inter eos cosmonautae sunt Oleg Rybachenko et Margarita Korshunova in fabuloso somno matrix artificiosa, quando aliqua illusio facile exprimitur, et primo quidem; historico consilio et jaculator in una persona.
  Hic vero Poloni aggrediuntur. Rex ipse exercitui imperat. Centum deinde milia armatorum conglobata, signa ingens armada saeculo XVII.
  Oleg Rybachenko arcum. Polonus rumpit, statimque arcum et ignes trahit. Margarita Korshunova ignem ducit. Ea etiam accuratissime supplevit. Maximeque, inmortales filii celerrime iaculantur, non dantes hosti vim superesse oppugnandi.
  Oleg Rybachenko, sagittam mittens, post sagittam canit;
  Pro Russia fortiter pugnabimus,
  Eques Russicus timere non potest!
  Puer vero leporarius est. Et arcum sibi singularem elegit, Talis chorda raro quam adultus heros Utraque manu trahet. Et pueri iocose iaciunt, et Polonos iam a duobus stadiis feriunt. Et multum nocuerunt. Sed multo plures sunt mercenarii, praesertim Germani, quam Poloni.
  Oleg Rybachenko, in hostes figens, historiae recordatus est. Quam bene bellum Russiae incohatum est. Ac primum omnium gratias Bogdan Khmelnitsky. Russi Polonos vicerunt et ad antiquum Rus Kievan terminum pervenerunt. Nunc copiae Russiae dispersae sunt et magni refert Belarus cum paucis militibus servare.
  Et ibi obibunt cum rebellibus Hetmanis, et ad Varsaviam convertentur. Sueci conficiendum an. Quae valent.
  Oleg Rybachenko sagittat... Poloni iam ad murum accurrunt et scalas ponunt. Secare eos gladiis. Margareta cum eo.
  Oleg clamoribus:
  - Ego ipse tractare possum! Et curris quo gravius est!
  Polonorum impetus vehemens est. Quamvis urbs bene munita sit et loci Belarusi cum Russis pugnant.
  Summa est, quod numerosior hostis, contra mililem falcatis et cornibus. sed tunc altae muri et fortitudinis populorum.
  Oleg Rybachenko molendinum cum gladiis currit, quinque Polonos caedens et dicit:
  - Pro nostra victoria!
  Puer digitos nudo acus iacit. Ita duodecim Poloni ceperunt et interierunt.
  Terminator puer pergit Polonos resecare et cantat;
  - Gloria ideae magnae Russiae;
  vincemus ludendo totum mundum.
  Stellae sicut margaritae velamen sparserunt;
  Svarog idolum meum erit!
  Pugnans hedum ac belligerans. Et si secet, in desperatione peribit.
  Margarita quoque puella frigida est. Immortalitatem accepit et iam implet. Nudo pedum puerorum digitos emittit acus lethalis. Et percutit adversarios ad mortem.
  Puer et puella tot hostes. Hoc est quod supermen faciunt.
  Oleg Rybachenko Polonos secat et eos in pulmentum cruentum vertit. Ac sem esca secat.
  Eodem tempore puer cantat;
  - Gloria Russiae per omnia saecula saeculorum.
  Pro patria pugnemus...
  Nec opus est stultis superfluis verbis,
  Non sumus stulti - ceciderunt et exprimunt!
  Margarita Korshunova Polonis alibi caedit, canit grunnitum et den- surum;
  - Bellator Russicus mortem non timet;
  In acie mortem non timemus .
  Pro sancta matre pugnabimus;
  Et scio me certe vincere!
  Pueri immortales ita pugnant ut nemo eos prohibere possit aut opprimere.
  Pueri castra dormientes videbant, ignes exstinctos vel adhuc ardentes, multos equos in custodia.
  Oleg Rybachenko nudo infantis pede acum proiecit, perrumpitque caput vigilis et diruit:
  - Gloria communismi et tsarismi!
  Margarita quoque acum letale transfixit, hostem fossit;
  - Gloriam magnitudinis erae!
  Immortales liberi in castris praetereundo moventes hostes. Primum, regem et duos hetmans explere debes, et tunc facilius ibit.
  Tacite pede liberorum nudis pedibus super adversarios incedunt. Hic est Tabernaculum Regis Magni. prope Hetman s. Et puerum et puellam exscindamus mercennarios Polonos. Id tam arcte, tam immani furore, ac si vere victoriae imputarentur.
  Puer et puella cum tam gladiis magicis suis caedentes, qui metallo secantur sicut charta deletiva, et decem metra prolongantur. Et strenue id agebant, quasi tondere novacula.
  Margarita nudo pede proiecit duodecim acus tenues, adversariis depositis et pissistis;
  - Vexillum et lux in universo .. .
  Oleg Rybachenko, per Polonos secans, infensi addidit;
  - Nulla sancta patria pulchrior in universo!
  Margarita iterum duodecim acus tenues nudo pede proiecit, adversarios eius pungendo ad mortem, et strinxerat;
  - Et si opus est, iterum moriemur!
  Terminus puer, Oleg Rybachenko, secans inimicos, notavit;
  - Resurrecturus in nostra fide Rodnoverye!
  Pugnaverunt autem cum Polonis et custodibus regis. Puer terminator valde efficax erat. Et tunc haedus scobem grenade nudo pede projecit, et fremuit;
  - Gloria Patri!
  Rex Polonie multum discerpsit et ipse Poloni!
  Margarita Korshunova in medium ab Hetman dissecta est. Puella dentes pipiabat denudans;
  - Sum mundi propugnator absolutus!
  Pueri re vera summam in pugna peritiam ostendunt. Ita proelium explicatur.
  Oleg Rybachenko ululat in summitate pulmonis sui in Polonica;
  - Germani regem interfecerunt! Fritz beat!
  Margarita iam germanice vociferatur:
  - Poloni nos aggressi sunt, Polonos percutere!
  Et puella conlisio etiam cupit pugnare. Secat Polonos. Interim proelium commissum est. Germani, Poloni et alii mercennarii conciderunt et sagitti in se sunt. Hic Margarita, nudo pede infantis, bombam proiecit et ducem Germanum scidit. Hanc rem evasit. Pugnatum est magis ac magis infensi.
  Caedes mutuas abiit, et deletus est. Interfecerunt, sine ulla dubitatione et misericordia. Milites mortui per millia.
  Oleg Rybachenko et Margarita Magnitnaya laboraverunt gladiis sicut fans iactantibus. Russi hostes copiose interfecerunt.
  Margarita nudo pede acus iacit, Polonos percussit, et subridens declaravit:
  - Super puellam habeo!
  Oleg Rybachenko etiam nudis digitis crurum filiorum proiecit acus, adversarios eius percussit et stridit;
  - Bene, ex cochleae!
  Et iterum pueri milites et mercennarios Poloniae evellere coeperunt, ut proprie sanguinem mitterent. et iuvenum bellatorum summas aerobaticos et proelii artes demonstraverunt. Ita vere frigus.
  Oleg Rybachenko, caesis Russiae hostibus, cecinit:
  - Et eunt ad mare, guys allisientes!
  Margarita iterum nudo pede proiecit acus et diruit;
  - Mare elementum! Elementum sea!
  Bellator, ut solet, summae classis pugnator est. Et noli prohibere eam non vincere.
  Oleg exercitum Poloniae secat, et subito sibilat. Et defecerunt corvorum millia, pulsantes capita Polonorum et stipendiariorum.
  Margarita quoque accepit et sibilabat, corvos quoque dejecit in hostes. Impetum fecerunt cordis et ceciderunt sicut equi percussi ad mortem.
  cooed puella;
  - Gloria Patriae nostrae Russia!
  Rursumque nudis pedibus grenade calculus letalem Impulit. Et quomodo explodet, et adversarios multum comminuet.
  Margarita denudans dentes cecinit;
  - Gloria Patriae fortissimo ;
  Vivamus sub communismo!
  Et cucurrit puella molendinum cum gladiis suis, dissectum per molem adversariorum, et strinxerunt in cacumine gutturis ejus;
  - Ave sancta communismus!
  Et nudum calcaneum caput Germanici fronti percussit, adversarii cranium comminuens.
  Margarita cooed;
  - Ad gloriam Patriae, gratis in saecula!
  Et iterum tollet puella et sibilabit in summitate pulmonis sui.
  Et literam perfodiunt.
  Oleg Rybachenko annuens approbans, Polonis gladiis tanquam molam secans;
  - Sum fortissimus mundi magnus!
  Tum pueri digiti nudis grenade carbonis iterum iaciunt, adversariis discerpentes.
  Puer vero valde allidens et frigidus erat. Hostes Russiae sine ulla miseratione adfixerunt.
  Margarita, inimicos opprimens, eliditur;
  - skidded, skidded alicubi me skidded!
  Iamque puella nudo pede munus letali vi mittet.
  Centum Poloni dilaniant. Ac fremunt in summo pulmone;
  - Pro sancta Russia!
  Nudo autem infantis calcaneo usque ad praesens interitus dabit.
  Oleg Rybachenko dimicavit, cecinit:
  - Gloria notionibus communismi! Nam vitae libero quam!
  Et nudo calce puer cessit dono annihilationis...
  Eo tempore milites Russiae Brestinam eruptionem fecerunt. Aggressique Polonorum iam exsanguem et medicatum exercitum. Milites Russorum fugerunt, qui magnam plagam tulerunt.
  Oleg Rybachenko et Margarita Korshunova ad exercitum Russiae currunt. Calces nudae, ut vibrant.
  Margarita subridens:
  - Vos et ego filii aeterni sunt... Est tam venereum!
  Constat Oleg cum hoc:
  - Imo ipsum venereum. Imo, puer, statim in me impetum sensi alacritatis ac hilaritatis. Iuvenis corpus, etiam hone. Et sentis ut nullas sollicitudines nec elit!
  Margarita altius desiluit, gibba in nudo calcaneo addicitur notavitque;
  - Non dubium est!
  Oleg notatur, longius currit;
  - Hoc bonum est, cum sis corpore puer. Quemlibet jocum, quemlibet vulgaritatem, omnem prorsus stupiditatem eludere potes, omnesque mox ridebunt. Nec quisquam te ineptum putabit.
  Margarita giggled et notavit;
  - Fortasse... Etsi puella aeterna molesta est. Facilius est puero, sed non mihi!
  Oleg chuckled et notavit;
  - Bene, nihil, immortales sumus. Vel citius vel serius vivemus in futurum, et discimus quomodo corpora nostra mutemus!
  Hoc Margarita consensit;
  - Discamus. Et vir mulier fieri, et mulier vir!
  Oleg confirmavit:
  - Et nullae difficultates erunt cum minoritatibus sexualibus!
  In via, filii immortales, cohortem Sueticam occurrerunt. Puer et puella sine multa caerimonia eos concidunt. Facilis erat architecto.
  et currebant.
  Immortalis ruunt pueri, nudisque corusci Calcibus. Loquuntur iterum.
  Termino Puer dicit:
  - Hic in cinematographico "Highlander", res quoque erat cum immortalitate potitus. Et certe quingentis annis vivere frigus est. Aliquam non tempor erat.
  Margarita Magnitnaya chuckle notavit;
  - Et quomodo Psyche cumulatur? Memoria multorum saeculorum!
  Oleg Rybachenko chuckled et dixisse:
  - onera... Capite quidem! Sed si in corpore infantis es, multo facilius omnia vides!
  Margarita ridens notatur;
  - Hic tot homines occidis, et hoc percipis quasi ludus computatorius. Sensus nullus dolor, nullus concussus, nullus pudor!
  Oleg chuckler et notatus, vagitus;
  - Immo vero nudis et puerilibus pedibus in stagnis sanguinis alapam dant, et hoc est bonum et iocum!
  
  ITERUM MEDIA omnia mutatur
  Iaponia victoria in Proeliis Medioviae ad extremum inceptum per Terram Solis orientis inceptum ducitur. Samurai Hawaii Archipelago capere potuerunt et Civitates Foederatas in mari vicerunt. et invaserunt Indiam.
  Ad maximam eius coloniam, Britanniam partem copiarum ex Aegypto transtulit.
  Propter quam operationem Facem non fiebat. Et cladem Rommel evasit. Sed e contrario Nazis clades apud Stalingradum adhuc habuit. Et in fronte in hieme quadraginta duos annos quadraginta tres. Sed contra, Mainstein scopi in robore vicit. Cum Hitler auxilia in Africam non mitteret, plures divisiones in Nazi counteroffensiva interfuerunt. Ac praesertim in aviatione aequior ratio erat. Praeterea, Civitatum Foederatarum Tertii Reich bombing in actu imminuit. Et portum non fuit in Mauritania.
  Nazis, plures copias habens, inter quas novissimas piscinas: "tigris" et "Panther", latera militum Sovieticorum oppressit. Et circumvenire et capere poterant non solum Kharkov et Belgorod, sed etiam Kursk. Clades Exercitus rubri validior erat, et damna multo maiora erant. Ac successibus nazis ex classibus, quae in Africam non erant translatae, inglorius perirent in Sahara superiores. Et triginta lacus notam novam Tigris virtutem insignem addere poterant, et in arenis haerere non poterant. Praeterea numerus lacus Germanorum magnus erat, quia Germani non solum apparatum in Africam non transferebant, sed etiam vehicula conspicue plura dabant.
  Quia vehementia bombingarum officinarum tertii Reich cecidit. Americani validiores paene bomb non fecerunt, et soli Britanni cum damno significantium inferendo tolerare non poterant.
  Divisio partium Britannicarum in Indiam alias consequatur. Gubernator et Super-ace Hans Marcel casu non moriuntur, sed in proeliis in fronte orientali interfuerunt. Species eius in Sovieticis gubernatoribus concussa vera erat. Hans Marcel notus factus est diabolus niger. Et erat magna pellentesque aeria.
  aspectus eius in oriente impetum fecit. Per finem mensis Septembris anno 1942 Hans Marcel centum quinquaginta aircrafts superavit. Novo anno iam ducenti quinquaginta elit. Pro quo Ordinem Aquilae Germanici insignitam accepit. Quod soli scribi solitum erat.
  Pro trecentis aircraft, Hans Marcel crucem Militis Crucis ferreae cum argenteis quercu foliis, gladiis et adamantibus rursus adiudicavit. Et frigus erat.
  Pro quadringentis aircraft, Hans Marcel primus crucem equitis ferreae crucis accepit cum foliis et gladiis et adamantibus aureis quercubus. Pro quingentis adiudicatum fuit Magnae Crucis Ferreae Crucis, quod solus Hermannus Goering habuit.
  Massilia notatos insigniter in fronte orientali. Et ille litteram venatus est et in aeroplana Sovietica irruit .. .
  Sed tunc fons CALEFACTO et pugnando adligat.
  Fuit mora operational. Tertio Reich, mense Februario, totam convocationem et copias congestas nuntiaverunt. In USSR, vires etiam congestae ...
  Germani aestate progrediantur, sed ubi? Nolui rursus ad Stalingradum ascendere.
  Directio Moscuae nimis munita est. Quocunque vadis, ubique malum est. Et Fuhrer constituit percutere Aegyptum ... . Brittaniam e bello. US iam non est in bello. Calculus innixus est de acquirendis opibus Nigri Continentis et Medi Orientis. Hoc facere potuit Tertius Reich invictus!
  Germani Melitam primum ictum dederunt. Usus erat magnae massae elit, ac deinde veniente victoria. Primum in proeliis, Yu-288 bomber et pugnator ME-309 adhibitus est. Et hic est ingens impetus, vere letifer.
  Et quidem Melita capta est et multo facilius copias in Africam transferre. Tum in Hispania, Hitlerus Francogallica adgreditur. Qui tamen consensit ut exercitum in Gaditanum iret. et arx vi capta. Atque haec oppugnatio mirabiliter felix fuit. Inde magnae Nazisorum copiae in Mauritania transferri coeperunt et continentem Nigrum occupabant.
  Et mense Augusto magnus in Aegypto nazis offensio coepit. Interfuerunt proeliis uterque "Tigres" et "Panther" et "Leon" et "Ferdinandus". Etiam ac lacus "Leo". Haec avis se tamen non iustificabat. Sed "Tigres" verum impetum Britannis evenerunt. Nazis praesidia perrupit Britannos vicit. Alexandria etiam capta est, et Canal Suesiensem Nazis pervenit. Magnam harum suscipit et sunt.
  Tunc catervae Nazi Medium Orientem invaserunt. Hi Turcarum ictu valido fulti sunt. Et Nazisei capere Iraq et Cuvaitum et Arabiam Saudianam curaverunt. Iraniam perventum est, sed ibi copiae USSR ad eas motae sunt.
  Stalin diu moratus est... Sed die 1 Septembris 1943 taetrum lateri meridionali incepit. Acriter pugnatum est. Germani autem parati ac cingunt defensione. Eodem tempore acriter pugnatum est, et exempli causa, Panthera machina pro defensione validissima probata est. Imbecillitas: crebra naufragia et armaturae lateris relative tenuia non sunt tam significantes in pugna defensiva. Cursus pauperum tum qualitas "Ferdinandi". Et "tigris" se ostendit tam in ingrata quam in defensione universali machinae.
  Novissima ME-309 evenit ut non malum esset, et velocitas et armatura eius in optimo erant. Quamquam aliquanto peius maneuverability, sed recta pugna pugnae, hoc non ita significatum est. Germani etiam multa tormenta anti-aircraft. Et bene ordinata defensione relative plana cum acie ante.
  Pugnatum est usque ad sero autumno et Exercitus Rubri tantum decem ad quindecim chiliometra progredi potuit. Et magna damna passi.
  Conatus copiarum Sovieticorum ad progrediendum in centrum etiam in defectu finivit. Germani arta defensione ac penitus muniuntur. Secundae autem et tertiae munitiones fortiores prioribus. Quae impulsum tormentorum Sovieticorum aliquantum debilitavit.
  Hieme Germani dimidiae Africae et Medio Oriente potiti sunt. Sed notabilis est impetus Iaponicae in extremo Oriente. Et distractio notabilium copiarum exercitus rubri. Et facta est oppressio militum Sovieticorum. Potius significantes copias Tertii Reich aversae sunt.
  In hyeme, Exercitus Rubeus iterum in media et in meridie progredi conatus est, et prope Leningrad. Quamquam fronte Iapones facilius Germanos defendere. Samurai, obstante gelu, furibundus ascenderunt, et vires significantes averterunt.
  Nazis autem vere et hieme Africam subacta est, et prope colossas facultates habebant. Mense Maio, Irania etiam cecidit, et mense Iunio Germani dimidiam Indiae partem non Iaponicam occupaverunt et cum iis coniuncti sunt.
  Nazis pugnavit "Panther" -2 cum tormentis 88-mm et pondo quinquaginta trium talentorum cum tormento equitum 900 et "Tiger" cum tormento equitum mille. Hi cars evasit gratum incessus characteres.
  Prope absentiam bombardarum effecit ut ante tormenta potentiorum opera incipere et perficere posset. Etsi "Panther" et -2 et "Tiger" adhuc non satis perfecti erant, partes pugnae cohibuerunt. Soviet T-34-85 et IS-2 evenit ut infirmior ... et inceptum capere non possent.
  Aestate, Exercitus Rubeus in medio progredi conatus est, sed in laqueum cecidit et profligatus est. In aere, Nazis iam in serie ME-262, et TA-152 et alia telorum genera validissima habuit. Omnino inceptum. Germani URSS in productione aircraft superati sunt, etiam eorum qualitatem augebant. Exercitum rubrum in caelo caedunt et quasi caedentes.
  Massilia accepit pro septingentis quinquaginta aircraft Crucem Militis Crucis Ferreae, cum platinis foliis quercubus, gladiis et adamantibus. Hoc est peculiare decus herois discernere. Et mille strati Massiliae aircraft sunt consideratae stellae crucis equestris de cruce ferrea cum platinis foliis quercubus, gladiis et adamantibus.
  Legenda factus est et verus Deitas in vita sua. Et in capite suo Stalin praemium deciens centum aureorum statuit.
  Sed heu, non potuit eum vincere posse.
  Ad duo milia demissae aircraft, Hans Marcel stellam crucis equestris, crucem ferream cum foliis quercubus aureis, gladiis et adamantibus accepit.
  Erat super- acc.
  Post cladem Sovieticam in media acie Moscuam venerunt et in munitionem Mozhaisk concurrerunt.
  Tum Fuhrer in Caucasum progredi iussit. Et Turcia etiam ibi primam aciem aperuit.
  Tempore autumpno et hyeme quadragesimo quarto et incipiente quadragesimo quinto, Nazis quoque Caucasum cepit. Volga in directione Saratov et Kuibyshev.
  In proeliis, postremi lacus Nazi ab E serie iam accepti erant, et Luftwaffe in caelo saeviebat. USSR occasionem non amplius habere videbatur.
  Et ex oriente ascenderunt Iaponiam.
  URSS in summis rumpebatur. Eius pubis ancipiti proelio celeriter Cn.
  Stalin, his legibus, desperationem rerum animadvertens, pacem omni condicione obtulit.
  Hitler consensit, dummodo daretur Civitates Balticas, Ucrainam, Belarus, Caucasum et ulteriora confinium per Volgam, terras per Moscuam, Karelia et Leningrad usque ad Astrakhan, et omnia quae in Media Germani iam ceperant. Asiae. Ibique iam Kazakhstan intraverunt.
  Iaponia etiam partes suas in Sibiria accepit.
  Hoc Stalin consensit, quia hoc casu tantum URSS servandi et Moscuae servandum fuit.
  Plus, iam nonaginta novem annos Reich Tertii Reich satisfacere debebas. id est Et ignominiosa. Et subsidia auri USSR in Germaniam delata sunt.
  Russia multum amisit, sed saltem ex parte superesse poterat. Et Hitler, de consilio Makhkhent sollicitus, cum Civitatibus Foederatis tollere statuit.
  Mense Augusto 1945 foedus pacis cum USSR signatum est. Iamque Nazis facies suas ad Civitates Foederatas convertit.
  America vere bombam atomicam creare conatus est, sed labor eius tardus erat. Verno 1946, Nazis in Groenlandiam et Cubam appulit.
  Quorum pars copiarum Argentinam translata est. In Cuba, loci multitudo Germanorum copias sustentabat et portum superabat. Fritz et Iapones anulum obstringere coeperunt. Trans Latinam Americam transierunt. Brasiliae bellum in tertia parte Reich ingressus est. res ingravescebat.
  Aestate pugna ad Canadam se convertit, ubi Fritz pontem pontis facere conatus est.
  Gerda et nautae eius in E-50 meliore modificatione pugnaverunt. Currus sexaginta quinque talentis appendit. Ea 105 mm calla tormentorum cum 100 EL dolii longitudine habet.
  Armarium frontale 250 mm est, laterale armatura 170 mm est. Haec piscina tormentum equitum mille et quadringentorum habebat et praestantia agendi curricula.
  Itaque nihil contra hoc Americani habent. Sherman, licet ingens, tantum satis erat pro acris aces ut cum eo ustulo. Pershing paulo melius est, sed sclopetum eius adhuc magis debile est contra melioris intentionis E-50. Et solum "Superpershing", non valde ingens piscina, facultas fuit in partem frangendi et prope piscinam in qua Gerda et sui turba vehebantur.
  Puella e Tertio Reich emissa digitis nudis in puga pyga gaudii, piscinam Americanam ferit ac trepidi:
  - Super genus habeo puellam!
  Carola etiam lacus Americanos incendit et consensit;
  - Et tu es hyper!
  Christina cum nudis digitis ad currus Yankee iterum accensus et squeaked:
  - Hoc est consilium ludi magni!
  Magda etiam nudo pede nixus ope pedum decoro dixitque:
  - Meliora velis de Deo loqui puellas!
  Gerda iterum accensus utens nudo calcaneo perbibetur;
  - Si spectes, non indigemus Bibliis. Aryani sumus, non Judaei. Nec nos ovibus vel capellis gradu dignaremur!
  Christina strenue annuit, aliud proiectum nudis digitis mittens;
  - Certe non! Praecipue in Bibliis agnus salvas gentes virga ferrea reget. Quid opus est felicitate?
  Magda irata respondit:
  - Et quid vis in igne gene?
  Charlotte risit et respondit Americanos nudis digitis incendere;
  - Potes cogitare aliquid igne terribilius! Et quod inquisitores qui maleficis maleficas ad palum incendunt, trivie sadists sunt!
  Magda constanter declaravit, premens pyga phaedrae cum nudo calcaneo;
  - Crudelissima est! Nullam fidem habent.
  Gerda tormentum Americanum confregit, et notavit;
  Cui vera fides?
  Magda cum gemitu respondit;
  - Pauci sunt tales!
  Et iterum nudorum digitorum excidit crurum ope accensus.
  Ita sunt puellae hic et in disputationibus valent. Multum et connivent oculis suis sapphiro possunt ostendere.
  Bellum autem inde est. Et proelia in caelo sunt. Albina et Alvina rogationes colligebant et multa aeroplana personaliter iam iacuerunt.
  Et irascibilis eorum nullos terminos cognoscit.
  Albina, nudis digitis utens, homicidam dono mortis misit et pissavit;
  Gloria Christi amor!
  Alvina, etiam nudis digitis utens, currus Americanos abscidit et addidit:
  - Quid est aerium et mundum!
  Puellae autem rursus vice US plana dederunt.
  Sed hoc bellum est simile bello. Iam aestate pars Canadae capta est. Et tunc autumnus transivit.
  Germani Torontum expugnaverunt. Strenue agunt. Tormenta et machinae tormenta melius quam Americanos habebunt. Apparuit apud Fritz et Tiger-3. Apparatus evolutionis E-75. Item potens: frontalis armatura trecentorum milliumtrorum, latus armatura ducentorum. Sclopetum 128 mm longum cum dolio 100 EL. Et talis lacus bene se ostendit. Acsi nimis praesent virtus.
  Fritzius processit et cepit civitatem.
  Hieme iam a septentrione ad agrum Americanum profecti sunt. Ibique Yankees pertinaciam resistentiam perrumpunt.
  Americae facultas non stare. Sed bomba atomica non laboravit.
  America bombeda gravibus TA-400s est. Etiam potentiores TA-500s famem et facultatem militum deleverunt.
  Vere Germani Canadam totam et partem Americae Americae iam ceperunt. Et ipso vere, Philadelphiam, et multas alias regiones ceperunt.
  Plus quam tertia pars US et Alaska captae sunt. Mexicum quoque copiis Americanis et Iaponibus superavit.
  Aestate oppugnatio Nazis continuata est. et casus Civitatum Foederatarum ante oculos nostros liquefacti erant.
  Mense Augusto Nazis New York oppugnare coepit. Scutellas volantes in proeliis interfuerunt.
  Hic unus eorum pugnavit Eva et Agatha. Duae puellae pulchrae in bikinis autocinetum validum erant.
  Circumvolavit per laminam vi et lacertis parvis invulnerabilis fuit. Et ipsae puellae radios calefactionis adhibebant in sagittando.
  Eva pressit globulum globulum nudis digitis, calorem radios vomens, inimicos quasi flammam ac cicadarum accendit;
  - Gloria tertiae Reich!
  Agatham nudorum digitorum inflammata summitate pulmonis quoque tepuit;
  - Utinam vincamus!
  Puella est summa pugna et pulchra. Et quomodo hostes terit cum laser.
  Et caloris radii aliam piscinam Americanam conflabunt.
  Et in terra, Gerda oppugnat. Item puella pugnax.
  Jamque ipsa et turba jam media inter se erant. Et conchis currentis ad piscinam turritam. Ipsae puellae Yankees ferient. et totam nubem hominum distrahent et agunt cum omni impugnatione. Milites sunt tam leves et leporarii, nudis cruribus excisis.
  dentibus denudatis etiam canunt. Haec sunt pulchri- tudines Tertii Reich. Et bene iaciunt satis. Hostes autem perforant acus oleo perforant.
  iam Venetiis lapsus est. US deditionem copiasque in deditionem accepit.
  Sic alia pagina historiae versa est. Victoria videtur esse... Sed post modicum Hitler Americam Latinam capit.
  Et die 20 Aprilis 1953 bellum cum Iaponia eiusque coloniis incipit. Copiae Tertii Reich commodum in technologia habent.
  Validis armis oppugnant. Invulnerabilis volatilis scutella.
  Albina et Alvina in plano pugnant. Pugnant puellas, sed aliud dicunt. Fibulae globuli nudis digitis premunt.
  Hic in molestis copiis Italicis ardentibus sunt.
  Sicut tapete volant radii. Puellae sibi rident. et pectora coccinea papillis quatiunt.
  Albina etiam cecinit;
  Nemo nos obsistit, nemo nos vincet!
  Et calce nudo globulis globulis feriendo pressit adversarios. Talis puella de lupa nata est.
  Alvina globulis nudis digitis ac stridore urget;
  - Pro mea virtute cosmicam, praeses ad tumulum collectivum agemus!
  Connive ad amicum!
  Ita bellatores sunt pernicissimi et velocissimi sicut fulgur. Ignescunt.
  nudo pede tendit Albina, accendit tigno. Ardet adversarios et stridore;
  - Pro magnis victoriis meis!
  Imo hic puellae summae obliquum sunt et classis. Facere quae alii non possunt. Iapones furiali energia lupae opprimunt.
  Sed non solum Germanos et alius exercitus externi Samurai necat.
  USSR, iam Beria praeerat, bellum etiam iniit. Hic in via Stalin clade cum Tertio Reich perturbatus ante mense Martio 1951 mortuus est. Et Beria cepit occupare imperium. Iamque confirmatus est ipse in eadem quadriga Hitler.
  simul oppugnant samurai.
  Turba Elizabethae in Primorye Iaponica pugnat. Puella valde pugnans et industrius est.
  Illi quidem nudipedalia et bikinis pugnant. Tritura samurai, alacres.
  Adhuc canens;
  Et iterum pugna pergit
  Et cor anxia est in pectore .
  Et Lenin tam iuvenis
  Novellas Octobres antecedit!
  Et iam Elisabetha pampinos, nudis digitis utens, e sclopeto T-54 cisternina in curru Iaponico eam transfigit.
  Tum cooed;
  - Gloria temporibus communismi!
  Ekaterina etiam nudis digitis utens hostem verberavit. Ipsa piscinam samurai confixit et infensi notavit;
  - Nulla patria gloriosior quam nostra!
  Elena in hostes iaculatus et cooed;
  - Erit tempus communismi in Terra!
  Euphrasia quoque nudis digitis verberatur et pipiatur;
  "Mors malo praesidi satanae!"
  Hic dicendum est de bellatoribus supremi et certaminis classis.
  Et in caelo, Anastasia Vedmakova et Akulina Orlova rationes inveniunt.
  Anastasia pugnator Iaponica iecit et cecinit:
  - Puellae nudis pedibus in caelo volant!
  Akulina, samurai interfecto, nudis cruribus ope, pipiabat;
  - Frigus elementum! Frigus elementum!
  Pugnant cum musculis torcularis. In ordine perfecto sunt, et ioculariter bellum vincere possunt.
  Anastasia, fusa aliud planum, cepit et cooedit;
  - Erit frigidum hostibus eorumque clades captis!
  Akulina consensit, hostem nudo digito pulsans;
  - Eamus totam fugam!
  Iaponicae premebantur...
  Hic, piscina Sovietica LP-X in proelio implicatur, in quo puellae e remigibus Alenka pugnant.
  Pugnant autem in curru magno cum tormento 130mm.
  Alenka nudorum digitorum figit et pipat;
  - Haec est communismi gloria!
  Anyuta quoque adversarium verberavit. Hostem percute, et premi;
  - In nomine notionum novarum!
  Atque etiam nudum calcaneum percussit.
  Alla premebat globulum globulum cum papilla coccinea. percussit samurai et clamavit.
  - Pro magnitudine patriae!
  Maria, inflammata hoste, eliditur;
  - Pro unitate Russorum per totum orbem!
  Ea quoque papilla fragum ad sagittandum usus est.
  et Olympia hostes ferient. Multum pugnatores franget, et pipiat;
  - Pro Russia, in mundo sanctissimi!
  Ac nudo quoque calce hosti cedet.
  Puellae pessumdatae dicendae sunt. et colosseam habent spissitudinem.
  Utique, Iaponia tanta pressioni resistere non potest.
  Quin etiam Fritz armis nuclearibus utebantur. Quod evenit ut tota concussa sint.
  Bellum sex mensibus confectum est.
  USSR terras antea amissas recuperavit, et Tertius Reich samurai et omnes suas colonias vicit.
  Hitler non diutius pugnavit ... Possessiones digessit Tantum in Sinis proeliis localibus adhuc erant. Ibique exercitum rubrum Mao Zedong contriverunt. Die 1 mensis Maii anno 1958, Adolf Hitler fragor planum cursum historiae mundi mutavit. Et signanter mutavit ... Goering, qui medicamentis abusus est, iam hoc tempore mortuus est. Himmler, qui nimium potens erat, ab ipso Fuhrer remotus est. Ejus locum Schellenberg, sed et ille cancer mortuus est. Denique officialis Fuhrer successor erat Wolf Kleiman iuvenis, Schellenbergi successor.
  Novus politicus tantum triginta quinque annos natus erat et reformationes populares incepit. Sed parum utilia erant ... . Et Tertius Reich, ex excessu democratiae, cepit et corruit.
  USSR, duce Lavrenty Palych Beria, recreatus et confirmatus est. Et coepit naufragium Tertii Reich sub eo suscitare. Ita renatum est Imperium Sovieticum.
  Evenit ut Lavrenty Palych Beria, loco capitis damnati, maximus princeps Russiae Sovieticae evaserit. Etiam procerior et frigidior quam Stalin!
  Ecce alterna historia!
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
Э.Бланк "Пленница чужого мира" О.Копылова "Невеста звездного принца" А.Позин "Меч Тамерлана.Крестьянский сын,дворянская дочь"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"