Рыбаченко Олег Павлович: другие произведения.

Убийте Плешив Фюрер С Муха

"Самиздат": [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Адолф Хитлер е убит в резултат на заговор на генерали. Но това само влоши положението на СССР. Откакто съюзниците сключиха примирие с Третия райх и започнаха да помагат на Германия. И Ромел стана новият върховен главнокомандващ. И това направи всичко изключително трудно за Съветска Русия. И изходът от войната стана неясен. Разбира се, съветските момичета, както винаги, са на върха и хвърлят гранати, кинжали, стъклени фрагменти с боси крака и дори танковете Шерман, продадени на Третия райх на кредит, са безсилни срещу тях!

  УБИЙТЕ ПЛЕШИВ ФЮРЕР С МУХА
  АНАТОЦИЯ
  Адолф Хитлер е убит в резултат на заговор на генерали. Но това само влоши положението на СССР. Откакто съюзниците сключиха примирие с Третия райх и започнаха да помагат на Германия. И Ромел стана новият върховен главнокомандващ. И това направи всичко изключително трудно за Съветска Русия. И изходът от войната стана неясен. Разбира се, съветските момичета, както винаги, са на върха и хвърлят гранати, кинжали, стъклени фрагменти с боси крака и дори танковете Шерман, продадени на Третия райх на кредит, са безсилни срещу тях!
  . ГЛАВА 1
  На 20 април 1944 г. Адолф Хитлер е убит в резултат на заговор на генерали. Бяха арестувани и екзекутирани Химлер, Гьобелс, Гьоринг, Борман.
  Освен това гражданската война и сериозните битки бяха избегнати.
  Алберт Шпеер става новият канцлер на Германия с изключителни правомощия.
  Но Ервин Ромел е назначен за фюрер и върховен главнокомандващ. Той беше велик и талантлив командир. Райхстагът ги одобри, а също така отмени всички расови и антисемитски закони на Третия райх.
  Съюзниците незабавно преустановяват военните действия срещу Германия и нейните съюзници. И сключиха примирие за времето на преговорите.
  Друга неприятност за СССР беше спирането на доставките по ленд-лизинг.
  Алберт Шпеер заявява, че е привърженик на западните демократични ценности и ще води война за освобождението на СССР от веригите на болшевишката диктатура и тоталитаризма.
  Западът одобри това и призова Сталин за демократични реформи. Което беше последвано от решителен отказ.
  Червената армия продължи настъплението си в Крим. Въпреки повишената активност на германците, Севастопол пада. И СССР се засили в Крим.
  Алберт Шпеер въведе универсална трудова услуга. Германците започнаха да разчитат на нови видове оръжия.
  Специални надежди бяха свързани с реактивните самолети. Тук, разбира се, не всичко е добре в Германия. Отнема време за възстановяване. Но Ромел реши да замрази проекта на FAA в полза на реактивните бомбардировачи. Също така в Третия райх танковете от серия "E" бяха насилствено разработени, а производството на изтребителя ME-262 бързо нараства.
  Но засега, след като обсъдихме с експерти перспективите за реактивната авиация. И това изискваше създаването на специална инфраструктура, и удължаването на пистите, и преквалификацията на пилоти и специални видове гориво и т.н. Накратко, Ромел нареди увеличаване на производството на TA-152 на по-модерна модификация на Focke-Wulf и производството на готови изтребители с витло ME-309 и бомбардировач Yu-288.
  Сега германците, с оглед на прекратяването на ударите на съюзническата авиация, станаха по-лесни. И бързо увеличиха производството на оборудване. По-специално, месец по-късно производството на Panther достигна шестстотинте единици, изисквани от военните на месец. Нямаше достатъчно обучени екипажи за повече.
  Производството на "Тигър" -2 и на обичайния "Тигър" в модификацията "Е" с по-дълъг 88-мм оръдие EL-71 също бързо нараства. Този пистолет лесно побеждава съветските танкове от голямо разстояние.
  Panther-2 също влезе в серията, макар и със същото 75-мм оръдие, но по-добре защитено и с тясна кула.
  Германците също прехвърлят войски от западния фронт и Италия. Освен това започна размяната на военнопленници. И пилотите започнаха да се връщат в авиацията на Луфтвафе. Да, и има много изгубени пехоти в Африка.
  Само в Тунис, четвърт милион войници и офицери бяха взети в плен, от които половината бяха избрани, германски сили. И тези войници също започнаха да се връщат.
  Сталин се оказа сам. Още преди преврата германците настигнаха СССР в производството на самолети. И сега са го изпреварили. Това е с по-мощни оръжия и скоростта на превозните средства. А по брой танкове и самоходни оръдия те настигнаха за месец. И тогава те пристъпиха напред.
  За да не загуби количествено превъзходство, Сталин дори реши да отложи извеждането от експлоатация на остарелия танк Т-34-76, въпреки недостатъчно силното му въоръжение. Така Т-34-85 продължи да се произвежда в малки количества. Въпреки това, старият съветски танк също имаше своите предимства - по-специално, много по-трудно е да се влезе в малка кула, плюс ергономичност. Вярно е, че старите тридесет и четири не можаха да проникнат дори близо до борда на "Тигър" -2. Но тя можеше да удари.
  Германците също започнаха да получават щурмова пушка MP-44 в големи количества в серията. По това време тя беше най-доброто стрелково оръжие в света.
  Освен това американците започнаха да продават картечници на кредит. И имат добри. И прости картечници също.
  В Германия се формират и чуждестранни дивизии. Преди всичко от поляците. И други европейци също. Но Ромел обеща на поляците да възродят Британската общност и многобройни единици бързо се формират.
  В Третия райх започват да призовават армията от четиринадесетгодишна възраст. И използваха жените по-активно в производството и като надзиратели.
  Освен това рязко се увеличи и броят на жените пилоти, снайперисти и танкисти.
  И това също означаваше промяна. Третият райх имаше много дивизии и броят им на източния фронт се увеличаваше.
  При тези условия Сталин имаше дилема: да изчака офанзивата или да удари първи? Времето работи срещу СССР. Появата на серия "Е" може да даде на германците повече предимство в качеството на танковете. Да, и най-новата "Пантера" -2, поради по-добра защита, особено отстрани, може да стане проблем. Освен това германците успяха да запазят теглото на автомобила в рамките на четиридесет и пет тона и беше инсталиран нов двигател с мощност 900 конски сили. И новата "Пантера" -2 се оказа не само по-добре защитена, но и по-мобилна от старата.
  Германските танкери току-що започнаха да го овладяват, но...
  И на 22 юни 1944 г. Червената армия все пак започва операция "Багратион" за освобождаване на Беларус.
  Вярно е, че този път не беше възможно да изненадаме германците. Ромел, като основен стратег, предвиждаше, че главният удар ще бъде нанесен на балкона.
  Освен това той имал подозрение, че на юг влаковете се движат през деня, а в центъра през нощта.
  Трябва да се отбележи, че британците и американците също предоставиха много разузнавателна информация, за да попречат на Червената армия да спечели.
  САЩ и Великобритания също продадоха редица танкове и самолети на германците на кредит. Но немската "Пантера" превъзхождаше по бойно качество американския "Шерман", а броят на обучените екипажи беше ограничен. Така че тази кола не беше много приветствана от германците. Само английският Challenger, сравним по броня и въоръжение с Panther, но с дванадесет тона по-лек, беше приет положително. А също и Challenger, много добре защитен със 152 мм броня, но все пак малко от тези танкове са закупени от немците.
  Въпреки това, като се вземе предвид собственото им производство, германците все още имат количествено предимство в танковете и самоходните оръдия на източния фронт. Той беше в реалната история, но СССР надигра германското разузнаване и успя да спечели предимство в центъра.
  Но сега германците са нащрек. Освен това те имат повече превозни средства с по-добра броня. И не е нужно да държите десет танкови и пет SS дивизии във Франция, плюс войски в Италия, Норвегия и т.н.
  Сталин трябваше да атакува, без да има превъзходство в танкове и самолети, по мощна отбранителна линия, подготвена предварително.
  Но той нямаше избор.
  В сравнение с реалната история, СССР имаше малко повече танкове, поради отказа да изведе от експлоатация Т-34-76. Но разбира се по-лошо качество.
  Но пехотата набира още няколко милиона войници. Остъргваха резервите, пускаха ученици на машините, дори добавяха затворници.
  Освен това те призоваха младежи от шестнадесетгодишна възраст в армията. И нямаше друг изход.
  Някак си увеличи броя на войските. Германците също добавиха количества. Но и тяхното качество на пехотата не е много добро.
  И тези, и другите станаха под оръжието и възрастните, и юношите, и жените.
  Но все пак в танковете германците имаха предимство. И не само в количество, но и в качество. Пантера е по-силна от старите тридесет и четири, особено в предстоящата битка.
  И цялата офанзива на Сталин се превърна в хазарт.
  Въпреки това също нямаше причина за забавяне. И Червената армия се втурна напред.
  Започна операция "Багратион". СССР има леко предимство в пехотата, но по-малко танкове и самолети и още по-голямо предимство в артилерията.
  Но Ромел не е толкова прост и изтегли резерви от ударите на съветските оръдия.
  И германците се съпротивлявали в защита много по-ефективно, отколкото в реалната история.
  И така започна настъплението на Червената армия. Беше след мощна артилерийска подготовка.
  И още в първите дни успяхме да се вклиним в германски позиции. В същото време действат и партизаните.
  Но немците и американците изкупиха част от партизаните, записвайки ги в Бялата армия на Централната Рада. Така саботажът се оказа отслабен и не причини същите щети.
  И германските агенти започнаха да действат по-ефективно. Много полицаи, които започнаха да работят след победите на Червената армия срещу партизаните, отново преминаха към германците.
  Така че тук... нож с две остриета. Без Съединените щати не е лесно да се борим с Третия райх не само финансово, но и морално.
  Елизабет и нейният екипаж се бият в превозното средство Т-34-76. Тясно е с малка кула. Но пъргав. Лято и горещо.
  Момичетата с голямо удоволствие се бият боси и почти голи.
  И им харесва. Единственото, че колата реве като сто биволи в кланица, а дизеловият двигател смърди. Легендарният тридесет и четири не е удобен за работа на екипажа, но не е толкова лесно да се влезе в кулата му и има добра скорост.
  Ефросиния натиска педалите с боси пръсти. И колата й избягва изстрела на Пантера.
  Германецът може да пробие от разстояние два километра. И не го взимайте в челото и в упор.
  Да, съветската машина е остаряла, но е лесна за производство и с голямо предлагане на черупки.
  Екатерина стреля с боси пръсти. В движение тридесет и четирите се разклаща и е почти невъзможно да се удари германецът. Въпреки че "Пантерата", напротив, е неподвижна.
  Фриците разбират, че съветският танк може само да ги вземе на борда. Затова се стремят да държат тридесет и четирите на разстояние. Като боксьор с дълги ръце.
  И стои неподвижно, опитвайки се да влезе. А Пантера е опасна - стреля по петнадесет изстрела в минута.
  Елизабет изпя:
  - Нашите танкове не се страхуват от мръсотия,
  Втурна се като стрела в полет...
  Вярваме, че винаги знаем как да се борим,
  Момичето ще унищожи всички фашисти!
  Екатерина стреля, а също и с голите си пръсти. И тя също изчурулика:
  - За СССР!
  Това е битка, в която има дърпане на въже. По-точно "Пантерата" стреля, а съветската машина се приближава.
  И красивите момичета пеят:
  - И само колона от сняг до самите височини,
  Но ние просто скачаме на магистралата...
  Но само коне, конете добавят рис,
  Изваждане на месеца в галоп!
  И така те ловко удариха Пантера на борда. И немският танк се запали.
  Но като цяло не беше възможно да се пробие фронтът на нацистите. Имаха и женски танкови екипажи.
  Тук, по-специално, Адала също стреля с помощта на гола, кръгла пета, а също и свирка.
  И оръдието на Пантера пробива руски танкове и то доста уверено. И то от голямо разстояние.
  Червената армия не успя да развие настъплението и понесе огромни загуби.
  И германците започнаха контраофанзива. Те нанесоха сечещ удар от балкона, през Полис.
  И тогава избухна бой.
  Във въздуха германците завзеха господството. Произвеждаха повече самолети и по-добро качество от СССР. Освен това Западът спря доставките по ленд-лизинг и съветската авиационна индустрия изпитваше недостиг на алуминий.
  И това също се превърна в голям проблем. И германците започнаха да натискат.
  Във въздуха все по-често те удрят червения самолет ТА-152, който е много многоцелеви самолет. И по въоръжение и скорост те са много по-силни от съветските автомобили.
  И германците, разбира се, имат по-добри аса. Освен новата звезда Хъфман, която за първи път в световната история надхвърли резултата от триста свалени самолета, в битките участват и жени пилоти.
  По-специално Албина и Алвина. Те са страхотни руси момичета.
  И се бият смело по бикини.
  Албина натиска бутоните на джойстика с голите си пръсти. Дава взрив от въздушни оръдия. И свалят съветския як.
  Момичето изрева:
  - Аз съм най-силният в света,
  Ще накисна всички в тоалетната!
  Алвина също стреля по съветските войски. Събаря още един
  Руска кола и пищи:
  - Слава на адските сили!
  И двете момичета ще го вземат и ще викат:
  Ние сме най-силните в света
  Да убием всички врагове в тоалетната!
  И те ще мърдат езиците си и единодушно ще хвърлят сутиените си и алените си
  Зърната на гърдите са притиснати.
  Тогава двойката ще пее:
  Добри момичета
  Добри приятели...
  Ние сме просто прасета
  Ние се опитваме!
  Тогава воините го взеха и изреваха:
  - Уу, уу, уу, уу, уу, уу, уу -
  Боа ще изпълзи от небето!
  И тази сладка двойка продължава самолетите на Червената армия,
  Thresh.
  Това са жените ... И тогава те забиват съветските затворници в лицето,
  Техните боси, грациозни крака. И принудени да облизват езици
  токчетата са толкова розови и кръгли. И целуни силното, единствената,
  красиви момичета.
  В небето германците завзеха господството. И те започнаха да пробиват Съветския
  Конструкции. И така ги мачкат.
  Танкът "Пантера" не е лош. Има пистолет като добър пистолет.
  И бързострелящ и точен в същото време. Не мога да й устоя.
  Въпреки това, Аленка, борейки се с нацистите, пееше:
  Не можем да бъдем хванати от болест,
  Пет изпита...
  морски дявол,
  Вземете буре ром
  Той не може да устои!
  Анюта се съгласи с това, хвърляйки лимон с голите си пръсти,
  - Не, не се съпротивлявайте!
  Червенокосата Алла се изкикоти:
  - Хитлер отстрани!
  И нейната боса пета хвърли пакет с експлозиви.
  Тези момичета са просто невероятни!
  Аленка съвсем логично отбеляза, оголивайки зъби:
  - Няма място за слабите!
  Алла добави, драскайки германците:
  - Идваш на вечеря!
  Мария, стреляйки по нацистите, агресивно издаде:
  - За победи от най-висок клас!
  И воинът го взе и намигна със сапфирените си очи.
  Олимпиас изрева:
  - В очакване на победа, в очакване на победа,
  Тези, които искат да победят нацистите...
  Чака победа, чака победа
  Ще успеем да победим ордата!
  И юнашкото момиче, като пуска цяла бъчва с боси крака,
  с нитроглицерин.
  Ще прелети и ще експлодира, като ще разбие целия взвод.
  Но все пак германците надделяват. И натискат силно. И те победиха
  съветски войници.
  Червената армия въвежда резерви в битка и спира германското настъпление.
  Досега всичко беше в състояние на динамично равновесие.
  Ромел заложи на атентата. особено реактивен,
  "Арадо". Но германците все още имат малко такива машини.
  Но от друга страна те са ефективни и съветските бойци не могат да ги настигнат.
  Новият реактивен изтребител NE-162 не се оправда съвсем,
  Оказа се труден за управление, макар и лек, евтин,
  маневрен самолет. Хъфман показа най-добри резултати по него.
  Албина и Алвина са супер момичета.
  През есента германците вече използваха по-защитените,
  и високоскоростният танк "Пантера" -2, който буквално прониза,
  отбрана на Червената армия.
  Въпреки това студът и снегът принудиха германците да намалят активността си.
  И през януари Червената армия отново напредна в центъра.
  И отново здрава защита и използването на първите самоходни оръдия,
  Клас "E", които бяха с много нисък силует, пъргави и
  с мощни оръжия.
  Герда и Шарлот се биеха заедно в E-10. Колата беше лека
  Успя да се задържи в рамките на единадесет тона с двигател от 400
  Конски сили. В същото време челната броня е 82 мм, а страничната е 52. Самоходните оръдия са изработени с нисък силует от 1,2 метра и само с двама легнали членове на екипажа.
  Толкова е практично. E-10 поради наклона на бронята е практически непробиваем в челото. И това го прави много силна машина. ИС-2 дори тогава рикошира снаряд от челото.
  Така беше създадено много ефективно самоходно оръдие. Което е толкова лесно да не се пробие отстрани, така че е ниско и не е лесно да се влезе.
  Самоходните оръдия Е-10 бяха финализирани от най-добрите конструктори на Третия райх. Те промениха нещо в оригиналната чернова. Височината на самоходното оръдие беше допълнително намалена чрез поставяне на екипажа в легнало положение, а двигателят и трансмисията не само в един блок, но и напречно. Те също така намалиха броя на членовете на екипажа от трима на двама.
  В резултат на това колата се оказа добре защитена, и малка, и много пъргава и лека.
  Така се роди самоходно оръдие с голяма ефективност.
  А Герда и Шарлот са наистина дяволи. Единственото нещо, което липсва на новите самоходни оръдия, са оръдията на Panther. Тя все още има пистолет от Т-4, но също много добър.
  Съветските танкове обаче трябва да бъдат изстреляни иззад засада, оставяйки ги да се приближат.
  Немски момичета се бият по бикини. Самоходната им пушка е боядисана в бяло и почти невидима.
  И изпраща снаряди, жилещи като рамо.
  Тук Герда стреля с помощта на босите си пръсти. Тя удари съветските тридесет и четири и изпя:
  - За смелите воини!
  Тогава тя също стреля с помощта на голите си пръсти и Шарлот. Тя стреля изключително точно. И удари съветския танк.
  Тогава тя запя, оголила зъби:
  - Слава на нашето Отечество, слава на момите с подсирено мляко!
  И двамата воини как да се смеят.
  E-10 е успешно самоходно оръдие, въпреки че току-що е започнало да навлиза отпред. Той е доста прост и евтин за производство, способен да обърне хода на военните действия.
  Междувременно основната отбранителна машина на германците е Panther, отчасти вече Panther-2 с по-добра защита и скорост, и самоходното оръдие Jagdpanther. Последната кола беше в реалната история в серията, но не достатъчно масивна.
  И тогава нацистите го подпечатаха и той е ефективен в защита. Но Jagdtigr също е мощна машина, но не ефективна. Въпреки че все още е в сила. Но "Ягдтригр" е чисто за изява. Всъщност тази машина не си струва свещта и е много тежка. Ромел дори не искаше да го пусне в серия.
  Така че е ясно, че самоходно оръдие от седемдесет и пет тона е кошмар. А танкът Маус е още по-лош. Ромел, по съвет на Гудериан, забрани разработването на танкове, по-тежки от сто тона. Само "Тигър" -2 все още беше в сериала. Но този танк беше модернизиран в нова модификация.
  По-специално беше инсталирана по-малка и по-тясна кула, което направи колата по-лека, както и двигател с мощност 1000 конски сили.
  След това "Тигър" -2 стана по-приемлив за военните и задоволителен по отношение на шофирането. И се използва и в битки.
  Като цяло германците бяха готови и отблъснаха настъплението на Червената армия.
  През февруари те се опитаха да атакуват на юг. Но и там не беше възможно да се пробие защитата.
  Само частично Червената армия прониква, но германците възстановяват отбраната с контраатаки.
  Боят продължи като дърпане на въже. Нацистите имаха по-ефективно ниво на отбранителни структури и уверено се издържаха.
  Червената армия нямаше плюсове във въздуха, напротив, Луфтвафе се оказа
  по-силен. С пехотата се оказа по-трудно.
  Ромел и Шпеер изоставиха глупавата идея за национално превъзходство и организираха Еврорайха. И в резултат на това бяха използвани войски от цяла Европа.
  И СССР вече нямаше превъзходство в пехотата. И немската щурмова пушка MP-44 се оказа много ефективна и бойна. И окосиха напредващите части.
  След като не постигна успех, Червената армия се оттегли към първоначалните си линии.
  Германците, разбира се, продължаваха да натрупват силите си. На първо място, те се нуждаеха от силен танк за пробив. "Тигър" -2 само частично подхождаше на военните в този статус, като "Пантера" -2. Осъществено е създаването на "Тигър" -2 или Е-75. Това превозно средство трябваше да има много по-дебела броня, но за предпочитане без значително увеличение на теглото и с нисък силует.
  По този начин се наложи избутване на челната броня в 250 мм на седемдесет тона, а на страничната броня в 170 мм под наклони. И направете газотурбинен двигател от 1500 конски сили. И отне време.
  Осъзнавайки, че "Tiger" -3 и "Panther" -3 с по-усъвършенствана схема за оформление все още не са готови, залогът е направен за "Tiger" -2 и "Panther" -2 в модернизирани версии.
  И тези машини, макар и несъвършени, все пак можеха да пробият съветската отбрана в голям брой. Техните характеристики на шофиране бяха нормални, а предната броня не беше лоша, с прилични оръжия.
  През май, след като събра големи сили, включително най-новия американски танк Penshing, което повече или по-малко удовлетвори германците. Освен това Германия купи тортили от Великобритания на кредит, те също, благодарение на силната защита, бяха търсени от нацистите.
  И немците нямат нужда от Шърман. В СССР въпреки това извадиха от производство Т-34-76 и се опитаха да създадат Т-34-85 и ИС-2. През май ИС-3 се появи в серията с добра предна защита.
  Т-44 не беше напълно успешен и вместо това беше решено да се разработи Т-54.
  Всичко това, разбира се, е много готино. Но по отношение на броя на танковете германците все още бяха напред. Особено на самоходните оръдия. Имат индустрията на цяла Европа и работната сила. И Западът всъщност помага.
  В технологичната конкуренция СССР губи: от Третия райх има повече работна ръка и промишлен капацитет. И най-важното е, че правителството на Шпеер ефективно се разпорежда с тях, за разлика от Хитлер.
  Така германците разполагат с повече самолети и танкове и са настигнали артилерия.
  Освен това реактивните бомбардировачи се оказаха много ефективни. Всъщност изтребител няма да ги настигне и е почти невъзможно да се получи от зенитно оръдие с такава висока скорост на полета.
  Бомбардировачите Арадо се показаха добре. Освен това в поредицата влязоха и реактивни щурмови самолети. Което също не е слабо.
  XE-162 е добър изтребител, ако има висококвалифициран пилот и е много пъргав и маневрен.
  TA-152, които се използват както като изтребители, така и като щурмови самолети, и като фронтови бомбардировачи, се показаха добре в тези планове. СССР не е имал такъв.
  ME-309 също е ефективен витлов самолет. В производство влезе и винтовият бомбардировач U-488, който има четири двигателя и малка площ на крилото. И той натисна Червената армия.
  А ТА-400 с шест двигателя вече бомбардира заводи в Урал и отвъд Урал.
  Беше трудно в небето.
  И по пътя създаването на по-усъвършенстван изтребител ME-262X, който нямаше равен, с размахани крила и скорост от 1150 километра в час.
  Това наистина е сила.
  Появата му трябваше да даде голяма преднина на германските аса.
  Междувременно германците се опитват да настъпят на юг. От Молдова, Западна Украйна и Полис.
  Но Червената армия има силна защита. И докато и двете страни търпят тежки загуби.
  Въпреки това германците все още успяха да пробият и да се вклинят в съветските позиции.
  Напреднахме шестдесет до седемдесет километра. И те все още бяха спрени от яростните контраатаки на Червената армия.
  През юни съветските войски вече се опитаха да настъпят. Но битките отново настъпваха и германците имаха предимство във въздуха.
  Предната линия се изкривяваше. Германците през юни за първи път използваха "Пантера" -3. Тази машина, тежаща петдесет тона, беше оборудвана с двигател от 1200 конски сили и оръдие от 88 mm 100 EL. Бронята беше като тази на "Тигър" -2, но с повече наклони.
  "Пантера" -3 като цяло се оказа добър автомобил, особено в скоростта и предната защита. Освен това челото на корпуса се оказа напълно непробиваемо поради големия рационален наклон.
  И пистолетът е много точен и прави дванадесет изстрела в минута. "Пантера"-3 е трябвало да бъде основният немски танк.
  Фриц нанесе главния удар по Днепър в посока Киев. И те, макар и с цената на големи загуби, успяха да напреднат.
  Ромел използва тактики за нощна атака и димни завеси.
  До края на юли германците се приближиха до Киев от север, създавайки сериозна заплаха.
  Сталин заповядва офанзива в Балтийските страни. Но там те се натъкват на твърдата защита на нацистите.
  Ситуацията ескалира. Неочаквано във войната на страната на Третия райх влиза и Швеция. Те дълго се колебаеха, но новият президент на САЩ Труман продаде голям брой танкове и самолети на кредит на шведите.
  Освен това германците получиха и B-29 на кредит от Съединените щати, единственият бомбардировач, който се съгласиха да вземат, тъй като останалите немски самолети от Третия райх са много по-добри от американските.
  Швеция влезе във войната. И сега нови дивизии нахлуха от север. И отново Ленинград е заплаха.
  Плюс още една атака срещу Мурманск.
  През август германците успяха да заобиколят Киев и отново в Украйна постигнаха успех, превзеха Житомир.
  През септември, поради много трудна ситуация, Сталин все пак нареди да се оттегли отвъд Днепър и да премине към глуха защита.
  Ситуацията се усложнява от влизането на Турция във войната. Сега се отвори друг фронт.
  Ситуацията се влоши изключително много. През октомври линията на фронта се стабилизира. Но вече отвъд Днепър.
  Германците напълно окупираха Дяснобрежна Украйна. И те се установиха там.
  Изтребителят ME-262X най-накрая се появи в поредицата, която надмина съветските самолети с глава. И реактивният бомбардировач Ю-287, който нямаше равен, дори с крила с обратна стрелба.
  Ситуацията стана критична.
  От юг настъпват турците, които превзеха Батуми и обградиха Ереван. И не забравяйте за Япония.
  След прекратяването на военните действия между Запада и Третия райх самураите се оказаха в безизходно положение.
  И императорът все още настояваше за мир. Труман се съгласи да се откаже от формулировката за капитулация. Но Япония трябваше да даде много.
  Сега самураите ближеха раните си и се готвеха да компенсират загубите си в Тихия океан с придобивки в Северен Сибир и други земи на СССР.
  Ситуацията изглеждаше толкова отчайващо безнадеждна. Въпреки че германците са все още далеч от етапите, които са достигнали през четиридесет и първата или четиридесет и втората година.
  Ноември дойде и Сталин взе решения, все пак, докато дойдат снегът и слана. И се опитайте да обърнете на всяка цена хода на войната.
  . ГЛАВА 2
  Междувременно виртуалната конфронтация между СССР и Третия райх продължи.
  В края на ноември 1945 г. започва нова съветска офанзива в центъра. Германците, разбира се, са готови. И те са в състояние да отблъснат настъплението на Червената армия, със своите танкове и особено със самоходното оръдие Е-10. Или още по-защитен с пистолет Panther, E-15. Тази машина е с пет тона по-тежка, но с по-дебела броня и двигател от 550 конски сили. А оръдието й 75 mm 70 EL е много по-ефективно и бързострелящо.
  Двадесет изстрела в минута е страхотно.
  От съветските танкове само ИС-3 имаха достатъчна защита на челото, но тези танкове бяха твърде сложни за масово производство. Плюс това, той също има шофиране, особено в снега, без значение.
  ИС-3 тежеше четиридесет и девет тона, с двигател от 520 конски сили, а кулата също беше изкривена твърде много отпред.
  Въпреки че този танк беше просто оръдието на Пантера, той дори не можеше да го удари челно.
  Но досега основният танк на СССР беше Т-34-85, тъй като Т-54 все още не беше готов за масово производство.
  Ромел предпочиташе защитата през зимата. Германците планираха да започнат настъпление през пролетта. И за предпочитане с японците.
  А турските войски вече се биеха на фланга. И дори се опитаха да щурмуват обсадения Ереван.
  Американските танкове Sherman и Pershing, продадени на османците на кредит, влизат в битка.
  Разбира се, те бяха посрещнати от батальон съветски момичета. Въпреки зимата момичетата бяха само по бикини и боси.
  И така те се бият храбро.
  Наташа даде ред на османците. Окосиха ги.
  Тогава тя хвърли граната с боси пръсти и запя:
  - За руския дух!
  Зоя, избегнала куршум, отряза муджахидините, изпусна вътрешностите им и с голата си кръгла пета, поддавайки се на дара на смъртта, вякнула:
  - И ще има голяма победа!
  Августина също стреля добре насочена линия срещу османците. Тя ги отряза като сноп слама и извика:
  - За комунизма!
  Светлана, стреляйки по турците, а също и хвърляйки убийственото нещо с боси пръсти, издаде:
  - За решителни победи!
  Но момичетата по бикини обикновено са на върха.
  Анастасия Ведмакова натисна бутоните на джойстика с голите си пръсти, нокаутирайки врага, и гука:
  - Слава на ерата на комунизма!
  Яростно и ефективно се бори и Акулина Орлова. А алените й зърна винаги са в бизнеса.
  Момичетата обаче са големи майстори на всичко. По-специално, те много обичат мъжете. И наистина го харесват.
  А по време на войната в Армения срещу турците това е изключително важно за издигане на вашата карма и аура. Тогава ставаш много силна жена, погълнала енергията на мъжете.
  Акулина отново се гмурка и изпраща ракети с помощта на голи пръсти на грациозни крака. Толкова й отива.
  И сега съветската авиация нанася удари по османците и го прави бързо, в голям мащаб.
  По-точно, доколкото имат достатъчно самолети. Това трябва да се признае като стресиращо.
  И има много турци. И имат прилични самолети - американски.
  Това всъщност е проблемът. Особено ако Airacobra се бие. Тази кола е много страхотна.
  Турците имат и МЕ-309. Тази кола има седем огневи точки. Три тридесет милиметрови самолетни оръдия и четири картечници. Опитайте се да победите такъв Месершмит. Немците се оказаха страхотен и много опасен автомобил, но този път с немски екипаж. Така че те притиснаха Червената армия старателно.
  Въпреки това Ереван все още беше запазен. Въпреки че част от града е превзета от османците, с цената на големи загуби.
  Зимата е в разгара си, а все още се правят опити да се пробие или поне да се подкопае германската отбрана.
  А шестте Пет момичета от специалните части и момчето Лешка се бият на сухопътен боен кораб - експериментален ИС-6, специален тип тежък, но в същото време подвижен танк.
  Сега реших да изиграя няколко карти. Шестима от нас играят много бързо. И картите летят от страна на страна.
  Аленка хвърли асото с голи пръсти и гука:
  - Е, излязох!
  Лешка се ухили. Играта е наистина проста и изисква умения, както и запаметяване.
  Губещият прави десет лицеви опори.
  Този път олимпиадата трябваше да прави лицеви опори. Тя е най-голямото момиче от петте и много мускулеста.
  Притиска се лесно. Но Лешка, момче на около дванадесет, седи по гръб.
  Кое е толкова по-интересно. Русокосото дете почива с голи пети на момичето върху лопатките на широкия гръб.
  Олимпиас се ухили и направи двадесет лицеви опори. Тялото й е много загоряло, косата й е руса, а мускулите й са силни.
  Льошка скочи от гърба му и отново започна да раздава карти. Те напълно унищожиха нацистите в техния танк с дизелов двигател.
  Лешка трябваше сам да прави лицеви опори следващия път. Анюта сложи бос крак върху острите плешки на момчето. Льошка правеше лицеви опори, момичето натискаше. При преброяването на десет момчето се изправи и си играейки с плочките на пресата издаде:
  - Аз съм руснак, не победен,
  Все още не е роден...
  Кой би могъл да ме разбие!
  След това момчето седна да играе отново ... Червенокосата Алла погъделичка голата, кръгла, груба, но детска пета на момчето и забеляза:
  - Скоро ще станеш мъж!
  Алексей отговори с усмивка:
  - Какво искаш?
  Огнената лисица се засмя.
  - И ние, с помощта на магия, ще те оставим завинаги като момче!
  Лешка се изкикоти в отговор и отговори:
  - Искам да порасна и да стана офицер!
  Мария, това момиче със златиста коса, отбеляза:
  - Ще ти хареса да си дете!
  Но сега паузата свърши и шестимата пълзят в резервоара. Според държавата тежка машина с десетина картечници и 130-мм оръдие трябва да се обслужва от шестима души.
  Първоначално екипажът е трябвало да бъде женски. Но Альошка избяга от сиропиталището и пътува из целия СССР. И дори стигна до Иран.
  Там той бил хванат от Аллах. И тя предложи да стане син на полка.
  Момчето се съгласи. И сега той е с момичетата-терминатори.
  И как красавиците подхванаха талибаните и те вършеят нацистите с колосална, смъртоносна сила.
  Аленка натискаше бутоните на джойстика с голи пръсти и гука, оголивайки зъби:
  - Слава на Русия и ще имаме комунизъм!
  Анюта енергично потвърди, натискайки бутона с аленото зърно на гърдите си и удряйки фрица с ракети:
  Да имаме комунизъм!
  Червенокосата Алла, смазваща нацистите, енергично издаде:
  - Слава на славната епоха на комунизма!
  И с боса пета как се натиска. И газовите гранати ще летят.
  Но Мария с ягодово зърно натисна бутоните на джойстика и удари светкавица. И войските на Третия райх имаха трудности.
  И воинът излая:
  - За Отечеството, майка ни!
  Олимпиас е най-голямата от момичетата и сякаш мускули, изтъкани от въжета, изкрещя:
  - За великата Родина!
  И с пръстите на босите си крака той ще натиска бутоните и така нататък нацистите бяха взривени, със смъртоносна сила.
  И момчето Льошка също натисна лоста с голата си пета ... И нацистите бяха ударени от електрически разряд. Убиецът свръхтежък танк на Съветската армия е в действие и не позволява на фриците да си тръгнат - удряйки ги със стотици!
  И едно момче на около дванадесет Лешка дори запя:
  Ние сме пионери на децата на комунизма -
  Огън, палатка и звънтящ букал!
  Нашествие на проклетия фашизъм -
  Който чака яростен разгром!
  
  Какво загубихме в тези битки?
  И тогава в битките с врага придобити?
  Бяхме просто деца на света -
  А сега воините на родната земя!
  
  Но Хитлер направи крачка към нашата столица,
  Хвърли бомби без да броим водопада!
  Ние сме Отечеството дори по-красиво от небето -
  Сега дойде кървавият залез!
  
  Ще отговорим сурово на агресията -
  Въпреки че самите те са малки на ръст!
  Но мечът в ръцете на крехък тийнейджър -
  По-силни от легионите на Сатана!
  
  Нека танковете се втурват лавина след лавина,
  И разделяме пушката на три!
  Нека полицията се прицелва подло в гърба,
  Но Светият Бог ще ги накаже жестоко!
  
  Какво решихме? върши работата на света
  И за това, уви, трябваше да стрелям!
  Спокойствието вече е отвратително.
  Има и насилие!
  
  С момичето тичаме боси заедно -
  Въпреки че валеше сняг, снежна преса гори като въглища!
  Но не се страхувайте, познайте децата -
  Фашистът ще бъде смело вкаран в ковчега с куршум!
  
  Тук поставят подлата компания Fritz,
  А останалите страхливци бягат!
  Ние мачкаме пехотата като ятаган в битка -
  Не сме пречка за младите лета!
  
  Постижението на победата, ще бъде през май,
  Сега виелицата е бодлив, твърд сняг!
  Момчето е босо, сестра му е боса,
  В парцали децата посрещнаха разцвета!
  
  Откъде идват тези сили?
  Понасяйте болката и студа, тази нужда!
  Когато един приятел измерил дъното на гроба,
  Когато приятел стене - ще умра!
  
  Христос ни благослови, пионери,
  Той каза, Отечеството ти е дадено от Бога!
  Това е първата вяра от всички,
  Съветска, свещена страна!
  Танкът се оказа добре - този ИС-6 е в супертежка модификация, но е единственият в Червената армия.
  Но германците вече отпред имаха първия екземпляр на "Пантера" -4 и тази кола е много сериозна. И в него се бият много борбени немски момичета.
  Разбираемо е обаче, че те ефективно избиват съветски танкове от своите оръдия.
  И не е толкова интересно.
  А в Ереван момичета от Червената армия се бият с турците и то много добре.
  И Наташа също даде завой на османците. Покосиха ги като сърп жито.
  Тя хвърли граната с боси пръсти и изчурулика:
  - Слава на руските богове!
  Зоя, разбивайки армията на империята на полумесеца и избивайки могили от трупове, издава:
  И слава на нашите герои!
  След това нейната боса пета, златокосият крадец, хвърли убийствен подарък на смъртта.
  Но червенокосият Августин ще покоси османците. Lupanet с помощта на алено зърно от базука и подсвиркване ще издаде:
  - За нашата Русия Сварог!
  След това в битка Светлана. Това момиче също е много агресивно.
  И тя смазва османците с колосална ярост. И голите й пръсти хвърлят колосална смъртоносна сила - дар на смъртта.
  Светлана казва:
  - За Отечеството, нашата майка -
  Убийте адските копелета!
  Това са четиримата в битка, толкова агресивни и уникални. И те поеха османците, а тоталното им изтребление е в ход.
  Но Червената армия не винаги побеждава. Понякога нейните противници са успешни и имат свои бойни момичета.
  И отгоре Албина как да удари съветската армия с ракети. Е, това момиче изобщо не е слабо. И как унищожава врагове.
  Албина е руса и естествена красавица. И нейните ракетни удари от небето просто разрушават паветата в различни посоки. И сякаш изпраща кит от фонтанната маса от горяща земя и метал. Много е готино.
  Алвина също с бос, изсечен крак ще натисне копчето и как след това ще гръмне. И масата от смъртоносни потоци отива в небето.
  И естественото русо момиче реве:
  - За слава на родината и небето!
  Така мачкат момичетата на съветските войници.
  Но това са лоши момичета, но има и добри.
  Колко от тези красиви момичета са по фронтовете.
  Елизавета, Екатерина, Елена се бият на Т-44, вече излязъл от производство.
  Три момичета на съветски танк са много горещи. И изпращат снаряд след снаряд към врага.
  Елизабет, оголила зъби, измърка:
  - И никой от началото на света,
  Никога не съм виждал такъв празник!
  Катрин кимна, взривявайки османците:
  - Печелим, като поставим забрана -
  Много ни се дава от Семейството!
  Елена, стреляща по турските войски, издава:
  - Нашата страна е известна,
  Сатана няма да победи!
  И триадата от момичета действа много енергично. Те изпращат снаряди с голям разрушителен фугас.
  Елизабет натиска бутоните на контролния панел с голите си пръсти, нокаутира врага и пее:
  - Ние живеем на бащината си земя!
  Катрин притисна аленото си зърно върху куката на мерника, изби цял взвод турски войници и изскърца:
  - Внуците на Сварог са славни деца!
  Елена рита, натискайки бутона с голата си кръгла пета и извика:
  -И лети на крилат кон...
  И всички момичета изреваха в един глас:
  - Русия в далечни хилядолетия!
  Така танкът Т-44 показва колосалната си сила и удивителна мощ.
  Ето как енергично действа триадата от момичета. Воините са висш пилотаж, особено когато са почти голи.
  Елизабет изпя остроумно, натискайки копчето с аленото си зърно:
  - Русия се смееше, плачеше и пееше,
  Във всички възрасти, затова тя и Русия!
  Това са бойните момичета тук... Но османците не се шегуват.
  Те заловиха Вероника. Така момичето първо беше съблечено голо. И тогава те започнаха да бият с голям ентусиазъм. Удряха я не само с камшик по гърба, но и с тояги по голите й заоблени пети.
  Вероника дори изкрещя от дива болка. И я удряха с камшик и тояги, докато загуби съзнание. След това поръсиха раните със сол. А боси крака, подути от побои, бяха притиснати в кладовка и запалиха огън под тях. И опекоха босите токчета на момичето.
  Вероника губи съзнание няколко пъти от боен шок. Тя беше доведена до себе си. И в същото време те донесоха факлата до гърдите, като предварително са го смазали с масло. И как горяха алените зърна на момичето.
  Вероника беше измъчвана дълго време. Подпалена е и пазвата на Венера... Какво да вземеш - османците в случая се оказаха почти варвари.
  В крайна сметка Вероника беше разменена за един от полевите командири. И девойката се заклела да отмъсти на османците.
  Но турците са изчуквани с ракети. Сталенида и Виктория насочват удари към мишените.
  И те унищожават планините на парчета...
  Стеленида натисна с босите си пръсти бутоните на контролния панел и изгука:
  - Вярвам, че целият свят е за нас!
  Виктория натисна аленото си зърно върху бутона на затвора на пистолета и отговори:
  - Да, на света не му пука за нас!
  И всъщност световните медии бяха по-вероятно на страната на нацистите. И те докладваха, наслаждавайки се на подробностите, за варварските бомбардировки, на които се твърди, че съветските военновъздушни сили са подложили турските градове.
  Разбира се, не беше без него. Като цяло войната беше изключително жестока и кървава.
  Стеленида отново притисна рубинното си зърно върху целта и изскърца:
  - За Отечеството на мечтите!
  И тя въздъхна... Тя някак си мечтаеше за някакъв абсолютно безкрайно нереален и фантастичен сън. В СССР уж се провеждат избори за председател на ГКО. Основната борба е между възрастния и очевидно нездрав Йосиф Сталин и младия комисар по тежката индустрия и държавното планиране Николай Вознесенски. И точно така, тъкмо младият и надарен комунист излиза напред.
  Сталенида, Виктория и Тамара отново насочват ракетите към целите. Момичетата се бият само по гащички. Но е страхотно.
  Steelenida изпя:
  - Бос, само бос,
  Под юлския гръм
  И под шума на сърфа...
  Виктория натисна копчето с голата си пета и продължи:
  - Бос, само бос,
  Разрешено ни е да танцуваме с вас!
  Тамара и тук притисна босите си пръсти и чурулика:
  - За Отечеството - наша сестра!
  Страхотни са тези момичета!
  Би било хубаво тук, би било възможно да се победят превъзходните сили на фашистите на Ромел, но ...
  А ето и още момичета от Япония - нинджа наемници. Това е сериозно.
  Момиче нинджа със синя коса го взе и пусна светкавица от алените си зърна и изгори много съветски войници.
  Тогава тя извърши мелница с мечове, като отряза главите на войниците от Червената армия.
  Тогава голите й пръсти хвърлиха грахово зърно с експлозив.
  Руснаците бяха разкъсани на парчета и момичето изгука:
  За доброто на Япония!
  Нинджа момиче с жълта коса също гръмна противниците си с ягодови зърна. Воините имаха само тънки гащички от дрехи. А мечовете възпроизвеждаха техниката на пеперудата, принуждавайки глави в съветските шлемове да падат. И тогава голите пръсти на момичешките крака изстреляха бумеранг, отрязвайки главите на червените войници.
  Воините изгукаха:
  - За полети на нинджи!
  Момиче нинджа с червена коса излъчваше смъртоносни пулсари от рубинените си зърна със смъртоносна сила. И тогава мечовете, удължавайки се, отрязаха главите на съветските войници. И тогава голите пръсти хвърляха остри, усъвършенствани дискове, които режеха глави като бръснач.
  Воинът изгука:
  - Нашите японски богове атакуват!
  Момиче нинджа с бяла коса също се взриви срещу враговете с огнена бучка, която излетя от пурпурните зърна. Тогава тя изгука:
  - Нашите богове са супер!
  А босите й пръсти хвърлиха пакет с въглищни експлозиви, разкъсвайки съветските войници на малки парченца.
  И сега мечовете отново обезглавяват. Ето ги момичетата - най-високият полет на птица.
  Това са наемниците, дошли от Япония. И нека върша като котлет с бухалка съветски войници.
  Но има и добри, руски или не съвсем руски момичета за лошите момичета на врага.
  Алис и Анджелика също водят своя собствена война. Използват снайперски пушки.
  Те стрелят по османците...
  Алис, с помощта на пушка, удари врага, който се опитваше да вземе съветския хеликоптер на американския, примитивен, но вече опасен, Stinger. Тогава тя изчурулика:
  - За нашето Отечество да дойде пак щастието на СССР!
  Анжелика също удари противника с голяма точност, свали вражески самолет и изсумтя:
  - За нашата Лада!
  Самолетът на османците обаче е само домашен самолет. Самите те произвеждат голямо количество самолети по занаятчийски начин. И се борят отчаяно.
  Алис, това русо момиче се бори с голям ентусиазъм. Тя е воин от най-високо ниво.
  И убива друг турски войник. Ето една красива красота. И крещи с пълна сила:
  - Слава на ерата на комунизма!
  Анжелика, това червенокосо и едро бикини момиче, се съгласи с това:
  - Голяма слава ще бъде ерата на комунизма!
  И двете момичета се крият зад скалите. Те са много загорели и мускулести красавици. Но в същото време сръчен пъргав.
  Алис хвърли дара на смъртта с голите си пръсти на убийствена сила и изпищя:
  - За света на комунизма!
  Анджелика отбеляза, докато стреля:
  Какво разбираш под комунизъм?
  Алис решително отговори, като голата й пета се поддаде на експлозията на пакета:
  - Истински рай на земята!
  Анжелика с готовност се съгласи с това:
  Е, рай си е рай!
  А червенокосото момиче с боси пръсти хвърли цяла купчина гранати.
  Тук има такава агресивна бравада. И момичетата работеха заедно. И изпращаше куршум след куршум.
  Голите им кръгли токчета бяха леко прашни. И момичетата изплакнаха краката си в локви. И отново започнаха да хвърлят голи пръсти към врага, нещо, което носи унищожение.
  Алис запя ентусиазирано:
  Безкраен мрак на почивка
  Потопен в бездната на дребните проблеми...
  Пробийте тишината, пламъка на битката,
  Разчупете тишината с тътен на победите!
  Анжелика агресивно отбеляза, събаряйки друг зъл османец с помощта на алено зърно:
  - Добрите момичета отиват в рая, а жените воини отиват в Хиперрая!
  Алис се съгласи с това:
  - Ще стигнем там, където се стремят всички патриоти на Родината!
  Воините се оказаха настроени за най-реалната победа ...
  И тогава друг османски войник падна през тях. Това са момичетата - те са тривиално ураган.
  Междувременно Наташа хвана местния командир. И четирите момичета поставиха водача на колене и го принудиха да целуне голите им втвърдени подметки.
  Лидерът го направи кротко. И дори го хареса.
  Зоя туитира:
  - Добре, че те взеха в плен от жени?
  Той промърмори, облизвайки устни:
  - Вие сте истински хури!
  Августин предложи:
  - Може би трябва да бъдеш притиснат с искра?
  Водачът изръмжа:
  - Няма нужда!
  Светлана, оголила агресивно зъби, изръмжа:
  - Така че говори, преди да се ядосваме.
  И генералът на великата Османска империя започна да свидетелства.
  Зимната кампания на Червената армия обаче се провали. И пролетта дойде.
  Този път фриците са готови за атака. И японците събраха армия от изток.
  За офанзивата в поредицата танковете Tiger-3 в по-усъвършенствана модификация, а пъргавите Panthers-3 и дори първите Panthers-4 вече са се подготвили.
  А в небето германците вече имат пълна доминация и появата на ME-363, И TA-283 по-модерни реактивни изтребители. Плюс нейният безопаш ME-263 на ракетен реактивен двигател, по-напреднал и бърз. И поради малкия си размер, той почти не е уязвим.
  Германците имат както планери, така и по-модерни реактивни бомбардировачи, включително ТА-500, които могат буквално да бомбардират цялата територия на СССР.
  Тоест войските на Ромел са силни. И дори се сдобиха с по-модерна картечница MP-64, която буквално покоси Червената армия.
  Броят на фриците и превозвачите се е увеличил. Както и мощна газова пускова установка.
  Армията им беше внимателно обучена. И този пробив беше осъществен на високо ниво.
  И оръдия от различни калибри караха много. И ударът беше смазващ в центъра.
  Позициите на Червената армия са пробити. И германците напредват, покривайки пътя си с трупове.
  Герда и нейният екипаж се биеха на експерименталния Тигър-4. Това превозно средство имаше мощно оръдие: 105 мм в 100 EL и предна броня от 250 мм при наклон от 45 градуса и странична броня от 170 мм също с наклони.
  В същото време имаше нов газотурбинен двигател с мощност 1800 конски сили, а теглото на резервоара беше намалено до шестдесет и пет тона.
  Така че имаше по-съвършена и страхотна машина. И първият от тях има женски екипаж.
  Герда стреля с боси пръсти. Пробива съветски танк и крещи:
  - Бурите на седемте морета,
  Аз съм по-силен от всички врагове!
  Танкът им се втурва с всякакви скорости.
  Шарлот също стреля с голи пръсти, прониза съветския ИС-2 и изчурулика:
  - За приятелство и любов!
  Тогава Кристина удари от оръдие. Тя изгори дупка в танк на Червената армия, откъсна кулата и изчурулика:
  - За изключителни граници!
  Магда също удари врага. И по този начин тя свали сутиена си, използвайки аленото зърно.
  Тогава тя изпищя:
  - Нека любовта бъде с нас!
  И момичетата ще се смеят в един глас.
  Май 1946 г. се оказа горещ. И германците пробиват отбраната.
  Междувременно Япония внезапно атакува Владивосток. Ударът беше нанесен от почти всички сили.
  В атаката са участвали дори пилоти камикадзе. И те тараниха съветски кораби.
  И те буквално избухнаха. Съветският флот във Владивосток не беше силен.
  Така му беше нанесен съкрушителен удар.
  А съветските гранични войски бяха атакувани от пехота и японски танкове.
  Също и нинджа момичета.
  Това са наистина воини от най-висок клас, с много остри мечове.
  Момиче нинджа със синя коса взе и управлява вятърните мелници с мечовете си, отрязвайки главите на руски войници.
  Тогава нейните боси, изрязани крака хвърлиха смъртоносен дар на смъртта, който уби съветските войници и отряза главите им.
  Момичето нинджа изпя:
  - Ще атакуваме банзая!
  Момиче нинджа с жълта коса също реже съветски войници с много остри и смъртоносни мечове катана. И в същото време краката й хвърлят остри звезди, които пронизват руски войници.
  Момичето крещи:
  - Слава на ерата на рицарите самураи!
  Момиче нинджа с червена коса върти мечовете си нон-стоп като остриета на хеликоптер.
  И голите й пръсти хвърлят отровни игли. И красавицата от Япония вика:
  - Всички убиваме докрай! Нека запалим сърцата си за славата на Япония!
  Момиче нинджа с бяла коса също реже руски войници. Тя ги разрязва наполовина. И пръска алена кръв във всички посоки.
  И сега голата й кръгла пета удря челюстта на съветски генерал.
  И буквално избити зъби.
  Момиче нинджа с бяла коса реве:
  - Носим смърт на враговете на Япония,
  И ще свалим главите на всички рицари!
  Ето ги момичетата.
  От друга страна обаче Малвина и Файна се бият.
  И тези момичета стрелят по японците от картечници.
  И в същото време хвърлям с боси пръсти краката на убийствената сила на лимон.
  Които разкъсват пълзящия самурай.
  Комсомолките пеят:
  И борбата продължава отново
  И сърцето е тревожно в гърдите...
  А Ленин е толкова млад
  И младият октомври предстои!
  . ГЛАВА Љ3
  Германците настъпваха, разкъсани в посока Москва. И сега те вече обградиха Смоленск. И постигнахме големи крачки и в други области.
  Положението се влоши. Боевете се разгърнаха за град Калинин. А това вече е много близо до Москва.
  Тук момичетата се биеха отчаяно. Вече е лятото на 1946 г. Момичетата се бият почти голи, но го правят отчаяно.
  Женският снайперски батальон под командването на капитан Владлена Стрелцова заема отбранителна позиция в руините на ул. Володарски. Момичета с картечници и пушки, вързани с пачки гранати, се скриха зад руините.
  Самата Владлена е с петниста туника върху голото си тяло, по къси панталони и боса. Красиво и извито момиче, със здрави ханша, тънка талия, къса прическа под полубокс. Лицето е много изразително, с мъжествена брадичка, широко разтворени сини очи. Светлокестенява коса, посивяла от прах, високи гърди, твърд вид. Капитан Наташа се бори повече от две години и въпреки младостта си е видяла много. Краката на момичето са покрити с порязвания и синини. Едно момиче е по-пъргаво да се движи босо, отколкото груби и тромави ботуши.
  Голата подметка усеща и най-малката вибрация на почвата, предупреждава за близостта на мина, а самата майка земя добавя издръжливост. От една страна, краката на момичето се втвърдиха и те не се страхуваха от горещ метал, нито от острите развалини на руините, но от друга страна, не загубиха чувствителност и гъвкавост, предупреждавайки чрез рева на движението на танкове.
  Скъпата Владлена държи граната с прикрепен взривен пакет. Необходимо е да пълзите до страховития немски танк "Кралски лъв", поливайки улиците с картечници.
  Тази машина има сто тона тегло и дебелина на бронята: чело от триста милиметра под ъгъл и страни от двеста милиметра, също с наклони.
  Николета пълзи до нея. Също боси, така че всички момичета от батальона се оказаха от ботуши, имитиращи своя командир. Прашните й подметки се изострят, докато пълзи на четири крака. Жълтата коса на Николета е разхвърляна и дълга... Малко къдрава. Самото момиче е стройно, слабо, с малък ръст. Тя дори може да бъде сбъркана с момиче, с тесни рамене и привидно голяма глава.
  Но Николета вече е преживяла много. Тя успя да посети както фашистки плен, преживяла жестоки изтезания, така и мини, откъдето по някакво неразбираемо чудо успя да избяга. Но гледайки детското й нежно лице, никога не можеш да кажеш, че е била бита с гумени пръчки по петите, през тялото й е прокаран ток.
  Николета стреля ... Войник на Третия райх, в случая арабин, пада мъртъв, а муцуната му вдига пясък и развалини.
  Владлена пъхва куп гранати под купчина боклук. Сега деветдесеттонен Тигър-4 ще пълзи тук и ще го взриви. Сините очи на момичето искрят като сапфири на лицето й, мургаво от слънчево изгаряне и прах.
  Опитът показва, че добре защитен танк сега ще промени позицията си. "Тигър"-4 има 170 мм странична броня и дори под ъгъл. Тридесет и четири не могат да го пробият, само тежките ИС-7 или нещо подобно имат шанс. Но целта са гъсениците. Основното нещо е да се лиши колата от мобилност ...
  Русокосата Светлана стреля от автомат... Войник, никой не знае каква националност пада. Германците, подпомагани от по-голямата част от източното полукълбо, ценят арийската кръв и хвърлят в битка колониални войски: араби, африканци, индийци, различни азиатци и европейци. Увеличава се и броят на поляците - които от люлката са свикнали да мразят болшевишка Русия. Тук се бият и украински националисти, и донски казаци, и чеченци, и целият Кавказки каганат. Ромел издигна цял интернационал.
  Много врагове...
  Босоногата Светлана ловко избягва от картечния огън. Куршумът почти се разцепи, почернял от прах, кръгла, момичешка пета. Красивият капитан дори усети гъделичкане колко близо е прелетял едрокалибърен подарък. Момичето се прекръсти и прошепна:
  Дори куршум няма да ни спре!
  Николета отвръща... Още едно момиче Анжелика - много червенокоса, над средния ръст и мускулеста, въпреки оскъдните дажби. Също много красиво момиче, с луксозни ханш, прибрана талия, неженствени широки рамене и високи гърди.
  Анжелика се бие само по къси панталони, туниката е разкъсана на парчета и се разпада на прах, а нови униформи не се доставят през Волга. Не дай Боже да прехвърлим повече боеприпаси и капка храна за изтощените съветски войски.
  Така Анжелика е почти гола, краката й са надраскани, особено коленете. Част от шрапнел удари стъпалото на десния крак и боли, трудно се ходи.
  Червенокосата, прашна, почти гола Анжелика изкривява хубавото си, но в същото време твърдо лице. Момичето, стрелящо, казва:
  - Господ, Москва и Сталин са над нас!
  И тя отрязва атакуващите нацисти, като самата тя едва има време да се върне назад.
  Руините и тесните улички затрудняват обръщането на страховитите немски танкове. Тук почти двеста тона "Мамути" -3 изобщо не могат да преминат ...
  Както Светлана очакваше, "Кралският лъв" подкара малко и се зарови в купчина боклук. Имаше експлозия. Гъсеницата се спука, няколко повредени ролки излетяха.
  Раненият танк спря и от дулото му излетя снаряд...
  Някъде тътен в далечината, оставяйки руините. Русокосата терминаторка Светлана изсъска като змия:
  - Това е моето изчисление! Отвори сметка...
  Момичето-капитан отново е принудено да изпълзи. Германците и техните сателити не могат да използват техническото си превъзходство сред развалините. По вина на упорития Хитлер ордите на Третия райх са затънали в позиционни битки в доста голям и добре укрепен град.
  Николета хвърля граната. Принуждавайки ги да правят салта върху свалени германци или араби, като се обръщат. Един от нацистките бойци откъсва ръката му и окачва на нея английски часовник с компас.
  Николета казва с усмивка:
  - Това, което ви показва компасът - пътят към ада!
  И красиво момиче отърсва парче полепнала керамика от прашната си пета.
  Анжелика също се разпраша с твърдите си пълни гърди. Зърната са почти черни от мръсотия и сърбят. И опитайте да се измиете. Отново трябва да ровите, когато германските картечници драскат. И пълзи по пластунски.
  Батальонът от момичета държи позициите си, въпреки че има обстрел. И те разкъсват тежки снаряди, и бомби падат от небето ... Но нищо няма да пречупи смелостта на съветските героини.
  Тук Светлана вижда как "Пантера" -3 пълзи. Е, този резервоар вече не е толкова страшен.
  Можете да го ударите отстрани. Момичето кихна, изплю праха, който се качи в елегантната й уста. Тя взе граната в ръката си, претеглена с експлозионен пакет. Трябва да се промъкнете незабелязано. Но има толкова много дим наоколо.
  Анджелика започна да пълзи нагоре, опирайки се в канализацията с боси пръсти и лакти. Тя беше като котка, която дебне мишка. Момичето си спомни войната от онова ужасно лято на четиридесет и първата година, когато Вермахтът предателски нахлу в просторите на СССР. Нито момичето, почти момичето не беше уплашено? В началото да, но после свикваш. И вече възприемате постоянните изблици на снаряди като обикновен шум.
  И сега избухна много близо. Момичето се плесна по корем. Фрагменти се втурват отгоре като ято диви пчели. Анжелика прошепва с напукани устни:
  - В името на справедливостта, Господи!
  Момичето ускорява пълзенето си и хвърля граната с прикачен пакет с експлозив. Настоящето лети в дъга. Чува се експлозия, по-тънката странична броня на Пантера се поддава. Немският танк започва да гори, бойният комплект избухва.
  Светлана прошепва с усмивка:
  Благодаря ти Господи Исусе! Вярвам само в теб! Моля се само на теб!
  Разбива пантерата. Откъснат, дълъг ствол е заровен в развалини. Челната броня, отделена от страничната броня, прилича на лъжичка.
  Светлана, чиито очи, на лице кафяво от прах и слънчево изгаряне, искрят с метличина, казва:
  - Колкото повече дъбове има врагът, толкова по-силна е нашата защита!
  Анжелика е много секси, в черните си бикини и голо, прашно, силно тяло. Момичето е много умно. Тя може да хвърля парчета стъкло с голите си пръсти.
  Сега тя хвърли остър предмет с грациозния си, покрит с прах крак. И заседнал, точно в гърлото на фашист. Красивата Анжелика промърмори:
  - И аз съм секс символ, и символ на смъртта!
  Момичето, след което отново пропълзя, стреляйки. Водеше огън и Светлана.
  Капитанът на красотата Владлена, като посече фашиста, изчурулика:
  - Животът е верига, а малките неща в нея са връзките...
  Николета стреля, разцепи главата на Фриц и добави:
  - Невъзможно е да не придадем значение на връзката!
  Светлана, отново стреляйки точно, изграка:
  - Но не можеш да се занимаваш с дреболии...
  Николета стреля точно и добави:
  В противен случай веригата ще ви обгърне!
  Друго момиче Олимпиада, също много красиво, заедно с пионера Владислав приготви мина на тел. Двамата я бутнаха... Коварният бугър пропълзя в гъсеницата на "Тигъра"-2. И как ще гръмне тази дългоцевна немска кола.
  Светлокосото момче Славка възкликна:
  - Наша Русия, имаш кофа!
  И едва имаше време да скочи назад, проблясвайки, с черни, съборени токчета, от падащия покрив.
  Олимпиас погали шията на момчето и каза:
  - Ти си много умен!
  Пионерът пробива път към фронта и се присъединява към женския батальон. Момчето също е много креативно. Например той е направил самолети за сваляне на фашистки щурмови самолети. Когато Focke-Wulfs или TA-152 се издигат, се чува невероятно оглушителен рев.
  Германците удрят под акомпанимента на симфония на Вагнер. Такава величествена мелодия.
  Олимпиас казва с досада:
  - Още се опитват да ни уплашат!
  Пионерът пееше с патос:
  - Руският воин не се страхува от смъртта,
  Смъртта няма да ни отведе под звездното небе!
  Защото светата Русия ще се бори упорито,
  Заредих могъщата картечница!
  Олимпиас, високо, мускулесто момиче, с широки бедра и рамене, е типична селянка. Дрехите са разкъсани по време на боевете на парцали, силните крака са боси, косите са сплетени на две плитки и силно поръсени с прах.
  Владислав е само на единадесет години, недохранено, надраскано и мръсно момче, само по шорти. Естествено бялата коса на момчето побеля, а ребрата се виждат през тънката, загоряла и мръсна кожа. Краката ужасно съборени, и в изгаряния, синини, с мехури. Вярно е, че съдбата запази детето от сериозни наранявания.
  На неговия фон олимпиадата изглежда голяма и дебела, въпреки че момичето изобщо не е дебело, а със силно, тренирано месо върху костите. Освен това гладът сякаш изобщо не се отрази на нейната едра и едра фигура.
  Момичето стреля от тежка противотанкова пушка. Немските коли не могат да се пробият в челото, но има шанс в коловозите.
  И якият "Кралски лъв", след като получи тежък експлозив в ходовата част, започна да издухва дим като тежък пушач.
  Славка запя със злоба:
  - Смърдящият Фриц без да се замисли, запали цигара на входа! Разбира се, той се забърка в големи неприятности!
  Олимпиада, трептяща с мускулести, загорели прасци, победи степа с босите си красиви крака. Момичето изпя:
  - Свети руски лица трептят от иконата... Не дай Боже да накиснете поне хиляда фрици! И ако някой бръмчи повече от фашисти, никой, повярвайте ми, няма да ви осъди за това!
  След това тя презареди противотанковата пушка и стреля отново. Германският транспортьор отново издуха дим.
  Девическият батальон нанесе значителни щети на фрица. Но той също претърпя загуби. Тук едно момиче беше разкъсано наполовина и лицето й стана така, въпреки праха, бледо.
  По-голямата част от Сталинград вече е превзета от нацистите, но това, което остава от града, не иска да се предаде и да се предаде.
  Междувременно Светлана се опитва да пробие "Тигъра". Мощна немска кола, получи граната отстрани, но не се поддаде. Обръща се, за да стреля с оръдие. Момичето трябва да се зарови в земята и развалините, за да не бъде смачкано от взривната вълна, освободена от настоящето.
  Светлана тихо прошепва:
  - Мамо, татко, съжалявам!
  Николета хвърли граната по Тигър-3, която избухна на челото й. Момичето изсъска:
  - За това, че светлото учение през зимата през пролетта... Повтарям без изключение, че Хитлер е чумно копеле!
  Анжелика, разбивайки гледката на нацистите и изливайки ги с вода, се напрегна:
  - В ковчега сега видях фюрера! И тя ритна горкия право в окото!
  Червенокосото момиче всъщност хвърли граната по танка с голи пръсти. Удари цевта... Последва експлозия и дулото на "Тигъра" беше разкъсано.
  Страхливият германец го взе и се отдръпна.
  Светлана изсумтя през ноздрите си:
  - Нашите, вашите няма да отстъпят!
  Николета посече хитлеристки наемник с куршум и запя:
  - И злодеят не се шегува! Ръце и крака, той усуква руските въжета! Забива зъбите си в самото сърце... Изпива отечеството до дъно!
  Светлана, кикотейки се, излая:
  - Фюрерът буйно крещи, разкъсва се!
  Николета уволни, добави:
  - Ами, смърт пухе, усмивки!
  Появи се още по-опасен "Щумртигър". Разрушава цели сгради и бункери. Освен това не се доближава до позициите на съветските войски. Колата се държи под прикритие от немски картечници.
  Светлана вижда, че доближаването до позициите на фриците е нереалистично. Но в небето реактивната модификация Focke-Wulf. Една от тези машини лети по-близо до съветските позиции. Момичетата откриват огън по нея.
  Анжелика хвърля граната и яростно казва:
  - В дълбоката смърт - няма прошка!
  След това момичето дава ред от картечницата. Бързо се връща назад. Сравнително нов немски танк "Пантера"-2 с малка кула и по-нисък силует бързо се изкачва.
  Няколко момичета хвърлят гранати по немската кола. Тя, след като получи подаръците, замръзва и не може да се обърне.
  Анжелика подсвирна, съскайки:
  - Това е нова атака! Ще й разкъсаме устата!
  Пантера-4 изръмжа и изстреля по-мощното си оръжие.
  Огненият стълб раздели въздуха и моментално нагрява и електролизира атмосферата.
  Анжелика се изкикоти, черупките прелетяха покрай полуголото момиче. Безсрамната червенокоса поклати бедра и каза:
  - И Нютон победи враговете, хвърли хомота от трона! Фриц, той постанови своя закон на Нютон!
  Сталинград беше целият обхванат от пожари, когато огнени езици сякаш облизваха небето и пукаха лилави, оранжеви и алени искри! И всяка искра е като призрак, който бяга от адски замък.
  Светлана, събаряйки немски боец, блесна със сините си очи, запя:
  - Какво хленчиш лоша баба? Повярвайте ми, просто психиатрична болница плаче за вас!
  Николета пееше в скандиране, стреляйки по нацистите:
  - Колко е хубаво да легнеш на тревата и да удариш фрица по главата! Направете лапа за фюрера и изпратете куршуми от картечница!
  Момичето се изкикоти диво и се претърколи от корема на гърба си. Направих велосипед с крака. Една граната излетя. Летящият Focke-Wulf-490, получил шрапнел под корема, бързо се издигна по-високо. Вижда се, че остри фрагменти са го ранили. Фашисткото същество се запали и започна да губи парчета от счупени крила.
  Светлана, като видя как Фоке губи височина, изграка:
  - Това е семафор! Брадва виси на борда!
  Германският самолет избухна, разпръсвайки отломки във всички далечни краища на небето. И къде отиде фашисткият ас. Направих последния си завой. Палачът отиде в пепелта, а не пилотът!
  Николета кихна, разпръсна праха и каза:
  - Да бъдеш или да не бъдеш? Това не е въпрос!
  Анджелика отново хвърли парче стъкло с крака си, толкова силно, че, като удари окото, то излезе във Фриц през тила:
  - Аз съм танкова армада! И трябва да се лекувате!
  Германците и техните спътници се опитаха да настъпят, хвърляйки гранати пред себе си. Подобна тактика срещу момичета не проработи. Тук Славка разположи катапулт и как той удари врага в отговор.
  Пионерът извика:
  - Дядо Коледа разкъсва устата на Хитлер!
  Зарядът на катапулта, пробиващ се в тълпата от нацисти, ги накара да се разпръснат и в същото време да се преобърнат във въздуха. Фриц падна и се счупи в развалините на стените.
  Танк "Тигър" -3, загубил равновесие, се сблъска с "Кралски лъв". О, Лева, къде е страхотното ти име?
  Светлана се усмихна и отговори:
  - Ами браво Славка!
  Момчето изръмжа агресивно.
  - Pioneer винаги е готов!
  Момичето разтърси бос крак в отговор.
  Момичето-капитан отново започна да заковава. И Олимпиада гъделичкаше тесния крак на Славка, колко му е тежко! Нищо чудно, че момчето не се страхува да бяга през огъня.
  Николета в скандиране каза:
  - Младостта е добра - старостта е лоша!
  Анджелика, тази весела червенокоса, се съгласи:
  Няма нищо по-лошо от старостта! Това наистина е най-отвратителното състояние от всички възможни!
  И момичето направи скок с преврат. Тя си представи за миг отвратителни баби. Не, не сравнявайте възрастна жена с момиче. И каква красота, в стройни тела.
  Анжелика го взе и запя:
  - Поток след година, години в каравана,
  Стара жена търка къна в хаванче...
  А какво да кажем за стройната ми фигура,
  Не разбирам как отмина младостта!
  Светлана блесна с очи, повали германеца с удар в слабините и отбеляза:
  - Не! Все пак във войната има такъв чар - да останеш вечно млад! Винаги пиян!
  Олимпиас постави нов заряд в катапулта. Това е нещо като добър хоросан. Момичето изсъска:
  - Не минавай, а минавай!
  Серьожка размърда тънкия си, но пъргав крак и излая:
  - Фриц лице!
  И граната, заедно с експлозионен пакет, влетя с цялата си сила в позициите на нацистите, дори и под командването на Ромел.
  Да, Калининград не им беше даден. Вече месец, от края на юни, щурмът продължава, но градът не успява да вземе всичко. На други участъци от фронта нацистите постигнаха успех, но не и в този.
  Светлана стреля с пистолета си и изръмжа:
  - Всичко е невъзможно, случва се да е възможно... Няма нужда да правим Вселената много сложна!
  И се удари в резервоара за бензин на мотоциклет. Машината гръмна и огнени вихри осветиха опушения пейзаж. И германецът беше разкъсан от огнена лапа.
  Момичето-капитан Владлена извика:
  - Обичам да убивам злото! И това е най-висшето благо!
  Николета удари германците с пръскане и изсъска:
  - Да поиграем на дикобраз!
  Анджелика откри огън, по-точно. Няколко черни бяха оставени да лежат върху покрити с копия развалини:
  - Убийте врага! - прошепна момичето.
  Николета закачливо изпя:
  - Като нарисувам Хитлер с червило, Майнщайн с лак за коса, ще те завлека в плен на принцесата, вярното куче ще те гризе!
  Светлана, стреляйки, изсъска:
  - Хайде вечерта, Адолф, обеси се... Престани да си заблуждаваш главата! Хайде вечер, летете като сокол - да биете нацистите яко!
  Николета каза в ярост, като събори шлема от главата на щурмовака:
  - Ние можем! И ние ще го направим!
  Момичетата от батальон "Ленин" спират настъплението на чуждите войски. Фриц се придвижи напред, буквално хвърляйки трупове в космоса. Не помогна и танкът "Роял лъв", с който се възлагаха надежди. Ето една модификация на машината със 150 мм оръдие.
  Анжелика събаря камък, залепнал за голото й зърно. Момичето има толкова красиви и пълни гърди. Момичето хвърля граната с крак. Кракът е по-силен от ръката и хвърлянето отива по-далеч.
  Кралският лъв получи разкъсване на гъсеницата и спря. Изстрел от мощната му уста. Тътнене и срутване.
  Анжелика, като плюе, казва:
  - Руският воин не стене от болка!
  И момичето отново стреля. И го прави изключително добре. Фашистът, наведен от кулата, пада назад.
  Червенокосо, почти голо момиче казва:
  - Напразно врагът вярва, че е успял да разбие руснаците! Който се осмелява, той атакува в битка, ние ще бием яростно враговете!
  И Анжелика търкаля мускулите на пресата, която е много релефна.
  О, колко са красиви момичетата! Не искам никой от тях да умре.
  Сталенида тичаше... Много красиво момиче, с пухкава бяла коса. Някак си успява да ги намаже с някаква отвара, за да не се изцапат.
  Момичето е много красиво, с фигурата на Венера, само че по-тонизирана и релефна. Дрехи по нея, само сутиен и бикини. Всичко друго вече е разкъсано. Но колко грациозни са краката! Това не е момиче, а печат на съвършенството, корона на красотата.
  Тя се движи по специален начин, като катерица. А боси крака и трептене, и токчета, изненадващо остават чисти. Сталенида стреля, а фашистът получава язва в гърдите.
  Момичето казва:
  - Лоялност към родината е най-висшата дума!
  Анджелика отбеляза със смях:
  - Свалете сутиена си и останете като мен по шорти!
  Стилинида поклати отрицателно глава.
  - Това не е подходящо!
  Анжелика разтърси бедрата си, стреля уместно и запя:
  - Нещо комсомолски стана необичайно! Да ходиш така с голи гърди е много неприлично!
  Steelenida се закикоти и отбеляза:
  - Защо да носиш радост на фрица, погледни красотата ни!
  Анжелика отговори решително:
  - Красавицата ни е смъртоносна!
  Стоманеното момиче се изкикоти и стреля по ТА-200. Нацистката кола се запали. И красивата блондинка извика:
  - Смърт на злото!
  Анджелика се изкикоти.
  - И животът е хубав!
  Стеленида, като видя, че германецът пада, изръмжа:
  - Това е най-високата стойност! Не мислете нацистите, че сте спечелили!
  Анжелика пее:
  - В очакване на победата! Победата очаква... Тези, които копнеят да скъсат оковите! В очакване на победа! В очакване на победа! Ще успеем да победим нацистите!
  Красиво момиче, а голите й гърди треперят. Добър с гол торс в жегата, която се засилва от огъня.
  Сега Светлана изглеждаше много по-решителна. Тя стреля по фрица с картечен пистолет и излая:
  - Ще те кастрирам!
  И наистина нацистите получиха смъртоносни подаръци и ковчези! И момичето им показа фигура, хайде да изградим голи пръсти. И подсвирна като славей-разбойник. И през пръстите на долните крайници.
  Момичето капитан е много умно. И искрящо. И изобщо не жесток. Тя също понякога съжалява за войниците на врага, които може да имат деца, които ще плачат за мъртвите си бащи.
  Светлана обаче прогонва подобни мисли от себе си, така че ти се иска да плачеш от тях. Но не руснаците дойдоха при германците да ограбват и убиват. Не, това са германците и цяла агресивна глутница чужденци от цял свят нахлуха в руските простори.
  Светлана се прекръсти и стреля по фрица, който се опитваше тихомълком да се доближи до позициите на руския фриц... Окото и мозъкът му, избити от куршум, изтекоха.
  Момичето-капитан Владлена се усмихна и каза остроумно:
  - Право очи в очи, глава в глава!
  Светлана стреля прецизно и удари мотоциклет с кош. Колата започна да се къса, а картечницата излетя, преобърна се няколко пъти. Тогава муцуната му потъна в развалините.
  Момичето потърка голата си прашна подметка в развалините. И тя отново се прицели. Веселото й младо лице се ухили доста ухилено. Момичето изпя:
  - Не, казахме на фашистите, нашият народ няма да търпи руския благоуханен хляб да се нарича брод!
  Николета отправи много точен изстрел, който запали Focke-Wulf, и изчурулика:
  За негодник, разбира се, изборът е ясен,
  За долари той е готов да предаде Русия ...
  Но руският мъж е толкова красив
  Че е готов да даде живота си за Родината!
  Момичето направи салто и показа на нацистите смокинята, и превъртя, а куршумите не докоснаха красотата.
  Появи се Анжелика, тази красавица, почти гола и мръсна като дявол, хвърли граната наведнъж с два крака. И тя провери:
  - Това, което имам е... Фриц в остра страна!
  Олимпиас поправи Анжелика:
  - Остро, встрани, а не в острата страна!
  Момичето се изкикоти и разтърси динените си гърди и изстреля граната с помощта на граната с експлозионен пакет. "Тигърът" -3 беше уцелен в дулото, а това криво произведение на изкуството избяга.
  След това нацисткото създание се отдръпна. Тя започна да пълзи като костенурка, хваната в пожар.
  Светлана запя, намигайки весело:
  - И "Тигърът" се отдръпва, а германците се крият!
  Девическият батальон маневрира под атака, въздушни удари и тежки оръдия. Тук реактивните бомбардировачи удариха, счупени, нажежени стръмнини се издигнаха в небето. И камъните горяха. За щастие нито едно от момичетата не загина, но мъжете отидоха на онзи свят - които не съжаляват толкова! И души летят - едни към рая, а други към ада! Където дяволи с вили вече чакат онези, които не вярваха в Исус.
  Анжелика е най-секси от воините в ярост: добре, могат ли нацистите от техния "Щурмтигър" наистина да стрелят по позициите на съветските войски и да убият червените воини?
  И момичето грабна граната с босите си крака и се завъртя в каскади от салта. И се върти все по-бързо. И тогава с всичката си сила тя хвърли дара на смъртта в широката муцуна на Stormtiger. Голите загорели крака на красавицата блеснаха, а гранатата влетя в широката муцуна. И мощната машина първо се задави, а после се втурна. Два "кралски тигъра", които стояха отстрани на "Sturmtiger", бяха изхвърлени и разпръснати в различни посоки. Ролките се откъснаха от тях и те паднаха, летейки като счупена огърлица на кралицата.
  Взривната вълна хвърли Анжелика и момичето полетя с главата надолу. И тя беше обърната, разклатена и хвърлена. Но красавицата все пак кацна, остри развалини и натрошени камъни се забиха в босите й подметки. Момичето изпитваше болка и дори през назъбения крак върхът му беше пробит.
  Но Анджелика намери сили да се изправи и да извика:
  - Вие, фашистите, ще бъдете в пепелта!
  Светлана и други момичета бяха изхвърлени от експлозивна вълна и дори леко смачкани. Но нито един от красивите воини не загина. Момичетата срещнаха ураган и добре насочен огън. Потискане на изскочилите нацисти и други агресивни насекоми, обсаждащи СССР.
  Николета изпя с голям ентусиазъм:
  - И когато тръбата Господня ни поведе на бой, ще бъдем приятели с комсомола! И по волята на Йехова ще бъда на небесната поименна служба!
  Анжелика, отърсвайки праха от кървавите си подметки, изпя:
  - Ленин, парти, комсомол! Изпращаме фюрера в лудница!
  Момичетата започнаха да се смеят оглушително и Владислав каза с тревога и досада:
  - И моят катапулт, не толкова точен - като онези боси и здрави крака на Анжелика!
  Олимпиас, играейки с мускулите на ръцете си, каза:
  - Това е добре! Все още мислиш. Нещо по-готино!
  . ГЛАВА Љ 4
  Сега германците започнаха атаката си срещу Тула. Изглежда, че остана доста, но беше невероятно трудно да преминем последния. Дори масовото използване на "Sturmtigers" не помогна. Въпреки че унищожаването на реактивните бомбардировачи причини огромни. Друго средство бяха напалмовите бомби.
  Батальонът от момичета беше оредял, но красавиците все още се биеха. На 20 октомври 1946 г. заваля сняг, а красавиците всички бяха боси. Оставят изящни следи по бялото покривало и кръглите им, голи пети не замръзват!
  Красиви момичета, търкаляха се малко в снега и станаха по-чисти. Здравата Олимпиада, след като младият пионер Владислав беше заловен, не намери място за себе си. Все още да губя толкова умно и красиво момче. И какво го очакваше във фашистки плен? Първо мъчения, а след това смъртно наказание!
  Момчето наистина беше близо до застрелване, но се озова в мините. Работа по шестнадесет часа на ден и оскъдни дажби, камшикът на надзирателя очакваше детето Славка.
  По-точно момчето вече е каменоломна, и работи много там като магаре. Но под земята е много по-топло, отколкото на повърхността. А воините, за да не замръзнат, са принудени да скачат и бягат. И момичетата се бият. Ето и могъщия танк "Royal Lion" в по-щурмова модификация. Той има 150 мм оръдие, много по-ефективно и практично за битки в града. Фриците обичат този резервоар, защото е добре защитен от всички страни.
  "Мишка" -3 пълзи малко назад. Немското превозно средство, под двеста тона, също беше въоръжено със 150-милиметрово оръдие и късострелна скоростна седемдесет и пет. Толкова по-практично. Броят на картечниците се е увеличил до четири и както преди е лесно да не се доближите до танка.
  Светлана, Николета и Анжелика се опитват да изровят мастодонта заедно. Внимателно подбрани към него.
  Светлана пееше с ентусиазъм:
  - Как живеехме, борейки се и не се страхувайки от смъртта... Така че отсега нататък ще живеем ти и аз! И в звездните висини, и планинската тишина, в морския бой и яростен огън! И в яростен, и в яростен огън!
  Маус-4 беше най-новата модификация, с цели шест картечници, две спарени с цеви и четири, въртящи се на панти.
  Николета, пълзяща по снега, изсъска:
  - Никога няма да се откажем! В крайна сметка Исус Всевишният Бог е с нас!
  Момичето, след като се приближи, хвърли пакет с експлозив към гъсеницата Mouse-4. Зашумя, под щита и пързалката се пръсна.
  Сандалките извикаха от възторг:
  - Вземете фашист!
  И блеснаха голи, леко прашни токчета.
  Анджелика замахна и хвърли осколна граната по фрица. Фашистът беше изхвърлен от експлозивна вълна, заедно с него бяха откъснати главите на двама черни бойци от колониалните войски.
  Червенокосата красавица подсвирна:
  - За Родината и Сталин!
  Светлана отново хвърли пакета с експлозив... Този път не толкова успешно, той удари бронята и избухна върху повърхността на стоманената обвивка.
  Момичето раздразнено каза:
  - О, размазах се!
  И пропълзя за нова порция самоделни експлозиви. Кръглите й токчета, червени от студа, трептяха. Почти голо момиче, пълзящо в снега, малко неудобно. Но бъдете търпеливи. Освен това, когато обстрелът се извършва от прекомерна топлина, снегът се топи.
  Светлана дори изпя:
  - Знам, студът скоро ще изчезне,
  Потокът бърза силно...
  И те вече тичат през локвите -
  Боси момичета!
  Момичето стреля, а арабинът от колониалните войски рухва. Опитите на противника да действа в малки групи водят до сериозни загуби.
  Късото оръдие "Маус"-4 отново стреля осколочно. Снаряди избухнаха някъде в дима. И много паузи...
  Немците почти превзеха Тула... Много малко остана. Но точно това пречи на Вермахта да използва големи бомби и тежка артилерия. Фриц пуснаха чужденците напред, които не съжаляват.
  Николета стреля с пушката си. Фашисткият наемник рухна и се претърколи по камъните на руините.
  Момичето разтри голите си гърди с алени зърна. Те напълно облекоха воините - скачат по къси панталони. Но от друга страна по тях почти няма попадения. Явно голотата, някак си особено защитава красавиците. Тъй като са в състояние да оцелеят в такъв ад!
  Анжелика се отърсва от сместа от сняг и кал и отново запалва. Удари черен войник право в окото. Лоша кучка, не казвай нищо.
  Трите момичета отново се приближават към Маус-4. Трудно е да се пробие кола, която има толкова дебела броня от всички страни. Но воините са пълни с оптимизъм. Ако не можете да пробиете самата черупка, тогава защо да не откъснете цевта.
  Анжелика, ритайки мръсни буци с боси крака, пееше:
  - Нашата истина, нашата истина... Като лъчите на слънцето! Утрешният ни ден ще бъде светъл, от планините ще текат потоци!
  Воините отдавна са въоръжени с пленени МР-64. Тези щурмови пушки имат голям обсег. Красота уверено огън. Черните падат отново. Те стрелят фонтани с алена кръв.
  Николета, стреляща, с пушка и пленена картечница на раменете, пееше:
  - Коварният паяк е изострил жилото си,
  И той пие свещена, руска кръв от Русия!
  Всичко е малко и малко за противника му, той ще убие,
  Кой има любов към Русия!
  Любов към Русия!
  Момичето изпрати куршум в разнообразната "охрана", която се изкачи от пукнатините. Красавицата се усмихна, лицето й, макар и отслабнало, запази чара и чара си.
  Като цяло всички момичета в батальона им са красиви. Ето, например, татарският Серафим. Баща й е татарин, но майка й е от Беларус и от нейната Серафима е наследила косата с цвят на зряло жито. Също красиво момиче, босо и почти голо. И стреля от пленена картечница, с кратки залпове. И фашисти от други войски пълзят по него.
  Серафима стреля доста точно. До нея лежеше златокосата Николета. И двете момичета стрелят и пеят.
  - Родина! Николета започна...
  - И армията! - Продължава, стреля по Серафим.
  Николета туитира:
  - Това...
  Водейки огъня и удряйки цветните, Серафим съобщи:
  - Два стълба!
  Николета се засмя и изчурулика:
  - На...
  Серафим изстреля и добави:
  - Който...
  Николета, отрязвайки пет, продължи:
  - Дръж се!
  Серафим, стреля, поздравява:
  - Планета!
  Николета, стреляйки, чурулика:
  - Гърди...
  Серафим, стреля, мърка:
  - Защитете...
  Николета разби главата на фашиста и издаде:
  - Ние вие ....
  Серафим режеше нацистите с куршуми, изсъска:
  - Страната!
  Николета, изпращайки добре насочени куршуми, изчурулика:
  - Всеки....
  Серафим, стреляйки все по-точно, добави:
  - Хора!
  Мирабела, хвърляйки златиста си мръсна коса от челото си, запя:
  - Плъх...
  Куршумът на Серафим и изпращането на изстрели издаде:
  - Вашият...
  Николета, удряйки фашиста в гърлото, продължи:
  - Топло!
  Русокосият татарин, изпращайки изстрели, продължи:
  - Облаци...
  Николета, стреляйки точно, добави:
  - Готино!
  Серафим, ухилен, изчурулика:
  - Добре и...
  Николета стреля точно и изръмжа:
  - Слънцето!
  Серафим, биейки изблици, изсъска:
  - Зой!
  Николета продължи със смях:
  - Автоматично...
  Серафим, сякаш стреля, излая:
  - Тате...
  Николета добави добре насочени удари:
  - Рамо...
  Серафим добави със смях:
  - Войник!
  Николета пееше ентусиазирано, докато стреляше:
  - Ще копая...
  Серафим, водещ боен огън, добави:
  - Гроб...
  Николета събори африканеца и продължи:
  - Противник!
  На момичетата свършиха патроните. И тя беше принудена да бяга бързо за прикритие. Снабдяването през канала е много трудно. Постоянни бомбардировки и обстрели. Идва рота от подкрепления от другата страна.
  Фонтани от пръски и отломки кипят около лодките. В небето реват щурмоваци. Тук лети самолетът Focke-Wulfs. И хвърлят бомби.
  Няколко лодки се разпаднаха. Съветските войници се давят и умират.
  Артилерийският огън на противника е твърде гъст. Но босите момичета не могат да се уплашат от това дори и за цент.
  Дори през нощта фриците държат всичко под обстрел. И пикиращите им бомбардировачи са износени. Включително и дядото на Ю-87. Въпреки че реактивните самолети вече са влезли в серията.
  Тук е легендарният съветски Як-9. Той се бие с немски ME-609. Договорена маневреност, срещу скорост и оръжия. Германецът се опитва да победи съветската кола от първия разговор. Но той не успява. Якът от своя страна се стреми да влезе в опашката, но нацистът напуска поради висока скорост.
  По-бърз германец, с по-силни оръжия, срещу по-маневрен руснак. Но бързият полет продължава. Фашистът използва седем огневи точки срещу седем и докосва съветската кола. Тя губи скорост и започва да пада.
  Излъчва струйки дим. И двигателят е включен...
  Каква е тази война! Трудно е да се противопоставим на толкова мощна по въоръжение машина като ME-609, в която седем огневи точки компенсират излишното тегло и лошата маневреност.
  Високата скорост позволява на фашиста да се гмурне, а челото на немския изтребител е добре бронирано.
  Светлана отново се опитва да подкопае Маус. Момичето рискува живота си. Тя вече е цяла надраскана, пълзи гола из укрепленията. Цялата красота в драскотини и писуга. Но тогава той хвърля граната с пакет, прикрепен към експлозията. Тя дори е ударена от залпове от автомат. Драска по рамото на красавицата.
  Но от друга страна, експлозивният пакет попадна в дулото на 150-мм оръдие. И германецът вече е получил значителни щети. С голяма трудност колата се движи от мястото си и пълзи обратно до местоположението на войските си, за да оближе раните си.
  В небето се появяват Focke-Wulfs и няколко TA-152. Те започват да обстрелват съветските позиции. Появиха се и няколко от най-новите HE-183, атакуващи реактивни превозни средства. Тези лешояди достигаха скорост до осемстотин километра в час и беше почти невъзможно да ги ударят.
  Момичетата стрелят по германците. Винаги има шанс да закачите врага, въпреки мощната защита на щурмови самолети от наземен огън.
  Светлана и Анжелика извадиха заловения Луфтфауст. Това оръжие, състоящо се от девет взаимосвързани двадесет милиметрови безоткатни.
  Можете да стреляте като малък зенитно оръдие.
  И воините сочат към врага. Те плавно натискат старта... И двете красавици опряха босите си крака на развалините, усещайки плавно завръщане.
  Фоке-Вулф с шест въздушни оръдия, започва да пуши - коремът му е разкъсан.
  Момичетата реват от възторг:
  - Шайба! Миялна машина! Цел!
  Други немски самолети започват да кръжат над главите на момичетата. Красавиците се стрелят в подземните проходи, избягвайки ракетите Focke-Wulf.
  Светлана получи загрубяла кръгла пета с блясък. Момичето промърмори:
  - О, адски пламъци!
  Подметката на момичето беше покрита с мехури и болезнено болеше. Исках да надупча нещо студено.
  И на повърхността пропуските продължават. Снег съска от пламъците, руини се разкъсват. Немците заливат позициите с огън, но има много малко смисъл от това. Воините се криеха като мишки в норки. Нека се гладят сами.
  Анжелика прошепна в ухото на Светлана:
  - Мисля, че скоро нацистите най-накрая ще се изчерпят. Имат много сили, но в Сталинград нямат възможност да се обърнат!
  Русокосото момиче отвърна гордо:
  Тук сме като триста спартанци! Ние отразяваме превъзходните сили на врага!
  Червенокосата Анжелика се изкикоти и намигна на партньорката си:
  - И няма да ни заобиколиш!
  Когато момичетата излязоха на повърхността, нападението приключи. Появиха се нови черни пехотинци. Те се изкачиха напред и момичетата трябваше да открият огън, принуждавайки врага да копае земята с носовете си.
  Отново "Кралските лъвове" и "Тигрите" -3 влязоха в битка. Германците се опитаха да притиснат съветската армия с тежки танкове. От време на време валяха снаряди. По-уязвимият "Тигър" се опита да не се откъсне от своите формации. Зашумяха и минохвъргачки.
  Момичетата стреляха по германците и техните наемници. Нокаутирани противници. Анжелика и Светлана стреляха по двойки. Вражеските муцуни се появиха и се настаниха. След това нов слой, напредващ враговете.
  Момичетата пяха по време на битката.
  Анжелика започна с изстрел:
  - Отпред...
  Светлана, снимайки, продължи:
  - От вас...
  Анжелика въздъхна и добави:
  - Легион...
  Светлана, отрязвайки три, измълча:
  - Врагове...
  Анжелика, заковавайки опонентите, избухна:
  - Те са....
  Светлана, след като разруши половината от черепа на арабина, продължи:
  - Те искат...
  Анжелика, смазвайки врага, продължи:
  - Ти...
  Светлана, стреляйки, изсъска от ярост:
  - Настържете...
  Анжелика, пронизвайки черепа на арабина, изръмжа:
  - Унищожи...
  Светлана, продължавайки да забива, изсъска:
  - Бележки...
  Анжелика, сякаш стреля, подсвирна:
  - Не се страхувай...
  Светлана, след като направи точен удар, изръмжа:
  - Враг...
  Анджелика, стреляйки като снайперист, продължи:
  - Щиков...
  Светлана, стреляйки по-нататък, излая:
  - Способен да...
  Анджелика, без да спира да стреля, изсъска:
  - Сила...
  Светлана, стреляйки яростно, изръмжа, поправяйки приятелката си:
  - Кураж...
  Анжелика, в силен екстаз, простреляла главите на африканците, излая:
  - Сила...
  Светлана, галопираща от огън, изсъска:
  - Нараства...
  Анджелика, разклащайки червените си къдрици, продължи:
  - И противниците...
  Светлана, като удари арабина в стомаха, издаде:
  - Незабавно...
  Анжелика, стреляща с всички калибри, излая:
  - Унищожи...
  Момичетата си поеха дъх. И след като стреляха още малко, те извикаха:
  - Ние сме рицарите на снайперската пушка, гласът на убийството звъни!
  Вълната от тласкащи колониални войски донякъде утихна. Нацистите отново придвижват танковете напред. "Тигрите" -4 се появиха с дългите си муцуни и изстреляха снаряди по всичко, което успяха да забележат.
  "Тигър"-4 имаше оригиналната форма на кулата и склоновете на броневите плочи отстрани. Това го направи малко по-упорит. Жените воини отново избраха следите на танка за своя цел. Фашистът трябваше да бъде като змия в тиган.
  Светлана хвърли експлозивна опаковка, смачкайки предния валяк на "Тигъра" -2 и запя:
  - Срещнах те с подарък... Разбира се, очертах място в ковчега!
  Анжелика изсъска, като радостно хвърли голям експлозивен пакет по фашиста:
  - Но Пасаран!
  И от експлозията дългата дула на немския танк се изкриви. И кралският тигър започна да се връща. Отново фашистът беше тежко ранен. Анджелика го взе и излая, хвърляйки парче стъкло с голите си пръсти:
  - Да бъда ти в дъбов ковчег!
  Стъкло, летящо, кацна право в гърлото на индианец, измежду колониалните германски войски.
  Светлана намигна на партньора си и изпя:
  - Ще си потопя главата в тази бъчва! Ще потопя всички!
  Анджелика изстреля залп от автомата си. Германците отново бяха атакувани. Момичето изсъска:
  - Всичко можем! И ние ще победим!
  Светлана стреля с пушката си и каза:
  - Очаква ни голяма победа! Да са в слава нашите дядовци!
  Анжелика направи салто и се търкаля, въртейки се като коледно дърво. Момичето, намигайки, изпя:
  - Господин успех, къде отиваш... Господин успех - смеят се фашистите...
  Германските танкове, без да спасяват снаряди, засилват огъня си. Те изляха своите пръснати подаръци. И те се приближиха до съветските позиции, опитвайки се да избегнат пропуски.
  Светлана, използвайки тел, както ги научи пленникът Серьожка, издърпа тежка мина. "Кралски лъв" бавно изпълзя до съветските позиции. Неговото 150-милиметрово оръдие продължаваше да бълва снаряди. Момичетата изсъскаха и намигнаха.
  Светлана изпя:
  - Германци-чушки, фашисти-нацисти... Краят на пацифист ви очаква!
  Анжелика каза с усмивка:
  - Пацифизъм... Дори е глупаво да се говори за пацифизъм, когато става дума за нацистите!
  Светлана удари носа на арабин от колониалната охрана с добре насочен изстрел и изчурулика:
  - И те са осакатени в мисленето... И във военното дело не са толкова силни! Скоро ще ги изтрием от лицето на планетата Земя!
  Анджелика изстреля още един изстрел, потърка голите си гърди в развалините и запя:
  - Аз съм руски рицар на колене на диваци... Ще изметя враговете на Отечеството от лицето на Земята!
  Момичетата разтърсиха голите си гърди.
  Червенокосата красавица намигна, хвърляйки поглед към небето. Там се въртяха "рамки", немски артилеристи.
  Пропълзя нагоре, от време на време, като се заби във ветрозащитната немска "Лъв". И пистолетът му продължаваше да плюе.
  Светлана, премествайки мина под релсите на немски танк, изсъска:
  - За Слава...
  Германецът спря и отново стреля. Снарядът избухна зад момичетата.
  Светлана каза:
  - Черупки от мляко, който има мозък на бебе!
  "Кралски лъв" постоя известно време. Дали германският опитен екипаж е чувствал опасност напред, или е искал да изразходва бойния комплект. Но "Кралският лъв" постоя известно време и изплю смъртоносни снаряди.
  Светлана отбеляза, че германският танк има по-добро оръжие и стреля по-често от KV-2. И това, разбира се, прави тази кола много по-опасна. Светлана се прекръсти и изсъска:
  Нека нечестивите отидат в ада!
  Анжелика стреля по фашиста в слънчевия сплит и излая:
  - Нашата победа е неизбежна! И всичко ще свърши добре!
  Светлана също отряза турчина и изпя:
  - Въпреки че изглежда, че скоро животът ще бъде прекъснат, когато неприятностите почукат в черния му рог... Конете цвилят и кръвта тече като река, и отново земята напуска изпод краката ви!
  Анжелика, накиснала иранския, добави:
  - Но земята също има свой пазител... И между звездите се простират до него... Невидими спасителни нишки за заточение на Хитлер в Колима!
  Момичетата, стрелящи, запяха в един глас:
  - Да разбием Адолф, ще го нарани! Вярвам, че фашизмът ще бъде победен! И в нашата Русия ще се появи месията, Господар на народите на всички страни!
  И воините продължиха да стрелят. Но вражеската пехота легна и започна да стреля и да хвърля гранати. Фашистки орди се опитаха да изпушат момичетата с минометен огън. И хвърляне на много гранати.
  Анжелика отбеляза философски:
  - Можете да вземете номера на изборите, умението в изборите без война!
  Светлана се изкикоти и отбеляза:
  - Войната е област, в която качеството бие количеството, изборите по правило са обратното, а това е шега!
  Воините леко се оттеглиха, гранатите и техните фрагменти се изсипваха твърде гъсто. Анжелика дори засече хвърления подарък с крак и го хвърли обратно. Гранатата прелетя и улучи нацистите по шлемовете им. И как избухва...
  Сякаш друга брънка беше детонирала някъде.
  Анжелика философски отбеляза:
  - Късметът е второто щастие, успехът е третото, но първото умение!
  Светлана се изкикоти и се намеси:
  - Късметът е награда за смелостта, но не и за безразсъдството!
  Анджелика извади окото на индус от колониалната армия и изсъска:
  - Който има късмет, душата му пее!
  Светлана се усмихна и изчурулика:
  - Е, когато имаш късмет, значи Господ ще те спаси!
  Момичетата са малко по-остроумни. Тогава германският "Лъв" все пак се придвижи напред и удари мина. Гъсеницата се натъкнала на взривно устройство и била разкъсана.
  Раненият "Кралски лъв" се завъртя и се изправи... Воините бяха възхитени и запяха с пълна сила:
  - Лъвът е инвалид в мисленето, тигърът е източник на всякакви неприятности... Няма нищо по-интересно от човек на света!
  Светлана издаде дълга опашка, просто чужда армия се издигна да щурмува и запя:
  Имаме ракети, самолети,
  Най-силният руски дух в света...
  Начело на най-добрите пилоти -
  Врагът ще бъде смазан на прах!
  Кралският лъв изглежда, че е силно повреден. Тя замръзна, изплювайки още няколко черупки.
  Появи се пъргава "Пантера" -3. Тя обаче се страхуваше да влезе дълбоко в позициите на съветските войски и започна да стреля. Снаряди свистваха над главите на момичетата. И разбиха развалини и пожари.
  Светлана се приготви да хвърли граната, готова да улови момента, когато фашисткият танк се приближи на достъпно разстояние. Но и в Пантера няма глупаци. Германците стрелят, поставяйки снаряди шахматно, опитвайки се да не пропуснат нито едно парче земя. И буквално изгребаха всеки камък.
  Анжелика потупа голите си гърди и отбеляза:
  - Тактиката на Фриц е погрешна... Колко ще постигнат така?
  Светлана мъдро отбеляза:
  - Кокошката кълве зърно по зърно и наддава много по-бързо от прасето, което поглъща големи парчета!
  "Пантера"-3 произведе повече от осемдесет изстрела и след изчерпване на боеприпасите се обърна и се отправи обратно към леговището си. На негово място се появи нов мастодонт "Щурмтигр"-3. Машината покри широкия си багажник с капачка. По този начин може да се види, че се надява да се спаси.
  "Щурмтигр"-3, обстрелван от разстояние по позициите на съветските войски. Изстреляна ракета. Земята се надигна и огнен фонтан изля струи пламък.
  Момичетата едва оцеляха, бяха доста покрити. Светлана дори беше леко оглушена. Момичето внезапно се видяло да препуска на кон. И че тя командва отряд, който атакува татарската армия. И воини яздят коне с нея. Монголо-татари, неспособни да издържат на удара, се оттеглят и загиват на хиляди под копитата.
  Светлана пък замахва с два меча и посича врагове. Но видението беше внезапно прекъснато.
  Анжелика удари партньора си по бузите, разтърси я, казвайки:
  - Е, всичко! Сега спри да се лежиш!
  Светлана ядосано отговори:
  - Не лежах, а се борих!
  Момичето скочило от ярост и хвърлило граната. Настоящето, прелетяло, кацна в дулото на танка "Лев". След като получи повреда, колата набръчка тежкия си багажник.
  Светлана извика с пълна сила:
  - Аз съм рицарят на Русия!
  Анджелика стреля от автомата си и изръмжа:
  - отвърна момчето, смръщайки вежди,
  Искам да служа на Света Русия...
  Нека се разлее море от кръв
  Но Бог може да ни спаси!
  Светлана падна върху развалините с гол корем и гърди. Точно навреме, когато стотици картечни изблици преминаха над главата й. Момичето изплези език и каза:
  - Лудостта на храбрите войници е спасител на сложни генерали!
  Анджелика се съгласи.
  - Войникът е смел, генералът е благоразумен, врагът е хитър, успехът е солидарност само с мъдра смелост!
  Момичетата отново откриха огън и изчуруликаха в знак на солидарност:
  Над него ескадрили
  Реве в унисон
  Адолф е силен глупак -
  Засаждане на Содом!
  Появи се още един брониран "Цар лъв". Двама войници избягаха от него, ако се съди по мургавите лица - араби. Те се опитаха да хвърлят верига на куката, за да извадят разработения танк от бойното поле.
  Анжелика и Светлана стреляха, като в същото време положиха техничарите. Воините пееха:
  - Не се унищожавайте и помагайте на другар, помагайте на другите да се измъкнат от пожара!
  Появиха се трима чернокожи. Те се състезаваха с веригата възможно най-бързо, но също бяха застреляни от момичетата. Освен това Светлана стреля от пистолет, притискайки кучето с боси пръсти.
  И тя успя да удари опонентите си изключително, като Робин Худ.
  Анжелика отбеляза:
  - Знакът не е този, който удря успешно, а който пропуска с лош късмет!
  Светлана хвърли граната с бос крак и изсъска:
  - Най-точният с визията на кама може да пропусне, но непростимо остър ум може да се изплъзне покрай целта!
  Гранатата удари минохвъргачката и започна да избухва, взривявайки мините.
  Да, Тула не беше лесна за германците. Има ги в нейната страховита цитадела на смъртта!
  
  
  ТАМЕРЛАН ПОБЕДАВА КИТАЙ
  АНОТАЦИЯ
  Красиво и много силно момиче от двадесет и първи век ще попадне във времето на империята на Тамерлан и ще спаси великия командир Тимур от болест. В резултат на това Тамерлан започва кампания срещу Китай. В битките участва цял десант от убийци и в резултат на това Поднебесната империя претърпява тежко поражение. И ходът на световната история се променя.
  . ГЛАВА 1
  Владлен се среща през февруари 1405 г. с Тамерлан, който се разболява от треска. Убитото момиче взе със себе си цял набор от антибиотици и след като направи няколко инжекции, успя да постави на крака великия командир от Средновековието.
  Тамерлан все още беше в доста добра форма и, както винаги, весел и издръжлив. Проучванията на мумията на Тамерлан показаха, че той все още е достатъчно силен, за да продължи да командва армии и да провежда кампании.
  Най-трудно за Владлена беше да срещне този командир и да мине през охраната. Но разкошна блондинка с атлетична фигура се представи като лекар. И велик и известен лекар.
  Тя е висока и едра за жена от двадесет и първи век. А за Средновековието изобщо великанша.
  И когато тя нокаутира двама воини с един удар на голия си мощен крак, те със сигурност й повярваха и я допуснаха до владетеля на значителна част от света.
  Освен това позицията на Тамерлан вече беше призната от видни лекари като безнадеждна.
  И защо да не вярвате на жена-герой и освен това на блондинка? Особено смело да ходите боси в снега? Не всяка жена е способна на това и дори има силни, релефни мускули.
  Във всеки случай всичко изглежда много театрално и изключително убедително.
  Тук на момичетата трябва да се каже просто - супер!
  По-точно не момичета, а едно много готино момиче. И тя стана изключително убийствена. Но в същото време, разбира се, и в състояние да лекува. И лекува и осакатява всички.
  Тамерлан оживя и приближи Владлена до себе си. И огромна армия от предимно набожни мюсюлмани и индуси се придвижва на изток, за да превземе Китай.
  Тази небесна империя вече се е освободила от властта на монголите. И Тамерлан искаше да възстанови бившата огромна империя и да надмине своя прародител Чингис хан.
  И ето го армията му на поход. Той е тръгнал срещу Китай и се движи като стоманен валяк. Което не може да бъде спряно. Въпреки че Поднебесната империя събра огромна армия.
  Китай има много голямо население. И те бяха готови. Пристигнаха отряди от всички провинции на Поднебесната империя.
  И изведнъж се оказа, че китайските войници са три пъти повече от огромната армия на Тамерлан, събрана от цялата империя.
  И се стигна до ожесточена битка.
  Разбира се, в съня на Владлена на помощ се притекоха момче и пет момичета от бъдещето. И така още по-интересно.
  Воините от двадесет и първи век отново се сблъскаха с китайците от петнадесети.
  В Небесната империя има твърде много войници. Текат като безкрайна река.
  Олег Рибаченко, посечейки китайците с мечове, извика:
  - Никога не се отказвай!
  И остър диск излетя от бос крак на момчето!
  Маргарита, смазваща противниците, изсумтя:
  - В света има място за подвиг!
  И отровни игли, разпръснати от босия крак на момичето, удряха китайците.
  Наташа също хвърли голите си пръсти, убийствено и извика:
  Никога няма да забравим и никога няма да простим.
  И мечовете й минаха през мелницата на китайците.
  Зоя, режейки враговете, изпищя:
  - За нова поръчка!
  И нови игли, разпръснати от босите й крака. И какво е в окото, какво е в гърлото на китайските войници.
  Да, ясно се виждаше, че воините се вълнуват и вбесяват.
  Августин отряза жълтите войници, изскърца:
  - Нашата желязна воля!
  И нов, смъртоносен подарък излита от босия й крак. И жълтите бойци падат.
  Светлана сече на воденичаря, мечовете й са като светкавици.
  Китайците падат като снопи.
  Момичето хвърля игли с боси крака и скърца:
  - За майка Русия ще победи!
  Владлена нарязва и китайците с помощта на техниката на пеперудата, нарязва ги на парчета. Тогава тя хвърли отровни игли с голите си пръсти, удряйки враговете и изпищя:
  - За новите млади лидери на Русия!
  Олег Рибаченко напредва срещу китайците. Момчето Терминатор разбива жълтите войски.
  И в същото време пръстите на босите крака на момчето изхвърлят игли с отрова.
  Момчето изрева:
  - Слава на бъдеща Русия!
  И в движение реже главите и муцуните на всички.
  Маргарита също мачка противниците.
  Босите й крака се размахват. Китайците умират масово. Воин крещи:
  - За нови граници!
  И тогава момичето ще вземе и ще отреже ...
  Масата от трупове на китайски войници.
  Но Наташа е в настъпление. Той изрязва собствения си китайски и пее:
  - Русия е велика и сияеща,
  Аз съм много странно момиче!
  И дискове летят от босите й крака. Който преряза гърлата на китайците. Да, това е момиче.
  Зоя е в настъпление. Реже жълти войници с две ръце. Плюене от тръба. И хвърля смъртоносни игли с голи пръсти.
  И в същото време той пее на себе си:
  - О, тъпа да тръгваме,
  О, любимият ми ще си отиде!
  Августин, посичайки китайците и унищожавайки жълтите войници, крещи:
  - Цялата рошава и в кожата на животно,
  Той се втурна към ОМОН с тояга!
  И с голи пръсти, как да се хвърлим във врага, нещо, което ще убие слон.
  И после изскърца:
  - Вълци!
  Светлана в настъпление. Реже, реже китайците. С боси крака той пуска подаръци на смъртта върху тях.
  Управлява мелница с мечове.
  Тя смачка много бойци и крещи:
  - Идва голяма победа!
  И отново момичето е в бурно движение.
  И босите й крака изстрелват смъртоносни игли.
  Владлен засече отново, мечовете й се удължиха. И тогава момичето скъса сутиена си и като светкавица от алено зърно изгука:
  - За единството на човечеството!
  Олег Рибаченко скочи. Момчето се завъртя в салто. Наряза много китайци в скока.
  Той хвърли иглите с голи пръсти и избълбука:
  - Бъди известен с моята красива смелост!
  И отново момчето е в битка.
  Маргарита преминава в настъпление. Раздробява всички врагове подред. Нейните мечове са по-здрави от остриетата на вятърна мелница. И голите пръсти хвърлят подаръци на смъртта.
  Момичето е в настъпление. Унищожава жълтите воини без церемония.
  И скача от време на време, и извива!
  И даровете на унищожение летят от нея.
  И самите китайци падат мъртви. И се трупат цели купчини трупове.
  Маргарита изскърца:
  - Аз съм американски каубой!
  И отново босите й крака хвърлиха иглата.
  И тогава още дузина игли!
  Наташа в настъплението също е много готина.
  И хвърля с боси крака, и плюе от сламка.
  И крещи с пълна сила:
  - Аз съм искряща смърт! Всичко, което трябва да направите, е да умрете!
  И отново красота в движение.
  Зоя щурмува блокаж от китайски трупове. И бумерангите на разрушението също летят от босите й крака.
  А жълтите воини продължават да падат и падат.
  Зоя крещи:
  - Босо момиче, ще спечелиш!
  И десетина игли летят от голата пета на момичето. Което директно в гърлото на китайците копаят.
  Те падат мъртви.
  Или по-скоро напълно мъртъв.
  Августин в настъпление. Смазва жълтите войски. Нейните мечове се носят в две ръце. И тя е толкова велик воин.
  Торнадо преминава през китайските войски.
  Момиче с червена коса изрева:
  - Бъдещето е скрито! Но ще бъде победоносно!
  И в настъпление красавица с огнена коса.
  Августин реве в див екстаз:
  - Боговете на войната ще разкъсат всичко!
  И войнът в настъпление.
  А босите й крака хвърлят много остри, отровни игли.
  Светлана в битка И толкова искрящ и борбен. Голите й крака изхвърлят толкова много смъртоносни неща. Не мъж, а смърт с руса коса.
  Но ако се счупи, тогава не можете да го спрете.
  Светлана пее:
  - Животът няма да е мед,
  Този скок в кръгов танц!
  Нека мечтата се сбъдне -
  Красотата превръща човека в роб!
  И в движението на момичето все повече и повече ярост.
  Владлен направи с мечовете си осмица. Тя отряза главите на воините на Поднебесната империя.
  След това с голата си пета тя удари пакет с експлозив, който разкъсваше китайците, и изгука:
  - За руския дух и богове!
  Олег в офанзивата ускорява всичко. Момчето бие китайците.
  Босите му крака хвърлят остри игли.
  Младият воин изскърца:
  - Лудата империя ще разкъса всички!
  И отново момчето е в движение.
  Маргарита е бурно момиче в своята дейност. И разбива враговете.
  Тук тя изстреля с бос крак, грахово зърно с експлозив. Тя ще избухне и веднага ще изхвърли сто китайци.
  Момичето крещи:
  - Победата така или иначе ще дойде при нас!
  И управлявай мелницата с мечове.
  Наташа ускори движенията си. Момичето посича жълтите воини. И докато вика:
  - Победата очаква руската империя.
  И да изтребим китайците с ускорени темпове.
  Наташа е момиче-терминатор.
  Не мисли да спре и да намали скоростта.
  Зоя е в настъпление. Мечовете й сякаш режат месна салата. Момичето крещи с пълна сила:
  - Нашето спасение е в сила!
  И голите пръсти също хвърлят такива игли.
  И маса от хора с прободени гърла, лежащи наоколо в купчини от трупове.
  Августин е лудо момиче. И мачка всички като робот от хиперплазма.
  Вече е разбил не сто китайци. Но всичко набира скорост. И воинът все още реве.
  - Непобедим съм! Най-готиният в света!
  И отново красотата в атаката.
  И от босите й пръсти излита грахово зърно. И триста китайци бяха разкъсани от мощна експлозия.
  Августин пееше:
  - Няма да посмееш да заграбиш земята ни!
  Светлана също е в офанзива. И не дава нито грам отсрочка. Диво момиче Терминатор.
  И той реже враговете и изтребва китайците. А масата жълти бойци вече падна в канавката и по пътищата.
  Шестимата бяха бесни. Направи дива битка. По-точно дори седемте велики воини.
  Владлена като рев. И от рубиновото зърно ще избухне със смъртоносна мълния и ще изгори целия батальон.
  После мърмори:
  - За Русия и победа докрай!
  Олег Рибаченко се завръща в действие. И напредва, размахвайки двата меча. И момчето терминатор управлява мелницата. Мъртвите китайци падат.
  Маса от трупове. Цели планини от кървави тела.
  Момчето си спомня една дива стратегия. Където също се смесиха коне и хора.
  Олег Рибаченко изскърца:
  - Горко от ума!
  И ще има много пари!
  И момчето терминатор в новото движение. И босите му крака ще вземат нещо и ще го хвърлят.
  Момчето гений изрева:
  - Майсторски клас и фирма "Адидас"!
  Получи се наистина готино и готино изпълнение. И колко убити китайци. И най-голям брой от най-големите убиха жълтите бойци.
  Маргарита също е в борбата. Смазва жълти армии и реве:
  - Голям ударен полк! Всички караме в ковчега!
  И мечовете й се набиват на китайците. Масата жълти бойци вече рухна.
  Момичето изръмжа:
  - Аз съм дори по-готин от пантерите! Докажете, че всеки е най-добрият!
  И от голата пета на момичето, като грахово зърно с мощни експлозиви, ще излети.
  И да удари врага.
  И той ще вземе и ще разбие някои от противниците.
  И Наташа е на власт. И тя побеждава опонентите, а самата тя няма да даде на никого спускане.
  Колко китайци вече прекъснаха.
  И зъбите й са толкова остри. И очите са сапфирени. Това е момичето - главният палач. Въпреки че тя има всички свои партньори - палачи!
  Наташа крещи:
  - Аз съм луд! Ще имаш дузпа!
  И пак момичето ще посече много китайци с мечове.
  Зоя е в движение и изряза много жълти воини.
  И боси крака хвърлят игли. Всяка игла убива няколко китайци. Тези момичета са наистина красиви.
  Августин напредва и смазва противниците. И в същото време той не забравя да крещи:
  - Не можеш да избягаш от ковчега!
  И момичето ще си вземе зъбите и ще оголи зъбите си!
  И червенокосата е толкова... Коса, развяваща се на вятъра, като пролетарско знаме.
  И всичко буквално идва от гняв.
  Светлана в движение Тук тя изряза много черепи. Воин, който оголи зъбите си.
  Показва език. И след това плюе от сламка. Тогава той вие:
  - Ще бъдете ли мъртви!
  И отново смъртоносни игли летят от босите й крака.
  Владлен остроумно забеляза как сече китайците с мечове и хвърля унищожителен грах с голите си пръсти:
  - За Родината моя свят Род слава!
  Олег Рибаченко скача и скача.
  Босоногото момче пуска куп игли и пее:
  - Да отидем на къмпинг, отвори голяма сметка!
  Младият воин е в най-добрия си вид.
  Той е доста стар, но изглежда като дете. Само много силни и мускулести.
  Олег Рибаченко изпя:
  - Нека играта не е по правилата - ще пробием фраерата!
  И отново смъртоносни и разбиващи игли отлетяха от босите му крака.
  Маргарита запя с наслада:
  - Нищо не е невъзможно! Вярвам, че свободата ще изгрее!
  Момичето отново хвърли смъртоносна каскада от игли по китайците и продължи:
  - Мракът ще си отиде! Да цъфтят розите!
  И щом воинът хвърли грахово зърно с боси пръсти, хиляда китайци веднага излетяха във въздуха. Да, армията на Поднебесната империя се топи точно пред очите ни.
  Наташа в битка. Скача като кобра. Експлодира врагове. И толкова много китайци умират.
  Тяхното момиче и мечове, и зърна на въглища, и копия. И игли.
  В същото време и реве:
  - Вярвам, че победата ще дойде!
  И славата на руснаците ще намери!
  Голите пръсти хвърлят нови игли, пробивайки опонентите.
  Зоя в див ход. Напада китайците. Разбива ги на малки парченца.
  Жената-воин хвърля игли с голи пръсти. Пробива опонентите и как да ревете:
  Пълната ни победа е близо!
  И управлява дива мелница с мечове. Това наистина е момиче като момиче!
  Но кобрата на Августин премина в настъпление. Тази жена е кошмар за всички кошмари.
  И ако го реже, значи ще го отреже.
  След това червенокосата ще вземе и ще пее:
  - Ще отворя всички черепи! Аз съм страхотна мечта!
  И сега мечовете й в действие и нарязаха месото.
  Светлана също преминава в офанзива. Това момиче няма спирачки. Как се нарязва, така че масата на труповете е осеяна.
  Русокосият терминатор реве:
  - Колко хубаво ще бъде! Колко хубаво ще бъде - знам го!
  И сега от нея лети грахово зърно убиец.
  Владлен изпълни техника на сепия с мечове.
  И от ягодово зърно тя взе и засади лъч магически лазери, изряза маса от воини на небесната империя и изпищя:
  - За бъдещи победи!
  Олег отново сто китайци, носещи метеор, отрязани. И той ще вземе бомба и ще я хвърли.
  Малък по размер, но смъртоносен...
  Как да разбиете на малки парченца.
  Момчето терминатор извика:
  - Бурна младост на ужасни машини!
  Маргарита ще направи това отново в битка.
  И отсече много жълти бойци. И изрязва големи пропуски.
  Момичето крещи:
  - Ламбада е нашият танц на пясъка!
  И удари с нова сила.
  Наташа в настъплението е още по-бесна. Така бие китайците. Не е много добре за тях да се противопоставят на такива момичета.
  Наташа го взе и изпя:
  - Бягането на място е общ помирител!
  И момичето воин нахлу в противниците с такава каскада от удари.
  И ще хвърля дискове с боси крака.
  Тук тя управляваше мелницата. Масата от глави на жълтата армия се изтърколи назад.
  Тя е бойна красавица. Победете си такава жълта армада.
  Зоя е в движение, мачка всички без изключение. И мечовете й са като ножици на смъртта.
  Момичето е просто прекрасно. А босите й крака хвърлят много отровни игли.
  Победете противниците. Пробиват им гърлата и правят ковчези.
  Зоя го взе и изскърца:
  - Ако няма вода в чешмата...
  Наташа извика с наслада:
  Значи вината е ваша!
  И с голите си пръсти хвърля нещо, което убива напълно. Това наистина е момиче от момичета.
  И от босите й крака как ще лети острието. И удари много бойци.
  Августин в движение. Бърз и уникален в своята красота.
  Каква ярка коса има. Като развяващо се пролетарско знаме. Това момиче е истинска лисица.
  И сече опонентите - сякаш е родена с мечове в ръце.
  Червенокос, проклет копеле!
  Августин го взе и изсъска:
  - Главата на бика ще бъде - не полудявайте бойци!
  И тук тя отново смачка много бойци.
  Владлен засече и бекхенд, сякаш мечовете й бяха остриета на хеликоптер. Отсече много китайски бойци.
  Тогава голата й кръгла пета изхвърли смъртоносните дарове на пълно унищожение и изчурулика:
  - Аз съм най-могъщата богиня на света!
  Олег Рибаченко измърмори:
  - От какво имаш нужда! Ето го момичето!
  Маргарита, хвърляйки кама с бос крак, потвърди:
  - Голямо и готино момиче!
  Аврора с готовност се съгласи с това:
  - Аз съм воин, който ще ухапе всеки!
  И пак с голи пръсти ще пусне убийствен.
  Светлана в битката не е по-ниска от противниците. Не момиче, а пламъчен край.
  И крещи:
  - Какво синьо небе!
  Августин, пускайки острието с бос крак, потвърди:
  - Ние не сме привърженици на грабежа!
  Светлана, посичайки враговете, изчурулика:
  - Глупакът не се нуждае от нож....
  Зоя изскърца, хвърляйки игли с босите си загорели крака:
  - Ще го излъжеш от три кашона!
  Наташа, отсичайки китайците, добави:
  - И направи с него за една стотинка!
  И воините ще вземат и ще скочат. Те са толкова кървави и готини. Като цяло, те имат много вълнение.
  Владлена от пурпурни зърна се удари с потоци от античастици, изгори много китайски и изскърца:
  - За новия руски ред!
  Олег Рибаченко изглежда много стилно в битка.
  Маргарита изпя:
  - Ударът е силен и човекът има интерес ...
  Гениалното момче изстреля с крак нещо, което приличаше на витло на хеликоптер. Той отряза няколкостотин глави от китайците и изскърца:
  - Доста спортно!
  И двете - момче и момиче в пълен ажур.
  Олег, посичайки жълтите войници, избълбука:
  - И ще има голяма победа за нас!
  Маргарита изсъска в отговор:
  - Убиваме всички - с боси крака!
  Момичето наистина е толкова активен терминатор.
  Наташа пя в офанзивата:
  - Свещена война!
  И воинът пусна остър диск-бумеранг. Летя по дъга, посече много китайци.
  Зоя добави, продължавайки унищожаването:
  - Това ще бъде нашата победа!
  И нови игли полетяха от босите й крака. И удариха много бойци.
  Русокосото момиче каза:
  - Матирайте противника!
  И тя си показа езика.
  Августин, размахвайки крака и хвърляйки остри свастики, бълбука6
  - Имперско знаме напред!
  Светлана с готовност потвърди:
  - Слава на загиналите герои!
  И момичетата извикаха в един глас, смазвайки китайците:
  - Никой няма да ни спре!
  И сега диск хвърчи от босите крака на воините. Месото се разкъсва.
  И вой отново:
  - Никой не може да ни победи!
  Наташа полетя във въздуха. Тя разкъса опонентите и издаде:
  - Ние сме вълци, изпържи врага!
  И от голите й пръсти ще излети много смъртоносен диск.
  Момичето дори се извива в екстаз.
  И тогава той мърмори:
  - Нашите пети обичат огъня!
  Да, момичетата са наистина секси.
  Владлена изпълни техниката на паунова опашка с мечовете си. Отсече много китайски войници.
  И тогава тя изстреля светкавица от пъпа си и изчурулика:
  - За нов iPhone!
  Олег Рибаченко за бълбукането:
  - О, рано, дава сигурност!
  И намигна на воините. Те се смеят и оголват зъби в отговор.
  Наташа наряза китайците и изскърца:
  - В нашия свят няма радост, без борба!
  Момчето отговорило:
  "Понякога битката също не е забавна!"
  Наташа се съгласи:
  - Ако няма сила, тогава да...
  Но ние, воините, винаги сме здрави!
  Момичето хвърли голите си пръсти към иглите на противника и запя:
  - Войникът винаги е здрав,
  И готови за действие!
  След това Наташа отново разсече враговете.
  Зоя е много бърза мадама. Ето цяла бъчва в китайците пуснаха. И откъсна няколко хиляди от една експлозия.
  Тогава тя изпищя:
  - Не спирайте, петите ни искрят!
  И момиче в бойна дантела!
  Августин в битка също не е слаб. Така бие китайците. Сякаш от сноп вериги избива.
  И от рубинени зърна, магическа плазма, петна излитат.
  И насича опонентите - пее:
  - Внимавайте, ще бъде полезно
  Ще има баница на есен!
  Червенокосият дявол наистина оре в битка като дявол в табакера.
  И ето как се бори Светлана. И китайците го получават от нея.
  И ако удари, ще удари.
  От него излитат кървави пръски.
  Светлана рязко забеляза, когато метални пръски излетяха от босите й крака, топяйки черепи:
  - Слава на Русия, много дори слава!
  Танковете се втурват напред...
  Дивизия в червени фланелки -
  Поздрави руски народе!
  Тук момичетата се изправиха срещу китайците. Така те се нарязват и нарязват. Не воини, а наистина пантери, които са скъсали веригата.
  Владлен реве с горната част на дробовете си, хвърляйки бумеранг с остри ръбове с голите си пръсти и отрязвайки главите на воините на Поднебесната империя:
  - За големи победи с нас!
  Олег е в битка и напада китайците. Бие ги без жалост и крясъци:
  Ние сме като бикове!
  Маргарита, смазвайки жълтата армия, вдигна:
  Ние сме като бикове!
  Наташа го взе и извика, посичайки жълтите бойци:
  - Лъжата е извън контрол!
  Зоя разкъса китайците, изскърца:
  - Не, не извън контрол!
  И той също ще го вземе и ще пусне звездата с бос крак.
  Наташа го взе и изскърца:
  - Нашият телевизор е включен!
  И убийствен сноп игли хвърчи от босия й крак.
  Зоя, също смазвайки китайците, изпищя:
  - Приятелството ни е монолит!
  И отново такова хвърляне, че кръговете се размиват във всички посоки. Това е момиче - чисто изтребление на противници.
  Момичето с голи пръсти ще вземе и пусне три бумеранга. И труповете от това станаха още повече.
  След това красавицата ще издаде:
  - Няма да дадем на врага милост! Ще има труп!
  И пак смъртоносното нещо отлита от голата пета.
  Августин също съвсем логично отбеляза:
  - Само не един труп, а много!
  След това момичето го взело и тръгнало боса през кървавите локви. И уби много китайци.
  И как реве:
  - Масов убиец!
  И тогава той си удря главата в китайски генерал. Счупете му черепа и дайте:
  - Банзай! Ще отидеш в рая!
  Светлана, много яростна в атаката, изскърца:
  - Няма да бъдете пощадени!
  И дузина игли излитат от голите й пръсти. Как тя бие всички. И много дори воинът се опитва да раздробява и убива.
  И Владлен в отговор кълве с помощта на алените зърна на гърдите си, бълвайки струи от огнен вихър:
  - За победата над дракона!
  Олег Рибаченко изскърца:
  - Славен чук!
  И момчето също хвърля такава готина звезда под формата на свастика с бос крак. Сложен хибрид.
  И масата на китайците рухна.
  Олег изрева:
  - Банзай!
  И момчето отново е в дива атака. Не, просто кипи от сила и вулканите бълбукат!
  Маргарет в движение. Ще разкъса коремите на всички.
  Момиче с крак ще изхвърли петдесет игли наведнъж. И масата е избита от всякакви врагове.
  Маргарита пееше от гледна точка на бодрост:
  - Едно две! Скръбта не е проблем!
  Никога не трябва да се обезкуражавате!
  Дръжте носа и опашката по-високо с тръба.
  Знайте, че истинският приятел е винаги с вас!
  Това е толкова агресивна компания. Момичето се блъска и крещи:
  "Президентът Дракон ще се превърне в труп!"
  Наташа в битка е просто някакъв терминатор. И рева за бълбукане:
  - Банзай! Вземете го бързо!
  И граната отлетя от босия й крак. А китайците са като пирони. И разбийте.
  Ето го воина! На всички воини - воин!
  Зоя също е в настъпление. Такава яростна кучка.
  И тя го взе и бълбука:
  - Нашият баща е самият Бял Бог!
  И реже тройна мелница за китайците!
  И Августин извика в отговор:
  - И моят Бог е черен!
  Всъщност червенокосата е самото въплъщение на измамата и подлостта. За враговете, разбира се. А за приятели тя е любима.
  И как с голи пръсти ще вземе и ще хвърли. И много купища воини на небесната империя.
  Червенокосата извика:
  - Русия и черният бог са зад гърба ни!
  Воин с много висок боен потенциал. Не, при това е по-добре да не се намесвате.
  Августин изсъска:
  - Ще смачкаме всички предатели на прах!
  И да намигне на партньорите си. Да, това огнено момиче не е точно нещо, което може да даде мир. Освен ако мирът не е смъртоносен!
  Светлана, смазвайки враговете, издаде:
  - Ще те изметем на опашката!
  Августин потвърди:
  - Ще убием всички!
  И от босите й крака отново излита дарбата на тоталното унищожение!
  Владлен изпълни трик - кръга на Конан, и посече много вражески войници, в кървав компот.
  Тогава тя тупна от пъпа си с твърд пулсар и извика:
  - За ново поколение политици!
  Олег изпя в отговор:
  - Ще има пълен банзай!
  Августин, разкъсвайки китайците с голи ръце, сечейки ги с мечове и хвърляйки игли с голите си пръсти, издава:
  - Накратко! Накратко казано!
  Наташа, унищожавайки жълтите воини, изпищя:
  - Накратко - банзай!
  И да режем противниците с дива горчивина.
  Олег Рибаченко, порязвайки противниците, издаде:
  - Този гамбит не е китайски,
  А дебютът, повярвайте ми, е тайландски!
  И отново остър металорежещ диск излетя от босия крак на момчето.
  Маргарита, посичайки воините на Небесната империя, пееше:
  - И кого ще намерим в битка,
  И кого ще намерим в битка...
  Да не се шегуваме с това -
  Да го разкъсаме!
  Да го разкъсаме!
  Тогава те свършиха добра работа с китайците... И империята на Тамерлан победи империята под небето.
  
  . ИГРА СТАЛКЪР БЕЗ ПРАВИЛА
  АНОТАЦИЯ
  Сталкер, съвсем обикновен мъж, се среща от момичета, които са много необикновени. И те имат суперсили и такива готини странности. Тези момичета са просто супер и хипер.
  . ГЛАВА 1
  Трябва да са минали около тридесет секунди, преди бръмченето в ушите ми да спре. Духаше много силно. Изхвърлиха го няколко метра назад, по-близо до ръба на блатото, където усети, че в дробовете му започва да прониква отвратителна смрад.
  Той вдигна ръка, докосна главата си, като провери дали в нея няма нещо лошо под формата на дупка от куршум или забит фрагмент. Но всичко беше наред, ако това изобщо беше приложимо за състоянието, когато не можете да станете и всяко движение причинява такава болка, че можете неволно да умрете от болков шок.
  Пред очите ми заплуваха кръгове, гърдите ми се прищипаха и ръката ми веднага посегна към джоба, където имаше аптечка със спринцовка. Едва ли достатъчно сила можеше да стигне за повече, но в този момент беше поне нещо.
  След като намери необходимото лекарство, преследвачът заби иглата с последни сили и изстиска цялото съдържание, усещайки как течността и силата се разпространяват във вените, прочиствайки ума и изпълвайки мускулите с енергия.
  Скоро той може да вижда нормално, болката в гърдите му постепенно отшумява и накрая успява да стане и да види, че през цялото това време е лежал насред тръстика, смрад и мръсотия. Оръжието беше отхвърлено от експлозията малко по-назад. По тялото нямаше видими рани и всичките му опити да намери поне нещо, потвърждаващо болката, която изпитваше преди инжекцията, бяха неуспешни. Беше непокътнат, макар и малко вдлъбнат.
  Въздухът беше наситен със смърт. Усещаше се с всяко вдишване и с порцията въздух, която навлизаше в дробовете му, докато пълзеше към оръжието си и видя през стената от сиви растения и блатна трева няколко трупа на преследователи, лежащи точно пред очите му. Наблизо се чу виенето на псевдокучета и някои други същества, ръмжещи, усещани много близо до това място. Миришещи на кръв и прясна плът, те щяха да се появят тук.
  Човекът трескаво проверяваше пълнителя - патроните трябваше да стигнат за няколко минути, но само ако съществата не се нахвърлиха върху него масово, тогава щеше да му е трудно.
  "Граната" - мина през главата му. Това беше последният спор в спорове с мутанти, но за съжаление сега той нямаше нищо подобно.
  "Може би провери телата? Едно от тях трябва да е имал поне едно."
  Той се изправи, свали автоматичния предпазител и внимателно, сякаш минава през минно поле, започна да се придвижва напред, приближавайки се все по-близо до мястото, където гръмна експлозията и загинаха другарите му.
  Тук. почти при кратера, където ясно беше поставена мина, в носа ми удари вонята на изгоряло месо. Той изчака малко, потискайки усещането за повръщане, след което направи една крачка, падна на едно коляно и обърна осакатеното тяло на преследващия по гръб.
  Лош късмет, помисли си той, проверявайки джобовете си за гранати.
  След това отиде на втория, третия. Трябваше да махна няколко резервни пълнителя и да се придвижа към старата барака, останала тук от първото катапултиране и барикадира сам, оставяйки само един изход, откъдето можеше да се стреля по мутантите, ако го усетят, и тъпчеха направо към къщата.
  - По дяволите - каза той най-накрая от гърдите си.
  Човекът извади уоки-токи, постави го до ухото си и започна да говори отдавна заучени думи, надявайки се, че ще бъде чут, преди мутантите да изгризат последното парче от месото му.
  - База, това е Соколът, попаднахме в засада, само аз оцелях.
  Той повтори това още няколко пъти, вслушвайки се в празнотата на етера. След това го направи още веднъж, надявайки се, че неотдавнашното освобождаване е виновно и това пречи на радиокомуникациите, но след като призива му за помощ не получи отговор, той изключи радиото, притискайки картечницата към гърдите си.
  По това време в казармата беше топло. Около девет часа вечерта, когато разузнавателните отряди и ловците на артефакти се върнаха по обичайните си места за нощувка, стаята стана препълнена. Залата се изпълни с хора, глъч, приказки и анекдоти бяха отровени.Онези, които успяха да извадят от кампаниите нещо по-скъпо от скъсани панталони, веднага отидоха при търговеца, чийто развъдник се намираше на втория етаж точно зад кабинета на Боров.
  Старецът не желаеше да осъществи контакт. Като цяло беше тих човек. Те обикновено се избягват, смятат се за луди или не от този свят. Но тъй като дядото (така уважително го наричаха всички местни сталкери заради възрастта и опита му) беше шеф на санаториума, необходимостта поне от време на време да се обръщат към него за помощ принудиха преследвачите да му се поклонят.
  Не мога да повярвам, че отново сме на нула.
  Виктор уморено влезе в залата, оглеждайки претъпканата стая, където, както обикновено, миришеше на пот, цигари, алкохол и вонящи истории. После тръгна малко напред, където забеляза малка масичка в самия ъгъл и се присъедини към още двама преследващи, които допиваха бирата си след пътуването.
  -Е, как? С какво се върна, Витя? Съдейки по лицето ти е бъркотия.
  Той наистина беше изтощен от дълъг и опасен път. Полските блата никога не са били приятелски настроени към непознати, особено ако се втурнаха в нейните владения за артефакти. От самото време, когато Зоната се премести на север и обхвана част от регионите на Брест и Гомел, много сталкери възхваляваха тези места, изнасяйки от там безброй хамбари и редки артефакти. Цели кервани отиваха в блатата, докато изворът започна да пресъхва. От онези дни под моста е изтекла много вода. Khabar стана много по-малко, а рискът се увеличи многократно. Някой друг успя да намери няколко редки екземпляра, за които учените бяха готови да си разкъсат гърлата, но веднъж наведнъж това не се случи и имаше дузина абсолютно нула за едно успешно пътуване. И е добре, ако нямаше загуби. В крайна сметка имаше случаи, когато половината от отряда се връщаше от съвсем обикновен набег, разказвайки как псевдокучетата разкъсаха останалите по пътя към местата или дори по-лошо. Имаше много истории за тези места, но това все още не спря преследвачите. Жаждата за печалба е такова нещо. Трудно е да се предпазиш от голям риск, когато кушът може да осигури комфортен живот до старост.
  "Всичко е лошо", каза Виктор, изваждайки последната консерва яхния от раницата, останала от кампанията. Той бързо го отвори, като прокара върха на ножа по капака, след което изяде цялото съдържание на мига, поглъщайки по-голямата част от него почти без да дъвче - толкова силно чувство на глад преследвачът имаше.
  Отидохме чак до самия кратер.
  - Били ли сте там? - попита един от преследвачите, стоящи наблизо.
  Той се засмя тихо.
  Може да не ми вярвате, не ви задължавам с нищо.
  -И как е там? Чух, че бандосите са избрали тези части. Удобно е да се хващат жълтоусти - местата са глухи. Няма смисъл да се търси някой, който изчезва, така че те се плашат там на тълпи.
  И двамата сталкери се спогледаха. Виктор разбра, че знаят това от първа ръка.
  -Много всякакви боклуци там и бандитите са по-малкото от злините, които срещнах там.
  След като довърши остатъците от скромната си трапеза, той вдигна раницата си на раменете си, благодари на селяните за компанията и отиде при търговеца. На втория етаж имаше малко по-малко хора, но поради малката площ на помещението и липсата на прозорци и добра вентилация мирише, сякаш тук току-що е бил убит и изкормен псевдогигант, чийто останки сега миришат точно под краката му. Те довършиха обонянието на Виктор и цигарите, тлеещи на масата при търговеца. Не беше пушил от няколко години и за разлика от колегите си пушачи усещаше подлостта на тютюна с всеки дъх.
  Имаше опашка. Няколко войници от дежурство, очевидно преминаващи през тези места до базата им и отбиващи се да попълнят боеприпаси и провизии, внимателно разглеждаха стоките, подредени на масата. оръжие. Боеприпаси. Оборудване и униформи. Всичко това беше в повече или по-малко изправно състояние, което понякога предизвикваше не по-малко изненада от бурера в околните райони, тъй като санаториумният комплекс и прилежащите към него жилищни и стопански постройки бяха много далеч от сушата и се оказа изключително трудно да се получи това. Но Витолд беше търговец за това, защото знаеше как да намери всеки продукт и ако към това бяха свързани добри пари, тогава нямаше нужда да се притеснявате за резултата - всичко щеше да бъде доставено навреме и навреме. И сега, когато група длъжници, след като най-накрая направиха покупка и напълниха портфейла на Витолд с банкноти, се отдръпнаха, на лицето му царува усмивка.
  - Един ден не минава напразно, когато клиентът си тръгва доволен, а аз печеля.
  - Радвам се, че всичко е наред с теб - каза Виктор, приближавайки се до гишето.
  - Добре, мосю, от какво се оплакахте? Не сте били от известно време. Един час си мислех, че всички сте мъртви, така да се каже, зоната ви взе и ви превърна в един от онези изроди на горелката.
  Но аз съм тук и мозъкът ми е наред.
  - И това ме радва, значи имате добър продукт.
  Виктор мълчеше. Честно казано, той нямаше какво да предложи на Витолд и не искаше да го признае. От последния набег преследвачът излезе празен и лишен от сили, едва стигайки до санаториума. Въпреки това той имаше нещо, нещо ценно, което не можеше да бъде докоснато или визуално оценено, нещо, което дори Боров мечтаеше да получи.
  - Имам информация, Витолд. Знам къде отиде гигантската химера. мога да покажа.
  Търговецът погледна подозрително клиента си, след това погледна останалите сталкери зад него, които чакаха своя ред, след което се наведе малко напред, провесвайки тялото си над училищната чина, която служеше на Витолд за бюро.
  - По-добре не споменавай това ръждясало същество. Последния път тя уби дванадесет души в РУЕС. Оттогава никой не я е виждал и би било по-добре да падне направо в ада, отколкото да плаши клиентите ми с присъствието си.
  Наистина много хора я наричаха ръждясала заради цвета на грубата вълна, която приличаше на ръждива бодлива тел, навита върху същата груба и издръжлива кожа. Повече от всички други индивиди от този тип, тя се е нахранила със сталкери до невероятни размери, поради което местните групи дори преустановиха враждебността, за да я обединят и убият. Но след нападението на RUES, съществото изчезна безследно и оттогава никой не го е виждал.
  -Значи не си готов да платиш за това?
  Витолд се върна в предишната си позиция, облегнал се на стола си, хрускайки под тежестта на собственика си. Като щрака с пръсти и потрива широкото си чело, той показа с целия си вид как алчността и любопитството се борят в него.
  - По дяволите - каза той и удари длани по масата. - Отдавна не съм се сливал с подобни предложения.
  - Значи въпросът е цената?
  - Не само - спря за секунда. -Ами ако лъжеш? Ами ако получиш парите и не кажеш нищо разумно. След това потърсете вятъра в полето. Зоната е голяма, дявол знае къде ще те отведе.
  - Някога лъгал ли съм те?
  Не, но за всичко има първи път.
  - По принцип разбирам предпазливостта ви - каза Виктор, хвърляйки раницата си през раменете.
  - Много се радвам, че намерихме взаимно разбирателство. По-добре идете в Боров. Той е точно там в момента. Старецът е прозорлив, веднага различава лъжа, ако успееш да го убедиш, ще ти помогна с нещо в лова, но иначе - извинявай. Тук всеки втори човек или е виждал призраци, или е общувал с Бог, или е виждал странни мутанти в гората при пълнолуние. И всеки има нужда от пари, оръжия и оборудване.
  Виктор си тръгна, все още чувайки старото мрънкане на търговеца. Той спря на вратата - някой отвори няколко тавански прозореца, където снайперска двойка се намира по-близо до нощта от съображения за безопасност и свеж въздух, изтласкан от усиления вятър, започна да прониква в санаториума.
  Виктор си пое дълбоко дъх. Беше му приятно да диша, ако не идеално чист, но свеж въздух, който размиваше захарната смес от смрад, която висеше през цялото това време на втория етаж. Стъпка по стъпка той дишаше все по-често, сякаш този въздух съдържаше целия му живот и не можеше да насити тялото си с него, преди да срещне неизбежното.
  Той почука на вратата по старомоден начин: три кратки пъти, като се има предвид сдържаността на дядо си, отразена в почти всичко. Обичайният отговор на почукването не беше последван, но по някаква причина Виктор си помисли, че вече може да влезе, след което леко отвори тежката дървена врата и влезе в добре осветения кабинет.
  Боров седеше на голяма маса и гледаше нещо на екрана на монитора. Влезлият въобще не го заинтересува, само веднъж вдигна поглед, за да хвърли поглед към госта, след което отново се удави в редовете на спускащия се надолу текстов документ.
  Виктор се приближи до масата, седна на близкия стол и зачака. Това се случи на стареца, когато той пренебрегна случващото се около него, след което отново се върна в нашия свят, сякаш нищо не се е случило. И сега Виктор трябваше да изчака петнадесет минути, преди Боров да вдигне поглед от компютъра си и накрая да насочи вниманието си към преследващия.
  "Говори", изгърмя дядото с бас.
  - Имам информация за химерата, тази, която особено ни разтърси нервите преди шест месеца. Видях я на границата на Брестска област в Жадинско. Местните казаха, че съществото виси по-нататък: Столин, Речица, Гарвани. Хората изчезват все повече и повече. Изглежда, че се настанява в новите си ловни полета.
  Боров не каза нищо. Без да става от стола си, той се обърна към картата, окачена на стената, и се загледа в мястото, за което Виктор говореше.
  - Стигна далече.
  - Срещнах я по пътя към кратера. Тя спеше в низината, точно в тръстиката, в очакване на обедната жега. Общо взето имах късмет, ако я хванат малко по-късно, когато стане по-хладно, кой знае как ще свърши всичко.
  Старецът мълчеше. Изглежда, че претегля всички плюсове и минуси, подобно на Витолд, измъчван от съмнения относно информацията, той не бърза да вземе решение, което особено изпита търпението на Виктор. Тъкмо щял да се обърне и да си тръгне, плюйки по всички правила, да наеме хора и самостоятелно да разреши странното същество и да мине за легендарен ловец, когато изведнъж старецът оживя. Върна се от страната на разсъжденията, в която беше през цялото това време. Той се обърна с лице към преследвача и изрече същото лаконично.
  -Какво искаш?
  -Имам нужда от правилното оръжие. Току що се върнах от нападение днес и съм гол като сокол. Нямам средства да купя всичко, от което се нуждая, но ако ми помогнете с този бизнес и успея да напълня създанието, тогава сталкери ще се стичат тук на тълпи и ще има много халби.
  Дядото замълча за момент.
  -А ако не?
  Тук Виктор не намери какво да каже. Всъщност целият лов на Ръсти беше чиста лудост и самоубийство. Тя убива тежко въоръжени хора в РУЕС, че трябва да направи същото с малка група сталкери и дори на собствена територия.
  -Ще се опитам да го направя.
  Най-накрая изцеди Виктор. Но Боров устоя на позицията си. Дядото повтори въпроса си.
  -Ами ако не можеш да го направиш?
  След като Виктор остави въпроса без отговор, дядото мълчаливо се обърна към компютъра и продължи да чете. Това означаваше, че разговорът е приключил. Старецът прие решението и за оръжие не можеше да се говори.
  Излезе в коридора, където още вонеше на боклук, мина покрай други двама сталкери, които чакаха публиката си в Боровп, и след това слезе на първия етаж. Всички бяха там. В един момент бяха толкова много, че беше невъзможно да се направи крачка, за да не удари някого с рамо.
  Въпреки това той успя да се промъкне до изхода и да излезе, където Виктор успя да си поеме дълбоко въздух. Тютюневият дим вече не стискаше дробовете му - дишането стана много по-леко, а дразнещата смес от пот и алкохол остана зад него. Ръждивите, но все още здрави врати се затвориха зад него и Зоната се отвори пред очите му.
  Когато за първи път пристигна тук, имаше малко хора, обитавани от хора и всичко в квартала приличаше на тих, мъртъв хаос, който възниква, когато на хоризонта расте ядрена гъбичка и ударната вълна те отнесе по дяволите. Нещо подобно се случи и тук. Въпреки това, определена сила: Господ или природата, както всеки се интересува, започна да възстановява реда и скоро тези места бяха пълни с живи същества, някак си приспособени към радиацията, и когато тази атака започна да изчезва, отнесени от неизвестни сили по-далеч на север, започнаха да се появяват и хора. Мутантите дойдоха след тях. Ловецът и жертвата (зависи от коя страна да погледнат) внезапно се озоваха един пред друг, което принуди всяка от групите стриктно да очертае притежанията си. Хората се настаняват в сарината сграда на санаторията. Комплексът от времената на късния СССР, той е дяволски добре запазен дори след всички катаклизми и десетки изригвания, превръщайки се в безопасно убежище за стотици скитници и скитници, търсещи щастието си в Зоната. Малка територия около трите кампуса на санаториума също беше охранявана от хора, но всичко, което беше зад него, беше пустиня, всичко беше на мутанти. Имаше и други закони. Примитивни, животни, когато инстинктите дремят вътре в сталкерите се събудиха и те се превърнаха в същите хищници, забравяйки за човешкото си съществуване.
  И сега, гледайки пред себе си, в далечната далеч, където останките на някога великата империя бяха удавени във високи гъсталаци от тръстика, където многоетажните сгради се превърнаха в огнища на мутанти и същества, неизвестни на науката, Виктор усети цялото си тяло стегна се и ръцете му автоматично посегнаха към оръжията.
  Светът наистина се промени. Не толкова бързо, колкото изглеждаше на мнозина, но драматично, променяйки не толкова пейзажа на цялата територия, колкото душите на хората, решили да посветят живота си на Зоната. Тя поглъщаше хората, притежаваше умовете толкова, колкото никоя дрога не можеше да направи. Обсебени от чудесата, случващи се на това място, водени от мечти да забогатеят или просто да познаят различен живот, хората се изсипаха по тези места в тодпа, независимо от всяка опасност.
  Виктор вървеше по дълга улица, изпъната като боа в гъсталака, между някогашните жилищни високи сгради. Те умряха. Преди много време хората напуснаха домовете си, оставяйки тухлените гиганти да доживеят живота си в новия свят.
  Метал звънтя под краката - трамвайни релси просто вървяха на това място. Вярно, сега те бяха ръждясали и приличаха на подути вени, отдавна лишени от кръв, но не по-малко ужасни за това.
  Празнота.
  Виктор изведнъж видя някакви странни отпечатъци. Бяха като зайци, но доста големи. Какво прави ноктите тук тигър и много остри. Дори металът на релсата беше надраскан.
  Виктор се намръщи. Не беше достатъчно да се натъкнеш на заек мутант. Това животно с размерите на добър лъв можеше да плюе отрова от разстояние. И не е лесно да се спре
  дори експлозивен куршум. Ясно е, че срещата с такъв заек и отровен тигър в същото време не предвещава нищо добро. Наистина е чудовище.
  Виктор зави в една уличка и неволно приклекна. Не търсеше излишни приключения.
  Той извади пистолет от колана си. Аз слушах. Такъв голям звяр не може да се промъкне незабелязан. Изведнъж преследвачът видял скелет отстрани. Той беше толкова...
  Ужасно объркан и огризан. А върху костите висяха фрагменти от формата и очевидно те бяха убити и изгризани наскоро - течащата кръв не беше имала време да замръзне.
  Виктор прокле:
  - Това е японски полицай!
  И замръзна... Той отново се заслуша. Всичко изглеждаше тихо. Но интуицията подсказа, че би било най-добре да се върнете в компанията на други сталкери или да изберете къща
  по-надеждни. Виктор се движеше приклекнал... И с кратки чертички.
  И тогава наистина се чу приглушено ръмжене и драскане на нечии мощни лапи. Виктор ускори, той се втурна към вратата. В същия миг зад гърба му пламнаха пламъци.
  И огънят удари мръсния костюм. Виктор погледна назад. Чудовище го последва. Размерът на бик беше смесица от заек с уши и лъв с мощни лапи.
  И все пак този звяр пламтеше с огън.
  Виктор беше чувал, че зайците-мутанти могат да плюят отрова, но не смяташе, че тази способност се простира до дишането на огън.
  Мъжът едва не умря от страх. И звярът бързо намали разстоянието. Сега той вече изпревари Виктор и удари с лапа преследвача. Ударът съборил мъжа от краката.
  Трупът стъпи на Виктор отгоре и го смачка. После щракна хищна уста.
  Още един момент и всичко свърши. В този момент проблясна лъч и някаква неизвестна сила изхвърли заека-мутант. Сякаш беше ударен от мълния.
  Чудовището отново се опита да потрепне, но отново беше убито. И огромният труп се овъгли, утихна.
  Виктор беше в голям шок. Той никога не е очаквал това. И така, че в зоната имаше толкова мощно оръжие, че да стреля с лъчи.
  В същото време страхът обхвана мъжа. И изведнъж самият той ще бъде убит. Кой има нужда от него - друг многоброен преследвач ...
  Половината от Беларус вече е покрита от аномалната зона и авантюристи от цял свят идват тук в преследване на артефакти. И някой конкретно търси какво
  може да бъде ограбен. Все още можете да намерите много ценни неща в къщите. И мафията също има свои интереси в зоната.
  Виктор се опита да изпълзи. И тогава изведнъж пред него се появи фигура. Виктор примигна с очи. Изглеждаше луд.
  Отпред беше момиче с невероятна красота. Тя беше облечена в прилепнал гащеризон, който не прикриваше фигурата й с отворена глава и се виждаше как е златиста,
  буйна коса. А лицето е смело и в същото време красиво.
  Виктор се опита да стане, тъй като момичето внезапно го взе и сграбчи носа му с босите си пръсти. Наистина имаше какво да се стигне до покрива.
  Приказно красиво момиче обикаля зоната боса. И така го грабнах.
  Виктор усети силна болка. Ноздрите му бяха прищипани като клещи. И това красиво момиче имаше толкова силни пръсти. И тогава усети, че нещо го сграбчи
  него и зад гривата.
  Виктор чу гласа на друго момиче, беше много приятно и в същото време зловещо:
  - Е, Герда хвана ли детето?
  Русокосото момиче отвърна със смях:
  Как виждаш Шарлот? Истински малък и не твърде красив мъж!
  Виктор беше объркан. Всъщност какъв е той: тридневна стърнища, немита дълго време, потна, миризлива. Да, и той не блести с красота, а вече е на повече от тридесет години.
  Виктор по принцип е така себе си човек... Най-обикновен. Височината е средна, нищо особено и в леглото. Няколко зъба вече липсват и няма какво да се постави.
  Най-простият човек, а не някакъв холивудски герой. И ето ги момичетата. Пред него се появи второ момиче. Тя беше огнено червена. А също и в стегнато
  гащеризони, които не крият фигурата. Още повече, че беше ясно, че момичетата са много мускулести и имат коремни мускули с плочки. И двете са много красиви, със смели лица,
  и висок. Поне са на метър осемдесет и пет и са боси. на високи токчета момичетата изобщо биха били високи.
  Червенокосата беше въоръжена с някакъв луксозен автомат, а на колана й висеше дявол знае какво още. Да, и блондинка с пълен арсенал.
  Виктор смяташе, че е странно момичетата да са боси. В крайна сметка в зоната има толкова много зарази, а самата почва е отровена и пълна с различни отровни плесени, гъбички, коприва и
  различни видове насекоми.
  Всъщност тези момичета рискуваха много с голите си подметки, които, колкото и да е странно, са розови и чисти, мръсотия и прах не се задържат в тях.
  Като цяло тези момичета са толкова необичайни.
  Жените в района са много по-малко от мъжете. И в него е лесно да се получи безплодие и раждане на дете-мутант. Въпреки че има редки авантюристи - дами бандити,
  и проститутки. Въпреки че, разбира се, напълно деградирали жени ходят при проститутки, много от които са ужасни и пияни. По принцип алкохолът е популярен в зоната.
  Той вярва, че неутрализира поне частично радиацията и много отрови. Но от пиянство жените бързо остаряват и губят търговския си вид. Това е тъжно.
  А тези момичета, толкова млади, свежи, загорели и здрави - просто празник за очите.
  Виктор измърмори, хвана с ръце босия крак на Герда, която продължи да го държи за носа:
  - Пусни го, защото боли!
  Момичето се засмя и каза:
  - Да, боли... Но какво ще кажеш пацук. Аз те спасих!
  Виктор отговори с въздишка:
  - Бих могъл да ти платя, но нямам почти нищо!
  Герда се изкикоти и отбеляза:
  - А какво да вземеш от такъв бедняк като теб!
  Червената Шарлот каза:
  - Може би ще ни лиже?
  Герда изсумтя презрително:
  - Той мирише!
  И изрита Виктор. Мъжът се дръпна по гръб... Момичетата се засмяха в един глас. Те бяха толкова секси, че Виктор неволно се възбуди.
  Междувременно Шарлот се приближи до трупа на заек-мутант и плесна по козината му, отбелязвайки:
  - Благороден човек! Но само опашката му е ценна!
  Герда кимна и попита Виктор:
  - Ако не искаш да ти отрежем главата, кажи ни къде е камъкът на късмета!
  Виктор измърмори объркано:
  - Да, аз... щях ли да съм такъв, ако имах камък на късмета!
  Шарлот отряза храстовата опашка на заешкия лъв. Тя го сложи в чантата си и изръмжа:
  - Той лъже! Старецът му казал къде е камъкът! Да му отрежем ли главата?
  Виктор измърмори объркано:
  Защо би казал това? Кой съм аз за него? Освен това вие самите ще знаете от него...
  Герда изръмжа:
  - Няма да стане... Но усещам, че не е толкова просто, колкото изглежда. Може би ще го закараме в мазето и ще го измъчваме според правилата!
  Шарлот кимна в знак на съгласие.
  - Определено трябва да се направи! Заведете го в мазето и опитайте там!
  Герда искаше да каже нещо, когато чу псувни и мръсни нецензурни думи.
  Момичетата се обърнаха. На пътя се появиха десетина мръсни и опърпани мъже. Те се движеха към момичетата. И в същото време псуваха, и то доста мръсни.
  Шарлот се изкикоти.
  - Това е банда юмруци... Колко е пълен с критини светът!
  И тя извади пистолет.
  Герда кимна в знак на съгласие.
  - Да ги убием! Има твърде много мръсотия в зоната!
  И двете момичета взеха и оголиха лицата си. Виктор трепереше от страх. Толкова много гняв изглеждаше в очите на тези необикновени момичета. Чудя се кои са те?
  И каква феноменална сила притежават! Това, което те просто не могат.
  От пистолетите на Шарлот и Герда изхвърчаха греди. Удряха мъжете, които се движеха в тяхна посока, явно искайки да изнасилят красавиците.
  И тогава адската жега и... Няколко души бяха посечени наведнъж от лъчите. Те рухнаха с вой. Останалите вдигнаха картечниците и изрязаните пушки.
  И двете момичета: червенокосата и блондинката се преобърнаха. И веднага ще вземат и ще засадят. Това бяха осъдени на смърт. И тук те отново падат, вътре
  масата на човека. Доста неприятна тълпа...
  Герда отвърна и изпищя:
  - Фа кукла!
  Шарлот отбеляза:
  - Бързо сме с тях!
  Убити са 12 мъже от кулашката шайка. Били са бити с някакво необичайно лъчево оръжие. Двама от тях все още се гърчеха и потрепваха.
  Герда извика:
  - Черен гарван пред лицето на смъртта,
  Жертвата чака полунощ...
  Шарлот потвърди:
  - Ще има безсмъртие за воините,
  Ако удариш смело в окото!
  . ГЛАВА 2
  Момичетата усилено претърсваха труповете. Отнеха всички пари от джобовете и коланите им, взеха няколко малки камъчета-артефакта.
  След това вземете оръжията. И тогава Виктор не можеше да повярва на очите си. Всички тези ножове, пистолети, картечници, изрязани пушки, попаднаха в дамски чанти
  воини и буквално изчезна там...
  Виктор попита изненадано:
  - Как го правиш?
  Герда се изкикоти и отговори:
  Ти не разбираш човече!
  Шарлот логично заяви:
  Е, твърде дълго е за обясняване! Хайде ставай и ни последвай! Все пак ще бъдете полезни, ако не искате да бъдете отрязани
  глава!
  Герда се изкикоти и отбеляза:
  - Да, и то веднага!
  И сграбчи Виктор за шията. Лесно го откъсна от земята и го пренесе.
  Мъжът се рееше и се блъскаше безпомощно във въздуха. Шарлот взе пистолета на Виктор с боси пръсти и го хвърли към него.
  Той автоматично грабна оръжието.
  Червенокосата кимна одобрително.
  - Не е лоша реакция!
  Виктор отговори с въздишка:
  -Иначе не оцелеете!
  Герда го изправи на крака и кимна.
  - Елате с нас! И не смей да бягаш. Ние се движим по-бързо от най-бързия човек в света.
  И тя бутна Виктор с автомат.
  Той се наведе и тръгна заедно с момичетата. Приличаше на бито куче.
  Момичето се плесна с крака, оставяйки голи, грациозни отпечатъци в праха. Освен това Шарлот натопи краката си в кръв.
  Изглежда, че и двамата не са откраднали никого, за да се страхуват. И са толкова секси - просто предизвикателно.
  Виктор попита момичетата:
  - Кой си ти?
  Червенокосият воин отговори с усмивка:
  - Какво мислиш?
  Мъжът вдигна ръце.
  - Не знам! Но ти си толкова специален!
  Герда кимна и оголи зъби.
  - Ние сме тези, които могат да те убият... Но в този случай сме в състояние да дадем награда. вече зависи от теб!
  Виктор се засмя скептично.
  - С какво мога да бъда полезен на такива готини жени като теб?
  В отговор Герда вдигна крака си и отново хвана носа на Виктор с голи пръсти и го стисна много по-силно. И тя извика:
  Ние не сме твои жени! Жените продават семена на пазара!
  Шарлот кимна.
  - Точно така! Но ти знаеш много! Например, такъв артефакт като камък за подмладяване!
  Виктор потръпна и отбеляза:
  - Това е много рядък камък. И има странични ефекти. Можете дори да станете малко момче, ако го държите в ръцете си дълго време.
  Освен това извън зоната тези, които са получили такава младеж, просто умират. И вътре в зоната, превръщайки се в деца, възрастните също губят
  силни страни и умения, а често и памет за възрастни.
  Герда кимна в знак на съгласие.
  - Да, чували сме, че камъкът на младостта има странични и не особено приятни свойства. Въпреки това, когато се комбинира с камък за късмет,
  и с някои други артефакти той може да направи човек извън зоната безсмъртен и вечно млад супермен. Така...
  Шарлот лесно потвърди:
  - Ако искаш да живееш, помогни ни!
  Виктор потръпна и попита:
  - Кой си ти изобщо?
  Герда отбеляза с усмивка:
  - Допълнителните знания само ще съкратят живота ви!
  Шарлот потвърди:
  Имаме само повече причини да те убием!
  Виктор замълча... Минаха покрай зловредното бунище. Някакъв клошар, като видя момичетата, се втурна към тях и започна да моли:
  - Дайте на сирачето ... кора хляб!
  Шарлот взе парче стъкло с босите си пръсти и го хвърли. Клошар, който скочи твърде близо, получи точка право в окото. И парче стъкло
  прониза стъблото и влезе в мозъка. Негодникът рухна.
  Виктор подсвирна.
  - Ловно! Много умен!
  Герда отбеляза:
  - Не можем да направим това!
  - изръмжа Шарлот.
  - Да, накиснах микроба!
  Виктор отбеляза:
  - Това също е човек и убийството е толкова жестоко!
  Шарлот се засмя и отбеляза:
  - Или може би обратното. От колкото тук да вегетират на онзи свят ще е много по-добре за бездомните!
  Герда отбеляза с усмивка:
  - Точно така! Защо да живее един мръсник... За човечеството това е малка загуба!
  Червеното добави:
  - И може би печалба!
  Виктор не каза нищо, мислейки, че не е толкова значим екземпляр за човечеството и че красавиците могат да го довършат. И те ходят и боси, кръгли,
  розови токчета мигат.
  Виктор си помисли защо не се страхуват да ходят боси. В крайна сметка има толкова много различни видове инфекции и фрагменти и друга мръсотия.
  Мъжът се поколеба и попита:
  - А ти защо си... без обувки!
  Герда се изкикоти и отговори:
  - По-лесно е да живееш бос и...
  Шарлот добави:
  - Сам видя колко хитро заковах този клошар!
  Виктор кимна.
  - толкова по-практично. Но защо краката ви не се замърсяват?
  Герда каза грубо:
  Нищо не съкращава живота като дългия език. Така че по-добре млъкни!
  Шарлот отговори със сериозен тон:
  - Защото краката ни не възприемат мръсотия ...
  Така стигнаха до изоставената къща. Там също имаше компания от трима пияници. Момичетата не хабиха лъчи за тях. Шарлот скочи и полетя
  тя сграбчи за шубките на камшиците, които бяха паднали с босите й пръсти и как ги удря. Ударът беше силен, а черепите се напукаха. Изля се кръв.
  Герда премести третия обект с голата си кръгла пета към брадичката. челюстта му падна. И той рухна мъртъв и замълча.
  Сега момичетата се чувстват като кралици.
  Червенокосата грабна бутилката с мастило с бос крак и я хвърли в стената, като я счупи. Тогава тя изгука:
  - Аз съм най-силният в света!
  Русокосият терминатор хвърли лека закуска през прозореца и изпищя:
  - Бездомник киснат в тоалетната!
  И момичетата се засмяха на глас. А воините вече бяха само момичета - супер.
  Виктор се отдръпна към изхода. Но Герда отново го хвана за многострадалния нос и дръпна:
  - Успокой се, козе! Сега ще ви разпитаме!
  Виктор промърмори:
  - Аз не знам нищо!
  Изумрудените очи на Шарлот блеснаха.
  - Тогава ще умреш!
  Мъжът се разтресе... Русото момиче се приближи до него и го хвана за рамото. Тя стисна пръсти и извика:
  - Кажете какво казахте за артефактите Borov7
  Виктор промърмори:
  - Нищо конкретно! Той също ги преследва...
  Герда кимна.
  - можеш да го разпиташ. А вие ние...
  Шарлот предложи:
  Може би още няма да го убием. Има една идея.
  Русокосият терминатор кимна.
  Винаги можем да убием хлебарка. И имаме различни идеи!
  Червенокосият воин предложи:
  - Тогава да опитаме камък, който отклонява куршуми върху него. И...
  Герда отговори:
  - Вече опитахме, но срещу лъчите не става. Какви други идеи има?
  Шарлот предложи с усмивка:
  - Можем ли да му разкажем за нашите подвизи?
  Блондинката отговори:
  - Не хвърляйте перли пред прасетата. Не давайте истината на кучетата!
  Шарлот отговори на това:
  - Може би тогава ще си спомни нещо! Безполезно е да питам. И имаме нужда от камък на късмета. Тогава може да се получи супер в комбинация с други камъни.
  Герда кимна в знак на съгласие.
  - Тогава ще му кажа! Нека седне и слуша.
  И русокосият терминатор започна да тъче история;
  Изпълзяваща от нищото аномалия обгради момичетата от всички страни. Камъкът пулсираше и биеше с честота по ръцете. Дори въздухът наоколо сякаш замръзна и стана мъртъв. В същото време момичетата усетиха увеличаване на радиацията.
  Тя прониза въздуха, предизвиквайки сливането на азотни и кислородни ядра. От което всичко беше наситено с необикновена свежест, която измъчваше носа.
  - Трябва да се махнем оттук! - каза Герда.
  Шарлот се съгласи:
  - Да вземем хиперфитите и да се опитаме да пробием!
  Момичетата веднага си инжектират течност, която намалява излагането на радиация. Имаше чувството, че хиляди радиоактивни пчели ужилват кожата ви.
  Герда изпищя:
  - Да вървим напред!
  Шарлот се съгласи:
  - Да! Не исках да заобикаля тази супераномалия отново. Изведнъж то придобива подобие на хищнически инстинкт и ще ни заобиколи.
  Русокосият терминатор отбеляза:
  - По правило такива полета не са непрекъснати и ще открием пукнатина.
  Червенокосата лисица напомни:
  - Основното нещо е правилно да се определят границите.
  Последното не е толкова лесно да се направи. Някои се опитаха, подражавайки на писатели, които нямаха практически умения, просто да хвърлят болтове и гайки.
  Не е надеждно, желязото може да лети, без да се забавя и да падне, но ще разбие органичната материя.
  Тук се нуждаете от по-фин подход, изсипвате фино рендосано прах от обикновеното олово, хвърляте го и след това следвате най-малкото отклонение на лъча на фенер.
  Там, където лъчът е прав, има пролука между аномалните полета. Наука, доказана от учени.
  Изобщо защо обикновената чернобилска зона изведнъж стана толкова стръмна - нарушавайки природните закони.
  Учените не са дали ясен отговор на това. А диспутите и дисертациите бяха написани от много стотици томове. Хубаво е момичетата да четат със скоростта на компютъра, иначе биха пожълтели върху книгите.
  За писателите на научна фантастика зоната също се е превърнала в дойна крава, но те все още пишат някак монотонно: капани, пердачи, артефакти, мутанти, бандити!
  Някой убива някого! Но чиста безупречна любов и жените дори не миришат! Но войната е женствена!
  Момичетата бавно си проправиха път, протягайки ръка през вибриращия въздух. След това внезапно им даде топлина в лицето, сякаш някой е уредил отопление.
  Младите скаути имаха специално малко устройство, а олово или желязо в зоната е плюнка за намиране.
  Тънък слой прах трепти под светлината на прожектора на фенерче. През първите десетина метра аномалията беше солидна.
  След това, когато момичетата напреднаха, в полето започнаха да се появяват пукнатини. Разузнавачите следяха внимателно варпа.
  - Има! Шарлот забеляза.
  - Можете да отидете.
  - Да пробваме! Герда я подкрепи.
  Момичетата тръгнаха на пръсти по линията. Пред нас имаше подобие на блато и трябваше забележимо да добавя стъпка, за да не бъда засмукан.
  Изведнъж въздухът въздъхна и разузнавачите бяха заляти с потоци кал.
  - Тя сякаш усеща нашето проникване. Герда забеляза.
  - изръмжа Шарлот.
  - Може би! Говорете по-тихо.
  Момичетата продължиха да се движат. Изведнъж пулверизираният метал се завихри във вихър. Тогава той ахна толкова много, че само благодарение на гимнастическата сръчност момичетата не паднаха.
  Решетката на фермата, стояща отстрани, беше разкъсана, а фрагментите бяха сгънати в фантастична дантела. Но пътят напред стана малко по-широк.
  Тревата е изсъхнала, земята изглежда като след сеизмичен катаклизъм. Пред прохода пътеката внезапно беше блокирана от бетонна ограда.
  Изкачи се, не беше възможно, отгоре аномалната зона дишаше смърт.
  Шарлот каза с усмивка:
  - Няма смисъл да се връщам назад. Отидохме твърде далеч и не се знае дали ще намерим още една празнина. Предлагам да се взриви с граната.
  - Защо, ако можеш да смажеш с удар на Рос-карате. - каза Герда.
  Шарлот се намръщи.
  - Сигурен си, че оградата е доста дебела.
  Русокосият терминатор отбеляза:
  - В бетона има специални енергийни точки, които позволяват пробиване на цялата конструкция. Да, и тренировката на краката няма да навреди.
  Червенокосият воин отбеляза грубо:
  - Тогава съм с теб.
  За да не повредят обувките, момичетата свалиха ботушите си и с изящните си крака, като скулптури на древни майстори, започнаха да удрят в бетона.
  Странно, загорелите им боси крака бяха толкова добре обучени, че изглеждаше, че ги бият от стоманени лости.
  От ранна детска възраст момичетата получиха бойна подготовка и това за тях двадесет и пет сантиметра бетон.
  Стената беше покрита с пукнатини, след няколко секунди се срути.
  Въпреки че краката леко бръмчаха от сътресения, кръвта пулсираше през тях, разузнавачите бяха доволни.
  Шарлот извика:
  - С теб пробихме!
  Герда потвърди:
  - В същото време и се затопли! -
  За младите красавици стана забавно, само лицата ги сърбяха от бради и камуфлаж на Душман.
  По-нататъшният път беше по-лесен, момичетата вече се бяха научили да различават границите на аномалията само чрез пречупване на светлината.
  Всичко, което трябваше да направите, беше да включите фенерчето и можете да видите всичко. Вярно, трябваше да вървя около половин километър, навеждайки се, рискувайки да пресека опасна линия: проходът отново се стесни.
  - Пиял ли си някога Герд? - попита Шарлот.
  Блондинката отговори:
  - Не! Вярно, инжектираха ми алкохол, за да проверят реакцията на тялото към алкохола.
  Червенокосият примижа.
  - И как?
  Герда честно отговори:
  - Главата боли, червата се оказват. Те дадоха малки мини-капсули с размерите на просо. Те повишават устойчивостта на организма към алкохола.
  Въпреки че пиянството е грях, в интелигентността не можеш без него.
  Шарлот се изкикоти.
  - Още един грях! Така че все пак свещениците пият! И като цяло, ако попаднем в аномалия, ще изпитаме махмурлук, само хиляда пъти по-лош.
  Върхът на щурмовата пушка AKM случайно влезе в аномалията и се изви леко. Трябваше да го изправя. Дъжд вали отгоре, с едри капки, доста топъл.
  Вътре в аномалията те просто изсъскаха и се изпариха. Покрай него беше натрупан склад за скрап: преобърнати, объркани камиони, трактори, фрагменти от тежка селскостопанска техника, ръждясали бъчви.
  Извън склада, без да обръща внимание на смъртоносния фон, седеше влечуго, червена кристална костенурка с глава на акула. Тя поглъща метал без проблеми, а лапите й са нещо средно между нокътя на рак, ноктите на тигъра.
  - Рифулик! - прошепна Шарлот.
  Герда потвърди:
  - Непротеинова форма на живот, смес от кварц и литий.
  Червенокосият воин измърмори:
  - Срещу него оръжията ни сигурно са безсилни.
  Блондинката сви рамене.
  - Не знам! Тези, които стреляха по такова същество, като правило, не оцеляваха. Вярно, защо му трябва нашата протеинова плът, той е по-вероятно да се наслади на картечница.
  Шарлот предупреди:
  - Не ускорявайте движението, това ще предизвика рифулика.
  Момичетата все още вървят гладко, но се движат все по-бързо. Вярно, скоро те се натъкнаха на бодлива тел. Тя трябваше да бъде отрязана.
  Момичетата се справиха перфектно с това, като професионално избягваха скърцането.
  След няколко крачки Шарлот прошепна в ухото на Герда: - Виж, скъпа моя, ето първата ни награда.
  Тя посочи камък с цвят на лимон.
  Русокосият терминатор отговори:
  - Нищо особено, това е най-често срещаният артефакт "кулеш". Повече от хиляда долара, няма как да помогнете.
  Червенокосата кимна.
  Може и по-малко, но и това не е лошо.
  Аномалията около момичетата започна да оживява, тя извлече някакъв специален скърцащ звук, разкъсвайки тъпанчето.
  Той беше извън възприятието на човешкото ухо, но момичетата го чуха.
  - Дяволът се притеснява! Шарлот забеляза.
  Герда потвърди:
  - Макар и тук на ръба на бездната, не говори за нечисто.
  Червенокосият воин изпищя:
  - Хайде!
  Съкането и топлината се увеличиха забележимо, дъждовните капки се изпариха, преди да стигнат до земята, тревата започна да променя цветовете си, а на границата се появи луминесценция.
  Като цяло спектакълът е едновременно красив и ужасен. Момичетата се обърнаха към рифулика, той беше вече доста далеч, но изглеждаше, че е ял, "сумтенето" не достигаше до чувствителните им уши.
  Скаутите се успокоиха, защото тази мъгла накрая трябва да свърши.
  Герда логично отбеляза:
  - Тук не можеш да доведеш голяма сила! Ще развалим и хората, и техниката, вижте.
  Наистина в небето се появи хеликоптер МИ-8, който забеляза зоната, започна да се изкачва, но беше твърде късно. Замъглени пипала се стрелнаха към него и се увиха около колата.
  "Вертушка" се задави и започна да пада. Перката спря да се върти, но машината потъна бавно, сякаш във вода. По пътя тя се превърна в нещо като акордеон.
  Момичетата обаче не се възхитиха толкова на този спектакъл, колкото се опитаха да излязат от опасната зона. Горещ въздух духаше в лицата им, вдигайки във вихър стръкчета трева, прах, камъчета.
  Очите на момичетата, естествено сапфирени в Герда, но боядисани в кафяво, и изумрудени в Шарлот, бяха насълзени. След това през земята премина разряд, удари токов удар.
  Момичетата ахнаха. Бягахме малко. После стана съвсем зле, почвата изведнъж стана като масло и залепени ботуши.
  Тогава смъртоносно се разлюля отгоре, зоната смачка момичетата на земята.
  "Изглежда, че ни чака голям килдик", каза Шарлот.
  Блондинката изпищя:
  - Покайте се, преди да е станало твърде късно!
  Червенокосата вдигна:
  - Не, Герда, не искам да умра духовно поробена. Освен това какво те кара да мислиш, че ни очаква смърт.
  Блондинката се съгласи.
  - Надявам се не! Трудно е да умреш толкова млад. Нямах време да направя нищо за Родината.
  Шарлот изсумтя презрително.
  - Тя дори не я е убила! Имам на сметката си, има поне снайперист.
  Герда беше изненадана:
  - И не сте участвали във военни действия.
  Червенокосата с готовност потвърди:
  - Не! И аз като теб бях обгрижван за по-важни неща. В цялата страна сме само двама.
  Русокосият терминатор кимна.
  - Значи ми трябва една, за да раждам деца от него.
  Червенокосият воин се изкикоти:
  - Не знам със сигурност! Вероятно е невъзможно да забременеем от обикновен човек.
  Най-после хеликоптерите се спуснаха към тях, двама рифулика се затичаха към тях. Те, като видяха прясно желязо, пристъпиха към хищната си храна.
  - Каква страшна сила трябва да имаш, за да разкъсаш такова здраво желязо. Герда забеляза.
  - Имат различен метаболизъм с ултрарадиоактивни включвания. - каза Шарлот.
  Блондинката изчурулика:
  - Обаче все едно не са ни погълнали оръжията. Милиони долари не са склонни да изхвърлят.
  Момичетата пробиха бъбрека с нож, няколко пъти ножовете се забиха, но върхът му беше откъснат. След това, хвърляйки пластмасова топка, установиха, че по-нататък почвата става нормална.
  - Добре, че имаме обикновен камуфлаж на краката, не е жалко да режем. - каза Шарлот.
  Герда го взе и изскърца:
  - Ще трябва наистина да се гмуркам като риба, но да скачам.
  Червенокосата активно наблюдаваше:
  - Научиха ни да скачаме от всяка позиция, можем да се справим.
  Блондинката агресивно отбеляза:
  - На война добрата подготовка е като въздух за белите дробове, лошата смес от газове осакатява и убива!
  Момичетата си срязаха ботушите, поколебаха се малко и рязко скочиха. Герда отново почти се заклещи, почеса крака си.
  Сега проходът стана много по-широк и момичетата можеха да излязат от него. Разузнавачите се движеха бавно, докато накрая аномалията спря да се люлее.
  Шарлот каза с доволен поглед:
  - Жива сестро! И аз мислех, че всички са прецакани.
  Герда логично отбеляза:
  - Сега трябва да намерим ботуши, иначе краката ни са твърде красиви за брадати муджахидини.
  Червенокосата се съгласи с това:
  - Просто ще устроим засада и ще ударим някого.
  Блондинката размаха дупето си.
  - Ако го намерим!
  Момичетата, въпреки натоварването, решиха да бягат, не особено да бързат, за да няма шум. Техният остър слух улови стрелбата отдясно.
  - Това е нещо! Прилича на лов или разглобяване. Шарлот забеляза.
  Момичетата направиха крачка, минаха хълма, оттам се откри гледка, път. Над него се чу шум, характерен за Jaguar.
  Тази мощна осемместна кола изскочи иззад завой, обрасъл с гора. В него седяха дузина типажи в кожено яке и броня.
  Нагли лица и бръснати глави издаваха бандити, някои от тях имаха татуировки по ръцете. И най-големият имаше татуировка на лицето. Изглеждаше като злодей от комиксите.
  - Когато човек изкуствено си придава страхотен вид, това е сигурен знак за духовна слабост. Шарлот забеляза.
  - Сигурно вълкът в овча кожа е толкова страшен, а не овцата в кожата на вълк! - продължи Герда.
  Бандитите бяха въоръжени с ПКУ - подобрена картечница Калашников. Неговите 14,7 мм куршуми могат да пробият гащеризоните на момичетата.
  Въпреки това, според обичайното яке, момичетата имаха лека, но много здрава броня от водороден титан, три пъти по-здрава от естествения титан, два пъти и половина по-лека.
  Вярно е, че такава верижна поща струва като цял танк Т-90. Но ги удари с такъв голям куршум, че дори силните кости на момичетата не можеха да устоят.
  Но "Калашников" или "Абакан" не е страшно от никакво разстояние. Водачът, както винаги, прокле.
  - Тогава кукувицата ни каза, че пълзят двама пръчки. Трябва да ги дъвчете.
  Див вой в отговор:
  - Не е в гадния шеф, но има смисъл. Само нещо пристигна и не се хвана за халбата.
  Също ръмжене, примесено с нецензурни думи:
  - Това са араби, което означава, че сигурно имат "зелено" и дрога.
  Шарлот реши да уволни AKM. Основният недостатък на машината е относително голямото разпространение на куршуми, особено на дълги разстояния. Вярно е, че ако използвате не калибър 7.62, а 5.45, тогава точността се увеличава.
  Бруталните глави на бандитите са отворени. Шарлот откри огън и Мария, както винаги, започна да се моли. Незабавно бяха убити четирима бандити. Един от тях извика:
  -... издец!
  Бандитите се характеризират с инстинктивна реакция. Не е ясно откъде стрелят, по-добре е да намалите темпото и да легнете, но лидерът без колебание грабна граната FU-12, също с разпръскване до двеста метра, но с уранови включвания на плочите и по-мощните експлозиви.
  И къде го е изровил, защото тези са само на въоръжение в руските специални части. Герда стреля, куршумът й попадна точно в центъра на гранатата.
  Ужасно духна, FU-12 не е F-1. Бандитите бяха пронизани и ягуарът, след като загуби контрол, постепенно намали скоростта си. Шофьорът натисна спирачките в смъртна мъка.
  Мощният бранд-звяр спря. Момичета с всякакви скорости се затичаха към нея. Заедно с шофьора имаше единадесет трупа. Изглеждаха ужасно пребити.
  Шарлот започна да оглежда чантите. Тя се интересуваше предимно от артефакти. Тя ги огледа внимателно. В допълнение към "кулеш" най-често срещаният артефакт, който има способността да свети в тъмното и да презарежда малка батерия.
  Освен това този камък губи свойствата си само година след напускането на зоната. Сред другите ценности имаше и чифт "резачки", способни да режат легирана стомана.
  Те трябва да бъдат покрити с вълна, в противен случай металът на колата ще изгори. Тук имаше розов камък "Любов", който значително повишава мъжката потентност и много ценен в зоната "Щит", който неутрализира ефектите на обикновената радиация.
  - Не са ли събрали всичко това бандитите? - попита се Герда.
  Шарлот отговори:
  - Не, най-вероятно са го взели от фартъри.
  Блондинката попита наивно:
  - И какво направиха с тях?
  Червенокосата извика:
  - Убити! Какво друго! И е добре, ако преди това не беше без мъчения. Някои пръсначи имат скривалища, които чакат цените на халовете да се повишат.
  Освен това в края на краищата учените не седят със скръстени ръце. Те търсят начини да подобрят свойствата на артефактите и особено да удължат срока им на годност извън зоната.
  - Знам го! Очите на Герда се напълниха със сълзи. "Но нещо ми се случи. Аз самият станах убиец, седем души загинаха от моя изстрел.
  Никога няма да си простя това. Сякаш струна се скъса в душата ми.
  Шарлот се ухили.
  - Е, защо си толкова глупав.
  Блондинката изпищя:
  - Църква срещу насилието.
  Всезнаещата червенокоса отвърна:
  - Така ли? Убийството на злодей не е грях. Буквалният превод от иврит на заповедта на шестата заповед Не убивай: звучи: не извършвай злоубийство!
  Тоест, не е добре да се убиват само добри хора, а злото трябва да бъде наказано.
  Герда плахо отбеляза:
  Но самият Исус не последва това.
  Шарлот отговори:
  - Ами не! Въплътеният Бог не е бил пацифист. В Стария завет Христос е сравняван с цар Давид и той е велик воин.
  Самият Исус казва - Аз не донесох мир на земята, а меч. Лош източник е кръвта на развратниците. Да, освен това, преди телесното си въплъщение, бидейки лице на Йехова, Исус произнесе смъртни присъди, заповяда унищожаването на всички Амиаликани, изгори Содом и Гомор.
  Тоест, справедливостта изисква наказанието на злото. Кои са местните бандити? Разбойници от мръсници, бегълци от местата за задържане, маниаци, които са в списъка за международно издирване, просто терористи, които хващаме.
  Тоест то е зло и в името на доброто трябва да бъде унищожено. Лош източник е кръвта на блудниците, каза Исус.
  Сълзите в очите на Герда пресъхнаха. Тя попита изненадано:
  - Откъде познаваш писанията толкова добре?
  Шарлот отговори честно:
  - Е, как да живееш във формално православна държава и да не знаеш катехизиса. Но знанието трябва да се прилага мъдро, за да не се наведе до пещерния пацифизъм на Свидетелите на Йехова.
  Блондинката кимна.
  - Познавам тази секта! Те не признават Христос като Бог. Обаче говоренето за еретици не ми е интересно, нито на вас.
  Ред се съгласи.
  Нека първо оправим колата.
  Автомобилът е леко повреден, по краищата му имаше метални пластини, а картечницата, която нямаше време да стреля, беше заредена с прясна лента.
  - Аз първо убих картечника. - похвали се Шарлот.
  - Логично! Сега нека се опитаме да започнем. - Намерете правилните ботуши. Герда беше отвратена да пробва обувки след миризливи крака на бандити.
  Тя беше просто презрителна, както и Шарлот. Момичетата отидоха до потока и изплакаха ботушите си. Бяха малко прекалено големи, но след малко размисъл навлякоха покривки.
  Не е много удобно, но при извършване на молитви техните прелести няма да привлекат твърде много внимание. Сега момичетата, след като пуснаха труповете в канавката, можеха да карат на колела.
  Въпреки това, стреляйте, привлечете вниманието на други същества: плъхове-зайци. Това беше зловеща мутация, смесица от обикновени гризачи и зайци. Как тези видове са успели да се кръстосват е загадка, но се оказа много зловеща смес с отровни зъби.
  Зайците плъхове изтичаха на пътя. Бяха поне петдесет от тях, големи с размер на куче. Те оголиха тънки като игли зъби.
  Често се чупеха, но след няколко дни израснаха нови. Самото тяло е опърпано, само задната част и буйна, почти лисича опашка. Извън зоната такава козина беше оценена.
  Особено дамите. Но самите животни бяха много сръчни и упорити, не пренебрегваха мърша. Освен това те наследиха известна бърза остроумие от плъхове.
  Например мъртво тяло може да не е толкова вкусно, но е безопасно, но в зоната на мъртвите...
  - Е, какво да се прави с тях! - попита Герда.
  Шарлот отговори решително:
  - Да стреляме и да отрежем опашките! Ще има какво да се продава.
  Блондинката се усъмни::
  Защо имаме нужда от пари. От ФСБ ни дадоха пари, а в джобовете на бандитите бяха открити тридесет хиляди зелени пари.
  Червенокосата се засмя.
  - Да! Забелязах, че терористите и мафията предпочитат долара пред еврото, въпреки разликата в обменния курс.
  Хитър долар след сърцата на бандитите
  Тези, които искат да унищожат Русия!
  Банкнотата е подла, валутата на паразитите
  Наемникът може да убива!
  
  Привлича кръв към себе си и мерзост
  Не напразно зеленият цвят на очите на неприятностите!
  Нека в сърцето има доброта и честност
  Нека сбъднем мечтите ви!
  . ГЛАВА Љ3
  Прочетена от Шарлот.
  - Чии стихове? - попита Герда
  - Аз сам го написах! - отговорило червенокосото момиче.
  Блондинката се засмя.
  - Добра идея. И най-важното е, че е истинско и вярно. Но вие сте прав, продажбата на допълнителна халба ще ни позволи да създадем изгодни познанства между продавачите.
  Момичетата хванаха зайците плъхове под прицел и стреляха със залп. Трябва да стреляте само в главата, тъй като тялото лесно се възстановява, дори лепкава зелена кръв почти не изтича.
  Изстрелът прониза черепите на десет чудовища. Те рухнаха, други започнаха да бягат.
  - Леле, и те веднага оцениха нашата бойна мощ.
  - Това не са псевдокучета, които се катерят напред. Те обаче вече са отстреляни толкова много, че и опашките си отрязват само малко по-зле от заешките. Герда забеляза.
  - Опашките на плъховите лисици са най-ценени. Плащат три пъти повече, отколкото за самури. - Буркнуал Шарлот.
  Блондинката кимна.
  - Казват, че козината им може да промени цвета си.
  Момичетата застреляха още десет зайчета плъхове. След това слязоха долу. Буйните опашки бяха отрязани с уверени движения.
  - Внимавайте със зъбите си, по принцип има противоотрова за отровата им, но тя струва хиляда и осемстотин долара за ампула. - предупреди Шарлот.
  Герда отбеляза:
  - Бях инструктиран не по-зле от теб. Освен това, ако зъбите се счупят и останат в тялото, ще има сериозен възпалителен процес.
  "Много болезнено, въпреки че телата ни са силни и не са толкова лесни за заразяване. - добави блондинката.
  Момичетата вече се отправиха към колата, когато се появиха псевдокучетата. Не са много, около петнадесет. Също така очевидно привлича стрелба.
  - Жалко ли е да хабиш куршум за тях? Шарлот забеляза.
  Герда потвърди:
  - Въпреки че не са отровни, те хапят и могат да заразят с бяс. Хайде да ги блъскаме с пистолети, за да не се прехвърлят напразно автоматичните патрони.
  -Само убеждаването, който пропусне, ще получи пукнатина, в челото! - предложи Шарлот.
  Блондинката се изкикоти.
  - И ти имаш много детство.
  Момичетата стреляха от подобрения ТТ-100. Размерите, отката и калибъра са по-малки от тези на традиционния TT, а смъртоносната сила и скоростта на стрелба са по-високи поради специалния дизайн на дулото.
  И доставка от двадесет патрона на барел. Не стрелба, а забавление. Без да похарчат нито един допълнителен куршум, момичетата разбиха главите на псевдокучета.
  Вярно, по-късно се чу да приближава друго ято.
  - Ти знаеш! - предложи Шарлот. Нека не хабим амуниции за тях.
  Герда потвърди:
  - Ние, според мен, имаме достатъчно бандитско оръжие. Да, и TT-100, можете да бутнете почти всеки патрон.
  Шарлот изгука:
  - Все пак не ни е интересно. Нека рискуваме задниците си и да ги срещнем с нищо освен с ножове.
  Блондинката изчурулика и оголи зъби:
  - Звучи примамливо, но имаме ли право на празен риск.
  Червенокосата отговорила:
  - Когато тренирахме в училището на ФСБ, не бяхме заплашени със смърт или сериозно нараняване. И тук е добра възможност да се изпробвате.
  Герда се ухили:
  - Между другото, ухапването в дупето е любима техника на псевдокучетата. За това дори в мемоарите на първите сталкери, както те се наричаха в началото, е описано.
  Шарлот кимна.
  - Farter звучи по-красиво и крадци! Сега да вземем ножовете.
  Момичетата стояха гръб до гръб, имаше поне тридесет псевдокучета. Битката нямаше да бъде лесна.
  Изведнъж Шарлот хвърли кинжала си към най-близкото куче, като го удари право в гърлото. И тогава тя остана невъоръжена. Скок към кучетата, силен удар в главата на кучето.
  Шокираното животно рухна. След това удар, като пръст в окото, удар в челюстта. Момичето удря като чук, зъбите й се рушат като сух грах.
  Герда се втурва след нея, разбитите крака на момичето изхвърлят мъжките. Кучетата падат, преобръщат се. Удар с кама докосва гърлата.
  - При силен удар ти трябва подарък! - заяви Шарлот.
  - Който не бие, ще се загуби! - добави Шарлот.
  Момичетата се разделиха. Шарлот скочи високо, направи въртящо колело, прелетя над глави, събори три кучета в скок. Тя преряза единия през врата, като отряза главата си.
  Герда повтори маневрата, като положи четири и завърши с удар в сърцето. Вярно, кучето успя да я почеше малко.
  Блондинката изпищя:
  - Мръсна кучка.
  Червено коригирано:
  - Трябва да кажа кучка.
  - Не е цивилизовано дори куче да се нарича така.
  Шарлот извика:
  - Но луд.
  Кучетата много искаха да хапят момичетата по дупето. Обикновено пръчките и бандитите имат бронирани якета и не можете просто да ги прехапете. И панталоните ще са по-тънки.
  Герда го намушка в окото, а Шарлот намушка пръстите си с едната си ръка, а с другата използва кинжала.
  Блондинката изпищя:
  - Това е, сега какво?
  Червенокосата отбеляза:
  - Хвърлихме ножове по главата, така че може би е по-добре в гърдите.
  Момичетата повториха маневрата, глупавите псевдокучета бяха напълно лишени от хитрост и инстинкт за самосъхранение. Вървяха напред, втурваха се, скоците им бяха предвидими.
  И всички почесаха Шарлот малко с ноктите си.
  Червен отбеляза:
  - Не, има пропуски в нашата подготовка. И изведнъж щяха да бъдат същества със силно отровни нокти.
  Блондинката изпищя:
  - Как са плъховете?
  - Така да бъде! Между другото, техните игли са по-здрави от стоманата. Много гадни същества.
  - Като цяло нещо от много различни производни от плъхове.
  Шарлот отряза още една глава, докато върви, и счупи гърба на кучето. Герда по нищо не й отстъпваше.
  Блондинката с усмивка отбеляза:
  - Всичко, защото радиацията не убива плъховете, а ги прави още по-силни и по-жизнеспособни. Това е като дистопия. Може би ядрена война ще доведе до появата на един вид цивилизация на плъховете.
  - Мислите ли, че плъховете ще могат да отидат в космоса. - Ако се слеят с примати, тогава не е изключено. - Казват, че такива хора вече са се появили в зоната.
  Герда счупи врата на кучето с рязък ритъм. Шарлот довърши последното същество.
  - Трябваше да скочим.
  Блондинката изпищя:
  - Това не са всички отрепки, има и по-лоши.
  Червен отбеляза:
  "Знам, но борбата с чудовища не е нашата област на опит.
  Момичетата, като положиха три дузини същества, внимателно отрязаха опашките си. Сега имаха какво да продават. Тогава се случи неочакваното, един от смъртоносно ранените бандити започна да се надига.
  Шарлот се изкикоти.
  - Леле, виж, изглежда, че един от тях не е довършен!
  Герда каза със смях:
  Или може би се превръща в зомби.
  Червенокосата отбеляза:
  - Чух за това, но за да станеш зомби, трябва да умреш от аномалия.
  Блондинката изпищя:
  - Или от ръката на много грешен човек.
  Шарлот изпищя:
  - Не се шегувай така!
  Бандитът стана и се втурна да бяга. Скоростта му не отстъпваше на световния шампион по спринт.
  Шарлот изпищя:
  - О, върви след него.
  Герда отбеляза със смях:
  - Може би той има добра способност за преминаване през кънтри на Jaguar.
  Червенокосата изрече:
  -Ще видим!
  Съживеният мъртвец наистина препускаше по пътя. Следователно беше възможно да го последваме с кола. Момичетата се втурнаха, без да ускоряват особено.
  Чудеха се къде бяга бандитът.
  Герда отбеляза:
  - Това е интересна игра, но е вероятна засада?
  Шарлот изпищя:
  - И ще я видим, за вярност предлагам да нося чудодейни лещи.
  Специалните контактни лещи са друго от скъпо струващите чудеса на руската наука. Те ви позволяваха да виждате в инфрачервения и ултравиолетовия диапазон, в пълна тъмнина и под вода.
  Освен това те направиха възможно да се увеличи изображението както на обикновените обекти, така и да се използват лещи като микроскоп.
  Вярно е, че изобретението все още е несъвършено, не можете да го използвате дълго време: изгаря.
  Момичетата ги облякоха и почти веднага бяха изненадани:
  - Той тича и не само не загрява, но и охлажда. Разликата между него и околната среда е не повече от пет градуса. - каза Герда.
  - изръмжа Шарлот.
  Да, това е зомби! Може би някакъв артефакт го е направил толкова готин.
  Бягането продължи, бандитът се обърна настрани, те бяха принудени да се разклатят. Неравности, дупки, неравности заплашваха да преобърнат колата.
  - Може ли да си разцепи главата? - предложи Шарлот.
  Мария мъдро отбеляза:
  - Да видим дали ще ни отведе до леговището си.
  Червенокосата посочи остроумно:
  - Искаш ли да се бием?
  Блондинката се засмя.
  - Не си ли?
  Шарлот се засмя.
  - Разбира се, но сърцето ти ще се пръсне от съжаление.
  Герда логично отбеляза:
  - Може да има заложници в леговището им! Не го ли знаеш?
  Ред се усъмни:
  - Невероятен! Е, защо им трябват заложници?
  Блондинката логично отбеляза:
  - Вземете откуп! Или ги накарайте да работят за вас.
  Шарлот се поколеба.
  - Е, все пак могат да дадат нещо за чужденец, ама за руснак, както и да се застрелят.
  Герда съвсем искрено отбеляза:
  - Изненадващо е, че с такова отношение към учените бяхме толкова добре снабдени.
  Червенокосата отбеляза със скептицизъм:
  - Военните изследвания са прилично финансирани, САЩ купуват учени, а ние просто отписваме информация от тях. Шарлот се засмя.
  - По-точно крадем ли?
  - Ние събираме информация, обработваме и издаваме собствена! Като цяло цялата тази секретност пречи на напредъка. Нямаше да има шпиони, бяхме много по-изостанали, имам предвид целия свят.
  Герда въздъхна.
  - А кога човечеството ще стане едно? -
  Шарлот отбеляза с усмивка:
  Не знам! Но за разширяване на пространството трябва да комбинирате усилията.
  Блондинката въздъхна:
  - Но засега се случва обратното. Ако в началото на ХХ век имаше само тридесет и седем държави, сега те са двеста и четиридесет. Накъдето върви нашият свят, човечеството се нуждае от велик лидер.
  - И къде да намеря това! Шарлот забеляза. - По-скоро има нарастване на хаоса. - Имаше феодална разпокъсаност, а сега капиталистическа. Но рано или късно ще свърши.
  Вярвам, че все още ще има всеобщо щастие и свят без зло.
  Гердо изпищя:
  - Кога ще дойде Христос?
  Шарлот каза категорично:
  - Когато човек физически и духовно стане бог.
  Разговорът беше прекъснат, отпред се появи кула. На него седяха двама типа с картечница и пушеха.
  - Лош навик! - стреляха момичетата, премахвайки бандитите. Бронираното чело на "Ягуара" проби оградата, а красавиците нахлуха в двора. Там две дузини бандити пиха питиета и хапнаха кебапчета.
  Картечницата стреля, изплювайки силно олово. В сръчни ръце PKU е твърде ужасно оръжие, което превръща телата в трупове за две секунди, избивайки фонтани от кръв.
  Тогава куршумите пробиха верандата, пробиха дървените стени. Стъкло се пръсна, трески полетяха от трупите. Всичко беше смачкано подред, дъските бяха смачкани, кървави стърготини падаха.
  Рядко битка се чувства толкова много като кланица. Но кой може да устои, когато шест хиляди куршума изригнат за минута.
  За секунда около сто, експлозив с калибър 14,7, за петстотин. Отне пет секунди, за да убие двадесет и пет бандити, пируващи в двора, тъй като времето беше сухо и още петнадесет на верандата.
  Герда нямаше време дори да прочете "Отче наш", когато всичко свърши.
  - Битката беше кратка! "Въпреки че още двама пълзят в самата сграда.
  Момичетата отвърнаха на огъня и доста точно три куршума улучиха Шарлот в бронежилетка, но изстрел от гранатомет сложи край на обстрела.
  - Леле, зяпнах, мислите ми бяха разсеяни от дълбоки несъответствия, ти се бориш и се молиш едновременно.
  - Всеки грях трябва да бъде изкупен! - каза Герда.
  Шарлот логично заяви:
  - Има светци, които покровителстват воините. Например Георги Победоносец, Архангел Михаил и много други!
  Блондинката отбеляза през смях:
  - Точно така! Но пак е отвратително! Сега нека проверим къщата.
  Червенокосата се засмя.
  - И не убихме още един приятел.
  Зомби бандитът скочил на разузнавачката Юлиана, но бил ударен с ботуш в адамовата ябълка. Той отлетя и момичетата хвърлиха Калаш в него. Зомбито обаче не спря веднага.
  Известно време той ръмжеше и ревеше, на свой ред от PKU не се разпадна напълно.
  - Пълна дрога за теб! Е, живо същество! Герда беше изненадана. - Веднага можете да видите продукта на дявола.
  Шарлот отбеляза с усмивка:
  - Чух, че зомбитата могат да направят всеки жив човек. Това, което виждаме, е друга целувка в зона.
  Блондинката беше скептична.
  - Знаете ли, в нашите действия няма нищо героично. С помощта на картечница покосихме враговете, но не направихме никого по-добър.
  Червенокосата се изкикоти.
  - Ти си идеалист Герда. Искате да оправите целия свят, без дори да знаете в каква посока.
  Блондинката коментира:
  - Смятам, че преди всичко е необходимо да се спазват интересите на родината.
  Шарлот щастливо каза:
  - Убивайки петдесет бандити, ние вече направихме достойна услуга на страната. Затворите вече са препълнени и смъртта вероятно е по-хуманна.
  Герда остроумно добави:
  - Как да кажа, живите винаги могат да се покаят, особено осъдените на доживотен затвор. Наистина, в специален затвор има много по-малко изкушения и подбуди за грях.
  Червенокосата смени темата.
  - Ще разгледаме помещенията, може би ще имаме късмет за заложниците, а в същото време ще разгледаме и трофеите.
  Момичетата претърсиха джобовете на загиналите бандити. Беше възможно да се извлекат прилични суми в брой, долари и евро.
  Както и няколко артефакта, сред които ценният тюркоаз, който може да увеличи здравината на метала.
  Вярно е, че собственикът им, доста голям удар, съдейки по големия брой банкноти, не помогна. Куршумът разкъса непокрития стомах и проби гръдния кош.
  Нежно се страхувайки от мини и стрии, момичетата огледаха къщата. Както се оказа, опасенията им не са били безпочвени. Три мини и две гранати трябваше да бъдат разчистени.
  Въпреки това, очевидно от страх пластовете да не бъдат взривени от пияни очи, минираните врати бяха маркирани с кръст.
  - Какъв идиотски капан! Герда беше изненадана.
  Шарлот изпищя:
  - Не се ли бият винаги така?
  Блондинката каза:
  - Мисля, че тези мини са по-опасни за самите бандити. Вижте, и тук имаше експлозии, всичко беше разрушено.
  Стените наистина са нарязани с фрагменти, вижда се пръскана кръв. Почиства се тук не често.
  - Мръсни, тия гангстери, толкова бидони и бутилки са натрупани, трябва да се гребеш. Шарлот блъсна чашата с крак.
  Герда отвърна остро:
  - Имат такива морални принципи. Ще търсим кеш, кешове и зиндан.
  Момичетата претърсиха къщата, като прегледаха дъските на пода и след това слязоха в мазето. Както се очакваше, първият кеш с артефакти, пари и откраднати ценности се оказа под мраморна плоча в специална вдлъбнатина.
  Имаше и цяла колекция от златни зъби, обеци, вероятно откъснати заедно с уши, пръстени и други бижута.
  Имаше и камъни, включително и такива, чиито имена момичетата не знаеха, а имотите им бяха загадъчни.
  Шарлот разтри една от тях, тя се запали и започна да изгаря ръцете й.
  - Уау, това явно е "Бил", казват те, е способен да съсипе всеки компютър, на доста голямо разстояние. Освен това деактивира видеокамерите.
  Герда беше изненадана:
  - Ценен артефакт?
  Червенокосият нацупан заплашително отговори:
  - Много по-ценни само извън зоната на сила губи след две-три седмици. Освен това ефективността на въздействието веднага пада, струва си да напуснете тази заразена зона от Бог знае кой.
  Блондинката се намръщи.
  - А къде е камъкът "Бронята"? Казват, че дава на куршуми ревер.
  Шарлот изтъкна агресивно:
  Да, това е известен артефакт. Извива траекторията не само на куршуми, но и на фрагменти от гранати. Особено мощен е, ако комбинирате няколко камъка.
  Често се описва в мемоарите, а извън зоната важи два до три месеца.
  Герда се усъмни:
  - Нещо не се вижда на водача!
  Червенокосата отбеляза с усмивка:
  - Сигурно са продадени! За наемник този камък е ценен, вероятно изкушен от цената.
  Герда каза със смях:
  - Или не са го намерили, имаш нужда от пръчка! Има много "Кулеш", не е толкова лесно да продадеш това камъче.
  Шарлот наостри уши.
  - Чувам някой да мърмори в мазето, тук все още има затворници.
  Блондинката потвърди:
  - Да, и аз, изглежда, това е арабска реч.
  Червенокосият воин отбеляза:
  - Спомнете си какво ни учеха, особено в пластичното движение. Арабите се характеризират с остри жестове, мъжете като цяло трябва да бъдат по-груби.
  Герда кимна.
  - Знам как да имитирам араби. В бъдеще може да има войни между Русия и ислямския свят.
  - Особено ако американците бъдат изгонени от Персийския залив и Афганистан. Впрегнахме янките в каруцата, като ги принудихме да покрият границите ни! Шарлот се засмя.
  Блондинката се притесни.
  - Но Черният султан изглежда има злоба към Русия. Освен това територията на САЩ е далеч от ислямския свят, а нашата е наблизо. На първо място, разширяването ще се осъществи на руска територия. Герда кимна. -
  Такова нещо е тревожно.
  Шарлот отбеляза:
  - Докато лошите американци вият с арабите, ние ще имаме време да създадем толкова мощна и технологично напреднала армия, че войната с южните орди няма да бъде страшна.
  Основното нещо е да спечелите няколко години. - завърши шепнешком червенокосият воин.
  Момичетата отидоха до "зиндана", коридорът изведе отстрани, където зад зидарията беше поставена блиндирана врата.
  Беше като подводница, здраво монтирана и затворена с код.
  - Да пробваме! - каза Герда.
  Използвайки миниатюрно подобие на стетоскопа на момичето, те слушаха сейфа. Лека разлика в звуците направи възможно изчисляването на кода и отварянето на дебелата врата.
  - А ако лидерът забрави? - И той го записа! Шарлот извади лист хартия.
  Герда се обиди:
  - И защо мълчахте?
  Червенокосата отвърна смело:
  - Исках да тествам способностите ти като крадец.
  - Момичетата говореха арабски за всеки случай. Те дори знаеха специфичния ориенталски жаргон.
  Герда завърши да говори и оголи лицето си:
  - Добре? Сега се сещам къде е камъкът на късмета?
  Виктор отговори с въздишка:
  -Това аз... е, казват, че ще пусне един от наемниците на черния султан. И ако е някъде наблизо в блатата. Но намерете...
  Шарлот отговори остро:
  - Нямаме защо да се скитаме из блатата! Ти си безполезен за нас, така че...
  Виктор се сви от страх.
  Герда хвана мъжа за ухото с босите му пръсти и го разтърси.
  В този момент през мегафона се чу див рев:
  - Откажете се от курвите! Вие сте заобиколени!
  Шарлот се изкикоти.
  - Е, ето ги нашите доброжелатели в действие!
  Герда кимна на Виктор:
  - Ще дойдеш ли с нас! Ако не е убит по време на пробива!
  Момичетата сложиха камъни. И Шарлот хвърли каишка около врата на Виктор. Чух шум, хеликоптер явно витаеше над покрива.
  Герда каза със смях:
  - Няма нищо по-лесно от свалянето на хеликоптери!
  Шарлот взе граха в босите си пръсти и кимна.
  - Сега няма да е тук!
  Изблик от голям калибър удари прозореца. Стъкло падна. Червенокосото момиче хвърли грахово зърно с босия си загорял крак.
  Отвън имаше експлозия. И големият труп на хеликоптера рухна без церемония.
  Герда също хвърли грахово зърно с бос крак и запя:
  - Нека играта не е по правилата - ще пробием фраерата!
  И две красиви момичета: червенокоса и блондинка се втурнаха от околната среда. Те влачиха Виктор на въже. Беше принуден да тича след тях с всички сили.
  Герда аала избухна от картечницата. Няколко от бандитите рухнаха с рев.
  Шарлот удари с лазер. И тя извика:
  - Ще изрежем старателно враговете!
  Герда хвърли грахово зърно с експлозив с боси пръсти на краката си. Масивният танк, който беше покрит с клони за камуфлаж, се преобърна с рев.
  Ролките му се откъснаха и те полетяха по полето, въртяха се и подскачаха. Един от тях ударил бандита в главата, смачквайки черепа. Негодниците опитаха произволно
  огън. Но воините бяха неуязвими. В отговор те стреляха с картечници и лазери. Виктор се задъхваше след тях.
  Изглеждаше, че примката, която го покриваше, щеше да го задуши.
  Герда се изкикоти и отбеляза:
  - Скоро врагът ще се разболее!
  Шарлот отбеляза:
  Той не се забавлява в момента! Или може би ще се молиш на Герда?
  Блондинката се изкикоти и отбеляза:
  - Разочаровах се от Бог и вярвам само в силата!
  Момичетата продължиха да стрелят и да хвърлят грах със смъртоносни експлозиви.
  Ето още един танк от мощен процеп се претърколи и се изправи до върха на гъсениците. Беше наистина впечатляващо. gerdla премести тъмнокожия гангстер в брадичката и
  той влезе в челюстта излетя с главата надолу. И свали още три от атакуващите типове.
  Шарлот изпя агресивно:
  - Черен гарван пред лицето на смъртта,
  Жертвата чака в полунощ...
  Герда, стреляща по бандитите, вдигна:
  - Ще бъдем най-готините от всички, вярваме
  Ще се срещнем на гроба!
  Това са бойните воини. Бандата, решила да ги обгради, очевидно не е пресметнала силата им. Три мощни картечници от клас Дракон охраняваха подстъпите към леговището на водача.
  Но момичетата, заедно с Виктор, изведнъж изчезнаха и след това се появиха зад мощно и смъртоносно оръжие. Тук Герда проби до лидера. Тя го сграбчи с босите си пръсти
  за носа и рязко рязко го хвърли върху нея. Летя и удря собствените си картечници. Оловни струи го пронизаха като овен с шомполи.
  Шарлот изпя:
  -Едно две три! Разбийте бандита!
  А тя самата ще грабне картечница и ще ги остави да раздробят враговете. Герда пристъпи напред. Автоматът на бандита неочаквано се появи при сандъка и Виктор.
  Мъжът грабна спусъка. И как бие... Заваля оловен дъжд. Някаква насилствена сила вдигна бандитите и ги смачка в движение. Виктор вече
  трябваше да убие. Но толкова много наведнъж. Усети боен транс в себе си. И да вършеем противници, които се роят като хлебарки. И се виждаше
  как едрокалибрените куршуми пробиват телата и пръскат извори от кръв.
  Герда хвърли поглед към Виктор и изпищя:
  - Терминатор!
  Шарлот, драскайки по бандитите, пееше:
  - Химнът на родината ни пее в сърцата ни,
  Ние сме най-смелите момичета...
  Стиснете по-силна рицарска картечница,
  Защото момичетата чакат готините неща!
  Опитах се да хвърля танка Ambrams върху момичетата, доста шикозна кола за бандата. И полива пространство от шест картечници, монтирани на покрива.
  Герда хвърли още едно гърне с бос, изсечен крак. Тя влетя в гъсеницата на танка. Последва експлозия... Колата първо настрани, а след това Шарлот
  хвърли още едно грахово зърно. Мастодонтът се търкулна и картечниците му удариха бандитите. И те започнаха да ги косят на десетки. Вижда се, че това е направило впечатление на оцелелите бойци.
  И те започнаха да се разпръскват с страхливи викове и мръсни рогозки!
  Девонки ги намачка след тях.
  Шарлот дори изпя:
  Не ги спестяваш
  Убийте всички копелета...
  Как да смачкате дървениците -
  Удряйте като хлебарки!
  Герда, стреляйки след него, изпя:
  - Никаква милост, никаква милост, никаква милост към врага!
  Момичета от ада, момичета от ада, всички кози ще съборя!
  Виктор също стреля по инерция, той беше много удачен.
  Шарлот отбеляза:
  - Еха! И не е толкова просто, колкото изглежда!
  Герда кимна в знак на съгласие.
  - Никак не е лесно! Не можем ли да го убием?
  Шарлот отбеляза:
  - Времето страда!
  И момичетата вдигнаха Виктор и го повлякоха. Мъжът изпусна автомата и едва успя да го докосне с крака. Момичетата в движение продължиха да стрелят от картечницата "Дракон".
  Те се опитаха да довършат всички бандити и да не позволят на никого да избяга. Красиви воини и безмилостни. Натискът им е просто луд.
  Виктор вече не можеше да ги издържа и падна. На врата му беше вързана примка. Как болеше. А Герда и Шарлот заедно с босите си пръсти изстреляха трески
  стъкло, удрящо струящия се бой в тила и шията.
  Герда и Шарлот пяха заедно:
  - Любов и смърт, добро и зло,
  Кое е свято, кое е грешно, ние сме отредени да разберем!
  И тогава друг хеликоптер надвисна над тях. През мъглата на повитите очи Виктор смътно видя как Шарлот обърна струята на картечницата нагоре и Герда се удари в босата си пета
  войнственикът в стомаха, от който излита кръв от устата му. Хеликоптерът избухна... И фрагменти се разпръснаха по небето. И Герда изплаши ивица алена кръв от бузата си.
  Виктор изведнъж спря да вижда всичко това. Твърде много примка стисна врата му. Пред очите му видения от детството, толкова далечни и
  щастлив. Както и много различни видове изпълнение. Тук е училището. И се бие с някого. Той получава двойка. И звучи последното обаждане. И някой се смее.
  И тогава всичко изведнъж спря и за миг светлината угасна.
  . ГЛАВА Љ 4
  Виктор се събуди. Вратът беше силно разтъркан с въже. Като цяло се чувстваше зле. Кости се счупиха. И исках да ям и да пия.
  Лежеше върху нещо меко. Последва грубият глас на Шарлот:
  - Е, слабакът се опомни?
  Виктор изсъска:
  Почти ме задуши...
  Червенокосата лисица се изкикоти:
  - Почти не се брои!
  С по-мек и привързан тон Герда каза:
  Човекът се събуди! Може би го нахрани!
  Червенокосата лисица излая гневно:
  - Дайте му трофейната консерва! нека се наслаждават!
  Блондинката отвори буркан мече месо с грах и отговори:
  - Можете да опитате ... и да пиете малко мляко!
  Тя пъхна бутилката и топла струя се изля през гърлото на Виктор. Стана му много по-лесно.
  Герда отбеляза с усмивка:
  - Много добре си стрелял. Може би е бил в специалните части!
  Виктор поклати глава.
  - Не! Просто когато съм много притеснена, всичко като по чудо започва да ми се получава!
  Шарлот потвърди с усмивка:
  - ценно умение! Но ти бягаш твърде бавно!
  Виктор сви рамене.
  - Аз съм прост човек, а ти си супер!
  Червенокосата се засмя и отговори:
  - Да, просто! Но ние можем да ви направим по-добри. Нека приготвим отвара, която ще подмлади тялото и ще можете да бягате много по-бързо и да натрупате сила!
  Виктор беше изненадан:
  - Можеш ли да го направиш?
  Герда потвърди:
  - В зоната сме! И тогава има растения-мутанти, които в комбинация с артефакти и специална комбинация са в състояние да подмладят тялото и да го направят по-силно и по-бързо.
  Виктор подсвирна.
  - Гозила! Защо не направите това за всички?
  Шарлот отговори с усмивка:
  - Хора? Те по принцип са говеда да направят нещо за тях!
  Герда кимна в знак на съгласие.
  И ние всъщност не сме хора!
  Виктор любопитно попита:
  -Кой си ти?
  Шарлот се засмя и отбеляза:
  -Отлива за дълго време за приготвяне на Герд! Разкажете му нашата история от самото начало!
  Герда сви рамене.
  - От самото начало?
  Червеното потвърди:
  - Е, от началото на задачата! И тогава ти започна да му казваш не съвсем в началото!
  Герда кимна.
  - Да, не съм изчислил малко. Е, слушай, човек, който не е толкова празен!
  Затворникът кимна.
  - Можеш да ме наричаш Витя!
  Русокосият терминатор кимна.
  - Е, чуй ме Витя!
  И изплете най-интересната си история.
  Плахото зимно слънце леко позлатяваше буйните снегове, давайки кратки моменти на светлина, толкова редки в далечния север.
  Цареше силен петдесет и пет градуса скреж, когато плюнката, достигнала до земята, се превръща в лед.
  Още по-неочаквано е да видите как почти голо загоряло момиче по бикини тича бързо като елен през снежните преспи.
  Босите й зачервени крака трептят много бързо, не оставят почти никакви следи, а златистата й коса прилича на ярък пламък.
  Безупречна, може би твърде мускулеста фигура с идеални пропорции, истинско момиче богиня, въплъщение на сила и еротика.
  Грубите мускули пулсират като вълнички. Ако се вгледате внимателно, можете да видите малки сензори по тялото й.
  След като направи кръг и нанесе няколко удара по боровете в скок, от който те потръпнаха, падналата кора падна, момичето се връща при вездеходния автомобил, огромен като КАМАЗ, боядисан с бяла боя.
  Мъж с каска се навежда от страничната врата. Умното му и интелигентно лице се усмихва:
  Страхотно, Герда. Тялото ви се справя перфектно със студа, а скоростта ви е невероятна: лесно можете да счупите всички световни рекорди в бягането!
  - Не само в бягане, но и в плуване и дори в щангата! - отговорило момичето.
  - Слава на Всевишния, че ме надари с такъв дар. - Дабавил блондинка тропа с бос крак.
  Последва любезен отговор:
  - Не точно, генетиците са работили върху вас и са използвали инвазивни технологии, включително специално обучение.
  Герда каза с ентусиазъм:
  - Познавам програмата "Съвършенство" с цел създаване на мъж на бъдещето! Заради нея загубих детството си!
  - Но сега можете да служите на Велика Русия много по-ефективно!
  Момичето се поклони и направи троен салто, хапвайки в мразовит въздух и каза с патос:
  - Родината е най-ценното, което има човек, без нея животът няма смисъл! Човек без родина е като тяло, без душа!
  Офицерът кимна.
  - Добри думи Герд! Надявам се да имате възможност да служите на страната!
  Думите им бяха прекъснати от появата на голям хеликоптер в небето. Това беше последният модел със сгъваеми витла и реактивни двигатели.
  Това даде възможност да се съчетаят всички положителни качества на високоскоростен боец и Черната акула.
  Машината се казваше "Вепр" - 2, първият в света хеликоптер със свръхзвукова скорост.
  Спиннерът висеше, две витла се въртяха, спускайки колите върху гумирани вендузи. Хеликоптерът беше опростен: приличаше на кит.
  От него изскочиха няколко парашутисти, наредиха се в полукръг. Тогава прилично излезе служител с пагоните на генерал-лейтенант от ФСБ. Той махна на момичето.
  Приближавайки се, той каза:
  Нямаме време да се пръскаме! Така че направо към въпроса. Чували ли сте за безпрецедентната терористична атака в Москва?
  Полуголата Герда отговори:
  - Да! Ужасно е!
  Генералът изрева оглушително:
  - Президентът е бесен, дори се страхуваме за здравето му. Обявен десетдневен траур. Проклетият терорист "Черният султан" предизвика велика страна!
  Никога досега не се е случвало правителството да загине изцяло, а това копеле дори имаше дързостта да постави ултиматум.
  Герда кимна.
  - Той даде петнадесет дни!
  Генералът потвърди:
  - Точно така, и минаха осемнадесет часа. Така че трябва да побързаме.
  Блондинката попита със загриженост:
  - А какво ще кажете за мерките за засилване на защитата на президента?!
  Генералът отговори с въздишка:
  - Приет безпрецедентно, но ако противникът използва дяволските артефакти на зоната, тогава ще бъде твърде трудно да го спрете.
  Премиерът ли е - наистина велик човек, лошо охраняван. Терористите, особено чеченските, го ловуват от доста време, но дори не могат да се доближат до него.
  Сега цялата страна е под заплаха, не е сломена и не е уплашена: вече е назначен временно изпълняващ длъжността министър-председател и се формира нов кабинет.
  - Няма кой да замени такъв голям човек като премиер. Герда забеляза.
  - Той имаше най-висок рейтинг в цялата история на Русия, хората не обичаха никого толкова много.
  Генералът се намръщи.
  - И какво направи?
  Момичето отговори с тъжна усмивка:
  - Моли се за душата му! Надявам се църквата да причисли към светец човека, който спаси Русия?
  Генералът поклати глава.
  - Аз съм атеист! И за мен основното е да го запазя, въпреки че премиерът е много по-достоен за канонизация от Николай II. Сега за бизнеса!
  Ще бъдете отведени в Москва, а оттам ще бъдат прехвърлени в зоната на чудесата.
  Честно казано, трябва да се потопите в подобието на подземния свят, но Черният султан трябва да бъде унищожен.
  Ако обаче го хванете жив, ще получите допълнителни петдесет милиона евро награди.
  Герда подсвирна.
  - Еха! Каква е общата сума?
  Генералът изръмжа:
  - Двеста милиона евро за мъртвите и двеста и петдесет за живите!
  Блондинката изгука с усмивка:
  - Впечатляващо! Въпреки че аз лично се разправих с "Черния султан" безплатно, само за да отмъстя на Святослав Владимирович!
  Генералът енергично намигна.
  - Глоба! Ще имате партньор! Също така подобрен модел на човек като теб!
  Герда каза с усмивка:
  Предполагах, че не съм единственият. Но бих искала да бъда сдвоена с мъж.
  Генералът отговори с въздишка:
  - Няма мъже като теб! Всички момчета загинаха, за голямо съжаление. Науката все още е толкова несъвършена.
  Ето вие, например, вървите по ръба на пропастта, ние дори не знаем колко дълго живеят такива хора. Може би няма да остарееш, или може би ще умреш след една година.
  Герда уверено заяви:
  - Не ме плаши много. В крайна сметка аз съм същият човек като всички останали хора, което означава, че имам безсмъртна душа.
  - Религията е утехата на слабите - всякакви нещастия изглеждат незначителни, ако са временни! - отбеляза генералът.
  - И ти, момиче, трябва да си силна, все пак да оставим разговорите, няма минута за губене.
  След пет секунди момичето си облече камуфлажа и скочи в хеликоптера.
  Колата се завъртя лесно, показвайки изключителна маневреност, и след това рязко се издигна нагоре.
  Като цяло идеята за оборудване на хеликоптери с реактивни двигатели се появи още през петдесетте години, но не можа да бъде реализирана.
  Сега колата моментално надхвърли скоростта на звука, беше почти толкова добра, колкото дори Мигу-35.
  Генералът се похвали:
  - Електрониката ни е домашна, като цяло имаме отлични разработки, само проблеми понякога възникват с внедряването.
  "Ако техниката е ангел пазител, тогава бойният дух е богът на войната!" Герда забеляза.
  Генералът отговори със съжаление в гласа си:
  - За съжаление по-голямата част от наборните са в лошо здраве и ми се струва, че трябва да се обърне повече внимание на това.
  И след това добави:
  - Трябва да променим много в човешката природа и това е, върху което работим. Вие вярвате, че Бог е създал човека по свой образ и подобие.
  Герда изпищя:
  - Така учи Библията!
  Генералът съвсем логично попита:
  "Но не е ли Всемогъщият Бог наистина толкова слаб и крехък като човешкото същество?"
  Блондинката издаде грубо:
  - Това са последствията от греха!
  Генералът не се съгласи.
  - Титанът не ръждясва и образът на Бог не се притъпява! Освен ако, разбира се, човек наистина е образ.
  Герда каза категорично:
  - Знаеш ли, по-лесно е да загребеш океана със супена лъжица, отколкото да спориш с атеист! Ето защо не искам да говоря за това!
  Генералът разпери ръце.
  - А какво друго да правим ни предстои цял час полет.
  - Обичам природата! Тук можете да включите отлично кибер-видео ревю - каза Герда.
  Наистина интересно да се наблюдава виртуалният свят. Компютърът подобрява изображението: показва цветно боядисани реки, езера, гори, планини.
  Всичко толкова необичайно може да се увеличава и намалява изображението.
  Герда гледаше от време на време, променяйки ъгъла на изображението. Ето как изглеждаше всичко в електронния диапазон, трептящ, правейки света да изглежда като игра.
  Най-накрая Москва се появи напред. Огромен мегаполис, можете да видите най-новите небостъргачи, банки за автомобили, паметници на изкуството.
  Като цяло, впечатляващо, особено за момиче, което прекара краткия си живот в стрелби, обучавайки се в изкуството на убийството.
  Герда обаче разбираше електрониката по-добре от Академията на науките.
  - Вашата антивирусна защита е ненадеждна. - Тя забеляза. Като цяло антивирусът на Kaspersky е остарял и е напълно безсилен срещу червей или сепия.
  Генералът кимна.
  - Да, програмирането малко изостава! Твърде много талантливи млади хора се занимават с бизнес, а възрастните се занимават с наука.
  И самата ти познаваш компютъра като момиче - тя обича младите и упоритите!
  Герда извика:
  - Мога да видя програмата.
  Генералът отсече:
  - По късно! Нашият график се изчислява в секунди.
  Те кацнаха на подземно летище, а след това на специално състезателна бронирана кола момичето беше отведено в подземна стая.
  Там я чакаше новият директор на ФСБ генерал-полковник Аполонов. Буквално по пътеката с тях влезе още едно момиче в камуфлаж.
  Също висока, мощна, превъзходно сложена, но косата й, за разлика от светлозлатната Герда, е огненочервена, подобна на червено знаме.
  Тя здраво се ръкува с новия си партньор, представи се:
  - Шарлот!
  Блондинката отговори:
  - Герда!
  Червенокосата се изкикоти.
  - Да се запознаем!
  Генерал-полковникът беше кратък.
  - В момента над родината е надвиснала смъртна заплаха. Затова вие, млади момичета, трябва да побързате! Тихомиров ще ви даде подробни инструкции.
  Той удари с пръсти генерал-лейтенанта. - Докато не ви кажа следното. По-голямата част от зоната се намира в чужбина на територията, страната, с която вече имаме обтегнати отношения, или по-скоро две държави.
  Освен това спецификата на зоната на чудесата е такава, че е трудно да се разгърнат големи сили върху нея. Така че освен вас там ще действат само специални части.
  Разбира се, имаме собствена разузнавателна мрежа в зоната, но напоследък имаме провали.
  Тихомиров даде думата:
  - Нашите разузнавачи започнаха да убиват. Дори и най-тайните. Има дори версия, че терористите са се научили да четат мисли.
  Герда потвърди:
  - Това е! Някои артефакти подобряват телепатичните способности. Това, което направиха Волф Месинг и други, стана достъпно за обикновените терористи.
  - Не е съвсем просто! - Накратко, тези, които остават, ще ви окажат подкрепа.
  Шарлот отбеляза: - Степафани най-вероятно е бил убит.
  - Откъде знаеш това? - Директорът на ФСБ беше нащрек.
  - Понякога чувствам, понякога не! - забеляза момичето.
  Герда, малко глупава, добави: - Не се сърди! Зад вас няма сериозни нарушения и само мързеливите не спят със секретарката.
  Директорът на ФСБ избухна:
  Така че можете да четете мисли!
  Русокосият терминатор кимна.
  - Не винаги и никак! Но ако не са имали суперсили, тогава защо ни се обадиха.
  Шефът на тайната полиция кимна.
  - Аз уважавам! Ще бъде жалко, ако не се върнете!
  - Смъртта се различава от любимата по това, че винаги се опитват да отложат срещата с нея! - забеляза червенокосата Шарлот.
  - Смъртта се различава от любимата по това, че винаги идва в неподходящ момент, но никой не я упреква, че е закъсняла! - продължи Герда.
  Шефът на тайната полиция кимна.
  - Вие, момичета, имате висок коефициент на интелигентност, но тялото ви е същият протеин като моето. Значи куршум в главата и края.
  Добре, имам куп неща за вършене. Няма да е толкова трудно да убиеш Черния султан, колкото да го намериш. По неговите стъпки ще пуснем много хрътки. Знай, че Родината е с теб.
  Момичетата учтиво се поклониха, придружени, Тихомирова отиде до изхода. От Москва до зоната около хиляда километра.
  Шарлот говореше по-голямата част от пътя:
  - Немски картечници от четиридесет и пети калибър UMP със сменяеми заглушители, лично аз демонтирах и направих отлична пушка.
  Малките промени в дизайна направиха възможно комбинирането на предимствата на няколко системи наведнъж.
  - Самият аз работих върху пушката Armalight AR 10, американски аналог на винтореза, както и върху M-16. Чрез лека промяна на параметрите успях да увелича допълнително началната скорост на куршума и неговото насочване.
  И най-важното, за повишаване на надеждността на самата пушка. В крайна сметка е известно, че М-16 превъзхожда Калашников с начална скорост на куршума от почти 300 метра в секунда и два пъти по точност на стрелба. Но това е сложно нещо.
  Ако американците знаеха, щяха да ми дадат голяма награда! Като цяло съм изненадан от глупостта на техните дизайнери.
  Тихомиров отговори: - Това е така, защото имат производство на оръжие в частни ръце. Една ненадеждна пушка често се чупи, което означава, че могат да се продават повече, да не говорим за ремонтната индустрия.
  Като цяло най-добрите учени от цял свят работят за САЩ, но тъй като капиталистите мислят само за печалби, възвръщаемостта на труда им е много по-ниска от нашата.
  Шарлот отбеляза:
  - Мисля, че капитализмът ще унищожи човечеството!
  Влязоха в просторен кабинет, където вече ги чакаха инструктори. Въпросът беше за отделни детайли.
  - Имате твърде закачлив външен вид. Тихомиров отбеляза. - Незабавно привлечете вниманието. Мисля, че би било по-добре да се обличаш като по-възрастни мъже.
  В този случай вашето проникване в зоната ще бъде съвсем естествено.
  Герда беше изненадана:
  - Как?
  - Пропуск за обикновени сталкери. Толкова е просто, има хиляди от тях в зоната.
  Може, но не е най-добрата идея. Сега, ако пристигнем като ярки момичета, това просто ще мине. - заяви Шарлот.
  Генералът излюпи Зенките:
  - Сериозно!
  Червенокосата лисица кимна.
  - Съвсем! Можем да работим като проститутки. В зоната има достатъчно такива, а за леглото можете да разберете много.
  Герда поклати глава.
  - Да спиш с мъже е грях.
  Шарлот агресивно отбеляза:
  Не е ли грях да убиваш? По принцип ти си монахиня или войн. Защо просто й дадоха Библия в ръката.
  Блондинката плахо каза:
  - Това е, когато свещеникът благослови проекта, той го напусна.
  - Голяма грешка, трябва да избираш между Христос и Родината! - заяви Шарлот.
  - Точно така! Тихомиров се съгласи. - Не можете да служите на страната само с бели ръкавици.
  Герда се поколеба и после изстиска:
  - Аз избирам Родината!
  Генералът се засмя доволно.
  - Това е чудесно! Разбира се, ще трябва да използвате женските си прелести в зоната, без това мисията е безсмислена, но вие прониквате като обикновени мъжки преследвачи.
  Факт е, че ако дойдете в зоната веднага в целия й блясък, тогава ще трябва да стреляте от лепкавите мъже.
  А жена, която владее оръжия, веднага става агент на ФСБ.
  Шарлот кимна с глава.
  - Съгласен съм! Може би не е нужно да блестите твърде много.
  Генералът потвърди:
  - Да, и още! Няма да си руснак, а Западна Украйна. Можеш ли да копираш акцента?
  Червеното потвърди:
  - Разбира се! Не сме непознати, но тогава защо не и мюсюлманки.
  Генералът се засмя.
  - С изявения си славянски вид.
  - Не можеш ли да го смениш, особено след като сме с шоколадова кожа. - каза Герда.
  Генералът сви рамене.
  - Дори не съм мислил за това! Всичко се прави твърде прибързано. Само че тук си твърде мускулест за мюсюлманските жени.
  Блондинката отбеляза:
  - Пренасяйки гранатомети през планината, не е грях да напомпате мускулите. И говорим свободно чеченския език.
  Генералът реши:
  - Не, по-добре е да сте арабски наемници. Ще правим бради, гърдите могат да се притискат и ако попитат за секс, ще кажете, че Коранът забранява любовта извън брака.
  - Нека го направим! - казаха в един глас момичетата.
  Генералът потвърди:
  - Само с тоалетната ще има проблеми, но ние ще те научим.
  - Фалос и можете да прикрепите! Герда забеляза.
  Генералът изръмжа:
  - Глоба! Имате ли вече опит?
  Шарлот се изкикоти.
  - Научиха ни как да сменяме имиджа и знаем арабския език.
  Генералът многозначително каза:
  - Говорете по-добре на руски с акцент, в международната зона този език е международен.
  Момичетата извикаха в един глас:
  - Страхотно, разбрахме!
  Те бяха доставени в зоната на високоскоростен изтребител, това не буди подозрение. След това прелетяха украинската граница с Dragonfly -5.
  Това е лек моноплан със специално покритие, неразличимо от най-модерните радари.
  Освен това крилата му променят цвета си, за да съответстват на цвета на терена, което го прави практически невидим.
  Преди заминаването инструкторът връчи на момичетата специални чанти. По-специално в тях бяха скрити две коли, подобни на детски играчки.
  Инструкторът на ФСБ полковник Руслан Ибрагимов обясни на момичетата.
  - Това са роботизирани скаути. Между другото, те струват десет милиона и половина долара всяка. Използват най-новите нанотехнологии.
  По-специално, компютърно маскиране, те отразяват терена и пренасят отражението върху външния контур, правейки колата невидима.
  Тя е в състояние да лети на къси разстояния, да скача до пет метра височина, да се стиска, за да проникне в пролука до три сантиметра в диаметър.
  Освен това всяка информация се предава през очила. Батериите също са специални за радий. Те могат да работят много дълго време, по-дълго, отколкото оставате в зоната.
  Момичетата погледнаха колите. - Шарлот отбеляза: - Видях подобни дизайни. По-специално робот за разузнаване под формата на змия.
  - Това също не е лошо, но губи в скоростта. каза Ибрагимов. - Грижи се за тях! Има само седем такива за цялата ФСБ. Да, и специални машини ви бяха дадени.
  Герда погледна оръжието. Външно беше обикновен "Абакан", само с оптика и прикачена кутия.
  Инструкторът забеляза погледа им:
  - Тази машина има електромагнитно ускорение, а началната скорост на куршума е пет хиляди метра в секунда.
  - Еха! Герда беше изненадана. - А връщането?
  - Омекотява се от специална панта. Освен това калибърът на куршумите е необичаен, само 3,15 милиметра.
  - От толкова малка бълха няма да убиеш! Дамският револвер има още повече. - заяви Шарлот.
  Инструкторът обясни:
  - Това не са обикновени куршуми! Използват свръхтежък уран 435. Той е напълно безопасен и нерадиоактивен, но два пъти и половина по-плътен от обикновения уран и осем пъти волфрамов с много по-голяма твърдост.
  Освен това куршумите са снабдени с експлозиви, десет пъти по-силни от TNT. Все още са ужасно скъпи, дори не искам да назовавам колко, иначе няма да искате да стреляте.
  - Който спестява от охрана - развали се на погребението! - каза Герда.
  Полковникът кимна.
  - Сигурно си прав, но един малък куршум от почти хиляда долара е нещо!
  Шарлот каза:
  - Леле, виждам, че ни ценят!
  Инструкторът кимна.
  "Прекалено важно е да заловим Черния султан. Ще имате две хиляди и петстотин от тези патрони. Освен това картечниците имат осем режима на стрелба. От хиляда и двеста куршума в минута, до единични, както и междинни режими.
  Герда изпищя:
  - Впечатляващо! Такова оръжие във всичките ни специални части?
  Инструкторът отговори:
  - Не! Такива машини са не повече от двадесет. Обърнете внимание на миниатюрния компютър. Можете да му давате заповеди с гласа си и той отговаря, може би дори да включи музиката вместо вас.
  Освен това това малко нещо само ще ви се подчинява.
  Шарлот логично отбеляза:
  Изобщо не е зле, но не е много забележимо. Версията, че ние сме просто, арабите няма да работи.
  Полковникът се съгласи.
  - Точно така, сгъваема машина: по-добре е да я скриете в раница и да я използвате, когато е абсолютно необходимо.
  Има още две дузини особено мощни гранати с отровни игли, но това е опасно, можете да го вземете сами.
  Като цяло генералът посъветва да не се претоварвате особено с техническо ноу-хау. Ето основните трикове и изобретателност!
  - Вярно е, че естественият ум може да замени компютъра, но никой компютър не може да замени естествения ум! - каза Шарлот.
  Инструкторът кимна.
  - А сега слушайте вашата машина, както пее Дима Билан. Имаше музика и позната песен.
  - Всичко невъзможно е възможно знам със сигурност... - Друга мелодия! - прекъсна го Герда.
  Над автомата се появи малка триизмерна светеща проекция:
  - Какви мелодии искаш да слушаш! Имаме три хиляди песни, местни и чужди!
  Герда вдигна ръце.
  - Искам орган с Бах!
  - Правя го!
  Музиката беше красива, но Шарлот прекъсна.
  - Имате ли игри?
  Холограмата изскърца:
  - Разбира се! Препоръчвам тридесет и девет различни модификации на "Stalker" и осемдесет и пет "Farter", по-специално най-новия модел "Dawn of the Zone".
  - Можеш да полудееш! Имаше картечница, играчът стана стрелецът. Ето къде дойде технологията. Шарлот беше изненадана.
  Ибрагимов се ухили през кавказките си мустаци:
  - Освен това има курсове за обучение, преднаборна подготовка и много други. Това е оръжието на бъдещето, самата машина ще обясни на кадета какво да прави.
  Самото оръжие ще ви научи как да боравите с него.
  - Страхотно! - каза Герда.
  Инструкторът потвърди:
  Жалко, че такова нещо ще трябва да се крие. Между другото, как се казва тази машина?
  - "Поразително" - 1, скоро ще се появи още по-съвършен модел. И с течение на времето такива машини ще влязат на въоръжение в руската армия.
  Блондинката кимна.
  - Разбираемо!
  Инструкторът добави:
  - Да, и оптиката също е компютъризирана, дава такова увеличение колкото искаш, обхватът на прицелване е дванадесет километра.
  Има и регулируема червена точка, тактическо фенерче, лазерни указатели, щурмови ръкохватки, комбинирани с компактен двуножник.
  Но като цяло тази машина струва милион и половина долара.
  - Понякога ми се струва, че най-богатият човек в света е директорът на ФСБ. - отсече Шарлот.
  Полковникът се усмихна.
  - Знаете ли защо съм чеченец по националност и толкова предано служа на Русия?
  Червенокосата попита:
  - Защо?
  Полковникът с готовност отговори:
  - Това е единствената страна в света, където средствата се отпускат на армията без ограничение. Повярвайте ми, бъдещето принадлежи на страната ни, добре хранената армия е гаранция за просперитет!
  - Ако на власт не дойде глупак или гад. Шарлот се съгласи. И тогава имаше такива типове като Горбачов и Елцин, те почти унищожиха страната.
  - Не мога да дам гаранции, но хората станаха много по-мъдри, дори и президентът да бъде убит, преизбирането ще промени малко.
  - Нашата задача е да намерим черния султан. - Така че нека оставим разговора на изръмжа Шарлот.
  Инструкторът предупреди:
  - Основното е да вземете тези камъни, детектор за аномалии, те ще ви предупредят за опасност.
  Герда се намръщи и попита:
  - А останалото, например, камъкът Diffa, който отклонява куршумите на народния език "Броня"?
  Ибрагимов отговори с тъжен поглед:
  - За съжаление, почти всички артефакти губят силата си извън зоната, дори сме изненадани как терористите могат да ги използват.
  Възможно е откриването да е дори по-важно от простото убийство на Черния султан.
  Шарлот кимна.
  Ще поддържаме връзка и ще се опитаме да разберем тайната.
  Инструкторът кимна за сбогом.
  - Сбогом, опитайте се да намерите Али Масхадов. Той ще има нещо интересно за вас.
  Момичетата, които бяха приели облика на муджахидините, се приближиха до ръба на зоната.
  - Има мини! - отбеляза Шарлот.
  Герда потвърди:
  - Да вървим внимателно!
  Събувайки армейските ботуши на момичето, те тичаха по снежния склон, босите им крака почти не оставяха следа. Скачайки до границата, те се гмурнаха в полупрозрачна сфера.
  Силна миризма на озон удари лицето ми, после лек удар. Момичетата се преместиха, обуха ботуши, в случай че попаднат на случайно наблюдение.
  Въпреки че вътре в зоната през зимата времето беше есенно, около десет градуса, без сняг.
  Скаутите внимателно надникнаха в зоната, толкова загадъчна, известна от истории и игри.
  По едно време дори се опитаха да заснемат видео филми, но цялото изображение беше изтрито, беше невъзможно дори да се направят снимки.
  Имаше много прекрасни неща в зоната, но беше и смъртоносна. Имаше толкова много в нея. Дори дърветата са специални, листата е лилава и розова, пълна с тръни.
  Тревата също изглежда зловеща, сякаш е покрита с кървави петна. През него прескачат дванадесеткраки скакалци с оранжеви петна.
  Движейки мустаците си, те се опитват да седнат върху момичетата. Шарлот ги прогонва енергично, а Герда ги хваща с пръсти.
  Ноктите й са отрязани, а гримът със специални гумени ръкавици е направил пръстите й по-дебели и груби.
  Русокосото момиче ги гали нежно и говори.
  Те са живи и имат нужда от обич.
  Сред скакалците има екземпляри с големината на гълъб. При погалване те мъркаха, отскачаха назад. Кои челюсти на скакалци хапят могат да бъдат опасни.
  Да, те са отровни! Шарлот забеляза.
  - Рискуваш много.
  - Може би нашата слюнка е отровна за някои. Тук в зоната агресията се връща стократно. Герда забеляза.
  - И пацифизъм.... - Шарлот не намери подходящо определение. Камъчето примигна, предупреждавайки за аномалия.
  Отпред, точно в тяхната посока, въздухът вибрира. Като над камина, само че вместо топлина, напротив, духаше ледено студено.
  Шарлот отбеляза: "Може би можем да направим експеримент, можем да влезем в аномалия".
  Герда беше изненадана:
  - Искаш ли да рискуваш главата си?
  Червенокосата не се съгласи::
  - Понякога аномалиите дават допълнителни способности. Не си ли чел научна фантастика.
  - Но обикновено от аномалиите излизаха само трупове. Ето вижте. Русокосото момиче посочи с пръст скелета.
  - Трупът е на мъж, като цяло повечето от "пърдящите" са мъже. Тук много жени се страхуват, ще получите радиация и няма да можете да раждате деца. Шарлот забеляза.
  - Фартър, това е интересен термин. - По едно време се опитаха да въведат термина "сталкер", но крадците го преработиха в farter, от думата fart, хващайки късмет.
  Толкова farter е като сухопътен пират. Пират също буквално означава - ловец на късмет. - продължи русокосото момиче.
  Разузнавачите минаха покрай този почти невидим капан, но веднага почти се натъкнаха на втори! Скелет висеше във въздуха и отдели месо и черва.
  На нежната Герда й прилоша и на срещата влезе по-наглият й партньор.
  - Нищо специално! Това е просто мъртво тяло. - Тя забеляза. Наблизо лежеше рухнал и ръждясал пилон с високо напрежение, миришещ на масло и гниене.
  Миризмата на гниене беше толкова кисела, че ме заболя челюстта.
  - Нещо странно в него! Чувствам се застрашен! - каза Герда. Изведнъж скелетът скочи към тях. Момичетата рефлекторно стреляха от "Калаш".
  Куршумите разбиха парчето, като събориха духа от краката му. Той обаче веднага стана и се опита да нападне красавиците. Трудно е да се лови някой, който вече е мъртъв.
  Момичетата счупиха коленете си с добре насочени удари на коленете си. Костен пръст обаче почеса бузата на Шарлот, повреди маската и прониза кожата.
  Тя отвърна, като го наряза с дупе, счупвайки няколко ребра. Скелетът падна и след като получи още няколко добре насочени изстрела в крайниците, се успокои.
  - Приключихме с това! - извика Герда - Изглежда си ранен. Тя се наведе и избърса кръвта на Шарлот.
  - Дребно, вие сами знаете колко бързо ни зарастват драскотините.
  Герда отбеляза:
  - Камуфлажът е повреден!
  - Не е проблем да го залепите. - бръкна в раницата червенокосото момиче.
  Хиперклей премахна порязването и грозното арабско лице отново се появи пред тях.
  "Защо това глупаво нещо е брада, остарява мъжа и наранява жена!", каза Шарлот.
  Герда отговори лаконично:
  - Така реши Господ.
  Червенокосата лисица отбеляза:
  Защо му трябва! Ако съществува по-висш ум, тогава той не би дарил хората с ненужни качества.
  Само по себе си наличието на брада и общата слабост на човешкото тяло поставят под съмнение съществуването на създателя.
  Русият Терминатор отбеляза:
  - Познаваш Шарлот! Тук сме смъртни и може и да не се върнем от зоната, която в този случай ни очаква.
  Шарлот мъдро отбеляза:
  - Чета научна фантастика, има теория на математиката. Душата се състои от информационни символи. Така че не може да изчезне в безкрайната вселена.
  Той просто ще промени качествените си характеристики. Или сменете таксата.
  Герда се засмя.
  - Значи в душата, вярваш, но няма Бог, който я е създал!
  Червенокосият воин отбеляза с плам:
  - Няма Бог в православната или библейската версия, а в Свръхразума, защо да не вярваме. А що се отнася до душата, ние летим насън.
  Това не е спомен за нашето духовно състояние, когато някога сме се състояли от специална информационна субстанция, способна да мисли и чувства без тяло.
  Блондинката се намръщи.
  "Може би това ви пречи да вярвате в Библията.
  Шарлот отговори искрено:
  - Много! По-специално жестокостта, странна за висшия ум, особено в Стария Завет.
  Освен това, ако Бог е любов, тогава защо цялото му творение не е абсолютно щастливо!
  Герда извика:
  - Може би за това, което не е достойно!
  Червенокосата съвсем логично отбеляза:
  - Ние сме деца на Всевишния и трябва да се възпитаваме, за да сме достойни! Къде е възпитанието? Как се справят с родителите, които пускат децата си?
  Блондинката потвърди:
  - Лишават се от права! Но не можете да измерите Бог с човешки стандарти.
  Шарлот съвсем рационално отбеляза:
  - Защо, щом ние сме образът и неговото подобие, значи моралът ни е подобен. И понятието кое е добро и кое е лошо е едно и също за различните народи.
  Може ли да е добре да не даваме на децата светлина и знания за себе си? - попита Шарлот. Герда искаше да отговори, когато изведнъж нещо скочи върху тях и момичето едва успя да отскочи настрани.
  Това беше дидж горска медуза, тя живееше по дърветата и ловеше, атакувайки отгоре. Тъй като тялото й е почти прозрачно, е трудно да се забележи.
  Момичетата обаче, още преди да бъдат изпратени, изучаваха материалите за зоната. Много фартъри, включително представители на разузнавателните агенции и учени, описаха естеството на зоната и мутантните същества, в по-голямата си част хищни и опасни.
  Кой със сигурност би я убил, трябва да ударите с нокти синята точка в средата на желеобразното тяло. Но създанието е подвижно, не всеки фартър е способен на това.
  Момичетата стрелят по vskidku, а не се целят. Ударени, горските медузи експлодират, отделяйки фонтани от кръв и разяждащи вещества, като киселинна течност.
  Тревата при контакт с нея започна да изсъхва.
  - Това е като във филма "Извънземно" - каза Герда. - Не водна киселина.
  - В тази зона на чудесата се появи особен вид подхиперрадиация. Той излъчва изотопи със скорост двеста пъти по-бърза от светлината, а проникващата сила е просто невероятна.
  - След като застреля четири кисели медузи, Шарлот остана доволна.
  - Добре е, че не засяга очите.
  Друго същество се опита да се зарови в земята, но получи своето от Герда.
  Момичето обаче не се срамува:
  - Колко души умряха от мерзостта.
  Шарлот кимна.
  - Не се броят, но общият брой на убитите в зоната достига десетки хиляди.
  Блондинката предложи:
  - Тогава трябва да вървиш по-бързо, може би дори да бягаш. Камуфлажът на армията на НАТО е удобен, ботушите почти не пречат на бягането, въпреки че има голямо изкушение да ги събуете.
  Облаците обаче започнаха да се разсейват, още по-ярки. Отляво покрай момичетата се носеше стар асансьор от съветско време.
  След катастрофата в Чернобил е изоставен. На върха обаче имаше снайперист. Без да се колебае, той откри огън.
  Момичетата го свалиха за секунда и се отдалечиха на зигзаг от куршума.
  Шарлот и след това намери от какво да се оплаква:
  Защо не стреля.
  Герда отговори с усмивка:
  - Това е човек, но съдейки по лицето му славянин.
  Червенокосата възрази агресивно:
  - Беше сам и нямаше време да изпрати сигнал за приближаването ни. Глупаво е да светиш, но още по-глупаво е поведението да стреляш веднага.
  Те хукнаха към трупа. Главата под шлема е обръсната, на ръцете има крадски "пръстени", типичен брат.
  - Може би е руски, но не от нашия отбор.
  Герда каза уплашено:
  - Все пак дори престъпникът има право на покаяние.
  Шарлот завъртя пръст на слепоочието си: - Няма да убиеш никого така!?
  Блондинката с патос отговори:
  - Ако интересите на Родината изискват: ще прекрача съвестта си.
  Червенокосата изтъкна агресивно:
  - Знаете, че Библията е книга, която трябва да бъде забранена на първо място.
  - От това, което?
  Шарлот каза грубо:
  - Насърчава пацифизма. Като цяло, да не говорим повече за религия.
  Герда изръмжа гневно:
  - Съгласен! Не хвърляйте перли пред свинете.
  Червенокосата се нацупи:
  - Обиждаш ли ме?
  Блондинката говореше малко по-тихо.
  - Не! Това е образен израз.
  Шарлот се успокои.
  -Разбрах го! Добре, да тръгваме, ще трябва да се свържем с някого.
  Момичетата бавно продължиха, заобиколиха опората на електропровода. Най-накрая небето се проясни и тогава Герда забеляза.
  - Не може да бъде!
  Над тях наистина се случваше нещо невероятно, три слънца грееха: жълто, зелено, червено. Вярно е, че последните две бяха малки и почти не даваха топлина.
  Шарлот отговори:
  - Това е ефектът на аберацията, всъщност има само едно Слънце.
  Герда изпищя:
  - И причината за явлението не е решена?
  Червенокосият кимна нетърпеливо.
  - Все още не! Но това се отразява на климата вътре в зоната.
  Голяма оса прелетя бързо. Шарлот разряза въздуха с кама.
  - Това също е мутант и доста опасно.
  - "Жалик" аз го познах! - каза Герда. - Отровата е оцеляла след мутацията и може да причини тежки алергии.
  Червенокосата кимна.
  - Така че тук това, което не е отровно, е смущаващо.
  По пътя няколко пъти се натъкват на изкормени трупове. А на извит стълб на електропровод, враснал в подгизналата глина с израстъци от жици, висеше обесен човек.
  - Леле, това е постъпката на хората! Герда забеляза.
  - Човекът е най-опасното животно в света. Шарлот се съгласи.
  Блондинката изпищя:
  - Чуй, хеликоптерът вдига шум, да кацнем.
  Червенокосата се намръщи:
  - Може би е наш?
  - измърмори русокосото момиче.
  - Още повече, че според легендата ние сме техни врагове.
  Момичетата легнаха и включиха миниатюрен високочестотен радиоскенер. Имаше два хеликоптера, типични, може би остарели МИ-8.
  Руските специални части вече не летят на такива. В ефир се чува съратник и набор от кавказки и руски думи. Момичетата знаеха как да се маскират, но съблазнително ли беше да стрелят?
  - Хей, братко! Тук няма нищо ценно! Ние наистина кръжим.
  Рев в отговор:
  - Може да има артефакти!
  Гаден вой:
  - Не бъди тъпанче, в тази област отдавна са избрани пръдците.
  - Може да се появи отново. и пускай готина музика.
  Имаше голямо изкушение да свалят миниатюрните им гранатомети, но това означаваше да се запалят. Герда се помоли и Шарлот потъна в спомени. Как тя прегърна и целуна човек.
  След това отидоха. Усещанията са остри, много приятни, глупавата й приятелка сигурно е още девствена, не познава любовта. Особено когато това са различни мъже, като правило, млади и здрави специални части.
  Грамофоните, като се обърнаха, изстреляха залп и напуснаха сектора. Явно нямаха какво да хванат.
  - Да играем на кордона, преди разпръскване! - тогава отговори пиян и напълно неразбираем мат.
  Докато хеликоптерите кръжаха, Герда различи не само миризмата на керосин, но дори телата на пътници, които не бяха измити дълго време. Усеща се, че мирише на зона.
  - И откъде са го взели бандитите! В крайна сметка не можете просто да си купите хеликоптер.
  - Може би украинците продадени! Те имат твърде много грозотии. Имаме обаче и доста отписана техника. Шарлот забеляза.
  Момичетата продължиха, а на приятел се случи рядко явление, наречено "срив". Тези, които попаднаха в него, имаха един на сто шанс да оцелеят!
  Герда спря тук и отговори с усмивка:
  - А какво се случи после, вече ти казах.
  Виктор плахо попита:
  - Разбрахте ли подробностите за тази нашумяла терористична атака?
  Шарлот кимна.
  - Да, нещо успя да разбере! Накратко, ще ви разкажа за това!
  И този път червенокосата лисица започна да говори;
  Небето ридаеше, бълвайки струи от дъжд, примесени с гадни снежни трохи върху земята.
  Огромната столица на Русия, Москва, в предзорни часове изглеждаше сива и скучна, въпреки многото светлини и безбройните поредици от скъпи коли.
  Зулфия Мадуева, в подземен апартамент, нает чрез номинирани, завърши ритуала.
  Право във въздуха гореше огнено сияние под формата на необичайно грозен череп.
  Атентатор самоубиец в петнист камуфлаж, с лице, покрито със зелен воал, четеше подобие на молитва. Пред тях лежаха няколко искрящи камъчета с различни форми.
  Жена в камуфлаж започна да ги слага върху строгата рокля на Зулфия.
  - Вече се разсъмва и слана се засилва. Това трябва да ви помогне да изпълните най-трудната и отговорна задача!
  - изграчи той, много тихо, сякаш идваше от дълбок тунелен глас.
  - Готов съм да служа на каузата на джихада! - като войник на плац, отсече момичето, размахвайки тънката си ръка.
  Ужасният, бълбукащ глас продължи:
  - Въпреки че някои хора смятат, че жените нямат душа, аз не съм съгласен с това. Който извърши подвиг в името на Аллах, ще придобие безсмъртие и безброй океан от съкровища!
  Самоубиецът (гласът й беше толкова чист и невинен) каза в отчаяние:
  - Готов съм дори не толкова заради безсмъртието, а заради възмездието! Това, което направиха с мен и моите близки, изисква отмъщение!
  Огненото сияние се промени от червено в зелено и стана още по-ярко. Очите на жената в камуфлаж почерняха като черни дупки.
  Изглеждаше, че цялата вселена може да се удави в тях:
  - Не обичам помпозни речи, те са пред магията на вярващите!
  Пръстът на вещицата, в камуфлаж, чудовищно издължен и изби от него, бълбукащ, отровен жълт фонтан.
  Зулфия го погледна като заек в боа, неспособна да откъсне очи.
  Най-после се разсъмна, удари "слана", небето започна да се прояснява.
  - Ето го нашия знак отгоре!
  Сега артефактите, добивани в зоната, ще придобият разрушителна сила. Гласът на вещицата стана гръмотевичен, сякаш не говореше само една жена, а цял хор мъже с дълбоки гласове.
  Терористите завършиха ритуала, Зулфия, с помощта на партньора си, сложи всички камъни, а един от тях затегна голям шестстранен на колана с експлозив.
  Черната й коса беше изпъстрена със сиви ивици, а на лицето й, когато раздуханият от вятъра воал се отвори малко, се виждаше разкъсан, черно-лилав белег.
  - Сега сте готови! Отидете към целта си!
  - Гласът изведнъж стана по-тънък.
  Терористът направи няколко крачки и внезапно изчезна, само леко движение показа, че е наблизо.
  - Stone Mule, работи, вече сте невидими и почти нечувани, дори и най-селективните хрътки няма да поемат следите ви.
  - Магьосницата в камуфлаж стана с глава по-висока, а късата й коса се удължи.
  - Знам го! - за кратко хвърли атентаторът самоубиец.
  - Сега върви! И нека светлината на Аллах озари сърцето ви.
  - Магьосницата-убиец светна като дузина газови факли, а косата й се превърна в пило от ужасяващи и в същото време необичайно отвратителни змии.
  Зулфия сякаш не забеляза подобни промени. Самоубиецът излезе, походката й беше лека, дори се движеше много по-бързо.
  Наближаваше час пик, появиха се традиционни за Москва задръствания.
  Изгорелите газове, миризмата на бензин, постоянният шум на голям град, измъчващ ушите, всичко това вече е познато, но омразно за родом от стръмните планини Зулфия.
  Така че ходенето беше много по-удобно, отколкото да се задавя в претъпкан градски транспорт.
  Вярно е, че веднъж мечтаейки, терористът повали минувач. Той, като падна, прокле, а след това, след като се изправи, разтърси юмрук в празнотата.
  - Такова е възпитанието на неверниците! - забеляза Зулфия, искрено зарадвана, че мнението й отново се потвърди.
  - Да ги убиеш е най-високата цел, за която можеш да си помислиш на Земята.
  И ето желаната цел: правителствената къща в Москва, която също се нарича бяла. Днес ще има важна среща с участието на премиера.
  Каква е тази съдба! Тук можете да видите колата, засилена охрана, висока ограда с най-нова алармена система около Белия дом.
  Момичето просто се приближи до портата с министъра на финансите. Той небрежно подхлъзна паса и подмина бдителната охрана.
  Кучетата от елитна порода (смесица от няколко вида, напомпани със стероиди, израстващи от едногодишно теле и гърдите на корпуса на танк) очевидно все още чуха почти неразличимото шумолене на меките обувки на терориста, ръмжаха.
  Двуметровите пазачи блеснаха с очи, кучетата, въпреки тънката си миризма, не можаха да разпознаят и най-малката миризма и се успокоиха (Освен това сановниците маршируват нарязани - лайте ги и ще получите зашеметяващ пистолет).
  Зулфия усети как сърцето й бие, изглежда, че бие толкова силно, че го чуват.
  Те преодоляха четири защитни пръстена на последната граница: дори те бяха осветени с подобие на рентгенови лъчи.
  От последното сканиращо лъчение атентаторът-самоубиец беше защитен от камъка Ефа, комплект от безценна колекция от артефакти.
  Движението по етажите и коридорите изглежда безкрайно, за щастие асансьорът е просторен, но Зулфия трябва да се обърне няколко пъти, за да не се сблъска с резюмета на министъра.
  Накрая се преместват в централната зала. Срещата е закрита, няма журналисти. Министърът влезе в залата, там вече имаше членове на правителството, които стояха на капака.
  А ето го и самият премиер. Мъж с нисък ръст с живи очи. Както винаги, той се държи, учтиво се ръкува, но е ясно, че министрите са в страхопочитание от него.
  Срещата беше открита и министър-председателят на велика сила каза с нисък, мек глас:
  - Днес ще обсъдим ситуацията в така наречената зона на чудесата. Притеснението е, че зоната, макар и бавно, нараства.
  Както и факта, че много терористи са намерили убежище там. По-специално Черният султан.
  Кой се крие под това име не е известно, нямаме нито една снимка на физиономията му. Само безформена качулка и маска.
  Наскоро неговите поддръжници извършиха шест терористични атаки. Освен това, като правило, срещу високопоставени държавни служители, не щадящи дори цивилни.
  Дори ми изпратиха черен знак!
  Директорът на ФСБ взе думата. Той се потеше целия от усилие, добре нахраненото му лице се зачерви, гласът му трепереше:
  - Предлагам да назначим награда от десет милиона евро за главата на черния султан. И също така да изпратите в зоната на специалната група "Алфа" и "Вимпел".
  Нека хванат султана жив или мъртъв...
  Премиерът поправи, като направи нетърпелив жест с дланта си:
  - По-добре жив! Тъй като не знаем кой е човекът, терористите винаги могат да го обявят за възкресен.
  Шефът на ФСБ за театър (трябва да проявите усърдие) повиши глас:
  - Дано да е така! Сега разгледайте данните за икономическите престъпления.
  Зулфия вече не се интересуваше. Тя прочете молитвата за последен път, като се обърна към Аллах, след което с треперещи ръце обърна шестостранния камък на Титра.
  Неговото свойство беше хилядократно увеличаване на силата на заряда.
  Свръхярка светкавица, сякаш от атомна експлозия, обхвана цялата сграда, а миг по-късно на мястото на правителствената сграда се появи ужасна ядрена гъба.
  В същото време в Кремъл удари камбана. Един гаден, тромав глас каза:
  - Кажи здравей на президента от черния султан. Давам ви точно петнадесет дни, за да изтеглите напълно всички войски от Северен Кавказ и да спрете да подкрепяте американците в Афганистан.
  Ако след петнадесет дни исканията ни не бъдат изпълнени, президентът ще тръгне след премиера.
  Половин час по-късно това съобщение се разпространи по света, предизвиквайки различни чувства от съчувствие до злорадство.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  роби на любовта
  Учителка, която се завърна от ваканция, открива трупа на голо момиче в апартамента си, а на сутринта самата учителка е намерена мъртва под прозорците на къщата си. Мистериозният непознат е идентифициран като американска порнографска актриса. Оказа се, че последната стрелба по загиналия е в Русия с момиче, което е хванато с нож в ръце на мястото на убийството на техния режисьор. Но върху ножа са открити пръстови отпечатъци и неуловимият тулски маниак.
  
  Известна изкривена детективска история е преплетена със спиращи дъха истории за шок и забранена любов на героините. Учителка, излизаща със студентка, БДСМ робиня, която се стреми да угоди на господаря си, приятелка на сериен убиец, готова да поеме вината му в името на любимия си.
  
  Внимание! Строго +18! Любовните истории са описани изключително откровено, има секс сцени.
  
  Ще се опитам да публикувам продукта всеки ден и ще завърша книгата в края на ноември. За да сте в течение, моля, добавете книгата към любимите си.
  
  
  Ще предупредим за нежелани глави и епизоди за тези, които искат да проследят детективска история, но не обичат нетрадиционния секс и твърди сцени
  
  , ние специално ще подчертаем нежеланите глави и епизоди. Главите ще бъдат разпределени, както следва: Полша (-та глава, изцяло, не се препоръчва). Епизоди като този: .HP (-I глава, не е препоръчителен епизод).
  
  Внимание на читателите на LN! Продажбата ще бъде публикувана веднага щом бъде готова. Ще се опитвам всеки ден. планирано веднъж седмично
  
  За да сте в крак с всички промени, моля, добавете книгата към любимите си, препоръчваме да кликнете върху "следвайте автора"
  
  
  Знаете ли за шока и забранената любов и последствията от нея? За това как известна порно актриса може да обича, за какво мисли учител, когато срещне своя ученик, какво е готова да направи приятелката на сериен убиец за любимия си.
  
  нестандартни любовни истории с пристрастяване, психологическо и сексуално робство със заснемане на героини в твърд BDSM, описания на такива сексуални сцени, за които мнозина не знаят, плюс интересна детективска история трябва да привлече читателите със своята оригиналност.
  
  
  Трябваше да се премахне
  Учителка, която се завърна от ваканция, открива трупа на голо момиче в апартамента си, а на сутринта самата учителка е намерена мъртва под прозорците на къщата. Младият й любовник е заподозрян, но всичко се оказва много по-сложно! Мистериозният непознат е идентифициран като американска порно актриса.Оказва се, че последната стрелба на загиналата е в Русия с момиче, което е заловено на мястото на убийството на техния режисьор с нож, на който са открили отпечатъци на неуловимият тулски маниак.
  
  
  
  Внимание! Строго +. Текстът съдържа откровени сцени, включително твърд секс и нетрадиционна любов. Някои герои имат своите реални прототипи.
  
  За тези, които искат да проследят сюжета, но не обичат нетрадиционния секс, ще ви предупредя за нежелани глави и епизоди.
  
  
  Внимание! Строго +! Не се препоръчва за хора със слаб ум. Текстът съдържа откровени сцени, включително твърд секс и нетрадиционна любов. Много герои имат своите реални прототипи.
  
  За тези, които искат да проследят детективската история, но не харесват нетрадиционния секс и твърдите сцени, ще подчертаем специално нежелани глави и епизоди. Главите ще бъдат разпределени, както следва: Полша (-та глава, изцяло, не се препоръчва). Епизоди като този: .HP (-I глава, не е препоръчителен епизод).
  
  Внимание на читателите на LN! Продажбите се планират веднъж седмично. При слаб читателски интерес обаче текстът вече няма да бъде публикуван в сайта. За да сте в крак с всички промени, препоръчваме да кликнете върху "следвайте автора". Не планираме да качваме изцяло романа на други ресурси!
  
  
  Учителка, която се завърна от ваканция, открива трупа на голо момиче в апартамента си, а на сутринта самата учителка е намерена мъртва под прозорците на къщата. Младият й любовник е заподозрян, но всичко се оказва много по-сложно!
  Мистериозният непознат е идентифициран като американска порнографска актриса. Само благодарение на интуицията и прозренията на талантливия детектив Василий Красин е възможно да се разплете мистериозната плетеница.
  
  Внимание! Строго +! Текстът ще съдържа няколко сърцераздирателни любовни истории, но има и откровени сцени.
  
  
  М
  Ана Чери
  https://litnet.com/ru/ana-cherie
  
  РОБИ НА ЛЮБОВТА
  (Втората книга от поредицата ШОКОВА ЛЮБОВ. Първата книга, ЗАСЕРЕНА СМЪРТТА, може да бъде прочетена на уебсайта на Phantom Worlds)
  
  Глава 1.
  Учителката по физика Мария Новикова се завърна у дома след пътуване до морето. В очакване на почивка след безсънна тежка нощ, тя се изкачи по стълбите, извади ключовете. Сега ще бъде възможно да се вземе душ, не забравяйте да спите от пътя. И тогава тя ще се обади на Павлуша. Очаква ги дългоочаквана среща: лека вечеря, приглушена музика, меко легло ...
  Вратата на апартамента не се отвори веднага. Отначало ключът заседна, сякаш ключалката не работи правилно. Това разтревожи Мария, но тя прогони лошите мисли и влезе в коридора.
  Изведнъж я обзе внезапен страх. Учителят сложи нещата на пода и се поколеба. Какво не е наред? Вратата на стаята е открехната! И някаква слаба чужда миризма, едва доловима, в същото време нещо познато. Но миризмата не е нейният апартамент!
  В голямо вълнение Мария погледна в стаята. Нещата, като на места, няма следи от грабеж. Но покривалото на леглото... То виси чак до пода! Не го е оставила така! Може би Павлуша влезе? Да, вероятно е.
  Жената се приближи до леглото, дръпна завивката и ... изпищя от ужас, когато видя боси женски крака! Мария инстинктивно покри устата си с ръка , за да заглуши писъка, рязко се отдръпна и се облегна на стената. Тя се търкулна по стената и седна на пода. Погледът й обхвана босите й крака, тя ясно видя голо, безжизнено женско тяло под леглото.
  Едва сдържайки желанието за повръщане, Мария скочи на крака и се втурна към тоалетната. Тя се наведе над тоалетната и повърна няколко пъти. Спазми стискаха гърлото й и само една мисъл пробиваше главата й: тя имаше труп в апартамента си!
  Учителката грабна мобилния си телефон, скочи на стълбите и седна на стъпалото. Тя дишаше тежко, усещайки неистовия ритъм на сърцето си. Пръстите й трепереха от малки треперения, Мария почти не написа две цифри "02".
  Полицаите дълго не вдигаха телефона, сякаш чакаха обаждащият се да промени решението си и да ги остави на мира. Накрая от другия край на жицата те отговориха неприветливо:
  - Двадесет и пето РПУ. Дежурен Неелов. Слушам те.
  Неуверено, с треперещ глас, леко заекващ от вълнение, Мария каза:
  "Имам... т-изглежда... т-труп!"
  Отговорът беше студен:
  пияна ли сте госпожо? Какъв труп? Говорете нормално и ясно.
  Мария изстена:
  Не, не, не съм пиян! Имам мъртва жена в апартамента си!
  - Защо е мъртва? - попита полицаят.
  - Не знам! Честно казано, не знам! Върнах се от ваканция, а тя е мъртва под леглото! И гол!!!
  "И гол?", попита отново любопитният Неелов. Как попадна под леглото ти?
  - От къде знаеш? - пак извика развълнуваната Мария, - ела скоро!
  - Кажи адреса...
  Мария не посмяла да влезе в апартамента си. Тя седна на стълбите, опитвайки се да разбере каква жена е под леглото, защо е мъртва и как е стигнала до къщата си. Учителката беше в отчаяние: тя не знаеше отговорите на тези въпроси. Не можех дори да предполагам.
  Полицията се появи неочаквано. Някакъв офицер и с него двама в цивилни дрехи. Влязохме в апартамента. Офицерът и пълничка служител веднага влязоха в стаята и младежът предложи на Мария да изчака в кухнята, след което самият той се присъедини към колегите си.
  Жената не знаела какво се случва в стаята на едностайния й апартамент. Най-вероятно са снимали починалия, взели са пръстови отпечатъци, търсили следи. Всичко е според изискванията на закона. Учителят видя това в детективски филми. Сега това е нейният дом...
  Скоро млад служител дойде да разпита Мария. Първо той зададе официални въпроси за фамилното име на Мария, нейната възраст и попита как е открит трупът. Учителят отговори лаконично, понякога хлипайки.
  "Току-що долетях от морето", обясни Мария, която седеше на стол на кухненската маса и нервно бъркаше в косата си с треперещи ръце. "Не мога да си представя как един труп може да се озове в апартамент.
  Човекът попита:
  - Някой може ли да потвърди, че сте отсъствали от града?
  Учителят веднага кимна и уверено каза:
  - Това могат да потвърдят много хора, сред тях е моята приятелка, с нея долетяхме със самолет чак сутринта, майка й получи инсулт. Поради това се върнахме рано от юг.
  Кой друг имаше ключовете за вашия апартамент?
  Мария потръпна, отговори не веднага и неясно:
  "Виждате ли, аз съм самотна жена, не каня никого при себе си, не раздавам ключовете.
  Полицаят погледна подозрително учителя и каза:
  - Да?! Никой ли нямаше ключовете или не искаш да говориш? Не искаш - но трябва!
  - Надявам се, че не ме подозирате? Мария се уплаши.
  Мъжът сви рамене.
  - Апартаментът е ваш. Нека приключим тук сега, елате с нас...
  - Защо? - изненада се учителят.
  - Говорете със следователя, който ще води вашето дело.
  - Моят бизнес? А ти кой си?
  - Аз съм следовател. Спокойно, мисля, че няма да те задържат за дълго, ще те разпитат и ще те пуснат.
  Появи се здрав мъж в цивилно облекло.
  - Какво да кажа, Андрюша? - обърна се той към следователя. "Трупът е съвсем свеж, още не е напълно охладен. Най-вероятно смъртта е настъпила днес около пет сутринта. Няма удушителна бразда на шията, не видях други признаци на насилствена смърт. Но по тялото има синини на различна възраст. Пресни синини по пубиса и гърдите, стари по бедрата. Заета дама. Стройна, висока около сто и осемдесет, татуировка на пубиса под формата на роза, с размер около седем сантиметра. Вероятно проститутка. Изпратете ни в бюрото, аутопсията ще покаже какво и как.
  "Е, ще трябва да обиколим съседите", каза замислено Андрюша. И тогава той се обърна към учителя:
  - Когато всички свършат, ще огледате апартамента, може би ще се намерят някои неща на починалия.
  Не, Мария не намери нищо, нищо чуждо у дома. Трупът на непознат е откаран със специална кола, а учителят трябваше да вземе документите и да кара с полицай. По това време цивилните вече бяха напуснали.
  В колата полицаят мълчеше, помисли си Мария нервно. Кого толкова ядоса тя? Защо й насадиха трупа на момиче? И кой? Най-вече жената се притеснявала от въпроса на следователя за ключовете от апартамента й. Бяха с Павлик. Но той е толкова млад! Само шестнадесет през септември ще бъдат изпълнени.
  Ако Павлуша беше по-голям, щеше да е възможно да подпише, да роди дете от него. Мери искаше да има деца. Наскоро тя много искаше да се омъжи, измъчваше я женската самота. И тя се радваше, че Павлик се появи в живота й. Който познава добре душата на жената, няма да я осъди за любов. Това е сложно, непредвидимо, понякога забранено нещо. Не знаеш кога ще дойде, с кого ще имаш късмет...
  Мария си спомни първите прегръдки с Павлуша, техните плахи целувки. Как сърцето й биеше от страст тогава! Въпреки че е два пъти по-голяма от момчето. И колко е болезнено за една жена да обича, когато над нея виси член от наказателния кодекс. Трябва да скриете любовта си от всички любопитни очи, дори не можете да я споделите с най-добрия си приятел. Какво точно прави тя нередно? Самият Павлик искаше тази интимност! Трябва ли една жена да бъде затворена заради любовта, която дава на тийнейджър? За взаимна светла любов. Справедливо ли е? Мери си помисли, че не...
  
  
  ГЛАВА 2
  Мария Александровна Новикова седеше в коридора на следствения комитет и от време на време гледаше през прозореца: високата ограда и бодлива тел само засилваха страха й. Учителката беше нервна, казаха й да изчака, но мина повече от половин час и жената сякаш беше забравена.
  Изведнъж вратата се отвори, следователят кимна на Мария, като я покани да влезе в кабинета.
  "Василий Красин", представи се мъжът, "дайте ми паспорта си, моля".
  На масата в ъгъла на стаята беше друг мъж в същия тъмен костюм като този на Василий.
  Красин погледна паспорта, остави го настрана и каза:
  - Е, кажи ми коя е тази жена и как трупът е влязъл в апартамента ти.
  - Не знам! Честно казано, не знам! - умолява се учителят. Разследващият вече попита.
  "Попитах... Пълна мистерия е", каза скептично Красин и внимателно погледна в очите на жената. Виждам, че лъжеш.
  - Сложете я в къща за маймуни! - изведнъж прозвуча гласът на втория служител. - Той ще седи няколко дни, веднага ще си спомни всичко.
  - Ако мълчите, ще трябва да ви задържаме! Красин потвърди.
  Мария обаче интуитивно усети, че просто я плашат. И тя няма от какво да се страхува! Тя има всички доказателства за своята невинност. Учителят спокойно отговори с монотонен глас:
  "Понякога да си в затвора е добре. Дава мъдрост. Но наистина нямам какво да ти кажа. Така че имам билет, тъкмо пристигнах сутринта.
  Красин се обърна към колега:
  Анкета на съседите даде ли нещо?
  "Както обикновено, не видяхме нищо, не чухме нищо. Единствено съседка от площадката каза, че е видяла как това момиченце е напуснало апартамента в прегръдка с младо момче. И този тип наскоро дойде в дома й в нейно отсъствие и отвори вратата с ключ.
  - Е, какво ще кажеш? - попита Красин и отново погледна Мария.
  "Значи тази съседка е клюкарка, не можеш да й се довериш", започна да се оправдава жената и се обърна към помощник-следователя:
  - Баба Марфа доносна, нали?
  Помощникът не отговори, но Красин попита:
  - Как се казва момчето?
  - Това е моят ученик. Изтеглям го по физика.
  - Лятна ваканция? Красин не повярва. - Кажете вашето име, фамилия и адрес.
  - Значи Павлик Рибаченко е неговото име, - трябваше да признае Мария. - Живее с родителите си на ул. Савушкина.
  Красин записа в бележника си и отново попита:
  - Павел - кой е той?
  Мария се усмихна насилствено.
  - Той е още дете. Аз съм неговият учител в училище! Няма да заподозряш момчето в престъпление, нали?
  Следователят отговори на въпроса с въпрос:
  - Значи той има ключовете за вашия апартамент?
  Мария разпери ръце.
  - И какво? Не мислиш, че той е засадил трупа...
  - Как да знам, как да знам! Тийнейджърите понякога са толкова жестоки!", каза замислено Красин.
  "Павел е прекрасно момче, спортист, няма да нарани муха!" Мария започна да защитава своя ученик.
  - Кога го видяхте за последно? - попита Красин.
  - В началото на август. Павлик ме придружи до влака. Беше... на седмия. Той просто ми помогна да нося нещата.
  Красин зададе още няколко въпроса. Той попита с кого е приятел Павел, има ли нещо подозрително в поведението му, проявява ли жестокост към животните. Мария отговори, че никога не е виждала Павлик да малтретира животни. Но момчето знаеше как да отстоява себе си, той се занимаваше с бойни изкуства и хокей.
  Изведнъж Василий Красин зададе неочакван въпрос:
  Правил ли си секс с него?
  Мария потръпна и плахо, несигурно отговори:
  - С Павлик? Не... Той е още дете...
  Красин внимателно наблюдаваше реакцията на жената. Мария дори пребледня при такъв въпрос, сведе очи, мърмори се в стола си, стисна ръце в замъка.
  - Да? - попита следователят. - Не мога да повярвам! Бъди откровен с мен. Разбирате ли, че можете да получите прилична присъда за връзка с непълнолетен?!
  Мария вдигна очи към мъжа и отговори с въздишка с треперещ глас:
  "Не е нужно да давам време за...
  Василий се засмя и каза:
  - И ще разпитаме момчето! Той ще ни каже всичко.
  Мария отново потръпна и с мъка отговори:
  "Момчетата обичат да композират и да преувеличават. Но съм сигурен, че той няма да ви каже нищо, което ме дискредитира.
  Следователят се усмихна и каза строго:
  "Можем да ви задържаме и да ви изпратим в съда, за да одобри ареста за два месеца. Така че не изкушавайте съдбата. Кажете телефонния си номер.
  - Чия? моята?
  - Нека и двамата: твоят и Рибаченко.
  А Павлик? Еми незнам...
  Не знам дали да кажеш или не? Може би мога да погледна вашия смартфон?
  - Ще ти кажа - кимна Мария и продиктува телефоните.
  Следователят извади от папката снимка на починалото момиче, постави я пред Мария и каза:
  Погледнете внимателно отново, може би сте я виждали някъде преди.
  На Мария й беше трудно да погледне тялото на този, който се оказа мъртъв в нейния апартамент. Но трябваше да се направи, учителката се принуди да погледне снимката. Красиво лице, но обезобразено от смъртта. Не, тя не знае нищо за нея, първо видяла момичето под леглото си.
  Красин погледна часовника си и каза:
  - Но! Време е да приключим. Всичко, което трябва да направите, е да вземете пръстовите си отпечатъци и да се регистрирате. Добре, засега ще те пуснем вкъщи под гаранция.
  Скоро Мария напусна сградата на следствения комитет, извади издадената й хартия, погледна печата и видя подписа на заместник-прокурора на града. Тя скри хартията в джоба си, въздъхна тежко и започна да мисли за Павлик. Тя толкова искаше да зарадва любимия си с ранно неочаквано пристигане. Беше много притеснен, че ще трябва да се раздели за цели три седмици. Тя пристигна по-рано, зарадва човека ...
  Павлуша доведе ли проститутка в нейно отсъствие? Къде са дрехите на момичето? Взехте ли го със себе си? Здравей Павлик. паун...
  По дяволите, трябва да му се обадя! Как не познахте веднага?
  Мария натисна бутона на смартфона си с името на любимия си. Гласът на някой друг каза: "Телефонът е изключен или е извън покритието на мрежата".
  
  
  Глава 3
  Горинич отвори вратата на апартамента, пусна момичето и нейния спътник, влезе сам, запали светлината и каза:
  - Скромно тук имаме за такива скъпи гости.
  "Няма нищо, ще издържим някак си до сутринта", каза висок широкоплеще мъж на около трийсет, "хайде да хапнем по пътя и в спалнята". Липсваше ми тялото на Луси. Нека ви покажем истинската любов!
  Момичето се усмихна и погледна с любов в очите на своя спътник. Отидоха в кухнята, Горинич сложи чайника и започна да прави сандвичи, като крадешком погледна към момичето. Той я хареса! Стройната, синеока, едра блондинка мълчеше почти целия труден път от юг в Жигули, не поиска да спре колата или да й купи нещо, не показа никакво недоволство, не я упрекна за неудобството. Горинич не харесваше приказливи и капризни жени.
  "Утриш и аз тръгнахме точно навреме", каза той, отваряйки бутилка бира. - Сега има шмон. Надя беше отведена. Защо е намушкала режисьора с нож?
  - Глупаво! Болеше, не можеш да издържиш, щях да кажа на Ачинцев, стрелбата щеше да бъде спряна.
  - Значи го е намушкала след стрелбата.
  - Издържах. И тогава даде воля на емоциите. Самият Ачинцев е виновен - не можете да се подигравате на момичетата така! Вижте, аз измислих мъченията. Те ги завлякоха до мравуняка, вкараха прозрачни маркучи във вагините и заснеха близки планове, като мравки там ...
  "Да, Саша, трудно е", съгласи се Горинич.
  "Моят е добре, търпеливо, но Надя е глупачка", каза Саша и се обърна към спътника си:
  - Как си вътре - боли ли?
  "Всичко е наред, скъпа", отвърна момичето с лека усмивка.
  - Добре нека видим.
  Хапнаха и отидоха в спалнята.
  - Имаш ли нещо против Луси да се съблече? - попита Саша Горинич. Харесва ми, когато танцува гола. Толкова е еротично! - Ходим там у нас напълно без дрехи.
  - Обичам стриптийз! Единственото жалко е, че няма музика - отговори Горинич. - Да, и вече е късно, чуват съседите.
  - Нищо, ще пусна музиката тихо от телефона - каза Александър.
  Той вдигна някаква бална мелодия, момичето разпусна косата си, която падна точно под раменете й, поклати енергично глава няколко пъти и започна бавно, навеждайки се и танцувайки, да се отърве от роклята. На Лус нямаше сутиен. Бавно сваляйки роклята си, тя се завъртя в танца, ту стърчайки красивите си гърди, после се навеждайки, показвайки дупето си.
  След това стриптийзьорката седна на шпагат, но след това енергично скочи на крака, свали бикините си, завъртя ги малко в ръцете си и ги хвърли в посока към Горинич, който седеше на фотьойл. Той видял татуировката на пубиса на момичето и се възбудил още повече.
  Останала гола, Луси потупа задните си части, разтвори ги с ръце, тръгна на пръсти към вратата. Там тя коленичи, наведена така, че дупето й беше забележимо по-високо от главата, обърна се и с пружиниращи движения, леко огъвайки и разгъвайки ръце в лактите, пропълзя към Александър, пъхна устни в ширината на дънките му, след което се заби измъкна езика си, разтърси го и усмихната веднъж облиза гащите на Саша. Той разкопча ципа си, пусна леко изправения си член.
  Момичето отново се усмихна с върховете на устните си, взе в устата си достойнството на партньора си и започна да гали, опитвайки се да го доведе до желаното състояние. Тогава тя напълно преглътна вече развълнувания, впечатляващ пенис на мъж, за секунди облегна лице на пубиса на партньора си и замръзна. След това тя се отдръпна, но не изпусна члена от устата си, а леко засмука главата му, направи няколко свирка, отново пое члена на мъжа в устата си и замръзна за десет секунди, пое си дъх и продължи характерните си движения.
  - Не бързай - заповяда Саша.
  Момичето се обърна странично към него, за да може Горинич да види как член на приятел лежи на устните на Луси.
  Александър леко потупа приятелката си по бузата, но след това се отдръпна от момичето, пусна члена си и й махна с ръка.
  Люси се обърна, изпълзя няколко крачки назад, наведе се отново, така че гениталиите й станаха ясно видими, и започна да дърпа задните си части.
  - Страхотен! - прошепна Горинич.
  - Не можем да направим това! Александър каза. - Видяхте ли Стрейк на пениса?
  Горинич дори не знаеше какво е това.
  И момичето направи кръг на четири крака из стаята, подканващо размахвайки плячката си, след което се спусна на лакти и изпълзя до любимия си.
  Този път тя разкопча закопчалките на сандалите му и със зъби започна внимателно да дърпа чорапите на Александър.
  - Добро момиче! - похвали той.
  - Обичам те! - като приключи с чорапите, отговори Люси. Тя целуна първо едното, после другото краче на приятеля си и с език започна да гали пръстите му, облизвайки ги и пъхайки мокрия си език между пръстите си.
  - Смучи! - заповяда Саша.
  Момичето взе в устата си четирите пръста на своя любим.
  - По-дълбоко - каза Александър.
  Люси седна на дупето си, дръпна бузата си с пръст, стисна големия пръст на партньора си в устата си, опита се да хване крака възможно най-дълбоко.
  "Добро момиче", похвали го Александър. - Изправи се, да те погаля.
  Без да изпуска крака си от устата си, момичето се изправи и се изви в посока към своя любим. Той започна да я гали по пубиса и пубиса със свободния си крак.
  - Леглото е ниско, - каза Саша, - неудобно е да се разтяга.
  Момичето се наведе напред, разпервайки краката си по-широко. Александър погали с пръсти корема на приятелката си, след това натисна едната гърда, после другата, бавно изтегли от точката между гърдите през пъпа до самото дъно на корема.
  Луся все още държеше десния крак на Александър в устата си с една ръка, а с другата хвана пръстите на левия му крак и го вкара във вагината си.
  "Браво", похвали отново Саша. - Знаеш колко много го обичам.
  Момичето направи енергично движение с таза, опитвайки се да забие пръстите на любимия си по-дълбоко в тялото си. Но тя изкрещя и се отдръпна. На лицето й се появи гримаса на болка.
  - Нещо не е наред след мъченията на Ачинцев? - попита Александър. - Много ли те боли?
  - Поносимо, скъпа - отвърна момичето.
  "Няма да крещиш просто така", каза Саша и изведнъж се обърна към Горинич:
  Искаш ли да видиш какво има вътре в нея?
  - Каква е тя? Горинич зададе глупав въпрос.
  - А-а-а! Имам фиксиране. В същото време ще проведем генитален преглед. Люсенка, заведи ме там, в куфарчето, знаеш ли какво.
  В коридора се измъкна голо момиче и скоро се появи с фенерче, някаква тръба и прозрачно кръгло стъкло в ръце. Горинич обаче видя, че чашата е без дъно.
  Александър освободи леглото. Момичето седна на негово място, обърна се към Горинич и широко разпери краката си, свити в коленете. Саша се спусна до нея, за да може Горинич да види всичко, енергично потупа с дланта си бръснатия пубис на приятелката си, след това прокара пръсти по путката й, нежно масажира клитора на момичето, издърпа устните й и ги разтвори, показвайки входа към пазвата на красавицата . После стана, даде на момичето да оближе и смуче пръстите на ръката му.
  Горинич наблюдаваше влюбените в сладострастно очакване на продължение. И тя последва! Александър пъхна чифт пръсти във вагината на Луси и започна да прави интензивни потрепващи движения.
  Момичето изстена тихо.
  "Виж, не му прави легло", усмихна се Александър, извади пръстите си и отново ги даде на приятелката си да оближе и суче.
  После взе чаша, намаза ръба й без дъно с гел от тубичка и започна внимателно да я въвежда в тялото на момичето.
  - Ай! Луси отново изпищя тихо.
  - Болезнено? - попита Саша. - Може би имате нужда от болкоуспокояващо?
  - Не, скъпа, всичко е наред. Поносимо.
  Саша вкара чашата почти изцяло във вагината на момичето, нареди му да я държи с пръсти, а той светна с фенерче вътре, внимателно го разгледа и каза:
  - Всичко е наред! Почти няма възпаление. Само тук, в самото начало, остана белегът от ухапване. Ще правим ли секс днес? Няма ли да боли?
  - Ще имам търпение, мила! Люси отвърна кротко.
  "Тя обича да се чука, особено с мен", каза Саша на Горинич. Ела тук, ще ти покажа нещо интересно. И ми дай химикалка.
  Горинич скочи до момичето и впери очи в процепа на маточния фаринкс, стърчащ в чаша.
  - Добре? в какво се взираш? - попита по-скоро Александър. - Още ли не сте виждали това?
  "Аз не съм гинеколог", промърмори Горинич.
  - Нито пък аз - каза Александър. Но аз обичам приятелката си...
  Той остави Луси да оближе показалеца си и пъхна малката си възглавница през стъклото в пукнатината на гърлото на момичето. Завъртя го малко, издърпа го и пак го облиза. След това взе писалка от Горинич и я заби в зевите на матката почти до монтажната скоба.
  "Дръж се", нареди той на Луси и отново покани приятеля си да се полюбува на картината.
  С треперещи ръце развълнуваният Горинич извади смартфона си и направи няколко снимки.
  - Имате ли клизма вкъщи? - попита Александър.
  - Защо имате нужда от клизма? - попита Горинич.
  "Виждате ли, обичам аналните игри. За да не се замърси, по-добре е да направите това след клизма.
  - А-а-а - каза Горинич похотливо. Не използваме клизми.
  - Добре, тогава ми дайте бутилка бира. Тя ще направи всичко за себе си. Върви, Люси, приготви се. Нека покажем на мъжа истински секс!
  
  
  Глава 4
  - Страхотна мацка! - каза ентусиазирано Горинич, когато момичето изчезна в банята. - Бих искал това!
  - И тогава! - каза доволен Александър.
  - Къде я намери? - попита Горинич.
  - Взе го от свой приятел, един от лидерите на тяхната общност. Люси беше възпитана по такъв начин, че най-висшата добродетел беше забита в главата й от желанието да угоди на мъж.
  - Колко е секси! Още не съм попадал на такива.
  Тя отиде в Charm School в Охайо. Там ги научиха на послушание и всякакви еротични трикове.
  - Какво е училището?
  - Тайна. Момичетата се обучават за забавление на елита и снимки в порно. Луска беше прикрепена там по линията на Луната.
  Често ли се снима в порно? - попита отново Горинич.
  - Преди често. Луси е красива жена, имаше търсене.
  - Би било интересно да се видят сцените с нейно участие!
  Ти каза, че не гледаш порно!
  - Бих погледнал Люси с удоволствие.
  "Виждам, че се вълнувах, когато ни гледах", усмихна се Саша. - Щях да си сваля гащите, видяхме много изправени членове.
  - Не ревнувате, когато гледате порно с нейно участие, както тя е с други мъже ...
  - Не... Защо да ревнуваш от нещо?
  "Разбирам, че не завиждат на работата", каза примирително Горинич.
  - И понякога тренираме суинг вкъщи. Моят приятел е Скот. Той има мацка - една от най-известните порно звезди. Името е Рокси Рей. Не чухте? О, да, не търсиш... Така че понякога се срещаме заедно. Щях да знам само какво правим с юниците! Организираме всякакви състезания, кой от тях ще изхвърли топката по-далеч от пицето, кой скача по-добре на вибратора или напъха повече тенис топки в тялото си. И за Коледа обличаха приятелки по-готино от коледни елхи. Върху зърната и между краката бяха закопчани вериги с тежести, телата бяха богато украсени с вендузи и щипки за пране с коледни топки. И след това ги използваха в тази форма на свой ред. Много топки бяха бити, но беше забавно.
  - Добре си прекарвате - каза замечтано Горинич.
  - Имате ли щипки за пране? - попита Александър.
  "Трябва да видя майка си в банята." И защо ти трябва?
  "Виждате ли, обичам да се чукам, когато щипки за дрехи висят на зърната на Люска, това ме вълнува", каза Саша, погледна отново издутите панталони на Горинич и попита:
  - Практикувате ли МЖМ?
  - Каква е тя?
  - Е, когато едно момиче с двама мъже.
  - Не, какво си ти! Мога само един на един и без свидетели.
  - Е, напразно. Тогава първо ще се разтоваря с Люска и ще заспя, а после ще говориш с нея.
  Можем в тази стая! - зарадва се Горинич - Имам легло там!
  "Добре, ще отида да си измия ръцете и да побързам Луска", каза Александър и си тръгна.
  Скоро той изведе приятелката си от банята. От красивите гърди на момичето стърчаха щипки, прикрепени към зърната. Размахвайки походката си, съблазнително люлеейки бедрата си, момичето бавно мина покрай Горинич, който я поглъщаше с очите си, седна на леглото, отново разтвори широко краката си, но този път не ги сви в коленете, а се протегна ги измъкна като балерина в разтягане и ги вдигна високо над главата си.
  Александър се приближи до нея, свали дънките и късите си панталони. В същото време момичето разтърси подканващо крака и извади чорапите си. Но Саша не започна веднага да гали. Внезапно извади колан от дънките си и удари приятелката си доста силно по гениталиите.
  Люси изкрещя тихо и каза:
  - Сенкю, сър! Обичам те!
  - Говоря руски! Ние сме в Русия - каза Александър и отново удари момичето с колан.
  - Какво си ти? - попита развълнуваният Горинич.
  - Това е за загряване - отговори Александър. - Тя е свикнала. Вкъщи понякога й слагам помпа.
  Александър протегна ръка към момичето. Без да спуска изпънатите си крака, тя отново облиза пръстите на любимия си и пое ръката си в устата си.
  Минута по-късно Саша извади ръката си от устата си, донесе я до вагината на приятелката, сложи един пръст там, после другия, но не мастурбираше. Той бавно започна да въвежда дланта си в пазвата на Луси. Тя не протестира, просто изпъшка.
  - Не боли ли? - попита Александър.
  "Поносимо, скъпа", по навик отвърна момичето и затвори очи.
  Саша направи усилие и цялата му длан беше в тялото на Луси. Тя отново изкрещя тихо. Саша замръзна за няколко секунди, след което премести ръката си още малко в тялото на приятелката си и започна леко да я върти.
  В този момент Горинич, който наблюдаваше всички манипулации, усети, че свършва: семето му спонтанно изпръсна, изцапайки гащите.
  А нощта току-що беше започнала!
  
  
  Глава 5
  В кабинета на следователя Мария била много нервна, но вълнението й не преминало и на улицата. Едва сега жената се тревожеше повече не за това как трупът влезе в апартамента, а за ситуацията с Павлуша. Ще разкаже ли момчето за греховната им връзка? Защо телефонът му не отговаря?
  Отне няколко спирки с метрото, за да се прибера. Колко охранители станаха в метрото! Сега това започна да дразни Мери. Струваше й се, че е на път да бъде спряна, вързана с белезници и откарана в затвора. След това ще бъдат съдени за съблазняване на непълнолетен.
  Но пазачите не обърнаха внимание на Мария. Учителят излезе от метрото и почувства облекчение. Сега малко разходка, това ще бъде нейната къща. Така на сутринта тя се разхождаше тук с неща, мислеше за Павлик, спомняше си плажа, горещи камъчета под босите й крака, топло море с вълни, галещи като докосване на любим човек.
  Любовта й към Павлуша не е охладняла за няколко седмици на южна ваканция. Човекът я сънувал през нощта, учителят си спомнил релефното му тяло, смело лице, светла коса, подстригана под полубокс, сини, много изразителни очи. Изключително, красиво момче. Може да направи прекрасен филмов актьор, би се изфукал на постер.
  Мария копнееше да види Павлуша възможно най-скоро, да го прегърне и притисне до себе си, да вдъхне уханието на силното му младо тяло, да обсипе с целувки лицето, шията и гладките му румени бузи. Тя набираше телефонния му номер отново и отново, който все още не отговаряше.
  Учителката се успокои: сега беше лято, момчетата бяха на почивка, Павлуша беше отишъл някъде, не взе телефона със себе си или просто го изключи. Но защо да го изключите? А любовникът й не й каза нищо за евентуално пътуване, когато му се обади от Сочи преди два дни. И тогава тази ужасна история се случи с майката на приятел, бързи такси, ранно заминаване ...
  Може би родителите на Павлуша внезапно бяха отведени в чужбина? Искаше да отиде във Франция.
  Самата Мария от младостта си мечтаеше да направи пътуване на меден месец в Европа. Посетете Прага, Варшава, Берлин, Париж. Особено исках да отида в Париж, градът на мечтите и романтичната любов. Тя каза на Павлик за желанието си. Той отговори, че с удоволствие би заминал за Франция, защото французите от всички европейски народи са най-сходни с руснаците и по характер, и по манталитет. Мария не спореше, макар че тогава смяташе, че нашите народи не си приличат много. Тя имаше желание да се омъжи за Павлик след няколко години, когато той стане възрастен, и да отиде на пътуване с него.
  Сега учителят дори не искаше да си помисли, че Павел й изневерява, че е довел друго момиче в апартамента й. Нима Мери не заслужаваше женското си щастие? Преди това в сънищата си тя си нарисува солиден , богат съпруг, но се влюби в момче, което се оказа петнадесет години по-младо от нея. Толкова се влюбих, че си изгубих ума.
  Учителят изглеждаше доста привлекателен. Фигурата е стройна, талията е тънка, красиви дълги крака, кожата е чиста, лицето е свежо, няма бръчки, косата е много буйна, косата е леко къдрава, светло руса до раменете. Напоследък тя периодично ходи на диета, намазана с кремове. Такива жени харесват мъжете. На външен вид не й дадоха повече от двадесет и пет, въпреки че учителката наскоро надхвърли тридесетте.
  Но Мария беше самотна, въпреки красотата и добрата си физическа форма. В младостта й годеникът й, когото тя обичаше с всяка фибра на душата си, се озовава в Чечения и там умира. В резултат на това сърцето на момичето се втвърди и заледи в продължение на няколко години.
  Учителят отговаряше на всички опити за ухажване от мъже с такава студенина, че потенциалните ухажори веднага изчезнаха. Мария не се влюбва дълги години, дори не поглеждаше по посока на мъжете. Тя се чувстваше много дълбоко, светът й изглеждаше черно-бял след трагичната смърт на първото й гадже.
  И едва наскоро учителят започна постепенно да се размразява, да мисли все повече и повече за сватбата и раждането на дете. Но Мария беше плаха с мъжете, не посещаваше танци и други места, където е по-лесно да се опознаем.
  Жената имала идеята да обяви свой познат с цел брак във вестник или в подходящ сайт в интернет. Но тогава в живота й се появи Павлик. И светът започна да играе с нови цветове.
  Този красив мъж се открояваше сред всички ученици с външния си вид и общителност, красивото момче се превърна в сърдечна страст на учителя, Мария се влюби в него. Въпреки че разбрах, че е погрешно, дори опасно от гледна точка на съществуващите закони.
  За първи път учителката видя Павлик преди почти година в класа си в ново училище, където получи работа, когато се премести в Приморския район. Той почти веднага я накара да се размрази, копнеещо за любов сърце да трепери. Павлуша събуди в жената първо неясни сънища, а след това доста силни чувства.
  Мария реши да потърси подход към това момче, но се страхуваше, че момчето ще я отхвърли. Учителката започна да се грижи по-внимателно за себе си, отиде на диета. Тя се опита да изглежда добре и да събуди настроението на Павлик, надценявайки оценките му. Въпреки това дълго време тя не предприема никакви стъпки, за да се опознае по-добре.
  През април времето беше красиво, слънчево, Мария се облече подходящо за пролетта и на урока тя извика Рибаченко да отговори.
  Първият красив мъж от класа, Павел, стоеше до черната дъска. Мария го погълна с очите си, а той погледна с интерес учителката си, която този ден беше с доста къса пола, с красив грим и шикозна прическа.
  С усмивка Пол каза:
  - Законът на Киркоров казва...
  В класа имаше смях. Павлик леко се смути и леко се изчерви. Учителят учтиво поправи:
  - Кирхоф... Е, за какво е този закон?
  Мария чу, че Рибаченко е подканен от момичето на първото бюро, но се престори, че не забелязва нищо.
  Нейният домашен любимец, гледайки в очите на учителя, отговори:
  - Сумата от токовете във веригата на входа е равна на сумата от токовете във веригата на изхода ...
  Мария кимна и каза:
  - Седни, Павел, пет!
  Учениците подсвиркваха. Момчето седна и започна откровено да разглежда учителя.
  Тогава Павлик признал на Мария, че точно в този ден чувствата започнали да кипят в него. Харесваше Мария и преди, но като учител. И тогава той изучава тази възрастна жена, нейното красиво аристократично лице, руса къдрава коса, съблазнителни крака. Той погледна и усети как мъжеството му предателски набъбва, става горещо и дори пулсира.
  Момичетата го харесаха, говореха с тях и дори няколко пъти целунаха красивата Вера. Но все още не е правил секс с никого, видя процеса само на видео, което намери в интернет. От такова видео той се развълнува по същия начин, както сега от самата гледка на учителка, нейната незаслужена петица.
  Павлик изведнъж поиска да прави любов с физическото. Като на видео. Но той разбираше, че това е невъзможно, поне не в близко бъдеще. Болезненото състояние обаче изискваше изход. Павлик потръпна силно, пред очите му изскочиха звезди. Жегата в слабините на ученика стана непоносима. Момчето вдигна ръка и попита, изчервявайки се:
  - Може ли да отида до тоалетна?
  Мария снизходително позволи:
  - Отивам!
  Павлик хукна с всичка сила. Само в тоалетната успя да облекчи напрежението и да омилостиви все още изпъкналото си достойнство.
  Тогава той със смях разказа на Мария за внезапното си вълнение. И тогава се върна в клас точно навреме за звънеца. Трябваше да отида на следващия урок.
  Но пред очите ми застана образът на учителя по физика. Тя успя да разпали огън от силни чувства в момчето. Искаше отново да види Мария Александровна.
  Павлик едва издържа уроците. Самите му крака го отведоха до кабинета по физика.
  С бързо биещо сърце Павлик спря на вратата, събирайки смелост. Той не знаеше какво ще каже, как ще се държи с учителя, но въпреки това отвори вратата.
  Учителят обясняваше нещо на момчетата от старшия клас, урокът свърши, но все още не всички бяха тръгнали. Мария се обърна към Павел, който стоеше на прага, очаквайки той да обясни причината за посещението си. Тя се усмихна благосклонно, но дори тази приятелска искрена усмивка не можеше да премахне смущението на Павлик, той сякаш беше изгубил речника си и само с празен поглед гледаше учителя. И Мария Александровна погледна любимия си ученик право в очите му.
  Паузата се проточи, Мария нежно попита:
  Тук ли си, Павел? Някакви проблеми?
  Гласът на Павел най-накрая прозвуча:
  - Аз... искам да напиша есе по физика. Тези закони... как е? Общо взето актуалните...
  "Почакай малко, сега ще свърша с момчетата и ще обсъдим всичко с теб", каза учителят и отново се усмихна.
  И Павлик усети, че от външния й вид, от доброжелателната й усмивка мъжеството му отново неволно се раздвижи в панталоните му.
  Той излезе в коридора, опита се да се разсее от сладострастните мисли и да се успокои.
  Разбира се, би било по-лесно за него да общува с връстник, но сега момчето беше силно развълнувано от тази възрастна жена. Очевидно нейното привличане на интуитивно ниво се прехвърли върху Павел и той не издържа, поддаде се на взаимната страст, въпреки че не знаеше как да се държи с учителя.
  Павлик усети, че достойнството му отново е нараснало много и панталоните му са забележимо издути. За първи път момчето се сблъсква с такава страст. Беше нещо ново и различно. Никога досега младият Павлик не беше толкова възбуждан. Изведнъж му се прииска да види учителката гола, да докосне стройните й крака, голите й гърди.
  А Мария? Тя се зарадва, че Павел влезе, опита се да изпрати останалите момчета възможно най-скоро и да се обади на любимото си момче. Тя мечтаеше да общува с това красиво момче, гледайки в нежните му изразителни очи. Мария разбра, че това е просто тийнейджър. И той ще трябва да бъде третиран съответно. Тя не е планирала да съблазни ученика, просто е искала да говори с него. И така, за живота, за ученето.
  И той влезе и се загледа в краката й. Човекът не можеше да спре привличането си. Панталоните му... Бяха издути!
  Мария забеляза това, настроена на шеговито настроение, усмихна се весело и попита:
  Харесват ли ти краката ми?
  Павлик изстиска с мъка:
  "Много... съжалявам..."
  Мария не устоя и веднага зададе втория въпрос:
  Срещаш ли се с момичета?
  Човекът не отговори веднага и учителят поясни:
  Срещате ли се с връстниците си?
  Не... те са глупави. А ти... толкова умна... и красива. Харесвам те.
  Мария отново се усмихна и каза тихо:
  "Ти си красиво момче, но не ми е позволено да се срещам с ученици, освен ако не е училищен бизнес.
  Павлик въздъхна тежко и прошепна:
  "Проклети конвенции!
  Мария сви рамене.
  - Мъж с такъв външен вид като твоя не може да бъде лишен от женско внимание. Ще си намерите момиче, което е по-подходящо за вашата възраст.
  Паун измърмори:
  "Не искам да... привлечен съм от теб.
  Мария се усмихна.
  - Ще мине!
  Още няколко минути говореха за училищния живот и съучениците, след което Павлик предпазливо се отдръпна към изхода, спешно трябваше да отиде до тоалетната. Той бързаше да се облекчи, да облекчи болезнения сърбеж и свръхчовешкото напрежение.
  Физически силен човек все още не можеше да контролира желанията си и да облекчи ерекцията. Подсъзнателното желание за любов и секс със зряла дама буквално затрупа тренираното тяло на млад спортист.
  Ученикът избяга, Мария не го дочака, напусна училището. И Павлик се прибра. Родителите забелязаха, че синът им е изключително мрачен и почти не яде.
  Мама попита сина си:
  - Павлик, получи ли двойка?
  Студентът махна с ръка.
  - Каква безсмислица!
  Бащата се усмихна.
  - Той, очевидно, се е влюбил, не се занимавай с въпроси, иначе ще избухне.
  Павел се заключи в стаята си. За да се разсея и да се разтоваря, влязох в интернет и включих порно.
  През нощта момчето не спеше добре, през цялото време си спомняше за учителя, последния им разговор, беше смутен от поведението му и сънува.
  Често учениците се влюбват в учителите си, дори и да са много по-възрастни от себе си. Обичат ги заради тяхната мъдрост и авторитет. Понякога учителите отговарят взаимно: харесват младостта и красотата. Случва се самите учители да се опитват да накарат учениците си да се влюбят в тях. Мери успя. Тя напусна училище, но след това съжали, че не е изчакала човека и не е продължила да общува с него този ден.
  
  
  Глава 6
  На следващата сутрин Павел беше мрачен и оттеглен. Беше груб с родителите си, в училище изобщо не говореше с връстниците си, отговаряше неадекватно на учителите. С вълнение той чакаше последния урок - физика.
  Преди урока не беше възможно да се говори с учителката: тя пусна децата в класа само със звънец и веднага започна да обяснява материала.
  Пол привлече погледа й. Мария Александровна също понякога гледаше любимия си ученик. Забелязала, че момчето е пребледняло и й било жал за момчето.
  Когато урокът свърши, момчетата започнаха да напускат класната стая, а Павел събра смелост, дойде и каза на учителя:
  - Вчера не разбрах за абстрактното.
  Мария попита:
  - Защо избягахте?
  "Трябваше да отида до тоалетната."
  "Можете да дойдете при мен след училище", разреши учителят.
  Peacock се почувства вдъхновен! С нетърпение очакваше края на класа. И веднага побърза към кабинета по физика. Мария Александровна беше сама.
  "Нещо, което не изглеждаш много добре днес", каза първо учителят. - Не се ли разболя?
  "Не", отговори Павел, "просто не се наспих.
  - Това се случва. Наистина ли искате да напишете есе? - попита Мария.
  Павел кимна, въпреки че и двамата знаеха, че това е само извинение. Учителят започна да обяснява как се пишат есета. И Павлик изведнъж каза:
  - Може би можем да обсъдим подробностите за тази работа на друго място? Тук е много претъпкано... Имаме дача в Александровская. Там никой няма да ни спре.
  През нощта ученикът мислеше какво ще каже на учителя на срещата и издаде подготвена фраза.
  Мария се усмихна, сложи ръка на врата на ученика и каза:
  - И ти си специален, не като другите момчета...
  Павлик трепна от докосването й. Той отново усети коварното раздвижване в панталоните си. Но този път той не избяга никъде, а отново каза за дачата:
  - Можете да отидете по всяко време. Имам ключовете, родителите ми не ходят сега в Александровская.
  Мария махна ръката си и отговори:
  "Разбира се, че няма да отида никъде. Но можете да дойдете в къщата ми.
  - Кога мога да вляза?
  Мери сви рамене и отговори:
  - Да, дори днес.
  - Страхотен! - зарадва се Паун. - Сега трябва да отида в хокейната секция и тогава мога да дойда при вас.
  "Тогава да запишем моя телефонен номер", предложи учителят, "ще се обадиш, когато си свободен, ще ти кажа къде да отидеш".
  Момчето цъфна от щастие:
  - Много добре! Вие сте просто супер!
  "Просто моля те, не казвай на никого, че отиваш в дома ми.
  Павлик кимна, трябваха му много усилия да откъсне поглед от гърдите на жената. На ватирани крака ученикът си тръгна. В близкия павилион момчето си купи пакет чипс и бутилка кола. Той лакомо поглъщаше купеното, успокояваше нервния си трепет и се чувстваше по-уверен.
  В тренировките Павел беше активен, играеше грубо. Той пръв изскочи от игрището, втурна се към съблекалнята и извика учителката. Мария Александровна назова улицата, номера на къщата и апартамента.
  
  Учителят отвори вратата, усмихна се и каза:
  - Радвам се, че дойде. Не се срамувайте, чувствайте се като у дома си.
  Беше облечена в красива синя рокля с дължина до коляното, чехли, разпусната коса и лек грим. Мария чакаше момчето, приятелската й усмивка помогна на Павел да облекчи ненужното вълнение, но той все пак зададе доста глупав въпрос:
  - И ние сме сами тук, няма да пречим... вашите хора?
  "За съжаление все още съм сама", разпери ръце учителката. - Хайде.
  Павел събу обувките си, Мария го хвана за ръката и заедно влязоха в стаята. Вече имаше поставена маса. Мария се подготви да се срещне с любимия си ученик. Купих си торта, направих сандвичи и дори отворих бутилка сухо вино. На масата имаше и чаша със свещи.
  "Ще ви разкажа за есето по-късно", каза учителят. "Първо да похапнем... на свещи".
  Мария угаси светлината и запали свещите.
  Павлик каза с ентусиазъм:
  - Толкова романтично! Но на светлина изглеждаш още по-добре.
  - И аз искам романтика, толкова съм самотен ...
  - Имате нас, вашите ученици - възрази Павлик.
  - Но няма сърдечен кавалер ...
  Така че мога да стана такъв! - каза ентусиазирано момчето. Сега беше по-малко нервен, отколкото в училище, когато си уговаряше среща с учителя.
  Мария отново се усмихна и покани Павлик да седне на дивана до масата. Тя седна до нея и прошепна:
  - Аз ще изпия малко вино, а ти изяж тортата. С ядки е. Не знам дали обичаш сладко.
  "Обичам те", отвърна Пол.
  - Това е добре.
  Павлик взе парче торта с лъжица и без ентусиазъм преглътна. Момчето понякога яде торта вкъщи. Но той харесваше повече шоколад.
  Мария отпи глътка вино и върна чашата. Изглеждаше неприлично да пия сам. И още повече за тийнейджър. Тя се възхити на ученика в пламъка на свещите, каза на Павлик, че има фотогенично и изразително лице, а фигурата е като на гръцка статуя.
  Момчето отвори уста за подобни комплименти, а учителката хвана ръката на Павлик в ръката си, сложи я на крака й и прошепна:
  - Можеш да го изгладиш.
  Момчето се изчерви, дланта му потрепери и веднага се изпоти. Павлик нежно го погали по крака. Мария се усмихна: докосването на красив мъж е приятно за женското тяло. Учителката сложи ръка върху мускулестите гърди на Павлик и започна да ги масажира. Момчето често дишаше, Мария усещаше колко силно бие сърцето на тийнейджъра. Човекът пламна от вълнение. Той омеси коляното на жената с ръце, изведнъж му се прииска да съблече роклята й и да разкъса собствените си дрехи. Интуитивно, силно желание...
  Но Мария от ъгъла на съзнанието си осъзна, че трябва да спре, за да не загуби контрол над себе си. Тя откъсна ръката на Павел от коляното му, целуна момчето по челото и каза:
  - Добре, стига! Да се върнем към абстрактното.
  Паун прошепна:
  - Моля... Резюме по-късно. Горещо ми е. Мога ли да си съблека ризата?
  Мария искаше да продължи интимна среща, мечтаеше да види голия торс на млад красив мъж, жената не можа да се сдържи, протегна ръце и отговори:
  - Хайде, ще ти помогна.
  И свали тениската на момчето.
  Релефният, грациозен рисунък на мускулите на момчето затопля още повече топлината в стомаха на жената, която заплашваше да стане непоносима. Но Павлик беше изключително развълнуван, съвършенството му се издигна, тялото му започна да блести от пот. Момчето каза с треперещ глас:
  - Можеш и аз ще ти помогна... свали си роклята...
  Мария кимна снизходително.
  - Разбира се!
  Павлик се наведе и с треперещи пръсти разкопча закопчалките...
  Мария остана по едни тънки гащички и сутиен. Павел най-накрая видя тялото на учителя почти без дрехи. Грациозен, трогателен, много сладък и еротичен.
  Павлик съвсем искрено каза:
  - С ваша милост можете да станете модел.
  "Предпочитам да работя като учител", отговори Мария Александровна.
  Момчето прокара ръка по гърба на любимия си учител. Мария пое дълбоко дъх. Докосването на момчето я възбуди. Исках да отхвърля всички условности и да се слея с младия красив мъж в екстаз. А Павлик трепереше от голямо вълнение. Това беше първият път, когато му се случи. Момчето беше обзето от емоции, инстинктите завладяха ума му.
  Мария отиде да се срещне с момчето. Прегърнаха се и се целунаха...
  Павлик за първи път се озова на любовно легло, беше превъзбуден и в края на срещата дори се изтощи. Едва тогава Мария погледна часовника си и извика уплашено:
  - Еха! Вече е единадесет часа! Родителите ви ще се притесняват. Хайде, бързо им се обади и се обличай.
  Умореният Павлик се движеше бавно. Под изразителните му сини очи се появиха тъмни кръгове. Вълнението утихна, но момчето се почувства празно. Мери го успокои:
  "Винаги е така след първия път", жената целуна Павлик по устните. - Ти си невероятен човек! Чувствах се добре с теб, но нашата страст е престъпна. Ще ме заплашат със затвор, ако разберат, че сме преминали границата.
  Паун прошепна:
  Кълна се, че няма да кажа на никого. Давам честната си дума.
  Мария се усмихна и попита:
  - И няма да се похвалиш пред приятелите си?
  Павлик дори се прекръсти за убедителност:
  - Не! Ето ти кръста!
  Законно не ни е позволено да се обичаме. Не искаш любовта ти да отиде в затвора, нали?
  Паун уверено отговори:
  - Не, не искам да!
  Мария кимна и прошепна:
  "Може да бъда съден за съблазняване на непълнолетен.
  Павлик енергично поклати глава.
  - Не! Ти не ме съблазняваш, аз самият те искам.
  Мария отговори:
  - Няма значение. Обвинен, че съблазнява по-възрастния.
  - Несправедливи закони!
  "Законът е добър или лош, но той е законът, трябва да се съобразявате с него", каза Мария. - И ти се прибирай по-бързо. Какво ще кажеш на родителите си?
  Паун каза:
  - Ще кажа, че останах при един приятел, играхме компютърни игри.
  Ами ако попитат за името на приятел? - попита учителят.
  Паун уверено отговори:
  - Приятелите ми са надеждни, ще ме откажат.
  Мария отново попита:
  "Моля, не казвайте на никого.
  Павлик отново се прекръсти:
  - Кълна се в майка си, няма да кажа на никого!
  Учителят и ученикът се целунаха за сбогом.
  Вкъщи момчето бързо се обясни на родителите си, рухна на леглото и веднага заспа.
  На следващия ден в класа на Рибаченко нямаше часове по физика. Той се възстанови след романтична среща, той отново искаше да види любимата си жена, на почивка отиде при Мария Александровна.
  За да не предизвиква допълнителни подозрения и клюки, учителката помоли Павел да не идва повече в кабинета й, когато няма урок по физика, но тя му позволи да се върне в дома й.
  И отново имаше романтична вечеря на свещи. Само вместо вино Мария отвори бутилка кока-кола. И тогава учителят направи на ученика масаж. Павлик се чувстваше по-спокоен и по-уверен от преди, беше готов да продължи да учи науката за любовта.
  Разделиха се с нежни целувки.
  Този път момчето се прибра щастливо и весело. Майка, като видя щастливите му очи, попита:
  - Намерил ли си вече приятелка?
  Павел потръпна и се изчерви, но не отговори.
  мама попита:
  целуна ли се вече?
  - Не - излъга Пол.
  - Внимавай, не бъди палав. Защото си толкова млад...
  Човекът не искаше да слуша инструкциите, той се съблече, легна да спи. Той си представи, че Мария лежи до него, и потъна в сладка дрямка.
  Учителят и ученикът започнаха да се срещат тайно. Формално момчето отиде при учителя да пише есета. Но това беше само прикритие за романтичната им любов, която се разви хармонично. Влюбените планираха след време да сключат законен брак. Мария се стараеше да не мисли, че тайната им връзка може да бъде разкрита, докато Павлик навърши пълнолетие, а тя ще бъде обвинена в съблазняване на ученик. Днес обаче тази визия се превърна в реалност.
  Е, защо на някой маниак му хрумна да засади трупа на момиче в апартамента си? Мария не искаше да повярва, че Павлик може да направи подобно нещо. Но телефонът на любим човек мълчеше.
  Вкъщи учителката се качи в банята и продължи да мисли за изоставения труп и връзката си с Павел. Не, те имаха не порочна връзка, а истинска любов! Без мръсни мисли и лоши намерения. Защо беше? Може би всичко не е толкова лошо. Може би Павлик не й е изневерил, в нейно отсъствие не е довел никого в апартамента. Но кой тогава е хвърлил тялото? мистерия...
  Мария направи топла вода с надеждата да се успокои. Жената се потърка с кърпа и отново се замисли какво ще каже Павлик на полицията.
  Изведнъж на вратата се звъни.
  "Павлуша?! помисли си учителят. - Най-накрая! Но защо толкова късно и без предупреждение?
  Тя облече халатия си и побърза да влезе в коридора.
  
  
  Глава 7
  На сутринта Красин срещна своя асистент Андрей Ковалев близо до офиса.
  "Вася, имаме още един труп", каза Ковалев.
  "Е, поне не са две", автоматично отговори Красин.
  - И знаете ли кой? Вчерашната дама, чийто труп е хвърлен в апартамента.
  - Какво? - попита Красин.
  - Ами този, който беше разпитван вечерта.
  - Така че час по час не става по-лесно!
  "Тя беше намерена мъртва под прозорците на къщата, падна от прозореца", обясни Ковалев.
  - Изпадна ли? - попита Красин. - С нечия помощ?
  - Може би. Ще закачат и този труп върху нас.
  "Ще трябва да се обедини в едно нещо", въздъхна Красин.
  Служителите влязоха в кабинета.
  - Отново ще се изисква проучване на съседите - каза Ковалев.
  "И самоличността на този, който беше хвърлен в апартамента на Новикова, трябва да бъде установен възможно най-скоро", напомни Красин.
  - Същата беда - махна с ръка Ковалев. Съседи твърдят, че никога преди не са я виждали.
  - На пубиса има татуировка на завара, има ли специалист по татуировки в нашия район? Трябва да разберете, може би той ще каже кой е направил тази роза. Тези са рядкост.
  - Би било необходимо първо да го разпитате, като него, Рибаченко. Сигурно знае нещо. Или замесени.
  "Точно така, започнете с него", каза Красин.
  Дай ми телефона, ще му се обадя.
  Телефонът на Павел мълчеше.
  - Странно, - каза Ковалев, - телефонът е извън зоната на мрежата.
  - Така че идете на адреса и там ще разпитвате на място - нареди Красин.
  Ковалев си тръгна, докато старши следовател Василий Красин, докато чакаше данните от аутопсиите, мислеше. Дори на него, следовател с десетгодишен опит, случаят изглеждаше много сложен и объркващ. Нищо не се знае за момичето, което се озовава в апартамента на учителката. Хубава, изглеждаща на не повече от тридесет, с оригинална татуировка на интимно място. Също и синини по папата и гърдите. Не изглежда, че непълнолетен човек би я "галил" така.
  Резултатите от прегледа ще бъдат публикувани скоро. Защо непознатият умря? Много прилича на задушаване.
  Разбира се, съмнително е момчето да доведе тази дама в апартамента на своя учител, но в нашия свят всичко е възможно.
  Красин се обадил в детската стая на полицията. Те нямаха никакви материали за Павел Рибаченко. Не е участвал, не е бил регистриран в детската стая. Но момчето, очевидно, е бодро. След като срещнах учителка, имах дори ключовете от нейния апартамент.
  Василий Красин не харесваше непълнолетните престъпници. Те са най-арогантните, жестоки и цинични. Уверени в тяхната безнаказаност. Мнозина нямат нищо свято. Лично непълнолетни пънкари развалиха колата му, спукаха гуми. Децата вече са грамотни, знаят, че до четиринадесет години няма да имат почти нищо. И след четиринадесет трябва да извършите много тежко престъпление, за да бъдете изпратени в специално училище или, освен това, в колония. И сроковете са кратки, а самите зони са подобни на детските лагери. Водят осъдени момчета на екскурзии, има компютърна зала и басейн.
  Не, сегашната младежка зона изобщо не е тежък труд. Момчетата се люлеят и не работят. Заминават след зоната, обучена по специалността. Хуманизмът по отношение на непълнолетните негодници е отгледан и те го използват. Те не се страхуват от нищо.
  Ако тийнейджър извърши убийство и след това, може би, елиминира и учителя, той може да бъде насаден за десет години. Поне за известно време ще спасим обществото от такова чудовище. Но има ли Павел нещо общо с тези престъпления?
  Професионалната интуиция подсказва на Красин, че Рибаченко не е извършвал убийства. Наложи се обаче да се разпита момчето.
  Във всеки случай Василий Красин реши да стисне добре Павел. Чудя се какви отношения е имал с покойния учител?
  Красива жена. Защо самотен? Без съпруг, без деца. Въпреки че външният й вид е много привлекателен. Такава дама може да завърти главата на всеки сексуално възбуден тийнейджър. Ако той иска.
  Обвързва ли ги любовта, може би дори сексът? Учителката вчера се уплаши, когато намекнаха, че можем да вкараме непълнолетен в затвора за съблазняване на непълнолетен. Жалко е да притискаш и арестуваш красива жена. Пуснато е с абонамент, но излезе както се случи. Има дори чувство за вина. Ковалев трябваше да бъде изпратен при Павел снощи. Или отидете сами. Въпреки че не ни плащат допълнително за обработка. Може би нямаше да има втори труп...
  
  
  Глава 8
  Ковальов бързо намери апартамента на Рибаченко. Отворена от майката на Павел. Андрей се представи, каза, че иска да зададе на човека няколко въпроса.
  - Вадим написа ли изявление? - попита жената. - Умолявам те, не докосвай момчето! Той е в тежка депресия.
  "Кажи ми какво се случи с теб и какво изявление е написал Вадим", попита Ковалев.
  - Да, на учителя. Не искаш ли да попиташ Павлик за нея? - изненада се жената.
  - За учителя трябва да получа информация.
  "Не безпокойте още сина си, моля! - молеше майката на Павел. - Той се отдалечава от ... Виждате ли, Павлик искаше да си сложи ръце, той вече беше направил примка. Е, Вадим видя... Сега Павлик малко се успокои, не иска да общува с никого. Нека ти кажа всичко, което знам, да отидем в кухнята.
  - И какво се случи с теб? - попита Ковальов, сядайки на кухненската маса.
  - Павлик се скара голям с баща си. Заради точно този учител. аз съм виновен. Той остави якето си в коридора. Вдигнах го и от него и телефона на сина ми изпаднаха някакви ключове, не нашите. Не можах да устоя, погледнах с кого говори Павлик. И намерих любовно писмо...
  - С учителя? Ковалев предположи.
  - С нея. Видях тази жена в училище. Тя е два пъти по-голяма от сина си. Павлик е още дете. И ето го... Бях в шок, показах на мъжа си. Вадим се ядоса, отне ключовете и телефона от Павлик, обеща да говори с леля си. Момчето е в истерия...
  - А къде беше Вадим онази нощ? - продължи да пита Ковалев.
  - На работа. Работи като охранител в базата. Три дни по-късно.
  - Кога напуснахте дома си?
  "Снощи той беше в осем.
  - А преди това, предишната вечер, мъжът ви беше ли вкъщи? - попита Ковалев.
  Да, бях си вкъщи. Скарах се с Павлик, цяла вечер гледахме Павлуша да не си направи нищо. Сега Павлик е депресиран, не го пипай, моля те.
  - Добре, разбирам, ще напусна дневния ред, щом синът се отдалечи малко, нека дойде в нашата следствена комисия. И Вадим ще трябва да бъде попитан същото.
  - Добре, ще го предам.
  - Кажете ми, къде са ключовете, които Вадим взе? Ковалев зададе важен въпрос.
  "Значи, той е" - сви рамене жената, "вероятно го носи със себе си.
  - Разбираемо. Кажете ми, моля, и в нощта след кавгата с Павел, Вадим определено не е напуснал къщата?
  - Мисля че не. Легнах си, той остана да гледа Павлик.
  - Разбираемо! Така че не знаете със сигурност. На каква база работи Вадим?
  - В нашата зеленчукова база в крайбрежния район. Трябва да се прибера вечерта, ще ти кажа, че си дошъл.
  Ковалев напусна апартамента и веднага се обади на следствения комитет на Красин:
  - Вася! Има заподозрян! Спешно трябва да отидете в ареста.
  Кого ще задържаме? - попита Красин. - Този ученик?
  Ще се справим със студента по-късно. Баща му! Той е в бизнес и има ключовете от апартамента на учителя ", обясни Ковалев.
  
  Вадим Рибаченко беше доведен в следствения комитет направо от работното си място. Разпитван е заедно от Ковалев и Красин. Ковалев пое инициативата.
  "Е, кажи ми какво направи в апартамента на учителя", нареди Ковалев.
  - Кой учител? - попита Вадим, недоволен от факта, че е отведен в следствената комисия.
  "Този, който се смили над сина ви", поясни Ковалев. - Ние знаем всичко!
  - О, ти говориш за тази кучка. Никога не съм бил в нейния апартамент.
  Ковалев удари с юмрук по масата:
  - Не лъжи! Получавате доживотна присъда за двойно убийство! Единственият начин да облекчите вината е да ни кажете цялата истина.
  Заподозреният завъртя очи.
  - Двойно убийство? Кой беше убит? Какво си ти? Аз не знам нищо!
  "Хижата ми е на ръба, нищо не знам", каза скептично Ковалев. - И кой взе ключовете от сина за апартамента на учителя, обеща да се справи с тази дама?
  "Аз... не съм бил при нея", развълнувано каза Вадим, "не съм се доближил до нея.
  - Лъжеш! Съседите те видяха! - излъга Ковалев. - Искаш ли лице в лице?
  - Не бях там! Честно казано! Павел каза, че е отишла на почивка. Просто исках да говоря с нея. По-късно, когато се върне.
  - Е, как говорихте? - попита ядосано Ковалев. Изхвърли ли го през прозореца? Ако не ни кажете истината, ще започнем да прилагаме физически мерки!
  Човекът напълно увисна, ръцете му трепереха, той отново каза:
  - Вярно е, момчета, не бях там ...
  Красин подаде на заподозрения снимка на починалия непознат и каза доста учтиво:
  - Моля, вижте снимката. Какво знаеш за тази жена?
  Вадим взе снимката в ръцете си и отговори:
  - Нищо не се знае. Не сме запознати.
  - А ако помислиш добре? - попита Ковалев. - Погледни отблизо.
  "Не я познавам със сигурност! - настоя Вадим. - Виждам го за първи път.
  - Какво правихте през нощта на двадесет и първи август? - попита Красин.
  - Онзи ден? Цяла нощ беше у дома. Скарахме се със сина ми, не ходих никъде.
  - А къде отидохте от работа снощи? - попита Ковалев.
  - Никъде не съм ходил! През цялото време беше на работа. Колегите могат да потвърдят. В какво ме подозираш?
  "Виждате ли", каза Красин, "в апартамента на учителката беше намерен труп на жена, а същата нощ самата учителка беше изхвърлена през прозореца. Имахте ключовете от апартамента й и мотивът ви беше да се справите с любовницата на сина си.
  Но аз не бях там! Кълна се!
  "Нека го изпратим в съда, за да одобри ареста за два месеца. Нека седне, помисли, може би ще си спомни какво ще ни каже, - продължи да плаши заподозреният Ковалев.
  Но Красин усети, че човекът всъщност не е в този злополучен апартамент. Вадим Рибаченко беше освободен под гаранция.
  Но ситуацията не се изясни. За да се хвърли светлина върху такова мистериозно престъпление, може да се разбере самоличността на хвърленото момиче. Трябваше да попитам проститутките, които работят в района, още веднъж да интервюирам съседите, да проуча доклада за изчезналите. Но първо Красин изпрати Ковалев при специалист по татуировки.
  Андрей се върна, усмихвайки се загадъчно.
  "Вася, ще паднеш", каза Ковалев. - Татуировката върху тялото на нашия непознат е знак за секс робиня от сектата на Ордена на осветителите.
  - Какво? - попита изненаданият Красин. - Просто нямахме достатъчно секс роби...
  "Такива нежни рози на китката и пубиса се правят в сектата за момичета, които се използват за сексуални удоволствия", потвърди Ковалев.
  - Разбрахте ли кой точно прави такива татуировки? - попита Красин.
  - Специалистът не посочи имена. Той не знае кой в нашия град се занимава с подобни рисунки.
  - Каква секта?
  - Много голям. В САЩ е със седалище и имаме клонове в няколко града.
  Това не е ли същата секта, която Браун описа в своя сензационен роман? - попита Красин. - Прочети?
  - Не, не съм го чел и не съм гледал филма по книгата, но специалист по татуировки вече ми каза за романа на Браун. Илюминаторите са изградени на подобен принцип, но имат по-голяма секта, у нас има клонове в Москва и някъде другаде. В Санкт Петербург май няма клон.
  "Всъщност една жена може да си направи роза по модел, без да навлиза в подробности какво може да означава такава татуировка", предположи Красин.
  "Може и да е", съгласи се Ковалев. - Покойният ми баща премахна остатъците от татуировка на ръката. Той дойде от армията и някъде на плажа видя мъжка татуировка под формата на слънце с лъчи на гърба на ръката си. Исках същото. И приятелят му победи добре татуировката. Той направи баща си според описанието. След това баща ми забеляза, че мъжете, които изглеждаха като опитни каторжници, започнаха да се приближават към него с думите: "Здравей, брато!" Веднъж той се возил в електрическо влакче, татуирана урка седнала до него и попитала: "В коя зона оседлахте?" Татко никога не седеше и не харесваше урока. Затова му казах, че не е осъждан. - И тогава защо си направи татуировка? Оказа се, че името му в криминалната среда означава: "Здравейте на крадците." Това правят в зоната осъдени за тежки кражби. Татко реши да си направи татуировката. И той вече не ги правеше.
  - Случва се - усмихна се Красин. - И все пак версията за принадлежността на нашия непознат към секта трябва внимателно да се провери.
  "Добре, ще се заема, ще сърфирам в интернет", каза Ковалев.
  
  
  Глава 9
  Прегледът показа, че непознатият е удушен чрез притискане на каротидната артерия. Както се очакваше Красин. Остава да се установи самоличността на починалия.
  Ковалев отново се появи със загадъчна усмивка.
  - Слушай, приятелю Вася! Разбрах, изглежда. наш непознат. Никога няма да познаете коя е тя.
  - Е, кой е? - попита заинтригуван Красин.
  - Нека ти разкажа всичко по ред. Започнах да търся материали за сектата и нейните клонове у нас. Попаднах на съобщение, че наскоро в Анапа беше арестувана жена за убийството на BDSM директор ...
  - BDSM - това е перверзно порно с елементи на насилие? - уточни Красин.
  - Това е същото, твърд секс с принуда, болка, унижение, - потвърди Ковалев. - Значи, жената, арестувана в Анапа, също принадлежи към сектата на илюминаторите, или по-скоро тя е от техния клон в град Сочи. В Анапа тя участва в снимките и след това намушка режисьора си с нож.
  - Госпожа, която беше убита в Санкт Петербург, какво общо има тя с убийството в Анапа? - попита Красин.
  "Може би не го прави", отговори Ковалев. "Току-що се заинтересувах какво е заснел покойният режисьор. Ачинцев неговото фамилно име ...
  - Искате да кажете, че нашата дама е снимала с него? - предложи Красин.
  - Не видях починалия във филмите на Ачинцев. Но в друга подобна снимка на американското студио King, специализирано в БДСМ, Вася, я познах! Външен вид, татуировка... Покойната ни дама е американска порнографска актриса.
  - Нищо не бъркаш? - изненада се Красин. Как може една американка да е напълно гола в обикновен апартамент в Санкт Петербург?
  - Ще трябва да разберем. Но името на покойната актриса, тази, под която тя участва, Луси Стар.
  "Това е поне нещо", каза Красин. - Все пак трябва да разберете как се е озовала в Санкт Петербург.
  "Най-вероятно тя е долетяла, за да участва в снимките", предположи Ковалев.
  - Напълно вероятно - съгласи се Красин. - Разберете кой в Санкт Петербург е специализиран в BDSM, къде и кога Луси е снимала последния път.
  Ковалев беше изправен пред трудна задача. Отново трябваше да се ровя в интернет, да общувам с най-известната фигура в порно бизнеса в града, да търся информация за Люси и нейната секта. Не може да се намери информация какво е правил покойната Луси Стар в Санкт Петербург. Но порно дилърът каза на Андрей, че според слуховете Люси наистина е била заснета в Русия от порнорежисьорът Владимир Ачинцев, който беше убит в Анапа преди няколко дни.
  Ковалев се свърза с Анапа, поиска информация за убийството на Ачинцев и отново се потопи в джунглата на Интернет.
  На следващия ден той докладва на Красин:
  - Беше възможно да се установи истинското име на момичето - Людмила Старкова. Както казах преди, тя участва в порно под името Луси Стар. Тя е взета като дете от Украйна, заедно с родителите си членува в сектата Осветители. Има предположение, че момичето от детството е било подложено на тежко психологическо лечение, тя е била принудена да се занимава с порно, а след това е направена секс робиня.
  - А какво всъщност сексуалното робство е широко разпространено в Америка? - попита Красин.
  - Да, обичайно е. И има педофилия. Всичко това се мълчи, защото се използва и прикрива от американския управляващ елит, който по някакъв начин е свързан с илюминаторите. Материалът, който намерих дори за мен беше шок. От ранна възраст, принуда, мръсен секс...
  - Какво ще кажете за нашия случай? - попита Красин.
  - Трябва да проучим последната стрелба на Ачинцев. Може би има улика. Възможно е починалият да е участвал с него, а след това да се премести в Санкт Петербург.
  "Искайте материал за убийството на директора, свържете се с Анапа", нареди Красин.
  - Вече поискано. Щом се случи нещо интересно, ще ви уведомя.
  
  
  Глава 10
  Оказа се, че следствената комисия на Анапа има последния разстрел на покойния Ачинцев. Ковалев разгледа изпратеното копие от преписката и материала за убийството. Няколко минути по-късно той сподели информация със свой колега:
  - Покойната ни Люся Старкова снимаше непосредствено преди убийството на режисьора у него в Анапа, заедно с друга актриса, същата, която сега е задържана за убийството на техния режисьор.
  "О, надявам се, че Луси поне не е замесена в това убийство", каза Красин.
  - Как да знам, как да знам - отговори Ковалев.
  "Все още нямахме достатъчно, за да се справим с порнорежисьорката", въздъхна Красин.
  - Ще псуваш, но има не само порнорежисьор, има и маниак в случая.
  "Хайде, разкажи ми повече", помоли Красин.
  - Ще ти кажа какво разбрах. Оказва се, че последният застрел на мистериозната ни открита Люси е бил точно в деня на убийството на режисьора. Заснеха ужасни глупости със садизма на момичета сред природата. След заснемането, втората актриса, нещо като, намушка режисьора с нож. Тя е заловена на мястото на престъплението.
  - Хванати на крак? каза Красин.
  Да, с нож. Там бившият прокурор беше в отпуск. Той организирал всичко, не пуснал заподозрения да си тръгне, погазил отпечатъците на паркинга на директора и издърпал нещата му. Извикана е полиция, заподозрената е отведена, сега тя е в следствения комитет на Анапа. Момичето мълчи, не иска да каже нищо. Но най-неочакваното беше експертизата. Току-що съобщено: освен пръстите на заподозряната актриса, върху ножа са открити и отпечатъци на тулския маниак, на когото се приписват пет убийства край Тула и няколко в град Сочи. Но самоличността на серийния убиец все още не е установена.
  - А според нашата експертиза пръстите на издирвания маниак не са открити в апартамента на учителката, нали? - уточни отново Красин.
  Да, не го намериха. Но би било хубаво да проверим отново.
  "Донесете информацията на експерта", нареди Красин. "Въпреки че не мисля, че отпечатъците ще бъдат намерени след повторна проверка.
  Ковалев си тръгна, а Красин се потъна в мисли. Следователят не повярва, че самата учителка по свое желание е скочила през прозореца. Той говори с тази жена. Те не са способни на самоубийство!
  В апартамента й не са открити следи от Вадим Рибаченко или тулския маниак. Малко вероятно е те да са замесени в смъртта на актрисата, а след това и на учителя.
  Странно, но мислите на Красин изведнъж се насочиха към тулския маниак. Някъде в дълбините на душата си интуитивно усещаше, че ще разбере този маниак, чието име не беше известно на властите. Василий реши да проучи цялата информация, която беше в базата данни за серийния убиец. Имаше причина: маниакът се пресече с покойната актриса на Утриш, не беше изключено участието му в случая, разследван от Красин.
  Интуиция. Василий го използваше в училище. Интуитивно той намираше отговори на въпроси, които го тревожеха, като понякога предвиждаше неочаквани резултати от футболни мачове. Той не знаеше как работи. Просто трябваше да помислите, да "закарате" наличната информация в мозъка и решението дойде от само себе си, като прозрение. А в работата, до голяма степен благодарение на професионалната си интуиция, Красин вече е успял да разреши няколко много сложни казуса. Той беше в добро състояние в Следствения комитет.
  И сега Красин внимателно проучи получения материал и усети интуитивен сигнал-просветление: изчезналото момче е тулският маниак!
  Тогава, близо до Тула, четирима души бяха убити наведнъж в рамките на няколко дни. И изчезна един ученик, чието тяло не беше открито. Тази загуба е приписана на неидентифициран убиец. Но по някаква причина никой не започна правилно да проверява младия мъж по това време за участие в убийствата. Тогава пръстите на убиеца, който наследи в района на Тула, изплуваха в Сочи, а наскоро и в Утриш близо до Анапа.
  Но в картотеката няма отпечатъци на изчезналия Борис Солнцев. Напълно възможно е момчето да е същият тулски маниак.
  Това обаче беше само предположение, което трябваше да бъде проверено. И ето как гол американец се озова в панелна къща в Санкт Петербург, интуицията на Красин още мълчеше. Той се съсредоточаваше отново и отново, но отговор не идваше. Имаше само увереност, че тулският маниак не е замесен в убийствата в Санкт Петербург.
  Красин реши да намери снимка на изчезналия ученик. Също така беше необходимо да се организира командировка до Анапа, за да се разпита задържаното там момиче, за да се запознаят с актрисата, която почина в Санкт Петербург. Най-вероятно подсъдимият познава и тулския маниак, тъй като отпечатъците и на двамата са върху един и същ нож.
  Красин помоли Ковалев да се свърже с Тула и спешно да поиска снимка на изчезналия там тийнейджър, която и да е, дори училищна, само ако човекът беше добре разпознаваем. Самият следовател започна да се подготвя за пътуване до Краснодарския край. Искаше да вземе Ковалев със себе си, но пуснаха само Красин, Андрей обеща да го свърши преди края на седмицата, да си вземе кратка ваканция и да се присъедини към шефа си. В същото време останете на морето няколко дни: в самия край на август е добре на юг, водата е топла, няма толкова много почиващи.
  Ковалев се обади в Анапа, предупреди за предстоящото посещение на Красин.
  "Вася, съгласих се с всичко", каза той на следователя. - Самолетът е през нощта, утре сутринта ще бъдете в Анапа. От десет ви очакват в следствената комисия. Не можете да наемете хотел, те обещаха да ви помогнат с жилище. Случаят се ръководи от капитан Бергман. И ще се опитам да дойда в събота.
  
  
  Глава 11
  Нощта беше безсънна, но очакването за среща с морето, както и желанието да се разплете плетеницата от сложна материя, изпълниха душата на Василий с очакване за нещо радостно и смислено. От летището той веднага потегли към автогарата, хвърли нещата си в склада и побърза към най-близкия плаж. За щастие знаех, че плажът се намира близо до гарата, само на няколко минути пеша. Като дете Вася и родителите му почиват в Анапа. На колко години беше тогава? Дванадесет години. Спряха в Джемет, в частен сектор, недалеч от гарата. Вася се разходи по крайбрежието до центъра на града с родителите си и веднъж сам плува, между другото, на плажа близо до автогарата. Силно желание да види отново познати места завладя Красин. Освен това до десет беше достатъчно време.
  Василий все още си спомняше тази ваканция от детството. И частният сектор с дървена тоалетна на улицата, и любопитна баба-господарка на около седемдесет, която обичаше да разпитва момчето за Санкт Петербург, неговите училищни дела. Чудя се дали възрастната жена е още жива? На колко години е тя сега? Около деветдесет години, не по-малко. Но на юг те живеят по-дълго. Ще може да се посети някак си, да се види дали се е запазила къщата й, кой сега живее там.
  Василий обичаше морето и го харесваше в Анапа. Жалко, че не успях да дойда поне веднъж. С родителите си тогава той беше в Крим, в студентските си години отиде в Адлер в спортен лагер от университета. И тогава работа, дори болната майка трябваше да се грижи за баща си, който след смъртта на майка си напълно премина. Не беше на юг.
  И ето нова дългоочаквана среща. Самият плаж се е променил малко. Същият пясък, един и същ пейзаж. Само на входа имаше повече сергии и се усещаше по-силна миризма на кал.
  Лек свеж морски бриз раздвижваше вълните. Някои летовници, предимно момчета, плуваха. Василий също искаше да плува. Но той остави банските си гащи в склада. Той все още ще има време да се потопи, сега можете просто да накиснете краката си във водата и да тръгнете по работа, скоро десет, те ще го чакат. И тогава той ще вземе решение за жилище ...
  На автогарата Красин за пореден път уточни адреса на следствената комисия и името на следователя, след което се качи в градски автобус.
  Делото за убийството на Утриш беше водено от някакъв Бергман. И. Е. инициалите му. В училище Красин имаше учител по физика Бергман Ефим Борисович. Не е ли роднина? И има и много известен режисьор с такова фамилно име ...
  В автобуса имаше много хора, Красин стоеше недалеч от задната врата. На автобусната спирка в салона влезе момиче. И погледът на Василий веднага се съсредоточи върху нея. Висока стройна блондинка в строг делови костюм изпъкна с красотата си сред тълпата летовници и местни жители, напълнили автобуса тази сутрин.
  Василий обичаше да гледа красиви жени. Понякога, когато мислеше за нещо, очите му сякаш се приковаваха в някое хубаво лице. И сега той мислеше за предстоящия разговор с Бергман и сякаш в медитация се взираше в момичето. Тя погледна яростно мъжа, който я гледаше. Този поглед красноречиво казваше: "Какво се взираш? Не се приближавай до мен, погледни от другата страна! Няма да те срещам!"
  Но Красин дори не помисли да се запознае, да започне разговор. Той изобщо не знаеше как да се запознава с момичета, не беше влюбен и срамежлив с противоположния пол. Може би затова на тридесет и пет той не създаде семейство. В студентските си години той имаше приятелка, която го харесваше. Но въпросът не стигна до службата по вписванията. Момичето се намери някакъв предприемач, но Василий не се бори за нея. След това имаше бавна афера със съсед от входната врата, която постепенно отшумя. Красин беше свободен, сърцето и умът му не бяха заети от любовни преживявания.
  Изразителният поглед на непознатия обърка Василий. Той излезе от своята мини-медитация и погледна през прозореца. Красин беше малко нервен: не знаеше как ще се срещнат колегите му и как ще се развият следствените действия.
  Момиче в делови костюм излезе пред него на спирката му. Красин я последва, на няколко крачки назад: трябваше да тръгне в същата посока.
  Изведнъж непознатият се обърна и спря. Отново в погледа й се прочете недоволство, дори гняв: "Към какво се привърза, човече?! Слезте незабавно!" Красин дори се страхуваше, че дамата ще му каже нещо грубо. Но момичето не каза нищо, обърна се и ускори крачка.
  Василий отиде до будката за вестници, изчака, докато недоволната млада дама изчезне от поглед.
  В следствения комитет Красин се обърна към пазача:
  - Аз до Бергман.
  Човекът отговорил:
  - Сега се качете по стълбите до втория етаж, след това отидете наляво по коридора до края. Стая двеста и дванадесет.
  Близо до кабинета Василий спря в нерешителност, опитвайки се да успокои вълнението си. Той е следовател със солидна репутация, но по някаква причина все още е притеснен. Като дете се притеснявах, когато трябваше да посещавам непознати. Още не съм спал...
  Василий се канеше да почука, когато изведнъж вратата се отвори пред носа му. Същото момиче от автобуса погледна от офиса! Тя извика на Василий с голямо вълнение:
  - Ти?! Какво си позволявате?! Кой те пусна тук?
  - Аз... трябва да видя следователя Бергман...
  Е, аз съм Бергман. А ти кой си?
  - Аз съм следовател от Санкт Петербург. Тук имам удостоверение със себе си - Красин извади удостоверението си. Трябваше да бъдете предупредени за пристигането ми.
  Момичето беше изненадано:
  - Значи си от Санкт Петербург?
  Василий потвърди:
  - Да, аз съм от Санкт Петербург. Следовател на Следствения комитет. Красин е моята фамилия. Не сте ли предупредени?
  - каза Петров ... Съжалявам, но шефът каза, че ще пристигне гръмотевична буря на детектив от Санкт Петербург, фанатик на работата, е необходимо да се подготвят за него всички материали от разследването на убийството на директора на Утриш . Значи това значи ти?
  - Не съм гръмотевична буря и не съм фанатик, но наистина ме интересува убийството на режисьора - отговори Красин. "Трябва да интервюирам вашия обвиняем. Приятелката й беше убита в нашия град.
  "Мислех, че ще изглеждаш различно", усмихна се Бергман. - И в автобуса изведнъж се сблъскахме. Бързах за работа, шефът ми изневери. Един от твоите се казва Петров...
  - Ковалев се обади, не знам какво извъртя за мен. И не ми каза, че си жена. Мислех, че човекът ръководи случая.
  "Казвам се Ина, знаете фамилното ми име", представи се момичето. - Отиди в офиса. Кога искате да разпитате подсъдимия?
  "За предпочитане днес", отвърна Красин. "Но все пак трябва да се установя някъде за няколко дни. Оставих чантата си с нещата в склада на автогарата.
  - Да, Петров ме попита за жилище. Ние сме свободни, каня ви да ни посетите, с майка ми живеем близо до морето в частна къща. През лятото даваме няколко стаи под наем на летовници, сега хората вече са се изнесли. Ако ви устройва, заповядайте. Няма да взема пари от теб.
  Красин се сети за своя служител и каза:
  - Вдругиден трябва да долети и моят помощник Ковалев, този, който се обади на Петров.
  "И имаме достатъчно място за него", отговори гостоприемната Ина. - Как мога да ти се обадя?
  - Можеш само по име. Казвам се Василий.
  - А по бащино име?
  "По-добре без бащино име", каза Красин и добави:
  - Нашият учител в училище беше Бергман Ефим Борисович. Когато карах тук, си помислих дали си му роднина. Може би дори син. И ти се оказа момиче.
  - Не, Ефим Борисович не е наш роднина. Баща ми се казваше Юджийн. Да, беше малко смешно. Мислех, че си женкар, ще ме преследваш.
  - Съжалявам, но нямах намерение да преследвам никого, проследих те на моята спирка. И изобщо не бях женкар, просто не се наспих достатъчно днес, не мислех добре.
  Тогава, на спирката, Инна изведнъж почувства дискомфорт, спря рязко и се огледа. Спортният тип с бяла риза и тъмносиньо яке, който я беше зяпал нахално в автобуса, сега я следваше. Инна бързаше за работа, изобщо не искаше да общува с мошеници. Тя можеше да изпрати преследвач по груб начин, но човекът набързо отмести поглед и изостана. Сега той, доста красив млад следовател, скромно застана пред нея, а Ина малко се смути.
  "Виждам, че не си женкар", каза примирително момичето. - Можете да ни посетите веднага. Направете почивка от пътя за няколко часа. Ще се обадя на майка ми. Тя ще се радва. Запиши адреса...
  - А кога ще може да се работи с разследвания?
  Да тръгваме днес в три часа. Ще ти подхожда ли?
  - Напълно.
  - Добре. ще приготвя всичко. Надеждата ще бъде предоставена тук.
  "Бих искал да отпразнувам и бизнес пътуване", каза Красин.
  - По всяко време е в офиса на първия етаж.
  
  
  Глава 12
  Василий отиде до автогарата за чанта, след което намери адреса, посочен от Инна. Следователят от Санкт Петербург се срещна с приятелската майка на Ина, премести се в предложената стая, поспа малко и отиде да разпитва момичето, заподозряно в убийство.
  Името й беше Надежда. Тя практически не отговаряше на въпроси. Със стъклен, безразличен поглед, прикован към стената, подсъдимата сякаш не е чула за какво я питат.
  Така че на въпроса на Красин дали познава Люси Стар или Людмила Старкова, момичето дори не отвори уста, дори не повдигна вежда.
  "Тя винаги го прави", каза Ина, която присъстваше в офиса. Мълчи, нищо не казва. Да се взираш в една точка на стената, дори да танцуваш пред нея - няма полза.
  "Е, това е нейно право", любезно отвърна Красин. - Тя не иска да каже, можем и без нейните показания. И имам изненада за това момиче.
  Пред разследвания следователят постави училищна снимка на Борис, която е изпратена от Тулска област. Но Надежда продължи да се взира тупо в стената.
  - Както и да е, вижте, моля - каза нежно Красин. Вашият приятел може да се е променил, но трябва да го опознаете.
  Василий поднесе снимката към лицето на момичето. В същото време той внимателно наблюдаваше реакцията й.
  Хоуп неохотно погледна снимката. И веднага потръпна! Тя определено потръпна, Красин го улови добре. Бледите бузи на момичето започнаха да се изчервяват пред очите й от надигащото се вълнение.
  Следователят триумфира: не можеш да скриеш реакцията на тялото! Предположението му се оказа вярно: Надежда познава много добре маниака.
  "Трябва да го изцедим", помисли си Красин и попита:
  - Кажете защо Борис уби режисьора.
  - Той... заради мен - накрая преряза гласа на подсъдимия.
  - Така и мислех - каза Красин.
  Не, той не е убил! Надежда си спомни. - Аз съм.
  "Но знам, че нямаш нищо общо с това", каза Красин. Отпечатъците на Борис по ножа. Защо го покриваш?
  Момичето не отговори.
  "Добре, да не говорим за Борис засега", каза тихо Красин. - Нека поговорим за Людмила Старкова, която участва с вас в Ачинцев. Познахте ли я добре?
  Мария отново не отговори. Тя отново се затвори.
  - Знаете ли, че Людмила е убита в Санкт Петербург? - попита Красин.
  Момичето изтръпна погледнало Красин, но после мълчаливо премести поглед към стената.
  "Тя беше удушена", обясни Красин. - И се опитвам да разбера кой и защо.
  Надежда не реагира по никакъв начин на тези думи на следователя. Беше безполезно да продължавам разпита.
  Разследваната жена е отведена и Красин обясни на Ина:
  - Вярвам, че режисьорът е убит от тулски маниак, отпечатъците му са върху ножа.
  - Това е възможно, помислих си - каза Ина. - Момичето можеше да извади ножа от тялото на Ачинцев точно в момента, в който се появиха летовниците.
  - Фамилия на серийния убиец Солнцев. Той е доста млад човек.
  - Как успяхте, Василий, да разберете този мистериозен маниак? - попита Инна.
  - Хайде - предложи Красин. - Сравних фактите, интуицията подкани. Имаме училищна снимка на Солнцев, остава само да го задържим и разпитаме. Въпреки че човекът се смята за изчезнал.
  - Сигурен ли си, че наистина е той?
  - Не мисля, че греша. След като разпитах Надежда, потвърдих предположението си, че именно той е убил вашия директор. Все още не знам дали Борис Солнцев е свързан с убийствата в Санкт Петербург. Но в Сочи този маниак наследи. Прилича на ритуални убийства с множество пробождания и отрязване на ушите.
  - Покойният Владимир Ачинцев е от Сочи. Той е доста известен фотограф и порнорежисьор", напомни Инна.
  - Да, знам - потвърди Красин. - Може би фотографът е попречил на някого и Борис е решил да го елиминира. В романа на Браун е описан редовният убиец на сектата. Възможно е тулският маниак да изпълнява подобни функции.
  - Да го направим - отвърна Ина. - Но защо той уби директора не в Сочи, а тук на Утриш?
  - Тук беше по-удобно. По-скоро ме интересува защо Надя защитава човека.
  - Вероятно любов - предположи Ина. - Такива дами могат да обичат много! И в името на любим човек да се жертва.
  "Не знам, не знам", каза скептично Красин. "Не вярвам в жертвената любов.
  За вас е трудно да разберете. Повечето мъже са в състояние да се влюбят в едното или другото момиче. Това е природата на мъжа.
  "Едно любовници се срещат и сред мъжете", възрази Красин.
  - Още не съм се срещал. Човекът е разумно същество. Той си мисли: какво е особеното на тази или онази жена, за да я смятаме за единствена? Въпреки че по свой начин всеки човек е уникален ... Но една жена може да се влюби като във филм: наистина, до гроба, да полудее от човек, да не спи през нощта, да го смята за само една, за да бъде готова да даде живота си за любимия си, последвай го до края на земята.
  Рядко се случва обаче...
  "Не толкова рядко, колкото си мислите", настоя Ина. - Най-вероятно Надежда е една от тези жени. Тя също е сектантка.
  "Мозъците на сектантите не са наред", съгласи се Красин.
  Но Ина възрази:
  Защо не? В религиозните секти понякога има образовани и интелигентни хора. Обичат да са в сплотен, приятелски екип, където се проповядва любов. Меланхолиците често ходят в секти, хора, обидени от живота, самотни. Те се радват на общение в братство. Някои секти имат външно доста логични учения, които могат да привлекат много хора.
  "Надежда не ми се стори интелигентна или образована", каза Красин. Тя обаче е затворена. Трудно е да се работи с това. Разбирам защо имаш проблеми с нея.
  - Какво мислиш да правиш по-нататък? - попита Инна.
  - Би било необходимо да въведем нашия малък човек сред тях. Откараха ли я в Утриш? Що за място е това?
  - В покрайнините на града зад село Суко. Известен с нудистки плажове и диви къмпинги. Там се събират всякакви хора. Хипита, разни пънкари, алкохолици, любители да вдигат шум далеч от очите на нормалните граждани. Наши клиенти, престъпници и издирвани, понякога идват. Понякога се събират сектанти.
  "Да, трябва да въведем служител там, който да събира информация", потвърди предложението си Красин. - За да поговорите с местните туземци, разберете какво и как е всъщност...
  - Прилагане? Добра идея! Само ти - каза Инна и обясни:
  Анапа е малък град. Нямаме много служители. Всеки наш може да бъде разпознат. Публиката от Утриш е чести гости в полицейското управление. Полицията и държавният наркоконтрол започнаха да извършват редовни набези там. Подозрителни хора са докарани в града за изясняване. Местните също отиват в Утриш. Особено през уикендите. Ако се приложи, значи не наш служител. Може да си паснал, стига да не си бил осветен.
  - Виждаш ли, Инна, аз все още съм фотьойл червей. Анализатор, следовател. Оперативната работа не е моя. Но имам едно предложение. Там трябва да бъде изпратен моят помощник Андрюха Ковальов. Жокерът, който ви се обади. Веднага исках да го взема със себе си. Началниците му не одобриха пътуването. Но той сам ще лети тук в събота.
  
  
  Глава 13
  Андрей Черкасов не сбърка. Сега той знаеше името на тулския маниак. Засега само името на осакатено от живота момче.
  Борис беше изгнаник от малък. В училище връстниците пренебрегнаха тихото, потиснато момче. Беше затворен, седеше сам на последното бюро, не участваше в общи игри. Но само училището щеше да е добре, собствената му майка не го обичаше и презираше, която мразеше бащата на Бори и подсъзнателно отмъщаваше на сина си за предателството на бившия й съпруг и проваления й живот.
  Човекът беше под строг контрол и повелята на майка си. И след поредната кавга с нея той напълно избяга от дома си в гората, където, доведен до отчаяние, иска да се самоубие. Но той не беше способен на такава отчаяна стъпка. Преследван от глад и студ, тийнейджърът отива в селото да краде храна, но изненадан, в пристъп на гняв, извършва нелепо убийство. Това случайно убийство изглежда предизвиква революция в съзнанието му. От тихо, уплашено момче той се превръща в сериен убиец.***
  
  *** Историята на Борис може да се прочете в книгата на моя съавтор Алексей Болшаков "Изгнание".
  
  Но ако първото убийство е било спонтанно, тогава Борка усеща вкуса и започва да убива съзнателно. Животът е превърнал ученика в маниак.
  И човекът имаше мечта - да види морето. В къщата на убитата от него възрастна жена Борка намерила голяма сума пари. Той пристигна в Сочи и отново отиде на лов.
  Маниакът се почувства като гладен вълк, който търси плячка. Отново искаше да види как тялото на жената се тресе от страх, да забие нож в него, за да потече сочна кръв. Когато Борка убиваше, той усещаше превъзходството си, чувстваше се силен и хладен. Лишавайки живота на друг човек, маниакът също изпръска сместа от яростна омраза и негодувание, присъщи на душата му към целия този жесток свят. Убивайки, той доказа способността си да унищожава, представи се като арбитър на съдбата на хората. Борис отмъсти на обществото за отхвърлянето му, докато отне храна от първите две жертви, възрастна жена и мъж, след което уби старицата, за да завладее спестяванията й. Тогава той отиде на лов за младо женско тяло.
  И той си намери нова жертва - хубаво момиче, подобно на това, в което беше безнадеждно влюбен, а тя грубо отхвърли Борис. Без съмнение той уби непознатия. Маниакът не изпитваше никакво угризение, нито силно съжаление, че е отнел живота на невинен човек. Борис не страдаше от безсъние, жертвата не идваше при него насън. Човекът съжаляваше повече, че не може да има полов акт с красивата жена и все още не познава плътската любов.
  В Сочи Борка нае стая в частния сектор. Но жаждата за кръв не напусна младежа. Той грабна ножа си и отново отиде да убива.
  Маниакът седна на една пейка на поляна до пътеката, водеща към морето, и започна да чака. Нямаше ясен план, реши да действа спонтанно, според ситуацията и засега просто седеше и гледаше.
  В самото начало на април все още има малко хора, редки минувачи не обърнаха внимание на самотното момче. И той чакаше доста дълго време. И видях подходяща жертва! Крака блондинка в къса рокля. Венец, изтъкан от ранни пролетни цветя, покриваше буйната й коса, дълга до раменете.
  Във високо красиво момиче Борка забеляза странности от самото начало. Тя бавно вървеше боса по пътеката, като често спираше и докосваше с пръсти клони и стволове на дървета. В същото време красавицата измърмори нещо тихо.
  Луд, помисли си Борис. Вълна от съжаление внезапно проби сърцето на маниака, но заедно с това желанието за убийство не отстъпи. Възникна мисълта: морално по-лесно би било да убиеш лудия. Защо да страдам така? Въпреки че е красива! Босите й крака възбуждаха Борис: той изпитваше сексуално желание. 333
  Младият маниак наскоро навърши седемнадесет години. Никога преди не е правил секс, дори не е целувал момичета. Борис изоставаше малко в половото развитие от връстниците си, но като порасна, навлезе в обичайния пик за тийнейджърите. Човекът искаше да изнасили последната си жертва. Нищо не успя. Но сега той искаше не просто да убие, а първо да овладее красотата на момичето.
  Борис приготви нож и мълчаливо погледна момичето. Тя хвърли замислен поглед на самотния непознат и мина бавно покрай него.
  Маниакът се огледа: освен тях нямаше никой наблизо. Планът назрява мигновено: да докара ножа до гърлото, докосна врата й, след което, заплашвайки, отведе момичето по-дълбоко в гората, където да се напълни на земята и да завладее. Борис беше висок и доста силен, поне за да се справи с момиче.
  Опитвайки се да се движи безшумно, Борка започна да настига красавицата, но по някаква причина се поколеба: сърцето на младия маниак биеше, сякаш щеше да изскочи от гърдите му.
  И непознатият изведнъж се обърна и хвърли пронизителен поглед на Борис. Погледите на двамата нещастници се срещнаха. Момичето прочете в очите на момчето огромен копнеж и ... желание. Тя се сблъска с погледа на изгнаник, момче, отхвърлено от обществото, но улови нещо близко, скъпо в този поглед. Самото момиче беше изгнание от детството. Разбира се, тя не е убила никого, напротив, тя се опита да не навреди на никого. Беше мила, но затворена, страдаше от насилието на втория си баща и неразбирането от страна на собствената си майка.
  И Борка онемя, поразена от погледа на непознат. Този поглед го порази до сърцето. Той изпитваше необичайна доброта към Борис, а заедно с това позната му болка и самота...
  Очите на момичето, което първоначално изглеждаше лудо на Борис, придобиха многозначителен израз. И маниакът беше нападнат от тетанус, желанието да осъществи плана си се изпари, той просто стоеше и мълчеше.
  Момичето попита:
  Защо имате нужда от нож? Може би искаш да ме убиеш?
  Борис пъхна ножа в чантата си и продължи мълчаливо да гледа непознатия. Тя изчака известно време човекът да й отговори, но без да чака, самата тя отново попита:
  - Кажи ми защо ме последва с нож?
  Борис с мъка изстиска плахи думи:
  - Просто.
  "И аз мислех, че искаш да ме убиеш", каза момичето, като свали венеца си и поклати глава. На красивата й шия проблясваха амулети.
  Борис продължаваше да изпитва в себе си вълнуващ страх, който обикновено изпитват неуверени в себе си младежи пред красиви момичета. Този страх затрудни говоренето, Борис отново не отговори. И момичето каза:
  - Знаете ли, по едно време исках да си сложа ръце, но ми попречиха.
  "И аз го исках, когато майка ми ме изгони от къщата", прекъсна гласът на Борка.
  - И аз самият оставих втория си баща и майка си ...
  Момичето спря за момент и се представи:
  Казвам се Надежда, как си?
  Младият мъж отвърнал:
  - И аз съм Борка. Борис...
  Отново последва тежка пауза. Маниакът, който уби няколко души, продължи да се свени пред скромното момиче, което преди минути избра за жертва.
  Надеждата отново си каза:
  "Знаеш ли, голям грях е да се самоубиеш. Но да помогнеш да се измъкнеш от живота... може да бъде добър изход.
  - Защо така? - попита Борис, събирайки смелост.
  "Виждате ли, ние сме тук, на земята, излежаваме срока си в затвора. На всеки е даден определен брой години. Не можеш да отрежеш това, което трябва. Самоубийството е като бягство от затвора. Там се наказва, в рая. Ще има нов, по-строг термин, по-болезнено съществуване в следващото въплъщение. С физически наранявания, в много нефункционално семейство. Дори тук, на земята, самоубийствата са презирани. Православните не ги погребват. Те са били погребвани извън гробищата. И ако смъртта не е по ваша вина, тогава друг подход.
  - Кой ти каза това? - попита Борис.
  Сега живея в братство. Там имаме близка до Бога игуменка. Тя ни учи на глупаци.
  "Но всички се вкопчват в живота", възрази Борис. Исках да си тръгна, не можех. Въпреки че страдах много...
  Нашата съдба е да страдаме. Колкото повече страдаме, толкова по-бързо ще стигнем до Нирвана. Или следващото въплъщение ще бъде по-успешно.
  Никога досега Борис не е говорил с момичета за живота. Комуникацията му беше ограничена до общи фрази. Но сега той обичаше да говори, нервното напрежение бавно отслабваше, чувстваше се комфортно с Надежда, всяко желание да й навреди беше пресъхнало. Борис искаше да говори повече с това момиче, страхуваше се, че тя ще си тръгне и за да продължи разговора, той я попита:
  Как попаднахте в братството?
  - Когато излязох от къщи, дойдох тук на спирка. Нямаше пари, същите познати. Тук две жени дойдоха при мен, разказаха за братството, отидох с тях. Приеха ме добре, така че останах при тях да живея.
  - Защо избягахте от къщи? - попита Борис.
  "Пастрокът ми ме изнасили", отвърна честно Надежда. - Майка, влюбена в него глупачка, не искаше да знае нищо за това. Когато й казах, тя не ми повярва, изкрещя ми, сякаш съчинявам, за да клеветя съпруга й.
  "И аз имам зла майка", каза Борис, "Тя изобщо не ме обича.
  Сърцето на момчето все още биеше. Това обаче вече не беше предвестник на агресия. Да, и инстинктивното болезнено хленчене от страх, характерно за Борис при общуване с непознати, постепенно отстъпи. Светещите сини очи на Надежда нежно се плъзгаха по лицето на тийнейджърката. Тя не бързаше да си тръгва и попита:
  - От къде си?
  Борис не отговори веднага. Той се сети да каже местен. Не исках да назовавам родното си село, всичко свързано с него е останало в миналото. Но човекът не можеше да излъже това момиче. Изобщо не можеше да композира. И той нарече града, който е най-близо до неговото село:
  - Аз съм от Тула.
  Хоуп се усмихна.
  "Ти набръчка челото си толкова много, че си помислих, че не можеш да си спомниш. Е, какъв добър град. Недалеч от Москва. С баща ми дойдохме да ви посетим на турне. Самата тя е роден московчанин. Или по-скоро тя беше. И как попаднахте тук?
  "Дойдох да видя морето", честно отговори Борис.
  - Аз също обичам морето. Все още е студено за плуване. Но лятото идва скоро. Отбихте ли се?
  - Каква е тя? - попита Борис.
  - При преминаване на автомобили безплатно.
  Не, купих билет за влак. Имам пари.
  - И къде отседна? - попита Хоуп.
  Наех стая от баба ми. Тук е близо.
  Борис изведнъж се осмелил и предложи:
  - Искаш да ми дойдеш на гости.
  Хоуп помисли. Виждайки устните на момчето да потрепват от нетърпение, тя попита:
  - А ти имаш ли си приятелка?
  - Не - отвърна Борис.
  - Така си помислих. И нямам постоянно гадже. И си мила с мен.
  Очите на Надежда при тези думи се вгледаха право в лицето на Борис и буквално пробиваха в младежа. Той наистина искаше момичето да отиде с него. Не, Борка вече нямаше желание да убива, просто вътрешна искра на любовта вече беше проникнала в измъченото му сърце и изискваше решителни действия. Страхът почти премина, отстъпвайки място на любопитството и естественото инстинктивно мъжко желание да бъде близо до красива жена, да я съблазни. С тих глас Борис смутено започна да убеждава:
  - Аз живея много близо тук. Хайде, ще ти покажа. Ако не ви харесва, можете да си тръгнете веднага.
  - Е, можеш да тръгнеш - съгласи се момичето. "Просто огладнях. Бих искал да хапна.
  - Значи ще си купя храна веднага! - избухна Борис. - Взех парите. Там има магазин за хранителни стоки, хайде да влезем и да купим каквото искаш.
  Влязоха в магазина. Борис си купи варена наденица, няколко сладки, един бял хляб, кутия кондензирано мляко, няколко топени сирена и два пакета сок. Надявам се одобри покупката:
  - Хайде сега да хапнем хубаво. Отдавна не съм ял наденица. В нашата общност не е прието да се яде месо. Обща маса, приготвена за всички. Макаронени изделия, зърнени храни, понякога зеленчукова яхния.
  Те седнаха на една пейка.
  "Мога да си купя още хранителни стоки", каза Борис.
  Той много искаше да зарадва Надежда. И тя го похвали:
  Виждам, че не си алчен. Благодаря ти!
  При тези думи момичето леко наклони младежа към себе си и целуна момчето по бузата с устни.
  Борка вече потръпна от изненада. За първи път имаше момиче, което не пренебрегна да го целуне! Красиво момиче. Човекът беше възхитен. Любовните хормони започнаха да играят по-активно в кръвта, които като перфектен удар биеха барабан в мозъка, изисквайки нови целувки и интимна среща. И засенчи всички други мисли и емоции на изгнания.
  
  
  Глава 14
  Момчетата хапнаха и отидоха в стаята на Борис. Там момичето взе инициативата в свои ръце. Тя седна на коленете на момчето, разкопча копчетата на ризата му и внимателно я свали. Тогава тя започна да обсипва тялото на замаяния, гол мъж с леки целувки. И тогава тя съблече роклята си! И тя се оказа без бельо, което възбуди още повече Борис. Като омагьосан, той гледаше разголените гърди на красавицата.
  - Харесваш ли ме? - попита Надя.
  - О, много! - издиша изгнаникът.
  Момичето се отпусна на дивана до Борис и го целуна по устните, страстно, като вампир, а Борка се напи от това. Горкият младеж потрепери целия, той се поддаде на инстинкта и нямаше нищо против, наслаждавайки се на опияняващата целувка. Какви сладки устни има момичето!
  Но Надежда се дръпна и се наведе над хълбока на младежа. Нейните пъргави ръце вече разкопчаваха мухата на панталоните му. Доста голямото, развълнувано достойнство на Борис избухна.
  Момичето, без да пита, взе в ръката си нефритов прът, целуна го и започна безкористно да работи с езика си. Мъжкото съвършенство на изгнаника усети за първи път докосването на груби момичешки устни и език. Алените устни на Надежда лакомо погалиха човека, силният й и горещ език работеше все по-енергично, момичето започна да диша по-трудно, демонстрирайки опит и изкуство по този въпрос, опитвайки се да достави най-голямо удоволствие на партньора си.
  Борка беше на седмото небе, но бързо усети приближаването на оргазъм. С отчаяно усилие на волята той се опита да се сдържа, да удължи процеса, но похотта и безсрамието на ситуацията бяха толкова големи, че изригна мощен вулкан. Момичето не изрази никакво недоумение от ускорения оргазъм, а напротив, апетитно облиза белия поток от тайната на Борка.
  Борис се чувстваше прекрасно, дори блажено. Усещането за неудобство е изчезнало. Чувстваше се като истински мачо.
  И момичето глътна всички капки, облиза устните си, усмихна се и каза:
  - Много вкусен...
  Борис попита със съмнение:
  - Харесва ли ти?
  Хоуп кимна.
  - Къде научи това? - попита Борис и веднага се смути от нетактичността си.
  Но момичето изобщо не се ядоса, тя искрено каза:
  "Пастрокът ми ме накара.
  - Ето го копелето! Борис беше възмутен.
  Нямате представа колко унижение претърпях от него.
  - Защо ми направи това? - попита Борис.
  - За да ти угодя. Аз самият останах доволен. Не като с втория ми баща. Има голяма разлика, когато го правиш сам, и когато го правиш по принуда.
  Борис отговори със съмнение:
  - Може да е хубаво за момче, но за момиче...
  Хоуп се усмихна.
  - Удоволствие е да доставяш удоволствие на сладък партньор. Хареса ли ти?
  Борис искрено отговори:
  - Божествено... Беше най-високата класа!
  - Ще видиш! - момичето оправи косата си, хвърли я зад гърба си и каза:
  - Виждам, че не си опитен в любовните афери. Нищо, ще те науча!
  Борис се замисли, искаше да отговори нещо, но усети ръцете на Надежда върху своето съвършенство: Тя започна да масажира члена на момчето. И той отново се развълнува, достойнството му започна бързо да набъбва.
  Борис не изпитваше повече страх и неудобство. И Надежда се наведе напред с ханш и наниза на вече изпъкнал член с всички сили. Лудото момиче откровено оседла неопитното момче и започна да го язди. Тя се движеше безкористно, с голям ентусиазъм, доставяйки много удоволствие на половинката си.
  Младата девица не издържа на напрежението и след няколко движения той приключи отново, семето му отново избяга от жлезите. Но това не притесняваше дявола. Тя започна да работи още по-енергично, така че превъзбуденото момче запази ерекция. Надежда стенеше все по-силно, обхвана я вълна от оргазъм...
  Тогава беше лудо, болезнено и сладострастно. Човекът беше замаян, момичето продължи да свети. Жилестите тела на влюбените се преплитаха, те преживяха няколко оргазма. Борис първо остана без дъх и припадна.
  Когато той дойде на себе си, Надежда седеше до него със семпла рокля. Тя се усмихна и каза:
  - Чувствах се добре с теб. Но сега трябва да тръгнеш. Ако искаш, ела с мен, ще те запозная с нашето братство.
  След всичко, което се случи, Борис беше готов да отиде с това момиче дори до края на света. След няколко часа тя го промени, вдъхна увереност на човека, от кръвожаден изгнаник, който се стреми да убие и да отмъсти на обществото, той се превърна в напълно нормален млад мъж. Той харесваше добротата на Надя, нейната откритост и сексуалност. Той много искаше да бъде с нея, въпреки че все още се срамуваше да бъде натрапчив.
  Борис попита любезно, задъхано:
  - Да отида ли при теб? Безпокоя ли някой там?
  Той много искаше Надежда да разсее съмненията му и тя отново оправда очакванията му:
  Имаме добри хора. Ще се радват да ви видят. Ще те запозная с моите приятели.
  Борис не искаше да се среща с никого. В този свят сега той се интересуваше само от един човек - Надежда. Щеше да има достатъчно контакт само с нея. Но момичето се канеше да тръгва, Борис бързо се облече и последва Надя.
  
  
  Глава 15
  Вървяха и говореха оживено, Надежда говореше за Москва и за себе си. Тя също като Борка беше обидена от връстниците си. Но тя завърши гимназия и едва след това избяга от вкъщи. Не общува с майка си, не иска да чуе нищо за втория си баща. Всичко това беше близко и разбираемо за Борис. О, колко обичаше това момиче! Искрата на любовта, която пробива в сърцето на изгнаника, пламва все повече и повече.
  Очаровани от разговора, влюбените стигнали до площадка в покрайнините на града, оградена с висока три метра ограда.
  Надежда натисна бутона и след кратко чакане под видеокамерата се чу щракване на отваряща се ключалка. Момичето отвори вратата и поведе Борис към територията на братството. На парцел от почти половин хектар имаше триетажно имение, около дузина дървени къщи, някакъв хангар, както и платформа с пейки под навес. Хората се разхождаха из района. Някои от тях махнаха с ръце на Надежда и Борис, поздравявайки новопристигналата двойка. Изглежда, че Надя се е ползвала с авторитет сред адептите.
  "Трябва да ви запознаем с нашата игуменка", каза Надежда на Борис.
  Той не възрази на приятелката си, въпреки че отново се почувства срамежлив пред непознати.
  Момчетата се приближиха до имението. Надежда натисна бутона на интеркома. Няколко минути по-късно пред тях излезе пълничка червенокоса дама на около четиридесет години, с пищни гърди и луксозни бедра. Очите на жената бяха лукави, учещи-пробиващи. Дамата обаче се усмихна приветливо, разкривайки редица снежнобели зъби.
  Хоуп каза:
  "Реших да доведа това момче при нас. Едва днес го срещнах. Той напусна дома.
  Напуснахте ли напълно къщата на баща си? - попита игуменката.
  В отговор Борка изсумтя нещо неясно от силно вълнение.
  Нормален ли е човекът? - попита отново игуменката.
  - Съвсем - каза Надежда. Той е добър, но много срамежлив.
  - Това е простимо. Как му беше името?
  - Боря.
  Така че, да, Борис. Хубаво име. И аз съм Албина. При нас, Боря, реши да отиде? Правилното решение. Но къде да те настаня?
  "Имам свободно легло в стаята си", напомни му Надежда.
  - Значи веднага сложи момчето в стаята си? Албина беше изненадана.
  "Ние се познаваме добре с него, той ми е като брат", обясни Надежда. - Ще се разберем страхотно.
  - Добре, нямам нищо против - допусна игуменката. - Нека засега спре у вас, а после ще видим. Елате на проповедта след двадесет минути и двамата.
  - Да разбира се. Спомням си проповедта.
  Игуменката се скри зад масивна стоманена врата и Надежда каза без укор:
  Трябваше поне да й целуне ръка. Албина е главната тук. Но всичко се оказа добре. Тя дори ти позволи да останеш с мен. Преди живеех с приятел. Но тя наскоро ни напусна... Хайде, ще ти покажа стаята си.
  Надеждата доведе Борис до една от дървените къщи. Имаше тесен коридор и три стаи. Вратите не бяха заключени, поне Надежда нямаше дори ключалка. Тя бутна вратата и поведе Борис в една стая, където имаше две легла с пружини, едното явно направено от Надежда, другото без бельо. Малки нощни шкафчета стояха близо до леглата, а малка масичка едва се побираше между леглата. Таванът беше нисък, лесно можеше да прокараш ръка по него, Борис никога не беше виждал толкова ниски тавани: двуметров човек не можеше да стои тук на цял ръст. Нямаше дори полилей или поне крушка на тавана.
  Борис не се сдържа да попита:
  - Имате ли светлина?
  - Имам лампа в нощното си шкафче. По принцип обикновено само тук спим. Всички събития се провеждат на място. Говорим си и готвим. Имаме общ бойлер, обща маса. Вече закъсняваме за обяд, но сега ще има следобедна проповед. Вие сами ще видите и чуете всичко.
  Те излязоха във вътрешния двор и се приближиха до зоната близо до малката сцена. Там имаше пейки. Надежда и Борис седнаха на първия ред. Бавно се събраха и други хора, които се усмихнаха и се поздравиха с възклицания "Здраве!"
  Някакъв младеж попита Надя, сочейки Борис с кимване:
  - Кой е това?
  "Новият ми приятел", отвърна Надежда с усмивка, "Албина му позволи да се присъедини към нашето братство.
  Борис все още мълчеше и гледаше с напрежение.
  Скоро на сцената се появи ефектната червенокоса Албина. Под аплодисментите на публиката тя започна речта си:
  "Всички трябва да сме подготвени за идващия край на света. Само онези, които водят праведен начин на живот и вярват в нашия бог Вишну, ще бъдат спасени и ще останат да живеят на Земята. Всички ги очаква просветлението и последващото влизане в нирвана. Останалите ще страдат...
  Борис не слушал проповедта. Имаше силно главоболие, но се опита да осмисли случилото се, припомни бурната си среща с Надя.
  Проповедта не продължи дълго. Скоро музиката започна да свири. Проста мелодия, която се повтаря на всеки няколко минути. Но под тази мелодия хората отиваха да танцуват. Те се качиха право на сцената и се гърчеха един пред друг в ритъма на музиката. В центъра на сцената Албина запали всички. Очевидно й харесваше да танцува и да бъде лидер в тази общност.
  Надежда издърпа Борис на сцената и започна да танцува в кръг от адепти до Борей. Той просто стоеше и се възхищаваше на момичето. Изведнъж Албина извика: "Сега да пием от чашата на съгласието!"
  Един брадат мъж извади як рог с някакво питие. Клаксонът се предаваше наоколо, всеки отпи по няколко глътки от него под одобрителните възклицания на другите и го подаваше на човека, който стои до тях. Изглежда, че всички се справяха добре. Сега е ред на Хоуп. Тя отпи с усмивка глътка от питието и даде клаксона на Борис. Момчето се поколеба малко, така че приятелката му дори го побърза: "Пийни бързо и дай клаксона на съседа си!"
  След като кисело-сладката течност се стича в гърлото на Борис, той усеща духовно издигане в себе си. Страхът му изчезна напълно, светът вече не изглеждаше мрачен и враждебен. Така че хората наоколо изобщо не са животни, а съвсем нормални и дори забавни. Много сладки момичета. А неговата Надя е най-добрата! Борис дори намигна на любимата си.
  Музиката все още свиреше, но Албина и някои сектанти започнаха да напускат сцената и да отиват нанякъде. Борис попита Надежда:
  - Къде отиват?
  Момичето отговори с постоянна усмивка:
  "Има работа за тях. Разбирате ли, адептите трябва понякога да работят и да облагодетелстват братството.
  Борис се съгласи с това:
  - Точно така! Така трябва да бъде.
  "Ако не работиш, полудей", каза Надежда. Но днес не съм зает. Да отидем при нас, ще имаме време да поговорим преди вечеря.
  И те отидоха. И прави любов отново! Точно на пода на стаята! Скърцащото, тясно легло на Надя не беше много подходящо за правене на любов.
  Истински секс маратон се получи за скорошна девица и изгнаник в този значим за него ден. Страхотно Надежда се запали и буквално удари Борис. Страстите бушуваха, светът беше в пламъци, оргазмите завихряха като ураган. Изглеждаше, че изригнаха стотици вулкани, имаше задушаваща жега.
  За да не привличат внимание, Борис и Надежда трябваше да сдържат крясъците си от нахлулите оргазми. Борка забрави за главоболието и комплексите си. Никой не им пречеше, само времето неумолимо се стремеше към вечеря и влюбените започнаха да се уморяват малко по малко.
  Накрая се измориха напълно. Надежда облече роклята си и каза:
  - Ти умен! Обичам те!
  - И аз теб! - отговори стиснато Борис.
  - На колко години си? - попита изведнъж Надежда.
  - През март вече навърших седемнадесет! Борка отвърна честно.
  - Еха! Мислех, че си по-възрастен, мислех, че си на възраст. А през юни ще стана на двадесет и три. Старият е за теб. Имаме шест години разлика във възрастта...
  Не, не, не си стар! Борис почти изкрещя. - Много-много те обичам!
  И тогава имаше скромна сектантска вечеря. Но Борис харесваше общата вегетарианска храна. Вече не се чувстваше като изгнаник. Човекът беше щастлив, както никога досега в живота си.
  След вечеря Борис напусна сектата, но само за да поспи, да натрупа сили след такъв изтощително светъл ден, да изплати домакинята за жилище под наем и отново да се върне при любимата си Надя.
  
  
  Глава 16
  Разбира се, има любов от пръв поглед. А за хората, отхвърлени от обществото, това може да бъде най-поразителното, всепоглъщащо. Как могат две самоти, двама бивши изгнаници, да се обичат? Нежно, всеотдайно, безкористно. Светът се промени за тях, изпълни се с нови цветове, животът намери своя смисъл. И това значение беше във взаимната грижа един за друг. Нямаше нищо на света за Борис и Надежда по-важно от любовта им. Усещането за близък, скъп човек беше вдъхновяващо. Намериха се. И те бяха щастливи.
  С всичко това любимата на Борис се отличаваше с голяма екстравагантност. Тя обичаше да ходи боса, посещаваше нудистки плаж. Прекрасна Надя! Тялото е гъвкаво, секси. Тя научи Борис да прави слънчеви бани и да плува гол.
  А момичето носеше и чешки стъклени бижута, не пропускаше сектантски проповеди и проповядва на самата Борис.
  Веднъж на плажа, тя отново започна да инструктира любимия си:
  - Трябва да живеем праведно, да се стремим към Просвещение, да почитаме Албина и другите ни лидери. Чрез тях ставаме по-близо до Бога. В крайна сметка само Бог може да ни въведе в Нирвана и след смъртта да ни остави в най-добрия от световете, където можем да се насладим на много забранени удоволствия.
  Борис отговори:
  - Имам представа за православната религия, дори прочетох няколко книги на тази тема, когато бях в училище. Светото писание учи, че няма да има забранени удоволствия в отвъдния свят. Ние, в случай на праведен живот, ще живеем в рая под формата на безполови ангели.
  - Не! Албина казва правилните неща! Нашата вяра е по-добра. Раят е твърде скучен за християните.
  - И защо е това? - попита Борис.
  Момичето с готовност отговори:
  - Не искам да съм безполов ангел, те дори не правят секс. И нашият Бог Вишну изобщо не осъжда сексуалните отношения.
  Борис погледна загорелите красиви крака на приятелката си, усмихна се и каза:
  "Да, и не бих искал да бъда с вас като ангели в небето. Хубаво е, че в нашата общност Бог насърчава секса да бъде почитан.
  - Човек трябва да вярва в Бог! - уверено каза Надежда. "Вишну е истинският Бог.
  Борис реши да не се кара с приятелката си. Той също така разбра, че е трудно да се живее без вяра. Като изгнаник сред връстниците си, човекът в училище беше привлечен от религията, опитвайки се да намери утеха в нея. Той чете църковни книги и стига до заключението, че Христос е пацифист, който се моли за своите палачи. Борис търпеливо понасяше всички унижения и обиди, оправдавайки поведението си с това, че постъпваше според Христа: удрят те по дясната буза, обръщат ти лявата. Стана му по-лесно да понася унижението, сякаш го прави с вяра. Момчето се опита да намери утеха в Бог, който е всемогъщ и справедлив. Вярата би могла да му даде не само смирение, но и възможност да промени поведението си, живота си. Но Борис нямаше късмет да срещне духовен наставник, проповедник на словото Божие. Той не повярва в Исус и стана убиец. И докато убивал, маниакът усетил силата си и стигнал до извода, че Православието е добро учение за слабите хора.
  И все пак е естествено, че Надежда и той самият след нея попаднаха в секта. Тук те не се чувстваха като изгнаници. Сектантите намериха изгубените си души в този жесток свят и ги направиха привърженици на своята вяра.
  Надежда обясни на Борис:
  "Мисля, че скоро ще разберете, че нашият Вишну е Върховният Бог. Той е Създателят на вселената, който ни вдъхновява и дава духа си да излага вярата, която може да помири човечеството. Той е нашият любящ Баща, който не иска ние, неговите деца, вечно да играем в пясъчника. И иска децата да пораснат, да придобият самостоятелност и да успеят. Трябва да живеем според неговите заповеди. Най-послушният и успешният от нас ще отвори пътя към Нирвана. Тези, които не са узрели или имат обиди пред Бога, ще бъдат изпратени на Земята за поправка в нови въплъщения.
  Но Бог не си поставя за цел просто да сложи край на греха, както го представят православните свещеници от всякаква степен. Целта на Всевишния е да отгледа и образова своите деца, така че те да узреят и да станат Просветени, подобно на самия Бог. В същото време сексуалните връзки изобщо не са забранени. Не се смята за грях, а по-скоро за добродетел.
  Борис се усмихна и каза:
  "Но Исус също каза: "Плодете се и се размножавайте." И нашите лидери вярват, че за растежа на интелектуалните способности трябва да правите секс. Очевидно следователно нашите братя практикуват промискуитет помежду си и се снимат в порно.
  Младият мъж се шегуваше, разбира се. Според него безразборният секс изобщо не допринася за праведен живот и Просвещение, към което ги доведоха лидерите на сектата. Но Борис запази мнението си за себе си. Самият той остана верен на Надежда, любимата му също не търсеше връзки отстрани, само тя беше длъжна да участва в колективни оргии, които бяха заснети от фотограф, близък до сектата.
  Борис не харесваше задължението на любимата си, ревнуваше, но трябваше да го търпи, убеждаваше се, че снимането на порно е просто работа, задължение, което имат всички в братството, което помага да се печелят пари за привърженици за храна и поддържането на общността. Самият Борис бързо свърши личните пари, похарчи много за Надежда, купи й няколко тоалета и бижута.
  Самият бивш изгнаник не искаше да участва в оргии, те все още не поискаха това от него, въпреки че се превърна в красив човек. Единствената му работа беше да лови риба. Заедно с още няколко млади момчета той от време на време ходеше на риболов на лодка, принадлежаща на сектата.
  По принцип такъв живот подхождаше на Борис. Беше пълен, здрав, живееше с приятелката си, никой не го унижаваше и не го укоряваше. Измина повече от година, откакто срещна Надя и се установи в сектата. През цялото това време Борис се наслаждаваше на страстта, която завладя цялото му същество.
  Въпреки че през зимата беше малко скучен. В сектата нямаше телевизия, компютърни игри, книги, освен специалната сектантска литература. Преди, докато беше в училище, Борис обичаше да чете. Сектантските брошури бързо станаха скучни, единственото забавление оставаше секс с Надежда, ритуални молитви и лекции, на които бившият маниак, за разлика от Надежда, не винаги посещаваше. Разходките в града с приятелка през зимата бяха рядкост и в един момент Борка имаше желание да отиде на лов и отново да убие някого. Той обаче се въздържа, успя да угаси това зверско демонично привличане в себе си.
  Дългоочакваното лято най-накрая дойде. Цялата скука е изчезнала. Сега Борис ходеше по-често на море, а в свободните си дни посещаваше плажа с Надежда.
  Сега приятелката му започна да говори за Вишну и сексуалните отношения. Но Борис не я слушаше много внимателно. Албина го срещна сутринта и му каза да дойде вечерта при нея за важен разговор. Човекът се чудеше какво би могло да бъде. Той реши, че най-вероятно сега ще бъде задължен да се снима в порно.
  Сектантите се придържаха към здравословния начин на живот. Диетата, основно ориз, зеленчуци и морски дарове, както и редовната физическа подготовка, практикувана от братството, направиха тялото на Борис много изваяно, като статуя на Аполон. Младежът изглеждаше грандиозно, той вече не приличаше на бившия, костелив и преследван тийнейджър, който се криеше от обществото. Борис щеше да изглежда добре на екрана. Но не искаше да участва в сектантски оргии, дори само да се чука с когото и да било, освен с Надежда. И с нея - само насаме.
  
  
  Глава 17
  Албина ме посрещна с усмивка на дежурство, покани ме в хола на имението си и веднага се зае с работата:
  - Боря! Трябва да направите жертва на нашия Бог Вишну. За да направите това, ще трябва да участвате в ритуално убийство. Вишну ви е избрал за изпълнител на волята си.
  Краката на Борис веднага станаха ватирани. Той никога не е очаквал такъв обрат на събитията. Албина сякаш усети объркването на момчето и каза:
  "Виждам, че вече имаш невинна кръв по себе си, но нямам нужда от твое покаяние. Вишну ви е простил за миналите ви грехове. Всичко, което засяга миналия ви живот, не ни интересува. Но сега трябва да изпълняваш заповедите на Вишну, които той предава чрез мен. Нашият Бог изисква от вас да се жертвате!
  Борис наистина беше уплашен. Тази властна жена разбра отнякъде, че той вече е убил, въпреки че не сподели страшната си тайна с никого, освен с Надя. Човекът мислеше как да откаже, така че да бъде изоставен с подобни искания, но Албина сякаш прочете мислите му. Тя строго предупреди:
  - Не смей да откажеш! В противен случай Вишну ще ви накаже! Вашата съдба е да бъдете изпълнител на волята на Вишну, да елиминирате онези безполезни хора, които вредят на нашето братство.
  Борис мълчеше. Албина, виждайки, че човекът е смутен, продължи психологическата обработка:
  "Вижте, ние сме едно семейство. Нашият Бог знае точно от какво има нужда всеки от нас. И всички сме длъжни да изпълним волята му. Само тогава в нашето братство ще има мир и спокойствие и хората ще получат Просвещение.
  Борис не знаеше какво да каже и Албина поиска:
  - Вземи ножа от масата! Сега ще дойдеш с мен и ще направиш свещена жертва.
  Сякаш под хипноза, Борка се подчини. Слязоха в мазето. Имаше млад мъж, прикован към стената. Борис разпозна Андрей, който живееше в къща до него. Той изчезна преди три дни. И преди това той каза на приятелите си, че иска да напусне братството.
  "Това копеле реши да избяга от нас", каза високо Албина. - Рутината, казва, е уморена, спря да вярва в Просвещението. Но не можеш просто да се отдалечиш от мен!
  Истината беше, че Андрей наистина напусна сектата, но не можеше да напусне града. Двама момчета, които играха ролята на нейните пазачи под ръководството на Албина, бързо откриха беглеца и го доведоха до лидера на сектата. И тя реши да се отърве от адепта и в същото време да върже Борис с кръв. Тя имаше свои планове за Борка.
  "Ние наказваме бегълците", продължи речта си Албина. Това изисква нашият бог Вишну.
  - Не е вярно! Няма Вишну. Вие мамите всички ни! - ядосано изплю момче в посока Албина.
  Шефът на тоталитарната секта се приближил до затворника и го ударил силно с юмрук по корема. Андрю се гърчеше от болка. Но това беше само началото на смъртното наказание.
  Албина грабна камшик и започна да бича с него младежа. Да, толкова силно, че разряза кожата до кръвта. Андрю изстена от болка.
  След като направи няколко дузини удара, Албина подаде камшика на Борис и нареди сурово:
  - Сега ти!
  Борка отново се подчини. Той беше замаян, почти в шок и не можеше да възрази на Албина. Бившият изгонен бича полуголото, с остатъци от скъсани дрехи, тялото на своя познат. И той обичаше да го прави! Вижда се, че демонът, който се беше настанил в Борка, отново се възроди.
  "Сега вземи покера до камината и го удари с него!" - заповяда Албина.
  - И ние ли сме? Борис реши да попита. "В крайна сметка това е наш приятел!
  Лидерът на сектата изсумтя презрително:
  - Бивш! Както казва нашият Бог Вишну: жестокост, жестокост и още жестокост.
  Борис попита изненадано:
  Това ли са думите на Вишну?
  Албина отговори с тон, който не допускаше възражения:
  - Точно! Жестокостта циментира братството. Направи каквото ти кажа, или ще си на негово място!
  Борис в подчинение взе покера в ръцете си и удари младежа. Момчето изпъшка, въпреки че Борис изобщо не удари силно. И все пак съжаляваше съседа си.
  - Трябва да го удариш правилно! - възмути се Албина и отново нареди:
  "Сега сложете покера в камината и го ударете отново!"
  Борис постави покера в камината за няколко секунди, след което го замахна, но... изпусна инструмента за екзекуция на пода. Ръцете му трепереха, младият мъж си помисли лошо.
  - Слабо! - презрително хвърли Албина.
  Тя вдигна покера и удари окования за стената тип с нажежен продукт. Андрю издаде сърцераздирателен вик. Но дори и това не беше достатъчно за дявола, тя отново сложи покера в камината и започна да го забива в голите места на тялото на жертвата си. Дори ревът, стоновете на Андрей и миризмата на изгорено месо, която се разнасяше из мазето, не спряха садиста. Момчето се гърчеше от дива болка, а садистът явно се радваше.
  Тя избухна в смях и отново нареди на Борка:
  - Сега ти! Поставете покера в огъня и го запалете!
  - Може би не трябва? - попита Борис със съмнение.
  - Необходимо! Направи го! Или ние ще ви го направим.
  Борис се подчини. И отново ударът не беше силен. Ръцете на серийния убиец трепереха, сърцето му биеше буйно, от очите му падаха искри.
  Албина изтръгна покера от ръцете на Борис, удари отново самата Андрей, след което започна да забива любимото си оръжие под мишниците и по тялото на жертвата, наслаждавайки се на силната болка на мъжа, който беше в пълната й власт.
  След като се подигра достатъчно на Андрей, Албина нареди на Борис:
  "Сега му отрежете ушите, оставете го да кърви!
  
  
  "Аз... не мога... да отрежа ушите... на жив човек", промърмори Борис, шокиран от случващото се.
  "Добре, тогава първо го довършете. Добре! Или сега ще извикам охрана и ти ще си на негово място!
  Борис взе нож от масата. И замръзна.
  - Залив! - попита Албина. - Накажи го за предателство! Бей, казват ти!
  И Борка отново се подчини. Този път удари силно. Ножът прониза Андрей в гърдите, прониза гърдите. Момчето извика още веднъж и скоро млъкна. Кръвта на жертвата капеше обилно на пода. И Албина поиска от Борис той да извади нож от тялото и да отреже ушите на трупа. Борка, която продължаваше да е в шок, изпълни и тази заповед.
  Преди да пусне вързания с кръв, садистът му нареди да не казва на никого за убийството. Дори любимата му Надя. За разкриването на тайната Албина заплаши с репресия.
  Борис остави злодея на местопрестъплението близо до трупа, а самият той изскочи от имението на улицата и забърза към дома си, където се строполи на леглото.
  За щастие, Надежда я нямаше. Борка нямаше време за обяснения, искаше да се самозабрави насън. Но сънят не дойде. Човекът се чувстваше като убиец, осъден на смърт. Той се страхуваше, че всеки момент кръвожадната Албина може да изпрати своите охранители при него и те ще го премахнат като ненужен свидетел и съучастник или ще го отведат при садист на мястото на Андрей като друга жертва ...
  Защо Албина имаше нужда от такова садистично убийство? Борис не можеше да разбере това. Какъв е смисълът от такава жестокост? Защо направиха това на Андрю? Само защото е решил да напусне братството? Това е безсмислено и безмилостно!
  Така мислеше серийният убиец, който сам отне живота на четирима невинни хора. Той помисли дали да се опита да избяга от сектата или не. Но сега Борис не можеше да си представи живота си без Надя. Може би кажете всичко на любимата си и я убедите да напусне братството? Но къде могат да бягат? Да, и Албина едва ли ще позволи бягството им, точно както не позволи на Андрей да избяга. Минава мисъл: не би ли било по-добре да убиеш самата Албина? Е, какво следва?
  Имаше повече въпроси, отколкото отговори, Борка реши да не прави нищо още. Той остана в сектата, не каза на никого как е починал Андрей, дори не сподели болката си с Надежда, въпреки че преди нямаше тайни от любимата си.
  
  
  Глава 18
  След този инцидент животът на Борис изобщо не се промени. На следващата проповед Албина, както обикновено, говори за Вишну и как да се държим, за да не натоварваме кармата. Самата тя сякаш нямаше угризения и безпокойство, че убийството може да подкопае собствената й карма. Може би това не е първото убийство, в което пряко е замесен ръководителят на тяхната секта. От известно време тя не изисква нищо от Борис.
  Рутината на ежедневието се проточи. Сектантски молитви, риболов, работа в леглата, дежурства в общата кухня, понякога ходене до плажа с други сектанти под наблюдението на един от охранителите на Албина. Лятото свърши бързо. И есенните месеци отлетяха. За да задържи привържениците си, Албина донесе цяла кутия с книги за Бог Вишну, за идващия край на света и щастлив живот на небето. Ръководителят на сектата нареди да се научи литература наизуст, заплаши, че ще организира изпити. Адептите внимателно прочетоха брошурите, тъй като имаше много свободно време. Борка също четеше понякога. Въпреки че не вярвах много в написаното.
  
  
  През декември Албина каза на Борис да посети имението й по важен въпрос.
  Коварната жена веднага заявила:
  "Нашият Бог Вишну е недоволен от факта, че не сме му донесли друга жертва навреме. Поради това сме имали много проблеми. Вишну иска отмъщение, а отмъщението изисква жертва!
  Борис разбра, че всичко това е глупост, но не възрази и Албина продължи:
  - За да прогоните на всяка цена злите духове от Бог Вишну, които подлудяват него и всички нас, трябва да пожертвате почтен човек. Ще ти покажа снимката му, ще ти кажа как да го намериш.
  "Но аз не мога да убия човек от снимка!" - молеше се Борис.
  Албина се замисли за момент и каза:
  - Добре. Ще отида с вас, за да посоча жертвата и да наблюдавам изпълнението.
  - Той кой? Борис зададе ненужен въпрос.
  - Не е твоя работа! - ядосано отговори Албина, но веднага стана по-мила и обясни:
  "Това е подъл човек, който е виновен за всичко. Той е всеобщо зло, той е нашето проклятие. Ще убием злото с него и ще угодим на нашия Бог Вишну.
  И отново Борис трябваше да отиде на лов. Сега, не по призива на собствения си демон, а по заповед на кървавия дявол, който ръководеше неговата секта. Човекът последва Албина, чувствайки страхлив студ. Той не знаеше кого точно ще убият, не искаше повече да участва в убийствата, но не можеше да устои на волята на тази жена.
  Дойдоха в един парк и седнаха на пейка на входа. Свиреше музика - наблизо беше осветен ресторант. Стъмни се, над града се спускаше здрач.
  Албина каза:
  Трябва да се прибере вкъщи през парка. Само ако имаше такъв.
  
  
  Дяволът гледаше хората, излизащи от ресторанта. Тя изчака. И тя изчака: скоро от институцията излезе висок мъж с дипломат. Личеше си, че е пиян. Борис усети как Албина се напрегна, тя хвана човека за ръката и го завлече в тъмен ъгъл на парка. Поклащайки се леко, мъжът тръгна към тях.
  Дяволът извади нож от торбата, подаде го на Борис и прошепна:
  - Отивам! Той е твой!
  Борис се поколеба. Мъжът вече се приближаваше към храстите, зад които се криеха Албина и нейният сектант. Дяволът нежно побутна Борка. Младежът стисна по-силно наточения жертвен нож и изскочи на пътеката.
  Мъжът е пиян, но силен, около два метра висок. И тежи много повече от неговия убиец. Борис изпитваше страх: рисковано беше да се изправиш пред такова лице. Борка трябваше да удари, докато селянинът не го виждаше, убиецът се промъкна до жертвата на пръсти, събра сили и се опита да вложи удар, удари го във врата. Но този път ръката трепереше, острието премина по допирателна, само разряза кожата, но не нанесе осезаема вреда.
  Мъжът извика от изненада и се обърна. Борис отчаяно го мушна в корема с нож, но в същото време получи юмрук в ухото му. Ударът разтърси младежа, много искри затанцуваха пред очите му. Мъжът е мощен, а дозата алкохол, която е приел, все още е далеч от тази, при която те падат на земята от лек тласък.
  Борка намери сили да скочи настрани, в тъмнината, той се отдръпна, а човекът пусна дипломата си и истерично замахна във въздуха с тежките си юмруци.
  Чу се тих, но взискателен глас на Албина:
  - Бийте го! Или ще те убия!
  Заплахата вдъхна решителност на Борис. Той се приближи до врага на платформа, относително осветена от слабата светлина на далечните лампи. Беше ясно, че мъжът е целият в кръв. Кръвта изведнъж възбуди Борка. Той се втурнал към бияча и наръгал юмрука на мъжа с нож. Той изрева от болка, но Борис веднага заби нож в корема му. И тогава той получи удар в ребрата. Силните кости на човека оцеляха, но беше много болезнено, той спря дъха си.
  Борис едва се изправи на крака. Но мъжът не можа да се възползва от убиеца на убиеца. Парализиран от болков шок и загуба на кръв, той започна да потъва на земята с нож в стомаха.
  
  
  Този обрат на събитията даде на Борка сила и гняв. Щом дъхът на убиеца се възстанови малко, той се втурна към врага, извади ножа и го удари отново. И след това отново и отново. Борис се нави и яростно удари тялото, което вече се блъскаше в агония. Убиецът буквално накълца жертвата си.
  - Достатъчно! Чу се авторитетният глас на Албина.
  Борка напусна тялото на врага, направи няколко крачки по пътеката в посока на дявола. Тя излезе от скривалището си, отиде при трупа, увери се, че мъжът е мъртъв, вдигна куфарчето му и каза на уморения съучастник:
  - Всичко мина добре. Тихо, без странични минувачи.
  Борис не отговори. И Албина нареди да отрежат ушите на трупа.
  - Защо? Борка беше изненадана.
  - Трябва ни за ритуала - отвърна дяволът. "Побързай, докато няма никой, отрежи двете уши и се махай оттук."
  Отново, въпреки отвращението си, Борис се подчини. Той беше на милостта на тази жена, изпълняваше нейните заповеди като под хипноза.
  Тогава двойката, носеща смърт, напуснала пустия парк. По пътя Албина инструктира лошо мислещия човек. Тя нареди да не казва на никого. Ако пита Надежда, отговорете, че е ходил да заколи овен при приятелите на Албина, където се е изцапал с кръвта на животно. Дяволът ми каза веднага да се преоблека и да й занеса дрехи за пране.
  Вкъщи не трябваше да говоря със съжителката си дълго време. - каза Борис, както нареди Албина. Надежда му повярва, или се престори, че му вярва. Тя нямаше навика да пита, особено ако видя, че любовникът й не иска да излага подробности.
  Борис казал на приятелката си, че има силно главоболие, легнал на леглото си и започнал да мисли. В морално отношение е по-лесно да напълниш пиян мъж, отколкото момиче, което е убил близо до Тула. Пияницата е консуматив, който не предизвиква съчувствие. В същото време има голяма разлика: когато сами избирате жертва и когато действате по заповед. Този път Албина го принуди да убие. Както в случая с Андрю.
  Но защо изобщо убива? Борис си спомня със съжаление предишните си убийства. Най-много му беше жал за момичето. Защо я отряза? Е, той за първи път уби съседа си - разбира се, хванаха го на принудителна кражба, действаше спонтанно, в състояние на страст. По-късно баба беше убита, защото той много се нуждаеше от пари. Освен това на възрастната жена във всеки случай не й оставаше много, по някакъв начин той й беше спестил телесните терзания на бавното отшумяване. Възрастен мъж почина, защото се качи сам...
  Но защо е убил момичето? Да, дори красив... Какъв подъл садизъм имаше в душата и в главата му? Как смее да събори красиво създание? В същото време, за свой срам, Борис трябваше да признае, че тогава изпитва удоволствие, дори сексуална възбуда от такова подло, безсмислено убийство. Въпреки че такава радост е неестествена.
  След това тук, в Сочи, той отново отиде на лов. За щастие той не си свърши работата. Днес обаче, след като уби брутално пияница, той изпита удовлетворение. Не, по някакъв начин трябва напълно да се отървете от демона в душата си.
  Тогава Борис се сети, че са оставили ножа на местопрестъплението. Защо Албина не го отведе с дипломата? Не искаше да се изцапаш в кръв? Но такива доказателства биха могли да ги подпалят.
  Едно е, когато изчезна Андрей, който няма да бъде издирван. Но сега трупът ще бъде открит, за него ще бъде образувано наказателно дело и ще започне издирването на убийците. Той обаче убива дори преди да влезе в общността. И никой не го намери.
  В същото време Борис отново сериозно се страхува за собствения си живот. И какво ще стане, ако този път на Албина хрумне идеята да го премахне? Изпратете бодигардове. И това ... Странно е, че за убийството на Андрей, а след това и на селянина, тя използва него, а не своите момчета.
  
  
  Да избягаш някъде далече, да напуснеш сектата заедно с Наденка. Тя каза, че иска да посети Париж, романтичната столица на Франция с легендарния Версай. Но как можете да стигнете до там без пари и документи?
  Борис разбра, че не е в състояние да устои на влиянието на Албина. Едва на сутринта младежът потъна в тежък сън. За щастие той не сънува кошмари. Той спа почти до обяд и се събуди повече или по-малко нащрек.
  
  
  Глава 19
  Животът в сектата продължи. За щастие опасенията на Борис, че може да бъде елиминиран като ненужен участник в убийствата, не се оправдаха. Той така и не разбра защо е необходимо да се убие точно този пълничък мъж и какво има в неговия дипломат, който Албина взе със себе си. На човека обаче не му пукаше особено. Страхуваше се, че отново ще бъде принуден да убива.
  И той не се обърка, Албина отново поиска жертви. На православната Коледа дяволът повика Борис и каза, че ще трябва да принесат още една свещена жертва на Бог Вишну.
  Младият мъж помоли Албина да не го принуждава да прави това. Но лидерът на сектата беше неумолим. Самата тя се оказа сериен убиец. Обичаше да убива и да гледа как по нейна заповед отнемат живота на мъжете. За дявола не беше грях да убие човек.
  Двойка маниаци, атлетична жена и красив млад мъж с добър релеф на мускулите, отново тръгнаха на смъртоносен лов.
  Търсенето на жертва не отне много време. В пустош извън града Албина видяла двама мъже да пият луна от двулитрова бутилка. От своя страна от гърлото. В същото време псуват майката. Албина даде команда: "Те!"
  Борис погледна дявола с изненада: "Двама са!" Но Албина потвърди: "Да вървим!"
  Заедно се приближиха до пияниците. Борис мълчаливо скочи отзад и намушка най-близкия под лопатката. Мъжът се обърна и веднага получи удар в топките от Албина, която в същото време извика:
  - За слава на нашия Бог Вишну!
  Ударът се оказа толкова силен, че мъжът изригна кръв, след което започна да потъва на земята. Борис при вида на пурпурната течност отново изхвърча от спирачките. Той нападна втория човек. Той извика: "Какво правиш?!" - и се опита да хване клона за защита, но няма време. Младият маниак вече го беше намушкал с нож. И той биеше, докато мъжът не даде признаци на живот.
  Албина също изпадна в ярост, в нея пламна дяволско вълнение. Тя беше ангажирана с първия нещастник, който падна на земята. Искаше да стане, но получи удар от дявола с пищяла на масивен женски ботуш по главата. Тогава яростта продължила да рита селянина във всички части на тялото му. Тогава тя грабна бутилка и с нея удари жертвата си по главата.
  Мъжът замълча и Албина нареди на Борка:
  - И го довърши с нож!
  Борис заби нож в гърлото на нещастния, пускайки фонтан алена кръв. И триумфално каза:
  - Готов! Не умира!
  "Нашите богове искат кръв!" - отговори Албина. - Да се измием!
  Борис с радост напусна мястото на убийството. На път за вкъщи той все пак зададе на дявола неудобен въпрос:
  - Защо ги имаме?
  "Виждате ли", отговори Албина спокойно, "нашите богове са боговете на войната!" Те изискват жертви. Сега най-накрая мога да докладвам на висшите сили: свършихме сериозна работа. И по този начин постигнахме много.
  Борис не отговори, той си помисли, че на звяра просто му липсва адреналин, тя има жажда да убива, раздробява, измъчва, за да се почувства като супермен.
  Вкъщи човекът отново не можеше да спи дълго време. Отново искаше да избяга от сектата, за да не вижда и чува повече психопатите на Албина, да не изпълнява нейните заповеди.
  
  
  Глава 20
  Няколко седмици по-късно Албина се обади на Борис и каза:
  "Сега вие сами трябва да изберете своята жертва и да лишите човек от живот. няма да отида с теб. Изберете мъж и като доказателство за свършената работа ми донесете отрязаните му уши.
  - Кого да избера? въпросът избухна от онемялия сериен убиец.
  "Трябва да намерите жертвата, чиято карма е покварена и която в резултат на това трябва да бъде наказана според заслугите си", неясно обясни Албина. - Намерете жертвата още тази нощ! Боговете се нуждаят от нашата жертва.
  - Но защо аз? Имаш ли други хора...
  "Не се страхуваш от кръвта, за разлика от другите. Убивал си и преди, свикнал си! Ето защо поверявам толкова деликатен въпрос на вас. Този път трябва да действате сами.
  Борис колебливо каза:
  - Всички тези убийства... това е грях! Толкова са тежки за душата и развалят кармата ми.
  Очите на дявола светнаха с луд блясък. Тя отвърна недоволно:
  - От мен зависи кое е грях и кое не е грях! Трябва да ми се подчинявате, защото изпълнявам волята на нашия Бог Вишну.
  "Но защо Вишну трябва да убива?" Борис не можеше да разбере.
  "Дори Библията казва, че без проливането на кръв няма прошка. Невинна кръв очиства Вселената и спасява много животи. След като извършихме свещеното убийство на един, ние ще спасим хиляди други. Боговете се нуждаят от жертви, без жертви човечеството ще се самоунищожи в ядрена война, - гласът на дявола звучеше все по-заплашително. "Само нашата организация може да предотврати ядрена война и да спаси човечеството. Но това не може да стане без жертви. Не се притеснявайте: мъртъв човек чака ново въплъщение или Нирвана в рая. Жертвата ще ви бъде само благодарна, че сте го откъснали от този суров, безполезен живот и сте го изпратили направо в рая.
  
  
  Борис си спомни, че Надежда вече е казала нещо подобно за благодарността към убиеца при първата им среща. Човекът беше замаян, чувстваше, че вече не е в състояние да устои на волята на Албина. Но той все пак попита:
  - Може би нямаме нужда от отрязване на уши?
  Дяволът каза ядосано:
  - Необходимо! Заповядвам ти да не отлагаш повече! Вземете нож и тръгвайте!
  Борис безпомощно разпери ръце.
  ще се опитам да убия...
  Албина отново напомни:
  "И не се връщай без уши!"
  Борис не можа да се сдържи. Заповедта на Албина за него е като закон, който трябва да се спазва стриктно. Без отклонения, без бунтове и възражения!
  И той отиде на почти традиционен "лов". Закопчаха му маската на палача, чужда воля го подкара. Той се скиташе в жилищен район в покрайнините на спящ град като луд вълк единак. Мисълта, че ще трябва отново да убие човек или да се яви пред Албина, без да изпълни заповедта й, гризе Борис.
  Започна първата пролетна нощ. Изненадващо топло за началото на март. Колко е страхотно да се разхождаш под ясно звездно небе, колко красиво е всичко сега в природата, оживяващо след хибернация. И той трябва да понесе болката и смъртта. Как може! И как да живеем с това, колко време да мамим Надежда?
  Сега Борис съжаляваше, че не пуши. Хубаво би било да дръпнете цигара. Това би помогнало за облекчаване на психическото напрежение, иначе всяка клетка от тялото му се тресе. И душата ме боли.
  Самият той трябваше да избере ритуално жертвоприношение, а нямаше представа какво. Редки минувачи бързаха да се приберат. Борис ги погледна и си помисли: този заслужава ли смърт? Нямаше отговор. Искаше да се срещне с пияница или бездомник, но по някаква причина не попадна на такива хора. Скоро районът беше напълно празен.
  
  
  Борис обикаляше безцелно почти цяла нощ. Започна малко да просветлява, но небето беше покрито с облаци. Серийният убиец вече мислеше да се върне, с нетърпение очаквайки реакцията на Албина на неизпълнената заповед. Но тогава младежът чу пронизителен женски вик от горския пояс. И хукна с всички сили към вика!
  Той се втурнал на помощ и видял, че полугол пълничък мъж притиска тялото на голо момиче към дърво. Изнасилвачът почти е завладял момичето. Тя отчаяно се бори, но силите не бяха равни.
  - Остави я! Борис изкрещя и без колебание се втурна към изнасилвача.
  Един доста мощен тип на средна възраст не очакваше да му се намесват. Той се обърна към бягащото момче. Мъжът беше забележимо по-тежък от младежа. Но Борка беше цял като свита от мускули, той скочи и рязко го ритна в корема. Мъжът имаше някаква представа за битката, но нямаше време да блокира напълно удара, който беше частично смекчен от закъснял блок. Изнасилвачът залитна, но се изправи на крака и отиде при Борис.
  
  +
  Младежът го посрещна с мощен неочакван ритник в слабините. Врагът изкрещя и започна да пада с лице напред. Борис взе назаем удар по топките от Албина. Няма да се измъкнеш от това веднага.
  В този момент момичето дърпаше роклята си.
  - Бързо се махай оттук! Борис й извика, не искаше да убива пред свидетел. - И забрави за всичко!
  Мъжът в този момент се опита да стане, но получи силен удар в главата от Борка. Непознатата, хубаво момиче на около двайсет, по някаква причина не бързаше да си тръгне.
  "Махай се бързо оттук", нареди отново Борис. "Но не отивайте в полицията и не казвайте на никого за мен!"
  - Добре! Благодаря ти! - отговори момичето и бързо тръгна, а след това хукна към най-близката къща.
  Борис извади нож от торбата, скочи до селянина и със замах заби оръжието на убийството в гърлото на насилника. Той хриптеше и започна да се дави от кръв. Той умря от задушаващи тялото конвулсии.
  "Делото е свършено, не е жалко", помисли си Борис, но си спомни, че насилникът все още трябва да си отреже ушите. Серийният убиец изведнъж усети прилив на демонична ярост в себе си, той извади нож от гърлото си, удари го с неистова сила още няколко пъти по тялото на вече мъртъв човек, след което отряза едното ухо, после другото.
  Едва след това убиецът малко се опомни, забеляза, че целият е изцапан с кръв. Топли капчици дори попаднаха върху лицето на маниака, който спаси момичето.
  На Борис му прилоша, дишаше тежко. Но скърбливото гадене и студеният дъжд, който удари Сочи, му помогнаха да се успокои.
  Трябваше спешно да се махне от мястото на убийството. Борис обаче не бързаше, обзе го безразличие. Маниакът изведнъж се улови, че си мисли, че Албина е чудовище, по-чисто от него. Тя трябва да е психопат. Защо й трябват ушите на убит човек?
  Човекът имаше сълзени очи, стана студено, дъждът се усили, заплашвайки да премине в порой.
  
  -
  Борка не обичаше студените дъждове. Дъждът развали настроението му. Тук през зимата често валеше. Снегът би бил по-добър, Борис все още е свикнал, че през зимата има сняг, който създава усещане за чистота и спокойствие. И тук снегът падна само няколко пъти през зимата и се стопи в същия ден.
  Серийният убиец се прибра вкъщи и тихо заплака. Той отново отиде на лов и уби, отново показа слабост на характера, продължи за Албина. Ужасно, разбира се, но в главата на сектата има някаква дяволска сила, на която Борис не може да устои. Да предположим, че този път е спасил момичето, но е отрязал ушите на трупа, сега ги носи като доказателство за зверството си, неспособен да изхвърли тази мерзост.
  Маниакът отново си спомни за погубените от него хора. И отново от бившите жертви Борис най-много съжаляваше за младото момиче, което беше убил край Тула. Тя беше пълна с енергия, можеше да ражда деца, да носи радост на любимия си човек.
  И все пак, от друга страна, не е лошо, че вали. Поне ще измие част от следите от престъплението. Борис не искаше да носи отговорност за стореното. Много скоро, неговото мнозинство, след което вече не трябва да разчитате на отстъпка пред закона. А това, че все още не е хванат и изпратен в затвора, не даде тласък на нови престъпления.
  Все пак по природа Борис беше мил човек. И тази доброта събуди в него съвест и нотки на разкаяние. Сега се притесняваше, че е станал убиец, че е ударил собствената си майка, преди да избяга от дома. Може би самият той е виновен за това, че е бил третиран лошо. Тийнейджърите са склонни да тормозят тихи, скромни момчета. Опитват се да ги унижат и обидят. Все пак човек трябваше да бъде по-общителен от детството си, доказвайки стойността си с юмруци. И той се държеше като щраус. Жалбите постепенно се натрупваха в душата и в крайна сметка се изливаха в убийства. Той може да бъде разбран, но Албина е като въплъщение на демонични сили, без срам и съвест...
  Но Борка не успя да довърши дявола или да избяга от сектата. Той беше свикнал със сектата, чувстваше се тук като в собственото си семейство, живееше в мир и хармония с любимото си момиче и с всички останали привърженици, беше равен сред равните и само Албина се извисяваше над всички останали. И Борис разбра, че няма да вдигне ръка срещу лидера на сектата. Последните убийства обаче помогнаха на Борка отчасти да види светлината. Той веднага отиде при Албина, хвърли й отрязаните уши и решително заяви:
  - Не ме пращай никъде другаде! Не мога да играя ролята на палач. Това не е мое! Аз самата ще спя и теб ще спя.
  Албина не отговори. Тя само ми каза да си съблека изцапаните с кръв дрехи и да се прибера вкъщи.
  Когато Борис влезе в стаята му, Надежда не попита къде е пренощувал. От това, че няма нужда да се измисля и обяснява нищо, Борис веднага се почувства по-добре на душата.
  Наденка го обичаше много и, изглежда, не ревнуваше. Тя се довери на любимата, каза, че ревността е чувство на хора, които са непълноценни, слаби по ум. Борис беше освободен от задължения и подозрения, можеше да обича когото си поиска. И той искаше само нея, своята Надежда. И тя ценеше любовта му, не търсеше връзки отстрани. Тя обаче беше заснета в порно. Но това не се счита за изневяра, защото тя не е имала никаква духовна близост с партньорите. Надежда разбра, че самият Борис ще каже къде се намира, ако иска да сподели и да поиска съвет.
  Сега младият мъж мълчеше, не искаше да обяснява нищо, просто целуна любимата си, а тя отговори на целувката му. Правеха секс лесно и естествено. Доста бързо Борис потръпна, дойде оргазъм, необичайно силен, толкова мощен, колкото при първата им среща с Надежда. Вероятно адреналинът, натрупан от тялото по време на убийството, е изпръснал.
  И след това отидоха на обща закуска в хангара. Сектантите отслужиха ритуална молитва и започнаха да се хранят. Все пак тук се приготвя вкусен вегетариански пилаф!
  Изведнъж се появи дяволската Албина. Тя включи ритмична музика и започна да изпълнява ритуален, енергичен танц, донякъде подобен на коремния танц. Обикновено Албина не присъстваше на съвместното хранене. Борис смяташе, че външният й вид най-вероятно има нещо общо с ушите, които донесе.
  Хорото на лидера постепенно се подхвана от изядените сектанти, стана забавно. Но Борис и Надежда отишли при тях да правят любов отново. Храната събуди отново либидото ми. Защо не се забавлявате отново, ако имате сили и желание? И все пак убийствата, когато той сам избра жертвата, възбудиха мощна сексуална енергия у Борис. По отношение на Надежда такава енергия не беше агресивна, мила, с желание да угоди на партньора си, да й хареса. Борка не можеше да разбере защо се случва това, но след зверствата беше особено любезен и съпричастен, сякаш това можеше да компенсира кървавите му престъпления.
  Въпреки безсънната нощ Борис се оказа мощен мачо. От време на време през телата на влюбените преминаваха изхвърляния, предизвиквайки най-силна наслада. Вихър от оргазъм ги удари, мускулите им се гърчеха. Главата на Борис се въртеше, а тялото му пееше и трепереше. Хоуп изстена от наслада.
  Борис спря едва когато се почувства напълно изтощен. Той остави любимата си след няколко часа секс доста доволен.
  
  
  Глава 21
  Надя израства затворено, необщително дете. От ранна възраст тя предпочиташе самотата пред игрите с връстниците си. Обичаше да седи някъде отстрани, да чете приказка или просто да разглежда снимки в книга. На родителите изобщо не им пукаше. Момичето беше послушно, лесно отговаряше на молбите да измие чиниите, да отиде до магазина или да седне с по-малкия си брат.
  Момичето стана още по-оттеглено, когато баща й внезапно почина. Надюша, както я наричаше баща й, тогава току-що беше навършила единадесет години. Баща й беше най-близкият човек. Можеше да разказва на баща си само за проблемите и преживяванията си в училище, докато майка й обичаше сина си повече, не разбираше собствената си дъщеря, можеше да й крещи по всякакъв повод, понякога да я унижи, да я обижда.
  Това отчасти е причината Надя да израства печално известна, несигурна. Тя нямаше приятели, не развиваше отношения със съученици. Момичетата я гледаха отвисоко, а момчетата не обърнаха внимание, смятаха необщителната замислена ученичка за луда. Но на четиринадесет години тя за първи път се влюбва в момче Саша от десети клас. Човекът беше с две години по-голям от нея, той улови ентусиазираните погледи на "глупака" и един ден той дойде на почивка и предложи да се разходи след училище. Саша заведе треперещата от страх, но послушна Надя в някаква изоставена плевня, където събу гащичките си и се лиши от девственост.
  Това беше краят на цялата любов между тях. Надежда получи още една психическа травма, дори искаше да си сложи ръце. Майката обаче навреме спряла опита, не позволила на дъщеря си да погълне хапчетата.
  
  +
  След този инцидент откровените знаци на внимание към доведената дъщеря започнаха да се предоставят от втория й баща.
  Майката на Надя Валентина погреба съпруга си, скърби няколко години, след което реши да уреди личния си живот, доведе Антон в къщата. Той беше известен като женкар и грабител, беше с пет години по-млад от Валентина. Но тя реши на всяка цена да се омъжи за този мъж, сякаш той е последният й шанс. Валентина беше разубедена от приятелите си, но майката на Надя отговори на всички възражения: "Обичам го!"
  Подписаха, вторият баща се настани в стаята на майка си. Не обичаше да работи. От време на време получавал работа като пазач или охранител, но не се задържал дълго на едно място.
  Антон се страхуваше да се забърка с девица, но глупавата фраза на Валентина, че Надя е била разглезена, развърза ръцете на втория й баща.
  
  
  Майка работеше през деня, Антон се скиташе из апартамента, без да прави нищо, а когато Надя се прибираше от училище, той се опитваше да бъде пред нея. Първоначално, сякаш случайно, той се натъкна на момиче в коридора или в кухнята, докато можеше да докосне косата й, да каже колко е красива, понякога неочаквано я притискаше към стената и я целуваше по бузата или леко плесваше задника й с дланта си. Постепенно Антон започна да си позволява още повече. Можеше да я хване за гърдите, да сложи ръката й в бикините на доведената й дъщеря.
  Хоуп не е свикнала да се оплаква. Да, и тя нямаше приятелки, а доверителната връзка с майка й не се получи. Валентина се прибра уморена, дъщеря й все по-често се използваше като средство за изливане на гнева си.
  Един ден Антон нахлу в стаята на Надя, разкопча мухата си пред нея, извади му еректирания член.
  "Ти обичаш да сучеш бонбони", каза вторият баща на онемялата доведена дъщеря, "виж колко готин съм". Трябва да го оближете, да го оближете и пак да го оближете и леко да захапете главата с перлените си зъби.
  Надя обичаше близалки, но отказа да смуче пениса на мъжа.
  "Удивително е да усетиш как нефритената пръчка пулсира в устата ти, колко сладка е главата му, сякаш е близалка. Сега ще почувствате неизразимо бръмчене, - с тези думи вторият баща хвана Надя с една ръка за главата, хвана члена му в другата и започна да го кара по стиснатите устни на момичето.
  Надя се съпротивляваше: вторият й баща се опита да отвори устните й и да изстиска богатството си през тях. Той не се сдържа и удари шамар на детето. И той приключи с тормоза чак след като Надя получи рефлекс за повръщане.
  "Добре е, ще те науча как да правиш свирка", каза Антон и си тръгна.
  На следващия ден той отново дойде да учи доведената си дъщеря на орален секс, тормозът му стана постоянен. И след няколко седмици вторият баща завладя напълно момичето като жена. И отново Надежда не посмя да се оплаче на майка си.
  Нещо повече, вторият й баща я заплашвал с насилие, ако разкрие "тяхната тайна" на някого. Антон стана навик да идва при тийнейджъра в отсъствието на жена му.
  Надя издържа, тя почти не завърши училище и веднага избяга от вкъщи. След няколко седмици лутане тя стигна до Сочи, където се присъедини към секта. Първоначално тя беше заобиколена от грижа и любов, след това започнаха да я включват в работа в леглата и да снимат като модел за еротични снимки. Местният фотограф Владимир Ачинцев намери момичето за фотогенично, направи много сесии с нея. След това фотографът премина към снимане на порно, където също използва Надежда и други привърженици на сектата. Албина търгува с порнография.
  С течение на времето. Лесните безплатни сексуални отношения с членове на сектата и сексът по време на снимките не донесоха удовлетворение на Надежда. Тя искаше истинска любов, чувствена, всепоглъщаща.
  В този пролетен ден Надя нямаше задължения в обществото, пуснаха й да отиде на море. Тя обичаше морето, то успокояваше, облекчаваше душевната болка, даваше усещане за свобода. Надя можеше да наблюдава морския пейзаж с часове, да следва вълните, които се разбиват в каменните скали, разнасят се по брега и се връщат обратно в безкрайните морски дълбини. Великата сила на природата се усещаше в морето, гаси бушуващите човешки страсти.
  
  +
  Надя отиде до най-близкия плаж до общността. Тук тя искаше да се удави, когато пристигна от Москва след насилието на втория си баща и кавга с майка й, тук тя срещна две жени, които я разубедиха и я примамиха в братството.
  Можете да стигнете пеша от общността до морето за двадесет минути. Но Хоуп не бързаше. По пътя тя изплете венец от пролетни цветя, растящи на поляна, после събу сандалите си, като реши да ходи боса: обичаше да усеща земята със стъпалата на краката си.
  В гората близо до плажа момичето понякога спираше и поздравяваше дърветата, които смяташе за свои стари приятели. Често правеше това и преди, когато ходеше сама на море.
  Изведнъж на пейката Надя видя млад мъж, който изглеждаше на около осемнадесет години. Високият слаб човек веднага й се стори красив, той я погледна. Надя отклони поглед, бавно мина покрай непознатия, без да се обръща, но насочи слуха си към него. И тя усети как човекът става и я следва.
  Надеждата се обърна. Погледите им се срещнаха и момичето изведнъж беше покрито с топла вълна. Нещо близко, скъпа, тя хвана непознат. Минава мисълта, че може да се развие дълбока връзка с този красив мъж. Хоуп дори не се смути, че човекът се разхожда с нож. Тя попита, по-скоро заради формата, защо му трябва нож и се задоволи с не особено разбираем отговор. Момичето каза нещо сама, първото, което му дойде наум, нещо за убийство и самоубийство, докато тя не мислеше сериозно, че момчето наистина може да е убиец. След това, когато станаха близки хора, Борис все пак пропусна, че има няколко убийства на сметката си. Надежда се опита да попита по-подробно, но Борка не пожела да говори на тази тема, каза само, че е принуден да убива, тъй като няма друг избор. Надежда, която беше влюбена в момче, вече не се занимаваше с въпроси.
  И в този паметен ден Надя веднага разбра, че човекът не е опитен в общуването с жени и затова е много смутен и притеснен. Но й хареса. Самата тя беше много срамежлива. Хоуп реши да се срещне и да разговаря с човек. Непознатият обаче замълча, паузата се проточи. Надя също не знаеше откъде да започне разговора. Независимо от това, тя е момиче, първото, което се запознава с човек, не е много удобно. Но Надя реши да започне разговор, от който разбра, че момчето е страдало в живота, може би не по-малко от нея, че той също е изгнаник.
  Искрата, която прониза сърцето от пръв поглед, вече бавно разпалваше огъня на самата любов, за която мечтаеше момичето. И тя реши да не изпусне шанса си, да плени момчето, да съблазни. Всъщност тя искаше просто женско щастие: да обича себе си и да бъде обичана. В обществото от нея се изискваше само секс, тя беше доста опитна в сексуалните отношения. Но понякога се чувстваше като проститутка, съпружеска по указание на директора. И тя нямаше постоянен кавалер. В общността се практикуваха свободни отношения, селяните грубо си вършеха работата и си тръгваха. И с това момче тя искаше да завърти истински романс.
  Хоуп остави своя венец от цветя заедно с плановете си да получи малко слънце. И тя отиде на гости на Борис, щом той предложи. Те останаха сами. Момичето се опита да бъде секси и скоро видя, че младежът е развълнуван, достойнството му започва да изпъква от шортите му. Това зарадва Надежда: човекът я иска! Тя е привлекателна и съблазнителна.
  Момичето реши да действа, защото разбра, че Борис е по-млад от нея и изобщо не е опитен в любовните афери. Тя беше активната страна, сама се отърва от дрехите и освободи младежа. Надежда искаше да достави на човека максимално удоволствие. И тя знаеше как да го направи. Правят невероятен секс!
  И тогава тя повика младия мъж със себе си. И Борис отиде! Те започнаха да живеят заедно в общност, наслаждавайки се на любовта си. Сърцата им бяха изпълнени с щастие, изглеждаше, че ще продължи вечно.
  Надежда не се интересуваше от миналото на Борис, не се занимаваше с въпроси дори когато любимият й идваше в дрехи, изцапани с кръв. Тя вярваше, искаше да вярва, че нейната Борка само помага за клането на животни. Никога не са се карали, почти никога не са се карали помежду си. Навикът да отстъпвате и да не се стремите към лидерство изигра добра услуга в съвместния живот.
  
  
  Глава 22
  Борис живееше в сектата, въпреки че неведнъж в главата му изникваше мисълта - да избяга. Убедете Надежда и отидете някъде с нея, за да няма Албина, убийства, снимки в порно в живота им. Пречката била липсата на пари и документи. На Надежда дори не беше платено за снимките. Албина можеше под формата на стимул да я освободи от друга задължителна работа в кухнята или на парцела, но не даде повече от сто рубли "за сладолед" в ръцете си. И Борка не получи нищо за убийствата. Хубаво е, че след като изнасилвачът Албина не поиска нови жертви от него.
  Борис не хареса, че любимият й е заснет в порно. Около веднъж месечно идваше режисьорът и участниците в снимките се събираха в хангара.
  Борис искаше да разбере как вървят снимките и един ден му разрешиха да присъства на тях. Той стоеше настрана и наблюдаваше процеса, особено за любимата си. Към нея се приближи гол, загорял мъж, на около двадесет години. Борис го познаваше от обществото, работеше с него в градината. Младежът се казваше Коля. Той помогна на Надежда да се съблече, заведе я на дивана под прожекторите.
  Борис изпитваше ревност, имаше желание да изтича и да отведе приятелката си, но не можеше да се накара да развали стрелбата. Гаден вътрешен глас го успокои: това е просто работа, няма да ревнуваш за работата си, нали?! Не правете скандал, бъдете интелигентен човек. Оставете момичето да се отпусне и да се наслаждава.
  
  
  Надя и Коля се вълнуваха все повече. Процесът на заснемане е започнал. Телата на младите се преплитаха. Надя изпъшка, а достойнството на Борис набъбна болезнено. Странно, ревността изведнъж изчезна. По дяволите, любимата му се чука с човек точно пред очите му, но предизвиква вълнение, стоновете на Надя галят ухото.
  Николай енергично галопира върху партньора си, усмихвайки се блажено. Други участници в снимките, още три двойки, същите започнаха да се чифтосват. Адептите стенеха и се усмихваха в притворно сладострастие.
  
  +
  Тогава режисьорът махна с ръка на Борис: съблечи се и се присъедини към тях. Като, ще си вторият с Надя. Но Борка изскочи от залата, където се разиграваше цялата тази разврат.
  И тогава чу Албина да се оплаква на режисьора, че продажбите на видео са паднали, и той каза, че сега се търсят снимки в стила на твърдия BDSM. Борис не знаеше какво е това. Попитайте, разбира се, срам. И Надежда не можеше да му обясни наистина.
  А през лятото сектантите бяха отведени в Утриш, тихо отдалечено място с рядко населени плажове и живописни гори, приближаващи се в лагуни почти до самата вода. Тук бяха насрочени просветни сесии не само за членове на клоновата секта, водена от Албина, но и за адепти от Москва.
  Пристигна и Владимир Ачинцев, същият плешив фотограф и порнорежисьор, който работеше в Сочи.
  Борис разбра, че се очаква стрелба сред природата. Той не сгреши. Скоро Надежда и няколко момчета бяха отведени в гората. Борис се промъкна зад снимачния екип.
  Това, което видя, шокира Борка. Неговата любима обслужваше компания от петима мъже наведнъж! Такава банда напомняше на "кучешка сватба" по време на еструс при кучка, когато се редуват да се катерят. Освен това мъжете започнаха да действат едновременно! Очарователната уста на Надя, нейните грациозни дупки бяха пълни с развълнувани нефритени пръчки от момчета.
  Това, което направи Надежда, беше вулгарно и отвратително. Но Борис отново не намери сили да се намеси. Той ревнуваше и в същото време съжаляваше за любимата си. След стрелбата те проведоха сериозен разговор.
  
  
  Надя се извини, увери: беше необходимо според сценария, Боря не трябва да ревнува и възмущава, тя обича само него. Борис знаеше това. И той обичаше своята Наденка и затова й прости всичко. Те се помириха. Но това не спря да снима Надя. Няколко дни по-късно тя и друга непозната на Борис жена бяха отведени в гората.
  В този съдбоносен ден Борис и Надежда се събудиха, когато слънцето вече беше изгряло иззад планините и стопли нудисткия плаж, където голи хора се събраха да поплуват в спокойното утринно море. Борис се взира в нудистите няколко минути, но не отиде на плажа. След сън той изпита желание в себе си, върна се при Надежда, която лежеше в палатката, и я привлече към себе си. Момичето се усмихна широко и отвърна на целувката. Младите хора правеха любов. Телата им горяха от страст.
  Този път Борис постъпи грубо, той все още не беше простил напълно на любимата си за нейната непристойност при последната стрелба, а Надежда беше привързана и услужлива. Влюбените се забавляваха, сдържайки стенанията си, за да не привличат вниманието на любопитните.
  Когато Борис свърши, той извади Надежда от палатката и във водата. Морето беше топло, както и въздухът, който се беше затоплил до почти тридесет градуса. Истинско южно лято!
  Във водата почти гола Надежда изглеждаше особено красива, златистата й коса блестеше на слънцето.
  Влюбените се плискаха дълго. Когато излязоха на брега, Борис отиде до извора за вода, а Надежда, в негово отсъствие, беше отведена на стрелбата. Връщащата се Борка не знаеше къде: гората Утриш е обширна. Той чакаше любимата си и проклина режисьора.
  И тогава се появи Надя, тя беше доведена от помощника на Ачинцев, момичето трудно можеше да стои на краката си и не можеше да се движи без външна помощ. Пубисът и бедрата й бяха в кръв.
  - Какво стана, скъпа? - напрегнато попита Борис.
  Надеждата отговори със сълзи:
  "Те са просто някакви перверзници...
  - Веднага ще му покажа, той ще отговаря за всичко! - каза Борис, грабна лежащия на масата кухненски нож и се втурна да търси директора.
  Надежда извика: "Недей!" - и последва Борка. Предчувствието, че любимият й ще създаде проблеми, даде сила на момичето.
  Владимир Ачинцев вече се върна след стрелба на паркинга си. Той чу стъпките на Борис и се обърна към него:
  - Какво ти е необходимо?
  Борка не отговори. Стигнал злодея на два скока, мушнал го в корема с нож и едва след това казал само една дума: "Помет!
  Мъжът не можеше да се покрие. Ножът влезе дълбоко в тялото. Шокираният режисьор не извика, не показа ни най-малка съпротива, а само попита недоумяващо:
  - За какво?
  Борис отново не отговори. Той измъкна ножа от стомаха си и го намушка отново. Този път в ключицата на режисьора. Кръвта бликна, а Борка в ярост отново и отново наръга селянина.
  Приближаваща се Надежда се втурна към младежа с думите:
  - Няма нужда! Спри!
  Момичето грабна ножа от ръцете на Борис. Режисьорът рухна на земята и Борка усети приближаващ човек. Лишен от естествена смелост, младежът инстинктивно се втурна да хукне в гората. Надеждата след садистичните снимки не може да тече. Тя направи няколко крачки след любимия си, но спря с нож в ръце. Момичето беше объркано, шокирано.
  Появи се мъж, препречи пътя на Надежда. Тогава се появиха още хора. Някой извикал полиция. Но Надя не беше докосната, любопитни граждани само се взираха в трупа на директора и момичето, изцапани с кръв.
  И Борис изчезна в гората. Късметът не напусна младия убиец и този път никой не му попречи, никой не му обърна внимание.
  Борка отиде дълбоко в планината. Чувстваше се зле: любимата му остана на мястото на престъплението, тя можеше да бъде задържана и разпитана. Но психическата слабост не позволи на човека да се върне и да се предаде.
  Въпреки това през нощта Борка слезе към морето. Сектантите си тръгнаха, лагерите им бяха празни. Нямаше надежда, но палатката, в която живееха, остана на мястото си. Борис предположи, че любимата му е отведена в Анапа за разпит.
  
  +
  Глава 23
  Надеждата беше отведена при следователя. Оказа се жена. На Надя обаче не й пукаше кой я разпитва. След контролните въпроси: фамилия, собствено име, бащино име, следователят се зае с работата.
  - Вашето положение, Надежда Петровна, ми се струва така: един селянин се качи до вас, вие се защитихте, грабнахте ножа и го ударихте. Прав съм?
  Хоуп кимна.
  - По принцип можете да ви разбера. Но не можеш да простиш, ще трябва да отговаряш за убийството.
  Хоуп въздъхна тъжно и потвърди:
  - Готов съм...
  Следователят погледна внимателно момичето. Очите й бяха червени от сълзи, тя все още беше в шок.
  "Да, има термин за убийството, но искам да ти помогна", обърна се към теб следователят.
  Надежда хвърли поглед към дамата, която я разпитваше. Млада жена с пронизителни, хитри, пронизващи очи. Надежда не я харесваше. Вероятно няма да помогне!
  И членът на Следствения комитет продължи:
  - Ще ви издадем самопризнание, това ще смекчи позицията ви. Ако признаете, че убийството е извършено в състояние на страст, можете да получите не повече от четири години. Възможно е да е условно. Всичко зависи от теб. Разкажи ми подробно как си убил, ще го запиша и ще го подредя. Разбира се, ще проведем прегледи, за да потвърдим думите ви.
  Надежда изхлипа, като мигаше често със зачервените си очи. Момичето не знаеше какво да каже. Тя не е извършила убийството, но не е искала да предаде Борис, а ножът, пряко доказателство, е в ръцете й. Ще трябва да напиша нещо. Напрегнаха и думите на следователя за прегледите. Исках да оправя всичко.
  Хоуп попита неуверено:
  - Може би мислиш?
  Следователят отговорил:
  - Добре, помисли! Но докато стоите в следствения арест, добре е да мислите там.
  Разследваната жена е отведена по дълги коридори в мазето. Там я срещнаха мъж с еполети на майор и две млади жени в бели престилки. Единият е висок, другият е под средния ръст. Майорът нареди на дамите:
  - Отговорете на гражданина в стаята, вземете отпечатъци, внимателно прегледайте и претърсете.
  Високата жена кимна.
  - Хайде да го направим!
  Майорът повтори ядосано:
  - Моля, имайте предвид, че търсенето трябва да бъде най-задълбочено! Тя е опасен убиец.
  Ниска жена с ярко изрисувани тесни вежди, слети на носа й, отговори:
  "Разбира се, ще направим каквото е необходимо!
  Надежда беше отведена в стая с бели стени, прожектори и голямо огледало. Високата жена запали допълнителната светлина, която нарани очите на Надежда с ужилване. Дадоха й дъска и казаха да стои права. Щракнато в профила, анфас. След това намазаха ръцете си с боя и взеха отпечатъци. Надежда леко натисна хартията, всеки пръст поотделно, след това дланта.
  След това подсъдимият бил отведен в бокса за преглед, под ярки лампи, които светели от всички страни и не давали сянка. В кутията имаше медицинска маса с необходимите консумативи, в ъгъла имаше гинекологичен стол, завинтен към пода.
  - Съблечи се! - нареди високата дама. Съблечете всичките си дрехи и се качете на стол.
  Надеждата беше объркана. Тя осъзна, че тялото й ще бъде претърсено, може би като пъхне пръстите си в интимни места. И след снимките вагината й се възпали и сърби. Тя се опита да се успокои психически: всичко е наред, третирайте го като обикновен медицински преглед.
  Сдържана, Надежда бавно съблече роклята, сутиена, чорапогащника и сандалите. Високата жена взе дрехите си и опипа всеки шев, всяка гънка. Ниската надзирателка сложи дрехите си на купчина и погледна иронично подсъдимия. И двете жени бяха сравнително млади и красиви. Това малко успокои Надежда. И въпреки това й се стори неудобно да си свали бикините.
  Но високият каза високо:
  Свалете и гащичките си!
  Ниската жена добави:
  - Побързай! В противен случай ние ще ви помогнем. И се качете на стол, почувствайте се все едно сте на час при гинеколог.
  Но жените започнаха проверката си от главата, като сресаха дългата гъста коса на Надежда, изкормявайки всеки кичур.
  "Гривата ти е красива", каза високият. - Просто си вземете душ. Мълчи, или ще се обръснем!
  Надзирателите са гледали ушите на задържания и дори са използвали лупа. Те също погледнаха в ноздрите, като внимателно ги разшириха с пинсети. Жените почти не причиняваха болка, но Надежда се чувстваше като морско свинче. Беше унизително, особено когато ръка с ръкавица влезе в устата му, започна да пръхти зад устните му, докосна небето, нежно издърпа езика му.
  На Хоуп му прилоша, устата му имаше вкус на гума. Тя не разбираше защо е необходим такъв задълбочен преглед.
  И пазачите смачкаха гърдите й, опипаха под мишниците. Тогава един от тях причини първата сериозна болка чрез натискане на пъпа. Хоуп ахна и потрепна.
  "Това все още са цветя", каза високата дама. - Сега ще ви претърсим на интимни места. Моля, разперете краката си, ние ще ги оправим. И се отпуснете. Тази процедура не е много приятна, но е необходима за пълна проверка. Ще се опитам да причиня възможно най-малко неудобства.
  Надежда въздъхна тежко, разтвори крака и скоро усети движението на жена, която вкарваше дългия си показалец в пазвата на Венера.
  - изкрещя Надя. Много ме болеше! Болката, причинена от груба ръка в медицинска ръкавица, беше насложена върху спящата болка, спечелена по време на снимките.
  Твърд като парче дърво пръст заби Надежда дълбоко във влагалището, предизвиквайки мъчително желание за уриниране.
  Надя с мъка сдържа порива си и дамата, която я прегледа, каза:
  - О, тук има проблеми! Възпаление. Трябва да нанеса мехлем.
  "Това не е наша грижа", отвърна ниската матрона. Кажете на лекаря да го провери по-късно.
  Високата пъхна втория си пръст, толкова силно и дълбоко, че Надежда усети спазми. Болеше я, гъделичкаше я и имаше непоносимо желание да пише. Момичето не издържа, изтича струйка урина.
  - Това е инфекция! - изруга висока, но не извади пръстите си от вагината. - Намокри халата си.
  "Нека се събуди", отвърна ниският със смях. - Има много сухи дрехи.
  
  
  Високата матрона замълча, после стигна до пръстите си чак до матката и започна да ги извива там. Надя изпъшка от болка и срам, започна да се тресе. А матроната се усмихна и продължи да върти пръсти. Тя не бързаше, направи всичко това не без удоволствие. Изглежда й харесваше да причинява болка в най-интимното място на жената. В същото време жената с пръстите на свободната си ръка раздели срамните устни на Надежда и притисна клитора. Подсъдимият изпъшка, претърсването се превърна в подигравка. Висшият охранител прегледа вагината много по-дълго и по-внимателно, отколкото е трябвало да бъде направено при проверката. Това е направено нарочно, за да се унижи и нарани затворника.
  Ниската жена нямаше нищо против, тя каза на Надежда:
  - Лежи неподвижно, красавице! Когато се съпротивляваш, боли повече.
  Накрая високата дама измъкна ръката си от интимното си място, но Надежда не беше пусната. Матроната смени ръкавицата, пусна малко вазелин върху пръста си и рязко влезе в ануса на момичето. Лицето на подсъдимия стана още по-червено от срам. Но матроната представи втори пръст.
  Надежда, прикована на стола, изпъшка от възмущение, а високата дама само се ухили, добави трети пръст и влезе дълбоко в ректума си. Колко отвратително и унизително е, когато ти ровят ануса!
  Надеждата се тресеше от болка и импотентност. Ниската матрона я успокои:
  - Трябва да погледнем. Не се притеснявай, всичко свърши вече.
  Сълзите на Надя се стичаха по бузите й, а високата жена проникваше все по-дълбоко в ануса, сякаш искаше да го счупи.
  Ниска юзда в приятелката:
  - Не го нарушавай...
  "Тя е опитна, мисълта й е развита", каза главният надзирател, но тя отпусна натиска си, изви малко пръсти в ануса и каза:
  - Трябва да поставим сонда там.
  Лоу отговори:
  - Старата сонда беше скъсана, но новата не беше донесена... И като цяло, спрете да й се подигравате. Достатъчно я наранихме.
  Висшата матрона възрази:
  - Майорът разпореди претърсването да е най-обстойно!
  Ниско обясни:
  - Той разпорежда така по отношение на всички заподозрени за убийствата, за да сломи волята на разследваните.
  Висшата матрона махна ръката си от ануса си и каза:
  "И тук изглежда чисто.
  Тогава тя се обърна към Хоуп:
  - Ами живи!
  След това тя скъса ръкавиците и ги хвърли на боклука. Надежда въздъхна с облекчение: търсенето най-накрая приключи. Но надзирателят извади още един чифт гумени ръкавици и ги сложи обратно. Подсъдимият пак се разклати: екзекуцията продължава?
  Ниският я успокои:
  - Не се страхувай! Сега тя ще провери краката ви и това е!
  Високият надзирател усеща мускулите на тренираните крака на Надежда, коленете й, притискат прасците. Тя слезе до подметките, опипа всеки крак. Тя дори разпери пръсти на краката си. Изглежда, че нищо не боли. Но все пак отвратително, срамно, страшно. Защо всичко това?
  Накрая ниската дама обяви:
  - Търсенето приключи. Сега трябва да се измиете под душа и в килията.
  На Надежда й дадоха кърпа, парче сапун за пране и я отведоха по коридора към банята. Настроението беше отвратително, вагината много болеше, главата се въртеше. Защо е била тормозена толкова много? Защо такава жестокост? А пазачите я гледаха с презрение.
  Надеждата взе решение: тя ще мълчи! По всякакъв начин мълчи. Тя няма да каже и дума за Борис. Няма да каже и дума! Няма да има нито искрени признания, нито информация до следователя. Нищо!
  Тя ще се държи като глухоняма и ще откаже да подпише какъвто и да е протокол.
  
  
  Глава 24
  Ковалев пристигна в събота сутринта. Настанени в стая с Василий. Решено е да го изпратят в Утриш още на следващия ден. Инна обеща да даде палатката на брат си, да вземе хипи дрехи, а вечерта да направи прическата на служителя, да го приведе в подходящ външен вид, за да не се различава от постоянните жители на Утриш и да не предизвиква недоверието им.
  Предстоящата задача зарадва Ковалев. Той беше весел, поръсен с шеги, правеше комплименти на Ина.
  Василий Красин хареса тази жена. Но поради естествената си скромност, обикновено нехарактерна за полицията, той не направи никакви стъпки към по-тясно сближаване. Ина и майка й бяха учтиви към госта. Те вечеряха заедно, но с Инна Василий обсъждаха основно работни въпроси.
  Ковалев веднага се държеше невъзпрепятствано с момичето. Той разказваше забавни истории и анекдоти, а вечерта напълно отиваше в стаята на Ина.
  Василий ревнуваше: смях и оживени гласове се чуха иззад стената, но Красин не посмя да се присъедини към веселата двойка, въпреки че беше притеснен: имаше планове за Ина. Но ето я, веднага с Ковалев... Той е женкар, не е сериозен, само сексът му е на ум.
  В съседната стая всичко беше тихо. "Легнаха си", помисли си Красин. "Несериозна жена и исках да се сприятеля с нея."
  Ковальов го нямаше дълго, появи се късно през нощта.
  - Как е Ина в леглото? - попита ядосано Василий, който не можа да заспи.
  Нямахме нищо! - отговори Ковалев. Дори не сме се целували.
  - Чудя се какво са правили половин нощ тогава? Красин не повярва.
  - Направиха ми прическата, а след това прочетох книга за Утриш и неговите жители. За да разберете какво става там.
  - Трябваше й да чете, нали тук?
  - Значи там книгата можеше да се чете само от компютър. За Утриш Инна имаше само "Формула на свободата" *, изтеглена като файл в Интернет. Четох и тя си легна. Виж по-добре, как ми направиха ерокез?
  
  *Реч за книгата на Алексей Болшаков "Формула на свободата. Утриш"
  
  Служител на следствения комитет Андрей Ковалев изглеждаше много смешно с новата си прическа. Но Красин дори не се усмихна, каза:
  - Добре! Приличаше на петел.
  Ковалев не се обиди, той заспа в очакване на предстоящата работа.
  На следващия ден служител отишъл в Утриш, за да събере информация за покойната актриса и нейния антураж.
  От автобусната спирка до третата лагуна, където е извършено убийството, трябва да изминете четири километра по морския бряг. Можеше да се стигне и с лодка, която взимаше летовници за пари, но Ковалев реши да отиде пеша, както направиха местните туземци.
  Пред себе си видял момиче с къса рокля с раница и палатка на раменете. Ковалев крадешком огледа непознатия. Малко слаба, със среден ръст, но дългокрака, стройна, тя веднага се стори красива на Андрей: дългата й коса беше навита на стърчащи в различни посоки коси, което издаваше принадлежността й към неформални.
  Ковалев реши да действа. Той настигна непознатия и каза:
  - Хей! За първи път съм тук, приятели ми казаха за Утриш. Казват, че е най-добре да спрем на третата лагуна.
  "Добро утро", отвърна момичето с усмивка, въпреки че денят вече беше преминал екватора. - Да, това е страхотно място. Аз самият стоя там, на четвъртата лагуна.
  Високи гърди, овално сладко лице, приятна усмивка. Исках да опозная това по-добре. Ковалев каза:
  Да вървим заедно, тъй като сме на път.
  "Можем да го направим заедно", съгласи се момичето. - Имате ли питейна вода?
  Ковалев купи минерална вода в Анапа. Беше му инструктирано, че може да се вземе вода от извора, а той не се запасяваше, за да носи по-малко.
  
  
  
  - Още малко - каза Андрю. "Сега ще го взема, ще ти дам половин чаша от оскъдното ми скривалище". Казаха ми, че има вода в извор в процеп зад третата лагуна. Искам да го взема днес.
  - Можете да го вземете при водопада. Той ще бъде на път.
  - Можеш ли да пиеш водата от водопада? - попита Андрей.
  - Този долу трябва да се свари, но може да се издигнеш над водопада, там, в планината, изворът излиза. Водата е чиста, искам да отида там, за да не тръгвам веднага от лагуната - каза момичето със сладка усмивка.
  "И аз бих отишъл, за да не страдам от жажда", каза ентусиазирано Ковалев.
  - Ами да тръгваме, ще ти покажа източника, отговори момичето. - Как се казваш?
  - Андрей. Ами ти?
  - Аз съм Нимфа.
  Наистина ли е нимфа? Ковалев беше изненадан.
  - Тук е. Тук приети от прякори. И в минал живот се казвах Лена.
  "Наричат ме Кал. Но предпочитам името.
  Андрей извади бутилка вода, халба, наля я на момичето.
  Тя също свали раницата си, хвърли роклята си, оставяйки само малките си бикини, сложи роклята в раницата си и попита:
  - Пушите ли?
  Не, Андрю не пушеше.
  - Ще трябва да стреляме. И намерете бутилки за вода. Пред водопада трябва да има кофа за боклук. там ще видим.
  Те седяха няколко минути на брега и Лена предложи да поплуват в морето. Тя хвърли мини-гащичките си и смело се гмурна в настъпващата вълна. Ковалев последва примера. За първи път плуваше без бански, но веднага му хареса! Към обичайните усещания се добави и усещане за неограничена свобода, заради което нудистите всъщност свалят дрехите си.
  Ковалев и Нимфата плуваха далеч, Андрей никога преди не беше плувал толкова далеч, но в присъствието на хубав спътник изобщо не се страхуваше. Той дори не се замисляше за това, че минаващите хора могат да им грабнат нещата.
  След като изсъхнаха малко, момчетата взеха раниците си и бавно тръгнаха към водопада. Андрей много обичаше да ходи с голо момиче и да говори с нея. Ковальов си измисля разни неща, като казваше, че е художник, но временно работи като портиер в Санкт Петербург. Момичето му каза, че обича да пътува на стоп и е обиколила по този начин половин страна. Тя разказа как е стигнала тук от Алтай, как е изчакала силна гръмотевична буря на магистралата близо до Воронеж. Ковалев попита дали се страхува да пътува сама, дали селяните й досаждат.
  - За какво? - изненада се момичето. - Винаги можете да намерите проститутка на магистралата.
  Тя обаче имала случай с шофьор на камион, който започнал да хваща за краката, досадил, дори спрял колата и започнал да завеси прозорците. Лена му предложи сто и петдесет рубли за шофиране и искаше да излезе от колата. "Не ми трябват пари, искам секс", каза загриженият мъж. Но Лена беше намерена, тя каза, че не е готова за секс, защото има период. "Поне свирка", помоли шофьорът на камион. "Добре! - каза Лена. "Просто наистина трябва да изляза и да се изпикая. Шофьорът отвори вратата, момичето грабна нещата си и изскочи от колата.
  "Така мъжът остана без пари и без секс, а аз отидох на друго пътуване", каза весело Лена-Нимфа и добави, че всъщност вярва в предопределеността на съдбата и нейния ангел пазител, който ще я спаси в трудни моменти.
  Андрей попита колко дълго Лена ще стои на Утриш, тя отговори, че няма определени планове, но ако срещне приятели, ще остане по-дълго.
  Ковалев погледна стройните крака, красивите гърди на момичето и си помисли, че приятелката му в Санкт Петербург трябва да се грижи сама за себе си. Фитнес зала или нещо подобно за посещение.
  В същото време Ковалев не забрави за случая. Той предпазливо каза, че е чувал, че тази година на Утриш е убит режисьор, който е снимал порно.
  Лена не знаеше нищо за убийството. Тя прекара почти цялото лято в Алтай.
  При водопада спътниците отново плуваха, след което се изсушаваха на брега, гледайки как хората се къпят, намериха няколко празни бутилки и се изкачиха нагоре по пътеката. Лена показа пътя към източника, който захранва водопада. Андрей смело последва момичето, слушайки нейната история за това как миналата година той и приятелите му се катериха из цял Утриш.
  На връщане, гола Лена, съжалявайки, че не е взела сапун, смело застана под водопаден стълб от хладна прясна вода, падаща от скала на плажа. Андрей не си взе душ. Той се възхищаваше на момичето. Той я харесваше все повече и повече. Нейната спонтанност, лекота на общуване, желание да говори с него на всяка тема подкупиха служител на следствената комисия. Така те отидоха до лагуната и си поговориха като добри стари приятели, които винаги имат теми за приятна дискусия.
  В третата лагуна Андрей веднага намери добър лагер на брега. Лена искаше да отиде по-далеч, но Ковалев предложи момичето временно да спре до него и да яде, докато се стъмни. Лена веднага се съгласи: Оперативният агент помогна на момичето да постави палатката си и заедно отидоха в гората за дърва.
  В гората те не събираха толкова храсти, колкото се възхищаваха на красотата на местната природа, на величествените вековни дъбове и още по-вековни хвойнови дървета. Избирайки един от най-мощните дъбове, момичето се опита да измери ширината му и едва се побере в три обиколки.
  "Да", възхитено каза Лена, "този дъб е стоял тук много преди да сме се родили, още през Средновековието, и най-вероятно ще стои след нас, за да зарадва нашите деца и внуци.
  Андрей, очарован от момичето, не можеше да откъсне възхитения си поглед от нея. Върнаха се на паркинга, направиха огън и направиха каша от елда. Ковалев искаше да го напълни с яхния, но Лена отказа да яде консервите му, позовавайки се на факта, че е вегетарианка. Е, вегетарианската вечеря в присъствието на хубаво момиче се оказа много вкусна.
  Лена каза, че тук има специална енергия на дивата природа. Следователно най-простата храна, приготвена на огън, дори обикновената каша без мляко, има приятен вкус, насища тялото и се усвоява по-добре от градските деликатеси.
  Ковалев изслуша внимателно Леночка, той напълно забрави за задачата си.
  След като се полюбува на залеза, Лена се помоли за умората и си легна, докато Андрей седеше дълго до морето, мислейки за момичето, мислейки за живота.
  Тук се чувстваше добре и спокойно. Независимо от това, това място е плодородно - резерватът Утришски. Частица от кавказката идилия. Пълната липса на автомобили и цивилизация, чист чист въздух, нежно море. Седни, копеле от удоволствие, вдишвай морския въздух с пълни гърди, любувай се на красотата наоколо. Специалната грация на тези места дава мир и спокойствие, докосва някои добри струни в душата, които започват да пеят, а след това отново привличат тук. Чувството на спокойствие и спокойствие, сигурност, бавност и доброта предизвикват прилив на положителни емоции, чувство на щастие, хармония с външния свят, желание да правим добро, да правим живота по-добър и по-радостен.
  Андрей дори не знаеше преди колко е приятно да се любуваш на лунната пътека и яркото сияние на звездите, да гледаш спътници, които се движат по небето, величествено разораващи безкрайните простори, или падащи звезди и метеорити, които бързо се втурват в бездната.
  В такива моменти няма време за работа, искам да мисля само за вечното. Жалко, че Леночка отиде в палатката си. Би било хубаво да седим с нея под звездното небе, да говорим за живота и любовта, да плуваме по лунната пътека без дрехи. Е, все още има време.
  
  
  Глава 25
  На следващата сутрин Андрей се събуди с твърдото намерение да направи нещо хубаво за Леночка. Той беше привлечен от това момиче, строгото сърце на операта беше изпълнено със сладка тръпка в очакване на общуване със скъп малък човек.
  Слънцето току-що беше изгряло, Утриш още спеше. По брега, на самия ръб на водата, слаб, рошав, висок, леко прегърбен младеж вървеше сам с мръсно есенно яке и дънки, което беше необичайно за Утриш.
  "Какъв странен младеж", помисли си Ковалев. - Топло е и той е облечен така.
  Очите им се срещнаха. Андрю замръзна. Изглежда той онемя: смразяващ тръпка премина като настръхнала кожа по цялото тяло на операта. Имаше нещо животинско, ужасно в този млад мъж. Ковалев е виждал много престъпници, но може би все още не е срещал толкова зловещ поглед.
  Той вече знаеше какъв вид ураган се крие понякога в очите на престъпник. Случи се да видя как блестяха с метален блясък. Изгледът на прост човек, неподвластен на страстите, е съвсем различен, спокоен, доброжелателен.
  Опер седеше известно време като замаян. И непознатият сякаш се страхуваше от нещо. На най-близката пътека той зави в гората и започна бързо да се отдалечава. Ковалев дойде на себе си, спомни си защо е тук и побърза след човека. Но следата му е избледняла.
  Андрей се върна и седна на паркинга. Замислен, той дори не забеляза как Лена излезе от палатката.
  - Добро утро! - щастливо усмихнато, каза момичето.
  "Добро утро", Ковальов изстиска с мъка усмивка.
  - Ще плуваш ли? - попита Лена.
  Преди няколко минути Андрю щеше да се зарадва. Но сега беше разстроен, че е пропуснал непознат.
  "Ще дойда по-късно", каза Ковалев. - Нещо, което все още не искам.
  "Добре, каквото искаш", отвърна Лена, слезе до морето, съблече роклята си и заплува по брега, леко бутайки вълните и редките медузи, които се натъкнаха на пътя й.
  Щастлива усмивка не слизаше от лицето на момичето. Андрей отново й се възхищаваше, мислите му започнаха да се подреждат.
  Андрей реши да даде на Леночка кърпа веднага щом момичето излезе от водата. На плажа обаче се появи висок, почти двуметров мъж, около трийсетгодишен, с дупкава тениска. Вместо панталон го завързаха с кърпа. Мъжът веднага позна Лена.
  - О, Нимфата се появи! - каза той високо. - Какви хора и без защита!
  - Добриня, ти ли си? - зарадва се момичето, скочи от водата и се затича към селянина с лек джоб.
  Добриня разпери ръце. Голата Лена висеше около врата му, повдигайки краката си над земята. Добриня я прегърна, задържа я в ръцете си за няколко секунди, след което нежно я постави на земята.
  Какво е късно тази година? - попита Добриня с висок глас: изглежда, той имаше навика да говори така.
  - Бях в Алтай.
  - Е, увлякох се. Имаме нещо по-добро. Топло е, морето е наблизо, купонът е прохладен.
  - Има и интересни момчета. Помните ли Юрка Шаги? Стоях с него. Но тук си прав, по-добре е. Затова дърпа тук...
  - Пешо ли стигнахте? - попита Добриня. - За дълго време?
  - Четири дни. След Новосибирск много успешно. До Москва с една смяна. Там хванах лека кола за Воронеж. Във Воронеж попаднах в порой, но стигнах до Анапа без трансфери. И в началото, представете си, една коза едва не ме изнасили. Ужасен, стар, целият в криминални татуировки. В Иркутск тя го спря. "За Москва - казва той, - отивам". Зарадвах се, карах малко, побъбрих за това-онова. Изведнъж той зави от главния път и спря. Той дръпна завесите на камиона: "Искам секс", казва той. Ели се отдръпна. Коза! Пробвах и без презерватив...
  с кого стана? - попита Добриня и погледна към Андрей.
  - Един. Ето, виждате ли, моята жълта палатка, - отговори Лена и добави, снижавайки глас:
  - Срещнах този човек вчера. Андрей е художник, тук е за първи път.
  Ковалев имаше отличен слух. Той следеше внимателно разговора.
  - И какво спря на прохода? - попита отново Добриня. - Да отидем до хеликоптера.
  Има ли прилично място за паркиране там?
  - Ами да, вчера момчетата от Краснодар се изнесоха. Мястото е освободено. Остана само Ростов, петима души и Рада с приятелка.
  "Спомням си Рада от миналата година", каза Лена. - Тя е смешна. Тя ни научи как да заклинаме.
  - Да! Тя е истинска вещица! Докато пуши трева, той общува с дяволите, - пошегува се Добриня.
  "И с ангелите също", усмихна се Лена. - Не те виждаха вчера.
  - И цяла вечер търсихме Данка, синът на Анка, в гората. Представете си, през юни момичето изчезна, а вчера изчезна Данка. На сутринта краснодарците се изнесли, Анка се лекувала. Тя заспа пияна, а когато се събуди, синът й го нямаше. Някой го видя да отива в гората. Претърсихме навсякъде и не можахме да го намерим. Да отидем отново днес.
  "Спомням си Данка", каза Лена. - Природен терорист!
  - Ето, ето, тази година Мамай едва не умря от света! Добриня се усмихна. - Първоначално се скарах с него, опитах се да забия нож в дупето на човека. Мама отиде при него. Така Анка счупи чайника на главата на глупака. Единственият добър чайник беше на паркинга. Представете си, с чайник с вряла вода Мамай е на главата!
  "Забавно е тук с теб", каза Лена, усмихвайки се.
  - Е да! И тогава беше още по-забавно. Анка и синът й излязоха от паркинга на Мамая и спряха недалеч от нас. И Мамай се страхува от котки със страст ...
  - Страхове? Котки?", попита момичето. - Защо се случи?
  - Ами той имаше лишеи преди няколко години. Казва, че го е взел тук, лекувал го е много трудно. Заплашва много пари. Сега, щом види котка, веднага я гони, хвърля я с камъни. И той обича жените. Срещнах се тук на плажа Мамай с една дама от Анапа. Матрак, целият облечен, боядисан. Блондинка с африкански плитки до кръста. Тя се запали, което означава, че Mamai зависи от тази жена. Те пиха и говореха. Накратко, той я завлече в палатката. И Данка видя, грабна котка на плажа, промъкна се до палатката на Мамай, изведнъж отвори ципа на палатката, хвърли котката там и веднага закопча палатката.
  Добриня се засмя с неприятен, груб смях. Хелън се засмя заедно с него.
  - Представете си, в палатката процесът е в разгара си и тогава уплашена котка хвърчи точно към Голия Мамай. Удря го със страх. После закачи африкански свински опашки, дръпна ги от леля си. Пред очите на Мамай тя се превърна от дългокоса блондинка в късокоса брюнетка.
  Добриня отново се засмя. Посмейвайки се малко, той продължи:
  - Госпожата е в шок, Мамай е същата. Целият кошмар е, че Мамай не може да извади богатството си по никакъв начин: дамата е заклещена от страх, не могат да откачат, не могат да се обърнат, не могат да хванат котката, не могат отвори палатката. Хахаха!!!
  Лена се засмя силно.
  "Накратко, котката направи някакъв бизнес там", продължи Добриня през смях. "Разкъсах целия гръб на мама, одрасках лицето на дамата. Но най-смешното е, че Мамай пусна газовете от стреса и с тях изскочи изненада. Толкова добър непознат! Той самият се изцапа, докато не откачат, изцапа дамата, палатката. Хахаха!!! А котката от изненадата стана още по-брутализирана. Хахаха!!!
  "Тук трябва да плачеш, а не да се смееш", помисли си Ковальов, наблюдавайки смеещата се двойка.
  - О, болест! Алена се засмя. "Винаги нещо се случва с Мамай...
  "Това не е всичко", продължи разказа си Добриня. - Някак си се освободиха, котката беше пусната. Горката дама отиде да се измие. И Мамай изтича до тоалетната - беше много нетърпелив. Скоро чуваме вик към цялата гора: "Пусни ми пениса, инфекция!". Хахаха! Представете си, Мамай, докато беше с презерватив, той хукна с него към ямата. Той седна, за да се справи с голяма нужда, той чувства: някой сграбчи пениса му и го дърпа в ямата до пениса. Хаха! По дяволите, или нещо подобно, той сънува в ямата, която дърпа. Представете си как е да пишете с добре опънат презерватив.
  "О, съжалявам за бедната Мамай", засмя се Лена.
  - Той заряза вкъщи в Санкт Петербург няколко дни след чайника. Само в деня на убийството. Представете си, тук имаме убит човек. Фотограф от Сочи.
  - Еха! Лена вдигна ръце.
  Като чу, че говорят за убийството, Ковалев се приближи до Добриня с Лена и се представи:
  Казвам се Андрюха. Прякор - Кал.
  - А аз съм Добриня - протегна ръка мъжът.
  "Чух вашата история, каза Ковалев, също така ми казаха, че убитият тук е снимал порно. За това той беше разбит.
  - Кой ти каза това? - попита Добриня.
  "Един познат, който беше тук в деня на убийството.
  - Да, тогава шмон беше здрав. Дойдоха ченгетата, момичето беше отведено.
  - Тя ли го уби? - попита Ковалев. Може би е имала помощник?
  - Да - махна му Добриня. "Това има своя собствена история, но не е наша работа. Не искам да знам нищо за това. Нека ченгетата сами да разберат.
  Можете ли да ми помогнете да преместя палатката си? - попита Лена Добриня.
  "Ще помогна, разбира се", обеща Добриня и попита Ковалев:
  - От къде си?
  "Аз съм от Санкт Петербург", отговори Ковалев.
  - Значи Мамай ти е казал за убийството? - попита Добриня.
  "Не, не го познавам", отговори Ковалев. - Къде живее в Санкт Петербург?
  - От къде знаеш! - каза недоволно Добриня. - Никога не е бил.
  "Тук има много хора от Санкт Петербург", каза Лена.
  "Да, сама Катя Огоньок струва нещо", отговори Добриня.
  - Катя тук ли е сега? - попита Лена.
  - Да! Не е далеч от нас.
  "И се местим на друго място", каза Лена на Андрей. - Има добър паркинг в гората, недалеч от Лотоса. Вика се хеликоптерът. Ще дойдеш ли с нас?
  Ще бъда ли приет добре там? - попита Ковалев.
  Добриня погледна оценително към Андрей и каза:
  - Ако се държиш добре. Достатъчно място за всички. Ако не ви харесва, можете да си тръгнете по всяко време. Хората си тръгват, има безплатни паркинги. ще пушиш ли?
  "Не, не пуша", извини се Ковалев.
  "Всичко е наред, ще останеш с нас, ще се научиш", каза Добриня. "Добре, пригответе се, ако дойдете с нас.
  
  
  Глава 26
  Ковальов си отиде, болезнените часове на чакане се проточиха, разведриха Василий Красин от неделната разходка с Ина по Анапа.
  Красин трудно се разбираше с момичетата, беше плах в общуването. Беше му неудобно да се запознае и се почувства неловко първия път след срещата. Следователно в много отношения той не се развива с противоположния пол. Непрекъснато беше удушаван от комплекси, момичетата не му обръщаха внимание. Но Инна някак веднага си хареса Василий към нея, той се чувстваше комфортно с нея. Искра на съчувствие, пламнала към красива жена, постепенно запали любовен огън в строгото сърце на Красин.
  Харесваше всичко в колегата си. И външен вид, и изразителни очи, и фигура. А също така умееше да говори интересно за работата си, за себе си. И Красин, плах с жените, този път охотно общува с Ина.
  Не можеха да говорят достатъчно в онази нежна, топла и тиха вечер. На плажа Инна, майстор на спорта по плуване, разказа за срещата си с ято делфини в открито море:
  - Плувал съм някак особено навътре в морето. Гледам, между мен и брега се появи ято делфини. Понякога се приближават доста близо до брега. Вероятно им е интересно да разгледат двуногите мистериозни същества, които има толкова много в крайбрежните райони. Има някаква древна мистична връзка между хората и тези морски животни.
  Делфините плуваха бавно, говорейки лениво с характерното си скърцане, което ясно се чуваше във водата.
  Спрях, почти спрях всяко движение, само се люлеех леко на вълните и наблюдавах движещото се ято. Слушах разговора им, който по някаква причина ставаше все по-активен. Делфините обсъждаха нещо свое. Чудя се какво!
  И изведнъж стадото се обърна към мен. Те се разделиха на две групи. Петима започнаха да кръжат около мен. Но три отидоха направо за мен! Замръзнах, докато ги гледах как се приближават в недоумение. ...
  - О, колко хора биха искали да срещнат делфини в морето! - Василий вмъкна своята фраза в разговора.
  - Но всички опити на летовниците да доплуват до тях завършват неуспешно. И самите тези делфини доплуваха до мен! Видях как дишат, изпускайки въздух с шум, видях малките им очички, приближаващите им перки. Спомних си истории за приятелството между делфините и хората. И исках да се сприятеля с тези красавици, да погаля най-близката от тях. Освен това перката на първите три делфина беше много близо, буквално на три метра от мен!
  - Ти си смело момиче - каза Василий.
  Направих нежно движение към тях. Но стадото веднага отиде под водата ...
  - Уплашен? - попита Красин.
  "Изглежда така", отговори Инна и продължи разказа си:
  "Заплувах обратно до брега с надеждата да видя къде ще излязат делфините. Те не се виждаха много дълго време. След това едва забележимо се появиха в далечината и отново потънаха под водата. И ме обзе досада, примесена с любопитство. Какво беше? Защо делфините доплуваха до мен?
  "Казват, че делфините помагат на хората, които се намират в морето далеч от брега", предложи Василий.
  Да, чувал съм истории за делфини, спасяващи давещи се хора.
  "И понякога по някаква причина те се хвърлят на сушата", каза Василий.
  - Казват, че губят ориентация, но ми се струва, че плават, за да умрат.
  Самоубийствени ли са? - попита Василий.
  - Така изглежда. Може би роднините са принудени да направят това. Виждате ли, делфините, като хората, дишат въздух и са податливи на вирусни заболявания. Това означава, че те могат да се заразят един друг. Когато един човек се разболее, за да не зарази цялото ято и да не замърси морето с трупа си, той е принуден да се хвърли на брега.
  - Логичната версия - съгласи се Красин.
  - Веднъж видях как един делфин идва да умре. Беше дълбока есен. На плажа няма никой, летовниците си тръгнаха и аз реших да отида до скалите. Обичам да се разхождам там.
  Виждам делфин, който лежи на брега. Живи! Дробовете му изпускаха шумно въздух. Делфинът диша тежко, очите му са затворени. Опашката и долната част на корема са във водата, но по-голямата част от тялото е на брега. Делфинът е голям. Приближих се и го огледах внимателно. Не са открити кръв и наранявания. Удрям внимателно обитателя на морската дълбочина с длан по гърба. Делфинът в отговор слабо движи перките си. Той усеща докосването ми! Но той не може или не иска да се движи.
  Опитвам се да вляза във водата. Но делфинът е тежък. Не мога да го преместя. Но самият той не иска да ходи на море. Това се вижда от едва движещите се перки. Делфинът ги гребва, за да кацнат! Не знам какво да правя, не мога да му помогна. Само галя горкия по главата.
  И тогава делфинът отваря очи, гледа ме с тъжен поглед. Показвам с ръка: плувайте, казват, в морето. В отговор делфинът само слабо движи перките си. Опитвам се да го бутна във водата. Безполезен! Изведнъж виждам голяма сълза да излиза от окото на делфина. Не е толкова прозрачен като на човек, по-скоро мътен, с цвят на силно разредено мляко. Първата сълза бавно се търкулва по втората, после третата... Делфинът плаче. Той има трагедия.
  Една жена се приближава до нас. Заедно отново разглеждаме делфина. Не, той не е ранен.
  Жената казва: "Ще отида в центъра за отдих, ще докладвам на делфина" и си тръгва.
  И оставам. Седя до умиращ труп. аз плача с него...
  И тогава дойдоха спасители и завлякоха горкото животно в морето. Опитах се да обясня, че делфинът е болен и има нужда от медицинска помощ, но не ме послушаха. Тогава бях в гимназията, бях тийнейджър...
  
  
  Глава 27
  Историята на Ина докосна Красин и приятната вечер, прекарана с момичето, доведе Василий до пълна наслада. На следващия ден той мислеше повече за Ина, отколкото за работа. Той обаче за пореден път се опитал да разпита подсъдимия. Но без резултат.
  Надежда трябваше да бъде пусната и поставена на открито зад нея. Тя трябваше да доведе до маниак. Само така ли да следваш момичето в гората? Оставаше да изчакаме информация от Ковалев.
  Той се появи във вторник вечерта развълнуван.
  "Слушай, Васек, толкова съм страдал! Една ужасна мацка едва не ме изнасили там.
  "Трябваше да се отпуснете и да се насладите", пошегува се Красин.
  - Казвам ви, няма да получите удоволствие от това. Ако само венерически болести...
  "Минете направо към въпроса", попита Красин.
  - Чакай, не бързай. Трябва да ви разкажем всичко по ред, - нетърпеливо сподели впечатленията си Ковалев. - Тогава пристигнах в Утриш. До лагуната, където беше убит режисьорът, остават още четири километра. Огледах се, виждам: момичето върви сама, влачи неща. Леле толкова сладка, макар и с дреди и татуировка на крака, но привлекателна. Реших да се запозная с нея, казах, че за първи път в Утриш искам да отида до третата лагуна, защото знам за това от приятели. Момичето се нарече Нимфа, но всъщност се казва Лена. Тя каза, че идва за пети път, ще ми каже какво е какво. Отидохме заедно...
  "Току-що казах, че юницата е ужасна", прекъсна разказа Красин.
  - Значи не говоря за нея! Слушай, не прекъсвай.
  "Вашите сексуални приключения не ме притесняват много", каза Красин. - По-точно.
  "Тук говоря за случая. Общо взето Нимфата ме доведе при нея. Присъединих се към тях на паркинга. Ухажорът веднага се привърза към Нимфата, позната й от предишни години. Казваха го Добриня, изглеждаше на около двадесет и пет години. Човек с оскъден интелект. В лагера на хипи той беше главният авторитет. За себе си го нарекох мръсник. Липсват му няколко пръста на ръцете и същото на краката. Той каза на всички, че е воювал в Чечения. И в ръцете му се твърди, че в ръцете му е избухнала граната. Преценка, по тялото няма нито един белег, липсват само пръстите. Беше необходимо да се държи граната с ръце и боси крака едновременно , като се носи каска и мощна бронежилетка, за да се получат такива щети. Но спътниците му повярваха. От такива тук трябваше да се разбере информацията. Питам го за сектантите, а той ми разказва как се е научил да плува в детската градина. Пристигнаха с майка си в Сочи, майка му го заведе на инструктор по плуване. Дадоха на него и други деца надути матраци и им казаха как да движат ръцете си, за да плуват. Е, той плуваше. Дотолкова, че го спряха само на десет километра от Турция...
  - Защо ми говориш всички тези глупости за него? - попита Красин.
  - Значи той знаеше за всичко, което се случва по лагуните. Трябваше да общувам с него и тогава почти се скарахме ...
  В коридора се чуха стъпки. Ковальов изтича към вратата и я отвори.
  - И тук дойде Инночка! Андрей беше доволен. - Ела при нас!
  - Хей! - поздрави Инна. - Някаква интересна информация?
  - Просто разказвам на Василий какво съм преживял. И всичко за каузата. И така, този мръсник ми каза, че нашият маниак вече е на Утриш. Той има бърлога някъде в планината. Къде точно, никой не знае. Но понякога слиза до морето.
  Знаеш ли, изглежда съм виждал този маниак в първата си сутрин в лагуната. Вървеше по брега, после зави в гората. Втурнах се след него, но той сякаш се изпари. Има толкова много горски пътеки.
  По-късно попитах новите си познати за този човек. Той е странен: не е общувал с никого, освен с приятелката си. Момчетата потвърдиха, че именно той е приятел с Надежда и сега, изглежда, той я чака. Хипитата вярват, че той е убил режисьора, а приятелката му е поела вината.
  - И ние така мислим - каза Василий. - Чудя се какво яде маниакът? Може би краде храна от паркинги, докато летовниците спят?
  Не съм чувал нищо за кражба на храна. Може би има запаси, може би ще намери нещо в гората.
  "Както си мислех: маниакът чака приятелката си", каза Красин. - Разбрахте ли нещо за нашата порно актриса?
  - Тя дойде в Утриш с гаджето си. В деня на убийството заедно с него, някакъв Мамай и Горинич, те се отправиха към Санкт Петербург с колата на Мамай.
  - Страхувахте ли се? Но какво? - попита Инна.
  - Мамай така или иначе щеше да си тръгне този ден. Тази година не му се получи. Актрисата и момчето бяха негови съседи на паркинга. И тогава е убийството. Мамай предложи да отиде с него. Бързо се събраха и преди пристигането на полицията изхвърлиха през Малкия утриш. При Мамай колата беше паркирана там в палатков град на диваци под наблюдението на познати.
  - Какво момиче? - попита Красин.
  - Нашата актриса почина ли? - каза Ковалев. "И тя е странна, не е общителна. Там Добриня се опита да я събори. Вече казах на Вася за него. Затова тя учтиво отхвърли: "Съжалявам, не съм свободна. Съпругът ми не ми позволява да общувам с други мъже без негово знание." Изглежда, че са пристигнали в Утриш от Щатите. Но те говореха свободно руски. И двете.
  Как се казва гаджето на актрисата? - попита Красин.
  - отговорих на Саша. Нищо повече не можеше да се разбере за него.
  - Защо дойдоха при нас в Анапа? - попита Инна.
  - Казват, че Саша има или познат, или роднина в ръководството на сектата. И сектантите на Утриш имаха колекция.
  - Ще трябва да научим повече за Мамай и Горинич в детайли - каза Красин. "Истинските им имена, адреси...
  Попитах техните приятели. Нищо конкретно не можеше да се каже.
  "Трябва да проверим отново списъка с обитателите на входната врата, където е убита актрисата. Ами ако нещо се появи, - каза Красин Ковалев.
  - Как предлагаш да се справиш с Надежда? - попита Инна.
  "Трябва да се пуснем", отвърна Красин. - И инсталирайте добра сцена на открито за нея, момичето трябва да доведе до маниака.
  "Ще бъде трудно да я последвам в гората", каза Ина. - Няма да можете да затворите всички пътеки.
  Андрюха ще помогне. Той е почти у дома си на лагуната - каза Красин.
  Пак ли ме пращаш да ме разкъсат хипитата? - попита Ковалев. "Едва успях да се измъкна от тях. Първоначално Катя Огоньок ме тормозеше, принуждаваше ме да ходя гола, а след това ме хвана за путката. Казвам: "Не съм готова за секс и нямам презерватив." "Нищо", отговаря той, "имам найлонова торбичка, можете да я използвате вместо презерватив." Ужасна, миризлива мацка - ужас. С голяма трудност той слезе. Самата тя е от Санкт Петербург. Тя ми разказа за своите сънародници Мамай и Горинич. Мамай търсеше спътници, за да е по-забавно да се прибере вкъщи и хвърли малко пари за бензин. Катя предложи, но реши да стои на Утриш до късна есен. И Горинич се съгласи. И нашата актриса и нейният приятел се присъединиха към тях ...
  - Къде живеят Мамай и Горинич Катя, тя не знае със сигурност? - попита Красин.
  - Казвам ви: не знам, като истинските имена на тези селяни. Хипитата бързо разбраха, че не съм от тях. Добриня започна да досажда: какво се опитваш да стигнеш тук. За малко да се сбия с мен. Трябваше да кажа, че отивам в Анапа при жена ми за алкохол. Той обеща да се върне след няколко дни, но трябваше да напусне палатката.
  - Нищо - каза Василий с усмивка. - Ще отида с теб. И ще вземем палатката, и ще намерим леговището на маниака. Шансът да го вземете е добър, не можете да го пропуснете.
  "В теб се събуди инстинктът на ловеца", отговори Ковальов. - Трябва да разгадаем нашия случай.
  "Ще разгадаем", увери Красин. Мисля, че отговорът е близо.
  
  
  Глава 28
  Надеждата беше освободена след няколко дни. Инна каза на онемялото момиче, че е успяла да задържи истинския убиец и сега, след като официално е подписала необходимите документи, може да бъде свободна.
  Както очакваха разследващите, момичето веднага отиде в Утриш.
  На третата лагуна я чакаха Ковальов, Красин и още няколко ОМОН в цивилни дрехи. Противно на очакванията, на Надежда не й се наложи дълго да дири. Борис сякаш предвиди завръщането на любимата си и сам слезе към морето.
  Надя го видя на пътеката, водеща към плажа
  - Борис! Не си арестуван?! - извика възхитената девойка и скочи като котка върху любимия си. Тя се прегърна, обви ръцете, краката, започна да целува.
  Но минута по-късно белезниците щракнаха на ръцете на маниака.
  Хоуп беше в истерия. Борис, напротив, изглеждаше външно спокоен.
  - Мила, прости ми! - изкрещя момичето. - Не исках! Не съм им казал за теб! Ще те чакам!
  "Двадесет и пет години в най-добрия случай ще почакат", каза Красин на Ковальов. - Тогава ще му дадат доживотна присъда.
  - Ако си избера жена, щях да избера такава като Надя - отговори Ковалев. - Предан, привързан. Да напуснеш службата и да се събудиш сутрин в нежната прегръдка на някой като нея, сякаш си в нирвана. Жалко, че момичето е отдадено на своя маниак. И тогава щях да я опозная по-добре.
  - Да, такава добра съпруга може да се получи - съгласи се Красин - Но ние не сме до нирвана. Трябва да отидете в Санкт Петербург, да се справите с убийствата.
  - Получената информация не е толкова гореща, - напомни Ковалев. - Разбра се само името на гаджето на актрисата и дори прякорите на техните спътници. Как да намерите човек по име в огромен град? Ако са замесени в престъпленията, най-вероятно са ги изхвърлили от Санкт Петербург.
  "И имам предчувствие, че бързо ще разрешим този казус", отвърна Красин.
  След като попълниха всички необходими документи, детективите поръчаха билет за Санкт Петербург и се прибраха при Ина.
  "Излитаме утре сутринта", каза Василий на стопанката на къщата. Вече резервирахме билети за единадесет часа.
  - И утре трябва да работя - каза Инна. - Ще мога да те заведа до автобусната спирка точно навреме.
  Следващата сутрин беше слънчева, топла и тиха. Денят обещаваше да бъде горещ.
  "Морето ще бъде точно сега", каза замечтано Ковалев на портата. Вземете една седмица почивка.
  "Сезонът на кадифето е чудесно време за почивка", съгласи се Ина.
  "Почивахте няколко дни край морето на Утриш", напомни му Красин. - Но е жалко да се разделя с Ина.
  - Ела пак при нас - отговори Инна. "Мама и аз ще бъдем щастливи.
  "Сега, ако ми дадат почивка, със сигурност ще дойда", обеща Красин.
  По пътя Андрей спря на щанд с цветя, купи букет от карамфили и го подари на Ина.
  - Благодаря! Много сладко и красиво! - зарадва се Инна и зарови лице в цветята, вдишвайки аромата им с удоволствие. - Миришат добре!
  Момичето се приближи до Красин и му прошепна в ухото:
  - Ще те чакам.
  Василий се усмихна щастливо и каза:
  - Непременно ще ти се обадя от Санкт Петербург.
  - Ще чакам - повтори Ина.
  
  
  Глава 29
  В Санкт Петербург Красин първо поиска информация от паспортната служба за обитателите на входната врата, в която живее Мария Новикова.
  - Виж, Андрюха, в апартамента срещу покойната Мария Новикова е регистрирана някаква Гориничева Татяна Александровна. Питаха ли я? - попита Красин.
  "Тя беше в болницата в нощта на убийството", отговори Ковалев.
  - Питахте ли за нейните роднини?
  - Мислиш ли... Горинич... Същият от Утриш? Много добре може да бъде!
  "Да, покойната актриса си отиде с Горинич", каза Красин. - Спешно трябва да интервюираме Татяна Александровна и Горинич, ако живее там.
  "Разбрано", съгласи се Ковалев. Не го видяхме в деня на убийството. Но може би Горинич беше замесен ... Но как влезе в апартамента на учителя?
  "Това е всичко, което трябва да разберем.
  - Добре! каза Ковалев. - Ще отида при Татяна Александровна.
  
  Вече вечерта Горинич седеше в кабинета на Красин. Ковалев го доведе за разпит. Василий Красин веднага зададе труден въпрос.
  - Защо вие, Вячеслав Анатолиевич, уби Луси Стар?
  Противно на очакванията, Горинич не го отрече.
  - Това не е по моя вина! Тя самата! - почти изкрещя заподозреният. "Вижте, не исках да я нараня. Много ми хареса Люси. Така се случи. На късмет. Махнах възглавницата, гледам: тя се задуши. Тя вече не диша. Със Саша се опитахме да го изпомпаме. Не се получи.
  - Искаш да кажеш, че жената се е удушила с възглавница? Без вашата помощ? - попита Красин. - Как е възможно това?
  - Правих секс с нея. Той покри лицето й с възглавница за острота. Така направи и Саша преди мен. Тя нямаше нищо против. И аз изпаднах в екстаз, приключих и когато махнах възглавницата, гледам: Луси вече не диша.
  - Какво забавление е това да удушиш момиче по време на полов акт ?! - грубо попита Ковалев.
  Така че това е вид секс. Казвам ти, тя нямаше нищо против.
  - Имаш ли нещо против да я удушиш? Ковалев натисна.
  - Ами Саша? Каква е фамилията му? - попита Красин.
  - помисли си Горинич.
  Отговорете на въпроса! каза Ковалев.
  - Не помня ... не знам фамилното му име. Честно казано! Разказа нещо за себе си, но май не назова фамилията си.
  - Саша не беше ли против това, че правиш перверзен секс с приятелката му? Ковалев не повярва.
  - Самият той покани мен и Люси да се забавляваме, докато спи. Тя нямаше нищо против.
  - Значи ще ти повярвам на това, което той предложи. Не ви е много лесно да лъжете", каза Ковалев.
  - Не лъжа, честно! Саша беше спокоен, когато приятелката му беше с други мъже ... Луси беше порно звезда ...
  - Да кажем, че едно момиче се е задушило случайно, но защо сте хвърлили трупа й на съсед? - попита Красин.
  "Просто искахме да се скрием до вечерта. Саша, когато всичко се случи, ме преби, след което каза, че няма смисъл да го светка, поиска да изведе Луси и да ме погребе. Обадих се на Мамай, той можеше да шофира само вечер. И да вземеш труп в такси, разбираш ли...
  - Пак ще повторя въпроса на Василий: защо засадихте трупа на Люси на съсед? - Ковалев отново се намеси в разпита.
  - Беше невъзможно да оставим труп в нашия апартамент. Този ден майка ми беше изписана от болницата. Тя и сестра й трябваше да шофират.
  - Как попаднахте в апартамента на съседа? - попита Красин.
  - Значи майка ми имаше ключовете от апартамента си...
  Защо не ни казаха? - изненада се Красин. "Нито майка ми, нито учителката ми.
  "Учителят може дори да не знае за ключовете", отговори Горинич.
  - Как така? - попита Ковалев.
  - Виж, един стар дядо живееше в апартамента преди нея, майка ми му помагаше в домакинската работа. Доверяваше се на майка си, даде ключовете за всеки случай. И тогава дядото почина и скоро учителят се премести. Тя е негова племенница или нещо подобно. И забравихме за ключовете. И с учителя приятелски отношения не се получиха.
  От колко време тя живее в къщата ви? - попита Ковалев. Или по-скоро тя е живяла.
  - Три години. Не, дори не четири. Малко след смъртта на дядо ми ми дадоха четири години за наркотици. Току що ме пуснаха условно. Лятото прекарах на Утриш, там бях и преди освобождаването ми. И майка ми ме изписа, не можех да оставя трупа на Люси в нашия апартамент. Мама нямаше да ме разбере и веднага щеше да ме изгони.
  Как разбра, че учителят не е вкъщи? - попита Красин.
  - Когато започнах да мисля как да се отърва от трупа, изскочих на улицата. Говорих с приятел там. Тя беше приятелка на учител. Мимоходом тя каза, че Мария е на почивка в Сочи. И си спомних ключовете. Бяха двама. Хвърлих ги в бюрото си преди освобождаването ми. Станах и погледнах: ключовете бяха запазени.
  - Ами майка? - попита Ковалев. Питахте ли за ключовете?
  - Тя попита. Много отдавна, преди освобождаването ми. Казах, че съм ги изхвърлил. Тогава тя забрави за ключовете, но те, както се оказа, бяха запазени в кошчето ми.
  - Искате ли да кажете, че учителят не си направи труда да смени и двете брави след смъртта на роднина през всичките тези години и ключовете се появиха? - попита Красин.
  - Да! Точно. Опитах, вратата се отвори. Е, Саша и аз заведохме Люся в апартамента на учителката.
  Защо тялото беше натъпкано под леглото? - попита Ковалев. - Можеха да го сложат на леглото или да го оставят в коридора.
  - Не знам. Не сме мислили. Внесоха го в стаята и там се случи.
  - Разбирам - каза Красин. "Но не се получи да вземем трупа. Учителят се върна рано. И ти реши да я изхвърлиш през прозореца като ненужен свидетел.
  - Не, не така. Не със сигурност по този начин. Дойдохме и тя започна да заплашва, че ще извика полиция. Обиди ни. Така Саша пламна, помогна й да излезе от прозореца.
  Къде е Саша сега?
  - Той отлетя до дома си в САЩ.
  - Това е сигурно? - попита Красин. Кой може да потвърди?
  - Мамай. Той го заведе на летището.
  - Как се казва Мамая, къде живее?
  - Някъде на улица Камишовая, не знам точния номер на къщата, честно казано! Не бях с него, говорихме само по телефона.
  "Дайте ни телефонния му номер", нареди Красин. Да проверим какво казахте. И същото важи и за апартамента.
  Василий записа телефона, подаде хартията на Ковалев и каза:
  - Остава да разпитаме Мамай, да разберем в кой ден и кой полет е отлетял Александър, след което според списъка на пътниците да изчислим паспортните данни на нашия клиент. И ще имаме още един човек, замесен в убийството на учител.
  "Разбрано", отвърна Ковалев. - Ще се погрижа за това.
  
  
  Глава 30
  Фьодор Семьонович Орлов се събуди весел, изненадващо весел за старец, обременен с множество рани. Гърбът не болеше както обикновено, нито черният дроб, нито краката пречеха. Без пръчката си отиде до прозореца и дръпна завесите. Стаята беше изпълнена с радостна светлина! Каква радост да видя отново слънцето, синьо небе, леки пухкави облаци. Съдбата му даде още един ден!
  Дойде дългоочакваната пролет, времето навън беше хубаво, Фьодор Семенович се разпали от желание. Мечтаеше за дълги зимни вечери, за да отиде в родното си село, да посети познати до болка места. Той се молеше на небето за такава възможност. Може би днес, може би сега?
  Всеки човек има места, към които е привързан най-много. За Федор Семенович такова място беше див плаж в родното му село Лиси Нос. Защо? Не можеше да се обясни. Вероятно спомени от детството, но точно този плаж той понякога мечтаеше през нощта.
  Възрастният мъж имаше силни болки в краката, главата му се въртеше постоянно. Почти цяла зима Фьодор Семьонович не излизаше от къщата. Е, поне Лидочка от социалното осигуряване и племенницата Машенка понякога го посещаваха. Но сега пенсионерът се чувстваше страхотно! Реши да отиде и трепереше от очакване.
  Фьодор Семьонович взе пръчка, слезе от третия етаж на своя хрушчов за дълго време. Когато входната врата се затръшна зад него, старецът пое дълбоко свеж пролетен въздух. Птици чуруликаха, пъпки набъбнаха по дърветата. За миг Фьодор Семьонович се почувства отново млад, пълен със сила. Деца играеха на двора, съседи седяха на пейката и си говореха за нещо. Какво удоволствие е да вдишваш ароматите на пролетта, на здравословен, безгрижен живот. Каква радост да си сред хората, да ги гледаш!
  В градинката зад къщата Орлов намери свободна пейка на слънце и седна да си почине пред тежкия път. Врабчетата, синигерите, гълъбите, враните вършеха работата си тук, като понякога си разменяха радостни възклицания. Съседната котка се качи на дърво и се припича на слънце. Кучетата се разхождаха със стопаните си, едно от тях се затича към Фьодор Семьонович, подуши, размаха опашка, но собственикът я извика и дружелюбното куче избяга.
  "Колко птици днес, колко животни и хора! - помисли си Фьодор Семьонович. И всички се радват на пролетта. Каква благословия!
  Но Фьодор Семенович беше в особено настроение, искаше да направи пътуване и да седне на брега на Финския залив.
  Пенсионерът отишъл до спирката. Маршрутът до Зеленогорск минава само през Lisy Nos. Карайте не повече от половин час.
  Едва ли трябваше да чакаме автобуса. Фьодор Семенович се качи в кабината без външна помощ. Хората бяха добре. Всички места бяха заети. Фьодор Семьонович се облегна на парапета, но млад мъж на близката седалка му каза:
  - Седни, тате! и отстъпи.
  "Имаме добра младост", помисли си Федор Семенович с благодарност. Беше доволен, че към него се обърнаха - "татко". Учтив, прост.
  Орлов нямаше достатъчно комуникация, искаше да говори с един от пътниците, но не посмя. Ежедневната борба за живот изостри всички сетива. Но сега Фьодор Семьонович беше щастлив. Той погледна през прозореца, наблюдаваше хората, които влизаха и излизаха от автобуса. Това е животът! Кипене и бълбукане. И тези прости наблюдения накараха слабото му сърце да бие по-бързо.
  На Лисий нос Фьодор Семьонович слезе на най-близката спирка и бавно тръгна по пътеката към дивия плаж. Колко беше щастлив! Сякаш се беше върнал в родината си след дълго отсъствие. Рядък пътник изпитва такива ярки усещания като Орлов в тези моменти.
  Но постепенно вълна от спомени обхвана стареца. Той живееше живота си скромно, опитваше се да не се откроява, да е далеч от публичността, очите на началниците, свекърва и глупави съседи. Работил е като механик във военен завод. Той имаше същата, като него, скромна съпруга. А синът му Володя беше просто съветско момче.
  В годините на упадък Федор Семенович остана сам. Володя почина в Афганистан, след това жена му се разболя и не можа да се възстанови от болестта си. Федор Семенович често съжаляваше, че той и съпругата му не могат да родят брат или сестра на сина си. Те живееха в малка къща от другата страна на селото. Петима в две стаи с родителите му. И си помислих: "Къде е друго дете? И така синът спи в ъгъла на ракла, защото няма къде да сложи креватчето.
  Тогава на Фьодор Семенович беше разпределен апартамент през сервизната линия. Но съпругата реши, че възрастта и здравето й вече не са същите за раждане и отглеждане на деца: "Всеки има едно дете, а ние да имаме едно". И тогава дойде новината за смъртта на сина му...
  Федор Семенович вървеше по горската пътека, до болка позната от детството. Тук още преди войната майка му го отвежда на брега на залива. Жените носеха бельо за изплакване, а децата се плискаха наблизо на дивия плаж. Всяко подобно пътуване до залива през лятото предизвикваше в душата на Федя усещане за празник. И сега Федор Семенович си спомни онези далечни времена и усети как буца се надига в гърлото му.
  Като дете изглеждаше: целият огромен живот предстои. Колко можеш да направиш, колко можеш!
  Федя не стана нито астронавт, нито пилот. И животът не е толкова голям...
  Някога съседът им, чичо Федя, който нямаше и седемдесет, изглеждаше като древен старец. Децата го закачаха: "Чичо Федя изяде мечката!"
  И сега самият Федор Семенович вече е надхвърлил осемдесет и пет години. Но не го дразнете момчета. И почти никой от градските момчета не знае името на стареца. Къщата им в Лисий Нос беше съборена отдавна. На негово място е построена детска градина, а до нея има къщи от Северния завод. Сега няма градина. Земята е продадена на частен собственик. Беше ми тежко, сърцето винаги ме болеше, когато Фьодор Семьонович дойде в къщата на баща си. Днес той няма да ходи там, днес ще се радва на природата.
  Браво в пролетната гора! Кокичетата радват окото. Там, зад ъгъла, трябва да има дъбова горичка. Да, така е. Има дъбове! Те стоят още от времето на Петър.
  В тази гора Федя намери огромна бела гъба. В гладната четиридесет и шеста година. Беше като подарък свише! Федор Семенович беше добър берач на гъби. Докато здравето му позволяваше, всяко лято той отиваше на тих лов до любимата си Лиси Нос, понякога до Магистрала Левашовское. Но никога повече Орлов не намери толкова огромни гъби! Два килограма се оказаха гигант. Червей, наистина. Но майката свари червеите у дома и имаше вкусна вечеря: гъби с картофи, отгледани в собствения й парцел.
  Фьодор Семьонович излезе на брега и седна на една пейка. Няма никой наблизо. Делничен ден е и хората спряха да идват тук. Жени отдавна не са се мили в залива, а плажът е напълно обрасъл с тръстика след построяването на язовира. Сега е природен резерват, защитена местност.
  Федор Семенович е свикнал да бъде сам. Съпругата отдавна е починала. Преди това родителите му. Баща ми се завърна от войната инвалид, без двата крака. Майка му го кърмеше като дете. Те напуснаха един след друг няколко години след като семейството се премести в града.
  При спомена за родителите му в очите на Орлов бликнаха сълзи. Напоследък много плаче. Това накара сърцето ми да се почувства по-леко. Но на публично място старецът се стараеше да не показва сълзите си.
  Фьодор Семьонович изведнъж се самосъжали. Е, какво добро е видял в този живот? Той живееше тихо, работеше като всички останали. Той не пречеше на никого, не молеше никого за нищо, опитваше се да бъде мил с хората, но добротата му сякаш не се забелязваше. Правилно ли е живял? В края на краищата вероятно би могъл по някакъв начин да измъкне сина си от Афганистан? Е, Бог да е с него.
  Мислите му бяха прекъснати от звука на велосипедни гуми. Фьодор Семьонович набързо избърса сълзите си. Но човекът мина, без да обръща внимание на стареца.
  И Орлов си спомни как е плувал тук като момче. На ръцете си се движеше по дъното, само главата му стърчеше над водата. Наистина Федор Семенович никога не се е научил да плува. И никога не съм бил на море...
  Веднъж той почти се удави тук. Те построиха сал с приятеля си Олег и потеглиха от сечината, която се приближаваше до водата. Първо се преместиха по крайбрежието. След това преследвахме ято чайки дълбоко в залива. В стадото имаше едно пиленце, което се цъкаше във водата и не можеше да излети. Те плуваха далеч в пристъп на детско вълнение. Но мацката беше изпреварена и взета на борда. И тогава цялото ято, двадесет птици, не по-малко, започна да атакува момчетата. Чайки кръжаха над самите им глави, крещяха, глупости, някои птици буквално се опитваха да късат косите си с лапи. Салът се разлюля и преобърна, приятелите бяха във водата.
  О, и тогава Федя се уплаши! Тогава можеше да се удави, нали! Той отпи глътка вода, но приятелят му го извади, бавно момчетата доплуваха до брега. Минаха почти седемдесет и пет години, но го помня, сякаш беше миналата седмица.
  Ах, кратък е човешкият живот! Млад ли си отдавна? Беше зает със сина си, обичаше жена си. Всичко е изчезнало. Скоро той ще си тръгне. Изчезнал напълно, безвъзвратно, във вечността. И вековните дъбове ще останат и този плаж. Отново всяка година пролетта ще радва хората с топлина и нови надежди. Само сега той вече няма да вижда блясъка на пролетта, няма да се наслаждава на природата ...
  Би било интересно да погледнем какво има след смъртта. Има ли друг живот? Може би няма да е лошо, може би наистина е рай?
  И така, по същество, защо е живял? Защо птиците живеят? Очевидно в името на потомството, за размножаването. Значи се оказва, че е живял живота си напразно? Не, не напразно! Живее скромно, но с достойнство. Не избягваше, не унижаваше. На такива хора почива земята. Не всеки може да бъде политици и артисти.
  Да, той се провали много, щеше да направи много по-различно, ако беше започнал живота отначало. Но в съществуването му имаше смисъл! За жена и син, за родители, родна страна. Не, той може да умре с чиста съвест!
  Лек бриз от залива караше тръстиките да шумолят лениво и носеха приятната прохлада на Балтика. Фьодор Семьонович надникна в пътя, виещ се и навлизайки дълбоко в гората, дърветата около нея, опита се да различи очертанията на другия бряг, заслуша се в чуруликането на скакалци и други звуци на гората. Старецът сякаш се опитваше да си спомни, да закрепи всичко това във все още доста силната си памет. И изведнъж отново започна да плаче. Този път от емоция, защото успя да дойде, да изпълни мечтата си.
  Орлов вдишваше с удоволствие чистия морски въздух. Той усети единството си с любимата си природа. И той беше щастлив.
  Федор Семенович дълго седеше на пейката, греейки се в лъчите на пролетното слънце. Но постепенно светилото започна да се крие зад дърветата и Орлов потегли на обратното си пътуване. Чувствах се уморен. Но тя беше доста приятна. Краката обаче отново започнаха да болят. Старецът бавно стигна до спирката, изненадан, че не срещна никого по пътя. И спирката беше празна.
  Автобусът се приближи бързо, пенсионерът зае свободно място в кабината и отново започна жадно да наднича през прозореца към преминаващите пейзажи. Хората спираха . Предимно младежта. Хубави, спокойни хора. Пред тях е целият живот, можете да се насладите на пролетта, да правите планове за бъдещето.
  На една от спирките възрастна жена се качи в автобуса. Убедена, че свободни места няма, тя застана до Орлов, който седеше близо до вратата. Беше очевидно, че й е трудно да стои. Федор Семенович й предложи мястото си.
  "Не, какъв си, какъв си", отказал непознатият.
  "Седни, все пак излизам", настоя старецът.
  - Благодаря много!
  Орлов не излъга, наистина имаше нужда да слезе на следващата спирка. Той хвърли поглед към жената и видя на лицето й облекчение и благодарност.
  Фьодор Семьонович забрави за болните си крака, гордее се със себе си. Значи той все още е мъж! Той пръв се сети да даде път на уморена жена.
  Когато вратите на автобуса се отвориха, Орлов с мъка слезе на тротоара и накрая извика на шофьора и пътниците:
  - Приятно пътуване!
  И си помислих:
  "Нищо, ще живея! И на осемдесет и пет животът продължава. Утре ще дойде Лидочка, а в събота трябва да дойде Машенка. Добре!"
  Бавно старецът влезе в апартамента си. Той беше благодарен на съдбата за този ден и искрено пожела на целия свят добро.
  
  
  Но старостта взема своето. Цяло лято Федор Семьонович беше болен, а през есента най-накрая се разболя. Племенницата Мария се грижеше за стареца. През последните няколко месеца от живота му учителката се мести в апартамента му, а след смъртта на дядо му тя остава в него да живее.
  Федор Семенович разказа на племенницата си много за себе си, за плажа, който толкова обичаше от ранно детство. Гордееше се, че на толкова преклонна възраст е успял да сбъдне мечтата си - да види скъпите на сърцето му места, да се сбогува с родните дъбове, плажа, до болка познатата горска пътека. Дядо умря тихо в съня си. С усмивка на лицето...
  
  
  Глава 31
  Отчитането на властите за извършената работа е по-скоро формалност, отколкото спешна необходимост. Случаят всъщност е решен, какво друго да кажа на шефа на следствения комитет? Но разборът е предвиден от служебните задължения.
  Красин докладва на Владимир Черкасов.
  - Беше възможно да се разкрият не само нашите убийства, но и по пътя убийството на директора в Анапа, както и тулският маниак беше задържан с наша помощ.
  Какъв маниак? - попита Черкасов.
  Казвам се Борис Солнцев. Млад човек от района на Тула. Сега той си прави самопризнания. След поне четири убийства в родината си, където е оставил пръстите си, човекът бяга в Сочи, където среща сектантско момиче и се присъединява към секта. Момичето, което удушихме, също беше свързано с тази секта.
  - Каква секта?
  - Руски клон на сектата илюминатори.
  "Не сте установили веднага самоличността на удушеното момиче", напомни Черкасов.
  - Тя няма бели документи и дрехи. Съвсем нищо! След това по татуировката разбраха, че тя е актриса на твърдия американски BDSM. Момичето се казваше Людмила Старкова, тя участва в порно под името Люси Стар. Пробиват информацията за нея, оказва се, че е отведена като дете от Украйна в САЩ, където се озовава с родителите си в сектата Илюминатори. Тя дойде в Утриш с гаджето си. Там я снимаха в порно с приятелката на Борис, маниакът, който хванахме. Борис остави наследство в Сочи, именно той извърши и неотдавнашното убийство на Утриш.
  - Това убийство има ли нещо общо с нас? - попита Черкасов.
  - Медиация. Нашият покойник се снима с приятел на маниак.
  - Докладвайте как сте разбрали маниака.
  - Имаше много тежки садистични престрелки на Утриш. Маниакът, виждайки как любимата му се подиграва, в пристъп на ярост грабва нож, убива директора и бяга в гората. Приятелката му с окървавен нож е заловена на местопрестъплението, предадена на полицията, вкарана в ареста. Тя е заподозряна в убийството на режисьора. Но момичето мълчи, а отпечатъците на тулския маниак са открити върху ножа. Самоличността му не е установена, има само пръсти. Поисках снимка на изчезналия Борис, който самият беше смятан за жертва на маниак и убийствата не бяха свързани с него. И в Анапа той представи своята снимка на разследваното момиче.
  - Знаеше ли? - предположи Черкасов.
  - Да! Но тя не ни каза нищо за Старков. Трябваше сам да измисля всичко.
  - Маниакът беше задържан без проблеми? - попита Черкасов.
  - Да, спокойно! Нямаше нужда да тичам през гората. Заснети на плажа. Нямаше опасност за почиващите. Той не се опита да окаже съпротива. Приятелката на Борис беше пусната от следствения арест, монтирана на открито. А ние с Ковалев чакахме на лагуната. Самият маниак отиде на плаж, сякаш знаеше кога ще дойде приятелката му.
  "Да се върнем към нашите убийства", каза Черкасов. - Как трупът е стигнал до учителя и кой го е хвърлил през прозореца?
  "Убийството на Люси Старков е станало случайно, по време на секс. А нашият подсъдим Гориничев имаше ключа от апартамента на учителя, той и съучастника му Александър, гаджето на Люси, решиха да оставят трупа в чужд апартамент до вечерта, за да го извадят и заровят в гората. Гориничев не можеше да напусне себе си. Но учителят се върна рано от ваканция.
  "Разбрано", каза Черкасов. - И учителката беше отстранена като ненужен свидетел.
  - Да. Гориничев твърди, че Александър е помогнал на учителя да излезе през прозореца. Но Александър не можеше да бъде разпитан. Той е наш бивш сънародник, сега американски гражданин, след убийството на учител, той отлетя за САЩ.
  - Разбирам - каза Черкасов. - Как стигнахте до Гориничев?
  - Благодарение на информацията, получена от Ковалев за Утриш.
  "Трябва да бъдете укорени, че не сте интервюирали правилно съседите си и не разкрихте убийствата по горещи преследвания. Но залавянето на тулския маниак компенсира разликата ви. Трябва да кажеш благодаря.
  - Владимир Николаевич, по-добре сега да си взема почивка. Много искам да набера сили преди тежка зима, да си почина малко на морето. Сезонът на кадифето още не е свършил...
  - Бизнес пътуването до Анапа не беше ли достатъчно?
  - Значи работих там, неуморно. Не беше към морето.
  - Добре, напишете изявление, аз ще го подпиша. Просто разделете ваканцията си на поне две части. Останалото ще се свърши по-късно, когато има по-малко работа.
  - Добре! Ще бъде необходимо някак да насърчи моя помощник Ковалев. Благодарение на него тези престъпления бяха разкрити. Той пое голям риск в бърлогата на неформалите, получавайки информация.
  - Постъпи жалба срещу Ковальов от Вадим Рибаченко. Той заплашва невинен човек с доживотен затвор, принуждава го да се самообвинява. Докато се разхлаждахте в Анапа, аз лично трябваше да общувам с Вадим и да се извиня. Той обеща да накаже Ковалев.
  "Той е много ценен служител", каза Красин.
  - Добре, иди напиши изявление, докато съм любезен...
  
  
  Епилог.
  Вечерта на същия ден Василий поръча самолетен билет и веднага се обади на Ина, като каза, че му е дадена ваканция.
  - Страхотен! - отговори Инна. Ще дойдеш ли при нас, както обеща?
  Вече си взех билета! Излитам утре следобед.
  - Чудесен! Чакам те. Имаме страхотно време, през уикенда ходим на плаж и да плуваме.
  - Защо нашият маниак дава показания? - попита Красин.
  Да, той говори за всичко подробно. С него е лесно да се работи. Приятелката му дойде при мен, помоли ме да дам среща. Тя обеща да чака момчето цял живот, иска да подпише с Борис и да роди дете от него.
  - Но той може да получи доживотна присъда.
  - Не, едва ли ще му дадат доживотна присъда. В Тула той убива, когато е бил непълнолетен, в Сочи извършва ритуални убийства по заповед и намушка директора в състояние на силно нервно вълнение, когато разбра как се подиграва любимата му. Освен това той сътрудничи на разследването, разкайва се. Той има тежка съдба, много смекчаващи обстоятелства.
  - Все пак ще дадат много - каза Красин.
  - Вярвам, че Надежда ще го изчака.
  "Не разбирам такава женска преданост...
  - Тъй като едно момиче обича, значи има причина ...
  "Добре, ще дойда и ще поговорим по тази тема", каза Красин.
  Самият Василий беше в състояние на любов. Той разбра какво харесва Ина и щеше да й предложи ...
  
  
  
  
  
  ОЛИВЪР ТУИСТ - ИСТИНСКАТА ИСТОРИЯ
  АНОТАЦИЯ
  Историята на Оливър Туист е по-реална и правдоподобна от тази на Чарлз Дикенс и със сигурност по-драматична. Тук всичко е както трябва да бъде в действителност, без разкрасяване.
  . ГЛАВА 1
  Оливър Туист в реалната история не е имал такъв късмет като Чарлз Дикенс. И като цяло Чарлз Дикенс изглежда не познаваше английските съдилища. Всъщност съдията вече удари чукчето и произнесе присъда: три месеца тежък труд за момчето. И това все още е доста меко по стандартите на английското правосъдие.
  Поради това педантичният съд е уведомил любезния чичо, който го е поискал като свидетел на защитата, че вече постановената присъда следва да се обжалва по предвидения в закона ред. Междувременно Оливър трябва да бъде откаран в поправителен дом за непълнолетни. И обжалването ще бъде разгледано едва следващата седмица... И тогава, ако дойде редът!
  И ако господинът се появи, ще бъде арестуван за неуважение към съда!
  Какво е логично... И изглежда е вярно... Само с една разлика: три месеца тежък труд някак си не са достатъчни за сътрудничество с крадци. И съдията затвори Оливър за четири години. И също така е добре, че вече не е средновековието, иначе можеше да бъдат обесени, дори да си бил дете три пъти.
  Бузите на Оливър бяха плеснати и момчето дойде на себе си. Какво е жив. И те бяха отведени до мястото за изпълнение на наказанията. Оливър вървеше с наведена глава и много се срамуваше. Щеше да го окове като кученце за ченге.
  И оковите звъняха по ръцете му...
  Оливър се чувстваше като престъпник, затворник и завършен човек или дете. Той обаче вече беше в работилницата и се опита да се утеши, че затворът не е твърде различен от сиропиталището.
  Но се оказа зле - въображението рисува закоравели престъпници, размахващи кинжали.
  Оливър обаче е отведен в затвора за момчета, в отделението, където са държани децата до четиринадесетгодишна възраст. Това е добре за него и по-безопасно...
  Оливър, например, беше принуден да се съблече от три лели-охранители и беше залят първо със студена, а след това с гореща вода от помпа. След това обръснаха главите си. Те дори не са сапунисали косата си, но след гореща вода бръсначът в ръката на надзирателя се плъзга лесно и дори не отряза главата на момчето. Тогава на Оливър беше дадена раирана пижама с номер. И тъй като лятото оставаше бос, обещавайки да раздава обувки само в студено време.
  Тогава Оливър беше леко бичуван, като прописка, и отведен в килия. Затворът беше мрачен с решетки и зли ченгета. В килията имаше твърди легла и голи дъски, с одеяла. Като в приют. И на Оливър беше дадено легло на второ ниво и му дадоха овесена каша да яде, като каза, че утре ще отиде на работа.
  Оливър легна на дървеното легло без възглавница, както беше в работната къща, и се покри с грубо одеяло. Само главата е неприятно да е гола. Въпреки това, понякога децата се бръснаха плешиво в работилницата, така че това не беше новост за Оливър. Само дето нямаше решетки на прозорците. И ходеха боси до слана, бяха обути само за да не настинат децата преди смъртта.
  Оливър се почувства така, сякаш се е върнал в родните стени на работилницата. И се успокои...
  И той заспа по-здраво и насън сънува майка, която никога не беше виждал, и буйни кифлички и парчета месо.
  Децата се връщат от работа. Бяха уморени и ги заляха със студена вода и им дадоха да ядат овесени ядки и хляб. Те се събудиха и дадоха храна на Оливър. Като цяло всичко е като в работилница, само дето храната в детския затвор не е толкова по-добра, но дават повече храна. И момчетата не са толкова отслабнали, както в сиропиталището. Но те работят и по-усърдно и освен това все още ги учат в училище.
  Те поздравиха Оливър пестеливо и го попитаха за какво е. Оливър отговори:
  - Никога!
  И предизвика приятелски смях.
  И думите, че всички са за нищо!
  Момчетата бяха уморени, по сигнал на охраната бързо се помолиха, съблекоха пижами и легнаха под дрехите си. Неприятно за спане до голи дъски, но по навик и Оливър заспа.
  Сутринта ги събудиха, накараха ги да се помолят отново, да си измият ръцете и да ги заведат на закуска. След това няколко часа учене и дванадесет часа работа. Децата работеха усилено върху машини. Оливър трябваше да бута платното с боси крака. Децата тук бяха още малки и още не бяха изпратени в мината. Но след четиринадесет можете да се озовете в мините. Въпреки това, те все още могат да бъдат изпратени в мината за повреда. Или, например, в колония, на плантация.
  Когато Оливър попита къде е по-лошо: децата недвусмислено казаха, че мините. Има ужасна воня от тези, които се облекчават точно в пукнатината, и от факли. И не слънцето с токсични изпарения. И на плантацията, поне чист въздух и топло. А в Индия и тропиците вечното лято е приятно. Въпреки че бият много, по насажденията има периоди, когато почти няма работа. Но мината, никъде не е по-трудна.
  Оливър беше толкова уморен първия ден, че изпълзя до леглото. Трябваше да се движа с краката си, да бутам шпиндела с ръце. И краката бяха напълно запушени, а подметките сърбяха, когато се съборят с бухалка.
  Децата обаче се редуваха. На другия ден вече имаше работа, седене и ръцете ми изтръпнаха, но краката ми се раздвижиха малко.
  Дванадесет часа работа бяха много изтощителни. Но те бяха хранени три пъти на ден, и по-добре от подслон, а в неделя имаше месо и риба три пъти на ден. Тялото болеше много в първите дни, но след това Оливър се включи и болката притъпя.
  Младото тяло свикна с натоварванията. В неделя имаше допълнително учене и молитви, а работа почти нямаше.
  Трудно е в детския затвор на Кралство Великобритания, но можеш да живееш. И от работа тялото става по-силно, а мускулите са по-силни. Една проста, но здравословна храна подобрява тялото.
  Оливър постепенно свикна с този живот ... Той дори се опита мислено да си представи нещо, докато работи, за да не е толкова скучно.
  Разбира се, съдията отлагаше жалбата през цялото време под различни предлози, делото на Оливър Туист не беше разгледано. Накрая добрият джентълмен се изплю и реши, че не му пука за непознатото момче. Още повече, че детският затвор е търпимо нахранен, обучен, има и покрив над главите. И е по-добре от скитането по улиците.
  И за вас е по-скъпо да вземете дрипаво...
  Но ако добрият джентълмен вече е махнал с ръка на Оливър, значи Доджърът не е забравил за него.
  В началото всички се страхуваха, че момчето ще ги предаде. Но времето минаваше и страховете се разпръснаха. И на тях не им пука за Оливър. Само тук е Доджърът, той искаше да върне своя жълтоусти приятел в бандата.
  Но въпреки че затворът е за деца, не можете просто да избягате от него. И решетките, и стените са високи и охрана, всичко е като възрастни престъпници. Освен ако сред пазачите няма много жени, за разлика от по-възрастните затворници.
  Един от тях беше познат на Доджъра. И той реши да се опита да уреди бягство на Оливър.
  И така момчето крадец решил да се доближи до нея. Матроната попита Доджъра:
  - Как мога да го измъкна?
  Момчето крадец отбеляза:
  - Много просто! Ще кажете, че е трябвало момче за работа в съседен цех за частно производство и ще го извадите от портата!
  Пазачите възразиха:
  - Ще се ядосвам за това! Няма да отиде!
  Плутон предложи:
  - Така че дай му бележка от мен!
  Матроната кимна.
  - За това от теб златна гвинея!
  Момчето крадец отговори:
  - Един шилинг ще бъде достатъчен!
  Матроната изръмжа:
  - Забранено е!
  Плут логично отбеляза:
  - Никой няма да знае! Такава малка бележка. И цял сребърен шилинг! За тази монета доскоро бяха обесени крадци!
  Жената сви рамене и каза:
  - Два шилинга!
  Доджърът сви рамене и отбеляза:
  - Оливър не ми е толкова скъп, за да дам два шилинга за една банкнота!
  Матроната се почеса по челото и отбеляза:
  - А защо изобщо ти трябва!
  Момчето крадец отговори логично:
  - Каква е разликата за теб? Искаш шилинг, почти за нищо!
  Жената се съгласи:
  - Да, ще изпратя бележка! Това е нищо!
  Мошеникът скицира няколко реда на лист хартия и го подаде на матроната. Тя го взе със скрита в сутиена си.
  Всичко е просто...
  Доджърът й подаде шилинг и веднага съжали за това. Всъщност кой е този Оливър за него. И не е ясно дали това ще помогне.
  Самият Плут беше заплашен от арест всеки момент. Парите са получени с риск на свободата. А понякога се случва и момчета да бъдат обесени за кражба или изпратени в мините. А в мините почти никой не издържа повече от пет години и често дори преди да бъдат огънати.
  Може би е по-добре Оливър да прекара четири години в детски затвор, да получи образование и професия и след това да води честен живот. В крайна сметка всички крадци рано или късно се озовават в примка или дори по-лошо. Рядко някой от престъпниците доживяваше до старост и нямаше такова нещо да не бъде заловен. Рано или късно всеки ще бъде хванат.
  Тук собственикът им не се краде, а само командва непълнолетни крадци. Но рано или късно някой ще се откаже от него.
  Мошеникът въздъхна тежко и се опита да не мисли какво ще се случи след залавянето му. И как е Оливър - колко често е бичуван?
  Оливър беше по-тих от водата и по-нисък от тревата. В килията имаше деца на десет или единадесет години, предимно седнали по дреболии и доста спокойни. Така че животът в затвора беше скучен, премерен и доста тих. Нямаше време и енергия за шеги. В тази чета нямаше бунтовници. През нощта дежуреше полицай, който гледаше иззад решетките и пиеше кафе, или надзирател. Така че децата бяха принудени да мълчат и да спят. И те са под наблюдение през цялото време.
  Скучно е, разбира се, но от друга страна никой от момчетата не те тероризира. Всичко върви по устава, както в армията без омраза. Освен ако няма много работа... И няма достатъчно време за сън, но и се свиква. Но след физическа активност заспивате без затруднения. Като дървета падаме на койката, без да знаем безсънието на водачите.
  Оливър физически стана по-силен за два месеца и половина от постоянна упорита работа и почти не страдаше. До края на срока е все още много далече и е твърде рано да се броят дните. За щастие, поне покрив над главата и достатъчно количество храна - работилницата е частна институция, където спестяват от деца. И тук е държавна храна и докато във Великобритания няма глад и неурожай в клетката, те се хранят по норма, за да работят по-добре. Младите крадци не изглеждат изтощени. Понякога те работят усилено на чист въздух, метят двора, въртят воденични камъни, изпомпват помпи.
  Ако в работилницата няма работа - складът вече е пълен, тогава децата са принудени просто да носят камъни от място на място или да мелят брашно с ръчни воденични камъни. Понякога, дори и гардовете да са в добро настроение, играят футбол.
  Във всеки случай Оливър се облагодетелствал от затвора. Стана по-здрав, по-силен, по-спокоен и се усмихва по-често.
  Матроната го заведе в ъгъла, тъй като имаше разговор, и подаде бележката, прошепвайки:
  - От Доджъра е!
  Оливър изпита смесени чувства. Добре, че не е забравен, но от друга страна вече е свикнал с такова спокойно и относително удовлетворяващо място като детския затвор. И отново не исках да се връщам в света на крадците.
  Оливър не познаваше майчината топлина и семейството от ранна детска възраст и за него килията с решетките не беше ад, а нещо познато от раждането. И нарите са достатъчно сухи и му дадоха възглавница от слама за добро поведение. И се покри с одеяло и заспи. Момчетата почти не хъркат, а вие имате прости, но приятни сънища. Можете да четете и в неделя в библиотеката на затвора. А от работа, ако е пълен складът, понякога те пускат по-рано.
  Не, детският затвор още не е на дъното. За рождения ден на кралицата дори обещаха да подарят шоколадови торти. А тези, които са се държали добре на Коледа, ще получат подаръци.
  Затова Оливър се поколеба. Доджър го посъветва да припадне по време на работа и да се тресе като в треска. Детето ще бъде изпратено в детския стационар. То е за най-малките извън затвора, тъй като ги жалят и лекуват най-добрите лекари. Все пак в затворническата лазарета лекарите са най-лоши, а лекарства няма. А децата, дори престъпниците, все още се очаква да бъдат поправени и с тях се отнасят по-добре от възрастните.
  А от болницата безплатно, можете да избягате през прозореца, така че няма решетки. Въпреки че има дежурен полицай.
  Оливър разбра това, но се поколеба. Да стане отново крадец? Не му остава друг избор като избягал каторжник. Но след това, в случай на залавяне, за рецидив, те определено ще бъдат изпратени в мините или обесени. В най-добрия случай насажденията чакат. Освен това те ще добавят за бягство.
  Но какво друго? Той може, като младеж, който е само на девет години към момента на ареста си, и при първото пътуване да окоси една година затвор. Ще си тръгне на дванадесет години и ще му дадат работа - полицията ще го прикачи, той вече ще е чирак занаятчия. И животът там може да не е толкова интересен, но по-безопасен. Великобритания е във възход, работниците вече не живеят толкова зле. Заплатите се повишават, работните дни се свиват с напредването на технологиите. Филмите ще дойдат скоро...
  Трябва ли да е крадец?
  Но дяволът казва на Оливър - бягай - свободата е рай! И какво ли не правиш за свободата!
  Да, понякога възрастни затворници също бягат седмица преди освобождаване. И ето го детето!
  И Оливър реши да бяга!
  Не споделих идеята с други деца...
  Бягство реши да направи на следващия ден. Момчето сънува кошмари през нощта. Включително как е бил хванат и първо бичван. И тогава го отведоха на бесилката... Оливър се събуди в студена пот. В главата ми мина, че в килията под завивките е доста топло. Наоколо късо подстригани, но доста спокойни момчета смъркат носовете си. И тази закуска с риба и обикновен хляб го чака. И че утре ще бъдат освободени предсрочно от работа и ще може да се чете в библиотеката на Блажени Августин или Робинзон Крузо.
  И така, какво ще получи?
  Оливър се преобърна на другата си страна и, както се случва в млада възраст, заспа без затруднения.
  На следващия ден решимостта му да избяга се втвърди. Поне малко романтика. Кражбата е толкова интересна... И да влезеш в чужда къща със съкровища.
  След закуска децата имаха кратко обучение. Трябваше да се напише диктовка с гъши перца. И тогава математиката и Божият закон. И след това работа.
  Децата се разхождаха ... Вече беше хладно и след месец трябваше да раздадат зимни дрехи и обувки. Оливър по време на работа отново избута прибиращата се част на машината, това не е малко натоварване, особено ако го правите дванадесет часа подред. И по-важното е, че е скучно.
  Решителността на Оливър нарасна и след като почти не изчака още четири часа, за да изглежда по-правдоподобно, той припадна и се удари в пристъп.
  Изчислението беше напълно оправдано. Оливър беше вдигнат, увит и отнесен в детското отделение на градската болница. Момчето било откарано в отделението, където имало само още две момчета. Стаи за четирима, доста просторни с високи тавани. И прозорци без решетки, с прозорец отгоре. За момче, което още не е на десет, излизането не е проблем. Оливър е доста сръчен и закален от тежък труд.
  Две момчета в отделението, не крадци, а лежаха. Единият беше със счупен крак и беше в гипс, другият явно беше простуден и беше делириозен. Оливър се качи на перваза на прозореца и се изправи на ръце, озовавайки се в отвора.
  Момчето в актьорския състав попита:
  - Къде отиваш!
  Оливър отговори:
  - На майка ти! Не се страхувайте, ще се върна след час, само не казвайте на лекарите!
  Момчето отбеляза:
  - Скачай високо!
  Наистина беше високо. Оливър свали тялото в ръцете си. След това хвана босите си крака за перваза и след това скочи. Той се приземи ловко, въпреки че усети болка и треперене в петите.
  Но нищо... В болницата Оливър беше измит, преди да бъде поставен, и му дадоха жълти пижами и чехли. Момчето, разбира се, остави чехлите си и остана по пижама. Тя е в болница, но поне не в затвора. И може би всичко ще се получи.
  За всеки случай Оливър се гмурна в мръсна есенна локва. И той стана по-скоро обикновен млад скитник. И не толкова подозрително....
  Мошеникът изведнъж изскочи да го посрещне и изпищя:
  - Бързо се учиш, последвай ме!
  Грубите, детски токчета на Оливър, бързо поръсени с прах в калта, се втурнаха след много по-богато облечено момче с прилични, почти нови обувки.
  Изглеждаха доста контрастни, лъскави обувки и босите, мръсни крака на момче, избягало от детски затвор или по-скоро от болница, но всъщност от ареста.
  За едно бягство можеха да ударят Оливър в продължение на десет години. Във Великобритания съдилищата за деца са много строги, понякога дори по-строги, отколкото за възрастните. Те са сурови през двадесет и първи век, но тогава...
  Оливър не мисли за това, разбира се. Той се наслаждава на чувството за свобода и вдъхновява. И е хубаво да тичаш бос въпреки есенния хлад. Освен това, когато тичаш, изобщо не е студено. И дори обратното, голите, мазолисти подметки на момчето са гъделичкащи.
  Дори се чувстваш горд, че си бил зад решетките. И ти успя да избягаш и да изгориш всичко с огън. Няма да ни хванат.
  След чистотата на детския затвор в леговището на стареца Фейгин, Оливър изглеждаше малко мръсен. Но му дадоха пържено месо. Момчето беше посрещнато като герой. Той не предаде никого и избяга от затвора. И това е подвиг. Все още няма такава твърда паспортна система, така че можете да се криете дълго време, особено за момче. И не взеха пръстови отпечатъци. Което е страхотно. Оливър беше смятан за твърде малък престъпник и знаците не бяха пренаписани и може би няма да се търсят твърде много. И дори тогава не са снимали престъпници, така че камерите все още са толкова редки и несъвършени.
  Така че за Оливър е по-лесно да се изгуби в голям град като Лондон.
  И момчето отново отиде на работа. Дадоха му прилични дрехи и нови обувки.
  И все пак в Англия дори децата да ходят боси не е съвсем прилично и говори за крайна бедност. Въпреки че краката на момчето са малко неудобни, но има много повече гордост и самочувствие.
  Оливър и Плут крадяха носни кърпички. Момчето действаше ловко и мълчаливо. Вече беше вторият изход. И Оливър намери мир и хладнокръвие.
  Но истинската сделка го чакаше.
  Бил Сайкс, убиец и разбойник, решава да вземе момчето като помощник по работа. И това е сериозно изпитание. Самият Бил изглеждаше като разбойник с червена брада и доста гадно лице.
  Оливър, разбира се, не беше прекалено ентусиазиран. Освен това за каузата той трябваше да се преоблече в парцали и да ходи бос. А през нощта е особено студено.
  Бил заяви, че костюмът трябва да е прост и удобен. И момчето ще ходи бос мълчаливо, което е важно в къщата. За Оливър обаче му беше неприятно да ходи с боси подметки по студената, покрита със скреж настилка и от време на време ускоряваше, за да се стопли.
  През нощта в Лондон горяха газови лампи с цветни стъкла и богатият град изглежда доста красив, особено в централните квартали.
  Оливър гледа това богатство и блъска очи.
  Всичко би било наред, но е студено в парцали, а голите, детски крака са загоряли.
  Те обаче вече са постигнали целта и Оливър е избутан през прозореца. Той трябва да се изкачи през прозореца и да отвори прозореца за по-голям и по-възрастен разбойник.
  Момчето се издига на ръце и внимателно се качва вътре. Вътре е много по-топло и когато босите крака на Оливър докоснаха хавлиения килим, те изпитаха блаженство. Момчето започна предпазливо да отваря капаците на прозорците. Сърцето му биеше като барабан от вълнение. И ето, наистина, докато тази червенокоса муцуна на Бил пропълзява, става толкова страшно.
  И сега разбойникът е в стаята и скърца с ботушите си. Оливър се дразнеше, че е оставен бос, но нямаше какво да прави. Ловът започна и Бил се втурна към шкафчето с пари. Очевидно имаше бакшиш, един от слугите и разбойникът знаеха какво търси.
  Оливър също се почувства развълнуван и помете някои лъскави предмети от масата. И ги сложи в чанта. Включително позлатено куче. А Бил се занимаваше с бронирания шкаф, работеше върху ключалката. Оливър влезе бос в съседната стая. Там намери и няколко дребни дрънкулки и нашите и една сребърна вилица на масата.
  Кражбата се оказа неочаквано лесна и интересна. Оливър се усмихна и беше много доволен. Но уви, не можеш да избягаш от съдбата. Само този път куршумът намери Бил. Много по-шумно е и собственикът се обадил в полицията. Убиецът беше ранен и нямаше време да избяга с плячка. А по-лекият и по-малък Оливър просто успя да се изплъзне, въпреки че и те стреляха по него. Но момчето беше сръчно и успя да се измъкне от линията на огъня на примитивен пистолет.
  И с проблясък на боси токчета той скочи през прозореца, с торба с плячка. Както е, на теория, и трябваше да бъде в Дикенс. Наистина, защо са ударили дете, а не по-голям и непохватен бандит?
  Престоявайки в затвора и малко крадски опит е от полза за Оливър, усетът му се влоши и няма да влезете в него толкова лесно. И полицията, както винаги, закъсня и момчето успя да си тръгне, и то с плячка.
  Авторитетът на Оливър сред крадците се е увеличил още повече. И самият той започна да се катери в къщи и да се занимава по-активно с кражби.
  Момчето беше на десет години. През зимата той успя да направи няколко набеза на къщи и да открадне много носни кърпички или няколко пъти по-тежки портмонета. А кражбата на поредния портфейл с диаманти се оказа истински шедьовър.
  Един от възрастните бандити дори успя да осребри сметката, която момчето открадна.
  Пролетта дойде... Оливър отново се качи в една от къщите. Момчето беше прекалено самоуверено. Може би сега щеше да успее да си тръгне. Но Бил Сиск се отдалечи от раната и предаде младия си партньор, казвайки, че той също е избягал от затвора. И ми каза къде да го взема.
  Полицията устрои засада. И те хванаха Оливър в самото леговище при завръщането му.
  И цялата банда непълнолетни крадци беше покрита. И това беше успехът на полицията.
  Оливър е още момче, само дете, но вече закоравял рецидивист и избягал каторжник. След като е заловен, той е отведен в затвор за особено опасни хора и изпратен в изолацията. Този път Оливър беше съблечен и претърсен щателно, гледайки както в устата, така и в ануса му. Измерено, претеглено. Пренаписа от голо всички знаци в дневника. Обръснаха главите си и ги измиха, като ги заключиха в отделна килия. Оливър беше отново в затворническата си пижама, остриган и бос и съвсем сам.
  А да си сам е много по-страшно и по-неприятно. Да, и в килията през пролетта все още е хладно, за разлика от детския затвор. Да, и те се хранят по-зле, една празна овесена каша. Сега Оливър е съден като възрастен и има верига на врата.
  Мръсно и скучно е, просто така бият с бухалки.
  Полицаите всъщност удряха десетгодишното момче по петите с тояги и това е само началото.
  Плъховете скърцат в килията, а вие спите на камъни, което е много по-студено, отколкото на дървени легла.
  И се хранят само веднъж на ден и много малка порция, само ако не умреш от глад. Тук си като атентатор самоубиец.
  Оливър обаче също беше принуден да работи: да върти воденичните камъни, което е много трудно, когато се отбиват голите пети. И все още си гладен и те бият с удари.
  Във Великобритания изтезанията все още не са премахнати и Оливър може да бъде разпитван с предразсъдъци. Вярно е, че това изисква решение на съда.
  Накуцвайки и дрънчейки тежки окови, Оливър влезе в съда. С черно око, обръснат плешиво, отслабнал за няколко седмици в затвора, десетгодишно момче изглеждаше жалко. Тъй като много кражби и кражби вече висяха върху него, се очакваше процесът да бъде по-дълъг, а за Оливър вече пишеше във вестниците. Момчето наистина беше заплашено с бесилката.
  Но това не беше всичко. Оливър вече е успял да събере капитал и е скрил кеш.
  Съдията зададе въпрос на Оливър:
  - Къде скрихте парите?
  Момчето започна да клати глава.
  - Нищо не съм крил, нямам го!
  Съдията погледна и обяви:
  - Давам разрешение за изтезания, само че без да причинява нараняване, той трябва да издаде къде е скрил скривалището.
  Оливър потръпна и каза:
  - Нищо не съм откраднал!
  Момчето било откарано в избата за мъчения. Там горяха мангали, а опитни палачи печеха инструменти. Тъй като Оливър е още дете, той е измъчван от червенокосата тарторка Маргарет, специалист по изтезанията на деца, чиито клиенти все още не са починали.
  Оливър беше измъчван гол... Маргарет сложи ръка на гърдите на момчето, послуша пулса и издаде:
  - Здраво и упорито дете!
  След това момчето беше поставено в машината, а ръцете и краката му бяха фиксирани в скоби. И те започнаха да се усукват много бавно. Под командването на червенокосата тийнейджъри го направиха. Децата обикновено са били измъчвани от червенокоса с наследствени палачи, които са учили. Освен това те се обърнаха, причинявайки ужасна болка, но не и осакатяваща.
  Оливър Туист изпъшка, но упорито отстоя на позицията си. Въпреки че ръцете му бяха толкова изкривени под неестествени ъгли, че го болеше да говори. Момчето беше изкривено в машината, дишаше тежко и от него капеше пот.
  Тогава червенокосата решила да опита мангала. Момчето палач й донесе бутилка зехтин. И Маргарет намаза грубите, детски подметки на Оливър, за да не изгорят.
  Момчето попита:
  - Ще ме изгориш ли?
  Маргарет кимна.
  Да, ако не кажеш нищо!
  Оливър изпъшка.
  - Нямам нищо!
  Мангалът работеше на газ и първоначално се запали с малък пламък. Маргарет много обичаше да пече петите на момчетата. Изтезанието може да продължи до половин час, причинявайки силна болка. И в същото време подметките на момчетата бяха покрити само с малки мехури, които изчезнаха след няколко дни и беше възможно да се повтори изтезанието по нов начин.
  Оливър изпитваше силна болка, дишаше тежко и стенеше, но не издаде скривалището. Имаше значителна сума, включително онези диаманти, които момчето не искаше да продаде.
  Освен това момчетата често са упорити и понякога превъзхождат възрастните по издръжливост. Свикнал да страда с воал, Оливър издържа. И се опита да разсее психически от болката.
  Тук той е водач на детския поход на кръстоносците. Те вече са проникнали в земите на сарацините. И е взет в плен. Горещите пясъци на Галилея изгарят босите крака на децата. И много ме боли, когато опече подметките на момчетата. И ги водят в робство, и камшиците свирят...
  Огънят става все по-силен. Маргарет се грижи пламъците да не изгорят цялата кожа на краката й. Трябва да е болезнено, но не и да осакатява момчето. Нека има още сили да работи в мините или по плантациите. Зехтинът омекотява грубите подметки на младия затворник, което ги прави по-чувствителни и по-малко изгаряни. Оливър си въобразява, че е измъчван от сарацини като Айвънхоу... След това, като роман, който е чел в детски затвор, той води боса Ребека на екзекуция. И момичето чука нежните си крака в камъните.
  А също и огън. И ето го Оливър, който язди кон с копие и събаря врага като сноп сено. И той пада...
  Мина половин час и пясъчният часовник изтече. Накрая Оливър беше бичван, което също болеше, но момчето е свикнало. И се поръсва върху раните със солена вода. Оливър дори припадна от ужасната болка, губейки съзнание за няколко минути.
  Маргарет въздъхна.
  - Достатъчно! Оставете го да си почине!
  Оливър беше върнат в килията си. Само че този път сложиха дъски върху камъните и раздадоха одеяла, за да не настине момчето смъртоносно.
  Още две изтезания очакваха Оливър. Така обичаят поиска да попита три пъти. И после още една присъда и смъртно наказание.
  Изтощеното момче заспа и сънува нещо ужасно и болезнено.
  . ГЛАВА 2
  На следващия ден Оливър получи малко повече храна, отколкото в предишни случаи, включително риба. Вижда се, че момчето по-бързо си отдъхна и се възстанови за следващото мъчение. Оливър явно беше депресиран, но и не му се плаче. Исках да живея и да се движа.
  Имаше идея какво ще се случи след екзекуцията? Рай, ад или изобщо нищо? Последното ме уплаши най-много. Безкраен мрак, когато дори няма мисли. Страшно е... Въпреки че няма нито болка, нито страх... Или може би все още има душа.
  Насън летите, понякога се реете над покривите ... Може би това е спомен за това как сте били дух? И също така се издигна на повърхността на земята. И някъде в небето има звезди, между тях има други светове, обитавани от хора или други разумни същества.
  Може би след смъртта душата ви ще отлети на друга планета и там вече ще намерите различна същност? Как е възможно това да бъде.
  Ами ако дори преди да се превъплътиш в тяло, твоята душа е била и е живяла в някой от друг свят?
  И това също е много забавно... Ами ако в минал живот сте били крал или хан? Или може би велик воин или известен учен? Можеш да си всеки.
  Оливър Туист изпя:
  - Вероятно в следващия живот,
  Ще стана император на цялата земя...
  И ще служа на славното Отечество,
  Ние сме хора от едно семейство!
  Да, наистина е страхотно в следващия живот да станеш император или хан. Изглежда, че Чингис хан е подчинил половината свят, а преди това е бил обикновен роб.
  Историята на Чингис хан е нещо като приказка. Но всъщност имаше такъв човек и той успя да направи много. Но империята му е потънала в забвение. Точно сега Великобритания е във възход и слънцето й изгрява. Все повече колонии се включват в империята, която може да стане най-голямата в империята на Земята. И това е сериозно. И някъде в Европа беше Наполеон, великият командир и владетел. Кой би могъл да завладее целия свят, но съсипа шестстотин хилядната армия в Русия. И тогава имаше битка при Ватерло. И тази битка беше специална. Наполеон можеше да спечели, но няколко инцидента му попречиха наведнъж.
  Особено пригодността по време на атаката срещу британските войски. Тогава французите можеха да спечелят, ако бяха атакували с пехота. Но маршал Ней го пропусна.
  Оливър се хвърли и се обърна. Неудобно е да лежиш по гръб на дете, което е прерязано с камшик. Болеха и усуканите рамене, ключици, ръце и крака. Възпалени мехури по стъпалата. Раните от мъченията вече бяха започнали да заздравяват и сърбяха. Исках да ги надраскам, но е опасно.
  Оливър се опита да се разсее от сърбежа и болката с мисли. По-специално въпросът, който той зададе, докато четеше книги. А и затворническата библиотека е доста богата - има много литература, конфискувана от престъпници. И престъпниците не са само разбойници с кинжали, сред тях има учени, политически и свещеници и много други.
  Така Оливър, който четеше бързо, успя да прочете много историческа литература в детския затвор. Освен това той също посещаваше библиотеки в дивата природа и също успя да чете и запомня много.
  По-специално, историята на Рим: за двама братя, хранени от вълчица и които основават града. Велик град!
  Римската империя е съществувала дълго време и е станала най-известна в древността. За него е писано най-вече и са останали множество исторически документи. Но след като достигна своя връх, империята беше в упадък. И тогава напълно се разпадна и изчезна. И остана само в историческите книги. В него имаше много императори. Сред тях са Нерон и Калигула - жестоки палачи и велики пълководци. Юлий Цезар и Троян, много други. Включително Помпей.
  Въпреки че последният не става император... Но още по-интересно е въстанието на Спартак. Когато обикновен гладиатор разтърси империята и победи консулите. Беше като в приказка.
  За Спартак са написани няколко книги. В една от тях, на деветгодишна възраст, той влезе в кариерите. И там работеше с всички роби. Ето това мускулесто момче, което влачи тежък кош с камъни, които тежат повече от него. И дори стомахът на детето се срива от напрежение. И от жилавото тяло на момчето, тъмно от слънчево изгаряне и мръсотия, капеща градушка от пот.
  А надзирателят все още го подтиква с удар на камшика. И босите крака на момчето скърцат от мазоли. Тогава детето-роб в края на деня механично яде качамак яхния, може и с малко добавена риба и хляб, а след това пада върху камъните и спи в прегръдка с други момчета, въпреки твърдостта на леглото. През зимата в кариерата е студено, а младите роби са напълно голи и боси. А през нощта в най-добрия случай е покрита с парчета плат и те притискат телата си един към друг, за да се стоплят.
  А през лятото, парещата жега на Южна Италия, изтощителна работа. Работете в кариери на принципа: робът или работи усилено, или спи. Разбира се, много момчета загинаха, но Спартак, много силен по природа, израсна и стана по-силен. И той имаше късмет да получи шанс за свобода и да бъде продаден в училището на гладиаторите.
  Там започва кариерата му, славна и героична. Гладиатор, оцелял в сто битки, според обичая на Древен Рим, получи свобода и вече се биеше за пари. Спартак можеше да живее сравнително добре, но вдигна въстание. Десетки хиляди хора загинаха и от двете страни и случаят приключи с разпъването на пленени роби.
  В един роман Спартак беше хакнат до смърт. В друга робите не го дадоха, но той умря на кръста. В третата работа Спартак беше покрит с трупове, но той успя да се измъкне и си отиде, решавайки да се откаже от битката. Той се ожени и отгледа собствените си деца.
  Спартак направи впечатление на Оливър, но се оказа неуспешен. Въпреки че името му е останало през вековете и дори хилядолетията. Спартак, разбира се, е символ и за него са написани различни художествени книги. Предписанието на времето и непоследователността на историческата информация дават място за въображение.
  Тук в една книга Спартак е син на благородник, но дължи много пари на Крас, патриций. И сега цялото семейство е арестувано и продадено в робство за дългове. Спартак е още доста момче, но горд. Той, заедно с майка си и сестра си, са водени към търговия с роби. Отнеха скъпи дрехи от майката, обувки, а тя е само в една скъсана туника, не гола и боса. Краката й са избити в кръв и изгорени върху камъни, а кожата й е изгоряла на слънце. И тя много страда, принудена да танцува пред клиенти.
  Спартак, бронзов от слънчево изгаряне, също лишен от богати дрехи, бос и гол, все още изглежда като младо животно.
  И когато купувачът се опита да влезе в устата му, той хапе пръстите си. За което получава камшик. Тогава един собственик купува момчето и майката, а сестрата е разделена... Майката на Спартак е красива и образована, получава работа като прислужница в къщата. Но момчето, твърде гордо, за наказание е принудено да върти воденичния камък за два-три дни. Въпреки че е оковано, момчето все пак прекъсва желязото и бяга.
  Но той е хванат и жигосан. След това собственикът го изпраща в кариерите. Но и там нахалното момче, и син на патриций и благородно семейство, се отличи. Въпреки че трябва да бъде разпнат, в отчаяние младият воин се измъква от кръста. И това вижда главният мениджър на гладиаторите. Той много харесва бойния, въпреки че е младо момче от години и го купува. И отново кариерата на гладиатор.
  Спартак, макар и по-късно благородни римляни, е във война с империята. И дори остава жив, и има общи деца в роб от Тракия. Освен това внукът на Спартак става император на Рим. Което вече е въображението на автора.
  Тези книги не стигнаха до двадесет и първи век, но Оливър ги погълна и си спомни сега. Почивка и възстановяване на силите след изтезания. Това даде възможност да забравим за възпалената кожа и раните, които силно сърбяха от солената вода, която поръсиха младите палачи.
  Оливър направи няколко куцащи крачки из килията - веригата около врата му пречеше. И си помислих, добре, че все още не са го блокирали. Въпреки че може да предстоят големи мъки.
  В допълнение към баналната примка, въпреки че рядко бяха екзекутирани чрез завъртане, а това е много болезнено. Буквално ви разкъсват, а въжетата влачат ръцете и краката ви в различни посоки.
  Оливър подсвирна и запя за бодрост:
  Ако дъждът - хей-хо, но няма чадър,
  Ако вятърът - хей-хо - свири след теб, Ако студът - хей-хо - е до кости, И няма добри новини от дома - Не давайте горе,не се предавай,не се предавай!каквото и да е,не плачи и не се срамувай!Усмихвай се усмихвай се усмихвай се!На път си,така че всичко ще е наред!
  
  Ако по-нататък - хей-хо - не можеш да отидеш, И разбойникът - хей-хо - застане на пътя, Ако гарванът - хей-хо - крещи над ухото ти, Ако сърцето ти бие от страх - Не давайте не се предавай, не се предавай, каквото и да е, не плачи и не се срамувай!
  Усмихвайте се, усмихвайте се, усмихвайте се!
  Вие сте на път, така че всичко ще бъде наред!
  
  Не се предавай, не се предавай, не се предавай! Каквото и да се случи, не плачи и не се срамувай! Усмихвай се, усмихвай се, усмихвай се! Ти си на пътя, така че всичко ще бъде наред !
  След това Оливър Туист се развесели... Отново му донесоха храна и момчето легна на една страна, прибра одеялото назад, отново заспа. И той сънува...
  Насън момчето имаше раздвоение на личността. Когато това и той сякаш си спомня миналото и не съвсем, той се поглежда отстрани. Например името е Джеймс Морган. Между другото, най-известният пират. И в същото време момче.
  Въпреки че последното изявление може да развали настроението, в съня те се страхуват да разберат, че това е просто сън, е глупав. Сънят е наистина реален, например, големите ботуши разтриха краката си, а болката след удар в слабините на пияния стана по-ясна. Може би Оливър беше хванат, че се страхуваше скъпоценните обувки да не излетят и намали скоростта. И счупената при задържането устна отново напомни за себе си. За щастие зъбите са непокътнати, но подутината на челото от удара се образува доста голяма и сърби толкова отвратително.
  Джеймс Морган каза нещо остроумно насън: тогава той ме разсмя. Така те си говореха за различни неща още три часа и... Морган, разбира се, започна да съчинява и говори за собствените си подвизи. За да спорим с термини - казват, че не можете да направите това: имате нужда от ум.
  Кражбата е изкуство. Въпреки че, разбира се, Морган Джеймс преразказва детективски истории. Въпреки че трябваше да носи нещо. Особено когато бягаше и след това търсеше начин да се придържа към някоя партизанска част.
  В този случай той се справи не по-добре от Оливър. Освен ако украинското лято не носи топли нощи и можете например да се освежите с горски плодове или хората все още не са толкова закоравени, че да попречат на гладно момче да яде.
  Но ето няколко кражби
  той извърши ... Кражбата не беше храна. Но това е съвсем различна история.
  Когато най-накрая обяви, че ще отиде в съда, Джеймс-Оливър не трепна. Той отлично знаеше как завърши всичко и дори във всички филмови адаптации (някакъв вид фалшив спомен в съня, за чудесата на далечното бъдеще!) Twist беше оправдан. Въпреки че, разбира се, неволно гледам филма, много ми се иска да е по-интересно, което означава не като в книгата, а непредвидимо.
  Съдът беше доста тромав и разбира се трябваше да се стои на опашка. И краката му вече бяха уморени, така че в мръсна и пълна килия Джеймс упорито не искаше да седне.
  За да стане по-лесно, хлапето се облегна на стената и отново помисли за абстрактното. По-точно си спомних какво преживя Оливър.
  През първия ден момчето извървя повече от двадесет мили, което е доста за дете. Най-гадното е, че грубите ботуши с дървени подметки търкаха силно краката си. Да, храната е оскъдна. Въпреки че наказанието беше достатъчно за един хляб, а водата не е проблем да се намери в Англия: чаят не е Сахара.
  Не беше възможно да се наспи добре, тъй като пролетта все още е студена. Претоварените прасци сутрин боляха, а по краката подуха мехури. Момчето решило да продължи да ходи босо. Не му се струваше страшно, така че в ранно детство те се носеха боси до самата слана. Едно е обаче да пасеш гъски, да гледаш крави или да вършиш някаква работа във фермата, а друго е да тропаш десетки мили по скалист път. Това не е меката трева на поляната, където заедно с още едно бездомно дете прогонвате патици и други живи същества (по-възрастните пасат добитъка!).
  Оливър отначало усети само неприятно изтръпване и от време на време слизаше от пътя встрани от пътя, опитвайки се да стъпи на тревата. Но тогава се появиха храстите и момчето отново излезе на пътя. Няколко часа все още беше малко или много поносимо, но когато накрая спря, изтощен, съборените му подметки буквално изгоряха. Трябваше да потърся поток и да ги потопя във водата.
  След това момчето Оливър направи просто, но не съвсем правилно заключение - избягвайте пътища, вървете по тревните площи и ... Е, дори по това време в Южна Англия нямаше толкова много гори, но какво повече приличаше на горички, често се засаждат в правоъгълник.
  Но да се изгубиш все още е реално... Така че пътят до Лондон отне много повече време и породи добър страх. За Оливър, към когото детското въображение е нарисувало вълци, сови и дори мистериозни тигри с адски лъвове. Защото най-страшният ангел и почти всемогъщ враг на Бога, Сатаната, ходи като ревящ лъв. И ако клонка хруска под надрасканата пета, тогава ...
  Пътят до Лондон се оказа по-дълъг и хората, които се натъкнаха, бяха малко по-добри от изобразените от Дикенс. Отслабнало, с съборени крака, светлокосо дете можеше да разчита на коричка хляб и топло кътче. И веднъж Оливър наистина почти остана - шансът за осиновяване беше реален, но някаква сила го доведе по-нататък.
  Между другото, и партньор, за когото Дикенс не е писал, но това
  мургаво момче, показа как се катерят в чужди градини и секвестиращи градини много преди да се срещнат с "The Dodger".
  Всички твърде много искаха да направят Оливър положителен герой, без да осъзнават, че момчето трябва да бъде момче. По-точно, че в живота всичко е малко по-различно, отколкото в детската работа.
  Първото изкачване в зеленчуковата градина беше доста прозаично и Оливър като цяло не се тревожеше твърде много за това. Исках да ям - взе малко. Собствениците няма да обеднеят! Добро е? Празният стомах каза, че той лично се чувства добре от това.
  С партньор, явно циганин, бързо се разделиха. Вероятно мургавият мъж не е намерил Оливър за интересен събеседник, с който да се мотае дълго време.
  След това самият Туист беше почти осакатен от куче при пореден опит за извършване на "набези". Явно младият циган е знаел по-добре къде да се качи, за да не седне после. И Оливър все още не е опитен ...
  В същото време пося грубите си обувки. Е, по това време той вече беше свикнал да се справя без тях, но гледката, разбира се, стана просеща, но краката на децата бяха ужасно съборени. Между другото, Доджърът не изглеждаше като в книгата, но много по-почтен. Е, ясно е, че крадецът е много по-вероятно да счупи пяната, ако не го гледат като просяк. Стереотипите са упорити - и ако крадците не са се срещали толкова дълго, то е точно защото изглеждаха доста прилично, а не бедни външно.
  Защо взеха Оливър със себе си? Може би заради ангелското лице на Туист, надявайки се, че той ще бъде най-малко подозрителен. А може би Доджърът наистина съжаляваше, защото видът на Оливър: отслабнал, надраскан, със счупени и мръсни крака предизвикваше живо състрадание. И крадците са хора, особено когато са млади и не са имали време да закоравят душата си.
  Във всеки случай, Twist получи покрив над главата си и не замръзваше през нощта, като цяло бяха добре хранени, особено в сравнение с работната къща.
  Отивайки в бизнеса на момчето, те подредиха костюма, придадоха прилика с почтен слуга.
  И ако Оливър не беше толкова глупав, че изпищя, а се държеше по-умно - или задръж крадеца или просто стоеше и гледай, сякаш се възхищава през прозореца, кой би помислил за него?
  Може би затова го оправдаха толкова бързо, но господинът
  веднага хареса лицето му. Въпреки че изглежда, че е негов роднина?
  Джеймс изплю през зъби и ядосано отбеляза:
  - Защо този съдия е като глупава сънлива костенурка ?!
  Полицаят полудял от наглост и се втренчил празно в момчето, а момчетата цвили силно. Смешно е, че младият крадец не се страхува от властите.
  Наглостта, очевидно, наистина е второто щастие, а полицаят е станал много по-учтив. Може би проблесна мисълта - ами ако това е син на много влиятелен човек или ...
  Джеймс Морган получи емфие от един от повече или по-малко чистите скитници в знак на доверие. Исках да запаля цигара, но в последния момент разбрах, че един груб сорт тютюн ще те накара да кашляш и тогава целият му показен блясък ще се отлепи като змийска кожа.
  Съдия Фанг явно не е в настроение - жълт с червени петна по лицето, привидно ядосан... И гледката на момче, което дори в дървена писалка се чувстваше като цар на трон.
  Погледът е нахален и дори презрителен, ръцете са предизвикателно скрити в джобовете, а гърдите са надути. По дяволите, нито най-малък страх и такава гледка, че...
  Джеймс, в сън за алтернативно възприятие, запомни книгата наизуст, но в този случай възрастният джентълмен се оказа не съвсем добродушен. Да, имаше наслагване с филмотеката. Вероятно ролята на добра магическа пръчка трябваше да играе друг свидетел. Този, който видя Плут и Коля да крадат...
  Момчето не е много, тогава се вслуша какво каза господинът във фрака на съдията. Но съдията накрая се обърна към него:
  
  - Как се казваш, негоднико вкостенял? - попита господин Фанг с отрова в гласа.
  Джеймс Оливър смело отговори:
  - Кой е злодеят, значи си ти! Да не си посмял да ме наричаш вкостен старец!
  Съдията дори се задави от изненада. Дори закоравелите бандити не си позволяваха да бъдат толкова нагли и нагли по отношение на човек, който може да бъде изпратен на бесилката. Макар че всъщност не съвсем - за смъртна присъда обикновено се събира съд от друга, по-висока инстанция, с участието на назначен адвокат. Въпреки че такъв защитник е безполезен, като дървен стол. Но, разбира се, те не могат да осъдят на смърт в Англия без прилика на законност. Така или иначе средновековието вече не е на двора.
  Но ако се занимават с джебчии кражби и дори извършени от момче, можете да минете без адвокат.
  Зъб, кипящ от гняв, хвърли заплашителен поглед към момчето и хвана... Презрение, сякаш не беше човек, облечен със сила, а бунище. Да търпиш така е поносимо! (Камбур!)
  Съдията накратко или по-скоро бързо хвърли:
  - За извършване на джебчийство по предварителна уговорка момчето е осъдено на три години каторга и още две за предизвикателно отношение към съда!
  Джеймс-Оливър изплю презрително към човката.
  - Да, отиде си! Общо взето той е крадец в закона... По-точно аз съм крадец, какъвто светът не е виждал!
  Господинът се опита да се намеси:
  - Момчето явно е болно, г-н съдия. Пощади детето!
  Фанг удари чука по масата.
  - Махни копелето! Пет години тежък труд е максимумът, който мога да дам, но по-висш съдия ще му запои бесилката.
  Оливър удари полицая... Също в слабините - малко вероятно е нетренирано тяло да му позволи да стигне до брадичката на висок субект. Вярно, врагът беше достатъчно трезвен и опитен, за да се размести леко и от който ударът се оказа болезнен, но никак не шокиращ. Но самият полицай движи палката си в отговор. Олег смекчи атаката, но все пак ушите му звъннаха и станаха малко облачни. И вторият удар достигна целта ...
  Душата на момчето излетя от тялото му от сътресението... Добре, че палката е еластична, а опитният страж е изчислил правилно силата... Иначе Оливър щеше да бъде убит със сигурност... Иначе изминаха пет минути и студен освежаващ душ ...
  Сега старото момче се върна и нещата станаха несравнимо по-зле, отколкото в книгата. Разбира се, свидетелят на защитата закъсняваше и никой нямаше да го слуша. Съдията сухо отбеляза:
  - Цялата присъда е постановена, но ако искате ново изслушване, свържете се с прокурора и подайте молба за преразглеждане на делото поради новооткрити обстоятелства! Тогава оставете това същество да виси!
  Джеймс Морган, чийто дух витаеше наблизо, изведнъж се замисли - и всъщност, след като присъдата беше постановена, съдията можеше да принуди свидетеля да пише на прокурора ... Според закона е така. Вече постановена присъда може да бъде отменена само по реда, предвиден в специалния ред.
  Така че тук Оливър Туист имаше голям късмет ... Или по-скоро в книгата ... Между другото, това, което не се вярваше в някой филм, съдията, след като издаде присъдата да обеси момчето, щеше да отстъпи толкова бързо, защото на не особено авторитетен свидетел. Да, и самият свидетел може да се страхува от съдията ... Какво би било по-реално.
  Но тук вече публиката не симпатизира на нахалния Оливър и господина, който изостави приложението ...
  Джеймс Оливър, припомняйки се късно, се опита да се върне обратно към изоставеното по-рано тяло, но... Той се плъзна през него като празнота или стълб дим... Очевидно те не влизат в една и съща река два пъти. Сега Оливър отново е там и... нови приключения.
  Джеймс Морган все още можеше да съчувства и да чете мисли. При момчето, след сътресението, те са изключително хаотични. Белезниците бяха здраво закопчани - в Англия често арестуват децата и предварително се подготвя правилният размер. Едно нахално момче трябва да получи урок. Напълно оборзел - чакал!
  Усещайки болката в ръцете си, малкият Оливър увехна и от очите му потекоха сълзи.
  Затворът за тежък труд приличаше на древна крепост с кули и бойници. Мрачни пазачи, зъби по стените и караулни булдоги.
  Оливър все още мислеше усилено и надзирателят дори удари момчето с камшик, за да го накара да се движи по-бързо. Момчето ахна и каза:
  - Както желаете, сър!
  Момчета и момичета не по-големи от четиринадесет години са държани в специално отделение на затвора. Оливър вече беше дошъл на себе си и с любопитство огледа затвора. По-специално, зад дебелите решетки видях двора на затвора, където възрастни затворници в гащеризони и сабо сечеха и влачеха трупи, рендосваха нещо. Полицаите и охраната им крещяха свирепо.
  Детската половина се намираше отделно и се отличаваше с три, че по дебелите влажни стени беше начертана синя линия.
  Самият двор също беше почти празен, само че те маршируваха в далечината... Оливър, като гледаше голите им глави, помисли, че са момчета, но... Момчетата не ходят в сиви рокли, които приличат на расата на монахините . Само расата бяха къси, почти напълно разкриващи голите, лишени в топло време, тънки и съборени крака.
  Някои от тях бяха дори по-млади от Оливър и въпреки че разстоянието затрудняваше подробното разглеждане на слабите им лица и улавянето на ужасната мъка в очите им, момчето усещаше от тях страшен поток от страдание и мъка!
  Той е Оливър в затвора! Ясно е, че той е престъпник: в очите на всички убиец и крадец! Думата убиец не е съвсем ясна, но упорито звучи в главата ми и бие със звънци по слепоочията!
  А дебелите му, напукани и мухлясали стени сякаш са живи в неговия затвор, а през малки дупчици сякаш се чува дрезгавото и тежко дишане на затворника.
  Тежките врати от ковано желязо се отвориха със скърцане и полицаят подаде документ, изготвен от съдийския секретар. Името на Оливър Туист не беше дадено, но вместо него беше поставен номер. Е, да, ако това е някакъв нахален крадец или последният скитник, тогава името няма значение. Достатъчен е номер - нека е безличен и послушен... Но не, затворническата система не разби такива!
  Няколко пазачи погледнаха Оливър с хищни усмивки. Момчето изглеждаше вече уплашено и ужасно бледо. Страхът, чийто силен страх не изпита дори след като поиска още каша, той беше бичуван от охраната на работилницата, го заля...
  Това вече е различен свят - място, сравнимо с подземния свят, и не е напразно, че всеки е толкова нетърпелив да избегне робството на всяка цена... Краката на Оливър се подкосиха и той падна напред... Опитният тъмничар ловко сграбчи момчето за косата и удари осъденото момче по розовите и белите бузи:
  - Тук не получаваме такива трикове! Ще играеш ли като всички останали или...
  И едрият мъж красноречиво прокара ръба на ръката си в гърлото си.
  Оливър Туист се събуди. Трима пазачи влязоха в килията, като отвориха ключалката със скърцане. Те сложиха кожени ръкавици и започнаха да опипват момчето и да оглеждат раните му за дървеници или някаква мръсотия. След това започнаха да търкат с алкохол.
  Оливър стисна зъби от парещата болка от изсъхналите рани. Но от друга страна зъбът почти мина и спря да сърби. Дадоха на момчето бульон, парче крилце с хляб.
  Един от пазачите отбеляза:
  - Колкото и да е странно, но мнозина ви съжаляват, не екзекутирайте!
  Оливър попита с надежда:
  - А може би няма да има мъчения?
  Матроната поклати глава.
  - Ще има мъчения! Изисквайте до три пъти по поръчка!
  Оливър въздъхна тежко и реши, че може да издържи ... И той имаше луд сън ...
  Въпреки че е чел и книга за Джеймс Морган. Освен това, да, Джеймс беше момче, което беше отровено на тежък труд в Ямайка. Там той работи усилено върху насажденията от захарна тръстика. След това, по време на нападението, той се присъединява към пиратите, като за начало става хижанка. И след това се отличи като помощник-капитан, а след това и самият капитан. Джеймс Морган плячкоса много и в крайна сметка стана губернатор на Ямайка.
  Това е цялата история. Първо просяко момче-крадец, после млад каторжник, който едва не се задуши в трюма. Освен това робът, който под камшика на надзирателя работи гол върху насажденията.
  Оливър си помисли, че може би и насажденията го чакат. Явно няма да бъдат екзекутирани. В южните колонии тялото дори няма зима: това е плюс. Но можете да се заразите. Храната няма значение, но можеш да живееш. Има много работа, понякога има относително свободни дни. Робите често биват. Понякога осъдените получават свободата си и сами стават плантатори.
  Момчето въздъхна и си помисли, че би било добре да стане като Морган пират, а след това и губернатор.
  Истината не е в онези времена. Пиратството не е изчезнало, но е силно задушено. А в Ямайка вече не е толкова масово. Както и на други места. Макар и в Африка, пиратите все още са активни и в Тихия океан.
  Оливър си представи атаката на галеона. Как многобройни момчета скачат върху испанските войници, проблясвайки с голите си кръгли пети. И режете врагове със саби.
  И върви Оливър. Нейното е доста момче, но жилаво и силно. Който ръководи воденицата с два меча и викове;
  - Най-силният ни екипаж,
  Ще се качим на стрелата!
  И изсечените моряци и войници на Кастилианската империя падат. И е толкова готино и забавно.
  Оливър отваря сандъците със съкровища и потапя окървавените си ръце в злато.
  И момчетата пирати пеят, пляскат бебето си с боси загорели крака по палубата;
  Треперим от гняв и злоба
  Но нашите зверства ще спрат веднага, веднага, Ако само злато от най-висок стандарт Съдбата ще ни хвърли толкова, колкото искаме.
  
  Ех - да, на океана, е - да, под платното, О, да, ние летим за страхотно богатство, Жалко, никой не знае, а ние самите не знаем колко злато ни трябва, о, колко ние искаме.
  
  Ограбваме всички, но не сме виновни И трябва да храним семействата си, имаме нужда и от роднини.В края на краищата никой не мисли да ни плаща заплата И ние живеем без празници и без почивни дни.
  
  Ех - да, на океана, е - да, под платното, О, да, ние летим за страхотно богатство, Жалко, никой не знае, а ние самите не знаем колко злато ни трябва, о, колко ние искаме.
  
  Ех - да, на океана, е - да, под платното, О, да, ние летим за страхотно богатство, Жалко, никой не знае, а ние самите не знаем колко злато ни трябва, о, колко ние искаме.
  . ГЛАВА Љ3
  Момчето отново се опита известно време да обикаля из килията. Но той не беше много добър в това. Вярно е, че мехурите от подметките вече леко изчезнаха и не беше толкова болезнено да се ходи. Оливър Туист подсвирна една песен през ноздрите си. И беше някак тъп заради това, че беше в затвора. Оливър все още не е чел за граф Монтекристо. Романът ще бъде написан малко по-късно. Но нещо не толкова познато се запечата в паметта му.
  Например едно момче открадна ябълката на вечната младост и се озова в Бастилията. Луи XIV първоначално искаше да екзекутира детето. Но тогава реших да оставя детето да седи в тайната килия на Бастилията завинаги. И детето, придобило вечна младост, се озовава в изолирана, подземна килия... И прекарва седемдесет години в изолацията. Докато не го пуснаха, просто не вярвайки, че момче, което изглежда на около дванадесет години, трябва да бъде в тайната килия на Бастилията като особено опасен престъпник.
  Вечното дете беше старателно бичувано и освободено от четирите страни. След като момчето се скита по пътищата на Европа, той има приключение. Тя в армията на Наполеон Бонапарт става син на полка.
  Беше доста интересен роман. Седемдесет години, но да служиш - готино е да се съгласиш! И страшно! И това е почти в пълен мрак, окован около врата. Между другото, той е Оливър. Горкото момче... И как още не е полудял. Мечтите бяха единствената му утеха. Бяха дълги и много интересни.
  Насън, например, момче се скита по планински пътеки и се натъква на съкровище или нещо по-забавно. И босите крака се превръщат в купчина златни монети ...
  Оливър си представя жълти метални кръгове и изглежда толкова готино. И ги подреждаш, и ги разтърсваш в юмруци. И те са толкова примамливо блестящи. И такова злато тук е красиво, придава червен оттенък.
  Оливър дори мислено вкуси жълтото кръгче на зъба. И той се усмихна щастливо. За златото е вкусно - и много приятно, излъчващо миризмата на мед... И сега ви се струва, че пчелите бръмчат в камерата, а лятото идва с нежни лъчи.
  Момчето се усмихна. И отново започна да обикаля из килията... Бос, краката на детето заздравяват бързо и искам да се движа. Ще бъде ли обесен? Не искам да се забивам в примка.
  Оливър си представи как голите му детски токчета ще висят, когато примката се затегне около тънкия врат. И тогава ще изгорят голата подметка с нажежено желязо, за да се уверят, че момчето е мъртво. И ще изгорят трупа му във фурната - което е много неприятно ...
  Оливър изпя с горчивина, за да се развесели с пиратски романс:
  Напразно богатите затръшваха вратите,
  Все пак пътят е нареден до прага за бедните!
  Там, в клетка под ключ, Пери е скучен,
  Тя иска рицарят да й помогне!
  
  И отидох като момче при пиратите,
  Да се кланя на сановник да не бие!
  Сега е време за разплащане за всички алчни,
  Ловецът се превърна в храна в играта!
  
  И велики са моите момчета на силата,
  Когато в ръцете на меча започнах да се въртя!
  Ще изпратя зли врагове да скучаят в гробовете,
  Луната в небето свети ярко медно!
  
  Смелостта кипи неистово в сърцето,
  Зеленото момче от каютата е готово за качване!
  Прекосих с офицер на мечове,
  Влизане в битката в дива, яростна ярост!
  
  Противникът е висок, като бик от сергия,
  Той иска да смаже дивата маса!
  Но младият мъж се бори с достойнство,
  Острието тъче невидима нишка!
  
  Ето един удар - те пробиха корема,
  Разбойникът извика, изпусна меча си!
  Той живееше в простор и не познаваше болката,
  Сега той загуби конските си сили!
  
  Първото ми качване на борда беше толкова успешно
  В джоба ти се изсипва шепа злато!
  А ние пиратите пеем песни
  Разделяйки в битка дувана, получен в чест!
  
  Разбира се, утре може да е по-зле
  Оръдията на фрегатите и крайцерите настръхнаха!
  Прати ме да скача бос през локвите,
  С кръвта, която проля вражеският злодей!
  
  Доста момче, няма антени,
  Но в битката на снизхождението няма каюта!
  Кол е предопределен да умре в цвета на годините,
  Това е доброволно решение!
  След Оливър се почувства малко по-весело и дори започна да трие веригата. Една метална връзка срещу друга. Въпреки че е малко вероятно той да има време, но поне има шанс.
  Момчето действаше енергично и пееше яростно;
  Седнала зад решетка в тъмницата сурово .
  Млад орел, отгледан в плен,
  Моят тъжен другар, размахвайки криле,
  Кървава храна кълве под прозореца,
  Кълва, хвърля и гледа през прозореца,
  Сякаш той мислеше същото и с мен;
  Вика ме с очите си и с плача си
  И иска да каже: "Да отлетим!
  Ние сме свободни птици; време е, брат, време е!
  Там, където планината побелява зад облака,
  Там, където морските краища стават сини,
  Там, където вървим само вятърът ... да, аз! .."
  И момчето риташе нарите с бос крак. После го взе и пак заспа. И той също мечтаеше за нещо, вдъхновено от вече прочетени романи. По-специално за Юлиан Отстъпника. Какво щеше да стане, ако Джулиан беше живял по-дълго!
  И този сън е интересен;
  Насън момчето видя нещо необичайно...
  Тук той беше до Юлиан Отстъпник. Известният римски император в битката с партяните изпадна в трудна ситуация. Но наследниците на Цезар се биеха смело и прогонват партите. Но самият император беше заобиколен от малък отряд, който отчаяно се опитваше да пробие към своя.
  Оливър Туист изскочи върху горещия пясък. Момчето-терминатор веднага осъзна, че това не е съвсем сън, особено след като все още не напълно зарасналите мехури по подметките го болеха. Но няма време за спорове - императорът трябва да бъде спасен!
  Момчето-рейнджър сваля петима партияни, които вече бяха обсадили императора с един удар в скок. Тогава Оливър Туист много ловко взе двата меча и започна да се кара. Първите четирима персийски воини паднали с отсечени глави. Тогава момчето хвърли кинжала с голи пръсти и той се извъртя по време на полет и преряза гърлата на трима стрелци.
  Оливър Туист радостно възкликна:
  - Това е мъжка битка!
  Тогава той премина в решителна офанзива. Замахът на меча му беше като косачка. Те изсечеха всички подред и разчлениха крайниците на персите. Ето един голям глава на партите, който се опитва да накара самия император да загуби ръката си. И след това главата.
  Оливър Туист хвърли пет кама от грамофона с крака наведнъж и покоси цяла редица стрелци. Тогава той извика:
  - Час на късмет! Време е за игра!
  И мечовете му дадоха прическа на партската армия. Водачът на армията, царят на Персия, Индемон, излюпи зенките. Полуголо, мускулесто момче изряза всички подред и засипа с трупове всички подстъпи към Юлиан. Никога преди владетелят на Партия не е виждал толкова свиреп борец. А фактът, че това е просто безбрад младеж, вдъхна сериозен страх.
  Изведнъж истинските езически богове решили да помогнат на Древен Рим и вместо да се оттегли, Юлиан върнал религията на своите предци на Земята! И сега или Херкулес, или синът на Херкулес се бие с партската армия.
  А Оливър Туист все повече и повече изпадаше в лудост. Хвърлял тежки и остри предмети. Той пробождаше и разбиваше враговете на Древен Рим, а мечовете му изглеждаха като неустоима светкавица. Момчето-терминатор вдъхнови останалите римляни. Вика: Херкулес! Херкулес с нас! Те се втурнаха към партите, удвоявайки силата си тройно. Самият император се биеше.
  Джулиан беше малко над средния ръст, но добре сложен и красив. Към момента на смъртта си той беше само на тридесет и две години и не се знае какво би очаквало Римската империя, ако отстъпникът беше живял за повече. Но сега, изглежда, партите се отдръпнаха и започнаха да се отдръпват.
  А останалата част от римската армия добави топлина. Крал Индемон се опита да обърне хода на битката и с избрани хиляда безсмъртни той влезе в битка. Но това беше неговата фатална грешка.
  Оливър Туист привлече вниманието към един много едър мъж - по-висок от Валуев, с корона и рамене, като килер в златна ризница. И момчето, като видя как слушат заповедите на този владетел, разбра: време е да действаме. И той вдигна лъка, пуснат от персиеца. Той бързо го дръпна с крак, така че тетивата на лъка почти се спука. И тогава той пусна стрела, придружавайки мислено нейния полет.
  И се втурна, бодливо жило прониза шията на царя на Партия, счупвайки сънната артерия. И огромно тегло от един и половина, или дори два центра, владетелят се разби от теглене на слон.
  Смъртта на краля, разбира се, съкрушителен удар за армията. Особено когато по-младият наследник се опита да поеме командването, както Оливър Туист изпрати стрела към него. В резултат на това този противник се оказа пробит скорпион. Римляните, като видяха императора да се втурва в битка, сега извикаха: Аполон, Аполон е с нас!
  И Оливър Туист победи партите с ръце и крака.
  И тази варварска армия се превърна в бягство на едро. Сега римляните преследваха Партия и в тази надпревара от вълци не ставаше дума за прошка и милост. Горко на тези, които бягат, и горко на тези, които бягат от римляните двойно.
  Източната армия се топеше пред очите ни, а латинските полкове, легиони и кохорти бяха неумолими. Железни и силни, те чупят и раздробяват всичко и убиват благородниците...
  Момчето пък блесна с голи розови токчета и бягаше мелница с мечове, като посичаше наведнъж петима противници.
  Пълна победа. Оцелелите партяни падат на колене и молят за милост.
  Оливър Туист се появи по призива на императора. Той го погледна обичливо. В древни времена хората са малко по-ниски, отколкото през по-късните векове, а насън момчето си представя, че е по-възрастно. Така че Оливър изглежда на четиринадесет, петнадесет години според римските стандарти. Тоест вече може да се счита за мъж, макар и без брада. Джулиан погледна драскотините и синини и попита с широка усмивка:
  - Ти си бог?
  Оливър Туист честно и справедливо отговори:
  - Аз съм човек!
  Джулиан въздъхна тежко и също отговори искрено:
  - Жалко... Много съжалявам!
  Това ядоса момчето-терминатор и той отвърна остро:
  - Няма за какво да съжалявам! Човече, това звучи гордо!
  Джулиан кимна одобрително и потупа момчето по рамото:
  - Добре казано! Този човек звучи гордо и трябва да е горд, а не глина в ръцете на грънчар!
  Армията измърмори одобрително. Походният свещеник започнал да подготвя езически молебен по случай победата. Юлиан решава да възроди старите култове. Едно от тях е поклонението на Юпитер, Марс и Митра. Въпреки че е ясно, че езическата вяра трябва да бъде модернизирана. Тук са предложени различни идеи. В крайна сметка вече има учение за Шанз Елизе - рай за воини и героични хора, учени. Така че защо да не го направим официална доктрина. Ще бъдеш покорен на императора, ще можеш да се отличиш в службата и ще си вземеш харем на отвъдния свят, и там ще празнуваш благородни празници, вечно млад и силен! Защо тогава елитът е учението на Христос?
  Оливър Туист, който също не обичаше много традиционното християнство, двусърдечен и жесток, отбеляза:
  - Самият човек е ковач на собственото си щастие и той е грънчар на своя успех!
  Джулиан протегна ръка към момчето, стисна я горещо и с цялата искреност предложи:
  - Бъди мой син и наследник! Вие сте мъдър над годините си и имате свръхчовешка сила!
  След това императорът извади от колана си пръстена на цезарите. Този пръстен обикновено се носи от императора на когото той избере да бъде негов наследник и обикновено е знак за осиновяване.
  Оливър Туист сложи пръстен на показалеца си и каза с ентусиазъм:
  "Надявам се да бъда достоен да стана син на императора..."
  Юлиан победил партската армия и отново обсадил добре укрепената им столица. Появата на Оливър Туист беше посрещната с радост. Римският император целуна момчето и го вдигна със силни ръце над себе си, като каза:
  - Слава Богу! Вече мислех, че си мъртъв!
  Оливър, осъзнавайки, че истината не е толкова лесна за обяснение, отговори:
  - Честно казано, Ваше Величество е моят истински баща, това е Аполон и той понякога ме води на Олимп и на други светове, за да не свиквам много с хората!
  Императорът, наричан в реалната история като отстъпник, беше изненадан:
  - Виждал ли си Олимп?
  Оливър Туист, както всички интелектуално развити момчета, обичаше да композира и затова с готовност потвърждаваше:
  - Да!
  Джулиан възкликна възхитен:
  - И аз видях Юпитер!
  Момчето-рицар, широко усмихнато с перлени зъби, отговори:
  - Дядо ми Юпитер ти казва здравей! И ти пожелава успех!
  Императорът възкликна с пълна сила:
  - Слава на боговете! Дано донесат победа!
  Момчето-наследник веднага предложи да не се отлага нападението, тъй като районът наоколо е опустошен и за римските войски е твърде трудно да си набавят храна и напитки.
  Оливър, въоръжен с най-добрия римски лък, който той също подобри, отиде на лов. По-добре е да помислите върху плана за нападение, като видите самата крепост и в същото време убивате врагове.
  Оливър Туист стреля отдалеч по воина с алените пера на шлема. В отговор към момчето полетяха облаци от стрели. Но младият воин не им обърна ни най-малко внимание: те все още не стигнаха и хладно нокаутираха опонентите, а самият той с бърза стъпка, от време на време, бягайки, обикаляше стената.
  Градът наистина беше голям, не много по-малък от Рим и заобиколен от високи стени. Траян Велики и много други завоеватели не могат да го вземат в свои ръце. Но тук всъщност е основната сила на Партия. Завладете я и вашите владения на Рим може да се простират чак до Индия.
  Оливър забеляза, че стените на града са почти навсякъде големи, дебели и назъбени. За да вземете такъв град, имате нужда от много дълги стълби и не е сигурно, че ще ги намерите. Защитата е малко по-слаба, където градът се измива от реката, има бурен поток. Възможно е да се отклони реката, но това ще отнеме поне два месеца упорита работа. И така, какви са другите начини?
  Например, взривете стената и пробийте пролуката! Най-лесният начин, но имате нужда от експлозиви. Но недалеч от града има впечатляваща гора. И с известно умение експлозивите могат да бъдат направени от ... дървени стърготини, като към тях се добавят най-простите минерали и соли. И с босите си пети момчето усети, че в почвата има такива минерали и соли.
  Най-добре е да се подкопае най-високата част на стената, където са се натрупали най-много вражески войници. Сега партите ще съжаляват, че изобщо са се осмелили да тръгнат срещу Рим.
  Оливър Туист, след като застреля четири колчана, се върна обратно в лагера и щастливо информира Джулиан:
  - Боговете ми казаха как да превзема крепостта! Но оставете вашите воини да служат на нашия ритуал!
  Римският император строго наредил:
  - Подчинявай се на сина ми, както се подчиняваш на мен!
  И армията, която беше видяла Оливър Туист в действие, излая в отговор. А момчето, Цесаревичът, активно раздаваше заповеди. Трябва да смесите много дървени стърготини с минерали и тогава ще получите мощна бомба от древни времена. Трябва да работи много по-ефективно от барута и не по-лошо от нитроглицерина. Това наистина е заченатото момче-терминатор. Освен това самият Оливър лично изсече гората и смила трупите на щитове и дървени стърготини.
  Вярвайки в волята на боговете, римската армия работи много дружно, хармонично и енергично. Бързо били построени дървени стърготини и мощни дървени щитове. Вярно е, че партите се опитаха да направят излет.
  Оливър Туист щастливо размаха двата си меча и кавалерията нахлу от засадата. Няколко хиляди персийци бяха обкръжени. Момчето-рицар чука водача им с крак в челюстта, принуждавайки го да загуби много зъби. И тогава чифтът му мечове заработи като бръсначи. И партяните бяха в чанта и заобиколени от най-храбрата армия в света.
  Да, много варвари сега се биеха в римската армия, но това я направи по-силна, поглъщайки прясна кръв и нови бойни техники.
  Оливър Туист повече от другите се отличи в тази сеч. И нарочно хлапето се плиснало в големи локви кръв, за да пръска римските войници. И им хареса, оказа се, че получават божествена благодат, сила и късмет от самия син на Аполон.
  Точно толкова много хора в Рим се радваха на завръщането на старите езически култове. И с голямо удоволствие се помолиха на Фортуна. Християнството, от друга страна, изглеждаше твърде враждебно към удоволствията от живота и следователно непривлекателно. Освен това ще има ли още този рай? А виждал ли е някой от живеещите в четвърти век възкръсналия Христос?
  А боговете им са прости, разбираеми, човешки... И никой не оказа сериозна съпротива на възродените култове!
  И сега оризовите воини, дори и половината от тях да не са латиноси, а варвари с ентусиазъм изпълняват заповедите на императора и неговия Син и Сина на Аполон.
  През нощта вече са приготвени достатъчно дървени стърготини и минерали. Оливър Туист не дочака до зазоряване, а заповяда незабавно да се премести каруцата до централната точка на противниковата отбрана.
  И трофейните партски коне се втурнаха заедно със смъртоносния товар към кулата на царете. Те ги караха нататък, изгаряйки главите и краката със запалени факли и удари от дълги камшици. И въпреки че персите откриха безразборна стрелба в тъмнината на нощта, вече беше твърде късно.
  Оливър Туист, за да усили гласа си, извика през огромен месингов рог:
  - Да се изпълни името на боговете! Нека Юпитер помогне!
  Тя избухна така, че дори на няколко мили от главите на римляните събориха шлемовете им от главите им. Но партяните пострадаха хиляди пъти повече. Основното убежище от взривната вълна беше изхвърлено по-високо и стените се издигнаха. Много стотици персийски войници бяха убити на място и още повече осакатени ...
  Оливър Туист, който също беше бутнат от взрива, падна на колене, но веднага скочи. Момчето-рицар отново излая:
  - А сега приятели атакуват! За слава на нашия Бог Аполон!
  И той се втурна пръв, проблясвайки бос, с прах, полепнал по кръвта на момчешки токчета. А зад него се втурна цялата римска армия, безбройна, във всеки случай, в кошмарен сън.
  Оливър пръв достигна до партските позиции и бързо се изкачи под рухналата стена. Момчето Терминатор беше в голямо вълнение. Той сряза всички подред, въпреки че вече беше ясно, че партите са загубили способността да се съпротивляват. Моралът им падна и всяко желание да се противопоставят на римляните се изпари. Но все пак изтреблението продължи и стана истинско клане.
  Оливър Туист, размахвайки мечовете си и прорязвайки друга поляна, изпя цяла балада:
  Аз съм рицар на Рим и мечът...
  Господ ме повика на бой!
  Светът веднага получи палач,
  И по-добре хвалете Сварог!
  
  Реших да съживи голямата мечта
  Този човек стана силен като Бог!
  И се влюбих в мъдрост, красота,
  В който е въплътен поривът на сърцата към метала!
  
  Не, не е езичник, Цезар беше,
  Той не познаваше равния си в рати...
  И Рим със сияйна слава,
  Опровергайте страха-Сатана!
  
  Всичко ще се превърне в прах
  Но само духът е безсмъртен!
  Намерете сила в думите
  Които не ни казвайте на глас!
  
  Повярвайте ми, човек не е труп,
  Това е най-доброто, винаги живее...
  Лъчът на славата не е угаснал...
  Звезда в сърцата на любовта!
  
  И какво е кръв
  Тя ни дава живот...
  От болката има любов
  И се дръж за нея!
  
  Вярвай, че не си слаб
  И той беше силен духом!
  Нека робът загине в плът,
  Ние ще се справим с юздата!
  
  Когато победиш страхливостта
  И дивият ужас ще загине...
  Тогава се издигаш над покривите,
  Богове, които броят лицата!
  
  Олимп ще дойде, ще запали огъня,
  И ще има светлина...
  Но не докосвайте слабия герой,
  Клиент на офталмолог...
  
  Който тъпче малък червей,
  Самият той е безполезен по сърце!
  И моята голяма страст
  Под опашката два чипа пипер!
  
  Накратко, ела Белобог,
  Ще стана Аполон...
  Ще зачеркнем нулите с химикал,
  Имаме милиони зад гърба си!
  Столицата на Партия беше паднала и римското знаме сега се вееше над нея. Оливър Туист взе ключа към Азия в силните си ръце и се приближи до император Юлиан. Той благодари на наследника и му го върна, като каза: "Слава на Аполон".
  Юлиан изгражда нова столица. Оливър също започна да мечтае ... Тук той отново се срещна с император Юлиан. Партийското царство, от което римляните имаха толкова много проблеми, победени, и Юлиан, който вече беше наречен Великият, реши да възстанови Вавилон.
  Появата на Оливър Туист, нареченият син на императора и който се смяташе за син на Аполон, се възприема от римляните като знак на боговете.
  Пред момчето Весталките поръсиха листенца от рози. Оливър ги тъпчеше с боси крака и гордо надувайки гърди, той тръгна като триумфиращ. Венчелистчетата приятно погъделичкаха голите й пети и от това настроението се повиши. Джулиан стисна ръката на момчето, обезмаслено от военните работи, като каза:
  - О, сине мой! Поръчах от съкровищата, заловени от партите, да ти излея златна статуя, като вместо очи вмъкна смарагди! Понеже си син на Аполон, значи си като самия Бог на красотата и военното изкуство!
  Оливър Туист отвърна скромно, кръстосвайки ръце върху мускулестите гърди на силен тийнейджър:
  - Аз съм просто като бог, като съм човек!
  Джулиан кимна на момчето и обяви:
  - Във ваша страна и в чест на началото на възраждането на Вавилон, ние ще организираме гладиаторски битки!
  Оливър искрено каза:
  - По-малко кръв! Нашите богове не изискват жертви, а смелост и храброст!
  Джулиан се съгласи с това:
  - Дано да е така! Но онези партияни, които не се примириха, трябва да загинат в гладиаторски битки, за да не създават нови неприятности на Рим!
  Oliver Twist Jr отговори на това:
  Нека боговете решават съдбата им! Само жени и деца да не участват в тях!
  Джулиан отговори двусмислено:
  - Тези, които не са опасни за нас, няма да участват в танца на смъртта!
  Статуята, излята на Оливър Туист, беше дори по-висока от натурален размер, а изумрудените очи горяха. В ръцете си момчето-божество държеше два меча със стоманени остриета и дръжки, украсени с рубини. Релефните мускули бяха доста в съответствие с оригинала.
  След това имаше разкошен празник и още по време на празника се проведе първата гладиаторска битка. Двама грижливо измити и намазани с масло партияни се бият. Те се нападаха един друг с мечове. По-големият пропусна няколко удара на меча в гърдите и корема, рухна на пясъка. Битката се оказа мимолетна и почти всички римляни, недоволни от такъв изход, наклониха пръстите си надолу - довършете го! Оливър се въздържа. Не искаше да изглежда жесток или милостив.
  Партянинът без угризение на съвест намушка своя сънародник. На това всъщност гладиаторските изпълнения приключиха. Едва към края на празника, когато Юлиан, подобно на Нерон, изпя песен, войниците отново бяха извикани на стадиона. Този път бяха двама тийнейджъри.
  Те се бориха достатъчно дълго, нанасяйки много рани един на друг. И накрая, напълно изтощени, си пронизаха гърдите с мечовете си и замръзнаха.
  Оливър Туист, тропвайки с бос крак, отбеляза недоволно:
  - Татко ти обеща, че в гладиаторския двубой няма да има деца!
  Джулиан отговори решително, като удари с юмрук по масата:
  - И това не са деца! Те вече са на четиринадесет!
  Този резултат предизвика известно разочарование сред римляните и те освиркват мъртвите бойци.
  Оливър не възрази. Самият той не смяташе за четиринадесетгодишни деца. Ако едно момче вече може да бъде с жена, значи не е дете!
  Гладиаторските битки започнаха на следващия ден.
  Партите се биеха помежду си. Бяха бесни, хвърляха се и намушкаха. Много кръв и пот бяха проляти.
  Още в първата битка двадесет души се биеха от всяка страна. Тези, които излязоха първи със зелени набедрени превръзки, а вторите с жълти. Битката продължи с променлив успех. Победиха зелените, от които само трима останаха на крака и дори тези бяха тежко ранени.
  Вторият дуел се оказа малко по-малко кървав от първия.
  Този път имаше петнадесет мъже от всяка страна. Някои в оранжеви бинтове, други в синьо. Тежките ботуши тракат по пясъка. Самите гладиатори са полуголи, много от тях са космати, така че спектакълът е доста варварски и напрегнат. Orange изглеждаше по-силен, въпреки че като цяло битката се оказа състезателна. Последва упорита размяна на удари, капеше кръв.
  И двете страни се люлееха като полъх на вълна.
  По-силен се оказа оранжевото, от което петима воини се изправиха на крака. А тия сини, които бяха купища, но бяха убити, римляните не ги простиха.
  Битките бяха в разгара си. Ето, например, три лъва и петима партяни с тъпи мечове. Банята се оказа кървава... Този път късметът се усмихна на лъвовете, освен на животните също, а мечовете бяха дадени на пленниците къси, ръждясали и дълго време не наточени.
  Тогава на ринга излязоха тийнейджъри, въоръжени само с кинжали. Имаше толкова много крясъци, крясъци, хапане. Те се преплитаха в прегръдка и се намушкаха с точките си, удряха, ритаха. Момчетата бяха толкова бесни, че дори не погледнаха кой в кой отбор е. Просто се убиваха, осакатяваха и довършваха на място.
  Единият дори изтръгна съвършенството на другия, принуждавайки последния да умре от силен болков шок.
  Колко е трудно и отвратително, но в същото време кърваво вълнуващо. Когато изпитваш смесица от вълнение, удоволствие и в същото време отвратително, когато голи, потни, окървавени и порязани тийнейджъри се измъчват и хапят един друг с оръжие.
  И в древни времена се раждат много деца и голям брой момчета участват в гладиаторски битки. Те са по-малко ценни стоки и не са толкова жалки. Често младите роби се бият напълно голи и винаги боси.
  Жените гладиатори също почти винаги са боси, с изключение на най-известните от тях. Такива момичета обличат елегантни сандали, за да подчертаят по-високия си статус.
  Робите не трябва да носят обувки до зряла възраст, само в студено време им дават груби дървени обувки, за да не се огъват ценните добитък от студа. И ако детето е по природа силно и може да издържи на снега, те предпочитат да го оставят без туника. Децата на свободните римляни, и особено на патрициите, носят сандали или чехли и ботуши в студено време, за да бъдат по-малко като роби.
  Оливър Туист, разбира се, като син на бог Аполон, е над подобни предразсъдъци. Но някои партиянски пленници, гледайки момчето в шорти, седящо до императора, очевидно го сбъркаха с почетен козник и прошепнаха.
  А слухът на Оливър е много остър и ми е неприятно, когато си мисля за теб така. Двама полуголи роби се приближиха до принца и започнаха да правят приятни масажи на босите крака на момчето. Толкова е хубаво да те докоснат азиатски момичета. Очевидно също заловени роби в завладяната Партия.
  На крака остана само един от тийнейджърите, който обаче също не можеше да се изправи поради множество рани и стоеше на четири крака.
  Следващият двубой беше малко по-екзотичен. Четири крокодила срещу две дузини партяни с пръчки. И само един имаше брадва в ръцете си. Алигатори се втурнаха към затворниците и те в отговор биеха с тояги. Някои партияни избягали. Крокодилът е много страшно животно. Като щрака устата, така и ухапаният партянин умря в такива зъби.
  И другият воин вече е загубил краката си, а другата ръка. И гладиаторските крокодили ядат много с удоволствие.
  Висок персиец с брадва отряза алигатора с брадва. Той дори не реагира: толкова силна кожа се оказа. И всичко бие подред и се втурва да погълне всеки, който е паднал под зъбите.
  Появи се кървавата каша. И започна да се разпространява по пясък и чакъл.
  Оливър Туист започна да флиртува с робини... И се събуди!
  . ГЛАВА Љ 4
  Оливър Туист, след като спи, отново е нахранен и съобщава:
  - Е, сега те чака второто мъчение, момче.
  Първо в килията влязоха охраната и с нея лекарка в бяло престилка. Тя нареди на Оливър да свали робата си и кимна, след като я разгледа.
  - Колко бързо се лекува на куче! Време е за втори разпит със страст!
  Момчето изръмжа:
  - Още съм дете, може би не?
  Жената в бялото палто кимна.
  - Не се притеснявай, няма да пострадаш. И тогава ще има само едно мъчение. Законът забранява осакатяването с изтезания на деца под четиринадесет години!
  Оливър въздъхна тежко.
  Измиха го с топла вода, не пощадиха дори държавния сапун. И момчето стана чисто и готово за мъчения.
  Влязоха още пазачи. Откачиха яката от врата на момчето и сложиха оковите. И го отведоха, дърпайки с вериги, към отделението за изтезания.
  Оливър беше нервен, краката му трепереха, босите му подметки усещаха студената влага на камъка. Той е още дете и ще бъде жестоко измъчван и това предизвика тръпка.
  Жена палач с червена коса вече го чакаше в камерата за мъчения. Тя се усмихна с големи, перлени зъби.
  - Е, това сладко малко пиле дойде? Сега ще ви щипеме!
  Раираната пижама на Оливър беше скъсана и той беше изведен гол. На червенокосата помогнаха тийнейджърите на палачите. Това беше специален екип за изтезания на деца.
  Оливър беше поставен в специален креп с шипове, които започнаха болезнено да бодят кожата на гърба и задните му части.
  Тогава ръцете и краката му започнаха да се огъват под неестествени ъгли. Оливър изпъшка от болка. Лигаментите бяха разтегнати, а ръцете и краката буквално извадени от раменете и бедрата.
  Червенокосата се усмихна.
  - Е, какво боли? Можете ли да ми кажете къде скрихте скривалището?
  Оливър поклати отрицателно глава.
  Юношите палачи завъртяха лостовете, а ръцете и краката на момчето се извиха повече. Оливър изпъшка, но стисна зъби, за да замълчи.
  Червенокосата кимна.
  - Смажете му петите! Те вече са живи!
  Младите палачи се заеха ентусиазирано за работа. Намазаха измитите от прах подметки на момчето, все още доста твърди, дори детските му пръсти. Червенокосата погледна детето и облиза устни. Обичаше да измъчва малки момчета.
  Накрая подметката се смазва и мангала се фиксира чрез подаване на газ. Височината на пламъка може да се регулира и облизва петата на дете с месояден език. В същото време палачите продължават да извиват ръцете и краката на момчето, буквално извивайки го в дъга.
  Болката беше ужасна и Оливър изпъшка и извика. Отчаяно се опита да се разсее, но това, но не успя. И сякаш вулкани изригваха по цялото тяло и се стичаше лава.
  Мисълта проблесна: вместо да търпи такава болка, може би е по-добре да кажеш. Освен това е малко вероятно да се използва скритото богатство. Но упоритият малък дявол в главата му поиска съпротива срещу насилието. А Оливър мълчеше като млад пионер, разпитван от нацистите. Въпреки че от време на време стенания и дори писъци се спускаха от устните.
  Мангалът изпече петите на момчето и те се зачервяват, но благодарение на зехтина не загоряха и не се овъгляха. И мехурите излизаха бавно, беше дълго мъчение. И в същото време лигаментите на ръката и крака и лопатките на Оливър Туист се оказаха, така че остана малко преди почивката.
  Червенокосата се изкикоти и сияе от щастие. Оливър беше красиво, мускулесто момче и беше голямо удоволствие за лисицата да го измъчва. Но той не си призна. Длъжностното лице, което наблюдава мъченията, обърна пясъчния часовник. По закон изтезанията на деца под четиринадесет години са ограничени във времето. И той само стене и вика, а книжниците няма какво да запишат.
  Тогава червенокосата вдигна дълга игла, чийто връх беше нажежен в камината, и отиде при Оливър.
  Тя започна да убожда голото мускулесто момче в нервните окончания. Оливър изкрещя от дива болка... Червенокосата бавно се убода и запя:
  Каква болка, каква болка!
  Братствата бият Испания! Пет е нула!
  И той се смее, оголвайки перлените си зъби. И отново инжекции, които увеличават страданието на момчето.
  Оливър се опитва да се разсее от болката... Той гледа червенокосата, а тя не му се струва страшна. Тя изглежда не повече от тридесет, красиви, но зли изумрудени очи. Оливър чу, че има жена палач, която обикновено измъчва малките крадци. И малцина можеха да устоят на изтезанията. Оливър си спомни и романа за Робин Худ.
  Малкият Джо, момче на около четиринадесет, беше по някакъв начин заловен. И той беше измъчван на стелажа с огън и камшик. Малкият Джо беше изтощен, но не издаде къде е леговището на разбойниците. Тогава палачът беше отвлечен, а на негово място се появи самият Робин Худ. И Малкият Джо заспа. Въпреки че босите му пети горяха от нажежено желязо, те излекуваха момчето и той отново хукна.
  Така че няма голяма работа. Само боли, но няма да стане инвалид и дори ще си отмъсти...
  Червенокосата направи десетина инжекции в различни части на тялото и свали студената игла.
  Тя взе камшик в ръцете си и започна да бие Оливър в гърдите и стомаха. Ударите падаха силно и падаха равномерно. Момчето, чиято глава вече беше доста объркана от ужасна болка, припадна ...
  Тийнейджъри палачи го изляха с ледена вода. Оливър дойде на себе си.
  Червенокосият извади парче нажежено желязо от камината и го донесе до гърдите на момчето.
  Тук служителят се намеси:
  - Можете да повредите гръдния мускул! Децата не се осакатяват!
  Червенокосата излая агресивно:
  - Тогава сол!
  И тя пъхна лапата си в чашите и изля цяла шепа върху раната на Оливър. Момчето извика и потрепна.
  Английският служител кимна.
  - Всичко изтече! Законът забранява по-нататъшни изтезания!
  Червенокосата изруга и изръмжа:
  - Мамка му! Той е твърд орех! Може би да продължи?
  Служителят поклати глава.
  - Не! Законът си е закон! Момчетата на неговата възраст не трябва да бъдат измъчвани повече! Има още едно мъчение! И измислете нещо по-сложно!
  Тийнейджърът палач предложи:
  Счупи му пръстите на краката!
  Служителят му махна.
  - Не можете да осакатявате!
  Червенокосата кимна раздразнено.
  - Оставете го да си почине! За трети път ще му приготвя нещо по-изтънчено и ефектно!
  Оливър беше освободен от скоби и кози. Лекарката опипа пулса на момчето и каза със задоволство:
  - Той е много упорит! И може да отнеме много!
  Служителят отбеляза:
  - Към неговите мини! Нека работи! Има толкова малки, но силни, колкото трябва!
  Червенокосата се изкикоти.
  - Още по-добре! Може би ще попадне в ръцете ми повече от веднъж!
  Оливър беше измит с ледена вода и отнесен в килията. Изтезанието приключи и момчето въздъхна с облекчение.
  Две трети от пътя изминаха, а остава много малко и кошмарът ще свърши.
  Вярно, тогава, навярно поради малката му възраст, няма да го екзекутират, а ще го изпратят в мините. И това е най-лошото! Има ужасна смрад и полумрак, и работа, която не трае дълго.
  По-добре в плантациите на Ямайка или Индия, или на островите. Тук е топло и слънчево и приятно, чист въздух. Мирише на тропически растения.
  И босите крака на момчетата се гъделичкат от приятна трева, а работата е още по-забавна.
  Оливър, изтощен от мъченията, лежеше по гръб, който беше по-малко наранен, само наранен от тъпите игли на стола, и се опита да заспи. Би било хубаво да забравите в лечебен сън.
  Яката на шията на детето почти не пречеше и не щипеше .... Но имаше морално унижение като това куче на каишка. Е, съжалиха и не вкараха краката в блока.
  Ето го Малкият Джо, след като е бил измъчван, държат го в окови и дори не може да се обърне. А Оливър Туист вече знаеше какво е болка. Въпреки това, в работната къща той е бичуван повече от веднъж. И камшикът вече не е толкова страшен.
  Огънят и извиването на ставите са по-болезнени. И иглите в нервните окончания. Тялото боли, особено изкълчените връзки.
  Вратата на килията се отвори... Надзирателят влезе и внесе кана с мляко и мек хляб, като каза:
  - Пийте и наберете сила!
  Оливър попита тихо:
  - Няма да бъда екзекутиран?
  Матроната отбеляза:
  - Мнозина ви жалят, бъдете силни!
  Оливър пиеше мляко, ядеше бял хляб. Стомахът му беше тежък. И когато охраната си тръгнала, момчето легнало по гръб и заспало почти веднага.
  И той сънува...
  В тялото на възрастен мъж Оливър Туист язди черен кон. Току-що беше оставил спътниците си и се оказа съвсем сам. Настроението се влоши и в главата ми се появи мъгла как да направя всичко това, така че да е възможно най-ефективно. Тази интересна дума е измислена от гърците - ефективно! Вие самият сте поне седмият син в семейството, но вече благороден човек, близък до императора. Но тук просто трябва да модерирате статуса си и да станете по-незабележими. Проникнете в редиците на заговорниците, които искат да изгорят до основи най-великия град в света.
  Необходимо е да се разплете сложната плетеница.
  Оливър Туист спря коня си. Твърде добър и чистокръвен има кон. Веднага става ясно, че това ще е благородна личност и няма да може да се размотаят сектантите.
  Оливър Туист слезе от жребеца и помисли къде да го закачи. Просто да се връзвам за дърво? Ще го вземат, но не искам да загубя такъв благороден кон. Давам под наем до най-близката вила? Например, няма да рискуват да измамят дясната ръка на префекта на императорската гвардия?
  Оливър Туист не харесваше този вариант, но изглежда, че нямаше друг изход. Но какво да кажем за връщане? И след това ходене? Освен това не изглеждаше много привлекателно. Може би вземете и вземете по-скромен кон или дори прехвърлете на магаре?
  Последният вариант все пак изглеждаше малко по-логичен и не толкова уморителен, колкото пълзенето пеша.
  Наложи се обаче отново да се кача на жребеца и да се движа по каменистия път. Наоколо растяха оскъдни палми и гледката не е от най-богатата. И това е в цъфтяща Италия. Някои места тук. Тук обаче има разклонен и счупен дъб. В далечината загоряло полуголо овчарче кара козите.
  Оливър Туист пришпори коня си, за да се ободри и ускори крачка.
  Тук той усети прилив на сила в себе си и запя;
  Някой сее, някой оре
  Е, някой само ще каже, писна ми да бранувам, искам малко да подразня щастието Ех, ще взема коня за залог и късмет ме чака!
  
  Подхлъзна се Ех, подхлъзна се някъде, подхлъзна ме! Подхлъзна се Ех, подхлъзна се някъде Пак се подхлъзна
  
  ! мен!
  
  Подхлъзна се Ех, плъзга се някъде Подхлъзна ме Бухна ме Ех, подхлъзна някъде Пак се захлъзна. Подхлъзна се Ех подхлъзна се някъде Подхлъзна ме
  
  Подхлъзна
  о, подхлъзна някъде Пак се подхлъзна!
  Тук Оливър Туист изведнъж млъкна и примигна уплашено. Пред него се появи момиче с невиждана красота. Беше почти гола, само великолепните й гърди бяха покрити с нанизи от мъниста от камъни, искрящи с всички цветове на дъгата, а бедрата й бяха увити в гирлянди от перли, големи диаманти и изумруди. В същото време фигурата е великолепна, високо момиче, гъста коса, падаща на вълни с цвят на златен лист, и три фиби: един рубин във формата на пеперуда, един сапфир във формата на риба и смарагд във формата на тигрица.
  В същото време, въпреки богатството на облеклото, момичето беше босо, само на глезените й имаше гривни от скъпоценни цветя. А фигурата й е много мускулеста и вдъхва животинска сила, красота и еротика. Плочки на пресата, мускулни топки, търкалящи се под шоколадовата кожа.
  Оливър Туист усети, че мъжкото му съвършенство веднага набъбва, кръвта кипи в телата му и сърцето му бие като барабан.
  Никога не беше виждал толкова красиво, възхитително и вълнуващо момиче.
  В продължение на няколко дни Оливър Туист нямаше жени в паметта си на фалшиви сънища и усети замаяност и животински инстинкти се събуждат. Той е човек, на когото самият император се доверява, а в джоба му има хартия, запечатана с печата и подписа на Цезар. И вестникът гласи: - Това, което приносителят на това писмо не направи, беше направено за доброто на Рим и по моя заповед! Така че, ако не друго, дори и да беше кралицата на варварите, Оливър ще бъде оправдан.
  Когато дясната ръка на префекта скочи от коня, тогава неочаквано момичето се оказа по-високо от римлянина, развълнуван от животинска похот. Оливър Туист не се смути и се втурна към нея. Но голият, загорял, мускулест крак на момичето блесна и голите й пръсти здраво сграбчиха носа й. Болката удари като чук в черепа и Оливър Туист извика:
  - А-а-а-а-а! Убиваш ме!
  Момичето с скъпоценни камъни се засмя, вдигна центуриона на стража от земята и го хвърли като коте.
  Той се претърколи по гръб и изпъшка. Момичето с кралската статия спокойно каза:
  - Вашата мачо реакция е разбираема за мен и дори ласкава! Но когато си имаш работа с богиня, не можеш да бързаш като глиган в жега. - Гласът на Красавицата стана по-строг. Застанете на четири крака и пълзете. След това целуни отпечатъците ми в пясъка. Не заслужавате да докосвате тялото си.
  Оливър Туист се чувстваше като боксьор, след като беше нокаутиран. Главата му пулсираше, носът му пулсираше от мъчителна болка. Някак си стотникът на гвардията се изправи на четири крака и пропълзя към високо, приказно красиво момиче.
  Възбудата, въпреки болката, не премина. И Оливър Туист бутна страстно в босия, грациозен отпечатък на спираща дъха красавица.
  Усети пясъка върху устните си и се засмя. В същия момент на шията му се появи гола пета, притисната.
  Оливър Туист изръмжа:
  - Имай милост!
  Красавицата отвърна с хитра усмивка със зъби:
  - Го заслужавате!
  Оливър Туист отвърна със стон:
  - Искайте, о, страхотно, ще направя всичко!
  Момичето се засмя и отговори:
  - Добре. Ти си горд римлянин и дясна ръка на императора. Стани момиче сега, бъди тя, докато не променя решението си!
  Центурионът Оливър Туист се канеше да каже нещо, когато почувства, че е потопен в разтопено масло. Той беше обзет от дива треска и след това хвърлен на студа. Блесна мълния, чу се съкрушителен гръм и всичко се завъртя пред очите на човека. И след миг всичко утихна. Оливър Туист вече не усещаше болката в носа си, но тялото му беше весело. Той скочи и погледна надолу към себе си. Пред него се люлееха пълни момичешки гърди, едва прикрити с ивица плат. По-нататък се виждаше загоряло женско тяло, луксозни бедра, едва прикрити от бикини, здрави бедра, релефни пищяли, боси грациозни крака. Косата стана дълга и когато Оливър я хвана с пръсти, той усети мекотата на коприната и реши да я погледне. Къдрави сини кичури се появиха пред очите на бившия центурион и крадеца.
  Не виждаш собственото си лице, но тялото ти е здраво, младо, фино, само без орнаменти, мургаво от слънчево изгаряне, почти голо, притиснато с плочки и страхотна форма.
  Оливър Туист се почувства още по-силен и весел от преди. И подсвирквайки, той отбеляза:
  - Проклятие! Какво съм аз, момиче?
  Красивият воин с скъпоценни камъни кимна.
  - Да, вече си жена и трябва да ми служиш!
  Оливър Туист отговори с въздишка:
  "Моето задължение е да служа лично на императора и на всеки висш, който той постави над мен.
  Момичето ядосано тропна с бос крак и каза:
  - По-висок съм от императора. Аз съм богинята на богините! И ти трябва да ми се подчиняваш, иначе вместо момиче ще направя хлебарка от теб!
  Девата Оливър потръпна и коленичи, като смирено каза:
  - Твоята воля, о, най-велик от най-великите. Но императорът ми даде задача и аз съм длъжен да я изпълня.
  Богинята агресивно отбеляза:
  - Без моята воля не че Рим няма да бъде изгорен, но нито една муха няма да прелети. Така че не се страхувайте.
  Оливър Туист изпя пламенно в отговор:
  - Колко да си страхливец не разбирам,
  Ражда се силен воин за битка...
  Страхът е слабост и следователно,
  Тези, които се страхуват, вече са победени!
  Богинята тропна с крак от ярост и запя:
  - Боядисани маса и под
  Императорът все още е козел!
  И тогава тя намигна на Оливър и му каза с любезно:
  - Младо, бъди младо момиче,
  И не бързайте да пораснете.
  Победете с шумен натиск,
  И се бийте с фашистите!
  Никога не познавайте мира
  Плач и смях не на място
  Аз самият бях
  Преди милиарди години!
  Оливър Туист изсвири.
  - Гоша! Преди милиарди години. И кои са фашистите?
  Богинята намигна и каза тихо:
  - Научете повече. Ще трябва да се срещнем.
  Оливър Туист пробяга бос, момичешки крак по чакъления път. Тя усети язвителността с еластичната си подметка и логично отбеляза:
  - Интересно, но кой съм аз? Той или тя?
  Богинята отговори с усмивка:
  - Ти си сто процента мъж по душа, сто процента силно и красиво момиче по тяло. Не бъди тъжен, аз ще те науча на магия и ти ще ми служиш още по-вярно и вярно от императора.
  Красавицата с скъпоценни камъни каза арогантно:
  - Позволих ти да целуваш стъпалата на краката ми.
  Оливър Туист искаше да възрази, но погледът на Богинята го изгаряше. И бившата дясна ръка на вожда на преторианците падна по лицето му. И покорно целуна босите крака на най-голямата красавица на земята. Устните бяха сладки, като медена кожа и много приятни, като смесица от хиляди райски цветя, ароматът от грациозните, изрязани, секси крака на богинята.
  Освен това все още не е известно дали наградата е целуването на такъв чар или опит за унижение.
  Богинята каза снизходително:
  - Скоро ще дойдат приятелки, защото един мъж не е воин в полето!
  Оливър Туист отново алчно целуна босите, изрязани, сладки като амброзия, които пият римските богове, и пожела да продължи да обсипва с целувки. Но той получи гола пета в носа, от която потече дори тънка струйка алена кръв, която се разстила върху загоряла кожа.
  Богинята каза със строг тон:
  - Ставай и тръгвай! Ако искате да знаете нещо за предстоящия пожар в Рим, тогава с такъв външен вид е най-лесно да го направите. Гледайки гърдите, бедрата, краката на мъж ще полудее!
  Оливър Туист беше объркан:
  - Как така? Ще бъда ли изкушение за тях?
  Богинята се закикоти и отбеляза:
  - Повярвайте ми, жената изпитва много повече удоволствие от любовта от мъжа, а вие дори не искате да станете отново мъж!
  Оливър Туист измърмори:
  - Ужасно е!
  Богинята отговорила:
  - Напротив, страхотно е! Така чувствителната кожа при жените, едно докосване предизвиква удоволствие.
  Момичето намигна на Оливър Туист и добави:
  - И за да не си помислиш, че те оставих в прекрасна изолация и ти си единственият мъж в женско тяло, ще прехвърля твоя приятел при теб.
  Богинята скочила, завъртяла въртеливото колело и пуснала мълния от голата си пета. А пред, за пореден път изумен от Оливър Туист, се появи почти голо, също много мускулесто и красиво момиче с червен цвят.
  Тя стоеше и мигаше объркано.
  Богинята, с вид на велик победител, отговори:
  - Това е центурионът Цицерон. Нямаше много млад и красив мъж, а сега виждате каква огнена красавица се превърна!
  Оливър Туист подсвирна, момичето е наистина прекрасно. Само може би твърде мускулест, като него. Обикновено гладиаторките или тези, които са работили в кариери, имат такива мускули.
  Но в същото време високите гърди и луксозните бедра изобщо не лишаваха красотите от женственост.
  Момичето Цицерон се огледа с недоумение. Тогава тя се поклони на богинята Демиург и промърмори:
  - О, велик, направи ме отново мъж!
  Богинята възкликна, разклащайки луксозните си бедра:
  - Не! Ти си в женска плът, имам нужда от повече. Сега и двамата застанете на колене и целунете босите ми пети.
  Момичето Цицерон и момичето Оливър Туист коленичиха. Те покорно целунаха краката на богинята. Но тогава проблесна сянка и се появи момче по шорти. Момичето демиург кимна.
  - И момчето също трябва да целунеш босите подметки.
  Момчето беше светлокосо и красиво, изглеждаше на около дванадесет години. И целуването на краката му се чувстваше унизително. Някакъв шут, а ето и двама римски, в никакъв случай не последните граждани.
  Момичето Оливър каза категорично:
  - Няма да целувам краката на снотър!
  В отговор момчето удари с пищяла си в лицето красива блондинка със синкава коса и изръмжа:
  - Да те превърна в червеи?
  Момичето Цицерон предложи с въздишка:
  - Това също е Бог! Не само момче. И Бог не е толкова унизителен.
  И момичето целуна момчето демиург по петата.
  Момчето-създател кимна и каза:
  - И аз съм Бог! И Оливър отказа голямата чест. Аз обаче му прощавам. Но ако искате да живеете, тогава ще трябва да се биете срещу онези, които ние, Боговете Демиурги, нареждаме. В противен случай Рим ще сполети неизчислимо бедствие.
  Богинята блесна със заплашителни очи и каза:
  - Момчета, независимо дали ви харесва или не, вие, момичета, ще трябва да се биете срещу Рим и да помогнете да победите Спартак.
  Оливър и Цицерон, онези момичета със сърца на истински мъже, възкликнаха с пълна сила:
  - Никога! Никога няма да се обърнем срещу Рим!
  Богинята тропна заплашително с грациозния си бос крак. Блондинка със синкава коса и огнено червенокосо момиче бяха на багажника. Появиха се няколко голи, загорели момичета, лицата им покрити с червени маски.
  Те започнаха да измъчват момичетата на центуриона. Отначало босите крака на красавиците бяха закопчани в колодките и те започнаха да окачват товари от тях. Много е болезнено, връзките са разтегнати и усукани.
  Момичето Оливър скърцаше със зъби и хленчеше.
  - Все пак няма да тръгна срещу Рим!
  Момичето Цицерон изсъска:
  - Не бъди предател на римския центурион!
  Римските момичета продължават да бъдат измъчвани. Те окачваха товари, издърпвайки ставите от раменете. Тогава палачите-момичета, голи, но с маски, с червени коси, започнаха да бият с камшици по гърбовете на изпънати красавици. Ударите първо са нанесени с умерена сила.
  Богинята заповяда, тропайки гневно с грациозния си бос крак:
  - Удари по-силно!
  И тогава отидоха железните камшици, които разкъсаха кожата на жената. Оливър и Цицерон стиснаха зъби, но ударите, разтърсващи изкълчените им тела, накараха задушени стенания да излязат от гърлата им.
  Тук, по заповед на богинята, под босите крака на измъчените момичета пламнали мангали. Огънят на жените палачи беше регулиран с подаване на газ. Първоначално беше малко, но после се засили. За да не изгорят веднага кожата, мъчителите намазаха голите подметки на момичетата с растително масло.
  И беше толкова ужасна болка, че Оливър и Цицерон, онези момичета, изпищяха. Но после стиснаха зъби, така че дори ъглите на устата кървяха.
  Но какви свръхчовешки усилия струваше това. Палачът мушна Оливър Туист под мишницата с нажежен прът. Той ахна и изкрещя отново. Сега и двете центурионни момичета започнаха да бъдат бити със стоманени пръти, нажежени до червено в камината, която веднага се появи. И болката стана още по-ужасна и чудовищна.
  И жените палачи вдигнаха клещи с нажежени зъби и започнаха да разкъсват гърдите. Което е изключително болезнено. Като мълния те пронизва от петите до тила. Оливър си помисли: - Може би това е достатъчно? Защо да търпите такова страдание, кажете: изборът е ясен, съгласен съм с всичко! Но да помогне на пламенния враг на Рим Спартак и да предаде родината си - не! Римлянинът трябва да е по-твърд от диамант.
  Когато Цицерон момичето изкрещя:
  - О, мамо! Няма нужда, ще ти кажа всичко!
  Момичето Оливър извика:
  - Млъкни! Не предавай родината си!
  И в този момент аленото зърно на гърдите му беше откъснато. И болката ме накара да се задавя.
  Това обаче все още не беше границата. Тук се появи, след като богинята-демиург тропна с бос крак, динамо с жици. Мъчителите започнаха да вкарват електроди в момичетата на стойката в пазвата на Венера, петата точка, устата и между пръстите на ръцете и краката. Това наистина е изключително жестоко.
  Ето голо момиче с червена маска, което върти колелото на динамо кола. И през телата на измъчените воини-центуриони преминаха разрушителни разряди на тока.
  Болката надхвърли всички възможни граници. Оливър и Цицерон не загубиха съзнание от болков шок само защото бяха подсилени от магията на богинята Демиург. Горките момичета-центуриони изпитаха просто неразбираеми страдания, изглеждаше, че всяка клетка на тялото е залята с нажежен метал, а стада впрегнати коне със стоманени копита галопират по нервните окончания.
  Момичето Оливър и момичето Цицерон потръпнаха от невероятна болка. Болката беше навсякъде, нямаше кръв, нямаше вена, нямаше клетка в тялото, недокосната от болка. И беше като да се гмурнеш в най-дивия кръг на ада.
  И двете момичета стотници бяха толкова парализирани, че дори не можеха да крещят. Те се задушиха като риби, изхвърлени на сух бряг.
  Оливър получаваше ранг след ранг, както и неговият партньор. Така второто момиче палач и третото започнали да въртят колелата на динамомашината.
  Междувременно други мъчители започнаха да чупят пръстите на босите крака на момичетата-центуриони, висящи на стелажа.
  Въпреки че вече имаше толкова много болка, че беше невъзможно да се усвои с ума и да не се възприеме.
  Момчето демиург нареди, оголвайки перлените си големи зъби над годините си:
  - За косите им!
  Веднага двама мъчители хванали измъчените момичета и ги дърпали за косите, заплашвайки да откъснат скалповете. И още болка.
  Тук широки ивици нажежено желязо докосваха коремите на момичетата. Миризмата на изгорено месо стана много по-чувствителна. Думите опекли цяло стадо овце.
  Богинята Демиург попита с адска усмивка:
  - Съгласен ли си да ми служиш и да се биеш с Рим?
  Въпреки най-чудовищната болка, въпреки невероятното страдание, и двете центурионни момичета изреваха в един глас:
  - Не! Няма да предадем нашата родина!
  Богинята се пламнала със светкавици, размахвайки магическа пръчка, която внезапно се появила в ръцете й. И през тях, измъчените момичета стотници, преминаха толкова мощни електрически разряди, че кожата първо изпуши, а след това и двете измъчени момичета пламнаха като факли.
  Оливър и Цицерон буквално се задавиха от болка. И мярката на страданието надхвърли всичко отвъд и съзнанието им потъна в мрака на несъществуването.
  Момчето демиург отбеляза с ужасна усмивка:
  - Страхотни са, добре запазени!
  Богинята-демиург отбеляза раздразнено:
  - За да изпълня редица мисии, ми трябват само Оливър и Цицерон. Все пак те са избраните! Мога да направя всичко, дори да създам вселената, но човешката воля не е подчинена на най-могъщите богове.
  Момчето демиург отбеляза:
  - Можем да променим външния вид, тялото на човек, но не можем да променим неговата личност и "аз", което е нашата слабост!
  . ГЛАВА Љ 5
  Оливър Туист се събуди... Трепери от страх от това, което го очаква скоро. Но засега раните от предишните изтезания не бяха зараснали, което означава, че го очакваше забавяне на наказанието...
  Момчето започна да търка брънките на веригата едно в друго. Беше някак разсейващо и е неприятно да седиш на каишка, сякаш си куче. Оливър потърка връзката в стоманената връзка. И той си тананика... Времето минаваше... Донесоха му храна. Освен обичайните затворнически дажби има и мляко. За да може момчето бързо да се отдалечи от изтезанията, жените, работещи в затвора, станаха щедри. Жалко е, когато десетгодишно момче е измъчвано от английски палачи. И той вече беше изтърпял две мъчения, последното остана - третото.
  Въпреки това дори самият затвор е съкрушителен. Въпреки че гледането на решетките вече е доста познато.
  И подметките, обгорени на мангала, болезнено сърбят и наистина болят, а по тях се подуват мехури. Но вече започна да отшумява. И вече не боли. Вероятно голите пети на момчето все още ще се изпържат, защото не можете да осакатите, а подметката заздравява перфектно, особено ако е намазана със зехтин.
  Оливър се почувства развълнуван и допи голяма халба мляко. Той е само на десет години, а вече го измъчват, опитвайки се да издадат тайната. И по време на мъченията лекарят се грижи те да не са осакатени, а специален служител измерва времето на изтезанието, определено от английския закон за дете, което все още не е на четиринадесет.
  Момчето яде и от монотонна скука го взе и задряма.
  И той сънува...
  Като прибой на река, избухнала от бреговете на наводнение, огромна орда варвари се втурна към прясно изсечената крепост. На отделна кула, изобщо не се страхувайки от стрели, стоеше висок мъж, в лека бронзова броня и меч в силна мускулеста ръка. Къдрава коса, на голяма глава, вече доста покосена със сиво и прибрана със сребърен обръч. Погледът е външно спокоен, само стесняващите се и след това разширяващи се зеници издават силно вълнение! Застанал от дясната ръка, необичайно висок и широкоплеще мъж изгърмя с мощен бас:
  - Атакувани сме, голям! От цяла Галия са се събрали враждебни племена. Величието на Рим е заложено на карта!
  Човекът спокойно отговори, играейки с кама със скъпоценна дръжка:
  - А мислите ли, че Антоний реши, че сме дошли тук да събираме гъби, а не да се бием жестоко?
  Марк Антоний каза объркано:
  - Но какъв беше смисълът на Юлий да позволи на варварите гали да съберат всички сили, стотици от техните племена, вместо да използва проста и надеждна тактика: бийте, бийте на части!
  Цезар отговори с усмивка:
  - Александър Велики даде на Дарий две години, за да събере огромна армия от цялата си огромна империя и да го победи в открита битка. Вече осем години сме във война. Ако продължим да агитираме със същите методи, тогава целият ни живот няма да е достатъчен за това!
  Римските стрелци стреляха точно заради зъбите, разположени на стената, но галите имаше толкова много и те бягаха в толкова гъста тълпа, че беше несравнимо по-трудно да ги пропуснеш, отколкото да ги удариш. Тези варвари, които паднаха, пронизани от стрели, бяха безмилостно потъпкани от своите съплеменници. Копитата на конете и грубите ботуши с дървени подметки хъркаха гадно, смесица от кал и кръв. Цезар не можа да устои и самият той изстреля стрела, целяща млад мъж, скачащ на бял кон. Сред галите е обичайно лидерите на кланове да яздат кон в снежнобял костюм, който символизира чистотата и покровителството на светлите духове.
  Цезар беше отличен стрелец, след като беше обучаван на стрелба с лък от малък. Строг учител за всяка пропуска, предписвал пет удара с лоза по гърба на детето. Малкият Юлий обаче беше не само бичуван, но и научен да се концентрира, правилото да диша, потискайки умората. Точно сега Цезар се опитва да регулира дишането си, като контролира пулса.
  И варварите вече атакуват стените. Галите не са толкова гъсти варвари, от много дълги дървета са направили стотици различни стълби, понякога толкова широки, че дори колесница може да кара по тях.
  Галите реват като мечки, които не са яли цяла зима. В същото време те бият мечове срещу мечове и свирят. Римските стрелци стрелят почти в упор, бойците с помощта на прашки избутват стълбите надолу. Но има много от тях и галите пълзят нагоре като гъсеници, без да обръщат внимание на загубите. Дори от разстояние се усеща, че варварите миришат на алкохол, изглежда, че представителите на народа на Кьолн са взели на гърдите си доста древна луна.
  На върха те са посрещнати със силни удари от римски брадви с две остриета и къси мечове. Ето първите загуби сред римляните, центурион, пронизан от рог пада, разгневени гали разкъсват тялото му, двама римски войници паднаха наведнъж.
  Цезар каза кратко:
  - Изсипете катран върху варварите!
  Котлите за кипене се монтират на специални приспособления. Те се вдигат от примитивен кран, обръщат се и се изсипват върху главите на галите. Врящата лава изгаря варварите, те буквално полудяват от болка. Задушаващата миризма на изгоряло месо се издига до върха. Ослепени и изгорени, галите се облегнаха назад, но копията и брадвите на голяма армия, настъпваща отзад, не им позволиха да отстъпят. Вече тече много кръв, но когато се смеси със смола, е толкова страховито...
  Марк Антоний вика:
  - Запалете го!
  Факли летят надолу, смолата пламва. Галите горят и бързат обратно. Тъпкани са от задните редове, стълбите провисват. И отново и отново варварите падат. Но атаката, въпреки ужасните загуби, не мисли да спре.
  Огромни рога на галите, не устни, духащи в тях, а тежки воини тъпчат под краката специални мехове, изработени от биволска кожа. От това, което тътенът е необичаен, вискозен, той действа по специален начин върху психиката на галите, като звуците на тъмните богове, призоваващи към постижения.
  Цезар все още е спокоен и казва с усмивка:
  - Варвари, за тях звуците са по-важни от душата!
  Антоний отговори:
  Жрец Клавдий направи щедра жертва на Юпитер и Марс и боговете казаха: ние одобряваме начинанията ви и ще ви дадем победа!
  Цезар отговори в стихотворен стил:
  Олимпийските богове са силни
  Но те не помагат на слабите!
  Ако сме верни на Юпитер,
  Нека изградим световна сила!
  За победа имаме нужда от войници,
  От стомана, ръка и много изобретателност!
  От удара злата орда ще се разпадне,
  И тогава ни чака голям път!
  Антъни одобри:
  - Нека се прослави сиянието на Юпитер!
  Въпреки хилядите мъртви, лавината на галите отново започна да се движи, тя приличаше на ранен глиган, който все още не беше имал време да кърви и, както преди, свирепо и опасно се втурва към ловеца. Освен това галите започнали да хвърлят стрели и камъни по стените. Техните варварски племена все още не са усвоили лъка, стрелите са твърде тежки, за да стрелят ефективно от по-голямата част от воините, но в случай на излет те все още могат да изиграят своята роля.
  Варварските гали минават над труповете, без да обръщат внимание на пламтящите огньове под краката им. В същото време копия летят нагоре и един от варварите хвърли брадвата толкова ловко, че тя издуха главата на легионера.
  Въпреки че римските загуби са все още сравнително малки, галите поддържат огромно числено превъзходство и нови виещи тълпи изтичат от гората.
  Марк Антоний е все още много млад, въпреки че раменете му са широки, той е в състояние да носи на себе си цяла дузина високи легионери или дори да тича с тях. Още като безбрад младеж той успява да извади шест полуголи хетери по време на пожар от публичен дом, а след това и да им угоди. Марк беше известен не само като велик воин, който не се страхуваше да участва в битки с гладиаторски шампиони, но и като умел любовник. В армията на Цезар той е първият от първите мечове, готов да отиде там, където великият заповяда.
  Галите отново се катерят по стените, а на римляните е свършила смолата и трябва да срещнат врага с мечове, както и брадви и копия. Още в един от галите, водени от Жана Безстрашната, те вече оседлаха една от кулите. Самата Жана, въпреки огромния си растеж, е много бърза и сръчна. Раменете са широки, а талията е тясна. Той се бие гол до кръста, докато владее два меча. И той има мускули, на които Херкулес би завидял.
  Марк Антоний също нетърпеливо хвърля мечовете си от ръка в ръка:
  - Дай да ударя страхотния!
  Цезар, без да бърза, спокойно сложи стрелата в лъка, той хитро присви очи, отговори:
  Командирска заповед по време на войната,
  Когато около стрелите звънят!
  Изпълнен с любов и страхотна цена,
  Свещено, за римските войници!
  Въпреки факта, че Жана се движи бързо, Цезар предвижда движенията му, точен изстрел и стрела, прорязваща въздуха, пробиваща мускулест гръден кош, точно под сърцето. Безстрашни падания, кръв блика от уста, пълна с големи конски зъби. Варваринът се задавя, умира бързо.
  Цезар прошепна:
  - Жалко в нашата армия, аз бих му поверил кохорта!
  Марк въздъхна.
  - Ти си както винаги мъдър велик Цезар!
  Цезар вдигна глава.
  - Владетел, който обича сладкото отмъщение, има интелигентността на муха! Може би, ако Жана знаеше коварните трикове на нашата армия, той щеше да успее да превземе крепостта. Дотогава следете битката.
  Римският пълководец, този път отново много по-бърз, зареди лъка си и стреля, след което отново стреля, избирайки водачите на галите.
  За щастие на римляните повечето от стълбите на галите изгоряха и те не можаха веднага да хвърлят всичките си сили срещу римляните, но повече от двеста и петдесет хиляди от тях се събраха тук. Никога досега Рим не се е сблъсквал с толкова много войници на едно място. Цезар има само два легиона в крепостта, дванадесет хиляди легионери. Съотношението на силите, повече от двадесет гали, за един римлянин.
  Цезар също е притеснен, но лицето му запазва непроницаемостта на маската. Спомням си, че в младостта му беше заловен от пирати. Те поискаха много голям откуп от двадесет златни таланта за все още безбрад младеж. А талантът е злато, малко по-малко от пилешко яйце. Въпреки че Цезар и племенникът на Мария (легендата за единствения патриций, който успя да бъде избран за консул на Древен Рим седем пъти), но изглежда за млад мъж, който едва е навлязъл във възрастта на частична дееспособност и е получил правото да се ожени . (За момчета над 14 години) това е огромна сума и никой не иска да я плати. А това означава смърт или робство.
  В отговор Цезар се засмя в лицето на пиратите. Той каза, че е оценен твърде ниско, но мисли много по-добре за себе си и назначава откуп за себе си - 50 таланта. Обраслите, миризливи пирати са възхитени и разплакани. Един от тях дори разпори корема си с брадвата на морския брат. Цезар продължи:
  - Но след като си получа свободата, ще те преследвам, докато не те хванат и се мотаеш по дворовете! Водачът е разпнат.
  Пиратите бяха зашеметени от такава наглост и атаманът на морските разбойници със злобна усмивка попита:
  - Не те ли е страх, нагли момко, че сам ще те разпем! В крайна сметка вие сте вързани и в нашите ръце!
  На това младият Цезар отговорил:
  - Животът не е толкова голяма ценност, за да зарежеш честта и да предадеш достойнството заради него! Честта и достойнството са две крила, без които птицата на живота може да се държи само в плен!
  Дори закоравелият лидер на морските братя беше изненадан:
  - Ти си смел враг и ние ще ти пощадим живота. Освен това никога не ни се е налагало да виждаме 50 таланта наведнъж.
  Цезар изсумтя насмешливо.
  - Ако ме развържеш, тогава ще заменя твоето разпятие с по-малко болезнен начин за раздяла с живота: примка!
  Атаманът се засмя някак насилствено, но въпреки това заповяда да го развърже. Цезар не харесваше, че устата на лидера беше нацепена, а зъбите му бяха лошо поддържани. Младият мъж говореше с голямо презрение.
  - На когото езикът гуляе, той винаги си остава с носа! Е, мръсната уста е убежище на развързания език!
  Водачът беше объркан, но Цезар млъкна и пиратите сякаш бързо забравиха за заплахата.
  Приятелите на момчето бързо събраха необходимия откуп и изпратиха 50 таланта. Цезар удържа на думата си за едно нещо и в никакъв случай нямаше да отлага второто за дълго време. Въпреки че задачата пред него беше трудна, не е толкова лесно да се намери и хване пиратска галера, особено сред множеството острови, заливи и заливи на Средиземно море. Да, и има много пирати, а корабите на Рим все още са безсилни срещу тях. Но Цезар, все още в тийнейджърските си години, се отличаваше с голяма находчивост.
  Докато бил на пиратски кораб, той успял да се сприятели с каюта. Цезар му обещава позиция в римската армия и възможността да спечели своя peculium с роби. Той остави писмо на момчето, че от Сицилия се отправя галера, пълна със сребро. И тъй като в Рим започнаха сътресенията, защитата на галерата е чисто символична. Момчето -каюта трябваше да извади самото писмо, сякаш случайно, в морето, за това дори беше леко разглезено от морската вода. Планът не беше труден, алчните и тесногръди пирати не можеха да не попаднат в капан.
  По време на качването на борда палубата внезапно се издигна и римските войници се нахвърлиха върху пиратите. А отзад, за щастие през нощта, се приближиха две лодки с войници. Онемялите пирати почти не устояха. Искаха само да не ги бесят, а само да ги продадат в робство. И водачът, за да изкупи живота си, разказа къде крият съкровищата си, включително тези, които все още не са успели да отидат в бездната, петдесет таланта гуляят.
  Но Цезар отговори:
  "Можеш да си купиш живота, но не можеш да си купиш чест!" Затварям!
  Така се разнесе слухът за Цезар, въпреки че тогава той беше едва на петнадесет и година по-късно се ожени за нежната Аквалерия. Но това е друга история!
  Цезар нареди на Антоний да се присъедини към битката със силен резерв. Римляните са използвали конструкцията от типа фаланга. На тясна стена беше много ефектно. Вълната от нахлуващи гали се задави. Някои от тях били пронизани с две или три копия наведнъж.
  Юлий Цезар отбеляза:
  - Македонската фаланга може да бъде много ефективна техника. Не напразно те завладяха цяла Азия или по-скоро почти цялата! Когато приключим с Галия, ще отида в персийските земи, а там в Индия. Клеопатра ще събере за мен нови легиони, включително арабската кавалерия.
  При Цезар остана само младият скуайър Оливър Туист. Имаше слухове, че момчето е негов син. И това беше вярно, с единственото предупреждение, че майката на Оливър е обикновена робиня от германските земи. Красиво, но нахално русо момиче от славянските земи не искаше да стане наложница и хетеро и за това я изпратиха да работи усилено в насажденията от коноп и лен. Но и там била дръзка, заради което се озовала в кариерите. Тя обаче успя да оцелее там и да стане по-силна. Тя дори беше отведена при гладиаторите, където Цезар беше пленен от нея на арената. След което се оттеглили, Ерастела, както наричали високия славянски роб, също се влюбила в него.
  Познаха радостта в прегръдките на другия. Тогава гладиаторката забременя. И те имаха момче, Брут. Скоро Ерастела доведе броя на победите си на ринга до сто и в съответствие с обичая получи свобода. Но Цезар не можа да се ожени за нея, въпреки че беше вдовица. Той имаше друга страст, дъщерята на най-влиятелния римски воин, първият генерал Помпей. Той се ожени за нея и Ерастела отиде да се бие в източните земи. Цезар беше с нея известно време, потискайки опита на египтяните да се отцепят от Рим. Там той срещнал Клеопатра, която поставил на древния трон.
  Скоро тази любов измести предишната и Цезар не е постоянен. Клеопатра има син, но дъщерята на Помпей скоро умира по време на раждането, след което Цезар също намрази Клеопатра, отприщвайки война на северозапад от Италия, далеч от бившите си любовници. Вярно е, че Оливър, без да разпознава сина си, все пак си отиде с него. Момчето беше голямо и развито над годините си, като наследи руса коса, висок ръст и изключителна физическа сила от славянската си майка. Той приличаше малко на баща си, но беше много по-красив, по-силен и повече от Юлий Цезар на неговата възраст. Въпреки че момчето още не е навършило девет години, то вече изглежда като тийнейджър и с лекота върти двама възрастни елитни легионери. Тези мечове са около един и половина пъти по-дълги от стандартните.
  Оливър Туист плахо пита:
  - Позволете ми великият (Цезар никога не го е наричал син и естествено е забранил на момчето да се нарича така), да се втурна в битката, искам да изпия острието си с кръв!
  Юлий отговаря с усмивка:
  - В този случай ще остана сам, а тогава кой ще пази техния Цезар?
  Момчето се усмихна искрено.
  - Най-добрата защита е атака, защото ръбът винаги е по-силен от кожата!
  Цезар потупа момчето по силното му рамо.
  - Много добре! Е, хайде, сече се с меч! Нека това бъде вашето закаляване.
  Стоманата е закалена във вода, стоманата в кръв!
  Момчето Оливър беше възхитено и, проблясвайки босите си токчета (въпреки хладното есенно време, Цезар, закалявайки сина си, му остави само шорти от дрехите си). Мускулите на младежа: синът на римската легенда и гладиаторът-роб се люлееха като вълнички по водата.
  Затова той засече косматия варварин по главата с меча си. Той падна, преобръщайки се с главата надолу.
  Цезар отбеляза:
  - Ако старостта не винаги знае, но младостта винаги може! Ех, честно казано, малко завиждам на това момче.
  Цезар вече е над четиридесет и особено през студената галска есен старите белези болят толкова болезнено, а пристъпите на коварна епилепсия стават все по-болезнени и по-чести. Той дори имаше страх, че синът му Оливър и синът на Клеопатра Александър ще наследят болестта на треперенето. За последното отдавна не беше чувал, а Twist по природа е много здрав, никога не киха, въпреки че тича гол в снега и плува в дупката през зимата. Изглежда, че кръвта на славянската майка победи в него, с постоянни междуособни войни и суровите зими на руснаците!
  И когато сте разменили петото си десетилетие, е време да помислите за целта на живота. Цезар имаше проста такава, дори като млад, той стигна до заключението, че републиканската форма на управление, с безкрайни дебати, плебисцити, за да се хареса на тълпата, различни тайни интриги, подкупване на избиратели, не е достатъчно ефективна и вече не може да служи на далечна цел: възходът на Римската империя!
  Република - защо Рим е почти единствената страна на земята с република, а всички съседи са солидни монархии. В Рим също е необходимо да се утвърди принципата, с властта на императора, прехвърлена не по избор, а по наследство, или в изключителни случаи със специална конституция на императора. Последното може да се наложи, ако наследникът, меко казано, не е гений. Разбира се, слаб крал може да заеме трона, но във всеки случай той ще има власт и способност да взема независими решения.
  А дългосрочната програма ще стане много по-лесна за изпълнение, за разлика от консулите, които се избират само за една година, и то заедно! И ако между тях има кавга.
  Не, Рим се нуждае от монархия и от няколко сина Цезар винаги ще може да избере достоен. Вярно е, и той трябва да прави компромиси в това дълго пътуване. По-специално, правейки го съюзник и дори старши партньор на Помпей. Тук Цезар наистина не го уважаваше. Като дясна ръка на диктатора Сула, Помпей, след смъртта на този гонореен старец, може да стане суверенен владетел на Рим. Помпей имаше армия в ръцете си, включително елитен легион, охраняващ Сената. Но той остана верен на републиката, връщайки стария ред. Той е Цезар на мястото на Помпей не би пропуснал
  Вашите шансове. Като цяло Помпей, изглежда, ще бъде главният враг на Цезар, който мечтае за трона. Имаше и Крас, но той загива в партската война. Между другото, подобно на Цезар, той премина през цяла Партия и попадна в капан, като беше затворен с изтощена армия в крепост. Друго нещо е, че Цезар нарочно позволи на ордите варвари да се съберат срещу него. Галите са фаталисти и след като са загубили и последната надежда, че единството ще ги спаси, те окончателно и завинаги ще се подчинят на Рим.
  Между другото, Оливър е добър човек, той всъщност все още е дете, но притежава оръжие за бъбреци, като самия Херкулес. От него може да израсне воин, по-силен от Марк Антоний. Може би той ще бъде достоен крал и наследник на Цезар. Но.... дано не е много скоро, защото на великия човек му предстои много работа.
  Постепенно натискът на галите отслабва, хиляди са избити и осакатени, цели могили трупове под стените. Римляните също изчезнаха, той беше нечовешко напрежение. Тогава Цезар, който вече беше разтоварил цял колчан, извади втория меч, като забеляза:
  - Командирът, който влиза в битката, е като сламка, която чупи гърба на камила. Камила, чийто гръб е счупен от сламка, е като военачалник, избегнал битка!
  Много римски войници бяха ранени, наоколо лежаха трупове, а сред падналите имаше и квесторът Стефа, известен с това, че събори самия Гранник от коня си. И къде, между другото, е самият Гранник, Цезар щеше да го отстрани с втвърдена стрела. Да, по отношение на владеене на меч He Caesar не е лош, но далеч не е най-силният в римската армия, но един от най-добрите в стрелбата с лък. Освен това той дърпа тетивата с помощта на специална кука, носена на бронята, и изправя дясната си ръка. По този начин можете да изтеглите много по-стегната тетива от обичайния начин и да ударите на по-голямо разстояние!
  Но ти трябва и меч! - Цезар отсече най-близката Галия.
  Радостни викове:
  - Ава! Цезар е с нас!
  - Слава на Цезар! Ще спечелим всички!
  Римляните видимо се ободриха. Присъствието на Цезар - този талисман на победата вдъхнови бойците. Мощен удар и галите, като се поколебали, започнаха да отстъпват. Бушуващата буря започна да стихва, вълните се оттеглиха. Галите обаче се оттеглиха по доста организиран начин, без да бягат. Явно военният им плам все още не е угаснал напълно. Юлий Цезар, подозирайки капан и осъзнавайки, че в открито поле римляните ще бъдат смазани от превъзходно число, заповяда:
  - Всички стойте! Отпуснете се!
  Изтощени, потни воини на Рим започнаха да прибират ранените. Няколко лечители и жреци смазвали раните с отвари и превързали крайниците. Други войници започнаха да палят огньове, приготвяйки храна.
  Синът Оливър Туист беше много доволен, въпреки че мускулестите му, двойно сгънати гърди бяха изрязани от дълга драскотина от галската брадва. Момчето възкликнало:
  - Така им се дадохме! А нашият Цезар е най-добрият! Слава на великия Цезар!
  Войниците също, макар и по-сдържано, се зарадваха:
  - Слава на великия Цезар!
  Оливър Туист, размахвайки мечовете си, заяви:
  - Когато отново се появят галите, ще ги нарежа на горчиви ябълки! Защото синът на Великия Рим!
  Цезар извика момчето, като каза нежно:
  - Ти се доказа като славен воин! Сега ви правя мой почетен скуайър и в знак на благодарност ви давам това...
  Известният командир свали от пръста си пръстен със смарагд с размерите на лицето на гълъб.
  Момчето Оливър се смути:
  - Да, не съм достоен да нося такова бижу!
  Цезар се усмихна.
  - Не го носете! Скрийте го някъде или не, нека този пръстен се счита за ваш, но засега ще остане при мен. А ти, момче, бий се и когато навършиш четиринадесет, ще получиш своята пекулия. Междувременно се заемете с фехтовка с Марк Антоний.
  Огромният помощник на Цезар, въпреки че беше много по-голям от известния командир, приближавайки се до шефа си, неволно се прегърби, опитвайки се да се наведе. Самият Цезар беше малко над средния ръст, набит, с орлиен нос. Марк мрачно попита:
  - Защо не преследвахме галите?
  Цезар повтори афоризма още веднъж:
  -Генерал, който влиза в битка, е като сламка, която чупи гърба на камила. Камила, чийто гръб е счупен от сламка, е като военачалник, избегнал битка! Това е вярно, но времето за победа все още не е дошло. Гранник е нашият основен враг, некоронираният крал на непокорната Галия, все още е изложил всичките си козове. И той дори не се появи! Да изчакаме врага, още веднъж, освен това имам още идеи!
  Марк Антоний се оживи:
  - И аз се чудя какви са тези идеи? - И веднага се обърка. - Цял съм във вниманието на великите.
  Цезар снизходително започна да обяснява:
  - В крепостта има много суха слама, приготвена за конете. Но няма да седим в засада твърде дълго, а просто като накиснем сламата в олио, катранът и мазнината ще се разпръснат по подходите.
  Антъни изръмжа:
  - За какво?
  Цезар се засмя.
  - И тогава ще чакаме! В най-критичния момент от нападението. Вторият път, когато галите ще хвърлят всичките си резерви в битка, освен това ще се случи нещо друго!
  Асистентът се опита да се досети:
  - Ще дойдат ли нови, силни подкрепления?
  Цезар, присвивайки лукаво очи, кимна:
  - Това е! Нови силни подкрепления! Но е необходимо те да нанесат удар в същия момент, когато всички сили на Галия ще бъдат хвърлени в нападението:
  Антъни разпери ръце.
  - Не можем да изпращаме новини за великите. Бяхме обградени от всички страни!
  . ГЛАВА Љ6
  Момчето се събуди... Започна да се чувства по-весело... Изгарянията на Оливър Туист вече излизат от босите му подметки. И следите от миглите са белези... Но има надежда, че днес той няма да бъде разпитван с предразсъдъци.
  И все пак следващото изтезание е последно и ограничено във времето.
  На момчето е донесена храна. Той изяде овесена каша с чаша мляко. И спокойна. Почувствах се отегчена.
  Оливър правеше своите упражнения, както го научи Доджър. Такава специална за камерата. Малко пречи на яката и каишката на веригата. Но все пак тренировка. И разтегнатите вени вече не хленчат толкова много.
  По-специално, малкото момче прави и ъгъла за пресата. След зареждането Оливър започна да търка една верига в друга. Може би да е зает или наистина да се надява да избяга.
  Босите крака бяха малко студени и момчето ги зарови в слама. - помисли си Тер.
  Фактът, че затворниците страдат в затвора. И би било много по-добре в килия с други момчета. Компанията е много по-забавна. Тук, в работилницата и детския затвор, затворниците се забавляваха...
  Оливър търка и търка веригата си и не забеляза как отново заспа.
  Той мечтаеше, че е станал могъщ и силен, възрастен мъж и дясна ръка на велик командир.
  Цезар снизходително потупа героя по рамото:
  - Където лъвът не може да мине, мишката ще се подхлъзне. Въпреки че, разбира се, ролята на комуникация с Катон, който ми идва на помощ, се играе не от мишки, а от гълъби.
  Оливър Туист възкликна с непресторено възхищение:
  - Гениално страхотно е!
  Цезар неочаквано откровено отговори:
  - Ерастела ме научи на това. Славяните отдавна са използвали колети с гълъби. И ти не знаеше за това.
  Оливър Туист измърмори объркано:
  - Винаги се учудвах как вашите генерали: те винаги се справят толкова ловко и навреме, но не мислех, че става дума за гълъби. Мислех, че ти си син на небето под специалната защита на Юпитер!
  Цезар отбеляза:
  - Покровителството на боговете не е надеждно нещо, няма да замени нито смелостта, нито изобретателността.
  Повярвайте на едно изобретение: по-добре от хиляда молитви!
  Оливър се поклони.
  - Една мъдра дума на Цезар струва хиляда гръмотевици!
  Командирът реши да бъде скромен:
  - Не преувеличавайте способностите ми! Ако под моето командване нямаше такива доблестни воини, а римските войници са най-добрите бойци в света, тогава едва ли щях да успея дори една десета от това, което направих. Така че продължете и правете каквото ви се каже. И между другото, не забравяйте да смесите сламата с паднали листа, за да не бъде толкова забележима!
  Оливър Туист се поклони още по-ниско.
  - Подчинявам се на господаря си!
  Цезар поклати глава.
  Все още не, за съжаление! И не ме наричайте велик толкова често, не съм направил толкова много, за да ме хвалят на всяка крачка по този начин. Между другото, като свършиш със сламата, не си лягай, а фехтувай малко с Брут. Още няколко години и това момче ще може да лежи дори такъв главорез като теб!
  Оливър побърза да отговори:
  - Без съмнение великият Цезар!
  След това той се пенсионира, движенията му, въпреки голямата мускулна маса, не бяха налични, което е типично за много гиганти, ограничени, но Оливър, който стана възрастен герой, не беше толкова бърз като Брут.
  Цезар кимна и попита:
  - Сготви ми медена тинктура! А сега сервирайте вино със свинско месо!
  В отговор бос роб в износена туника донесе поднос. Тя е една от малкото жени в лагера, красива руса жена. Самият Цезар, макар и брюнетка, обичаше повече блондинките, въпреки че Клеопатра беше изключение в това отношение, огнена червенокоса кучка! Да, великолепно момиче и според слуховете баща й изобщо не е фараон, а един от римските легионери, измежду онези, които разбиха армията на Епифан пети.
  Робинята остави подноса и започна да чисти ботушите на Цезар. Юлий забеляза, че загорялата кожа на робинята е покрита с пъпки, грациозните пръсти на босите й крака посиняват. Всъщност слънцето вече беше почти залязло под линията на хоризонта и беше забележимо по-студено. Робите в самия Рим обикновено ходят полуголи, въпреки че понякога им дават парцали за зимата. Но в слънчева Италия сняг вали веднъж на всеки десет години през зимата, а тук зимите понякога са тежки. Е, нека тази красавица да стопли леглото днес и може би ще й бъде позволено да се облече по-топло.
  Светлата къдрава коса на роба, както и младото нежно лице, напомнят на Цезар за първата му съпруга и втората любов (първата беше едно от хубавите момичета на робите, въпреки че след като забременя, страстта на бъдещия командир изчезна и собствената му дъщеря, вече омъжена за един, от броя на приятелите Юлий!) Аквалерию. И в името на това момиче той се осмели да откаже самия диктатор Сула!
  Какво може да се каже за този владетел на Рим? Отначало Цезар се възхищавал на Сула. Прави му впечатление, че този командир започва да въвежда реда и да се бори с корупцията, грабежите, опитва се да накара богатите да уважават бедните и да споделят доходите си с тях. Имаше дори безплатни болници, броят на развлекателните представления се увеличи. Говореше се, че Сула подготвя голям поход на изток. Но този похотлив владетел хвана лоша болест и дори не от жена, а от негърско момче. В резултат на това диктаторът започва да гние жив и на фона на физическото страдание развива подозрение и мания за преследване. Започнаха масови репресии, забрана на изтезания и убийства. Отначало Сула заповяда да убият всички чернокожи, но след известно време, напротив, той заповяда да доведат голяма партида роби от Африка и да формират черната гвардия. Между него и Мери избухна война . В резултат на това бяха разпънати на кръст много хиляди римляни.
  Тук те извикаха Сула и Юлий Цезар. Тогава беше още млад, тъкмо на брадичката му пробиваше черна брада. Наскоро възстановеният дворец Сула блестеше от лукс, беше пълен със статуи, картини и такива все още сравнително нови декорации като фонтани.
  Някои от скулптурите изобразяват оргии, отвратителни в своята откровеност, и актове на съвкупление. Младият Цезар беше отвратен да гледа това, особено ако мъж се чифтосваше с мъж. Въпреки че в Древен Рим се смяташе за съвсем нормално да се използва мъж роб като жена, но... На Цезар това изглеждаше погрешно и подло. Е, още по-недостойно е, че най-добрите скулптори на Рим улавят това в статуи и дори олимпийските богове.
  Самият Сула изглеждаше отвратително, покрит с абсцеси, язви, брадавици, с опърпана глава, правеше отблъскващо впечатление. Един истински бисексуален диктатор изгни жив. За да облекчат страданията му, четирима роби: две красиви момчета и две красиви голи момичета втриха розово масло в чудовището. Освен това, по съвет на жреците, Сула пие три пъти на ден голяма купа с адска смес: кръвта на току-що закланите бебета и майчиното мляко. Веднъж на три дни Сула се къпеше от чистата кръв на деца и девици. Въпреки това болестта на това чудовище, което е загубило човешкия си вид, продължава да прогресира и целият римски народ се моли подземният свят бързо да вземе своето потомство.
  Цезар, преодолявайки отвращението, се поклони, наведе леко глава:
  - Радвам се да приветствам диктатора Сула.
  Чудовището изръмжа дрезгаво:
  - И как ми се кланяш измамник! Ако Джулия е твърде мързелива да си наведе гърба, тогава ще заповядам да те сложат на кол, за да не може повече да се изправи!
  Цезар просто отговори:
  - Ушите се кланят ниско към вятъра, но все пак това е само въздух, което не означава нищо! Ниските поклони няма да издигнат владетеля, ако той няма велики дела!
  Сула, внезапно омеквайки, попита:
  - Имам ли велики дела?
  Цезар отговори без хитрост:
  - Ако злото е голямо, тогава да!
  След кратка пауза диктаторът погали бузата на русото момче и изръмжа:
  - Ти си искрен и ми харесва! Знаеш ли, всеки момент мога да заповядам да те хвърлят в клетка с лъвове или да те разпнат на кръст. Все пак имаш шанс да останеш жив и дори да ми станеш приятел!
  Цезар, насила се усмихвайки, отговори:
  - А на каква цена мога да купя приятелството на самия Сула?
  Диктаторът отговори:
  - Имаш ли жена Аквалария?!
  Младият мъж Юлий отговори:
  - Да, диктатор!
  Сула предпазливо, сякаш се страхуваше да се изгори, погали голите гърди на робинята и промърмори по-неразбираемо:
  - Така че се разведи с нея!
  Цезар, преодолявайки срамежливостта, попита:
  - Не те разбирам съвсем!
  Сула изведнъж излая рязко, удари момчето по устните, след което изпъшка, когато отскочи назад:
  - Не се прави на глупак! Ти чу! Заповядвам ти, остави жена си Аквалерия!
  Младежът Юлий наведе глава. Той чувстваше, че да откажеш Сула е същото като да влезеш гол в клетка с гладни лъвове, но да предадеш Аквалерия в името на това гниещо чудовище - не, никога!
  Цезар, опитвайки се да направи гласа си твърд, отговори:
  - Не мога да го направя, диктатор!
  В гласа на Сула прозвуча изненада:
  - И ето защо! От вас се изисква да извършите подвига на Херкулес или просто да кажете "да" на най-великия от хората на Земята!
  Цезар отговори:
  - Понякога най-висшата проява на доброта, простата дума не е зло, особено ако е свързана с риск за живота!
  Физиономията на Сула се простира с язви:
  - Значи ми казваш не?
  Преодолявайки напълно естествен страх, Цезар отговори:
  - Да, диктатор! За съжаление не! И отново не!
  Сула отговори със спокоен глас
  Но ти сам подписа смъртната си присъда! В крайна сметка е невъзможно да кажеш не на диктора и да останеш жив!
  Цезар пое дълбоко дъх.
  - Какво има, готов съм да ходя на тартар! Макар че кой знае, може би боговете ще ме смятат за достоен за Шанз Елизе!
  Сула повдигна увисналите си вежди.
  - Значи няма да умреш! Ще бъдете измъчвани и не само вие, но и вашата любима съпруга Аквалерия. Мисля, че ще ви бъде много приятно да гледате как палачът изгаря нежните пети на момичето с нажежено желязо, след което щипките започват да разкъсват голите й гърди.
  Цезар се придвижи към Сула, когато изведнъж шест високи черни воини изскочиха от завесата. Освен тях се появи още един човек. На външен вид той беше на не повече от двадесет и пет, а самият той беше истински гигант. Цезар веднага разпозна вече легендарния Помпей, дясната военна ръка на Сула. Имаше обаче слухове, че Помпей, като много красиво момче като дете, се влюбва в Сула и сякаш дори го съблазнява, от което стават приятели. Но Помпей много бързо придоби авторитет, показвайки се като много способен военачалник и смел, много силен физически войник. По-специално, в този момент той успя да извърши много висок подвиг, а именно да убие царя на Партия. Цезар винаги е ревнувал от Помпей, макар и поради факта, че самият той едва достигаше рамото на този висок мъж. Но това не беше единствената причина.
  Помпей извади меча си:
  - Подчинявам се и се подчинявам на моя господар!
  Сула отговори:
  - Какво ще кажеш, сине за това, това е гадняр, който се осмели да бърбори на жив бог, тоест мен!
  Помпей отговори неочаквано:
  - Той е искрен и е добре!
  Сула изграчи лениво в гласа си:
  - Е, нека проверим искреността му! Кажи на Юлий, ако имаше възможност да ме убиеш, би ли го направил?
  Цезар, задавен от вълнение, попита:
  - Искрено отговарям?
  Сула изрева:
  - Да!
  Цезар въздъхна.
  - Убити! Бих убил веднага!
  Диктаторът беше изненадан, отдавна не беше виждал такава наглост:
  - Като този! Убити! Не знам какво да правя с него Помпей и какво смъртно наказание да измисля за него и неговите момичета.
  Помпей отговори твърдо:
  - Който е честен и казва това, което мисли, че не е опасно. Истинските предатели и врагове лукаво ласкаят!
  Сула се намръщи.
  - Като теб и ти ме ласкаеш! НО? Усещам, че искаш да заемеш моето място и нямаш търпение за смъртта ми! Какво гледаш!
  Помпей погледна Сула право в очите.
  "Неведнъж съм демонстрирал своята преданост към вас!" Искаш ли ме...
  Диктаторът прекъсна:
  - Нямам нужда от кученце! Слушай заповедта ми, заведи този нахалник в тъмницата, както и жена му. Поставете ги в една и съща килия и тогава аз самият ще измисля смъртно наказание за тях! Ще бъде нещо сложно и болезнено.
  Помпей се поклони ниско.
  - Подчинявам се и се подчинявам на най-великия!
  Диктаторът добави:
  - Води сам до каземата! Ако избягат, ти самият ще висиш на кръста.
  Помпей се поклони още по-ниско.
  - Никога не съм те разочаровал най-великият от най-великите!
  Цезар беше отведен. Младият мъж си помисли, разбира се, напразно, че е толкова откровен със Сула. Цезар не се страхуваше от физическа болка, но мисълта за пътуване до мрачното царство на Плутон не харесваше. Освен това любимата му съпруга ще бъде измъчвана. Последното е напълно лошо, все още можеш да понесеш собствената си болка, но не можеш да облекчиш чужда.
  Сула, след като се върна, попита Помпей:
  - Може би вие сами ще ми кажете на каква екзекуция да подложа това нахално кученце? Може би го удави в лайна? Как ще унижи гордите!
  Помпей отговори:
  - Той е смел и силен воин. Рим има нужда от такива хора! Ако не иска да ти служи, не пленни, а пусни птицата на свобода!
  Диктаторът се закашля:
  - Марий е бебе спрямо племенника си! Това момче има и лъв, и лисица, само че последната още не е пораснала! И затова заповядвам, изгорете този бунтовник на клада! Изгорете го, докато не остане нищо освен пепел!
  Помпей кимна с глава в знак на съгласие.
  - Ако това е твоята воля, тогава ще изпълня великия господар!
  - И веднага! Ще ми донесеш онази шепа пепел, че той ще остане от тях!
  Помпей щракна с петите на ботушите си и тръгна да изпълнява заповедта.
  При вялия Цезар те доведоха съпругата му Аквалерия. Лицето на момичето беше изцапано от сълзи и имаше чифт впечатляващи синини. Тъмничарите отнели всички бижута на благородната патриция, а също и откъснали връхните й дрехи и сандали с скъпоценни камъни. И сега представителят на благородническо семейство остана само в една бяла туника. В Рим ранната пролет тъкмо набираше скорост, беше студено през нощта, особено в каменния каземат. Голите и беззащитни крака на момичето замръзват, Аквалерия мразовита ги докосва. Цезар свали туниката и ботушите си, поиска:
  - Сложи го!
  Aqualeria гордо отвърна:
  - Не! Не искам да замразяваш любовта ми!
  Цезар, намръщен, отговори:
  - Но аз съм мъж! А мъжът трябва да търпи трудности, заради една дама!
  Аквария въздъхна тежко.
  - Моите роби слуги, с изключение на най-близките ми, ходят през цялата година в една и съща туника и боси. Сега виждам или по-скоро усещам колко болезнено им беше. И като цяло, скоро ще бъдем екзекутирани и може би, след като изпитах студа на подземието, няма да се уплаша толкова много от ледения мрак на Хадес!
  Юлий погали крака на жена си, започна да търка студените си пръсти, докато се опитваше да утеши:
  - За невинни души и герои има специални Шанз Елизе. Те са красиви, пълни с приказни дървета и пъстри цветя. Там цари вечно лято и всички плодове са узрели и сладки, дъждът не спира да се излива покрай хората, а какви хапещи насекоми и жилещи змии отдавна са забравени от живеещите там. Такива нещастия като старост, прегърбена рамка или изгнили зъби не са известни на жителите на този щастлив свят! Това е рай!
  Аквалерия, като погали черната къдрава глава на Цезар, отговори:
  - Има ли банани?
  Младият мъж Юлий отговори:
  - Разбира се, има ананаси и банани.
  Аквария въздъхна.
  - Как бих искал да ям пресни, узрели банани. За съжаление досега съм пробвала само сушени, но много ми харесаха!
  Цезар уверено, сякаш самият той наскоро е бил там, заяви:
  - На Шанз-Елизе има плодове, които нямат име. В допълнение, много добра вкусна храна и забавления.
  Аквариумът е възроден:
  - Има ли секс в рая?
  Цезар се усмихна и кимна.
  - Да, разбира се! В края на краищата Херкулес прави любов с първата си жена, живееща на Шанз Елизе.
  Аквалерия се усмихна щастливо.
  - Ще имаме ли деца?
  Цезар решително удари с юмрук по камъните:
  - Ще има много! Това ти го обещавам! Ще отгледаме славни воини!
  Младежът и момичето първо се целунаха страстно, а след това започнаха да се галят. В крайна сметка, кой знае какво чака човек, там отвъд бариерата, зад този плашещ ръб. И тепърва предстоят жестоки мъчения, измислени от извратения ум на Сула. И ние трябва да ги издържим, да съберем сили, да стоим докрай.
  Но Аквалерия все още ще се измъчва, както обеща диктаторът: нажеженото желязо ще изгори нежните момичешки токчета, след това нежните гърди ще бъдат изтръгнати от благородния патриций ...
  Не, просто е извън неговите правомощия. Минава мисъл, ако проявиш смелост и сам спасиш момичето от мъчения. Например да удуши с колан... Но да убие истинската му и всепоглъщаща любов е извън силите му. Това е като да удушиш собственото си дете, особено след като изкусителят на змия шепне: кой знае, може би капризен диктатор ще промени решението си и ще спаси живота си, поне Аквалерия?
  Цезар целува любимата си жена с още по-голям плам, устните й са по-сладки от мед и възкликва:
  - Знаеш ли, ние седим в тъмница, но в същото време не можем да се намерим по-свободно в целия широк свят!
  Аквалерия попита изненадано:
  - И защо?
  Цезар уверено отговори:
  - Защото силният духом - царят в затвора, слабият духом - роб на трона! Важно е да запазите смелост и да не избухнете в сълзи дори на багажника. Изтърпявайте мъчения, мълчаливо с усмивка на устните!
  Момичето въздъхна тежко, като погали с длани скованите си крака. Тя е потомка от семейството на царете, изведнъж се почувства като нещастна робиня. Ярко въображение рисува картина как тя е напълно гола с усукани стави, висящи на стелаж, а камшикът на вонящ палач я удря по голия й гръб. И друг мъчител й чупи пръстите с нажежени щипки.... Момичето дори усети парене в малкия си пръст, който мъчителят започна да откъсва.
  Аквалерия заплака горчиво. Перлени капки сълзи се стичаха по румената й буза и меката като бебе кожа. В отговор Цезар започна да целува любимата си по бузите, облизвайки солените сълзи, утешавайки:
  - Ти си римлянка, дъщеря на града, който е предопределен да владее света! Не плачете, но за да ви е по-лесно, помислете за нещо приятно.
  Валерия отвърна със стон:
  - И не се сещам за нищо друго, освен за ужасните мъчения, които ме очакват! И безнадеждната бездна от зъбен камък!
  Цезар отговори философски:
  - Няма по-голямо мъчение от въображението на слабоумния човек! Най-ужасният ад, пред погледа на страхливец, преди изпитанието!
  Момичето се обиди, сълзите спряха лицето й:
  - Не съм страхливец! Не ме унижавайте! И така или иначе, ако ме обичаш, тогава защо казваш това?
  Цезар отговори с принудена усмивка:
  - Любовта, за разлика от облаците, макар и да пролива сълзи, но слънцето наистина не затъмнява! Не се притеснявай красавице!
  Аквалерия възрази:
  - Когато любовта, като облак, пролива сълзи, издънките на скуката и разочарованието се издигат!
  Цезар искаше да отговори на това нещо, но се чу скърцане на вратата и двамата влюбени скочиха. Желязната врата с шипове се отвори и през нея влезе Помпей, придружен от двама легионери. Цезар намери сили да се усмихне:
  - Не всеки е в състояние да се похвали, че такъв ескорт го придружава в последния път!
  Помпей, разклащайки чувала зад гърба си, каза мрачно:
  - Дойдох не да убивам, а да спасявам!
  Цезар беше изненадан:
  - И ти се обърна срещу Сула?
  Помпей поклати глава, докато изваждаше бронята си от чантата си.
  - Личните ни отношения с диктатора не касаят никого! По-добре се обличайте като римски легионери. Имам двама мои верни другари с мен: Гай и Лексин, те ще ви помогнат да излезете от града. Знай, Цезаре, аз спасявам живота ти, но не трябва да се връщаш в Рим, докато той е управляван от диктатор!
  Юлий, помагайки на жена си да се преоблече, попита могъщия Помпей с нарастваща изненада:
  Защо ми помагаш! Помогнете да рискувате живота си!
  Помпей отговори не без колебание:
  - Защото той показа непоклатима смелост, отказвайки на диктатора! Той не предаде любимата си жена! И аз по едно време се съгласих да се откажа от любимия си в името на тиранин! Така че знай оттук нататък, че съм ти като брат!
  Цезар, коригирайки бронята на Aqualeria (те естествено се оказаха страхотни за нея), въпреки това попита:
  - Мога ли да ти се доверя? Може би това е просто още един трик на старата лисица?
  Помпей отсече:
  - Липсата на доверие не може да унищожи истинското приятелство, защото в този случай истинското приятелство никога не е съществувало!
  Цезар протегна ръка към Помпей.
  - Вярвам ти, но запомни: Приятел може да бъде предаден само веднъж, когато отново предадеш врага!
  А да имаш Цезар за враг е незавидна съдба дори за диктатор. Между другото, какво ще стане, ако Сула поиска да покаже труповете ни?
  Помпей, усмихвайки се на това, отговори:
  - От него ще бъде достатъчно и пепел! Кремацията изравнява всички, независимо дали е направена на живи и мъртви!
  Двамата родени воини отново здраво се ръкуваха. След това Цезар, с любимата си жена, отиде, придружен от двама предани бойци от затвора.
  Когато вече яздеха в аванпоста, Аквалерия внезапно спря коня си и посочи дебел, плешив мъж с дегенеративно лице, залитащ от прекомерно изливане:
  - Той, заедно със съучастниците си, ми взе дрехите, напипа гърдите ми и обеща да ми изпържи петите.
  Цезар кимна мрачно.
  - Разбрах!
  Преодолявайки разстоянието сам на черен кон, младият Юлий, влагайки всичките си сили в удара, засече с меча си плешива глава с ниско чело като горила.
  Цезар беше разсеян от спомените си, искаше женска обич. Той му извика руса красавица-робиня:
  - Е, пригответе леглото, удостоена ви е честта да служите на самия Цезар.
  Момичето се поклони и римският командир с едно движение скъса туниката й. Тогава ръцете му прегърнаха пълните гърди на дъщерята на Гал. Робът искрено мъркаше от удоволствие, галещите движения на Цезар бяха изкусни, той знаеше как да настрои всяка жена, от благородни матрони до незначителни робини. И това момиче, съдейки по следите от камшика по загорелия й гръб, имаше време да се научи да обича този, който беше поръчан! Ягодовите зърна на робинята се втвърдиха, тя започна да се гърчи, покривайки с целувки устните и гърдите на великия командир и в същото време го освобождава от тогата. Постепенно любовната игра ставаше все по-бурна, чуваха се все по-силни въздишки и стенания.
  . ГЛАВА 7
  Момчето-затворник се събуди бодър и бодър след сън. В изолацията е чисто, не е много студено. Въпреки че след сън не пречи да правите упражнения.
  Оливър започна да изпълнява упражненията, на които Доджър го беше научил. Включително правене на ъгъл, клякане, издърпване на щангите, лицеви опори. И това ми помогна малко да повдигна настроението.
  Тогава на момчето донесоха закуска: овесена каша и голяма халба прясно мляко, което му наляха състрадателни жени-пазачи. За тях беше болезнено да съжаляват за момчето на десет години, особено след като Оливър чакаше или мината, или мините.
  Младият затворник яде и отново прави упражненията си. Започнаха да търкат една брънка на веригата в друга.. И в същото време той се опита да си спомни какво е прочел в книгите. Като момче Гета се бие от дясната страна на Спартак и посече римляните.
  Само този път той вече не можеше да избяга от мъчения.
  Влязла вражеска жена, придружена от охрана, и пижамата на Оливър била свалена. И тя огледа момчето, като каза с изненада:
  - Всичко е почти оздравяло. Какво живо момче!
  И като му намигна, тя отговори:
  - Вече остана последното мъчение! Бъдете търпеливи за малко повече от час и те вече няма да ви измъчват до процеса!
  Оливър въздъхна... Докторът си тръгна и за времето на момчето остана само. Оливър измърмори:
  - Още малко, още малко,
  последната битка е най-трудната...
  Свободен съм, искам да се прибера
  Никога не съм виждал майка си!
  Пазачите и жената лекар дойдоха отново. Тя попита с усмивка:
  Готов ли си бебчо?
  Момчето кимна и запя:
  Момчето винаги е здраво
  Момчето винаги е готово!
  Той беше изключен от яката и отведен в избата за мъчения. Беше горещо от пламтящата камина, а по стените висяха маса мъчителни неща. Жената палач, тази червенокоса лисица, е с бикини и лента от тесен плат на гърдите си. Тя има за помощник тийнейджъри на четиринадесет, петнадесет, но за възрастта си са едри и мускулести. Тази жена е специалист по изтезания на деца. Тя знае как да предизвика максимална битка, без да убива или осакатява.
  Наблизо е жена лекар, която следи здравословното състояние - клиент на палачите. И съдията, който спазва правилата.
  Освен книжници и свещеник, те записват всички свидетелства, изречени по време на мъченията.
  Затворническата пижама на Оливър е скъсана, оставяйки го гол. Така се измъчва жертвата.
  Червенокосата кимна с усмивка.
  - Този път ще опитаме с хоризонтален багажник!
  Оливър върза ръцете и краката и увисна хоризонтално, започна да се разтяга в машината. Боли много, особено в раменете. А въжетата се забиват в китките ви и заплашват да откъснат глезените на децата.
  Момчето изпъшка от болка, разтегнаха го и го направиха по-дълго. И буквално вади вените.
  Червенокосият палач попита:
  - Ще говориш ли?
  Оливър само промърмори в отговор:
  - Не!
  Жената палач нареди:
  - Смажете му гърдите, корема и петите! Този път нека изпържим старателно!
  Оливър потрепери... И тийнейджърите палачи започнаха да мажат гърдите, стомаха и босите ходила на момчето със зехтин. Те работеха, хилейки се и кикотейки, и щипеха, и доста болезнено, жертвата.
  Оливър се почувства отвратен, когато ръцете на мускулести тийнейджъри опипваха, размазвайки силно миришещо масло върху втвърденото му тяло.
  Но това отклони вниманието от силната болка в разтегнатите мускули и връзки.
  След това донесоха тръбите с газ, Оливър трепереше от страх. И уволнен...
  Огънят гореше от разстояние, за да не изгори кожата, а да причини максимална болка. Пламъкът бил особено силен под босите пети на детето. Тъй като подметките са с дебела кожа и заздравяват по-бързо и се обгарят повече.
  Червенокосата лисица, усмихвайки се агресивно, каза:
  - Ще говориш ли? ще те питам ли?
  Оливър стене от мъчителна болка и поклаща глава. Пламъкът става малко по-висок и гори по-горещо.
  Момчето потрепва от диво страдание и става още по-болезнено. Това е силно изтезание. Оливър усеща нещо, което ще бъде готов да си признае. Но инатът го кара само да стене и да плаче, но да мълчи.
  Червенокосата вади камшик и облизва устните си. С всички сили той започва да бие момчето. Тя изпитва очевидно удоволствие да измъчва дете.
  Жената лекар, напротив, се намръщи... И прави забележка:
  - Не го убивай! Трябва да е жив!
  Червенокосата лисица леко намалява интензивността на побоя. Но въпреки това ударите й прорязват кожата. Тя се блъска и ръмжи.
  Тийнейджърите палачи се усмихват. Те също се забавляват.
  Червенокосата удря. Оливър Туист е опънат и пържен и е толкова болезнен и мъчителен.
  Момчето наистина иска да загуби съзнание, но това не избледнява, а главата остава ясна, а тялото ясно реагира на страданието. Дива адска болка, всяка клетка от тялото на детето прелива от брашно. И така искам да си призная, и затова искам да го спра.
  Тогава Оливър изведнъж си спомни за книгата, която беше чел в библиотеката на детския затвор за индианците. Така те пееха тривиално под мъчения. Точно така, на стелажа или приковани на дърво, те изпълняваха куплети. И тогава се оправиха.
  Когато пееш, болката се понася много по-лесно.
  И Оливър Туист пееше, композирайки, докато вървеше;
  Роден съм сираче в работилница
  Мама, татко от ранна детска възраст не знаеха ...
  Но напразно бебето сега се погребва,
  За него Христос е идеалът!
  
  Оливър работи много усърдно
  И бедният човек яде малко каша за закуска ...
  Възпитанието беше много строго.
  Истинска, пълна каша!
  
  Момчето поиска още малко
  И за това той щедро получи камшик ...
  За обяд дадоха на децата трева,
  И така им липсваше сила!
  
  Оливър беше строго осъден
  И те искаха да екзекутират босото момче...
  Хлапето в примката беше почти екзекутирано,
  Животът е тънък, като нишка от коприна!
  
  Но съдбата се усмихна кисело,
  Момчето е изпратено да служи...
  Дулото на пистолет проблесна,
  Той почти се превърна в игра!
  
  Но и там животът отиде не захар,
  И момчето избяга от страданието ...
  Бос в една проста риза,
  Той побърза към столицата на Англия!
  
  Момчето събори босите си крака,
  Но той все пак стигна до Лондон...
  Не съдете детето строго,
  Но той привлече бърлога на крадците в столицата!
  
  Той също стана хитър крадец,
  Изкатерих се през джобовете си, дърпах чанти...
  Понякога момчето пълнеше шишарки,
  Оказа се, сякаш е дете на греха!
  
  Но в крайна сметка той беше хванат
  Много лошо означава да крадеш...
  Петите бяха изгорени от пожари,
  Защото непълнолетен крадец!
  
  Имаше жесток и жесток разпит,
  Горкото момче под камшиците на палачите...
  Той виси на стойката бос,
  Нажежен, пълен с кърлежи!
  
  Бият го, измъчват го толкова жестоко,
  И веднага чупят костите на момчето...
  Само ток не е достатъчен,
  Да довърша детето докрай!
  
  Е, защо трябва да страда детето,
  Да, случило се е да краде гладен ...
  Но братята и сестрите живееха за това,
  Оливър не е убил никого!
  
  Така че пощади копелето
  Спри да измъчваш горкия...
  Палачи, вие не ядосвате Бога,
  Колко можеш да измъчваш дете!
  
  Той е роден в крайна бедност,
  Майка му почина при раждане...
  На земята толкова сиротски грешна,
  Да, Великобритания е сурова страна!
  
  Искаш да обесиш момчето
  Или по-лошо, дори заложете на кол...
  Но трябва внимателно да обмислите
  Защото животът ни е пълна лудница!
  
  Оливър страда много
  Петите му горят с пламтящ огън...
  И момчето е бито стилно,
  От изгорената плът се чува смрад!
  
  Оливър обаче не се разпадна,
  Той не каза тайната на палачите ...
  И когато момчето се бие храбро
  Издигайки се над стръмните скали!
  
  Не, това дете няма да бъде чисто,
  Висящ на примка като мръсен крадец...
  Той ще стане писател, художник,
  Ще има силен човек като мечка!
  
  Той няма да позволи на враговете да танцуват за щастие,
  Самият той ще премести катама по рогата ...
  Облаци и лошо време ще се разпръснат,
  Ако животът на момчето е ценен!
  
  Знам, че скоро ще има зло отмъщение,
  Исус великият Бог ще дойде...
  И светлината ще дойде,
  Той донесе спасение на хората!
  
  И детето, което е окачено в примка,
  Ще падне в красивия рай на Христос....
  Нищо, че е греховно дело,
  В крайна сметка душата на Twist е толкова чиста!
  
  Ужасен ад очаква палачите,
  Съдържа проклятие, плач и диво стенание...
  Исус разкрива спасението
  Идва пъргавият Армагедон!
  И тогава ще дойде справедливостта
  Мярката ще се превърне в радост от съда,
  И Всемогъщият ще прояви милост към всички,
  В славата на Сина, Господ Христос!
  Оливър пееше под миглите, под огъня и се опъва хоризонтално върху стойката.
  Червенокосата жена палач замръзна и каза с усмивка:
  - Това е такава смелост!
  Служителят посочи пясъчния часовник.
  - Времето изтече! Тъй като младият престъпник все още не е на четиринадесет, времето за изтезание е ограничено от закона!
  Червенокосата се усмихна и ентусиазирано отбеляза:
  - Браво момче! Пя на багажника! Какъв достоен престъпник!
  Огънят и газовите тръби бяха премахнати... След това Оливър беше свален от стелажа и се изля топла вода. След това забърсвали със спирт раните и изгарянията на момчето. Облякоха нови затворнически пижами.
  Момчето се развесели малко... Въпреки че боли ужасно, когато алкохол изгаря рани.
  И момчето беше върнато в килията. Сега никой няма да го безпокои до процеса.
  На момчето отново дадоха овесена каша, но този път с парче месо и мляко. Младият затворник яде и усеща тежест и желание да спи.
  Оливър с мъка на сламата някак си лежеше настрани. Гърдите и коремът бяха покрити с мехури от огъня, а гърба и задните части бяха изрязани с камшик.
  Момчето беше още младо и здраво и заспа сравнително бързо. И той отново сънува...
  Вдъхновен и от прочетеното в книга в богатата библиотека на детския лондонски затвор, за събития в далечна Русия.
  Емелян Пугачев, все още сравнително млад и силен казак, способен и пламенен, реши на най-голямото приключение в живота си. А именно той организира казашки бунт. Освен това селянинът се провъзгласил за император Петър Трети. Опустошена от продължителна война с Османската империя, страната с радост приема измамника. Емелян успява да събере недоволните яик казаци и да започне похода си към Оренбург. Илецки казаци, калмици, башкири, татари, киргизи, местни крепостни селяни и дори някои войници и офицери се присъединиха към измамника . Отначало успехът допринесе за пугачевите, армията им нарасна.
  Но продължителната обсада на Оренбург позволи на царското правителство да натрупа сили и да прехвърли войски от границата. Под Татищево Пугачов даде на генерал Голицин ожесточена битка. След ожесточена битка 10-хилядната армия на пугачевците е разбита, а водачът на въстанието избяга. Опит за отблъскване на правителствените войски под крепостта Белозерская завърши с поражението и залавянето на много съратници на самопровъзгласилия се цар.
  След това последва бягството и дългото преследване на Йемелян от правителствените войски. Сериозните разногласия, възникнали след смъртта на главнокомандващия Бибиков сред царските командири, позволиха на Емелян Пугачов да събере отново силите си и да завладее няколко фабрики и крепости.
  Но след това Деколонг го счупи отново. Но Емелян не се отказа. След няколко схватки с Михелсон той успява да се откъсне от царските войски и да се придвижи към Казан. Почти целият град беше превзет по прищявка, само Кремъл успя да задържи втория братовчед на Потьомкин.
  И защо се случи злощастната битка с Майкелсън. Само хиляда и двеста, макар и подбрани и добре обучени войници, успяха да разпръснат тълпа от повече от двадесет хиляди души.
  Вярно е, че повечето от войските на Йемелян бяха наскоро присъединени, необучени във военните дела и не твърде смели селяни. Два пъти Емелян Пугачов все пак опита Майкелсон за сила. Но на царския подполковник помогнаха и благородната милиция и гарнизонът от Кремъл. Победеният Емелян Пугачов първо се премести в Нижни Новгород. Но битките показаха, че необучените селяни са безполезни воини, а калмиците с башкири: кавалерията на Пугачов - се откъсна от измамника и той не може да разчита на попълване с боеспособни части.
  Имаше идея да се търсят военни сили на Дон. Нещо повече, именно донските казаци бяха най-боеспособната част от армията на Стенка Разин. А Емелян Пугачев беше братовчед на Стенка, правнук.
  След поредица от поражения слънцето на съдбата сякаш отново се усмихна на измамника. Редица градове бяха взети почти без загуба, включително такива големи като Саранск, Пенза, Саратов, Камишин. Вярно, успяха да ги задържат за много кратко време. Михелсон беше по петите и ако не бяха многобройните селски бунтове и тълпите, които се появяват от време на време, тогава Пугачов можеше да бъде изпреварен отдавна.
  Армията на измамника нарасна... Повечето от волжките казаци му положиха клетва за вярност и посрещнаха Пугачов с чест. Само малцинство, най-богатите казаци, отказаха да се кълнат във вярност на селския цар и избягаха в Царицин. Там се приближиха и хиляда избрани донски казаци. Още три казашки полка, завърнали се от турската война, заеха изчаквателна позиция: казват, който победи, те ще заемат другата страна.
  Пугачов, имайки Михелсон в тила, не посмя да щурмува добре укрепения Царицин и се придвижи по-надолу по Волга. Към него се присъединяват калмиците и волжките казаци, които се заселват в Черен Яр.
  Войската на Емелян нарасна до петнадесет до седемнадесет хиляди бойци и имаше петдесет оръдия. Полковник Диц, който излязъл да залови измамника, бил убит, а бригадата, отчасти пленена, отчасти разпръсната от пугачевците. Може би Пугачов сега е по-силен от всякога. Близо до Казан той формално имаше повече войски, но с дъбови дървета. И сега има много калмици, волжки казаци и няколко стотин, които са избягали от Дон. Има и много войници, взети от пленените гарнизони. Артилерията също беше попълнена за сметка на превзетите градове, а хазната на Пугачов също беше значителна.
  Трудно е да се повярва, но битката при Salt Band ще бъде последната голяма битка и ще сложи край на въстанието. Сега Емелян разполага с повече от всякога много сили и оръдия и голям брой бойни единици. Но предателството вече е назряло в армията на Пугачов и може би това е причината за толкова бързо и сравнително лесно поражение на правителствените войски.
  Оливър Туист четеше голяма книга за въстанието и селската война на Емелян Иванович и затова искаше да повлияе на нейния ход. Все пак той е английски крадец пионер, което означава, че е възпитан да симпатизира на бунтовниците. Така че помагайте, преди да е станало твърде късно.
  Краят на август е горещ в района на долната Волга. След каменния чувал на лондонския затвор е приятно да се ходи бос, с детски крака, по острата трева. В съня Оливър се чувства добре. Сякаш по магия всички рани и изгаряния заздравявали, разяжданите от сол и алкохол язви заздравявали. А по гърба, по който биели с нажежена тел, нямало следи от изгорени порязвания. И веднага щом момчето успя не само да отиде на екзекуция за кражба, но и да пее?
  Да, не е лошо, когато ви духа топъл летен бриз, а Волга пръска наблизо. Можете да се хвърлите в нежните му води, за да се гребете под себе си. Момчето плува добре - гмурна се дълбоко и отвори очи и влезе под водата.
  Оливър стана първокласен крадец в детска банда и успя да направи много. Имаше отлична памет и говореше свободно немски и английски. Отличаваше се с издръжливост и търпение, никога не се разболяваше през целия си живот, въпреки че беше бос от детството, често бързаше през снега.
  Момчето хареса пътя на крадците, въпреки че донесе голяма скръб. Но честно казано, Оливър Туист на практика не познаваше мирния живот. По-скоро като забавление. От ранно детство труд, побои, оскъдна храна. И е страшно, но в същото време вълнуващо.
  Момчето поплува малко. Блажено е да лежиш или да се плискаш в топла люлка, но... Задължение на младия крадец е да помогне на Емелян Пугачов. Как може Оливър да знае, че това е точното място и време?
  Сякаш някой беше слязъл от небето и продиктува това на момчето крадец. И тъй като дългът повелява, тогава е необходимо да се помогне на селския цар!
  Оливър Туист излезе на брега, меката, кадифена кал приятно гъделичкаше мазолистите подметки на момчето. Хлапето с удоволствие стъпваше върху камъните, избирайки къде е по-остро. И тогава той се втурна, скачайки като луд заек. Това е страхотно! Той е свободен! Тича при Емелян Пугачов - водачът на всички потиснати!
  Момчето с всичка сила ритна крака си в камък, изхвърли калдъръм с удар и ... забави скоростта. Той е почти гол, само с черни гащички, по-скоро като бански. И в тази форма да дойде при царя?
  Трябва да взема дрехи. И момчето започна да търси инструмент, за да вземе поне някаква прилична рокля.
  Тук можете да направите тръба от обикновена тръстика и огън от нея. Оливър Туист бързо си изгради един вид лък. Въпреки че оръжието се оказа примитивно, но пионерският крадец има опит в стрелбата от такива оръжия. Тук момчето видяло двама ездачи в богати дрехи. Най-вероятно това е разузнавателен патрул на войските на Майкелсон, който се движи след Емелян Пугачов.
  Но момчето реши да слуша. Той легна по корем върху трънливата трева и наостри уши. За един скаут е изключително важно да има остър слух. Оливър Туист има кучешко ухо по природа, но също така се е обучил с помощта на специални упражнения да чува по-добре и да различава най-малките звуци.
  И двамата ездачи прошепнаха тихо. Офицерът в синия костюм говори на червения:
  - Изварата и Чугуев ни обещаха помощ. Нито едно от петдесетте оръдия на пугачовците няма да стреля. Калмиците ще си тръгнат, а волжките казаци ще бъдат отведени от полковник Тимофей.
  Офицерът в червено отбеляза:
  - Не наистина, бих посъветвал да се доверите на тези пугачовци. Ами ако ни вкарат в капан?
  Полицаят в синьо кимна и извади пакет от джоба си.
  - Ето всички документи: Извара, Чугуев, Федоров, Тимофей и главният палач Емелян Коряви ще подпишат! Вярно, Овчинников и Перфилиев са верни на измамника, но ще ни помогнат да ги довършим в самото начало на битката!
  Офицерът в червено подсвирна.
  - Еха! Перфилиев щеше да бъде специално изпратен от Санкт Петербург да разложи армията на измамника, но напротив се оказа по-верен от правилния?
  Синя униформа, влачи лулата си и потвърди:
  - Е... Това понякога се случва! Но от друга страна водачът на илецките казаци Творогов е наш! Тук слагат всички кичури!
  Оливър Туист ахна от вълнение. Освен това тръните убодоха голия му корем. Ето шанс да предадете наведнъж всички предатели на царя-баща. И там смаже и Майкълсън.
  Офицер в червена униформа отбеляза:
  - Имаме хиляда и половина казаци, от които най-богатите хиляда от Дон, хиляда и двеста избрани гренадери и още три хиляди пехота, взети от Царицин? Да не победим измамника?
  Офицерът в синьо кимна в знак на съгласие.
  - Разбира се! Катрин заповядва да побързаме при Суворов, за да победим Пугачов. Така че Саша да не мисли твърде много за себе си!
  Ред се канеше да каже нещо друго, когато Оливър Туист стреля. Младият крадец не искал да чака, докато тези двамата, с важна информация, стигнат до Майкелсън.
  Като тетива момчето използва бодил, като дърпа лъка по специален начин. Връвта е в зъбите ви, а вие изправяте дясната си ръка. В резултат на това изстрелът е стегнат и плътен.
  Стрела, направена от остра черупка, прониза право в окото на галантния офицер на Катрин. Воинът в синьо извади пистолета си, но Оливър Туист се отдалечи от линията на огъня с обичайно движение. Куршумът прелетя. Крадецът се втурнал към нарушителя си.
  В съня Оливър Туист беше малко по-висок и по-едър от средното момче за неговата възраст, а мускулите му бяха добре развити от упорита работа и упражнения. Така че детето изобщо не беше толкова слабо. Освен това той успя да се запознае с един от родоварските крадци и той даде на момчето няколко урока по английски, национална борба.
  Оливър реши да се възползва от това. Когато офицерът извади дълга сабя със златна дръжка и се опита да отреже момчето с тежестта си, крадецът, като се движи малко, ловко дръпна войника за ръката и леко го издърпа за ботуша.
  Офицерът в синьо падна от коня си. Момчето с всичка сила заби коляно в брадичката си. Оливър често практикуваше подобен скачащ удар и го прилагаше добре в карате. Трудно, разбира се, смачка челюстта, деактивирайки противника. Краката в хромирани ботуши потрепнаха няколко пъти и кралската особа замълча.
  Оливър Туист първо повика коня си при себе си. За работещ момък и закоравял крадец това не е много трудна наука. После не без затруднение вдигна на рамо охранения офицер и го сложи на крупа на коня. Какво сега той има какво да дойде на Емелян Пугачов. Пленен език, два красиви коня и още торби със злато, кралски императори.
  В багажната чанта момчето намери още карта и резервни панталони. Без да се замисля, Оливър Туист си изгради шорти. Просто си отряза галошите и се завърза с колан. Времето е горещо, а той е още момче и може да си позволи да се бие бос и с боси гърди. Тялото му е мускулесто, сухо с релефна преса и с летен тен, който все още не е успял да изгасне по време на затвора.
  Прилича на Тарзан. Или Маугли!
  Основното нещо е да имате време да предупредите Емелян Пугачев.
  Междувременно селският цар, сякаш Стенка Разин седна на хълм, се замисли. След три поражения от подполковник (сега полковник!) Михелсон, казашкият монарх имаше ярка ивица. Почти без съпротива те паднаха под копитата на града, армията нарасна, въстанието се разпространи.
  Но сега се случи най-важното: войната с Турция приключи и правителството си развърза ръцете. В крайна сметка, освен Михелсон, срещу Пугачов напредват и други сили. Общо императрицата разпредели двадесет полка и седем бригади под командването на Папин. Такава армия и друга сила биха били ужасни. Вярно е, докато тези рафтове са разпръснати и има призрачен шанс да ги счупите на части.
  Но опитайте се да го направите, когато не можете да победите Майкълсън сами. Имаше мисъл да замина в Саратов и там да даде бой на този немски полковник. Но не се получи. До известна степен нямаше достатъчно борбен дух. Сега в тази битка трябва да се реши кой ще последва Дон. Ако царската армия бъде разбита, тогава трите донски полка ще се кълнат във вярност на царя, а с тях и многобройните казаци. А това са десетки хиляди добре обучени, обучени воини от детството. Не някакъв мъж.
  Нищо чудно, че Емелян избра юг вместо север и Черкаси вместо Москва! Там можете да спечелите голяма сила и войски, способни да се бият с кралицата на равни начала!
  Основното нещо е хората да вярват в победата. Ясно е, че спътниците му са уморени. Многобройни поражения разбиха морала им. Както се случва при всяко въстание: който победи, истината е зад гърба му!
  Спечелването на Майкълсон ще помогне за изграждането на увереност. Нито веднъж Пугачов не успя да го победи, а Михелсон победи измамника и дори залови граф Чернишев - Чика.
  Но как точно да направите това? Сега германският полковник все още има казаци и войски от гарнизона Царицино. Може би е по-добре да се втурнете към Астрахан? Или все пак е рисковано и тактически измислено? И все пак той има много повече войски от Мишел. И много кавалерия. Дори селяните бяха взети в армията, като правило, качествени.
  Няма начин да се избегне по-нататъшната битка. Има само избор дали да атакува самия Майкелсон, или да го чака в Черния Яр, седнал в укрепленията. Може би амбициозният полковник ще отиде на атака и ще изчерпи силите си. Но също така е възможно Михелсон да се опита да обгради Черни Яр и да изчака пристигането на подкрепления. В този случай Пугачов може да попадне в капан.
  Вярно е, че Суворов бърза да помогне, който трябва да поеме командването на армията на Майкелсон. Ще иска ли полковникът да даде всички лаврите на окончателната победа над самопровъзгласилия се цар, на генерал-лейтенанта на вече прославения Суворов? Това означава, че има известна острота да се скрие зад стените на Черния Яр.
  Емелян Пугачов събра малък съвет от първенци. Чугуев, Федоров, Творогов, Тимофей вече се бяха договорили с властите на царицата и, разбира се, посъветваха да победят Михелсон на полето. Овчинников - командирът на армията Яик, дълго време действителният ръководител на цялата бунтовническа армия, а сега дясната ръка на Пугачов говореше така:
  - Опасно е да седиш зад стените, могат да наложат. На терена също е страшно, могат да го счупят. Обаче в полето, дори и да ни бият, тогава винаги можем да отидем в степта на кон. И ако в Черния Яр налагат всички правила, тогава няма да избягате!
  Горбатов, бивш капитан на царската армия, повишен от Пугачов в генерали, един от онези, които победиха бригадата на полковник Диц, също в реалната история, заедно с Овчинников, който загина в битката край Солената банда, отбеляза:
  - Ако Майкелсон тръгне в щурма, тогава можем да разчитаме на контраатака!
  Перфилиев, известен с факта, че в реалната история е екзекутиран заедно с Пугачов, скромно предложи:
  - Моето мнение е малко. Ето, както реши съветът, така да бъде!
  Калмикският княз Кизя, въпреки че не беше сред предателите, също заяви на развален руски:
  - За калмик полетата са най-доброто място за битка. Да седиш в крепост и да отблъскваш атаки е необичайно за нас!
  Емелян вече искаше да се съгласи с мнението на тесния военен съвет и да изтегли значителната си армия от Черной яр, който беше укрепен с чест и приет царя-свещеник. Но в този момент в горната стая долетя едно момче-пратеник и, задъхано, каза:
  Младият мъж пристигна. Казва, че има спешна работа за царя-баща!
  Казашкият император нареди:
  - Влезте!
  Оливър Туист, пляскайки босите си крака и държейки тежки торби със злато в ръцете си, изтича бързо в горната стая. Той наистина искаше да види със собствените си очи водача на селската война, учил в училище, възпят в стихове. Петър, като влезе в горната стая, видя десетина души на дълга дъбова маса. Почти всички от тях са богато облечени и имат надменен вид. Единият е доста млад, но в генералска униформа с ордени. Е, вероятно е Горбатов. Дезертьор от Оренбург, умел и ефикасен офицер, който направи много за укрепване на армията на Пугачов. Горбатов, въпреки благородния си произход, беше обичан от казаците и селяните, така че той се държеше подчертано прост, беше любезен и учтив. Сините весели очи и русата коса му придадоха много младежки вид, лошо в хармония с униформата на генерал-лейтенант.
  Оливър Туист не познаваше другите от поглед и историята остави малко описания. Освен това дори самият Пугачов е описан по различен начин. Но има истински портрет на Емелян, копиран от природата. Той показва страхотен човек, с властно, орлово око, за което казват така: той е роден да командва!
  И тук, сред умните атамани, в скромен казашки зипун, седи човек с остър, крещящ вид като жило от кобра. Въпреки че само лентата на ордена "Александър Невски" казваше, че става дума за кралска личност, Оливър Туист усети как краката му се подкосват и момчето дори се изправи на едно коляно.
  Емелян Пугачев също погледна към учещото момче. Разбира се, в края на осемнадесети век хората са били малко по-малки, отколкото в средата на двадесети. Да, и насън Оливър е висок и широкоплеще за възрастта си, баща му, когото той не позна, беше висок почти два метра. Но все пак е ясно, че този младеж е още дете. Подстриган таралеж с бяла като кълчища коса, обърнат момчешки нос, слабо лице поради военно недохранване. Но в същото време момчето е по-скоро жилаво, отколкото слабо. И какво държи в големи чували, поне по два килограма всяка, с тегло? злато ли е?
  Оливър Туист интонира:
  - Нося петнадесет хиляди рубли в злато като подарък на Негово Императорско Величество, а също така предавам и писмо.
  Дори за толкова силно хлапе като него не е лесно да държи златни портфейли в ръцете си. И тя ги сложи пред Йемелян. Тогава момчето извади писмо от колана си и, внимателно стъпвайки на пръсти, го подаде на главния цар-атаман.
  Йемелян прие писмото и погледна подозрително печата. Царят баща, макар че не умееше да пише много добре и почеркът му беше толкова ужасен, че предпочиташе изобщо да не показва ръката си пред Петър, но четеше добре. И като цяло той имаше значителни познания във военните дела. Иначе въстанието едва ли щеше да продължи цяла година, а срещу измамника беше изпратена цяла армия.
  Пугачов внимателно прочете писмото и се намръщи. Знаеше как да контролира емоциите и чувствата си. Оказа се, че петима високопоставени началници на войските му са предатели. Пугачов отдавна беше забелязал, че Чугуев и Федоров го погледнаха накриво, дори неохотно го поздравиха и се изправиха, сякаш правеха услуга. Те се скараха с Чугуев, когато той загуби всички оръжия в битката с Михелсон. Тогава Пугачов заплаши, че ще удари Чугуев с юмрук във врата. Той отговори на това:
  - Не съм си вдигнал врата за юмруци!
  Селският крал отвърнал:
  - Значи за удушаване или какво?
  . ГЛАВА Љ 8
  Оливър се наспи добре и отново тренира. Раните и изгарянията му започнаха да заздравяват. Той изтърпя мъченията. И добре, че всичко свърши и той не издаде скривалището си. Сега раните на момчето ще зараснат и той отново е готов за подвизи.
  Оливър беше нахранен. Тогава жената враг го прегледа. Намаза изгарянията и раните му, за да заздравеят по-бързо и каза:
  - Няма да има повече мъчения до процеса! И хората те съжаляват, може би няма да те екзекутират!
  Оливър се поклони на благодарност...
  След това, когато камерата беше оставена, той започна да търка връзките на веригата. Бебешкият му врат все още беше държан за яката. И ако се освободиш от веригата, може би ще успееш да избягаш?
  Момчето търкаше веригата няколко часа подред. Но стоманата беше закалена и не се поддаде много добре. След това на младия затворник отново донесоха храна и мляко.
  След като яде и пие тлъста кравешка помия, Оливър не забеляза как отново заспа. И отново за бунта на Пугачов.
  Федоров също беше явно раздразнен от казашкия монарх. Вярно е, че Curds външно се държаха покорно и изглеждаха доста надеждни. По едно време той доведе илецките казаци при Пугачов, като по този начин разшири въстанието извън рамките на чисто яикски бунт. Вярно е, че по едно време Емелян Иванович погледна съпругата на Творогов Степша. Вероятно ревнивият съпруг не е простил на младото и красиво момиче за измяна. В крайна сметка Пугачов е само на тридесет и две години, кръвта му е все още млада и е красив Дон Жуан. А също и бисексуални. Съпругата му София, която нямаше време да загуби цялата си красота, и четири деца: три дъщери и син. И вторият млад казак Устиня.
  И колко любовници вече имаше Емелка ... Подобно на роднината си Стенка Разин, Пугачов беше похотлив към женската. И е добре, че е сто процента естествено.
  Полковник Тимъти се присъедини към бунтовниците наскоро. Той е от средите на волжките казаци. Толи първоначално беше разузнавач, филцовете бяха обидени по някаква причина от свещеника. Но главният палач, изглежда, е дочул как членовете на семейството му се изплъзват, че Емелян е роднина с тях.
  Особено лошо стана, когато Емелян Пугачев искаше да изостави царските регалии и да се отвори за хората. Тогава и другите атамани се поколебаха. И сега, ако се случи неуспех, ще извъртят измамника крадец Емелка и ще го запомнят, както са знаели. Следователно, селският цар и усещането за заговор вътре в околната среда. И сега доказателствата са получени.
  Чудя се кое е това момче. Изглежда на не повече от петнадесет или четиринадесет, но има сила в ръцете си - героично момче. Вижте колко сте безкористни. Той донесе петнадесет хиляди злато на царя. Сумата, за която можете да закупите цял имот. Не всеки човек е способен на такава безкористност. Вярно, това е още дете, ето румено лице като на момиче, дори пистолет няма. Детето не знае цената на парите и следователно щедро.
  Е, нищо, тези пари ще са полезни на Емелян. Въпреки че съкровищницата е натрупана в градовете значително количество, и дори този конвой е труден за носене. Самият Пугачов скрил сандък със злато и камъчета на едно известно само на него място. Шест паунда злато и скъпоценни камъни: рубини, изумруди, топаз, сапфир, диаманти в този сандък. Ако не друго, Емелян ще има достатъчно за охолен живот.
  Оголец трябва да бъде щедро възнаграден и да не се обижда.
  Емелян се усмихна и обяви, като посочи Оливър Туист:
  - Предпочитам те момче с титлата капитан и те вземам в свитата си!
  Около масата имаше приглушено одобрение. Чугуев недоволно измърмори:
  - Малък е и преди капитана!
  Казашкият цар прекъсна:
  - Но умът е страхотен! Вижте каква благородна плячка донесе, и пари, и чувам цвиленето на коне. Уил, това момче да ми бъде адютант!
  И Пугачов, за убедителност, движи юмрук по масата.
  Е, сега е моментът да накажем злодеите. Но това трябва да се прави внимателно, за да не изчезнат граждански конфликти. Веднага заповядайте да арестуват, тогава ще грабнат сабите. Но казаците трябва да се подчиняват на своя цар. А още по-предани са селяните, за които Петър Трети е Бог и Цар!
  В тях те ще хванат предателите, би било хубаво да са по часовник в стаята за изтезания и дори да запалят искра там. Разкрийте всички съучастници и почистете околната среда от предателство!
  Емелян Иванович с пълна сила обяви:
  - Ще направим преглед на войските!
  Дотук, в крайна сметка, Оливър Туист реши да представи своя план на Суверена. Той вървеше до мен и ми прошепна в ухото. Пугачов се усмихна с големи бели зъби и кимна в съгласие:
  - Здраво гарно! И умен!
  В края на лятото слънцето изгаряше тръстиките на много мили. И това не можеше да не породи главата на млад подземен работник и пионер на коварен и ефективен план.
  Междувременно, заедно с казашкия цар, те прегледаха армията. Армията на Емелян се увеличи до седемнадесет хиляди и постоянно пристигат все повече и повече нови хора. Включително Дон. Но Дон ще последва изцяло Пугачов, ако покаже силата си! Много мъже. Копеле брадати мъже, с вили, заплашително изглеждащи изправени плитки, рога, тояги, вили. Момчетата тийнейджъри тичаха боси и те също са доста. И все повече и повече се появяват през цялото време. Мъжете са нетърпеливи да се присъединят към армията към краля. Освен това времето на страданието скоро трябва да премине и броят на пристигащите воини ще се увеличи значително.
  В същото време Пугачов покани палача. Жалко е, разбира се, да се разделим с такъв необходим тип, но предателството трябва да бъде оттеглено.
  Селският цар не издържа дълго време и заповяда:
  - Ами хора... Плетете предателите възможно най-скоро!
  Мъжете в своя ентусиазъм дори вързаха излишното. Например Овчинникова. Той обаче не оказа съпротива. Царят заповяда да се развърже и одобрително потупа смутения вожд по рамото. Мустаците на Овчинников увиснаха като копче и той изглеждаше объркан и онемял. А Тимофей, Чугуев и Федоров бяха с белезници. Хвърлиха ме на земята и ме ритнаха.
  Но това все пак са цветя. Стелаж и нажежени щипки очакваха петимата заговорници!
  И Оливър Туист галопира към лагера на Майкълсън. Волжките казаци приветстваха царския пратеник. За да изглежда по-солидно, момчето трябваше да носи елегантен свитък и кожени ботуши. Което в тази жега не е особено приятно.
  Лагерът на Емелян е голям и на всеки час пристигат хора. Вижда се как групи хора се простират по пътя, посягайки към народния цар. Хората наистина искат да вярват, че е възможна по-добра съдба и че властите могат да бъдат наистина грижовни, а не егоистични.
  По същия начин хората бяха привлечени към Гришка Отрепьев, който дори успя да царува известно време в Русия. Лоша асоциация. Но за пионера Петя Емелян Пугачев не е измамник-авантюрист, а народен водач на въстанието, с когото се свързват немалки надежди за изграждане на социализъм в една държава.
  Полковник Майкълсън също е все още млад и амбициозен. Доскоро войната с бунтовниците се смяташе за малък престиж, но сега благоразположенията на императрицата заваляха върху него. Как да не се гордееш.
  Сега Майкелсън събра седем хиляди войници. В допълнение към трите хиляди войници от гарнизона Царицино се приближиха още хиляда и двеста войници от Миелин. Също германец на служба на руската императрица, който дълго време следваше Пугачов, но не смееше да се включи в битката с него.
  Ще има достатъчно сила да победи измамника, дори и без казашко предателство. Единият е страхът, че войната ще има време да изчезне. Притеснен е и Александър Суворов, на когото Михелсон е длъжен да прехвърли войските си под контрол. Досадно е, разбира се. Толкова месеци смелият германец преследва Пугачов и искат да прехвърлят лаврите на победителя на руския генерал-лейтенант.
  Суворов вече е прославен и за него залавянето на измамник не е всичко Бог, какъв акт. А за Майкелсън това е пропуск към генералите и възможност да продължи кариерата си.
  Пратеникът на предателите не харесваше твърде много немския полковник: русо, слабо, но силно момче. Твърде млад пратеник и говори някак не съвсем обичайно. Въпреки че какво да очакваме от тези малки руски казаци.
  Истината е, че момчето казва уверено, не тича наоколо със сини очи. Полковник Майкълсън леко се размрази. Оливър Туист усети някакъв страх. И все пак във всеки един момент той може да получи заповед да бъде бичуван и обесен. След английския плен бичуването изглеждаше като детска игра, но умирането в примка... Толкова унизително.
  Неудобно е и за краката в ботуши, въпреки че са безплатни и момчето е извървяло по-голямата част от пътя на кон, търкат му краката. И паркирайте в тях. Тялото още не беше забравило студа на зимата, а самият Оливър Туист тичаше бос почти през цялата година, без да обръща внимание на слана. Така че точно сега крадецът-герой се чувстваше прекалено разглезен и без комфорт.
  Михелсон попита колко войски има Пугачов. Оливър Туист, знаейки, че германският полковник е приблизително наясно с историята, честно казано не скри нищо, но в същото време заяви, че казаците не искат да се бият и Емелян реши да се придвижи надолу по Волга към Астрахан и Кубан. Изглеждаше съвсем логично. Уплашен от големия брой войски, настъпващи от победената Османска империя, измамникът планира да избяга или в Турция, или в Иран. Недалеч от Кубан до Иран.
  От името на казаците-предатели Оливър Туист предлага да поведе армията на Майкълсън през скрит път, за да отреже пътищата за бягство на измамника и внезапно да атакува лагера от юг.
  Тази идея се хареса на немския полковник. Поглеждайки строго момчето крадец, наемникът попита:
  - Ако не лъжеш!
  Оливър, въпреки че беше почти атеист, набързо се прекръсти:
  - Кълна се в Христос Бог!
  Майкълсън обеща:
  - Ако се получи, ще получите сто рубли! И ако лъжеш, тогава не просто ще те обеся, а ще наредя да те разквартират!
  Последното обещание се стори на английския крадец по-скоро смешно, отколкото ужасно, и той извика:
  - Слава на нашата пресвета императрица Екатерина!
  И той ловко щракна с токчетата на умните си ботуши. Въпреки че им беше неудобно, Оливър Туист се чувстваше горд, че носи скъпи генералски обувки, излъскани с пресен восък, а не босоножки рагами. Така той има вид на принцски син, което предизвиква много повече увереност.
  Михелсон нареди да започнат незабавно, особено след като вече беше вечер и те трябваше да направят прехода по тъмно. Горещо е през август в района на Долно Волга. Трудно е в униформа и ботуши над коляното. Но суетният Майкелсон винаги е в униформа и с награди. За победата на Чикой той получава орден "Свети Георги" от трета степен, а над Пугачов - втора. Катрин промени отношението си към бунта и щедро награждава онези, които са се отличили в потушаването на бунта. Дори Рейдскоп, некадърният губернатор, получи петнадесет хиляди рубли от Катрин и чин генерал-генерал.
  Сега наближава моментът на окончателното поражение на въстаниците и връчването на генералските пагони. След като плени Емелян, той Майхелсон ще изтрие съня на Суворов. Освен това едно е да се биеш с турците, друго е да се биеш със собствения си непокорен народ. Последното е много по-трудно. Така че руснаците са много по-непредсказуеми от турците. Ето същата Емелка триумфално премина по Волга. Хората бяха посрещнати с отворени обятия.
  Така ли е? Полуграмотен казак, който дори не знае как да подписва указите си. И хората се втурват към него като с мед намазан. И нито пушки, нито куршуми, нито бесилка, нито нажежени щипки на палачи плашат хората.
  Майкелсон имаше шанс да се бие в Прусия. Някак си не е много приятно за германец да се бие със същите немци като него. Тогава той беше още млад, бореше се отчаяно. И случайно се срещна с младежа Пугачов. Те пиха заедно и Михелсон беше изненадан от спомена за казака, чиито мустаци току-що бяха започнали да пробиват - отлично. Емелян, тъй като е неграмотен, вече знаеше много немски думи и можеше да общува с пленниците без преводачи.
  Врагът беше силен. Няколко пъти животът на самия Майкелсън висеше на косъм и армията му беше на ръба на поражението. Самопровъзгласилият се крал беше победен и той се издигна като птица Феникс. И нови, нови хиляди хора се присъединиха към селския монарх.
  Михелсон смяташе, че ако след това постави нож в Емелян, ходът на историята е съвсем различен. Вярно е, че по това време той не е имал такива мисли. Младият корнет и младият казак се разбирали добре помежду си, докато не били разпръснати в различни посоки от Седемгодишната война.
  Пугачов би могъл да направи военна кариера, след като вече е получил за Бендери, като е получил званието хор - това е като лейтенант. Но Йемелян беше увлечен от обирска романтика и след това искаше да стане автократичен монарх. По-точно, вероятно разбойникът отначало е искал да ограби голям капитал, а след това да отиде в храстите, вземайки откраднатите стоки. Но амбициите на Емелка нарастват с успеха на бунтовниците. И тогава самият той планира пътуване до Москва.
  Казан на практика падна и само малък отряд на Майкелсон препречи пътя на постоянно нарастващата орда.
  Седем хиляди войници на Майкелсон, от които две хиляди конници се движат по класическия модел. Напред кавалерията, след това пехотата, а след артилерията четиридесет оръдия и конвой. Силна армия. Казаците от Дон са най-богатото и луксозно облекло. По-нататък отрядът на Давидов, благородната хусарска конница. Най-селективните ескадрили на Екатерина II.
  Пехотата на Майкелсон и Миелин е гренадирска и подбрана. Униформата е елегантна, кожените ботуши блестят, воините ясно, сякаш навити, изсекат крачка. Три хиляди войници от гарнизона Царицино са по-лоши. И униформите не са толкова свежи, и протекторът не е толкова преследван.
  Оръжията на Майкълсън не са лоши. Оръжия, които са по-лоши, останали в Царицин и други градове. Взети са най-удобните за носене. Има и дузина еднорози. Така царят на бедните ще получи своето. И дори ако броят на хората му се доближи до двадесет хиляди. Близо до Казан имаше повече крадци и те го победиха с по-малък брой.
  Майкълсон е в добро настроение, говори немски с Миелин, без да знае, че чувствителното ухо на момчето крадец Оливър Туист разграничава всяка негова дума...
  Хлапето е готово за бой и разузнаване.
  Миелин уверено заявява:
  - Катрин е хитър звяр. Тя знае, че турците все още ще видят вътрешната слабост на Русия, те могат да нарушат мирния договор. Османският паша вече намекна, че не е ясно каква власт има сега в Русия!
  Майкълсън отговори много уверено:
  - Да хванем Пугачов и да поставим всички препинателни знаци в изречението. Тогава никой няма да посмее да се съмнява, че сме силни, а Русия има само една императрица!
  Генерал-майор Миелин, макар и ужасен по чин за Майкелсон, временно му е подчинен. Но това не предизвиква напрежение в разговора. И двамата командири са германци. Но Миелин внимателно избягваше да атакува Майкелсон.
  Но сега той сподели новината:
  - Екатерина се страхува от изтеглянето на войските от турския театър на военните действия. Френският крал обещава помощ на османците, а те се опитват да се пазарят за повече отстъпки в примирието и отказват да платят обезщетение!
  Майкълсън ядосано отбеляза:
  - Да сложим отсечената глава на Емелка на кол, та цяла Европа да се примири наведнъж!
  Миелин отчасти се съгласи с това:
  - Да, това може да охлади и най-горещите глави, но те ще продължат да се опитват да ни тестват за сила!
  Майкълсън разтърси юмрук и изсъска:
  - Нека просто опитат... - И понижи тон, попита той. - Но какво да кажем за слуховете, че срещу Пугачов има десет генерала и всеки с корпус?
  Миелин отвърна с усмивка.
  - Това е военен трик, за да принуди селяните и казаците да изостанат от Пугачов. Да вдъхнови идеята, че великите сили отиват срещу измамника. Всъщност десет генерала настъпват само с малки отряди. Значи Емелка е взета да се изфука!
  Майкълсън се засмя и веднага отбеляза сериозно:
  - Още повече причина да потушите бунта възможно най-скоро!
  Освен това в разговора нямаше нищо съществено. Сега Оливър Туист трябва да сигнализира с импровизирана ракетна установка, че армията вече е навлязла в гъстите сухи тръстики. Планът е да запалят земята в точния момент и вятърът, който духа върху тях, ще разсее пламъка и ще изгори седемхилядната армия.
  Нещо подобно Емелян Пугачов вече е правил при щурма на крепостта Татищев. Тогава бунтовниците успяха да постигнат голям успех, отваряйки пътя си към Оренбург. Този път пионерът Петя поведе войските на Майкелсон в сухите гъсталаци като фашисти. В този случай той се държеше като истински Иван Сусанин. Но истинската съдба на Сузанин е да умре заедно с враговете си.
  А крадецът-герой Оливър Туист иска да живее. И момчето измисли трик. Прикрепете самоделна ракетна установка към количката и се скрийте там навреме, в тъмното. Вярно е, че е необходимо враговете да не забележат изчезването му. И е трудно...
  Петя е намерена. Скачайки на кон до Майкелсън, момчето каза:
  - Ще карам напред и ще кажа на Чугуев и Творогов, че сме на път!
  Майкълсън одобри и кимна с дълъг показалец:
  - Само по-бързо! И върни се!
  Миелин разгъна пергамента и, като погледна картата, отбеляза:
  Ние можем да намерим своя собствен път!
  Оливър Туист измърмори:
  - През тръстиката много по-бързо!
  И без да губи време, той се поддаде с токчетата на чистокръвния жребец. Ех, побързайте да стигнете до безопасно разстояние. Или по-скоро платформа. Такава сухота през август, какво е изненадващо как тези гъсталаци не изгоряха по-рано?
  Оливър се надпреварва по коловоза, ритайки го с крака и се сплесна по гръб, за да намали съпротивлението на насрещния въздух. Самият Михелсон не беше висок, пъргав и с къси мустаци приличаше на Хитлер. На главата на немски полковник има трикотажна шапка в стил Наполеон!
  Но командирът е силен. Раз успява да победи превъзходните сили на бунтовниците повече от веднъж.
  Оливър Туист, в фалшивия спомен на сън, вече беше довел нацистите в партизанска засада и се радваше на успеха. Вярно е, че вече не се води просто борба срещу чужди нашественици, а гражданска война. И той вдига ръка да вземе брат си и кум на сватовника.
  . ГЛАВА Љ 9
  Момчето се събуди и малко се съживи. Заредих и хапнах. Добавете риба към овесена каша. И плюс мляко. Доста добре за затвор. Жената лекар отново дойде при Оливър. Изтрих раните на момчето със спирт и мехлеми. Тя дори ми даде хапче.
  Тогава Оливър отново започна да търка веригите. Той беше обръснат плешиво в килията и не можеше да използва косата. Така че ter връзката на връзката. И той работеше усилено. Малко стомана се поддаде. Въпреки че британците направиха вериги за затворници към съвестта.
  Оливър вярваше, че ще избяга ... Той работеше няколко часа ...
  След това отново му донесоха храна. Момчето яде, работи здраво и заспа като праведен човек. И той отново мечтаеше за великолепно приключение.
  Е, сега тръстиките свършват... И нестинарите се пукат в небето.
  Казаците хвърлят гърнета с горещи въглени и подпалват смолата и сярата, разлята по тръстиките. Всичко е готово да изпържи армията на кралицата.
  Брадатият капитан Падуров поздравява Оливър Туист. Момчето скача и първо захвърля омразните ботуши. И така той потърка краката си. Това е мъчение, по-лошо от мангал, когато англичаните първо намажат масло върху втвърдените стъпала на краката ви, а след това разпалят огън от разстояние. Така че пламъкът да не достига малко до голите пети.
  Но когато се търкат в ботуши, усещането е по-отвратително, отколкото от английска светлина.
  Оливър Туист гордо наду бузи при този спомен: в края на краищата той не предаде никого под мъчения и дори не избухна в сълзи. Тук трябва да вземем пример от Стенка Разин, която дори не изпъшка по време на мъченията.
  Сега обаче иска да се бие, но бой няма. Вятърът духа от юг на север и огнена лавина се втурва към големия отряд на Майкелсон. Сякаш демон е избягал от подземния свят и, размахвайки огнени ятагани, те се втурват към врага, многоброен и оборудван с избрани войски.
  Вятърът е силен и огънят в тръстиковата степ се разпространява бързо. Като събудени, душите на най-известните грешници изхвърлиха капаците на ковчега, а зад тях от Геена се простира бурно, като червена опашка на лисица. И тези огнени чудовища падат преди всичко върху казашките ездачи.
  Конете първи усетиха опасността, но ездачите упорито ги биеха със шпорите си, опитвайки се да ги задържат на място.
  Майкълсън отчаяно извика:
  - Не отстъпвай и не се предавай!
  Но в този случай такава смелост не е нищо повече от лудост, героизмът е подобен на героите на Сервантес. И сега пърженето мина така. Когато огънят падна върху конниците и замириса на изгоряло, вече се чу оглушителен рев и изплашената кавалкада се втурна към собствената си пехота.
  Михелсон се опита да запази хладнокръвие, но го направи зле. Освен това, какво може да направи смелостта с бушуващ огън? Да, практически нищо. Генерал Миелин, по-прагматичен и страхлив, пришпори коня си и се опита да се измъкне, да изпревари пламъците, които се втурват след него, да спаси собствената си кожа.
  Майкелсон, от друга страна, прие огнената струя, без да се оттегля, въпреки че снежнобял кон искал да свали юздите и да се втурне от този ад възможно най-скоро. Германският полковник не издържа на потока горещ въздух и крещеше диво. По лъскавото му лице започнаха да се появяват изгаряния като проказа. Тогава пламъците облизаха краката на наетия офицерски кон. Конят не можеше повече да търпи такава болка. След като поддаде четирите си копита, тя изхвърли обсебващия ездач. Майкълсън се удари и след това се озова в огнено езеро.
  Как крещеше нещастният командир. Как пламъците започнаха да го поглъщат жив, като се започне от дрехите и се свърши с костите. Избраната кралска армия умираше. И тази смърт беше наистина ужасна. Пламъците бързо се приближаваха, огънят от цунами падаше върху пехотата. Войниците и офицерите горяха като мравки в огън и беше болезнено и страшно за гледане. И когато огънят стигна до оръдията, тогава започнаха да се пръскат детониращи барут и бомби.
  Пламъците се разпръснаха по небето и огромен шлейф, облизващ небето с червени езици, пърха. И когато вървяха в каскади от експлозия, изглеждаше, че вълните преминават през сферата и показват нещо като филм. Или ако е сърф с жълто-червени вълни. И всичко е наводнено и буквално искрящо, идвайки от ослепителна гама.
  И миризмата на изгоряло вече достига до казашката армия.
  Емелян Пугачов беше на хълма, от който Стенка Разин наблюдаваше движението на ескадрон от четиридесет плуга на княз Лвов. Стенка Разин успя да вземе както Царицин, така и Астрахан и също имаше някои шансове за победа. Но съдбата не се усмихна на казашкия атаман. Емелян се чувстваше като измамник?
  Но все пак чичото на прадядо му Степан също блъфира. По-специално той построи два плуга в Астрахан: единият патриаршески, а другият царски, и разпространи слухове, че князът се бие с тях. И наистина, селяните и стрелците биеха болярите, криейки се зад царското име, сякаш самият Алексей Михайлович заповядва да се отърве от властта на земевладелците.
  Хората бяха изтощени под тежкото иго на жестоката власт и им трябваше само извинение. И авторитетът на патриарх Никон, и царското име изиграха роля. Ако Стенка Разин не беше смъртоносно ранен в главата близо до Симбирск, вижте и казашкият урад царува в цяла Русия.
  Емелян Пугачев вижда бъдещето като смесица от република и монархия. Народни остава автократичен монарх, но трябваше да управлява въз основа на мнението на всенародно избрания казашки кръг. Избирателната власт вече царува в градовете и селата. Хората в провинцията си избират старейшините, а той пази реда, а в града избират избран бургомайстор и малък казашки кръг.
  Така се премахва крепостното право и всички стават равни казаци. И има различни казаци. Има обработваеми, има заводски, има суверени. И няма класово неравенство.
  Вярно е, че при осъществяването на такъв път е пролята много кръв и ще се пролее още.
  Но изсичат гората - чипс лети! И жените все раждат!
  Хиляди хора са изгорени живи. Освен това повечето от тях не са някакви германски наемници като Михелсон и Миелин, а руснаци. Оливър Туист се опитва да не мисли за това. Момчето скача и се изправя на главата си. Такъв хитър план се сбъдна. Най-коварният враг Майкелсон попадна в хитър капан.
  Башкири, калмици и татари също скачат и бият тамбурите си. Те имат радост, накрая обсебващият Майкълсън ще бъде победен и ще спи. А Салават, който ги издигна да се бият, е още жив и призовава номадите към знамето.
  Конвоят с провизии също гори и експлодира... Изглежда, че армията на Пугачов може да триумфира...
  ................................................. ................................................ .. ................................
  След като болезнената треска Майкелсон беше изтръгната, Пугачов отново се придвижи към Царицин. Беше необходимо да се превземе ключовия град за отбрана и да се обърне към Дон. Както се оказа, основните кралски войски все още са достатъчно далеч и има шанс да бъдат разбити на части.
  Три донски полка изпратиха своите пратеници при самопровъзгласилия се цар, като обещаха, че ще излязат напред и ще положат клетва.
  Недалеч от Царицин повече от двадесет хиляди армия на Пугачов се срещна с четири хиляди и половина казаци.
  Емелян Пугачов се обличаше в луксозни, княжески одежди и обличаше различни богати ордени, за да бъде заловен като трофеи в различни градове и имения. И разгъна знамето на Холщайнския полк, което носеше зад себе си Петя Комсомолов, произведен в полковник.
  Пугачов беше над средния ръст, широкоплещест, с много изразително, изключително лице и изглеждаше много впечатляващо.
  Дон даде клетва и се закле във вярност на краля. Слово произнесе Емелян Пугачев. Вождът на бунтовниците знаеше как да говори просто и красиво.
  - Интересите на нашата родина, интересите на нашето свето отечество Русия. Те изискват да се отърват от хищния паяк, под формата на земевладелци и крепостни дворове, които смучат кръв от народа си. И тази кръв, която поглъщат с кеф, ще пролее с горящи сълзи на тлъсти гади! Нашата работа е да отворим очите на измамените, да изправим раменете на гърбавите, да сложим край на омразната тирания и пагубен режим!
  Нека в Русия царуват свобода, равенство и братство!
  Пугачов говореше със сила и темперамент, казаците бяха възхитени. Войската на Емелян се попълва с нова кавалерия и добре обучени бойци.
  В момента на полагането на клетвата Оливър Туист изведнъж насочи вниманието си към един, нисък, с бодлив поглед на мъж. Някъде вече беше виждал това изпъкнало, оплешивяващо чело и сини, изразителни очи.
  Самият човек беше облечен в обикновено селско палто и държеше копие в ръцете си, но на пръв поглед се усещаше кой изобщо не е селянин. Въпреки че облеклото е лошо и рогът се държи уверено в ръцете.
  Оливър, след като подобри момента, се приближи до него и, протегна се отпред, извика:
  - Ваше превъзходителство, полковник Оливър Туист на вашите услуги!
  Човекът бързо отговори:
  - Аз изобщо не съм превъзходителство, а обикновен войник Полушкин!
  Оливър Туист сви вежди сериозно и отвърна грубо:
  - Не, г-н Александър Василиевич! Твоят героичен външен вид е твърде ярък, за да бъде скрит под палто!
  Суворов суеверно се прекръсти и се усмихна:
  - Смили се за Бога... Те наистина разбраха! Сега какво!
  Младият крадец предложи своя собствена версия:
  - Да поговорим с царя-баща, пък после ще видим!
  Емелян Пугачов беше в страхотно настроение. Армията му е силна и утре ще има нападение на Царицин. След това ще бъде възможно, смазвайки Дон, да се придвижите към Москва. Докато кралицата отново не събра сили срещу него.
  Суверенът посрещна сърдечно пленения Суворов. Той също погледна Пугачов с любопитство. Високото чело и изразителните вежди говореха за интелекта на водача на въстанието, а увереният му гръмотевичен глас издаваше навика да командва. Александър Суворов не се уплаши и зададе на Емелян няколко въпроса от военната сфера и след като получи отговор, той беше доволен:
  - А вие, Ваше Величество, изобщо не сте глупав човек!
  Пугачов строго попита Суворов:
  - Ти кой си мислиш, че съм?
  Генерал-лейтенантът отговори с усмивка:
  - Не дай Боже, откъде да знам...
  Йемелян попита с груб тон:
  Ще ми служиш ли или...
  Селският крал прокара ръба на ръката си през гърлото си. Суворов мълчеше. Той беше твърде развит и независим човек, за да бъде верен на клетвата, само защото това е клетва. А легитимността на Екатерина II , която уби съпруга си, е повече от съмнителна. Като цяло сега трябва да управлява наследникът Павел. А Катя така или иначе е цареубийца!
  Въпросът тук не е дали той е истински крал или не. Емелян изобщо не прилича на Петър Трети. Като цяло Петър Трети е възрастно дете и това е силен, силен казак, роден войн и владетел. И Александър Василиевич никога не поставяше благородството на семейството в заслуги и не смяташе, че това дава някакво предимство.
  Емелян, който все още беше пълен с енергия, стана от масата и започна да ходи. Казашкият цар не е много висок, но с глава по-висок от Суворов, човек с под средния ръст и слаб. Пугачов е с широки рамене и нездравословна сила. С пръсти огъва никели, в движение реже копринена панделка. Емелян лично се наряза със сабя и се показа като силен воин. И Суворов знае това. Той харесва казашкия първенец. От една страна просто, от друга, с ясен необикновен ум.
  Суворов попита на немски:
  - Кой е добре да служи в Русия?
  Емелян Пугачев също отговори на немски:
  - Хубаво е да служиш на своя цар, отчество и народ... - Подпряйки страните си с юмруци, Емелян сметнал за необходимо да добави. - И на първо място на неговите хора!
  Суворов харесва изобретателността и държавническия дух на Пугачов и той отговаря:
  - Избирам да служа на Отечеството и Народа!
  След това генерал-лейтенантът протегна външно кльощавата си, но силна и упорита ръка към Емелян!
  Те се ръкуваха горещо и Йемелян обяви:
  - Приветствам ви със званието граф и чин фелдмаршал! Ти ще бъдеш главата на моите войски! Подгответе ги за нападението срещу Царицин!
  - Подчинявам се на ваше величество! - обяви Александър Василиевич Суворов и се поклони на казашкия цар.
  Така започна голямото приятелство между Емелян Пугачов и Александър Василиевич Суворов.
  Най-блестящият руски командир на всички времена се закле във вярност на обикновените хора. Самият Суворов разбра: необходими са промени и е много лошо, че по-голямата част от руския народ е в срамно крепостничество. Може ли в една велика държава да има такава бедност от една страна и прекомерен лукс от друга? Не, Суворов, като прогресивна и напреднала личност, разбра не само във военната наука: промените са узрели!
  Познайте пулсацията на сърцето и вените,
  Сълзи на нашите деца, майки!
  Казват, че искаме промяна
  Отхвърлете хомота на тежките вериги!
  Град Царицин през двадесет и първи век става известен на целия свят като Сталинград. А сега това е просто доста голям и добре укрепен град. Под него Стенка Разин разби главата на Лопатин, а самите граждани събориха ключалката от портата. Сега идва нападението. Александър Суворов енергично даваше заповеди. Брилянтният командир видя слабите места на отбраната и сам избра посоката на удара.
  Гарнизонът на Царицин наброяваше повече от четири хиляди войници, без да се брои благородната милиция. Намирайки се на мощни отбранителни позиции, те биха могли да окажат сериозна съпротива и да изчакат приближаването на нови правителствени сили.
  Но моралът на защитниците е нисък. Волжките казаци напускат крепостта след поражението на Михелсон. И този брой е повече от две хиляди души и те напълно попълниха армията на Емелян Пугачов.
  В същото време воините не са селяни, а доста бойни казаци, които са обучени да се бият от детството. Те са може би по-добри от обичайната пехота, набрана от селяните и не са по-ниски от хусарската кавалерия.
  Нападението започна веднага. Нямаше време за отлагане на обсадата. Да, и Суворов предпочиташе тактиката: дойде, видя, спечели. Под прикритието на димни завеси: те запалиха сурови халби, армията на Йемелян тръгна на щурм. Войниците, особено когато научиха, че самият Суворов е излязъл на страната на бунтовниците и уплашени от големия брой войски при измамника, се бият изключително неохотно. Много от тях, избягвайки виковете на офицерите, стреляха, но се прицелваха във въздуха.
  Някои офицери сами изпуснаха мечовете си, предавайки се на милостта на победителя. Съпротивата имаше фокусен характер. Тук гимназистите се опитаха да окажат съпротива. Но опитни казаци просто ги нарязаха с пулове и войниците паднаха на колене.
  Калмиците също се изкачиха до щурма, обсипвайки защитниците със стрели.
  Първите четири батареи почти веднага попадат под контрола на бунтовниците. Част от кавалерията, сееща паника, вече беше в тила. Само благородната милиция по някакъв начин се съпротивлява на пугачевците. Така самият Йемелян скача в битка. Саблята му падна върху главата на дебелокорем търговец, който командваше отряд богаташи.
  С удар на тежка сабя Пугачов разряза черепа до самия врат. Други търговци се разпръскват и реват от ужас: самият баща-крал е дал!
  Оливър Туист се бие от дясната ръка на Йемелян. Крадецът се интересува. Как ще се бие? А сабята сякаш не е свикнала да е толкова тежка и дълга. Тук момчето се сблъска с благородника. Той е много сръчен, а момчето, не толкова опитно в боравене с оръжие, е спасено само от феноменална реакция.
  Мустакатият благородник напредна, оголвайки зъби в злобна усмивка и размахвайки сабята си. Тук Оливър изпълнява техника, на която местният вярващ го е научил. Ударен с гола пета под коляното. И когато благородникът в жълтата униформа се разсея малко от болката, той засече сабята си във врата.
  Врагът с полуотсечена глава падна на земята. Оливър Туист срещна втория враг с ритник в брадичката. Тук те не са свикнали да се бият с краката си, а босоногото момче много ловко удари врага с необичайна техника.
  Но съпротивата на противника е слаба и сега царският монограм на Емелян Пугачов царува над двореца на губернатора.
  Оливър Туист събори лакея и се втурна вътре. Голата подметка се докосна до буйните купчини на килима. Момчето мислеше, че вероятно кметът на Царицин ще се опита да се скрие от двореца, като в същото време ще вземе градската хазна. Следователно, тя трябва да бъде изпреварена.
  Наистина крадецът се оказа повече от всякога прав. Барон Мигел всъщност извади парчета злато от сейфа и куп скъпоценни камъни. Имаше толкова много богатства, че не можеха да бъдат отнесени. Но алчният сановник се наведе под тежестта и всъщност го повлече да пълзи. Подземният проход беше зад огледало и може би Мигел нямаше да е толкова алчен.
  Но влачейки чувала след себе си, той остави следи по килима, които веднага се разпознаха от острите очи на младия разузнавач. Оливър Туист разби огледалото с изстрел от примитивен пистолет и се втурна в коридора, водещ към подземието.
  Бургомайсторът също извади пистолет и успя да стреля, но момчето, разклащайки корпуса си, се отдалечи от огъня. Тогава Оливър Туист блъсна бургомайстора в слабините с всичка сила... И той се оказа собственик на големи съкровища.
  Вероятно мнозина, като са на мястото на млад крадец, биха се опитали да скрият страхотно богатство. Или поне част от тях. Но млад в някои отношения, дори ленинистът Оливър Туист е кристално честен. И освен това, когато си на единадесет години, нямаш тази възрастна предпазливост, егоизъм и жажда за пари. Все още си чисто и невинно агне или лъвче. Разбира се, да си лъв е по-добре, отколкото да си овца.
  Оливър Туист извади кожената чанта...
  Царицин беше взет достатъчно бързо. Четири хиляди войници се предадоха. Арсеналът на бунтовническата армия беше попълнен с още шестдесет и пет оръдия и голям запас от боеприпаси. Победата е пълна с минимални загуби. И сега Емелян Пугачов твърдо застана на Волга.
  Въпреки това, като превземат Царицин, бунтовниците създават проблем за себе си. Къде трябва да изпратите войските си сега? На Дон, попълвайки войските за сметка на казашките свободни хора, или на юг, за да се възползват от разпръскването на царските войски, да се опитат да ги разбият и заловят на части? Обръщането към Дон може да доведе до загуба на ценно време, в който случай фелдмаршал Панин можеше да има време да събере разпръснатите си полкове в юмрук.
  Ясно е, че времето работи срещу пугачовците. Но на Дон можете да намерите силно военно попълване. Самият Пугачов беше склонен да отиде до Дон и Черкаск, за да събере казашкия рати. Суворов също се поколеба. Той наистина не искаше да се бие срещу руския народ, въпреки че сега, след залавянето на Царицин, няма връщане назад. Освен това Астрахан все още е в тила на бунтовниците. Би било хубаво и нея да има. Но отново си губите времето.
  Пугачов взе решение. Тъй като останалата част от царските сили все още са сравнително далеч, а многобройните селски тълпи, разпръснати из Поволжието, спъват напредъка им. Тогава човек трябва да раздели армиите, да изпрати Суворов да превземе Астрахан и сам да отиде на Дон. И едва след това се движете по Волга. Все пак бунтовниците ще се бият по-лесно в студено време. Селяните ще жънат, а през зимата няма да имат какво да правят и ще попълнят селската армия.
  Ще бъде възможно дори въвеждането на специална военна служба. И най-вероятно Катрин ще запази основните сили в Турция за момента. Османците не са напълно унищожени и все още имат шанс.
  И разделена на две части от армията на бунтовния Емелян се премести: едната на запад, другата към Астрахан.
  Пугачов беше в добро настроение. Още в първото казашко село той беше посрещнат с голяма чест и казаците се изсипаха в вече значителната армия от хиляди. Оливър Туист, който има статут на главен кралски адютант, прекарва по-голямата част от времето си със суверена.
  Негово Величество се отличаваше с острота на ума и познания по много въпроси. Тук тя и Оливър говореха на немски. Момчето било предпазливо, когато ставало дума за миналото на крадците, но малко по малко намекнало на краля, че ще има друг път. Единственото жалко е, че не е лесно например да се направи такова нещо като картечница.
  Но момчетата казаха на императора как да произвежда динамит, за да подкопае крепостите и нитроглицерин. Самият млад крадец, бидейки насън все още антифашистки диверсант, беше добре запознат с различни видове експлозивни смеси. И можеше да каже на пугачовците. Но да изковат автоматична машина в края на осемнадесети век в ковачница е може би невъзможна задача за бунтовниците. Но от друга страна, можете да направите промени в дизайна на съществуващите оръдия, да подобрите щика и системата за командване и управление. И да обучават селяните по-ефективно.
  Хиляда войници от Георгиевския полк се предадоха на Емелян Пугачов след кратък бой. Войската на казашкия цар нарасна като снежна топка. Няколко богати казаци не посмяха да предизвикат измамника или бяха заловени и обесени.
  Дон е богат, земята е мазна, като мас и мека като пух. Много може да се изорава и сее върху него.
  Черкаск, столицата на казашката армия, посрещна Пугачов с камбаните. Местният гарнизон, воден от генерал Будерман, прави опит да се противопостави на самоназначения цар.
  В самия Черкаск избухва въстание. Казаците не искаха да познаят кралицата и се втурнаха към Петър Трети, сякаш беше намазан с мед. Хиляди воини се сблъскаха в смъртна битка, а Емелян Ивани поведе армията си на щурм.
  Започна жестока битка. Оливър Туист е сред първите, които се изкачват на стената на казашкия град. Момчето ловко разряза по краката домашния казак. Дебелият труп падна през стената и се хвърли в рова.
  Пионерът нападна ефрейтора, избяга от щика и премести коляното си към слънчевия сплит. Ако ритате с крака, тогава противникът със сигурност ще пропусне удара.
  Момчето изведнъж си спомни нещо, което го предизвика див пристъп на ярост. Не, този път не изтезание в английска тъмница. И друг. Нещо, което по някаква причина изплува като алтернативен спомен в съня. Когато Червената армия извърши операцията Висла-Одер през януари и се озова на един час от Берлин, мнозина вярваха, че Великата отечествена война е приключила. Това, че това е най-тежката Втората световна война, изживява последните си седмици. Изглежда като малко повече.
  Но не напразно пеят: последната битка е най-трудната. През март се случи чудо и нацистите успяха да върнат часовника назад. В резултат на това ордите на Хитлер, а след това и новият фюрер Майнщайн, отново се втурнаха на изток. А вчерашните съюзници се оказаха подли предатели. И сега нацистите вече отново завзеха Украйна, пробиха до Москва и постигнаха това, което не бяха в състояние да направят преди: контрол над Кавказ. И сега те се приближават до Куйбишев. И кой знае, може би докато той пионер Петя помага на Емелян Пугачева, фриците вече щурмуват Москва?
  Момчето изпитва неистов гняв в себе си и отчаяно се втурва към враговете си. В него бушува най-естественият, неугасим огън. И каквото и да става, но той ще отстоява властта на работниците и селяните, за своя нов Ленин - Емелян Пугачов.
  Така полковник Скоттовалик, английски наемник, получава ритник под коляното, а след това и в пищяла във врата.
  Стените са превзети и битката се пренася в града. С пръстите на ръцете и краката си момчето се качва на стената на имението на военния атаман, който остана верен на Екатерина и рязко бие капитана на армията на кралицата. Ударът от разговор е неустоим. И капитанът лети, сваляйки друг от стрелците.
  Момчето изрева и натовари с глава лейтенанта в брадичката. Други пугачевци следват пионера, имението е превзето от щурм ...
  Военният началник и няколко старейшини бяха заловени живи. Те отказаха да признаят Пугачов за законен монарх и сега ги чакаха кралският двор и примката. И казашкият кръг трябваше да избере нови първенци.
  Главният град на Дон вече е станал Пугачов. Най-многобройните казаци в Русия признаха цар Петър Трети. Сега оставаше да съберем сили и да отидем в Москва.
  Въпреки това, от страна на Азов все още имаше заплаха за казашките земи.
  Междувременно Суворов се приближи до Астрахан. На страната на бунтовниците преминаха Волгата и полкът от малкоруските казаци, изпратени на помощ. Част от офицерите също преминаха на страната на краля. Нощният щурм на Суворов се оказа мимолетен. Само няколко роти оказват съпротива, а основните сили на гарнизона са разбити още преди началото на щурма.
  Така провинция Астрахан се закле във вярност на измамника. Самият губернатор нямаше време да се отвори и казаците успяха да го обесят преди процеса. Повече от десет хиляди войници, обаче, значителна част от тях бяха зелени новобранци или инвалиди, присъединиха се към редиците на армията на Суворов.
  Емелян Пугачов, след като окупира Черкаск, отново се изправи пред дилема: отидете в Азов или напуснете тази непревземаема крепост в неговия тил. В случай на неуспешна обсада и щурм бунтовниците рискуват да загубят много хора и време. От друга страна, правителствените войски, завръщащи се от турската война, могат да нанесат удар по казашката столица Черкаск.
  Така Пугачов имаше съмнения. Освен това въпрос номер едно: по кой път да отидете до Москва? Стенка Разин в подобна ситуация избра Волга и се натъкна на Симбирск. Пътят по Волга е дълъг и изисква щурмуване на много градове. Друга възможност е да отидете до Дон и през Тула. Там пътят е по-къс и има по-малко правителствени войски. Вярно е, че в този случай царските управители биха могли да атакуват Царицин и да се опитат да отрежат части от Емелян Иванович.
  Азов не е Черкаск - първокласна крепост със силен гарнизон и няма да е толкова лесно да го вземеш, особено след като почти няма казаци, които биха могли да помогнат, но дали гарнизонът ще се съгласи да се закълне във вярност на селския цар е под въпрос.
  Младият крадец Оливър Туист обаче измисли собствен план и го прошепна в ухото на Пугачов.
  Казашкият цар одобри тази идея, като потупа момчето по рамото:
  - Здраво гарно! Ако можеш да бъдеш генерал!
  Много униформи на царската армия, както за пехотата, така и за хусарите, бяха пленени и няколко хиляди души могат да бъдат пременени в тях. След това, под прикритието на приближаването на нови подкрепления, влезте в крепостта и хванете многобройния гарнизон с двеста оръдия изненадващо. И докато държите Азов, вече не можете да се страхувате за тила си, а освен това там е основният оръжейен арсенал на царските войски, воюващи срещу Османската империя.
  Така че... с Бог деца!
  Оливър Туист марширува заедно с измамната армия към барабаните, ритъма и разгърнатите цветове. В същото време младият крадец пее;
  Моята родина е велика страна,
  Любима красива Русия...
  Всичко ни е дадено от лъчезарните богове,
  Да се забавлявам над синьото небе!
  
  Господ направи такава ръка,
  Да се смеем, възрастни и деца...
  Ето нашия чист херувим -
  Няма по-добро място на планетата!
  
  Но страната е в голяма беда.
  Стръмни олигарси удушават Русия!
  Вечно ли е робството?
  И чиновникът поглъща подкупи...
  
  Изградете такъв капитализъм
  Зло и безвкусно запомнящо се жестоко...
  От него произлиза нацизмът,
  Измерва адски нещастни условия!
  
  Олигархът ще вземе своето
  В същото време той ще вземе нечии други...
  Отваря алчен акаунт
  Той има готино присъствие!
  
  Той иска да яде много
  Разбити сме от бандит през коляното,
  Истински дебел крадец
  Като усмивката на чичо Сам с зъби!
  
  Къде получава сирене, къде го яде,
  Иска да ни постави на колене
  И бойният кораб те носи напред,
  И на "Аврора" смел дядо Ленин!
  
  Така че познайте пъзела-буржоа,
  Не можете да избягате - мечът на пионера!
  Победете пролетариата и бунтовника,
  За да победи, шега милионер!
  
  Както родният Илич завеща,
  Бързо ще разделим пътищата към Марс,
  И нека преместим противника в личи,
  Други ще дойдат на шестнадесет герба!
  
  Можем да възстановим страната
  Да изградим социализъм по цялата земя!
  И Варяг няма да отиде до дъното,
  Пионерите маршируват в унисон!
  
  Когато влизаме, смеейки се в Берлин,
  Там пролетарият непременно ще ни срещне!
  Ще стоим и ще победим
  Децата се забавляват във всеобщо щастие!
  . ГЛАВА #10
  Младият затворник отново се събуди. Затворът е скучен. Ти си сам, а стените са дебели, дори звуци не достигат до теб. Оливър правеше упражнения според традицията и след това му носеха храна. Този път освен овесени ядки и мляко му дадоха и две месни баници.
  Тогава дойде една жена лекар. Разгледа следите от мъченията на Оливър. Тогава тя погледна в устата си и се вслуша в гърдите си. Като цяло момчето беше доста здраво и издържа изтезанията добре.
  В края на краищата те го разтриха с алкохол ... И вече не боли толкова много, но все още боде.
  Тогава на Оливър беше дадена възглавница, предадена от някои състрадателни жени, и беше помолен да си обуе обувките.
  Момчетата отказаха, като казаха, че докато навън е топло и не мръзват в килията му, той е по-свикнал и по-сръчен така.
  След това, оставен сам, младият затворник отново започна да търка връзките... Той направи това енергично, докато след няколко часа ръцете му започнаха да стачкуват.
  Оливър отново беше доведен, много причина за хранителния затвор. И момчето, като яде, отново попадна в сън.
  Такава весела песен, която наистина кара незабравките да цъфтят в сърцето. И вдъхновява хората за велики дела.
  При самия Азов той почти се счупи, казаците се скараха, но есаулите подредиха нещата с краката си. И няколко маскирани казашки полка влязоха в могъщата крепост. Като монасите на Стенка Разин в Яйцк.
  Емелян лично се бори с коменданта на саби. Той беше изкусен воин, но Пугачов е по-силен и смел. Сабите блестяха, изхвърляйки отпуснат сноп искри при удар. Тук от мощния удар на селския цар сабята на генерала се счупи. Врагът се втурна към Йемелян с юмруци. Тук казашкият атаман взе и изхвърли генерала през прозореца на тронната зала. А в самия град-крепост започна бунище. Войниците на гарнизона обаче се биеха неохотно. Болезнено, вярата в царя-свещеник се засили сред хората. И кой е войник? Същият селянин, макар и намордник с бормашина.
  И селянинът иска най-накрая справедливост и край на крепостното право. И не само за себе си, но и за семейството си.
  Те са по-богати офицери, но са и различни и далеч не всеки е доволен от състоянието на нещата в автократичната империя.
  Оливър Туист се сграбчи с едната муцуна. Той дори получи драскотина с острието, но тогава момчето много ловко се обърна и удари носа си с петата. Держиморда си счупи смъркача и падна, а следващият удар на момчето го довърши.
  Оливър Туист дори си помисли защо Емелян Пугачов загуби половин година, обсаждайки Оренбург? В крайна сметка обикновените хора и войниците са на тяхна страна и могат да бъдат решително подхванати. Може би царят-мужик е стигнал леко до Москва.
  Оливър Туист се бие с офицерите. Тук той премести крака си право към черния дроб. Този офицер го взе и отхвърли копитата си. Но в същото време момчето крадец, на което преди това тежката щанга се стори лека, продължи разсъжденията си.
  Например, Емелян, след като излетът на Оренбургския гарнизон завърши с неуспех и с тежки загуби за гарнизона, той можеше да реши да щурмува. Първо, беше възможно да се използват трофейни униформи за измама. Рецепцията, между другото, не е нова. Още по време на обсадата на Нарва Петър Велики се възползва от това. И той успя да примами част от гарнизона на полето. Което допълнително улесни щурма над добре укрепения град-цитадела.
  Във всеки случай през януари Пугачов вече беше натрупал до тридесет хиляди бойци и беше възможно да започне атаката. Въпреки че, например, точният брой на бунтовниците не е известен. Това е мястото, където оценките се различават. Ако Пугачов близо до Оренбург имаше, както се смята, тридесет или четиридесет хиляди души, тогава защо седем или девет хиляди се биеха край Татищево? Може би имаха предвид войските на Пугачов, разпръснати из различни гарнизони? Във всеки случай сега пугачевците са по-силни от всякога, а многобройните яик казаци са на тяхна страна.
  И невероятният лидер Пугачов. Щом той залае с юнашкия си баритон, стотици, хиляди войници спират да се бият и падат на колене, като искат прошка от свещеника. А нови кавалерийски казашки подкрепления на пугачовците вече летят през портите. Това означава, че краят на врага и успехът на въстаническата армия са близо.
  Оливър Туист се бори с казашкия капитан. Много силен противник, който активно атакува момчето. Момчето отстъпи назад и се престори на страх. Врагът се отнесъл и посекъл със сабя. Младият крадец си тръгнал, а ударът паднал върху камъка. Сабята се счупи и сега Оливър Туист премина в офанзива.
  Въпреки целия опит, капитанът пропусна удар под коляното. Много е трудно да нямаш умения да парираш такъв удар. Удряте го за кратко с петата и крайникът е отбит. И тогава те довършват със саби. Сериозна битка няма какво да се каже.
  Но главата на капитана беше отделена от тялото. Дори съжалявам за скъпата шапка от бобър. Толкова хубаво малко нещо, но толкова мръсно. Това вече прилича на бандитизъм. От неговата крадска страна.
  Но сега врагът вече отслабва, като ледена висулка, хвърлена в пустинята. И все по-малко са желаещите да предизвикат армията на Емелян Пугачов. Дори самият полковник от гарнизона нареди на полка си да се предаде и се закле във вярност на самоназначения, но много обичан цар.
  След победата казаците по традиция отпразнуваха празник. От дясната страна на Емелян седеше правнукът на Стенка Разин и родственикът на Пугачев Иван Разин. Вождовете бяха весели и щедро пируваха. Имаше и скъп сервиз, заловен от турците от Петър Велики. В случая златни и сребърни лъжици и вилици, много фина изработка, както и съдове, обсипани със скъпоценни камъни. Освен това моделът е изработен от османски майстори, необичайно тънък.
  Време е такава услуга да се съхранява в музей, отколкото да се пръсне. Храната тук е много скъпа. А самите ястия, приготвени от френски готвач, са великолепни. По молба на Емелян Пугачов кулинарният магьосник приготви същия пълнен заек, който беше на сватбата на казашкия цар и Устиня. Заекът и пълнежът му са добри, особено пълнените ядки.
  Пугачов си спомни за втората си жена и се натъжи в сърцето си. Какво има в него? Може би Устиня е безмилостно бичуван и измъчван на стелажа или вече е екзекутиран? Вярно е, че е малко вероятно горкото момиче да не е виновно за самоназначения крал. Намерете я и я освободете от нейните окови. Къде е тя сега?
  Йемелян се ядосваше на себе си. Край Татищево трябваше да се съберат повече хора. В Бърд все още имаше девет, десет хиляди бойци. Освен това две хиляди напълно боеспособни войски, а останалите са селяни. Пугачов не искаше да сваля обсадата, оставяйки значителни сили в Берд, въпреки че би било по-рационално да не разделя войските си.
  Нееднозначно се развива и битката в крепостта. Пугачов успява да хване врага в капан и да хвърли бомби върху врага по време на образуване на засада. Противникът понесе загуби, но не толкова големи, че да повлияе решително на хода на битката.
  Освен това, може би е било необходимо да се запази защитата в самата крепост. Самите ледени крепостни стени били сериозно препятствие и царската армия щяла да се задържи дълго време под стените на Татищево. И по това време щяха да дойдат други подкрепления.
  Във всеки случай именно това поражение стана първата битка, загубена от Пугачов. Първият, но за съжаление не и последният. Въпреки това, след като това босо, русо момче се появи в армията им, ходът на селската война се промени коренно. И сега царската армия печели една победа след друга.
  Емелян пиеше умерено, за да не загуби яснотата на мисълта. Празнувайте победата о, колко рано. Предстоят още много градове и вражески полкове. А Екатерина Втора все още само събира главните сили срещу него. Но хората са решени да подкрепят самопровъзгласилия се суверен.
  По едно време Гришка Отрепиев също се радваше на голяма популярност сред хората. Но новият цар се оказа нежелателен както за руския народ като твърде прозападен, така и за Запада като прекомерен патриот. Лъже Дмитрий не даде Смоленск на поляците и започна да подготвя война с Турция, която по това време все още беше много силна, въпреки че в Османската империя започна период на упадък.
  Пугачов, преодолявайки първоначалните неуспехи, се изкачва нагоре!
  Момичетата, едва покрити с прозрачни дрехи, танцуват пред гостите. Ето един от тях, който танцува точно пред казашкия суверен. Тя носи само бикини и тясна ивица плат на гърдите си, а косата й е украсена с перлена диадема. Голи, момичешки крака танцуват енергичен танц, кръстът се люлее. Ориенталска танцьорка с руса коса изглежда изключително съблазнителна.
  Оливър Туист, като я погледна, също изпита силна емоция. Той все още беше твърде малък, за да разбере чувствата си, но имаше нещо доста необичайно в нейните движения, нюансите на загоряла кожа в движенията на фино, чисто тяло. Танцьорката развълнува момчето и той искаше да скочи и сам да започне да танцува.
  И Оливър Туист не забеляза как краката му го носят и той започна да скача заедно с момичетата. Влюбеният Емелян Пугачов вече се е погрижил за момичето и я завлече в спалнята си. Други атамани също не са били евнуси. Още повече, че Иван Разин се забавлява. Хвърлете кости по момичета и този, който удари костта, е изложен.
  Казаците много харесаха тази идея и момичетата и жените полетяха на парчета. Всички се забавляваха, всички се напиха.
  Дори Оливър не можа да не отпие глътка от чашата си сладко вино. Не по пионерски начин, разбира се, но любопитството взе надмощие. И момчето се почувства като истинско магаре. Стана още по-забавно, всички хора сега сякаш бяха нарисувани сякаш с ярки китайски флумастери. И наслада в сърцето ми.
  Оливър Туист беше достатъчно мъдър, за да не добави повече към себе си и на следващия ден се събуди свеж и пълен с енергия. Но казашките първенци се мъчили с главоболие.
  Преди всичко Емелян Пугачев го заведе в банята и изби хмела със смърчова метла. Тогава той заповяда да надуха тръбата в сборника и да маршируват. Както е казал лидерът на световния пролетариат Велик Ленин: отлагането е като смъртта!
  Бунтовниците се справяха добре. Но генерал Муфел се приближи до Царицин с пет хиляди пеша и кавалерийски войски. Той не посмя да щурмува добре укрепения град Муфел и изпрати пратеник с искане за подкрепление.
  Фелдмаршал Папин току-що пристигна в Пенза. Той беше силно обезпокоен от големите успехи на измамника. Дон премина на страната на Петър Трети и въстанието на Волга пламна с нова сила. И предателството на вече легендарния Суворов не можеше да не предизвика чувство на досада. Сега войната с инструменти се превръщаше в нещо наистина трудно и опасно.
  Емелян Пугачев показа зъбите си точно в момента, когато изглеждаше, че капанът е на път да се затвори.
  Екатерина Втора, след като научи, че Михелсон е загинал при пожар близо до бандата Солти, каза горчиво:
  Краят на края се превърна в началото на средата. И защо Господ така реши да ме накаже с измамници!
  Засега обаче императрицата не предприема допълнителни мерки и реши да изчака информация от фронтовете. И пристигнаха, както обикновено, късно.
  Полковник Бибиков се приближи до Мюфел с трихилядна войска. Това вече беше силна армия. Но Суворов внезапно атакува осемхилядната армия. Атаката се оказа голям успех. Геният на Александър Василиевич триумфира. Повече от шест хиляди войници бяха пленени.
  Никой не е очаквал подобна атака. Смятало се, че основните сили на бунтовниците са все още далеч. Но Суворов успя да влезе и от север, където не се очакваше никаква заплаха.
  Генерал Мюфеле обаче успява да избяга. И княз Голицин напредваше към Царицин. Той вече трябваше да победи Пугачов в крепостта Татищево. И сега отново беше тежка битка. Голицин има около десет хиляди войници, не слаби и вече опитни в битки с бунтовниците.
  Суворов, заедно с войските, приближаващи се от Астрахан, имаше осемнадесет хиляди. Без да чака приближаването на основните сили на Емелян Пугачов, Александър Василиевич храбро атакува врага. Селяните изпълняваха ролята на разсейващо внимание, а най-боеспособните части на селската армия преместиха Голицин от тила.
  Битката завършва с пълно поражение на царската армия и пленяването на по-голямата част от отбора на княза.
  Самият Голицин беше заловен и Суверенът трябваше да реши съдбата му.
  Емелян Пугачов реши да отиде в Москва по Волга. Този път изглеждаше най-надежден и точно по него мина Стенка Разин.
  Пугачов вече разполага с повече от петдесет хиляди пъстри, но доста боеспособни войски с голям брой оръдия и можеше да очаква да разбие войските на своята "съпруга" на части.
  Камишин, както миналия път, прие войските на Йемелян с радост и отворени обятия. Генерал Бенедорф се опита да даде битка на Пугачов близо до Саратов. Но бунтовниците обкръжиха дванадесетхилядния му корпус. Много войници от армията на Катрин не искаха да се бият. Битката се оказа краткотрайна.
  Оливър Туист успява да отсече само трима хусари, когато останалите се предадоха. Освен това авторитетът на Суворов се отрази. Не всеки иска да умре в битка срещу законния суверен.
  И вярата в Емелян Пугачов ставаше все по-силна. Саратов отново отвори портите на воина, посрещайки Емелян с църковни камбани и хляб и сол.
  Нямам под ръка значителни сили, фелдмаршал Панин напусна Пенза. Забавянето на войските в Турция доведе до факта, че сравнително малко сили се противопоставиха на Пугачов. Бунтовниците окупираха Самара и Пенза без бой. Малките държавни единици бяха просто смачкани.
  Близо до Саранск граф Панин се опита да се бие с 15 000-ия корпус на царските войски. Но превъзходните сили на пугачевците вече не можеха да бъдат спрени. Изсипаха истинска, неукротима лавина. Петя се бори пред всички. Суворов отново ловко отиде в тила и прекъсна комуникациите. Граф Папин трябваше да бяга. Но казаците преследваха твърдо фелдмаршала.
  Пионерският крадец Оливър лично участва в преследването. Момчето имаше отличен донски жребец, а самият той тежеше по-малко от възрастните и успя да се откъсне от останалите казаци и да изпревари граф Панин с неговата охрана от десет души.
  Първите двама бодигардове, викайки и мигайки, се втурнаха към пионера. Оливър Туист много ловко отсече един от тях, като се гмурна под щуката. И второто момче събори със скок. Петата на детето удря много точно и здраво челото, избивайки масивна мряна.
  От десетте пазачи останаха само осем. Но тук двамата отново се разделиха и се втурнаха към Оливър. Момчето ловко избяга от изстрел с пистолет и удари врага с глава в брадичката. А другият много ловко отряза четката заедно с черна кожена ръкавица.
  По този начин бяха победени още двама играчи. Оливър Туист каза:
  -Умението надминава числото, но за съжаление не на изборите!
  Какво е в рима за броене: и са останали шест от тях. Но затова Панин предпочита да хвърли само двама конници.
  Крадецът на пионерите Оливър Туист хвърля кама по врага с бос крак. Дори е грях да пропуснеш от толкова близко разстояние. И тогава върхът прониза врага в стомаха. Но следващият противник замахна твърде високо и заби петата си право в адамовата ябълка на врата. Оливър туитира:
  - Най-често безкрилите вдигат клюна си!
  Това същите останаха все още четирима бойци. И това става наистина интересно. Тук според традицията се открои още една двойка. Тя се втурва към момчето. Ами Оливър Туист в пълна готовност. И двамата стреляха с пистолетите си. Момчето се просна на конете си и куршумите почти докоснаха голия му загорял гръб. Но тук Оливър Туист отговаря, нанася смазващ удар с лакът в сънната артерия. И острата сабя на момчето удря друг противник в лявото око.
  Пионерският крадец остроумно възкликва:
  - Човек без ум е като без очи, само слепотата е много по-безнадеждна!
  Е, сега на граф Панин остават само двама стражи. Но тези много силни са високи два метра. Те се втурват към момчето, размахвайки свирепо по сабя във всяка ръка.
  Оливър Туист хладнокръвно хвърля малка, лека кама с голите си пръсти. Върхът попада в ботуша на телохранителя на фелдмаршала. Той крещи и изпуска сабята си. Виртуозно момче, много ловко забива най-острото си острие, главорез отстрани.
  И пак пионерският крадец казва:
  - Големият ръст не винаги върви ръка за ръка с големия талант, но големият талант винаги води до голямо кариерно израстване!
  Последният бодигард започва да се отдръпва от неуловимото момче. Петя се възползва от това и атакува по допирателна. Врагът парира атаката и хваща петата си под лакътя на ръката. И боли, от шок главорезът изпуска сабята си.
  Пионер-крадец ще го излее, вдига острието с крак. Издърпва, с голи пръсти... Върхът влиза директно в слънчевия сплит. И това вече е такава болка, че кардинално избива съзнанието.
  Така последният, десети бодигард е победен. И Оливър Туист остана сам с граф Панин. Той успя леко да увеличи дистанцията, като се откъсна по време на боя с охраната.
  Но смелият пионер-крадец, се разпространи колкото е възможно повече, за да намали съпротивлението на въздуха, и дори огъването на пресата, помагайки при движенията на мускулестия си кон, започна да намалява разстоянието.
  Фелдмаршал Панин разкъса ребрата на коня със шпорите си, капеше кръв, но разстоянието продължаваше да се свива.
  Оливър Туист дори се пошегува:
  - Ако искаш да живееш по-дълго, бягай, ако искаш да умреш възможно най-скоро - бягай от врага!
  Граф Панин умолително попита момчето:
  - Искаш ли хиляда рубли?
  Пионерският крадец се засмя в отговор:
  - Държах в ръцете си сто хиляди, които можех да си присвоя без прощаване и им отказах! Честта на пионер-крадец е по-важна от златото и диамантите!
  Фелдмаршалът беше изненадан:
  - Значи си идеологичен? Какво каза пионерът?
  Момчето кимна енергично.
  - Да, пионер! Всички момчета за пример!
  Панин отново се опита да подкупи Оливър Туист:
  - Е, ако искаш, направих те благородник!
  Момчето отговори грубо:
  - Крадец-пионер е по-благороден от благородник!
  Фелдмаршалът не се отказа:
  - Тогава графът!
  Оливър Туист отбеляза със сериозен тон:
  - Е, само Екатерина може да ми даде титлата граф. Нямате правомощия за това!
  Папен спря. Самият той осъзна, че е отишъл твърде далеч. И всъщност, ако момчето не лъже, тогава наистина може да му предложи? Ако дори сто хиляди рубли момчето не е било съблазнено? И измамникът ще благодари щедро на хлапето за залавянето на фелдмаршала!
  Панин направи последен опит:
  Искаш ли да те направя мой син?
  Оливър Туист се засмя и отвърна пламенно:
  - Защо ми трябва баща граф, ако моята родина е целият руски народ!
  Момчето изпревари фелдмаршала, а Панин се опита да удари момчето с меч. Но той изключително ловко премести пищяла на графа към слепоочието, като го събори мъртъв.
  След това беше възможно, като поставите трофей върху крупата на коня си, да вземете командира Пугачов.
  Като триумф, се срещна в Саранск, Емелян се премести в Нижни Новгород. Градът е добре укрепен и в него има много войски, но селяните и казаците са закалени в битки и са придобили славата на непобедимост. Освен това Суворов направи бърз набег на Казан. Той успя да превземе Кремъл с един замах, освобождавайки: Чика, Белобродов, Падуров и много други бунтовници, които все още не са били екзекутирани.
  И това е благородно попълване на армията на Йемелян. Вторият братовчед на Потьомкин също е заловен от Суворов. За жестокото отношение към затворниците Потьомкин е екзекутиран без ненужни церемонии.
  Но граф Панин предстоеше строг разговор.
  Емелян Пугачов, като се намръщи заплашително, попита фелдмаршала:
  - Ти кой си мислиш, че съм?
  Панин, стискайки челюсти от страх, отговори с видима смелост:
  - Положих клетва на Катрин. А ти, чичо, си крадец и измамник!
  Пугачов потисна гнева си с обичайното усилие на волята и ухажително попита:
  - А Катрин, която подло свали и уби съпруга си, законно ли е на руския трон?
  Граф Панин въздъхна тежко. Това беше болезнена тема. В крайна сметка всъщност легитимността на германската императрица на трона е повече от съмнителна. Като цяло Катя трябваше да бъде бичувана и окачена на бесилката за цареубийство, отколкото да бъде коронясана така.
  Слугинята постави сребърен съд с вино пред графа. Самият Пугачов изля червената течност в кристалния бокал пред фелдмаршала.
  Панин изпи наполовина, внимателно постави произведенията на изкуството върху дъбовата маса. И тихо отбеляза:
  - Русия има нужда от компетентен цар...
  Пугачов шеговито отговори:
  Всички научихме малко по малко, нещо и по някакъв начин.
  Панин омекна малко и отбеляза:
  - Виждам, че не си глупав човек. Защо Емелян Иванович започна нещо подобно?
  Пугачов стана от масата. Направих няколко стъпки и отговорих:
  - Не заради собствената си суета и амбиция започнах това. И заради тълпата, заради техния православен народ.
  Емелян Пугачев говори със страст и убедителност.
  - Видях много, мъка в Русия. Колко жестоки са голите с хората, как изнасилват момичетата и измъчват момците. Как работят хората и техният труд се поглъща. Народът на Русия е велик и в същото време унижен. Сякаш крилата бяха вързани на орел, а тигърът беше хвърлен в тъмницата. И този страшен стон е православен по цялата земя. Децата падат като мухи, дори благородните дами страдат от консумация, хората са принудени да се скупчват. Въпреки че самият Господ Бог заповяда: плодете се и се размножавайте. И аз имам един въпрос: когато Адам оре, а Ева предя, къде беше знанието тогава?
  Но възможно ли е да се продаде жив човек, създаден по образ и подобие Божие, в робство? Сякаш е някакво животно!
  Панин мълчеше. Самият той, разбира се, отлично знаеше какво селячество в Русия. И че крепостничеството е жестоко, и че няма справедливост. И който е по-богат, този и съдът. Да, и самият Панин мислеше за реформи, включително ограничаване на властта на собственика на земята над селяните. И той предложи същото на Катрин. Но кралицата реагира много студено на идеите за облекчаване на съдбата на селяните.
  Беше твърде много консерватизъм, арогантност, презрение към обикновените хора. Явно бедните, тя изобщо не се съобразява с хората. Истината понякога играеше либерал и даваше подаръци на сираци. Но отново никой от царете не е раздал толкова държавни селяни във владение на баровете. И никой не е поробвал толкова бедни хора.
  Времето на Екатерина: разцветът на крепостничеството и пикът на експлоатацията на руското население.
  Но от друга страна, поверете трона на селянин. Е, как може добре родената му порода да издържи такова нещо.
  Панин искаше да извика нещо от рода на: "Знай си мястото, крепостнико!" Но възможността да се запознаете с примката също не изглеждаше привлекателна. Гласът на здравия разум подкани: "измамете Емелян, правете се на негов приятел, а после дайте сълза"!
  Но и този изход беше в противоречие с благородната душа на граф Панин. Като цяло изненадващо богат, обърна края на осемнадесети век към най-ярките и талантливи хора в Русия. Други времена бяха пропуснати. Особено по време на управлението на Николай II. Отчасти обаче виновен беше самият монарх, който твърде дълго държеше генерал Куропаткин, който не беше способен на военни дела, като командир.
  Екатерина имаше късмет за кадрите. Макар и не винаги. Например, след Бибиков, княз Шчербатов се оказа, че изобщо не е голяма глава.
  И това позволи на Емелян да натрупа сили за себе си. Трябва да отдадем почит на привлекателността на Пугачов, когато хората го повалиха с хиляди, десетки хиляди, въпреки всичките му поражения. Въпреки факта, че от самото начало шансовете на бунтовниците изглеждаха повече от съмнителни.
  От страната на Пугачов, банда от заклети глави, а от страната на императрицата повече от триста хиляди войници.
  Сега обаче шансовете на Емелян се увеличиха. Пред Нижни Новгород Пугачов има голяма и постоянно нарастваща армия. И граф Панин може да опита да лови риба в размирни води.
  Ами ако измамникът успее? В този случай той Панин има шанс да стане реформатор при новия, народен цар.
  О, беше, не беше!
  Фелдмаршалът каза разумно:
  - Към всеки бизнес трябва да се подхожда разумно. Включително и освобождението на селяните.
  Емелян Пугачев се съгласи с това:
  - Да, основното е да не счупите допълнителни дърва за огрев!
  Графът каза тихо:
  - Не беше лошо да се даде свободата на селяните, но... Те изгарят имотите на господарите, а самите благородници биват убити и обесени. Това ли е начинът да се подредят нещата в Русия?!
  Селският крал се намръщи. Самият той разбираше, че селяните, изгаряйки имения на имения и обесвайки земевладелците, създават ужасно беззаконие. И може да се върне, за да ни преследва в бъдеще. Разярената селска стихия, ще се върне ли в релси? Ще плащат ли селяните данъци на бъдещия цар?
  Вярно е, че тогава те вече няма да бъдат селяни, а земски казаци и ще имат избран глава над тях. И от старейшините да се съберат за решаване на най-важните проблеми, кръг. В края на краищата Емелян Пугачов отново възроди колегиума, а поривният Суворов освободи някои от бившите първенци. И сега ще е необходимо свободните хора да се държат в справедлива юзда.
  И селският крал, намръщен, каза:
  - Ще имаме диктатура на народа! Хората трябва сами да осъзнаят кога им трябва камшик и кога дисциплина.
  Папен, малко сбръчкан, отговори:
  - Е, ако говорим за доброто на хората... Пьотр Федорович трябва да бъде по-внимателен. Трябва да се отбележи, че Емелян Пугачов измисли хитрата игра на опитния придворен. Но в момента фелдмаршал Панин е много по-нужен на бунтовниците, дори като ненадежден съюзник, отколкото открит враг.
  Селският крал протегна лапа и каза:
  - Ще ми бъдеш като истинска дясна ръка! Ето моята императорска ръка!
  И двамата хитри хора се ръкуваха един на друг.
  Нижни Новгород имаше голям гарнизон и беше подсилен от новопристигнали войски. Но няма единство сред защитниците. Много войници, най-важното офицери, пристигат в безпорядък. Сред хората вярата в царя-баща вече беше укрепнала, а победите, украсени с народна фантазия, допринесоха значително за популярността на Пугачов.
  Така че в случая тълпата вече се втурва, а Емелян я подпира.
  Повече от сто хилядна армия се приближи до търговския град. На срещата дойде хиляда и половина бригада, ръководена от полковник Скорели. Битката беше краткотрайна. По-голямата част от бригадата е взета в плен, а главата на полковника е отсечена с казашка сабя.
  Пионер-крадецът Оливър Туист имаше малко време да размаха сабята си. И той успя да отсече ревностния майор. Врагът специално се задави, попадайки под гигантска армия.
  Малко преди нападението Емелян Пугачев посети къщата на търговците от първата гилдия на Расомахините. В голяма триетажна къща самопровъзгласилият се крал пиел скъпо стогодишно вино. Обсъдиха с търговците същността и въпроса. Те тържествено обещаха, че местната милиция няма да се бие с бунтовниците. И тази част от офицерите е готова да признае бащата-суверен.
  Пугачовците се заеха да щурмуват Нижни Новгород, когато беше още тъмно. Зимата идваше и трябваше да бързаме. Оливър Туист, пляскайки с боси крака през локвите, заедно с други селски момчета се втурнаха към нападението.
  Защитниците бяха недружелюбни, някакъв бавен огън. Селските момчета се втурнаха с всички сили и не обърнаха никакво внимание на изстрелите. И сред тях практически нямаше загуби.
  Оливър Туист, който се втурна към позициите, беше един от първите, които влязоха в натрупания земен вал. Голата подметка на крадеца-пионера усети приятната, гъделичкаща плът на земята. И самите крака полетяха до върха на хълма. Мустакатият ефрейтор падна под острата сабя на момчето и побелялата му глава се търкулна надолу.
  Оливър Туист възкликна с пълна сила:
  - Нашите няма да отстъпят на вашите!
  И сабята му разряза стомаха на сержанта. Селските момчета се биеха отчаяно, използвайки брадви, вили и стоманен двор. Едно тринадесетгодишно момче много ловко хвърли ласо. И дръпна добре охранения капитан. Той се опита да се съпротивлява, но още две момчета се вкопчиха за въжето и лицето на офицера посиня от удушителната хватка.
  Търговците удържаха на думата си и милиционерите поздравиха нападателите с викове:
  - Слава на бащата-царя!
  - Виват Петър Федорович!
  Безстрашните селски момчета вече са заловили две бордови батерии. Оливър Туист, като генерал, командва целия корпус, състоящ се от непълнолетни бойци. Момчетата не знаеха страха, те храбро победиха възрастни, по-големи войници от себе си.
  Оливър Туист нокаутира червенокосия майор с ритник и той излетя от парапета.
  Момчето крещи:
  - За родината! За внука на Петър Велики!
  Множество бунтовници уверено се вдигнаха. Отделни полкове, виждайки безнадеждността на положението си, се предадоха на войските на измамника. Голям, трети по големина руски град с много предградия и изобилие от търговци. И Емелян Иванович предпочиташе търговците. И те не са толкова ревностни в защитата на предаността към Катрин, колкото собствениците на земя. Мнозина вече тайно се заклеха във вярност на новия суверен.
  Генерал Бенедорф се опитва, като въведе силен резерв в битка, да контраатакува пугачовците. Става горещо. Самият Емелян Иванович е изрязан като епичен герой. С всеки негов удар някой със сигурност ще падне. Така се събраха с Бенедорф. Германският генерал размахва широко сабята си и получава удар в гърлото с широк меч. Така че лидерът на врага е убит - от самия крал-баща.
  И тълпата се радва и вика:
  - Слава на рицаря-краля!
  Битката гори. Войниците се втурват с оръжия, повечето офицери също. Разпространи се слух, че самият фелдмаршал Панин разпознава Пьотър Федорович като възкръснал. И как да не се поклони пред внука на Петър Велики. И гледайки как е подстриган Емелян Пугачев, веднага се вижда, че това е царската, силна порода на Романови.
  И Нижни Новгород падна след Казан. И Симбирск отвори портите за бунтовниците. Помислете за по-голямата част от Волга, която вече е под управлението на казашкия император. И армията под командването на Федот Каторжни вече се приближи до Яик. И отново яикските и илецките казаци се разбунтуват. Въпреки че, подобно на полковник Семенов и генерал Мамсуров, те решиха да се бият и да стоят до последно.
  При Федот по пътя се събраха до петнадесет хиляди войници. Дойдоха и калмиците и башкирите. Хитрият донски атаман заобиколи град Яик, където го чакаше генерал Мамсуров с две хиляди, и без бой окупира крепостта Сорочинск. Оставяйки полковник Семьонов в град Яик, генерал Мамсуров се втурва да реже измамниците. Но армията на Федот беше подсилена за сметка на калмиците, башкирите, татарите и най-важното, казаците все още бяха до края, не бяха умиротворени и не убити и превъзмогнали.
  Двадесет хиляди Пугачови тълпа покриха хиляда и двеста войници на Мамсуров. Битката беше жестока. Войниците на генерал Мамсуров, които вече са имали опит в борбата с бунтовниците, се бият отчаяно. Знаеха, че няма да бъдат пощадени. Но казашкият полковник Федот вече имаше опит във войната с турците. Той правилно използва численото превъзходство, мобилността на башкирските и татарските кавалерийски части. Този замах, след това нападението, след това отстъплението. И тогава, когато силите на генерал Мамсуров бяха изчерпани, той наложи тежък бой на своя отряд.
  В близък бой, когато формирането е смесено и войниците се бият в ръкопашен бой, човек с брадва и рог вече не е лош боец, а практически равностоен противник. Или може би брадва, или вила с рог и щик ще са по-добри. И селянинът е по-добър в използването на брадва, отколкото войник, който вече е изгубил навика за селска работа.
  Битката се превърна в безмилостно клане. И само няколко войници на генерал Мамсуров намериха спасение, като се предадоха. Много беше пролято близо до Сорочински като крепост от кръв.
  Самият генерал Мамсуров беше хванат от татарско ласо. Прецакаха командира. Федот Каторжни, първият бандит на Дон, все пак зададе подходящ въпрос:
  - Припознавате ли Пьотър Федорович за император на цяла Русия?
  Генералът смело отговори:
  - Не разпознавам крадци!
  Федот нареди на съучастниците си:
  - В примката му! И онези офицери, които отказаха да положат клетва!
  С унищожаването на отряда на Мамсуров пътят към Оренбург и град Яицки е отворен. Федор раздели силите си, рационално вярвайки, че за да запази тези градове, той има достатъчно сила и дори маса хора ще го направи. Крепостите се съпротивлявали слабо. Татищев напусна гарнизона и избяга в Оренбург. И страхливият управител предпочете да влезе в глуха защита. Така започва втората обсада на Оренбург.
  А храната се оказа приготвена в града не повече от първата. В град Яицк след кратка схватка полковник Семьонов се оттегля в крепостта и решава, както миналия път, да запази обсадата. Вярно, шансовете му за помощ сега бяха много по-малки. Фронтът на въстанието се придвижва все повече към Москва.
  Освободени от затвора в Казан, Хлопушка и Белобородов със значителна армия се придвижват на изток към Уфа. Тези опитни командири вече имаха опит в завладяването на заводите на Урал. И Емелян Пугачов мислеше за завладяването на Урал и цял Сибир. Половината от заводите на Урал вече бяха близо до Емелка и ако имаше груби грешни изчисления и неуспешна обсада на Оренбург, дори по-рано, човек можеше да успее и да отиде в Казан с голяма армия с много оръжия.
  . ГЛАВА #11
  Младият затворник се събуди, много по-весел и по-здрав. Сега раните и нараняванията, донесени от жестоките изтезания, са почти напълно излекувани. И можете да правите упражнения и да ядете.
  Тогава жена лекар го прегледа накратко и накратко съобщи:
  - Присъдата идва скоро! Ти си силен и ние се молим да не бъдеш екзекутиран и заточен в мините.
  Оливър отговори тъжно:
  - Всичко е в Божиите ръце. И се надява да се смили над детето!
  Отново момчето трие брънките на веригата. Но е ясно, че не работи. И търка с дива ярост. Докато накрая се износи.
  Да си сам е скучно.
  И когато най-накрая сте обгърнати от сън, усещате свобода и освобождаване от рутината, в нови, безпрецедентни приключения.
  Крепостта Оса стана първата пречка по пътя на армията на Хлопушка и Белобородов. По пътя армията им нарасна от две до десет хиляди бойци, попълвайки арсенала си с малки крепости. По едно време Емелян Пугачов убеди гарнизона на крепостта да се предаде без бой. Но този път не беше необходимо да се разчита на това, така че предприемчивият заместник на Михелсон, подполковник Брагугунтер, беше назначен за комендант на крепостта. Също и от наемните германци. А половината от гарнизона са чужди наемници. Така че във всеки случай крепостта трябваше да бъде превзета.
  Белобородов смяташе, че и Емелян не винаги е прав. Когато превзеха крепостта Троица, направиха угощение с планина. Но те вече са събрали повече от десет хиляди души, от които голям брой заводски селяни, добре обучени в битка с малки оръжия и башкирски, калмикски коне, плюс инструменти, взети от уралските фабрики. Не ги изненадайте Деколонг, те биха могли да се конкурират с неговия трихиляден корпус.
  Тогава бяха убити и ранени повече от четири хиляди бунтовници, а повече от четири хиляди бяха пленени.
  След такова поражение Емелян Иванович за известно време изпадна в депресия. Но хората все още отиваха при Пугачевите и дори страхът от тежко наказание не можеше да ги попречи да се стремят да се присъединят към скъпия баща-цар.
  Този бунт е като люлка, нагоре-надолу. Или поражение, после победа след поражение. Сега Белобородов и Хлопушка са в жлези и на тежък труд, след това отново са облагодетелствани от царя и повишени в генерал-майори. Ето как се върти колелото на късмета. И Чика отново е граф Чернишев. И някои членове на военната колегия се върнаха по местата си. По-специално полковник Падуров.
  Но някои са убити и не можете да ги върнете. Тук, например, умря смъртта на храбрия атаман Гризнов и дясната ръка на Пугачов. Но офицерът Минаков няма време да се обеси и той отново е в редиците на бунтовниците.
  Чика не искаше да се връща близо до Уфа и сега се движи заедно със свещеника в Москва.
  След като натрупаха цяла планина гнила слама и подредиха димна завеса, казаците и селяните от Белобородого се промъкнаха до стената и се втурнаха към щурма. Резервацията беше брутална. И много мъже загинаха. Но те нахлуха в крепостта и убиха отчаяно борещите се наемници. Те заловиха тридесет и пет оръдия и голям запас от барут и снаряди. След това пътят към Уфа е отворен.
  И пак хиляди хора отиват при пугачовците, народната армия расте. А в самата Уфа няма единство. След като чу за успехите на Пугачов, част от бившата милиция вярваше, че това е истинският баща-цар. Освен това прочутият Суворов и дори още по-известният и прославен фелдмаршал Панин преминаха на страната на Пугачов.
  Така че може би той наистина е кралят. Ако хората толкова се втурват към него, а градовете лежат един след друг?
  Възникна спор и граждански конфликти ... Уфа беше разделена на две части: привърженици на Петър Трети и Екатерина. И между тях имаше престрелки.
  Армията на Белобородов и Хлопушка, която нарасна до двадесет хиляди, с подкрепата на партията Пугачов, щурмува града. Боевете бяха ожесточени, но пугачевците взеха броя и подкрепата на повечето жители на града. Уфа, под която Чика седеше дълго време, беше буквално превзета веднага. И заедно с нейното залавяне, много богати башкирски, калмик, татарски старейшини, онези, които все още се колебаеха, се заклеха във вярност на Петър Федорович.
  Превземането на ключовия град Уфа даде възможност на бунтовниците да прекъснат комуникациите и пътищата към Сибир и да отворят този регион за завладяването на пугачовците.
  Хлопушка и Белобородов отидоха в заводите на Урал, насаждайки там народната власт.
  Пугачов с армия, нараснала до сто и петдесет хиляди бойци, се приближи до Рязан. Там го срещна тридесет и пет хилядния корпус на граф Чернишев. Единствената сериозна пречка по пътя към Москва е, че веднъж други градове и села се предадат без бой.
  Въпреки голямото числено превъзходство на Йемелян, той е противопоставен от опитни и опитни войски в турската война. И цар-свещеник, повече от половината от войските са необучени селяни с колове и вили, а много бивши войници не са съвсем надеждни, пъстър отбор с казаци и различни татарски народи.
  Така че Чернишев имаше шанс, ако само .... Ако не беше гения на Александър Василиевич Суворов. Великият командир толкова умело атакува с многобройна пугачова орда, че принуди Чернишев, героят, който превзе Берлин, да се бие по свои собствени правила. Номадската кавалерия се обсипваше с отровни стрели отдалеч, като при отстъпление. А селянинът с рога, напротив, се сближи в близък бой в ръкопашен бой.
  Битката, с кратки прекъсвания, продължи почти два дни и завърши с съкрушителна победа за пугачовците. Повече от двадесет хиляди затворници бяха взети сами, а самият Рязан отвори портите.
  Бившият фаворит на Екатерина, граф Григорий Орлов, набързо е назначен да командва московския гарнизон.
  Това е най-силният и най-възрастният от петимата братя, които почти помъкнаха Екатерина II по пътеката. В този случай първи ще се появи цар Григорий. Но сега най-известният граф е в позор. Настоящият фаворит на Катрин е Василчиков, а в бъдеще Потьомкин. Освен ако, разбира се, кралицата има такова бъдеще. Че големите успехи на пугачовците бяха поставени под въпрос.
  Но Григорий Орлов е смел и умел войн и на кого да повери успокояването на бунта, независимо какъв е той. Особено ако фелдмаршал Панин се е променил. И Орлови ще бъдат отдадени на Катрин докрай.
  Но ето още един въпрос: как да браним Москва? Все още има сравнително малко войници в първата столица, не всички са се върнали в Турция, а измамникът вече е на прага.
  Григорий решава да изтегли гарнизона, както и Семеновския гвардейски полк, в Кремъл. И там да запази отбраната, до приближаването на помощ. Зарубин Чика влезе без бой в Тула, където оръжейниците и местният гарнизон приеха с радост пугачевците. И Емелян Пугачов в Москва. Целият град, с изключение на Кремъл, излезе да посрещне Йемелян и свещеници и свещеници похвалиха Пьотър Федорович. Няколко хиляди гарнизонни войници също дезертираха при краля. Армията на Пугачов се разраства.
  Александър Василиевич Суворов, хвърляйки поглед към Кремъл, каза:
  - Да ядем този плод! Да подготвим нападение!
  Емелян Пугачев логично отбеляза:
  - Москва е сърцето... Но главата все пак е Петербург. Имаме нужда от това! Въпреки че вече вали сняг.
  Оливър Туист и останалите босоноги момчета гребят щастливо в първия сняг. Дори изпадна малко по-късно от обичайното за Москва. Очевидно, когато момчетата стигнат до Петър, вече ще бъде тежка слана.
  Е, кой би си помислил, че само една битка, спечелена от Емелян Пугачов в бандата Солти, може да промени толкова драматично хода на историята. Малко преди поражението, а сега в Майчиния престол, само един Кремъл не е превзет. Но и той не отива никъде.
  Но не можете да отлагате. Трябва бързо да отидем в Питър. И 200-хилядната армия на Пугачов тръгна на север.
  На изток пугачовците постигнаха нови успехи. Челябинск се предаде почти без съпротива. Деколонг се оттегли, изкачвайки се по-нататък в Сибир. Много фабрики също се подчиниха без бой, срещайки отрядите на бащата на краля. Кунгур отказа да се предаде. Но той беше взет в силна обсада. Много по-малки градове и крепостни селяни преминаха под измамника. Изигра роля и повишеният авторитет на Емелян Пугачов. Но отделни фабрики все още оказваха упорита съпротива на пугачевците. Въпреки това все още беше малцинство.
  Отрядите на пугачевците също се преместиха в Тоболск, за да застанат по-силно в Сибир. Местното население подкрепяло царя почти навсякъде. Дори много гарнизони се заклеха във вярност на неговото императорско величество. И колкото повече победи има Емелян, толкова по-слаба му е съпротива.
  Тялото на Деколонг се топеше. Войниците дезертираха всеки ден и тичаха при пугачевците. Дори манастирът, който преди това показа героична сила срещу бунтовниците, разпозна новия цар-отец. Явно монасите са усетили навреме чия барета и че няма за какво да умират.
  И Емелян Пугачов, почти без да срещне съпротива, се приближаваше към Петър. Отделни полкове, след като размениха няколко изстрела с бунтовниците, се предадоха или преминаха на тяхна страна.
  Голяма тълпа под командването на Падуров се приближи до Смоленск. В града избухна сбиване между привържениците на Пугачов и местния гарнизон. Някои от офицерите също побързаха да преминат на страната на Пьотър Федорович. Портите бяха отворени за падурите и пугачевците се сблъскаха с остатъците от гарнизона, който остана лоялен на Катрин. Силата разбива силата и червеното знаме на водача на въстанието Емелян Иванович вече се издига над западните порти на Русия. А бунтът обхванал и полските земи. И там селячеството се хванало за вилата, биело щангата и господата.
  Така местният бунт започва да се превръща в международен бунт. Главнокомандващият руските войски в Турция, граф и фелдмаршал Румянцев, досега заема изчаквателна позиция и заповядва на бунтовниците да не се включват в битката. Все пак не е добре да убиваш членове на собствения си народ. И Румянцев уважаваше Суворов, който премина на страната на Емелян Пугачов. Така че нямаше кой да спаси Катрин.
  Канцлерът Воронцов каза на кралицата лошата новина:
  - Идват крадци в Петър! Няма какво да ги спре, а армията на измамника непрекъснато расте, расте като снежна топка!
  Катрин яростно повдигна вежди и изсъска:
  - А какъв е нашият граф Румянцев?
  Канцлерът Румянцев въздъхна тежко и избълбука:
  - Нашият граф Румянцев е бавен...
  Катрин възкликна в гняв:
  - Предател! В примката му!
  Румянцев разпери ръце объркано и промърмори:
  - Той е заобиколен от восъци, посветени лично на него, и няма как да го получите!
  Катрин изведнъж пребледня и отново попита канцлера:
  - Далеч ли са крадците от Санкт Петербург?
  Канцлерът отговори честно:
  - Да, двеста мили, или дори по-малко, сега ще докладват последните новини от фронтовете!
  Дотича пратеник, блед като чаршаф, ревеше от страх:
  - Новгород отвори портите на измамника!
  Катрин въздъхна тежко и промърмори:
  - И Новгород с маркиза.
  Тонът й напомняше слоя на Юлий Цезар: "А ти си Брут".
  Канцлерът услужливо се протегна отпред и каза:
  - Корабът е готов, ваше величество, можете да тръгнете днес за границата!
  Императрицата изсъска ядосано:
  - И губят мощност?
  Канцлерът отговори с усмивка:
  - Но спасете животи. Крадците така или иначе няма да могат да управляват правителството, а вие ще се върнете с триумф!
  Катрин изсъска раздразнено:
  - Граф Панин е с тях и той ще помогне на крадците да се справят!
  Канцлерът зададе уточняващ въпрос:
  - Значи оставате, Ваше Величество?
  Катрин, вместо да отговори, нареди:
  - Съберете останалите четирима братя Орлови и охраната, както и изтеглете всички сили от Виборг и други земи. Все още можем да се борим!
  Оренбург, който беше оковал войските на измамника за шест месеца, също не искаше да се предаде. Освободен от плен Мясников, един от петимата казаци, които първи разпознаха Пугачов, предложи да копае под крепостта. Но това отне много време. А разстоянието за копаене обещаваше да бъде справедливо.
  Град Яицки с малък гарнизон също реши да се бие докрай. Атаман Овчинников направи нападение срещу Гуриев. Местният гарнизон, както миналия път, се предаде без бой. Така пугачевците застанаха здраво на Яик. Събирайки сили и карайки оръдията от Царицин, Овчинников бомбардира крепостта Яик. Полковник Семьонов направи излет, като загуби седемдесет души убити, върна се със солена глътка.
  Но докато Яицк се държеше. Но ордите от бунтовници влязоха в Тоболск. Губернаторът на Сибир Чичерин избяга на изток, а столицата положи клетва пред царя на бащата. В същото време бяха представени и последните, упорити фабрики.
  Федот Каторжни не бързаше да щурмува Оренбург, но попълни арсенала си с инструменти и консумативи, пристигащи от Урал.
  Казаци, войници и търговци избягали от самия град. Имаше слухове, че цар-баща е превзел Москва и се приближава до Петербург. Или че самият той вече е в Санкт Петербург.
  Междувременно главният палач снима разпита на заловената млада жена Домка и две разузнавачи. На разпита присъства и самият Алексей Орлов.
  Домка изглеждаше на двадесет и пет, руса и висока, селянка.
  Алексей Орлов каза с нахален тон:
  - Ще говориш ли?
  Къщата гордо мълчеше. Граф Алексей беше изненадан. Защо една обикновена селянка има толкова много амбиции. Не, руският народ стана горд заради Емелка Пугачов. Смердите започнаха да се смятат за равни на решетките. Но няма значение, той ще го избие!
  - Откъснете й мирисата!
  Палачите хвърлят към момичето. Вече е облечена само с една семпла селска рокля, а краката й са в лаптови обувки. Тя отчаяно се съпротивлява. Мъчители, късат дрехите й, разкриват червените й цици. Добра селянка, фигуристка. Алексей Орлов я гледа с голям интерес. Командата следва:
  - Сега я разтърсвам.
  Ръцете на момичето са вързани зад гърба й и е закачена кука. После го вдигат, като извиват ставата на селянката. Момичето изпъшка и се озовава увиснала, с боси крака от земята. Палачът веднага ги вкарва в блока и ги закрепва. Сега можете или да запалите огън, печейки кръгли момичешки токчета, или да биете с камшик.
  Алексей Орлов арогантно казва:
  - Е, кажи ми, крадце, кой е нашият цар?
  Домка смело казва:
  - Пьотър Федорович е нашата надежда-суверен!
  Алексей Орлов се усмихва и заповядва на палача:
  - Десет удара на камшика със спестявания.
  Опитен мъчител удря силен, мускулест от постоянна физическа работа, момичешки гръб с половин сила. Така че браздите да набъбнат, но кожата да не се спука. Това също боли. Къщата е бичувана повече от веднъж и по нея се виждат добре зараснали следи от камшик. Той издържа ударите, безшумно, без стон и плач.
  Алексей отново попита заплашително:
  - Та кой е нашият суверен!
  Домка автоматично казва:
  - Пьотър Федорович Трети, нашата надежда!
  Алексей гневно нарежда на палача:
  - Пет удара на пълна мощност!
  Мъчителят с едра физика се люлее и влага в удар с всички сили. Силната кожа на селянката се пука, пръска кръв. Палачите бият, така че следите от камшика да не се пресичат и да са равномерно разпределени по гърба.
  Момичето потрепва, но сдържа писъците си. Изглежда, че иска да покаже смелостта си.
  Алексей Орлов отново повтаря въпроса:
  - Кой е нашият крал?
  Домка смело казва:
  - Пьотр Федорович, а ти си копеле, скоро ще замахнеш в примка!
  Граф Алексей се вбеси, скочи и замахна с юмрук към вързаната гола жена. Но тогава той промени решението си и каза зловещо:
  - Намажете петите й с масло за палач. И навийте мангала... Но само внимателно го паднете, за да не го осакати.
  Екзекуторът взе под козирката си:
  - Ние сме с концепцията на ваше височество!
  Графът се нацупи. Височеството е добър комплимент, но величието е много по-добро. Красиви крака на селянка. Подметката, макар и загрубяла, но не се виждат мазоли, пръстите са равни, като на дете, освен може би по-дълги, ноктите са внимателно подстригани. Вероятно, като всички селски жени, тя ходеше боса до самите слани и съвсем наскоро, когато заваля сняг и Нева замръзна, тя обува лаптови обувки.
  Алексей обичаше женските крака и такива мъчения като мангал. Подметката се смазва с масло, за да не изгори, а огънят се поставя на специално изчислено разстояние. Можете да измъчвате така в продължение на десет минути или дори повече. Само малки мехури ще изплашат. И след това повторете мъченията в продължение на няколко дни. Много ефективен метод за мъчение и болезнен.
  Домка се намръщи тежко, потрепва, прехапва устни и се опитва да сдържи писъците си. Но тя не успява добре и накрая започва да стене.
  Алексей Орлов отново пита:
  - Е, сега разпознавате ли императрица Катрин?
  През сълзи и плач Домка извика:
  - Нашият цар Петър Федорович и няма друг цар!
  Алексей извика нетърпеливо:
  - Пържи, както трябва, и полека, а сега ще разпитваме плешивите!
  Момчетата бяха боси, облечени само в шорти. Те вече бяха подготвени за изтезания. Караха през снега, който караше краката да се зачервяват и ставаха като лапите на гъска. Палачите веднага се заеха с работа. Трябваше да се разбере кой ги е изпратил, къде са все още разузнавачите в Санкт Петербург и за плановете на Емелян Пугачов.
  Камшици свирят, момчета бият, а думският служител задава въпроси, които са записани в протокола. Момчетата също, като селски деца, са били бичувани повече от веднъж и не можете да ги вземете с обикновен камшик. Поклащайки глави и псувайки негативно. Тогава палачът грабна нажежен лост от камината и започна да го нанася върху телата.
  Боли повече от разбиване, когато те изгарят горещо. Момчетата вият от болка и започват да бърборят нещо несвързано. От една страна, те искат да се отърват от нечовешки изтезания и от жесток багажник. От друга страна, не предавайте другарите си. Така че момчетата говорят глупости и избухнаха в сълзи. А нажеженото желязо или се забива в гърдите, или се нанася върху голата пета. Нагорещени клещи също отиват на курса. Палачът търси най-чувствителните места в подметката, създавайки яростен разпит.
  Алексей Орлов се смее, докато гледа как се лекуват скаутските момчета. Тогава се обръща внимание на факта, че по босите подметки на Домка мехурите се подуха и започнаха да се пукат. А това означава, че кожата на краката е на път да изгори и да загуби чувствителност!
  - Остави я на мира, копеле такъв! - нареди графът. - Оставете го малко.
  Къщата на жената се оказа силна, герой. Тя изтърпя мъченията, без да губи съзнание и без да се отказва от своя крал баща.
  Момчетата били жестоко измъчвани, губили съзнание няколко пъти. Фактът, че все още са без брада, не притеснява твърде много мъчителите - основното е да се информират. А тийнейджърите често са много по-упорити и упорити подложени на изтезания от възрастните.
  Разбира се, те казаха нещо, но в показанията им има много глупости и несигурност. Но едно е ясно: Емелян Пугачов се приближава към града и армията му е огромна.
  Но силата на Катрин е значителна. Включително петнадесет хиляди гвардейци, петнадесет хиляди войници от други гарнизони и още тридесет хиляди бойци от благородната милиция. Шестдесет хиляди войници, което не е лошо за един добре укрепен град. Плюс Балтийския флот и Кронщат. И е изключително трудно да се държи обсада край Санкт Петербург, през зимата и в блатата. За да може още Емелка да се брои.
  Но на страната на Пугачов самият Александър Василиевич Суворов. И сега селските орди се готвят за щурм. Суворов си даде месец, за да поеме контрола над Северна Палмира. Войските на Пугачов, покрити с градушка, се подготвят.
  Междувременно атаман Чика се приближи до Нарва. Градът беше превзет достатъчно бързо, така че по-голямата част от гарнизона премина на страната на бунтовниците. Само немските наемници оказват съпротива.
  Предал се без бой, приемайки цар Петър Федорович Рига и много други градове. Само Ревел трябваше да бъде обсаден. Карела и други северни градове също отвориха портите за пугачевците. Така Петербург се оказва във все по-голяма изолация. Той беше блокиран. Има и разцепление във флота. Моряците се разбунтуваха и пугачевците спечелиха три четвърти от балтийската ескадра: те закачиха червени, кралски знамена.
  И Суворов подготвяше решителен щурм срещу Петербург. Построи стените и обучи селяните. Той научи противника на възможни атаки с ракети, подготви артилерия.
  Оливър Туист също усилено тренираше младата си шпора. Момчето тичаше бос през заснеженото поле и почти не усещаше студа, както много други безплодни хора от неговия пионерски корпус.
  Момчетата се научиха да стрелят с лъкове и плювки. Като цяло, като се има предвид колко тежък и неточен е модерният пистолет, лъкът е доста ефективно оръжие, особено ако направите върха многослоен, удвоите или утроите тетивата и дори го потопите в отрова.
  И тогава децата ще се бият!
  Щурмът е насрочен за през нощта, а нощите в Санкт Петербург са дълги и тъмни. Така че това направи нещата по-лесни.
  Врагът направи малък излет, изпрати Преображенския гвардейски полк в атака, но веднага попадна под обстрел от многобройна артилерия на Пугачов и след като получи големи щети, се оттегли у дома. Хусарският кавалерийски полк изскочи от отсрещната страна и той беше посрещнат от войници от пионерския корпус на Оливър Туист.
  Момчетата използваха ново оръжие: подобрени прашки с осколъчни гранати като пълнеж и обсипаха врага с облак от стрели. Оливър дори сам оседла коня и поведе битката. Двама-трима ездачи въпреки това пробиха огъня и момчето крадец ловко посече първия, нанасяйки отклоняващ удар със сабя отдясно, а след това добави с острие отляво. Тогава момчето, много ловко, закачи друг хусар, който той, след като прелетя, прониза собствения си партньор с щука. След това последва завършващ удар с острие отгоре.
  Оливър Туист възкликна:
  - Сила и сръчност, като съпруг и съпруга: заедно - успех, отделно - смях!
  Още няколко ездачи, които пробиха, бяха завършени с изстрели от прашки.
  Оливър Туист съкрати друг майор и отбеляза:
  - Който има само титла и кой има призвание!
  Загубвайки половината от състава, хусарите се обърнаха назад. Момчетата се смееха и подсвиркваха след него.
  Датата на нападението наближаваше... Но Оливър Туист научава от дезертьори, че в Петропавловската крепост измъчват скаута Домка и няколко скаутски момчета. И той искаше да ги освободи. Но как да го направя, ако тази крепост има двадесет метра дебели стени и е непревземаема? Тук опитайте, организирайте бягство?
  Момчетата наистина са измъчвани жестоко - изгарят ги с нажежено желязо, биват ги с камшици. Вдигат го и го разклащат. Петя решила на всяка цена да влезе в крепостта и да организира бягство. И му хрумна напълно холивудска идея - да бъде в затвора като затворник.
  А идеята трябва да се каже, че е изключително приключенска и рискована. Веднага след залавянето на Оливър Туист, те решават по горещи преследвания да разпитват със страст. Пионерът се надяваше, че ще успее да се срещне със съкилийниците си и да обсъди перспективите за бягство.
  Алексей Орлов отново присъства на мъченията. Не познаваше Оливър Туист изглед. За него това беше просто белоглав тийнейджър, с изпъкнали мускули. И той трябваше да бъде разпитан и да се установи къде се крие предателството. Белезите и следите от мъчения на Оливър Туист зараснаха безследно, така че Орлов си помисли, че това хлапе все още не е имало работа с палач, което означава, че ще се спука сравнително лесно.
  Момчето беше изтеглено на стелажа. Оливър усети как ръцете му вързани зад него се издърпват нагоре. Не боли подвижните му стави. Но не е нужно да играете и на героя. В противен случай те могат да ви измъчват толкова много, че няма да имате сили да избягате. И така Оливър Туист изпъшка подигравателно.
  Главният палач обаче беше изключително опитен. Веднага видя колко здрави са вените на момчето и те поставиха на краката му тежък блок, който щраква на мястото си като белезници.
  Раменните мускули на Оливър Туист се стегнаха, вените му изтръпнаха. Започнаха да го вдигат до тавана. Това е вид мъчение. Алексей Орлов, който беше ядосан от упоритостта на момчетата, заповяда незабавно да го измъчват, като се започне със силни средства. Ето го графа. Висок на ръст, широки в раменете, въпреки младите си години вече с натежало коремче. Облечена луксозно, с всички поръчки.
  Оливър Туист е измъчван, както обикновено, напълно гол и момчето се срамува да виси голо в присъствието на господа, лекар, палач и неговите помощници, писари и почетни стражи. Но крадецът-пионер би се засрамил още повече, ако знаеше, че две дами го наблюдават: самата кралица Катрин, а също и прислужницата на честта Трубецкая.
  Екатерина гледа зад удобен екран и през бинокъл. Красиво момче на багажника. И колкото по-стара ставала кралицата, толкова повече харесвала младите. Особено ако са измъчвани.
  От дълго време Катрин не беше виждала такива релефни, симетрично разположени мускули, като тези на това момче. Истински тийнейджър Аполон. Трябва да поискаме от него да бъде изработена статуя и хвърлена в масло върху платното. Красиво момче, а сега хубавото му лице е изкривено от страдание и сълзи плискат от сините очи.
  Повдигайки сетивата, палачът пусна барабана и Оливър Туист се втурна надолу. А близо до пода се опъна дебело конско въже. А по раменете и ръцете, и дори по гърба на момчето, сякаш беше потекла река от разтопено олово. Оливър Туист не извика само защото шокът от болка спря дъха му и извади въздуха.
  И палачът размаха космата си лапа и тежести бяха прикрепени към блока. Студена пот се стичаше по загорялото тяло на момчето, а дишането му беше тежко. Оливър отчаяно сдържа разкъсващия си вик, опитваше се да бъде непреклонен и горд съветски пионер.
  Главният екзекутор зададе дежурен въпрос:
  - С каква цел крадецът беше изпратен в Петербург!
  Оливър Туист отговори ядосано:
  - Убий те идиот!
  Алексей Орлов поръча:
  - Залив!
  Върху момчето паднаха камшици. В сравнение с болката по рейката, която току-що изтърпях, миглите изглеждаха нещо несериозно и не опасно. Оливър Туист мълчеше. Реши, каквото и да става, но няма да се предаде.
  От счупен гръб потече кръв. Но като видя, че момчето не отговаря, Орлов нареди:
  - Огън!
  Палачът запалил огън под босите крака на момчето. Пламъци облизаха босите пети на Оливър. Болката от нервните окончания е мъчителна. Но момчето си въобрази, че тича по пясъка на Арабската пустиня и кара ордата на Тамерлан. Мисълта за битка отвлича вниманието от огъня. И за него не е страшно.
  Палачът загреба топлината под стелажа. Друг мъчител с нажежени щипки захапа мускулестите гърди на Оливър Туист. Третият нагрява телта и започва да бие по гърба. Оливър Туист, притежаващ развито въображение, беше изключен от страданието. Усети докосването на нажежено желязо, но някак приглушено, сякаш върху теб капеше горещ чай, а не нажежена стомана.
  Катрин наблюдаваше това с сладострастни слюнки. Колко очарователно е, толкова красиво момче е измъчвано. Жалко, че не крещи, толкова е търпелив. Е, нали Прометей, не огъваем герой.
  Оливър се представя и всъщност титаните в разгара на битката. Вражеските остриета го удрят, капе кръв, остават белези. Но ръцете и краката са в движение, секат, раздробяват врагове.
  Екзекуторът избра голямо парче желязо от камината и когато се канеше да го поднесе към лицето на момчето, гласът на Катрин прозвуча:
  - Няма нужда! Не бива да обезобразяваш такова лице, чист херувим е!
  Алексей Орлов се обърна към екрана и попита изненадано:
  - Харесвате ли това момче по ваш вкус, майко?
  Кралицата кимна с глава.
  - Да! Махнете го от рейката! Измийте се и се пригответе за лягане!
  Алексей Орлов послушно кимна:
  - Подчинявам се на ваше величество!
  Когато премахнаха блока в костите и връзките, мъчително прострелян от болка. Оливър Туист изведнъж осъзна, че няма да бъде изпратен в килия с другарите си, и объркан попита принца:
  - Къде да отида?
  Алексей Орлов изсумтя презрително:
  - Щастлив ти, млад жребец. Самата майка Екатерина ви хвърли очи. Ще живееш като селски син в злато, спи на злато!
  Оливър възмутено отвърна:
  - Аз съм от семейството на донските казаци, а не обикновен селянин!
  Раните и изгарянията на момчетата са натъркани със спирт. Те бяха ужасни. Но Петя се почувства, макар и с болка, но весело. Жалко беше, че не успяха да спасят приятелите си. О, съдба, неговата...
  Така че се чудя какво майка иска да прави с него? Оливър вече беше чувал достатъчно за това, което мъжете и жените обикновено правят помежду си, но самият той не трябваше да опитва. Той обаче вече е генерал, така че можем да предположим, че е възрастен.
  При обличане Оливър Туист не. Мраморният под на Зимния дворец беше приятно студен, боси крака с мехури. Стъпването беше болезнено, но тази болка, която само дразни, но не може да се счупи.
  Момчето беше въведено в светла стая с много картини и висящи платна. Мъж с две момичета тичаше из стаята с четки. Обръщайки се към Оливър Туист, художникът учтиво каза:
  - Можеш да се облегнеш на мраморната колона млад мъж и да стоиш, докато скицираме.
  Да позираш отново гол? Това е неприятно, но от друга страна ще ви нарисуват портрет, сякаш от някакъв благороден човек. А ти май се издигаш от парцали до богатства.
  Момичетата разпръснаха боята и започнаха да правят маслени скици върху платното. Оливър Туист се изправи и, за да се разсее от мъчителната болка след рейката и жестоките мъчения, разкъсана и изгорена кожа от врата до пети, той започна да мисли за това, което се случва сега на фронтовете на Втората световна война. Да, понякога насън се случват временни сблъсъци и момче от деветнадесети век може да види двадесети век.
  И изведнъж момчето видя това и това, което видя, никак не му хареса. Германските войски незабавно превзеха Куйбишев и навлязоха в Уралск, окупираха Гуриев... Имаше заплаха от проникване на ордите на Майнщайн в Централна Азия. Но най-голямата опасност се е развила в Москва. Нацистите в края на декември 1946 г., по-точно на 25 декември по Коледа, започват поредната си атака срещу съветската столица.
  Оливър Туист видя движението на танка, докато момичетата паяк в него завъртяха кулата. И падна върху всичко, което се движи и не се движи.
  Фрида, Герда, Шарлот - весел триумвират от хора с трансплантирана ДНК на насекоми. И каквото и да кажете, красивите момичета са просто най-високата класа. В едно бикини те демонстрират прелестите си.
  И резервоарът, в който момичетата се возят в специална, пирамидална форма, с малки ролки, покриващи цялото дъно.
  Герда стреля по съветския танк ИС-3. Тя удря самото кръстовище между кулата и корпуса, изгука от народната песен на горците:
  - И в звездните висини и планинската тишина... Морски вълни и яростен огън! И в яростен, и в яростен огън!
  Жените воини се раздвижиха и стреляха. И Т-34-85 отиде в атака. Този танк все още остава най-масовият и сериен. Очевидно работата по Т-54 се забави значително. Ленинград е в силен блокаден пръстен, а на изток слана донякъде охлади пламенността на самураите.
  Немският танк е въоръжен с 88 мм но 100 EL оръдие. Очевидно това се дължи на факта, че момичетата искат да имат голям боен комплект. И така си направиха пух от голям калибър.
  Но германците не знаят, че Сталин има запасено оръжие срещу тях: планер камикадзе. С леко тегло от осемстотин килограма, планерът съдържа два цента експлозиви. И момчето-пилот под прицел.
  Той е пионер Витя, казва молитва и отива на планера. За да спести дрехи, хлапето влиза в кабината със същите бански куфари. По слана на разчистеното летище има боси следи. Задачата на момчето е да се издигне във въздуха и да насочи колата към въздушна или земна цел.
  Безмилостният диктатор с помощта на подобна тактика реши да се противопостави на огромното качествено превъзходство на германските самолети. И използват момчетата като камикадзета чисто с прагматична цел - и те тежат по-малко, а бойците са по-малко ценни от възрастните.
  Момчето се качва в тясна кабина. После поглежда образеца на Богородица, прекръства се и натиска педала с боса си пета. Планер камикадзе излита трудно в небето. Тактиката все още е нова и не е ясно колко е ефективна. Но съветските хора са готови на всичко в името на собствената си армия и страна.
  Витя трябва да удари най-новия пирамидален танк, непробиваем от съветските противотанкови оръдия от всички ъгли: предна наклонена броня от 300 мм, задна от 250 мм. Теглото на автомобила е 68 тона, а двигателят е 1200 конски сили. Разбира се, един планер и един пионер могат да бъдат пожертвани, за да се свали такова чудовище.
  Витя се втурва към врага, гмурка се ... Ако вътре нямаше момичета с насекоми, по-обикновени пилоти, тогава смъртта щеше да ги очаква. Но зенитната картечница драска и планетата избухва на стотина метра от немската машина. Пирамидалният танк "Battleship" се тресе, но не му се случва нищо страшно. Отново колата на Майнщайн препуска из съветските простори.
  А съветските танкове безуспешно се опитват да контраатакуват.
  Герда извика:
  - Супер съм!
  И тя изстреля снаряд по такъв начин, че се оказа, че три червени танка са избити наведнъж. По-точно, тези танкове тривиално се сблъскаха.
  И Шарлот надмина партньора си и наведнъж свали четири танка наведнъж. цъка:
  - Аз съм вълчица и тигрица, ям руско!
  В душата на мъртвото момче Вити лети към небето. Там го очаква само небето, защото той е герой-пионер.
  Оливър Туист е отвратен да гледа това и се разсейва от спектакъла на унищожаването на танкове.
  Момчето е в пълна униформа. Раните и язвите вече са започнали да изсъхват и зарастват. Просто наистина исках да ям. И той все още се рисува.
  Оливър Туист попита с усмивка:
  - И че гледачките не трябва да се хранят?
  Художникът погледна въпросително лакея. Той плесна с ръце. Сякаш очаквайки такава команда предварително, в стаята бяха внесени гарнирана печена гъска, нарязан хляб и вино в сребърен съд.
  Оливър алчно се нахвърли върху храната. Струваше му се необикновено вкусна гъска с ябълки и печена кора. Само костите хрущяха. Виното беше сладко и не натрапчиво, но след две големи чаши главата на Оливър беше шумна. Момчето изяде гъската цяла, като остави само костите, и показа собствената си лакомия. След това Оливър Туист не мислеше дълго, но го взе и заспа. И затова се поколеба. Момчето беше внимателно взето и отнесено в луксозната спалня на императрицата.
  Това е Зимният дворец, всичко е под ръка и наблизо.
  И Оливър Туист мечтаеше за phasmogoric и необичайно.
  . ГЛАВА #12
  След сън Оливър Туист правеше упражнения и усети колко по-добре се чувства. А раните и мехурите му почти ги няма. Енергията се върна в мускулите. Младите връзки се възстановяват бързо, без да усещат болка от навяхвания.
  Все пак е хубаво да си момче - всичко се лекува толкова бързо и лесно. Тук старецът като цяло не можеше да се възстанови от изтезанията на стелажа. А тялото е младо и свежо.
  Още повече Оливър искаше свобода. Яде каша с мляко и месо и няколко сушени банана. След това изяде една ябълка.
  Следва традиционен преглед от лекар. Дори не го е намазала с алкохол.
  И лъжица сироп за повишаване на имунитета. И е сладко и вкусно.
  Тогава докторът си тръгна. Скоро се очакваше присъда. На теория на Оливър ще бъде назначен адвокат, но това може да е така за показ.
  Но има много хора, които симпатизират на момчето, така че десетгодишно дете най-вероятно няма да бъде екзекутирано. Дори и да не издаде къде е скрито съкровището. По-вероятно присъда е тежък труд. Или мини, или плантации в южните колонии. Насажденията, разбира се, са по-добри, но дори и там смъртността от болести сред белите затворници е много висока, въпреки че климатът е топъл. Но децата са дори по-малко вероятно да умрат от епидемии, отколкото възрастните. И има шанс след десет години да получите условно освобождаване и да наемете парцел. А някои от богатите сами са били каторжници.
  Мините са по-лоши... Също и висока смъртност. Там, в тесни коридори и проходи, са необходими работници с малък ръст. Тоест децата се изпращат тук с желание. И смъртността е висока. Освен това децата често работят голи и боси и до пълно изтощение. И изпаренията са отровни. В мините общо взето малко хора са оцелели до края на мандата си.
  Оливър разбра, че плантациите са по-добри от мините във всяко отношение. Има моменти в плантациите, когато почти няма работа, а осъдените деца дори се забавляват или играят футбол.
  Все още има надежда за бягство.
  И Оливър трие една брънка на веригата от друга... И чете молитви...
  И когато най-накрая една мечта го застига, той вижда нещо подобно в него...
  Екатерина II беше толкова уморена през деня и част от нощта, че имаше сили само да целуне спящото момче няколко пъти на кръга, измита, мазолиста, наскоро измъчена пета и след това да наведе глава в гърдите на крадец пионер и подуши мирно. Превръщането на дете в мъж не се осъществи. Кралицата и момчето спаха до обяд. След това донесоха разкошна храна. Екатерина забеляза, че раните на момчето вече са зараснали, сякаш след няколко седмици добри грижи, а мехурите напълно изчезнаха.
  Кралицата попита Оливър Туист:
  - Ти магьосник ли си?
  Момчето, поглъщащо храна с апетит, отбеляза:
  - По-добре лекува млад мъж, отколкото куче!
  Катрин се изкикоти и отбеляза:
  - Но толкова бързо се възстановява от мъченията на момчетата, още не съм виждал.
  Оливър си спомни защо изобщо е влязъл в града и намекна попита:
  - Ако сте толкова любезни... Освободете моите приятели!
  Катрин се изчерви цялата и изсъска гневно:
  - Не! Те са престъпници и трябва да бъдат екзекутирани! Ще те екзекутирам, когато ми писна от теб!
  Оливър се ядоса и удари силно кралицата с показалец във врата. Тя отпусна. И крадецът-герой изсъска:
  - Не чакай кучко! Колко хора си измъчвал - стари боклуци!
  Лакеите се втурнаха, но Оливър Туист извади остър кинжал иззад корсета на Катрин и постави нож в гърлото й, изръмжа:
  - Още една крачка и ще убия узурпатора!
  Слугите бяха объркани и из целия дворец прозвуча тревога. Пазачите започнаха да бягат. Появява се и командващият руските войски в Санкт Петербург граф Алексей Орлов.
  Силният Оливър Туист държеше кама в гърлото на императрицата и изрева:
  - Заповядвам да освободят всички затворници от затворите, иначе тя няма да живее!
  Алексей се опита да заплаши:
  - Ако я убиеш, знаеш ли какво ще ти направим?
  Крадецът-герой смело отговори:
  "Все пак няма да вземеш лисица от гроба и мъченията не ме плашат!" Вие сами видяхте това вчера!
  Екатерина, която дойде на себе си, кимна:
  - Направете както казва този титан... Както и да е, няколкостотин затворници, балансът на силите няма да бъде засегнат!
  О, Катя искаше да живее. И исках да управлявам. Сега тя с удоволствие би напуснала Санкт Петербург на кораб, само че в морето е бунтовна ескадра, контролирана от Пугачов. Като цяло Катрин разбра, че войната вече е загубена. И трябва да се грижите за запазването на собствената си кожа. И тронът... Тогава мъката да управляваш този непокорен и вечно недоволен народ е твърде голяма. Тя има огромни сметки на границата, направени в случай на преврат.
  Тя може да продължи да живее по кралски начин, някъде в Париж. Между другото, климатът на Париж е много по-мек и приятен от този на Санкт Петербург. Може би всъщност отидете на света с Емелян Пугачов? Нека този синекрак казак се опита да се справи с империята? Поправи се и й писна от власт до гърло!
  Оливър Туист отиде с Катрин до каретата, за да наблюдава лично освобождаването на затворниците от кръстовете и крепостта Петър и Павел. Младият воин сега беше на бял кон. Имаше мисъл, но не трябва ли да се възползва от момента и да заведе императрицата-майка в лагера на Емелян Пугачов? Това означавало края на гражданската война и окончателния успех на въстанието. И всъщност присъединяването на нова династия, въпреки че формално Романовите останаха на власт.
  Въпреки че все още имаше наследник Павел и цял куп роднини. Да, Емелка се заби, нищо няма да кажеш.
  Затворниците бяха изведени от подземията, дадени им дрехи, нахранени. Императрицата останала под заплахата от смърт от отчаяния пионер.
  Слабият младеж Иван Орлов, най-младият от братята Орлови, предложи брак на Алексей.
  - Да, по дяволите с Катя. Ще обявим наследника на Павел за император и ще убием момчето с нея!
  Алексей трескаво поклати глава.
  луд ли си брат? Да, Павел ни мрази повече от Емелян. Искаш ли да ни шият за цареубийство?
  Дебелият Степан Орлов предложи:
  -Хайде да се престорим на примирени, а после да се възползваме от момента и да ударим шамар на момчето.
  Алексей кимна в знак на съгласие.
  - Така че, направете го, но... За да не лети Катюша дори косъм!
  Заостреният Едуард Орлова прагматично отбеляза:
  -Какво да правим? Скоро Александър Суворов ще поведе войските на щурм, а нашата армия се топи. Всички дезертират от войници и още по-лошо от офицери и дори благородници.
  Иван Орлов смело предложи:
  - Може да пробие на север. В посока Виборг, а там Швеция е наблизо.
  Алексей въздъхна тежко и напомни:
  -Виборг вече отвори портите на измамника. Така или иначе сме застрашени от смърт.
  Иван отвърна страстно:
  - Но поне ще изскочим на открито, иначе ще ни блъснат като мацки в клетка.
  Алексей се замисли. Наистина опитът да пробие през нощта изглеждаше като най-добрият изход. Едва ли е възможно да се запази огромният град с оредяващ гарнизон. В този случай, ако отидете за голям пробив, част от армията ще бъде загубена, но има шанс да излезете сами и да продължите битката от чужбина. И какво може да се предложи като алтернатива. Оттегляне в Петропавловската крепост.
  Тя е на остров, не е лесно да се атакува. Но проблемът е, че е почти невъзможно да се пробие от Петропавловск с подходяща обсада. Така че ще страдате там, докато не завършите всички доставки. И тогава умираш от глад. Какво друго да направя? Дайте Катя на измамник и да се опитате да спасите кожите му по този начин?
  Пътеката изглеждаше много съблазнителна. Но дали Емелян ще спаси живота на такива опасни личности като братя Орлови? В края на краищата те свалиха Петър Трети, а Григорий дори удуши предишното си величество с носна кърпа.
  Така че идеята за влагане на всичко в пробив изглеждаше за предпочитане пред всяка друга.
  Излязоха и няколко момчета скаути. Вървяха олюлявайки се, двама дори подпряни с ръце, за да не паднат. Момчетата бяха жестоко измъчвани, но се държаха прилично. Витя намери сили да ходи сам, въпреки че му изгориха петите с нажежено желязо. Приближавайки Оливър Туист, неговият асистент каза дрезгаво:
  - Измъчван е... Изгорен с нажежени щипки. Имах петстотин удара с камшик и три разтърсвания. Всички кости бяха избити от мястото си, но не им казах нищо!
  Оливър Туист насърчи Витя:
  - Нищо не знам за лечебни билки! Всичко ще заздравее по-добре, отколкото на куче... Основното е да не си сломен!
  Домка беше сред освободените. Въпреки мъченията, момичето остана красиво. Босо в лека рокля, високото момиче сякаш не усещаше студа. Лицето й имаше детско изражение. Тя се приближи до Оливър Туист, поклони се на луксозно облечената Катрин и каза:
  "Печеха ми петите четири пъти... Но няма нищо, виждате ли, аз вървя!"
  Момчето-генерал утеши момичето:
  - Не бъди тъжна, Домка. Тества само темперамента. Алексей Орлов все още ще вие на стелажа. Платете за престъпленията им.
  Домка блесна с очите си и попита:
  - Дайте ми възможност да измъчвам самата ката.
  Крадецът на пионерите Оливър Туист беше в страхотно настроение. Освободените затворници бяха натоварени на шейни. Санкт Петербург е твърде голям град, за да стъпите до покрайнините му с крака и дори боси.
  Катрин прошепна на Оливър Туист:
  - Искаш ли да те направя принц?
  Пионерският крадец се ухили и подигравателно попита:
  Защо не херцог?
  Кралицата се усмихна силно и попита:
  - Искате ли да станете херцог?
  Оливър Туист се засмя и попита със сериозен тон:
  - Само аз не знам в кое царство, ще ми вземеш херцогство. В Русия имаш сънародници, дяволът остана двама!
  Катрин осъзна, че няма какво да обещае. А Витя, който седна на шейната до тях, отбеляза:
  - Оливър Туист е щедро надарен с краля-баща. Генерал-адютант на Негово Величество.
  Катя се обърна към Вита:
  - Искаш ли да те направя фелдмаршал?
  Момчето в отговор дръпна косата на Катрин и заплаши:
  - Не се глезете!
  Алексей Орлов видя, че поредица от шейни и шейни се насочват към изхода. И Катрин е с тях. Основното е, че нищо не може да се направи по въпроса. Не отменяйте кралската заповед. Те не могат да загубят Катрин. Но ако тя все пак се втурне към лагера на измамник, тогава изобщо ще има край. Съвсем различно може да се случи при император Павел.
  Орлов се поколеба... Трябва да направим решителна стъпка, но Григорий не е до него. Лошо е също, че охраната също е в объркване. Спешно трябва да спасим собствената си кожа.
  И тогава Алексей Орлов взе решение: все пак заловената Катрин ще разсее армията на измамника, а междувременно с охраната и милицията те ще могат да се измъкнат от града. Така че напразно Суворов обучава войски за щурма. Ще избухнат и ще оставят братя Орлови в полето, блатата, по-близо до Швеция.
  Алексей нареди на глашатаите:
  - Обадете се на братята и гръмнете сбирката! Нека съберем всички сили, които можем!
  И Оливър Туист, доволен, че приятелите му са свободни, а кралицата е пленена, запя. Момчетата, Домка и другите освободени затворници го взеха;
  О, силните ми вериги на робството,
  Защо момчето беше босо, гладно оковано...
  Червей замръзва малко,
  И в мислите си ще можете да покорите всички разстояния!
  
  Нашият свят е толкова тъжен затвор
  Смъртта властва в него, страданието царува навсякъде...
  Не можем да припомним светлината
  Господ изпраща изпитания!
  
  В кариерите на парцела на момчето,
  Роб да носи кошница с големи камъни...
  Макар и без брада, но косата стана сива,
  В крайна сметка животът е дори по-лош от развъдник!
  
  Но вярвам, че свободното слънце ще изгрее
  Херувимът ще разпръсне тълпата от шайтани...
  И Всемогъщият ще ни даде изпитание,
  Ще има безплатни обувки, кафтани!
  
  Но аз все още съм страдалец и в окови,
  Стомахът е празен и камшик по ребрата ...
  На трона момчето е само в мечтите,
  Върви по трънлив, ужасно тъмен път!
  
  Но знам, че Бог няма да изостави другите,
  Веднага ще вдигнем вилите на злите господа!
  Ще бъдем достойни за знамето на бащите,
  Нека прославим Суверена в славата на името!
  
  Хубаво е да живееш, но да умреш,
  Винаги ще бъдем достойни за рицар...
  Нека реве ядосаната мечка
  Интригата е изкривена от хищник с мошеник!
  
  Но свободният дух пое хората,
  Те ще се вдигнат да се бият с противника!
  Богатите ще станат бедни, напротив,
  Който принцът получаваше само ципун със заплата!
  
  Можем да създадем справедлив свят
  Такава, в която всички участват!
  В крайна сметка за мен Христос е свят идол,
  Което добитъкът успя да разпъне!
  
  Възкресявайте мъртвите, вярвам, че всеки е даден,
  И изградете сияен нов свят...
  За да се сбъднат всички филми
  За да не стане селянинът със стон!
  
  Тогава ще завладеем вселената,
  Нека прокараме пътища до ръбовете на всички галактики...
  И ще имам умен син,
  Като олицетворение на духа на астронавтите!
  Хубава песен и страхотно хорово изпълнение. Всички пеят искрено, дори тези, които нямат музикално ухо, издават прилични и мелодични звуци. Портите се отварят и голямо шествие напуска Санкт Петербург. Победителите напускат града с музика и песни. И са много щастливи!
  Но докато шествието си тръгваше, докато пугачовците ги срещаха, от отсрещната страна на Санкт Петербург избухна кървава битка. Армията на Емелян Пугачов не е някаква тълпа, а споена от суворовска дисциплина. И охраната предупреди за пробив. Гвардейците бяха посрещнати с изстрели и стрелба.
  Александър Суворов предвижда, че ако петербургският гарнизон иска да пробие, той ще го направи в северна посока, по-близо до шведската граница. Там е по-вероятно да напуснат. И брилянтният командир подготви няколко капана за врага. А сега например се приготвят вълчи ями за кавалерията. Хусарите под пушков огън се опитаха да преодолеят редутите и конете им масово попаднаха в внимателно проектирани и добре замаскирани капани.
  Но ето, че кавалеристите се провалят, а други скачат след тях. Те също попадат в прикрити дерета или окопи, изкопани от селяни.
  Алексей Орлов, който поведе кавалерията в атака, сам падна в дълбок ров и остър кол прониза страната на графа. И други конски трупове паднаха отгоре, смазвайки графа.
  Много е зловещо, когато имаш такава тежест и ребрата ти са счупени. И не можеш да дишаш, нито да се обърнеш. И също е студено, и ръцете, лицето и цялото ви тяло изстиват.
  Алексей отчаяно се опитва да се движи, но всяко движение забива ребрата му в белите дробове и го кара да плюе кръв. Месояден хищник падна във вълча яма и се задуши в нея, което е изключително символично.
  Иван Орлов успява да прескочи дерета, но куршум, изстрелян от редут, го удря в стомаха. Суворов, подобно на Петър Велики, постави най-добрите войници в защитените крепости в Полтава и стреля със смъртоносен огън.
  А донската и калмикската кавалерия вече бяха в засада и нови полкове побързаха на помощ.
  От портите на Петербург излязоха стражи. Избрани полкове, включително личната защита на императрицата. Битката пламна гореща. Тук са най-добрите войски на империята, войници с височина не по-малко от деветдесет метра. Те вървят като използвани, без да обръщат внимание нито на стрелбата, нито на стрелците от засада.
  Но Александър Суворов е подготвил изненада и за тях. Предварително се разлива горима смес и смола. Калмикският огън запали стрели и пространството веднага пламва. Избрани, охранителни части, получили ужасно ухапване и уловени под червените и оранжеви пламъци, не се изправят и започват да се разпръскват. И най-смелите от тях просто горят живи.
  Пробивът, върху който бяха възложени толкова много надежди, затъна. Войниците от обикновените части, както и някои гвардейци хвърлят оръжията си и молят за милост. Опълченците също се разпръснаха, а петербургската тълпа вдигна глава. В столицата на империята има бунт, хиляди, десетки хиляди хора изтичат по улиците и крещят:
  - Слава на царя-баща! Виват Петр Федорович! Да бъде прославен внукът на Петър Велики!
  Степан Орлов, като най-предпазлив от братята, се скрил в една от стените на висока кула. Едуард Орлов, крещейки отчаяно, се опита да накара войниците да се бият с армията на Пугачов. Но вече не беше неговият ден и час. Самият Пугачов и неговият адютант Оливър Туист тръгнаха в атака. А Александър Суворов и фелдмаршал Папин призоваха оцелелите гвардейци да се предадат възможно най-скоро.
  Оливър Туист яздеше първи до Едуард. Остроносият Орлов направи отчаян опит да нападне момчето. Крадецът-юнак замахна с тялото си и удари с всичка сила тила на графа. Черепът се разпадна и трупът на Едуард падна в снежна преса. След смъртта му последните пазачи хвърлят оръжията си.
  И войските на Пугачов вече навлизаха в бунтовния град.
  Степан Орлов с малък конен отряд се втурва към Петропавловската крепост. Само там и дори в Кронщад имаше шанс по някакъв начин да се удължи съпротивата. Или по-скоро дори агония.
  Но Оливър Туист със своята банда се втурна по петите и изпревари отряда на Степан. Избухна краткотрайна, макар и кървава битка. Оливър се бори със Степан. Той посече единия бодигард, вторият. И след това отсече добре хранения представител на четката на семейство Орлов. Тежко раненият Степан скочи от белия кон. Той падна на колене и изкрещя за милост.
  И Оливър заповяда да го вържат и продължи бързото си движение към Петропавловската крепост. И хората поздравяваха и викаха, срещайки освободителите от робството.
  ................................
  Оливър Туист се събуди и отново направи упражнения и яде... След това разтри яката и работи до тъмно.
  И тогава той отново заспа и видя продължението на съня.
  Кронщад и Петропавловската крепост се предадоха без бой. Петербург попада под контрола на пугачовците. Засега Московският Кремъл остава незает със силен гарнизон и гвардейския полк на Семенов, под общото командване на Григорий Орлов.
  И за момента Оренбург и град Яицки все още се държаха. Почти всички други градове и села приемат властта на руския цар. На следващия ден обаче те донесоха новината, че в Оренбург е избухнало въстание и армията под командването на Федот Каторжни завладява града.
  Цялото беше донесено от гълъб и затова тя прелетя само няколко часа. Така че досега само град Яицки и някои отдалечени сибирски села останаха незаети.
  И Емелян Пугачев проведе сериозен разговор с Катрин.
  - Загубихте, майко, и трябва да го признаете... - Царят-селец направи театрална пауза и отпи малко от златен бокал вековно вино, осеян с диаманти, и продължи. - А сега, ако искате да живеете, признайте публично в мен своя законен съпруг Пьотър Федорович и отидете в четирите посоки!
  Катрин трудно можеше да скрие радостта си от подобно предложение. Знаейки как да се овладее, бившата императрица се намръщи и промърмори:
  - На мен да ходя на такъв смъртен грях публично да лъжа?!
  Йемелян повдигна заплашително вежди и извика:
  - Не ми трябва! Това ти трябва, за да имам причина да простя такава упорита и опасна кучка! Ако не искаш да си признаеш, недей! Ще те екзекутираме, но преди това с нажежени клещи ще разпитваме къде криеш доброто си!
  Катрин, пребледнявайки, промърмори:
  - Да не си посмял да измъчваш кралицата си!
  Пугачов се намръщи и изръмжа:
  - Бихте ли се осмелили да ме измъчвате? Виждам в очите си, че бих се осмелил! Така че не очаквайте милост от мен!
  Емелян извади кама от колана си и изпя:
  - Значи ще се покаеш? Признай ме за свой законен съпруг и крал...
  Екатерина се изстиска с мъка:
  - Аз ще...
  Пугачов излая заплашително:
  -Не мога да чуя!
  Бившата кралица изпъшка и възкликна по-силно:
  - Аз ще!
  Емелян поправи фалшивата съпруга с мек глас:
  - Не по този начин! Ще ми трябва ваше величество!
  - Аз ще бъда ваше величество! - избухна Екатерина и се разплака. Никога преди не беше била толкова унижавана.
  В присъствието на стотици хиляди хора императрицата се разкаяла и признала Йемелян за свой съпруг и цар. За това тя беше гола и бита публично с камшик, след което Пугачов честно пусна кралицата и от четирите страни. Екатерина ръмжеше и плачеше, крещеше, че няма споразумение за сметката на камшика. И пуснаха Екатерина боса с една риза и в снега. И разбира се няма помощ наблизо. Болезнено е да умреш полугол в студа и с гръб, превърнат в кървава каша.
  Но Емелян Пугачов е мъдър цар, който се е погрижил да укрепи трона си. Така че наследникът Павел беше сякаш случайно намушкан до смърт по време на нападението. Въпреки че Чика беше награден с подобна част - цигански казак, готов на всяка подлост в името на своя вожд.
  Цяла Русия беше превърната в казаци, беше въведена избираемост и беше премахнато класовото неравенство. Страната остава автократична монархия, но царят разчита на законодателния орган на Великия казашки кръг. Земята се раздава на селяните, фабриките на работниците, които си избираха главите, армията се формира на доброволни начала. А доброволци винаги имаше в изобилие. Въстанията обхващат цялата територия на Полша и руската армия, водена от Суворов, излиза в подкрепа на селяните.
  Те приветстваха новото правителство като освободители. Тогава Австрия и Прусия влизат във войната с казашка Русия.
  Руската армия, водена от Суворов, атакува войските на Фридрих II край Кьонигсберг и ги разбива. Кьонигсберг се предаде без бой. И Суворов направи бърз преход към Берлин.
  Фелдмаршал Румянцев на свой ред побеждава австрийците. Въстанието заля Австрия, обикновените хора също копнеят за освобождаване от класовото неравенство и присъединяването към Червената империя на Емелян Пугачов. Близо до Берлин Фридрих Велики даде на Суворов последната битка, в резултат на която германците най-накрая бяха победени, а самият пруски крал беше пленен. За втори път руските войски идват в Берлин и остават там.
  И фелдмаршал Румянцев превзема Виена, залавяйки австрийския император. Петя участва в битки под командването на Суворов. Неговият пионерски корпус действа както винаги ефективно и понесе минимални загуби. Момчетата влязоха в Берлин в подредени колони. По традиция момчетата воини маршируваха боси, по къси шорти, независимо от времето.
  Оливър Туист се радваше, че най-накрая може да се разхожда из Берлин. Какво удоволствие е да гребеш берлински прах с боси токчета. Въпреки че е надарен с титлата Най-весел принц, той предпочита да се облича леко. Макар и още момче. Освен това Оливър Туист с изненада отбеляза, че е спрял да расте. Все пак не му е времето. Дори когато се биеше с Пугачов, той добави няколко сантиметра към себе си, но сега времето спря за момчето и дори ноктите на краката и ръцете спряха да растат. И е невероятно.
  От друга страна, в главата на вечния първопроходец мина мисълта, че може би няма да остарее? Последното би било страхотно! За старостта брутално обезобразява хората. Тя ги превръща в нещастни сморчки. А когато си млад, лицето ти не е обезобразено от рошава брада и гладко, като девица. И не е нужно да се бръснете!
  Да бъдеш главен генерал и Негово светло височество принц Оливър Туист вече не мечтаеше, както много момчета на неговата възраст, да порасне и да се обърне. Той вече е пораснал и се е развил. И той е постигнал много. В края на краищата титлата на най-светлия принц, много по-висока от просто княжеската, вече е поне херцог.
  Меншиков притежаваше такава титла... Емелян Пугачов предпочита момчето и можем да кажем, че Оливър Туист е негов фаворит. Оливър Туист вече се чувства напълно пораснал. Познавах дори женската любов, особено след като тези, които искат да спят с най-знаменития принц и с красив, доста висок и широкоплеще момче, са поне една стотинка.
  Оливър Туист би се почувствал доста щастлив, но... Разхождайки се из Берлин, момчето си спомни, такъв фалшив спомен за сън, че в неговия свят германците, вече почти победени, са в покрайнините на Москва, превзеха Кавказ, влязоха Централна Азия и изглежда дори атакува Москва. В Русия крепостното право е премахнато, хората все още са доволни и дори охотно плащат данъци в общата хазна. Раждаемостта се повиши, смъртността пада, училища и университети се отварят, болници се строят.
  Но църковните притежания са ограничени, а всички земи на манастири и храмове са конфискувани. Самият Емелян беше по-склонен към исляма, като по-евтина проста и разбираема религия, но естествено без излишни натоварващи ограничения: за вино и свинско месо, както и за молитва и Рамадан.
  Защо кралят да не създаде своя собствена религия? И полигамията не се въвежда? Тя крал ли е или не?
  След завладяването на Германия и Австрия започват въстания в земите на Западна Германия, Франция, Испания и Португалия. Емелян Пугачев дава заповед да се помогне на всички потиснати. Наистина вторият Троцки. Или Ленин. Но воденето на война на Запад е много по-лесно: Европа е разделена, а руската армия е най-силната и напреднала и се командва от блестящите командири Румянцев и Суворов.
  Разбира се, войната с Турция щеше да приключи много по-бързо, ако тези велики командири, придворните на кралицата, не бяха задържани. Освен това армията на Османската империя беше много изостанала по отношение на оръжията и организационна гледна точка и Русия не беше съперник.
  Дори Елизавета Петровна, воювайки с Фредерик, доказа, че руската армия и руската система са по-силни и по-ефективни от пруската.
  Относително спокойно в Европа беше само в Холандия. Тази държава има републиканска форма на управление и хората са малко или много доволни от властта си. Но Белгия е под контрола на австрийците и там избухна бунт, който не беше никак комичен.
  Пугачовските полкове са точно там. Освобождават се едно след друго германски княжества. Но сега войските на Суворов се разпръснаха донякъде и френският крал очаква да ги разбие парче по парче. Сто и петдесет хилядна армия, срещу шестдесет хиляди руски войници, една трета от които е пионерският корпус на Оливър Туист.
  Момчетата са отчасти пеша, отчасти на малки кончета тип пони, скачат и скачат. Суворов решава да атакува французите. Въпреки че врагът има почти три пъти повече войски, а французите, разбира се, не са османци в битка.
  Оливър Туист и неговите войски екзекутират скрития Минерв, правейки смел пресичане, налагайки няколко речни препятствия. Неговата момчешка армия дръзко пръска есенната вода. В крайна сметка пионерите не се страхуват от студ или болест. Те се бият с домашно приготвени прашки, които са ефективни като гранатомети и използват прашки.
  Нощта през есента е дълга. Оливър Туист е един от първите и стреля по стражи, като стреля с прашка. Прашката не е проста, а със стрела, импрегнирана с калиев цианид. И когато удари точно във врата, врагът умира без звук и стон.
  И тогава пионерските специални части смело издълбават палатки със спящи френски войници. Оливър Туист започна да крои с полковник в синя богата униформа. Той преряза гърлото си с нож и запуши устата си. Ефикасно и бързо. И други момчета пристигнаха навреме, правейки всичко с невероятна скорост и съгласуваност.
  Алармата е вдигната със закъснение и вече ядосаните момчета не могат да бъдат спрени. Oliver Twist изряза най-доброто и пееше в същото време;
  О Родина Велика Русия,
  Двуглавият орел е по-силен от всички животни!
  Нашият цар е могъща ярка мисия,
  Какво ще направи хората по-красиви и по-добри!
  
  Дойдохме да освободим чужда земя,
  Хората в Париж също стенат тежко...
  Нека построим прекрасен рай на планетата,
  Няма нужда да мажете разлятите сополи!
  
  Ще направим комунизма такъв за всички,
  Какво ще сияе на планетата...
  И злият фашизъм ще бъде унищожен,
  Собственикът на земята е фюрерът, колко е странно!
  
  В Отечеството, по-ярко от слънчевия купол,
  Църквите блестят, златни православни!
  Ние сме за Сталин с наздраве,
  Нека великият път бъде най-славен!
  
  Нека възстановим величието на църквите,
  Христовият брат, по-младият брилянтен Ленин...
  Под знамето на дъщери и синове,
  За слава на всички минали поколения!
  
  Суворов нареди на пионерите -
  Борба за казашката родина...
  Ще ударим не в веждата, а в окото,
  Имаме мощен гранатомет в раницата!
  
  Вярвам, че съветският войник ще победи
  Световният път към безсмъртието на комунизма!
  Вдигнете новаторски силен щит,
  Ще лежи големият капитализъм!
  
  Скъпи Господи ще доведе до Марс,
  Житни полета ще бъдат на Венера...
  И всичко ще се случи само от най-висок клас,
  Въпреки че всички не успяхме!
  
  Тук цялата вселена се управлява от комунизъм,
  Възкресен от науката: кой падна и умря!
  За тази храбро битка,
  Потомците ще бъдат господа и съдии!
  След като победиха и изрязаха цял френски корпус, момчетата се втурнаха да унищожават врага допълнително. Още повече, че суворовците поднаперли от другата страна. И французите започнаха да се паникьосват. Основните батареи се оказаха смело заловени от пионерите, които показаха най-висок клас на използване на прашки гранатомети. И момчетата показаха, че ще бъдат по-готини от възрастните.
  Оливър Туист как да пее, макар и не своя собствена, но тази, която пееха, като пионери на Втората световна война;
  Суворов учи да гледа напред ..
  И ако станеш, стой до смърт!
  Витя също ще пее с пълна сила;
  Братя Суворови, пример за нас!
  Не се изгуби в труден час!
  И всички деца, смазващи французите, докато издават:
  - Суворов преподава в смели битки,
  Пазете руското знаме в слава!
  Тук момчетата хвърлиха нитроглицерин от прашки по френската кавалерия. Хиляди ездачи бяха объркани и разбити, а колко коне бяха огънати. И децата пеят;
  Баща и брат Суворов беше,
  Руск сподели последното с боец!
  И така мигнах пет батерии и продължих отново;
  - Суворов в славата на страната е съдбата,
  Изкована победа, разбиха врага!
  И босата пионерска армия на французите потегли. Те се втурнаха без почивка към самия Париж. И Франция въздъхна свободно. Френският народ се обедини в едно семейство с руския народ и в резултат на това семейството се разшири.
  В Испания дори нямаше армия, способна да окаже достойна съпротива на руснаците. Червен флаг над Мадрид, Лисабон също пусна казашки полкове. И нови демократични урагани се разпространиха над Европа. Казаците започват да събират своите кръгове и да избират атамани, под общата клетва на руския цар Петър Трети. Ето въстанията в Швеция.
  Руските полкове се придвижиха да помагат, за да не пускат хората да пролеят кръв. И Швеция стана руска, свободна, казашка волость. Европа хвърли оковите на робството и стана свободна. Така че царуваха хармония и спокойствие, се образува единна държава. В Европа няма граници, няма отделни армии, няма митници. Всичките им проблеми се решават заедно и правят общо нещо. И в Русия също - има местно самоуправление и единна империя и всенародно избран парламент. Строят се училища.
  Както обичаше да казва Емелян Пугачов: който мисли една година, засажда ръж. Което е десетгодишно дърво. И кой от векове - той насади училища!
  Който няма светлината на знанието,
  Увредени и духовно слаби!
  Кошмарният демон притежава...
  Не човек, а нещастен роб!
  
  Но ние ще запалим факла на знанието,
  Нека учените мислят!
  Човешката раса няма да бъде в скръб,
  Нашият човек да се стреми нагоре!
  Европа се обедини, но това не е достатъчно. Руските войски отиват в Африка. Следваща война с Турция. Казашката армия е огромна, добре въоръжена и водена от Суворов. Тя се бори много успешно с османците. Истанбул падна за няколко месеца. Но това все още не е достатъчно. Руските войски се придвижват по-на юг.
  Витя и Оливър се разхождат заедно. Пустинен пясък под босите крака на безстрашни момчета. И изведнъж Витя откровено признава:
  - Съжалявам за Оливър Туист, но... аз също съм хит от Втората световна война!
  Оливър кимна в знак на съгласие.
  - И аз така си помислих!?
  Витя не беше изненадан и дори хвърли пясък по гущера:
  - И не се изненада! И ти си още момче!
  Оливър Туист кимна тъжно.
  - Да, от пет години стоя на едно място, както и в други неща. Ти и аз станахме като консервирани мумии в алкохол. Без болести, без белези, всичко е същото...
  Витя отговори:
  - Моите рани зарастват малко по-бавно от вашите, но наистина не са останали следи. На външен вид, ние ... Около четиринадесет! Сигурно си бил на същата възраст, когато падна тук?
  Оливър Туист честно призна;
  - Не! Бях само на единадесет! Но пораснах още малко и след това останах на място ... Но това е просто странно, косата на главата ми, макар и не бързо, все пак расте и ноктите ми напълно спряха.
  Виктор отбеляза с горда усмивка:
  -Ама имам, но избит зъб е израснал. И сега изобщо не съм чип!
  Оливър Туист хвърли камъче по скорпиона с голи пръсти. Звярът бил ударен и разрязан наполовина. Момчето отбеляза:
  Може дори да сме безсмъртни!
  Витя каза с плаха надежда:
  - Значи е прекрасно. Да отидем в други светове! Е, какво ни е животът, без борба и полети.
  Горещият пясък не се страхува от вечните момчета. Но скуката е по-лоша.
  Но имаше само бой. Муджахидините обявиха джихад, борбата се разгърна с нова сила. Но казаците ловуваха бандити и постепенно засилваха своите заповеди. Но партизанската война забавя движението в Африка. Постепенно разслоението в империята на Емелян нараства. Търговците забогатяха, бедните се появиха. Цар Пугачов се опита да се бори с това, като наложи високи, прогресивни данъци.
  В същото време беше взет курс за външно разширяване. Казаците завзеха Иран по време на кратка война и навлязоха в Индия. По-нататък в новопревзетите земи се засилва демократичният и в същото време монархически ред. Имаше и партизански нападения. В същото време се развива науката. Построена е първата жп линия от Санкт Петербург до Красное село. И започна да се строи разклонение между Москва и Санкт Петербург.
  Империята се засилва и с нея нараства деспотизмът на цар Петър Трети. Вярно е, че не се говореше за възстановяване на крепостничеството, капитализмът се развиваше активно. Избухна война и с Китай... Суворов победи и китайските орди... Но засега анексира само Тибет и Монголия. Страната беше заета с вътрешни трансформации и усвояване на новоприсъединените земи. И тя вече не беше до експанзия.
  Изминаха петнадесет години от преместването. Витя и Оливър Туист останаха външно тийнейджъри, които изглеждаха на четиринадесет години, но психически вече са доста възрастни, титулувани личности. И те наистина искат да се върнат...
  По-скоро момчетата вече са започнали да забравят предишния си военен свят, но изведнъж, насън, те видяха в цялата си яркост продължението на второто световно клане.
  . ГЛАВА Љ 13
  Момчето затворник се събуди. И отново видях, че наоколо има стени на затвора и единична килия. Но този ден беше специален. Първо, Оливър беше отведен в отделна стая, където беше добре измит. След това те обръснаха малка четка от израсналата руса коса.
  Той отново е прегледан от жена и мъж лекар и им е издадено заключение, че момчето е напълно здраво.
  И накрая те раздадоха груби, два размера големи обувки. Явно дори момчето не спря да ходи бос на съд. За да не излетят, трябваше да сложа хартия.
  Времето беше топло и Оливър, който беше свикнал да ходи бос, се чувстваше неудобно.
  Той беше с белезници и отведен в съда. Оливър дори се подобри малко по време на затвора. Благодарение на грижите на състрадателните жени те го хранеха добре. И вие всъщност не бягате там, въпреки че Оливър правеше упражнения всеки ден.
  Бебешкото лице на Туист беше закръглено, главата му беше обръсната до нула. И раирани пижами, груби обувки и ръчни окови.
  Момчето не изглеждаше опасно, но и не предизвикваше чувство на съжаление. Оливър изглеждаше спокоен и силен.
  Съдията го погледна... От една страна, прокурорът, а от друга, жена адвокат. Обикновено е участвала в съда за непълнолетни. Притиснат от жалост, но процесът не се проточи.
  Оливър не хареса начина, по който изглежда съдията. Не беше ядосан, но в него имаше хлад. И така или иначе фактът, че подсъдимият е дете, едва ли ще го смекчи.
  Прокурорът обаче имаше нос на хвърчило и го гледаше ядосано. Жената-адвокат, напротив, изглеждаше по-млада от годините си и приличаше на ангел с руса, леко жълтеникава коса. Лицето й беше невинно. Но не твърде умно.
  Те се опитаха да не разтягат съда заради момчето. Първо, прокурорът прочете дълго обвинение. Изброи греховете на Оливър. И дори фактът, че е имал малко храна в работилницата, и бягството от гробаря, и начина, по който е сътрудничил с крадци и е избягал от детския затвор с измама. Също така изброени многобройните му кражби за кратко време и нападения на къщи. Той припомни, че непълнолетният нарушител изобщо не се е разкаял и не е издал къде е скрито откраднатото от почтени граждани благини. И че въпреки младата си възраст момчето е безнадеждно разглезено и трябва да напусне живота си, определено ще извърши убийство или нещо още по-лошо.
  Накратко, прокурорът поиска смъртно наказание.
  След това се изказа жена адвокат. Тя доста красноречиво и живо нарисува страданието на нещастния сираче Оливър Туист. И тя му напомни, че още няма и единадесет и че момчето в детския затвор чете много и се моли горещо. А желанието му беше само да оцелява и да прави добро.
  Съдията изслуша и двете страни с безстрастно изражение.
  След това даде думата на Оливър.
  Момчето каза с въздишка, че признава престъпленията си и искрено се разкайва и моли съда за снизхождение.
  Съдията отговори:
  - Бихте ли посочили точното място, където скрихте скривалището?
  Оливър потрепери и с въздишка отговори:
  - Не изтърпях три мъчения за това!
  Съдията мрачно отговори:
  - Толкова струва покаянието му! Той е непоправим престъпник!
  И тържествено обяви:
  - Въпреки младата възраст на подсъдимия, не намирам смекчаващо вината обстоятелство и го осъждам за множество кражби с взлом на смърт чрез обесване! Освен бягството от детски затвор, той получава допълнително наказание: три камчука, докато не загуби сетивата си с камшик. И бъдете според това!
  Оливър потрепери, пребледня, но успя да сдържи сълзите си. Изведоха го от залата и го върнаха.
  Този път на смъртна присъда. Там сложиха окови на момчето и на ръцете, и на краката му и го оковаха около врата с верига. Вместо легло имаше само купчина слама, вече доста изгнила. А храната на Оливър беше само остарял хляб и вана с вода.
  Босите крака на момчето бяха прибрани, обувките му взеха и той заспа клекнал. Напред имаше само пляскане... И примка.
  Но се случи нещо интересно...
  Всеки пират понякога има трудности. Тук и при известния Джеймс Кук слънцето на късмета се скри зад облаците. Скорошна атака срещу испанската флотилия завърши със загуба на един кораб, а другият беше толкова повреден, че капитанът трябваше да го остави за ремонт на доковете. Друг проблем беше заплахата от пиратския лорд Дукакис. Този гаден човек се закле, че ще пререже гърлото на Джеймс. И сега шансовете му за това са се увеличили значително. Повечето от екипажа на потъналия кораб и моряците от повредения кораб се преместиха на шлюпа.
  Това малко корито се оказа претъпкано с корсари. От дълго неизмити тела се носеше тежка миризма, много пирати спяха направо на палубата. Особено гадни бяха четириръките субекти с мечи глави. Вярно, те се биеха добре, но миришеха толкова силно, че вонята им запушваше ноздрите.
  Джеймс даде заповед да почистят добре кораба и да се потопят в залива. След това веднага стана по-лесно да се диша и шлюпът отплува от брега. Над кораба прелетяха чайки, пръсна се разпенена вода. Тройното слънце осветяваше пътеката и. Джеймс Кук беше макар и бивш, но благородник и патологично не обичаше мръсотията. Този човек обаче беше жесток негодник и негодник. Облечен в черна камизола, със същата черна перука с дълги до раменете къдрици, той изглеждаше като зловещ гарван. Дантелената сребърна пяна на бухнали маншети и воланът с голям диамант придадоха на фигурата му аристократичен блясък. Муглевото му, гладко избръснато лице с заострен нос беше строго. Сините му очи блестяха със стоманен блясък, погледът му беше отегчен. Множество пирати се страхуваха от него, те покорно изпълняваха заповеди и се движеха по сравнително малък шлюп.
  - Лейтенант Барсаро. - извика водачът на разбойниците. - Какво има на хоризонта?
  Барсаро - огромен, космат, свиреп, с груба риза и кожени панталони - надут. Цветестата му носна кърпа беше паднала, разкривайки късо подстригана глава.
  - Всичко е наред, капитане.
  В отговор последва див рев:
  - И ти го казваш толкова спокойно. Кълна се в гръмотевици и светкавици, ако до края на деня не получим плячка, ще обеся някого на хомота. По жребий.
  Капитанът и преди е имал пристъпи на хипохондрия, така че корсарите се изнервят. Избухването на тяхната дейност обаче беше кратко.
  Три ярки диска ме вкараха в полусън. След известно време повечето от пиратите задрямаха на палубата.
  Джеймс Кук нервно крачеше по здравите дъбови дъски, като изриташе зейналите или прекалено сънливи моряци с крака. Екипът мърмореше вяло. Не без причина капитанът се страхуваше от бунт. В крайна сметка гладният пират е като вълк. Дори добре хранен разбойник е ненадежден и с празен стомах е напълно готов да отхапе ръката си. Лейтенант Барсаро го последва, като го изгледа яростно. Повечето от пиратите бяха хора, други галактики, събрани в отделни банди и като правило се характеризираха с прекомерна жестокост.
  Силен глас прекъсна мислите му.
  "Днес, според мен, ще бъде славна битка.
  Капитанът позна гласа и се обърна. Светлокосо красиво момче в костюм с мръсни петна изрече тези думи. Джеймс веднага се размрази. Той си спомни как наскоро се качи на борда този каютин.
  Беше в пристанището, където кацнаха с повреден кораб. Пиратите, както беше обичайно на брега, се напиха и се впуснаха в бунт. Точно тогава това странно момче се приближи до него и смело поиска хижанка в пиратски екип. Може би при други обстоятелства Джеймс просто щеше да пробие кученцето с меч. Но когато момчето влезе през вратата, голям корсар се опита да го сграбчи и след като получи крак във врата, падна в нокаут. Направи впечатление.
  - Искаш ли да бъдеш хижанка? - каза капитанът. Ние, пиратите, нямаме нужда от хижанка. Мога да те приема за обикновен моряк, но за това трябва да издържиш изпита.
  Момчето Оливър Туист тропна с бос крак и отговори уверено:
  - Готов съм за всяко предизвикателство.
  - Тогава уби Дългата мечка. Джеймс посочи четириръкия лейтенант Макухото. Капитанът не хареса този изрод, който явно искаше да открадне властта от него. Дългата мечка, псувайки мръсно, готова да се бие. Във всяка от ръцете му има меч. Тогава момчето извади острието си, искрящо на светлината на свещите. Капитанът плесна с ръце.
  - Започна!
  Момчето, както очакваше, беше много сръчно. С меча си той парира четири удара наведнъж и две остриета на врага бяха отсечени. Правейки се, той прониза косматите гърди на Макухото. Пръсна кръв, корсарът побесня и отново атакува с див рев. Момчето се наведе под мишницата му и му отряза главата, животното рухна на палубата.
  Капитанът подсвирна от удоволствие.
  - Това е боец. Най-доброто от моите момчета. - Новодошлият се оказа изключително сръчен и бърз. А мечът му изглеждаше като чудо на бойните изкуства. Отначало се чудеше дали гол мъж не е дошъл при него от подземния свят. Но тогава той заряза тази мисъл. Способни ли са жителите на подземния свят да притежават хладно оръжие?
  Капитанът попита с усмивка:
  - Как се казваш, скъпа?
  - Оливър Туист. И аз не съм бебе. Очите на момчето блеснаха гордо. Въпреки че Оливър Туист беше само на десет години, той изглеждаше на четиринадесет в съня си и имаше доста широки рамене. Водачът на пиратите чувстваше в него детска сила.
  Момчето изпищя:
  - Значи ще има бой?
  Да, и много горещо.
  Може би копелето е прав. Във всеки случай това съвпада с неговите желания. Искам кръв и злато.
  - Юнг, качи се на наблюдателната площадка, ще ни информираш за опасността.
  Оливър Туист кимна и се изкачи по въжетата със скоростта на котка. След по-малко от пет минути момчето извика:
  - Вдясно от таблото, в посока югоизток, се движи голям кораб!
  Пиратите скочиха от местата си, Джеймс Кук извади телескоп. На мястото, където сочеше голият мъж, наистина се виждаха мачтите на внушителен кораб. Очевидно това беше боен кораб на правителствените сили. На този огромен кораб те също ги забелязаха, така че промениха курса, отивайки към сближаване.
  Движението на страховития четиримачтов кораб беше плашещо. Капитанът на филибустъра даде заповед да добавят платна и да се върнат обратно. Нямаше ни най-малък шанс да се отстоява срещу гиганта със сто оръдия. Въпреки че пиратите отпуснаха всички платна, не беше възможно да напуснат. Скоростта на противника беше много по-висока. Изглежда, че гигантът е имал отлични характеристики.
  Джеймс Кук изпадна в паника, нервността му се пренесе и върху Оливър Туист.
  - Проклетата хижанка предрече, че ще има горещ бой. И сега битката назрява и неуспешна за нас. Свалете го от мачтата и го окачете. Но не, като за начало налейте миглите.
  Пирати щастливо се качиха, за да изпълнят указанията на "шефа". Момчето отчаяно се съпротивлявало и дори успяло да хвърли две зад борда, но въпреки това било завлечено на палубата. Там чакаше щатен палач с тежък седемопашат камшик в ръце. След като откъснаха ризата му, те завързаха момчето Оливър за пейката, където моряците обикновено бяха бичувани. Джеймс искаше да нареди на мъчителя да избие духа на момчето, но промени решението си.
  - Скоро ще имаме битка не за живот, а за смърт. Допълнителен меч няма да навреди.
  Гръмлив изстрел прекъсна думите му. Едно от носовите оръдия на бойния кораб изстреля. Ядрото прелетя над кораба. Пиратите прокълнаха мръсно. Следващият изстрел, вече от друг пистолет, беше по-точен - ядрото се удари встрани, счупвайки дупка.
  На линкора дадоха сигнал - предаде се. Джеймс Кук искаше да отговори с категоричен отказ - пиратите умират, но не се отказвайте, тъй като в главата му мина мисъл. И ако?!
  Обръщайки се към екипа, той извика:
  - Изхвърлете бялото знаме, капитулираме!
  В този момент линкорът стреля отново и шлюпът потрепери от удари по носа и кърмата, а счупеният й бушприт висеше на плетеница от снаряжение през носа.
  - Побързайте, иначе ще бъдем унищожени!
  Над шлюпа се издигаше бяло знаме. Мощният вражески кораб произведе още един изстрел. Тежко ядро проби надстройката и обърна носа на кораба. Само появата на бяло знаме спаси шлюпа от унищожение. Рискованото изчисление на Джеймс се основава на факта, че английски кораб, без да знае размера на врага, ще се приближи до него за кацане и, изненадан, ще бъде на неговата милост. Очевидно в този ден капризното богатство беше на страната на филибустьорите. Случи се, както очакваха - огромен кораб се приближи до борда на шлюпа. Страните се събраха почти гръб до гръб. Джеймс Кук замръзна като идол, след което дясната му ръка се вдигна.
  - Напред, синове на морето!
  Опитни пирати действаха светкавично.
  Чу се тежък удар, дрънкане на заплетени такелажи, грохот на падащи топмачти и звук от бордащи котки, забиващи се в кожата на бойния кораб. След като се хванаха здраво, двата кораба се сляха в един и пиратите, по команда на лейтенант Барсаро, изстреляха залп от мускети и като мравки паднаха на палубата на бойния кораб. Бяха около двеста и петдесет от тях - брутални бандити в широки кожени панталони. Няколко носеха ризи, но повечето предпочитаха да се бият голи до кръста, а оголената загоряла кожа, под която се търкаляха мускулите, ги правеше да изглеждат още по-ужасяващи. Повече от петстотин души им се противопоставиха. Вярно е, че моряците на линкора бяха предимно зелени новобранци, а корсарите всички бяха като селекция - силни, закалени в битки воини. Те бяха посрещнати от недружелюбни изстрели от мускети и започна въздушна схватка. Тръбачите изсвириха атаката, а самият Джеймс се втурна към палубата на вражеския кораб. Флибустьорите се втурнаха към англичаните с яростта на гладните хрътки.
  Битката беше дълга и яростна. Започвайки от носа на кораба, той бързо се разпространи до кръста. Англичаните, упорито се съпротивлявайки, се насърчават, че те превъзхождат по брой пиратите. Те разбраха, че няма да има милост. Флибустиерите не прощават. Но въпреки отчаяната доблест на британците, пиратите продължиха да ги натискат. Младият Оливър Туист яростно замахна с двуостра сабя, смазвайки противниците, разпределяйки удари надясно и наляво. Кръв пръсна цялата палуба, няколко пъти Джеймс едва не се натъкна на меч. Корсарите се биеха с безумната смелост на мъже, които знаеха, че няма къде да отстъпят и трябва или да спечелят, или да умрат. Джеймс избра своята жертва - английския адмирал, който, размахвайки сабята си, насърчи войниците си. Е, ще го застреля с пистолет.
  Преди Джеймс да успее да се прицели, отчаян Оливър Туист скочи и преряза краката на адмирала. Адмиралът падна и следващият удар отряза главата му. Сред редиците на войниците се чу вик на ужас. Смъртта на командира обаче не сломила волята на бойците. Те продължиха да се борят с яростта на обречените. Оцелелите защитници на линкора бяха изгонени на квартердека. Те продължиха да оказват вяла съпротива. Полуголият Оливър вече беше получил няколко леки драскотини, те само вбесиха момчето и той се втурна в битка с нарастваща ярост. Голите му кръгли токчета блеснаха. В битката Джеймс също го получи. Когато последните войници, неспособни да издържат, хвърлиха оръжията си, те веднага бяха заклани. Освен двама. Те бяха разпоредени да бъдат разпитвани с предубеждение.
  Оливър Туист погледна назад към пиратския водач - Джеймс изглеждаше уплашен. Шлемът му беше съборен настрани, предната част на кирасата му беше огъната, жалките оръфани ръкави покриваха голата му дясна ръка, опръскана с кръв. По Оливър обаче имаше достатъчно кръв - и неговата, и чужда. Торсът му блестеше от пурпурна пот. Той смело погледна в лицето на капитана. Изпод рошавата коса на водача на пиратите потече алена струя - кръвта от раната превърна черното му, изтощено лице в някаква ужасна маска.
  Сините очи блестяха, те сякаш горят студен пламък.
  - Спечелихме. Този кораб е мой!
  Малко повече от половината от пиратския екипаж бяха убити при това клане. Корсарите спечелиха на висока цена. Но от друга страна Джеймс Кук получи контрол над най-мощния английски кораб. Сега той ставаше може би най-могъщият пиратски барон. Капризна съдба, която преди това не го бе облагодетелствала с награди, очевидно реши да се изправи срещу капитана.
  И когато пленените войници бяха разпитани, радостта на Джеймс стана напълно прекомерна. В трюма на кораба са били съхранявани съкровища, включително сандък с диаманти. Това решиха да скрият от отбора. Въпреки че според законите на крайбрежното братство капитанът получава най-голям дял, по-голямата част от плячката се разделя между пиратите. И кой иска да сподели с този риф? Не, той ще вземе най-ценното със себе си. Но кой ще му помогне да скрие съкровищата? Разбира се, лоялен лейтенант Барсаро. И третият той ще вземе каюто момче Оливър Туист.
  Това момче все още не е покварено от пиратските обичаи и е твърде младо, за да разбере истинската стойност на съкровището. Капитанът ще може да закачи юфка на ушите си. Най-доброто нещо е да кацнете на острова за през нощта и да направите всичко бързо. В близост има малък остров с пещери. Там, видите ли, той ще обърка случая. Под прикритието на нощта.
  Когато се стъмни, капитанът извика Барсаро и Оливър и им заповяда да го последват. Скоро от трюма беше изваден впечатляващ сандък. Кутията беше много тежка и тримата трудно можеха да я измъкнат. Освен бижута в сандъка имаше и много злато. С мъка, след като натовариха съкровището в лодката, те преминаха от борда на кораба към брега. Времето беше благоприятно.
  Беше облачно, луните се скриха зад пурпурни облаци. Така Джеймс измами приятелите си.
  "Вашият дял ще бъде наш", измърмори лидерът.
  Кутията беше поставена на колела и търкаляна по скалистия хребет. Не беше много удобно, но все пак по-добре, отколкото да го носите на ръце. Дърветата изглеждаха зловещи, хвърляха хищни сенки. Така те завлякоха съкровището в пещерата. Остри тръни пропълзяха под босите крака на Оливър Туист, убодиха краката на децата в кръв. Младият пират издържа и все пак беше глупаво от негова страна, че не обува непробиваемите си ботуши с оребрени подметки. В такава жега обаче те бяха много неудобни, а по-модерните, с терморегулация и изкуствено охлаждане, обувките бяха забранени да поемат роботите Swallowtail. Забраната за носене на нови технологии се отнасяше и за облеклото. Така момчето трябваше да търпи силна болка, да дърпа тръни от босите си пети в движение, а също и да усеща сърбеж от коприва. Барсаро издуха, бутайки количката.
  Най-накрая се появи пещера. Корсарите си поеха дъх. Чу се рев - триглав лъв. Беше голямо животно с размер на бик и се втурна към хората с дива ярост. Джеймс Кук успява да извади пистолета си и да застреля чудовището в главата. Трупът на лъва обаче успя да свали пирата. Барсаро стреля с мускета си и го удари в корема, а Оливър, скочил, отряза втората глава на Лъва. Чудовището, извивайки се, удари с лапа гърдите на Барсаро, а последната, трета глава блесна с зъби над главата му. Оливър замахна с гравитано-титановия си изкован меч и засече хралупата на ада през врата. Виолетова кръв пръсна, звярът пусна смъртоносна дрънкалка и веднага блъсна опашката си. Момчето извика от болка, опашката, изплетена от стоманена тел, разряза кожата. Ако на негово място беше по-слаб човек, дух можеше да излети от него. Младият пират стана. Барсаро изстена наблизо. Ризата му беше скъсана, капеше кръв, но нищо страшно не се случи. Оливър скочи до капитана. Той вече беше станал. Той беше леко сътресен, но издържа.
  - Какво се взираш? Мислите ли, че тази котка е способна да свали водача на корсарите? Ставай, Барсаро, още не сме скрили съкровището.
  Пиратът скочи и, залитайки, седна на сандъка.
  - Каквото седна, повлече по-нататък.
  Оливър кимна и те повлякоха сандъка. В пещерата колелата не помогнаха, трябваше да го изтегля на себе си. Пиратите ахнаха от напрежението. По пътя се натъкнаха на полупрозрачен алигатор, който блещукаше слабо в тъмното. За щастие на влечугото тя не нападна, а се скри в дълбините на пещерата. Само червени очи пламтяха хищно в мрака.
  Оливър Туист разтърси юмрук.
  С голяма мъка флибустьорите вдигнаха камъка и бутнаха изкования от желязо сандък в ямата. След това поставиха камъка на мястото си.
  - Дори не е нужно да го погребвате. Сега е дяволски двама, кой ще го намери.
  Барсаро се усмихна с отворени зъби и каза:
  "Сега само тримата знаем за съкровището. Така че нека го разделим на три.
  Джеймс се усмихна злобно.
  - Ти каза три. Къде е третият?
  - Това кученце. Барсаро протегна ръка.
  Прозвуча изстрел, пиратът беше изхвърлен нагоре, след това дебелият корсар потъна тежко. Дебнещото влечуго внезапно нападна трупа отзад и започна да го къса с ноктите и почти половин метър дълги зъби. Виждаше се как полупрозрачният му корем се напълни с кървава каша от остатъците от човешкото тяло. На Оливър му прилоша от убийствената гледка.
  - Това е страшно! Защо го уби? - измърмори момчето.
  - Той знаеше твърде много. Освен това няма много смисъл. Освен физическа сила, Барсаро нямаше никакви добродетели.
  - И мен ли ще убиеш? Оливър Туист се напрегна, готов да отскочи всеки момент и да засече врага си с меча си.
  Капитанът искрено отговори:
  - Не, няма да те убия. Вече не съм млад и се случи така, че не мога да имам деца. Ще станеш мой син. Отдавна исках да срещна момче като теб. Умен, смел, способен да продължа работата си.
  Оливър Туист замечтано вдигна очи.
  - Или може би - да стане император на цялото полукълбо на нощта?
  Джеймс Кук се напрегна, очите му блеснаха нелюбезно.
  - Случайно ли си от подземния свят?
  Момчето, тропвайки с бос крак, отговори:
  - Не! Роден съм в една от английските колонии.
  - Да? И откъде взе толкова добър меч?
  Оливър изпищя:
  - В битка това е моят трофей.
  Капитанът се намръщи.
  - В каква битка?
  Момчето отговори с усмивка:
  - Близо до Саргасовата порта, където се биехме с ескадрилата на Дрейк.
  - О, спомням си нещо такова. Значи не съм първият ти капитан. Кой преди си бил хижанка?
  Маслина изскърца:
  - При Кливесар.
  Лидерът отсече:
  И защо те изгони?
  Момчето, хвърляйки трън с голата си пета, издаде:
  - Счупих му лулата, за което той нареди да ме бият с камшик и да ме изгонят от братството.
  Джеймс Кук се престори, че вярва.
  - Е, сега ще ми служиш и само на мен. Поверих ти, скъпа, тайната си. И се надявам, че ще бъдеш мой син.
  - Харесва ми да съм пират, толкова е романтично. Оливър се ръкува с Джеймс Кук. Една сянка се стрелна зад ъгъла, огромен крокодил се нахвърли върху капитана, който стреля и кацна между очите. Влечугото дори не забави темпото. Тогава Оливър замахна с меча си и го засече право през устата. Ударът беше силен, алигаторът спря, бяла кръв се изля от прозрачните капиляри на чудовището.
  Следващият ход на Оливър беше да заби меча в окото му. Създанието от ада на блатото изпищя и полетя. Пръсъкът удари лицето му, кръвта на чудовището изгаряше и сърбеше. Оливър падна на колене и грабна малко вода в дланта си, като я прокара по лицето си. Стана по-лесно, сърбежът утихна. Джеймс Кук измърмори:
  - Време е да излизаме. Тези пещери са пълни с подли същества. Луните скоро ще изгреят - нашите момчета ще се събудят и ще надигнат вой. Те са като деца. Нищо не струва без капитан.
  Обратното пътуване беше много по-лесно. Стигайки до морето почти на бягане, момчето потопи болните си крака в солената вода. Стана му много по-лесно. Капитанът му подаде колба с ром и Оливър отпи глътка от парещата течност. Вече беше весел, приятна топлина струеше по тялото му, искаше да пее. Само страхът от събуждане на пиратите задържа импулса. Когато се качиха на борда, каютата искаше да си легне, тъй като в новия кораб имаше достатъчно място, но капитанът го спря с жест.
  - Искам да ти кажа няколко думи, хижанче. Да отидем в кабината.
  Когато затвориха, Джеймс Кук си наля чаша ром, след което предложи на момчето да пие. Оливър обаче отказал.
  - Един пияница никога няма да стане велик воин.
  Пиратът се засмя.
  - Може би е така. Колко от моите приятели развалиха рома. Но не ви се обадих, за да обсъждаме такъв вечен проблем като пиянството. имам враг. Врагът е коварен, кръвен и стар. Той има свой собствен флот, а само преди ден беше много по-силен от мен. Сега ролите се смениха, силата е на моя страна.
  Момчето тропна с бос крак и изскърца:
  - Как му беше името?
  Водачът щастливо каза:
  - Дукакис, а прякорът е Cutting Death. Точно това исках да примамя в капан. И вие ще ми помогнете по този въпрос.
  Оливър стисна силно юмруци.
  - Радвам се да помогна на капитана си.
  Джеймс Кук понижи глас.
  - Добре. Затова слушайте внимателно. По моя заповед ще бъдете бичуван - това е необходимо, тъй като на моя кораб със сигурност има шпиони на Дукакис. Тогава ти ще избягаш от мен на неговия кораб и ще ми кажеш, че знаеш къде съм скрил съкровищата от кораба, който залових. Дукакис е много алчен за пари и мисля, че ще ти повярва. Ще го отведете до залива Кобра, където корабите му няма как да маневрират. И моят стопушечен кораб, ще го кръстя в чест на първата ми любов "Азатарт", ще завърши разгрома. Ще блокирам изхода от залива и ще потопим всичките му кораби и ще го обесим на бесилката.
  Оливър кимна.
  "Може би ще се справим без напляскване?"
  Капитанът изръмжа:
  - Не, няма да го направим. Дукакис е много подозрителен тип, може да те обеси или да те измъчи. Не, пляскане е задължително.
  Момчето, свивайки мускулестите си рамене, попита:
  - Тогава кажете на моряците да ги бият внимателно.
  Кук изръмжа ядосано:
  - И това не е така, трябва да останат следи по гърба. Между другото, глупости. Изглежда не си бил бит както трябва. Пиратът трябва да търпи побои и изтезания. Това ще бъде допълнително закаляване за вас, своеобразно училище за смелост.
  Момчето глътна слюнката си.
  Пред очите ми блеснаха спомени, вдъхновени от книгите, които прочетох, и фалшивия спомен за един сън. Привързано лице на Анжелика. - Сигурно ни ревнува. Неговите връстници наистина искаха да станат пирати, но малцина се осмеляваха да тръгнат на такова сериозно пътешествие. Само той и брат му Алекс се осмелиха на толкова необикновена и рискована постъпка. За да направят това, те трябваше да измамят полицията, защото на децата е строго забранено да влизат в полукълбото на нощта. И спецслужбите не спят - хващат тийнейджъри, докато се придвижват към портата. Възрастните могат, има специално споразумение с лястовиците за това... Мистериозните "пеперуди" обаче пропускат и децата. Толкова по-добре - без училище, без уроци, солидни приключения.
  . ГЛАВА #14
  Първото бичуване обаче очаквало младия затворник след сън. Оливър Туист, който наистина искаше да живее, дори малко се зарадва на такова отлагане на смъртното наказание.
  Разкопчаха му яката и буквално го изнесоха на ръце, четирима пазачи наведнъж. Самият Оливър беше здраво окован. И му беше трудно да се движи.
  И той беше доведен на специално място.
  Те свалиха оковите от момчето и, като му извиха ръцете, го изведоха в двора. Там той беше положен на кози, като преди това беше откъснал затворническата униформа.
  В затвора бяха поканени специални хора, за да наблюдават как се наказва непълнолетен, но много опасен и непокаял се престъпник.
  Оливър много се срамуваше да е гол пред тях. А в публиката имаше и жени.
  Но нищо, което да трябва да приема. Момчето беше здраво фиксирано, така че няма да избухнете.
  Оливър реши, че ще се опита да се държи прилично.
  Мощен палач извади пръчка от коша, тежка и хапеща. После започна да удря с всичка сила по голия гръб на Оливър.
  Момчето стисна зъби с всичка сила и се опита да не крещи. Но все пак тихи стенания излязоха от гърлото му.
  Палачът беше по гръб, дупето му, докосна малко раменете и краката... Кръвта вече течеше... Оливър, пъшкайки, искаше да изключи възможно най-скоро. Но съзнанието упорито не искаше да изгасне. Тук единият камшик беше изтъркан и палачът вдигна друг. И започна да бъде. На гърба на Оливър вече нямаше жилищно пространство и палачът блъсна босите крака на момчето.
  Оливър изпъшка, въпреки че болката го прониза от петите до тила. Накрая палачът хвърли втория камшик и взе третия. Удря момчето по изрязания гръб, после по раменете и отново се спусна към задните части и краката.
  В устата на Оливър имаше кръв и той прехапа устните си. Вярно е, че болката започна да притъпява и момчето дори спря да стене.
  И третият камшик се изтри. Според обичаите това означаваше, че екзекуцията трябва да бъде спряна, дори ако жертвата не е загубила съзнание.
  Оливър беше плискан със солена вода. Момчето извика от адска болка, а после се отвърза от козите. И отведен обратно в килията на смъртта.
  И така му дадоха хляб и обикновена вода...
  Изтощен и гладен, Оливър глътна храната... И изпадна в сън, без да обръща внимание на изрязания гръб.
  Пред тъмницата имаше пътека, облицована с бели тухли. Върху него отчетливо бяха отпечатани кървавите отпечатъци от боси крака. Средновековният затвор е бил заобиколен от дълбок ров с подвижен мост. Вечерта, както обещаваше Марк дьо Сад, се състоя празник. Всички приятели на войводата дойдоха на тържествата. Централното ястие беше люляк хипопотам, ограден от четири крокодила, донесен наведнъж от петдесет слуги. Крокодилите бяха пълнени с дивеч и колбаси, екзотични плодове и зеленчуци. Огромният хипопотам също беше натъпкан плътно. Скоро пристигнаха бъчви с вино. Без да обръщат внимание на лъжиците и вилиците, воините потопиха двете си ръце в месото. Примерът беше даден от самия херцог, дебелите му мръсни ръце хванаха парчета месо и ги пъхаха в устата му. Вега и Анжелика седяха една до друга и се хранеха спретнато, опитвайки се да запазят подобие на култура на фона на глупаците. Петър не беше допуснат до масата, все още го приемаше за слуга. Анжелика обаче не й попадна нито едно парче в гърлото. Тя постоянно представляваше Оливър Туист, неговото мъчение. А какво ще кажете за втория брат, Доджър? Сърцето усеща, че не му е сладко. Марк дьо Сад ядеше много и пиеше още повече. Той бързо стана пиян и се изразяваше все по-свързан.
  И едновременно с рев:
  - Близка победа над бунтовниците. Дясната ръка на Вали Червонни Маар Ас е пленена. Скоро ще стигнем до леговището на самия Червони. И тогава ще одрам жив този бунтовник.
  Рицарите избухнаха в аплодисменти. И отново отдаде почит на ястието. Лицата блестяха от мазнина, сок, разлято вино. Някои от гостите избърсаха ръцете си директно в дрехите си. Междувременно херцогът даде заповед:
  - Сега ще заповядам да уредя гладиаторски дуел.
  Благородниците кимнаха ласкаво. Харесваше им перспективата да смесват вино с кръв. В средата на залата за пиршество имаше впечатляваща арена. По сигнал при нея бяха доведени две дузини гладиатори. Те бяха предимно роби, които се бориха за правото на живот. Въоръжението на средновековните воини било особено. Половината в сини ризи носят къси мечове и щитове. Противният отряд в червено има тризъбци и верига с остър пирон в края. Подредени един срещу друг, гладиаторите по сигнал на рога се втурнаха в битка.
  Вега и Анжелика наблюдаваха напрегнато битката. Първоначално предимството беше на страната на червените, дългите им вериги от време на време получаваха сините, осакатявайки краката им. След това сините се прегрупират и, действайки плавно и ясно, контраатакуват. Техните остри и точни атаки покосиха губещите. В редиците на червените имаше двама иногалакти. Те скачаха, втурнаха се като ураган, размахвайки четирите си ръце. Вериги свистеха над главите си, тризъбци се вихреха неистово. Изглеждаше невъзможно да се доближи до тези чудовища. Един опитен боец, командирът на сините, се преструваше, че се оттегля.
  Атакуващият гибон нададе победен вик и засече с меча си с всичка сила, обръщайки косматите си зелени гърди. От удара пръсна кръв, чудовището потрепна, тризъбецът му се плъзна по шлема и замлъкна, пускайки мехурчета от отровна зелена кръв. Вторият иногалакт се оттегли. Беше ясно, че е сериозно ранен. Внезапно сините бойци прекъснаха линията, пронизвайки оцелелия "мохнач" с мечовете си, а още двама с тризъбци. Рицарите и бароните ободряваха бойците по всякакъв начин. Те също нямаха нищо против да се бият. След първоначалния успех звездата на червените падна - сините ги притиснаха. Първо падна един, после вторият и скоро третият воин.
  Падайки обаче успява да забие тризъбец в стомаха на противника си, като освободи вътрешностите му. Накрая останаха двама червени бойци. Те бяха тежко ранени и залитнаха от ударите. Неспособни да издържат на напрежението на битката, те паднаха на колене, молейки се за милост. Херцогът и други благородници сложиха пръст надолу. Само Анжелика и Вега, вдигнали пръсти нагоре, се осмелиха да поискат милост. Седемте победители хладнокръвно убиха победените.
  Херцогът почука устни.
  - Невероятно. Сега сам ще се погрижа за тях. Хей, стрелци, убийте ги. Седнал отсреща, барон Вар фон Кур енергично протестира, разклащайки двойната си брадичка:
  - Не, върни ми ги. Ще отрежа сам седем.
  Херцогът погледна скептично големия, но непохватен барон.
  - Не, ще те убият. Нека е по-добре седем по седем. Нашите най-добри рицари срещу роби гладиатори.
  Повече хора се включиха доброволно да се бият, отколкото е необходимо, и херцогът промени решението си.
  Той изрева оглушително:
  - Позволявам на всеки да се бие.
  Глутница рицари с цялата си маса се нахвърли върху гладиаторите. Изпълвайки ги с тълпа, те насичаха, намушкаха, пробиваха. Най-опитният от седмината успя да пререже гърлото на един от бруталните чакали. Почти всички воини бяха в доспехи, което им позволяваше да се предпазят от ударите на по-сръчни гладиатори. Пияните рицари взеха по брой, а не по умение. След като се справиха с робите, те се вкопчиха един в друг. Херцогът излая с пълна сила. Долетяха слуги, които издърпваха бойците с куки. Битката приключи. Четирима рицари бяха засечени до смърт, още дузина получиха сериозни рани, но като цяло всички се отърваха евтино.
  Марк дьо Сад довърши бокала. Мъж в черно, с кръст на врата, се прокрадна до сановника и му прошепна нещо на ухото.
  Лицето на херцога стана лилаво. Той извика:
  - Тръгвам за един час. Не се забърквай без мен, обратно към десерта.
  Владетелят почти избяга, оставяйки доста пъстра компания да клюкарства в самота. Никой обаче не скучаеше.
  Вега бутна лакътя на Анджелика.
  - Трябва да проследим къде е отишъл дебелото коремче.
  Русокосото момиче се съгласи.
  - Разумно е.
  Но на момичетата не беше позволено да последват войводата. Виждайки, че собственикът си е отишъл, похотливите клошари се загледаха в красавиците.
  Последва див рев:
  - Вече си наш.
  Рицарите се раздвижиха. Като костенурки те се катереха с цялата си маса върху момичетата. Там имаше много.
  Вега извади два меча и започна да се върти над главата си, Анджелика последва примера й. И двете момичета приличаха на чистокръвни тигрици, притиснати от вълци.
  Междувременно херцогът се премести в механична карета, задвижвана от ръчна лебедка, и се втурна в тъмницата на затвора. Там професионалният палач Кара Маара разпитва Оливър Туиста.
  Момчето, голо, мускулесто и босо, било отведено в специална стая с много устройства за мъчения. Имаше ножове, бормашини, куки, бодлива тел, пирони. Както и винтове, клещи, резачки за тел и др.
  Мазето, принадлежащо на херцога, беше поразително с разнообразието си от болкоуспокояващи устройства. Беше горещо - горяха наведнъж три камини, палачите нагряваха инструментите в пламъка. Преди да бъде измъчван, Оливър Туист е щателно измит и изтрит с алкохол, за да се предотврати отравяне на кръвта. До Оливър Туист, друго здраво петнадесетгодишно момче беше изпънато на багажника. Помощникът на палача закачи мускулестото дете за ръцете и краката. Докато пушеше лулата си, той лениво заби голото си тяло с камшика. Момчето изстена тихо и прошепна молитва. По кожата имаше кървави ивици.
  Палачът Кара се усмихна на Оливър.
  С отровен тон чудовището каза:
  - О, хубаво, колко красиво дете. Колко ще съжаляваме да отлепим кожата ви от деликатните ви рамене. Този, който виси до теб, е родният син на Маар Туз, казва се Мир Тузок. Сега му правят лек масаж и тогава палачът ще го вземе по-сериозно.
  Така че имайте предвид: колкото по-скоро кажете къде се крие Вали Червови, толкова по-бързо ще свършат мъките ви.
  "Няма да ти кажа нищо", измърмори яростният Оливър Туист, злобно проблясвайки очите си.
  Мъчителят извика:
  - Всички казват така. Рамо, започнете.
  Двама яки помощници вдигнаха окованото дете и уверено свалиха оковите, опитвайки се да го окачат на стойката. Точно това не трябваше да правят. Детето избягваше и удряше с гола крупка, като тояга, с крака на единия палач в слабините, на другия - под коляното. Изскачайки, Оливър Туист се опита да атакува Кара, но върховният мъчител имаше феноменална реакция. С прецизен удар той ударил момчето с тояга по главата.
  Зверът изрева:
  - Бърз имп. Трябва да го носите на специален стол, за да не прави проблеми. А вие, горките номади, защо сте тъжни?
  Помощникът на палача е имал спукана коляно, а партньорът му е загубил съзнание от шока от болка.
  - Добре, нямам достатъчно помощници. Главният палач плесна с ръце. Влязоха зловещи същности. Изпадналият в безсъзнание плешив мъж беше фиксиран върху стойката. Тогава струя ледена вода удари лицето му. Момчето дойде на себе си, очите му почервеняха.
  Старшият екзекутор беше доволен:
  - Е, ти си упорит. Сега ръцете и краката ви са захванати в прикладите, можете да продължите към активен разпит.
  Мъчителят вдигнал камшика и ударил детето няколко пъти по гърба и ребрата. Оливър Туист затаи дъх и потисна писък, а по тялото му изпъкнаха белези. Палачът се засмя доволно.
  Базирано в дрезгав тон:
  - Силен човек, но младо мускулесто тяло е доста чувствително към болка. Надявам се бързо да намерим общ език с вас. Сега е време да изгорите петите си, за да не бягате твърде бързо.
  Мъчителят извади нажежен прът от пещта. Той безцеремонно хвана с ръкавиците си бос крак на Оливър Туист и му счупи пръста. Тогава нажеженото желязо влязло в близък контакт с босото стъпало на дванадесет или четиринадесетгодишно дете. Гъст дим се издигаше, кожата беше овъглена.
  Оливър Туист с усилие на волята си, почти прехапайки езика си, сдържа изплъзващия се писък. Момчето дишаше тежко, пот се стичаше по тялото му. Кара Маара продължи да мачка с парче желязо, миризмата на пържено месо. Миризмата приятно гъделичкаше ноздрите. Накрая палачът отне метала. Гледайки измъченото дете, той каза:
  - Не е лош! Силно момче. Преди да си признае, ще прекараме много часове заедно. И какво ще каже този младеж на докосването на нажежената стомана?
  Палачът-садист на драго сърце целуна крака на друг плешив мъж с червено желязо. Кожата на петата на момчето се запали. Момчето крещеше силно, крещеше с добра непристойност. Когато мъчителят извади пръчката, той само изсъска, блед и потен тийнейджър:
  Не повече, ще ти кажа всичко.
  Палачът се засмя доволно.
  Със сладък тон той каза:
  - Разбира се, че ще. Къде е леговището на Валя Червови?
  - Не му казвай! - извика Оливър Туист, безуспешно опитвайки се да скъса оковите, което напрегна мускулите на момчето и сякаш ще се спука. Не опозорявай баща си.
  Светът на Тузок разбра всичко и с необикновено усилие на волята потисна слабостта. Сините устни на момчето прошепнаха:
  "Не знам и дори да знаех, така или иначе не бих казал нищо.
  Кара Маара удари Оливър Туист в устата. После се качи с щипци в стомаха си:
  - Копеле, дълго ще те измъчвам. Ще поръся раните ти със сол, ще пропнеш като петел от адска болка.
  Варваринът извади и поръси щипка сол върху раненото рамо на момчето. В този момент се чу шум и, дишайки тежко, войводата изпълзя навън.
  Той изсъска:
  - Ти, виждам, започна разпита без мен.
  Палачът вдигна объркано широките си рамене.
  - Виновен, херцог. Поръчахте бързо да извадите информация, а момчетата са много упорити!
  В отговор сановникът извика:
  - Не за вашите умове. Отдръпнете се и се научете как да разбуните тези жертви.
  Херцогът грабна горещи стоманени клещи. Голи, потни, загорели и много мускулести момчета изглеждаха много апетитно.
  Е, като такива красавици, но не можете да се измъчвате лично.
  Херцогът направи леки крачки към Оливър Туист. Момчето мирише лош дъх. В главата ми се въртят случайни мисли. Възраждане на спомени. Дори да са фалшиви от кибернетичен сън, когато нещо изскочи в главата ми от фантастични времена. Може би хората наистина знаят как да пътуват във времето насън? Това е движението на душите през пространства и епохи. Когато видиш училището на бъдещето.
  Тук е футуристично училище, блести кокетна кибернетична дъска. На него трябва да държите пръста си в сложна последователност - и ще бъде даден правилният отговор. И не си е научил урока. Цял ден фехтовка с електрически мечове, след което отиде до реката. И ето, че стои на черната дъска и го е срам. Приятел на Доджъра помага, с помощта на миниатюрна джаджа той предава съобщение, което се чува в микрофон, скрит в ухото му. Вярно, учителят е нащрек. Той записва радиопредаването им на гравиоскенера. Дрезгав, подобен на компютър глас казва:
  -Клут и Оливър. И двамата оставате в клас. Колко дълго можете да седнете и да черпите съвети?
  Тогава ще има дълго и досадно четене на морала. Досега сканиращите холограми стоят пред очите ни. Затова той напусна полукълбото на света, за да се отърве от натрапчивите учители и скучните уроци. И как свърши всичко? Сега тази дебела, грозна жаба го боли. Трябва да помним уроците на йога и Ruscate. Как се локализира болката там?
  Садистичният сановник се ухили злобно и нежно притисна клещите към ребрата си.
  При докосването на горещо желязо се чу съскане и миризмата на младо изгорено месо се усилваше.
  - Какво, агънце, обичаш да те печеш? - изграчи инквизиторът. След това херцогът нежно завъртя форцепсите, като закачи кожата и изви ребрата.
  Въпреки всички усилия на волята, от очите на момчето неволно потекоха сълзи. Беше много болезнено. Може би по-болезнено, отколкото когато петите бяха каутеризирани. На стъпалото има много нервни окончания, но Оливър Туист го е втвърдил и натъпкал, дори е бягал на въглени. Наистина, много бързо. Ребрата не са толкова свикнали с огнени процедури, от гърлото се чупи писък. Оливър Туиста стисна зъби. Опитах се да се разсея, като мисля за приятни неща.
  Той насочи вниманието си към своите палачи. Мъчителят е виден човек; той е висок, ръцете му са дебели и месести, наметалото му е с кръв, а самият той е облечен целият в червено. Това е разбираемо - по-ужасно е и кръвта по дрехите е по-малко видима. Тежки ботуши със сребърна подкова. А ето го и самият херцог - в короната, той не я сваля, дори планира да прави мръсни работи. Фанатик. На сандъка виси заповед. Неразбираем знак, като свастика, само петолъчен и рогат, изработен от чисто злато, обрамчен с диаманти.
  - Е, какво ти трябва? - Въпреки дивата болка, Оливър Туист се изгледа заплашително, стисна вежди.
  И потрепна с босия си крак, който наскоро беше погален от нажежено желязо върху кръгла детска пета.
  Херцогът, противно на очакванията, не изгуби нервите си. Все още хладнокръвно извиваше ребрата си. Реброто щеше да се спука, когато страхлив слуга пропълзя в залата. Той трепереше като заек.
  И гласът му прекъсна:
  "Ваше височество, залата е в разгара си. Двете ви момичета и тълпа от рицари се сблъскаха.
  - Ето как. Херцогът изпусна клещите. "Няма да търпя такова отношение към любовта ми.
  Разтърсвайки юмрук към пленниците, той добави:
  - Ще се върна. И вижте, без мен сериозно не измъчвайте. Те научават основното мъчение от моята ръка.
  - Слушайте, милорд. - изгърмя с тих глас палачът, отекнаха му помощниците му.
  Херцогът напусна помещението. Мъчителят се приближи до спътника на Оливър Туист.
  Катът изгука със сладък глас:
  - Сега можете да изпържите втората пета. А вие - той кимна към Оливър Туист - вижте. Същото ще се случи и с вас.
  Палачът нагорещи желязото. Беше трудно да се диша в стаята. Камшик изсвиркваше, ударите на камшика бяха обрязани в голия торс на Оливър Туист. Момчето потръпна от ударите, но упорито мълчеше. В главата ми отново минаха не особено приятни училищни спомени.
  И върху голата пета мъчителят сложи широка желязна лента, червена от жегата.
  И Оливър Туист трепна от ужасна болка. Но той успя да се сдържи. Въпреки че мускулестото тяло на момчето стана лъскаво от пот и кръв. И мътна течност капна върху огъня, предизвиквайки съскане.
  Момчето издържа и дори запя:
  В деня на Сътворението на света Бог се слави с това чудо:
  И небето над Земята изведнъж стана синьо И небето, небето над Земята стана синьо
  
  . Не познава вериги!"
  
  И ще има щастие за хората сега и завинаги,Когато паднат оковите,тираните и враждатаКогато оковите и враждата паднат завинаги.Всичката сила на тирани ще се руши като прах,И Ангелът ще пее Свобода на небето.
  
  
  Тук ще блестят слава, мощ и труд! И никакви сили няма да изтрият всичко това.
  
  И Бог ще даде мъдрост на твоите хора Преодолявайте несгоди, раздори и вражда И нека те победят всичко - объркване и вражда.Ще има Свобода, Съгласие, Любов И светлината на Истината ще озарява душите.
  
  Нека винаги има изобилие на тая земя Села, села, градове ще се обогатяват И села, градове ще цъфтят. Много кораби ще акостират в заливите там, И гостите ще започнат да търгуват за своя полза.
  
  Тази чудна земя ще се изпълни с красота И музите ще пеят Свобода от векове.
  ...Две момичета, Вега и Анжелика, се врязаха в тълпата от рицари. Да стоиш на мястото на смъртта е като. Те инстинктивно избраха най-удобната бойна тактика за себе си. Размахвайки двата меча, Златна Вега посече господина, застанал пред нея. Нейният супер остър меч проряза бронята и отряза главата. Анжелика нанася и смъртоносни удари - забивайки меч в гърдите си, тя удря барона, който замахна с тоягата си. Нейните светкавични атаки смачкаха плътта. При следващия удар момичето отряза ръката си, желязната ръкавица се блъсна на пода с звън и врагът изрева.
  Анжелика държеше "мелница" - единият меч отклонява удара, другият сече. Рицарите бяха пияни, бавни в бронята си, а хипертитанови мечове прорязаха плътта с лекота. Обръщайки се, Вега удари крака си в лицето на нападателя, след което заби острието си в стомаха му. Сръчно избягване. Силуетът на могъщ рицар блестеше смътно на светлината на свещите. И после - прецизен изстрел в гърлото.
  Бликна кръв. Вега не е чужд на убийствата. Но Анджелика носи смърт само за втори път в живота си, но това момиче е в такава ярост, че не може да бъде спряна и счупена толкова лесно. Следващият удар пробива рамото. Рицарят реве, Анжелика обръща острието си. Противникът е тих. Завой на "пеперудата" - и отново главата пада върху мрамора. Подът става хлъзгав от кръв. Момичето се гмурка и рита краката си, трима рицари падат наведнъж, сякаш са отсечени. Тогава тя се появява и го удря в лицето. Междувременно Вега удря с такава сила, че разрязва меча и шлема.
  - Страхотно! Анжелика крещи. - Ти си просто терминатор.
  - Аз съм звезден рейнджър. - Смеейки се, отговаря Вега. - Да, и ти не си по-лош!
  Новият боец е умело нанизан на ръба. Момичето е възхитено. Рицарите се роят и само си пречат.
  Вега се смее - тя обича да кълца. Скок - тя удря с двата крака наведнъж, след това точен удар. Двама воини се задавят в кръв. Следва техниката "стълба", а дебелият барон отстъпва с отрязано рамо.
  И двете дами бяха толкова бесни, че вероятно щяха да убият всички, повече от сто и половина рицари, но в залата влязоха арбалетчи. Непокрити с броня, полуголите момичета имаха трудности. И двамата бяха ранени почти веднага - все пак стрелците стреляха добре и удряха основно по краката и ръцете. Момичетата били нападнати масово. Въпреки пролятата кръв, благородниците не бързали да ги убиват. Напротив, имаха нужда от тях живи. Вега и Анджелика са заловени. Очевидно са били на път да бъдат изнасилени. Имаше малко кавга кой ще започне първи. Схватката е спечелена от барон Силф де Рамзес. Наведе се напред, той скъса роклята на Анжелика, извади достойнството си и влезе със сила в нея. В този момент страшен вик прекъсна дивата оргия:
  - Какво забавление без мое знание?
  Рицарите бяха объркани. Страхотният рев на херцога можеше да подлуди всеки.
  - Ние, Ваше Височество, искахме да научим момичетата на добри обноски. - изсумтя барон Силф.
  "Ето ти и се научи сам, невеже. Първо закопчайте панталоните си.
  Баронът беше объркан.
  Херцогът продължи да плаче.
  - Това са гости и са под моя защита. И ти искаше да се забавляваш с тях. Да заповядам ли на слугите си да те гадат със стрели на място? Как смееш да ме предизвикваш?
  Рицарите се отдръпнаха, чу се слабо мърморене.
  - Нищо не искам да чувам, пиршеството е развалено. Махнете труповете и се прибирайте. Иначе ще познаеш пълнотата на гнева ми.
  Рицарите започнаха да се разпръскват. Момичетата изтръгват стрелите, стърчащи от ръцете и краката им.
  "Така те харесвам повече", каза Маркус дьо Сад. - Сега ще последваме в спалнята, където си с мен и правиш любов.
  Зад благородника израснаха две дузини бойци с мускети.
  "Тези воини ще се погрижат да не ме удушиш по време на сладките прегръдки. Това е! Виждам, че сте много опасни кучки, целият ми под беше в кръв и с трупове.
  Придружени от придружител, те продължиха към спалнята. Стените му бяха украсени с всякакви ловни трофеи - най-впечатляващи бяха рогата на турндукаите.
  В центъра на спалнята се издигаше масивно златно легло с много матраци и възглавници.
  - Питам. Чувствайте се като у дома си.
  Воини с мускети пушеха фитили, готови да изстрелят всеки момент.
  - Тази вечер ще прекарам една забавна вечер.
  Захвърлил дрехите и доспехите си, войводата паднал върху възглавниците.
  . ГЛАВА #15
  Младият затворник се е събудил... В кулата е малко гладно, босите крака на детето са особено студени.
  Оливър, за да се стопли и все още се надявайки да избяга, започна да трие едно стоманено звено на веригата в друго. И тук са дебели, но поне малко топли.
  Освен това бях гладен ... В кулата на атентаторите самоубийци момчето беше хранено само веднъж на ден: остарял хляб и вода. И това не беше достатъчно за растящ организъм.
  И плъхове крещят в тъмното. Босото, гладно момче потърка веригите си и се опита да не плаче.
  Въпреки че пред него имаше две наплясквания и примка на врата.
  Оливър запя тихо;
  Както ми се случи, на сокола съм ясен, но е време:
  Летях, млад ясен сокол, в небето,
  Аз бия-бия гъски-лебеди,
  Той също биеше и биеше малка птица,
  Както беше, за малка птица няма полет.
  Но нонеча ми, разбирам сокола, няма време:
  Седя, млад ясен сокол, в поймане,
  Аз ли съм в този в златната клетка,
  В клетка, на тенекиена ивица;
  Краката на сокола са заплетени,
  Копринени ремаркета на крака:
  Перлени завеси на очите!
  Както ми се случи, добър приятел, но малко време:
  Вървях и вървях, браво, покрай синьото море.
  Вече победих-разбили кораби-кораби,
  Аз съм татарин, арменски бусурман;
  Все още разбити леки лодки;
  Както беше, няма проход за леки лодки.
  Но нонеча за мен, добър приятел, няма време:
  Седя, добър приятел, в poimane,
  Аз съм в земния затвор на този злодей.
  Краката на добрия човек са изковани,
  На краката са немски ресни,
  На ръцете на младия мъж има затворнически брави,
  А на врата на младежа има железни прашки.
  Такава народна песен, от една от книгите...
  Оливър не забеляза как отново се самозабрави насън.
  Недалеч, в същото полукълбо на мечтаната вселена, безплатното за гледане момче Оливър Туист също преживяваше трудни времена. След горещо бичуване, от което кожата се напука, той беше спуснат на брега. Трябваше да извърви дълъг път, преди да стигне до пиратския лорд Дукакис. И трябва да стигнете до там възможно най-скоро. Той почти тичаше по скалистия път, толкова бърза беше крачката му.
  За два часа Оливър Туист измина почти двадесет мили и се приближи до село Йеху.
  Това беше доста голям град с къщи от късносредновековна европейска архитектура, без излишен шум и мръсотия. Кулът на църквата се извисяваше над кафяво-червените покриви. Зеленото море се плискаше, входът на широкия залив беше покрит от внушителна крепост, от чиито амбразури стърчаха на всички посоки дула с оръдия. Повечето от оръжията обаче ръждясаха. По нежния склон на хълма растяха дълги, до сто метра, палми. Те напълно скриха белокаменната фасада на двореца на губернатора. Въздухът беше свеж, босоноги деца като Оливър Туист се движеха наоколо. Момчето скри единственото си оръжие, хипертитанов меч, в платнена чанта, която носеше на гърба си. Външно Оливър Туист изглеждаше като обикновен просяк, само че парцалите бяха необичайни - на петна, цвят каки. Носенето на оръжието беше неудобно, то непрекъснато удряше белези в гърба.
  Момчето реши да си почине, особено след като беше планирана много интересна гледка. Друга партида стоки беше докарана на пазара за роби. На широкия насип се нареди въоръжен отряд на полицията, изпратен да охранява осъдените. Тук се събра тълпа от любопитни хора. Освен хората проблясваха муцуните на иногалактите. Някои от тях приличаха на патици и изглеждаха доста безобидни. Имаше много деца, смееха се и сочеха с пръст.
  А ето го и самият губернатор Сам де Ричард. Висок, слаб човек с червена перука, облечен в камизол от тънка коприна, богато бродиран със златни плитки. Той леко накуцваше, подпирайки се на абаносов бастун. След губернатора, бутайки минувачи, се движеше едър мъж в генералска униформа. Бижута звънтяха на широките му гърди, а на главата му се фукаше шапка с треугольник.
  Когато затворниците бяха разтоварени от кораба, мъжът изкриви презрително уста и извади лулата си.
  Осъдените изглеждаха зле: неизмити, обрасли, много от тях не приличаха на хора. Имаше обаче и добри екземпляри - явно измежду заловените пирати. Оливър Туист забеляза няколко шестръки иногалакта с лъскави палта. Договарянето започна. Губернаторът, който имаше пронизителен глас, каза:
  - Генерал Калиостро, вие имате право да избирате на цената, която сами определяте. А всички останали ще продадем на търг.
  Калиостро кимна в знак на съгласие.
  - Ваше превъзходителство е много любезен. Но, кълна се в честта си, това не е партия на работниците, а окаяно стадо инвалиди. Малко вероятно е те да бъдат от полза в насажденията.
  Присвивайки презрително малките си очи, той отново погледна към тълпата оковани роби и изражението на злоба на лицето му се засили.
  Капитанът прочете целия списък на робите - повечето от тях бяха пирати, избягали по чудо от бесилката. Имаше и бунтовници, изпратени от метрополията.
  - Какъв продукт. Само осъдени и крадци.
  Генералът премахна списъка. Приближи се до млад мускулест мъж. Той усети бицепсите на ръцете си, заповяда да отвори устата си, прегледа зъбите си. промърмори:
  - За това десет златни монети.
  Капитанът направи кисела физиономия.
  - Десет златни монети? Това е половината от реалната цена.
  Генералът се ухили.
  - Този роб вече не струва. Скоро ще умре от тежък труд. Предпочитам да си купя шесторна, те са много по-корави от хората.
  Капитанът започна да хвали здравето, младостта и издръжливостта на затворника. Сякаш не ставаше дума за човек, а за товарен звяр. Младежът се изчерви. Очевидно този пазарлък е бил неприятен за него.
  - Добре - измърмори генералът. - Петнадесет златни и вече без франтинг.
  Капитанът разбра от тона, че това е крайната цена. Той въздъхна и се съгласи.
  Следващият човек, към когото се приближи генералът, беше мъж на средна възраст с едро телосложение. Това беше известният пират Уисцин. Едноок и страшен той погледна намръщено купувача.
  Търговията е възобновена. Великанът си тръгна за тридесет златни монети.
  Оливър Туист стоеше, греейки се в ослепителните лъчи на три слънца, вдишвайки дълбоко чуждия въздух. Беше изпълнен с аромат на карамфил, силен черен пипер и гигантски, сладко миришещ кедър. В същото време той слушаше какво става, сваляйки чантата от болките си рамене.
  Други купувачи се приближиха до осъдените, прегледаха ги, попитаха цената. Генералът продължи да се пазари. Купих още няколко шесторъки диваци. Беше очевидно, че е готов да напусне търга. И тогава погледът му падна върху красивия и силен Оливър Туист.
  - Добро момче. И също така, вероятно, нечий роб.
  Оливър трепна. От този човек дишаше сериозен студ.
  Момчето изпищя:
  - Не, сам съм.
  - Да! Генералът беше доволен. - Сам по себе си - означава скитник. А според закона скитничеството е забранено и трябва да станеш роб. Хей, пазачи, донесете яката. От много време исках да имам такова момче с мен.
  Оливър Туист, като вдигна чантата, се втурна да бяга. Въпреки това масивен четирирък надзирател, стоящ отдясно, преряза краката му с камшик. Примката се скъса, момчето падна. Той потрепна и се опита да скъса примката, но тя заби още по-силно в глезена му. После извади меча си и с един удар отсече камшика.
  Генералът изпищя.
  - Вземи го.
  Охраната и полицаите се втурнаха към Оливър Туист. Той замахна с меча си и прониза гърдите на полицая. Останалите пазачи се облегнаха назад и извадиха сабите си. Те се опитаха да заобиколят момчето.
  Разбрал, че няма шанс, Оливър Туист скочил, намушкал най-близкия полицай в главата и се втурнал, подскачайки като жаба. Момчето тичаше много добре, но полицаите имаха коне. Момчето беше бързо изпреварено, хвърляйки ласо около врата си. След като преряза въжето, Оливър се обърна към враговете си, готов да продаде живота си скъпо.
  Той беше обграден от всички страни. Зад тях се появиха мускетари, те извадиха цевите си, зареждайки ги в движение. Беше ясно, че ще започнат да стрелят.
  - Вземете го жив! - заповяда генералът.
  Аркана роза. Ченгетата бяха обучени да залавят бегълци. Няколко добри хвърляния - и Оливър Туист беше вързан. Добре насочен изстрел на мускетар извади меча от ръцете му. В същия момент хвърлиха мрежа.
  Разбирам, осъзна Оливър. Сега ще го оковат в тежки окови и той никога няма да види свобода.
  - зарадвал се Калиостро.
  - Удари го, удари го.
  Той се обърна към четириръкото, за да даде заповед.
  В този момент се чу остър, търкалящ се звук, който разтърси въздуха. Генералът скочи от изненада. И двамата му телохранители скочиха с него. Стражите трепереха, някой пусна мускета. Всички, като по сигнал, се обърнаха към морето.
  Долу, в залива, на двеста крачки от крепостта, имаше голям кораб. Бял дим се завихри. Той напълно скрил великолепния съд, оставяйки видими само върховете на мачтите. Ято птеродактили се издигнаха от скалистите брегове, които се вихреха в небето с пронизителни викове.
  Генералът не разбра какво се случва. Защо корабът стреля от всички оръдия?
  - Кълна се в името на английския крал. Той ще ми отговори за това.
  Настъпи паника.
  Междувременно корабът свали английския флаг. Той изчезна в облак дим. То беше заменено от знамето на империята на Кирам със звезди и ивици. Златните звезди блестяха красиво на лилавия фон. Генералът завъртя очи.
  - Каперси! - прошепна той с мъка. - Частниците на Кирам!
  В гласа му се смесиха страх и неверие. В очите му проблесна гняв. Бодигардовете се взираха в далечината с недоумение, завъртяха жълтите си очи и оголиха кривите си зъби.
  Огромният кораб, който толкова лесно измами бдителността на охраната, беше частен кораб. За разлика от обикновените пирати, той имаше държавен патент и право да търгува с грабеж, залавяйки корабите на неприятелски държави. А империята на Кирам отдавна е във враждебност с Великобритания. Сега е време да се сквираме. Голяма пратка злато, добито от континентални мини, наскоро пристигна в град Йеху. След като получи тази информация, адмирал Писар дон Фриби решава да атакува английската колония. Това беше акт на лично отмъщение. Преди десет години местният губернатор победи младия тогава капитан от първи ранг Писар дон Халава.
  Сега той ще си отмъсти убедително. Неговото просто изобретение се оказа толкова успешно, че без да буди подозрение, той уверено влезе в залива и поздрави форта със залп отстрани. Изстреляха тридесет оръдия, превръщайки амбразурите в развалини и пепел наведнъж.
  Минаха само няколко минути. Множество зрители забелязаха, че корабът напредва предпазливо сред облаци дим. Повдигайки грота, за да увеличи скоростта, движейки се по силен вятър, каперът лесно насочи оръдията от лявата страна към крепостта, неподготвена за отбрана.
  Изглеждаше, че светът беше разкъсан. Вторият залп беше още по-унищожителен. Генералът беше в истерия.
  - Защо ми трябва такова наказание!
  Долу в града биеха барабани, гърчеха тръби, сякаш все още трябваше да предупреждават за опасност. Охраната не се паникьоса, опита се да отвърне на огъня. Крепостта се разтърси от експлозии.
  Потискащата жега и значителното тегло не позволяваха на генерала да се движи. Четироръките чудовища вдигнаха Калиостро и го отнесоха в града.
  Оливър Туист, възползвайки се от общото объркване, се измъкна от мрежата и като вдигна меча си, тръгна по петите. Никой не последва момчето.
  Фортът отговори с от време на време изстрели. Той беше прикрит от трети залп.
  Робите, те бяха повече от петдесет, предимно бунтовници и пирати, тръгнаха да бягат. Могъщият Уисцин, опитен пират, ги изпрати направо в зелената къща. Оттам изтичаха няколко милиционери с мускети.
  "Там ще намерим оръжия", каза Уисцин.
  Оливър Туист се затича към тях.
  - Докато всички са заети, можем да се бием с врага.
  Момчето изпревари всички. На прага стоеше страж с мускет. Преди да успее да вдигне оръжието си, главата му е отрязана.
  Робите влязоха в къщата. Там имаше малък арсенал: мускети, саби, грайферни куки.
  - Въоръжете се! - нареди Уисцин. - Сега ще излезем и ще дадем светлина на прасетата Кирам.
  Оливър Туист запази хладнокръвие.
  - А защо да бързаме към кирамитите? Нека превземат града по-добре - враговете ни са там.
  - Да - каза великанът. - Ще се радвам само ако пуснат куража на губернатора или този генерал.
  Въоръжени роби се скриха.
  Полиция, охрана, милиции се втурнаха в битка с отчаяната смелост на хора, които разбират, че в случай на поражение няма да бъдат пощадени. Кираманите били безмилостни, прославили се със зверствата си.
  Лидерът на нападателите си знаел работата. За разлика от Yahoo.
  Командир Кирама постъпи правилно - разби форта, пое контрола над центъра на града. Неговите оръдия стреляха по откритото пространство зад кея, превръщайки хората, които Калиостро командваше посредствено, в кървава каша. Кирамитите действаха умело на два фронта - с огъня си внесоха паника в редиците на защитника и в същото време прикриха десанта на десантни групи.
  Под палещите лъчи на три слънца битката продължи до обяд. Когато пукането на мускетите и звънтенето на метал се приближиха, стана ясно, че кирамитите притискат защитниците на града.
  - Не се навеждай. Оливър Туист погледна навън. - Оставете първо да се стъмни.
  Колкото и да е странно, Уисцин се вслуша в съвета на момчето. Може би му харесваше начина, по който се биеше рогатът.
  В края на деня петстотин частници станаха абсолютни господари на Йеху. Залезът беше красив, момчето му се любува с удоволствие. Градът беше неспокоен. Защитниците бяха обезоръжени и Писар дон Фрива, седящ в двореца на губернатора, с изтънченост, много подобна на подигравка, определи размера на откупа за губернатора и генерала.
  - Трябваше да бъдеш обесен. - Отпивайки лулата си, каза Дон Фриби. - Но аз ще бъда милостив и вместо това ще взема сто хиляди злато и двеста глави добитък. И, разбира се, няма да превърна този град в купчина пепел.
  В отговор скептичен рев:
  - А какво ще кажете за златото, което хванахте в мазетата на двореца? Има няколко милиона.
  И вой в отговор:
  - Това е моята законна плячка.
  Генерал Калиостро потъна в стола си...
  С настъпването на здрачаване Оливър Туист поиска разузнаване.
  - Ще разбера какво става в града - и веднага обратно.
  Градът беше в огън.
  Кирамитите ограбиха, обесиха непокорния и брутално изнасилиха жени. Оливър Туист видял няколко детски трупа, включително момиче с отворен корем.
  Имаше и жени с отрязани гърди, счупени крака - очевидно подложени на малтретиране. Момчето пребледня и побърза да се измъкне от този ад. На една тясна улица той срещна момиче с руса пусната коса. Преследваха я четирима кирамити, пияна и с тежки ботуши. Без да мисли два пъти, Оливър Туист се втурна към него. Той замахна с меча си към най-близкия капер.
  Ударът бил толкова силен, че шлемът се спукал заедно с черепа. Тогава босият, проблясвайки босите си пети, скочи. Той събори един Кирамян с коляно в челюстта, а на друг разкъса стомаха. Само един остана на крака.
  - английско кученце. - изръмжа той. И той веднага беше нападнат. След като изпълни комбинацията "разкъсано ветрило", момчето отряза главата на противника.
  - Отидете при предците си.
  Безформената маса рухна на земята.
  Дотичайки до плачещото момиче, той я хвана за ръката. Тя погледна уплашено в очите на спасителя.
  "Последвай ме, скъпа", каза Оливър Туист.
  Очевидно русата коса и сините очи вдъхваха увереност. Тичаха по алеята, зад тях се чуха тежки стъпки. По пътя срещнах друг пиян кирамез, това не предизвика никакви трудности. Те се изкачиха нагоре по хълма през празните улици, стигайки до покрайнините на Йеху. Оливър Туист доведе момичето в къща със скрити роби.
  Уисцин го посрещна със садистична усмивка.
  - Каква кражба ни донесе. Свеж и млад.
  Не я докосвай или ще я убия. - Кървавото острие изглеждаше много убедително.
  - Виждам, че успя да се пребориш, хваля. Сега какво да правя?
  Очите на Оливър Туист проблеснаха.
  - Трябва да заловим вражеския кораб. Със сигурност съществата вече са пили и са в града и ще получим отличен кораб.
  Страхотна идея, нека я осъществим! Робите-пирати изразиха високо одобрението си.
  Планът за улавяне на кораба беше прост, акцентът беше върху изненадата. И все пак Оливър Туист се страхуваше, че при четири луни Кираман ще забележат лодките и ще вдигнат алармата.
  - Предлагам това - каза Оливър. - Ще доплувам до кораба. Ще се кача на борда и ще дам сигнал.
  - Можеш ли да се справиш сам с охраната? - започна Уисцин, но пиратът Оро го прекъсна: - Момчето си казва мнението. Ако ни забележат, артилеристите ще открият огън. И тогава всичко изчезна.
  На три лодки робите се приближиха на безопасно разстояние от вражеския кораб. Като взе меч, примка и малка кама, Оливър доплува към кораба. Четири луни светеха така, че можеше да се чете. На борда имаше двадесет пазачи. В същото време те се справяха зле с функцията си. Докато почти целият екип беше скандален на брега, артилеристът със своите помощници отпушиха още едно буре с ром. Стражите - двама на носа и кърмата - пазели. Оливър Туист не беше забелязан.
  Момчето заплува встрани и внимателно се покатери по грубите дъски. Сръчните му ръце и босите му пръсти се вкопчваха във всеки прорез. Той мълчаливо си проправи път към носа. Хвърли кинжал в тила на стража, острието на меча отряза главата на друг Кирамец. Така че първите стражи бяха елиминирани. След това, заобикаляйки пияните крещящи песни на артилеристите, плешивият стигна до кърмата. Часовите надникнаха внимателно във водата зад борда. Затова те не забелязаха как почти безтелесна сянка се плъзна, прерязайки гърлата им.
  Задачата стана по-лесна.
  Артилеристите бяха толкова пияни, че не обърнаха внимание на запалената факла. Оливър пусна въжената стълба на спътниците си. Робите се качиха безшумно на борда. Един кирамез, който излязъл по малка нужда, забелязал движението им, но явно ги сбъркал със свои.
  - Какво, доста ограбен? - попита той на кирамския диалект.
  - Не може да бъде по-добре. - каза Уисцин. Острието проблесна. Камата се заби твърде много във врата на любопитния воин.
  - Пето. - коментира Оливър. - А сега да преминем към останалото.
  Бивши роби се простираха на кърмата. Мина още един страж. Той беше изваден с поредното точно хвърляне. Мълчаливо, като сенки, робите си проправиха път до кръста. Те бяха добре въоръжени. От кръста се откри гледка към целия кораб, от кърмата до носа. Около дузина души се разхлаждаха на палубата, останалите пиеха ром и текила отдолу. Много пирати бяха добри в хвърлянето - не само кинжали, но и секачи и саби. Без да изстрелят, те изклали пияните кирамити. С тези, които пиеха долу, се отнасяха по-човешко. Те нападнаха и предложиха да се предадат.
  "Нека се оковаме и задържим", нареди Оливър Туист.
  След това пиратите, без да се замислят, пристъпиха към разкошна трапеза. Ентусиазмът им беше надвиснал. Нищо чудно - в вонящия трюм робите са хранени само с остатъци.
  "Сега да настроим патрули", заповяда момчето, "когато се разсъмне, врагът ще се опита да се върне на кораба. Нека го изненадаме.
  Всички се съгласиха с това.
  Оливър Туист остана на поста си, очаквайки с нетърпение зората. Времето минаваше мъчително бавно. Най-после на хоризонта се появи дългоочакваното синьо слънце. Но дори и след това екипажът на кораба не бързаше да се връща. Следобед се появиха големи лодки, пълни с бъчви със злато. Писар дон Халава лично ги придружи. Новосечените пирати се преоблекоха в броня и дрехи на Кирам. На кораба цареше образцов ред и затова Дон Фриби не подозираше нищо. Освен това главата му се пукаше от силен махмурлук и той с удоволствие си наля няколко чаши силно вино. Бъчви бяха натоварени набързо на борда. Бившите роби трудно се сдържаха, за да не открият смъртоносен огън. Накрая последният варел и сандъците с откуп бяха поставени в трюма. Тогава Уисцин заповяда:
  - Победи ги!
  Залпове от мускети паднаха върху кирамитите, а след това бяха използвани ножове и ножове. Приблизително петдесет войници бяха убити наведнъж, а Писар дон Халава беше вързан. Устата му беше запушена с неапетитна запушалка от перука и той беше ескортиран в трюма.
  Други лодки на Кирам се скупчиха една в друга.
  Мощен морски залп от тридесет оръдия потопи дузина големи лодки и повреди около половината от останалите. Докато обърканите Кирамани неистово спореха, корабът успя да се обърне на десен борд. Друг смъртоносен залп разруши оцелелите лодки на парчета. Стрелбата беше извършена на купчина от малко разстояние, така че загубите бяха големи. Парчета дърво се пръснаха, водата се разпени, изцапана с кръв. Иногалакт с крокодилска глава заплува към кораба. Флибустьорите го застреляха с мускети. Само три лодки оцеляха, обърнаха се към брега. Оръжията се презаредиха бавно и те успяха да се измъкнат. Оцелели са по-малко от сто частници. Тези, които избягаха, бяха напълно деморализирани.
  Беше победа.
  Оливър Туист се мъчеше да вдигне една от окованите с желязо бъчви. Отворено. Когато намазаният връх се спука, златни монети заваляха.
  Пиратите погледнаха благородната плячка.
  Уисцин пръв взе думата.
  - Заловихме невиждани съкровища, но в същото време останахме изгнаници. Нямаме друг избор освен да хвърлим черното знаме и да направим това, което много от нас отдавна са свикнали да правят. А именно морски грабеж.
  Корсарите енергично изразиха одобрението си. Оливър Туист също нямаше нищо против. Напротив - затова той избяга тук от едно цивилизовано, но много скучно дневно полукълбо.
  - Крайбрежното братство има свое пристанище. Това е остров Монако, където се срещат всички филибусти.
  - Глоба! - каза Оливър - Ако имаме база, няма да се загубим. Остава само един въпрос за решаване.
  Wiscin разбра перфектно.
  - Искаш ли да си наш капитан? Няма да работи. Все още си твърде млад.
  Вече имам кръв по мен. Оливър вдигна меча си.
  Зверът изръмжа:
  - Повече за мен. Пред вас е опитен корсар. на колко години си обаче?
  - Единадесет. "Оливър Туист дори не намери за добре да добави години към себе си.
  Пиратите се засмяха.
  Чуха се викове:
  - Момчето е твърде малко, нужен е опитен ръководител. Вишина за капитан.
  Гигантският корсар се ухили.
  - Виждаш ли, Оливър Туист, те не ти вярват. Кой иска да бъда капитан?
  Всички пирати вдигнаха оръжията си.
  - Като този. Но не бъдете тъжни. От сега нататък ти си моята дясна ръка. Аз, въпреки младата възраст на Оливър, го назначавам за свой помощник. И попътен вятър в гърба ни!
  Бурни възклицания на всеобщо одобрение. Оливър завъртя меча си.
  - Съгласен съм! И с чест приемам назначението.
  Наздравиците звучат отново. Wiscin командва:
  - А сега - всички на мачтите. Необходимо е да се хване насрещния халс.
  Оливър Туист започна да пее, пиратите започнаха да пеят в унисон със силни гласове:
  
  Изумрудена плискаща вълна зад борда,
  Звездите в небето над нас блестят!
  Удоволствието на корсар с ароматно вино,
  Какво утре - само Господ знае!
  
  Ще се случи ли качване на борда или ще стрелят оръдия,
  Сложете главата си в злата бездна!
  Такава е съдбата на филибустъра Палада,
  Плаване през морета в страхотен елемент!
  
  И късметът ще дойде - ярка ивица,
  Ако ръцете са силни, наточеният меч е силен!
  Не бъдете срамежливи, смело в битка - победете страха на героя,
  Покажете характера си, успейте да запалите пламенността!
  Мелодията заплува след кърмата и животът продължаваше да тече както обикновено.
  . ГЛАВА #16
  Младият затворник отново беше жестоко бичуван. Те го бият жестоко и дори петите на Оливър бяха изгорени с факла.
  Момчето, изтощено от жестоки мъчения, се самозабрави в дълбок сън. И той мечтаеше за това...
  Светът на Тузок беше на практика в безсъзнание и палачът се наведе над Оливър Туист, като леко разтриваше раните му с алкохол. За негова изненада те бързо изсъхнаха.
  - Този тип лекува по-добре от куче, какво удоволствие ще ми достави, може да се мъчи с месеци.
  Момчето изпищя в отговор:
  - Не чакайте, приятелите ми ще дойдат скоро и ще ви опънат на багажника.
  - За това още няколко удара. - Кара Маара с всичката си сила размаха бодлива и игла камшик по гърба, а след това хвърли червен пипер и сол. Лицето на момчето се изкриви и изкриви като червей, само свръхчовешко усилие направи възможно да се сдържи вика.
  - Е, къде са приятелите ти? Дик за симетрия ще ти изгоря и другата пета, възможно е суперхерцогът да не дойде днес.
  Нажеженото до бяло желязо докосна крачето на детето, след което Кара натисна по-силно, изчакайки известно време, докато изгори втвърдения крак на момчето.
  - Колко обичам миризмата на изпечено агнешко. - каза кат, сочна рисунка в ноздрите си, наситена с миризмата на горящ въздух. Може да отреже парче крак и да го изяде: изглежда много апетитно.
  Ще натъпчем горещи въглища в устата ти. Вега изкрещя с пълна сила. Момичето скочи напред като пантера, очите й блестяха и косата й падаше по раменете като слънчеви лъчи.
  Четирима помощник-палачи се втурнаха към нея, но бяха отрязани от размахващата техника на "делфиновите крила". След това с прецизно движение Вега посякъл друг мъчител, счупвайки ръката му и отделяйки главата му от тялото. Анджелика се блъсна зад нея, влачейки обездвижения суперхерцог на раменете си. Очите й паднаха върху Оливър Туист. Детето е покрито с охлузвания, порязвания и изгаряния. Да, и ароматът, напомнящ на барбекю, не остави никакво съмнение какво прави професионален садист тук.
  Анжелика се затича към него и погали раните му.
  - Мило мое момче, как противниците те малтретираха.
  Оливър отговори с усмивка:
  - Не бой се, майко, знаеш колко упорит, няма да мине и ден, за да изчезнат раните.
  - Това е така, защото сте били подобрени от водещи специални устройства, които активират стволовите клетки на тялото.
  - Ти си му майка, а ти ни каза, че са ти братя. - Вега беше посечена наведнъж от петима бойци, четирима помощници и доста опитен воин Кара Маара. Отблъсквайки атаката, тя веднага прониза единия от тях в стомаха.
  - Уви, исках да изглеждам по-млада, особено в очите на гаджето ти, защото той е просто момче.
  - Грешиш, той вече е на трийсет години, просто прилича на нахалник. Но не си отваряй устата за него. Той е мой, караме се повече от година, ръка за ръка и твърдо реших да имам общи деца с него.
  - Какво е похвално. Но съпругът ми почина и той отиде на лов в това полукълбо на нощта. Там го довършиха.
  - Ужасно е! Но всички сме смъртни. Пожелавам ти да намериш добър мъж. - каза Вега, довършвайки друго копеле. Самата Анжелика осъзнала, че партньорът й се нуждае от помощ. Освен това в стаята се втурнаха още две дузини бойци.
  Прорязвайки с меча си, тя освободи Оливър и се втурна към рулевата рубка. Мечовете на момичетата бяха по-остри и по-съвършени, те можеха да режат стомана. Единствено Кара Маар имаше не по-лош накопител и дори успя да почеше рамото на Вега. След като падна, Оливър Туист бързо се разплита, освободи се от въжетата, той внимателно се изправи на пръсти - петите му бяха изгорени от огън и, като вдигна два изпуснати меча, се втурна в битката. Момчето кипеше от огън, само ако беше измъчван твърде жестоко. В движение той хвърляше клещи, вериги, пирони по бойците на войводата. Ето един от тях, в резултат на добре насочено хвърляне, попадна точно в гласа на Кара.
  Палачът грабна изрязаното му пулсиращо кърваво око, Вега, възползвайки се от момента, отряза ръката му в лакътя, избивайки меча. Момчето, като издаде победно щракване, го вдигна и, като посече двама бойци наведнъж, се промъкна до Кара. Той отвърна с един-единствен меч, добре обучено момче по фехтовка веднага разбра как да го използва. Той създаде проста, но ефективна техника на двойна вятърна мелница. С един удар той отне острието, а с друг отряза ръката му до рамото. Кара Маара рухна на дъното, в безсъзнание от шока от болка.
  - Сега ти безръки бандит получи изцяло. Отмъстих за себе си, но други ще ви представят сметка.
  Най-опасният боец беше победен, Оливър грабна ключовете и изтича в страничния коридор. По пътя пред него се появиха веднага трима четириръки бойци с мечове. Те нападнаха Оливър, едно от щраканията дори го одраска по гърдите и от натиска момчето седна на изгорелите си пети. Скърцайки, момчето, без да обръща внимание на болката, удари един от тях в слабините. След това с невероятен скок той отряза главата на този, който го е дал. Избягвайки мечовете, той уцели втория по гребена на шлема, зашеметяващо, и след това завърши с бързо ляво кроше. Последният боец едва успя да отблъсне атаките на по-бързото дете, което след няколко секунди заби меча си в сърцето му.
  - Музиката не свири дълго време, фраерът не танцуваше дълго! - Смейки се, каза момчето. И тичайки на пръсти, той тичаше нататък, дрънчейки сноп ключове.
  Момичетата продължиха да режат с превъзходни сили. Въпреки това броят на труповете около тях се увеличил, а босите крака на очарователните амазонки се къпели в кръв. Въпреки това при охраната пристигаха все повече и повече подкрепления и момичетата започнаха да се тълпят. Анжелика и Вега използваха и двете си ръце и също ритаха с цялата си сила, но многобройните им рани не им позволяваха да се движат. Воините се оттеглиха, а воините около тях ставаха все повече и повече. В разгара на битката момичетата напълно забравиха за суперхерцога, който беше в безсъзнание, в противен случай се опитаха да го използват като щит.
  Вега се опита да използва техниката за сеч. Това помогна за свалянето на още няколко души. Въпреки това фактът, че мечовете могат да режат стомана, играеше в тяхна полза. Благодарение на тази технология. Те убиха атакуващите воини в толкова голям брой. Въпреки това, по време на битката, Вега се подхлъзна в дълбока локва кръв и едва не падна. Възползвайки се от момента, един от могъщите двуметрови войници на херцога нанесе мощен удар с меч в главата.
  Ако Вега нямаше толкова силен череп с примес на кулицистат, тя просто беше отрязана. Но все пак се изля кръв и падна отрязана кичур коса, а самото момиче почти загуби съзнание. Рефлексивно възпроизвеждайки удар, тя прониза гърлото на противника. От сътресението обаче главата я заболя силно, а реакцията й се влоши и тя пропусна още удари.
  Не беше много лесно на Анжелика, тя вече беше закачена няколко пъти, а наскоро получените травми болеха и болеха. Момичетата бяха изтощени, от тях се стичаха струйки пот и кръв, те се стичаха красиво по бронзовата кожа.
  Скоро Вега получи удар в ръката си, бицепсите й бяха нарязани, младата амазонка отдясно беше уязвима, ръката й загуби сила и скорост.
  - Изглежда, че заседнахме Анжелика, изкачихме се в битка, без да пресмятаме силата си.
  Самата Анжелика беше намушкана в страната с меч и едва сдържала стоновете си.
  - Много прилича на факта, че трябва да умреш със смъртта на смелите. Ако вярвате в боговете, тогава им се молете.
  Момичетата изпищяха:
  - Вярвам само във висшия ум, който принадлежи на човека. А също и във факта, че, достигайки неограничена власт, самите хора ще могат да възкресяват всички мъртви.
  В стаята се втурнаха дузина мускетари, самият мускет все още беше твърде обемист и скъпо оръжие, основното беше все още студено. След като запалиха бушона, те ги насочиха към момичетата и дадоха залата.
  Въпреки че Вега и Анджелика скочиха настрани, Вега беше пробита в крака, а Анджелика беше избита от гръдната кост.
  - О! Как гори! - извика тя. - Изглежда не ни остава нищо друго освен надежда за бъдещото възкресение. Въпреки че аз лично вярвах във Всемогъщия и небето, но не твърде много.
  - Всички вери и религии са измама, начин за грабване на пари. - изкрещя Вега. - Аз съм доблестен офицер от английската армия и ме чака нов живот, но теб те няма.
  Мускетите се презареждаха бавно, но все пак беше ясно, че краят е близо. Дотичаха нови стрелци и вече от двадесет ствола изстреляха залп. Вярно е, че четирима от войниците на херцога бяха убити по погрешка, но Вега и Анжелика получиха нови рани. Силите им бяха толкова отслабени, че трудно отвърнаха. Накрая злощастните им глави увиснаха, движенията на кървящите момичета станаха бавни и стана ясно, че следващият залп ще бъде фатален. Мускетарите дори се приближиха.
  И в този критичен момент, последван от приятелски залп от лъкове, звънтящи до болка познати, поне запя гласът на Анжелика.
  Хвърли веригите на злото робство,
  Вземете меча и заточете острието по-силно!
  Нека враговете ви са пълни с измама,
  Но ще стане свободен, ледът на ада ще се стопи
  Ще направим и този малък свят щастлив!
  Повечето от мускетарите бяха убити, останалите бойци се смесиха, обсипани със стрели. Битката започна да кипи с нова сила, войниците на херцога бяха притиснати.
  - И вашият син се справи добре, освободи затворниците и ни се притече на помощ. - каза Вега.
  - И точно на това се надявах до последната секунда, защото не напразно бебето ми хукна нанякъде с ключовете.
  Битката обаче все още не беше приключила, суперхерцогът все още имаше много воини, битката изпълни всички коридори. Момичетата, въпреки силното изтощение и нараняванията, продължиха да се борят. В този момент един висок младеж изтича да ги посрещне, като и двата му меча блестяха от кръв.
  - Вие, красавици мои, как бяхте ранени.
  Какво правеше, спя?
  - Не, но ме взеха за твой слуга и не ме пуснаха в двореца, а аз самият не исках да проливам много кръв. И когато започна бунището, разбрах, че не мога без мен. Не се притеснявайте, владеенето на меч ме научи от ранна детска възраст.
  - Знам го! Вие сте един от избраните хиляди. Вега проговори.
  Каква е избраната хиляда? - попита Анжелика.
  - Е, това е нещо като елит в Златното Елдорадо. - Добре, не се разсейвай, трябва да режеш по-силно.
  Свежият Доджър, който порасна в съня си, разбира се, се движеше много по-бързо от изтощените момичета. Мечовете му разрязваха противниците наполовина, режейки остриета. Постепенно войниците на херцога се оттеглят и въпреки че повечето от пленниците са измъчени и изтощени от затвора, омразата издава силата им. Освен това в самия град избухва спонтанен бунт. Много хора бяха гладни, изтощени от деспотизъм и високи данъци, но робите пострадаха особено тежко, те бяха основната експлозивна маса на въстанието.
  - Виждате ли, хората ни подкрепят. - извика Доджърът.
  От тесните коридори бунтът се изля на повърхността. Страшното момче Оливър Туист се биеше по-добре от всеки възрастен, след всеки негов удар някой падаше. Мошеникът от своя страна действаше като истинска машина за смърт, но измършавите момичета започнаха да изостават.
  - Може би ще си починем. - предложи Вега.
  - Не, какво си ти! Без нас въстанието може да се задуши в собствената си кръв. Укрепете златен. - изкрещя Анжелика.
  - В кървавата битка се опитахме да отрежем! Паднаха, но станаха! - развесели се Вега и отряза друг войник. - добави Анжелика, като я погледна. Момичетата махаха все по-интензивно, сякаш се отвори втори вятър. Мошеникът беше далеч напред, два меча кръстосани над главата му и сякаш избиха дъга. Тогава Анджелика си спомни за суперхерцога.
  - А къде е главното чудовище?
  Вега обърна своето окървавено, а след това и лице.
  - Най-вероятно той е мъртъв, дадох му каротидна артерия!
  - Тъй като няма от какво да се притеснявате, изглежда битката ще се проточи и ще трябва да ги убием всички.
  Хората пристигнаха отвсякъде, бягаха, размахвайки брадви, вили, ятагани, с дива ярост се втурваха към омразните сатрапи. Един мъж, здрав като бик, вдигна дъбова палуба на люлка и я свали на двама конници, които се втурнаха да прерязват. Те полетяха от шестногите си коне, железни доспехи се блъснаха върху паветата и кръвта бликна иззад устата им.
  Друг ездач е отстранен с коса, отделяйки главата от тялото.
  Оливър Туист напълно се превърна в дявол, трофейните мечове на палачите бяха прекрасни, кълцането с тях е лесно като косене на трева. Но дворецът на суперхерцога, в стаите му избухнаха пожари, над високите назъбени кули се струеше дим. Негодникът пръв забеляза и заповяда.
  - Огънят трябва спешно да бъде спрян, иначе богатството, натрупано с векове, ще се превърне в пепел.
  Някои от бунтовниците още не са толкова вцепенени, че да не чуят гласа на разума. Те обаче бяха възпрепятствани от оцелелите рицари и многобройната охрана. Битката беше хаотична, някъде в дима Доджър видя ковач с ръце, дебели като трупи, размахващ чук, яки бойци паднаха от ударите му. Започнаха масови грабежи. Маара Ейс току-що беше дошъл на себе си и въпреки че можеше да командва, властта му не беше безусловна. Освободените затворници вече бяха изпратили птици на Валя Червони, само той можеше да възстанови революционния ред.
  Изведнъж пред Доджъра се появи познатият полковник Густав. Той насочи четирикрилия орел към Доджър. Бронираният му клюн се отвори, разкривайки остри зъби.
  Доджърът приклекна, избягвайки удара. След като пропусна, лешоядът надраска калдъръма с ноктите си, след това отново набра височина и полковникът атакува руския разузнавач с остро копие.
  - Ти краят на плебея!
  Негодникът избяга и разряза с меча си предните крака на коня. Шестокракият кон събори ездача и той полетя като топка за пинг-понг. Рогатият шлем се удари в тротоара, зашеметявайки временно полковника. Мошеникът благородно реши да го остави да се възстанови, докато той се съсредоточи върху орела.
  Огромната птица отново го нападна, но не напразно Доджърът беше един от избраните хиляда, точен удар с меч право в окото, а орелът се удари в фатален пристъп. С рязко хвърляне капитанът на руската армия хвърли върху него лешояда, изцапан с лилава кръв.
  - Е, звярът. Разбрах какво означава да имаш работа с воин от Велика Русия.
  Полковникът се изправи бавно, мечът му проблесна в ръцете му.
  "Аз съм най-добрият фехтовач в армията на суперхерцога. Плебей се бийте с мен и главата ви ще бъде откъсната от тялото ви.
  - Колкото по-силен е врагът, толкова по-интересна е победата! - Мошеникът остави врага най-накрая да се възстанови, след което го нападна. Полковникът се оказа наистина много изтънчен противник, който знае много трикове, но отстъпва на Dodger по скорост и физическа сила. Icy, опитвайки се да спечели възможно най-бързо, действаше твърде прямо, за което беше наказан, Густав успя да отреже бузата си. Тогава Доджърът изпълни сложна комбинация "Mad Squid" и нарани тежко своя колега.
  - Ще платиш на простолюдието. - изпъшка полковникът.
  След няколко атаки Густав стана толкова слаб, че Петър лесно отряза ръката си и след това удари гребена на шлема.
  - Не е лошо за слуга. - каза той и падна мъртъв.
  - Ще се радвам да сервирам! Сервирането е скучно! - Мошеникът върза Густов и го занесе под едно дърво, след което отново се втурна в гъста му. Цял полк от рицарска стража влязъл в бизнеса и бунтовниците, въоръжени на случаен принцип, се затруднили. По улиците изникнаха спонтанно издигнати барикади, пехотата и кавалерията се блъснаха и битката им стана изключително ожесточена.
  Отдалеч в тъмнината дори обикновено искрящите четири луни се скриха зад оловни облаци. Дворецът на суперхерцога вече не приличаше на торта, а на древна сграда на Пентагона, украсена с дванадесет купола и военни статуи, особено много рицари и дракони се състезаваха на коне. Между тях вече пробиваше пламък, пламна стопанска постройка, някъде наблизо стреляха оръдия, обстрелваха града, унищожавайки предимно каменни къщи.
  Плут се опита да насочи въстанието в по-смислена и по-малко спонтанна посока, но никой не искаше да го изслуша. А пехотата вече беше пробила до двореца и устрои клане. Маара Туз събра група привърженици около себе си, той беше измъчван със спестявания и само разряза кожата на гърба си.
  - Wali Chervonny къде си? - извика той с пълна сила. Пазачите го заобиколиха от всички страни, опитвайки се да го хванат в плен. Ето ловко хвърляне на ласото и едър мъж е победен, примката е затворена на гърлото.
  - Още една мърша е взета изцяло. Скоро ще избием всички бунтовници. Къде са тези луди жени?
  Маара беше влачен като обикновен добитък, но когато вече беше издирван, той го хвърли върху крупа на коня, стрела изскърца, пронизвайки главата на ездача. След няколко секунди друг прелетя, положи още един воин. Асът падна и започна да се търкаля, след това грабна пусната от някого кама и преряза въжето. Сега той се бореше с нова сила, много искаше да види кой го спаси.
  След като избяга малко назад, той видя полуголо момче, покрито с кървави путки. Той обаче веднага го позна.
  - Това си ти World Tuzok. Че синът ти е бил доста малтретиран заради теб.
  Светът се разлюля с какво невероятно усилие на волята той успя да стигне до външната страна на двореца, след като беше свален от стелажа. Особено болезнено беше да се стъпи на изгорени крака, десният крак беше сериозно наранен. Продължаваше да ги потапя във водата, чешмата беше разрушена, а големите мехури леко утихнаха и сякаш плъховете те гризаха жив. Взейки лъка на убития херцогски воин, той пристигна навреме, за да помогне на баща си.
  - Нищо татко! Белезите красят само мъж. Основното е, че не им казах нищо.
  Момчето сякаш се гордееше, че е изтърпяло мъченията. Тогава истината си спомни как той крещеше и почти развърза езика си. Благодаря на Oliver Twist за моралната подкрепа в трудни моменти.
  - Вие вече сте доста възрастен свят и трябва да понесете най-тежките мъчения.
  - Да, тате, ама бият и най-вече горят петите, трудно се сдържа да не крещи.
  - Ако искаш, ще ти дам добър съвет. Когато сте напълно непоносими, пейте. Много помага, често съм бил бичуван в живота си. Жалко е само, че не сте се закалили с камшик предварително, тогава всеки багажник би бил нищо за вас.
  - Аз лично предпочитам да тренирам с лък, отколкото да търпя побои. - Светът си представи как бащата с тежката си ръка го бие. Брр!
  - Добре, тъй като ме спасихте днес, няма да ви бия, но в бъдеще кожата ви ще трябва да бъде тен.
  Появиха се нови воини, цял отряд се приближи, бунтовниците имаха изключително трудно време. В този момент се появи птица, подобна на колибри, с шест крила и кука клюн, която проряза въздуха. Седнала и отворила уста, тя изчурулика.
  - Вали Червони, наближи града, към него се присъединиха селяни от околните села. Той моли да отворят портата от страната на Cedar Forest.
  - Тогава трябва да пробиеш при тях, къде са тези проклети жени, те биха помогнали с иманярите си. - смъмри се Мара.
  - Тичам след тях. - каза Мир.
  - Не можеш да бягаш далече с изгорени подметки. - Атаманът успокои сина си - нека се втурне по-добре Зван.
  Асът подсвирна на кълцащото момче, което беше още свежо, след като успешно избегна мъченията.
  - Бягайте и намерете онези две жени, които започнаха този бунт. Можете лесно да ги разпознаете, красиви са и оставят след себе си куп трупове. Кажете им да изпратят атака срещу Cedar Gate.
  Момчето, като блесна с боси пети, отиде да изпълни задачата. Зван беше един от най-добрите бегачи и разузнавачи в бунтовническата чета и Маара се надяваше, че момчето няма да обърка нищо.
  Момчето веднага разбра, че момичетата са там, където е най-горещо, наистина в разгара на битката се вижда как трептят мечовете на Анжелика и Вега. Размахвайки сабята си, тъй като мечът с две остриета беше твърде тежък за детски ръце, той успя да посече воина и да пробие при амазонките.
  - Скъпи воини. - каза той, с мъка парирайки ударите. - Към нас идват подкрепления и за да ги пуснем в града, е необходимо да освободим подстъпите към Кедровите порти и да спуснем моста.
  - Къде са те? - попитаха в един глас момичетата.
  - Ще ти покажа, последвай ме. - каза момчето. Потопил краката си в кръвта, той хукнал, оставяйки следи от боси крака. - Следвайте следите.
  Момичетата, като опитни спортисти, се възстановяваха в движение. След като посечеха още няколко рицари, те започнаха да бягат, изпреварвайки момчето доста бързо.
  - И къде искаше да отидем.
  - Ще ви донеса, ето ви виждат триъгълна кула, опитайте се да ги отворите.
  Около портата имаше малко стражи, основните сили се биеха в града. Момичетата, след като убиха четирима воини с един замах, се измъкнаха през портата. Бързо изкачвайки вита стълба, те пробиха до механизма, който спускаше моста. По това време десетина пазачи играеха на карти. Виждайки две босоноги, окървавени и в същото време красиви жени, на парцали, те издаваха грухтене.
  - Какви сладури, присъединете се към нас, ще ви уредим готин групов секс и ще налеем вино.
  - Да ги убием! - каза Вега и с двоен удар със сърп положи четирима пияници наведнъж.
  Останалите посегнаха към мечовете си, но беше късно, момичетата ги отсякоха като зелки.
  - Банзай! - полушеговито извика Вега, отрязвайки и последната глава от раменете си.
  Тогава двамата с мъка завъртяха дръжката, огромните порти започнаха да се спускат, блокирайки рова. Ужасни същества изскочиха от водата и яростно щракнаха с уста.
  - Нямат шанс, вижте, те вече бързат да помогнат.
  Голяма пълчища селяни с вили и ятагани нахлуха в града, последвани от закален партизански отряд, ако се съди по петните им дрехи. Воините бяха боядисани в цвета на гората.
  - Най-после Вали Червони пристигна, нали той. - Вега посочи с пръст воин в броня, галопиращ върху мастиленочерен шесткрак кон.
  - Не, това е неговият асистент Дискорд. - отговори Зван.
  - Къде е вашият лидер?
  - Ето го. - Момчето посочи грамаден мъж в лапти и с два меча в ръце.
  Защо изглежда така?
  - За да не разпознаят враговете по време на битката и ако е имал царски дрехи, отдавна са го застреляли.
  - Ясно е, ние също сега изглеждаме като просяци. Анджелика въздъхна.
  - Основното не е това, което е отвън, а това, което е вътре. - отсече Вега. "Сега ще изкараме истински взрив."
  Въпреки че момичетата вече бяха заплетени в краката си от умора, те се принудиха да се измъкнат от главата.
  Червони хакна като демон и Вега го извика.
  - Гигант, внимавай да размахваш своите.
  - Кой си ти?
  - Богинята, която направи цялата тази каша.
  - От жените всички бунтове, а вие само двамата.
  - Но ние знаем как да режем, не по-зле от мъжете. Вега вдигна окървавените си мечове.
  - Да видим, може би просто си самохвалко. каза Вали.
  Приближаването на свежи сили започва да накланя везните в полза на въстаниците, но борбата отнема много време. И Вега, и Аплита бяха ранени повече от веднъж, много често гледаха смъртта в лицето, но нито за секунда не забавяха танца си на унищожение. Самият Червони получи няколко рани, особено чувствителни, когато колоната му започна да се изстрелва от мускети. И тогава момичетата бяха в най-добрата си форма, като първи се наредиха в редиците, заглушавайки злите хищници. Мускулестите женски ръце бяха изтръпнали дълго време, Вега и Анджелика се държаха на гордостта, която не им позволяваше да потънат. Гъсто затрупани с тръби, бунтовниците отново пробиха към двореца. Силите на суперхерцога бяха изчерпани и войските му се оттегляха, самият дворец гореше като голям пожар.
  - Спешно угасете жилището на този глиган. Трябва да спасим това, което е останало. - заповяда Вали. - Освен това, вземете оръжията.
  Пърт, с група хора, очаровани от неговите подвизи, проби до стената, където имаше няколко батареи с тежки оръдия. Те държаха целия град под прицел, унищожавайки го с нажежени гюлла.
  - Следвайте ме, другари, на щурм, на скрап!
  Близо до оръдията имаше сериозно бунище, един селянин постави артилерист на вила. Друг тип, все още изглеждащ като тийнейджър, хвърли кама в гърлото на ревностно крещящ офицер. Той падна, задавен от кръв. Дори жените се биеха с яростна ярост, използвайки или светлинни мечове, заловени от врага, или брадви, кухненски ножове и дори четки за зъби. Една от тях, например, доста ловко разряза корема с нож, който нападна нейния воин. Друга девойка се оказа толкова съблазнителна, че отвлече вниманието на бойците, показвайки високите си величествени гърди. Самият Доджър отдавна е изгубил бройката колко е успял да убие в кървава каша. И все пак, убиването на хора не е като даги или други галактики, в момента се чувстваш само опиянение от сила, а след това. Той обаче вече е унищожил толкова много конфедерати, че допълнителната кръв е като вода за него.
  - Хайде момчета, натискайте по-силно. - Мошеникът рита врага в скок, ботушите му са изковани с хипертитан, това не е много удобно в жегата, но е ефективно, черепите се спукват от такъв удар. Тогава той галопира като истински каратист, двоен удар и замах с мечове, веднага четирима са мъртви.
  Почти всички пазачи на оръдията бяха убити, няколко оцелели войници се скриха под лафетите и колелата. Те са извадени и искат да ги убият, но Петър спира най-ревностните.
  - Завържете ги и тогава ще ги попитаме дали искат да дойдат на наша страна.
  Бивши врагове са вързани, но гневът на бунтовниците е разбираем, артилерията разруши много къщи, някои бяха осакатени.
  Последната сериозна отбранителна точка в града беше детинецът. Там се оттеглиха очуканите рицари, както и остатъците от полковете. Гладките високи стени, както и блиндираните врати предотвратяват нападението.
  Мошеникът даде заповедта.
  - Донесете артилерия, разбийте портата.
  Тъй като повечето от бунтовниците не знаят как да стрелят, Доджър лично направлява оръжията. Ето един от тях, като най-голямото ядро се влачи трудно от няколко души. Руски офицер взема бакшиш и стреля към вратата. Първият леко пропусна, чугунената топка удари кулата. Липса на оръдия с тежък калибър, ниска скорост на стрелба. Един Петър не без причина е елитът, той решава да добави барут, един от бунтовниците, който някога е служил в артилерията, се опитва да възрази.
  - Твърде много заряд. Пистолетът може да се счупи.
  - Не се чупете! Плут махна с ръка. - Вижте колко е дебел затворът, веднага се вижда как майсторите се потрудиха.
  Заспивайки уверено с бял прах, той помагаше на хората да заредят по-тежкото гюле.
  - Е, сега ще е забавно.
  От такова разстояние е трудно да се удари директно във вратата, а огромният калибър не допринася за точността, но ако успее, тогава ще има ефект. Естествено, трябва да разчитате на интуицията. Мошеникът затвори очи и помоли провидението, което по правило правеше добро на Велика Русия, да помогне и по този въпрос.
  - Е, деца с Бог.
  - Нека Света Богородица ни е на помощ. - казаха бунтовниците.
  С вой, оръдието изстреля стълб от огнен пламък, топка с тегло двадесет паунда се блъсна във вратата с висока скорост.
  Желязото, с което е изковано, се спука, но самата основа оцелява.
  "По дяволите, от какво е направено, ще трябва да стрелям отново." Да увеличим таксата.
  - Не си заслужава. - повиши тон стрелецът. "Рискът е твърде голям, по-добре сър, ако имате правилния глас да нанесете още няколко изстрела, нито една врата не може да издържи толкова много удари.
  - Добре! Но и аз няма да ти дам намаляване на дозата.
  След като заби гюлето в оръдието, Доджър стреля отново, но очевидно късметът се отклони от него, ударът продължи към кулата, беше ясно как избитите зъби полетяха.
  Хлапето имаше и оръдия и те ръмжаха с огън. Вярно, те стреляха в по-голямата си част безполезно и на сляпо.
  - Нервите ти са прекалено напрегнати. - каза старият артилерист. - Отпуснете се и помислете за нещо приятно.
  - За какво става дума? - попита раздразненият Доджър.
  - За това, например, че ти си моята папка, а синът ти. - отвърна предизвикателно пърпавото момче, сабята в ръцете му беше кървава, а се биеше добре.
  - И какво не е лоша идея! Искам да имам пет, а не десет сина, които да се борят за Родината си.
  - Не, може би все още си твърде малък за баща ми, по-добре е да си мой по-голям брат.
  Доджър докосна гладката му безбрада брадичка и се засмя. След това, спомняйки си древния руски обичай, той се прекръсти. Затворът на оръжието се нагрява.
  - Горещо! Но нищо, само охладете главата.
  Следващото ядро беше изпратено с изключителна прецизност. Масивната врата се срути и бунтовниците, предимно Анджелика и Вега, се втурнаха в пролома.
  Момичетата винаги са се стремели да доминират и тъй като се открояваха с голямото си умение в битка, други мъже неволно се издигаха до тяхното ниво.
  Вега скочи върху разрушената част на парапета, правейки витло с мечовете си. Полетяха парчета кърваво месо.
  - Анжелика, може би имаш някаква дрога, не си усещам ръцете.
  - И аз не се хлаждам, търпи се момиче - ще си атаман.
  - Тук детските шеги не са подходящи, аз съм на път да си изпусна меча.
  "Тогава главата ще падне следващата."
  Месомелачката продължи, огънят изгоря, а Вега няколко пъти стъпи боса в огъня, но не му обърна внимание. Отблъсквайки пазачите, те нахлуха в двора.
  Тук се бие самият генерал Монак, върховен главнокомандващ войските на суперхерцога. Беше много висок, по-висок от самата Валя Червони и необичайно широкоплещест. Ето двама огромни рицари, които се събират, избирайки двуостри мечове като оръжие. Вали беше силен като мечка, но противникът му не беше по-нисък, освен това Моннак беше обучен от най-добрите фехтовани в кралството, а Вали действаше по старомоден начин. Минута по-късно генералът, след като направи ловко измамно движение, прониза ръката на противника си. Вали прехвърли меча в лявата си ръка, движенията му се забавиха. И след това режещ бекхенд, пробиващ гръдния кош. Червони залитна, но тогава Вега му се притече на помощ. Момичето парира атаката на генерала, а самата тя направи белег на челото му с друг меч.
  - Това е курва! Ще те чукам във всички дупки. - извика Монак.
  - Шушулката ще се счупи. - Вега изплези език.
  Ударите на генерала бяха тежки, но недостатъчно бързи в сравнение с движенията на руския разузнавач. След като пропусна няколко атаки, той изпъшка, от пробитата черупка течеше кръв, беше ясно, че големият глиган отслабва.
  Напразно врагът вярва
  Че успя да разбие руснаците!
  Който смее, той атакува в битка,
  Враговете ще бъдат бити яростно!
  Вега изрече древните, не много наивни стихове и продължи настъплението. Накрая генералът, който беше изгубил силата си, се препъна и момичето прониза гърлото му с острие.
  - Мисля, че бързах: трябваше да те хвана в плен и да те изнасили.
  Последната битка обаче изцеди цялата сила от нея. Момичето залитна и изпусна мечовете си. Тогава брутална тълпа я нападна, момичето получи две рани в стомаха, а друго острие поряза бузата й.
  - Ето ги гадовете! - Ръцете на Вега трепереха, краката й също се оплитаха и трепереха, ясно се виждаше, че е на последни крака. Анжелика също се изтощи и трудно се пребори с петима воини.
  - Глупаво е да умреш на три крачки от победата! - измърмори Вега.
  - Ще живееш! - извика Оливър Туист и като малко тигърче се плъзна между остриетата. Няколко атаки и счупени глави полетяха надолу.
  - Браво бебе, бих искал да имам такъв син.
  - И вече го имам! - каза Анжелика, извивайки се с мъка, удари друг боец.
  Вега падна, плисна лицето си в кръвта, след което отпи глътка. Това странно я развесели и тя стана.
  - Момче, рано е да ме отписват, още мога да се бия.
  Взимайки изпуснатите мечове, момичето се завъртя, продължавайки да освобождава вътрешностите си.
  Пазачите бяха явно изтощени, някои войници, загубили смелост, паднаха на колене и поискаха прошка, други, напротив, предпочетоха смъртта пред срама от плен. Но силата им пресъхна, ударите ставаха все по-малко.
  - Предавам се! И ние ще пощадим живота ви. - извика Вали Червони. - Хвърлете оръжията си, преди да е станало твърде късно!
  Повече от половината от онези, които се биеха в отчаяние, изоставиха своите остриета, които бяха станали безполезни. Само малка част от войниците изричаха с патос.
  Пазачите не се предават!
  - Тогава ще трябва да бъдеш убит! Напред моите дракони, остава едно последно усилие.
  В главата на Вега и Анджелика гърми, че измъченото момче не изглеждаше по-добре, но въпреки това те се нахвърлиха върху врага, довършвайки последните остатъци от съпротива.
  Когато най-после падна последният воин, пронизан от Алекс, настъпи мъртва тишина.
  Вега, изтощена, седна на хълм от няколко трупа. Аплит проговори.
  - Аве Мария! Спечелихме.
  Вали се качи до бурето с вино, вдигна го, отчупи ръба и започна да пие лакомо. После се обърна към останалите бунтовници.
  - А ти какво струваш. Да пием за нашата победа.
  Едва сега Вега и Анджелика усетиха, че искат да ядат, дори коремите им се свиха, а гърлата им пресъхнаха от жажда.
  - След славна битка защо да не отпиете глътка.
  Бунтовниците започват обира, но Вали Червони ги спира.
  - Не, цялото богатство трябва да бъде отчетено и реквизирано. Сега вместо войводата ще управляваме ние, а всяка власт има нужда и от средства, и от хранителни запаси. - каза главата на бунтовниците.
  - И вие момичета елате тук! Вие сте толкова ярки и силни воини, но аз не ви познавам! От къде идваш.
  Вега реши да не казва истината. По-добре е да знаеш много и да откриеш малко.
  - Ние сме от далечни земи, много по-далеч от обширните владения на Кирам и Англия, и дълго време живеехме във военизиран манастир, където се обучаваха жени-воини.
  - Така е, но аз не знаех, че има такива хора, а вашият манастир голям ли е?
  - Малка и страшно тайна.
  - И можете да ми покажете лично на картата.
  - И карта няма, местоположението й е толкова свещена тайна, че ако я издадем, ще бъдем подложени на ужасно проклятие.
  - Добре, добре мои потайни нимфи на войната, оставих ви да пазите тази тайна. И това момче, което се бие толкова добре, случайно не ти е роднина?
  - Той е мой син!
  - Честито! Това е истински орел и смятам, че с течение на времето от момчето ще израсне изключителен боец, въпреки че дори сега се бие превъзходно.
  - Аз сам го обучих.
  - Как се казва партньорът ви?
  - Аз съм Вега, Доджърът все още е с нас, той не е слуга, а равностоен партньор.
  - Ще го науча! Като ви каня да станете мои помощници, ще дам на всеки един от вас полк.
  "Много съм благодарен, но не възнамеряваме да се задържаме твърде дълго в този свят и веднага щом мисията ни приключи, ще го напуснем.
  В далечината проблесна сянка, един незабележим човечец се качи на коня си и препусна в галоп към портата. Устните му прошепнаха лукаво.
  - Изглежда, че това са тези, за които говори пророчеството.
  . ГЛАВА 17
  Бичуваният млад затворник отчаяно се опита да пререже веригите. Оставаше му малко време.
  Скоро третото бичуване и след това екзекуцията. В цикъл умирането не е толкова болезнено, колкото е унизително. И тук много лошо хранят атентаторите-самоубийци. Хляб и вода и след това малко. И е студено в дебелите каменни стени. И лекарят дори не идва - той беше осъден, така че защо да лекувам.
  Когато изтощеният Оливър Туист попадна в сън, той сънува ...
  След благородно пиршество и честване на победата се събра бунтовнически съвет. На него присъстваха командирите на отрядите, както и Вега, Анджелика, Плут и доста изненадващо младият Оливър Туист, който беше назначен да командва отряд, състоящ се от деца и юноши не по-стари от шестнадесет години.
  Обсъдиха текущото състояние на нещата и какво да правим по-нататък. Първо, беше необходимо да се възстанови легитимната власт в самия град, да се спрат грабежите и насилието.
  - Двайсет бесилки вече съм поставил, където са закачени онези, които не са искали да се подчинят на народната власт.
  - Така е, но още по-добре е да набивате крадци! - извика младият Оливър Туист.
  Няколко командири измежду бунтовниците изразиха единодушното си одобрение.
  - Веднага се вижда, че истинският вожд на народа расте!
  - Ще има колове! - отсече Вали Червони.
  Вега взе думата.
  - Вярвам, че няма да ни позволят да спим спокойно, възможно е буквално няколко дни по-късно тук да бъде изпратена огромна армия, която да обсади града.
  - Не толкова скоро! - отсече Вали Червони. - Армията трябва да бъде събрана и оборудвана. Освен това Напоредон има конфликт с Агикан, ако хвърли твърде много сила върху нас, рискува да загуби всички колонии. Не, още не е толкова страшно.
  "Но все пак е по-добре да се задържиш, отколкото да бъдеш изпреварващ, по-добре е да победиш, отколкото да отстъпиш в страх. Ние трябва да вървим сами, по пътя ще попълним армията си за сметка на бунтовния народ, а след това ще завладеем столицата на империята като своя.
  - Матара е столицата на страната ни. Значи искаш да свалиш краля.
  - Необходимостта ни принуждава да го направим.
  Кой ще бъде монарх тогава?
  - Да, дори и ти, не ме интересува.
  - Виват Вали император. Командирите го разбраха.
  - Което е много ласкателно, може би мога да се съглася с нейното предложение. Както казахте, по-добре е да спечелите, отколкото да отстъпите от страх.
  - Необходимо е да се съберат всички сили и да се мобилизират преди всичко момчета от седемгодишна възраст. - Вмъкнато от Оливър Туист.
  - А как ще набираме доброволци или ще въведем наборна служба?
  - Разбира се, задължение. - Тук атаманите бяха единни. - Народът вече е свикнал, а нашата армия ще става все по-голяма.
  - И бъди на това.
  - Освен това. Анжелика се включи в разговора. - Трябва да освободим всички роби и да ги вземем в нашата армия.
  Няма да имаме робство! - Отсече Chervonny. Водачът на въстаниците вдигна голям златен бокал в камъни и го изпи на една глътка - Отсега нататък крепостничеството ще бъде премахнато от всички свободни братя един към един.
  - И плячката да се раздели поравно между всички. Оливър Туист отново се намеси. - Независимо от титлите.
  Вали се поколеба, но улови напрегнатите погледи на бойните си другари, каза твърдо.
  - Дано да е така! ние гласуваме.
  Всички вдигнаха юмруци.
  - Единодушно!
  - прошепна Доджър в ухото на Вега.
  - Разбира се, свободата е прекрасна, но не се задържайте твърде дълго. Все пак имаме задачата на собствената си държава - Великобритания.
  - Забравихте, че сме обещали да върнем на Анжелика синовете й. Единият се връща, веднага щом намерим втория и вземем Матара, веднага ще се превърнем в полукълбото на светлината.
  - Може да отнеме твърде много време. - Петър пламна от гняв.
  Какво шепнеш. - попита подозрително Вали.
  - За личните дела. - Усмихната, отговори Вега.
  - Това е твоя работа. Е, ето основните решения, които сме взели, остава да обсъдим подробностите.
  - Дяволът е в детайлите. - каза Вега.
  - Не искам да звуча натрапчиво, но идването ви напомня една обща легенда за двама боси воини с мечове, които ще се появят преди края на света.
  Можете да мислите за нас като всичко, но понякога легендите се сбъдват. - каза Вега.
  - И аз не вярвам, че вие сте въплъщение на Дева Мария и Азазел, но хората могат да повярват в това. Така че по-добре не го разочаровай.
  - Защо? - попита Анжелика.
  - Защото в този случай към нас ще се присъединят много прости и религиозни воини. В крайна сметка хората не са постоянни в гнева си, а са много по-последователни в поклонението на култа.
  Момичето си наля половин чаша слабо вино, навлажни гърлото си.
  - Е, в името на справедливата кауза съм готов за това. Но знаеш какво Вали. Анджелика се поколеба.
  - Не се колебайте да говорите.
  - Как се отнасяте към науката?
  - Аз самият не съм много грамотен, но смятам, че ако е в полза на страната и трудещите се, значи науката трябва да се насърчава.
  - Трябва и сам да се научиш, за да не си сляп.
  - На младини аз самият бях роб и не бях до грамотност, а тогава просто правех това, което се борих, криех се от гонитбата, донасях правосъдие. И ако стана крал, не се знае дали ще имам поне зрънце свободно време.
  - В древни времена на нашата майка-планета е имало велик владетел Чингис хан. Той също не можеше да чете или пише, но постигна обширни завоевания и създаде доста солидна империя. - каза Вега.
  - Какъв страхотен пример. Доколкото разбрах, долетяхте тук от далечни звезди.
  - Да, разбрахте правилно, а нашата империя включва милиони светове, подобни и не подобни на вас.
  - С такива данни вие сте още по-подходящи за ролята на месии. Помогни ми да спечеля трона и ще направя всичко, което поискаш.
  - Имаме едно изискване към вас да развивате наука, да унищожавате робството, да управлявате справедливо!
  - Ти казваш едно, но предлагаш три наведнъж! Червони се засмя. - Добре, нека напълним чашите и да пием за успех.
  Пиеха атамани, включително Оливър Туист. Момчето беше малко пияно и заговори с патос.
  - Искам да бъда принц.
  -Какво говориш?Ще те осиновя. - каза тихо Вали.
  - Не, трябва да учиш в нормално училище, щом намеря брат ти, ще се върнем.
  -Той син ли е? Анджелика кимна. - Тогава трябва да слушаш майка си. А сега ще изпием още едно и ще се разпръснем сред войските.
  - Просто не му го давайте.
  - Разбира се, стига, децата трябва да спазват умереност в яденето и пиенето.
  След като произнесе последния тост, Червони закри срещата. Вече в коридора Доджър издърпа Вега.
  - Значи за теб задачата, която ти дава родината, не означава нищо?
  - Знаеш ли, уморих се да съм покорна марионетка, искам да играя решаваща роля поне веднъж в живота си, да рискувам всичко, но да освободя планетата от средновековното господство.
  - А това, че съдбата на Родината зависи от нашата мисия, все едно ли е за вас?
  - Не, но започнатата работа трябва да бъде завършена. Не можем да изоставим тези хора в критичен момент от историята. Представете си какво ги чака без нас - мъчения и екзекуции.
  - А какво да кажем за Анжелика, дано да се справи сама.
  "Но тя няма толкова обширни военни умения и знания като нас. А що се отнася до щастието на милиони хора, то може да загине.
  "Сигурни ли сте, че един насилствен бунт може да доведе до универсален рай?" Случаят може да завърши само с излишък на кръв.
  - Затова е необходим нашият контрол, за да растат незабравки вместо кръв.
  - Добре, ще ти дам още три дни и ако не се съгласиш да ги напуснеш, аз самият ще напусна лагера на бунтовниците и ще отлетя до планетата Самсон.
  - Знаеш, че не мога. Е, нека да разгледаме обстоятелствата.
  Командирите се разпръснаха на части и започнаха да разбиват армията на полкове. Вали Червони назначаваше в големи формирования хора, изпитани и закалени в партизанската борба, а самите хора избираха по-малки. В същото време беше извършена ревизия на двореца, въпреки че горните помещения пострадаха от пожар, самите стени оцеляха след пожара и най-важното оцеля огромно мазе, където се съхраняваха колосалните съкровища на суперхерцога. Въпреки това десетина бунтовници загинаха в момента, когато се опитаха да влязат в хазната. Инсталираните симулатори и капани със стрели буквално пронизаха отчаяните момчета. Вали Червони обаче остана доволен.
  - Значи е необходимо за крадците. Оттук нататък всички пари са добро на хората.
  С помощта на варела с барут капаните бяха взривени и пред погледите на бунтовниците се появиха спретнато подредени кюлчета злато, сребърни кюлчета, бъчви и сандъци, пълни с монети. На отделно място лежаха скъпоценни камъни, диаманти, някои с големина на орех, кристално чисти рубини, изумруди, някои от тях бяха под формата на бижута или цветя, ахат, топаз, сапфири, отделни перли с големината на пилешко яйце.
  "Тези херцози са трупали богатство от векове. Време е да споделим с хората.
  Вездесъщата Вега и след това вмъкна езика.
  - В моята империя диамантите не са високо ценени, произвеждат се в индустриални предприятия. Същото е и с рубините, те се използваха в лазерите, докато не бяха изобретени мегаплазмените машини, но изумрудите струват нещо.
  - В случая ти ги давам, може би за обеци?
  - Не обичам да натежавам ушите. Достатъчен е обикновен пръстен!
  Хранителните доставки в замъка, както и в градските складове, бяха значителни, така че гладът не заплашва революцията. Като цяло плодородният климат - три слънца наведнъж и необичайно буйните растения направиха възможно събирането на реколтата четири пъти годишно. Разбира се, нямаше зима, климатът напомняше на екваториалния.
  И колкото и да е странно, дори на тази мека, пухкава земя, която се стичаше от мазнини, където беше достатъчно да се набие пръчка, за да цъфти, хората гладуваха. Жестоката сила на олигархията, прекомерните данъци и данъци доведоха до факта, че повечето хора живееха в бедност.
  Затова въстанието се разпространило, разпръснало се из градове и села. И когато армията от бунтовници тръгва на поход, това е впечатляваща гледка. От портата излязоха множество бунтовници и тръгнаха по широкия път. Негодникът обаче като професионален военен се намръщи, личеше, че доброволците са зле обучени, не са в крак, въпреки че командирите им се опитваха да ги изграждат. Сред оръжията има особено много изправени коси, които изглеждат заплашително, много копия, има дори хора, въоръжени с рога и тояги.
  Има малко мускети, дори примитивни. В този вид сили нивото на въоръжение не е по-високо от времето на Иван Грозни, основното е хладно оръжие, което дава шанс на бунтовниците. Но ако се изправят пред голяма и добре оборудвана армия, те ще бъдат пометени. Няма достатъчно артилерия, повечето от пленените оръдия, заловени при щурма на града, са твърде тежки, трудно се влачат. Тоест кампанията за короната не е нищо повече от хазарт, който може да завърши с много кръв.
  Тук идват жените от местните амазонки, повечето мускулести и едри, напомпани мускули при упорита работа. Те по правило придружават съпрузите си, но има и много млади самотни жени. От тях Вега формира своя собствена охрана.
  Ето още десетина момичета, заобиколени от нея и Анжелика.
  - Вие сте светци! - изкрещяха те. - Предтеча на Мария и Азазел.
  Вега е доста свикнала с ролята си. Въпреки че този демон не вярва в Бог, тя се преструва, че е потопена в религиозен екстаз.
  - Вярвайте във Всемогъщия, наказанието е дошло във вашия свят. - Вега успя да разбере за легендата в общи линии.- Дойдох тук, за да направя бедните богати, а богатите бедни!
  Това предизвика експлозия от ентусиазъм сред бедните. Бяха шумни и размахваха косите си.
  - Ние имаме равенство на жените, също трябва да се борим. Ще бъда първият, който ще ви покаже пример! Вега вдигна меча си над главата си.
  Много момичета и възрастни матрони подкрепиха този импулс - въпреки че в тази световна война се смяташе за мъжка професия.
  Самият Вали Червони се качи до тях. Този път той се качи на стифин, забавно животно, което е смесица от слон и кактус. На върха, където се намираше седлото и стрелецът с колесницата, всичко беше спретнато подрязано, но трите ствола изглеждаха весели.
  Оливър Туист видя такова животно за първи път и дърпа тръните с любопитство, след което се опита да свири, те звъннаха и получи нещо, което отдалече наподобява арфа.
  Момчето успя да възпроизведе мелодията на галантен армейски марш.
  - Не си играйте, въпреки че не, продължете да свирите очевидните си музикални способности.
  - Харесваш ли музика? - изненада се Оливър Туист.
  Разбира се, че не съм дивак. - дори се обиди Вали. - Ако съм от обикновено семейство, тогава какво мислите; неспособни да възприемат красотата?
  - Това е военен химн с него войниците отиват да умират. Но ако искаш, ще ти изсвиря героичната симфония на Бетовен, посветена на Наполеон Бонапарт.
  - Кои са те?
  - Древни герои на далечни звезди.
  - Пусни го.
  Момчето започна да настройва "струните", иглата на всяка слон имаше свой обхват. Най-накрая успя да намери правилния ритъм и започна да свири. Гениалната мелодия в оригиналното изпълнение беше впечатляваща. Скоро те бяха заобиколени от няколко хиляди зрители и те единодушно поискаха да продължат.
  Червонни прекъсна концентрацията.
  - Нашата цел е атака срещу столицата, не трябва да стоим на едно място. Патриж остана назад, а след победата ще слушаме музика.
  Оливър Туист, насърчен от настроението на тълпата, се упорит.
  - Нека играя Чайковски за тях, това също е много силен герой от древността.
  - Не! Обръщаме се и маршируваме.
  Тук Вега се включи в разговора.
  - Оставете го да играе! Искам да слушам и Чайковски, още повече, че той е композиторът на държавата ни прародител!
  Вали Червони се поколеба, не искаше да спори с новата светица, нейният авторитет и умения ще му бъдат полезни, но неговият авторитет трябва да бъде запазен.
  Какво ще каже Анжелика?
  - Нека свири, но това ще е последната му песен. - каза красавицата.
  Оливър Туист отдъхна и започна да пее. Гласът му още не беше започнал да се къса и затова обаждането беше необичайно ясно.
  "И той има прилични вокални способности" - помисли си Доджър. - "Когато и аз пеех, жалко след затвора, съвсем загубих настойката".
  Но самият кактусов слон изглежда имаше различно мнение. Известно време той стоеше спокойно, а после как да се пусне. Оливър излетя от тръните, а опитен ездач, седнал с Валя Червони, дръпна юздите. Но нищо не помогна, животното потрепваше все повече и повече, изглеждаше, че слонът е полудял. Дебелата кожа се зачерви, което беше заплашителен знак за този вид животни. Тук самият Вали не можа да устои и излетя отзад, сигурно щеше да си счупи врата, но Доджърът беше нащрек и вдигна главата на въстанието. Но ездачът имаше много по-малко късмет, от рязък тласък той излетя като куршум и се блъсна в палма.
  - Ужасът се събуди! Ти му донесе опърпаната певица! - извика Червони.
  В този момент Анжелика скочи напред, гигантските бивни на огромен слон надвиснаха над нея, дори смелата Вега изпищя. Но момичето, без да трепне, сложи ръка на багажника му. Изглеждаше, че поток от енергия излезе от нея, лудият слон потрепна и замръзна, кожата му се превърна от червена в синя. Тогава кървавите му очи придобиха многозначително изражение и чудовището с три хобота коленичи.
  Всички замръзнаха, не вярвайки на очите си, настъпи мъртва тишина, а след това избухна с нечий писък.
  - Светата дама на слоновете.
  Надигнаха се викове, тълпата скандира.
  - Въплъщението на Мария ще опитоми всеки звяр! Слава на светиите!
  Слонът се поклони и Вали Червони отново седна върху него. Лидерът на бунтовниците остана доволен и упорито момче го получи, докато авторитетът на Анжелика беше допълнително засилен, което обективно е в негова полза.
  Преди да седне, той прошепна в ухото на Анджелика.
  - Когато стана крал, ще ти предложа да станеш моя жена.
  Момичето отговори.
  - За да се ожениш, ти трябва любов.
  Вали въздъхна.
  - Много те обичам.
  - Все още те нямам.
  - Думата все още вдъхва надежда.
  Тогава Вали погледна ревниво Доджър, този младеж не е ли негов конкурент?
  Но след това, уловил погледа на Вега, той осъзна, че с нея са по-скоро двойка. Ето как го гледа тази тигрица с поглед, пълен с ревност и възхищение. Вярно е, че той наистина чувства нарастващия чар на Анжелика, такава жена искаше да види като своя съпруга, силна, интелигентна, смела, способна да сподели тежестта на лидера и в бъдеще, ако Бог помогне, и Кралят. Синът й, разбира се, не е захар, макар и силен човек, смело се държа под изтезания, отличен боец, но все пак някакъв непознат. От друга страна, ако беше от неговата кръв, тогава Вали щеше да се смята за щастлив баща.
  Междувременно Оливър Туисти изграждаше своите непълнолетни охранители. Онези връстници, които забавиха темпото и не слушаха добре командите, той преподаваше с юмрук. Следите от мъчения по тялото му напълно изчезнаха и дори децата го гледаха като чудо и се опитваха да се подчинят. Светът на Тузок все още не си отиде от мъчения, единият му крак беше изгорен и превързан, в резултат на което тийнейджърът накуцваше, но камшиците не са толкова страшни. И все пак, за да не намали скоростта, момчето беше качено на вагон.
  Оливър Туист се стрелна около нея като дявол, подкани приятеля си, след което се върна в групата си. Ще трябва да разберем каква е тайната и защо той се възстанови толкова бързо. Явно хората от звездите притежават специална магия или необичайно изкуство на лекуване. Междувременно ще го следи внимателно в кампанията. Основната опасност обаче идва от Ордена на лъвската уста, това е голяма и коварна сила. Те също могат да отровят, така че ако Аплита имаше заговор срещу отрови, тогава той щеше да бъде спокоен. Ако се замислите, те преди всичко трябва да премахнат тези момичета, те хвърлят болезнено остро предизвикателство към властите на Големия брат.
  И ако те са успешни, тогава поръчката може да се обърне към него Chervonny за помощ.
  - По-малко от кралската корона, не съм съгласен. Вали казва на глас.
  Анджелика го чува, веднага скача върху слона и го прекъсва.
  - Заради короната ли започнахме бунт? Нашата цел е свободата и справедливостта.
  - Разбира се, но за да не потъне държавата в анархия, някой трябва да е царят.
  - Този, който го става, трябва да притежава всички качества на монарх.
  "Но ти вече реши, че ще стана монарх.
  "Но под мой контрол аз самият ще те заведа до Матара.
  - Благодаря ти дете на подземния свят. - полушеговито каза Вали.
  - Забравихте, че сега съм светец. И ако е така, тогава трябва да ми се подчинявате, защото Мария е по-стара от всеки земен цар.
  - В случая отново си прав, че мога да бъда простосмъртен. Нека по-добре да обсъдим плана за по-нататъшна война, реших да изпратя моите полкове в град Лоистрог, това е ключовата точка, където се събират всички пътища. От там можем да отворим директен маршрут до Матаре.
  - Има много силен гарнизон и много оръдия. Първо бих ви посъветвал да се разходите по линията Facet, там има много военни фабрики, забележимо ще попълним нашия арсенал.
  - Заводите са добре укрепени, ще загубим твърде много хора и време там.
  - Мисля, че самите работници ще се надигнат и ще ни отворят портите.
  - Сред тези, които работят в задните стаи и в мините, наистина има много роби, но наемните работници не искаха да се присъединят към моята банда.
  - Това е така, защото за разлика от избягалите роби, които нямат какво да губят освен вериги, те имат семейства и само най-отчаяните могат да ги подведат под брадвата.
  - Може би си прав, преди да отидем в столицата не можем без оръжие. Вали се обърна. - И тук завиваме вилицата, където вие посъветвахте.
  Огромен, издълбан гранитен маркер показваше упътвания. Столицата Матаре все още беше на повече от петстотин мили. А по краищата се простираха богати, гъсто населени земи.
  Войските се обърнаха към фабриките, беше необходимо да се попълнят запасите от оръжия и мускети. Петър се намръщи все повече и повече - въстанието явно се проточваше. По пътя лежеше форт Синхор, много голям, древен, но добре укрепен със силен гарнизон и далекобойни оръдия. Беше много трудно да го заобиколим. За да не губят много време, Анжелика и Вега тръгнаха на номер. Като взеха със себе си буре с барут, и двамата се отправиха към портата.
  Равът беше дълбок, мостът вдигнат, сякаш местните войници бяха предупредени за въстание. Старшият офицер, майор Фонол, огледа околността през шпионка. Предишната нощ беше тежка, тъй като беше в състояние на значително пиянство, той нае две проститутки, надявайки се на царствена почивка. И му подхлъзнаха нещо, майорът "припадна", а на сутринта се събуди без пари с болна глава. И тъй като винаги вървеше без стотинка в джоба си всичко, спускайки го по механи и игрални заведения, щеше да се напие, успяваше, само за чужда сметка в заеми. До този момент винените двойки са се разпръснали напълно, "отпадъкът" е дошъл. Сега той най-много искаше да пие и да вкуси женска ласка. Гърлото му беше пресъхнало, слабините го болеха мъчително, слепоочията го болеха, сякаш в тях беше излято разтопено олово.
  - Момчета, дайте ми поне чаша вино.
  Капитане, отсече Квас.
  - Една седмица няма доставка, анатема е. Червеният склад с вино е разбит, ние самите умираме от жажда.
  - Аз лично бих отрязал ушите на Червони. Къде можете да получите алкохол?
  - За пари няма проблем.
  - Пари! Леле, дяволе, защо измисли такава мерзост като парите.
  - Така се вижда от Бога, че е уредено, когато един е спокоен с друг зле.
  - Ами защо ми е лошо.
  - Правите много грешки.
  Излизайки иззад тучната гора, към тях се приближаваха две очарователни момичета.
  - Вече имам проблеми. Красавиците от гората сякаш са.
  - Нека да видя. - Капитанът насочи телескоп.
  - Леле, толкова красиви хора не съм виждал. Не жените пролетни цветя.
  - Чудо е, но какво носят със себе си.
  - Буре, и то доста голямо.
  "В него трябва да има божествена напитка, а самите девойки са наистина богини. - каза майорът, хванал се за тръбата.
  Момичетата се приближиха до рова и застанаха пред портата със своите звучни гласове, които викаха.
  - Пазачи, моля, отворете вратата за жените.
  Майорът буквално ги поглъщаше с очите си три дни като нехранен петел.
  - Разбира се, отвори ги, заповядвам да спусна моста.
  - Ами заплахата от бунтовниците?
  - Тук имаме две мощни батареи с тежки оръдия и всяко парче земя е простреляно и като цяло винаги ще имаме време да премахнем моста. Не искаш ли да забиеш кол между стройните им крака?
  Наистина загорели, сякаш отлети от бронз, краката на момичетата бяха оголени почти до ханша. Колко много биха могли да доставят удоволствие на човек, уморен от въздържание. Скромните дрехи на практика не криеха фигурите си, приличаха на статуи, но не студени, а живи, треперещи, способни да доставят най-силно влудяващо удоволствие.
  Фонол беше слюнка и той лично се затича към охраната, която ги подтиква, след което запретна ръкави и завъртя волана със собствените си ръце.
  Накрая приказните момичета, пляскащи босите си издълбани крака, минаха по моста, явно бяха много силни, ако влачеха доста голяма бъчва на колела без много усилия.
  Капитанът и майорът дотичаха първи и Фонол, неспособен да устои, сложи ръка на бедрото на Вега. Момичето се усмихна и внимателно махна ръката си.
  - Ще дойде време за един час любов с теб, но междувременно искаш ли да утолиш жаждата си.
  - Разбира се, гърлото е пресъхнало.
  Вега внимателно отви крана, като наля пълна халба за майора. В буре с барут за всеки случай е оставен съд с вино и изведнъж ще проверят.
  Капитанът го последва. - намеси се Анжелика.
  - Бихме искали всички стрелци от крепостната батарея да опитат виното. И тогава горките мързеха без алкохол.
  - Какво е справедливо.
  "Освен това, ние влачим тази бъчва твърде дълго и затова нямаме намерение да лекуваме никого безплатно.
  - Разбира се, ще бъдете щедро платени.
  Момичетата завлякоха смъртоносния си товар към батериите. Целият им план се основаваше на факта, че ще изведе от действие редица оръдия, които държаха плоска долина под прицел.
  По пътя ги срещнаха весели воини, те се смееха и канеха момичетата да се разходят с тях, някои от най-смелите се опитваха да докоснат и докоснат особено гърдите им. За неин срам Вега усети желанието, гърдите й се надуха. И все пак за жената е голямо удоволствие да усеща мъжката ласка.
  - Момчета, просто не всички наведнъж, ставайте на опашката. - Тя каза. - Да, и поне пригответе малко злато.
  - За такива като теб и две златни не е жалко.
  - Въпреки младостта си, вече съм опитен и мога да обслужвам двадесет души наведнъж. - каза Вега, а междувременно и самата, вглеждайки се отблизо къде са по-близо варелите с барут.
  - Изберете мен, аз съм най-силният.
  - Смятан съм за най-красивата в полка, така че трябва да съм първа.
  - И вижте ми гърдите цели три кръста.
  - Да, ти си стар, младите първо трябва да получат своя дял.
  Анжелика също беше опипвана, но за разлика от Вега не беше приятно, защото имаше много по-строго възпитание. И тя искаше да се отърве от тези похотливи лица възможно най-бързо. Разнесете ги по дяволите и забравете. Къде са тези проклети варела, може би складът е на съвсем друго място, а не до оръжията?
  И ето ги колко са, зарадва се Анжелика. Туземците все още не блестят с интелигентност или са прекалено самоуверени. Вярно е, че вратичките са тесни, самите оръжия са добре защитени от обстрел, има дори ковани щитове. Така че вероятността за поражение от произволно ядро е малка. Но все пак съхраняването на толкова много барут на едно място не е толкова внимателно, ще е необходимо да се вземе предвид това в бъдеща война.
  - Скъпи мои добри, преди да започнете празника, ще ви разкажа една история от собствен опит. Искаш да знаеш как обичах момчетата. - изкрещя Вега.
  - Разбира се, че го правим! - в отговор бойците излаяха в хор.
  Анжелика постави цевта по-близо до другите, ако избухне, тогава те детонират наведнъж, киселината вътре в предпазителя трябва да работи точно до минута, не е за нищо, че е прикрепена към часовниковия механизъм.
  Очите на Вега пламтяха в очакване на терористична атака. Анжелика също беше нервна и за да свали напрежението си наля вино, след което го изпи на една глътка. Нейното мускулесто фантастично тяло беше покрито с капки пот, а кожата на краката й започна да прилича на пръснати перли.
  Последното щракване и е време да се търкалят.
  Междувременно Вега започна да разказва ясно измислена история за това как е работила в публичен дом. Личеше си, че нейната история е успешна, войниците трепереха и се вълнуваха.
  - Бяха четирима наведнъж, от тях лъха миризмата на силна пот, отдавна бях мокър и исках да усетя горещите им добродетели с език.
  В този момент Вега съжаляваше за тези момчета, много от които бяха млади и красиви. След минута, не повече, те ще умрат, жизненият им път ще бъде прекъснат по най-страшен начин. И тя и Анжелика ще бъдат виновни. Сега, колко хора прекъсваше, по различни начини, дори и да я съжалява, тогава всичко беше много бързо забравено. Но сега нападна такова съжаление, че дори сълзи изтекоха. Необходимо е да се закопчае, за да не се издаде, но Вега почувства, че няма много повече и те ще се спукат на три потока.
  - Господи, защо хората имат нужда от войни. - прошепна тя.
  - Ами защо прекъсна, продължи, чуха се гласове. Наистина ни харесва какво се случи след това?!
  - Извинете, смели воини. Но аз пих твърде много и трябва да пикая. - каза Вега. Анжелика се затича към нея.
  - И моят мехур е пълен, чакай ни малко, бягаме.
  - Спокойно тук. - извика сивомустаят полковник.
  - Не, как да, ние сме културни дами.
  Момичетата тичаха така, че леко прашните им токчета блестяха, преди похода Вега и Анжелика измиха добре краката си. Сега основното е да имате време да си тръгнете и в същото време да не позволявате мостът да бъде вдигнат.
  Тук е кулата, където работи повдигащият механизъм. Момичетата се сблъскват с него и в този момент се чува огромна експлозия. Стените моментално се разминават с много пукнатини, а взривната вълна подхваща младите амазонки и хвърля ров.
  Към тях се втурват ужасни същества, подобни на крокодили с две глави и три реда, зъби, отровни пирани, с уста на плъх и носове, остри като мозайката.
  Казват, че страхът събужда допълнителни сили, човек в този случай използва мускулите на сто процента. Така се случи и в този случай, момичетата отчаяно спечелиха ръцете и краката си, зъбите им само чукнаха, леко надраскаха краката си. После скочиха с всичка сила, вкопчени в ръба на рова. Използвайки четири крайника наведнъж, те пълзяха по неравната стена, наподобявайки хора паяк.
  Въпреки че скалистата повърхност беше хлъзгава, краката падаха отново и отново, но по някакво чудо момичетата останаха на лигавата повърхност. По-опитната Вега се изкачи първа, много часове тренировки в тренировките не бяха напразни. Но Анджелика в последния момент скъса с див вик. Вега едва успя да я хване за косата.
  - По дяволите те боли. - Орала Анжелика.
  - Кой е най-добрият начин да те пусна? - иронична Вега.
  Издърпайки го, тя го постави върху каменната повърхност. Анжелика рефлекторно докосна главата си, като нормално цялата коса е непокътната.
  - Чудесно, благодаря, че ме спасихте, а сега да тръгваме на бой.
  Мостът вече беше започнал да се издига и бунтовниците бързаха към него с всички сили.
  Две невъоръжени момичета се втурнаха към охраната, стояща на входа. Имаше десетина пазачи, но те не очакваха, че ще бъдат нападнати и от двете ядосани жени. Освен това гърдите на Анжелика бяха оголени в резултат на експлозията. Трима войници, хвърлили оръжията си, се втурнаха към нея, опитвайки се да я изнасилят.
  Момичето, скачайки, удари и двамата перверзници в слабините с два крака едновременно. И третите пръсти в очите. Така трима бойци бяха изведени от действие наведнъж. Вега не й отстъпи, като ускори, тя удари с боси крака, два в челюстта, а друг с длан в гърлото. Така шест от десет бяха изтеглени в рамките на една секунда. Тогава, като вдигнаха изпуснатите мечове, Анджелика и Вега се нахвърлиха върху останалите четирима.
  Момичетата се движеха толкова бързо, че опитни войници не можеха да се справят с движенията им. След като изпълни техниката "Пияна пеперуда", Вега хакна до смърт един боец, след което, като направи винт, уби втория. Аплита от своя страна майсторски изпълни техниката "Луд фен", в резултат на което бяха отрязани две глави.
  - Така победихме с блясък първия залог. - каза Вега.
  Грабнали два меча, момичетата се втурнали вътре. Там те прорязват телата на войниците, сякаш чудна част от стомана, отчасти жива гора. Босите им крака скърцаха през локвите на кръвта, оставяйки видими следи. Самата кула беше напукана, повдигащият механизъм заседна и те се издигаха с усилие. Едновременно изпълнявайки техниката "Тройния вихър", Вега и Аплита, положили седем воини наведнъж, нахлуха в стаята. Майор Фонола отначало се усмихна, а после, като видя окървавените мечове, пребледня и коленичи.
  Ще направя каквото искаш, само не ме убивай.
  - Първо трябва да спуснете моста.
  Вега отблъсна майора и със сила се хвърли на волана. Анжелика закла още двама непокорни воини с Дръпав камък.
  . ГЛАВА 18
  Оливър беше жестоко бичуван. При третия разрез не само се изсипва сол върху раната с камшик, но и нагорещени ивици желязо се нанасят върху голите подметки на детето. И почти осакатен. Наистина ме боли, когато горят петите, а още малко и оголени гърди.
  В студена, тъмна килия, пълна с плъхове и паяци, Оливър намираше утеха само в съня.
  И имаше какво да се види.
  Мостът бавно се спускаше, колелото беше стегнато, лошо смазано. Междувременно бунтовниците вече бяха изскочили на поляната, дотичайки до желязната плоча. Първият, който скочи на моста в същото време, пробивайки противника си, беше Доджърът, той препускаше на кон, последван от останалите. Междувременно Анджелика и Вега трябваше да се бият с превъзходни сили. Бойци летяха към тях, те вървяха много стегнато, момичетата нарязваха телата си, сякаш кисели краставици, удряйки ги през и през. Най-опасни бяха стрелците, но не им беше позволено да се обърнат, беше много претъпкано. Въпреки това при толкова голям брой врагове беше твърде трудно да ги овладеем. Изчакайки мостът да се спусне напълно, Вега хвърли факла към волана, той пламна, запалвайки червен пламък.
  - Задръж ги още една минута, Анджелика, и тогава можем да тръгваме. - извика тя.
  Вега беше ранена в рамото и леко се одраска в гърдите, Анжелика беше ударена с верига по босите си крака, момичето накуцваше за няколко секунди, а след това събра волята си в юмрук и продължи битката.
  След като направи напад, тя отсече две наведнъж, а Вега удари врата с крак в скок.
  - Режете с ръце и крака. Скачайте по-често.
  - Аз съм професионалист в каратето, май това изкуство е новост за тях, така че ще бием по-силно.
  Боси, много стройни, мускулести крака на момичетата проблясваха, раздавайки удари, събаряйки враговете. Както скоро разбра Вега, най-ефективното беше да се удари в слабините с кратък замах. Това обикновено причинява траен шок. И за вас е по-безопасно, в противен случай по време на грамофона Вега болезнено удари меча с крака си, кръвта се изля, кожата беше нарязана. Момичето в отговор удари воина с дръжката на меча в слепоочието, след което прониза друг противник с острието.
  Виждайки, че колелото вече е запалено и въжето почти е изгоряло, Анджелика го засече и започна да отстъпва. Забелязала това, Вега също се дръпна нагоре. И двете момичета, след като получиха още няколко драскотини, отидоха до съседната врата и започнаха да се изкачват по стълбите.
  Тук на враговете им беше по-трудно, тъй като не можеха да се възползват от численото предимство и да се обърнат. Вега и Анжелика се задържаха успешно. Междувременно бунтовниците вече превзеха коридорите, изрязвайки разнородните редици на враговете.
  Един от първите, които нахлуха в крепостта, беше Оливър, той яростно се втурна към вражеските вой. Момчето беше истински дявол, използваше два меча наведнъж. Само в къси шорти, гъвкав като кобра, той сечеше и ужилваше, използвайки заучени трикове. Така той се натъкна на доста силен рицар, барон Фобек. Като опитен фехтовател, баронът вярваше, че може да се справи с момчето без особени затруднения. Но в действителност Оливър Туист се оказа по-сръчен и само умело изработената верига спаси Фобек от смърт при първата атака.
  Умело напускайки, избягвайки и подскачайки, момчето удари няколко пъти в ребрата на противника, след което след изпълнение на техниката "Дамско ветрило" нанесе удар по врата. Но шията на бика, покрита със слой метал, оцеля. Освен това, скуайърът, който влезе в битката, хвърли кама, Оливър Туист избяга, но кожата беше леко нарязана.
  - Качете се на най-коварния. - И гмуркайки, той отряза главата на скуайъра с остър удар.
  Баронът се смая и твърде ревностно замахна с меча си, личеше, че е ядосан.
  - Ще те нарежа на парчета, кученце, и ще спусна кожата върху барабана. Момчето скочи, избягвайки острието, удари бос крак в слабините, но се натъкна на бронирана плоча. Ударът обаче беше толкова силен, че тя се отклони, стискайки болезнено топките на барона.
  - Вземи го! - Поръча с вой Фобек.
  Но Оливър Туист извърши тройна мелница с два меча, запълвайки първите два, след това техниката Ragged Butterfly, завършвайки още три с завършващ удар.
  - Е, взеха много. - Момчето направи нос. Отново се срещнаха с бароните един на един. Тук момчето реши да прибегне до техниката "Луда четка", след като ясно извърши серия от движения, той удари Фобек право в окото. Ударът беше толкова силен и точен, че острието изскочи през тила.
  - Още един хулиган стана по-малко. - Оливър, избърса острието на листата, продължи своята дръзка атака.
  Мошеникът също се биеше превъзходно, от всеки негов удар някой сигурно ще падне и той удари по същия начин като Оливър с два меча наведнъж.
  Въпреки това, по-тежък и по-опитен от него, той уби много повече. Най-близките кули бяха разчистени доста бързо, но вътре в крепостта беше горещо. Гарнизонът беше силен и много от бунтовниците бяха въоръжени на случаен принцип. Особено трудно беше, когато мускетарите стреляха със залп. Повече от двеста души се сринаха със стенания и писъци. Но Доджърът не загуби главата си, той повлече бунтовниците със себе си и преди войниците да успеят да презаредят, глутница се спусна към дъното. Започна схватка и при тези условия брадви, вили, бърлоги бяха добри оръжия, в ръкопашен бой местните мускетари, за разлика от героите на Дюма, не бяха никак силни. По-опасни бяха рицарите и бронираната пехота. Те се биеха по-умело и скоро цялата местност беше осеяна с трупове.
  Мошеникът, който се открояваше сред останалите със своята доблест, беше първата жертва, която щяха да положат на олтара. Той беше обграден от всички страни, те се опитаха да стъпчат, коне. Негодникът скачаше нагоре-надолу, сякаше краката на конете, най-острите му мечове не дадоха на никого. Тук осем ездачи скочиха върху него наведнъж, двама бяха убити с мечове, а други двама бяха съборени с ритници, а петият Доджър го удари по главата. Силен удар от челото към носа е в състояние да повали всеки. А останалите трима бяха премахнати с последващи удари. Вали Червони също се биеше сред първите, разбира се, не беше толкова бърз като Доджъра, но беше с голям ръст и можеше да удари опонентите си поради масата. Голямата му двуръчна брадва не рядко изрязваше рицарите до пода и щитът не издържаше на такъв силен удар. В един момент обаче Валя Червони беше обградена от всички страни и дори беше сериозно ранена. Гигантът залитна и около врата му беше хвърлено ласо, брутално дърпайки въжето. Лидерът на бунтовниците почти загуби съзнание, падна на колене. Седем души веднага хванаха ласото, въжето беше много здраво и те влачиха Червони като връх.
  Къде те водят великаните? - извика изведнъж над ухото му. - Ти си говедо.
  Две очарователни момичета скочиха с бягане и заедно удариха ездачите. Момичетата бяха полуголи, късата рокля на Анжелика беше скъсана и разрязана, а Вега напълно я захвърли, оставайки по бикините. Много рицари, забравяйки за битката, поглъщаха красотите с очите си, за което веднага платиха, получавайки жестоки удари, които отрязваха глави и крайници.
  - Нека издърпаме, момчета, врагът не отдавна си отиде. - Вега ускори темпото.
  От покривите се опитаха да стрелят по тях, но въстаниците сами ги събориха, пълзяйки нагоре и удряйки противниците. Петър, на две години, изтегли първата си стрела и затова, когато настъплението на врага леко отслабна, той започна да стреля стрели една след друга.
  Мир Тузок кацна до него, момчето още малко куцаше, но младото тяло бързо се възстановяваше. Тийнейджърът вече не беше зле насечен, но стреля още по-добре. Виждаше се как вражеските войници, след като получиха точка в стомаха, гърдите или бедрото, плавно се настаниха. Някои от тях бушуваха и потрепваха, ако стрелата не улучи незабавно жизнено важен орган. Дори Доджър беше изненадан.
  - Не ви ли липсва?
  Момчето кимна.
  - Това имам от най-ранни години, още като малко момче на практика не размазвах и по най-малките мишени.
  - Това е твоят генетичен талант.
  - Извинете, какво?
  Бившият крадец обясни:
  - Е, природата ти е дала от раждането способността да стреляш перфектно, дори феноменално!
  - Тренирах още много, много момчета в нашия полк вече стрелят добре, само че не всеки може да дръпне тясна тетива, но аз мога.
  Мир Тузок показа релефни бицепси.
  - Добре, снимай, а аз няма да режа много.
  Редиците на рицарите и гвардейците бързо изтъняха и накрая Доджърът пръв успя да пробие знамето. Около него имаше гъсти редици от копиеносци, а техният добре познат герой, граф Каваца, ги водеше.
  Това масивно същество, със смях, срещна не особено голям, наподобяващ голобрад тийнейджър Доджър.
  - Къде ходиш тъпанче - уморен от живот. - Още си толкова малък.
  - Ти си голям силно падащ килер. - извика Доджърът. - Е, нека се опитаме да си навирам носа.
  - Ще го сложа на ръката си, а другата ще ударя. - изръмжа високият почти осем фута тип.
  - Позната история. От кого го чух? Ах, от седемглавото чудовище.
  - Няма дракони, всичко това са приказки. Рицарят продължи да реве. - И ето ме, и юмрукът ми е като главата ти.
  Да видим какво ще стане с него, когато го прекъсна. Може да се свие. - Мошеникът, след като се гмурна и доста ловко, разряза под коляното.
  Наколенник спаси рицаря от осакатяване, той не беше отлят от желязо, а от много скъп зелен бронз. Следователно той беше само леко порязан, излезе кръв.
  Трупът, тежащ добри двайсет килограма, се засмя.
  - Да, ти си просто комар, бе, успя да ме ужилиш, но какъв е смисълът.
  "Ти си голям, но непохватен и едно дете може да се справи с теб. Негодникът, бързо отдалечавайки се от двуметровия меч, скочи във въздуха и удари шлема. От твърдото боцване се чу звън, но великанът дори не залитна.
  Мошеникът, от своя страна, едва си тръгна, огромно верижно куче се втурна към него. Големите му зъби, като тези на тигър, почти се затваряха в гърлото му. Мошеникът удари пръсти в очите на чудовището и след това заряза врата. На кучето нямаше броня и главата отлетя, удряйки Каваца в халбата.
  Това предизвика ефект върху гиганта, подобен на това как реагент се излива в киселина. Той пламна и замахна с меча си толкова отчаяно, че посече трима от собствените си войници.
  - Браво, че ми помогна. - Боцнат Доджър.
  Тогава той го нападна, английският крадец-капитан с мъка отби меча и заби острието в лицето на противника. Той извика, пурпурен разрез покри очите му и графът в ярост заби оръжието си в земята до самия дръжка.
  Мошеникът се засмя, когато видя, че противникът се бута, опитвайки се да извади меча си.
  После, без да бърза, той се приближи до врага и мушна брадичката си в брадичката.
  - Откажи се или умри.
  В този момент точен мускетен изстрел разби ръката му и един от слугите на Каваца се хвърли в краката на Трикстера. Преди руският капитан да успее да дойде на себе си, той се озова притиснат към земята, над него се рее масивен труп.
  Независимо дали се предавате или не, все пак ще умрете. - измърмори една дрезгава миризлива муцуна.
  Тогава графът постави кинжал в лицето му и започна да му реже ухото. Беше много болезнено и по-отчаяно даде на руския нова сила. Петър изпъшка, с цялата си сила напрегна тялото си, откъсвайки леко врага и с оцелелата си длан заби пръсти в адамовата ябълка, използвайки техниката "стоманена длан". Каваца увисна, прецизен удар го удари точно в сънната артерия. Като добави още веднъж към храма с дръжката на меча, Доджър изхвърли трупа. Едната му ръка не работеше, но другата беше в пълна сила. С него той накълца изтънени рафтове. Вега и Анжелика се биеха рамо до рамо, ръка за ръка.
  Личеше си колко обилно момичетата бяха опръскани с кръв, но въпреки това Вега разтърси голия си бюст и, без да се смути и засрами от много стотици мъже. Въпреки това, докато враговете я нападаха, беше поносимо, но когато млад мъж, който се биеше в редиците на бунтовниците, я сграбчи за зърното и тя удари тежък шамар в лицето, тя изведнъж се засрами и напусна бойно поле за няколко мига, за да хвърлим груба чушка.
  Анджелика не можа да устои на шегата.
  - Страхувате ли се да не настинете в гърдите?
  "Не искам да давам на враговете си повече чест, отколкото заслужават. - Отсече Вега.
  Битката постепенно се премества от площада в група от крила и крепостни ресторанти. Там се съхранявали големи запаси от вино и затова рицарите и наемните войници се биели за тях с особена ярост. Виждаше се как високите кули се издигат в небето и смачканите стопански постройки се въртят. Бяха изстреляни няколко изстрела от оръдията, но оръдията удряха на сляпо, освен това в резултатната кавга беше лесно да нараните своите. Самата крепост, в лъчите на три светила, представяше агресивно трагичен спектакъл, от височина изглеждаше, че хората са като мравки, хапещи заради мъртва муха.
  Мошеникът проби тук и с една ръка продължи да къса месото. Момчето Оливър Туист дойде от съвсем друга посока, той досега успя да избегне сериозни наранявания. Въпреки че беше уморен, той все пак скачаше високо, показвайки чудесата и сръчността на мангуста. Така те стиснаха пръстена на гърлото на противника. Командирът на гарнизона, слабият генерал Пурдаро, не беше особено висок и нямаше най-войнствения външен вид и бирено коремче.
  Той предпочиташе да се скрие зад гърбовете на войниците си, избягвайки битка. Усещайки, че мирише на горещо, генералът грабна няколко торби с диаманти, той все още не можеше да носи цялата съкровищница на крепостта и търсеше само миг, за да избяга. Така тихо се отправи към портата. За негово нещастие, дори докато се бие, Оливър Туист продължава да оглежда бойното поле и вижда как мъж в златна бродирана униформа внимателно си пробива път зад гърба на бойците - той веднага осъзна, че тази лисица бърза да скрие опашката си в дупка.
  - Не, няма да стане така.
  След като изпрати ритник към нокаута на друг противник и сечеше с мечове, така че боулерите летяха, момчето се втурна след него като светкавица с вълнението на хрътка, преследваща нова плячка.
  Когато по пътя се натъкна на войн, с меч или лък, хлапето ги разби. На самия вход на портата го посрещнаха двама телохранители на генерала. Те яростно нападнаха подлия плебей, както им се струваше момчето. Оливър Туист, виждайки, че изкусните воини в великолепни доспехи просякоха стълбовете с мечове, покривът се срути върху главорезите и те изпуснаха мечовете си. Преди да успеят да се освободят, момчето Терминатор отряза главите им.
  Тогава Оливър Туист, като отряза болта на портата, се вмъкна вътре. Изведнъж босите му крака се спънаха в пирони, момчето извика и добави крачка. Беше ясно, че някой е поставил капаните. Тук свири стрела, а след това пада дънер. Момчето едва има време да реагира, камата, която излетя, силно го надраска по бузата.
  Но сега той безопасно премина последния капан, със змии, те се втурнаха към Оливър, но бяха отсечени от остриета. А ето го и самият генерал, той тича колкото може по-бързо, задушавайки се, но не може да избяга от перфектно физически развито момче.
  - Много по-интересно е от това да учиш в училище, да седиш на тясно и неудобно бюро и след това има приключения за цял живот. - извика Оливър Туист.
  Виждайки, че преследвачът му е само полуголо момче, генералът извади шепа диаманти и ги хвърли в краката му, надявайки се, че очевидно бедното момче ще се втурне да ги прибере.
  Оливър Туист презрително хвърли камъче настрани с бос пръст на крака си и скочи към Пурдаро.
  - Това е крадец, хванаха те.
  Генералът се опита да отвърне с меча си, но острието му беше избито от ръцете му. Тогава Оливър Туист го вдигна за яката. Пурдаро трепереше колко сила има в това момче, което изглеждаше на около четиринадесет години.
  - Ще ти платя добре. - Той започна да извива джобовете си, показвайки торбичките. - Можете да си купите ботуши, скъпа камизола и дори имение с роби. Вземете камъните, давам ви ги и ме пуснете. Самият генерал ще ви бъде благодарен.
  Оливър Туист се смееше.
  - Даваш ми нещо, което така или иначе мога да взема със сила, докато те убивам. Не, предпочитам да взема бижутата, после да ги споделя с другарите си и да вържа генерала.
  - Добре, но имам нещо по-добро, магически талисман, който има неизвестна сила.
  - Лъжеш, покажи ми. - попита Оливър Туист.
  - Погледни го! Генералът протегна ръка с табакера. Щом момчето наклони лицето си, нещо се удари, горяща смес го удари в лицето. Очите му изскочиха от челото и се обърнаха назад, момчето загуби съзнание.
  - Така е малката въшка, така се случва с тези, които се доверяват твърде много на възрастните. - каза Пурдаро. - А сега ще те убия.
  И генералът хладнокръвно заби кинжала в загорелите мускулести гърди на момчето, целяйки се право в сърцето.
  Тогава, като видял, че момчето не диша, го заплюло и бавно се придвижило към изхода, нямало сили да бяга.
  Междувременно армията, загубила своя командир, бавно умира. Войници от наборните, както и по-млади наемници, които нямаха време да пролеят много трудова кръв, хвърлиха оръжията си и поискаха милост. Останалите бяха довършени, Доджърът довърши последния противник на виконт де Мораси, просто като го намушка със собственото си копие.
  Въпреки че този наемник имаше четири ръце и държеше меч във всяка.
  Тогава пленниците бяха подредени пред войската, много от тях бяха ранени, решено беше да ги превържат на място.
  Вали Червони беше любезен и обяви.
  - Тези, които искат да влязат в нашата армия, ще бъдат помилвани, а тези, които откажат да бъдат с народа, ще бъдат обесени.
  Естествено, изправени пред подобна алтернатива, почти всички се съгласиха да положат клетва. Освен това той положи клетва за вярност и на кръста призна Вега и Анжелика за свети предтечи. Някои дори целуваха босите, изрязани, но прашни крака на момичетата. Няколко души, включително барон Фокер, отказаха да положат клетва. Чу се шум, заплашително проговори Вали Червони.
  - Еретиците чакат смъртта! Който не признае момичетата месия трябва да бъде строго наказан!
  След което веднага бяха обесени, а баронът се оказа толкова тежък, че въжето се скъса. Бунтовниците се засмяха.
  - Така глиганът яде от народното добро!
  - Сатаната не иска да приеме позлата си!
  - Когато дяволите изпържат Негово превъзходителство в ада, много мазнина ще изтече.
  - Да, сто бъчви!
  - Трябва да изпечем палачинки.
  -От свинска мазнина щеше да е вкусно!
  За шеги и подвиквания те го намушкаха с копия.
  Останалите се приближиха прилично, заедно с тях беше и свещеникът, местният епископ Ваниш. Предпочиташе да признае момичетата за месии, отколкото да умре от камата на Вали Червони.
  Коленичили, те прошепнаха клетва, вечна вярност, иначе щяха да бъдат наказани - от Всевишния Бог и безкрайни мъки в Ада ще ги чакат. Мнозина се прекръстиха и проляха сълзи. Тогава освободените затворници положиха клетва, повечето от тях залитнаха, а някои бяха пренесени на носилка. Колко жестоки бяха гладът и мъченията, прилагани към затворниците.
  Когато ритуалът най-накрая приключи, Вали забеляза отсъствието на един от командирите му.
  - Къде е Оливър Туист?
  Анджелика обърна към него лице, бледо въпреки загара.
  - Самият аз не знам, загубих си краката в търсене на момчето.
  - Тогава дайте спешната ми заповед да претърся всички кътчета, мазета и тайни проходи, ако има такива, и да намеря момчето на всяка цена.
  Хиляди бунтовници хукнаха наведнъж, всички бяха очаровани от търсенето на изчезналия командир, децата особено се опитаха. Момчетата и малкото момичета бяха готови да обърнат всяка песъчинка.
  - Давай бързо, който намери Оливър Туист, ще получи сто монети. каза Вали.
  Търсенето се проточи и едва когато един от бившите военнопленници показа подземен проход, бунтовниците, внимателно проправяйки път по него, откриха смело момче.
  Оливър Туист беше в безсъзнание, но все още не беше схванат, което остави надежда за неговото съживяване.
  Анжелика внимателно извади камата си, пръсна алена кръв и след това покри раната с лейкопласт.
  - Какво за него? Вега проговори. - Изглежда като много опасна рана.
  Момичето изпищя:
  "Изглежда, че момчето е простреляно в сърцето.
  Вега се разплака:
  - Ужас. Още малко и острието щеше да пробие аортата.
  Анжелика туитира:
  - Не малко, но всъщност проби.
  Момичето беше изненадано:
  - Но чувам, че той поне тихо, но диша.
  Майката на Оливър потвърди:
  - Това е, защото има две сърца, дясно и ляво.
  - каза радостно Вега
  - И знам, че много от нашите войници имат две сърца, помагат много да се справят с товара и е по-трудно да се убият. Между другото, Dodger също има две сърца, второто е имплантирано, но бие не по-зле от истинското.
  - Момчето също беше имплантирано, исках да го направя изключителен спортист, но едно сърце не е достатъчно за това.
  - Е, прекрасно е, но какво ще кажете за три наведнъж?
  - Това е явно преувеличение. Можете да получите мозъчен инфаркт.
  - Все пак е интересно.
  Оливър Туист отвори очи и прошепна.
  - Как завърши битката?
  - Спечелихме! - радостно отговори Анжелика.
  - Къде е генералът?
  - Който?
  "Този, който поръси малко боклук в лицето ми и избяга.
  - Но това не знаем. Анджелика въздъхна.
  - Най-вероятно той го е ранил, трябва да намерим това копеле. - Злото каза Вега.
  - Със сигурност ще го намерим, но засега е по-добре да замълча цветето си. Имате счупен бял дроб и сърце, следователно трябва да си починете.
  - По-добре спи, ще ти изпея приспивна песен. Вега се намеси.
  - Пак ще има нещо войнствено, не си струва, нека момчето се успокои. Спомнете си автогенната тренировка за сън на Oliver Twist.
  - Добре, ще се опитам да спя.
  Момчето затвори очи и се потопи в нирвана.
  Вега се пенсионирал и започнал да привежда в ред бунтовническата армия.
  
  . ГЛАВА #19
  На Оливър Туист беше казано поверително, че утре ще бъде обесен публично. Така той може да се наслади на съня за последен път на планетата Земя. Момчето получи пудинг и чаша червено вино, преди да умре.
  След ядене и пиене Оливър Туист изпадна в сън.
  Докато едно от превъплъщенията на съня лежеше в кома, втората част на Оливър Туист видя, че той е като смел филибустьор, който прочуто усуква халсовете на пиратски кораб.
  Корабът плаваше през сребристо-оранжево море. Шестдесет наскоро отлети, все още чисто нови оръдия блестяха в лъчите на чудния залез. Оливър Туист му се възхищаваше, в така нареченото им полукълбо на светлината този процес не е толкова колоритен.
  - Сигурно напредъкът не е осакатил толкова природата. - Усмихвайки се, каза той.
  Момчето беше напълно щастливо. Омразното училище, с домашни, диктовки и тестове, беше изоставено и изглеждаше нещо нереално, като кошмар. Е, това е в фалшива памет. Но в реалния живот няма затвор с вериги и плъхове. Вече има забавни приключения зад гърба, тепърва ще има още, но няма такава мисъл за връщане.
  Дори и да отида в ада
  но няма да се върна на училище.
  Сега съм проклет пират
  И не се страхувам от бури!
  Момчето имаше лек импровиз.
  Уисцин от своя страна се притесни, той разбра, че животът на филибустър е пълен с опасности и той трябва да ограби, за да живее. Трябва да намерим дом, но къде? В земите на Кирам ги очакваше бесилка или кръст. Английски? Това е хитра нация и насърчава пиратите, но фактът е, че те са избягали каторжници, някои дори се разбунтуваха срещу краля.
  Фатацията е друг въпрос, а тя е във враждебни отношения с Кирам и Англия, заедно с единствената република Сингер в този свят, той основава колония, обитавана от пирати, полукамери. Там те се намират в морското пристанище и град Море, на остров Монако. Британците имат подобно убежище, град Калил. Що се отнася до Кирам, неговите колонии са най-богатите и обширни и са толкова голямо изкушение за пиратите, че опитът да се създаде такава в град Минисота доведе до факта, че корсарите започнаха да ограбват своите покровители. Кирамитите събрали голям флот и след упорита битка разбили гнездото на стършела.
  - Нашият естествен дом е градът на Море. - каза Уисцин. - Там ще си разделим огромната плячка и ще си починем по механи. Корсарите кимнаха в един глас. Опитният пират беше много честен по свой начин, не му хрумнало да крие свещения им дял от своите съратници.
  Оливър слезе от камбуза, зората свърши и момчето се почувства отегчено. Много му липсваше комп гривната и любимите му компютърни игри, особено сагата "Cosmos filibuster". Спокойното плуване вече стана скучно и исках добър бой.
  - Страхотно е момчета, колко време ще отнеме да отплава до Монако?
  - Няма много. - каза Уисцин.
  - Проучих картата и ви предлагам, преди да отидете там и да организирате поредната забава, да атакувате крайбрежния град Цвайг. Там можем да хванем много богата плячка, като в същото време разтягаме костите.
  Пиратите аплодираха в унисон, много от тях не споделяха същия ентусиазъм. Едрият с белези приятел Фокър, който заемаше позицията на навигатор, енергично възрази.
  - Още си твърде млад и кръвта ти кипи като прясна бира. Ние сме стари воини и ще помислим три пъти, преди да се намесим в битка. Град Цвайг е истинска крепост и ние ще бъдем потопени, преди да успеем да влезем в пристанището.
  - Вече се замислих, нашият кораб е подобен по форма на този на Кирам, ще повторим маневрата на враговете си, ще отидем под техния флаг до пристанището и ще унищожим пристанището с един залп.
  - Идеята е интересна, но имаме твърде малко хора, за да се бием с целия си гарнизон, освен това крепостта им е твърде здрава и не може да бъде унищожена с един залп. И обратен изстрел, даден отблизо, ще потопи нашия кораб.
  "Те ще бъдат в паника и преди да реагират, ние ще обърнем другата страна и ще катастрофираме отново.
  Уисцин обърна лице.
  - И дори в паника и по някакво чудо да успеем да разбием форта, тогава какво да кажем за гарнизона.
  - И така от наша страна ще има изненада. Тогава гарнизонът ще бъде в загуба, освен това част от нашите корсари ще се преоблекат в кирам униформи.
  - Би било по-безопасно да наемете нови хора в град Море. След това с нови сили извършете подобна операция.
  - Тогава може да бъде по-трудно, кирамианите все още не знаят, че Писар дон Фриби е унищожен и ще вземат нашия кораб за него, особено след като познават почти всичките си кораби. И с течение на времето те разбират, че корабът им е заловен и ще бъдат по-внимателни, тогава такава проста измама няма да работи.
  Уисцин си помисли, че пиратите се опитаха да щурмуват Цвайг повече от веднъж и всеки път се задавяха от кръв. Да победиш този несъмнено богат град означава да издигнеш престижа си в крайбрежното братство до необичайно високо ниво. Най-важното е, че не искаше да го смятат за страхливец.
  - Е, съгласен съм, но все още няма да имаме време да стигнем до града преди тъмно. Затова ще акостираме за нощувка в близост, а вие ще отидете на разузнаване. Уисцин реши.
  - То идва! Особено след като не познавайки брод, не влизайте във водата. - повтори момъкът древната поговорка.
  Уисцин потупа помощника си по рамото и заговори почти нежно.
  - Просто не влизайте в битка преди време. Бъдете по-сдържани.
  Момчето тропна с бос, загорял крак уверено отговори:
  Не се притеснявай, просто ще се защитавам.
  Подухна свеж бриз, платната се стегнаха и великолепният кораб се ускори.
  Вълните играеха така, понякога в далечината се шегуваха, търкаляха се по вълните, триката, животни, наподобяващи делфини с шест крака.
  По пътя се натъкнали само на един възможен пиратски кораб. След като разгледа отблизо размерите на кораба и броя на оръдията, той предпочете да тръгне на пътя завинаги. Виждаше се как силуетът проблясва и изчезва зад линията на хоризонта.
  - Може би ще наваксаме. - предложи Оливър.
  - Защо да удавим брат си, още повече че няма какво да му вземем. - възрази Уисцин. - Тези корсари понякога седят гладни с месеци, не всеки има късмета да се натъкне на повече или по-малко вкусна плячка.
  Но те имат това, което ни липсва.
  - Какво имат?
  - Хора! - каза високо Оливър Туист. Пиратите го погледнаха. Уисцинус почеса главата си с носна кърпа.
  - В този случай имаме шанс да го настигнем. Добавете платна.
  Въпреки внушителните си размери, корабът се движи доста бързо. Толкова ускоряващо
  той изпревари колегата си. Пиратската фрегата се обърна и се приготви да даде скъпо живота си.
  - Вдигнете веселия роджър и поздравете поздрава. - нареди Уисцин.
  Фрегатата автоматично отвърна на поздрава.
  - И сега, давам сигнал - изпращам лодка.
  Като примирие той изпрати бивш адвокат, доста сръчен звяр Старк и в допълнение още двама интелигентни пирати, заедно с Оливър Туист. По някаква причина той реши, че ако това момче участва, тогава всичко ще бъде наред.
  Старк беше приет, сърдечно поканен на масата. Все пак един колега има три пъти повече пушки, как да не го уважаваш тук.
  Разговорът предпазливо беше доведен до извода, че няма да е зле да направим съвместна атака
  град Цвайг.
  Капитанът на фрегатата Моник дьо Мунк се хвана за това предложение с ентусиазъм; богатството не го беше разглезило напоследък. Трудности се причиняваха само от разделянето на плячката. Моник, която имаше почти двеста и петдесет души, настояваше за равно разделение между отборите според броя на головете. Старк от своя страна предложи да се раздели по пол между кораба, като получи ясни инструкции за това от Уисцин, който беше само петдесет души и не искаше да бъде заблуден. Моник настоя на аргумента, че имат повече оръжия, той отговори.
  - И имаме много по-добри по-силни бойци в отбора. Правилни момчета?
  Служителите потвърдиха.
  - Как можеш да го докажеш? - предизвикателно попита Оливър Туист, който преди това е бил хижанка; скромно донесени бутилки, чаши, закуски.
  Моник погледна строго и посочи високия шестрък бодигард.
  - Виждаш ли го? Имате ли такъв, който може да се справи?
  - Ще се бия с него! Оливър Туист пристъпи напред.
  В отговор, недоверчив рев:
  - Смукалко, искаш да умреш, защото ще бъде битка до смърт.
  С меч в ръка не се страхувам да умра,
  Когато честта на приятелите е наранена!
  Свикнал на жесток ръкопашен бой,
  Нека враговете ми да не се броят наоколо!
  Оливър Туист римува и очите му проблясваха. - Готов съм да се бия с него.
  - Ти си Старк, потвърждаващ предизвикателството на това дете.
  Да, той е добър боец.
  - Тогава ето как: моят Сидур печели - вие приемате нашите условия: разделяме пропорционално на броя на екипажите, ако е, значи сме ваши.
  - Съгласен съм.
  - Тогава на ръце. Моник стисна ръката на Старк с мечата му лапа.
  Могъщият извънземен извади наведнъж шест меча, зареждайки всяка ръка. Оливър Туист имаше само две, но момчето изглеждаше повече от самоуверено, въпреки че на фона на този гигант изглеждаше като бугър. В един момент в ума му мина мисълта, че може би ще успее да го направи тук, но той веднага я прогони.
  По сигнал на атамана започна боя. С неочаквана ловкост Сидур скочи, шест меча проблеснаха във въздуха едновременно. Оливър Туист се измъкна на косъм, скочи на свой ред и го рита в челюстта. Ударът с камшик стана малко по-висок и беше леко смекчен от движението на главата. И атаки с мечове главорез, макар и с трудност, но парирани.
  - И ти само изглеждаш страшно, но всъщност квасът си е квас. - каза Туист на Олив. Тогава момчето изпълни сложна техника "криви клещи", той успя да отреже ръката на противника с точен обрат. Руслан никога не беше чувал такъв ужасен писък, изглеждаше, че самото желязо стене.
  - Какво да не ми хареса!
  - Руснаци, ще ви пусна през воденичния камък. - извика Сидур.
  Не вярвам да си прекалено тромав.
  Последваха напълно диви удари, момчето напусна, после веднъж и отряза втората четка. Всичко щеше да бъде наред, но в решителния момент той се подхлъзна и едва не падна. Тогава едно острие полетя към него и леко разряза гърдите му. Раната не е опасна, а по-скоро неприятна.
  - Имам бебе. - изпищя Сидур.
  - Белезите само украсяват човека, но не можете да избегнете смъртта.
  Излизайки от нов удар, момчето изпълни техниката "подпухнала жаба" и отряза третата ръка.
  След това Сидур сякаш загуби духа си, започна да се оттегля, като все по-често гледаше своя вожд, чакайки той да прекъсне битката. Моник обаче изглеждаше с ококорени очи, явно очарована от неочакваното зрелище. Оливър Туист премина в решителна офанзива, той отново удари крака си в слепоочието, след което засече врага с острие в стомаха. Потече много каустична отровна жълта кръв. След това, като извърши комбинация, той спаси врага от четвъртата четка с четири пръста. Сидур най-накрая загуби смелост, отдалечавайки се от воя към стената.
  - Момче, извинявай за глупавите думи. Признавам поражението си и моля за милост. - От трите очи на победеното чудовище потекоха сълзи и той коленичи.
  Оливър Туист го съжали и спря.
  - Той вече е победен, пуснете го?
  - изкрещя Моник.
  Убий го, той не заслужава да живее.
  - Защо не го съжаляваш? Можеше да се откупи в следващата битка.
  - Не ми трябва инвалид. Е, нека го довършим или ще го направя сам.
  "Не се колебайте, това е просто див извънземен." Той нямаше да те пощади. - добави Старк.
  Оливър Туист, без да осъзнава, се упорит.
  "Не мога да убия живо същество, коленичило пред мен.
  - Но аз мога. - каза Моник и като грабна мускета, натоварен с димящ фитил от пират, го застреля в главата.
  Едното око се превърна в кървава каша и звярът рухна. Пирати веднага се дотичаха до него и го повлякоха, бързайки да го хвърлят зад борда. Още няколко души, включително местен каютин, яростно започнаха да търкат палубата. Въпреки поражението, Моника изглеждаше доволна.
  - Ти си страхотен боец. - обърна се той към Оливър Туист. - Само ти нямаш достатъчно твърдост и смелост. Бяхте трогнати от сълзите и унижението на чудовището, а какво ще стане, ако жена или дете плаче пред вас.
  "Никога няма да се наклоня да убивам жени и деца.
  - Това е твоята слабост в добротата, можеш да пролееш кръв на бойното поле, но нямаш смелостта да сложиш нож на вратовете на децата и да се обърнеш. Но е необходимо, пиратът не може да бъде рицар.
  Момчето се потеше с голата си кръгла пета на пода и отбеляза:
  - Защо, прочетох много книги и гледах филм, където флибустьори бяха истински джентълмени и дори помагаха на бедните, особено на гладните жени и деца.
  "Не знам, че вече се пишат книги за нас. Какво представляват филмите?
  Тогава Оливър Туист осъзна, че е казал твърде много. Не бива всеки да обяснява, че е от онова място, което се нарича подземния свят.
  - Това е като легенда от приказките.
  - И е ясно, че все още си твърде млад и бъркаш реалността с мечтата. Добре, няма да те разочаровам. Но вашият атаман, когато има нужда, ще отиде на всяка подлост. Междувременно обяснете какъв е вашият план. В крайна сметка Цвайг е истинска крепост и дори стволовете ви няма да са достатъчни, за да пробиете през нея.
  Старк очерта плана.
  - Значи повечето от екипажа ми трябва да бъдат настанени на вашия кораб, облечен в униформи на Кирам?
  - Това е!
  - Устройва ни. Атака утре сутринта?
  - Да, освен ако разбира се няма непредвидени обстоятелства. Но нашето момче. Той посочи Оливър Туист. - Няма да те разочарова.
  - Вярвам, че няма да те подведе, но в случай, че не се върне от разузнаване, имаш план.
  Чу се рев:
  - Мисля, че дори и да го хванат, момчето ще изтърпи мъченията и няма да каже нищо, така че ще поемем риска, като изпълним предишната програма.
  - По очите също виждам, че ще издържи на всичко, но предпазливостта няма да навреди и какво да правим накрая, ще решим по-късно.
  Така са решили. Сега корабите плаваха заедно и дори от разстояние се виждаше колко по-малка е фрегатата, наречена "Тигър", от крайцера, но без име. Оливър Туист обърна внимание на това.
  - Не, на нас свободните филибустири ни отива да носим старото име кирам. Може би ще го наречем дракон.
  - Не е лошо, но мирише на нереалност. Никой никога не е виждал дракони.
  - И в други светове.
  - Какво?
  - Тези между звездите.
  Между звездите няма нищо, те са просто ангели.
  Момчето, като тропна с крак и смаже насекомото с боса си пета, възрази:
  - А може и да има, защото не си летял при тях, откъде знаеш.
  - И вие искате да знаете много, особено забранено от църквата.
  - Знанието е победа! - каза Оливър Туист.
  Стъмни се и отдалеч се виждаше фар, който осветяваше подстъпите към пристанището на Цвайг. Беше доста висок.
  - Е, как ще плаваш сега на лодката?
  - Не, по-безопасно е да плуваш. - каза Оливър Туист. - Лодката се вижда, но плувецът не.
  - А ако попаднете на тигророгата акула?
  - Ще имам меч със себе си, ще се преборя с него.
  - Няма ли да се удавиш с него?
  - Направен е от лек метал и няма да ми пречи.
  - Добре, плувай. Уисцин с любов плесна момчето по голия му гръб. - Но първо боядисайте косата си в черно, така че главата да не се забелязва особено.
  Вече подготвих боята. - И момчето гъсто си намаза косата. Оливър Туист се хвърли във водата, той беше отличен плувец и беше почти невидим. За да бъде забелязан, той вдигна меч над главата си, светещ в четири луни, видяха го и изсвиркаха поздрави, след няколко минути най-накрая изчезна в мрака на вълните.
  - Е, юнак, бих искал да имам такъв син. - каза капитанът на пиратите.
  Oliver Twist прорязва вълните от време на време, променяйки стила от време на време. Водата беше топла, нежна и беше много приятно да се плува в нея, дори солта изглеждаше специална, не горчише и не изгаряше, а приличаше на кисел лимон. Момчето се плискаше и боцкаше, изведнъж иззад вълната проблясна сянка. Страшна акула с три рога, незабележима под водата, се промъкна до него и отвори голяма уста се опита да атакува.
  Оливър Туист замахна с меча си отзад. Устата на акулата беше разрязана и изтече черешова кръв. Хищникът се блъсна, опита се да избяга, докато Оливър Туист заби острие в окото й. Акулата очевидно е имала увреден мозък и, потрепвайки, е паднала. От мрака избухнаха няколко силуета, паднаха върху партньорката си и започнаха да я късат и гризат.
  - Това е твоят инстинкт. Хвани кръвта. А сега да ускорим.
  Момчето ускори крачка, удряйки с ръце и крака. Акулите, увлечени от празника, не му обърнаха внимание. Пристанището постепенно се приближаваше, виждаха се силуетите на няколко кораба. Един от тях беше толкова голям, че Оливър Туист беше неудобно нащрек. Той реши първо да доплува до него.
  В този момент той усети движение и голяма уста щракна със зъби до него, почти отхапайки петата му. Момчето се гмурна в отговор, втурна се под водата и заби акулата в стомаха с върха. Както очакваше, от нея потече гъсто кръв, а устата й се отваряше и затваряше с шест реда зъби. Други акули го удрят с рогата си, след което го грабват и започват да отхапват огромни парчета. Скоро от нея не остана дори скелет, междувременно Оливър Туист забележимо се откъсна от тях. Сега се виждаше масивната крепост, наистина имаше много оръдия, градът беше практически непревземаем от морето. Като го гледаше, момчето потръпна, нямаше да е лесно да унищожи такъв колос, дори и да удари почти в упор.
  - Добре, все пак ще го ударим.
  Много повече тревоги предизвика огромен боен кораб. Плувайки по-близо, Оливър Туист преброи броя на оръдията, без дори да броим кърмата и новите, бяха сто и двадесет. Беше истински флагман и с дебели страни под корково дърво.
  - Това е колос, само едно нещо е твърде голямо и тромаво. Момчето въздъхна. Първоначалният план за нападение беше под заплаха. Беше ясно, че такъв хълм просто ще ги потопи. Какво да правя. Първоначално Оливър Туист помисли, че могат да се опитат да се качат на кораба. Все пак ще завладее такъв огромен кораб. Момчето внимателно доплува до дъската, в този момент три луни се скриха зад облаците. Подпрян на ръце и боси крака, той се качи на борда като човек-паяк, търсейки най-малката пукнатина с четири крайника. Дървото беше грубо, което улесняваше повдигането на малко тяло. На палубата имаше стражи, но корабът беше дълъг и беше възможно внимателно да се премине и да легне в камбуза, след което да се скрие зад спасителната лодка. Тогава Оливър Туист забеляза трима души, двама в скъпи дрехи, бродирани със злато, а друг, съдейки по огромните размери и мечове в осем ръце наведнъж (такива извънземни бяха рядкост), беше бодигард.
  - Вече натоварихме корабите, товар от злато, диаманти, изумруди, градска хазна и прежда от копринена буба ще бъде готов за отплаване утре.
  - Хубаво е, само жалко, че градът ни ще е празен.
  - Скоро ще има голяма война и родината-майка ще има нужда от огромни средства, включително за набиране на наемници. Освен това вашият град е твърде близо до остров Монако и служи като стръв за пирати. И ако извадите богатството си, то веднага ще загуби своята привлекателност.
  - Ако биха, пак щяха да се стичат като мухи към мед. Според мен дори един толкова мощен като вашия кораб не е достатъчен, за да ескортира претоварен керван.
  - Добре, защо, първо, още трима ще се присъединят към нас в морето, и второ, имаме хиляда членове на екипажа и те вече са на борда. С такава мощност не се страхуваме от никакво качване.
  Мислите на Оливър Туист се въртяха в главата му, целият им план за атака ставаше безсмислен, трябваше да измислят нещо.
  Младият затворник не беше допуснат да види съня... Вратите на килията се отвориха и влязоха пазачите.
  Главният полицай съобщи:
  - Днес е вашата екзекуция на централния площад в Лондон. Както обикновено, изпийте последната чаша вино в живота си и ще бъдете избавени от тялото.
  Чашата беше малка, виното беше много слабо - чист сок. Може би се страхуваха, че затворникът ще заспи по време на екзекуцията.
  И Оливър беше свален от затворническите си дрехи, като останаха само черните му гащи. Младият затворник трябваше да бъде екзекутиран почти гол. Яката също беше свалена.
  След това Оливър, в специални, по-леки окови за ръце и крака, е изведен от килията.
  Босите крака на момчето, изгорени с нажежено желязо, още не бяха напълно зараснали и беше болезнено да се стъпи върху тях. Но Оливър, скърцайки със зъби, се опита да остане прав. И той вървеше, дрънчейки с вериги по коридорите. Малко, плешиво подстригано момче, отслабнало в затвора.
  Покрай него минаха брадат мъж и той се засмя на момчето по гащи.
  Оливър много отслабна с хляб и вода, в него се виждаше всяка кост.
  Момчето ходеше накуцвайки на двата крака и влачеше веригите. Не му беше лесно да стигне до двора на затвора.
  Не е трябвало да го обесят сами. В тялото вече имаше момиче. Също слаба, със синини по лицето. Беше боса, но облечена в бяла мантия. Тя погледна момчето със съчувствие. Ръцете й бяха в окови, а на босите й крака имаше верига.
  Момчето се качи в количката. И тя, впрегната в заяждането, се раздвижи. Може би конят беше специално впрегнат да върви бавно и всеки можеше да се възхищава на двойката. Имаше едно момиче, почти дете с руса дълга коса и дете с бръсната глава.
  Оливър усети как свежият вятър духа над голото му, изстрадало тяло и се почувства толкова добре. Момчето пое дълбоко дъх. Въздухът сякаш беше пълен с мед. И слънцето дори заслепи след здрача на тъмницата.
  А бледото русокосо момиче дишаше тежко.
  Оливър погледна грациозните й боси крака. Личеше си, че е от голо, стъпалата на момичето още не бяха слезли с мехури. Значи петите й бяха изпържени. Горкото момиче, помисли си Оливър.
  Карат бавно. Тълпата наоколо е шумна. Кой се смее и кой съчувства. Във всеки случай тази двойка външно изглежда толкова невинна и трогателна, че неизбежно ще се почувствате дълбоко.
  Оливър се изправи гордо. Тялото му, със следи от камшици, които не са зараснали докрай, е слабо и слабичко. Момчето току-що беше навършило единадесет. Той е блед и няма кръв по лицето. Почти гол, в черни гащички, като роб, само блед. Може би през двадесети век Оливър щеше да изглежда като затворник от Аушвиц.
  А момичето, почти като Есмералда, само косата й е бяла, което я прави още по-ангелска и невинна. За щастие те вече не горят на клада и ги чака примка, която не е толкова болезнена.
  Оливър си помисли какво го очаква след смъртта? Рай или ад? Ако Оливър умре рано, той няма да се съмнява в рая за невинно дете. Но сега той имаше грешки. А протестантите отричат чистилището. Така че наистина ли е ад? Или все още е по-мило на небето, отколкото на Земята и едно невинно дете ще бъде пощадено? Може би все пак католиците, а те са повече от протестантите, все пак са прави и има чистилище. И тогава мъките в ада не са завинаги?
  Оливър въздъхна тежко... Чел и за атеизма. Какво друго в древна Гърция са били философи, които твърдят, че няма богове. И тази гледна точка придоби популярност.
  Вероятно, ако Константин не беше приел християнството, тогава атеизмът щеше да победи. Не е ли наистина Божията приказка? В крайна сметка, ако имаше съвършен Всемогъщ, щеше ли да позволи на хората да страдат? Разбира се, че не! В крайна сметка Всемогъщото съвършенство не може да се примири с неприятностите и страданията!
  Оливър изпя:
  Крехко цветно венчелистче,
  Ако е съборен...
  Въпреки че светът наоколо е жесток
  Искам да правя добро!
  Или може би, подобно на индианците, вашата душа ще се премести в друго тяло. И може би ще станете син на падишах или благороден раджа ...
  Живейте нормалния си живот
  Има причина да се забавлявате...
  Може би в главния -
  Вашата душа да се нанесе!
  След това най-после каруцата им се качи до скелето с две готови бесилки. Момичето излезе първо, дрънкайки вериги. Беше слаба, бледа, светла коса, с големи сини очи, изглеждаше като тийнейджърка. И публиката тананикаше от съчувствие. Особено когато тя ходи боса, грациозна, с крака, които още не са успели да заздравеят след изтезанията, по стъпалата на скелето.
  Тогава Оливър Туист излезе. Момчето искаше да спре и дори да си почине. Колко стръмни, лошо рендосани дървени стъпала изглеждат.
  Но наоколо има много охрана и полиция, поне петдесетина. Да, и хората изобщо не са склонни да се бият за двойка, която отива на екзекуция. Въпреки че момчето и момичето предизвикват съчувствие.
  Босите крака на Оливър са малко гъделичкащи, когато се изкачва по дървото. И момчето се усмихна, сърцето му стана по-весело. Само малко повече храна няма да навреди. Не искаш да умреш на празен стомах.
  Той излезе и застана до момичето. Двама огромни викащи в червени гащеризони и шапки проверяваха пантите. Оливър и момичето бяха отведени до пантите. Поставиха го на люкове, които трябваше да се отворят веднага, и тогава въжето щеше да се стегне здраво около врата ви и ще изключите и ще отидете в отвъдния свят. А може и да има... Оливър мечтателно си представи, че душата му е въплътена в птица, и той пърха във въздуха.
  Извисява се над покривите на къщите и дава пълен размах на крилата.
  Междувременно чиновникът монотонно изброява престъпленията на двойката. За пореден път Оливър е обвинен в изнудване на храна от работната къща. И така нататък. А също и при липса на покаяние и какво не е дал, къде е скрито откраднатото. И още много...
  Оливър се срамува да стои почти гол в присъствието на хиляди хора. Искам дори примката около врата му да се стегне по-бързо.
  Момичето е малко по-интересно. Тя се оказва графиня, омъжена за възрастен сеньор и е обвинена в отравяне. Момичето не призна вината си и затова я обесват. В противен случай имаше шанс да бъдат отровени в плантации в южните колонии на Британската империя.
  Оливър си помисли, че може да е по-добре от смъртта. Ами ако наистина има огнено езеро или не съществува. И несъществуването е плашещо, нито светлина, нито звук, нито спомен, нито мисли... И както е написал някой от мъдрите: Мисля - следователно съществувам!
  И накрая монотонното четене приключи. На осъдените се дава последната минута да се помолят. Боса блондинка в бели парцали шепне нещо на латински. Оливър реши да прочете Господнята молитва, въпреки че признава, че главата му е пълна бъркотия. И той е почти атеист или поне агностик.
  Но той се моли и се опитва да не бърза. Последната минута е болезнено бавна, но така или иначе неизбежно изтича.
  Сега барабанистите вдигат пръчките си. Чува се сигнал... Започват да бият барабани и се чува рев на няколко медни тръби. Последното нещо, което Оливър Туист чува в този живот. И не дай Боже, поне нещо друго да чуя занапред.
  И от люковете под босите им крака се разкриват момчето и момичето. Телата падат. И примката се стяга на врата на детето и момичето.
  Оливър първоначално усеща силно свиване и задушаване. Сякаш беше обгърнат от стоманен обръч. И тогава пред очите ми блеснаха такива ярки видения. Всичко е толкова красиво и в същото време ужасно, а сега Оливър Туист усеща, че детската му душа е отделена от тялото.
  В момента, в който изглеждаше, че всички вътрешности се кипят, а белите дробове буквално изгарят, изтегляйки жив пламък, когато духаха горещи струи от прегрят въздух, изпичащи всяка частица от изтощеното тяло, парализирайки конвулсивните движения на пренапрегнати мускули. Усещане, напомнящо за намиране на смес от лава и вряща вода на голяма дълбочина в зоната на вулканично изригване. После изведнъж стана по-лесно. Болката започна да изчезва, имаше невероятна лекота. Да, точно това почувства Оливър Туист, когато духът му започна да напуска овъгленото му тяло...
  ... Тук той се откъсва от повърхността и започва да съзерцава събитията, сякаш отвън. Виждат се останките от счупен, разтопен звездолет. Огромни различни видове чудовища изобилстват от безброй стада. В светлината на колосална лилаво-смарагдова звезда, те са толкова специални, ярки с лъчезарно преливане. Съвсем не страшни, напротив, приказно красиви в цветовете си. Подчинявайки се на неразбираемо непреодолима сила, душата продължи да се издига нагоре. Цветните чудовища на повърхността се свиваха бързо. Духът навлиза в стратосферата. Тук можете да видите цялата планета, розово-жълта, отначало огромна, след това бързо намаляваща по обем. Тук е с размер на кръгла маса, тук е с размер на колело на пендофон, тук е с размер на футболна топка, след това с размер на тенис топка и след това - по-малко от маково зърно. Все повече и повече нови галактики проблясват, немислими купове от звездни фрагменти и разсипи. Душата е засмукана в тунела и лети, ярки седемцветни ивици проблясват по коридора на черен фон.
  "Къде отивам? - помисли си момчето объркано. - Гатанка... вероятно, в друга вселена, в нов свят."
  Пред тунела се появи непрекъснато нарастваща интензивност на най-ярката светлина. Според държавно-имперската единна и непоклатима религия на Великобритания, както я тълкуват някои, след смъртта човек отива в съда, където, в съответствие с дела или военна доблест, се озовава на първото небе или по-скоро в следващата вселена .
  Е, това е един свещеник, който го каза от протестантите, макар че е ясно, че това са глупости!
  - Къде ще отида? Оливър Туист си помисли неспокойно.
  Като човек и престъпник той трябва да остане роб в следващия живот и това е в най-добрия случай. Ако не искат да го имат като говорещ инструмент, тогава той е заплашен от огнена яма и място за вечни мъчения за низши същества.
  Тръпки поемат кожата, въпреки че кожата вече е изчезнала. Но Дарвин каза, че кралете и обикновените хора произлизат от общ прародител, който е родил шумни, рошави маймуни. Имаше и велик Гуру, който можеше да бъде видян само от малцина избрани. Твърди се, че е открил тайната на безсмъртието и великата сила. Тогава защо, ако е толкова всемогъщ, не може да изгони тези кръвопийци от планетата?
  В края на тунела Оливър Туист изплува в ярко осветено предградие. Наблизо имаше колосален дворец, очевидно храм на небесната справедливост. Двама главорези с ослепително искрящи криле, очевидно ангели, извиха ръцете му зад гърба му и го отведоха в съдебната зала.
  Залата беше огромна, таванът се губеше в облаците. Страхотният глас на съдията, огромен като Еверест и искрящ като много слънца, гърмя с хиляди гръмотевици.
  - Ти не си войник! Ти не си боец! Ти не си праведен! Вие сте престъпник, подло същество, подла пародия на велика раса. Вие сте подъл бунтовник, който мрази законните си господари и иска да ги унищожи всички. Няма да бъдеш роб, те дори не искат да те имат за роб. Отидете в ада и горете там завинаги в ужасна агония, заедно с всички врагове на Британската империя. Воините на най-великата нация във всички безкрайни хипервселени, бойци на идеална раса, избрана от Всемогъщия, ще завладеят безграничната вселена!
  Под краката се появиха пламъци. Страшно болезнено изгориха босите крака на момчето.
  - Наистина, пак огън! Не мога повече!
  Оливър Туист се разтърси. Беше готов да падне на колене и да заплаче като дете. А той всъщност е дете на около единадесет!
  В този момент образът на съдията изчезна...
  КРАЙ НА ПЪРВА ЧАСТ - ПРОДЪЛЖАВА
  
  НОВ ЖИВОТ НА ПЕТЪР II
  
  В него Петър II не се разболява от едра шарка и управлява рекордно дълго време за Русия. Младият мъж бил жаден за забавления и започнал първата си война, по примера на дядо си, с Швеция през 1730 г. Руската армия беше по-силна и превъзхождаше Швеция по качество. Само заплахата европейски сили да влязат във войната срещу Русия, преди всичко Великобритания, разбира се, принуди Петър Втори временно да се откаже от пълното превземане на Швеция, но той анексира Финландия.
  Тогава имаше война с Турция. Вече имаше повече разбиране за европейските сили. Войната започва през 1736 г. с поход под личното командване на Петър Втори към Азов и нейното енергично превземане. Битката с турците като цяло беше в полза на Русия. Екипът на Петър Велики все още беше силен, а неговият внук, наследил героична сила от дядо си и изключителен ум, действаше решително.
  Русия беше силна, а Турция вече се разпада... По време на войните Петър Втори завладява Крим, Очаков и Азов с други земи.
  Тогава царска Русия присъедини Казахстан към себе си. И започнаха да строят крепости в Аляска.
  Работата продължи енергично. След това нова война с Турция през 1741 г. и отново завоевания... Русия води войни с голям ентусиазъм. Петър II лично командвал армията в походи. На Балканите руските войски печелят редица победи. И тогава имаше война с Иран. Той също завърши с победа с превземането на Азербайджан.
  През 1753 г. има нова война с Турция. И Петър II не се намесва в европейските дела. Отново победи и превземането на Истанбул... И голям успех. Освен това Европа беше обезпокоена от Фридрих II. Този завоевател е воювал както с французите, така и с австрийците. И тогава Великобритания също влезе във войната, загрижена за укрепването на Прусия... Петър II, след разпадането на Османската империя, воюва на юг. Но през 1772 г., въпреки това, се извършва първото разделяне на Полша между засилената Прусия и могъщата, по това време най-голямата държава в света, Русия. И империята се добави на запад. И руснаците стигнаха до Египет на юг и до Персийския залив ...
  Египет също е завладян през 1780 г. ... руските войски се придвижват през Африка.
  И през 1782 г. Полша окончателно е разделена с прусаците... Беларус, Украйна и Литва стават част от Русия. Фридрих Втори не воюва с Русия... Руснаците достигат до Мароко през 1786 г. и завладяват цялата северна Африка, Саудитска Арабия, а през 1788 г. Иран е окончателно превзет. И малко по-рано преди това и цяла Централна Азия. През 1790 г. Петър II умира, превръщайки се в най-великия от руските царе. И неговото управление беше едно от най-дългите в световната история, най-дългото в Русия и може би най-славното.
  Петър Велики е наречен Велики. И Петър II - най-великият от царете.
  И на трона се възкачва неговият внук Петър Трети. Е, кралете на Петра са славни крале.
  Следващата стъпка на Петър Велики е войната с Прусия. Германците след Фридрих II са жадни за нови подвизи. И те нападнаха Русия през 1796 г. След първоначалните успехи руската армия побеждава Германия. И тя завладя първо нея, а след това и Франция, погълната от революцията. Петър Трети ревнувал от славата на дядо си. Той беше млад, горещ и искаше подвизи.
  И тук отново победите и пораженията на Испания и Португалия... Завладяването на Европа. И войната с Великобритания...
  Господарката на моретата беше победена. И това е нов триумф за Ушаков. И тогава Лондон падна. Започва колониалната война и завладяването на провинциите. Русия вече нямаше равни противници. И спечели една след друга държава.
  През 1830 г. Петър III умира. И неговият син Павел се възкачва на престола. Русия води последната сериозна война с Китай през 1841 г. И разбира се тя го победи уверено след три години война.
  И тогава имаше колониални войни. И едно завоевание последва друго. И беше хубаво.
  И до края на деветнадесети век цялата планета става руска. И дойде време за експанзия в космоса. Момичетата астронавти вече са се качили в битка. Първият човек отиде в космоса през 1900 г., отбелязвайки началото на двадесети век като космическа ера. И през 1910 г. се осъществи първият полет на човек до Луната.
  И 1925 и до Марс! И е просто страхотно. В рамките на десет години астронавтите успяха да посетят всички планети на Слънчевата система. И тогава започна строителството на други планети.
  Руската империя беше абсолютна монархия, но имаше народен съвет, избиран от гражданите на целия свят като съвещателен орган при царя.
  Хората живееха добре и икономиката расте бързо. Това беше капитализъм с елементи на планиране. До края на двадесети век Слънчевата система беше повече или по-малко овладяна.
  През 2010 г. започна първият полет до една от планетите на звездата Сириус. И това беше цяла междузвездна експедиция. Използван е фотонен двигател, способен да ускорява до скоростта на светлината и дори малко по-висока.
  Полетът се проведе на два етапа. Първо ускорение, а след това и забавяне на ракетите... Поради несъвършенството на звездолетите беше възможно да се лети само след повече от двадесет и пет години.
  Затова екипажите бяха подбрани от тийнейджъри, за да не са твърде стари. Освен това на планетата Земя вече са проведени експерименти с подмладяване. По-специално, активиране на стволови клетки и различни други идеи. Вече можете да забавите стареенето. Пускането на топлокръвни животни в спряна анимация все още е твърде рисковано. Може да се превърне в зеленчук.
  Но има и изкуствен сън. Това е, когато спите, но в същото време тялото ви се движи.
  Компютърните технологии ви позволяват да възпроизвеждате всяка илюзия. Освен това по време на сън физиологичните процеси се забавят и хората остаряват пет до шест пъти по-бавно. И хората не трябва да търсят забавление. Намират ги сами.
  Тийнейджърите, от друга страна, получаващи както движение, така и изкуствено хранене в съня си, трябваше да пораснат до възрастни, като летят до планетата Сириус.
  А всичко останало се правеше за тях в полет от автомати и компютри с много дублиращи се вериги.
  Тоест доста добре се получи...
  Избраните деца бяха на дванадесет и тринадесет години. Имаше момчета и момичета.
  Така трите звездолета се втурнаха в полет.
  На Сириус няма интелигентен живот. Но на една от планетите климатът е доста подходящ за колонизация. И изглежда, че има някои прости форми на живот.
  Така че младите воини са готови за експанзия. Руската космическа империя има свой собствен хиперимператор. И той каза прощални думи преди заминаването.
  Всичко като цяло е по-добро за човечеството, отколкото в реалната история. Престъпността е ниска, няма глад и на практика няма бедни. Планираните елементи в глобалната икономика помогнаха да се избегнат фалити при безработица. Развитието на технологиите позволи да се намали работният ден до четири часа и да се направят три почивни дни наведнъж.
  Цените са се променили само надолу. Заплатата нарасна. Народите на планетата Земя се сляха...
  Дори беше създадена единна религия. Тя обединява християнството, исляма, будизма и юдаизма. Премахна се Троицата и се въведе понятието - Един Бог в много лица!
  И разбира се, те премахнаха излишното: пост, молитва, Рамадан и забрани за храна. Но те направиха службата още по-великолепна и тържествена. И свещениците се преоблякоха в бели и си обръснаха брадите. И има още повече икони. И светиите бяха добавени. Включително Суворов, Кутузов и други командири. И атеизмът стана доста модерен. Разбира се, хората започнаха да живеят по-добре, стабилно, всичко е солидно, науката се е развила.
  И мнозина силно се съмняваха в чудотворната сила на иконите и ефекта от поставянето на свещи.
  Но животът се е развил...
  Експедицията започна до звездната система Сириус. А през 2013 г. друг се отдалечи малко по-далеч. Има и планети, подходящи за живот.
  И през 2020 г. за първи път изкуствен обект успя да преодолее скоростта на светлината. Това означава, че можете да летите по-бързо. И през 2025 г. беше създадена антигравитация и стана възможно корабите да се ускоряват със свръхсветлинни скорости за кратко време.
  Щастливо човечество... И царят със свой указ даде четвъртия почивен ден в четвъртък... Сега хората почиваха много на седмица, а индустрията на забавленията се развиваше колосално.
  Царят-свещеник, претърпя подмладяване и стана много по-красив... И през 2030 г. най-накрая беше основано първото селище извън Слънчевата система за планета, подходяща за живот.
  Стана много добре на планетата Земя. И на други системи също.
  И въпросът е колко е хубаво, когато семейство Романови не се прекъсва.
  Още нови идеи... Термокварковото задвижване е бъдещето на технологиите. Мощността е милиони пъти по-голяма от термоядрената. И нови възможности за изследване на космоса.
  И откриването на хиперплазмата. А възможностите са огромни. Науката се развива по-бързо от истинската история. Всички учени са в една империя и данните не са класифицирани един от друг.
  Но не е тайна, че в реалната история има шпиони на техните конкуренти и те гадят напълно.
  И така общият подем и отличните резултати за науката.
  През 2040 г. царят и хиперимператорът решават да внесат конституция на референдум, като доброволно ограничават властта си. Смятало се, че на планетата Земя със задължителното висше образование хората са узрели до ограничена и контролирана демокрация. И че ще има големи постижения в културата.
  В същото време имаше нови реформи в религията... Библията и Коранът най-накрая бяха признати за културно наследство, но не и словото Божие. В същото време се работи усилено за възкресяването на отдавна починали хора.
  Беше поставена задачата възкресението да стане реалност за науката.
  И учените работеха, опитваха. И все повече усвоява тайните на Вселената.
  Така безсмъртието ставаше все по-реално. И трябва да кажа колко по-добре стана на планетата Земя, само защото Петър II живя много по-дълго, отколкото в реалната история.
  
  АД КАРИЕРА НА НЕМСКИЯ АС ХАНС МАРСЕЛ
  Марсел не загина при инцидент, а оцеля и продължи омайната си кариера. Това имаше малък ефект върху хода на войната. Все пак британците проведоха операция Факел и победиха войските на Ромел. Един пилот дори на такова феноменално ниво не може значително да промени хода на войната. Освен ако сам не станеш легенда. До края на 1942 г. Марсилия надвишава броя на свалените самолети и отново е награден с Рицарския кръст на Железния кръст със сребърни дъбови листа, мечове и диаманти. И до края на март 1943 г. Марсилия надхвърли петстотин свалени самолета, за което получи Рицарския кръст на Железния кръст със златни дъбови листа, мечове и диаманти.
  През април и май Марсилия видя ожесточени битки в Средиземно море, поставяйки рекорд от четиринадесет самолета, свалени в един бой и двадесет на ден. Британците се страхуваха от него и бяха просто изумени от това явление и аса.
  Но въпреки този героизъм, Ромел все още беше победен. Само американците и британците бяха шокирани от Марсилия.
  Но през юни той е прехвърлен на източния фронт. И тази легенда се сблъсква със съветските пилоти. Марсилия се бори добре и пробва ME-309 от нулева серия.
  За седемстотин и петдесет свалени самолета той получава Рицарския кръст на Железния кръст и платинени дъбови листа с мечове и диаманти.
  А на Курска издутина Марсилия блести. Един се бори с цяло ято самолети. И той наистина е ужасен боец. Но нацистите все още губят битката при Курск. Въпреки че Марсилия все още оказва влияние върху хода на историята. Пет дни по-късно германските войски в Африка капитулират. А кацането в Сицилия се забави с десет дни. Съветските войски напредваха малко по-бавно. Въпреки че разликата беше само няколко дни.
  Когато Марсилия свали хиляда самолета, той получи Големия кръст на Железния кръст, награда, която само Херман Гьоринг имаше в Третия райх. И войната продължи.
  Германците губеха, но Червената армия и съюзниците изоставаха само с няколко дни от истинската история.
  Марсилия се биеше като лъв... Но сега измина четиридесет и третата година и германците претърпяха много поражения. Въпреки това Марсилия все пак поражда някои надежди у нацистите. По-специално, все още не всичко е загубено. И в Третия райх се появи самоходното оръдие Е-10. Лесен за производство, евтин и много пъргав. А силуетът все още е нисък - само 1,3 метра. Той беше разработен вместо да работи върху мишката, което по принцип не можеше да се оправдае.
  Войната се проточи малко... Е-10 се оказа успешно самоходно оръдие и най-важното беше лесно за производство и евтино. Марсилия свали две хиляди самолета и ще бъде награден със звездата на Рицарския кръст на Железния кръст със сребърни дъбови листа, мечове и диаманти.
  И тогава той свали три хиляди самолета и получи звездата на Рицарския кръст на Железния кръст и златни дъбови листа, мечове и диаманти.
  До края на четиридесет и четвъртата година германците стояха малко по-добре, отколкото в реалната история. Те успяха да избегнат такова бързо поражение в Беларус и на юг. И можеха да избегнат загубата на Румъния и Балканите.
  И най-важното е, че съюзниците във Франция бяха хвърлени в морето. А това е по-сериозно.
  Във Великобритания и САЩ вече има настроения за сключване на примирие с Фриц. По фронтовете се появиха и самоходните оръдия Е-25. Също с нисък силует, лесен за производство, но по-тежко въоръжен и с по-дебела броня. Цели сто и двадесет милиметра на челото е наклонено, осемдесет и два милиметра отстрани, и оръдие 88 милиметра 71 EL и височина един и половина метра. И срещу такъв колос не може да устои. Помислете за самоходен пистолет, сравним с "Тигър" -2 по отношение на бронята и въоръжението и тежи само тридесет тона. И се опитайте да преодолеете това.
  Германците успяха да забавят малко съветските войски. Същият атакува германците в Балтийско море. Но не е постигнат голям напредък. Мощна защита в дълбочина спря Червената армия. Във въздуха се появиха реактивни изтребители XE-162, които бяха лесни за производство и евтини, но в същото време леки и лесни за управление.
  Така за съюзник стана по-трудно да бомбардира и загубите се увеличиха.
  Битките показаха силата на германците във всички отношения.
  Повечето от балтийските държави, половината от Беларус, част от Украйна и Молдова с Одеса, все още бяха държани от нацистите в началото на четиридесет и петата година. А във Франция съюзниците бяха напълно победени. През декември нацистите успяха да избият съюзниците от Сицилия, укрепвайки позициите им.
  През януари съветските войски се опитаха да настъпят около Минск, но бяха безнадеждно затънали в ожесточени битки.
  Германците, имайки най-добрите танкове, съкратиха съветските войски и образуваха няколко котела. Като цяло германските танкове се заеха. Т-44 не влезе в серията, а Т-34-85 и ИС-2 са доста слаби срещу серията Е.
  А реактивната немска авиация няма равна. Съюзниците и Япония са в беда. Десантът във Филипините е осуетен, а десантните кораби са прихванати от японски бойни кораби. В САЩ, разбира се, паника. И тогава Рузвелт почина...
  Труман, като се има предвид, че САЩ са много уморени от германските подводници, особено на водороден прекис, ще предложи примирие на Третия райх. Хитлер се съгласи, но при условие за размяна на военнопленници, и не само немски, но и италиански. Чърчил и Труман се съгласиха.
  В резултат на това броят на немските пилоти в небето се увеличи. И XE-162 завзе надмощие във въздуха.
  След като отбиха поредната съветска офанзива в центъра в края на май, нацистите започнаха да напредват в Украйна. В битките участват и първите танкове Е-100. Новият автомобил имаше подредба на двигателя и трансмисията заедно и напречно, което позволяваше намаляване на теглото, а с по-мощен двигател от 1500 конски сили, осигуряваше задоволителни характеристики на шофиране.
  А бронята беше напълно непробиваема за съветските оръдия от всички ъгли. 250 - наклонено чело и 210 мм страни, а също и с наклони.
  Този танк в пробива се оказа чудовище. Марсилия до май 1945 г. сваля четири хиляди самолета и получава звездата на Рицарския кръст на Железния кръст с листа от платинен дъб, мечове и диаманти. Много престижна награда. А второто място зае Хъфман, който печелеше много добре резултати, преди да има различна тактика от Марсилия. Което е оптимално подходящо за XE-162. До юни 1945 г. Хъфман достига петстотин свалени самолета и получава Рицарския кръст на Железния кръст със златни дъбови листа, мечове и диаманти.
  Като цяло войната за германците, които се развихрят на Запад, мина добре. Реактивни бомбардировачи Arado се оказаха много ефективни. Нацистите дори ограничиха ракетната програма на FAA в полза на нови самолети, които е почти невъзможно да бъдат свалени, а съветските изтребители не можеха да ги настигнат.
  Германците напълно доминираха във въздуха. СССР от своя страна премина в отбрана на фронтовата линия. Построени са много укрепления и нацистите напредват бавно.
  За разлика от реалната история, СУ-100, който не беше масов в тази война, изведнъж придоби популярност. И този път в СССР производството на това самоходно оръдие започна да се увеличава с ускорени темпове. Той е дори по-прост и по-евтин за производство от тридесет и четири. И въоръжен, за да може да хапе немците. СУ-100 през втората половина на четиридесет и петата година стана основна машина и се произвеждаше по сто броя на ден.
  Т-34-85 също беше в масово производство, както и ИС-2. От една страна, танкът ИС-3 се оказа по-добре защитен в челото. Но от друга страна е по-скъпо и трудоемко и са произведени и прекратени само хиляда бройки. Като цяло IS-4, след което беше пуснат само на малки партиди. Така СССР всъщност изостави тежките танкове. И серията остана само СУ-100 и Т-34-85.
  Германците успяват да стигнат до Днепър в края на 1945 г. и да превземат Киев. И също така напълно завземете балтийските държави и почти цяла Беларус. Но през зимата фашистът трябваше да спре. В небето те все още доминираха.
  Марсилия за пет хиляди свалени самолета, получи Голямата звезда на Рицарския кръст и сребърни дъбови листа, мечове и диаманти. Както виждате, наградата беше доста дълга по име. И платинената купа на Луфтвафе в диаманти.
  През пролетта на 1946 г., след като изтеглиха по-модерни танкове от серията Е-50, нацистите се опитаха да настъпят в центъра.
  Отбраната на Червената армия беше задълбочена и силно развита в инженерно отношение. И това й позволи да организира не слаба съпротива. И германците, след като пробиха една отбранителна линия, не навлязоха в оперативното пространство, а бяха принудени да пробият следващата. Третият райх беше превъзходно въоръжен, но войските му бяха постоянно по-малко. Момчета на четиринадесет или тринадесет години вече се биеха в пехотата, все по-често се срещаха жени. В авиацията опитът на жените пилоти като цяло беше успешен. Албина и Алвина, например, започнаха да вкарват толкова славно, че селяните бяха изумени. И бързо събаряйки сто самолета за няколко месеца получи Рицарския кръст на Железния кръст.
  Момичетата се показаха изключително борбени и атлетични.
  Марсилия свали повече от осем хиляди самолета до зимата на четиридесет и седма.
  Той ги смачка с 30 мм оръдия. В СССР Як-9 остана основният изтребител, който беше очевидно остарял, но беше лесен за производство.
  Як-3 изискваше висококачествен дуралуминий и не влезе в масово производство. LA-7 също се произвеждаше в малки количества.
  Но Як-9 стана най-масовият самолет пред Ил-2 и Ил-10.
  Червената армия трепери под ударите. Германците достигат до Смоленск, но само наполовина го обграждат, без да го превземат.
  През зимата съветските войски атакуват в отговор. Но само леко притиснаха нацистите.
  Войната стана продължителна и позиционна при изтощение. Хитлер също разбра това.
  През четиридесет и седмата година германците воюват предпазливо. Използваха чужди войски в настъплението, опитваха се да бомбардират много. Линията на фронта не се е променила много за една година...
  Т-54 се появи в СССР, но не беше масов. Т-34-85 все още се произвежда... А СУ-100 се произвежда най-много.
  Реактивната авиация е по-лоша, отколкото в реалната история. Първо, поради трудностите на военното време, има по-малко средства, отколкото са имали германците и отколкото е било в реалната история. Второ, трябва да работите сами, без да използвате трофейни учени от Германия.
  А нацистите имаха по-усъвършенствани X-262 и ME-363 със скорост до 1200 километра в час и махови крила. И ME-1100 с крила, които промениха размаха. TA-283 с дълъг фюзелаж и изтребители Gotha без опашка. Ужасен Ю-287. И ТА-500 с реактивни двигатели, от които има цели шест.
  Плюс бомбардировачи без опашка.
  В небето предимството на нацистите растеше. Но на сушата беше малко по-лесно. И съветските войски се маскираха, заровиха се в земята и се задържаха.
  През 1948 г. Марсилия донесе сметката си до десет хиляди самолета и получи Голямата звезда на Рицарския кръст на Железния кръст със златни дъбови листа, мечове и диаманти.
  Немците тази година най-накрая успяха да обкръжат и превземат Смоленск, но успехите им бяха ограничени до това ... IS-7 се появи в СССР, но бяха произведени само няколко автомобила поради сложния дизайн. Войната се проточи... Т-54 все още се произвеждаше на малки партиди. Т-34-85 все още се произвежда, както и СУ-100.
  През 1949 г. германците вече не атакуват през пролетта и Червената армия се опитва да пробие. Но съветските войски също не получиха нищо освен загуби ...
  МИГ-15, първият реактивен изтребител, се появи в СССР, но все още беше недовършен и не сериен. Засега най-масовият самолет е Як-9.
  Т-54 все още не се произвежда масово, но производството на Т-34-85 намалява... СУ-100 в серията.
  През 1950 г. отново се бият... СССР разполага с ново самоходно оръдие СУ-130 с оръдие от проваления танк ИС-7. Тази машина беше по-ефективна.
  За германците Е-50 стана по-тежък до седемдесет тона с газотурбинен двигател и дебела броня - 250-мм чело и 170-милиметрови страни, а за борба с него е необходимо по-сериозно самоходно оръдие.
  Предната линия не се е променила много...
  През 1951 г. СССР получава МИГ-15 в по-модерна модификация, но Як-9 все още не е изтеглен от серията... Т-54 най-накрая е повишен, а Т-34-85 най-накрая е премахнат от производство. Почти не се произвеждат тежки танкове, с изключение на самоходните оръдия СУ-130, които заменят СУ-100. Но тежи петдесет тона и има добра защита само за челото.
  Германците натискат в небето и все още доминират във въздуха. Марсилия сваля петнадесет хиляди самолета, получавайки голямата звезда на Рицарския кръст на Железния кръст с мечове от платинени дъбови листа и диаманти.
  Идва 1952 г.... И двете армии бяха затънали напълно и битките бяха кървави, но фронтовите линии бяха почти неподвижни. На юг по Днепър. В центъра германците все пак превзеха и държаха Смоленск и Псков, а по-нататък Нарва... Ленинград не е с тях... Финландия все още е във война. Всичко се проточи. Т-54 се произвежда масово, СУ-100 е спрян от производство и СУ-130 го замени. Тежките танкове все още не са в серията. Германците подобриха донякъде качеството на своите автомобили.
  Америка и Великобритания все още са във война с Япония. Те го бомбардират, но не могат сами да превземат островите.
  Но американците не успяха да създадат атомна бомба. Така че самураите все още се държат.
  Но след това дойде 1953 година... Сталин почина през март. Вярно е, че този път генералисимусът остави писмено завещание, което направи Берия свой наследник. И изчислението на германците за хаоса и объркването на Червената армия не се осъществи.
  Офанзивата на Вермахта замря бързо.
  Но СССР не успя да обърне хода на войната, а също така взе и заседна по време на операцията.
  В края на 1953 г. Марсилия надхвърли двадесет хиляди свалени самолета. За това той получи специална награда, специално одобрена за него: Голямата звезда на Големия кръст на Рицарския кръст със сребърни дъбови листа, мечове и диаманти.
  Дойде 1954 година... Берия предложи на Хитлер мир при условията, че който каквото спечели, той остава. И тогава всъщност колко можете да се унищожите един друг? Но Хитлер упорито отхвърли предложението. СССР имаше ИС-10, но този танк не беше много ефективен. Основната машина Т-54 от серията ...
  Линията на фронта се хвана като мазнина в сибирската слана.
  Вече е 1955... Америка все още се бори с Великобритания и смазва Япония. А СССР напира с Третия райх. И се блъскат един друг.
  Предната линия е неактивна. Небето е доминирано от нацистите. МИГ-15 в серията и задържане на врага.
  Марсилия за двадесет и пет хиляди свалени самолета ще получи: Голямата звезда на Големия кръст, Рицарски кръст, със златни дъбови листа, мечове и диаманти!
  Идва 1956 година... Германците пускат пирамидален танк в серия. Надеждите му се възлагат и най-накрая имат дискове, които са подходящи за бойна употреба. Но засега фронтовата линия е бездействаща и Червената армия задържа врага.
  Вече е 1957 г., на 20 април Хитлер предприема нова отчаяна атака срещу Москва... И отново всичко затъва в ожесточени позиционни битки... До края на 1957 г. Марсилия сваля тридесет хиляди самолета и ги получава. Голямата звезда на Великия кръст на Рицарския кръст с планирани мечове от дъбови листа и диаманти.
  Войната продължи твърде дълго. Настъпи 1958 година... Лаврентий Палич Берия, наследникът на Сталин и председател на Държавния комитет по отбрана, каза:
  - Страната е изключително изтощена! И хората са уморени от войната. Имаме нужда от мир!
  Жуков отбеляза:
  Докато Хитлер е жив, няма да има мир!
  Шелепин, министърът на вътрешните работи се съгласи:
  - Да, докато този фанатичен фюрер на Германия, нацистите ще водят война с нас, до пълно взаимно унищожение!
  Берия удари с юмрук по масата и изрева:
  - Счупете бодлите! Какво ще каже Молотов?
  Външният министър отговори с въздишка:
  - Засега перспективите пред света са много неясни. Третият райх също е изключително изтощен. Но той все още има цяла Европа на една ръка разстояние. И ако войната продължи още десет години, ние ще бъдем първите, които ще бъдат издухани!
  Председателят на ГКО кимна.
  - Точно така! Ние ще слезем първите! И затова е необходимо да се намери начин да елиминираме Адолф Хитлер физически!
  Шелепин отбеляза:
  - Най-добре е да елиминирате Ханс Марсел. Това е истинският дявол в плът! И ако тя бъде елиминирана, тогава волята на германците за война ще бъде напълно подкопана!
  Берия се съгласи с това:
  - Да, ще бъде подкопана!
  Шелепин предложи:
  - Може би да сложите награда на трупа на Марсел?
  Председателят на GKO възрази:
  - Не! Само за живите!
  Министърът на вътрешните работи отбеляза:
  - По-лесно е да убиеш, отколкото да заловиш!
  Берия кимна и отбеляза:
  - Насърчавайте убийството към всичко! И все пак ще победим. Какво ще кажат дизайнерите?
  Яковлев каза с въздишка:
  - Докато ние изоставаме от германците. И това е наш проблем!
  Берия изрева агресивно:
  - Но нашата победа е неизбежна!
  Илюшин потвърди:
  - Наистина другарю председател!
  Шелепин отбеляза:
  - Две момичета са много досадни: Албина и Алвина. Те изпревариха Хъфман и ние непрекъснато се измъчваме. И от време на време създават неприятности.
  Председателят на GKO посочи:
  Ще ги закачим!
  В отговор се чуха усмивки. Както и да е, изглеждаше смешно.
  Януари 1958 г.... И войната изглежда почти безкрайна. И не се вижда край.
  А нацистите в окупираните територии са ожесточени. Те хванаха пионерите: Мишка, Коля и Светлана. Момчетата и момичето са на четиринадесет години. Скоро трябва да се присъединят към комсомола. Първо те бяха разпитани с предразсъдъци. Били момчетата и момичето с камшици. След това те намачкаха с тел. Коля, като най-възрастният от дъното, все още беше проверяван от ток. Изхвърлянията бяха простени през тялото на тийнейджъра. Коля изпъшка от болката, която понесе.
  След това децата бяха изведени в снега боси и отведени на разстрел. И те слаби, боси, с натъртени лица и изрязани гърбове, вървяха през селото.
  А на вратовете висяха дъски - "ние сме партизани".
  Две момчета и едно момиче се разхождаха в снега. Коля, който беше измъчван с електрически ток, имаше синьо лице от страдание. Мечката е малко по-жизнена, само го бичуваха. Момичето Светлана се намръщи. Тя също беше бичувана, беше слаба, тъй като е живяла толкова години под окупация. Тя беше претърсена от матроната, разкъсвайки пръстите си химена. И това е толкова унизително за един пионер и срамно. Момичето продължава да хапе устните си.
  Децата се чувстват неудобно боси в снега. Но това все пак са цветя, ако бъдат застреляни или обесени. Но засега те просто се карат. Изтезанията все още не са приключили и нацистите трябва да получат информация.
  Босите крака на пионерите са зачервени и леко подути в студа. Жителите гледат със съчувствие на заловените деца. И сега най-накрая ги вкарват в хижата.
  Слагат ме по гръб и започват да ме бият по босите пети с гумени палки.
  Децата крещят от болка и потрепват... Босите пети на Коля са изгорени с по-запалък пламък. И тогава кръглата пета на момичето Светлана беше изгорена с нажежен покер. И като пионер от това крещеше с пълна сила.
  Разпитът се проведе с предразсъдъци, но децата мълчаха. И отново ги биха с тел, а босите им подметки бяха изгорени с нажежено желязо.
  Но пионерите не дадоха информация. Държаха се твърдо. На Коля дори сложиха нажежен покер до голите гърди на момчето. Момчето дишаше тежко, но стисна зъби и сдържа писъците си.
  Така че нацистите не постигнаха нищо ...
  Но войната се проточи... Дойде и февруари... Немците обстрелват Ленинград от дискови самолети. И те атакуваха Москва от въздуха. Битките са тежки.
  Албина и Алвина се бият във въздуха. Момичета само по бикини и боси.
  И да свалят руски самолети. Devils вече получи много награди, включително Голямата звезда на Рицарския кръст със златни мечове от дъбови листа и диаманти.
  Тези две момичета са просто супер ранг. И висшият пилотаж и унищожаването на материята и живата тъкан.
  Тук Албина удари съветските самолети, сваляйки шест парчета наведнъж, с един взрив и изскърца:
  - За Третия райх!
  Алвина също изпрати изблици на пирони в руски коли и, като отряза седем, вякнула:
  - За фюрера!
  И двете момичета се смеят...
  Макар че честно казано, тази война страшно им омръзна. Всъщност упоритият фюрер го води, но фронтът е замръзнал и всичко е замряло. И всичко върви в кръг. И само труповете на двете страни и свалените коли. И разбити танкове и човешки страдания.
  Албина отряза още осем самолета и запя:
  - Следващият век е наш!
  Алвина уверено се съгласи с това:
  - Всички бъдещи възрасти също!
  И момичетата сваляха руски самолети с дива ярост.
  И след това, разбира се, мъчения ... Пионерите са приятни за мъчение. Особено изпържете босите крака на момчетата и счупете ребрата с нагорещени клещи. Насилни момичета...
  Войната прави хората диви. Самият Марсилия също вече беше уморен от битки. Той се бори дълго време. Още през 1940 г. той се бори за надмощие във въздуха над Великобритания. Първоначално той нямаше много успешна кариера. Те не мислеха, че той ще се превърне в феномен и ще спечели рекорден брой награди за Третия райх. И ще сваля самолети за цяла въздушна армия.
  Ханс Марсел все повече се отегчаваше. Войната го отегчи. Исках женско тяло, скъпи вина и луксозни пиршества и други забавления. Колко вече могат да бъдат - осемнадесет години в редиците. Той никога не е бил сериозно ранен и е свален едва в самото начало на кариерата си. Висшите сили се погрижиха за Марсилия. Става фелдмаршал, но се бие като редник. И ти ми липсваше много.
  Блясъкът в очите му започна да избледнява. Войната със СССР влезе в патова ситуация. И смъртта на Сталин не промени нищо. Хитлер все още е жив, въпреки че не изглежда добре, но все още е сравнително енергичен. Вече се пробива плешиво петно на главата и косата на фюрера побелява.
  Но докато той все още управлява империята, той упорито иска да довърши СССР. Съединените щати и Великобритания окупираха Япония, но затънаха в партизанска война. Освен това американците и британците се опитват да задържат Индия и африканските колонии със своите войски.
  Така че съюзниците не се намесват в тази война. Те не са до нея. И дори се радват, че две тоталитарни империи се изтребват една друга.
  Марсел въздъхва тежко и неговият ME-462 се издига лесно от пистата. Двумоторната машина е мощно въоръжена и Ханс предпочита да удря от разстояние, като държи врага далеч от него. Huffman, напротив, на XE-362 бързо се приближава.
  Засега германската авиация поддържа качествено превъзходство над противника. Но вече не е толкова завладяващо. Фюрерът обаче вярва в чудотворно оръжие ...
  Летящи чинии, това е нещо... Но все пак са твърде скъпи и термичните лъчи са все още несъвършени. Пирамидалните резервоари също са един от аргументите в спора.
  Но и това не дава на германците решителна инициатива. В допълнение, пирамидалната форма е добра срещу кинетични снаряди, но не е толкова ефективна срещу HEAT.
  Марсилия стреля и сваля две дузини руски самолета и казва:
  - За Третия райх...
  Тогава младежът въздъхва. И отново събаря още тридесет съветски коли с един взрив.
  Да, войната се проточи... И този път не се вижда край.
  Ханс пееше:
  - Буксува ме, плъзга ме! Разбра ме, хвана ме!
  И отново сваля руски изтребители.
  Да, Хитлер ги изпрати да ги колят... Или да убиват други, което също не е захар.
  Марсел си спомни момичето... Казваше се Илза. Такава красива блондинка и жена му.
  Ето я, жестока. Опитах комсомола. И я бие с камшик отвсякъде.
  Удряна като коза от сайдер. Тогава тя донесе факла на босите си крака. Изпече босите й подметки. И отново за камшика. И как ревеше от болка този комсомолец. И когато Илза поръси сол върху раните си. Това беше наистина брутално.
  Илза също обичала да измъчва момчетата. Тя съблече едно момче на четиринадесет години и закова ръцете му на стълб. Тогава тя започна да го облива с ледена вода в студа. И тогава тя взе в ръцете си факла и изпече мускулестото тяло на тийнейджър. После отново наля ледена вода. И накрая попарила момчето с вряла вода. И това беше зверство.
  Илза обичаше подобни забавления и не пренебрегваше нищо в името на похотта си.
  Но времето минаваше... И тя има първо син, а после дъщеря. А Илза вече е започнала да учи нея и децата на Марсел на мъчения.
  Ето една ужасна жена от СС.
  Марсел имаше и друга съпруга: Хелга. Тя също е пилот. Ханс я среща през 1945 г. Тя летеше с ТА-152, един от най-добрите и може би най-добрият витлов самолет на Луфтвафе.
  Хелга беше пилот, а не палач. И така тя забременя и също роди - веднага близнаци.
  И трябва да се отбележи страхотно. И тогава още двама сина и дъщеря успяха да родят. И като има пет деца, тя вече не се бие ...
  Да, тя е късметлийка. В Третия райх Хитлер първо разреши на носителите на Железния кръст първа и по-висока класа да имат втора законна съпруга като награда.
  Е, папата измърмори малко, но все пак го одобри. Тогава фюрерът наложи правилото да има до четири жени. Тук се събра Вселенският събор и беше одобрен под прицел.
  Недостигът на мъже в Третия райх е огромен. И разбира се това решение беше принудително.
  Силните ресурси на Германия не бяха изчерпани само от европейска жива сила и чуждестранни дивизии.
  Хитлер спря унищожаването на евреите и сега работната сила беше в баланса. Войната изтощи империята.
  СССР също се обезлюди... Много жени воюваха в армията, както и деца. Анастасия Ведмакова стана най-продуктивният ас. Тя се бори почти от самото начало на войната. Първо, на царевичното поле U-2. Но след това тя премина към бойци.
  Много съветски асове загинаха ... Покришкин, след като стана четирикратен герой на СССР, все пак намери собствената си смърт. Кожедуб, след като се превърна в петкратен герой, също се разби в битка. Дълго време съветските самолети нямаха система за катапултиране, а процентът на мъртвите пилоти беше много висок.
  Анастасия Ведмакова оцеля. И тя беше натрупала златни звезди, които не се събираха на гърдите й. Според правилата на двадесет и пет свалени вражески самолета е дадена златна звезда. Когато броят на звездите достигна десет, Берия й подари Голямата диамантена звезда на Героя на СССР. Анастасия беше най-титулуваният ас. Освен свален самолет, тя също е унищожила танкове, мостове, камиони и дори няколко кораба. Освен това тази жена спаси пилотите и дори генерала, който беше обкръжен.
  А тя беше известна с това, че запали няколко влака с гориво и т.н.
  Анастасия се превърна в велика легенда на съветската авиация. И, разбира се, тя също беше уморена от войната. Тя дори се бори и летеше, докато беше бременна. И тогава тя роди син.
  Получи се красиво момче, червенокосо като майка си. Анастасия се биеше по правило по бикини и боса. И това й даде определени предимства. Което не всеки оценява. Но младата й половинка Акулина Орлова също се бие боса и по бикини и това много й помага.
  И двете момичета летят и стрелят по немски автомобили. Анастасия Ведмакова направи първия си излет обратно в Испания. Тя бомбардира позициите на армията на Франко през нощта на U-2. Този вид, който тя има опит през покрива. А Акулина Орлова е младо момиче, все още изпълнено с енергия и страст.
  Те събарят германците пеят...
  - Пилоти-пилоти, самолети-бомби,
  Ще победим всички фашисти в битката...
  Нашите космически кораби ще бъдат по-високи от слънцето,
  И херувимът ще разпери криле!
  Момичетата, трябва да кажа, са страхотни майсторки.
  Вече е 23 февруари 1958 г.... Ден на Съветската армия. И трябва да се празнува широко. Но докато всичко е скромно...
  Берия не е много весел... По време на войната всички бяха напълно уморени.
  Маршал Василевски предложи:
  - Да направим резервоари от дърво!
  Върховният кимна.
  - Това е добра идея!
  Маршал Жуков възрази:
  - Малко логика! Това са живи ковчези!
  Василевски логично отбеляза:
  - Те са по-леки и по-бързи. И немците пробиват нашите танкове!
  Берия кимна в знак на съгласие.
  Василевски си казва мнението!
  Маленков потвърди:
  - Ще направим всичко както трябва!
  Екипът на Берия беше уморен... Нямаше други идеи. Освен ако не се опитате да направите пластмасата по-евтина за производство и по-здрава.
  Така че в края на краищата, най-накрая създайте дългострадална атомна бомба.
  Нещо в работата й в Съединените щати спря, а и в целия свят.
  И трябва да стимулирате. Може би тогава войната най-накрая ще свърши.
  Но войната все още продължава и времето тече като капки.
  Тук Мирабела е заловена. И нацистките войници скъсаха дрехите й. И тогава те разпериха крака и започнаха да изнасилват момичето. Мирабела изстена в смесица от болка и удоволствие. И завърши няколко пъти.
  След това започнаха да го измъчват. Изгориха петите на момичето с нажежени железни ленти. И те първо го набиха с камшик. И тогава с червена тел от жегата я бичуваха по гърба, отстрани, по гърдите ...
  След това започнаха да чупят пръстите на краката с клещи. След това набутали нажежен прът в дупето на момичето.
  Накратко, мъченията бяха запомнени със своята жестокост. И изключителна арогантност.
  Март вече дойде ... Германците се опитват повече да натискат във въздуха, нямат много сили да атакуват. Пирамидалният танк, ако се беше появил по-рано, щеше да помогне на Вермахта да завладее света. Вярно е, че кумулативният снаряд има динамична защита. И двете страни се обсипват с удари.
  8 март 1958 г. е Ден на жената. И според обичая стана размяна на пленници. Германците освобождават измъчена, но счупена Мирабела, а в замяна руснаците пускат Адала. Германката също го получи, включително и изнасилване.
  Анастасия Ведмакова натри Мирабела с отвара от билки и мехлеми и я остави да спи, за да се възстанови, така че след няколко дни отново да се бие с нацистите в небето.
  Анастасия Ведмакова и Акулина Орлова се завръщат в небето със своите МИГ-15. Акулина отбеляза:
  - Все още се биеш в испанците - на колко си години?
  Ведмакова се изкикоти и отговори:
  - Не е прието да се пита една дама за възрастта!
  Акулина се изкикоти и отбеляза:
  - Изглеждаш на двайсет, най-много на двадесет и пет!
  Анастасия кимна и отбеляза:
  - Воювах в гражданската война... С мен бяха три момчета. Чудесно е, че дадохме рогата на белите. И аз убих първия човек, когато немците щурмуват Лвов през 1915 г.... Така че можете да си представите приблизително на колко години съм!
  Русокосото момиче подсвирна.
  -Невероятно! Все едно си го представяш!
  Червенокосата красавица се ухили с уста, пълна с конски зъби, и отбеляза:
  - И какво? Това е магията на руските богове! Аз ще те науча и ти няма да остарееш!
  Акулина свали немски самолет с боси крака и изчурулика:
  Младостта е прекрасна!
  Войната е и не се вижда край, но все пак е героизъм и победа!
  Дойде април 1958 г. На юг се установи повече или по-малко поносимо време и нацистите се опитаха да настъпят. Основният проблем е, разбира се, река Днепър. А на левия бряг съветските войски заеха отбранителни позиции.
  Въпреки това германците имаха алтернативно падане. Удар през Турция. Дълго време тази страна се придържаше към неутралитет. Но правителството се промени. И дойдоха още прогермански сили. И Хитлер се съгласи да обещае на османците всякакви златни планини, за да ги тласне във войната. Населението на Турция бързо нараства, армията става все по-силна. А част от оръжията бяха продадени от Третия райх на кредит. И османската армия стана, силно разположила напълно мобилизирани мюсюлмански войници на границата на СССР.
  И на 20 април 1958 г., без да обявява война, Турция атакува съветските войски в Закавказието... Така е добавен втори фронт за Червената армия. Все пак нацистите успяха да надиграят съветските специални служби. Ситуацията се влоши от конфронтацията между Жуков и Берия. Което се отрази и на положението на фронта.
  Турците атакуват не сами, а заедно с немците. И това им даде допълнителни възможности.
  Боевете се развиха близо до Ереван и Батуми беше щурмуван.
  Марсилия се бие във въздуха. Този път настроението му е по-мажорно и борбено. Всъщност най-накрая имаше плаха надежда, че ще бъде възможно да се спечели тази война, която се беше проточила безкрайно.
  Още на първия ден германците и турците пробиха отбраната на руските войски и започнаха да се придвижват навътре.
  Нацистите успяха да постигнат тактическа изненада. И техните войски се движеха достатъчно бързо. И отчасти се оказа, че Червената армия не е напълно готова да защитава Закавказието.
  И тук героизмът на Червената армия трябва да компенсира погрешните изчисления на ръководството.
  Боевете се развиха за Ереван. И тогава пионерите се бориха смело. Те се съпротивляват на злите нацисти и османските войски.
  А в покрайнините на Ереван пионерите копаят окопи. Има момчета от различни националности. По-специално, много ярки глави трептят. Има червени и черни и руси деца.
  Едно ги обединява: вярата в триумфа на комунизма и босите крака. Ясно е, че не всеки има обувки по време на войната и затова в знак на солидарност всички деца парадират с голите си заоблени токчета. Пролетта в Закавказието е доста топла и когато се движите и работите с лопати, дори става горещо за момчетата. А през зимата студът тук не е толкова ужасен.
  Момчетата и момичетата са загорели, слаби, но жилави, готови за ожесточен бой.
  Децата работят с ентусиазъм и пеят:
  Вдигайте огньове, сини нощи,
  Ние сме пионери - деца на работници...
  Ерата на светлинните години наближава,
  Призив на пионерите - винаги бъдете готови!
  Призив на пионерите - винаги бъдете готови!
  И тук отново идва алармата. Момчета и момичета скачат на дъното на изкопа. И снаряди вече започват да се пръскат отгоре: вражеската артилерия работи.
  Пашка попита босото момиче Маша:
  - Е, мислиш ли, че ще оцелеем?
  Момичето, слабо и светлокосо, отговори уверено:
  - Ще устоим поне веднъж, в най-трудния час!
  Пионерът Саша логично отбеляза:
  Нашият героизъм е непоклатим.
  Момчето почука с боса си подметка по камъните. Вижда се, че момчето се е натъпкало с твърди мазоли.
  Момичето Тамара отбеляза:
  Ще се борим без страх
  Ще бъдем съкратени нито крачка назад...
  Нека ризата е напоена с кръв -
  Още врагове, обърнете рицаря в ада!
  Момчето Руслан, пионер с черна коса, отбеляза:
  Минават векове, ще дойде ера,
  В който няма да има страдания и лъжи...
  Борете се за това до последния си дъх -
  Служи на Родината си, ти от сърце!
  Момчето Олег, тънко и светлокосо, чурулика, стихове:
  Не, бдителният няма да избледнее,
  Погледът на сокол, орел...
  Гласът на народа е звучен -
  Шепотът ще смаже змията!
  
  Сталин живее в сърцето ми
  За да не познаваме тъгата,
  Отвори вратата към космоса
  Звездите грееха над нас!
  
  Вярвам, че целият свят ще се събуди
  Ще има край на фашизма...
  И слънцето ще грее
  Осветяване на пътя на комунизма!
  Момчетата и момичетата аплодираха в един глас.
  Но сега реактивните щурмови самолети вече летят и хвърлят бомби. И това е агресивен подход.
  Олег и Саша вдигнаха прашка и пуснаха дар на смъртта. И цевта е ударена от щурмовия самолет на Хитлер, макар и принадлежащ на Турция.
  Момичето Наташа изпя:
  - Комсомолът не е само възраст,
  Комсомолът е моята съдба!
  Ще покоря космоса, вярвам
  Да живеем вечно!
  Ахмед, момче-пионер от Азербайджан, отговори с усмивка:
  - Ти все още не си комсомолка, Наташа!
  Момичето гневно тропна с бос крак и отговори с мелодичен глас;
  До бащите, с весела песен,
  Ние сме за комсомола...
  Ерата на светлинните години наближава,
  Викът на пионерите - винаги бъдете готови!
  Викът на пионерите - винаги бъдете готови!
  Олег също тропна с бос, детски крак и извика:
  По-силен чук стиснете пролетариата,
  От титаниева ръка смачква ярема...
  Ще изпеем хиляда арии за нашата родина,
  И светлина за потомството, добре!
  Децата са възхитени. И всъщност германците и турците бомбардираха и само едно момиче беше ударено от фрагмент в голата си кръгла розова пета.
  Пионер изкрещя, но след това прехапа устните си.
  И така те се подготвиха да отблъснат атаката. И вече има танкове с фашисти и османски части. Купени от Турция на кредит, страхотни Е-100 се движат. Такива мощни и опасни машини.
  Имат такава защита. Че не можеш да минеш от никакъв ъгъл. Не можете да го ударите само от един ъгъл. Единственият шанс е да разбиете следите.
  Децата са готови да се бият и размахват боси крака. Ето ги на тел бутат пакети със самоделни експлозиви под следите на нацистите и турците. Работи и унищожава ролките на танковете на армията на Ромел и Ла Ердоган.
  И изглежда ужасно.
  Саша изскърца:
  - Слава на комунизма!
  Момчето Пашка стреля с Олег от прашка и крещи:
  - Слава на пионерите!
  Момчето Руслан, заедно с момичето Суфир, влачи мина под германеца и турчина с тел, викайки:
  - Слава на СССР!
  Деца от Азербайджан и руски момчета се бият. Загорели, слаби, боси пионери срещу колосална армада от танкове.
  Момичето Тамара тъпче грациозния си малък, бос крак и казва:
  - Слава на Русия!
  Пионер Ахмет потвърждава, докато стреля по врага:
  - Ние сме едно приятелско семейство заедно!
  Момчето Рамзан, червенокос азербайджанец, потвърждава, разбивайки кола:
  - От словото сме сто хиляди аз!
  Децата са дружелюбни... Ето го арменското момиче Азатухи, което също ловко прехвърля експлозивния пакет под фашистката гъсеница с помощта на тел и изскърца:
  - СССР е семейство от народи!
  Друго арменско момиче Агас казва:
  - Не се огъвайте пред фашизма:
  И момичето дръпна жицата с боси пръсти. Много азербайджански и арменски деца имат руси коси и не се различават от славянските деца, от които също има много. Тези, които се измъкват от германците, други руски семейства се заселват в Азербайджан и Армения дори при царете.
  В Кавказ има много славяни. Много смесени двойки. Да, и децата обикновено имат по-светла коса от родителите си. И славянските момчета загоряха, че не можеш да ги различиш от местните. Освен това децата обикновено са по-сходни от възрастните.
  Така че международният съветски батальон от момчета и момичета се бие и всички са обединени и много сходни. Голите им пети мигат при движение.
  И мечтите децата изпращат дарове на смъртта. Шамил и Серьожка, и двамата пионери, дърпат жицата. И ето един германец, но с турски екипаж, Е-50 спира със счупена гъсеница.
  Момчетата пеят в един глас:
  Съюз неразрушими, свободни републики,
  Не грубата сила се събра, не страхът...
  И добрата воля на просветените хора,
  И приятелство, и разум, и смелост в мечтите!
  И децата са доволни. Усмихват се с бели, равномерни зъби. И са щастливи, въпреки че са заплашени от смърт.
  И немците са гадни. Унищожените танкове стрелят с оръдията си и драскат картечници.
  Някои немски и турски превозни средства са оборудвани с гранатомети и са много опасни.
  Момчето Максимка и момичето Зара от Азербайджан и те, облегнали се на боси крака, издигнаха мина под врага и избиха фашистки мастодонт, дори и продаден на Турция.
  И извикаха с пълна сила:
  - За СССР!
  Децата са толкова смешни.
  Пионерите Абас и Владимир също използват оръжие. В този случай катапултирайте и разбийте гъсеницата Е-75 на нацистите. Тогава момчетата запяха:
  - За величието на планетата под прикритието на комунизма!
  Олег и Абдула също са пионери на различни нации, но с едно сърце пускат и експлозиви. Удрят E-100 и пеят...
  Ние отворихме планетата за нациите,
  Пътят към космоса, към невижданите светове...
  Пеят се героични дела -
  Да заличи белега от смъртта завинаги!
  
  Под Светото знаме на Русия,
  В мир, приятелство, щастие и любов...
  Хората на цялата земя ще станат по-щастливи,
  Адският мрак ще се разсее в далечината!
  Тук се бият деца...
  Абдуррахман и Светлана - азербайджанско момче и момиче от Беларус, дръпнаха тел заедно и избиха фашистки танк. И пееха:
  - Великото име на свещената Русия,
  Свети над света - като слънчев лъч...
  Вярвам в единството, ще станем по-щастливи,
  Нека покажем на хората правилния път!
  Децата са много смели. И нацистите, и техните съюзници турците са просто шокирани от такава упорита и яростна съпротива.
  Абудурахман е пионер, той получи фрагмент в босата си подметка. Прониза мазолиста повърхност на крака на дете.
  Момчето изсъска:
  - И ме боли!
  Светлана също получи удар в кръглата пета и се почеса по рамото. Но момичето изсъска:
  - Не разбивайте пионерите!
  Азим и Колка също набиха немската кола.
  Момчетата посочиха с тел и запяха:
  Коварният враг премина в настъпление,
  Но вярвам, че няма да се поколебае, съветските хора ...
  Врагът очаква поражение и забрава,
  И славата на Русия ще цъфти по-силно!
  Врагът очаква: поражение и забрава,
  И славата на Русия ще цъфти по-силно!
  Децата са смели и не се огъват. И те искат да спечелят. И пеят, и се бият.
  Германците понасят тежки загуби. Вярно е, че най-вече имат счупени писти и ролки. И не е фатално.
  По-лошо за пионерите, които бяха взети в плен.
  Момчето Абдулхамид, когато беше взето в плен, беше поставено на стелажа от нацистите. Те вкараха босите крака на пионера в блока и започнаха да окачват тежести на куките. И тогава той запали огъня. И босите пети на момчето бяха облизани от огън. И камшик падна на гърба му. Дълго ме биеха. И тогава нацистите започнаха да чупят ребрата с нажежени до червено клещи.
  Момчето, умиращо под мъчения, когато желязото на ребрата му, зачервено от жегата, го смачка, запя:
  Берлин е почти под наше управление,
  С бинокъл виждаме проклетия Райхстаг...
  Надявам се скоро да има мир и щастие;
  Което ще опиша в стиховете си!
  
  Русия отвори комунизма за световете,
  Тя стана семейство за всички.
  Но Вермахтът ни залепи свинска муцуна,
  И сега кръвта плиска от вените като чешма!
  
  Това, което фюрерът забрави с нас случайно,
  Исках да взема земя и роби!
  Фашизмът продължи с много дълга кампания -
  И ето истински кошмар, адски сънища!
  
  Просто момче, босо момче,
  Наскоро вързана червена вратовръзка.
  Той искаше сам да изгради света без Бог,
  Но изведнъж напалм изригна от небето!
  
  Трябваше да бягам отпред, ние бяхме AWOL,
  Никой не иска да вземе такива младежи!
  Но момчето-боец с пушка го направи,
  Пътят на бащите се оказа достоен!
  
  Бори се там, където и хитрост, и сила,
  И слабостта също е горчива, уви ...
  Другари трябваше да копаят гробове
  Рендосване на борови ковчези в слана!
  
  Сега съм пионер, свикнал да страдам,
  Отиде на разузнаване бос, снежната преса хрущя.
  Може би наказание за неверие,
  Че не исках да познавам Исус!
  
  Но какви са трите часа на Голгота?
  Изминаха повече от три години война!
  Във всяко село вдовиците плачат горчиво,
  Как загинаха синовете в гробището на страната!
  
  Оцелях, бях контузен, ранен от куршум,
  Но за щастие той остана на крака!
  Честно върнахме дълга на Германия,
  Че фашизма е стъпкан на прах от нас!
  
  Пораснал съм, но все още съм момче,
  Мустаците не пробиха, а вече титан!
  Да, възрастен и може би дори твърде много,
  В крайна сметка сърцето стана твърдо като метал!
  
  Най-високата награда Hero Star -
  Самият Сталин, повярвайте ми, го предаде!
  Той каза: трябва да вземем пример от хора като теб,
  Бойците изковават ключовете от вратите на Едем!
  
  Но сега оставете смелата пушка,
  Вземете ви, клещи, чук и работа!
  Направете платноходка и лодка от дърво
  И създайте самолет, така че птицата да лети нагоре!
  Да, с такива деца, дори заедно с турците, нацистите на СССР няма да преодолеят. Още на 1 май съветските войници празнуват, но Ереван се държи. Това означава, че фашисткият блицкриг в Кавказ е осуетен. И освен това смелите комсомолци се бият.
  Елизавета и нейният екипаж на СУ-130 изпращат снаряди в нацистките танкове.
  В същото време момичетата използват голите си пръсти и пеят:
  И в планинските височини и звездната тишина,
  И морската вълна и яростният огън!
  И в яростен и яростен огън
  И голата пета на момичето натисна копчето. И още един AG-75 беше разбит от кумулативен снаряд.
  И момичетата се забавляват.
  А Акулина Орлова свали стотния нацистки самолет и на 3 май 1958 г. получи четвъртата звезда на героя на СССР.
  Нашите славни жени пилоти... Да, войната все още продължава и изходът й не е ясен, но никой не коленичи и няма да се предаде. Така че има вяра в по-добро бъдеще и че СССР рано или късно ще победи Третия райх. И Адолф Хитлер, който получи силата и късмета на президента-дракона, ще умре!
  
  СЪГЛАСИЕТО НА ФРАНКО Е ВАЖНО ЗА СЪДБАТА НА ЧОВЕЧЕСТВОТО
  Франко се съгласява с преминаването на германските войски към Гибралтар. Без повече време нацистите се преместиха в тази крепост и я превзеха незабавно. След това войските на Вермахта започнаха да се прехвърлят на най-краткото разстояние до Африка.
  И Хитлер промени решението си за борбата срещу СССР. Освен това интуицията на фюрера му подсказваше, а той имаше силно развита, че няма да превземе тази територия толкова лесно. А Червената армия никак не е слаба. Сталин специално изтече информация за танковете КВ и Т-34 на германското разузнаване. И нацистите започнаха да разработват свои собствени тежки танкове.
  Нацистите настъпват в Африка. Ромел получи повече войски и постигна големи печалби. Югославия и Гърция също са пленени. Така че победите следваха победи.
  Но Черният континент поглъщаше германските сили... И вече не се говореше за поход на Изток. Нацистите превзеха Египет в движение и навлязоха в Близкия изток. Те завзеха Ирак, Кувейт и други земи. Тогава през Иран започва кампания срещу Индия. През декември 1941 г. Япония атакува САЩ в пристанището на Перу и Хитлер обявява война на Америка.
  След това войната най-накрая се премести на Запад. И СССР получи глътка въздух.
  До втората половина на четиридесет и втората година германците завършиха завладяването на целия Черен континент, както и Азия, до Индия, която също беше превзета със слаба съпротива от британците. И имаше огромна германска колониална империя. И Великобритания започна да бъде силно бомбардирана. В битка влязоха новите бомбардировачи Ju-188 и Focke-Wulf, както и все по-голям брой подводници. Включително по-бързи и по-съвършени.
  Въздушната атака срещу Великобритания продължи с все по-нарастваща интензивност. И през юни 1943 г. се извършва десантът. В битките участваха нови немски танкове: "Пантери", "Тигър" -2, "Лъв", които показаха предимството си пред британците. Лондон падна в рамките на две седмици след кацането. И след падането на Великобритания, Ирландия се съпротивлява още една седмица.
  И беше заловен от нацистите... Сега САЩ имат избор: или да водят безнадеждна война срещу нарасналата сила Германия, или да сключат мир, преди да е станало твърде късно.
  Третият райх вече имаше на въоръжение такива мощни изтребители като ME-309, които развиваха скорост от 740 километра в час, което по това време беше много, и имаше седем огневи точки: три въздушни оръдия с калибър 30 милиметра, едно от която беше дългоцевна и четири тежки картечници.
  А асовете на германците са феноменални: една Марсилия струва нещо! Този изтребител беше истинско откритие и надмина всички явления... За сто и петдесет свалени самолета Марсилия получи Рицарския кръст на Железния кръст със сребърни дъбови листа, мечове и диаманти. И за триста самолета той стана първият в историята на германците, който отново получи този кръст. И за да отличи Марсилия, в негова чест е измислена нова награда: Железният рицарски кръст със златни дъбови листа, мечове и диаманти, с които той е награден за петстотин свалени самолета.
  Америка смяташе, че войната с Третия райх и Япония, които спечелиха битката при Мидуей и превзеха Хавайския архипелаг, няма да завърши добре.
  И това наистина ще бъде сериозно изпитание за тях. Със сигурност е трудно за германците да стигнат до Америка заради разделянето край океана. Но по принцип разстоянието не е пречка. И нацистите можеха рано или късно да стигнат до Съединените щати, да плуват и летят. Освен това Третият райх вече имаше реактивни изтребители и страхотен бомбардировач TA-400, който можеше да бомбардира Америка. По-мощните Ю-288 вече бяха успели да бомбардират Великобритания, а на път беше и четиримоторен Ю-488, който достигаше скорост до седемстотин километра в час - което е просто супер за витлов бомбардировач!
  Така че Вермахтът е силен. А страхотните подводници, задвижвани от водороден прекис, достигаха скорост до 36 възела в час и американците бяха напълно уплашени.
  Рузвелт беше тежко болен и на всичкото отгоре можеше да избухне сериозна борба за власт. И републиканците са много недоволни от демократите. Самият Хитлер гледаше с тревога СССР, който увеличаваше своята мощ.
  Сталинисткият СССР официално преизпълни третия петгодишен план, като удвои промишленото производство. Дори като се има предвид факта, че малко изневериха със статистиката и това са завишени данни, пак беше впечатляващо. Технологичната продукция се увеличи. През четиридесет и първата година СССР произведе около пет хиляди танка, като три хиляди от тях са най-новите Т-34 и КВ. Появи се в серията и KV-3 и KV-5. И това са мощни машини. Те направиха още повече самолети, довеждайки техния брой до тридесет хиляди.
  В четиридесет и втория танкове са произведени повече от шест и половина хиляди. Включително най-новите. KV-4 се появи в най-тежката модификация с тегло сто и седем тона. А също и лекият танк Т-50 е най-новият. Т-34 продължи да се произвежда.
  През четиридесет и третата година са произведени седем и половина хиляди танка. А самолетите са толкова много, че има остър недостиг на пилоти. Общо СССР имаше сто и двадесет танкови дивизии. И броят на самолетите достигна петдесет хиляди.
  Първата година от Четвъртата петилетка дори беше преизпълнена според официални данни и това тревожеше Хитлер.
  Така че къде да се обърне агресията - фюрерът решава през 1944 г. да атакува СССР. И Съединените щати подписаха мир. Американците се съгласиха да признаят всички завоевания на Третия райх и да изплатят огромни репарации на нацистите. И също така отказа всякаква работа по ядрените оръжия. Америка също прехвърли своя флот, почти цялото оборудване и много автомобили на нацистите.
  На 22 юни 1944 г., пускайки голям брой: "Пантери", "Пантери" -2, "Тигри" -2, "Лъв", "Маус", "Фердинанд" -2 и друга техника, нацистите атакуват СССР.
  Това Сталин приведе войските в състояние на бойна готовност. Освен това линията на Молотов е завършена на новата граница в СССР и линията на Сталин е възстановена и въоръжена. Новият танк Т-34-85 с по-голяма кула и по-мощни оръжия започва да се произвежда в СССР. Вярно е, че в тежките танкове беше по-лошо. Серията KV достигна KV-13, а някои модели тежат двеста и двадесет тона. Включително като отговор на "Мишка".
  Войната първоначално протича под диктовката на Третия райх. В небето немските опитни аса, но с по-качествени самолети, победиха съветските пилоти. Реактивният самолет ME-262 вече беше в серията, но СССР все още нямаше такъв самолет. И ME-309 се оказа страхотна и бърза машина. А еволюцията на TA-152 на Focke-Wulf е много смъртоносна машина.
  Най-важното е, че Третият райх има голямо превъзходство в жива сила, поради колониалните войски. И отлични постижения в мобилността. Пантера-2 се оказва много добър танк, който през 1944 г. става основният немски мастодонт. Въоръжено с мощно 88 мм оръдие с дължина на цевта 71EL, това превозно средство е способно да пробие дори супер тежки танкове KV. И добра предна броня, особено челото. Сто и петдесет милиметра от челото на кулата и сто милиметра от челото на корпуса под големи наклони на ламарините. В същото време цялото е четиридесет и седем тона, а двигателят е деветстотин конски сили. Тоест машината е пъргава и отлична ергономия. Единствената отрицателна странична броня е дебела само шестдесет милиметра под склонове. Но дори и това е достатъчно, за да не го вземат на борда четиридесет и пет и противотанкови пушки.
  "Пантера" -2 е много по-силна от обикновена "Пантера" и Т-34-85. Така германците успяха да постигнат успех с основния танк. Останалите коли са по-зле. Пантера е твърде слаба със само четиридесет милиметра странична броня и е уязвима за съветските леки оръдия и противотанкови пушки. "Tiger" -2 е малко по-добър, отколкото в реалната история, благодарение на двигателя с хиляда конски сили. Но все пак е твърде тежък с шестдесет и осем тона. А кулата е голяма и се върти по-бавно. Танкът е с двадесет и един тона по-тежък от Panther-2 и има еднакво въоръжение и почти никакво предимство в бронята. Така че, подобно на "Tiger", "Tiger" -2 скоро беше премахнат от въоръжение.
  А Лео е още по-зле. Без значителни предимства в резервацията пред Panther -2, той тежи деветдесет тона. Което, с двигател от хиляда конски сили, прави колата доста слаба при шофиране. И 105-милиметрово оръдие в 70EL, въпреки че прониква по-добре, е по-малко бързострелно. И не е необходимо на практика.
  А Маус, дори и с тегло от 188 тона, е само хемороиден апарат и повече тежест за армията, отколкото силен танк. Макар и защитени със странична и лоша. Но шофирането е ужасно и на практика се чупи твърде често.
  Германците също премахнаха Maus от серията... Вместо това Е-100 се разработваше дълго време с по-плътно оформление, но сходно по въоръжение.
  В СССР цялата серия KV се оказа на ниско бойно ниво. И особено често колите се повреждаха и имаха лошо шофиране. И от бронята без наклон тя беше лесно пробита от немски оръдия.
  Само тридесет и четири бяха повече или по-малко успешни танка. Но СССР имаше плюс - по-мощна и завършена защита. Но също така и минус - войските не бяха научени да се защитават. И имаше ефект.
  Три години шанс, разбира се, добавиха оборудването на СССР във войските. Но тежките танкове KV бяха неуспешни и развитието на танкостроенето в полза на увеличаване на теглото не се оправда. И тежките съветски автомобили се оказаха, честно казано, боклук. Не толкова и в авиацията. PE-2 беше труден за управление, IL-2 беше уязвим, MIG-3 беше слаб по отношение на маневреността.
  И други съветски самолети бяха по-ниски по качество от германските. А немските пилоти са толкова опитни. Марсилия е като чудо. За седемстотин и петдесетте самолета, които майсторски сваля, той е награден с Рицарски кръст на Железния кръст с листа от платинен дъб, мечове и диаманти. И това е уникален случай, когато заради един човек въведоха шеста степен на една награда, въпреки че традиционно се изискват пет степени.
  Войната беше малко по-различна от истинската история. Ако през четиридесет и първата години германците отначало напредваха бързо и лесно печелеха, превзеха град след град, а след това движението им се забави. Сега е обратното.
  Съветските войски, концентрирани и разположени близо до границите, напълно мобилизирани и застанали в мощна отбрана на завършени линии. И така най-мощната съпротива срещу нацистите беше в самото начало на войната.
  Освен това играеше и факторът, че СССР започна войната след общата мобилизация, като събра петнадесет милиона войници и офицери. Но Хитлер, използвайки колониални владения само в първия ешелон, хвърли тридесет милиона. Освен това Япония хвърли двадесет милиона от изток заедно с чужди дивизии. Този път Сталин не можа да спаси Москва.
  Освен това сателитите участваха от страната на Третия райх: Турция, Финландия, Унгария, Румъния, Хърватия, Словения, България, Испания, Португалия, Швеция. И, разбира се, Италия с нейните колонии. Цяло стадо...
  Така че СССР отначало, разчитайки на линията на Молотов и Сталин, задържа врага. Но когато тези линии бяха пробити, цяла колосална загуба и нацистите и японците се претърколиха, тогава нямаше какво да се задържи. И се оказа точно обратното: по-силна съпротива в началото и по-слаба по-нататък. Така нацистите превзеха Москва почти веднага. Сталин бяга в Куйбишев и след това в Свердловск.
  Подробностите за битките показаха като цяло, че СССР така и не се научи как да се защитава... Освен това втората вълна от чистки в армията също изигра негативна роля. Още при Берия Сталин заповядва да премине отново през военните. Е, Берия го направи.
  Очевидно на Сталин беше трудно да се справи без кръв по зъбите си. Нацистите, заедно с турците, също изиграха негативна роля от Закавказието и Централна Азия. И това също се оказа важен фактор. Освен това в Централна Азия нямаше сериозна отбрана.
  Да, мюсюлманите му се разбунтуваха.
  Немците използваха три години по-продуктивно. От армията стана и по-опитен, и по-силен. И СССР добави по-малко. Освен това през тези три години Сталин няма нито една война. Неутралитет с Япония. Сталин обеща на Хитлер да не докосва Финландия. Но германците все пак натрупаха значителен боен опит. Особено пилотите.
  Марсилия за хиляда свалени самолета получи Големия кръст на Железния кръст, платиненото и диамантното кубче на Луфтвафе и генералските пагони.
  Така всичко се оказа много по-забавно и прекрасно - за слугите на Луцифер ...
  СССР издържа до януари 1945 г. и падна... След това започва период на мир... Но не за дълго. На 20 април 1950 г. Третият райх и Япония атакуват Съединените щати. Все пак те бяха разтревожени от разузнавателните данни, че американците работят тайно върху атомната бомба.
  Войната продължи само три месеца и завърши с окупацията на Америка.
  И на 20 април 1955 г. Хитлер атакува Япония с нейните колонии. Войната продължава малко повече от година и завършва с блестяща победа за Третия райх.
  Тогава на 20 април 1959 г. се провежда референдум и се появява световната монархическа империя на Третия райх с наследствена власт.
  И когато Хитлер умира през март 1961 г., неговият син, получен чрез изкуствено осеменяване, се възкачва на трона.
  Светът, под ръководството на железния ред, овладя планетите на Слънчевата система. Човечеството беше обединено и споено от желязна дисциплина се опита да изгради ново райско царство на планетата Земя и в бъдеще да включи всички обитаеми светове на Вселената!
  
  
  
  ТОВА Е ЛИЧНИЯТ КОНТАКТ НА ДВАМАТА ДИКТАТОРИ
  Хитлер и Сталин се срещнаха лично през ноември 1940 г. и успяха да уредят споровете. Срещата лице в лице завърши със стратегически военен съюз между двамата диктатори срещу Великобритания.
  Сталин се съгласи да не претендира за европейската сфера на влияние на Хитлер. Хитлер от своя страна отстъпи Индия, Пакистан и по-голямата част от Иран на Сталин, но получи Близкия изток и Африка за себе си. Освен това Китай и част от Индокитай бяха разделени от Япония и СССР.
  Като цяло личната среща позволи на двамата диктатори да се споразумеят и да предотвратят война. СССР започва настъпление срещу Иран и Индия. Хитлер изпращаше войски в Африка. След като сключи военен съюз с Русия, Франко, осъзнавайки, че Великобритания не може да устои на такава сила като СССР, Италия, Третия райх и Япония наведнъж, се съгласи да нападне Гибралтар.
  Германците превзеха крепостта, която не беше съвсем готова за отбрана, веднага. Базата на британците в Малта също е разбита, а десантът е десант. Италия избягва поражението в Гърция благодарение на удара на германски и турски войски.
  Но британците бяха пребити...
  Тогава германците, като прехвърлиха значителни сили, превзеха Египет. Разполагайки със сто и петдесет дивизии за войната със СССР, Хитлер ги изпрати да превземат Близкия изток и Африка. Британците бяха слаби, а колониалните войски всъщност не искаха да се бият.
  Фюрерът през четиридесет и първата година превзе Близкия изток и по-голямата част от Африка. Сталин окупира Индия, и почти цял Иран, и Пакистан, и част от Бирма с Бангладеш.
  Япония нападна Америка в пристанището на Перу. И войната се разшири... Хитлер обяви война на Съединените щати. На следващата година Сталин също влезе във войната с Америка.
  През пролетта на 1942 г. германците завършват превземането на Африка. Те бяха възпрепятствани не толкова от британските войски, които отстъпваха по численост и качество на Вермахта, колкото от разтягането на комуникациите и липсата на удобни пътища на Черния континент.
  Великобритания понася все повече и повече загуби от германския, а след това и съветския подводен флот. Влизането на Америка във войната не помогна много.
  Япония победи и американците...
  Британският флот се топеше...
  През септември 1942 г. започва десант на амфибия в Англия. Те бяха предимно немски, но участваха и съветски войски. Британците се биеха отчаяно. В битките участват най-новите съветски танкове КВ-3, КВ-5 и най-новите КВ-4, също Т-34, КВ-2 и множество плаващи машини. А германците от най-новите танкове управляваха само Т-6 или "Тигър". И тогава само няколко коли, произведени набързо в заводите.
  Хитлер беше неприятно изненадан от силата на съветските танкове. Очевидно е по-слаб.
  Немският бомбардировач Ю-188 не беше лош и DO-217, който се показа задоволително, и ME-109 и Focke-Wulf. Но така си е. PE-8 също се оказа много добър. Като цяло съветските танкове са здрави и тежки.
  В Третия райх сериалът все още се разработва: "Пантера", "Тигър" -2, "Лъв" и "Маус".
  Великобритания издържа само петнадесет дни. След което лондонският гарнизон капитулира. Още шест дни битки продължаваха в Шотландия. И след това в продължение на четири дни британците се съпротивляваха в Ирландия.
  Англия падна. И следващите битки се разиграха срещу Съединените щати. Но до Америка все още трябва да се стигне. За което се нуждаете от много транспортни кораби и контрол над морето. Хитлер увеличава силите си и за първи път превзема Исландия през ноември 1942 г.
  По-нататък през Гренландия войските му се придвижват към Канада. И японците кацнаха в Панама. И германците също прехвърлят сили през Аржентина и Бразилия, които са влезли в съюз с Третия райх.
  Е, Сталин реши да атакува през Аляска. Битките във Великобритания показаха, че свръхтежките танкове не са достатъчно ефективни. И съветските дизайнери започнаха да разработват по-компактна серия IS вместо KV. Съветските войски започнаха офанзива в Аляска през Чукотка през май 1943 г. и беше сравнително добра.
  Вярно е, че СССР има много танкове и те са много по-силни от американските Shermans и Grants. Германската пантера също не беше лоша, което като цяло харесваше военните, с изключение на това, че често се разваляше, но беше добре защитена в челото и добре въоръжена.
  Германците лесно създават опора в Канада и я разширяват. В небето се появиха ME-309 и по-мощните бомбардировачи Ю-288. И имаше бързо развитие на реактивните самолети.
  И немският пилот Марсилия се превърна в недостижимо явление, сваляйки стотици британски и американски самолети. За сто и петдесет самолета Марсилия получи Рицарския кръст на Железния кръст със сребърни дъбови листа, мечове и диаманти.
  За триста Орден на немския орел с диаманти. За четири рицарски кръст на Железния кръст със златни дъбови листа, мечове и диаманти, и за петстотин Големия кръст на Железния кръст.
  И той смаза тези американци, превръщайки се в недостъпно явление. Когато достигна цифрата от седемстотин и петдесет самолета, получи нова награда: Рицарския кръст на Железния кръст с мечове от платинени дъбови листа и диаманти.
  В Америка Марсилия се превърна в истинска легенда и набързо се снимаха филми за него.
  Поради трудности при преместването на войски и проблеми с доставките войната със САЩ се проточва.
  Американците не се биеха много енергично за Канада и Аляска, а германски, съветски и други войски я окупираха без особени затруднения.
  Но самата инвазия в Америка започва едва през юни 1944 г. СССР прехвърли нови, по-мощни средни танкове Т-34-85, които бяха по-добри при проникване в американски танкове, по-ефективни и не толкова тежки като серията КВ, ИС-2. Последният танк беше добро средство за пробив благодарение на мощно оръдие и четири картечници и сравнително добра странична защита.
  В Съединените щати само няколко модернизираха Sherman, като инсталираха по-мощно 76-милиметрово оръдие, повече или по-малко способно да пробие средни танкове на противника. Работата по Pershing се забави ... Вярно е, че имаше много Shermans.
  Германците също не стояха на едно място. Panther-2 се оказа малко по-напреднал, благодарение на заемането на двигателя и трансмисията от руснаците в един блок, което направи възможно намаляването на височината на танка.
  И кулата е станала по-тясна и по-малка, а двигателят е по-мощен. В резултат на това немският танк имаше броня на челната купола от 150 мм с наклони, чело на корпуса от 120 мм с наклон от 45 градуса и шестдесет страни. И оръдие 88 мм в 71 EL, способно да пробие Шермани от три километра и половина. Плюс това, теглото на резервоара е само четиридесет и седем тона с двигател от 900 конски сили.
  С изключение на доста слабата странична броня, но все пак достатъчна за изстрели от американски базуки, Panther-2 стана най-добрият танк от Втората световна война по отношение на своите характеристики, надминавайки както съветския KV, така и IS-2 все още не е перфектен достатъчно.
  Tiger-2 се произвеждаше на малки партиди, поради факта, че нямаше почти никакви предимства при резервирането, беше значително по-нисък в характеристиките на шофиране и беше трудно да се транспортира.
  Обичайният "Тигър" също беше прекратен ... И "Пантера" -2 стана основният танк на Вермахта. И вече в СССР започнаха да гледат с повишено внимание на технологиите на Германия.
  В небето ME-262 влезе в серия, но надеждността му беше недостатъчна, а бойните му качества също не бяха напълно разкрити. И докато германците разчитаха на МЕ-309 и ТА-152. Последният винтов изтребител-бомбардировач се оказа много успешен и ефективен. ME-309, въпреки високата си скорост и мощно въоръжение, имаше проблеми с хоризонталната маневреност.
  XE-162 се оказа по-прост и евтин реактивен изтребител, но труден за летене, достъпен само за пилоти от висок клас.
  Следователно не беше пуснат толкова, колкото можеха.
  Такъв самолет обаче беше много подходящ за стила на Хъфман, който стана вторият пилот на посланика на Марсилия и получи Рицарския кръст на Железния кръст със сребърни дъбови листа, мечове и диаманти като втория пилот, надхвърлил триста свалени самолет.
  Съветските пилоти също отбелязаха сметки, но по-скромно от германските. Покришкин се открои.
  Войната започна през лятото на 1944 г. за Америка няма значение. Третият райх и щурмовата пушка се оказват по-добри и смазват войските на янките. И Червената армия продължи. Американците губеха. Филаделфия падна през август. През ноември 1844 г. съветските и германските войски вече се приближиха до Вашингтон и Ню Йорк от север. За първи път на фронта се появиха американски Pershings и Fireflies. Те надминаха съветския Т-34-85 и бяха опасни за ИС-2, но все пак загубиха от Пантера-2, който стана най-добрият танк от Втората световна война.
  Близо до Вашингтон американците се бият героично. Но все пак съветско-германските войски завършиха обкръжаването на американската столица до края на декември, а до петнадесети януари и Вашингтон, и Ню Йорк паднаха ....
  Америка се съпротивлява известно време... Боеве се водят и в Мексико, където настъпват германци и японци.
  На 9 май 1845 г. остатъците от американските сили капитулират. Войната можеше да приключи по-рано, но между японците и германците възникнаха сериозни разногласия. И това разтегли конфликта.
  След капитулацията на Съединените щати настъпи пауза... Но нова война беше неизбежна. Япония искаше твърде много за себе си. Половината от Америка с много по-скромен принос за победата и цяла Латинска Америка. Сталин също се натъкна на японците с искане за връщане на Южен Сахалин, който самураите получиха нелегално.
  Накратко, на 20 април 1947 г. избухва нова война. Между Япония и нейните колонии от една страна и срещу Третия Райх и съюзниците и СССР от друга. И това е сериозно.
  Разбира се, СССР и Третият райх са технически по-силни от японците. СССР имаше танковете Т-54 и ИС-7, германците имаха серия Е, дори първите пирамидални разработки. Коалицията на белите социалисти също беше по-силна във въздуха. Особено силни бяха летящите чинии на Третия райх, абсолютно неуязвими за малки оръжия.
  Войната продължава само четири месеца и половина и завършва с поражението и капитулацията на Япония на 3 септември 1947 г.
  СССР получи Южен Сахалин, Курилския хребет, една трета от самата Япония, половината от Китай и Корея, Хавайския архипелаг и още нещо. Останалите владения са завзети от Третия райх.
  След това Сталин и Хитлер се срещат отново и отново потвърждават приятелството си.
  И най-накрая завършиха света... Сталин умира на 5 март 1953 г., но успява да остави писмено завещание за предаване на властта на Лаврентий Берия. Той стана лидер след Сталин и запази баланса на силите.
  Хитлер провежда по-умерена политика, дори не е имало масови изтребления на евреи, но той укрепва властта си. Потомците на Хитлер са получени изкуствено. На 20 април 1959 г. се провежда референдум за създаването на световна империя и установяването на монархия. И беше определен редът на наследяване.
  Следователно, когато Хитлер умира през март 1963 г. в същия ден като Сталин, но десет години по-късно, това не предизвиква много объркване и борба за власт. А светът имаше само две империи, Съветска и Германска. И те имаха ядрени оръжия, така че фокусът се измести към разширяването на космоса. Още през 1959 г. германците започват да летят до Марс. И те отлетяха до Луната още по-рано.
  И СССР през 1961 г. изпрати човек на Марс. Така върви историята... В края на ХХ век на планетите от Слънчевата система възникват човешки селища.
  А през 2020 г. започва първият полет на човечеството до звездата Сириус, около която се въртят планетите, подходящи за човешко развитие. След смъртта на Берия, неговият син Серго успява. А в Третия райх вече се провеждаха смели експерименти за подмладяване на тялото. Така синът на Хитлер Волф за пръв път изглеждаше на около тридесет години и можеше да управлява много дълго време.
  Ето как се оказа новият свят... И коронавирусът беше смачкан в зародиш, предотвратявайки разпространението на инфекцията.
  
  АКО НЕ БЕШЕ ФАТАЛНАТА КАТАШИЯ НА ВЛАКА С АЛЕКСАНДЪР III
  Влакът, заедно с цар Александър III, избяга от катастрофата край Харков, а руският император не получи смъртоносни наранявания на вътрешните органи. В резултат на това животът на Александър III продължи и той не умря на четиридесет и девет. След като леко увеличи територията на империята на юг в Централна Азия, императорът насочи погледа си към Далечния изток. Изграждаше се Транссибирската железница и руснаците проникват в Манджурия, изграждайки Порт Артур с ускорени темпове.
  Те започнаха да засилват влиянието си в Корея. И това доведе до първата голяма война в управлението на Александър III с Япония. Царска Русия беше малко по-добре подготвена за това. В Балтийско море корабите са построени година по-рано, включително и линкорът Слава, докато Китай не получава пари от Русия. И не можеше да ги предаде на японците. А японският флот беше с шест кораба по-слаб.
  Въпреки това самураите все още започнаха войната. Русия се разраства бързо икономически и нямаше забавяне в печалбата.
  Исках война и Александър Трети. Населението на Русия бързо нараства. Раждаемостта остава висока, а смъртността, благодарение на строгите мерки на силен цар, намалява. Поземлените дялове на селяните стават по-малки. Необходими бяха нови земи. Да, царят искаше военна слава. Хубаво е да си миротворец, но е по-добре да си завоевател. Александър Трети искаше да влезе в историята като велик човек.
  Но войната в Европа е твърде рискована, но защо да не получим слава в битката с Япония. Освен това руските генерали са най-добрите в света и още повече войници.
  Началото на войната за Русия не беше много успешно. Три бойни кораба са повредени, крайцерът "Варяг" и канонерската лодка "Кореец" потъват след героична битка.
  Но след това нещата се оправиха. Адмирал Макаров не умря, така че получи голяма власт от императора и просто не можеше да пусне Кирил Романов в Порт Артур. И той не беше на линкора Петропавловск.
  Освен това, въпреки че Куропаткин се оттегли, царят веднага го отстрани. Обсадата на Порт Артур е краткотрайна и Брусилов я освобождава.
  Руският флот действаше по-успешно, отколкото в реалната история. Да, и ескадрилата на Рождественски напусна Балтика по-рано и пристигна по-рано и в по-силен състав. Така японците бяха победени в морето. И на сушата също...
  И военните действия бяха пренесени в самата метрополия.
  Само намесата на Англия и Америка спаси Япония от окупация. Но японците бяха принудени да дадат на Русия Тайван, цялата верига Курил и да платят обезщетение от милиард златни рубли. Русия се укрепи в Корея, Манджурия и Монголия.
  Желторосия възникна от китайски региони, които доброволно се присъединиха към Русия. Нямаше революция, нямаше Държавна дума. Царската империя просперира и постигна по-голям успех в икономиката, отколкото в реалната история. Появиха се и първите в света леки руски танкове и тежки четиримоторни бомбардировачи. И населението на Русия, включително за сметка на Китай, стана голямо.
  Въпреки това Първата световна война започва, както в реалната история, на 1 август 1914 г. И това беше жестока битка.
  Царската армия беше по-многобройна, отколкото в реалната история, и по-добре технически оборудвана. И икономиката на Русия е по-силна, и военно-индустриалният комплекс, и финансите и властта на царя са по-високи.
  И Александър Трети прие Русия с плуг, но сега тя имаше самолети с четири двигателя, танкове и дори ракети. Имаше проекти и тежки танкове, особено Менделеев, и самолети с шест двигателя. И още много.
  От самото начало ходът на Първата световна война е различен. Руските войски спечелиха в Източна Прусия и превзеха Пшемисл. Те победиха германците и постигнаха големи победи на всички фронтове. Войната се оказа по-кратка, отколкото в реалната история и отиде почти на една врана. Шест месеца по-късно, на 23 февруари 1915 г., Германия капитулира. А Австро-Унгария още по-рано.
  Турция се предаде две седмици по-късно. И беше готино.
  Цар Александър Трети постигна гръмки победи и стана велик цар.
  Русия и съюзниците направиха разделение на трофеите. Австро-Унгария и Османската империя изчезнаха от политическата карта на света. По-голямата част от Османската империя, включително Истанбул, става част от Русия. Югът на Ирак получи Великобритания, както и южната част на Палестина, а често и Саудитска Арабия. Сирия и Мала Азия, Истанбул, проливите, северът и центъра на Ирак, северната част на Палестина станаха руски провинции.
  Русия получи още Галиция и Краков. Както и чешкото и словашкото кралство и унгарското. Само Австрия запазва своята независимост. Трансилвания отиде в Румъния. Югославия възниква като кралство в състава на Русия, включено доброволно.
  Германия също загуби част от територията, включително Клайпеда, Познан и Данциг. Въпреки че Източна Прусия запази. Германските колонии в Тихия океан са пленени от Русия. И Великобритания в Африка. Франция и Дания върнаха заловеното от германците при Бисмарк. Плюс огромните й репарации. Така че всички бяха доволни.
  Но дори и след това преразпределението на света продължи известно време. Русия и Великобритания разделиха Саудитска Арабия и Иран. И след това Афганистан и Русия, завършвайки почти цялото разделение на света. Само в Китай имаше войни и експанзия от различни страни.
  Александър Трети живее осемдесет години и умира едва през 1925 г., оставяйки империята богата и просперираща на сина си Николай II. Александър Трети става най-успешният руски цар, а царуването му е второто по продължителност след Иван Грозни и много славно. А самият Александър Трети стана най-дълголетният от владетелите в историята на Русия.
  Така историята на този монарх беше успешна. Николай II продължи да се разширява в Китай. И той спечели войната с Япония по време на Голямата депресия и напълно я окупира и включи в Русия. Николай II умира през 1938 г. И неговият трон е зает от наследника Алексей II. Този път той беше здрав, така че Александър избра по-подходяща съпруга за сина си Николай.
  Хитлер идва на власт в Германия, но не му е позволено да възроди властта на Вермахта. И само Мусолини се бие малко, завземайки последната независима държава в Африка - Етиопия.
  Хитлер успя само с разрешението на Русия да се обедини с Австрия и да вдигне германската икономика. Но царуването му беше без война. До смъртта на фюрера през 1958 г. След това в Германия започва постепенна демократизация и многопартийната система се завръща.
  В Италия, след смъртта на Мусолини, неговият син успява, но демокрацията и многопартийната система също са частично възстановени.
  И малко по малко имаше повече свобода в Русия. Но най-важното е разширяването на пространството. Полети в космоса, до Луната и други системи.
  Светът стана по-стабилен и богат. И руската рубла замени британската лира, превръщайки се в основна световна валута.
  Колониалната система не се разпадна, а се засили. И Африка, и Азия имаха повече ред и по-малко глад и войни.
  Ислямът стана по-миролюбив, загубил радикализма си. Хората са посетили всички планети на Слънчевата система през двадесети век. И през 2021 г. започна първата съвместна експедиция с руско-американската експедиция до звездата Сириус. И така хората получиха нещо по-спокойно, стабилно, издръжливо.
  
  
  НОСЪТ НА ФЮРЕРА ПОПИТА ЮМРУК
  Сталинградската операция започва на 19 ноември 1942 г. Но нацистите успяват да прегрупират войските и да укрепят фланговете. Този път интуицията не подведе Хитлер и той успя да реагира навреме. И този път нацистите успяха, както по време на втората Ржевско-Сичовска операция, разчитайки на укреплението да отблъснат съветското настъпление.
  Освен това защитата на нацистите беше улеснена от нелетящото време, поради което не беше възможно да се използват щурмови самолети, а артилерийската подготовка не беше толкова ефективна. И нацистите, разчитайки на солидна защита и заровени в земята, и почти без да губят в численост, устояха. Да, по време на операцията Ржев-Сичов имаше повече съветски войски и след това настъплението на Червената армия беше отблъснато, след това беше постигнат още по-голям успех от отбраната. Плюс това, метеорологичните условия и издръжливостта на германците в битки.
  Както и превъзходството на нацистките части в опита.
  Накратко, фронтът не се срина и нацистите успяха да избегнат зимния колапс, какъвто беше през четиридесет и първата година.
  В Африка отначало съюзниците бяха победители. Но Хитлер прехвърли още няколко дивизии, тъй като не му се наложи да събира войски за Майнщайн. И Ромел веднага получи големи сили и се възползва от бавността на Монтгомъри. И нанесе удар с ужасна сила и ефективност на американските войски.
  Армията на САЩ в Алжир е напълно разбита, губейки само повече от сто хиляди пленници. Да, новият немски танк "Тигър" се оказа шок за янките. Роля изигра и фактът, че в края на септември фюрерът изпрати Марсилия на най-добрия немски пилот в Сталинград. И в резултат на това Марсилия избяга от катастрофата и се бие със съветските войски. И когато битката заглъхна при Сталинград, той отново се върна в Средиземно море и там ревностно вършее англичаните и американците, превръщайки се в истински кошмар за тях.
  Поражението на САЩ в Алжир беше шок за американците. Трябва да се отбележи, че в битката при Мидуей в този свят янките постигнаха по-малко успехи, отколкото в реалната история, а досега в Тихия океан имаше война на равни начала. Японците не успяха да превземат Хавайския архипелаг, но американците все още не можеха да преминат в настъпление.
  А шокът, причинен от поражението в Алжир, имаше такова въздействие върху Съединените щати, че те решиха да замразят войната в Източното полукълбо, да изтеглят оцелелите от Мароко, дори оставяйки оборудване. И най-важното, спрете бомбардировките.
  Като се има предвид, че подводният флот на Третия райх също е нараснал, става ясно, че Великобритания значително е отслабила и също е ограничила военните действия.
  Да, и Марсилия получава много...
  Сталин, след като германците отблъснаха офанзивата на юг и в центъра, започна да проявява предпазливост. Операция "Искра" е отложена. И когато започна, германците успяха да се укрепят и успяха да удържат отбраната и тук.
  Сталин заповядва да настъпи в района на Воронеж. Първоначално съветските войски са успешни, но след това Майнщайн предприема мощна контраатака от юг и отрязва съветските части и създава котел. Германците възстановяват позициите си, а загубите на Червената армия са големи.
  След това боевете на източния фронт замръзнаха. Хитлер решава да приеме алтернативен план за война - да укрепи Ромел и да напредне в Египет, Близкия изток и по-нататък в Иран и Индия. И също така да завладее Африка. И на Изток да защитава.
  Сталин, понесъл огромни загуби, реши да попълни войските и да се придържа към тактиката на изчакване. Решавайки да го пусне сега, германците ще бъдат изтощени и той ще избие танковете им в защита. Но Хитлер не искаше да атакува на източния фронт, а разчиташе на африканския и близкоизточния театър на военните действия.
  Ромел получи нови танкове Tiger и Panther, както и самоходни оръдия Ferdinand, превъзхождащи по качество британските превозни средства. И в небето Фоке-Вулф с мощни оръжия притисна британците. И Марсилия се превърна в такъв кошмар, че след петстотин свалени самолета той беше вторият след Херман Гьоринг, който получи Големия кръст на Железния кръст. А преди това Рицарският кръст на Железния кръст със златни дъбови листа, мечове и диаманти.
  Дойдоха черни дни за враговете на Третия райх. Ударът на Ромел смазва войските на Монтгомъри.
  Ситуацията се влошава от факта, че германците превземат Гибралтар и превземат Малта.
  Франко се съгласява да щурмува тази крепост заради ултиматума на Хитлер. А при атаката срещу Малта германците използваха дивизии, отстранени от източния фронт.
  Освен това в Третия райх е действала тотална мобилизация и производството на оръжия рязко нараства.
  През май и юни Ромел превзема Либия и Египет. А през август вече бях в Ирак и Кувейт. Англичаните се нахвърлиха. През септември германски и турски войски нахлуват в Иран и бързо го превземат... През ноември те вече са в Индия. И през декември те превзеха тази страна и се обединиха с японците. След това германската офанзива в Африка продължи през зимата.
  И Сталин все още чакаше, замразявайки войната. И германците отидоха в Африка. Те имаха реактивни самолети в масово производство, предимно изтребители, и британците прекараха много зле. Тъй като нямаха равни самолети. И вече нямаше аса. И немските пилоти ги смачкаха старателно.
  И те покориха Африка...
  Сталин разчиташе на новите танкове Т-34-85 и ИС-2, но това не се оказа най-добрата идея. До лятото на 1944 г. германците завладяват и Африка. Те се появяват в масово производство "Пантера" -2 и "Тигър" -2, по-мощни двигатели в реалната история, което означава, че самите машини са по-мобилни и ефективни, макар и тежки. "Пантера" -2 тежеше петдесет и три тона, а "Тигър" -2 шестдесет и осем тона. И двете превозни средства са въоръжени с 88-милиметрово оръдие 71 EL. Което пробива съветските превозни средства от голямо разстояние, доста бързострелящи и точни.
  В същото време Тигър-2 има двигател от 1000 конски сили и този танк не е лош в шофирането. А Panther-2 има двигател от 900 конски сили.
  До лятото Сталин не успя да спечели качествено превъзходство в танковете. И в авиацията нацистите рязко продължиха напред.
  Имат и пълноценен реактивен бомбардировач. И силен четиридвигателен Ю-488 и шестмоторен ТА-400. Не беше лошо многофункционалната еволюция TA-152 на Focke-Wulf, ME-309 и други машини.
  На 22 юни 1944 г. Сталин предприема голяма офанзива в центъра. Но нацистите бяха готови за това. Освен това фюрерът успява да изпревари Сталин и започва да каца във Великобритания на 6 юни 1944 г. И Лондон падна за дванадесет дни.
  Няколко дни по-късно Великобритания капитулира.
  Червената армия, с превъзходство и численост, и най-новите танкове, успя да пробие отбраната. Но тогава германците предприеха контраатака. Битките показаха, че Тигър-2 е по-добър в танкови битки от ИС-2, както в предната броня, особено челото на кулата, така и във въоръжението. Колко по-добра е Panther -2, а и по отношение на шофирането. А Т-34-85 не е достатъчно мощна отбранителна машина.
  И германците си възвърнаха позициите.
  След което Хитлер нарежда възобновяването на настъплението на изток. Основният удар е Кавказ и петролът.
  И тогава Турция откри втори фронт срещу Русия в Закавказието. И отново победата на Вермахта. Все пак германците са по-силни като брой и качество. И те също използват европейски и арабски дивизии. Особено силни са нацистите във въздуха, където имат качествено предимство, особено във въоръжението и скоростта.
  Освен това фриците имат много колониална пехота. В Кавказ те са доста топли за битка. И немската щурмова пушка MP-44 е по-добра от съветските модели. Всички нацисти изглеждат по-добри. Само в артилерията на СССР има паритет. Но германците във въздуха завзеха господството. Те винаги са били по-силни като качество, но те изпреварват по брой. А реактивните самолети нямат аналози.
  Трябва да се каже, че е трудно да се изпревари нацистите по жива сила. Имат сателити и европейски, африкански и дори индийски и арабски дивизии. И колкото по-дълго продължава войната, толкова повече се променя балансът на силите не в полза на СССР.
  Освен това Кавказ не може да бъде удържан от двоен удар. Освен това Япония също отвори третия фронт с коварен удар.
  Самураите се справяха по-добре и американците не можаха да превземат инициативата. Японците компенсираха своето превъзходство в числеността с голям опит и умения. Освен това, ако в авиацията Съединените щати все още могат да щампат самолети бързо, тогава не можете да изградите флот с толкова ускорени темпове. И разбира се, това забави прихващането на инициативата.
  И японците, след като се обединиха с германците, успяха да освободят част от силите и след мобилизиране на пехотата атакуваха СССР и Монголия.
  Добавени проблеми. През есента и зимата нацистите превземат целия Кавказ, както и река Уралск и Астрахан.
  Стана доста обезпокоително. И много опасно. Какво трябва да направи Сталин в тази ситуация?
  Той предложи на Хитлер мир при всякакви условия. Но американският фюрер не се намеси в този момент и той каза: ами ако СССР може да бъде добит. През март германците започнаха голяма офанзива срещу Саратов.
  И те имаха танк Е в серията и дори първите дискети, които съветските зенитни оръдия не можеха да свалят.
  И като цяло ламинарната струя направи дискотеките на Третия райх неуязвими за стрелково оръжие.
  Но през април, след превземането на Саратов, Куйбишев, Пенза и на север от Архангелск, Хитлер промени решението си и предложи на Сталин мир при много трудни условия. Освен това СССР ще трябва да се бие със Съединените щати. Още повече, че да се бори почти за нищо. Хитлер обеща да даде само чисто символично парче от Аляска.
  Фюрерът очевидно беше разтревожен от слуховете за разработването на ядрени оръжия от американците.
  Сталин се съгласи с тежките условия на Третия райх, включително плащането на репарации за сто години.
  Но той успя да спаси Москва от нападение. Благодаря ти все пак.
  И нацистите се преместиха в Америка заедно с Япония. Те искаха решителна победа.
  Но не всички котки Масленица. Въпреки че сухопътната армия на Вермахта е по-силна, е необходимо да се преодолее голямо разстояние до Съединените щати и така наистина да се копае и оседла врага.
  Но фриците бавно, но сигурно се засилват. През Исландия, Гренландия, Канада от север и през Аржентина и Бразилия и нататък до Венецуела и Мексико от юг.
  И разбира се, САЩ не могат да устоят. Освен това се появи MP-64, по-модерна и лека немска картечница. И разбира се по-модерни и типове самолети на германската армия. И най-опасното нещо са, разбира се, момичетата от немски клас - супер на най-добрите танкове в света.
  Боевете се преместиха в южната част на Мексико. Известните четири момичета смениха танка с най-новата модификация на Е-50. Колата е наистина свръхмодерна, управлявана с джойстици, относително лека с 65 тона с двигател от 1550 конски сили.
  Предната броня е 250 мм, страничната е 170 мм, и то при значителен наклон. Но поради това момичетата в резервоара са малко тесни. Тук не е толкова удобно, колкото в "Тигъра" -2, така че колата е уплътнена и особено оформлението. Но сега танкът не може да бъде пробит от американски танкове, дори при стрелба отстрани от близко разстояние. Такава защита е в състояние да издържи изстрела на ИС-2.
  Момичетата са доволни и колата върви доста бързо. Герда, натискайки бутоните на джойстика, казва:
  - Това е машина! Наистина шедьовър!
  Шарлот отговаря:
  - Страните са много наклонени, а люкът е тесен, почти няма връх. Не можете да пробиете такава машина, но не е удобно!
  Герда ентусиазирано отбеляза:
  - Но ефективно! И напълно непроницаем!
  Магда отговори с усмивка:
  - Както виждаме, Бог покровителства Германия!
  Кристина се изкикоти и отговори:
  - Ние сами печелим победи! И това е същността на нашата стратегия!
  Герда отбеляза ентусиазирано:
  - Доскоро танкът "Лъв" ни изглеждаше границата на съвършенството. И сега колата е с двадесет и пет тона по-лека, превъзхожда "Лъва" както по въоръжение, така и по броня, и особено по характеристики на шофиране. Така че Америка не може да ни пречупи!
  Шарлот се засмя и каза:
  - Не го нарушавай! Ще ги разбием всички!
  Тук в полезрението на Магда се появи "Шерман". Момичето изпрати снаряд право в целта. Счупи колата.
  Все пак трябва да се признае, че американците в танкостроенето значително изостават. "Шерман" очевидно не се дърпа в битки, а "Pershing" е само малко по-добър. Освен това Pershings се появиха в поредицата едва в началото на четиридесет и петата година и по своите параметри са подобни на ранния модел Panther. Е-50 удря американци на разстояние повече от пет километра.
  Момичетата са много горди с такова превъзходство на оръжията си. И подсвиркват песни.
  Магда стреля отново, пробива, този път защитен Шърман, и чурулика:
  - Разпръсна топката и се втурна в галоп!
  Дори екраните "Шерман" не помогнаха. Немски танк се кара сам. Смазва пехотинци с гъсеници. Момичета подсвиркват песни на хармоника. Пръскане на кръв под ролките. Танкът се движи достатъчно бързо, а следите му са по-напреднали и проходими, като същевременно са сравнително леки.
  Момичетата си подсвиркват... Герда отбелязва:
  - Мексико е последната държава по пътя към САЩ. Вече сме взели толкова много различни столици. И толкова много завладени държави! Започнахме първото завоевание от Австрия и сега се местим в Мексико Сити! Нашата военна рота е славна рота!
  Кристина отговори логично:
  - На първо място, ние превъзхождаме опонентите си по организация. Малка държава е Германия. Германците са най-дисциплинираният и високо организиран народ в света. Плюс тоталитарен националсоциалистически режим. Което също ни добави сила и организация. - Момичето прокара бос крак по бордовата сплав броня на корпуса и продължи. - След това брилянтните таланти на нашите генерали и на първо място Хитлер. Счупихме опонентите си парче по парче. И тогава те получиха най-добрата технология в света. Така че сега ни предстои триумф! И Третият Райх разкрива крилата си над света!
  Шарлот рационално отбеляза:
  - Най-лоша беше зимата на четиридесет и втора. Бяхме победени в Африка и близо до Москва. Те напуснаха Тихвин и Ростов на Дон. И дори Харков беше заловен от Съветите. И САЩ влязоха във войната срещу нас. Тогава изглеждаше: че везните не се люлеха в наша полза и напред се очертава бездната. Но пролетта ни донесе нови победи. И оттогава всичко върви в наша полза!
  Магда стреля. Свали американски пистолет и изчурулика:
  - Но все пак без намесата на висши сили нашата армия не би могла да постигне такъв успех! Побеждавайки превъзходни врагове! Това е Божията ръка!
  Герда се засмя и отговори:
  - Съгласен съм, че Божието! Но не Бог: Авраам, Исак и Яков! И явно арийският, един и Всемогъщ Бог! Този, който създаде вселената и избра германците за свой народ!
  Шарлот кимна и потвърди:
  - Разбира се! Богът на Исак не е наш Бог! И ако евреите наистина бяха народ Божий, нямаше да спечелим! И ако е така, тогава твоята Библия Магда е лъжа! И е време да се откажете от християнството в полза на арийския монотеизъм!
  Думите на Шарлот прозвучаха като картечен огън.
  Кристина добави:
  - И изглежда като предателство, да си християнин. Все пак се оказва, че сте за пацифизма - удрят те по дясната буза, обръщат ти лявата!
  Герда намери за добре да добави:
  -А ти си мислиш, че спасението е от евреите! И това е общо взето - подобно на предателство!
  Магда плахо възрази:
  - Не мисля така! Моето мнение Бог е един! И не еврейски, и не арийски!
  - извика в отговор Шарлот.
  -Как не е арийски! Само арийски и не по-малко!
  Герда добави примирително:
  А също и технология! Откъде започнахме? През септември 1939 г. имаха само шест танкови дивизии. И почти всички резервоари са леки, по-малко от двадесет тона. Сега аз самият не знам колко дивизии имаме, но се возим на най-добрия танк в света. Нашето превозно средство е несравнимо по отношение на въоръжение, броня, шофиране и в същото време не е скандално по отношение на теглото.
  Спомням си изпитанията на първия "Тигър", тогава на рождения ден на Хитлер на 20 април 1042 г.
  Момичето спря и, като си пое дъх, продължи.
  - Тогава "Тигърът" вече беше най-добрият танк в света. Но неговото шофиране не може да се счита за задоволително. Но от друга страна, пистолетът даде добър бой, а бронята беше доста подходяща за този момент. И самият танк се завъртя добре, което компенсира ниската скорост на въртене на кулата!
  И през четиридесетата година ние бяхме по-ниски от Франция и Великобритания като танкове и техния брой. Но те спечелиха! През четиридесет и първата година СССР имаше по-добри танкове Т-34 и КВ от нашите и няколко пъти повече превозни средства! Но все пак спечелихме! А моралът е техника и разум! И духът има значение!
  Кристина отбеляза, търкайки голата си пета по педала:
  - Ако спечелихме с най-лошите танкове, тогава ще спечелим сега! Разбира се, в началото бяхме по-малко от враговете. Сега събрахме орда! Какво може да ни попречи да спечелим?
  Герда отговори с усмивка:
  - Мисля, че основните трудности са зад гърба ни! Вече имаме дори номера
  Наднормено тегло. Не мисля, че компанията срещу САЩ ще срещне проблеми.
  Шарлот логично отбеляза:
  - Не вярвам, че Америка има нещо против нас! Нейният Sherman е просто пушечно месо, а нейният Pershing е малко по-добър. Докато срещу нашия танк, те нямат оръдия!
  Герда намери за добре да добави:
  - А в реактивните самолети няма с какво да покриват нашите соколи. Още повече, че имаме толкова много роби, а ние не отстъпваме по брой на янките!
  Кристина се съгласи с това:
  - Имаме техника - цяла Европа и част от СССР. А работниците - половината свят! Преведохме заводите си на трисменен режим на работа и строим нови заводи! Американците няма да могат да ни дадат асиметричен отговор, поради броя. Те нямат толкова много ръце!
  Шарлот се изкикоти и премести коляното си на стола, изръмжа:
  Няма да са симетрични! - Момичето стреля по "Гранта" и добави. - И ако започне да се произвежда оборудване, то само за събиране на бойни резултати от нас!
  Магда плахо отбеляза:
  - Но когато животът... Тоест животът учи, че не е необходимо да се отпускаш в решаващ момент!
  Герда се съгласи с това и завъртя лоста с голи пръсти, промърмори:
  "И оставаме бдителни до края!"
  Шарлот дръпна релефния си корем и напомни:
  - Изминахме дълъг път... От скромния Т-1 до гигантския Е-200. И това, разбира се, са важни етапи от една героична кампания! По същия начин нашият резервоар никога няма да отиде в метал!
  Накрая момичетата се натъкнаха на дузина американски танкове. Осем Shermans, два Гранта и два Pershings. Последната кола имаше по-нисък силует и не се забелязва толкова. Влизането във висок резервоар е по-лесно. Момичетата се редуваха да стрелят. Всички те са остри и имат голяма отзивчивост. Закалени и обучени. Преминал значителна част от Втората световна война и посети различни страни по света. Те са наистина първокласни момичета.
  И Шърмани първи избухнаха. А разстоянието е повече от пет километра. Американците все още не могат да си вземат колата.
  Стреляйки, Герда отбеляза:
  - Имаме най-добрата пушка! Той пробива всичко от разстояние на истинска битка и доста голям запас от снаряди. Тук 128 мм ще са по-лоши.
  Магда се съгласи с това. След като стреля и разбива Sherman, момичето каза:
  - Запасът от снаряди за този калибър е по-нисък. Но по принцип 88-мм оръжията не са лоши по принцип!
  Шарлот изстреля и се намеси:
  - Гледам за какво!
  Герда излая грубо:
  - И този "Шерман" и "Пантера" ще вземат. Мисля, че 75 мм оръдие с дълъг ствол можеше да ги изтъни!
  Кристина стреля с бос крак и изръмжа:
  - Да, и предлагането на снаряди ще бъде по-високо!
  Магда също стреля, натискайки джойстика с голи пръсти. Последното магаре "Шерман". Следващият удар беше прехвърлен на Грандовете. Този танк вече е толкова остарял и дори по-лошо брониран от Шърман. Първоначално обаче Америка имаше много по-лоши танкове от Германия. През четиридесетата година САЩ имаха само 502 танка и дори тогава много от тях бяха остарели. Но още през четиридесет и първата година американците произведоха повече от три хиляди танка. И тогава имаше Шърман. Какво може да се каже за тази кола? По отношение на челната броня той дори леко надмина Т-34-76 и беше малко по-нисък в разрушителната сила на пистолета. Да, и при шофиране. Но от друга страна, оптиката и видимостта са много по-добри от съветските.
  Тогава Шерман М 4 се появи още през четиридесет и четвъртата година.Танкът е сравним по броня и въоръжение с Т-34-85 и донякъде отстъпва на обикновената Пантера и доста значително на Пантера-2. Още по-късно се появи светулката "Шерман" с по-дългоцевно 17-фунтово оръдие. Този танк превъзхождаше съветския Т-34-85 по въоръжение, но не беше много масивен.
  Имаше и екранираща модификация на Sherman с по-лоши характеристики на шофиране, по-тежка, но с броня от 152 мм. Но и не от най-масовите. Засега германците са попадали само на стандартни М4.
  Но сега "Грандовете" са готови, а сега и сравнително новият танк Pershing.
  Герда предложи:
  - Нека се приближим малко. Това чудовище може да има по-дебела броня!
  Шарлот направи презрително гримаса.
  - Не се безпокой! Той има само 102 милиметра. Колата тежи четиридесет и два тона, но остави Шърман силен!
  Герда се изкикоти и предложи:
  - Тогава да стреляме!
  Магда протегна изрязания си бос крак. Колко различни остри, остри камъни, горещ пясък на пустини, тръни на джунглата, снегове на Русия са познавали нейните голи, еластични, изящни подметки. Тя натисна дълги гладки пръсти със седефени нокти върху бутона на джойстика.
  И изстреля бронебойен снаряд с уранова сърцевина. И тя изчурулика с усмивка:
  - Нека бъде светлина за вас!
  105 мм оръдието има огромен разрушителен ефект. И "Pershing" загуби половината от кулата.
  Герда разтърси високите си, стегнати гърди и отбеляза:
  - Уви, "Тигърът" не можеше да направи това! Липсваше му ударна сила! Но все пак е по-добре от Sherman.
  Магда отбеляза скептично:
  - Гледайки какво. Ако на "Светулката" са окачени екрани, тогава той няма да бъде по-лош от "Тигъра", дори по-добре защитен в челото!
  Герда ядосано поклати глава. Прострелян в танка. И завършвайки последния "Pershing" добави:
  - Нашият "Тигър" все пак е по-скъп, цялата тази западна екзотика, и руските извращения. Вярвам в нашата победа, дори и с танкове Т-4, така да бъде!
  Дванадесет коли, момичетата щракаха като семки. Те дори не бяха стреляни. Болезнено голямо разстояние за американските оръжия.
  Момичетата отиват и се смеят. Браво за тях.
  Шарлот започва отново познатото хърди-гурди:
  - Не, Магда! Трябва да се откажете от християнството веднъж завинаги. В противен случай ще бъдете потенциален предател!
  Златокосото момиче отвърна:
  - Не! Предан съм на Третия Райх, но няма да се отрека и от Исус Христос!
  Герда удари красивия си мускулест крак по бронята с босата си подметка и отбеляза:
  "Но Христос не трябва да се отрича!" Само трябва да признаем, че той е бил германец по плът, а не евреин и всичко ще бъде наред!
  Магда отговори с усмивка:
  - Немски... Но какво да кажем за свидетелството на Библията?
  Герда каза грубо:
  - Тогава ти Библията! Ако има основно кафене!
  Магда поклати глава.
  - Mein Kaf не е Божествено откровение. И дело на един човек, дори изключителен! Вярвам в това, което идва от Бог!
  Тогава всички воини извикаха в хор:
  - Нашият Бог е Адолф Хитлер!
  Магда смело отговори:
  - Но не Хитлер завладя и създаде Вселената!
  Герда ядосано потупа с кръглата си пета по бронята и каза:
  - И това вече не се обсъжда от нас! Кой е създал Вселената, времето ще покаже!
  Шарлот предложи:
  - Нека момичетата по-добре да си зададем въпроса - какво ще правим след войната?
  Кристина се ухили и предложи:
  -Хайде на работа! Това е най-доброто, което можем да направим!
  Герда кимна в съгласие със снежнобялата си глава:
  - Разбира се, в бизнеса! Или може би ще играем във филми?
  Магда се усмихна и предложи:
  - И какво? Това е добро продължение на кариерата! В крайна сметка филмите са страхотни!
  Герда се ухили, прокара ръка по релефната си преса и отбеляза:
  - А ти кого би изиграл? Ангел какво?
  Магда с мършав поглед каза:
  - Защо не? Защото имам правилния вид. Бих разказал за Исус Христос на всички вярващи! Това би било спасение!
  Герда поклати отрицателно глава и обясни:
  - В новата арийска религия няма такова нещо като спасение. Всъщност същността на заповедта към арийците е да служи на Райха. А останалото - подчинявайте се на арийците! Така че ние не се спасяваме, а управляваме!
  Кристина е момиче с мед, но с примес на жълта коса, потвърди:
  - Да, ние владеем и побеждаваме! В този свят ние сме в войските на Третия райх. Така ще имаме собствена армия. И ще завладеем други вселени. Всичко на този свят е относително... Мисля, че ще има и война, и пиршества, и имения! Комбинации от наслада от света и вълнуваща игра на война!
  Шарлот е момиче с медночервена коса, кимна в знак на съгласие.
  - Разбира се! Защото един наистина спокоен живот е скучен ... Толкова сме свикнали да се бием, че стана хляб за нас!
  Герда поправи партньора си:
  - По-скоро дори въздух! Или вода, смесена със сладко вино!
  Магда каза тъжно:
  - Жалко... Понякога ме обзема вълна от съжаление. В крайна сметка да убиваш други е лошо. Ние причиняваме болка и страдание! Какво, деца без баща!
  Герда поклати глава и отбеляза:
  Всички сме изложени на риск! Но бъдете утешени! Човекът все още е смъртен! И ако се замислите, наистина ли са значими тридесет или четиридесет години по скалата на вечността? И вечен живот!
  Магда отговори с въздишка:
  - Е, ако погледнете философски, значи е така... Но наистина това не улеснява малките деца!
  Шарлот метна медночервената си коса и изсъска:
  - Представете си, че са подчовеци! Само животни и ще се почувствате по-добре!
  Магда, отърсвайки сълза от миглите си, отговори:
  - Но все пак и животните е жалко! О... в какъв свят живеем! Всичко е просто безмилостно! И смъртта правила!
  Шарлот говореше насилствено, композирайки:
  Нека реките от кръв
  течащ по земята,
  Нека стенат от болка -
  Пожари навсякъде!
  И нека злото умре
  Яростна топка управлява,
  Всички умирате
  Сатана ви призова за сметка!
  Нека вихрушката погълне
  Потокът от човешки тела...
  Планетата страда
  Хаос царува!
  Герда прекъсна партньора си, закривайки алената си уста с бос крак. Русокосият терминатор възкликна:
  - Е, защо толкова песимистично! Тук войната ще свърши и планетата ще цъфти като градина. Мисля, че са останали няколко. Америка е още шест месеца, добре, най-голямата година. Тогава ще добавим Русия и ще остане само Япония. Но това е краткотрайно за нас. Най-много след три години всички войни ще спрат... И хората никога повече няма да се избиват!
  Кристина уточни:
  - Във всеки случай във войната... Мисля, че ще дойде времето, и то много скоро, когато в света ще остане само една империя. И тогава във всеки случай няма да има войни. И мисля, че благодарение на развитието на селското стопанство и идеалната германска организация гладът също ще изчезне след няколко години. Тогава ще бъдат построени жилища за всички. - с ентусиазъм говореше момичето с медножълта коса и мускулеста, стройна и с идеални пропорции фигура. "Тогава медицината ще се развие и болестите ще бъдат изкоренени. Ще полетим в космоса, ще се установим в различни светове. Да победим старостта. Всички хора ще бъдат млади и красиви, като приказни елфи. Или може би ни очакват нови войни в космоса. Такава звездна с триръки извънземни. И ние смело ще се борим за идеите на фашизма в цялата Вселена!
  Шарлот с лъчезарна усмивка на устните си изпя:
  - Ще се борим за светло утре... Да се целунем!
  Магда вече заяви по-оптимистично:
  - Но така е по-добре! Не вечни войни, а мирно творение!
  В този момент колата прегази мина. Резервоарът се разклати. Ролката се спука и колата забави малко. Герда повика ремонтен екип по радиото. Повредата не лиши резервоара от шофиране, но донякъде намали скоростта му. Следователно ролката трябва да се смени бързо. Тук разположението на окачването е различно - по-удобно за ремонт от шахматния ред, характерен за "Тигрите" и "Пантерите".
  Освен това момичетата с удоволствие се стопляха в джунглата. Защо не плувате в реката. Резервоарът, разбира се, мястото е горещо, дори климатикът не може да се справи. Все още има юг от Мексико - тропиците, а през март е доста горещо. Но като цяло времето е райско.
  Реката беше наблизо и момичетата се гмурнаха в нея. Не е нужно да се притеснявате за крокодилите. Тук се води война и всички живи същества са избягали от дълго време. Водата е топла и приятна за плуване. Момичетата плуваха и, любувайки се на бреговете на джунглата, Герда забеляза:
  -Все пак нашият свят не е лишен от чар! Сигурно би било добре да станеш безсмъртен като планинар и всички да живеем заедно с човечеството, да наблюдаваме развитието му. И полети през космоса!
  Кристина кимна, като каза сериозно:
  - Рай без грях, изключително скучен... Не е богатство в казиното за загуба, но още по-добре да спечелиш, а не да ловуваш. Да, войната е пристрастяваща...
  Шарлот предложи:
  - Мисля, че скоро ще измислят игри, които могат да се изобразяват на екрана - такива са военните!
  Магда отбеляза с усмивка:
  - Трябва да унищожиш всичко!
  Кристина го взе и запя:
  - Унищожението е страст... Независимо каква сила!
  Герда, хриптяща и пръхтяща, пееше:
  - Искам да видя празнота пред себе си! В него ще построя моя замък, моята мечта!
  Шарлот се изкикоти и предложи:
  - Не, със сигурност е страхотно да се биеш! Но още по-добре е да спечелиш!
  Кристина извика с пълна сила:
  - Самата дясна ръка на небето помага на Германия. Нашата арийска вяра, нашият уникален монотеизъм! И това, което не ни убива, ни прави по-силни!
  Герда плисна вода и отговори:
  - Да, станахме по-силни! Жалко, че току що се натъкнахме на противотанкова мина.
  Кристина каза замислено:
  - А как да защитим гъсениците?
  Герда сви мускулестите си рамене.
  - Не знам...
  Шарлот рационално отбеляза:
  - Защитени са и от снаряди с щитове, и от мини... Освен ако не са от по-дебели, за да не се пръснат!
  Герда поклати глава.
  - Тогава шофирането ще спадне поради увеличаването на теглото. Това ще накара танка да лети!
  Магда потвърди:
  - Това е! Така че резервоарът да се рее във въздуха и да не пада! И развива скорост от петстотин мили в час!
  Шарлот, пръскайки се, съобщи информацията:
  - Чух, че нашият флот има специални кораби, които летят малко, без да докосват водата! И те развиват скоростта на винтов боец и могат да носят войски, както и да спечелят надмощие в морето! Такава авиация в морето ще ни направи непобедими!
  Герда поправи партньора си:
  - И ние вече сме непобедими! Това ще ни направи - супер непобедими!
  Шарлот се обърна по гръб, ритна босите си, изрязани крака във въздуха и изгука:
  - Когато сме единни, ние сме непобедими! Ние сме арийски момичета, убийци в сърцата си!
  И красавицата се гмурна по-дълбоко във водата. Отиде малко по-дълбоко. Тя плесна приятелите си по босите пети и се появи. Тя пусна чешма с вода, гукайки:
  - Каква добра пролет в тропиците! Водата е като задушено мляко!
  Герда изпя шеговито:
  - Африка е ужасна да, да, да.... Африка е опасна, да, да, да! Не ходете момичета в Африка на разходка!
  Красавиците се засмяха. Пързалката вече е сменена - ремонтните екипи са в най-добрата си форма. И момичетата от всички краища скочиха в резервоара. Силуетът на E-50 е доста нисък и самата кола не се забелязва много. Жените воини включиха газотурбинния двигател и набраха скорост за няколко секунди.
  Шарлот, опитен танкист, отбеляза:
  - Все пак газотурбинният двигател е много по-добър от дизеловия. Той е едновременно по-компактен и ускорява резервоара по-бързо. Нашата кола има невероятна маневреност!
  Герда изпя шеговито:
  - Той беше небрежен и наивен, момичетата имаха гол млад вид... Всичко наоколо изглеждаше чудесно - преди триста години!
  Кристина ентусиазирано отбеляза:
  - Не! Нашият командир поразява с чувство за хумор... Макар че наистина изглежда, че са минали векове от началото на войната... - Момичето прокара ръка по високите си еластични гърди и продължи. - В същото време понякога се улавяш, че се чувстваш сякаш е било вчера! О, все пак животът на хората е кратък и някак си минава незабелязано!
  Герда отбеляза яростно:
  Но ние не сме стари, нали? Пълни сме със сила и енергия! И нашият път от победата до
  Победа!
  Магда подреди кулата на картечницата, събори американската клетка и изгука:
  - Да, вярвам в нашата победа... Особено сега, когато имаме всички козове. Но нека не поставяме каруцата пред коня!
  Герда си спомни с въздишка:
  - Алберт... Липсва ми това момче... Странно е да се влюбиш в нахалник, дори и да е висок, в телосложението на Аполон!
  Шарлот логично отбеляза:
  И аз харесвах Алберт. Има някаква особена красота. И като цяло тийнейджърите, когато физиономията им все още не е покрита с брада, а чертите на лицето не са завършили своето формиране, се отличават със своя специален чар. И най-важното, те още не са толкова меркантилни, обичат теб, а не парите ти!
  Кристина рационално отбеляза:
  - И четиримата сме толкова красиви, че мъжете обичат преди всичко телата си. А колко имаме вече е нашият доход!
  Герда логично каза:
  - Да си жена е по-лесно! Обадете се на кучето и то ще скочи в леглото. Поне докато си млад. Никога няма да останеш без мъж. Лесно е да ги привлечеш. Но мъжът, за да сложи жена в леглото, трябва да опита ....
  Шарлот отговори саркастично:
  - Не ти все пак... Ние не сме много придирчиви!
  Герда поклати светлата си глава отрицателно.
  - Със сигурност не по този начин! Обичам млади, красиви, къдрави мъже. И не лягам с никого. По правило избирам атлетично изградени. Някои с корем, дори генерал не ме привлича. И ние можем да избираме!
  Шарлот се закикоти и отбеляза:
  - Ето една проститутка на панела, не е нужно да избирате. И коремни ще служат, и плешиви, и стари ... Това, разбира се, е минус на нейната професия!
  Герда отговори сериозно:
  - Можеш да отидеш в войнишки публичен дом... Тогава всичките ти клиенти ще бъдат млади и стройни. И разнообразие и повече или по-малко привлекателно ... Например, аз никога не отказвам на красив мъж!
  Кристина се изкикоти и изгука:
  - Да... Разнообразието се включва! Сексът изисква различни ястия и подправки. Ние сме млади жени и обичаме младите... Искаме спортни партньори с мускулесто тяло. И някой трябва да се справи с не толкова красиви мъже. Можете само да съчувствате на тези жени!
  Шарлот запя с мъка:
  - Красотата превръща човека в роб... И след смъртта, вярвай, че няма да намеря покой, ще дам душата си на дявола за една нощ с теб!
  Магда стреля по американското самоходно оръдие "Вещица" и изчурулика:
  - Грехота е, какъв секс ни е извън брака... По-добре да оставим похотливите мисли!
  Шарлот отговори ядосано:
  - И стенехте от оргазми не по-лоши от нас... Значи не бива да отглеждате лицемерна медицинска сестра.
  
  Хитлеристките войски въвеждат Америка в обращение много силно. И го притисна със скоба от двете страни.
  Бойната машина на Вермахта напредваше през Мексико. Ожесточени битки, много кръв и счупен метал. Чуждестранните части на Третия райх също претърпяват много загуби. Нацистите се опитаха да защитят арийците колкото е възможно повече. В битка бяха хвърлени африканци, араби, индийци, китайци. Японците използваха и по-цветна армия. Това донякъде забави темпото на напредък. Самите германци седяха в тежки танкове. Фюрерът нареди всички танкове, по-леки от петдесет тона, да бъдат извадени от производство и да преминат към последния модел Е-50. А също и да се използват изключително тежки бронирани машини в битки с американците.
  Това донякъде забавя настъплението на германците в Мексико. Фриц разположи най-новия танк, стреля и използва реактивни атакуващи самолети с подобрена броня. Американците се отдръпнаха. Март беше натоварен.
  Пилот и суперас Фридрих отбелязаха точки. Момчето се бие на най-новата модификация на ME-262 "X" и много уверено подобри резултатите си. В същото време избива както въздушни, така и наземни цели. Хелга тичаше до него от дясната ръка. Също и обнадежден воин. Фридрих вече се превърна в истинска легенда, като фантастичен супермен.
  И сега момчето изстрелва изстрел от пет въздушни пушки. Веднага избухват петдесет американски самолета. Те се носят от един въздушен снаряд. Останалите коли бяха замръзнали в ступор. Никога не са виждали нещо подобно. И Фридрих стреля отново. И още петдесет американски лешояди са взривени. Това наистина е чудо. Хелга стреля, сваля четири самолета и прошепва на аса:
  - Вие сте супермен от най-високо ниво!
  Американските самолети се опитват да избягат, но третият завой отнема още половин сто. Точността на Фридрих е невероятна. Той наистина е едновременно супермен и дете. И сто и петдесет американски самолета са унищожени. Хелга успя да свали пет коли, останалите немски изтребители дори по-малко.
  Момчето казва:
  - Кокошката кълве зърно по зърно и напълнява повече от прасето, което поглъща големи парчета.
  И сега Фридрих пое наземни цели. Гертруд, натискайки босите си крака на педалите, едва се издържа с момчето. Фридрих стреля по танкова колона. Един взрив от вертикално гмуркане унищожава: седемнадесет танка Sherman, осем Grands, четири Pershings, девет самоходни оръдия Witch, три Big Toms и осемнадесет транспортни средства. Всички тези коли са ударени и запалени. Вътре в тях боен комплект започва да се разкъсва. И следва унищожаването на цялата колона, буквално за няколко секунди.
  Хелга, тази красива блондинка пляска с боси крака, възкликва:
  - Фридрих е най-готиният ас при нас, просто става най-висок клас!
  Момчето й показва носа и се кикоти... Обръща своя ME-262 и отново търси плячка. Има развита интуиция. Тук блеснаха седем "Мустанга" в облаците. И тогава те бяха свалени. Тогава момчето нападна колоните. Той започна да отмъщава на всички, да троши и мотоциклети, и транспортни средства. И никой не възразява! Американците просто се унищожават.
  Нещо успява да грабне и Хелга.
  Момичето се бие в едно бикини. Това е нейното кредо, както правят много жени пилоти. И защо се отбелязва, че за жените, когато смъртта не идва при тях с минимум дрехи. Някак по-щастливи и неуязвими момичета, които се бият боси. И това явление кара жените-пилоти да се съблекат максимално.
  А в жегата голото е по-приятно. Краят на март е и над Мексико е много горещо, а в самия самолет двигателят също добавя топлина.
  Хелга се възхищава на завоите на момчето. Тук той унищожава с един зов още двадесет и четири Shermans, от които шест са защитени.
  Момчето изглежда като най-обикновеното дете на тринадесет или четиринадесет години, но притежава такава феноменална точност и сила. И жените се залепват за русото момче като игли за магнит. Освен това Фридрих вече е генерал-полковник от авиацията.
  И той беше удостоен с много награди. Включително ордени като Рицарския кръст на Железния кръст с листа от платинен дъб, мечове и диаманти. Също така Рицарският кръст на Железния кръст с мечове от платинени дъбови листа и черни диаманти. Звезда от Рицарския кръст със златни дъбови листа, мечове и диаманти. Десет обикновени рицарски кръста на Железния кръст с мечове и диаманти. Както и Големия кръст на Железния кръст. Купа на Луфтвафе в злато и диаманти. Унищожител на танкове Diamond Star, артилерийски разрушител Diamond Star и др.
  Веднага след като Фредерик не беше награден. Сметката му за унищожени самолети наближава десет хиляди. При достигане на десет хиляди вече е подготвена нова награда: Звездата на Рицарския кръст на Железния кръст, с платинени листа, мечове и диаманти. Както и платинената купа на Луфтвафе, декорирана с диаманти.
  Точно сега Фридрих унищожава друга колона танкове. След това с небрежно движение на бос момчешки крак той сваля деветнадесет американски самолета, включително два B-29. Да, той наистина е невероятно готино момче.
  Фридрих произнася една неоспорима фраза:
  - Способните момчета правят повече открития от блестящите старци!
  И всъщност тийнейджърът е най-готиният воин в света! И той започна да се бие, когато още не беше на единадесет години! Но времето минава и момчето пораства. Той е най-великият феномен. И има нещо в него, особено на генно ниво, макар че е с напълно нормален ръст за възрастта си, само че много мускулест.
  Тук той прави още един взрив... Той сваля осем Airacobras и шест P-51. Готино момче, не казвай нищо. След това избива няколко батареи, унищожавайки повече от седемдесет оръдия. Е, време е да се върнем, да попълним горивото в резервоарите и бойния комплект!
  Хелга също изби две оръдия и изглежда доволна. Фридрих се завръща с колосална придобивка. Толкова щастливо момче. Все пак той значително ще подобри сметките си. Почти веднага младият ас се прехвърля на друг реактивен изтребител, без да чака колата му да бъде заредена с гориво. И Гертруд вече лети с него. Също така разкошна блондинка по бикини.
  Фридрих й маха с ръка и вдига високоскоростната си кола. Този ME-262 е в състояние да ускори до 1200 километра в час.
  Луда скорост и в същото време силна маневреност са характерни за тези машини. Фридрих стреля от разстояние по Мустангите - събаря осем фигури и добавя скорост.
  Гертруд се смее:
  Е, ти си рицар! Аз съм за теб!
  Фридрих се смее, изплези език и извика:
  - И г-н Суперзвезда! И планините ме покоряват!
  И пак стреля, събаря дузина коли. И тя отново се кикоти... Гертруд отбелязва със смях:
  - Ти, нещо, от което дори руснаците се страхуват!
  Фридрих намигна на момичето, въпреки че тя почти не го вижда ясно:
  - Мисля, че най-готините са американците!
  Гертруд вие в отговор:
  - Ти си мачо! Ти си мачо!
  Момчето се изкикоти и изчурулика:
  - Аз съм супер мачо!
  Гертруд изсъска с нотка на сребърни камбанки в гласа си:
  - Герой, ти си супергерой на всички комикси и всички епохи!
  Фридрих даде реда. Той свали около тридесет самолета, включително пет бомбардировача. Колите се пръснаха във въздуха като изгорени конфети. Момчето се ухили и каза:
  - Но цветето на любовта не расте, без слава и успех!
  Гертруд натисна лоста с бос крак и изчурулика:
  - Любов с бойните господа, хванаха ме в мрежата! Война си представете глупости не бъдете любов в света!
  Момичето свали самолет на ВВС на САЩ, като натисна спусъка с голи пръсти и продължи.
  "Понякога асистент във всичко, понякога тя умело вреди ... И ние наричаме войната свята и я наричаме подла!
  Гертруд изчурулика и свали друг самолет. И момчето терминатор е на петнадесет наведнъж!
  Фридрих пееше с ентусиазъм:
  Кълнем се във великия фюрер
  Чест да запазиш и да се бориш докрай...
  Защото силата му е като слънцето,
  Защото страната точи меча!
  Момичето хвърли босите си крака, след което издърпа коленете си до пълните си гърди. Тогава тя изпя:
  - Обичам секса и героите... Фюрерът възкръсна - ще убие всички!
  Фридрих отново закова от разстояние. Той свали четиридесет самолета с приятелски залп от въздушни оръдия.
  Момчето изчурулика:
  - И аз съм Зевс и Посейдон в една бутилка!
  Гертруд свали самолета, любезно оставен й от супераса и запя:
  - И сега Арес и Марс ни гледат с възторг... И те могат да видят каквото им се харесва въобще!
  Младият супермен изпищя, докато сваля още дузина американски самолета:
  - Карам, но карам различно, по камъни, над локви, над роса...
  Гертруд се блъсна в американски щурмовак, използвайки голия си грациозен крак, съскайки:
  - Това е любов! Разбира се любов!
  Момичето разтърси високите си, много съблазнителни гърди. Не всичко се получи за красавицата, но щурмовият самолет се запали и започна да се разпада.
  Гертруд изчурулика сладко:
  - В зениците ми - кошмар... Един скок - един удар!
  Но в небето отново има самолети. Светлокосият красив Фридрих изпраща опашка. Избива няколко дузини коли и чурулика:
  - Моят удар на таран! Ще разбием всички врагове и ще ги разкъсаме!
  Гертруд свали изтребителя, оставен за нея като утешителна награда, и изчурулика:
  - Краката бяха отрязани, трупът беше разчленен, подлите янки убиха войника!
  Фридрих се засмя, спомни си силното, грациозно тяло на Гертруда, момичето нямаше капка мазнини.
  Какво удоволствие да се гушкаш. Момчето изръмжа:
  - Моята битка, това е моята битка!
  И така младият воин премина към наземни цели. Танковете се движат. Самоходен прът. Момчето отваря огън отдалече и пее:
  - Приличаме на соколи, реем се като орли ... Ние не се давим в огън, не горим във вода!
  Въпреки че, може би, последната фраза трябваше да се пее точно обратното. Но дори и в огън по принцип можете да се удавите, а водата да изгори.
  Фридрих си спомни пуйката за закуска. Този е изпечен в златно фолио. И краката приличат на женски. В Луфтвафе има много жени пилоти. Те са по-оцелими от мъжете и стрелят добре. И краката на жените са тренирани, силни, месести. Те искат да галят, опипват, щипват.
  Той Фридрих вече е генерал-полковник. Воин, който направи невероятна, страхотна кариера. Феномен и генетичен мутант. Накратко, свръхчовешко!
  Самият Фридрих е наясно със собствената си важност. Той се издигна на толкова млада възраст, за да докаже веднъж завинаги, че няма сила, която да не е подвластна на арийския гений.
  Сега момчето изгори цялата колона. И полетя нататък. Той е истински орел.
  Гертруд потърка гладката си румена буза. Тя си представи как Фридрих целува гърдите й. И аленото зърно веднага се втвърди. Ех, това е воин номер едно на Третия райх. Бие се като цяла армия. И не губи нито един въздушен снаряд. Това вече дори изглежда свръхестествено. Въпреки че защо само изглежда - това е свръхестествено!
  Момчето първо свали две дузини изтребители за прикритие, след което атакува друга колона от танкове и самоходни оръдия. Един от американските танкове не изглеждаше съвсем стандартен. Трябва да запомните каква кола. След това дойдоха камиони с войници от янки. Е, те ще го получат.
  Фридрих изпя:
  - Аз сея смърт... Само със страх можеш да го гледаш... И умри!
  Гертруд погали педала с бос крак. Много й се искаше да тича боса по тревата. И след това попадат в прегръдките на момчетата. И да бъдат целувани и галени.
  Интересно... Гертруд беше идеологически фашист. Тя започва да се бие едва преди шест месеца, а преди това е била в нацистката младежка организация и успява да спечели допълнителни пари като надзирател във военен завод. Чуждестранните работници трябваше да бъдат наблюдавани и същевременно подтиквани с камшик.
  Момичето изпитваше удоволствие да бие. Особено обичаше да бие тийнейджъри по боси крака.
  И сега си представи и колко приятно и остроумно би било да изпържи голите кръгли токчета на Фридрих. В края на краищата, момчето-ас е много красиво, а краката му винаги са толкова чисти, само загорели като бронз. Но те не се замърсяват, нито върху мръсотия, нито върху трева. Интересно е да усетиш Фридрих. Дали един супергерой ще извика от болка или ще се преструва, че това е дреболия?
  Гертруд обичаше да измъчва момчетата роби. Тя също обичаше да се подиграва със затворниците. В летателното училище момичетата не бяха твърде придирчиви към връзките. Но Гертруд се оказа много способен пилот. Всичко за половин година тя си направи сметка за рицарския кръст на железния кръст с дъбови листа и получи правото да лети с генерал Фридрих.
  Момчето е още твърде малко, за да командва, а това е такъв чисто формален генерал. Но от друга страна, той се бори като дузина дивизии от избрани аса.
  Гертруд се почувства неловко на фона на Фридрих. Ех, изпържи петите на това момче! И донесете факлата до босите крака на красив млад мъж. За да загреете щипките и да спукате пръстите, като започнете от малкия пръст.
  Гертруд обичаше да се забавлява, като хвърля въглени в краката на момчетата роби. В работилницата е топло, а младите роби винаги са работили боси.
  И как те, изгаряйки се, смешно скочиха или крещяха. Беше толкова страхотно. И смешно...
  И с клонче да бие по загрубените подметки на робските момчета. Тя е прекрасен надзирател, жестока, със садистични наклонности. Тя също искаше да измъчва сладкия си идол. Освен това той не й оставя нищо като рус терминатор.
  Гертруд го взе и извика:
  - Толкова ми писна да те бия, не можеш да хванеш комар в мрежа!
  Фридрих премахна камионите. Той превключи огъня на ескортни самолети и щурмови самолети Р-51. Последната кола е доста страхотна, има цели осем картечници и ракети. Но разбира се не е сравним с реактивния ME-262. Или дори XE-162, или дори XE-262.
  Момчето стреля, докато беше в състояние на транс.
  Той помете повече от осемдесет самолета, оставяйки двойка на Гертруд да се разведе. Момичето обича да стреля със своите съблазнителни, загорели и мускулести крака. Специални са за нея - грациозна форма, лек шоколад.
  Момичетата като цяло са страст. Особено в армията, където имат атлетична грация и чар на сила. Те са момичета, разбира се, визуално приятни за гледане и просто изпитваш блаженство, когато ги докоснеш с еластичната си кожа.
  Фридрих отново насочи огъня си към укрепените отбранителни линии на САЩ. Трябва бързо да сложим край на янките и най-накрая да стиснем СССР. Ясно е, че устойчивостта на руснаците е с порядък по-висока от тази на американците. Освен това през четиридесет и първата година най-добрите танкове имаха съвети. Странно, но Русия под контрола на болшевиките не деградира и не беше върната назад през Средновековието.
  По-скоро руснаците направиха значителен скок напред. И ако германците не бяха имали толкова силна и съвършена организация, едва ли щеше да е възможно да успеят.
  Самият Фридрих наистина беше продукт на нацистки генетични експерименти. Но момчето не знае подробностите. Ясно е само, че отделът на Химлер, още преди нацистите да дойдат на власт, е провеждал тайни експерименти с участието на окултни сили. И нещо, ако се съди по феномена на Фридрих, постигна.
  Момчето, стрелящо по друга батерия, запя:
  - Аз не съм дяволът, но за мен, но за мен, целта стана свята! Аз съм ангел, но сатаната ми отвори пътя - към земната слава!
  Тогава самолетът му се обърна. Въздушните черупки свършиха и горивото трябваше да се зареди. Фридрих не се страхуваше от преследване, тъй като неговият самолет превъзхождаше с поне петстотин километра в час американските автомобили.
  И че янките ще могат да им се противопоставят.
  Гертруд изби няколко камиона и оръдие, както и резервоар за гориво. Червеният пламък гори красиво. Момичето се развесели. Тя си представи как огънят облиза кръглата розова пета на момчето, миризмата на изгорено месо се разпространява.
  Съблазнително е. Дори самата воина искаше да яде. Гертруд изчурулика:
  - Едно, две - искаме да ядем! Отворете вратите по-широко, иначе ще изядем готвача! - Готин воин ентусиазирано изпя детска песен. "Ще хапнем като готвачи и ще пием като прислужници, ще унищожим цялата трапезария и ще избием чиниите!"
  Гертруд от това е много смешна. Тук са кацнали техните реактивни изтребители.
  Фридрих бяга от един самолет на друг. И Гертруд е заменена от Хелга.
  Отново момчето лети в битка. По какво се различават Хелга и Гертруд? И двамата воини са естествени блондинки. И двамата са атлетични, силни и криви. Но чертите на Хелга изглеждат по-меки и по-женствени. Но това момиче също обича да стреля с крака.
  Фридрих изпя, чувствайки се приповдигнат:
  - Моите момичета са красиви, защо харесваш нули? Аз съм доста продуктивен и в много отношения съм всемогъщ херувим!
  - извика в отговор Хелга.
  - Не, не си нула! Ти си безкрайност!
  Момчето сваля дузина и половина американски самолета и ръмжи:
  Такава болка, такава болка! Германия срещу Америка петнадесет нула!
  Хелга пусна американския Мустанг да се приближи, стреля, нокаутира и облиза устните си, казвайки:
  - Две парчета наденица имах на масата!
  Фридрих удари от голямо разстояние, вдигна единадесет самолета и изчурулика:
  - Ти разказваше приказки, като самия Фауст в ада на Сатаната!
  Хелга изглеждаше обидена.
  - И ти не ми остави нищо! Момичето изпищя палаво. - Изядох всичко!
  Фридрих отговори с насмешка:
  - Ето какви сме всички мъже!
  Момичето каза с хленчещ тон:
  Но все пак си момче!
  Асо момчето се засмя.
  - Генерал-полковник не може да бъде момче!
  Хелга го взе и изпя:
  - О, какъв човек си ти - генерал и полковник!
  Фридрих продължи да стреля по въздушни цели. Да, такъв ас може да донесе много в битката за превъзходство във въздуха в Англия. Но сега не е четиридесетата година, а четиридесет и петата. И Великобритания вече е победена по чудо. Как се случи това?
  Защо, лъвът не можа да устои на немския вълк. Какви сили са се събудили в този свят? Малко повече късмет за японците и германците промениха хода на войната. И фактът, че Вермахтът имаше много силна организация. И Хитлер неочаквано се оказа изключителен организатор и стратег. Какво може да се противопостави на това?
  Сега, през 1945 г., надеждата на Америка е нейната икономика и нейното доста голямо население.
  Фридрих си спомни и боксовата си кариера. Как от детството научих трудното изкуство на оцеляването. И трябваше да расте в казармата. В началото той беше подценяван. Но момчето стана силно и най-важното - много умен боксьор. Да, и ученето му беше лесно - схващаше всичко буквално в движение!
  Момчето научи няколко езика, включително руски. И въпреки че Фридрих се биеше с Червената армия и дори демонстрираше феноменални способности, той уважаваше руснаците. Те бяха смели и непоколебими, опитни бойци и героично понасяха мъчения.
  Самият Фридрих неведнъж беше изумен от смелостта на съветските войници. Но той изпълни дълга си твърде добре. Момчето се превърна в някаква машина за унищожение. И за него това е като вълнуваща игра. Само понякога сърцето започваше да боли от непоносима мъка. И тази меланхолия буквално изяждаше в определени моменти момчето-терминатор, но след това отстъпваше. Самият Фридрих понякога не знаеше какво иска. Кръвта му не е точно безупречна, а в него имаше руски гени. Това обърка момчето. Но от друга страна, той е известният ас на Германия, и то победител! И може да стигне много далеч!
  И вече отиде до звездните висоти.
  Сега Фридрих отново открива огън. Сваля тридесет и пет самолета и казва с ентусиазъм:
  - Обичам да се плискам в топлото море, да седя на оградата като момче! Въпреки че в джоба ми няма рубла - моята безценна младост!
  Хелга отговори с ентусиазъм:
  - Но в същото време вашето преживяване е уникално!
  Момичето завърши любезно предоставения й самолет на ВВС на САЩ и изчурулика:
  - Това е бой... Скоро ще има сто и нула!
  Фридрих отговори с сияеща усмивка:
  Да, това е истинска битка. И скоро ще има хиляда - нула!
  Хелга завъртя босите си крака. Тя искаше да стане делфин или косатка. Воинът изръмжа:
  - Аз съм за обрат и нови възможности! И аз искам да стана богиня!
  Фридрих, след като свали четири самолета от голямо разстояние и добави скорост, попита:
  - Защо богиня? Може би дори кралица?
  Хелга се засмя и отговори сериозно:
  "Богинята може да прави каквото си поиска и има много ограничения за кралиците. Например, бос и по бикини, не можете да летите със самолет!
  Фридрих припомни:
  Принцът също искал да тича бос. Но британската зима е студена. И как не го заболи гърлото!
  Хелга отвърна с усмивка.
  - Ама кралете не боледуват... И ти също приличаш на момче-крал!
  Фридрих каза ентусиазирано:
  - Аз съм кралят на първо място на небето, а не само Великобритания!
  Хелга изпя:
  - Нашият цар е избраният на небето, нашият цар възкръсна от пепелта! Нашият крал е пратеник на съдбата, нашият крал си само ти!
  Накратко, САЩ нямаха шанс срещу такива момчета и момичета и тяхната капитулация наближаваше.
  
  
  
  Вознесенски председател на СССР
  АНОТАЦИЯ
  В резултат на факта, че Сталин почина четири години по-рано, академикът и гений Вознесенски дойде на власт. СССР изпревари икономиката на САЩ и стана по-силен. Създаде се радиация, която деактивира ядрените оръжия. И избухна третата световна война, в резултат на която целият свят стана комунистически!
  . ГЛАВА 1
  Сталин умира през март 1949 г., преди да навърши седемдесет години. А негов наследник е Николай Вознесенски. Един млад академик на четиридесет и пет години е най-талантливият в обкръжението на Сталин. Освен това лично лидерът на всички времена и народи оставил завещание за него, назначавайки го за свой наследник.
  И започна нова ера. Николай Вознесенски внимателно проведе амнистия и намали броя на политическите затворници. Но Никита Хрушчов избягваше крайностите. Националисти, шпиони и всякакви полицаи и истински престъпници не пуснаха. И двадесетият конгрес с краха на култа към личността не се състоя. Всъщност защо да подкопават вярата на хората в партията и комунизма. А Сталин беше твърде голям, за да бъде тъпкан. Заедно със Сталин може да се потъпче вярата в червените идеи.
  Освен това, каквото и да се каже, великият владетел трябва да е жесток! Можете да си спомните Чингис хан, Тамерлан, Селим и много други завоеватели и владетели.
  Вознесенски водеше балансиран курс, докато продължаваше да изгражда икономиката и да изгражда комунизъм.
  За паразитиране и закъснение за работа те бяха затворени като при Сталин и това стимулираше по-високи темпове на индустриален растеж. Селското стопанство, което донякъде изоставаше при Сталин, също се повиши. Произвеждат се и торове, трактори и различна техника. С умело управление дори колективните ферми могат да дадат ефект. И това, разбира се, даде място за изобретения. При Вознесенски науката се финансира по-активно и по-щедро, отколкото при Сталин и Хрушчов, младите учени се насърчават.
  Благодарение на по-голяма твърдост и умело управление, както и на развитието на науката, СССР изстреля спътника две години по-рано. И те полетяха в космоса през далечната 1958 г. на 18 ноември, рождения ден на Вознесенски. И стана ден на космонавтиката.
  СССР се развива с по-бързи темпове. Дисциплината, за разлика от времената на либерален Хрушчов и застоял Брежнев, беше сталинистка. Планирането е по-умело, научните разработки се прилагат по-бързо. Самият Вознесенски, разбира се, е много по-надарен и ефективен човек от Никита Хрушчов и Леонид Брежнев. А отборът му беше по-млад и по-ефективен. А полетът до Луната се състоя в СССР през 1967 г. Освен това Съветската империя запази контрола над Китай. Вознесенски е умен и разбира, че нищо не обединява народите така, както общ враг!
  Корейската война започва на 25 юни 1950 г. Сталин също искаше това. Вознесенски също тръгна по този път и тласна САЩ срещу Китай. Войната се проточи. Естествено, блестящият Вознесенски не искаше мир. За него беше изгодно, че НАТО и Китай се изтребваха взаимно и смилаха войски. През май 1953 г. започва голямо настъпление на войските на Поднебесната империя. Боят стана ожесточен. Китайците през ноември, с цената на огромни загуби, все пак успяха да превземат Сеул. През зимата битките бяха много ожесточени. Китай хвърляше все повече и повече сили в битка. За щастие има много хора. Съюзниците на Америка се биеха неохотно. Струва ли си да вземем цинкови ковчези заради някаква Корея? И постепенно напусна Корея. Но Съединените щати упорито устояха и също така увеличиха контингента си. Но ядрени оръжия не са били използвани ... Боевете продължават до 1963 г.
  Когато най-накрая Кенеди реши да сложи край на война, която струва на Америка повече жертви от Втората световна война.
  След като само загуби повече от милион убити, Америка напусна Корея. Китай загуби пет пъти повече убити. Но с неговото население това не е много. Повече от сто и петдесет хиляди съюзници на САЩ също загинаха, без да се броят ранените. Плюс мъртвите корейци.
  Антивоенните и пацифистките настроения се засилиха в Америка. Китай става все по-зависим от СССР.
  Сталин продължава да бъде култ и лежи в мавзолея с Ленин.
  За самия Вознесенски решиха да построят отделен мавзолей и вероятно в Ленинград.
  Освен това Казан е кръстен на Сталин след неговата смърт. Решиха все още да не пипат Москва. Може би Вознесенски се е надявал да надмине Сталин и че Москва ще бъде преименувана в негова чест на Николай Вознесенски.
  Освен това социалистическият лагер продължи да се разширява.
  Фидел Кастро спечели в Куба. И скоро Куба влезе във Варшавския договор. Тито не се караше със СССР. Югославия и Албания влизат във Варшавския договор. Социалистическият свят беше единен и траен. Имаше война във Виетнам, но се оказа по-кратка.
  В Съединените щати антивоенните протести и сериозният натиск от страна на хората бяха твърде масови. И черните се появиха. И се появи Корейският синдром. Америка загуби повече в него. Освен това китайските доброволци участваха във войната и ускориха поражението на американската армия. Така войната се оказа по-кратка, но американците загубиха много повече, отколкото в реалната история.
  До края на шейсетте години СССР, развивайки се с по-бързи темпове, изпреварва Съединените щати по отношение на националния доход.
  Америка, напротив, загуби повече в Корея, а във Виетнам се развива по-бавно.
  Вознесенски никога не е легализирал абортите, а в СССР на практика нямаше контрацептиви. Следователно и раждаемостта, и прирастът на населението бяха по-високи, отколкото в реалната история. Националната политика също беше по-строга. Навсякъде задължително научаваха руски, имаше русификация на покрайнините. През 1971 г. е приета нова конституция, която прави СССР много по-унитарна страна, като забранява излизането на републиките от империята. Освен това е установен постът на председател на СССР, избран от народа.
  На 18 ноември 1971 г. се провеждат референдуми за нова конституция и избор на председател на СССР за пет години. И това беше укрепването на авторитаризма в СССР, макар и чисто юридически. Всъщност главният секретар и председател на Министерския съвет вече беше диктатор.
  Вознесенски легализира своята диктатура, както и авторитарна форма на управление. И въведе и поста на заместник-председател, като се грижи за официалния наследник, така че при форсмажорни обстоятелства да избягва борба за власт в своето обкръжение. И това, разбира се, говореше за по-голяма мъдрост от тази на Никита Хрушчов.
  СССР проникна в Африка и в Латинска Америка. Той имаше дори повече успехи, отколкото при Брежнев. Особено в Латинска Америка. Където кубинците бяха по-активни. А в Чили бяха въведени съветски и кубински войски, смазващи Пиночет.
  На 18 ноември 1973 г. се чества седемдесетата годишнина на председателя на СССР Николай Вознесенски. По това време СССР се превърна в най-развитата страна в света в икономическо отношение, а във военното отношение отдавна беше най-напредналата. И дори започнаха да строят суперракета, която да полети до Марс. Населението на СССР беше по-голямо, отколкото в реалната история и продължи бързо да нараства.
  Вознесенски насърчава науката и различни видове изследвания. И на 25 ноември 1974 г. беше открита радиация, която деактивира ядрените оръжия на цялата планета Земя.
  СССР също загуби способността да нанася ядрени удари, но от друга страна не можеше да се страхува от възмездието на американците. И населението на СССР е по-голямо от това на Америка и икономиката е по-силна, а армията превъзхожда и по брой, и по качество. Така че можете спокойно да се биете.
  И на 9 май 1975 г. започва Третата световна война. Варшавския договор срещу НАТО. И опитът на комунизма да установи световно господство. Китай все още беше управляван от възрастния Мао и той подкрепи СССР срещу САЩ. И започна голяма война, без ядрени оръжия. Между съветския и капиталистическия лагер. И се изля кръв.
  Съветските войски започнаха офанзива срещу НАТО с някои стратегически предимства. Първо, комунистите дойдоха на власт в Гърция и тя влезе във Варшавския договор. Австрия също стана съветска държава.
  Така че офанзивата мина добре. Ударът на танковете на Червената армия е съкрушителен.
  Т-80, най-новите газови турбини, се движеха през ФРГ и нямаше какво да ги спре. 125-милиметрово оръдие пробива германските леопарди от разстояние пет километра. А самите немски автомобили не можеха да проникнат в съветския дизайн в челото, дори от близко разстояние. Така че съветските танкове се движеха като по часовник.
  Елизабет, Елена, Катрин се возиха в танк. Екипажът е само трима. И стреляха по врага.
  Момичетата натискаха бутоните на джойстика с голите си пръсти. И удариха точно. И смачка много немски и американски танкове. Такава сила не може да бъде спряна. Воините, трябва да кажа, са много борбени.
  Те удариха "Леопард" и запяха:
  - В победата на безсмъртните идеи на комунизма!
  И воините взеха и си показаха езиците!
  Елена стреля с боси пръсти и изскърца:
  - За величието на планетата в червено!
  Екатерина се блъскаше с боси пръсти и изпищя:
  - За велика Русия!
  Елизабет отбеляза с енергия, като също използва босите си крака:
  - За победа над врага!
  След това момичетата, смазващи войските на НАТО, изпяха цяла романтична поема, композирайки в движение;
  НАТО вилнее в ярост,
  Врагът на полка се хвърли напред...
  Но палачите-противници,
  Руснаците ще се срещнат с враждебност!
  
  Забийте се в кожата на прасе,
  Врагът ще бъде смазан на прах...
  Руснаците се бият яростно
  Силен войник юмрук!
  
  Момичета тъмнината на комсомола,
  Ревностно атакува...
  Погледът на воините е остър,
  Така че знайте НАТО капут!
  
  Най-силният в света
  Момичетата тичат боси...
  Накиснете всички врагове в тоалетната,
  ОМОН няма да може да се сдържи!
  
  Войната е ужасна дума
  Това звъни на стомана...
  Всички се наричаме орли,
  А руската вяра е щит!
  
  Няма по-красиви руснаци в космоса,
  Красиви мускулести момичета...
  Те са по-опасни във Вселената
  Мечтата на момчето ще се сбъдне!
  Можем да родим вселената,
  Москва е третата е Рим,
  И делото на любовта е творението,
  Нека направим невероятен празник!
  
  Всичко ще бъде наред в Русия,
  Което стана великият Едем...
  И момичетата попитаха Бога
  Няма повече проблеми!
  
  Имаме много мощни танкове,
  Достатъчно гориво за целия резервоар...
  Стегнете се, дяволи,
  От петата на момичето до никела!
  
  Летят снаряди и ракети
  И имаме готини бомби...
  Краката на воините се пеят,
  Тя ще удари силно в окото!
  
  Като звездата на комунизма
  Над нас блести квазар...
  Ще унищожим ордите на фашизма,
  Имаме руски Божи дар!
  
  Всички хора ще ни станат като братя,
  Имаме и червена кръв...
  И проклина злите фашисти,
  И Лада любов към момчетата!
  
  Всеки у нас е великан,
  Всички хора са като пръстите равни...
  Заедно със Сварог сме едно,
  Нека бащите ни се гордеят с нас!
  
  Моята Русия е воюваща страна,
  В него космосът намери дъщеря си ...
  Момичето тича босо
  Да прогоним фашистите!
  
  Няма да има Русия под НАТО,
  В него ще царува комунизмът...
  Трябва да се борим за страната си
  Така че само напред, а не надолу!
  
  Ние строим къщи и пътища
  Ние създадохме света за векове...
  Красиви крака на момичета
  Мечтата на всяко момче!
  
  Ние ще направим света най-добрият
  И най-богатите навсякъде...
  И ще има туркмени и чукчи,
  Живейте в най-красивата страна!
  
  Тогава ще победим звяра, нали знаеш
  И ние ще направим света приказен рай ...
  Рисунката е красива на бюрото,
  За тази борба и смелост!
  Момичетата се биеха и пееха с пълни гласове. Американски и немски танкове са унищожени. Тук те също пробиха Challenger, разцепиха страната му от голямо разстояние.
  СССР е силна държава. Но и жестоко. Например Елена беше арестувана. Тя е вързана с белезници и е отведена в следствения арест на МГБ.
  Там я откараха в специална кутия и й наредиха да се съблече. Елена бавно съблече дрехите си. Появи се жена в бяло палто и нахлузи тънки медицински ръкавици върху ръцете си.
  Усмихвайки се на Елена, тя кимна.
  - Трябва да те докосна!
  И тя започна да я разглежда от косата. Тогава тя погледна в ушите, ноздрите, качи се в устата си. Но най-унизителното е, когато пръст в гумена ръкавица се потопи дълбоко в утробата. Елена почувства неумолимо желание да уринира. Тогава нейната матрона в бяло палто започна да върти пръста си в утробата си. И беше толкова хубаво... Момичето изстена сладострастно. Матроната продължи да се върти във вагината. Докато дойде Елена, дори леко отпусната.
  После пъхаха пръст в ръкавицата и чопляха дупето и в нея.
  След това я снимаха, взеха пръстови отпечатъци от ръцете и краката й. И ме заведоха до душ в затвора.
  След като измиха Елена, й подариха роба. И той отиде до койката. В килията имаше повече от тридесет жени. Елена обаче бързо свикна със стягането и заспа спокойно. И други затворници се страхуваха от нейната физически силна и притежаваща бойни изкуства.
  Тя прекара три месеца в следствения арест и беше освободена. Все пак времената не са сталински.
  И мъченията бяха леки, често я събличаха и претърсваха. Матроната Маша направи всичко възможно. Тя постоянно довеждаше Елена до оргазъм, пъхайки пръсти в пазвата на Венера и умело усуквайки там. И това беше толкова хубаво!
  И в същото време е болезнено смущаващо. Елена си спомни това с тръпка и между краката й стана мокро.
  И сега с голи пръсти натиска бутоните на джойстика и удря друга кола.
  Съветските войски напредват доста успешно и почти по план. Момичета се бият в небето Анастасия Ведмакова и Акулина Орлова.
  Те се бият с самолети Yankee. И свалят самолети.
  В същото време се използват и ракети, удрящи от голямо разстояние. И двете момичета са красиви и изглеждат толкова млади. Но в същото време те се бият и по време на Великата отечествена война, а Анастасия Ведмакова успява да провери испанците.
  Това са момичетата тук с колосален размах и готини скокове!
  Анастасия натисна спусъка с голите си пръсти. Тя се удари в американска кола и изпищя:
  - Аз съм терминатор!
  Акулина също се блъска с голата си пета и извика:
  - Аз съм космическо чудовище.
  Войната вече не е толкова интересна, колкото по време на Втората световна война. Ракетите работят от голямо разстояние и сами се насочват към целта. И това не е мястото, където можете да покажете умения и да покажете умения.
  И това беше, когато те се биеха толкова агресивно с германците.
  Тогава беше по-трудно.
  Опитната, но вечно млада Акулина започна да изрича крилати афоризми, да драска като от автомат, а самата тя сваля американци и други от оръдие;
  Политико, това е вълк, който привлича заек избиратели не с овча кожа, а със зелена банкнота!
  Политик, това е вълк по навик, който обаче обича зеленината!
  Политикът-лисица хваща избиратели като зайци на обещанията за "зеле"!
  Политик, който се прекръсти много, като дойде на власт, ще стане кръст за избирателите!
  Политикът обещава планини от фалшиво злато, но ще пусне истинското в дерето между скалите!
  Големи дъбове падат силно, избирателите политици мачкат пънове, когато падат!
  Бог има нов ден всеки ден, но политиците имат вечни петък и понеделник!
  Политикът иска добро, само в собствения си джоб!
  Един клоун се прави на глупак, за да те разсмее, политикът е умен, за да те накара да ревеш от досада!
  Шутовете казват истината на кралете, политиците лъжат себе си!
  В политиката има само животни: плъхове, вълци, лисици, чакали, но можеш да станеш лъв само като си човек!
  Политикът е като духал - иска да пие кръв, а за една стотинка купува любовни преси!
  Дори глупакът може да вярва в Бог, само гений е способен да не загуби вяра в човек!
  Талантът, това е диамант, трябва да се полира от старание и да се реже с образование!
  Гробарят няма да фалира, докато човекът сам се кара в ковчега!
  Водката е отрова, която трови държавата, контролирана от политици с пияни мозъци!
  Няма по-голямо нещастие за човека от политиката, само мъката не знае кой си играе с човека!
  Медът от устните на политиците е опияняващ, само мъчителен махмурлук и никога не си отива!
  Златото е мек метал, но пробива защитата на всякаква дебелина, освен ако съвестта е кристал!
  Политик винаги излиза от устата със словесна диария, но избирателят понякога го приема за миризмата на рози!
  Политик, това е такава лисица, че по-често съблазнява врана не като се хвали с нейните достойнства, а като се кълне в чуждите недостатъци!
  Ако искаш да отнемеш сиренето на врана - чукай добре славея!
  Политикът има бездънни джобове, макар че е солидно дъно в морала!
  Политиците с пламъци на устни оставят след себе си или опожарена пустиня, или гнило блато!
  Огнен говорител ще остави само пепел!
  Ако главата е чугун, значи това е най-крехката част от тялото!
  Ако сте чистокръвни като куче, това не означава, че не носите куче надменност от себе си!
  За да станеш ездач - оре като кон!
  Стартът винаги е труден в спорта и политиката, но финалната линия е твърде лесна за летене надолу!
  Спирането е лошо, липсата на спирачки е по-лоша от всякога!
  Политико, това е такава лисица, че мърда опашка, за да се изпревари, и хитър да му грабне портфейла!
  За езика на политик, който влиза в портмоне, монетите лепят добре!
  Във водката има много горчивина, а в изказванията на политиката има сладост, но по-скоро тя забива последната в ковчега!
  Политикът, разбира се, е проститутка, но тя работи изключително с езика си!
  Които се явиха пред Бог Създателя - разбира се политици, те породиха мрак и хаос!
  Каква е разликата между политик и войник? Войник се бие с щик, юмрук, политик само си плюе езика!
  Ако един политик е популист, той ще дръпне избирателя надолу!
  Политик, който заема цента на електората, не център, а играч, чиято политика ще излезе настрани!
  Войската е сила, ако нейното Отечество не е родило безсилие!
  Армията е безсилна, когато генералите имат мозъци в гръб, а интендантите са с ръце в лайна!
  Една жена отказва секса за пари заради отвращение, а политик ще лежи за манна без срам!
  Една жена иска секс от красив мъж, а политикът получава удовлетворение от задник!
  Един политик се продава за много пари, но самият той не струва нито стотинка, а и не е луд!
  Ако на един политик липсва интелект, той компенсира това с излишък от подлост!
  Политикът много обичаше да лае, но кучешката лоялност пази само златното теле!
  Защо политикът обещава златни планини? Да грабнеш в разгара на монети с грешни ръце в джоба си!
  Защо политикът е по-добър от проститутка? Тези, които заразяват със СПИН само образно, но по-смъртоносни!
  Красиви голи женски крака, обути само обувки от политици по отвратителни начини!
  Защо лисицата е по-опасна от лъва? Защото езикът е по-смъртоносен от зъбите!
  Глупакът няма да преспи, за разлика от пияницата, политикът няма да спре да лъже, за разлика от неудачника!
  Проститутка използва ароматен парфюм, за да привлече клиенти, политикът смърди на словесна диария - за да привлече избиратели!
  Защо политиците са като дебели котки? Защото капанът им за мишки е дълъг език и хватка на челюстите на измамата!
  По какъв начин жената превъзхожда политиката? Той привлича мъж с приятна миризма, а политик не може да скрие вонята с никакъв одеколон!
  Палачът е най-честният човек, клиентът никога няма да се оплаче, че прави поръчка със закъснение!
  Смъртта също е приключение, с неизвестно продължение, само човек би предпочел да избегне подобно забавление!
  Този палач е работникът, чийто клиент не настоява!
  Лекарят понякога е и палач, само клиентът лежи под него доброволно!
  Млад мъж без брада също може да бъде коза!
  Политико, това е плъх, който хапе с език!
  Няма Бог в сърцето, а свещеникът е в черния дроб!
  Никога не се знае кога ще свърши светът, но кошмарът на живота изглежда безкраен!
  Неканен гост е по-лош от коронавирус!
  Най-смъртоносният вирус са политиците, разпространяващи заразата с многословието!
  Бог създаде светлината, тъмнината се появи, когато хората бяха заслепени от политиците!
  Кога се появи първият политик? Когато Ева изневери на Адам и учените откриха, че човекът еволюира от маймуна!
  Дали човек е произлязъл от маймуна е спорен въпрос, но няма съмнение, че хората подражават на недостойни идоли!
  Войната е чук, който чупи огледалото на човешките илюзии!
  Политикът обещава мир, но самият той може да бъде приятел само със собствения си портфейл!
  Политик, дявол е, ама не си крие опашките толкова хитро!
  Политикът е като ангел на светлината в изказванията, а сатаната е в реализацията!
  Ако изведнъж ви е сладко от изказванията на политик, проверете дали интелигентността ви е паднала на земята!
  По какъв начин един политик е горе-долу честен на думи: другите не са по-добри!
  Политик, обича да излива среброто на речите, но по някаква причина само мълчанието навреме получава злато!
  Дори диамантът не е толкова труден, за да не се смая от упорито желание на политик да обещава!
  Тук воините вече смениха бойните си комплекти и се върнаха в базата. Да, настъплението на армията на СССР е много мощно.
  Бийте се и други воини. Например, Mirabela избива наземни цели с голяма ефективност.
  Нейните реактивни щурмови самолети атакуваха различни цели, предимно на сушата.
  Момичето натискаше копчетата с боси пръсти на краката си и пееше от наслада;
  Ще унищожим целия свят на насилие,
  Надолу до дъното и тогава...
  Ще изградим нов, нов свят -
  Който беше никой, той ще стане всичко!
  Съветските войски вече наближават Бон. Генералите от Червената армия бяха много доволни. Те уверено победиха. Но в битка могат да се случат различни резултати. Червената армия взе броя на танковете и гаубиците и други видове оръжия. Битките показаха, че американските танкове М-60 не са съперници на съветските Т-72 и Т-80. Въпреки това дори по-ранните Т-64 са дори по-силни от американските.
  Така че фронтът на съветските войски специално смаза врага. Маршалите на СССР рисуваха диаграми на настъпателните операции. И напреднали танкове влязоха в река Рейн. И го претърколи с гъсеници. И това беше впечатляваща гледка.
  След това цял батальон момичета, захвърлили сутиените си, се плискаха в реката. И беше толкова красиво.
  Съветските войски влязоха в Белгия... Все още беше май 1975 г., беше топло и въздухът беше изпълнен с пролет.
  Местното население пред воините паднало на колене и целунало босите им, изсечени крака.
  Воините спечелиха...
  Аленка например с екипа си първа се натъкна на Брюксел. Анюта хвърли граната с боси пръсти и изгука:
  - За червения комунизъм!
  Алла, драскайки от две картечници наведнъж, отбеляза:
  - И зеленият комунизъм не е лош!
  Мария хвърли граната с боси пръсти, разкъсвайки натовски войник и изпищя:
  - И най-яркият цвят е цветът на победата!
  Маруся стреля с базука, разбивайки вражески танк и чуруликайки:
  - Ще победим!
  И тя разтърси оголените си алени зърна на гърдите си. Ето го момичето...
  Тук се бият и БМП, с оръдия и картечници. И те активно вършеят армията на НАТО.
  Момичето, както винаги, е изпълнено с агресия и вълнение. И очите им блестят. Те са толкова прекрасни воини.
  Олимпия, стреляща от бойна машина на пехотата, пее:
  Величието на Русия не може да се разбере
  Тя е толкова мощна и свята...
  Армията на Отечеството е непобедима,
  За слава на непреклонния войник!
  И момичето ще вземе и ще стреля от ракетна установка. И той ще сложи много врагове.
  Да, момичетата са страхотни тук...
  И сега те минаха Брюксел и съветските танкове вече влизат в Париж. И го правят с голяма сила.
  Момичетата Маргарита и Оксана поставиха червеното знаме на Айфеловата кула. И се движи с вятъра.
  Момичетата гледат надолу и виждат целия Париж под себе си. Великолепен и много красив град. И огънят свети в тъмното.
  Маргарита изпя:
  Майстор и Маргарита,
  Знаеш, че има война...
  Майстор и Маргарита,
  Какъв е героят Сатана?
  Оксана уверено заяви:
  - Булгаков не показа онзи съветски човек, с който трябва да се гордее!
  Маргарита се съгласи с това:
  - Хвърляне на документи, грозно е!
  Оксана махна с ръка на пилотите и отбеляза:
  - Но жените, които са мечтали за модни рокли, могат да бъдат разбрани!
  Маргарита се засмя и изгука:
  - Не можеш да живееш без жени, не,
  В тях майското слънце, както каза поетът!
  Оксана логично издаде:
  Без значение колко думи давате
  Влюбете се отново в нас...
  Така всеки път, поне за час!
  
  Червената армия победи. Тълпи от хора приветстваха съветските войски като освободители. И толкова голям брой се събраха под червени знамена.
  И музиката свиреше, оркестърът звучи ...
  Аленка, тичаща по скалистия път на Париж, чурулика:
  Сънувам същия сън
  Отново съм в Париж, отново съм влюбен.
  Слънцето зад покривите ни посрещна в Париж.
  Изведнъж гледам - стоиш в кафенето.
  Учих френски като дете
  И реших как да започна разговор.
  Учтиво "Bonjup", ще ти кажа...
  Алла прекъсна Аленка:
  - Тази песен трябва да се пее от мъж! Лесбийки ли сме?
  Аленка се съгласи с усмивка:
  - Да, по-добре е да пееш на млад човек! Тип на Висоцки!
  И момичетата се засмяха.
  След превземането на Париж съветските войски се придвижват по-нататък към Порт дьо Кале, за да нанесат удар по Великобритания оттам. И това е тяхната активна стъпка за Червената армия.
  Съветският флот също напредваше и натискаше. Особено подводниците бяха многобройни и подли.
  Изваден от съветски пехотни машини ...
  Наташа, например, влезе в Рим. Беше толкова красиво в Рим. Този град не без причина е наречен вечен. И в него има толкова много красиви неща, включително Колизеума. И различни видове статуи на императори и цезари ...
  Наташа плесна с бос крак по камъните и изскърца:
  - Слава на империята на СССР!
  Тогава момичето скочи и се изви във въздуха. И босите й токчета блеснаха така.
  Зоя изтъкна агресивно:
  - Да, СССР е много известен!
  Августин отбеляза със смях:
  - И в двора ще има епоха на комунизма!
  Тогава момичето намигна на партньорите си. И явно стана по-весела. И тя беше готова да танцува.
  Светлана блесна с голите си розови токчета и отбеляза:
  - Комунизмът е прекрасен! Но не в двора, а в главата!
  И момичетата избухнаха в смях, оголиха зъби.
  Рим се подчини на Съветската империя, както и Италия. И в същото време започва десантът във Великобритания. И Червената армия също атакува Съединените щати, през Аляска. И това също е толкова смело вписване.
  Момичетата Алис и Анджелика пробиха Аляска и действаха изключително ефективно. Ако думата екстремно е подходяща за ефективност.
  Алис, стреляйки по врага и оголила зъби, проговори:
  - Вярвам в комунизма!
  Анжелика изръмжа гневно, хвърляйки граната с боси пръсти:
  - Не те интересува какво вярваш - знанието е сила!
  Момичетата отблъснаха натиска на врага, използвайки всички налични средства. Веднъж Алис играе шах с Ботвиник и спори с първия съветски световен шампион:
  - Вярно ли е, че в лоша позиция всички ходове са лоши?
  Михаил Моисеевич отговори с усмивка:
  - Добрият шахматист не води до лоша ситуация!
  Алис поклати скептично глава.
  Но дори и ти загуби!
  Ботвинник кимна, но отбеляза:
  - Изгубен, но възкръснал отново!
  В този свят обаче имаше някои нюанси. Михаил Моисеевич Ботвинник не беше лишен от правото на отмъщение и също победи Петросян в реванша. След това изигра още един мач с него. И загуби от Спаски. След това Ботвиник най-накрая реши да се откаже от отмъщението. Въпреки че играх в безплатни турнири още няколко години. Спаски беше победен от Боби Фишер. Тогава Фишер си отмъсти още по-убедително. И докато той все още е световен шампион по шах. Карпов не е играл с него. И Фишер е готов да се бие.
  Алис обаче играе много добре шах. И Ботвиник се изправи срещу нейната сила. Тя доста притисна неговия световен шампион.
  Сега Алис стреля със снайперската си пушка и пее:
  - Слава на комсомола, вратовръзката на врата ти цъфна!
  Анжелика изръмжа:
  - Някак посредствено получаваш Алис!
  Момичето изсумтя в отговор. И даде още един завой от картечницата.
  Момичетата отблъснаха натиска на врага и започнаха да се придвижват по-нататък. Анжелика обичаше да играе Go. И спечелете серии там с различни партньори.
  Но сега беше ожесточен огън. И тя стреля, събаряйки войниците на янките.
  И докато момичето пееше:
  Аз съм руски рицар на колене на диваците,
  Враговете на Русия ще изметна от лицето на земята!
  И как намига на половинката си. И с голи пръсти пак ще хвърли граната.
  Базата на Червената армия в Аляска се разширява бързо. И съветските войски се движеха като капчици живак на повърхността. По-специално в битката влязоха леки кавалерийски танкове.
  И на битките присъстваха коли за един човек, където момичето лежеше, и много нисък силует - компактен. И позициите на САЩ се сдобиха с такива коли. И сега Маргарита се вози в такава кола и стреля по американците, и си пее.
  - Тра, та, та! Тра, та, та! Убих котката!
  И от пистолет с къса цев като удар. Бойни момичета, на които затворниците целуват голите им заоблени токчета.
  Тези воини не дават милост към никого. Ето го и момичето Домино, също на мобилен танк, и едноместно лети и смазва противниците си.
  И къде могат да се конкурират американците с такива хора?
  Домино драска от картечници и бълва смъртоносни заряди и скърца:
  - За Русия, нашата страна на комунизма!
  Домино е готино момиче, а мъжете пред нея падат на колене...
  Вече е юни и боевете са в покрайнините на Лондон. Британците не очакваха столицата им да бъде атакувана толкова бързо. И в Европа съветските войски преодоляха Пиренеите, вече в Испания. И идват в Мадрид.
  Елизабет на танка Т-80. Момичетата спечелиха много славни победи и вече влизат в столицата на Испания. Франко е все още жив и вече е избягал от страх. И хората приемат Червената армия като освободители.
  Диктатурата падна, а под гъсениците на съветския танк се хвърлят цветя.
  Елизабет каза:
  - Ние свалихме нацистите!
  Елена с помощта на босите си пръсти стреля по краката, счупвайки американската танкетка и изсумтя:
  - Направих това, което трябваше, преди четиридесет години!
  Катрин изсъска агресивно:
  - Да, те не смажат фашизма в Испания, а той дойде в нашата земя!
  Елизабет отговори с усмивка:
  - Това е добре! Но сега ще смажем всички недовършени нацисти в зародиш! Ще има световно братство на комунизма! И хората никога повече няма да се убиват!
  Момичетата изчуруликаха в един глас:
  - Хората никога няма да се убиват един друг! Слава на Русия!
  Мадрид падна. Съветските танкове също влязоха в Лисабон. Свален е и диктаторът Салазар, който дълго време седеше на трона, известен със симпатиите си към Хитлер и почти обявява война на СССР.
  Момичетата Аленка и нейният екип принудиха затворниците да целуват босите си крака... След което колоната от съветски танкове продължи напред.
  Гибралтар е последната крепост на НАТО в Европа. Тя не се подчини на времето си нито на Наполеон, нито на Хитлер. Но сега Червената армия го щурмува.
  Елизабет стреля от танк по британски батареи.
  Момичето се усмихва много и стреля точно. Удря целта и изскърца:
  - Няма бариери пред комунизма!
  Елена също стреля уместно, използвайки голите си пръсти и изръмжа:
  - Момиче, вземете машината възможно най-скоро!
  Екатерина също победи врага. Тя го удари точно и изпищя, оголивайки зъби:
  - И подцевен гранатомет ще дойде по-удобно!
  Да речем, че момичетата обстрелват бойно позициите на Великобритания.
  Елизаве, дори докато снима, се чувства вдъхновена и съставя няколко десетки афоризма;
  Лъвът е царят на животните, но лисиците обикновено управляват животните!
  Вълкът облича овча кожа, политикът с бели ръкавици!
  Политиката е мръсна работа и белите ръкавици в нея са подходящи като белите престилки в мина!
  Царят не е този, който реве като лъв, а този, който хитре като лисица!
  Диктаторът обича да учи на демокрация като врана на славей да пее!
  Хора, това не е добитък, а владетелят не е тиган!
  Човекът е син Божий, защото го разпъват докрай!
  Политикът понякога е вълк в овча кожа, но по-често овен в лъвска кожа!
  Политикът има най-голямото изкуство, скъпо е за продажба, което не струва и стотинка!
  Политик, това е диктаторът на бутилките - речта му предизвиква махмурлук!
  В политиката няма толкова редки хора, колкото вегетарианците сред вълците!
  Редът се поставя в мълчание, бъркотията поражда многословие!
  Политикът е джудже с дълъг език и гигантски амбиции!
  В реката няма сухи камъни, няма политици с чисти ръце!
  Бог няма да остави човечеството да загине, ако не слезе до нивото на адските животни!
  По-добре да си безбрад младеж, отколкото коза, която е променила младостта си!
  Политикът лъха смрад, през сладкия мирис на медени речи!
  Един политик има една цел - власт и всички методи за постигането й са чиста мръсотия!
  Политико, не винаги е силна ръка, но винаги е дълъг език!
  Дългият език на политик скъсява живота на избирателя!
  При диктатура е като в автобус - половината седят, другата половина треперят, а контролерът тиранин сам е страхлив заек!
  Политикът е математик, който не иска да споделя с никого, а обича да отнема!
  Няма братя в политиката, но пълно с момци, без магьосници, а пълно с нощни феи!
  Политикът иска да покаже на избирателя, че е магьосник, но в действителност е просто нощна фея!
  Политик без стоманени топки рискува да си сложи гащите!
  Политик, това е клоун, но вместо да се смее, той те кара да повръщаш!
  Политикът е клоун, но не килим, а килим!
  Политикът е шут, но камбаните му звънят с бронза на празнословието!
  Политика, всичко е мръсотия при изкачване на върха!
  Политико, краде вдигайки колкото се може повече шум, но краде не само пари!
  Политикът събира гласовете на избирателите, за да си затвори устата!
  Политик, това е Бог само обратното, Всемогъщият създава ред от хаоса, а политикът превръща реда в хаос!
  Политикът е страхлив заек по душа, а също така обича зеленината!
  Водката е това, което забавлява един час, политик те кара да лееш сълзи на разочарование цял век!
  В една чаша водка умът няма да се удави, но дори и капка от сладката реч на политик е достатъчна, за да удави държавата!
  Вълкът е медицинска сестра в гората, политик с вълча хватка осакатява и хората, и животните!
  Диктаторът е лисица, но много по-лакомична и способна да погълне всички хора с боа констриктор!
  Политиката е реч, като чук обезкуражава мисленето, макар че няма тежест!
  Политикът е лост, който бие мозъци, само че по-мек от восък, когато става въпрос за принципи!
  Политиката е такава област, в която всички са измамени и всеки греши, но победител е този, който изкривява правдоподобността!
  Боса жена не рискува да се зарази с настинка от мъжко безразличие!
  Мъжете нямат женско въображение за тоалети, жените нямат мъжки реализъм за обувки!
  Една жена обича, когато мъжът е послушен и безразличен към алкохола, но мъж, който може да я подчини, упоява!
  Момичетата, накратко, са всестранни майстори и взеха Гибралтар. Лондон също падна. Съветски кораби вече кацнаха в Ирландия. И да, Аляска беше превзета и Червената армия влезе в Канада.
  Момичетата са свирепи и скачащи...
  Алис отбеляза със смях:
  Ние сме силни воини!
  И с боси пръсти хвърли граната.
  Анжелика отбеляза:
  - Стръмността не винаги е признак на интелигентност!
  И с голата си пета се поддаде на магнитна мина. И положи много бойци.
  Момичета тичат из Канада и пеят;
  Комсомолките са най-готините от всички,
  Те се борят с фашизма като орли...
  Нека родината ни бъде успешна,
  Воини като с жега на птица!
  
  Те горят с безкрайна красота,
  В тях цялата планета затопля пламъка по-ярко ...
  Нека резултатът е безграничен
  Родината дори ще мели планини!
  
  За слава на нашата родина, светице,
  Ще се борим с фанатиците...
  Момиче тича босо в снега,
  Тя носи гранати в тясна раница!
  
  Ще хвърли подарък в много мощен резервоар,
  Разбийте го за слава...
  Момичето стреля с картечница,
  Но има рицар на доблестната държава!
  
  Всичко може да бъде момиче, вярваш
  Може дори да се бие в космоса...
  И веригите на фашизма ще бъдат звяр,
  В крайна сметка Хитлер е само сянка на нещастен клоун!
  
  Ще постигнем, ще има рай във Вселената,
  И момичето ще премести планините с петата си ...
  Затова се бориш и се осмеляваш
  За слава на нашата Родина Русия!
  
  Фюрерът ще чака примка за себе си,
  И той има картечница с граната върху него...
  Не мелете глупаво,
  Ще заровим Вермахта с лопата!
  
  И това ще бъде във вселената, така че Едем,
  Голям като пространство и много цъфтящ...
  Ти се предаде на германците просто глупав Сам,
  И Исус винаги живее в душата!
  
  Да си комсомол е много добре,
  Носен под красиво червено знаме...
  Въпреки че понякога ми е трудно
  Но подвизите на красотата не са напразни!
  
  Бос, избягах в студа,
  Снежните преспи гъделичкат голите пети...
  Момическата жар наистина се увеличи,
  Ще изградим нов свят на комунизъм!
  
  В крайна сметка Родината е нашата собствена майка,
  Имаме работа с жив комунизъм...
  Доверете ни се да не потъпкаме родината,
  Да сложим край на подлия фашизъм чудовище!
  
  Винаги съм красиво момиче
  Въпреки че съм свикнал да съм бос в снежна преса...
  Сбъдната голяма мечта
  Какви златни плитки имам!
  
  Фашизмът проби право до Москва,
  Почти сякаш стрелят по Кремъл...
  А ние, момичетата, сме боси в снега ...
  Януари стои, но май ни се струва!
  
  Ще направим, за Родината, знаем всичко
  Няма по-скъпа за нас страна във Вселената...
  Нека има много крещящ живот,
  Няма нужда просто да почивате на леглото!
  
  Нека изградим лъчезарен комунизъм,
  Къде има дворец с разклонена градина за всеки...
  И фашизмът ще загине в подземния свят,
  Трябва да се борим здраво за майка Русия!
  
  Така че ще бъде добре във вселената,
  Когато бързо убиваме враговете...
  Но сега битката е много тежка,
  Момичетата ходят боси!
  
  Ние сме момичета, бойци-герои,
  Да хвърлим дивия фашизъм в ада...
  И изглеждаш боса красавица
  За да го направи знамето на комунизма!
  Песните може и да не са съвсем за сезона, но от сърце и от сърце....
  През юли 1972 г. Червената армия навлиза в континенталната част на Съединените щати. И тя спечели с убедителност, въпреки продължителната комуникация. И успехите на Червената армия бяха колосални.
  И превъзходство в оръжията също.
  Особено като танкове, а и авиация също. И те победиха американците.
  Сега Елизабет се бие на територията на самите САЩ. Бори се и побеждава и не забравя да пее:
  - Едно две три! Разбийте фашиста!
  Елена стреля с голите си пръсти и скърца:
  Ще завладеем Америка!
  Екатерина натисна аленото си зърно върху бутона на джойстика и издаде:
  - Най-яката победа ще бъде наша!
  В същото време някои добре насочени момичета и афоризми припомнят:
  Политик, който обещава баница в небето, пуска имуществото на нацията на вятъра!
  Проститутка получава пари с език, политик получава гласове, но последният е много по-корумпиран!
  Политикът е задник, който иска да превърне избирателите в глутни магарета!
  Политикът има един крадски костюм - изнудване на гласове!
  Политик е коза, която е доена със словесна диария!
  Проститутката е много по-честна от политиката, сексът в замяна на пари, по-добре от порнографията за глас!
  Политикът е даден за последната курва, но заразява всички клиенти наведнъж!
  Презервативът предпазва проститутка от инфекция, само тапи за уши ще помогнат срещу политическа инфекция!
  Политикът е бърз на езика, бавен в изпълнението на обещаното, но просто гепард в оправдание!
  Политикът е майстор на лъжите, велик майстор на измамата, шампион на укриването, но не познава елементарните правила на благоприличието!
  Политик не мери седем пъти, а отрязва три кожи!
  Политикът е въшка, която седи на избирател-бик, но въпреки малкия си размер е много натоварваща!
  Това, което иска една жена, иска Бог, а каквото иска един политик, дори сатаната не иска!
  Политикът е боксьор с корумпирано съдийство и незаконни удари!
  Политикът е художник, който предпочита ярките рисунки пред тъмните цветове!
  Няма нищо по-хлъзгаво от пътя на един политик към върха, само надолу той бута избирателите!
  Не вярвайте, че политикът е ваш приятел и спасителен пояс, той е ваш враг и ви завлича в дерето!
  Съвестта е скъпа стока, но не се продава на тегло и не се купува заедно!
  Всеки политик има скелети в шкафа си, но на избирателите им казват, че те са месо в хладилника!
  Този политик е котка, която има готова капан за мишки за избирателите, само че стръвта не е сирене, а словесна тоалетна!
  Избирателят пие водка, а политикът си къса гърлото!
  По-добре да пиеш цяла нощ, отколкото да гласуваш за политик с пияни очи!
  Политикът пее, като се прави на свой, но по чужди ноти!
  В любовта няма фалшиви нотки, а политиката е пълен фалш!
  Политик, който разнася реч с райе, ще осигури на избирателя каре небе!
  Често в политиката е на първо място - последният звяр!
  Макар и политик и слон в магазин за порцелан, той ще пропълзи през всяка пукнатина!
  Боса жена съблазнява мъжете, обува богатите и пъха босата си пета под петата!
  Голите женски гърди ще оставят мъж без панталон!
  Проститутка се съблича пред клиент, политик облича овча кожа пред избирателите!
  Ако сте обути от безглави политици, значи сте последната шапка!
  Ако нямаш цар в главата си, значи си шапка и в нужда!
  Короната не е за този, който има шапката!
  Най-скъпата реч е златното мълчание!
  Един диамантен човек със силна воля и стоманени нерви!
  Скромността краси човека, но политикът обича да се превъзнася до грозота!
  Почти никакви честни политици, но пълни с разочаровани хленчещи!
  Стига приказки, време е да започнете!
  В словесната диария на политиците делата се давят, но се появяват празни думи!
  Политиката и морето са до колене, а той е запушен до уши със словесна диария!
  От меда от устата на политиците можеш да заспиш завинаги!
  Момичетата композираха добре и се бориха отлично. Филаделфия падна и американците се изсипаха.
  Съветските и китайските войски напредват през Съединените щати в победоносни маршове.
  В Америка паника и бедлам и изглеждаше, че няма шанс за спасение.
  Червената армия превзема град след град. И вече се приближи в края на август до Ню Йорк и Вашингтон.
  Цял батальон момичета започнаха да щурмуват американската столица.
  Биеха се в тълпа, боси и по бикини. И хвърляха гранати с боси пръсти.
  И се втурна из Вашингтон. И стреляха по противници от картечници и хвърляха гранати.
  И те изреваха:
  - Ленин е с нас през октомври,
  С огромна двойка в дневника!
  И както показват езиците. И дава да стреля по врагове. И как вършат съветските танкове.
  И удряйте гаубици и ракетни установки.
  Така "Смерч" удря, и издухва всичко наведнъж. И цели квартали експлодират и се рушат.
  И се оказа жестока инсценировка на смазващи удари. И ракетите избухват...
  Белият дом е разрушен, а американският конгрес избяга. Така се разви войната. А момичетата реват и стрелят.
  След това поставят затворниците на колене и ги карат да целуват босите им крака. И го правят треперещи от страх.
  Мария, която беше целуната по петата от черен войник, гука:
  - Слава на КПСС!
  И щракна с босите си пръсти по носа.
  Августин извика:
  - За червения комунизъм!
  И воините напълниха войниците и буквално скочиха върху тях. И това беше агресивният натиск на съветските кобили.
  
  Но въпросът не се изчерпваше и с това... Момичетата също запалиха малко мъжете.
  Но накратко Вашингтон падна. И Ню Йорк също... Американците се оттеглиха или по-скоро избягаха на юг.
  Но те бяха преследвани от Червената армия. И караше и караше чак до Мексико.
  На 3 септември 1975 г. САЩ капитулират. Войната почти свърши. Но също така беше необходимо да се превземе Латинска Америка с проамерикански диктатури. Те не са съперници по сила, а хората в тези страни са за СССР и комунистите.
  Но трябва да продължите и да продължите. И преодоляване на разстояния.
  Войната все още продължаваше и момичетата се биеха.
  Наташа, за да съкрати времето, летя със самолет със своя екип.
  Момичетата играха специален вид шах за четирима и обсъждаха баланса на силите.
  Зоя каза с усмивка:
  - Сега ще имаме всестранния комунизъм!
  Августин отбеляза:
  - Ще има братство на комунистически държави и народи. И тогава няма да има повече войни, няма повече проблеми. Ще летим не само до Марс, но и до звездите. И там старостта ще бъде победена и всички ще станем голи, здрави и щастливи!
  Светлана се засмя и отговори:
  - Завинаги млад! Завинаги бос!
  Наташа се засмя и отбеляза:
  - Това е страхотно!
  Боевете в Латинска Америка бяха неравномерни. Народите бяха на страната на Червената армия, войниците и офицерите всъщност не искаха да умрат за своите незаконни диктатори. Но отделни фанатици се биеха, но лесно бяха потиснати. И войските напредваха, смазаха и победиха враговете.
  СССР спечели с голяма лекота...
  Но войната още не е свършила. Въпреки че през ноември Сантяго взе и свали Пиночет. И цяла Латинска Америка беше под контрол.
  Но все още трябва да освободим чернокожите в Южна Африка и да поемем контрола над Близкия изток и ислямските страни.
  СССР установи световна хегемония. И той искаше да контролира всичко. Годината 1976 настъпи... Съветски и китайски войски, както и съюзници, окупираха целия Близък изток, а Пакистан и Иран за месец и половина. В битките за Пакистан участваха и индийци. Освен това, месец по-късно, те поеха контрола над Северна Африка. Съпротивата беше слаба, въпреки че съветските и китайските войски убиха много. Други страни в Африка не оказаха съпротива. И те бяха завладени доста лесно и почти доброволно.
  Южна Африка също се съпротивлява само две седмици. Черните, разбира се, подкрепиха СССР и Китай. И победата беше пълна. И имаше полет до Марс и всичко беше много деликатно. Червената армия също окупира Австралия и Нова Зеландия.
  След това беше решено да се вземе и създаде единна империя. Мао Дзедун току-що беше починал. А в Китай на власт дойдоха напълно просъветски сили.
  И на 18 ноември 1976 г. се провежда световен референдум за създаването на СССР на цялата планета Земя. Така приключи събирането на Съветската империя. СССР стана една държава в целия свят.
  А Николай Вознесенски е председател на цялата планета Земя. Скоро след това се провежда изборът на председател за пет години. Създадена е силна световна сила. И хората летяха към планетите на Слънчевата система.
  Уви, Николай Вознесенски не е безсмъртен. И не успяха да открият безсмъртието. И той умира през 1980 г., когато космическите кораби вече са достигнали Меркурий.
  Но той имаше заместник-председател, жена, Маргарита Коршунова, която започна да управлява след Вознесенски.
  И животът течеше добре и весело.
  Хората овладяха планетите от Слънчевата система. Те започнаха да строят градове на Луната, Марс, Венера, Меркурий.
  А през 2020 г. започна първият полет на човек извън Слънчевата система до планетите, които се въртят около звездата Сириус. И беше много интересно и по свой начин красиво.
  На планетата Земя материалните проблеми вече бяха решени и нямаше бедност. Разработена е ваксина срещу рак и много болести са унищожени. Започнаха експерименти с подмладяване. Правеше се много повече.
  Всеки вече имаше автомобили в лично притежание. Много стоки станаха безплатни, особено храната. Други бяха много евтини. Освен това цените непрекъснато падат, а заплатите растат.
  Нямаше безработица. Вярно е, че бързото развитие на науката създаде недостиг на работни места. Но това беше решено чрез намаляване на продължителността на работния ден. Първо беше въведена петдневна работна седмица. След това четири дни. И тогава работният ден стана шест часа. И след това намален до четири.
  Тоест работата през 2020 г. стана четири часа на ден и три почивни дни в седмицата! И това е страхотно. И много продукти са безплатни и в изобилие. Имаше истински контрол на раждаемостта за предотвратяване на пренаселеността, но толкова умерен. Три деца могат да бъдат родени без проблеми.
  Отношенията между раси и националности, поне външно, бяха доста проспериращи и приятелски. Хората живееха като едно семейство от народи. Съветският народ започна да доминира и всичко изглежда е наред.
  Религията беше комунизъм, материализъм и атеизъм. Основното нещо е вярата в човешкия ум. Разбира се, хората трябва да бъдат хора.
  Е, надежда за безсмъртие със силата на комунистическата наука. Казват, че ще дойде времето и науката ще стане толкова всемогъща, че ще възкреси дори мъртвите.
  И Сталин, и Ленин, и Вознесенски!
  И вярвайте, че науката ще възкреси всички хора на Земята. Някои за вечен живот, други за превъзпитание.
  И това е по-добре от библейската приказка за рая. И хората вярваха в комунизма и безсмъртието. И че скоро ще има щастие във Вселената.
  И религиите постепенно изчезнаха и загубиха актуалност. И ислямът вече не беше толкова активен. А също така джамии и църкви бяха затворени, както и храмове. И хората вярваха в боговете, като в приказни герои.
  Престъпността почти изчезна, животът беше много добър, освен това има много видеокамери и откриването е почти мигновено. И животът стана забавен.
  Имаше и свобода в еротиката и дори мода за голи тела. Имаше и култ към здравото тяло и физическото възпитание.
  Хората се движеха към абсолютно щастие и победа над смъртта! Отделни органи вече са клонирани, а сакати и инвалиди са изчезнали.
  И човечеството, благодарение на факта, че Сталин почина четири години по-рано, гледаше оптимистично за бъдещето!
  
  
  КЪСМЕТ НА ПУТИН С ХИТЛЕР
  Хитлер получи късмета на руския президент Путин с помощта на магически ритуал. И драстично промени хода на историята. Първоначално е спечелена въздушната битка за Великобритания. Вярно, Хитлер не посмя да кацне, но в небето Луфтвафе спечели надмощие. Франко при тези условия се съгласи с нападението на Гибралтар. Германците превзеха тази крепост за два дни. И изпратиха войски в Африка.
  Войната със СССР беше отложена. Но това облагодетелства само нацистите, така че Черният континент е завладян.
  Численото превъзходство на нацистите и по-добрата организация им позволяват да превземат Африка, Близкия изток и Индия за една година.
  И през ноември 1942 г. нацистите внезапно кацнаха и завзеха Великобритания за единадесет дни.
  След това започва подготовката за война срещу СССР. Германците разположиха нови танкове: "Пантери", "Тигри", "Лъвове", готови за битка. И на 22 юни 1943 г. започва нашествието.
  Разбира се, СССР успя да се подготви добре за това време за две години. Броят на танковете нарасна до тридесет и осем хиляди и сто и двадесет дивизии, броят на самолетите достигна петдесет хиляди. Броят на оръжията и другите видове оръжия също се увеличи. Но Вермахтът добави много. Броят на танковете в Третия райх нарасна от шест хиляди на двадесет хиляди за две години. И качеството им се е подобрило значително.
  Вдига се и авиацията в Третия райх. Новият ME-309 беше много мощно оръжие и влезе в серията. Фоке-Вулф и Ю-288 и Ю-188 бяха по-силни. И беше сериозно. Фриц също имаше газови пускови установки и много други. Включително по-мощната щурмова пушка MP-44.
  Най-важното е, че германците имаха голям брой пехота. Те биха могли да използват колониални войски и войници от Европа.
  Но имаше и други нюанси. Червената армия не беше готова за отбрана. Да, не са я научили да се защитава. И въпреки че успяха да завършат укрепленията по линията на Молотов, те бяха твърде близо до границата и недостатъчно дълбоки.
  Освен това германците можеха да атакуват от Турция, Иран и Индия. Освен това Япония е разположила войски за офанзивата.
  Да, натиснаха силно.
  И за три месеца СССР беше победен и Москва падна. Два месеца по-късно Русия е напълно окупирана.
  След което Хитлер решава да атакува Америка. И тук на немците им помогна късметът.
  Американските танкове бяха слаби, самолетите изоставаха. И германците имаха успешни реактивни самолети и летящите чинии изглеждаха напълно неуязвими за малки оръжия, а подводниците не бяха водороден прекис. И танкове от серия Е. Смазаха САЩ, макар и трудно, но повече заради разстоянието на 30 януари 1946г. Само остатъците от американската армия капитулираха.
  И на 20 април 1951 г. Хитлер, страхувайки се, че самураите създават атомна бомба, атакува и Япония... Войната продължава еднопосочно. Нацистите имаха по-модерни пирамидални танкове, мощни летящи чинии с лазери и ултразвукови оръжия. По-усъвършенствани ракетни системи с множество изстрелвания и много други.
  Тоест Япония продължи не повече от шест месеца. И войната завърши с поредната победа на Вермахта.
  Късметът на Путин помогна на Хитлер да завладее последната значителна империя на земята.
  А на 20 април 1959 г. се провежда световен референдум, който установява имперската форма на управление на световна сила, водена от Адолф Хитлер.
  Още през 1949 г. германците летят до Луната. И на 20 април 1957 г. се състоя полет до Марс.
  Нацистите овладяха Слънчевата система. И по целия свят сега имаше железен, немски ред. На седемдесет години Адолф Хитлер става световен император, благодарение на късмета на Владимир Путин. Това е феноменално постижение.
  След това остава да изследваме други светове и човечеството е обединено. Въпреки това, разбира се, много строителни обекти, от различни видове по света. Включително подземен тунел от Чукотка до Аляска. Но на 1 май 1959 г. Адолф Хитлер катастрофира със своя самолет. И фантастичното царуване на диктора приключи. Очевидно на Путин с феноменалния си късмет не му е било писано да живее повече от седемдесет години.
  Но Хитлер вече имаше наследник. От децата, получени чрез изкуствено осеменяване. Така че династията на Адолф продължи. И човечеството продължи да строи на различни нива.
  Дори в Африка са построени пътища и железопътни линии и автомобили, както и много градове. А черните работеха тук и вдигаха икономиката на Черния континент.
  Човечеството се е развило и издигнало. Изграждаше се комунизмът и животът на хората ставаше все по-добър и по-добър.
  След Хитлер императорът е управляван от сина му Волф Първи. Той беше млад, но мъдър и издигна човечеството до големи висоти. Една от идеите беше да се увеличи броят на жените и да се експериментира върху гените. По-специално, беше решено да се увеличи броят на женските, така че те да бъдат пет пъти повече от мъжете.
  В същото време, през 1961 г., астронавтите на империята отлетяха до Венера, а година по-късно и до Меркурий. Няколко години по-късно посетихме спътниците на Юпитер. Посетил други планети. Докато през 1980 г. не е посетена най-отдалечената планета в Слънчевата система, Плутон. И беше страхотно.
  И през 2000 г. започва първата експедиция без звезди. Престъпността почти изчезна на планетата Земя, а болестите и епидемиите бяха премахнати, хората забравиха за глада и недостига на стоки. Животът ставаше все по-добър и по-добър.
  И се построи истински рай. И хората не се караха помежду си. Науката се развива бързо. И да носи щастие на хората. Технологията също се е развила. Шедьовърът на това, разбира се, е дискетата. Те вече бяха способни да летят между планетите. А фриците бяха неудържими.
  В Русия партизанската война бързо затихна. Хората решиха, че няма шанс да изхвърлят нацистите и че трябва да живеят. И животът ставаше все по-добър и по-добър. Империята вървеше към комунизма. Но след 2000 г. много стоки станаха напълно безплатни. Нямаше бездомни, всеки имаше работа. И бяха построени много красиви къщи. И всеки имаше коли, всеки имаше безплатен интернет и много повече.
  Животът тръгна нагоре. Беше добре за хората. И всички постепенно свикнаха да бъдат една империя. И имаше асимилация.
  Руснаците и другите славяни получават равни права с германците. Да, и други нации живееха добре под контрола на нацистите.
  Който не е воювал, не е партизан, живял е достойно. Немците не са извършвали наказателни действия без причина.
  И наистина, щом се отървахме от партизаните, репресиите веднага спряха.
  Изградена е гъвкава окупационна политика. Имаше самоуправление и използване на местен персонал. И през 2020 г. всички хора на планетата Земя получиха гражданство и законното равенство най-накрая беше установено.
  По това време науката се беше развила толкова много, че старостта беше победена и всички станаха вечно млади и красиви.
  И на други планети от Слънчевата система се появиха селища на Третия райх. И така стана страхотно в света.
  Момчетата и момичетата в този свят започнаха да се разпространяват из цялата галактика. Виртуалната реалност вече се появи в матрицата на Hypernet и много от всичко прекрасно, младо и красиво. Всичко може да бъде възпроизведено.
  Империята на Третия райх се превърна в империя с големи възможности и завладя Вселената.
  И жената в него стана пет пъти повече от мъжете. И всички са красиви, млади момичета, а мъжете са млади мъже, които нямат нужда да си бръснат брадите. Всъщност брадата е само примитивен, животински атавизъм.
  И сега виртуалната реалност бушуват и горят такива интересни игри.
  Един от такива всемогъщи Създатели на вселените, Фридрих Сферо, току-що уреди най-готиното "забавление".
  А именно космическа битка. От една страна, неговите войски, представляващи Горда Германия, от друга страна, звездната армия на всяка приятелка, същият всемогъщ създател на вселените на Арлекинада - Ужасната Германия. Така че, тъй като всемогъщи хора се бият, ще бъде забавно готино, до невъзможност.
  Менгемето на армията на Ужасната Германия беше неумолимо притиснато. Хиперплазмените прегръдки се опитаха да стиснат по-здраво могъщия враг от Горда Германия. Милиони и милиони космически кораби намериха своята гибел тук. Често героични, а понякога и смехотворни. Те умряха, с усмивка на устните си, надявайки се да възкръснат с времето. Въпреки че изглеждаше много страховито... Обтекаемата капкообразна форма на колоса гори със специален пламък, дъвчещ полетата на космоса и вакуума. Пламъците преминават през коридорите и вентилационните шахти на космическия кораб. Милиони живи войници, както хора, така и представители на други раси с милиарди роботи на борда, се опитват да се измъкнат от всепоглъщащата жега. Почти всички борбени хора са най-красивите момичета, боядисани със сложни прически в авангарден стил, сякаш събрани не за жестока битка, а за императорски бал - маскарад. Едно от момичетата се запали в косата си под формата на вятърна мелница с остриета под формата на паунови крила и тя изпищя сърцераздирателно. Болката е невъобразимо ужасна и скалпа буквално се чупи. Остриетата на вятърната мелница се отделят и след това се въртят във вихър от девет порядъка на кинепространствена кривина.
  Но орките и елфите реват особено заплашително, за тях наистина е по-кошмарно да не измислят, пламъкът приема една или друга форма. Или това е ухилена физиономия на грешен дух, извикан от магьосник-некрофил от най-ниските дълбини на подземния свят, или светлина, която танцува около кабините и извива дулата на оръжията под формата на ужасен, изключително яростен хищник. И може да бъде по-страшно от сюрреалистичното в рисунката на разрушителна и горяща субстанция.
  И всичко това е в мащаба на звездолет, който не отстъпва по размери на Меркурий... По стандартите на създателя на Вселената обаче не са толкова много. Същият създател на такава напълно материална реалност реши да се откъсне напълно.
  Сферо Фридрих Катастрофов изпита вълнение и в същото време удовлетворение: една нула в негова полза. Младият създател-терминатор направи обратен завой, отдалечавайки се от лъча на магоплазмата и под звука на пукането на гравиоядрените лъчи, разлюляващи вакуума, го хвърли в гърба на друг маголет. Не е лесно да се влезе, бойните превозни средства галопират като копитата на коне, пуснати в галоп и дори задвижвани от шайтана, събрал цялата сила на подземния свят. И никакви закони на физиката и космологията, познати на изостаналите хора от миналото. Концепцията за инерция е само по искане на създателя.
  Сега (Състои се от Hyper-princeps-mago-плазма от такъв непонятен тип материя за човешкото възприятие, тогава можете да приемете всякаква форма и модификация на съществуването, променяйки размера от фотонното ядро, когато свободно поставите цялата вселена в трилиони парсеки в диаметър в дланта ви!) Сферо избра да въплъти тялото на биологично модифицирано момче, което беше обучавано в могъщата и технически напреднала империя на Горда Русия, дори когато зряваше като ембрион в утробата на инкубатор -компютър.
  От момента на зачеването е имало обучение в сън, прекъснат от болезнени импулси, на специална, космическа война. И все пак имаше пропуски, тъй като траекторията на Моголите, лишени от инерция, беше напълно непредвидима. Но Сферо не е комплексиран за това. Той умишлено ограничи, за да направи способностите си по-интересни. В крайна сметка, Горда Германия, разпръсната в милиарди галактики и квадрилиони населени светове, това творение, разбира се, е виртуална матрица. И играта на космическа война трябва да се подчинява на правилата. За да няма изобщо хаос. Момче създател. свали още три, пропусна два пъти. Магическите импулси на оръжейните системи, приказни по дизайн, прекъснаха вакуума и дори го накараха да се отлепи, резени медено сирене, вече на друго ниво на Вселената. Тук Сферо отново се гмурна в дупката в космоса, влизайки в режим на атака. В същото време, Creator Boy избра момента, за да не може да бъде фиксиран от кибернетични системи за наблюдение, които дават пълен преглед на пространството, заобикалящо маголетите от различни модификации.
  - Magomatrix абсорбира чрез кинезфотон! - Философски, събаряйки друг боец и избягвайки разбиващите пипала на принцепс-плазмата, каза Създателят-момчето.
  Армията на Юлий Цезар, на когото Сферо Фридрих поверява цялостното командване, продължава да натиска, възползвайки се от численото превъзходство, без да оставя неуспешни опити да я обгърне от фланговете. Поддръжникът на Арлекинада Ханибал пръска все повече и повече войски, опитвайки се да разтегне няколко парсека (парсек е разстоянието, което лъч светлина изминава за две години и половина) под негово командване огромна армада. Плътността на формирането на войските намаля, а ролята на индивидуалните умения се увеличи. Тук и двете страни се оказаха достойни, демонстрирайки висш пилотаж и изкуство на маневриране. Но загубите бяха колосални, повече от един милион звездолет изгоряха в алчния факел на унищожението.
  Сферо внезапно смени мястото на битката и се озова до най-великолепното момиче. Момчето-Създател и Валентина се стиснаха за ръце, останалите момчета и много по-многобройните момичета си размениха намигвания. Те донесоха батерии и отвориха ураганно хиперплазмено торнадо на лодки, едноместни маглети, бойци, бригантини, разрушители, разрушители и други малки плавателни съдове. Очите на Сферо блеснаха победоносно.
  Общото ниво на подготовка на бойците, които са били обучени за война, дори когато са плували като зародиш в своеобразна хранителна среда, е много високо. Но те не винаги изпадаха от много пукнатини и вакуумни сривове. В отговор врагът също изстреля безмилостния си огън, притежавайки дори лична матрица. Поток от хиперплазма прогори през отслабените защитни сили на матрицата и полупространствено поле прониза в бронята. Ето го, вълшебното пространство не издържа, напука се, многоцветна струя ултра-огън падна върху изстрелващата двойка. Сферо изгоря веднага (това е просто супер страхотно усещане, когато плътта е унищожена!), партньорът на момичето изпари ръката до рамото, крака до коляното, торса до ребрата. Красавицата изпищя и се отдръпна. - нареди Валентина.
  - Активиране на кибер регенерация.
  Тялото на момичето (както и на другите хора) отдавна не е протеиново. Това е специална плът с хиперплазмени включвания, докато самите хора се хранят със свръхенергия. Така плътта след раняването започна бавно да расте. Сравнително бавно, самият процес се вижда с невъоръжено око, скоростта на растеж на тъканта е 0,9 сантиметра в секунда. Но най-ожесточената битка е много мимолетна, бронята е изгорена на още няколко места. Две пушки се изпариха, шестима войници загинаха, един младеж беше изгорен наполовина, момичето временно загуби скалпа и пръстите си. Сферо, смеейки се, се върна обратно, казвайки, колко сте постигнали, като победихте носителя на създателя на Вселената? По чудо успя да избегне детонацията на снаряди. Но щетите са колосални, изхвърлените въздушни сифони мигат във вакуума. Момчетата обаче отговарят адекватно. Самият Сферо извърши филигранен изстрел от ръка, нокаутирайки троен щурмови самолет. Валентина с удължен език облиза момчето по устните.
  - Мегаквазар!
  - Да направим хипер-унищожаващо (супер-разрушаващо) плазмено изригване! - излая младият Създател на вселените.
  Два маголета бяха свалени от други оръдия, три огневи кули бяха свалени на разрушителя. Но точно в този момент един ракетен крайцер насочи оръдията си към тях. Момчето-създател, не без удоволствие, с остри усещания усети дъха на смъртта в лицето си. Зла гигантска старица с ятаган заплаши и капитан Сферо даде заповед.
  - Гъвкаво отстъпление! Движи се като змия, през таралеж!
  Батерията се върна, но малко късно. Вакуумът сякаш болеше от болка, хиперплазмен вихър се носеше покрай тях. Ужасен удар от гравиоплазма закачи батерията. Веднага пет оръдия и дванадесет души от екипа се оказаха напълно изпарени. Сферо и другите момичета бяха изхвърлени от гравитационна вълна. Момчето Създател прелетя, удряйки глава в корема на атлетичната, но изключително грациозна Валентина. И това е трудно, когато месото, в което трябва да набиете, не е протеин:
  - Леле, дупко пулсарна колапс! - измърмори Сферо. И той се ухили, когато през него прониза свръхелектричество.
  Имаше големи пукнатини по бронята. Те се врязват като дерета в лилавата повърхност на метал, повече от милион пъти по-здрав от титана. Каква колосална сила се крие в хиперплазмата или нейното още по-съвършено разнообразие от принцепс-плазма, способна да движи звезди и да гаси квазари. Но само шестото, седмото и така нататък, състоянието на материята. От всяка молекула може да се получи цял океан от хиперплазма. Теоретично (докато това не е достъпно за хората), една елементарна частица ще възпроизведе цялата вселена. Или унищожи! Такива са квазибожествените възможности на хиперплазмата.
  Батерията се плъзга през гъвкавия колапс, вибриращ в кинеспространството, войникът е притиснат от отслабената сила на инерцията. След това пружината се изхвърля и батерията отново отваря огън само в друга точка от пространството.
  Фридрих Сферо командва:
  - Ударете с тесен лъч, превключете оръжията в режим на концентриран шомпол.
  Тъй като компютрите са деактивирани, това трябва да се направи ръчно. Регулирайте потока на хиперплазма с помощта на барабана. Но да направите това дори не е лесно, спестява факта, че тази непреодолима сила също е предвидена в програмата за обучение. Момчетата и момичетата се справят с този проблем в автоматичен режим. Сферо Фридрих улавя ракетен катер при полезрението, изстрел с лека преднина. Чува се най-тънкото скърцане на разрушения вакуум, лодката се разкъсва на парчета. Съдейки по силата на експлозията, има детонация на боеприпаси. Светлинно петно издухва колата. Маголет също е унищожен, момичето възпроизведе точния кадър.
  Крилата отлитат отделно, като в същото време се въртят във вакуум от пламтящи опашки.
  Вражеската бригантина получава допълнителни щети, но отговаря с масирани залпове. През пукнатината влиза поток, който отхвърля момичето, разкривайки златисти гърди с цинобър, луминесцентни зърна.
  Сферо крещи от наслада:
  - Виждаш колко готино! Чернодирно!
  Валентина плесна всесилното момче по коляното му с магопластова кожа.
  - Принцепс-квазар! Запулсарна елипса! Вдигнете боздугана на рицаря по-високо!
  Бригантина с формата на сълза настръхна в залп. Остри капки роса от хиперплазма се пръснаха из цялото бойно пространство.
  Фридрих Сферо подсвирна:
  - Дай фотон, в срутването на бездната!
  Отстрани изскочи фрегата, в същото време съседната батерия се дръпна. Изглежда, че момчетата нямаха късмет, те се натъкнаха на тежка ракета или виброполе, изтриващо най-издръжливия метал на прах.
  Момчето се опитало да завърти платформата, за да оцелее при такава атака. Но все пак противниците са професионалисти от висок клас, завършили почти едно и също училище. Създателят на Арлекинада също не е измамник в Creation of Civilizations!
  Темпропреонното оръдие се е сринало. Беше разбито на купчина искрящи части. Момичето и момчето-Създател, поднасящи пистолета, бяха изхвърлени като от удар с бухалка. Те се блъснаха в бронята с колосално ускорение, леко я вдлъбнаха, а самите те бяха силно сплескани, треперейки от удар с много еластичните си и здрави тела. След това започнаха да отлепват тежкотоварното покритие, придавайки нормална форма на красивите им фигури, релефни като статуи на древните богове.
  Сферо почувства студ в долната част на корема. Плътността на плазменото изригване на противника се засили, изглежда, че в битката са привлечени нови сили. Например, самият ултра-боен кораб е с размерите на приличен астероид, а формата на масивна кама, осеяна с излъчватели, излъчваше цял богат орнамент от хиперплазмени струи. Извита, усукана във форма хибрид на матрьошка и акордеон, веществото падна върху крайцера на Горда Германия. Други потоци от унищожение смазаха четирите капковидни артилерийски платформи.
  Десният крак на Сферо до коляното се изпари и без да чака да расте по естествен начин, той моментално увеличи крайника си.
  Юлий Цезар, въпреки целия си талант, губеше битката, численото превъзходство с приблизително равенство на технологиите беше на страната на врага. Единственото, което оставаше да се направи в такава трудна ситуация, беше да се оттегли, избягвайки обкръжението. Сферо слушаше без угризение на съвестта комуникацията на принцепс, командите, дадени на роботите. Прозвучаха безграничен оптимизъм, жажда за ранна победа. Фрегатата на Юлий Цезар получи известна повреда и забави скоростта. Сферо почувства ярост, силата, която създаде, изглежда губи, трябва да унищожите възможно най-много врагове. Тоест, той има избор или да спечели, или да умре. Въпреки че е очевидно, че унищожаването на няколко мъгъла; няма да промени почти нищо, но това е почти несравнимият героизъм на отделните индивиди, който се оформя в поток, който смазва всяко препятствие. Момчето, използвайки паметта на носителя, а всъщност свое собствено творение (Как успява да щампова личности и толкова сложни по структура неща е отделен въпрос!) бързо си спомни какво е вкарвано в многобройни тренировки. Необходимо е да не бъдете забелязани, да останете в общите редици на роботи. Така че е много по-трудно да се стигне до там, но вероятността от експозиция е много по-ниска. Но от друга страна, има ли право да седи в този критичен момент? В крайна сметка един войник трябва: да се грижи за спасяването на животи, точка втора: да унищожи възможно най-много врагове. В случай на противоречие - това е традицията да се направи избор в полза на второто решение. Това са американците от старите дни: те мислят повече за запазването на собствената си кожа. Следователно янките загубиха, освен това пропагандата им е слаба. Липсваше й цялостност и приобщаване. Ако си припомним древната история на Земята: в онези дни, когато човечеството беше приковано към една планета. Един ужасен, раздвоен свят, беше необходимо да се съберат всички нации и народи в един юмрук. Няколко империи са претендирали за това. На първо място САЩ, Китай, ислямското общество. Светът стана многополюсен и буквално се разкъса, броят на независимите държави нарасна, сепаратизмът на малките народи се превърна в мания. Общ дом Земята беше в огън, човечеството буквално падаше в бездната! В старите времена е имало могъщи владетели, които са искали да обединят човечеството. Това е първият Александър Велики, един от най-забележителните командири на всички времена и народи. Той беше непобедим, но провидението с удоволствие му даде твърде кратък живот. И така той имаше значителни шансове, той изгради международна империя, донесе висока елинска култура в Азия. Дори Картаген и древният Рим изпратиха голяма почит на македонеца, най-забележителния славянин на древната епоха! Преди Александър Велика Персия при няколко царе (особено Кир) постигна сериозни завоевания, от Индия до Египет, но доктрината: има един владетел за целия свят, той беше първият, който изложи! В Рим Юлий Цезар претендира за ролята на световен владетел, но и животът му не е достатъчно дълъг. След Цезар сред императорите: нямаше достатъчно силни командири. Божественият Августин беше болнав и физически слаб, харизматичният Нерон като цяло е ужасен. Най-известните владетели, Диолектан и Константин, се борят повече, за да запазят статуквото, без да мислят за големи завоевания. Имаше и други командири след падането на Рим. От тях най-видните личности: Чингис хан, Тамерлан, Наполеон, Адолф Хитлер, Сталин. Чингис хан беше много успешен. Той завладява почти цял Китай, Афганистан, Хорезм, напреднали отряди достигат Древна Русия. Той имаше отлични шансове за победа, никой не можеше да устои на постоянно нарастващите войски на този хитър и умел командир. Но дори неговият доста дълъг живот по стандартите на Средновековието не беше достатъчен за завземането на света. Чингис хан основава династия, но вече нямаше такава велика като него, способна да обедини всички номади. Точно като Тамерлан. Победа след победа, огромна империя и разцепление, унищожаване на Тимурат, караници между синове и внуци. И нямаше достоен наследник. Наполеон и Хитлер, след като завладяха Европа, счупиха гръб срещу Русия. За съжаление самата Русия не успя да постигне световно господство. Наистина велик владетел беше Сталин, който превърна една неграмотна страна, която ходи с лаптопи, в мощна индустриална сила.
  И тогава, вече през двадесет и първи век, властта отначало над Германия, а след това и над света, беше получена от мистериозна двойка, която притежава невероятна хипер-интелектуална сила.
  Те създадоха най-новите магически оръжия на принцепс и човечеството постепенно се развило до състояние на виртуално всемогъщество.
  Но войната си е война, особено космическата война, тук грешните изчисления и жертвите са неизбежни. Воинът Фридрих Сферо, който реши да рискува, имаше късмет засега, той успя да унищожи четири бойни машини, без да привлече вниманието към себе си.
  - Ще има брезова каша за малки хора! По-скоро принцепс-плазма!
  Да, такива интересни игри се играят от граждани на империята на Третия райх, завладяващи Вселената.
  И как ще свърши всичко и до какви висоти на всемогъщество може да достигне човечеството, дори безсилна фантазия.
  
  
  КОГ И ШПУНТИК И ТРЕТИЯ РАЙХ
  Във Втората световна война се намесва popadany. В този случай късите конструктори Винтик и Шпунтик. При преместването те се озовават в Берлин. Е, тъй като не знаеха нищо от политиката и планетата Земя, преминаха на служба на германците. И техниците са на първо място. И те участваха в разработването на Panther. Гениалните дизайнери направиха кулата тясна и малка, по-добре защитена, но по-лека. Двигателят и трансмисията бяха поставени в един блок, а скоростната кутия на самия мотор. Направено е и по-просто и по-леко шаси, отколкото в реалната история. А височината на "Пантерата" беше само 1,8 метра. В резултат на това бронята на челото на корпуса от 80 мм беше монтирана при големи ъгли на рационален наклон и стана почти непробиваема. Челото на кулата беше 120 милиметра с наклони, а страните бяха наклонени 60 милиметра. Слабото място бяха бордовете на корпуса - само 40 мм. Но тялото беше много компактно и горната част беше под голям ъгъл на наклон, а отдолу бяха поставени 30 мм щитове, покриващи ролките. И целият този чар тежеше само 26 тона, с двигател от 650 конски сили. И пистолетът беше с дължина на цевта 75 мм 70 EL, изстрелвайки 15 изстрела в минута.
  Плюс добра видимост и оптика.
  Този танк пътуваше със скорост от 70 километра в час, беше непробиваем отстрани за леки оръдия, предимно четиридесет и пет, и противотанкови пушки, взе тридесет и четири от два километра в челото и практически не се счупи. И почти всички противотанкови оръжия на СССР не го пробиха в челото.
  И новата "Пантера" в битката при Курск нашумя. В същото време той беше по-лесен за производство и отне почти два пъти по-малко метал от Panther в реалната история.
  В резултат на използването на този танк нацистите пробиха отбраната на съветските войски и затвориха котела, заобикаляйки Курск. И така грабна инициативата. И развивайки успех, те превзеха Воронеж.
  След което Хитлер заповядва на войските да се обърнат на юг. И армадата от войски се премести в Сталинград.
  Немските танкове се увеличават. И екип от момичета се бие на Пантера, пробивайки съветските оръдия и превозни средства.
  Германците пробиха до Сталинград... Но това не е всичко. В Африка корпусът на Ромел с нови танкове спечели поредица от победи. Ситуацията за съюзниците се влоши от факта, че Винтик и Шпунтик също изобретиха реактивен изтребител. Освен това е много лек, лесен за производство, маневрен и елементарно контролиран.
  И новият самолет VSh-162 се превърна в най-добрия самолет във въздуха и сериозно повреди самолетите на съюзниците.
  Така нацистите започнаха да напредват в Африка към Египет. Хитлер отказва да превземе Сталинград с щурм и спира войските си. Но фриците започнаха основната офанзива заобикаляйки с пробив към Каспийско море. И ситуацията ескалира.
  И последваха нови операции на север. Нацистите нападнаха Швеция. И след няколко дни я принудиха да капитулира. И се оказа готино.
  Герда и Шарлот на "Пантерата" обиколиха цяла Швеция и принудиха пленените войници да целуват босите си крака, показвайки колосалната си класа. Тези момичета са наистина страхотни тук.
  Много от мъжете в битката им се предадоха. И целуна боси подметки.
  Но сега бяха в Швеция, където вече вали сняг и студ.
  И германците, водени от Ромел, побеждават британците в Египет. И сега те пробиха до Близкия изток и имат успех след успех.
  При това кампанията на красивите воини не спря... Герда каза страстно, триейки бос крак в метала:
  - Е, "Тигър" разбира се, танк, който дава шедьоври и колосална машина по мощност. И все пак просто!
  Шарлот лениво отбеляза:
  - Лично аз предпочитам Лео. Тъй като няма какво да пробие такава кола! И е перфектна във форма!
  Магда си спомни как им беше показан парадът на 7 ноември и изчурулика:
  - И ми хареса Мишката, толкова е голяма! И с две пушки наведнъж!
  Кристина се изкикоти и се претърколи в транспорта:
  - Две пушки в една кола - това е яко!
  Герда изви крака във въздуха и отбеляза:
  - Добре ли е да летиш така? Ще стигнем ли скоро до Австралия?
  Шарлот поклати глава.
  - Не! Не скоро! Да летиш до там от Швеция - почти през цялото земно кълбо!
  Самолетът всъщност кацна, за да зареди гориво. Момичетата избягаха навън. Те се озоваха в горещата Медина, където самолетът кацна аварийно. Въпреки края на ноември температурата тук беше около тридесет градуса. А в Швеция, точно когато си тръгваха, удари студен циклон и температурата падна до минус тридесет.
  Момичетата тичаха колкото се може по-бързо, за да не замръзнат на транспортния работник, а слана захапа босите пети на момичето. Не е лесно да не носиш обувки по принцип, особено когато ходиш.
  Но сега момичетата тичаха по горещия пясък на Медина. Арабите се уплашиха, гледайки полуголите момичета, но се страхуваха да предприемат каквото и да било действие. Въпреки това германците имат много страхотна репутация. Наистина те се възприемат като нация от свръхчовеци и затова прощават дребните шеги. Както когато красавиците се носят само в едно бикини.
  След студеното време, когато краката постоянно изстиват, е много приятно да тичате по горещия пясък. На момичетата им хареса и те се забавляваха, като се хвърляха с пясък.
  Герда, скачайки така през пустинята, си помисли, че все още е прекрасно да живееш в страна, в която има постоянно лято. И колко е хубаво...
  Слънчев и чист, свеж въздух духа в лицето. Или не прекалено свеж, но горещ пустинен въздух.
  Шарлот отбеляза с усмивка:
  - Сега тези земи принадлежат на Третия райх. Никога досега човечеството не е било толкова обединено. По-скоро близо, до единство, каквото е сега. И всичко това благодарение в много отношения на гения на фюрера.
  Магда логично отбеляза:
  - Отчасти и защото Хитлер е изключително късметлия. Например британците паднаха като грах. И просторите на Африка не се оказаха пречка. Да, всичко беше на наша страна. Въпреки че понякога имаше грешки!
  Кристина отговори:
  - По отношение на късмета, не наистина! Нямахме късмет например със зимата през четиридесет и първи. И така щяха да превземат Москва още тогава. И войната на изток щеше да свърши. И така все още трябва да извадите сталинския трън.
  Герда се съгласи с въздишка:
  - Вероятно трябва! Жалко! Толкова много добри момчета и момичета ще умрат!
  Магда неволно избухна в сълзи и каза:
  - Смърт... Колко си несправедлив! И понякога идвате в грешния момент!
  Герда побърза да възрази:
  - Не понякога! И винаги в неподходящ момент! Знаеш как искаш да живееш и колко неохотен да умреш!
  Кристина логично отбеляза:
  Искаме това, защото сме силни и здрави. А бабата, която е на сто години и в която всичко боли, сигурно има съвсем друго отношение към смъртта!
  Шарлот поклати глава и каза с трепет:
  - О, не дай Боже! Не дай Боже някога да остарееш!
  Герда го махна и ритна пясъка с бос крак:
  - Да не говорим за това! Ако започнеш да мислиш какво е старостта, ще полудееш или ще си съсипеш живота!
  Магда се опита да утеши русокосото момиче:
  - Когато Исус дойде, всички мъртви ще възкръснат и тази вечна младост ще бъде завинаги!
  Герда се усмихна и каза нежно:
  - Бог да благослови!
  Кристина отговори ядосано:
  И аз съм основен атеист. И аз не вярвам в Бог и не ви съветвам!
  Герда вдигна силните си загорели рамене.
  - Няма да се нарека силно вярващ, но... Има много неща, които материалистите и атеистите не могат да обяснят. Включително произхода на Вселената!
  Шарлот, потъвайки в горещия пясък, отговори:
  - Но идеята ми харесва повече - много богове. Че тези богове демиурги колективно създадоха Вселената и Земята. Тогава между тях се разиграла борба, която предизвикала катаклизми и природни бедствия. Затова се случиха всякакви нещастия. Борбата на боговете и поражда войни между хората!
  Герда уверено отговори:
  - Но немският Бог винаги побеждава!
  Шарлот поклати глава.
  - Това не се случи в Първата световна война. Въпреки че бяхме близо до победата!
  Кристина кимна енергично.
  - Това е! Беше необходимо временно да се пожертва Източна Прусия, но не и да се изтеглят войските от Западния фронт. Тогава щяха да обкръжат и превземат Париж. Франция капитулира... Тя все пак е победена. И по-нататък... Мисля, че ако Великобритания прояви упоритост, тогава бихме могли да паднем върху него заедно с Италия, Турция и Япония. И щяха да ги смажат с подводници и с едно действие на флотите!
  Магда отбеляза:
  - Забравихте за Русия!
  Кристина се възстанови.
  - Нищо не забравих! Русия щеше да бъде победена след капитулацията на Франция. Още повече, че цар Николай II не е Сталин. Руският монарх щеше да сключи прибързано мир с нас, след като претърпя поражение. И ние бихме... Накратко, Русия от царско време е дори по-слаба от комунистическата!
  Шарлот се изкикоти.
  - Ето как! Но, разбира се, тогава пропуснахме шанса. Адолф Хитлер беше по-умен. Той сключи пакт за ненападение със Сталин и разби враговете си парче по парче. Ето какво е политическата мъдрост!
  Кристина отбеляза:
  - Още по-логично би било да премахнем Великобритания и едва тогава да атакуваме Съветския съюз!
  Шарлот каза с усмивка:
  - Съгласен съм с това!
  Герда, напротив, възрази:
  - Ако не бяхме нападнали СССР през четиридесет и първата година и не бяхме победили частите на Червената армия, които не бяха готови за отбранителна война, те можеха да се стоварят срещу нас, когато щяхме да щурмуваме Великобритания. Така че нямахме друг избор!
  Магда сви рамене.
  - Сталин е предпазлив политик! Може и да не е рискувал подобно приключение!
  Герда рационално отбеляза:
  - По-скоро от страна на Сталин голямо приключение е да ни даде възможност да разгърнем Великобритания. В този случай върху него ще се стоварят превъзходни сили. И щяхме да го погребем. И така, докато Великобритания се съпротивлява, Русия все още имаше шанс срещу нас. В противен случай трябва да признаем, че нашите врагове нямат шанс!
  Шарлот също намери нещо, срещу което да възрази:
  - Докато такива чудовища като СССР и САЩ не бъдат победени, е изключително рано да се каже, че врагът няма шанс. Направихме много и извървяхме дълъг път, но... Предстоят ни още много проблеми. Сега Австралия. Още една граница за германската армия!
  Герда уверено отговори:
  - Нека и него да го разбием! Вече има две разходки в Швейцария и Швеция, а в Австралия поне е доста по-топло.
  Шарлот се изкикоти и каза уверено:
  - Вярвам в нашата победа! В противен случай това просто не се случва!
  Момичетата трябваше да спрат да се затоплят в пустинята и да се върнат към транспорта. Зареждането беше успешно. А към момичетата се присъединиха и старите им приятели от батальон "Тигрица".
  Момичета от тази женска чета ловуваха празни муджахидини. Които обаче бяха малко. И сега те щастливо тръгват да завладеят Австралия. Още един континент, толкова желан за Вермахта.
  Германия събираше сили за скока и подготвяше кацането.
  Маргарет се срещна с уважение със старите си познати Кристина и Герда. Все пак не всеки може да получи диаманти за рицарски кръст! След тази компания момичетата трябвало да бъдат изпратени за осеменяване и в специален лагер за раждане на потомство. Така че в руската компания може да не са имали време да участват.
  Красавиците обаче изглеждаха весели и борбени. Вече не исках да спя, а момичетата, като се затвориха в отделна кабина, бърбореха.
  Магда, седнала в кожено кресло, отбеляза:
  - Езичеството с цялата си външна логика също не може да отговори на много въпроси. Например, откъде са дошли многобройните богове-демиурги?
  Шарлот се изкикоти и протестира:
  - По същия начин, както монотеизмът не е в състояние да отговори на въпроса, откъде идва единственият Бог, създал Вселената?
  Магда сви рамене.
  - Въпрос е как да се каже... Ние по вяра го приемаме за аксиома, че Всемогъщият Бог винаги е съществувал. И това е аксиома, която не изисква доказателство.
  Кристина отбеляза, поклащайки глава:
  - Невъзможно е да си представим вечно съществуващото, и безкрайно силното, и безкрайно мъдрото. Това е против логиката. Както виждаме на Земята, простото поражда сложното и наблюдаваме еволюцията. И тогава от по-сложното тръгна простото. Което противоречи на наблюдаваната реалност.
  Например човечеството става все по-сложно, а не опростено! И ние изобщо не деградираме, а ставаме по-съвършени!
  Шарлот се закикоти и отбеляза:
  - Логично! Еволюцията на боговете води до създаването на всемогъщия Бог Демиург!
  Магда отбеляза грубо:
  - Такава философия може да унищожи душата!
  Шарлот присви очи и избухна:
  - Но въпросът е на колко години е Вселената?
  Магда вдигна силните си развити рамене.
  - Неизвестен! И защо такъв въпрос?
  Шарлот рационално отговори:
  - Това е свързано с бунта на Сатана. Сатана е един от най-ранните ангели, ако не и най-ранният. Както го наричат - Синът на зората! И ако той се е разбунтувал, тогава вероятно не е минало много време от неговото създаване и бунт. И се оказва, че толкова милиарди години той се е държал спокойно и изведнъж се е заблудил.
  Магда се намръщи и изгука:
  - И какво от това?
  Смарт Шарлот отбеляза:
  - А учените казват, че нашата Вселена е на милиарди години! Толкова време отнема светлината на звездите да достигне планетата Земя! И се оказва според Библията не може да са милиарди!
  Магда се замисли за момент и отговори:
  - Бог създаде светлината на звездите, която вече е слязла при нас. Адам и Ева бяха възрастни, а не бебета. Слънцето, луната и звездите вече грееха върху тях. Тоест Господ създаде света в развитие. Така че всичките ви обещания не доказват нищо.
  Шарлот упорито отбеляза:
  - А може би доказват, че има много богове? Тези богове, които създадоха вселената!
  Магда отговори с известно колебание:
  - Нашата Вселена е повече или по-малко единна и структурирана, с всичките си нередности. А присъствието на много богове води до факта, че Вселената ще бъде разделена на парчета.
  Шарлот също съвсем логично възрази:
  - Боен кораб изгражда много хора! Независимо от това, бойният кораб е машина от едно цяло. Да, и Вселената е изградена от много богове-демиурги, но Вселената не става по-малко интегрална от това!
  Магда протегна лице и изгука:
  - И това звучи - логично! Но това е чисто човешка логика. Няма нищо общо с Божествената сила, което е непонятно!
  Шарлот се изкикоти.
  - Най-простият аргумент - мислите на Господа са неразбираеми! И това може да се позовава и пренася във всички случаи!
  Магда прошепна:
  И във всяка черта на този клон на Господа,
  Виждам желанието в сънищата да въплъщавам идеала ...
  Но странно, нашите хора страдат почти в подземния свят,
  И деспотът на финансите жестоко окова крилете ни!
  Шарлот се засмя.
  - Яжте добре! Защо не се поклониш на пъна?
  Магда разтърси юмрук.
  - Да ти!
  Момичетата явно започнаха да се отегчават ... Разговорът за религията не мина добре. За какво друго можеш да говориш? Мислите на воините от батальона на СС бяха ограничени.
  Герда докосна танкове в разговора:
  - Ето нашия "Лъв" просто въплъщение на немския дух! Толкова голям и с пистолет!
  Магда забеляза, масажирайки сърбящите си стъпала с ръце:
  - И "Мишка" още повече - означава по-силна! И бронята му е по-дебела! И две пушки наведнъж!
  Шарлот възкликна с наслада:
  - Очарователна малка мишка! Ще смачкаме всички на прах!
  Магда го взе и запя:
  - Проклет и древен, пак се кълне врагът! Смелете ме, стрийте ме на прах! Но ангелът не спи и всичко ще се получи ... И всичко ще свърши добре! И всичко ще свърши добре!
  Шарлот мъдро отбеляза:
  - Който разчита на помощта на ангели, пада директно в ада!
  Магда отвърна:
  - Кой по дяволите е в главата, в бъдеще един ад!
  Герда изведнъж отбеляза:
  - Запознах се отблизо с Т-34 с Шарлотите, когато бяха на изпитания! И знаете ли, това не е най-лошият танк на Земята!
  Червенокосата отбеляза отровно:
  - Не е най-доброто, но... Видимостта му е доста слаба. На практика е изключително трудно да влезеш в противника от такъв танк! Трябва да си го признаем!
  Герда логично отбеляза:
  - Добре оформена броня и кула. Въпреки че "Тигър" -2, и "Лъв" - защитата на страните ще бъде по-добра.
  Кристина тази червенокоса палавница забеляза:
  - "Лъвът" все пак има добра кула, по отношение на наклона на челото. Но челото на "Тигър" -2 почти не е наклонено.
  Герда отговори:
  - Но дебелината на бронята е 180 мм. Това компенсира по-малкия ъгъл на наклон на листа. По отношение на кулата Лъвът се оказа по-добър от Тигъра, но това, разбира се, не е границата. Знам, че нашите дизайнери определено ще създадат нещо по-съвършено.
  И красивото момиче удари стоманената ламарина с бос крак, дотолкова, че се разнесе музикален трел.
  Воините са отегчени. Искаха да заспят. Може да има нещо интересно...
  Междувременно в Кавказ се води война. Германците освен "Пантерата" са използвали и "Тигър" -2. Също подобен по форма на танк, но малко по-голям, по-тежък с 88 мм оръдие и по-дебела броня. Разбира се, тегло от тридесет и пет тона, повече, но все пак не критично, може да се бори със стар двигател от 700 конски сили. Винтик и Шпунтик обаче вече са направили двигател с мощност 1000 конски сили. И "Тигърът" -2 също започна буквално да лети. Появи се "Лъвът" с още по-дебела, особено странична броня, и 105-милиметрови оръдия.
  И с тегло четиридесет и пет тона, той се превърна в колосален проблем за съветските войски.
  През зимата на четиридесет и три - четиридесет и четири години Кавказ е превзет от германски войски. Войната започна да върви не по сталинския сценарий.
  Нацистите завзеха Индия през март и започнаха да се придвижват към Австралия. И в същото време разграби Африка.
  Сталин им предложи мир при всякакви условия. През пролетта на 1944 г., след като завърши завладяването на Африка, Хитлер приема предложението за мир на Сталин.
  Условията бяха обременителни, включително плащането на репарации и доставката на суровини и други неща за Третия райх.
  През лятото на 1944 г. е извършен десант във Великобритания и Лондон пада за една седмица. След това започна голямо настъпление срещу Америка. Винтик и Шпунтик направиха нови подводници, които плаваха по-бързо от лодките и насочваха торпеда към радара. И още много неща са измислени.
  Особено силна стана лазерната инсталация на дискети. И беше просто страхотно.
  Америка издържа до юли 1945 г. и капитулира. Настъпи периодът на мир. Временна истина...
  Хитлер беше недоволен от факта, че Япония завзе твърде много територия. И той просто копнееше за отмъщение и окупация на земята.
  И на 20 април 1953 г. започва войната с Япония. Наследникът на Сталин Берия предлага помощта си на Хитлер.
  Фюрерът се съгласи при определени условия. А именно, СССР се бие с пълна сила, но само Южен Сахалин и Курилският хребет се завръщат.
  Берия, който продължи да плаща на Хитлер колосална почит, също се съгласи с тези условия.
  От самото начало войната е неуспешна за японците. Особено ги притесняваха летящите им чинии, въоръжени с лазерни оръжия и топлинни лъчи. И всичко беше буквално изгорено до пепел и разтопено в метални стърготини.
  СССР, от друга страна, хвърли в битка танковете Т-54 и ИС-7, които също бяха по-силни от японските, и реактивните самолети.
  Войната продължава пет месеца и завършва с победата и окупацията на Япония. Това беше оглушителна победа...
  И в битките танковият екипаж на Аленка на IS-7 се отличи. Колата се представи добре и разби много японски мастодонти.
  А момичетата стреляха с голи пръсти и то доста точно.
  Но това са подробностите...
  СССР си върна южната част от Сахалин и Курилския хребет. И така той си осигури власт и нови земи...
  Хитлер, още някои грабнаха останалия свят под него. Но СССР постоянно му беше язви в очите. Фюрерът искаше нови завоевания и героизма на Вермахта.
  И на 20 април 1958 г. започва нова голяма война с атака срещу Москва.
  Немски момичета се бият в небето. Албина и Алвина.
  Те свалят съветски самолети. Момичетата са почти голи, по едно бикини и боси. Въздушните оръдия са насочени към врага.
  Албина събаря съветска кола и изскърца:
  - Това е шок според нас!
  Алвина също отрязва съветския Як и добавя:
  За слава на нашата империя!
  И воините по едно време също се биеха и воюваха с врага. И обичат да измъчват хората.
  Тук комсомолът беше измъчван. Съблеченото и голо момиче е бито с камшик. Тогава босите крака на комсомолката бяха изгорени с нажежен прът. И трябва да кажа, че им хареса.
  След това счупиха пръстите на краката на момичето. И най-шикозното изтезание, запали пазвата на Венера с факла. И момичето загуби съзнание от болковия шок.
  Албина обаче не се успокои и за това. Тя донесе факлата до голите гърди на момичето. И го изпържи. Тогава тя отряза и изяде крехкото месо, като възкликна:
  - Колко вкусно!
  Алвина изпържи другото зърно с пламък и отбеляза:
  - Да, страхотно е!
  И немските момичета много го харесаха.
  Но не всички същества са такива. Тук Анастасия Ведмакова и Акулина Орлова се бият в небето срещу немските лешояди.
  И те показват своето умение и мъдрост.
  Момичетата, разбира се, се бият боси и по бикини. И донесете дарове на смъртта на врага.
  И да си пеят;
  - Слава на страната на комунизма,
  Ленин ни вдъхнови да се борим...
  Счупен хребет знам фашизма
  Да изградим нов свят!
  Анастасия стреля по противника, използвайки голите си пръсти, свали немски самолет и изкрещя:
  - За червения комунизъм!
  Акулина Орлова ловко удари врага, използвайки босите си крака, отряза го и излая:
  - За победата на руския дух!
  И момичетата изръмжаха в хор:
  - За Родината и Сталин!
  Това е толкова тежка битка, която се води по целия фронт.
  Германците определено са силни. И се движат, макар и бавно, с големи щети.
  Момичетата се бият в пехотата ...
  Комсомолки по гащички сами.
  Тук Аленка изстрелва от картечница, отрязвайки нацистите и нокаутирайки цяла линия бойци.
  Тогава той казва:
  - Слава на Русия!
  Анюта също стреля по противника. Прави това много добре и ясно. И посечете нацистите. След това хвърля граната с голи пръсти, разбива танка на нацистите и изскърца:
  - За светата Русия!
  Аллах също стреля по враговете. Прави го много спретнато. С бос ток той повръща подарък на смъртта, правейки го майсторски. Червенокосият Фриц нокаутира и крещи:
  -За епохата на комунизма!
  Мария също стреля по врага. Той коси нацистите, което го прави изключително агресивен и скърца:
  - За Русия, майка ни!
  И с боси пръсти пак ще хвърли граната. Немският танк, след като получи повреда, се преобръща ... И бойният комплект е разкъсан.
  Маруся, смазваща нацистите. И с боси токчета тя хвърли цял куп гранати, издаде:
  - За великата Родина!
  Такива момичета тук, просто колосални бойци. Така всички се унищожават подред.
  Ето и бойната петица. И колко фашисти прет. И черни воини участват в офанзивата. Трябва да кажа, че са изключително борбени момчета.
  Но техните руски момичета косят без церемония.
  Красив батальон, когато воините са почти голи. И толкова дъбен, шоколад.
  А в небето можете да видите мощни немски автомобили Ю-888. Те хвърлиха бомби върху съветските позиции, смазвайки врага. И действат с голяма отдаденост.
  Ева, хвърляйки бомби, натискайки голата си кръгла пета върху педала. Хвърля подаръци по съветските градове, реве:
  - Третият райх е непобедим!
  Агата се съгласи с това, бълвайки дарове на унищожение:
  - Вече разбихме всичките си врагове!
  А нацистите вече обикалят Москва от различни страни.
  Тогава Олег и момичетата отново влязоха в битката, помагайки на Русия, или по-скоро на СССР.
  Тогава към тях се присъедини и босоногото момиче Маргарита. Освен това възрастна писателка се превърна в момиче на около дванадесет в замяна на безсмъртие и изпълнява мисия.
  Воините от двадесет и първи век отново се бориха с нацистите от двадесети.
  Има твърде много войници във фашистката кафява империя. Текат като безкрайна река.
  Олег Рибаченко, изсичайки нацистите с мечове, изрева както пехота, така и танкове:
  - Никога не се отказвай!
  И остър диск излетя от бос крак на момчето!
  Маргарита, смазвайки противниците, оголила зъби, изсумтя:
  - В света има място за подвиг!
  И отровни игли, разпръснати от босия крак на момичето, удряха нацистите и техните самолети и танкове.
  Наташа също хвърли голите си пръсти, убийствено и извика:
  Никога няма да забравим и никога няма да простим.
  И мечовете й минаха през фашистите в мелницата.
  Зоя, режейки враговете, изпищя:
  - За нова поръчка!
  И нови игли, разпръснати от босите й крака. И какво е в окото, какво е в гърлото на нацистките войници и самолети.
  Да, ясно се виждаше, че воините се вълнуват и вбесяват.
  Августин, сечейки бели войници и танкове, изпищя:
  - Нашата желязна воля!
  И нов, смъртоносен подарък излита от босия й крак. И падат такни и бели бойци.
  Светлана сече на воденичаря, мечовете й са като светкавици.
  Нацистите падат като снопи.
  Момичето хвърля игли с боси крака и скърца:
  - За майка Русия ще победи!
  Олег Рибаченко напредва срещу нацистите. Момче Терминатор нарязва кафяви войски.
  И в същото време пръстите на босите крака на момчето изхвърлят игли с отрова, късат хоботи и свалят самолети.
  Момчето изрева:
  - Слава на бъдеща Русия!
  И в движение реже главите и муцуните на всички.
  Маргарита също мачка противниците.
  Босите й крака се размахват. Нацистите загиват в големи количества. Воин крещи:
  - За нови граници!
  И тогава момичето ще вземе и ще отреже ...
  Масата от трупове на фашистки войници.
  Но Наташа е в настъпление. Той изсича нацистите заедно с танковете и пее:
  - Русия е велика и сияеща,
  Аз съм много странно момиче!
  И дискове летят от босите й крака. Който видя гърлата на нацистите. Да, това е момиче.
  Зоя е в настъпление. Рязане на кафяви войници с две ръце. Плюене от тръба. И хвърля смъртоносни игли с голи пръсти - свалете танкове и самолети.
  И в същото време той пее на себе си:
  - О, тъпа да тръгваме,
  О, любимият ми ще си отиде!
  Августина, която посича нацистите и унищожава кафявите войници, крещи:
  - Цялата рошава и в кожата на животно,
  Той се втурна към ОМОН с тояга!
  И с голите си пръсти ще хвърли към врага нещо, което ще убие слон и още повече танк.
  И после изскърца:
  - Вълци!
  Светлана в настъпление. Разфасовки, режещи нацистите. С боси крака той пуска подаръци на смъртта върху тях.
  Управлява мелница с мечове.
  Тя смачка много бойци и крещи:
  - Идва голяма победа!
  И отново момичето е в бурно движение.
  А босите й крака изстрелват смъртоносни игли, унищожавайки танкове и самолети.
  Олег Рибаченко скочи. Момчето се завъртя в салто. Нарязаха много нацисти в скока.
  Той хвърли иглите с голи пръсти и избълбука:
  - Бъди известен с моята красива смелост!
  И отново момчето е в битка.
  Маргарита преминава в настъпление. Раздробява всички врагове подред. Нейните мечове са по-здрави от остриетата на вятърна мелница. И голи пръсти хвърлят дарове на смъртта, танкове и самолети горят.
  Момичето е в настъпление. Унищожава кафяви воини без церемония.
  И скача от време на време, и извива!
  И даровете на унищожение летят от нея.
  И самите нацисти падат мъртви. И се трупат цели купчини трупове.
  Маргарита изскърца:
  - Аз съм американски каубой!
  И отново босите й крака хвърлиха иглата.
  И тогава още дузина игли!
  Наташа в настъплението също е много готина.
  И хвърля с боси крака, и плюе от сламка.
  И крещи с пълна сила:
  - Аз съм искряща смърт! Всичко, което трябва да направите, е да умрете!
  И отново красота в движение.
  Зоя щурмува блокаж от нацистки трупове. И бумерангите на разрушението също летят от босите й крака.
  А кафявите воини продължават да падат и падат.
  Зоя крещи:
  - Босо момиче, ще спечелиш!
  И десетина игли летят от голата пета на момичето. Които директно в гърлото на нацистите ровят.
  Те падат мъртви.
  Или по-скоро напълно мъртъв.
  Августин в настъпление. Смазва кафявите войски. Нейните мечове се носят в две ръце. И тя е толкова велик воин.
  Торнадо преминава през фашистките войски.
  Момиче с червена коса изрева:
  - Бъдещето е скрито! Но ще бъде победоносно!
  И в настъпление красавица с огнена коса.
  Августин реве в див екстаз:
  - Боговете на войната ще разкъсат всичко!
  И войнът в настъпление.
  А босите й крака хвърлят много остри, отровни игли.
  Светлана в битка И толкова искрящ и борбен. Голите й крака изхвърлят толкова много смъртоносни неща. Не мъж, а смърт с руса коса.
  Но ако се счупи, тогава не можете да го спрете.
  Светлана пее:
  - Животът няма да е мед,
  Този скок в кръгов танц!
  Нека мечтата се сбъдне -
  Красотата превръща човека в роб!
  А в движението на босоногата девойка все повече ярост.
  Олег в офанзивата ускорява всичко. Момчето бие нацистите.
  Босите му крака хвърлят остри игли - разкъсват танкове и самолети.
  Младият воин изскърца:
  - Лудата империя ще разкъса всички!
  И отново момчето е в движение.
  Маргарита е бурно момиче в своята дейност. И разбива враговете.
  Тук тя изстреля с бос крак, грахово зърно с експлозив. Тя ще избухне и наведнъж ще бъдат хвърлени сто нацисти и десет танка.
  Момичето крещи:
  - Победата така или иначе ще дойде при нас!
  И той ще управлява мелницата с мечове - цевите на танковете летят в различни посоки.
  Наташа ускори движенията си. Момичето посича кафявите воини. И докато вика:
  - Победата очаква руската империя.
  И нека унищожим нацистите с ускорени темпове.
  Наташа е момиче-терминатор.
  Той не мисли да спира и намалява, а танковете и самолетите се заблуждават.
  Зоя е в настъпление. Мечовете й сякаш режат месо и метална салата. Момичето крещи с пълна сила:
  - Нашето спасение е в сила!
  И голите пръсти също хвърлят такива игли.
  И маса хора с прободени гърла, лежащи наоколо в купчини от трупове, както и счупени танкове и свалени самолети.
  Августин е лудо момиче. И мачка всички като робот от хиперплазма.
  То вече е разбило не сто нацисти. Но всичко набира скорост. И воинът все още реве.
  - Непобедим съм! Най-готиният в света!
  И отново красотата в атаката.
  И от босите й пръсти излита грахово зърно. И триста нацисти и дузина танка бяха разкъсани от мощна експлозия.
  Августин пееше:
  - Няма да посмееш да заграбиш земята ни!
  Светлана също е в офанзива. И не дава нито грам отсрочка. Диво момиче Терминатор.
  И той реже враговете и унищожава нацистите. А масата кафяви бойци вече падна в канавката и по пътищата.
  Шестимата бяха бесни. Направи дива битка.
  Олег Рибаченко се завръща в действие. И той напредва, размахвайки и двата меча. И момчето терминатор управлява мелницата. Мъртвите нацисти падат.
  Маса от трупове. Цели планини от кървави тела.
  Момчето-писател му напомня една дива стратегия. Където също се смесиха коне и хора.
  Олег Рибаченко изскърца:
  - Горко от ума!
  И ще има много пари!
  И момчето терминатор в новото движение. И босите му крака ще вземат нещо и ще го хвърлят.
  Момчето гений изрева:
  - Майсторски клас и фирма "Адидас"!
  Наистина готино шоу се оказа готино. И колко убити нацисти. И най-големият брой от най-големите уби кафявите бойци.
  Маргарита също е в борбата. Мачка канела и стоманени армии и реве:
  - Голям ударен полк! Всички караме в ковчега!
  И мечовете й са насечени срещу нацистите. Масата от кафяви бойци вече рухна.
  Момичето изръмжа:
  - Аз съм дори по-готин от пантерите! Докажете, че всеки е най-добрият!
  И от голата пета на момичето, като грахово зърно с мощни експлозиви, ще излети.
  И да удари врага.
  И той ще вземе и ще разбие някои от противниците и танкове и дори самолети.
  И Наташа е на власт. И тя побеждава опонентите, а самата тя няма да даде на никого спускане.
  Колко нацисти вече прекъснаха.
  И зъбите й са толкова остри. И очите са сапфирени. Това е момичето - главният палач. Въпреки че тя има всички свои партньори - палачи!
  Наташа крещи:
  - Аз съм луд! Ще имаш дузпа!
  И отново момичето ще посече много нацисти с мечове.
  Зоя е в движение и е отрязала много кафяви воини.
  И боси крака хвърлят игли. Всяка игла убива няколко нацисти. Тези момичета са наистина красиви.
  Августин напредва и смазва противниците. И в същото време той не забравя да крещи:
  - Не можеш да избягаш от ковчега!
  И момичето ще си вземе зъбите и ще оголи зъбите си!
  И червенокосата е толкова... Коса, развяваща се на вятъра, като пролетарско знаме.
  И всичко буквално идва от гняв.
  Светлана в движение Тук тя изряза много черепи и танкови кули. Воин, който оголи зъбите си.
  Показва език. И след това плюе от сламка. Тогава той вие:
  - Ще бъдете ли мъртви!
  И отново от босите й крака летят смъртоносни игли, които удрят пехота и самолети.
  Олег Рибаченко скача и скача.
  Босо момче пуска куп игли, събаря танкове и пее:
  - Да отидем на къмпинг, отвори голяма сметка!
  Младият воин е в най-добрия си вид.
  Той е доста стар, но изглежда като дете. Само много силни и мускулести.
  Олег Рибаченко изпя:
  - Нека играта не е по правилата - ще пробием фраерата!
  И отново смъртоносни и разбиващи игли отлетяха от босите му крака.
  Маргарита запя с наслада:
  - Нищо не е невъзможно! Вярвам, че свободата ще изгрее!
  Момичето отново хвърли смъртоносна каскада от игли по нацистите и техните танкове, продължи:
  - Мракът ще си отиде! Да цъфтят розите!
  И щом воинът хвърли грахово зърно с боси пръсти, хиляда нацисти веднага излетяха във въздуха. Да, армията на кафявата, адска империя се топи точно пред очите ни.
  Наташа в битка. Скача като кобра. Експлодира врагове. И толкова много нацисти умират и самолети падат.
  Тяхното момиче и мечове, и зърна на въглища, и копия. И игли.
  В същото време и реве:
  - Вярвам, че победата ще дойде!
  И славата на руснаците ще намери!
  Голите пръсти хвърлят нови игли, пробивайки опонентите.
  Зоя в див ход. Напада нацистите. Разбива ги на малки парченца.
  Жената-воин хвърля игли с голи пръсти. Пробива опонентите и как да ревете:
  Пълната ни победа е близо!
  И той извършва дива мелница с мечове, помитайки танкове. Това наистина е момиче като момиче!
  Но кобрата на Августин премина в настъпление. Тази жена е кошмар за всички кошмари.
  И ако го реже, значи ще го отреже.
  След това червенокосата ще вземе и ще пее:
  - Ще отворя всички черепи! Аз съм страхотна мечта!
  И сега мечовете й са в действие и прорязват месо и метал.
  Светлана също преминава в офанзива. Това момиче няма спирачки. Щом секат, значи масата от трупове е осеяна, а самолети и танкове падат.
  Русокосият терминатор реве:
  - Колко хубаво ще бъде! Колко хубаво ще бъде - знам го!
  И сега от нея лети грахово зърно убиец.
  Олег отново стотина нацисти, носещи метеор, отрязани. И той ще вземе бомба и ще я хвърли.
  Малък по размер, но смъртоносен...
  Как да разбиете на малки парченца.
  Момчето терминатор извика:
  - Бурна младост на ужасни машини!
  Маргарита ще направи това отново в битка.
  И отсече много кафяви бойци. И изрязва големи пропуски.
  Момичето крещи:
  - Ламбада е нашият танц на пясъка!
  И удари с нова сила.
  Наташа в настъплението е още по-бесна. Така че вършете нацистите. Не е много добре за тях да се противопоставят на такива момичета.
  Наташа го взе и изпя:
  - Бягането на място е общ помирител!
  И момичето воин нахлу в противниците с такава каскада от удари.
  И ще хвърля дискове с боси крака.
  Тук тя управляваше мелницата. Масата от глави на кафявата армия се изтърколи и танковете горяха.
  Тя е бойна красавица. Победете си такава жълта армада.
  Зоя е в движение, мачка всички без изключение. И мечовете й са като ножици на смъртта.
  Момичето е просто прекрасно. А босите й крака хвърлят много отровни игли.
  Победете противниците. Пробиват им гърлата и правят ковчези, карат танкове и самолети да взривяват.
  Зоя го взе и изскърца:
  - Ако няма вода в чешмата...
  Наташа извика с наслада:
  Значи вината е ваша!
  И с голите си пръсти хвърля нещо, което убива напълно. Това наистина е момиче от момичета.
  И от босите й крака как ще лети острието. И той ще удари много бойци, отрязвайки кули от танкове.
  Августин в движение. Бърз и уникален в своята красота.
  Каква ярка коса има. Като развяващо се пролетарско знаме. Това момиче е истинска лисица.
  И сече опонентите - сякаш е родена с мечове в ръце.
  Червенокос, проклет копеле!
  Августин го взе и изсъска:
  - Ще има глава на бик - бойците няма да полудеят!
  И тук тя отново смачка много бойци.
  Олег Рибаченко измърмори:
  - От какво имаш нужда! Ето го момичето!
  Маргарита, хвърляйки кинжал с бос крак, отчупвайки кулата на танка, потвърди:
  - Голямо и готино момиче!
  Августин с готовност се съгласи с това:
  - Аз съм воин, който ще ухапе всеки!
  И пак с голи пръсти ще пусне убийствен.
  Светлана в битката не е по-ниска от противниците. Не момиче, но да свърши с такава вещица в пламъци.
  И крещи:
  - Какво синьо небе!
  Августин, пускайки острие с бос крак, отрязвайки кулата на танка, потвърди:
  - Ние не сме привърженици на грабежа!
  Светлана, нарязвайки врагове и сваляйки самолети, чурулика:
  - Глупакът не се нуждае от нож....
  Зоя изскърца, хвърляйки игли с босите си загорели крака:
  - Ще го излъжеш от три кашона!
  Наташа, посичайки нацистите, добави:
  - И направи с него за една стотинка!
  И воините ще вземат и ще скочат. Те са толкова кървави и готини. Като цяло, те имат много вълнение.
  Олег Рибаченко изглежда много стилно в битка.
  Маргарита изпя:
  - Ударът е силен и човекът има интерес ...
  Гениалното момче изстреля с крак нещо, което приличаше на витло на хеликоптер. Той отряза няколкостотин глави от нацистите и танковете, изскърца:
  - Доста спортно!
  И двете - момче и момиче в пълен ажур.
  Олег, кълцайки кафяви войници, избълбука:
  - И ще има голяма победа за нас!
  Маргарита изсъска в отговор:
  - Убиваме всички - с боси крака!
  Момичето наистина е толкова активен терминатор.
  Наташа пя в офанзивата:
  - Свещена война!
  И воинът пусна остър диск-бумеранг. Летя по дъга, посече много нацисти и танкови кули.
  Зоя добави, продължавайки унищожаването:
  - Това ще бъде нашата победа!
  И нови игли полетяха от босите й крака. И поразиха много изтребители и самолети.
  Русокосото момиче каза:
  - Матирайте противника!
  И тя си показа езика.
  Августин, размахвайки крака и хвърляйки свастики с остри ръбове, избълбука:
  - Имперско знаме напред!
  Светлана с готовност потвърди:
  - Слава на загиналите герои!
  И момичетата извикаха в един глас, смазвайки нацистите:
  - Никой няма да ни спре!
  И сега диск хвърчи от босите крака на воините. Разкъсва се месо и се събарят танкови кули.
  И вой отново:
  - Никой не може да ни победи!
  Наташа полетя във въздуха. Разкъсва опоненти и крилати лешояди и издава:
  - Ние сме вълци, изпържи врага!
  И от голите й пръсти ще излети много смъртоносен диск.
  Момичето дори се извива в екстаз.
  И тогава той мърмори:
  - Нашите пети обичат огъня!
  Да, момичетата са наистина секси.
  Олег Рибаченко изръмжа:
  - О, рано, дава сигурност!
  И намигна на воините. Те се смеят и оголват зъби в отговор.
  Наташа посече нацистите и изпищя:
  - В нашия свят няма радост, без борба!
  Момчето отговорило:
  "Понякога битката също не е забавна!"
  Наташа се съгласи:
  - Ако няма сила, тогава да...
  Но ние, воините, винаги сме здрави!
  Момичето хвърли игли по врага с боси пръсти, взриви маса танкове и запя:
  - Войникът винаги е здрав,
  И готови за действие!
  След това Наташа отново посече враговете, разрушавайки кулите на танковете.
  Зоя е много бърза мадама. Тук тя пусна цяла бъчва срещу нацистите. И откъсна няколко хиляди от една експлозия.
  Тогава тя изпищя:
  - Не спирайте, петите ни искрят!
  И момиче в бойна дантела!
  Августин в битка също не е слаб. Така че вършете нацистите. Сякаш от сноп вериги избива.
  И насича опонентите - пее:
  - Внимавайте, ще бъде полезно
  Ще има баница на есен!
  Червенокосият дявол наистина оре в битка като дявол в табакера.
  И ето как се бори Светлана. И нацистите го получават от нея.
  И ако удари, ще удари.
  От него излитат кървави пръски.
  Светлана рязко забеляза, когато от босите й крака излетяха метални пръски, които стопиха черепите и кулите на танковете:
  - Слава на Русия, много дори слава!
  Танковете се втурват напред...
  Дивизии в червени фланелки -
  Поздрави руски народе!
  Тук момичетата се заеха с нацистите. Така те се нарязват и нарязват. Не воини, а наистина пантери, които са скъсали веригата.
  Олег е в битка и напада нацистите. Той ги бие без жал, прорязва танковете и крещи:
  Ние сме като бикове!
  Маргарита, смазвайки кафявата армия и прорязвайки танковете, вдигна:
  Ние сме като бикове!
  Наташа го взе и извика, порязвайки кафявите бойци заедно с танковете:
  - Лъжата е извън контрол!
  Зоя разкъса нацистите, изпищя:
  - Не, не извън контрол!
  И той също ще вземе и ще пусне звездичка с бос крак и ще довърши много фашисти.
  Наташа го взе и изскърца:
  - Нашият телевизор е включен!
  И убийствен сноп игли хвърчи от босия й крак.
  Зоя, също унищожавайки нацистите и техните танкове, изпищя:
  - Приятелството ни е монолит!
  И отново такова хвърляне, че кръговете се размиват във всички посоки. Това е момиче - чисто изтребление на противници.
  Момичето с голи пръсти ще вземе и пусне три бумеранга. И труповете от това станаха още повече.
  След това красавицата ще издаде:
  - Няма да дадем на врага милост! Ще има труп!
  И пак смъртоносното нещо отлита от голата пета.
  Августин също съвсем логично отбеляза:
  - Само не един труп, а много!
  След това момичето го взело и тръгнало боса през кървавите локви. И тя уби много от нацистите.
  И как реве:
  - Масов убиец!
  И сега ще си удари главата в нацисткия генерал. Счупете му черепа и дайте:
  - Банзай! Ще отидеш в рая!
  Светлана е много яростна в офанзивата, особено при събарянето на танкове, тя скърца:
  - Няма да бъдете пощадени!
  И дузина игли излитат от голите й пръсти. Докато тя пробива всички, самолетите се срутват. И много дори воинът се опитва да раздробява и убива.
  Олег Рибаченко изскърца:
  - Славен чук!
  И момчето също хвърля такава готина звезда под формата на свастика с бос крак. Сложен хибрид.
  И масата на нацистите рухна.
  Олег изрева:
  - Банзай!
  И момчето отново е в дива атака. Не, просто кипи от сила и вулканите бълбукат!
  Маргарет в движение. Ще разкъса коремите на всички.
  Момиче с крак ще изхвърли петдесет игли наведнъж. И масата беше избита от всякакви врагове, избиха и танкове, и самолети.
  Маргарита пееше от гледна точка на бодрост:
  - Едно две! Скръбта не е проблем!
  Никога не трябва да се обезкуражавате!
  Дръжте носа и опашката по-високо с тръба.
  Знайте, че истинският приятел е винаги с вас!
  Това е толкова агресивна компания. Момичето се блъска и крещи:
  "Президентът Дракон ще се превърне в труп!"
  Наташа в битка е просто някакъв терминатор. И рев бълбука:
  - Банзай! Вземете го бързо!
  И граната отлетя от босия й крак. А нацистите са като пирони. И ще разбие много мастодонти и крилати, адски машини.
  Ето го воина! На всички воини - воин!
  Зоя също е в настъпление. Такава яростна кучка.
  И тя го взе и изръмжа:
  - Нашият баща е самият Бял Бог!
  И сече тройна мелница при нацистите!
  И Августин извика в отговор:
  - И моят Бог е черен!
  Всъщност червенокосата е самото въплъщение на измамата и подлостта. За враговете, разбира се. А за приятели тя е любима.
  И как с голи пръсти ще вземе и ще хвърли. И много купища воини от кафявата империя, както и техните танкове и самолети.
  Червенокосата извика:
  - Русия и черният бог са зад гърба ни!
  Воин с много висок боен потенциал. Не, при това е по-добре да не се намесвате. Както са откъснати кулите на танковете и крилата на фашистките самолети.
  Августин изсъска:
  - Ще смачкаме всички предатели на прах!
  И да намигне на партньорите си. Да, това огнено момиче не е точно нещо, което може да даде мир. Освен ако мирът не е смъртоносен!
  Светлана, смазвайки враговете, издаде:
  - Ще те изметем на опашката!
  Августин потвърди:
  - Ще убием всички!
  И от босите й крака отново излита дарбата на тоталното унищожение! И толкова много танкове и самолети се взривиха на малки чипове наведнъж.
  Олег изпя в отговор:
  - Ще има пълен банзай!
  Августин, разкъсвайки нацистите с голи ръце, нарязвайки ги с мечове и хвърляйки игли с голи пръсти на краката си, унищожавайки танкове и самолети наведнъж, издава:
  - Накратко! Накратко казано!
  Наташа, унищожавайки кафявите воини, изпищя:
  - Накратко - банзай!
  И да режем противниците с дива горчивина.
  Олег Рибаченко, порязвайки противниците, издаде:
  - Този гамбит не е китайски,
  А дебютът, повярвайте ми, е тайландски!
  И отново остър металорежещ диск излетя от босия крак на момчето. Той отряза както кулите на танковете, така и опашките на самолета.
  Маргарита, посичайки воините на кафявата империя и бронята на танковете, пееше:
  - И кого ще намерим в битка,
  И кого ще намерим в битка...
  Да не се шегуваме с това -
  Да го разкъсаме!
  Да го разкъсаме!
  Тогава те свършиха добра работа с нацистите... И Съветска Русия победи кафявата империя по време на щурмуването на Москва.
  Войната все още не е приключила, но СССР вече имаше шанс да победи самите нацисти. Така шестимата отново трябваше да прекъснат изпълнението на своята супер и готина мисия.
  
  ЕДИН СССР СРЕД ВЪЛЦИ
  Прекъсването става поради слънчево изригване, в резултат на което на 22 юни 1941 г. САЩ, Великобритания и техните колонии са изключени. В началото това не се отрази особено на хода на войната. Германците напредват по същия начин, както в реалната история. Фюрерът също се обърна на юг и Япония зае изчаквателна позиция... И отново мразовита зима спаси Червената армия от пълно поражение и й позволи да премине в контранастъпление близо до Москва. Междувременно Япония завзе онези владения в Тихия океан, които преди това принадлежаха на Великобритания и Съединените щати и в които допълнителни сили не можеха да влязат сега.
  На източния фронт през пролетта и началото на лятото германците печелят поредица от победи и отново започват настъпление срещу Сталинград. Оттук обаче започна разминаването с реалността. Липсата на втори фронт позволява на германците да прехвърлят повече войски от Европа и от Либия, оставяйки там само италианските гарнизони.
  И настъплението започна не само към Сталинград, но и към Тихвин. И сега те бяха командвани от Ромел, когото фюрерът високо оцени за поражението на британците в Либия и превземането на Толбук.
  В битките участват и първите танкове Тигър. Ромел започва настъпление през нощта и успява да изненада съветските войски. Ситуацията се влошава от факта, че германците са имали предимство в авиацията, така че не губят силите си за борба със съюзниците.
  Пилотът Марсилия бързо печели сметки на източния фронт. Още през юни 1942 г. той надхвърля броя на свалените самолети на сто и петдесет и получава Рицарския кръст на Железния кръст със сребърни дъбови листа, мечове и диаманти.
  Но това беше само началото на кариерата.
  В небето всъщност за Червената армия беше по-трудно. И германците успяха да превземат Тихвин, а след това и още няколко града и отрязаха Ленинград с двоен пръстен, блокирайки този град отново.
  Съветското командване се опита да пробие до Ленинград и да напредне в центъра. Но нямаше достатъчно сили за постигане на успех в тези области.
  Единствената утеха беше, че нацистите бяха затънали в Сталинград, което им даде шанс да съберат нови резерви.
  Но Ленинград остана блокиран. Досега Турция и Япония не са влизали във войната, а СССР имаше шанс да обърне хода на битките. През ноември 1942 г. съветските войски започват настъпление край Ржев и Сталинград.
  При Ржев успехът не беше постигнат. Но близо до Сталинград пръстенът беше затворен. Но както се оказа навреме. Третият райх имаше много повече резерви и Ромел започна настъпление към Сталинград от север и Майнщайн от юг.
  Ситуацията се влошава от неочакваното влизане на Япония във войната. Самураите, въпреки че били ограничени от битката в Китай, нападнали Владивосток.
  Вероятно Хирохито се страхуваше, че Третият райх ще загуби и влезе във войната.
  Освен това Япония разполагаше с достатъчно ресурси и пехота за пълномащабни настъпления.
  Червената армия е скована и Ромел успява да пробие от север към Сталинград. Майнщайн е временно спрян, но след като получава допълнителни подкрепления и подкрепа от Паулус, той се свързва с вече деблокираните войски.
  Така възникна друг пръстен, в който се оказаха съветските войски.
  След упорити битки повечето от тях са унищожени и пленени. След това германците завършиха превземането на Сталинград. А през март 1943 г. във войната влиза и Турция. Ситуацията стана още по-сложна. Във въздуха германците поддържаха превъзходство. Марсилия надхвърли броя на триста свалени самолета и стана първият германец, получил втори Рицарски кръст на Железния кръст с дъбови листа, мечове и диаманти.
  През май германците започнаха нова офанзива, като масово използваха нови танкове - "Тигър", "Пантера" и "Лъв". И те напреднаха успешно, въпреки че Червената армия зае мощна защита. Но силите вече бяха неравни, тъй като съветските войски се биеха на три фронта едновременно - срещу Третия райх, неговите сателити, Япония и нейните колонии и Турция. Ситуацията се влошава от тоталната война, обявена от нацистите, което доведе до няколко пъти увеличаване на производството на оръжия при липса на бомбардировки от страна на съюзниците. Така шансовете на СССР бързо намаляха!
  Вярно, фриците напредваха бавно, тъй като в дълбочина пред тях имаше защита. И съветските войски, имайки опит, се биеха много смело. Но все пак загубиха.
  Те обаче се биеха с голяма смелост, а някои воини показаха най-високата класа. Ето, например, танковият екипаж на Елизабет на най-обикновения Т-34-76 се бие с нацистите.
  И германците се движат бавно към съветските войски, подредени в клин или прасе. Напред е най-тежкият и добре защитен танк "Лев". Прилича на Пантера, само че е много по-голям и тежи деветдесет тона. Челната броня на корпуса е 150 мм и наклонена като Т-34, а бортите са 82 мм с наклони. Челото на кулата като цяло е много добре защитено: 240 мм с наклони, а страните също са по-слаби от 82 мм, като корпуса. И мощен пистолет от 105 мм с голяма дължина на цевта от 70 EL. Това е танк, способен да удря от разстояние.
  Елизабет превключва скоростната кутия нагоре с бос крак.
  И трийсет и четирите набира скорост. Безполезно е да стреляте по "Лъва" от разстояние и трябва да се приближите. Мощна немска машина изпраща снаряд със смъртоносна сила. Той се втурва покрай. Момичетата в резервоара се смеят весело и мърдат босите си крака.
  В Северен Кавказ е горещо в края на май, а красавиците по бикини много се забавляват.
  Елена отбелязва със свирка:
  - Сега фашистът ще се хване страхотно в рогата!
  Екатерина, разклащайки голия си загорял крак, се съгласява:
  - Определено ще го ударим!
  Т-34-76 продължава да ускорява, но скоростта извън пътя е ограничена. "Лъвът" въобще почти не пълзи, а по-пъргавите "Пантери" и "Тигри" се забавят, за да не дърпат напред.
  Но тези машини са опасни, особено Panther, способни да изстрелват петнадесет изстрела в минута. От това можете да очаквате изненада.
  Еуфрасия, натискайки газта с голата си пета, крещи:
  - Да се бием по виртуозни начини!
  Пистолетът на танка "Лъв" има значителен недостатък, изстрелва само пет изстрела в минута. Като цяло, не най-успешният модел. Бронепробиването е прекомерно и не е необходимо да се удря от твърде голямо разстояние. "Тигрите" и "Пантерите" пробиват от два километра, от по-голямо разстояние е почти невъзможно да влезете в мобилен и малък тридесет и четири. Така че струваше ли си да оборудваме лъва с толкова мощен пистолет? Други съветски танкове са още по-леки, с изключение на KV-1S, но този танк също няма предимства в защитата, а характеристиките на шофиране са само по-лоши.
  Елизабет се върти и крещи:
  - Вдишвам с гърдите си, въздухът е широка вълна,
  Искря ярко, безкрайният звезден килим...
  Чувствата играят, босоноги момичета са живи,
  Играйте в небето, искам да летя до слънцето завинаги!
  Не е лесно да се пробие танкът Лев, дори и встрани. Страните на кулата, както и на Пантера, са наклонени, а горната част на бордовете на корпуса също. В тези резервоари вече е възприета типичната "котешка" форма, осигуряваща по-добра защита поради наклони. Не като "Тигъра", почти квадрат. Но "Тигърът" е разработен преди войната и изглеждаше като униформа на KV. Но "Тигър" -2, по-късна разработка, също е под формата на "котка" и скоро този танк ще влезе в серия. "Лъв" да пробие в дъската също е почти невъзможно. Само долната част на корпуса няма бронен наклон, а е покрита от ролки. Тоест, трябва да пробиете близо и да влезете точно между пързалките.
  Така че момичетата имат трудна задача. Освен това тридесет и четирите в движение се разклаща толкова много, че е почти невъзможно да се стреля точно.
  Елизабет попита приятелите си:
  Можем ли да победим врага?
  Елена уверено отговори:
  - Когато момичетата нямат обувки, те придобиват такава чувствителност с босите си крака, че със сигурност ще ударят врага.
  Елизабет се съгласи с това:
  - Да, босите токчета на момичетата са гаранция за победа!
  И сега, избягвайки поражението, тридесет и четирите се измъкват на дъската. Основното тук е да избягвате оръжията Panther и Tiger. Те са бързи и точни. И не можете да пробиете тези резервоари в челото.
  Елена стреля по германеца с боси пръсти на краката си. Но преминаването покрай пързалката в движение е почти невъзможно. Но ледената пързалка на врага е счупена и "Лъвът" спира.
  Тридесет и четири минава покрай него отново. И изпраща смъртоносен снаряд в долната част на борда.
  Катрин отбелязва:
  - Нашето оръдие е остаряло - "Лъв" наистина не може да бъде взет!
  Но като в досада, Елена удари страничната част на врага и "Лъвът" се запали.
  Момичетата не намаляват, отново пръчка напред. Сега те имат по-слаба цел: "Пантера". Достатъчно е да я ударите право отстрани.
  Елизабет отбелязва:
  - Практична котка!
  Катрин отбеляза със смях:
  - Но едвам пълзи, за да не излезе от корицата на "Лъва".
  А Елена стреля от разстояние по Пантера, която се оказа далеч встрани и отвори борда си. Тя има тънка - 40 милиметра и няма значение, че е наклонена.
  Германският танк избухва с гръм и трясък. Да, красавиците бяха рязко прецакани.
  Те са със своята завладяваща грация на бойни красавици.
  Но снарядите свистят, докато минават, почти докосвайки бронята.
  Тридесет и четири е много опасно и тя прилича на човек, който скача между струйки.
  Елизабет отново стреля с бос крак и запя:
  - Всичко мога, ще ударим Вермахта с капитулация!
  Разбира се, с такива момичета самият дявол не е страшен. Въпреки че нацистката офанзива е агресивна и те имат много танкове ....
  Силите са неравни. Въпреки че броят на колите е приблизително равен, немските са по-тежки. Много съветски танкове са леки и не са напълно боеспособни срещу нацистките чудовища.
  Но екипажът на Елизабет прави чудеса и заснема друга "Пантера" в движение.
  Комсомолци се бият с пушки. Стрелят точно. Те бягат, проблясвайки боси, с кръгли токчета. И удари врага точно в целта.
  Аленка със страст командва:
  - Не се отказвайте момичета!
  И сега оръдието изплюва снаряд, точно при Т-4, пробивайки този танк. Но тук, разбира се, "Лъв", не е толкова лесно да се вземе. И тук трябва да опитате.
  Анюта сочи колата с помощта на голите си пръсти и стреля точно от край до край, казвайки:
  - Слава на комунизма!
  Алла също стреля много точно и добавя:
  - Слава на героизма!
  За бойните момичета тук не може да се каже нищо - най-висок клас и висш пилотаж!
  Мария, подавайки снаряда в пистолета, изпя:
  - Все по-високо и по-високо и по-високо
  Търсете полета на нашите птици...
  И диша във всяко витло,
  Спокойствието на нашите граници!
  Маруся добави, стреляйки по фрица:
  - Определено е така...
  Масовият героизъм на руснаците и не само на руския народ се проявява във всичко ...
  Отмерените, приглушени звуци на кукувицата, като звънец, се носеха над окопите. Редки дървета, с гъста зелена корона при пориви на вятъра, като пионери в поздрав, поздравяват уморени войници. На някои това дори може да изглежда като предупреждение - казват, че ще отидеш в онзи свят!
  Батальонът под командването на Владимир Михайловски, брутално очукан в предишни битки, особено при майския разгром, сега набързо се попълва с нови новобранци, подготвяйки се да покрие една от най-опасните зони. На три километра на изток водите на Дон се втурват покрай пламъците на войната.
  Повечето от тръстиките бяха овъглени от запалителни бомби, водата почерня от сажди. Като огромни кибрити в скръбен позор, купчините на моста, съборен от взривната вълна, стоят сами, действайки като опори.
  На лодки местните пионери превозват даровете на нивите, както и кутии с боеприпаси за героичните съветски войници, готови да влязат в смъртоносна битка с разярените нацистки орди.
  Така че четирима от тях завлякоха дълга кутия до един храст, покрит с вълчи плодове. Там внимателно замаскирано противотанково оръдие дебнеше като ирокез в засада. Трима войници и стрелката Алеся действат срещу оръдието. Момиче, много стройно, но ръцете й са жилави от изтощителна работа. Той също така се опитва, заедно с момчетата, да подготви капан, в случай че танк или "бронирана машина" на нацисткото ято се опита да заобиколи естествения хълм.
  Войниците в по-голямата си част все още са напълно без брада и не са обстреляни, млади мъже, които са завършили съкратен курс за новобранец - за месец и половина, плюс, разбира се, преднаборна подготовка, добре установена в СССР .
  Някои воини вече имат опит. Те се различават от младите животни по четина, острота на движенията, някои се пренавиват. По-специално едноокият Иван, който приличаше на истински пират, пусна брадата си. Званието прапорщик и вече няколко ордена, получени в различни битки, или по-скоро първата близо до Москва. Когато, изглежда, направиха невъзможното: спряха фриц и дори прогониха противниците на няколкостотин километра, като биещи кучета.
  Колко изоставено оборудване имаше Фриц. Може би не толкова и често имаше танкове, но бронетранспортьори с оръдия и картечници, които толкова болезнено измъчваха съветската пехота през лятото и есента на 1941 г. - поне една стотинка десетина!
  Но когато сланата надхвърли тридесет градуса, всички тези тевтонски чудовища загубиха способността си да се движат просто... Бензинът замръзна и мазнината замръзна.
  За съжаление не успяха да довършат нацистите докрай. Отчасти по вина на командването, което поиска големи сили да щурмуват градовете, където се скупчват немските части. Да, и размразяването дойде - било то грешно ...
  През пролетта Иван заслужи и втора заповед - имаше късмета да убие генерал и няколко офицери заради засада. Битката обаче беше само частично успешна. По време на преследването случайно отломка удря Иван Краснов в лицето и го лишава от окото. Уви, това е война, а не детски филм, където главният герой вършее всички и дори сто картечници не могат да го ударят.
  И сега те трябва да вършат физически тежка работа: да копаят окопи, клетки и капани за ями.
  Пионерите им помагат, докато полетата са спокойни и самите момчета и момичета са се молили да помогнат на по-големите си братя. Те дори работят твърде ревностно, опитвайки се да направят повече, без да пресмятат силата. Така набъбнаха и изскочиха вените по загорелите, мазолеви ръце и босите натъртени крака на децата. В същото време те все още успяват да пеят;
  Ние сме пионери на децата на комунизма -
  Огън, палатка и звънтящ букал!
  Нашествие на проклетия фашизъм -
  Който чака яростен разгром!
  
  Какво загубихме в тези битки?
  И тогава в битките с врага придобити?
  Бяхме просто деца на света -
  А сега воините на родната земя!
  
  Но Хитлер направи крачка към нашата столица,
  Хвърли бомби без да броим водопада!
  И за мен Отечеството е още по-красиво от небето -
  Сега дойде кървавият залез!
  
  Ще отговорим сурово на агресията -
  Въпреки че самите те са високи, да, уви, те са малки!
  Но мечът в ръцете на крехък тийнейджър -
  По-силни от легионите на Сатана!
  
  Нека танковете се втурват лавина след лавина,
  И разделяме пушката на три!
  Нека полицията се прицелва подло в гърба,
  Но Светият Бог ще ги накаже жестоко!
  
  Какво решихме? вършете работата на мира
  И за това, уви, трябваше да стрелям!
  Спокойствието вече е отвратително.
  Има и насилие!
  
  С момичето тичаме боси заедно -
  Въпреки че валеше сняг, снежна преса гори като въглища!
  Но не се страхувайте, познайте децата -
  Фашистът ще бъде смело вкаран в ковчега с куршум!
  
  Тук поставят подлата компания Fritz,
  А останалите страхливци бягат!
  Ние мачкаме пехотата като ятаган в битка -
  Не сме пречка за младите лета!
  
  Постижението на победата, ще бъде през май,
  Сега виелицата е бодлив, твърд сняг!
  Момчето е босо, сестра му е боса,
  В парцали децата посрещнаха разцвета!
  
  Откъде идват тези сили?
  Понасяйте болката и студа, тази нужда!
  Когато един приятел измерил дъното на гроба,
  Когато приятел стене - ще умра!
  
  Христос ни благослови, пионери,
  Той каза, Отечеството ти е дадено от Бога!
  Това е първата вяра от всички,
  Съветска, свещена страна!
  Чува се далечен тътен на приближаващи се танкове, а в небето бръмчат самолети. И мощните обсадни оръжия вече реват. От удари на фугасни снаряди, буци пръст и разтопена трева се хвърлят високо в небето. Тук тя чете битката. Майор Владимир Михайловски държи трофеен бинокъл в ръцете си, наблюдавайки приближаването на стоманена фашистка лавина. Те се опитват да изгонят пионерите в тила, но не искат да си тръгнат и искат пушки в ръцете им, за да се бият.
  Оръжията не стигат за всички, въпреки че местните деца донесоха ловни пушки и дори спортни лъкове. Всеки иска да се бори смело и да победи. И няма да стане да умреш с последната мисъл за Родината.
  Майор Михайловски дава заповед:
  - Не отваряйте огън без команда!
  Наистина, те имат само две "четиридесет и пет" за целия батальон, което означава, че шансът е да допуснат фриците по-близо.
  Напред, както е прието сред нацистите, най-защитените коли; танкове Т-4 и самоходни оръдия "Хънтър". Те трябва да направят път за по-леки превозни средства и леко изоставаща пехота.
  Колите и мотоциклетите на нацистите от време на време се забавят от страх да не пробиват напред ....
  Но пионерът Юлий Петров доказва, че не са останали тук за нищо. Оскъдна противотанкова мина, намазана с домашно лепило, а отгоре на трева, която я прави невидима с помощта на тел, се движи между пъновете, точно под гъсеницата на Т-4.
  Стоманените плочи на гъсеницата лежат върху смъртоносен подарък. Експлозията не изглежда твърде силна, но гъсеницата е откъсната, а нацисткият танк започва да пуши и обикаля около кулата.
  Други момчета използват подобни устройства. Тъй като германската пехота е страхлива, а танковете и самоходните оръдия са беззащитни отпред, тогава те ще бъдат наказани за това.
  Известният "Ловец", с нисък силует и здрава броня, прилича на сплескана костенурка. Това самоходно оръдие се появи съвсем наскоро на съветско-германския фронт. Благодарение на доброто шофиране, оръдие, което може да проникне на прилично разстояние и оцеляване в битка, Hunter веднага се превърна в притча на езиците.
  Но следите му са все още обикновени, макар и широки ... Още по-добре е обаче да подкопаете дъното на колата и да я накарате да изплюе вътрешностите си с резервни части.
  Ето един разбит "Хънтър", като пиратска фрегата със счупено кормило, се плъзга настрани и го избутва към Т-4. И двата стоманени ковчега на гъсеници започват да светят и след няколко мига избухват поради детониращи боеприпаси.
  Вече дузина среднотежки превозни средства бяха спрели счупени и безпомощни.
  Но зад тях останалата част от пръчката, особено многобройните бронирани. Тук самоходният пистолет "Hunter" добавя скорост и ... пада в прикрита яма. Само гъсениците стърчат отгоре и се движат безпомощно.
  Пионерите се радват. Някъде в изкопани ями самоделни експлозиви. Изработена е по занаятчийски начин. Разбира се, по-слаб от динамит, но за да се деактивира ходовата част е достатъчна.
  Фриц понася тежки жертви, бронетранспортьорите се провалят, някои преминават през опасни зони, но са посрещнати с хвърляне на гранати и експлозиви.
  Тук дори и бързите млади бойци построиха малки катапулти. Изхвърлят специална торбичка с дестилирана дървесна спиртна напитка, смесена с елементи от барут.
  При удар по-тънката броня на нацистките транспорти отстъпва, карайки екипажите да пламтят със сини пламъци. Луди от болка, фриците крещят сърцераздирателно и се разпръскват с изкривени от ужас лица.
  Някои от тях дори изоставят оборудването си...
  Единственото жалко е, че има много врагове, някои превозни средства, заливащи всичко с картечен огън, се приближават до окопите.
  И те се натъкват на таралежи ... Междувременно Алеся режисира четиридесет и пет. Разбира се, няма да вземете Т-4 и "Хънтър" челно, но можете да опитате отстрани. За бронетранспортьорите няма какво да се каже. Всички ще пробият и ще направят подове с нажежен метал, плюещ кръв!
  Пистолетът с малък калибър има много предимства пред голям - скорост на стрелба, лекота на камуфлаж. И знаят как да избират цели.
  Нацистите ръмжат, свирепо като хиени. И сред съветските момчета има загинали и ранени. Особено трагично е, когато загиват млади бойци, които току-що са започнали да живеят. Ето едно много младо момиче-пионер, едва вдигнало експлозивен пакет, се втурва с него под релсите на среден танк Т-3. Грозна кутия с дълъг, но привидно тънък багажник изскача и откъсва от него квадратна кула.
  И бойците отново хвърлят гранати, а картечниците започнаха да заковават пълзящите мотоциклети. И главите на нацистките войници се пръснаха като зрели череши, съборени от градушка.
  И газовите резервоари на големите мотоциклети експлодират, изхвърляйки потоци от яростен огън. Усеща се, че става бунт от адски джинове. Ето няколко бронетранспортьора, които също се присъединяват към своите нещастни колеги.
  Алеся, насочена към "Хънтър", се цели в долната част на корпуса. Трудно е да се стигне до там, но това е единственият шанс да пробиеш безмилостната самоходка. Плавно движение на пръста и след това завъртете.
  Пистолетът дава мек откат и фашистката машина се разделя наполовина. И знамето със свастиката пада в кървавата кал.
  Алеся прошепва:
  - Справедливостта изисква жертви, благотворителността изисква дарения, а успехът на една справедлива кауза изисква жертви!
  В един завой, артилеристката почива гола, за да усети по-добре биоритмите на Земята, а дъхът на трева с подметките си и отново изстрелва, удряйки коварния Т-3 в ставата.
  Вижда се, че почти всички средни танкове на нацистката армада вече са изведени от строя. Тук последният е унищожен от момче-пионер, въпреки нараняването, той бутна цев, със смес от експлозивен карбид, въглищен прах, дървени стърготини с малко количество фосфор. Героичното дете вече нямаше сили да бута цевта след проходна рана, а другарят му Андрей, прекръствайки се в бягството, бутна под колелата четиридесеттонната щурмова самоходка "Шмел". Поклонническо оръдие от 150-милиметров калибър изстреля и остана вдигнато. И душите на пионерите, пърхащи от разкъсаните си тела, се втурнаха към едно щастливо небесно царство, където никога няма насилие и болка.
  Оцелелите фашистки транспортьори, загубили подкрепата на по-тежките си колеги, започнаха да се връщат назад... Ревът на музиката на Вагнер спря и започна общ полет.
  Владимир Михайловски, бършейки кръв от челото си, каза:
  - Руски воин може да умре стоящ, но никога няма да живее на колене! Русия може да кърви, но никаква кръв няма да кърви нашата смелост и лоялност към Отечеството!
  И оцелелите пионери потвърждават това... Въпреки че много от тях вече са обгорени и ранени.
  А Анастасия Ведмакова и Акулина Орлова се бият в небето, те са готови да се състезават с прехвалената Марсилия, която вече е отбелязала повече от четиристотин свалени самолета, за които получи пета степен на Рицарския кръст на Железния кръст със злато дъбови листа, мечове и диаманти.
  Но момичетата явно са решени да се бият сериозно. Ето ги по същите бикини и се бият боси. И пробиете самолетите на Луфтвафе.
  Анастасия с помощта на голите си пръсти насочва пистолета към целта, събаря фашиста и казва:
  Нашата вяра е голяма
  Ще продължи вечно!
  И намига на партньора си. Акулина също събаря фашиста, удря го, много точно с босите си крака и крещи:
  - За величието на идеите на комунизма!
  И оголи перлените си зъби. Такова момиче е борбено и образовано.
  И блести със зъбите си.
  Анастасия, сваляща друг немски самолет, на своя Як-9, агресивно скърца:
  - руски орел над планетата,
  Разпери криле ще излети...
  Врагът ще бъде призован към отговорност
  Ще бъде победен, счупен!
  Акулина охотно потвърждава това, като събаря противници:
  - Ще бъде счупен!
  Въпреки че, разбира се, сред германците се появиха и красиви момичета аса. Албина и Алвина се бият на най-новия ME-309. Такива бойни воини откраднаха.
  И събарят съветските самолети с невероятна пъргавина. ME-309 е много мощен самолет, въоръжен с три 30 мм въздушни оръдия и четири картечници. Срещу такова чудовище руските автомобили не могат да устоят.
  Ако свалят, свалят без съжаление.
  Албина с помощта на босите си пръсти изпя самолетно оръдие към целта. Удари врага и изпищя:
  - За победата на Третия райх!
  И тя си показа езика.
  Алвина също победи врага. Тя прекъсна съветските Як-9 и изгука:
  - За големите предели на нашата армия!
  И намигна на приятелите си.
  Битки, печелене на сметки и Хъфман. Той все още не е един от големите аса, но напредва бързо. И можете да кажете и чудовището от ада.
  Германците, макар и бавно и с големи загуби, се движат по крайбрежието на Волга, приближавайки се до Каспийско море.
  . ГЛАВА 2
  Силите бяха явно неравни. Особено досадна беше фашистката авиация. Фоке-Вулф навлезе на фронта в голям брой и мощните му оръжия и скорост се превърнаха в проблем за Червената армия. Освен това тази кола беше твърде трудна за сваляне. Тя е издръжлива и тежко бронирана.
  ME-309 също се оказа неприятна изненада за съветските пилоти както със скорост, така и с оръжие. И той доста разби съветските части.
  Бомбардирани съветски позиции и новият бомбардировач Ю-288, много мощна машина. Носеше четири тона бомби при нормално натоварване и шест тона при презареждане. И той получи честно съветските части.
  Ромел също показа класата си като командир, обаче като Майнщайн.
  Все по-близо и по-близо германците се приближаваха до Астрахан. И неочаквано за съветското командване, фриците преминаха в настъпление по Волга в посока Камишин. Това беше смел, но мощен ход. И докато беше трудно да ги спре.
  Но отбраната на Червената армия все още е силна... За една седмица нацистите напредват с петдесет километра и са спрени.
  Те бяха посрещнати с контраатаки, съветските части ....
  В същото време японците се опитаха да развият офанзива срещу Алма-Ата. И тогава ожесточени битки бяха в разгара си.
  Момичетата се биеха наравно с мъжете, а може би дори по-добре от тях.
  Маргарита Магнитная и Татяна Булатная - красиви момичета, изстреляни от картечници.
  Те сваляха самураи и пееха:
  - Да не се разделяме с мечтата
  Първата стъпка в живота е...
  Отново виждаш над Земята,
  Вихри от яростни атаки!
  Маргарита хвърли убийствена граната с боси пръсти, разкъса японците и запя:
  - Никой няма да ни спре
  Никой няма да ни победи...
  Ще заровим Вермахта в земята,
  Нашето приятелство е монолит!
  Татяна, стреляйки по врага, се съгласи:
  - Наистина монолит!
  Японците настъпват към Алма-Ата. Имат много войници и различни видове резерви. Това са бойните момчета. Но момичетата ги косят. Те се борят отчаяно.
  Татяна Булатная хвърли още една граната, разкъса самурая и запя:
  - За моето голямо постижение!
  И намигнати очи, цвета на сапфир. Весело момиче, не казвай нищо.
  И Маргарита, с боса си пета, ще вземе и ще хвърли подарък на смъртта, разкъсвайки японските войници.
  И пейте:
  - Всичко е объркано, преплетено, във вихър от изстрадани неволи!
  И отново хвърля голите си пръсти, лимон към японците...
  Гола до кръста и боса воин Оксана пълзи до тях и прокарва кутия с гранати, шепнейки:
  - Ще бъде яко момичета!
  И тримата воини запяха:
  - Самураят полетя на земята, под натиска на стомана и огън!
  И красавиците се борят с голяма ярост. Те преминаха през огън, вода и медни тръби не напразно.
  Тук Оксана хвърля граната с бос крак, удряйки японския лек танк Chikha. Е, това е страхотен гол.
  Маргарита, стреляйки по врага, пееше:
  - Можете да вярвате в липсата на вяра! Можете да направите липсата на калъфа!
  Татяна логично отбеляза:
  - Това, което казвате, е парадокс!
  Маргарита хвърли граната с боси пръсти и логично отбеляза:
  "Геният не е ли приятел на парадоксите?"
  Татяна се обърна, покоси самурая и се съгласи:
  - Разбира се, приятелю!
  И воините го взеха и избухнаха в смях ... Те се бият с момичета и казват какво още ... Не напразно Русия помни как се биеха момичетата!
  Оксана се бие на най-високо ниво, разбира се. И стреля от различни точки, а момичето се върти като топ.
  Това са красавици, нищо няма да отстъпят на никого. И изгризете предателството, заедно със самураите.
  Води огъня и Анджела. Момичето също е агресивно и червенокосо. Воините предпочитат да се бият боси и да извършват подвизи с колосални размери.
  Анджела дава реда и казва със смях:
  - Ще влезем смело в битка,
  За властта на Съветите!
  И с босите си пръсти хвърля убийствен лимон.
  Битките продължават и сега настъплението на японците изтича ....
  Вече е краят на четиридесет и трети юли. Нацистите се приближиха до самата делта на Волга и върху нея започнаха битки.
  Елизабет и нейният екипаж се бият отчаяно. Първите танкове Тигър-2 също започнаха да пристигат на фронта. Те са подобни на "Пантера" и "Лъв", но нещо по средата. Също с ъглите на рационалния наклон на бронята и дългоцевно оръдие от 88 мм калибър 71 EL. Тежи шестдесет и осем тона и близо до танка "Лъв", по отношение на бронята, но малко по-малък по размер.
  Големи танкове, нищо няма да кажеш.
  Елизабет и момичетата ловуват германците. Пробиват Т-4 и крещят:
  - Слава на идеите на светлите години,
  Викът на пионерите винаги бъдете готови!
  Да кажем, че воините са първокласни. И те не само се бият славно, но и пеят;
  Съюзът е неразрушим, народите на свободните,
  Не груба сила и страх се събраха...
  И добрата воля на просветените хора,
  И приятелство, светлина, разум и смелост в мечтите!
  
  Слава на нашето свободно отечество,
  Силата на творението е опора завинаги!
  Законна сила, волята на народа,
  В крайна сметка за единството - прост човек!
  
  През бурите слънцето на прогреса грееше за нас,
  През бурите и бурите се втурнахме напред...
  Преместваме планини, сякаш без тежест,
  Целият свят, сияещ към комунизма, идва!
  
  Слава на нашето свободно отечество,
  Силата на творението е опора завинаги!
  Законна сила, волята на народа,
  В крайна сметка за единството - прост човек!
  
  Народите на планетата са обединени като братя,
  Будисти, мюсюлмански приятели завинаги!
  Нека славата на разума, голямо име,
  Всички нации по света са едно семейство!
  
  Слава на нашето свободно отечество,
  Силата на творението е опора завинаги!
  Законна сила, волята на народа,
  В крайна сметка за единството - прост човек!
  Момичетата пеят добре, а още по-добре се бият и извършват такива подвизи. Макар че историята се пише от победителите и не се знае дали ще бъдат запомнени, ако войната бъде загубена?
  Аленка с батериите си, с екип от момичета, се опитва да задържи враговете на делтата на Волга. И тя показва на какво са способни по принцип красавиците.
  И наистина могат да направят много.
  Анюта стреля с боси крака и реве:
  - Слава на времената на комунизма!
  И така цялата батерия го взе и запя в унисон, с пълни гласове;
  Борим се за по-добра съдба
  За да улесним живота на хората...
  И смаже проклетата орда
  За да има по-малко зли противници!
  
  Над нас е златокрил херувим,
  За славата на майка ни Русия...
  Народът на Русия вярва, че е непобедим,
  И направи всички на Земята по-красиви!
  
  Дадено ни е да се борим за Родината,
  Защитавайки величието на Отечеството...
  И понякога животът е просто филм
  Въпреки че трябва да е отражение на рая!
  
  Всички хора трябва да постигнат една мечта,
  Разумно вярвай в комунизма...
  За да има повече щастие на Земята,
  И огньовете на реваншизма не дойдоха!
  
  Нашият цар, великият гений Пугачов,
  Той издигна селяните на свята борба ...
  Всеки бизнес ще бъде на рамото,
  И обичам момичето босоно момче!
  
  Ще станем дори по-силни от дявола
  Когато променим хоризонтите на науката...
  Сплескани под копитата на злодея,
  Макар че кръвта блика от разкъсана аорта!
  
  Да, това са нашите правилни приятели,
  Можем да направим родината по-щастлива...
  Хората вярват, че всичко е едно семейство,
  Велика лъчезарна Русия!
  
  Гледайте смело хората към хоризонта,
  Не позволявайте на злите облаци да покрият небето...
  Ще дадем на врага победен резултат,
  И ти ще бъдеш, щастлив герой в битката!
  
  Не знам думата страхливец
  Ние руснаците изобщо не сме по-ниски...
  Ние Сварог имаме Бял Исус,
  И завинаги ще се радвам на май!
  
  Момичета и момчета в кръгъл танц,
  Ние, боси момичета, влизаме...
  За нас, в края на краищата, всемогъщият Бог Род,
  Не бъди безмозъчно момче папагал!
  
  И Ленин ни вдъхнови да се борим,
  Мъдрият Сталин благослови подвига...
  Мощен херувим ще разпери крилата си,
  А нашите мускули са просто изработени от стомана!
  
  Величието на Отечеството ще бъде в
  Че ние сме такива войни с Бога...
  Тук ще потвърдим славата със стоманен меч,
  Кой щит е изкован при Сварог!
  
  Накратко, бъдете верни на Господа,
  За слава на най-светлата Русия...
  Ние просто познаваме рицарите орли,
  Зад нас е Белият Бог Христос Месията!
  Тук, от точен удар от пистолет, "Лъвът" светва. Да, нацистите го получават специално на рогата.
  Докато битките текат, тогава децата не губят време.
  Даша и Васка бродят в тила на германските войски. Гледат как се движи техниката в колони. Втурват мотоциклети, пълзят самоходни оръдия. Има многобройни войски, включително SS и други части.
  Васка забелязва движението на "Фердинанд", мощна немска самоходка, унищожаваща танкове.
  Момчето прошепнало на момичето:
  - Изглежда, че фриците преместват допълнителни сили на север от Сталинград.
  Даша отбеляза с усмивка:
  - Нашите така или иначе ще ги смелят!
  Немцев от камиона ядосано крещи на момчетата. Деца излитат и бягат, трептящи, сиви от прах, голи, кръгли токчета. Могат да дадат и опашка за тях.
  Момчето и момичето хукнаха към храстите и скочиха. Даша отбеляза с ентусиазъм:
  - Партизаните могат всичко!
  Васка се съгласи с това:
  - Разбира се... Определено ще победим!
  Даша пееше с ентусиазъм:
  - В очакване на победата! В очакване на победа! Тези, които копнеят да счупят оковите! В очакване на победа, в очакване на победа! Ще успеем да победим фашизма!
  Васка охотно се съгласи с това и смачка гъсеницата с пръстите на босите си детски крачета:
  - Ние можем! Ние сме родени, за да сбъднем една приказка!
  Даша намигна и отбеляза:
  - И какво? Мисля, че ще сбъднем приказката и Вермахтът ще стане прах!
  И децата пееха в хор с пълна сила;
  В името на нашата праведна страна,
  Какво ще даде комунизмът на Вселената...
  Ще бъдем верни на нашата родина,
  Нека проправим пътя към успеха, творчеството!
  
  Путин управлява Русия като герой
  Но орелът я остави в полет ...
  Големият фюрер, разбира се, хемороиди,
  Но Сталин означава и име!
  
  Вярвам, че ще спечелим Третия райх
  Нищо чудно, че Путин се премести в Сталин...
  Над света има златокрил херувим,
  И Сатана-Адолф вече е луд!
  
  Германците имат цяла Европа на една ръка разстояние,
  И Африка, и Азия, и щатите...
  И Адолф си мисли, че е готин
  Но фюрерът ще бъде наказан!
  
  За Хитлер Русия е като плевня,
  Той иска да направи свой собствен...
  Но ще бъде, вярвам, че комунизмът е рай,
  Ще поникнат ягоди, сеитба лехи!
  
  Не вярвайте, нашите хора изобщо не са слаби,
  Но твърде много Фриц заловени...
  И славянинът, който изобщо не познаваш, не е роб,
  В името на нашата майка Русия!
  
  И Ленин ни вдъхнови за подвиг,
  Той ми показа как да правя нещата...
  Тъй като Бог всъщност е един,
  Но в комунизма трябва смело да вярваме!
  
  Не, не се поддавайте на руския враг,
  В крайна сметка, Белият Бог е с нас - Създателят на Вселената ...
  Ще помогна на отечеството в битка,
  Да бъдеш в успеха на живота непроменен!
  
  Колко далеч можете да убиете любимите хора?
  За съжаление войната няма край...
  Толкова изтънен в битките на нашата армия,
  Направете нещо, от което няма да се срамувате!
  Това е добра песен на млади воини. Те го изпяха и се раздвижиха отново, като гребаха праха по пътеката с голите си мазолисти пети.
  Децата бяха весели и външно доволни от живота. Макар и слаба, лицата й са загоряли като шоколад, а косата, напротив, е светла. Страхотни момчета.
  Нежно им се обади един от германците на мотоциклет. И предложи шоколад. Гладната Даша протегна ръце, но Васка я дръпна за ръкава:
  - Не се унижавайте!
  Намерено умно момиче
  - По-добре да обединим нацистите!
  Тази идея се хареса на Васка, който самият е кожа и кости. И той също поиска шоколад.
  Хитлеристът кимна и издуха на развален руски:
  - Пей момче!
  Васка кимна и запя с голямо вдъхновение;
  Партията събра цяла Русия,
  Защитава безкрайни полета...
  В крайна сметка хората вярват на такава сила
  Слава на съветската земя!
  
  Сталин е най-високата награда,
  Сталин е полетът на мъдростта...
  Трябва да се бориш смело за него.
  Всички хора следват Сталин!
  
  Дадени са ни ликуващи крила,
  Имаме голяма воля...
  Сталин е радостта от изобилието,
  Слава, велика страна!
  
  Сталин е най-великият във вселената,
  Сталин златокрил херувим,
  Нашите хора с неизменен късмет,
  Повярвай, завинаги непобедим!
  
  Сталин даде спасение на хората,
  Най-големият орел в света...
  За нашето Отечество и свобода,
  Той разпери крилата си над земята!
  
  Няма по-висок от лъчезарния Сталин,
  Той е велик като просто бял Бог...
  Борба с пяна и победа,
  Фюрерът скоро ще бъде вкаран в ковчег!
  
  Отдавайки чест на нашето Отечество,
  Познай я по-красива да не намериш...
  Скоро ще живеем при комунизъм,
  И нямаме друг начин!
  
  Сталин е гордостта на цялата планета,
  Сталин безграничен комунизъм...
  Неговите дела ще бъдат възпяти
  Фашистът е напълно унищожен!
  
  Сталин направи слава на Русия,
  Сталин я издигна над звездите...
  Той издигна империята до ръба,
  Сталин е просто идеал!
  
  Сталин завладява Вселената
  Той има страхотен звезден флот...
  Изпитанията ще бъдат за назидание
  Сталин ще доведе до комунизъм!
  
  За Русия Сталин е слънцето,
  Свети яростно в мрака...
  Гласът на момичето е висок
  Няма по-красив водач на земята!
  
  Сталин е въплъщение на Сварог,
  Сталин създаде силата на Русия...
  Той намира Род в сърцето -
  Най-великият майстор!
  
  Няма по-красив водач на цялата земя,
  Сталин е най-великият човек...
  Нека създадем щастие в нашата вселена,
  Бесният злодей е унищожен!
  
  Моите синове и комсомолци,
  За Родината, застанете заедно в строй...
  В края на краищата вие, момичета, сте по-силни от тигрите,
  Скъпи гений Сталин е с нас!
  
  Постиженията не могат да се броят,
  Да полетим като стрела...
  Нашата лъчезарна Русия,
  Родината върви към комунизъм!
  Даша пя заедно с Васка и децата получиха всичко толкова звучно и красиво.
  А те още танцуваха, тропаха загорелите си, без обувки, деца и вече тропаха през снега през март, с боси крака.
  Германецът, който не разбираше много руски, хареса песента и той извади от чантата си свинска консерва и я подаде на децата.
  И кимна одобрително.
  - Zer Gut!
  Момчето и момичето се поклониха и продължиха напред. Те са само на единадесет години, но са умни и имат силна памет. Събирайте точна информация. И веднъж русокосата Дария, дори в кошница, донесе мина на германците. Тя е умно момиче и знае добре езика им. Те дори не са предполагали, че толкова хубаво дете с бяла коса и сини очи може да донесе смърт.
  И това проработи...
  Ето ги отново, вкусват немски шоколади и настроението им е весело...
  Дария отбеляза с усмивка:
  - Ако победим нацистите, ще си построя триетажна къща, от мрамор и с чешма!
  Васка се засмя.
  - Ще станеш ли буржоа?
  Момичето отговорило:
  -Не! Просто ще имам свой комунизъм!
  Васка пак се засмя и запя;
  Когато буржоазите отидоха в моята земя,
  Къщите бяха опожарени, момичета бяха изсечени ...
  Изглежда, че нулите се броят,
  Момчетата бяха обръснати на нула!
  
  Храбрият Кибалчиш взе пушката,
  И влезе в Народната армия...
  Но той раздаде планове на всички Малчиш-лошо момче,
  Кой се отказа от буре за сладко!
  
  И ето, че вися на стойката, момче,
  Мъчат ме с камшик и игли...
  В отговор се смея в лицето, аз съм палачът -
  И вярвам, че Отечеството ще стане рай!
  
  Животните изпечеха петите ми с огън,
  Детето е бито тежко от течението...
  Но повярвайте ми, брашното е нищо,
  Така че червеният буржоа спечели!
  
  Те чупят кости, злият метал е вкопал,
  На стелажа палачите ме залитат ...
  Но аз вярвам, че момчето сънува
  Да тичам из Берлин през май!
  
  Вярвам, че другарят Ленин ще води
  Безплатно, Варшава, Прага, Лондон!
  Скоро ще публикуваме печелившия резултат
  И над Берлин червеното знаме гордо!
  
  Сега петите на детето все още горят,
  Подметката, която почти винаги е боса...
  И камшикът удари силно по гърба,
  Сигурно мамо вече си побеляла!
  
  Но няма да се предам на тези палачи,
  Няма да искам вяра, знай милост...
  Нека катът бие стръмно от рамото,
  Знам, че Ленин ще даде, вярвайте на наградата!
  
  Кибалчиш се смееше под мъчения,
  Не разкри тайни, умира гордо...
  В ада завинаги така крещи Лошото момче,
  Демони наливат смола в гърлото му!
  
  Ленин е с нас, можете да видите завинаги,
  И пламък гори в сърцето ми...
  Сбъдната голяма мечта
  Ще има червен флаг над цялата планета!
  Дария подсвирна и тропна с бос крак:
  - Страхотен! Вие сами ли го композирахте?
  Васка кимна.
  - Да! Неговата история ми направи огромно впечатление!
  Дария кимна и отбеляза:
  - Спомняте ли си как полицаите хванаха вас и мен и ни караха боси в студа през снега, а след това ни бичуваха и ни нанасяха тънки клонки по петите.
  Васка с готовност потвърди:
  - Беше толкова.... Болят те петите и болят раменете, когато висиш на стойката. Но нямаше доказателства срещу нас и...
  Дария отбеляза с въздишка:
  - Да, но ченгетата искаха да замръзнем до смърт. Но когато ме удариха с бутилка по главата, хванах фрагмент с бос крак. И тогава тя го предаде на ръцете си. Тогава отрязах въжето за себе си и за теб.
  Васка кимна.
  - Да, беше... Ужасно обаче. Но знаете ли, в студа мехури от изгорени подметки не болят! И като излязохме по-късно, всичко ни зарасна като при кучета!
  Дария с готовност потвърди:
  - Да ни лекува добре! Толкова груби подметки съм натъпкал, че не ме е страх да ходя по въглени!
  Васка, надувайки се, каза:
  - Аз също! Ние сме пионери, деца на комунизма!
  Дария потвърди:
  И определено ще спечелим!
  Момчето и момичето пееха:
  В победата на безсмъртните идеи на комунизма,
  ние виждаме бъдещето на нашата страна...
  И червеното знаме, нашето Отечество,
  Винаги ще бъдем безкористно верни!
  . ГЛАВА Љ3
  В началото на август 1943 г. германците все пак излизат, преодолявайки упоритата съпротива на съветските войски към Каспийско море. Това наистина е голямо постижение за Фриц. Което е постигнало най-големите дивиденти. Сега Кавказ беше отрязан по суша от главния континент.
  Успех постигат и турците, които след упорити битки най-накрая превземат Батуми и завършват обкръжението на Ереван. По този начин, след като старателно притисна съветските войски в Закавказието.
  Положението на СССР стана много трудно. И Сталин заповяда да започне настъпление на север, за да пробие коридора към гладния, умиращ, но все още непредаден Ленинград.
  Започна атаката срещу Тихвин. Там бяха хвърлени значителни сили, въпреки че щабът нямаше достатъчно резерви. Ситуацията се усложнява от пристигането на шведски, уж доброволчески дивизии на фронта, които укрепват позициите им.
  Да, и германците сериозно се засилиха ...
  Битките се развиват от десети август, съветските войски напредват с десет километра през първите три дни на битката. Тук на четиринадесети август германският танк Maus влезе за първи път в битката. Не много успешна разработка с тегло сто осемдесет и осем тона. Вярно, колата беше управлявана от сериозен екипаж, много борбени нацистки момичета.
  Агнес, Адала, Анджелина, Агата, Афродита - пет красавици от Третия райх с буквата "А". И как се бият на Маус и стрелят от две пушки наведнъж.
  Осколко-фугасните снаряди се изстрелват от късоцевно 75-мм оръдие, а по-тежките от 128-мм, демонстриращи ударна мощ.
  Агнес стреля с боси пръсти и изрязани крака. Удря съветската кола, буквално откъсва кулата й и крещи:
  - Аз съм космическо момиче!
  Адала изпраща изстрел с противопехотна мина и изскърца:
  - И аз съм висш пилотаж, разкъсайте целия екипаж!
  И също така момичето използва голи пръсти. Съветските тридесет и четири снаряда попаднаха в Маус, но отскочиха като грах. Колата е добре защитена. И не можеш лесно да я удариш. Черупките летят от нея като топки за тенис и дори с голям калибър на такова чудовище не можете да пробиете.
  И момичето е застреляно от зенитно оръдие, като не позволява на врага да се приближи.
  Агата също стреля с помощта на голите си пръсти и изръмжа:
  - Нека сабята ми удари, ще бием враговете!
  Адала агресивно потвърди, стреляйки много точно:
  Ние сме воини на светлината и земята!
  Анджелина удари с голи пръсти, разби съветския танк Т-34-76 и изкрещя:
  - За големи печалби!
  Афродита също удари със снаряд, който беше тежък като купчина, смачка съветския Т-60 и изскърца:
  - Свещената война ще бъде нашата победа!
  Агнес удари, използвайки голата си пета, счупи челната броня на врага и издаде:
  - Имперско знаме напред - слава на загиналите герои!
  Тези момичета тук са доста гадни и убийствени. И не е за нищо, че не можете да ги подминете. Благодарение на босите си крака и телесните бикини, те стрелят без пропуск. Което означава, че не могат да бъдат победени толкова лесно.
  Ужасна "мишка", разбита със смъртоносно оръжие и не даде шанс на никого.
  Включително серията KV.
  Но ако има германки, които се бият толкова упорито и успешно, тогава има момичета от съветско ниво - герои.
  Ето, например, Наташа с партньорите си. Те просто имат скромно самоходно оръдие-85, което току-що е пристигнало на фронта. И момичетата вече бият нацистите усилено по него.
  Разбира се, красавиците са боси и по бикини. И смазват нацистите старателно, като чук, удрящ парчета стъкло.
  И това е много запомнящо се, когато такива момичета демонстрират най-високото ниво на полет на орли.
  Наташа стреля с голи пръсти и разбива Пантера, след което вика:
  - За великото Отечество!
  И ще си покаже езика!
  Зоя също удря врага. Удари го много силно. Ще счупи бронята и ще бръщолеви:
  - За слава на комунизма!
  Августина също се бори усилено и ако притисне врага, го прави много старателно. Счупи и реве:
  - Слава на комунистическия свят!
  Долбанет и Светлана. И също много подходящо. С босите си пръсти. Смачкайте бронята на врага и изскърцайте:
  - За величието на комунистическия свят!
  И да си покаже езика...
  Тук момичетата, чувствайки се вдъхновени, пяха, композираха точно в движение;
  Красавиците атакуват боси
  Такива хубави момичета тичат...
  Ако е необходимо да ударите фрица с юмрук,
  Или го разрежете с картечница!
  
  Момичетата не се съмняват
  Ще погребат мъртвите нацисти...
  И ще го бият силно от краката му,
  И някъде вият месоядни вълци!
  
  Русия е дума за войници
  Когато вярваш, че няма да стане по-добре...
  Въпреки че понякога мрачно подравняване,
  Където злият черен Каин триумфира!
  
  Не вярвайте, комсомолците не бягат,
  И ако бягат, тогава само в атака ...
  И всички нацисти ще бъдат убити наведнъж,
  И фюрерът ще вдигне всичко до котела!
  
  Русия е моята родина
  Тя е лъчезарна, просто красива...
  Който е страхливец, не струва дори рубла,
  И е опасно да спориш с воин!
  
  Но знайте, че ще победим нацистите,
  Никакво зло няма да царува на трона...
  Над нас е златокрил херувим,
  И Бог Сварог с величие в короната!
  
  Кой е страхливец, повярвай ми, слаб роб,
  Съдбата му е една - да търпи обиди...
  Днес шлосер, утре си бригадир,
  И ти самият можеш да биеш гърбовете на другите!
  
  Момичетата имат сила, просто вулкан,
  Тя понякога и мощно разрушава планини ...
  Войната бушува зъл ураган,
  И смъртта на човешката раса, честно казано коси!
  
  Така че ще ви кажа честно рицари,
  Силни сме, когато ние, руснаците, сме единни...
  Нуждаете се от лека закуска за вилица и нож
  Ние сме рицари в битки непобедими!
  
  Каква е нашата вяра в Господа Христа,
  Въпреки че Лада също е почитана ...
  Другарят Сталин е като баща за нас,
  И мястото на комунизма ще бъде рай!
  
  Този, който беше, когато умря, ще възкръсне,
  И ще станем по-красиви и по-мъдри...
  И разбира се, човекът е много горд,
  Въпреки че понякога носи глупости!
  
  В любовта нашето Отечество е като звезда,
  Повярвай ми, тя никога няма да излезе...
  Сбъдната голяма мечта
  Ще има мир и щастие в цялата вселена!
  
  Обичам Мария, почитам Лада свещено,
  Сварог е красив и Перун е велик...
  Обичам Исус и Сталин
  Скъпи са ми светите лица на иконите!
  
  Кога ще бъде истинският рай
  Ще се сбъдне, повярвайте ми, всички надежди...
  Отдаваш сърцето си на родината,
  Всичко ще бъде наред, по-силно от преди!
  Момичетата се бориха добре и композираха добре. Какво с такива воини, никой Хитлер не е страшен за Русия.
  Въпреки това съветските войски, след десет дни упорити битки, все пак пробиха до Тихвин.
  Боевете се развиха за самия град. Силите, разбира се, много дори неравностойни.
  Германците завзеха надмощие във въздуха и бомбардират без прекъсване. Ситуацията се влошава от чужди дивизии, които се бият на страната на Вермахта. Особено много италиански части.
  Те се опитват да изтласкат Червената армия от Тихвин. Но руските части се бият усилено. Това е единственият им реален шанс да спасят обсадения Ленинград, умиращ от глад. Храната може да се пуска там само по въздух, но германците имат силни изтребители и е много трудно да се направи това.
  И през втората половина на август нацистите щурмуват Астрахан. И в този град съветските момичета се биеха с голям героизъм и смелост.
  Батальон от боси момичета покрива този героичен град.
  Аленка хвърля граната с бос крак, след което стреля, коси нацистите и изрича:
  - Ако жената е похотлива като котка, значи мъжът й има мишки в главата!
  Анюта, стреляйки по фрица и също хвърляйки граната с бос крак, изчурулика:
  - Най-ярките идеи са мрачни от политиката в сянка, когато се реализират!
  Алла, стреляйки по фрица и хвърляйки граната, избивайки танк с голи пръсти, изсумтя:
  - Жената е хитра като лисица и дори управлява лъв, ако мъжът има ум на петел!
  Мария, стреляйки от пистолет и събаряйки фрица, изръмжа:
  - Бог може всичко, само да надмине жената в исканията, Той е безсилен!
  Матрьона, стреляйки по врага и хвърляйки убийствен подарък на смъртта с боси пръсти на краката си, отбеляза:
  - Една жена, за да не я погълне мъж като боа, трябва да има жило от кобра!
  Аленка, продължавайки да стреля по нацистите, остроумно отбеляза:
  - Човек може да бъде като Създателя във всичко, само подражанието като маймуна не го прави красив!
  Анюта стреля по врага, след което изби танк с добре насочено хвърляне на граната и каза:
  - Човекът може да надмине Всемогъщия Бог само по себеподобие, и то ако е интелектуално създаден от питекантроп!
  Алла, продължавайки да стреля много точно по Fritz, издаде:
  - Една жена не иска да бъде пиле, но идеалният й мъж е петел!
  Мария, стреляйки по нацистите и с точно хвърляне на бос крак, удряйки Пантера, отбеляза:
  - Жена лисица наистина има вълча хватка върху мъжките бобри!
  Маруся, също взривяваща нацистите с взрив и даваща експлозивен пакет с голата си пета, издава:
  - В политиката е като в гора, ако ядеш дъб прасе, ако заек изяде лисица, ако магаре - три кожи ще се ронят!
  Аленка, продължавайки да води неистови стрелби и обсипвайки пехотата с натрошени лимони, vyaknula:
  - Колкото по-ярка е жената, толкова повече е лисица!
  Анюта също стреля по нацистите, покоси ги и хвърли граната с боси пръсти на краката си и изскърца:
  - На сивите хора им липсва сиво вещество в мозъка, ярки личности, сиво в главата в големи количества!
  Алла, стреляйки по врага, давайки експлозивен пакет с голата си пета, остроумно издаде:
  - Сив човек е самотен като вълк и като заек няма покой!
  Мария, която косеше фрица, остроумно отбеляза:
  - Ако политикът е голяма лисица, значи лъвският пай му е осигурен!
  Маруся стреля от гранатомета и хвърли лимон с голи пръсти на краката си, скърцайки:
  - Лисицата-политик отнема на избирателя-гарана възможността да язди като сирене в масло!
  Аленка, продължавайки да стреля от оръжие и с боса си пета се поддаде на пакет с експлозив, извика:
  - Има по-малко звезди на небето, отколкото тълкуванията на Светото писание!
  Анюта, стреляща по нацистите, издава:
  - Палач в червена роба, по-справедлив, политик с красноречие!
  Алла, продължавайки да стреля, логично отбеляза:
  - Палачът има наточена брадва, политикът има остра дума, първият му духа главата, вторият капе върху мозъка!
  Мария, продължавайки точно да побеждава фрица и хвърляйки нов дар на смъртта с голи пръсти, отбеляза:
  - Рязането на глави понякога е по-хуманно от капенето на мозъци!
  Матрена, отрязвайки нацистите и хвърляйки граната с боса си пета, издаде:
  - Ако оставиш на политиците да ти капе мозъците, ще си късаш косите от досада!
  Аленка, стреляйки по германския генерал и пробивайки го, каза заплашително:
  - Изказванията на политика са като вода за промиване на мозъци!
  Анюта, провеждайки добре насочена стрелба по врага и пускайки лимон с голите си пръсти, издаде:
  - Кой е най-големият Бог в политиката, какво създава беззаконие!
  Алла, стреляйки по нацистите и хвърляйки експлозивна опаковка с голата си пета, издава:
  - Политикът винаги гледа избирателя като магаре с поглед лисица да оре!
  Мария, стреляйки по врага и с голи пръсти на краката си, хвърляйки граната със смъртоносна сила, избухна:
  - Една жена обича да излага бедното си тяло, за да се облича по-богато!
  Маруся изстреля дълъг залп, като отсече линията на Фриц и мърка:
  - Боса жена облича мъжа по-бързо, дори и да не е съвсем ботуш!
  Аленка, водейки точен огън по нацистите, отбеляза:
  - С гол женски ток е по-лесно да завъртите мъж на модерни ботуши!
  Анюта стреля от гранатомет и издаде:
  - За да се сдобие с модерни обувки, една жена трябва правилно да "обут" мъж!
  Алла, биейки нацистите със залпове и хвърляйки граната до голите си пръсти, отговори:
  - Жена, която не знае как да оголи крака си навреме, ще остане "обута" завинаги!
  Мария, стреляйки по врага и хвърляйки експлозивен пакет с кръглата си пета, издаде:
  - Твърде често, гледайки голите женски крака, мъжът рискува да се "обути" до състоянието на скитник!
  Маруся, стреляйки точно по врага и давайки граната с голото си коляно, отговори:
  - За да не останеш завинаги бос, трябва да успееш навреме да събуеш обувките си!
  Аленка, продължавайки да стреля по нацистите и спирайки дъха им, остроумно издаде:
  - Бос крак на момиче е по-добър от брезентов ботуш на нашественик!
  Анюта, продължавайки да стреля с неугасима точност, отбеляза:
  - Най-здравата броня няма да устои, пред нежната кожа, очарователните момичешки подметки!
  Алла, стреляща по германските нашественици, издава:
  - Жените много хитро се катерят в мъжкия портфейл с боси крака!
  Мария стреля по нацистите с голяма точност и удряйки главите им, отбеляза:
  - Най-лепкавата част от женското тяло за златни монети, боси крака и голи гърди!
  Маруся, продължавайки да стреля, без съжаление към нацистите, издаде:
  - Жената трябва понякога да си събуе обувките, за да не коленичи пред нужда!
  Аленка, уместно драскайки нацистите и ги подреждайки на купчини, логично отбеляза:
  - По-лесно е да сложиш човек на колене с бос крак!
  Анюта, стреляйки по врага, агресивно отбеляза:
  - Бос във времето, никога бос!
  Алла, издълбавайки врагове и отрязвайки противниците, изсумтя:
  - За жената е по-лесно да изкачи златен връх с боси крака!
  Мария също разби нацистите и мърка:
  - Ти си мъж с ботуши, ако не харесваш женски крака!
  Маруся, стреляйки по нацистите и хвърляйки с голи пръсти домашно приготвен пакет с експлозиви, от които Тигърът се обърна, изръмжа:
  - Жена със стройни крака ще накара мъжа да се огъне в благоговение!
  Аленка разби нацистите, покоси ги и издаде:
  - Голите пръсти на краката са по-сръчни от ръцете, когато жена вади монети от джоба на "обут" мъж!
  Анюта отряза фрица и изскърца:
  - Най-умела е жена да бута мъж под петата, с бос крак!
  Алла, стреляйки по противници и хвърляйки лимон с боса си пета, издаде:
  - Пътят към сърцето на мъжа е по-лесен за тъпчене с боси крака!
  Мария разби немски танк, хвърли граната, изскърца:
  - Боси крака на момичета, по-упорити при изкачване на Еверест от мъжко сърце!
  Матрьона също стреля смъртоносно и издаде:
  - Като събуя обувките си, за жената е по-лесно да премине през пустинята на мъжкото безразличие!
  Аленка разби врага с пленена базука и изскърца:
  - Тъп ще си като ботуш, ще удариш петата и на бос!
  Анюта също се обърна и изскърца, оголивайки зъби:
  - Гол женски крак кара мъжа да изпадне в босо детство!
  Червенокосата Алла, след като покоси нацистите, изчурулика:
  -Най-често подкованите ботуши попадат в босо детство!
  Мария удари шамар на нацистите и изпищя:
  - Ако едно момиче има красиви крака, значи не е скитник в живота!
  Матрьона, стреляйки по врага и отсичайки нацистите, като снопове жито, излая:
  - Босо момиче е по-добре от подкована старица, млада котка, по-забавна от стар лъв!
  Аленка, стреляйки по нацистите и хвърляйки смъртоносни подаръци за смърт, издава:
  - Най-хубавото е, че една жена получава награда с голи гърди и модерни обувки с боси крака!
  Анюта също биеше нацистите, косеше ги и с боси крака хвърляше гранати и скърцаше:
  - От тръните на мъжкото безразличие, най-добрият начин да защитиш жената е бос ток!
  Алла, стреляйки по противници и ги отрязвайки с автоматични изблици, отбеляза:
  - Най-издръжливият ток за мъж от бос женски крак!
  Мария, удряйки противници и удряйки от гранатомет, издава:
  - Бос женски ток, най-изгорелия ботуш, обут с вътрешности!
  Матрьона, събаряйки нацистите, издаде остроумно:
  - Няма да успееш да си събуеш обувките навреме - ще станеш бос!
  Аленка, пишейки за нацистите, отбеляза:
  -Ако си акъл на тояга, значи можеш да загрееш добре, само себе си!
  Анюта логично отбеляза, удряйки врага и хвърляйки пакет с експлозиви с бос крак:
  - Хубаво е да имаш клуб, лошо е да си клуб!
  Алла, биейки нацистите и давайки граната с боса си пета, извика:
  - Чугунените юмруци могат да ви помогнат да оцелеете, но дъбова глава ще доведе до смърт!
  Мария съвсем логично отбеляза, косейки нацистите:
  - Когато владетелят няма цар в главата си, в държавата цари анархия, а те продават напразно!
  Матрьона, биейки рационално нацистите, отбеляза:
  - Короната не е за главата, че шапката!
  Аленка, смазвайки фрица, логично отбеляза:
  - На дъбовата глава и короната седи несигурно!
  Анюта, стреляйки много точно по нацистите, издаде:
  - Колкото и здрав да е дъбът, но материалът за главата от него е най-крехък!
  Алла, оживено стреляйки по врага, логично заключи:
  - Който е бухалка, той се качва на главата с тояга!
  Мария шибани опоненти, издадени:
  - Политикът държи в ръцете си портмоне и палка, само парите му са дървени, а палката е хартиена!
  Маруся логично отбеляза, хвърляйки лимон с бос крак:
  - Светла глава, най-малкото се отнася до сива коса!
  Матрона, смазвайки нацистите, отбеляза:
  - Може да не си блондинка, но е красиво да си светла душа, момичетата могат да победят злите, за да могат другите да живеят щастливо!
  Аленка, стреляща по нацистите, изпищя:
  - Не можете да изградите силна защита от дъбови дървета само върху пънове!
  Анюта, стреляща, логично отбеляза:
  - Ако политикът не е кълвач, значи ще махне чиповете, не само от избирателния пън!
  Алла агресивно заяви, събаряйки германците:
  - Въпреки че политикът не е орел, той смята избирателите за врани и кълвачи!
  Мария, посичайки враговете, отбеляза:
  - Ако позволиш на политиците да ти свалят стърготини, значи определено си кълвач!
  Матрена, косейки нацистите, се изрази:
  - Политикът с избиратели е лисица, но със себе си хамстерът си е хамстер!
  Маруся хвърли граната с бос крак и изскърца:
  - Умният политик е като лисица в кокошарника, а глупавият е като слон в магазин за порцелан!
  Аленка, смазвайки фрица, издаде:
  - Заповедта се слага в мълчание, политикът създава бъркотия с говорене!
  Анюта, разпръсвайки нацистите с граната, изскърца:
  - Един политик много говори, особено когато иска да си затвори устата!
  Алла агресивно отбеляза, удряйки нацистите:
  - Да спориш с един политик, че чукването на вода в хаванче, освен ако не счупиш мускула на езика, е с печалба!
  Мария, смазвайки враговете и хвърляйки граната с бос крак, отбеляза:
  - Политикът е смесица от лисица и вълк, ама много прасе!
  Матрена, стреляща по нацистите, изръмжа:
  - Колкото повече политик е лисицата, толкова повече прасета!
  Маруся, косейки фрица, издаде:
  - В политиката има непрекъсната менажерия, вълци, зайци, кокошки, петел и кълвач, само лисица винаги се избира за цар!
  Аленка, смазвайки нацистите, изсумтя:
  - Диктатор, който се прави на лъв, е истинска свиня!
  Анюта агресивно отбеляза, събаряйки врагове с изстрели:
  - Политик ще мине за лъв само ако избирателят е перфектно магаре!
  Алла, избивайки нацистите като прах от килими, издаде:
  - Политик слага овча кожа, но само кръвожадността го сродява с вълк, а солиден овен с изобретателност!
  Мария, хвърляйки граната с бос крак, изчурулика:
  - По-добре, когато владетелят е вълк в овча кожа, отколкото овен под прикритието на лъв!
  Матрьона, стреляща по врага, с точността на Робин Худ, издава:
  - Политик блее за мир като овца, но вълчи зъби дрънкат война!
  Маруся, стреляйки по врага, извика:
  - Политик да получи вота на избирателите се излива като славей, но ги държи за кълвачи!
  Аленка, стреляща по нацистите, издава:
  - Ако речта на политика ви изглежда като трел на славей, не бъдете врана в случая!
  Анюта остроумно отбеляза, събаряйки нацистите:
  - Ако един политик пее като славей, значи те смята за подходяща игра!
  Алла, посичайки нацистите, отбеляза:
  - Ловът за избиратели се различава от горския лов по това, че ловецът вдига колкото се може повече шум!
  Мария, стреляйки по врага, извика:
  - Политикът, за разлика от джебчия, вдига много шум при кражба, а при ограбване приема ласкателства!
  Матрьона, стреляйки по врага, избълбука:
  - Политикът също е в известен смисъл бог, но е по-добре да не вярваме в него!
  Мария потвърди:
  - Политикът обича да обещава Луната като избирател, само че забравя да добави, че там няма живот освен пясък!
  Аленка, отрязвайки противниците, изсумтя:
  - Горко не е от ума, а от липсата на практическа изобретателност!
  Анюта, стреляйки по врага, изпищя:
  - Всички беди на света не са от пари, а от липсата им в точното количество!
  Алла, стреляйки по врага, издаде:
  - Езикът е даден на политик, за да скрие мислите си, но не и с какво красноречие един политик може да скрие сивата си мизерия!
  Мария отбеляза енергично, докато стреля по фрица:
  - Ако желязото отиде на вериги, няма да остане за мечове, ако се разлее сребро в речи, тогава няма да има с какво да се плащат заплати!
  Матрьона, стреляйки по врага, изсумтя:
  - Политикът има ли дарба да спазва обещанията? Притежава, но не за нищо!
  Маруся, стреляща по нацистите, отбеляза:
  - Слонът налага голяма купчина лайна, а политикът-лисица, още по-голяма планина от словесна диария!
  Аленка остроумно отбеляза, смазвайки нацистите:
  - Политикът налива обилно сладък мед от речи, удавяйки гласоподавателите в словесна диария!
  Анюта, стреляща по противници, издава:
  - Сладката реч на политик е като меден поток, само ти плуваш по него в кошчето!
  Алла, стреляйки по нацистите, отбеляза:
  - Един политик може да изпълни обещанието, само за да накара избирателя да повярва в невъзможното!
  Мария, водейки много точен огън, издаде:
  - Има много политици на изборите, но няма кой да избира, кой е пън, кой е колода, кой лисица, кой е свиня, кой е мечка - от досадата остава само едно - да рев!
  Матрьона стреля по нацистите и отбеляза:
  - Политик, който често си разкъсва гърлото, трябва правилно да си рита ушите!
  Маруся отряза нацистите, каза:
  - Политикът, за разлика от славея, никога не пее напразно, а има лисича дарба!
  Альонка изчурулика, оголивайки зъби:
  - Политикът иска да стане орел, но избирателят винаги няма птичи права!
  Анюта изгука, стреляйки по германците със снайперист:
  - Защо си на птичи права, защото умът на кълвач!
  Алла изсъска с агресията на питон:
  - Политикът има много различни песни, но всичките само с един мотив: изберете мен!
  Мария, отрязвайки нацистите, изсумтя:
  - Избирателят като кифла оставя заека, вълка, мечката, но политическата лисица все пак го поглъща!
  Матрена отбеляза, посичайки нацистите:
  - Политикът ще разчита със сладки речи на интелекта на муха, трета на славей, на съзерцанието на кълвач, но неговата свинска същност е видима за око на ястреба!
  Маруся, бореща се с нацистите, добавя с усмивка:
  - Жената също е добър политик и поне дава шанс да изпълни обещанието за вярност и да достави удоволствие!
  Така че момичетата героично защитават града и дават голяма надежда.
  . ГЛАВА Љ 4
  В края на септември и началото на октомври битките за Астрахан все още продължават, а нацистите се придвижват на юг по крайбрежието на Каспийско море. Имаше неумолим напредък на нацистите... На юг нацистите превзеха град Орджоникидзе и продължиха да щурмуват Грозни.
  Съветските войни също се водят героично в този град.
  Батальонът от момичета, воден от Тамара, показа отчаяна решителност и смелост.
  Тамара стреля от картечница и с боси пръсти хвърля гранати, казвайки:
  - Слава на нашата родина СССР!
  Анна, стреляйки прецизно по нацистите, а също и хвърляйки експлозивен пакет с боса си пета, извика:
  - Слава на героизма!
  Акулина, стреляйки по врага, извика:
  - За Родината и честта!
  Виктория, стреляйки по фрица и хвърляйки граната със смъртоносна сила с голите си пръсти, изръмжа:
  - Разбийте Вермахта с героизъм!
  Олимпия, здраво момиче, даде линия на враговете, нокаутира фрица и прости:
  - В свещената война ще има нашата победа!
  Тамара, стреляйки по нацистите и отново хвърляйки граната с бос крак, отбеляза:
  - Войникът трябва да има силата на дъб, но не и на дъбова глава!
  Момичетата стреляха. Около масата руини, руините димят. Следва експлозия след експлозия. Дим се издига в небето. Всичко наоколо гори.
  Унищожение в огромен мащаб.
  Красивата, боса блондинка Анна, докато хвърля граната, разкъсвайки нацистите, бърбори така:
  - Във всеки дъб има хралупа, във всяка дъбова глава има дупка, от която текат мозъци!
  Акулина, стреляйки по врага и хвърляйки граната с грациозния си, загорял, бос крак, изскърца:
  - Ако си умен като дъб, тогава ще се огънеш като трепетлика!
  Виктория, това червенокосо момиче, също с голи, загорели, изрязани крака, чурулика:
  - Ако нямаш лисича хитрост, тогава ще ти свалят три кожи!
  Олимпиада, здрава, висока, едра, мускулеста блондинка, се обърна, хвърли граната с бос крак и изскърца:
  - Ако си тъп като дъб, ще те откъснат като лепкав!
  Покрай тях пропълзя едно момче. Той блесна с черни токчета и хвърли пакет с експлозив към нацистите. После изпищя:
  - Млад войник, по-добър от грохнал генерал!
  Тамара отново се обърна. Тя хвърли граната със смъртоносна сила с бос крак и извика:
  - За всеки свой нов костюм политикът дърпа по три кожи от избирателите!
  Акулина, стреляйки по враговете и се усмихвайки агресивно, изръмжа:
  - Ще си умен като дъб, ще го откъснат като лепкави и зайци!
  Анна, стреляйки по врага и хвърляйки гранати с бос крак, подкопавайки танкове, изчурулика:
  - Хитра лисица дори ще събори три кожи от лъв, ако е овен с ум!
  Виктория, стреляйки по нацистите и повръщайки убийствен подарък с боса си пета, издаде:
  - Ако не искаш да ставаш лисица, ще хленчиш като гладно куче!
  Олимпийските игри покосиха Fritz. Тогава тя хвърли граната с бос крак и изчурулика:
  - Политикът е лисица, после изкормява избиратели-пилета на дневна светлина!
  Ревът на канонадата нараства. Страхотните "Sturmtigers" влизат в битка. Изстрелват ракетни бомби. И разрушават цели сгради, смачквайки къщи наведнъж. И щурмоваци кръжат в небето. Те обстрелват с ракети съветски позиции. Хвърлят бомби. Panther-2 вече се вижда, машина, по-модерна от Panther, с мощно 88-мм оръдие.
  Немското превозно средство е с по-тясна и по-малка купола, както и с клекнал корпус. Такова чудовище, ако тръшка, значи тръшка. И най-важното, не твърде тежък, с по-мощен двигател от 900 конски сили.
  Тамара хвърли граната по Пантера-2 с бос крак и изгука:
  - Ще бъдеш глупав като пън, ще го откъснат като лепкаво, не само хитри лисици, но и страхливи зайци!
  Анна, стреляйки по нацистите и косейки противниците, хвърляйки лимони с боси крака, заключи:
  - Дори орел, хитра лисица, може да изложи мокро пиле!
  Акулина, отрязвайки враговете и ги пробивайки, с точни изстрели, издава:
  - Човек, който мечтае за ролята на лъв, често се превръща в магаре, изорано от лисица!
  Виктория, посичайки опонентите на залпове и хвърляйки нещо смъртоносно с боси крака, изкрещя:
  - Човек има лъвски амбиции, магарешки инат, непохватност на мечка, грация на слон, но лисицата му винаги умее да го примами!
  Олимпиадата даде обрат на врага. Тя го покоси като косачка и изръмжа:
  - Лисица с червен цвят, политик в кървав костюм!
  Интензивността на битката продължаваше да расте. Градът беше разбит от нацистите от газови оръдия, които превъзхождаха по сила Катюша. И беше много трудно да се устои на нацистите. Но батальонът от боси, полуголи момичета се биеше с колосален ентусиазъм. И момичетата почти не умряха, мъжете получиха повече.
  Тамара, стреляйки по нацистите и хвърляйки гранати с боси пръсти на краката си, изкрещя:
  - Една жена побеждава силните мъже, играейки на техните слабости, политик убеждава слабите избиратели, явно преигравайки!
  Анна, отрязвайки враговете и ги косейки с куршуми, като в същото време даваше експлозивен пакет с голата си пета, издаде:
  - Жената е най-хитрият политик, не е нужно да учи за лисица, но трябва да може да си обува, докато остава боса!
  Акулина, отсичайки опонентите с прецизни изблици, и с голите си пръсти излая:
  - Една жена също обича младостта, но зеленото на долара й е по-скъпо от зелената възраст на патрона!
  Виктория, тази червенокоса кучка, избухна смъртоносно, изби връвта и изпищя:
  - Зеленината на младостта на момичето привлича зелени банкноти на мъже, надебелели от пари!
  Олимпия, стреляйки по враговете и хвърляйки още един подарък с бос крак, извика:
  - Не преследвайте зеления долар, неприятностите също имат зелени очи, а черупката е хрупкава!
  Битката става все по-ожесточена. Смъртоносни снаряди се втурват. Те избухват и раздробяват съветските позиции, преобръщайки оръдията на батареите. И нови самолети се втурват, и щурмови оръдия гърмят. Облаци прах се издигат в небето.
  Тамара, стреляйки безмилостно по нацистите, взе и раздаде перла, пред която хвърли граната с бос крак:
  - Вярвайки в Бог, не потъвайте до нивото на животно: човек не е покорна овца и не е воняща коза!
  Анна, борейки се с врага и хвърляйки дарове на смъртта с боси крака, отбеляза:
  - Да правиш пари на вярата на хората е все едно да наливаш тор върху златото, недоверието ще поникне!
  Акулина, унищожавайки Пантера, агресивно взриви:
  - Вярвайки в неделя, не стигайте до седем петъка в седмицата!
  Виктория, стреляйки много точно по нацистите и агресивно ги косейки, отбеляза:
  - Вярата във вечния адски пламък кипи млякото на суеверието, от което се маха пяната, измамници от религията!
  Олимпия, жената герой, която посича нацистите и хвърля гранати с колосална разрушителна сила с босите си крака, отбеляза:
  - Само пънове и дъбове вярват в адския огън на вечния пламък, позволявайки да бъдат обелени като лепкави!
  Тамара стреля от заловена базука, блесна с боси токчета и изчурулика:
  - Как свети пламъкът на вечния адски огън? Блясъкът на златните монети в джобовете на мошеници от религията!
  Анна, стреляйки по врага и посичайки нацистите с колосална точност, издава:
  - Негодниците използват Бог, за да си пълнят джобовете, и се мамят не само с празна глава!
  Акулина се обърна към врага. Тя хвърли граната с боси пръсти и изскърца:
  - Негодници от религията откъсват три кожи от овцете, чупят рогата на козите, само печалбата им е скъпа, а вярата е за хакерство!
  Виктория хвърли бомба от дървени стърготини с голата си пета, взриви врага и изпищя:
  - Честният свещеник е като вълк-вегетарианец, само вярата винаги е честна, а използването й е егоистично!
  Олимпия гръмна врага от картечница. Тя покоси врага и с боса си пета даде куп гранати, които преобърнаха танка Лев. Тогава тя извика:
  - Всяка религия е приказка, само печалби се правят от тази фантазия в наистина страхотни пропорции!
  Ето как момичетата смело се бият в град Грозни. И се показват от най-високата гледна точка на доблестта.
  А другите момичета защитават Астрахан с цялата си смелост. И също така демонстрират най-висок пилотаж и сила на духа.
  Момичетата се борят много добре.
  Аленка хвърли граната с бос крак, разкъса нацистите и гука, оголивайки зъби:
  - Който ти позволи да си закачаш юфка на ушите, ще е вечно гладен!
  Анюта, косейки нацистите с това, се съгласи:
  - Няма да ти е пълно с юфка по ушите!
  Алла стреля по нацистите, хвърли смъртоносна граната с бос крак и изкрещя:
  - Юфка на ушите е ястие, предизвикващо гадене в последния момент!
  Мария остроумно отбеляза, оголивайки зъби и хвърляйки експлозивен пакет с голи пръсти на краката си:
  - Това дали е Бог, никой не знае, но постоянно разпъват човек, все едно е подобие на Христос!
  Маруся, чукайки фрица, го взе и извика, ухили се агресивно:
  - Човек се стреми да овладее Божията сила, но засега получава само разпятие не по Бога!
  Матрьона се обърна, покоси нацистите и предаде, намигайки агресивно на приятелите си:
  - Сърцето на човека се стреми към доброта, умът му към печалба, а стомахът му към лакомия и накрая да влачи краката му в ямата!
  И ожесточени битки гърмят в Астрахан. Градът на Волга е ключова точка от съветската отбрана. И тук такива битки неистово кипят. Все едно чайник бълбука.
  И тежки, смъртоносни самолети се втурват. Ю-288 е много мощна машина. И хвърля бомби с колосална упоритост.
  Аленка крещи, обръща се към нацистите и хвърля граната с бос крак:
  - Ако човек има интелигентност на горила, ще оре като кон и ще яде като куче!
  Анюта пусна убийствен дар на смъртта с бос крак, разби нацистите и изкрещя:
  - Човек позволява да му сложат яка, но за да оре, трябва да го бият с принудителен камшик!
  Алла хвърли лимон с голата си пета и изсумтя:
  - Политикът има голям джоб, но е просто незначителен джебчия!
  Мария, стреляйки по противниците, изсъска:
  - Политик, който обещава на избирателите луна от небето, като дойде на власт, напуска лунния пейзаж и хленчи от глад на звездата!
  Матрьона, смеейки се оглушително, отбеляза:
  - Дяволът във всяка политика насърчава да заеме мястото на Всемогъщия Бог, само политикът има много малко талант!
  Маруся, стреляйки по враговете и уверено ги косейки, отбеляза:
  - Човек се стреми да стане всемогъщ, но моралният му напредък не го прави по-добър!
  Явно момичетата са остроумни в най-висока степен.
  И войната върви по назъбена коловоза. Реактивни самолети се тестват в Третия райх. И това също е доста сериозен аргумент в спор със СССР.
  Хитлер, разбира се, не е много доволен. Войната се проточва, а Русия упорито се съпротивлява, въпреки че и тя отстъпва. Битките кипят, сякаш в устието на вулкан.
  Краят на октомври. Калмикия е напълно превзета и нацистите настъпват през Дагестан.
  Успехите на нацистите, макар и скромни, но постоянни. Черноморският флот е на ръба на унищожение.
  Ето цял екип на разрушителя се състои от момичета. Приятен екипаж меко казано. Момичето е по жилетки и тича боса, трепкайки с кръгли токчета.
  Алис, командирът на разрушителя, уверено заповядва да атакува фашисткия крайцер. Пуска торпедо и отбелязва:
  - На война, както в добър театър, следващото действие е непредвидимо, сълзи ще се леят със сигурност!
  Андриана е нейна партньорка, която командва цяла порода момичета. Тичаха трептящо голи, с кръгли токчета и скърцаха. Настроиха мино устройство.
  Андриана извика:
  Вярвам, че целият свят ще се събуди
  Ще има край на фашизма...
  И слънцето ще грее
  Осветяване на пътя на комунизма!
  Вероника, след като стреля по нацистите от оръдие, измърка:
  - На война, като на филм: действието завладява, никога не скучае, само, уви, наистина убива!
  Разрушител с голокраки, загорели, стройни, много красиви момичета скача от една страна на друга. Той е хвърлен като перце.
  Алис, тропайки с изрязаните си, боси крака, извика:
  - Ако не си лесен, земята ще почива в мир във войната!
  Андриана, стреляйки точно от оръдие, отбеляза:
  - Момиче, което може да се бие, е рицар!
  Алис се поправи, докато стреля:
  - Не, тя е герой!
  И воините избухнаха в смях. И показа езици. И краката на красавиците, толкова грациозни, и следи от кръв са останали по палубата. Мощни момичета.
  И голи, петите им са толкова кръгли и грациозни.
  Алис си спомни как е била пленена и нацистите я галиха с тънък, нажежен камшик. Тук вие сте почти голи, виси на стелажа. Босите ви крака са прибрани в приклад. И те гъделичкат с нажежени пръчки. Тук и до аленото зърно се каутеризира червено желязо.
  Алис била измъчвана и измъчвана няколко дни. Но момичето успя да избяга.
  Тя каза на гвардейския офицер, че познава мястото на морето, където са хвърлили контейнер със злато, който е евакуиран от Севастопол. Фашистът си падна.
  Е, Алис, въпреки всичките мъчения, запази смелостта си. Оковават я и с вързани ръце я качат в лодка. И с босите си крака, леко изгорени на стойката, тя успя да вземе пистолет и да застреля двама фашисти. След това тя развърза въжетата и заплува. Тя умело го провери. И спечели уважението на момичетата.
  От специалния отдел се опитаха да се вкопчат в нея, но Алис заплаши специалните служители да уредят инцидент, а също и да я обесят на кучка. Те се уплашиха.
  Алис е много борбено момиче...
  Тя дори остроумно заключи:
  - Палачът обича брадва от оръжие, но в битка има тромаво умение!
  Андриана се съгласи с това, пляскайки изрязаните си крака:
  - Все още можеш да сготвиш супа от брадва, но написаното с юнашка писалка не може да се отсече с брадва на палача!
  Юлияна е много красиво момиче. Тя има само тънка тъкан на райета на гърдите и бикини. Но тя е толкова прекрасна и красива. Краката на всички момичета на разрушителя са голи и много съблазнителни.
  Когато германците са взети в плен, те са принудени да целуват момичетата с боси пети. И затворниците го правят прилежно. И те облизват петите на момичетата и се целуват с голямо удоволствие.
  Юлиана изпя:
  - Ние не сме зли разбойници,
  Не искаме да убиваме...
  Но голите пети болят,
  Искам да ударя всички в лицето!
  Момичетата, разбира се, могат да се насладят на всеки успех.
  Андриана, тропайки с боси токчета, издаде:
  - О, нови граници, не ме карайте да се смея!
  Алис се съгласи:
  - Неограничени възможности за тези, които не си поставят граници!
  Вероника плесна босите си крака, тропна с боси пети и отбеляза, оголивайки зъби:
  - Най-силният човек няма да тегли непоносими амбиции!
  Андриана отбеляза остроумно, оголивайки зъби и стреляйки с оръдието си:
  - Човекът е далеч от Бога, защото не се е отдалечил от макаката в подражанието си на природата!
  Вероника, смазвайки потоците на настъпващите нацисти с точни изстрели, изсумтя:
  - Политикът по амбиции е бог, в методите на лицето си, а в използването на резултатите е направо свиня!
  Съветските момичета се бият добре. Но има, разбира се, немски, а също и красавици по бикини и боси.
  Например Герда е рядък боец.
  Тя и нейните партньори седнаха на най-новия танк "Пантера" -2.
  Момичетата стрелят по съветските войски и реват.
  Ние сме зли вълци, отстъпваме, няма добро!
  И те намигат очи...
  Герда, с помощта на босите си пръсти на краката, се удари по руските войници и изскърца от удоволствие:
  - Който не е вълк в живота, три кожи му свалят, който не е лисица на ум, той е изкормен като пиле!
  Шарлот също удари с точен снаряд, пробивайки съветски танк, смачка бронята и извика:
  - Вълкът винаги е гладен, човекът винаги е недоволен, а политикът не може да каже и дума истина!
  Кристина, много точно стреляйки по врага и удряйки руски танкове със смъртоносен снаряд, отбеляза:
  - Лисицата има ценна козина, но лисиците уверения на политиците не струват нищо!
  Магда взе и насочи пистолет към врага, с босите си пръсти, блъскаше и изсумтя:
  - Има повече мляко от коза, отколкото политик, който е овен с ум!
  Герда, продължавайки да стреля точно по съветски превозни средства, отбеляза:
  - На изборите политиците са като между чума и холера, макар че политиците са много по-заразни в своята шизофрения!
  Шарлот удари тридесет и четирите и, разкъсвайки кулата, каза:
  - Политикът има вълчи нос за печалба, но самият той е готово прасе за изкормване!
  Кристина ловко изстреля снаряда с помощта на голите си пръсти и издаде:
  - Политикът е овен, който се втурва към трона на лъва, а когато стигне върха, се превръща в лисица, която изкормва избиратели!
  Магда отбеляза агресивно, изпращайки на съветската самоходка подарък на смърт с босите си пръсти:
  - Те не вярват на политиците, но гласуват, не разбират музика, но слушат охотно, не ядат юфка, а охотно се хващат за ушите!
  И тяхната "Пантера" -2 е много активна. И снарядът изпраща много точно.
  Германската машина мачка всички съветски танкове много уверено.
  Герда снима и пее:
  - Едно, две, три - наруши съвета!
  Шарлот стреля много точно, удря противници и свири:
  - Ние сме най-силните в света!
  Кристина, стреляйки с помощта на голите си пръсти, пробивайки тридесет и четирите, добави:
  - Всички врагове се накисват в тоалетната!
  Магда хвърли към врага и изрече:
  - Отечеството на сълзи не вярва!
  Герда изпищя:
  - И ние ще дадем на злите олигарси в мозъка!
  Шарлот остроумно отбеляза, удряйки съветска гаубица със снаряд:
  - Златото само изглежда красиво, всъщност този метал, човечеството винаги е страдало, станало е арогантно!
  Кристина, стреляйки по врага, се изрази остроумно:
  - След като оголи гърдите си, жената е по-лесно да откъсне три кожи от мъж!
  Магда, стреляйки по противници, първоначално отбеляза:
  - Боси крака на момичета, слагайте мъжете в галоши!
  Разбира се, момичетата на резервоара са грациозни. А пилотите са най-готините сред фриците.
  Албина и Алвина са най-страшните аса във вселената. Тук те вече са достигнали числото от петстотин свалени самолета всеки. Изпреварва ги само Марсилия. Награден е с Големия кръст на Железния кръст за 500-ия самолет на съветския флот. Но Албина и Алвина започнаха да се бият много по-късно и затова скоро ще изпреварят Марсилия.
  Албина и Алвина за 500-ия самолет получиха Рицарския кръст на Железния кръст със златни дъбови листа, мечове и диаманти.
  И сега се бият с червени пилоти.
  Албина натиска копчетата с голите си пръсти, сваля пет съветски самолета наведнъж и крещи:
  - Ако мъжът е с умни ботуши, тогава винаги седи в галош!
  Алвина, стреляйки по руски самолети и ги събаряйки с боси пръсти, отбеляза:
  - Голият крак на жена след време ще сложи всеки ботуш в галош!
  Албина, водейки много добре насочен огън по съветски превозни средства, остроумно отговори, оголивайки зъби:
  - Мъж, който често гледа боси, женски крака, седни в галош!
  И двете момичета, като събориха още няколко яка, изпищяха:
  - Гол женски крак, добре кара под петата и перфектно седи в галош!
  Воините тук могат да се видят на голяма височина.
  Но ако има великолепни немски пилоти, тогава има и красиви съветски момичета-комсомолки.
  които се борят с голяма сила. И също така успешно свалят ордите на Третия райх.
  Анастасия Ведмакова го взе и с помощта на босите си пръсти събори германеца и изскърца:
  - Мъжът е готов да се обърне наопаки, за да скъса обувките на момиче!
  Акулина Орлова, стреляща по нацистите, остроумно отбеляза:
  - Можете да обърнете всякакви ботуши наопаки с гол женски ток!
  Анастасия също тупна фрица и изскърца:
  - Босият крак на жена ще преобърне всеки мъж, дори и да е последният ботуш!
  Акулина Орлова, нокаутира Фоке-Вулф и изсъска, оголивайки красивите си зъби;
  - Ако искаш да обърнеш мъж навън - събуй си обувките, ако искаш да го сложиш в галош, оголи си петата!
  И момичетата запяха в един глас:
  Във вселената бушува война,
  да смажеш, за да убиваш без причина...
  Сатана се освободи
  И смъртта дойде с него!
  
  И кой ще спре потока
  Кървави и луди реки...
  Лазерният лъч ще влезе в храма,
  И светкавицата изчезна човече!
  
  И такъв хаос
  Наводни Вселената...
  Тъжна съдба на човечеството
  Търпи болка, страдание!
  Момичетата може да са отчасти прави. Войната не е щастие. Но в същото време забавление.
  Двама немски начинаещи пилоти, Ева и Гертруд, се бият на щурмови модификации на Focke-Wulf. Те атакуват наземни съветски цели от въздуха.
  Ева, стреляйки и изстрелвайки ракета, отбелязва:
  - Защо детството е босо, защото гол женски крак кара мъжете да губят главите си, сякаш са момчета!
  Гертруд гръмна с ракета, натисна педала с голата си пета и счупи бункера на съветската армия и изскърца:
  - Желанието да види жена гола кара мъжа да се обръща наопаки!
  Ева удари отново, удари тридесет и четирите, счупи кулите и остроумно отбеляза:
  - За да съблечеш една жена, първо трябва да й обуеш хубавите обувки!
  Гертруд удари опонента си с голата кръгла пета на грациозния си крак и отбеляза:
  - След като се съблече в точното време, бизнес жена ще откъсне три кожи от мъж!
  Ева изстреля ракета по съветските бункери и извика:
  - Жена, която се разголи навреме, няма да стане бос и добре обут мъж!
  Гертруд, след като изкла съветските войски, потвърди:
  - Боса жена ще сложи ботуша на мъжа, и ще го сложи в галош, и ще го обърне наопаки и ще го направи последния бос!
  Тук, разбира се, логиката на момичетата е, че не можете да спорите срещу нея. А момичетата се бият боси и по бикини.
  И те обичат красиви млади мъже, и като цяло такива, че са просто супер.
  И ако пеят, тогава ще бъдат убити сто души!
  Ето ги момичетата, от двете страни достойни и много красиви, така че всъщност мъжете се обръщат наопаки!
  . ГЛАВА Љ 5
  Град Грозни, напълно обграден от нацистки войски, пада в началото на ноември 1943 г. Батальонът с момичетата изскочи от котела и се оттегли към Шали.
  Вече имаше планини, пресечен терен и стана по-удобно да се поддържа защитата. Германските танкове тежаха доста, особено Maus, и беше доста неудобно да се биеш с тях в планините. Танкът Т-3 вече беше свален от производство, но модернизираната версия на Т-4 все още се произвеждаше. Макар и морално остарял. Но все пак можеше да се бие срещу Т-34-76. И се бори добре. Неговото оръдие беше дори по-мощно и имаше по-висока начална скорост от тридесет и четирите.
  Тамара и момичетата се сбиха в Шали. Момичетата се опитаха да запазят това много голямо планинско село - истински град.
  Красавиците се бориха много смело.
  Тамара хвърли граната с бос крак, стреля и изгука:
  - За Родината на СССР!
  Анна откри огън по нацистите. По-лекият Т-4 се опита да се изкачи по склона. Момичето, хвърляйки граната с бос крак, избило нацистката машина и изскърцало:
  - За нашата майка Отечество!
  Акулина, стреляща по фрица и с боса си пета, поднасяйки смъртоносна, увита във фолио, вякнула:
  - Родината винаги е свята!
  Вероника, стреляйки по врага и хвърляйки лимони с боси пръсти, издаде:
  - За руските гиганти!
  Олимпиас, тази гигантска жена, също хвърли граната по нацистите с боси пръсти на краката си и изскърца:
  - За комунизма!
  Тамара, провеждайки добре насочен огън по нацистите и ги отрязвайки като стърготини от дърво, издава:
  - Колкото повече дъбове в армията, толкова по-силна е нашата защита!
  Анна отбеляза, оголила зъби и стреляйки по нацистите с колосална точност и ярост:
  - Ще ви унищожа всички.
  Танк "Лъв", голям автомобил с дълга цев. Тук той има най-новия пистолет 105 мм, дължина на цевта 100 EL. И се оказва много дълъг пистолет. И този ствол стърчи със смъртоносна сила.
  Акулина стреля от базука по нацистите и крещи:
  - Слава на ерата на комунизма!
  Виктория също стреля и реве:
  - Слава на героите на Русия!
  Олимпиада потвърждава, като стреля по нацистите и хвърля граната с боси пръсти:
  - Най-голямата слава!
  Момичетата, трябва да се отбележи, са феноменални и много мили. А хладнокръвието им е колосално.
  Тамара, стреляйки по врага и оголила зъби, казва:
  - За Русия и свободата докрай!
  Анна, стреляйки по врага, казва агресивно, хвърляйки граната с голи пръсти на краката си:
  Нека накараме сърцата ни да бият в унисон!
  И да намигне на партньорите си.
  Акулина също ще даде ред, как ще коси противници и ще реве:
  - За моите победи през покрива!
  Акулина Петровская не е просто момиче. Тя трябваше да премине през много. По-специално тя беше хваната в кражба и беше арестувана. Преминала е и през детска колония-младежи. Е, нищо, тя оцеля. Боса вървеше през снежните преспи, но тя ставаше само по-здрава и силна.
  Виктория се бори с неистова ярост. Насочи се към врага. Фриц падна при падане. След това с боси пръсти хвърли граната. Мотоциклетът се преобърнал.
  Момичето изгука:
  - За могъщи граници!
  Олимпиас се бие с много диво чувство на ярост. Ударите й са силни и смазващи. Тя наистина е чудовищно момиче. И така бие противниците. Така че нацистите активно унищожават. Не им дава ни най-малък шанс.
  Олимпиас реве с върха на дробовете си:
  - Слава на този космически комунизъм!
  Тамара, стреляща по нацистите, реве:
  - Слава на комунизма на Ленин!
  Анна стреля по противниците и изскърца:
  - За СССР!
  Акулина, косейки враговете и ръмжейки, крещи:
  - За най-висок пилотаж!
  Виктория, стреляйки по нацистите, избухна:
  - За най-феноменалните победи!
  Олимпиас, смазвайки нацисткия танк, изсумтя:
  - За комунизма на СССР!
  Тамара също стреля. Стреля много точно, покривайки противниците с точни изблици. Коси като коса и скърца:
  - Слава на времената на комунизма!
  Анна, стреляйки по нацистите и ги режейки с точни удари на ятаган, възкликва:
  - Голяма слава на героите!
  И хвърля гранати с голи пръсти. Ето една баба.
  Акулина отрязва фрица, агресивно изрева:
  - За комунизма!
  И потрепва с мускулесто тяло.
  Виктория също бие нацистите. И с босите си пръсти хвърля убийствени подаръци по опонентите си и крещи:
  - За величието на света!
  Олимпиас също стреля по врагове. Нокатира ги като пух на палка и реве:
  - Слава на великия комунизъм!
  И с босите си пръсти хвърля граната със смъртоносна сила, разкъсвайки враговете.
  Ето как петимата поеха враговете, да ги покосим, и да ги изтребим, и да ги смелим.
  Германците бяха спрени и напълно затънали. Тук стана трудно и те се карат.
  Ето ги газовите хвърлячи и те действат агресивно. И да унищожи съветските позиции.
  Бие и "Щурмтигр" от разстояние, на врага - Червената армия.
  Немските момичета насочват и самоходни оръдия "Мечка" и как удрят врага с него. И те са наистина и напълно прецакани. А снаряд с тегло един и половина центъра разбива съветските окопи и бункери.
  Воин Фрида изрева:
  - За нашия най-велик Трети Райх!
  И да намигне на партньорите си. След това фашистките момичета с боси крака ще стрелят отново.
  И мухи ревящи и разрушителни. И като гръмне, тогава се образува цяла фуния с вряща от топлината пръст.
  Да, германците овладяват съветските войски старателно. Един от първите самолети ТА-152 лети в небето. Многоцелева машина, като Focke-Wulf, но по-напреднала, бърза, маневрена с мощни оръжия и броня. Може да се използва както като изтребител, така и като атакуващ самолет.
  За съветските войски колата, честно казано, може да се превърне в голям проблем.
  Хелга лети с ТА-152 и атакува няколко съветски танка, които се опитват да се доближат до Шали. Момичето стреля добре. Чупи покрива на кулата на първите тридесет и четири и реве:
  - Аз съм бойна красавица!
  И тогава атакува втората кола, която се опитва да ускори. Но превключването на предавките не е толкова лесно.
  ТА-152 пробива тази жертва с 37-мм оръдие.
  Хелга отговори и запя:
  - Буксува ме, плъзга ме нанякъде, плъзга ме!
  И тя намигна на себе си... Тук тя се опитва да атакува Як-9. Германката лесно го събаря, като натиска спусъка с бос крак и уверено намига, казвайки:
  - Наистина съм страхотен!
  Хелга изглежда е момиче с голям апломб. И провежда кървави експерименти с врагове.
  И ако духне, тогава няма да изглежда малко на никого.
  Хелга стреля по съветски превозни средства и скърца:
  - Е, защо, не може да се живее според ума!
  И с боси токчета как се удря кормилото. Това е момиче - за всички момичета, момиче.
  И ако реве....
  Албина и Алвина в небето също са много активни и борещи се воини.
  И момичетата, самолетите на Русия, мислят, унищожавайки, че животът е добър и че животът е добър.
  И с голи пръсти насочват самолетни оръдия към цели. Съветските коли няма да оцелеят. И момичетата ги биеха така. Не ти дават ни най-малък шанс.
  Да, имаше борбени момичета,
  Да, казват какво друго...
  Те смело нападнаха Русия,
  Буквално Сатана!
  Албина е воин в бойна формация и реве на себе си с горната част на дробовете си:
  - Ще бъда супер, ще се сменя! Супер Шампион!
  И с боса пета, както и удряне на клавиатурата, и разкъсване на противниците на малки парченца.
  Алвина, стреляща по противници, реве с върха на дробовете си:
  - И кого ще намерим в гората,
  И кого ще намерим в гората...
  да се шегуваме с това, ще
  го разкъсаме!
  Да го разкъсаме!
  И с гола пета как ще добави врага към смъртоносна прегръдка. Това е момиче - всички момичета са най-готиното момиче!
  Воин на най-боен хак. И толкова войнствен и агресивен като пантера.
  И големите немски котки са в атака. Щурмуване на Астрахан. И унищожават в големи количества къщите на съветските войници.
  И умират, но не се отказват. Такива битки бушуват.
  Герда, разбира се, е в челните редици на атаката и е готова да се бие. Така тя стреля, много като жена Робин Худ по бикини. И всичко това е готина жена.
  И ако той също сложи алено зърно в устата на човека.
  Нейната "Пантера"-2 работи. Между другото, малко по-различна модификация на танка беше оседлана от момичета със 75 mm 100 EL оръдие. Той е ударен и по-бързострелен. Да, и доставката на снаряди е по-голяма, отколкото в 88-мм оръдието.
  Герда стреля с боси пръсти и крещи:
  - Едно, две, три... Скъсай с напалм!
  Шарлот също стреля след нея и извика:
  - Четири, осем, пет - да играем бързо!
  Кристина удари, пробивайки съветския танк и изчурулика:
  - Ние смело ще влезем в битка, за силата на нацистите ...
  Магда стреля с боси крака и изчурулика агресивно:
  - И всички ще ги избием - всичките комунисти!
  Момичетата действат до крайност и безумно агресивно. А тяхната "Пантера" -2 с точен изстрел преобръща съветската гаубица.
  Момичетата се кикотят и пеят:
  - Слава на нашия свят...
  А Елизабет на тридесет и четири от своя страна извършва дива атака. И с голата си пета натиска спусъка. И събаря врага, крещейки:
  - Нека има комунизъм!
  Катрин с голите си пръсти изпраща снаряд със смъртоносна сила, пробива врага и скърца в горната част на дробовете си:
  - За велика Русия!
  Елена стреля по нацистите. Снарядът се удари в челото на Пантера и рикошира.
  Момичето излая:
  - Комунизмът ще бъде с нас!
  Еуфрасия също удари врага с босите си пръсти. Тя прониза Т-4 и извика:
  - Слава на комунизма!
  Това са бойните момичета. И как стрелят, черупките летят много красиво, а самият тридесет и четири е в движение. И опитайте, пуснете се в движение от такава кола. Това е изключително трудно.
  Но момичетата влизат и се бият по бикини и използват боси крака. Воините са прекрасни и прекрасни.
  И ако се прецакат, тогава на никого няма да изглежда малко. И изпращат снаряди с дива ярост.
  Елизабет, с помощта на босите си пръсти, стреляйки по врага и събаряйки враговете, чурулика:
  - Слава на идеите на комунизма! Слава на нашата Родина!
  Екатерина също стреля, използвайки голите си пръсти, удряйки фрица и крещейки:
  - За Отечеството и победата докрай!
  Елена, стреляйки по опонентите, отговори агресивно, оголвайки перлените си зъби и намигвайки със сапфирени очи:
  - Нашият космически комунизъм е известен!
  Ефрасия, стреляйки по врага, удряйки го с колосална, феноменална точност, издава:
  - За Родината и Сталин - наздраве!
  Момичетата очевидно са нахални и всеки може...
  Декември 1943 г. вече настъпи.
  Аленка и нейният екип също се бият в Астрахан и все още издържат там. Героинята се бори.
  Аленка се обръща, коси строя на нацистите, после хвърля подарък на смъртта с боси пръсти на краката си и реве:
  - Човек е подобен на гибон, само че, за съжаление, по-често по интелект, отколкото по сила!
  Анюта, стреляйки по врага и отрязвайки враговете, даде експлозивен пакет с голата си пета и изчурулика:
  - Човекът има магарешки инат, амбиция на лъв, но в действителност е козел!
  Алла, стреляйки точно по фрица, изпищя:
  - Мъж за жена е като помия за крава, без него не можеш, но е отвратително да се приближаваш!
  Мария, стреляйки по нацистите, остроумно отговори:
  - Какво е общото между мъжа и тоалетната в женска стая - това, че жените блеят само на мъжете!
  Маруся, отрязвайки нацистите и хвърляйки гранати с голи пръсти на краката си, vyaknula:
  - Жената е хитра лисица, която може да погълне всеки лъв като заек!
  Матрьона, косейки нацистите, и с боси пръсти, изхвърляйки наемниците, измърмори:
  - Жената има нужда от мъж като момче за камшик, ако той не бие мъж, тогава няма да има живот!
  Аленка, стреляйки по фрица, извика:
  - Жената има нужда от мъже като от свински рога, само шуба, подарена от мъже, е скъпа!
  И голокракият екип от момичета как да се смеят, оголват зъби и хвърлят гранати с голи пръсти.
  Момичета-воини. Тяхната стихия за борба, тяхната стихия за борба!
  Астрахан, изглежда, няма да се откаже. Що се отнася до момичетата тук, наистина се карат.
  Военните сили на Третия райх са колосални. Тук новите танкови дивизии са толкова мощни. Производството на танкове се увеличава. Няма бомбардировки, възможно е да се доставя работна ръка от италианските, френските, белгийски и холандски владения в Африка.
  А също и от Африка за извличане на нефт, волфрам, много елементи, включително уран.
  Тоест нови танкове са щамповани. По-специално, появата на "Пантера"-2, по-добре защитена и по-тежко въоръжена, с по-мощен двигател, оказва значително влияние върху хода на войната.
  Все повече са танкове и самолети. Работата по Ю-488 вече приключва. Първият сериен самолет на Третия райх с четири двигателя. Много мощен и бърз. Неговият акцент е относително малката площ на крилото, поради което бомбардировачът може да лети със скорост от 700 километра в час. Това означава, че съветските бойци определено няма да го настигнат.
  Така че СССР има нов проблем. Силите на Червената армия всъщност са изчерпани. Учениците са поставени на машините. Тийнейджъри от четиринадесет години вече се бият, почти официално. Момчетата, разбира се, са умни и като цяло добри бойци. В млада възраст е още по-лесно да се скриеш и да се катериш на дърво. И военните умения се овладяват по-бързо. Тийнейджърите се бият както възрастните, те са по-трудни за удар. Да, и психологически е по-трудно да се стреля по деца.
  Германците имат доста жени снайперисти, а твърде младите бойци са неудобни за всяка жена да стреля, срамувайки се ...
  Да, те започнаха да се обаждат в СССР от четиринадесетгодишна възраст. И също така поставени под оръжие и пенсионери. Жените в армията ставаха все повече. Особено охотно приеха нежния пол в танкови и авиационни войски и в снайперисти. Жените са добри снайперисти. И тъй като обикновено са по-малки от мъжете, им е по-удобно да се бият в танкове, а и в авиацията. Често тийнейджърите се биеха и в танкове. Трябва да се отбележи, че момчетата и жените са по-чувствителни към кожата си и е по-малко вероятно техните самолети и танкове да бъдат избити, отколкото възрастни мъже. Не са лоши тийнейджъри и в ролята на снайперист. Едно момче може да пълзи в по-тясна пролука, да се маскира или да се катери на дърво. Често в армията започват да се срещат бойци на възраст под четиринадесет години.
  Войната поглъща човешки ресурси. И територията става все по-малко под контрола на СССР. И все още трябва да се пребори с многобройната пехота на Япония. Да, и има добри самурайски танкове и особено самоходни оръдия. Те също се появиха в серия със среден танк, сравним по сила с Т-34 и дори по-силен в предната броня.
  Така че Япония е опасна за подценяване. А за войната с него са необходими войници.
  Сталин е нервен и все по-често изпада в ярост. На 25 декември 1943 г. е издадена заповед членовете на семействата на предалите се да бъдат разстреляни, включително деца от 12-годишна възраст, а по-малките ще бъдат изпратени в трудови колонии.
  Все по-често се използват баражни отряди. И те стреляха по-активно и прилагаха изтезания.
  Сталин стана просто непоносим. Берия беше първият, който се опита да договори сепаратен мир с нацистите. Но Хитлер не искаше мир. Той искаше напълно да завладее СССР. Особено докато съюзниците са извън неговия контрол и обсег.
  Реактивните самолети са разработени в Третия райх. На първо място, ME-262, но този изтребител се нуждаеше от по-надеждни двигатели, за да не се катастрофира твърде често.
  И бомбардировачът Арадо, и проектът Ю-287 изглеждаха обещаващи.
  Най-новият TA-152 се показа добре на практика, като многофункционална машина и много бърза. Като цяло германските военни бяха все още по-силни във въздуха. Освен това съветските Якове и Лагита, с оглед на липсата на алуминий, се оказаха по-тежки и по-малко маневрени от референтните машини. Така че качеството на съветската авиация падна до критично ниво. ME-309 с мощното си въоръжение, дори като се вземат предвид проблемите с маневреността, се справи добре със съветските превозни средства, измествайки ME-109. А ТА-152 трябваше да замени Focke-Wulf.
  Така че германците са малко или много хокей... Но работата по техниката беше извършена.
  Например Лев-2 обеща да бъде първият танк с нова схема на оформление. Поставяйки трансмисията и двигателя в един блок пред танка и премествайки купола отзад, немците спестиха на куфара и намалиха височината на превозното средство. В резултат на това "Лъв" -2 се оказа много по-лек и следователно по-бърз.
  С оглед на трудностите на военното време, производството на тежки танкове в СССР почти спря, в серията почти всичко беше унифицирано според Т-34-76. Така че нацистите, в проекта за създаване на нов основен танк, вече нямаше да правят страничната броня твърде дебела. А "Лъвът" можеше да се побере в петдесет и пет тона, с двигател от 1200 конски сили. Въпреки това, теглото на танка Лев-2 можеше да бъде допълнително намалено чрез намаляване на калибъра на оръдието. Първото очевидно е станало излишно. Освен това тридесет и четирите имаха нискокачествена броня и дори 37-мм, остаряло немско оръдие вече беше започнало да прониква в тях.
  Сталин явно беше откачил... И хвърляше гръмове и светкавици... Но не можеше да направи нищо...
  В навечерието на Нова година германците предприемат щурм върху все още неокупираната част на Астрахан, делтата на Волга. Наличието на много речни прегради, трудният терен, близостта на Каспийско море позволиха на Червената армия да затегне отбраната на Астрахан и да го запази дори по-добре от Сталинград. Освен това съветските момичета показаха несравним героизъм.
  А в Кавказ, особено през зимата, е много трудно да се движите през планините. Вярно е, че германците се движеха по по-удобния бряг на Каспийско море. Махачкала се превърна в границата, където съветските войски, събрали всичките си сили в юмрук, се опитаха да спрат нацистите.
  Но боеприпасите, които се доставяха само по море, не бяха достатъчни ...
  Тамара се бие отчаяно със своя босоноги батальон от момичета.
  Жените воини се биеха упорито и показаха несравним героизъм и голяма смелост.
  И почти гол се бие през зимата и слана.
  Тамара хвърли граната с бос крак, избухна, покоси противниците и изскърца:
  - За СССР!
  Анна също хвърли граната с боси пръсти на краката си и изчурулика:
  - За комунизма!
  Акулина направи добре насочен взрив, нокаутира враговете и извика:
  - За величието на Русия!
  Виктория удари врага, започна да коси врага, като отряза брадата му като бръснач и промърмори:
  - СССР ще стои!
  Олимпия, стреляща по врага и хвърляйки експлозивна опаковка с голи пръсти на краката си, vyaknula:
  - За Отечеството и победата докрай!
  Ето как се бият момичетата. Те действат отчаяно и с колосална решителност.
  Тамара, стреляйки, отбеляза:
  - Дяволът няма да ги вземе, а после ще ги вземем!
  Борбата тук е брутална и в същото време градивна....
  Анастасия Ведмакова се бие в небето ... Лицето й дори се изкривява от ярост и тя крещи:
  - Поздрави ерата на комунизма!
  И с босите си пръсти насочва самолетно оръдие към целта и събаря вражески самолети, след което крещи:
  - За трудови успехи!
  Акулина Орлова, събаряйки противници, уверено реве, оголивайки зъби:
  - За такъв велик комунизъм, на цялата планета!
  Пилотът крещи:
  Дори децата ни познават!
  И с босите си пръсти насочва самолетния пистолет към целта, разбива врага и изскърца:
  - В името на ерата на комунизма!
  Нека си го кажем, момичето е терминатор и горящ пламък. Никой вулкан не може да се сравни с него.
  Акулина Орлова изпя:
  - Аз вече, кой ден, вяра в Бога сънувам, толкова ме мързи, не искам да се моля!
  И агресивно намигани красавици.
  Ето битките...
  А самолетите на момичетата са остарели. И това е техният солиден минус. А също и тежък и не много маневрен ...
  Едно от момчетата, които се биеха, беше свалено и той нямаше време да скочи с парашут. И това, разбира се, е неговият колосален подвиг.
  Момичетата се бият във въздуха и се забавляват...
  Албина и Алвина се бият на добри бойци ME-309 и, разбира се, активно печелят резултати.
  Момичетата са много горди с успеха си...
  Албина свали съветски самолет с елегантен, бос крак и изскърца:
  - За нашите орли!
  Алвина покоси три руски коли в един взрив и изкрещя:
  - За нашите соколи!
  Момичетата се захванаха за бизнес прославено ... Но те също обичат да измъчват руски войници.
  Тук беше заловено момче-пилот на четиринадесет години. И красотите на детските кръгли токчета бяха изпържени за него. И тогава започнаха да обливат голите с ледена вода... След това вряща вода и отново ледена вода.
  Такива са бойните красавици....
  Албина изпя:
  -За нашите зъби, нокти, зъби, юмруци!
  Алвина извика с пълна сила:
  - Значи искат добър бой!
  А момичетата продължаваха да правят чудеса с боси пръсти и да свалят съветски самолети.
  Отговориха им обаче и руските пилоти. Алис и Анджела току-що се прехвърлиха на Як-9. И да вършеем германците и все пак да пеем в същото време;
  Вие сте олицетворение на доблестна държава,
  Другарят Ленин и другарят Сталин...
  В СССР всички хора са наистина равни,
  А юмруците са от желязо и стомана!
  
  За Ленин звярът Адолф не се страхува,
  Сега Владимир е лидер, другарю Сталин...
  Ударихме фрица в окото, а не в веждата,
  Всички нацисти бяха разкъсани наведнъж!
  
  Русия е моята родина
  Велика, безгранична Родина...
  Всички нации са едно семейство,
  Скоро ще живеем при комунизъм!
  
  Нека направим страната си по-силна
  Нека Русия бързо стане зелена...
  По-скоро ще ударим фашиста в челото,
  И повярвайте ми, нашата сила не се превръща в камък!
  
  И Исус като водач е доста велик,
  Той е нашият Господ и Белият Бог на Вселената...
  И фюрерът ще бъде бит много силно,
  В крайна сметка нашата доблест остана непроменена!
  
  Да, в името на нашата родина, светице,
  Ще се борим яростно с Фриц...
  Момиче тича босо в снега
  Тя иска да се бие в ярост!
  
  Да, сега Сталин стана съветски лидер,
  Толкова страхотен, смел и сръчен...
  Не докосвайте Русия на комунизма,
  Въпреки че силата на Луцифер е с вас!
  
  Можем да хванем Хитлер, повярвай ми
  Макар и надарен с демонична сила...
  Един Хитлер е хищен звяр,
  Въпреки че да призная, фриците не са идиоти!
  
  Накратко, ще влезем в берлинските бойци,
  Там Ленин, известен още като Сталин, ще бъде с нас...
  Фашистите като кученца лесно разкъсват,
  И вярвайте, че силата ни няма да намалее!
  . ГЛАВА Љ6
  Новата 1944 година настъпи... Въпреки много тежката ситуация на фронтовете, в СССР се работи по създаването на нова технология. По-специално, големи надежди бяха свързани с танка ИС-2 и неговите мощни оръжия. 122-милиметрово оръдие може да се превърне в мощен аргумент във войната срещу нацистите. Надеждите се възлагаха и на Т-34-85 с по-мощно оръдие, голяма купола, но същият корпус и ходова част.
  Положението беше по-лошо със самолетите. Як-3 не можа да влезе в производство поради липса на висококачествен дуралуминий, а LAGG-7 не може да влезе в производство без спад в производството поради новия двигател.
  Така Сталин решава, че за момента основният съветски изтребител е Як-9 и LAGG-5, а щурмовият самолет Ил-2 е лесен за производство и издръжлив. И в танковете, постепенен преход към Т-34-85 и ИС-2.
  Въпреки че, за да няма спад в производството ...
  И фронтът се пукаше по шевовете, германците превзеха Кавказ. Махачкала падна и те вече наближаваха границите на Азербайджан!
  Тук Тамара се бие със своя женски батальон. Отново момичета в дрипи от туники и боси се биеха с превъзхождащи вражески сили.
  Тамара стреля по нацистите, като посече някои от враговете. И тогава, с босите си пръсти, тя хвърли граната със смъртоносна сила и изчурулика:
  - Слава на СССР!
  Анна стреля по нацистите много точно. И с голите си пръсти на краката си хвърляше гранати със смъртоносна сила, разкъсвайки противниците.
  Тогава тя извика:
  - Слава на комунизма!
  Акулина, стреляйки по врага, отряза фашистката пехота. Тя посече фрица, хвърли граната с боси крака и изпищя:
  - За Русия, нашата велика майка!
  Виктория, стреляйки по врага и хвърляйки гранати по него с бос крак, отбеляза:
  - За великата Родина!
  Олимпиас, също стрелящ от картечница, извика:
  - Слава на времената на великия комунизъм!
  Жените бойци са невероятни...
  Те се борят, както трябва да бъде за красавици...
  Тамара, биейки се, си спомни началото на войната. Как трябваше да избяга от германските войски. Тогава тя чу рева на оръжията. Момичето напусна канонадата. Нейната приятелка Татяна беше заловена от германците и им отнеха нови обувки, откъснаха бижута и обеци. И я закараха боса в плен ... Татяна беше дъщеря на секретаря на регионалния комитет и не й се налагаше често да ходи без обувки. Това е унижение на гордостта, да ходиш бос като обикновен човек и боли за деликатните подметки. Момичето блъскаше краката си в кръвта и пъшкаше на всяка крачка.
  Тамара също носеше новите ботуши, които й бяха подарени, и си потърка петите от дългата разходка. И тя си събу обувките, отиде боса. Тя е момиче от селото, изпълнило дълга си в Украйна. Краката й в детството вървяха по планинските стръмнини. И това със сигурност не се сравнява с пътищата на равнината. Вярно е, че нейните мазоли вече са се отделили от подметката и не е толкова удобно да се ходи. Но краката бързо отново се втвърдиха. И почти не страдаше.
  Но Татяна скоро събори краката си толкова много, че вече не можеше да ходи. Немците щяха да я застрелят, но се смилиха над красавицата. Качиха ме на каруца, но в замяна ме накараха да пея. Татяна имаше приятен глас и им изпя няколко политически неутрални песни.
  Какво се случи с нея по-нататък, Тамара не знаеше. Самата тя вървеше през гората, опипваше с босите си крака туберкули, подутини, клонки и дори беше доволна. Това е, когато вървиш по острите камъни на планините, тогава дори мазолисти подметки, ако вървиш дълго, става остро и болезнено. И още по-неприятно да се ходи по тръни. Когато се залепят в подметките, става много по-болезнено, дори и за грубите подметки на момичето.
  Тамара в кампанията беше преодоляна от умора и глад. Момичето яде горски плодове и това не беше достатъчно. А германците напредваха бързо. В украинските гори Тамара, свикнала да живее в планината, не знаеше много добре пътя си. Изгубих се и се озовах отзад.
  И сега, като ловена котка в гората. Тогава момичето хвана германците на мотоциклет. Спряха колата с количката, за да си вземат вода. И Тамара се промъкна до картечницата и как тя отрязва от нея врага. И режете несигурно, но точно. А нацистите падат и се гърчат в агония. Тамара ги довършва. Тя премести една гола пета до брадичката, той падна. И момичето го хвана.
  След това красавицата се качи на мотоциклета и натисна педала с бос крак, потегли.
  Така че придвижването е много по-забавно от ходенето и бос.
  Тамара пя по пътя:
  - Хубаво е, братя, хубаво е, хубаво е, братя да живеем! Не трябва да скърбиш с нашия атаман!
  Така възниква бойното поле.
  И сега тя се бори с нацистите като комсомолски терминатор. Но силите са неравни и батальонът от момичета е принуден да се оттегли. Тук кипят битки, като вода в гигантски чайник над вулкан.
  Анна, стреляйки и хвърляйки граната със смъртоносна сила с голите си пръсти, отбеляза:
  - На война всички средства са добри, освен самоубийствените!
  Акулина, стреляйки по врага, събаряйки нацистите, отбеляза:
  - Във всичко ще бъдем първи!
  И голата пета на момичето даде дарбата на унищожението.
  Виктория, стреляйки по нацистите и посичайки враговете с автоматични залпове, изкрещя:
  - Няма да има милост за враговете!
  И намигна на спътниците си.
  Олимпия хвърли босите си изрязани крака, тежък куп гранати и изскърца:
  - За величието на най-хуманния съд на света и комунизма!
  Воините са наистина славни тук и харесват космическата ера.
  Бият се с голяма ярост.
  Но нацистите все още напредват в Кавказ. През февруари 1944 г. германците и турците се обединяват, разрязвайки съветските войски на две неравни части.
  Фюрерът поиска да довърши СССР. Астрахан все още устоя. Нацистите, както винаги, са в бойна униформа... Първите ME-262 се бият във въздуха. Трябва да се отбележи, че те не предизвикаха сензации. При висока скорост не е много удобно да се удря от 30 мм самолетни оръдия. Да, това трябва да се вземе сериозно. ME-262 също има някои проблеми поради голямото си тегло. По-специално с маневреност.
  По-успешен в използването на TA-152, който се влюби в пилотите и се превърна в работен кон. Всъщност, кола и фронтов бомбардировач, и изтребител и щурмови самолет. Имаше дори идеи за пълно прехвърляне на немската авиация към този самолет. Сред предимствата му трябва да се отбележи оцеляването и скоростта, както и мощните оръжия, подходящи както за атакуващ самолет, така и за изтребител.
  Все по-активно се използва и ME-309, който се модернизира. ME-109 все още е в експлоатация, който не се премахва поради ненамаляване на производството. Дори се появи нова модификация на ME-109 "K" с по-мощен двигател, въоръжен с пет въздушни оръдия наведнъж. Не можете да победите такава машина толкова лесно.
  ME-309 също получи по-мощен двигател и стреловидни крила. Много опасна кола. Съветските пилоти все още летят със стари самолети и качеството им само намалява. Засега обаче Як-9 не е толкова лош, доста е маневрен и не се нуждае от прекомерна скорост.
  Германските войски са силни... Имаше спорове за танка Т-34-85. Струва ли си да направите бронята на кулата по-дебела? В крайна сметка в този случай теглото ще се увеличи. И трябва да се отбележи, че качеството на съветската броня падна. Легиращите елементи са в недостиг, а качеството на заваряване или леене е паднало до критично ниво.
  Но момичетата се бият като героини...
  Тогава резервоарът на Елизабет е счупен и момичетата си тръгват. Боси и облечени в бикини, те тичат през снега, оставяйки грациозни отпечатъци.
  Катрин отбеляза със зъл поглед:
  - Удушени сме напълно!
  Елена отбеляза с гняв:
  Но все пак ще победим!
  Елизабет стреля с пистолет, удряйки немски мотоциклетист и измърмори:
  - Ударих германец! Как ще се измъкне от мен!
  Ефрасия отбеляза енергично:
  - Там те слагат край на живота си и не бягат обратно!
  Катрин беше агресивно момиче и пееше:
  - В яростта си пеем химните на империята!
  Момичетата тичат сами, а голите им кръгли токчета проблясват.
  Момчето, като видяло момичетата, уплашено ги попитало:
  - А ти откъде се взе бос?
  Елизабет отговори:
  - Да направим тактическа маневра!
  Момчето изчурулика:
  - Едно, две - скръбта не е проблем,
  Никога не трябва да отстъпвате!
  Дръжте носа и опашката си по-високо с тръба,
  Знайте, че истинският приятел е винаги с вас!
  Катрин изчурулика, оголивайки зъби:
  - Знай, че истинският приятел винаги е с теб!
  Елена изкрещя:
  - Не се страхувай! Ще се върнем....
  И четирите момичета извикаха в хор;
  Вярвам, че целият свят ще се събуди
  Ще има край на фашизма...
  И слънцето ще грее
  Пътят, осветяващ комунизма!
  Воините са готови да разкъсат всеки германец... И боси в снега са толкова секси и красиви. Колко красиви са тези момичета, като цъфнали и неувяхващи рози.
  Е, Хитлер не се шегува, а около Родината ни върти облаци. Той забива зъбите си в самото сърце и пие кръвта й!
  А момичетата оставят много красиви следи след себе си. Немците вървят по тези следи и тупат на колене и се взират алчно. Това са дивите воини. И германците целуват следите на момичетата.
  А Анастасия Ведмакова и Акулина Орлова се бият в небето. Две прекрасни момичета.
  Анастасия, сваляйки нацистите и обръщайки самолета си с боси пръсти на краката си, пееше:
  Ще се борим за по-светло утре!
  Акулина, отрязвайки опашките на нацистите, използвайки голите си пръсти, чурулика:
  - Нека се целунем!
  И момичетата отново вършеят немците без никаква жалост и церемония. Ето колко са умни.
  Анастасия, отново обърна своя Як-9 и, скърцайки, vyaknula:
  - Това е името на комунизма!
  Акулина се съгласи с това:
  Вярвам, че целият свят ще се събуди...
  Анастасия, събаряйки германците, изсумтя:
  - Родината е нашето слънце!
  И такива са бойните момичета тук, висшата съветска класа.
  И немците го разбират, много трудно. И военните операции се развиват...
  През март нацистите започнаха да щурмуват Баку. Има атака срещу голям град, пълен с петрол. Битките са ожесточени.
  Германците обстрелват Баку с тежка артилерия.
  И бомбардиран от щурмоваци. Но бомбите се хвърлят и от първите, най-нови Ю-488, които се отличават с колосална мощност. Тези машини са просто зверове.
  На една от тях, Гертруд, Ева и Фрида. Красиви момичета, имащи отлична гледка, хвърлят бомби върху съветските позиции. И те убиват войници от Червената армия и цивилни.
  Баку гори... Димът се издига в стълбове. Нефтени кладенци горят, всичко гори.
  Гертруд казва с усмивка:
  - Бог обича Германия!
  Ева, натискайки голата си пета върху лоста и пускайки бомби, се съгласява:
  - Разбира се! Ние сме избраната раса!
  Фрида изпя агресивно:
  - Нашите хора са избраните на небето!
  И намигна на спътниците си. Това са момичетата тук и се бият, просто олицетворение на агресивността. И бойна мощ.
  Гертруд избухна с въздушно оръжие и изчурулика:
  - За величието на нашето Отечество!
  Ева, стреляйки по противници, потвърди:
  - За колосално величие!
  Момичетата могат да се видят, че бързо овладяват самолетите. Това са бойните приятелки.
  И не можете просто да ги спечелите с карти. И те вършеят врагове с дива ярост.
  Фрида отбеляза:
  - Аз съм жена с големи мечти и красота!
  След това тя отново стреля от самолетни оръдия, сваляйки съветски изтребители, които се опитваха да атакуват германското чудовище.
  Да, срещу нацистите има усещане, че те не могат да устоят.
  Баку е атакуван.
  Тамара и нейният батальон се бият за този град. Момичетата се бият отчаяно и показват несравним героизъм.
  Тамара се обърна, хвърли граната с боси пръсти, разпръсвайки германците и техните наемници, изскърца:
  - За моето безгранично Отечество!
  И намигна на спътниците си. Тя е воин от най-високо ниво, който няма равен.
  Въпреки че, разбира се, другите момичета не са лоши. Да кажем, че се бият много добре.
  Анна, например, взе, положи нацистите, сякаш с удар на сърп.
  И изчурулика:
  - За СССР!
  И с босата си пета направи убийствен подарък на смъртта.
  Акулина, стреляйки по врага, изпищя:
  - За моята Родина!
  И с голи пръсти, как да стартирате презентации за унищожаване, които унищожават всички подред.
  Виктория се бие с врагове, действайки отчаяно и решително. Нокаутира опонентите на залпове. След това с босите си пръсти хвърля гранати със смъртоносна сила. И пищи:
  - За идеите на комунизма!
  Олимпийските игри също се бият. И това героично момиче ще хвърли цяла кутия експлозиви с босите си мускулести крака. И танкът "Лъв" ще се преобърне.
  Воинът възкликва:
  - Но Пасаран!
  Бойни момичета и много красиви. Никога не се отказвайте и никога не се отказвайте. Те имат силата на терминатори.
  И силите са много неравни... Баку е обхванат от пожари. Съветските войски нямат достатъчно боеприпаси. И това е основният проблем.
  Мнозина се предават в отчаяние.
  Герда и нейният екип принуждават мъже-роби да целуват босите си подметки. Тези прилежно го правят и си облизват петите.
  Тогава момичетата отново се качват в Panther-2 и стрелят. Нокаутира съветските оръжия...
  Почти целият Кавказ вече е превзет. Но Ереван все още издържа. Героически се бие град Поти - последното пристанище, в което все още се държат останките от Черноморския флот.
  И там се бият момичета от различни националности. И се бие отряд босоноги Гюлнази. Красива грузинка и има екип за момиче.
  Гулнази хвърля пакет с експлозиви с бос крак, разкъсва нацистите и изскърца:
  - Слава на величието на световния комунизъм!
  Тамила, нейният партньор, също хвърля смъртоносна граната с бос крак, разкъсва турците и крещи:
  - За Родината!
  Маша е момиче от Русия, обръща се и хвърля експлозивна сила с голи пръсти на краката си и разбива нацистите, вика:
  - Слава на времената на световния комунизъм!
  Маргарита също прави добре насочен завой. Тя покоси нацистите и изпрати подарък на убийствена смърт с боса си пета, смазвайки противниците и крещейки:
  - За нашата победа!
  Ето как момичетата се бият героично. И те наистина не могат да бъдат спрени и не могат да бъдат върнати. Те са просто жени бойци и супер. И ако се бият, тогава като герои и супермен!
  Но, уви, е трудно да се устои на нацистите и техните превъзходни сили. В небето Албина и Алвина печелят уверени сметки. И толкова много самолети са съборени, че явно е невъзможно да ги спрем.
  Албина, сваляйки друг съветски самолет с боси пръсти, пееше:
  - Не можем да бъдем победени, ловецът се превърне в игра!
  Алвина, отрязвайки противниците си и енергично извивайки глава на мощен врат, изчурулика:
  - Слава на ерата на новия арийски ред!
  И също така дава гола пета ...
  Момичетата вече са свалили повече от петстотин самолета и са получили Рицарския кръст на Железния кръст със златни дъбови листа, мечове и диаманти.
  Това са просто невероятни красоти. И ако враговете на Третия райх вече са бити, тогава тези дяволи не могат да бъдат спрени. Повече от 500 свалени самолета само край Марсилия. Това явление, разбира се, е на върха. Хитлер дори решава да одобри шестата степен на Рицарския кръст на Железния кръст с листа от платинен дъб, мечове и диаманти.
  Ще го получи този, който пръв надхвърли хиляда свален самолет. И резултатът ще бъде просто феноменален.
  Албина отсече пет съветски самолета наведнъж с един взрив от самолетни оръдия с калибър 30 мм и, натискайки спусъците с голи пръсти, изгука:
  - Слава на нашата сила!
  Алвина, косейки съветски коли и посичайки враговете с помощта на голите си пръсти, vyaknula:
  - Голяма слава на героизма!
  И воините си намигнаха!
  Те се бият както винаги по бикини и боси и това е тяхната сила. Момичетата са просто супермен-жени. Въпреки че служат на зла кауза. И обичат да пържат петите на пленените пионери с искра. Ето момичетата тук. Брутално, но сладко.
  Албина веднъж каза:
  - На света няма доброта, има само слабост!
  И с боса си пета тя хвърли няколко бомби върху съветските позиции, избивайки три оръдия.
  Това са воините, които не дават абсолютно никаква милост към никого! Но ударите им са просто смазващи.
  Алвина отбеляза с усмивка:
  - Няма място за слабите, под слънцето!
  И намигна на партньора си.
  Воини, които не показват слабост и никога не се предават. Те са наистина шампиони на шампиони. Макар и със знак минус, тъй като служат на зла сила.
  Но в същото време забавен и очарователен.
  Албина, оголила зъби и изпращайки смъртоносни въздушни снаряди към опонентите си, чурулика:
  - Нацистката дума е свята - ще унищожим завинаги!
  Алвина агресивно забеляза, събаря противниците:
  - Наистина сме пирати!
  Албина, отрязвайки враговете, потвърди:
  - Всичко друго е мечта!
  И воините станаха толкова смазващи и събарящи всички, като да вкарват шайби с бухалки.
  Алвина изчурулика, докато смаже руските самолети:
  - Ние се борим с орлите на Хитлер!
  И намигна на спътниците си.
  Воините тук всъщност пускат червата на враговете. Червената армия получава капитали от тях.
  Биещите се момичета толкова ревностно нокаутират руските войски.
  Но Хелга на ТА-152 унищожава съветските сухопътни войски. Нокаутира SAU-85 и крещи:
  - За величието на Германия и нейните синове и дъщери!
  Но бойните действия за Астрахан все още продължават.
  Момичета с последни сили да се държат.
  Аленка хвърля бомба с експлозив с бос крак. Разбива нацистите и крещи:
  - За свещения комунизъм!
  Анюта, стреляща по нацистите и също хвърляйки граната с голи пръсти на краката си, крещи:
  - И спасение за страната!
  Алла, събаряйки противници и ги косеше без излишни церемонии и хвърляйки граната с голата си пета, изскърца:
  - Така звучи нашата слава!
  Мария, унищожавайки враговете, хвърляйки подаръци на смъртта с боси пръсти, реве:
  - Велики сме в нашата слава!
  Маруся, като коси настъпващите арабски наемници в редици и хвърляйки граната с бос крак, вие:
  - За промени, така че цените да паднат веднага!
  Матрона, гасяща нацистите от картечница, го взе и изпищя:
  - Нашата родина на СССР! Ще бъде смазан сър!
  Воините тук действат с голяма агресивност. И бойният им натиск е колосален.
  Като цяло те показват колосалния си пилотаж. И наистина неудържим натиск.
  Воини боси, но щастливи...
  През април все пак нацистите превзеха Баку. Липсата на боеприпаси взе своето. В същото време почти едновременно падна и Поти. Издържа само Ереван, разположен на планинските склонове. Но той също беше обречен. Там свършваха и боеприпасите и храната. Просто турците още не са щурмували този град и събират прах, за да умрат от глад.
  Момичетата от батальона на Тамара частично изчезнаха сред подземието, а част, заедно с командира, се преместиха по тила към фронта... Те искаха да пробият към своите.
  Кавказ вече е почти напълно превзет, но войната продължава. Въпреки че СССР загуби най-голямото си петролно находище по това време. Но Червената армия не е съкрушена по дух. А петрол все още има в района на Волга, в Сибир и на много други места.
  Хитлер нареди да довършат руснаците в Астрахан до 20 април. И битката се разви в колосален мащаб. И бомбардировките рязко се засилиха.
  СССР беше подложен на силен натиск. Боевете продължиха за Алма-Ата, която беше щурмувана от японците. Градът беше почти изцяло обграден.
  Самураите, щом стана малко по-топло, се опитаха да развият настъплението и то в посока Магадан.
  Вероника се бие в Алма-Ата и се бори с натиска на самураите със своя батальон от момичета.
  И има много от тях. Воюват и китайците, вербувани по методите на колапса.
  Японците хвърлят жълти войници в бой... Те напредват и буквално хвърлят съветските позиции с труповете си.
  Вероника гори. И той коси китайците и самураите в редици. Хвърля гранати с голи пръсти и скърца:
  - Слава на руския дух!
  Марфа също стреля, отсича опонентите и скърца:
  - За нашето Отечество!
  Наташа, стреляща по японски и китайски войници, наети за ролята на пушечно месо, крещи:
  - За Великия комунизъм!
  Алина, стреляйки по самураите и китайските бойци, косейки ги с голяма страст и дарявайки смъртта с боса си пета, изскърца:
  - За новите граници на комунизма!
  Вероника стреля по врага с голяма точност и пробива главите на китайците и в същото време крещи:
  - Слава на съветската земя!
  И с бос крак изпраща колосална сила на граната, която разкъсва всички врагове.
  Марфа, посичайки врага и хвърляйки дара на смъртта с голи пръсти, крещи:
  - Управлявайте ерата на комунизма!
  Наташка се разкъса, хвърляйки експлозивен пакет с бос крак, маса китайци, вякнула:
  - За новия съветски ред!
  Алина, стреляйки много точно по врага, изпищя:
  - За новите граници на комунизма ще се борим!
  И нейната гола пета се поддаде на бомбата на унищожението.
  Борбени момичета, сякаш искри валят от очите им.
  Не, японците не могат да завладеят такива хора, дори заедно с китайските сили. И самурайската пръчка за нападение.
  И отново хвърлят трупове на всички подходи. Но те са твърде много и батальонът босоноги красавици трябва да отстъпи.
  И има японски нинджи момичета. И е много трудно да се бориш срещу тях.
  Те са толкова искрящи, борбени и красиви. И хвърлят краката си с боси пръсти, подаръци с голяма разрушителна сила.
  Момиче нинджа със синя коса посича съветски войници с мечове и крещи:
  - За епохата на царуването на императора!
  Момиче нинджа с жълта коса управлява вятърна мелница, смазва руските военни и скърца:
  - Слава на ерата на банзай!
  Момиче нинджа с червена коса използва хеликоптерна техника, отряза съветски офицер и извика:
  - Ние винаги печелим!
  Момиче нинджа с бяла коса използва техника на пеперуда, посече трима руски войници и хвърли грахово зърно с боси пръсти. Избухна и преобърна трийсет и четирите.
  Воинът изпищя:
  - За новата японска поръчка!
  Такива момичета тук са прекрасни и наистина готини... И Червената армия в Далечния изток срещна сериозен враг.
  Но тук, в центъра, съветските войски нанасят внезапен удар в посока Ржев.
  Тук екипажът на Елизабет се бие за първи път на новия танк ИС-2. Машина, с която са свързани някои надежди. Обикновено в него има петима членове на екипажа, но тук воините се справят с четирима.
  Елизабет стреля със 122 мм оръдие. Разрушителен снаряд лети с убийствена сила. Описва дъга и удря от голямо разстояние Т-4.
  Елизабет възкликва:
  - Ето какво направих добре!
  Екатерина в отговор се обвини, използва голите си пръсти и с досада отбелязва:
  - И пистолетът не е твърде бързострелящ!
  Елизабет се съгласи с това:
  - Изобщо не е перфектен унищожител на танкове!
  Елена, която помогна с боси крака да зареди оръжието, отбеляза:
  - Но убиец!
  И тогава Катрин стреля. И снарядът удари Пантера на борда от голямо разстояние. Да, пистолет убиец...
  Катрин отбеляза:
  - Имаме много енергия и вълнение!
  Елена се съгласи с това:
  - Много! Слава на Русия!
  Ефрасия също отбеляза:
  - Видимостта на тази кола е слаби момичета. Как го снимаш?
  Елена логично отбеляза:
  - И това е нашето тренирано око! Ако бием, значи бием!
  И воините пееха в хор:
  - Няма да се страхуваме и винаги ще се борим!
  . ГЛАВА 7
  На 21 април Астрахан все още беше частично под съветски контрол. Германецът не беше напълно завладян от това.
  Теренът позволяваше да се защитава добре тук. И германците решиха да сменят тактиката. Вместо атаки, те преминаха към бомбардировки и обстрели.
  Аленка и екипът й се скриха в бункер и изчакаха масирания обстрел.
  Момичетата бяха само шест от тях, които играха на карти. Те държаха колодите с боси пръсти и водеха дискусия.
  Анюта каза ядосано:
  - В Кавказ само Ереван не беше превзет. Това е само последният ни остров в този регион. Какво следва?
  Аленка логично предложи:
  - Най-вероятно ще отидат в Москва. Това е тяхното кредо!
  Аллах отбеляза с въздишка:
  - Силите са много неравни... Ние наистина губим войната, а нямаме достатъчно войници!
  Мария логично отбеляза:
  - И нацистите губят! Те не могат да ни устоят!
  Матрена изрази мнението си, хвърляйки карта с боси пръсти:
  - Родени сме да побеждаваме и със сигурност ще победим, знам го!
  Маруся се съгласи, като победи опонента си с голи пръсти:
  - Разбира се, няма съмнение!
  Аленка не би била толкова оптимистична, хвърляйки карта с голия си загорял крак:
  "Ние, момичетата, може да се наложи да живеем под окупация, но вярвам, че определено ще победим!"
  Анюта категорично каза:
  - Можете да се биете с партизански методи и ще бъде много красиво, когато се биете с такива много готини!
  Аллах агресивно отбеляза:
  - Трябва да се бориш по-активно!
  Момичетата замълчаха разговора. След това преминаха към друга тема.
  Маруся отбеляза с досада:
  - Броят на вярващите расте. Противно на всякаква логика!
  Анна отговори на това:
  Все още никой не е доказал, че няма Бог. И не може да докаже обратното. Така че тук можете да спорите до безкрай.
  Елена потвърди:
  - И да спорим тук е глупаво и безполезно!
  Аллах се съгласи с това:
  - Да, този разговор е безполезен. Освен това, ако има Бог, значи Той е такъв, че е по-добре да го няма!
  Матрьона се изкикоти и отбеляза:
  - По-добре е такъв Бог да не съществува! А дотогава нека пеем!
  И момичетата пееха в хор;
  Ние сме момичета, присъединяваме се към комсомола,
  Те се заклеха с вяра, че ще бъдат Отечеството ...
  Така че нацистите очакваше яростно поражение,
  Е, и Русия да живее при комунизъм!
  
  В крайна сметка Ленин е с нас, сякаш като метал,
  От бронз, който е по-силен от всяка стомана...
  Мечтаех да обърна световете
  Както завеща великият гений Сталин!
  
  Ще направим Отечеството по-хладно
  И ние ще издигнем Отечеството над звездите...
  Нека има успех с комсомолците,
  Въпреки че краката ни са боси!
  
  Фашистът нападна моята родина,
  От изток нагло се изкачват самураите ...
  Обичам Исус и Сталин
  И вярвам противника, ще разкъсаме!
  
  В крайна сметка известният Бог Сварог е с нас,
  Кой комунизмът на шега ще изгради...
  Славният жезъл е по-силен от всички във вселената,
  Ще добави към съзнание и воля!
  
  Вярваме, че никога няма да се откажем
  Не поставяйте отечеството на колене...
  Другарят Сталин е ярка звезда,
  А нашият учител е мъдрият гений Ленин!
  
  Ние ще направим нашето Отечество,
  По-красива и сияйна на планетата...
  И ще бъде, знай смъртоносния пистолет,
  Нека възрастни и деца да се забавляват!
  
  Изгори Сварог, не гори в сърцето си,
  Вие сте покровител на всички мечове на Русия ...
  Ще построим скоро, вярвам в силен рай,
  Исус ще дойде свята мисия!
  
  Не вярвайте на приятелите от бандата на Хитлер
  Че тя ще спечели лесно и заплашително...
  Всичко, от което се нуждаете, е едно семейство -
  И вярвайте, че не е късно да обичате Родината!
  
  Всемогъщият Господ пази всички ни,
  Издигнете трикольорното знаме над земята...
  И злият хищник ще се превърне в игра,
  Ще успеем да се справим със Сатаната!
  
  Обичам Великото Отечество
  В цялата вселена няма по-красива теб
  Няма да продадем Русия за рублата,
  Нека изградим мир и щастие във Вселената!
  
  В името на нашата родина, мечта,
  Велика Русия ще възкръсне...
  Всичко друго е просто суета
  И нов месия ще бъде с нас!
  
  О, моя всемогъща Лада,
  Ще дадете любов и мир на руснака...
  Обръщам се към теб, затова се моля,
  И ако е необходимо, ударете с мълния!
  
  Мария Богородица Небесна,
  Вселената даде на Исус...
  Заради вас, великият Бог възкръсна,
  Хората не са загубили истинския вкус!
  
  Забележете, че комсомолците са
  Боговете на Русия са много почитани ...
  Ние сме великите синове на родината,
  Руснаците винаги печелят!
  
  Приятелите трябва да се молят на родината,
  Перун, Ярило и Сварог са могъщи ...
  Ще бъдем много силни съпрузи
  И дори ще издуем облаците в небето!
  
  Сега врагът вече е изхвърлен от Москва,
  Много си наранил фашистите...
  Ние сме верни на Исус и Сталин,
  Ще има достатъчно танкове с оръдия!
  
  Не, врагът няма да може да обуздае руснаците,
  Тъй като нашите воини са всемогъщи...
  Изпити, сдаване, само за пет,
  За да бъде много силно всяко момче!
  
  Повярвайте ми, Сталинград ще бъде славен,
  И ние ще го пазим от натиска...
  Ще дойде победоносно рицарско подреждане,
  Въпреки че кръвта тече необуздано!
  
  Боси момичета в студа
  Те бягат, трептят с петите си ...
  И те ще ударят фашистите с юмрук,
  Необщителният Каин ще бъде сплескан!
  
  Всичко ще бъде, хората добре знаят
  Ние сме в космоса, ще отворим съзвездията...
  В крайна сметка е грях да се съмняваш в доблестта,
  И ще има човек на Божия трон!
  
  Науката скоро ще възкреси мъртвите,
  Ще можем да станем по-млади и по-красиви...
  Над нас е златокрил херувим,
  На моята красива майка Русия!
  Момичетата изпяха добре цяло стихотворение и продължиха да играят карти с боси крака ...
  22 април беше рожденият ден на Ленин. Момичетата пиеха алкохол, разреден с вода и кафе и мъркаха под носа си...
  Червената армия извърши поредната Ржевско-Сичевска операция в центъра. Германците бяха в отбрана и отвърнаха. Воюваха новите съветски танкове Т-34-85 и ИС-2. Последната кола често засядаше в калта. Да, и бронята на "Тигъра" -2 и по-тежките "котки" не взеха челото. "Пантера" -2 също можеше да се пробие само отблизо.
  Най-немската кола прониза съветската от по-голямо разстояние.
  Хитлер като цяло беше доволен от "Пантера" -2, която е задоволително защитена, както и добри шофиране и оръжия. Но той поиска да се създаде танк, който да бъде по-добре защитен и в същото време да кара поносимо ...
  "Мишка" в този случай се оказа неефективна машина. E-100 беше активно разработен като част от серия E. Разположението на двигателя и трансмисията трябваше да бъде направено заедно, а кулата беше по-тясна и по-наклонена, като корпуса. Дебелината на бронята остава сравнима с Maus, както и въоръжението, но теглото трябва да бъде намалено до 130 тона поради височината. Двигателят, напротив, трябваше да стане по-силен при 1500 конски сили, а танкът имаше задоволителна мобилност.
  Като цяло, серия "E" трябваше да бъде ново поколение танкове. С по-ниски силуети, с големи ъгли на рационален наклон, мощни оръдия и двигатели, плътно разположение.
  Въпреки това, докато германците вече имаха добри коли. "Пантера" -2 замени предишния модел. Имаше и нов "Тигър" -2 с по-мощен двигател, тясна кула. По-добре защитени и по-леки на тегло.
  Така че нацистите не седяха неподвижни.
  На 24 април 1944 г. първият немски реактивен бомбардировач Arado удари Москва с подарък на смъртта. Той хвърли бомба от голяма височина и лесно изпревари съветските бойци.
  Хитлер каза, че сега СССР няма шанс и скоро ще бъде краят на Червената армия.
  На 25 април започна нов щурм срещу Астрахан. В битката участва и първата земекопна машина: подземен танк.
  На него се биеха две германки: Мерцедес и Дора. Воините изпробваха подземен модел, който се движеше в земята.
  Макар и доста лек, с късоцевно 75-милиметрово оръдие и четири картечници.
  Момичета дърпат коли по земята. Свредлата се въртят, прорязвайки скалата. Движението е доста бавно седем километра в час, за превозни средства, под земята, това не е лошо.
  Mercedes натиска боси пръсти на първия джойстик в германската армия. Много е удобен за работа и произнася:
  - Ето нашата немска наука като успя!
  Дора се съгласи с това:
  - Да, ние вече знаем много! Силата ни е много голяма!
  Управлява се и с джойстик. Момичетата тестват специална машина с радар.
  Ето съветска батерия напред и можете да се гмурнете под нея.
  Мерцедес, оголил зъби, отбелязва:
  - Ще изградим нов ред!
  И сега се появява машината на нацистите. Осколочно-фугасен снаряд удря съветските оръдия. И поразява войниците на Червената армия.
  Дора казва със смях:
  - Да здравствуват страхотен реваншизъм!
  И с голи пръсти прави точни удари. Удря врага и изскърца:
  - Слава на новата мечта!
  Мерцедес драска от картечници и с вой казва:
  - За ерата на великите мечти!
  Момичетата се смеят и аплодират. Това са агресивните и много пъргави воини.
  Дона агресивно отбелязва:
  - Има много хубави неща на света!
  И с боси пръсти натиска копчетата и стреля отново, по съветските артилеристи.
  Мерцедес потвърждава с усмивка:
  - И ще бъде още по-красиво!
  И също стреля с боси пръсти. Така стрелят тези бойни момичета.
  Е, какво е друго устройство за война...
  Настъплението на нацистите към Астрахан се засилва...
  Всички подходи бяха отцепени... И съветските войски бяха принудени да отстъпят на 1 май 1944 г., след като завършиха дългата, героична отбрана на града. Тази крепост също падна.
  Нацистите отбелязаха падането на Астрахан с фойерверки. И все пак защитата не беше напразна. И на Fritz им отне известно време, за да попълнят войските и да изтегли резервите...
  Фюрерът планира да настъпи в посока Саратов и по-нататък по Волга с дълбок обход на Москва.
  Но докато германците прегрупираха силите си, те дърпаха резерви. И битките бяха във въздуха.
  Германската авиация се опита да затвърди своето превъзходство. Бойните тестове на ME-262 разкриха липсата на надеждност на тази машина и честите й аварии, както и проблеми с маневреността. Така че докато нямаше идеи за пълната замяна на немските единици с този самолет. TA-152, напротив, се оказа страхотна машина за времето си и все повече се въвеждаше. ME-309 и ME-109 останаха на въоръжение.
  Ракетният ME-163 се оказа добър изтребител за битка, но твърде малкото време за полет направи почти невъзможно използването му в битка.
  По-успешен се оказа реактивният бомбардировач Arado, който поради високата си скорост беше почти невъзможно да бъде свален със зенитни оръдия и съветските изтребители не можеха да го настигнат. Реактивните разузнавачи бяха доста добри. Германците разработват и други машини. Например XE-162, по-лек изтребител от ME-262, лесен за производство, евтин и маневрен, за да бъде направен предимно от дърво. И други бойци. И ME-1010 и TA-183 ... И по-модерната и надеждна модификация на ME-262 X. И изтребителите Gotha без опашки, и много повече.
  Въпреки това досега германските изтребители, задвижвани с витла, бяха много по-силни от съветските машини. Които паднаха в качеството и бяха доста слаби както в двигателите, така и в оръжията. Освен това Як-9 беше допълнително опростен и сега върху него беше поставено само едно 20-мм авиационно оръдие, изоставяйки картечницата. Това намали разходите и опрости производството и позволи да се намали теглото.
  Все пак картечницата срещу немските самолети е доста слаба. Досега СССР не можеше да си позволи да произвежда по-модерни модели автомобили и пасове по скорост и оръжия пред нацистите. По-голямото тегло на машините създаваше и проблеми с маневреността.
  А липсата на гориво намали летателната подготовка на крилатия персонал.
  Алвина и Албина, след като усвоиха мощните оръжия на ME-309 с прилична скорост, не искаха да кацнат на ME-262, който се разбиваше твърде често. И по скорост вече са по-силни от руснаците.
  Алвина, отрязвайки съветската кола, отбеляза:
  - Битката в небето е интересна!
  Албина, с помощта на боси крака, насочвайки боеца към целта и я смачквайки, се съгласи:
  - Да, ние по същество сме най-силните в света!
  И момичетата се смееха като луди.
  Мей се оказа относително спокоен. Червената армия все още се опитваше да отсече издатината на Ржев.
  Елизавета стреля от ИС-2 по опонентите си... Съветската кола имаше добра защита само в горната част на челото на корпуса. Челото на кулата не е достатъчно защитено. И се пробива дори от близко разстояние от оръдия Т-4. Последният танк обаче беше окончателно спрян от производство през май, както и Panther и обикновените Lion и Maus. Сега в сериите "Патера" -2 и "Тигър" -2 са максимално унифицирани и с подобни оръжия.
  Тези машини са добре защитени на челото, доста слаби отстрани и се различават повече по тегло. Техните характеристики на шофиране с нови двигатели са приемливи за военните. Но и тези танкове са временни... Пантера-3 и Тигър-3 от серия Е се подготвят да ги заменят. С по-плътно разположение, с разположение на двигателя и трансмисията в един блок и напречно, с лека, опростена и в същото време проходима и лесно ремонтируема ходова част.
  Новите машини трябва да бъдат по-добре защитени, но без значително увеличаване на теглото.
  За сметка на оръжието тук няма единство. Бронята на съветските танкове не е твърде дебела и с лошо качество. И няма смисъл да поставяте голям калибър оръжия. 88-милиметровото оръдие на военните е добре. Тя взема тридесет и четири от четири километра, а IS -2 от малко по-близо. Така че развитието е в ход...
  В СССР трябва да се отговори на нещо. Но ето какво, все още не е ясно... Има планове за създаване на СУ-100. Този самоходен пистолет е просто ефективен и с проникващо действие. С нея са свързани някои надежди за борбата срещу нарастващите тежки танкове на Третия райх. Но все още трябва да се направи, както снарядите за такова чудовище, и трябва да се установи масово производство на пистолета, което във военно време не е твърде много, това е реално.
  Но екипажът на танка на Елизабет се бие на Т-34-85. И момичета боси и по бикини се борят смело.
  Елизабет стреля с голи пръсти по нацистите и пробива Пантера отстрани, казвайки:
  - За великия комунизъм!
  И техните тридесет и четири скачат и бързо се обръщат, стреляйки.
  Екатерина също стреля много точно по противника. Остарелият танк Т-4 го разбива отстрани и изпищя:
  - Слава на рицарите на СССР!
  И отново намига на приятелите си. Получи се такова войнствено момиче.
  Елена също стреля по противника. Пробива го много прецизно, като в този случай разбива пързалката Тигър-2 и реве в горната част на дробовете си:
  - За светата Русия!
  Еуфрасия стреля точно по врага. Прави точен изстрел отстрани на врага, пробива метала и крещи:
  - За светия комунизъм!
  И момичетата разгръщат танка си уверено и се отклоняват от снарядите. Не е лесно да победиш момичета.
  Тук срещу тях се появи най-новият и страхотен "Лъв" -2. Опитайте се да пробиете през такъв танк и той се опитва да удари тридесет и четирите.
  И стреля от разстояние.
  Елизабет отговори с туитър:
  - Няма да го вземеш!
  И изпраща снаряд към танка "Лев" -2 от голямо разстояние. Удря го в челото.
  Хитлеристът щрака.
  Тогава Катрин стреля отново, използвайки голите си пръсти на врага, и този път снарядът, описал дъгата, просто уцели фашиста в дългата цев на оръдието.
  Катрин изгука:
  - Остро око, коси ръце, това не е за нас!
  Германецът, след като загуби багажника си, започна бързо да се обръща и да си тръгва. "Лъв" -2 е първият немски танк, в който трансмисията и двигателят са разположени отпред в един блок, а скоростната кутия е на самия двигател.
  Това му позволи да намали височината си и да намали теглото си, повишавайки значително скоростта си. И така "Лев" -2 напусна и имаше шанс да прекъсне дистанцията...
  Елена с боси пръсти насочи пистолета, взе го и стреля по врага. Снарядът се удари в кърмата на корпуса на "Лъв", но рикошетира...
  Елена изръмжа:
  - По дяволите, разстоянието е голямо. Няма да го вземем!
  Екатерина избълбука, оголивайки зъби:
  - "Лъв", момичета, това е "Лъв", как не се обиждаме! Скоро познайте, приятели, много ще се срамувате!
  И техният танк удари Т-3, този танк просто се обърна настрани и може да бъде ударен от голямо разстояние.
  А момичето стреля с боси пръсти и гука:
  - Слава на ерата на комунизма на земята!
  Ефрасия отбеляза с досада, стреляйки по врага и използвайки боси пети:
  - Родината ни е силна, тя пази света!
  Елизабет чурулика, оголи зъби, и запя, съчинявайки цяло стихотворение, докато вървеше:
  Няма да бъдем победени от Сатана
  Моята родина е най-красивата в света,
  Слава на една красива страна....
  Възрастни и деца ще се радват в него!
  
  Нека момините сълзи цъфтят в него,
  И херувимите свирят приличен химн...
  Фюрерът ще дойде капут
  Руснаците са непобедими в битките!
  
  Комсомолците тичат боси,
  Те стъпват по снега с боси пети...
  Хитлер, изглеждаш готино
  Ще те преместя в танк!
  
  Можем ли да победим нацистите
  Както винаги сме боси момичета...
  Най-страхотният рицар е нашата мечка,
  Ще избие всички с автомат!
  
  Не, ние момичетата вече сме много готини,
  Ние буквално разкъсваме всички врагове ...
  Нашите нокти, зъби, юмруци...
  Ще изградим място в един прекрасен рай!
  
  Вярвам, че ще има готин комунизъм,
  Страната цъфти в нея, вярвайте на съветите ...
  И тъжният нацизъм ще изчезне,
  Ще се пеят, вярвам, подвизи!
  
  Ще цъфти, вярвам, че ръбът е бурен,
  От победа отново сме към победа...
  Победете японеца Никълъс
  Самурай ще отговаря за подлостта!
  
  Няма да се оставим да бъдем наклонени,
  Смазайте враговете си с един удар...
  Нека ловецът се превърне в дивеч
  Смазахме Вермахта с добра причина!
  
  
  Повярвайте ни, че не се отказваме от ръка,
  Руснаците винаги са умеели да се бият...
  Заточихме нашите щикове от стомана,
  Фюрерът ще се превърне в образ на шут!
  
  Това е моята родина
  В него свири руски акордеон...
  Всички народи са приятелско семейство,
  Авел триумфира, а не Каин!
  
  Скоро ще бъде в славата на СССР,
  Въпреки че нашият враг е жесток, коварен...
  Ще дадем пример за доблест,
  Руският дух ще бъде прославен в битки!
  . ГЛАВА Љ 8
  Май 1944 г. мина бързо... Албина и Алвина събираха сметки по самолетите.
  Те са момичета, които като на крилете на херувимите се втурват.
  Албина сваля руски самолет с боси пръсти и крещи:
  - За Третия райх!
  Алвина също е боса и по бикини събаря съветски самолет, разцепва го на парчета и крещи:
  - За арийския комунизъм!
  След това момичетата, използвайки 37-мм оръдие, започнаха да стрелят по съветски танкове.
  Избиват трийсет и четирите и крещят:
  - Много сме готини!
  Албина натиска педала с голата си кръгла пета и чурулика:
  - Нека се прослави комунизмът!
  И пробива съветската кола.
  Алвина също стреля точно по врага, нокаутира го и крещи, оголивайки зъби:
  - Нашата истина е в юмрука!
  Такива остроумни момичета... И унищожават съветските полкове... Например взеха ИС-2. Така го нападнаха от въздуха и как го заковаха от самолетен пистолет. Те пробиха метала и накараха резервоара да изгори. И детонират бойни комплекти.
  Албина изчурулика с пълна сила:
  - Момичето обича да убива! Ето го момичето!
  Алвина изсъска, оголивайки перлените си зъби:
  - Слава на нашата Родина! За комунизма!
  Момичетата вече се заеха с тоталитарното унищожаване на противниците.
  И Червената армия беше уверено разбита.
  И Герда се биеше в екипажа на своята "Пантера" -2 и беше ангажирана с пълно унищожение.
  Момичето насочи оръдието с боси пръсти. Тя събори трийсет и четири и изрева:
  - За величието на комунизма по арийски!
  Шарлот също стреля с боси пръсти на съветския танк, разби бронята и изкрещя:
  - За големи успехи в света!
  Прецака без много церемонии и Кристина. Да, тя го направи толкова уместно, събори съветската тридесет и четири с боса си пета и извика:
  - За големите граници!
  Магда също изстреля снаряд на свой ред и изгука:
  - За новия арийски ред!
  Тогава момичетата го взеха и запяха в един глас:
  - Всички сме скинхед фенове на свободата, борим се за нов ред! Скоро народите ще станат арийски, бием се с огън и меч!
  Воините, трябва да кажа, се оказаха много борбени. И ако свалят врага, тогава до края.
  Съветският съюз е атакуван от превъзходни сили. Япония се натиска от изток.
  Двама японски пилоти, Toshiba и Toyota, атакуват съветските позиции от въздуха.
  И двете японки са много красиви и боси и по бикини.
  Toshiba прави приближаване по въздух, пробива покрива на съветски танк и реве:
  - Аз съм чудовище от японския ад!
  Тойота, натискайки пръстите на босия си крак върху педала и посичайки врага, крещи:
  - За величието на идеите на Япония!
  Тези момичета са невероятни. И смазват враговете много активно.
  И СССР наистина губи от самураите. И е разбираемо защо. Къде да устоим на такъв фанатизъм и технология.
  Японски момичета тук на леки, но пъргави танкове пробиват и Червената армия е специално овършена.
  Танковите части не са шега.
  Toshiba хвърли бомби върху съветските позиции от въздуха, а няколко оръдия излетяха и изчуруликаха:
  - За великия комунизъм!
  След това ще се смее...
  Toyota по време на полет отбеляза:
  - Руските богове са странни. Те се покланят на човека, разпнат на кръста, и го смятат за Бог. Дори някак си става смешно!
  Toshiba се засмя в отговор, като отбеляза:
  - И ние самите скоро ще станем богове и ще продължим еволюцията на нашата Божественост!
  И момичетата са много готови да се смеят.
  Тойота се засмя:
  - Силата ни е в единството!
  Toshiba агресивно потвърди това:
  - Нашата сила, нашият юмрук!
  И отново от небето те ще свалят поток от самолетни снаряди върху врага, пробивайки тридесет и четирите.
  Това са бойни момичета и какво още казват. Япония ще погълне и изгори всички.
  А когато пионер е измъчван, той се оказва изключително агресивен.
  Особено ако петите на момчето са пържени. Това е най-малкото, което не е супер действие...
  И момичетата крещят с пълна сила...
  И съветските момичета също се бият смело и свалят противници. И те действат предсрочно и таранят.
  Анастасия Ведмакова и Акулина Орлова са много активни красавици в небето.
  И те свалят нацистите, въпреки че тези самолети са по-силни.
  Анастасия натиска спусъка с голите си пръсти и пее:
  - Не е лошо да си силен, да си сигурен!
  Акулина натиска спусъка с голата си пета и потвърждава:
  - Ще бием много силно нацистите!
  И двете момичета запяха:
  - Силен, силен, много труден за победа! Силен, силен, много труден за победа!
  След това воините започнаха да четат крилати афоризми, които препускаха като коне или по-скоро млади жребци;
  Един политик често тормози, за да сложи хомот на избирателите!
  Петел политик мачка избирателите като кокошки!
  Политикът мечтае да язди бял кон, за да сложи хомот на избирателя!
  Лисицата е малка с зъби и като иска да ги глътне, по принцип ги крие!
  Политик, който говори много за човечеството, е типичен канибал!
  И една мечка може да се приспива с медено-сладки речи!
  За алкохолик горчивата водка е по-сладка от меда!
  Шивачът ще лъже и няма да се изчерви, политикът ще се "изчерви" и ще лъже!
  Една жена, изхвърлила обувките си, облича мъж, до нивото на скитник!
  Ако искаш да се доближиш до Бога, съкрати алчността си!
  Дори в очевидното безразличие на Всемогъщия се крие любовта - в края на краищата децата преди всичко искат да излязат от грижите на родителите си!
  Бог отлага наказанието на злото, за да даде шанс на грешника!
  Талантът и трудолюбието като съпруг и съпруга раждат успех само по двойки!
  Дори медът горчи - ако се удавиш в него!
  Измамата е като вино и гадно, сладко и трудно се спира!
  Любовта е като осколков снаряд - разбива сърцето, разтърсва мозъка, извива джобове, върви настрани!
  Човекът по някакъв начин е равен на Бога - Всемогъщият създаде вселената, а човекът роди глупостта: и двете са безкрайни!
  Успехът, който се гради върху кръвта - очаква съдбата на прободено прасе. Ще изядат бойните си другари - печален е резултатът от гнева!
  Понякога най-добрият начин да поддържате репутация е примка около врата си! Както и да е, не го оставяйте да падне!
  Не можете да лежите под мечка дълго време - тя ще ви смаже!
  Понякога съпругата е като мамут вместо одеяло!
  Писател, който се стреми да жъне банкноти - добро няма да сее, вечно!
  Държава без закон е като тяло без скелет! Само за да не се закостеняват - трябват избори!
  Ако искате да създадете шедьовър - забравете за таксата!
  Най-умела измама е, когато не лъжеш, но никой не ти вярва!
  Разбира се, поражението обещава големи неприятности, но това е само отражение на бъдеща победа!
  В битка носи победа - доблест и добра интелигентност.
  За да победиш, първо трябва да видиш къде!
  Разузнавачът е ковачът на победата!
  Всеки глупак може да осакати - не всеки умен може да излекува!
  Много груби палачи - малко лекари!
  На кого са лекари и на кого са палачи!
  Без болка няма доблест - без храброст няма победа!
  Идеите на комунизма са границата на идиотизма: ако горещите глави и студените сърца се заемат да ги реализират!
  Комунизмът е лек, но тези, които са прекалено мазни, се изгарят!
  Ако нямате търпение, пеенето помага!
  Народът е като желязо - докато изстине, придайте му желаната форма!
  Ако искате да станете популярни - използвайте сила по-често!
  Рейтингът е като адска трева - расте, когато я поливате със сълзи и кръв!
  Народът е като бурен - колкото повече тъпчеш, толкова по-високо се простира!
  Единството е ключът към победата!
  Дисциплината е инструмент за победа! Умът играе с него!
  Единство, смелост, безкористност - ключовете към победата, свободата, щастието! Без дисциплина няма армия, а без армия не може да се намери свобода!
  Трудът ни направи по-силни, умножен от ума ще даде свобода, а заедно с късмета ще донесе щастие!
  Командирът е като върхът на пирамида - трябва да има само един, иначе дори такава здрава конструкция ще се срути!
  Благородството на семейството има същото отношение към смелостта, както дължината на косата към ума!
  Никаква доблест на предците няма да помогне на страхливеца!
  Острие от най-здрава стомана ръждясва в ръцете на говорещ и страхливец!
  Най-ужасното оръжие е Библията в ръцете на негодник!
  Основното богатство на човека: потентността, тя е и основната причина за разрухата!
  Най-добрата професия е проституцията, съчетаваш бизнеса с удоволствието и всеки път нов партньор - без рутина!
  Родословието на героя - можеш да се похвалиш от век, но се качи на бойното поле - страхливо се втурва в тила!
  Бутилка водка е като граната - събаря те, събаря ти мозъците, смачква ти вътрешностите!
  Когато сърцето е изпълнено с милост, по някаква причина портфейлът е празен!
  Истински свободният човек се подчинява на три неща - разум, любов, Бог!
  Любовта е като роза - не цъфти дълго, но боли!
  Роб в душата си е покорен - на страстите, похотта, Божиите слуги!
  Късметът е нестабилен като пясък - само старанието ще го върже с цимент!
  Халба вино е като океан - увлечеш ли се, губиш земята под краката си!
  Жените обичат мъжката сила, но не и в случая, когато я изпитат сами!
  Любовта е като лодка, ако гребеш твърде бързо, тя ще се преобърне и ще потъне!
  В точния момент той въвежда статия - съблазняване на възрастни от младежи!
  Не можеш да сложиш белезници на любовта!
  Това, което е естествено, не е престъпно!
  Любовта е нежно чувство, но най-дебелите окови няма да издържат!
  Ако всички закони действаха, страната щеше да се превърне в затвор, в който се набират пазачи от чужбина!
  Принципът на неизбежността на наказанието не работи, защото не можете да се арестувате!
  Лекарите не трябва да преминават през пистата с препятствия. След него ръцете ще се разклащат, езикът ще се клати и чаша водка, за разлика от махмурлука, няма да помогне!
  Няма нищо по-уморително - дълго бездействие!
  Научно откритие: замислено прогресивно - въплътено агресивно!
  Не място за размисъл за размисъл, а място за разправии и лудост!
  Всички проблеми на човечеството идват от егоизма, просперитетът е възможен само чрез съвместни усилия!
  Човек без екип е като жарава, без огън - дава малко светлина и бързо угасва!
  Родината топли - по-добре от огън!
  И животното е по-добро в стадото!
  Логиката не трябва да служи на инстинктите - умът на похотта!
  Ще има война - ще има подвиг!
  Мускули без мозък, това е шепа месо - на което тиган плаче!
  От двамата дуелисти единият е глупак, другият е негодник!
  Колкото по-високо лети човек, толкова повече е недоволен от позицията си!
  Останало само, кучето пропуска пръчката на собственика!
  Само той има крила - чийто ум не е свикнал да пълзи!
  Лошо е, когато си сам като сноб!
  Вие сте сами, а враговете са легион!
  Дори слон може да бъде изяден от буболечка!
  Ако бъговете не са един милион!
  Лидерът на държавата трябва да бъде брат на хората, а не брат!
  . По-лесно е да се намери суха скала в океана, отколкото изобретение, което не е използвано за военни цели!
  Победа като жена - привлича с блясък, но плаши с цена!
  Огънят бог на войната и като другите богове изисква внимание и жертва!
  Един меч, като дъждовна капка, ще падне и ще се разпръсне, а когато са много, ще се роди победата!
  Само не пейте - за мир!
  Сърцето ми е тъжно - коремът ми е празен!
  Първо купата, после мислите!
  Победата си заслужава честта!
  Честта е относително понятие и трябва да се прилага предимно за вашите войници!
  Който пие преди боя - махмурлук в подземния свят!
  Тръбите мълчат, защото лопатките пеят - стоманата е по-здрава и по-силна от медта!
  Войска без командири е като стадо овце без овчар, ако един вълк не яде, тогава ще изплаши!
  Бягството е повече глупост, отколкото страхливост! В крайна сметка повечето войници умират не в битка, а по време на преследване!
  Войната е като игра на домино, само счупени кости вече не могат да се събират - земята държи!
  Преследването превръща воина в палач, страхливеца в смел човек, смирения в нагъл!
  Фантазията е състезание на абсурда и абсурда! В същото време няма по-научен и логичен жанр!
  На война, като в опера - всеки пее своето, само суфлерът може да бъде шпионин!
  Съвременните жени прощават на мъжа всичко - освен бедността!
  Знаете ли разликата между шпиони и разузнавачи?
  Знам! Имаме само разузнавачи - чужденците имат солидни шпиони!
  Какво е по-добре с празна глава или празен портфейл? Разбира се с празна глава - не толкова забележимо!
  Умът е най-добрият колекционер на богатство!
  Ум и късмет: влюбена двойка - раждайте успех, богатство, положение, но бързо се разпръснете!
  За гордите мъже е по-лесно да слушат съвети, когато са дадени от жена - освен ако не е жена!
  Една мъдра съпруга струва цяло състояние! И една предприемчива съпруга може да го съди!
  Кой цени личността в човек и който цени парите!
  Човечеството може да бъде унищожено от две неща - компютри и компютърни учени. Първите ще атрофират ума, вторите няма да могат да се възползват от това!
  Другар във войната и граната!
  Като цяло нарът, който разказва вицове, е като яйце на Фаберже, с което се чупят ядки!
  Талантът е като душа: не е възможно да се отнеме, но може да бъде унищожено!
  Отмъщението не струва чест - възмездието на благоприличието!
  Завистта е зародишът на престъпността, личният интерес напоява, безделието подхранва!
  Мързелът е най-лошото от всички престъпления!
  По-добре да умреш с меч с достойнство - отколкото да живееш вол, загонен с камшик в обор!
  Във война смелостта може да победи хитростта, но хитростта никога не може да победи смелостта!
  Войната прави живота ужасен, а смъртта достойна и красива!
  Скромността е рядкост за един командир, но това го прави още по-ценен!
  - Чакал е съгласен с думата фекалии!
  Лъвът има само едно предимство пред чакала - способността да умре с достойнство!
  Техниката е палачът на доблестта!
  - Но не е вярно! Всъщност, колкото по-високо е нивото на технологиите, толкова повече интелигентност и находчивост се изискват на бойното поле!
  Там, където започват интересите на Родината, свършва личното благополучие!
  Свободата трябва да бъде съчетана с дисциплина. Анархията е обратното на свободата!
  Силната памет е най-добрият наставник! Изобщо свободата може да бъде извоювана с меч, но само с помощта на разума може да се запази!
  - Когато силен воин спаси друг, за това не е необходима специална почит!
  В крайна сметка, когато доблестта гори в сърцето ви, ще вдигнете щита си в защита на робите!
  Подлостта на копелето не е извинение за честния, тъй като наличието на мръсотия не оправдава мръсния!
  Любовта никога не е евтина - особено ако плащате не с портфейла си, а с душата си!
  Единственото нещо, което може да оправдае пролятата кръв, е ако сълзите спрат да текат в резултат!
  Тези, които служат за пари, никога няма да могат да се равнят в битка с тези, които са движени от смело сърце и желание за свобода!
  Детската сълза е опасна, защото се превръща в бушуващ поток, който отмива цивилизациите!
  Позицията на командир не е допълнителна спойка, а допълнителна отговорност и тежък товар!
  Не се знае кое е по-важно - да нахраниш всички гладни или да избършеш сълза за едно дете!
  Златото е по-меко от стоманата, но по-скоро удря сърцето!
  Не оръжието прави войника силен, а оръжието на войника!
  Момичетата изглеждат остроумни с афоризми на майстори. И ако започнат да унищожават врага, тогава той не може да бъде спасен от тях.
  В края на май 1944 г. започва нацистката офанзива в посока Саратов.
  Щурмлевът участва в битките, машина на шасито на бившия Лъв, с още по-мощен бомбопуск с калибър 450 мм, който буквално смачква и унищожава всичко, разкъсвайки и пробивайки колосалната сила на фунията .
  И такава ракета веднага ще вземе цял блок и ще го събори.
  "Штурмлев" под контрола на екип от немски момичета, стреля по съветски позиции.
  Джейн намига на приятелите си и тропа с боси крака, казва:
  - Ние старателно помитаме враговете и ги превръщаме в типични ковчези!
  Грингета намигва в отговор, натиска лоста с бос крак и крещи:
  - Ще играем и ще победим враговете!
  Малания отбеляза:
  - Срещу машината Щурмлев всякакви съветски укрепления са безсилни!
  Моника, удряйки голата си пета, потвърди:
  - Наистина сме родени да побеждаваме!
  Джейн извади:
  - Войната няма женско лице, а физиономия, която привлича търсачи на силни усещания!
  Грингета, стреляща по съветските части с картечница, издава:
  - Жената е гълъб, който ухапва мъжа кълвач като хвърчило!
  Моника, стреляща по руски войници, отбеляза:
  - Жената винаги има седем петъка в седмицата, а без неделен подарък от брачен дълг, винаги има почивен ден!
  Маланя, кикотейки се, отговори:
  - Бог не е всемогъщ във всичко, той е безсилен да спори с една жена!
  Джейн се съгласи с това, стреляйки с голи пръсти на краката си:
  - Въпреки че Бог е всемогъщ, той не може да затвори устата на жената и да спре политиката!
  Грингета логично отбеляза, стреляйки с голата си пета, натискайки:
  - Политикът няма съвест, жената има чувство за мярка, а жената политик има всички чувства без мярка!
  Моника, стреляйки по съветските войски и ги удряйки до смърт, отбеляза:
  - Жената е цвете, бодливо като роза, но сладкият й аромат привлича кози и търтеи!
  Маланя, биейки съветските войници и унищожавайки бункерите, изскърца:
  - Избирателят изпада в детството, гласувайки за омразните стари дъбове с хралупи!
  Момичетата показаха остроумието си и продължиха.
  А отгоре щурмови самолети също се гмурнаха. И така съветските войски вършеха без проблеми.
  Германците станаха толкова готини. И тяхната оперативна мощ се подобри.
  И така системите "Шах коне", телетанкове, управлявани от радиото, продължиха.
  И това беше проблем за съветските войници. И нацистите победиха Червената армия.
  Но съветските момичета също се биеха много смело.
  Битката се разви за Камишин. Тук отново Аленка е в битка.
  И нейният очукан, но не предал батальон.
  Аленка каза с усмивка:
  - Във всяка война животът на войника е ценен!
  И как хвърля граната с боси пръсти.
  Това са воини - най-висок клас...
  Анюта, стреляща по нацистите, отбеляза:
  - Руски войник може да бъде накаран да рухне като скосен дънер, но не и да се постави на колене, а да се разклати като трепетлика!
  Алла, стреляйки и давайки експлозивен пакет с голата си пета, изскърца:
  - Ако не искаш да спазваш военната дисциплина, ще си огънеш гърба като пленник!
  Мария, стреляща по противници, изстрелвайки убийствен бумеранг с боси пръсти на краката си, издава:
  - В нашия свят има много мръсотия, само редки принцове в него!
  Матрьона, стреляйки по противници и ги отсичайки на залпове, а след това хвърляйки граната с бос крак, отбеляза:
  - Политикът има дълъг език, но да изпълни това, което е намачкал - ръцете му са къси!
  Маруся, стреляйки по врага и косейки редиците на немски и чуждестранни войници, vyaknula:
  - Политикът бързо обещава, бавно изпълнява, иска милостиня и прошка за измама!
  Момичетата са добри и борбени. Но силите са много неравни. Много разрушения.
  Германският танк "Маус", макар и не съвсем сериен, все пак се среща по фронтовете. И оръдията му реват и стрелят. И вдигнете разрушенията в окопите невероятно.
  Но момичета стрелят от оръдия срещу Мишка. Макар че черупките подскачат като грах. Но германците продължават да натискат и натискат.
  И стрелят много точно.
  Комсомолките тичат наоколо, проблясват с боси пети и скърцат:
  - За слава на родината на светеца!
  Виола, стреляща по немската пехота, изскърца:
  - Когато жената няма достатъчно обувки, тя слага мъжа на боси крака!
  И момичето ще се смее и ще си покаже езика.
  Трябва да се каже, че воините са смешни. И ако ги бият, бият ги смъртоносно.
  Виола и Маргарита, почти голи само по гащи, се бият, носят снаряди и стрелят точно. И те не могат просто да бъдат спрени.
  Маргарита, скърцайки, казва:
  - Слава на ерата на комунизма!
  Виола агресивно потвърждава:
  - Голяма слава на ерата на промяната!
  Воините, трябва да се отбележи, се оказаха изключително агресивни момичета.
  Вероника също носи раковини, проблясвайки с голите си кръгли токчета и крещи:
  - Слава на комунизма!
  Това е тяхното бойно прозрение. И колко яростно и яростно се бият.
  И голите, загорели колене трептят.
  Тамара също се кара. Тя се измъкна от Кавказ, заловен от нацистите и отново в редиците. Бори се с месоядното усещане за кръв. Бори се с колосална агресия.
  Тамара хвърля граната с голи пръсти, разкъсва нацистите и изскърца:
  - Комунизмът ще бъде с нас!
  И дава добре насочен изстрел от машината ...
  Момичетата се виждат да правят колосални чудеса. И те имат пожар, който заплашва да изгори вселената.
  Вероника, стрелба, пее:
  Ще бъде интересно, без съмнение
  Всичко на света ще осигури график!
  И намига със сапфирените си очи.
  Тамара, стрелба, реве:
  - Коловрат! Евпатий Коловрат! Героите на Русия събират тревога!
  И даде ред от картечницата. Тя прекъсна фрица и изпищя:
  - Жената е преди всичко лисица, която иска да направи ласо на лъв, но обикновено магарета попадат в нейното ласо!
  Виктория, стреляйки и с голи пръсти, хвърляйки още един подарък на смъртта, издаде:
  - Една жена е пиле, което обича златни яйца, носейки на своя носител само загуба!
  И момичетата избухнаха в смях. Те се борят толкова възхитително с колосален натиск.
  Тамара отбеляза, докато стреля по чужди дивизии:
  - Жената е пиле, само тя може да донесе златни яйца на този мъж, който е истинска лисица!
  Вероника, стреляйки и оголивайки зъби, добави:
  - Истинска лисица и петел ще ви накарат да снасяте златни яйца!
  Маргарита, стреляйки и хвърляйки гранати с боси крака, отбеляза:
  - Ноктите на лисицата не са лъвски, но тя ще откъсне три кожи от царя на животните!
  Виола, оголила агресивно зъби, отбеляза:
  - Който не е лисица с ума си, не е и лъв!
  Воините се виждат с големи амбиции на боец. И ако започнат.
  Олимпиас, стреляйки и вземайки мощни крака, вдигна цяла кутия с експлозиви и я изстреля. Масата на нацистите е разкъсана, а красивото момиче реве:
  - Управлявайте СССР и пейте песен на Луцифер! Ще спечелим всички!
  Олимпиас обаче не забрави и след като стреля, проговори:
  - Жена лисица е в състояние да убеди всеки мъж, че е лъв, размножаващ се като обикновено магаре!
  Маргарита, снимайки, се съгласи с това:
  - Женска лъвица само с лисичи ум и вълча хватка!
  Серафим отбеляза, косейки противници:
  - Лъвът не е този, който реве, а този, който къса много зеленина!
  Виола, водейки добре насочен огън по врага и го косейки, забеляза:
  - Когато един политик не е лисица, тогава му се късат три кожи и му се слага яката!
  Виктория, оголила зъби и намигнала, а след това хвърлила дар на смъртта с бос крак със смъртоносна сила, издаде:
  - Политикът има широко дупе да седне на два стола, но има широчина на душата само на думи!
  Олимпия, която се поддаде на цевта с босите си мускулести крака и взриви резервоара на лъвовете, изръмжа:
  - Пробиват танк със снаряд с ураново ядро, политик пробива без сърце, но със златна кесия!
  . ГЛАВА Љ 9
  Камишин беше изоставен. И в началото на юни 1944 г. боевете се разгръщат за Саратов.
  Тук битките са толкова активни. А също и момичета, както винаги, в битки. И такива сладки воини.
  Аленка се бие и коси противници с автоматични залпове и цели редици.
  Момичето хвърля граната с голи пръсти на краката си и крещи:
  - Идва моята победа!
  И отново стреля по врага.
  Анюта също стреля по противника. Прави го точно и прецизно. Нейните картечници са толкова страхотни. И голите пръсти хвърлят експлозивни пакети с колосална сила. Разкъсват нацистите и момичето скърца отгоре на дробовете си.
  - За комунизма!
  Алла, стреляйки по врага с колосална точност и косейки враговете, изскърца:
  - За безграничното Отечество!
  И с голи пръсти, момичето отново хвърля граната. Трябва да се каже битката на битката.
  И самата червенокоса и в същите шорти. И той стреля толкова точно и точно, а фриците лягат.
  Мария също стреля много точно. А тя е толкова красиво момиче и с голите си пръсти хвърля експлозивна опаковка, разкъсвайки противниците си.
  Тогава той изрева:
  - Управлявайте империята на СССР!
  Маруся също стреля точно, удря врагове и реве:
  - От тайгата до британските морета нашата армия е най-силната от всички!
  И също стреля с бос крак.
  След това Matryona ще изстреля смъртоносен снаряд по врага. И го удари със сто процента точност. Естествено гола пета.
  Това са съветски момичета, които работят, но немските не изостават.
  Кристина, Магда, Маргарет и Шела се бият в Пантера. Машината, макар и не идеална, но с бързострелно, далекобойно оръдие, умерено пъргава и добра предна броня.
  Германските момичета са боси и по бикини, въпреки летните горещини, или по-скоро благодарение на това .. И водят маневрена битка.
  Тук Кристина прави изстрел... Снарядът удря купола на Т-34-76 и я пробива. Съветският танк спира избити.
  Момичетата крещят с пълна сила:
  - Нашето взе!
  Тогава Магда стреля. Красавицата със златиста коса също се разби.
  Да, значи кулата беше откъсната на тридесет и четири.
  Момичетата тигър се редуват да стрелят. И много подходящо. Тук те удариха друг съветски танк.
  Следва Маргарет. И удари самоходните оръдия СУ-76. Умело прецакан. И тя изпя:
  - Нашата адска Германия е силна, тя пази света!
  И как ще се покаже езикът!
  Тогава тя стреля от оръдието на Шел. Той удари съветския танк KV-1S. Момичето също свърши добра работа.
  Да, четиримата воини по бикини се бият и не се страхуват от студа. След като жените започнаха да се бият, нещата за Третия райх тръгнаха много по-добре.
  Ето пилотите Албина и Алвина в небето. И двете красавици по бикини и боси. Те се борят за себе си на Focke-Wulfs. И тази кола е много сериозна.
  Албина, стреляща от въздушни оръдия, казва:
  - Активен крокет! Не съжалявай за думата!
  И как се усмихва ослепително! И той ще свали два съветски самолета наведнъж.
  Алвина също отсече три с въздушни оръдия и изчурулика:
  - Влизането ми ще бъде смъртоносно и скучно!
  Тогава момичето оголи зъбите си и си показа зъбите! Самата тя е чар и е пълна с феноменален чар.
  Албина прекъсва друг самолет Як-9 и изскърца:
  - Защо са ни нужни съветски пилоти?
  Алвина сваля LAGG-5 и уверено казва:
  - Та ние германците да вкарваме сметки!
  Прекрасна двойка момичета. Как се заеха да събират награди за себе си. Наистина не можеш да спориш с такива красавици. Свалят самолети и оголват зъби.
  И основната тайна е в студа, момичетата трябва да са боси и по бикини. Тогава ще дойдат сметките.
  И никога не се обличайте. И разклатете голите си гърди и винаги ще бъдете на почит!
  Албина отряза друг самолет на Червената армия и запя:
  - В големи височини и звездна чистота!
  И тя намигна, като скочи и разтърси босите си крака, изрева:
  - В морската вълна и яростен огън! И в яростен и яростен огън!
  И отново момичето сваля самолета с енергичен подход.
  И тогава Алвина атакува врага. Прави го със завой, оголи зъби и скърца:
  - Ще бъда супер шампион на света!
  И отново ударената от момичето кола пада. Да, Червената армия става доста зле.
  И Албина реве от див екстаз:
  - Сега съм палач, а не пилот!
  Сваля друг съветски самолет и изсъска:
  - Навеждам се над мерника и ракетите се втурват към целта, предстои още едно бягане!
  Воинът е изключително агресивен.
  Ето и двете момичета, атакуващи наземни цели. Албина удря трийсет и четирите и крещи:
  - Това ще е краят!
  Алвина удря СУ-76 и прошепва:
  - До пълно унищожение!
  И как клати бос крак!
  Момичетата се бият тук, а от страната на СССР момичетата също се бият, опитвайки се да защитят Гуриев, където нацистките войски също се натискат, като маса от скорпион.
  Аленка се бори за Гуриев, който беше щурмуван от нацистите. Отчаяната красавица хвърли граната с боси пръсти и изчурулика:
  - Слава на Русия и родната партия!
  Тогава Наташка изстреля граната с голи пръсти на краката си и изсъска:
  - Защитаваме момичето босо!
  След като Анюта също с пръстите на босите си крака изпрати дар на смъртта и духна:
  - Ще бъде прекрасен удар!
  Червенокосата Августин взе и изпрати дар за унищожение с голия си долен крайник и изскърца:
  - Насочване на радара към небето!
  И тогава златокосата Мария даде смърт на нацистите с боси крака.
  И тя изпя:
  - В Мадагаскар, в пустинята и Сахара! Навсякъде беше, виждах бяла светлина!
  И сега Маруся с босите си стъпала ще хвърли цял куп и ще пее:
  - Във Финландия, Гърция и в Австралия, Швеция ще ви кажат, че няма по-красиви момичета!
  Да, шестте момичета се бориха много добре. Но Фриц все пак превзе Курск...
  Не, да не се съпротивлявам на такива превъзходни сили. Фашистите държат на себе си и на тоягата.
  И какво се отразява на подготовката на чудовища.
  Адолф Хитлер беше просто луд: чувстваше се като истински деспот, на когото всички се подчиняват и треперят. Да, ако искате сталинистки успехи, тогава трябва да бъдете като Сталин, без жалост и взискателност към другите и към себе си (точно така мислеше Йосиф Висарионович в тази последователност!). Сега шумоленето е прилично и колата ще започне да се движи. Като цяло Германия, като се вземат предвид сателитите, има огромно предимство пред СССР по отношение на количеството индустриално оборудване, в квалифицирана работна сила и в броя на инженерите на всички нива. Това е факт, но производството на оръжия все още не е на ниво! Германия изоставаше от СССР през цялата война, въпреки всички разрушения в Русия. И от какво? Разбира се, поради известна бъркотия, която цареше в различни ведомства и особено във военната индустрия. Освен това негативна роля изигра липсата на суровини, както и подценяването на потенциала на противника. По-специално, през 1940 г. производството на оръжия в Германия е по-ниско, отколкото през 1939 г. (ако броим крепостната стена, включително боеприпаси) и това въпреки факта, че войната вече е започнала и Третият райх поема контрола над големи територии с огромни резерви от производствен капацитет. Е, какво можем да кажем за организационните умения на Хитлер? Не много, тогава той проблесна, в областта на военната индустрия.
  Фюрерът заявява в дълга реч:
  - По отношение на надзора на авиацията, правомощия за извънредни ситуации са дадени на Sauer. Той ще следи отблизо количеството произведено оборудване и, не по-малко важно, качеството. Освен това много от вашите приятели Гьоринг, въпреки че някога са били добри аса, не са способни да ръководят работата. Не всеки добър войник е и изключителен генерал, така че вместо обесения Ерик, техническата сфера ще се ръководи от човек от професионалните предприемачи, който може да реформира и превъоръжи авиационните сили. В крайна сметка Великобритания не спи, тя увеличава както количеството, така и качеството на своите въоръжени сили и особено на авиацията. Трябва да изпреварим врага с две глави, с десетина стъпки, в противен случай напълно ще загубим превъзходство над врага. И следователно са необходими качествени стъпки.
  Гьоринг плахо възрази:
  - Приятели мои, доказани хора, доказали своята бойна ефективност и професионализъм.
  Демоничният диктатор се вбеси:
  - Или може би аз, според вас, забравих кой загуби битката за Великобритания? Или кой провали четиригодишния план за развитие на народната икономика. Или вие също искате да бъдете камшик, та дори и публично. Така че затвори си устата и мълчи, докато не те набият!
  Гьоринг дори седна уплашен. Уви, с фюрера не е за шега. След това шумът се чу отново, друг реактивен самолет ME-262 излетя в небето. Колата беше масивна и имаше цели два двигателя. Крилата са леко замахани, самият боец изглежда доста заплашително. Неговите скоростни характеристики за 1941 г. като цяло са прилични и дори са рекордни по световните стандарти. Вярно е, че самата машина все още не е напълно надеждна и изисква отстраняване на грешки. Фашисткият диктатор обаче вече даде характеристиките на нови, по-модерни изтребители... ME-262 тежи повече от шест тона, което е някакво претоварване. Реактивният изтребител трябва да е малък, евтин и пъргав. В това отношение ME-163 може да бъде доста добър, но ракетният му двигател е твърде форсиран и работи само за шест минути (или по-скоро ще работи!), което означава, че обхватът е само в радиус от сто километра . Като бомбардировач в стил блиц или като изтребител за прикритие за атаки на армада срещу Англия, разбира се, не е добре.
  Но ME-262 може да носи тон бомби, тоест колкото съветските фронтови самолети Пе-2. Тоест отлично решение както за изтребители, така и за поддържащи войски. Защо обаче да не създадем изтребител от типа на МЕ-163 Комета, но без ракетен двигател, а с турбореактивен двигател? Те се опитаха да подобрят кометата и сякаш доведоха времето за полет до 15 минути (това е обхват до 300 километра), което като цяло е приемливо за битката за Британия. Все още можете да вземете Лондон от Нормандия... Въпреки че не всичко е толкова очевидно, трябва също да бомбардирате и да се върнете, а петнадесет минути не бяха в такъв принудителен режим. В бъдеще ракетните и реактивните изтребители бяха признати за задънена улица в авиацията. Но дизайнът на "Комета" е много интересен, заради малкия си размер и лекота, което означава евтиност и маневреност.
  Освен това все още има много обещаващи изтребители с тегло общо 800 килограма, такива планери, които могат да се използват във въздушни битки. Вярно е, че поради късия обхват полетите върху тях могат да се водят само в отбранителни битки или да се доставят в Лондон на ... Транспорти и след това да се закачат обратно към пилотите. Тук трябва да помислите. В реалната история планерите не са имали време да воюват и по някаква причина съветските авиационни генерали не смеят да опитат тази идея в Корея. Като цяло не е тъжно, но по време на Корейската война американски пилот беше първият, който отвори сметката на победите. Така че янките не бива да се подценяват.
  След края на полета младо светлокосо момиче изскочи от кабината и хукна с пълна скорост към фюрера.
  Обсебеният нацист номер едно й подаде ръка за целувка. Какво удоволствие, когато момичетата те обичат, а фюрерът, изглежда, е съвсем искрено идолизиран от всички германци, или по-скоро почти всички, с изключение на няколко затворници от концентрационни лагери. Пилотът каза с ентусиазъм:
  - Това е просто великолепен самолет, има такава скорост и мощност. Да разкъсаме всички малки като грелка от сурогат!
  Фюрерът одобри импулса на момичето:
  - Разбира се, ще го счупим, но... Отстраняването на грешки на машината трябва да се извършва с по-бързи темпове и това се отнася особено за двигателите. Тук, разбира се, ще са необходими радикални мерки за подобряването им, но ако лидерът-дизайнер помогне!
  Всички излаяха в хор:
  - Слава на великия фюрер! Нека Провидението ни помогне!
  Химнът на Третия райх започна да свири и колона от млади бойци от Хитлерюгенд продължи напред. Момчета от четиринадесет до седемнадесет години минаха под барабана в специална формация. И тогава имаше най-интересното: тийнейджърки от женския съюз на Германия маршируваха. Бяха с къси поли, голите, боси крака на красавиците привличаха погледите на мъжете. Момичетата се опитаха да вдигнат краката си по-високо, но в същото време издърпаха пръста, внимателно поставиха петата. Забавен спектакъл от красавици с безупречни фигури... Вярно, лицата бяха различни и някои от младите фашистки бяха някак груби, почти мъжествени, та дори ги изкривиха. Особено когато събраха веждите си.
  Естет Адолф отбеляза:
  - Необходимо е момчетата и момичетата да получават по-масово физическа подготовка. И знам, че по този повод се прави много, особено в Jungvolk, но това, което е необходимо, е приобщаване и приемане на спартански методи. Разбира се, освен че насърчават кражбите... Нашите младежи и девойки трябва да израснат като порядъчни и в същото време безмилостни хора.
  Върховният главнокомандващ направи пауза. Генералите мълчаха, вероятно се страхуваха да възразят, но не искаха да потвърдят очевидното. Фюрерът продължи:
  - Войната не е шега, но безмилостността към враговете трябва да се съчетава с взаимопомощ и чувство за братство към другарите. Това трябва да внушим във всеки... Новият свръхчовек е безмилостен към другите, но в още по-голяма степен трябва да бъде безмилостен към себе си. Защото в душата ти първо трябва да се изкорени малоценността и тогава слабото човешко тяло ще се издигне!
  Още една пауза... Генералите и конструкторите изведнъж се усетиха и започнаха енергично да аплодират. Фюрерът изглеждаше доволен:
  - Вече е по-добре, но сега бих искал да видя имитация на въздушен бой. Такъв страхотен и всеразрушителен...
  Хайнкел плахо попита:
  - С бойни патрони или снаряди, мой фюрер?
  Нацист номер едно кимна.
  - Разбира се с бой. Освен това бих искал да разгледам работата на устройството за изхвърляне. В края на краищата вие работите върху това... - фюрерът разтърси юмруци. - Кога най-накрая ще бъде готов и пуснат в масово производство. В крайна сметка опитният пилот е опитен пилот, който трябва да бъде защитен за бъдещи битки!
  Фюрерът-терминатор все пак реши да покаже на дизайнерите по-модерна схема на устройството за изхвърляне. Тази система трябва да бъде по-малко тромава, по-проста и по-лека. Че евтиният и вече овладян от немската индустрия сквиб е доста подходящ за тази цел.
  Трябваше да начертая диаграмата в движение, но Хитлер беше наистина добър художник и рисуваше ясно, бързо, линиите на диаграмите и завоите бяха равни и ясни без линийки и пергели. Удареният терминатор смяташе, че е странно, разбира се, че германците, имайки като цяло толкова силна и до известна степен напреднала идеология като националсоциализма и тоталитарната система, изтекоха войната на руснаците. Може би това се дължи на факта, че руските войници бяха по-силни и по-издръжливи от германските и се научиха да се бият по-бързо.
  Като цяло, ако погледнете хода на войната като цяло, тогава да, руснаците, или по-скоро съветските военни, се научиха да се бият, а германците сякаш забравиха как ... Тяхното командване взе решения в нивото на първокласниците, а може би дори по-ниско, ако първокласникът има опит в провеждането на военни операции в стратегии в реално време. И че понякога деца на шест години вече толкова ловко водят виртуални армии, тогава не е грях за тях и Жуков и Майнщайн да се научат. Някои изследователи обаче смятат и Жуков, и Майнщайн за посредствени. Противоречия има и по отношение на броя на оборудването, по-специално пленената, френска. Паметта на Хитлер (добра памет, особено когато е още здрав!), подсказва, че има 3600 пленени танка от французите, много впечатляваща цифра... Някои модели, като SiS -35, превъзхождат T- 34 в тяхната броня, макар и само в предна броня. Така че този танк може да се произвежда и във френски фабрики, освен чрез замяна на 47-милиметровото оръжие с 75-милиметрова цев. Всъщност това може да не е достатъчно. Великобритания и Съединените щати като цяло винаги са ценили бронята най-вече в своите танкове. Ето, например, четиридесеттонният Чърчил имаше резерв от 152 - милиметра срещу 120 - за тежкия танк ИС-2.
  Фюрерът каза още нещо на дизайнерите:
  - Имаме достатъчно аеродинамични тунели, така че потърсете по-оптимален модел на самолета и създавайте обтекаеми форми, без да го докарвате на скъпи тестове, където загиват и най-добрите ни асове. Например, модел на самолет с летящо крило е много ефективен, особено ако дебелината и ъгълът на наклона могат да бъдат променени. Вече ви дадох чертежа, така че безопашният трябва да е готов. Прогнозната му скорост ще бъде изравнена с двигателя Yumo до 1100 километра в час. Така че давай, но не си отивай!
  Последва обяд на открито, прислужничките поставиха маси и столове. Красиво... Но какви реформи в националсоциализма да направим? Такива, за да сведете до минимум броя на враговете и да създадете приятели. Ето, например, не превъзнасяйте германската раса на всяка крачка и може дори да спрете да разделяте народите на класи. Формално обаче разделението на нациите на низши и арийски все още не е узаконено. Това опростява нещата.
  Едно красиво момиче измежду слугите седна до фюрера и сложи ръката му на голото й коляно. гука:
  - Мислиш ли за нещо, мой фюрер?
  Започна нацисткият диктатор и в същото време виртуален играч. Забеляза, че не е довършил зеленчуковата си супа и плодовата салата. Фюрерът целуна момичето по устните, усещайки нейния младежки, сладък аромат и заяви:
  - Ще се возиш в колата с мен. И всички се захващате за работа, времето за ядене свърши.
  И отново зъбните колела на държавата, не съвсем, обаче, добре смазан механизъм започнаха да се въртят. На връщане фюрерът се любил с красавицата и дори се чудил откъде има толкова енергия и сила. В края на краищата те казаха, че фюрерът е импотентен и като цяло уж инвалид, който е бил болен от сифилис (лъжа) и кастриран (обикновено измислица!).
  Не всичко обаче върви гладко вече на 22 юни 1944 г., войната със СССР продължава три години. Но победата не се вижда, а Саратов все още издържа. Сталин заповяда да защитим този град на всяка цена.
  Въпреки всички загуби, производството на военна техника е доста високо. Новите танкове ИС-2 се оказаха доста ефективни. Дори без да пробиват отделни немски превозни средства в челото, те ги извеждат от действие от доста голямо разстояние.
  Така че нацистите имаха доста трудни времена. Но те имаха голямо предимство. Реактивният самолет ME-262 вече се биеше много в небето. И той е сериозен противник.
  ТА-152 обаче се оказа като цяло прекрасен вид оръжие.
  Междувременно Сталин също провежда среща за връзка на третата годишнина от началото на войната и започва да пита военните ръководители какво мислят и как да подобрят положението на фронтовете.
  Жуков предложи на лидера:
  - Ако просто се защитаваме и се борим със заплахите, тогава несъмнено ще загубим. Трябва да напредваме!
  Сталин кимна енергично.
  - Съгласен! Но къде!
  Маршал Жуков предложи:
  - Докато Ленинград не се предаде, трябва да бъде освободен!
  Маршал Василевски се съгласи:
  - Да, мисля, че ще бъде най-добрият вариант!
  Сталин сви рамене и каза:
  - Ако ударим отново Тихвин, тогава ще ни чакат там и ние ще заседнем или ще паднем в капан!
  Маршал Жуков кимна в знак на съгласие:
  - Точно така другарю Сталин! Но предлагам финландските войски в Петрозаводск да бъдат ударени. Те не са толкова силни и можем да изненадаме врага!
  Сталин отговори с усмивка:
  - Логично другарю Жуков. Така че стъпете на Петрозаводск. И ни донесе победа!
  След тези думи влязоха няколко момичета с къси бели поли и боси крака. Донесоха бутилки червено вино и чаши сандвичи и черен хайвер. Сталин взе такъв сандвич и се изми, каза:
  - Така че нека пием, за да гарантираме, че нашите възможности винаги съвпадат с нашите нужди.
  Вознесенски отбеляза:
  - Качеството на бронята на нашите танкове е доста ниско. И предлагам да направя ИС-2 и Т-34-85 по-леки, по-бързи и по-маневрени чрез намаляване на бронята. Това ще ни даде спестявания на метал и ще направи тези машини по-практични.
  Сталин сви рамене и каза:
  - Може би... Но аз не съм привърженик на правенето на резервоари от шперплат!
  Вознесенски отбеляза със сериозен поглед:
  - Но може би е добра идея някои от резервоарите да бъдат направени почти изцяло от дърво. Можете да проверите как ще изглежда на практика!
  Жуков кимна в знак на съгласие и избухна в реч:
  - Тридесет и четири могат да бъдат направени по-леки, те все още са твърде крехки и увеличаването на скоростта и маневреността може да допринесе за тяхната оцеляване. Освен това скоростната кутия е станала по-добра и това компенсира намаляването на ергономичността от увеличаването на теглото. Но ниското качество на стоманата, 90 милиметра срещу мощни немски оръдия, се превръща в нищо. Нещо повече, германците премахват от производство простите Panther и T-4, а в Третия райх, освен разузнавателните танкове, серийни ще станат само Panther-2 с 88-мм оръдие. И нашите танкове не се дърпат срещу него от голямо разстояние. И още повече е необходимо да се увеличи скоростта им!
  Сталин кимна.
  - Освободете част от Т-34-85 и ИС-2 само с бронирана защита и след това проверете и проследете как това ще се отрази на тяхната бойна ефективност. И работата по СУ-100 трябва да се ускори. Може би ще изоставим тридесет и четири и ИС-2 в полза изключително на това самоходно оръдие.
  Маршал Василевски отбеляза:
  - Интересна идея. Но SU-100 може да удря врагове на борда само като се обърне напълно ...
  Сталин изръмжа:
  - Направете го по-късо, за да може да се мята по-бързо... И за предпочитане по-нисък силует. Но този самоходен пистолет ни трябва като въздух!
  Жуков попита:
  - Ваше Превъзходителство.... Саратов все още се държи, но скоро ще падне. Ще бъде необходимо да се разработи план за евакуация от Куйбишев на това, което е взето от Москва. Вие лично какво мислите?
  Сталин отвърна остро:
  - В Свердловск, очевидно, ще трябва да се евакуирате. Но все пак е възможно да се работи в Москва. Тук имаме цял подземен град. Сериозно сме способни да го удържим.
  Василевски изръмжа:
  - Москва трябва да се запази на всяка цена, също като Саратов!
  Сталин нареди:
  - Контраатакувайте германците в процепа между Дон и Волга. Трябва да отклоним силите. Саратов да удържи на всяка цена, до последната капка кръв. Използвайте всички средства, дори камикадзе.
  Жуков потвърди:
  - Така да бъде, страхотно!
  Сталин се обърна към Яковлев:
  - Е, дизайнер, имаш ли идеи?
  Заместник-комисарят отговори с въздишка:
  - Би било необходимо да се създаде реактивна авиация, но това все още не е реалистично. А Як-3 изисква висококачествен дурал, какъвто ние нямаме!
  Сталин кимна.
  - Знам! Як-9 трябва да бъде в нашите редици. И трябва да бъде освободен колкото е възможно повече! И увеличаване на производството на бойци.
  Яковлев отбеляза:
  - Немският TA-152 е едновременно щурмови самолет, фронтов бомбардировач и изтребител. Би било хубаво да създадем подобна многофункционална машина на ниво!
  Сталин подкрепи дизайнера:
  - Това е добра идея другарю Яковлев! Например LAGG-7, ако се подобри малко, може да бъде превърнат в смесица както от атакуващ самолет, така и от фронтов изтребител!
  Яковлев лесно потвърди:
  - Другарю Сталин е възможно... Но трябва време. Да, и самолетът може да бъде скъп.
  Върховният главнокомандващ ядосано удари с юмрук по масата и изръмжа:
  - Направете го по-евтино! И общо взето колко може да се спекулира по тази тема. Трябва ни универсален самолет, за да произвеждаме само него. И това може да е изходът.
  Яковлев отбеляза:
  - IL-2 е доста прост за производство и схемата му е разработена. Стига да не го свалиш. Това е доста упорит самолет, въпреки че в момента неговите летателни характеристики са остарели. Но няма зло без добро. Ние сме добри в бомбардировките на вражески превозни средства.
  Жданов ядосано отбеляза:
  - Нашата авиация най-малко трябва да е най-силната!
  Яковлев кимна.
  -Трябва! Но засега нашите пилоти са най-добрите в света: Анастасия Ведмакова и Акулина Орлова!
  Сталин кимна в знак на съгласие.
  - Тези момичета нямат равни и за следващите двадесет и пет свалени вражески самолета им давам още една звезда на героя на СССР!
  Жуков ентусиазирано предложи:
  - За това трябва да пиеш!
  Берия запя с наслада:
  - Ние, помним всичко, историята ще съди,
  Ще дойде ред на съда...
  Като от плуг до атомно оръжие,
  Той поведе страната уверено напред!
  Докато членовете на военния съвет се съветваха, момичетата се биеха.
  И с помощта на боси пръсти те събарят нацистите и извършват подвизи, тези босоноги красавици.
  И пеят:
  Вярваме, че целият свят ще се събуди
  Ще има край на фашизма...
  И слънцето ще грее
  Пътят, осветяващ комунизма!
  . ГЛАВА #10
  До края на юни германците отрязват Саратов, а на 1 юли 1944 г. за първи път е използван страховитият Sturmmaus. Тази машина с 650-милиметрова ракетна бомба изстреля смъртоносна сила от ракети, които разцепиха цели квартали.
  Момичетата, които караха тази кола, не носеха нищо освен бикините си и пускаха дарове на изключително разрушителна смърт.
  Момичетата с боси крака бяха с бикини в червено, черно и бяло. И те донесоха смъртоносни дарове на смъртта.
  Фаина, която ги командваше, разтърси алените зърна на гърдите си и запя:
  - Слава на ерата на рицарите на кръста!
  Ще стигнем до края на Вселената!
  А воините изпищяха и скачаха.
  Една от тях, Маргарет, отбеляза:
  - Всемогъщият Бог е с нас!
  Файна се съгласи с това:
  - Разбира се! И Третият райх със сигурност ще победи!
  Момичето тропна с бос крак и запя:
  -Когато сме единни, сме непобедими! Когато сме единни, ние сме непобедими!
  Така воините стреляха, тропаха и галопираха с боси крака. Воини от най-висок клас.
  Ирма също доставя снаряд тук чрез автоматично задвижване и реве:
  - Очаква ни голяма победа!
  Момичетата, разбира се, са сред тези, които никога няма да се откажат. И смачкват съветските позиции с огромен ентусиазъм.
  Албина и Алвина, както винаги, са на върха и показват своите агресивни звънци и свирки. Те са момичета, нека просто кажем: супер!
  Албина, събаряйки съветска кола с боси пръсти, казва:
  - Имам супер момиче!
  Алвина, събаряйки друга мишена с голата си пета, скача и, играейки с коремните си мускули, възкликва:
  - Аз съм такъв воин, че убих всичко здраво!
  Така се разделиха воините.
  Герда, заедно с Шарлот, решиха да тестват още една немска новост.
  Засега могат да се появят само самоходните оръдия Е-25, в достатъчно голям брой - доста са лесни за производство и евтини. Въпреки че този модел е един от първите. Тук в него лежат две момичета по бикини. Колата е с по-малко от един и половина метра по-ниска и благодарение на това е толкова добре защитена и въоръжена със сравнително малко тегло.
  Две момичета Шарлот и Герда, легнали, стреляха по съветските оръдия. Пред тях се движеха разбити коли, радиоуправляеми, които разчистваха минни полета.
  Червената Шарлот стреля с оръдието си. Тя порази съветския пистолет и разтърси гърдите си, едва прикрити от тънка ивица плат. И тя изгука:
  - Хиперплазма от буен огън!
  И тогава Герда също ще я удари, използвайки голите си пръсти. И чурулика:
  - Аз съм много готино момиче и не е лошо...
  Самоходният пистолет се движи сам. И спира от време на време. Нейната предна броня е силно наклонена и това осигурява добра защита. В съветските оръдия снарядите са чувствителни към рикошети. И нищо не заплашва такъв самоходен пистолет в челото. Тук те все още могат да пробият дъската. Но момичетата не бързат. Ефективното самоходно оръдие по отношение на бронебойността превъзхожда СУ-100, който все още се разработва, а освен това е по-добре защитен, по-мобилен и в същото време по-лек.
  И Червената армия има малко сушилни, по-точно, все още е само на етап проектиране. По принцип танкът Т-34-85, който не е достатъчно мощен с пистолет, а бронята е доста слаба. А германският самоходен оръдие E-25, между другото, е по-лек, много по-силен в бронята и оръжията.
  Момичетата се бият... Много красиви и млади. И техните самоходни оръдия бомбардират и хвърлят ...
  Юли е горещ, а телата на момичетата в нажежената кола са лъскави от пот. Те не могат да се откажат и да се оттеглят.
  Герда отбелязва:
  - Боговете на Вермахта очевидно са силни,
  Но те не помагат на слабите...
  Ако причината за Адолф е вярна -
  Създайте световна сила!
  Шарлот запя ентусиазирано:
  - Да, магията се нуждае от "Пантера" и "Тигър",
  Пролейте повече кръв въпреки цялата съдба...
  И няма нужда от съмнения и луди игри,
  Нека цялата раса на Земята падне на колене!
  Но това са немски момичета, а от друга страна съветските момичета се бият.
  Така че битката ще бъде най-сериозната. Наташа и Анюта стрелят от мощен корабен пистолет и скърцат:
  - Над Берлин ще има нашето знаме!
  И оголиха белите си, перлени зъби. И не спирай момичетата с мини.
  Два снаряда удариха челната броня на горната част на корпуса... Те рикошират. Не, IS-2 е сериозна кола и не е толкова лесно да се вземе.
  Но ИС-1, който се движи вдясно от момичетата, изглежда, получен от пистолет с високо налягане, удари и спря. Повреди красотата.
  Аленка, играейки с коремните си мускули, пее:
  - Всичко невъзможно е възможно в нашия свят, Нютон открива, че два пъти две прави четири!
  Боевете все още продължават неотслабващо. Съветското оръдие удря германците. Голяма Маруся вкарва снаряди в затвора. Такъв е животът и съдбата на момичетата. И пеят:
  Никой няма да ни спре, никой няма да ни победи! Руските вълци смазват врага, руските вълци поздравяват героите!
  Августин, драскайки от картечници, казва:
  - Свещена война! Ще има нашата победа! Флагът на Русия напред, слава на загиналите герои!
  И отново смъртоносното оръдие гърми и звучи:
  Никой няма да ни спре, никой няма да ни победи! Руските вълци смазват врага, знаете, че имат хладна ръка!
  Мария, това момиче със златиста коса насочва резервоара и скърца:
  - Да смажем фашистите!
  На немците им е трудно, битките също са в разгара си в небето. Но засега Як-9 отстъпва твърде много по скорост и въоръжение на германските марки. Битката е неравна за един поет.
  Марсилия, този прекрасен пилот-ас направи добра кариера през годините на войната. По-скоро невероятно и фантастично. След като достигна сто и петдесет самолета, той получи Рицарския кръст на Железния кръст с мечове от сребърни дъбови листа и диаманти. При достигане на четиристотин свалени самолета той получава Рицарския кръст на Железния кръст със златни дъбови листа, мечове и диаманти. За петстотин самолета получава орден на немския орел с диаманти, а след седемстотин и петдесет Рицарски кръст на Железния кръст с листа от платинен дъб, мечове и диаманти. И като достигна хиляда самолета, той получи Големия кръст на Рицарския кръст.
  Уникалният пилот успя да направи много въздушни победи. И докато беше още жив. Марсилия наскоро беше повишена в чин генерал. Но той все пак летеше като обикновен пилот.
  Както се казва, не гори в огън и не потъва във вода. През многогодишната война Марсилия придобива инстинкта на ловец. Той стана суперлегендарен пилот и много популярен.
  . Но той имаше и силен конкурент - Агава, Албина и Алвина, които също надхвърлиха цифрата от хиляда свалени коли. И Агаве много бързо настигна Марсилия. Но тя все още е много млада и все още не е загубила нито един боец.
  Момичето натисна педалите с босите си, изрязани крака, стреля с въздушни пушки. И сега четири съветски машини Ил-2 бяха свалени.
  Агаве се кикоти и казва:
  До известна степен всички сме кучки! Но имам стоманени нерви!
  И отново момичето се обръща. Той сваля седем съветски самолета с един взрив - шест ПЕ-2 и един ТУ-3 и изскърца:
  - Като цяло, ако не супер, то хипер!
  Агавето, разбира се, е кучка. Пилот от Луцифер. Много красива медена блондинка.
  Тук той прави още един взрив и сваля осем съветски самолета Як-9 наведнъж и изскърца:
  - Аз съм най-креативният и реактивен!
  Момичето наистина не е глупаво. Всичко е възможно и всичко е възможно. Не я наричай лична.
  И краката са толкова загорели, толкова грациозни ...
  Но Мирабела се бори срещу нея ... Дълго време Покришкин беше най-добрият съветски ас. Той събра пет златни звезди на героя на СССР, като свали сто двадесет и седем самолета. Но след това той умря. Тогава никой не можеше да бие неговия рекорд. В допълнение към Анастасия Ведмакова и Акулина Орлова. И едва наскоро Мирабела също надмина Як-9 Т по опърпан, надмина Кожедуб. И след като свали над сто и осемдесет самолета, тя се превърна в седемкратен герой на СССР.
  Това е момичето Терминатор! Като например тя ще спре галопиращ кон и ще влезе в горяща колиба.
  И още по-строги.
  Мирабела имаше тежка съдба. Попаднах в детска трудова колония. Боса и облечена в сива роба, тя цепеше дърва и режеше стволове. Беше толкова силна и здрава. При тежки студове тя ходеше боса, а в затворническа пижама. И поне веднъж би кихнал.
  Разбира се, подобно явление беше отбелязано и на фронтовете. Дълго време Мирабела се бие в пехотата, а след това става пилот. Мирабела получава първото си бойно кръщение в битката край Москва, където отива веднага след колонията. И там той се показа готин.
  Тя се бие боса и почти гола в лютия студ, който буквално парализира Вермахта. Такова проклето и непобедимо момиче беше. И тя успя масово.
  Мирабела вярваше в неизбежната победа на СССР. Но времето минава. Жертвите стават все повече, но победата не идва. И става наистина страховито.
  Мирабела мечтае за победи и постижения. Тя има седем звезди на СССР - това е повече от всеки друг! И по дяволите, тя заслужава своите награди! И ще носи кръста на ръцете и отвъд. Дори Сталин да бъде убит по-късно, каузата му живее!
  Момичето влиза и замръзва... Тя събаря най-новия немски XE-162 и изскърца:
  - Висш пилотаж! И дяволски нов екипаж!
  Наистина, тя е страхотно момиче. Истинската кобра също е способна на много.
  Мирабела е нова звезда...
  Боевете продължават няколко дни, докато настъпи нова седмица и на 8 юли 1944 г. ... Съветският ИС-2 получи повреда по ролките и релсите - ремонтира се. Да, такава жестока и безмилостна война. И колко време ще продължи?
  И сега Герда заобиколи Книзел и Витман по отношение на броя на унищожените танкове.
  Как могат да го избегнат? Бият се боси и по бикини. Момичетата направиха още една пауза, измъчвайки отново съветските деца. И сега те се приближаваха до числото от 300 унищожени танка. И можеха да разчитат на безпрецедентна награда: звездата на Рицарския кръст на Железния кръст със сребърни дъбови листа, мечове и диаманти.
  Ето ги момичетата!
  Герда стреля по съветската кола. Откъсва кулата и крещи:
  - Аз съм проклето нещо!
  И стреля отново. Пробива Т-34-85. И скърца:
  - Родина Германия!
  Момичето се потрепва. И тя е много активна... Да, тя има такава стратегическа ивица. Вече е средата на юли 1944 г.... Войната продължава и продължава... Не иска да спре. Червената армия се опитва да напредва на различни места. Но по-скоро внимателно, тъй като остават малко човешки ресурси.
  И Русия кърви.
  Например Ханс Фойер. Най-младият носител на Орден Железния кръст, първа степен. И тогава той стана най-младият, награден за залавянето на съветски генерал с Ордена на Рицарския кръст на Железния кръст.
  Да, това всъщност е доста готино.
  А момчетата се показват изключително готини.
  Ханс Фойер е отчаян боец. Момчето се бие като великан, в студено и горещо време, през лятото и зимата, само облечено в шорти.
  С голи пръсти детето хвърля гранати и става легендарно.
  Това е наистина страхотно!
  Ханс стана известен от векове! Дори като антигерой!
  И като цяло тук се води такава невероятна и напрегната война ... Всеки AI избледнява.
  Агавето се завръща в небето и сваля съветски коли. Тя е ловец и хищник. Удря врага.
  Колите, които е ударила, падат. И тогава момичето стреля по сухопътните войски. Нокаутира ИС-2. И той иска:
  - Аз съм най-добрият! Аз съм момичето, което убива врагове!
  И отново се прехвърля към въздушни цели. Това е унищожител на танкове и всички машини, които летят и стрелят.
  Но ето един малък танк Е-5. Машина с тегло седем тона. Преминаване на бойни изпитания. И гризе и гризе врага.
  И е време да пеем - никой няма да ни спре, и никой няма да победи!
  E-5 се втурва към себе си и стреля в движение. И не спирайте такъв танк. И снарядите рикошират.
  А вътре в машината седи десетгодишно момче Фридрих и пищи:
  - И ще бъда истински супер боец!
  И пак как стреля... И уцели самия център на кулата. И неговата смъртоносна сила, макар и малък калибър, е колосална.
  А в небето Хелга се бие. Босо момиче по бикини набира сметките. И се радва на фантастичните си успехи.
  С босите си пръсти той сочи съветската кола и я запалва специално и кара цял боен комплект със снаряди да гръмне.
  Това е готино и лудо.
  И Агаве дърпа напред ... И също се бие.
  Вече е август 1944 г.... Червената армия никъде не е успяла да постигне успех. Но германците също не могат да напреднат значително. Страхотни подземни танкове влизат в битка. Но те са чисто тактически.
  Момичетата пометеха под земята, убиха батерията на съветските оръдия и се върнаха обратно.
  В същото време те заловиха няколко пионери. Момичетата, които хванаха момчетата, бяха съблечени и измъчвани. Те биеха пионерите с тел, след което изпичаха босите им пети с огън. След това започнаха да си чупят пръстите на краката с нажежени щипки. Момчетата виеха от мъчителна болка. Накрая момичетата изгориха звездите на гърдите си с нажежено желязо, а мъжките съвършенства смачкаха с ботушите си. Последните пионери завършиха и те бяха огънати от болезнен шок.
  Момичетата, накратко, показаха екстра класа. Но отново германците не постигнаха нищо съществено.
  Мощни самоходни оръдия: "Щурмаус", обстрелван по съветските позиции. Имаше много разрушения и разрушения. Но съветската щурмова авиация свали една от превозните средства и фрицът се върна.
  Саратов все още се държеше през август 1944 г. Вярно е, че германците успяха да превземат град Уралск в Казахстан и се преместиха в Оренбург.
  Тук отново Албина и Алвина са във въздуха, но веднъж на експериментална летяща чиния. Те сочат с помощта на голи пръсти, натискайки бутоните на джойстика и го правят изключително ловко.
  Момичетата, разбира се, демонстрират най-висок пилотаж. Тук те извадиха дискетата си и десетина съветски летящи машини бяха свалени.
  Албина чурулика:
  - Яростен строителен екип! Ще има звездопад!
  И отново обръща колата си. И момичетата мачкат Червената армия. Освен това майор...
  Алвина също събаря дузина съветски самолета и изскърца:
  - Луди момичета и изобщо не девици!
  Правилно за последното. Двойката им се разходи с мъжете. И какво просто не стана. Момичетата обичаха мъжете - хубаво им е! И особено ако работите с език.
  Момиче от най-висок ранг... Тук измъчваха един пионер... Първо го съблякоха и изляха няколко кофи вода в гърлото му. След това към подутия стомах беше донесено горещо желязо. И как горяха! Пионерът извика от дива болка... Миришеше на изгоряло.
  Алвина го удари отстрани с нажежена тел. И как искаш да се смееш... Много е смешно.
  Тогава тя изпя:
  - Омръзна ми да браня задните - искам да си дразня щастието!
  И как се смее! И оголи перлените си зъби! Момичето обича да убива, това е момичето!
  А краката на момичето са голи и грациозни. Тя обича да ходи боса по въглени. И да кара пленените пионери. Толкова пищят, когато им се изпържат петите. Дори Алвина е много забавна. И Албина също е момиче, честно казано - супер! Как да преместите врага с лакът към брадичката. И скърцане:
  - Аз съм момиче от най-висок клас!
  И оголи перлените си зъби. Които искрят като бити. Воинът е невероятен! Може да е нещо, което не може да се каже в приказка, нито да се опише с химикал!
  И двамата съветски воини Яки, Лаги, Пешки, Илис са съборени в небето. Красавиците са активни. В тях няма ни най-малко съмнение. И такава дива и неистова красота.
  Жените воини контролират джойстика с голи пръсти и атакуват руски коли. Като смажат, ще смажат бойците, като тояга върху кристал. Момичетата са безмилостни и безмилостни. Те притежават силата на гнева и пламъка на страстта. И увереността за победа. Дори и войната да се води само със СССР вече четвърта година. Но той не иска да свърши. Албина и Алвина са на върха на популярността си. И те не искат да се оттеглят или да спрат за момент. И те се придвижват към себе си и таранят врага.
  Албина, събаряща съветски самолети, крещи:
  - Омръзна ми момичето да плаче, по-скоро ще удавя лаптите!
  И как се хили, и блести с перлени зъби. И сега тя иска мъж. Тя обича да изнасилва мъже. Това е много приятно за нея. Тук той ще вземе и ще изнасили.
  Албина изрева:
  Секс момиче е секс
  За голям напредък в пеенето!
  И воинът ще избухне в смях... И да избием отново всичките си врагове. Тя има много енергия. И пълна мускулна сила.
  И Алвина как да реве:
  - Да разбием врага до могили!
  И воинът ще започне да се смее активно! И тя си представи как нейните момчета лапат. Но е меко казано хубаво.
  Септември е точно зад ъгъла... Слънцето грее все по-малко. В първия ден на есента руските момчета тичат боси по снега, който току-що падна в северните райони на Русия. Те се смеят на себе си, оголват лица и показват на немците смокини.
  Пионери с червени връзки, с къси прически, някои дори до нула. Те бягат на скачане. Босите им крака почти никога не са студени. Много грубо. Момичетата също тичат, също без обувки. От розови, кръгли токчета блестят на слънце. Прекрасни съветски момичета. Строен, атлетичен, свикнал да прави малки неща.
  И всички се хили и се хили със зъби... Първият ден на есента е истинска радост и жажда за светлина и творение!
  И в небето въздушна битка. Мирабела, това е съветският пилот номер едно, който сваля друг немски самолет. И както винаги в едно момиче по бикини. Вечно млад и никога не избледняващ. Такава е силата на душата й.
  Мирабела обаче също обича да бъде докосвана от мъже. Тя наистина харесва това. Ето защо тя е пилот... Когато голото мускулесто тяло на момиче е набръчкано от мъжките ръце - това е истинско удоволствие. И страхотно забавление!
  Мирабела събаря друга нацистка кола и изсъска:
  - Аз съм бронирана кучка!
  Момичето дори удря контролния панел с голите си заоблени токчета. Тя е прекрасна. И неподражаем.
  Мирабела е усукана. И Агаве лети към нея. Тук най-после се срещнаха две почти най-продуктивни жени-воини-пилоти. Стрелят се един срещу друг отзад. Опитват се да го получат от разстояние. Но не работи много добре. И двете красавици отлитат от огневата линия. И оголиха зъби агресивно. Е, жените са кучки. Те се взират в очите си. По-точно глава в глава и стреляйте отново. Германският ME-262 X все още е по-добре въоръжен от Як-9 Т, а съветският автомобил беше свален ...
  Но Мирабела успява да се катапултира, губейки самолета за първи път в летателната си кариера. Най-гадното е, че тя се озова във вражеска територия. И това е лошо. Да, такива са уникалните обрати на съдбата. И на 1 септември 1944 г., вече петата година от Втората световна война, светът се променя, но управлението на фюрера в алтернативната историческа игра остава.
  Саратов най-накрая е изоставен от съветските войски и армията на Вермахта се приближава до Куйбишев.
  Ожесточени битки се водят и за Оренбург.
  Боса Тамара се бие там, хвърля експлозивни пакети по враговете, бута ги с боси пети и крещи:
  - Слава на страната на комунизма!
  Вероника стреля по противници. Той хвърля експлозивна опаковка с боси пръсти на краката си и вика:
  - За идеите на комунизма!
  Виктория, стреля по противници и го прави като Робин Худ по бикини, чурулика, хвърля бомби по врага с боси пръсти на краката си и вие:
  - Слава на времената на комунизма!
  Оля, като стреля по врага и ги косеше със сърп, го взе и чурулика:
  - За величието на съветската държава и голяма слава!
  И с голите си пръсти той отново ще хвърли експлозивен пакет с колосална, разрушителна сила.
  Лариса, стреляйки по нацистите, изпищя:
  - Моята страна е Русия, завинаги си дадена от Бога под синьото небе!
  И да намигне на партньорите си...
  Агафя, стреляйки по нацистите, мърка:
  - Оренбург никога няма да се откаже! Ще бъдем срещу враговете на Отечеството!
  Момичетата са солидни и възнамеряват да се борят истински до последната капка кръв.
  Оренбург все още се държи. Но на 3 септември 1944 г. започва атаката срещу Куйбишев. И СССР, разбира се, не е добър.
  Аленка стреля по нацистите и крещи:
  - За комунизма на страната на Съветите!
  И отново с бос крак той ще изстреля граната с разрушителна сила.
  Анюта стреля по опонентите си и крещи:
  - Да защитим Куйбишев!
  И с голите си пръсти ще хвърли експлозивен пакет с голяма смъртоносна сила.
  И разкъсайте много врагове.
  Алла, стреляща по фрица, чурулика и разтърсва гърдите си:
  - За космическите висоти на Полис!
  И с гола пета граната ще се поддаде на унищожението и пълната смърт на всички агресори на Фриц.
  Мария, стреляща по нацистите и хвърляща сила, парализираща фрица с бос крак, изскърца:
  - На борда!
  И момичето ще се смее с пълна сила!
  Маруся, стреляйки по фашистките вериги и хвърляйки опустошителна граната с боси пръсти на краката си, чурулика:
  - Слава на комунизма и победите!
  Матрена отбеляза с усмивка, изпращайки още един смъртоносен взрив и покоси Fritz:
  - Родината е свещена!
  Момичетата се бият като герои.
  Тестът на летящата чиния беше успешен само първоначално, а след това се провали.
  Така че Албина и Алвина се биеха отново в ME-309, много удобно превозно средство за техния стил.
  Момичетата стреляха по съветските самолети и изпищяха:
  - Изключителен парк и електронни спагети!
  Албина стреля добре насочена към врага, събори съветска кола, сочейки с бос крак и изскърца:
  - Първият ми ход ще бъде фатален за врага!
  Алвина също стреля по противника. Тя го разряза старателно и оголени зъби издаде:
  - Комунизмът е моята съдба!
  И с босите си пръсти уцели друга цел.
  Момичетата още се бият в старата кола. Винтовите бойци все още не са извадени от производство. Освен това все още трябва да свикнете с реактивните машини и да разгърнете цяла инфраструктура за тях. А това не е толкова лесно да се направи.
  Албина, стреляща по съветски превозни средства, логично отбеляза:
  - Ще създам ерата на комунизма и ще водя империята към звездите!
  И с голата си пета натиска педалите.
  Алвина, стреляйки по руските превозни средства, пробивайки ги направо, изскърца:
  - Нашата цел е арийски комунизъм!
  И отново воинът използва голите си пръсти. И тя действаше много бързо.
  Когато и двете момичета се върнаха, след като изразходват целия бойен комплект, те позволиха телата им да се измият във ваната. Красиви момчета ги намачкаха с метли. Албина, загрявайки, отбеляза:
  Все още имаме нужда от мъже!
  Алвин се съгласи с това:
  - Определено е необходимо! Макар че тук сме жени много по-красиви!
  Албина избухна в смях и изчурулика:
  - Защо на една жена трябва мъж, за да има кого да бие!
  Момичетата, разбира се, са съгласни с това.
  Хелга от ТА-152 стреля по съветските танкове и ги прониза, ухилени:
  - Слава на кайзер комунизма!
  И момичето се засмя.
  Агаве е в небето, за да ловува съветски самолети. Все по-често Як-9 се вижда в небето, което е най-лесно за производство. Тази машина обаче не е толкова слаба. В модификацията T тя е въоръжена с 37 мм оръдие и може да ужили фриц болезнено.
  Агаве удря от разстояние на своя ME-262 и пее през носа:
  -Аз съм най-мъдрият на света, убивам врагове в тоалетната!
  И намига към небето на своите ангели.
  Но тук отново Мирабела е във въздуха. Това момиче, въпреки всички загуби, не губи дух.
  И дори започва да пее, композирайки в движение;
  Влязох в комсомола, играейки
  красиво момиче мечта...
  Мислех, че светът ще бъде вечен май,
  Всеки ден е раждането на пролетта!
  
  Но по някаква причина не се получи.
  Някак си не мога да се влюбя...
  Е, кажи на момчетата на моя милост,
  Животът е много издръжливо гребло!
  
  Внезапно войната гръмна изведнъж,
  И ураган се втурна към смъртта ...
  И моите момичета силно тяло
  Можете да получите удар веднага!
  
  Не искам, повярвай ми, отказвам се,
  Бори се за Родината докрай...
  Носим гранати в здрава чанта,
  Сталин смени баща си в сърцата!
  
  Воините са страхотни в Русия.
  Можем да защитим световния ред...
  Звездите на небето напоиха кадифето,
  И ловецът се превърна в игра!
  
  Аз съм босо момиче, което се бие
  Пълен със съблазън и любов...
  Уил, знам място в този рай,
  Не можеш да градиш щастие върху кръв!
  
  Воини на великото отечество,
  Ще се бием здраво близо до Москва...
  И тогава мечтата при комунизма
  Срещу ада със сатаната!
  
  Смели руски момчета,
  Че се борят честно докрай...
  Те бият от картечница,
  Ако трябва, със златна корона!
  
  Дори куршум не може да ни спре
  Исус великият Бог възкръсна...
  Дните на хищния дракон отминаха,
  От небето стана още по-ярко!
  
  Обичам те скъпа Лада,
  Върховният Бог Сварог ще бъде в слава ...
  Трябва да се борим за Русия
  Най-добрият Бял Бог е с нас!
  
  Не поставяйте руснаците на колене
  Повярвайте ни, нашата плът не може да бъде обуздана...
  Сталин и великият Ленин са с нас,
  Този изпит също трябва да бъде издържан!
  
  Болката от Отечеството също е в сърцето ни,
  Вярваме в нейното величие...
  Отваряме бързо вратата към космоса,
  Ще бъде много сладък живот!
  
  Боси сме красиви момичета,
  Бързо тичаме през снежните преспи...
  Нямаме нужда от тази горчива водка,
  Херувимът разперва криле!
  
  За Отечеството ние, момичета, ще застанем,
  И ние ще отговорим на Fritz, без зло,
  Адският Каин ще бъде унищожен,
  И здравей на Христос Спасител!
  
  Ще има ера - няма да става по-добре,
  Мъртвите ще възкръснат завинаги...
  Вселената ще се превърне в жив рай,
  Сбъдната мечта на всички хора!
  . ГЛАВА #11
  Септември 1944 г. премина в ожесточени битки... Фриците успяха да обкръжат Куйбишев и Оренбург и затова тези градове бяха обречени, но въпреки всички трудности, с които се бориха.
  Момичетата показаха изключителна устойчивост... В началото на октомври нацистите още не бяха превзели Куйбишев и нападнаха Пенза. И битките започнаха да кипят за този град.
  Наташа и нейният екип се биеха там.
  Момичето хвърли граната с босия си грациозен крак и изгука:
  - За руския дух.
  След това Зоя стреля от базука. И нокаутира немския танк "Лъв" -2.
  Немците забавиха малко движението... Пантерите и Т-4 бяха свалени от въоръжение. Но докато тези машини все още са в експлоатация. Наистина Пантера е добър унищожител на танкове и е доста поносимо защитен в челото. Но дъските са неин проблем. Въпреки това, "Пантерата" -2 е защитена отстрани, не много добре. Но повечето оръжия са запазени.
  Разработването на серията Е е в ход... Танкът Е-75 обещава да се превърне в превозно средство от ново поколение с перфектно покрити страни. Германците се възползват от това. Задачата е да вземете танк, който да не е много тежък, бърз и добре защитен. Първият опит от този вид беше Mouse, но практиката показа прекомерното тегло на този резервоар. Вместо това Е-100 вече се разработваше. Този танк имаше по-стегнато оформление и по-нисък силует. Като цяло теглото му в сравнение с мишката е намаляло до сто и тридесет - сто и четиридесет тона. Страните бяха монтирани под рационални ъгли. Дебелината на страните, заедно с екраните, достига 210 мм. Въоръжението е същото като на Маус, 128-милиметров и 75-милиметров оръдие с къса цев. Германците инсталираха по-мощен двигател от 1500 конски сили и танкът се движеше с четиридесет километра в час по магистралата.
  Което като цяло е задоволително. Е-100 все още е твърде тежък танк. Но с отлично оръжие и защита.
  Бойните му качества може да не са лоши, но транспортирането на танка и транспортирането му оставаха проблематични. Реалният опит показа, че за сравнително разумно прехвърляне по пътища и мостове един танк може да тежи не повече от осемдесет тона.
  Така Хитлер даде ограничение на Е-75, за да покрие това тегло, но да създаде надеждна машина по отношение на защитата. Защо беше решено да се изостави 75-милиметровото оръдие. И направете оформлението възможно най-стегнато: в един блок, двигателят и трансмисията напречно и скоростната кутия върху двигателя. Тогава може би ще получи танк, защитен от всички страни и не твърде тежък.
  Хитлер като цяло не беше напълно доволен от германските машини. Въпреки че Лев-2 вероятно беше по-напреднал, неговото 105 мм оръдие беше излишно за борба със съветски танкове и недостатъчно за стрелба по небронирани цели. "Пантера"-2 като цяло можеше да подхожда на военните с оръжия и предна защита, но страничната все още не беше достатъчна, но характеристиките на шофиране са задоволителни.
  Фюрерът поиска да създаде танк, който да отговаря на военните във всяко отношение.
  Но това не е толкова лесно за постигане. Възможно ли е максимално да се уплътни оформлението и да се облекчи шасито с помощта на специални талиги и пружини и да се извади нещо от каросерията. И екипажът подрежда действителното легнало.
  Подобно развитие може да бъде доста обещаващо. Първият танк Е-75, унифициран с Е-50, можеше да тежи не повече от седемдесет тона и това е страхотна машина.
  Елизабет, от друга страна, се биеше на танка Т-34-85 и не беше напълно доволна от защитата му. Крехка поради липсата на легиращи елементи, бронята не защитаваше твърде много танка.
  Елизабет стреля с помощта на босите си пръсти и изрева, оголивайки зъби:
  - Аз съм космическа лисица.
  Екатерина удари врага, удари го отстрани и изсъска, оголивайки зъби:
  - За комунизма в СССР!
  Елена също стреля много активно, насочвайки се към врага, и го удари със смъртоносна сила и предвид факта, че краката й бяха боси, тя изграка:
  - За конституцията на победата!
  Еуфрасия стреля по врага, като използваше прецизно голите си пръсти и крещеше:
  - Ние сме лоялни към Сварог и Сталин за величието на страната!
  Такива са бойните момичета тук. Те имат най-забележителния отбор.
  Някои танкове Т-34-85 се появиха със защита срещу куршуми, което значително намали теглото им. Скоростта и маневреността на машината се увеличиха. Но сега може да бъде взето от противотанкова пушка, едрокалибрена картечница и много видове гранати. И въздушните пистолети са напълно пробити. Вярно е, че такъв резервоар е още по-лесен за производство, по-евтин и увеличава скоростта на движение.
  Сега, ако момичетата карат тази кола, те по никакъв начин не им позволяват да се качат в нея.
  Елизабет, бързо момиче с колосален разрушителен елемент, логично отбеляза:
  - Не можете да замените доблестта с броня!
  Катрин се съгласи с това:
  - Да, така е, така че няма да светнеш!
  И как се смееш...
  Момичета с голям чар. И ако враговете са овършени, тогава те го правят агресивно и старателно.
  Елена, след като танкът им изразходва бойния комплект и се отдалечава, за да попълни запасите, попита приятелите си:
  - Така си мислят момичетата, имаме ли шанс да победим Третия райх?
  Катрин уверено отговори:
  - Както каза Василий Теркин... Дойдохме да бием, да не броим!
  Елизабет поправи:
  - Така каза Суворов!
  И момичето с голи пръсти на краката си взе и усука парче вестник в цигара. Смешно й е.
  Ефрасия пееше, люлеейки тялото си:
  - Аз съм космическо момиче-терминатор,
  Ще бъде много болезнено за култиватора Fritz!
  И как ще се смее воинът!
  Момичетата решиха да играят карти. Забавно е. А губещите правят лицеви опори и клякания.
  Елена по време на играта забеляза:
  - Но сериозно, нямаме реални шансове за победа! Кавказ падна и ние губим!
  Катрин хвърли карта с бос крак, победи врага и изпищя:
  - Но ние имаме тайно оръжие!
  Воинът избухна в смях и хвърли карта с боси пръсти на краката си.
  Елизабет отбеляза с въздишка:
  - Наистина ни остава само една надежда за ново тайно оръжие!
  Ефрасия изхленчи, хвърляйки картата с голите си пръсти на грациозни крака:
  - Да, не можем без тайно оръжие!
  И момичетата запяха в един глас:
  - Мечът ни гори с огън, ще посечем враговете! Ние сме войниците на СССР!
  Воините са настроени и наистина са в битка.
  Но силите са твърде неравни ... В средата на октомври Куйбишев все пак падна ...
  Германците успяха да превземат важен отбранителен обект. Но дъждовете се изляха... Имаше надежда за пауза в резултат на есента.
  Въпреки това, битката продължи в небето.
  Трима съветски пилоти: Мирабела, Анастасия, Акулина се биеха с див ентусиазъм.
  Мирабела, събаряйки нацист в полет, на своя остарял, но страхотен Як-9 Т, изпя:
  - Ще настъпи епоха, ерата на комунизма!
  Анастасия, натискайки голите си пръсти на спусъка, потвърди, оголивайки зъби:
  - Ще полетя до небето с песен!
  И намигна на приятелите си.
  Акулина, смазвайки друга германка, натискайки голата си кръгла пета върху педала, издаде:
  - За слава на СССР!
  Трябва да се каже, че момичетата се борят.
  Мирабела свали фашистката ME-262 от 37-милиметрово оръдие, туитира:
  - Слава на комунизма!
  Анастасия, като отсече нациста с добре насочен подход и видя врага, избухна:
  - Слава на червената вселена!
  Акулина е много борбено момиче, нокаутира немска кола и, подсвирквайки, изръмжа:
  - За комунизма на страната на Съветите!
  Воините трябва да бъдат отбелязани с колосалната си издръжливост.
  Албина, Алвина, Агаве от друга страна печелят сметките си. А момичетата също се бият боси и по бикини.
  Колко е смешно, когато момичетата са почти голи и в самолети.
  Албина с голи пръсти на краката си събаря взрив, няколко съветски коли наведнъж и скърца:
  -За арийското братство!
  Алвина също се бие с Червената армия и го прави смело. И с босите си пръсти насочва въздушни оръдия и сече съветски коли, крещейки:
  - За ярки идеи!
  Агаве също сваля съветски изтребители и щурмови самолети, буквално ги смачква и реве:
  - За победата на Третия райх!
  И момичетата нямат нищо против и подлагат врага на тежки мъчения. Особено красиви момчета.
  Албина, пържейки петите на пионера на клада, веднъж отбеляза:
  - Момчетата в пържена форма и с черен пипер са толкова вкусни!
  И как се смее. И му покажи езика!
  Алвина забеляза това, оголивайки зъби:
  - Момчето е пържено на фурна, много вкусно с чесън!
  Агаве с помощта на босите си пръсти събори няколко съветски бойци и извика:
  - Ние сме космически зевери!
  И намигна на приятелите си. Тя е момиче с рядък, борбен характер.
  Албина, сваляйки самолети с босите си изящни изрязани крака, отбеляза:
  - Не можеш да разбереш Русия с ума си, как можеш да избираш управници като Сталин!
  Алвина отбеляза агресивно, като оголи зъби и стреля с боси пръсти:
  - И нашият Хитлер не е по-добър!
  Агаве се изкикоти, събаряйки съветски коли с боси пръсти и отбеляза:
  - Адолф, разбира се, обладан! Но в същото време не се измерва колко вече е успял да спечели!
  Момичетата са изключително борбени и агресивни.
  И тогава някак си изпекли живи две момчета на клада. Точно така ги прободиха на стоманен кол и започнаха да се пържат, а те крещяха и се гърчеха. Тогава, когато момчетата все още не се успокоиха, всички момичета от ескадрилата започнаха да тичат при пържените пионери, отрязаха им парчета месо и ядат.
  И беше много вкусно, особено ако още живите момчета бяха пиперени по време на пържене.
  Агавето например изяде бутчето на момчето с голямо удоволствие. Тогава момичетата свършиха страхотна работа. И от двете момчета останаха само кости и вътрешности. Особено вкусен беше младият черен дроб. Момичетата й ядоха с голямо удоволствие.
  И сега се бият в небето...
  Оренбург падна в края на октомври...
  Немците се приближиха до Уфа. Вече е доста студено и вали сняг.
  Тамара и нейният екип в покрайнините на Уфа се бият с нацистите. Германската пехота атакува от черни войници, които са наети във френските и белгийските колонии.
  Те буквално хвърлят трупове при всички подходи.
  Тамара се обръща, хвърля граната с бос крак и скърца:
  - Епохата на комунизма ще бъде известна от векове, вярвам, че Сталин ще бъде нашата твърда ръка.
  Вероника, стреляйки, казва:
  - Не разбивайте СССР!
  И с боса си пета хвърля експлозивен пакет.
  Анфиса, стреляща по нацистите и хвърляйки още едно послание за смърт с боси пръсти на краката си, отбелязва:
  - Величието на комунизма е с нас!
  Виктория, стреляща по врага и косейки нацистите, хвърляйки граната с боси крака, скърца:
  - Да се прослави великата Родина!
  Олимпиадата гори. И тогава това момиче-герой ще хвърли цяла кутия експлозиви по нацистите и ще реве:
  - Слава на нашата космическа Родина!
  И всички момичета крещят в един глас.
  - За СССР! Ще има пионер!
  Воините от Червената армия се борят с кражба. А когато вали сняг, пак се бият боси и по бикини.
  В началото на ноември нацистите предприеха атака срещу Уляновск. Градът, в който е роден Ленин и в който Стенка Разин е тежко ранена. Това е границата на столицата на руските градове.
  Аленка се бори с нацистите. И той си пее, хвърляйки гранати по нацистите с боси крака:
  - Слава на Русия, слава ...
  Танковете се втурват напред...
  Дивизия в червени фланелки,
  Поздрави руски народе!
  Анюта, стреля по враговете и ги коси, а след това пуска експлозивни пакети дървени стърготини с голите си пръсти, вякнула:
  - За сталинския комунизъм!
  И тя даде ред на цяла редица черни воини, окосени.
  Алла, стреляйки по противници и използвайки голите си пръсти, хвърляйки смъртоносна граната, изскърца:
  - За Родна Русия!
  Мария, стреляйки по нацистите и използвайки голи пръсти на краката си, докато хвърляше дарове на смърт към врага, щракна, отбеляза:
  - За космическия комунизъм!
  Матрьона, стреляйки по нацистите и косейки врага, издаде:
  - За промени в битката!
  Маруся, издълбавайки фриците и ги удряйки до смърт, го взе и агресивно бърбори, изтривайки го на прах:
  - За победата на най-висок стандарт!
  И с бос крак хвърли смъртоносна граната.
  Тези момичета тук са готини и весели.
  Аленка, стреляйки и косейки враговете и хвърляйки гранати с боси пръсти, изскърца:
  - Величието на комунизма да бъде с нас!
  И момичето го взе и нокаутира немски танк с голям апломб.
  А ето още една модификация на танка Лев-2 с 88-милиметрово оръдие. Кулата е по-тясна, а резервоарът е по-малък и тежи петдесет и пет тона, а двигателят е 1200 конски сили при усилване. Бърза немска кола.
  Но той не притеснява воина.
  Алла хвърли граната с бос крак и изскърца:
  - За комунизма!
  Анюта хвърли убийствения подарък на смъртта с боси пръсти и гука:
  - За нови граници!
  И момичето ще подсвирква. И немският танк "Лъв" -2 ще вземе и ще се обърне, а ролките буквално полетяха.
  Мария, стреляйки по нацистите, пееше:
  И борбата продължава отново
  И сърцето е тревожно в гърдите...
  И Ленин е толкова млад -
  И младият октомври предстои!
  Матрьона, стреляйки по врага и съсипвайки редиците, хвърли граната с бос крак и изчурулика:
  - Първата стъпка в живота е важна!
  Маруся, нокаутирайки нацистите, изпищя:
  - Виждаш отново над Земята вихри от яростни атаки!
  И такива са непреклонните воини.
  Но все пак силите са неравни. Пенза вече падна. И нацистите щурмуват Саранск.
  Сега до град Горки не остава толкова много.
  На 7 ноември 1944 г. Сталин провежда нов парад в Москва. Дори и да не е победа.
  Фриц обаче стреля по Москва за първи път с балистични ракети Фау-2. И в същото време градът беше бомбардиран от реактивни самолети, включително бомбардировачи Арадо. Това действие силно шокира всички. Ракетите V-2 прелетяха по висока траектория и паднаха внезапно, дори радарите не ги видяха правилно.
  Имаше много разрушения и нещастия. По време на парада бяха убити съветски войници.
  Сталин проведе спешна среща в подземен бункер, който можеше да издържи дори пряк удар от атомна бомба.
  Началникът на генералния щаб Василевски отбеляза със загриженост:
  - Германците имат ново оръжие с голяма разрушителна сила. И нашите радари не го видяха...
  Сталин изрева, тропайки гневно с петите си:
  - Ето ви глупаци! Такава изненада не можеше да се види!
  Маршал Василевски отбеляза:
  - Нещо беше другарят Сталин....
  Берия веднага каза:
  - Това са ракети клас А-5. Не се тревожете другарю Сталин. Те носят само осемстотин килограма аминолон и стоят като добър реактивен бомбардировач. Германците изстреляха няколко дузини ракети, но този дизайн не влезе в серията, тъй като бомбардирането с реактивни самолети е едновременно по-евтино и по-практично.
  Сталин, след като се успокои, отбеляза:
  - Значи не е ефективно оръжие? Много добре!
  Берия отбеляза с въздишка:
  - Но реактивни бомбардировачи, това е сериозен проблем. Другарят Сталин трябва да се бори с това!
  Маршал Жуков предложи:
  - Може би ще го вземем и сами ще правим ракети. Имам предвид земята-въздух. Какво, управлявайки ги по радиото да свалят самолети!
  Вознесенски отбеляза:
  - Отнема време за създаване на такива ракети! Много по-лесно е да направите много евтини самолети от дърво, да ги напълните с експлозиви и да блъснете врага. Това би било стил на камикадзе!
  Сталин кимна в знак на съгласие.
  - Да, трябва да се използват самолети камикадзе. Това е нашият шанс, въпреки че в действителност това само удължава агонията на нашата Червена армия.
  Трябва да намерите нещо по-ефективно!
  Яковлев отговори с въздишка:
  - Другарят Сталин работи по нови самолети. Но засега ние сме фокусирани върху запазването на максималната производителност на автомобилите. Използват се всички резерви и пускаме на машините деца от десетгодишна възраст. Пълна мобилизация, както тотална, така и супертотална.
  Сталин изрева:
  - Трябва да се направи още много! Това, което правите, е твърде малко!
  Молотов каза с въздишка:
  - Не е възможен контакт със съюзниците. Изглежда, че сме сами. Опитаха се да преговарят с японците... Те искат територия до Урал, което е неприемливо.
  Сталин изръмжа:
  - Необходимо е да се удари по Япония през зимата, но какво да кажем за Ленинград?
  Жуков каза, оголивайки зъби:
  - Атаката срещу Петрозаводск не беше толкова успешна, колкото се очакваше. Швеция влезе във войната на страната на Третия райх и трябваше да се справим с големи сили. Така че не беше възможно незабавно да се развие настъплението и врагът, издърпвайки части от Вермахта, отблъсна нашата атака. Град Ленинград е в пълния пръстен на блокадата и е добре захванат. Мисля, че до пролетта заради тоталния глад цялото население ще измре. И падането на Ленинград ще бъде неизбежно.
  На практика е невъзможно да се доставя по въздух. Врагът напълно доминира в небето. Германците и сега дават рицарски кръст, само за сто свалени самолета.
  Сталин изръмжа гневно:
  - Неуспешна атака!
  Жуков кимна.
  - Много железопътни линии са разбити, а ние сме съсредоточили твърде малко сили. И трябва да отдадем почит на финландците и шведите, те са упорити в защита. Но това не е всичко. Немците също заобиколиха Мурманск. Сега този град е заобиколен. Не знаем какво да правим!
  Сталин изръмжа:
  - Деблокирайте!
  Жуков отговори:
  - Няма сили за това! И врагът може да превземе целия Карелски полуостров!
  Сталин нареди:
  - Издърпайте сили и освободете! През зимата германците не са толкова силни. Ще бъде възможно да ги притиснем капиталово!
  Василевски отбеляза:
  - Необходимо е да се предотвратят дълбоки пробиви и там нашата сила ще вземе враговете!
  Сталин изрева:
  Ще се борим за комунизма!
  Вознесенски съобщи още весели новини:
  - SU-100 вече е въплътен, в метал и готов за масово производство. Шаси на базата на Т-34. Доста лесен за производство. Снарядът е почти готов за новия пистолет. Така СУ-100 вече ще се появи на фронтовете. Утре първата машина ще отиде на фронта!
  Сталин кимна одобрително.
  - Поне ме направи щастлива! Но Т-34-85 все още не е свален от производство. Не само това, направете бронята по-тънка и намалете теглото до двадесет тона. Битките показаха, че по-зле не може!
  Вознесенски отбеляза:
  - Можете да направите броня от дърво! Ние произвеждаме стотици такива танкове на ден, дори повече от нацистите. Но нашите превозни средства лесно свалят Фриц дори с леки противотанкови оръдия.
  Жуков отбеляза:
  - Има Герда. Това е толкова готина дама! Тя унищожи много наши танкове и оръдия.
  Сталин кимна.
  - Трябва да я хванем и да й изпържим голите пети. Болезнено готино момиче!
  Жуков се съгласи:
  - Трябва да го хванеш! И ние ще унищожим нацистите!
  Берия кимна и избълбука:
  Да направим специална операция!
  Сталин отбеляза с въздишка:
  - Това е страхотна идея, но... Все още трябва да завършим нещо!
  Берия изрева:
  - Да ги хванем всички!
  Сталин поклати глава.
  - Не... Да убиваш герои не е добре! Искам Герда да ми доведат! Това е спешно!
  Берия отбеляза:
  - На живо?
  Сталин с готовност потвърди:
  - Разбира се, жив съм!
  Берия избълбука, надувайки бузи:
  - Всичко невъзможно, може би знам със сигурност!
  Появиха се няколко момичета с къси поли и с боси крака. Те носеха чаши с вино и намигаха на членовете на ГКО.
  Жданов отбеляза:
  - Имаме нужда от повече момичета в армията! Там ще го оправят!
  Сталин заяви:
  - Награждавам Анастасия, Мирабела, Акулина със "Звездата на Ордена на Славата" с диаманти! Слава на СССР!
  Всички извикаха в един глас:
  - Слава на героите!
  И те плеснаха с ръце.
  Едно от момичетата се поклони и коленичи, целувайки ботушите на Сталин.
  Върховният главнокомандващ я заля с вино и изрева:
  - Нашата сила е нашият юмрук!
  Берия изчурулика:
  Хитлер е глупак!
  Сталин възрази:
  - Не глупак, а олицетворение на измамата!
  И всички отново аплодираха.
  . ГЛАВА #12
  Град Уляновск беше напълно обкръжен, но засега се удържа .... Вече е краят на ноември и вали сняг със скреж. Немците не са много нетърпеливи да атакуват и засега стрелят.
  Във въздуха времето не е много летящо. Но момичетата все още се бият и показват чудеса от смелост.
  Герда с нейния екипаж на Panther-2. Но танкът Panther-3 трябва да се появи скоро и воинът наистина иска да се бие върху него.
  Междувременно тя стреля по съветски позиции.
  С бос крак тя насочи оръдието към целта и стреля. Тя счупи съветския тридесет и четири и изчурулика:
  - За света Прусия!
  Шарлот също стреля от оръдието, прониза съветската гаубица и изскърца:
  - Нашето щастие за векове!
  Кристина също стреля, удряйки врага с босите си крака и квакайки:
  - За такива момчета, които са достойни за нас!
  Магда също стреля много точно, чуруликайки:
  - За величието на империята!
  И на най-новия СУ-100, четиримата на Елизабет се бият.
  Момичетата са усвоили новата самоходка и стрелят.
  Елизабет стреля с боси пръсти и пее;
  Фашисткият палач разкъсва раменете му,
  Ето ви стойката, щипките, бормашините под ръка!
  Той иска да осакати тялото на душата,
  Незначително чудовище, но изглежда страхотно!
  
  Той обещава пари, кораби в морето,
  Какво може да даде дори едно заглавие!
  Наистина те постави на линия,
  Все пак за него ти си просто труп и игра!
  
  Той иска да знае за нашия бизнес,
  Какво ново във веригата на бедните да се оковат!
  Затова ще карам щедро да се разбирам,
  Да забрави баща си и дори майка си!
  
  Но ние ще служим на Родината твърдо,
  Не можем да бъдем сломени от жестокостта на палача!
  Клон ще се огъне от порив на вятъра,
  И разголените бебета плачат!
  
  Да, загубих първия труден рунд,
  Но Всевишният ще даде шанс да се възстанови!
  И тогава аз самият ще изпратя врага в нокаут,
  Юмрукът ми здраво ще влее влечугото!
  
  Родината ми дава такава сила
  Че е възможно да се преодолее болката от всяко мъчение!
  И излезте от този бездънен гроб,
  За да не бъде погълнат, ядосана мече!
  
  Още малко и спасението е близо -
  Ще постигнем победа над врага!
  Да живееш под прикритието на светлината на комунизма,
  Така че Слънцето да залее къщата със злато!
  А момичетата пееха и стреляха от ново, смъртоносно оръдие. Те са изключително страховити воини.
  Елена отбеляза със смях:
  - Комунизмът ще се изгради, ние вярваме в него!
  Катрин се съгласи с това твърдение:
  - Да построим комунизма и ще има триумф!
  Еуфрасия го взе и избълбука, стреляйки с помощта на голите си пръсти и удряйки Пантера.
  Тогава воинът изпищя:
  - О, комунизъм, комунизъм! Софизмът ще бъде силно смачкан!
  И "Пантера", ударена в челото и от разстояние.
  Това са момичетата, които не можете да счупите толкова лесно.
  Сега идва декември... Японците почти спряха да се бият в условията на студено време.
  Но в небето, въпреки зимното време, все още има битки.
  Ето Toshiba и Toyota, двама японски пилоти, които се бият като отчаяни крадци.
  Toshiba събаря съветските самолети с боси пръсти на краката си и възкликва с пълна сила:
  - Имам супер момиче!
  Toyota, нокаутирайки руски боец и оголвайки перлените си зъби, уверено потвърждава:
  - И има една жена хипер!
  Японските жени, разбира се, са бойци с колосална стартова сила. На честта на самурая не може да се устои.
  Но във всеки случай небето все още е в разгара си.
  А на сушата четири момичета нинджи се заеха с унищожаването на съветските войници.
  Синята нинджа направи прием на мелница, отсече няколко руски бойци и с боси пръсти на краката си пусна грах от експлозиви с колосална разрушителна сила.
  Тя го разкъса и туитира:
  - Здравей Япония!
  Жълтата нинджа изпя и техниката на пеперуда с мечове. Тя прекъсна редица съперници и изпищя:
  - За комунистическо отмъщение!
  И с голи пръсти, как да пуснем опустошително настояще на унищожение.
  После мърмори:
  - За величието на Япония!
  Червеното момиче нинджа проведе прием с хеликоптер с мечове. С голи пръсти тя хвърли смъртоносен дар на смъртта и изпищя:
  - За моята любов!
  И тогава тя отбеляза:
  - А комунистическият къде отмъщава?
  Жълтото момиче нинджа, посичайки руски войници и отново хвърляйки граната с боса си пета, издаде:
  - И въпреки факта, че ще има супа с котка!
  Бялото момиче нинджа, нарязвайки съперниците си и хвърляйки дар на смъртта с боси пръсти на краката си, издаде:
  - Ще спечелим за идеите на комунизма!
  И четиримата воини ще се смеят в хор и ще покажат своите перлени зъби.
  Декември мина бързо... След обсадата германците превземат и Уфа, и Саранск. Но Уляновск все още издържа в пълна блокада.
  Сталин нареди Нова година да се проведе на всяка цена града, в който е роден Ленин.
  Въпреки това германците, въпреки студовете, вече се приближаваха към Казан. Така че СССР беше на ръба на пълен крах.
  Какво да се прави в СССР все още не е ясно и идеи.
  Сталин празнува Нова година в Москва и в бункера. Погледът му беше мрачен, но желанието за битка не отслабна.
  Междувременно Хитлер решава да си уреди фарс в Либия, където е топло.
  И там той се наслади на спектакъла на битки с гладиаторски момичета.
  В навечерието на Нова година не се случи нищо особено, освен бомбардировките на Москва.
  И пускането на първата серия "Пантера" -3. Този танк имаше дебелината на бронята на "Тигър" -2, но с големи наклони и тежеше само четиридесет и пет тона. А височината му е намаляла с по-малко от два метра. Мощен двигател от 1200 конски сили е разположен в един блок и напречно с трансмисията. Самата кола се оказа перфектно въоръжена и с отлична оптика и хидравличен стабилизатор. А в тясната купола имаше оръдие 88 мм в 100 EL, много точно и бронебойно.
  Герда и нейният екип тръгнаха с тази кола. Перфектна и по-лека ходова част, минаваща перфектно през снега. Този резервоар е перфектен като цяло. А бронята му с големи наклони перфектно защитава челото на колата. Горната част на 150-милиметровия корпус е особено силно защитена под ъгъл от 40 градуса спрямо хоризонталата. А това е около 330 милиметра броня под ъгъл от деветдесет градуса. Нито едно съветско оръдие няма да пробие горната част на корпуса на Пантера-3. Дъното заема една трета от площта на челото на тялото в 120 мм и под същия ъгъл, а също така е почти непроницаемо.
  Челото на кулата е с дебелина 185 милиметра и под ъгъл от 50 градуса, също непробиваема за съветските оръдия.
  Но тук страните са по-слаби на 82 мм с наклони и могат да се вземат. Особено СУ-100, ново съветско самоходно оръдие, бързо набиращо популярност сред войските поради лекотата на производство и бронебойното си оръдие.
  Герда произведе първия изстрел по съветските войски. Тя проби танка ИС-2 и се изрази:
  - Това е добър боец!
  Шарлот отбеляза, стреляйки по врага и пробивайки съветската машина, като натискаше бутона с голата си пета:
  - Тази техника е почти безупречна!
  Кристина, насочена към бързострелящо, автоматично немско оръдие с голи пръсти, отбеляза:
  - Бордовата броня е доста слаба! Ще имаме по-мощна кола!
  Магда също стреля, използвайки бос крак, в ярост го взе и извика:
  - Щеше да има само тройка, ама тройка веселба!
  И момичетата се засмяха в един глас... Танкът е наистина добър, особено неговите характеристики на шофиране.
  Преминал бойни тестове и автомобилът Е-100. Тя обаче е тежка. Но добре защитени. И оръжията й не могат да бъдат взети толкова лесно.
  И в него също седят немски момичета. И въпреки студа бос и по бикини.
  Адала, стреляйки по противници и удряйки врага, логично се изрази:
  Ще живеем при комунизъм!
  И с бос ток как да натискам....
  Агата, стреляща по съветски позиции, удряйки противници с голи пръсти на краката си, изскърца:
  - И величието на нашата победа ще бъде за векове!
  Агнес също стреля с шрапнели по съветската пехота, с бос крак, разбира се, и извика:
  - Не, няма да отстъпим на фюрера!
  Момичето на танка, Атина, удари врага с голите си пръсти и извика:
  - За фюрера, не за фюрера!
  Агнес се засмя и отбеляза:
  Ние сме племе на супермените!
  Андриана, стреляйки по съветската батарея и унищожавайки вражески позиции, показа език и издаде:
  - Величието на германците признава планетата!
  И с голото си коляно, сякаш ще окаже натиск върху врага.
  Агата, водеща огъня, отбеляза:
  - Ще разкъсаме дракона на парчета...
  Танкът Е-75 все още не беше готов. Фюрерът изискваше теглото да бъде шестдесет и пет тона и двигателят 1500 конски сили за висока мобилност, със странична броня от най-малко 170 мм при високи наклони. И отне време.
  Но докато нацистите все пак печелят... През януари Уляновск най-накрая падна. Фриц започна да щурмува Горки и Казан.
  Досега те се изкачиха отвъд Москва.
  Сталин беше бесен, но не можеше да направи нищо. Всъщност какво правиш тук, пълен провал...
  Но момичетата се бият в небето и на земята ...
  Така СУ-100 на Наташка разби немски щурмови самолет с въздушен удар. Оказа се доста готино. Макар и не много умен и изобретателен. Обаче Наташа изобщо не е първокласничка и как ще изкопае.
  . Сега момичето беше във вече познатия танк Т-34. Просто малък приятел. Кулата е по-голяма, а оръдието е 85 мм вместо 76. Ходовата част е същата.
  Момичетата се обърнаха. Те са същите като преди, в същите бикини. А ето и кола съветско производство. Има и черупки на място.
  Супермен-Наташа се ухили с доволен вид:
  - Къде са нацистите?
  В резервоара се появи изображение на млад пратеник. Малкото момче изчурулика:
  - Това е танк, който се появи на фронтовете на Втората световна война през четиридесет и четвъртата година и все още е на въоръжение в Червената армия. Срещу него, E-25. Самоходно оръдие с 88 мм оръдие и 120 мм челна броня. Приятно е да се биеш!
  Наистина, в далечината с голяма трудност можете да видите немско самоходно оръдие. Клек, с дълъг хобот. Непознат за момичетата, които толкова рано напуснаха фронтовете на Великата отечествена война. Но Супермен-Наташа веднага отбеляза:
  Тя може да ни вземе. Тя е с дължина 71 EL.
  Зоя веднага предложи:
  - Трябва да се движиш, за да не те ударят!
  Футуристката Анджелика отбеляза раздразнено:
  - Мамка му! Веднага подхлъзнаха кола, която ни превъзхождаше!
  Техният млад уредник гневно заяви:
  - И все пак е дреболия! Е-75 би било още по-зле! Не бихте го пробили от никакъв ъгъл. И продължавай все така!
  Супермен-Наташа се прекръсти и изсъска:
  - Като истински комунист ти казвам - по дяволите!
  Футуристката Анджелика излая, тропайки с бос крак:
  - Да изпълним!
  Съветската кола тръгна малко бавно и бръмча. Нереалистично е да се пробие германецът в челото и фрицът трябваше да се качи на борда. Но опитайте? Той изстрелва от своето дългоцевно оръдие... Остава само да разчитаме на скоростта.
  Супермен-Наташа ядосана. Обикновено немско самоходно оръдие, дори по-леко от тридесет и четири, е много по-добро в производителността. Тук неволно полудяваш.
  Съветската кола се приближава. За щастие скоростната кутия е по-добра от преди.
  Светлана подпира босите си пети и чурулика:
  - Фюрерът бързо се обръщаме!
  Футуристката Анджелика потвърждава това:
  Ще унищожим Хитлер!
  Златокосата Зоя изрева:
  - Нанесете му бърз удар!
  В този момент тежък снаряд от нацисткото оръдие се удари точно в основата на кулата. Момичетата бяха вдигнати и носени в скъсания метал.
  А секунда по-късно и четиримата бяха почти напълно голи по бикини и висящи на решетка. Под босите крака на красавиците пламна огън. Пламъците облизаха голите, изящни подметки на момичетата.
  Супермен-Наташа се опита да потрепне, но краката й бяха здраво затиснати в щипците и разтегнатите вени боляха много. Това беше класически багажник, с традиционно препичане на петите. И краката на момичетата са много секси, а огънят, облизващ подметките, ги прави още по-привлекателни.
  Но боли красавиците. Те се опитват да се освободят. Но подложките са много здрави. И момичетата от Валкирия също му закачват тежести.
  Също и воини с къси поли, с боси крака, голи ръце, но телата са покрити със сребърна ризница. Разпалват огньове с покери и хвърлят въглени, за да се изпържат петите повече.
  Тук багажникът усуква ставите, а огънят се запържва отдолу. И тогава се появи принц от династията на крал Вилхелм. В ръцете на августовското момче, принцът-демиург, който смени втория милион долара за позиция в СС, камшик от бодлива тел. И също така нейните валкирии се затоплят с огнехвъргачка.
  Принцът-божество намигна и как ще удари Супермен-Наташка по мускулестия гръб. Въпреки че момичето е смело, тя беше поразена от такава болка от петите до тила, че красавицата изпищя диво.
  Момчето-принц нанесе следващия удар върху Зоя. Въпреки че стисна здраво зъби, тя не можа да сдържи писъците си. А на гърба се появиха кървави ивици и изгаряния.
  Барбароса-младши каза с усмивка:
  - Все още трябва да се научите!
  Следващият удар падна върху футуриста-Анжелика. И това момиче не можеше да не изкрещи. Момчето сложи босия крак на детето си в огъня. С пъргави пръсти той извади парче въглен и хвърли червения звяр в лицето. Тя изкрещя още по-силно, болеше я!
  Барбароса-младши каза със доволен вид:
  - Но ти искаше да отидеш с германците!
  Тогава той победи и Светлана. Тъй като не стисна челюстта си, тя също изпищя. И все пак камшик от нажежена бодлива тел беше дори по-болезнен от пламъците под боси крака. Освен това момичетата вече са свикнали да ходят без обувки от години, а стъпалата им са много еластични и издръжливи.
  Но огънят изгаря и тях. Те вече държат валкириите в ръцете си и камшици от нажежена тел.
  Супермен Наташа извика с пълна сила:
  - Да, какво е?
  Барбароса младши казва:
  - Разпит на непокорни дами! Вие сте в плен и ще отговаряте за всичко!
  Наташа отбеляза:
  Не искаме да умрем така! Хайде, пуснете ни и ще продължим да се борим!
  Барбароса младши изръмжа:
  - Защо те пусна?
  Анжелика отговори:
  - Ние сме вещици и можем да дадем на човека, който ще ни спаси, най-ценния подарък от всички възможни!
  Барбароса Бок беше изненадан:
  - Да, и какво ще ми дадеш?
  Наташа уверено заяви:
  - Ще те направим вечна младост, а ти никога няма да остарееш!
  Малкото момче кимна.
  - Да, мога да те пусна! Но как да го докажеш!
  Наташа каза:
  - Сложете ръката си в огъня и няма да пострадате! Ще видите, че можем да внушаваме!
  Барбароса-младши предпазливо пъхна ръката си в огъня, превъртя се и отговори с усмивка:
  - Да, можеш! Е, каква е твоята свобода в замяна на моето безсмъртие!
  И момичетата имат нов шанс. И войната все още продължава... През януари Горки и Казан бяха взети.
  В началото на февруари германците и финландците и шведите превзеха Карелия и продължиха да щурмуват Архангелск. Ситуацията се влоши драстично.
  Елизабет беше прехвърлена на СУ-100 в този град.
  Тя се биеше там. Февруари и слана. Но момичетата все още се бият боси.
  СУ-100 тежи само осемнадесет тона с бронирана защита. Тя е уязвима, но подвижна. И тя не трябва да стои в засада, трябва да се движи, за да не бъде ударена.
  Когато се движите, резервоарът се загрява и момичетата в боси крака и по бикини не са толкова студени.
  Елизабет, стреляща по нацистите, пееше:
  - Но те са условията! И ето, че е сряда! Студът обаче е полезен за вашето здраве! Студеното време е полезно за нашето здраве!
  И с голи пръсти, как да заредим нацистите. И Т-4 този малък танк е счупен.
  Воините трябва да бъдат отбелязани бойци от колосален клас.
  Екатерина също стреля с боси крака и крещи:
  - Комунизъм да бъде!
  Елена, която също стреля по врага и го пробива, се засмя оглушително:
  - Чака ни луда победа!
  Ефрасия, пробиваща танковете на Вермахта, с боси сини от студа крака, отговори уверено:
  - Нищо няма да ни спре!
  Тези воини са просто супер!
  Но, уви, героизмът им е изключително малък... Архангелск също падна... Явно няма достатъчно боеприпаси....
  Германците се придвижват към Москва отзад. През март битките се развиха за Рязан. Ордите на Хитлер се стичат от изток...
  Необходими са някои спешни стъпки.
  Москва все още се държи и Сталин събра съвет за сигурност. Дискусията беше нервна. Нямаше нови идеи.
  Само Берия предложи:
  "Може би наистина трябва да предложим мир на Третия райх при всякакви условия, стига да не ни докосват!"
  Сталин ядосано отговори:
  - Това не е градивен подход другарю Берия! Имаме нужда от силни ходове!
  Маршал Василевски отговори честно:
  - Ваше превъзходителство няма резерви! Почти всички те бяха смлени в неравни битки. Освен СУ-100 в серията няма други видове нови оръжия. Вярно е, че ИС-3 скоро ще бъде готов, но този танк е труден за производство и ще бъде трудно да се пусне в серия при сегашните условия.
  Маршал Жуков гневно отбеляза:
  - Ако не можете да спечелите, тогава остава само едно - да умрете с достойнство!
  Сталин искаше да каже нещо, но се появи босо момиче с къса пола. Блестяйки с боси токчета, тя донесе пратка.
  Сталин пробяга с очи и гневно изрева:
  - Ленинград, неиздържан на глад и многомесечна блокада падна! Сега вторият ни град е заловен от Фриц!
  Маршал Жуков разпери ръце и отбеляза:
  - О, великият Сталин... Ужасно е!
  Берия предложи:
  - Може би в чест на тази стрелба хиляда души?
  Върховният главнокомандващ извика:
  - Млъкни плешив идиот! Трябва да се направи нещо!
  Молотов предложи, заеквайки и нервно галейки голите колене на момичетата:
  - Нека предложим на германците временно прекратяване на огъня и едва тогава да започнем мирни преговори при всякакви условия.
  Сталин изкрещя:
  - Опитвам! Но няма да има предаване. Москва ще падне, ще водим партизанска война!
  Берия отбеляза с ласкава усмивка:
  - Но това само ще увеличи размера на страданията на хората, другарю Сталин. Може би...
  Сталин решително удари с юмрук по масата:
  - Не! Нека Молотов предложи преговори! И нищо друго, мамка му до края!
  Германците обкръжиха Рязан в средата на март. Изпитвайки недостиг на боеприпаси, съветските войски направиха пробив от града.
  Аленка и екипът й тичат, боси трептят по пролетния разтопен сняг.
  Момичето стреля по нацистите и пее:
  - Слава на нашия дух, слава на великата страна!
  И с бос крак ще хвърли убийствен подарък на смъртта. И разпръснете нацистите във всички посоки.
  Анюта, стреляща по противници, издава:
  - И нашият удар, свещен дар, и хонорар!
  Алла също тича, стреля по нацистите, хвърля експлозивна опаковка с въглища с бос крак и съска:
  - Никога няма да се откажем!
  И сега искрящата Мери, стреляща по нацистите и старателно ги косейки, и ръмжейки с усмивки със зъби, пищи:
  - Никой няма да ни спре!
  И нейната гола пета изпрати опустошителен пакет от смърт и смазване.
  Маруся, стреляща по нацистите, съвсем логично отбелязва:
  - Комунизмът никога няма да избледнее!
  Матрьона, стреляйки по врага и съкращавайки редиците, съвсем логично и рационално отбелязва:
  - И вярата в партията ще остане за векове!
  И голите пръсти на краката ще поднесат подарък на унищожение.
  Момичетата избягаха от ринга. Но ситуацията все още е напрегната.
  И няма къде да отидат.
  Пролетното размразяване забави малко настъплението на германците. Освен това нацистите се обединяват с Япония и пристъпват към окупацията на Централна Азия.
  Това също ги разсея и април премина сравнително спокойно. И през май най-накрая беше пуснат първият съветски танк ИС-3. И той може да бъде доставен на първомайския парад.
  Възрастният и отслабнал Сталин гледаше на това прегърбен. Изражението му беше смъртно уморено.
  ИС-3, поради трудоемостта в производството, все още не можеше да стане сериен.
  Съществената му разлика от двете е само формата на кулата. Тя беше като летяща чиния, а челото й беше като клюн на жерав. Разбира се, увеличеният ъгъл на наклон защити добре предната част, но усложни производството. Освен това долната част на челото беше уязвима и ако снаряд се удари там, тогава той вече не рикошира.
  Сталин махна с ръка и изчезна в бункера, започна следващата нацистка атака. Във въздушните удари участват ТА-400 и Ю-287 с крило с обратна стреловидност.
  И отново изстреляха балистични ракети, насочвани от крила по радиото.
  Кремъл получи значителни щети.
  Сталин сериозно се замисли за бягството на тяхната Москва.
  В средата на май, след като завършиха преразпределението на Централна Азия, нацистите започнаха настъпление срещу Москва от изток и запад. Последва нова ожесточена битка.
  Съветските войски се бият героично. Но силите са твърде неравностойни. В битките се появяват и танковете Е-75 Тигър-3. И масово "Пантера" -3. Такива битки, да кажем, са необикновени.
  До края на май в началото на юни нацистите завършиха практически пълното обкръжаване на Москва.
  Сталин тържествено обяви, че ще остане в столицата и ще стои там до смъртта.
  Москва беше обстрелвана и бомбардирана. Тя беше заобиколена от много мощни линии на защита, които не са толкова лесни за преодоляване. В столицата бяха съсредоточени огромни запаси от боеприпаси и храна.
  И Сталин в подземния град беше относително безопасен.
  Хитлер на 22 юни 1945 г., когато са изминали точно четири години от началото на Великата отечествена война, заповядва да спре нападението на столицата, вместо това систематично да я унищожава с артилерия и самолети. И продължавайте уверено да бомбардирате.
  Базирана офанзива се премести в Сибир. Трябваше да се превземат Свердловск и Челябинск, докато тези градове покрият снега... В края на юни в началото на юли и двата ключови града бяха превзети след упорити битки... Германците се движеха през Сибир. Съветските села падат едно по едно.
  Тук нацистите през септември 1945 г. се приближиха до Новосибирск. За това селище се разразиха и боеве.
  Червената армия воюва заедно с местните милиции. Тамара се биеше тук като героиня.
  Краят на септември е, вали сняг и замръзва. А батальонът от момичета се бие боси и показва удивителен героизъм.
  И воините се бият като пантери.
  Тамара се обърна, хвърли експлозивна опаковка с въглища с бос крак и изскърца:
  - Никой няма да ни спре! Никой не може да ни победи!
  Други момичета отчаяно реват:
  - Ще умрем, но няма да се предадем!
  И битката продължава...
  Новосибирск падна едва в началото на ноември... Войната продължи. Съветският съюз все още не капитулира. Москва беше блокирана и под обстрел.
  В подземния град се съхраняваше стратегически запас от храна и боеприпаси, така че беше възможно да се издържи доста време.
  Германците непрекъснато бомбардират и обстрелват града.
  Имаше и нов тежък танк "Плъх". Тази машина тежеше две хиляди тона и беше въоръжена с няколко оръдия.
  За пробивен танк е използвана машина с 400 мм броня... Преминал боен тест....
  Но остана на таралежи и беше унищожена от пилот-камикадзе, който я блъсна.
  Независимо от това, нов танк "Rat" -2 се оказа още по-голям и по-тежък ...
  Сталин празнува Новата 1946 година в Москва, която все още не е взета. Великият лидер на СССР разчиташе на чудо. Москва се превърна в истински град-крепост.
  Хранителните доставки могат да продължат още няколко години, а предвид спада на населението поради бомбардировки и обстрели, за по-дълго. Но боеприпасите зависеха от скоростта и интензивността на щурмите.
  Берия все пак отбеляза:
  - Може би другарят Сталин ще се съгласи с Хитлер за нашата свобода?
  Върховният главнокомандващ решително заяви, като удари здраво с юмрук по масата:
  - Не говоря с канибали Лаврентий! Разбираш ли!
  Берия отбеляза с въздишка:
  Да се надяваме на чудо!
  Сталин отбеляза, квакайки:
  -Търпение и малко усилия!
  . ЕПИЛОГ
  Новата 1946 г. се проведе в местни битки. Германците и японците постепенно превземат всички големи градове. Верхоянск падна последният през август. Германците разполагаха с нови танкове AG-50 под формата на пирамида.
  Тамара и нейният екип се биеха отчаяно във Верхоянск.
  Момичетата, както винаги, бяха боси и по бикини.
  Те стояха до смърт. И с голите си пръсти хвърляха експлозивни пакети със смъртоносна сила.
  И след това, когато боеприпасите свършиха, те успяха да преминат през мазета и тунели в тайгата.
  Те бяха готови да вдигнат оръжие и отново да водят война, дори и да е партизанска война.
  В СССР възникват партизански зони и се разгръща подземна война.
  Столицата все още се задържаше, така че Хитлер искаше да я умори от глад и да спаси войниците си, от които твърде много вече бяха загинали.
  А момичетата междувременно унищожаваха нацистите и японците по различни начини и методи.
  Особено Наташа и нейният екип.
  И се озоваха обратно в Т-34-85. Със сигурност колата не е нова. И за края на четиридесет и шестата година, остаряла.
  И ето го AG-50. Прилича на ниска пирамида с много дълъг ствол. Машината е цялата шейсет и пет тона. Дебелината на бронята от всички ъгли е 250 мм под ъгъл. За снаряди Т-34 е абсолютно непробиваем.
  Супермен-Наташа изсъска раздразнено:
  - Това е като работа! Вдигнете планината!
  Футуристката Анджелика се огледа. Сега те бяха по традиционните си бикини. И ми хрумна нещо красиво.
  А Светлана натисна лостовете с боси пети и подкара танка. Тя изсъска:
  - Маневра! Само маневра!
  AG-50 е оборудван с мощно 105 мм оръдие с дължина на цевта 100 EL. Той е в състояние да нанася удари на голямо разстояние. Освен това тридесет и четирите с качеството на бронята нямат значение. Един удар и всичко свърши.
  Светлана започва да люлее съветския танк. Врагът стреля. Снарядът дори леко докосва бронята. Но за щастие се изплъзва. Но мощността е колосална - ураново ядро.
  Супермен-Наташка прошепна с алените си устни:
  - На иконите с тъжни лица - империята ще се роди отново!
  Футуристката Анджелика стреля с боси пръсти на краката си. Снарядът се удари в неподвижен пирамидален резервоар. И се плъзна от бронята в рикошет. Тя е много полегата и циментирана.
  Германският танк, разбира се, е непробиваем, от всички ъгли, дори и за ИС-7. А къде е Т-34-85 преди него.
  Отново немските изстрели... Светлана натисна с боса си пета спирачките. И тя успя да избегне танка от поражение. Въпреки че смъртоносният подарък се плъзна много близо.
  Супермен-Наташа каза в ярост:
  - Да, закъсахме!
  Футуристката Анджелика се засмя. Тя хладно скъса сутиена си. Открити високи гърди с ягодови зърна. Тя оголи перлените си зъби. И изчурулика:
  - Страхливецът не играе хокей!
  И натисна аленото си зърно върху спусъка. Такава е тя смел и искрящ дявол. Или може би добър, въплътен руски ангел.
  Снарядът излетя от не твърде дълго дуло. Помете... И кацна точно в багажника на немски AG автомобил. Събори го като крекер.
  И четирите момичета в хор излаяха:
  - Едно, две - разбрах! Фриц даде рогата така!
  И как се разклащат с боси крака. Ето ги момичетата! А когато използват голи гърди при стрелба, това е сто пъти по-ефективно.
  Супермен-Наташа отбеляза с усмивка:
  - Този резервоар вече е безопасен за нас. Но как да го унищожим?
  Зоя предложи с усмивка:
  - И в бойен каубойски стил, ще го помете!
  Светлана ускори движението на танка си. Но врагът внезапно се обърна и се втурна по петите му. Той ускори изненадващо бързо: все пак газотурбинен двигател. И явно беше по-бърз от Т-34-85.
  Като слон, който бяга от Моска. Всичко щеше да е наред. Но слоновете могат дори да се движат много бързо.
  Супермен-Наташа гневно нагази бронята с бос крак и изрева:
  - Тук! Е, как изостанахме от нацистите!
  Зоя с тъга в гласа изпя:
  - Всичко невъзможно е възможно в нашия свят!
  И разтърси косата си с цвят на златни листа.
  Футурист-Анжелика запя с наслада и изстреля още един снаряд. Той удари бронираната кърма и се счупи.
  - Да вървят безпрецедентни мечти... Плете ли закъснели венци... Герасим беше ням някога! Сега той проклина!
  Светлана строго отбеляза:
  - Псуването на непристойности е вулгарно!
  Супермен-Наташа искаше да каже нещо остроумно. Но тогава се появи друг фашистки танк. Този път Е-75. Също така добре защитени в челото, но много по-лошо отстрани. Вярно е, че тридесет и четирите все още не могат да го пробият.
  Този път Зоуи свали сутиена си. И изложи аленото зърно.
  Тя го взе и натисна спусъка с гърдите си. Оръжието работи...
  Снарядът отново се удари директно в цевта на масивен пистолет. И сто и пет милиметровото оръдие не беше в строй.
  И този германец се втурна по петите му. Добър начин да деактивирате най-защитените превозни средства е да ударите багажниците.
  Супермен-Наташа щастливо заяви:
  - Ще видиш! Ние печелим!
  И ето го третият танк. Този път "Кралски лъв". Има оръжие, 450-мм бомба. Ако такова нещо е прецакано, тогава изобщо няма да изглежда малко.
  Супермен-Наташа този път реши да се застреля. Тя свали сутиена си. Какви високи и здрави гърди все още има. Свежа като момиче. И воинът ще го вземе и ще го притисне с рубинено зърно.
  Черупката излетя... И "Кралският лъв" влезе право в цевта. И как ще гръмне огромната кола. Че няколко танка, стоящи по ръбовете, отлетяха няколкостотин метра.
  Да, и тридесет и четири се разклатиха. Колата почти се преобърна и беше вдигната от земята.
  Футуристката-Анжелика дори си удари челото при кацане, крещейки:
  - Като коне магарета!
  И тя заплаши фрица с юмрук.
  Супермен-Наташа беше доволен и оголи своите перлени, много големи зъби:
  - Ето ние дадохме на врага! Както би трябвало да бъде!
  Зоя изпя с наслада:
  - Любов и смърт! Добро и зло! Кое е свято, кое е грешно... Но не ме интересува!
  И момичето премести бос крак по метала.
  Следващият враг е Е-100. Колата е опасна. С бомбена установка и 75 мм оръдие с много дълга цев. Такава щурмова модификация и способна да изпълнява ролята на унищожител на танкове. И седемдесет и пет милиметрово оръдие за съветски танк би било достатъчно.
  А цевта на бомбардировача е покрита с капачка.
  Супермен-Наташа се прекръсти с бос крак и изчурулика:
  - Е, ще го бием ли?
  Зоя, оголила зъби, се съгласи:
  - Разбира се, че ще го направим!
  Футуристката Анджелика натисна спусъка с аленото си зърно. Оръжието работеше. То изхвърли убийствено обвинение. И тя счупи сравнително тънката, но дълга цев на германско оръдие.
  Светлана ентусиазирано туитира:
  - Глоба! Сега ме остави да стрелям!
  И воинът също оголи торса си. Целите четири сандъка са отгоре. И много дори красива, секси, съблазнителна. Така че с такива момичета искаш да правиш любов. Е, какво по-добро от тях? Вероятно само други момичета!
  И тогава момичето улови момента, когато капачката започна да се отваря. И използвайки аленото си зърно, как да изстреля снаряд по немски бомбардировач.
  А фрицът дори не е имал време да мигне окото... Щом го вземе и избухва... Димящият метал се разпръсна във всички посоки.
  Светлана потърка силните си ръце и изскърца:
  - Аз съм истинско момиче дракон!
  И как се смее! И той ще го вземе и ще си покаже езика!
  Супермен-Наташа го взе и ентусиазирано запя:
  - Патриот! Съветски патриот! Колко фрици уби!
  Зоя вдигна песента и разтърси голите си гърди, продължи:
  - Патриот! Червен патриот! И момичета, всичките ви мечти!
  А също и воина как да го вземе и избухна в смях! И езикът ще си покаже! И оголи зъби-зъби!
  И движете лоста с боси крака...
  Момичетата тук явно са в най-добрата си форма, въпреки че имат остарял резервоар. И продължават да партизаничат.
  Но на 20 април 1947 г. започва нов щурм срещу Москва. В него участваха и японците, и турците, и цялата чужда армия.
  В крайна сметка търпението на Хитлер се изчерпа и той реши да сложи край на СССР. И лично със Сталин, свързвайки с него партизанската война, която все още пламва на територията на Русия.
  Например, ако Москва падне, тогава войната несъмнено ще свърши.
  И започна решително, всеобщо нападение.
  В атака тръгват и свръхтежките танкове "Плъх" -2, "Чудовище", Е-200, Е-500 и други.
  От една страна, градът беше обстрелван с балистични ракети.
  Използвани са и бойните, неуязвими дискети на Третия райх. Такава е армадата.
  Аленка и екипът й смело срещнаха германците и им дадоха бой.
  Альонка хвърли граната с боси пръсти, стреля и изрева:
  - За руския дух!
  Анюта, стреляйки по противници и косейки редиците от врагове, чурулика с боса си пета, поддавайки се на пакета от смърт:
  - За величието на комунизма!
  Алла, стреляйки по враговете на СССР и хвърляйки бомба с боси пръсти на краката си, изкрещя:
  - За майка Русия в комунизма!
  Мария, водейки добре насочен огън по врага и уверено го коси, отбеляза, оголивайки зъби:
  - Русия има нужда от нов лидер!
  Матрена отбеляза, стреляйки и уверено унищожавайки опонентите, и с голи пръсти на краката си, давайки още един дар на смъртта:
  - Разбира се, че е необходимо!
  И от нейното хвърляне, което падна в пързалката, се сблъскаха два немски танка.
  Маруся, стреляйки по нацистите, енергично отбеляза:
  - Всичко беше в СССР, но врагът взе номера!
  И с боса си пета как ще изстреля убийственото и неумолимо!
  Аленка насърчи приятелите си:
  - Не бързайте да погребвате Русия! Ние също имаме какво да правим!
  И с пръстите на босите си крака той ще хвърли опустошителен дар на унищожение.
  Анюта, стреляща по нацистите, се съгласи с това:
  - Яростно ще бием враговете, реката на Отечеството няма да пресъхне!
  И с гола, кръгла пета, момичето енергично ще вземе и ще се поддаде на врага.
  Алла, стреляйки по нацистите и пускайки експлозив от прашка, дърпайки връвта с голите си пръсти, издаде:
  - Ще бъде просто супермен - който ще замени Сталин!
  Мария, стреляйки с невероятна точност и хвърляйки гранати с голи пръсти на краката си, проговори:
  - Всичко, което не се променя, всичко е към по-добро!
  Матрьона, събаряйки фрица с добре насочени удари. И тогава, след като повреди резервоара с бос крак, тя отбеляза:
  - Ние с нашата неизменна и героична воля!
  Маруся хвърли цял куп гранати с боси крака. Така самоходното оръжие на нацистите се обърна и изскърца:
  - Аз ще бъда най-силният!
  Алла, избивайки транспортьора от нацистите с хвърляне, гранати с гола пета, забеляза, коригирайки:
  - Не аз, а ние! Всичко е по-силно!
  Альонка пя, за да повиши бойното си настроение, композирайки в движение. А останалите момичета, стрелящи по нацистите, се вдигнаха;
  Ние сме момичетата от страната на СССР,
  Което е факла за целия свят...
  Да покажем, да познаем величието на един пример,
  Ето пеят героични дела!
  
  Момичетата са родени под червен флаг,
  И босите се втурват през слана ...
  Дъщери и синове се борят за Русия,
  Понякога булката дава на човека роза!
  
  Ще има червен флаг над вселената,
  Блести толкова ярко като пламък на факла...
  В крайна сметка имаме героичен замах,
  И нашето знаме блести като червена чанта!
  
  Не вярвайте, проклетият фашист няма да мине,
  И руският дух никога няма да изчезне...
  Победата ще отвори безкраен акаунт,
  Да кажем здравей на всички!
  
  Русия е прекрасна страна
  Дадохте комунизма на народите...
  Завинаги щедро дадено от Бога,
  За Родината, за щастието и свободата!
  
  Врагът няма да може да победи Отечеството,
  И колкото и жесток да беше хитър...
  Нашата непобедима руска мечка,
  Войникът на Русия е толкова известен с победата си!
  
  Красива съветска страна
  Момичетата в него се гордеят, че са красиви...
  Тя ни е дадена завинаги по рождение,
  И нека бъдем честни комсомолци!
  
  Бием се в покрайнините на Москва,
  Виелица от снежни преспи, а момичетата са боси ...
  Да не даваме Отечеството на Сатаната,
  Ние дори стреляме точно с ятагани!
  
  Така че в ярост момичетата са нетърпеливи да се бият,
  И хвърлят гол експлозионен пакет с петата ...
  Той е просто фашист, защото изглежда готин,
  Всъщност просто зъл Каин!
  
  Враговете не могат да победят момичетата,
  Те са родени под такава звезда...
  Непобедимото чудовище е нашата мечка,
  Който направи Родината жена!
  
  Ние, рускините, сме добри
  Не се страхуваме от мъчения и слана...
  И отблъснете, повярвайте на натиска на злата орда,
  Врагът ще се вбеси от дозата!
  
  Врагът успя да се оттегли от Москва,
  Въпреки че има много сила...
  Ние, момичетата, сме толкова горди със себе си
  Противниците изчезват всички в гробовете!
  
  Не вярвайте, Русия не може да бъде победена от врагове,
  Тъй като всеки рицар от памперс...
  Ловецът се превърна в плячка,
  А противникът е още дете!
  
  Но руският дух, вярвайте на великия дух,
  В него, знаете, такива сили са скрити...
  Ще бъде смачкано на врага на пух,
  В крайна сметка рицарите са непобедими в битките!
  
  Изхвърлете съмненията си момичета
  Ние сме най-смелите познати в света...
  Нека хвърлим ордите на Сатана в ада,
  Да накиснем противниците на всички в тоалетната!
  
  Свещената война ще свърши
  Ще има мир и утро над планетата...
  Тя е завинаги със слънцето, което е дадено,
  Да пламне вечно лято!
  
  И комунизмът вечен в слава,
  И Ленин и великият Сталин са с нас...
  В кървав филм само сега е фашизмът,
  И нашата воля е по-здрава от стоманата!
  
  Моята Русия управлява от векове
  И даде щастие на цялата вселена....
  Нуждаете се от сила на стоманен юмрук
  И доблест, но разумен разлив!
  
  
  
  ВЕЩИЦИ, СЪЗДАВАЩИ ЧУДЕСНИ ОРЪЖИЯ
  Герда, Шарлот, Магда и Кристина, които бяха тествани от Тигъра по това време, също разработваха обещаващ модел: Panthers -2. Момичетата поставиха двигателя и трансмисията в един блок - напречно и направиха кулата тясна и по-малка. И скоростната кутия беше монтирана на самия мотор. В резултат на това "Пантера" -2 се оказа силует под два метра, а броят на членовете на екипажа беше намален до трима души. Дебелината на бронята на челото на корпуса се увеличава до 120 мм при големи наклони, а на страните до 82 мм под наклони. А кулите са до 150 мм чело и 82 мм страни, под наклони. В същото време цялото превозно средство беше намалено до 35 тона, което даде възможност да се размине с двигател от 700 конски сили и увеличи скоростта и маневреността на танка. В същото време се подобри и проходимостта на автомобила, а шасито стана по-леко и много по-лесно за ремонт и поддръжка. Ролките са общо шест, което е практично и удобно. Хитлер хареса "Пантера" -2 и влезе в сериала от четиридесет и трети септември. Колата е успешна, с добро, бронебойно и бързострелно оръжие. Работеше и се движеше бързо, с отлична ергономия.
  И най-важното, беше по-лесно за производство и изискваше по-малко метал. И в същото време се отличаваше с капиталова оцеляване. Не е толкова лесно да пробиеш такава кола с големи наклони на бронята.
  Съветските войски имат сериозен проблем. Освен това германците, вместо програмата Fau, инвестираха в разработването на популярен изтребител и създадоха XE-162, прост и евтин за производство и много лек и маневрен.
  Тази машина се оказа разработена в по-благоприятни условия и сравнително лесна за работа. И не й е толкова лесно да се справи.
  Наложих на съветските и съюзническите войски ожесточени въздушни битки. Изтребителят тежеше само един и половина тона в празен вид и се състоеше почти изцяло от дърво. Така машината се оказа изключително ефективна.
  Ситуацията се влоши от факта, че германските момичета започнаха активно да влизат в авиационните части.
  Албина и Алвина започнаха активно да вкарват, борейки се, като правило, боси и в едно бикини. И тези момичета не можеха да бъдат съборени. И те самите толкова активно отрязват врага. И колко красиви бяха тези блондинки: просто истински арийци!
  Албина натиска спусъка с грациозен крак и отсича няколко съветски самолета и крещи:
  - Слава на Третия райх!
  Алвина натиска спусъка с аленото си зърно и удря три съветски коли и рева:
  - Слава на нашата Родина!
  Борбени момичета - не можете да кажете, че са слаби. Не, те са много агресивни и могат да разкъсат всички на парчета.
  Дръзка като цяло тази армия. А през зимата фронтовата линия се стабилизира. Майнщайн предприема контраатака и успява да победи съветските войски през Днепър, създавайки чифт големи котли. Германците също успяха да отблъснат офанзивата край Ленинград. Тук разчитаха на мощна линия на защита. Плюс това, след поражението в Украйна, Сталин отстрани няколко дивизии от тази посока и позволи на германците да отблъснат атаките. Фронтът издържа и германците успяха да се задържат през зимата по целия периметър на атаката.
  Герда лично се биеше на "Пантерата" -2, заедно с момичетата. И въпреки зимата красавиците се биеха боси и само по едно бикини.
  Герда натисна бутоните на джойстика с голите си пръсти, удари врага и изскърца:
  - Слава на нашата империя!
  Шарлот също натисна лоста с голите си пръсти, събори тридесет и четирите кула и потвърди с агресия:
  - Слава на героите!
  Кристина удари, като натисна бутона с аленото си зърно и, удряйки съветската машина, изскърца:
  - И слава на нас!
  Магда изстреля залпове от четири картечници, отряза съветската пехота с помощта на босите си пръсти и издаде:
  - Вечна, победна слава!
  Така момичетата са палави и разголени, кръглите им токчета блестят.
  И при подхода на "Тигър"-2, този танк, с тегло от петдесет и пет тона, обещава да има защита от 250 мм чело и страни от 170 мм.
  Това с 88 мм оръдие в 71 EL, много прилична кола.
  А през пролетта германците вече настъпват в Италия и уверено смазват съюзниците.
  Те превземат Неапол и нахлуват в Сицилия.
  И стотици хиляди съюзнически войски се предават. И ги разбийте старателно. Немските пантери са неудържими.
  А момичетата карат англичаните да паднат на колене и да целуват босите им изрязани крака и да облизват с език кръглите пети на красавиците.
  През юни съюзниците се опитват да настъпят, като десантят войски в Нормандия. Но там претърпяват съкрушително поражение. Отново стотици хиляди затворници и много заловена техника.
  Рузвелт получава сърдечен удар и става неработоспособен. Съединените щати се опитват да ограничат такава трудна война. Великобритания обмисля варианти за помирение с Фриц. Ситуацията се влошава от по-мощните бомбардировки на английски градове с реактивни самолети. И британските изтребители не могат да настигнат такива самолети.
  Така Чърчил започва да иска мир. Но фюрерът е неумолим. Избухва от съзнание за собствената си сила.
  Но британците все пак се съгласяват на мир. И това тревожи Сталин, който предлага на фюрера примирие. Хитлер се съгласява да спре военните действия за три години, при условие че няма партизански саботаж и страните остават на границите си, а СССР ще продава петрол и хляб на германците.
  Сталин се съгласи с това... И фриците им развързаха ръцете.
  Първият удар, разбира се, е Гибралтар. След като сте превзели тази крепост, можете да прехвърлите войски в Африка на най-кратко разстояние. При щурмуването на крепостта германците използваха най-новите щурмови пушки MP-44, момичетата също ги подобриха: направиха ги много по-лесни и по-надеждни.
  А Албина и Алвина се биеха в небето, момичетата, които направиха немските самолети много по-практични и бързи.
  И смазаха съюзниците отдясно и отляво. Гибралтар щеше да бъде превзет в движение. Франко е принуден да се съгласи с ултиматума на Хитлер. Не позволявайте на нацистите да окупират страната ви.
  Германците ускориха танковете и нахлуха в местоположението на противника.
  След падането на Гибралтар фриците навлизат в Мароко. И те се преместиха, завладявайки територии. Танкове Fritz се движеха особено в Алжир. "Пантера" -2 бързо се плъзга по пясъка. Беше подобрен с по-мощен двигател и се състезаваше. Panther-2 напълно задоволи военните със своята защита на челото, а Tiger-2 като цяло беше невероятен танк. Съюзниците паднаха като съборени.
  Германските момичета се биеха в пустинята, обикновено боси и по бикини. Те само смазваха кожата със специален защитен крем, за да не изгори.
  Тогава красавиците на пленените англичани слагат на колене, и карат да облизват петите на момичето. И това им харесва, особено африканците, които го правят с ентусиазъм.
  Четиридесет и петата година беше много успешна за германците, те превзеха по-голямата част от Африка, Близкия изток. И през първата половина на четиридесет и шестата година те също превзеха Индия, Бирма и останалата част от Африка. И имаше повече проблеми със снабдяването с войски, разтягането на комуникациите, терена, отколкото със съпротивата на британските и американските части. Освен това колониалните войски не бяха много склонни да се бият. В технологиите германците имат огромно предимство в качеството. Например ME-262 X и има скорост до 1200 километра в час и е въоръжен с пет самолетни оръдия. А САЩ и Великобритания, макар и повече или по-малко годни за бойна употреба, нямат реактивни изтребители, а бомбардировачите още повече.
  Освен това германците имаха дискотеки, развиващи се със скорост от порядъка на четири звука. Те бяха напълно неуязвими за малки оръжия, благодарение на ламинарната струя, която обикаляше автомобилите. Но поради това самите те не можеха да стрелят. Но от друга страна, беше възможно да се хвърли бомба от височина и да се използва в разузнаването и най-важното - да се таранят вражески превозни средства, като ги съборят с джетове.
  Летящите чинии са ефективни оръжия с голям обсег и могат да летят от Европа до Съединените щати. И понякога ги управляваха много красиви момичета, които предпочитаха да се бият боси и по бикини.
  Ето Гертруд и Ева в полет. Това са две прекрасни сладури. Например, един чернокож американец беше хванат. Завързан за дънер. И така на мъжкото му съвършенство те яздиха дълго време, че затворникът загуби съзнание, преуморен.
  И сега Гертруд, с голи пръсти на краката си, взе и насочи дискетата към целта, сваляйки американски самолети. Ето едно борбено момиче.
  И Ева също с помощта на босите си пръсти насочва кола към врага със смъртоносна сила.
  И яростно таран врага, и колите на Англия и САЩ падат.
  Десантът на германците е планиран за края на ноември. Първо, в момента никой не чака. Всъщност времето не е много хубаво и е рисковано да оцелееш. Но в спокойни дни можете да преплувате Ламанша и да кацнете. Освен това има предимства при нощното кацане, тъй като е много по-трудно да се защитава през нощта.
  По това време германците са убили много английския и американския флот.
  Така че кацането се очакваше без проблеми. Специални батальони от момичета трябваше да бъдат мощна ударна сила, които дори в студа от края на ноември бяха боси само с едно бикини.
  Десантът започва на 26 ноември 1946 г. На годишнината от изборите за Райхстага, след което Хитлер получи поста райхсканцлер.
  Нямаше кой да спре кацането. И в настъплението участваха големи маси пехота и дори най-новите пирамидални танкове. Което не може да се проникне от никакъв ъгъл.
  Момичетата, разбира се, се бият вътре в тях и действат смело.
  А някои воини вече боси разбиват ледения ръб на замръзнали през нощта локви. И се борят много упорито. И правят невероятни чудеса. И когато хвърлят гранати с голи пръсти и разкъсват британците, става изключително готино...
  Герда пък се бие на пирамидалния танк Тигър-4 с оръдие и бомба, и то много смело. Изпраща снаряд след снаряд и разкъсва враговете.
  Действайки не като мие, а като търкаля, натискайки бутоните на джойстика с голи пръсти на краката си, момичето изрева:
  - Активно оголим зъби, много силно изтребваме!
  Шарлот използва алено зърно, когато стреля, натискайки го върху бутона на джойстика и удряйки врага, чурулика:
  - Нашият универсален строителен екип!
  Лупанула с ракетна установка и Кристина с голи пръсти. Тя разби много противници и изсумтя:
  - За величието на Третия райх!
  Магда изрева след нея. Този път с ягодово зърно. Разкъса врага и изрева:
  - За арийския комунизъм!
  Ето ги момичетата от супер ниво! И как пехотата на момичетата тича с боси крака, хвърляйки гранати в движение. И колко е страхотен и смъртоносен.
  Момичетата са толкова борбени и красиви.
  И мачкат британците отдясно и отляво. Не е изненадващо, че с такава офанзива и десант както на Франция, така и на Норвегия, Англия издържа само десет дни. Това е страхотно!
  Мегаполисът падна. И следващият етап е пътуване до Америка. През февруари германците, въпреки зимата, извършват десант в Исландия: операция Икар и превземат тази важна територия.
  И отново в битките участваха боси момичета от различни батальони на СС.
  И те успяха, като блеснаха с боси пети през снега.
  През март 1947 г. Сталин предлага на Хитлер съвместна война срещу Съединените щати. Фюрерът се съгласи с това, но при условие, че СССР ще си върне само Аляска, по някакъв начин законна територия. И няма да иска повече.
  Сталин се съгласи с това... И започна нахлуването на съветските войски през Аляска. Толкова бързо и брутално.
  Нови съветски танкове се движеха.
  Екипажът на Елизабет се биеше на първия, експериментален и не съвсем завършен танк Т-54. април 1947г. В Аляска все още има сняг, но руски момичета се бият боси и по бикини. И такива красиви момичета.
  Елизабет стреля с боси пръсти на врага. Американският Шърман удря. И оголивайки зъби, воинът казва:
  - Слава на идеите на великия комунизъм!
  Екатерина също стреля с голи пръсти на изрязани крака и крещи:
  - Слава на победните резултати на нашата армия!
  Елена също стреля, този път използвайки аленото зърно на гърдите си, удряйки врага с много добри оценки и изръмжа:
  - Слава на нови решителни победи!
  Еуфрасия, ударена срещу опонентите, използвайки ягодово зърно, и удари "Pershing" излая:
  - И ние ще победим!
  Воините очевидно се разпръснаха като землеройки. И така американците са овършени.
  Тук снаряд удря челото на танка, но веднага рикошира. Елизабет реве и скача:
  - Слава на идеите на комунизма!
  И той също изпраща снаряд в отговор, с помощта на босите си пръсти. Това е момиче, което е на истинска мисия.
  Такива са красотите на бойните действия.
  Съветските войски се задържаха в Аляска. И през май пристигна първият ИС-7, въплътен в метал.
  А на него е танковият екипаж на Аленка.
  Ето такова бойно момиче. Докато стреля по противника, той го удря изключително точно.
  И пистолетът, колко мощен: 130 мм. Тя удря врага от голямо разстояние. За американците основният танк все още е Sherman, който е добър само за отбелязване на немски и съветски танкови аса. Има малко по-добър Pershing, с по-мощен пистолет от калибър 90 мм. А съвсем малкият "Супершинг", чието оръдие е с калибър 90 мм и дължина на цевта 73 EL, е в състояние да нанесе опасна рана на съветската машина ИС-7 на борда и в близост. Американските оръдия изобщо не приемат пирамидални немски танкове от всички ъгли. IS-7 е пробит отстрани. T-54 - "Superpershing", може да вземе близо до челото, а на борда на разстояние. Но засега СССР разполага с основния танк Т-34-85, който все още не е свален от производство и се бие с американците. Той е приблизително равен на Sherman и по-слаб от Pershing.
  Така че съветските войници изпитват трудности. И гледат със завист на единствения, първият експериментален танк ИС-7.
  Тази кола е горда и готина.
  ИС-2 и ИС-3 също се бият. Последната машина в челото не е пробита с изключение на "Superpershing". Е, ИС-3 може да се пробие и в долната част на корпуса.
  ИС-2 е малко слаб в предната броня на кулата.
  Момичетата Наташка и нейният екип се бият на този танк. Борба с красавици. И те от ИС-2 нанасят смазващи удари, със смъртоносни снаряди.
  Наташка притисна краката си с босите си пръсти и изхвърли убиеца, пробивайки американеца и вякнула:
  - Слава на идеите на добрия комунизъм!
  Зоя притисна аленото си зърно към лоста-убиец и извика:
  - За арийски мир и ред!
  Августин също избухна със заличаване с голата си пета, удряйки врага и излая:
  - За решителни победи!
  И накрая Светлана изхвърля краката си с помощта на голите си пръсти, посича врага и скърца:
  - За голяма сила!
  Воините на Червената армия напредват през Аляска. Лятото дойде и беше топло и беше приятно за момичета по бикини и боси по танкове. Германците, преодолявайки Гренландия, кацнаха в Канада. И от юг започнаха да се движат от Аржентина. В Бразилия имаше разцепление на прогермански и проамерикански фракции. Германците с мощен удар на своите по-боеспособни дивизии решават въпроса в своя полза.
  Нацистите имаха по-мощна и ефективна щурмова карабина, която стреля от голямо разстояние и много бързо. Янките търпеха поражение след поражение.
  Нов екип от английски момичета, воден от Джейн Армстронг, настъпваше от юг... Воинът се биеше в Бразилия през лятото... Проамериканските сили се съпротивляваха вяло.
  Но във Венецуела жените воини се изправиха срещу американски войски. Те се биеха на остарялата "Пантера" -2, която вече на практика е спряна в полза на пирамидални модели оборудване.
  Но британците, дори и на този танк, бяха по-силни от американците. Те стреляха от пистолета по шерманите, които вече бяха безнадеждно остарели, можеха да се бият само наравно със съветските тридесет и четири.
  Джейн стреля с боси пръсти от разстояние. Удари врага и изчурулика:
  - Това е величието на Великобритания - няма да избледнее!
  Грингета разби изрязаните си крака във врага с боси пръсти. Тя разби Sherman и изпищя:
  - Нашето кралство ще бъде готино!
  И тя си показа езика!
  Тогава Моника стреля, удари противника точно в целта с боси крака и изгука:
  - За спасението на душата!
  А след тях лупанула и Маланя. Прецизно удари по-опасния Pershing, счупвайки корпуса му.
  Разбира се, с боси пръсти, тя гука:
  - Слава на идеите на царските сили!
  Момичетата се бориха много агресивно и конструктивно.
  А в Канада се движеха избрани немски части. Герда на танка "Тигър" -4 пирамидално смачка Америка и нейните владения. И те се разбиха под съкрушителните удари на врага.
  Герда стреля с босите си пръсти, удари врага и извика:
  - За арийския комунизъм!
  Шарлот също тупна, този път с аленото зърно на гърдите си, прониза американската кола и избълбука:
  - За величието на Германия!
  Кристина също удари врага. Тя смачка бронята му с помощта на голи пръсти на изрязани крака, като черупка от яйце, и избълбука:
  - За нашите феноменални постижения!
  Магда също гърми, смазвайки врага като глина и изрева:
  - За такива ресурси, които е невъзможно да се каже в приказка, да не се опише с химикал!
  Трябва да се отбележи, че момичетата са изключително борбени и много мобилни. И с тях е наистина забавно.
  И тогава главните градове на Канада паднаха: Квебек и Торонто. И животът стана по-добър, Фриц и по-забавен ...
  Хитлер обяви, че Америка ще бъде добита!
  С разработването на атомната бомба САЩ не успяха. Вижда се, че късметът в този случай се отклони от Америка в полза на Вермахта. И какво тогава? Има и други основи за победа и успех. Така че е твърде рано да се отчайваме.
  Но фриците с техните чуждестранни полкове са много по-добри от Съединените щати като войски. И те са способни на много в унищожаването на врага.
  Тук Герда, например, хвана черен боец. И толкова много го измъчваха, принуждавайки го да прави любов, че той изпусна копита. И всъщност е доста готино.
  През есента на четиридесет и седма фрици навлязоха на територията на същинските Съединени щати. Съветските войски все още се бият в Канада.
  Аленка на IS-7 се биеше с цяла бригада от Shermans и Pershings. Шерманите тук бяха от клас Firefly, с дългоцевно 76 мм оръдие, което е опасно за ИС-7 при стрелба встрани. Така че момичетата бяха в сериозно положение. ИС-7, въпреки всичките си достойнства, има оръдие с ограничени боеприпаси и не твърде бързострелящи.
  Тук Аленка стреля с помощта на босите си пръсти, удари американеца и изскърца:
  - На моя път на война!
  Анюта удари на свой ред с помощта на алено зърно, удари Шърман и изкрещя:
  - За победата на СССР!
  Алла също тупна с боси пръсти. Прониза американската кола и извика:
  - За идеите на комунизма!
  Мария също удари с юмрук, с помощта на ягодово зърно, разби противника на парчета и изсъска:
  - За големите ръкописи на Ленин!
  И Матрена се предаде с голата си пета, смаже бронята на Шърман и изскърца отгоре на дробовете си:
  - За моите рицари на светлината!
  Това са петте, това са момичетата - не можете да намерите по-готино! И всички са толкова млади и свежи. И момичетата миришат на мед. Нищо чудно, че войниците с такова удоволствие облизват с език пазвата на Венера. И все още се облизват.
  Да, ИС-7 се поддаде, за да не бъде разкъсан на парчета. Ето защо това е танк, всички танкове са танк.
  Може би с изключение на пирамидалния немски...
  Но повечето от Шърмани са убити, а останалите се оттеглят.
  Така се режат съветските момичета.
  А в небето Анастасия Ведмакова и Аленка Соколовская вършат фрица. Този Покришкин не е равен на тези момичета. А красавиците се бият боси и по бикини. А алените зърна на гърдите се използват при стрелба, което повишава бойната ефективност на стрелбата.
  Но той разбира по-добре Албина и Алвин. Момичетата успяха да получат шест степени на Рицарския кръст. Най-високият шести клас Рицарски кръст на Железния кръст с листа от платинен дъб, мечове и диаманти им беше присъден, след като свалиха повече от хиляда самолета всеки.
  Ето момичетата - момичета за всички момичета...
  Но и Анастасия Ведмакова, и Аленка Соколовская събраха повече от двеста самолета. И те вече имаха осем звезди на героя на СССР.
  Анастасия натисна босите си пръсти върху бутона за стрелба на самолетния пистолет и събори американска кола, скърцайки:
  - Имам супер момиче!
  Аленка Соколовская засече врага с помощта на аленото зърно на гърдите си, събори три самолета и излая:
  - И аз съм още по-готин!
  Това са момичета, такива момичета!
  И унищожи Америка.
  Е, разбира се, Алвина и Албина го правят още по-забавно и готино.
  Алвина използва алени зърна, когато снима ...
  И Албина ягода...
  И двете момичета много обичат да работят с езика с нефрит, пулсиращи пръчки. Имат такава страст и кредо на агресия!
  Албина притисна голите си пръсти и изчурулика:
  - И отиват на море, нахални момичета!
  Алвина, стреляйки, потвърди:
  - Готин елемент, убиващ елемент!
  И сега германците, съветите и японците се вклиниха по-дълбоко в американска територия.
  Японците имат свои бойци: нинджа момичета. Много смел и борбен.
  Ето едно синьо момиче нинджа, как пуска бръснач с голи пръсти на краката си, отрязвайки главите на американци и бръщолевци:
  - Няма да минат!
  И той реже мелницата с мечове.
  А жълтата нинджа ще държи истинско ветрило с мечове. И тогава, с голите си пръсти, той ще хвърли отровни игли и ще ги изстреля с убийството на войските на янки, удряйки опонентите.
  И вой в горната част на дробовете му:
  - В цялата японска слава!
  И момичето с червена коса, както ще държи наклонената мелница, и реже враговете.
  И тогава той ще го вземе с боси пръсти и ще ги удари и ще разпръсне янките в различни посоки. Това е красотата на битката.
  И рева:
  - Ние сме нинджи!
  И тогава момиче с бяла коса на нинджа ще проведе прием на хеликоптер с мечове. Нарежете противниците, смажете ги. И от аленото зърно се блъска с мълния, ревя:
  - За победата на Япония!
  Е, никой не може да устои на такива крадци! Ето момичетата, всички момичета момичета...
  И са толкова агресивни.
  Но тук битките гърмят с колосална интензивност. Силите на Оста се придвижват от север и юг, буквално притискайки Америка с гигантски клещи.
  Ето един клип от някогашната славна страна, който потреса въображението.
  До края на есента фриците вече почти се бяха вклинили на територията на Съединените щати.
  Тук Герда се бие в танка Тигър-4 и по пътя си спомня бившия си,
  Също така много славни подвизи.
  Герда беше леко в кръв, но беше доволна. Но настроението беше развалено от ужасната смрад, която се излъчваше от разрязания корем на духа, и страхът, че ще дойдат още сто, ако не и повече от същите създания.
  Междувременно Шарлот хвана упорития си противник за главата и изпълни смъртоносна техника на "двоен Нелсън", извивайки врата на съществото. Огненият воин тук се оказа в ролята на своеобразна майка Тереза - от гледна точка на милост към жестоко пребития гул. Изразено:
  - Аз съм мила, мила, и майка ми е мила - като мъдра бухал!
  Герда се притесни:
  - Не разбираш ли?
  Шарлот беше изненадана.
  - Какво да разбирам?
  - Няма ли да чуят динозаврите или хибридите на плъхове и хлебарки? Герда стисна устни.
  Шарлот се изкикоти.
  - Не очаквах да си такъв тъпак! Да, ще убием поне хиляда от тях!
  - Удряха те с тояга по главата!
  - Не. Повярвайте ми, мегагномът може да ни чува. - тогава момичето заекна. "Ако султанът на джуджетата не го взе, тоест не го извика на служба, тогава той не би могъл да отиде твърде далеч от нас.
  Герда попита с много слаба увереност:
  - А другите джуджета, елфи, анихобити?
  Шарлот бързо с мъжка безмилостност угаси последната си надежда:
  - Други може би чуват, но какво ги интересува това? Познава само мегагнома Кий-Дар.
  Герда започна да бърше окървавения си крак в огромно буйно листо. Листът само външно изглеждаше мек, но всъщност беше бодлив. Босоногата блондинка даде морал:
  - Не всичко е злато, което блести, но всичко, което смърди - винаги се оказва лайна! В света има толкова много мръсотия, че е невъзможно да се повярва в чистотата на създателя, дори и след няколко крачки по земята!
  В отговор Огненият дявол отново изсъска с въздух в пластмасовата си тръба. Тогава момичетата дълго слушаха нощта. Но мегагномът Кий-Дар не чу, или дори не можеше да чуе. И явно нямаше друг гном тук.
  Герда изпя:
  - Ако приятел изведнъж се окаже нито приятел, нито враг, а гном ... Това означава, че чакаме лудница!
  Шарлот прекъсна приятелката си:
  - Добре, искаш ли да бъдем покрити от легион духове? Хайде с крака и бързо!
  За пореден път те продължиха изтощителното си бягане, въпреки че и двамата воини вече бяха болни от умора. Понякога Герда заспиваше в движение, в сладки кратки моменти изглеждаше, че лежи, почива (вид сън на сън - просто е невероятно готино!). Но виденията се разпаднаха като буца глина, която падна на земята - лесно и без усилие, само тялото трепереше нервно. И тогава всичко започна отначало, сякаш невидимо махало се люлееше. Наоколо имаше някаква полуреалност и полуреалност, трябваше да си издуя клепачите, за да не се затворят те тежки. Босите крака на момичетата бяха жестоко пробити, но именно тази ужасна болка не им позволи напълно да забравят и да загубят чувството си за реалност. И пейзажът постепенно се промени... Високи стени ясно се виждаха през тъмнината наоколо, умореният русокос воин беше сякаш в коридор от черен камък. Чуха се звуци, тежкото ехо от бягането му. И предстоеше още нещо ужасно и неподвижно. Нещо живо, то, макар и невидимо, чакаше момичетата и те хукнаха натам. Разбира се, те не искаха да паднат в ада, но все пак тичаха като овце, преследвани от тигър. Дори не е ясно защо, те започнаха да мечтаят за такъв боклук, може би поради екстремното физическо натоварване през последните седмици на войната в пустинята на Африка и планините на Азия ...
  Герда прошепна:
  - И дори раят може да бъде ад, че не е нужно да плувате в ада дълго време!
  Нещо сграбчи ръката на момичето. Съзнанието рязко се върна към воина. Изведнъж се оказа, че стои неподвижно. Земята се наклони леко напред. И се чу леко пръскане на вода. Свежест и влага вдъхнаха в изтощеното лице на момичето.
  Герда възкликна:
  - Леле, можеш дори да бягаш до небето!
  - Вири! Шарлот въздъхна с чувство. - Мястото, където се радват загиналите войници на Велика Германия. - Нейният звучен воински глас беше изпълнен с истинска радост.
  Герда не споделя този оптимизъм:
  "По-скоро като предното поле на Вириус.
  Шарлот каза ентусиазирано:
  - Където има поле, има поле!
  Герда си спомни легендата, спомни си как по пътя за Райх-Сарай прекосиха малка река със сребърна вода. От височината на кралския кон преминаването изглеждаше лесно и бързо забавно. Русокосият войн дори се почувства като султан, или султанка, което между другото е още по-добре! Но едно е да седнеш на гигантски елитен кон, а друго е да пътуваш на собствените си крака на богиня. Чудя се колко дълбока и коварна е тази река?
  Герда лукаво, но образно отбеляза:
  - И предното поле е мое!
  - Можеш да плуваш? Червенокосото момиче се обърна към нея.
  Герда сви рамене.
  - Какъв глупав въпрос. Къде видяхте представител на елитния СС батальон, който не можеше да плува.
  Шарлот решително разтърси пламтящите си къдрици.
  - Забравете елита на SS. Има съвсем различен свят или дори безкрайна вселена с безброй светове. Не всичко е както беше при нас!
  "Мога ли?" - попита се Герда, като отново погледна в празнотата, която беше вътре във воина.
  Шарлот измърмори:
  - Е, раждай бързо! Времето изтича!
  - Разбира се, че трябва да мога да плувам! - каза весело русата войничка, виждайки съмнението върху нежното и в същото време страховито лице на своя приятел.
  Пеперуда с размерите на албатрос, със синьо-жълти петна крилца, размаха антените си в знак на потвърждение, че голокраката блондинка казва истината.
  - Това също предполагам, или почти така - отвърна Шарлот неуверено. - Въпреки че знаете поговорката: пуйката помисли и влезе в супата, гарванът не помисли и се озова в дрънкалка! Във всеки случай е по-добре да знаеш как, защото не мога да те измъкна. И имаме само един път - от другата страна.
  Герда стисна силно юмруци.
  - Разбира се, готиният плуваше!
  Шарлот предупреди:
  - Може да имаме проблеми с меча!
  Бляскави воини се приближиха до самия ръб на брега и стъпиха в черната нощна вода. Герда усети натиска на водата - поточето имаше леко течение. Босоногата блондинка коленичи и лакомо се напи, след което поръси умореното си прашно лице. Сънливостта веднага изчезна. Водата беше хладна и нежна, исках да легна в нея и да отпусна болките мускули на женското тяло ...
  Герда каза с ентусиазъм:
  - И мините в предното поле са невидими!
  - Чакай малко! - прошепна Шарлот.
  Герда беше изненадана:
  - И какви са отново капаните тук?
  Огненият воин успокои:
  - Не, но... Мисля, че все още имаме шанс!
  Огненият воин отново целуна бялата й пластмаса с гъбите си. Тя слушаше, оглеждайки се внимателно.
  Герда от своя страна се отпусна и сякаш се храни с божествена енергия от водата. Шарлот я попита:
  - И виждате ли, трудно ми е да се концентрирам на това място.
  Голоногата блондинка също погледна назад. Имаше чувството, че скоро ще стане светло. Тъмнината престана да бъде като катран, тъй като съвсем наскоро в непроницаемостта му се появиха нестабилни пролуки - изглеждаше още малко и нощната покривка ще падне. Така че преследването ще започне много скоро. Добре, че стигнаха до реката. Герда, присвивайки вежди, се вгледа внимателно: водата се виждаше ясно по краката й, която подлудява мъжете, смътно - в центъра на течението. Другата страна беше почти потънала в мрак.
  Белоснежният воин отбеляза:
  - Ако сега мъжките ръце галят изтощените ни тела с пронизващи се от напрежение вени. Как ще му се насладим? О, страдаща плът на невинни момичета. Моето лоно на богинята Венера толкова иска любов и щастие, каквото желае всяка жена!
  Шарлот отново взе лулата си. Този път на Герд му се стори, че във въздуха или в земята нещо трепна в отговор. А по голата пета на русокосия воин нещо беше натъркано с шипове и в същото време толкова нежно. Тя заяви:
  - Ето тя е наслада на боа.
  - Чу ли? Младият огнен дявол развълнувано я хвана за ръката. - Стъпките на мегагнома! О, снежнобяла женска миришеше? - отвърна Кий-Дар. Шарлот целуна приятелката си по ухото. - Повярвайте ми, нашата победа е близо, Той е някъде тук!
  Герда отбеляза:
  - Да, близо... Като Луната за бугър!
  Шарлот започна да духа по-силно в свирката си, изработена от магическа пластмаса, създадена от елфи (все пак техно-магия!), след което притисна ухото си към земята. Този път взаимното разклащане на почвата беше много по-осезаемо.
  Герда отбеляза философски:
  - Има такъв знак, че колкото по-дълго нямаш късмет в началото, толкова по-успешен ще бъде краят!
  - Да ... - Изумрудените очи на най-красивото момиче примижаха щастливо, - той дойде на обаждането! Key-Dar!
  Герда постави пръст на устните си:
  - Да, внимавай. Може би изобщо не е този мегагном или създание от съвсем различен порядък!
  Замръзнаха, заслушани. Треперенето на земята стана по-равномерно, тежко. Някъде наблизо, между "островите" от храсти, огромен герой си пробиваше път. Беше като гигантски джин, покорно търсещ господар, дори да беше последният безбрад младеж...
  Шарлот каза:
  - Вероятно дори не можете да си представите цялата сила на мегагномите. Това са толкова мощни същества, че дори адският огън се отдалечава пред тях!
  Герда веднага възрази:
  - Не, защо не мога да си представя ... Ако гномът е силно същество, тогава мегагномът трябва да бъде с порядък по-силен. В крайна сметка, самите думи мега, това е милион пъти повече!
  Шарлот охотно, като момиче на среща с поп звезда, се съгласи:
  Да, прав си приятелю! Точно в милион, това е цяла непобедима армия!
  Герда беше изненадана:
  - Защо не му се обади по-рано и не остави приятелите ни да умрат?
  Вместо да отговори, младата и червенокоса дяволка отново целуна свирката й, а въздухът се измъкна с леко съскане от извитата дюза. И изведнъж Шарлот замръзна на половин дъх, а изумрудените й очи се закръглиха. Огненият вълк седна във водата и докосна ръката на Герда. Исках толкова много, трябваше да й отговоря, когато изведнъж...
  Босите крака на момичето изведнъж пламнаха от толкова остра болка, че веднага скочиха и... накрая се събудиха. Мадлен държеше тояга, към която беше свързан електрически проводник. На розовото се появи мехур от електрически разряд, дори леко кератинизиран от бягане по горещ пясък и остри планински камъни.
  Капитанът от СС изръмжа:
  - Станете и се пригответе да облечете униформата си! Не можеш да парадираш в едно бикини пред фелдмаршал! Виж, скъпа, ще бъдеш възнаграден, но ако изхвърлиш глупостта, тогава ще накарам колелото на Конан да се върти за един ден и в същото време ще направя токов удар. - Мадлен направи ужасна физиономия. - Макар че не, не ден, а цяла седмица, без нито една минута почивка. Все още имаме време.
  Момичетата бързо започнаха да се събират.... И на друг континент също се случиха интересни събития, и то подобни.
  Да, и сега битката се завръща и воинът Герда, използвайки голите си пръсти, изпраща снаряд със смъртоносна сила. Разбитият Пършинг спря.
  Тук се прокрадва нещо по-голямо и тромаво. Най-новата американска разработка, самоходно оръдие с калибър на оръдие с дължина 155 мм и дебелина на бронята 305 мм. Тежи сто и двадесет тона и се движи много бавно. Едва пълзи...
  Герда разби Sherman с добре насочен изстрел и отбеляза:
  - Влиза в душата ни!
  Шарлот стреля с голите си пръсти, разби врага на скъсани метални парчета и изскърца:
  - За честта и Родината!
  Кристина отбеляза с ужас:
  - Можеш ли да го вградиш с бомбардировач?
  Магда уверено заяви:
  - Оставете това на мен!
  И девойката насочи оръдие към врага, с упоритите си пръсти на краката си, и блъсна.
  И американското чудовище спря и избухна.
  Това са момичетата от Третия Райх - браво!
  Зимата дойде и ИС-7 се движи през снега. В Америка се водят битки. Красавиците от СССР се бият яростно.
  Аленка стреля по Першинга с боси пръсти и разби противника.
  И тя изгука:
  - Слава на руския комунизъм!
  Анюта също удари със снаряд. Тя приложи техниката с помощта на голи пръсти и гука:
  - Ще кажа Супермен момиче!
  Алла също взе, стреля и удари друг танк на Патън. И толкова готино.
  Какъв вид зеленчук е този най-нов резервоар на Patton? Това е "с наднормено тегло", само с по-мощен двигател от 810 конски сили и по-наклонена броня.
  Каква впечатляваща машина, която може да се превърне в проблем за Т-34-85. Но ИС-7 я бие като от разстояние. И съветският танк, след като получи снаряд в предната броня, го изпраща в рикошет. Ето една бойна машина. И в отговор той сваля американеца с един замах.
  Тогава Мария стреля, удря прецизно противника. Пробива го и изпищя:
  - Нашата армия е силна, тя защитава света!
  И той също използва голи пръсти.
  И тогава Маруся ще бъде прецакана. И смачкайте бронята на врага на чипове. С помощта в този случай на гола пета.
  И рева:
  - За новите реформи на Сталин!
  Тя е толкова борбена красавица и иска да угоди на всички.
  Ето как работи екипът на ИС-7, който е адски отвратителен.
  Но тук идват момичетата.
  Елизавета се бие на Т-54. И действа отчаяно. Такава агресивна кучка.
  И момичетата имат много добра кола. И стрелят от него изключително точно.
  Например взеха и удариха "Superpershing" и викат:
  - Светият ни комунизъм!
  Елизабет насочи пистолета с боси пръсти. Лупанула в целта и изпищя:
  - Победата ми ще бъде страхотна!
  И намигна на спътниците си.
  Екатерина удари с помощта на алено зърно и изпищя:
  - За големите ни победи!
  И как се смее с пълна сила.
  И Елена с помощта на босите си пръсти ще се блъсне във врага. Тя счупи мощната броня, разцепи метала и изскърца:
  - Могъща нашата нация!
  И реве с върха на дробовете си...
  - Ура!
  И Ефрасия също удря врага, този път с ягодово зърно. Смачкайте врага и бърборете:
  - За величието на комунизма на всички планети на галактиката!
  Това са най-готините момичета в света. И няма какво да ги спре или ограничи.
  Екатерина пищи и разтърсва гърдите си:
  - Имам супер момиче!
  И зърната й са отлети с рубини... Веднъж тя ги блъсна в лицето на чернокож и го принуди да ближе. Тогава тя облиза с език мъжкото му съвършенство. Какъв приятен вкус.
  Колко е хубаво за момиче - да не опиша по-голямото удоволствие на света.
  Ето как момичетата мачкат врага. И се радват на славните си победи и колосални постижения.
  А Анастасия Ведмакова и Аленка Соколовская като цяло са невероятни момичета. Вълни от страст и цунами от похот просто кипят в тях.
  Анастасия стреля с аленото си зърно по врага, удря самолета на Янки и крещи с върха на дробовете си:
  - Аз съм красив супермен!
  Аленка Соколовская, продължавайки да смаже врага, с помощта на ягодови зърна и рев:
  - А аз съм по-висок от момичето на света!
  Такива са бойните жени и трябва да кажа, че откраднаха още! Никой не може да им устои.
  Дори Америка ... и всеки вече е спечелил десет златни звезди на героя на СССР ...
  За такова феноменално постижение те получиха специална награда: диамантената звезда на героя на СССР. Това само по себе си е много почтено и готино.
  Забавлявайте се красавици!
  Най-доброто, разбира се, тепърва предстои!
  Олег Рибаченко направи поредната операция в Саудитска Арабия.
  Царската армия на Николай II разширява руската територия. Заедно с Олег сега се биеше момичето Маргарита Коршунова. Също и мутант - войн, получил безсмъртие.
  Е, вечните деца подчиниха всички тези банди на муджахидините. И те ги победиха - принудиха ги да положат клетва пред руския цар.
  В същото време Олег Рибаченко не е против да напише красиво и малко по-различно продължение на приключенията на момичетата;
  След новата година германците и коалицията напредват значително в Съединените щати. Американците, които се справят с по-технологично напреднал враг, губеха.
  До края на март Вермахтът се приближава до Вашингтон и започва да щурмува столицата на САЩ.
  Битките бяха неравностойни и беше очевидно, че момичетата печелят тук... Особено пирамидалният танк, Герда е добра, като нейните композиции.
  Герда, по време на обстрела на Белия дом, когато танкът й беше ударен от директен огън, заспа и тя сънува така ...
  Тя видя партизанката Лара Михейко, заловена от нацистите. Момиче на четиринадесет години, изстреляно от нацистите. Двама нейни спътници бяха убити. А самата тя се скри в хижата.
  Баба искала да я представи за своя внучка, но нацистите не й повярвали. И ме взеха... Издирването е на път да започне.
  И тогава Лара грабна граната, нацистите паднаха. Момичето мислено се сбогува с тази светлина и я изхвърли ... Но гранатата не избухна.
  Не беше възможно да се избяга героично.
  Те събориха Лара, удариха я няколко пъти и й сложиха синина под окото. Но не удариха силно, явно се страхуваха да осакатят!
  Когато я доведоха в хижата за разпит, Лара се държеше нагло.
  Гледайки смело в очите на полковника от SS, тя каза:
  - Фриците скоро ще те унищожат! Чуйте тътен на оръжия, смъртта идва от Червената армия!
  Полковникът отговори:
  - Дръзко момиче, ще се запознаеш с камшика!
  Лара смело извика:
  Болката не ме плаши!
  Полковникът нареди:
  - Изведете този гад навън с плакат: партизанин и покажи на цялото село!
  Полицаят побърза да каже:
  - На улицата заваля сняг, а е мразовито... Не трябва ли момичето да го извадят боса, та да си охлади пламенността!
  Полковникът от СС кимна в знак на съгласие.
  - Точно така! Нека бъде като бос в слана, може би се вразуми!
  Палтото на Лара беше скъсано, както и пуловерът й. Остана само в една памучна рокля. Събуха грубите си обувки и черните чорапи. Момичето остана босо в една лека рокля.
  На шията й закачиха табелка с надпис: "Аз съм партизанин". И като му вързаха ръцете отзад, го изведоха на верандата. Босите крака на момичето бяха студени и заснежени.
  Лара се усмихна. Тя наистина се смути от синината по лицето й, от начина, по който изглеждаше. И можете да ходите боси в снега. Подметките й бяха станали много груби през лятото от много преходи с боси крака. Тя обу обувките си наскоро и не за първи път търпи студ и глад.
  Лара сама отиде и продължи да се усмихва. Вятърът духаше, развяваше медночервената й коса, а сняг хрущяше под босите й крака.
  Момичето ходеше с такъв вид, като принцеса на трона. И остави след себе си елегантни, малки отпечатъци, почти детски крака.
  Хората я гледаха със съчувствие.
  Една от бабите с кожено палто промърмори:
  - Ужас! Водят момата боса!
  Времето беше слънчево, а втвърдените, мазолисти подметки на Лара почти не страдаха от студа. Тя отиде при себе си и оголи зъби.
  Тук тя беше изгорена от удар с камшик. Момичето изпищя и прехапа устни.
  Тя беше ударена още няколко пъти със сила. Лара трудно се изправи на крака и с усилие на волята сдържа вика си.
  Упорито момиче е изпратено в специална хижа, където има устройства за изтезания.
  Тук я сложиха на стелаж и започнаха да изгарят петите й с нажежено желязо ...
  И двама палачи бичаха Лара с камшици. Отначало момичето сдържаше крясъците си с титанични усилия, но когато широки ивици желязо, червени от топлината, бяха поставени върху босите подметки на детето, тя изпищя и загуби съзнание. Тя беше доведена...
  Ужас...
  Герда се събуди... По дяволите, трябва да мечтаеш за това, когато са в навечерието на победата, техният танк обстрелва Белия дом.
  И тогава излизат такива гадни неща...
  Герда стреля по "Superpershing", излизайки от къщата, прониза го и изгука:
  - Мир, труд и любов!
  Тогава тя изплези език.
  Шарлот също удари врага с голите пръсти на краката си и извика:
  - Аз съм супер момиче!
  Кристина също се включи, съскайки със змия и натискайки бутона на джойстика с аленото си зърно, пробивайки през врага:
  - Ние сме супермен!
  И Магда ще удари врага, ще смаже танка, ще накара бойния комплект да взриви и ще издаде:
  - Дайте висш пилотаж!
  После намига на партньорите си. Ето едно момиче - смятайте за артилерист от най-висок клас.
  Жените воини унищожават янките и печелят точки... Албина и Алвина вече са вкарали по две хиляди свалени коли. За това те получиха нова награда: Диамантената звезда на Рицарския кръст на Железния кръст със сребърни дъбови листа, мечове и диаманти.
  Така момичетата се отличиха като станаха аса на супер класата. И никой не можеше да ги спре и победи.
  Анастасия Ведмакова, Акулина Соколовская и Орлова получиха всяка нова награда: Орден на Слава от най-висока степен с диаманти, за което бяха много щастливи. Това са едни готини момичета.
  И войната е към своя край... Американците на 20 април 1948 г. капитулират. И още една история от Втората световна война се обърна с главата надолу.
  Този път изглежда като период на дълъг мир. СССР си върна Аляска и всички бяха доволни. И страните от американския континент бяха разделени от Япония и Третия райх. Така приключи временното преразпределение на света.
  Германците са уморени от войната.
  Хитлер разрешава полигамията в Третия райх - до четири съпруги всяка, и въвежда драконовски данъци за двойки без деца или по-малко от три. Това беше силен ход за насърчаване на политиката за населението.
  Освен това самият Хитлер имаше много деца, получени чрез изкуствено оплождане. И сред тях беше необходимо да се избере наследникът на трона.
  Нямаше тъга, Третият райх смилаше завладяното заедно с Япония.
  Но на 5 март 1953 г. Сталин умира. И Берия дойде на власт. Защо Берия? В реалната история той също имаше добри шансове за трона, но инцидент му попречи: бунт в ГДР, по време на чието потушаване назря контразаговор срещу Берия. И тук ГДР, разбира се, не е.
  Освен това Хитлер също искаше добре предвидимият и добре познат Берия, който беше германофил, да управлява след Сталин. И Сталин, когато здравето му се влоши, направи завещание в полза на Берия.
  Така всичко беше решено в полза на шефа на тайната и не само на тайната полиция.
  Е, Берия предложи на Хитлер да се справи с Япония, докато не се сдобие с ядрени оръжия.
  Никога не знаеш какво може да измисли самурай.
  Берия и Хитлер се договориха за съвместна война с Япония и разделяне на нейната територия.
  На 20 април 1954 г. започва съвместна война срещу огромната колониална империя на самураите.
  Каква нова страница се обръща в историята. Съветските войски настъпват към Япония.
  И германците също... Тук отново Герда и Шарлот се бият в пирамидален танк. Имат двуместен автомобил с тегло петдесет тона и компактен газотурбинен двигател от 2500 конски сили. Можете да си представите каква бърза немска кола. А бронята е специална, с примес на пластмаса. И много здрав непроницаем от всички ъгли. Пистолет с малък калибър от 75 мм, но с много висока начална скорост на снаряди в пистолет с високо налягане. Има повишена бронепробиваемост. И запасът от снаряди и скоростта на стрелба са страхотни. Проводимостта е висока.
  Самият танк е просто супер... Така че Герда знае с какво да се бие.
  Съветските коли са по-слаби. Основният танк все още е Т-54, колата не е лоша, сравнително евтина, но много по-ниска от германската във всичко. IS-7 все още не стана масов. Той беше забелязан от ИС-10, който получи 122-мм оръдие, но с по-дълга цев и добра челна броня, с по-слаби страни. Но всичко това се вписва в теглото от петдесет и три тона, което не е лошо.
  Герда стреля с танка си Panther-6 по японците, използвайки голите си пръсти и натискайки бутоните на джойстика, докато ревеше:
  - Слава на идеите на Арийското братство!
  Шарлот натиска бутоните на джойстика с аленото си зърно, ред от седем картечници и изпищя:
  - Щастието ни е в комунизма на арийската мечта!
  И момичето отново се смее...
  Кристина и Магда се бият на друга пирамидална "Пантера"-6.
  Кристина натиска бутоните на джойстика с голите си пръсти и удря врага от Япония и реве:
  - Браво на гаджето ми!
  Магда също отваря огън и, смеейки се оглушително, казва, натискайки бутона на джойстика с рубиновото си зърно:
  - Слава на нашите младежи!
  И как се смеят с пълна сила. Такива са, честно казано, прекрасни момичета във вълнението на войната.
  Да, за Япония изглежда, че е настъпил съдният ден. Но всичко върви по план.
  Елизабет и нейният екипаж се бият на танк Т-54, донякъде модернизиран. Но разликата е малка. Пистолетът е станал малко по-бърз, а снарядът е по-бронебойен. Това е разликата.
  И двигателят е същият дизелов двигател с 520 конски сили... Японците използват танкове по собствен дизайн и лицензирани немски. Автомобилите като цяло също са добри. Особено машината Хирохито-3, тежаща петдесет и осем тона, със 105 мм оръдие с дължина на цевта 70 EL, превъзхождаща Т-54 по въоръжение и не по-ниска по броня и шофиране, с изключение на запаса от мощност.
  Този японски танк е проблем за СССР. Но има и по-леки коли от Страната на изгряващото слънце.
  По-лесно е да се справите с тях.
  Елизабет стреля с боси пръсти и удря самурайските танкове. Тя го прави много хитро и крещи:
  - Слава на нашето свободно Отечество!
  Екатерина отново стреля, използвайки алено зърно и разбивайки японска кола, крещи:
  - За бог дана Русия!
  Елена също удря врага, разбива вражеския танк с помощта на голата си пета и реве:
  - За величието на идеите на комунизма!
  Еуфрасия също стреля и го прави с помощта на ягодовото зърно на еластичните си гърди и крещи:
  - Слава на победите на висшия комунизъм!
  Така те ловко движат танка си и избягват поражението. Танкът Хирохито-3 също може да се класифицира като тежък, но е доста масивен. Трудно е да се победи такава машина.
  И ето, той отива при момичетата. Пистолетът е с по-голям калибър и по-висок от началната скорост на снаряда. Бронята на челото на кулата на японците е дори по-дебела от съветската 240 мм, а челото на корпуса също е по-дебело в горната част от 150 мм и 120 мм в долната. А скоростта на японците е още по-висока, газотурбинният двигател е 1500 конски сили. Да, този танк е най-добрият в Япония. Не се шегувай с него.
  Но Елизабет, с помощта на алено зърно, изпраща снаряд направо в приклада и японският танк експлодира, не успявайки да удари съветската кола.
  Екатерина изчурулика и целуна приятелката си по голата си пета:
  Ти си умна Лиза!
  Елизабет не се съгласи.
  - Аз съм просто гений!
  И как се смее с пълна сила. Ето го момичето.
  И те вият много... Екатерина, например, си спомня четиридесет и една години как след това изтече. Обувките се счупиха след няколко дни и трябваше да тъпча бос. И по навик за градско момиче го боли, всяка бучка, всяка клонка, всяка бучка се усеща. И си изби краката до кръвта, когато всяка крачка гръмва от болка.
  Никога не е предполагала, че ходенето бос може да бъде толкова болезнено. Нищо чудно, че Хюго симпатизира на босоногото момиче Клоф. Ако дори през лятото такива момичешки крака, тогава каква зима.
  Катрин обаче бързо свикна, младото тяло бързо се адаптира, наранената подметка е обрасла с мазоли и загрубяла. И беше хубаво да ходя бос. Екатерина дори не обу обувките си, докато не удари слана. Тогава обаче техните четирима се формират и Ефрасиния ги научи на изкуството на вещиците. А вещиците често тичат боси в снега, за да удължат младостта си. И накратко, момичетата бяха усвоили тайни знания и изглеждаха на двадесет години, а боси и по бикини не замръзваха в студа. Ето ги и красавиците. И няма по-готини, освен, разбира се, Аленка. Тя се биеше на IS-10 в модификация с удължена цев. Танкът се появи в поредицата съвсем наскоро. И все още рядко. IS-7 никога не е влизал в голяма серия. Явно заради високата цена и трудностите при производството.
  Така че екипът на Аленка унищожава тези японци и си пее песни.
  Лети като огньове сини нощи
  Ние сме пионерски деца на работниците...
  Ерата на светлинните години наближава,
  Викът на пионерите винаги бъдете готови!
  Когато момичетата се заемат с работата, не можеш да им устоиш. Това всъщност е перфектно творение на войната.
  Битките вървят добре и Япония губи.
  Тук съветските войски превзеха Южен Сахалин през май. И действаха изключително предпазливо.
  Но батальоните на съветските момичета показват прекрасен бой.
  От техните видове оръжия, разбира се, започна да се използва AK. По-лошо от немското, но просто и надеждно. И коси противниците, въпреки че прицелването на разстояние е по-ниско от това на немската щурмова карабина.
  Съветските момичета на японски затворници целуват босите си прашни крака, облизват боси пети. Това е тяхната тактика.
  Бойни воини, най-висок клас.
  През лятото на 1954 г. германците до голяма степен очистиха Америка от японските войски.
  Особено красиво се биеше батальонът от босоноги момичета, воден от Маргарет. Момичето било разпръснато от самурая, а заловеният младеж бил принуден да целуне петите му и да оближе пазвата на Венера.
  Герда и нейният екип на Panthers-6 свършиха добра работа и изпратиха много японци в ада, а някои в рая.
  Четири момичета нинджи се биеха със съветските войски, които настъпваха в Манджурия.
  Момиче нинджа със синя коса, насечено с мечове и управляваше вятърна мелница, насичайки съветски войници. Тогава тя хвърли грахово зърно с експлозив с пръстите на краката си, преобръща съветския танк Т-54 и излая:
  - Най-готината страна е Япония!
  Момиче нинджа с жълта коса също ще удари врага с остриета и ще изстреля бумеранг с голата си пета, като крещи:
  - За нашите победи на самураите!
  Червенокосо момиче нинджа ще изнесе агресивен грамофон с мечове без никакви проблеми, посичайки съветските войници. Тогава голите й пръсти ще изстрелят бомба. Танкът на СССР ще бъде разкъсан и воинът ще изскърца:
  - В името на идеите на комунизма!
  Момиче нинджа с бяла коса взе и разряза опонентите си, сякаш бягаше ветрило през полето, отрязвайки отново руските войници и с голите си пръсти, сякаш пускаше смъртоносен, който ще разкъса цели два съветски танка на резервни части .
  И рева:
  - За величието на страната!
  Момичетата обичат да убиват и още повече обичат да изнасилват затворници. Да, така че мъжете загубиха съзнание от пренапрежение. И така го харесват момичетата нинджа. Скачане върху вързани мъже и в същото време ги бича с камшици.
  Но въпреки героизма на японците, те губят от по-добра и по-напреднала технология.
  Особено в небето на супер класа асовете Анастасия Ведмакова и Акулина Соколовская, които мачкат японците като вятърни мелници.
  Анастасия с помощта на босите си пръсти отрязва едновременно шест японски самолета с един взрив и скърца:
  - Слава на идеите на комунизма в Русия!
  Акулина, като натисна бутона с аленото си зърно, отряза седем японски самолета наведнъж и изрева:
  - Слава на героите на Русия!
  Воините отмъщават на Япония за предишните си оплаквания. И най-вече за поражението във войната от времената на цар Николай II. Не, те никога няма да забравят и поколенията няма да простят.
  Анастасия, натискайки рубиновото си зърно, направи още един взрив, сваляйки японски самолети и ревеше:
  - Слава на ерата на комунизма Берия!
  Акулина притисна краката си с босите си пръсти, удари самурайските самолети и изгука:
  - За страхотни победи!
  А Албина и Алвина печелят рекордни сметки. За три хиляди свалени самолета те бяха наградени с ордена: Диамантената звезда на Рицарския кръст на Железния кръст и златни дъбови листа, мечове и диаманти.
  Албина с помощта на алено зърно се обърна. Тя отсече дузина японски самолета наведнъж и изгука:
  - За гърдите ми!
  И тя си представи себе си в ръцете на черен воин.
  Алвина рита с босите си пръсти, събори дузина японски самолета и изскърца:
  - За страхотни победи!
  Немските момичета са много борбени и красиви. Черните момчета много обичат и езиците им винаги са готови да излъскат абаносовото съвършенство на мъжете.
  Албина, с помощта на босите си пръсти, отново удря самураите и сваля самолетите им.
  И тя изгука:
  - Аз съм Супермен!
  Алвина притисна ягодовото си зърно, покоси маса японски самолети и изскърца:
  - Аз съм космическа лисица!
  Момичето е много борбено и активно в своята хиперсексуалност.
  Истински арийци - просто супер! И въобще такива красавици от най-висок клас!
  Германските и съветските войски, побеждавайки врага, настъпват през Китай.
  По време на нападението срещу Сингапур се отличиха бойците от въздушно-десантната дивизия и босоноги момичета "Баракуда". Момичетата, пляскайки с боси пети през локвите на проливния тропически дъжд, нахлуха в укрепените позиции на японците и ги пронизаха с щикове.
  Такива са бойните красавици.
  Япония потръпна от съкрушителните удари на толкова агресивен отбор.
  През есента на 1954 г. по-голямата част от Китай е поета от силите на Оста. И ситуацията стана много по-сложна за Страната на изгряващото слънце.
  Хитлер отбеляза:
  - Две птици в една бърлога не могат да се разберат!
  А воините Албина и Алвина свалиха четвъртата хиляди самолета. Япония произвеждаше евтини, но нискокачествени самолети в много големи количества, така че беше много удобно да се събират сметки.
  Албина, използвайки голите си пръсти, отряза друг самурай и изпищя:
  - Това е нашият красив свят!
  Алвина, с помощта на алено зърно, събори дузина японски коли и туитира:
  - Слава на ерата на комунизма, в цялата вселена!
  Албина, също използвайки ягодово зърно и повалила самурая, беше изненадана и извика:
  За комунизъм ли говориш?
  Алвина, използвайки голите си пръсти и отрязвайки дузина японски самолета, съобщи:
  - Новият арийски ред е комунизъм!
  Момичетата се засмяха... За четвъртата хиляда самолета те бяха наградени с Диамантената звезда на Рицарския кръст на Железния кръст с листа от платинен дъб, мечове и диаманти. Че дори много висока награда е рекорд за красавици.
  Това са момичетата, на които трябва да гледате....
  Анастасия Ведмакова и Акулина Соколовская обаче не са по-ниски и надхвърлиха резултата от петстотин свалени самолета.
  И те получиха нови награди, които бяха много високи, и събраха цяла колекция от звезди за себе си.
  Анастасия насочва оръжието си с боси крака и събаря врага, реже го и изскърца:
  - За комунизма по цялата планета!
  Акулина, посичайки врага чрез натискане на аленото зърно, агресивно крещи:
  Дори децата ни познават!
  През зимата Япония губи почти всичките си колонии и битките се прехвърлят към самата метрополия.
  Настъпи 1955 година, когато битките са бурни и не виждат край и край.
  Япония отстъпва, бавно, но сигурно. И постепенно губи войната.
  Но самураите се бият отчаяно и упорито.
  Альонка и нейният екипаж се преместват в експерименталния танк ИС-11. Тази машина е снабдена със 130 мм оръдие и има плътни следи отдолу.
  Аленка стреля с боси пръсти, пронизва врага и реве:
  - Слава на комунизма с боси момичета!
  Анюта също стреля с помощта на алено зърно, натискайки девет от тях върху спусъците на картечниците и извика:
  - Ние момичетата сме много готини!
  Алла също удари с голите си пръсти, смазвайки врага и изрева:
  - Ами от винта!
  Мария прецака, с помощта на гол ток. Тя прониза врага през и през и изгука, оголивайки зъби:
  - За нови постижения!
  Маруся удари с помощта на ягодово зърно, удряйки враговете със смъртоносна хватка и чуруликайки:
  - За великия комунизъм!
  Аленка стреля отново и изрева:
  - За да умре президентът на колхозата и цигански диктатор Сашка!
  И удари бос крак по бронята.
  Така се разделиха момичетата, просто супер. Като цяло те са невероятни воини.
  Тук те пеят в един глас:
  Не, бдителният няма да избледнее,
  Погледът на сокол, орел...
  Гласът на народа е звучен -
  Шепотът ще смаже змията!
  
  Сталин живее в сърцето ми
  За да не познаваме тъгата...
  Отвори вратата към космоса
  Звездите грееха над нас!
  
  Вярвам, че целият свят ще се събуди
  Ще има край на фашизма...
  И слънцето ще грее
  Пътят, осветяващ комунизма!
  Елизавета се бие и със своя танк Т-54, такова бойно момиче-вещица.
  А красавиците биват събаряни от японски коли с боси крака.
  Елизабет натисна бутона на джойстика с аленото си зърно и изчурулика:
  - Слава на идеите на съветския комунизъм!
  И как ще се смее тази красавица! И блести с перлени зъби.
  Екатерина го взе и също стреля с боси пръсти и изчурулика:
  - В победата на безсмъртните идеи на комунизма,
  Виждаме бъдещето на нашата страна...
  Елена удари опонента си с рубинено зърно, оголи зъби, крещейки:
  - И червеното знаме на нашето Отечество,
  Винаги ще бъдем безкористно верни!
  Ефрасия тупна с голата си пета и изсъска:
  - Слава на Отечеството, нашето свободно,
  Приятелство на народите, подкрепа завинаги!
  И всички момичета с голите си пръсти запяха в един глас:
  - Силата на закона, волята на хората,
  В крайна сметка за единството на прост човек!
  Воините, трябва да кажа, имат невероятна бойна агресия.
  И ето Герда се бие...
  Нейната "Пантера"-6 е като супертанк, раздробяващ позициите на самурая.
  Герда стреля с алено зърно, натискайки бутона на джойстика и изрева:
  - За арийския свят!
  Шарлот също ще шамари, с помощта на босите си пръсти, ще разкъса маса японци и бърбори:
  - За големите граници!
  Кристина и Магда също се карат. Момичетата са изключително борбени, и много красиви, почти голи по бикини.
  Кристина стреля с рубиновото си зърно, разби японския танк Хирохито-4 и изгука:
  - Слава на моята страна!
  Магда също рита, използвайки голите си пръсти, разби самурайската гаубица и извика:
  - Слава на големите постижения!
  Тези момичета са първокласни!
  Токио падна в края на март. И на 20 април 1955 г. Япония капитулира и така сложи край на голямата война.
  Момичето Албина и Алвина надхвърлиха пет хиляди свалени самолета. И за това те получиха специална награда: Голямата диамантена звезда на Рицарския кръст на Железния кръст със сребърни дъбови листа, диамантени мечове.
  Войната още не е свършила. Тя просто се скри за известно време. Но Хитлер завладява почти целия свят.
  Берия получи обратно Южен Сахалин, Курилския хребет и Манджурия, заедно с Порт Артур.
  СССР стана силна държава, която си лиза раните. За известно време нацистка Германия завладява други страни, потискайки тяхната незначителна съпротива.
  Войната продължи за унищожение и световно господство. Но назряваше друга глобална конфронтация.
  Междувременно над СССР се събираха облаци. И през 1959 г., в деня на седемдесетия си рожден ден, Адолф Хитлер решава да атакува Съветска Русия, където управлява Берия. На страната на фюрера беше почти целият свят.
  Но СССР стана силна индустриална сила. Така намерих ятаган върху камък.
  И двете страни притежаваха ядрени оръжия, но Герда и Албина успяха да създадат генератор, в който радиацията покри цялата планета Земя, правейки използването на този вид унищожение невъзможно.
  И Хитлер реши да завземе последната суверенна власт в света. Границата на запад минаваше по Днепър, а след това Беларус и балтийските държави под германците. Нацистите успяха да задържат Крим зад себе си. Освен ако СССР не е наел база за Черноморския флот в Севастопол.
  В допълнение към останалата територия Русия беше част от Китай - Манджурия. Така че населението на СССР, където се провеждаше много активна политика за насърчаване на раждаемостта и полигамията беше легализирана от комунистическия, атеистичен режим, вече надхвърли предвоенните цифри от 1941 г., въпреки териториалните загуби и всяка година се увеличаваше с три процента.
  Берия забрани както абортите, така и контрацептивите. И въведе диви данъци за семейства с по-малко от четири деца.
  Според плана и методите на палката СССР се развива бързо, а военната му мощ се увеличава.
  Хитлер, чувствайки потенциална заплаха, след като приключи събирането на света в един Трети райх, реши да започне последната си война на тази планета.
  Каква е последната война? Няма какво повече да покорявате на Земята. Преди година германците излетяха до Луната и ерата на разширяване на космоса е отворена. Но дали Хитлер ще доживее до периода на Междузвездни войни и завладяването на галактиките? Въпреки здравословния начин на живот, вегетарианската диета, редовните упражнения и дозираната физическа активност, беше ясно, че фюрерът остарява. По главата все повече пробива плешиво петно, косата посивява, а погледът е уморен. Въпреки че фюрерът се опитва да развесели.
  Както и да е, трябва да завършите последната си мисия и да завладеете СССР. И така, дори ако фюрерът умре, той има около хиляда сина, получени чрез естествено осеменяване. И един от тях ще бъде признат за най-добрия, най-способният и ще заеме трона на най-великия диктатор в историята на планетата Земя.
  Във всеки случай забавянето е твърде рисковано и докато ядрените оръжия не работят, Хитлер хвърли повече от петдесет милиона войници върху СССР само в първия ешелон. Огромен брой танкове, самолети и летящи дискове. А това е колосална сила.
  СССР продължи да модернизира оръжията. Появи се танкът Т-64, по-тежък и с мощно оръдие от 125 мм, способно да пробие с перени снаряди и пирамидални немски превозни средства. Вярно е, че Т-64 току-що започна да влиза в производство. Основният танк все още беше Т-54, недостатъчно силен срещу немските модели. Това е и една от причините Хитлер да бърза с агресията срещу Русия.
  ИС-11 не се хвана... ИС-12 е създаден от машина с 203 мм оръдие, но се оказа твърде скъп, тежък и голям. IS-15 беше компромис в 152-милиметровия пистолет с дълга цев. Тази машина приличаше на увеличен Т-64 и също започна да се произвежда.
  Немският основен танк Panther-6 имаше форма на пирамида и беше леко модернизиран в Panther-7, увеличавайки калибъра на оръдието до 88 mm, за да предизвика повече разрушения. И двигателят, като инсталира по-мощни 3000 конски сили, дава огромна скорост и маневреност, като същевременно поддържа тегло от петдесет тона и подобрява качеството на бронята.
  Дори най-новият съветски Т-64 беше забележимо по-нисък от немския по отношение на шофиране и защита на страните, а също и на челото. Но Т-64 поне можеше да пробие германците, макар и от близко разстояние.
  В небето германците също бяха по-силни и количеството и качеството на машините. И не успяха да създадат свои дискотеки в СССР. А германците монтираха топлинни лъчи върху дисковете на Белонци - като лазери, и можеха да водят по-ефективен обстрел.
  А сред нацистите дискотеките летяха със скорост от десет звука. И всъщност е огромен. Такава е армията на Третия райх е силна.
  И имат подземни резервоари. И много други готини неща. Накратко, Берия практически няма шанс.
  Но съветските войски имат колосална отбранителна мощ. И инвазията започна с въздушно настъпление. Силите са неравни и германците смазват съветските градове. Десет хиляди се движат през Русия и превземат Смоленск.
  Наташа взе решение:
  - Необходимо е да се принуди Хитлер и бандата му да изведат войските от СССР и да освободят пленените деца!
  Игривата Зоя се съгласи с това:
  - Разбира се, че трябва! И спасете предците си от фашизма!
  Августин отбеляза, тропайки с босите си крака:
  Ще го направим без никакво съмнение!
  Светлана с готовност потвърди:
  - Имаме всички средства за това!
  Не по-рано казано и направено и четирите жени воини атакуват фашистките орди.
  Воини от Божия руски век и вещици-мутанти отново се бориха с нацистите от двадесети.
  Има твърде много войници във фашистката кафява империя. Текат като безкрайна река.
  Разбира се, четири момичета приеха унищожаването на танкове и самолети на Вермахта много известно. Още от самото начало те ги смачкват с ръце и крака, като са обхванати от силово поле. Но...
  Сякаш изпод земята се появиха Олег Рибаченко и най-малката дъщеря на Наташа Маргарита Коршунова.
  Те грабнаха светлинни мечове и се заредиха с наноботи. Те тръгнаха да унищожават омразните фашисти. Така четиримата се превърнаха в шестица.
  Наташа Коршунова, щраквайки босите си, изрязани крака, отбеляза:
  - Ето как? Е, каква ни е съдбата, иначе не можем да я победим!
  Агресивната златокоса Зоя, продължавайки да мачка германците, логично отбеляза:
  - Нека го направим по-бързо! Да спасим СССР!
  Олег Рибаченко, босо момче на не повече от дванадесет години, изрева нацистите с мечове, както пехота, така и танкове:
  - Никога не се отказвай!
  И от босия крак на момчето излетя остър диск, който отсече три фашистки самолета наведнъж!
  Искряща с боси пети, Маргарита Коршунова, смазваща противници, танкове и пехота, оголи зъби, изсумтя:
  - В света има място за подвиг!
  И отровни игли, разпръснати от босия крак на момичето, удряха нацистите и техните самолети и танкове.
  Наташа Коршунова също хвърли босите си пръсти, убийствено, и извика:
  Никога няма да забравим и никога няма да простим.
  И светлинните й мечове преминаха през мелницата срещу нацистите. Тогава бластерите засечеха танковете, като отрязаха ударите. Самолетите също го взеха.
  Червенокосият Августин, прорязвайки враговете, изпищя:
  - За нова поръчка!
  И нови игли, разпръснати от босите й крака. И какво е в окото, какво е в гърлото на нацистките войници и самолети.
  Да, ясно се виждаше, че воините се вълнуват и вбесяват.
  Готината Зоя, посичаща бели, кафяви войници и танкове със самолети, изскърца:
  - Нашата желязна воля!
  И нов, смъртоносен подарък излита от босия й крак. И танковете и белите бойци падат, и опашките горят от самолетите.
  Светлана Снежанка реже мелничаря, мечовете й са като светкавици.
  Нацистите падат като снопи.
  Момичето хвърля игли с боси крака, сваля вражески самолети и скърца:
  - За майка Русия ще има човешка космическа империя, спечелете!
  Олег Рибаченко напредва срещу нацистите. Момче Терминатор нарязва кафяви войски.
  И в същото време пръстите на босите крака на момчето изхвърлят игли с отрова, късат хоботи и свалят самолети.
  Момчето изрева:
  - Слава на бъдеща Русия!
  И в движение реже главите и муцуните на всички, а в същото време и танкови кули.
  Момичето-терминатор Маргарита също унищожава противници и самолети и танкове.
  Босите й крака се размахват. Нацистите загиват в големи количества. Воин крещи:
  - За нови граници!
  И тогава момичето ще вземе и ще отреже ...
  Масата от трупове на фашистки войници.
  И ето Наташа Коршунова в настъпление. Той изсича нацистите за себе си заедно с танкове, самолети и пее:
  - Русия е велика и сияеща,
  Аз съм много странно момиче!
  И дискове летят от босите й крака. Който видя гърлата на нацистите. Да, това е момиче, което разрушава танкове.
  Зоя Ангелская в настъпление. Рязане на кафяви войници с две ръце. Плюене от тръба. И хвърля смъртоносни игли с боси пръсти - сваля танкове и самолети.
  И в същото време той пее на себе си:
  - О, тъпа да тръгваме,
  О, любимият ми ще си отиде!
  Августин, който посича нацистите с лазерни мечове и унищожава кафявите войници, заедно с танковете, крещи:
  - Цялата рошава и в кожата на животно,
  Той се втурна към ОМОН с тояга!
  И с голи пръсти, как да се изстреля в противника, нещо, което ще убие слон и още повече танк.
  И после изскърца:
  - Вълци! Двадесет и втори век!
  Светлана Снежанка в настъпление. Разфасовки, режещи нацистите. С боси крака той пуска подаръци на смъртта върху тях.
  Управлява мелница с мечове.
  Тя смачка много бойци, заедно с танкове и самолети, и крещи:
  - Идва голяма победа!
  И отново момичето е в бурно движение.
  А босите й крака изстрелват смъртоносни игли, унищожавайки танкове и самолети.
  Олег Рибаченко скочи. Момчето се завъртя в салто. Нарязаха много нацисти в скока.
  Той хвърляше игли с голи пръсти, събаряйки танкове и самолети, бълбукаше:
  - Бъди известен с моята красива смелост!
  И отново момчето е в битка.
  Кораво момиче Маргарита Коршунова преминава в офанзива. Раздробява всички врагове подред. Нейните мечове са по-здрави от остриетата на вятърна мелница. И голи пръсти хвърлят дарове на смъртта, танкове и самолети горят.
  Момичето е в настъпление. Унищожава кафяви воини без церемония.
  И скача от време на време, и извива!
  И даровете на унищожение летят от нея.
  И самите нацисти падат мъртви. И се трупат цели купчини трупове.
  Маргарита изскърца агресивно:
  - Аз съм американски каубой!
  И отново босите й крака хвърлиха иглата.
  И тогава още дузина игли!
  Наташа Коршунова също е много готина в офанзивата.
  И хвърля с боси крака, и плюе от сламка, събаря танкове и самолети.
  И крещи с пълна сила:
  - Аз съм искряща смърт! Всичко, което трябва да направите, е да умрете!
  И отново красота в движение.
  Зоя Ангелская щурмува блокаж от нацистки трупове. И бумерангите на разрушението също летят от босите й крака.
  А кафявите воини падат и падат, заедно с танкове и самолети.
  Момичето Зоя крещи:
  - Босо момиче, ще спечелиш!
  И десетина игли летят от голата пета на момичето. Които директно в гърлото на нацистите ровят.
  Те падат мъртви.
  Или по-скоро напълно мъртъв, място с танкове и самолети.
  Августин в настъпление. Смазва кафявите войски. Нейните мечове се носят в две ръце. И тя е толкова велик воин.
  Торнадо връхлита фашистките войски - падат самолети и танкове.
  Момиче с червена коса изрева:
  - Бъдещето е скрито! Но ще бъде победоносно!
  И в настъпление красавица с огнена коса.
  Августин, в дивия екстаз на мечтите, изпраща пулсар с боса си пета и реве:
  - Боговете на войната ще разкъсат всичко!
  И войнът в настъпление.
  А босите й крака хвърлят много остри, отровни игли, които свалят самолети и пробиват бронята на танковете.
  Светлана Снежанка в битка. И толкова искрящ и борбен. Голите й крака изхвърлят толкова много смъртоносни неща. Не мъж, а смърт с руса коса.
  Но ако се счупи, тогава не можете да го спрете.
  Светлана Снежанка пее:
  - Животът няма да е мед,
  Този скок в кръгов танц!
  Нека мечтата се сбъдне -
  Красотата превръща човека в роб!
  А в движението на босоногата девойка все повече ярост. И все по-разбити танкове и самолети.
  Олег Рибаченко в офанзивата, всичко се ускорява. Момчето бие нацистите.
  Босите му крака хвърлят остри игли - разкъсват танкове и самолети.
  Младият воин изскърца:
  - Лудата империя ще разкъса всички!
  И отново момчето е в движение.
  Маргарита е бурна ученичка и тотален терминатор в дейността си. И разбива враговете.
  Тук тя изстреля с бос крак, грахово зърно с експлозив. Тя ще избухне и наведнъж ще бъдат хвърлени сто нацисти и десет танка.
  Момичето крещи:
  - Победата така или иначе ще дойде при нас!
  И той ще управлява мелницата с мечове - цевите на танковете летят в различни посоки.
  Тук Наташа Коршунова ускори движенията. Момичето посича кафявите воини. И докато вика:
  - Победата очаква руската империя.
  И нека унищожим нацистите с ускорени темпове, заедно с танкове и самолети.
  Наташа Коршунова е момиче-терминатор.
  Той не мисли да спира и намалява, а танковете и самолетите се заблуждават.
  Зоя Ангелская в настъпление. Мечовете й сякаш режат месо и метална салата. Момичето крещи с пълна сила:
  - Нашето спасение е в сила!
  И голите пръсти също хвърлят такива игли.
  И маса хора с прободени гърла, лежащи наоколо в купчини от трупове, както и счупени танкове и свалени самолети.
  Августин е лудо момиче. И мачка всички като робот от хиперплазма.
  Вече не е разбил нито сто нацисти, а много танкове със самолети. Но всичко набира скорост. И воинът все още реве.
  - Непобедим съм! Най-готиният в света!
  И отново красотата в атаката.
  И от босите й пръсти излита грахово зърно. И триста нацисти и дузина танка бяха разкъсани от мощна експлозия.
  Августина, играейки с мускулите на пресата и разтърсвайки гърдите си с алени зърна, пееше:
  - Няма да посмееш да заграбиш земята ни!
  Светлана Снежанка също е в офанзива. И не дава нито грам отсрочка. Диво момиче Терминатор.
  И той реже враговете и унищожава нацистите. А маса кафяви изтребители вече бяха паднали в канавката и по пътищата, заедно със счупени танкове и самолети.
  Шестимата бяха бесни. Направи дива битка.
  Карате хлапето Олег Рибаченко се завръща в действие. И той напредва, размахвайки и двата меча. И момчето терминатор управлява мелницата. Мъртвите нацисти падат.
  Маса от трупове. Цели планини от кървави тела, куп разбити коли със самолети.
  Момчето изобретател си спомня една дива стратегия. Където също се смесиха коне и хора.
  Детоубиецът Олег Рибаченко изскърца:
  - Горко от ума!
  И ще има много пари!
  И момчето терминатор в новото движение. И босите му крака ще вземат нещо и ще го хвърлят.
  Момчето гений изрева:
  - Майсторски клас и фирма "Адидас"!
  Наистина готино шоу се оказа готино. И колко убити нацисти. И най-голям брой от най-големите убиха кафявите изтребители, заедно с танкове и самолети.
  Босоногото момиче Маргарита също е в битка. Мачка канела и стоманени армии и реве:
  - Голям ударен полк! Всички караме в ковчега!
  И мечовете й са насечени срещу нацистите. Масата от кафяви бойци вече рухна. А с тях танкове и самолети.
  Момичето изръмжа:
  - Аз съм дори по-готин от пантерите! Докажете, че всеки е най-добрият!
  И от голата пета на момичето, като грахово зърно с мощни експлозиви, ще излети.
  И да удари врага.
  И той ще вземе и ще разбие някои от противниците и танковете, и дори самолетите.
  И Наташа Коршунова е на власт. И тя побеждава опонентите, а самата тя няма да даде на никого спускане.
  Колко нацисти вече са убити заедно с танкове и самолети.
  И зъбите й са толкова остри. И очите са сапфирени. Това е момичето - главният палач. Въпреки че тя има всички свои партньори - палачи!
  Наташа Коршунова вика:
  - Аз съм луд! Ще имаш дузпа! Не вземайте дори рубла!
  И отново момичето ще посече много нацисти с мечове.
  Зоя Ангелская е в движение и изряза много кафяви воини.
  И боси крака хвърлят игли. Всяка игла убива няколко нацисти или сваля самолет с танк. Тези момичета са наистина красиви.
  Августин напредва и смазва противниците. И в същото време той не забравя да крещи:
  - Не можеш да избягаш от ковчега!
  И момичето ще си вземе зъбите и ще оголи зъбите си!
  И червенокосата е толкова... Коса, развяваща се на вятъра, като пролетарско знаме.
  И всичко буквално идва от гняв.
  Светлана Снежанка в движение. Тук тя изряза много черепи и танкови кули. Воин, който оголи зъбите си.
  Показва език. И после плюе от сламка - събаря самолети. Тогава той вие:
  - Ще бъдете ли мъртви!
  И отново от босите й крака летят смъртоносни игли, които удрят пехота и самолети.
  Олег Рибаченко скача и скача.
  Босо момче пуска куп игли, събаря танкове и пее:
  - Да отидем на къмпинг, отвори голяма сметка!
  Младият воин е в най-добрия си вид.
  Той вече е на доста години, всички са в приключения с Наташа и компания, но изглежда като дете. Само много силни и мускулести.
  Олег Рибаченко изпя:
  - Нека играта не е по правилата - ще пробием фраерата!
  И отново смъртоносни и разбиващи игли отлетяха от босите му крака. И самолети, и танкове.
  Искряща с голи кръгли токчета, Маргарита Коршунова пееше с наслада:
  - Нищо не е невъзможно! Вярвам, че свободата ще изгрее!
  Момичето отново хвърли смъртоносна каскада от игли по нацистите и техните танкове и самолети, продължи:
  - Мракът ще си отиде! Да цъфтят розите!
  И щом воинът хвърли грахово зърно с боси пръсти, хиляда нацисти веднага излетяха във въздуха. Да, армията на кафявата, адска империя се топи точно пред очите ни.
  Наташа Коршунова в битка. Скача като кобра. Експлодира врагове. И толкова много нацисти загиват, а самолетите падат.
  Тяхното момиче и мечове, и зърна на въглища, и копия. И игли.
  В същото време и реве:
  - Вярвам, че победата ще дойде!
  И славата на руснаците ще намери!
  Голите пръсти хвърлят нови игли, пробивайки опонентите.
  Зоя Ангелская в диво движение. Напада нацистите. Разбива ги на малки парченца.
  Жената-воин хвърля игли с голи пръсти. Той пробива опонентите, заедно с танкове и самолети, като рев:
  Пълната ни победа е близо!
  И той извършва дива мелница с мечове, помитайки танкове. Това наистина е момиче като момиче!
  Но кобрата на Августин премина в настъпление. Тази жена е кошмар за всички кошмари.
  И ако го реже, значи ще го отреже.
  След това червенокосата ще вземе и ще пее:
  - Ще отворя всички черепи! Аз съм страхотна мечта!
  И сега мечовете й са в действие и режат месо и метал с самолетен дуралумин.
  Светлана Снежанка също преминава в офанзива. Това момиче няма спирачки. Щом секат, значи масата от трупове е осеяна, а самолети и танкове падат.
  Русокосият терминатор реве:
  - Колко хубаво ще бъде! Колко хубаво ще бъде - знам го!
  И сега от нея лети грахово зърно убиец.
  Босият красив, мускулест момче Олег отново сто на нацистите, носещи метеор, прочуто отсечени. И той ще вземе бомба и ще я хвърли.
  Малък по размер, но смъртоносен...
  Как да разбиете на малки парчета маса самолети в небето.
  Момчето терминатор извика:
  - Бурна младост на ужасни машини!
  Босоногото момиче Маргарита ще направи това отново в битка.
  И отсече много кафяви бойци. И прорязва големи поляни, сред танкове и самолети.
  Момичето крещи:
  - Ламбада е нашият танц на пясъка!
  И удари с нова сила.
  Наташа Коршунова е още по-бесна в офанзивата. Така че вършете нацистите. Не е много добре за тях да се противопоставят на такива момичета.
  Наташа Коршунова го взе и изпя:
  - Моят ритник ослепява бос!
  Бягането на място е обикновено помирение!
  И момичето воин нахлу в противниците с такава каскада от удари.
  И ще хвърля дискове с боси крака.
  Тук тя управляваше мелницата. Масата от глави на кафявата армия се търкулна назад, а танковете горяха, самолетите пламтяха.
  Тя е бойна красавица. Той бие себе си такава кафява армада.
  Зоя Ангелская е в движение, смазвайки всички без изключение. И мечовете й са като ножици на смъртта.
  Момичето е просто прекрасно. А босите й крака хвърлят много отровни игли.
  Победете противниците. Пробиват им гърлата и правят ковчези, карат танкове и самолети да взривяват.
  Зоя Ангелская го взе, разклати алените зърна на пълните си гърди и изскърца:
  - Ако няма вода в чешмата...
  Наташа Коршунова извика с наслада:
  Значи вината е ваша!
  И с голите си пръсти хвърля нещо, което убива напълно. Това наистина е момиче от момичета.
  И от босите й крака как ще лети острието. И той ще удари много бойци, отрязвайки кули от танкове.
  Бос Августин в движение. Бърз и уникален в своята красота.
  Каква ярка коса има. Като развяващо се пролетарско знаме. Това момиче е истинска лисица.
  И сече опонентите - сякаш е родена с мечове в ръце.
  Червенокос, проклет копеле! С нея тя влезе в битка с естествена светлина, без боя.
  Августин го взе и изсъска:
  - Ще има глава на бик - бойците няма да полудеят!
  И тук тя отново смачка много бойци.
  Момчето-терминатор Олег Рибаченко изсумтя:
  - От какво имаш нужда! Ето го момичето!
  Маргарита Коршунова, хвърляйки кинжал с бос крак, отчупвайки кулата на танка, потвърди:
  - Голямо и готино момиче!
  Августин с готовност се съгласи с това:
  - Аз съм воин, който ще ухапе всеки!
  И отново с голи пръсти ще изстреля смъртоносни, събарящи самолети.
  Наташа Коршунова в битката не отстъпва на опонентите си. Не момиче, но да свърши с такава вещица в пламъци. И нацистите имат трудности: падат самолети и танкове.
  И крещи:
  - Какво синьо небе!
  Августин, пускайки острие с бос крак, отрязвайки кулата на танка, потвърди:
  - Ние не сме привърженици на грабежа!
  Светлана Снежанка, посичайки враговете и сваляйки самолети, чурулика:
  - Глупакът не се нуждае от нож....
  Зоя Ангелская изскърца, хвърляйки игли с босите си крака и събаряйки танкове и самолети със загорелите си крака:
  - Ще го излъжеш от три кашона!
  Наташа Коршунова, посичайки нацистите, добави:
  - И направи с него за една стотинка!
  И воините ще вземат и ще скочат. Те са толкова кървави и готини. Като цяло, те имат много вълнение.
  Олег Рибаченко, почти голо, красиво, мускулесто момче само в шорти, изглежда много стилно в битка.
  Хубавото момиче Маргарита, с голите си пръсти, хвърли краката си, парче антиматерия и запя:
  - Ударът е силен и човекът има интерес ...
  Гениалното момче изстреля с крак нещо, което приличаше на витло на хеликоптер. Той отряза няколкостотин глави от нацистите и танковете, изскърца:
  - Доста спортно!
  И двете - момче и момиче в пълен ажур.
  Момчето-терминатор Олег, нарязвайки кафяви войници, избълбука:
  - И ще има голяма победа за нас!
  Маргарита изсъска в отговор:
  - Убиваме всички - с боси крака!
  Момичето наистина е толкова активен терминатор.
  Наташа Коршунова пее в офанзивата:
  - Свещена война!
  И воинът пусна остър диск-бумеранг. Летя по дъга, посече много нацисти и танкови кули.
  Зоя Ангелская добави, продължавайки унищожаването:
  - Това ще бъде нашата победа!
  И нови игли полетяха от босите й крака. И поразиха много изтребители и самолети.
  Русокосото момиче каза:
  - Матирайте противника!
  И тя си показа езика.
  Боса и огнена, Августин, размахвайки крака и хвърляйки свастики с остри ръбове, бълбука:
  - Имперско знаме напред!
  Светлана Снежанка, с голата си пета хвърли топка хиперплазма, лесно потвърди:
  - Слава на загиналите герои!
  И момичетата извикаха в един глас, смазвайки нацистите:
  - Никой няма да ни спре!
  И сега диск хвърчи от босите крака на воините. Месото е разкъсано, а кулите на танковете и опашките на самолетите са съборени.
  И вой отново:
  - Никой не може да ни победи!
  Наташа Коршунова полетя във въздуха. Разкъсва опоненти и крилати лешояди и издава:
  - Ние сме вълци, изпържи врага!
  И от голите й пръсти ще излети много смъртоносен диск.
  Момичето дори се извива в екстаз.
  И тогава той мърмори:
  - Нашите пети обичат огъня!
  Да, момичетата са наистина секси.
  Олег Рибаченко, красиво мускулесто момче в шорти, избълбука:
  - О, рано, дава защита на рогата!
  И намигна на воините. Те се смеят и оголват зъби в отговор.
  Наташа Коршунова посече нацистите и изпищя:
  - В нашия свят няма радост, без борба!
  Момчето-терминатор с гола, кръгла, детска пета, която се поддава на пулсара и унищожава нацистите, възрази:
  "Понякога битката също не е забавна!"
  Наташа Коршунова се съгласи:
  - Ако няма сила, тогава да...
  Но ние, воините, винаги сме здрави!
  Момичето хвърли игли по врага с боси пръсти, взриви маса танкове със самолети и запя:
  - Войникът винаги е здрав,
  И готови за действие!
  След това Светлана Снежанка отново посече враговете, разрушавайки кулите на танковете и опашките на самолетите.
  Зоя Ангелская е много бърза мадама. Тук тя пусна цяла бъчва срещу нацистите. И откъсна няколко хиляди от една експлозия.
  Тогава тя изпищя:
  - Не спирайте, петите ни искрят!
  И момиче в бойна дантела!
  Августин в битка също не е слаб. Така че вършете нацистите. Сякаш от сноп вериги избива.
  И насича опонентите - пее:
  - Внимавай, ще бъде добре,
  Ще има баница на есен!
  Червенокосият дявол наистина оре в битка като дявол в табакера. И как горят танкове и горят самолети.
  Но босото момиче в туника, Маргарита Коршунова, как се бие. И нацистите го получават от нея.
  И ако удари, ще удари.
  От него излитат кървави пръски.
  Наташа Коршунова грубо забеляза, когато от босите й крака излетяха метални пръски, които стопиха черепите и кулите на танковете:
  - Слава на Русия, много дори слава!
  Танковете се втурват напред...
  Дивизии в червени фланелки -
  Поздрави руски народе!
  Тук момичетата се заеха с нацистите. Така те се нарязват и нарязват. Не воини, а наистина пантери, които са скъсали веригата.
  Готино момче Олег Рибаченко в битка и напада нацистите. Той ги бие без жал, прорязва танковете и крещи:
  Ние сме като бикове!
  Маргарита Коршунова, смазвайки кафявата армия и прорязвайки танкове и опашки на самолетите, вдигна:
  Ние сме като бикове!
  Наташа Коршунова го взе и извика, порязвайки кафявите бойци заедно с танковете:
  - Лъжата е извън контрол!
  Зоя Ангелская разкъса нацистите, изскърца:
  - Не, не извън контрол!
  И той също ще вземе и ще пусне звездичка с бос крак и ще довърши много фашисти.
  Наташа Коршунова го взе и го пусна, ударна мълния от аленото зърно и изскърца:
  - Нашият телевизор е включен!
  И убийствен сноп игли хвърчи от босия й крак.
  Зоя Ангелская, също унищожавайки нацистите и техните танкове със самолети, изскърца:
  - Приятелството ни е монолит!
  И отново такова хвърляне, че кръговете се размиват във всички посоки. Това е момиче - чисто изтребление на противници.
  Момичето с голи пръсти ще вземе и пусне три бумеранга. И труповете от това станаха още повече.
  След това красавицата ще издаде:
  - Няма да дадем на врага милост! Ще има труп!
  И пак смъртоносното нещо отлита от голата пета.
  Червенокосият Августин също съвсем логично отбеляза:
  - Само не един труп, а много!
  След това момичето го взело и тръгнало боса през кървавите локви. И тя уби много от нацистите.
  И как реве:
  - Масов убиец!
  И сега ще си удари главата в нацисткия генерал. Счупете му черепа и дайте:
  - Банзай! Ще отидеш в рая!
  Светлана Снежанка е много яростна в настъплението, особено събаря танкове, а и самолети също, тя скърца:
  - Няма да бъдете пощадени!
  И дузина игли излитат от голите й пръсти. Докато тя пробива всички, самолетите се срутват. И много дори воинът се опитва да раздробява и убива.
  Мускулесто, релефно хлапе в шорти Олег Рибаченко, събаря гарвани със свирка, скърца:
  - Славен чук!
  И момчето също хвърля такава готина звезда под формата на свастика с бос крак. Сложен хибрид.
  И масата на нацистите рухна.
  Олег Рибаченко изрева:
  - Банзай!
  И момчето отново е в дива атака. Не, просто кипи от сила и вулканите бълбукат!
  Прекрасната Маргарита в движение. Ще разкъса коремите на всички.
  Момиче с крак ще изхвърли петдесет игли наведнъж. И масата беше избита от всякакви врагове, избиха и танкове, и самолети.
  Искряща с боси токчета, Маргарита Коршунова пееше с бодрост:
  - Едно две! Скръбта не е проблем!
  Никога не трябва да се обезкуражавате!
  Дръжте носа и опашката по-високо с тръба.
  Знайте, че истинският приятел е винаги с вас!
  Това е толкова агресивна компания. Момичето се блъска и крещи:
  "Президентът Дракон ще се превърне в труп!"
  Наташа Коршунова в битка е просто някакъв терминатор. И рев бълбука:
  - Банзай! Вземете го бързо! И краят на диктатора!
  И граната отлетя от босия й крак. А нацистите са като пирони. И ще разбие много мастодонти и крилати, адски машини.
  Ето го воина! На всички воини - воин!
  Зоя Ангелская също е в настъпление. Такава яростна кучка.
  И тя го взе и изръмжа:
  - Нашият баща е самият Бял Бог!
  И сече тройна мелница при нацистите!
  И червенокосата, искряща с голи пети и рубинени зърна на гърдите на Августин, изрева в отговор:
  - И моят Бог е черен!
  Всъщност червенокосата е самото въплъщение на измамата и подлостта. За враговете, разбира се. А за приятели тя е любима.
  И как с голи пръсти ще вземе и ще хвърли. И много купища воини от кафявата империя, както и техните танкове и самолети.
  Червенокосата извика:
  - Русия и черният бог са зад гърба ни!
  Воин с много висок боен потенциал. Не, при това е по-добре да не се намесвате. Както са откъснати кулите на танковете и крилата на фашистките самолети.
  Августин, смазвайки противниците, изсъска:
  - Ще смачкаме всички предатели на прах!
  И да намигне на партньорите си. Да, това огнено момиче не е точно нещо, което може да даде мир. Освен ако мирът не е смъртоносен!
  Светлана Снежанка, смазвайки враговете, издаде:
  - Ще те изметем на опашката!
  Червенокосият Августин потвърди:
  - Ще убием всички!
  И от босите й, изрязани крака, отново отлита настоящето на тотално унищожение! И толкова много танкове и самолети се взривиха на малки чипове наведнъж.
  И тогава момичето, сякаш от алено зърно, удря с мълния.
  Изпращайки подаръци на смъртта с боси пети, Олег Рибаченко изпя в отговор:
  - Ще има пълен банзай!
  Августин, разкъсвайки нацистите с голи ръце, нарязвайки ги с мечове и хвърляйки игли с голи пръсти на краката си, унищожавайки танкове и самолети наведнъж, издава:
  - Накратко! Накратко казано!
  Наташа Коршунова, унищожавайки кафявите воини, заедно с танкове и самолети, изскърца:
  - Накратко - банзай!
  И да режем противниците с дива горчивина.
  Бос, красив, момче в къси панталони Олег Рибаченко, нарязващ противници, издаде:
  - Този гамбит не е китайски,
  А дебютът, повярвайте ми, е тайландски!
  И отново остър металорежещ диск излетя от босия крак на момчето. Той отряза както кулите на танковете, така и опашките на самолета.
  Маргарита, бойно момиче, смазващо метал, изпя воините на кафявата империя и бронята на танковете, като посече:
  - И кого ще намерим в битка,
  И кого ще намерим в битка...
  Да не се шегуваме с това -
  Да го разкъсаме!
  Да го разкъсаме!
  Тогава те свършиха добра работа с нацистите...
  Тук Хитлер и неговият екип паднаха на колене пред момичетата и децата.
  Наташа Коршунова преди всичко принуди нацистката номер едно да я целува босите крака.
  Тогава Хитлер и цялото му обкръжение целунаха голите подметки и петите и на други момичета. И си облизваха петите с език. А много красив русо момче Олег Рибаченко беше целунат от босите крака на момичето.
  След като остана много доволна от унижението на мъжките паразити, Наташка нареди:
  - Сега, докато не ви избихме всички, подпишете заповедта за пълна и безусловна капитулация на Третия райх на Съветския съюз!
  Всичко е добре когато свършва добре. Третият райх капитулира и могъщият Вермахт е обезоръжен. Хитлер и неговият екип отиват в подземията на Берия.
  Присъдата беше бърза, но справедлива. На 22 юни 1959 г. Хитлер е обесен точно на Червения площад!
  
  
  
  
  ДЯВОЛСКАТА МЕЧТА НА ФЮРЕР ПРОМЕНЯ ИСТОРИЯТА
  Хитлер през четиридесет и първата година промени решението си да вземе столицата Москва в СССР. Една от причините за това беше, че фюрерът имаше мечта с пълното поражение на Вермахта. И на 20 ноември 1941 г. Хитлер предлага мир на Сталин. Лидерът на СССР, травмиран от предишни поражения, се съгласи. Германците получиха всичко, което успяха да заловят. Почти цяла Украйна и град Ростов на Дон и Беларус, балтийските държави, част от Русия.
  По предложение на Сталин Хитлер се съгласи на размяната. Русия се съгласи да се откаже от целия Донбас и част от богатите на Дон земи с чернозем в замяна на коридор към Ленинград и за изтласкване на границите от Москва. Хитлер се съгласи да изтласка границите към Смоленска област, но в замяна СССР предаде тази част от Донбас, която германците нямаха време да заемат, и Дон с богата чернозема, която германците най-много искаха. Почти целият Крим, с изключение на Севастопол, беше германски. В Карелия границата беше начертана по линията на фронта, което устройваше финландците. Мурманск остава в състава на СССР. На юг границата беше начертана по Дон и германците най-накрая успяха да осигурят продоволствената си сигурност. Имаха и въглища и стомана от Донбас. И богати залежи на легиращи елементи. Вермахтът остава в недостиг на петрол, но това е временно, тъй като Хитлер планира да завземе и Близкия изток. Повече или по-малко консолидирани.
  Германците наистина вярваха, че Хитлер бърза със света. Но фюрерът знаеше по-добре. Освен това е възможно да продължи войната на Запад. Първо, фюрерът се срещна с Франко. Казах му, че ти сам видя, че СССР е победен. Третият райх е по-силен от всякога и Великобритания е обречена. Така няма да пуснете германците в Гибралтар, така ще споделите съдбата на Франция. И така Гибралтар ще стане испански и дори можете да предявите претенции за някои от земите на английските колонии. И няма време да убеждавам Франко дълго време, ръцете на Вермахта са развързани и цяла Африка и по-голямата част от Азия, включително Индия, ще бъдат взети под пълен контрол.
  Генералисимусът се съгласи. И сега, през декември, германците превзеха Гибралтар с един внезапен удар и блокираха входа на Средиземно море от изток. И в същото време нацистите разбиха британската база в Малта и я завзеха чрез кацане.
  Корпусът на Ромел получава подкрепления и превзема Толбук и след това побеждава британците в Египет. Паднаха като грах. Египет е превзет и Суецкият канал е затворен. След това германците се преместват в Ирак и Кувейт. Биеха англичаните като круша. И ги смазаха, като превзеха Близкия изток. През пролетта на 1942 г. цялата северна Африка, Близкия изток и френските владения са окупирани. И това беше, трябва да кажа, голяма победа.
  Германците обаче твърдяха повече. И те превземат цяла Африка. И японците унищожиха САЩ в морето. И победите следваха една след друга. И сега, през лятото на 1942 г., Иран и Индия бяха пленени от германците. И през есента окупацията на Африка най-накрая приключи. Така нацистите извършиха заграбването на значителни територии и ресурси, обединявайки се с Япония.
  Великобритания загуби колониите си в Африка и Азия, като се оказа в много трудно положение. И през пролетта на 1943 г. германците, заедно с японците, акостират в Австралия. И самата Великобритания беше подложена на масирани бомбардировки.
  През лятото Хитлер поиска край на империята на лъвовете. И имаше активна подводна война. Германците получиха подводници, задвижвани от водороден прекис. А това са много сериозни сили.
  През юли 1943 г. десантът най-накрая е извършен. В битките участваха танкове: "Пантера", "Тигър" и "Лъв", и "Фердинанд". И същите изтребители МЕ-309 и бомбардировачи Ю-288. И то се нахвърли върху английските войски със страшна сила. Битката на сушата продължи само единадесет дни и завърши с убедителна победа на Вермахта.
  И това е голямо постижение на германската военна машина.
  След това войната премина на страната на Съединените щати. И Исландия беше заловена. Америка след това не можеше да бомбардира Европа. Рузвелт забележимо трепна и предложи мир на Хитлер при всякакви условия.
  Но нацистите решиха да довършат Съединените щати и продължиха офанзивата. През четиридесет и четвъртата година пускането на реактивни самолети стана масово и янките буквално го заглушиха. И Марсилия, след като надхвърли хиляда свалени самолета, получи Големия кръст на Железния кръст като венец на героизма и ефективността на летателния клас.
  Фюрерът заповядва да ощипе Америка, използвайки съюзници в Аржентина, както и в Бразилия. И се движат от юг с японците, а от север, през Канада. И беше като двойни клещи. Хитлер се почувства на бял кон.
  Имаше и серия от първи самоходни E, по-леки и по-съвършени. ТА-400 и Ю-488 показаха огромна мощност. И те започнаха да унищожават враговете. И буквално ги метете с бъркалка.
  И нацистите смазват съюзниците. И го правят толкова ефективно, че САЩ се разпадат. Те не дават шанс на американците. Немските автомати са най-добрите в света и нямат равни. До края на годината се появяват и първите дискети, които поради ламинарната струя не можеха да бъдат свалени. И те унищожиха Америка.
  Леките самоходни оръдия от серия Е показаха пълното си превъзходство над танковете Yankee. Те буквално обикаляха и разбиваха всичко и го превърнаха в котлет и го сплескаха в пепел. Америка нямаше шанс срещу САЩ.
  През четиридесет и петата година Съединените щати вече изгаряха. Ню Йорк и Вашингтон паднаха през март.
  И през април имаше капитулация. Така се случи разделението на империята. Нацистите и японците, след като спечелиха, временно замразиха войната. Настъпи периодът на мир. На 20 април 1950 г. се състоя първият полет на астронавти до Луната.
  И на 20 април 1953 г. избухва голяма война между Третия райх и Япония. Новият наследник на Сталин Берия предлага на Хитлер съвместна война със Страната на изгряващото слънце. Хитлер каза на Берия, че СССР трябва да се бие с пълна сила, но ще получи само Южен Сахалин и Курилския хребет. И ако, тогава Третият райх ще вземе и ще изтрие СССР на прах.
  Войските на Хитлер са технологично по-силни от японските. Пирамидалните танкове са особено страшни сред германците. И те не могат да бъдат счупени от никакъв ъгъл. А реактивната авиация е несравнима. И дискетите достигат скорост от десет звукови замаха. Не, Япония не може да устои на такава сила.
  СССР също има нещо. Танкът Т-54 по принцип не е лош. Но има и други коли. Например ИС-7, много слаба спираща сила. Аленка кара този танк и унищожава японците.
  Момичето крещи и подсвирква една песен реве:
  - И влетя в ковчега на самурая,
  Под натиска на стомана и огън!
  Сега те имат Берия вместо Сталин и страната на Съветите ще трябва да завладее нови граници.
  Япония има танкове от серия Е, но те са остарели и несъвършени, ранни модификации. Ето такъв прет на ИС-7 в случая Е-90. Колата тежи сто и осем тона, четиридесет повече от съветската кола. И бронята му е по-дебела, особено челото. Челото на кулата е 285 мм, срещу 210 за ИС-7, а челото на корпуса е 250 мм срещу 150 за съветската машина. Но наклонът на бронята ще бъде по-малък. А страните са същите 150 мм. Вярно е, че японският фураж ще бъде по-дебел със 150 мм спрямо 94. Оръдията са приблизително близо 128 мм за японците и за съветските 130 мм с близка дължина. Но съветският може би е малко по-добър. И ето, че те се приближават.
  Японецът все още е по-добре защитен в челото, но шофирането е по-лошо, въпреки че самураят има двигател с мощност 1500 конски сили.
  Анюта удря бронята на Иса с голите си пръсти и гука:
  - В двора ще има епоха на комунизма!
  Алла, този червенокос дявол се съгласява:
  - Разбира се, че ще!
  Мария се смее и става:
  - Нашата партия е вечна победа!
  Олимпийските игри реве:
  - За родината за Сталин!
  И сега съветският танк ще удари врага. И той ще светне, и нека разкъсаме на парчета. И буквално унищожава бронята.
  Аленка се изкикоти и отбеляза:
  - По-добре е с жена!
  Японският мастодонт е унищожен. А останалите самурайски танкове не са толкова добре защитени. И те са по-лесни за победа. И наистина ги унищожаваш, наистина страхотно.
  Анюта запя, натискайки спусъка с голата си пета:
  - Не търпете унижението на славяните,
  Щяхме да се издигнем на планина за Русия...
  Да не приемаме повече обиди
  Да смажем врага със стоманена ръка!
  И отново снарядът унищожава лицензирания танк Е-50. Освен това не е най-добрата кола. Доста тежък, но отстрани е доста слабо защитен и може да се проникне от голямо разстояние.
  Елизабет се биеше на Т-54 и й беше много по-трудно. Но момичето показа огромна устойчивост. И с помощта на голи пръсти как изпраща снаряд и пробива Е-75 и това е много яко. И масово унищожение.
  Елена също избухна, с колосален натиск. И се удари със смъртоносна сила.
  И тук японецът изгаря и рухва. И буквално го унищожава.
  Катрин туитира:
  Взе ме, взе ме
  Ще седна, ще седна, на кон!
  И намигват на партньорите си. А момичетата тук са толкова красиви и само по едно бикини. И бос, разбира се, много красив.
  Елизавета, бореща се жена и нокаутирала Е-50 от Япония, изсъска:
  - За този велик комунизъм!
  Ефрасия, смазвайки японците, изпищя:
  - Над моите граници!
  Япония издържа малко повече от година и беше победена. И Третият райх се превърна в световна империя.
  На 20 април 1957 г. започва полетът на астронавт до Марс. И това беше прекрасна стъпка.
  На 20 април 1959 г. се провежда референдум, легализиращ монархията и имперската форма на управление в Третия райх.
  Но Хитлер никога нямаше да бъде Хитлер, ако не искаше да реши проблема на СССР. И разбира се, желанието му да покори цялото земно кълбо.
  На 20 април 1961 г. Третият райх нахлува в СССР. Агресията е безмилостна и с огромни сили. Което е много неравностойно.
  И ордите на Третия вече две седмици след началото на битката започнаха да се движат около Москва.
  Олег в офанзивата ускорява всичко. Момчето бие нацистите.
  Босите му крака хвърлят остри игли - разкъсват танкове и самолети.
  Младият воин изскърца:
  - Лудата империя ще разкъса всички!
  И отново момчето е в движение.
  Маргарита е бурно момиче в своята дейност. И разбива враговете.
  Тук тя изстреля с бос крак, грахово зърно с експлозив. Тя ще избухне и наведнъж ще бъдат хвърлени сто нацисти и десет танка.
  Момичето крещи:
  - Победата така или иначе ще дойде при нас!
  И той ще управлява мелницата с мечове - цевите на танковете летят в различни посоки.
  Наташа ускори движенията си. Момичето посича кафявите воини. И докато вика:
  - Победата очаква руската империя.
  И нека унищожим нацистите с ускорени темпове.
  Наташа е момиче-терминатор.
  Той не мисли да спира и намалява, а танковете и самолетите се заблуждават.
  Зоя е в настъпление. Мечовете й сякаш режат месо и метална салата. Момичето крещи с пълна сила:
  - Нашето спасение е в сила!
  И голите пръсти също хвърлят такива игли.
  И маса хора с прободени гърла, лежащи наоколо в купчини от трупове, както и счупени танкове и свалени самолети.
  Августин е лудо момиче. И мачка всички като робот от хиперплазма.
  То вече е разбило не сто нацисти. Но всичко набира скорост. И воинът все още реве.
  - Непобедим съм! Най-готиният в света!
  И отново красотата в атаката.
  И от босите й пръсти излита грахово зърно. И триста нацисти и дузина танка бяха разкъсани от мощна експлозия.
  Августин пееше:
  - Няма да посмееш да заграбиш земята ни!
  Светлана също е в офанзива. И не дава нито грам отсрочка. Диво момиче Терминатор.
  И той реже враговете и унищожава нацистите. А масата кафяви бойци вече падна в канавката и по пътищата.
  Шестимата бяха бесни. Направи дива битка.
  Олег Рибаченко се завръща в действие. И той напредва, размахвайки двата меча. И момчето терминатор управлява мелницата. Мъртвите нацисти падат.
  Маса от трупове. Цели планини от кървави тела.
  Момчето-писател му напомня една дива стратегия. Където също се смесиха коне и хора.
  Олег Рибаченко изскърца:
  - Горко от ума!
  И ще има много пари!
  И момчето терминатор в новото движение. И босите му крака ще вземат нещо и ще го хвърлят.
  Момчето гений изрева:
  - Майсторски клас и фирма "Адидас"!
  Наистина готино шоу се оказа готино. И колко убити нацисти. И най-големият брой от най-големите уби кафявите бойци.
  Маргарита също е в борбата. Мачка канела и стоманени армии и реве:
  - Голям ударен полк! Всички караме в ковчега!
  И мечовете й са насечени срещу нацистите. Масата от кафяви бойци вече рухна.
  Момичето изръмжа:
  - Аз съм дори по-готин от пантерите! Докажете, че всеки е най-добрият!
  И от голата пета на момичето, като грахово зърно с мощни експлозиви, ще излети.
  И удари по врага.
  И той ще вземе и ще разбие някои от противниците и танкове и дори самолети.
  И Наташа е на власт. И тя побеждава опонентите, а самата тя няма да даде на никого спускане.
  Колко нацисти вече прекъснаха.
  И зъбите й са толкова остри. И очите са сапфирени. Това е момичето - главният палач. Въпреки че тя има всички свои партньори - палачи!
  Наташа крещи:
  - Аз съм луд! Ще имаш дузпа!
  И отново момичето ще посече много нацисти с мечове.
  Зоя е в движение и е отрязала много кафяви воини.
  И боси крака хвърлят игли. Всяка игла убива няколко нацисти. Тези момичета са наистина красиви.
  Августин напредва и смазва противниците. И в същото време той не забравя да крещи:
  - Не можеш да избягаш от ковчега!
  И момичето ще си вземе зъбите и ще оголи зъбите си!
  И червенокосата е толкова... Коса, развяваща се на вятъра, като пролетарско знаме.
  И всичко буквално идва от гняв.
  Светлана в движение Тук тя изряза много черепи и танкови кули. Воин, който оголи зъбите си.
  Показва език. И след това плюе от сламка. Тогава той вие:
  - Ще бъдете ли мъртви!
  И отново от босите й крака летят смъртоносни игли, които удрят пехота и самолети.
  Олег Рибаченко скача и скача.
  Босо момче пуска куп игли, събаря танкове и пее:
  - Да отидем на къмпинг, отвори голяма сметка!
  Младият воин е в най-добрия си вид.
  Той е доста стар, но изглежда като дете. Само много силни и мускулести.
  Олег Рибаченко изпя:
  - Нека играта не е по правилата - ще пробием фраерата!
  И отново смъртоносни и разбиващи игли отлетяха от босите му крака.
  Маргарита запя с наслада:
  - Нищо не е невъзможно! Вярвам, че свободата ще изгрее!
  Момичето отново хвърли смъртоносна каскада от игли по нацистите и техните танкове, продължи:
  - Мракът ще си отиде! Да цъфтят розите!
  И щом воинът хвърли грахово зърно с боси пръсти, хиляда нацисти веднага излетяха във въздуха. Да, армията на кафявата, адска империя се топи точно пред очите ни.
  Наташа в битка. Скача като кобра. Експлодира врагове. И толкова много нацисти умират и самолети падат.
  Тяхното момиче и мечове, и зърна на въглища, и копия. И игли.
  В същото време и реве:
  - Вярвам, че победата ще дойде!
  И славата на руснаците ще намери!
  Голите пръсти хвърлят нови игли, пробивайки опонентите.
  Зоя в див ход. Напада нацистите. Разбива ги на малки парченца.
  Жената-воин хвърля игли с голи пръсти. Пробива опонентите и как да ревете:
  Пълната ни победа е близо!
  И той извършва дива мелница с мечове, помитайки танкове. Това наистина е момиче като момиче!
  Но кобрата на Августин премина в настъпление. Тази жена е кошмар за всички кошмари.
  И ако го реже, значи ще го отреже.
  След това червенокосата ще вземе и ще пее:
  - Ще отворя всички черепи! Аз съм страхотна мечта!
  И сега мечовете й са в действие и прорязват месо и метал.
  Светлана също преминава в офанзива. Това момиче няма спирачки. Щом секат, значи масата от трупове е осеяна, а самолети и танкове падат.
  Русокосият терминатор реве:
  - Колко хубаво ще бъде! Колко хубаво ще бъде - знам го!
  И сега от нея лети грахово зърно убиец.
  Олег отново стотина нацисти, носещи метеор, отрязани. И той ще вземе бомба и ще я хвърли.
  Малък по размер, но смъртоносен...
  Как да разбиете на малки парченца.
  Момчето терминатор извика:
  - Бурна младост на ужасни машини!
  Маргарита ще направи това отново в битка.
  И отсече много кафяви бойци. И изрязва големи пропуски.
  Момичето крещи:
  - Ламбада е нашият танц на пясъка!
  И удари с нова сила.
  Наташа в настъплението е още по-бесна. Така че вършете нацистите. Не е много добре за тях да се противопоставят на такива момичета.
  Наташа го взе и изпя:
  - Бягането на място е общ помирител!
  И момичето воин нахлу в противниците с такава каскада от удари.
  И ще хвърля дискове с боси крака.
  Тук тя управляваше мелницата. Масата от глави на кафявата армия се изтърколи и танковете горяха.
  Тя е бойна красавица. Победете си такава жълта армада.
  Зоя е в движение, мачка всички без изключение. И мечовете й са като ножици на смъртта.
  Момичето е просто прекрасно. А босите й крака хвърлят много отровни игли.
  Победете противниците. Пробиват им гърлата и правят ковчези, карат танкове и самолети да взривяват.
  Зоя го взе и изскърца:
  - Ако няма вода в чешмата...
  Наташа извика с наслада:
  Значи вината е ваша!
  И с голите си пръсти хвърля нещо, което убива напълно. Това наистина е момиче от момичета.
  И от босите й крака как ще лети острието. И той ще удари много бойци, отрязвайки кули от танкове.
  Августин в движение. Бърз и уникален в своята красота.
  Каква ярка коса има. Като развяващо се пролетарско знаме. Това момиче е истинска лисица.
  И сече опонентите - сякаш е родена с мечове в ръце.
  Червенокос, проклет копеле!
  Августин го взе и изсъска:
  - Ще има глава на бик - бойците няма да полудеят!
  И тук тя отново смачка много бойци.
  Накратко, казват, че с такъв екип Хитлер няма да оцелее. И на 9 май 1961 г. момичетата хванаха Адолф Хитлер с боси пръсти за ръцете и краката, а Маргарита за носа и ги разкъсаха, а на 9 май 1961 г. взеха Хитлер и умряха! И СССР завладя целия свят!
  
  БАБА ЯГА СЕ ЧУКА И ВРЕДИ НА СССР!
  Баба Яга, водена от омраза към хората, се намесва в хода на историята. Тя го взе и в минохвъргачката, в компания със Змей Горинич, атакува американски самолети, които искаха да бомбардират японски самолетоносачи. И змията Горинич, като я поема, удря американците с голяма огнена струя от три глави. И изгаря повече от сто самолета наведнъж. И янките се паникьосват. И тогава има Баба Яга, хвърляща трева в морето и американски самолетоносачи и други кораби, покрити с вълна. В резултат на това Америка в битката при Мидуей е напълно победена.
  След това японците заловиха в движение и Хавайският архипелаг пое пълен контрол над Тихия океан. И техните сухопътни сили нахлуха в Индия и тръгнаха към Делхи.
  Британците, за да запазят Индия, прехвърлиха част от войските си от Египет и изоставиха операция Факел. Америка също не кацна в Казабланка и германците можеха да замразят войната в Африка.
  Това не спаси нацистите от поражението при Сталинград. Но контраударът на Майнщайн спечели по сила. Поради факта, че войските не бяха прехвърлени в Африка, Майнщайн имаше още няколко дивизии, включително тридесет тигри, които изчезнаха в пясъците на Сахара без резултат в реалната история. Освен това авиацията на нацистите беше по-силна. В крайна сметка те не изразходват ресурси за снабдяване на Африка и интензивността на въздушните нападения срещу Третия райх намаля няколко пъти.
  Той пристигна на източния фронт и до март 1943 г. легендарният ас Марсилия доведе броя на свалените самолети на западния фронт до триста и се превърна в истинска легенда за всички времена. А на изток съветските пилоти го удариха силно. Марсел не избягваше най-горещите битки и беше истински феномен. Един човек струваше цял авиационен корпус.
  Съветските войски претърпяха повече загуби, отколкото в реалната история. По-малко от тях избягаха от обкръжението. И германците превзеха не само Харков и Белгород, но и Курск, а също така отново превзеха Краснодон и Ворошиловград.
  Съветските войски бяха шокирани ... По време на размразяването те частично се възстановиха. В небето имаше въздушни битки. Германците превзеха инициативата. Междувременно японците преминаха покрай американската артерия в Панама и превзеха пролива. В Съединените щати беше решено да се замрази цялата европейска посока. Но германският подводен флот работеше твърде ефективно, измъчвайки британците и американците. И Чърчил, без да рискува официален мир или примирие, предложи германците да спрат войната. Тоест не сключвайте мир, но наистина не водете война.
  Хитлер поиска в отговор да спре всякаква помощ на СССР. Великобритания и САЩ отказаха ленд-лиз, но казаха, че могат да продадат нещо на Русия срещу злато.
  Освен това британците и американците казаха, че ако Хитлер спре унищожаването на евреите, те могат да продават на кредит петролни продукти и други суровини, необходими на германците. Фюрерът, след като реши, че евреите няма да отидат никъде, се съгласи.
  На първо място, трябва да премахнем СССР. Вярно е, че нямаше единство сред фриците. Някои генерали казаха, че трябва да атакуват Москва. Други, че е добра идея да си върнем Кавказ.
  Фюрерът решава да напредне към Воронеж. И след това се върнете към Сталинград. Самият Хитлер наистина искаше да си отмъсти за поражението край този град. Съветското разузнаване правилно отгатна къде врагът ще нанесе основния удар и подготви силна защита. Но уви, германците бяха силни. Техните танкове "Пантера", "Тигър" и особено "Лъв" обаче не са достатъчно перфектни.
  Фердинанди също се използват, машините също са истински животни. И така ударният юмрук на нацистите преминава в настъпление на 5 юли 1943 г. Нацистите се опитват да напредват, но мощна защита е на пътя им. Освен това артилерията нанесе превантивен, макар и не много ефективен артилерийски удар по противника.
  След това нацистите преминаха в атака и успяха забележимо да се вклинят в позициите на съветските войски. Нацистите имат повече сили и те доминират във въздуха. Марсилия, след като свали повече от петстотин самолета, получи Големия кръст на Железния кръст. А преди това Рицарският кръст на Железния кръст със златни дъбови листа, мечове и диаманти.
  Германците напредваха и напредваха през съветската отбрана. Като таран се движеше танкът "Лев", най-мощният вражески мастодонт по броня и оръжие, тежащ деветдесет тона. И той разбира Фердинандите, те действаха с ужасяваща сила тук.
  Но защитата на Червената армия беше силна и не искаше да се поддаде. Нацистите напредват бавно и понасят тежки загуби. Но във въздуха те имаха инициативата. А Focke-Wulf е ефективна машина, когато се използва правилно. И упорит и с мощни оръжия. Постепенно нацистите се приближиха до Воронеж. Но това им отне два месеца. Най-накрая останали без дъх и смъртно уморени, фриците спряха, когато се приближиха до река Дон. Те имаха големи загуби в оборудването, особено сред Пантери и Т-4 и Т-3. "Тигрите" и "Лъвовете" пострадаха малко по-малко. Но много танкове Лев тривиално се развалиха.
  Настъпи пауза и нацистите компенсираха щетите. Сталин се надяваше да грабне инициативата през зимата. Във въздуха в поредицата се появи ME-309, който благодарение на високата си скорост и мощни оръжия се превърна в кардинален проблем за съветската авиация. Като Ю-288. Настъпи късна есен и започна да вали сняг. Червената армия започна контраофанзива във Воронежско направление и в центъра, както и на Таманския полуостров.
  През зимата можеше да се спечели много. Но неочаквано Япония влезе във войната срещу СССР. Сухопътната й армия беше много многобройна. След като спечели много победи, самураят копнееше за отмъщение на Халхин Гол.
  И се разигра битка с колосални размери. Атака срещу Владивосток, настъпление в Приморие и Монголия.
  Сталин преустанови офанзивата в посока Таман и в центъра и се опита да пробие само във Воронеж. Тамошните нацисти обаче се държаха упорито. Имаха много сила.
  Те все още имат надмощие в небето. Освен това Япония също отклони част от авиацията. Така че нямаше победа.
  Самураите успяха да блокират Владивосток и да превземат част от Монголия. Но с това техният успех приключи. Но от друга страна, германците успяха да оцелеят през зимата и да избегнат поражението, както беше през четиридесет и първата и четиридесет и втората година. И това е голям успех.
  През май нацистите попълват силите си. Те имаха реактивен изтребител МЕ-262 в серията, който нямаше равен. И Марсилия свали хиляда самолета. За седемстотин и петдесет самолета той е награден с Рицарския кръст на Железния кръст с мечове от платинени дъбови листа и диаманти. И за хиляда звезда на Рицарския кръст със сребърни дъбови листа, мечове и диаманти. Така Марсилия стана супер ас на всички времена и народи.
  Но СССР не го прави по-лесно. В края на май германците подновяват настъплението си. Но техните войски напредваха много бавно. СССР използва новите танкове Т-34-85 и ИС-2, което създава известни проблеми на нацистите. Немците "Тигри" -2 и "Пантера" -2 станаха основна сила. "Лъв" и "Маус" бяха прекратени. Вместо Maus започва да се разработва E-100, танк от ново поколение. С компактно оформление, нисък силует, големи ъгли на броня, по-усъвършенствана и по-лека ходова част. С машините от серия "Е" се свързваше значителна надежда. И много колосална сила. Битките са много брутални. Германците успяват да отблъснат съветските войски отвъд Дон за три месеца. Но не са постигнали нищо повече.
  Япония беше във война с Америка и през лятото се ограничи само до щурмуването на Владивосток и Хабаровск. Самурай превзе Хабаровск, но не и Владивосток. А в Монголия самураите постигнаха малък напредък.
  През зимата на 1945 г. американците все още успяват да победят Япония и да я изгонят от Панама. И ходът на войната вървеше по различен начин.
  През зимата на 1945 г. Червената армия напредва в центъра, но не успява да преодолее нацистката отбрана. През март германците вече напредваха на юг, но постигнаха малък напредък.
  През май нацистите се опитаха да настъпят към Москва, но не постигнаха забележим успех и за два месеца на упорита битка те напреднаха с тридесет или четиридесет километра.
  В битките участваха самоходни оръдия от серия Е. Те бяха леки и все още несъвършени. Серийното производство на танка Е-50 беше забавено. Реактивните самолети, особено бомбардировачите, се превърнаха в проблем за СССР. В небето превъзходството на нацистите се засили. Марсилия свали две хиляди самолета и получи звездата на Рицарския кръст, железен кръст със златни дъбови листа, мечове и диаманти. През лятото съветските войски отново се опитаха да направят нещо. Но не се получи ... До края на годината фронтовата линия беше неактивна.
  Дойде годината 1946.... Немците имаха дискотеки, но бяха скъпи, трудни за производство и въпреки неуязвимостта поради течащата ламинарна струя, самите те не можеха да стрелят. Така че не даде решаващо предимство. Но в серията ME-262 X, много силен изтребител с размахани крила. И ME-1100 с променливи крила. И ТА-283 с удължен фюзелаж. И Ю-287, и ТА-500 са реактивни самолети с шест двигателя. И много други технологии.
  СССР все още изостава в това отношение, а в небето нацистите имат пълна инициатива.
  Най-накрая танкът Е-50 влезе в серията, а Е-75. Машините получиха стегнато оформление и се оказаха по-леки. Е-50 тежеше само петдесет тона с двигател от 1200 конски сили и по-мощна броня. Е-75 тежеше седемдесет и пет тона, с много по-дебела и наклонена броня от Тигър-2, мощно въоръжение и двигател с мощност 1500 конски сили.
  В края на май германците започнаха офанзива срещу Москва. Този път те успяха да стигнат до Можайска отбранителна линия и там се натъкнаха на стегната и отчаяна защита.
  Ситуацията се усложнява от офанзивата на Япония в Сибир. Но не беше много успешно. Войната е много жестоко нещо. И така съветските войски все още държаха Москва.
  Зимата премина в битки. Дойде 1947 година... Германците отново се опитаха да настъпят през пролетта. Техните танкове от серия Е бяха прилични. СССР премина към серията ИС-4 и ИС-7. Но все пак на малки порции. И танкът Т-54 се появи, но отново в малки количества. И все още нямаше реактивен самолет.
  Нацистите настъпваха на юг. Те нанесоха основния удар в посока Кавказ. И успяха да успеят. Те пробиха фронта... Ситуацията се влоши с влизането на Турция във войната. Османците най-накрая преодоляха колебанията. Освен това съюзниците с Третия райх отдавна не са воювали.
  Но Япония очевидно започна да губи ... Но въпреки това самураите започнаха офанзива през лятото в Сибир. И в резултат на това нацистите успяха да си върнат Кавказ. До края на 1947 г. те го отрязват по суша. И до пролетта на 1948 г. най-накрая го превземат.
  В тази ситуация Сталин предлага на Хитлер примирие при всякакви условия.
  Получавайки петрола на Кавказ и зърното на Украйна, въглищата на Донбас, Хитлер решава да приеме предложението на Сталин, но при много трудни условия.
  СССР върна затворниците, прехвърли оборудване на Третия райх и се задължи да плаща тежка и огромна данък в суровини и злато.
  Териториалните загуби също бяха големи. В допълнение към факта, че германците вече бяха превзели, те трябваше да се откажат от Ленинград и Мурманск, Карелския полуостров и Архангелск.
  Сталин, скърцайки сърцето си, се съгласи с това. И беше подписан мирен договор.
  Третият райх се обяви за победител и се обърна към Запада.
  Още през есента на 1948 г. нацистките орди се придвижват из Африка и Близкия изток. А през зимата по-голямата част от черния континент и целият Близък изток бяха заловени.
  А през пролетта на 1949 г. е завладяна и южната част на Африка. Германските подводници с водороден прекис станаха най-мощните в света, а техните самолети и дискети бяха напълно несравними. Освен това през 1949 г. нацистите разполагат с пирамидални танкове, които съюзническите оръдия не могат да пробият от никакъв ъгъл.
  И така, през лятото на 1949 г. се извършва десантът във Великобритания. Марсилия за сваления петхиляден самолет получи Голямата звезда на Рицарския кръст със сребърни дъбови листа, мечове и диаманти.
  Сега САЩ са сами... Труман предложи мир на Хитлер при всякакви условия. Фюрерът отхвърли това. През 1950 г. германците преминават през Исландия и Канада и се приближават до Съединените щати от север.
  През 1951 г. започват боевете в самата Америка. Германците пробиха заедно с японците от Мексико и Канада. Съединените щати не разполагаха с правилната технология, за да се противопоставят на нацистите. Пирамидалните танкове на Третия райх нямаха равни и разбиха всякаква защита.
  И един след друг американски градове падаха... На 30 януари 1052 г. САЩ капитулираха пред Третия райх. И ситуацията се изостри още повече.
  Сталин умира на 5 март 1953 г. И на 20 април 1953 г. се състоя първият полет на човек до Луната. Естествено, немците летяха. И е доста готино. И полетът беше страхотен.
  Но дойде време за мир и усвояване на завоеванията. И така започва колонизацията на други страни и формирането на империята на Хитлер. През 1959 г. на 20 април се провежда референдум за превръщането на Третия райх в монархия и империя с император Адолф Хитлер. А в СССР управляваше Берия. Той получи властта, защото имаше нужда от твърда ръка и най-важното, те се нуждаеха от ред в обеднелия и опустошен от война и репарации СССР.
  И на 20 април 1960 г. започва полетът на първия човек до Марс. И беше доста готино. Но Хитлер умира през март 1961 г. И неговото място беше заето от сина, получен чрез изкуствено възпроизвеждане Вълк. Също император и много млад.
  И Вълк взе решението, без повече отлагания, да започне война с Япония. Казват, че на планетата Земя не може да има две големи империи, а само една.
  Е, Берия взе страната на Третия райх. Казват всъщност колко дълго можеш да седиш на кофата. Япония завладява част от Далечния изток и Приморие от Русия. А това като цяло е неприятно и диво.
  Волф беше първият, който обяви, че СССР може да си върне Приморие, част от Сибир и Сахалин, както и Курилския хребет, но не повече. Берия беше добре с това. И СССР започна войната.
  Той имаше основните танкове Т-54 и Т-55 и ИС-10 и ИС-12. Германците имат много по-напреднали: пирамидални. И това, разбира се, е сериозна претенция за победа.
  Япония, от друга страна, изоставаше от СССР в технологиите. На трона на японците е същият несменяем император Хирохито. И разбира се, той също иска власт над света. Но нацистите са по-слаби.
  Войната започва на 20 април 1961 г. Хитлер се готвеше за война с японците, той също искаше пълна власт над света. Но Вълк го изпревари. По-точно Адолф Първи и Велики нямаха време. И започна голяма и жестока война.
  Везните вибрираха с голяма сила.
  Германците от самото начало, имайки по-съвременна технология, грабнаха инициативата. Но японците се биеха много героично. Но през първите три месеца германците и армията на СССР успяха забележимо да се придвижат дълбоко в Японската империя и да заловят много.
  Боевете продължиха с различен успех, но повече в полза на нацистите. А германците се движеха все по-напред. И това беше техният колосален и неподражаем успех. Техните пирамидални резервоари бяха направени от специален вид пластмаса и те разбиха всяка защита. И нямаше милост към Япония.
  ИС-12 беше танк с тегло петдесет тона и добре защитен в челото, със 122-милиметрово оръдие, но дълго 60EL. И тя ужасно разби врага.
  Японската армия е остаряла и губеща. След няколко месеца битки една трета от самурайската империя е пленена.
  И до края на 1961 г. Страната на изгряващото слънце е загубила почти половината от територията си.
  Настъпи 1962 година ... Германците и СССР продължават настъплението си ... Берия е във възход. Отново битки и победи. Година по-късно, до 20 април 1962 г., повече от две трети от японската колониална империя вече са били превзети. И войната продължава.
  Армията на СССР се бори с героизъм...
  Сега те кацнаха на остър Хокайдо... И на 3 септември 1962 г. Япония капитулира. И тази война свърши.
  Вълк първи, стана велик и световен император. И отново е време за смилане на заловените колониални владения.
  Германски полети до различни планети. През 1965 г. до Венера. През 1967 г. до Меркурий. И през 1968 г. до спътниците на Юпитер.
  Но това не е достатъчно за първия Вълк.През 1971 г. са посетени и спътниците на Сатурн. И през 1971 г., на 20 април, Вълк Първи атакува СССР. Той решава да завладее последната сила на планетата Земя, която все още не му е била подчинена.
  Берия все още управлява СССР. Беше на седемдесет и две или дори не беше.
  И войските на Третия райх завладяха територията. Основният удар е нанесен в посока Москва, която Хитлер така и не успява да поеме.
  Но досега, разбира се, всичко вървеше в полза на Третия райх. Което има повече сили и танкове.
  Но лош късмет, съветските войски пристигнаха и нека вършем нацистите със страшна сила.
  Олег Рибаченко се завръща в действие. И той напредва, размахвайки и двата меча. И момчето терминатор управлява мелницата. Мъртвите нацисти падат.
  Маса от трупове. Цели планини от кървави тела.
  Момчето-писател му напомня една дива стратегия. Където също се смесиха коне и хора.
  Олег Рибаченко изскърца:
  - Горко от ума!
  И ще има много пари!
  И момчето терминатор в новото движение. И босите му крака ще вземат нещо и ще го хвърлят.
  Момчето гений изрева:
  - Майсторски клас и фирма "Адидас"!
  Наистина готино шоу се оказа готино. И колко убити нацисти. И най-големият брой от най-големите уби кафявите бойци.
  Маргарита също е в борбата. Мачка канела и стоманени армии и реве:
  - Голям ударен полк! Всички караме в ковчега!
  И мечовете й са насечени срещу нацистите. Масата от кафяви бойци вече рухна.
  Момичето изръмжа:
  - Аз съм дори по-готин от пантерите! Докажете, че всеки е най-добрият!
  И от голата пета на момичето, като грахово зърно с мощни експлозиви, ще излети.
  И удари по врага.
  И той ще вземе и ще разбие някои от противниците и танкове и дори самолети.
  И Наташа е на власт. И тя побеждава опонентите, а самата тя няма да даде на никого спускане.
  Колко нацисти вече прекъснаха.
  И зъбите й са толкова остри. И очите са сапфирени. Това е момичето - главният палач. Въпреки че тя има всички свои партньори - палачи!
  Наташа крещи:
  - Аз съм луд! Ще имаш дузпа!
  И отново момичето ще посече много нацисти с мечове.
  Зоя е в движение и е отрязала много кафяви воини.
  И боси крака хвърлят игли. Всяка игла убива няколко нацисти. Тези момичета са наистина красиви.
  Августин напредва и смазва противниците. И в същото време той не забравя да крещи:
  - Не можеш да избягаш от ковчега!
  И момичето ще си вземе зъбите и ще оголи зъбите си!
  И червенокосата е толкова... Коса, развяваща се на вятъра, като пролетарско знаме.
  И всичко буквално идва от гняв.
  Светлана в движение Тук тя изряза много черепи и танкови кули. Воин, който оголи зъбите си.
  Показва език. И след това плюе от сламка. Тогава той вие:
  - Ще бъдете ли мъртви!
  И отново от босите й крака летят смъртоносни игли, които удрят пехота и самолети.
  Ясно е, че такъв екип ще унищожи нацистите, дори ако Третият райх завземе почти целия свят и започне да се заселва на други планети!
  
  ОЛЕГ РИБАЧЕНКО СПАСИ ИМПЕРИЯТА
  АНОТАЦИЯ
  Олег Рибаченко получи безсмъртие като подарък, но трябва да го изработи, след като е служил в руската армия сто години. Но от друга страна той помага на Русия да спечели войната с Япония, спасява адмирал Макаров и извършва много приказни подвизи!
  . ГЛАВА 1
  Олег Рибаченко по волята на руските богове демиурги беше превърнат в момче, но не просто, а безсмъртно. И той беше изпратен да изпълнява мисия в Порт Артур - да защитава Русия там. И той беше превърнат в хлапе, което изглеждаше на около десет години, но изключително бързо - по-бързо от гепард и неуязвимо за всички видове оръжия. Като момче на десет години той ще служи на царска Русия сто години, а след това ще порасне до шестнадесет и ще запази безсмъртието си, за да бъде господар на собствената си съдба, но от време на време изпълнява мисии по заповед на руските богове- демиурги.
  И неговото въплъщение веднага оказа влияние върху хода на историята.
  В продължение на десет години Олег Рибаченко, по стандартите на началото на ХХ век, не изглеждаше толкова малък и веднага беше приет в армията. Освен това момчето лесно се огъва и изправя с пръсти, първо на ръцете, а след това и на босите си крака, медна стотинка. Какво направи впечатление.
  Като начало момчето успя да спаси адмирал Макаров от смърт. Момчето го направи много просто, той влезе в Петропавловск в деня на фаталния изход към морето. И тривиално скочи до кормилото, и бутна моряка, завъртя кораба.
  Това обаче не беше оценено. А кръстът беше четиридесет камшика за такава наглост.
  Но за щастие адмиралът не умря.
  Но все пак започва обсадата на Порт Артур. Японците все още имаха предимство в морето, а генерал Партридж беше твърде нерешителен.
  Но комендантът на Порт Артур почина, той наистина беше ранен в главата в реалната история, но няколко милиметра от фрагмент преминаха по-близо до мозъка. И Олег Рибаченко, знаейки историята, просто неусетно удари с дланта си слепоочието на генерала и фрагмент удари мозъка и го уби. Накратко, предателят, който предаде цитаделата, умря и Кондратенко, героят на отбраната на Порт Артур, зае неговото място.
  Новият командир, за да укрепи отбраната на крепостта, отписва всички моряци и корабна артилерия на брега и обезоръжава ескадрата, но укрепява Порт Артур.
  Адмирал Макаров беше напълно солидарен с него в това. Освен това руският флот не успя да овладее инициативата в морето в тази история.
  В резултат на това цитаделата беше добре защитена, плюс умелите действия на командир Кондратенко. Защитата се издържа добре. Кондратенко укрепи навреме отбраната на крепостта Високи и японците не можаха да я превземат.
  Освен това Олег Рибаченко, това безсмъртно, босо момче, се бие като титан във всяка настинка. И удиви всички с феноменалната си точност.
  Момчето скочи до картечницата и, подпряйки голите си, заоблени, детски пети, насочи оръжието. И той започна да драска. И нито един куршум не беше пропилян. Самураите били изсечени буквално в редици.
  Олег, това вечно момче, се блъскаше с ентусиазъм и агресивно си тананикаше, композирайки в движение;
  Аз съм момче, родено през ноември
  В космическата ера, бурната епоха...
  Цъфти царска Русия на земята,
  Повярвайте ми, ние кадетите не сме сакати!
  
  Великият Бог Сварог ме изпрати,
  Служи на Отечеството със сърце и душа...
  За нас, в края на краищата, Всемогъщият Бял Бог -
  Ще се справим, вярвайте със сатаната!
  
  Русия е нашата родина, вярвайте
  Която е единствената в света...
  Въпреки че е нападнат много активен звяр,
  За нас руснаците има място на планетата!
  
  Могъща безгранична държава
  Който управлява най-мъдрия крал...
  Тя ни е дадена завинаги от Кин -
  Нека Авел триумфира, нека Каин загине!
  
  Смело защитавам Порт Артур,
  Бийте се момче и бос в студа,
  Повярвайте ми, японците не се огънаха,
  Момичетата разпънаха плитките си!
  
  Момчето веднага беше отрязано с картечница,
  Покосиха отряд свирепи самураи ...
  И удря жълто право в окото
  Ние сме пионери на злото ще разкъса на парчета!
  
  Да постигнем комунизма завинаги
  Руските царе имат славен път.
  Голяма мечта ще се сбъдне
  За слава на легендарния Сварог!
  
  Вярваме, че ще защитим Родината,
  Бия се на голяма, висока планина...
  Над нас е златокрил херувим,
  И самият Господ Перун е ясноок!
  
  Аз съм за нашето Отечество до края,
  Повярвайте ми, ще се боря много смело...
  Цар Николай замени баща ми,
  Ще обесим Юда на трепетлика!
  
  Русия е просто идеал
  Страна на светци и мъдри хора по света...
  Мечтаех да намеря слава в него, момче,
  И направи Марс и Христос идол!
  
  Вярвам, че Лада, майката на боговете,
  Коя любов към Вселената дава...
  Нуждаем се от допълнителни думи за молитва,
  Мария завинаги хвали Девата!
  
  Цар Николай, ние ще ви помогнем,
  За да победите японците вярвайте в жестоките...
  Внуци на Сварог, ние сме синове на раждане,
  И в рати, ние вярваме на готини докове!
  
  И тук гигантското момче се бие,
  Кои картечници rati коси...
  Господ винаги е един с нас,
  Ударът на Христос наистина издухва облаците!
  
  Е, какво трудно получиха японците?
  Не можеш да завладееш Порт Артур...
  Ще установим руския свят навсякъде,
  И ще има фигура на Лада със злато!
  
  Защото царят ще бъде верен завинаги,
  Ще спасим него и светата родина...
  Под сянката на двуглавия герб,
  Ще направим Виктория готина!
  
  В Русия всяко момче е герой,
  Ще издуха с меч, изигравайки половината планета...
  Не крадете момичета във вашия yasyr,
  Нека се хвалят делата ни!
  
  Да, Русия има пионери,
  Че червената вратовръзка беше здраво вързана...
  Ние пазим справедливостта, съвестта, честта,
  И виждаме комунизма, слънцето даде!
  
  И сега отблъснахме ордата,
  И те защитиха крепостта Порт Артур ...
  Сварог каза: Ще приема мъртвите,
  В рая момичета ги чакат да станат фигура!
  Пеейки, момчето хвърли граната с бос крак, разкъсвайки самурая.
  Между другото, гранатата беше направена от дървени стърготини и имаше голяма разрушителна сила. Така че японците не могат да му устоят.
  Олег Рибаченко, написа и изпя:
  И самураят полетя на земята,
  Под натиска на стомана и огън!
  И приносът му в отбраната беше ценен. И адмирал Макаров показа умението си на сушата.
  Освен това руснаците имаха повече припаси и припаси, благодарение на умението на легендарния генерал.
  И фактът, че руската ескадра на Того беше много по-разбита.
  До края на декември самураите бяха изтощени от нападенията. През януари настъпи затишие, причинено от опита на Куропаткин да освободи блокадата, но не особено успешен.
  През февруари щурмът беше отново и отново отбит с тежки загуби за японците.
  По време на защитата момчето Олег Рибаченко се държеше героично. По време на началото на обсадата тази хижа е на вид само на десет години. Детето се биеше наравно с възрастните и отиде на разузнаване.
  Показа се като много смел и борбен. И защитата удържа.
  И момчето, отблъсквайки друга атака, уби стотици самураи от картечница и не им позволи да превземат планината Хай. В същото време момчето отново запя с голям ентусиазъм;
  Цар Николай вече е велик монарх,
  Ти, Ленин, няма да получиш шанс за власт...
  Ще спрем ордите диви японци,
  Разкъсайте агресора на устата на Русия!
  
  Нека Русия завинаги управлява във Вселената,
  В него могъщият, страхотен цар Николай ...
  Можем да ударим врага с меч,
  За това се борете и смеете!
  
  Величието на Русия във Вселената,
  Никой не може да победи руснаците...
  С непроменена сила в битките,
  Ще прогоним враговете от Отечеството!
  
  В името на нашата свещена Родина,
  Русия ще спечели битките...
  И славата на руснаците ще бъде нетленна,
  Полагане на изпити само за пет!
  
  Никога няма да коленичим
  Над нас е златокрил херувим...
  Ще минат още много поколения
  И ще има вечен мир във Вселената!
  
  Сварог ще дойде заедно с Исус,
  Ще възкресят всички мъртви наведнъж...
  В крайна сметка, лечението е най-висшето изкуство,
  Бащи на могъщи октомврийци ще раждат!
  
  И Ленин, Сталин, Николай и Петър,
  Всички ръце заедно ще се стиснат и ще разберат...
  Какво е знамето на Русия в гордата вселена,
  Враговете на Отечеството ще загинат и ще умрат!
  
  Бог да благослови службата на Русия,
  Вдигнете се до най-високия пиедестал...
  Сварог великият страшен месия,
  Повярвайте ми, не съм спрял да обичам войниците!
  
  Скоро ще повярваме, че сме по-силни
  Издигнете руското знаме над планетата...
  Кой ще породи страхотна идея,
  Пеем в проза и поезия!
  
  Колко е хубаво, когато звездата на Русия
  Над света ще блести като диамант...
  В края на краищата, небето звезда кадифе напоява,
  И удари противника в окото!
  
  Не вярвайте на този, който казва, че са слаби,
  Че руските титани не са равни...
  В името на тази православна държава,
  Качете това момче на кон!
  
  И ние се втурваме в битка за славата на света,
  Смело да победим в Отечеството...
  Не мога да го опиша на Шекспир
  Колко ще бъде нашата армия в слава!
  
  Родината ни ще стигне до наградата,
  От всички богове във вселената най-добрият от всички...
  Гостите винаги са добре дошли в нашето Отечество,
  Ако дойдеш с доброта, не си злодей!
  
  Обичайте царя и Бог Исус
  И боготворете Лада за любов ...
  Не бъди страхливец в битка,
  Не можеш да градиш щастие върху кръв!
  
  Животът ще бъде вечен, бурен и красив,
  Всеки има къде да бъде смел...
  Спорът с руски рицар е опасен,
  Не брои тогава проблемите си!
  
  Но скоро ще има мир във Вселената,
  И доброто ще победи във величие...
  Ще бъдем в щастие, рай непроменен,
  Господ ще осигури силно крило!
  С такава песен, разбира се, руските войници не можеха да загубят. И момчето терминатор не пропусна. И други воини стреляха по японския щурмуващ връх Високая с удивителна точност.
  Март вече дойде... Японците отново се оттеглиха. Кървавата неделя не се случи в Русия, тъй като цар Николай, откакто Порт Артур се държеше, беше в добро настроение и излезе при хората. Хората на царя също го поздравиха с празнично настроение и бурно аплодираха. И всичко мина добре.
  Руската армия се попълваше и ставаше все повече и повече. В края на март японците се опитаха да напредват, но силите на Куропаткин имаха твърде голямо числено превъзходство и отблъснаха всички атаки.
  И най-добрите части от самураите на генерал Нога бяха притиснати от обсадата на Порт Артур. След като понасят тежки загуби, японците се оттеглят. Но Куропаткин отново се поколеба.
  В края на април последва нов щурм, който обаче също е отбит.
  И Олег Рибаченко, това смело момче дори залови японски полковник, с помощта на капан, разбира се.
  В началото на май имаше само дребни схватки и на 25-ти ескадрила на Рождественски най-накрая влезе в Порт Артур. Известният адмирал пренесе петдесет и един кораба през три океана наведнъж!
  След това отбраната получи подкрепления. И в началото на юни последва последното нападение на Порт Артур. Нападението е отчаян и жесток. И отново той беше отблъснат с огромни загуби за японците. Най-накрая царят отстрани Куропаткин и назначи Линевич. В средата на юли 1905 г. японците са окончателно победени. И героичната защита на Порт Артур, която продължи повече от година, приключи.
  Кондратенко е награден с орден "Свети Андрей Първозвани". И получи чин фелдмаршал. Тогава ескадрата на Рождественски, заедно с Порт Артур, водена от адмирал Макаров, побеждава японците в морето. Освен това самият адмирал Того загива в битка.
  Олег Рибаченко, това вечно момче отново се отличи и лично залови бойния кораб на японците. С него се биеха и няколко красиви, боси момичета.
  Бойната Наташка се показа особено ярко - истински вулкан в битка и непобедим.
  И когато едно момиче хвърли граната с голи пръсти на краката си, това е колосален удар и разрушение. Граната за въглища и толкова разрушителна.
  Момче пионер напада японците и пее в същото време;
  Нашият ще бъде Тихият океан, вярвайте
  Русия на Кралство Род с Никола...
  И звярът ще бъде унищожен
  Ние, рицарите на враговете, ще разкъсаме всички!
  
  Моя страна, вярвай преди всичко,
  Нека звездите на комунизма светят ярко...
  Успехът придружава рицарите,
  Ние сме олицетворение на справедливия алтруизъм!
  
  Аз съм пионер, нахлул във войната,
  Просто босо момче...
  Но ще натроша противника на прах,
  И ще счупя тези, които са против рогата!
  
  Япония защо отиде при нас
  Ти се осмели да предизвикаш Русия...
  И попадна право в окото с ток,
  Сварог великият Господен мисия!
  
  Обичам Лада, майка тя, богове,
  Тя роди много, светли и страхотни...
  За слава на рода доблестни синове,
  Ще спрем натиска на диви врагове!
  
  Не побеждавайте японската жълта Рус,
  Нашият герой в битките е непобедим ...
  Борете се за Родината и не се страхувайте,
  Когато хората и царската система са единни!
  
  О, Николай, ще ти дадем
  За Света Русия ние сме родно сърце...
  Над нас е златокрил херувим,
  Отваря вратата си към Вселената!
  
  За слава на Бога Руски Христос,
  Пеем химни за нашата Русия...
  Любовта на Мария, толкова чиста
  Какво замества овесена каша за деца за обяд!
  
  Към теб, Мария, ще обърна очите си,
  Заедно с Лада, вие дарявате любов на всички ...
  Въпреки че дяволът е наточил брадва към нас,
  Богинята ще бъде с нас във вечна светлина!
  
  Не, слънцето никога няма да изгасне
  Безгранична върховна Русия...
  Сбъдната голяма мечта
  Всичко чува това под синьото небе!
  
  Ние ти пеем Богородица,
  Псалми и песни, всеки миг...
  Ако трябва да влезем в битка с един пистолет,
  Все пак Сталин и Великият Ленин са с нас!
  
  За родината, за Бога, за страната,
  Ние момчетата се борим с противника...
  Знай да не си прокълнат иго,
  Когато щикът на руски войник се заточи!
  
  За нашата земя, пионер в битките,
  Сварог успя да прослави лицето на любящия ...
  Виждаме нещо в светлите си сънища
  Къде вечно ще славим Бога на Рода!
  
  Накратко, японците вече са хан,
  И Порт Артур не се отказа в битките ...
  Затова Отечеството ни е дадено от Бог,
  За да се борите смело за Русия!
  . ГЛАВА 2
  Япония беше принудена да сключи мир с Русия, посредничеството на Съединените щати.
  Трябваше да отстъпя Курилските острови и Тайван. Русия си осигури протекторат над Корея, Манджурия, контрол над Порт Артур. Освен това Япония плати огромно обезщетение от милиард златни йени на царска Русия.
  Победата засили позициите на цар Николай II. Русия разшири своите територии и Желторосия започна да се формира за сметка на доброволното присъединяване към китайски региони. Без Държавна дума - Русия остана абсолютна монархия, без парламент.
  Разбира се, благодарение на победата и политическата стабилност икономическият растеж започна по-рано, отколкото в реалната история и беше по-силен.
  Първата световна война започва както в реалната история. Но това протече по-успешно за Русия. В която армията беше по-голяма и по-добра, включително благодарение на реформите на фелдмаршал Кондратенко, и икономиката е по-силна, а авторитетът на царя е по-висок.
  Олег Рибаченко също се бори отчаяно и много смело. Момчето тичаше като метеорит. Драскаше от самоделна картечница върху немците. И тогава той хукна по-бързо от каруца с автомат. И той също ентусиазирано смазва армията на кайзера.
  Приличаше на момче на около десет години и босите му детски крака хвърляха импровизирани смъртоносни гранати от дървени стърготини.
  Водейки добре насочен огън, момчето уверено тананика;
  Нашата родина е свята страна,
  Слава на нашето безкрайно Отечество...
  Противникът Сатана няма да смаже,
  Виждаме, ние сме далечни подходи!
  
  Моето Отечество ще процъфтява
  Цар Николай се издига над планетата...
  Непобедима руска армия,
  Да се доближим до Всевишния!
  
  Аз съм просто пионерско момче,
  Но надарен с безпрецедентна сила ....
  И ще покажа на всички силен пример,
  За да не се прочут като опърпана шестица!
  
  Вярвам с теб, Господи Исусе,
  Ти си най-силният в цялата вселена,
  И аз ви се моля заедно с Лада,
  Да направляваш канала на сътворението!
  
  Скоро ще сме на Марс, повярвай ми
  Страната ни ще управлява планетата...
  И адският звяр на Кайзер е смазан,
  Подвизите на рицарите са възпяти в песен!
  
  Момчето тича пионер бос,
  Боси токчета около момичетата тичат...
  Той ще удари кайзера с юмрук,
  В крайна сметка нашите рицари говорят с боговете!
  
  Слава на Русия, велика страна,
  Знай, че царят ще устои на светия комунизъм...
  Не ни побеждавайте, вярвайте на Сатана,
  Фашизмът е хвърлен в пепелта на Буден!
  
  Родината ни не е по-силна в света,
  Няма по-красива Русия във Вселената...
  Аз съм орел, а не зло врабче,
  Ще донеса радост и щастие на всички хора!
  
  Ние смело караме в ада на врага,
  Лесно смазваме противниците на нацистите...
  Скоро ще отсечем рогата на кайзера,
  Ще настъпи ера на светлината на комунистите!
  И момичетата също мачкат германците, и то така прочуто. Те са нокаутирани с помощта на боси крака със смъртоносни експлозивни пакети. И убождат едновременно с щикове.
  Те разкъсват корема на противниците без много церемонии.
  Наташа пее;
  В очакване на победа, в очакване на победа! За цар Николай планината!
  Зоя, стреляща и хвърляйки гранати с голи пръсти на краката си, потвърждава:
  - Чака победа, чака победа! Противник вие сте приятелски развесели!
  И червенокосият Августин, чиято коса се развява на вятъра като пролетарско знаме, реве:
  - Бог да пази краля!
  Светлана, нокаутирайки войниците на Кайзера и хвърляйки гранати с боси пръсти на краката си, крещи:
  - Лада е с нас!
  Това са момичетата тук борбени и красиви. И мускулите им се търкалят под загоряла кожа.
  Войната продължава малко повече от година и завършва с разпадането на Австро-Унгария и капитулацията на Османската империя и Германия. И България, като видя на какво мирише, застана на страната на Сърбия и Русия, както, между другото, Италия и Япония.
  Фелдмаршал Кондратенко получи най-високото звание - генералисимус. И той стана носител на почти всички ордени, като Суворов. Брусилов става фелдмаршал. Адмирал Колчак направи кариера, а Корнилов - Деникин. Царска Русия присъединява към себе си: Галиция, Буковина, Краковско войводство, Познанска област, Клайпеда. Чехословакия също става част от Руската империя. И Мала Азия с Константинопол. И Северен Ирак.
  Като цяло се получи добре. Японците разделят германските колонии с Русия в Тихия океан.
  Тогава Саудитска Арабия беше разделена между Русия, Франция и Великобритания. Освен това, след кратка война, Русия и Великобритания разделиха Иран.
  Олег Рибаченко участва в тази война. Момчето се бие отново, тичаше по-бързо от гепард с картечница и хвърляше гранати с колосална убиваща сила с босите си детски крака. И унищожи всички врагове.
  И момичетата на вещиците се биеха с него. Те пееха много красиво и весело, когато смазваха персите.
  Ние сме децата на семейството, дъщерите на боговете,
  И в същото време боси комсомолци ...
  За необходимостта от харчене на допълнителни знайте мечти
  Ударът с щик на момичетата е много остър!
  
  Ще можем да победим всички нацисти,
  Дворци за изграждане - знамето на комунизма...
  Нашата непобедима руска мечка,
  Оборване на догмите на дарвинизма!
  
  Ние сме красиви момичета, повярвайте ми
  И с боса пета ще ударим носа ...
  Да отворим скоро вратата към комунизма,
  Ще разобличим тъмния невежа!
  
  Тук тичаме боси в атака,
  Пленени от красотата на тяхното момиче...
  Над нас е златокрил херувим,
  И момичетата имат толкова звучен глас!
  
  Нека руската земя бъде известна,
  Това се роди в името на поколенията...
  Народите по света са приятелско семейство,
  Великият Ленин ще ни помогне!
  
  Но сега славният Николай управлява,
  И гигантите се бият за него,
  Всички стигаме до там, ние просто вярваме в рая,
  Когато народът и руският цар са единни!
  
  Точно така, ние ще бъдем отдадени на краля,
  Служи Му с всички сърца и души...
  Обичам Исус и Ладоя,
  Завинаги ще бъда Сварог с теб!
  
  Нашите руски богове са важни за нас,
  Обичаме ги с душата на съветските хора...
  И това са просто машинациите на Сатана,
  Когато Перун е с Лада, ще отхвърлите!
  
  Обичам краля, той е наш собствен баща,
  Служи Му вярно и с любов...
  Нека има край на врага на руснаците,
  Въпреки че понякога се дава с кръв!
  
  Русия ще бъде във вселената за всички,
  Да блести с квазар ярък и мощен ...
  Отечеството няма да има проблеми,
  Въпреки че противникът е привлякъл зли облаци!
  
  Нека всемогъщият Род бъде с нас,
  Кой е владетелят на цялата вселена....
  Зад нас е най-великият Бял Бог,
  Който в добротата си управлява!
  
  Нека има творение на земята,
  Ще победим, знам със сигурност...
  В очакване на сбъдването на тази светла мечта,
  Ще има място за хората в светъл рай!
  
  О, моя свята мъдра Русия,
  В името на просперитета на комунизма...
  Боговете-демиурги познават моите роднини,
  И опитите за реваншизъм няма да минат!
  
  Вярваме, че противниците ще бъдат изтрити в прах,
  Ще издигнем руското знаме над цялата вселена...
  Ще победим фашистите и душманите,
  И завинаги ще прославяме Фамилията!
  И, разбира се, момичетата стрелят и хвърлят смъртоносни гранати с изрязаните си, боси, загорели крака.
  И не можеш да устоиш на такива като тях.
  Тогава пленените муджахидини целунаха голи мозолени момичета. Прашни, но много съблазнителни крака.
  И след това Афганистан. Вярно, имаше малка война. И британците в началото нямаха голям късмет.
  Олег Рибаченко обаче показа страхотното си ниво на воин на светлината там.
  Заедно с момичетата по бикини той смаза врага с голяма лекота, превръщайки муджахидините в сито. И момичетата, с боси пръсти на краката си, хвърляха бомби със смъртоносна сила и разкъсваха цели отряди от афганистански бойци.
  И биейки се, момчето пееше, композирайки, докато вървеше;
  Аз съм пионер, трябва да се бия в Афганистан,
  Очакват ни ужасни битки...
  Но руснаците винаги знаят как да се бият,
  Врагът ще брои само нули!
  
  Нека ерата на комунизма бъде в слава,
  Когато Сварог великият Бог ще дойде...
  Разсейте ордите на страшен фашизъм,
  Wins отвори безкраен акаунт!
  
  В Афганистан небето е синьо
  Босо момче бяга през планините ...
  Призванието му е готино нещо,
  В крайна сметка руската вяра е солиден монолит!
  
  Душмани се изкачват в агресивен облак,
  Но те са съборени от смел пионер,
  Момче боец от Русия могъщ,
  Той ще покаже пример дори на възрастните!
  
  Всички вярваме в победата на комунизма,
  И ако трябва да се биете за краля...
  Да разпръснем ятото на реваншизма на пепел,
  За нас и планини топли морета!
  
  Русия ще владее над вселената
  Така завещава Най-висшия мъдър жезъл...
  С непроменена сила в битката,
  Забиваме враговете на Отечеството в ковчега!
  
  Руснаците не могат да ни поставят на колене,
  За нас Сварог и Белият Бог на любовта ...
  Ще отхвърлим изобилието от този мързел,
  Ако имаме нужда от океан, нека пролеем кръв!
  
  За славата на нашата родина Русия,
  Рицарят се осмелява да спаси моята Рус...
  Нашето семейство е Всевишният и Христос е мисията,
  Способен да предаде светлината на творението!
  
  Обичам Русия, която е най-скъпа от всички,
  Кои красиви цветя...
  Ще преместим фюрера силно в лицето,
  И горчивите поражения не се броят!
  
  Зад нас е Лада, майката на Великите богове,
  Зад нас е Перун, Ярило, сила ....
  Ще смажем натиска на стадата на всички диви,
  Да помогнем на слабите хора!
  
  Да, нека Отечеството процъфтява в слава,
  Вселената ще се издигне над всички...
  Авел ще възкръсне и Каин ще загине,
  В ада ще има бесен злодей!
  
  Когато Русия вдигне страхотния си меч,
  И дай ни силата на руснаците, бяло Боже...
  Всички зли духове в подземния свят скоро ще загинат,
  Какво помогна да се създаде Всевишната светлина!
  
  Така че вярвайте в Бог Исус чест,
  Вярвайте в славата на нашия Христос...
  Не ядосвай родителите си
  Вярвайте в Род до края!
  
  Тогава ще дойде голяма награда,
  И подчини на руснаците целия свят...
  Необходимо е да се борим смело за Родината,
  Сварог велик Бог и идол!
  
  Всички мъртви ще възкръснат в щастие,
  Епохите, като вятъра, цъфтят в радост...
  И небето, и земята са в своята огромна сила,
  Народите на цялата планета почитат Семейството!
  Ето как Олег Рибаченко се биеше в Афганистан с момичетата. И една от неговите уверени и гръмки победи след друга.
  Това е момчето Терминатор! А момичето с боси токчета се оказа толкова страшно и искрящо!
  Светът е намерил стабилност и просперитет. До удара на Голямата депресия през 1929 г. Русия, след бърз растеж, също изпадна в криза.
  През 1931 г. Япония атакува Русия, търсейки реванш за минали поражения.
  Разбира се, царската империя беше готова за война.
  Но този път беше самоубийство. Царските войски побеждават японците.
  Олег Рибаченко отново се би със смелия, но технически далеч зад Русия, самурай.
  Момчето стреля от мощна картечница, отрязвайки атакуващите позиции на руските самурайски войски със стотици и хиляди. Изсичане и косене на цели батальони японци наведнъж.
  Картечницата й изглеждаше неуморна. И той смачка всичко и изтри опонентите буквално на кървав прах.
  И вечното дете, което все още изглеждаше на около десет години, но имаше повече сила от слон, хвърляше с босите си пръсти експлозивни пакети с колосална сила. И враговете буквално се разкъсаха на най-малките части.
  И момичетата, заедно с него, мачкаха и покосиха японците. Нарежете ги като косми с бръснач.
  И те си показаха езиците и се засмяха.
  И в същото време момичетата пяха с голям ентусиазъм и ентусиазъм. С радост пишете буквално в движение;
  Русия е най-великата държава
  Ще изградим комунизъм в него с царя,
  Вечен завет ни е даден със семейството,
  Че всеки човек се ражда герой!
  
  Ще победим Япония на шега
  Напразно нападна Русия...
  При атаката момичето извива широкия си меч,
  Войни от жълто разкъсаха!
  
  Ние сме комсомолски вечни бойци,
  Когато се бием, слънцето грее по-ярко...
  Бащите се гордеят с боси,
  Ние, рицарите, вече не сме деца!
  
  Не вярвайте на никого да ни спре
  В името на вечния комунизъм...
  Бързо ще изгоним враговете на Русия,
  Който нападна със зъл цинизъм!
  
  Бог Сварог ще управлява в отечеството,
  Той е покровител на великите воини...
  Враговете няма да бъдат допуснати дори на прага,
  Всемогъщият вид на Създателя на хилядоликия!
  
  За нашата славна Родина съдба,
  Победете всички, шеговито изсичайки врагове ...
  Исках да посветя песен на Род,
  Какво се превърна в място във вселената рай!
  
  Тук босите комсомолки тичат,
  Петите им проблясват като огледало...
  Ясно е, че самураите чакат капут,
  Воините бързо разкъсват!
  
  Не вярвайте на тези, които са просто слаби духом,
  Ние сме рицари в битки непобедими...
  Ти си просто нещастен роб
  И Лада и Христос са едно в душата!
  
  Имаме червено знаме,
  Тя е като буйна роза, която се зачервява...
  Ще ударим кой е зъл право в очите,
  Оставете идеята да атакувате Русия!
  
  Тук босите комсомолки тичат,
  Те са красиви и имат красиво лице...
  Който не вика злобни капут,
  Нека просто се отнасяме с вас правилно!
  
  За нашата светла родина мечта,
  Всички живеят в слава, голяма красота ...
  Всичко друго е просто суета
  Въпреки че лицата на светиите често потъмняват!
  
  Е, ние се бием в битка като орли,
  И се втурваме боси през слана ...
  Ние сме силни и горди комсомолци,
  И над Родината Слънцето изгрява буйно!
  
  Тук е славата на нашата свята Родина,
  Ние пеем псалми и композираме песни ...
  Аз съм пионер, напълно бос,
  Смразът измъчва босите ми пети!
  
  Но знай, че няма да отстъпя от целта,
  Тъй като руският дух на нужда е по-силен...
  Обичам Бога на семейството, обичам всички със сърцето си,
  Да разубеди една нелепа идея!
  
  Нека прославим Лада - пратеника на боговете,
  Кой е създал светове в любовта...
  Нуждаем се от допълнителни думи, момчета,
  За нас, Перун, Сварог, от огъня на Ярило!
  
  Япония се опита да превземе
  Нашият Порт Артур и земите на нашите предци,
  Но тук ловецът се превърна в игра,
  Ние стреляме много точно!
  
  Покосихме много самураи,
  Враговете вече не съществуват...
  Ние сме нещо като дъщери, мили синове,
  Над нас е майката на боговете Света Лада!
  
  Никой противник няма да даде,
  Не, руснаците няма да се видят на колене...
  Божият херувим блести със злато,
  И прославете Исус с фамилното име!
  
  Никъде няма по-красива Русия,
  Тя е красива, вечна Русия...
  Всички изглеждат не повече от двадесет,
  Ние сме членове на комсомолския бос месия!
  
  Да, карахме самурая,
  Всевишният жезъл ни помогна в тази битка ...
  Колко мощни станаха орлите
  И най-съвършеният Бял Бог!
  
  Случвало се е и на момичетата да се бият,
  С фашизъм да късат шеговито "Пантерите".
  И те спечелиха с ожесточена армия,
  Въпреки че взеха драстични мерки!
  
  И Хитлер получи майор
  Разкъсахме го на парчета от ярост...
  Както се оказа, фюрерът е като глупак,
  И комунизма ще видим в далечината!
  
  Москва се бори с нацизма като планина,
  И ние с мъка, но смело се съпротивлявахме ...
  Красива руска страна
  Когато измъчвахме фрица здраво!
  
  Тичане бос в студа
  Ние сме нахални комсомолки....
  Те завлякоха враговете на Русия в плен със сила,
  И показаха много сръчен нрав!
  
  Близо до Сталинград го удариха в окото,
  И Тигърът откъсна хобота си постоянно ...
  Макар че тогава определено беше труден час,
  Но босоноги комсомолци са всемогъщи!
  
  И така влязохме в Берлин гордо,
  Знаете, че такава хладност беше показана...
  Това, което уважава целия руски свят,
  
  Разкъсахме Адолф!
  
  Е, тази победа е добра,
  Ние печелим всички в битка без провал,
  Руската звезда гори над нас,
  И нашата вяра от Семейството е непроменена!
  
  Накратко, нашата кампания ще приключи,
  Планетата ще стане част от Русия...
  Всички ще имаме голям доход,
  Диамантите напояват нашите горички!
  . ГЛАВА Љ3
  Олег Рибаченко вече беше офицер и имаше много награди. И той беше уважаван, въпреки детския му вид. И дори успя да се ожени. Така кариерата вървеше добре с вечното момче.
  Адмирал Колчак изобщо не е стар, той показа своя гений, сравним с Ушаков и адмирал Макаров. Страната на изгряващото слънце беше напълно разбита в морето и след това окупирана.
  Кампанията срещу Токио беше славна и победоносна. И Олег Рибаченко успя да се отличи, като залови самия микадо. И за това той получи първия Георгиевски кръст в историята на Русия със златен лък и диаманти.
  Въпреки че не посмяха да го издигнат в ранг: момчето изглежда твърде детински. Въпреки че е на десет години за себе си, тоест за това време можете да дадете тринадесет години. Но все пак сополиво дете.
  Във всеки случай Русия спечели.
  Това беше последвано от референдум, на който мнозинството от японците гласуваха в полза на присъединяването към Русия.
  Така цар Николай II засили властта си в Тихия океан. Русия продължи да се движи през Китай. Отслабени от кризата, Великобритания, Франция и Съединените щати не се намесиха в поемането на контрола над Поднебесната империя.
  През 1933 г. Хитлер идва на власт в Германия. Той започна да възстановява предишната мощ на бившата империя. И разбира се, той се опита да не се кара с Русия.
  Мусолини в Италия имаше приятелство с Русия. И тихо превзеха Етиопия, разширявайки колониите си. Говореше се за създаване на Троен съюз.
  Царска Русия искаше да анексира всички колонии на отслабващите Англия и Франция. Е, германците и италианците също са разбираеми. САЩ имаха свои собствени планове.
  През 1937 г. Германия се присъединява към Австрия, произвеждайки аншлуса. И през ноември 1937 г. самолетът се разбива с Николаев втори. Кралството завърши много успешно. Николай II постигна колосални завоевания през четиридесет и трите години на своето управление.
  Наричаха го Николай Велики! И дори най-великите, те станаха по-високи от Петър Велики.
  При Николай II работният ден е намален до десет часа, седемгодишното образование става задължително и безплатно. Средната заплата в страната достигна 75 рубли на месец при нулева инфлация и златна подкрепа на рублата. Кралската валута беше най-твърдата и най-конвертируемата в света.
  Русия имаше най-голямата сухопътна армия в света, а размерът на флота изпревари както Великобритания, така и Съединените щати.
  Руските танкове бяха най-добрите в света, както и самолетите. А хеликоптерите по това време бяха практически единствените на планетата Земя. Най-многобройният и висококачествен подводен флот. Най-добрата артилерия. Авангардни технологии в телевизията и видеото. Първият в света цветен филм също започна да се снима в Царска Русия. Включително благодарение на страстта на цар Николай II към фотографията.
  След присъединяването си към Китай Русия излезе начело в света по население, изпреварвайки Великобритания с всичките й колонии.
  Цар Николай II реформира православието и узакони многоженството. Този мъдър суверен успя да направи много неща. И той си отиде не оплюван, не преследван, не загубил Русия, но велик. И само няколко милиметра отместване на фрагменти повлияха по такъв начин на историята на Русия.
  Плюс това, преместване в миналото такова красиво, силно и бързо момче като Олег Рибаченко. И казват, че в историята няма инциденти! Все пак какви са. И Николай II, и феноменът генералисимус Кондратенко показаха това.
  Но след смъртта на цар Николай, имаше временен скок. Първоначално монархът Алексей II умира, преди да бъде коронясан. Тогава почина и друг наследник, Кирил Владимирович Романов. И Владимир Трети се възкачва на престола през 1938 г. Кралят е млад, но като цяло не е глупав и доста волеви и амбициозен.
  Е, той се зае с работата! Русия, Италия, Германия, срещу Великобритания, Франция и в бъдеще САЩ. Тук, разбира се, Тройният съюз е много по-силен.
  През май 1940 г. Германия атакува Франция, Белгия, Холандия и Великобритания. Русия атакува френските, английските и холандските колонии. Започна безцеремонното завземане на територии.
  Британците и французите не можеха да устоят на руската армия. И германците победиха и принудиха да капитулират Франция, Белгия и Холандия за месец и половина.
  Тогава фюрерът окупира както Испания, така и Португалия и превзе Дания и Норвегия. Русия окупира Швеция.
  Войната беше почти в една порта. С подкрепата на местното население Русия превзе Индия, Индокитай, Южен Афганистан, Южен Иран, Близкия изток и навлезе в Египет.
  Олег Рибаченко се бори както винаги успешно и с огромен ентусиазъм. Момчето работеше с две картечници наведнъж, като косеше британските и френските колониални войски. И това е неговото прекрасно призвание и битката в една порта.
  И босите крака на детето хвърлят смъртоносни гранати. И четирите момичета се бият с него, и то много успешно.
  В същото време Олег Рибаченко не забравя да пее, докато унищожава враговете на Русия;
  Да се родиш в ерата на киборгите е дадено,
  Когато компютърът е под ръка...
  А светът по същество е просто филм
  Не знаех, че времето вече е различно!
  
  Няма нужда глупаво да убивате роднини,
  Стратегията на момчето под дланта на ръката му...
  Тетрадката стана ненужна в клетка,
  Ние сме непознати деца на века с болка!
  
  Но по волята на яростните богове,
  Момчето се премести в нов свят...
  Тук има малко юмруци за победа,
  Изглеждаше, че дяволът беше полудял!
  
  Война и рев, мрак на унищожение,
  Идва пълен с убийства и глад...
  Познайте съдбата на хората,
  Когато има мъка и студ в сърцето!
  
  Няма нужда да мислите, руснаците не могат да бъдат счупени,
  Нека Велика Русия цъфти...
  Истински злият крадец ще бъде победен,
  Ще дойде Сварог - страхотна мисия!
  
  Тук царят Велики Николай го няма,
  Сега Владимир просто е на власт ...
  Той също може да се каже, че е орел,
  И разпери крилете си над света!
  
  В името на Бога Руски Христос,
  Правете добри момчета с радост...
  Любовта на Мария, толкова чиста
  Какво те дразни с глупостта си!
  
  В Русия знаете, че всичко ще бъде наред,
  Тя ще издигне знамето над вселената...
  Въпреки че врагът чука по длетото,
  Ще бъдем прославени само чрез творение!
  
  Вярвам, че руският Бог ще управлява
  Кой създаде мрака на тези вселени...
  Въпреки че Сатаната е толкова могъщ рог,
  Ще бъдем синове на Благословения!
  
  Тук в Русия е ново време,
  Императорът има Владимир на власт...
  Романови от кралския двор,
  Орелът има двуглави крила над целия свят!
  
  Величието на Отечеството от векове,
  Или може би дори Русия ще остане завинаги ...
  Руската река тече без граници,
  И хората ще бъдат хора по сърце!
  
  Тогава аз съм босо пионерско момче,
  Това се втурва с гола пета в студа.
  Но от това, което сър атакува,
  Ще му дам твърдо лице с кръв!
  
  Не можеш да победиш момчето
  Той е много силен и едър воин...
  И превръща дори тигър в игра,
  Защото по природа победител!
  
  И комсомолките тичат боси,
  Петите им стават розови от студа...
  И скоро ще има капут за всички врагове,
  Оставете безполезна идея!
  
  Тук вече сме завели британците в джунглата,
  Враговете на Русия бяха убити заедно...
  Вървяхме по ръба на пъргави маймуни,
  И те изминаха много хрътки мили!
  Накратко, момчето стана много зряло,
  И той стана доста интелигентен офицер ...
  Мустаците не пробиха, а вече титан,
  И служи като друг пример за рицарите!
  Момчето се бие и смазва врагове. И тогава пленените черни и жълто-бели воини падат на колене и целуват краката на момичетата. И е толкова страхотно.
  Наташа, след целувка по петата, изгука:
  - Обичам мъжете!
  Зоя се съгласи с това:
  - Въртенето на пръчка е голямо удоволствие!
  И как щрака с босата си пета заловен войник по носа.
  Августин с голите си пръсти сграбчи носа на арабина и го принуди да коленичи.
  Момичето извика:
  - Аз съм агресивна вещица!
  Светлана също се бори много активно. И толкова много различни войници прекъснаха. И момичето го принуди да я целуне петите и изръмжа:
  - Не можеш да устоиш!
  Разбира се, колониалните войски не можеха да устоят на царската армия и всъщност не искаха. Превземането на Африка беше донякъде забавено поради липса на пътища и дълги комуникации. Германците преминават през Африка през Гибралтар и Мароко, руснаците през Египет и по-нататък Судан.
  Теренът обаче е по-скоро пречка, отколкото съпротивата на британските или френските войски. Имаше малко от тях и те са зле въоръжени и предимно от местни аборигени. Който не знаеше как и не искаше да се бие.
  През 1940 г. Хитлер не смее да кацне във Великобритания. Той започна въздушна офанзива, в началото не особено успешна. Но през пролетта на 1941 г. руските самолети влязоха в битката и Великобритания започна да бъде притискана до смърт.
  И през август последва десантът на съвместни германско-руски войски и след две седмици на упорита битка превземането на Лондон.
  Олег Рибаченко и момичетата активно щурмуваха столицата на Англия. Момчето отново беше бос и хвърляше детски, изсечени крака с опустошителни гранати от дървесна кора, които преобръщаха всеки, дори най-мощните танкове във Великобритания. Включително тежащи петдесет тона и дори осемдесет тонни "Tortillas" изгорени напълно и разбити в ожесточена битка.
  Момчето по време на битката пееше, композирайки, докато вървеше;
  Ние руснаците дойдохме във Великобритания,
  За завладяване на нападнатите чужденци...
  Че саксонците бяха блокирани,
  Но ние уважаваме невярващите!
  
  Русия е най-великата държава
  Което изгражда вселената...
  Тази зловеща мъгла ще се разпръсне,
  И нашият бизнес ще бъде създаване!
  
  Обичам православния Христос
  Нека силата на Семейството бъде в нас...
  Богинята Лада е чиста като кристал,
  Светото време винаги е хубаво в Русия!
  
  Вярваме, че Вселената ще победи
  Да дадем щастие на руската вселена...
  Над нас е златокрил херувим,
  С твоята неизменна Божия сила!
  
  Воини на моята свята Русия,
  Не ни оставят да коленичим...
  Кажи на Бог, Исус да ми прости
  Ако Ленин позволи нещо да отиде твърде далеч!
  
  Нека родината ни цъфти,
  Лесно можем да изградим свещен комунизъм в него...
  Ще помете английската армия,
  И ще бъда герой завинаги!
  
  Ще издигнем нашата Русия до небето,
  И ние ще завладеем горд Лондон в битка ...
  Нищо чудно, че светият Исус беше възкресен,
  И Русия ще отстъпи подло!
  
  Родина, ти си моя собствена майка,
  Обичам те като слънце без съмнение...
  Враговете ще могат просто да разкъсат,
  За слава на всички бъдещи поколения!
  
  Да, нашата безкрайна Русия цъфти,
  Зърното расте, като златни класове царевица ...
  Victory отвори неограничен акаунт,
  Такива лица от православни икони!
  
  В Русия сега е нов славен цар,
  Името му е Владимир, син на Кирил...
  Господ го постави - управлявайте мъдро,
  И Русия ще бъде гигантски чук!
  
  Е, моето велико отечество,
  Когото никой не смее да предаде...
  Ще се разсее като здрач на гарван,
  Забавна руска идея!
  
  Със сигурност ще победим лъва
  И покорете този непревземаем Лондон...
  Дори Сатана не може да ни победи
  Така че ние смело атакуваме ордите!
  
  В Русия няма място за слабаци,
  Ще победим всички врагове наведнъж...
  Изразяваме любовта към Отечеството в стихове,
  Врагът лесно ще се вкамени!
  
  Сега самият крал е паднал на колене,
  И той се поклони на войниците на Русия ...
  В крайна сметка нашата вяра е по-силна от метала,
  И лъвът се скри под леглото от страх!
  
  Е, ти си роден войник, за да побеждаваш,
  Красиво, ефективно и забавно...
  Вярвам, че армията ще бъде победена,
  И силата ще се върне при нас доброволно!
  
  Вярвам, че скоро ще победим
  Венера, Марс и палавият Юпитер...
  Колко безграничен ще бъде светът
  Вие не унищожавате Всемогъщия!
  
  Въпреки това, след като стигнахме линията,
  Остава ни малко да победим...
  Тогава получаваме сладък кулеш,
  В слава ще бъдат нашите дядовци в рати!
  
  Не се доверявайте на този, който е слаб по сърце от страх,
  Злодеят никога няма да триумфира...
  И разбира се не си роб,
  Нашите светци ще бъдат съдии в битка!
  
  И така Лондон падна и земята е наша,
  Тя стана свободна и толкова лъчезарна...
  Всичко на планетата ще бъде просто класа,
  Под знамето на руския комунизъм!
  Момичетата също се бориха с дивата лудост на гладните тигрици.
  Наташа, прорязвайки колониалните войници и хвърляйки граната с боси пръсти, изръмжа:
  - Управлявайте света Русия!
  Зоя, смазвайки ордите англичани, които покриваха Кулата, и хвърляйки пакети с въглищни експлозиви с голи пръсти на краката си, пищеше, оголвайки зъби от перли:
  - Разбивам всички!
  И как ще се смее това момиче-терминатор.
  Августина също се бори с дива истерия. И рубинът на англичаните, вече в самия кралски дворец.
  Прорязва врагове с мечове и хвърля крака на граната с голи пръсти и реве:
  - За царския комунизъм!
  Но в битката и Светлана. Колко агресивно се бие. И толкова бойци - вече цяла могила нарязаха.
  И с голата си пета ще се поддаде на пакет дървени стърготини с експлозив. И преобърнете резервоара.
  Тогава ще реве:
  - За руския непобедим дух!
  Така всички те се опитаха и заловиха дори краля, заедно с Чърчил.
  И министър-председателят на Великобритания коленичи и целуна момичетата от прашните, кървави стъпала на босите им крака.
  И тогава той беше напълно принуден да оближе пещерата на Венера. Какво накара воините да се смеят толкова весело.
  След това цялото източно полукълбо, включително Австралия и Нова Зеландия, става руско, немско и италианско.
  Но все още имаше САЩ.
  Цар Владимир взема автократично решение да атакува Америка. Хитлер и Мусолини го подкрепят в това решение. Третият райх премести войски в Исландия и по-нататък в Гренландия и Канада, а царска Русия се премести в Аляска. Силите, разбира се, са неравни. Съединените щати имат доста слаб танков флот и много по-малко население от Русия, заедно с всичките й колонии. Въпреки че икономиката е развита. Но на такова чудовище не може да се устои.
  След като започна офанзива през 1943 г., руската армия бързо окупира Аляска за два зимни месеца. И през пролетта, заедно с германците, тя превзе почти цяла Канада.
  Олег Рибаченко, разбира се, също се биеше тук и подчертано се отличи, като показа непреклонен героизъм, колосална техника и своята интелектуална сила.
  Момчето все още изглеждаше като дете, само че много мускулесто и изключително силно, по-точно по-силно от голям слон и по-бързо от гепард.
  По време на атаката срещу американците момчето пее, написвайки цяло стихотворение направо в движение;
  Русия е най-великата държава,
  Кой управлява света...
  Вечен завет ни беше даден от Кин,
  Да направи Лада идол от векове!
  
  Съединените щати смело атакуваха
  Ние атакуваме - те окупираха Аляска ...
  Ще донесем победата на ум,
  И превърне цялата вселена в приказка!
  
  Воини на най-красивата Русия,
  С един удар нашето момче ще отсече дъба...
  И ти, момиче, дори не бъди тъжна
  Кощей Безсмъртният няма да те унищожи!
  
  В Русия има много ожесточени бойци,
  Момичета и момчета се втурват в битка ...
  В името на нашите дядовци и бащи,
  Отчаяни воини се бият!
  
  Момичето ще отсече фрица в бягството,
  Голият лед в реката ще пробие с крака ви...
  Въпреки че врагът призовава в битка Сатана,
  Неговото гордо момиче ще се скъса!
  
  Имаме всеки воин гигант,
  Помете врага с един удар ...
  Нашето велико семейство е едно от векове,
  Всички Русичи печелят с добра причина!
  
  Моята Русия цъфти като венец,
  Тя е красива сивокрила гълъбица...
  Победите отвориха безкраен акаунт,
  Момчето на Русия е непобедим боец!
  
  Във всичко моята родина е красива,
  Въпреки че самураите нагло се изкачват в битка ...
  Всичките народи по света са едно семейство,
  Но ние жестоко измъчваме противника!
  
  И какво ни трябва Хитлер - просто слабак,
  Знайте, че не е трудно да му счупите рогата ...
  Въпреки че яростен сморчок атакува,
  Въпреки че понякога се оказа скучно!
  
  Руската земя цъфти красиво,
  Тя идва с мед и любов...
  Ненапразно ще победим врага,
  Да го накараме да плюе кръв!
  
  Колко хубаво ще бъде с нас братя,
  Когато всички войни в подземния свят загинат ...
  И лети, познай ордата,
  Боговете няма да напуснат родината ни!
  
  Русия е родното място на слоновете,
  Построихме пирамиди в Египет...
  Карахме кервани магарета,
  И при нас и сисадима е по-добре!
  
  Никога няма да мълчим
  И ако е необходимо, ще се борим смело...
  Минават векове, страшни години,
  Но ние ще се върнем, за да останем завинаги!
  
  Кървавият крадец няма да ни победи,
  Мамай е победен и ние бихме Бату ...
  Враговете ще могат ревностно да разбият,
  Момичетата тичат и боси в слана!
  
  Войната е кървава, тя съдържа мечтата на вековете,
  Ще бъде красиво да се знае на цялата планета...
  Няма нужда от допълнителни хора, които знаят думите
  Нека децата се забавляват!
  Когато ни е трудно, Бог ще ни помогне,
  Самият Сварог изковава мечове, играейки за нас ...
  Ще даде сила безгранична в сила Род,
  Всеки ще получи своето място в рая!
  
  Хубаво е, когато земята цъфти
  Вермахтът няма да ни постави на колене...
  И пораженията няма да се броят,
  Сталин, блестящият Ленин, е зад нас!
  
  В цяла Русия, момчета бойци,
  Момичетата също няма да отстъпят място на момчетата...
  Ще се откажеш от краищата,
  Защото ние сме най-големите съдии!
  
  Няма да дадем Сталинград на нацистите,
  Ние също няма да отстъпим Москва на Фриц...
  Руснакът винаги е щастлив да се бие
  Скараме се на акъла - никога глупави!
  
  Ето момичетата боси по снежна преса,
  Гордите стъпиха в една линия...
  Те вкараха противника право в ковчега,
  И Хитлер беше доста пребит!
  
  Сега отиваме смело към Ню Йорк,
  Готови да разкъсате враговете, играейки...
  Ние сме такива момчета, всички орли,
  Победата ще дойде скоро през великолепния май!
  
  Войната бушува като вулкан
  Лава тече в ярост, бълвайки...
  Ще ударим САЩ със стръмен удар,
  Въпреки че комсомолката е боса в снега!
  
  Не вярвайте, че този Хитлер е гигант,
  Не вярвайте, че Рузвелт също не е инвалид ...
  Богът на славяните, Всевишният жезъл е един,
  И той ще управлява от век на век!
  
  Имаме толкова остри мечове
  И вярвайте, че щитът не може да бъде пронизан от снаряд ...
  Така че страхливец просто млъкни
  Нека съвестта измъчва с много тежък поглед!
  
  Нашият могъщ танк е просто супермен,
  Способен да пробие поръчките...
  И ще настъпи време на бурни промени,
  Ще засадим смело лехи, вярвам!
  
  Босо момиче бяга
  Снегът не е пречка с нейната гола пета ...
  Вярвам, че врагът ще бъде силно победен,
  И вярвайте, че Рузвелт не се смее!
  
  Какво мислеше да дразни на шега Москва,
  И вземете огромни подаръци...
  Ще разбием на парчета, вярвайте на ордата,
  Опитите за ограничаване на Отечеството са напразни!
  
  Но нашата Русия цъфти във величие,
  Космическа порода гиганти...
  Тя носи напредък на комунизма,
  Когато народът и армията са единни!
  
  Царят ни управлява - доблестен монарх,
  Кой предизвика подземния свят...
  Разбихме врага на прах
  Въпреки че понякога трябва да спечелите с кръв!
  
  Ние няма да мълчим, рицари вярват
  Победата се дава на смелите и мъдри...
  Просто хищен звяр ще бъде разкъсан на парчета,
  И Слънцето изгрява ярко над Родината!
  
  Палачът няма да може да донесе брадвата,
  И мечът на Русия няма да притъпи жилото ...
  Господ разпръсна прикритието си над Русия,
  Въпреки че понякога ни се струва, че не е достатъчно!
  
  Няма място във войната за тези, които са врабчета,
  На него орлите се бият с див вик ...
  Убийте врага на Отечеството в ярост,
  Така че светецът сви рамене с блестящо лице!
  Сварог и Лада, и Боец-Перун,
  Те ще ни помогнат в битки руснаци...
  Ти момче-герой огъна подкова,
  Никой няма да те съди!
  
  Но сега победата на руснаците дойде,
  Бойците на нюйоркските шутове са освободени...
  В крайна сметка животът ни е най-острата игла,
  Нека завършим пътуването в победения Берлин!
  . ГЛАВА Љ 4
  Бразилия, Венецуела, Мексико и други страни са обявили война на Съединените щати.
  Започва движението на руските войски в северните американски щати. Силите, разбира се, са неравни. Русия и Германия са по-добри и като качество, и като количество.
  Момичетата Наташа, Зоя, Аврора и Светлана се бият на най-добрия в света танк "Кондратенко"-3, мобилен автомобил с дългоцевно и бързострелно оръжие. Много пъргава, с нисък силует.
  По тегло резервоарът Кондратенко-3 е около четиридесет тона и е добре защитен. И пистолетът, въпреки малкия калибър от 76 мм, с голяма начална скорост.
  Shermans, този танк не може да бъде проникнат от никакъв ъгъл. Така...
  Момичета, биещи се боси и по бикини, просто унищожават американците и се смеят много.
  Особено Наташа ... И с голи пръсти тя натиска джойстика, казвайки:
  - Слава на моята Русия!
  Зоя също стреля. Той прави това с голите си пръсти, натискайки бутоните на джойстика и крещи:
  - И цялата ни родна земя!
  Аврора стреля по-нататък. Тя удря врага и казва, оголивайки зъби:
  - И висшите сили са зад гърба ни!
  И също така момичето намига много пламенно! С голи пръсти натиска като копчета на джойстика.
  И тогава Светлана стреля. Толкова умно и смело момиче. Излъчва от устата слънчеви лъчи. И той също пее:
  - Аз съм световна звезда! Бягам по-бързо дори от Сатана!
  С такива момичета самият дявол не е страшен. Те вършеят американците, плътно заобикаляйки Чикаго.
  И да не пуска никого оттам. Гръмят, да речем, тривиално. Това са момичетата.
  И сега гарнизонът на Чикаго капитулира. Познайте нашите!
  А руските танкове вече наближават Ню Йорк. Цар Владимир потрива доволно ръце. Руснаците отивали ли са някога толкова далеч?
  Момичета и във въздуха се борят смело. Например, сладка двойка: Мария и Мирабела.
  Печелят сметките си, боси и бикини красавици. Те буквално няма на какво да се противопоставят. Такива момичета тук са красиви и ослепително агресивни и добре насочени.
  Мария направи изстрел, свали дузина самолета, на един залх и запя:
  - Слава на теб, нашата родна земя! В името на Русия!
  Мирабела също стреля и изрева:
  - Но има лидер с голяма сила,
  Той ще призове славяните на битка...
  Не мога да се справя с Русия
  Когато Владимир е цар!
  
  От твърд, силен, с желязна воля,
  Изглежда като рязане на метал...
  Руснаците нямат нужда от по-добър дял -
  Само хората са мечтали за такова нещо!
  
  Враговете на Отечеството маршируват към Геена,
  Враговете няма да спрат Русия...
  Ще завладеем простора на вселената,
  Ботушите блестят в марша!
  Да, тези момичета се бият и пеят майстори ...
  Между другото, в разгара на нападението над Ню Йорк, първият руски космонавт излетя в космоса, облетя планетата Земя. И това е още едно постижение на царска Русия от династията Романови.
  И тогава нюйоркският гарнизон капитулира и Вашингтон скоро падна.
  Олег Рибаченко се отличи по време на нападението. Това безсмъртно момче се бие като истински терминатор. А босите му детски крака хвърляха грах с експлозиви с голяма разрушителна сила.
  Хлапето нападна враговете и в същото време пееше, композирайки в движение;
  Аз съм руски пионерски сокол,
  Какво служи на кралската власт...
  Ще покажа всичко в битките чрез пример,
  Отечеството ще бъде във вечна слава!
  
  Ние сме внуци на Род и синове,
  Света, велика Мамо Лада...
  И рицарите вярват на орлите,
  Заслужено идва на наградата!
  Обичам те света Русия,
  Държавата, която съди светът в короната...
  Борете се за ръба и не се страхувайте,
  Въпреки че понякога демонът ни унищожава!
  
  Ще победим Вермахта
  Не ни поставяйте на колене
  Успяхме да вземем Ню Йорк, докато играехме,
  Имаме Владимир цар - не Ленин!
  
  В провинцията градините цъфтят като рояк,
  И миризмата на меден аромат...
  И скоро Рузвелт ще бъде капут,
  И знаем, че светът ще изгради нов!
  
  Не се доверявайте на слабите духом,
  В крайна сметка човек в битките е всемогъщ ...
  Той е кралят, а не жалък роб в битка,
  Родено момче вие силно!
  
  Аз съм пионер, служещ на царя
  Свикнал съм да се бия по всякакъв начин...
  Обичам Христос и Сталин
  И рицарят не е с душа на шут!
  
  Ще има царство от хора
  Където Белият Бог царува вечно...
  Немислимият злодей е счупен,
  Злият Каин гори в ада!
  
  Корона на войник от векове
  Мощен комунизъм за изграждане...
  Вярвай на сбъднатата мечта
  Да убием враговете на Отечеството!
  
  Мечовете са по-остри от ятагана
  И режат като лазер с бръснач...
  Ще ударим така
  Какво ще бъде биен Рузвелт!
  
  И ние ще ударим Хитлер знае
  Ако се качи в Русия като змия...
  И ще има рай на планетата,
  Въпреки че понякога се чупи покрива!
  
  Когато дойде Великото семейство,
  Ще му служим свято...
  Неограничен резултат на победата,
  За слава на руския войник!
  
  Русия е велика във всичко,
  В него слава и в величие щастие...
  Реката е дълбока
  И понякога лошо време се излива от небето!
  
  Не е кръстовище между две реки,
  Цивилизацията се роди...
  В Русия първият човек
  Имаме всички хора!
  
  Русия е държавата
  кой построи пирамидите...
  Сатана дойде на земята
  Но херувимите защитават!
  
  Не, ние никога няма да бъдем огънати
  Славяни няма да станат роби...
  Руското рало ще оре земята,
  Не спирайте славните ботуши!
  
  Навсякъде Русия на кон,
  Седейки с великия крал...
  Не сме предали през февруари
  Без пускане на Mamaia в Русия!
  
  Следователно страната цъфти
  Всички печелим в света...
  Рузвелт ще получи вашето изчисление,
  От край руски до край!
  
  Е, какво ще получиш фашист
  От нас с тояга в лицето....
  Познай толкова много сили в Отечеството,
  И знамето на Русия е толкова гордо!
  Целият свят ще се абонира за нас,
  И може би дори Вселената...
  Сварог ти си нашият най-висок идол,
  А нашият бизнес е създаване!
  И на 3 септември 1943 г. Съединените щати капитулират напълно. Така завършва Втората световна война, започнала на 15 май 1940 г. Войната е славна за Русия и победоносна.
  Разбира се, и Хитлер, и Мусолини спечелиха много от тази война. И двамата диктатори получиха притежания в Африка, някои в Европа и САЩ. Европа най-накрая беше разделена между държави. И България след референдума става царство България като част от Русия.
  Изглежда, че светът отново е преразпределен и колониите могат да бъдат усвоени. Но Хитлер, разбира се, не би бил Хитлер, ако не искаше повече. По-специално да победим Русия. И да превземе нейните територии.
  И разбира се, германците разчитаха много на нови, по-мощни оръжия. Танкове от серия "Е" и балистични ракети и специално за летящи чинии.
  Царска Русия обаче значително изпревари Третия райх по балистични ракети и дори излетя до Луната на 12 април 1951 г.
  А танковете от серия "Е" нямаха качествено превъзходство над руските.
  И само летящите чинии бяха мистерия. Благодарение на ламинарната струя те се оказаха напълно неуязвими за всякакъв вид стрелково оръжие. Но в същото време самите те не можеха да стрелят.
  Мусолини умира и синът му наследява трона. Хитлер оказва натиск върху него и младежът се съгласява да се бие с Русия. На 20 април 1955 г. започва нова, трета световна война. На страната на Хитлер бяха: Италия, Бразилия, Аржентина, Чили, Мексико, накратко, цяла Латинска Америка, с изключение на Куба, която подкрепи Русия. И вече нямаше други държави по света! Третата световна война започва на 20 април 1955 г. И цар Владимир е изправен пред най-голямото предизвикателство на своето управление.
  Единственото, което може да го утеши е, че тази война ще бъде последната в историята на войните на планетата Земя. Тъй като всички страни по света участват в него!
  Е, щом войната е започнала, значи трябва да се води! Атаката на Хитлер не беше специална изненада. Унгария, Югославия, част от Русия с ограничена автономия, техният цар Владимир Трети. Албания е окупирана от Италия. Всички по поръчка по поръчка. Германците се опитват да настъпят от Източна Прусия, Австрия, Италия от юг. И битките се водят в Африка. Коалиция от латински държави срещу Съединените щати. Но там не са много активни. Току що обяви война.
  А Хитлер междувременно премести основните сили в Европа.
  И избухна адска война. Последната голяма война в историята на човечеството.
  Немците нанасят главния удар в Унгария в посока Будапеща. Там се бие Олег Рибаченко. Все още изглеждаше като момче на около десет години. Вярно е, че той е много силен физически, мускулест, бърз и най-важното, като безсмъртен планинар. Да, писателят и поет Олег Рибаченко получи безсмъртие, но при условие, че стане момче на около десет години и служи на Русия в детско, но много силно и бързо тяло. И той е дете от 1 януари 1904 г. Когато се установил в Порт Артур като хижанка. Е, той и момчето не са от най-малките, но силни и бързи от самото начало и го взеха на кораба.
  Освен това, когато се усъмниха дали е твърде малък, Олег Рибаченко огъна медна стотинка с пръсти на дръзка. След това без разговор е отведен на кораба.
  Момчето е спечелило много награди, участвайки във всички войни. Станал офицер. Но той изглеждаше като дете. Затова, въпреки че му бяха давани награди за множество подвизи, те не присвоиха вечното момче над капитана. И сега Олег Рибаченко е в армията повече от половин век. Отдавна съм заслужил офицерска пенсия, но ако имаш желязно здраве, тогава защо да напускаш службата.
  Освен това без компютри, игрови конзоли, телевизията е някак скучна. А в армията ти си капитан поне караш войниците. Да, времето все още тиктака.
  Генералисимус Кондратенко е починал. Загива и Велик адмирал Колчак, който надмина Ушаков. Много, с които Олег Рибаченко започна, услугата вече не е там.
  По-точно, след обсадата на Порт Артур почти всички ветерани са загинали. Остана само Вовка. И той тогава беше хижанка, а сега вече е сивокос дядо. Истината все още работи. И той е изненадан, че Олег остава същото момче, което няма нито един белег по тялото си. Такова е явлението, познато в цялата руска, царска армия. Истината се бори много готино.
  Момчето Олег е бос, така че е по-приятен и по-сръчен. Той се насочва пистолет след пистолет и стреля по немските танкове от серия "E". Машините на нацистите са просто огромни. И сякаш няма какво да ги спре.
  Но вечното момче удря толкова добре, че пробива метала. Рисува фрица, събаря кулите и пее.
  - Цар Владимир, руски цар...
  Православен суверен!
  Скоро ще завладеем света,
  В крайна сметка херувим е над нас!
  Хитлер ще свърши
  И който слуша - браво!
  И момчето, сякаш хвърля граната, бос, с детски крак. Сивобрадият дядо Вовка само клати глава.
  Повече от петдесет години като дете, писателят и поет Олег Рибаченко прекара през ХХ век. И трябва да призная, че съм виждал много. Тъй като е безсмъртен, той отдавна е загубил всякакво чувство за страх. А войната му напомни за компютърна стратегия.
  Беше лесно и забавно да се играе. И беше хубаво да се бием. Хубаво е, когато утринната роса е под босите ти крака, а ти си вечно момче, което се къпе, и облечен в къси панталони!
  Олег Рибаченко има право да тича по шорти и бос. Обратно в Порт Артур, детето ме научи да ходя без обувки, дори и в студа. В крайна сметка едно безсмъртно тяло не може да настине или да се разболее, но бързо свиквате със студа, което не причинява вреда. Точно като Питър Пан. И е почти приятно да тичаш бос в снега. В движение студът практически не се усеща, само когато седите неподвижно, боси крака леко почерняват! Но за момче това е дреболия.
  Но има и момичета на вещици Наташа, Зоя, Аврора, Светлана! Те също участват във войната. Но не през цялото време, а епизоди. Помогна да се запази Mount High, когато беше най-трудно. Босоноги красавици се биеха там и то по бикини. Хвърлиха краката си с боси пръсти, остро усъвършенствани дискове.
  И сече с мечове. И Олег Рибаченко след това извади от картечница - по-старите другари бяха убити. И в резултат на това нападението на самураите затъна и Mount High се оказа непоклатим!
  А момичетата показаха най-високата си класа и висш пилотаж на Валкириите.
  И сега германците са в отбрана. Царската армия е готова за война. Фюрерът не успя да постигне тактическа изненада.
  И руските войски се бият смело. Изглежда, че Хитлер ще се прокълне повече от веднъж, че е започнал такава война. Освен това, въпреки факта, че фюрерът има две трети от Европа и една трета от Африка под оръжие, но все пак
  той не е съперник на Русия.
  И броят на войниците също. И италианските войски са слаби. Страните от Латинска Америка участват във войната вяло. И армиите им не са много добри технически и организационно.
  Така че Русия все още държи врага в отбрана в дълбочина.
  Танк "Кондратенко"-6 е доста начин за борба с тази серия. Да, и "Николай" -4 е по-тежък, показва се като много силна машина.
  Руснаците могат да се бият с по-тежки немски чудовища.
  Особено на "Николай"-4, където е екипажът на Аленка, момичетата са много красиви и по бикини.
  Пистолет с калибър 130 мм. Как да ударим фашистите. Напразно Хитлер се нахвърли върху царска Русия. Тук за него не е лесна разходка, а побой.
  Анюта натисна бутона на джойстика с голите си пръсти и запя:
  - За Русия и свободата докрай!
  И как ще се смее красавицата!
  И тогава Августин ще изстреля снаряд по врага. Разбийте метала и пейте:
  Нека накараме сърцата ни да бият в унисон!
  И също така натиска бутоните на джойстика с босите си пръсти. Това наистина е готино момиче!
  И тук Мария е като лупанет. И разцепи фашистите. И унищожи врага.
  Докато използвате голи пръсти. И също пейте:
  - В името на Родината ни, светец! Нека боецът бъде просто готин!
  И избухна в смях, и да си покаже зъбите!
  И след това Олимпиадата с тежък снаряд от лупанет. В крайна сметка тя е точно това, от което се нуждаете - най-сочният ябълков сок!
  И отново момичетата пробиха Е-50, събориха кулата и се смеят.
  Аленка изпрати снаряд, смазвайки Е-100, пробивайки го през и през. И използвайки голи пръсти. Защо момичето пее:
  - Разбийте врага!
  А Анюта се мята наоколо, боси крака и скърца:
  - Фриц капут!
  И тогава удари Августин. Също много уместно и с голи пръсти, гукайки:
  - Край на Хитлер!
  И тогава Мария ще добави много агресивно. Смачкайте фашистите и скърцайте::
  - И който слуша, браво!
  И му покажи езика!
  И тогава Олимпиас изпраща снаряд, убиващ противниците.
  И също боси в хода на пускането и пеенето:
  - Напълно разпродадени!
  И пак момичето ще вземе езика и ще го покаже.
  Така те отрязаха...
  Германците, след един месец битки от началото на офанзивата, напредват от петдесет до сто километра и понасят тежки, дори огромни загуби. И италианците в Африка се озоваха в котел и обкръжени. Техните войски са тривиално разбити.
  Тук на 21 май Адолф Хитлер заповядва да се повикат в армията, всички в състояние да носят оръжие от петнадесет до шестдесет и пет. Царската армия дърпаше резерви.
  Както се оказа, немските дискове не са толкова ужасни на практика. Вярно е, че руските самолети могат да атакуват с таран. Но можете да се измъкнете от това, благодарение на високата маневреност на машините на царската армия.
  И изчислението на Хитлер за неуязвимо чудо-оръжие изобщо не се осъществи.
  Царската армия все още беше в отбрана. Мощни линии на защита, изкопани предварително, силна защита. Нека Хитлер диша. Но в Африка можете да окажете натиск върху по-слаб италиански съюзник.
  Ако фюрерът не реши да влезе във война с царска Русия, той несъмнено ще остане в историята като великият и дори най-великият лидер на Германия. И така демонът искаше да управлява света и какво се получи от това?
  Все пак рускините са най-готините в света.
  Олег Рибаченко, както винаги, е в челните редици на битката. Нито куршум, нито осколки го вземат. Той е отчаян и готин човек.
  Момче по шорти и босо, срещу нацистите. И хвърля гранати по тях, и тича в оловен дъжд.
  Да, жалко е, че няма брилянтен Кондратенко, но има млади и способни командири. По-специално фелдмаршал Василевски, който вече се откроява по време на Първата световна война. И командва енергично и умело.
  А фриците, блъскайки се в здрава защита, безнадеждно затъват в нея. Но все пак се опитват да пробият.
  Олег Рибаченко, това вечно момче се смее, оголи зъби и пее:
  - Моята родина! Моя Света Родина!
  А също и как хвърля граната с боси крака.
  И ето, че Наташа, Зоя, Аврора и Светлана влязоха в битката. Те са вечните момичета-вещици на слугата на свещения Бог Род. Те не винаги се бият, иначе Русия щеше да завладее целия свят. Но винаги е ефективен и впечатляващ.
  Момичетата обичат да убиват: това са момичета!
  И как ще ходят по нацистите и как ще вградят ...
  И с голи пръсти ще хвърлят дискове, убивайки фриците.
  Нацистите са затънали и търпят все повече и повече загуби. Великият стратег Василевски предлага да разбие нацистите и италианците в Африка. Така че има по-пъргави и с по-добра маневреност руските танкове ще имат предимство. А в Европа оставете нацистите да се развихрят. За да изчерпят напълно ресурсите си.
  Цар Владимир приема такъв план. И нови сили бяха прехвърлени в Африка.
  Елизабет и нейният екипаж се бият в Либия, отрязвайки италианските части. Там е горещо и момичето е хубаво по бикини. Разполагат с най-новия танк "Кондратенко"-6, на който воините заобикалят позициите на италианците и фриците и уверено ги разбиват.
  Елизабет стреля по танк от империята на Мусолини-младши и казва:
  - По морета, по вълните, шуба и кафтан разходка!
  И използва, разбира се, голи пръсти на краката.
  Следващата стреля Екатерина. Удря немска кола и рева:
  - В Русия цар Владимир е герой!
  Елена я удря, бие самоходката на Фриц и чурулика:
  - За Родината ти убиваш Хитлер!
  И накрая, Олимпиадата ще пусне снаряд. Смачкайте фриците, смачкайте ги и изскърцайте:
  - Резултатът ще бъде отличен!
  И също така използва босите пръсти на детските крачета.
  В Африка в края на май и началото на юни руските войски постигнаха значителен успех. Боевете се преместиха на територията на Либия и Етиопия. На 12 юни Триполи падна. И на 15 юни столицата на Етиопия беше превзета в движение. Така войниците на Мусолини-младши паднаха. Уви, той не успя да издържа баща си.
  И славата му като завоевател също. Но Мусолини, след като взел част от английските и френските колонии, се смятал за Цезар. Но да надмине Цезар, изглежда, че не е по силите му.
  Олег Рибаченко се биеше като командир на батарея. И толкова доблестно, че германците губеха десетки танкове от неговия огън всеки ден. Момчето му дори беше наградено с още един златен кръст. И дори накрая, все пак, те бяха удостоени с дълго заслуженото звание майор.
  Преди не е присвоен, защото изглежда като дете. Но момчето показа изключителен героизъм. И способността за борба.
  На 22 юни 1955 г. руските войски в Африка окончателно превземат италианска Сомалия. И на 25 юни 1955 г. остатъците от италианските войски в Етиопия капитулират.
  Имперската армия уверено победи. Майнщайн, който беше смятан за най-добрия командир на Третия райх, пише в дневника си:
  - Събудихме адската мечка! Сега ни разкъсват!
  До края на юни германците претърпяха толкова тежки загуби, че бяха принудени да преустановят офанзивата си в Европа.
  Цар Владимир заповяда да се засили натиска в Африка. Първо Черният континент, после всичко останало - каза изключителният монарх! На 1 юли 1955 г. германците се опитват да настъпят в Скандинавия. И те се втурнаха към Стокхолм, но се натъкнаха на много плътна защита. И те претърпяха огромни щети.
  В началото на юли 1955 г. руските войски навлизат в немски Алжир.
  Либия вече беше под контрола на царска Русия. Имаше офанзива и примки на Нигер.
  Екипажът на танка на Елизабет се бие с нацистите. Много е горещо и момичетата дори си свалиха сутиените и сега са само с бикини в танка Кондратенко-6. Те стрелят точно по нацистите.
  И искат големи неща.
  Царска Русия все още е автократична държава. И все още няма парламент. И че революцията не се е случила и Думата не е създадена. Самите крале не искат да се ограничават във властта. А фюрерът и дучето са диктатори. Тоест има война на две системи с авторитарни режими.
  Но за царска Русия е по-естествено. И има упорита и непреклонна битка.
  Елизабет натиска бутона на джойстика с голите си пръсти и изстрелва снаряд. Мъркайки за себе си:
  Да разбием фашистите на парчета!
  Екатерина също натисна бутона на джойстика с голите си пръсти и пусна убиец, измърка:
  Да свалим Хитлер!
  И Елена също бие, нокаутира нацистите и скърца:
  - Ще го разкъсам!
  А също и как да се усмихва! И с босите си крака ще натиска бутоните на джойстика.
  И тогава олимпиадата как ще се окаже, и как лупаен. Ще смаже всички и ще бълбука:
  - Адски проход и екипаж!
  Не забравяйте да натискате бутоните на джойстика с голи пръсти. И удари врага.
  Воините наистина са много смели и искрящи по характер.
  Междувременно Олег Рибаченко отблъсна друга атака на фриците и изпя:
  - За Родината и Владимир царя - ура!
  Да, в реалната история имаше такъв самопровъзгласил се император на Русия, Владимир Трети, глава на династията Романови. И той наистина започна официално да управлява през 1938 г. И тогава Владимир се оказа - истински цар, и дори страхотен! Владимир Кирилович Романов е цар, който има всички шансове да стане император на цялата Земя!
  След победата, или по-скоро отражението на атаката, Олег Рибаченко размени карти с подчинените си. Момче с къси панталони, русо, много мускулесто и изваяно, играеше със сивокоси бойци. Дори изненадващо, Олег е по-възрастен от всички тях. Но това момче се порязва.
  Спомняйки си Порт Артур, героичната защита, от която дойде славата на Русия. Голяма слава в същото време...
  Безсмъртното момче отбеляза:
  - Така решаваме всичките си проблеми! Скоро ще настъпи момент, в който хората никога няма да се убиват един друг!
  Войниците и офицерите се съгласиха:
  - Разбира се, майоре! Няма да убият!
  Олег погледна лентата с многото си медали. Да, вече има толкова много заповеди, малко генерали имат. И би било хубаво да получите заглавие за себе си. Принц, граф, херцог!
  Duke Rybachenko - звучи красиво!
  И момчето скочи по-високо и се завъртя в грамофона.
  Германците се опитаха да атакуват, но отново бяха отблъснати и претърпяха колосални непоправими щети.
  През юли руската армия постигна нови, големи успехи в Африка. Докато тежестта на атаката на царската армия беше налице. Алжир разполага с много от най-добрите руски оръжия. И до края на месеца германците са обкръжени и унищожени в котела.
  През август руските войски също пробиха Мароко. Отчаяно се биеха, момичетата на танка "Кондратенко" -6, пробиха в дебелото му.
  От време на време имаше съобщения за предаващи се германци за превзети градове.
  Имаше битки в Нигерия и на различни места. Руснаците взеха както на брой, така и повече мобилни техници, и с подкрепата на местното население, което расистките фашисти настроиха срещу себе си.
  Африка наистина се оказа слабо звено в стратегията на Хитлер и Мусолини-младши.
  Русия надделя там... И през септември, дърпайки бавно, силите се преместиха в Норвегия. Нацистите претърпяха огромни загуби. А Аленка и нейният екипаж яхнаха танка. Най-новият тежък танк "Николай" -5 се оказа по-усъвършенстван от серията Е.
  Дори такъв мощен танк като Е-200 си проправи път през оръдията на царската машина.
  Альонка, натискайки бутоните на джойстика с голи пръсти, доволно потриваше ръцете си:
  - Аз съм нещо, което може да разбие Вермахта!
  Анюта също натисна бутона с голите си пръсти, проби немската кола и потвърди:
  - Ще изтрием Вермахта в прах! За властта на царизма!
  Готиният Августин изстреля и извика:
  - И ние ще живеем при комунизъм!
  Мария с готовност се съгласи с това:
  - Да, при царския комунизъм!
  И с босите си пръсти натискаше бутоните на джойстика. И в същото време, като лупанет, и смаже врага.
  И тук Маруся ще изскърца:
  - На пълна степен!
  А също и с голите си пръсти ще натисне бутона на джойстика.
  . ГЛАВА Љ 5
  Руските войски вече обкръжиха Осло. Битките се водят за всеки храст и къща.
  В центъра царската армия отново отблъсква германското настъпление. Олег Рибаченко, както винаги, е на преден план и се бори уверено. Руската артилерия работи като часовник.
  Всичко точно и точно...
  През октомври руските войски най-накрая отрязаха Африка от земните доставки, освобождавайки Мароко. Нацистите се озоваха в своеобразен котел.
  Дори на черния континент. Хитлер се тресеше от ярост, но не можеше да яде нищо.
  Да, той се мушна в Русия... Зимата наближаваше. Олег Рибаченко, въпреки че започна да вали сняг, все още тича бос и по шорти. Е, момче - какво ще вземеш! И доста безстрашно момче.
  И хвърля гранати с голи пръсти.
  И пее:
  - Нека бягаме несръчно,
  Бронирани танкове в локвите...
  А на покрива е картечница -
  артилерист Чебурашка,
  Стрелец на крокодил!
  Шакокляк е в атака!
  Момчето-терминатор хвърли граната с боси пръсти, разкъсвайки нацистите и запя:
  - И аз играя с динамит,
  Пред минувачите!
  Как ще се свенят фриците!
  Всички лъжат, а аз отивам!
  И момчето е наистина забавно! Но вече в армията повече от петдесет години. И просто дявол! Дори руса!
  Олег Рибаченко отново хвърля граната с бос крак и реве:
  - Слава на царя и Николай и Владимир Трети!
  И си помислих, че нека не бъркат Владимир Кирилович Романов с Владимир Путин! Великите царе Романови са невероятно семейство! Тези, които направиха Русия най-голямата империя!
  И не толкова разглезени от късмета, колкото Путин!
  Но сега руските войски отблъскват нова атака.
  Ноември идва. Нацистите останаха без дъх. Но нови резерви се хвърлят в битка. В Африка вече ги довършват. Трудно е за фашистите.
  Така те изхвърлят гнева си върху затворниците. Ето ги и красивата Николета. Съблякоха я до бикините и я поведоха през пресния ноемврийски сняг.
  Момиче с вързани ръце, почти голо, минава през снежните преспи, оставяйки голи, изящни следи. Тя е толкова красива. И германците я следват, бият я с камшици. И те бият себе си красавица, бият. От изрязания му гръб капе кръв.
  Николета само стисна зъби. И гордо вдига глава. И медночервената й коса се развява като пролетарско знаме.
  И босите й крака също станаха алени, но момичето дори не повдига вежда.
  Каква феноменална смелост притежава.
  Въпреки че нацистите вече го взеха и го сложиха в голите си гърди с факла. Но дори тогава момичето само потръпна, но не извика.
  Тя има такава голяма вяра...
  Момичето е изтеглено на стелаж, ставите й са усукани. След това се разпалва огън под боси крака. Облизва босите крака на красавицата. И с нажежени вериги бичат голото тяло на красавицата.
  Николета запя в отговор;
  Аз съм Чернобог, дъщерята на злия Бог,
  Създавам хаос, сея разруха...
  Моето величие не може да бъде преодоляно,
  Само яростно отмъщение гори в душата!
  
  Като дете исках добро момиче,
  Тя пишеше поезия и хранеше котки ...
  Стана рано сутринта
  Над него пърхаха крилата на херувимите!
  
  Но сега знам какво е зло
  Какво прави този свят нещастен...
  И какво добре казваш?
  Ето страстно обичаното унищожение!
  
  И показа момичешкия си плам,
  Каква искряща дъщеря на Бог се превърна...
  Ще завладеем просторите на вселената,
  Нека покажем сила, много мощна!
  
  Велик татко този Чернобог,
  Той внася хаос, войни във вселената...
  Молиш се на Сварог да помогне,
  Всъщност получавате възнаграждение!
  
  Затова казах, спаси Господ,
  Нека гневът кипи в сърцето ти...
  Ще градим щастие, вярвам в кръвта,
  Нека утробата се напълни до ръба!
  
  Обичам лукавството, подлостта и измамата,
  Как да измамим тирана Сталин...
  Не може да бъде засрамено
  И колко мъгла има по света!
  
  Тук предложих да се направи силен ход,
  Един удар за унищожаване на злото...
  Но един много черен Бог се влюби,
  Във всички въпроси, както тези, така и отвъдното!
  
  Как се оказах свикнал със злото,
  И в сърцето на яростта, яростно подхранена ...
  Изчезнала жажда за радост, доброта,
  Щом гневът проникна от пиедестала!
  
  Ами Сталин - той също е зъл,
  За Хитлер, така че няма съмнение...
  Чингис хан беше толкова готин бандит
  И колко души успя да осакати!
  
  Така че аз казвам защо да бъдем добри,
  Ако в това няма и най-малък личен интерес...
  Когато си кълвач - умът ти е длето,
  И изчезна при глупави мисли!
  
  Затова казвам на себе си и на другите,
  Служи на силата като черно мастило...
  Тогава ще завладеем простора на вселената,
  Вълните ще пробият вселената!
  
  Ще направим злото толкова силно
  Ще даде на яростта безсмъртие,
  Тези, които са слаби духом, вече са издухани,
  И ние сме най-силните хора, които вярват в това!
  
  Накратко, навсякъде ще станем по-силни,
  Вдигнете меча на кръвта над вселената...
  И нашата ярост също ще бъде с нея,
  Ще получим призвание, пълно със съдба!
  
  Накратко, верен съм на Чернобог,
  Служи на тази тъмна сила с цялото си сърце...
  Душата ми е като криле на орел
  Тези, които са с Черния Бог, са непобедими!
  Войната между Русия и коалицията на Хитлер продължи. До декември руските войски най-накрая довършиха италианците, принуждавайки ги да капитулират в Африка и почти довършиха германците там. Беше изчистено от Фриц и Норвегия.
  Сега царската армия премина в настъпление на 25 декември. Избухнаха ожесточени боеве. През зимата руските танкове бяха очевидно по-силни. И прониза през отбраната на врага.
  Олег Рибаченко, това вечно момче, тичаше бос и по шорти през снега, пеейки:
  - Това е нашата последна и решаваща битка! Да умрем за Отечеството - войниците са зад мен!
  Руските танкове са много пъргави по отношение на газотурбинните двигатели. И нацистите не могат да ги спрат толкова лесно.
  Тук напред се втурва "Николай" -5. Има пет момичета, които пламенно пеят:
  - Никой няма да ни спре, руският свят не може да бъде победен!
  И от оръдие как се тръшка! Всъщност се оказва просто страхотно! Момичета въпреки студа, по бикини и боси. И те се застрелват, и не мислят да спрат.
  Те са просто дива, неистова сила.
  Альонушка обича не само да стреля, въпреки че натискаше бутона на джойстика с голи пръсти и удря германеца, но и да съчинява истории.
  Например тя написа как едно момиче отиде в далечни земи, за да спаси коте. Тридесет и три дни вървях бос по каменист път, събаряйки нежните си крака в кръвта.
  И все пак успях да намеря животното. За това феята изпълни желанието си и момичето се омъжи за принца.
  Аленушка обаче си помисли, защо й трябва съпруг за офицер от руската армия? По-добре да имаш куп любовници. И повече пари и повече забавление. В крайна сметка мъжете са толкова различни. И с тях, разбира се, изпитвате удоволствие по различни начини. Ами съпругът? Бързо ще се отегчите с него и ще се отегчите!
  Но млад мъж, който тепърва започва да открива света на възрастните, е много по-интересен.
  И Аленка стреля отново, удряйки немския Е-100.
  И движи много красивите си крака, като тези на древногръцка богиня.
  И тогава Анюта стреля. Също и голи пръсти. И чупи немското оръдие.
  Тогава момичето казва:
  - В Русия има много умни хора, но цар Владимир е най-добрият от царете!
  Августин отбеляза:
  - И Николай II не беше лош! О, ние не знаехме как да ценим кралете!
  Мария пееше, стреляйки по нацистите с босите си пръсти и се ухилявайки:
  - Необходимо е да се подчиняваме на руснаците, с чисто сърце и по-мъдро! И за слава на Николай, той е великият цар на царете!
  И Маруся изпя нещо ... И тя също играе с босите си крака ...
  Руските войски напредват. Олег Рибаченко също се бие. Той все още е десетгодишно момче. Такава е цената на безсмъртието. Да, но колко добре и весело се чувства! Има толкова много енергия и кипящ поток от сила.
  Момчето хвърля граната с бос крак и изскърца:
  - Аз съм тигър, не котка, сега живее в мен, не Леополд, а Леопард!
  Момчето майор, както винаги, е в искрящ удар. Не спирайте нацистите.
  Тук руските войски на 1 януари вече напълно изчистиха територията си от войските на Германия и Италия и влязоха във владение на Третия райх.
  В същото време руските части навлязоха в Мексико. Новата 1956 година дойде.
  За руснаците това започна с нови победи. 7 януари предаде останките от германските войски в Африка. И целият Черен континент стана руски.
  Сега обладаният от демони фюрер осъзна, че е напълно прецакан. И той предложи на Русия преговори.
  На което цар Владимир отговорил:
  - Ще говорим само за безусловната капитулация на Третия райх и Италия!
  Какви мъдри думи! И войната продължава. Олег Рибаченко, разбира се, е в челните редици на атаката. Руските войски навлизат в Източна Прусия. Линиите на защита тук са силни. Трябва да пробиете с битки и няма да напредвате бързо.
  Едно от средствата за пробив бяха самоходните оръдия с бомбардировач Александър-4. Много мощен и смъртоносен.
  И също красиви момичета тук как да празнуваме тук. Те изстрелват снаряди, използвайки голите си пръсти, като натискат бутоните на джойстика. И унищожи касетите и пилотите на врага.
  Момичетата смело тичат през снега - за това са руските жени. И е хвърлен в битка от индианците и китайците. Те вече буквално запълват с труповете си подстъпите към окопите. Но все пак успяват да го вземат.
  Руската армия навлиза.
  Стратегът Василевски обаче прехвърля основния удар към Италия - която е доста по-слаба. И сега руските войници печелят една победа след друга.
  Януари беше много успешен. Руските войски преобърнаха италианците и оседлаха Алпите. И през февруари те окупираха Венеция. И влязоха в Лорбандиния. Превзеха и Познан. Немците отстъпиха. На 2 март Клайпеда падна. Руските войски напредват през Източна Прусия в бавна, твърде гъста отбрана. Трябваше буквално да прогоря пътя с черупки.
  Но в Италия фронтът на пастата се срина. И руските войски се втурнаха към Рим. На 30 март 1956 г. започва нападението на столицата на Италия. Така хората платиха за амбициите на семейство Мусолини.
  Рим, столицата на Италия, е атакуван. Схватките са ожесточени. Въпреки че италианците все повече се отказват. Тук момичетата се бият много красиви и по бикини и боси. Воините хвърлят гранати с краката си и нокаутират воините на Мусолини.
  Красиви момичета тук и разбира се много секси. И с мускулите на титаните. А как хвърлят гранати с боси крака е просто невероятно.
  Наташка отива напред и стреля, докато ръмжи:
  - За Родината хубава в сърцето, моят лъчист огън гори!
  Зоя, стреля, пее заедно:
  - Да отворим вратата към постиженията! Нашата вяра и царят е монолит!
  И тогава има Аврора, като голи пръсти, червенокоса кучка ще пусне дискове. И нарязаните италианци падат.
  И тогава Светлана пее агресивно, оголивайки зъби:
  - Ще убием всички! Ще смажем всички!
  Хвърлят дискове с боси крака и точат фашистите. Така Мусолини попадна под разглобяването на момичетата. Априлското нападение от 1956 г. беше ожесточено и с много въображение.
  И тук танковете карат, адски огнени колони изригват от стволовете им.
  Момичетата напредват и хвърлят гранати с боси крака. И как плюят нещо кърваво.
  И се смеят...
  Наташа запя пламенно:
  - Цар Владимир, дай Хитлер в лицето!
  И да намигне със сапфирените си очи. Такова прекрасно момиче.
  Момичетата се втурват с дива ярост. Стрелят от картечници. Те косят врага, те разпръсват нацистите. И след това е Олимпиадата. И в ръцете на могъщата жена-герой държи огнехвъргачка. И той ще го вземе и ще го удари, ама как ще тръшка.
  Чипсовете летят от нацистите във всички посоки. И воините също как искат да се смеят.
  После ще запее:
  - Мусолини ще бъде бит! Нашето приятелство е монолит!
  И пак със сапфирени очи намига! И удари нацистите.
  И какво искаше? По едно време Рим е превзет от славяните под ръководството на Атила. И сега руснаците поемат властта.
  Олимпиас, пържейки живи противници с лъч, пееше:
  - Ярко слънце на надеждата
  Отново се издига над страната..
  Русия печели както преди -
  Воини на Вермахта бият!
  
  Руски орел над планетата
  Криле, разперени, излитайте...
  Врагът ще бъде призован за сметка -
  Ще бъде победен - счупен!
  След падането на Рим италианските войски започват масово да се предават. Империята на Мусолини, този младши военен партньор на Третия райх, изгаряше.
  Руските войски превзеха Неапол почти без съпротива и кацнаха в Сицилия. Там също почти нямаше съпротива. А Хитлер беше в истерия.
  До края на май Италия беше завършена. Водени са стотици хиляди затворници.
  Руски момичета ги слагаха на колене и се принуждаваха да целуват босите им крака. Те послушно се засмяха. Някои, особено млади мъже, го правеха с ентусиазъм.
  Момичетата доста стенеха.
  Вечното момче Олег Рибаченко принуди пленниците да целуват босите им детски крака.
  Те го направиха с достатъчно желание. Момчетата бяха много красиви, мускулести и руси. Вярно, той все още беше твърде малък и не искаше да прави нещо по-сериозно с дамите. Но когато грубите токчета гъделичкат с езика - хубаво е!
  Олег Рибаченко залови генерала и получи друга заповед. С което много се гордееше.
  Мусолини-младши е предаден от собственото си обкръжение и царска Русия получава нова победа. И Бенедито Мусолини-старши не доживя да види своя срам и краха на фашизма в Италия. Същата съдба обаче очаква нацистите в Германия. Руските войски се придвижват в началото на юни 1956 г. в настъпление. Австрия беше основната цел.
  Елизавета и нейният екипаж на "Николай"-5 се движат срещу немците. Руските войски се стремят да обкръжат Виена.
  Фюрерът, разбира се, се оказа в трудна ситуация. Притежанията на германците в Африка, Скандинавия и по-голямата част от САЩ са загубени. И сега битките вече се провеждат изключително на територията на Третия райх. Което, разбира се, е по-неприятно за германците. Руските войски влязоха и в Мексико. Лейди Грей де Монка командва танков екипаж в тази страна.
  А Елизабет води "Николай" -5 из Виена. Основният му опонент е Е-50, който царската машина пробива като попивачка.
  Елизабет стреля, използвайки голите си пръсти, натискайки бутоните на джойстика.
  Удари немски танк и изчурулика:
  - Ще дадем сърцата си за Свети Николай Русия!
  Екатерина също стреля с голи пръсти и коригира партньора си:
  - Вероятно все пак е по-правилно да се каже Владимир!
  Елизабет отново изстреля с боси пръсти и изчурулика:
  - Но все пак император Николай, който ни даде населението на Китай, направи Русия непобедима!
  Всъщност в пехотата, изпратена да щурмува германските позиции, китайците бяха изцяло напред. Те буквално хвърляха трупове. Но те пробиха.
  Обикновено руснаците се биеха в самолети и танкове. Пехота от китайци, индийци, азиатци. Има много китайци. Освен това светлата глава Николай II въведе полигамията при реформирането на православието и допълнителни китайци са изпратени в битка. А руснаците взимат за съпруги вдовици и неомъжени китайки.
  Хитра стратегия.
  И китайците се изкачват на щурм, загиват и пробиват отбраната на германците.
  Елена, използвайки голите си пръсти, натиска бутоните на джойстика и отново удря фрица.
  И пее:
  - За Света Русия ще се борим смело!
  След това момичето ще го вземе и ще намигне. И оголи белите си зъби! И тя е толкова агресивна.
  И ето как ще щракнат Олимпиадата. И той също бие с голи пръсти и мачка.
  Тогава ще извика:
  - Аз съм смъртоносна кобра!
  Трябва да се отбележи, че резервоарът Е-50 може да бъде опасен. Неговото 88 мм оръдие с цев 100 EL е бързострелящо, дванадесет изстрела в минута и много точно. Често удря броня и може да причини щети.
  Затова момичетата се опитват да държат главния немски танк настрана. Особено близо, неговата проникваща способност се увеличава драстично. А германците имат ядро в черупка или от уран, или от волфрам. Вярно е, че след загубата на Африка и урановите находища в Конго, силата на германските войски започна да изсъхва.
  А момичетата са толкова красиви и боси и готини.
  Тук те си пеят с ентусиазъм:
  - Сияе като звезда по целия свят,
  През тъмния мрак...
  Великият герой цар Владимир,
  Не познава болка, няма страх!
  
  Враговете се оттеглят пред вас
  Тълпата аплодира...
  Русия те приема -
  Силна ръка управлява!
  Борбени момичета, не можете да кажете нищо срещу тях. И краката им са толкова боси и изсечени. Когато пленените германци ги целуват, става ясно, че това харесва и момичетата, и мъжете. И воините доста пищят.
  И оголиха перлените си зъби.
  Това са едни готини момичета. И с голи пръсти, друг фашист е нокаутиран от Елизабет.
  Тогава, както се казва:
  - Слава на великото Отечество!
  И така Катрин ще стреля. Той ще удари вражеския танк, ще попие Fritz и ще изскърца:
  - Смърт на враговете!
  И там Елена също удря, използвайки голите си пръсти, натискайки ги върху бутоните на джойстика. И чурулика:
  - За Родината във величие!
  И тогава снарядът ще изстреля и изключителната олимпиада - също блондинка. И докато чурулика:
  - За велика Русия!
  А момичетата са пълни с пълен ентусиазъм.
  Тук идва танкът Е-75. Неговото оръдие е по-мощно: 128 мм и може да нанесе повече щети. Освен това този танк има по-добра защита и по-дебела броня.
  Но Елизабет е като глупачка. И той ще пусне нещо смъртоносно, проникващо от разстояние. А от германеца са останали само парчета скъсан метал.
  И момичето ще пее:
  - Света красота и голяма мечта!
  След това той ще покаже езика.
  Немските танкове Е-75 напоследък станаха по-масови. Те имат по-дълъг пистолет, което ви позволява да се справяте с руски танкове, особено тези, които са по-лесни. И това прави Fritz по-опасен.
  Но съветските момичета не се смущават от това. И смазват фрица.
  А самите воини са още повече в жегата по бикини и боси. И се борят много уверено.
  Те печелят с огромно мнозинство.
  Катрин стреля по нацистите и пееше:
  - Но честно казано! Смазвам всички фрици без изключение!
  Елена също стреля с боси пръсти и чурулика:
  - Ще спечелим всички и, разбира се!
  Олимпиадата също победи нацистите без съжаление. Тя е такава непобедима кучка.
  А също и с помощта на голи пръсти.
  Наташа и нейният екип се бият на танка Кондратенко-6. Тази кола е малко по-лека, но по-мобилна от Николай. Разбира се, с по-малко тегло, калибърът е по-малък, а бронята е малко по-тънка. А това означава, че рискът от смърт е много по-голям.
  Но момичетата, трябва да кажа, изобщо не се смущават. И се бият като бойни гиганти.
  Наташа пее, активно снимайки:
  - Това ще бъде нашата победа!
  И натиска бутоните на джойстика с босите си пръсти.
  Зоя също стреля, с помощта на босите си крака и скърца:
  - Цар Владимир напред!
  И всички момичета залаяха в хор:
  - Слава на загиналите герои!
  След това Аврора стреля, обърна немския танк и издаде:
  - Никой няма да ни спре! Никой няма да ни победи!
  Тя също разтърси босите си крака.
  И тогава Светлана се предаде, използвайки голите си пръсти, и изръмжа с горната част на дробовете си:
  - Руснаците се бият яростно!
  И всички момичета възкликнаха в хор:
  - Силен войник юмрук!
  И отново красавиците се втурват в битка. Стреляйте точно и точно!
  Идва екипажите на Джейн, които удрят мексиканците. Освен това е много умна и красива дама.
  И момичетата в нейната карета - боси и по бикини. Те се борят с дива и спокойна ярост.
  Тогава Гертруд стреля, използвайки голите си пръсти, и изчурулика:
  - Аз съм момиче, което ще унищожи всички за части от секундата!
  И тук Маланя е като лупанет. И разбийте латино танка от разстояние.
  И там Матилда с помощта на босите си пръсти ще я удари.
  И се смейте:
  - Имам супер момиче!
  И воини от най-висш и яростен орден. Те не се чувстват слаби или ядосани.
  Като се чукат, те се чукат.
  И Альонка също се бори много уверено.
  До края на юни Виена е обкръжена. Нанесен е съкрушителен удар на Германия и нейния престиж. В същото време руските войски настъпват към Одер. Хвърлят в битка китайци, индийци, араби. И пробийте защитата на фриц.
  Хитлер, разбира се, вече е в паника. Как го притискаха момичетата по танкове и самолети.
  Тук са Албина и Алвина, двама руски пилоти. Също боси и по бикини, те събарят нацистите като круши с пръчка от клон. И за двойка те буквално правят такива чудеса.
  Албина свали пет самолета с един изстрел от своя изтребител "Петър Велики" и изпя:
  - Ние сме мечки на небето!
  Алвина свали шест самолета с един взрив от своя боен орел и изчурулика:
  - И ще смачкаме всички!
  В небето тази двойка вече беше легендарна!
  . ГЛАВА Љ6
  Момичетата бяха наградени със седем степени на Георгиевския кръст: сребърен кръст, сребърен кръст с лък, златен кръст, златен кръст с банка. Както и златен кръст с диаманти, и златен кръст с диаманти и лък. А най-високата степен е златен кръст звезда, с лък от диаманти. Наскоро беше учредена по-висока награда - голяма звезда от златен кръст, с диаманти и лък.
  Така че момичетата с право могат да се гордеят с постиженията си. И винаги, дори в студа, те се биеха само по бикини и изключително боси.
  Такива прекрасни момичета.
  Албина стреля и пее:
  - За най-добрите ни победи!
  Алвин продължи:
  Нека нашите внуци и дядовци да се гордеят с нас!
  Воини и всъщност - момичета от колосален клас!
  Те бият нацистите в небето и пеят:
  - Слава на Русия, Слава! Нашият цар Владимир е герой! Ще има сила в зората! Заровете Хитлер в земята!
  Разбира се, Владимир Кирилович Романов може да бъде много доволен от своите воини.
  Ако се бият, то по такъв начин, че да не можеш да вдигнеш копие срещу тях!
  Владимир Кирилович Романов е цар, който има всички шансове да сложи край на войните веднъж завинаги!
  И фашистите потръпват под ударите на царската армия ...
  Обградената Виена бързо падна. До средата на юли войските на царската империя излязоха на широк фронт към Одер. И Кьонигсберг беше напълно блокиран.
  И германците се оттеглиха отвъд Одер. И те се опитаха да създадат линия на отбрана там. Капиталова защита. Но през втората половина на юли руските войски започнаха настъпление срещу Хамбург... Нацистите бавно, но сигурно отстъпиха.
  Боят беше много ожесточен. Някои села смениха собственика няколко пъти. В битките участват и новите немски танкове от по-модерната серия AG, пирамидални. Те се отличаваха с добра защита от всички ъгли. Но царската армия ги превъзхожда.
  И голям брой азиатски пехотинци загинаха на фронтовете. Но те ви позволяват да се движите.
  Германците, от друга страна, също бяха изчерпани от човешки ресурси. До края на август Хамбург е обкръжен, а Мюнхен е блокиран.
  Германците загубиха значителна територия. И нямаха какво да задържат позициите си.
  Олег Рибаченко се биеше на преден план на територията на самата Германия. А вечното момче постоянно се усмихваше и оголяваше перлените си зъби.
  И там хвърляше гранати с боси, детски крака. Хубаво е да си дете - колко естествено е да си в жегата само по шорти. И тъй като си безсмъртен, можеш да бъдеш и полугол през зимата без риск да настинеш.
  И така момчето запя:
  - Бос, само бос,
  Под юлския гръм и под шума на прибоя!
  Бос, само бос
  Лесно е едно момче да бъде готин каубой!
  И детето-майор на тези фашисти продължава да се самоунищожава. И те отчаяно контраатакуват.
  Вече е септември... Започва да вали... Царските войски, напълнили се с труповете на китайците, превземат Мюнхен и Хамбург и настъпват към Рурската област. Най-важният в индустрията на Германия.
  А германците отчаяно отвръщат на удара.
  Наташа се бие на танка си и ръмжи:
  - Фашистите ще бъдат изключително стегнати!
  И с голи пръсти, докато натиска бутоните на джойстика. И ще изстрелва снаряди по нацистите.
  И после е Зоя, как е плеснала. А също и с помощта на голи пръсти.
  И също пейте:
  - Русия е това, което е против Хитлер!
  И тогава ето Аврора, тя ще направи агресивен маниер. А също и с помощта на голи пръсти на краката:
  - За руския начин!
  А зад тях е Светлана, която също ще пусне смъртоносен снаряд. Пробийте немски танк и изскърцайте:
  - За цар Владимир Кирилович!
  И също ще си покаже езика.
  Момичетата са полудели тук.
  Аленка на тежък танк също смазва нацистите. И ги бие от разстояние.
  Воинът запя:
  - С гърдите си покорих половината свят!
  И гърдите на Аленка с алени зърна.
  И тогава Анюта е като взрив с боси пръсти. Ще удари фашистки танк и ще бърбори:
  - Аз съм суперзвездно момиче! В книгите с разкази!
  И се усмихни...
  И тогава Августин ще пусне убиец снаряд. Смачкайте нацистите и се смейте:
  - Нека нашата армия бъде най-силна!
  И той също движи краката си ...
  И след тях Мария ще вземе, и ще рови нацистите. Завъртете се, агресивно отпуснато:
  - Голяма агресия сме момичета!
  И тогава Маруся ще освободи своето изключително смъртоносно, разрушително оръжие срещу нацистите. И с помощта на голи, момичешки крака.
  И след това пейте:
  - Ние сме тоталното поражение на враговете!
  Септември премина в много ожесточени битки. Германците отвърнаха яростно. Но през октомври, когато дъждовете се изляха по-силно, царската армия отново спечели предимство. И тя започна да се придвижва към Руру. След ожесточен щурм Кьонигсберг падна. Нацистите получиха нов шамар.
  А в южната част на Франция кралските войски обкръжиха Тулон. Така че нацистите прекараха изключително лошо време.
  Хитлер беснее, но докато беше в Берлин. Позицията му беше слаба.
  Ясно е, че никой не искаше да слуша преговорите. Но нацистите заседнаха като мухи.
  През ноември войските на царската армия окупираха по-голямата част от региона на Рур с битки, като по този начин лиши Германия от основната производствена база.
  И през декември царската армия окупира цяла южна Франция и навлезе в Испания. И на германския фронт тя най-накрая завладя Рур. Освен това други земи на Германия също бяха заловени. И царската армия също кацна в Дания.
  Хитлер беснееше като ад в клетка, но не можеше да се сдържи.
  На католическата Коледа царските войски се придвижват към Париж. Въпреки снега и слана, екипът на Наташа беше бос и по бикини.
  Немците се предаваха все по-често. А французите изобщо не искаха да се бият с руснаците.
  Счупвайки немската батерия, Наташка отбеляза:
  - И така, всъщност на какво е разчитал обладаният Адолф, започвайки война с нас?
  Златокосата Зоя логично отбеляза:
  - Вероятно фактът, че ние, паднали под натиск, ще паднем като монети от дупки джоб!
  Аврора смачка орех с боси пръсти на краката си. Тогава тя го сложи в устата си и отбеляза рационално:
  - Историята учи, че не учи нищо!
  Светлана натисна с босите си пръсти бутона на джойстика. Тя изби още едно немско оръдие и отговори:
  Нека бъдем страхотни бойци!
  Жените воини изглежда всъщност са решени да се бият и да спечелят.
  Олег Рибаченко е босо момче, което се състезава по шорти и с гол мускулест торс. Той дори се люлее и реве:
  - Да победим фрица! Да победим Фриц! И бийте кофите!
  И момчето има такива бели, перлени зъби! Просто млад и негъвкав терминатор.
  Олег Рибаченко стреля при бягство. Убива фашисти и пее:
  - Руският дух е силата на царете, разбийте фрица!
  Момчето хвърли граната с бос крак и запя:
  - Руски валс, зората изгрява - в слава на царя!
  Наистина момчето се оказа много борбен. И издълбайте нацистите на първия номер.
  И момичетата се борят здраво. Ето я Мирабела... И пилот от най-висок клас. Никой не може да я спре. Тя събаря фрица и пее, оголила зъби:
  - Лудо момиче! Ето я етикета!
  И той ще вземе и ще изстреля ракета!
  Да, тук има жени! Когато руските момичета се бият, тогава никаква сила не може да им устои.
  Мирабела свали седем германски самолета с един взрив от пет въздушни оръдия и изчурулика:
  - Цар Владимир Кирилович е нашият Бог!
  И момичето пляска босите си крака по стъклото.
  А също така Албина и Алвина се бият в небето.
  Те са толкова прекрасни кражби. Все повече и повече акаунти печелят. И докато пеят:
  - В небето ние сме съвършенство! Асове, ние сме съвършенство! От усмивка до жест - отвъд похвала!
  Албина свали четири немски самолета с един изстрел и изчурулика:
  - Ах, какво блаженство! Какво е съвършенството в битката!
  Алвина отсече пет германски самолета и продължи:
  - Да познаваш съвършенството в битката! И готин идеален!
  Воините пееха в хор, посичайки нацистите:
  - Момичета! По-твърди момичета! Момичета! По-твърди момичета!
  Те показаха своя агресивен бушон. Те не притиснаха спускането, всъщност, на нито един от нацистките асове.
  Но нацистите, разбира се, под див натиск.
  Хитлер е в бункер в Берлин и го бомбардират като хлебарка. Какво искаше той? Завършен фашист номер едно! Той отиде в царска Русия, а сега самият той е мачкан като хлебарка.
  Цар Владимир Кирилович в момента почива от зимата на брега на Индийския океан. Пред него танцуват красиви момичета от различни раси и националности.
  Кралят обаче няма нищо против да гледа гладиаторски битки. Ето, например, две момичета срещу две красавици.
  Бият се с пластмасови мечове, за да не се осакатят. Те обаче се борят отчаяно.
  Това са воините. Следва яростна размяна на удари. Две блондинки и две червенокоси...
  Цар Владимир попита фелдмаршал Василевски:
  - Кое е най-трудното във войната с германците?
  Фелдмаршалът отговори честно:
  - Спечелете увереност! Едва в самото начало, когато врагът започна да напредва, се почувствах неудобно. И сега започнахме да побеждаваме и всичко е ясно във враговете! - Фелдмаршал Василевич, този главен стратег, пиеше вино.
  Владимир Кирилович логично отбеляза:
  - Изключително трудно е да печелиш през цялото време! Но ние показахме, че сме способни на много! И сега ще има време и целият свят ще стане спокоен!
  Фелдмаршал Василевски потвърди:
  - Вярвам в това!
  Момичетата натъпкаха синини по голите си тела и изглеждаха изключително нервни.
  Те се биеха, разбира се, не като в дните на Древен Рим - те се опитваха да не причиняват много вреда на себе си. Но те бяха активни.
  Междувременно боевете продължиха. През януари царските войски превземат Париж в движение. Превзета е и столицата на Дания Копенхаген. Германските войски отслабваха. Руснаците продължават да напредват през самата Германия. Фриц се бореше отчаяно, но силата им беше разбита.
  Олег Рибаченко, това безсмъртно момче скочи бос в снега и се втурна пред всички, за да атакува, без изобщо да се страхува от огън. И докато подсвирква:
  - Който е свикнал да се бори за победа,
  Определено победи врага...
  Той се смее весело и постига много,
  И Хитлер ще бъде бит жестоко!
  И с бос крак на момчето ще хвърли граната! И той оголи перлените си големи зъби над годините си. Да, той вече има уста като вълк. Ще прегризе всяко гърло.
  А момичетата с танкове се движат от юг към север на Германия. Тук те излизат в морето. И само земите край Берлин и Померания ще останат на фрици.
  Наташка, избивайки фашистки танкове, отбеляза:
  - И на войната е забавно по свой начин!
  Зоя, удряйки нацистите, се съгласи:
  - Не може да бъде по-добре! Особено когато печелим!
  Аврора, стреляйки с голи пръсти, каза:
  - Всичко невъзможно е възможно във Вселената, макар и малко...
  И червенокосото момиче се смее!
  Жените воини потрепват от неистова радост и ярост. И смазват германците.
  В същото време царските войски настъпват през Испания и вече се приближават до Севиля.
  Олга в бронетранспортьор стреля по германците и полицейските войски.
  Местните испанци почти не се съпротивляват. Друга държава пада под брадвата на Русия.
  Олег стреля и пее:
  - Висш пилотаж, ще има баш на баш!
  А партньорката й Алис изчурулика:
  - Величието на руснаците беше признато от планетата,
  Фашизмът беше съкрушен с удар на меч...
  Ние сме обичани и ценени от всички нации по света,
  Да устоим на великия свещен царизъм!
  А момичетата ще пляскат и ще натискат джойстика с боси пръсти.
  Войната между царската империя на Владимир Кирилович Романов и нацистка Германия продължава.
  Руските войски почти напълно освободиха Франция от нацистките орди. Февруари 1957 г.... Царската армия освобождава Португалия.
  На 23 февруари руските части от Дания и Германия се обединяват.
  Олег Рибаченко, това вечно момче, пляска в калта с боси крака. Детето-майор крещи с горната част на гърлото си:
  - Слава на руския цар Владимир Трети! Ще хака Хитлер, ще меря с камшик!
  И момчето отново ще изкрещи и с голите си пръсти ще хвърли остро отточен диск. И удари фашиста в гърлото. И тогава с гол, детски крак ще хвърли бумеранг и веднага ще пререже гърлата на петима фрици.
  Да, лоша идея на Хитлер да атакува такава империя.
  Наташа и нейният екип довършват последните германци в Португалия. Техният танк е безмилостен в унищожаването.
  И също така натискат бутоните на джойстика с голите си пръсти, правейки яростно разрушение.
  Зоя стреля, разби германското оръдие и запя:
  - За Русия и свободата докрай!
  Аврора, с помощта на босите си пръсти, рита нациста и изчурулика с апломб:
  - Бог да пази краля!
  Светлана също рита, натискайки бутоните на джойстика с пръстите на босите си крака и изскърца:
  - Силен суверен!
  Момичета разбиват нацистите. Но тогава се появи нов нацистки танк "Маус" -4. Много мощен модел - триста тона тегло и 310-милиметров пистолет. Той може да проникне на голямо разстояние, а самият той има толкова дебела броня, че танкът Кондратенко-6 няма да го вземе от никакъв ъгъл.
  Наташа командва:
  - Момичета, трябва да се приближим и да се натиснем в долната част на борда, между пързалките - това е единственият ни шанс!
  Зоя блъсна немското оръдие с боси пръсти и запя:
  - Съдбата ти дава последния шанс, но побързай! В дъжд, градушка и сняг!
  Августин също блъскаше и чуруликаше:
  - Последният шанс, съдбата ти дава! Да живее ходенето и ежедневното бягане!
  И също с голи пръсти, но как ще се извие. И да унищожи фашистите.
  Светлана изрева:
  - За нови граници и блестящи победи!
  Руският танк излетя, набирайки скорост. И момичетата ще го вземат и ще пеят:
  - Силен суверен, най-славен във века, Царю православен, цари за слава, за слава на нас!
  И отново ускориха, отдалечавайки се от тежък снаряд, изпратен от оръдие, което имаше германският Маус-4. Момичетата изпищяха:
  - Не се огъвайте в овнешки рог! Така че ти Хитлер - умри!
  И резервоарът им се ускорява. Като малък боксьор, който атакува голям. Но шансовете са, разбира се, петдесет на петдесет.
  Наташа, следвайки движението на танка, си спомни как се боксира с мъж на ринга. Тя пропусна ударите и я пребиха, но се удържа. И тогава уверено щракна. И тя улови движението на врага, и то в брадичката. В безсъзнание!
  Получи хиляда златни рубли. Това е бойното момиче. Ако го направи, значи ще го направи!
  Наташа разтърси бос крак и запя:
  - Това не е последната битка, но има решаваща! За слава на Отечеството, за Родината и чест!
  И сега танкът им се изплъзва отстрани и изпраща снаряд... Зоя също използваше голи пръсти, такова златокосо момиче, и пъргаво като маймуна. И Маус-4 започна да се пръска. Очевидно е имал взривени снаряди. И тогава как ще откъсне кулите, и ще лети високо във въздуха!
  Момичетата викат в един глас:
  - Победа! Страхотна победа!
  И още един танк в списъка им!
  На 1 март 1957 г. руските войски започват да преминават Елба. Изглежда, че Хитлер е бил настъпен в гърлото.
  Момчето Олег Рибаченко хвърли граната с босия си детски крак, потопи фашистки танк и извика:
  - За нови, негъвкави граници!
  Танковият екипаж на Аленка завива на изток. Западна Германия и Франция вече са освободени. Под контрола на нацистите остават само земите между Одер и Елба. Е, също и Великобритания и Ирландия. Там последните сили на нацистите.
  Аленка, стреляйки по фашистките батареи, казва:
  - Цесаревич Николай,
  Ако трябва да царуваш...
  Никога не забравяй -
  Известно, че армията се бие!
  И тук отново беше изпратен с боси крака друг снаряд. И удари пистолета на Фриц.
  Изстрелва с голи пръсти и Анюта. Удря фашист и реве с върха на дробовете си:
  - Аз съм такова момиче - че Хитлер повръща!
  След това огнените нокти на Августин. Също добре насочен дявол и реве:
  - Към портите на ада!
  И използва боси крака.
  Мария стреля след нея. По същия начин, по който взема и удря, и крещи:
  - Никой няма да ми спре тигрица, никой никъде няма да спре босо момиче и ще ме бият!
  И после как ще режат олимпиадата. И той ще избие немски танк, като откъсне кулата като гъбена шапка от нея.
  И се кика:
  - За нови, стръмни граници!
  И пак ще си покаже езиците!
  Момичетата са толкова строги към себе си и отчаяно атакуват. И нацистите се давят под ударите им.
  На 2 март 1957 г. последните нацистки сили в Португалия се капитулират. Стана ясно, че настъпва зората на фашизма. По-точно зората? Кошмарен залез!
  И руските войски напредват. Германците все повече хвърлят оръжията си и се предават.
  Те падат на колене. И руски и китайски момичета целуват босите си крака.
  Изглежда толкова готино и страхотно. А нацистите се раздробяват и раздробяват.
  Екипажът на Наташа вече е във влака, който ще се бие на север с фриците.
  Момичетата седят в купето си. Играят карти с голи пръсти.
  Наташа отбеляза:
  - Това е интересно, когато вземем Берлин, какво следва?
  Зоя уверено отговори:
  - Следващият ще бъде Лондон!
  Огнената Аврора се изкикоти и отново попита:
  - И тогава?
  Зоя каза категорично:
  - Латинска Америка ще бъде наша! Няма да тържествуваме с нацистите!
  Светлана се съгласи с това:
  - Разбира се, че няма! Нека завладеем целия свят!
  Наташа ентусиазирано потвърди:
  - И тогава ще има мир, по целия свят!
  Момичетата пееха в един глас, композирайки, докато вървяха;
  Слава на Великата Русия на царизма,
  Където Владимир седи на трона ...
  Ще смажем ордите на злия фашизъм -
  Слава на армията и ние сме монолит!
  
  Във вярата на големите сърца бяха закалени,
  Родината ни с цялото си сърце...
  Ние сме синове на цар Николай
  И не са умрели за него напразно!
  
  Нашата родина ти си по-ценна от всичко,
  Нека вдигнем крилат, небесен поздрав ...
  Вие също се борите срещу Отечеството,
  Е, нека всички нацисти умрат!
  
  Хитлер искаше да вземе нашите земи,
  И злото куче се опита срещу краля ...
  Но ние сме нахални, няма да приемем това,
  Така че фашизмът ни нахлу напразно!
  
  Царят е мил и мъдър владетел,
  Реещи се като планински орел над планетата...
  Владимир ще бъде господар на ордата,
  Нашето приятелство е като стоманен монолит!
  
  Избиваме опората от краката на Фриц,
  оставяме Хитлер да се задуши в примката ...
  Ще предадем екзекуции на свирепи, на срам,
  Който действа като зло на Земята!
  
  Кралска сила и кралска мъдрост,
  Ще има фашисти, мачкани без мярка...
  Хитлер повярвайте ми, той направи страхотна глупост,
  И сега животът му е като нишка!
  
  Така че уважавайте великите крале
  Няма по-хладно от Романовите на Земята ...
  В битката на нацистите, ударете сърцата,
  Да отворим пътя към постиженията, мечтите!
  
  
  Петър Велики ни заведе до морето,
  Александър превзе Париж...
  Да, понякога се случваше скръб,
  Но Русия беше държана от херувим!
  
  При нас всичко е красиво
  И момичета и момчета вярват...
  Кралят управлява, правилно знаеш
  Макар че звяр звяр реве на прага!
  
  Няма граници, вярвайте в съвършенството
  Комунизмът скоро ще има крале...
  Ще отворим вратите за блаженство,
  Проклетият фашизъм е унищожен!
  
  За Русия границата не е определена,
  Ние, повярвайте ни, ще победим врага...
  Боси момичета, сякаш в Спарта,
  Е, нашият цар Владимир е един!
  
  Вярваме в Род - Великият Бог,
  Какво създаде съвършените славяни...
  Борим се за честта и свободата
  Да ударим по нацизма!
  
  Вие сте най-голямото семейство Романови,
  Ще управлява Русия завинаги...
  Великият крал, най-високият полет,
  Сатана няма да счупи орела!
  
  За любовта към Русия голяма,
  Изпращаме бойци в битка...
  Светци от икони прославят лица,
  В крайна сметка всеки воин също е крал!
  
  Сърцето ни гори за Родината,
  Ние сме готини момичета в битка...
  Ще се отворим малко в космоса, ще познаем вратата,
  Ще убия Адолф като кучка!
  
  Остава само малко до Берлин,
  Ще влезем, носейки славата на царете...
  Старостта не ни заплашва, момичета,
  Ние, повярвайте ми, не разливаме вода!
  
  Да погребем кой е зъл и подъл,
  Драконът ще бъде прочуто победен...
  И имаме златни икони,
  Родновери е вечен закон!
  Момичетата вършеха нацистите много известно, защо фриците им се поддадоха. Пролетта на 1957 г. Босите крака на момичетата плискат през локвите. И е толкова мило и много красиво. И когато пръстите на голите загорели крака хвърлят грахово зърно с антиматерия, способно да пробие всеки, дори и най-мощния фашистки танк.
  Хитлер в Берлин, където най-силните защитни пръстени са между Елба и Одер. И там трябва да се смачка специално.
  А какво да кажем за средата на март, а земята стана толкова влажна и мокра. Но това няма да спре момичетата и Олег Рибаченко.
  . ГЛАВА 7
  Боевете продължиха... Войските на царска Русия спряха, за да прегрупират силите си. В същото време десантът във Великобритания започна на 1 април. Времето все още е студено и бурно. Но този ден се оказа спокоен, тъй като руските войски започнаха да кацат.
  Аленка се биеше заедно с други момичета. Въпреки факта, че снегът все още не се е стопил навсякъде, момичетата нападнаха врага, като сами бяха боси и носеха само бикини.
  Аленка хвърли граната със смъртоносна сила с голи пръсти на краката си и изгука:
  - За царски победи!
  Анюта, която също стреля и голите й крака пуснаха експлозивен пакет дървени стърготини, извика:
  Нашата цел е да победим!
  Алла, отрязвайки враговете, се раздаде, оголивайки зъби:
  - Вярвам, че победата ще дойде.
  И тя хвърли бомба с боси пръсти. И разкъса куп фрици.
  Мери я последва. При това тя натисна аленото зърно на спусъка на базуката и счупи нацисткия танк.
  Момичето изпя:
  - Слава на ерата на комунизма!
  Олимпиадата също се биеше отчаяно. Тя биеше нацистите, смазваше ги и пееше:
  - Да здравствуват свети комунизъм! Нацизмът ще бъде победен!
  И държи буре с експлозив на боси подметки, докато го изстрелва. И той ще унищожи много противници.
  Макар че може да става дума за комунизъм да се пее, когато царското правителство е на власт, не е съвсем уместно.
  Нацистите се опитват да отвърнат по някакъв начин. Някои от британците също се противопоставят на руските войски. Това е отчасти разбираемо: бивши врагове, вечна конкуренция.
  Но все пак трябва да вземете този континент. И тогава ще дойде пълната и окончателна победа. Като нацистката защита между Елба и Одер.
  Макар че страданието тук е необикновено. Нацистите са бомбардирани от въздуха и притиснати. Самолети се бият в небето. И все още неразгадани дискове на Третия райх.
  Последното оръжие е страшно, но за щастие, поради високата цена и сложността при производството на машини, не е твърде масивно. И стяга съпротивлението.
  Ева и Гертруд на летяща чиния ловуват съветски машини. И продължават да ловуват.
  Жените воини управляват дискетите с голи пръсти и го правят точно и точно.
  Ева изпя със смях:
  Хитлер ще бъде с нас завинаги!
  Гертруд се засмя и отбеляза, оголивайки зъби:
  - И ние сме с него!
  И как натиска пръста на босия си крак върху бутона на джойстика, и тарани друг руски боец. А самата летяща чиния е неуязвима.
  Може би затова Хитлер реши на такава война, с могъща Русия, че имаше дискети.
  Но това не е достатъчно за победа.
  Най-добрите немски аса на реактивните изтребители Албин и Алвин. Те са смели момичета и се бият почти голи.
  Албина притисна босите си пръсти на краката си. Нокаутира руска кола тъжно отбеляза:
  - Войната е към своя край!
  Алвина, отрязвайки друг руски самолет, се съгласи:
  - За наше поражение има война!
  Албина ентусиазирано отбеляза:
  Но ние ще изпълним своя дълг.
  С помощта на голите си пръсти Алвина свали следващия самолет и изчурулика:
  - Разбира се, че ще го завършим!
  Момичетата със сигурност са смели, макар и жестоки. Те измъчваха четиринадесетгодишно момче. Първо тийнейджърът беше изтеглен на стелажа. Момчето се поколеба.
  След това окачиха блок на краката му и го притиснаха здраво. След това започнаха да висят тежести, разтягайки вените му и извивайки ставите му. Беше много болезнено и момчето изпъшка.
  След това Албина започна да бие момчето с камшик по гърба и задните части. И Алвина взе в ръцете си нажежен прът и започна да гори голите кръгли пети на момчето. От което така приятно и апетитно ухаеше на пържено месо. Все едно са пържени кебапчета и е толкова приятно да го мирише.
  Накрая Албина остави камшика и взе червените клещи от огъня. И ги свали от мъжкото съвършенство на момчето. Той беше изведен от див болков шок и се облегна назад.
  По-точно момчето умря измъчено.
  Алвина се разплака и отбеляза:
  - Съжалявам за него! Сега какво?
  Албина отвърна със смях:
  - Кожата за абажура, а месото храним на прасетата, за да са по-дебели!
  Алвин предложи:
  - Или може би е по-добре да го сложите на сапун?
  Албина, русокосото момиче, възрази:
  - Не! В него няма достатъчно мазнини - ще бъде нерентабилно!
  Тук те са очарователни руси воини. Красива на лице - яростна отвътре!
  А руските пилоти, особено Анастасия Ведмакова и Акулина Орлова, са страхотни в битки! И разбира се, те се бият боси.
  Анастасия изпя:
  - Всичко невъзможно е възможно на този свят!
  И с боси пръсти отряза немски самолет.
  Акулина, събаряйки друг враг, издаде:
  - Всички врагове се накисват в тоалетната!
  Анастасия се биеше по много борбен начин, използвайки голите си пръсти, едно великолепно момиче.
  И много красиви, любящи млади войници. Анастасия съществува от доста време, но изглежда страхотно. Талията е като на младо момиче, а зъбите й са перлени, а тя е свежа, нито една бръчка. Такава красота е просто вещица и привлича мъжете. Нищо чудно, че фамилията й е Ведмакова.
  Анастасия се бори с дива ярост и хладнокръвност едновременно. Самолетите се срутват масово.
  И тя има много кралски награди. Включително Георгиевски кръст от платина с лък от мечове и диаманти.
  Това е момиче: просто супер!
  Анастасия е готова да се бори смело и да победи. Тя има медночервена коса, толкова жилеща, гъста, къдрава. Чудесно момиче.
  Мирабела е медена блондинка и въобще супер момиче, и много войнствен пилот. Със страхотен усет към аеродинамиката.
  А също и с помощта на голи пръсти на краката той лесно сваля нацистки самолети.
  И пее:
  - Трудно е да се предвиди, разбира се.
  Какво ново има в този свят...
  Ще полетим към небето
  Седейки в звезден самолет!
  И тя изрязва друга нацистка машина, този път чрез натискане на аленото зърно, отбеляза тя;
  - Случва се, че млякото на войника не е изсъхнало на устните му, но той не праща куршуми в млякото и със зелената си младост кара старите хора в червено!
  Олег Рибаченко, който се превърна в истинска легенда в руската армия, смазвайки нацистите, отчаяно опитвайки се да изхвърлят съветските войски от плацдарма отвъд Елба, също състави цяла тетрадка от крилати афоризми.
  Добри афоризми, те се втурнаха като крилати коне в главата на вечното хлапе, когато изтребваше нацистите;
  Бъди поне малко хитра лисица, ако не искаш да се превръщаш в измазано магаре!
  Не вярвайте на политиците, за избирателите те са просто шкурка, която откъсва чипове от дъбове!
  Който не е кръгъл глупак, тази стотинка ще се превърне в тежка стотинка!
  Няма роднини в политиката, но има желаещи да споделят твоето като брат!
  Има много гадни неща в живота, но най-гадното нещо е когато животът свърши!
  Ако искаш да се доближиш до Бога, заковай маймуната в душата си на кръста!
  Човекът произлиза, ако не от маймуна, то поне престана да бъде маймуна!
  Ако си маймуна с ум, тогава лисицата ще те погълне като хищна боа!
  Няма нищо безкрайно, освен времето, необходимо на политиците да изпълнят обещанието!
  Ако лаеш много, ще хленчиш като бито куче!
  Не се доверявайте на този, който говори червено, и червеният огън може да изгори!
  Дори Бог не може да спори с жена и да издигне маймуната до нивото на човешката култура!
  Без любов няма усмивка, освен ако не е хищната усмивка на политик!
  Твърде дълго горе в облаците, безкрилата политика лети в комина!
  Една малка душа, винаги има амбицията на великан!
  Една малка душа има гигантска самонадеяност!
  Политикът е крадец, който пише закони за себе си и смята страната за територия на зоната!
  Политикът има седем петъка в седмицата, но когато трябва да изпълните обещанието, идва еврейската събота!
  Единството е добро, освен ако не се чифтосва с политик!
  Политикът е такова същество, че иска да направи овца от теб със свински методи!
  Свинските методи на политиците превръщат избирателите в котлет!
  Под свински владетел животът никога не е дебел!
  Да направиш прасе президент е твърде дебело!
  Ако искате да станете президент, хванете късмета си!
  Управник, който смята избирателите за овце е типична свиня!
  Бог е не само всемогъщество, но и готовност да отидеш на кръста заради другите!
  Владетел, който седи дълго на трона, кара държавата да затихва!
  Младият водач е като пресен кон, старият е като кобила със счупени копита!
  В средствата за постигане на Божествени висоти, политикът е самият Сатана!
  Политикът Бог е само в едно нещо, в измислянето на извинения защо неговите предизборни обещания бяха толкова дяволски провалени!
  Политикът е като бирата, добър само когато е студен и на масата!
  Политикът е сладък с речи, но горчивият привкус от тях изобщо не е бира!
  Политикът измъква истината от устата си само когато се представя погрешно!
  Политикът разпъва докрай избирателя, за да получи малко Божество!
  Дори мечата сила няма да ви спаси, ако сте умна колода!
  Лисицата е такъв звяр, че ще събори три кожи от лъв!
  Политикът тогава е най-силен, избирателите му са слаби на ум!
  Политикът процедира с мед, за да не плюе изобщо избирателят!
  Силно вземи палка, който има дървени стърготини в главата!
  Дъбът е царят на дърветата, дъбовата глава превръща всеки пън в предмет!
  Дъбът е устойчив на гниене, дъбовата глава е пълна с прах!
  Ако си пън, значи поне имаш кол на главата си!
  Неизвестното е страшно, но известното понякога те кара просто да се страхуваш!
  Знанието поражда увереност дори когато е трудно, невежеството поражда объркване, дори когато е лесно!
  Страхливец не е този, който се страхува, а този, който го мързи да възпитава смелост в себе си!
  Страхът е слабост, смелостта е сила, но се пазете от глупака в себе си!
  Който си позволи да го водят за носа, рискува да се изгуби сред трите бора!
  Прави ходенето в кръгове безкрайна глупост, с нулева изобретателност!
  Няма значение дали млякото на устните не е изсъхнало, по-лошо е, ако в сърцата има безчувствие!
  Застоял просеен хляб, горчива сол на покаянието!
  Мед от устата на политик, привлича тези, които не са изсъхнали мляко на устните си!
  Политикът не е крадец в закона, той е крадец, който създава закони!
  Политикът обещава сладък живот, излива мед от устата си, но лапите му са лепкави като муха!
  Красноречив политик, пиявица захапва портфейла на избирателя!
  Защо мълчанието е злато, защото се плаща!
  Кое е най-голямото нещо на света? Планина от обещания, дадени от политик!
  Политикът иска пари и власт, готов е да разкъса всеки!
  Политикът е преди всичко лисица, не винаги светла на външен вид, но винаги маха опашка!
  Политикът е щастлив да напълни портфейла ви с нищо друго освен празни обещания!
  Един политик е честен само за едно, когато казва - ние, значи вече няма свое аз!
  Какво има повече от атоми във Вселената? Маски и маски на политици!
  Това, което един политик прави най-охотно - чисти джобовете на избирателите!
  Политикът не винаги е ставал, но обещанията му винаги миришат на гнило!
  Политикът има седем петъка в седмицата, но слушането на гласоподаватели винаги е почивен ден!
  Кой беше първи? Политици, защото създадоха хаос!
  Не вярвайте в твърдостта на политиците на петлите, те винаги пеят от чужд глас на лисица!
  Ако политик се излива като славей, значи лисица му е направила саундтрак!
  По-скоро ракът на планината ще изсвири, отколкото политикът ще изпълни обещанието без да се изчерви!
  Политикът е като нощна фея, само денонощие обикновено грабва клиенти!
  Как е един политик като куче, когато говори много, тогава определено е кротен и има стопанин!
  Тези, за които гласуват със сърце, често се оказват с избиратели в черния дроб!
  Политикът е като водка, избирателят ще усети с черния си дроб, че е опен!
  Политикът си върти мозъка като водка, само че за разлика от него е пълен с мътност!
  Политикът обича да запълва мъглата, с прозрачната цел да забогатее!
  Политикът има много обещания, но още повече оправдания, ако не бъдат изпълнени!
  Политикът е лисица, но по-често сива!
  Политикът маха стърготини от дъбове, а жълъди събаря като прасе!
  Ако един политик е приказлив като трион, то той непременно ще направи пън от избирател!
  Политикът обича да говори за Бог, защото самият той е Сатана!
  Политикът е хитър като дявола, но ангел в раздаването на обещания!
  Политикът обича да се кръщава, но ръцете му винаги посягат към портфейла!
  Като гласувате за красноречив политик, рискувате после да плюете кръв!
  Обикновено хората избират между котки в шишка, вълци в овчи кожи и лисица с гнило сирене!
  Ако политикът изпълни обещанието си, вижте планината, дали ракът свири по нея!
  По-лесно е да окачите колобок, отколкото да принудите политик да изпълни обещанието си!
  Политикът е последователен само в едно - в търсене на печалба в собствения си джоб!
  Политикът сменя бойните си другари като ръкавици, само че ръцете му стават още по-мръсни от това!
  Политикът е такова животно, че прави елен от избирател!
  Политик, ако не вълк в овча кожа, то типичен овен!
  Политик, който не е лисица, после овен или елен!
  Политикът може да обещава планини, но след него само гребете развалините!
  Не бързайте да гласувате за петел, той ще ви кълве с вътрешности!
  Диктатор, това е лисица, на трона на лъв, заобиколена от овни!
  Ако не искаш да бъдеш елен, ти бъди малка лисица!
  Който не смята гарваните за дар, печели изборите!
  Можете да гласувате със сърцето си, но без ума си, победителят ще отбие мозъците!
  
  Политикът е лисица, която предпочита зеленото сирене като цвят на цвета на долара, от тези, които смятат гарвана!
  Жената не е ръкавица, щом смениш ръкавиците, непременно ще се спреш на мръсник, от знойни приключения!
  Гениалните момчета правят много повече открития, отколкото посредствените старци с инструкции!
  В младостта има огън в сърцето, открития в главата и в резултат на това победа!
  Пътят към успеха не винаги е прав, но не търпи извит в смирение гръб!
  Политикът се навежда в поклон, за да вдигне носа си по-високо!
  Политикът се кланя, после да наведе избирателя!
  Политикът е готов да копае земята с носа си, за да зарови отговорността си пред избирателите!
  Всичко невъзможно е възможно в нашия свят, а повярвайте ми, много е трудно да се живее, сякаш в стрелбище!
  Магарето с торба злато ще пробие крепостна стена по-добре от мамут със стоманен овен!
  Политик със златна уста, превръща избирателите в магарета, със златни торби с дарения!
  Кой е най-силният звяр? Разбира се дупе, натоварено с торба злато! Лисицата ще изгори жълтия цвят на предателството и златните монети на приношенията!
  Политиците често развяват червени знамена за жълтия цвят на монетите, които вземат от джобовете на избирателите, без да се изчервят!
  Червени речи на меки политици проливат горчиви сълзи на майки, чиито синове загинаха в кървава битка!
  Който обещава златни планини, не струва дори една счупена медна стотинка!
  Политикът се вие като заек, извива се като лисица, но понякога ще прегризе гърлото на избирателя като вълк!
  Политикът обича да брои пари в чуждия джоб, но обикновено се разплаща само за подкупи!
  Политикът е хитър с избирателя като лисица с колобок, само яде под аплодисменти!
  Политикът реже стърготини от избирателя със златен резец на сребристи речи, палачи меки!
  Дъбът гори в огъня дълго, но бързо се разпада от пламенната реч на политика!
  Понякога най-големият проблем на държавата, малкият ум на владетеля!
  Незначителност на трона, огромен проблем за държавата!
  Политикът често е хартиен тигър и лисица с зъби, той е роден за подли игри и е добър за трикове!
  Политикът не винаги е пълен портфейл, който всички обичат, а винаги джобен портфейл, който съсипва съвестта!
  Човек обича зелените в джоба си и мечтае на дивана, само парите са в мъглата, ако живеете в нирвана!
  Политикът охотно бие, но охотно оре, въпреки че се стреми да оре избирателя с цялата страст на енергична крава!
  Политик, който играе на гей омразата, няма да се изчерви, когато засмуче избирател в задника!
  Политиците под червени знамена не се изчервяват от срам, проливайки алена кръв!
  В света си или сив вълк, или бяла овца, или добре охранена лисица, или изяден заек, а в политиката с причина тиранинът дава блясък на демокрацията!
  Политикът има вълчи навици, навици като лисица, но дълбоко в себе си все пак е шоколадов заек, само че напълно негоден за избиратели!
  Колкото по-ревностно обещава един политик, толкова по-скоро избирателят ще замръзне в очакване!
  Политикът е като проститутка, работи много с езика си, но може да задоволи само интелектуален импотент!
  Каква е разликата между политик и проститутка? За проститутка клиентът винаги е прав, за политик избирателят винаги има проблеми!
  Политик с вик на петел, амбиция на орел, хватка на хвърчило, алчност на гарван, но все пак безкрил!
  Политикът често е умен като ботуш, но обува безумно избирателя!
  Всеки политик може да си обуе, но след това избирателят е скитник в живота!
  Политикът пъха ръката си в чантата ви, когато се прекръсти със сила, и го препъва, коленичил!
  Защо вярващите се наричат овце, стрижат ги измамници, които нямат нищо свято!
  Ако си овца, ще ходиш бос цял век, ако си коза, ще си останеш магаре! Ако си мъж с ума си, значи ще си щастлив завинаги!
  Истинска лисица в политиката може не само да остърже овца, но и да събори три кожи от лъв!
  Мъжът е длъжен да пропусне една жена, но където тя не попада в ситуация, в която не изисква женско търпение и мъжка смелост!
  Най-непотопяем е този, който не е непохватно сръчен във военните дела, а не дневник на разума!
  Ако жената е похотлива като котка, значи мъжът й има мишки в главата си!
  Най-ярките идеи са мрачни от политиката в сянка, когато се реализират!
  Една жена е хитра като лисица и дори управлява лъв, ако мъжът има ум на петел!
  Бог може всичко, само да надмине жената в исканията, Той е безсилен!
  Една жена, за да не я погълне мъж като боа, трябва да има жилото на кобра!
  Човек може да бъде подобен на Създателя във всичко, само подражанието като маймуна не го оцветява!
  Човекът може да надмине Всемогъщия Бог само с тщеславие и дори тогава, ако е интелектуално създаден от питекантроп!
  Една жена не иска да бъде пиле, но идеалният й мъж е петел!
  Жената лисица наистина има вълча хватка върху мъжете бобри!
  В политиката е като в гора, изядеш ли дъб прасе, ако заек изяде лисица, ако магаре - три кожи ще се ронят!
  Колкото по-ярка е жената, толкова повече е лисица!
  На сивите хора им липсва сиво вещество в мозъка, ярки личности, сиво в главата в големи количества!
  Сив човек е самотен като вълк и като заек няма покой!
  Ако един политик е голяма лисица, значи лъвският пай му е гарантиран!
  Лисица-политик лишава избирателя-гарван от възможността да язди като сирене в масло!
  Има по-малко звезди на небето, отколкото тълкуванията на Светото писание!
  Палач в червена роба, по-справедлив, политик с красноречие!
  Палачът има остра брадва, политикът има остра дума, първият му духа главата, вторият капе върху мозъка!
  Рязането на глави понякога е по-хуманно от капенето на мозъци!
  Ако оставиш политиците да ти капнат върху мозъците, ще си късаш косите от разочарование!
  Изказванията на политика са като вода за промиване на мозъци!
  Кой е най-големият Бог в политиката, какво създава беззаконие!
  Политикът винаги гледа избирателя като магаре с поглед лисица да оре!
  Една жена обича да излага бедното си тяло, за да се облича по-богато!
  Боса жена облича мъжа по-бързо, дори и да не е съвсем ботуш!
  С гол женски ток е по-лесно да завъртите мъж на модерни ботуши!
  За да получи модерни обувки за себе си, една жена трябва правилно да "обуе" мъж!
  Жена, която не знае как да оголи крака си навреме, ще остане "обута" завинаги!
  Твърде често, гледайки голи женски крака, мъжът рискува да се "обути" до състоянието на скитник!
  За да не останете завинаги боси, трябва да успеете да изхвърлите обувките си навреме!
  Бос крак на момиче е по-добър от брезентов ботуш на нашественик!
  Най-здравата броня няма да устои, пред нежната кожа, очарователните момичешки подметки!
  Жените много хитро се качват в мъжкия портфейл с боси крака!
  Най-лепкавата част от женското тяло за златни монети, боси крака и голи гърди!
  Една жена трябва понякога да си събуе обувките, за да не коленичи в нужда!
  С бос крак е по-лесно да поставиш мъж на колене!
  Бос във времето, никога бос!
  По-лесно е боса жена да изкачи златния връх!
  Ти си мъж с ботуши, ако не обичаш женските крака!
  Жена със стройни крака ще накара мъжа да се огъне в благоговение!
  Голите пръсти на краката са по-сръчни от ръцете, когато една жена вади монети от джоба на "обут" мъж!
  Най-умелото е жената да бутне мъж под петата с боси крака!
  Пътят към сърцето на мъжа е по-лесен за тъпчене с боси крака!
  Боси крака на момичета, по-упорити при изкачване на Еверест от мъжко сърце!
  Събувайки обувките си, за жената е по-лесно да прекоси пустинята на мъжкото безразличие!
  Ще си тъп като ботуш, ще удряш по петата и бос!
  Олег Рибаченко композира прекрасно. И се бие изпълнен с ентусиазъм и бойни качества.
  Ето страхотния танк Е-90. Има предна броня на кулата с 285 мм чело и 210 мм страни. Челото на корпуса е 250 мм при наклон от четиридесет и пет градуса, а страните са 210 мм. И 120 мм оръдие със 100 EL. Теглото на автомобила е доста голямо - 110 тона, но газотурбинният двигател е 2000 конски сили. Такава машина не е толкова лесна за преодоляване.
  Момчето подсвирна. И с всичка сила хвърли грахово зърно с домашна антиматерия вътре.
  И експлозивите избухват. Че наведнъж десет танка Е-90 ще бъдат хвърлени във въздуха и обърнати. Това е опустошителен удар.
  Момчето го взе и пак запя от радост;
  Химн на моята красива родина,
  Целият свят вдъхновява за подвиг...
  Да се биеш с руски воин е опасно,
  Той е истинският гигант!
  
  Ние можем да хванем кон с ръцете си,
  И счупете танка с яростна граната ...
  Момичето рита с бос крак
  Непобедима Родинска армия!
  
  Ние сме готови да се бием с нацистите,
  В крайна сметка нашата вяра е по-силна от метала ...
  В крайна сметка руснаците винаги са били в състояние да се бият,
  Станете син на Марс, мечтаех за дете!
  
  Искам да полетя момчето бързо в космоса,
  Време е вече да щурмуваме Берлин...
  Никога не е късно да станеш по-млад
  Над нас е златокрил херувим!
  
  Обичайте хората, Христос със Сварог,
  Имаме един бог, който знае всичко...
  Въпреки че Сатана яростно насочва рога си,
  Няма по-красива страна на Земята!
  
  За слава на нашите материали Русия,
  Готови да служат вярно на семейството...
  За нещо, което жените глупаво плачеха,
  Но животът няма да бъде прекъснат, знайте нишката!
  
  Във всичко, което четете, хора, Лада,
  Тя роди много богове...
  Ние сме по-силни от руснаците и китайците,
  Нека видим въплъщението на всички мечти!
  
  Да, Хитлер се втурва към Отечеството с орда,
  Има много сила, по дяволите на Сатаната...
  Русия се превърна в избрана страна
  Знайте лошо дали сме разделени!
  
  За Рода всички народи са просто деца,
  Обичат човечеството с душата си...
  И не ядосвай богинята Лада,
  Нека момчето в тази битка бъде трудно!
  
  Ние сме соколи, летящи като орли
  Мечовете са остри и здрави щитове...
  Момичета бягат с боси крака
  Силни дъщери, храбри синове!
  
  Ще победим и това е нашата истина
  Русия ще процъфтява...
  В битка става много горещо.
  Противникът и крадецът ще бъдат победени!
  Фашистът се натъкна на нашия силен юмрук,
  И Хитлер се удари в лицето...
  Такъв снаряд е скрит в чанта,
  Че дори ти си Господар на демоните!
  
  Победата ще бъде скоро, ние сме в Париж,
  Цъфти като роза руската земя...
  Ще се издигнем над небесните звезди,
  Народите по света са приятелско семейство!
  . ГЛАВА Љ 8
  На 15 април 1957 г. започва голяма офанзива на руските войски върху седемкратния нацистки отбранителен пръстен около Берлин. Боевете се оказаха много ожесточени и яростен огън падна върху позициите на нацистите. Артилерийската подготовка беше много жестока.
  Те също така използваха прожектори, за да ослепят врага. И започна настъплението на армадата на царските войски на Владимир Трети.
  Имаше много танкове. От тях Александър-7 стана добра кола. Машината, тежаща седемдесет тона, имаше добра скорост и мощна защита с мощно 130-мм оръдие. И не е толкова лесно да спреш или нокаутираш.
  Предната броня на това превозно средство побира почти всички противотанкови оръдия на Вермахта.
  Екипаж само от четирима души. Колата е висока по-малко от два метра. И носи себе си.
  Елизабет стреля по врага с босите си пръсти и изчурулика:
  - В името на идеите на светия царизъм!
  Екатерина също уволни и отбеляза:
  - Жената на война е като перла в черупка - може да е неудобно, но привлекателността узрява докрай!
  Елена също стреля с помощта на голите си пръсти и остроумно отбеляза:
  - Пияницата има червен нос, а не червен живот и почернена репутация!
  Елизабет отговори сериозно:
  - Това не важи за нас, ние не пием!
  Ефрасия отбеляза:
  - Водката е силна напитка, която превръща човека в мръсник!
  Елизабет, след като стреля по врага, се съгласи:
  - За политик-желе, словесната диария е характерна!
  Екатерина, стреляйки и доста уместно с помощта на голите си пръсти, отбеляза:
  - Политикът рядко е добър овчар, а винаги се стреми да подстриже косите на избирателя като агне!
  Елена, стреляща по нацистите, се съгласи:
  - Политикът е най-сладкият мед от речи, преминава в словесна диария!
  Ефрасия с готовност се съгласи с това:
  - Ако Господ превърна водата във вино, то политикът превръща словесната диария в златен дъжд в джоба си!
  Момичетата свършиха страхотна работа с резервоара си, като завъртяха батерията. Битката ескалира.
  След като за една нощ преодоляха първото било на Зееловските височини, съветските войски се опитаха да надградят успеха си през деня. Но голям брой радиоуправляеми минни полета, както и плътен огън от картечници и бързострелни оръдия, отново изтласкаха пехотата в земята. И твърде много танкове бяха взривени.
  Ремонтните екипи обаче бяха герои не по-лоши от бойните части и значителна част от превозните средства се върнаха в експлоатация до края на деня.
  Алис и Анджелика никога не си затваряха очите. Биеха се, стреляха, викаха нещо...
  Нацистите не бяха глупаци, по-специално, много от техните оръжия много успешно стояха в дълбините и след това бяха издигнати с крик. След това се разбиха...
  Най-разпространеният тип оръдие, разбира се, е 88-милиметрово зенитно оръдие. Универсално оръдие за стрелба по самолети, танкове и пехота. Само сменяйте снарядите... Истината е малко тромава, но все пак се използват специални крикове, предвидени за танкове и самоходни оръдия.
  Сред защитниците има много тийнейджъри и жени. Човешките ресурси на Третия райх са изчерпани, така че трябва да гребете всички подред. Дори десетгодишните момчета бойци не са рядкост. В крайна сметка те също могат да хвърлят бутилка с горима смес и да я поставят в пехотинец от засада.
  Отбранителната линия на Seelach е много мощна, дори започнаха да я изграждат още преди началото на Първата световна война, в случай че царската армия бъде хвърлена към Берлин. Да, още през осемнадесети век, при Елизабет, която само преждевременната смърт попречи да бъде наречена Велика, руснаците превземат Берлин!
  Така че височините имат много подземни комуникации, лабиринти от окопи и убежища за снайперисти. Може да се каже, че е един вид град.
  Въпреки факта, че на Адолф Хитлер обикновено се приписва шизофреничен оптимизъм, сериозна работа по укрепването на Берлин започва през пролетта на 1943 г., преди избухването на войната с царска Русия. И за разлика от Западната, Атлантическата стена, беше възможно да я завършим докрай.
  Всички мъртви сектори бяха минирани или подготвени в напалмово изливане...
  Алис и Анджелика отново изгориха босите си грациозни крака, когато зловеща смес от синтетичен бензин, сяра, фосфор се изля от земята...
  А петите на момичето бяха сериозно изгорени вечерта, бяха покрити с големи мехури, стана мъчение да стъпваш.
  Момичетата се бяха предали и сега стреляха, лежали в засада, особено след като руските войски почти не бяха напреднали през деня. Снайперистите обаче трябва да правят точно това и когато битката е в разгара си, определено ще има цел... И можете допълнително да попълвате акаунта си.
  Алис, драскайки изгорелите си крака по метала, изръмжа:
  - Да, с Анжелика сме много болни и наранени. Но повярвайте ми, спомените на войниците от руската царска армия, които бяха изгорени живи, ми причиняват много страдания.
  Червенокосата войничка нервно дрънка с перлените си зъби:
  - И повярвайте ми, да ги видиш е още по-лошо, особено тези, които не са умрели веднага, а са били овъглени... Войната се различава от ада, само че в нея няма рутинни мъчения!
  Алис, след като свали фашистки артилерист, който неволно погледна иззад прикритие с добре насочен изстрел, отбеляза:
  - Ако всички бяха наши воини, като нас? Въпреки че остроумието, разбира се, е по-лесно от стрелбата!
  Анджелика не се съгласи.
  - За някой като! Лично за мен и двете са трудни... Между другото, защо те нарекоха Алис?
  Златокосият воин отговори просто, сякаш на изповед:
  - Знаеш ли, майка ми е чела подобна приказка като дете... Красива приказка, но много глупава. След това тя реши, че дъщеря й трябва, като Алис, да открие нов свят, но не на земята, а в космоса. Разбираш...
  Анжелика стреля и пропусна, от раздразнение удари приклада с брадичката си:
  - Е да! Разбира се, че разбирам. Знаете ли, вие сами сте мечтали да стигнете до планета, където дори на полюсите има вечно лято, а хората не познават болестите и старостта. На Земята няма рай, а в същата вечнозелена Индия има жега, висока влажност и облаци от най-гадните насекоми!
  Алис се изкикоти.
  - Но има Маугли... - Тогава тя смени тона си на по-сериозен. - Мисля, че скоро Индия ще стане съветска.
  Анджелика доста основателно се съмняваше:
  - Този Неру е просто слабак. Той е пацифист, а не комунист. Хора като него правят повече вреда, отколкото полза. Нуждаем се от по-силни съюзници и по-отдадени на червената идея, за да донесем комунизма и неговата светлина в света!
  Алис направи още няколко изстрела, той видя, че нацистите постепенно отслабват. Отново в небето се появиха щурмовиците на Алексей... Те излетяха рано, последвани от по-бързи "пионки".
  Алис се пошегува за тези малки бомбардировачи:
  - Пешките също не са луди - бъдещи дами, бягайте фашистки!
  Анжелика каза мрачно:
  - При слаби съюзници дори силните превозни средства ще не работят!
  Алис съвсем разумно обърна внимание на нюансите:
  - Но ето, например, румънският крал Михей. Монархът и като цяло просто разглезен млад мъж. Но въпреки това той е награден с най-високия орден на царската империя на Владимир - "Победа".
  Анджелика направи кисела гримаса.
  - За съжаление заповедите ме заобикалят. Въпреки че за "Ягдтигъра" като правило дават "Великата царска война" не по-ниска от втора степен. Или поне "Кралското знаме".
  Алис отговори строго:
  - Героите са достойни да бъдат обесени със заповед, тези, които ги командват, просто да бъдат обесени! Защото добрият командир започва битката само когато просто няма място за героична постъпка, поради предопределението на победата!
  Анжелика потвърди:
  - Да, вие сте златокос майстор на парадокси... Но тогава Владимир Кирилович трябва да бъде обесен!
  Алис се изкикоти.
  - Разбира се, че имаш! Толкова много от нашите добри момчета загинаха заради него. Войските в началото на войната са разположени по напълно неподходящ начин за отбрана. И резултатът е поражение в самото начало!
  Анджелика сложи пръст в алените си устни:
  - Гледаш.... Внимавай с пазара. В крайна сметка никой все още не беше разпуснал специалните отдели на царската тайна полиция.
  Алис се оживи:
  - Ох, ох, ох! Намерих с какво да плаша - таралеж с грис! Повярвайте ми, ние сме по-силни от всички кралски шпиони, взети заедно. Особено дух!
  Анжелика отново, сякаш е била бита по ръката, пропусна... Обаче вече беше тъмно и нямаше видимост, а целите бяха толкова малки и неясни и дори подвижни. Е, какво може да се направи срещу тях?
  Алис също не стреля често. Тя свикна с факта, че никога не се е размазвала за последната година и не пожела да разкрие тъжната статистика. И тогава това просто не стреля на сляпо. Освен това, сред бойците твърде често се появяват бойци с "ударен нос". Жалко беше за най-милата им душа Алис.
  Въпреки че, например, изглежда, че Хитлер е казал: милостта във войната не трябва да надхвърля границите на икономическата целесъобразност! Икономическата осъществимост не трябва да надвишава аскетични нужди!
  Последното обаче, като лозунга; пистолети вместо масло, не беше уважаван по най-добрия начин! За щастието на СССР и смъртта на Третия Райх!
  Нощта на шестнадесети срещу седемнадесети април падна и започна масирана атака. Влязоха в действие нови резерви, включително танкови.
  По-специално най-новият "Николай" -7. Този танк беше с тридесет сантиметра по-нисък от Николай-6 и имаше по-мощна предна броня както за купола, така и за корпуса. Много надежди бяха свързани с тази кола, но...
  Някои от танковете спряха по пътя и трансмисията им се отказа... Очевидно конструкторите и индустриалците не са могли да се адаптират към напречното му разположение и скоростната кутия просто се е провалила при опит за превключване на предавките.(Тази детска болест беше характерна и за ранните модификации на танкът Николай).
  Само три от двадесет и петте най-нови танка успяха да се изкачат на Seelow Heights. Те обаче се движеха бавно, двигателите ревяха силно, а от изпускателните тръби излизаше черен, миризлив дим.
  И нови пехотинци тичаха отзад, викаха ура...
  Момичетата все още стреляха известно време, но след като не обърнаха внимание на сериозните щети, на другарите, които постоянно попадаха под картечните изблици, съветските войници се изкачиха на следващия хребет, воините се втурнаха след тях.
  Въпреки това нацистите все още бяха силни. Ужасният Non-162, Me-109 "K" и Fokken-Wulfs се втурнаха към щурмовия самолет и пешките.
  Сред тях особено опасни са касапите на Focken-Wulf, в щурмова модификация. Четири оръдия с калибър 37 милиметра стрелят едновременно по пехота и танкове.
  Един от съветските Алексееви дори отиде да таран по-тежко и по-въоръжено вражеско превозно средство ... Те се сблъскаха и .... Германецът имаше по-голям късмет, той успя да се катапултира, а в Алексей изобщо няма такова устройство.
  Раздразнена, Алис остави немския пилот, преди той да отвори парашута си, и красноречиво изрази:
  - Аз съм любезен! Доброто в къщата е това, което ценят, доброто на душата, която е прогонена!
  Момичетата прехвърлиха огъня на самолетите ... Но Focken-Wulf от щурмовата модификация не слиза от земята с пушка. Много добре защитени, а газовите резервоари са разположени под бронята около пилотската кабина. Опасно нещо...
  Не-162 в това отношение е най-лесната плячка ... На Me-109 "K" трябва да направите специална спирка. Най-новата масова модификация на Messerschmit... Модификация с изключително оръдие, три 30 мм оръдия и две 15 мм въздушни оръдия. Мощна машина, странна на Петър-2 и дори на най-добрия Петър-3, в експлоатация, разбира се. Просто имаше проблеми с маневреността, дори ако двигателят е най-мощният ...
  Алис и след това реши да изрази своята гледна точка:
  - Германците обръщат твърде много внимание на такива показатели като броня и въоръжение на самолетите. Например в Messerschmit увеличаването на огневата мощ погълна цялата увеличена мощност на двигателя. И как се влоши маневреността.
  Анжелика отсече:
  - И вие сваляте тази отслабена маневреност. Най-лесно е да говориш на езика, наистина да се биеш...
  Алис прекъсна с негодувание в гласа си:
  - Не се карам! Но наистина, помислете колко струва Me-109 с пет въздушни оръдия? Това е просто "Саламандър" е оптималната комбинация от разходи за превозни средства, технологичност, тегло, маневреност, скорост и оръжия. Въпреки че в това отношение, разбира се, той е по-лош от Месершмит или особено от Фокен-Вулф.
  Анжелика отбеляза мрачно:
  - Говориш така, защото тази птица е единственото, което успяваме да свалим. В противен случай...
  Алис изръмжа:
  - Не бъди толкова глупав!
  Съветските "Алексей" и "Петра" обаче се справят доста успешно с по-мощните нацистки ястреби... Те карат гълъбите да пламнат, дори когато правят...
  И пет оръдия Месершмит и шест оръдия Фокен-Вулф няма да помогнат, нацистите трябва да си заровят носовете в земята.
  Но съветските асове търпят загуби. И загубите са прилични, така че елате и да облекчите натиска си. И броят на кочовете се увеличава.
  Алис коментира това:
  - Овни, разбира се, знак на доблест, но знак на ума за победа без загуба!
  Анджелика не се съгласи.
  - Признак на интелигентност.... Дори е признак на гений да спечелиш без загуба. Но това вече не е война.
  Алис изръмжа в отговор:
  - За какво, по дяволите, е войната?
  Анжелика беше много умна тук:
  - Но как иначе да различим къде са истинските мъже, а къде мъжките дори не достигат до жените!
  Тогава Алис привлече вниманието към ново ято самолети:
  - Виж ушите... Какво общо има това с емблемите на нощните вещици... Наташа сигурно е там. Сега такъв нацист ще устои на бърбореца!
  Анджелика се съгласи.
  - Определено доволен! Само да не се изгорим!
  Нощни бомбардировачи Ekatriina-2, както ги наричат нежно Катеринки, и още по-известен, и доста обиден, прякорът на царевицата.
  На тях се бият момичета-пилоти. Самолетът е лесен за летене и лесен за летене. Във въздушен бой не е толкова горещо, така че се използва главно за удари през нощта.
  Там се отразяват ниският му шум, лекотата и маневреността. Вярно, има недостатъци, възможно е да се свали зенитна картечница... Самолетът е атентатор-самоубиец.
  Но тук небето вече е изчистено от лешояди от комари, за да може да се пусне в действие една по-уязвима машина.
  Алис прошепва молитва:
  - Господи, спаси живота на Наташа и други момичета... Те са толкова добри и те обичат толкова много. Не позволявайте на най-великия и справедлив триумф на всеобщото зло и скръб!
  Анжелика отряза от рамото си;
  - Да молиш Бог за нещо е смешно. В крайна сметка всичко в нашия свят е предопределено от него, така че какъв е смисълът да очакваме, че Той ще промени нещо!
  Алис разумно възрази:
  - А защо мислиш, че Той изобщо съществува... И ако има, то като например в Библията или Корана?
  Анджелика поклати глава.
  - Изобщо не мисля така... Тук сигурно спорите по друг начин. Спомням си онзи снежнобял, който веднъж ми казахте една теория, нов поглед към богословието, но някак си успях да го забравя?
  Алис побърза с радост да напомни:
  - Сигурно сте чели за известната теория на Вернадски за Ноосферата, нали? За учението му, че всяка една от мислите, които идват на ум, е материална и не само остава под формата на памет в определени части на мозъка, но и се записва в подматериалното пространство като на лента?
  Анжелика с готовност потвърди:
  - Да, знам такова учение. Като цяло е логично. Ако една дума може да бъде записана на лента, тогава защо да не могат да бъдат отпечатани по същия начин мисъл, действие или емоция.
  Алис почти получи оловен подарък в сандъка и беше принудена да скочи наляво. Тогава отговори, упорит картечник. Той замълча, а златокосата воина продължи лекцията си:
  - Точно така... Но една дума или дори фраза, изречена преди това и след това записана на касета, и когато се изсвири силно, може да заглуши или да подтикне към действие. Точно както образът на човек, възпроизведен в движение във филм, може да заслепи, уплаши или промени характера ... Като цяло, обърнете душата и дори излекувайте болестта ...
  Анжелика измърмори в съгласие:
  - Да, може!
  Алис добави:
  - Значи... Има специална Универсална Хиперноосфера. Той има редица съществени разлики от лентата, но в него вярата, надеждата, молитвите на хората също са отпечатани като милиарди милиарди кадъра на филм. Ако милиарди хора са вярвали в нещо, то то не изчезва безследно, вярата им е материална и натрупва колосално количество енергия. И тази енергия също може да изпръска, оказвайки влияние върху материалния свят. Тоест, питай и ще ти се даде не е празна фраза. Напълно възможно е при определени условия молитвата да предизвика силен резонанс в Хиперноосферата и нейната сила да помогне за решаването на проблема на Земята... Значи Бог съществува и той е материален, реален и активен, но той не е Създателят на Вселената, а по-скоро създадени от човечеството и тяхната вяра в Него!
  Анджелика веднага поправи:
  - Но в този случай не е необходимо да се молим. Можете просто да попитате ... Между другото, защо трябва Бог. Комунизмът в кралската версия е и най-силната вяра. И така, ако поискате нещо от народната воля на болшевизма или на Сталин, тогава това ще бъде изпълнено?
  Алис каза с абсолютна увереност:
  - Да! Може и добре! И ще се изпълни и ще спечели!
  Анжелика стреля няколко пъти... Вторият хребет на Zeel Heights вече беше превзет. Но все още имаше трета, най-укрепената, където стояха резерви и юмруци от танкове и самоходни оръдия. Не беше лесно да влезеш в пробива тук...
  Съветските войски, изтощени от жестоки битки, спряха на сутринта... Твърде много пехотинци загинаха, разбитите танкове се нуждаеха от ремонт... Листовете бяха заварени към тях в движение и отново хвърлени в битка. Всичко беше направено едновременно в принудителен режим, ремонтниците само тичаха наоколо, сякаш някой е ускорил филма. От друга страна, на старите ленти кадрите просто се движеха два пъти по-бързо от истинските.
  Самите Алис и Анджелика получиха още една неприятна рана и бяха принудени да легнат, за да легнат. Момичетата бяха изтощени и искаха да спят поне няколко часа, но оглушителният рев не им позволи да го направят.
  И съветската танкова и пехотна маса се разби като вълна върху прибоя и бавно се установи... Трябваше да се съберат сили и отново да се разклати германската отбрана. Как други вълни следват една вълна. Очите на момичетата бяха стиснати, но строгата заповед на маршал Жуков продължи да кара тях и много други момчета към атаката.
  И воините вече нямаха сили и тривиално пълзяха като охлюви, само че малко по-бързо...
  И тогава Алис реши да пее за бодрост:
  До кристалното огледало на езерото;
  Карам се като лястовица!
  Не замразих сърцето си -
  Славна Русия ви даде!
  
  И през пролетта дърветата са зелени;
  И младата пролет кипи от живот!
  Там издънките растат обновени,
  Там изумрудените листа шумят!
  
  Колко красиви сте дълбоки води;
  Слънчевата светлина се отразява!
  Зърната на полето се напълниха със сокове,
  Зората ги боядиса в рубини!
  
  Архангелите изискват да бъдат невинни;
  Пазете всички чисти преди сватбата!
  И работете, стискайте краката във времена за хляб,
  Извъртете най-фината нишка от коприна!
  
  Но не се чувствам призован
  В сърцето ми, орда от дяволи!
  Как да водя живот като този, тъжен;
  По-добре е да отидете на война - убийте злото там!
  
  Тук пред нас са отвъдморските простори;
  Под копитата на захарните пустини!
  Няма прохлада, която немъртвите под боровете,
  Вижте какво поглъща духът!
  
  Във войната познавах страданието
  Изнасяне на вашите мъртви!
  И какви са риданията
  Плач на босите сираци!
  
  Но от другата страна на приключението,
  Много риск, ти живееш живота!
  Всевишният дава ли прошка?
  Да, не ни трябва рай - къде си въшка!
  
  Човекът е такова същество
  От какво го гади тихият мир!
  Тогава той изгражда своята вселена,
  Налагането на заповед е готино!
  
  А Родината е Великата Майка;
  Вие сте Русия, свята страна!
  Като кадифе вашите камъчета, камъчета,
  По който тичаха босите!
  
  Но времето е дошло, същността е коварна,
  Любовта изпълзя от засада!
  Бях изкушен, намерих си човек,
  Ето такава покварена плът!
  
  Бъдете, разбира се, той е предан на Отечеството:
  Нямаше да има подло нещастие!
  Но такава е съдбата на човечеството,
  Че сме хора, всъщност говеда!
  
  Той се оказа шпионин, безмилостен,
  Той предаде плановете ни без чест!
  Но това не са детски шеги,
  Ако противникът те е предал!
  
  Нещата се влошиха
  Ето и нашето разделение в котела!
  И нацистите, хванати за плитки,
  Така станах в робство!
  
  Работя гол ден и нощ
  Изпращам и натрошена руда!
  И през зимата и лятото съм бос,
  И тичам след количката!
  
  Камшикът ме измъчва и няма милост,
  И познавах насилието напълно!
  О, каква отпадък се превърнахме,
  Злодеят Сатаната оголи зъби!
  
  Никога не съветваш потомците,
  Не отивайте да предавате страната!
  Не заменяйте сърцето с монета,
  Нашата Родина; Боже, Съвест, Майко!
  Момичетата се биеха тук, а Олег Рибаченко проби в Берлин от Елба. Вечното момче на десет години (по-точно, малко по-голямо, защото Олег беше много по-висок от средния ръст на мъж!) Бореше се като титан.
  Красиво момче с много изпъкнали мускули, той хвърляше гранати с босите си детски крака, разкъсваше ги от врага и изрева:
  - За слава на царя, няма да изтрием враговете напразно!
  След което момчето взе и започна да композира великолепна песен, докато вървеше;
  Страхотна, красива руска страна,
  В него цар Владимир управлява много мъдро ...
  Тя е дадена завинаги от Бог, който е създал света...
  Ние сме руски воини на ролка!
  
  Ще можем да преодолеем злобата на ада, докато играем,
  Въпреки че Вермахтът атакува много ревностно ...
  Непобедимият руски човек е нашата мечка,
  Явно човек не е маймуна!
  
  Вярвам, че със сигурност ще победим нацистите,
  Момичето ще хвърли бомба с голата си пета ...
  Тук той разпери криле, мощен херувим е над нас,
  Красиви воини с коса!
  
  Аз съм босо пионерско момче,
  Кой не се страхува от сняг в студа ...
  Покажете на всички воини пример,
  Светците тук блестят от иконите на лика!
  
  Момче драска от картечница,
  Окосени редиците в яростта на фашистите ...
  Издигайки щита на нашето отечество,
  Недопускане на измет-реваншизъм!
  
  Момче войн, хвърлено към врага,
  С бос крак от дървени стърготини бомба ...
  Той ще разбие врага на дявола,
  Адолф ще се премести от люлка в лицето!
  
  Момчето се бие - яростен титан,
  Избухва минохвъргачен огън...
  Ураган премина през подземния свят,
  Нека злият Каин бъде унищожен!
  
  Отново лети мощна граната,
  Враговете на Отечеството ревностно разкъсват ...
  В крайна сметка нашето приятелство е солиден монолит,
  Ще влезем и под завивките на рая!
  
  Нека нашата родина е свята,
  И нека херувимът се извисява в небето ...
  С босо златокосо момиче,
  Водя разговор, стрелям по ордата!
  
  Минават години, Исус ще дойде,
  И той ще бъде майката на боговете, кралица Лада ...
  Victory отвори неограничен акаунт,
  И ще има безкрайна награда за всички!
  . ГЛАВА Љ 9
  Акулина Орлова и Анастасия Ведмакова унищожиха немски самолети над Берлин.
  ME-462 е много страшна машина, воювана с руската мощ. Превъзходството на царската авиация в численост беше колосално. И немците играха.
  Но те се биеха героично.
  Албина и Алвина се биеха в небето, много героично показаха класата си.
  Албина събори руска кола с боси пръсти и изрева:
  - Аз съм дъщеря на дявола в плът!
  Алвина също събори самолета на царската армия с помощта на изящни пръсти на долните си крайници и изскърца:
  - За нашите готини победи!
  И събаря друга руска кола.
  Но накрая двамата най-добри аса на Третия райх и двамата най-добри аса на царска Русия се събраха.
  Една двойка момичета срещу друга страхотна двойка. И двете момичета от Третия райх са очарователни блондинки. А срещу тях руснаците - блондинка и червенокоса.
  И двете двойки обикновено се бият боси и само по бикини.
  Албина и Анастасия започнаха да се стрелят един срещу друг от разстояние.
  Албина изви бос крак и стреля през крилете на руския пилот.
  Тя отвърна, като нарани опашката на противника си. И руските, и немските самолети започнаха да пушат.
  Анастасия изпя:
  - Да здравствуват царизмът!
  И с босата си пета изпрати на врага дар за смърт.
  Албина също удари шамар на врага и издаде:
  - За родината, за фюрера!
  И двата самолета вече бяха сериозно запалени и пламтяха със синя светлина. И момичетата започнаха да се изравняват и да се опитват да ги поставят на терена отдолу. За да не рухнат напълно машините.
  Акулина и Алвина се стреляха помежду си и маневрираха. Освен това силите на момичетата бяха равни. И двете са толкова красиви, боси блондинки. И такива прекрасни красавици. И те обичат да измъчват и дори да изнасилват мъже. Особено младите девици.
  Воините се обсипват един друг със снаряди.
  Акулина, с боси пръсти на краката си, все пак насочи самолетен пистолет и свали врага.
  Но Алвина успя да пробие, използвайки и голите си пръсти, корема на противниковия боец.
  И двата самолета започнаха да се разпадат в пламъци. И не оставаше нищо друго освен да изхвърли.
  Момичетата паднаха, размахвайки босите си загорели, изрязани крака и запяха:
  - Ще разкъсаме всички и ще удушим всички врагове,
  Няма да предадем душите си без бой!
  А някъде на върха все още се водят ожесточени битки. Зенитни оръдия стрелят и ракети летят.
  Олег Рибаченко, хвърляйки поредната граната с босите си детски крака, разкъсвайки нацистите, той проговори;
  Писателят е подобен на Бог във въображението, създава шедьоври, но се отличава със състрадание към творението!
  Човек изпуска грехове като есенни кленови листа, само безмилостният градинар Бог изгаря самото дърво!
  За да не хвърли листата на греховете дървото на човешкия род, трябва да се задушите с ума си!
  Трябва да кажа, че момчето беше много остроумен.
  И му беше обещано най-после да му бъде дадено отдавна обещаното и заслужено генералско звание. Нека изглежда като дете.
  Олег Рибаченко реши, че за това е необходимо да се залови фюрера. И ще бъде наистина готино.
  Руските войски отидоха до последната, най-укрепена линия на Зееловските височини. Депресиращи, огромни загуби, хълмовете са толкова гъсти, като пиано със счупени клавиши, покрити с трупове. Танковете, дори от сериала Николай, се плъзгат в кръвта и не искат да се качват горе. А черупките продължават да изригват и изригват, сякаш вулканите са се наклонили и са отворили отворите си.
  Лавата е смес от пламък и олово, бомби, пълни с всякакви експлозиви, хвърлени към руските летящи армади Саламандър. И сблъсъци, вече нацистите не пренебрегват таран. Такава огорчение, битки възникнаха.
  Самите жени воини тичат в атака, виждат как тежките картечници на нацистите, като червеи, изпълзяват от дупките им и плюят смъртоносно. И когато ги ударят с такава тежка и експлозивна плюнка, войниците, разкъсани на парчета и с разбити на парчета кости, излитат обратно.
  Танковете спряха по-близо до върха, а войниците избутаха бронетранспортьорите нагоре с моите ръце. В същото време се чува рев, викове наздравици и треперещ приятел. Чифт бронетранспортьори, натъкнали се на мини, избухват и части от тела отлитат във всички посоки.
  Но воините бутат по-нататък, няколко полусчупени пилота вече са заети от руската царска армия.
  Момичетата стрелят много, пак бяха ранени, но напускането на поста не е за тях. Те просто запечатаха раната с целофан и паднаха върху факта, че движението.
  Беше вече тъмно, а когато видимостта се влоши, е по-трудно да се защитава. Дори ако някои от вражеските танкове и самоходни оръдия, заровени в земята, имат устройства за нощно виждане.
  Но няма и мисъл за отстъпление...
  Алис бутна партньора си по рамото.
  - Вижте какво прави Ягдтигърът.
  - Той сам си копае гроба! - отсече Анжелика.
  Най-силният по бронепробиваемост и защита, изтребителят на танкове Ягдтигр-3, стреля доста точно по заседналите съветски танкове Николай и Александър. Неговият почти тридесеткилограмов бронебойен снаряд просто откъсна корпуса на кулата, без да остави на екипажите шанс за оцеляване. Изключително трудно е да се унищожи такъв колос и дори заровен в земята, поръсен с чували с пясък.
  Алис прошепна на приятелката си:
  - Ще се опитам да му счупя оптичния мерник и устройството за нощно виждане.
  Анджелика се изкикоти весело.
  - Бийте по очите... Смешно е! Обикновено жените стрелят с очите, а не с очите си. Открихте нещо ново!
  Алис, опряла приклада на раменете си и подпряла краката си до коленете на земята, изорана от снаряди, хвана врага под прицел и прошепна:
  - Ако врабче е наблизо, ще запалим оръдието! Ако муха - удари мухата, а стрелата към психиатрията!
  Анжелика, след като отстрани фрица с друг добре насочен изстрел, отговори:
  - Така готиният талант на циркова актриса изчезва. Чак сега обикновено у нас ги пращат в лагер, а не в психиатрия!
  Алис, стреляйки с помощта на голите си пръсти, разбивайки се с точен удар, гледката на Ягдтигъра игриво пееше:
  - На руините на Берлин Тарас Булба мокри сина си! И защо да вземем Берлин - целият свят е по-добър наведнъж!
  Анжелика пропусна от смях, а друг "фашист" се изплъзна. Момичето се удари с юмрук по брадичката.
  - Не отпред, всичко е наред, няма такова забавление! Пушиш на празен стомах, пиеш с махмурлук!
  Алис намигна в отговор.
  - Но аз не пия и никой няма да ми го излее в гърлото. Има много повече радост от хмела, като например да можеш да се движиш, да пееш и танцуваш!
  Анджелика отново пропусна, интуицията й да стреля, за да убива, не беше толкова всеобхватно развита като тази на Алис, а смехът й беше крайно неуместен, когато наоколо имаше толкова много мъртви, че човек трябваше да се опита да не стъпи върху труповете. И понякога трябваше да прегазя останките от телата ...
  Червенокосият сибирски воин каза:
  - Значи разбирам, че войната има неженско лице, но женско нетърпение в желанието за канибализъм!
  Алис също разби устройството за нощно виждане и каза с досада:
  - Не обичам да чупя хубави неща!
  Анджелика изсумтя презрително.
  Какво му е хубавото на това устройство? Някак погледнах в трофея ... Всичко се замъглява, сякаш здрав човек си сложи очила и със зеленикав оттенък.
  Алис отвърна разумно:
  - Качеството се познава в сравнение. Ние дори нямаме това!
  Анжелика уверено каза:
  - Не, ще бъде! И дори по-добре от Fritz... Но на нацистка Германия няма да остане нищо, малко повече от четиридесет километра до Берлин. И ние ще ги подминем, каквото и да е за нас, а врагът не трябва!
  Алис потвърди:
  - Е, разбира се, да тръгваме! В това съм абсолютно сигурен! Но засега няма да ни навреди да променим мястото на разполагане...
  Момичетата тичаха, пляскайки по шлема с изящните си крака, покрити с мехури и охлузвания, почти до коленете, но все пак красиви. Воините дори до известна степен се наслаждаваха на тази болка, парадираща с храброст, недостъпна дори за много мъже.
  Алис мъдро отбеляза:
  - Човек има не само брада на лицето си и стоманени топки в гащите, но и златно сърце в гърдите си!
  Анжелика се съгласи с това:
  - Козата също има брада, но само истинският мъж има златно сърце!
  Третият хребет все още беше незает. Штурмовиката претърпя загуби, особено от Focken-Wulf - чудовищен самолет. Най-мощният едноместен изтребител по отношение на въоръжението и бронята, този работен кон от Втората световна война, беше много неприятен за Алексеев. Известна слабост в маневреността в битка, също и с не много маневрени щурмови самолети, не се отрази особено, но силата на оръжията ...
  И Петър и Иван изостанаха...
  Алис, осъзнавайки, че Фокен-Вулф не може да бъде свален от снайперист, нокаутира или Саламандри, или Ме-462. Имаше шансове...
  Анджелика пък стреляше по наземни цели. С променлив успех, но снайперистите изобщо не пропускат, само във филмите. Или в нископрофилни екшън филми. Алис, дори и да пропусна, това беше незабележимо. Тя не искаше да загуби репутацията си на воин-терминатор!
  Но Анжелика мажеше все по-често. Тук обаче не е само нейна вина, нощ, дим, изпарения, дори въздухът вибрира от жегата. Но сибирският воин се ядоса и тя запя:
  - Алиса Селезнева, повярвайте ми на думата! Стреля като крава, нацистка лудница!
  Златокосият воин пренебрегна глупавата шега. Въпреки че е тормозила.
  Алис просто си помисли
  - Остроумието понякога показва тъпотата на ума, като право огледало изкривено лице!
  Саламандрите долитаха и излизаха, напротив. Те използваха своето превъзходство в скоростта и маневреността, поради което се опитаха да окажат натиск върху руските асове, създавайки местно превъзходство в силите на един или друг участък от фронта.
  Не-262, пърхащи като пеперуди, на петна зелено и синьо каки. Направиха търкаляне на бъчва, дузина и половина от тези прекрасни коли наведнъж, след което се подхлъзнаха на крила като скейтъри.
  Алис цъкна с език:
  - Ба! Просто е прекрасно! Но скейтъри, това няма да ви спаси!
  Пеперудите всъщност влизат в факлата и падат!
  Междувременно Владимир Трети от нощта от 17 до 18 дава заповедта:
  - На Жуковски му е трудно! Затова заповядвам на ударните части на първия украински фронт да се обърнат на север и да атакуват Берлин от юг!
  Командирите дават заповеди, а редовите войници се бият без да се замислят.
  Алис прави поредния "Саламандър" да гори (чудя се защо германците наричат най-добрия си реактивен изтребител по този начин. Може би по аналогия с известния роман; Карл Чапек - войната със саламандри. Много познавачи и историци смятат, че Чапек е направил паралел в тази известна работа между мутанти саламандри и фашисти-нацисти!), каза:
  - По някаква причина някой, който лети, е толкова лесно да бъде свален!
  Анжелика красноречиво възрази:
  - Някой, който се оказа свален от обикновен калдъръм, крилата бяха смачкани от камъни вече в полет!
  Алис се изкикоти.
  - Да, тук е диалектика! Диалектиката на развитието и философията... Както казват французите...
  Анджелика прекъсна партньора си:
  - Имаше Кутузов - победи французите! Сега Владимир е Бог на целия свят!
  Момичетата след такива думи пак се изкикотиха, плеснаха се с подметка. Алис, стреляйки все по-бързо, дори автоматичната й пушка прегря и изгори пръстите й. Тук, например, тя дори имаше способността да събори почти непробиваемия Focken-Wulf по време на завоя. Анжелика похвали:
  - Окото ти е диамант! Когато окото е диамант, за разлика от естествения камък, то винаги е под ръка и не е необходимо да се изкопава!
  Алис шеговито отбеляза друг афоризъм:
  - Дори една крава има нужда от панталони, ако са на разклона на пасището и на водопой! Една жена оценява дрехите върху себе си, мъжът оценява нейното отсъствие, а данъчните оценяват броя на кръпките, които могат да бъдат изрязани от чужда рокля, като закърпи държавния бюджет!
  В небето настъпи временно затишие, но тогава изведнъж, в центъра на позициите, настъпващите руски войски бяха като взрив, като метеорит, който се разби в Земята. Стотици пехотинци са разкъсани, изгорени и хвърлени в различни посоки. Те се разпръснаха, май не са хора, но цяла вълна цунами се е надигнала от живи, опърпани и мъртви тела.
  Анджелика възкликна над шума:
  - Еха! Ето един удар! Дори "Андрюша" не удря така!
  Алис предложи:
  - Това е Струмтигр, с неговия бомбардировач. Най-мощното гусенично щурмово оръжие!
  Анджелика вдигна ръце.
  - Да, това дура не съм виждал досега! Вероятно самоходни оръдия това, от което се нуждаете!
  - Трябва да видим това самоходно оръдие и да го неутрализираме! - заяви Алис. - Иначе ще имаме цирей във ваната!
  Анжелика се пошегува не на място:
  - Ще бъдем в банята: така че банята за руски човек е щастие!
  На бойното поле цареше такъв хаос, че Алис успя да фиксира откъде идва изстрелът само с втори залп. Освен това и двамата, "Sturmtiger", бяха разбити наведнъж. Така че тези бомби гръмнаха, толкова много жертви ...
  Анжелика, като Спиноза и Цицерон, събрани в едно, каза:
  - Заради изкуството изпълнителите правят доброволни жертви, в името на военното изкуство слушателите са принудени да се жертват! Публиката винаги иска да излезе на бис с шедьовър на изкуството; не остана никой от публиката, който да иска повторение с шедьовър на военното изкуство! Концерти на маестрото на изкуството, големи пари се плащат за билети и още повече пари се плащат за избягване на концерти на маестрото на бойното изкуство!
  Алис прекъсна приятелката си:
  - Хайде, за моя сметка ще стреляме директно в канала на широкото дуло на оръдието, тогава бомбите в метателния заряд ще се взривят!
  Анжелика извъртя пръст към слепоочието си:
  - Първо трябва да смените позицията, че ъгълът да е по-прав и да тропнете с краката си!
  Воините тичаха с цялата си ловкост, но отново нямаха време. Stormtigers изглежда са получили допълнителна автоматика при презареждане и скоростта им на огън се е увеличила. Освен това не само пехотата, но и танковете пострадаха от залп, кулите бяха откъснати, а стоманата беше смесена с пламъци в дяволски котел на вещица.
  Момичетата, раздразнени от бавността им, нарочно стъпиха босите си женски крака в огъня, за да се накажат с болка!
  Анжелика отбеляза:
  - Заслужаваме го!
  Алис, гримаса от агония и танцуваща боса на огъня, добави:
  - А враговете заслужават още по-лошо!
  Анжелика отговори:
  - По-добре да убиеш един негодник, отколкото да разобличиш стотина, последните негодници го правят сами!
  Алиса решително, като воин от Луцифер, заяви:
  - И точно това ще направим!
  Момичетата се прицелиха, танцувайки от малките пламъци, болката и изгарянията, позволявайки им да се концентрират. Все пак това е тяхната родина, братята им са руски войници, те трябва да победят и да направят последните стъпки към Берлин. Когато комунизмът победи, човек никога няма да умре от ръцете на друг човек!
  Мек старт, специални куршуми с повишена бронепробиваемост излетяха от багажниците. Тук основната трудност беше не само да влезеш в отдушника. Нацистите също не са глупаци и защитиха отвора на цевта с капачка като капак на чайник. Следователно беше необходимо да има време да го засадим в онзи кратък момент, когато капачката се издигна в миг от изстрела. След това, като куршуми, пробиващи смес от няколко агресивни течности...
  Избухна чудовищно, първо две експлозии едновременно, после още няколко от детонацията на още десетина бомби с боеприпаси. Няколко близки пилота, Fritz са унищожени или сериозно повредени, в тях са направени впечатляващи пролуки.
  Взривната вълна беше толкова силна, че почти повали и двамата воини на гръб. От радост момичетата извикаха:
  - Има! Това е просто класа!
  Алис добави:
  - Острото око на снайперист е способно да пробие дебелата броня на най-дебелите вежди, най-тъпият войн!
  Отзад се чу доволен глас.
  - Видях го! Момичета, помислете за Ордена на Славата от първа степен в джоба си ... Мъж в униформа на майор от царската тайна полиция се възстанови. - По-точно на гърдите! Браво момичета! Това обаче не са всичките ви подвизи!
  Алис се нацупи:
  - Това е само началото!
  Анжелика скочи.
  - И най-важното добро начало!
  Майор добави:
  - Това е началото и краят в Берлин! Няма да се учудя, ако и вие хванете Хитлер за топките. Все пак вие сте момичета на ниво супермен!
  Воините скромно отговориха:
  - Не, ние сме само съветски жени!
  Смъртта на Sturmtigers и шокът от поражението сякаш сломиха силите на Fritz, третият хребет вече беше преодолян на сутринта на осемнадесети. Войските, по-специално танковете, изпълзяха на по-равен терен. Момичетата дори трябваше да бутат такива тежки машини!
  Анжелика отбеляза:
  - Войната е най-хазартната игра, само че в нея държавата губи, за разлика от покера, този, който не може да се подчини на вълнението!
  Алис добави сериозно:
  - Атаката във война е като надбягване с коне, само на хиподрума има много повече препятствия и корумпирани жокеи!
  Анжелика отговори:
  - Този афоризъм не е точен! На конни надбягвания можете да подкупите жокеи, по време на атаката бегачът разбира, че животът не се продава!
  Воините хукнаха още по-далеч... И оголиха в същото време перлените си зъби. Алис дори изпя:
  - Красавица, красавица, взимаме котка, шкурка, куче, побойничката Петка, маймунка, половин трамвай до лудницата! Ето една компания!
  Анджелика изтича напред към окопите и добави:
  - Фирма, която не може да се продава с чука!
  Алис кимна.
  - Да! КПСС ще ни изяде!
  Анжелика беше изненадана:
  - А какво е КПСС? Не знам този термин!
  Алис разясни по особен начин:
  - Това може да се преведе като Комунистическата партия на Съветския съюз!
  Анджелика сви натъртените си рамене.
  Но такова име все още няма...
  Алис повърна с десен юмрук:
  - Повярвай ми, ще стане! Задължително ще!
  Анжелика хвърли:
  - Бъдете здрави!
  Алис подкрепи сериозна шега:
  - Определено ще!
  В равнината съпротивата беше по-слаба, но все пак упорита. Фердинандите бяха особено досадни, тези бойни самоходни оръдия, като огромни земни пчели, нахлуха в съветската техника със снарядите си. Унищожаването на Фердинанд не е лесно, не е напразно това самоходно оръдие най-масивното от тежките и е второ по брой само на Panzer-4.
  Анжелика видя засада на Panzer в храстите ... Колата е само двадесет и два и половина тона с тегло, но има оръдие Panther. Ниският силует го прави лесен за камуфлаж и нанасяне на удари зад засади. Алис също започна да пълзи към Panzer ... Успешна кола, но пълният й потенциал не беше използван напълно, поради глупостта на германското командване. Изобщо това е странно явление от Втората световна война. Руското военно командване в хода на военните действия забележимо се подобри във военното изкуство, особено на тактическо ниво. А германците, напротив, започнаха да управляват войските много по-зле, отколкото в началото на войната. Поради това дори увеличеното количество техника (през 1956 г. се произвеждат повече танкове и самоходни оръдия за месец, отколкото през цялата 1954 г.!), не им помага да устоят на руските удари на царската армия. Например, ако вземем производството на оръжия, тогава през петдесет и петата и петдесет и шестата години пропорциите в съотношението на производството на оборудване бяха по-добри за германците, отколкото през петдесет и първата и петдесет и втората година. Но ходът на военните действия не стана по-благоприятен за Третия райх, а по-скоро обратното!
  Момичета, те не се ограничиха до унищожаването на оптиката на Panzer-4, те също взривиха колата със заловени кумулативни гранати. Първо един танк, а след това следващия...
  Анджелика се засмя.
  - Така вършеят тези усойници!
  Алис, оголила зъби на камата, се съгласи:
  - Ние вършаем толкова много, че дори черупка на костенурка няма да спаси Panzer-4!
  В окопите имаше много тийнейджъри, очевидно призовани съвсем наскоро. Имаше дори такива надути момчета, че дори не дърпаха тийнейджъри, на около девет или десет години. Изглеждаха объркани и уплашени.
  Оръжия за момчета, безоткатни калибър 20мм. Леки и близо до тях можете да изпържите пехотата или да убиете гъсеницата на танка. Ето един малък светлокос, заровен в засада, само босите му пети стърчат. Много момчета са боси, нямаше ботуши с подходящ размер, а в Германия в средата на април времето е като в Русия през топлия май. Момчетата от Третия райх обаче не се разпръскват от страх, като възрастна германска милиция при първа възможност, вдигнала лапи към върха или бягство към Берлин.
  Само момчетата си затварят ушите, за да оглушат от избухванията на снарядите и виенето на горящите дарове на "Андрюш" и "Катюша". И така се борят докрай. Някои дори прибягват до измама, пускат войниците на Червената армия, като вдигат бели парцали по-близо и след това се взривяват заедно с тях. Смелите деца, упоени от пропаганда, и много по-критични възрастни, особено тези, които си спомнят добре дните преди Хитлер, и не си позволиха да бъдат напълно промити мозъци.
  Следователно, колкото по-близо до Берлин, толкова по-малко възрастни, бягащи отзад, стават и по-често се бият безбради, но смели малки момчета.
  Но сред бойците германските момичета започнаха да се движат много по-често. Хитлер, за негова чест, смята за дълг на владетеля да защитава жените и да не ги пуска на фронта като пушечно месо. Освен това липсата на мъже от демографска гледна точка не е толкова ужасна, един мъж може да оплоди стотици женски. Но една жена се нуждае от девет месеца, за да роди дете и още две години, за да се възстанови.
  Алис, като видя, че Анджелика стреля по момчетата, удари муцуната, възкликвайки:
  - Не убивайте деца! Разбра ли жената или вълка?
  Анжелика изръмжа свирепо като пантера:
  - Могат ли да ни убият?
  Алис отбеляза:
  - Това са деца, не разбират... Освен това има различни нива на морал. Фашисткият морал е нисък, комунистическият морал е възвишен. Въз основа на това трябва да разберете, че ние не можем, не трябва да бъдем толкова лоши, колкото нашия опонент. Иначе какъв е смисълът да претендираме за ролята на доброто в битката срещу злото.
  Анжелика искаше да завърти афоризъм в отговор, но главата й беше празна, като кесия на гуляка. И нищо не дойде, остроумно и язвително.
  Алис потупа приятелката си по рамото.
  - Това е! Въпреки че Сталин каза, че ще отговорим на удара на врага с троен удар, той изобщо не е имал предвид, че на подлостта трябва да се отговори с тройна подлост. И върху жестокостта тройна жестокост! В случая принципът око за око не е наш принцип!
  Анджелика се намръщи от раздразнение и съвсем разумно отбеляза:
  - Старецът, пръснете се, те имат много по-силен инстинкт за оцеляване на всяка цена. И така, това е много противоречива идея... Тоест, исках да кажа, че скоро няма по кого да стреляме, освен по надути гадове... И така, какво да върнем назад?
  Алис посочи Анжелика с показалеца си към Запада:
  - Виждате ли, "Пантерите" пълзят, повярвайте ми, все пак ще имаме кой да се бием тук и кого да разбиваме! Не е ли ясно!
  Анжелика попита приятелката си:
  - Че ръцете ми треперят от умора, а краката също... Може би ще ми изпееш нещо весело?
  Алис отговори:
  - Да, и аз пети ден не си затварям очите! Да пееш, нещо весело ли ти е... От старото?
  Анджелика поклати гневно глава като кобила.
  - Не! По дяволите, стар е! Да пеем по-добре, ново, забавно, съветско!
  Алис изкриви лицето си.
  - Ще бъде забавно, но преценете сами колко съветски!
  Анжелика, пропусната, ядосано удари приклада на пушката в бузата си, мърморейки:
  Нямаме нужда от допълнителна реклама! Нуждаем се искрено, красиво и поетично...
  Алис изпя с великолепния си неподражаем глас:
  Руският дух в битка не падай,
  О червено слънце, пролетни лъчи!
  Въпреки че фюрерът беше заобиколен от каменна ограда,
  Нашият чук бие като барабан в тъмното!
  
  В задната част на дълбоките ни горички -
  И златните зърна мед на родни ниви!
  Нека червеното знаме над армията изплакне,
  И самолетите имат крила в небето на кранове!
  
  Нека пътят на Отечеството стане по-висок;
  Ние издигаме комунизма над планетата!
  Чуваме гласа на сто хиляди силни нации,
  Всичко е издигнато и рицарят не слиза!
  
  Повярвайте, есента няма да дойде в страната,
  И няма да мръзнем под снега!
  По-добре е да се откажете от мръсните момичета -
  Ще се върне, познайте нашата армия със славна победа!
  
  Берлин ще падне, ще видим скоро
  И изобщо не се страхуваме от "Пантери", "Тигри"!
  Ще има присъди за Фриц,
  Е, вземете наградите, синове на Русия!
  
  И нашата доблест е като пламък,
  Фашизмът ще се разпръсне в воняща пепел!
  И твърдостта на волята е като камък,
  Снарядът гърми, мачка - гръм!
  
  Молитвите на Сатана, не обръщайте внимание,
  Господ реши да остави това да бъде единственият начин!
  Да почистим Земята от нацизма,
  Все пак планетата изобщо не е механа за фриците!
  
  Разбира се, платихме много
  Нашите справедливи морета загинаха!
  Сега Русия е в червена власт,
  И вече няма да се върне дяволската измама!
  
  В крайна сметка каузата на комунизма е свята,
  В него има абсолютна, безгранична доброта!
  И според законите на истинския дуализъм,
  Капитализмът не е предопределен да процъфтява!
  
  Така че гладът да не измъчва народите,
  Колхозите трябва да се засаждат навсякъде!
  Отнема само четири години
  Всевишният ще сложи твърда петица за строеж!
  
  И тогава пространството - дворът на Вселената,
  Пометете го добре, с мощна метла!
  Тази слава е силна нетленна -
  В който всеки човек е голям герой!
  
  Не плачете вдовици за войници,
  Все пак за науката няма невъзможни цели!
  Те са възнаградени с възкресението,
  И ние ще ви изпратим букет от нас, от алени рози!
  . ЕПИЛОГ.
  Хитлер празнува на 20 април 1957 г. шестдесет и осемдесет години. Това е почти годишнина, празникът всъщност е в изгубено положение. Сега фюрерът има избор: или да умре с чест. Или бягай и се скрий под земята.
  И това, и друг Хитлер не е много доволен. Така че ситуацията за Третия райх е много сериозна.
  Хитлер гледа гладиаторска битка. Момчетата се бият по едни и същи бански.
  Момчетата на десет години размахват малки саби и се покриват с щитове. Техните голи, загорели, тънки тела блестят от пот.
  Момчетата вече са се почесали. Един от тях пропусна удар и падна. Мавърът изгори голата си пета с факла.
  Момчето скочи. И пак пропусна. И падна облян в кръв.
  Хитлер извика с пълна сила:
  - Довърши го!
  И потупани със сухи ръце. Войната сякаш е към своя край и настроението на фюрера не е много добро.
  Време е той да рита. И това, както се казва, е спешна нужда.
  Храбрите воини вече са стигнали до покрайнините на Берлин, който беше щурмуван от Червената армия. Една от древните крепости, подсилена от съвременни укрепления, все още се биеше усилено, руските войски се опитваха да пробият по-дълбоко в града-цитадела.
  И димът сякаш ставаше все по-свиреп...
  Алис се възстанови малко от раните си, но не тичаше много бързо, все още имаше слабост в краката. Само че радиото съобщи, че руските царски войски и американско-руските, а също и царските сили са се срещнали, затваряйки пръстена около Берлин. Имаше побратимяване между войниците.
  Войната, жестока, смразяваща, беше вече на самия финал. Но близкият, много близък край даваше сила, раждаше сила.
  Момичетата се качили на счупения покрив и оттам започнали да търсят крепостта.
  Стените бяха чудовищни, направени с цялата педантичност, характерна за средновековните строители.
  Имаше много зенитни оръдия, картечници и минохвъргачки. Дори някак си попаднаха на "Jagdtigers", покрити от по-тънко бронирани страни и кърма със стоманобетонни плочи.
  Не е лесно да се доближиш, въпреки че на небето се появи упорит Алексей. Очевидно са се опитали да се сдобият с тежко бронирани бункери.
  Алис отбеляза:
  - Тази крепост е зазидана, копеле такъв!
  Анжелика дразни:
  - Точно така, заседнало е! Но за нас е много по-зле.
  Алис предложи:
  - Може би по-близо до центъра. Там ще намерим много повече цели.
  Анжелика много ловко почеса босите си крака зад ухото си с грациозни съборени пръсти:
  "Първо, счупете оптичните инструменти на Jagdtigers, а след това ще се преместим в центъра и ще има голям лов!"
  Някога снежнобял гълъб, той почерня от изгаряне и приличаше на гарван. А на небето плахо се появиха звездни жарава през саждите. Ето го светът, без най-доброто ... Въпреки че кое е най-доброто?
  Алис отбеляза:
  - Най-хубавото нещо на света е, че никога не можеш да кажеш - не може да бъде по-лошо!
  Анжелика като опашка от Арбакан вмъкна:
  - Какво лошо има в света, точно във войната, а след победата не става по-добре!
  Момчето Олег Рибаченко, който скочи до тях, извика:
  - За какво говориш. Врагът вече реже нашите танкове!
  Всъщност от отворите на дълга и дебела муцуна паднаха кумулативни снаряди. Имаше четири "Ягдтигр" -3, трима пропуснаха от далечна дистанция, а четвъртият удари ускоряващия се "Николай" -3 точно в лявата гъсеница. От смазващия удар на тридесеткилограмов снаряд ролките и коловозите бяха откъснати, а самата кола почти се преобърна.
  Анджелика подсвирна силно.
  - Това е плюнка. Е, можеш ли да им бръкнеш в оптиката?
  Алис не беше съвсем сигурна.
  - Слабост в пръстите, ръцете треперят... Не съм сигурен.
  Анджелика изсумтя презрително.
  - Но все пак си руснак! Знаете ли на какво са способни руснаците?
  Алис се удари по брадичката от раздразнение.
  Всичко освен глупостта!
  Белоснежният воин присви дясното си око и започна да се прицелва. "Jagdtigers"-3 имаха заплашителен вид - особено предната броня, маската на пистолета, придавайки му прилика с муцуната на прасе. Но малко по-висок далекомер и перископна тръба. Ето къде трябва да го засадите!
  Алис се опитва да се концентрира... Представете си куршум като нещо като омъжена дъщеря. А годеникът й на почти километър разстояние е оптичен мерник. И той трябва да бъде закован...
  "Jagdtigers" -3 отново плюе, една от колите "Николай" сваля кулата с точен удар... И корпусът с ходовата част се движи напред по инерция. Phasmogoria!
  Алис прошепва:
  - Е, Богородице и Георги, помогнете да отпиете смолата от геената! - Момичето леко натиска спусъка.
  Анжелика грубо сяда приятелката си и я дърпа за рамото:
  - За какво говориш. Искате ли да пиете Дева Мария със смола?
  Алиса хвърли мазолата си, силна ръка като ръка на ковач и заявява:
  - Ето как си спомням бременни жени с цепнати коремчета, и бебета, окачени за пъпната връв, тогава искам всички светии... Помислете сами, ако допускат такъв хаос, тогава какви светци са!
  Анжелика почеса носа си с дупето на дупето си и изсумтя - "лоша поличба":
  - Да, това го знам от доста време. Още в училище ни обясняваха защо няма Бог - щом Бог допуска такъв адски свят, тогава какъв Бог е Той?
  Алис се изкикоти в отговор, а показалецът на дясната й ръка коварно болеше. Момичето замръзна и се опита да събере конските си мисли. Съсредоточете се върху снимането. Но мислите отидоха някъде встрани и дори надолу ...
  Алис мъдро отбеляза:
  - А какво ни е свободното време без война? Наистина скучно! Мислите за хората като роботи? И ние сме весели и весели деца на Всемогъщия ...
  - И не зло! - Анжелика. - Е, защо не стреляш?
  Алис примигна глупаво.
  - Пръстът е на удар ... мога да пропусна ...
  Анжелика пее тук:
  - Първия път пропуснах, втория път съжалявах, а третия път го пропуснах, че чичото пееше!
  Алис продължи песента:
  - Музиката свири, барабаните бият - карат на гробищата карат Фриц!
  Плюещите "Jagdtigers" -3 бяха с променлива ефективност, но при удар разрушаваха всичко подред. "Николай" -3 стреля и уцели в движение, без дори да мисли за целите. Опитайте обаче, опитайте такъв колос. Една дума - нацист факю!
  Вече "Александър" -4 получи своя "хотел", кулата беше усукана ...
  Алис се опитва да дръпне спусъка, но пръстът не иска да се огъне. Освен това той е подут, а момичето е толкова тъпо.
  Но тук Олег Рибаченко, както винаги искаше да подкрепи приятелката си в трудни моменти, започна да пее много силно:
  Приказният свят може да бъде зъл
  В крайна сметка магията също е двулична!
  Всичко изглежда добре млади
  Искам истината; живей в чест славно!
  
  Но някъде трол плете мрежа,
  Зъл гул поставя капани!
  Отиваме на дълъг поход
  Те чакат да ни тестват, а не играчки!
  
  Може би мъхът е ужасно бодлив,
  Е, водна лилия вместо капан!
  Кървави сълзи от облаците,
  Вместо луна от остриета, блести корсар!
  
  Но моят приятел е лек елф,
  Къдриците на приятел блестят със злато!
  Феята каза - момчето не се носи,
  И протегнати нежни ръце!
  
  Дал елф приятел, урок по меч,
  Наклон, отскок, променливи пози!
  За да не се свие стволът на живота в злото,
  Даваш на магьосницата две рози!
  
  Ковачът джудже изкова сабя,
  Той ми казва, усмихвайки се с усмивка;
  Искате ли славен край на битката,
  Необходимо е да бъдете приятели с физическа култура пламенно!
  
  Обединени четиридесет потока в обучение,
  И накрая, дамаската стомана ми стана послушна!
  Отрязваш първо от дървото на възлите,
  Е, тогава ще станеш благороден воин!
  
  Идва битката; с елфите
  Тролове и духове реват с тях!
  Но за мен армията е семейство,
  И няма желание да се измъкваме в битка!
  
  Спомням си движенията, удара на острието,
  Злият духал се задави с червено!
  Дадохме на съществата силно острие,
  Ще изградим свят, чист и нов!
  Момчето запя, а Алис промени тактиката и залепи средния, дълъг пръст на бос крак към кучето на снайперската пушка... По този начин, отваряйки най-новия метод за стрелба.
  "Jagdtigers"-3 бързо ослепя и след това един от люковете се отвори, стърчеше бръсната глава с черна петна над дясното око.
  Анжелика механично бутна приятелите си в крака, за да й попречи да стреля, и се изстреля... Но гневът се оказа лош помощник, куршумът отскочи покрай дебелото покритие на масивните самоходни оръдия. Нацистът хладнокръвно заповяда и оръдието стреля отново и... Други тридесет и четири загубиха кулата си, гордо стърчаща над корпуса.
  Алис неуспешно, като пантера с изгоряла опашка, се опита да ритне лошия си приятел с ритник. Така тя отблъсна атаката си с ясно зададен блок:
  - Защо си бял?
  - Какво правиш? Алис изстреля светкавица от сапфирените си очи. - Ние се борим за обща кауза, за спасението и щастието на цялото прогресивно човечество, а огненият дявол завижда на приятелката си, че изтребва повече нацистите, и напира.
  Анджелика се засрами и веднага откри:
  - И аз съборих един комар от краката ти. Вече сте загубили твърде много кръв, а той все още суче копелето!
  Алис поправи приятелката си с лошо прикрита подигравка:
  - Комарът не е гад, той е невежа членестонога!
  Анжелика в отговор показа езика си на своя снежнобял ангел - пеейки:
  - Давам знания, като се надявам... Че може да се присъди магистърска степен на невежа!
  Олег Рибаченко прекъсна приятелите си и дори даде червен шамар в лицето, тя явно не е очаквала такава наглост от момчето, че й прости:
  - Да, вие стреляте, и мърморите, като жените на пазара!
  Анджелика се опита да отговори, но младият разузнавач-полковник също получи реакцията на ловец на змии и отскочи назад. Но огненият дявол явно не искал да прости и веднага се втурнал след него. Момчето прескачаше неравностите, загоряло, с панталон до коляното, бос. Анжелика е зад него.
  Алис премина към стрелбището. Е, ако нейният воин трябва да използва пръстите на голите си грациозни крака като инструмент. В крайна сметка те са толкова сръчни и гъвкави, че могат да се справят не по-зле от ръцете й.
  Обръснатата глава на фашиста беше разцепена от точен куршум между очите... Разбира се, хората не могат да се целят с краката си, както обикновено. Тук е по-скоро интуицията и връзката със земята, която дава енергията на заздравяваща рана.
  Тогава Алис си помисли, че може би след сто години, когато добре охранените потомци ще четат за своите приключения, много от тях ще си помислят: "босоноги глупаци". Втурват се боси, над тръни, трески, счупени тухли, камъни и огньове... Може би ще кажат и мазохистичните перверзници.
  И те не знаят, че земята, дори немска чрез гола подметка, им дава наистина магически сили, от които раните зарастват изненадващо бързо, изтича страхотна енергия и най-важното - съвсем различно възприятие за материалния свят. А именно възприятието, което я направи свръхчовек снайперист. Както и Анжелика, между другото, и тук тя, макар и не без затруднения, хвана момчето и го държи на една ръка разстояние. Въпреки че Олег Рибаченко вече не е толкова малък, а много мускулест и жилав, естествена крепост заедно с жизнено закаляване.
  Момчето също практически не разпознава обувки, въпреки че при тежък студ от двадесет градуса той и Алис, дори повече от един и половина, максимум два часа, все още не могат да стоят боси. И тогава трябва да се движите и в засада, в студа, краката ви бързо и много болезнено се втвърдяват .... Но Анджелика прекарва нощта, ровейки се презглава в снега и в същото време в един бански костюм, или дори само по бикини. И нищо, дори кожата не посинява, сякаш е Снежната кралица.
  Алис се надяваше, че в крайна сметка ще успее да достигне подобно ниво на втвърдяване. Преди войната тя живееше в семейство, което не беше бедно, баща й беше шеф на окръжния изпълнителен комитет, майка й беше инженер-икономист.
  Те нямаха време да се евакуират и родителите сякаш изчезнаха ... Камионът, на който се возеше Алис, почти се преобърна от взривната вълна, а колелата бяха нарязани с шрапнели.
  Така че заедно бяха момчета, тогава тя все още беше само пионер, преместени сами на изток.
  Но тогава момчетата ги подведоха, които решиха да се бият без възрастни... Е, момичетата са зад тях.
  И така те се озоваха в зоната на окупация ...
  Животът на момичетата беше труден. Алис, останала сама, трябваше да работи като работник ... И това е ад, въпреки че ... За щастие родителите не разглезиха момичето твърде много, тя имаше опит във физически труд, но не толкова изтощително.
  И работниците работеха усилено, за две трети от деня ... Разбира се, през пролетта, лятото и есента, Алис се научи да ходи в памучна рокля и боса, както всъщност почти всички деца в окупацията. Дори семействата на полицаите и старейшините се опитваха да бъдат максимално скромни.
  Алис обаче, като съзнателна от самото начало, търсеше връзки с ъндърграунда и се опитваше да изпълни тази или онази задача.
  Като момиче, със снежнобяла коса и ангелско лице, тя беше идеално пригодена за ролята на пратеник или скаут. Тя има отлична памет, знае немски и английски, който дори отскача от зъбите й, и виждате такова, че никой няма да помисли, че момичето носи смърт на фрица.
  Алис тъпчеше малките си, втвърдени от дългото ходене по десетки пътища, и забеляза всичко... Но тя не спря дотук. Тя искаше да убие тези копелета, особено след като тя беше старателно бичана, сбъркана с крадец.
  Така че защо не донесете малко експлозиви в кошницата?
  Като скаут веднъж успява да копира "Кралския тигър", който пристига в Полша през декември 1955 г. кучетата на наказателя се оскубаха в одърпана овча кожа, но.. Както и да е, тя дори не кихна, въпреки че трепереше, след декемврийската нощ беше силно.
  И кариерата на снайперист започна страхотно... За кратко време тя стана лидер сред бойците. И това беше не само феноменална точност, но и ловен инстинкт.
  Вярно е, че Алис категорично отказа да убива тийнейджъри и жени ... Може би затова не бързаха да направят героиня от нея!
  Но сега всеки, който се опитваше да измъкне глава от люка, за да сочи окото, беше възрастен и опитен фашист. И не ги съжалявай...
  Но богатството на Анджелика реши да отмъсти за завистта й и избухна осколков снаряд. Олег Рибаченко дори не беше надраскан, но огненият воин, след като събори, беше прилично нарязан. Няколко фрагмента пробиха гърдите му, удариха ръцете, краката и дори леко порязваха слепоочието.
  В гърдите и раменете ме болеше сериозно, но Анджелика все пак стана и се опита да остане права. В същото време и псувни:
  - Ето ги дяволите! Хитлеристи, които не познават чувството за мярка! Или основен срам!
  Олег Рибаченко, който не беше ранен, с изключение на синини при падане от взривната вълна, саркастично отбеляза:
  - И за сметка на срама, така е - прикривай се!
  Момчето намигна подигравателно. Анжелика всъщност беше почти гола, униформата й беше скъсана и разрязана, а от нея капеше кръв. Тялото се виждаше в цялата му красота. Много мускулести, но и в същото време женствени, мускулите са като тел, вените и сухожилията действат много рязко и изглежда, че това е отлята стоманена статуя на Амазонка. Анимиран в същото време от бога на войната Арес.
  Алис подсвирна.
  - Еха! Е, разбрахте!
  Анжелика се усмихна снизходително.
  - Имам много силна плът! Това, което е смъртта за германец, е велико за руснак! Така че не се страхувайте от "Снежанка", само ще ме вбеси, но няма да ме събори!
  Алис отбеляза:
  - Нашата пехота и стоманена, танкова кавалерия вече са нахлули в форта. Сега, какво, тук ловуваме или в града?
  Анжелика изведнъж се обърна към момчето:
  - И какво ще каже Максимка?
  Младият разузнавач, разклащайки русия си бретон и стискайки загорелия си юмрук с изпъкнали кокалчета, решително каза:
  - Разбира се, до Берлин, иначе Хитлер ще бъде хванат без нас! Рибарят търси места, които не са най-достъпните, но най-изгодните!
  Алис свали още един Фриц, стърчащ от кулата, който беше оцелял при обстрела и триеше прорязаната, но вече почти затворена подметка, заяви:
  - И какво? Няма смисъл да люпете яйца близо до ледника ... Трябва да намерите по-топло място!
  Олег Рибаченко пламенно пееше:
  Отечество душа, отдадено сърце -
  Изгори цялото си тяло в битка без следа!
  Достойнство и чест, пазене, умри;
  Светът напред - сега борбата бушува!
  Анжелика потупа голото рамо на момчето с мазолиста ръка. Олег Рибаченко напрегна пресата си, демонстрирайки плочките. Беше очевидно, че след като наддаваше тегло, момчето скоро ще се превърне в силен и красив млад мъж. По-точно, не толкова скоро, остават повече от четиридесет и пет години, докато порасне, на млад мъж.
  Алис предложи:
  - Вие, Олег Рибаченко, не сте снайперист, може би ще се отдалечите малко от нас... Тъй като сте разузнавач, правете разузнаване!
  Момчето се обиди:
  - Мислите ли, че съм азбучен товар?
  Анджелика прекъсна кавгата:
  - Олежка ще тича пред нас. И ние го следваме така, като гъски в тирета.
  Момчето веднага се съгласи.
  - То идва! Течащ марш...
  В самия град боевете били упорити. Някои от улиците бяха широки. По тях се движеха "Николай", "Александър" и всякакви самоходни оръдия. По-специално СУ-100. Това самоходно оръдие прилича на танк, кръстен на Николай II, но с по-мощен пистолет. Той се смяташе за най-добрия унищожител на танкове, появи се сравнително късно, когато войната вече изгоря, и нямаше време да окаже значително влияние върху хода на битките.
  Но от страна на нацистите се появи танк, който, ако беше пуснат във военно производство навреме, несъмнено щеше да забави поражението на Третия райх за дълго време.
  Все пак всеки от вас, гледайки жалката гледка на сегашната демократична Европа, сигурно ще си помисли, но при нацистите на гейовете и "черните" нямаше да се даде свобода!
  А ето и танка AG-25, малък, сплескан като костенурка с дълга муцуна на Пантера. Той стреля от този пистолет по "Николай", пробивайки корпуса от разстояние 2 километра. Ясно демонстриращо предимството на високата начална скорост на подкалибрения снаряд и разположението на скоростната кутия директно върху двигателя и екипажа в легнало положение ...
  Снарядите "Николаев" служат в предната броня с дебелина 150 милиметра при голям ъгъл на рационален наклон и ... рикошет.
  За тридесет тона тегло резервоарът е прилично защитен и не можете да го вземете нагло.
  Алис, след като се качи на покрива на разрушена къща, наблюдава как два AG-25 влизат в битката с колона от руски Николаев-3. Колите на германците бяха пъргави, маневрени и бързо изскачаха. Предната броня наистина е непробиваема... Да, страните все още са на добри 100 - милиметра и под ъгъл от четиридесет градуса спрямо хоризонталата. "Пантера" с такива данни през 1955 г. би била непобедима. И близо до Варшава, царските войски ще трябва да отстъпят ...
  Но за щастие AG-25 не трябваше да се превърне в най-добрия танк от втората или по-скоро третата световна война. И две коли, не толкова силни, че да спрат петдесет.
  СУ-100 се опитват да се насочат към бронираните коли на Фриц, но нацистите люлеят своите превозни средства от едната към другата страна. Speed Thugs: 700 конски сили за 30 тона тегло, дава прилична скорост, особено на магистралата. Има дванадесет предавки в кутия, монтирана директно на мотора, без да се броят задните, което позволява на колата да напусне в случай на заплаха.
  Има и само четири СУ-100, стрелят, един удар... Но отскокът, циментираната броня има много голям ъгъл, а дебелината е прилична... Колите Fritz стрелят в отговор, но и те го получават .
  Алис, чийто десен показалец вече се е отдалечил, отново чупи оптиката. Снежнобялата девойка оголи зъби и заплашва с юмрук:
  - Ето ще бъде за теб!
  Анжелика бди над бойното поле. Шестима "Николаев" -3 бяха избити в корпуса, но има шанс колите да се върнат в експлоатация. Калибърният снаряд е малък, с дебели стени и не е толкова разрушителен. Вярно е, че в една от колите се получи детонация и тя започна да повръща.
  САУ-122 също получи своята порция, пробита е и гори...
  Алис удари и втория, като се ухили злобно...
  - Ето как сега са слепи!
  Червенокосата дявола се усъмни:
  - О, така ли е? Вярвате ли в тяхната слепота!
  - Не пропускам! - отсече Снежанка.
  Да, и те май също са! Анжелика метна пръсти по посока на колите.
  Всъщност AG-25 продължиха да стрелят на всеки пет секунди, изхвърляйки снаряд от полуавтоматичните си оръдия.
  В същото време рядко го размазваха, те самите го получиха, но удържаха удара... Явно бронята беше качествена. Така СУ-100 влезе в корпуса ... Наведен ...
  Алис не беше ни най-малко изненадана:
  - Наистина ли пропуснах... Това е тромаво, или така ме засягат раните.
  Снежанка стреля отново и гледаше с остри очи резултатите от стрелбата. Анжелика също стреля в очите им ... Но не, не отне.
  Алис прошепна молитва:
  - Куршум, куршум бъди точен, ние сме за Делото, за Христос!
  Не, не пропуска, просто оптиката е защитена от твърде дебело и висококачествено бронирано стъкло. Снежанка разбра това съвсем скоро... И следите на немските танкове чудо бяха взривени от гранати. Така пантите се разпаднаха по целия асфалт. Може дори да се каже - абсурдно! Танковете са обездвижени и на теория би било необходимо да се заобиколи, но загрятите съветски превозни средства карат по-нататък, обсипвайки ги със снаряди ...
  Когато има много удари, това са много леки удари с ръкавици по главата. От първия път не намалява, но след това постепенно се натрупва и има такова нещо като технически нокаут.
  Така е и с бронята, тя се разцепва от поредица от удари и се руши... Ето защо тенденцията на свръхтежките превозни средства не спечели в световното танкостроене. Въпреки че изглежда, че можете да направите защитата от най-висок клас.
  Въпреки това, Великобритания в танка Чърчил тръгна по пътя на укрепване на бронята, дори в ущърб на въоръжението. Само Challenger беше хармонична машина по отношение (огнена броня-маневра). Но в това отношение танковете винаги са били иновативни. Въпреки че по отношение на състава, AG-25 остава ненадминат по време на Третата световна война.
  Но вече е "заровено". Алис и Анджелика смениха целите и се заеха с пехотата, оръдията и фаусниците.
  Сега воините се биеха директно в самия Берлин. Имаше много, много момчета бойци. И че възрастните бяха нокаутирани още в предишни битки, а сега всички мъже са мобилизирани, от десетгодишна възраст или дори по-млади.
  Момичетата също се караха, макар и не масово. И все пак Хитлер, какво чудовище беше той, не беше привърженик на изпращането на жени на фронта, смятайки войната за чисто мъжко дело. Въпреки това, когато става дума за защита на столицата, може да има изключения от правилата.
  Алис избягваше да стреля по момчета под шестнадесет години по принцип. Въпреки че някои от издуханите Фриц бяха доста ловко владеещи фаустпатрони.
  Имаше много загуби сред съветските танкове и много пехота. Други къщи бяха почти замеряни с трупове. В Берлин има много картечници, а щурмовите пушки MP-74 също работят ефективно. Варели и безоткатни бият.
  Провеждат ефективен огън и руски войски. Тук отново атаката на Елида. Подвижен щурмови самолет и силен огън от зенитни оръдия и картечници.
  Руските войски без пауза се опитват да преодолеят укрепленията с едно хвърляне. Но защитата е изградена силно. Тук сградата е превзета, над нея гордо се вее трикольорно знаме... И изведнъж, докато избухва, стените се рушат, смазвайки различни бойци.
  Алис се намръщи тежко.
  - Мините се управляват по радио. Има и минни полета, които сапьорите не виждат.
  Анжелика, стреляща често и нервно, гримасничейки от болката в многобройните си рани, бълбукайки гневно, се съгласи:
  - Да, фриците създаваха проблеми. Особено танкови колони ... Тук, очевидно, улиците ще трябва да бъдат обилно поляти с олово и кръв!
  Алис вдигна някакъв старец. Той пусна фаустпатрона, оръжието полетя надолу и избухна при удара, вдигайки купчина прах. Зад него се разби, клатейки краката си в лаптови обувки (!) И самият дядо. Кариерата му приключи. И ако се съди по железните кръстове, кариерата беше славна, имаше дори рицарски кръст на железния кръст. Дори е странно, че такъв кавалер е избрал за оръжие Faustpatron, с което най-често са въоръжени силни момчета.
  Анжелика не изпита особени предразсъдъци и застреля изобличения зад стената млад фаусист в бос крак. Момчето падна, костта му беше счупена и той изстена силно. Червенокосият дявол, завършил в задната част на главата, забелязал:
  - Милостта на война, за разлика от публично момиче, струва повече, но не може да даде удовлетворение!
  Алис отвърна:
  - Само човек с истински възвишен дух не се поколебае да прояви милост към падналите!
  Анджелика изсумтя презрително.
  - Ето ви отново Снежанка, която размахва с език. Не можеш ли да кажеш нещо по-умно?
  Алис каза строго:
  - Наистина ли е доблест да убиеш нещастно дете?
  Анджелика изсумтя с още по-голямо презрение.
  - Ти самият не беше ли дете-убийца? И сега си все още непълнолетно момиче, нецелувано от мъж. Така че не пускайте гайдата, а по-скоро стреляйте! Често и добре. И не съжалявайте за духачите, те ни най-малко не съжаляват нито за вас, нито за нашите войници!
  Алис, вместо да отговори, промени позицията си ... В голям, макар и доста разрушен град, снайперистът има простор, много цели, много жертви.
  И има много босоноги момчета, обзети от патриотичен импулс да защитят Берлин. И понякога не са много добре въоръжени, пушки, фаусти, коктейли Молотов, но се бият отчаяно. Вече обаче се виждат купища момчета - вързани от руски войници.
  Но ето едно от момчетата в скъсана туника, вдигна ръце и сякаш отиде да се предаде. Бледото му, отслабнало лице, с кървави пики и хлътнали бузи, беше строго и пълно с отчаяние.
  Руските войници протегнаха ръце към него... Момчето дръпна нещо и веднага с рев гръмна! Фрагменти отлетяха надалеч и парчета кърваво месо.
  Алис се замисли, какво накрая прошепна немското хлапе? Молитва към майката, Бог или адското чудовище Адолф Хитлер? За какво мечтаеше през последните секунди? Какво си спомни?
  Анжелика каза мрачно:
  - Това ще ни отучи от лошия навик да улавяме млади животни. Вижте как разбират обичта! Трябва да унищожим цялата германска нация!
  Алис възрази категорично:
  - Не! Не е правилно! Германците са велика и много талантлива нация. И ако сред тях има дегенерати... - Снежанка, като видя, че партньорът й взима момиче с пушка под прицел, я мушна отстрани. Да не си посмял да убиеш дете! Тя е добра.
  Анжелика свирепо, като гладна и ранена (а тя наистина е ранена!) пантера щракна. Погледът й стана бодящ от омраза.
  - Не виждаш ли, това е дете, което стреля по нашите войници!
  Алис решително възрази, забивайки дулото на пистолета си между кръглите си и пълни момичешки гърди:
  - Тогава ме застреляй! Защото аз на нейно място щях да постъпя точно по същия начин, защитавайки столицата на моята Родина!
  Анджелика изруга.
  - Телешка нежност! Но затова не се смилихте над стареца, с рицарския кръст, както много други?
  Алис отговори без колебание:
  Защото това е война! - И пред Анжелика, добави тя. - И във войната има правила - рицарите не убиват деца! Това правило се спазва свещено във всички романтични произведения!
  Огненият дявол излая в отговор:
  - Не те поправяй! Стреляйте по-добре по стари хора. Не обичаш сенилността!
  Алис нетърпеливо кимна с глава.
  - Никой не смята градинаря, който отрязва стари, мършави издънки за чудовище. Но за унищожаване на младите издънки е zapadlo!
  Настъпиха промени в картината на битката, "Саламандри" се появиха в небето като комари на огън. Те атакуваха руските Алексеи с цялата си ярост, стреляйки от 30-милиметрови оръдия. Съветските пилоти поеха битката.
  Алис промени приоритетите си и прехвърли стрелбата към летящи машини. Като цяло един самолет, дори и да е моноблок като HE-162, е скъпа кола и унищожаването му е по-ценно от пехотинец или дори офицер от SS.
  Вярно, тук беше ясно, че нивото на подготовка на немските пилоти е маловажно. Вероятно се бият начинаещи, които наистина не знаят как да управляват и стрелят. Въпреки това, неопитен персонал беше разреден с няколко опитни аса, които предизвикаха големи проблеми.
  Особено когато се стреля по ниско маневрени Алексеи. А прикритието на изтребителя беше много късно. Освен ако нямаше и PE-2, които се опитаха да използват на тактическо ниво.
  Алис, след като събори няколко новодошли, съсредоточи огъня си върху опитни аса. Беше важно: да се избият колкото се може повече лешояди, да не се оставят да оставят сираци руски деца.
  В същото време белоснежният ангел преживя толкова силно духовно издигане, че запя с пълна сила;
  Какво е служене на родината?
  Тази работа - това ни доставя радост!
  Ние черпим радост - вдъхновение,
  Не ни пука за деветата вълна от бури!
  
  За Отечеството сърцето бие бурно,
  Всеки трябва да се бори за нея!
  И тогава ще дойде прекрасна приказка,
  Където в любовта има само един заек - лъв!
  
  Но нито един лъв внезапно не се превърна в страхлив заек,
  Просто повдигна смелост косо!
  Не е нужно да страдаме, да страдаме,
  Облаци далеч - искрят златен лъч!
  
  Ние, момичетата, сме храбри воини,
  Ще се борим, поздрави за родината!
  В крайна сметка имаме такъв дух и сила,
  Какви псалми пеят Архангелите!
  
  Тази песен е за храброст и чест,
  За свещената любов, а не за плътската!
  Ще бъдем заедно с Бог завинаги,
  Демон далеч с безнадежден копнеж!
  
  За мен Христос Великият воин,
  Той е за справедливост, доброта!
  Да, проляхме много кръв
  Съжалявам за падналите за цял живот, няма да препрочитам!
  
  Но не е нужно да броим загубите,
  Всемогъщият Господ ще възкреси всички!
  Ще раздаде щедра, своята награда,
  Укрепете силата ни, меч и щит!
  
  Смелият всъщност е безсмъртен,
  Той съдържа ядрото на този живот!
  Успехът ще дойде при нас, вярвайте в него,
  Разбийте противника с ярост!
  
  Светът понякога е като ад,
  Без ред, съвест, любов!
  Горчиви, изсъхнали череши,
  Целият баланс - тъмнината на минуси, нули!
  
  Но щастието ще дойде на Земята скоро,
  Човекът е творец на собствената си съдба!
  Ще има живот и смърт в могъща сила,
  Нека направим това, което предците не са могли!
  Алис, без никакво преувеличение, влезе в историята, изби следи, като кърпене на шевна машина с изстрели, на най-мощните изтребители на Луфтвафе, а останалите немски пилоти, загубили остатъците от бойния си дух, се оттеглиха от страх.
  Сами в този момент момичетата отново нападнаха. Двама високи есесовци и няколко яки момчета от Хитлерюгенд се промъкнаха до тях и... Вместо да се възползват от прекомерния ентусиазъм на воините да стрелят по въздушни цели, за да стрелят снайперисти от засада, те решиха да ги хванат живи . Или може би приказната красота, която стана още по-еротична заради раните и умората на момичетата, подтикна желанието им да използват пленниците за свои цели.
  Във всеки случай, удар с дупе в тила инвалидизира Алис, която беше в истинско състояние на транс, за дълго време, след което фриците се втурнаха към високата Анжелика.
  Огненият дявол обаче, дори и тежко ранен, остава най-опасният противник. Тя рефлекторно срещна огромния есесовец с удар с камшик в слабините. Той хълца, устата му широко отворена, слюнката се излива и този труп щеше да излети от покрива. Да, как се разбива в тухли...
  Анжелика, избягвайки изстрела на друг фашист, го удари с лакът в долната дясна точка на брадичката, под ъгъл към центъра. Когато ударите така, дори лек удар може да нокаутира боец с голяма текстура. И Анжелика удари професионално, с усукване на тялото и усукване на рамото.
  Челюстта се спука, нацистът изпадна в дълбок, почти фатален нокаут. Две момчета от Хитлерюгенд с дъбови жълъди отвориха уста, издишвайки:
  - О, Раш-герой!
  После се втурнаха към нея, размахвайки сапьорски лопати. След двама гиганта тийнейджърите, които изглеждаха не по-големи от четиринадесет или петнадесет години, не изглеждаха страшни. Вярно, дъбовите жълъди на яките казваха, че това е елитен или команден състав. Ако Анджелика беше обикновен войник, тези момчета щяха да бъдат заплаха. Но за сибирка, закалена от нажежено желязо и олово, това са семена.
  Анжелика направи измамно движение и приятел, завъртя пищяла като ветрило и закачи момчето, той полетя с главата надолу, проблясвайки спортни ботуши върху шипове от легирана стомана. Те явно не са местни боси. Но друго момче се опита да я удари с крак, но явно неуспешно, тъй като самият той излетя, разбивайки си гърба болезнено. Анжелика обобщи:
  - Това е техниката на Rush-hero!
  А Олег Рибаченко междувременно залови Адолф Хитлер. Фюрерът се опита да се измъкне с летяща чиния, но героичното му дете се свали от специална прашка с парче антиматерия. И успя да пробие ламинарната струя.
  Когато фюрерът и няколко от охраната му се опитаха да напуснат, героичното хлапе ги настигна. С един взрив момчето терминатор покоси охраната на фюрера.
  И той хвана самия Хитлер с босите пръсти на детски крак за носа. И го хвърли надолу.
  На този 30 април 1957 г. войната с Третия райх почти приключи.
  Олег Рибаченко получи най-високия орден на Русия: "Исус Христос" най-накрая стана генерал. Докато още беше момче.
  Русия анексира всички страни по света. И създадоха световна империя.
  Имаше полети до други планети от Слънчевата система.
  Медицината донякъде изостава и Владимир Трети умира внезапно през 1992 г., коригирайки петдесет и четири години - надминавайки продължителността на управлението на Иван Грозни.
  Единадесетгодишният внук на царя Георги Първи се възкачва на престо. А регент стана майка му Мария. Докато навърши осемнадесет години.
  Олег Рибаченко служи сто години, но не подаде оставка. След 2004 г. момчето започва да расте. А през 2010 г. той стана шестнадесетгодишен, много красив, голобрад, но изключително мускулест младеж. И така той остана на тази прекрасна шестнадесетгодишна възраст. Когато жените те обичат, но не е нужно да бръснеш форда.
  През 2021 г. започна първият полет на човек извън Слънчевата система.
  Засега трябва да е отнело много време.
  Олег Рибаченко, като безсмъртен, стана командир на първата междузвездна експедиция. Вечната младеж с готовност се съгласи. За него времето течеше по-бързо, отколкото за другите хора, и той не се страхуваше от старостта.
  Момчето-терминатор изпя цяло стихотворение преди началото, композирайки направо в движение;
  Аз съм пионер на страната на Съветите,
  И в същото време царският генерал ...
  Мога да призова враговете на Русия да отговорят,
  Вермахтът се разпадна!
  
  Босоногото момче разби нацистите,
  Враговете на Русия хладно унищожени ...
  Не, не съдете детето строго,
  Самият Свети жезъл го избра за битка!
  
  И където той просто не беше с ясни очи,
  В какви битки не е ходило момчето...
  Снежна преса изгаря босите крака на дете,
  Той е по някакъв начин дори Божият идеал!
  
  В битките редутите се колебаеха,
  Момчетата се бориха с тази ярост, оценявайки ...
  Руските войници се биеха много смело,
  Открих сметка, вече има неустойка!
  
  Бях пионер в ожесточени битки,
  Хвърляне на гранати боси...
  И целуна момичето право по устните,
  Защото очевидно съм готино дете!
  
  Но германците са просто фанатици,
  Определено са страхотни бойци....
  В битка момчето вече е станало офицер,
  Дядовци и бащи се гордеят с момчето!
  
  Няма да позволя на нацистите да победят Отечеството,
  Ще дам Fritz Rus да преодолее това...
  Вярвам, че ще живеем при комунизъм,
  Непобедим руски герой-мечка!
  
  Борих се с Япония като момче,
  Не пораствам, защото момче от век...
  Заловен този, който беше могъща бучка,
  Все пак човекът е по-висок от маймуните!
  
  Момичетата също се бият боси,
  В крайна сметка е по-удобно и ботушите са тесни ...
  Понякога има звезди като чинии
  Микадо ще бъде доблестен капут!
  
  Е, фашистът ще ти вземе граната,
  Тя ще се счупи със смъртоносна сила...
  Ще изпея серенада за момичето,
  И ние ще летим към звездите!
  
  Русия е славна сила,
  Тя е красива и цвета на пролетта...
  Русия и Божията слава ни очаква,
  Макар че съм дете, вечно и босо!
  
  Те се биеха с Вилхелм и вещици с мен,
  За побеждаването на кайзерските полкове...
  Е, сега врагът е блед,
  Мечката оголи острите си зъби!
  
  Нашите комсомолци не са по-ниски,
  Те са красавици, ще ударят с юмрук...
  Те отидоха на фронта сами,
  Е, врагът ще стане задник!
  
  И където просто не водихме битки,
  Нарязахме готино с меча на врага ...
  И така специално ние дадохме на Хитлер,
  Каква огромна виелица!
  
  Русия е родината на Сварог,
  Тя се издигна направо от руините...
  В Бога всичко е по-силно от вида,
  Руски херувим надвисва над нас!
  
  Момичетата обичат да се бият боси
  И те са по-силни, знайте да не намерите ...
  Имам гранати в здрава чанта,
  Ще можем да влезем в Берлин с танк!
  
  Че ние, момчета, бяхме в тези битки,
  Спасихме затворниците от примката...
  Скоро ще видим комунизма даден,
  Страни вече кралско доблестно семейство!
  
  Родината ще стане по-висока от красивите звезди,
  В него нашите момичета блестят като квазар ...
  Опасно е да се карам с моето момиче
  Тя нанася тежък удар!
  
  Е, какво трудно получиха нацистите,
  От нас ти, Фриц, избяга веднага ....
  Въртене на яростни мили
  Ударихме те не в веждата, а в окото!
  
  Почитаме Род и се молим на Сварог,
  Обичаме Лада - майката на големите богове ...
  Когато тръгне по труден път,
  Няма нужда да губите думи!
  
  Богатството на руснаците просто не може да бъде измерено,
  Тя не знае край...
  Трябва твърдо да вярваме в любовта от Бога,
  Все пак ние не сме сянка на някакви мравки!
  
  
  Кажете, че братята ще бъдат заедно с Русия,
  Ще победим всички и ще защитим слабите...
  Въпреки че понякога си спомняме с тъга,
  Но ние непременно ще възкресим падналите!
  
  Моя Русия, ти си свята страна,
  Няма да си по-красива на света...
  Момичето тича босо през снега,
  Тя не изглежда на повече от двадесет!
  
  Вярвам в безкрайната победа
  Че Русия ще процъфтява вечно...
  че ще има вкусно месо за вечеря,
  Какво няма да дойде в нашата земя крадец!
  
  В Русия всичко ще цъфти, повярвайте ми,
  И да полетим на шега до Марс...
  Ние самите започнахме да вярваме на съдиите,
  И всичко в Отечеството ще бъде от най-висок клас!
  
  АМЕРИКА ПЪРВА В БОЯ
  На 20 април 1941 г. САЩ обявяват война на нацистка Германия. В тази история нервите на Рузвелт не издържаха и той, под влияние на общественото мнение, решава да се присъедини към клането. Съединените щати постоянно бяха обвинявани, че забавят влизането във войната за дълго време и като цяло не откриха втори фронт.
  Въпреки че дори през четиридесет и четвъртата година съюзниците не бяха хвърлени в морето в резултат на късмет. И тогава Съединените щати влязоха във войната неподготвени. Фюрерът решава да отложи плана Барбароса. Освен това той смяташе, че СССР е много по-твърд орех, отколкото може да се съди от финландската компания.
  И първо, нацистите окупираха Югославия и Гърция. И след това остров Крит.
  Но решаващият удар е нанесен на 22 юни 1941 г. на Малта. Тук участваха голям брой самолети, включително бомбардировачи. И тогава дойде кацането. Този път по-организиран и успешен.
  Малта падна и германците отново напредват. Този път в Либия. Където са разположени още четири танкови дивизии. И юмрукът на Ромел смазва британските позиции. Пал Толбук. И тогава през август и началото на септември Египет е завладян.
  В битките участва батальон красиви момичета от СС "Вълци". Биеха се боси и по едно бикини. И босите им подметки изгаряха пясъците на Сахара. Но момичетата от това се бориха само по-ефективно.
  Египет падна... Част от германските войски се преместиха в Судан, а част отидоха в Палестина и Ирак.
  В същото време нацистите превземат Гибралтар и започват да прехвърлят войските си в Мароко и завладяването на Африка.
  Трябва да се отбележи, че Хитлер и Сталин проведоха лична среща в Стокхолм. И там Сталин увери в приятелския си неутралитет и каза, че СССР не се нуждае от твърде много. Но той отказа да се включи във войната.
  Фюрерът решава да рискува и да покори Африка. Това ще осигури както суровини, така и роби за индустрията. И можете да отидете до Индия през Иран.
  Германците превзеха Ирак и Кувейт, а през зимата окупираха целия Близък изток.
  Момичетата вълчици гребаха там с боси крака. А през пролетта започна кампания през Иран към Индия.
  Вермахтът, подобно на ордите на Чингис хан, мина през Персия и отлетя в Индия. Япония смазва Америка и Великобритания на други фронтове. Близо до Мидуей американците бяха тежко поразени. И Хавайският архипелаг беше заловен от самураи.
  Успехът на Япония в битката при Мидуей беше улеснен от четири момичета нинджи, които свалиха всички самолети на американците, които се опитаха да атакуват корабите на страната на изгряващото слънце.
  Япония спечели убедителна победа. Момичетата също се биеха боси и само по бикини и това правеше телата им толкова чувствителни. И особено към вибрациите на самолета.
  И те смазаха американците много яростно... През лятото и есента на четиридесет и втората година Вермахтът превзе цяла Африка и земята до Бирма, обединявайки се с японците.
  Колосалните ресурси бяха под контрола на Германия. Освен това талантливият Шпеер става имперски министър на въоръженията и боеприпасите.
  За да увеличи въздушното налягане над Великобритания през януари 1943 г., Райхстагът обявява "Тотална война".
  Производството на самолети нараства бързо. По-модерните бомбардировачи Ю-188 и изтребителя-бомбардировач Focke-Wulf, както и по-мощният DO-277, влязоха масово в серията.
  Германците притиснаха Великобритания. През пролетта на 1943 г. се появява ME-309, който няма равен по въоръжение и летателни характеристики. Както и още по-мощен Ю-288 и специални десантни планери, способни да движат както планети, така и шестмоторни транспортни самолети.
  Нацистите буквално изравниха Великобритания със земята, а подводният им флот активно удавяше всеки чип, който плаваше към метрополията. А през август 1943 г. се извършва десант на амфибия във Великобритания. В битките бяха изпитани Тигрите, Лъвовете, Пантерите и дори Тигрите -2 и Мишката бяха узрели.
  Великобритания падна... Японците в морето победиха САЩ и дори предадоха на американците артерия в Панама.
  Америка, останала сама, поиска милост. Рузвелт беше доста ядосан.
  Хитлер не се съгласи на мир и войските му се изкачиха в Канада. Операцията по превземането на Исландия премина почти без загуби. И тогава германците преминаха през Гренландия.
  Четиридесет и четвъртата година премина в ожесточени битки на Запад. Третият райх имаше реактивни самолети. Включително бомбардировача. Страшни четири бомбардировача Ю-488 и реактивен "Арадо", щурмови модификации на превозни средства.
  Освен това самолетите, задвижвани с витла, бяха най-добри, по-специално TA-152. Тази еволюция на Focke-Wulf беше много успешна и унищожи американските автомобили.
  По-съвършени бяха немските подводници с картечен пистолет MP-44 и водороден прекис. Пантера-2 стана основен танк и беше с глава и рамене над американските Shermans. Германците като цяло надминаха Съединените щати по отношение на технологиите и техните ресурси позволяваха да се вземат в количество.
  Сред немските асове Марсилия беше истински феномен. Той вкара толкова бързо, че беше първият от три самолета, награден два пъти с Рицарския кръст на Железния кръст със сребърни дъбови листа, мечове и диаманти. И след това за четиристотин самолета с Рицарския кръст на Железния кръст със златни дъбови листа, мечове и диаманти. И за петстотин Големия кръст на Железния кръст.
  За седемстотин и петдесет самолета той е награден със специална награда: Рицарски кръст на Железния кръст с листа от платинен дъб, мечове и диаманти.
  Освен това Марсилия получи и кръст за военни заслуги с диаманти. И за хиляда самолета той получи звездата на Рицарския кръст на Железния кръст със сребърни дъбови листа, мечове и диаманти.
  Това беше просто ужас за САЩ.
  Германските войски лесно преминаха Канада, а нацистите и японците преминаха през Мексико и атакуваха Съединените щати.
  Беше като да си жив в кърлежи. Германците натискаха. TA-400 бомбардира американски градове и фабрики, буквално внасяйки пълен ужас. И янките се поддадоха на съкрушителни удари.
  Германците напредваха, а американците смазваха, особено танковия екипаж на Герда.
  Момичето натискаше бутоните на джойстика с боси пръсти и мачка американците.
  Тя разби шерманите и проби кулите им.
  И извика в горната част на дробовете си:
  - Герда обича да убива! Ето я Герда!
  А Шарлот, като гола пета, ще натисне и ще изпрати смъртоносен разряд. Ще смаже врага.
  И се смее, оголвайки зъби:
  - Аз съм космическо момиче!
  Тук Кристина удря, а също и използвайки голите си пръсти, разбивайки бронята на танка.
  И рева:
  - Отвъд арийските граници!
  Магда също стреля с колосална точност и с изрязаните си боси крака.
  И гукане:
  - За победата на колосалните сили!
  Американците преживяха много трудно... Четиридесет и четвъртата година беше време на поражения и бедствия за Съединените щати по всички фронтове.
  По-модерните немски самоходни оръдия от серия E се появиха в битки, по-специално E-10 и E-25. И те леки и бързи дадоха на янките в рогата. По времето, когато САЩ се капитулират на 30 януари 1945 г., първият Е-50 пристигна на фронта. Тази машина все още беше несъвършена с тегло над шестдесет тона, имаше предна броня от 150 мм на корпуса и 185 мм на челото на купола. А страните са 82 мм под наклоните. Което е приблизително сравнимо с "Тигър" -2. Вярно е, че двигателят с вентилатор и компресор даде мощност до 1200 конски сили. И оръдието беше 88 мм 100 EL, много точно и бронебойно.
  И така врагът отчаяно биеше.
  И накрая се появи летяща чиния. Ева и Гертруд, две момичета с боси крака и облечени в бикини, се отличиха. И се оказа доста готино с мачкащи подаяния.
  И така американските самолети бяха съборени.
  Но тук е победата. И германците, заедно с японците, ще сложат край на СССР.
  Инвазията е насрочена за 22 юни 1946 г. По това време германците са щамповали голям брой танкове от серия E. По-специално, E-50 е подобрен и двигателят и трансмисията са един блок, напречно, а скоростната кутия е върху двигателя. Ходовата част също е по-лека, а някои от елементите са изместени от корпуса. Височината на машината е намаляла, а теглото е спаднало до четиридесет и пет тона. Е-75 също стана по-лек до седемдесет тона и намали масата си. И двигателят стана по-мощен с 1500 конски сили и газова турбина. В същото време дебелината на бронята на челото на кулата е 252 мм, а страните са 160 мм под наклони. И челото на тялото: 200 мм отгоре с голям наклон и 160 мм отдолу с голям наклон. Страни от 120 мм и плюс щитове от 50 мм.
  Така Е-75 се превърна в повече или по-малко работещ танк и в същото време беше перфектно защитен от всички ъгли. И той имаше два вида оръдия: 105 мм при дължина на цевта 100 EL и 128 мм при дължина на цевта 55 EL.
  За бойни танкове първият тип оръдие е много по-добър.
  СССР по това време, разбира се, не стои на едно място. В сравнение с реалната история той имаше петгодишна преднина. Индустриалното производство през това време, по официални данни, се е увеличило почти двойно. Въпреки че в действителност това беше около една трета надценено. Произведени са много танкове и самолети. Ако на 1 юни 1941 г. СССР имаше 22 600 танка и още три хиляди танкети и една и половина хиляди самоходни оръдия. След това до 1 юни 1946 г. са добавени още тридесет хиляди танка. Разбира се, повече коли бяха произведени, но естественият спад. Така СССР има петдесет и три хиляди танка на въоръжение. От тях най-масовият Т-34-76. Но има и леки коли. И остарели БТ и Т-26, и други танкове, които все още са готови за извеждане от експлоатация. И доста тежки. И не всички се оказаха подходящи. KV-3 се появява през август 1941 г. Теглото е 68 тона, а пистолетът е 107 милиметра, а началната скорост на снаряда е 800 метра в секунда. А през септември КВ-5, също 107 мм и 76 мм оръдие. И сто тона. И от март 1942 г. в серията влезе KV-4 с тегло 108 тона и същите оръжия като KV-5, само че предната броня не беше 170 мм, а 180 мм. Много, но без рационални ъгли на наклон. Тези танкове E-50 се пробиват перфектно от разстояние на битка. Тази кола има предна броня с големи ъгли и е почти невъзможно да се пробие танкът отпред. Това не е "Тигър" -2, по-модерните най-нови машини имат много повече ъгли на наклон.
  СССР не е водил войни, след Финландия, и Сталин не стърчи. И технологиите в СССР не вървяха според най-модерните оръдия. Серията KV също премина към по-тежки модели. През февруари 1943 г. се появява KV-6 с дебелина на челната броня 200 мм, въоръжение със 152 мм оръдие и 76 мм оръдие и тегло от сто и петдесет тона. И през май 1943 г. и KV-7 с тегло 200 тона и три оръдия наведнъж: 152 мм и две 76 мм.
  Т-34-76 лесен за производство и универсален танк едва през 1944 г. е модернизиран с 85 мм оръдия и по-голяма кула.
  Появи се Т-34-85. И тя стана основната машина. Произвеждат се в малки количества и леки амфибийски танкове и БТ - колесно-гусенични. През 1944 г. се появява KV-8 с тегло двеста и петдесет тона и оръдия от 152 мм и две 85 мм. Но свръхтежките чудовища не са се оправдали. Просто Сталин беше увлечен от гигантомания.
  Но германците изоставиха супер тежките мишки. Основните танкове бяха средните E-50 U и тежките E-75. В малки количества също Е-100. Както и самоходни оръдия Е-10 и Е-25. Те са малки, но толкова мобилни и ефективни.
  В СССР, преди началото на войната, самоходните оръдия не бяха достатъчни ... В това отношение Съветска Русия изоставаше. И досега от около две хиляди, а повечето са в 76 и 85 милиметра калибър. СУ-100 не се появи ... Тъй като практическият опит от войната не беше достатъчен. В СССР, след KV-8 от тази серия, теглото вече не се увеличава. KV-9 беше въоръжен със 107 мм оръдия и две 76 мм оръдия. KV-10 с оръдия от 107 мм и две 85 мм. С изключение на Т-34-85, СССР нямаше успешни танкове. Колесни за войната на територията на Русия не се вписваха добре. Т-54, по-усъвършенстван, все още се разработваше. KV-11 се появи буквално в навечерието на войната. За борба с немските танкове със 122-мм оръдие и две 76-милиметрови и КВ-12 със 122-мм и 85-мм оръдие.
  Войната по-късно показа порочността на серията KV ... Последният танк KV-13 се появи още по време на войната с едно, но от друга страна, 203-мм оръдие. Това беше поне нещо, което може да се бори с нацистите.
  В авиацията СССР също изостава: няма реактивни самолети. Появиха се истински винтови МИГ-7 и МИГ-11, и Як-9, Як-11 и ЛА-5, и ЛА-7. Но, разбира се, съветските самолети не се равняват на германските самолети. И плюс, нацистите имат и дискотеки. Което не може да бъде свалено от стрелково оръжие.
  И цяла гама от различни видове автомобили. И бойци, включително безопашат "Гота", и всякакви други машини. И ME-262 X, който има скорост от 1200 километра в час и пет въздушни оръдия. И още по-мощен със седем въздушни оръдия ME-362. И къде да се конкурираме с такъв СССР. А XE-262 е по-напреднал и най-важното евтин реактивен изтребител. И ME-1100 с крила, които променят размаха.
  И ТА-283 с дълъг фюзелаж. И много други много мощни и ударни неща.
  И ТА-400, и най-вече реактивния ТА-500, който ще намокри всички и на шега ще смачка всички.
  А това са, да кажем, чудовища.
  И не спирайте немските коли ... Как бият ...
  Германската авиация в 2:30 московско време вече излиташе. Крилатите чудовища се готвеха да паднат на съветска земя.
  Немските пилоти Гертруд и Адала, пляскайки с боси крака, се качиха в двуместен XE-328, в реактивна машина - това е чудовище с десет въздушни оръдия.
  Дъждът току-що беше отминал и момичетата оставиха грациозни, много ясни следи от босите си крака.
  Те бяха толкова съблазнителни, че тийнейджърите, служещи на летището, лакомо поглъщаха босите следи с очите си и дори момчетата започнаха да набъбват съвършенството. Като цяло имаше много пилоти - боевете показаха, че жените при равни условия имат два пъти по-висока степен на оцеляване от мъжете. А това означава, че са ефективни. А Хитлер, разбира се, не е такъв човек, за да съжалява някого.
  В самия Трети райх официално е въведена полигамията - правото на четири съпруги. Това е много практично. Но не се вписва твърде много в християнските традиции. Нищо чудно, че фашизмът търси нова форма на религия. Хитлер настоява, че това е монотеизъм, но толкова специален - с пантеон от езически, древногермански богове. Разбира се, самият Хитлер в този пантеон е поставен преди всичко като пратеник и пратеник на Всевишния Бог.
  Така че фюрерът, разбира се, много обича да се самоусъвършенства.
  Гертруд и Адала изстрелват в небето своя многоцелеви щурмови самолет, който може да играе и ролята на боец.
  Воините са много уверени. Руснаците нямат реактивни самолети и едва ли ще могат да издържат на натиска на небесните тигрици.
  Гертруд изръмжа:
  - Аз съм рицар на горящ поток ...
  Адала ентусиазирано потвърди, оголивайки зъби:
  - И ще матувам всички!
  Момичетата се засмяха. Те натиснаха с голи пети педалите и завъртяха реактивния щурмови самолет.
  Все още беше тъмно, но на изток вече се виждаше ивица светлина. Момичетата подсвиркваха... Под тях вече плуваха просторите на Русия. Жените воини се закикотиха и си намигнаха. Те са толкова екстравагантни и красиви.
  Тук съветските коли излитат към тях. Винтовата Як-9 е може би най-масовата машина сред най-новите версии. Не прекалено въоръжени, но сравнително евтини и с малко броня. МИГ-5, по-бърз, с картечници. МИГ-3 е по-ранен модел. LAGG-7 е може би най-бързата и най-въоръжена птица. В последната модификация има цели три 20-мм оръдия.
  Но това са всички витлови машини - реактивни самолети не са създадени. И германците се чувстват много уверени.
  Гертруд стреля с десет въздушни оръдия. Улучиха 30 мм и две 37 мм оръдия. Те се втурват като огнен вихър през съветските самолети. Червените пилоти обаче се опитват да избягат и да отидат на опашката.
  Адала маневрира в този момент. Не можете да вземете немска кола челно, но влизането в опашките е изпълнено. За СССР атаката не е неочаквана. Зенитните оръдия вече са изстреляни. Взривените снаряди светят в тъмното.
  Германците изпитват известна нервност. Изглеждаше, че вече са видели толкова много, че нищо няма да ви изненада, но ... съветските пилоти са смели и не се страхуват от загуби. Нищо, което да ги плаши. Но опитът не е достатъчен. Германският самолет лесно излиза от пикирането и сваля съветската кола. Разбива още един на парчета.
  Силата на германските оръжия е много голяма. Това е компонент, в който фриците имат огромно предимство пред Русия. Но скоростта на нацистите е колосална.
  Адала ускорява и пробива напред. И Гертруд изстрелва ракети по врага. Съветът се получава от зъбите. Някои боеприпаси са насочени към топлина или звук.
  Адала прошепва:
  Няма да ни убият!
  Момичетата си въртят колата... Опитват се да са готини. И тогава съветски изтребител тарани близкия немски реактивен щурмови самолет. И как започва да се къса и разцепва. И небето и въздуха.
  Гертруд прошепна:
  - Луда смърт!
  Воините бяха явно объркани и могат да бъдат блъснати така.
  Танкове се движат към границата. Легендарният екипаж на Герда, Шарлот, Кристина и Магда.
  Четирима воини успяха да се покрият със слава, като се биеха както с британците, така и с американците. По време на военните действия с Америка красавиците усвоиха танка Panther-2. Не е лоша кола, превъзхождаща Shermans както по въоръжение, така и по предна броня. По-късният "Pershing" практически нямаше време да води война. Да, и той не е съперник на "Пантерата" -2.
  Тогава четирите момичета спечелиха легендарната слава. Въпреки че като цяло техният славен път започва през четиридесет и първата година. Химлер убеждава фюрера да опита женски батальони в битки от специално обучени арийци.
  Боевете показаха, че жените изобщо не са слабо звено и знаят как да се бият добре. И в същото време понасят по-малко загуби от мъжете. Воините също се биеха в пехотата, пляскайки с боси крака по горещите пясъци на пустинята Сахара. И овладя танковете. След като тества "Тигъра", в битки с Великобритания.
  Интересна се оказа съдбата на танка Panther. В реалната история този най-добър и втори по големина танк на Третия райх изигра основна роля в Панцвал. Като алтернатива "Пантерите" почти не се биеха. Едва навреме за нападението на британската метрополия. По-напредналите и мощни "Пантери" -2 влязоха в серията за битки срещу САЩ.
  И сега четиримата получиха още по-мощен и съвършен "Е" -50, отличаващ се със силно въоръжение и защита.
  Воините се чувстваха много уверени. Управлението на резервоара е най-модерно с джойстици. Най-новата кола. Дори газотурбинният двигател. Но има и много "Пантери" -2. Тридесет и четири не е съперник на такава машина.
  Герда се беше отпуснала в едно кресло. Тя беше бикини. Момичетата вече са свикнали да се бият полуголи. Горещите пясъци на пустинята изгаряха босите им крака, планинските камъчета пробождаха босите им подметки. Но воините изобщо не се счупиха и не се разтриха на прах.
  Командирът на екипажа, награден с много награди, изсъска:
  - И сега Русия е срещу нас! Очакват ни нови приключения и победи!
  Тя поклати бялата си като сняг глава. Естествена руса, много красива и загоряла.
  Шарлот се усмихна.
  Това момиче имаше медночервена коса, която изгаряше като пламък. Също красавица, с бронзов тен. По бикини, загорял, мускулест. С боси крака, тъпчейки по горещ пясък и остри камъни.
  Огненият дявол отбеляза:
  - Руснаците са може би най-фанатичните ни противници!
  Кристина повиши тон. Косата й е медножълта, също горяща като пламък, но със златист оттенък. И същият тен, мускули и красота. Изразително и в същото време нежно лице. И бикини. Крака, които са щамповали с мили по твърда и горяща повърхност, но не са загубили своята грация и гладки линии. Голите пръсти са спретнато подстригани и много пъргави.
  Червенокосото момиче попита:
  - Защо мислиш така?
  Магда отговори вместо нея. Това момиче има бяла златиста коса, медено руса. Много красива, мускулеста, с изразително лице и сапфирово-смарагдови очи. Краката също са закалени, с кръгли пети и прави пръсти. Може би Магда има най-нежното лице, почти кротко, въпреки смелата й брадичка. Герда, например, изглежда по-твърда. Малко по-мек от Кристина и донякъде перверзно като вещицата Шарлот.
  Магда отбеляза:
  - Имат тоталитарна система като нашата. Следователно те са по-строги!
  Герда се усмихна и отговори:
  - Съветските танкове са куп метален скрап. Не бива да се страхуваме от тях!
  Магда отвърна тихо:
  - В сериала KV е пълно с мастодонти. Особено KV-14.
  Момичетата се изкикотиха. Последният танк наистина се оказа "шедьовър" - най-тежката машина с три оръдия: две 152 мм и едно 122, с тегло от триста тона и челна броня от 200 мм. Един от най-неуспешните модели в танкостроенето. Транспортирането на такъв танк изобщо не беше възможно. А колата е просто загуба на пари! В серията влезе и KV-10 (B) - машина с три 107 мм оръдия и тегло от двеста тона, един вид унищожител на танкове.
  Не е най-добрата идея да поставите две оръдия на танка. И дори повече от три. Тук Сталин, разбира се, показа тирания. И силно се намеси в страната. Въпреки това е разработен и танк от серия Isov. Но също така огромен и тежък. Единствената разлика от серията KV е опитът да се настрои бронята на рационален наклон. Но Червената армия не води война и следователно техниката не се подобри много. И нямаше бойна практика за използване на машини.
  Като цяло германците използваха по-плодотворно четири години забавяне в сравнение с реалната история.
  Червенокосата Шарлот притисна босите си пръсти на джойстика. Обстрелван по граничния бункер. 105 мм снаряд удари съветското оръдие и го обърна. Бойният комплект започна да се разкъсва, а снарядите детонират.
  Червената вещица изсъска:
  - Аз съм страшен рицар - на колене диваци! Ще изметна враговете на Отечеството от лицето на земята!
  И усмивката на перлените зъби, и блясъка на изумрудените очи. Момичетата наистина са от най-висок клас.
  Кристина се изкикоти и отговори:
  Сега ще стрелям!
  И също стреля по врага. Изстреляно съветско 76 мм оръдие. Снарядът удари наклоненото чело на E-50 U с по-тежко оръдие. И рикошира. Просто звънеше в ушите на момичетата.
  Герда плесна по босите си крака и изчурулика:
  - Какъв пасаж!
  И тя самата направи следващия изстрел... Немски танкове стреляха по съветския укрепен район. Е-100 също работеше. Тази машина също се оказа производна на мишката. Не е много добра идея за танк с две оръдия. E-100 вече е спрян от производство.
  Вместо това в серията влизат щурмови модификации от серията "E". Но този все още работи. И изстрелва снаряди.
  Шарлот се кикоти пискливо и разклаща бос крак.
  - Войната е ужасно състояние, но пленява като игра!
  И момичето стреля, и то много подходящо.
  Кристина оголи перлените си зъби. Тя е хищна, хищна пантера.
  Съветските оръдия стрелят, а пред тях са минни полета. Германските телетанкове се движат. А щурмовите бомбардировачи работят с див рев.
  Граничните постове се въртят наоколо. Ордите на Хитлер преминаха границата.
  Магда отбеляза не особено остроумно, като почука с бос крак по бронята:
  - Помете силна защита, но стоманени метли!
  И така започна войната със СССР. Което върви от самото начало за Съветска Русия толкова неуспешно.
  . ЧАСТ ДВЕ
  Воините си намигнаха. Съветската отбрана беше доста мощна. Особено много мин. И това забави германците. Но все пак успяха да продължат напред.
  Бомбардировачите работеха на съветски позиции, а отгоре идваха и щурмови самолети. Втурване в дълбините на отбраната на Червената армия и TA-400 и TA-500, една от най-страшните модификации на бомбардировачите. Цели шест двигателя, включително реактивни. И бомбардират и разрушават съветските градове.
  Герда, стреляйки, отбеляза с усмивка:
  - В битка сме животни, но с ум на човек!
  И отново стреля. Унищожен е съветско оръдие. Като цяло това е момиче от най-високия ешелон. И е толкова готино.
  Е-50 стреля по съветски позиции, като самият той практически без повреди. Наклонената броня на колата с циментирана стомана дава отлични рикошети. Съветските снаряди дори не можеха да надраскат германците правилно.
  Кристина си спомни тестовете на "Тигъра". Тогава това беше първият масово произведен немски танк. Нито една от снарядите не може да причини щети на Тигъра. Британците паднаха под ударите му. Но ето едно седемнадесет футово оръдие, пронизано в челото. Тогава момичетата едва не умряха. И това беше запомнено от воина. Колко близо бяха до костеливата старица с ятаган, усещаща ледения й дъх.
  Момичето потърка голото си ходило в ъгъла. Тя наистина искаше да скочи от резервоара и да избяга. Тя е толкова директен воин.
  Кристина изпя с апломб:
  - Синя мъгла и навсякъде измама!
  Воините се изкикотиха... Видеото им беше много секси и еротично.
  И пистолетът работеше и стреля. Тя дори не мислеше да спре. Всички изпращаха черупка след черупка. Разбиването на съветските позиции на чипове и фрагменти.
  От високоговорителите отзад прозвуча песен;
  Войникът винаги е здрав
  Войникът е готов на всичко...
  И прах като от килими,
  Махаме се от пътя!
  И не спирай
  И не сменяйте краката си -
  Лицата ни блестят
  Блестящи ботуши!
  през изгорената равнина,
  Зад метър метър
  Отиват в Украйна
  Център за група войници!
  И отново силата на реактивен бомбардировач пада върху съветските позиции. И отново се изхвърлят разрушения и цели укрепени райони. И оръжията отлитат във всякакви посоки.
  Няколко десетки немски танка стрелят едновременно и унищожават всичко.
  Герда се чувства като Багира на лов. Тук първата линия на съветската отбрана вече е унищожена. Но войниците на Червената армия все още се роят и стрелят по германците.
  Сред бойците има и пионери. Младите ленинци доброволно се присъединяват към Червената армия. Повечето момчета са боси и по шорти. Носят се, шумят.
  И пионерите умират...
  Шарлот, която водеше огъня, изръмжа:
  - А пионерите, това е работата, цялата страна гледаше!
  Тя стреля по руснаците и Кристина, съскайки отровно:
  - Приличаме на соколи, реем се като орли!
  И тя отново пусна пламенна усмивка. Прекрасни момичета...
  Няколко немски танка се преместиха под земята. И те се появиха в тила на съветските войски, предизвиквайки паника и драскане на картечници. Нацистите се появиха като комари от кошмар.
  Е-50 видя движението на тридесет и четири през оптиката. Герда оголи зъби и започна да насочва цевта. Съветска машина с малка кула Т-34-76 и много мобилна. Опитайте този и го вземете. Момичето вече е доста опитно, но съветската кола все още не прилича на американския Sherman.
  А разстоянието до руснака е почти пет километра.
  Момичето почесва голата си пета, Шарлот я гъделичка между пръстите на краката си. Момичетата се кикотят.
  Тогава Герда стреля по руската кола. Черупката се втурва много близо, почти надрасквайки бронята... Но все пак минава. Герда удря метала с юмрук от досада.
  Магда казва на партньора си:
  - Ти удари корпуса! Ще бъде по-лесно да стигнете до там!
  Герда подава джойстика на Магда и прошепва:
  - Значи го направи сам!
  Магда запя ентусиазирано:
  - Земята е в илюминатора, земята е в илюминатора ... - Момичето взе джойстика с голи пръсти и натисна бутона, продължавайки да пее. - Земята се вижда в илюминатора!
  И нейният снаряд току-що удари основата на съветския танк. Колата се спука и се разцепи. Започна да гори... Съветските снаряди избухнаха в утробата.
  Магда разтърси голите си пръсти и програка:
  - Вижте как го разбрах! И ти казваш...
  Шарлот изсъска и оголи зъбите си.
  - Говорим отново, на различни езици!
  Появиха се нови съветски автомобили. Тридесет и четири бяха първи. Подвижни и многобройни автомобили. След това се преместихме от сериала BT. Това е остарял тип колесна гъсеница. Настъпваха и допотопните Т-26, които не са способни по друг начин, освен да надраскат немската броня. По-мощните и по-тежки HFs напреднаха в самия край. И много пешеходци.
  Кристина се изкикоти и изръмжа:
  Е, ще им покажем!
  Германските превозни средства откриват огън от голямо разстояние, опитвайки се да приковат съветската пехота към земята. Те също така унищожават танкове и други живи същества.
  В небето се появиха и съветски щурмови самолети: известният Ilys. Те атакуват германската формация. Бойците на Хитлер се втурнаха към тях. Беше истинско бунище. Немски изтребители XE-262, много пъргави и пъргави с маневреност. Те атакуват съветската техника, натискат като желязо.
  Шарлот стреля отново. Влязох в съветския BT и изръмжа:
  - Този текст не е приказка... Приказката ще бъде напред!
  Е-50 спря и отрази съветската контраатака. Не много опитното командване хвърли резерва на танка всъщност на клането. И руските коли се удряха - като кокошки в щипка. И те се бориха с тях старателно.
  Герда стреля, счупи челото на тридесет и четирите и изсъска:
  - Какъв е Създателят - ранен ад!
  Шарлот също стреля, след като намери целта, съветските коли се движеха по права линия, а момичетата успяха да стрелят. И като цяло, това четири от явленията.
  Червената харпия пееше:
  - Нашата отрова убива всички!
  А воините продължиха да стрелят, оголиха зъби, толкова силни и големи като коне.
  Кристина туитира с апломб:
  - Нашата отрова убива всички!
  Магда, удряйки трийсет и четирите, излая:
  - Това е нашият резултат!
  Вероника, Оксана и Наташа, заедно с други момичета, напуснаха обкръжението. На батальона от момичета беше наредено да се оттегли в тила, тъй като воините практически нямаха противотанкови оръжия. Сталенида Павловна имаше опит във войната, като служи като доброволец в Испания. И разбрах, че граничните войски не могат да устоят на танковете от серия "Е". Момичетата обаче нокаутираха няколко превозвача, но самите те претърпяха загуби.
  Сега батальонът се разпръсна и отстъпи.
  Вероника, Оксана и Наташа, като изхвърлиха ботушите си, си тръгнаха боси и в леки блузи. Съветските войски не са готови да отблъснат колоните на тежките танкове. И просто няма какво да пробие танка Е-50. Единственият шанс е да повредите пистите. Но в тази машина ролките са разположени на отделни колички и е много трудно да ги деактивирате.
  Момичетата се движеха на изток през гората и то на малки групи. Изглеждаха много трогателно. Навиха панталоните си и то само по леки ризи. Дълга, руса, леко къдрава коса се спускаше надолу. Босите крака се гъделичкат приятно от тревата, а понякога се натъкват и неравности. Всичко изглежда изключително еротично. Гърдите се виждат през тънки ризи.
  Вероника, гребвайки тревата с бос крак, казва раздразнено:
  - По дяволите - войната току-що започна и вече трябва да се оттеглиш!
  Оксана, чиято руса коса беше леко червеникава, ухилена със зъби, отговаря:
  - И нямах особени илюзии! Хитлер покори почти целия свят... Опитайте с такава тълпа, можете да се справите!
  Наташа разклати снежнобялата си коса и каза:
  - Всеки иска да угоди... Трудно е да се справиш с тях! Да бъдеш верен не е лесно!
  Вероника кимна. Косата й е толкова златиста и красива. Тя е страхотна.
  Но Виктория ги настигна. Червенокосо момиче. Косата е като огън. И толкова трогателно. Вятърът задуха и, изглежда, пролетарското знаме се развява, такава пламтяща коса.
  Виктория съблече ризата си и разголи торса си. Гърдите й бяха пълни, зърната й бяха алени, като макове. Красив воин. И нейното силно, тренирано тяло е оголено.
  Наташа се изкикоти и също оголи торса си, като забеляза:
  - И телата ни са красиви... Ние сме просто амазонки!
  Вероника поклати глава.
  - Не е ли твърде радикално - да оголим гърдите! Трябва да спазвате правилата на благоприличието!
  Виктория поклати глава и разтърси червените си къдрици.
  - В комунистическото общество - правилата на морала, понятието е относително. - Момичето разтърси голите си гърди, алените й зърна блестяха много съблазнително. - Да си гол не е грях. По-точно понятието грях е свещеническо, но нашето кредо е свобода от буржоазния морал!
  Наташа потвърди, разклащайки буйния си и еластичен бюст:
  - По-близо до природата! По-близо до естественото! И естествена голота!
  Оксана също се усмихна и оголи торса си. Всъщност в разгара на лятото колко е приятно, когато гърдите са голи. И вятърът ги духа. Красиво момиче и голота идва. Всички момичета са атлетични, с фигури, голите тела на воините изглеждат много хармонично.
  Красиви момичета вървят по пътеката. Те са толкова очарователни и много привлекателни.
  - изчурулика Вероника и поклати глава.
  Но изобщо не е естетически!
  Виктория поклати отрицателно глава.
  - Не! Имаме страхотни тела! И изглеждаме голи просто страхотно!
  Наташа кимна и скочи, каза:
  - Хубаво беше да съм гол... Тук Илич дойде с пистолет!
  Оксана я погали по гърдите и изпищя:
  - Всъщност бюстът ми е супер!
  Виктория пееше ентусиазирано:
  - О, момичета, а ние сме нападатели! Портфейли, портфейли и портфейли! Виждали сме долари - златни планини!
  Наташа, разклащайки голите си гърди, пееше с усмивка:
  - Преди са били голи, боси, лоши!
  И четиримата избухнаха в смях. Момичетата пляскаха с боси крака, вдигаха босите си пети. Красиви воини. Зад тях има раници и щурмови пушки ППШ. Сладки воини, много прекрасни.
  Вероника каза тихо:
  - Пред Бога всички сме равни... И ще трябва да отговаряме за разврат!
  Наташа се изкикоти и отговори с цялата решителност:
  - Няма Господ! Това е приказка!
  Виктория, разклащайки голите си загорели гърди, ентусиазирано възкликна:
  - Бог е измислен от силните на този свят, за да държи хората в подчинение!
  Вероника поклати златната си глава отрицателно.
  Кой тогава е създал Вселената?
  Виктория се усмихна и отговори:
  - Самите вселени растат като листа на дърво. Те израстват от нищото. Когато в далечна безкрайност едно дърво във Вселената започна да расте от нулата и оттогава се появиха много вселени.
  Наташа се изкикоти и изплези език, като отбеляза:
  - Е горещо! Може ли да си свалим панталоните?
  Виктория подкрепи идеята:
  - Това е страхотна идея!
  И трите момичета единодушно се отърваха от панталоните си, като останаха в бикините си. И какви силни и мускулести тела имат. Просто великолепен и висш пилотаж.
  Оксана запя с наслада:
  - Хлебарката има антени, момичето е с голи гащички!
  Остана само Вероника с навити панталони и риза. Тя отговори укорително:
  - Не е хубаво да си гол така! Ами ако ни видят!
  Наташа се изкикоти и отговори:
  - И нека дори да видят! Обичам да вълнувам мъжете!
  Виктория се изкикоти, разтърси почти голите си бедра и отговори:
  - Мъжете са боклук - просто измет!
  И удряйки прясна гъбичка с бос крак, тя добави:
  - Колко е хубаво да вземеш жребец и да го яздиш!
  Оксана отбеляза с усмивка:
  - Когато те галят, е хубаво... Особено ако мъжете са млади, красиви...
  Наташа напомни на момичетата:
  - Помни, хванахме момчето. Прекрасно дете и със сигурност има страхотно съвършенство над годините си!
  Виктория облиза устни и каза с похот в гласа:
  - Би било чудесно да го проверите!
  Вероника излая възмутено:
  - Какви гадни неща казваш! Не можеш да се подиграваш така с чувствата на хората! Особено когато става дума за немски, но момче!
  Оксана се изкикоти и отговори:
  - Извинете, но сърцето ми е толкова лошо...
  Наташа с готовност потвърди:
  - Германците напредват, а аз искам да мечтая за нещо хубаво! Например за момчетата!
  Червенокосата Виктория предложи с усмивка:
  - А ако наистина хванеш мъже? Беше толкова страхотно!
  Вероника отвърна остро:
  - Жените са украсени със скромност, а не с арогантен тормоз!
  Виктория поклати отрицателно пламенната си глава. Тя плесна босите си крака и излая:
  - Не! Просто няма по-голямо удоволствие да си избере сама мъж и да я завлече в леглото. Червенокосата дяволка разтърси медночервените си къдрици и продължи. - Това е, за да се лежиш в храстите за удоволствие, а не да слизаш по пътеката.
  Вероника каза строго:
  - Сексът без причина е признак на глупак! - И добави. - Това противоречи на нормите на комунистическия морал!
  Виктория не се съгласи:
  - Самият Ленин каза - съпругите трябва да са общи!
  Наташа се изкикоти и отбеляза:
  - Е, не мога да кажа, че се хвърлих така към мъжете, но е хубаво да играеш активна роля! Ако сам обичаш да избираш на кого да удряш! Но от наша страна не се стига до това.
  Виктория кимна в знак на съгласие.
  - Да, имаме само момичета... Но можете да преминете през оградата! - изчурулика от голямо удоволствие момичето. - Селяци, мъжки... Нашите ревностно пълзят по корем!
  Вероника поклати отрицателно глава.
  - Не, Ленин никога не е казвал това!
  Наташа възкликна в знак на протест:
  - Не, точно това каза Владимир Илич! При комунизма всичко ще е общо, включително и съпругите!
  Виктория се изкикоти и измърмори:
  - Жените са добри... Мъжете са още по-добри! Ех, да бъде заловен, да бъде изнасилен там от цяла рота.
  Момичетата се засмяха в един глас. И Виктория, ухилена, добави:
  - И тогава го набиха с приклади! И петите щяха да се запалят с мек пламък и да се поръсят с корбит!
  Наташа ритна удар с бос крак и изгука:
  - Петите са доволни, когато ги бият с бамбук! Тук в Китай момичетата и момчетата са били бити с пръчки по босите си подметки. И те го харесаха!
  Виктория изпя с удоволствие:
  - Какво мъчение в Холивуд! Само котки, не хора!
  Вероника мъдро отбеляза:
  - Тук ще отидеш в ада... Ще бъдеш измъчван, а петите ти ще бъдат изгорени не само с бамбук, но и с нажежено желязо!
  Наташа запя, стиснала силно юмруци:
  - Черен гарван на съседната порта!
  Виктория, разклащайки голите си цици, с алени зърна, продължи:
  - Люлка, белезници, разкъсана уста!
  Оксана, чиито гърди също са голи и треперещи бедрата си, отговори:
  - Колко пъти след битката главата ми!
  Вероника подкрепи импулса, тропайки босите си крака:
  - От претъпкания блок за цепене отлетях накъдето ....
  Наташа изрева яростно, разклащайки голите си гърди:
  - Къде е Родината! Нека крещят грозно!
  Виктория пляскаше и пищеше, извивайки бедрата си, едва прикрита от прозрачни бикини:
  - И ние я харесваме, дори и да не е красива!
  Оксана изсъска, като дръпна голите си загорели колене:
  - Доверчиви копелета!
  Вероника каза с въздишка:
  - Ние сме съветски граничари. И ние говорим като курви от ограда. Това възможно ли е...
  Виктория изпя в отговор:
  - Благодаря ти Сталин-вожде! За глупави, празни очи! За това, че сме като въшка, не можеш да живееш!
  Наташа заплаши червения дявол с юмрук:
  - Ну, ти така не си хрътка! Ще бъдете в специална секция!
  Виктория уверено каза:
  - Скоро германците ще дойдат в Москва... И вече Сталин ще бъде взет в клетка!
  Оксана се изкикоти и възрази:
  Смятате ли, че изходът от войната е предрешен?
  Виктория отговори съвсем сериозно:
  - Как иначе? Хитлер има повече от половината от света под окупация, плюс Япония и нейните колонии. - гневно тропна момичето с грациозния си бос крак. - А ние дори нямаме прилични танкове! Серията KV е пародия на автомобили. Т-34 явно е твърде малък. Но нормален резервоар не е създаден! И бронебойните снаряди ще бъдат по-лоши от немските!
  Наташа въздъхна тежко и избълбука:
  - Трябва да се съгласим с това! Уви, нашите танкове все още са толкова несъвършени. Ами КВ? Да, чупят се...
  Момичетата замълчаха и игривостта им намаля.
  Всъщност още първите часове на войната показаха, че Т-34-76 няма напълно надеждна скоростна кутия и още повече серията KV. И какво е лошо, колкото по-тежък е резервоарът, толкова по-слаб е адаптиран към движение. А челната броня от 200 мм не е достатъчна, за да задържи снарядите дори на 88 мм оръдие Пантера-2, а не на това на Е-50.
  Както се оказа неочаквано, немските автомобили са с порядък по-силни в предната броня и способността да приемат удар. А съветските технологии явно се провалят.
  В реалната история обаче германците победиха още в първите часове и дни. Но те нямаха такъв брой танкове и самолети и страхотни реактивни самолети. И нямаше коли по-тежки от двадесет и два тона. Като цяло германците се оказаха изненадващо слаби през четиридесет и първата година. И в същото време странното е да победиш по-силен противник. И сега? Всички козове на нацистите: боен опит, по-добра мобилност на войските, способността да се пробие в отбрана - се засилиха. И фюрерът не е три и половина хиляди леки и сложни танкове, а десетки хиляди тежки. И реактивни самолети, които по принцип витлото не е съперник.
  И Червената армия все още е по-добре обучена да атакува, отколкото да се защитава. И те научиха войниците да бият врага на собствена територия, а не да защитават своята. Разбира се, някои неща се оправиха. Линията на Молотов беше завършена. Това вече е плюс. Отбранителната линия в инженерно отношение е много по-силна, отколкото през четиридесет и първата година.
  Освен това войските все още са по-добре мобилизирани, отколкото в реалната история. И готов да отблъсне удара. Но все пак тренировките в защита не са много добри. Духът не е твърде обиден. Авиацията откровено минава. И нивото на обучение на пилотите не може да се сравни с немското. Но Фриц имат толкова колосален опит.
  Съотношението на силите е много по-лошо, отколкото през четиридесет и първата година. Тогава СССР имаше четири пъти повече танкове и самолети и пак падна. И сега? Сега германците имат предимство в качеството и количеството. Освен това в танковете качеството е о, колко забележимо от страната на нацистите. Да, и авиацията също.
  Може би затова четирите момичета са толкова песимистични.
  Воините изобщо не започват.
  Наташа, стъпвайки върху корените на дърветата и усещайки изтръпване в босите си крака, забеляза:
  - Ние показахме гръб на враговете! Или може би е по-добре да се изправите и да умрете с достойнство!
  Виктория поклати червената си глава.
  Какво ще промени нашата смърт? Само нацистите ще се похвалят с нова победа!
  Вероника се съгласи:
  - Точно така! Нашата смърт само ще добави фашистки лаври! И трябва да вземете най-новите оръжия и да се биете с нацистите.
  Оксана скептично отбеляза:
  - Но като? Срещу Е-50, без оръжие!
  Момичетата замълчаха ... И наистина, какъв танк е Е-50? Машина с плътно разположение, под два метра и големи ъгли на наклон на бронята. Един вид съвършенство в танкостроенето.
  Ново поколение машини с хидравличен стабилизатор на пистолета. И бронята е наклонена и страните, и челото, и кърмата. Тип клек. По принцип слабото място е дъното на корпуса, ако попаднеш между ролките. Но това също трябва да се знае. Освен това германците висят на гъсеници и екрани - давайки двойна защита.
  Така Фриц получи оптималния танк, който СУ-100, все още рядко самоходно оръдие, не можеше да вземе.
  При обстрела на съветски позиции са използвани газови оръдия и бомбардировачи.
  Но сега щурмови самолети прелетяха над момичетата. Те явно се заканиха, че ще заровят красавиците.
  Само ако можеха да ги видят, разбира се.
  Наташа, оголила лице, каза:
  - Всички сме кучки - фюрерът не е готин!
  И отново се усмихна към нацистите.
  Виктория логично и остроумно отбеляза:
  - Той не е първият боец, дори и вторият!
  Оксана сериозно отбеляза:
  - "Пантера" -2 на борда е напълно възможно да се вземе. Тя има само 82 мм броня под лек наклон. Няма да е проблем за нас!
  Вероника се изкикоти и предложи:
  - Може би просто можем да направим такъв танк ...
  Момичетата вървяха няколко часа, без да спират. Времето мина след обяд. Можете да спрете и да ядете. Хората в СССР не живееха много лесно, но положението в икономиката се подобри. Някои от стоките се продаваха на много ниски цени, други на високи търговски цени.
  Третата петилетка от 1938-1942 г. формално е дори преизпълнена. Това обаче се постига с увеличаване на продължителността на работния ден и драконовски наказания за отсъствия. Още по-формално първите две петилетки са преизпълнени, но всъщност не е така. Високото ниво на инфлация направи възможно манипулирането на статистиката.
  Но страната се развива доста бързо. Може би не толкова бързо, колкото според официалната статистика, но... Цифрите растяха. Строят се заводи, увеличава се производството особено в машиностроенето. Увеличен вал и оръжия.
  Сталин успя да създаде силна индустрия, но фюрерът спечели твърде много и не беше възможно да се справи с него. Ресурсите се оказаха напълно несравними.
  Но в СССР вече се произвеждаше добра яхния. И момичетата го изядоха с удоволствие, заедно с лук и хляб.
  Наташа ядосано отбеляза, дъвчейки месо:
  - Е, защо фюрерът още не отиде в Япония! И ела при нас!
  Виктория, удряйки силно бос крак по скалата, отговори:
  - Глупостта непроницаема!
  Оксана предложи:
  - Мисля, че фриците ни подценяват! Но в действителност трябва да разкъсаме цялата тази глутница на Хитлер!
  Вероника каза с въздишка:
  - Нямахме късмет... Въпреки че войната можеше да започне през четиридесет и първи. Това бяха слуховете тогава!
  Виктория кимна в съгласие и разтърси голите си гърди, съскайки:
  - Вероятно е така! Но очевидно Югославия и успехите на Великобритания срещу Италия объркаха плановете на Хитлер. Но всъщност това дори беше от полза за Fritz.
  Наташа смачка мравката с голите си пръсти на грациозни крака и кимна в съгласие:
  - Разбира се! През четиридесет и първата година Третият райх, без тежки танкове и ракетна артилерия, щеше да бъде напълно безопасен за нас. Щяхме да го смели... И така Фриц вдигна летвата.
  Момичето въздъхна тежко.
  Виктория погледна Наташа. На голите й еластични гърди и мисълта: "каква красота обаче", колко страхотно би било да я галиш. Но тя не го каза на глас - наистина е неприлично.
  Вероника логично отбеляза:
  - Историята няма подчинително наклонение... Но като цяло би било по-добре да се удари през четиридесетата година, когато нацистите настъпиха във Франция. Тогава моментът - по-удобно не се случва!
  Виктория изсумтя презрително.
  - И да развалим пакта? Сталин няма да се съгласи с това! Даде честната си дума да не атакува!
  Наташа се засмя и отбеляза:
  - О, колко сме благородни!
  Момичетата довършиха хляба, яхнията и лука. Пиеха кисело мляко от колби. Продължихме напред.
  Голите им токчета проблясваха, посивяха от праха.
  Някъде се чуваше бръмчене на двигатели. Германските танкове се движеха. Сред тях е най-големият Е-100. Шпеер успя да отхвърли по-масивни екземпляри. Но наистина, защо на един танк са необходими две варела? По-добре е да направите два резервоара по-леки с различни цеви, отколкото един с две, но тежки.
  E-100 също е спрян от производство, но все още може да се намери в поредицата. Освен това Хитлер също обича мастодонтите и нареди да запази цялата серия от E-5 до E-100.
  Доста масивна машина Е-75 със 128 мм и тегло от осемдесет тона. Унифициран с Е-50 в броня. Едва ли е най-добрият модел, на практика ще бъде още по-лош. "Кралски лъв" с 210 мм оръдие, и тежащ сто тона.
  Момичетата се качиха на висок бор и гледаха танковете. "Кралски лъв" благодарение на двигателя от 1800 конски сили, доста мощен мастодонт и пъргав. E-100 е оборудван и с мощен двигател. Щурмлевът също се движи, с мощна 500-милиметрова ракетна установка. Това е една от най-ефективните пробивни машини.
  Съдбата на самия танк Лев беше двусмислена. Той се появи пред "Пантерата" и успя да се бие в Швеция, Швейцария и по време на десанта в самата Великобритания.
  Хитлер завладява както Швейцария, така и Швеция, налага поробващи споразумения на Испания и Португалия. Те бяха принудени да изоставят националната си валута и да приемат марката. Така попадайки под влиянието на германския капитал.
  Танкът "Лъв" трябваше да бъде използван срещу Америка. Но твърде тежката кола, с недостатъчно бързострелящ пистолет, не подхождаше на военните. Предпочитание беше дадено на по-напредналата "Пантера" -2. Това превозно средство задоволи военните със своите оръжия, а характеристиките на шофиране и особено предната броня са повече от достойни. "Пантера"-2 стана танкът на победата във войната със САЩ. А "Лъв" се използва изключително рядко. "Тигърът" също не беше много продуктивен танк, който едва имаше време да светне в битките в края на четиридесет и втората година. И "Тигър" -2 е остарял, едва има време да се появи. Модернизираната "Пантера" -2 с тегло от петдесет тона не отстъпваше на "Тигр" -2 по защита и въоръжение и превъзхождаше по характеристики на шофиране с тегло от осемнадесет тона по-малко.
  Бойната практика показа, че "Пантера" -2 значително превъзхожда "Шерман" по бойни качества, пробивайки тази кола от голямо разстояние, до три километра и половина, и е практически непробиваема в челото и само отблизо обхватът е уязвим отстрани. И това далеч не е така за всички модели на Sherman.
  Америка загуби от немските реактивни самолети и Panthers, както и от по-ранния E-25 - уникално самоходно оръдие, високо само един и половина метър.
  САЩ капитулираха...
  ЧАСТ ТРЕТА
  Наташа погали собственото си ягодово зърно. И с сияеща усмивка каза:
  - Аз, ти! Той, тя - заедно цялата страна!
  Виктория подкрепи:
  - Заедно едно приятелско семейство! С една дума, ние сме сто хиляди аз!
  Оксана се изкикоти и, сочейки мастодонтите, отбеляза:
  - Резервоарът "Е" е много къс и клекнал. Ще бъде трудно да го хванем.
  Вероника изсъска тъжно:
  - Бог да ни благослови!
  Наташа се изкикоти и изчурулика:
  - В Америка за цялата страна, в Америка за цялата страна, в Америка за цялата страна - възможностите са равни!
  Огнената Виктория се кикоти и реве:
  - Възможностите са равни за различните слоеве на обществото!
  И както искаш. И зъбите й са красиви, както се виждат.
  Оксана коментира:
  - Когато германците се отцепят, ще им е много лошо от техните бази за снабдяване!
  Вероника се изкикоти и предложи:
  Да се помолим тогава!
  Наташа изсумтя презрително и поклати глава.
  - Не! Ние сме комсомолци, което означава, че сме атеисти!
  Виктория агресивно предупреди:
  - А аз по принцип съм войнствен атеист! И няма Бог - това е медицински факт!
  Вероника предпазливо отбеляза:
  Но не можете да го докажете!
  Виктория блесна агресивно с изумрудените си очи в отговор. И изсъска с усмивка:
  - Аз мога! Ако има Бог, той трябва да носи отговорност. Това означава да се грижим за хората. - Червенокосото момиче удря агресивно с бос крак боровия ствол. - Възможно ли е да си представим феноменален космически ум, който не би се интересувал от създаването си!
  Наташа с готовност потвърди:
  - Това е! В края на краищата ние сме за Бога, както децата са за Отец, и Той не се интересува от нас!
  Вероника предпазливо отбеляза:
  Но дори грижовният баща наказва децата си...
  Наташа се изкикоти в отговор.
  - Но не ги обезобразявайте!
  Виктория ядосано отбеляза:
  - Наистина има странни методи на възпитание във вашия Бог! Той, например, взе и удави цялото човечество и дори невинни животни. Възниква въпросът какви фашистки методи?
  Оксана добави с усмивка:
  - И изобщо, вечни мъки в ада... Това също е очевиден излишък, тъй като никакви методи на правосъдие не могат да оправдаят изтезанията!
  Вероника разпери ръце объркано и каза с въздишка:
  - Аз също смятам, че потопът на Ной е излишен. Но Земята се изпълни с грях пред очите на Бог...
  Виктория се засмя:
  - Да, децата започнаха да си правят майтапи. Татко вдигна картечница и застреля онези, които бърбореха, оставяйки само онези, които седяха по-тихо от водата, под тревата. Червенокосата оголи големите си зъби. - Такава се получава аналогия!
  Вероника сви рамене и каза тихо:
  - Не съм свещеник, за да давам отговори на подобни въпроси. Но мисля, че Бог имаше причини за това.
  Виктория се изкикоти и отбеляза:
  - Да... По някаква причина паднаха без причина, само че всички видяха като изчезнали!
  Наташа предложи:
  - Може би Библията е просто еврейска приказка. Защо трябва да вярваме в това?
  Оксана изрази мнението си:
  - Във всеки случай трябва да запазите честта си. И не разчитайте много на посмъртен рай!
  Виктория се изкикоти и отбеляза:
  - Да... Свещениците обичат да разказват! И не много привлекателна!
  Вероника тихо отбеляза:
  - Но Исус Христос е доста привлекателен образ!
  Виктория се изкикоти и поклати глава.
  - Не бих се омъжила за такъв пацифист!
  Наташа се изкикоти и отбеляза:
  - Да, човек трябва да отстоява себе си... А какво учи Библията? Удрят те по дясната буза - обърни лявата!
  Вероника искаше да каже, но явно се смути. И тогава Виктория го добави:
  - Наистина странен морал. Или Бог ни учи да обичаме враговете, или удавя цялото човечество наведнъж. И как може да се обясни това?
  Наташа си отговори:
  - Мисля, че Библията е написана от талантливи визионери!
  Вероника вяло възрази на това:
  - Който и да го погледне... Но иначе освен съществуването на Бог е невъзможно да се обясни появата на Вселената. - тогава момичето се развесели. Тя прокара голия си, изсечен крак по кората и продължи. - Каквото и да се каже, но е невъзможно да се намери или измисли по-убедителна версия за произхода на Вселената, освен как е създадена от Бог!
  Наташа сви рамене и попита:
  - А първопричината за появата на Бог?
  Вероника въздъхна и отговори, губейки увереност:
  - Това вече е аксиома... Трябва да се приеме с вяра, че Бог съществува. И че съществува вечно и няма първопричина.
  Наташа поклати отрицателно глава.
  - Да приемете с вяра предвечността на Бога? Но мога да предложа да приема с вяра вечността на вселената, но без Всемогъщия...
  Вероника логично отбеляза:
  - Прилича на алогизъм. Как е тази вечна материя и откъде идва?
  Виктория веднага отвърна:
  - И какво е логичното - Бог е вечен... А той откъде се взе!? Още по-непосредствено всемогъщ и всезнаещ?
  Вероника отговори с отчаяние:
  - Винаги е съществувало... Ние го приемаме с вяра! И как е възможно това - неразбираемо!
  Наташа отбеляза:
  "Наистина тук сме на равни начала. Материята трябваше да възникне по някакъв начин. И се случва немислимото. - ухили се момичето и уверено отбеляза. - Но все пак остава открит въпросът защо има толкова много зло на земята.
  Войната продължи и нацистите навлизаха все по-дълбоко в съветските земи. И постигнаха голям успех. И по-модерно и мощно оборудване от Червената армия.
  И съкрушителни удари удариха Червената армия от изток. Япония не трябва да се отхвърля.
  Ужасен удар падна върху мирния Владивосток (в Далечния изток военното положение не беше въведено). Повечето от корабите на Тихоокеанския флот бяха обезоръжени в пристанищата, много моряци също бяха прехвърлени на западния фронт. От една страна атаките на Страната на изгряващото слънце се очакваха, но на практика се оказа, че не са очаквани. Генерал Ямамото заложи на едновременен удар с всички сили, които биха могли да бъдат използвани. Америка, която беше сравнително бързо победена, нямаше време да потопи по-голямата част от японския флот, бойните кораби представляваха особено страхотна сила.
  Капитанът от първи ранг Василчиков точно в този предзорен час играеше карти с други офицери от флота. Момчетата бяха все още доста млади, бяха оставени тук, за да се уверят, че корабите не изгният напълно. Василчиков беше единственият от тях, който помирише на барут, той беше преместен от Ленинград поради необходимостта да се лекува от тежка пневмония, хванат в много облачен град. Капитанът от първи ранг, или ако бъде прехвърлен в сухопътните войски, полковникът, се наслаждаваше на тишината на Владивосток, на неговите цветущи улици. Зимата мина, април мина с радост, беше прекрасно, топло, юни не беше в средата, а в тропическата зона. Офицерите пиха малко, добрата водка в морския магазин по днешните стандарти (предвоенната инфлация обезцени рублата) е почти по-евтина от млякото.
  Настроението обаче беше развалено от новината, че следващият керван с американска яхния няма да дойде, в резултат на което закуската поскъпна и вместо крехкото телешко тексас се наложи да хапнем вече досадната риба с кисели краставички . Офицерите няколко пъти се опитаха да преведат разговора по темата за войната и поискаха да говорят за определени битки, но Василчиков запази мълчание и отклони разговора настрани. Накрая, когато най-накрая го хванаха, той излая:
  - Ще те пратят на фронта, та ще познаеш майката на Кузькин. Разберете, че барутът мирише не на парфюм, а на трупове!
  Един много млад военноморски лейтенант (току-що беше получил еполети, след половин година обучение, в което влезе веднага от училище) скочи:
  - Ето кой ни липсва! Жени! Красива жена! Защо седим сами, защото градът е пълен със самотни момичета.
  Момчетата аплодираха:
  - Разбира се, да отидем да търсим момичета.
  Офицерът изпя романс:
  - Колко е хубаво да лежиш на тревата и какво вкусно нещо за ядене! Направете пренареждане в банята и се обадете на младите момичета!
  Василчиков извика на разярената младеж:
  - Навън има полицейски час и момичетата спят след тежка работа! Не всеки има късмета да получи такова крадско място, блажен, когато наоколо се леят пот и кръв.
  Офицерът дразни:
  - Барутът мирише не на духове, а на трупове, само за редниците, командирите имат противогази с филтър!
  Василчиков се намръщи.
  - Философ! Типичен Спиноза, остава само да се научите как да дръпнете спусъка с език! И ще бъде: ей! Слабините! Слабините!
  Офицерите се засмяха, дори прозорците започнаха да треперят. Василчиков добави:
  - Езикът ти е страхотен, когато умът на противника ти е малък!
  Младшият офицер измърмори:
  - Стига с това, хайде да пийнем!
  Останалите бойци изреваха:
  - Точно така, налейте! До зори, разбира се, ще имаме достатъчно водка, но ще има и закуски по дяволите!
  И огнена вода, налята в чаши! Да, така започна да кипи и да се пени, звучаха нецензурни, нецензурни песни.
  Вратата се отвори внезапно и стаята сякаш беше взривена от ураган. Високо огнено момиче скочи до офицерите и с всичка сила разби тухлена стена с недовършена бутилка водка. Момичето извика:
  -Алкохолици и негодници! Цялата държава работи, или се бори, вие сте блажени като прасета. Забрави за съвестта и честта! Нищо чудно, че Ленин каза: пиянството е най-лошият от всички пороци, неговата особена разрушителност в публичното пространство!
  Младшият офицер вече беше доста пиян, очите му примижаха и той извика в отговор, грабвайки празна бутилка:
  - Кучко, махай се оттук! Сега ще го направя!
  Момичето удари за кратко пръста на ботуша си под коляното. Ударът изглеждаше лек, без обхват, но младежът извика и потъна. Бутилката падна и се счупи. Всички ахнаха, Василчиков възкликна:
  - Да, това са знаците на Анна Ведмакова, пилот-ас в Испания и Финландия. Тя има легендарна коса, цвета на огъня! Добре дошъл, командир на ескадрила...
  Вещерът кимна.
  - Все още съм в ранг майор, а първият пилот-ас награди звездата на героя на СССР. Току що пристигна с нейния изтребител МИГ-5. Докато останалата част от ескадрилата е на източния фронт. Бях инструктиран... Е, не е твоя работа, че ме инструктират. Във всеки случай имам нужда от вашия разрушител незабавно да вдигне американското знаме и да отиде в морето.
  Василчиков беше изненадан:
  - Защо нашата?
  Зелените очи на вещера проблеснаха.
  - Защото тази кола е произведена в САЩ. Доставиха ви го по ленд-лизинг и следвайте само моите поръчки.
  Василчиков направи гримаса:
  - Полковникът се подчинява на майора, та дори и от друг отдел. Вие имате властта.
  Ведмакова изнесе документ с печата на НКВД и подписа на заместник-председателя на щаба и председателя на Съвета на народните комисари, началника на тайната полиция - маршал Берия.
  - Разбрах! И без повече приказки, само ще ми се подчиняваш! Какво ще стане иначе, няма да кажа: не си на пет години!
  Василчиков се поклони:
  - Добре! Разрушителят е в движение, необходимо е само да вдигнем моряците от казармата и да отплаваме след два часа.
  Ведмакова хвана младия офицер за косата, тя беше с глава по-висока от него и явно по-силна:
  - Какъв хам и пияница! Защо имаш такъв разпуснат отбор! Този човек прилича повече на каюто момче, отколкото на офицер. Може би за начало го надуйте добре, за да излезе целият хмел.
  Василчиков се смути:
  - Това е Паша Колобков. Той беше изпратен на курсове директно от Суворовското училище по съкратена програма. Той все още е съвсем момче, след два месеца рожденият му ден е на шестнадесет години.
  Вещерът направи гримаса:
  - Еха! На петнадесет и вече офицер! Ето какво прави ускорението! И не знаех, че млеката вече получават титли.
  Василчиков сви рамене.
  - На комунистическия фронт децата растат рано! Освен това му се случи една история, сякаш той написа най-добрата история за фантастичната защита на Москва и Жуков отбеляза това и го посъветва да прехвърли момчето от кадети в офицери.
  The Witcher подобри:
  - Добре! Нищо лошо, че не е глупак, ама не пие повече! Усещам миризмата, а носа ми е като куче, веднага под трибунала! Всъщност вие ще платите за това. Вече мъж на средна възраст, но самият той.
  Василчиков се закашля:
  - Всъщност аз съм на тридесет и две, но вече бях ранен шест пъти в Испания и Финландия, така че изглеждам стар...
  Ведмакова искаше да каже нещо в отговор, когато изведнъж чудовищен рев наруши предзорната тишина. Сякаш от небето падаха тежки камъни, стъклото на прозореца веднага се пръсна. Камъни от градушка се удряха по масата и дори попадаха в ръцете и лицата на пияни офицери. Вещерът извика:
  - Всички веднага навън.
  Василков извика в отговор толкова силно, че едва не си скъса гласните струни:
  - Това са дванадесет инчови черупки! Японските бойни кораби изглежда са на лов, това означава.
  Ведмакова, раздразнена, удари стената с ботуша си:
  - Започна, но не както планирахме! Въобще не! По дяволите, трябва незабавно да отведем ескадрилата в морето и да потопим флота на страната на теснооките маймуни.
  Василчиков измърмори:
  - Има оръжия само на моя разрушител и на няколко малки корита. Ние дори нямаме отговор.
  Ведмакова показа юмрука си:
  - Е, трябва да имате брегова артилерия! В крайна сметка не всички бяха изпратени на западния фронт, както и авиацията. Все пак за това, че Япония може да влезе във войната всеки момент, се говори от години.
  Василков искаше да каже нещо, но пак зашумя, заваляха отломки. Сирената извика, предупреждавайки за пристигането на самолет. Василчиков стана и извика над рева на вещица:
  - Имаме авиация, има и брегови батареи, дори и да не са в пълен комплект. Да отговорим!
  Пилотът изръмжа, докато тичаше по улиците:
  - Просто щях да избягам при моя боец и ще насадя тези японци, няма да ми се стори достатъчно. Те пак ще плащат за Цушима и Муден.
  Василчиков се съгласи:
  - Да, ще платят! Да, дори и с процент!
  Чуха се експлозии и закъсняло чуруликане на зенитни оръдия. Като цяло, по-голямата част от противовъздушната отбрана на Владивосток беше извадена още през четиридесет и първата година, за да укрепи отбраната на Москва (Очакваше се, че Хитлер ще удари, но след това премина!), Така че множеството точки на комара -къщата на страната на изгряващото слънце изглежда не обърна много внимание на подобен "шум". Японски пикиращи бомбардировачи пуснаха пролетни "подаръци" с пронизителен писък. Ударът е нанесен както на града, така и на флота. Японските самолети не са твърде големи, но пъргави, но бойните кораби, напротив, са яки. Досега американците са успели да потопят само две такива красавици, а оцелелите, заедно с крайцерите, унищожаваха брега. Силно напомняше злодейската атака на Страната на изгряващото слънце на 27 януари 1904 г. Само тогава нямаше авиация.
  Василчиков усети, че се задушава от бягане. Той не е супермен, а прост човек с болни бели дробове, попаднал в тежка ситуация. И във Ведмакова тя не го изпревари много. Чудя се на колко години е, едва на повече от трийсет, гърдите й са големи, а раменете широки като на мъж.
  Ведмакова изведнъж се обърна и махна с ръка:
  - Не бягай старче, последвай ме! - Тя извика с такава сила, че звуковата вълна направо й удари ушите. - Изведете разрушителя в морето възможно най-скоро.
  Наблизо гръмнаха експлозии, заваляха отломки, един от тях падна директно върху Ведмакова и тя механично го хвана с ръце. Момичето-пилот се почувства като вратар, който успешно спечели дузпа, фрагментът беше кръгъл, топъл и приличаше на топка. Анна изведнъж усети, че нещо течно се стича по ръцете й. Момичето погледна фрагмента и тогава дори железният й воин, закален от три години война (Заедно с испанците), гаденето й дойде в гърлото. Тя държеше бебешка главичка в ръцете си. Горкото момиче (това се вижда от късите свински опашки, с изрязани очи. Ведмакова внимателно сложи глава на напукания асфалт и прекоси:
  - Не си имал време да съгрешиш, да не живееш! Но няма по-голям грешник от Бога, следователно няма по-голям грях от безразличието към страданието на децата.
  Отново рев и отломки, единият удари момичето в ботуша, надрасквайки кожата. Ведмакова вече искаше да се обърне и да се втурне възможно най-бързо към пистата, където нейният MIG търпеливо чакаше агресивната домакиня, но ...
  Остър като острие на кинжал, погледът на воина различи непоносима гримаса на болка по лицето на капитана от първи ранг Василчиков, когато горната му част на откъснато тяло полетя, изхвърлена от взривната вълна. Самото момиче едва избяга от фрагмента. Тя вече по едно време някак си закачи бузата, дори по време на въздушната битка в Испания. В резултат на това остана дълбок белег, който дълго време разваля външния й вид. Вярно е, че в Сибир тя беше запозната с един много силен магьосник, който с помощта на мехлеми и призоваването на духове успя да излекува, сякаш никога не е бил, тази рана и още няколко. За това Ведмакова му даде своята невинност, познавайки радостите на жените. След това момичето улови и най-малката възможност да захапе щастието на любовта с мъж, което беше много трудно да се направи в свещени съветски времена, дори с нейната сатанинска красота и способност да изкушава. Въпросът, разбира се, не е толкова да се убеди мъжът, а да се гарантира, че организаторът на партито няма да разбере за това. И има толкова много измамници от всякакъв вид, че доносник, на доносник и доносник, ги кара. Така че няма да ускорите наистина, ако кариерата ви е скъпа. Но преди около четири месеца, когато беше наградена със звездата на героя, за двадесет и петия фашистки самолет, свален поред: тя се срещна в Берия. И в целия съветски елит нямаше по-голям женкар от шефа на тайната и явна полиция.
  Ведмакова тичаше като писта. Освен това, което рядко й се случва, тя обърка улицата в непознат град, в резултат на което само увеличи разстоянието.
  Пилотът избяга и си спомни: Берия беше изобретателна в леглото, но не и нейния вкус, плешив, корем, не Аполон. Така той така и не стана неин любовник. Като цяло слуховете, че Берия е изнасилвал жени, са явно преувеличение. Ако му беше казано твърдо не, вторият човек на Червената империя, като правило, не прибягваше до принуда. Въпреки че кой се осмелява от момичетата да каже не на такова чудовище? Палач на Русия номер едно!
  Но тук тя стана довереник на Лаврентий Палич. Като цяло тя става една от първите жени доброволци, които се бият в Испания. Всъщност малко съветски пилоти са участвали в тази гражданска война. Изглежда самият Сталин не е искал особено победата на социалистите. И което е логично, във Франция победиха социалистите, привидно леви, а отношенията със СССР само се влошиха. Но в същото време, като се има предвид, че Франко е фашист и буржоа, а народното правителство на Испания изглежда е ляво, беше невъзможно напълно да се игнорират молбите за помощ. Да, съветските пилоти трябваше да натрупат опит, да изпробват ново оборудване. Първоначално войната продължава с различен успех, но след това армията на Франко, с подкрепата на италиански и германски части, успява да превземе Каталуния. Битката във въздуха отначало беше равностойна, но след това се появи известният Месершмит. Още в първата въздушна битка Ведмакова усети силата на този самолет в сравнение с Ил-16. По-специално, скоростта, разлика от сто километра в час, позволи на фашистките пилоти да избират сами къде, как и кога да се присъединят към битката. Второ, въоръжението на 20-милиметрово въздушно оръдие може да свали шперплат Ил-16 на голямо разстояние, докато ME-109, с бронирана челна броня, задържа изстрели от 9,6-милиметрова картечница на съветски изтребител. Следователно, за да унищожите Месер, беше необходимо или да атакувате отзад, или ако сте имали голям късмет да влезете в двигателя или в зрителното стъкло. Трябва да се отбележи, че германците също имаха много по-добра комуникация и действаха по-хармонично. Ведмакова е свалена два пъти, а на третия е тежко ранена и пленена. Тогава времената бяха тежки, но тъй като войната вече беше загубена, Мадрид падна, Хитлер, в знак на добра воля и планирайки съюз със Сталин, нареди да се върнат съветските пленници в родината им. Ведмакова прекара само един месец в плен, беше настанена в болница за офицери, добре хранена и обгрижвана. Никой не е биел или изнасилвал, може би нацистите и режимът на Франко са се опитвали да се покажат на целия свят като хуманисти, за разлика от кървавия тиранин: Сталин! Но след завръщането си в родината си, от всички бивши военнопленници, само една Ведмакова остана на свобода.
  Вярно е, че дадената заповед за единствения свален италиански боец е лишена от нея. Но тя остана в армията и дори участва във войната с Финландия. Страната Суоми имаше само 118 остарял шперплат в самолетния си флот. Момичето почти не участва във въздушни битки, тя се занимаваше повече с разузнаване, получи заповед, изглежда един моноплан, тя въпреки това свали, но не беше зачетена.
  Вещерът внезапно нахлу в огъня. Бомбардираната градска болница беше в пожар. Картината е наистина апокалиптична, а жени, деца и стари хора горят живи. Тук бебето падна право в огъня, а наоколо се разнесе ужасен рев и стенания.
  Ведмакова усети в главата си тръбите на архангелите и се хвърли в пламъците. Огнени езици облизаха голите ръце и откритото лице на момичето, но пилотът се движеше толкова бързо, че тя успя да грабне детето, издърпвайки го от прегръдката на унищожението.
  Момичето изскочи, усещайки само лек сърбеж по кожата си, хвърли поглед към бебето. Уви, вече беше късно, момчето се задуши, привличайки пламъци в дробовете си, изгаряния по кръглото му лице. Такива разкъсани мехури по кожата са по-меки от маргаритовите пъпки. Вещерът извика:
  - Тук е човешки хаос!
  Тя ударила с ботуша си купчина боклук, след което се втурнала да помага на кой друг може да бъде спасен. Беше като кобра, която танцува между газови горелки, момичето се изви много странно и танцува. Изгори се, ботушите й се стопиха, туниката й се овъгли, но продължаваше да се бори упорито за всяка сълза на дете, за всеки удар на малко сърце, за всеки крехък живот, но така необходим за страната! Ботушите се разпаднаха и сега момичето танцува през огнените вихри, босите й очарователни крака. Тя беше мъченица, но не просто монахиня, измъчваща се с постове и камшик, което не е от полза нито на Бог, нито на хората, мъченица-борец, спасяваща конкретни животи. Краката на момичето-пилот бяха покрити със слой от малки мехури, но се движеха още по-бързо и по-точно от болка.
  Капитанът на медицинската служба, извади големи ботуши от чантата си, й извика:
  - Вземете ги, бързо ги облечете! Ще станеш толкова осакатен.
  Пилотът веднага отговори:
  - По-добре да станеш инвалид физически, отколкото да бъдеш изрод морално! Нито секунда за себе си, всичко за фронта, всичко за победата!
  Капитанът на медицинската служба отговори:
  - Това е истински съветски човек!
  Вещицата прокле:
  - А какво струваш да спасяваш хората!
  Капитанът въздъхна.
  - Имам протези, вместо крака!
  Ведмакова, измъквайки друго момиче с полуобгорено лице и в безсъзнание, извика:
  Колко жесток е Бог!
  Капитанът сви рамене.
  Не Бог е виновен, а хората!
  Ведмакова възрази:
  - Това е същото като да кажеш - не родителите са виновни, а децата!
  Капитанът искаше да каже нещо, но облаците дим попаднаха в гърлото му и той се закашля гневно.
  Босоногото момиче извика:
  - Аз съм вещица и няма по-красива професия!
  И като се изправи, тя продължи:
  - Адолф нека има поздрави и букет в злия ковчег!
  Бикини воините продължиха напредването си. Нацистите заобиколиха Брестската крепост и запушиха котела. Танк Е-50, движещ се в източна посока.
  Герда пееше ентусиазирано:
  - Аз съм толкова готино момиче! Счупвам всички врагове като ледени висулки... И в студа, бос, смело, че дори искри изсипват изпод краката ми!
  Шарлот се изкикоти, удари трийсет и четири в тялото и възкликна ентусиазирано:
  - Няма защо да се съмняваме в Родината! Воините са по-трудни от мъжете!
  Кристина също натисна бутона с бос крак и яростно предаде, нокаутирайки съветското оръдие. Така че дори багажникът се откъсна:
  - Доходите са високи като планински върхове!
  Магда стреля едно по едно с оръдието си. Той беше 105 мм и смъртоносен в последната модификация, беше доста бързострелен, правеше десет изстрела в минута.
  Момичето стисна голите си пръсти и прошепна:
  - Процент в линията на бъдещето, даден...
  Герда удари съветския танк, смачка бронята и извика:
  - Сами ще видите!
  Тя тупна и Шарлот, използвайки голите си пръсти, с див, неистов рев:
  - Отечеството вече е по-близо до нас!
  Кристина също стреля, използвайки пръстите на голите си загорели крака, издавайки:
  - Поздравете слънцето с нас!
  Магда също тупна и притисна голата си пета. Тя разби съветското оръдие на плаващи фрагменти, пеейки:
  - Родината е най-силната!
  И воините ще реват като биволи в кланицата. Четири много обича мъжете. Наистина им отива. Защо не? Те са толкова красиви и агресивни. И обичащ. И човекът е куче, само примамете. И ще имате всичко, включително пари. И тези жени са физически много силни. И усвояват мъжкото съвършенство с луд темперамент. И постоянно удоволствие.
  Няма нужда да чакате цяла година за мъж - и все пак оргазъмът ще ви намери!
  Герда го взе и изрева, стреляйки по съветските тридесет и четири и събаряйки кулата:
  - Аз съм истински рицар на унищожението!
  Кристина изплези език и извика заплашително:
  - И усмивката ми е като на пантера!
  Шарлот говореше агресивно, разклащайки юмрук и натискайки джойстика с босите си пръсти.
  И предстоят големи промени!
  Магда изчурулика и извика:
  - Ние сме олицетворение на хетера!
  Герда се изкикоти и отговори:
  - Колко е хубаво, когато ръцете на красиви млади мъже те галят!
  И момичето си представи как дланите й ръкопляскат по ягодовите зърна. Наистина е толкова прекрасно. И гъделичкащо и вълнуващо. И много хубаво.
  Герда стреля по съветския СУ-85. Тя блъсна колата и изчурулика, плесна босите си крака по бронята:
  - Ах, дъбови дами, дъбови дами!
  Шарлот агресивно потвърди, надувайки бузи и разтърсвайки пълните си гърди.
  - Дуба! Дъб! Дуба дами!
  И как ще го вземе и ще се смее... Като че ли камбаните бият. И гласът му е толкова лъчезарен.
  А жертвата й беше 76-милиметров руски пистолет. Оръжията са доста архаични.
  Кристина се изкикоти и изпищя:
  - Ще ревам и ще се счупя!
  И с голите си пръсти също насочи снаряд към вражеска кола.
  Колко е красива. Златото и медта са страхотни!
  Магда е напълно златна, като пее с ентусиазъм:
  - Хърдито все още плаче...
  Тогава тя се обърна към съветската тридесет и четири и продължи да пее тъжно.
  - Тя е непозната в Берлин!
  Герда изчурулика в отговор. Тя натисна бутона на джойстика с боси пръсти и свали съветска гаубица.
  - Берлин е столицата на света!
  Шарлот промърмори с апломб в отговор:
  - А Лондон е столицата на Париж!
  И пирони на съветския Т-26. Машината, макар и не голяма, също се смята за танк.
  Кристина го взе и го даде, като завъртя мотора с боси крака:
  - А Париж е столицата на Рим!
  Тогава, щом се смее... И с изумрудени очи ще пробие през всички воини подред. И се усмихва в същото време, и блести със зъби. Но изобщо как ще вземе и ще удари съветските танкове. Ще събори половината от кулата на тридесет и четири.
  И след нея Магда ще го вземе и ще го запали с граната. Тоест снаряд. Според СУ-76. Вече очевидно е остаряла кола, но все още е в списъка.
  И изчурулика:
  - А Рим е столицата на Маями!
  Наистина е смешно. Но момичетата се увлякоха твърде много. Те не забелязаха как няколко войници от съветската армия пропълзяха до тях с пачки противотанкови гранати и взривиха следите. И как ще вземе и ще гръмне. Ролките се спукаха и Е-50 загуби подвижността си.
  Трябваше да ремонтирам колата си.
  ЧЕТВЪРТА ЧАСТ
  Бомбардировките утихнаха, но обстрелът продължи. Корабните оръдия имат приличен запас от снаряди, но огънят вече беше насочен повече към обезоръжените съветски кораби. Ямамото разбира, че господството в морето ще прехвърли инициативата в тази война на Япония за дълго време. А за изграждането на кораби процесът е скъп и дълъг, въпреки че, например, подводниците, може би, са по-лесни за щамповане. Това, разбира се, също трябва да се вземе предвид, но е важно да се счупи структурата. Адмирал Ямамото, най-могъщият човек в Япония след император Хирохито, се чувстваше като бог. Истински бог, така че религията на страната на изгряващото слънце учи, че най-добрият начин за обожествяване е военната доблест! И сега великият полководец можеше произволно да измъчва и разрушава пространството около себе си.
  Над Владивосток има гъсти, черни облаци дим на много километри; това са горящи петролни складове и горива. Стотици, хиляди хора са изгорени, по дяволите, добре, как да не се почувствате като бог, който отмъсти на руснаците за векове на унижение, велик народ е принуден да се сгуши в поредица от толкова малки острови в сравнение с просторите на Русия. Сега руският флот потъва и за разлика от пристанището на Перу, те няма да напуснат нито един кораб.
  По време на битката при Халхин Гол Ямамото предлага да нанесе подобен удар на Владивосток, за което е съставен подробен план. Но Хитлер неочаквано сключи мир със Сталин. Като цяло, идиот Хитлер, започна клането на евреите и по този начин настрои срещу себе си както Полша, така и страните от Запада. И защо му трябваше? Искахте да получите еврейско богатство? Но беше по-добре първо да станем световна сила, като победим СССР, а може би след това и други държави. Западът е по-лесен за победа поради факта, че неговият манталитет се характеризира много по-малко с фанатизъм и склонност към саможертва. Известен ли е поне един случай на таран на американски пилоти. Вярно е, че имаше няколко сблъсъка, но най-вероятно това е инцидент.
  Руснаците са фанатични, което е странно, защото православната вяра не одобрява самоубийството и изобщо не смята, че човек може да спечели път до рая с подвизи на оръжието. Като цяло учението на Христос, според него, е изключително глупаво и непрактично. Той Ямамото прочете Библията и се учуди на глупостта на хората да смятат такъв пацифистки Бог. Например, той учи: удрят те по дясната буза - обърни лявата, искат една риза - дай две, обичай врага си! Само психично болен човек може да смята Христос за Бог. Такава религия е добра само за роби, обвързани васали. И цяла Европа и половината свят сигурно са повярвали.
  Вярно е, че учението на Исус, въпреки факта, че отхвърля принципа на Стария завет, око за око и те учи да обичаш враговете си, не попречи на британците да завладеят една трета от цялата планета, създавайки най-голямата империя в историята на човечеството. И това е въпреки религиозността на Великобритания, където Бог се споменава дори в националния химн. Странно, президентите на САЩ се кълнат в Библията, но въпреки това бомбардираха японски градове с напалмови бомби, изгаряйки живи хиляди жени и деца. Освен това те убиваха цивилното население не случайно, а умишлено, това беше тактика за терор на цивилното население: подкопаване на човешки и икономически ресурси.
  Но японците не бомбардират Съединените щати в началото, преди германското нахлуване, през цялата война само един бомбардировач пробива и убива, само шест цивилни. И те също приписват особена жестокост на самураите. В крайна сметка той Ямамото, ако желае, може да пробие с бомбардировачи до градовете на САЩ, особено след поражението на флота на янки близо до пристанището на Перу. Да, европейците са морални копелета. Имат извратено разбиране, вяра, учение и не правене!
  В Япония не е така! Това, което ни учат, е това, което правим. Няма такова нещо, което Бог да каже да обърнете другата буза, но слугите му умишлено убиваха малки деца. Да, като цяло вярата, че Бог е един и Всемогъщ, не може да бъде истина. Ако беше сам, тогава, разбира се, щеше да се погрижи хората да му се покланят правилно, с вяра и истина и да имат едно учение. И така всеки се моли както иска, каквото иска. И светът е твърде грозен и грешен, за да бъде създаден от един-единствен Всемогъщ Бог. В крайна сметка всеки отговорен владетел на първо място се стреми към ред и справедливост. Той иска силните, мъдрите, благородните, честните да са на първо място, а останалите или се поправят, растат физически и духовно, или... Ако обаче Бог е Всемогъщ и Създателят на Вселената, тогава той не би създават телесни и психически изроди.
  В крайна сметка защо императорът понякога е принуден да търпи слабостите на хората като даденост? Понеже няма друг изход, той не може да превърне изродите в красиви мъже и страхливците в смели за миг на око. Но ако можех, веднага щях да го направя! Уви, трябва да приема това, което е и да се справя с човешкия материал, който получих като даденост. Но от кого го е получил е друг въпрос. Да, и самият император има слабости: той е просто човек - той остарява, боледува, ветхе. Странно, божественият император често живее по-малко от обикновен слуга, има по-малко умения за оръжие от повечето генерали и много войници. Е, какво има в него от Всемогъщия Бог. Но бялото не е по-добро! В цялата история на Европа не е имало по-страшен и успешен завоевател от Хитлер. Да, той наистина е символ на военната доблест на белите хора! И въпреки това най-великият командир на всички времена и народи дори не можа да завърши гимназията, да получи средно образование, което е задължително в Япония!
  Освен това Хитлер не беше приет в армията по здравословни причини. Странно, но този ревнител на култа към силата, лъвът на войната, се оказа толкова физически слаб, че дори в Германия, където на всеки пост има военен пост, не беше повикан като редник. Колко деградирала е Европа.
  Сталин обаче, друг от най-видните политици на нашето време, също нямаше средно образование, той беше самородно същество. И интересното е, че той също не е бил призован в армията по здравословни причини. Интересно, съвпадения, двама злонамерени врагове нямаха средно образование, не бяха призвани на военна служба по здравословни причини, имаха бащи на пияници, а бащата на Хитлер също работеше като обущар в началото!
  Ето едно такова съвпадение, странно, зловещо. Гьоринг, официалният наследник на Хитлер, не е такъв. Той е от семейство на аристократи, предшественикът на Гьоринг е бил заместник на действителния владетел на Германия Бисмарк. Следователно Чърчил: аристократ, от благородническо семейство и американски плутократи, (Президентът Рузвелт не е нищо повече от пионка, те бързо намериха общ език с него.
  Искаха да заменят Хитлер с тях, но не се получи. Хитлер ги завладя всички! Гьоринг е бизнесмен, олигарх, аристократ и прагматик. Той е по-добър от Хитлер, способен да обедини всички антиболшевишки и антируски сили на целия свят. Америка и Великобритания искат да сложат край на Русия, независимо от управляващия режим, но комунистите, които отричат самото понятие за частна собственост, искат да свършат толкова зле. Фанатично е дори да си затварят очите за прекомерното укрепване на Германия и че самите те са принудени да се присъединят към Третия райх.
  Германия обаче е геополитически конкурент, но конкурент в рамките на капиталистическите и аристократичните правила на играта, а болшевишка Русия е абсолютно чужда и враждебна. Дори е изненадващо, че самият Чърчил предлага помощ на Сталин, въпреки целия му антикомунизъм, традиционна, английска омраза към Русия.
  Още през 1941 г. исках да настроя Русия на Сталин срещу Германия на Хитлер. Болезнено немците го стиснаха. Все пак Германия под червените е боен кон, впрегнат в съветската колесница, а СССР под кафявите е вечна партизанска зона. В крайна сметка фанатичните болшевики няма да се помирят и ще водят продължителна партизанска война, която толкова ще изтощи Третия райх, че всички мечти за по-нататъшно разширяване ще изчезнат като дъга след гръмотевична буря! Русия под Германия, по-добре от Германия под Русия! Разбирайки това, става ясно защо Чърчил и Съединените щати, след военно поражение и капитулация, толкова бързо тръгнаха към сближаване с Третия райх.
  Ямамото е прагматик, той беше против войната със САЩ и Великобритания. Но самите тези две империи провокираха Япония, като наложиха ембарго върху доставките на петролни продукти. В крайна сметка страната на изгряващото слънце няма собствени кладенци и много други суровини. Японците преговаряха, американците навиваха все по-унизителни искания.
  И в същото време янките, провокирайки войната, изобщо не се погрижиха за привеждането на армията и флота в бойна готовност. Изкушението се оказа твърде голямо, още повече проблясваше надежда, че Москва е на път да падне и Германия и нейните съюзници ще се притекат на помощ. Освен това имаше надежда, че Съединените щати, тъй като са все още относително демократична страна, силно зависима от общественото мнение, ако войната се проточи, няма да искат да проливат кръв върху островите на други хора. Наистина, защо един обикновен американец на улицата ще получава цинкови ковчези с роднините си, ако не говорим за защита на територията на самите Съединени щати и дори да плаща доста големи военни данъци! Може би затова царска Русия загуби, имайки повече войници, но руският народ не смяташе Манджурия за своя територия и не искаше да плаща с кръв и пот за абстрактни интереси. Уви, Хитлер не отиде в Москва, отчасти поради неподготвеността за суровата зима и отчасти поради характерния за болшевиките фанатизъм.
  Самият аз не исках да го изживея.
  Но не само болшевиките, руският народ е склонен към саможертва за велики цели. В крайна сметка първият въздушен таран е направен от руснака Месер. Дори е изненадващо, че той направи това не заради райските хоури, а заради Отечеството. Въпреки че... Месер отчасти е глупак, все пак той е майстор на висшия пилотаж, изобретател, конструктор и естествено живият би донесъл много повече полза на Родината. Може би янките не грешат толкова, възпроизвеждайки принципа: основното в битката е да оцелееш! В крайна сметка мъртвите вече не могат да убиват!
  Няколко полуголи момичета с голи гърди се поклониха в знак на одобрение.
  Адмирал Наумо отбеляза:
  - Вече сме изразходили повече от две трети от боеприпасите. Оръжията са много горещи, заливат се с кофи вода!
  Ямамото кръстоса с пръст във въздуха и каза с нисък, леко дрезгав глас:
  - Мисля, че оръдията ще издържат на последната трета от снарядите. Въпреки че не, нокаутирайте до деветдесет и пет процента.
  Адмирал Наумо сви рамене и избърса потта от челото си.
  - Струва ли си да дам всичко най-добро още в първия ден?
  Ямамото стисна юмруци.
  - Разходи! Разбира се, че си заслужава! Изненадахме руснаците, както беше през 1904 г., германците през 1940 г., но Сталин ще накаже строго командването и това няма да се повтори. Така че е необходимо да се използва фактът, че опашката на дракона заспа. Всъщност, разбирам Сталин, войната с Германия погълна вниманието му до такава степен, че той спря да се грижи за Далечния изток. А обкръжението му без водач се страхува да поеме инициативата. Тук пропуснахме нашия удар. Както и американците. За всички беше очевидно, че въпросът се подготвя, облаците се събират, скоро ще удари гръм, но ...
  Те тичаха, проблясвайки боси, кръгли токчета на момичето. Бяха на важна мисия.
  Наумо докосна дръжката на самурайския меч, висящ на колана му, или както обикновено го наричат катана:
  - Руснаците винаги закъсняват! Войната няма да е твърде дълга и ще стигнем до Урал.
  Ямамото вдигна очи към небето.
  "Нека боговете ни помогнат в това, но аз не мисля така!" Те се учат бързо, Халхин Гол показа, че нивото на руснаците е по-високо, отколкото по време на войната от 1904-1905 г. Освен това ще ви кажа една тайна. Нашият таен агент във Владивосток помогна малко, че доста мощната брегова артилерия нямаше снаряди и самолетът не успя да излети навреме. Това е тайната война.
  Наумо беше изненадан:
  - А къде гледаха СМЕРШ и НКВД?
  Ямамото се засмя, разклащайки пръсти.
  "Най-лошите кадри на Русия служат тук, в Далечния изток, тези, които се страхуват да загинат на съветско-германския фронт, се стремят към Владивосток. Ето защо тук е много по-лесно да намерите предател или глупак на върха, както и човек, който се обслужва. А НКВД толкова е свикнала да разкрива измислени конспирации, че вече не забелязва истински предатели. Така че е напълно възможно да се работи. Между другото, ако няколко генерала преминаха на страната на германците, въпреки факта, че техните семейства, роднини и приятели са заплашени от екзекуция за това, тогава е напълно възможно да се подкупи някой от върха. Или го използвайте на тъмно, което е още по-добре.
  Така че свършихме много работа. Ние, японците, обикновено се характеризираме с задълбоченост в обмислянето на военните операции и отчитане на всички малки неща.
  Наумо потърка дръжката на катаната си.
  - Точно така! Но срамът от Халхин Гол предизвиква чувство на горчивина и силно раздразнение! Как бихме могли...
  Ямамото утеши:
  - Имаше повече манджури, отколкото японци и като цяло е невъзможно да се печели през цялото време. Трябва да отбележа, че все пак не най-добрите части се биеха на наша страна, а руснаците имаха голямо предимство в авиацията и танковете.
  Наумо наполовина изтегли катаната си.
  - Не сме оправдани! Самурай никога няма да говори за тъпо острие и уморен кон, много врагове и слабо оръжие!
  Ямамото коригира:
  - Самурай, разбира се, че не, но човек, за съжаление да! Хората са склонни да правят грешки!
  Ямамото се разсея и извика нещо в тръбите, а след това продължи:
  - И знаете ли, аз предложих да нанеса удар по Русия още през май 1942 г. Това може да попречи на напредването на първия Фриц.
  Наумо кимна.
  - Наистина ли! Но ние се бихме със САЩ и Британския лъв.
  Ямамото почука с пръст по рулевата рубка.
  - Да! Вярно, но САЩ бяха ударени по зъбите, Великобритания загуби колониите си, а Германия беше сравнително тясна. Искахме да привлечем възможно най-много сила от Запада на Русия, за да улесним Вермахта да премине в настъпление срещу Великобритания без страх от удар с нож в гърба от Сталин. - Адмиралът изпи сакето, предложено от босо момиче с къса пола и продължи. - Ударът беше планиран за май, докато пътищата пресъхнаха, но американците предотвратиха.
  Наумо извади катаната си и я засече във въздуха:
  - Смърт на САЩ! Те винаги пречат на Япония.
  Ямамото се усмихна лукаво.
  - Не винаги, разбира се, например, когато за първи път се биехме с Русия, янките ни помагаха много със заеми, както и с доставки на оръжие. Повече от половината от нашия флот е направен с парите на Съединените щати и Великобритания и в техните собствени корабостроителници. Така че Америка не винаги е лоша, но не и в този случай.
  Наумо попита изненадано:
  - И защо?
  Отново пробягаха покрай японските адмирали, проблясвайки с босите пети на слугинята.
  Ямамото снизходи да обясни:
  - Ято далечни бомбардировачи пробиха до Токио и нанесоха коварен удар на столицата, използвайки напалмови бомби. Стотици дървени къщи изгорели и императорът заповядал на всяка цена да се премести зоната на контрол далеч от столицата. И на първо място, за залавяне на бойния комплекс от американски бази на архипелага Медей, най-близо до японските скелети. Уви, не успяхме, така че започнахме да губим битката за Тихия океан. Хубаво е, че в същото време имахме мъдростта бързо да сключим съюз с Третия райх и да се измъкнем малко. В противен случай от градовете ни нямаше да останат дори руини.
  Момичетата с боси крака дори скочиха, разклащайки черните си и червени плитки.
  Наума размаха меча си във въздуха:
  Все пак щяхме да спечелим! Значи наистина ли е необходимо да се дадат на Хитлер Филипините след войната? Тази перла на японската корона, непревземаем Сингапур, цъфтящ Хонг Конг, Индонезия, нефтени кладенци на заловените английски колонии и Френска Гвинея, Индокитай, Бирма, Тайланд. И много повече, това, за което да се говори, не върти езика. В крайна сметка ние стоим на границата с Индия, на прага на която фюрерът превзе - Австралия. И се откажи от всичко без бой, като страхливец...
  Ямамото прекъсна:
  - И сред белите има умни! Нищо чудно, че императорът в кабинета си постави бюст на Наполеон. Но имаше и друг Цезар, каза той: по-трудно е да задържиш завоюваното, отколкото да победиш. В случая това се отнася на първо място за нас. На този етап нямахме избор. Решихме да запазим част, за да не загубим всичко, включително и суверенитета.
  Наума възпроизведе осмица с меча:
  Разбирам с ума си, но със сърцето си!
  Ямамото се изправи и потупа колегата си по рамото.
  - Да, не се разстройвайте, в този случай, ако тръгнем, тогава да се върнем. Ще победим СССР и пак ще се втурнем към Третия райх срещу САЩ и англичаните, но вече ще ги победим заедно с немците и макароните. И тогава ще върнем всичко, плюс ще превземем и Индия, Австралия, Аляска и до... Там ще се види, все пак ще имаме ресурсите на руски Сибир и Америка отново ще изпадне в депресия. Това трябва да се разбере!
  За пореден път босоноките момичета кимнаха с най-голямо одобрение. Толкова са красиви, загорели, някои от момичетата бяха дори с руси коси и мускулести.
  Адмирал Наума с почти незабележимо движение скри катаната в ножницата и шепнейки прошепна:
  - Бъдещето е добро, но настоящето е по-добро! Чуйте на самолетоносачи, целият запас от бомби е изразходван и на...
  Ямамото накратко поръча:
  - Елате на палубата и се огледайте, след половин час ще се обърнем и ще тръгнем към най-близката ни база.
  Наума подсвирна през носа си:
  - Слушай командира!
  Адмиралът изскочи, държейки вратата, за да не я тръшне. Преди стъпките му да затихнат, от вратата се измъкна сянка, тя тръгна на пръсти и хвърли завивката. Ямамото се засмя.
  - Лейди Армстронг, вие сте толкова внезапни, както винаги!
  Светлинен поток падна върху съществото, показвайки го в целия му блясък. Тя беше руса, нимфа, с идеални пропорции, но с лице на зряла жена на трийсетте. Малко по-висок от Ямамото, в кожени обувки, бродирани с изумруди и сапфири, за да съответстват на цвета на вълната, с меки подметки. След като хвърли завивките, тя беше по бански и се движеше като индийска танцьорка.
  Ямамото спря жената:
  - Танцувай по-късно! Междувременно ме слушайте внимателно, как реагира марионетният президент на САЩ като част от Третия райх Хенри Труман на нашето предложение да даде на всички освободени територии статут на формално независими държави?
  Армстронг отговори с нежния си глас:
  - Той каза, че той и Чърчил са против. Всички колонии ще продължат да бъдат колонии, а Китай ще остане разделен. Между другото, Труман каза, че ако Япония помогне на режима на Чай Кан Ши, той може да го спаси - той лично ще попита Хитлер, че е така. Накратко, имате своите бази в Манджурия, както и режима, и дори получавате нещо в континентален Китай. По-специално, отстъпки и достъп до суровини.
  Ямамото се усмихна.
  - Това е добра новина! Марионетното правителство на САЩ знае ли, че сме ударили СССР? Или още не?
  Армстронг направи кръг с пръста си.
  - Той вече знае! Засега няма официална реакция, но Труман вече успя да възкликне: браво на японците!
  Ямамото се намръщи и ядосано трепна вежди.
  - Ние за него не сме японци, а японци, нация от воини и мъдреци, а не овчари и каторжници като американците. Въпреки че, разбира се, това е добре, това означава, че няма да има пречки за офанзива дълбоко в Сибир.
  Жената игриво движи краката си на пода:
  - Сибир е добър - голям е, богат! И в същото време Сибир е лош - има сняг и студ!
  Ямамото стисна устни.
  - Японският войник не се страхува от слана. Това е същността на кодекса на Бушидо: не търсете лесен живот за себе си, а преодолявайте трудностите. Нищо чудно, че символът на самурая е - карас! Тази риба винаги плува срещу течението.
  Армстронг беше изненадан:
  - Шаран? Такава безобидна риба. Дали страхотните, истински демони на самураите от апокалипсиса се сравняват със себе си с гонка, която се пържи в тиган, а не с тигър или лъв.
  Ямамото разпери ръце.
  - В Япония няма лъвове! А тигърът е твърде нежна котка, липсва й смелост. Знаете ли, един от основните тестове на самурай, на десетгодишна възраст той е въведен в клетка с тигър и трябва да вземе парче прясно месо от звяра. Че Зенки се излюпи, не вярваш ли?
  Армстронг поклати глава.
  "Не вярвам, че десетгодишно момче може да се справи с тигър, дори и да има най-острия меч в ръцете си.
  Ямамото нежно сложи ръка на гърба на момичето и погали голата й кадифена кожа.
  - Погрешно си разбрал. Синът на самурай влиза в клетката с тигъра без меч или оръжие. Той трябва да използва силния си ум и воля, за да убеди тигъра да му даде храната си!
  Армстронг възкликна:
  - Да, просто е невероятно! Самурай е истинският дявол! И ти ли си бил в тази килия?
  Ямамото сведе очи.
  - За съжаление не! Това е обичаят от древни времена! Но ако искаш, ще те хвърлим в клетка? Кажете, че искате да влезете в клетката с тигъра?
  Армстронг измърка, а загорелите й изящни гръцки ръце се увиха около врата на адмирала. Устните се отвориха подканващо:
  - Ако тигърът си ти, значи съм готов дори за ада! Макар че без теб раят е по-лош от ада, о, любими мои самураи.
  Ямамото внезапно отблъсна жената и извика:
  - Сега трябва да обобщя резултатите от нападението на СССР с други адмирали, както и да разбера как стоят нещата на сушата. Няма време да се отдавате на дамски удоволствия. Разбирате: няма време! Ще ти се обадя чак вечерта. Между другото, тесният разрез на очите и жълтата кожа не ме притесняват.
  Армстронг завъртя бедра.
  - Не! Точно обратното! Така още по-романтично и необичайно! Ти си японец, аз съм американец: жълта и бяла раса, ангел и демон! Този контраст е луд! Повечето жени обичат оригинала и не харесват останалите.
  Ямамото си наля половин чаша саке, смесено с "Ginn" и, като преглътна с един замах, се отпусна:
  - Всъщност мислех, че жените са по-консервативни от мъжете. Жените са направили много научни открития?
  Армстронг отметна глава и разтърси русата си коса, каза:
  - Най-важното откритие за една жена е откриването на нов мъж, само при условие, че е книга, а не радио! И самураите не са говорещи!
  Чу се истеричен звън на звънец, светна зелена светлина. Адмиралът си наля още половин чаша, изсумтя на руски и яде лимон, намазан с мед. Той облиза устните си и показа дръжката на самурайски меч:
  - Аз лично убих повече от сто души, поне двадесет от тях млади жени! Ще бъдеш най-красивата от всички жертви.
  Армстронг се закани, изплезвайки пурпурния език на Ямамото:
  - Имам трима сина и те ще отмъстят на теб и семейството ти, адмирале!
  Ямамото изобщо не изглеждаше обиден.
  - Тя роди три деца...
  - Пет! Амстронг поправи.
  Особено пет! И запази кръста на момичето?
  Дамата метна крака си през врата:
  - Аз съм американец и това казва всичко!
  Ямамото кимна и изсъска:
  - Сега при теб ще дойде едно момче, тя е много силен нинджа боец. Обслужвайте го по най-висок стандарт. Разбрах?!
  Армстронг кимна в знак на съгласие.
  - Обичам младите... Дано е красив?
  Японецът уверено отговори:
  - Дори повече! Ще ви хареса!
  И решително напусна кабината. Вместо това почти веднага се появи момче. Изглежда на около тринадесет или четиринадесет години, много мускулест, бос и с шорти. Наистина красив, с руса коса.
  Армстронг се зарадва... Че няма да й се налага да има работа с някой стар изрод.
  Момчето обаче гледаше ядосано и лаконично измърмори на английски:
  - Съблечи се!
  Жената се усмихна и каза:
  - Може би малко по-романтично!
  Момчето отговори, като я удари по лицето. Бузата на дамата изгоря. Шпионката въздъхна тежко и започна да съблича дрехите си. Уви, не много обещаващо начало.
  Момчето оголи зъби, хвърли шортите си и разкри тежко мъжко съвършенство.
  Изсъска ухилен:
  - Легнете!
  С въздишка лейди Армстронг легна по гръб и разпери крака. Момчето с натиск и много грубо влезе в нея и започна да чука като картечница. Без ласки, без думи...
  Шпионката вече беше опитна курва и тя не беше наранена. Напротив, резките сътресения са почти приятни. Така те я развълнуваха и пещерата на Венера започна да се пълни с влага. След това започна напълно и се чуха сладострастни стенания.
  Дамите се приемат грубо, но това също е удоволствие. И ето, че сте обхванати от вълна от оргазъм.
  Момчето изведнъж спира да блъска, хваща със сила лейди Армстронг за косата и се навежда гол до своето съвършенство. Шпионката отваря уста и струята удря езика й. И не е за първи път. А бялата каша от момчето е сладка и много приятна на вкус. Армстронг облизва устните си с истинско удоволствие.
  Тогава самият млад нинджа се навежда с лицето си към пазвата й и започва да работи безкористно. Армстронг потръпва от нова вълна от екстаз и реве като бивол в кланица. Тя трябва да улови съвършенството с алената си уста. И да работи с розов език. Докато фонтанът на бяло и сладко не избухне отново.
  Толкова забавно. А младата, мускулеста и руса нинджа е просто неуморна. Неговата енергия е неизмерима и завладяваща. Този прочут боец и креват гигант. И руса коса... Просто всичко е супер и най-висок клас.
  Ремонтираният Е-50 влезе в бой. Руснаците обаче в голяма степен издигнаха укрепления и германците трябваше да преодоляват отбраната в дълбочина. Воините методично унищожаваха батерията.
  Герда стреля, разбивайки съветското оръдие и след това с усмивка в гласа си каза:
  - Ще бием хората, и бием кофите!
  Шарлот изпя медночервените си къдрици:
  - Ние сме, о, разбойници! Разбойници!
  И натискайки бутона на джойстика с гол пръст, тя изпрати снаряд, счупвайки съветския бункер.
  И тогава Кристина изръмжа оглушително:
  - Бум Бум! И ти си мъртъв! Мъртвите! Мъртвите!
  И той също натиска грациозен крак с гол пръст, изпращайки врага в нокаут.
  И тогава имаше Магда. Ето го момичето. Той също така натиска джойстика с пръстите на босия си крак и как се блъска.
  - О, който ни види веднага ще ахне!
  Чаровната Герда, трепереща пълните си гърди, блъсна тридесет и четирите и изпищя:
  - И за някой ще мирише на пържено!
  Шарлот натисна голите си пръсти върху бутоните на джойстика и изчурулика като врабче:
  - И ние държим нещо в пазвата си!
  Кристина разкъса съветски пистолет със снаряд и зашумоля, пляскайки с алените си устни:
  - Не се приближавай до нас...
  Магда също натисна бутона с гол пръст. Тя духна трийсет и четири и извика:
  - Не се приближавай до нас!
  И Герда, този агресивен звяр, с руса коса, също ще чукне със снаряд, а трийсет и четирите ще се пръснат като нос на боксьор под юмрук на перфоратор. И воинът ще хленчи:
  - Ще го убием!
  И отново момичетата ще избухнат в сълзи и ще стрелят, без никакво съжаление или пауза.
  Шарлот извика ентусиазирано:
  - Аз съм голям разбойник...
  А също и как удря съветска гаубица. Само части летяха в различни посоки.
  Кристина ръмжи. Докато натиска голия си пръст върху бутона на джойстика и чурулика:
  - И дъщерята на демони е мъртва!
  Магда също забива, като натиска босите си крака върху поразяващ предмет, разбива съветски танк и издава:
  - И не скромен!
  Герда оголи зъби, зъбите й блеснаха. Тя си представи красив млад мъж. Толкова мускулест, атлетичен, с мускулен релеф и голямо мъжко съвършенство. И как тя се навежда и обгръща алените си устни около пулсиращата му, нефритена сърцевина. Колко е вкусен, като шоколадов сладолед. И онзи шоколадов сладолед, който облизваш с език. И е толкова хубаво, толкова вълнуващо.
  О, колко хубаво, ако друг млад мъж се присъедини към нея отзад. И пулсиращата нефритена пръчка ще влезе във влажната пещера на Венера. И колко е страхотно.
  Герда дори се потресе от умората. Колко трогателно и възхитително й се стори.
  Момичето стреля по съветския пистолет. И тя изчурулика възхитено, тропайки с бос крак:
  Момчета, момчета, зависи от вас...
  Шарлот също разби и разби руския танк, докато бърбори, разтърсвайки пълния си бюст:
  - Спасете земята от огън!
  Кристина разтърси медножълтата си коса. Тя разкри пламенна усмивка, чуруликайки:
  - Ние сме за мир, за приятелство, за усмивките на света...
  Магда щракна върху джойстика с гол пръст. Тя разби съветския танк и изръмжа:
  - За сърдечни срещи!
  Воините изглеждаха изключително весели. И как оголиха зъби. И те намигат и пищят.
  Шарлот също си представя мъж. Млад, но с брада. Докато гали гърдите й. Докато брада гъделичка гърдите, къдрава коса минава по зрелите ягоди на зърната. И той я гъделичка, и целува гърдите й. Кръжете сладкото, медено зърно с език. Такава е идилията. И ако човекът все още пъха езика си в пещерата на Венера. Какъв вкус!
  Шарлот стреля и крещи:
  - И мечът ще бъде остър!
  Разбира се, момичетата, макар и красавици, правят мръсно дело - убиват съветски войници. Но така са ги учили от ранно детство. Те са безмилостни вълци.
  
  
  БИЛЕТ ЗА КЪСМЕТИЯ ФЮРЕР
  Хитлер получи страхотен билет: късметът на руския президент Владимир Путин. И стана страхотно фюрерът да ръководи. Вярно е, че не целият карнавал на Хитлер. Той спря войските близо до Дюкер. Но евакуацията се извършва за британците и французите с големи загуби и с много по-голям брой пленници. И в битката за надмощие във въздуха Великобритания пострада много повече, а германците свалиха повече самолети, отколкото в реалната история, докато самите те загубиха по-малко. И въпреки това фюрерът реши да кацне. И тя беше доста успешна. Лондон падна за единадесет дни. И британските войски капитулираха.
  Повечето от колониалните войски и владения признаха новия и, освен това, законния крал на Великобритания с прогерманска ориентация и правителството на Мосли. Така фюрерът спечели убедителна победа за кратко време.
  Но нямаше време да се обърне на изток. Япония атакува САЩ в пристанището на Перу. Хитлер разсъждава, че е необходимо да се превземе Америка, преди мощната й икономика да бъде възстановена на военна основа. А СССР, както показа разузнаването, вече е напълно готов за война и не е толкова лесно да го вземе. А зимите в Русия са тежки.
  Освен това след превземането на Лондон Сталин проведе лична среща с Хитлер и двамата диктатори бяха много доволни един от друг. Фюрерът реши, че първо ще довърши Америка, а след това и СССР.
  Сталин се съгласи, че СССР също може да участва във войната. Хитлер даде зелена светлина за присъединяване към Русия, легална Аляска. Но той отказа да се откаже от Финландия. Въпреки че Сталин също смяташе тази територия за първична, руска.
  Но реших да не споря. И Аляска не е лоша... Започна голяма война между СССР, Япония, Италия, Третия Райх срещу САЩ. Освен това и Франция, и Великобритания също се биеха. Фашистките войски покориха всички колонии на окупираните страни.
  И войната със САЩ вървеше от самото начало за Третия райх успешно. Япония беше малко по-зле. Но през четиридесет и втората година германците вече покориха почти цяла Канада през есента. А през пролетта на 1943 г. започва офанзива срещу Съединените щати. В битките вече са участвали германските "Тигри", "Пантери", "Лъвове". И те са страхотни машини. Американците се бориха упорито, но постепенно загубиха. Червената армия също воюва. След като превзе Аляска, Сталин все пак изпрати войски срещу Съединените щати, за да превземе и континента, а също и да не бъде лешояд.
  В битките "Пантера" и "Тигър" съветските превозни средства имаха конкуренция с американската армия. Битките показаха, че Т-34-76 не е достатъчно въоръжен. И Сталин заповядва на следващата година да се постави по-голямо оръдие и кула на този танк. Не сменяйте шасито. Но серията KV се показа доста слаба.
  Танкът KV-3 влезе в серията през август 1941 г., а KV-5 през септември тази година. През четиридесет и втората година KV-4 също влезе в серията, а Сталин избра най-тежката, но по-добре защитена модификация с тегло 108 тона. В края на годината се появи KV-6 с три оръдия, тежащи сто и петдесет тона. И през четиридесет и третата година и KV-7 с тегло двеста тона.
  Както се оказа, всички съветски танкове от серията KV имат лошо шофиране, ненадеждна скоростна кутия и като цяло често се забиват и се разпадат. А резервоар от двеста тона като цяло е почти невъзможно да се преведе.
  Но няма лошо без добро. И серията KV беше изключена и вместо това се появи серия IS ... Освен това Сталин дори забрани разработването на танкове, по-тежки от четиридесет и седем тона. Но Т-34 се оказа толкова успешен, че Сталин нареди да направи този танк най-важният, основен и масивен.
  Америка беше атакувана и немците, и червените, и японците. Беше смачкан както от юг, така и от север.
  Американците бързо се развалиха... Въпреки че блицкригът не мина, те превзеха Ню Йорк и Вашингтон през декември. И американците капитулират на 30 януари 1944 г.
  Настъпи временна пауза... Третият райх и Япония усвояваха притежанията си. И СССР не бързаше. Сталин и Хитлер станаха близки приятели. Германците и японците превзеха Латинска Америка, воюваха в Китай, погълнаха други страни.
  СССР завърши третата петилетка. И след това четвъртият... Третият райх подготвяше нови оръжия... И през 1952 г., на 20 април, започва нова война между Япония и Третия райх. Сталин, разбира се, застана на страната на Третия райх.
  СССР се превръща в мощна държава с високо развита икономика. Основният танк Т-54 и ИС-7, Сталин хареса последната машина и той даде зелена светлина на серията. В Третия райх имаше серия "Е", много добри танкове от ново поколение. Но тогава се появиха пирамидални от серията AG. Освен това нацистите имаха уникално оръжие - дискети и много други. В технически план Третият райх е по-силен от Япония и докато самураите не създадат ядрени оръжия, те трябва да бъдат завладени.
  Сталин, остарял и отслабнал, искаше слава. Но Хитлер каза, че е разрешил само да си върне Курилския хребет и Южен Сахалин.
  Сталин беше доволен от това с известни резерви. Вярно е, че този път СССР не участва толкова активно във войната. Боят беше ожесточен.
  Екипажът на танка на Аленка се биеше на ИС-7.
  Съветският танк е добър, но немските пирамидални все пак са по-добри и по-защитени с борд.
  Аленка натисна с босите си пръсти бутона на джойстика. Прострелян с убиец.
  Японският Е-50, копиран по лиценз от остаряла марка, се бори срещу него. Тази машина имаше 88 мм оръдие с дължина на цевта 100 EL. Опасен за ухапване отстрани и теоретично способен да удари в упор и челото. Много висока бронепробиваемост. А началната скорост на снаряда е колосална.
  Горната част на корпуса е доста добре защитена от голям наклон, но челото на кулата е по-лошо.
  Момичето Анюта насочи пистолета с боси пръсти и удари самурайския танк. От първия път ударен и принуден да млъкне.
  Японецът е доста пъргав, но тежи почти колкото IS-7 с по-слаба, особено бордова защита.
  Ето още един E-50, който момичетата удариха на борда от голямо разстояние, въпреки че това изисква феноменална точност.
  Но в края на краищата червенокосата Алла блъсна голите си пръсти и това поне означава нещо.
  Но японският Е-75 е в движение. Не е толкова бърз като Е-50 и е по-тежък. Но челото му е силно защитено. Кулата е доста дебела с предна броня, с 252 мм по-дебела от ИС-2. Челото на тялото е по-тънко, но с голям наклон. Най-слабата страна на корпуса е само 120 мм, без наклони. И в тях е най-добре да се удря от голямо разстояние.
  E-75 е малко остаряла машина с тегло над деветдесет тона. Тя явно е неадекватна. Въпреки че 128 мм оръдието все още е доста мощно. И Т-54 пробива добре тази машина.
  Мария стреля с боси пръсти. Тя проби страната на корпуса и отбеляза:
  - Не е най-добрият дизайн!
  Олимпиас изстреля картечници и се съгласи:
  - Със сигурност не е най-добрият!
  И голи пръсти, докато натиска копчетата.
  Японците губят нова война, но се бият отчаяно и не се предават. Въпреки че техните войски изостават технологично.
  Съветските МИГ-15 ще бъдат по-силни от японските автомобили. А немският ME-462 е напълно извън конкуренцията.
  Те победиха японците в небето. И изобщо няма противоотрова срещу дисковите самолети.
  Въпреки че дискотеките събарят почти всичко, което се движи.
  Ева и Гертруд се показаха в целия си блясък, като събориха колите на Страната на изгряващото слънце.
  Ив изстреля босите си пръсти и изръмжа:
  - За гаджето ми!
  Гертруд потвърди, докато събаря противниците:
  - За да умрат всички мъже!
  А също и с голи пръсти, той ще натисне бутоните на джойстика и ще свали няколко самолета.
  Японците бяха бити и притискани във всички отношения. Хитлер поиска да се сложи край на враговете възможно най-скоро.
  Герда и Шарлот се биеха заедно в танк с форма на пирамида. Теглото на колата е само четиридесет и пет тона, а бронята е 250 мм с големи наклони под всички ъгли. А двигателя е 1800 конски сили, газова турбина.
  И оръдие под високо налягане, което вършее всички като чук. Нека калибърът е само 88 мм, но каква голяма скорост на снаряда.
  Не мога да устоя на немски танк.
  Герда удари бутоните на джойстика с помощта на голи пръсти на загорелите крака, разби японския танк и излая:
  - За величието на комунизма в арийската държава!
  И момичето изплези езика си. Той е подвижен и розов.
  Шарлот също стреля с боси пръсти, удари врага и изпищя:
  - За светата Русия!
  И намигна на приятелката си.
  И те победиха японците старателно и оживено.
  Албина и Алвина също се бият добре в небето, побеждават японците и ги разбиват на парчета.
  Албина много активно събори с помощта на голите си пръсти и смачка самурая в небето ...
  И изрева:
  - Слава на Третия райх!
  Алвина събори японска кола и изскърца:
  - Слава на Героите на Прусия!
  И също с помощта на голи пръсти.
  Момичетата са много борбен тип и смазват всякакви препятствия. Когато самолетът на самурая гори като факла и пада. А зад него са петима бойци от Страната на изгряващото слънце.
  Така че момичетата тук са удивително добре координирани.
  Елизавета е на танк Т-54 с екипажа си и унищожава японски танкове.
  Не е лесно да се бориш. Основният японски танк, копиран от ранна модификация на E-50, е много сериозно превозно средство. И не отстъпва на съветския танк по предна броня и въоръжение. И дори малко пушката й е по-бронебойна и по-добра защита на челото на корпуса, особено на върха.
  Вярно е, че японецът е по-тежък от съветския автомобил, но по-мощният двигател компенсира това.
  Елизабет стреля от разстояние и маневрира.
  По-точно Ефрасия кара. И не се оставя да бъде хванат.
  Екатерина, член на екипажа, тропна с босите си пръсти и изскърца:
  - За комунизма!
  Тогава Елена, като взрив, ще разбие целта отстрани. И рева:
  - Ние сме най-точните в света.
  Танкът Т-54 може да бъде пробит в челото от японците и още повече отстрани. И той няма преднина в битка. Така че е трудно да се биеш със самурай.
  И тук идва E-100. Много гадна кола. Бронята й е здрава от всички ъгли, а пистолетът е много мощен на 150 мм. Ще разбие на парчета съветската кола. И е трудно да пробиеш японците. 210 мм с бордови щитове.
  А челото е 250 милиметра, така че не можеш да пробиеш такъв колос.
  Танк Т-54 наближава. Не пробивайте японците в челото. Ще натисна, за да ужиля отстрани и тогава те просто свалят.
  Пистолетът е мощен, но скоростта на стрелба е по-ниска. А точността също намалява калибъра.
  Така че от Евразия се изисква виртуозно маневриране. Та, дай Боже, да не се ударят.
  Момичето изпя:
  - Русия е нашата велика сила,
  Русия е нашата велика страна...
  Могъща воля, надеждна слава,
  Завинаги твой!
  Елена удари шамар по японския E-50 и отбеляза:
  - Ние живеем в СССР, а не в Русия1
  Евразия се съгласи с това:
  Да, но смисълът е същият!
  И така те избягват изстрелите и се плъзнаха към самия танк. И точно встрани, в частта, където няма по-нисък наклон и в щитовете, пробиваш от подцевния калибър.
  И Е-100 започва да детонира и експлодира. И как всичко излиза.
  Русия при Сталин е силна и авиацията, и танковете, и отчасти дори флота.
  Засега обаче СССР няма твърде много големи кораби, но са поставили прилично малки.
  А на разрушителя целият екипаж се състои само от момичета. И вършеят старателно японците.
  И техните кораби, без повече приказки, се рушат.
  Момичетата тичат наоколо и изпращат снаряди с боси пръсти.
  И как проблясват голите им розови токчета.
  Сталинида, командирът на екипажа, го взе и запя:
  - Слава на нашата Света Родина!
  И отново съветските оръдия удрят японците. И сега целият крайцер на самурая избухва. И жълтите войници се давят.
  Идва пак битката...
  През първите шест месеца територията, контролирана от Страната на изгряващото слънце, беше наполовина.
  И имаше победи на всички фронтове.
  Червената армия превзе Южен Сахалин и се премести на Курилските острови. Те също нападнаха Манджурия. И се биеше за Порт Артур.
  И нападението над този град беше много ожесточено.
  Аленка се би с японците и гука, оголивайки зъби:
  - Ще победим!
  И с босите си пръсти тя натисна бутоните на джойстика и взриви самурайската гаубица.
  Анюта също стреля. Разби врага и изпищя:
  - За СССР!
  И Алла чукна с дива ярост и изпищя:
  - За нови граници!
  И също с голи пръсти на краката, сякаш чукват.
  Мария изчурулика и изръмжа:
  - За Сталин!
  И удариха с всичка сила...
  Олимпия също се биеше с голи пръсти, как да отсече врага и да се руши.
  Порт Артур падна ... И това е оглушителна победа.
  Още три месеца боевете продължават и на други места... Дойде 1953 година... Битките в нея са много жестоки.
  Съветските войски се опитаха да кацнат в Япония, но бяха свалени от части за самоотбрана.
  И в морето битката все още не е стихнала...
  Момичетата се биеха като истински рицари.
  И разбира се бяха с боси крака и много красиви, загоряли. И как намачкаха японците с бомби.
  А другите момичета се карат. Например Анастасия Ведмакова. Тя е толкова бойно момиче и прави такива чудеса на МИГ-5.
  И сваля друг самолет, този път японски, използвайки 37-мм оръдие.
  Пилотът се бие по един бански и е изключително агресивно момиче. И поразява противника изключително точно.
  И всеки неин изстрел попадна в целта.
  Анастасия изчурулика, пеейки:
  - Химнът на родината пее в сърцата ни,
  Няма по-красива жена в цялата вселена...
  Стиснете по-силна рицарска картечница,
  Умри за дадена от Бога Русия!
  Акулина Орлова, която се бие с японците, оголила зъби, възразява:
  - Не! По-добре оставете врага да умре и ние ще живеем!
  И си спомни как например партизанката Лара беше измъчвана от японците. И това момиче го караха през снега боса. А тя само се смееше на палачите в лицето. Дори когато върху голите й замръзнали подметки бяха поставени широки ивици нажежено желязо, тя успя да сдържи вика си от болка. Въпреки че ухапаната устна кървеше.
  Това беше партизанското момиче Лара.
  И тя имаше голямо сърце. И тя изтърпя, когато я бият с бодлива тел, минават през тялото й ток.
  Така че тя не каза нищо. Не я застреляха, а я изпратиха в лагер на смъртта в кариера.
  Лара също не се пречупи там, а продължи пътя си, изпълнена със смелост и героизъм.
  Акулина Орлова свали друг японски самолет и изпя:
  - Ще се борим с врага до края,
  Подвизите на войниците не се броят...
  Руснаците винаги са умеели да се бият -
  Сатаната ще бъде унищожен!
  Но сега март вече дойде... Сталин е мъртъв. Славната ера на управлението на диктатора и завоевателя приключи. Наследник стана Берия. Сталин дори остави завещание, че Лаврентий Палич трябва да бъде председател на Държавния комитет по отбрана и лидер.
  И на 2 май столицата на Япония Токио е превзета от германските и съветските войски. И на 9 май 1953 г. следва капитулацията на Страната на изгряващото слънце и войната завършва с победа. И всичко изглеждаше добре и приятно.
  На 20 април 1955 г. се провежда първата пилотирана мисия до Луната. Пред човечеството изглеждаше целият безграничен космос.
  Но на 20 април 1957 г. Хитлер влиза във война със СССР. Той вече контролираше всичко и по пътя му оставаше само една сила.
  Кой ще спре Хитлер?
  Лаврентий Берия стана по-силен във властта. Той е грузинец и това е горе-долу като сянката на Сталин устройвала хората.
  И тук идва войната...
  Германците са силни и имат войски от цял свят. СССР също е силен, но отстъпва на Вермахта по технологии.
  Появи се танкът IS-10 ... IS-11 и IS-12, но тези машини са сравнително леки с петдесет тона, само оръдието е по-мощно и дългоцевно за IS-11 на 122 мм, за IS- 12 - 130 мм. И само ИС-15 беше направен по-мощен танк от ИС-7. Имаше 152-милиметров и в същото време дългоцевно оръдие с тегло около сто тона.
  Появи се и Т-55. С по-мощни оръдия с калибър 105 мм и по-добре защитени.
  Първоначално германците напредват успешно. Техните танкове са по-модерни, както и другите превозни средства. И най-важното, много повече мощност.
  За три месеца упорити и ожесточени битки нацистите стигнаха до Москва. А зимата е още далече...
  Лейди Армстронг продължи да се бие, заедно със своите спътници.
  Четири момичета се биеха на танка Гьоринг-5. Те са английски жени на служба във Вермахта. И никак не им е лесно. Трябва да се борим с болшевиките, които се борят и фанатично, и умело. Не давайте на Великобритания произход.
  Джейн повреди руското оръдие с прецизен изстрел и изгука:
  - Животът е миг, между миналото и бъдещето!
  Грингета, този бос стрелец, разгърна пистолета, стреля и изсъска ентусиазирано:
  - Ние сме момиче орел!
  И нейният снаряд ще попадне право в съветската гаубица. Да, момичето е наистина супер. И унищожава всички подред.
  Маланя също риташе, използвайки голите си пръсти. Унищожена руска пушка. Предизвиква детонация на бойни комплекти. Ето какво е нахално момиче. И изчурулика:
  - Бъдещето ще е светло... Войната ще свърши, вярвам в нея!
  Матилда каза със съмнение:
  - Имам чувството, че се удряме повече от един век. Всички битки, битки и битки!
  Красивата Джейн избухна в смях и остроумно отбеляза:
  - По-добри битки от нули!
  И отново удари съветския пистолет с точен изстрел. Тя наистина е момиче тук. А границата на безопасност разбива руснаците.
  Преди боя момичетата си починаха малко в механата. Пихме баварска бира, ядохме тлъсто свинско и агнешко. Тогава те поканиха десетина по-млади мъже и се забавляваха с тях. И е смешно и много приятно.
  Все пак е добре за момичетата. И такова удоволствие за силни и доста млади тела.
  Веднага енергийният заряд преди битката се увеличава. И дърпа, на най-истинските подвизи! И тогава воините натискат бутоните с боси крака и постигат колосални резултати.
  Сега те щурмуват Москва. И градът не иска да се поддаде. Руснаците са толкова упорити. Наистина, изглеждаше крайно време да осъзнаят, че положението им е безнадеждно и да се предадат на милостта на победителя. Така че не. Те продължават. Демонстрирайте непреклонен героизъм. И дръжте, където изглеждаше, че няма шансове, няма и упорити.
  Британците, например, в битката за Лондон не бяха толкова упорити. Бързо се отказаха. И сега се бият в един отбор с нацистите!
  И какво? Направете своя собствена кариера!
  Джейн се чувства на бял кон и доста уверена. Искам да се покажа на момичето от най-висока гледна точка. И разклатете добре руснаците. Да стане самата истинска кралица.
  Воинът стреля отново. Той удря руското оръдие и страстно казва:
  - Скоро ще има рай на планетата!
  Какво много красиво момиче по тяло, но прави тъмни дела.
  Артилеристът на Грингет също не е пропуск. Тя разби 152-мм гаубица като кубче лед с чук. Ето какво пъргаво и искрящо момиче е тя. Вероятно няма да намерите по-красива. Въпреки че ... Мускулесто момиче, с малко селски и прости черти. Румен, изглежда плътен, но няма и капка мазнини в тялото. Просто е толкова плътен.
  Тя много обича секса и никога не спи сама. Харесва й, когато силното й тяло е набръчкано от мъжки ръце. Грингета е много красиво момиче. Но какво прави. Отново тя удари съветската батерия. Ето го копелето...
  Грингета изпя със смях:
  - На празника вино нямаше, а сатаната направи водка!
  И тя си показа езика.
  И отново танкът "Гьоринг"-5 води прицел. А воините в него са много съблазнителни. Те пропуснаха веднъж и удариха три пъти. После се напляскаха с боси подметки! И оголиха зъби.
  Радостта на дъщерите на окупирана Великобритания обаче беше краткотрайна. Ето едно от босите момичета, което успя да прокара мина под гъсеницата. И този подарък на унищожение премина толкова успешно, че няколко пързалки веднага се спукаха. И огромният седемдесеттонен танк веднага загуби своята мобилност.
  Трябваше да закарам колата си за ремонт. Подмяната е извършена на място от специален екип.
  Да, "Гьоринг" -5 не може да се сравни с пирамидалното семейство на AG. Но такива, най-лошите оръжия бяха дадени на английските момичета.
  Но тук съветските момичета се бият.
  Още през август 1957 г. Москва е напълно обкръжена и позицията й изглежда безнадеждна.
  Альонка се бие на IS-15. Мощно развитие на съветските дизайнери. Предната броня е 500 мм наклонена. Не пробивайте германците. И тежи малко над сто тона. И газотурбинен двигател от 3200 конски сили. И оръдие, способно да пробие германски пирамидални танкове от разстояние.
  Альонка удари немската кола с боси пръсти и изскърца:
  - За велика Русия!
  И красавицата изчурулика.
  Анюта също как да победиш врага. И той също използва голите си пръсти, пробива танка от голямо разстояние и крещи:
  - За родината!
  Дължината на цевта на пистолета е 120 EL, което е впечатляващо. И снаряд с уранова сърцевина. Този танк също има дванадесет картечници, които са много мощни.
  Алла също се нахвърли към нацистите и изкрещя:
  - За нашия СССР!
  Мария също взе и отряза нацистите и този път натисна бутона на джойстика с аленото си зърно, чуруликайки:
  - За майка Русия!
  Олимпиадата също е като порязване на врага. И той ще откъсне кулата на немския танк и ще изскърца:
  - За Отечеството и свободата докрай!
  Съветският танк се оказа много боен ...
  Но уви, силите са неравни...
  Много неравностойно...
  Но момичетата, седнали в засада, улавят момента.
  Елизабет погали коремните си мускули. След това с помощта на гола пета тя изпрати точен снаряд към врага.
  И удари врага точно в целта.
  И тя изгука:
  - По-силен воин, стисни картечницата,
  Ще дойде интересен резултат!
  Елена изпрати убийствен подарък за смъртта към целта и отбеляза:
  - Хитлер напразно нави глава към нас. Колкото и да отстъпваме, няма да се предадем!
  Екатерина също стреля, проби целта и отбеляза:
  - Ние не чукваме пирони, но трябва да се направи нещо по-съществено!
  Евразия изстреля картечници и издаде:
  - Русия под игото няма да се огъне, армията ни не се предава!
  Елизабет се съгласи с това:
  - Не! Червената армия не се предава!
  И тя също изпрати снаряд към целта с боса си пета. И се оказа добре и точно.
  Трябва да се задържим на всяка цена. Тук нацистите измъчват пионера.
  Те взеха момчето, съблечено голо. И тогава започнаха да го бият с нажежена тел. Били ме жестоко, докато загубих съзнание. И след това се залива със солена вода. Как момчето крещеше от агония. И пак беше изпечено с факли. И тогава те го взеха и забиха нажежен прът в ануса.
  Ето колко жестоки бяха фриците. Друго забавление, което имат, е да си пържат петите. Едно комсомолско момиче беше намазано с масло по подметката, а под него беше запален мангал. И момичето крещи от ужасна болка. А нацистите се пържат и си пеят песен.
  И какво ли още не са направили. И пръстите на момичетата на босите крака бяха счупени, а момчетата бяха разтворени в киселина и кожата им беше откъсната живи.
  Елизабет стреля отново. Улучи целта и изгука:
  - Никога няма да се откажем!
  И Елена се съгласи с това:
  - Никога не се отказвай!
  И тя изпрати снаряд към целта с помощта на босите си пръсти.
  Друг танк беше взет и се запали като факла...
  Катрин агресивно отбеляза:
  - Ще бъдем световни шампиони!
  И с боса си пета изпрати още един снаряд към целта.
  Но уви, въпреки целия героизъм през септември, Москва падна. А през октомври германците вече бяха стигнали до Урал. И те превзеха Централна Азия от юг. И до декември 1957 г. те напълно окупираха цялата територия на СССР.
  Така завърши завладяването на света.
  На 20 април 1959 г. се провежда референдум за установяване на монархията и световната империя на Третия райх. Това съвпадна с първия полет на астронавт до Марс и новите постижения на Третия райх. И Хитлер ще получи титлата супер-император.
  Изглеждаше, че всички цели са постигнати.
  Но през май 1961 г. Хитлер катастрофира в самолет и неговото блестящо и дълго управление е прекъснато.
  Но най-големият му син вече е станал възрастен, а династията на фюрера е станала стабилна и силна. И сега Третият райх завладява космоса.
  Всички нации получиха равни права и гражданство на новата империя.
  И човечеството се движи към по-светло бъдеще!
  
  ПОБЕДАТА НА НАПОЛЕОН ПРИ ВАТЕРЛО
  Наполеон спечели битката при Ватерло. Той не е имал припадък по време на битката и британците са победени. И тогава германците, водени от Блюхер, също бяха разбити. Тогава французите превзеха Холандия.
  Отново побеждава прусаците и австрийците. Русия не искаше да влиза във войната. Цар Александър пръв се уморил от бой и не искал да пролива кръв.
  Наполеон Бонапарт също беше склонен да не проточва войната. След като отново нанесе няколко поражения на съюзниците, той сключи мир с тях. Франция получи част от Италия и Холандия и някои земи в Германия и се успокои.
  За известно време, разбира се... Наполеон атакува Алжир през двадесетте години и го завладява. И тогава той превзе Мароко. Започна африканската ера на експанзията на императора. Наполеон воюва в Африка и войските му отново достигат Египет и Судан.
  Наполеон се закрепи в Африка... Но все още не се е качил в Европа. Императорът е живял доста дълго в онези дни. И той умира през 1840 г. на седемдесетгодишна възраст, след като е прекарал тридесет и шест години като император и като цяло е ръководил Франция в продължение на четиридесет години! Това е много дълго и славно царуване. При него Франция преживява както победи, така и окупация. По-голямата част от Африка, включително Судан и Нигерия, стават френски колонии. Освен това наполеоновите маршали завладяват и Индокитай.
  Укрепнала се династията на Бонапарт. Наполеон II също има деца и се възкачва на трона в доста зряла възраст. И неговата династия продължи славния си възход. През 1848 г., възползвайки се от революцията в Австрия, Франция отнема Италия от Хабсбургската империя. След това последва войната с Русия заедно с Великобритания.
  Французите, заедно с австрийците, побеждават руснаците. И завзеха много земя. Включително Украйна. Наполеон II основава Британската общност, поставяйки брат си на трона. Русия беше изведена в категорията на малките сили. Наполеон II продължава своите завоевания и превзема още Прусия и Австрия. И там също настаняват своите роднини, затвърждавайки се в Европа. Великобритания се опита да възрази, но беше пребита...
  Когато в Америка избухва гражданска война, Наполеон II се намесва на страната на южняците. И той спечели... Франция също продължи завладяването на Африка и пое контрола над Индия. В морето французите, имайки превъзходство в ресурсите, бяха срещу британците като слон срещу Моска. И дори превзеха самата Великобритания, като кацнаха на континента през 1873 г.
  Франция превзе Австралия и Канада и се превърна в суперсила. През 1881 г. умира и Наполеон II Велики. И Наполеон III се възкачва на трона. При него Франция продължава да мести войските си по света. По-конкретно, имаше кампания срещу Москва и Русия и Съединените щати най-накрая се подчиниха. И имаше война в Китай. През 1904 г., след смъртта на Наполеон III, Наполеон IV се възкачва на трона. Тя превзе Япония на следващата година и няколко години по-късно завърши завладяването на Китай. Тогава започва инвазията в Латинска Америка. Наполеон Пети, който царува през 1933 г., завърши завладяването на всички страни по света и създаването на световна империя. През 1937 г. се извършва първият полет на човек в космоса. През 1945 г. хората летят до Луната. И през 1957 г. на Марс, а на следващата година на Венера.
  Това беше завладяването на космоса. До края на ХХ век всички планети на Слънчевата система вече са били посетени от астронавти и дори на някои места - на Луната, Марс, Венера, са основани селища.
  И през 2021 г. започна полетът на първата междузвездна експедиция. Френската империя, многонационална и огромна, пое контрола над целия свят и Слънчевата система. И нейните мечти са власт над Вселената!
  
  
  НОВИТЕ ПРИКЛЮЧЕНИЯ НА ВОДОПАДАТА В СВЕТА НА AIVENGO
  Въпреки че Ребека беше спасена от екзекуцията от смелия Айвенхоу, нейната история не приключи. Както и приключението. Исак определено направи всичко възможно. И той започна да иска обратно бижутата и скъпите ориенталски дрехи, взети от Ребека. Но, разбира се, той получи отказ.
  Това, което вече е собственост на ордена, значи е, а евреите не са длъжни да докладват.
  Така Ребека прекара известно време в хладно време боса и само с дреха от вретище. Да, преди екзекуцията тя беше боса и съблечена и затворена в монашеска килия. Беше студено и влажно и имаше плъхове. Тук Ребека беше толкова изтощена и бледа.
  Престоят бос в тъмницата и на улицата в хладно време доведе до факта, че момичето се простуди и се разболя. И Исак трябваше спешно да наеме лекари. Така той беше добре похарчен, включително плащането на откуп на разбойниците.
  И аз търсих начин да намеря и спечеля пари някъде. Освен това Ричард Лъвското сърце обяви, че ще се проведе грандиозен турнир по първенство във връзка с неговата коронация. А победителят ще получи голяма награда.
  В този момент Исак изведнъж видя момче с къси панталони, босо, голо до кръста, но много мускулесто. Мускулите му бяха много красиви и дълбоко очертани под загорялата кожа. По стандартите на Средновековието момчето не беше никак малко, но с детско кръгло лице. Ясно е, че това все още е дете, което, ако порасне, ще стане мъж с много мощна физика.
  Исак попита момчето с усмивка:
  Какво иска младият мъж?
  Момчето, тропайки с бос крак, каза:
  - Искам да участвам в турнира на рицарите! В същото време помогнете на болната си дъщеря!
  Богатият евреин беше изненадан:
  - Доктор ли си?
  Момчето отговори с усмивка:
  "Въпреки младежкия ми вид, вече имам голям опит в убийствата. И в медицината също! И напълно безплатно!
  Исак ентусиазирано отговори:
  - Чудесен! Добре тогава. Имате силни мускули, но дали ще са достатъчни за участие в турнира?
  Момчето каза с усмивка:
  - Донеси ми подкова!
  Богатият евреин се намръщи.
  - Защо!
  Момчето уверено каза:
  - Ще го счупя!
  Исак изръмжа:
  - Добре, вярвам! Имаш много красиви мускули, на изток ще се радваш да те продадат в султанския харем!
  Момчето в отговор скочи, завъртя се няколко пъти във въздуха и изрева:
  - Няма да се откажа!
  Евреинът подсвирна изненадано:
  - Колко си бърз и пъргав! Добре, ще ти дам кон и броня с копие и меч за турнира. Само ти ще ми върнеш всичко това на тризнаци!
  Момчето кимна.
  - Ами защото конят, оръжията и доспехите отиват при победителя. В това отношение можете да се борите.
  
  Много доволен, Исак каза:
  - Страхотен младеж... Как се казваш?
  Момчето отговори скромно:
  - Олег Рибаченко! Аз съм воин, който помага на слабите и обикновено служи на Русия. Но в този случай дойдох да спася дъщеря ви. Тъй като бронхитът е много опасно заболяване по стандартите на Средновековието. И малко са сръчните лекари, които могат да спасят момичето!
  Исак отговори с усмивка:
  - Изглеждаш ли много по-възрастен, отколкото изглеждаш?
  Момчето кимна.
  - Да, бил съм от много години! Трудно е дори да изброя колко, тъй като пътувам и живея в различни светове. Но имах толкова много събития и впечатления.
  Евреин отбеляза:
  - Добре! Иди и излекувай дъщеря ми! Междувременно ще изпратя за кон и доспехи. Да, и сега измервате растежа. Изглежда си просто момче, но доста едро и широко рамене. Висок като Айвенхо и може би ще сте по-широки в раменете!
  Олег кимна и каза:
  - За лечението на дъщеря ви ми трябват алкохол, мазнина, дузина малки чаши. - Виждайки как лицето на Исак се изкриви, момчето побърза да добави. - Чашите са само за малко. И също така би било хубаво да намерите мазнини от язовец. Момчето намигна. И дъщеря ви ще бъде като нова!
  Исак кимна в знак на съгласие.
  - Да, само малко магьосник! Е, всичко ще бъде готово, върви и спаси дъщеря ми.
  Момчето блесна с боси, кръгли, розови и напълно обезпрашени токчета.
  Тя започна да се суети около Ребека. Момичето беше бледо и кашляше. Наистина, за разлика от безсмъртното момче, тя не беше свикнала със студа. Дъщерята на южна страна, през есента на Великобритания, прекара нощта боса и в една роба с влажна и студена килия и няколко дни на открито. Тук и да прощавам не дълго.
  И сега трябва да поставите банки върху нея - най-ефективният народен лек, който помага много.
  Кожата на Ребека е доста бледа и не е загоряла. Тя се смути гола пред красиво мускулесто момче.
  Олег Рибаченко каза, като постави показалеца си на устните си:
  - Аз съм доктор! Не се срамувай от мен!
  И момичето се усмихна в отговор.
  Момчето, което вече имаше опит, й сложи консерви. Момичето трепна.
  Но Олег я погали нежно, събори надраскани подметки. Несвикналото момиче вървеше по пътеката и босите й крака бяха пробити от камъчета. И пътят към екзекуцията се оказа много болезнен за богато момиче, което не беше свикнало да прави без обувки.
  Момчето, което тичаше бос през цялото време, отбеляза:
  - Нежно, толкова нежно!
  И й сложил консерви, от които имало следи по гърба на момичето. Но банките извадиха болестта. И така Ребека взе малко мляко с мед и заспа.
  След това Олег остави на прислужницата заповед да продължи да дава мляко с мед и малик, както и мазнина от язовец.
  И той побърза към турнира. Необходимо е да се изработят както коня, така и бронята и оръжията.
  Евреинът, макар и алчен, не е глупав. И конят беше добър и доспехите с оръжия не бяха лоши. Олег се качи в бронята и се почувства неловко в тях. Голата битка би била много по-сръчна. Но има правила на турнира: всеки трябва да бъде в броня и на кон. Тук се бийте голи с мечове, тогава Олег Рибаченко изтребва цели армии с мечове.
  Момчето препускаше на бял кон и с нетърпение очакваше битката.
  Турнирът се проведе в Лондон. Айвенхо вече се беше възстановил от раните си и бе смятан за един от фаворитите на турнира. Самият Ричард Лъвското сърце се готвеше за битка. Очакваше се и пристигането на войници от други страни. По-специално херцогът на Алба: могъщ боец от Испания. Френски херцог на Гиз, барони от Германия. Много бойци. Дори от далечна Русия пристигна принц Руслан. По-точно не от Русия, а от Киевска Рус.
  Така че представителството тук се оказа солидно. И това беше безпрецедентен турнир с награди.
  Победителят трябваше да получи цял сандък със злато, който Ричард Лъвското сърце донесе от Палестина. И този сандък тежеше най-малко един тон.
  Така че тези, които искат да се бият - очевидно, невидимо.
  Турнирът, предвид големия брой участници, се проведе по куповата система.
  Олег Рибаченко пристигна в специален лагер за рицари. Броня и кон, това е пропуск, но никой не изисква документи.
  Момчето прекара нощта в лагера. Вечерта при него дойде една лека жена. Виждайки, че пред нея е още съвсем дете и много красива, тя кимна:
  - Ще те обслужа, момче, безплатно!
  Олег кимна в знак на съгласие и отбеляза:
  - Няма да съжалявате, много съм опитен!
  За първи път от години проститутката вероятно изпита няколко истински оргазма и дори изглеждаше по-млада. Тя си тръгна доволна. Скоро се появиха още момичета. Олег отбеляза:
  - Трябва да плащаш за секса! И за страхотен секс двойно! Златна монета за всеки оргазъм!
  Проститутките охотно се съгласиха... Олег спечели прилични пари, но за една нощ затвори очи. Дойдоха неговите момичета и една жена. Обикновено са млади и красиви, но можете да хванете инфекцията. Вярно е, че Олег е безсмъртно дете и инфекцията не го взема.
  Но бях малко изтощен преди битката...
  И тогава прозвучава тръбата и турнирът започва сутринта. Тук рицарите се разпръскват по полето. Необходими са много битки. Избор на тъпи или остри върхове. Всичко останало се решава с жребий.
  Олег падна да се бие в първата битка с немския барон. Беше по-едър и по-тежък от момчето и доста авторитетен воин.
  Но момчето терминатор е опитно и техническо. И за да не бъдете съборен от копие, измествате леко щита встрани и смекчавате удара. И се засаждаш с обръщане на тялото.
  Олег е много силен и врагът беше свален заедно с коня му. И момчето подсвирна. Той вече е преминал през много битки в различни вселени. И той се бие с Третия райх в паралелна вселена, в която нацистите първо заловиха целия свят и едва след това нападнаха СССР. И това беше силен ход от тяхна страна.
  И тогава момчето се бие заедно с Маргарита, безсмъртното момиче, което също някога е било пълнолетно. И с тях четири красиви и също почти безсмъртни момичета. Шестима супермени се биеха с армия, която превзе почти целия свят. И показа колосален героизъм.
  И сега турнирът. Не е толкова трудна сделка. А за едно супер момче безсънната нощ с проститутки не е пречка.
  Хлапето получи първата си награда: кон, оръжия и броня. Обикновено рицарите ги откупвали за пари. Така че, ако сте добър боец, тогава участието в турнира е от полза за вас.
  След това още една битка... Този път жребията доведе Олег при могъщия испански херцог на Алба. Смятан е за най-добрия воин на Испания. Щеше да е по-интересно да се бием с него към края, но много е много.
  Врагът беше гигант и тежеше три пъти повече от Олег. При битката с копия теглото е значителен недостатък. И конят край Алба е теглене. Може би такъв труп би бил тривиален, за да ви смачка.
  Олег нямаше много опит в турнирите. Обикновено се биеше малко по-различно. Но цялостното бойно изживяване на момчето-терминатор е колосално.
  И така той си тръгна. Копията са остри и заострени.
  Алба се втурна към него с голяма скорост. Неговият кон, макар и теглещ кон, е много пъргав. Олег обаче е много по-бърз от самия гигант Алба. И когато момчето се приближи, остави копието и удари врага в козирката. Ударът е смазващ и с под яката на корпуса. Алба излетя от мощния си кон и се разби. Дори няколко зъба паднаха.
  Олег спечели и каза с усмивка:
  - Ценен подарък за сватбата!
  Победата направи момчето забележимо. Самият крал Лъвско сърце се ръкува с него, като отбеляза:
  - Ти си силен воин! От къде си?
  Олег отговори с усмивка:
  - Позволете, докато ваше величество мълчи!
  Ето и третата битка на рицарите. Е, три битки на ден са много, може би дори четири ще дойдат навреме.
  Олег сега се биеше с английски боец. Местният рицар не е толкова голям като Алба и изглеждаше предпазлив.
  Но можете да видите опитен и силен боец.
  Олег по навик разпръсна коня си и удари, вкарвайки и завъртайки тялото, и, разбира се, самият той се отдалечаваше от копието.
  Отново повали врага без усилие. Не е трудно и печелите увереност.
  Така третият рицар е победен.
  Временна пауза и празник на победителите. Броят на участниците е намалял. И ядоха много.
  Олег свали шлема си. Мнозина бяха изненадани, че е толкова млад, дори мустаците му не пораснаха.
  Момчето хапна доста и стана малко тежко.
  Следващият му опонент беше най-добрият боец във Франция - херцогът на Гиз.
  Е, защо да не се страхувате от вълци в гората.
  Херцогът на Гиз беше много сръчен, техничен, едър, висок, широкоплещест.
  Очевидно той е умен боец.
  Олег Рибаченко реши, че ще го победи по прост начин.
  Когато ездачите се разпръснаха, а след това започнаха да се сближават. Дьо Гиз финтира с копието си и се опита да удари момчето в тялото, покрай щита. Но Олег, притежавайки абсолютна реакция, успя да си тръгне и самият той зареди копието в сандъка, така че да се счупи. Разбира се, той добави тяло.
  А Дьо Гиз полетя и се разби толкова силно, че от устата му потече кръв. Ето удара.
  Момчето се засмя и отбеляза:
  - Не тиранирай!
  Това беше последният двубой за деня. Остават още четири за следващия.
  Олег беше доволен.
  Но нямаше време за почивка. Отново дойдоха за привързаност, за да хванат оргазъм на курва. Освен това те му изпратиха откуп за броня и коне. А бронята на дьо Гиз, например, беше с камъчета, а сумите бяха значителни.
  Разбира се, Исак също трябваше да изплати дълга. Евреинът изглеждаше недоволен от себе си. Че е наредил да върне дълга само три пъти, но можеше да бъде пет, а може и десет пъти. Но Олег, като видял, че алчният евреин страда, му подарил още двадесет златни монети в полза на Ребека като подарък от момиче.
  И тогава той отново служи на проститутки. И вдигна цената до две златни монети. Но все пак имаше много желаещи. Дойдоха и няколко благородни съпруги. Те също искаха да хванат страхотен оргазъм или дори да забременеят от такъв славен рицар.
  Отново Олег Рибаченко не спи цяла нощ и работеше. Но това като цяло е добре. Колко пари е спечелил такъв млад жиголо.
  И още четири битки преди да получи купата.
  А първият противник е боец от Африка. Много голям. Е, просто гигант, висок осем фута. А теглото на килограмите е поне двадесет. Заради теглото, което спечели. Той се биеше дори не на кон, а на огромна камила. И смачка всички.
  Какво може да се бори с черен човек. Олег Рибаченко дори беше доволен, че опонентът му е такъв гигант. Беше интересно и интригуващо.
  Освен това залозите бяха разделени и беше възможно да заложите на себе си и в случай на победа поне да спечелите нещо.
  Олег изпя:
  - Аз съм рицар на вярата на коленете на дивите,
  Врагове на Русия, ще изметя лицето на земята!
  И така момчето го взе и се приготви малко за битката, като намаза щита с масло.
  Огромен черен воин го нападна ... Олег се втурна към него. Врагът е на камила и се издига като скала. Вярно е, че такъв боец не е толкова лесен за сваляне.
  Олег остави огромната дреха на врага и удари врага по бронята.
  Копието на момчето се счупило, но врагът, залитайки, се съпротивлявал. Олег изсвири, традиционната под яката на корпуса не помогна.
  Момчето-терминатор получи още едно копие и те отново се разделиха.
  Олег реши, че този път ще бъде по-добре да удари врага в козирката. Това дава ефект, въпреки че ще бъде по-трудно да се удари.
  Воинът от Африка беше хитър и този път насочи копието си към гърдите на коня. Но Олег, предвиждайки такава възможност, успя да премести коня си настрани. Макар че малко и почеса коня. Олег, в дива ярост, го удари с копие, така че на козирката, която той проби през решетките, точката влезе в мозъка. Ударът беше фатален. Не беше против правилата. Определен процент от рицарите в турнирите, особено тези с остри копия, загинаха.
  Оказа се обаче неочаквано. И вражеският труп рухна от камилата.
  Славна победа. Само конят е пострадал леко. И Олег намаза дълга драскотина с лечебен балсам. И това, разбира се, не добави здраве на коня.
  А следващият съперник е от Русия. Този път принц Руслан. Също по-голям и много пъргав боец. След три безсънни нощи Олег не се чувстваше особено весел.
  Съперникът му обаче също беше забележимо уморен след пет битки.
  Олег заспа точно за един час. Сънят му беше дълбок и сънуваше нещо от минали приключения.
  Да, шестима войници поеха нацистите от времето на Сталин и фюрера, като ги унищожиха напълно заедно с танкове.
  Олег Рибаченко направи лък със сабите си, посичайки фашистките войници. И тогава с гол, момчешки крак той ще хвърля остри и остри игли, убивайки противници и танкове.
  И после пак, като славея разбойникът свири. И цели люспи от зашеметени врани ще паднат върху нацистките войски.
  Момчето терминатор изпищя:
  - Малко момче намери огнехвъргачка,
  Да, вие фашисти, уви, няма късмет!
  Маргарита също посече нацистите отчаяно. Но в същото време тя хвърляше тънки дискове с боси крака. Те отрязаха главите на войниците от страната на адското слънце на Хитлер и стволовете на танковете.
  Момичето изсвири едновременно и извика:
  - За светата Русия!
  И гарваните паднаха, разбивайки нацистите като градушка и масата танкове изгоряха.
  Не само вечните деца и четирите вещици се караха. Руският полк на Червената армия срещу тридесет нацистки дивизии демонстрира непоколебима издръжливост.
  Междувременно Наташа взе, насече мелницата с мечове. Смазани вражески воини. И тогава с боси крака пусна поредния бумеранг. Тя преряза гърлата на нацистите и хоботите на танковете.
  И от аленото зърно пламна пулсар, пеейки:
  - Слава на най-великата Русия!
  Зоя също не даде шанс на опонентите си. Тя сечеше от време на време, удължавайки мечове, войници и танкове. И тогава с голите си пръсти хвърляше отровни игли. И след нейните пурпурни зърна избълваха цели каскади от светкавици, които стопиха немски мастодонти.
  Воинът запя:
  - Русия е нашата страна!
  Винаги ще й бъда верен!
  И как пулсар изстрелва от пъпа на момичето. Да, смачкайте нацистите в разкъсани парчета кожа. И тогава той ще се заеме с танковете.
  Августина също не дава шанс на фашистите. Медночервената коса на момичето-терминатор се развява на вятъра като пролетарско знаме.
  И голите, издълбани крака хвърлят много смъртоносни дарове на смъртта. Какво не дават шанс нито на войниците, нито на танковете на Вермахта.
  В същото време воинът изхвърля горящи парчета магически плазмен, топящ се метал от рубинени зърна. И не забравяйте да ревете:
  - Слава на Родината - да живеем при комунизма!
  И после от кръглия му пъп, като светкавица.
  Светлана също е в битката. Тя е изключително готино момиче. И също така удря нацистите с мечове. И боси, изящни крака хвърлям цели ками на смъртта. Че отрязаха главите на нацистите и отрязаха кулите на тежките и средните превозни средства.
  И от ягодовите зърна пак ще издаде коронен разряд. А това наистина е повече от смъртоносно, особено за танкове и самолети.
  И воинът също от пъпа ще се поддаде на дара на унищожението.
  И пейте:
  - Слава на великата Русия! Бог може да ни спаси!
  А руски войници стрелят по нацистите от прочутата пушка Мосин. Няколко картечници също работят. Оръжията стрелят. В действие е и един от първите руски реактивни минохвъргачки с повишена мощност "Андрюша".
  Войниците на съветската армия бяха добре подготвени. Удрят прецизно и са много дисциплинирани.
  Олег Рибаченко, изсичайки нацистите, както пехота, така и танкове и дори самолети, си помисли: как нашите хора успяха да загубят от нацистите в тази алтернативна реалност?
  Напълно е срамно! Но руснаците са по-добри. Така славянските войници пронизват малки, бели и черни войници с щикове и взривяват танкове с гранати. Остава само малко за победа. А кралската армия е много героична. Ето една руснака, с голо коремче, картечница, стреляща по немските войски. С къса пола и боса това момиче, но тя изпраща куршуми уместно.
  А Олег Рибаченко реже с мечове. И тогава той също ще хвърли бумеранг с голи детски крака, отрязвайки врага и танковете. И когато момчето свири...
  И пак как гарваните ще паднат върху нацистите. След това нацистите нямат шанс. И щурмови самолети също.
  Олег Рибаченко, това вечно момче изпищя:
  - Слава на моето космическо Отечество!
  Маргарита, това вечно момиче е горещо и в битка. И сече със саби, много прочуто. И как свири, че куп гарвани удрят отгоре и се пробиват през главите на нацистите и през люковете на кулите на фашистките танкове. И с боси детски крака хвърля бумеранги, така че воините на страната на адското фашистко слънце падат на десетки.
  Маргьорит изгука:
  - Скъпа моя Русия - приятелско семейство от народи!
  Наташа разряза нацистите с мечове. Тя набожда цял куп игли с голи пръсти. Те взеха и пронизаха нацистите и взривиха десетина танка. Момичето обаче не пропусна да пусне коронен разряд от алените си зърна.
  И как мълния ще бъде изхвърлена от пъпа със смъртоносен резултат, особено за танкове и самолети.
  Момичето изпищя:
  - Ще бъда супер!
  Зоя също се бие в дива битка. И мечовете й блестят като буйна гръмотевична буря, потоци огнени искри се изливат и режат резервоарите като масло с горещ нож. А босите крака на момичето-терминатор хвърлят игли, които осеят нацистите като таралеж.
  И смъртоносни пулсари на унищожение излитат от пурпурни зърна и от тях горят самолети и танкове. Воинът е много борбен на външен вид и на дела.
  Красотата реже нацистите, самолетите и самоходните оръдия, без да им дава милост.
  И борбеното момиче крещи:
  - Слава на Родината!
  Августин в битка не познава мир и яростна ярост кипи с нея. И враговете реже като зелки със саби. И очите й горят като смарагди. И боси крака, като перки на витлото, изхвърлят съобщения за унищожение, които разкъсват танкови самолети.
  А зърната с цвят на рубин изпращат такива струи магическа плазма към нацистите, че нищо не може да устои.
  Но когато от пъпа на Августин излита поток вълшебни светкавици. И той ще разбие цяла маса врагове заедно с танкове.
  Момичето изпищя с пълна сила.
  - Слава на Всемогъщия Бог Род!
  Светлана се бори с дива тълпа. И момичето как да удари с пеперуда. И с боси крака как да изстреля нов бумеранг, който отряза кулите на колите. Хипер класа воин и естествена блондинка.
  И как цунами от магически петна ще освободи от зърното на ягодата. И тя го взе и разби врага, сякаш ледът се беше разбил от ударите на меча. И от пъпа я взривиха с коронен разряд. Масата на танковете се стопи, много самолети изгоряха.
  Светлана туитира:
  - Момичето обича да убива,
  Ето го момичето!
  Олег Рибаченко се бие като истински титан. Момчето-терминатор е толкова отчаян боец. И с боси детски крака ще пусне няколко диска, които режат врагове, металът на танковете е като нажежена игла лед.
  И как карате хлапе върти вятърна мелница.
  И ако го вземе и свирне отгоре на дробовете си. Че цяла маса гарвани ще поемат и ще паднат. И таран главите на нацистките бойци.
  И тогава ще изплюе от тръбата... И откъсна мъжкото съвършенство на цели сто фашисти и танкове със самолети. Тези от болков шок взеха и окочурила.
  Малкият писател изпищя:
  - За комунизма в Русия!
  Маргарита в дива ярост ще плюе нацистите, а от устата й изхвърчаха потоци магическа плазма. И изядоха нацистите до самите скелети. И танковете се стопиха, и самолетите се заплитаха в огнената мрежа.
  Воинът е момиче със златиста коса.
  А босите й крака хвърлят бодливи и смъртоносни неща, така че от нацистите отлитат само парчета накъсано месо, а от танкове - стволове.
  И момичетата също се разделиха сериозно ...
  Дори си свалиха гащичките. След това унищожаването на нацистите премина много по-ефективно.
  Наташа нанесе каскада от удари върху бели и черни войници. И сега босите й крака ще хвърлят няколко гранати и ще разкъсат цял батальон нацисти и голяма маса танкове. И тогава от алените зърна ще пусне вълна, която носи унищожение на нацистите, като каскада от войски цунами, както на пехотата, така и на танковете с самолети.
  И от пъпа ще вземе смъртоносна мълния като полет и ще изгори нацистката кохорта, а от тях са останали само овъглени трупове и три дузини танка заедно с тях.
  И накрая, сякаш от пазвата на Венера ще излети красиво момиче, убийствен пулсар, който, нараствайки по размер, го взе, преобърна и изгори цял полк нацисти и сто танка, включително няколко Мишки, наведнъж.
  Воинът изрева:
  - За великия комунизъм!
  Зоя взе и изпълни комбинация, рязко удължавайки се с мечове, отрязвайки кулите на танковете. И външно младият воин го взе и го изстреля с дискове, примесени с грахова бомба. И ще разкъса много от японците. И тогава от малиновите зърна ще се вземе и ще пусне нов поток от мълния. И разбийте враговете на чипове с малки чипове. И от танковете не е останало нищо.
  И след това от пъпа, сякаш ударен от лазерни лъчи. И масите на нацистите ще бъдат отсечени. И танковете като цяло губят кули, счупени ролки излитат от тях.
  И в заключение, като от пещерата на Венера, воин с коса с цвят на злато ще изхвърли неистов поток от енергия. И ще помете нацистката охрана и много танкове, самолети и самоходни оръдия. Това са силни бойци.
  Воинът извика с пълна сила:
  - Слава на комунизма на Сталин и на цар Александър III!
  Олег Рибаченко се събуди и е готов за нова битка. Съперникът му Руслан скочи на кон.
  Е, двама руски рицари се бият. Въпреки че Руслан изглежда по-голям, съперникът му е по-бърз и по-силен.
  И така те се втурнаха един към друг.
  Олег Рибаченко пое удара на копието върху щита и се премести встрани. И удари врага с завой с ограждащо тяло. И копието му също се счупи, но врагът се хвърли заедно с коня си.
  Ездачът седеше здраво, но конят мина. Олег отново спечели и спечели трофея.
  И за предишния двубой имаше пари.
  Олег след тази победа вече се подготвяше за полуфиналите. А негов съперник трябва да бъде самият Ричард Лъвското сърце. Какво страхотно очакване.
  Но скалните четирима рицари вечеряха заедно.
  Обслужваха ги красиви момичета. Въпреки строгите обичаи на Средновековието, момичетата били с гологлави, с къси поли и боси.
  В русите коси на момичетата са вплетени цветни панделки.
  Предлагаха храна и вино.
  Ричард Лъвското сърце отбеляза:
  Много си млад на години. Ти дори нямаш мустаци. Но такъв силен и необичаен боец. Ако искаш, ще те направя шеф на моята охрана!
  Олег Рибаченко отговори честно:
  - Нямам нищо против, но скоро трябва да напусна Великобритания. И ще бъда принуден да се бия в друг свят с други войски. Така че, уви, вече не мога да ви служа!
  Айвенхо каза уверено:
  - Мога да го направя!
  Олег го погледна. Въпреки че Рибаченко беше в тялото на момче на около дванадесет, Айвънхоу беше на същия ръст като него. А в раменете дори мускулестото момче изглеждаше по-широко. Но по някакъв начин този крехък млад мъж спечели. Ричард Лъвското сърце е главата на Айвенхо по-висока и много по-широка в раменете. А четвъртият рицар е с глава по-висок от самия Ричард. И какво... Два коефициента на глава и поне три пъти по-дебел, но Айвенхо се смята за фаворит.
  Може би ще се срещнат на финала. Интересно е как Айвенхо побеждава тези, които са по-големи и по-тежки от него. И кой го е научил на такава филигранна техника на турнирна борба.
  Олег яде месо и пи вино ... Столът е удобен и можете да спите още няколко часа.
  Особено след като Ричард спеше. Момчето-терминатор сънува една от минали мисии;
  Разбира се, Олег Рибаченко, Маргарита Коршунова, четири момичета вещици и това е изключително сериозно. Но освен тях, разбира се, ще има и други хитове.
  Олег Рибаченко стреля от картечници с фиксирани патрони. Изглежда като много мускулесто момче на около дванадесет, облечено само в шорти и с голи гърди. Когато стана възрастен, той се превърна във вечно дете, което получи безсмъртие. И сега той работи върху това в различни мисии. И бившият писател на научна фантастика го обича.
  Маргарита също изглежда като момиче на около дванадесет, но беше възрастен писател, който също си купи безсмъртие в замяна на изпълнение на различни мисии. Момичето се бие и бие от картечници.
  Освен това Олег Рибаченко също реже с мечове, които се удължават на много десетки метри. Момчето хвърля и гранати с боси пръсти. И не забравя да избълва от пъпа на светкавицата, че китайците се пържат като барбекюта.
  Но и подсвиркването е много ефективно. Тогава враните припадат и китайците са разбити, а дори каските не помагат на китайците.
  Момчето вика:
  - Слава на СССР!
  Тази мисия е доста приятна, но няма толкова розови. Тук, в една вселена, германските вещици: Герда, Шарлот, Кристина, Магда разработиха уникален танк - "Пантера" -2. Тази кола се оказа с нисък силует, местоположението на трансмисията и двигателя заедно и през резервоара. Челната броня на корпуса е 120 мм при голям наклон, бордовете са 82 мм при наклон, кулата е 150 мм при голям наклон. И 88 мм оръдие с подобрена балистика и скорост на стрелба.
  Тази кола беше дори по-добре защитена от Тигър-2, а греблото беше само четиридесет тона.
  Това позволява да бъде пуснат в масово производство през есента на 1943 г., със стар двигател от 700 конски сили.
  "Пантера" -2 веднага стана най-добрият танк на Втората световна война и германците започнаха да печелят.
  И дори се приближиха до Москва, а десантът на убитите ги накълца и взриви.
  Убиването на германците обаче е неприятно за бялата раса и разбира се жълтите воини не са жалко.
  Особено сега, когато Китай разпространи заразата по света!
  Включително и в Русия. Така че нека смелим тези небесни!
  Маргарита също реже китайците с мечове, които се удължават. И се стреля от картечници - всеки куршум е точно в целта. И с голи грациозни пръсти хвърля смъртоносни гранати.
  И как мълния ще освободи от пъпа, врагове, унищожавайки старателно и изгаряйки и топящи резервоари.
  И ако момичето свири, тогава това се оказва блокаж.
  А гарваните падат по върховете на Китай и събарят самолети.
  Момиче реве:
  - Слава на комунизма!
  Ето как безсмъртните деца, някога възрастни, се изправиха срещу китайците. Но още четири момичета-вещици, вечно млади същества, вършеят старателно небесната империя.
  Наташа дава взрив от картечници с патрони за многократна употреба. И тогава той чертае мелница с мечовете си стотина метра в обхват!
  И с боси пръсти хвърля граната от дървени стърготини и напоени с отвара. Избухва като вакуумна бомба. Взривените китайци и техните примитивни танкове излитат нагоре. И тогава момичето хвърля светкавици от алените си зърна, тя изгаря живи китайски войници. И пулсарите на унищожението се изхвърлят от пъпа.
  Те мачкат самолети като пеперуди изгарят самолетите на Китай в факла.
  Но коронният трик, когато агресивни магически цунами излитат от лоното на Венера, те изгарят китайците като пламък на ада.
  Наташа изчурулика:
  - Слава на Отечеството на СССР!
  Зоя също е в настъпление. Тя е класно момиче като цяло супер. И сече със саби, и стреля от картечници. А патроните тук са безкрайни и изсичат враговете старателно. И когато босите крака на момичето хвърлят гранати, разкъсвайки китайски войници. И тогава от малиновите зърна бият огнени пулсари - откъсват кулите на танковете.
  От пъпа на момичето със златиста коса излетяха светкавици. И стотици воини на Небесната империя бяха изпечени до смърт.
  И ето пещерата на Венера излъчи убийствено торнадо. Той премина с ятаган на смърт върху китайските войски.
  Зоя туитира:
  - За Родината и Сталин!
  Августин се изкикоти и оголила зъби, излъчвайки слънчеви лъчи, изгарящи китайците, отбеляза:
  - Сталин вече го няма!
  И тя даде избухване на картечници и сечеше с удължени мечове. И тогава голи пръсти хвърляха гранати. Те разкъсаха много китайци. И от рубинените зърна на красавицата излетяха светкавици на разрушение и разрушение. Изгориха много бойци от Поднебесната империя. И огромен брой китайци бяха разкъсани от пулсари, летящи от пъпа, заедно с танкове. Те са толкова горещи и дишащи огън.
  Но лоното на Венера взе и заработи. И толкова много противници взеха и изгориха.
  Августин изръмжа:
  - За величието на СССР!
  Светлана в битката е най-готината и жестока. И тогава тя стреля с картечница, разрязвайки противници от Китай на парчета с удължени мечове.
  Но от зърната на ягодите изскочиха светкавици, които без жалост обпалват опонентите и Поднебесната империя гори, а кули се откъсват от танковете й.
  Босите пръсти на момичешките крака хвърлиха бомбата и убиха много китайци. И как една гола пета все пак ще изхвърли пулсар на унищожение, разкъсвайки противниците.
  И от пъпа мълния изпържи хиляда китайски войници.
  Е, когато лоното на Венера заработи, стана още по-агресивно.
  И тогава Светлана изрева:
  - За комунизма в цялата вселена!
  Шестимата работеха много ефективно. И тя действаше с див, агресивен апломб.
  Но след това към тях се присъединява екип от момичета от Третия райх. Те взеха със себе си още по-мощен AG-800 с осем оръдия и двадесет картечници. И момичетата контролираха всичко това с помощта на джойстици.
  Герда натисна копчетата с голите си пръсти, изпрати фугасен снаряд и промърмори:
  - Слава на арийското приятелство!
  Шарлот също натисна босите си крака върху бутоните на джойстика, изплю дара на смъртта и изръмжа:
  - Слава на комунизма!
  Кристина го взе, натисна копчетата с босите си пръсти и изгука:
  - Арийски комунизъм!
  Магда, стреляйки, а също и с босите си крака, отбеляза:
  - Самият арийски комунизъм!
  Момичетата от Третия райх охотно режат китайците. Трябва да помогнем на нашите арийски братя и сестри във войната с Китай. И тази страна смята, че целият свят е замърсен от своя коронавирус.
  Герда отново натисна с голите си пръсти, изхвърли снаряда и отбеляза:
  - Няма да позволим на жълтата империя да се възроди! Няма да ви позволим да разпространявате вируси по света!
  Шарлот също натисна копчетата с голите си пръсти и извика:
  - Разбира се, че няма!
  Кристина, използвайки алените си зърна, също стреля по жълтите воини на Поднебесната империя, издава:
  - За арийското бъдеще!
  Магда, унищожавайки красивите крака на китайски войници с голите си пръсти, изсумтя:
  - За най-високите арийски постижения!
  И тогава в небето имаше диск-самолет на Третия райх. И това е от друг свят. Там фюрерът успя да върне Москва през четиридесет и първата година. Как се случи това? Япония атакува през юли 1941 г. и притисна съветските сили в Далечния изток. В резултат на това нямаше достатъчно сили за отбраната на Москва и столицата падна през октомври 1941 г. ... И след това администрацията на Червената армия беше напълно разстроена и Сталин получи сърдечен удар. След това бързата победа над СССР се превърна в продължителна война с Великобритания и САЩ. В хода му се създаваха дискотеки, които се облитаха с ламинарна струя и бяха неуязвими.
  А след победата над Америка летящите чинии вече успяха да посетят Марс и се сдобиха с лазери с водородно изпомпване.
  Албина и Алвина долетяха от паралелен свят на дискета с бойни лъчи, за да помогнат на СССР.
  И ето ги и тях боси и по бикини. Тези вещици веднъж започнаха да се борят в Испания и преминаха през всички основни битки на Втората световна война. И сега на бойна машина в битка.
  Албина, с голите си пръсти на изрязани съблазнителни крака, натисна бутоните на джойстика, изстреля лъч, който отсече китайските самолети и извика:
  - Това са чудесата на нашата технология!
  Алвина също, с голите си пръсти на грациозни крака, излъчи лъч към танковете на Поднебесната империя, отряза ги и изчурулика:
  - Величието на Отечеството е с нас!
  И момичетата Терминатор избухнаха в смях в един глас. Те са такива борбени и класни красавици.
  Албина вече натисна бутона на джойстика с аленото си зърно на гърдата, изгаряйки китайците с лъчи и изскърца:
  - За арийския ред във Вселената!
  Алвина взе и натисна бутона на джойстика с рубиновото си зърно и отряза масата войници на Поднебесната империя, ревяйки:
  - За триумфа на белите хора!
  И двете момичета-воини удариха голите си, жадни за секс мъжки крака по металното покритие на летящата чиния.
  Дискетата е изключително страшно оръжие. Изиграва важна роля при завладяването на Съединените щати от Третия райх. И Китай трябва да изпита силата на гнева на арийските страни.
  Но японските воини също влязоха в битката срещу воините на Поднебесната империя.
  Четири красиви, почти изцяло голи момичета нинджа със стоманени мускули са ангажирани в битка. Япония е традиционен враг на Китай и е готова да помогне на СССР в този дуел. Освен това момичетата обичат да убиват.
  Ето първото момиче нинджа със синя коса, прорязващо с два меча, прорязващо китайските войници. Тогава тя хвърляше грах с експлозив с боси пръсти.
  По-нататък от алените зърна на момичетата нинджа избухнаха светкавици.
  Воинът извика:
  - Слава на Япония!
  Момиче нинджа с жълта коса също сечеше с мечове, управляващо вятърна мелница. Тя посече маса китайски войници. Босите й крака хвърляха отровни игли, убивайки жълтите воини. И огнени пулсари полетяха от пурпурните зърна.
  Воинът изрева:
  Да разбием Китай!
  Момиче нинджа с червена коса въртеше техниката на пеперуда с мечовете си. Също така отсече много китайски бойци. Тогава босите й пръсти хвърлиха дискове с форма на свастика и пронизаха масата от воини на небесната империя. И от рубинените зърна валя смъртоносна мълния. Те изгориха китайците и голяма част от техните танкове и самолети.
  Воинът извика:
  - Нашите братя руснаци!
  Момиче нинджа с бяла коса, също с мечове, извърши сложна комбинация, като посече войниците на Китайската империя. Тогава босите й пръсти хвърлиха самоделна бомба и разкъсаха огромен брой жълти войници.
  И тогава ягодовите зърна излъчваха магически лъчи, които разрязваха плътта на воините на Поднебесната империя и в същото време отрязваха както кулите, така и опашките на самолета.
  И воинът избухна:
  - За японската мечта!
  Воините от Япония се биеха добре. А босите им крака са толкова смъртоносни дарове на смърт и хвърляне.
  И нинджи срещу Китай. Но Червената армия също даде своя принос.
  Момичетата се появиха на ИС-25. Най-новият съветски танк, с четири оръдия и двадесет и осем картечници.
  В него всичко е автоматизирано, а комсомолските вещици управляват с помощта на джойстици.
  Альонка го взе и натисна бутоните на джойстика с боси пръсти. Прозвуча изстрел и противопехотна мина разпръсна китайците и техните превозни средства.
  ИС-25 е страхотен танк. Има двигател от три и половина хиляди конски сили - дизел. А бронята е способна да издържи много мощни удари. Тук е такова бойно момиче. А зърната на гърдите й са такива, че блестят от рубини.
  Анюта също натисна бутоните на джойстика с боси пръсти и засече китайските бойци. Тя ги разкъса на малки парченца, разкъса танковете на Поднебесната империя на малки фрагменти и изгори самолетите.
  И тя изгука:
  - Слава на Светото отечество на Сталин!
  Аврора също стреля, натискайки босите си крака върху бутоните на джойстика, разкъса китайските бойци, ролките на вражеските танкове се търкаляха и момичето изскърца:
  - За победата на СССР!
  Мария, също използвайки голите си пръсти, закара много китайци и техните танкове в ковчезите, гукаше:
  - За великия комунизъм!
  Олимпия също натисна голите си пръсти върху бутона на джойстика и друга мина порази армията на Поднебесната империя - разкъса цял батальон на парчета.
  Воинът изпищя:
  - Ленин живее в сърцето ни!
  И всичките пет боси, почти голи момичета с релефна преса, запяха в един глас:
  Не, бдителният няма да избледнее,
  Виж, сокол, орел...
  Гласът на народа е висок
  Шепотът ще смаже змията!
  
  Сталин живее в сърцето ни,
  За да не познаваме тъгата...
  Отвори вратата към космоса
  Звездите грееха над нас!
  
  Вярвам, че целият свят ще се събуди
  Ще има край на фашизма...
  И слънцето ще грее
  Пътят, осветяващ комунизма!
  
  Славата ще бъде вечна
  В много поколения...
  Руската мощ ще се повиши,
  Великият Ленин е с нас!
  Момичетата смазаха китайците ефективно. Британците обаче също се справиха добре. Джейн Армстронг и нейният екип също се изправиха срещу Китай. Тъй като в Поднебесната империя има много милиони войници, голям брой убийци пристигнаха, за да спасят СССР.
  И разбира се, те се изправиха срещу врага.
  Воините се бият на танк "Виктория" -400. Стреляйте по британците от оръдия и картечници.
  Джейн натисна бутона на джойстика с голите си пръсти, разби друг китайски танк и изскърца:
  - За велика империя!
  Маланя, също без да се замисля, натисна бутона на джойстика с голите си пръсти, разби китайската самоходка и изскърца:
  Никога няма да бъдем роби!
  Гертруд също стреля по китайците с помощта на босите си пръсти, отсече друга кола и изпищя:
  Ние сме свободна империя!
  Моника също не даде милост, Поднебесната империя. А също и с бос крак насочен поток от разрушение. Колко китайци и техните танкове са убити.
  Момичето разтърси гърдите си с ягодови зърна и оглушително изчурулика:
  - Слава на Родината!
  Британците също са в движение и унищожаването на Китай.
  Междувременно Аленка промени малко тактиката. Тя хвърли сутиена си и вече натисна бутона на джойстика с помощта на алено зърно.
  Тя изпрати снаряд и изпищя:
  - За готин комунизъм!
  Анюта също хвърли сутиена си и с пурпурно зърно натисна бутона на джойстика, изпращайки още един подарък на смъртта.
  Тогава тя изпя:
  - Планетата познаваше величието на руснаците,
  Фашизмът беше съкрушен с удар на меч...
  Ние сме обичани и ценени от всички нации по света,
  Народът на цялата страна върви към комунизма!
  Аврора се отърва и от сутиена си. Тя оголи гърдите си и удари китайците с изхвърляне. Тя уби много от тях и ги изгори, натискайки бутона с рубиновото си зърно.
  И извика:
  - руснаци, руснаци,
  Не е щастлива съдба...
  Но защо, за да бъда по-силен,
  Имаме нужда от неприятности!
  Мария, без да се замисли, освободи гърдите си от материята. И със зърно с цвят на ягода тя натисна бутона на джойстика. Полетя смъртоносен и безмилостен снаряд. Разкъса двеста воини на Небесната империя наведнъж. И момичето извика:
  - Слава на доблестното отечество,
  Живейте вечно при комунизма!
  Олимпийските игри, най-големите от тях, също разкриха голям бюст. И от ягодовите зърна тя пусна много мощен разрушаващ разряд чрез натискане на бутоните на джойстика. И убийствена мина разби маса китайски войници.
  Воинът изрева:
  - Комунизмът ще бъде вечен,
  Ние само растем, а не надолу!
  Да, ако една рускиня започне да използва зърната на гърдите си, това наистина е много сериозно. И китайците са изключително наранени. И наистина са разкъсани на парчета. А воините на небесната империя умират с хиляди всяка секунда. Така момичетата и безсмъртното момче ги превзеха.
  Олег Рибаченко стреля с картечница, засече китайците с мечове. И тогава, с босите пръсти на детските крака, той пусна нов дар на унищожение. Толкова много небесни воини загинаха.
  Особено когато момчето-терминатор го взе и отново подсвирна, събаряйки враните върху бръснатите им китайски върхове.
  Младият воин отбеляза:
  - Всичко е хубаво на света, когато си млад и здрав!
  Да, хубаво е да се унищожи расата, от която заразата обиколи света. Китай наистина е заразен. Истинският палач на човечеството, който роди нова чума. Което, между другото, е много по-заразно от СПИН. Коронавирусът дойде от подземния свят и Китай, съзнателно или неволно, пусна джина от бутилката. Така че нека плати за греховете си с кръв!
  И момчето терминатор порази жълтите воини с мълния от пъпа си.
  Маргарита Коршунова, която на почтена възраст отново стана момиче, се съгласи:
  - Да, младостта е прекрасна! Дори войната носи радост, когато тялото е здраво, пълно с младост и сила!
  И момичето, босо, с детски крак, хвърли още една граната. И той също ще подсвирква, събаряйки гарваните върху китайските войски.
  Наташа в настъпление. С боси крака той хвърля една смъртоносна граната след друга. И сече със саби и стреля от картечници. И тогава от алените зърна ще блъска китайски танкове. Това е страхотно. Кулите на танковете се развалят и отлитат надалеч.
  И как светкавицата ще полети от пъпа. Но самият поток от енергия на унищожение от лоното на Венера. А това всъщност е много сериозно.
  Наташа изпя:
  - Комунизма чака безсмъртна слава!
  Зоя, воин от руските богове, взе и насече с мечове, като ги удължи със стотина метра. И тогава тя стреля с оръжията си. Нейните грациозни, боси крака хвърлиха много смъртоносна граната, която разкъса три китайски танка наведнъж с огнен вихър. След това воинът и от аленото зърно пусна много смъртоносна мълния. И от другия сандък на самолетите.
  И така пулсарите от пъпа тръгнаха и масово изгаряха врага.
  Е, пещерата на Венера специално свали своя дар върху врага и изпепелява.
  Зоя измърмори:
  - Космически комунизъм!
  Августин в диво, скачащо от кобра движение. А рубинените й зърна хвърлят парчета разрушителна материя, разкъсвайки и горящи танкове и пехота.
  И когато боси момичешки крака хвърлят подаръци на смъртта. И те убиват врагове, без да дават ни най-малка милост.
  Но мечовете на червенокосата красавица, чиято медночервена коса се вее като пролетарско знаме във въздуха, бичуват хиляди китайски войници.
  И от пъпа излетяха светкавици и враговете бяха изпепелени.
  И тогава беше хвърлено грахово зърно с голи пръсти, което свали десетина самолета наведнъж, експлодирайки с парче антиматерия.
  Августин изрева:
  - Нашият победоносен комунизъм!
  И от пазвата на Венера лети, което носи, безмилостно и без никакви условности, разрушение.
  Самата Светлана е най-готината в дива битка. И сега отрязаха от картечници омразните жълти воини на империята, които нападнаха СССР. И сега мечовете й се удължиха и прорязаха редиците и войниците на небесната империя. Тогава голите, грациозни крака на русокосото момиче хвърлиха нещо наистина смъртоносно и разкъсаха танковете на Китай. И тогава ягодовите зърна пуснаха разрушение и тоталитарно унищожение, с овъгляване на труповете на китайците.
  И когато светкавици се изсипаха от пъпите, последва пълно запушване.
  Най-смъртоносният подарък на смъртта беше изпратен от лоното на Венера Светлана. Смъртта е абсолютна.
  Момичето чурулика, пеейки:
  - Гръбнакът на Вермахта беше счупен в битки,
  Бонапарт замрази всички уши...
  НАТО беше разкъсано на парчета
  И Китай беше притиснат между боровете!
  Шестима бойци, момче и пет момичета, действаха ефективно и практично. И хвърляха изключително смъртоносни и агресивни гранати с боси крака.
  Герда и нейният танков екипаж също се разделиха сериозно. Момичетата тук са много секси и са зарязали сутиените си.
  Герда натисна бутона на джойстика с помощта на алено зърно и в резултат на това излетя смъртоносен заряд.
  Воинът изрева:
  - За арийски постижения!
  Шарлот също взе и натисна бутона на джойстика, използвайки малиновото зърно и удари китайския танк.
  Тогава тя изрева:
  - Слава на Родината!
  Кристина също не остана в дълг и натисна рубиновото зърно на друг бутон и разби много китайски войници.
  Момичето извика:
  - За великото Отечество!
  Магда не остана без да реализира предимството. Тя също взе и взриви със смъртоносна сила с помощта на ягодово зърно. И тя се провери:
  - За най-добрите победи!
  Момичетата се разделиха за голяма шега. Момичетата тук са на колосална височина на бойни умения. Самата Герда премина през много, както и нейните приятели. Едно време те тичаха боси през Сахара, биеха се в планините и се биеха край Москва. Те превзеха столицата на СССР. Момичетата са преминали през много. И те знаеха какво е да се биеш в едно бикини в руския студ.
  И какъв е горещият пясък на пустинята под голата моминска подметка.
  Те трябваше да изнасилват съветски пленени войници и да бъдат изнасилени самите - което е готино!
  Герда извика, стреляйки и убивайки китайците:
  Светът се основава на насилие
  Вулканът на яростта бие по голям начин...
  По-високо напрежение,
  Избухва от болка и страх...
  Само страхът ще ни даде приятели,
  Само болката те мотивира да работиш!
  Защото искам още и още
  Да нахлуеш във врагове от картечница!
  Шестимата бойци бяха толкова невъздържани, че войниците на небесната империя загинаха с много стотици.
  Момичетата са много смели. И босите им крака хвърлят с агресивна сила. А зърната са алени, като макове, изхвърлящи разрушителни пулсари.
  Олег Рибаченко отново подсвирква, събаряйки враните. Момчето е пълно със сила и агресия.
  И враните падат като градушка. И китайските глави пробиват. А враните също свалят самолети. Авиацията в Китай е примитивна, но има много, така че трябва да работите усилено. И битките се развиха изключително ужасно.
  Маргарита хвърли граната по воините на Небесната империя с бос крак и изскърца:
  - Слава на СССР!
  И момичето с бос ток се поддаде на дара на смъртта и унищожението. И до такава степен разпръснато, просто е ужасно.
  Тези вечни деца са толкова хрътки и агресивни.
  Дискетата отгоре също започна да стреля още по-силно и по-силно с лазери.
  Албина, използвайки аленото зърно, натисна бутона на джойстика и изстреля смъртоносен лазер.
  Една греда премина през китайците и изпържи много бойци.
  Красива немска блондинка изпищя:
  - Слава на нашия Райх!
  Алвина продължава да стреля. Тя също натисна рубинените си зърна върху бутоните на джойстика и изскърца:
  - Слава на Отечеството на комунизма!
  Момическите греди смазаха тези китайски бойци. И танковете режат Албин с алените си зърна, а самолетите режат Алвин с рубинените си зърна. Момичетата не пренебрегнаха да смажат фрица с голите си пръсти на грациозни крака.
  Албина изпя:
  Слава на велика Русия,
  Бог може да ни спаси!
  Алвин коригира:
  - Ние сме германци, а не руснаци!
  Албина изрева:
  - Но ние имаме арийски, руски дух!
  Още две германки от самолети бият китайката. Хелга и Маргарет така се заели с воините на Поднебесната империя. Основното тук е да се биете почти голи, тогава китайците ще бъдат безсилни. И бийте, бийте и разбивайте.
  Хелга натисна лоста с голите си пръсти и изскърца:
  - Слава на Отечеството на Райха!
  Маргарет, също използвайки голите си пръсти, изпрати ракета към китайците, разкъсвайки противниците и изпищя:
  - Слава на вярата в арийския комунизъм!
  Такива борбени и двете арийски красавици.
  А ето и Анастасия Ведмакова, това момиче, което се превърна в легенда в различни войни. Тя се втурва в битка с най-новия изтребител МИГ-25. И да свалим китайците. Също така вечно момиче, което се бори много време.
  И се бие по бикини и бос. И много войнствено. Не дава на врага ни най-малка милост.
  Анастасия натиска спусъка с голите си пръсти. Сваля дузина китайски самолета с един взрив и скърца агресивно:
  - Руският воин не се страхува от смъртта,
  Не се страхуваме от смъртта на бойното поле!
  За светата Родина ще се бори...
  И дори смъртта ще победи!
  И Ведмакова ще бъде взривена.... И ракетата ще гръмне десетина китайски самолета.
  Да, съветските момичета са на върха... Тук момичета от различни вселени се събират и вършат армията на небесната империя.
  Ето Анна Виноградова в битка. Също пилот и използва голи, грациозни крака в битка.
  Но и двамата пилоти Анна и Анастасия все още не са използвали всичките си резерви в битката. Така те хвърлиха сутиените си и започнаха да удрят врага с помощта на алени зърна.
  Тук натискат бутоните с тях и се задействат разрядите. А китайците буквално са изгорени.
  Момичетата викат в един глас:
  Нека се наслаждаваме на света без зло,
  Дори понякога да е трудно да се повярва...
  Децата ще играят и ще се смеят
  И ще постигнем безсмъртие - може би!
  Момичето се бие като истински орли и тигрици. Тук са всички жени воини.
  Само един човек Олег Рибаченко. Той е като момче, но много мускулест и красив. Нищо чудно, че жените го обичат. Всъщност е страхотно да си възрастен ум, но младо тяло.
  Олег управлява мелница с мечове, изсича много китайци и пее:
  - отвърна момчето, сбърчи вежди:
  Искам да служа на Света Русия...
  Нека се пролее много кръв
  Но Бог може да ни спаси!
  Наташа, пускайки светкавица от аленото си зърно, отбеляза:
  - Руските богове са наистина силни,
  Но те не помагат на слабите...
  Ако си верен на Бог Род -
  Създайте световна сила!
  И момичето с гола пета се поддаде на граната със смъртоносна сила. И разкъсаха маса и цяла планина китайци.
  Августин оголи зъби и отбеляза:
  Ние сме истински шампиони!
  А от рубинените зърна е като да чукаш китайците. Много ефектно и борбено момиче се получи.
  И всички красавици извикаха в хор:
  - За най-великия комунизъм!
  И те ще вземат допълнителен поток от енергия от петата точка. И веднага милион китайци хвърлиха назад копита.
  Герда, с помощта на алено зърно, изпрати противопехотна мина, отбеляза:
  Приятен лов имаме!
  Момичетата нинджа, смазващи китайците, изпищяха:
  Ние сме най-силните в света
  Накисване на всички врагове в тоалетната!
  Ние не вярваме в сълзите на нинджа,
  И ще дадем на злите китайски мозъци!
  И отново босите пети на момичетата, сякаш ще хвърлят грах от смъртта, разкъсвайки кожата на жълтите войници на парчета.
  Олег Рибаченко отново подсвирна и видя как гарваните удрят китайците, той запя:
  Черният гарван, пред лицето на смъртта, чака жертвата в полунощ!
  Маргарита хвърли бомбата с бос крак и изскърца:
  - Но Пасаран!
  От пъпа ще изпрати светкавица...
  Децата пяха, а момичетата от всички масти и народи на изтребващите китайци, които нападнаха СССР, се вдигнаха;
  В света има и мъка, и късмет,
  Скалата със съдбата хвърли сене!
  Понякога Палада е като кон,
  Тъжни и скучни години!
  
  Измерва дъното на пияницата на чашите,
  Иска да запълни болката на душата!
  Мисли за горещия делириум на мъглите,
  Може би позлатете портфейла!
  
  Все още съм зелено момче
  Животът е прозрачен, като морската повърхност!
  Дълбоко влюбен в Отечеството,
  Спомнете си Русия в песен!
  
  Животът е като коне, галопиращи в въртележка,
  Всеки миг е като вода!
  Нека вцепеняват противниците
  Така че войникът на труда триумфира!
  
  Бъдете заедно работник и селянин,
  Взе чука в ръцете си, сам да работи!
  Трудно е и слънцето ужасно изгрява,
  Pioneer е изтощен - уморен!
  
  Но аз работя не само за някого,
  Свикнах с червения отбор!
  Ще хвърлим цялата измет в блатото,
  С една дума, руският ни език е силен!
  
  Ръцете стават по-силни от работа бързо,
  Вече не си момче - пионер!
  Така че страната цъфти под ясно небе,
  Дайте пример!
  
  Тук той е изпратен на фронта като доброволец,
  И той премина през цялата война до края!
  Юнак стана победа за комсомола,
  Господ вдъхнови битката на сърцето!
  
  И тогава булката, сватба, радост,
  В къщата се чува детски смях!
  Науката ще победи, вярвам, че старостта
  Славата и успехът ще са вечни!
  Събуждайки се, Олег Рибаченко отбеляза, че спи малко повече от нормалното.
  Айвенхо вече беше успял да събори противника си от коня и момчето терминатор не видя това.
  Но Ричард не се събуди и беше готов. Лъвското сърце предложи тъпо копие и Олег Рибаченко се съгласи.
  И двамата рицари се разделиха. Кралят беше по-висок и по-тежък. Олег отбеляза, че очевидно Негово Величество иска да се срещне със самия Айвенхо на финала.
  Е, какво ще стане.
  И двамата рицари се разделиха. Ребека целуна Олег за сбогом. И момичето го направи страстно.
  Олег отбеляза:
  - Благодаря! Мога да ти направя бебе!
  Ребека възрази:
  - Извънбрачен син е позор!
  Момчето терминатор отговори:
  - Още по-добре! Той ще бъде истински воин! Е, трябва да тръгвам!
  И двамата воини се приближиха.
  Олег видя, че Ричард е опитен боец, много пъргав и бърз, и доста техничен. Тук той направи измамно движение с копие. Но Олег е трудно да се обърка и се движи по-бързо. И удари момчето с движението на тялото в наклон. Копието се счупи разтърсващо. Ричард пропусна.
  Но по някакво чудо Лъвското сърце оцеля. И двата коня се разделиха. Олег смени копието си. Кралят седеше необичайно здраво в седлото. И не е толкова лесно да го натиснеш.
  Отново започнаха да се приближават. Олег, възползвайки се от момента, рязко изви тялото си и в същото време напусна коня. Ударът бил толкова силен, че Ричард бил съборен заедно с коня си. Но Олег получи такъв тласък, че конят му също падна.
  След това отново имаше равенство.
  И двата коня станаха... Олег видя, че царят наистина седи на седлото като ръкавица.
  И че може да се свали само с кон. Но конят на Ричард Лъвското сърце ще бъде по-голям и по-тежък.
  Тогава Олег реши да се прехвърли на камила, която стана негов трофей, след като победи африкански воин. Беше интересна идея, способна да увеличи ударната сила на момчето.
  Животното в началото започна да рита. Но Олег каза:
  - Ти и аз сме от една кръв - ти и аз!
  И камилата се подчини. Нямаше време да пътувам по-нататък.
  И тук отново рицарите се разпръснаха в различни посоки. И да вървим с голяма скорост.
  Олег Рибаченко изпя:
  - Цок, цок, цок - струята се търкаля... Дръзната конница гони белите!
  И така се събраха. Олег Рибаченко се измъкна от копието на Ричард Лъвското сърце и удари самия център на щита. И ударът беше смазващ и повали краля на Великобритания заедно с коня му. Но гигантската камила оцеля.
  И ето една славна победа.
  Сега дойде финалът. И двамата рицари се подготвиха за битка с ярост и ярост.
  Айвънхо външно изглеждаше спокоен. Явно разбираше, че врагът е много силен, но беше готов за изпитанието.
  Олег Рибаченко също се чувстваше уверен. Той имаше много опит в различни битки. Въпреки че има по-малко турнири. И той разбра, че Айвънхоу, при цялата си феноменална техника, не му е съперник.
  Въпреки това, не подценявайте врага. Айвенхо, с толкова скромен размер, победи противници, много по-големи от него. Това означава, че е направил нещо.
  Олег Рибаченко реши, че е по-добре да продължи атаката срещу камилата. И това е сериозно.
  И двамата рицари отново се втурнаха един към друг. Айвенхо седеше неподвижно. Но беше ясно, че е напълно готов. Когато Олег обичайно се отдалечи от копието на противника и удари в самия център на щита, неговият противник премести щита наляво и смекчи удара. И двамата рицари се разделиха, събаряйки един друг от конете си.
  Олег Рибаченко отбеляза:
  - Моята техника!
  И те отново се разделиха и, пришпорвайки конете си, се втурнаха един към друг. Засега Айвенхо направи измамно движение с копие и удари щита, но Олег пое защитата вдясно и отвърна с обрат. Но Айвънхоу успя да се измъкне. Отново се разделиха наравно. И те започнаха да се приближават за трети път.
  Олег смяташе, че все пак опонентът му е просто невероятно бърз. За човек той е твърде умен. И случайно убиец ли е? Е, колкото по-силен е врагът, толкова по-интересна е войната.
  Олег направи измамно движение с копието си, а противникът му също се опита да заблуди своя колега.
  Но Олег все пак се движеше по-бързо и как го удари в корема с копие, заобикаляйки щита. Правилата изискваха да се удря с копие и без значение къде. Само в нечий друг кон се смяташе за позор. Този път Айвенхоу получи силен удар и падна заедно с коня. Освен това бронята все още беше износена, а младият мъж беше сериозно ранен.
  Хорн обяви Олег Рибаченко за победител. И му връчиха златен бокал с камъчета и, разбира се, сандък със съкровища.
  В същото време в чест на победителя в международния турнир беше обявен празник с участието на красиви и секси момичета.
  Олег Рибаченко яде и пи много. Момичетата танцуваха постепенно, хвърляйки роклите си, оставайки едва покрити от тънки ивици плат. Олег, изтощен и изпил много скъпо и силно вино, заспа.
  Той мечтаеше за собствените си приключения в други светове.
  Олег Рибаченко и Маргарита Коршунова сега се биеха на брега, атакувайки самураите.
  Момчето и момичето се затичаха към враговете си, размахвайки мечовете си. А заедно с тях в атаката имало и момичета.
  Отгоре кръжаха хеликоптери.
  Бреговете на Япония бяха пясъчни, плажовете. И изкопаха окопи и много редути.
  Жицата е опъната, има и картечни кули. Руските войски откриват огън.
  Но децата са безсмъртни, а момичетата са вещици със защитна магия и не ги удрят нито куршуми, нито снаряди.
  Смазват войниците на жълтата империя.
  Олег Рибаченко реже самурай, дирижира традиционна мелница. После хвърля граната с боси пръсти. Разпръсква японците в различни посоки.
  Момчето си спомни филма: "Империята на слънцето". Имаше и едно дете на главния герой. Английски, тъмнокос. Между другото, по време на филма той се промени толкова много, че може да си помислите, че различни актьори играят едно и също момче. Дори косата й е по-светла. Олег Рибаченко гледаше този филм в началото без превод и си помисли, че момчето очевидно е поискало обувки от японците, когато е на колене. След това, след като получи обувки, той пропълзя бос, през жицата.
  Ето едно интересно възприятие без превод. Тогава изглеждаше, че момчето очевидно краде зеленчуци или получава храна. Когато гледаш филм с превод, всичко е различно. И книгата е малко по-различна.
  Да, едно босо момче, особено в топлия климат на Южен Китай, вероятно е по-добре, отколкото в обувки. Въпреки че за англичанин това е съображение за престиж.
  Тук Олег Рибаченко обува обувки само на парада или на среща с царя. Много по-сръчен в битка без генералските ботуши. Освен това безсмъртното тяло не се страхува от студ, инфекции или наранявания. Така че той не се нуждае от обувки и през зимата и не е страшно да тичаш през снежни преспи.
  Това е предимството, когато изглеждаш като на дванадесет години? Възможно е и без ботуши, а трептене с голи, кръгли, детски токчета и това е нормално. И дори красива.
  И възрастен би бил отвратен. И така винаги изглеждаш като дете и това е страхотно. Освен това младежкият му вид не му попречи да стане армейски генерал, херцог и да получи много повече титли.
  И да бъде най-богатият човек в Русия.
  Точно сега Олег хвърли бомба от дървени стърготини с бос крак и разкъса маса японци.
  След което, докато той свири, и купчини врани оглушват, получават сърдечни удари и падат върху войските на Империята на изгряващото слънце. И пробийте черепите на войниците.
  Маргарита реже и японците. И с босите пръсти на детските крачета хвърля бумеранги на смъртта. Тя напомня на Олег за Герда. Просто може да е обратното. Така тя порасна твърде бързо във възрастен. И тази беше възрастна, дори възрастна жена, но стана момиче. И също бос. И тя е много по-сръчна без обувки.
  Наистина и ботушите, и обувките, и ботушите ви пречат да се движите и да бягате.
  И тъй като безсмъртните деца имат по-голяма скорост на движение от гепарда и всяко друго сухоземно животно, обувките на краката им бързо се чупят. Така че Олег предпочита да се бие само в шорти.
  С неговото красиво и мускулесто тяло е още по-добре. Тук Брус Лий имаше релефен торс и предпочиташе да се държи гол до кръста.
  Олег пък има чиста, гладка, детска, но много здрава кожа, по която няма белези и изгаряния и дори би бил красив почти гол.
  И късите шорти са така - за благоприличие.
  А в колонията Макаренко младите затворници бяха по шорти и маяци, а когато беше горещо, без тениски. И така те отидоха в доста студен сезон. Което не е много приятно за обикновените тела.
  Но в момента все още е горещо. Лятото току-що отмина върха на главата си, края на юли. А това е Япония, където все още е толкова топло и приятно по това време. Нека е на север.
  Между другото, в южната част на Япония зимите са доста меки. А на север зимата е доста студена. Въпреки че страната е сравнително малка по размер. Но студеното течение тече около север, а топлото тече около юг. Между другото, в Порт Артур зимите са много по-меки, отколкото във Владивосток. Също така промяна в полза на по-топлите морета и течения.
  Олег Рибаченко се бие в тази прекрасна и процъфтяваща земя. Наистина не искам да убивам японците. Това не са коронавируси, а живи хора.
  Особено сред тях има много сбиващи се тийнейджъри. Младите японски момчета са доста красиви. Те имат по-меки черти от възрастните и не са толкова жълти и следователно по-подобни на европейците. И японските момичета също са много красиви.
  Особено в Япония много жени изсветляват кожата си и приличат повече на европейки.
  Да, убиването им не е много приятно. Вече някак си се уморяваш от този вид кръвопролития.
  Но от друга страна, войнствено вълнение се надига във вас. И започвате да удряте самурая с яростна, насилствена сила.
  Олег Рибаченко отново държеше грамофон с мечове. Отрязаха много японци и изреваха:
  - Слава на епохата на цар Николай.
  Маргарита също хвърли убийствен подарък на смъртта с боси пръсти на краката си. Разкъса много японци и изчурулика, оголивайки зъби:
  - Слава на ерата на великите царе!
  След това безсмъртните деца ще подсвиркат. И даровете на унищожение ще паднат върху позициите на японците. Пробиване през черепите им.
  А в морето момиче се бие с жълта орда. Екипажът на разрушителя от красавици по бикини се бие отчаяно със самураите. А момичетата показват най-високата и борбена класа.
  Марина с босоноги приятели насочва пистолет към японците. Прецизно стреля и произнася.
  - Едно, две, три... Счупи японците! Четири, осем, пет! Разбийте кораба!
  И момичетата я подкрепят, виейки:
  - Разбийте кораба!
  И светкавично голи, кръгли, розови токчета. Маша, също почти гола, само по шорти, насочва цевта и реве:
  - Слава на епохата на царския комунизъм!
  И също като огън. И минният апарат е пуснат. И се забива право в борда на японския крайцер.
  Маша изпищя ентусиазирано:
  - Аз съм воин-терминатор!
  А голите й закръглени токчета са толкова съблазнителни. А екипажът се състои изключително от момичета. Какво да кажа, много е яко.
  Марина, опитвайки се да потопи опонентите си, изсумтя:
  - Слава на съветската родина! Ще живеем при комунизъм!
  И още един вражески крайцер потъва.
  Хубаво е, когато екипът се състои само от момичета. А момичетата предпочитат да тичат в жегата по къси панталони. И наистина им харесва, по дяволите.
  Тук момичето Мелоника го взе и пусна бумеранг с боси пръсти. И няколко отсечени японци се разбиха в морето.
  Мелоника го взе и изпя:
  - Моята вяра, вяра в комунизма!
  И отново изстрелва убийствен бумеранг.
  Маша донесе още един дар на смъртта на врага. И сега крайцерът на японската ескадра отново се разцепва. Ясно е, че е лошо да се биеш с рускини. Те ще ухапят тигъра със зъбите си.
  Наташа при атаката разряза японски офицер наполовина. И агресивно заяви, оголивайки зъби:
  - Най-силният руски дух в света!
  И отново красавицата в агресивна атака.
  Зоя с боса си пета хвърли въглищна бомба. Разкъса цяла маса японци. И тя откъсна много самурайски ръце и глави. Тогава красавицата изпя:
  - Вярвам във великия комунизъм!
  И светкавицата ще излети от ягодовото й зърно.
  Августин в атака като кобра. Ето малък японски танк, буквално разкъсан от хвърлена от него граната. И огнената красавица я хвърли, разбира се, с помощта на босите си пръсти.
  След пеенето:
  - Кълни се във вярност на цар Николай! Пожелавам му деца да спечелят!
  Светлана също е истински звяр в битка. Сълзи тези японци, сякаш са някакви кукли.
  И воинът изрева в горната част на дробовете си, когато светкавицата излетя от ягодовото й зърно:
  - За царската епоха! Николай II е истински орел!
  И с голата си пета момичето ще хвърли още един смъртоносен експлозивен пакет.
  Но в атаката и танковият екипаж на Герда. Момичето се бие в руска кола.
  И тук той се показва от най-добрата страна.
  С боси крака Герда насочва пистолета и стреля по врага. Снаряд унищожава японска кола.
  Блондинка по бикини реве:
  - Слава на страната ни -
  Сатана няма да ни победи!
  Червенокосата лисица в атаката, смазваща оръжието на самурая, реве:
  - За величието на арийските идеи!
  Боси крака, насочени към затвора на пистолета.
  Тогава тя изрева:
  - За нов Трети Райх!
  Кристина, стреляйки по самурая, отбеляза:
  - Бъдещето на Германия е напред! Междувременно се борим за царска Русия!
  И също така натиска педала с голата си пета.
  Магда, стреляща по враговете, издаде агресивно, оголивайки зъби:
  - Ще се преродим и ще бъдем по-готини от Русия!
  И тя блесна с перлени зъби. Да, това са четирима много борбени момчета. По-точно момичетата, които са почти голи, но много красиви и борбени.
  Герда, стреляйки по японците, прошепна:
  - Всичко е смесено, преплетено,
  Камбаните на нотата звънят...
  Фалшива истина, истинска лъжа
  Момичета с голи глезени!
  Шарлот, драскайки по самурая с картечница, изрева:
  Сянка, сянка, сянка, сянка...
  сянката на Петрел...
  И натискайки спусъка с голата си пета, червенокосото момиче изграка.
  Кристина, смазвайки врага, потвърди:
  Отново се издига над страната!
  И с ягодово зърно как ще натисне кучето, а оръдието ще изстреля снаряд. И той ще отиде направо в склада за боеприпаси. И цялата батерия ще вземе наведнъж и ще избухне.
  Магда, блъскайки с голите си пръсти грациозните момичешки крака на врага, изкикоти:
  Сянка, сянка, сянка, сянка...
  Сянката на Петрел!
  Герда натисна бутона с аленото зърно на гърдите си и изпрати снаряд към врага, издал:
  - Време е за разплащане!
  Шарлот, стреляйки с помощта на голите си пръсти, извика, изплезила език:
  - Сянка, сянка, сянка, сянка,
  Сянката на Петрел!
  Кристина, стреляща с рубинено зърно по японските войници, издаде:
  - Във вихър от страдания и беди!
  Магда с помощта на босите си пръсти удари врага и изпищя:
  - Не можете да ни подмамите в революция!
  Герда прочуто удари японците с кръгла, гола, момичешка пета и отбеляза:
  - Само кралете имат много неприятности!
  Момичетата всъщност, разбира се, са арийци от най-високо ниво. Сега Германия е неспокойна страна в криза. Хитлер загуби президентските избори и шансовете му за власт вече изглеждат спорни. И той има само относително мнозинство в Райхстага.
  Олег Рибаченко, който се биеше с японците, си спомни, че нещо подобно се е случило в Русия.
  Когато Жириновски, който беше сравнен с Хитлер, спечели първо място на изборите за Държавна дума, но можеше не само да развие успех, но дори да задържи позициите си.
  Момчето хвърли няколко звезди с боси пръсти. Те разпориха стомасите на дузина японци. Тогава момчето се замисли отново.
  Че Жириновски е страхливец и има душа на заек. Какво чувства и не гласува избирателят за него на президентските избори в Русия.
  Момчето-терминатор изсвири и гарвани започнаха да падат върху японците, които, след като бяха зашеметени, се превърнаха в таран. И прониза през главите на самурая.
  Тогава момчето се замисли отново. Тук хората често мислят нелогично. Всъщност те са били съблазнени по едно време от Елцин. Въпреки че беше ясно, че Борис не блести с интелект. И че мениджърът от него е посредствен. Най-важното е, че Елцин е упорит, с патологично желание да смени отбора, тоест да организира кадрови скачане. В това отношение Лукашенко е подобен на него, също така обича да размесва екипа на персонала и да сменя Шилов за Милов. Въпреки че твърде честата ротация на персонала е вредна.
  Например, вече е заснет осмият премиер Румос. И постави на негово място още по-лош. Лукашенко като цяло започна да полудява през годините. И дори собственото му обкръжение започна да разбира, че диктаторът е напълно неадекватен. Нищо чудно, че много мениджъри отидоха в президентството. Имаше разцепление в управляващия елит.
  И как се държа Лукашенко с коронавируса? Поведението му е просто безумно! Но в малка Беларус карантинните мерки и затварянето на границите могат да имат силен ефект. Освен това имаше преднина във времето.
  Но Лукашенко се държеше, пренебрегвайки здравето на хората. А Беларус изпревари Италия и Китай по брой заразени.
  След това мнозинството от беларусите мразеха диктатора. И само масовите изборни измами, използването на административни ресурси, див натиск върху избирателите дадоха шанс за спечелване на шестите президентски избори в Беларус.
  Олег Рибаченко изпълни техника на луда пеперуда с мечове, като посече дузина самурай и изпя:
  - Обещаваме без затруднения, вярно е, да! Но тогава, с каква трудност падаме в пропастта по-късно!
  И босата пета на момчето изстреля убийствения смъртоносен пакет от техните стърготини.
  Да, лечението на коронавирус е много скъпо и преструктурира здравето. Така диктатор Лукашенко не спаси нищо, като отказа да вземе спешни мерки. А какво е коронавирусът, той все още трябва да изпита в собствената си кожа. Руските богове и висшите сили наказват диктаторите за лекомислие. По принцип само престъпните правителства пестят от здравето на хората.
  Олег Рибаченко хвърли самоделна бомба с боси пръсти. Сега той е безсмъртно момче. И изрева с пълна сила:
  - Слава на страната Русия, където хората са като орли!
  Маргарита направи прием на фенове и, смазвайки враговете, изпищя:
  - Това е нашата земя! Русия сме ние!
  И голата пета на момичето изпрати дар на унищожение на враговете.
  Маргарита отново подсвирква и гарваните падат върху главите на японските войници.
  И нищо не може да го спаси.
  Момичето е много борбено и достатъчно готино, за да разбие всяка сила на врага.
  Наташа е в настъпление... Тя посича враговете.
  И тук в небето Аленка с екипажа си.
  Пет момичета в огромна месомелачка с три остриета.
  Аленка стреля от самолетно оръдие, унищожавайки японците и изскърца:
  - За слава на бащата-краля!
  Анюта удря самурая с картечници и крещи:
  - Няма да спечелим напразно!
  Алла хвърля бомба върху японски позиции и възкликва:
  - И планини и морета!
  Мария също стреля от самолетен пистолет. Разкъса самурая и изскърца отгоре на дробовете си:
  - Слава богове!
  Маруся изстреля мина от утробата на хеликоптера. Тя скочи, нокаутирайки японските войници.
  И момичето-герой излая:
  - Цялата ни земя!
  Петимата се заеха със самурая старателно. И хеликоптерът сваля подарък след подарък на японците.
  Трудно е да се спре царската армия. Особено, ако в него има такива пилоти и Анастасия и Акулина.
  Анастасия Ведмакова се бие по шорти. И изпраща убийствен дар на унищожение на врага.
  Тогава тя изпя:
  - Най-добрият цар Николай в света!
  И отново с помощта на голи пръсти насочва самолетен пистолет. И събаря друг японски ас.
  Смело се бори и Акулина Орлова. И разбива японците старателно. И използва голите си пръсти. И отново се сваля друг самолет от страната на изгряващото слънце. Тогава ще реве, и то доста агресивно:
  - Аз съм воин да кажем, просто супер!
  И намигвайте на опонентите. Като, все още нямате ни най-малък шанс за самурай. И момичетата определено ще ви разкъсат.
  Анастасия Ведмакова отново събаря японска кола. По-точно, примитивен самолет чурулика:
  - Ще дадем душите си за Родината си,
  И ние ще стоим и ще победим отново!
  Акулина Орлова, събаряйки друга кола с помощта на голите си пръсти, изскърца:
  - Слава на царското Отечество! Слава на цар Николай II!
  И воинът направи още един впечатляващ завой. И два японски самолета се сблъскаха. И шперплат и отломки паднаха в различни посоки.
  Засега Япония е фундаментално по-ниска от Русия като самолети. Освен това тя все още няма шанс да издържи дълго време. Руснаците са много силни.
  Така танковете дори кацат.
  Екипажът на Елизабет на "Александър Трети" се втурва в битка. Въпреки впечатляващите си размери, руският танк лесно се изкачи по брега и не се заби в пясъка.
  Така руската армия също се движи с помощта на мощни танкове, които са способни да смилат всякаква мощ.
  Елизабет стреля с оръдие с босите си пръсти и казва със сила:
  - Нашата родина е Русия,
  Станете по-щастливи в света!
  Елена стреля с картечници. Самураите падат като отсечени дървета от оловните дарове, които изпращат момичетата.
  Елена казва със смях:
  - Родината ни ще стане по-красива,
  Служи на момичетата на Русия!
  Екатерина притисна голата си пета. Тя изпрати снаряд с колосална смъртоносна сила. Разкъса маса японци и изскърца:
  - За царски победи!
  Еуфразия, смазвайки японците с гъсеници, отбеляза:
  - Не само царски, но и нашите!
  Елена стреля отново с боси пръсти на краката си. Тя разкъса самурая на разкъсани парчета и изпищя:
  - Да, за големите ни победи!
  Елизабет стреля с картечници. Е, тя има смазващ резервоар. Така удря японците.
  Момичето пее, отрязвайки самураите на маси:
  - Няма по-красива Родина-Русия,
  Борете се за нея и не се страхувайте...
  Няма държава, вярвай, че Русия е по-красива,
  С нас Украйна, Беларус!
  Екатерина, стреляйки по врага, оголи зъби, натисна голата си пета на спусъка и извика:
  - За Русия, която е най-красивата от всички!
  Еуфрасия, като сечеше в ярост на самураите и посичаше жълтите войници, агресивно заяви:
  - Русия стоеше и ще стои като скала!
  И танкът "Александър Трети" се ускори. Жалко, но жалко, че цар Александър III умря на четиридесет и девет години. Ако той живееше по-дълго, може би Русия спечели първата война с Япония. И тогава автокрацията щеше да бъде непоклатима и непобедима. А през Първата световна война февруарският преврат се случи още, когато Русия беше на прага на окончателната победа.
  Но ако нямаше поражение във войната с японците, нямаше да има и мисъл. А това означава огнище на бунтове и всякакви конспирации. Освен това, по принцип, здрав като бик, Александър Трети можеше да живее по-дълго. И той би могъл да успее лично да спечели Първата световна война? И какво? Австрийският император, който влезе в битката с Русия, Франц, живя осемдесет и шест години и поправи шестдесет и осем. И той умира през 1916 г.! И че Александър Трети не би могъл да живее толкова дълго или дори повече?
  Във всеки случай Русия сега се управлява от Николай II. И царуването му е дълго.
  Той вече изпреварва Екатерина II по продължителност. И така може да блокира и Петър Велики. Или може би Иван Грозни. Вярно, известно време той управляваше чисто номинално.
  Елизабет стреля отново. Чупи японска кола и оголвайки зъби казва:
  - Вярвам в ерата на комунизма!
  И намига на партньорите си!
  Елена коси самурая със залп от картечници и казва, оголивайки белите си зъби:
  - Ще настъпи нова ера и изгрева на слънцето!
  И отново, с помощта на голи пръсти, момичето стреля.
  Екатерина, стреляйки по опонентите си, агресивно издаде:
  - Епохата на цар Николай II ще бъде много славна!
  И момичето ще намигне на партньорите си. Е, те обичат да правят това.
  И танкът мачка японците. И изкормява войниците.
  Две германки се бият в небето: Албина и Алвина. Те вече са получили всичките първи четири степени на Георгиевския кръст. И първият кръст от сребро. Вторият е сребърен с лък. Третият кръст е златен. Още злато с лък. И петият, който момичетата наистина искат да получат, е златен с малки диаманти. Шестата степен на кръста е златна с лък и диаманти. А има и седма степен - платинен кръст с диаманти, и осма: платинен кръст с диаманти и лък. Последните кръстове са по-големи от златните и имат повече диаманти върху тях. И лъкът също беше обсипан с диаманти.
  До осем градуса и толкова по-висока степен. Колкото повече пари се плащат за това всеки месец за цял живот. Освен това на притежателите на диплома с диаманти не се плащат пари само за самите награди, но и на наследниците. Със златни кръстове с диаманти - петдесет години, и платинени кръстове с диаманти - сто години!
  Наградите с диаманти са рядкост, но те са в състояние да осигурят за дълго време не само самия герой, но и потомството.
  И момичета от Германия много се стараят да ги спечелят.
  Албина сваля японски самолет с боси пръсти и чурулика:
  - Но великият Райх...
  Алвина отряза друга кола от страната на изгряващото слънце и продължи със сила:
  - Казаха ни да не дрифтираме!
  Албина обърна самолета и стреля. Японците светнаха като свещ.
  Русокосото момиче изгука:
  - За величието на арийския комунизъм по целия свят!
  Алвина удари самурайска кола и изгука:
  - За големия ни успех!
  И използвайки голите си пръсти, тя отново изпрати убийствен дар на смъртта.
  Германските момичета бяха изключително силни крадци. И сега те убиват враговете на Русия. Но те също могат да убиват руски войници. Те са наемници.
  Лермонтов пише за такива хора;
  Но какво чудо отдалеч
  Като стотици бегълци...
  Появи се пред нас по волята на съдбата,
  Да хванеш слава и ранг!
  Албина отбеляза агресивно, докато събаря новия японец с голямо самочувствие:
  - Аз съм най-добрият в света!
  Алвина отсече друг японски пилот, също изкрещя против и показа езика си:
  - Не! Аз съм най-добрият в света!
  Албина пя примирително, сваляйки японски самолети:
  - Ние сме най-добрите в света
  Ще накиснем всички врагове в тоалетната ...
  Отечеството не вярва на сълзи -
  Ще дадем на злите олигарси мозъка!
  Но сред останалите воини от чуждия легион се бие и Джейн Армстронг. Красиво британско момиче. И с нея в екипа също изключително нежния пол.
  Воини, разбира се, боси и по бикини.
  Гертруд зареди пистолета с боси пръсти. И Маланя посочи и стреля.
  Японското оръдие се преобърна.
  Моника изчурулика и кимна с глава.
  - Слава на Великобритания!
  Джейн Армстронг пееше, докато стреляше с картечницата си:
  - Управлявайте Британия над небесните морета,
  Никога няма да бъдем роби!
  Слава на нашата английска земя!
  Е, Русия си има цар!
  И отново, воинът ще го вземе и ще стреля много точно. И японският танк беше разцепен на парчета.
  Гертруда, която водеше огъня, го взе и запя:
  - Ярко слънце на надеждата
  Отново се издига над страната...
  Печелим както преди
  И тръгнаха на туризъм!
  И англичанките в разгара си и борбен транс.
  Олег Рибаченко се бие с японците. Той много прилича на момчето от анимационния филм Конан. Само още по-бързо. И така тези самураи са вършени. Ясно е, че Япония няма шанс срещу такъв отбор.
  Момчето Терминатор взе и хвърли граната с бос крак и агресивно запя:
  - Станете огромна страна,
  Станете за битка до смърт!
  С много тъмна армада,
  И жълтата орда!
  Маргарита също взе и отряза с мечовете си тройна мелница. Тогава
  С голата си пета тя ударила китка гранати, които пратеникът й хвърлил.
  Разкъсаха маса японци и запяха;
  Може благороден гняв
  Разкъсайте като вълна...
  Има народна война -
  Свещена война!
  Да, това са няколко безсмъртни деца, те са много активни в унищожаването и нарязването на врагове. От такива момчета не идва самурайската милост. Но във всеки случай тук цялата царска армия се състои от герои и най-истинските победители.
  Олег Рибаченко, нарязвайки противници, отбеляза:
  - Без милост, без милост, без милост към врага!
  Аз съм всеки, аз съм всеки, ще разкъсам войската с меч!
  И момчето отново ще свири в специална гама. И гарваните ще припаднат, пронизвайки до смърт с клюновете си черепите на войниците на страната на изгряващото слънце.
  
  Адската усмивка на НЕМСКАТА ПАНТЕРА
  АНОТАЦИЯ
  Германските момичета успяха да направят такава "Пантера", която е по-силна с главата и раменете от съветските танкове. В резултат на това Вермахтът обърна хода на войната и започна да побеждава. Когато момичетата се бият боси, те не могат да бъдат спрени.
  . ГЛАВА 1
  Ако съветският танк Т-34 беше шок за германците, тогава нацистите отговориха на това с още по-страшен и ефективен Panther-2. Герда и Шарлот разработиха принципно нов танк. С тясна и малка кула. Броят на членовете на екипажа е намален до четирима. Двигателят и трансмисията бяха поставени заедно и напречно, а скоростната кутия върху самия мотор. Теглото на танка беше намалено до тридесет и шест тона. В същото време страничната броня стана като тази на "Тигър"-2 на 82 мм под наклон. А челото на корпуса е 120 мм под големи наклони, а челото на кулата е 150 мм, страните са 82 мм и също с наклони. С двигател от 700 конски сили, такъв танк беше мобилен и маневрен. Шасито му също стана по-леко и по-лесно за ремонт и по-проходимо. Част от елементите са извадени от корпуса. Височината на резервоара е само 1,80 метра.
  Появата му беше шок за съветските войски. Колата наистина не стигна до Курск издатина. Той започна да се пуска в поредицата едва през септември на четиридесет и третата година.
  Но по време на контраатаката на Майнщайн този танк е използван за първи път масово.
  И самата Герда със своя екип участва в битката.
  Въпреки слана, момичетата бяха по бикини и боси, такива смели крадци.
  Досега танкът разполагаше със старото 75-мм дългоцевно оръдие, което беше напълно достатъчно, за да победи врага.
  Герда произведе топовен изстрел с босите си пръсти и улучи съветската кола в челото.
  Тогава воинът изчурулика:
  - Слава на идеите на Арийското братство!
  Това момиче постави тридесет и четирите много уместно.
  После Шарлот, сякаш ударена, от скорострелно оръдие. И удари танка точно в центъра на кулата. И рева:
  - За страхотни победи!
  И тогава Кристина взе и стреля. Момичетата се редуваха да стрелят и дори боси.
  Воинът запя:
  - Чака ме победата!
  Магда също удари. Момичето също използва голите си пръсти и катастрофира друга съветска кола, гукайки:
  - В името на Исус!
  Четири немски момичета работят старателно. И много ефективен.
  И друг танк избива. Воините работеха като боен батальон.
  Те избиха четиридесет съветски танка в една битка, самите те получиха няколко удара, които рикошираха.
  Контраатаката на Майнщайн спечели по сила и германците успяха да победят съветските войски и да ги хвърлят над Днепър.
  Това беше първата голяма победа от месеци. И нацистите успяха да задържат Днепър.
  Но през януари Червената армия отново напредна, този път близо до Ленинград, и успя да успее. Вярно е, че опитът за форсиране на Днепър отново на юг се провали, но блокът от Ленинград беше премахнат. На този фон германците се задържаха в центъра и най-важното на завоя на Днепър. Ожесточените битки през зимата не дават предимство на Червената армия в този сектор.
  Разбира се, новият танк "Пантера"-2 изигра роля. Той се оказа успешен. Бързо и добре защитено. Почти два пъти по-лек от "Тигър" -2 и практически не отстъпва на тази кола по резервация. Между другото, "Тигър" -2 не влезе в сериала. Вместо това по-мощна модификация на Panther-2 не се появи, само един тон по-тежка.
  И Хитлер нареди Тигър-2 да бъде преработен, за да направи бронята много по-дебела за това тегло. За сметка на пистолета имаше спорове - да се увеличи калибърът на пистолета или не. Все пак повече калибри по-ниска скорост на стрелба, точност и запас от снаряди.
  Ето стария пистолет на Пантера, той се справя добре със задачата си. И дори ИС-2, удари в челото.
  Така че струва ли си да се промени? Въпреки че снарядът е малък и не унищожава твърде много.
  "Пантера" -2 B, с 88-мм оръдие като цяло, беше машина, която повече или по-малко подхождаше на военните.
  През пролетта германците преминават в настъпление на италианския фронт, като се възползват от временното затишие на изток.
  И те успяха да победят съюзническите войски в този участък на фронта. Появата на ME-262 също допринесе за успеха. Новият реактивен изтребител беше шок. Той се появи по-рано от реалната история, благодарение на което експертите убедиха Хитлер да не прави блицблумер, като неефективен модел. Освен това вместо ракетната програма Fau приоритет беше даден на разработването на реактивни самолети. И това се отрази на хода на войната. И Шарлот и Герд убедиха Хитлер в това.
  Казват, че ракетите са наистина неефективни поради ниската си точност и високата цена. Но реактивните самолети са бъдещето. Освен това ME-262 е доста лесен за управление и в резултат на това е достъпен за аса. И е трудно да го събориш. По-голямото полетно тегло на превозното средство направи възможно окачването на броня върху него и два реактивни двигателя, а вертикалната маневреност е впечатляваща. А мощните оръжия направиха възможно свалянето на кола наведнъж. Особено добри се оказаха две момичета, които станаха аса в първата си битка: Албина и Алвина.
  По правило те се биеха почти голи, само по шорти и тънка ивица плат на гърдите. И направиха чудеса.
  Албина извърши завой. Тя натисна педала с бос крак. Свали американски самолет и пее:
  - За силата на арийския комунизъм!
  Алвина събори колата на съюзниците и продължи да стреля с боси пръсти. И тя изгука:
  - За нашите момчета!
  Момичетата са нахални и изключително борбени и войнствени. Те са много известни унищожаване на съюзници в небето.
  И така яростно печели сметки.
  Нацистите вече нокаутираха съюзниците, залавяйки много пленници и трофеи от Италия. Но на остров Сицилия те са прикрити от могъщия флот на съюзниците.
  През лятото съюзниците подготвят десант във Франция. Но те са в неспокойно настроение. Германците станаха по-силни и имат най-добрите танкове в света. А реактивните изтребители също са най-добрите в света, само че засега са около хиляда, не са толкова много.
  Но те са много смъртоносни.
  През лятото и Сталин подготвя офанзива. Но задачата е по-трудна, отколкото в реалната история. В Полис няма балкон, а Днепър все още е сериозна пречка. И германската отбрана е силна.
  Но германските танкове вероятно са по-добри за момента. И самолетите също. Тук се появи ТА-152, еволюцията на Focke-Wulf, и такава машина е много сериозен самолет. И в същото време многофункционален. И е в състояние да сваля противници без съмнение. Мощни оръжия и броня. И най-доброто полетно представяне и скорост.
  Германците както във въздуха, така и на сушата получиха по-добро оборудване. Но все още не им е дошло. И натрупаха сили и бяха в активна защита.
  Червената армия, използвайки новите танкове ИС-2 и Т-34-85, премина в настъпление. Основният удар беше нанесен в центъра. Част от силите обаче удариха и завоя на Днепър. Германците бяха готови да отблъснат удара. Макар и малко по-рано започва десантът на съюзниците в Нормандия.
  Отначало беше успешно. Но тогава танковете предприеха смазваща контраатака. Самоходното оръдие Е-10, много леко и малко самоходно оръдие с двама членове на екипажа, разположени легнали, също участва в битките, просто смазвайки съюзниците. Много нисък силует от 1,2 метра, тегло от десет тона и двигател от 400 конски сили осигуряват страхотна мобилност. В същото време предната броня от 80 мм при голям наклон направи колата почти непробиваема за челото на съюзниците. И доста малък, подъл. И тя ужилва съюзниците си като пчела. И германците смазаха съюзниците. Албина и Алвина свалиха повече от триста самолета и всеки получи Рицарския кръст на Железния кръст с мечове от сребърни дъбови листа и диаманти. Тези момичета бяха просто невероятни.
  И смазаха всички без проблеми в ефективността си.
  Албина с помощта на босите си пръсти насочи боеца към врага и започна да го събаря с дивата си ярост. И тогава трима изтребители и съюзнически бомбардировач паднаха в огън.
  Воинът измърка:
  - За Прусия!
  Алвина продължи да мачка съюзниците на силата и буквално да ги изгаря. И тя изгука:
  - За Третия райх!
  И отново с боси пръсти тя насочи самолетните оръдия към целта. И се получи страхотно.
  Алвина туитира:
  - Ние сме страхотни тигри, олицетворение на кралицата!
  Албина отряза друг английски самолет, накара го да пуши и изгука:
  - Ако жената е тигрица, тогава тя ще разкъса мъжа, дори и да не е пълно магаре!
  И натиснете педала с голата си пета.
  Алвина, стреляйки по противници и ги косейки, отбеляза:
  - Боси крака на момиче, всеки мъж ще бъде принуден да пълзи под петата!
  Албина, след като свали друг самолет на съюзническите сили, се съгласи:
  - Мъж при вида на гол женски ток се превръща в пълен ботуш!
  Алвина с голите си пръсти отряза друга британска кола, оголила зъби, тя издаде:
  - Босо момиче ще облече пълен мъж, дори и да е свикнал да прави на другите ботуши!
  Албина, събаряйки американеца, отбеляза:
  - Човек трябва да е силен като дъб и да не позволява да му се свалят стърготини като от пън!
  Алвина с готовност се съгласи с това:
  - Бос женски ток, мъж ще бъде съблечен до целта, и обут до ушите!
  Албина смени малко темата, прекъсвайки друг американец:
  - Войникът е кремък, ако умът не е калдъръм!
  Алвина нокаутира врага с голите си пръсти и скалата на зъбите отбеляза:
  - Човекът е истински диамант, когато има сърце от златни и железни нерви!
  
  Албина, след като свали друг самолет на съюзниците, изгука:
  - Човек трябва да е здрав като стомана, но стегнат като пън!
  Алвина отбеляза агресивно, докато разрязва американски самолет:
  - Човек трябва да има орлово око, а слухът да не е като на гарван!
  Албина, събаряйки врага, изпищя:
  - Човек има само смелостта на орел, но всъщност най-често характерът е типично пиле!
  Алвина агресивно отбеляза, отрязвайки американеца с боен скок:
  - Няма грозни жени, има само отвратителна мъжка импотентност!
  Накратко, момичетата са просто супер. И до юли всеки свален надхвърли петстотин самолета и получи Рицарския кръст на Железния кръст със златни дъбови листа, мечове и диаманти.
  Десантът на съюзниците в Нормандия завършва с пълно поражение. Само германците заловиха повече от седемстотин хиляди пленници. И това е готин и колосален успех!
  На изток Червената армия успява само леко да изтласка германците. Нацистите бяха добре укрепени и се биеха като дяволи. И те използваха укрепления, издигнати предварително с участието на местното население. И, разбира се, им помогна. Нацистите се биеха отчаяно и отбиваха почти всички атаки.
  Битките показаха, че "Пантера"-2 с голям наклон на предните бронирани плочи и нисък силует все още е неуязвим за съветските танкове в челото. И се справя добре с машините на Червената армия. И има голям запас от черупки.
  Така всички атаки на съветските войски паднаха в здрав блок. Да, и фашистката пехота имаше щурмова пушка MP-44, която нямаше равна и буквално нокаутира съветската пехота. Така че с фашистите не можеше да се работи по никакъв начин.
  И фриците отблъснаха атаката. Докато не бързаха да контраатакуват. Беше необходимо да се пусне нов танк "Тигър" -3, по-тежък, с по-мощен двигател и по-добре защитен.
  Да, и разработване на реактивни самолети. Особено XE-162 - реактивен изтребител, много по-евтин, по-лек и по-лесен за производство от бомбардировачите ME-262 и Arado.
  Новият немски четиримоторен Ю-488 също не беше лош, който разви колосална скорост за витлов бомбардировач от седемстотин километра в час, благодарение на по-малката площ на крилото.
  Докато Фриц натрупа сила. И те водят подводна война... Пораженията на съюзниците в Италия и Франция отслабват позициите на Рузвелт. И тук също американците бяха победени, когато се опитаха да кацнат във Филипините. Японските бойни кораби успяха да открият и унищожат американските десантни сили.
  Рузвелт загуби изборите от младия републиканец Джоузеф Байдън. И това е президентът, който открито заяви, че СССР няма нужда от помощ. Че Сталин е по-лош от Хитлер и че всички усилия трябва да бъдат съсредоточени върху Япония.
  Чърчил също имаше проблеми.
  Следователно, докато Хитлер чакаше, германците седяха в здрава защита. Единствено в Сицилия те извършват операция и я превземат от съюзниците. Освен това британският флот изтънява поради дейността на нацистките подводници.
  През есента Червената армия се опита да настъпи на юг. А също и срещу Финландия.
  Тогава лятната офанзива на Карелския провлак завършва неуспешно. Финландците и германското разузнаване го разкриха и подготвиха. И СССР отдели малко сили за тази операция.
  През есента бяха хвърлени още войски, но и те затънаха и германците бяха готови. Нацистите използваха реактивни самолети в разузнаването, които съветските изтребители и перфектната оптика не можеха да настигнат. Както и уникални камери. И това помогна много.
  Така те основно се научиха как да разкриват дезинформация и да проследяват движенията на войските.
  Така че сега Сталин не можеше да удари толкова лесно внезапно. И нацистите поеха отбраната.
  През зимата съветските войски отново се опитаха да настъпят в центъра. Ударът е нанесен между Днепър и Западна Двина. И това беше смел ход. Но това е съвсем очевидно и германците бяха добре подсилени там. И те изтеглиха най-новите танкове и самоходни оръдия Е-25, с 88-мм оръдие. Тази машина, тежаща двадесет и шест тона, имаше двигател от 700 конски сили и предна броня от 120 мм под наклони и страни от 82 мм, с височина 1,4 метра. Самоходното оръдие е непробиваемо в челото поради големите ъгли на наклон на бронята. А на борда все още беше покрит с ролки. И можете също да окачите екрани.
  Така Червената армия се изправи пред много сериозен враг. Което не е толкова лесно за преодоляване. И нацистите отново отблъснаха януарското настъпление на Червената армия.
  В битките отново взеха съдбата на Герда и Шарлот. И двете момичета се биеха на самоходни оръдия Е-25, легнали. И те буквално избиха духа от врага.
  Герда се блъскаше с боси пръсти и чуруликаше:
  - Слава на нашата армия!
  Шарлот изстреля, като този път притисна аленото си зърно към бутона на джойстика и изчурулика:
  - Слава на големите победи!
  Герда отбеляза много агресивно, стреляйки по врага:
  - За величието на планетата!
  И с боса си пета, сякаш ще натисне копчето.
  Шарлот удари отново рубинено си зърно и издуха през съветската кола с чуруликане:
  - За покорените върхове!
  И как се смее. Борба с фашисти.
  И през март 1945 г. нацистите преминаха в настъпление. И направи първата инжекция. Те пробиха отбраната в района на Западна Двина.
  По това време Съединените щати всъщност са ограничили военните действия срещу Третия райх и Великобритания.
  И сега нацистите се концентрират на изток. Хитлер сериозно искаше да изгори всичко. И всичко е много задълбочено, докато пламва.
  Но защитата на съветските войски е много упорита и този път в няколко ешелона. И германците го пробиха, след като преминаха петдесет и три километра линии, но бяха спрени на четвъртата. Освен това настъпи размразяване и битките бяха временно забавени.
  В края на април Сталин отново се опита да атакува. И неговите войски бяха масово използвани по време на пробива на прожектора. Но и това постигна малко. Те пробиха отбраната и напреднаха, но след това бяха изхвърлени обратно на първоначалните си позиции.
  "Тигър"-3 имаше предна броня от 250 мм и странична броня от 170 мм и двигател от 1200 конски сили, с тегло от шестдесет и пет тона. Така че този танк просто измъчваше съветските позиции. Пистолетът е 88 мм и 100 EL дълга цев.
  През май СССР получи нов танк ИС-3. Колата беше с три тона по-тежка от ИС-2 и по-трудна за производство, но с много по-добре защитена кула, особено в челото. Все пак пистолетът Тигър-3 не проникна в челото. А самият танк има още по-лоши характеристики на шофиране от ИС-2.
  В реактивната авиация германците запазиха предимството и дори усилията си. От юни те се появиха в масово производство на ME-262 X, с стреловидни крила и два по-модерни двигателя. Този самолет развива скорост до 1200 километра в час и смазва всички.
  Още по-сериозна машина беше ТА-400 с реактивни двигатели и шест двигателя. Тази машина бомбардира съветските предприятия в Урал и отвъд Урал. След това и така нататък. Мощна армада. А реактивният Ю-287 се превърна в проблем за съветските самолети.
  Но най-неприятната изненада за Червената армия са дискотеките, които достигат скорости до четири скорости на звука, а заради ламинарната струя, която тече около колата, те са практически неуязвими.
  И тогава германците също се сдобиха с бездомни ME-263 на ракетни реактивни двигатели, много малки, бързи и способни да летят четиридесет и пет минути, и те могат да се използват по-ефективно, отколкото преди ME-163.
  Фриц пусна в действие и изтребителите Gotha, също безпилотни и ефективни. А също и планерите започнаха да се използват в битки.
  В морето нацистите продължават да измъчват британците, използвайки подводния флот. Включително миниатюрни подводници за един човек. И е много ефективно.
  Съветският Балтийски флот понесе колосални загуби. И от авиацията и подводната война.
  Албина и Алвина, и двете момичета, които тичат боси и по бикини при всяко време или дори само по бикини, се превърнаха в легендарни пилоти. За хиляда свален самолет те бяха наградени с нова награда Рицарски кръст на Железния кръст с листа от платинен дъб, мечове и диаманти.
  Момичетата бяха изключително нахални крадци. И такива фантастични сметки печелят.
  Хитлер ги обичаше. И дори фюрерът лично целуна босите им крака.
  През юни германците се опитаха да настъпят около Днепър. Съветските войски бяха в отбрана. Но те постепенно отстъпват под натиска. Помощта по ленд-лизинг всъщност спря. И СССР имаше трудни времена. Бомбардировките продължаваха да нарастват.
  Съветският танк Т-34-85 беше доста слабо оръдие срещу немски превозни средства. И не беше възможно да се направи по-мощен Т-54. И тогава основният залог беше направен за самоходното оръдие СУ-100. Тази кола в реалната история не стана твърде масова, но като алтернатива, нейното производство нараства все повече и повече.
  Тогава германците успяха да напреднат в центъра и да се приближат до Смоленск, там се развиха битките с масовото използване на СУ-100. Пикът беше достигнат през август.
  Екипажът на танка на Елизабет направи чудеса с това самоходно оръдие. Особено когато момичетата се биеха почти голи и боси.
  Елизабет дори натисна бутона на оръдието с аленото си зърно и удари нацисткия танк, гукайки:
  - За Велика Русия!
  Екатерина притисна пурпурното си зърно върху гърдите си. Тя блъсна немска кола и изскърца:
  - За СССР!
  Елена също гръмна с голяма точност. Тя удари фашисткия танк с помощта на рубинено зърно на гърдите и изскърца:
  - За родината!
  Еуфрасия се редуваше да взривява врага от самоходно оръдие. И използвайки ягодово зърно, тя извика:
  - За Отечеството!
  Това бяха бойните момичета.
  Немците всички са пръчки и клечки. Съветският пистолет не поема Тигър-3 в челото. Да, и "Пантера" -3 е непробиваема. Германците направиха бронята по-дебела в нея и за да не загубят мобилност, инсталираха двигател от 900 конски сили. Така че пръчката на колата им безсрамно.
  Елизабет стреля с боси пръсти. Съветският снаряд рикошира.
  Момичето изчурулика:
  Ще се борим за комунизма!
  Екатерина също биеше, използвайки голите си пръсти, и отбеляза, оголивайки зъби:
  - Не! Не това!
  Елена, също с бос крак, стреля по нацистите и пееше:
  - Ще влезем смело в битка!
  Ефрасия, агресивно отбеляза, оголвайки зъби:
  - За властта на Съветите!
  И също като огън, използвайки голи пръсти. Това е агресивно момиче.
  Червената армия отстъпи малко в центъра, но запази Смоленск... През есента германците спряха атаките си, но започнаха, възползвайки се от превъзходството във въздуха, да засилват бомбардировките. И този натиск нараства. И бомбите паднаха върху СССР непрестанно.
  Досега страната на Съветите нямаше авиация и просто нямаше какво да прикрива вражеската дейност.
  И врагът натиска капиталово. И все по-активни и брутални бомбардировки на Русия.
  Хъфман също надхвърли 1000 свалени самолета през декември 1945 г. и получи Рицарския кръст на Железния кръст с листа от платинен дъб, мечове и диаманти.
  А момичетата донесоха своята оценка от две хиляди и получиха всяка специална награда. Звезда от Рицарския кръст на Железния кръст и сребърни дъбови листа, мечове и диаманти.
  Да, Албина и Алвина са готини и много красиви момичета, които се бият почти голи и боси и побеждават всякакви орди наведнъж - те са смъртоносни момичета.
  През зимата Червената армия се опита да напредне. В битките участваха танкове ИС-3. Но тази машина е доста трудоемка в производството и с лоша проходимост, въпреки добрата защита на челото, военните не я харесаха. И поискаха да сменят резервоара. Но ИС-4 се сблъска с проблем. Сталин забрани разработването на танкове, по-тежки от четиридесет и седем тона. И докато този танк беше в неизвестност. Както и опити за създаване на други машини от семейство Исов.
  Досега Fritz имаше предимство в качеството на технологията. И израсна в небето.
  Така в отговор производството на средни танкове Т-34-85 и СУ-100 се увеличи. Досега доктрината на СССР беше изградена върху това.
  Зимната офанзива беше неуспешна. Не беше възможно да се напредне сериозно, а загубите бяха тежки.
  Германците трупаха танкове. Дойде 1946 година... Силите на Фриц се натрупваха и те планираха да атакуват през май.
  Досега СССР не можеше да създаде реактивен изтребител и загуби безнадеждно в битката във въздуха.
  Две момичета Албина и Алвина достигат три хиляди свалени самолета до март 1946 г. И те получиха нова награда - Звездата на Рицарския кръст на Железния кръст със златни дъбови листа, мечове и диаманти.
  И това е много колосален показател за успех.
  А през април дискотеките на Третия райх, освен овена, взеха и приложиха ултразвук. И това беше първият, който победи през ламинарна струя и много успешен.
  СССР беше изправен пред тежки времена.
  . ГЛАВА 2
  През май 1943 г. започва нова голяма офанзива на нацистките орди. След като изкопаха танковете и събраха маса от "Тигри" -3, които станаха основен танк, като най-защитен и мощно въоръжен, нацистите започнаха да таранят. И те успяха да пробият отбраната и да започнат да се движат около Днепър от север.
  В небето доминираха нацистите. Ситуацията се влошава от влизането във войната на Турция.
  Османците са се били с Русия тринадесет пъти в своята история. И разчита на четиринадесетата, все пак печеля. Освен това Третият райх е с тях, а Западът не се намесва. Всъщност във Великобритания режимът на Чърчил падна и новото правителство се съгласи на примирие с Третия райх. И САЩ официално сключиха примирие. Освен това войната с Япония не вървеше много добре, а загубите на Америка в битката със самураите бяха големи.
  Така че тук Третият райх е напълно отприщен. И той успя да убеди Турция да отвори втори фронт в Закавказието.
  Османската армия се готви за война дълго време и хвърля милионна армия срещу СССР, с голямо количество техника. Така че сега се оказа и изобщо не е страхотно за Русия. И друг проблем са реактивните бомбардировачи ТА-500, които могат да разбият съветските фабрики практически безнаказано. И безопашният реактивен B-28, който можеше да стигне до всяка точка на СССР и буквално да го унищожи. Така че сега Русия е силно притисната. Влошава се и снабдяването на Червената армия, особено с експлозиви и боеприпаси. И нямаше достатъчно гориво. Германците бомбардират кладенци в Баку и Поволжието.
  Така че сега нацистите имаха шанс и те го осъзнаха. На първо място те искаха да превземат Донбас. Там защитата се оказа по-слаба, отколкото в посока Москва, и успя.
  За Харков се разиграха ожесточени битки. И там беше много кърваво.
  Герда и нейният екипаж се биеха на "Тигър" -4, този танк беше оборудван с по-мощен газотурбинен двигател от 1500 конски сили и имаше по-мощен оръдие от 105 мм в 100 EL дълга цев, но със същото тегло.
  Да, и оръжието на германците е автоматично зареждане и бързострелно.
  И теглото на танка е същото, а силуетът е още по-нисък, а наклонът на бронята е още по-голям.
  "Тигър" -4 несъмнено е по-усъвършенстван танк и неговите бойци първи го изпробваха.
  Герда изстреля, натисна аленото си зърно върху бутона на джойстика и изгука:
  - Победата ни не е далеч.
  И разби съветската кола ИС-3.
  Шарлот също разби съветските превозни средства и проби бронята, изгори я и изгука:
  - За нашите победи!
  И как се смее.
  И Кристина ще вземе и ще плесне. И съветският СУ-100 ще гръмне. И тогава той чурулика:
  - За комунизма.
  Разбира се, момичето използва рубинено зърно.
  Магда също стреля с боси пръсти. Тя удари врага и изгука:
  - За нови постижения!
  И момичетата се смеят. Досега са правили всичко, сякаш е на най-високо ниво.
  Нацистите заобиколиха Харков и след това го превзеха. След това настъпват към Кранодон и Ворошиловград. Падна и орел... И това е сериозен удар за Червената армия.
  Сталин заповяда да задържи Орела на всяка цена, но нацистите... се оказаха силни. Както и техните мощни щурмови самоходни оръдия. По-специално, Sturmtigr и нейният по-мощен Sturmlev. Последното самоходно оръдие беше оборудвано с още по-добра и по-мощна реактивна бомба.
  И размачка сградите старателно. И момичета се суетяха близо до бомбардировача. Екипажът на Агата и Адала работи добре за Щурмлев. И момичетата опряха босите си крака в желязото.
  Агата стреля, натискайки голите си пръсти върху бутоните на джойстика и изрева:
  - Ще унищожим целия свят на насилие!
  Адала се нахвърли с картечници и отсичайки пехотинците отбеляза:
  - И погребете капитализма.
  И гол, розов ток ще блести.
  Ако погледнете обаче, въпросът е какво има в Третия райх? Може би и капитализъм?
  Агата, удряйки противниците си, изгука:
  - За бъдещ световен мир!
  И бомбата заработи отново, като събори цялата сграда наведнъж. И трябва да се отбележи много ефективен ход.
  Адала, стреляща с помощта на голите си пръсти, потвърди:
  - Слава на нашата армия завинаги!
  Бойни момичета тук в Третия райх, но не по-лошо в СССР. Те също знаят как да се бият.
  Битките за Курск вече са се развили и там се бият руски момичета.
  Наташа хвърли граната по нацистите с бос крак и запя:
  - Това е вярно...
  Зоя пусна подарък на смъртта с голата си пета и добави:
  - Враг...
  Августин се поддаде на нещо разрушително и изпищя:
  - Мисли...
  Светлана хвърли граната с боси пръсти и изскърца:
  - Какво...
  Наташа хвърли няколко лимона с боси крака и извика:
  - Руски...
  Зоя също се поддаде на нещо енергично и смъртоносно, скърцайки:
  - Управлявана...
  Августин пусна смъртоносния, мърморейки:
  - Враг....
  Светлана отново се поддаде на разрушителното и vyaknula:
  - Счупи се!
  Наташа се обърна и изпищя:
  - Кой...
  Зоя също стреля по чернокожите чужденци, които нацистите вербуват, и изпищя:
  - Осмелявам се!
  Августин говореше със сила и ярост:
  - Че...
  Светлана се поддаде с усмивка на пантера:
  - В...
  Наташа хвърли граната с бос крак и извика:
  - Битка...
  Зоя хвърли подаръка на смъртта с голи пръсти и измърмори:
  - Атаки!
  Августин се включи и промърмори:
  - Врагове...
  Светлана даде куп гранати с босите си подметки и как крещи с пълна сила:
  - Добре...
  Наташа заби взрива и изсъска:
  - Яростен...
  Зоя отряза нацистите и изпищя:
  - Бийте!
  Августин стреля отново и извика:
  - Яростен...
  Светлана изчурулика, докато стреля:
  - Бийте!
  Наташа отново хвърли граната с грациозния си бос крак, чурулика:
  - Ще унищожим нацистите!
  Зоя го взе и изчурулика:
  - Бъдещият път към комунизма!
  И хвърли лимон с голи пръсти.
  Августин взе и разпръсна линиите, а босите й крака полетяха с разрушение по Фриц:
  - Ще разделим противниците!
  Светлана го взе и го хвърли с боса си пета, куп гранати и изскърца:
  Да смажем фашистите!
  А четиримата продължиха да стрелят и да хвърлят гранати. Германският Е-75 се движеше. Машина със 128 мм оръдие. И се застрелва.
  И момичетата хвърляха гранати. Подкопават нацистите. И те стреляха в отговор. Те се изкачиха напред. Танковете отново се търкалят. Премества най-новия немски "Леопард" -1. Много мобилна кола.
  Но момичетата му поеха и го нокаутираха. Разкъсаха на парчета мобилна машина с газотурбинен двигател. И я пръснаха на парчета.
  Наташа отбеляза със смях:
  Борим се страхотно!
  Зоя се съгласи с това:
  - Много яко!
  Августин мъдро отбеляза:
  - Ще победим!
  И тя изстреля противотанкова граната с бос крак. Силно момиче. И има толкова много остроумие.
  Светлана също пусна подарък на смъртта с пръсти на бос крак и удари врага. Много агресивно момиче, с очи с цвят на метличина. Тя има такова остроумие и доста сила!
  Наташа се обърна и се ухили:
  - За светата Русия!
  Зоя стреля много активно и се ухили, показвайки перлени зъби:
  - Аз съм воин от това ниво, което не избледнява!
  Августин също стреля. Покосиха нацистите и бълбукаха:
  "Аз съм воин с голяма амбиция!"
  И тя оголи перлените си зъби!
  Светлана потвърди:
  - Много големи амбиции!
  Наташа хвърли лимон с бос крак и запя:
  - От небето...
  Зоя също хвърли граната с голи пръсти и каза:
  - звездичка...
  Августин пусна дар на смъртта с бос крак и запя:
  - Ярък...
  Светлана също хвърли граната с бос крак и издаде:
  - Кристален!
  Наташа се обърна и изсъска:
  - Аз към теб...
  Зоя пусна дарбата на смъртта с голите си пръсти, съскайки:
  - Песента...
  Августин се поддаде с голата си пета, което носи смърт и изскърца:
  - Ще пея...
  Наташка продължи, пеейки агресивно:
  - Относно....
  Зоя хвърли експлозивна опаковка с бос крак, разпръсна нацистите и изпищя:
  - Местен...
  Августина даде куп гранати с голата си пета, издаде:
  - Сталин!
  Но все пак воините и Курск не се въздържаха. Врагът пробива съветската отбрана, настъпвайки в посока Воронеж. Лято и топло... Вече е шестата година от Великата отечествена война и всички са много горещи и весели. Макар че загубите и от двете страни са колосални.
  Герда се завръща в действие и разбира се ще изпробва най-новия танк.
  Герда, Шарлот, Кристина и Магда се возят на танк Е-100 от клас U. Това превозно средство е по-компактно, за четирима членове на екипажа. А оръжията му са реактивен бомбардировач и универсално 88-милиметрово оръдие 100 EL - унищожител на танкове.
  Воините отиват и си подсвиркват.
  Герда стреля с дълго оръдие. Удря встрани от разстояние на IS-3 и чурулика:
  - Ще дадем сърцата си за родината,
  И ще изпържим Сталин и ще го изядем!
  Шарлот изстреля своята ракета. Тя покри съветския бункер и изпищя:
  - Ние сме непобедими!
  Кристина го взе и изръмжа, натискайки спусъка с голата си пета:
  - Ще го вземем и в двете!
  Долбанула и удачно и Магда. Унищожени съветските самоходни оръдия СУ-152. И тя изгука:
  - Ще има време, ще дойде победата!
  Герда изпищя, докато стреля:
  - Никой не може да ни спре!
  Шарлот потвърди:
  - Но Пасаран!
  Червенокосият звяр премина през цялата Първа световна война с Герда, като се започне от Полша и завърши с тази голяма офанзива, започнала през май. Червенокосият дявол видя много неща.
  И готов да се бори докрай!
  Кристина също стреля и оголи зъбите си. Косата й е златисточервена. На война момичетата не остаряват и дори, може би, стават по-млади! Те са толкова свирепи и любящи. Те оголиха зъби.
  И нито една дупка в зъбите.
  Магда има коса с цвят на златни листа. И също така активно се усмихва. Готино момиче. Тя притежава такава агресивна грация и енергия от хиляда коня.
  Герда, момиче с бяла коса, стреля и с усмивка отбелязва:
  - Има много добри и грозни по света... Но по дяволите, колко време се проточи тази война!
  Шарлот се съгласи с това:
  - И всъщност Втората световна война се проточва твърде дълго. Всички битки, и битки... Наистина е изтощително!
  Кристина премести босия си крак по бронята и извика:
  - Но Великобритания все още не е победена!
  Магда стреля по руснаците и изръмжа:
  - А трябва да бъде победен! Това е нашето кредо!
  Герда изсъска, стреляйки по руснаците, оголила зъби от слонова кост:
  - Нуждаем се от победа!
  Прецаканата и Шарлот извика:
  - Един за всички, няма да отстояваме цената!
  Червенокосата и златиста звяр Кристина изпищя:
  - Не! Да не стоим!
  Магда почука алените си устни, чуруликайки:
  - Ние не ходим до магазина за цената!
  И златокосата харпия изстреля.
  Герда удари и руските танкове. Удари колата и извика:
  - Ние сме най-силните в света!
  Шарлот добави, пеейки:
  - Всички врагове се накисват в тоалетната!
  Кристина подкрепи импулса на песента:
  - Отечеството на сълзи не вярва!
  Магда продължи с напевен глас:
  - И на всички комунисти ще дадем мозъка!
  И момичетата си намигнаха. Като цяло имат добър резервоар. Само от разстояние е трудно да се пробие челно тежък петдесеттонен ИС-3. Но все пак германците имат труден снаряд, но с ураново ядро. И в армията има много чернокожи. Които се бият с бясна ярост. И не всеки може да се конкурира с тях.
  Момичетата са свикнали да се бият боси. Дори в Полша те бяха само по едно бикини, и то боси.
  Когато голата подметка влезе в контакт със земята, тя се подмладява. Може би затова момичетата не остаряват! Въпреки че времето изтича! Воини, да кажем много героични.
  Те са направили толкова много подвизи, но се бият като обикновени войници. И винаги само по бикини, и то бос. През зимата дори им е приятно да пляскат с боси крака по снежни преспи.
  Герда снима и пее:
  Ще преминем през огън и вода!
  Шарлот стреля по руснаците с бомбардировача си и каза:
  - Слава на пруския народ!
  Кристина също стреля и изпищя:
  Ние ще управляваме планетата!
  Магда закова и потвърди:
  - Определено ще!
  Герда отново удари снаряда и изскърца:
  "Дори напалмът няма да ни спре!"
  Шарлот се съгласи с това:
  - И дори атомната бомба, от която не се страхуваме!
  Кристина млъкна и отговори:
  - Американците не успяха да създадат атомна бомба! Това е блъф!
  Магда извика с пълна сила:
  - Светът не може да избяга от новия немски ред!
  Немците през май настъпиха около Смоленск от север. Техните танкови колони са силни и има много пехота, набрана в Африка и арабските страни. Фриц са взети от числото.
  Освен това Германия беше въоръжена с дискети, неуязвими за стрелково оръжие.
  Две момичета Албина и Алвина летят при себе си на такава летяща чиния. Те са неуязвими благодарение на силната ламинарна струя. Но те не могат да стрелят сами. Но благодарение на колосалната скорост те могат да изпреварват и таранят съветски самолети.
  Албина, навеждайки дискетата си, отбеляза:
  - Технология на желязото, със сигурност необходима и много полезна!
  Алвина се изкикоти, оголи зъби и изсъска:
  - Но всичко се решава от духа!
  Албина каза:
  - Най-много е точно борбеният дух!
  И двете момичета са руси и по бикини. Много красива и боса. Когато един воин е без обувки, тя има късмет. Сега момичетата са толкова цветни и прекрасни.
  И преди да тръгнат на бой, красавиците определено ще поработят с език с мъжко съвършенство. Толкова е хубаво и енергизиращо. Жените-воини обичат да пият от магически съд. Това е истински празник на плътта за тях.
  Ето колко са добри момичетата.
  Алвина свали два съветски Як-11 и туитира:
  - Славен наш лов!
  Албина потвърди набиването и издаде:
  И никога няма да е последен!
  Алвина събори още три съветски щурмови самолета Ил-10 и изскърца:
  - Така мислиш, че Бог обича Германия?
  Албина поклати глава със съмнение.
  - Явно не чак толкова!
  Алвина се изкикоти и попита отново:
  - Защо мислиш така?
  Албина удари две съветски коли и изскърца:
  Войната продължи твърде дълго!
  Алвина логично отбеляза:
  - Но ние идваме!
  Албина се ухили и извика:
  - Значи победата ще дойде!
  Алвина свали четири съветски самолета наведнъж със смела маневра и изпищя:
  - Определено ще дойде!
  Албина намери за необходимо да напомни:
  - След Сталинград войната не вървеше по правилата ...
  Алвин се съгласи с това:
  - Определено е против правилата!
  Албина изпищя от раздразнение:
  - Започнахме да губим!
  Алвина изпищя от досада:
  - Определено има!
  Албина удари още няколко съветски превозни средства и изскърца:
  - Това не е ли проблем за нас?
  Алвина свали няколко руски изтребителя и изрече:
  Мислехме, че ситуацията е безнадеждна!
  Албина се ухили месоядно и изсъска:
  - Какво виждаме сега?
  Алвина туитира с апломб:
  - Нещо непоклатимо и уникално!
  Албина блесна с перлените си зъби и отговори:
  - Фактът, че Третият райх печели!
  Алвина събори още няколко съветски щурмови самолета и извади:
  - Наистина трябва да спечелим!
  Момичетата направиха гримаси. Едно време работеха, и то официално в войнишки публичен дом. Много мъже преминаха през себе си, и не само бялата раса. И много им хареса. Е, колко е приятно за телата. Но тогава курвите бяха подложени на съветска атака. Те бяха взети в плен. Е, мацките си мислеха, че ще бъдат изнасилени. И ето дявола два!
  Караха курвите да копаят окопи и окопи. А на бившите нощни феи не им хареса особено. Така всички те успяха да избягат. Те съблазняваха стражите.
  И те се заклеха да отмъстят на руснаците.
  И воюваха срещу Русия. Това са проклетите...
  Албина заряза още няколко руски коли и измърмори:
  - Все още можеш да живееш с мъже!
  Алвина с готовност се съгласи с това:
  - Дори не е възможно, но е необходимо!
  Албина оголи зъби и отговори:
  - Но все пак... Сладко е да се убива.
  И момичетата свалиха още пет съветски коли с движение на дискета.
  Алвина се изкикоти и каза:
  - А кога е горчиво?
  Албина събори още шест коли и отговори:
  - Ще се оженя след победата! И да роди десет деца!
  И двете момичета избухнаха в смях.
  И те пееха;
  Ние сме рицари на вярата на фашизма,
  Да изтрием в прах борците на комунизма!
  И как се смеят, клатейки белите си планини.
  Да, това са фашистки кучки и много агресивни, и ужасно жестоки.
  Нацистите успяха да заобиколят Смоленск и превземат Псков. Имаше и заплаха за Ленинград. Като цяло ситуацията е критична. Макар и не катастрофално. Но на СССР не му оставаха твърде много резерви. И не се знае колко още ще може да издържи Русия. Да, и германците са окървавени и изтощени.
  Но краутите имат четири момичета и такива хрътки.
  Герда стреля с оръдието си и удари Т-54 в дъното на корпуса и изчурулика, мигайки със сапфировите си очи:
  - Не, все пак Бог обича Германия! Определено ще спечелим!
  Шарлот лесно се съгласи с това:
  - Не можем да загубим! Скоро ще излезем при Калинин, а Москва ще е на един хвърлей!
  Кристина оголи перлените си щипки и извика:
  - Да стигнем до там, ще има време до Владивосток!
  Магда отбеляза със съжаление:
  - И японците вече са победени. Това е много сериозно, загубихме важен съюзник.
  Герда изби нов съветски танк и изскърца:
  - Можем и без тях!
  Шарлот се закикоти и отбеляза:
  - Ако бебето се усмихне, може би всичко ще се получи!
  Кристина издаде в рима:
  - Хипопотам се спука от усмивка!
  Магда я подкрепи:
  - Момичето има много алчна уста!
  И воините го взеха и избухнаха в смях. Те имат искряща енергия, може да се каже, и то в изобилие!
  Герда отново стреля по съветските автомобили и изкрещя:
  - Следващият век ще бъде наш!
  Шарлот също се включи и потвърди:
  - Ще има полети в космоса!
  Кристина с готовност потвърди това:
  - Да полетим в космоса!
  Магда стреля от бомба и издаде:
  - Седейки в звезден самолет!
  Герда изплези език и изскърца:
  - През новия век ще управлява империята на Третия райх!
  Шарлот с агресивна усмивка потвърди:
  - И четвъртото също.
  След това красавицата отново обърна съветския танк.
  Кристина, този дяволски воин, искрящ с перлени зъби, изскърца:
  - Да, нека има нов ред! И слава на Великата империя!
  Магда потвърди с бясна ярост:
  - Слава на Империята!
  Герда стреля отново и каза:
  - Слава и на нас!
  И явно момичето го е получило.
  Гвозданула и Шарлот. И много подходящо. Пробих съветски танк право встрани. Тогава тя изчурулика:
  - Борим се за нов ред!
  Магда, стреляйки и удряйки противници, потвърди:
  - И без никакво съмнение ще го постигнем!
  Герда отново закова, при това много уместно и издаде:
  - Ще постигнем с голям марж!
  И тя блестеше със сапфир и много светли очи.
  Шарлот също стреля, блъсна руската кола и извика, това е дявол с оранжева коса:
  - Всичко ще бъде само висш пилотаж!
  Магда също стреля с бясна ярост. Тя разби Т-54 и изпищя:
  - И бъдещият екипаж!
  Тук обаче момичетата имаха проблеми. Появи се ИС-14. Колата е много голяма. И тя има 152-милиметров пистолет с дълга цев. Може би германец да пробие.
  Герда присви очи и попита Шарлот:
  - Можеш ли да го покриеш с бомбардировач?
  Червенокосата отговорила:
  - Разбира се, че има шанс... Но точността на бомбардировача е недостатъчна!
  Кристина страстно предложи:
  - Нека изпробвам моята 88-графична хартия?
  Герда скептично отбеляза:
  - Този ИС-14 има 400 мм челна броня при голям наклон. Не можеш да го вземеш!
  Шарлот се ухили и отбеляза:
  -Мамка му! А аз си мислех, че руснаците нямат такъв танк! Само слухове!
  Магда каза:
  И аз си помислих, че е грешка! Но виждаме, че това не е така! А цевта на руснака е толкова дълга!
  Герда запя, потропвайки с боса си пета по бронирания под:
  Ще се борим без страх!
  Шарлот потвърди отношението на партньора си:
  - Ще бъдем отрязани нито крачка назад!
  Кристина предложи:
  - А ако избиете съветски танк с точен удар на снаряд в цевта?
  Герда се усъмни:
  - Можете ли да направите това, от голямо разстояние?
  Кристина потвърди:
  - Ако донесеш пламъка на запалка до босите ми подметки, значи съм доста способен да удрям много добре!
  Вместо да отговори, Герда щракна върху запалката си. Кристина изви босия си крак и босата й леко втвърдена пета блесна на светлината на пламъците.
  Герда донесе огън до подметката на момичето. Имаше миризма на изгоряло. Много приятна миризма, като шиш кебап на скара.
  Кристина прошепна:
  - И до втората пета!
  Тогава Магда запали огъня. И двата езика на пламъка сега облизваха босите подметки на едно много красиво и червенокосо момиче.
  Тогава Шарлот извика и оголи гърдите си. Без никаква церемония, тя го взе и натисна бутона на джойстика с аленото си зърно. Пистолетът стреля автоматично.
  Снарядът излетя сам и се приземи точно в цевта на впечатляваща съветска машина.
  Като гигантски слон отряза дълъг хобот. След като получи съкрушителен удар, съветският танк спря движението. Сякаш меч беше избит от ръцете му.
  Тези щастливи курви!
  Шарлот запя, усмихвайки се щастливо:
  - Само страхът ще ни даде приятели! Само болката те мотивира да работиш!
  Герда добави ентусиазирано:
  - Искам все повече и повече да мачкам глупавите ви физиономии!
  Воините на Третия райх изглеждаха много доволни!
  . ГЛАВА Љ3
  Войната продължи, но след като стигнаха до Воронеж, германците направиха почивка. Тежестта на битката беше пренесена във въздуха. Всичко се случи там с дивия апломб на Великата война
  Досега никой не е спечелил. Освен ако в небето нацистите не са много по-силни в качеството на авиацията.
  И вкарват асата им. Изпробваха и Тигър-4 в битки, който беше откровено добра кола. И дори ИС-3 не му е съперник.
  Фюрерът, малко уморен, предложи Великобритания да се бие заедно със СССР. Но британците го отхвърлиха. За това би било твърде много. Така че Хитлер е принуден да се бие сам за момента.
  В Германия липсваха човешки ресурси. Старци и тийнейджъри от четиринадесетгодишна възраст бяха призвани в армията. Използвани са и чуждестранни дивизии. И hivi и други сили.
  Но войната продължаваше и продължаваше... Нацистите спряха.
  Албина и Алвина атакуваха съветски самолети.
  Те вече са свалили четири хиляди самолета. И те получиха звездата на Рицарския кръст на Железния кръст с мечове от платинени дъбови листа и диаманти.
  Сега се изкачи до петата хиляди.
  Албина стреля, сваляйки дузина съветски самолета с боси пръсти и гукайки:
  - За специални награди!
  Алвина също биеше, използвайки голите си пръсти, отрязвайки съветските самолети и крещеше:
  - За един нов свят!
  Германците затънаха в битките за Смоленск, но успяха да обкръжат напълно града. И стреляха по него със самоходни оръдия "Штурмлев" и "Щурмаус". Силата на нацистите е голяма.
  Въпреки това, дори малки деца се биеха срещу нацистите. Момчета и момичета хвърляха импровизирани експлозивни пакети по немски танкове, самоходни оръдия и пехота.
  Пионерите се бориха много смело. Те знаеха какво означава фашистки плен.
  Момичето Маринка например попадна в лапите на нацистите. Намазаха босите й крака и я поставиха близо до мангала. Огнени езици почти облизаха голите, втвърдени пети на момичето от дългото ходене боси. Изтезанието продължи около петнадесет минути, докато стъпалата се покрият с мехури. Тогава босите крака на момичето бяха развързани. И отново задаваха въпроси. Биеха ме с гумени маркучи по голото ми тяло.
  После преминаха течението... Маринка беше измъчвана до десет загуба на съзнание по време на разпита. И тогава я оставиха да си почине. Когато босите крака се потрепваха, пак се намазваха с олио и мангала отново се издигаше. Такова мъчение може да се повтори много пъти. И мъчения с ток, и камшик с гумени маркучи.
  Маринка беше измъчвана шест месеца. Докато тя ослепя и посивя от мъченията. След това я заровили жива в земята. Дори не пропиля куршум.
  Пионер Вася, нацистите биват с нажежена тел по голото му тяло.
  Тогава голите пети бяха изгорени с нажежени железни ленти. Момчето не издържа да крещи, но все пак не предаде другарите си.
  Нацистите го разтвориха жив в солна киселина. И това е ужасна болка.
  Тези фрици са такива чудовища... Комсомолката е измъчвана с желязо. След това го окачиха на стелаж, вдигнаха го и го хвърлиха надолу. След това те започнаха да горят с нажежен лост. Гърдите бяха изтръгнати с форцепс. Тогава носът беше буквално откъснат с нагорещени клещи.
  Момичето било измъчвано до смърт... Счупили са всичките й пръсти и крака. Друга комсомолка, Анна, беше набита на кол. И когато тя умря, те изгориха с факли.
  Накратко, нацистите се подиграваха както можеха и както искаха. Измъчваха и измъчваха всички.
  Наташа и нейният екип все още се биеха в обкръжението. Момичетата използваха голите си грациозни крака в битка и хвърляха гранати. Те се бориха с превъзходните сили на фриците. Те се държаха много смело и нямаше да отстъпват.
  Наташа, водейки битката, си помисли, ами ако Бог? Наистина, в Библията, в която се вярва, тя е пълна с грешки и противоречия.
  Ето няколко примера;
  Животните са създадени преди човека
  да. (Бит. 1:20-27)
  Не. (Бит. 2:7, 18-20)
  За какво обаче е? Е, всъщност Ленин е казал много отдавна: религията е опиум за народа!
  И какво има за обсъждане?
  Зоя също се бори уверено и хвърля граната със смъртоносна сила с боси пръсти. И разбива масата на войниците на Третия райх.
  Тя пя:
  - В победата на безсмъртните идеи на комунизма,
  Виждаме бъдещето на нашата страна...
  Ще изтрием пепелта на сярата, ние сме ордите на фашизма,
  И ще има големи орли момичета!
  И Зоя се смее!
  Августина също се бие яростно и уверено коси враговете си и реве:
  - Слава на комунистите!
  Светлана, стреляйки по врага, изгука:
  - За родината!
  И с голи пръсти ще хвърли граната.
  Момичетата избухнаха в смях след тези думи. И свалиха сутиените си. Тя започна да обсипва гърдите си с целувки. Защото е толкова хубаво и невероятно. Те са истински воини.
  Наташа каза решително:
  Библията определено е приказка!
  Августин логично отбеляза:
  - Не е необходимо да се дават откровения на Бог, чрез еврейска приказка! Моят личен Бог е Всемогъщият жезъл! За слава на Върховното семейство ще се борим!
  И четирите момичета възкликнаха, хвърляйки босите си крака:
  - Слава на велика Русия!
  Тъй като блокадата на Смоленск се проточи, четирите момичета страдаха от студ и глад, като останките от съветския гарнизон. Следователно няма нищо изненадващо във факта, че момичетата са получили заповед да напуснат обкръжението.
  От тях не са по нищо друго освен къси панталони, загорели, боси, отиват за пробив.
  Те тичат към себе си и правят единични изстрели, тъй като патроните трябва да бъдат спасени.
  И нацистите свалиха върху тях буквално цяла огнена шахта. Но момичетата не без основание са само по тънки бикини. Следователно куршумите не ги поемат. И се втурват, като са абсолютно неуязвими. И босите крака също перфектно защитават момичетата в битка.
  Наташа стреля, събори фашиста и изрева:
  Сталин е с нас!
  Зоя също стреля, хвърли фрагмент от бутилката с бос крак. Тя хвърли два фрица и извика:
  - Сталин живее в сърцето ми!
  Августина също стреля и произнесе с апломб:
  - В името на Русия!
  И тя си показа езика. И тя заряза фашиста.
  Светлана закова, удари нациста и изчурулика:
  - В името на комунизма!
  Четирима боси, само по тънки гащички на момичета, се втурнаха през позициите на нацистите. Воините нямаха почти никакви дрехи. Само бикини в различни цветове: черно, бяло, червено, синьо.
  И това също е магия, отклоняваща куршуми и фрагменти. Опитайте тези момичета с голи ръце! Те са просто красавиците от най-висок клас!
  И какви гърди. Зърната са като ягоди. И много съблазнителна. Като цяло момичетата са толкова красиви и почти голи.
  Наташка, стреляща, се представи на търга на роби. Тъй като воал след воал се сваля от нея. Те разкриват силно, мускулесто, момичешко тяло. И тя стои сама, изправяйки гордо рамене, вдигайки глава, демонстрирайки, че изобщо не се срамува. Тя е момиче от най-висок клас. В зората на силата, а не на стареенето.
  Когато една жена ходи боса, тя става по-млада и завинаги остава млада. Основното нещо е минимум дрехи и постоянен секс с мъж. По-точно с мъже различни и за предпочитане млади. Да стана по-млад.
  Наташа си представи себе си гола на пазара за роби и се почувства развълнувана. Сякаш купувачите го усещат и се катерят в най-чувствителните места с ръце. Колко прекрасно трябва да е да си роб. Но харемът не е забавен. Няма мъже, само евнуси. И искам много и с различни.
  Ах, бедните жени от харема. Колко нещастна си с мъжете. Колко много можеш да страдаш от въздържание! Но Наташка не искаше да сдържа инстинктите на акулата.
  Момичето стреля по фашиста и изкрещя:
  - Аз съм терминатор!
  Зоя също стреля, чуруликайки:
  - А аз съм воин от супер класа!
  Августин взе и събори трима фашисти и изчурулика:
  - Сталин беше с нас!
  Светлана се прецака. Тя победи четирима фашисти и изпищя:
  - Сталин е с нас!
  Наташа свали няколко наемници от Третия райх, хвърли камък с бос крак и изскърца:
  - Сталин винаги ще бъде сред нас!
  Зоя се ухили и изплези език, скърцайки:
  - За величието на Русия!
  Августин хвърли парче стъкло на прозореца с голи пръсти, разряза гърлото на фашиста и изпищя:
  - За нашия нов славянски род!
  И се засмя...
  Светлана стреля по нацистите, отряза няколко бойци и издаде:
  - За светата Русия!
  Наташа заби нацистите. Тя даде граната с голата си пета, която нацистите хвърлиха по нея. Разпръсна точното попадение на фрица и вякнула:
  - За Сварог!
  Тогава тя оголи лицето си, в което има толкова много грация и ярост на пантерата.
  Зоя го взе и прокара ръждясал пирон с боси пръсти. Тя прониза очите на нацистки офицер и изчурулика:
  - За Белия Бог!
  Августин взе и се поддаде на босите си пети с експлозивен пакет. Тя разпръсна фрица като парченца стъкло и изскърца:
  - За нова руска поръчка!
  Светлана го взе и го хвърли с голи пръсти, смъртоносно, прониза фрица и излая:
  - За руската къща!
  Четирите момичета се биеха отчаяно и много агресивно. Германците и техните наемници се оттеглят. Подкрепен пред момичетата. Къде са нацистите срещу Червената армия.
  Спомнете си Фриц Сталинград. Как ги бият момичетата там. Те също се биеха боси и по бикини. Това са най-ефектните дрехи. Никой няма да спре момичетата, когато са полуголи. И с боси крака хвърлят подаръци за унищожение.
  Наташка хвърли парче керамика с голи пръсти. Тя счупи черепа на германски генерал и изпя:
  - В името на майка Русия!
  Зоя взе и хвърли парче с голи пръсти, удари фашиста и извика:
  - Да, за моята къща!
  Августин стартира с бос крак. Тя отряза шестима нацисти и изпищя:
  - За Сталин!
  Светлана също се поддаде на нов пасаж, събори фрица и изскърца:
  - За един нов свят!
  Сега екипажът на Герда напредваше в посока Вязма. Десет километра до града. Но съпротивата на Червената армия расте. Новите съветски танкове ИС-4 влизат в битка, с по-мощни 125-милиметрови оръдия и по-дебела броня. Вярно е, че все още има малко такива машини.
  Шарлот, натискайки бутона на джойстика с бос крак, пробива бронята на съветския танк точно на кръстовището. Прецизно удари колата на Червената армия, въпреки по-добрата й защита в сравнение с ИС-3.
  Червеният дявол се изкикоти и отбеляза:
  - Имаме най-силната армия!
  Кристина отбеляза с усмивка:
  - И ние ще бъдем по-силни от всички!
  И тя също натисна краката си върху бутоните на джойстика с голи пръсти. Удари съветската кола. Тя е много умно момиче. Кристина си спомни как е извършвала подвизи. Как правих любов с шаха на Иран. Да, това е много готино!
  И воинът промърмори:
  - За велика Германия!
  Магда, тази блондинка със златиста коса, стреля по съветските войски и говореше:
  - За свещената победа!
  Момичето, стрелящо, помисли с досада. Германците пропуснаха своя шанс по време на Първата световна война. И защо провалиха плана за атака срещу Париж и прехвърлиха три корпуса в Източна Прусия? Беше възможно временно да се пожертва територия на изток, но да се вземе Париж и да се реши проблема с Франция по най-радикален начин.
  Но това не беше направено. И като цяло не си струваше да се обявява война на Русия. Със сигурност Николай II не би посмял да влезе във война с такъв силен враг като Германия. И защо беше необходимо да се бие на два фронта? Възможно е, възможно е да се нанесе удар по Русия, игнорирайки Франция и Белгия.
  И като цяло, помисли си Магда, трябваше да се атакува Русия, когато беше окована от войната с Япония. В този случай Николай II можеше да се окаже без подкрепата на Великобритания и Франция. Той ще бъде притиснат от австрийците, турците, италианците, Германия и Япония.
  Те просто щяха да смажат Русия. И тя не би направила нищо.
  Вместо това Германия получи война на два фронта срещу по-силни сили. Включително Япония, САЩ и Италия.
  Така че Вилхелм сгреши. Хитлер се оказва по-далновиден, сключва мир със СССР и побеждава Франция.
  Но германците по време на Първата световна война са хванати между камък и наковалня. Цар Николай II като цяло е неудачник. Но империята му беше голяма, три пъти повече от германското население. И се оказа изключително трудно да се устои на руснаците.
  Разполагайки с повече сили, царска Русия представляваше почти половината от сухопътните сили на Антантата. И тя беше предопределена да победи. Ако не беше военният преврат, извършен в Санкт Петербург, едва ли Германия би могла да оцелее. Но за руснаците се случи нещо ужасно - монархията падна. Божият помазаник си отиде. И стана много зле!
  И за германците, облекчение обаче, все пак Германия загуби.
  Съединените щати влязоха във войната и се оказаха много силни. И най-важното танкове. Те буквално смазаха германците със стоманената си маса.
  Срамно поражение. И каквото и да се каже, може би капитулацията беше най-добрият изход. Германия загуби всичките си съюзници, тя беше притисната от танкове. Нямаше реален шанс за победа.
  Да, и болшевишка Русия може да отвори втори фронт на изток.
  Във всеки случай решението за капитулация беше трудно, но принудително.
  Магда си спомни как я бичуваха за кражба на парче хляб в трапезарията. Тогава момичето си признало и получило малко по-малко камшици. И тя успя да изтърпи мълчаливо наказанието. Тя не плачеше и не стенеше. Макар че когато ударят по гол гръб, боли.
  Герда стреля, пробива съветския танк и изръмжа:
  - Роден непобедим!
  Шарлот се съгласи с това:
  -Никой не може да ни спре!
  Кристина изкрещя и извика:
  - Никога на света!
  Магда изпищя оглушително:
  - И на онзи свят - също!
  Четиримата воини напуснаха обкръжението. Тя се скиташе малко из блатата и пееше весело;
  Луната стана пурпурна,
  Където вълните се разбиваха в скалите.
  "Да вървим, красавице, карай,
  Чакам те от много време."
  
  "Отивам с теб с желание,
  Обичам морските вълни.
  Отпуснете платното
  Сам ще поема волана."
  
  "Вие управлявате открито море,
  Където не можем да се справим с бурята.
  В такова лудо време
  Не можеш да вярваш на вълните."
  
  "Невъзможно? Защо, скъпа моя?
  И в миналото, минала съдба,
  Помниш ли, предателко предател,
  Как ти се доверих?"
  
  Луната стана пурпурна,
  Където вълните се разбиваха в скалите.
  "Да вървим, красавице, карай,
  Чакам те от много време."
  Момичетата пяха и ръкопляскаха. Августин отбеляза, като се ухили в ъгълчето на устата си:
  - Да, ние дадохме много на нацистите. Битката беше славна и за мнозина последна!
  Наташа се изкикоти.
  - Ти си точно като Маугли!
  Августин се ухили и се съгласи:
  Маугли беше страхотен!
  Зоя отбеляза със зъби:
  - Трябва да измислим начин да победим превъзходните сили на Вермахта!
  Светлана предложи:
  - Някакъв супер-мощен газ!
  Августин запя, пляскайки босите си крака в локвите:
  Газове, газове, газове, газове! Ще унищожим всички врагове наведнъж!
  Наташа предложи:
  Да изпеем нещо друго!
  И момичетата пееха в един глас;
  Луната стана пурпурна,
  Където вълните се разбиваха в скалите.
  "Да вървим, красавице, карай,
  Чакам те от много време."
  
  "Отивам с теб с желание,
  Обичам морските вълни.
  Отпуснете платното
  Сам ще поема волана."
  
  "Вие управлявате открито море,
  Където не можем да се справим с бурята.
  В такова лудо време
  Не можеш да вярваш на вълните."
  
  "Невъзможно? Защо, скъпа моя?
  И в миналото, минала съдба,
  Помниш ли, предателко предател,
  Как ти се доверих?"
  
  Луната стана пурпурна,
  Където вълните се разбиваха в скалите.
  "Да вървим, красавице, карай,
  Чакам те от много време."
  Момичетата довършиха песента и се превърнаха в салта. В крайна сметка те имат маса в светли глави. Три блондинки и червенокоса. Готини момичета.
  Августин, докато тичаше, си спомни как играе билярд. Със сигурност не пари. И тъй като по това време тя нямаше нищо, тогава момичето направи свирка срещу пет рубли. И спечели първия мач. Освен това играех бос, което много помогна. Тогава тя изигра още една игра с известния крадец.
  И отново спечели. След това още една игра с удвояване на залозите. Момичето беше много умно. И криминалният авторитет също беше пиян. В крайна сметка той извади пистолет и започна да стреля. Августин, като взе парите, които спечели, изчезна, проблясвайки с боси токчета. Да, тези мъже са толкова нервни. Може би наистина не за да си играя с тях, а за да печелите пари, правейки любов?
  Августин можеше да живее добре в Москва, но момичето след колонията искаше да отиде на фронта. Тя искаше да се бие. Освен това тя беше привлечена от подвизи. Да си героиня е толкова готино!
  Освен това трябва да можете да играете карти за пари. Августин беше някак измамен от мошеници и те трябваше да се облизват. Е, можете да си представите, че това е мед и вие сами искате да не е толкова отвратително. Но да се работи върху гъвкавостта, така че като цяло е удоволствие за темпераментна червенокоса дяволка. Тя с всеки мъж достигна оргазъм. Така че в Москва тя правеше пари лесно и приятно за себе си.
  Жалко, но войната направи своите корекции. Августин дори използва нейните прелести в разузнаването. И съблазни всички мъже подред. И тя обичаше да ги дразни. Особено по-младите. Дяволът го хареса. Въпреки това, въпреки многото награди, момичетата все пак отидоха при капитаните и само Наташа стана майор.
  След падането на Смоленск нацистите превземат Вязма. Градът се държеше упорито. На север нацистите успяха да превземат Новгород и се приближиха до Ленинград. Ситуацията се влошава с влизането на Швеция във войната. Тази страна също искаше териториални придобивания от Русия. И си спомниха предишните войни, особено Карл Дванадесети. Също така значими събития от древни времена. И шведските дивизии се появиха на фронта и се придвижиха към Петразаводск и Ленинград от север. Прут финландско-шведски и немски войски с чужденци. И не спирайте им се струва.
  Красиви шведски момичета летят със самолети. Gringeta и Gertrude, две Gs, се бият по двойки. Те са много смели момичета. И красив. Те летят до себе си на МЕ-362, реактивни изтребители, купени от немците. Както обикновено с момичета по едно бикини и боси.
  Немската машина е много мощно оръжие. Тя има седем въздушни пистолета. Един 37 мм и шест 30 мм. Съветските изтребители МИГ-15 се втурват срещу. Малко по-слаби оръжия: 37 мм въздушно оръдие и две 23 мм въздушни оръдия. Тоест силите са много неравни.
  Грингета стреля с въздушни оръдия. Удря съветски изтребител и изскърца:
  - Това е нашият висш пилотаж!
  Гертруд също сваля колата си от първия път и изскърца:
  - За Чарлз дванадесети!
  Наистина русокосият дявол е изключително досаден, че Швеция загуби войната от Русия. При Иван Грозни шведите успяха да превземат Нарва и няколко руски града по крайбрежието. Но тогава Русия, под ръководството на Федот първи, възвърна своите земи, изгубени в Ливонската война. Вярно е, че това беше улеснено от факта, че Полша се биеше на страната на Русия.
  Но след това шведите по време на управлението на Шуйски успяха да завладеят руски градове. След това вземете Новгород. Обсаден Псков. Но без успех.
  Тогава имаше войната между Русия и Полша. Шведите завладяха по-голямата част от балтийските държави и Рига. Преди това са завладени земи в Европа.
  Швеция се превърна в световна сила. Достигна максимума си.
  Но в Русия Петър Велики дойде на власт и започна да издига голяма империя. На Швеция се противопоставиха Полша, Саксония, Дания и, разбира се, Русия. Силите са неравни.
  Но Чарлз Дванадесети, на шестнадесетгодишна възраст, успя да победи Дания в движение, а след това близо до Нарва атакува превъзходните сили на Русия и спечели забележителна победа.
  Но Петър Велики не беше сломен от провал. Той събра нови сили и отиде в настъпление, като се възползва от факта, че Карл Дванадесети се бие с Полша.
  Но шведите завладяват Полша. И подходът на руските войски не помогна. Петър Велики дори бил готов за мир, връщайки завладените от руснаците градове и Нарва на шведите.
  Но Чарлз Дванадесети беше решен. Петър Велики обаче успява да обърне хода на войната. Изигра своята роля, че хората на Полша и Украйна не подкрепиха Карл Дванадесети. Край Полтава шведите претърпяха окончателно поражение. Как се случи това? Руснаците успяха да уморят шведите, като се укрепиха зад редутите. И тогава всичко беше решено от смъртоносна контраатака.
  Раната на Карл XII преди битката също играе негативна роля.
  След Нарва Русия напълно грабна инициативата. И тя успя да победи шведите дори в морето. Което е много, много досадно.
  Карл Дванадесети загива по време на обсадата на норвежката крепост. И войната скоро приключи с действителното поражение на шведите. Вярно е, че Петър Велики се съгласи, под натиска на европейските страни, да формализира своите териториални придобивки като покупка. Швеция загуби много територия, включително в Европа. И вече при Александър Първи, Финландия също беше завладяна от руснаците.
  Разбира се, Швеция е обидена и иска да си отмъсти. Ситуацията ескалира, особено след победата на нацистите на парламентарните избори. А войната сега е за шведите с исторически паралели.
  Гертруд атакува съветската машина и пее:
  - Там живееше Антон четвърти...
  Грингета отсича изтребител МИГ-15 и реве:
  Той беше славен крал...
  Гертруд събори руснак и запя:
  - Той обичаше виното по дяволите....
  Грингета се опитва да влезе в съветската кола и вие:
  - Каква пукнатина се случваше понякога!
  Гертруд изпя:
  - Тили бом! Тили роди!
  И момичето изплези розовия си език.
  Момичетата се оказаха весели... Бориха се с голям възторг. Биеха се като орли. И те никога не отстъпиха.
  Грингета тичаше боса през снега. И тя беше толкова добро момиче. И тя си спомни своите подвизи. Как бяха боси и по бикини на лов за полярна мечка. Което беше много забавно.
  Полуголи момичета стреляха с лък по див звяр. Удряха и накараха звяра да реве.
  После побягнаха, проблясвайки момичешки токчета, червени от студа. Момичетата бяха красиви. Почти гол, но много смел. И те се ловуваха, безстрашни.
  След това, когато ранената мечка умряла, момичетата изпекли месото му и направили угощение. Беше толкова страхотно. Момичетата плуваха в дупката и се посипваха със сняг. После тичаха мокри през снежните преспи. Всичко е толкова страхотно и готино.
  Гертруд и Грингета сега бяха на лов за съветски пилоти. Те запомниха основното правило: трябва да се биете почти голи и боси и тогава момичето няма да бъде свалено. Придава такава сила на воините, когато са почти без дрехи. Затова никой не е завладял целия свят през Средновековието?
  Защото подценяваха силата на босите женски крака. А босите момичета са много готини и силни! Когато едно момиче няма обувки, голата й подметка получава енергията на земята.
  Това е колосалната сила на воините.
  Гертруд свали съветски самолет и туитира:
  - Босите момичета са по-готини!
  Грингета също тупна на руски и изпищя:
  Момичетата нямат нужда от обувки!
  И гледаше как горящият руски боец пада.
  Мислех си колко е страхотно да тичаш бос, през снежни преспи и през пустинята. Подметката на краката на момичето става много еластична и издръжлива и в същото време не се напуква. Така че не се тревожете за проблеми. В Русия зимите като цяло са сурови и ще бъде хубаво да тичате в снега. Тя е момичето от най-високия проход.
  И колко грациозен и уникално красив бос, момичешки крак върху снежна преса? И пръстите, и стъпалото, и всичко това заедно? Колко прекрасно е, когато изрязани крака стъпват върху бяла повърхност, а самите те са загоряли. И момичетата са с руси коси, толкова са готини блондинки.
  И обичат, когато мъжете ги целуват по боси пети.
  Грингета сваля друга съветска кола и туитира:
  - Слава на Отечеството, Слава!
  Гертруд свали руски изтребител и издаде:
  - Карл Велики е с нас!
  Момичетата са просто прекрасни и имат толкова много уникална красота. Наистина можеш да полудееш с тези момичета. И тялото им, толкова мускулесто и приятно.
  Грингета много обичаше да я галят мъже. Беше толкова приятно за нея. А кожата й е гладка, еластична, сякаш излъскана. Ето го момичето.
  И аз обичам масажа.
  Сега тя свали руски самолет и изрева:
  - Аз съм като мечка!
  И тя си показа езика!
  Гертруд стреля отново и изчурулика:
  Ние сме тигрици!
  И момичетата в унисон правеха мъртви примки. Като цяло са толкова готини воини. Те са пълни със страст и триумф на волята. И кожата е толкова загоряла, като бронз.
  Воините успяват да се бият в Африка и пехотата. Което е много добре за блондинките. И станаха толкова красиви и мургави.
  Гертруд изпя:
  - Естествена блондинка! Мускул гръб!
  Грингета потвърди:
  - Печеля всички анкети!
  Съветските воини се бият за Вязма, която беше заобиколена от нацистите от почти всички страни. И се бийте героично.
  Наташка обаче, хвърляйки граната с бос крак, изскърца:
  - Победата не е за избягване!
  Зоя също даде ред. Тя изстреля граната с бос крак. Свали нацистите и изпищя:
  - Не може да има двама смъртни случая!
  Даде ред и на Августин. Червенокосият дявол хвърли гранатата с бос крак и изчурулика:
  - Следващият век ще бъде наш!
  Светлана също стреля. Тя остави куп фриц и изръмжа:
  - Ние сме родени с нова епоха!
  И тя си показа езика!
  Момичетата са много внушителни. Те са много красиви и загоряли, три блондинки и една червенокоса, със сухи и релефни мускули.
  Какви добри момичета...
  Наташа си мислеше, докато стреляше, тъй като Библията не е Божието слово, руснаците се нуждаят от различна, по-съвършена религия. Да растем в дух и истина!
  А какво по-хубаво от вярата във Върховното семейство!
  . ГЛАВА Љ 4
  Нацистите напредват по река Дон. Но тогава дойде зимата и новата 1947 година ...
  Войната все още продължава и СССР няма да се откаже. Въпреки че мнозина смятат, че скоро краят на този конфликт. Зима и малко спокойствие. Въпреки че на места все още избухват битки.
  Особено в центъра и на север. Където пръчката е значителна вражеска сила и колосална мощ.
  Освен това Наташа, виждайки как са притиснати от чуждестранни ратици и особено много чернокожи и араби, предложи да пее:
  - Нека песен за момичета!
  Светлана се съгласи:
  - Народна песен!
  И четиримата воини запяха в хор;
  Руската земя е известна,
  комунизмът управлява света...
  Поля, осеяни със злато
  Да вървим право нагоре, а не надолу!
  
  Сърцата ни горят за родината,
  Ние сме момичета - няма по-красива вселена ...
  Ще се борим с враговете си докрай
  Нашата вяра ще се издигне в Родноверието!
  
  По-силна от всички червени в света, Русия,
  Тя свети като слънцето във вселената...
  Ти се бори за нея и не се страхувай,
  Нека възрастните и децата са в слава!
  
  Русия е най-великата държава
  Когато Отечеството се управлява от Сталин...
  Такава съдба е дадена на съветския народ,
  Така че тези рицари бяха направени от стомана!
  
  В отечеството всеки герой е сега,
  Способен да направи родината по-красива...
  В името на нашата свята майка,
  Безграничната руска страна на Русия!
  
  Ще направим всеки, който е тиранин,
  Няма да има диктатура над страната...
  Нека милиони държави се подчинят
  И рогата уроя на фюрера!
  
  Нека яростният дракон царува
  Той мисли, че може да изгори Русия...
  Но нацистите чакат яростно поражение,
  Тъй като рицарят знае, той е доста всемогъщ!
  
  Никога няма да се поддадем на Фриц,
  Руснаците и китайците няма да преодолеят...
  Над нас свети ярка звезда
  За Великден боядисваме козунаци и яйца!
  
  Можете да постигнете много бойци,
  Това е нещо, което не става по-добре...
  Нашите горди бащи се гордеят с нас,
  Защото ние изграждаме място в рая!
  
  Боси момичета тичат през снега
  Те не познават страха и упрека...
  Аз съм бос комсомол,
  Защото няма бариери, няма и срок!
  
  Така че нека никога не се поддаваме на момичета
  Да не навеждаме глави под брадвите...
  Когато беда дойде в Отечеството,
  Да го тъпчем с боси крака!
  
  Обичайте сестрите на дядо Илич,
  И почитай Сталин като Исус...
  Няма нужда да отрязвате бойците от рамото,
  Ако просто трябва да бягате боси!
  
  
  Ние, момичетата, сме голяма орда,
  Обичаме да се бием и не отстъпваме...
  Въпреки че ходенето понякога е подъл слух,
  Победата ще бъде в лъчезарен май!
  
  И вярвайте, че комунизмът ще дойде с една мечта,
  И на Земята няма да има сила на парите...
  Даваме на съдбата груба сметка,
  Без никакво насилие и мързел!
  
  Накратко, скоро ще летим към звездите,
  И ние ще издигнем руския флаг над вселената ...
  Разпери криле, червен херувим,
  В името на семейството - Господар на Русия!
  От Вязма излязоха момичета от известната четворка. Правеха го през нощта, неусетно и войнствено.
  Наташа, пълзяща по корем, забеляза:
  - Ех, сега си мислиш, струваше ли си толкова време да се биеш, после да губиш!
  Зоя заяви упорито:
  - Разбира се, поражението обещава големи неприятности! Но това е само отражение на бъдещата победа!
  Августин капризно заяви:
  - Значи руските богове не ни помагат много! Но вие наистина искате да спечелите и да достигнете най-високите висоти!
  Наташа се засмя.
  - Все едно е до небето?
  Августин се изкикоти и намигна.
  - Може би в рая!
  Червенокосата дяволка започна да обяснява:
  - В млечния път има различни светове. Когато човек, или по-скоро тялото му, умре, душата напуска плътта. Но се пренася в друг свят. Който служи на Русия - става цар. Който е бил враг на Русия, ще бъде роб или инвалид. Всички по поръчка по поръчка!
  Светлана възкликна:
  - Слава на Русия!
  Наташа се изкикоти и сложи пръст на алените си устни:
  - Тихо! И това може да е проблем!
  Зоя туитира:
  - Воините нямат проблем! Ние познаваме нацистите! И треперят!
  След това момичето хвърли парче стъкло с боси пръсти на краката си. Фашистът падна с прерязано гърло.
  Златокосата красавица изпищя:
  - Никой не може да ни ограничи!
  Наташа се съгласи.
  - Вярно е, че никой!
  И си показа езика!
  Августин също хвърли още един фрагмент с голите си пръсти и изскърца:
  - През следващия век ще дойдем с развити знамена!
  А нацистите просто умряха от удар от стъкло.
  Като цяло веднага се вижда - момичетата са агресивни, секси. Три блондинки и червенокоса. И разбира се почти гола и по бикини. И такива прекрасни момичета.
  Те също обичат да пеят! Но все още няма място и време.
  Светлана го взе и изгука:
  - Слава на Велика Русия във войната с Вермахта!
  Наташа се изкикоти и изплези език. Тя изстреля острието на диска, което премина през гърлото на нацистите. Накара ги да кървят и да ритат копита.
  Русокосият терминатор го каза:
  - За нов ред в света!
  Златокосата Зоя поясни:
  - За новия съветски ред!
  И намигна на приятелите си. Казват така и така... Ще победим фриците и техните наемници. И нека ги карат танковете от серия Е. Дори газовите турбини на Червената армия не са страшни.
  Августин го взе и изчурулика:
  - Любовта ще спаси сърцето!
  Светлана добави, като също довърши фашиста с хвърляне на бос крак:
  - И птицата на късмета отново ще полети!
  Наташа се изкикоти и отговори:
  - Значи фашистите няма да се справят много добре! Сигурен съм!
  Момичето си спомни как пионерите се бориха с нацистите. Стреляха с пушки по пехотата, втурнаха се под танковете. Като цяло те се биеха като истински герои. И остави след себе си купчини трупове. Нацистите не можеха да направят нищо по въпроса.
  Ето едно момче, с куп гранати, спря страшното чудовище Е-100, жертвайки собствения си живот, в името на Съветската родина.
  От детето останаха само боси крака. Съжалявам момче. Самата Наташа, въпреки защитата на бикините, получи фрагмент в петата. Което е много досадно. Но момичето бързо се възстанови. И белег не остана. Въпреки че, разбира се, беше неприятно да бягаш. Общо взето са такива закоравели кучки. В бикини те се бият в студове и не се поддават! Момичета от най-висок стандарт!
  Наташка отново хвърли бръснач с голи пръсти, отвори гърлото на немския офицер.
  И извика:
  - За Русия и СССР!
  Воините разбраха какво обещават на родината си. И как са се борили за Русия.
  Зоя каза:
  - Руската мечка има много нокти лапи!
  Августин доста авторитетно каза:
  - И той ще разкъса всички врагове на Отечеството!
  Светлана го взе и извика:
  -Не разбивайте СССР!
  Наташа потвърди това, като хвърли остър парче с босите си пръсти. Тя удари фашиста и изпищя:
  - Русия не може да бъде поставена на колене!
  Зоя също стреля. Тя заряза нациста и изчурулика:
  - Ще има пълен апломб!
  Червенокосият дявол Августин взе и хвърли граната с голата си пета, разпръсна нацистите и изпищя:
  - Дайте нова поръчка!
  Светлана хвърли парче щик с боси крака. Заседна, точка в гърлото на фашист. Той се наведе. Пусна извор от кръв.
  Русокосият терминатор изпищя:
  - Ще има промени към по-добро! Да отблъснем фашистите от Москва!
  Зоя извика с пълна сила:
  Да живее Сталин! Който умря, но работата му живее!
  Светлана изчурулика, стреляйки с граната с бос крак:
  - Сталин живее в сърцето ни!
  И се смейте!
  Наташа също се обърна ... Покоси нацистите и изскърца:
  - Ленин е по-жив от всички живи!
  И също започна да стреля, за да убива. Нацисткият танк се обърна. Пързалката излетя, смазвайки вратовете на трима нацисти.
  Момичетата се усмихват и си показват езиците. Като цяло може да се каже, че са великолепни, за всичките двеста процента!
  Наташа го взе и излая:
  - Слава на вечния комунизъм!
  Зоя енергично потвърди:
  - Ленин остава в сърцата ни!
  Светлана избухна:
  - Завинаги!
  Войната временно затихна. Немците обкръжиха Ленинград, заемайки позиции през есента на четиридесет и първата година. И почти взеха Калинин. Приятел и орел. Но Хитлер по някаква причина реши, че е по-важно да отиде на юг. И нацистите извършиха прегрупиране на силите.
  Момичетата си починаха и играха на карти.
  Турците пробиват от юг. Те успяха да превземат Батуми и да обградят Ереван. Но столицата на Армения не се предава. И тук битките са колосални.
  Идват турците.
  И момичетата, водени от Тамара, отчаяно се борят. И получават резултати.
  Тамара се подпря с боси крака и стреля като базука. И разбийте масата на танка на Османската империя.
  И рева:
  - За светия комунизъм!
  И други момичета се бият с боси крака и алени зърна на гърдите.
  В Калинин се проведоха местни битки. Приблизително десет процента от града все още беше под контрола на Червената армия.
  Нацистите се опитаха да нокаутират руснаците. Те се опитаха да бомбардират и стрелят. На юг битките за Воронеж се проточват.
  Там се биеха и момичетата. По-специално красивите Анна и Алис. И двете момичета стреляха с пушки и пееха.
  Ана стреля, повали германеца и изчурулика:
  - В името на Родината, светецът!
  Алис изчурулика:
  - Ти си просто син Хитлер!
  Момичетата се биеха, а воините трябва да носят само черни, тънки шорти и боси. Това им позволи да удрят през цялото време и да не пропускат.
  Те са воини, които никога няма да наведат глави, да сгънат крилата си и да пълзят в черупка.
  Анна отсече фрица и изчурулика:
  - Млади Ленин!
  Алис отряза фашиста. Тя хвърли граната с бос крак и изскърца:
  - И най-якото!
  И двете момичета са къдрави, силни, руси. С лица смели и красиви. И разбира се обичат мъжете. Въпреки че, изглежда, как можеш да обичаш такъв изрод като мъж?
  Но момичетата все още са обвинени.
  Анна стреля и замечтано отбеляза:
  - Жалко, че царят беше свален!
  Алис застреля фашист и попита:
  - Защо съжаляваш?
  Анна стреля отново и обясни:
  - Тогава щяха да довършат Германия, а Хитлер нямаше да посмее да си мушне главата!
  Алис стресна фрица и изпищя:
  - Да, може би, но...
  Момичето застреля друг черен войник от африканските дивизии на Вермахта и отбеляза:
  - Може и по-зле! Ако Хитлер щеше да тръгне срещу царска Русия.
  Ана подсвирна и изръмжа:
  Вярваме, че ще победим!
  Момичетата обаче все още не бяха съвсем сигурни. Фашистите са твърде силни. Как да ги спрем?
  Врагът буквално хвърля трупове. Но той има много човешки ресурси. И араби, и африканци. Опитайте се да се справите с такова нещастие. Но воините са сигурни, че Вермахтът рано или късно ще се изчерпи.
  Алис стреля, събори фашиста и изпищя:
  - Във всеки случай няма да се откажем и от сантиметър земя!
  Анна се съгласи с това:
  - Ще умрем, но няма да се предадем!
  И отново се нахвърли върху нацистите. Тя се бореше храбро и с неистов гняв.
  Алис закована и изскърца:
  - Комунизмът ще живее вечно!
  И хвърли подарък на смъртта с бос крак!
  Анна ловко закачи фашиста и избълбука:
  Ние ще доминираме във всичко!
  И пак удари. И нейният бос крак ще изстреля граната. Как да накарам фашистите до самите сливици. А те, нацистите, имат толкова много различни ковчези и смъртни случаи.
  Алис със зъби, взе и пусна още един лимон. Разпръсна нацистите и изпищя:
  - Свобода или смърт!
  Анна се кикоти и бие, отрязва нацистите и изпищя:
  - Във всичко ще бъдем първи!
  И отново голи пръсти хвърлят смъртоносна граната.
  Алис стреля по врага. Застрелва нацистите и чурулика, показвайки перлени зъби:
  - Аз съм момиче, което, честно казано, е супер!
  И отново хвърли граната с бос крак.
  Анна свали нацистите с точен изстрел. И отново пусна граната. Също и с голи пръсти. Ето едно момиче, момиче за всички момичета.
  Просто супер и хипер!
  Воините тук блестят с красота. Алис си спомни как босите й крака бяха докосвани от трима младежи наведнъж. Толкова е яко. Шест пъргави ръце галят стъпалата, пищяла, коленете и глезените. И след това се качват. За момичешки бедра и ханш. Разбира се, това е удоволствие. Момичето, разбира се, е темпераментно.
  Алис стреля по нацистите и изпищя:
  Нека духът е с нас!
  И с боса си пета даде лимон на смърт.
  Анна също се прецака. Прецизно порази врага. И изпищя от ентусиазъм:
  - В името на Русия и братята на славяните!
  И отново подарък, хвърлен с бос крак, лети, смазвайки нацистите.
  Алис спретнато сложи полковника от германската армия и излая:
  - Сърцето ме боли за Родината!
  И тя си показа езика. И отново бос, изсечен крак на работа.
  Момичето си спомни как тичаше боса през снега, за да достави писмо до щаба. Около двадесет километра момичето препускаше по бялата, бодлива, горяща кора. Хубаво е също, че краката й не бяха толкова нежни, през цялото време от слана до слана боси. В противен случай тя щеше да остане инвалид.
  Но въпреки това тя достави писмо с важен шрифт.
  И как снегът изгаря петите. Толкова са алени, мазоли, надраскани. Тогава Алис тичаше напред-назад боса. Предложиха й, макар и да обуе филцови ботуши, но момичето каза, че така е по-сръчна. И като цяло тя си спомни Герда от Снежната кралица. Така че това момиче все пак се оказа не съвсем смело. Тя поиска чифт обувки, за да потърси брат си на име Кай. Но Алис упорито заяви, че ще се справи. Никога не се е разболявала, не е кашляла и не е получавала хрема. И ако е така, тогава нищо няма да й се случи след час бягане. По принцип можете да ходите боси през цялата година.
  Накратко, Алис оттогава напълно се раздели с обувките си и никога не е кихала.
  Същото важи и за Анна.
  И сега момичетата се бият, в едни и същи гащички, въпреки зимата, и че стана осезаемо по-хладно. И печелят, като убиват нацистите.
  След като Калинин беше напълно унищожен, Червената армия го напусна.
  Наташа и екипът й малко се отегчиха. На счупена железница момичетата бяха прехвърлени във Воронеж, който стана нещо като Сталинград на четиридесет и втората година. Но годината е хиляда деветстотин четиридесет и седма.
  Битките са тихи...
  Но германците продължават да се вбесяват. Например двама пионери-скаути бяха заловени.
  Момчетата бяха хванати в студа. И те започнаха да се събличат. Разкъсани са кожени палта, филцови ботуши, пуловери, ризи и тениски. И спортни панталони също. Те оставиха децата-пионери само с черни шорти. После вързаха ръцете си отзад и ги избутаха в лютия студ. Лешка и Саша, пионери от СССР, момчета на около тринадесет, боси и почти напълно голи, гребаха в снега. Краката им започнаха да се зачервяват, а босите им подметки изгаряха. И бият момчетата по гърбовете с камшици.
  Момчетата минаха през снежната преса, стиснаха зъби. Бедни деца по гащички и доста кльощави под немската окупация. Вярно, те не изглеждаха отслабнали, а мускулите играеха под загорялата кожа. Но те бяха бити в движение и оставиха следи и червени ивици по голите си гърбове.
  Краката на момчетата също почервеняха, като краката на гъски. И беше ясно, че всяка стъпка на пионерите на младите скаути гръмна от болка. Но те отиват и се опитват да останат прави и да не стенат.
  Децата-скаути бяха прекарани през слана за половин час, след което бяха отведени в горещо отоплена хижа. И как боли, особено на боси крака, от студа в жегата.
  Момчетата дори крещяха от агония.
  След това отново се затоплят и се изнасят на студено. А това е изтънчено и жестоко мъчение.
  Премествайки се няколко пъти, докато момчетата бяха напълно изтощени. След това ги оставиха да спят за малко.
  И тогава му дадоха вода да пие и го поставиха на решетката. Първо, студено мъчение. И след това огън.
  Босите пети на момчетата бяха изпечени и гъделичкани от пламъците. След това, когато подметките бяха покрити с мехури, те бяха удряни с гумени тояги. И момчетата припаднаха.
  Те бяха заляти с ледена вода и отново бити, този път с бодлива тел. А на голите подметки на децата бяха дадени широки, нажежени до червено ивици желязо.
  Дълго измъчваха момчетата... После започнаха да чупят пръстите на краката си с нажежени щипки, а след това и ребрата. Те измъчваха пионерите тежко, измъчваха ги почти до смърт.
  Но те не убиваха. Така че, след като не постигнаха нищо, те решиха да ги изпратят в кариерите.
  Нацистите също се опитаха да бомбардират Москва с ултра дълъг пистолет. Идеята не е от най-разумните и е много по-добре просто да се бомбардира с реактивни самолети.
  Но фюрерът искаше да тества оръдие с калибър 1000 мм с иновативна идея за ускорение на снаряда, на три порции. И този пистолет може да удари до петстотин километра. Но играта може да не си е струвала свещта. Точността на това разстояние е ниска. Самият снаряд не е достатъчно мощен, въпреки че тежи дванадесет тона. И скъпо оръжие. Макар и истинско произведение на изкуството. Още по-готин от Дора - по-дългият и по-мощен и по-скъп пистолет, наречен "Ева". Очевидно в чест на любовницата на фюрера.
  По това време обаче Хитлер имаше друга страст, много по-млада. И това също се забелязва.
  Момичето Клеопатра - така се казваше, командваше стрелбата. И тя лично натисна бутона на джойстика с боси пръсти. И колосална смъртоносна сила действаше.
  Момичетата дори изпищяха, проблясвайки голите си розови токчета. Красиви момичета тук, а краката им са толкова секси и хубави. И можете да ги гледате много дълго време с възхищение. А галенето е още по-приятно, а това е просто голямо! Ето ги момичетата. И черупките летят. Прекосете Москва. Но това е от малка полза.
  Клеопатра пееше:
  - Ще изпратя нахално оръдие,
  Ще ударя Сталин в челото...
  Ще вляза на шега в психиатрична болница,
  Нека проклетият дракон умре!
  И воинът отново ще разтърси голите си, закръглени, розови токчета.
  . ГЛАВА Љ6
  Войната си е война. И Хитлер, разбира се, трупа сили. През пролетта той подготвя нова офанзива. И той събира войски.
  А местните битки все още продължават.
  Положението по фронтовете донякъде се стабилизира. Немците не можаха да превземат Воронеж и да продължат напред.
  Турците са малко по-трудни. Но и те са спрени. Така че докато можете да държите носа си нагоре. И да вярваме, че ходът на войната може да бъде обърнат. И че без голям късмет животът на Сталин не е свършил. И воините също се бият.
  Наташа се обърна. Свали няколко дузини нацисти. И тя извика:
  - Русия по това време беше...
  Зоя също се обърна и потвърди:
  - Има и ще има!
  Тогава момичето хвърли граната с бос крак. Разпръсна нацистите и изпищя:
  - Духът на Сталин е с нас!
  Августин също стреля по нацистите. Изпусна десетина от тях. И тя изчурулика от гняв:
  - Слава на нашата Русия!
  И с боси пръсти на краката си стреля смъртоносна граната. И нацистите получиха много щедро в рогата.
  Светлана също тупна и чурулика като вълче, което хваща парче месо:
  - Слава на Русия и царя!
  Наташа даде реда и запя:
  - Слава на героите!
  Спомних си момичето Бородино. И масовият героизъм на руския народ. И че успяха да спрат Наполеон. И се оказаха непобедими. И най-висок клас война.
  Зоя също изстреля граната и изскърца:
  - Слава на Русия! И най-добрите руски войници!
  Августин изръмжа яростно:
  - Слава на най-добрите воини!
  И как хвърля граната с бос крак.
  И Светлана също ще го вземе и ще пусне лимон на смъртта. И той ще разпръсне нацистите, скърцайки:
  - Реката на смъртта няма да ни победи!
  И отново лети граната, изстреляна с бос крак.
  Ето как се бият момичетата. И е ясно, че нацистите не могат да преминат през тях. Още през март 1947 г. А това означава, че лятото е точно зад ъгъла. А при топло време е по-трудно да се бориш с нацистите. И като цяло може би е възможно да се смачка този фюрер.
  Има надежда за това!
  Наташа хвърля граната и изскърца:
  - Ленин е по-жив от живите, а Сталин е безсмъртен!
  И от голите й пръсти хвърчат искри.
  Зоя също хвърля убийствен подарък на смъртта и изскърца:
  Нека ерата на комунизма бъде с нас!
  И краката й, също голи, загорели и причиняващи подуване на нефрит, пулсираща пръчка.
  И ето я Августина, също момиче от най-отчаяния висш пилотаж. Как да стреляте по врага и как да смажете. И отстъпете с боси токчета.
  И смъртоносна граната лети, с неистов гняв.
  Червената дяволка скърца с апломб:
  - Аз съм най-голямата ярост в света!
  И отново за кой ли път лети дар на смъртта, хвърлен от бос крак на момиче с огнена коса.
  Светлана също го взима и хвърля граната... Смазва всички наведнъж. И заплахите от нацистите се игнорират. И къде отиват фриците?
  Момичетата Терминатори ги чакат навсякъде. И как се хвърля граната. А зърната на гърдите им са толкова апетитни.
  Мъж полудява по такива момичета. И не могат да направят нищо по въпроса.
  Какво може да изправи един фашист срещу момиче-терминатор? Само нацист може да се забие в ковчег. И да бъде бит и убит.
  Светлана изпя:
  - Ще се гърчи в ада и ще се мотае на кучка!
  Момичетата са очарователни чаровници. И как стрелят. Изненадващо като Робин Худс по бикини, по дяволите.
  Наташа стреля и каза:
  - Слава на руските герои!
  И хвърли граната с бос крак.
  Зоя удари и фашисткия наемник. Тя проби в стомаха му и изпищя:
  - За нова родина в САЩ! Следващата ни провинция!
  Момичето е много добра певица. И тя има толкова красиви мисли. По-специално, желанието да се работи с езика с нещо горещо и голямо.
  Августина оголи силно конете си с пъргави зъби. И той си мисли, че тя е акула. Способен да ухапе дори истински кон.
  Ето, например, Августин хвърля граната с боси пръсти. И разпръснете фрица. Окосете ги като трева.
  И пейте:
  - Най-високата мярка ще бъде във всичко! Нашата любов е нашият дом!
  Светлана, този красив войн, взе три гранати. Тя им даде боси токчета и изчурулика:
  - В името на любовта и мечтите!
  И агресивно отрязани от картечницата. Тя е дявол на такива възможности и силата на бял демон.
  Ще се срещнете с такива воини и няма да изглежда, че са ви ударили малко.
  Нищо чудно, че нацистите заседнаха във Воронеж. Въпреки че всички са уморени от войната. Изобщо къде без воини.
  Ето пилотите в небето. Те също се бият. Особено Маргарет. Момичето обикновено лети на бой само по гащички. Но как се срива. Мъжете аса не могат да направят това.
  Маргарита е много красива, косата й е като слънчевите лъчи. И фигурата е страхотна. А за момиче стилът е много готин да е само по гащички. А бикините също са червени със сърп и бял чук. Такова момиче може да обича цял батальон наведнъж.
  Това е толкова хубаво момиче.
  Маргарита свали фашист, който се състезаваше с ME-462, и накара нациста да му пуши опашката. Момиче със златиста коса, невероятна красота. И много червена уста.
  Маргарита отряза още един фриц и извика:
  - Можеш да живееш без война, но не и без мир!
  Да, воините са героични и смели до крайност на лудост.
  Момичетата се биеха като герои на вселенския космос. И те спечелиха уверено.
  Танковете на Хитлер горяха. И избухнаха като гранати. И тук имаше толкова красиви воини. Пълен с възхищение и благодат. Имат толкова красиво приключение.
  Наташа хвърли граната.
  Туитирано:
  - Ще разбия всички фашисти!
  И как ще хвърли поредния шедьовър на смъртта с бос крак.
  Зоя също покоси нацистите.
  Тя хвърли с бос крак това, което убива.
  Тя изпищя от ярост:
  - За светата Русия! И големи промени към по-добро! И отново, настоящето на смъртта, poddany гола пета, лети.
  След ожесточена битка настъпи затишие. Все още беше пролетта на 1947 г. Германците, когато калните свлачища не са воини. Скриват се и ядат. Миналата година не беше възможно да се сложи край на войната. Отново предстоят тежки битки.
  Момичетата си взеха почивка...
  Две германки Албина и Алвина са просто на дискета, търсейки съветски коли.
  Красавици, разбира се, по бикини и боси. И много секси.
  Управлявайте дисковия самолет с джойстик.
  Албина обръща колата, сваля съветски изтребител и скърца от наслада:
  - Да се прослави нашият кръвожаден Райх!
  Алвина го взе и също нанесе мощен удар по руската кола. Тя събори и изчурулика:
  - Гениален експрес!
  И двете момичета се плеснаха по босите си крака. Много са сладки блондинки. И пресата на момичетата е много релефна. Предлага се с плочки.
  Албина отново разрушава съветския самолет. И намигва и реве:
  - Слава на убийствения проход!
  Алвина също промълви на руски. Тя ги сплеска и подсвирна:
  - Нека фюрерът бъде с нас!
  Момичета в най-апломб! И имат толкова много чар. И тези зъби са толкова искрящи. Като перли, получени от капитан Немо.
  Албина удари колата и изскърца:
  - Така че нека оседламе човека!
  Алвина разби боеца и изръмжа:
  - И дузина момчета!
  Албина се изкикоти и отбеляза:
  - Страхотен секс, когато жена наема мъж за пари!
  Алвин се съгласи:
  - Това е клас, само парите са жалко!
  Албина свали друг съветски самолет и изскърца:
  - А какво заради удоволствието и парите не е жалко. Скоро щяхме да победим руснаците и да си вземем имение!
  Алвина удари друга червена кола и изрева:
  - За съжаление войната се проточва! Тези руснаци са толкова упорити. Все едно да пробиваш гума с юмруци!
  Албина възрази с досада:
  - Само за гума. По-скоро е стоманобетон. И кокалчетата ме болят много!
  Алвина изчурулика, удари съветска кола и извика:
  - Ще пробием всеки бетон!
  Албина събори изтребителя Як-11 от бягане:
  - И счупете метала, и се изпарете!
  Алвин се съгласи с това:
  - Счупете и разтопете! Скоро ще имаме лазери! И тогава руснаците определено ще свършат!
  Албина беше в хармония с това:
  - Не мога да устоя на лазер!
  Алвина се изкикоти яростно.
  - Да вземем Москва, а после Лондон!
  Албина отбеляза раздразнено:
  Време е да вземем Лондон!
  Момичетата си извадиха дискетата. Колкото и съветски въздушни пушки Як да стрелят по колата на нацистите, те не могат да направят нищо полезно. Мощна, ламинарна струя събаря всички снаряди и фрагменти.
  Алвина, посичайки руския изтребител, изпищя:
  - Мечката няма да танцува танца на пеперудата.
  Албина с помощта на голите си пръсти посочи колата си и изрева:
  - Да, мечка... Ти си много добро животно. Особено на верига и когато кожата ви е одрана!
  Момичетата работят с яростта на тигрите. Ех, и в леглото са темпераментни. Те обичат да бъдат активни. И те не търпят постоянство. В това отношение просто акули. И обичат експериментите. И имат много любяща уста.
  Алвина удари съветската кола и изскърца:
  - За промени във войната до нашата победа!
  Албина отбеляза с досада и ярост:
  - Да, войната се проточи... Това е просто кошмарна фабрика и кухнята на Сатаната. Колко от нашите момчета и момичета загинаха!
  Алвина изпя с въздишка:
  - Колко от нашите братя тънат в гробовете си... Сенки бродят по оня свят... Не разбирам какво е какво.
  Албина, ухилена хищно и смазваща руснаците, избълбука:
  - Как мислиш, приятелко, съществува ли Бог?
  Алвина, също убиваща, изсъска:
  - Имам големи съмнения. Войната продължава толкова години. И че Всевишният не обича Германия, ако допусне да загинат толкова много от най-добрите й синове и дъщери!
  Албина предложи:
  - Може би има някакъв дълбок смисъл в тези тестове?
  Алвина се изкикоти и изръмжа:
  - В смисъл? Да измъчваме повече хората и особено нас, германците?
  Албина говореше с ентусиазма на вълчица, която изпревари агне:
  - Тогава ще възприемаме по-остро прелестите на света! И спокойна любов!
  Алвина оголи зъби и промърмори:
  - Военната любов все пак е много по-добра!
  Албина се съгласи с това:
  - Разбира се, особено с момчетата. Миришат на младост, а не толкова космати като възрастните мъже! Удоволствие е да се прави бизнес с тях!
  Алвина, смазвайки съветските самолети, изскърца:
  - И учебният процес е много атрактивен. Обичам да влизам в ролята на ментор! Толкова е страхотно!
  Албина се съгласи с това:
  - Не става по-здравословно!
  Момичетата като цяло са смешни, но курви. И разбира се правят нещо, за което не е много приятно да се чете.
  Момичетата скачат от нетърпение. Те искат колкото се може повече обич! И да ги гали всеки ден. Още по-добре три пъти на ден. Не, двадесет пъти на ден!
  Алвина падна, друг боец и изпищя:
  - Не, има Бог! Той ни позволява да унищожаваме съветските войници!
  Албина също тупна и извика:
  - О, какво ми липсва? Има секс, има мъже... Има много забавления, но няма риск да умреш! Тогава защо искаме края на войната?
  Алвина с готовност се съгласи с това:
  - Всъщност и на какво! Ще се борим докрай!
  Албина изсъска раздразнено:
  - А войната е, че след края се чувстваш дори не много празен.
  Алвина много обичаше да я опипват за гърдите си. Толкова е чувствително и еротично. А целуването е още по-добре. И когато няколко темпераментни мъже те усетят наведнъж. Особено ако са момчета и все още развълнувани.
  Накратко, момичетата по принцип са супер и антигерои!
  Наташка и нейният екип на 1 април 1947 г. отблъскват настъплението на фриците във Воронеж.
  Немците преместиха танковете си под мокрия сняг и се опитаха да пробият към фланговете.
  Воините, както винаги по мини-бикини и боси, се биеха в студа. Те се заровиха в снежните преспи и стреляха оттам и хвърляха гранати и експлозивни пакети с боси крака.
  Много красиви, секси и красиво напомпани момичета. Загорял, бос.
  Наташа отсече фрица и изпищя:
  Ние, момичетата, много се гордеем със себе си!
  Зоя също подсвирна и изръмжа:
  - Стремим се само в първите редове!
  Августин, червенокосата дяволка, пееше:
  - Ние сме само прими и балерини!
  Тогава тя изстреля граната с бос крак.
  Светлана го взе и стреля. Хвърли един лимон
  - Да се бием! Ние нямаме ума на клоун!
  Момичетата свършиха страхотна работа. Стреляха и хвърляха гранати със съблазнителните си крака. Ами фюрера...
  Наташка оголи гърдите си и с аленото си зърно даде граната. Тя прелетя и кацна в редиците на нацистите, изпищя:
  - Да, ще има голям съден ден!
  Зоя туитира:
  - И Сварог Великият Бог ще дойде!
  И също така, както с голи пръсти, пуснете граната.
  Августин се засмя и отбеляза:
  - Все още интересно. Християните имат пацифист Исус. И имаме страхотен оръжейник Сварог! Видима разлика!
  И той също ще хвърли експлозионен пакет с голата си пета.
  Тогава Светлана с бос крак ще удари врага с граната. И пее, оголвайки зъби:
  - Нашият Бог е Богът на войната! Не пацифизъм!
  След това момичетата се хвърляха един върху друг със снежни топки. Наташа се изкикоти и отбеляза:
  - Добре, че Владимир беше достатъчно умен да не приеме юдаизма. Въпреки това мисля, че би било по-добре да разработите своя собствена! Е, защо ни е нужна чуждата вяра?
  Момичето взе и стреля с бос крак граната. И смазаха фашистите.
  Зоя, снимайки, добави:
  - Не, наистина, направи вярата пацифистка! Но можете да измислите и свой собствен Iriy!
  А също и с боси пръсти, как да пуснете дар на смъртта и да разбиете няколко дузини фашисти.
  Тук Августин също блъсна нацистите. И отново боси крака се поддадоха, експлозивни пакети.
  Тя разпръсна нацистите и изпищя:
  - Стара приказка по нов начин!
  И тя си показа езика!
  Светлана се нареди на опашката. Тя покоси Fritz и изскърца:
  - И големи промени за бъдещето!
  И тя го пусна с боса си пета, счупвайки гърбовете на фюрерите.
  Наташка го взе и изрева с отчаяна мина:
  - Аз съм най-страхотното момиче! Почистете наведнъж!
  А голите пръсти хвърлят смърт и хаос.
  Зоя също се ядоса. Уби много фашисти.
  И тя излая:
  - За честта и Родината!
  След това отново бос крак ще започне нещо.
  Ето и Августин ще го вземе и ще го издълбае горещо. Съмнявайте се във фашистите. Разбива ги на парчета.
  Тогава той ще вземе и ще изпее:
  - Слава на Родината и Чест!
  Светлана също ще пусне подарък на смъртта и ще бърбори:
  - И ще бъдем заедно!
  И голите крака ще започнат унищожението.
  Наташа също ще го вземе и ще го забие... Ще покоси фрица.
  Тогава той ще вземе и ще даде реда.
  Тя пееше, оголивайки уста:
  - Аз не съм просто момиче! Златна коса!
  Наташа, разбира се, е момиче на собствения си ум. Всичко е възможно и готово за всичко. Докато стреля, просто ще му се възхищавате. И коси врагове като култиватор.
  И скърца:
  - Любовта води до смърт!
  Зоя също стреля. С бос крак той се поддава на граната и изсъска:
  - Брилянтен акорд!
  И добавя:
  - Всички фашисти на сметка!
  Августина също стреля по врага. Унищожава Фриц. Коси нацистите и скърца:
  - Още малко и ще станем още по-силни!
  И босите крака на красавицата отново хвърлят носителя на смъртта.
  Светлана също стреля по нацистите. И изстрелва граната с помощта на пръсти на бос крак. И чурулика:
  - Не знаехме неприятности, но дойде съсед!
  И той също се смее.
  Момичетата са толкова невероятни. И гърдата. И те много обичат, когато си дърпат циците.
  Ето ги и красавиците. Това е висшият пилотаж на любовта и поезията! Похвалете красивите момичета! Да, нека са много добри!
  Наташка гръмна нацистите с оловна струя и изпищя:
  - По-скоро повярвайте ни, не!
  И с бос крак пак ще изстреля смъртоносното!
  И тук Зоя е като лупанет. Свалете фашистите. И скърца:
  - Не можете да намерите контрол над нас!
  Августина, също като лупанет, с помощта на голите си пръсти избива маса фриц и изскърца:
  И следващият век ще бъде наш!
  След това зъбите й ще блестят като огледало!
  Светлана също взе и изстреля граната с бос крак. Убиха фашистите. И пропиликала с апломб:
  - Вечна победа! Сварог с нас!
  Наташка хвърли парче стъкло с боси пръсти. Тя им преряза гърлата на фриците и изпищя:
  И Исус ще бъде с нас!
  Тогава тя добави:
  - Като руски бял бог!
  Зоя също даде граната и извика:
  - Слава на Велика Русия!
  И с гола пета ще изхвърли пакет от експлозия.
  Августин разтърси зърното си, което приличаше на ягода. Настроих опашка за нацистите.
  Тогава тя хвърли смърт по фрица с бос крак и изкрещя:
  - Да нямаме проблеми!
  И тя си показа езика.
  Светлана също се нареди на опашка. Тя разкъса нацистите на парчета... И тогава лети граната, изстреляна с бос крак.
  Русо момиче крещи:
  - Нека Силата бъде с нас!
  И четирите момичета изкрещяха:
  - Слава на Всемогъщия, Вездесъщия, Всезнаещия, Вечния и Вечния Род!
  Тук Светлана също взе писалка с голия си крак и също наряза арията си.
  Много легенди за великия Велес се предават от хората - и как той е роден по волята на Семейството и как е възпитан в света на Нави от Бог Вием, как се скита из света на Reveal в търсене на съдбата му и се измъчвал от злата склонност, с която бил омагьосан. Разказват се легенди за любовта му към светлооката Ясуна и че той се жертва, за да спаси живота й. Те пеят песни за неговите подвизи и за помагането на хората. Не можете да преразкажете всички истории в един шедьовър.
  Тогава момичетата се разделиха. Започна нов обстрел на Воронеж. Атентаторите проработиха. Влязоха и германски бомбардировачи. Пилотите смело се борят срещу нацистите. Особено Мария. Въпреки студа, момичето беше облечено само в бели тънки бикини. Тя натисна с босите си пръсти педалите, посече германците. Момичето свали реактивен бомбардировач Ю-387, при което той изпуши и падна. Радостно възкликна:
  - Слава на Велика, комунистическа Русия!
  След като обстрелът спря, воините продължиха да пишат за руските богове.
  Велик Бог Велес. Колко красиво Родноверие - толкова много богове. И всички силни, интересни, личности участват в създаването на Света!
  Наташа написа с боси крака:
  Най-известният знак на Бог Велес е "главата на бика". Знакът, подобен на глава на бик, ни напомня, че Велес, богът на славяните, е покровител на добитъка. Знакът е известен, използва се по-често от други, дълго време е погълнал всички различни идеи на славяните за силата на Бог, включително мъдростта и магическата сила.
  Тогава златокосата Зоя продължи;
  Знакът на Бог Велес е обичан от мъже, възрастни и млади, привлича жени, които имат магьоснически способности.
  Всеки, който носи знака на Велес, има право да очаква от него мощна защита от магически влияния, развитие на собствените си магьоснически способности, жизненост и способност за намиране на решение в трудна среда.
  Прочетете повече за амулета Главата на бика.
  Дърво - бор, орех или ясен (тис), магически пръчки и амулети се изработват от тези видове
  Животно - лос, елен, мечка, вол (тур), крава, змия, гущер (гущер).
  Хералдика, предмети - дълги плитки (коси), брада и рога
  Treba (приношение) - те принасяли в жертва мед (като Бог на просперитета и просперитета), вълна и козина, а също и изливали квас - онези напитки, които той научил хората да приготвят според една от легендите.
  И Августин яздеше след тях. Огнени и боси.
  Червената армия не предава Воронеж и се вкопчва в него отчаяно. Тук се бият и момчета, и момичета.
  Единадесетгодишно дете стреля с пушка Мосин срещу нацистите. Снегът почти се стопи, пълен с кал. Момчето е босо и по шорти. Той е толкова закален и усеща енергията на земята по-добре.
  Олег събаря нацист и казва:
  - Слава на Русия!
  До него е момичето Маргарита. Също бос в лека рокля. На същата възраст като Олег Рибаченко.
  Също така стреля добре. Удря фашиста и изскърца:
  - За слава на Небесната Родина!
  Момчето и момичето са тук от първите дни на обсадата. От десетгодишна възраст вече опитни бойци се бият с нацистите.
  Това, което не е изстрел от пушка, е попадение.
  Олег Рибаченко застрелва немски полковник. Той тропа с бос, загорял крак и казва:
  - Нека бъде светлина на руските богове!
  Маргарита, това е момичето терминатор, което потвърждава:
  - Да, винаги известен!
  И той ще хвърли диск с бос крак към най-близкия самурай.
  И тогава момчето хвърля голите си пръсти. Олег, след като разпръсна нацистите, чурулика:
  - И вражеското ято полетя на земята! Под натиска на стомана и огън!
  Момчето е добър стрелец. Тук пада убитият офицер. А зад него е още един. Германците все още имат достатъчно танкове и те, използвайки наемници, щурмуват по стария начин. Много от тях загиват под стените на Воронеж. Разредиха редиците и защитниците.
  Но съветската армия не се предава. Воронеж все още издържа. Обсадата продължава вече десет месеца. Но градът-крепост не се предава.
  Началото на април, пролетта. Мръсно. Но слънцето е толкова ярко и топло. Затопля.
  Маргарита, това момиче със златиста коса, хвърля граната с бос крак и пее в рима.
  Момчето Олег също пее и хвърля самоделни гранати с боси крака;
  О, Пушкин, ти ексцентрик не си прав,
  Не искаме да се разболеем през пролетта!
  В крайна сметка миризмата на пресни майски билки,
  Способен да изгони всички от дивана!
  
  Кокичетата цъфтят през пролетта
  Имат чистотата на нощна глазура...
  Ражда мек светъл сън
  Младежът отново иска бурята!
  
  През пролетта студът ще се оттегли,
  Изметът на злите мъки ще изчезне...
  Ловна слава завинаги
  Изпийте сладкия дъх на девица!
  
  Както в младостта, всичко е наред,
  А май е младостта на природата!
  Кълвачът удря с длето,
  Гръм се тресе, бълва сводове!
  
  През пролетта потоци мърморят като трел,
  И музите им звучат като плискаща се вълна.
  Тук плодовете растат дърпа -
  Топли от красотата на сърцето!
  
  Всичко в нашия регион е красота,
  Тревата е като кадифе в дамска рокля.
  Каква слепота
  Стремете се да живеете упорито в града!
  
  Защо имаме нужда от град и село,
  Станете като дивак, разходете се през гората.
  И ако вали сняг,
  Това босо бягане само по-стръмно!
  
  Род даде такава сила
  Че можем да царуваме като богове.
  Тук ръжта е златна на полето,
  От иконата ликът сияе строго!
  
  Сварог Славян Свети отец -
  Той заповяда да обичаме и да живеем за братята!
  Който е благороден човек
  В крайна сметка самият Създател е приел разпятието!
  
  И рицарят ще наточи меча си,
  Защото в живота има насилие!
  Господ каза: Няма да дам мир,
  В крайна сметка адът, повярвайте ми, е импотентност!
  
  Така че не вярвайте, че сънят е рай
  Всъщност щастието е същността на движението.
  И ти се бориш толкова смело -
  Да помоли палача за прошка!
  
  И ако той се оттегли,
  Този Род ще помогне, вярвай на сина си!
  Махнете праха и боклука от главата си:
  Какво те кара да хленчиш - ще го отхвърля!
  . ГЛАВА Љ6
  Момчето и момичето стреляха, докато пееха. Бродирани фашисти.
  Всички подходи бяха осеяни с трупове. Руските войски отблъснаха настъплението на превъзхождащите по численост войски.
  Хиляди хиляди полк след полк - нашите герои нанасят щети!
  Момче и момиче на ръба, нацистите ще се мотаят в примка. Нацистите не могат да победят Русия, ние ще можем да ги разбием на парчета!
  Олег Рибаченко изрича, докато събаря германски генерал и го кара да повръща кръв.
  - Коловрат! Евпатий Коловрат!
  Маргарита, стреляйки, ентусиазирано пее:
  - Защитник на Отечеството! Перунов войник!
  Олег Рибаченко, изсичайки враговете, пее:
  - Коловрат! Евпатий Коловрат!
  Маргарита хвърли граната с босия си детски крак и изчурулика:
  - Героите на Русия се събират в тревога!
  А на друго място съветските момичета се бият на самоходно оръдие СУ-100.
  Такива са красивите воини, водени от Елизабет.
  Въпреки че немските танкове са страхотни и много мощни.
  Екатерина, натискайки бутона на джойстика с боси крака, пробива фашистката машина и чурулика:
  - За светата Русия!
  Елена също стреля от сушилнята, пробива противника встрани. И агресивно се ухилявайки, заявява:
  - За комунизма!
  И с голата си пета бие по бронята.
  Ефрасия също стреля по врага с боси пръсти на краката си и чурулика:
  - За комунизма на светата Русия!
  И как се смее!
  Елизабет го взе и извика:
  - За СССР!
  А също и как стреля...
  И момичетата запяха:
  Народите на Украйна и Русия са обединени,
  Ние сме братя славяни завинаги приятели...
  Да се прослави Господ с правилното име,
  Всички нации по света са едно семейство!
  Ето какви бяха децата тук - юнашки и силни. Включително както момчета-пионери, така и момичета-пионери.
  Момче и момиче, Олег Рибаченко и Маргарита Коршунова, се биеха на планината Високосная. Което нацистите не успяха да заловят. Вече 20 април и денят се оказа топъл.
  Въпреки че настроението на децата и тревожно. В СССР започнаха вълнения, причинени от кървав бунт на затворници. И беше ясно, че е време да се сложи край на войната. Но Вермахтът упорито се опита да превземе Воронеж. Въпреки че също армията на Третия райх вече буквално кървеше.
  И нацистите натиснаха Воронеж с последни сили.
  Олег Рибаченко все още е дете, но с много изпъкнали мускули и светлокос.
  С добре насочен изстрел той събаря германец и изрева:
  - Слава на цар Йосиф!
  Палит и Маргарита, възхитено произнасящи:
  - И новата ни Родина!
  След това момичето и момчето започват да стрелят още по-бързо. Те презареждат пушките с боси пръсти и косят самураи.
  Олег пее, събаряйки и удряйки нацистите:
  - Но разузнаването докладва точно... И той отиде в атака, нашият е силен! Близо до родната земя на Далечния изток. Брониран ударен батальон!
  Маргарита също тананика, точно изпращайки куршум след куршум:
  - Брониран, ударен батальон!
  Момчето и момичето се биеха със стоманена увереност. Те вече имат награди.
  Те получиха първото си бойно кръщение, когато германците просто се опитваха да затегнат примката около Воронеж.
  По това време десетгодишните деца не само донесоха снаряди към съветските оръжия, но Олег също се стреля. И свали нацистка гаубица. Показване на точност.
  Момчето и момичето преминаха през тежки изпитания. Но Воронеж не се предаде. И се биеха като герои.
  Олег Рибаченко, отрязвайки нациста, пее:
  - Бог да пази краля!
  Маргарита подкрепя:
  - Силен суверен!
  Олег Рибаченко, стреляйки, казва:
  - Царувайте за слава!
  Маргарита, посичайки нациста, изскърца:
  - Слава ни!
  Олег запя с наслада:
  - Царувайте със страха от врагове!
  И момчето хвърли граната с бос крак.
  Маргарет потвърди:
  - Цар православен!
  А момичето хвърли и граната с бос крак!
  Страхотна двойка. Само деца и толкова готино.
  Луд елемент, луд елемент.
  На 20 април нападението срещу нацистите е отблъснато. След това нацистите започнаха да обстрелват връх Високосна. Но без особен успех.
  Олег и Маргарита направиха излет.
  Момче и момиче хвърляха остри дискове с боси крака. Удряха нацистите в гърлото и чуруликаха:
  - Слава на цар Сталин!
  След това започнаха да унищожават нацистите.
  Олег стреля по немски офицер. Удари го и изпищя:
  - За нова поръчка!
  Маргарита прецака фашист. Тя хвърли парче стъкло с голи пръсти и изпищя:
  - Нов ред по стария начин!
  Олег отново се ядоса. Пусна нова игла. Той удари нациста в окото. И изрева:
  - За постиженията на царизма!
  Маргарита свали жълт тип. Тя удари с хвърляне на голите си пръсти право в очите и изчурулика:
  - Решенията на цар Сталин в живота!
  Момчето и момичето са просто неустоими. Така се мачкат фашистите. И какви са те феномени. И Воронеж няма да бъде предаден, колкото и нацистите да се втурват към тази крепост.
  Олег заряза фашисткия генерал и изпищя:
  - Нашата партия е силна!
  Маргарита взе и също заряза един голям шеф и изсъска:
  Тя пази света!
  Момчето и момичето ритаха из склада с боеприпаси. Момчето дръпна лъка с боси пръсти. И изстреля стрела с огнен край.
  Тя влетя в кутиите със снаряди и бомби. И всичко започна да се чупи и детонира.
  Олег възкликва:
  - Ще има тотално унищожение! Първият ми ход е последният ми ход!
  И момчето изплези език.
  Отново момчето стреля и удря. Работи безупречно. И немците не могат да направят нищо по въпроса.
  Маргарита също стреля и скърца:
  - За Русия! Най-святата от страните!
  Децата вървят като вълни цунами. Малък, но толкова смъртоносен.
  Наташа и нейният екип също се борят с нацистите.
  Момичетата стрелят и хвърлят гранати с боси пръсти. Те са такива бойни воини.
  И тогава има други пионери, които се бият.
  Момчетата стрелят по нацистите и реват:
  - За комунизма!
  И да покажат езиците на фашистите.
  Серьожка и Петка, две пионери, взеха и разбиха нацистите от прашка и как викат:
  - За комунизма!
  И ще се смеят!
  Светка и Катя също ще се намесят и ще мъркат:
  - За величието на СССР!
  И те се чукат.
  Комсомолките също се бият отчаяно.
  И като шамар на нацистите от оръдие. И ще ги разбият всички.
  Не, СССР не може да бъде разбит. А нацистите продължават да идват и идват. И те буквално запълват всички подходи към позициите си с трупове. Но те продължават отчаяно да се изкачват.
  Но на 30 април фашистка Германия предприе нов, яростен щурм срещу Воронеж. Основният удар падна върху връх Высокосная.
  Олег и Маргарита се биеха, сега използвайки картечници. Момче и момиче се намачкаха с оръжие. Децата буквално покосиха нацистите.
  Олег, стреляйки, пееше:
  - О, тъй като мъката не е проблем!
  Маргарита, драскайки върху нацистите и пляскайки босите си крака, изпищя:
  - Ако само тъмнината на парите!
  Момчето закова нацистите, нокаутира ги в редици, взе го и отчаяно изпищя:
  - Река Дунав и река Дон!
  Маргарита запя с наслада:
  - Ами междувременно се разходете!
  Олег, смазвайки нацистите, изпищя:
  - Не преодолявайте казака!
  И момчето изплези език. Той е толкова искрящ и бърз. Това е момчето Терминатор. Коя от картечниците драска. И това, което не е куршум, тогава в ковчега.
  Цар Николай II до голяма степен губи авторитета си поради войната с Япония. По-точно заради злощастно поражение. Всъщност кой ще загуби! Не чудовището от ада!
  И Азия, която руснаците винаги са биели! Освен това с числено превъзходство.
  Но тук генерал Чуйков е начело на Воронеж. И няколко деца терминатори. Ще се предадат и няма да се предадат.
  Олег Рибаченко удря с картечница и реве:
  - Луд глиган, ураган се втурва!
  Маргарита ентусиазирано подкрепя:
  - Нашата красива гледка! Той говори истината!
  Момчето и момичето са просто неустоими. В тях прозира искра на колосален талант.
  Олег коси нацистите и пита момичето:
  Защо мислите, че шоколадът е вкусен?
  Маргарита отговаря с усмивка:
  Защото е шоколад!
  Олег се изкикоти и изгука:
  - В името на майката Русия да стане по-красива Родината!
  Маргарита се изкикоти и извика:
  - Определено ще!
  Момичето е като картечница, отсечена от нацистите. Тя има толкова много чар. Въплъщение на красотата.
  А планината Высокосная е перфектно укрепена и доминира над позициите. Тя няма да бъде предадена на нацистите толкова лесно. Съветите се бият отчаяно, но много умело.
  Блокадата продължава вече близо година. Но понякога проникват кервани с храна и боеприпаси. Така ограденият град се държи. И няма да се откаже.
  Въпреки че Георги Жуков беше малко закъснял. Така мисли цар Сталин. Нещо той има нерешителни генерали.
  Олег сваля петдесет нацисти с изстрел от картечница и казва:
  - Никой няма да ни спре! В стремежа да служим на родината!
  Маргарита, също стреляща, изпищя:
  - И никой не печели!
  И воинът блесна с перлените си зъби.
  Олег стреля отново и издаде:
  Ние сме бели вълци!
  Маргарет отговори:
  - Няма повече тигрица!
  И отново момчето и момичето стрелят. Ясно е, че нацистите не могат да ги победят. И никаква сила няма да се счупи.
  Олег стреля и реве:
  - Та-та-та казва картечница!
  Маргарита изскърца в отговор:
  - Ще смажа картечникът казва!
  А момичето и момчето срещу нацистите демонстрират колосална сила и твърдост на волята.
  Водят се ожесточени битки в морето с нацистите.
  Там един разрушител се движи пред целия флот. И на него има само момичета. По къси шорти, боси и по жилетки.
  Момичетата тичат из палубата. Всички са толкова красиви. Косата е руса, изрусена на слънце, а кожата е тъмна, загоряла. Прекрасни красавици.
  И кръглите им розови токчета проблясват.
  Вероника, очарователна руса боцманка, попита каютата:
  - Каква Юлия, страхуваш ли се от битката?
  Хижанката изпищя в отговор:
  - Да, мечтая за бой!
  Вероника се изкикоти и отбеляза:
  - Но вие ще бъдете заловени от нацистите и те ще ви изпържат босите пети!
  Момичето погледна босите си загорели крака и изскърца:
  "Болката не ме плаши!" Аз съм истинска дива амазонка!
  Вероника отбеляза:
  - Скоро ще станеш на петнадесет. Да се омъжи скоро! за какво мечтаеш?
  Юлиана отговори искрено:
  - Искам принц!
  Вероника направи гримаса.
  - Принц?
  Момичето каза:
  - Принцът на елфите!
  Вероника беше изненадана:
  - Харесвате ли елфи?
  Джулиана кимна и дори скочи:
  - Разбира се, че го правят! Те са неустоими!
  Вероника се усмихна.
  Ами човешките мъже?
  Момичето ядосано тропна с бос крак по нагрятата палуба:
  - Не! Мъжете са толкова гадни, космати, миризливи. А елфите са толкова красиви, нежни. Имат лица като момичета, толкова сладки. А краката са гладки и никак не окосмени!
  Вероника с готовност се съгласи с това:
  - Елфите са наистина мили.
  И момичето смачка насекомото с босия си грациозен крак. подсвирна:
  "За съжаление, уви, трябва да имаме работа с човешки мъже. И са толкова грозни!
  Джулиана се засмя и отбеляза:
  - Но защо. Момчетата от каютата са много сладки. Не са красиви възрастни мъже. Когато косата расте по лицето, това е толкова отвратително.
  Вероника се съгласи с това:
  - Отвратително! Най-красивите млади мъже на шестнадесет. Те вече са достатъчно големи, за да угодят на жена, но все още не са толкова космати като по-възрастните момчета.
  Джулиана се изкикоти и изпищя:
  - Като цяло момчетата със сигурност са приятни, когато се целувате с тях, а те те галят... Но нещо друго просто плаши! О, да остана завинаги в детството!
  Вероника каза категорично:
  - Ще бъдеш в битка! Пораснете заедно!
  Джулиан изпя в отговор:
  - Момиче да бъде винаги младо,
  Не бързай да пораснеш...
  Бъдете забавни, смели, шумни...
  Трябва да се бориш, така че се бори!
  Никога не познавайте мира
  Плач и смях не на място!
  Ще бъда момиче по часовник
  Нека сто и петдесет удари!
  Вероника тропна с бос крак и изпищя:
  - Младостта може да бъде вечна! Основното нещо е да вярваме в разума, а не в Бог!
  Отпред се появи немски разрушител. Момичетата веднага се втурнаха, стреляйки с боси пети към десетинчовото оръдие. И те започнаха да го насочват към врага.
  Момичетата действаха бързо и хармонично. Като цяло е много красиво, когато екипажът е само от момичета. И всички са боси, криви, просто прекрасни.
  Те насочиха пистолета и как ще бият нациста. В същото време те отпуснаха издълбаните си боси крака.
  Снарядът прелетя и попадна в разрушителя. Като ударена тояга. Корабът се тресе. И разрушителят беше повреден. Момичетата започнаха да презареждат пистолета. Те стреляха рязко.
  Вероника изпищя:
  - За вярата, царя и Отечеството и СССР!
  И как скача...
  Джулиана туитира:
  - Хитлер мислеше, че е война, направи оръдие от ... на!
  И момичето ще го вземе и ще се смее. Голи зъби, с цвят на перли. И тя е сладко коте. И с бос крак ще разтрие парче паднал сладолед.
  Вероника изскърца и запя:
  - Затворници на съвестта! Ние ще ви направим свободни!
  А момичетата в хор как ще ям.
  И като насочиха оръжие, те отново гръмнаха към разрушителя. Този път бяха още по-прецизни. И корабът на нацистите се разцепи и започна да потъва.
  Момичетата крещяха, потрепвайки босите си крака. Това е такава наслада.
  Докато продължаваше затишието, момичетата обичаха да пишат за различни неща. По-специално, Наташа драскаше с боси пръсти за ИИ, където Порт Артур никога не беше отведен.
  Така че ескадрата на Рождественски дойде на пристанището. След като се обедини в руската, макар и отслабена, тихоокеанска ескадра. Засега градът остава под обсада. Но някак си стана по-лесно. И добави оптимизъм.
  Сега беше необходимо да се изчака движението на Линевич. Транссибирската пропускателна способност се увеличи до двадесет ешелона на ден. И армията на Русия, колосална по сила, се събра.
  Така че е време да продължим напред и да спечелим. Но за да спечелите, не е необходимо да превъзхождате врага. Както доказа Александър Суворов. Можете да победите врага с по-малко сила.
  Но дали руският войник е по-лош от японския? Нищо по-лошо, а дори и по-добро.
  А пушката Мосин е най-надеждната и практична в света. Тя дори през Великата отечествена война беше в производство. Така че няма от какво да се оплаквате.
  Освен ако не беше съдбата, която сякаш нарочно нагласи редица фактори срещу царска Русия. Уви, това, разбира се, е несправедливо. Русия достигна върха на мощта и започна да запада. И защо е необходимо за висшите сили?
  По някаква причина има някакъв вид енергия, която унищожава империите. От персийски, македонски, римски, арабски, турски, испански, британски и така нататък. Можете да си спомните Чингис хан и Тамерлан. Никой не можеше да поеме контрола върху всичко. Монголската империя е може би най-обширната, въпреки че след смъртта на Чингис хан не е била монолитна.
  Въпреки че вероятно най-голямата беше Великобритания. Сега тя е подута от колониите и се опитва да спре Русия с ръцете на Япония. Но това не работи за британците. Порт Артур се оказа неразрушим. Той се държи като монолит.
  И момичетата, разбира се, винаги могат да ритнат всеки агресор в рогата.
  В края на май нацистите отново се втурнаха да щурмуват Воронеж. Отидохме в настъпление.
  Олег и Маргарита работят много добре с картечници. Те стрелят.
  Олег пита момичето, продължавайки да стреля:
  - Как мислите, добър ли е Спартак или лош?
  Маргарита, оголила лицето си, отговори:
  - Мисля, че е повече добро, отколкото лошо!
  Олег, стреляйки от картечници, отбеляза:
  "Но Рим беше страхотна култура. И ако варварските роби победят, какво ще стане тогава?
  Маргарита се изкикоти, покоси няколко редици нацисти и отговори:
  - Сигурно би било страхотно!
  Олег подсвирна и отбеляза:
  - Не всичко е толкова розово, колкото изглежда! Уви, не всички!
  Маргарита логично отбеляза:
  - Но всичко е за най-доброто! Рим е разрушен от варвари. Но след това на мястото на руините възниква още по-мощна и развита култура. Случи се така, че напредъкът започна да се развива само по-бързо.
  Олег изсвири, отряза няколко редици с помощта на картечници и изскърца:
  Никой не може да спре напредъка ни!
  Момчето хвърли граната с бос крак. И съкруши врага.
  Маргарита също хвърли подарък на смъртта с пръстите на босите си крака и се закиска:
  - Който спре, ще бъде стрит на прах.
  Момчето Олег Рибаченко отново пусна самоделна бомба с босите пръсти на краката на децата. Нацистите бяха ударени по такъв начин, че не изглеждаше достатъчно. Момчето изчурулика:
  - За изконна Русия!
  И си показа езика.
  Маргарита покоси половината от нацисткия батальон с картечница и изскърца:
  - Нашият цар Йосиф Сталин, да е благословен!
  И пак ще хвърли дар на смъртта с бос крак.
  Олег пееше, косейки германците:
  - Аз съм млад войн...
  Маргарита подкрепи това, треперейки с босите си крака, които толкова ловко хвърляха гранати:
  - И аз съм воин от Бога!
  Олег, драскайки върху нацистите, попита:
  - Какъв е Бог?
  Маргарита изпищя и отговори, нокаутирайки нацистите и след това хвърляйки дар на смъртта с бос крак:
  - Не знам! Лично аз не го разбирам. Жените са обезобразени. А това, честно казано, е отвратително и погрешно!
  Олег кимна в знак на съгласие, драскайки върху нацистите:
  - След четиридесет години жените са отвратителни! честно казано не ги харесвам. Жените на младини са много привлекателни, за разлика от възрастта, която ги разваля!
  Маргарита пееше ентусиазирано, хвърляйки граната с босите си малки крака:
  - Героизмът няма възраст! В сърцето на млада любов към родината!
  Олег, също стрелящ по нацистите, го взе и изскърца:
  - Може да завладее ръбовете на космоса! Да зарадвам всички на Земята!
  Ето какво е наистина да си в космоса! Където такива неизмерими разстояния.
  В Съветска Русия вече се разработват проекти за полети извън атмосферата.
  При цар Йосиф Сталин науката се развива бързо. Съветската империя е на път да се превърне в най-развитата сила в света. И Великобритания губи позиции.
  Маргарита изпищя с усмивка. Тя отново хвърли граната с грациозния си крак, като принцеса, и изскърца:
  - Ние ще бъдем първи! Такава е Русия - Палас-съдба!
  Олег каза раздразнено:
  - Когато най-после Георги Жуков ни пусне. Трябва да запазите всяка касета. Специална каравана обаче ни донесе провизии!
  Маргарита блесна с перлените си зъби и изскърца:
  - Ще смила все повече и повече нацистки части! Докато най-накрая победим!
  Олег го взе, прекъсна линията на нацистите и изсъска:
  - Имперски знамена! Да има Русия и в Китай!
  Маргарита изчурулика със зъби:
  - Всичко ще бъде красиво!
  И пак хвърля граната с бос крак....
  Олег, драскайки върху нацистите, изскърца:
  - Победата е близо!
  Маргарет потвърди:
  - Дано да е така!
  Междувременно нацистите се опитаха да пробият в Кавказ. Ожесточени битки се разиграха за град Сухуми. Всъщност тук бяха в разгара си ожесточени битки и кръвта течеше обилно.
  Нацистите се втурнаха към кавказкия петрол.
  Бориха се и момичетата от миноносеца "Виктория". Красивите воини бяха полуголи, особено след като лятото в такива географски ширини е горещо и боси. Всъщност, когато едно момиче има минимум дрехи, то е най-малко уязвимо.
  Вероника стреля по нацистите и хвърля граната с бос крак. И кракът на момичето е толкова прецизен.
  Нацистите летят във всички посоки. Те крещят и падат.
  Джулиана също хвърля граната с бос крак и нацистите падат. И воинът стреля, кикотейки се:
  - Ще се застъпим за цар Йосиф Сталин!
  Водеща огън и очарователна Анна. Много красиво момиче, само по бикини. И той също коси нацистите, казвайки:
  - Нашият цар Йосиф Сталин ще бъде велик!
  Джулиан, посичайки нацистите, потвърждава:
  - Задължително ще!
  И граната излита от босия й крак.
  Момичетата са прекрасни супермени.
  Ето една от тях много голяма и висока: Анджелина.
  И такава червенокоса... Тя свали жилетката си и сега се бие по гащички сама.
  И каква гърда има! Като вимето на най-добрия бивол, с едри ягоди.
  Това е момиче, истинска кобила. И тя много обича мъжете, но не търпи постоянство. Защо да не обича? Толкова е хубаво, когато момчетата те лапат.
  Анджелина изрева и също хвърли цял куп гранати с босите си подметки, съскайки:
  - Слава на Русия и цар Йосиф Сталин!
  . ГЛАВА 7
  Девическият батальон е готин. Жените-воини свалиха жилетките си и всички оголиха гърди. И се бият само по тънки гащички. И колко е красиво.
  Какво по-хубаво от голи женски тела.
  И цял батальон воини.
  А нацистите падат, засипвайки с труповете си подстъпите към позициите на съветските войски.
  Вероника казва със страст, косейки нацистите:
  Нашите богове маршируват!
  Джулиана хвърли подарък на унищожение с боси крака и потвърди, оголивайки зъби:
  - Руски богове - богове на войната!
  Анна, която водеше огън и храна, излая:
  - За Русия, борете се и не се страхувайте!
  И намигна зелените си очи!
  Анджелина изпрати с боси пети цяла кутия експлозиви, вдигнала във въздуха две роти нацистите, и изревала:
  - Царската империя не може да бъде разбита!
  Вероника изсъска ентусиазирано:
  - Нашата раса е вечна!
  И отново хвърли гранатата с боси крака.
  Юлиана, стреляйки и хвърляйки гранати с долните си крайници, изсъска, оголивайки зъби:
  - И смъртта не се случва два пъти!
  Анна, стреляйки, изскърца:
  - Нека мъдростта на предците бъде с нас!
  И отново граната, изстреляна с бос крак, лети!
  Анджелина го взе и изскърца, оголивайки зъби:
  - Права троица и това е законът!
  И изпрати цяла кутия, пълна с експлозиви.
  Вероника отговори с ярост, помитайки нацистите от полето:
  - Вечна Русия, като Украйна като част от Русия!
  И пак как удря нацистите.
  Джулиана, стреляйки, изпищя:
  - Нашите хора няма да търпят!
  И тя също изстреля граната в дъга.
  Ана го взе и се ухили. Ковчегът се спука срещу нацистите. Тя със смелост ги покоси и изпищя:
  - Нека Русия царува в Китай!
  Анджелина заяви с ярост и вълнение:
  - И няма да се откаже и сантиметър земя!
  И всички момичета са батальонни срещу нацистите.
  Момичета само с тънки гащички свършиха да пишат и изпищяха пронизително:
  - Нека се прослави Русия и нейните богове!
  Августин авторитетно заявява:
  - Няма нищо по-хубаво от вярата в Руското всемогъщо семейство!
  Светлана измърмори логично:
  - И ние няма да отидем в светлината на други богове! Ние руснаците сме непобедими!
  И четирите момичета вдигнаха ръце, викайки:
  - Слава на Русия и руските богове!
  Разбира се, момичета се борят с импулса и отношението. И смазват нацистите старателно.
  Не, такива хора няма да отстъпят на Сухуми.
  А смелите пилоти Анастасия Ведмакова и Акулина Орлова се бият в небето, кошмарни асове.
  Анастасия Ведмакова отряза нацисткия самолет, накара го да изпуши и да падне.
  Момичето пееше, оголивайки зъби:
  - Ние сме супер воини!
  И натиснете бутона с голата си пета.
  Акулина Орлова също удря врага. И той ще събори немската кола, буквално ще я смачка. И рева:
  - За комунизма светец!
  Междувременно нацистите атакуват Сухуми.
  Батальонът, съставен както от боси, така и от полуголи момичета, покри най-опасната посока - Орловото гнездо.
  Момичетата се бориха много ефективно. Всички красиви, стройни, атлетични.
  И трепка с боси крака. Хвърлят гранати с голи крайници. Всички те са просто прекрасни и очарователни.
  Но наистина, защо момичетата се нуждаят от дрехи? Голи, те са много по-красиви, и по-красиви, по-съблазнителни.
  И искам да целувам боси, кръгли токчета така. И оближете всеки пръст.
  Стреляйки и хвърляйки граната с бос крак, Вероника казва:
  - Майната ти, не те бий!
  Тук Юлиана, след като закова нацистите и хвърли граната с голи пръсти, изпищя:
  - Нашият непреклонен руски дух!
  И тийнейджърката се засмя... Представи си как едно сладко момче я гъделичка по крака. Да, за чувствителната женска кожа е хубаво.
  Червенокосата Анна също хвърли граната с бос крак. Тя разпръсна нацистите и изпищя:
  - За най-святата Русия в света.
  А здравата, мощна Анджелина хвърли торба с експлозиви по нацистите с боси пети и бълбука:
  - За нашата славна победа!
  Вероника се обърна. Тя свали нацистите и изпищя:
  - Това е наш дълг!
  Джулиана хвърли граната с бос крак и извика:
  - И ние ще го изпълним!
  Анна отряза няколко нацисти и изчурулика:
  - Руски път към победата!
  Анджелина отново хвърли нещо тежко към нацистите, бълбукайки:
  - И ние ще победим!
  Все пак добре, че в жегите момичетата свалиха жилетките. Така те са много по-красиви с гол торс. И загорял, и мускулест. Корпусите са само от лята стомана.
  Колко прекрасни са момичетата, когато са голи.
  И нямат нужда от дрехи.
  Вероника коси маса нацисти и изскърца:
  - Бъдете известен с нашата Русия във всички възрасти!
  Юлияна взе и изстреля граната с бос крак и извика:
  - За наша територия!
  Тук Ана го взе и яростно изчуква:
  - За вечните и хуманни!
  И отново лети граната, изстреляна с бос крак.
  Така че Анджелина също го взе. Хвърли куп гранати. Нокаутира част от нацистите, с замах. И тя изпя:
  - Лети в небето, играй със слънцето - искам завинаги!
  И четирите момичета биеха много красиво. И целият батальон също. Колко съблазнително проблясват босите им крака, хвърляйки гранати. Колко красиви са момичетата във войната.
  И кафява маса от нацистки войници плува върху тях. Нацистите и техните танкове и самолети умират с хиляди, но все още не спират. Завийте се и завийте. Битката е изключително жестока.
  Вероника стреля по нацистите и чурулика:
  - Нашият руски избор е чест и Родина!
  Юлиана, стреляща по врага, оголи зъбите си, които искрят по-ярко от морски перли. и казва:
  - Във всеки век е имало герои и ще ги има!
  Тогава момичето го взе и още повече оголи зъбите си.
  Огнената Анна, стреляща по врага, изпищя:
  Не можем да бъдем завладени! Не поставяйте Русия на колене!
  И отново гранатата на воина, хвърлена от босия й крак, лети.
  Анджелина изстрелва смъртоносно и убийствено с бос крак. И оголивайки зъби, той чурулика:
  - Вярвам, че ще бъдем в Рая!
  Виктория прекъсва героичната жена:
  - Не! Не в рая, а да живее вечно на планетата Земя, която ще се превърне в истински, неземен рай!
  И момичето-капитан хвърли много смъртоносна, осколкова бомба с бос крак.
  Вероника отбеляза:
  Вие сте мъдър капитан...
  И също така с бос крак стартира носител унищожаване.
  Джулиана изпищя и се обърна. Уби нацистите. Оголявайки големи зъби, момичето изскърца:
  - Не искам да съм стара жена! И искам да живея вечно!
  Анна също хвърли граната с бос крак и попита русокосото момиче със съмнение:
  - Харесва ли ви нашия свят?
  Джулиана отговори без колебание:
  - Добра идея! Особено през лятото! Обичам слънцето и празниците!
  Анна с готовност се съгласи с това:
  - През лятото със сигурност добре! Колко е хубаво за младите!
  Джулиана отговори с ярост:
  - Да, и нека е вечно лято, както в Африка! И Африка ще бъде наша!
  Анджелина хвърли буре с експлозив с босите си мускулести крака и каза:
  - Дано да е така! И по всяко време.
  Редиците на нацистите изтъняваха и те явно се изчерпваха.
  И близо до Сухуми съветските войски се опитаха да контраатакуват нацистите.
  Първи в битката влязоха батальон боси момичета, по шорти и жилетки.
  Красиви момичета започнаха да вършат армията на нацистите, вече очукана в предишни битки.
  На първо място, воините атакуват батареите. Гранатите, хвърлени с боси крака, летяха към нацистите. Бяха много остри. А самите руски воини взеха и хвърлиха жилетките си. Да остана с голи гърди.
  Така че почти напълно голите момичета са почти невъзможно да бъдат ударени. Когато кожата на жената е гола, куршумите й не поемат.
  Вероника хвърли граната с бос крак и изчурулика:
  - Аз ще бъда шампион!
  И разтърси бялата си къдрава коса.
  Джулиан също не е толкова прост. Лупанула за нацистите. И тогава, докато хвърля граната с бос крак и вика:
  - В името на света, царска Русия!
  И пак ще разтърси пълните си гърди с алени зърна. А талията на момичето е тънка.
  Освен това червенокосата Анна се втурва в битка. Толкова искрящо и реактивно момиче. Как да хвърлите граната с бос крак. Така нацистите ще се разпръснат във всички посоки. И се търкаля, сякаш съборен.
  И момичето стреля по тях и скърца:
  - За царя православен Сталин и руските богове!
  Анджелина също се удари. И кутия с черупки, хвърлена от нея гола, мощна като теглен кон, отлетя. И той разби много от нацистите.
  Момичетата по принцип са супер, когато са голи и боси. Но в шорти бягането в позиция е още по-готино.
  И ягодови зърна, толкова лъскави!
  Виктория също ще изстреля граната с алената си гърда и ще удари нацистите, както пожелае. Ето го момичето. И най-важното, командирът на батальона на момичетата на разрушителя. И също само по бикини.
  И разтърсва голите си гърди. Което е толкова красиво и секси.
  Вероника взе и хвърли граната с бос крак. Тя прекъсна масата нацисти и изпищя:
  - Висш пилотаж за качване!
  Юлиана също много ловко хвърли граната с босия си крак и изскърца, косейки нацистите:
  - Нашата усмивка и съкрушителен удар!
  Тогава как да блестят зъбите.
  И така Анна го взе и го прецака. Разстреляха много фашисти. И как го направи.
  И как се изстрелва граната с бос крак. И скърца:
  Ние не сме роби!
  Тогава той ще се смее и ще си покаже езика.
  Анджелина го взе и изчурулика с бясна ярост, като плюе заряди към врага:
  - Аз съм най-готиният от готините.
  И с боси крака пусна тежка бомба. Тя взе и взриви нацистите, раздробявайки ги.
  Вероника също ще вземе и ще удари кафявата орда. И смачква костите им.
  Момичето го взе и изчурулика:
  - Ще смажем всички!
  И отново смъртоносна и уникална граната лети от бос крак.
  И смаже нацистите. И защо са дошли в руски, съветски земи? Всичко тук принадлежи на Русия или СССР.
  Юлиана изстреля граната с бос крак и запя:
  - Слава на Велика Русия! Не ни трябва Държавна дума! Нуждаем се от СССР!
  Червената Анна изтъкна агресивно:
  - Ще бъда шампион.
  А граната, хвърлена с бос крак на момиче, ще сплеска всички. Остана само кърваво месо.
  Но Анджелина го взе и изскърца. Уби куп бойци. И пометен като ангел на смъртта.
  И масата на нацистите загина.
  Руските войски притискаха нацистите от всички страни. Смачкаха и смачкаха.
  Избухнаха ръкопашни боеве. Руските войници намушкаха нацистите с щикове. Пушката Мосин, макар и остаряла, е прекрасен клуб. Които пробиват черепа. И чупи кости.
  Но момичетата с мечове се бият особено красиво. Чудесно е. Особено когато се люлеят голи гърди.
  А зърната са толкова рубинени и искрящи. Така че искате да ги погледнете и да ги целунете.
  И да се целува без прекъсване.
  Момичетата се бият с яростта на гладните пантери, които виждат агнетата. Те ги измъчват и ги одерат.
  Вероника, стреляща по нацистите, крещи:
  - Смърт за смърт!
  Юлияна, хвърляйки граната с бос крак, добавя:
  - Кръв за кръв!
  Анна, драскайки върху нацистите, крещи:
  -Око за око!
  И тя също хвърли лимон с бос крак. Тя беше по-силна от всички и разкъсана на парчета с апломб.
  И ето, че идва Анджелина. Цяла цев със смъртоносни експлозиви ще изстреля и ще смила враговете.
  Тогава, докато пее:
  - Аз съм бос слон и много готин!
  Момичето е наистина силно. И краката й са като бухалки. Как да преместим нациста в слабините. Тези пет метра нагоре и излетя нагоре. Втурна се като катапулт, изстрелян от камък. По-точно вероятно от камък катапулт!
  Виктория, командирът на батальона, стреля с линия срещу нацистите. Тя покоси някои от кафявите воини и изпищя:
  Ще се борим за Света Русия.
  И с голо, загоряло коляно, сякаш ще се премести към брадичката. И счупи челюстта на врага.
  Виктория е развълнувана...
  Юлиана ентусиазирано казва:
  - Ще има цар Йосиф Сталин, най-великият от руските царе!
  И целият батальон полуголи, боси момичета, как да лаят отгоре на дробовете си, изтребвайки китайците.
  - Дано да е така!
  И по това време други момичета също нападнаха нацистите. Но нацистите също имат смели бойци и воини.
  Екипажът на танка на Герда влезе в битката със съветските машини.
  Германците използваха най-новото оръдие с високо налягане с относително къса цев.
  Новият пистолет имаше калибър 88 милиметра и начална скорост от 1700 метра в секунда. С негова помощ беше възможно да се пробият всички съветски превозни средства от голямо разстояние. Може, освен супер тежкия Исов. Но те също могат да бъдат пробити, само малко по-близо.
  Германските воини поставят колата си с отлична предна броня.
  Съветският Т-34-85 и рядко срещаният досега Т-54 се опитаха да се доближат до германците и се разпръснаха, буквално заплашвайки да таранят.
  Герда стреля по съветския танк. Откъсна му кулата и изчурулика:
  - Какво срещу тигрици да се натъкнете?
  Шарлот също натисна бутона на джойстика с голите си пръсти и изскърца:
  - Нека бъдем световни шампиони!
  И разби съветски танк.
  Прецака на руски и Кристина. Най-новото оръжие беше автоматично и правеше дванадесет изстрела в минута.
  Момичето със златисточервена коса изпищя:
  - Няма бариери за руските воини!
  Златокосата Магда също разби съветския танк и оголи зъбите си:
  Аз съм най-силният от силните...
  Момичетата се ядосаха. Войната продължава и продължава. И кога червените ще бъдат победени? Колко време ще режат? Просто яки момчета.
  А руските момичета имат каквото им трябва.
  Например немците измъчваха комсомол през зимата. Първо съблечете момичето в студа.
  Герда скъса първо палтото си от овча кожа. Тогава, заедно с Шарлот, тя започна да сваля ботушите си. Обувките обаче са брезентови и съборени. Кърпите за крака бяха размотани.
  Тогава Герда разкъса с нож комсомолската туника и ризата. Остана само сутиен. Тя сряза панталоните си.
  Шарлот подръпна русата коса на комсомолката. Тогава те бяха Герда и Шарлот, по бикини, водеха комсомол бос и по бански. Три босоноги момичета избягаха в лютия студ. Комсомолката се държеше смело. И тичах два часа. Макар и не толкова готино, колкото двете тигрици. Краката на рускинята почервеняха, а след това посиняха от студа.
  Тогава нейните Герда и Шарлот бяха вързани отзад и поставени на багажника. Комсомолката трепереше от болка. Започнах да се навеждам. Герда я дръпна за раменете и я завъртя. Охнувайки от болка, комсомолката се изправи на стойката, кокалчетата й изхрускаха.
  Босите крака на руската девойка бяха притиснати в скоби и те започнаха да окачват товара. Шарлот зареди дневника първа.
  Комсомолката изпъшка, но след това стисна зъби и замълча.
  Шарлот и Герда бързо счупиха клони. Комсомолците бяха положени под босите им крака и опожарени.
  Толкова е интересно да пържите голи токчета. И много забавни, и забавни красавици.
  Пламъците облизаха леко загрубелите подметки на комсомолката, ухаеха на пържен кебап. Болката, разбира се, от огъня е ужасна. Комсомолката потръпна, от нея капеше пот, момичетата тихо стенеха. Но силните викове бяха въздържани от ужасно усилие на волята.
  Тогава те започнаха да бият момичето със смърчови клони. И Герда, и Шарлот се биеха с всичка сила. Дори кожата на гърба на момичето се спука. Излята смесена кръв, с пот. Сутиенът й отлетя, падна в огъня и добави топлина към босите й крака.
  Герда се наведе и облиза смес от пот и кръв. Това й доставяше удоволствие.
  Шарлот прищипа комсомолката по гърдите. И тогава момичето хвана и удари юмрука си в слънчевия сплит. Тогава червенокосата дяволка добави клони към огъня под босите крака на комсомолката. Миризмата на изгоряло беше още по-силна.
  Герда изсъска от гняв:
  - Ти ще говориш!
  Шарлот щипа гърдите си по-силно и изсъска:
  - Спри да се правиш на глупав!
  Герда извади горящ клон от огъня и го донесе до голите гърди на комсомолка.
  Така тя потрепна и русата й глава се залюля, падайки на една страна.
  Шарлот се ухили като дявол.
  - Изглежда момичето е готово!
  Герда се изкикоти и започна да масажира лицето и шията на комсомолката. Тя беше здрава и се възстанови бързо. Тогава русокосият терминатор извади пламтящ клон от огъня и го поднесе към нежното лице на пленника. Момичето се съпротивляваше и трепна.
  Герда облиза устни и изсъска:
  - Ще кажете красота?
  Комсомолецът изхленчи:
  - Убий ме! Моля, не страдайте!
  Герда отговори сериозно:
  - Не! Ще бъдете измъчвани много дълго време и ще бъдете изпържени чак до края.
  Шарлот отбеляза:
  - Или може би го дайте на мъжете. Тя все още е девствена и ще я нарани много, когато тя...
  Комсомолецът изкрещя отчаяно:
  - Няма нужда! Все пак няма да ти кажа!
  Герда предложи:
  Да й изгорим ли гърдите?
  Шарлот поклати глава.
  - Не! Има по-ефективен начин за извличане на информация.
  Герда кимна.
  - Да... Това е за натиск върху артерията на врата. Да оформим зона за докладване, а тя ще ни разкаже всичко, което знае и какво не знае!
  Шарлот се закикоти и отбеляза:
  Защо тогава я измъчвахме?
  Герда честно отговори:
  - Чисто за забавление. И сега.
  Русокосата терминаторка сложи ръка на врата на комсомолката. Тя завъртя очи и стана като мъртва риба. Герда каза твърдо:
  - Къде е батерията?
  Германците напредваха много бавно. Калта и кишата ги забавиха. Боевете показаха ефективността на новото оръдие с високо налягане от много голямо разстояние, удрящо Т-34-85 - основният съветски танк, както и ИС-3 и ИС-4, първите Т-54.
  Герда, стреляща от голямо разстояние, забеляза:
  - Новото оръжие е много по-удобно.
  Шарлот се съгласи с това:
  - Не позволявайте на врага да се приближи!
  Кристина, натискайки бутона на джойстика с голи пръсти, нокаутира съветски танк и изсумтя:
  Но и ние сме толкова умни. Просто феноменално! Така че нищо няма да спре и да сломи воините!
  Магда рационално отбеляза:
  - И привличане на вниманието към себе си! А именно колосалната му агресивност!
  И момичето също натисна пръстите на босите си крака върху бутоните на джойстика, удряйки танка на Червената армия.
  Герда, стреляйки, попита момичетата:
  - Чудя се откъде толкова инат на руснаците. Стоят сякаш са от титан. И не искат да се поддадат.
  Шарлот добави със смях:
  - И няма да се предадат! В крайна сметка това наистина са най-силните хора! А хората са непреклонни!
  Магда се изкикоти и, оголила зъби и искряща с искрящи очи, като сапфири, издаде:
  - Слава на нашата велика Родина!
  Кристина изсъска раздразнено:
  - Няма да е зле да вземеш Лондон!
  Герда се изкикоти и предложи:
  - Какво, какви идеи имате? Сключване на мир с Русия?
  Шарлот стреля по сталинските, проби купола на съветската машина и изскърца:
  - Не! За мир не може да се говори!
  Кристина също разби танковете на Червената армия и предложи:
  - Може ли да става въпрос за примирие?
  Магда изпищя в знак на съгласие:
  - Да, временна отсрочка. Да се обърне на запад.
  Герда изпрати снаряд и отбеляза:
  - Всъщност е възможно. Временно сключете мир с руснаците и те самите ще се преместят във Великобритания. И тогава не сме вземали Лондон от доста време!
  Шарлот се изкикоти и предложи:
  - Да вземем Москва и никой на света няма да ни спре!
  Кристина, с усмивка на зъбите на леопарда, измълча:
  - Не, никой няма да спре и никога!
  Магда изпищя от дива ярост:
  - Не, няма да има златни планини! И ще има диамантени скали!
  Герда оголи зъби и изскърца, разбивайки съветската кола като кристал с чук:
  - В консуматорско общество - пълно със злоупотреби!
  И отново блесна момичето на зъба, които блеснаха по-ярко от перлите. Герда обичаше да измъчва и измъчва.
  Ето, например, тя взе пионер и го разтвори жив в царска вода. Това са нейните наклонности. А мъченията я вълнуваха. Комсомолская правда, например, след като изпомпаха цялата полезна информация, те започнаха да горят с огън. Буквално изпържени живи гърди. И след това те бяха отрязани, пиперени и изядени.
  Да, Шарлот и Герда се занимаваха с канибализъм. И изядоха комсомолца жив. И това е толкова грубо и не е естетически приятно. И най-важното е, че боли.
  Представете си момиче, още неубито, изпържено и отрязано от нея парче по парче. След това се потапя в сос и се яде.
  Герда и Шарлот дори ядоха човешко месо. Имаха диария и момичетата караха. Трябваше да се облекча в храстите.
  И този канибализъм е наказуем.
  Те ядоха войни и момчета. И четиримата пионери грубо съблякоха Сашка, след което ги сложиха върху голям тиган. И в растително масло момчето беше изпържено точно така. И като цяло е страхотно.
  Магда ядеше крака на момчето и отбеляза:
  - И какво? Готино е и хубаво!
  Кристина отбеляза:
  - Всичко е хубаво за нас!
  Сочното месо на пионерката се нарязва на тънки филийки и се потапя в соса. Момичетата ядоха и пееха.
  Герда извика:
  Няма милост, няма милост към врага! Раздувам комунистите като жито!
  И тропа с боси крака в снега.
  Момичетата почти напълно изядоха момчето. Наслаждава се на черния си дроб. Нарязват цялото месо. Ядохме и пихме вино. Те ядоха и след това заспаха.
  Насън воините сънуват, че самите дяволи се пекат в котли. И в същото време кожата се отрязва с помощта на ножове. И тогава те се усукват и се чупят.
  Тогава започват най-жестоките мъчения. Момичетата бяха окачени за косите си и започнаха да се люлеят на решетката. И тогава го запалиха с огън. И действаха с виртуозна изтънченост.
  Герда си спомни това, докато стреля, и след това попита:
  - Как ти харесва ада?
  Шарлот отговори с усмивка:
  - Интересно място особено от гледна точка на компанията!
  Кристина се изкикоти и отговори:
  - Там можеш да завиеш опашките на дявола!
  Магда изскърца със зъби:
  - И постигайте най-високи резултати! Като цяло какво ще кажете за състезанията по огнено поло?
  Герда се качи в съветски танк и решително заяви:
  - Само враговете на Третия райх ще бъдат в ада! И истинските арийци ще продължат да се бият в други вселени!
  Шарлот уверено потвърди, като потупа с бос крак по бронята:
  - Дано да е така!
  И тя блесна с перлените си зъби.
  Кристина предложи:
  Да направим рога!
  Магда се изкикоти и излая:
  - Да станем дяволи от най-висок ранг!
  И тя си показа езика.
  Момичетата наистина са много весели и имат много силни мускули.
  Герда отбеляза:
  - О, Маугли ще бъдем ние!
  Шарлот поправи приятелката си:
  По-скоро като Тарзан!
  Кристина се изкикоти и изпищя:
  Ах, Тарзан, Тарзан, Тарзан! Владетел на всички държави!
  Магда изпищя от възторг:
  - Имаме пруския дух! Мирише ни на Прусия!
  Герда се изкикоти, разцепи съветския танк и изсумтя:
  - Не! Ние сме деца на самия Сатана!
  Шарлот изсъска с оголени зъби:
  - И ние ще бъдем верни на Родината!
  Кристина с готовност потвърди това:
  - Да ние ще! Заедно с родината и партията!
  Магда промърмори с наслада:
  - Лидерите идват и си отиват, но партията остава!
  . ГЛАВА Љ 8
  Войната, разбира се, се проточи... Германците понасят загуби и все повече използват чужденци в битки. Но въпреки това силата им беше по-голяма. Дойдоха и турците. Те се опитаха да превземат Ереван с щурм.
  Но героичните съветски войници все още бяха в състояние да отблъснат тази атака, превъзходни сили.
  Батальонът от момичета и тук се оказа извън всячески похвали. Жените воини бяха красиви и агресивни. И хвърляха гранати със смъртоносна сила с боси крака. Както и опаковки с експлозиви.
  И в морето имаше ожесточени битки между немски и съветски кораби. Черноморският флот беше все още жив и упорито се биеше с огромна орда от нацистки войски и дори победи.
  Виктория, капитанът на разрушителя, и същото полуголо, загоряло до черно, светлокосо момиче като останалите.
  Разбира се, много е красиво, когато момичетата са почти голи, стройни, мускулести. И ако краката са боси, тогава всичко това е чар и изкушение.
  Виктория яростно казва:
  - Аз съм воин, роден от Сварог! Аз съм внучка на Бог Род. И мога да правя чудеса!
  Анджелина логично отбеляза, лупа за нацистите:
  "И аз не съм от обикновена кръв. Вижте колко е силна. Моят прародител беше Иля Муромец.
  И момичето пусна цяла кутия с боси крака.
  Вероника се бореше отчаяно, бореше се с цялата си сила и изстреля такава бойна сила.
  Момичето е много красиво, русо, извито, с дълги мускулести крака. Обичаше да я галят.
  Вероника казва:
  - Защо Германия се качи в Русия!
  Юлияна, това красиво момиче, изпищя, биейки се по нацистите:
  - Да намериш собствената си гибел!
  Тийнейджърката порасна през последните месеци и стана по-мускулеста и извита фигура. Джулиана цъфна и стана толкова красива. А косата й е бяла с лека позлата. Все повече и повече иска мъж. Страшно е да загубиш само невинността.
  Но нека галят, галят, целуват, облизват. Най-добре е да се справиш с момчетата от каютата. Те също се страхуват и срамежливи и има по-малък риск да искат нещо по-сериозно.
  Юлияна е много добър воин и стреля. Той също мечтае да стане фелдмаршал. Освен това тя иска да стане като Мохамед и да създаде своя собствена религия.
  Амбициозно момиче.
  Сега, ако самият цар Йосиф Висарионович Сталин, като Владимир Солнишко, ще вземе и въведе Родноверие в Русия и ще се върне при руските богове.
  Защо имаме нужда от Мери?
  Слава на Богородица - Лада.
  Определено е по-добре от Библията.
  Нашата Лада е много красива, с коса златен цвят, и тя е истинската Богородица и Майката на боговете, и Единородната дъщеря на Всемогъщото семейство!
  Създател на Вселената.
  Кланът винаги е бил и Той, като Аллах - Всемогъщ, Вечен, Всезнаещ, Вездесъщ, и цялата вселена е неговият храм.
  С какво е по-лош от еврейския Яхве или по-слаб от него?
  Род създаде безброй набор от Вселени!
  Той е живял толкова много, че не можете да си представите!
  Род беше преди всички времена. Нямаше време, но Род беше!
  И винаги ще!
  Всички богове Демируги са деца на Семейството!
  И ние сме негови внуци!
  Но Род не забранява да се покланят на децата си и на боговете. Род е Богът на боговете.
  И Сварог е Богът на боговете!
  А хората са внуци на боговете! Слава на руските богове!
  Юлияна вършее нацистите. Изглежда и руските богове помагат на руския народ.
  Скоро ще довършат Хитлер и края на войната. Или може би ще трябва да кацнете в Германия. Толкова по-добре ще завладеем Берлин. Толкова по-зле за Германия. Да станеш част от Русия обаче не е толкова страшно.
  Джулиана пита Ана:
  - Смятате ли, че трябва да превземем Германия?
  Червенокосата красавица отговаря:
  - Разбира се!
  Джулиана пита с фалшива изненада:
  - За какво?
  Анна категорично заявява:
  - Така че по-късно нямаше заплаха! Че не трябваше да се бия отново с германците, които искаха да си отмъстят!
  Джулиана възкликна:
  - И е правилно!
  Руският флот преследва германците и потапя корабите им.
  Юлияна също води мисловен диалог.
  Защо е необходима молитва? Защото на човек винаги не му стига това, което има. С нарастването на доходите се увеличават и нуждите. И това е добре. Това е, което движи напредъка. Хората искат още и още. И руските богове помагат в това, стимулирайки науката.
  Мъдростта на руските богове е голяма.
  А християнството? Какво учи?
  Че Земята и всичко, което е на нея - ще изгори! Наистина ли е възможно да се стимулира развитието на човечеството?
  Разбира се - Руската вяра не учи, за разлика от християнството и исляма, за края на света. Родноверие учи, че хората в бъдеще ще се развиват и ще станат себе си като богове-демиурги.
  Че науката, прогресът и разумът ще направят богове от нас! И че хората ще станат по-силни и по-мъдри.
  Какво учи християнството?
  Какво сме глина? Че сме никой! Че Бог е всичко, а човекът е нищо!
  Но Родноверието издига човек.
  Но най-лошото нещо в Библията е издигането на евреите над останалите народи. След това се чудиш как някой вярва в такова нещо. И защо християнството се оказа толкова упорито?
  Но римляните биха могли да измислят своя собствена религия. Те са умни. И направете свой собствен монотеизъм.
  Защо имаме нужда от чужда вяра. Има и един рай - Ирий. И Пътят между звездите, по Млечния път, и доктрината за еволюцията на духа. Когато самият ти можеш да пораснеш до Бога.
  И не просто да бъде овца, която се навежда над рая, а агнето й го кара с желязна тояга.
  Така че има избор.
  Или своя, или еврейски - чужд!
  Е, защо руснаците имат нужда от чужда вяра. О, защо Петър Велики не възроди Родноверието.
  Молеха се на своите богове и на своята Богородица Лада.
  И руските богове ще станат по-силни от всички и ще ни доведат до победа.
  А арабите? Те създадоха своя собствена религия. И не са взели чужд.
  Ех, защо в Русия нямаше руски Магомед.
  И защо нито един цар не подкрепи пророците в това?
  Нова религия - Родноверие под формата на монотеизъм!
  И слава на Велика Русия!
  Междувременно съветските войски ловуват Хитлер, за да довършат неговата ескадрила.
  Момичетата се обърнаха към себе си и се завъртяха.
  Виктория, плеснала бос крак по бронята, отбеляза:
  - Тук най-трудно е да намериш Хитлер, а не да го победиш!
  Джулиана се изкикоти.
  - И къде ще отиде! Той ще бъде смачкан!
  И момичето се замисли отново.
  Има голямо погрешно схващане, че Библията е Божието откровение. И на какво се основава? Наистина, в Стария завет евреите от името на Бог вършеха ужасни неща. Жени и деца бяха убити, градове бяха опожарени и дори животните бяха наказани.
  Може ли висшият ум да бъде такъв? Най-вероятно не. И е малко вероятно Бог да одобри убийството на деца от Елисей. Във всеки случай, Бог Род. Наистина, откъде взехте идеята, че в Библията има откровение за Върховния Създател на Вселените?
  На какво основание?
  Дори самата Библия не казва, че има други планети, обитавани от хора и създадени от Йехова. Изобщо няма съмнение, че Вселената е пълна със звезди с планети. И дори е писано, че Бог постави земята на здрави основи, тя няма да се разклати завинаги.
  Харесва ли ви или не, но не е научна библейска книга. Така че струва ли си да се преследва? И колко пъти съдържа израза - краищата на Земята, четирите края на земята, небесната твърд и т.н.?
  Като цяло образът на Христос е най-противоречив. Щеше ли Всемогъщият Бог и Създателят на Вселената да страда на кръста? Това е някак неестествено и мирише на мазохизъм. За какво да отида на Кръста при Белия Бог. Друго нещо да се биеш с меч. Може би дори срещу Чернобог. Един вид дуализъм на двете същности на Вселената.
  Сега, ако изхождаме от славянските легенди за Белия Бог, тогава това е много по-логично. Не мазохизъм и искания за съчувствие и вяра, а най-големият героизъм на светлата част на Бог Род. В борбата си срещу злото и Чернобог.
  В крайна сметка Белобог победи смъртта и даде на хората, както и на всички същества във Вселената, радостен живот.
  Още повече, че за разлика от християнството, което дава щастие само на малък процент от предварително избраните от Всемогъщия Бог, в Родноверието всички разумни хора спестяват. По-точно те получават безсмъртие.
  Лошите хора се наказват. Въплътен в роби, сакати, неудачници. В екстремни случаи ги очаква адът. Но не завинаги. След като изтърпя предписаното наказание в Ада, душата отново се въплъщава. И дори последното копеле запазва шанса да порасне до Бог-демиург. Или намерете вечно блаженство в Ирия.
  Воините герои имат свои собствени награди. Или ще се превъплътите в крал, командир, милиардер, или изключително щастлив човек, или някакъв феномен. Или ако вече сте уморени от подвизи и постоянна борба, почивката в Ирия ви очаква. И така всички най-разнообразни удоволствия. Вие сте като вечно млад милиардер в курорт.
  И красиви валкирии, цели хареми и дворци ви очакват. И забавления, и празници, и пътувания, и игри, и пиршества, и сладко вино, от което главата не боли, и лесни подвизи. Може би и вие имате власт в Ирия и роби, и най-красивите жени. И жените-героини в Ирия, най-красивите и нежни млади мъже. И всичко ще бъде красиво и прекрасно.
  Удоволствия, само удоволствия и забавления - ултрамодерни и старинни.
  И когато ви омръзне да бъдете блажени, можете отново да се въплътите в Млечния път.
  И продължете движението си със самоусъвършенстване. За да стане някой ден Бог Създател и Син на Всевишното семейство.
  Не един да живее с човек, а много. И винаги има шанс всяка душа да стигне до върха.
  Ако се държите зле, ще има повече страдания и мъки. И в ада ще се изпържат, което няма да изглежда достатъчно. Но няма да има вечни мъчения. Грешникът ще изкупи вината си с наказания в ада и ще получи нов шанс за поправяне и възвисяване.
  Това е различно от християнството и исляма, където ако отидеш в ада, тогава завинаги и никакъв шанс. Нещо повече, и християнството, и ислямът обещават безкрайни милиарди милиарди години мъки не за лоши дела, извършени в хода на кратък човешки живот, а просто за неверие.
  И това вече е ясна преломна точка.
  Дори е безсмислено, че "Родноверие" е по-близо и по-скъпо на съвременния човек и по-рационално.
  Размисълът беше прекъснат от появата на японски кораби на хоризонта. Какво настигна нацистката ескадрила.
  Нацистите все още могат да се скрият, но бягането от битка е срамота. И така фашисткият адмирал прие неравна битка.
  Момичетата тичат из палубата, боси и искрящи. Те се застрелват и свалят нацистите. Такива смели копелета. Имат яростен огън. И очите блестят със сапфири и смарагди.
  И голи токчета, заоблено трептене. И искрящите усмивки светят.
  И десетинчовият пистолет стреля. Колко блъф. Че дори разрушителят на Хитлер се разпадна.
  Джулиана изпищя:
  - Така правят руските богове!
  Виктория, чиито голи загорели крака проблеснаха, поправи:
  - По-скоро сами го правим!
  Вероника предложи:
  Да пеем тогава!
  Червенокосата Анна вдигна:
  - Разбира се, песента ще е по-забавна.
  И целият батальон девойки запя, цяла балада.
  Цар Сталин-Лев, ти си руската земя,
  За слава на родината ни...
  В Русия всички сме приятелско семейство,
  Няма да съжалявам, познай живота ни!
  
  За нас има император просто Бог,
  Който мъдро управлява вселената...
  И искам Всемогъщият да помогне
  И се превърна в купчина мъх Каин!
  
  Вярвам, че ще има щастие на Земята,
  И радостта ще блести на планетата...
  Мир и радост царуват навсякъде,
  Русия се превърна в истински рай!
  
  Царският комунизъм ще бъде построен,
  Хвърли в ада страховития рев на убиеца...
  И летим право нагоре, а не надолу
  Изчезвайте противници-кръвопийци!
  
  Няма нужда да мислите, кралят изобщо не е лош,
  Дай му малко повече късмет...
  Нека руският Бог бъде със Сталин-Лев,
  Тогава той ще може смело да вгради промяна!
  
  Русия е родното място на слоновете,
  Страната просто не може да бъде по-прекрасна...
  Нямаме нужда от допълнителни думи момчета
  Воинът свиква токсина да се бие!
  
  Как да не се опитваме да победим врага Русия,
  Знам, че ще нарушиш лимита...
  Непобедима руска мечка,
  И слънцето не залязва над Русия!
  
  За Родината няма по-високо, познайте планините,
  Че върхът блести на царството на комунизма...
  Вярвам, че Господ ще смаже враговете,
  И усмивката на реваншизма няма да мине!
  
  Нека Русия блести над планетата,
  Страната, която даде щастие на хората...
  Изпити, сдаване, само за пет,
  В крайна сметка силата на Родината е неизмерима!
  
  Нека бъде, любовта е завинаги прославена,
  През двадесети век или двадесет и първи...
  Нека кръвта тече бурно,
  Героят няма да бъде просто суеверен!
  
  Вие смело проливахте кръвта на враговете на Отечеството,
  Оставете я да тече...
  И просто разбийте противника,
  Свети лица благословете за битка!
  
  Нека има звезда в нашата родина,
  Какво показва пътя и вселената...
  Голяма мечта ще се сбъдне
  Всички други хора просто контролират!
  
  Да, ние ще смажем враговете на Отечеството,
  И се справете с безкрайната орда...
  Над нас е златокрил херувим,
  Не бъдете победител със Сатана!
  
  Въпреки че знаете, руските богове са силни,
  Ще възродим величието на Русия...
  Въпреки че славяните са разделени,
  Но аз пак ще бъда същият месия!
  
  Нашият славен цар Велики Сталин-Рай,
  Добре победихте Япония...
  Така че воин смело се осмелява,
  И бъди велик, а не шут!
  Но не всеки може да спечели. На някои места нацистите превземат властта. Албина и Алвина свалиха по пет хиляди самолета и получиха още една награда: Голямата звезда на Рицарския кръст със сребърни дъбови листа, мечове и диаманти.
  Алвина събаря съветска кола и крещи:
  - Радостта от Хитлер е моята сила!
  И с боси пръсти пише още един пирует.
  Албина ловко отрязва друг съветски самолет и крещи:
  - В името на арийските идеи!
  И той също използва боси крака.
  Момичета от супер класа.
  И как измъчваха пионерите... И им строшиха костите с нажежени клещи. Първо бяха счупени пръстите на краката на момчетата на босите им крака. И тогава ребрата бяха смачкани с клещи. И тогава сърцата на пионерите бяха изрязани от сандъка и изядени без церемонии.
  Ето ги момичетата. Само варвари и жестоки землеройки.
  Но съветските момичета отмъщават на нацистите и те са посечени с мечове.
  Момичетата и техният батальон влязоха в битката с нацистите на сушата. Момичетата срещнаха нацистите с добре насочени изстрели, саби и хвърляния на гранати с боси крака.
  Вероника хвърли лимон с бос крак и изскърца:
  - За царя и Отечеството!
  И стреля по нацистите.
  Джулиана също хвърли граната с голи пръсти на краката си и изскърца:
  - За първовиканата Русия!
  И също закова нацистите.
  Тук червенокосата Анна се блъска и изпищя:
  - Слава на майката кралица Зоя Космодемянская!
  И също прониза врага.
  Анджелина също избухна, като изстреля цяла варел експлозив с босите си крака и разпръсна нацистите далеч:
  - Слава на Великата руска империя!
  И Виктория се прецака. Тя помете нацистите и се поддаде на опустошителния лимон с боси пети.
  Тя извика с пълна сила:
  - За нови граници!
  Вероника закова нацистите и изпищя:
  - За вечна Русия!
  И тя също засече нацистите и излая:
  - За ябълкови дървета на Марс!
  Юлиана го взе, удари германците. Тя хвърли граната по противника с бос крак и изскърца:
  - За единна и неделима царска империя!
  И момичето подсвирна. Личеше си, че тийнейджърката е станала много по-голяма, гърдите й са високи, талията й е тясна, ханша й е месести. Вече имаше фигура на възрастна, мускулеста и здрава и силна жена. И лицето е толкова младо. С мъка момичето потисна желанието да прави любов. Нека само галят. И по-добре с друго момиче, поне няма да я лиши от девствеността.
  Юлияна много ловко хвърля гранати по нацистите с боси крака. И работи много успешно.
  Анна е много червена и също много красива. И като цяло такива момичета в батальона са прекрасни, просто най-голямото удоволствие.
  Ана хвърля граната с бос крак и чурулика:
  - Нека Велика Русия бъде известна!
  А също и как се върти.
  Е, момичета, добре, красавици!
  Rides и Анджелина. Такова голямо момиче - високо два метра и сто и тридесет килограма тегло. В същото време не дебела, с залята мускулатура и крупа на впрегнат кон. Той много обича мъжете. Мечтае да имаш бебе. Но досега не е работило. Много хора просто се страхуват от това. И много агресивно момиче.
  Не мъжете й питат, а тя самата нагло иска. Без срам и срам.
  И тя го обича. Бъдете активна страна.
  В същото време Анджелина е прекрасен войн. И тя постигна много страхотни неща. Виктория командва техния батальон.
  Той също хвърля граната с бос крак и вика:
  - Ще има светлина над страната!
  Вероника хвърля лимон с бос крак и прошепва:
  - Слава на Великата руска империя!
  Джулиана също хвърля голите си пръсти и реве:
  - За слава на родината на светеца!
  Анна крещи:
  - С неземна тъга!
  И подарък, хвърлен с бос крак, също лети.
  Освен това Анджелина вие. Хвърля и цял куп гранати с боси крака.
  И юнашкото момиче реве:
  - В името на Белия Бог!
  Виктория също изпрати граната с голите си пръсти и извика:
  - В името на Христос!
  И направи няколко изстрела.
  И Анджелина започна да драска от автомат. Тя беше много добра в това.
  Накратко, момичето е звяр.
  Вероника изпищя от апломб:
  - Всъщност аз съм Супермен!
  И хвърли граната с бос крак.
  Юлиана също стреля. Уби нацистите.
  Туитирано:
  - Слава на Русия!
  И с бос крак изстреля граната.
  Анна също изпищя:
  - За светата Русия!
  Анджелина пусна цяла кутия срещу нацистите. И тя го взе, изрева от неистов гняв:
  - За Сварог!
  Виктория го взе и изскърца:
  - За нова система!
  И тя хвърли граната с бос крак!
  Вероника блееше:
  - За мускулите от стомана!
  И тя стреля и с граната с боси пръсти.
  Джулиана също го взе и изскърца:
  - За любов и магия!
  И боси крака в движение.
  Червенокосият дявол Анна взе и пусна кутия с гранати и изскърца:
  - Извън границите на Марс!
  Анджелина също ще пусне буре с динамит и ще мърмори:
  - За световния ред на Русия.
  И Виктория как лае:
  - За нов път към щастието!
  След това и двете момичета се смеят заедно.
  Наташа продължава да пише...
  Войските на Съветска Русия се движеха по посока на град Краснодар. Олег Рибаченко и Маргарита бяха на преден план. Момчето и момичето вече успяха да станат известни и да се докажат в битки. Те се биеха от първите дни на обсадата на Воронеж.
  Тези деца са наистина герои. Именно те изиграха ролята на явления, които задържаха Воронеж по време на есенните, зимните и пролетните нападения.
  Тогава момче и момиче, също боси и полуголи в студа, легнаха до картечниците.
  Когато си бос в студа, руските богове ти дават феноменална сила и ти си способен на големи чудеса.
  Момчето и момичето започнаха да стрелят с картечници по настъпващите японци. И го направиха изключително добре. Каквото не е изстрел, то попадение. Такова чудо правеха полуголи, боси деца в студа. И именно благодарение на студа и факта, че босите крака са в контакт със снега, руските богове Демиург им се притекли на помощ.
  Олег Рибаченко, стреляйки и, косейки нацистите, чурулика:
  - Верна Лада, помогни ни!
  Маргарита, това смело, златокосо момиче, унищожаващо нацистите, също иззвъня:
  - Злите врагове ще бъдат победени!
  Момчето Олег хвърли граната с бос крак, разпръсвайки нацистите, изсъска:
  - Слава на Отечеството - майка ни!
  Маргарита също изстреля граната с бос крак и изскърца:
  - Враговете ще се мотаят около кофата!
  Момчето и момичето се биеха с колосална свирепост. Имаха толкова много воля, сила и характер, че човек можеше само да се чуди.
  Олег Рибаченко, стреляйки, изпя:
  - Слава на Сварог!
  Маргарита, стрелба, издадено:
  - И Всемогъщото семейство!
  Младите воини бяха страхотни и прекрасни!
  Олег, изпращайки куршуми от картечница без пропуск, издаде:
  - Отечеството е зад нас, Белият Бог е с мен!
  Маргьорит изчурулика ентусиазирано:
  - За да загине врагът на Родината в тежки агонии!
  И момичето показа дългия си език.
  Олег, смазвайки нацистите, изпищя:
  - Нека бъде слава на Земята!
  Маргарита се съгласи с това:
  - Нека бъде слава!
  И покосиха нацистите.
  Деца покосиха германците със стотици и хиляди. Катереха се и буквално хвърляха трупове по всички подстъпи.
  Олег се изкикоти и отбеляза, унищожавайки нацистите:
  - И Черният бог помага в битка!
  Маргарита ентусиазирано се съгласи:
  - За нас и Чернобог!
  И с бос крак как се изстрелва граната.
  Олег Рибаченко изпя:
  - Хиляди хиляди...
  Маргарита, смазвайки фрица, добави:
  полк след полк...
  Унищожавайки момчето терминатор, той изпищя:
  - Ще бием японците от картечница!
  Момичето Терминатор ентусиазирано добави:
  - Нашите герои са красиви!
  И пак граната хвърчи от бос крак.
  Олег Рибаченко изпищя:
  - Право е момичето, красавицата на шефа!
  А момчето също хвърля граната с бос крак.
  Детето трябва да се каже, че е красиво и много мускулесто. И как се бори.
  Маргарита възкликва, унищожавайки нацистите:
  - За светата Русия!
  И граната, хвърлена с бос крак, лети.
  Олег добавя:
  - За руските богове!
  А също и граната, изстреляна от бос крак на момчето, лети. И разпръсква противниците.
  Маргарита, унищожавайки нацистите, шепне:
  - За слава на Родината на боговете!
  И си изплези език!
  И отново граната, хвърлена от босия крак на момичето, се разправя срещу нацистите. И картечниците стрелят.
  Олег, реже врагове, чурулика:
  - Героите на Отечеството събират тревога.
  И отново дава ред.
  И хвърлената от момчето граната лети.
  Маргарита също смазва врага и съска:
  -За светата Русия!
  И сега граната лети от хвърляне на бос крак на момичето. Разпръсква врага във всички посоки.
  Олег, стреля, и почти всеки куршум лети към целта, пее:
  - Родината ми...
  И пак с бос крак граната срещу нацистите.
  Маргарита, унищожавайки нацистите, изпищя:
  - Горда и сладка!
  И от босия крак на момичето се втурва граната.
  Олег Рибаченко, стреляйки по врага, добавя:
  - Родината ми...
  Момичето, стреляйки яростно, добавя:
  - Ти си венецът на ума!
  И отново от босия крак на момичето излита смъртоносна граната.
  Планината Голямо седло е буквално осеяна с труповете на нацистите. Нацистите я обляха с кръв.
  Тогава момчето и момичето бяха озарени с неувяхваща слава, но планината Голямата седловина не беше подарена.
  И сега те се бият като гиганти все още на земята на Съветска Русия ...
  При търкаляне се появяват вълни цунами. Което пада върху позициите на руските войски. Но те храбро отразяват натиска на врага. И да покажат героизма си.
  Олег стреля и чурулика:
  Винаги ще бъдем верни!
  И пак от босия му крак излита граната. И разбива нацистите.
  Маргарита също стреля. И той го прави много, много уместно, като казва:
  - Русия няма да се огъне!
  А също и граната, изстреляна с бос крак, удря нацистите.
  Децата Терминатор управляват и педали.
  . ГЛАВА Љ 9
  Битката на всички фронтове кипи като рев на вулкан.
  А обладаният фюрер е явно недоволен от хода на войната.
  Хитлер възмутено измърмори:
  - Толкова години ми обещаваш победа! И все още я няма и я няма! Става наистина страховито!
  Майнщайн уверено отговори:
  - Но моят фюрер... Руснаците копаха много дълбоко.
  Фюрерът изрева:
  Така че ги изкопайте! Трябва да сложим край на страданията на германския народ и да сложим край на войната!
  Майнщайн красноречиво каза:
  - Руснаците не са против света... Има какво да се мисли!
  Хитлер категорично каза:
  - Мир в никакъв случай няма да има! Само победа! Трябва да сложим край на болшевишката зараза веднъж завинаги!
  Майнщайн се съгласи с това:
  - Да, трябва да довърша моя фюрер! Ние правим всичко възможно да запазим кръвта на арийците. И обикновено напредваме в жегата, така че арабите и негрите да вървят напред. Това е нашето кредо!
  Фюрерът строго нареди:
  - Напред по река Дон... И в същото време би било хубаво да вземем Тихвин и да удушим Ленинград в двоен пръстен на блокада!
  Майнщайн кимна в знак на съгласие.
  - Би било хубаво мой фюрер! Никак не е зле!
  Хитлер, оголил зъби, изсъска:
  - Ще бием по диагонал!
  Междувременно клаксона прозвуча. По случай празничните забавления: гладиаторски битки.
  Фюрерът изръмжа:
  - Ние сме родени, за да сбъднем една приказка! И все пак трябва да бъдете икономични!
  И наистина на арената влязоха три чернокожи момичета, в набедрени превръзки, с голи гърди и боси. Въоръжен с тризъбци и кинжали.
  Срещу тях бяха изведени три красавици с бяла, но мургава кожа. В случая еврейски.
  Също почти гол, само по тънки гащички. Въоръжени с мечове и малки щитове.
  Хитлер много обичаше, когато момичетата се бият. Но той не обича, когато белите момичета умират. Затова на ринга бяха изведени чернокожи, евреи, цигани - тези, които не съжаляват да пуснат. Понякога се биеха и руски пленници.
  Като цяло фюрерът донякъде промени отношението си към славяните. Светлокосите и красиви славянки започват да се женят за германците. При това като втора, трета и четвърта съпруга.
  Полигамията е узаконена в Третия райх. Освен това имаше остър недостиг на мъже. Освен това, като се жени за красиви блондинки от други нации, фюрерът очакваше да увеличи броя на Volkdeutsche. Като цяло германците са твърде малко, за да управляват света. Така че трябваше да вземем всички.
  Много поляци получиха германско гражданство. Като германци са записани и славяни с арийски черти.
  Изкуственото осеменяване се използва активно от най-генетично надарените мъже. И се правеше много активно.
  Самият Хитлер мисли за мир на изток. Но той беше упорит. Освен това САЩ и Великобритания скоро ще имат атомна бомба и не е толкова лесно да се обърнеш срещу тях.
  Боси и стройни момичета: черни и бели се борят. Битката започна.
  Фюрерът попита Шпеер:
  - Кажете ми, министре, защо има достатъчно роби, но няма победа?
  Главният оръжейник честно отговори:
  - Защото квалификацията на работната сила е ниска. Африканците са трудолюбиви, макар и под принуда, но зле обучени. Следователно не всичко е толкова просто с технологията.
  Хитлер нареди:
  - Робите трябва да бъдат обучени! И не им щадете камшици и печки. Изобщо, крайно време е да се сложи край на руснаците. Какво не ти върши работа там?
  Шпеер каза красноречиво:
  - Ново оръдие за високо налягане, ни дава огромно превъзходство на бойното поле. В това отношение ние сме по-силни от всякога. Плюс ново поколение пирамидални резервоари. Техниката се подобрява, милорд. И победата е близо!
  Фюрерът кисело отбеляза:
  - Не дай Боже... Но това не е първата година, която ми казвате!
  Шпеер отбеляза:
  - Руснаците стържат последните резерви. Почти не са останали мъже. Имаме Африка и арабите и разбира се Европа. Ще ги уморим от глад. Те тривиално нямат достатъчно население срещу нас. Така че победата е неизбежна и времето е на наша страна!
  Mainstein сметнал за добре да добави:
  - Турция също засилва военните действия, като получи много оръжия от нас на кредит!
  Фюрерът запази мълчание и погледна сцената на битката. Евреите се биеха по-хармонично. Една черна жена вече е убита. Вторият получи няколко рани и беше на път да падне. Ъъъ, би било по-добре да пуснем лъвове върху тях или крокодили.
  Хитлер отбеляза доста остро:
  - Турците не са достатъчно активни. Това е факт. Те ще трябва да бъдат стимулирани. И изобщо защо няма стратегически пробиви?
  Майнщайн увери фюрера:
  - Тази година Кавказ ще бъде нашият голям. И с него войната ще върви по различен начин. И Сталинград ще бъде превзет от нас. Сигурен съм в това. Създадохме много мощни газови оръдия, които ще решат изхода на битката.
  Фюрерът изрева:
  - Няма да стане - отговаряй с глава!
  Междувременно воините атакуват нацистите, действайки с колосално отчаяние.
  Батальонът от момичета уверено се бори срещу нацистите. Момичетата отбиваха всички атаки, стреляха, хвърляха гранати с боси крака и пееха:
  Нека се прослави свещената земя,
  Скъпа моя скъпа планета...
  Народът на Русия е приятелско семейство,
  И не тъпчете Отечеството с ботуши!
  
  Нека мъдрият Николай в Русия,
  Той ще издигне страната си до самите звезди...
  Той е православен, суверен на света,
  А да спечелиш е кралският елемент!
  
  Русия е родината на боговете,
  Има най-добрите войници във вселената...
  И жените ще готвят пайове,
  Със своята сила в битките непроменена!
  
  Нека нашите руснаци прославят славния път,
  Което сочи пътя без ръбове...
  Никой не може да ни отклони от пътя,
  Няма да отдаваме почит на неверниците!
  
  Величието на Русия е голямо,
  Тя е красива и ужасна за враговете...
  Има руски път и силно гребло,
  Просто е опасно да се спори с Отечеството!
  
  Нека Русия, да я знае правилно, да процъфтява,
  Постигнете нещо, което не можете да измерите...
  Изпити, сдаване, само за пет,
  Тъй като вярваш на Род без граница!
  
  Нека носим царската вяра,
  До най-отдалечените подстъпи на Русия...
  Ние, момичетата, не сме повече от двадесет,
  Но ние вярваме, че всички бойци са по-красиви!
  
  Не, руският гръб няма да се огъне,
  Острието на враговете на войниците няма да победи ...
  Сатана няма да управлява Русия,
  И тялото в битка само расте по-младо!
  Берлин е лесно бойците вярват, че ще вземем
  С една мечта, която е окрилена...
  Ще смажем всички противници наведнъж,
  И повярвайте ми, възмездието очаква различни ханове!
  
  И Исус, и Бог Свети Сварог,
  Русия е много скъпа на рицарите...
  Зад нас е най-добрият Бял Бог,
  В името на нашата майка Русия!
  Момичетата пяха и хвърляха гранати по нацистите.
  Виктория хвърли лимон с бос крак и запя:
  - В Русия момичетата са бойци!
  Тук Вероника пусна смъртоносен подарък с голия си крайник и издаде:
  - А ние сме супер класови воини!
  И избухна от картечница. Тя покоси няколко редици нацисти.
  Юлиана, красиво момиче, също даде ред. Тя отсече нацистите ... И тя изпя зъбите си:
  - Планетата ще познае величието на руснаците!
  И блести с остри зъби!
  Красивата и огнена Анна също пусна граната. Тя разпръсна нацистите и изпищя:
  - За един нов свят! Сега ти си моят идол!
  И как трепти бос крак!
  И великолепната Анджелина също ще вземе и ще изстреля граната. И разпръснете всички противници.
  Това момиче-воин е много здраво. И просто истинска богиня. Тя има такава енергия.
  И воинът изрева:
  - Слава на Родината и на нас!
  Виктория го взе и изсъска, стреляйки от ръка:
  - Нека Родината ни бъде на върха на успеха!
  И бос крак хвърля граната. Което лети и унищожава всички.
  Вероника също стреля и много успешно убива генерал измежду благородните нацисти.
  И граната, хвърлена с бос крак, лети. Фашистите падат.
  Момичето крещи:
  - Само мъртвите се съмняват във величието на Русия!
  И покажете перлени зъби!
  Джулиана с готовност потвърждава:
  Ние сме най-силните от всички! Бяхме вчера, ние сме днес!
  Червенокосата Анна ентусиазирано добавя:
  - И ще го направим утре!
  Граната, хвърлена с бос крак, разкъсва противниците.
  Анджелина пусна цяла кутия с миди с боси крака и издаде:
  - Бъдещето е наше!
  Руската, по-точно съветската армия щурмува Краснодар.
  Отпред вървяха момче и момиче: Олег и Маргарита.
  Деца унищожават нацистите и напредват към бившия императорски дворец, който някога е принадлежал на Романов. Майнщайн, най-известният фелдмаршал на Хитлер, тържествено обяви, че няма да напусне столицата и ще остане там завинаги.
  Олег стреля по германците и хвърли граната с бос крак, скърцайки на себе си:
  - Русия никога няма да се предаде!
  Маргарита също пусна лимон с бос крак и изграка, оголивайки зъби:
  - Победи или умри!
  И батальон момичета да пробият до двореца, където се укрива фелдмаршал Майнщайн. Всички момичета бяха униформени, останаха само гащички. И такива почти голи хора се бият като героини.
  Виктория хвърля граната с бос крак и изскърца:
  - Николай, ти си микадо!
  Вероника също пусна подарък на смъртта с голия си крайник и чурулика, оголивайки зъби:
  Нашият крал е най-добрият!
  И как блести като перли! И такова зашеметяващо момиче.
  Джулиана също цвърчи от наслада и пуска граната с бос крак:
  - Аз съм победител в психологията!
  И тя си показа езика.
  Унищожава нацистите.
  Анна също стреля, тази червенокоса дяволче. И го прави толкова добре. Коси нацистите.
  И реве с върха на дробовете си:
  - Слава на моята света страна!
  И оголи зъби!
  Анджелина също е героична жена и ще пусне цяла кутия експлозиви.
  И нацистите летяха във всички посоки.
  Момичетата преминават в настъпление, смазвайки противниците. Постигане на осезаем успех. Те усещат страхотна грация, неуморен натиск и липса на слабости. А голите гърди са най-добрата гаранция за непобедимост и непотопимост.
  Виктория, отрязвайки нацистите, чурулика:
  - Ръце от дъб, глава от олово!
  И хвърля граната с бос крак. Разпръсква нацистите.
  Валентина също стреля.
  Смазва германците. И ги разбива на парчета.
  Все по-близо и по-близо до двореца. И бос крак хвърля граната.
  Изплашените нацисти се предават. Разпадане.
  Момичето Терминатор казва:
  - Перун да бъде с нас!
  Джулиана е прекрасно момиче-терминатор, което се застрелва и унищожава фашистките милитаристи. Тя оголи зъбите си.
  Момичето изхриптя:
  - Ние сме героите на най-великата Русия!
  Момичето хвърли граната с бос крак. Разпръсна врага.
  Джулиана го взе и пак запя:
  - Научи Суворов да гледа напред! И ако се изправите, стойте до смъртта си!
  И тя се ухили.
  Огнената Анна също пееше и лаеше:
  - За нови граници!
  И добави с усмивка:
  - И ние винаги сме напред!
  Анджелина, героичното момиче, също се втурна към врага. Разпръсна имперско-нацистката охрана и изпищя:
  - За постиженията на епохата!
  И отново хвърлените с боси крака гранати летят.
  Момичетата притискат врага. Те помнят героичната защита на Воронеж и Сталинград, която няма да бъде забравена от векове.
  Е, добре, как може такава армия да загуби в реалната история и дори от нацистите?
  Това е срамота.
  Виктория хвърля граната с бос крак и подсвирква:
  - За руската граница!
  Вероника също изстреля нещо смъртоносно с бос крак и отчаяно изскърца, оголивайки зъби:
  - За нови постижения!
  И тя се обърна към нацистите.
  И тук Юлияна също как ще вземе и ще бие. И тогава тя го взе с бос крак и изстреля граната.
  И тогава тя изпя:
  - Няма да се поддадем на вражеската диктатура!
  И оголи лицето си!
  Красиво много младо момиче с фигура на спортист. И много смело.
  А Ана е като юмрук срещу нацистите. Той ги смачква и хвърля граната много ловко с бос крак.
  И разпръсква врагове, сякаш бутилките отлетяха от топката.
  Момиче реве:
  - Шоколад, това е нашият начин!
  Ана наистина обича шоколади. И при царя пазарите са пълни със стоки. Какво може да се каже за цар Николай? Не дай Боже царят-губещ пред очите ни да се превърне в велик. И всичко, което е необходимо за това, е момичетата да се бият по фронтовете.
  И няколко деца-герои, които не позволиха на нацистите да завладеят планината, Високосная и Голямото седло. Когато съдбата на Високосная беше решена.
  Така Руската съветска империя беше разбита.
  Анджелина също пусна цев за убийство и събори външната стена на императорския дворец с картечници.
  Сега момичетата вече тичат из стаите. Решаващият повратен момент във войната е на път да настъпи.
  Виктория ентусиазирано казва:
  - Вярвам, късметът ме чака!
  И пак хвърля граната с бос крак.
  Вероника, водеща смъртоносен огън. Бродиране на противници, туитове:
  - Определено имам късмет!
  И отново лети граната, изстреляна с бос крак.
  И тогава е Юлияна, като чифт вързани бомби, изстреляни от босите й крака. И унищожи опонентите.
  После избухна в смях:
  - Аз съм кометно момиче.
  И отново изхвърля огнените езици на смъртта.
  И тогава Анна, това момиче-терминатор, вече се втурва. Как взе всички и размаза. Просто страхотно.
  Воин, който е истински демиург на битката.
  И изскърца на себе си:
  - Нашият екипаж, там е най-високата смелост!
  И тогава се появи Анджелина. Толкова готино и остро. Той заразява всички с неистовата си енергия. Способен да победи почти всеки враг.
  И воинът оголи перлените си зъби. И са по-големи от кон. Ето го момичето.
  Анджелина се закиска и извика:
  - За патладжани с черен хайвер!
  И момичетата извикаха с пълна сила в хор:
  - Ябълкови дървета ще цъфтят на Марс!
  През юли 1947 г. боевете се възобновяват на съветско-германския фронт. Германците настъпват по Дон. В същото време те все още се опитваха да превземат Воронеж.
  Четирите момичета се бориха смело и проявиха героизъм.
  Те стреляха направо.
  Тук Наташа хвърли граната с бос крак, разпръсвайки нацистите. И изръмжа:
  - Слава на героите на Русия!
  Красива, много извита четворка от момичета. Свалиха сутиените си и оголиха гърдите си. А зърната са толкова ягодови, апетитни.
  Води много добре насочен огън и Зоя. Той коси нацистите и пищи от наслада:
  - Аз съм световен шампион!
  И също така хвърли граната като бос крак. Нацистите се разпръскват в различни посоки, като вълни от падащ метеорит.
  Да, Зоя обича да убива!
  И тогава Августин гори. Освен това стреля много точно. Унищожава Фриц.
  И пак граната излита от босия й крак. Разбива нацистите на парчета.
  Светлана също заковава фрица. И той пее:
  - Аз съм горещо момиче! Ще смачкам всички на парцал!
  И голите й пръсти хвърлят разрушение.
  Момичета, разбира се, дори много! Красива, цъфтяща, смела.
  И германците забавят настъплението. Въпреки че артилерията работи активно. Което е страхотно! Просто най-висшият пилотаж на гросмайстор.
  Наташа стреля... И пред очите й проблясва сцена на мъчение.
  Немците хванаха комсомолка. Съблечете я гола. И го сложиха в казан с вода. Под него запалиха огън. Започна да готви жив. Момичето изпищя от непоносима болка. Нацистите я оставиха да изскочи от котела.
  След това охладиха водата и отново я хвърлиха и започнаха да я нагряват. Така те сготвиха момичето няколко пъти.
  Ето ги чудовищата... След това обесиха момичето на стелажа и я изгориха с нажежен прът. Измъчвани до смърт красавици.
  Е, как да не си отмъщаваш.
  Наташа хвърля граната с бос крак, разпръсква фрица и се усмихва на себе си.
  Това е толкова страхотна красота.
  Момичето казва:
  -Ще е яко!
  Зоя също даде ред. Убиха фашистите. Тя отсече нацистите и техните наемници.
  Тогава тя отново хвърли граната с бос крак и изчурулика:
  - Великолепна четворка и вратарят!
  След това битката продължи с натиск и образи.
  Червенокосата Августин изстреля граната с бос крак. Разпръсна нацистите, напои много хора с граната. И всички тези Фриц.
  Тогава тя изрева:
  - Аз съм олицетворение на Родината!
  И момичето се представи като изнасилено. Колко хубаво и готино! И тя бие нацистите за себе си. Момичето е просто супермен. Най-готиният от всички и постоянно зареждан за победа.
  Светлана също е очарователно момиче. Тя направи добре насочен завой и покоси нацистите. И после как хвърля граната с боси пръсти. Как да разбием Fritz.
  И такава блондинка ще уреди. Всички косят с един изстрел. И той чурулика, оголвайки зъби:
  - Ще има вечна светлина и зора!
  Момичета тук и такъв пасаж. Забележителни воини - висш пилотаж.
  Наташа подсвирна. Тя хвърли граната с бос крак и изсъска:
  - Страхотно момиче съм!
  Въпреки че това е нескромно твърдение, то е отчасти вярно. Тези воини са сладки.
  И също много красива. С искрящи очи и перлени зъби.
  И те се бият славно, хвърляйки с боси крака разбиващи предмети.
  Но победата над нацистите е изключително трудна. Това е като да удряш стена.
  Зоя го взе и стреля по нацистите. И тя ги покоси, сякаш гигантски кон беше копито, събаряйки тревата.
  Тогава момичето хвърли граната с бос крак и изгука:
  - Аз съм такава мечта на милиони!
  И тя си показа езика. Това е момиче - истински терминатор. Всички ще бъдат повишени и разкъсани на парчета. И рязане без никакво съмнение с висока скорост.
  Зоя го взе и запя:
  Войникът винаги е здрав
  Войникът е готов на всичко!
  Августин също хвърли граната с бос крак. Тя подхвърли фашистите и издаде апломб:
  - И прах като от килими, избиваме от пътя!
  Светлана, снимайки, добави:
  - Не сменяйте крака! Лицата ни блестят! Блестящи ботуши!
  Воини, както виждаме в пълно облекло. И момичетата нямат нужда от обувки. Те са в състояние да изтрият всички на прах или прах, такъв сив цвят.
  Наташа, стреляйки по нацистите, си помисли. Наистина, защо е невъзможно да успееш без измама? Тук Сталин, например, взе и взе властта с измама. Обещал на Зиновиев и Каменев златни планини, но сам ги застрелял.
  Логично ли е да се направи така? По-точно, просто е логично - не можеш да лъжеш, не можеш да живееш!
  Наташа хвърли граната с бос крак и изгука:
  - Аз съм голяма звезда!
  Зоя също стреля. Разбрах го и изчурулика:
  - И аз съм страхотна!
  И една граната, хвърлена с голи пръсти, лети. И как го разбират фашистите. До най-големите сливици.
  И Августин стреля. И удря много добре. И тя победи фрица, сякаш с удар от чук.
  И бос крак също хвърля граната много известно.
  Августин изпищя:
  - Не се събуждай добре, докато е тихо!
  И отново даде добре насочен завой.
  Светлана отново се разби. Убиха фашистите. И промърмори:
  - Аз съм супер момиче!
  И блести с очи и скърцай с глас!
  Да, това са такива момичета, че не бива да си слагате пръст в устата с тях - ще хапят!
  Наташа, стреляйки, каза:
  - Започнаха да говорят, всичко за дълголетието.
  Зоя, хвърляйки граната с бос крак, добави:
  - Решихме да изчакаме малко, докато смуче кръв...
  Августин хвърли граната и изчурулика:
  - Вкусно за трети!
  Светлана пусна подаръка на смъртта с боси пръсти на краката си и изпищя:
  - О, готина съм!
  През юли германците почти окупираха Воронеж и спряха. Настъпи временно спокойствие.
  . ГЛАВА #10
  Но Червената армия се опитва да контраатакува.
  Олег Рибаченко, който все още изглежда като момче на около дванадесет, и момиче, което също изглежда на същата възраст като Маргарита, изпреварват руските съветски войски.
  Те се застрелват. Зад раменете са чанти с гранати.
  Олег стреля по германците. Окосиха куп.
  Той хвърли граната с бос крак и изскърца:
  - Аз съм терминатор, на колене.
  Маргарита също хвърли граната с бос крак и добави:
  - Враговете на Русия ще пометя от лицето на земята!
  Момчето и момичето се втурват към себе си и раздробяват противниците. Те са искрящи и най-готините в света.
  Олег, вечното момче, стреля по германците и пее:
  - Ще ви измете като глухарчета! Ние сме терминатори, а не момчета!
  И пак хвърля граната с бос крак.
  Маргарита също забива и казва:
  - Ние сме готини шампиони! Русия е зад нас!
  Момчето и момичето отиват и вървят напред. Те имат толкова много вълнение и огън. А германците буквално рисуват под копита.
  По-точно боси, детски крачета.
  Олег стреля и убива врага с всеки куршум.
  Да, момчето, изглежда, не е толкова лесно да се спре. Той е истински и истински терминатор.
  Маргарита отново хвърля граната с бос крак и изскърца:
  - Аз съм велик! Ще стана международен шампион!
  И да се смее на себе си...
  Междувременно момичетата се бият. Има повече женски дивизии.
  Идва целият батальон. Боси момичета по бански. Такъв оскъден бански в стил бикини. И блестят голи, кръгли токчета на красавици. Прекрасни воини.
  И стрелят по немците. Но воините влизат в ръкопашен бой с германците. Как се вършеят.
  И как се бодят с щикове! Ето ги момичетата!
  Просто страхотно.
  Момичетата бият германците с боси крака и се хилят месоядно. Ето ги воините. Момичета от най-силната позиция. Така се вършеят кайзеровите войници.
  И те бият себе си. И те идват...
  Има такива воини от супер класа. И всички боси и почти голи. И скачат на себе си. И се бият с боси токчета. Ето ги момичетата - всички момичета момичета.
  Виктория се бори напред. Все още изглежда като момиче и е много слаба. Той си пробожда германците и пее:
  - Бог да пази краля! И разкъсайте цялата измет!
  Да, момичетата тук са на първо място.
  И красавицата Вероника се вижда. Също и блондинката се кара.
  А великолепната Юлфи е момиче, станало генерал, след като погреба съпруга си. Юлфи изглежда страхотно. Тя много обича мъжете и без никакви предразсъдъци влиза в контакти с тях.
  Всъщност сексът удължава живота и е много полезен за жените. Той ги подмладява.
  Анна също се бори, и то с червената си буйна коса.
  А също и възхитителната Анджелина - воинът е просто супер.
  Тоест цялата кралска или по-скоро сталинистка гвардия. Пълен набор от красоти. Те са толкова прекрасни и секси.
  И разбиват германците. Натрошете ги на прах. Смелете костите и накъсайте месото.
  И германците бягат от натиска им. Те търпят поражение след поражение - макар и в местен мащаб.
  И така като цяло, докато имат инициативата.
  Германците настъпват на юг по Дон.
  Герда и Шарлот се бият в най-новия танк за двама с формата на пирамида.
  И се бият доста добре. Немската машина е оборудвана с пистолет за високо налягане. Калибърът е само 75 мм, но това е достатъчно поради високата начална скорост на снаряда. И в резултат огромен товар с боеприпаси. Момичетата в резервоара си легнаха. Машината е много маневрена с газотурбинен двигател.
  Герда стреля по съветския танк и пее:
  - Аз съм такава дива вълчица, никога не съм била в чужбина!
  И той се смее, потропва с бос крак по джойстика.
  По нищо не отстъпва и червенокосата Шарлот.
  Също супер момиче.
  Той се стреля и натиска бутоните на джойстика с босите си пръсти.
  Прекрасен воин.
  Червенокосата, докато стреля, попита Герда:
  - Как мислите, ще бъде ли окончателно забранено християнството?
  Русокосият терминатор каза категорично:
  - Мисля, че ще стане!
  И оголи лицето си!
  Като цяло воините са страхотни в стрелбата. Тук Герда се блъскаше с боси пръсти. И изчурулика:
  - Ние, арийците, не трябва да вярваме в еврейската Библия, проповядваща пацифизъм.
  Шарлот се съгласи с това:
  - Точно така, не ставаше! Ние сме най-добрите в света!
  Червенокосата отново изпрати смъртоносен снаряд с босите си пръсти. Катастрофира съветска кола.
  Битките са изключително брутални. В същото време съветските момичета са най-добрите.
  Тук Наташа беше принудена да прекъсне. Фашистите отново са в движение. По-точно чернокожи и араби. Нацистите набират войници в Африка и Азия и ги хвърлят на съветски позиции. Всички се опитват да смажат числата.
  Наташка ловко хвърля граната с бос крак и казва:
  - Величието на Сталин ще бъде за векове!
  Зоя дава опашката. Той също хвърля бос крак към противниците. Нокаутира нацистите и казва:
  - Страхът е непознат за красивите воини!
  Червенокосият Августин също стреля. И много подходящо. И докато казваше:
  - Да, в нашето Отечество и сърцето живее!
  И също хвърля граната с бос крак.
  Светлана, стреляйки, казва на красавиците:
  - Ще таксуваме на проклетите нацисти!
  И от него лети граната, изстреляна с голи пръсти. Като цяло момичетата тук са от най-високата пошиба.
  Наташа, стреляйки, чурулика:
  -Нека тази война бъде последна!
  Зоя ентусиазирано добави:
  - Сатана няма да царува.
  През юли германците настъпват по Дон и вече наближават завоя. Тук битките бяха в разгара си. И няма да разположите ударната сила, както трябва. Воронеж стана странична точка за войната. Наистина, за какво се притесняваш?
  Започна обстрел и започна да заспива с пясък и фрагменти. Щурмовиците летяха. Бяха много и всички бяха досадни като мухи.
  Момичето изрази:
  - Влечугите пълзят като досадни мухи.
  И тя хвърли граната с бос крак, като събори с нея немски реактивен щурмови самолет.
  След това и Зоя направи същото. Тя също хвърли граната с бос крак и повали фашиста.
  Туитирано:
  - Аз съм боса мечта и просто голяма красавица!
  И отново воинът се обърна.
  Червенокосият Августин също влезе без проблеми. Тя блъсна кола с бос крак с граната. Тя го разби на парчета. Които се разпръснаха по цялата област и руините на Воронеж.
  И тогава още по-трудно...
  И Светлана ще го вземе и ще хвърли граната с боси пръсти. И той ще унищожи всички противници без никакви проблеми. Така става, сякаш в ковчег - тъпо и без излишен антимон.
  Германците загубиха твърде много в битките за Воронеж и отново взеха почивка.
  Поиграл се малко. Видях един немски щурмови самолет. И тя го взе и хвърли граната по него с бос крак. Разбиващият се обект полетя във висока дъга. Той кацна точно в немската кола, като я разцепи на парчета. Тогава русокосият терминатор каза:
  - Аз не съм твоя кукла!
  След това воините единодушно се обърнаха по корем. Блеснали боси токчета.
  Идва юли, битки и обстрел. Те засипаха позициите на руските войски със снаряди. И стрелят с мощни оръжия. Нацистите настъпват в района на завоя на Дон.
  Там има воини и герои. Фриц се бият и по дискотеки. Особено красиви момичета: Гертруд и Ева. Те летят с дисков самолет и мачкат руснаците в небето.
  Наташа стреля в небето. Тя свали немски безпилотен радиоуправляем апарат "Рама" -7. И тя каза:
  - Хората ще бъдат щастливи.
  Зоя хвърли граната по немския щурмови самолет с бос крак, който излетя като хищна пирана и изчурулика:
  - Щастие завинаги!
  Августин също пусна дар на смъртта с бос крак и изсъска:
  - Съветското правителство...
  Светлана също хвърли горящ предмет, събори фашиста и изсумтя:
  - Силата е страхотна!
  Но тогава германците си тръгнаха... И момичетата се успокоиха малко.
  Наташа отбеляза с тъжна усмивка:
  - Е, колко време може да продължи тази война!
  Зоя ентусиазирано отбеляза:
  - Станахме по-силни с годините, но изобщо не остаряхме!
  Червенокосата Августин се изкикоти и смаже досадната муха с голите си пръсти:
  - Разбира се, че не! Не остарявайте! Все още съм горещ, както винаги!
  Светлана се изкикоти и отбеляза:
  - Войната като цяло подмладява момичетата. Лидерите идват и си отиват, но момичетата остават млади!
  Наташа отговори с широка усмивка:
  - Подмладихме се - руски богове!
  Зоя се съгласи с това:
  - Да, нашите богове, славянски богове!
  Огненият Августин пееше:
  - Ние живеем на бащината си земя! Децата на Лада са прекрасни деца! И години на крилат кон, Русия в далечните хилядолетия!
  Светлана се изкикоти и отговори:
  - От небето камбаната ще удари - дъждът ще излее пороен! Бягам към детството си - летният дъжд ме следва!
  И Наташа подхвана с ентусиазъм:
  - Следвай ме!
  И воините пляскаха с босите си изсечени крака. Те наистина са способни на такива чудеса. През живота ми не е обърната нито една страница.
  Тук израства цяло поколение воини. Вече се бият в редиците на Червената армия, тези, които са родени почти след началото на войната.
  Ето, например, Андрейка. Босо момче по шорти. Общо тринадесет години, но как се бори? Да, нещастно момче по някакъв начин, което не познаваше света.
  Наташа помаха на Андрейка. Тя погали русата коса на пионера. Вижте колко е загорял, като шоколад. Момичето даде на момчето бонбони. Той промърмори мрачно:
  - Сладкото е лошо...
  Но той все пак изяде храната. Да, някакво момче. Наташа хвана и протегна ръка. Тя погъделичка втвърдения, прашен крак на пионера. В отговор той започна да гъделичка голата подметка на Наташка. Хубаво е да бъдеш докоснат от ръцете на момче.
  Наташа отбеляза:
  - Отглеждаш Андрей! Ако поживееш още няколко години, ще те науча.
  Момчето беше изненадано
  -Какво?
  Наташа се изкикоти.
  - Как да правим любов!
  Андрей изсумтя презрително:
  - Вече го видях!
  Наташа поклати глава.
  - Това, което видяхте, беше чифтосване на животни. И ще те науча красиво и много приятно!
  На 1 август 1947 г. момичетата са открити в окопите. Те се биеха с Фриц. Измина много време от началото на Великата отечествена война. Ето събитието.
  Наташа стреля по нацистите и хвърля граната с босия си изсечен крак, казвайки:
  - За величието на комунистическата държава!
  Тогава тя оголи зъби.
  Тук момичетата се бият, традиционно почти голи. Облечени само в червени, тесни гащи, те се бият и заразяват с ярост останалите бойци.
  И стрелят. И стрелят много добре. Като снайперисти и воини от най-високото космическо ниво.
  Зоя също стреля. Той коси нацистите и чурулика:
  - О, моя родина и голямо семейство!
  И хвърля граната с бос крак. Прекрасно момиче като цяло.
  А косата й е с цвят на златни листа.
  По едно време Зоя беше измъчвана от нацистите. Първо ме заведоха в една хижа и ме съблякоха до шорти. Те започнаха да усещат, да се катерят с ръце в чувствителни места. После ме биеха с гумени маркучи. Биеха ме и по гърдите, и по страните, и по бедрата. Следва най-унизителното - изнасилено с гумена палка. Но чувството е толкова остро. В същото време, заедно с болката, Зоя изпита оргазъм и приключи. Нацистите се засмяха.
  След това отново изнасилиха ръкописната красавица с тояга, а след това сами се заеха с това... Двадесет и пет млади, гладни войници преминаха над момичето. Нека вече не девица, но все пак мъж. Това е едновременно удоволствие и болка. Такива интензивни усещания. Особено ако са изнасилени в петата точка.
  Но поне не бяха бити. Вижда се, че нацистите обичаха да го имат в различни моменти. Не са я обесили. Докато Зоуи накрая избяга. Преди това, между другото, тя беше изгонена в студа боса и почти гола. Но към този момент Зоя вече беше успяла да свикне със студа. И тя избяга само по гащички. И че е воин от най-високия червен пилотаж.
  Аврора също се бие героично. Коси нацистите и пее:
  - Родина, партия, комсомол! Ще има силно поражение за Хитлер.
  А също и как хвърля граната с бос крак.
  Всичко при момичетата е готино и нахално.
  И Светлана също ще вземе и ще тласка. И косете фрица. И с голи пръсти ще постави граната.
  И в същото време реве:
  - За каузата на борбата на комунизма!
  Наташа също стреля, нокаутира нацистите и съска:
  - В името на Отечеството, светецът!
  А граната, хвърлена с голи пръсти, разпръсква нацистите. А момичетата стават все по-весели и си пеят всичко с дива радост.
  Зоя също стреля с точността на Робин Худ. Води огън към себе си и пее:
  - Обичам Русия! Мощна държава! Защо Хитлер не беше унищожен? не разбирам!
  И той също с боси пръсти ще го вземе и ще хвърли граната. И каюк на фашистите.
  Аврора прецака фрица. Тя хвърли лимон с бос крак и изскърца:
  - Но Пасаран! Остър удар!
  И Светлана ще даде реда. Как да помете нацистите. Как да ги накиснете всички и да скърцате:
  - Слава на Всемогъщия жезъл!
  И ще хвърли граната с бос крак.
  И Наташа също ще даде ред. Отсечете фашистите. И хвърля граната с бос крак, скърцайки:
  - Да, името ти да е свято!
  И отново се усмихни. Блестящи перлени зъби.
  И тогава Зоя се поддава. Ще покрие фашистите откровено. И той ще скърца, хвърляйки граната с бос крак:
  - Воин, носейки смърт на всички!
  И отново той ще бъде взривен със смъртоносен взрив!
  А ето и Аврора като лупанет. И убийте. И с голи пръсти ще изпрати дар на смъртта.
  Тогава той чурулика:
  - Слава на доблестните руски войници! Майстори на раменете!
  И Светлана също ще удари нацистите. Как ги коси като сърп и подскача:
  Аз съм воин, който няма да бъде забравен...
  И пак с бос крак, сякаш тичаше върху враговете на Русия. И като граната да лети.
  Момичето, разбира се, помни много. Например как през четиридесет и първата година Фриц принуди две боси момичета да копаят дупка в студа. А момичетата още не са се закалили толкова. И, разбира се, краката им първо се зачервиха, а след това станаха сини от студа. И болеше.
  И чудовищата-фашисти, за да се стоплят, започнаха да бият с бухалки по петите. Момичетата загубиха съзнание. След това те изляха още няколко вани с ледена вода върху тях. Почти уморен.
  За щастие нещастните момичета били прибрани от лечител. Излязоха ги. И дори крайниците не трябваше да се ампутират. Момичетата пораснаха и станаха партизани. Те отмъстиха на нацистите.
  Момчето-пионер Александър Григориевич имаше по-малко късмет. Неговите нацисти, хващайки, се съблякоха. И окачена на решетка в студа. И босите крака на пионера бяха притиснати в блок и седна камък с тегло един център. Момчето хриптеше, протегнато на студа. И фашистите му също го стопляха, донасяйки факла до втвърдено тяло. Това са чудовищата на нацистите.
  Момчето увиснало три дни и три нощи, а на четвъртия ден, неспособно да понесе мъченията, умряло.
  Нашествениците се държаха жестоко...
  Съблечеха и комсомолката Света. Сервирахте голям стъклен буркан. Напълва се с вода и се излага на замръзване. И така, че всички жители да видят как комсомолът замръзва в ледената, покрита с лед вода. Какъв ужас е това.
  Светлана стреля по нацистите и шепне:
  - Фашизмът няма да мине! Слава на Русия!
  Наташа също стреля. Той много точно хвърля граната с бос крак и вика:
  - Да не се лъжем под Хитлер!
  Зоя потвърждава с тържествен тон:
  - Никога няма да легнем!
  И също така открива огън.
  И бос крак хвърля граната.
  Аврора стреля. Да се справя с нацистите и да крещи.
  - Слава на руските богове!
  И пак хвърля граната с бос крак.
  И Светлана стреля много точно. И крещи:
  - В името на живота на Земята!
  И отново хвърля граната много точно с бос крак.
  А фриците останаха без дъх.
  Момичетата отблъснаха нападението на нацистите и дойде следващият ден: 2 август 1947 г. Красавиците отново отблъснаха атаката. Постреляхме малко, после се забавлявахме с мъжете.
  Наташка си спомни как през четиридесет и втората година се скиташе малко по пътищата на войната зад вражеските линии.
  Имаше едно босо момиче в обикновена памучна рокля. Ходенето беше лесно и приятно. Лято, венец е вплетен в бялата, леко златиста коса на Наташа. Голите подметки набождат много приятно камъчета. Краката на момичето са много втвърдени и изобщо не го болят. И дори фрагменти от бутилки не се страхуват от мазоли.
  Наташка отиде при себе си, като разузнавач. Тя е много красиво момиче и това може да се използва за доброто на страната.
  Да съблазнявам някого, да извивам. Четиридесет и второто обаче е трудно за Русия. След първоначалните успехи край Москва, Ленинград, на юг, Червената армия отново започва да губи.
  Съветските войски победиха близо до Харков и удариха котела. И нацистите вече отиват във Воронеж. Разбира се, това не повдига настроението. Момичето, особено сутрин, откъсна листовката.
  Германците току-що обявиха превземането на непревземаемата крепост Севастопол. А малко по-рано те съобщиха за падането в Африка, също на непоклатимата цитадела Толбук.
  Идва едно момиче босо, тъпче с втвърдените си подметки по каменист път и се замисля.
  Какво може да бъде следващото? Ще победят ли фашистите? В крайна сметка силата им е изключително голяма. Да, настроението е развалено. Момичето изчурулика:
  - Сталин живее в сърцето ми,
  За да не познаваме тъгата...
  Отвори вратата към космоса
  Звездите грееха над нас!
  Момичето изведнъж видя момче. Светлокосо, хубаво дете на около десет години. Строен, разбира се, но пъргав, по шорти и с гол торс в шоколад от слънчево изгаряне.
  Момчето се затича към Наташа. Той подсвирна и извика:
  - Фашистите лъжат! Не се притеснявайте, ние все пак ще спечелим!
  Момичето отговори решително:
  - Разбира се, че ще победим! Не може да бъде иначе!
  Момчето кимна и каза:
  - Наташа, знаеш ли, командирът те предупреждава да не ходиш в село Новоселово. Там фриците устроиха засада.
  Момичето кимна в знак на съгласие.
  - Благодаря за предупреждението. Но кой ще достави бележката?
  Момчето предложи:
  - Остави на мен. Те проверяват всички възрастни, дори жени. Но едно дете може да се промъкне.
  Наташа извади бележка от бикините си и я подаде на момчето, но в същото време попита:
  - Ами ако те хванат?
  Момчето, гледайки го право в очите, отговори:
  - Аз като Малчиш-Кибалчиш ще търпя мъчения и ще умра с високо вдигната глава.
  Наташа се усмихна. И тогава тя потъна. Спомних си как двама пионери на около дванадесет години бяха заловени от нацистите. Скъсаха дрехите на момчетата и им вързаха ръцете отзад с тел и ги закараха голи и боси в лютия студ. След това ги прокараха през снега и отново ги закараха в хижата. Караха, докато придружителите им замръзнаха до смърт. На пионерите не им беше удобно, но издържаха. Момчетата са доста силни.
  След това, като видяха, че сланите не вземат пионерите, нацистите започнаха да изгарят децата с огън. И те успяха в това. Когато палачът постави нагорещено желязо върху голите гърди на момчето, момчето възкликна:
  Да живее Сталин!
  След това върху голите, втвърдени подметки на момчето бяха нанесени широки метални ивици, червени от горещината. Жената палач с голямо удоволствие вдишваше през ноздрите си миризмата на печено месо. Пионерът отново извика:
  - Развейте червени знамена над Райхстага!
  И си показа езика. Тогава нацистите изтръгнаха скротума с нажежени до червено клещи. Пионерът почина от болков шок.
  Да, фашистите установиха нов ред.
  Те действаха грубо и жестоко. И мъченията бяха постоянни.
  Наташа отново хвърля граната с бос крак. Разпръсква фрица и чурулика:
  - Да има рай на земята! Рай на комунизма, в който цъфти страната на Съветите!
  Зоя също изстрелва граната с голи пръсти на краката си и чурулика:
  - И слава ще дойде на земята!
  След това момичето прави много добре насочен завой. Нокаутира противниците. И отново оголи зъби.
  И тогава Августин стреля. Нокаутира нацистите и изскърца:
  - За родината! За Сталин!
  И отново хвърли граната с бос крак, разпръсна нацистите. Силно победи воините.
  Не подвеждайте врага.
  Светлана също хвърля граната с бос крак. Оцветява нацистите и скърца:
  - Слава на нашите руски момичета!
  И как се смеят воините. В крайна сметка те са толкова красавици, че всъщност могат да бъдат обявени за конкурс: Мисис Вселена. Гърдите им са толкова пълни и стегнати в същото време. Така че те обичат да правят секс с мъже. Това наистина ги вълнува.
  Особено когато телата опипват и все още прищипват зърната.
  Наташа си спомни как веднъж беше претърсена от полицията. Наистина е класа. Когато мъж с космата лапа пълзи право в утробата ти с пръсти. Колко вълнуващо и приятно.
  Тогава Наташа ги уби всички. Какво друго да правим с полицията? Но този, който я почувствал, тя също изнасилила, вързана за пейка. Толкова е готино да изнасилваш мъже.
  След това Наташа изгори петолъчна звезда на челото на фашисткия съучастник с нажежено желязо. Ето как трябва да се постъпва с нацистите
  Момичетата се разсеяха и започнаха да унищожават нацистите.
  Те вършеят натискащия Фриц. И отби такава неистова и адска атака.
  Наташа пееше, отрязвайки нацистите;
  - Момичета в голяма нужда! Къде си собственика къде!
  Да, вече повече от две години Червената армия няма танк, равен на нацистите, и не е станал по-добър. Напротив, нацистите притискат Червената армия.
  Зоя туитира:
  - Нека Родината ни бъде по космическите маршрути!
  И с бос крак ще пусне лимон. Такова е момичето хрътка.
  Августин стреля по врага, изсъска;
  - Сталин, Сталин, Сталин! Искаме Сталин!
  И ще хвърли граната с бос крак.
  Светлана, снимайки, продължава:
  - За да не могат да ни разбият, вдигнете господаря от Земята!
  И отново хвърли гранатата, хвърлена от бос крак на момичето.
  Наташа откоси няколко реда и издаде:
  - И разбийте Адолф!
  Момичетата все още не са се отказали от възможността да победят нацистите. На 3 август 1947 г. битките са в разгара си.
  В същото време нацистите се опитаха да отсекат от своите бази съветските войски, които нямаха време да отстъпят отвъд Дон. В какво, наред с други неща, те дори успяха леко.
  Герда и нейният танков екипаж, както винаги, са в челните редици на атаката.
  Момичета по бикини и боси. Застрелват се и се бият.
  Има две коли за четирима воини. Компактна и много удобна, пирамидална.
  Герда, използвайки голите си пръсти, натиска джойстика и стреля. И удря доста добре. Откъсване на купола на съветски танк.
  Тогава той казва:
  - Аз съм терминатор със снежен цвят на косата!
  И той се смее неистово... Потрепва се като марионетка.
  Шарлот също стреля. Много уместно удря и рева:
  - И великият Райх, ни казаха не по дрифт!
  И с бос крак, как се бута.
  Дойде 4 август, този път най-горещият ден на лятото. Немски танкове се бият на завоя на Дон. В Сухуми също се водят боеве. Пълен с кръв и разрушение. И лудите не могат да бъдат върнати назад.
  Шарлот и Герда голи в танк. На тях останаха само тънки гащички.
  И момичетата стрелят, пробиват тридесет и четирите танка, които се опитват да пробият до тях, които се втурват като бесни кучета. И много дори тези кучета, да кажем толкова готини. И всички са разбити и разчленени.
  Просто не можете да се доближите до тях.
  А воините са свирепи.
  . ГЛАВА #11
  август 1955г. Красиви момичета се бият с нацистите. Германците натискат Воронеж. Нацистите се опитват да притиснат руснаците.
  Наташка стреля, отрязва в редици. И той хвърля граната с бос крак, разпръсвайки врага:
  - Всичко ще бъде страхотно!
  Зоя също се обръща към нацистите. Окосиха фрица. И хвърляше лимони с боси крака.
  Момичето извика:
  - Хипер е!
  Тук тя също взе Августин и разби нацистите. И тя също хвърли смъртоносна сила с бос крак.
  Момичето изчурулика:
  Да разбием Хитлер!
  Тогава Светлана взе и хвърли смъртоносна граната с боси пръсти на краката си. Момичетата взеха и събориха нацистите, чуруликаха:
  - Това е страхотно!
  Наташа агресивно отбеляза:
  Ние сме супер бойци!
  И отново хвърли граната с бос крак. Това е много красиво.
  Зоя свърши страхотна работа тук. Тогава бос крак, много красиво момиче, го хвърли и победи нацистите:
  - Ще бъдем много готини!
  Тогава огненото момиче Августин го взе и много красиво направи хвърляне с боси пръсти, разпръсна нацистите във всички посоки:
  Всички сме супер момичета!
  Тогава Светлана е много красиво момиче, и то такава блондинка, с боси крака, проблясващи гранати. И момичето взе и извади фрица, много красиво момиче.
  Момиче в бикини. И тя изгука:
  - Момичетата са различни! И много червено!
  Момичетата по принцип са много готини и винаги боси.
  Светлана, например, тичаше боса през цялата война. И през четиридесет и първата година тя се премести през гората. Не й е за първи път. Работила е в детска, трудова колония боса и в лека затворническа рокля до слана. По-късно момичето дори тичаше босо в снега. Значи Августин беше в колонията. Там момичетата можеха да работят почти голи в суровата сибирска слана.
  И това не ги уплаши. И колко е хубаво момичетата да тичат боси през снежните преспи в снега. И че голите пети бяха нахапани от скреж. Не толкова страшно. Голите подметки са покрити с мазоли, а момичетата не са пострадали от ледената кора.
  Много са готини. Боси момичета тичаха и работеха с брадви.
  Момичетата се справиха много добре.
  Момичетата бяха много луди. Отново хвърлят гранати с боси пръсти.
  И разбит от нацистите. Много готини воини, трябва да кажа.
  Момичетата хвърлят боси крака към врага.
  Наташа стреля много точно по нацистите.
  И разби още Фриц.
  Момичето е много хубаво... И много боса и красива Наташа, много агресивна.
  Но за едно момиче е необходимо да се унищожи това, което е интересно.
  Тук Олег Рибаченко и Маргарет Магнитная започнаха да се бият.
  Момчето и момичето смазаха германците.
  Олег Рибаченко изглеждаше като момче на единадесет години. И смаже нацистите. Или такива, които приличат на фашисти.
  Момчето хвърли бос крак към Фриц. Смазан и победен.
  И даде ред.
  И Маргарита много силно удари, че донякъде примижа Фриц.
  И смаза германците. И момичето се бие много красиво.
  И тя много красиво хвърли босия си крак. И съкруши врага.
  Маргарита уби немците много тежко.
  Нацистите напредваха много бързо.
  Маргарита, много смазваща противника.
  Босите крака на момичето счупиха много красиво гръбнака на нацистите.
  Момичетата са толкова агресивни.
  И батальонът тръгва след момчетата. Момичета по гащички и много красиви. Атакувайте германците, и то много ревностно.
  Голите им гърди с рубинени зърна треперят. И момичетата се борят с изключителен натиск. Смазват германците. И нацистките войски отстъпват.
  И сега германците започват да се отдръпват.
  Вероника хвърля граната с боси пръсти. Тя смачка войниците и изпищя:
  - Любовта е живот!
  Виктория направи добре насочен завой. Тя отсече противниците. И хвърли граната с боси крака.
  И тогава тя изчурулика:
  - Родината ни е прославена!
  Тук Юлиана е много красиво момиче и съпругата на генерала, докато взима и пуска граната и гука:
  - Гениален експрес!
  И след това червенокосата Анна. Момичето е толкова готино и необикновено. Намачках фриците, накиснах ги. И една граната полетя с боси крака. И разпръснати противници.
  Тогава тя изчурулика:
  - Света Русия на цар Йосиф Сталин!
  И момичето намига със сапфирените си очи. И оголи зъбите си.
  И след това Олимпиадата: момиче-герой изстрелва цял куп гранати с боси крака.
  И се разпространява във всички посоки на реката кръв с нацистите.
  Все пак един батальон боси момичета, по шорти, е начело на атаката и нокаутира германците.
  Момичетата стрелят много точно, но не търпят загуби. Когато едно момиче е голо и облечено само с бикини, то е практически неуязвимо. И е изключително трудно да се хване.
  Така че германците не удрят момичета нито със снаряд, нито с куршум, нито с осколка. И какво тогава? Борбата си е борба!
  Вероника се застрелва. Удря врага, хвърля граната с бос крак и чурулика:
  - Ще бъде много готина игра!
  А Виктория е воин-командир. Докато разтърсва голите си гърди и излъчва подобие на светкавица с алените си зърна. И тогава бос крак хвърля граната.
  Разбива редиците на противниците.
  Момичето крещи с пълна сила:
  - Аз съм супермомиче!
  И оголи зъби.
  И тогава Джулиан. Също момиче с рядка красота. Как да победим нацистите. По-точно не от нацистите, а от германците, които обаче воюват с Русия или СССР.
  А на трона е царят и председателят, който стана император на Съветската империя. И е страхотно да се съглася. И ще дойде време, когато СССР ще умножи многобройните гербове на съветските републики.
  Юлияна хвърли граната с бос крак и изчурулика:
  - Нека има Сталин в Съветска Русия - светлина!
  Тя намигна със сапфирените си очи.
  И тогава Анна, червенокосият звяр, се бие. И той стреля изключително добре.
  И оголвайки зъби, той казва:
  - Нека има кралски рай на планетата!
  И Олимпия пусна лимон с бос крак. Разпръснаха противници и изскърцаха:
  - Слава на Царя и Отечеството!
  Танковете на Хитлер успяха да превземат завоя на Дон и се обърнаха на югозапад, продължавайки да се движат по реката. Нацисткото настъпление беше сравнително успешно.
  Самата конфигурация на фронта беше в тяхна полза и беше трудно да се прехвърлят подкрепления за Червената армия под германските бомби.
  Освен това дисковите самолети на Третия райх, които са напълно неуязвими, се оказаха много ефективно оръжие и удариха съветските автомобили с ламинарна струя.
  Беше особено ефективен заради огромната скорост на летящите чинии. Което би могло да настигне почти всеки съветски самолет.
  Красивите момичета Гертруд и Ева ловуваха съветски коли на такава дискета.
  Тук по-специално два изтребителя Як-11 атакуваха и буквално ги сплескаха.
  Това са момичетата, те не стоят встрани.
  Гертруд натисна бутона на джойстика с голите си пръсти и изчурулика:
  - Германските богове са най-могъщите в света!
  Ева също управляваше джойстика с помощта на голите си пръсти и, оголила зъби, изрева:
  Ще накиснем всички врагове в тоалетната!
  Момичето все още е нещо. Тук взех, например, пионер. Тя скъса дрехите на момчето и ги закопча за трепетликата с тел. Тогава тя започнала да катеризира тялото на пионера с нажежен до червено покер на кладата. Започна от стомаха, след това се премести към гърдите. Не пренебрегна кръглите токчета на момчето.
  Когато покерът изстина, момичето го затопли отново, а Гертруд повърна клонки.
  След това се смениха и пионерката беше изпържена от партньора си. Русокосата терминаторка Гертруд също изгори бузите на момчето. Накратко, нито една цяла ивица кожа не беше останала при пионера.
  След това взеха и запалиха голям огън, поперчиха момчето, посолиха го и започнаха да ядат.
  Месото е сочно, постно.
  Ева, поглъщайки момчето, отбеляза:
  - Няма да получите допълнителни калории с такава храна.
  Гертруд, облизвайки пръстите си, се съгласи:
  Да, това е качествено месо. Момчето е слабо, жилаво, слабичко. Това е хубаво за ядене.
  Момичетата с удоволствие изядоха своя пионер. Приближиха още двама германци. Присъединихте се към празника. Буквално канибализъм. И толкова вкусно, с подправка за хапване на момче.
  Една от германките, Фрида, отбеляза:
  - Някак си сварихме една бременна жена. И тогава те изядоха бебето в утробата. Толкова е вкусно!
  И момичетата избухнаха в смях. Изтезания и канибализъм, това е яко!
  Те просто, без никакви предразсъдъци, отрязват нещо за момчето и всеки отхапва малко парче.
  След това воините пиели и вино - смесено с авиационен алкохол. Те ядоха сочно месо.
  Тогава воините потанцуваха малко. След това дойдоха още няколко красавици в същите гащички. Започнаха да ядат момчето. Нарязаха малкото му сърце на няколко парчета. И те също ядоха.
  После го взеха и тичаха боси по въглените. Те скачаха, те скачаха. След това се втурнаха към най-близката част. Там те нападнали мъже, чифтосвали се с тях като животни. И беше страхотно.
  Женските са толкова агресивни.
  И сега две момичета гонят съветски самолети. Те удрят Ту-4, което кара бомбите в корема му да експлодират. И всички не спират да се смеят. Прекрасни момичета.
  И как натискат с голи пръсти бутоните на джойстика. Такива очарователни красавици. Те притежават силата на гнева и пламъка на страстта. А голите момичета дават увереност в победата.
  Лоши момичета наистина свалят съветски самолети.
  Гертруд попита Ева с усмивка:
  - Мислите ли, че Библията е Божието слово?
  Момичето отвърна със смях:
  - Не!
  Гертруд попита с очевидна изненада:
  - И защо?
  Ева каза категорично:
  - Защото небето е твърдо! Като огледало!
  И момичетата се засмяха. Изглеждаше изключително смешно.
  Гертруд логично отбеляза:
  Но все пак има Бог!
  Ева се съгласи:
  - Има Адолф Хитлер и неговият пророк!
  И отново воините избухнаха в смях. Те са толкова забавни и дори не са тъпи.
  И обичат да се бият. О, и изнасилва мъже също. Това е тяхното мото....
  Гертруда, сваляйки съветския самолет, изпищя:
  - Моята родина! Ще убия всички за теб!
  Ева със зъби потвърди:
  - Аз също!
  И блести със сапфирени очи. Тези воини са готини. И изобщо не глупав.
  Или може би лошо... И много жестоко. Тук измъчваха една жена на около тридесет и нейния син на около дванадесет - дори не пионер.
  Закачиха и двамата на стелаж. И под боси крака се запали огън. Освен това, за да можете да облекчите топлината, но вашият роднина ще отиде до огъня.
  Или петите на момчето ще се изпържат, после на момичетата.
  А жената е наранена както психически, така и физически. Подпалени са и гърдите на майката.
  Да, те бяха жестоко измъчвани. Момичетата обичат огъня.
  Например, момчетата обичат да измъчват. Дори и напълно невинни.
  Просто ги запали...
  Или потопен в киселина... Друг начин на мъчение. Набийте пионера с нажежена тел и след това го намажете с оборски тор. Това е едновременно болезнено и унизително.
  Пионерите също бяха поръсени с корбит и вар. Е, тези дядовци-терминатори момичета.
  Ева удари три съветски коли и отбеляза:
  - Тука измъчваме хората... И е яко!
  Гертруд, оголила зъби, каза:
  - Особено хубаво е да измъчваш момче!
  Ева се съгласи:
  - Много добре! Но също така е добре да измъчвате момиче!
  Воините бяха толкова щастливи тук.
  Гертруд събори четири руски самолета и изскърца:
  - И ще ни е страхотно!
  И тя си показа езика.
  Момичетата като цяло са толкова красиви на външен вид и бесни отвътре. Едно от мъченията, които са използвали красавиците е. Тук, например, окачвате пионер до краката му до тавана и прикрепяте верига към ръцете му. И получавате електрически. Пионерът трябва да го вдигне с помощта на преса. За да не се счупят мускулите.
  И тогава няма достатъчно сила и отново бие с ток.
  Момичетата също обичаха, когато момчетата въртят колелото. Забавиха малко движението, та ги бият с течение. Много впечатляващо.
  Ева се запита:
  -Дяволът съществува ли?
  Гертруд отговори с усмивка:
  - Във всеки случай - дяволът - ние сме!
  И двамата крадяха както си искат. И лицата ще се покажат.
  Момичетата трябваше да отблъскват полетите на немски щурмови самолети. Русокосата войница хвърли граната с бос крак. И свали немски XE-377. Тогава тя изчурулика:
  - Точност имам - безмилостна!
  Зоя също много точно хвърли граната с бос крак и изскърца:
  - В името на Род! И слава на Русия!
  Тогава момичето стреля.
  И тогава червенокосият Августин също закова. Тя е изключително умно момиче. И с босите си пръсти пусна лимон. Събори немски щурмови самолет.
  След удара се разби във въздуха. И пламтящи отломки започнаха да падат на земята.
  Светлана също уволни базуката си. Тя свали бърз реактивен щурмови самолет на Третия райх. И изчурулика:
  - За слава на Великата руска земя!
  След това босите крака на момичето отново хвърлиха убийствена граната. И много точен.
  Наташа също не е мис. Тя разтърси голите си гърди, блесна с алените си зърна и изскърца:
  - Величието на страната! Ние сме ангели!
  И красавицата показа дългия си език. И толкова мобилен!
  Зоя също се ухили агресивно и изсъска:
  - Врагът няма да мине! Русия ще разруши...
  Голите пръсти на издълбаните крака много точно хвърлят смъртоносна и смъртоносна граната.
  И тогава яростният огнен Августин започна да хвърля дарове на смъртта. Момиче с голямо сърце и дълги крака.
  Граната, хвърлена от гола пета, лети. А от щурмови самолети само огнени пръски.
  И тогава Светлана... Точно като бос крак, тя ще тръгне и ще смаже фрица.
  От самолета са останали само фрагменти, горящи.
  Герда и Шарлот в нажежен резервоар, напълно голи по шорти, се сбиха. Съветските танкове контраатакуват.
  Герда стреля по съветската кола и счупи бронята. Тя го взе и изпя:
  - Аз съм дъщерята на дявола!
  Шарлот проби отбраната на Т-54 и добави:
  - Мога да преодолея всичко!
  Германското оръдие за високо налягане е много ефективно оръжие. Той е способен да прониква от много голямо разстояние и превъзхожда съветските 100 мм на Т-54. Освен това руските превозни средства не проникват в най-новите немски AG-50 U под никакъв ъгъл. Само свръхтежки IS могат да създадат проблеми на Fritz. Но фактът е, че Исов е изключително малък, а базираната машина е Т-54. И не можете да оспорите.
  Герда натиска бутоните на джойстика с голите си пръсти на грациозни крака. Удря руска кола от разстояние и скърца:
  - Аз съм крал, че Супермен!
  И воинът показва дълъг, розов език.
  Шарлот също стреля. И много подходящо. И се застрелва с яростта на голяма пантера.
  И също така натиска бутона на джойстика с голите си пръсти.
  И си подсвирква:
  - Аз съм голям боец от супер класа!
  Освен това Герда вече стреля. Студенокръвна блондинка. Въпреки че самата жена е темпераментна. Например, тя разпна комсомол на борово дърво. Самата тя забива пирони в ръцете и краката си. Тя запали оголените си гърди, а след това с нажежени щипци счупи пръстите на краката си.
  И сега Герда реве:
  - Ние сме бели вълци и не познаваме милост към никого!
  И отново красавицата стреля много точно. И удря врага. Такава прекрасна блондинка. Скоро тя няма да направи това. Отново руската кола проби от разстояние. Способен да удря. И двеста милиметра броня няма да я спрат.
  Шарлот също стреля и скърца:
  - Аз съм върховният крал! Ще ви смажа всички!
  И с голи пръсти натиска бутона на джойстика. Червенокосата дяволка измъчи пионерката вчера. Тя наби момчето с връзки коприва. След това поръсих блистерите със сол. Тогава тя извади запалката. Червени пламъци хищнически облизаха петата на детето. Ето червенокоса! Колко е отвратителна. Просто едно адско животинче, измъчващо всички без никаква жалост и слабост!
  Съветските момичета обаче отговарят на нацистите.
  Воините сами водят огън. Те са хладнокръвни и пресметливи.
  Наташа хвърли граната с боси пръсти. Наемниците се пръснаха във всички посоки.
  Наташа изсъска:
  - Всичко невъзможно може да се сбъдне при нас!
  Зоя също с боси пръсти пусна един лимон. Разпръсна нацистите и изпищя:
  - Да, моята Родина е най-свята!
  И момичето намигна.
  И тогава огнената Августин се поддаде на нацистите с бос крак. Разпръсква ги в различни и много далечни посоки. И чурулика:
  - Аз съм знанието за смъртта!
  И Светлана изпрати граната с боса си пета. Нацистите летят във всички посоки. Те загиват без никаква надежда за най-малкото спасение. И колко са грациозни момичета.
  Светлана се обърна и запя:
  - Ето моята нова битка! ще отида с теб!
  Тук мощен немски танк се изкачва през руините. В този случай AG-100. Такова чудовище не е толкова лесно да се пробие. Но руските момичета са готови за такава битка.
  И много уместно биеха от базука. Нацистът имаше багажник, така че го взеха и го смачкаха. Като цяло е прекрасно.
  Наташа изръмжа агресивно:
  - Нека има рай на земята!
  И пак гранатата, хвърлена от босия й крак, лети. Този смъртоносен дар на унищожение.
  И тогава Зоя ще го вземе и ще удари нацистите. Как ги е хвърляла и смачкала. И много войнствена.
  И с голи пръсти, как се заковават нарове. И вдигнете нацистите в рогата.
  И Августин също се дразни срещу нацистите. И голата й пета, както винаги, е в бизнеса.
  Тя разпръсна нацистите като хлебарки по ъглите. И тя изгука:
  - Аз съм червенокоса!
  И тогава Светлана също, като го вземе, и бие нацистите. Разпада се на кървава кайма и скърца от дива ярост:
  - Аз съм безмилостно момиче!
  Примирието е нарушено. Битките отново са в разгара си и фриците ще щурмуват Воронеж.
  Наташа дава ред. Граната, хвърлена с бос крак, лети. Застрелва нацистите и разпръсква противниците.
  Тогава той изрева оглушително:
  - Аз съм блондинка, която ще унищожи всички!
  Зоя също отбеляза по много оригинален начин, косейки нацистите:
  - И медените блондинки са готини.
  И граната хвърчи от бос крак, и смазва всички.
  И тогава Августин стреля. И много точен. Застрелва нацистите и чурулика с върха на дробовете си:
  - Аз съм супер момиче.
  И голите пръсти на краката също много уместно хвърлят граната.
  Така Светлана пуска тоалета си. С тази реплика разкъсаха нацистите. И изчурулика:
  - Аз съм знамето на Светата Родина!
  И пак лимон се хвърля с бос крак.
  Момичетата се борят здраво. Те се бият като истински герои. Те са пълни с непобедимост.
  Наташка се уволнява и напълва армията на наемниците с олово. И не се страхува от танкове или ракети.
  Въпреки че тук летят балистични бойни глави. Да, толкова яростен и отчаян, способен на всичко!
  И граната лети от бос крак. И заедно с това назрява разрушение и унищожение.
  Зоя също дава ред. Коси фрица. Той оголи зъбите си, които са с цвят на перли, и се смее:
  - Имам една дама, която се справя супер!
  А усмивките й със зъби са просто смъртоносни.
  И Августин също унищожава врага. И коси без проблеми. И голи пръсти пускат нова граната.
  И момичето се смее:
  - Ще ви изям всичките!
  И тогава Светлана стреля отчаяно. И е изключително енергичен. Окосени противници. И една много добре насочена граната, със смъртоносен пълнеж, беше изстреляна с бос крак.
  Момиче реве:
  - Фашистите драконова смърт!
  И отново усмивка. Четирите момичета явно никога няма да се откажат.
  А на други места нацистите вече атакуват.
  По-специално Герд и Шарлот бяха оставени да затворят котела - само на двадесет километра.
  А момичетата се застрелват... Невероятни са и много мускулести. Телата им са просто върховен вкус и сила.
  Но душите са черни... Като въглища или още по-лошо.
  Ето, например, Герда взе и измисли ново мъчение. Четири момчета бяха закрепени с тел към стоманен шип и беше свързан генератор. Колкото по-бързо се върти колелото, толкова по-слаб е токът. И колкото по-бавно, толкова по-силно.
  Насилническо поведение в Герда. Момчетата, обляни в пот, тичат, бутайки колелото.
  А германките от коша хвърлят въглени под босите си крака. Насилническо поведение при момичетата - не казвайте нищо. Много жестоко също.
  Самата Герда обаче обича да тича на горещи въглени.
  Тук тя стреля по съветски танк, събори кулата и каза, ухили се месоядно на Шарлот:
  - Ето моята съименничка от голямата сиси "Снежна кралица".
  Шарлот се изкикоти. Тя също удари съветския танк и попита:
  - И защо?
  Русокосият терминатор отговори:
  - Тя поиска каруца и чифт обувки, за да отиде отново да търси брат си Кай по света. Какво лошо има в ходенето бос?
  Шарлот отново удари съветските танкове и отговори:
  - Правилно е! Момичето вече беше свикнало да ходи босо и в леката европейска слана. Можеше да преживее прехода. Ходеше боса в снега и никога не кихна!
  Герда се засмя и отбеляза:
  - Да, и тя ходи боса доста дълго време, тъй като обиколи половин свят. Не обувките за момиче са голям лукс.
  И блондинката се засмя. През зимата правеха такива експерименти. Те караха боси и почти голи момче и момиче през слана. Първите десет минути и в топла къща. След това двадесет минути и пет почивка на топло. И след това половин час, а след това един час. И така цяла нощ.
  Краката на децата са подути от студа. Но момчетата са доста втвърдени, свикнаха с обувки само в студено време.
  И тогава босите пионери бяха прогонени над въглените. Въпреки че токчетата на децата са загрубели, те са живи и изгорени както обикновено. Какво се случи с пленниците по-нататък Герда не си спомняше. Тя отиде да се бие. Във всеки случай четиримата не бяха обули обувките си от четиридесет и първата година, когато започнаха да се бият в пустинята, в армията на Ромел. Това са най-готините момичета.
  Тук отново нацистите атакуват. Момичетата срещат нацистите с добре насочени изстрели, нокаутирайки противниците.
  И хвърлят гранати с боси крака.
  Воините обаче са измислили нещо друго. Тук взеха например и свързаха тока. И удариха нацистите с електрически разряди. А на самите момичета бяха изпържени петите.
  Токчетата на момичетата са толкова закръглени, розови, много приятни за гледане и докосване.
  Германците и чуждите дивизии бяха толкова уплашени, че отстъпиха ...
  Наташа, облизайки устни, отбеляза:
  - Слава Богу, Сварог!
  Зоя се съгласи с това:
  - Това наистина е велик Бог! Но Исус също е велик Бог! Така че бъдещето е наше!
  И момичетата си намигнаха.
  Августин оголи зъби и предложи:
  - Да пием ли нещо? Например добро вино, което се пени с мая!
  Светлана ентусиазирано подхвана:
  - Това е! Вино с подправки! Толкова добре гори мазнините!
  Наташа се засмя.
  Ние нямаме мазнини! По принцип сме воини с тела като отлята стомана!
  Зоя възкликна:
  - Тогава победата със сигурност ще дойде при нас!
  Августин сто процента се съгласи с това:
  - Определено ще имаме късмет! Въпреки че войната продължава вече петнадесет години!
  Наташа завъртя очи и изпищя:
  - Това е ужас!
  И момичетата синхронно се прекръстиха.
  . ГЛАВА #12
  Авиацията на Хитлер се опита да бомбардира съветските позиции. Тя буквално ги притисна и ги унищожи.
  Една-единствена бомба ТА-500 унищожи цяла съветска фабрика. И това бяха опустошителни удари.
  На кормилото на такъв самолет са: Хелга, Маргарет и Гала.
  И тези воини натискат бутоните на джойстика с голите си пръсти, изпращайки бомбени дарове на смърт на врага. И смазване на съветския отбранителен потенциал.
  Опит на руски бойци за атака завършва с неуспех. Германските тридесетмилиметрови оръдия лесно свалят съветските самолети.
  И тук не можете да спорите срещу властта на Хитлер: нацистите са просто терминатори!
  Момичетата се смеят и си спомнят как измъчваха пионера на стелажа и го биеха с бодлива, нажежена тел. И той се гърчеше и пищеше от дива болка.
  И всички го биеха, биеха го, а след това на клада се изпичаха кръглите токчета на децата.
  Момчето от болков шок от време на време губи съзнание. Той беше доведен сам и отново от жицата.
  Докато не ги измъчват до смърт.
  Такава е триадата от момичета-пилоти на Третия райх: Хелга, Маргарет и Гала.
  Те отново се качиха, като жаба върху гърчещите се нацисти. Момичетата от Червената армия ги посрещнаха с мощни удари.
  Те пометеха нацистите с точни и добре насочени изстрели, а след това и с хвърляния с гранати с боси крака.
  Момичетата се биеха яростно.
  Но битката беше много тежка. На един от пионерите му пръснаха главата. Но Наташка целуна момчето по устните и изпищя:
  - Ще бъдеш в Ирия в сърцето на Род!
  И пак как хвърля граната с бос крак. Немски танк се преобръща. И ролките й се въртят уплашени, с дрънкане и метал.
  Всичко върви много добре.
  Момичетата са изключителни спортисти и воини. Ако вече се бият, тогава нищо не може да се сравни с тях.
  Зоя също хвърля граната с бос крак и казва:
  - Бяла Русия няма да се огъне под нацистите!
  Августин също стреля, казвайки с бясна ярост:
  - Аз съм воин, който никога не се огъва! И дори коварният Сатана няма да наклони светата Русия!
  И оголените зъби на огнения воин искрят като големи перли.
  И Светлана също стреля. То помита нацистите и оголи своите не по-малко големи и агресивни зъби:
  - Не се поддавам на фашизма! Слава на комунистическа Русия!
  И четирите момичета възкликват в хор:
  - Слава на Новия Орден на руските богове Демиурги!
  И с боси крака ще хвърлят смъртоносни заряди! И е страхотно!
  Краят на август 1947 г. ... Германците най-накрая успяха да свържат настъпващите си пипала и да отсекат онези части на Червената армия, които се намираха западно от Дон.
  Съветските войски се биеха срещу нацистите, като сега са в пълно обкръжение. Но те се бориха много смело.
  Цял батальон момичета отблъснаха атаките на фриците. Красивите и криволичещи воини предпочитаха да се бият само по бикини.
  И това им даде страхотни свойства и жизненост. И какви атрактивни воини, когато разклащат голите си гърди. И зърната на гърдите са толкова алени и искрящи.
  Момичетата се бият и отблъскват натиска на черната пехота. В германската армия има много африканци. Изхвърлете ги като пушечно месо. И има много индианци.
  Въпреки че германците не са имали време да превземат Индия, някои от представителите на този народ са доставени от британците за клане. За да им попречи да придобият независимост.
  А германците все още напредват. Изоставени са африканци и араби... Битките кипят като в петрол под огън с колосални размери.
  Анжелика е огнено момиче, а командирът на батальона хвърля граната с бос крак и вика:
  - Нито крачка назад!
  Малвина, момиче със златиста коса, вдига:
  - Не отстъпвай и не се предавай!
  И също хвърля граната с бос крак.
  Тогава момичето разтърсва голите си гърди.
  Викаща и прекрасна Оксана, русата терминаторка. И хвърля лимон с голи пръсти:
  - Няма да допуснем врага до Сталинград!
  Анжелика, разклащайки я гола, казва с пълни гърди:
  - Разбира се, че няма!
  И отново хвърли граната, хвърлена от голи пръсти. Което разпръсква противниците.
  И тогава Акулина стреля от базука. Също босо момиче с руса коса.
  И с боса си пета изпраща граната. Как да разпръснем нацистите във всички посоки.
  Момичето казваше:
  - Нека има светлина и небе!
  Оксана се обърна и изсъска, косейки черните бойци:
  - Да, Русия е известна!
  И отново хвърли граната с бос крак. Блондинката ми е на ум. Веднъж е била измъчвана от нацистите. Намазаха с масло босите стъпала на момата. А отдалеч беше поставен мангал. Огънят почти докосна лъскавите от масло подметки на момичето.
  Оксана беше много наранена, но стисна зъби и издържа. Немците обстрелват по него около двадесет минути. Оставиха мехури по подметките. Отидоха една седмица и мъченията продължиха отново.
  Оксана е пържена на мангал всеки петък, а в понеделник я бият с гумени маркучи, а в сряда пускат електрически ток през тялото й. Измъчваха ме три пъти седмично. Освен това, почти без да оставя следи по тялото.
  Момичето издържа така четири месеца, но не каза нищо на нацистите. След това е изпратена в лагера на смъртта. Но по пътя Оксана успя да избяга.
  Разбира се, омразата й към нацистите е голяма. Какви мъчения са използвани срещу нея.
  Оксана хвърли граната с бос крак. Тя разпръсна арабите във всички посоки. И се сетих.
  Когато огънят облизва голите подметки, има усещането, че сте потопени във вряща вода. Болката е остра и продължителна. Маслото не изгаря кожата, а топлината се регулира от професионални палачи. И боли, много боли.
  Оксана в този момент се опитва да си представи нещо абстрактно.
  Все едно е принцеса. И тя беше заловена. И да доведе до изпълнение. Разбира се, трябва да ходите боси в снега. И петите се пекат.
  Но принцесата върви с високо вдигната глава. Тя не се предава и не иска да се отказва. Въпреки че има само едно скъсано вретище до ханша. А добре оформеното тяло е едва покрито. И стотици мъже и момчета я гледат и дори си показват езиците.
  Но босоногата принцеса не се смущава. Отива на себе си, върви гордо с надути гърди и дори пее;
  Боядисано пространство в черна мрачна светлина,
  И изглежда, че звездите са помръкнали в орбитите си!
  Искам любов, в отговор чувам - не,
  Сърцата на влюбените са разбити на парчета!
  
  Умолявам те, принце мой, ела при мен,
  Изплаках океани от сълзи от скръб!
  Разбийте всички вериги на предразсъдъци,
  Искам да кажеш на хората истината!
  
  Любовта е по-важна от дълга и короните,
  Ако ти се наложи - ще предам отечеството!
  И аз ще поставя любимия си на трона,
  Все пак моят принц ми е по-скъп от живота!
  И тогава тя се изкачва по дървените стъпала към скелето. След студения, горящ сняг, босите й крака изпитват блаженство от докосването на дъба.
  Огромен палач, с червена качулка, точи брадва. Стоманеното острие блести на мразовитото януарско слънце. Просяка, боса принцеса, бавно се приближава до блока за рязане.
  Палачът я гледа и в очите му се чете разочарование. Надявал се катът да получи богатата рокля и бижута на принцесата.
  Но всички дрехи, обувки, бижута на августовския човек бяха откъснати по време на набеза, като ги поставиха в обща купчина.
  Тогава принцесата искала да бъде изнасилена. Но самият крал искаше да опита. И я направи своя наложница. Но тя ухапа нашественика толкова и толкова болезнено премести коляното си към слабините, че той загуби способността да бъде мъж за дълго време.
  За това принцесата трябваше да бъде екзекутирана. Тя почти се беше примирила със смъртта, надявайки се да намери щастие в друг живот.
  Но все още беше рано.
  Вестникът прочете обвинението. Ето какво не беше приписано на принцесата. И магьосничество, и магьосничество, и съблазняване на паж момчета, и убийства и подбуждане към война. Едва в самия край тя беше подложена на покушение срещу краля.
  И е студено като това да стоиш полугол на студа и вятъра. И искам всичко да свърши скоро.
  Тя обаче напразно се надяваше, че просто ще й отрежат главата. В присъдата се посочва, че вместо хуманно обезглавяване, принцесата ще бъде подложена на публични мъчения. И ще я измъчват, докато изтече.
  Двама помощник-палачи скочиха до принцесата. Откъснаха вретището й, оставяйки я напълно гола. След това й извиха ръцете, издърпаха я на стелажа. Те започнаха да се издигат по-високо и босите крака на принцесата бяха притиснати към блока. Рязко пуснете надолу, усуквайки ставите. И тогава камшиците от всички краища паднаха върху мускулестото тяло на августовския човек.
  Момичето стисна по-силно зъби.
  Да, Оксана има развито въображение. Тя може да си представи това.
  И сега хвърля граната с бос крак. И той разпръсква нацистите във всички посоки, като им откъсва ръцете и краката.
  Момичето има колосално ускорение и размах.
  И все пак батальонът на момичетата с боси крака и голи гърди е на върха!
  Те никога няма да се откажат и ще се бият като орли.
  Август премина под масиран обстрел от нацистката артилерия. Нацистите се опитаха да довършат съветските части, отрязани отвъд Дон. И дори да развие офанзива на Таманския полуостров.
  Битките бушуваха и червените воини не отстъпваха. И ако германците напредват, то с цената на колосални загуби. Досегашните боеве обаче протичат по-скоро под диктовката на германците. Те вървяха напред, макар и бавно. Ростов на Дон падна и нацистите пълзяха към Кавказ. Турците също се опитват да настъпят.
  Боевете бяха в разгара си край Ереван. Там също се бие женски батальон срещу османците.
  Момичетата, разкривайки мускулестите си тела, само по бикини, отразяваха превъзходните сили на Турция.
  Воинът Ксения се бие. Почти напълно гол. Загорели, оголени колене се удряха в скалите. С бос крак момичето хвърля граната и убива турците. Оголва зъби.
  Дава ред, коси османците и казва:
  - Аз съм воин, който е над вашата агресия!
  Готината бойка Владлена също стреля много точно.
  Хубаво момиче, посече турците. И отчаяно се съпротивлявайки, воинът взе и хвърли лимон с бос крак.
  Тя разби османците на разкъсани парчета месо.
  Тогава момичето извика:
  - Аз съм смела красавица!
  Ксения също хвърля граната с бос крак. И турците влизат под самите уши.
  Момичетата като цяло са отлични воини. Те са толкова ярки и яростни. Мускулите им блестят от напрежение.
  Тук Аленка е момиче, почти напълно голо. Също така голите пръсти хвърлят смъртоносен, увреждащ елемент. Турците са пръснати във всички посоки.
  Момичето се усмихва и се смее оглушително, показвайки език:
  - Аз съм звезда на име Слънце!
  И красавицата намига с много умен поглед. Отчаяна красота и възвишена мисъл в него.
  Ксения също не спи. Хвърля граната с бос крак. И като бутилки, съборени от велосипед, мъртвите турци летят във всички посоки.
  Ксения вече е капитан по чин.
  Тя си спомня как Суворов смазва османците. Не обикновено момиче. Да, беше така, че превъзходните сили на Турция бяха победени.
  Тук отново хвърли граната, хвърлена с бос крак. И турците пак умират.
  Въпреки това Османската империя след колебание застава на страната на Третия райх. Е, стотици хиляди турци вече са загинали в тази война. Досега османците са успели да превземат само Батуми и да обкръжат Ереван. Но тогава Червената армия успя да деблокира столицата на Армения.
  В битките съветските танкове се бият в по-голямата си част с британски и американски танкове, продадени на Турция на кредит. Е, също немски остарял.
  Тук се намира дори Т-4.
  Ето Ксения, уместно хвърля граната с бос крак и избива такава кола. Тогава тя промърмори:
  - В името на съветската техника!
  Владлена също даде завой на турците. Те хвърлиха граната с бос крак, убивайки османците.
  Момичетата са много заядливи.
  Тук Варвара стреля по Пантера от базука. Момичето също е много красиво и само по гащички.
  Изглежда много секси и шумно.
  Тъй като такава красота се разбива, планините от трупове се събират наведнъж. Ето го момичето.
  Наистина терминатор от терминатори.
  И после пак с голи пръсти как натиска и удря. Нацистите имат сто пъти по-трудно от преди. А момата продължава да стреля и върши турците.
  Османците решават да си отмъстят за всички загубени войни с Русия. Така че ще бъдат бити.
  Момичетата се обгарят и обгарят.
  Боса Барбара, реве:
  - Да живее блестящият Сталин.
  Въпреки че краят на август 1947 г. е в двора и Сталин губи късмета си повече от две години. Да, без късмета на лидера на СССР цялата съпротива се обърка. И огънят на войната пламва капитално.
  Ето я момичето Маруся, много едра и здрава, със светлоруса коса. Тя го взе и с боси крака изпрати цял куп гранати. Свали американския Шърман. И изчурулика:
  - Да, за Русия на комунизма!
  А дрехите й се състоят само от бикини. Готино момиче. Толкова оживен.
  И ето още едно момиче Анастасия. Той също така хвърля смъртоносна граната със завинтен пакет с експлозив. И турците получават силен удар в лицето.
  Анастасия чурулика и разклаща голите си гърди:
  - Аз съм воин на светлината!
  Ксения изстрелва граната с бос крак. Бие турците и чурулика с връх на дробовете си:
  - Ще победим! И никога не се отказвайте!
  Аленка потвърждава, като също хвърля граната с бос крак:
  - Не! Никога няма да се откажем!
  И дава опашката за турците.
  Владлена коси османците и казва:
  - Ние сме на славния път на Суворов!
  И показва дългия си език!
  Води огъня и Акулина. Прекрасна блондинка. Как турчинът се самоунищожава. Просто се влюбваш. Драска си и драска.
  И неистово намига.
  Ето я отново бос крак, който хвърля граната. И убиецът лети над османците. Не им давам шанс.
  Анжелика също, този червенокос дявол не отстъпва. И също изключително уместно събаря турците. И босият й крак действа много конструктивно. И избива кръв като прах от килими.
  И тогава в битката влиза артилерия с голям калибър. И върши по турците.
  Но момичетата по бикини са страхотни.
  Николета също се кара. Момичето е почти голо. Боса и много красива. Той също се бори ожесточено. И унищожава турците.
  Тук тя преобръща купения от османците на кредит "Чърчил". Момичето се смее:
  - Страхотна красавица съм! Макар и винаги бос!
  И с голата си пета ще хвърли граната.
  И след това момичето отново ще хвърли смъртоносна граната, дива и дяволска сила. И удря много силно. И тогава момичето изстреля граната от прашка.
  Тя събори врага и изкрещя:
  - Слава на великия комунизъм...
  И сега турците се изчерпват. Не може да превземе Ереван и запълва подстъпите с трупове.
  В самия край на месец август 1947г. Горещи момичета и тъпи... Германците временно преустановиха офанзивата. Червената армия също не желае да се бие. През шестата година на Великата отечествена война имаме нужда от паузи между военните действия, за да си поемем дъх и да формираме нови сили.
  През цялото време дори германците, с доставена жива сила и съюзници в Африка, Европа и Близкия изток, няма да имат достатъчно за напредък.
  И Наташа го взе и се изпика малко. И го направи с боси пръсти, разбира се.
  Например за Герда все още е интересно ...
  Малката Герда отиде да търси своя брат на име Кай. Но тя не знаеше къде е той. И се обърна не на север, а на юг. И тогава тя съжали, че е обула изцяло нови червени обувки. След няколко часа те разтриха краката й. Тогава Герда събу скъпите си обувки, счупи пръчката си и закачи обувките си на кука.
  Времето беше пролетно, топло, можете да ходите боси с удоволствие. Тя не е много богато момиче, а през лятото често тичаше боса. Вярно, след зимата подметките й ставаха все по-меки.
  Скоро, вървейки по пътя, момичето започна да изпитва дискомфорт от малки камъчета и пясък. И за да стане по-мек, се обърнах на тревата. Там беше по-лесно. Но след няколко часа подметките вече бръмчаха.
  И най-важното, исках да ям. А момичето има само няколко дребни стотинки в джоба си.
  Въпреки това в най-близкото село Герда си купи един хляб, записа го с прясна вода от кладенеца и заспа направо в купа сено.
  На следващия ден я сърбяха надрасканите, голи подметки. исках да ям. Момичето се прибра, усещайки как тялото й се затопля след хладната нощ. Краката боляха малко.
  Герда вървеше известно време по пътя, но подметките й, които все още не бяха имали време да се втвърдят, отново започнаха да сърбят болезнено и след това да светят. Момичето отиде на тревата. Но тук е по-бавно и също не е много приятно за пробити крака.
  Момичето с мъка стигна до потока. Там спуснах свалените крака и ги охладих. Мислех да нося обувки. Но е жалко да свалите такава новост. Тя наистина искаше да ги покаже на Кай. Да се възхищавам на новите му обувки.
  Тогава момичето отново започна да ходи. Бях отчаяна да ям.
  Някак си Герда стигна до селото и купи още хляб. Но медните монети свършваха.
  И момичето се замисли. Откъде да вземем пари за храна. Предложили й да продаде скъпи марокоски обувки, но Герда категорично отказала. Тя ще се появи в тях на Кай. Дотогава можеш ли да правиш пари?
  Герда в съседното село предложи да нацепи дърва. Дадоха й брадва. Момичето се накълцаше малко, но беше толкова изтощено, че след ядене веднага заспа.
  Тогава на Герда беше предложено да вземе гъски. Но поради това момичето загуби цял ден.
  В крайна сметка тя реши просто да се моли. Селяните обаче веднага забелязали червените й обувки. Например, веднага е ясно, че не е просяка, тъй като носи такова нещо.
  В крайна сметка Герда реши да продаде обувките си. За това обаче тя трябваше да отиде в града. Краката на момичето бързо се втвърдиха и беше почти безболезнено да върви по пътеката.
  Добре, Герда реши, че дори без обувките може да бъде желана за Кай.
  Продаден на търговец, получавайки няколко сребърни монети. Купих си платнена чанта и тръгнах като просяк по пътищата на Европа. Трябва да намерим брат. И момичето, като чуло, че на юг обикновено продават момчета в робство, се втурнало натам.
  Вярно е, че момичето се ориентираше лошо и дълго време се скиташе из Германия. Докато дойде есента. Добре, босите крака на момичето бяха втвърдени, като копитата на кон, обаче, мазолите сърбяха. Но всеки ден ставаше все по-студено и по-студено.
  И спането на открито е неудобно. През нощта дори роклята на Герда замръзна и тя трудно я скъса. Трябва да се направи нещо. Вече започна да вали сняг. В лека рокля момичето замръзва до кости, а голите й втвърдени крака разбиват ледената кора.
  Герда, за да не заспи и да не се събуди една хубава нощ, в Южна Германия остана за зимата в една къща, за да служи в юмрук. За това тя трябваше да работи, да почиства къщата, да дои кравата и много други. Но момичето беше нахранено и му дадоха скъсано палто и дървени обувки.
  Когато дойде пролетта и снегът започна да се топи. Момичето с удоволствие изхвърли блоковете за тежък труд и отново тръгна на юг. Не й беше платено нищо и Герда трябваше да яде милостиня. Освен това момичето все още пееше добре. Роклята й беше напълно протрита, а босите й крака бяха възбудени и покрити с коричка. Момичето най-накрая дойде на Балканите. Мина Унгария и влезе в Турция.
  Просяка заморашка се премества в Истанбул. Криела се от турците в горите, а от християните се криела.
  Още на път за самата столица обаче русокосото момиче беше хванато. И тъй като по стандартите на мюсюлманите тя вече можеше да бъде омъжена, тогава Герда беше измита, облечена и продадена като девица на търг. Момиче с красива бяла, къдрава коса е ценна стока. Тя отиде при възрастния емир. И трябва да се случи, че този емир точно след покупката се разболя толкова сериозно, че не може да изпълни брачния си дълг.
  Момичето живееше в харем. Удовлетворяващо, като в златна клетка, но скучно. Истината научи турски и арабски.
  Открил исляма. Новата религия като цяло беше проста, почти разбираема. Не е ясно дали тя ще получи харем от мъже след смъртта си? И ще й хареса ли?
  Момичето постепенно стана момиче и приказно красиво, а емирът почина след дълго боледуване.
  И сега Герда отново е пусната за продажба. Те се събличат голи пред стотици похотливи мъже и ги продават в харема на султана. Герда постепенно придобива влияние там и става съпруга на султана. Но Османската империя вече е в упадък. Избухва война с Русия, която заплашва да сложи край на турския контрол над Крим и Черно море.
  След като нацистите бяха разбити в Източен Кубан, съветските войски обсадиха Краснодар. На юг бойните действия се развиват още по-успешно. Няколко града в района бяха превзети в движение. И също така отблъсна Сухуми с мощен удар от Грузия.
  Германците нахлуха. Руските танкове Т-54 и ИС-7 се оказаха ефективни в настъплението. Германия също е разбита край Париж. И беше отхвърлено.
  Хитлер изпадна в отчаяние. Руските войски се движеха по посока на Черно море и вече наближаваха Краснодар. И съкруши врага. Румънските части се предаваха на полкове и много често под ударите на барабан.
  Стана ясно, че фронтът не може да се държи толкова лесно. И тогава Италия започна да предава нов фронт, който Червената армия откри срещу германците. И започна да напредва на юг.
  Накратко, това се оказа смъртоносно и смъртоносно за Фриц.
  Батальонът от момичета настъпваше към Черно море.
  Воините хвърляха гранати с боси крака. И те покосиха немците с картечници.
  Тук, в тази област на картата, войната се води много по-успешно, отколкото в реалната история. Разклонът на селото вече е превзет. Германците бягат. Руската Червена армия има голямо превъзходство в тази област в пехотата и кавалерията. Германците като цяло нямат нищо против леките руски танкове.
  И съветските генерали, уверени в победата, и настроението на хората, да кажем така - майор.
  Вероника хвърля граната с бос крак. Разпръсква германците и скърца:
  - Нека Русия бъде над всички!
  Виктория също стреля. Хвърля граната с бос крак и скърца в горната част на дробовете си:
  - Нека бъдещият свят бъде наш!
  Освен това вече красивото момиче Джулиана се застрелва без никаква церемония.
  И също хвърля граната с бос крак. А фриците бяха много разпръснати.
  Момичето изчурулика:
  - Аз съм бясна тигрица!
  И тогава Анна също, сякаш стреля. И с бос крак той ще изстреля граната много наклонено, счупвайки кайзерските единици като стъкло.
  и казва:
  - Психологията на победата! Демокрация на съдбата!
  И тогава Матрьона ще пусне цяла кутия с експлозиви. И как ще взриви войниците на кайзера. И рева:
  - За Русия в космическите височини!
  Още две красиви момичета се возят на лек танк "Мартен" -2. Добра кола с две картечници. Бронята не е много дебела, но държи картечници. Формата е рационализирана. Момичетата Олга и Женя са разположени вътре, полегнали и си драскат за германците.
  Не е лоша кола - скорост от сто и двадесет километра в час. Отлична пропускливост. И гъсеница.
  Момичета пълнят немските войници с олово и пеят;
  Ти, татко, светъл си един месец,
  Че не блестиш еднакво
  Не същото, не същото
  Всичко, което се криеш зад облаците
  Покрити сте със заплашителен облак!
  Както имахме в Света Русия.
  В светата Русия, в каменната Москва.
  Кремъл беше в славен град,
  Близо до Иван, близо до Великия,
  В катедралата беше в Архангелск,
  Както правилният хор имаше:
  Млад стрелец стои на часовника,
  Стоейки на часовника, молейки се на Бог,
  Той плаче, докато реката тече
  Плаче - текат потоци сълзи,
  Той бие бердиша с вал,
  Бердиш с вал на влажна земя:
  "Ти си гой, майка земя е влажна,
  Разпръскваш се във всички посоки
  Отвори, дъска на ковчега,
  Обърни се, златен дамаск!
  Вдигай се, ставай, царю православен,
  Православен цар Алексей Михайлович!
  Вижте семейството си
  За светата Русия, за майката Москва,
  Москва-майка, сираче!"
  Момичетата си пеят и мачкат немците. Те вървят по трупове и оставят кървава следа с гъсеници. Ето ги момичетата. Също така вътре в резервоара те са почти голи, в същите шорти и боси. Но много красиви момичета.
  И германците понасят огромни загуби от огъня си. Картечните картечници са тежки и бързострелящи. И момичетата са много умни. Царската армия беше добре оборудвана.
  Има и еврейски учени, работещи за Русия. Ето най-мощният бомбардировач Ilya Muromets-7 в света по това време, летящ да бомбардира германците. Първият в света самолет с дванадесет двигателя. Осемнадесет картечници и двадесет и два тона бомби. Ето колата.
  Засега само в един екземпляр.
  А също и в екипажа на момичето. И почти гола, по един бански. Много е красиво и секси.
  . ГЛАВА Љ 13
  Воин командир на екипажа на бомбардировача Иля Муромец-7, Валентина. Много красива и извита блондинка. Необходимо е колата да намали скоростта и да покрие немския бункер с точно хвърляне на бомба.
  Войниците на Хитлер са силни и дисциплинирани. Те стрелят по съветското и руското чудовище. Но воините се блъскат в отговор. Осем картечници буквално помитат немската пехота. Разкъсаните войници на германската армия падат.
  Начело на огъня златокосата Лада се ухили месоядно. Момичето дори си свали сутиена, за да се концентрира по-добре. И разтърсва голите си гърди. Просто страхотна красота. Толкова много грация и прецизност в него. Самата Лада е слаба, но жилава, а талията е тънка, като оса.
  Галина също стреля с картечници по германците. Също и момиче, хем красиво, хем извито. С боси крака натиска спусъците. И лицето е толкова красиво. Не воин, а просто супер момиче.
  Галина казва, усмихвайки се:
  - За слава на бащата на цар Йосиф Висарионович!
  Агресивна и красива, със златни коси, Лада потвърждава:
  - Да помете Юда с бъркалка!
  Валентина натиска бос крак на педала. Тона бомба пада върху немски бункер. Това е смъртоносна сила. "Иля Муромец", ускорява, така че фрагментите да не го докосват. Бункерът експлодира, вдигайки стълб дим.
  Момичетата възкликват в един глас:
  - Удари! Дадоха фрица!
  И пляска от наслада с боси крака. Да, това са момичета, които са в състояние да победят германците. Те се борят, мечтаейки за свят, в който хората никога няма да убиват хора. Например, ако съветската империя на Йосиф Сталин завладее целия свят. Но Русия, или по-скоро СССР, е уникално образувание, което може да се превърне във вечна империя! Защото династията на Йосиф Сталин може да управлява векове. И след свалянето на император Николай II най-накрая Русия придоби стабилност и всички най-накрая приеха легитимността на династията.
  И сега царят и председател на ГКО Йосиф Сталин, който победи опозицията, пречупва гърбовете на германците.
  Един от силните ходове на цар Сталин е привличането на жени в армията. А рускинята е най-страшният войн на света! Не е ли!?
  Тук, например, на изтребителя Сокол, пилотът Алис се втурва. Толкова красиво момиче, русо с нотка на червено в косата. Стройно момиче, почти голо.
  Бос натиска педала и маневрира. И тогава той се застрелва. Сваля немска кола с едрокалибрена картечница. Кара я да гори и казва:
  - Роден съм за кралската служба! Момичето е доста готино и със синя кръв, хусари!
  И ускорява скоростта на "Falcon". Може би руските, съветските самолети, дори и да не са реактивни, по някакъв начин са най-добрите в света.
  И вече на фронта се появи по-тежък и усъвършенстван танк, създаден от внука на великия Менделеев. Машина с две скорострелни оръдия и десет картечници. И момичета също управляват такъв колос.
  И идва руски танк, който унищожава германците. Освен това с мощен дизелов двигател, доста проходим и пъргав.
  Момичетата в танка пеят;
  Нашата боголюбима Русия,
  Щедра просперираща земя...
  Е, монарсите са по-красиви, по-красиви -
  Отец цар Сталин-рай!
  И следите на танковете смазват немските войници. Буквално червата вече пълзят и от гъсениците текат потоци кръв.
  Командирът на танка Татяна Крупская казва:
  - Да, ще спечелим за Русия!
  Момичето, между другото, е от княжеско семейство, но се бие само по гащи. Но такъв сладък. Тя има голяма вътрешна сила.
  С бос крак момичето натиска педала и казва, оголи зъби и се смее.
  - Ти си най-великият цар Йосиф Сталин!
  И воините са сигурни, че ще стигнат до Берлин с такъв танк. И увереността на всички воини и воини става все по-силна.
  Наташа, обзета от ентусиазъм, започна да композира и пее. Останалите момичета се развеселиха;
  За света Русия да се бори с нашата съдба,
  Ние сме момичета с гигантски сърца...
  Издирва се фашистът на съветската земя
  Но с Род винаги сме единни борци!
  
  Нека нашата Русия бъде във вечна слава,
  Ордите на Чингис хан няма да ни завладеят...
  Борете се за Родината и не се страхувайте,
  Ще смажем всеки неверник!
  
  Ние огъваме буйните фашисти в рога,
  Повярвайте ми, никой няма да победи Русия...
  В крайна сметка, Исус Всевишният Бог е с нас,
  И не носете Фриц глупости!
  
  Всеки знае, че Отечеството ни е дадено,
  За яростни победи, без да познаваш тъмнината...
  Ужасният Сатана оголи зъби,
  Риза, напоена с кръв!
  
  За комсомолски член няма дума страхливец,
  За момичетата бариерите не са от значение...
  Белият Бог ще ни помогне Исусе,
  Безсмъртието ще бъде най-високата награда!
  
  Ние се биехме много смело близо до Москва,
  Въпреки че германците използват невероятна сила ...
  Бие се полугол бос
  И вярвам, че победата със сигурност ще чака!
  
  Величието на руските воини живее,
  И той никога няма да се предаде на нацистите...
  Ще пуснем Фриц яростно в консумация,
  Какво не се издигна много мръсни утайки!
  
  Да, Хитлер, ти си хитър и хитър,
  Способен дори да превземе половината свят...
  Но Сталин също е доблестен орел,
  Не си правете идол!
  Никакви комсомолци, знайте да не отстъпвате,
  Те дори не се страхуват от замръзване ...
  И Фриц скоро ще се превърне в игра,
  Все пак руснаците винаги са умеели да се бият!
  
  Русия е родината на любовта,
  И ще направи подарък на комунизма...
  Няма нужда да се гради рейтинг върху кръвта
  С усмивка на безсрамен реваншизъм!
  
  Да, фюрерът иска да ни хване за гърлото,
  И наклонете Русия по цялото скеле...
  Но ние се борим яростно за пет
  Все пак Сталин е с нас с наметало и шапка!
  
  Той е велик воин, всички знаят
  И комсомолците винаги ще бъдат боси...
  И ще преместим Хитлер в брадата,
  Нашите плитки горят от ярка топлина!
  
  Воините са нашата съдба,
  Ще смажем огромната пантера...
  Въпреки че Адолф създаде зъл хаос,
  Ще му посочим нормата и мярката!
  
  Няма по-интелигентен и по-силен Сталин,
  Той е лидерът на страната на великия гигант...
  И ти победи фрица по-силно, момиче
  В крайна сметка ние винаги сме единни в битките!
  
  За постижения изграждаме цяла серия,
  Стремящ се към звездите като бързокрила птица...
  И ще има силен резултат,
  Такива момичета, горди орли!
  Август 1947 г. беше към своя край. Нощите ставаха по-дълги, а дните по-къси. Момичетата от време на време отблъскват атаките на нацистите. Великата отечествена война продължава толкова много години. Това е просто ужасно и трудно изпитание. Което не може да се сравни с нищо. Работи много усилено по петнадесет-шестнадесет часа на ден и яде на карти за дажби, като е гладен на ръба на изтощението.
  Разбира се, в действащата армия е много по-добре, отколкото в тила. И момичетата могат да пикаят малко, докато има кратко затишие.
  Наташа с извадена бос крак, съставена от самата нея:
  Руските войски достигат Одер. Царската армия на Николай II вече е спечелила много победи. Превзети са много градове на Австро-Унгария, водят се битки в Будапеща. Къде другаде са се съпротивлявали унгарците. Пали Пшемисл, Лвов, Краков, Братислава и редица други селища.
  Германците понасят тежки загуби и отстъпват. Австрийците предават цели полкове и дори дивизии. И с вдигнатите знамена под оркестрите. Войната продължи, като в приказка - приятно с малко кръвопролития и в чужди територии.
  Въпреки че обикновено Русия рядко е имала такъв късмет по време на завоеванията. И почти всички войни и победи бяха дадени на руснаците с голямо кръвопролитие.
  Може би Олег е наречен Пророчески, защото е успял да принуди Византия да се предаде без кръв?!
  Във всеки случай Николай II претендира за ролята на Най-великия.
  Момичетата излязоха на Одер. Есента вече дойде. Златни килими от листа.
  Воини стъпваха по килимите. И се потопи във водата.
  Вероника, плискайки се в реката, попита Виктория:
  - Мислите ли, че царят ще даде земя на селяните след войната?
  Командирското момиче поклати глава.
  Защо селяните се нуждаят от земя?
  Вероника се изкикоти и отбеляза:
  Да, те не могат да се справят сами. Но има силни бизнес мениджъри, които биха могли да дръпнат.
  Виктория отвърна остро:
  - Тук ще продадат земята на кредит. Може би така ще е по-добре.
  Джулиана се обърна във водата и отбеляза:
  - Най-вероятно е по-добре собствениците на земя да имат земята. Могат да управляват големи ферми и да използват трактори. Частното, мащабно производство е най-ефективно!
  Вероника неохотно се съгласи:
  - Може би. Но това създава добавена стойност!
  Джулиана се изкикоти и отбеляза:
  - Но ефективността е страхотна!
  Виктория, която имаше чин полковник, отбеляза с усмивка:
  - Стимулира развитието. И какъв е смисълът да се дава земя на селянин, та дори и на пияч. Собственикът е този, който храни половината свят с руски хляб! Страната ни е много богата!
  Вероника се съгласи с това:
  - Да, Русия е богата и животът става все по-добър! Например брат ми работи в завода Путилов като бригадир. И той има заплата от триста рубли, без да броим бонусите.
  Виктория се преобърна и от възхищение удари бос крак по водата и отхапа:
  - Така пише! Русия се издига! И скоро ще стане още по-силен!
  Момичетата плуваха в Одер и водеха непринуден разговор. Анна попита момичетата:
  Какво мислиш, че ни очаква след смъртта?
  Джулиана се усмихна и отговори:
  - Атеистите казват - несъществуване. И религията учи - душата ще отиде при Бог, а Той ще реши къде да отиде в рая или в ада.
  Вероника попита Джулиана:
  - Мислите ли, че има Бог?
  Момичето плесна водата с бос крак, вдигна вълна и отговори:
  - Честно казано, не знам. Има аргументи както за, така и против Бог. - отново се пръсна момичето и забеляза. - Разбира се, няма отговор на този въпрос, но можете да приведете най-различни аргументи.
  Виктория се съгласи с това:
  - Със сигурност много различни. И какво има да се говори. Аз лично смятам, че щом печелим, значи Бог, разбира се, съществува! Но имаше моменти, когато се озовавахме под монголо-татари. И тогава въпросът е - къде е бил Всевишният Бог?
  Джулиана отбеляза с невинна усмивка:
  - Но има нещо много по-лошо от монголо-татарското иго!
  Виктория беше изненадана
  - Какво е по-лошо от монголо-татарското иго?
  Джулиана всъщност каза:
  - Старост! Какво по-лошо от старостта!?
  Виктория се съгласи:
  - Да, наистина ще бъде лошо!
  Момичетата мълчаха. За тях беше някак неудобно да говорят за това. Момичетата го взеха и скочиха от студената вода. Те се затичаха към себе си, проблясвайки с боси токчета.
  Маруся изтича с тях и попита с усмивка:
  - Но се чудя, защо ни трябва старост? Трябва да се каже нечовешко!
  Виктория с готовност се съгласи с това:
  - Наистина нечовешко! Най-добре е да си вечно млад и здрав!
  Момичетата бяха весели и забавни, въртяха се в салта.
  Вероника с усмивка и, ухилен, предложи:
  - Да, нашата армия е силна момичета! И ще бъдем в страхотна форма!
  И момичето намигна на приятелите си. Всички избухнаха в смях с усмивки, харпии.
  Джулиана предложи:
  - Да намерим жива вода и да станем наистина безсмъртни! Ще бъде много яко!
  Момичетата се ухилиха и си намигнаха.
  Тогава Виктория предложи, оголила зъби и забеляза:
  - Да, би било хубаво да намерим начин да не остаряваме. Колко хубаво и красиво би било!
  Момичето си е представило свят с едни красавици и млади мъже. Може би дори по-добре без брада, за да са по-красиви и сладки лицата.
  Вероника отговори с въздишка:
  - Да, това е най-прекрасното нещо, което може да бъде на света! Искаме вечна младост и светлина.
  И момичето се засмя, оголивайки перлените си зъби.
  Виктория скочи и предложи:
  Нека наистина сложим край на старостта! Това като цяло е недопустимо! Човешките тела не трябва да остаряват!
  Вероника, ухилена и скачайки, изпя:
  - Господин полковник, отколкото да остареете! Не е по-добре да умреш за Русия! В името на доблестта и честта - не се шегувам! Той отговори - че съм червен? Не искам!
  Момичетата се засмяха още по-силно. Много е много красиво.
  Джулиана предложи през смях:
  - И да подмладим всички стари жени! Така че всичко да блести като слънце!
  Виктория се съгласи и скочи по-високо:
  - За Родината и Николай Велики!
  Ана, този червенокоса войн, проговори:
  - Но все пак монахините, въпреки молитвите, не стават по-млади. Въпреки че имат свят дух. Така че започваш да си мислиш, къде е Божията правда?
  Виктория пое дълбоко дъх и отговори:
  - Стон стои по цялата земя... Къде си собственик, къде?
  Вероника изпя с ярост:
  Има много страхотни хора
  Чиито дела живеят векове....
  Има много птици с ясно лице,
  Какво се наричат безсмъртни!
  
  И героите в епосите,
  Те победиха ордата веднага...
  Русия ще роди велика сила,
  Басурман в битка ще разкъса!
  
  Но един двуглав орел,
  Цар владее славен Николай...
  Той сияе под небето,
  Молиш се за него, давай!
  
  Император на цяла Русия
  Какво издигна вида на страната...
  Истинската мисия
  За прогрес и древност!
  
  Побеждава японците в битки
  Германците бяха победени веднага...
  Гласът на момичетата е звучен,
  Николай Господи наш!
  
  И нашият цар няма да отстъпи в битката,
  В изграждането на голям гигант...
  Той бие противниците силно,
  И се оказа яростно подравняване!
  Красива песен подхванаха в един глас момичетата. Те са толкова прекрасни и наситени певци. Имат толкова красива песен.
  Да, невероятни момичета.
  Така написа лъчезарната Наташа, най-великолепното от момичетата.
  Тук тя е принудена да спре и да стреля по нацисткия самолет. Хвърля граната с бос крак. Сваля щурмовак и възкликва:
  - Победа!
  Зоя също стреля и стреля изключително точно. Сваля фашистки самолет и реве:
  - За комунизма, страната на Съветите!
  И нейната гола, кръгла пета повръща експлозивен пакет.
  Води огъня и Августин. Тя е красиво, много мускулесто и загоряло момиче. И медночервената й коса се развява на вятъра като пролетарско знаме.
  И с голи пръсти, сякаш хвърлят граната със смъртоносна сила, изключително разрушителна сила.
  И рева:
  - За Отечеството и свободата докрай!
  Светлана също се бори с див замах. И с босите си пръсти хвърля гранати с колосална, убийствена сила. И разкъсва противниците на разкъсани парчета.
  И вие:
  - За Великия комунизъм!
  И както езикът ще покаже. И с гол, кръгъл, розов ток, момичето ще се поддаде на експлозивен пакет.
  Нека си го кажем, тези момичета са много борбени.
  Клас Воини - супер!
  На 1 септември 1947 г. в Третия райх се честваха осем години от началото на Втората световна война.
  Хитлер и неговата менажерия отпразнуваха събитието заедно с пиршества и танци и гладиаторски битки.
  Фюрерът седеше на луксозен фотьойл и гледаше как момичетата танцуват.
  Първо излязоха с рокли и обувки, после започнаха да се събличат.
  Момичетата свалиха дрехите и обувките си. И постепенно остана само по гащички и боси танцуващи танци.
  Те също изглеждаха много красиви.
  Фюрерът изсумтя като дива свиня и се завъртя на стола си. Но това все още са само цветя.
  Тук момичетата танцуваха и гладиаторските битки започнаха.
  Нацистите отново започнаха да ядат и да залагат.
  Масата на фюрера беше луксозна, а на нея имаше богати ястия, с различни вкусни неща.
  Хитлер яде плодове с удоволствие.
  Настроението му беше умерено борбено и не прекалено весело. Войната се проточи и през последните месеци съпротивата на Червената армия дори се засили.
  Руснаците имаха нов танк Т-54, който беше по-добре въоръжен и защитен и можеше да устои на нацистите. И се появи страхотният ИС-7. Разбира се, последният резервоар е много скъп и труден за производство и по принцип не може да се произвежда масово.
  Но оръдието му е способно да пробие германски танкове. Освен това, дори ако най-новата машина ИС-7 не пробие и снарядът отиде в рикошет, той е напълно способен да го извади от строя.
  Така че СССР вече има известна власт.
  Но първата двойка изтича на арената. Децата започват битка. От едната страна изскочиха две момчета на около десет-единадесет години с тризъбци и мрежа. Бяха по едни и същи червени бански.
  Бягаха, проблясвайки с боси токчета. Те се поклониха на фюрера, извивайки подвижните си гърбове.
  Тънките, мускулести тела на все още загорели малки момчета, които дори не могат да се нарекат тийнейджъри.
  Хитлер си представяше, че са бити или имат малките им заоблени токчета, изгорени от нажежен лост - това би било готино.
  И ето, че изтичат още две момчета с мечове и щитове. Също голи и боси по сини бански гащи. Но въоръжението им е асиметрично.
  Членовете на менажерията започнаха да залагат.
  Момчетата са на еднакъв ръст и възраст. Избрано да бъде интригуващо. И двете страни ще се бият до смърт. Дори и да помилват, тогава ще бъдат измъчвани в мазето със задължителното каутеризиране на петите.
  Ето и залозите. Хитлер настоява за тайна на ставките. В противен случай средата няма да посмее да се противопостави на фюрера.
  И така поне битката няма да бъде договорена.
  И нека и двете страни се бият.
  Момчетата се нахвърлиха един върху друг и нека размахаме мечове и тризъбци. Личеше си, че не са обучени много добре, но имаха идея. Заплетоха единия с мрежа, а хайде и с тризъбци. Но тогава момчето получи меч на рамото. И имаше драскотина.
  Децата продължиха да се бодат и режат. Кръвта се проля веднага. И босите крака на момчетата оставиха алени, грациозни отпечатъци.
  Фюрерът харесваше, когато момчетата се избиваха. И когато режат и накъсват без жал.
  Тук момчетата вече бяха ранени и едно от тях беше довършено. И те се втурнаха с мечове към втория. Довършиха и него, принуждавайки го да се успокои. Дори не трябваше да моли за милост.
  Петите на убитите момчета са изгорени, а те са закачени с куки. И завлечени до крокодилите.
  Двамата оцелели в сини бикини отговориха и лечебният блок. Те също бяха убодени от тризъбци.
  Хитлер не беше много развълнуван от тази битка и отбеляза:
  - Да, нещо не е толкова трогателно! Кога ще вземем Сталинград?
  Майнстейн отговори с усмивка:
  - Настъплението вече е започнало и нашите войски този път са много по-подготвени!
  Фюрерът кимна в знак на съгласие.
  - Аз вярвам! Свършихме страхотна работа!
  Гудериан отбеляза:
  - Досега в СССР Т-54 се произвеждат в оскъдни количества, а ние имаме колосално предимство като танкове!
  Хитлер се съгласи:
  - Да имаме! Но можем да го загубим!
  Гудериан уверено заяви:
  - Пирамидалният танк е самото съвършенство, руснаците няма да могат да го направят по-добър!
  Фюрерът плесна с ръце:
  - По-добре да гледаме битката!
  Този път на арената излезе красиво момиче с руса коса. Тя беше облечена с бикини на шнурове. И разбира се бос и много секси.
  Хитлер отбеляза:
  - Страхотен боец!
  И противникът също беше достоен в случая за кафява мечка. Доста голям и опасен.
  Момичето било въоръжено с меч и кама. И висок, мускулест, вече доста опитен боец.
  Тя изви бос крак и изскърца:
  
  Поздравяват те тези, които ще умрат!
  Хитлер извика:
  - Не! Искам да живееш!
  Красивото момиче кимна.
  - Ще се опитам!
  Фюрерът направи залог и изръмжа:
  - Заложете и на мечката, иначе нищо няма да спечелим!
  Залозите ставаха с натискане на бутони. Хитлер отпи глътка портокалов сок, в който плува сладолед.
  Битката започна... Мечката беше гладна и ядосана и яростно нападна. Момичето го свали с меч и се отмести настрани. Мечката изрева с рев, тъй като ще се втурне. И воинът отново се размърда.
  Тя всъщност е бърза. Реже с меч в лицето. Но звярът ще се обърне и ще закачи гладиаторката с ноктите си за стомаха. По пресата имаше кървави драскотини.
  Фюрерът отбеляза с наслада:
  - Добра битка.
  И той попита Шпеер:
  - Можете ли да увеличите производството на дискети?
  Министърът на въоръженията и боеприпасите отговори уверено:
  - Разбира се, че можем! Въпреки че технологията тук е доста сложна. Но тези машини практически не търпят загуби, с изключение на катастрофи. И броят им в редиците расте.
  Междувременно момичето сечеше мечка. Повърна кръв. И пропусна кинжал в окото. И вече беше смъртоносно. Почесвайки момичето в агония, звярът замлъкна.
  Тя го хвърли и стана. Тя сложи бос, изсечен крак върху мечката и изрева:
  -Победа!
  Сутиенът й се е спукал от нокътя на звяра, а гърдите й са оголени и надраскани отпред. И отрежете малко гърба. Но не е нищо сериозно. Но момичето кърви. И от мечката и изобщо локва.
  Хитлер й отправи целувка и отбеляза:
  - Прекрасна си!
  След което великият диктатор нареди:
  - Наградете я с железен кръст в сребро и я изпратете на курорт за три дни!
  След това момичето си тръгна много доволно.
  Бойците отново се сбиха. Този път две момчета на около дванадесет излязоха срещу момиче с две саби. Момчетата имаха къси мечове и щитове.
  Битката беше в едни и същи бански, включително и момичето. Двубоят обеща да бъде интересен.
  Момичето се движи добре, но момчетата са добре обучени. И битката беше състезателна.
  Фюрерът попита Гудериан:
  - Добър ли е танкът ИС-7?
  Командирът и стратегът отговори честно:
  - Не е лоша кола! Дори 128-милиметрово оръдие не го поема в челото. Само най-новото и все още рядко оръжие с високо налягане може да проникне в него. И тогава имате нужда от голям калибър и ураново ядро.
  Фюрерът се засмя и отбеляза:
  - Сталинград не трябва да се повтори!
  . ГЛАВА #14
  На 2 септември 1947 г. се разиграват ожесточени битки за града на Волга. Женският снайперски батальон под командването на капитан Наташка Кактусова заема отбранителна позиция в руините на улица Володарски. Момичета с картечници и пушки, вързани с пачки гранати, се скриха зад руините.
  Самата Наташа е с петниста туника върху голото си тяло, с къси панталони и боса. Красиво и извито момиче, със здрави ханша, тънка талия, къса прическа под полубокс. Лицето е много изразително, с мъжествена брадичка, широко разтворени сини очи. Светлокестенява коса, посивяла от прах, високи гърди, твърд вид. Капитан Наташа се бори повече от пет години и въпреки младостта си е видяла много. Краката на момичето са покрити с порязвания и синини. Едно момиче е по-пъргаво да се движи босо, отколкото груби и тромави ботуши.
  Голата подметка усеща и най-малката вибрация на почвата, предупреждава за близостта на мина, а самата майка земя добавя издръжливост. От една страна, краката на момичето се втвърдиха и те не се страхуваха от горещ метал, нито от острите развалини на руините, но от друга страна, не загубиха чувствителност и гъвкавост, предупреждавайки чрез рева на движението на танкове.
  Сладката Наташка държи граната със завързана експлозивна опаковка. Необходимо е да се пълзи до страхотния немски танк "Лъв", поливайки улиците с картечници.
  Мирабела пълзи до нея. Също боси, така че всички момичета от батальона се оказаха от ботуши, имитиращи своя командир. Прашните й подметки се изострят, когато момичето пълзи на четири крака. Жълтата коса на Мирабела е разхвърляна и дълга... Малко къдрава. Самото момиче е стройно, слабо, с малък ръст. Тя дори може да бъде сбъркана с момиче, с тесни рамене и привидно голяма глава.
  Но Мирабела вече е преживяла много. Тя успя да посети както фашистки плен, преживяла жестоки изтезания, така и мини, откъдето по някакво неразбираемо чудо успя да избяга. Но гледайки детското й нежно лице, никога не можеш да кажеш, че е била бита с гумени пръчки по петите, през тялото й е прокаран ток.
  Мирабела стреля ... Войник на Третия райх, в случая арабин, пада мъртъв, а муцуната му вдига пясък и развалини.
  Наташка пъхна купчина гранати под купчина боклук. Сега деветдесеттонен "Лъв" ще пропълзи тук и ще го взриви. Сините очи на момичето искрят като сапфири на лицето й, мургаво от слънчево изгаряне и прах.
  Опитът показва, че добре защитен танк сега ще промени позицията си. "Лъв" има 100 мм странична броня, при това дори под ъгъл. Тридесет и четири не могат да го пробият, шанс имат само тежките ИС, или СУ-100, или Т-54. Но целта са гъсениците. Основното нещо е да се лиши колата от мобилност ...
  Светлана стреля от картечница... Един войник, никой не знае каква националност, пада. Германците, завладяли по-голямата част от източното полукълбо, ценят арийската кръв и хвърлят в битка колониални войски: араби, африканци, индийци, различни азиатци и европейци. Увеличава се и броят на поляците - които от люлката са свикнали да мразят болшевишка Русия. Тук се бият и украински националисти, и донски казаци, и чеченци, и целият Кавказки каганат. Хитлер издигна цял интернационал.
  Много врагове...
  Светлана ловко избягва картечния огън. Куршумът почти се разцепи, почернял от прах, кръгла, момичешка пета. Красивият капитан дори усети гъделичкане колко близо е прелетял едрокалибърен подарък. Момичето се прекръсти и прошепна:
  Дори куршум няма да ни спре!
  Мирабела отвръща... Друго момиче Анжелика - много червенокоса, над средния ръст и мускулеста, въпреки оскъдните дажби. Също много красиво момиче, с луксозни ханш, прибрана талия, неженствени широки рамене и високи гърди.
  Анжелика се бие само по къси панталони, туниката е разкъсана на парчета и се разпада на прах, а нови униформи не се доставят през Волга. Не дай Боже да прехвърлим повече боеприпаси и капка храна за изтощените съветски войски.
  Така Анжелика е почти гола, краката й са надраскани, особено коленете. Част от шрапнел удари стъпалото на десния крак и боли, трудно се ходи.
  Червенокосата, прашна, почти гола Анжелика изкривява хубавото си, но в същото време твърдо лице. Момичето, стрелящо, казва:
  - Господ, Москва и Сталин са над нас!
  И тя отрязва атакуващите нацисти, като самата тя едва има време да се върне назад.
  Руините и тесните улички затрудняват обръщането на страховитите немски танкове. Ето почти двеста тонни "мишки" и те изобщо не могат да минат...
  Както Светлана очакваше, "Лев" подкара малко и се зарови в купчина боклук. Имаше експлозия. Гъсеницата се спука, няколко повредени ролки излетяха.
  Раненият танк спря и от дулото му излетя снаряд...
  Някъде тътен в далечината, оставяйки руините. Русата Светлана като змия изсъска:
  - Това е моето изчисление! Отвори сметка...
  Момичето-капитан отново е принудено да изпълзи. Германците и техните сателити не могат да използват техническото си превъзходство сред развалините. По вина на упорития Хитлер ордите на Третия райх са затънали в позиционни битки в доста голям и добре укрепен град.
  Мирабела хвърля граната. Принуждавайки ги да правят салта върху свалени германци или араби, като се обръщат. Един от нацистките бойци откъсва ръката му и окачва на нея английски часовник с компас.
  Мирабела казва с усмивка:
  - Това, което ви показва компасът - пътят към ада!
  И красиво момиче отърсва парче полепнала керамика от прашната си пета.
  Анжелика също се разпраша с твърдите си пълни гърди. Зърната са почти черни от мръсотия и сърбят. И опитайте да се измиете. Отново трябва да ровите, когато германските картечници драскат. И пълзи по пластунски.
  Батальонът от момичета държи позициите си, въпреки че има обстрел. И те разкъсват тежки снаряди, и бомби падат от небето ... Но нищо няма да пречупи смелостта на съветските героини.
  Тук Светлана вижда как Пантера пълзи. Е, този резервоар вече не е толкова страшен.
  Можете да го ударите отстрани. Момичето кихна, изплю праха, който се качи в елегантната й уста. Тя взе граната в ръката си, претеглена с експлозионен пакет. Трябва да се промъкнете незабелязано. Но има толкова много дим наоколо.
  Анджелика започна да пълзи нагоре, опирайки се в канализацията с боси пръсти и лакти. Тя беше като котка, която дебне мишка. Момичето си спомни войната от онова ужасно лято на четиридесет и първата година, когато Вермахтът предателски нахлу в просторите на СССР. Нито момичето, почти момичето не беше уплашено? В началото да, но после свикваш. И вече възприемате постоянните изблици на снаряди като обикновен шум.
  И сега избухна много близо. Момичето се плесна по корем. Фрагменти се втурват отгоре като ято диви пчели. Анжелика прошепва с напукани устни:
  - В името на справедливостта, Господи!
  Момичето ускорява пълзенето си и хвърля граната с прикачен пакет с експлозив. Настоящето лети в дъга. Чува се експлозия, по-тънката странична броня на Пантера се поддава. Немският танк започва да гори, бойният комплект избухва.
  Светлана прошепва с усмивка:
  Благодаря ти Господи Исусе! Вярвам само в теб! Моля се само на теб!
  Разбива пантерата. Откъснат, дълъг ствол е заровен в развалини. Челната броня, отделена от страничната броня, прилича на лъжичка.
  Светлана, чиито очи, на лице кафяво от прах и слънчево изгаряне, искрят с метличина, казва:
  - Колкото повече дъбове има врагът, толкова по-силна е нашата защита!
  Анжелика е много секси, в черните си бикини и голо, прашно, силно тяло. Момичето е много умно. Тя може да хвърля парчета стъкло с голите си пръсти.
  Сега тя хвърли остър предмет с грациозния си, покрит с прах крак. И заседнал, точно в гърлото на фашист. Красивата Анжелика промърмори:
  - И аз съм секс символ, и символ на смъртта!
  Момичето, след което отново пропълзя, стреляйки. Водеше огън и Светлана.
  Капитанът на красотата Наташа, след като посече фашиста, изчурулика:
  - Животът е верига, а малките неща в нея са връзките...
  Мирабела стреля, разряза главата на Фриц и добави:
  - Невъзможно е да не придадем значение на връзката!
  Светлана, отново стреляйки точно, изграка:
  - Но не можеш да се занимаваш с дреболии...
  Мирабела стреля точно и добави:
  В противен случай веригата ще ви обгърне!
  Друго момиче Олимпиада, също много красиво, заедно с пионерката Серьожка, подготви мина на тел. Двамата я бутнаха... Коварният бугър пропълзя в гъсеницата на "Тигъра"-2. И как ще гръмне тази дългоцевна немска кола.
  Русото момче Сергей възкликна:
  - Наша Русия, имаш кофа!
  И едва имаше време да скочи назад, проблясвайки, с черни, съборени токчета, от падащия покрив.
  Олимпиас погали шията на момчето и каза:
  - Ти си много умен!
  Пионерът пробива път към фронта и се присъединява към женския батальон. Момчето също е много креативно. Например той е направил самолети за сваляне на фашистки щурмови самолети. Когато Focke-Wulfs или TA-152 се издигат, се чува невероятно оглушителен рев.
  Германците удрят под акомпанимента на симфония на Вагнер. Такава величествена мелодия.
  Олимпиас казва с досада:
  - Още се опитват да ни уплашат!
  Пионерът пееше с патос:
  - Руският воин не се страхува от смъртта,
  Смъртта няма да ни отведе под звездното небе!
  Защото светата Русия ще се бори упорито,
  Заредих могъщата картечница!
  Олимпиас, високо, мускулесто момиче, с широки бедра и рамене, е типична селянка. Дрехите са разкъсани по време на боевете на парцали, силните крака са боси, косите са сплетени на две плитки и силно поръсени с прах.
  Серьожка е само на единадесет години, слаба от недохранване, надраскано и мръсно момче, само с къси панталони. Естествено бялата коса на момчето побеля, а ребрата се виждат през тънката, загоряла и мръсна кожа. Краката ужасно съборени, и в изгаряния, синини, с мехури. Вярно е, че съдбата запази детето от сериозни наранявания.
  На неговия фон олимпиадата изглежда голяма и дебела, въпреки че момичето изобщо не е дебело, а със силно, тренирано месо върху костите. Освен това гладът сякаш изобщо не се отрази на нейната едра и едра фигура.
  Момичето стреля от тежка противотанкова пушка. Немските коли не могат да се пробият в челото, но има шанс в коловозите.
  И якият "Лъв", след като получи тежък експлозив в ходовата част, започна да издухва дим като тежък пушач.
  Серьожка изпя със злоба:
  - Смърдящият Фриц без да се замисли, запали цигара на входа! Разбира се, той се забърка в големи неприятности!
  Олимпиада, трептяща с мускулести, загорели прасци, победи степа с босите си красиви крака. Момичето изпя:
  - Свети руски лица трептят от иконата... Не дай Боже да накиснете поне хиляда фрици! И ако някой бръмчи повече от фашисти, никой, повярвайте ми, няма да ви осъди за това!
  След това тя презареди противотанковата пушка и стреля отново. Германският транспортьор отново издуха дим.
  Девическият батальон нанесе значителни щети на фрица. Но той също претърпя загуби. Тук едно момиче беше разкъсано наполовина и лицето й стана така, въпреки праха, бледо.
  По-голямата част от Сталинград вече е превзета от нацистите, но това, което остава от града, не иска да се предаде и да се предаде.
  Междувременно Светлана се опитва да пробие "Тигъра". Мощна немска кола, получи граната отстрани, но не се поддаде. Обръща се, за да стреля с оръдие. Момичето трябва да се зарови в земята и развалините, за да не бъде смачкано от взривната вълна, освободена от настоящето.
  Светлана тихо прошепва:
  - Мамо, татко, съжалявам!
  Мирабела хвърли граната по Тигъра, която избухна на челото й. Момичето изсъска:
  - За това, че светлото учение през зимата през пролетта... Повтарям без изключение, че Хитлер е чумно копеле!
  Анжелика, разбивайки гледката на нацистите и изливайки ги с вода, се напрегна:
  - В ковчега сега видях фюрера! И тя ритна горкия право в окото!
  Червенокосото момиче всъщност хвърли граната по танка с голи пръсти. Удари цевта... Последва експлозия и дулото на "Тигъра" беше разкъсано.
  Страхливият германец го взе и се отдръпна.
  Светлана изсумтя през ноздрите си:
  - Нашите, вашите няма да отстъпят!
  Мирабела посече хитлеристки наемник с куршум и запя:
  - И злодеят не се шегува! Ръце и крака, той усуква руските въжета! Забива зъбите си в самото сърце... Изпива отечеството до дъно!
  Светлана се изкикоти и излая:
  - Фюрерът буйно крещи, разкъсва се!
  Мирабела изстреля и добави:
  - Ами, смърт пухе, усмивки!
  Появи се още по-опасен "Щумртигър". Разрушава цели сгради и бункери. Освен това не се доближава до позициите на съветските войски. Колата се държи под прикритие от немски картечници.
  Светлана вижда, че доближаването до позициите на фриците е нереалистично. Но в небето Focke-Wulfs. Една от тези машини лети по-близо до съветските позиции. Момичетата откриват огън по нея.
  Анжелика хвърля граната и яростно казва:
  - В дълбоката смърт - няма прошка!
  След това момичето дава ред от картечницата. Бързо се връща назад. Сравнително нов немски танк "Пантера"-2 с малка кула и по-нисък силует бързо се изкачва.
  Няколко момичета хвърлят гранати по немската кола. Тя, след като получи подаръците, замръзва и не може да се обърне.
  Анжелика подсвирна, съскайки:
  - Това е нова атака! Ще й разкъсаме устата!
  Пантера-2 изръмжа и изстреля по-мощното си оръжие.
  Огненият стълб раздели въздуха и моментално нагрява и електролизира атмосферата.
  Анжелика се изкикоти, черупките прелетяха покрай полуголото момиче. Безсрамната червенокоса поклати бедра и каза:
  - И Нютон победи враговете, хвърли хомота от трона! Фриц, той постанови своя закон на Нютон!
  Сталинград беше целият обхванат от пожари, когато огнени езици сякаш облизваха небето и пукаха лилави, оранжеви и алени искри! И всяка искра е като призрак, който бяга от адски замък.
  Светлана, събаряйки немски боец, блесна със сините си очи, запя:
  - Какво хленчиш лоша баба? Повярвайте ми, просто психиатрична болница плаче за вас!
  Мирабела пееше в скандиране, стреляйки по нацистите:
  - Колко е хубаво да легнеш на тревата и да удариш фрица по главата! Направете лапа за фюрера и изпратете куршуми от картечница!
  Момичето се изкикоти диво и се претърколи от корема на гърба си. Направих велосипед с крака. Една граната излетя. Летящият Focke-Wulf, получил шрапнел под корема, бързо се издигна по-високо. Вижда се, че остри фрагменти са го ранили. Фашисткото същество се запали и започна да губи парчета от счупени крила.
  Светлана, като видя как Фоке губи височина, изграка:
  - Това е семафор! Брадва виси на борда!
  Германският самолет избухна, разпръсвайки отломки във всички далечни краища на небето. И къде отиде фашисткият ас. Направих последния си завой. Палачът отиде в пепелта, а не пилотът!
  Мирабела кихна, разпръсна прах и каза:
  - Да бъдеш или да не бъдеш? Това не е въпрос!
  Анджелика отново хвърли парче стъкло с крака си, толкова силно, че, като удари окото, то излезе във Фриц през тила:
  - Аз съм танкова армада! И трябва да се лекувате!
  Германците и техните спътници се опитаха да настъпят, хвърляйки гранати пред себе си. Подобна тактика срещу момичета не проработи. Тук Серьожка разположи катапулт и как той удря врага в отговор.
  Пионерът извика:
  - Дядо Коледа разкъсва устата на Хитлер!
  Зарядът на катапулта, пробиващ се в тълпата от нацисти, ги накара да се разпръснат и в същото време да се преобърнат във въздуха. Фриц падна и се счупи в развалините на стените.
  Танк "Тигър" -2, загубил равновесие, се сблъска с "Лъва". О, Лева, къде е страхотното ти име?
  Светлана се усмихна и отговори:
  - Е, браво Серьожка!
  Момчето изръмжа агресивно.
  - Pioneer винаги е готов!
  Момичето разтърси бос крак в отговор.
  Момичето-капитан отново започна да заковава. И Олимпиас гъделичкаше тесния крак на Серьожка, колко му е трудно! Нищо чудно, че момчето не се страхува да бяга през огъня.
  Мирабела в песнопение каза:
  - Младостта е добра - старостта е лоша!
  Анджелика, тази весела червенокоса, се съгласи:
  Няма нищо по-лошо от старостта! Това наистина е най-отвратителното състояние от всички възможни!
  И момичето направи скок с преврат. Тя си представи за миг отвратителни баби. Не, не сравнявайте възрастна жена с момиче. И каква красота, в стройни тела.
  Анжелика го взе и запя:
  - Поток след година, години в каравана,
  Стара жена търка къна в хаванче...
  А какво да кажем за стройната ми фигура,
  Не разбирам как отмина младостта!
  Светлана блесна с очи, повали германеца с удар в слабините и отбеляза:
  - Не! Все пак във войната има такъв чар - да останеш вечно млад! Винаги пиян!
  Олимпиас постави нов заряд в катапулта. Това е нещо като добър хоросан. Момичето изсъска:
  - Не минавай, а минавай!
  Серьожка размърда тънкия си, но пъргав крак и излая:
  - Фриц лице!
  И граната, заедно с експлозивна опаковка, влетя в пълен ход към позициите на нацистите.
  Да, Сталинград не им беше даден. Трети месец от края на юни щурмът продължава, но градът не успява да вземе всичко. На други участъци от фронта нацистите постигнаха успех, но не и в този.
  Светлана стреля с пистолета си и изръмжа:
  - Всичко е невъзможно, случва се да е възможно... Няма нужда да правим Вселената много сложна!
  И се удари в резервоара за бензин на мотоциклет. Машината гръмна и огнени вихри осветиха опушения пейзаж. И германецът беше разкъсан от огнена лапа.
  Капитанът на момичето извика:
  - Обичам да убивам злото! И това е най-висшето благо!
  Мирабела удари германците с гръм и изсъска:
  - Да поиграем на дикобраз!
  Анджелика откри огън, по-точно. Няколко черни бяха оставени да лежат върху покрити с копия развалини:
  - Убийте врага! - прошепна момичето.
  Мирабела закачливо изпя:
  - Като нарисувам Хитлер с червило, Майнщайн с лак за коса, ще те завлека в плен на принцесата, вярното куче ще те гризе!
  Светлана, стреляйки, изсъска:
  - Хайде вечерта, Адолф, обеси се... Престани да си заблуждаваш главата! Хайде вечер, летете като сокол - да биете нацистите яко!
  Мирабела каза в ярост, като събори шлема от главата на щурмовака:
  - Ние можем! И ние ще го направим!
  Момичетата от батальон "Ленин" спират настъплението на чуждите войски. Фриц се придвижи напред, буквално хвърляйки трупове в космоса. Не помогна и танкът "Лев", с който се възлагаха надежди. Ето една модификация на машината със 150 мм оръдие.
  Анжелика събаря камък, залепнал за голото й зърно. Момичето има толкова красиви и пълни гърди. Момичето хвърля граната с крак. Кракът е по-силен от ръката и хвърлянето отива по-далеч.
  "Лъв" получи пролука в гъсеницата и спря. Изстрел от мощната му уста. Тътнене и срутване.
  Анжелика, като плюе, казва:
  - Руският воин не стене от болка!
  И момичето отново стреля. И го прави изключително добре. Фашистът, наведен от кулата, пада назад.
  Червенокосо, почти голо момиче казва:
  - Напразно врагът вярва, че е успял да разбие руснаците! Който се осмелява, той атакува в битка, ние ще бием яростно враговете!
  И Анжелика търкаля мускулите на пресата, която е много релефна.
  О, колко са красиви момичетата! Не искам никой от тях да умре.
  Сталенида тичаше... Много красиво момиче, с пухкава бяла коса. Някак си успява да ги намаже с някаква отвара, за да не се изцапат.
  Момичето е много красиво, с фигурата на Венера, само че по-тонизирана и релефна. Дрехи по нея, само сутиен и бикини. Всичко друго вече е разкъсано. Но колко грациозни са краката! Това не е момиче, а печат на съвършенството, корона на красотата.
  Тя се движи по специален начин, като катерица. А боси крака и трептене, и токчета, изненадващо остават чисти. Сталенида стреля, а фашистът получава язва в гърдите.
  Момичето казва:
  - Лоялност към родината е най-висшата дума!
  Анджелика отбеляза със смях:
  - Свалете сутиена си и останете като мен по шорти!
  Стилинида поклати отрицателно глава.
  - Това не е подходящо!
  Анжелика разтърси бедрата си, стреля уместно и запя:
  - Нещо комсомолски стана необичайно! Да ходиш така с голи гърди е много неприлично!
  Steelenida се закикоти и отбеляза:
  - Защо да носиш радост на фрица, погледни красотата ни!
  Анжелика отговори решително:
  - Красавицата ни е смъртоносна!
  Стоманеното момиче се изкикоти и стреля по ТА-200. Нацистката кола се запали. И красивата блондинка извика:
  - Смърт на злото!
  Анджелика се изкикоти.
  - И животът е хубав!
  Стеленида, като видя, че германецът пада, изръмжа:
  - Това е най-високата стойност! Не мислете нацистите, че сте спечелили!
  Анжелика пее:
  - В очакване на победата! Победата очаква... Тези, които копнеят да скъсат оковите! В очакване на победа! В очакване на победа! Ще успеем да победим нацистите!
  Красиво момиче, а голите й гърди треперят. Добър с гол торс в жегата, която се засилва от огъня.
  Сега Светлана изглеждаше много по-решителна. Тя стреля по фрица с картечен пистолет и излая:
  - Ще те кастрирам!
  И наистина нацистите получиха смъртоносни подаръци и ковчези! И момичето им показа фигура, хайде да изградим голи пръсти. И подсвирна като славей-разбойник. И през пръстите на долните крайници.
  Момичето капитан е много умно. И искрящо. И изобщо не жесток. Тя също понякога съжалява за войниците на врага, които може да имат деца, които ще плачат за мъртвите си бащи.
  Светлана обаче прогонва подобни мисли от себе си, така че ти се иска да се разплачеш от тях. Но не руснаците дойдоха при германците да ограбват и убиват. Не, това са германците и цяла агресивна глутница чужденци от цял свят нахлуха в руските простори.
  Светлана се прекръсти и стреля по фрица, който се опитваше тихомълком да се доближи до позициите на руския фриц... Окото и мозъкът му, избити от куршум, изтекоха.
  Момичето-капитан се усмихна и каза остроумно:
  - Право очи в очи, глава в глава!
  Светлана стреля точно и удари мотоциклет с кош. Колата започна да се къса, а картечницата излетя, преобърна се няколко пъти. Тогава муцуната му потъна в развалините.
  Момичето потърка голата си прашна подметка в развалините. И тя отново се прицели. Веселото й младо лице се ухили доста ухилено. Момичето изпя:
  - Не, казахме на фашистите, нашият народ няма да търпи руския благоуханен хляб да се нарича брод!
  Мирабела направи много точен удар, от който Фоке-Вулф пламна и изчурулика:
  За негодник, разбира се, изборът е ясен,
  За долари той е готов да предаде Русия ...
  Но руският мъж е толкова красив
  Че е готов да даде живота си за Родината!
  Момичето направи салто и показа на нацистите смокинята, и превъртя, а куршумите не докоснаха красотата.
  Появи се Анжелика, тази красавица, почти гола и мръсна като дявол, хвърли граната наведнъж с два крака. И тя провери:
  - Това, което имам е... Фриц в остра страна!
  Олимпиас поправи Анжелика:
  - Остро, встрани, а не в острата страна!
  Момичето се изкикоти и разтърси динените си гърди и изстреля граната с помощта на граната с експлозионен пакет. "Тигърът" беше уцелен в дулото и това криво произведение на изкуството избяга.
  След това нацисткото създание се отдръпна. Тя започна да пълзи като костенурка, хваната в пожар.
  Светлана запя, намигайки весело:
  - И "Тигърът" се отдръпва и немците се крият!
  Девическият батальон маневрира под атака, въздушни удари и тежки оръдия. Тук реактивните бомбардировачи удариха, счупени, нажежени стръмнини се издигнаха в небето. И камъните горяха. За щастие нито едно от момичетата не загина, но мъжете отидоха на онзи свят - които не съжаляват толкова! И души летят - едни към рая, а други към ада! Където дяволи с вили вече чакат онези, които не вярваха в Исус.
  Анжелика е най-секси от воините в ярост: добре, могат ли нацистите от техния "Щурмтигър" наистина да стрелят по позициите на съветските войски и да убият червените воини?
  И момичето грабна граната с босите си крака и се завъртя в каскади от салта. И се върти все по-бързо. И тогава с всичката си сила тя хвърли дара на смъртта в широката муцуна на Stormtiger. Голите загорели крака на красавицата блеснаха, а гранатата влетя в широката муцуна. И мощната машина първо се задави, а после се втурна. Два "кралски тигъра", които стояха отстрани на "Sturmtiger", бяха изхвърлени и разпръснати в различни посоки. Ролките се откъснаха от тях и те паднаха, летейки като счупена огърлица на кралицата.
  Взривната вълна хвърли Анжелика и момичето полетя с главата надолу. И тя беше обърната, разклатена и хвърлена. Но красавицата все пак кацна, остри развалини и натрошени камъни се забиха в босите й подметки. Момичето изпитваше болка и дори през назъбения крак върхът му беше пробит.
  Но Анджелика намери сили да се изправи и да извика:
  - Вие, фашистите, ще бъдете в пепелта!
  Светлана и други момичета бяха изхвърлени от експлозивна вълна и дори леко смачкани. Но нито един от красивите воини не загина. Момичетата срещнаха ураган и добре насочен огън. Потискане на изскочилите нацисти и други агресивни насекоми, обсаждащи СССР.
  Мирабела пееше с голям ентусиазъм:
  - И когато тръбата Господня ни поведе на бой, ще бъдем приятели с комсомола! И по волята на Йехова ще бъда на небесната поименна служба!
  Анжелика, отърсвайки праха от кървавите си подметки, изпя:
  - Ленин, парти, комсомол! Изпращаме фюрера в лудница!
  Момичетата започнаха да се смеят оглушително, а Серьожка каза с тревога и досада:
  - И моят катапулт, не толкова точен - като онези боси и здрави крака на Анжелика!
  Олимпиас, играейки с мускулите на ръцете си, каза:
  - Това е добре! Все още мислиш. Нещо по-готино!
  . ГЛАВА #15
  Войната очевидно се проточваше и двете страни се стремяха да сложат край на това проклето клане възможно най-скоро. Нацистите бяха уморени, а съветските сили също бяха забележимо изтощени.
  Нацистите затънаха в битките за Сталинград. И доста изтощен. И, разбира се, бяха уморени.
  И така Сталин предложи мир тук при умерени условия.
  - помисли си фюрерът. За предлагането на примирие на Сталин. Все пак до какво ниво можете да пролеете кръв. Това наистина е досадно за всички. И Япония някак си мами и не бърза да атакува. Той също се държи лошо.
  Във всеки случай Хитлер изпраща телеграма до Сталин на 25 октомври 1945 г. с предложение да спре до 8 ноември 1947 г., точно навреме за честването на деня на Мюнхенския пут и в резултат на това реално идване на власт на нацистите, всички военни действия.
  Разбира се, Сталин, който вече беше събрал последните резерви, поставяйки десетгодишни момчета и седемдесетгодишни мъже на прицел, с радост прие такова предложение.
  Но битката все още беше в разгара си. Германците се опитаха да обкръжат Орджоникидзе или Грозни. А съветските войни се водеха просто яростно и много тежко.
  Аленка хвърли граната с грациозния си бос крак, чурулика:
  - Аз съм много готино момиче!
  Анюта го взе и изсъска, показа езика си, оголивайки зъби:
  - Да разбием...
  И също така пуснете граната с голи пръсти. И удари дулото на нацистки танк.
  Тя разцепи багажника и избухна в смях. Е, момиче. На всички момичета момичета!
  А ето и червенокосата Алла. Как да изстреля граната с бос крак. Как се прецаква. И разпръсква всички. Ето го момичето! И мачка нацистите, и грабва боси крака.
  - Аз съм червенокоса лисица!
  И тогава Мария взе и хвърли дарбата на унищожението с боси пръсти на краката си. По унищожи враговете. И се нарязва на парчета. Толкова готино момиче със златиста коса. И също много приятно. Възхитително момиче. И как ще се обърне. И пометете фашистите.
  Тя показа езика си, пеейки:
  - Аз съм танк, и момиче... Ще си купя палто от овча кожа! И Спартак влиза в битка ... Има много издръжлив танк!
  И тук Матрьона взе и с босите си подметки хвърли цял език със зърна. Тя има толкова мощна преса. И краката са здрави. И обърна "Пантерата" -5.
  Каква кола е тази "Пантера" -5. Олекотена версия на резервоара от серия Е. Тегло около четиридесет и пет тона. Добра защита в челото, по-лоша отстрани. Името е взето от хищна котка. Поради най-лошата защита на страните, не е най-популярният резервоар. Най-вече нацистите обичат Ага. Тези от всички ъгли са защитени. Но тъй като серията AG има малък и голям брой ролки, има някои проблеми с ходовата част. А серията E все още не е напълно изтеглена от производство.
  Като цяло в Третия райх се произвеждат много различни и не съвсем съвършени технологии.
  Алена отново хвърли граната с бос крак. Хванах нацистите. И красавицата изпищя:
  - Изглади си носа!
  Тук Анюта с голи пръсти на краката си пуска подарък, който разбива глави. И пейте:
  - Милиони! Ще поставяме под въпрос фашистките закони!
  И ето, че червенокосата Алла започна да танцува. Тя също хвърли граната с бос крак и изкрещя:
  - Накратко - да си червен не е грях!
  И нацистите го взеха от нея, под носа. И ето ги момичетата!
  Мария също го взе с бос крак, докато изстрелва граната. И как ще събори нацистите.
  Дори замръзнаха от страх. Е, баба е! А косата й е като златен лист.
  И ето го Матрьона. С боси, мускулести крака той ще хвърли цял куп гранати. И ръга по нацистите. И ги издуха като тор във вятъра. Вземете и изпепелете!
  И как лае:
  - Империя на слънцето!
  Ето ги момичетата! На всички момичета, момичета-терминатори!
  Аленка се смее и изпъва език. И вижда как наемниците се опитват да атакуват. Момичето отново хвърля граната с голи пръсти и изсъска:
  - Горещ удар! Аз съм като вандал!
  И нацистите взеха проклет чай!
  И тогава Анюта, като привърженик. И как ще запали брадите на нацистите. И той ще реве, изпращайки граната с хвърляне на бос крак:
  - Разярен бик, конят удари!
  И той отново започва да се кикоти и да се хили. Ето го момичето! Просто извор на мъдрост и благословии!
  Но тогава Алла започва да реве. И съскане... И след това изпращайте дарове на унищожение с боси крака. Малкото няма да изглежда на никого. Тривиално кара всички в ковчезите!
  И краката са много добри! Оголени зъби като лъвица. Ето го момичето. Къде ли не е била!
  И хвърля гранати с неистов гняв. И разбива телата им.
  И червенокосата все още вие:
  - Аз съм звяр, аз съм див звяр!
  И тогава, разбира се, Мария. Златото на косата й може да заслепи враговете. И колко е добра, почти гола в студа. Тук той ще хвърли граната с голи пръсти. И те ще получат фрица както трябва.
  И красавицата пее:
  - Ще има злополука!
  Аленка също пусна с боси крака това, което разрушава. Подредено противопожарно налягане.
  Но Маруся взе буре с експлозиви и го изпрати на врага. Разпръсна врага. Счупи метала и стоманата се запали.
  Момичето излая:
  - Яростен огън! И полетът на термокварка!
  Въпреки че, какво означава това, последната дума тя самата не разбра. А фриците вършат...
  Тук идва танкът Bear. Машината е клекнала, с кръгла купола и овален корпус. Също стегнато оформление и стърчи 128 мм цев с дължина 100 EL. Едно от най-новите разработки. Оръжие с прекомерна бронепробиваемост. "Мечка", това е унищожител на танкове и в същото време стреля по укрепени позиции.
  Аленка му хвърля граната. Тя повреди багажника с хвърляне на бос крак и изсъска:
  - Имам стомана и пламък вместо сърце!
  Тогава той се смее така.
  А Анюта също ще хвърли подарък с голи пръсти. И пукнат в цевта! Металът течеше в различни посоки.
  Да, "Мечката" беше повредена и започна да отстъпва. Също и допълнителна кола. Друго от противоречивите разработки на Третия райх. Добре, че поне на базата на E серия.
  Червенокосата Алла също пусна убийствен подарък с боси пръсти. И извика:
  - Аз съм гул! Внушавам страх!
  Тогава момичето с медночервена коса изплези език. И тя пак запя. И изчурулика:
  - Червенокос, червенокос... Ще бъда като трион... Удар от ъгъла!
  И пак се смейте...
  Но Матрьона със силните си крака ще пусне тежка мина. Конвейерите се рушат. Металът е смачкан. И ето, че отново стрелят по щурмови самолети от земята.
  Германските реактивни машини притискат съветските позиции. И се изстрелват неуправляеми ракети. И унищожи позициите на Червената армия.
  Аленка насочи противотанкова пушка. И натискайки спусъка с голи пръсти на краката си, нокаутира щурмови самолет. Лешоядът на Хитлер, оставяйки след себе си гъста стрела от дим, се втурна към земята. А въздухът буквално изгаряше и искряше.
  Момичето запя, тропайки с босите си крака:
  - Черен колан по карате! Серийният ми номер е на езика!
  Анюта също се прецака. Само този път като хвърли диск с експлозив с боси пръсти на краката си. Той полетя и право в щурмовия самолет. Той взе и разби метала.
  Анюта го взе и изчурулика:
  - Висш пилотаж! Нов екипаж!
  И отново показа смокинята, и то с грациозния си крак. Ето го момичето! Истинска сирена!
  Но колко страхотно!
  Алла направи подарък с голата си пета. И го свали върху корема на щурмовака. И цепен метал, чупеща стомана. Такова момиче...
  С такива червенокоси можеш да вземеш Берлин. Воинът изчурулика:
  - Отбеляза гол! Фашизмът в бягство!
  И си показа езика!
  Момичетата обичат да правят това! А именно, изплези език в знак на презрение. И после пак плюе.
  И Мария го взе и пусна дискетата с бос крак. По-точно дизайнът е прост, но моторът е с миниатюрни размери. И удари фашистката щурмова авиация.
  Смаза бандита. И се засмя:
  - Индикаторът на смъртта!
  Е, Матрена хвърли цял куп гранати с боси крака. И удари немски лешояд. Счупи метала и смачка проклетата птица. След това юнашкото момиче потърка гърдите си. Тя напрегна силната си преса и изсъска:
  - Ядрена грешка! Фюрер в челото!
  И пак как иска!
  Аленка също хвърли граната с бос крак и изскърца:
  - Перфектен съм!
  Тя блесна с огледални зъби.
  И тогава Анюта го взе и го изстреля с боси крака, нещо остро и смъртоносно. И тя го взе и се засмя:
  - От усмивка към жест!
  А немската кола остана само с клаксони и крака.
  Аллах е точно там. Той също ще го вземе с голи пръсти и ще изстреля носителя на смъртта. И тогава той ще вземе и ще поведе:
  - Гилдията на Спартак!
  И стоманени фрагменти летят от нациста.
  Мария пусна нещо много смъртоносно с голата си пета. И разкъсване на метал. Убиха фашистите. Взех го и изчуруликах:
  - Кракатау! За моя слава!
  Матрьона удря много по-опасно. Големи маси експлозиви срещу нацистите. Като цяло момичето е смазващо и едро.
  Ето, например, тя правеше любов с момчета. Само половин час. Война и веднъж. И все пак успя веднага с пет. Ето го богаташът. Не твърде, разбира се, че е морално. Но Матрена усети увеличаване на силата от това.
  И не приемат куршуми. И хвърляш цяла кутия с експлозиви, удряйки щурмовия самолет.
  За това как нацистите, техните петима се страхуват. Не предавай с думи. И може да се каже, че момичетата са пет.
  Аленка хвърляше с бос крак каквото плеви от бурени. И нарежете на Fritz.
  изсъска:
  - Убийствено изкушение! Право в окото!
  И тя играеше с релефните мускули на пресата. Ето го момичето. И плочките й са толкова красиви. Е, точно като шоколад.
  О, момичетата отдавна не са яли шоколад. Но това е, което искате.
  Анюта, оголила яростно зъби, пусна с бос крак дар на смъртта и извика:
  - Това е нашата последна и решаваща битка!
  И оголи зъбите си. По-точно, тя има толкова гладки и приятни зъби. Не казвайте, че са зъби.
  Алла изсъска, давайки с голата си пета скачащ жак на унищожение:
  - Бича тения!
  Мария се изкикоти и измърмори:
  - И син на скутер.
  Затова тя го взе и пусна с голи пръсти предпазителя, който отряза щурмовия самолет. Толкова много бити фашисти. Е, момиче. На всички момичета, супер вещица и момиче!
  Матрьона го взе и изсъска:
  - Смъртта ще бъде по-висока от живота!
  И от яките й крака как ще летят гранати. И цели купове разрушения. Ето я баба! Истинското момиче-амбал!
  И позволява на мозъците на фашистите. И, капитално!
  Аленка също не е мис. Отново с бос крак тя изстреля спътник за унищожаване. Смаза враговете и изсъска:
  - Най-висшият знак на материята!
  И разпръсна всички. И тя показа бисквитката с голи пръсти. О, колко много обича това момиче да пише, всякакви бисери.
  Например, такава история на AI. По принцип е истинско. Франко, разсъждавайки, че Великобритания не е съперник на Германия, особено след като германците окупираха Франция, остави Вермахта да отиде в Гибралтар. Нападението беше бързо и победоносно. И нацистите започнаха да прехвърлят войски в Африка. За щастие това може да се направи на най-късо разстояние.
  Но от друга страна, нацистите трябваше да забравят за кампанията срещу СССР. Фриц през първата половина на четиридесет и първата година превзе цялата северна Африка и влезе в Ирак. Но те прехвърлиха повече от четиридесет дивизии на юг. Поради това, което планът "Барбароса" не се осъществи.
  Но германците завладяват Близкия изток и започват да се придвижват по-нататък през Великобритания. Разполагайки с маса роби и суровини, фюрерът решава да извърши въздушна атака срещу Англия. Производството на авиацията непрекъснато нараства. Изграждат се все повече фабрики. Подводници се спуснаха в морето.
  Скоро Африка беше завладяна.
  Германците притиснаха Великобритания. Разработени бомбардировачи. Появиха се Ю-188 и До-317. След засилените бомбардировки през август на четиридесет и втора година, все пак се осъществи десантно десантиране. Беше успешен и Великобритания падна.
  Чърчил избяга в Канада. Но там го посрещнаха студено. И Япония превзе всички британски колонии.
  През четиридесет и третата година Третият райх, придобивайки: "Тигри", "Пантери", "Лъвове", превзе и атакува СССР. И отново се оказа зле ... Но не, той все още не атакува.
  Разузнаването за атомната бомба, което се прави в Съединените щати, принуди Хитлер да се обърне към Запада. Избухва война между силите на Оста и Империята на орлите.
  Съдбата на "Пантерата" беше незавидна. Резервоарът нямаше време да се развие правилно в производството, беше заменен от по-тежка "Пантера" -2. Срещу Америка е използвана нова машина с по-мощен двигател, оръжия и броня. И стана основен танк. Докато не беше заменен от Е-50.
  Съединените щати преминаха през Исландия, Гренландия и Канада от една страна. През Аржентина и Бразилия от юг. А от изток дойде Япония. Така войната се оказа упорита, но през четиридесет и петата година всичко свърши. Америка капитулира.
  През 1946 г. обаче избухва война между Германия и Япония. Нацистите определено са по-силни. Но войната се проточи... Това е много по-интересно.
  Аленка би описала това по-подробно, но засега няма време. Какво да прави едно момиче?
  Остава само да хвърляте гранати с боси крака. Или нещо друго за измисляне.
  Например свят, в който Скобелев не би бил отровен. Това е интересно. Знаменитият командир ръководи военна кампания в южната част на Русия, достигайки до Кушка при Александър Трети. Но той се показа в целия си блясък по време на войната с Япония.
  В морето руските адмирали не действаха съвсем успешно. Но на сушата японците бяха напълно победени. След това дойде Балтийската ескадра. И руснаците най-накрая започнаха да печелят в морето. По някакъв начин се установи паритет. И дори предимство. Япония беше принудена да сключи мир. Признат руски протекторат над Корея. Тя отстъпи онези Курилски острови, които преди това принадлежаха на Русия, но бяха разменени за Сахалин.
  Русия запази Порт Артур и се укрепи в Манджурия. Авторитетът на краля малко се увеличи. Макар и на море, не всичко беше наред. Скобелев оцелява до Първата световна война. Руснаците спечелиха няколко победи над германците. Те ги победиха в Източна Прусия, веднага превзеха Пшемисл. Скобелев става генералисимус. И като доживя до осемдесет години, той умря в слава и чест.
  В някои отношения надминава Суворов. Царската империя стана велика и могъща. Николай II, остана в историята като велик. Русия също така завладява значителна част от Турция и почти цял Иран.
  Е, тогава... Омръзна ми да пишеш едно и също нещо като царска Русия завладява целия свят и щурмува звездите. Но във всеки случай най-силната сухопътна армия в света имаше всички шансове да победи!
  Разбира се, жалко е, че Скобелев умря толкова млад. Талантът му се разкрива по-рано от този на Суворов, но и избледнява, без да достигне зенита си.
  Александър II ... царят несъмнено е велик. Имаше завоевания в Китай, Средна Азия, Турция, върна делтата на Дунав. Освен ако не продаде Аляска - голяма глупост. Но ако царят беше живял по-дълго, може би Русия би могла да разшири владенията си. Или, напротив, щяха да избухнат бунтове. Една конституция би довела до объркване.
  Николай Първи е консерватор. Загуби войната в Крим. Спечелени войни срещу Иран и Турция, но много кръв. В продължение на десетилетия той воюва в Кавказ. Какво е възможно и спря руската експанзия на юг. Имаше амбиции, на юг. Може би той щеше да спечели войната с коалицията, ако не беше Меншиков. Подправен от този посредствен командир.
  Както по негово време Николай II Куропаткин.
  Като цяло историята на царска Русия беше успешна. Повечето от войните са спечелени и империята се разширява. Но гражданската война отслаби Русия. Болшевиките обаче осигуряват нов подем. За момента.
  Альонка не харесваше Сталин. Грубо, неотесано копеле. Главата на такава голяма империя трябва да бъде някак по-изтънчена. Не толкова груб и по-интелигентен. И разбира се не плебеите да управляват Русия.
  Следователно очевидно СССР започна да губи. Войната върви зле от началото до края.
  Аленка си помисли, какво да прави? Тя искаше промяна. И нещо по-добро. Болшевизмът не е идеална система. Няма нормални избори. Номинирайте един проверен кандидат и гласувайте. Типична сова. Хората трябва да имат истинска демокрация.
  Аленка си представи как стисна носа на Сталин с боси пръсти и се кикоти. Това е истинско и смешно. Направете този гул слива.
  Ех, Русия нямаше късмет с лидерите. Защо бяха чистките през 1937 г.? Защо инсценира глад?
  Сталин има много престъпления! И тук, разбира се, трябва да имате концепция, за да разберете всичко това.
  Ленин, за съжаление, почина твърде рано. Нямах време да установя властта и да вдигна държавата. Сталин се оказа откровен разбивач на кости. Троцки можеше да е на власт - човек с големи таланти. Или интелигентният Бухарин.
  Не глупав и Пятаков. Може би изобщо не биха допуснали Хитлер на власт.
  Като цяло Германия можеше да спечели Първата световна война, не като прехвърли три корпуса в Източна Прусия, а като продължи операцията за обкръжаване на Париж.
  Тогава Франция щеше да бъде победена толкова бързо, колкото през четиридесетата година. И царска Русия не би се съпротивлявала на един фронт. Прусаците могат да получат огромна власт и френски колонии. Или може би и английски. Но не му е било писано да прилича на Третия райх. По-точно, вторият... И прусаците загубиха. Въпреки че успяха да деактивират Русия. Странно, но дори след като развърза ръцете си на изток, Германия не можа да обърне хода на войната.
  И тук фюрерът успя много. Япония също удари на изток.
  Аленка за пореден път изстреля граната с бос, изсечен крак. Тя разпръсна фрица и извика:
  - Тя летеше и изрева!
  колко е смешно...
  Анюта също хвърли малък подарък. Тя пусна струя от ноздрите си и промърмори:
  - Топ класа и Адидас!
  Червенокосата Алла взе и отново хвърли такава добре насочена граната. Тя счупи устройство за наблюдение на немски танк, иззвъня:
  - Благородна странност!
  И тя изпрати топката с боса си пета ...
  Мария също използва грациозния си бос крак. Това момиче също се опита да пише. Аз например нарисувах една такава история.
  Пионер Петя искаше да помогне на Болотников. И избяга през портала в своето време. Хващане в същото време джобен нож, скали. Е, разбира се, беше момче от бъдещето. И ножът може да се владее като хиперболоида на инженер Гарин. Само по размер това оръжие е като пистолет Макаров. И можете да го заредите с вода. Да, такъв принцип на действие е сливането на водородни ядра и производството на хелий.
  И дори реже бойни кораби. Когато момчето използвало такова оръжие, те започнали да го смятат за ангел Господен. И коронован в ролята на цар Петър Велики.
  Смешно е, че момчето е станало толкова готино. И той също завладява Полша, Швеция и Турция. Огромната руска империя се разрасна.
  И тогава хлапето, което на практика не порасна, оставайки дете, се умори да управлява и се върна обратно към ерата си.
  Но после се оказа, че всички го смятат за дете, а не за крал. И момчето хукна обратно.
  В негово отсъствие настъпи объркване. Но момчето се върна. И всички му се заклеха отново във вярност. След това последва войната, докато целият свят се обедини под егидата на Русия. И възникна една-единствена империя. И момчето нареди да построи звездни кораби и да се разшири в космоса.
  Би било възможно да се посвети повече от един роман на тази тема, но засега няма време.
  Мария също е принудена да се бие. Като цяло бъдещето изглежда неясно и мрачно. Ако нацистите победят, какво да правя?
  Да се присъедини ли към партизаните? И да пълзи през гората, докато не те убият? Или може би отидете във Вермахта?
  И подобна идея не им се усмихва много. Мария въздъхна тежко.
  И тя просто хвърли граната с бос крак. Тя вкара няколко фрица, съскайки:
  - Хитлер капут! Въпреки че е готин!
  Матрьона също хвърли куп гранати с боси крака. Тя обърна резервоара и духна:
  - Адски метал! Фрицът ще се засрами!
  И тя пусна искри от зъбите си.
  Аленка го взе и изпищя:
  - Ох, банани! О, кокоси - Тум-ба-юмба!
  И момичето пусна смъртоносен юмрук с бос крак. И счупи бронята на Фриц.
  Тогава Альонка си спомни още една своя идея. Пишете за светлия свят. Да кажем след войната. В крайна сметка това би било толкова страхотно! Както например живеем по времето на комунизма. Или нещо друго прекрасно.
  Като поезия:
  Вселената се тресеше над нас
  И звездите напояваха небето с перли ...
  Войната гори, злата страст на ада,
  И дяволът иска да унищожи Русия!
  Едва сега германците са напреднали далеч. Щурмуване на Горки. И това е опасно.
  Но вече се разпространи слухът, че Хитлер отново предлага примирие. И това е възможност да се успокоите и отпуснете. Голям шанс за възстановяване. Ако само победената страна ще си тръгне.
  Но може да се влоши по-късно.
  Анюта отново хвърли посланието за смъртта с бос крак. Тя наистина не вярваше на Хитлер. Но исках да сваля напрежението от битките. И поне си починете. Ех Суворов беше на мястото на Сталин, може би всичко щеше да е по друг начин.
  Немците смятаха Майнщайн за най-добрия. Този Фриц все още е звяр. И можете да оголите зъбите си готино!
  Анюта изпищя остроумно:
  - Лудия Берия, злият Сталин!
  И подсвирна през ноздрите. Тя е момиче със страхотно чувство за хумор.
  И тя също трябваше да бъде арестувана. Но тази история имаше щастлив край. Тя обаче беше щателно претърсена, а също и опипана на интимни места. Тогава трябваше да прекарам няколко дни в смрадлива килия, пълна с момичета. Но след това тя беше освободена. Все още не бяха открити улики. Или може би това беше фактът, че родителите й останаха на свобода. Но как е - детето е в затвора, а бащата и майката са излезли?
  Освен ако не е възможно по наказателен член. Анюта не беше в колонията, като Алла и Матрона. Но и момиче с желязна закалка. И с остри очи. Работила е на строителна площадка. Воюва почти от самото начало на войната. И научи много.
  Втората световна война като цяло беше продължителна и нервна. Ходиха с кратки почивки. И котки, или дори тигри, надраскани по душата. Или може би плъхове. Настроението на всички тук е някак незначително. Но в битка забравяш и се разсейваш.
  Може би нещо от граф Монтекристо? По-добре е от тежък труд или изолация. И, разбира се, драмата е тежка в затвора.
  И тук те са напълно безплатни и дори могат да викат:
  - Сталин е козел!
  И ще бъдат абсолютно прави! А Сталин всъщност все още е коза! И един изрод, който подправи Русия. Дори е жалко, че в реалната история той стана лидер под ръководството, който спечели такава война. В това има несправедливост. Е, защо по време на войната не се появи друг силен и мъдър лидер?
  Алла, като бивш затворник, мразеше Сталин. Разбира се, това беше неговата система. Тя превърна хората в роби и каторжници. Не можете да оспорите това!
  И Сталин трябваше да бъде наказан! Или виси, или стреляй. Или бичуване.
  Алла понякога си представяше как би бичувала Сталин. И това я накара да се почувства много по-добре. Въпреки че, разбира се, само въображение. И искам истински успех.
  Но Хитлер ще бъде измъчван. Например, вземете го на багажника. Или електрически ток, или горещ проводник. Или... Какво друго? Можете например да го напъхнете в стоманена девойка. Или запържете в тиган. Счупете ръцете и краката си, разтрийте врата си с въже. Да, и много повече! Закачи малко фюрер.
  Сега, ако на четвърт? Беше толкова готино! Или колело! Разтваря се с жива киселина.
  Или може би да съберем Хитлер и Сталин заедно и да ги накараме да се бият като гладиатори? И след това изсипете в разтопеното масло? Или може би в кутия с нокти. И горещи нокти? И варосани! И какво друго не се сещам!
  И бийте фюрера, бийте, бийте и пак бийте! След нагряване на тел или верига.
  Или замразени живи. Например в блок лед. Напълнете с течен азот или хелий. Като цяло, изгаряйте.
  Мъчи с радиация! Или вземете разтопено олово и го излейте в гърлото на фюрера.
  Аллах се изкикоти. И хвърли граната с бос крак.
  Оказа се смешно. И фюрерът беше смачкан.
  Момичето го взе и изчурулика:
  - Бу Бу Бу! Ще съборя Хитлер!
  И какво още не е измислила тази зашеметяваща красавица! Всъщност страхотно момиче!
  И така червенокоса ... Какво не може да се каже в приказка, не описано с химикалка! Такава къдрава коса. Просто пламък. Или напалм. И тя рита, тя е много дръзка и рита много готино. Това е момичето Терминатор.
  Мария също не е подарък. Но природата е слаба. И дори вярващ. Вярно е, че вярата й отслабва. Наистина, какъв Бог, ако тя позволи победата на нацистите? Как изобщо е възможно това?
  Мария беше ядосана на Бог. Германците стигнаха до Алма-Ата, Уфа, Горки. Заобиколен Рязан, Москва, Ленинград. И не спират.
  Да, нацистите са силни. Злото управлява света, без да знае числото. Но вие, синове на Сатана, не можете да пречупите силата на Христос!
  Воините на мрака винаги са имали надмощие. Тъй като човешкото сърце има жажда за зло. И не му вярвай много. И на кого да вярвам? Умът на човека! В крайна сметка хората не са толкова лоши! Има доста прилични видове. които могат да управляват справедливо. И не непременно вярващи. И Сталин все още е садист!
  Мария се замисли за момент. Над такъв проблем: защо Бог допуска злото? И тук отговорът не е лесен. Наистина, без зло.... Опитайте се да напишете книга, в която няма да има зло! Почти невъзможно е!
  Във всички литературни произведения има зло. Или грях... Макар че понятията грях и зло не са напълно идентични. Войните също са зло. Но те бяха водени от Божията воля. И това сякаш не беше грях. Такъв е парадоксът на Стария Завет. И тогава напълно пацифисткият Нов Завет. И не най-добрият...
  Какво лежат под нацистите? В крайна сметка Исус каза: удариха те по дясната буза, сложиха лявата!
  Но кой наистина следва това? свещеници? Ами не! Църквата беше агресивна. И инквизицията, и кръстоносните походи, и военните формирования в манастирите.
  Да, свещениците не се отличаваха със смирение. И други... Било католици, протестанти, православни. И това е с пацифизма на Новия Завет.
  Фашистите правят каквото им кажат. И след това научете да бъдете овце и да се държите като вълци.
  Мария все повече смяташе, че здравият пацифизъм може да е истината. Това не е пацифизъм, а атеизъм. Те наистина казват, какво е вяра, освен самохипноза. Е, по някаква причина иконите не направиха никого безсмъртен. И патриарсите умират, точно като простите грешници. А монасите не са способни на нищо.
  Не, много по-добре е наистина да вярваме: човек е ковач на собственото си щастие!
  И не се изтощавайте с пост и молитви. А нов резервоар е много по-ценен от хиляда молитви.
  Мария хвърли граната с босия си, много съблазнителен крак и отбеляза с дълбока въздишка:
  - И не църква, не механа! Нищо не е свято! И в живота всичко не е така ... Всичко не е така момичета!
  Матрьона си тръгна с боси крака, цял центнер експлозиви и зарови сто фрица. И тогава тя изръмжа:
  - Не бъди тъжен! Целият живот напред! Целият живот напред, надявай се и чакай!
  Аленка също хвърли съобщение, карайки фрица в ковчега. И тя пееше ентусиазирано. Писане в движение;
  Комсомолките са солта на земята,
  Ние сме като рудата и огъня на подземния свят.
  Разбира се, те са пораснали до подвизи,
  И с нас Светият меч, Духът Господен!
  
  Обичаме да се бием много смело,
  Момичета, че просторите гребат по вселената...
  Руската армия е непобедима,
  С вашата страст, в битката неизменна!
  
  За слава на нашата родина, светице,
  Боен самолет кръжи в небето...
  Комсомол съм, бягам бос
  Пръскащ лед, който покри локвите!
  
  Не може ли момичета, врагът знае да изплаши,
  Те унищожават всички вражески ракети...
  Кървавият крадец няма да залепи лицето си към нас,
  В стихотворения ще се пеят подвизи!
  
  Фашизмът нападна моята родина,
  Той нахлу по толкова кошмарен и коварен начин...
  Обичам Исус и Сталин
  Комсомолците са едно с Бога!
  
  Бързаме боси през снежната преса,
  Бързи като бързи пчели...
  Ние сме дъщери и на лятото, и на зимата,
  Животът накара момичето да се втвърди!
  
  Време е за стрелба, така че отворете огън
  Ние сме точни и красиви във вечността...
  И удари право в окото, а не в веждата,
  От стоманата, която се нарича колективна!
  Не победете фашизма, нашия редут,
  И волята е по-силна от силен титан...
  В Отечеството можем да намерим утеха,
  И свалете дори фюрера-тирана!
  
  Много мощен танк, вярвайте на "Тигър",
  Той стреля далече и точно...
  Сега не е време за глупави игри
  Защото злият Каин идва!
  
  Трябва да преодолеем студа, жегата,
  И на шега се бийте с луда орда ...
  Яростна яростна мечка,
  Душата на орел не е нещастен клоун!
  
  Вярвам, че комсомолците ще победят
  И ще издигнат страната си над звездите...
  Започнахме похода от октомври,
  И сега името на Исус е с нас!
  
  Много обичам родината си,
  Тя свети лъчезарно на всички хора...
  Отечеството няма да бъде отнето от рублата,
  Възрастни и деца се смеят от щастие!
  
  За всички е забавно да живеят в съветския свят,
  Лесно е и просто перфектно...
  Нека късметът не прекъсва нишката си,
  И фюрерът напразно си залепи устата!
  
  Аз съм бос комсомол,
  Въпреки че слана обръща ушите ...
  И не можете да видите спускането, вярвайте на врага,
  Който иска да ни вземе и да ни унищожи!
  
  Няма по-красиви думи за Родината,
  Знамето е червено, сякаш кръвта в лъчите блести.
  Няма да бъдем по-покорни от магарета,
  Вярвам, че победата ще дойде скоро през май!
  
  Ще минат боси момичета в Берлин,
  Оставете отпечатъци върху тротоара.
  Забравихме комфорта за хората,
  А ръкавиците не са подходящи във войната!
  
  И ще има бой, нека избухне тази битка.
  Фриц ще разбие всичко на парчета!
  Отечеството е завинаги войник с теб,
  Не знае какво е произвол!
  
  Съжалявам за загиналите, това е мъка за всички,
  Но не поставяйте руснаците на колене.
  Въпреки че дори Сам се подчини на Фриц,
  Но за нас великият гуру Ленин!
  
  Нося значка и кръст едновременно,
  Аз съм в комунизма и вярвам в християнството...
  Войната, вярвайте хора, не е филм,
  Отечеството ни е майка, а не ханството!
  
  Когато Всемогъщият дойде в облаците,
  Всички мъртви ще възкръснат със светло лице...
  Хората обичаха Господа в сънища,
  Защото Исус е Създателят на трапезата!
  
  Тук ще можем да зарадваме всички,
  В цялата безкрайна руска вселена.
  Когато всеки плебей е като връстник,
  И най-важното в Сътворението на вселената!
  
  Искам да прегърна Върховния Христос,
  Никога да не рухнеш пред врагове...
  Другарят Сталин замени баща си,
  И Ленин също ще бъде завинаги с нас!
  .
  
  
  Хитър Обама
  Президентът на САЩ Обама се оказа по-хитър и не бомбардира ИДИЛ, а реши да използва този Халифат като таран срещу Иран, Сирия и Русия. Изчисленията му бяха напълно оправдани. ISIS, след като превзе по-голямата част от Ирак, влезе във войната с Иран. Американците купуваха петрол от екстремистите и продаваха оръжие в замяна. За да спаси Асад, Владимир Путин все пак влезе във войната.
  И започнаха бомбардировките на ISIS. Но не мина толкова гладко, както в реалната история. ISIS има системи за противовъздушна отбрана, продадени на Съединените щати, и бойни самолети. Русия се изправи срещу по-силен враг и беше принудена да прехвърли сухопътни войски. От самото начало руснаците претърпяха осезаеми загуби и силата им беше разбита. Тук, разбира се, вече не е до мазнина.
  Все повече и повече сили бяха въвлечени във войната в Сирия. И тя не беше популярна. Мнозина казаха: трябва ли Русия да се намесва там? И ИДИЛ напредваше, нанасяйки тежки удари на руските войски.
  Войниците загинаха в голям брой. Но не беше възможно да се обърне хода на войната. Освен това имаше и конфликт с Турция. И това затрудняваше използването на силите.
  Войната започна с ISIS още през май 2015 г. и се забави. Битките се проточиха дълго време и руската армия трудно можеше да задържи врага. Имаше цинкови ковчези. И по-голямата част от Ирак беше под ISIS. И опитите за пробив бяха активни и агресивни.
  Войната, разбира се, се оказа продължителна ... И по времето на президентските избори в Русия тя вече продължи три години. И повече от десет хиляди руски войници и офицери и няколко генерали загинаха.
  Поради това Владимир Путин се сблъска със сериозна опозиция. Павел Грудинин от левите сили започна бързо да печели резултати и политически точки. И успехите му бяха колосални, тъй като рейтингът скача.
  Вярно е, че скандалите донякъде подкопават позицията на Грудинин, но Гиркин придоби голяма популярност. Който като герой от войната в Донбас се превърна в нова звезда.
  Във всеки случай Путин вече загуби популярност и хората искаха промяна, а анексирането на Крим беше забравено.
  Изборите приключиха и въпреки че Путин изглежда спечели на първия тур, започнаха масови протести и искания за преразглеждане на изборните резултати. Комунистите не вярваха на резултатите и имаше много примери за измама на избирателите.
  А в Москва имаше доста големи сблъсъци с демонстранти. Започнаха и масирани антивоенни действия. И боевете в Сирия продължиха.
  Путин дори засили бойните действия и се опита да атакува в Ирак.
  Но всичко това доведе само до увеличаване на броя на загубите.
  И битките ставаха все повече и повече и ставаха по-кървави ...
  Антивоенното движение в Русия се разраства. Имаше масови схватки с полицията и просто кланета.
  Само епидемията от коронавирус донякъде намали антивоенната интензивност.
  Но битките в Сирия, въпреки пандемията, все още продължиха. И през 2021 г., срещу ISIS, те решиха да изпробват най-новото оръжие: едноместни пирамидални танкове.
  Това са уникални автомобили, произведени само в четири екземпляра. Всеки тежеше петдесет тона и имаше двигател от пет хиляди конски сили. И двигателят не е прост, а електрически.
  Красиви момичета караха четири коли и беше много яко.
  Наташа, на пирамидален танк, натискаше бутоните на джойстика с голите си пръсти и разрязваше муджахидините с картечници, отрязвайки ги с куршуми с ураново ядро.
  И тя запя, оголила зъби:
  - Слава на Велика Русия!
  Зоя, която стреляше противници с картечници и стреляше от бързострелно оръдие, изръмжа:
  - За Русия, която разпери криле!
  И с боси пръсти пъргавата красавица натискаше бутоните на джойстика.
  И отново изплюва черупки с уранови ядра.
  Друг пирамидален танк с Августин върти ноктите си и смазва врага. Той коси редиците на муджахидините, покривайки хълма с планина от трупове.
  И реве:
  - За комуниста даде!
  И Светлана удря враговете и коси муджахидините. И докато пее:
  - Комунизмът ще бъде в слава!
  И с босите си пръсти натиска бутоните на джойстика.
  И войната е във възход. Руските войски са изправени пред силен фронт.
  ISIS не е подарък. Срещу него се използват щурмоваци. Имат и красиви момичета: Мария и Мирабела. Толкова са страхотни и се бият боси и по бикини.
  Красиви момичета вече натискат позициите на муджахидините. И да ги унищожи с ракети.
  Мария пее от радост:
  Яростен в ярост САТО,
  Врагът на полка се придвижи напред ...
  Но палачите-противници,
  Руснаците ще се срещнат с враждебност!
  И как да изпратите ракети към врага. И удряйте враговете веднага.
  Мирабела, изпращайки черупки, отбелязва:
  Какво е война, какво е война? Заради някой диктатор Асад да пролее кръв?
  Мария с готовност се съгласи с това:
  - Заради това да се пролива кръв не си струва!
  И тя също изпрати смъртоносна ракета.
  Момичетата изпълняват заповеди, разбира се. Но седма година има война, за кой знае какво. И разбира се, момичетата са ядосани на Путин. Не е ясно какво иска. И руските войски държат линията и опитите за настъпление се провалят.
  Пирамидалните резервоари са добри, но батерията все пак бързо се разрежда при такава скорост. Те трябва да бъдат взети отзад и заредени с електричество.
  Наташа, Зоя, Августина и Светлана се събраха и нека да играем на карти.
  В същото време момичетата пеят:
  - Е, какво да кажа, какво да кажа, хората са уредени така! Искате да знаете, искате да знаете! Те искат да знаят какво ще се случи!
  А изборите за Държавна дума показаха триумфа на комунистите. Но отново имаше масови фалшификации. И това доведе до масови протести, в които участваха милиони хора. Възрастният слаб Зюганов беше свален, а младите дойдоха на власт вместо него. Протестите се засилиха, започнаха стачки и много лозунги.
  В отговор руската армия започна голяма офанзива както в Сирия, така и в Ирак. Боевете се оказаха много кървави. Освен това Иран е неспокоен. Има бунтове и вълнения.
  Путин се оказа в много трудна ситуация. Вътре в Русия вълненията станаха много по-големи. Зюганов най-накрая се разболя и новото младо ръководство поиска оставката на Путин и неговия екип.
  В Сирия и Ирак се водят боеве. Войната там беше мащабна. И се изкачи на буйството.
  Още две момичета, Алис и Анджелика, се биеха като чудовища и използваха специален хеликоптер с форма на диск. И нямаше как да ги съборят.
  Хеликоптерът изстрелва ракети, изгаря противници и разбива бункери.
  Алис го взе и изчурулика:
  - За руския халифат!
  И как натиска босите си пръсти върху бутона на джойстика и удря врага.
  Анжелика извика:
  - На борда!
  И отново ракети като лупанет, към врага ...
  В Москва се проведе масов митинг и по време на сблъсъци с полицията имаше загинали. Много фабрики стачкуваха. Сега комунистите показаха силата си. И те вече директно нарекоха Путин престъпник и убиец. Опозицията растеше. И тук-там се проливаше кръв.
  Протестите се превърнаха в обща стачка. И то се оказа толкова мащабно, че властите направиха отстъпки.
  Резултатите от изборите за Държавна дума бяха анулирани. И са обявени нови. И тук комунистите имаха всички шансове да спечелят. И дори спечели, като получи по-голямата част от местата в парламента.
  И правителството на Михаил Мишустин подаде оставка. Започва формирането на ляво правителство. В същото време комунистите отбелязаха, че е време да се сложи край на войната в Сирия.
  Вече е 2022... Владимир Путин каза с въздишка, че няма да го направи. Така че всички жертви в този случай ще бъдат напразни.
  Тогава в Държавната дума започна процесът на импийчмънт. Има промени и в Съвета на федерацията. Той се обърна наляво и те настояват да помете Матвиенко, която е твърде покорна марионетка на властите.
  Като цяло хората започнаха да се бунтуват много по-активно и да изискват промени.
  Ситуацията се нажежаваше. Сега комунистите дадоха тон на протестите. И събраха подписи за нова конституция.
  И тогава Путин получи инсулт и той се разболя.
  Бяха обявени нови президентски избори.
  Основният кандидат от комунистите беше Алексей Кузнецов. И той направи много. И на изборите новият ляв лидер успя да спечели още на първия тур.
  И беше страхотно!
  Тук приказката свършва и кой е слушал краставицата!
  
  ЕМЕЛЯН ПУГАЧЕВ - ШАНС ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО
  Емелян Пугачов, веднага след превземането на крепостта Татищево, отива в Оренбург и успява да превземе града изненадващо и да го превземе с мимолетен щурм. По-голямата част от гарнизона се предаде почти без бой.
  И Емелян Пугачов превзе голям провинциален център, много пушки и боеприпаси.
  След това бързо нарастващата му армия се премества към крепостта Верхне-Яицкая и също я превзема с бърза атака. И по-нататък до Уфа. Все повече хора от различни нации се присъединиха към Пугачов. Неговата армия, приближаваща Уфа, вече наброяваше почти петдесет хиляди и много оръдия.
  Гарнизонът се предаде почти без съпротива. След това Емелян Пугачов изпрати летящи отряди на Урал, за да поеме контрола над оръжейните заводи.
  Екатерина Втора получила вестта за падането на Оренбург със закъснение. И това шокира всички. Трябваше спешно да събера сили. А те са малко - турската война отнема всичко. Мобилизиран е само един Бибиков, повече или по-малко подходящ главнокомандващ. И той има отбор. Трябваше спешно да събера сили.
  Но армията на измамника се разраства бързо. И се премести в Казан. Към него се присъединиха калмици, башкири, татари, киргизи и други народи. Един след друг Емелян Пугачов беше признат за законен цар и фабрики и градове в Урал.
  И мнозина се присъединиха към бунтовниците. И армията на Емелян Пугачов отиде в Казан и лесно разби съпротивата. Много офицери преминаха на нейна страна. И армията на Пугачов се разраства бързо. И така Казан беше нападнат.
  И в реалната история измамникът успя да го вземе с по-малка и по-зле организирана армия. А сега стана още по-лесно и по-бързо.
  И Казанският Кремъл веднага беше превзет. Войската на Емелян се оказа бърза.
  И колко кавалерия и мощни бойци се събраха. И артилерия, и бойци от заводите на Урал. И много оръжия. Така Козиедемянск падна.
  Само в Нижни Новгород Емелян Пугачов очакваше сериозна съпротива.
  Те успяха да забият там подкрепления от близо до Санкт Петербург и от шведската граница. Но Пугачов вече имаше повече от сто хиляди войници и много оръдия.
  Бибиков направи грешка. И все пак вместо отбрана той изтегли част от войските от града. И те попаднаха под силен удар от превъзходните сили на бунтовниците и бяха смазани.
  Това улесни нападението срещу Нижни Новгород. Освен това част от войските и офицерите преминаха на страната на Емелян Пугачов. И най-големият град падна.
  Хванаха и Бибиков. Той отказал да се закълне във вярност на измамника и бил обесен.
  Пугачов се премества в Москва. Все по-често на негова страна преминаваха правителствени войски, офицери и дори генерали.
  Рязан падна почти без съпротива. И огромна армия се приближи до Москва.
  В него имаше малко войски и не съвсем надеждни. Три полка донски казаци преминаха на страната на Пугачов. И Москва беше нападната от буря.
  Само Кремъл имаше шанс да устои, но там бяха открити предатели и отвориха портите на Пугачов.
  Александър Суворов, извикан набързо от турския фронт, също премина на страната на самопровъзгласилия се цар. Реши, че няма смисъл да се бори срещу народа. А въпросът за легитимността на краля е въпрос на желание на страната.
  Суворов беше последван от други генерали. Вождовете начело на войските се разпръснаха из цяла Русия и превзеха градове след градове.
  И самият Пугачов отиде в Санкт Петербург.
  Екатерина Втора, виждайки, че силите й намаляват, вземайки част от съкровищата, избягала в чужбина, нареждайки на братя Орлови да организират отбраната на града.
  Те направиха точно това. По-голямата част от гарнизона премина на страната на измамника и Санкт Петербург бързо беше превзет. Семейство Орлови са заловени и обесени. И новият крал влезе в столицата. Скоро почти всички генерали и руски части го разпознаха. Като руски градове. Катрин избяга в Швеция. И от там за Германия.
  Синът й Павел почина при неизяснени обстоятелства. И Емелян Пугачев се ожени отново и обяви нова коронация. След това казашка Устиня стана негова съпруга.
  Войната с Турция е поверена на Александър Суворов и завършва с бърза победа.
  Роден е наследникът на Емелян. И династията на Романови като че ли се засили.
  Царят премахва крепостното право и провежда реформи. Русия започна да се развива и издига бързо. Следва нова война с Турция и превземането на Константинопол. Емелян Пугачев основава нова религия, изоставяйки Троицата и въвеждайки многоженството. За исляма вече беше същото, но за православния ислям.
  Александър Суворов провежда няколко кампании, достигайки до Мароко и завладявайки Близкия изток, Иран, Судан и Северна Африка. И тогава, когато се случи революция във Франция, армията на Емелян Пугачов превзе цяла Европа. Така възниква най-великата империя в историята на човечеството.
  Емелян Пугачов е доста млад от 1742 г. и затова управлява дълго време, надживява и Екатерина, и Александър Суворов. След завладяването на Европа руснаците преминават през Африка и влизат в Индия, която също завладяват.
  Войната с Китай се случва още през 1815 г. при сина на Пугачов Петър Четвърти.
  Войната се оказва победоносна за Русия и Китай е подчинен. След това Русия напълно подчини три континента и кацна в Австралия и Аляска. И продължи да се разширява в Америка. Там тя вече нямаше сериозни съперници.
  Великобритания е победена и пленена. И скоро завладя Съединените щати. Към 1850 г. Русия вече контролира целия свят.
  След това дойде до космическото разширение. И се получи страхотно.
  Въпреки това, разбира се, имаше проблеми.
  Едно от тях е движението в полза на републиканска форма на управление. Но династията Пугачови-Романови се радваше на авторитет и досега оставаше непоклатима.
  Имаше и борби за власт и опити за преврат. Когато се осъществи първият полет извън Слънчевата система към края на двадесети век, група заговорници в началото на двадесет и първи век потънаха в изкуствен сън и отлетяха до далечна планета, за да установят там своя собствена държава.
  Възникнаха някои проблеми с евреите. Ако други нации бързо русифицираха и приеха православния ислям, тогава тези евреи бяха упорити и се съпротивляваха. И те бяха притиснати за това. Имаше и други проблеми. През двадесет и първи век атеизмът стана модерен. И отричането на авторитета на Библията и Корана. И формално теологията е изградена върху свободното тълкуване на тези книги.
  И това също породи някои конфликти. Освен това науката се е развила. Продължителността на живота през двадесет и първи век се е увеличила значително и хората са се научили наистина да изглеждат по-млади. И те, разбира се, започнаха да казват, но какво да кажем за думите на Христос: нито един косъм няма да направиш нито бял, нито черен? Или дните им да са сто и двадесет години!
  Имаше и съмнения. На някои планети от Слънчевата система, където вече имаше сериозни селища, започнаха да се зараждат сепаратистки настроения. Във всеки случай имаше искания за автономия. Накратко, по-добре, отколкото в реалната история, но все пак има проблеми и не всичко е розово.
  Но във всеки случай човечеството е обединено и с глада и епидемиите и почти всички болести са отминали. И хората могат да живеят няколко века без остаряване и изобщо не живот, а почти комунизъм и рай на Земята през двадесет и първи век!
  
  ИНТЕРЕСЕН ШАНС НА ЧЪРЧИЛ
  Чърчил се съгласи на мир с Германия при следните условия. Третият райх гарантира на Великобритания целостта на нейната колониална империя. Нещо повече, Хитлер дори се съгласи да не изисква обратно германските колонии, погълнати от Англия по време на Първата световна война. В замяна обаче германците имаха пълна свобода да се разпореждат с френските и холандските колонии. Освен това те можеха да действат колкото си искат срещу Русия. Разбира се, фюрерът нямаше да търпи СССР със съседа си. Германия получи много. И тя имаше достатъчно. И Великобритания формално не загуби нищо. Така че сделката беше взаимна изгодна. Във всеки случай Англия нямаше шанс да запази владенията си в Африка и Азия. Германците лесно биха превзели Египет, а след това Близкия изток с Ирак и Кувейт. И тогава, чрез прогермански Иран, щяха да стигнат до Индия.
  Да не говорим, че Великобритания няма шанс да запази Африка.
  Подводната и въздушната война, завършена, така или иначе бяха британски.
  И така всички страни останаха в своите интереси. И Хитлер започна да подготвя атака на Изток. В СССР има много повече танкове и хиляди и половина превозни средства, много по-качествени от германските.
  В сравнение с истинската история, Фриц постави пет хиляди самолета и още хиляда танка. Липсата на загуби в битката за Британия засегната и способността да се използва Африканския корпус на изток.
  Вярно е, че това беше частично компенсирано от факта, че изненадата беше по-трудна за постигане.
  Въпреки това Сталин обявява обща мобилизация и въвежда войските в бойна готовност. Но ударът на германците все пак се оказа силен и тактически внезапен. Освен това те не очакваха, че фриците веднага ще хвърлят цялата си сила в удари. И да се защитават, червените са тренирани много по-зле, отколкото да атакуват.
  Войските на Вермахта пробиха отбраната и успяха да напредват в главните направления.
  Малко по-бавно, отколкото в четиридесет и първата истинска история. Но стигнахме до Смоленск. Там, където се озоваха, те бяха спрени от превъзходните съветски сили. Но нацистите се обърнаха на юг. Още в късната есен те превзеха Киев. Зимата хвана фрица, в бойна готовност за атака срещу Москва. Нацистите останаха през зимата, в студа, без да смеят да щурмуват.
  Ленинград от своя страна е блокиран.
  Най-лошото е, че Япония не посмя да влезе във война със САЩ и Великобритания. И всеки момент може да отвори втори фронт. През зимата съветските войски се опитват да настъпят, но германската отбрана никога не е разбита. През пролетта нацистите набират сила и продължават да доминират във въздуха. Но тъй като Третият райх получаваше петрол не само от Румъния, но и от Либия, Нигерия, Камерун, нацистите не се нуждаеха толкова от кавказкия петрол.
  И фриците започнаха офанзива в центъра. В опит да превземат Москва.
  Но линията на отбрана на съветските войски се оказа солидна. За три месеца на упорита битка нацистите успяха да напреднат само на сто, сто и двадесет километра.
  И те спряха. Само в Крим нацистите успяха да превземат Керч и да блокират Севастопол. Нацистите завзеха и половината от Донбас, по-специално Харков. След тежки загуби в центъра Хитлер променя стратегията си и решава, по съвет на Гьоринг, да предприеме въздушна атака срещу СССР.
  По-специално са използвани бомбардировачи Ю-188. И по-нов и по-усъвършенстван Ю-288. Войната става все по-позиционна. Хитлер разчита на нови оръжия и танкове. На първо място в поредицата влязоха Тигрите, а малко по-късно Лъвът, а след това и Пантера. Най-защитен, разбира се, беше "Лъвът" със 100-мм странична броня и дори под ъгъл. "Тигърът" също имаше добра странична броня. "Пантерата" е по-лоша, която не направи пробив на танка.
  През зимата германците държаха линията. Съветските войски напредват без успех в центъра. Те се опитаха да превземат и също неуспешно Харков. Германците тук бяха готови за отбрана и можеха да отблъснат натиска. Единственият успех на Червената армия е операция "Искра", когато успяват да пробият тесен коридор до обсадения Ленинград по суша.
  През май нацистите предприеха нападение на Севастопол. Което завърши на 9 юли 1943 г. падането на града-крепост. Офанзивата в центъра на нацистите започва на следващия ден. Те са използвали голям брой от най-новите танкове. Включително "Лев", който благодарение на защитата от всички ъгли обеща да се превърне в добър танк за пробив. Фердинандите също преминаха в настъпление - великолепни самоходни оръдия по свой начин.
  Офанзивата на нацистите се развива бавно. Загубите бяха големи. Танк "Лев", показа недостатъчна скорост на стрелба на пистолета и лошо шофиране. Но все пак нацистите успяха да обградят Вязма. И тогава го вземете. Една битка се проточи късна есен и настъплението на фриците пресъхна.
  Червената армия се опита да възстанови статуквото през зимата. И тя успя да победи Вязма. Но всички успехи се ограничаваха до това. Нацистите успяха да окажат съпротива в центъра. И близо до Ленинград. И близо до Харков.
  В защита "Пантера" показа добър танк. Най-масовата машина на Третия райх беше произведена в големи количества и се оказа може би най-доброто средство за справяне със съветските танкове. Във въздуха сраженията продължиха с известно превъзходство на Луфтвафе. Германските самолети бяха добре въоръжени, с голяма скорост, но по-малко маневрени. Въпреки това ME-309 се оказа доста ефективен, преди всичко заради скоростта и въоръжението на превозното средство.
  И реактивни самолети бяха на път. На първо място, изтребителят ME-262, най-силният аргумент. Вярно, скъпо. Германците непрекъснато увеличават производството на оръжия. Използваха чужди работници и имаха повече техника от СССР. Появи се по-усъвършенстван модел Focke-Wulf - TA-152, който с мощни оръжия и броня имаше много по-добра маневреност и по-голяма скорост.
  Но основното е, разбира се, реактивните самолети. Новите съветски LA-7 и Як-3 можеха само частично да компенсират появата на ново поколение машини сред нацистите.
  Още преди да влезе Panther на въоръжение, се смяташе, че този танк не е достатъчно защитен. Особено отстрани. В резултат на това Panther-2 е разработена да бъде по-защитена, по-тежка и с 88 мм оръдие. И "Тигър" -2.
  СССР постави ИС-2 и Т-34-85. Германците разполагаха с по-модерна щурмова пушка MP-44. "Маус" също влезе в сериала. За разлика от реалната история, Третият райх не е бомбардиран от съюзниците и може да се произведе много оборудване.
  Боевете обаче показаха, че танкът "Маус" е твърде тежък и малко или много подходящ за отбрана. "Тигър"-2 се разваляше твърде често и също беше танк за отбрана.
  Единствено "Пантера"-2 с по-мощен двигател от 900 конски сили се оказа задоволителен автомобил за бойни действия. "Лъвът" също не се показа много.
  Реалните бойни действия показаха, че ME-262 не е много надеждна машина, скъпа и недостатъчно маневрена, дори и с мощно оръжие. По-активно в серията влезе TA-152, които бяха повече или по-малко подходящи като работен кон. Може да бъде атакуващ самолет и фронтов бомбардировач и изтребител. Надеждите, свързани с ME-262, не се оправдаха напълно. С изключение на факта, че този боец е много труден за сваляне, той имаше силна броня. Но той също тежеше много. Но големи надежди бяха свързани с HE-162. И отчасти бяха оправдани.
  През лятото на 22 юни 1944 г. немците неочаквано нанасят главния удар на юг. Съветското командване задържа основните сили в центъра. Сталин вярваше на дезинформацията, че врагът ще тръгне отново към Москва. Но нацистите успяха да надиграят съветското разузнаване. Освен това, голям брой немски танкове "Пантера"-2, които са достатъчно бързи и маневрени и по-добре защитени отстрани, също са засегнати.
  Освен това бяха произведени много "Тигри", сравнително лесни за производство машини. Имаше и нова модификация на "Лъва". С по-леко 88 мм оръдие, но с двигател 1250 конски сили. Този "Лъв" е най-успешният танк - от типа "Тигър"-2, но по-тежък, с по-дебела бордова и кърмова броня от 120 мм, което повече от компенсира мощния двигател от "Маус".
  Лев-2 се оказа много успешен танк за пробив. Германците успяха да постигнат много. Те превзеха Ворошиловград, Курск, Белгород, превзеха Воронеж. И се обърна към завоя на Дон. Накрая стигнахме до Сталинград. Но там те затънаха в битки. Както в реалната история, съветските войски успяха да обкръжат германците близо до Сталинград. Въпреки това нацистите все пак успяват да се измъкнат от обкръжението. Въпреки това германците разполагаха с много повече танкове. Битките показаха, че "Пантера" -2 и "Лъв" -2 са способни да се бият доста прилично през зимата. Освен това отпред се появиха самоходните оръдия Е-25. Това превозно средство беше малко, ниско разположено оръдие Panther, но много пъргаво и бързострелящо.
  Нацистите се оттеглиха от Сталинград към завоя на Дон и се задържаха там. Дойде пролетта на 1945 г. XE-162 влезе в серията, а съветската авиация отстъпи пред този модел. Но най-важното са реактивните бомбардировачи, които нямаха равни. Те бомбардираха руснаците почти безнаказано.
  Новият немски танк Е-50 влезе в серията - по-лек от Тигър-2, но по-добре защитен и въоръжен с мощен двигател. А неговото 88 мм 100 EL оръдие е ненадминато по точност и бронепробиваемост.
  Сталин търси начини да сключи мир с Хитлер. Докато новите танкове ИС-7 и Т-54 все още се разработваха. А реактивните самолети са още по-неясни.
  Но фюрерът не искаше мир и продължи настъплението. Този път до Кавказ, през Терекските порти. Нацистите успяват да превземат съветските градове - Грозни и Орджоникидзе. Но когато влязоха в планините, напредъкът им се забави.
  Тогава нацистите отново се втурнаха към Сталинград. В битките съветските войски получават все повече и повече от реактивни щурмови самолети и бомбардировачи на Луфтвафе. Но самите фрици не можаха да превземат града, те затънаха в битки. Въпреки че те изоставиха "Sturmtigers" в хода. И авиацията притисна.
  Съветският Як-9, най-масовият изтребител, е остарял. И германците се появиха по-модерни модели на ME-262 с много повече скорост и маневреност. И по-силен във въоръжението XE-162. Ситуацията ескалира още повече, когато Япония най-накрая влезе във войната. Турция последва примера. До края на четиридесет и петата година по-голямата част от Кавказ е превзета от германци и турци. И новата четиридесет и шеста година донесе допълнителни разочарования на СССР.
  Сталинград все още устоя, но в края на май последната четвърт беше превзета. И германците и турците по това време напълно завзеха Кавказ. И през юли 1946 г. започва нова офанзива срещу Москва. Шансовете на нацистите бяха големи. В битките участват и Е-75, и Е-100. Тези резервоари бяха по-плътни и по-добре защитени. Съветският фронт бавно, но сигурно се провали... До края на есента Москва беше обкръжена.
  По същото време падна и Саратов. Разви се изключително тежка ситуация. Японците настъпваха от изток. Сталин предлага на Хитлер мир при всякакви условия, освен капитулация. Фюрерът отхвърли тези предложения.
  През зимата Москва падна след ожесточен щурм. А през пролетта и лятото германците превземат целия район Волга-Вятка. Пала и Вологда. Нацистите успяха да стигнат до Свердловск до средата на есента ...
  
  ФАТАЛНАТА РОЛЯ НА Чембърлейн
  Чембърлейн не подаде оставка и успя да сключи почетен мир с Хитлер.
  Условията за Великобритания бяха доста благоприятни: Третият райх гарантира неприкосновеността на притежанията на лъвската империя. И Великобритания не загуби и сантиметър територия. Но в замяна Хитлер получава пълна свобода в окупираните земи на Франция, Белгия, Холандия. И това са големи площи. И свобода на ръцете на Изток.
  И нацистката номер едно изобщо не отказа да марширува срещу СССР. И продължи да събира сили.
  Хитлер искаше не само Африка и Сирия, с част от Азия, но и руски земи. На първо място, разбира се, житницата на Украйна, балтийските държави, Беларус и кавказкия петрол. Така че плановете на фюрера са наполеонови.
  Германците се подготвяха за война, формирайки значителни сили. Според плана Барбароса те имаха повече войски. На първо място, разбира се, авиацията. Три хиляди самолета не бяха свалени по време на въздушната битка за Англия и се присъединиха към редиците на Луфтвафе. Плюс това, самолети, които не бяха разсеяни от Средиземно море, и за покриване на Европа. Така че не пет хиляди самолета бяха разпределени за плана Барбароса, два пъти повече - десет хиляди.
  И имаше още няколко танка. Първо, производството на автомобили се увеличи повече, тъй като Третият райх не беше бомбардиран. Във втория четиристотин танка не отидоха в Африка. И нещо беше взето от Франция. Така че фриците бяха по-добре подготвени за битката.
  Вярно е, че те загубиха малко време, напредвайки срещу Югославия и Гърция. Но завърши без британците по-бързо.
  И нахлуването в СССР започна на 7 юни с повече от хиляда танка и пет хиляди самолета. И разбира се имаше повече пехота и артилерия.
  Най-важното е, че СССР, както в реалната история, не беше готов. Сталин се страхуваше твърде много да се бие с Третия райх и се опита да отложи войната на всяка цена и отново беше в капан.
  И тогава Япония атакува. Защо японците решиха да атакуват този път? Причината е, че Великобритания се оттегли от войната и сега, в който случай, самураите трябваше да се бият срещу Съединените щати и Великобритания, необвързана от Третия райх.
  А СССР във всеки случай изглеждаше по-слаб враг. Особено в първите дни на войната ходът на боевете беше дори по-лош за Червената армия, отколкото в реалната история. Така че, особено във въздуха, превъзходството на нацистите беше много по-силно. Да, и повече танкове, особено в южната посока, където Ромел показа героизъм. И Червената армия не е готова за отбрана и няма планове за отбранителна война. И те се изсипват... И дори Киев успя да бъде взет в движение и те стигнаха до Смоленск рано. И Япония също нападна, за да не чака падането на Москва, защото в този случай всички биха я обвинили, че тя като лешояд се втурна към убития враг. Победен в същото време от германците.
  Не, честта на самураите изискваше да се удари, докато СССР все още потрепваше. И войната мина доста добре. Самураите изоставиха голям брой пехота и атакуваха позициите на Червената армия. И това беше огромен успех от тяхна страна.
  Но в покрайнините на Владивосток ги срещна екип от боси момичета. Който се биеше с дива ярост.
  Аленка даде опашка за самурая. И тогава, с босите си пръсти, тя хвърли граната със смъртоносна сила. И тя разкъса много японци, крещейки:
  - За слава на Сталин!
  Анюта също стреля по врага. Тя покоси натискащите жълти бойци и изрева:
  - За великата Родина!
  А също и голите й пръсти хвърляха убийствен дар на смъртта.
  Алла, тази червенокоса красавица, покоси настъпващите японци. И босите й крака хвърляха дар на смъртта с колосална разрушителна сила. И разкъса самурая, крещейки:
  - Слава на комунизма!
  Мария също стреля. Тази златокоса красавица. А босите й пръсти хвърляха смъртоносни дарове на смъртта.
  И масата самураи рухна.
  И момичето изръмжа:
  Няма да се откажем от Владивосток!
  И голата пета на момичето се поддаде на дара на смъртта.
  Олимпийските игри също се бориха ожесточено. И тогава босите й силни крака хвърлиха цял куп гранати, разкъсвайки противниците.
  Воинът изсъска:
  - За Велика Русия!
  Аленка, отрязвайки жълтите войници, потвърди:
  - Родината е с нас!
  И голата й пета се поддаде на гранатата. И разкъса новите войници на великата империя.
  Но въпреки целия героизъм на Червената армия, тя губеше. Не беше възможно прехвърлянето на дивизии от Далечния изток. И германците започнаха атака срещу Москва много по-рано, отколкото в реалната история, и вече бяха успели да я обкръжат и частично да я превземат, преди да се излеят силни дъждове и да настъпят размразяване. И това, разбира се, оказа влияние върху хода на войната.
  Германците са особено силни във въздуха. Техните самолети получават съветските войски специално.
  Германците на юг също бяха по-силни и напреднаха по-далеч. Те успяха да превземат Курск, Воронеж още преди размразяването и се преместиха в Сталинград. След като започнаха войната две седмици по-рано и с големи сили, нацистите получиха справедлив старт и сега имаха забележимо предимство във всичко. И историята за Червената армия се оказа по-лоша, отколкото в действителност.
  Германците се придвижват по-бързо през Крим и нахлуват в Кавказ. И там постигнаха голям успех. Освен това Турция също влезе във войната, виждайки как СССР се разпада.
  И така германците превзеха Рязан и продължиха настъплението. И самият Сталин тичаше като заек. А нацистите вече се приближаваха към Горки. Имаше битки.
  Но Москва все още се съпротивляваше: градът е голям. Но сраженията продължиха по улиците и нацистите се приближиха до Кремъл.
  Но съветските момичета дадоха битка на нацистите близо до град Горки.
  Цял батальон боси момичета, въпреки факта, че вече валеше сняг и удари слани, срещнаха нацистите.
  Наташа откри огън и разтърси гърдите си, едва прикрити от канапите на бикини.
  Тогава момичето запя:
  - Слава на Велика Русия!
  И с босите си пръсти изстреля граната с разрушителна сила.
  Зоя, стреляйки по врага и косейки фрица, гука:
  - Слава на героите!
  И нейната боса пета хвърляше убийствен подарък на смъртта.
  Воинът изчурулика:
  - Няма да се откажем от Москва!
  Августин, стреляйки по врага и отрязвайки масите на настъпващите нацистки войски, изпищя:
  - Нашите самолети са добри!
  Светлана, стреляйки по нацистите, агресивно издаде:
  - За родината съвети!
  И с боси пръсти на краката си хвърли пакет с експлозив.
  Момичетата са наистина много добри и секси...
  Но Алис и Анджелика все още се карат. Те се бият с неравни сили.
  Избиват танк с граната и той се обръща.
  Алис хвърля експлозивна опаковка с бос крак. Немската самоходка е счупена, а ролките летят. Едната лапа на нациста беше откъсната и златен часовник блесна.
  Алис изпищя:
  - За величието на Отечеството!
  И голите й пръсти, докато пускат убийствена бомба. И отсече главата на генерала.
  Анжелика също ще гръмне срещу нацистите от базука. И удари друг танк. И разкъса врага.
  И тя запя, оголила зъби:
  - Слава на великото Отечество!
  Момичето го взе и с голата си кръгла пета се поддаде на смъртоносния дар на унищожението.
  Алис действаше много агресивно и активно. Момиче, което мечтаеше за постижения и успех.
  Арестувана е през тридесет и седмата година, когато е още момиче, заедно с родителите си. Първо ме заведоха в стая за търсене. Наредиха ми да се съблека гол. И Алис много се срамуваше. Женската й фигура все още се оформяше. Но гърдите вече растяха и надзирателят щипа бюста й с думите: "О, какви цици!"
  Алис се смути и се изчерви:
  - Не ме докосвай!
  Матроната се засмя.
  - Отвори си устата момиче, леля разгледай внимателно!
  Алис отвори уста. И матроната бръкна с пръсти в устата си. Неприятно, разбира се, Алис едва не повърна. Особено когато притискаха корена на езика й.
  Но най-лошото беше по-късно. Матроната, опипайки устата си, нареди:
  "Сега се наведете и разперете краката си!"
  И тя сложи ръкавици на големите си лапи!
  И как лапата й се заби в девственото пазва, разкъсвайки химена. Значи имаше кръв. И болеше толкова много, че Алис изпищя. Междувременно другите двама пазачи я държаха за ръце. И тъмничарят я усети, катери се до самата матка, и то много грубо. Беше агония и сълзи се стичаха по бузите на Алис. И в ануса беше не по-малко болезнено. Лапата на пазача е голяма, а пръстите й са дълги и дебели.
  Алис дори припадна от болка и срам. След това я вкараха. Заведоха ме в друга стая. Снимано голо от различни ъгли и взето пръстови отпечатъци.
  И тогава ме заляха със студена вода от маркуч и поръсиха с белина. Раздадоха официален ром: къса сива рокля с номер и ме заведоха в една килия с други момичета. Беше студено да се ходи бос, но в килията имаше много деца и беше доста топло.
  Алис беше отведена за разпит няколко дни по-късно. Там я помолиха да подпише документ. Момичето отказа. След това й оправиха босите крака в чорапи и я биеха с тояги по босите пети. Алис изкрещя, но отказа да подпише, докато не загуби съзнание.
  Тя отново беше хвърлена в килията. Репресиите бяха масови и нямаше време да се бъркаме с детето и да го разпитваме дълго. Затова тя получи присъда уж за кражба и подписа направление в детска трудова колония без съд.
  Алис работеше и учи там. Престъпниците бяха малко, почти всички деца бяха врагове на народа. Ходеха боси до слана и в слани ботуши в държавни ботуши. Работеха по дванадесет часа на ден. Те се хранеха предимно със зеле, но живееха заедно. Алис дори в детския лагер стана по-силна и закалена. И сега тя се биеше боса в снега. И половинката й Анжелика също седеше. Само тя беше истински престъпник и престъпник. И детската колония също й беше от полза.
  Момичетата се бориха упорито и героично.
  Но все пак Москва падна ... И Кавказ беше превзет. И Сталин също беше отровен от своите.
  Берия подписа капитулацията. И той стана губернатор на част от територията на Русия.
  И войната на изток свърши. Чембърлейн умря и Чърчил зае неговото място.
  И тогава Хитлер решава, че Великобритания има твърде много колонии. Не е ли време да ги отрежете?
  И той започна нова война през 1944 г. По това време германците разполагаха с най-новите танкове Panther-2 и Tiger-2, по-модерни и с мощни двигатели. И най-важното, реактивни самолети и подводници на водороден прекис.
  Да, и Япония искаше да разшири своите владения, за сметка на колониите на Великобритания и Съединените щати. По това време самураите всъщност са завладели Китай. И имаха големи планове.
  Германците започнаха настъпление през есента... Техните по-мощни танкове се движеха добре със силни двигатели. А реактивните самолети изобщо нямаха противник.
  Великобритания беше бомбардирана. И подводният флот я измъчваше. И германците нападнаха Египет. И те бързо победиха там Великобритания, навлязоха в Близкия изток с турците. Гибралтар също е превзет и войските влизат в Мароко, завладявайки черния континент.
  Накратко, войната вървеше в една посока. През зимата германците превземат Северна Африка и Близкия изток. А през пролетта също Иран и Индия. Да, и японците успешно напреднаха и победиха Америка в пристанището на Перу.
  Това са големи победи. А през лятото имаше десант в самата Великобритания, който завърши с падането си за десет дни.
  А през есента бяха заловени Южна Африка и Австралия. Сега САЩ са атакувани.
  Измина четиридесет и шеста година в превземането на островите и въздушната и подводната война. През 1947 г. превземането на Канада и Мексико започва с двоен удар. Германските танкове от серия "E" се превърнаха в най-модерните и мощни в света. И немската щурмова пушка MP-64 нямаше равни във всички отношения.
  А летящи чинии и дискове бяха просто невъзможни за сваляне, колко неуязвими са те благодарение на ламинарната струя.
  И толкова много загуби...
  Съединените щати капитулират на 30 януари 1948 г. Само петнадесет години след идването на Хитлер на власт. И това беше славно събитие.
  След това дойде период на мир... Но засега. На 20 април 1955 г. започва войната между Третия райх и Страната на изгряващото слънце с всичките й колонии. Войната беше жестока и продължи повече от две години, но всичко завърши с победата на Германия.
  На 20 април 1959 г. Хитлер провежда референдум, на който се създава единна империя в света - Третият райх. И монархия, водена от Хитлер.
  И когато фюрерът умира през 1961 г., синът му успява да заеме трона.
  По това време хората летяха до Луната и Марс и животът на човечеството сякаш се подобряваше.
  
  СЕНЗАЦИОННО ОТМЕНЯНЕ НА ИЗБОРИ
  Елцин, след сензационния успех на Либерално-демократическата партия на изборите през 1993 г., приема съвета на радикалите и анулира техните резултати. Точно навреме за Нова година, без да позволи на Държавната дума да се събере. И стана сензация! Преди новите избори за Държавна дума, насрочени за 12 юни 1994 г., законодателната власт премина към Съвета на федерациите. И това беше интересен тактически ход.
  В същото време Елцин не забрани ЛДПР, а правилата за парламентарните избори останаха същите. И определено се превърна в силно решение. Или по-скоро спорен. Но цялата сила на пропагандата падна върху партията LDPR. И имаше много кал. Въпреки че от друга страна, колкото повече се карат, толкова по-голяма е популярността. Поддръжниците на Жириновски бяха разочаровани от откраднатата победа.
  И имаше бунтове. Недоволна беше и фракцията на "Яблоко", която спечели добър процент. И "Жените на Русия", които показаха сензационен резултат, също не са много щастливи. Но "Изборът на Русия", воден от Гайдар, получи подкрепления. Елцин отхвърли умерения Черномирдин, който въпреки това взе много от старата система и ще назначи Йегор Гайдар за министър-председател. Последният попълни екипа с нови реформатори. И се събра силен екип... Което започна да срива икономиката още по-оживено, отколкото в реалната история. И ваучерната приватизация продължи.
  Конфронтацията с властите само нараства. И рейтингът на Жириновски, въпреки кофите с мръсотия, а може би и благодарение на тях, се увеличи. Въпреки че изборната конкуренция беше много по-тежка. И имаше много повече партии, които събраха сто хиляди подписа. И беше отделено много повече време за събиране на подписи. И имаше ефект. В изборите успяха да участват 44 партии.
  И този път с платен ефир беше по-зле. И по време на телевизионния дебат Владимир Волфович беше арестуван и хвърлен в Лефортово. Обвинен в насърчаване на омраза в книгата The Last Dash South.
  Но това вдигна още повече рейтинга му, въпреки че не му беше дадена думата. И така изборите за Държавна дума се състояха на 12 юни 1994 г. И веднага сензация. В условията на ожесточена конкуренция партия ЛДПР спечели повече от четиридесет и шест процента от гласовете на изборите според партийните листи. "Яблоко", "Жените на Русия", "ПРЕС", "аграрите" не преминаха петпроцентната бариера.
  Второто място заеха комунистите, а третото "Изборът на Русия" начело с Гайдар. Който преодоля нейните пет процента....
  И мнозинството в партийните листи за Либерално-демократическата партия. Да, и в едномандатните райони, добави партията на Жириновски, печелейки значително повече от сто места. Като цяло парламентът се оказа много опозиционен и анти-Елцин. И партията LDPR получи мнозинство в Държавната дума, почти конституционно. И заедно с комунистите и конституционни.
  Има обаче и горната камара и самият президент. И Владимир Жириновски беше отведен директно от килията в заседателната зала на Държавната дума. Така се образува нова опозиция.
  Според новата конституция Елцин имаше власт. А мощността е много голяма. Но той нямаше право да разпуска Държавната дума през първата година. Както през последните шест месеца от неговото президентство. И това е сериозна ситуация.
  Да се отменят отново парламентарните избори е вече прекалено. И Елцин, след известно колебание, реши да предложи на Държавната дума споразумение за мир и хармония.
  В отговор Владимир Жириновски поиска оставката на правителството и неговото формиране на базата на парламентарно мнозинство.
  Това предизвика противопоставяне. И Държавната дума гласува вот на недоверие към правителството на Егор Гайдар и проведе амнистия за политически затворници.
  И беше сериозно. Елцин се оказа в трудна ситуация. И отношенията му с Държавната дума станаха враждебни. Въпреки че беше приет конституционен закон за Конституционния съд и парламентарната телевизия. Както и гражданският кодекс. И отново беше гласуван вот на недоверие на правителството.
  Елцин подписа закона за статута на депутат. И все пак той уволни Егор Гайдар.
  Президентът на Русия предложи Евгений Примаков за министър-председател. Това повече или по-малко устройваше всички. Но Елцин неочаквано започна война в Чечения. И той се сблъска с негативна реакция от Държавната дума. И отново го отхвърли... Макар и не според конституцията.
  Но отново обяви нови парламентарни избори... И освободи Примаков, назначавайки на негово място Чубайс.
  Но ситуацията се усложни... Либералнодемократическата партия отново спечели и дори добави гласове... И по това време изборите се проведоха по нови правила. Трябваше да се съберат повече подписи, посочена беше и партийната принадлежност на депутатите. И ЛДПР спечели конституционно мнозинство. А втората партия бяха комунистите. Останалата част от пет процента бариера не взе.
  И отново конфронтация с Елцин. Жестоко на фона на войната в Чечения. И началото на процеса на импийчмънт.
  Елцин също загуби подкрепата на армията заради войната в Чечения. И Съветът на федерацията не беше на негова страна.
  Освен това здравето на Елцин се влоши рязко и той се разболя. И в Русия бяха обявени нови президентски избори.
  Явният им фаворит беше Владимир Жириновски.
  Елцин едва дишаше... Така самата власт попадна в ръцете на Владимир Волфович.
  Но тогава се проведоха избори и нов президент в Русия. Той наследи трудно наследство. И трябваше да направя много. Но с строги мерки Владимир Волфович Жириновски вдигна държавата. И Русия се издигаше все повече и повече. В рамките на пет години нивото на спестяванията преди реформите беше възстановено. И пет години по-късно Русия удвои националния доход, който беше преди периода на реформите.
  Но Владимир Волфович се зае с възстановяването на СССР. Беларус първа се присъедини към Русия и то доброволно. След това Казахстан, после други републики от Централна Азия, особено когато бяха атакувани от талибаните.
  Украйна пламтеше от Майдана, а Русия й се притече на помощ и освободи портокалите от власт. И тогава има референдум и присъединяване към СССР. И т.н. До 2015 г. Русия възстанови предишните си граници.
  Но това не беше достатъчно. На юг ИДИЛ превзе Ирак и Сирия и няколко други държави. Волфович насърчава ислямистите, позволявайки им да превземат целия Близък изток.
  През 2016 г. Финландия стана част от Руската империя. И през 2020 г., възползвайки се от факта, че Съединените щати се давят в коронавируса, а ISIS завладя земи от Индия до Испания... И войната с този халифат започна.
  Владимир Жириновски реши да изпълни дългогодишния си план: последното хвърляне на юг.
  А руската армия по това време беше най-силната в света. И нейните такни бяха просто страхотни.
  Особено пирамидални, създадени по чертежи на брилянтния Олег Рибаченко. Просто бяха страхотни...
  Колата е двуместна, а момичетата в нея бяха легнали, в пирамида. Цялата е само петдесет тона, но електрическият двигател е пет хиляди конски сили. Те са толкова бързи машини, напълно непробиваеми за всички видове снаряди.
  И тя се втурва към позициите на бойците на Великата империя на ISIS. И буквално прави чудеса.
  Наташа, лежаща в този танк със Зоя и стреляща от дузина картечници, отбеляза:
  - Супер момиче ли съм?
  Зоя уверено отговори, натискайки бутоните на джойстика с голите си пръсти:
  Всички сме страхотни тук!
  Друг танк, летящ заедно с Анжелика и Светлана, също унищожава огромната армия на халифата.
  Момичетата се усмихват и се смеят:
  - Ние сме най-готините от всички! И нека празнуваме успеха!
  И отново събарят враговете.
  Да, два резервоара не могат да бъдат пробити от нищо от никакъв ъгъл. Това са момичета в коли от най-високо ниво. И те не могат да бъдат счупени. И снаряди, и ракети рикошират.
  Наташа казва, косейки душмани:
  - За СССР!
  Зоя, нокаутирайки противници, се съгласява:
  - За родината!
  Трябва да се отбележи, че воините се бият. Владимир Волфович Жириновски реставрира много от времето на СССР. Той върна диамантената звезда на победата на Леонид Илич. Той възстанови Берия в чин маршал с всички награди. Създадени ордени: Иван Грозни, Петър Велики, Николай II, Александър II и III, Дмитрий Донской.
  Освен това Владимир Волфович възстанови паметника на Дзержински. Създава Орден на Иля Муромец. Това е за спортисти. А редът е установен от Михаил Ломоносов и Менделеев. И това също е логично.
  Владимир Волфович учреди и награда за литература с десет пъти по-голяма от Нобеловата награда. И той направи много повече.
  Една от идеите му е учредяването на ордена - "Родина", най-скъпият от всички ордени в света с рекорден брой диаманти. И това беше идеята. Освен това дизайнът на поръчката беше спорен и одобрен дълго време.
  И дори имаше състезание.
  Владимир Жириновски направи някои други изменения във военния правилник. Въведено званието бригаден генерал - по-нисък от генерал-майор, но по-висок от полковник. А длъжността генерал-генерал е между генерал-полковник и генерал от армията. Имаше и ново офицерско звание: Главен майор. Между майор и подполковник.
  Жириновски въведе друго звание: подофицер. Това е между прапорщик и младши лейтенант. Появиха се и ефрейтори. Останалите заглавия са запазени.
  Владимир Жириновски също установи титлата супермаршал между маршал и генералисимус. И новото заглавие Supergeneralissimo.
  Така е създадена хералдиката.
  Президентът на референдум премахна ограниченията на мандатите. И той стана виртуален диктатор. А изборите се проведоха почти без алтернатива. И стигнаха до зоната от деветдесет и девет процента с конска опашка. И така се случи...
  Но във всеки случай поне бяха проведени избори и в тях участваха някои джобни алтернативи. Хитлер се направи доживотен канцлер.
  Между другото, фюрерът загуби единствените си избори, президент, макар и с приличен процент и в ожесточена борба. Но все пак Хитлер не рискува да проведе нови избори.
  През 2020 г. Владимир Жириновски покори нови висоти и поведе война с Ислямския халифат. И това е колосална сила. А боевете там са много ожесточени.
  И самолети се бият, дори безпилотни. И е готино и кърваво.
  Владимир Жириновски е новият лидер на Русия и се стреми към световно господство.
  В битките участват и летящи чинии, които не могат да бъдат свалени.
  И красиви руски момичета летят върху тях.
  Например Мария и Мирабела са толкова готини в битките.
  И пускат бойни лазери от чинии. И изгарят войски на ISIS, които са просто огромни.
  Да, тази колосална империя, която погълна Азия до Индия, включително Пакистан и Афганистан. И половината Африка. И колко е населението, и каква колосална бройка.
  Мария натиска бутоните на джойстика с голи пръсти и пробива най-близкия вражески самолет и изскърца:
  - Слава на ерата на комунизма!
  Мирабела изгаря резервоара с лазер и също така потвърждава:
  - Ще има нашите страхотни времена и победи!
  И момичетата се смеят...
  И ще покажат зъби, които блестят като перли.
  Мария си спомни времената, когато беше още малко момиченце и видя Жириновски на митинг. Той й направи впечатление. Но как да не аплодирате това.
  Мария, когато Владимир Волфович беше арестуван, замина за Москва. Момиченцето като светица се движеше боса. И преодоляваше град след град.
  И босите й крака бяха толкова избити, а краката й бяха нарязани и кървяха. Но момичето вървеше и вървеше. И дойде в Москва. Там тя е настанена в сиропиталище. И след това изпратен обратно при родителите им.
  И за нея се оказа хадж.
  Мария, като Герда, извървя стотици километри. По пътя молеше за милостиня, гладуваше. И голата подметка толкова я болеше и сърбеше, но накрая се покри с мазоли и стана твърда като копито.
  Мария си спомни това и сега смазваше муджахидините.
  И тя дори пееше, пишейки романс в движение:
  Аз съм Чернобог, дъщерята на злия Бог,
  Създавам хаос, сея разруха...
  Моето величие не може да бъде преодоляно,
  Само яростно отмъщение гори в душата!
  
  Като дете исках добро момиче,
  Тя пишеше стихове и хранеше котки ...
  Стана рано сутринта
  Над него пърхаха крилата на херувимите!
  
  Но сега знам какво е зло
  Какво прави този свят нещастен...
  И какво добре казваш?
  Ето страстно обичаното унищожение!
  
  И показа момичешкия си плам,
  Че Божията дъщеря стана искряща...
  Ще завладеем просторите на вселената,
  Нека покажем сила, много мощна!
  
  Велик татко този Чернобог,
  Той внася хаос, войни във вселената...
  Молиш се на Сварог да помогне,
  Всъщност получавате възнаграждение!
  
  Затова казах, спаси Господ,
  Нека гневът кипи в сърцето ти...
  Ще градим щастие, вярвам в кръвта,
  Нека утробата се напълни до ръба!
  
  Обичам лукавството, подлостта и измамата,
  Как да излъжем тирана Сталин...
  Не може да бъде засрамено
  И колко мъгла има по света!
  
  Тук предложих да се направи силен ход,
  Един удар за унищожаване на злото...
  Но един много черен Бог се влюби,
  Във всички въпроси, както тези, така и отвъдното!
  
  Как се оказах свикнал със злото,
  И в сърцето на яростта, яростно подхранена ...
  Изчезнала жажда за радост, доброта,
  Щом гневът проникна от пиедестала!
  
  Ами Сталин - той също е зъл,
  За Хитлер, така че няма съмнение...
  Чингис хан беше толкова готин бандит
  И колко души успя да осакати!
  
  Така че аз казвам защо да бъдем добри,
  Ако в това няма и най-малък личен интерес...
  Когато си кълвач - умът ти е длето,
  И изчезна при глупави мисли!
  
  Затова казвам на себе си и на другите,
  Служи на силата като черно мастило...
  Тогава ще завладеем простора на вселената,
  Вълните ще пробият вселената!
  
  Ще направим злото толкова силно
  Ще даде на яростта безсмъртие,
  Тези, които са слаби духом, вече са издухани,
  И ние сме най-силните хора, които вярват в това!
  
  Накратко, навсякъде ще станем по-силни,
  Вдигнете меча на кръвта над вселената...
  И нашата ярост също ще бъде с нея,
  Ще получим призвание, пълно със съдба!
  
  Накратко, верен съм на Чернобог,
  Служи на тази тъмна сила с цялото си сърце...
  Душата ми е като криле на орел
  Тези, които са с Черния Бог, са непобедими!
  
  МЛЕЧЕ БЯЛ ТИГЪР
  Малка циркова група се разхождаше по летния Кримски път. Първото тръгнало босо светло момче на около дванадесет години. Слабичко, но жилаво дете с къси панталони и ходеше в жегата с гол торс. Ребрата стърчаха, но вените бяха като тел, под почти черната от тен на кожата.
  Едно момиче го последва. Светлокестенява коса изгоря на слънце, като презряла пшеница. Веждите на момичето също са светли, а лицето й от прах и силно слънчево изгаряне е мургаво като на циганка. Но чертите на лицето са много красиви, само леко заострени поради слабостта. Момичето е стройно, в лека памучна рокля над коленете. А също и боси, въпреки че няма да завиждате на тези, които са без обувки, ако вървят по скалистия път на Крим. Не само камъните са остри, но и горещи на лятното слънце.
  Но момичетата и момчето са свикнали да боси както в жегата, така и в студа, а бронзовите им крака и мазолистите подметки не обръщат внимание на такива дреболии.
  Зад тях кайма сладко създание. Бяло, но с кафяви ивици. Сладко тигърче албинос. Също отслабнал, ужасно гладен, лови пеперуди в движение и мърка.
  Зад раменете на момичето има хърди-гурди в ръцете на някои аксесоари. Зареди малко и момчето. От ранна сутрин се разхождат. Момчето стъпи на парче от бутилка. И той усети убождане през калуса, накуцваше. И така голите подметки се събарят, а мазолите сърбят от остри, горещи камъни.
  Момичето се усмихна и каза:
  - Внимавай, Олежка! Понякога има изненади по пътищата!
  Момчето изръмжа гневно:
  - Да, нищо страшно, дори кръв! Но с какво ще храним Бимбо!
  Момичето пое дълбоко дъх и каза:
  - Да, тигърчето мина! Той има нужда от месо! На остатъците няма да издържи дълго!
  Момчето отговори с усмивка:
  - Има много дачи с богати хора. Може би ще пием месо. И ти, Олеся, също отслабна ...
  Момичето се разтърси и отбеляза:
  - И ми отива! Ловкостта дори се увеличи!
  И момичето скочи и се завъртя на пръста си. Олежка изсвири от възхищение, а тигърчето изръмжа.
  Преди няколко години те бяха в същата циркова група, която се свърза с Народната воля и беше победена. Олеся също взе участие и според слуховете тя дори удари генерала. И сега тя се скиташе из Русия боса и неспокойна. През зимата те се преместиха в Иран, Ирак, където гребаха по стръмните склонове и изнасяха представления. През лятото слязохме в Русия. Олеся знаеше няколко езика, включително персийски, и преподаваше Олег.
  Дори е смешно да се разхождаш из Иран с воал, но с боси крака. Смазаха шоуто, а наскоро получиха Бимбо. Също беглец, от някаква група. Звяр с рядка красота, но ужасно ненаситен. Запасите бързо отидоха при него, въпреки че тигърчетата събраха много хора. Но през последните дни за групата дойде тъмна ивица. По някаква причина красиво момиче, момче и тигърче албинос не получиха никакви пари. И гладуваха. И най-лошото е, че гладът беше понесен от малки хищници.
  Триумвиратът седна на разклона. Олеся сподели два малки картофа между момчето и даде целия хляб на тигърчето. Той го изяде лакомо и поиска още. Жалко, че толкова много хленчи... Като кученце. И какъв кльощав.
  Олеся се изправи решително и удари босите си подметки:
  - Отиде! Нека забавляваме господата!
  Вече първата дача ги срещна неприветливо. Портиерът отказа да я пусне и нарече Олеся проститутка.
  Вторият път беше по-добре. Една тридесет и пет годишна дама ми позволи да вляза. Олег се преоблече в опърпан чорапогащник и сръчно препусна в галоп. Олеся се опита. Момическата й фигура на гимнастичка е много сръчна. Бимбо не знаеше много, но той също скочи през обръча, който Олеся държеше с боси пръсти, с втвърдени подметки, но без да губи грация. Дамата беше много доволна и попита Олег:
  - Ти си добър клоун!
  Момчето отговори ядосано:
  - Аз не съм клоун, а акробат и малко жонгльор!
  Дамата попита:
  - Изгори го!
  Олег започна да хвърля предмети с удоволствие. Включително химикалка и гребен, лежащи на масата.
  Дамата, усмихвайки се доволно, попита:
  - И тази жена ти е майка?
  Олег поклати глава.
  - Не, партньоре ми!
  Дамата кимна.
  - Да, твърде млада е... Имате ли родители?
  Момчето въздъхна тихо.
  - Не познавам родителите си!
  Дамата въздъхна тъжно и отговори:
  - Сираче! Е, още имам обувки от старата мома! Донеси ги!
  Лакеят, мрънкайки, си тръгна. Олеся се усмихна доволно. После дойде лакеят. Обувките бяха вече износени и със счупена кожа.
  Дамата измърмори:
  - Аз самият съм в дългове и за съжаление не мога да дам повече!
  Олеся взе обувките си и сдържано благодари на дамата. След това напуснаха вилата. Момичето възмутено измърмори:
  - За такъв търговец на боклуци той няма да даде повече от петел. При жилото! И колко време отне!
  Олег отбеляза:
  Беше дълъг ден, нека вземем още!
  На следващата дача, още по-малко късметлия. Те бяха приети, но след представлението им дадоха само чиния с остатъци от масата. Тигърчето обаче ги погълнало живо. Поне това е печалбата.
  Но на четвъртата дача чешката шапка на момчето се спука и той трябваше да продължи да играе бос, без униформа. И ми дадоха само стотинка.
  В петата дача не им беше позволено. На шестия имаше няколко деца, които, като заобиколиха тигърчето, започнаха да бутат торти в него. Лекуваха и Олежка. Гладното момче изяде сметаната с шоколад с удоволствие. Но те трябваше да работят. Децата дълго не искаха да се пуснат. Баринът също разгледа изпълнението. Особено му хареса изпълнението на гимнастичката Олеся. Помоли ме да го повторя няколко пъти. Тогава той почерпи и момичето с торта. Отне много време и слънцето вече залязваше. И платиха само две гривни.
  В крайна сметка господарят постави лапата си върху бос крак на Олеся и избълбука:
  - С външния си вид можете да спечелите големи пари по друг начин!
  Олеся се дръпна назад:
  - Никога! Няма да отида на панела!
  Барманът се ухили и отбеляза:
  - За циркачката е по-трудно да намери печеливш младоженец, отколкото за дама с лесна добродетел.
  Олеся мъдро отбеляза:
  - Но любовта е по-лесна!
  Но двадесет копейки също са пари. Вече можете да си купите бутилка водка за тях. Във всеки случай на тигърчето беше дадено парче месо. Олеся продаде обувките за седем копейки. Имаха достатъчно за ядене.
  Вече се стъмнява, а вие не се разхождате из дачи. Олеся каза на Олег:
  - Ще отидем ли в квартирата?
  Момчето кимна уверено.
  - Няма да отида! Там мирише!
  Олеся се съгласи:
  - И пияни скитници ще се вкопчат в мен. Ще си намерим място в пещера, а преди лягане ще поплуваме.
  Момчето кимна. Къпеха се в пустинния басейн. Водата беше топла и солена. Олег се възхищаваше на фигурата на Олеся, много мускулеста и стройна. Тялото й изобщо не изглеждаше слабо, но беше много хармонично. Загоряла, гимнастичка. Как тя активно грабва ръцете и краката си. Като пантера на лов.
  Олег си спомни работата за Маугли. Имаше една забавна история за момче, възпитано сред вълци. Нещо подобно на тях. Обикаляте, но сте свободни, виждате толкова много. Същите дачи са луксозни, някои с фонтани и скулптури. Много добре. Особено през лятото в Крим. Като цяло лятото е страхотно време. През зимата е по-зле. Дори в Иран и Ирак е студено през нощта. Често се движат през нощта, за да се стоплят, спят на открито.
  След като се изкъпаха достатъчно, момчето и момичето заспаха. Те са млади, здрави, обучени. Те спят като диви животни: здраво, без да обръщат внимание на твърдата повърхност. А какво да кажем, когато здравият организъм не се нуждае от пера. И е много добре да спите на чист въздух.
  Но за разлика от животните, хората виждат сънища... Олег мечтаеше как е станал каюта на пиратски кораб и се бие. Със сабя напада английски войници в униформи. Нарязване и раздробяване на врагове. Тук момчето удря с бос крак в слабините. Скочи и смазва британците. Тире между враговете. Те падат, порязват се и се развалят. И момчето вдига втората сабя. Дирижира мелницата и то много майсторски. Момчето е много умно...
  Но сънищата са неясни и от тях помните само общи черти.
  На следващия ден отново трябва да отидете на дачата. Освен това те ще бъдат убити, а тигърчето трябва да бъде нахранено.
  Момичето се опита да изглежда весело и се усмихна. Тя е много красива и вратите на пазача й бяха отворени с охота. Но тук те обслужваха много по-зле. В първата дача господата охотно гледаха своята пантомима. Господинът особено обичаше да гледа как трептят голите, мускулести, загорели крака на Олеся. Но тук сервираха само остатъци от масата, които бяха хранени на тигърчето.
  Дълго я държаха във втората дача, господарят дори погали крака на момичето. Дамата почерпи Олежка с торта. Дадоха ми стотинка. Следващите две дачи бяха празни - господата не дойдоха.
  Олеся отбеляза с недоумение:
  - Да... Тук не можеш да направиш състояние!
  Олежка измърмори ядосано:
  - По-добре е да се ловува за грабеж! По-изгодно!
  Олеся вдигна очи в отговор и запя:
  - Какво синьо небе. Ние не сме привърженици на грабежа!
  Следващата дача се отличаваше с огромния си размер и невероятен лукс. Фонтаните бяха позлатени и струяха високо в небето. На входа стояха луксозно облечени лакеи. Олеся дори се смути от нейния откровено бос външен вид. Старшият лакей извика:
  - Ние не даваме на бедните!
  Момичето отговорило:
  - Ние сме цирк! Да разсеем тъгата!
  Олеся подсвирна и вдигна бос крак. Бялото тигърче прескочи и се засмя смешно във въздуха. Олежка вдигна обръч, а Бимбо се шмугна в него и отново го обърна с главата надолу.
  Главният лакей подсвирна и измърмори:
  - Не е зле! Можеш да минеш!
  Момчето и момичето влязоха през портата. Дотича и бяло тигърче. Господарят на континента просто се чувстваше отегчен в луксозния си селски дворец. Седейки в беседка пред луксозна маса, благородник дъвчеше тлъсто месо и се измиваше със скъпо вино от златен бокал. До него седеше млада красива жена в рокля, украсена със скъпоценни камъни. На верандата скочи момиченце на около седем години в елегантна рокля и много приличаше на жената на господаря, само че косата й беше по-светла.
  Господарят погледна яростно Олеся. Тя е пълната противоположност на съпругата. Блондинка срещу брюнетка, стройна, мускулеста, слаба фигура срещу пълнота. Кожа от тъмен шоколад срещу аристократична бледност. Разбира се, благородникът с нетърпение разглеждаше момичето, босите й крака, високи гърди, тънка талия. Да, помисли си господарят, жена ми е надебеляла. И този...
  Олеся и Олег започнаха да изпълняват номера. Олеся танцува в една комбинация, която толкова хареса на мъжете. Олег вече се представи в чорапогащник и лъскава тениска. Босите бяха дори някак по-сръчни, отколкото в чехите. Момчето се въртеше, правеше салта, скачаше. Олеся го вдигна на протегнатата си ръка. Бялото тигърче прескачаше през обръчи, ръце и крака, минаваше през ножици.
  Олеся също изсвири мелодията на малък хърди-гурди. Момчето жонглираше. Тогава момичето жонглира, после бяха заедно. Циркачите бяха пъргави, много се въртяха. Олеся дори направи двойно салто и те вървяха на ръце заедно. Тогава тигърчето отново скочи през обръчите, които Олеся държеше с босите си пръсти.
  По време на представлението момичето се въртеше и от време на време крещеше от възхищение. Барин и съпругата му аплодираха сдържано. Но беше очевидно, че са щастливи.
  На финала момчето и момичето запяха, а гласовете им са прекрасни, пълнозвучащи. След това Олеся протегна шапка, за да събере пари. Беше толкова красива, едва прикрита от комбинацията. Капитанът-континент се ухили и отбеляза:
  - Някога самият аз бях просяк обаче от благородно семейство. И той успя да стане милионер и да си купи княжеска титла. Какво може някой ден и ще станеш богат!
  Олеся отговори с усмивка:
  - Благодаря, Ваше Превъзходителство!
  Барин отбеляза сухо:
  - Но блудник, няма да спечели богатство! Затова ви предлагам да ми продадете вашето малко животинче.
  Олеся се усмихна насила и каза:
  - Бимбо е наш приятел, не се продава!
  Майсторът се ухили ядосано и отбеляза:
  - Това обикновено казват, когато искат да пробият висока цена! Но не можеш да ме заблудиш! Знам колко! Предлагам червено, а не половин дузина повече!
  Олеся поклати глава.
  - Съжалявам, сър, но този приятел не се продава! Не за никакви пари!
  Принцът изръмжа гневно:
  - Да, трябва да се радваш, че те освобождавам от такова бреме. Тигърът се нуждае от богатство, за да се храни. А като порасне... Мислиш ли, че ще ти позволят да се скиташ из града с голям и опасен хищник?
  Олеся беше объркана. Наистина, мисълта какво да прави с Бимбо, когато порасне, понякога му минаваше през ума. Полицията вече ги гледа накриво, но какво ще стане след няколко месеца?
  Във всеки случай Бимбо ще трябва да се раздели скоро. Десет рубли също са пари. Можете да си купите кученце и да го обучите. Кучето яде по-малко и можете да пътувате с него за една година. Спестете малко пари и може би отворете някакъв бизнес. Или да скочи в брак ... Тя е красива, фигурира.
  Олеся се поколеба, здравият разум подсказа, че тигърчето ще бъде по-добре с принца, отколкото да гладува с скитаща група. И че ако се разделите с хищник, по-добре е да го направите сега, когато се появи такава възможност.
  Но тогава дъщерята на майстора, момиче с лъкове, бродирани с перли, ритна краката си и изкрещя:
  - Искам тигър! Искам бял тигър!
  Принцът махна с ръка и удари с юмрук:
  - Млъкни! Сега правя бизнес!
  Съпругата възкликна:
  - Не крещи на детето!
  Момичето очевидно беше разглезено и не се страхуваше. Но като отскочи назад, тя изпищя по-тихо:
  - Купи татко! Купете си тигърче...
  Съпругата отбеляза на дъщеря си с усмивка:
  - Това животно може да бъде опасно... Хищник е и яде малки момиченца!
  Майсторът счупи пръсти и каза:
  - Последната дума е петнадесет рубли! Коленичи повече, няма да добавя!
  Олеся, като се поклони, попита:
  - Може ли да се пенсионираме, Ваше превъзходителство?
  Принцът изръмжа:
  - Не! За последен път питам, подаряваш ли тигърче за петнадесет рубли?
  Олеся поклати глава. Господарят на континента саркастично попита:
  - Как се казваш?
  Момичето отговори с усмивка:
  - Олеся.
  Принцът се ухили зловещо.
  - Имате ли паспорт? Да покажем!
  Олеся потръпна и пребледня. Принцът плесна с ръце и извика:
  - Вземете ги и се обадете в полицията! Откраднаха тигъра и пръстена ми с диамант!
  Момичето възкликна с наслада:
  - Браво татко!
  Олеся беше нападната от лакеи. Момичето не се съпротивлява. Тя и Олежка бяха вързани с въжета и затворени в мазето. Скоро пристигна и полицията.
  След като изслушаха принца, те сложиха окови на Олеся и Олег на ръцете и краката си. Освен това имаха специални размери за деца. В която бяха оковани непълнолетни крадци.
  След това момичето и момчето са отведени в затвора. Там те бяха разделени. Олег беше хвърлен в мазето, където вече имаше дузина оковани момчета, а Олеся беше хвърлена в килия с жени. Не беше сладко. В килиите има воня, вместо тоалетна има дупка в пода, влажно е и полутъмно. Момчетата са били държани в окови, което е много неудобно. Ръцете и краката са оковани. Трудно е да се движите в тясна камера. Хранили са само хляб и вода, понякога давали и гнили плодове.
  Те седяха там до процеса. Тогава момчетата бяха очаквани или от тежък труд, или от приют за затвор. Жените също или на тежък труд в Сибир, или в Централна Азия за събиране на памук, или в затвор с работа в която и да е фабрика за държавна храна. И преди процеса можете да седнете по преценка на властите. Освен това затворниците са били бичувани.
  На Олег и Олеся е наредено да бъдат бичувани едновременно. Момчето и момичето бяха съблечени до кръста и се опънаха върху козите. Те бяха заобиколени от двама полицаи. Пазачите накисват пръчките в хаванче. Размахваха се във въздуха, събаряйки капчици. И тогава, веднага, по команда, момчетата и момичетата удариха гърбовете. Олеся и Олег стиснаха здраво зъби, за да не крещят. Напляскането беше измерено. Полицаите биеха с умерен ентусиазъм, просто изпълнявайки дълга си. Момчето и момичето, дишащи тежко, издържаха. След десетина удара кожата се спука и потече кръв. Беше много болезнено.
  Комендантът, който беше предписал сто удара, се ухили. Ако копитата на наказаните бъдат изхвърлени, такава е съдбата на Бога. Тогава те лъснат тежък труд през целия живот. За кражбата в особено големи размери, за покушението върху живота на принца и съпругата и дъщеря му. И тогава се оказа, че те търсят Олеся като съучастник в убийството на губернатора. Във всеки случай момичето ще бъде закарано завинаги в Сибир. Като малкото момиченце. Така че може би е по-добре да бъдете унижени.
  Олег и Олеся смело издържаха всичките сто удара, без да губят съзнание. Но гърбовете им се превърнаха в кървава каша. След това отново им сложиха окови и ги хвърлиха в затвора.
  Момчетата-затворници, като дрънкаха с оковите си, сложиха слама върху бития Олег. Гърбът на дванадесетгодишно момче беше брутално изрязан.
  
  Момчето от цирка дори се пошегува:
  - Така гърбът ми ще е още по-здрав!
  По-голямото момче в килията отбеляза с уважение:
  - Браво, не си извикал! Истински мъж!
  Олег отговори:
  Няма да им угодя!
  Олеся също не изпъшка. Тя лежеше на сламата в женската килия. Повечето от момичетата в него бяха млади, в дрипи, някои звънтяха с вериги. Измиха гърба на Олеся, за да не се зарази.
  На Олег бяха донесени държавни хляб и вода. И тъмничарката наля мляко. Битото момче е бито с двойник, който донесе босоногото момиче, и той се почувствал по-добре. После заспа дълбоко, без да обръща внимание на болката.
  Той сънува, че те, заедно с Олеся, защитават Севастопол по време на нападението: от британски, френски и турски войски.
  Момчето носи снаряди към оръдието. И тя стреля. Олеся сочи, подпирайки се на босите си изрязани крака. До нея има и други момичета.
  Всички боси и в скъсани рокли, едва прикриващи телата си. Момичетата са всички загорели и боси.
  Прашните им токчета проблясват под носа на момчето. Олег е развълнуван.
  Пистолетът стреля с осколочно-фугасни снаряди. И помита маса пешаци от съюзническата армия. И се опитват да продължат напред.
  А от руска страна се бие цял полк от момичета. И всички са боси, и полуголи, и много красиви.
  И се бият като герои. По-точно красиви герои с боси крака. И стрелят добре. И с голите си пръсти хвърлят гранати със смъртоносна сила.
  Оксана, борейки се, пееше:
  - За бащата-краля! Няма да спечелим напразно!
  И нейната боса пета хвърли смъртоносна бомба. И разкъса маса бойци от съюзническата армия.
  Момичетата защитават Малахов курган: ключов момент в защитата на Севастопол. И битките са много брутални.
  Самият Олег, заедно с момичетата, насочва пистолет и стреля всред настъпващите английски войски.
  Тогава момчето запя:
  - Слава на нашата велика Родина!
  И нейният бос, детски крак хвърля голяма разрушителна граната.
  Оксана изчурулика, намигайки на партньора си:
  - Е, ти си добро момче!
  Олег се засмя и отговори:
  - Какво мога да кажа? Войната винаги е лоша, ако не е спечелена решително!
  И момчето отново, голо, детско, с кръгла пета, хвърли граната със смъртоносна сила.
  Друго момиче, Наташа, туитира:
  - Ще го разкъсам!
  Оксана хвърли разрушителна домашна торба с дървени стърготини с бос крак и каза:
  - И карай в ковчега!
  Момичето на Августин, също стреля от оръдие. Пеещата картечница косеше линията на британците.
  Червенокосият воин изпищя:
  - За Отечеството докрай!
  Светлана също се бори с всички сили. Момичето използвало въртящо се оръдие с много цеви. И тя превърташе, косейки редиците наведнъж в английските и турските редици.
  Зоя също се бие, това момиче със златиста коса. И как той удря врага и нокаутира много врагове.
  И чурулика:
  - Слава на руския цар!
  И с босите си пръсти отново ще хвърли граната със смъртоносна сила. И убийте много противници.
  Воините тук са с голяма красота и еротика. И също така хвърлят смъртоносни заряди от дървени стърготини от катапулти, буквално разкъсвайки всички. А бомбите от дървени стърготини са много смъртоносни.
  Наташа крещи и разклаща голото си зърно:
  - Слава на Русия!
  И с боса си пета отново хвърля това, което носи разрушение и разрушение, разкъсвайки полковете на съюзническите войски.
  Тази могила е от ключово значение. Той съдържа ключа за отбраната на цитаделата.
  И момичетата знаят това и се борят отчаяно. А момичетата са много красиви, мускулести и секси.
  И мускулите им играят и блестят като вълнички върху вода. И това са много агресивни момичета.
  И ако се бият, тогава е по-добре да не започвате с тях. И тогава наистина ще го вземат и ще го разкъсат.
  Олеся, хвърляйки граната с бос крак, казва:
  - Комунизмът завинаги с нас!
  И как се смее! Да кажем само бойно момиче. И ако започне да коси противниците, тогава няма да спре.
  Наташа, стреляйки по враговете, пееше:
  - Ние смазваме врага славно,
  Нека има изход от гроба...
  И изведнъж става толкова тихо
  Да ритаме момичетата!
  И британците се отдръпнаха. Но ето ги перлите на турците. И те отново са посрещнати от оръжия, унищожаващи напълно враговете.
  Зоя го взе и запя, хвърляйки убийствен подарък на смъртта с боси пръсти:
  - Черен гарван, бял лебед, това е добре!
  Ако си ценен в живота - това е добре!
  И отново голата пета на момичето изстреля нещо много смъртоносно и колосално разрушително.
  Августин, стреляйки по противници, логично отбеляза:
  - Колосални победи, елате за нас!
  И с босите си пръсти отново хвърли убийственото и носещо смърт.
  Светлана, стреляйки по съюзниците и турците, отбеляза:
  - Силата ми няма да мине!
  И нейната боса пета отново изстреля това, което разкъсваше месото на парчета.
  Наташа, стреляйки, отбеляза:
  - Вярвам, че целият свят ще се събуди!
  И нейният бос крак ще започне колосално унищожение.
  Борбата продължава с голяма сила. Англичаните възстановяват разстроените си редици и отново ги изоставят.
  Битката се разраства като горски пожар.
  Момчето Олег стреля и пее:
  - моята свята родина,
  В морето от любов и зимни полета...
  Вие сте от край до край
  Аз съм орел момче, а не врабче!
  И отново битката гърми, а вълната пръска и се търкаля по борда.
  А момичетата как да изстрелят бомба от катапулт. И английската фрегата, след като получи щети, се преобръща.
  Олеся изпя:
  - Аз съм момиче, не котка,
  Живее в мен сега
  огромен хипопотам,
  И леопард!
  И отново босият крак на момичето хвърля нещо смъртоносно до смърт. И доста страховито.
  Наташа философски отбеляза:
  - Русия винаги не е готова за война!
  Августин, хвърляйки граната с бос крак, попита:
  - И защо?
  Зоя изсъска, оголивайки зъби:
  - Защото, когато е готова, няма глупаци да се бият с нея!
  Светлана изпя в отговор:
  Няма по-красива Родина-Русия,
  Борете се за нея и не се страхувайте...
  Няма по-красива страна във Вселената -
  Цялата вселена, факелът на светлата Рус!
  И момичето се засмя на глас... И отново бос крак, сякаш пуска смъртоносен подарък на смъртта. И тя взе много противници и ги разкъса наведнъж.
  Олеся забеляза, играейки с коремните си мускули:
  - Аз съм момиче много равно, не просто!
  И тя плюе... И десетина турски войници рухнаха от нейното плюене. И беше ужасно.
  Олег агресивно отбеляза:
  - Вярвам, че ще победим враговете!
  И от петата на голото дете излетя подарък на смъртта.
  Борейки се, Олеся изчурулика:
  - Пресветият комунизъм да бъде с нас!
  И голите пръсти на момичето, хвърлиха убийствено и разрушително.
  Наташа махна с ръка. Момичетата изстреляха залп от оръдия и отрязаха няколко линии. После се смеят:
  Какво синьо небе
  Ще победим врага на грабежа ...
  Лъв и орел не се нуждаят от нож
  Ще го смажеш с думата въшка,
  И после сееш ръж!
  Воините са наистина толкова прекрасни, с перлени зъби и като цяло супер.
  Зоя стреля с многоцевни оръдия и изскърца, оголивайки зъби:
  - В свещената война ще има нашата победа!
  Августин, косейки противниците, чурулика:
  - Имперско знаме напред! Слава на загиналите герои!
  И момичетата, продължавайки да стрелят и косят войските на съюзниците, без прекъсване, пееха:
  - Никой няма да ни спре
  Нищо няма да ни победи...
  Момичето също ще стане герой,
  И тя има меч и щит!
  Светлана охотно се съгласи с това и хвърли още един подарък на смъртта с бос, изсечен крак, ревяйки:
  - Има меч и щит!
  Бойно момиче тук. Срещу нея всеки метод е безсилен!
  Воини цял полк, така че всеки е смазан от доблестта си. И много активно косят враговете.
  Зоя, оголила зъби, отбеляза:
  - Трябва да се бориш за майка Русия!
  И голата й заоблена пета изхвърли още един дар на смъртта за чуждо рати.
  
  ДРУГИЯТ ИЗБОР НА РУСИЯ ПРЕЗ 1994г
  Елцин реши да удържи на думата си и да проведе предсрочни избори на 12 юни 1994 г. В крайна сметка той го обеща и дори издаде подобен указ. Освен това на Елцин изглеждаше, че той ще триумфално ще триумфира. Следователно дори в конституцията от 1993 г. беше записано, че изборите ще се проведат на 12 юни 1994 г., но отброяването на правомощията по новата конституция ще започне от тази година, така че Елцин теоретично получава мандат за още осем години! Но никой не очакваше, че Владимир Жириновски ще се представи толкова добре на парламентарните избори, че ще стане основният опонент на Борис Николаевич. И сериозен враг. Което за разлика от комунистите не се свързва с минали грешки и неуспехи и може да стреля капиталово.
  Елцин обаче вече не можеше да спечели обратно, тъй като изборите от 12 юни 1994 г. с нулирането на предишния мандат бяха залегнали във временна разпоредба на конституцията и потвърдени с референдум. И не можете да промените това просто така. И сега трябва да отидете на изборите, когато имате най-опасния конкурент. И не обикновения комунист, а кой? Фашист? Във всеки случай Елцин трябваше да се справи с нещо ново. И битката се оказа сериозна.
  На първо място информационно. И вниманието на медиите се фокусира върху Елцин и Жириновски. Веднага последва размяна на удари. И тук Елцин имаше недостатъци на правителството. Включително висока инфлация и колосален спад в производството. Както и скок в престъпността. И Елцин имаше здравословни проблеми. И тогава се опитайте да спечелите изборите.
  Владимир Жириновски се чувстваше вдъхновен. И част от медиите активно го подкрепиха.
  Освен това имаше разцепление в елита. Някои от олигарсите смятаха Жириновски за свой и буржоазен лидер. И защо е по-лош от Елцин? Време ли е за смяна на конете? Освен това Елцин е наистина болен и се е изтощил и е омразен и пиян човек.
  Изявиха се и други кандидати. Законът за президентските избори все още не е приет. И изборите се провеждат по старите правила: събирайте сто хиляди подписа.
  Елцин беше посъветван да не променя правилата. Нека има повече кандидати за президент. Ще псуват повече, ще трошат на прах протестния електорат. Може би това е по-изгодно за един-единствен кандидат от правителството. Така че всички недоволни бяха разпръснати по различни фамилни имена. И имаше по-малко време за всички за кампания.
  Така че има много кандидати. Разбира се, на първо място самият Владимир Жириновски. След това Явлински. Също и Зюганов. А малко по-късно генералите Руцкой и Макашов бяха освободени под амнистия. Тогава Варенников влезе в президентския пост. И Баркашов, който се смяташе за фашист. Регистриран без проблеми: нека Жириновски дръпне повече гласове.
  Има доста време за събиране на подписи и са регистрирани приличен брой кандидати. И Алла Пугачева се наби в президентството на Русия. И много други. Юрий Власов например и Анатолий Карпов. Цяла кавалкада се втурна да щурмува трона. Общо тридесет и девет кандидати са преминали регистрация и са събрали подписи тук. И имаше повече от двеста желаещи.
  Екипът на Елцин дори насърчи голям брой кандидати. Сегашното правителство не очакваше да спечели на първия тур. Но да разбиете опозицията на прах и на първо място да принудите Жириновски да се разпусне - моля!
  По това време Зюганов все още не беше известен и разпознаваем политик. И Александър Лебед все още остава в четиринадесета армия. Въпреки че искаха да го извадят, генералът пусна мъгла. И явно реши, че времето му все още не е дошло. Сред кандидатите се появи и шефът на МММ Мавроди. Той също набира популярност, както и главата на Хермес. Владимир Бринцалов също влезе в президентския пост. Но компанията му беше доста спокойна и той не светна, за разлика от изборите от деветдесет и шеста година. Досега номинално Елцин беше първи в рейтинга, но данните от проучванията на общественото мнение показаха тяхната ненадеждност.
  Владимир Волфович Жириновски беше представен в негативна светлина, но черният PR също можеше да играе в негова полза. Явлински беше трети в рейтинга, но популярността му намаляваше. Също и либерал, дори и опозицията да не е популярна.
  Руцкой е регистриран и рейтингът му е нараснал донякъде. Хазбулатов не отиде до урните. Йосиф Кобзон също се кандидатира за президент. Номинацията му предизвика много спорове и челни сблъсъци. Изведнъж кметът на Санкт Петербург Анатолий Собчак също отиде в президентството на Русия. Тази номинация срещна негативна реакция: номенклатурният електорат беше разпръснат. И това понижи рейтинга на Елцин.
  Анатолий Собчак обаче намекна, че ще се самоотведе в полза на Елцин. Борис Федоров и Шахрай също се кандидатираха за президент. Но това също не са най-звездните политици.
  Макар и от екипа на Елцин. И им беше намекнато, че трябва да се оттеглят навреме.
  Така изборите се развиха доста весело и интрига имаше и на втория тур.
  Но Владимир Жириновски беше в центъра на вниманието и те говореха за него през цялото време. И някак си се разбира, че той стана фаворит на състезанието. Да, и на Елцин му се стори, че би било по-изгодно да вкара тази омразна личност във втория тур, отколкото по-малко вредния и по-млад икономист Явлински. Или дори Зюганов и още повече Собчак. Въпреки че тогава Жириновски беше във възход и популярността му премина през покрива и хората се събраха по стадионите.
  А пропагандата, че той е фашист, дори играе на ръка: хората пропуснаха поръчката и мечтаеха за твърда ръка. Да, и демокрацията с бъркотия, мнозина са уморени.
  Значи изборите тук бяха петдесет и петдесет. И Жириновски отбеляза точки. Популярността му допринесе и образуването на наказателно дело срещу него. Плюс опити за убийство, които разпалиха интриги и вдигнаха рейтинга. Особено скрити.
  И това е сериозно... Като цяло медиите по това време се занимаваха с прашка с кал по Жириновски, но някои от тях бяха и срещу него. И фокусирано внимание. Нещо, което напомня за деветдесет и шестата година: Зюганов срещу Елцин. Но Зюганов имаше голям недостатък: миналото на неговата партия. Това е едновременно славно и в същото време провал. А в паметта на хората дългите опашки и празните рафтове от времената на развития социализъм бяха още пресни. И особено разбира се времената на Горбачов с купони и карти. И хората не искат да се връщат в миналото. И Жириновски им обещава голямо бъдеще, което примамва и привлича сериозно.
  И положението става все по-трудно. И изборите идват. А Владимир Жириновски продължава да блести.
  Времето лети толкова бързо, че дори нямате време да погледнете назад. И тогава идва денят за гласуване. Първите данни идват от изток. И Владимир Жириновски е начело. Освен това Елцин и Зюганов се борят за второто място. И това е много тежка битка.
  Но в крайна сметка Елцин изпревари Зюганов за сметка на Москва и се нареди на второ място. Но разликата в първия кръг беше значителна. И Елцин имаше малък шанс да спечели. Но не всичко беше в полза на действащия президент. Което очевидно е загубено, след като пропусна такъв съкрушителен удар. Въпреки това Елцин така и не се появи на телевизионния дебат. Изборите бяха много интересни. Зюганов, който стана трети, подкрепи Жириновски. Алла Пугачева също подкрепи Жириновски. И Кобзон Елцин. Такова беше разделението.
  Руцкой предизвикателно запази неутралитет. Останалите бяха разделени и призоваха за гласуване по различни начини. Но Елцин не чакаше недвусмислена подкрепа. И не всички се изказаха в негова полза.
  Така че изборите бяха много нервни. Но Жириновски беше безспорният фаворит. И това наистина беше знак.
  И тогава се проведе вторият тур... Още от самото начало, от преброяването на гласовете, Владимир Жириновски грабна преднината и я запази до края, като спечели повече от седемдесет процента от гласовете. И Елцин беше принуден да напусне. Така завърши неговата ера.
  И Владимир Жириновски стана президент. Като получи трудно наследство. Включително спада в производството и Чечения и куп други проблеми. И започна нова ера на руското възраждане. В началото не всичко се получи за Жириновски. Но скоро индустрията започна да работи. Започнаха да се произвеждат по-модерни видове оръжия, започнаха репресии срещу корумпирани служители и други крадци. Много е променено и преустроено.
  Владимир Жириновски не скри, че ще установи диктатура, и наистина забрани дейността на много партии и движения. Започна насилствена агитация и модернизация.
  В същото време бяха премахнати санкциите от Ирак, което доведе до рязък скок на цените на петрола. И много повече беше направено. Безработицата бързо се разсея и настъпи истинско възстановяване.
  Работни места се създаваха с бързи темпове. И страната просперира все по-силно. Владимир Жириновски беше избран за втори мандат, като показа брилянтен резултат в първия тур. И продължи възраждането на Русия.
  Една от първите стъпки беше интеграцията с Беларус. И успя блестящо. Тогава беше решено да се включат Русия и Казахстан в състава.
  А по време на войната от 1999 г. Югославия стана част от Русия и беше спасена.
  И тогава имаше допълнителни завоевания. И нови държави бяха част от Русия.
  До 2008 г. Русия се възстанови в границите на СССР. Но това е друга история.
  
  ОЩЕ ПРЕДНАЗНАЧИТЕЛНИ ДЕЙСТВИЯ НА Фюрера
  Хитлер се оказа малко по-мъдър и по-далновиден. И още през четиридесет и първата година той пое риска и прехвърли няколко допълнителни дивизии в Ромел от Франция в Африка.
  Брилянтният командир развива бързо настъпление и превзема Толбук нахлу в Египет. И без да даде почивка на британците, той превзе Александрия и Суецкия канал. След което германските войски влязоха с триумф в Ирак и окупираха Кувейт.
  Достъпът до петрол е получен, но германците са разбити близо до Москва. И фюрерът започна офанзива, както в реалната история на юг. Победите на Ромел определено повлияха на настроението. И през август Турция влезе във войната срещу СССР. Мощният удар на Османската империя по позициите на Червената армия се оказва смъртоносен. Съветските войски бяха значително превъзхождани и отстъпиха. Батуми е превзет, а Ереван е обкръжен.
  Значителни сили на Червената армия бяха отклонени от Северен Кавказ. И германците успяха да пробият до Каспийско море. И отрязаха съветската армия по суша. И се оказа сериозна претенция. И Ромел я нападна заедно с турските войски. И той започна да пробива към Баку. Да, това е сериозно.
  Япония в този свят се справи малко по-добре в битката при Мидуей. И избяга от поражението. Но тя не можеше да надгради успеха си и не завладя Хавайския архипелаг. И това оказа влияние върху хода на войната в Тихия океан. Но Страната на изгряващото слънце също избегна поражението. Тя обаче не посмя да отвори и втори фронт.
  Германците не успяха да превземат Сталинград в движение, но отрязаха Червената армия през Каспийско море. И те започнаха да развиват настъплението на юг. И те успяха... Германците като цяло се биеха доста умело. И те не се включиха в продължителни битки край Сталинград, а се преместиха на юг по течението на Волга.
  Неудобно е да се движите в планините и фриците предпочитат да атакуват по крайбрежието на Каспийско море. И те успяха.
  Пилотът на Луфтвафе Марсел се покри със слава в битки с британците и беше прехвърлен на източния фронт. Там той продължи насилствено да трупа сметки, смазвайки враговете. И беше страхотно.
  В СССР Марсилия е наричана черния дявол. Болезнено бързо печелеше сметки. И не като ловец, а се втурва в дебелото на войските и унищожава самолети.
  Настъплението на съветските войски край Сталинград този път не беше успешно, така че германците бяха готови за това. Нацистите успяха да отблъснат опита за операцията Ржев-Сичов, върху която бяха хвърлени колосални сили.
  А през зимата нацистите вече наближаваха Батуми. И ситуацията стана критична.
  Хитрият Сталин предлага на Хитлер сепаративен мир при всякакви условия.
  Той разсъждава, че по-нататъшното продължаване на войната е безсмислено и няма да доведе до нищо друго освен нови жертви и загуби.
  Хитлер се съгласи, но постави много трудни условия: Откажете се от целия Кавказ, земите по Волга, както и Карелия и град Архангелск. Плюс плащането на годишни репарации, безплатни доставки на суровини и храна и прехвърляне на цялото военно оборудване на Третия райх. И тогава границите се начертават по предната линия.
  Сталин се съгласи с това. Въпреки тежестта на подобни състояния. И германците всъщност победиха. Сталин също така гарантира край на партизанската война и връща няколко пленници. Освен това СССР също прехвърли своите златни резерви на Третия райх.
  Хитлер получи много, но все още имаше Западния фронт. И беше необходимо да се помогне на Япония.
  На първо място, фюрерът постави ултиматум на Франко и той пусна германските войски да отидат в Гибралтар. Градът-цитадела е превзет през деня в резултат на мимолетно нападение. Тогава нацистите започнаха да напредват, завладявайки Африка през Мароко. И те напълно успяха. Техните войски бяха едновременно по-силни и по-боеспособни.
  Тигърът се оказа много успешен, танк, който просто шокира британските войски. И те трепереха от страх.
  Германците през пролетта на 1943 г., преодолявайки слабата съпротива на британските части, превземат цяла Френска Африка. И тогава се преместихме на юг през лятото. Фюрерът искаше да превземе целия Черен континент. А през пролетта нацистите също окупираха Индия, почти без да срещнат съпротива. Както местното население, така и сипаите приветстваха нацистите като освободители.
  И Третият райх придоби колосални ресурси.
  През лятото нацистите превземат почти цяла Африка. И през есента завършиха завладяването на Южна Африка и Мадагаскар.
  Имаше въздушна атака срещу Великобритания. На първо място в небето беше изстрелян ME-309, който се оказа много страхотен самолет. Все още три 30-мм самолетни оръдия и четири картечници. Срещу такова чудовище не е толкова лесно да се устои. ME-309 се превърна в кошмар за британците. Както и бомбардировачът Ю-288, който бомбардира британските позиции, без никакво съмнение.
  Последният самолет беше толкова бърз, че беше почти невъзможно британските самолети да го настигнат. Фоке-Вулф също се оказа много страшен. Тази машина като цяло се превърна в касап за Великобритания и САЩ.
  Но пилотът Марсилия започна да печели фантастични сметки. За три самолета той е награден за първи път в историята на Третия райх с Рицарския кръст на Железния кръст със сребърни дъбови листа, мечове и отново диаманти. И за четиристотин самолета той получи като нова награда Рицарски кръст със златни дъбови листа, мечове и диаманти. За 500-ия самолет той е награден с орден на немския орел с диаманти. И за хилядната: Големия кръст на Железния кръст. И ще се съгласите, че беше много готино!
  И британците бяха бити във въздуха като пържени агнешки котлети. И те бяха секвестирани много успешно.
  А германският подводен флот се разраства бързо и смазва Великобритания в морето. И САЩ също. Общият тонаж на двата флота бързо се топеше. И немският растеше. И броят на корабите се увеличи.
  И Великобритания продължи да бъде бомбардирана. През 1944 г. в серията влиза реактивният изтребител ME-262, който се превръща в истински кошмар за съюзниците. И още по-ефективен реактивен бомбардировач Arado. И те победиха Великобритания в небето още по-силно.
  Съюзниците нямаха добри реактивни самолети и губеха от нацистите.
  С огромни ресурси и маса жива сила, нацистите в същото време стартираха ракетната програма на FAA. Вярно е, че тя донякъде разочарова Хитлер. Ракетите бяха твърде скъпи и не много точни. Но те все пак донесоха най-тежки щети на Великобритания. А Лондон беше особено засегнат от ракетни залпове.
  До лятото на 1944 г. германците напълно завзеха господството в небето. Имаха и по-усъвършенствана версия на Focke-Wulf - TA-152, която беше просто изключително добра. И той побеждава британските самолети и бомбардира сухопътни цели.
  През юли 1944 г. започва операция "Морски лъв". Продължи доста успешно. И в рамките на две седмици Великобритания беше нападната. Немският танк "Пантера" -2 се оказа много добър и още по-мощен и най-важното перфектен "Лъв" -2. Последният танк използва нова за немското танкостроене схема: подреждането на двигателя и трансмисията в един блок. И това даде възможност да се намали височината на резервоара и да се уплътни оформлението.
  Това означава, че теглото е намаляло, а дебелината на бронята се е увеличила. "Лъв"-2, тежащ деветдесет тона, вдигна дебелината на бронята до 250 мм в челото и 170 мм встрани и с двигател от 1250 конски сили. Това, което направи шофирането му задоволително. Нивото на наклон на броневите плочи също се е увеличило.
  Така германците продължиха напред и британците бяха победени.
  Но все още имаше Съединените щати. Нацистите завзеха Исландия и започнаха да се приближават до градовете на Америка. ТА-400 извърши първите масирани бомбардировки.
  Прицелният удар е нанесен и от ракети V-3. Нека са скъпи, но показаха възможност за обстрел.
  Рузвелт вече беше тежко болен и искаше мир. Но Третият райх имаше търпение да довърши Съединените щати.
  Германците се движеха сега и бомбардираха САЩ. Строили се все повече самолети, подводници и кораби.
  Четиридесет и петата година измина в размяна на масивни удари. САЩ губеха въздушната битка. Германците използваха реактивни самолети. По-специално ME-262 X, който се оказа по-напреднал и ефективен.
  Освен това германският подводен флот използва подводници с водороден прекис, а това са много бързи и модерни машини.
  Хитлер поиска да победи Съединените щати...
  Сталин все още мълчеше и ближеше раните си.
  През 1946 г. започва инвазията в Канада и едновременно от Латинска Америка до Мексико.
  Самолетите и танковете Fritz от серия E са много здрави. Последните се превърнаха в кошмар за Америка.
  Танкът Е-50 нямаше равен и уверено разби Shermans и Pershings.
  Немската кола имаше нов газотурбинен двигател от 1500 конски сили и общо седемдесет тона. А предната броня е 250 мм под наклон, а страничната броня е 170 мм. И тази кола смачка всички. И пистолет с калибър 105 мм и дължина на цевта 100 EL. И така мачка и разбива всички.
  Американски танкове си проправят път от пет километра с гаранция. И само самите "Супершинг" имат шанс да пробият встрани и да затворят.
  И германците тръгнаха срещу Съединените щати. А щурмовата пушка MP-64 в Германия е без аналог. И смаже американците.
  Само раздялата от океана и продължителната комуникация пречат на американците да бъдат победени бързо.
  Хитлер реве и иска успех... Канада е превзета през пролетта и лятото на 1946 г. А през есента бойните действия вече бяха в разгара си в САЩ. Нацистите обаче се сблъскват с упорита съпротива.
  Янките отчаяно защитаваха земите си и се държаха с всички сили. Есента премина в ожесточени битки. Германците използват чужди дивизии и продължават да настъпват. И японците също се изкачиха от изток. И те атакуваха главно от мексиканска страна.
  Фюрерът удряше юмруци и настояваше за нови победи и успехи. Но боевете продължават и продължават и до края на зимата на 1947 г. половината от основната територия на Съединените щати е превзета.
  Вече е пролет. В битка се появи нов немски танк Е-50. В него теглото е намаляло с пет тона, а двигателят е станал по-мощен с 2000 конски сили. И тази кола вече буквално лети. Нейната мобилност е истински шок за американците.
  А ТА-500 и ТА-600 просто заравят американците в земята. В битките участва и супертанкът Rat-2. Машина с тегло две хиляди тона. Той обаче не се оказа много ефективен. Вярно е, че новата модификация на "Rat" -3 беше оборудвана с мощна реактивна бомба. И този бомбардировач едновременно ще разбие и разкъса врага.
  Пролетта на 1947 г. беше гореща. И до края на май германците вече се приближиха до Ню Йорк. В битките участваха и дискотеки. Те бяха заобиколени от ламинарна струя и практически неуязвими. И смаза американците в небето и на сушата. А през лятото започна нападението срещу Ню Йорк и Вашингтон.
  Германците определено бяха силни. И САЩ не се съпротивляваха. Въпреки че Ню Йорк показа героизма си и въпреки разрушенията, той не се отказа. И остана до края на август. Съединените щати капитулират на 3 септември 1947 г.
  И това беше краят на Втората световна война.
  Третият райх смила и овладя пленените за известно време. И мирът се възцари...
  Но Япония все още дразни Адолф Хитлер със своите притежания. И беше ясно, че две птици не могат да се разберат в една бърлога. А в СССР Сталин беше заменен от Берия.
  И на 20 април 1955 г. започва нова война. И Берия предложи да участва в него на страната на Третия райх.
  Хитлер се съгласи, но предвижда, че СССР ще получи само Южен Сахалин и Курилския хребет. И нищо повече! Репарациите ще бъдат намалени само с пет процента.
  Берия се съгласи с това. И така битките продължиха с колосална сила. Немците са технологично по-силни. И имат много чужди дивизии. Но и японците не са слаби. И имат огромна армия, особено китайската.
  И има нова голяма война, но това е друга история.
  
  ВОЙНА НА СССР И КИТАЙ
  АНОТАЦИЯ
  Избухва голяма война между СССР и Китай. От страна на Китай има колосално превъзходство в жива сила, Русия е технически по-силна и има по-талантливо и компетентно командване.
  Например войната между СССР и Китай почти стана реална през 1969 г., по време на битките за остров Дамански. И в друга паралелна вселена Мао Дзедун, който вече беше на седемдесет и пет години, реши, че вече няма какво да губи и трябва да влезе в историята като най-великия завоевател и воин, докато е още жив. И да надмине Сталин! И така китайската армия премина в настъпление и нападна СССР. Причината е артилерийски удар по китайска територия. И на 22 март 1969 г. Китай официално обявява война на СССР.
  Така започна една от най-кървавите войни в човешката история. Китай разчита на многобройна пехота. Има по-малко танкове и самолети от СССР и изостава по отношение на оръжията. Но има голям превес в населението, плюс армията на СССР все още трябва да прехвърли войски в Далечния изток и Сибир. След обявената мобилизация до 1 април Китай разполага с повече от двадесет милиона войници. Много от тях бяха въоръжени с оръжие, но доста смели и фанатични. И голямо числено предимство.
  Китайците нанесоха главния удар около Амур, и в Приморие, и на територията на Усури. Разбира се, значителни китайски сили също се изкачиха през Амур, опитвайки се да отклонят съветските войски и да разпръснат силите им. През април сраженията се развиха в покрайнините на Владивосток.
  И юг духна топъл въздух и пролетта беше в разгара си. Появи се зелена трева.
  Специален батальон от момичета под командването на Аленка застана на пътя на китайците.
  Те заеха укрепена позиция и бяха въоръжени с много картечници. И китайското перли в гъсти тълпи. Момичетата бяха много добри кадри.
  Анюта, драскайки от картечница, издаде:
  - Слава на идеите на комунизма!
  И агресивно коси китайците. Тя ги наряза като ятаган. И тя го направи много успешно.
  Аленка, с голи пръсти на краката си, хвърли граната, разкъсвайки войниците на Поднебесната империя, чурулика:
  - За слава на комунизма!
  Зоя, стреляйки по врага, косеше противниците с жълта кожа. И момичето го взе и хвърли пакета с експлозив с боси пръсти.
  И комсомолът извика:
  - За светата Русия!
  Алла също е червенокосо момиче, по бикини. И тя коси китайските войници и хвърля убийствена граната с боси пръсти на краката си. Унищожава врагове от Китай.
  Воинът извика:
  - За величието на Русия!
  Мария също стреля точно по китайците. И се бие като чудовище. Тя коси войските на Мао... И се държеше като истински комсомол. И как да покосят тези китайци.
  Тогава тя извика:
  Няма да се откажем от Владивосток!
  Олимпиада: това героично момиче, когато засече китайците с картечен изстрел. И покосиха много жълти войници. И после с голи пръсти, как да изстреля цял куп гранати. Китайският танк се преобърна, смазвайки петдесет теснооки войници.
  Комсомолците пееха:
  - И в Америка, Япония, Китай,
  Няма Москва по-красиви градове...
  Да покажа този град в слава -
  Не мога да намеря точните думи!
  И тук Аленка отново коси връвта на китайците с един взрив и хвърля граната с боси пръсти.
  Аленка е много красива блондинка. И той стреля точно, всеки куршум удря целта, убивайки китайците.
  Момичето съвсем логично отбеляза, стреляйки по врага:
  - Комунизмът е велик космос,
  Комунизмът е моята съдба!
  Комсомолката е много раздразнена, че Русия загуби войната от Япония. Русия, която победи Наполеон, загуби от азиатците. И е срамно. И в случай на победа Китай ще стане просто руска провинция. И тези възможности са пропуснати.
  Анюта също стреля много точно по китайците. Коси ги с коса. И тогава с боси крака хвърля граната и преобръща танка на небесната империя.
  Воинът запя:
  - За величието на планетата във вечната слава на комунизма!
  Зоя също стреля много точно и удря противници. И го прави много точно. И сега от резервоара летят счупени ролки.
  Зоя изскърца:
  - За светата Русия!
  И показва дългия си език.
  Червенокосата Алла също се бие с китайците. Подухна силен вятър и косата й се развя по въздушните вълни като пролетарско знаме, с което отиват да щурмуват Зимния дворец.
  Момиче реве:
  - За мир и за комунизъм!
  Мария също покоси цяла редица китайски войници. Изрежете цяла дупка. И тя хвърли граната със смъртоносна сила с босите си пръсти и извика:
  - За величието на Родината!
  Олимпия стреля по войските на Мао Цзедун, събори врага като жито със сърпове, изби много врагове и изпищя:
  - За СССР!
  И с боси пръсти, как да изстреля граната, която унищожава войските на Поднебесната империя и сваля самолета.
  И от Валентин, сякаш блъскаше китайския щурмовак от базука и го събаряше, ухилен, казвайки:
  - Русия не може да бъде прегъната и да не се постави на колене!
  Съветски момичета също се бият край градското село Дълни. И дори в ярост, красавиците преминават в контранастъпление. И в яростна атака.
  Но най-боеспособните части на гарнизона се преместиха след китайците. И без никакво забавяне удариха отзад.
  Първи в битката влязоха батальон боси момичета, по шорти и жилетки.
  Красиви момичета започнаха да вършеят армията на Поднебесната империя, вече очукана в предишни битки.
  На първо място, воините атакуват батареите. По китайците летяха гранати, хвърлени с боси крака. Бяха много остри. А самите руски воини взеха и хвърлиха жилетките си. Да остана с голи гърди.
  Така че почти напълно голите момичета са почти невъзможно да бъдат ударени. Когато кожата на жената е гола, куршумите й не поемат.
  Вероника хвърли граната с бос крак и изчурулика:
  - Аз ще бъда шампион!
  И разтърси бялата си къдрава коса.
  Джулиан също не е толкова прост. Лупанула на китайците. И тогава, докато хвърля граната с бос крак и вика:
  - В името на Света, Царска и Съветска Русия!
  И пак ще разтърси пълните си гърди с алени зърна. А талията на момичето е тънка.
  Освен това червенокосата Анна се втурва в битка. Толкова искрящо и реактивно момиче. Как да хвърлите граната с бос крак. Така че воините на Китай ще се разпръснат във всички посоки. И се търкаля, сякаш съборен.
  И момичето стреля по тях и скърца:
  - За царя на православните и руските богове и за СССР!
  Анджелина също се удари. И кутия с черупки, хвърлена от нея гола, мощна като теглен кон, отлетя. И разби много китайци.
  Момичетата по принцип са супер, когато са голи и боси. Но в шорти бягането в позиция е още по-готино.
  И ягодови зърна, толкова лъскави!
  Виктория също ще изстреля граната с алените си цици и ще удари китайците, колкото може по-добре. Ето го момичето. И най-важното, командирът на батальона на момичетата на разрушителя. И също само по бикини.
  И разтърсва голите си гърди. Което е толкова красиво и секси.
  Вероника взе и хвърли граната с бос крак. Тя прекъсна много китайски и изскърца:
  - Висш пилотаж за качване!
  Юлияна също много ловко хвърли граната с голия си крак и изскърца, докато косеше китайците:
  - Нашата усмивка и съкрушителен удар!
  Тогава как да блестят зъбите.
  И така Анна го взе и го прецака. Застреля много китайци. И как го направи.
  И как се изстрелва граната с бос крак. И скърца:
  Ние не сме роби!
  Тогава той ще се смее и ще си покаже езика.
  Анджелина го взе и изчурулика с бясна ярост, като плюе заряди към врага:
  - Аз съм най-готиният от готините.
  И с боси крака пусна тежка бомба. Тя взе и взриви войските на Китай, разкъсвайки ги.
  Вероника също ще вземе и ще удари азиатската орда. И смачква костите им.
  Момичето го взе и изчурулика:
  - Ще смажем всички!
  И отново смъртоносна и уникална граната лети от бос крак.
  И смаже китайците. И защо са дошли в руските земи? Всичко тук принадлежи на Русия. А село Дълни не може да бъде взето от Китай.
  Юлиана изстреля граната с бос крак и запя:
  - Слава на Велика Русия! Не ни трябва Държавна дума! И Политбюро също не е нужно!
  Червената Анна изтъкна агресивно:
  - Ще бъда шампион.
  А граната, хвърлена с бос крак на момиче, ще сплеска всички. Остана само кърваво месо.
  Но Анджелина го взе и изскърца. Уби куп бойци. И пометен като ангел на смъртта.
  И много китайски войници загинаха.
  Руските войски притискаха китайците от всички страни. Смачкаха и смачкаха.
  Избухнаха ръкопашни боеве. Руските войници намушкаха китайските войски с щикове. Пушка Мосин в модернизирана щурмова версия е отличен клуб. Които пробиват черепа. И чупи кости.
  Но момичетата с мечове се бият особено красиво. Чудесно е. Особено когато се люлеят голи гърди.
  А зърната са толкова рубинени и искрящи. Така че искате да ги погледнете и да ги целунете.
  И да се целува без прекъсване.
  Момичетата се бият с яростта на гладните пантери, които виждат агнетата. Те ги измъчват и ги одерат.
  Вероника, стреляща по китайците, крещи:
  - Смърт за смърт!
  Юлияна, хвърляйки граната с бос крак, добавя:
  - Кръв за кръв!
  Анна, пишейки до войските на Поднебесната империя, крещи:
  -Око за око!
  И тя също хвърли лимон с бос крак. Тя беше по-силна от всички и разкъсана на парчета с апломб.
  И ето, че идва Анджелина. Цяла цев със смъртоносни експлозиви ще изстреля и ще смила враговете.
  Тогава, докато пее:
  - Аз съм бос слон и много готин!
  Момичето е наистина силно. И краката й са като бухалки. Как да преместите самурай в слабините. Тези пет метра нагоре и излетя нагоре. Втурна се като катапулт, изстрелян от камък. По-точно вероятно от камък катапулт!
  Виктория, командирът на батальона, стреля с линия срещу китайците. Тя покоси някои от жълтите воини и изпищя:
  Ще се борим за Света Русия.
  И с голо, загоряло коляно, сякаш ще се премести към брадичката. И счупи челюстта на врага.
  Виктория е развълнувана...
  Юлиана ентусиазирано казва:
  - Ще има цар Леонид Илич Брежнев, най-великият от руските царе!
  И целият батальон полуголи, боси момичета, как да лаят отгоре на дробовете си, изтребвайки китайците.
  - Дано да е така!
  Китайците обаче, с цената на огромни загуби, успяха да се вклинят в позициите на Червената армия. И отсече Владивосток. В същото време войските на Мао проникват до известна степен в района на Усури. В СССР мобилизацията продължава и все повече войски се прехвърлят в Далечния изток, Сибир и Казахстан. Силите не бяха много равни. Но СССР има по-добро оборудване. Има и битки по море.
  И тук армията на СССР е малко по-лесна. Китай не е толкова силен в морето и е възможно да нанесете доста успешни удари срещу него и да спечелите победи.
  Особено ако се бият много красиви и вечно млади съветски момичета и в същото време вещици.
  Битката с китайската ескадра продължи. Генерал от морето и адмирал на СССР Андрей Соколовски действаха хладнокръвно.
  Той дори не управляваше битката, а просто даде команда.
  - Приближи се и бий!
  Руснаците се блъскаха една в друга. Тук флагманът на Дън Сяопин се запали. Тръбите се сринаха.
  Като цяло за китайците отстъплението е малко бавно. Но те са толкова горди. Вярно е, че Дън Сяопин е изключение. И заповядва да напусне.
  Но от руснаците не е толкова лесно да се откъснат. Китайците понасят тежки загуби и се оттеглят.
  Виктория, капитанът на разрушителя, и същото полуголо, загоряло до черно, светлокосо момиче като останалите.
  Разбира се, много е красиво, когато момичетата са почти голи, стройни, мускулести. И ако краката са боси, тогава всичко това е чар и изкушение.
  Виктория яростно казва:
  - Аз съм воин, роден от Сварог! Аз съм внучка на Бог Род. И мога да правя чудеса!
  Анджелина логично отбеляза, лупа за самурай:
  "И аз не съм от обикновена кръв. Вижте колко е силна. Моят прародител беше Иля Муромец.
  И момичето пусна цяла кутия с боси крака.
  Вероника се бореше отчаяно, бореше се с цялата си сила и изстреля такава бойна сила.
  Сълзи буквално китайците.
  Момичето е много красиво, русо, извито, с дълги мускулести крака. Обичаше да я галят.
  Вероника казва:
  - Защо китайската орда се качи в Русия!
  Джулиана, това красиво момиче, изпищя, удряйки войските на Поднебесната империя:
  - Да намериш собствената си гибел!
  Тийнейджърката порасна през последните месеци и стана по-мускулеста и извита фигура. Джулиана цъфна и стана толкова красива. А косата й е бяла с лека позлата. Все повече и повече иска мъж. Страшно е да загубиш само невинността.
  Но нека галят, галят, целуват, облизват. Най-добре е да се справиш с момчетата от каютата. Те също се страхуват и срамежливи и има по-малък риск да искат нещо по-сериозно.
  Юлияна е много добър воин и стреля. Той също мечтае да стане фелдмаршал. Освен това тя иска да стане като Магомед и да създаде своя собствена религия.
  Амбициозно момиче.
  Сега, ако самият цар Леонид Илич Брежнев, като Владимир Солнишко, ще вземе и въведе Родноверие в Русия и ще се върне при руските богове.
  Защо имаме нужда от Мери?
  Слава на Богородица - Лада.
  Определено е по-добре от Библията.
  Нашата Лада е много красива, с коса златен цвят, и тя е истинската Богородица и Майката на боговете, и Единородната дъщеря на Всемогъщото семейство!
  Създател на Вселената.
  Кланът винаги е бил и Той, като Аллах - Всемогъщ, Вечен, Всезнаещ, Вездесъщ, и цялата вселена е неговият храм.
  С какво е по-лош от еврейския Яхве или по-слаб от него?
  Род създаде безброй набор от Вселени!
  Той е живял толкова много, че не можете да си представите!
  Род беше преди всички времена. Нямаше време, но Род беше!
  И винаги ще!
  Всички богове Демируги са деца на Семейството!
  И ние сме негови внуци!
  Но Род не забранява да се покланят на децата си и на боговете. Род е Богът на боговете.
  И Сварог е Богът на боговете!
  А хората са внуци на боговете! Слава на руските богове!
  Юлияна вършее китайците. Изглежда и руските богове помагат на руския народ.
  Скоро те ще довършат Дън Сяопин и краят ще бъде сериозна война в морето. Или може би ще трябва да кацнете в Небесната империя. Толкова по-добре ще завладеем Пекин. Толкова по-зле за Китай. Да станеш част от Русия обаче не е толкова страшно.
  По-точно не Русия, а СССР!
  Джулиана пита Ана:
  - Мислите ли, че трябва да превземем Китайската империя?
  Червенокосата красавица отговаря:
  - Разбира се!
  Джулиана пита с фалшива изненада:
  - За какво?
  Анна категорично заявява:
  - Така че по-късно нямаше заплаха! Че не трябваше да се бия отново с китайците, които искаха да си отмъстят!
  Джулиана възкликна:
  - И е правилно!
  Руският флот преследва китайците и потапя корабите им.
  Юлияна също води мисловен диалог.
  Защо е необходима молитва? Защото на човек винаги не му стига това, което има. С нарастването на доходите се увеличават и нуждите. И това е добре. Това е, което движи напредъка. Хората искат още и още. И руските богове помагат в това, стимулирайки науката.
  Мъдростта на руските богове е голяма.
  А християнството? Какво учи?
  Че Земята и всичко, което е на нея - ще изгори! Наистина ли е възможно да се стимулира развитието на човечеството?
  Разбира се - Руската вяра не учи, за разлика от християнството и исляма, за края на света. Родноверие учи, че хората в бъдеще ще се развиват и ще станат себе си като богове-демиурги.
  Че науката, прогресът и разумът ще направят богове от нас! И че хората ще станат по-силни и по-мъдри.
  Какво учи християнството?
  Какво сме глина? Че сме никой! Че Бог е всичко, а човекът е нищо!
  Но Родноверието издига човек.
  Но най-лошото нещо в Библията е издигането на евреите над останалите народи. След това се чудиш как някой вярва в такова нещо. И защо християнството се оказа толкова упорито?
  Но римляните биха могли да измислят своя собствена религия. Те са умни. И направете свой собствен монотеизъм.
  Защо имаме нужда от чужда вяра. Има и един рай - Ирий. И Пътят между звездите, по Млечния път, и доктрината за еволюцията на духа. Когато самият ти можеш да пораснеш до Бога.
  И не просто да бъде овца, която се навежда над рая, а агнето й го кара с желязна тояга.
  Така че има избор.
  Или своя, или еврейски - чужд!
  Е, защо руснаците имат нужда от чужда вяра. О, защо Петър Велики не възроди Родноверието.
  Молеха се на своите богове и на своята Богородица Лада.
  И руските богове ще станат по-силни от всички и ще ни доведат до победа.
  А арабите? Те създадоха своя собствена религия. И не са взели чужд.
  Ех, защо в Русия нямаше руски Магомед.
  И защо нито един цар не подкрепи пророците в това?
  Нова религия - Родноверие под формата на монотеизъм!
  И слава на Велика Русия!
  Слава на СССР и комунизма!
  Така че китайците получават ядки. Но на сушата са силни. Русия може да им се противопостави само по качество. Например, танковият екипаж на Елизабет се бие близо до Алма-Ата. Още в края на май 1969г. Горещо е и момичета по бикини.
  Елена стреля, натискайки бутона на джойстика, боси пръсти. Лупанула извика грубо:
  - Ние сме непобедими!
  Танкът Т-64 превъзхожда китайските превозни средства. И ги разкъсайте. Но по-голямата част от огъня трябва да се води върху пехотата.
  И атаката е хвърлена от китайски момчета. Тийнейджъри на тринадесет или четиринадесет се впускат в атака, блещуки с боси пети. Непълнолетни момчета тичат в битка без обувки. Така че е по-интелигентен и по-икономичен. И картечници стрелят по тях.
  Катрин, косейки бойците на Китай, отбеляза:
  - Слава на СССР!
  Ефрасия, маневрирайки с танка, извика:
  - За Светата Родина!
  Основното нещо е да не ви хвърлят гранати. И съветските танкове косят китайската пехота.
  Не, те никога няма да дадат милост.
  Елизабет запя, изпращайки осколков снаряд в дебелото на китайските войски и изрева:
  - За красив комунизъм!
  И момичетата запяха в един глас:
  Съюзът е неразрушим, свободни републики,
  не беше груба сила, не страхът, който се обедини ...
  И добрата воля на просветените хора,
  И мъдрост, и разум, и смелост в мечтите!
  И момичетата са наистина готини. И точно изстреляният им снаряд разби китайската самоходка.
  Армадата на Китай претърпя огромни загуби, но не постигна целта си, въпреки че имаше някои успехи. Владивосток успя да бъде отрязан и това е сериозно. Почти цялото крайбрежие беше превзето. В същото време китайците се опитаха да обградят Алма-Ата. Но съветската армия устоя. Лятото дойде. Все повече и повече части от двете страни влизаха в битката. Мао Цзедун поиска победи от генералите на Поднебесната империя.
  Страните от Варшавския договор не искаха да воюват с Китай. Само ГДР изпрати няколко батальона. Включително танкове. Други държави нямаше да се намесват по един или друг начин.
  Това са съюзниците. Китайците са доста слаби в технологиите, но танкът Т-54 е овладян в производството и се използва в битки. Небесната империя копнее за победи и желае световно господство.
  Мао Дзедун започва войната, когато вече е на седемдесет и пет години. Той има малко за губене. СССР има ядрени оръжия, но Брежнев обеща никога да не ги използва първи. Китай също има атомна бомба. И за да не попадне под ядрена атака на СССР, Мао все още не го е използвал. Боевете са на сушата... На 22 март започнаха мащабни сблъсъци. През април основните сили влязоха в битката. Като цяло, докато Китай не е постигнал твърде голям успех, но е успял да направи нещо.
  Особено в Приморие.
  Но съветският Тихоокеански флот спечели редица победи. В морето превъзходството на Китай в жива сила и население не се отразява толкова много.
  Мао очаква да спечели продължителна война на изтощение. Има няколко пъти повече население. Освен това САЩ и НАТО са врагове на СССР. Президентът Никсън каза, че те могат да продават оръжия на Китай. По-специално танкове и самолети и кораби.
  Вярно е, че Китай не е твърде богат, за да плати за това. Но част от доставките могат да отидат на кредит. И това е сериозно...
  Войната върви сама за себе си и е много неприятна за СССР, въпреки че китайците търпят няколко пъти и повече загуби. Но всеки се катери и катери.
  Екипажът на танка на Герда влезе в битката с китайските машини.
  Германците използваха най-новото оръдие с високо налягане с относително къса цев. Отлична разработка, направена в ГДР и способна да смачка всяка част.
  Новото оръжие имаше калибър 120 милиметра и начална скорост от 1700 метра в секунда. С него беше възможно да се пробият всички китайски превозни средства от голямо разстояние. Може би, с изключение на супер тежките танкове Мао. Но те също могат да бъдат пробити, само малко по-близо.
  Германските воини поставят колата си с отлична предна броня.
  Китайските Т-54 се опитаха да се доближат до германците и се разпръснаха, буквално заплашвайки да таранят.
  Герда стреля по китайския танк. Откъсна му кулата и изчурулика:
  - Какво срещу тигрите да се натъкнете?
  Шарлот също натисна бутона на джойстика с голите си пръсти и изскърца:
  - Нека бъдем световни шампиони!
  И разби китайски танк.
  Прецака на руски и Кристина. Най-новото оръжие беше автоматично и правеше дванадесет изстрела в минута.
  Момичето със златисточервена коса изпищя:
  - Няма бариери за пруските воини!
  Златокосата Магда също разби китайския танк и оголи зъби:
  Аз съм най-силният от силните...
  Момичетата се ядосаха. Войната продължава и продължава. И кога ще бъдат победени червените китайци? Колко време ще режат? Просто яки момчета.
  А китайските момичета имат каквото им трябва.
  Например германците измъчваха комсомол от Китайската народна република. Първо съблечете момичето в студа.
  Герда скъса първо палтото си от овча кожа. Тогава, заедно с Шарлот, тя започна да сваля ботушите си. Обувките обаче са брезентови и съборени. Кърпите за крака бяха размотани.
  Тогава Герда разкъса с нож комсомолската туника и ризата. Остана само сутиен. Тя сряза панталоните си.
  Шарлот дърпа русата коса на китайския комсомол. Тогава те бяха Герда и Шарлот, по бикини, водеха комсомол бос и по бански. Три босоноги момичета избягаха в лютия студ. Комсомолката се държеше смело. И тичах два часа. Макар и не толкова готино, колкото двете тигрици. Краката на рускинята почервеняха, а след това посиняха от студа.
  Тогава нейните Герда и Шарлот бяха вързани отзад и поставени на багажника. Комсомолката трепереше от болка. Започнах да се навеждам. Герда я дръпна за раменете и я завъртя. Пъшкайки от болка, китайската комсомолка се изправи на стойката, а кокалчетата й хрущяха.
  Босите крака на китайско момиче бяха притиснати в скоби и те започнаха да окачват товара. Шарлот зареди дневника първа.
  Комсомолката от Китай изпъшка, но след това стисна зъби и замълча.
  Шарлот и Герда бързо счупиха клони. Комсомолците бяха положени под босите им крака и опожарени.
  Толкова е интересно да пържите голи токчета. И много забавни, и забавни красавици.
  Пламъкът облиза леко загрубелите подметки на китайската комсомолка и миришеше на пържен кебап. Болката, разбира се, от огъня е ужасна. Комсомолката потръпна, от нея капеше пот, момичетата тихо стенеха. Но силните викове бяха въздържани от ужасно усилие на волята.
  Тогава те започнаха да бият момичето със смърчови клони. И Герда, и Шарлот се биеха с всичка сила. Дори кожата на гърба на момичето се спука. Излята смесена кръв, с пот. Сутиенът й отлетя, падна в огъня и добави топлина към босите й крака.
  Герда се наведе и облиза смес от пот и кръв. Това й доставяше удоволствие.
  Шарлот прищипа китайския комсомол по гърдите. И тогава момичето хвана и удари юмрука си в слънчевия сплит. Тогава червенокосата дяволка добави клони към огъня под босите крака на китайския комсомол. Миризмата на изгоряло беше още по-силна.
  Герда изсъска от гняв:
  - Ти ще говориш!
  Шарлот щипа по-силно гърдите на момичето и изсъска:
  - Спри да се правиш на глупав!
  Герда извади горящ клон от огъня и го донесе до голите гърди на китайска комсомолка.
  Така тя потрепна и русата й глава се залюля, падайки на една страна.
  Шарлот се ухили като дявол.
  - Изглежда момичето е готово!
  Герда се изкикоти и започна да масажира лицето и шията на китайския комсомол. Тя беше здрава и се възстанови бързо. Тогава русокосият терминатор извади пламтящ клон от огъня и го поднесе към нежното лице на пленника. Момичето се съпротивляваше и трепна.
  Герда облиза устни и изсъска:
  - Ще кажете красота?
  Комсомолецът изхленчи:
  - Убий ме! Моля, не страдайте!
  Герда отговори сериозно:
  - Не! Ще бъдете измъчвани много дълго време и ще бъдете изпържени чак до края.
  Шарлот отбеляза:
  - Или може би го дайте на мъжете. Тя все още е девствена и ще я нарани много, когато тя...
  Комсомол от Китай изкрещя отчаяно:
  - Няма нужда! Все пак няма да ти кажа!
  Герда предложи:
  Да й изгорим ли гърдите?
  Шарлот поклати глава.
  - Не! Има по-ефективен начин за извличане на информация.
  Герда кимна.
  - Да... Това е за натиск върху артерията на врата. Да оформим зона за докладване, а тя ще ни разкаже всичко, което знае и какво не знае!
  Шарлот се закикоти и отбеляза:
  Защо тогава я измъчвахме?
  Герда честно отговори:
  - Чисто за забавление. И сега.
  Русокосата терминаторка сложи ръка на врата на китайския комсомол. Тя завъртя очи и стана като мъртва риба. Герда каза твърдо:
  - Къде е батерията?
  Тя отвърна кротко:
  - На планината Булшим ....
  И така нататък... От Тихия океан вече дойдоха и проливни дъждове.
  Германците напредваха много бавно. Калта и кишата ги забавиха. Боевете показаха ефективността на новото оръдие с високо налягане от много голямо разстояние, което удря Т-54 - основният китайски танк, произведен по съветски лиценз.
  Герда, стреляща от голямо разстояние, забеляза:
  - Новото оръжие е много по-удобно.
  Шарлот се съгласи с това:
  - Не позволявайте на врага да се приближи!
  Кристина, натискайки бутона на джойстика с голи пръсти, изби китайски танк и изсумтя:
  Но и ние сме толкова умни. Просто феноменално! Така че нищо няма да спре и да сломи воините!
  Магда рационално отбеляза:
  - И привличане на вниманието към себе си! А именно колосалната му агресивност!
  И момичето също натисна пръстите на босите си крака върху бутоните на джойстика, удряйки танка на Червената китайска пролетарска армия.
  Герда, стреляйки, попита момичетата:
  - Чудя се откъде китайците имат толкова упоритост. Стоят сякаш са от титан. И не искат да се поддадат.
  Шарлот добави със смях:
  - И няма да се предадат! В крайна сметка това наистина са най-силните хора! А хората са непреклонни!
  Магда се изкикоти и, оголила зъби и искряща с искрящи очи, като сапфири, издаде:
  - Слава на нашата велика Родина!
  Кристина изсъска раздразнено:
  - Няма да е зле да вземеш Лондон!
  Герда се изкикоти и предложи:
  - Какво, какви идеи имате? Да се сключи мир с Небесната империя?
  Шарлот стреля по сталинските, проби купола на съветската машина и изскърца:
  - Не! За мир не може да се говори!
  Кристина също удари танковете на Червената китайска армия и предложи:
  - Може ли да става въпрос за примирие?
  Магда изпищя в знак на съгласие:
  - Да, временна отсрочка. Да се обърне на запад.
  Герда изпрати снаряд и отбеляза:
  - Всъщност е възможно. Временно сключете мир с Китай и заедно с руснаците те самите ще се преместят във Великобритания. И тогава не сме вземали Лондон от доста време!
  Шарлот се изкикоти и предложи:
  - Вземете Пекин и никой на света няма да ни спре!
  Кристина, с усмивка на зъбите на леопарда, измълча:
  - Не, никой няма да спре и никога!
  Магда изпищя от дива ярост:
  - Не, няма да има златни планини! И ще има диамантени скали!
  Герда оголи зъби и изскърца, разбивайки китайската кола като кристал с чук:
  - В консуматорско общество - пълно със злоупотреби!
  И отново блесна момичето на зъба, които блеснаха по-ярко от перлите. Герда обичаше да измъчва и измъчва.
  Например тя взе китайски пионер и го разтвори жив в царска вода. Това са нейните наклонности. А мъченията я вълнуваха. Комсомол от Китай, германките, например, след като изпомпват цялата полезна информация, те започват да горят с огън. Буквално изпържени живи гърди. И след това те бяха отрязани, пиперени и изядени.
  Да, Шарлот и Герда се занимаваха с канибализъм. И изядоха жив китайския комсомол. И това е толкова грубо и не е естетически приятно. И най-важното е, че боли.
  Представете си момиче, още неубито, изпържено и отрязано от нея парче по парче. След това се потапя в сос и се яде.
  Герда и Шарлот дори ядоха човешко месо. Имаха диария и момичетата караха. Трябваше да се облекча в храстите.
  И този канибализъм е наказуем.
  Те ядоха войни и момчета. И четиримата китайски пионер Брус Лий бяха грубо съблечени, след което бяха поставени в голям тиган. И в растително масло момчето беше изпържено точно така. И като цяло е страхотно.
  Магда ядеше крака на момчето и отбеляза:
  - И какво? Готино е и хубаво!
  Кристина отбеляза:
  - Всичко е хубаво за нас!
  Сочното месо на китайския пионер се нарязва на тънки филийки и се потапя в соса. Момичетата ядоха и пееха.
  Герда извика:
  Няма милост, няма милост към врага! Раздувам комунистите като жито!
  И тропа с боси крака в снега.
  Момичетата почти напълно изядоха китайското момче. Наслаждава се на черния си дроб. Нарязват цялото месо. Ядохме и пихме вино. Те ядоха и след това заспаха.
  Насън воините сънуват, че самите дяволи се пекат в котли. И в същото време кожата се отрязва с помощта на ножове. И тогава те се усукват и се чупят.
  Тогава започват най-жестоките мъчения. Момичетата бяха окачени за косите си и започнаха да се люлеят на решетката. И тогава го запалиха с огън. И действаха с виртуозна изтънченост.
  Герда си спомни това, докато стреля, и след това попита:
  - Как ти харесва ада?
  Шарлот отговори с усмивка:
  - Интересно място особено от гледна точка на компанията!
  Кристина се изкикоти и отговори:
  - Там можеш да завиеш опашките на дявола!
  Магда изскърца със зъби:
  - И постигайте най-високи резултати! Като цяло какво ще кажете за състезанията по огнено поло?
  Герда се качи в китайски танк и решително заяви:
  - Само враговете на СССР и Германската демократична република ще бъдат в ада! И истинските арийци ще продължат да се бият в други вселени!
  Шарлот уверено потвърди, като потупа с бос крак по бронята:
  - Дано да е така!
  И тя блесна с перлените си зъби.
  Кристина предложи:
  Да направим рога!
  Магда се изкикоти и излая:
  - Да станем дяволи от най-висок ранг!
  И тя си показа езика.
  Момичетата наистина са много весели и имат много силни мускули.
  Герда отбеляза:
  - О, Маугли ще бъдем ние!
  Шарлот поправи приятелката си:
  По-скоро като Тарзан!
  Кристина се изкикоти и изпищя:
  Ах, Тарзан, Тарзан, Тарзан! Владетел на всички държави!
  Магда изпищя от възторг:
  - Имаме пруския дух! Мирише ни на Прусия!
  Герда се изкикоти, разцепи китайския танк и изсумтя:
  - Не! Ние сме деца на самия Сатана!
  Шарлот изсъска с оголени зъби:
  - И ние ще бъдем верни на Родината!
  Кристина с готовност потвърди това:
  - Да ние ще! Заедно с родината и партията!
  Магда промърмори с наслада:
  - Лидерите идват и си отиват, но партията остава!
  И момичетата извикаха в един глас:
  - Слава на КПСС!
  И се смейте, тези очарователни германци.
  Войната със СССР и Китай продължи.
  Боевете се водят както на сушата, така и в морето. А момичетата се караха и пееха много и много красиво.
  И говореха за разни и много интересни неща, и казаха много бурни и афористични неща;
  Има много умни и честни хора, но те са подредени толкова умно, че никога не се смесват!
  Страхливостта е първият признак на послушание. А послушанието е душата на войника! А душата на войника е ключът към победата - за да спечелиш, трябва да си страхливец! Такъв е парадоксът на войната!
  : Бог е във всеки човек, Бог е всеки човек, стига да има висок морал, а душата да не е животно!
  Убиването в името на Христос е същото като убийството на Христос!
  По-добре да работиш на тренировка, отколкото да почиваш в гроба!
  Когато мечът е счупен, ръката посяга към камата!
  Можеш да поискаш баналност или да търпиш обиди, но не можеш да оправдаеш банална обида!
  Всичко твърдо е крехко и нетрайно, но в меката издръжливост има сила. И който не вярва в това, разбира се, ще покажа езика, че можете да ядете! Всички зъби се сринаха на прах, но той е жив - казвам, бум!
  Постоянството в секса унищожава любовта!
  Да разчиташ на късмета е като да дразниш Бог и да дразниш смъртта!
  Златните ябълки растат най-добре, когато поливате дърветата с кръв!
  Има три неща: чиято стойност е непроменена: Всемогъщият, родителите и Родината!
  Най-интересният театър е театърът на войната, само входната такса е непосилно висока!
  Но в театъра на операциите сълзите винаги са истински и всяко действие е урок за цял живот!
  Талантът само тогава става гений, ако се умножи с колосално старание!
  Отлагането краде лаври, бързането носи успех!
  Истински хирург е този, който е в състояние да извърши сложна операция незабелязано!
  Не боксьорът, който удря, а този, който събаря!
  Красотата винаги е отровна - най-ярките гъби са мухоморка, а отровата е като женски чар - върти ти главата и трови сърцето ти!
  Естественият ум може да покори естествената сила, но вродената сила никога няма да покори ума!
  Да умреш горд е по-добре, отколкото да живееш смирено!
  Който държи живота за гърлото, е по-вероятно да го загуби, отколкото този, който пуска мацката на щастието на свобода!
  Красотата избледнява, смелостта остава вечна!
  Мечът е твърде остър, за да задържи върху него властта на държавата, ласкателството е твърде сладко, за да пие вечно народа с него!
  Изобретателността на войника компенсира грешката в изчисленията на генерала, но изграждането на изчисление върху нея е като да копаеш дупка с игла!
  Трудно е да запалиш вече запаленото и да изгасиш вече изгорялото!
  Горещ мъжки темперамент, изсушава мозъка и изгаря дъното на портфейла!
  По-скоро прогаря дупка в джоба си - топло сърце!
  Най-дебелата торбичка е пробита от твърд фалос!
  За мъж най-доброто златно огледало!
  На монетата и бръчките - украсата на мъжа!
  Една война може да е без победител - но винаги ще има губещ!
  Човешката слабост е основният двигател на прогреса!
  Ако искате да сте първи, работете като последния!
  Гениалът е роднини на божеството и достойни роднини!
  Можеш да служиш малко на Родината, но не можеш да предадеш малко!
  ! Мисля, следователно - съществувам, съществувам - следователно, живея, живея - следователно, живея щастливо!
  Сексуалните партньори са като храната - изискват разнообразие и люти подправки!
  Революция се прави с чисто сърце, но не с бели ръкавици, по пътя към щастието колелата изискват кръвно смазване!
  Най-често те предават не поради подлост, а поради слабост, макар че слабостта клони към подлост!
  По принцип законът е, че ръждясал механизъм работи само със златна грес!
  Хитрост и пресметливост: как съпруг и съпруга раждат победа - честността е третата екстра!
  Най-бездънното творение на света е чаша водка, падането в нея е безкрайно, а дъното е в гробището!
  Не всеки осъден е престъпник, не всеки престъпник е осъден!
  По-лесно е камила да мине през иглени уши, отколкото да публикува без блат!
  Професионалният съдия е като професионалната проститутка - разликата е само в размера на хонорара и ранга на сводника!
  Политиците са като червеи, само че изцеждат повече кръв от червата си, когато са заточени!
  Кръвта е най-добрият тор за култивиране на смелостта на подрастващото поколение!
  Агресивно послушното мнозинство мисли със стомаха, а не със сърцето, защото е много по-голямо като обем.
  Въпреки това, атеистичната доктрина е най-логична, тя демонстрира зрелостта на човечеството, докато всяка религия, асоциация с детството!
  Бог е силен Баща на силно коляно, на когото слабото дете иска да се облегне!
  Рядко се случва някой да запали искрица талант, когато наоколо е влагата на тоталитаризма!
  Тези, които не са доволни от миналото и се страхуват от настоящето, мислят по-често за бъдещето!
  По-лесно е да удариш луната с камък, отколкото да принудиш политиците да спазят предизборните си обещания!
  Сладкият хуманизъм в една народна държава е толкова подходящ, колкото захарта в борш!
  Три неща са вечни: Бог, времето и човешката глупост!
  Ако искате да спечелите; забрави три думи: трудно е, не мога, стига!
  Свинята винаги ще намери мръсотия, плъх винаги ще намери пролука, а мързелив човек винаги ще намери извинение!
  Моралът от същия корен с думата мръсен! Най-често се използва за оцветяване на добродетелта и отмиване на порока!
  Лисицата сменя кожата си два пъти годишно, а маската на политика на всеки час!
  Смъртта е като вярна съпруга, идва без напомняния, слага я в леглото и напълно владее!
  Добротата е като потта, проливането изисква усилия, но тялото става по-силно с всяка капка мръсотия!
  Войникът е като лопата, излъскана само от твърди ръце! Но също така бързо се затъпете!
  Най-висшите идеали узряват само когато са напоени с кръв, напоени със сълзи и оплодени с пот!
  За един атеист всички религии са добри - защото няма Бог! А пустотата е най-мекият деспот!
  Колкото и силен да е юнакът, той няма да изстиска морето от малък лимон!
  Най-големият излишък от хитрост не компенсира малката липса на интелигентност!
  Командирът е ядрото - ако е гнило, значи цялата конструкция се руши!
  
  Колкото по-мил е овчарят, толкова по-ядосано е кучето му, колкото по-мек е царят, толкова по-суров е сатрапът!
  Руснакът не е националност, а призвание и начин на живот!
  Слаб човек има нужда от Бог като дете, Баща и Майка, но като порасне се обременява от настойничество и той, като се е откъснал от Родителите си, се вкопчва в жена си - наука и разум!
  Уви, умът без сила не струва много - един тъп спортист лесно ще удуши и най-загадъчния академик!
  Истината е, че смъртта, за разлика от жената, винаги е истина, а животът е пълно предателство!
  По-добре да режеш веднъж, отколкото да проклинаш сто пъти!
  Скромността е сестрата на мъдростта! Самохвалството съсипва ума!
  По-лесно е да опитомиш тигър, отколкото да превъзпиташ тиранин - плъхът не може да бъде дресиран!
  Колкото повече врагове, толкова по-красива е войната! Хвърлете по-малко думи - войната не е игра!
  По-малко капки в морето от маските на таен агент!
  Устройството за мъчения, като музикален инструмент, изисква любов и талант! Само вместо смях и аплодисменти получавате стенания и сълзи!
  Исус сред стадото е като диамант в канализацията!
  Времето е най-безмилостният палач, не познава милост и словото опрощава!
  Един умел политик, дори проклинайки непристойности, поддържа репутацията си на интелигентен човек!
  Бикът обича да бие, но не обича да оре!
  За да орете добре, трябва да засаждате през цялата година!
  Ако не можеш да хапеш, не лай!
  Който победи един тигър, няма да се страхува от дузина котки!
  Колата не е лукс, а начин за наказание: рай за пътните полицаи, чистилище за портфейл, ад за спокойствие!
  Да направиш грешка е грешка! Да не признаеш грешка е престъпление!
  Мъжът е непредсказуем - човешката женска е двойно непредвидима!
  Политиката, за разлика от ските, изисква златно смазване!
  Силата и интелигентността, като съпруг и съпруга, пораждат подчинение само по двойки!
  Силният владетел никога няма да насади повече врагове, отколкото може да събере приятели!
  Парите са перките на акулата на справедливостта!
  Внимание; не е синоним на страхливост, а смелост - на безразсъдство!
  Само мъртвите не лъжат и то само ако са атеисти!
  Лошият вярващ ограбва тялото - добрият атеист ограбва душата!
  Кариера без лъжи е като резервоар без гориво!
  Който прави милост, събира сили, жестокостта е признак на слабост!
  В крайна сметка, гениалността и арогантността са несъвместими неща!
  Въпреки че юмрук и половина е по-добре от един - ум и половина е по-лош от един!
  Благороден човек рискува живота си - подъл извънземен!
  Лидерът не трябва да е сладък - ще го оближат! Но не трябва да горчи - ще го изплюят!
  По-трудно е да се намери пясък в пустинята - отколкото причина за арест!
  Коварството е оръжието на слабите - подлостта е оръжието на коварните!
  Използва приятели - талантът впряга врагове - гений!
  Бавен удар е равносилен на пропускане!
  Предпазливостта на командира е като пръст в юмрука му, неразделна част, но няма да замени останалото!
  Размисъл и поток от афоризми бяха прекъснати от появата на китайски кораби на хоризонта. Какво настигна Дън Сяопин.
  Китайците все още могат да се скрият, но бягането от битката е срамота. И така Дън Сяопин прие неравна битка.
  Момичетата тичат из палубата, боси и искрящи. Те се застрелват и свалят воините на небесната империя. Такива смели копелета. Имат яростен огън. И очите блестят със сапфири и смарагди.
  И голи токчета, заоблено трептене. И искрящите усмивки светят.
  И десетинчовият пистолет стреля. Колко блъф. Че дори китайският разрушител е бил разцепен.
  Джулиана изпищя:
  - Така правят руските богове!
  Виктория, чиито голи загорели крака проблеснаха, поправи:
  - По-скоро сами го правим!
  Вероника предложи:
  Да пеем тогава!
  Червенокосата Анна вдигна:
  - Разбира се, песента ще е по-забавна.
  И целият батальон девойки запя, цяла балада.
  Цар Николай, ти си руска земя,
  За слава на родината ни...
  В Русия всички сме приятелско семейство,
  Няма да съжалявам, познай живота ни!
  
  За нас има император просто Бог,
  Който мъдро управлява вселената...
  И искам Всемогъщият да помогне
  И се превърна в купчина мъх Каин!
  
  Вярвам, че ще има щастие на Земята,
  И радостта ще блести на планетата...
  Мир и радост царуват навсякъде,
  Русия се превърна в истински рай!
  
  Царският комунизъм ще бъде построен,
  Хвърли в ада страховития рев на убиеца...
  И летим право нагоре, а не надолу
  Изчезвайте противници-кръвопийци!
  
  Няма нужда да мислите, кралят изобщо не е лош,
  Дай му малко повече късмет...
  Нека руският Бог бъде с Николай,
  Тогава той ще може смело да вгради промяна!
  
  Русия е родното място на слоновете,
  Страната просто не може да бъде по-прекрасна...
  Нямаме нужда от допълнителни думи момчета
  Воинът свиква токсина да се бие!
  
  Как да не се опитваме да победим врага Русия,
  Знам, че ще нарушиш лимита...
  Непобедима руска мечка,
  И слънцето не залязва над Русия!
  
  За Родината няма по-високо, познайте планините,
  Че върхът блести на царството на комунизма...
  Вярвам, че Господ ще смаже враговете,
  И усмивката на реваншизма няма да мине!
  
  Нека Русия блести над планетата,
  Страната, която даде щастие на хората...
  Изпити, сдаване, само за пет,
  В крайна сметка силата на Родината е неизмерима!
  
  Нека бъде, любовта е прославена завинаги,
  През двадесети век или двадесет и първи...
  Нека кръвта тече бурно,
  Героят няма да бъде просто суеверен!
  
  Вие смело проливахте кръвта на враговете на Отечеството,
  Оставете я да тече...
  И просто разбийте противника,
  Свети лица благословете за битка!
  
  Нека има звезда в нашата родина,
  Какво показва пътя и вселената...
  Голяма мечта ще се сбъдне
  Всички други хора просто контролират!
  
  Да, ние ще смажем враговете на Отечеството,
  И се справете с безкрайната орда...
  Над нас е златокрил херувим,
  Не бъдете победител със Сатана!
  
  Въпреки че знаете, руските богове са силни,
  Ще възродим величието на Русия...
  Въпреки че славяните са разделени,
  Но аз пак ще бъда същият месия!
  
  Нашият славен цар Велики Николай,
  Добре победихте Япония...
  Така че воин смело се осмелява,
  И бъди велик, а не шут!
  
  И войната между СССР и Китай продължава... Войските на Поднебесната империя се изкачват напред и не отчитат загубите. Те са окосени от съветските славни воини и воини.
  Китай има много население и сухопътни сили. Те са воините на Поднебесната империя, буквално засипаха съветската армия с трупове, почти напълно заобикаляйки Алма-Ата. И те превзеха Хабаровск, вклинен в позициите на съветските войски, заплашвайки да разбият Червената армия на парчета. Но в морето съветският флот побеждава китайския и постига големи успехи. Тук момичетата дори кацнаха в щурмова сила и пробиха към Пекин.
  Съветската, руска армия започва десант на войски директно в самата Поднебесна империя. Е, какво реши царят и генералният секретар Леонид Илич Брежнев да остави Русия, или по-скоро СССР има друга голяма съветска империя на изток. А самият руски владетел ще стане китайски император.
  В същото време заплахата от страната на Поднебесната империя ще бъде премахната завинаги. И съветската армия ще бъде попълнена с войнствени и смели войници.
  Така че имаше причина - да завладеят Китай изцяло. Въпреки че все още е необходимо да се отблъсне настъплението на големите сили на Поднебесната империя в Сибир. И войските бяха прехвърлени в метрополията.
  Момичетата и техният батальон влязоха в битка с войниците на Мао на сушата. Момичетата срещнаха китайците с добре насочени изстрели, саби и хвърляния на гранати с боси крака.
  Вероника хвърли лимон с бос крак и изскърца:
  - За царя, генералния секретар и Съветското отечество!
  И стреля по китайците.
  Джулиана също хвърли граната по жълтите китайски войници с боси пръсти и изскърца:
  - За първовиканата Русия!
  И тя закова и войниците на небесната империя.
  Тук червенокосата Анна се блъска и изпищя:
  - Слава на майката царица!
  И също прониза врага.
  Анджелина също гръмна, като изстреля цяла варел експлозив с босите си крака и разпръсна китайците надалеч:
  - Слава на Великата руска империя!
  И Виктория се прецака. Тя помете китайците и се поддаде на опустошителния лимон с боси пети.
  Тя извика с пълна сила:
  - За нови граници!
  Вероника закова китайците и изскърца:
  - За вечна Русия!
  И тя също се разрази по воините на небесната империя.
  Юлияна го взе, удари китайците. Тя хвърли граната по противника с бос крак и изскърца:
  - За единна и неделима царска и съветска империя!
  И момичето подсвирна. Личеше си, че тийнейджърката е станала много по-голяма, гърдите й са високи, талията й е тясна, ханша й е месести. Вече имаше фигура на възрастна, мускулеста и здрава и силна жена. И лицето е толкова младо. С мъка момичето потисна желанието да прави любов. Нека само галят. И по-добре с друго момиче, поне няма да я лиши от девствеността.
  Юлияна много ловко хвърля гранати по китайците с боси крака. И работи много успешно.
  Анна е много червена и също много красива. И като цяло такива момичета в батальона са прекрасни, просто най-голямото удоволствие.
  Ана хвърля граната с бос крак и чурулика:
  - Нека се прослави Велика Съветска Русия!
  А също и как се върти.
  Е, момичета, добре, красавици!
  Rides и Анджелина. Такова голямо момиче - високо два метра и сто и тридесет килограма тегло. В същото време не дебела, с залята мускулатура и крупа на впрегнат кон. Той много обича мъжете. Мечтае да имаш бебе. Но досега не е работило. Много хора просто се страхуват от това. И много агресивно момиче.
  Не мъжете й питат, а тя самата нагло иска. Без срам и срам.
  И тя го обича. Бъдете активна страна.
  В същото време Анджелина е прекрасен войн. И тя постигна много страхотни неща. Виктория командва техния батальон.
  Той също хвърля граната с бос крак и вика:
  - Ще има светлина над страната!
  Вероника хвърля лимон с бос крак и прошепва:
  - Слава на Великата руска империя!
  Джулиана също хвърля голите си пръсти и реве:
  - За слава на родината на светеца!
  Анна крещи:
  - С неземна тъга!
  И подарък, хвърлен с бос крак, също лети.
  Освен това Анджелина вие. Той също хвърля цял куп гранати с боси крака, разкъсвайки китайците.
  И юнашкото момиче реве:
  - В името на Белия Бог!
  Виктория също изпрати граната с голите си пръсти, разкъса я на малки парченца и извика:
  - В името на Христос!
  И направи няколко изстрела.
  И Анджелина започна да драска от картечница, покоси китайски войници. Тя беше много добра в това.
  Накратко, момичето е звяр.
  Вероника изпищя от апломб:
  - Всъщност аз съм Супермен!
  И хвърли граната с бос крак.
  Юлиана също стреля. Уби китайците.
  Туитирано:
  - Слава на Русия!
  И с бос крак стреля с граната, разкъсваше воините на небесната империя.
  Анна също изпищя:
  - За светата Русия! И СССР!
  Анджелина пусна цяла кутия на китайците. И тя го взе, изрева от неистов гняв:
  - За Сварог!
  Виктория го взе и изскърца:
  - За нова система!
  И тя хвърли граната с бос крак!
  Вероника блееше:
  - За мускулите от стомана!
  И тя също стреля с граната с боси пръсти, разкъсвайки китайците.
  Джулиана също го взе и изскърца:
  - За любов и магия!
  И боси крака в движение.
  Червенокосият дявол Анна взе и пусна кутия с гранати, разкъса китайците и изскърца:
  - Извън границите на Марс!
  Анджелина също ще пусне буре с динамит и ще мърмори:
  - За световния ред на Русия и нашата родина СССР.
  А китайците вече са отгледали цяла могила трупове.
  И Виктория как лае:
  - За нов път към щастието!
  След това и двете момичета се смеят заедно.
  Наташа засега продължи да пише... Буквално в движение. И тя драскаше китайците с автомати. Тя ги посече и унищожи от хиляди жълти воини. И всеки куршум попадна в целта.
  Войските на Съветска Русия, или по-скоро двойка боси батальона момичета, се движеха в посока Пекин. Олег Рибаченко и Маргарита бяха на преден план. Момчето и момичето вече успяха да станат известни и да се докажат в битки. Те воюват от първите дни на обсадата на Владивосток и други градове.
  Тези деца са наистина герои. Именно те изиграха ролята на явления, които държаха Владивосток по време на ноемврийските и декемврийските нападения.
  Тогава момче и момиче, също боси и полуголи в студа, легнаха до картечниците.
  Когато си бос в студа, руските богове ти дават феноменална сила и ти си способен на големи чудеса.
  Момчето и момичето започнали да стрелят с картечници по настъпващите китайци. И го направиха изключително добре. Каквото не е изстрел, то попадение. Такова чудо правеха полуголи, боси деца в студа. И именно благодарение на студа и факта, че босите крака са в контакт със снега, руските богове Демиург им се притекли на помощ.
  Красиво момче на около дванадесет години, Олег Рибаченко, стреляйки и косейки китайците, чурулика:
  - Верна Лада, помогни ни!
  Маргарита, това смело, златокосо момиче, също на около дванадесет години, унищожаващо воините на Небесната империя, също иззвъня:
  - Злите врагове ще бъдат победени!
  Момчето боец Олег хвърли граната с бос крак, разпръсвайки китайците, изсъска:
  - Слава на Отечеството - майка ни!
  Маргарита също изстреля граната с босия си, детски, изсечен крак и изскърца:
  - Враговете ще се мотаят около кофата!
  Момчето и момичето се биеха с колосална свирепост. Имаха толкова много воля, сила и характер, че човек можеше само да се чуди.
  Tomboy Олег Рибаченко, стреляйки, изпя:
  - Слава на Сварог!
  Маргарита, стрелба, издадено:
  - И Всемогъщото семейство!
  Младите воини бяха страхотни и прекрасни!
  Олег, изпращайки куршуми от картечница без пропуск, издаде:
  - Отечеството е зад нас, Белият Бог е с мен!
  Маргьорит изчурулика ентусиазирано:
  - За да загине врагът на Родината в тежки агонии!
  И момичето показа дългия си език.
  Олег, смазвайки китайците, изпищя:
  - Нека бъде слава на Земята!
  Маргарита се съгласи с това:
  - Нека бъде слава!
  И покосиха китайците.
  Деца покосиха воините на Поднебесната империя със стотици и хиляди. Катереха се и буквално хвърляха трупове по всички подстъпи.
  Олег се засмя и отбеляза, унищожавайки китайците:
  - И Черният бог помага в битка!
  Маргарита ентусиазирано се съгласи:
  - За нас и Чернобог!
  И с бос крак как се изстрелва граната.
  Олег Рибаченко изпя:
  - Хиляди хиляди...
  Маргарита, смазвайки китайците, добави:
  полк след полк...
  Унищожавайки момчето-терминатор, воините на небесната империя, и боса граната с боси пръсти, изскърца:
  - Ще бием японците от картечница!
  Момичето Терминатор ентусиазирано добави:
  - Нашите герои са красота!
  И пак граната хвърчи от бос крак.
  Олег Рибаченко изпищя:
  - Право е момичето, красавицата на шефа!
  А момчето също хвърля граната с бос крак.
  Детето трябва да се каже, че е красиво и много мускулесто. И как се бори.
  Маргарита възкликва, унищожавайки китайците:
  - За светата Русия!
  И граната, хвърлена с бос крак, лети.
  Олег добавя:
  - За руските богове!
  А също и граната, изстреляна от бос крак на момчето, лети. И разпръсква противниците.
  Маргарита, унищожавайки китайците, шепне:
  - За слава на Родината на боговете!
  И си изплези език!
  И отново граната, хвърлена от босия крак на момичето, се разправя срещу японците. И картечниците стрелят.
  Олег, реже врагове, чурулика:
  - Героите на Отечеството събират тревога.
  И отново дава ред.
  И хвърлената от момчето граната лети.
  Маргарита също смазва врага и съска:
  -За светата Русия!
  И сега граната лети от хвърляне на бос крак на момичето. Разпръсква врага във всички посоки.
  Олег, стреля, и почти всеки куршум лети към целта, пее:
  - Родината ми...
  И пак с бос крак граната върху китайците.
  Маргарита, унищожавайки воините на Поднебесната империя, изпищя:
  - Горда и сладка!
  И от босия крак на момичето се втурва граната.
  Олег Рибаченко, стреляйки по врага, добавя:
  - Родината ми...
  Момичето, стреляйки яростно, добавя:
  - Ти си венецът на ума!
  И отново от босия крак на момичето излита смъртоносна граната.
  Връх Неподражаем е буквално осеян с трупове на воини от Поднебесната империя. Китайците го наляха с много кръв.
  Тогава момчето и момичето бяха озарени с неувяхваща слава, но планината Владивосток не беше подарена.
  И сега те се бият като гиганти вече на земята на Поднебесната империя...
  При търкаляне се появяват вълни цунами. Което пада върху позициите на руските войски. Но те храбро отразяват натиска на врага. И да покажат героизма си.
  Олег стреля и чурулика:
  Винаги ще бъдем верни!
  И пак от босия му крак излита граната. И унищожава китайците.
  Маргарита също стреля. И той го прави много, много уместно, като казва:
  - Русия няма да се огъне!
  А също и граната, изстреляна с бос крак, удря войниците на Поднебесната империя.
  Децата Терминатори управляват и раздробяват.
  Но китайците продължават да атакуват по всички фронтове. Имат много - десетки милиони войници, и те напредват, буквално хвърляйки трупове по позициите на съветските войски. И те се катерят и се катерят напред.
  При тези условия Брежнев нарежда Пекин да бъде завзет от Китай. Каква много смела и агресивна операция. И китайските воини се катерят и катерят.
  Но съветските войски смело контраатакуват. И някои успяват.
  Комунистическите войски се приближаваха към Пекин. Сраженията бяха в разгара си около китайската столица. Батальонът от момичета уверено се биеше срещу воините на Поднебесната империя. Момичетата отбиваха всички атаки, стреляха, хвърляха гранати с боси крака и пееха:
  Нека се прослави свещената земя,
  Скъпа моя скъпа планета...
  Народът на Русия е приятелско семейство,
  И не тъпчете Отечеството с ботуши!
  
  Нека мъдрият Леонид в Русия,
  Той ще издигне страната си до самите звезди...
  Той е православен, Господар на светлината,
  А да спечелиш е кралският елемент!
  
  Русия е родината на боговете,
  Има най-добрите войници във вселената...
  И жените ще готвят пайове,
  Със своята сила в битките непроменена!
  
  Нека нашите руснаци прославят славния път,
  Което сочи пътя без ръбове...
  Никой не може да ни отклони от пътя,
  Няма да отдаваме почит на неверниците!
  
  Величието на Русия е голямо,
  Тя е красива и ужасна за враговете...
  Има руски път и силно гребло,
  Просто е опасно да се спори с Отечеството!
  
  Нека Русия, да я знае правилно, да процъфтява,
  Постигнете нещо, което не можете да измерите...
  Изпити, сдаване, само за пет,
  Тъй като вярваш на Род без граница!
  
  Нека носим царската вяра,
  До най-отдалечените подстъпи на Русия...
  Ние, момичетата, не сме повече от двадесет,
  Но ние вярваме, че всички бойци са по-красиви!
  
  Не, руският гръб няма да се огъне,
  Острието на враговете на войниците няма да победи ...
  Сатана няма да управлява Русия,
  И тялото в битка само расте по-младо!
  Лесно ще вземем този ров, бойци,
  С една мечта, която е окрилена...
  Ще смажем всички противници наведнъж,
  И повярвайте ми, възмездието очаква различни ханове!
  
  И Исус, и Бог Свети Сварог,
  Русия е много скъпа на рицарите...
  Зад нас е най-добрият Бял Бог,
  В името на нашата майка Русия!
  Момичетата пяха и хвърляха гранати по китайците.
  Виктория хвърли лимон с бос крак и запя:
  - В Русия момичетата са бойци!
  Тук Вероника пусна смъртоносен подарък с голия си крайник и издаде:
  - А ние сме воини от супер класа!
  И избухна от картечница. Окосих няколко реда китайски.
  Юлиана, красиво момиче, също даде ред. Тя посече воините на небесната империя... И оголила зъби тя запя:
  - Планетата ще познае величието на руснаците!
  И блести с остри зъби!
  Красивата и огнена Анна също пусна граната. Тя разпръсна воините на небесната империя и изпищя:
  - За един нов свят! Сега ти си моят идол!
  И как трепти бос крак!
  И великолепната Анджелина също ще вземе и ще изстреля граната. И разпръснете всички противници.
  Това момиче-воин е много здраво. И просто истинска богиня. Тя има такава енергия.
  И воинът изрева:
  - Слава на Родината и на нас!
  Виктория го взе и изсъска, стреляйки от ръка:
  - Нека Родината ни бъде на върха на успеха!
  И бос крак хвърля граната. Което лети и унищожава всички.
  Вероника също стреля и много успешно убива генерал измежду благородните воини на Поднебесната империя.
  И граната, хвърлена с бос крак, лети. Китайците падат.
  Момичето крещи:
  - Само мъртвите се съмняват във величието на Русия!
  И покажете перлени зъби!
  Джулиана с готовност потвърждава:
  Ние сме най-силните от всички! Бяхме вчера, ние сме днес!
  Червенокосата Анна ентусиазирано добавя:
  - И ще го направим утре!
  Граната, хвърлена с бос крак, разкъсва противниците.
  Анджелина пусна цяла кутия с миди с боси крака и издаде:
  - Бъдещето е наше!
  Наташа използва последните спокойни дни, за да напише танц на смъртта от котлет какво се прави с Китай. Тя драскаше, държейки автомата с боси пръсти.
  И толкова много отпаднаха китайците.
  Руската армия щурмува Пекин.
  Отпред вървяха момче и момиче: Олег и Маргарита.
  Децата унищожиха китайците и напреднаха към императорския дворец. Мао Дзедун тържествено обяви, че няма да напусне столицата и ще остане там завинаги.
  Олег стреля по китайците и хвърли граната с бос крак, скърцайки на себе си:
  - Русия никога няма да се предаде!
  Маргарита също пусна лимон с бос крак и изграка, оголивайки зъби:
  - Победи или умри!
  И батальон от момичета да пробият до двореца на Мао Дзедун. Всички момичета бяха униформени, останаха само гащички. И такива почти голи хора се бият като героини.
  Виктория хвърля граната с бос крак и изскърца:
  - Леонидас, ти си императорът!
  Вероника също пусна подарък на смъртта с голия си крайник и чурулика, оголивайки зъби:
  - Нашият цар и генерален секретар е най-готиният от всички!
  И как блести като перли! И такова зашеметяващо момиче.
  Джулиана също цвърчи от наслада и пуска граната с бос крак:
  - Аз съм победител в психологията!
  И тя си показа езика.
  Смазва китайците.
  Анна също стреля, тази червенокоса дяволче. И го прави толкова добре. Изхвърля китайците.
  И изрева с върха на дробовете си:
  - Слава на моята света страна!
  И оголи зъби!
  Анджелина също е героична жена и ще пусне цяла кутия експлозиви.
  И китайците летяха във всички посоки.
  Момичетата преминават в настъпление, смазвайки противниците. Постигане на осезаем успех. Те усещат страхотна грация, неуморен натиск и липса на слабости. А голите гърди са най-добрата гаранция за непобедимост и непотопимост.
  Виктория, отрязвайки китайците, чурулика:
  - Ръце от дъб, глава от олово!
  И хвърля граната с бос крак. Разпръсква китайците.
  Валентина също стреля.
  Смазва китайците. И ги разбива на парчета.
  Все по-близо и по-близо до двореца. И бос крак хвърля граната.
  Изплашена капитулация на китайците. Разпадане.
  Момичето Терминатор казва:
  - Перун да бъде с нас!
  Джулиана е прекрасно момиче-терминатор, което се застрелва и смазва милитаристите. Тя оголи зъбите си.
  Момичето изхриптя:
  - Ние сме героите на най-великата Русия!
  Момичето хвърли граната с бос крак. Разпръсна врага.
  Джулиана го взе и пак запя:
  - Научи Суворов да гледа напред! И ако се изправите, стойте до смъртта си!
  И тя се ухили.
  Огнената Анна също пееше и лаеше:
  - За нови граници!
  И добави с усмивка:
  - И ние винаги сме напред!
  Анджелина, героичното момиче, също се втурна към врага. Тя разпръсна императорската червена гвардия и изпищя:
  - За постиженията на епохата!
  И отново хвърлените с боси крака гранати летят.
  Момичетата притискат врага. Те помнят героичната защита на Владивосток, която няма да бъде забравена от векове.
  Ех, как може такава армия да загуби в реалната история, та дори и от японците?
  Това е срамота.
  Виктория хвърля граната с бос крак и подсвирква:
  - За руската граница!
  Вероника също изстреля нещо смъртоносно с бос крак и отчаяно изскърца, оголивайки зъби:
  - За нови постижения!
  И тя се обърна към китайците.
  И тук Юлияна също как ще вземе и ще бие. И тогава тя го взе с бос крак и изстреля граната.
  И тогава тя изпя:
  - Няма да се поддадем на вражеската диктатура!
  И оголи лицето си!
  Красиво много младо момиче с фигура на спортист. И много смело.
  А Ана е като гръм и трясък на китайците. Той ги смачква и хвърля граната много ловко с бос крак.
  И разпръсква врагове, сякаш бутилките отлетяха от топката.
  Момиче реве:
  - Шоколад, наш е!
  Ана наистина обича шоколади. И при царя пазарите са пълни със стоки. Какво може да се каже за цар Николай? Сега царят-неудачник се превръща в велик пред очите ни. И всичко, което е необходимо за това, е момичетата да се бият по фронтовете.
  И няколко деца-герои, които попречиха на японците да превземат връх Неподражаем. Когато съдбата на Владивосток беше решена.
  Така се разпадна Съветската империя.
  Анджелина също пусна буре за убийство и срутила външната стена на императорския дворец с картечници.
  Сега момичетата вече тичат из стаите. Тук ще дойде краят на войната.
  Виктория ентусиазирано казва:
  - Вярвам, късметът ме чака!
  И пак хвърля граната с бос крак.
  Вероника, водеща смъртоносен огън. Бродиране на противници, туитове:
  - Определено имам късмет!
  И отново лети граната, изстреляна с бос крак.
  И тогава е Юлияна, като чифт вързани бомби, изстреляни от босите й крака. И унищожи опонентите.
  После избухна в смях:
  - Аз съм кометно момиче.
  И отново изхвърля огнените езици на смъртта.
  И тогава Анна, това момиче-терминатор, вече се втурва. Как взе всички и размаза. Просто страхотно.
  Воин, който е истински демиург на битката.
  И изскърца на себе си:
  - Нашият екипаж, там е най-високата смелост!
  И тогава се появи Анджелина. Толкова готино и остро. Той заразява всички с неистовата си енергия. Способен да победи почти всеки враг.
  И воинът оголи перлените си зъби. И са по-големи от кон. Ето го момичето.
  Анджелина се закиска и извика:
  - За патладжани с черен хайвер!
  И момичетата извикаха с пълна сила в хор:
  - Ябълковите дървета ще цъфтят на Марс!
  А кървавите битки с китайската армия продължиха нагоре. Много градове буквално сменят собственика си. Голям брой съветски танкове пристигнаха от Европа и производството на превозни средства се увеличи драстично. А китайската пехота е смачкана от бронирана техника. И натиска много агресивно.
  Но има твърде много китайци. И техният брой, разбира се, е колосален проблем за армията на СССР. И освен това китайците са смели. Те атакуват в огромни маси. Някои, увити се с експлозиви, се хвърлят под съветските коли. И умират с вик - "Ура!"
  Битките, трябва да се каже, вървят с различна степен на успех. Засега само на съветска територия, с изключение на нападението в Пекин. Но Мао Дзедун все пак успя да избяга през подземния проход в последния момент. И няколко момичешки батальона бяха принудени да се оттеглят.
  Така че войната все още продължаваше. И е твърде рано да се сложи печеливша точка.
  А войските на Поднебесната империя са пръчки и пръчки.
  Четирите момичета се бориха смело и проявиха героизъм.
  Те стреляха направо.
  Тук Наташа хвърли граната с бос крак, разпръсвайки китайците. И изръмжа:
  - Слава на героите на Русия!
  Красива, много извита четворка от момичета. Свалиха сутиените си и оголиха гърдите си. А зърната са толкова ягодови, апетитни.
  Води много добре насочен огън и Зоя. Той коси китайските комунисти и пищи от възторг:
  - Аз съм световен шампион!
  И също така хвърли граната като бос крак. Китайците се разпръскват в различни посоки, като вълни от падане на метеорит.
  Да, Зоя обича да убива!
  И тогава Августин гори. Освен това стреля много точно. Унищожи китайците.
  И пак граната излита от босия й крак. Разбива китайците на парчета.
  Светлана заковава и китайците. И той пее:
  - Аз съм горещо момиче! Ще смачкам всички на парцал!
  И голите й пръсти хвърлят разрушение.
  Момичета, разбира се, дори много! Красива, цъфтяща, смела.
  И германците забавят настъплението. Въпреки че артилерията работи активно. Което е страхотно! Просто най-висшият пилотаж на гросмайстор.
  Наташа стреля... И пред очите й проблясва сцена на мъчение.
  Китайците хванаха комсомолка. Съблечете я гола. И го сложиха в казан с вода. Под него запалиха огън. Започна да готви жив. Момичето изпищя от непоносима болка. Палачите на Мао я оставиха да скочи от котела.
  След това охладиха водата и отново я хвърлиха и започнаха да я нагряват. Така те сготвиха момичето няколко пъти.
  Ето ги чудовищата... След това обесиха момичето на стелажа и я изгориха с нажежен прът. Измъчвани до смърт красавици.
  Е, как да не си отмъщаваш.
  Наташа хвърля граната с бос крак, разпръсква китайците и се усмихва на себе си.
  Това е толкова страхотна красота.
  Момичето казва:
  -Ще е яко!
  Зоя също даде ред. Уби китайците. Тя отсече бойците на Мао и техните наемници.
  Тогава тя отново хвърли граната с бос крак и изчурулика:
  - Великолепна четворка и вратарят!
  След това битката продължи с натиск и образи.
  Червенокосата Августин изстреля граната с бос крак. Разпръсна китайците, напои много хора с граната. И всички онези бойци на Мао.
  Тогава тя изрева:
  - Аз съм олицетворение на Родината!
  И момичето се представи като изнасилено. Колко хубаво и готино! И тя бие китайците за себе си. Момичето е просто супермен. Най-готиният от всички и постоянно зареждан за победа.
  Светлана също е очарователно момиче. Тя направи добре насочен завой и покоси китайците. И после как хвърля граната с боси пръсти. Как ще се разбие войникът на Мао.
  И такава блондинка ще уреди. Всички косят с един изстрел. И скалата чурулика със зъби:
  - Ще има вечна светлина и зора!
  Момичета тук и такъв пасаж. Забележителни воини - висш пилотаж.
  Наташа подсвирна. Тя хвърли граната с бос крак и изсъска:
  - Страхотно момиче съм!
  Въпреки че това е нескромно твърдение, то е отчасти вярно. Тези воини са сладки.
  И също много красива. С искрящи очи и перлени зъби.
  И те се бият славно, хвърляйки с боси крака разбиващи предмети.
  Но да победиш китайците е изключително трудно. Това е като да удряш стена.
  Зоя взе и стреля залпов по войските на Мао. И тя ги покоси, сякаш гигантски кон беше копито, събаряйки тревата.
  Тогава момичето хвърли граната с бос крак и изгука:
  - Аз съм такава мечта на милиони!
  И тя си показа езика. Това е момиче - истински терминатор. Всички ще бъдат повишени и разкъсани на парчета. И рязане без никакво съмнение с висока скорост.
  Зоя го взе и запя:
  Войникът винаги е здрав
  Войникът е готов на всичко!
  Августин също хвърли граната с бос крак. Тя разпръсна китайците и издаде апломб:
  - И прах като от килими, избиваме от пътя!
  Светлана, снимайки, добави:
  - Не сменяйте крака! Лицата ни блестят! Блестящи ботуши!
  Воини, както виждаме в пълно облекло. И момичетата нямат нужда от обувки. Те са в състояние да изтрият всички на прах или прах, такъв сив цвят.
  Наташа, стреляйки по китайците, си помисли. Наистина, защо е невъзможно да успееш без измама? Тук Сталин, например, взе и взе властта с измама. Обещал на Зиновиев и Каменев златни планини, но сам ги застрелял.
  Логично ли е да се направи така? По-точно, просто е логично - не можеш да лъжеш, не можеш да живееш!
  Наташа хвърли граната с бос крак и изгука:
  - Аз съм голяма звезда!
  Зоя също стреля. Разбрах го и изчурулика:
  - И аз съм страхотна!
  И една граната, хвърлена с голи пръсти, лети. И как го получават китайците. До най-големите сливици.
  И Августин стреля. И удря много добре. И победи китайците, сякаш с удар с чук.
  И бос крак също хвърля граната много известно.
  Августин изпищя:
  - Не се събуждай добре, докато е тихо!
  И отново даде добре насочен завой.
  Светлана отново се разби. Уби китайците. И промърмори:
  - Аз съм супер момиче!
  И блести с очи и скърцай с глас!
  Да, това са такива момичета, че не бива да си слагате пръст в устата с тях - ще хапят!
  Наташа, стреляйки, каза:
  - Започнаха да говорят, всичко за дълголетието.
  Зоя, хвърляйки граната с бос крак, добави:
  - Решихме да изчакаме малко, докато смуче кръв...
  Августин хвърли граната и изчурулика:
  - Вкусно за трети!
  Светлана пусна подаръка на смъртта с боси пръсти на краката си и изпищя:
  - О, готина съм!
  Войната с китайците е много жестока. Много взаимни загуби и жертви.
  А някои момчета и момичета са просто истински и трудни герои.
  Олег Рибаченко, който все още изглежда като момче на около дванадесет, и момиче, което също изглежда на същата възраст като Маргарита, изпреварват съветските войски.
  Те се застрелват. Зад раменете са чанти с гранати.
  Олег стреля по китайците. Окосиха куп.
  Той хвърли граната с бос крак и изскърца:
  - Аз съм терминатор, на колене.
  Маргарита също хвърли граната с бос крак и добави:
  - Враговете на Русия ще пометя от лицето на земята!
  Момчето и момичето се втурват към себе си и раздробяват противниците. Те са искрящи и най-готините в света.
  Олег вече успя да чип заедно с Маргарита значителен капитал. Включително продажба на козметика.
  Момчето всъщност е много умно. И той вече има благородническа грамота. Като цяло той не спря само на дванадесетгодишна възраст. Заедно с Маргарита те получиха такъв подарък. Останете във вечното детство. И станете супермен.
  Поради това съдбата на властта в Русия се промени. Николай II е неуспешен, но става успешен владетел. На което завиждат мнозина. И Леонид Илич Брежнев също може да остане в историята, изобщо не като олицетворение на стагнацията и владетел, който показва, че държавата изобщо не може да бъде контролирана.
  Олег, вечното момче, стреля по китайците и пее:
  - Ще ви измете като глухарчета! Ние сме терминатори, а не момчета!
  И пак хвърля граната с бос крак.
  Маргарита също забива и казва:
  - Ние сме готини шампиони! Русия е зад нас!
  Момчето и момичето отиват и вървят напред. Имат толкова много вълнение и огън. А германците буквално се рушат под копитата си.
  По-точно боси, детски крачета.
  Олег стреля и убива врага с всеки куршум.
  Да, момчето, изглежда, не е толкова лесно да се спре. Той е истински и истински терминатор.
  Маргарита отново хвърля граната с бос крак и изскърца:
  - Аз съм велик! Ще стана международен шампион!
  И да се смее на себе си...
  Китай обаче мобилизира все повече милиони и десетки милиони войници. И съветската армия на СССР изключително активно унищожава противниците.
  Междувременно момичетата се бият. Има повече женски дивизии.
  Идва целият батальон. Боси момичета по бански. Такъв оскъден бански в стил бикини. И блестят голи, кръгли токчета на красавици. Прекрасни воини.
  И стрелят по немците. Но воините влизат в ръкопашен бой с войниците на Мао. Как се вършеят.
  И как се бодят с щикове! Ето ги момичетата!
  Просто страхотно.
  Момичетата бият китайците с боси крака и се хилят хищно. Ето ги воините. Момичета от най-силната позиция. Така вършеят червени комунистически, китайски войници.
  И те бият себе си. И те идват...
  Има такива воини от супер класа. И всички боси и почти голи. И скачат на себе си. И се бият с боси токчета. Ето ги момичетата - всички момичета момичета.
  Виктория се бори напред. Все още изглежда като момиче и е много слаба. Той си инжектира китайски и пее:
  - Бог да пази краля! И разкъсайте цялата измет!
  Да, момичетата тук са на първо място.
  И красавицата Вероника се вижда. Също и блондинката се кара.
  И великолепната Юлфи - момиче, което стана принцеса, след като погреба съпруга си. Юлфи изглежда страхотно. Тя много обича мъжете и без никакви предразсъдъци влиза в контакти с тях.
  Всъщност сексът удължава живота и е много полезен за жените. Той ги подмладява.
  Анна също се бори, и то с червената си буйна коса.
  А също и възхитителната Анджелина - воинът е просто супер.
  Тоест цялата кралска гвардия. Пълен набор от красоти. Те са толкова прекрасни и секси.
  И разбийте китайците. Натрошете ги на прах. Смелете костите и накъсайте месото.
  А китайците бягат от натиска им. Те търпят поражение след поражение.
  Освен съветските войски много успешно се бият и воини от ГДР или германци от класово ниво.
  Герда и Шарлот се бият в най-новия танк за двама с формата на пирамида.
  И се бият доста добре. Китайската машина е оборудвана с пистолет за високо налягане. Калибърът е 105 мм, но това е достатъчно поради високата начална скорост на снаряда. Момичетата в резервоара си легнаха. Машината е много маневрена с газотурбинен двигател.
  Герда стреля по китайския танк и запя:
  - Аз съм такава дива вълчица, никога не съм била в чужбина!
  И той се смее, потропва с бос крак по джойстика.
  По нищо не отстъпва и червенокосата Шарлот.
  Също супер момиче.
  Той се стреля и натиска бутоните на джойстика с босите си пръсти.
  Прекрасен воин.
  Червенокосата, докато стреля, попита Герда:
  - Как мислите, ще бъде ли окончателно забранено християнството?
  Русокосият терминатор каза категорично:
  - Мисля, че ще стане!
  И оголи лицето си!
  Като цяло воините са страхотни в стрелбата. Тук Герда се блъскаше с боси пръсти. И изчурулика:
  - Ние, арийците, не трябва да вярваме в еврейската Библия, проповядваща пацифизъм.
  Шарлот се съгласи с това:
  - Точно така, не ставаше! Ние сме най-добрите в света!
  Червенокосата отново изпрати смъртоносен снаряд с босите си пръсти. Катастрофира китайска кола.
  Герда се усмихна. По време на затишие тя написа и интересно произведение.
  Малката Герда отиде да търси своя брат на име Кай. Но тя не знаеше къде е той. И се обърна не на север, а на юг. И тогава тя съжали, че е обула изцяло нови червени обувки. След няколко часа те разтриха краката й. Тогава Герда събу скъпите си обувки, счупи пръчката си и закачи обувките си на кука.
  Времето беше пролетно, топло, можете да ходите боси с удоволствие. Тя не е много богато момиче, а през лятото често тичаше боса. Вярно, след зимата подметките й ставаха все по-меки.
  Скоро, вървейки по пътя, момичето започна да изпитва дискомфорт от малки камъчета и пясък. И за да стане по-мек, се обърнах на тревата. Там беше по-лесно. Но след няколко часа подметките вече бръмчаха.
  И най-важното, исках да ям. А момичето има само няколко дребни стотинки в джоба си.
  Въпреки това в най-близкото село Герда си купи един хляб, записа го с прясна вода от кладенеца и заспа направо в купа сено.
  На следващия ден я сърбяха надрасканите, голи подметки. исках да ям. Момичето се прибра, усещайки как тялото й се затопля след хладната нощ. Краката боляха малко.
  Герда вървеше известно време по пътя, но подметките й, които все още не бяха имали време да се втвърдят, отново започнаха да сърбят болезнено и след това да светят. Момичето отиде на тревата. Но тук е по-бавно и също не е много приятно за пробити крака.
  Момичето с мъка стигна до потока. Там спуснах свалените крака и ги охладих. Мислех да нося обувки. Но е жалко да свалите такава новост. Тя наистина искаше да ги покаже на Кай. Да се възхищавам на новите му обувки.
  Тогава момичето отново започна да ходи. Бях отчаяна да ям.
  Някак си Герда стигна до селото и купи още хляб. Но медните монети свършваха.
  И момичето се замисли. Откъде да вземем пари за храна. Предложили й да продаде скъпи марокоски обувки, но Герда категорично отказала. Тя ще се появи в тях на Кай. Дотогава можеш ли да правиш пари?
  Герда в съседното село предложи да нацепи дърва. Дадоха й брадва. Момичето наряза малко, но беше толкова изтощено, че след като се нахрани, веднага заспа.
  Тогава на Герда беше предложено да вземе гъски. Но поради това момичето загуби цял ден.
  В крайна сметка тя реши просто да се моли. Селяните обаче веднага забелязали червените й обувки. Например, веднага е ясно, че не е просяка, тъй като носи такова нещо.
  В крайна сметка Герда реши да продаде обувките си. За това обаче тя трябваше да отиде в града. Краката на момичето бързо се втвърдиха и беше почти безболезнено да върви по пътеката.
  Добре, Герда реши, че дори без обувките може да бъде желана за Кай.
  Продаден на търговец, получавайки няколко сребърни монети. Купих си платнена чанта и тръгнах като просяк по пътищата на Европа. Трябва да намерим брат. И момичето, като чуло, че на юг обикновено продават момчета в робство, се втурнало натам.
  Вярно е, че момичето се ориентираше лошо и дълго време се скиташе из Германия. Докато дойде есента. Добре, босите крака на момичето бяха втвърдени, като копитата на кон, обаче, мазолите сърбяха. Но всеки ден ставаше все по-студено и по-студено.
  И спането на открито е неудобно. През нощта дори роклята на Герда замръзна и тя трудно я скъса. Трябва да се направи нещо. Вече започна да вали сняг. В лека рокля момичето замръзва до кости, а голите й втвърдени крака разбиват ледената кора.
  Герда, за да не заспи и да не се събуди една хубава нощ, в Южна Германия остана за зимата в една къща, за да служи в юмрук. За това тя трябваше да работи, да почиства къщата, да дои кравата и много други. Но момичето беше нахранено и му дадоха скъсано палто и дървени обувки.
  Когато дойде пролетта и снегът започна да се топи. Момичето с удоволствие изхвърли блоковете за тежък труд и отново тръгна на юг. Не й беше платено нищо и Герда трябваше да яде милостиня. Освен това момичето все още пееше добре. Роклята й беше напълно протрита, а босите й крака бяха възбудени и покрити с коричка. Момичето най-накрая дойде на Балканите. Мина Унгария и влезе в Турция.
  Просяка заморашка се премества в Истанбул. Криела се от турците в горите, а от християните се криела.
  Още на път за самата столица обаче русокосото момиче беше хванато. И тъй като по стандартите на мюсюлманите тя вече можеше да бъде омъжена, тогава Герда беше измита, облечена и продадена като девица на търг. Момиче с красива бяла, къдрава коса е ценна стока. Тя отиде при възрастния емир. И трябва да се случи, че този емир точно след покупката се разболя толкова сериозно, че не може да изпълни брачния си дълг.
  Момичето живееше в харем. Удовлетворяващо, като в златна клетка, но скучно. Истината научи турски и арабски.
  Открил исляма. Новата религия като цяло беше проста, почти разбираема. Не е ясно дали тя ще получи харем от мъже след смъртта си? И ще й хареса ли?
  Момичето постепенно стана момиче и приказно красиво, а емирът почина след дълго боледуване.
  И сега Герда отново е пусната за продажба. Те се събличат голи пред стотици похотливи мъже и ги продават в харема на султана.
  Герда постепенно придобива влияние там и става съпруга на султана. Но Османската империя вече е в упадък. Избухва война с Русия, която заплашва да сложи край на турския контрол над Крим и Черно море.
  И германците се биеха добре, но руските войници не бяха по-лоши. И красивите момичета се биеха много добре, защитавайки СССР.
  Наташа стреля в небето. Тя свали китайски безпилотен радиоуправляем апарат "Рама" -8. И тя каза:
  - Хората ще бъдат щастливи.
  Зоя хвърли граната по китайския щурмовак с бос крак, който излетя като месоядна пирана и изчурулика:
  - Щастие завинаги!
  Августин също пусна дар на смъртта с бос крак и изсъска:
  - Съветското правителство...
  Светлана също хвърли горящ предмет, събори воин от армията на Мао и изсумтя:
  - Силата е страхотна!
  Но китайците си тръгнаха... И момичетата малко се успокоиха.
  Наташа отбеляза с тъжна усмивка:
  - Утре, 22 март 1979г. Измина точно една година от началото на войната!
  Зоя ентусиазирано отбеляза:
  - Със сигурност с годините станахме по-силни, но изобщо не остаряхме!
  Червенокосата Августин се изкикоти и смаже досадната муха с голите си пръсти:
  - Разбира се, че не! Не остарявайте! Все още съм горещ, както винаги!
  Светлана се изкикоти и отбеляза:
  - Войната като цяло подмладява момичетата. Лидерите идват и си отиват, но момичетата остават млади!
  Наташа отговори с широка усмивка:
  - Подмладихме се - руски богове!
  Зоя се съгласи с това:
  - Да, нашите богове, славянски богове!
  Огненият Августин пееше:
  - Ние живеем на бащината си земя! Децата на Лада са прекрасни деца! И години на крилат кон, Русия в далечни хилядолетия!
  Светлана се изкикоти и отговори:
  - От небето камбаната ще удари - дъждът ще излее пороен! Бягам към детството си - летният дъжд ме следва!
  И Наташа подхвана с ентусиазъм:
  - Следвай ме!
  И воините пляскаха с босите си изсечени крака. Те наистина са способни на такива чудеса. През живота ми не е обърната нито една страница.
  Тук израства цяло поколение воини. Вече е възможно да се биете в редиците на Червената армия, тези, които са родени след началото на войната.
  Ето, например, Андрейка. Босо момче по шорти. Общо тринадесет години, но как се бори? Да, нещастно момче в известен смисъл, което цяла година не познава света.
  Наташа помаха на Андрейка. Тя погали русата коса на пионера. Вижте колко е загорял, като шоколад. Момичето даде на момчето бонбони. Той промърмори мрачно:
  - Сладкото е лошо...
  Но той все пак изяде храната. Да, някакво момче. Наташа хвана и протегна ръка. Тя погъделичка втвърдения, прашен крак на пионера. В отговор той започна да гъделичка голата подметка на Наташка. Хубаво е да бъдеш докоснат от ръцете на красиво момче.
  Наташа отбеляза:
  - Отглеждаш Андрей! Ако поживееш още няколко години, ще те науча.
  Момчето беше изненадано
  -Какво?
  Наташа се изкикоти.
  - Как да правим любов!
  Андрей изсумтя презрително:
  - Вече го видях!
  Наташа поклати глава.
  - Това, което видяхте, беше чифтосване на животни. И ще те науча красиво и много приятно!
  Влюбените момичета наистина знаят много. Те са отлични бойци, а Китай, при всичките си колосални бройки, вече три пъти съжалява за такава агресивна атака.
  Наташа стреля по войските на Мао и хвърля граната с босия си изсечен крак, казвайки:
  - За величието на комунистическата държава!
  Тогава тя оголи зъби.
  Тук момичетата се бият, традиционно почти голи. Облечени само в червени, тесни гащи, те се бият и заразяват с ярост останалите бойци.
  И стрелят. И стрелят много добре. Като снайперисти и воини от най-високото космическо ниво.
  Зоя също стреля. Той коси китайците и чурулика:
  - О, моя родина и голямо семейство!
  И хвърля граната с бос крак. Прекрасно момиче като цяло.
  А косата й е с цвят на златни листа.
  По едно време Зоя беше измъчвана от китайците. Първо ме заведоха в една хижа и ме съблякоха до шорти. Те започнаха да усещат, да се катерят с ръце в чувствителни места. После ме биеха с гумени маркучи. Биеха ме и по гърдите, и по страните, и по бедрата. Следва най-унизителното - изнасилено с гумена палка. Но чувството е толкова остро. В същото време, заедно с болката, Зоя изпита оргазъм и приключи. Войниците на Мао се засмяха.
  След това отново изнасилиха ръкописната красавица с тояга, а след това сами се заеха с това... Двадесет и пет млади, гладни войници преминаха над момичето. Нека вече не девица, но все пак мъж. Това е едновременно удоволствие и болка. Такива интензивни усещания. Особено ако са изнасилени в петата точка.
  Но поне не бяха бити. Вижда се, че войските на Червената армия на Китай обичаха да го имат в различни точки. Не са я обесили. Докато Зоуи накрая избяга. Преди това, между другото, тя беше изгонена в студа боса и почти гола. Но към този момент Зоя вече беше успяла да свикне със студа. И тя избяга само по гащички. И че е воин от най-високия червен пилотаж.
  Войната с Китай е жестока и безмилостна, не замира нито за миг.
  Аврора също се бие героично. Той коси китайците и пее:
  - Родина, партия, комсомол! Ще има силно поражение за Мао Дзедун.
  А също и как хвърля граната с бос крак.
  Всичко при момичетата е готино и нахално.
  И Светлана също ще вземе и ще тласка. И коси китайците. И с голи пръсти ще постави граната.
  И в същото време реве:
  - За каузата на борбата на комунизма!
  Наташа също стреля, нокаутира китайците и изсъска:
  - В името на Отечеството, светецът!
  А граната, хвърлена с голи пръсти, разпръсква китайците. А момичетата стават все по-весели и си пеят всичко с дива радост.
  Зоя също стреля с точността на Робин Худ. Води огън към себе си и пее:
  - Обичам Русия! Мощна държава! Защо Хитлер не беше унищожен? не разбирам!
  И той също с боси пръсти ще го вземе и ще хвърли граната. И китайският скиф.
  Аврора прецака воините на Мао. Тя хвърли лимон с бос крак и изскърца:
  - Но Пасаран! Остър удар!
  И Светлана ще даде реда. Как да помете китайците. Как да ги накиснете всички и да скърцате:
  - Слава на Всемогъщия жезъл!
  И ще хвърли граната с бос крак.
  И Наташа също ще даде ред. Отсечете китайците. И хвърля граната с бос крак, скърцайки:
  - Да, името ти да е свято!
  И отново се усмихни. Блестящи перлени зъби.
  И тогава Зоя се поддава. Искрящо китайците ще покрият. И той ще скърца, хвърляйки граната с бос крак:
  - Воин, носейки смърт на всички!
  И отново той ще бъде взривен със смъртоносен взрив!
  А ето и Аврора като лупанет. И убийте. И с голи пръсти ще изпрати дар на смъртта.
  Тогава той чурулика:
  - Слава на доблестните руски войници! Майстори на раменете!
  А Светлана удря и китайците. Как ги коси като сърп и подскача:
  Аз съм воин, който няма да бъде забравен...
  И пак с бос крак, сякаш тичаше върху враговете на Русия. И като граната да лети.
  Момичето, разбира се, помни много. Например как през четиридесет и първата година Фриц принуди две боси момичета да копаят дупка в студа. А момичетата още не са се закалили толкова. И, разбира се, краката им първо се зачервиха, а след това станаха сини от студа. И болеше.
  И чудовищата-фашисти, за да се стоплят, започнаха да бият с бухалки по петите. Момичетата загубиха съзнание. След това те изляха още няколко вани с ледена вода върху тях. Почти уморен.
  За щастие нещастните момичета били прибрани от лечител. Излязоха ги. И дори крайниците не трябваше да се ампутират. Момичетата пораснаха и станаха партизани. Те отмъстиха на нацистите.
  Момчето-пионер Александър Григориевич имаше по-малко късмет. Неговите нацисти, хващайки, се съблякоха. И окачена на решетка в студа. И босите крака на пионера бяха притиснати в блок и седна камък с тегло един център. Момчето хриптеше, протегнато на студа. И фашистите му също го стопляха, донасяйки факла до втвърдено тяло. Това са чудовищата на нацистите.
  Момчето увиснало три дни и три нощи, а на четвъртия ден, неспособно да понесе мъченията, умряло.
  Нашествениците се държаха жестоко...
  Съблечеха и комсомолката Света. Сервирахте голям стъклен буркан. Напълва се с вода и се излага на замръзване. И така, че всички жители да видят как комсомолът замръзва в ледената, покрита с лед вода. Какъв ужас е това.
  Така беше във Великата отечествена война, ето нещо подобно, има и сега.
  Светлана стреля по китайците, спомняйки си онази война, и шепне:
  - Фашизмът няма да мине! Слава на Русия!
  Наташа също стреля. Той много точно хвърля граната с бос крак и вика:
  - Да не лягаме под Мао Дзедун!
  Зоя потвърждава с тържествен тон:
  - Никога няма да легнем!
  И също така открива огън.
  И бос крак хвърля граната.
  Аврора стреля. Справяне с войските на Мао и крещи.
  - Слава на руските богове!
  И пак хвърля граната с бос крак.
  И Светлана стреля много точно. И крещи:
  - В името на живота на Земята!
  И отново хвърля граната много точно с бос крак.
  А китайците се изчерпват.
  Но все повече и повече нови сили влизат в битката. И врагът отново идва.
  Наташа се усмихна. И тогава тя потъна. Спомних си как двама пионери на около дванадесет години бяха хванати от китайците. Скъсаха дрехите на момчетата и им вързаха ръцете отзад с тел и ги закараха голи и боси в лютия студ. След това ги прокараха през снега и отново ги закараха в хижата. Караха, докато придружителите им замръзнаха до смърт. На пионерите не им беше удобно, но издържаха. Момчетата са доста силни.
  След това, виждайки, че слана не взема пионерите, китайският Мао започна да изгаря децата с огън. И те успяха в това. Когато палачът постави нагорещено желязо върху голите гърди на момчето, момчето възкликна:
  Да живее Сталин!
  След това върху голите, втвърдени подметки на момчето бяха нанесени широки метални ивици, червени от горещината. Жената палач с голямо удоволствие вдишваше през ноздрите си миризмата на печено месо. Пионерът отново извика:
  - Вдигнете червените знамена над Пекин!
  И си показа езика. Тогава китайците извадиха скротума с нажежени до червено клещи. Пионерът почина от болков шок.
  Да, значи китайците в окупираните територии установиха нов ред.
  Те действаха грубо и жестоко. И мъченията бяха постоянни.
  Наташа отново хвърля граната с бос крак. Разпръсква китайците и чурулика:
  - Да има рай на земята! Рай на комунизма, в който цъфти страната на Съветите!
  Зоя също изстрелва граната с голи пръсти на краката си и чурулика:
  - И слава ще дойде на земята!
  След това момичето прави много добре насочен завой. Нокаутира противниците. И отново оголи зъби.
  И тогава Августин стреля. Нокаутира китайците и изскърца:
  - За родината! За Брежнев!
  И пак хвърли нар с бос крак, разпръсна китайците. Силно победи воините.
  Не подвеждайте врага.
  Светлана също хвърля граната с бос крак. Оцветява китайския и скърца:
  - Слава на нашите руски момичета!
  И как се смеят воините. В крайна сметка те са толкова красавици, че всъщност могат да бъдат обявени за конкурс: Мисис Вселена. Гърдите им са толкова пълни и стегнати в същото време. Така че те обичат да правят секс с мъже. Това наистина ги вълнува.
  Само много много враг притиска СССР.
  Момичетата се разсеяха и започнаха да унищожават китайците.
  Те вършеят натискащите войници на Мао. И отби такава неистова и адска атака.
  Наташа запя, отрязвайки яростните китайци;
  - Момичета в голяма нужда! Къде си собственика къде!
  Да, повече от седемнадесет години не е имало Сталин и не е станало по-добре. Напротив, китайците притискат Червената съветска армия.
  Зоя туитира:
  - Нека Родината ни бъде по космическите маршрути!
  И с бос крак ще пусне лимон. Такова е момичето хрътка.
  Августин стреля по врага, изсъска;
  - Сталин, Сталин, Сталин! Искаме Сталин!
  И ще хвърли граната с бос крак.
  Светлана, снимайки, продължава:
  - За да не могат да ни разбият, вдигнете господаря от Земята!
  И отново хвърли гранатата, хвърлена от бос крак на момичето.
  Наташа откоси няколко реда и издаде:
  - И разбийте Адолф!
  Зоя изчурулика, като хвърли граната по китайците с бос крак и ги разкъса:
  - Побързай, Мао!
  Августин, косейки жълтите бойци, се съгласи:
  Да, Мао! Все пак германците не бяха толкова много!
  Светлана се съгласи с това:
  - Китайците са почти милиард! И те не са толкова лесни за убиване!
  Момичетата все още не са се отказали от възможността да победят китайката. На 30 юни 1970 г. битките са в разгара си. Мао Дзедун разчиташе на изтощението на СССР.
  А какво ще кажете за мъртвите китайци? Бебетата все още раждат! Ще се наложи и ще се въведе полигамията. В крайна сметка китайците все още са атеисти. Конфуцианството е по-скоро философия, отколкото религия, а комунизмът насърчава атеизма.
  В същото време войниците на Мао се опитаха да отсекат от своите бази съветските войски, които не бяха имали време да отстъпят отвъд Амур. В какво, наред с други неща, те дори успяха леко.
  Но Червената армия и доброволци от ГДР участват в контраатаката. Възползвайки се от превъзходството в качеството и броя на превозните средства, съветските войски и техният съюзник пронизват китайците.
  Герда и нейният танков екипаж, както винаги, са в челните редици на атаката.
  Момичета по бикини и боси. Застрелват се и се бият.
  Има две коли за четирима воини. Компактна и много удобна, пирамидална.
  Герда, използвайки голите си пръсти, натиска джойстика и стреля. И удря доста добре. Откъсва кулата на китайски танк.
  Тогава той казва:
  - Аз съм терминатор със снежен цвят на косата!
  И той се смее неистово... Потрепва се като марионетка.
  Шарлот също стреля. Много уместно удря и рева:
  - И великият Райх, ни казаха не по дрифт!
  И с бос крак, как се бута.
  Немските момичета както винаги на върха. Те са безсмъртни, неостаряващи вещици, които винаги са в ход. Дори по време на Втората световна война те се бият и така остават вечно млади, защото вещици. И съветските момичета също се биеха във Великата отечествена война. И там станаха известни, а сега се бият с Китай.
  Наташка стреля, отрязва в редици. И той хвърля граната с бос крак, разпръсвайки врага:
  - Всичко ще бъде страхотно!
  Зоя също се обръща към китайците. Окосени войниците на Мао Дзедун. И хвърляше лимони с боси крака.
  Момичето извика:
  - Хипер е!
  Тогава Августин също го взе и се нахвърли срещу войските на Мао. И тя също хвърли смъртоносна сила с бос крак.
  Момичето изчурулика:
  Да разбием Хитлер!
  И заяви:
  - Не, Хитлер вече е мъртъв - да разбием Мао!
  Тогава Светлана взе и хвърли смъртоносна граната с боси пръсти на краката си. Момичетата взеха и събориха китайците, чуруликаха:
  - Това е страхотно!
  Наташа агресивно отбеляза:
  Ние сме супер бойци!
  И отново хвърли граната с бос крак. Това е много красиво.
  Зоя свърши страхотна работа тук. Тогава бос крак, много красиво момиче, го хвърли и разби китайците:
  - Ще бъдем много готини!
  Тогава огненото момиче Августин го взе и много красиво направи хвърляне с боси пръсти, разпръсна китайските войници във всички посоки:
  Всички сме супер момичета!
  Тогава Светлана е много красиво момиче, и то такава блондинка, с боси крака, проблясващи гранати. И момичето взе и разточи китайците, много красиво момиче.
  Момиче в бикини. И тя изгука:
  - Момичетата са различни! И много червено!
  Момичетата по принцип са много готини и винаги боси.
  Светлана, например, тичаше боса през цялата война. И през четиридесет и първата година тя се премести през гората. Не й е за първи път. Работила е в детска, трудова колония боса и в лека затворническа рокля до слана. По-късно момичето дори тичаше босо в снега. Значи Августин беше в колонията. Там момичетата можеха да работят почти голи в суровата сибирска слана.
  И това не ги уплаши. И колко е хубаво момичетата да тичат боси през снежните преспи в снега. И че голите пети бяха нахапани от скреж. Не толкова страшно. Голите подметки са покрити с мазоли, а момичетата не са пострадали от ледената кора.
  Много са готини. Боси момичета тичаха и работеха с брадви.
  Момичетата се справиха много добре.
  Момичетата бяха много луди. Отново хвърлят гранати с боси пръсти.
  И разбийте китайските орди. Много готини воини, трябва да кажа.
  Момичетата хвърлят боси крака към врага.
  Наташа стреля много точно по китайката.
  И разби друг войник на Мао.
  Момичето е много хубаво... И много боса и красива Наташа, много агресивна.
  Но за момиче трябва да напишете свой собствен интересен.
  Тук Наташа говореше с това. Или по-скоро тя написа история.
  Това също е интересно след първоначалните успехи, руските войски на империята на Никола се борят с Хинденбург. И го разбиха от което царската империя победи Германия и нямаше революция.
  Тук Олег Рибаченко и Маргарет Магнитная започнаха да се бият вече на съветска територия с Китай.
  Момче и момиче смазаха китайците.
  Олег Рибаченко изглеждаше като момче на единадесет или дванадесет години. И смаза войниците на Мао. Или такива, които приличат на ордата на Чингис хан.
  Момчето хвърли бос крак към китайците. Смазан и победен.
  И даде ред.
  И Маргарита много силно удряше малко наклонените войски на Мао.
  И смаза китайците. И момичето се бие много красиво.
  И тя много красиво хвърли босия си крак. И съкруши врага.
  Маргарита много тежко накисна китайците.
  Войските на Мао напредват много агресивно.
  Маргарита, много смазваща противника.
  Босите крака на момичето счупиха много красиво гръбнака на кайзерите.
  Момичетата са толкова агресивни.
  И батальонът следва момчетата, или по-скоро детската двойка Олег и Маргарита. Момичета по гащички и много красиви. Те атакуват китайците, и то много ревностно.
  Голите им гърди с рубинени зърна треперят. И момичетата се борят с изключителен натиск. Смазват китайците. И комунистическите червени войски на Мао се поддават.
  И сега китайците започват да се отдръпват.
  Вероника хвърля граната с боси пръсти. Тя смачка войниците и изпищя:
  - Любовта е живот!
  Виктория направи добре насочен завой. Тя отсече противниците. И хвърли граната с боси крака.
  И тогава тя изчурулика:
  - Родината ни е прославена!
  Тук Юлиана е много красиво момиче и съпругата на генерала, докато взима и пуска граната и гука:
  - Гениален експрес!
  И след това червенокосата Анна. Момичето е толкова готино и необикновено. Смачкаха китайците, накиснаха ги. И една граната полетя с боси крака. И разпръснати противници.
  Тогава тя изчурулика:
  - Света Русия на цар Николай II!
  И тогава го коригирах:
  - По-точно цар Леонид!
  И момичето намига със сапфирените си очи. И оголи зъбите си.
  И след това Олимпиадата: момиче-герой изстрелва цял куп гранати с боси крака.
  И се разпространи във всички посоки речната кръв с войските на Мао.
  В крайна сметка батальон от момичета с боси крака, по шорти, е в челните редици на атаката и нокаутира китайците.
  Момичетата стрелят много точно, но не търпят загуби. Когато едно момиче е голо и облечено само с бикини, то е практически неуязвимо. И е изключително трудно да се хване.
  Така че китайците не удрят момичета нито със снаряд, нито с куршум, нито с фрагмент. И какво тогава? Борбата си е борба!
  Вероника се застрелва. Удря врага, хвърля граната с бос крак и чурулика:
  - Ще бъде много готина игра!
  А Виктория е воин-командир. Докато разтърсва голите си гърди и излъчва подобие на светкавица с алените си зърна. И тогава бос крак хвърля граната.
  Разбива редиците на противниците.
  Момичето крещи с пълна сила:
  - Аз съм супермомиче!
  И оголи зъби.
  И тогава Джулиан. Също момиче с рядка красота. Как се блъска по китайците. По-точно не от китайците, а от войските на Мао, които между другото воюват с Русия, по-точно със СССР.
  А на трона е цар Леонид Брежнев, както го наричат Илич II, който става император на СССР. И е страхотно да се съглася. А северната част на Китай, Монголия, Северна Корея, вече руски съюзници, също са атакувани от империята Мао.
  Юлияна хвърли граната с бос крак и изчурулика:
  - Нека има Леонид в Русия - светлина!
  Тя намигна със сапфирените си очи.
  И тогава Анна, червенокосият звяр, се бие. И той стреля изключително добре.
  И оголвайки зъби, той казва:
  - Нека има кралски рай на планетата!
  И Олимпия пусна лимон с бос крак. Разпръснаха противници и изскърцаха:
  - Слава на Царя и Отечеството и Комунистическата партия!
  Китайските танкове и пехота успяха да превземат завоя на Амур и се обърнаха на северозапад, продължавайки да се движат по реката. Китайското настъпление беше сравнително успешно.
  Самата конфигурация на фронта беше в тяхна полза и беше трудно да се прехвърлят подкрепления за Червената армия под китайски бомби.
  Но СССР беше технологично по-силен от безбройната армия на Мао, който мобилизира дори дванадесетгодишни момчета в армията.
  Освен това дисковите самолети на Германската демократична република, които са напълно неуязвими, се оказаха много ефективно оръжие и удариха китайски автомобили с ламинарна струя.
  Беше особено ефективен заради огромната скорост на летящите чинии. Което би могло да настигне почти всеки китайски самолет.
  Красивите момичета Гертруд и Ева ловуваха китайски коли на такава дискета.
  По-специално те атакуваха два изтребителя, копирани от съветските по лиценз МИГ-15, и буквално ги сплескаха.
  Това са момичетата, те не стоят встрани.
  Гертруд натисна бутона на джойстика с голите си пръсти и изчурулика:
  - Германските богове са най-могъщите в света!
  Ева също управляваше джойстика с помощта на голите си пръсти и, оголила зъби, изрева:
  Ще накиснем всички врагове в тоалетната!
  Момичето все още е нещо. Тук взех, например, пионер. Тя скъса дрехите на момчето и ги закопча за трепетликата с тел. Тогава тя започна да катеризира тялото на китайски пионер с нажежен покер на кладата. Започна от стомаха, след това се премести към гърдите. Не пренебрегна кръглите токчета на момчето.
  Когато покерът изстина, момичето го затопли отново, а Гертруд повърна клонки.
  След това се смениха и пионерката беше изпържена от партньора си. Русокосата терминаторка Гертруд също изгори бузите на момчето. Накратко, при китайския пионер не е останала нито една цяла ивица кожа.
  След това взеха и запалиха голям огън, поперчиха момчето, посолиха го и започнаха да ядат.
  Месото е сочно, постно.
  Ева, поглъщайки момчето, отбеляза:
  - Няма да получите допълнителни калории с такава храна.
  Гертруд, облизвайки пръстите си, се съгласи:
  Да, това е качествено месо. Момчето е слабо, жилаво, слабичко. Това е хубаво за ядене.
  Момичетата с удоволствие изядоха китайския пионер. Приближиха още двама германци. Присъединихте се към празника. Буквално канибализъм. И толкова вкусно, с подправка да яде момче от Китай.
  Една от германките, Фрида, отбеляза:
  - Някак си сварихме една бременна жена. И тогава те изядоха бебето в утробата. Толкова е вкусно!
  И момичетата избухнаха в смях. Изтезанията и канибализмът са готини!
  Те просто, без никакви предразсъдъци, отрязаха нещо на китайското момче и всеки отхапа малко парче.
  След това воините пиели и вино - смесено с авиационен алкохол. Те ядоха сочно месо.
  Тогава воините потанцуваха малко. След това дойдоха още няколко красавици в същите гащички. Започнаха да ядат момчето. Нарязаха малкото му сърце на няколко парчета. И те също ядоха.
  После го взеха и тичаха боси по въглените. Те скачаха, те скачаха. След това се втурнаха към най-близката част. Там те нападнали мъже, чифтосвали се с тях като животни. И беше страхотно.
  Женските са толкова агресивни.
  И сега две момичета гонят китайски самолети. Те удрят Ту-4, което кара бомбите в корема му да експлодират. И всички не спират да се смеят. Прекрасни момичета.
  И как натискат с голи пръсти бутоните на джойстика. Такива очарователни красавици. Те притежават силата на гнева и пламъка на страстта. А голите момичета дават увереност в победата.
  Лошите момичета наистина свалят китайски самолети.
  Гертруд попита Ева с усмивка:
  - Мислите ли, че Библията е Божието слово?
  Момичето отвърна със смях:
  - Не!
  Гертруд попита с очевидна изненада:
  - И защо?
  Ева каза категорично:
  - Защото небето е твърдо! Като огледало!
  И момичетата се засмяха. Изглеждаше изключително смешно. Свали още няколко китайски самолета.
  Гертруд логично отбеляза:
  Но все пак има Бог!
  Ева се съгласи:
  - Има Адолф Хитлер и неговият пророк!
  И отново воините избухнаха в смях. Те са толкова забавни и дори не са тъпи.
  И обичат да се бият. О, и изнасилва мъже също. Това е тяхното мото....
  Гертруд, сваляйки китайски самолет, изпищя:
  - Моята родина! Ще убия всички за теб!
  Ева със зъби потвърди:
  - Аз също!
  И блести със сапфирени очи. Тези воини са готини. И изобщо не глупав.
  Или може би лошо... И много жестоко. Тук измъчваха една жена на около тридесет и нейния син на около дванадесет - дори не пионер.
  Закачиха и двамата на стелаж. И под боси крака се запали огън. Освен това, за да можете да облекчите топлината, но вашият роднина ще слезе до огъня.
  Или петите на момчето ще се изпържат, после на момичетата.
  А жената е наранена както психически, така и физически. Подпалени са и гърдите на майката.
  Да, те бяха жестоко измъчвани. Момичетата обичат огъня.
  Например, момчетата обичат да измъчват. Дори и напълно невинни.
  Просто ги запали...
  Или потопен в киселина... Друг начин на мъчение. Набийте пионера с нажежена тел и след това го намажете с оборски тор. Това е едновременно болезнено и унизително.
  Пионерите също бяха поръсени с корбит и вар. Е, тези дядовци-терминатори момичета.
  Ева удари три китайски коли и отбеляза:
  - Тука измъчваме хората... И е яко!
  Гертруд, оголила зъби, каза:
  - Особено хубаво е да измъчваш момче!
  Ева се съгласи:
  - Много добре! Но също така е добре да измъчвате момиче!
  Воините бяха толкова щастливи тук.
  Гертруд събори четири китайски самолета и изскърца:
  - И ще ни е страхотно!
  И тя си показа езика.
  Момичетата като цяло са толкова красиви на външен вид и бесни отвътре. Едно от мъченията, които са използвали красавиците е. Тук, например, окачвате пионер до краката му до тавана и прикрепяте верига към ръцете му. И получавате електрически. Пионерът трябва да го вдигне с помощта на преса. За да не се счупят мускулите.
  И тогава няма достатъчно сила и отново бие с ток.
  Момичетата също обичаха, когато момчетата въртят колелото. Забавиха малко движението, та ги бият с течение. Много впечатляващо.
  Ева се запита:
  -Дяволът съществува ли?
  Гертруд отговори с усмивка:
  - Във всеки случай - дяволът - ние сме!
  И двамата крадяха както си искат. И лицата ще се покажат.
  И двамата крадяха както си искат. И лицата ще се покажат.
  На летящи чинии китайците се вършеят старателно. Това обаче е само началото. Небесната империя е силна и има много войници. И се катерят като дяволи от гробовете.
  Ана събаря друга китайска кола в небето и намигва във въздуха. Казват, че вие, воини на Небесната империя, няма да изглеждате малко.
  Джулиан е съгласен с това. Отрязва остарялата машина на държавата Мао и, ухилен, реве:
  - Родината и армията са два стълба,
  На която почива планетата...
  Ще те защитим с нашите гърди,
  Твоята армия се пее от всички хора!
  Китайците продължават да се катерят и да се катерят. Те имат твърде голямо, по това време почти милиардно население и могат да бомбардират съветските позиции с трупове. И те не познават съмненията и съжаленията. И броят на труповете за тях няма значение.
  Те се търкалят като безкрайна лавина.
  Ето картечницата Наташа. Те стрелят по настъпващите китайци. Тя окоси една линия с куршуми. После още една... Китайците падат. Много от тях по принцип са момчета, а аз атакувам бос. Умират с усмивки на устните си. Мао Дзедун отприщи жестока война. Искаше слава и записи. И милиони китайски войници вече са загинали. И се качете в битка все повече и повече части.
  Наташа хвърля граната с боси пръсти и чурулика:
  - Слава на страната на комунизма!
  Зоя, стреляйки по жълтите воини, казва с усмивка:
  - Но и Китай е държава, управлявана от комунисти!
  Наташа отговори:
  - Те имат само карикатура на комунизма!
  Августин, стреляйки по жълтите войници, логично отбеляза:
  - Не в името на делото, а по същество!
  И червенокосото момиче хвърли граната с боси пръсти, смъртоносна сила.
  Светлана отбеляза, докато косеше войските на Мао:
  - Да, същността понякога е по-важна от формалното име!
  И няколко дузини китайци паднаха, покосени от нейния взрив.
  Наташа потвърди, като стреля по китайците:
  - Да, така е... Само сега, не понякога, а винаги!
  Момичетата се засмяха. Те се бориха с ордата, която ги притискаше. Като руски воини, които се биеха с безбройната армия на Чингис хан. И наистина Русия победи.
  Зоя отново хвърли граната с боси пръсти. Тя разкъса дузина китайски войници с него и запя:
  В победата на безсмъртните идеи на комунизма,
  Виждаме бъдещето на нашата страна...
  Ще смажем ордите на злия фашизъм на прах,
  Победете потоците на безкрайната орда!
  Августин, стреляйки по китайците и ги убивайки на десетки и дори стотици, отбеляза с усмивка:
  - По-добре не безгранична, а безгранична орда!
  Зоя се съгласи с това:
  - Да, сигурно е много по-добре!
  Момичетата се биеха героично и волята им е в юмрук.
  И разбиващата сила е в голите пръсти. И толкова много бойна страст в тях.
  Елизабет на танка се бие като чудовище.
  Момичето, стреляйки и натискайки голите си пръсти върху бутоните на джойстика, казва:
  - Величието на СССР е с нас!
  Катрин, стреляща по китайците, отбелязва:
  - Тук сме като сталинските соколи!
  Елена, снимайки, отбеляза:
  - Леонид Илич все още не е същият!
  Катрин разби китайски танк и се изкикоти:
  - Федот, но не онзи!
  Елена стреля с картечница, косейки настъпващата пехота от държавата на Мао и изпищя:
  - Нашата дъска ще бъде на върха!
  Ефрасия поправи:
  - Не властвай, а битката!
  Елизабет изстреля снаряд много точно и отбеляза:
  Все пак ще победим!
  И момичетата запяха в един глас:
  Но няма по-силен руски дух
  От руините на себе си ще възродим....
  Воин на светлината вземете меча скоро
  Ще стоим и ще победим отново!
  
  Ние отворихме планетата за нациите,
  Пътят към космоса, към непознатите светове...
  Пеят се героични дела,
  Да заличи белега от смъртта завинаги!
  Героически се биеха и момичетата от ГДР.
  Герда и Шарлот в нажежен резервоар, напълно голи по шорти, се сбиха. Китайски танкове контраатакуват.
  Герда стреля по китайската кола и счупи бронята. Тя го взе и изпя:
  - Аз съм дъщерята на дявола!
  Шарлот проби защитата, копирана от съветския Т-54, но с китайците в екипажа, и добави:
  - Мога да преодолея всичко!
  Германското оръдие за високо налягане е много ефективно оръжие. Той е способен да прониква от много голямо разстояние и превъзхожда китайските 100 мм на Т-54. Освен това руските автомобили не проникват в най-новия немски KAG-50 U, под никакъв ъгъл. Само Isa от най-тежките модели може да създаде проблеми на Fritz. Но фактът е, че има много малко такива китайски Iss, а базираната машина е Т-54. И не можете да оспорите.
  Герда натиска бутоните на джойстика с голите си пръсти на грациозни крака. Удря китайска кола от разстояние и скърца:
  - Аз съм крал, че Супермен!
  И воинът показва дълъг, розов език.
  Шарлот също стреля. И много подходящо. И се застрелва с яростта на голяма пантера.
  И също така натиска бутона на джойстика с голите си пръсти.
  И си подсвирква:
  - Аз съм голям боец от супер класа!
  Освен това Герда вече стреля. Студенокръвна блондинка. Въпреки че самата жена е темпераментна. Например тя разпна китайски комсомол на бор. Самата тя забива пирони в ръцете и краката си. Тя запали оголените си гърди, а след това с нажежени щипци счупи пръстите на краката си.
  И сега Герда реве:
  - Ние сме бели вълци и не познаваме милост към никого!
  И отново красавицата стреля много точно. И удря врага. Такава прекрасна блондинка. Скоро тя няма да направи това. Отново китайската кола проби от разстояние. Способен да удря. И двеста милиметра броня няма да я спрат.
  Шарлот също стреля и скърца:
  - Аз съм върховният крал! Разбивам ви всички!
  И с голи пръсти натиска бутона на джойстика. Червенокосият дявол измъчи китайски пионер вчера. Тя наби момчето с връзки коприва. След това поръсих блистерите със сол. Тогава тя извади запалката. Червени пламъци хищнически облизаха петата на детето. Ето червенокоса! Колко е отвратителна. Просто едно адско животинче, измъчващо всички без никаква жалост и слабост!
  Китайските войски продължаваха да се прокрадват, сякаш поток от яростна лава се излива от вулкана Кракатау.
  Наташа се опита да напише мемоари. И на нея беше интересно и смешно. Войната вече е втора година и се е превърнала в история. И това е сериозно.
  Но Великата отечествена война също беше дълга и трудна. И в него момичетата също тичаха боси.
  И колко добре би било, ако тази война не съществуваше. Е, да кажем, че Хитлер продължи да воюва на Запад... И най-важното, без особен успех. Въпреки че завладяването на Африка и Азия до Индия не е проблем за германците. От 150-те дивизии, назначени да атакуват СССР, половината би била достатъчна за превземане на всички британски колонии.
  но две деца от планетата Земя я последваха.
  Наташа и нейният екип бяха разсеяни от писането от друга атака на китайска пехота. Войските на Мао бяха тласкани не само от своите, но и от африканци и араби, наети за пари в битка. Имаше жесток грабеж.
  Воините сами водят огън. Те са хладнокръвни и пресметливи.
  Наташа хвърли граната с боси пръсти. Наемниците се пръснаха във всички посоки.
  Наташа изсъска:
  - Всичко невъзможно може да се сбъдне при нас!
  Зоя също с боси пръсти пусна един лимон. Тя разпръсна китайците и изпищя:
  - Да, моята Родина е най-свята!
  И момичето намигна.
  И тогава огнената Августин се поддаде на китайците с бос крак. Разпръсква ги в различни и много далечни посоки. И чурулика:
  - Аз съм знанието за смъртта!
  И Светлана изпрати граната с боса си пета. Китайците летят във всички посоки. Те загиват без никаква надежда за най-малкото спасение. И колко са грациозни момичета.
  Светлана се обърна и запя:
  - Ето моята нова битка! ще отида с теб!
  Тук мощен китайски танк се изкачва през руините. В случая MAG-100. Такова чудовище не е толкова лесно да се пробие. Но руските момичета са готови за такава битка.
  И много уместно биеха от базука. Китайците имаха буре, та го взеха и го намачкаха. Като цяло е прекрасно.
  Наташа изръмжа агресивно:
  - Нека има рай на земята!
  И пак гранатата, хвърлена от босия й крак, лети. Този смъртоносен дар на унищожение.
  И тогава Зоя ще вземе и ще разбие китайците. Как ги е хвърляла и смачкала. И много войнствена.
  И с голи пръсти, как се заковават нарове. И китайците го получават в рогата.
  И Августин също се блъска срещу войските на Мао. И голата й пета, както винаги, е в бизнеса.
  Тя разпръсна китайците като хлебарки по ъглите. И тя изгука:
  - Аз съм червенокоса!
  И тогава Светлана също, като го вземе, и побеждава войските на Поднебесната империя. Разпада се на кървава кайма и скърца от дива ярост:
  - Аз съм безмилостно момиче!
  Наташа дава ред. Граната, хвърлена с бос крак, лети. Застрелва китайците и разпръсква противниците.
  Тогава той изрева оглушително:
  - Аз съм блондинка, която ще унищожи всички!
  Зоя също отбеляза по много оригинален начин, косейки китайците:
  - И медените блондинки са готини.
  И граната хвърчи от бос крак, и смазва всички.
  И тогава Августин стреля. И много точен. Събаря китаеца и чурулика в горната част на дробовете си:
  - Аз съм супер момиче.
  И голите пръсти на краката също много уместно хвърлят граната.
  Така Светлана пуска своя тоалет. Разкъсаха китайците на парчета с тази линия. И изчурулика:
  - Аз съм знамето на Светата Родина!
  И пак лимон се хвърля с бос крак.
  Момичетата се борят здраво. Те се бият като истински герои. Те са пълни с непобедимост.
  Наташка се уволнява и напълва армията на наемниците с олово. И не се страхува от танкове или ракети.
  Въпреки че тук летят балистични бойни глави. Да, толкова яростен и отчаян, способен на всичко!
  И граната лети от бос крак. И заедно с това назрява разрушение и унищожение.
  Зоя също дава ред. Коси воините на империята Мао. Той оголи зъбите си, които са с цвят на перли, и се смее:
  - Имам една дама, която се справя супер!
  А усмивките й със зъби са просто смъртоносни.
  А Августин също унищожава врага. И коси без проблеми. И голи пръсти пускат нова граната.
  И момичето се смее:
  - Ще ви изям всичките!
  И тогава Светлана стреля отчаяно. И е изключително енергичен. Окосени противници. И една много добре насочена граната, със смъртоносен пълнеж, беше изстреляна с бос крак.
  Момиче реве:
  - Фашисти китайски дракон смърт!
  И отново усмивка. Четирите момичета явно никога няма да се откажат.
  Понякога Червената армия преминава в контраофанзива. Смело и смело се бори с жени воини от ГДР
  По-специално Герд и Шарлот бяха оставени да затворят котела над китайските войски - само на двадесет километра.
  А момичетата се застрелват... Невероятни са и много мускулести. Телата им са просто върховен вкус и сила.
  Но душите са черни... Като въглища или още по-лошо.
  Ето, например, Герда взе и измисли ново мъчение. Четири момчета от Китай бяха вързани с тел за стоманен шип и свързани към генератор. Колкото по-бързо се върти колелото, толкова по-слаб е токът. И колкото по-бавно, толкова по-силно.
  Насилническо поведение в Герда. Момчетата, обляни в пот, тичат, бутайки колелото.
  А германките от коша хвърлят въглени под босите си крака. Насилническо поведение при момичетата - не казвайте нищо. Много жестоко също.
  Самата Герда обаче обича да тича на горещи въглени.
  Тук тя стреля по китайски танк, събори кула и каза, ухили се месоядно на Шарлот:
  - Ето моята съименничка от голямата сиси "Снежна кралица".
  Шарлот се изкикоти. Тя също удари китайски танк и попита:
  - И защо?
  Русокосият терминатор отговори:
  - Тя поиска каруца и чифт обувки, за да отиде отново да търси брат си Кай по света. Какво лошо има в ходенето бос?
  Шарлот отново удари съветските танкове и отговори:
  - Правилно е! Момичето вече беше свикнало да ходи босо и в леката европейска слана. Можеше да преживее прехода. Ходеше боса в снега и никога не кихна!
  Герда се засмя и отбеляза:
  - Да, и тя ходи боса доста дълго време, тъй като обиколи половин свят. Не обувките за момиче са голям лукс.
  И блондинката се засмя. През зимата правеха такива експерименти. Те караха боси и почти голи момче и момиче през слана. Първите десет минути и в топла къща. След това двадесет минути и пет почивка на топло. И след това половин час, а след това един час. И така цяла нощ.
  Краката на децата са подути от студа. Но момчетата са доста втвърдени, свикнаха с обувки само в студено време.
  И тогава босите пионери бяха прогонени над въглените. Въпреки че токчетата на децата са загрубели, те са живи и изгорени както обикновено. Какво се случи с пленниците по-нататък Герда не си спомняше. Тя отиде да се бие. Във всеки случай четиримата не бяха обули обувките си от четиридесет и първата година, когато започнаха да се бият в пустинята, в армията на Ромел. Това са най-готините момичета.
  Тук Наташа беше принудена да прекъсне. Тя има проблеми над покрива.
  Китайците отново атакуват. Момичетата се срещат с воините на Мао с добре насочени изстрели, нокаутирайки противниците.
  И хвърлят гранати с боси крака.
  Воините обаче са измислили нещо друго. Тук взеха например и свързаха тока. И удариха китайците с електрически разряди. А на самите момичета бяха изпържени петите.
  Токчетата на момичетата са толкова закръглени, розови, много приятни за гледане и докосване.
  Китайските и чуждестранните наемни дивизии бяха толкова уплашени, че се оттеглиха...
  Наташа, облизайки устни, отбеляза:
  - Слава Богу, Сварог!
  Зоя се съгласи с това:
  - Това наистина е велик Бог! Но Исус също е велик Бог! Така че бъдещето е наше!
  И момичетата си намигнаха.
  Августин оголи зъби и предложи:
  - Да пием ли нещо? Например добро вино, което се пени с мая!
  Светлана ентусиазирано подхвана:
  - Това е! Вино с подправки! Толкова добре гори мазнините!
  Наташа се засмя.
  Ние нямаме мазнини! По принцип сме воини с тела като отлята стомана!
  Зоя възкликна:
  - Тогава победата със сигурност ще дойде при нас!
  Августин сто процента се съгласи с това:
  - Определено ще имаме късмет! Въпреки че войната продължава вече петнадесети месец!
  Наташа завъртя очи и изпищя:
  - Това е ужас!
  И момичетата синхронно се прекръстиха.
  И това се случи на друго място.
  Жените воини се бориха с настъплението на превъзходните сили на китайците. Наташа, както винаги, е на върха.
  Тук Наташа отново трябваше да спре. Пак се покатериха, като жаба да гърчат китайците. Момичетата ги посрещнаха с мощни удари.
  С точни и добре насочени изстрели китайците бяха пометени, а след това и с хвърляния с гранати с боси крака.
  Момичетата се биеха яростно.
  Но битката беше много тежка. На един от пионерите му пръснаха главата. Но Наташка целуна момчето по устните и изпищя:
  - Ще бъдеш в Ирия в сърцето на Род!
  И пак как хвърля граната с бос крак. Китайският танк се преобръща. И ролките й се въртят уплашени, с дрънкане и метал.
  Всичко върви много добре.
  Момичета, това са изключителни спортисти и воини. Ако вече се бият, тогава нищо не може да се сравни с тях.
  Зоя също хвърля граната с бос крак и казва:
  - Бяла Русия няма да се огъне под китайците!
  Августин също стреля, казвайки с бясна ярост:
  - Аз съм воин, който никога не се огъва! И дори коварният Сатана няма да наклони светата Русия!
  И оголените зъби на огнения воин искрят като големи перли.
  И Светлана също стреля. Той помита китайците и оголи своите не по-малко големи и агресивни зъби:
  - Не се поддавам на маоизма! Слава на комунистическа Русия!
  И четирите момичета възкликват в хор:
  - Слава на Новия Орден на руските богове Демиурги!
  И с боси крака ще хвърлят смъртоносни заряди! И е страхотно!
  Август 1970 г. ... Китайците най-накрая успяха да свържат настъпващите си пипала и да отсекат онези части от Червената армия на СССР, които се намираха западно от Амур.
  Съветските войски се бият с войските на Мао, сега в пълно обкръжение. Но те се бориха много смело.
  Цял батальон момичета отблъснаха атаките на китайците. Красивите и криволичещи воини предпочитаха да се бият само по бикини.
  И това им даде страхотни свойства и жизненост. И какви атрактивни воини, когато разклащат голите си гърди. И зърната на гърдите са толкова алени и искрящи.
  Момичетата се бият и отблъскват натиска на жълтокожата пехота. В китайската армия има много африканци. Изхвърлете ги като пушечно месо. И има много индианци.
  Въпреки че Индия просто нямаше време да залови китайците, но някои от представителите на този народ са доставени от азиатски войски за клане. За да им попречи да придобият независимост.
  И китайците напредват. Изоставени са африканци и араби... Битките кипят като в петрол под огън с колосални размери.
  Анжелика е огнено момиче, а командирът на батальона хвърля граната с бос крак и вика:
  - Нито крачка назад!
  Малвина, момиче със златиста коса, вдига:
  - Не отстъпвай и не се предавай!
  И също хвърля граната с бос крак.
  Тогава момичето разтърсва голите си гърди.
  Викаща и прекрасна Оксана, русата терминаторка. И хвърля лимон с голи пръсти:
  - Няма да допуснем врага до Сталинград!
  Анжелика, разклащайки я гола, казва с пълни гърди:
  - Разбира се, че няма!
  И отново хвърли граната, хвърлена от голи пръсти. Което разпръсква противниците.
  И тогава Акулина стреля от базука. Също босо момиче с руса коса.
  И с боса си пета изпраща граната. Как да разпръснем китайците във всички посоки.
  Момичето казваше:
  - Нека има светлина и небе!
  Оксана се обърна и изсъска, косейки жълтокожите бойци:
  - Да, Русия е известна!
  И отново хвърли граната с бос крак. Блондинката ми е на ум. Веднъж е била измъчвана от китайците. Намазаха с масло босите стъпала на момата. А отдалеч беше поставен мангал. Огънят почти докосна лъскавите от масло подметки на момичето.
  Оксана беше много наранена, но стисна зъби и издържа. Китайците го стреляха двадесет минути. Оставиха мехури по подметките. Отидоха една седмица и мъченията продължиха отново.
  Оксана е пържена на мангал всеки петък, а в понеделник я бият с гумени маркучи, а в сряда пускат електрически ток през тялото й. Измъчваха ме три пъти седмично. Освен това, почти без да оставя следи по тялото.
  Момичето издържа така четири месеца, но не каза нищо на китайците. След това е изпратена в лагера на смъртта. Но по пътя Оксана успя да избяга.
  Разбира се, нейната омраза към войските на Мао е голяма. Какви мъчения са използвани срещу нея.
  Оксана хвърли граната с бос крак. Помете китайците във всички посоки. И се сетих.
  Когато огънят облизва голите подметки, има усещането, че сте потопени във вряща вода. Болката е остра и продължителна. Маслото не изгаря кожата, а топлината се регулира от професионални палачи. И боли, много боли.
  Оксана в този момент се опитва да си представи нещо абстрактно.
  Все едно е принцеса. И тя беше заловена. И да доведе до изпълнение. Разбира се, трябва да ходите боси в снега. И петите се пекат.
  Но принцесата върви с високо вдигната глава. Тя не се предава и не иска да се отказва. Въпреки че има само едно скъсано вретище до ханша. А добре оформеното тяло е едва покрито. И стотици мъже и момчета я гледат и дори си показват езиците.
  Но босоногата принцеса не се смущава. Отива на себе си, върви гордо с надути гърди и дори пее;
  Боядисано пространство в черна мрачна светлина,
  И изглежда, че звездите са помръкнали в орбитите си!
  Искам любов, в отговор чувам - не,
  Сърцата на влюбените са разбити на парчета!
  
  Умолявам те, принце мой, ела при мен,
  Изплаках океани от сълзи от скръб!
  Разбийте всички вериги на предразсъдъци,
  Искам да кажеш на хората истината!
  
  Любовта е по-важна от дълга и короните,
  Ако ти се наложи - ще предам отечеството!
  И аз ще поставя любимия си на трона,
  Все пак моят принц ми е по-скъп от живота!
  И тогава тя се изкачва по дървените стъпала към скелето. След студения, горящ сняг, босите й крака изпитват блаженство от докосването на дъба.
  Огромен палач, с червена качулка, точи брадва. Стоманеното острие блести на мразовитото януарско слънце. Просяка, боса принцеса, бавно се приближава до блока за рязане.
  Палачът я гледа и в очите му се чете разочарование. Надявал се катът да получи богатата рокля и бижута на принцесата.
  Но всички дрехи, обувки, бижута на августовския човек бяха откъснати по време на набеза, като ги поставиха в обща купчина.
  Тогава принцесата искала да бъде изнасилена. Но самият крал искаше да опита. И я направи своя наложница. Но тя ухапа нашественика толкова и толкова болезнено премести коляното си към слабините, че той загуби способността да бъде мъж за дълго време.
  За това принцесата трябваше да бъде екзекутирана. Тя почти се беше примирила със смъртта, надявайки се да намери щастие в друг живот.
  Но все още беше рано.
  Вестникът прочете обвинението. Ето какво не беше приписано на принцесата. И магьосничество, и магьосничество, и съблазняване на паж момчета, и убийства и подбуждане към война. Едва в самия край тя беше подложена на покушение срещу краля.
  И е студено като това да стоиш полугол на студа и вятъра. И искам всичко да свърши скоро.
  Тя обаче напразно се надяваше, че просто ще й отрежат главата. В присъдата се посочва, че вместо хуманно обезглавяване, принцесата ще бъде подложена на публични мъчения. И ще я измъчват, докато изтече.
  Двама помощник-палачи скочиха до принцесата. Откъснаха вретището й, оставяйки я напълно гола. След това й извиха ръцете, издърпаха я на стелажа. Те започнаха да се издигат по-високо и босите крака на принцесата бяха притиснати към блока. Рязко пуснете надолу, усуквайки ставите. И тогава камшиците от всички краища паднаха върху мускулестото тяло на августовския човек.
  Момичето стисна по-силно зъби.
  Да, Оксана има развито въображение. Тя може да си представи това.
  И сега хвърля граната с бос крак. И той разпръсква китайците във всички посоки, като им откъсва ръцете и краката.
  Момичето има колосално ускорение и размах.
  И все пак батальонът на момичетата с боси крака и голи гърди е на върха!
  Те никога няма да се откажат и ще се бият като орли.
  Август премина под масиран обстрел от китайска артилерия. Войските на Мао се опитаха да довършат съветските части, отрязани отвъд Амур. И дори да развият офанзива на полуостров Камчатка.
  Битките бушуваха и червените воини не отстъпваха. И ако китайците напредват, то с цената на колосални загуби. Досегашните битки обаче протичаха по-скоро под диктовката на китайците. Те вървяха напред, макар и бавно. Хабаровск падна и китайците изпълзяха до Далеч. Те също се опитаха да атакуват от страната на Централна Азия.
  Боевете бяха в разгара си близо до Алма-Ата. Там също женски батальон се биеше срещу воините на Мао.
  Момичетата, разкриващи мускулестите си тела, облечени само с бикини, отразяваха превъзходните сили на Китайската империя.
  Воинът Ксения се бие. Почти напълно гол. Загорели, оголени колене се удряха в скалите. С бос крак момичето хвърля граната и убива китайците. Оголва зъби.
  Обръща се, коси войника на Мао и казва:
  - Аз съм воин, който е над вашата агресия!
  Готината бойка Владлена също стреля много точно.
  Красиво момиче, отсече китайците. И отчаяно се съпротивлявайки, воинът взе и хвърли лимон с бос крак.
  Тя натроши китайците на разкъсани парчета месо.
  Тогава момичето извика:
  - Аз съм смела красавица!
  Ксения също хвърля граната с бос крак. И вкарайте китайците под самите уши.
  Момичетата като цяло са отлични воини. Те са толкова ярки и яростни. Мускулите им блестят от напрежение.
  Тук Аленка е момиче, почти напълно голо. Също така голите пръсти хвърлят смъртоносен, увреждащ елемент. Китайците се хвърлят във всички посоки.
  Момичето се усмихва и се смее оглушително, показвайки език:
  - Аз съм звезда на име Слънце!
  И красавицата намига с много умен поглед. Отчаяна красота и възвишена мисъл в него.
  Ксения също не спи. Хвърля граната с бос крак. И като бутилки, съборени от велосипед, мъртвите китайци летят във всички посоки.
  Ксения вече е капитан по чин.
  Тя си спомня как Суворов смазва османците. Не обикновено момиче. Да, беше така, че превъзходните сили на Турция бяха победени.
  Тук отново хвърли граната, хвърлена с бос крак. И китайците пак умират.
  В крайна сметка Османската империя, след колебание, не взе страната на Третия райх в реалната история. Е, стотици хиляди турци не загинаха в тази война в резултат. Досега китайците успяха да превземат само няколко града и да обградят Алма-Ата. Но тогава Червената армия успя да деблокира столицата на Казахстан.
  В битките съветските танкове се бият в по-голямата си част с британски и американски танкове, продадени на Китай на кредит. Е, също и китайски остарял.
  Тук се намира дори лицензираният Т-34.
  Ето Ксения, уместно хвърля граната с бос крак и избива такава кола. Тогава тя промърмори:
  - В името на съветската техника!
  Владлена също даде завой на турците. Хвърлиха граната с бос крак, убивайки китайците.
  Момичетата са много заядливи.
  Тук Барбара стреля от базука по китайски лиценз "Пантера" -3. Момичето също е много красиво и само по гащички.
  Изглежда много секси и шумно.
  Тъй като такава красота се разбива, планините от трупове се събират наведнъж. Ето го момичето.
  Наистина терминатор от терминатори.
  И после пак с голи пръсти как натиска и удря. Китайците имат сто пъти по-трудно от преди. А момичето продължава да стреля и бие китайците.
  Китайците решиха да си отмъстят за всички загубени войни с Русия. Така че ще бъдат бити.
  Момичетата се обгарят и обгарят.
  Боса Барбара, реве:
  - Да живее блестящият Сталин.
  Макар и в двора на август 1970 г., Сталин вече е починал повече от седемнадесет години. Да, без лидера на СССР цялата съпротива частично се обърка. И огънят на войната пламва капиталово.
  Ето я момичето Маруся, много едра и здрава, със светлоруса коса. Тя го взе и с боси крака изпрати цял куп гранати. Тя свали американския "Патън", продаден на китайците на кредит. И изчурулика:
  - Да, за Русия на комунизма!
  А дрехите й се състоят само от бикини. Готино момиче. Толкова оживен.
  И ето още едно момиче Анастасия. Той също така хвърля смъртоносна граната със завинтен пакет с експлозив. И те получават силен удар в лицето на китайците.
  Анастасия чурулика и разклаща голите си гърди:
  - Аз съм воин на светлината!
  Ксения изстрелва граната с бос крак. Той бие китайците и чурулика с горната част на дробовете си:
  - Ще победим! И никога не се отказвайте!
  Аленка потвърждава, като също хвърля граната с бос крак:
  - Не! Никога няма да се откажем!
  И дава опашката за китайците.
  Владлена коси воините на Мао и казва:
  - Ние сме на славния път на Суворов!
  И показва дългия си език!
  Води огъня и Акулина. Прекрасна блондинка. Как унищожава китайците. Просто се влюбваш. Драска си и драска.
  И неистово намига.
  Ето я отново бос крак, който хвърля граната. И убиецът лети над китайците. Не им давам шанс.
  Анжелика също, този червенокос дявол не отстъпва. И също така изключително точно събаря китайски войници. И босият й крак действа много конструктивно. И избива кръв като прах от килими.
  И тогава в битката влиза артилерия с голям калибър. И върши по китайците.
  Но момичетата по бикини са страхотни.
  Николета също се кара. Момичето е почти голо. Боса и много красива. Той също се бори ожесточено. И унищожава китайците.
  Тук тя обърна купения от китайците на кредит "Чърчил". Момичето се смее:
  - Страхотна красавица съм! Макар и винаги бос!
  И с голата си пета ще хвърли граната.
  И след това момичето отново ще хвърли смъртоносна граната, дива и дяволска сила. И удря много силно. И тогава момичето изстреля граната от прашка.
  Тя събори врага и изкрещя:
  - Слава на великия комунизъм...
  И сега китайците се изчерпват. Не може да превземе Алма-Ата и запълва подстъпите с трупове.
  Август месец на 1970 г. Горещи момичета и тъпи...китайците временно спряха офанзивата. Червената армия също не желае да се бие. През втората година на Великата отечествена война с Китай се нуждаете от паузи между военните действия, за да си поемете дъх и да изградите нови сили.
  През цялото време дори китайците с население, сравнимо по едно и също време: Африка, Европа и Близкия изток няма да са достатъчни за атака.
  Но паузата е много кратка и войските на Мао се втурват отново напред.
  Вероника хвърля граната с бос крак. Разпръсква китайците и скърца:
  - Нека Русия бъде над всички!
  Виктория също стреля. Хвърля граната с бос крак и скърца в горната част на дробовете си:
  - Нека бъдещият свят бъде наш!
  Освен това вече красивото момиче Джулиана се застрелва без никаква церемония.
  И също хвърля граната с бос крак. И дори войниците на Мао бяха разпръснати.
  Момичето изчурулика:
  - Аз съм бясна тигрица!
  И тогава Анна също, сякаш стреля. И с бос крак той ще изстреля граната много косо, като ще се счупи като чаша от армейските части на Мао.
  и казва:
  - Психологията на победата! Демокрация на съдбата!
  И тогава Матрьона ще пусне цяла кутия с експлозиви. И как ще взриви китайски войници. И рева:
  - За Русия в космическите височини!
  Още две красиви момичета се возят на лекия танк Луна-2. Добра кола с две картечници. Бронята не е много дебела, но държи картечници. Формата е рационализирана. Момичетата Олга и Женя са разположени вътре, полегнали и си драскат на китайски.
  Не е лоша кола - скорост от четиридесет километра в час. Отлична пропускливост. И гъсеница.
  Момичета пълнят китайските войници с олово и пеят;
  Ти, татко, светъл си един месец,
  Че не блестиш еднакво
  Не същото, не същото
  Всичко, което се криеш зад облаците
  Покрити сте със заплашителен облак!
  Както имахме в Света Русия.
  В светата Русия, в каменната Москва.
  Кремъл беше в славен град,
  Близо до Иван, близо до Великия,
  В катедралата беше в Архангелск,
  Както правилният хор имаше:
  Млад стрелец стои на часовника,
  Стоейки на часовника, молейки се на Бог,
  Той плаче, докато реката тече
  Плаче - текат потоци сълзи,
  Той бие бердиша с вал,
  Бердиш с вал на влажна земя:
  "Ти си гой, майка земя е влажна,
  Разпръскваш се във всички посоки
  Отвори, дъска на ковчега,
  Обърни се, златен дамаск!
  Вдигай се, ставай, царю православен,
  Православен цар Алексей Михайлович!
  Вижте семейството си
  За светата Русия, за майката Москва,
  Москва-майка, сираче!"
  Момичетата си пеят и мачкат китайците. Те вървят по трупове и оставят кървава следа с гъсеници. Ето ги момичетата. Също така вътре в резервоара те са почти голи, в същите шорти и боси. Но много красиви момичета.
  Всички китайски войници се изписаха като жаба на крампи. И те бяха покосени от доблестните съветски войски, като коса трева. И така се тръшкаха, сякаш със сърпове.
  Ето най-мощният бомбардировач Ilya Muromets-8 в света по това време, летящ да бомбардира китайците. Първият в света самолет с четиринадесет двигателя. Осемнадесет картечници и двеста тона бомби. Ето колата.
  А също и в екипажа на момичето. И почти гола, по един бански. Много е красиво и секси.
  Воин командир на екипажа на бомбардировача Иля Муромец-8, Валентина. Много красива и извита блондинка. Необходимо е колата да намали скоростта и да покрие китайския бункер с точно хвърляне на бомба.
  Китайските войници на Мао са силни и дисциплинирани. Те стрелят по руското съветско чудовище. Но воините се блъскат в отговор. Осемнадесет картечници буквално помитат китайската пехота. Разкъсаните войници на китайската армия падат.
  Начело на огъня златокосата Лада се ухили месоядно. Момичето дори си свали сутиена, за да се концентрира по-добре. И разтърсва голите си гърди. Просто страхотна красота. Толкова много грация и прецизност в него. Самата Лада е слаба, но жилава, а талията е тънка, като оса.
  Галина също стреля с картечници по китайците. Също момиче, хем красиво, хем извито. С боси крака натиска спусъците. И лицето е толкова красиво. Не воин, а просто супер момиче.
  Галина казва, усмихвайки се:
  - За слава на бащата на цар-генералния секретар Леонид Илич Брежнев!
  Агресивна и красива, със златни коси, Лада потвърждава:
  - Ще ви помете всички Юди с бъркалка!
  Валентина натиска бос крак на педала. Тона бомба пада върху китайски бункер. Това е смъртоносна сила. "Ilya Muromets" -8, ускорява, така че фрагментите да не се наранят. Бункерът експлодира, вдигайки стълб дим.
  Момичетата възкликват в един глас:
  - Удари! Дадоха го на китайците!
  И пляска от наслада с боси крака. Да, това са момичета, които са способни да победят китайките - въпреки че има цял милиард! Те се борят, мечтаейки за свят, в който хората никога няма да убиват хора.
  Един от силните ходове на генералния секретар Леонид е масовото набиране на жени в армията. А рускинята е най-страшният войн на света! Не е ли!?
  Тук, например, на изтребителя Сокол, пилотът Алис се втурва. Толкова красиво момиче, русо с нотка на червено в косата. Стройно момиче, почти голо.
  Бос натиска педала и маневрира. И тогава той се застрелва. Сваля китайска кола с картечница с голям калибър. Кара я да гори и казва:
  - Роден съм в свята страна, за царска служба! Момичето е доста готино и със синя кръв, хусари!
  И ускорява скоростта на "Falcon". Може би руските или по-скоро съветските самолети са най-добрите в света.
  И вече на фронта се появи по-тежък и усъвършенстван танк, създаден от внука на великия Менделеев. Машина с двадесет скорострелни оръдия и шест картечници. И момичета също управляват такъв колос.
  И идва руски съветски танк, който унищожава германците. Освен това с мощен дизелов двигател, доста проходим и пъргав.
  Момичетата в танка пеят;
  Нашата боголюбима Русия,
  Щедър богат вид...
  Е, монарсите са по-красиви, по-красиви -
  Отец цар Леонид!
  И танковите гъсеници мачкат китайски войници. Буквално червата вече пълзят и от гъсениците текат потоци кръв.
  Командирът на танка Татяна Крупская казва:
  - Да, ще спечелим за Русия!
  Между другото, момичето е от княжеско семейство, но се бие сама по гащи. Но такъв сладък. Тя има голяма вътрешна сила.
  С бос крак момичето натиска педала и казва, оголи зъби и се смее.
  - Ти си най-великият цар Леонид Илич!
  И воините са сигурни, че ще стигнат до Пекин с такъв танк. И увереността на всички воини и воини става все по-силна.
  Наташа, обзета от ентусиазъм, започна да композира и пее. Останалите момичета се развеселиха;
  За света Русия да се бори с нашата съдба,
  Ние сме момичета с гигантски сърца...
  Издирва се фашистът на съветската земя
  Но с Род винаги сме единни борци!
  
  Нека нашата Русия бъде във вечна слава,
  Ордите на Чингис хан няма да ни завладеят...
  Борете се за Родината и не се страхувайте,
  Ще смажем всеки неверник!
  
  Не можем да бъдем свити от буйните китайци в рог,
  Повярвайте ми, никой няма да победи Русия...
  В крайна сметка, Исус Всевишният Бог е с нас,
  И не говори глупости с Мао!
  
  Всеки знае, че Отечеството ни е дадено,
  За яростни победи, без да познаваш тъмнината...
  Ужасният Сатана оголи зъби,
  Риза, напоена с кръв!
  
  За комсомолски член няма дума страхливец,
  За момичетата бариерите не са от значение...
  Белият Бог ще ни помогне Исусе,
  Безсмъртието ще бъде най-високата награда!
  
  Ние се биехме много смело близо до Москва,
  Китайците прилагат невероятна пръчка ...
  Бие се полугол бос
  И вярвам, че победата със сигурност ще чака!
  
  Величието на руските воини живее,
  И той никога няма да се предаде на китайците...
  Ще изпратим армията яростно за сметка,
  Какво не се издигна много мръсни утайки!
  
  Да, Мао, ти си хитър и хитър,
  Способен дори да превземе половината свят...
  Но Брежнев също е доблестен орел,
  Не си правете идол!
  Никакви комсомолци, знайте да не отстъпвате,
  Те дори не се страхуват от замръзване ...
  И армията скоро ще се превърне в игра,
  Все пак руснаците винаги са умеели да се бият!
  
  Русия е родината на любовта,
  И ще направи подарък на комунизма...
  Няма нужда да се гради рейтинг върху кръвта
  С усмивка на безсрамен реваншизъм!
  
  Да, Мао иска да ни хване за гърлото,
  И наклонете Русия по цялото скеле...
  Но ние се борим яростно за пет
  Все пак Брежнев е с нас с наметало и шапка!
  
  Той е велик воин, всички знаят
  И комсомолците винаги ще бъдат боси...
  И нека преместим кормчия по брадата,
  Нашите плитки горят от ярка топлина!
  
  Воините са нашата съдба,
  Ще смажем огромната пантера...
  Въпреки че този Мао създаде зло беззаконие,
  Ще му посочим нормата и мярката!
  
  Няма Брежнев по-умен и по-силен,
  Той е лидерът на страната на великия гигант...
  И Мао, ти си по-силен от убитото момиче,
  В крайна сметка ние винаги сме единни в битките!
  
  За постижения изграждаме цяла серия,
  Стремящ се към звездите като бързокрила птица...
  И ще има силен резултат,
  Такива момичета, горди орли!
  Китайците понасят тежки загуби и отстъпват. Войските на Мао сега предаваха цели полкове и дори дивизии. И с вдигнатите знамена под оркестрите. Войната продължи, като в приказка - приятно с малко кръвопролития и в чужди територии.
  Въпреки че обикновено Русия рядко е имала такъв късмет по време на завоеванията. И почти всички войни и победи бяха дадени на руснаците с голямо кръвопролитие.
  Може би Олег е наречен Пророчески, защото е успял да принуди Византия да се предаде без кръв?!
  Във всеки случай Леонид Брежнев или Илич II претендираше за ролята на Най-великия.
  Момичетата отидоха до река Хотан. Есента вече дойде. Златни килими от листа.
  Воини стъпваха по килимите. И се потопи във водата.
  Вероника, плискайки се в реката, попита Виктория:
  - Какво мислите, че цар-генералният секретар Леонид ще разпусне колхозите след войната и ще даде земя на селяните?
  Командирското момиче поклати глава.
  Защо селяните се нуждаят от земя?
  Вероника се изкикоти и отбеляза:
  Да, те не могат да се справят сами. Но има силни бизнес мениджъри, които биха могли да дръпнат.
  Виктория отвърна остро:
  - Тук ще продадат земята на кредит. Може би така ще е по-добре.
  Джулиана се обърна във водата и отбеляза:
  - Най-вероятно е по-добре служителите на колективната ферма да имат земята. Могат да управляват големи ферми и да използват трактори. Социалистическото едро производство е най-ефективно!
  Вероника неохотно се съгласи:
  - Може би. Но това създава добавена стойност!
  Джулиана се изкикоти и отбеляза:
  - Но ефективността е страхотна!
  Виктория, която имаше чин полковник, отбеляза с усмивка:
  - Стимулира развитието. И какъв е смисълът да се дава земя на селянин, та дори и на пияч. Собственикът е този, който храни половината свят с руски хляб! Страната ни е много богата!
  Вероника се съгласи с това:
  - Да, Русия е богата и животът става все по-добър! Например брат ми работи в завода Путилов като бригадир. И той има заплата от триста и петдесет рубли, без да броим бонусите.
  Виктория се преобърна и от възхищение удари бос крак по водата и отхапа:
  - Така пише! Русия се издига! И скоро ще стане още по-силен!
  Момичетата доплуваха до Хотан и проведоха непринуден разговор. Анна попита момичетата:
  Какво мислиш, че ни очаква след смъртта?
  Джулиана се усмихна и отговори:
  - Атеистите казват - несъществуване. И религията учи - душата ще отиде при Бог, а Той ще реши къде да отиде в рая или в ада.
  Вероника попита Джулиана:
  - Мислите ли, че има Бог?
  Момичето плесна водата с бос крак, вдигна вълна и отговори:
  - Честно казано, не знам. Има аргументи както за, така и против Бог. - отново се пръсна момичето и забеляза. - Разбира се, няма отговор на този въпрос, но можете да приведете най-различни аргументи.
  Виктория се съгласи с това:
  - Със сигурност много различни. И какво има да се говори. Аз лично смятам, че щом печелим, значи Бог, разбира се, съществува! Но имаше моменти, когато се озовавахме под монголо-татари. И тогава въпросът е - къде е бил Всевишният Бог?
  Джулиана отбеляза с невинна усмивка:
  - Но има нещо много по-лошо от монголо-татарското иго!
  Виктория беше изненадана
  - Какво е по-лошо от монголо-татарското иго?
  Джулиана всъщност каза:
  - Старост! Какво по-лошо от старостта!?
  Виктория се съгласи:
  - Да, наистина ще бъде лошо!
  Момичетата мълчаха. За тях беше някак неудобно да говорят за това. Момичетата го взеха и скочиха от студената вода. Те се затичаха към себе си, проблясвайки с боси токчета.
  Маруся изтича с тях и попита с усмивка:
  - Но се чудя, защо ни трябва старост? Трябва да се каже нечовешко!
  Виктория с готовност се съгласи с това:
  - Наистина нечовешко! Най-добре е да си вечно млад и здрав!
  Момичетата бяха весели и забавни, въртяха се в салта.
  Вероника с усмивка и, ухилен, предложи:
  - Да, нашата армия е силна момичета! И ще бъдем в страхотна форма!
  И момичето намигна на приятелите си. Всички избухнаха в смях с усмивки, харпии.
  Джулиана предложи:
  - Да намерим жива вода и да станем наистина безсмъртни! Ще бъде много яко!
  Момичетата се ухилиха и си намигнаха.
  Тогава Виктория предложи, оголила зъби и забеляза:
  - Да, би било хубаво да намерим начин да не остаряваме. Колко хубаво и красиво би било!
  Момичето си е представило свят с едни красавици и млади мъже. Може би дори по-добре без брада, за да са по-красиви и сладки лицата.
  Вероника отговори с въздишка:
  - Да, това е най-прекрасното нещо, което може да бъде на света! Искаме вечна младост и светлина.
  И момичето се засмя, оголивайки перлените си зъби.
  Виктория скочи и предложи:
  Нека наистина сложим край на старостта! Това като цяло е недопустимо! Човешките тела не трябва да остаряват!
  Вероника, ухилена и скачайки, изпя:
  - Г-н полковник, отколкото да остареете! Не е по-добре да умреш за Русия! В името на доблестта и честта - не се шегувам! Той отговори - че съм червен? Не искам!
  Момичетата се засмяха още по-силно. Много е много красиво.
  Джулиана предложи през смях:
  - И да подмладим всички стари жени! Така че всичко да блести като слънце!
  Виктория се съгласи и скочи по-високо:
  - За родината и Леонид Илич Велики!
  Ана, този червенокоса войн, проговори:
  - Но все пак монахините, въпреки молитвите, не стават по-млади. Въпреки че имат свят дух. Така че започваш да си мислиш, къде е Божията правда?
  Виктория пое дълбоко дъх и отговори:
  - Стон стои по цялата земя... Къде си собственик, къде?
  Вероника изпя с ярост:
  Има много страхотни хора
  Чиито дела живеят векове....
  Има много птици с ясно лице,
  Какво се наричат безсмъртни!
  
  И героите в епосите,
  Те победиха ордата веднага...
  Русия ще роди велика сила,
  Басурман в битка ще разкъса!
  
  Но един двуглав орел,
  Царю, управлявай славния Леонидас...
  Той сияе под небето,
  Молиш се за него, без да се преструваш!
  
  Император на цяла Русия
  Какво издигна вида на страната...
  Истинската мисия
  За прогрес и древност!
  
  Побеждава японците в битки
  Германците бяха победени веднага...
  Гласът на момичетата е звучен,
  Леонид е нашият Учител!
  
  И нашият цар няма да отстъпи в битката,
  В изграждането на голям гигант...
  Той бие противниците силно,
  И се оказа яростно подравняване!
  Красива песен подхванаха в един глас момичетата. Те са толкова прекрасни и наситени певци. Имат толкова красива песен.
  Да, невероятни момичета.
  Така написа лъчезарната Наташа, най-великолепното от момичетата.
  Тук тя е принудена да спре и да стреля по китайски самолети. Хвърля граната с бос крак. Сваля щурмовак и възкликва:
  - Победа!
  Войната с Китай продължава... Но съветските войски нанасят удар след удар срещу войските на империята на Мао.
  Вече е ноември 1970... Толкова много хора бяха убити, особено от страните на Поднебесната империя. И битките са ожесточени.
  Но нищо няма да спре съветските момичета и никой няма да спечели. Пилотите са особено успешни, когато се приближават до Пекин.
  Докато същността и материята, други бойци се бият. Ето, например, воини от Великобритания са комунистически доброволци.
  Джейн Армстронг и нейният екипаж. Това е най-готината дама. И в същото време мил. Стреля с голи пръсти по китайски превозни средства и чурулика:
  - Аз съм грациозен бивол!
  Това селско момиче, като голите си пръсти, също ще натисне Гринджет и ще реве:
  - Аз съм херцогинята, която гледам!
  И разбийте петдесет и четирите на Китай.
  Маланя е по-скромна и драска от картечници. Но той го прави спретнато. Танкът за момичета е голям "Чалънджър" -5 и доста тежък. Напредва сам, не твърде прибързано.
  Маланя движи босите си крака и чурулика:
  - И бунтувам се, бунтувам се високо!
  Матилда, шофьорът, също оголи зъби. Така тя сияещо сияе с усмивка, под алените устни. Е, защо не и момиче-терминатор? Въпреки че управлява само масивен танк.
  Момичетата тук са англичани, но и развратни. Те искат любов и обич. Аз наистина искам да. И също слава. Дори и да е глупаво. Воините, разбира се, с такава репутация, като землеройки. И красотата им е невероятна.
  Особено вече около слана, а те са по бикини. Но е страхотно! Това са готините жени. И те се кикотят. Обичайте различни и натрапчиви подходи. И момичетата искат много неща. Преди всичко доброта.
  Грингета също участва в мъченията. Тя скъса дрехите на пленника китайско момче и го издърпа на стелажа. Тя стисна босите си крака в шпагат, закачи камъни и опъна жертвата. Момчето увисна, а Грингета изгори тялото му с нажежен лост. Много й харесваше да измъчва момчето така.
  Англичанката също е възприела методи за разпит от нацистите. Приятно е да изгориш загорялата, гладка, обезкосмена кожа на момчето. И такава прекрасна миризма - като пържено агне на шиш. Остава само Грингета да облизва устните си.
  Тогава момичето запали огън и започна да пържи петите. Тя също много се наслади на процеса. Такива мъчения... Грингета напипери раните на момчето и го изпече. И тогава тя не го направи. Кракът на момчето бил отрязан и изяден. Наистина добро месо. Има вкус на свинско.
  Грингета е много здраво и силно момиче. Можеше да погълне овен или прасе наведнъж. И яжте още шунка. Или пийте червено вино. Какво удоволствие е тази селянка да мъчи, да измъчва.
  Момчето е починало от болков шок. Грингета се нахрани с човешка плът. И с мъка след това танцува - като дива. Ех, може би има нещо крехко с коричка. И ако намажете с пипер или кетчуп.
  И го дъвчете с удоволствие... Грингета все още облизваше устните си. Въпреки че да си канибал е позор. Но тя искаше човешка плът. И какво може да се каже против това? Е, тя иска да яде така! Но виждате ли, апетитите могат да бъдат неограничени.
  Грингета стреля по китайски Т-54. Тя проби бронята с прекомерно смъртоносен снаряд и изчурулика:
  - Накратко, аз съм крещящо банзайско момиче!
  И отново кикот и оголени зъби на тигрица. И изпраща във всички посоки отблясъците на прожекторите.
  И тогава Маланя се кикоти и вика:
  - Ще взема всички и ще ги разкъсам!
  И ще натиска босите си крака върху спусъка на картечница. И как ще започне да стреля всички пехотинци. И буквално коси, като коса коси трева.
  Момичето застреля много. И как да оголиш зъби... И пак ще вземе и ще стреля! И да косим отново!
  ъъ, и кучко...
  Маланя прави всичко със смях... И стреля по враговете. И превръща аутсайдерите в робство. Леле, ти какъв дявол! Е, баба...
  Отдава се и на мъчения. По-специално, те намушкаха китайски комсомол в гърдите с нажежени игли. И тя проби цялата си гърда. Пробити през зърната. Такава готина Маланя. И тя прониза стомаха на момичето с дълга игла - право в пъпа. Завъртя го...
  И как се смее. Покажи език. И отново ще ви накара да се смеете. И ако донесеш и свещ запалена до гърдите си с алени зърна. Да бълбука и мехури.
  Тук тя се забавлява с мъчения. Изтегли признание.
  О, Маланя, а ти си хубаво босо светло момиче!
  И тогава Матилда започна да мачка китайски войници с гъсеници. И между другото ги притиска енергично. И в същото време не забравяйте да ревете:
  - Аз съм смъртоносно момиче!
  И от алените устни слизат ярки, сияещи искри. Това наистина е момиче - момиче за всички момичета. Защо момиче? Защото също палачът и курвата. И измъчвал затворниците.
  Освен това Матилда направи това с помощта на специални устройства - като седло и извади самопризнания. Какво само с това красиво момиче не стана.
  Един от методите за изтезание беше. Тя взе бос крак на комсомолка, стисна го в менгеме и започна да стиска. И докато костите не се спукат. И кожата се спука, изля кръв. И горкото момиче изпитваше такава болка, че припадна от шок.
  Матилда изръмжа:
  - Така ще бъде с всички...
  И тя натопи друг комсомол във вряща вода. Също и мъчение. Първо във вряща вода, а след това в ледена вода. И след това отново във вряща вода. И пак в дупката. Много ме боли, а кожата на момичето става толкова червена, попарена.
  Самата командир, дъщеря на лорд Джейн Армстронг, избягваше изтезанията. И аз не исках да участвам в тази мръсотия. Тогава китайците я съблякоха и я бичуваха с коприва. Е, какъв гаф! И с момичето се отнасяха толкова жестоко. След това намазаха с масло голите подметки на господските дъщери и ги сложиха под мангала. Запалили огън и започнали да пържат петите на момичето. И беше просто жестоко болезнено.
  Горката лейди Джейн, как се подиграваха... Но нищо, поне, не беше осакатено и мехурите паднаха за няколко дни. Така че е напълно възможно да се наслаждавате на живота и да се наслаждавате.
  Джейн коментира философски:
  - Но петите ще станат по-силни!
  Не е много добре, разбира се, да убиеш китайците, но дъщерята на лорда беше принудена да продължи омразната си кариера. И видя как приятелите й се превръщат все повече в зверове и палачи.
  Джейн натисна голите си пръсти, грациозните си крака върху джойстика и изръмжа:
  - Всяко куче има своя ден!
  Съветските войски силно притискат китайците. И вече бяхме на път за Пекин. Армията на Небесната империя претърпя огромни загуби. Но китайските войски все още се опитваха да напредват. Новата 1971 г. вече удари. Скоро войната ще навърши две години. И битките кипят като вулкан. Все повече и повече милиони китайци се включват в битката.
  Въпреки зимата, момчетата от Поднебесната империя отиват в атака боси и се пълнят с могили от трупове.
  Битките са ожесточени.
  И Наташа ги коси със скорострелна картечница. Отрязва бойците на Поднебесната империя в редици.
  Той хвърля граната с бос крак и казва:
  - За майка Русия!
  Войната, разбира се, може да продължи дълго време. Но храбрият воин Мирабела удари ракета в бункера, където беше Мао Дзедун. Лидерът на Китай, великият кормчия, почина. И в резултат на това лудата война най-накрая приключи.
  На 23 февруари 1871 г. военните действия прекратяват. И СССР и Китай сключиха мир.
  Вярно е, че териториалните спорове продължиха и съюзническите отношения не бяха установени веднага. Но това е друга история.
  АКО КАПЛАН ПРОПУСКА И ЛЕНИН Е ЖИВ
  Опитът за покушение срещу Ленин не се състоя. Каплан пропусна, а Владимир Илич избегна удара от куршум, който причини запушване на кръвоносните съдове и доведе до преждевременен инсулт. В резултат на това управлението на Ленин продължи.
  НЕПът беше само временно отдих по пътя към движението към социализма. И Владимир Илич заложи на принудителната индустриализация. И това беше негова идея, подобна на тази на Сталин. И тръгваме...
  Ленин извърши колективизацията не толкова грубо и гладът беше избегнат. И това е несъмнената заслуга на Владимир Илич. И СССР започна да се издига.
  Но тогава Хитлер дойде на власт. И той започна да създава Германската империя.
  Ленин също се опита да флиртува с него. И той помогна да се въоръжи.
  Хитлер анексира Австрия към Германия - извърши аншлуса. След това и Судетите, поради което се случи Мюнхен.
  Но както съюзниците, така и Ленин не искаха да му дадат Полша. И войната започна. Армията на СССР превзе Полша от изток. Ленин, подобно на Сталин, раздели държавата на поляците с Хитлер. И беше създаден таен протокол.
  Несъответствието с реалната история се случи във Финландия. Ленин не прочисти армията и войските му бяха по-ефективни.
  Тухачевски извърши блестящо заобикаляне на линията Манерхайм. И Финландия беше победена в най-кратки срокове и освободена от Червената армия.
  Маневрата на Тухачевски беше невероятна. И такава прекрасна победа. Хитлер превзема Франция и временно изоставя войната със СССР.
  Фюрерът реши, че Русия е твърде силна и че първо трябва да бъде превзета Великобритания.
  Въздушната битка за Англия е загубена. И Хитлер започна да търси други начини. Един от тях е десантът на корпуса на Ромел в Либия. И се опитва да превземе Африка. Германците успешно осъществиха превземането на Югославия и Гърция. Но десантът на остров Крит си струваше тежки загуби. Но малко по-късно нацистите превземат Малта с по-малко щети за себе си. И това беше техният безспорен успех. Ромел превзема Толбук, получава още четири танкови дивизии и развива офанзива срещу Египет. Суецкият канал е превзет. И взето под контрол. Друг голям успех е превземането на Гибралтар. С падането на тази цитадела нацистите имаха възможност да прехвърлят войски в Африка по най-краткото разстояние.
  След бързия блицкриг на съветските войски в Африка и победата при Холкин Гол Хитлер високо оцени мощта на Червената армия и вече не разчита на блицкриг. И той се готвеше за сериозна война.
  Германските войски се придвижват към Близкия изток. Възрастният Ленин беше доста пасивен. Местните араби подкрепяха нацистите и по всякакъв възможен начин допринасяха за тяхното настъпление. И беше доста успешно и богато на постиженията на Хитлер.
  В същото време Африка беше нападната. Танкът Т-4 беше модернизиран и оборудван с по-дълго оръдие. И тази кола работеше добре.
  Германците извършват превземането на черния континент, без да срещнат сериозна съпротива. Британците бяха превъзхождани и превъзхождани.
  Нацистите постепенно погълнаха Африка и спечелиха в Близкия изток. Япония също влезе във войната, атакувайки Съединените щати в пристанището на Перу. И се оказа доста силен ход. И как самураите унищожиха американците. И завзеха притежания в Азия. Сингапур беше непревземаем от морето, но японците го взеха от сушата.
  И това е нов, голям успех на нацистите, така че Съединените щати бяха притиснати.
  През 1942 г. нацистите започват офанзива срещу Индия и я превземат... И Африка е завладяна до края на август. Германците също извършват операция "Полярна мечка", като превземат и Швеция. През септември е превзета и Швейцария. След това нацистите започнаха активна атака от подводници и самолети срещу Великобритания.
  Фриц имаха отлични нови бомбардировачи Ju-188, с по-модерни форми и бомбардираха Великобритания. Пилотът Марсилия се покри със слава и се превърна в истинска легенда.
  Немците биеха британците като смукалки по морето във въздуха. Тогава Хитлер им предложи ултиматум. Чърчил беше готов за мир, но беше твърде късно.
  В същото време в Третия райх беше разработено цяло семейство от нови танкове: Panther, Tiger-2, Lion, Maus. Опитаха се да ги направят възможно най-сходни, повече различни размери. Но Маус имаше две пушки. И това направи резервоара по-широк и по-тежък.
  Германците продължиха да нарастват своя потенциал. Ю-188 бомбардира Великобритания, а Ю-288 беше на път, още по-мощен и високоскоростен самолет.
  Фюрерът поиска да разбие Великобритания.
  Марсилия, свалила триста самолета, беше наградена с орден на немския орел с диаманти. И когато свали четиристотин: той получи Рицарския кръст на Железния кръст със златни дъбови листа, мечове и диаманти. И беше първият, който получи награда от това ниво. И за петстотин самолета той беше награден с Големия кръст на Железния кръст. И това беше много готино постижение.
  Но Марсилия продължи бързо да вкарва. Особено когато ME-309 се появи с висока скорост от 740 километра в час и седем огневи точки.
  Марсилия на този самолет унищожи противниците на Третия райх. Когато сметката му достигна хиляда самолета, той беше връчен със специална награда: звездата на Рицарския кръст на Железния кръст със сребърни дъбови листа, мечове и диаманти.
  Англия се държеше отчаяно под ударите на Луфтвафе. Но флотът й се топеше. А подводниците на Третия райх ставаха все по-мощни и по-съвършени.
  И те притиснаха Великобритания така, просто безбожно. След това, най-накрая, през юли 1943 г., се извършва десантът. И този път германците използваха най-новите си танкове, успяха да постигнат победа. И Великобритания се съпротивляваше само две седмици.
  След падането на Великобритания Хитлер се замисли. Бийте се със САЩ или се опитвате да завиете на изток? Ленин, на седемдесет и три години, живял приблизително колкото Сталин и двадесет години повече, отколкото в реалната история, умира през януари 1944 г.
  По това време германците са превзели Исландия и, заедно с японците, Австралия. Третият райх постигна много.
  Но Съединените щати останаха непокрити и беше взето решението да ги окупират.
  Но вместо Ленин сега председател на СССР стана Леон Троцки. И това е чист евреин. И не му харесваше антисемитската политика на Хитлер.
  Но Леон Троцки е много хитър политик. И затова той реши да не дразни Хитлер все още. И дори предложи да се бият заедно със Съединените щати.
  Фюрерът на Германия се съгласи с това.
  И така Червената армия преминава в настъпление в Аляска през лятото на 1944 г.
  И войските на Хитлер напредваха през Гренландия и по-нататък към Канада, и през съюзническата Аржентина и Бразилия, които бяха преминали на страната на Третия райх, от юг.
  Войната, поради дължината на комуникациите, се проточи. И все пак САЩ губеха. Германците се сдобиха с танк от серия "Е". Те превъзхождаха американските. Освен "Pershing" и "Superpershing" през 1945 г. САЩ нямаха почти нищо. И германците качествено доминираха над врага. Съветските танкове също бяха много по-добри от американските. Немската щурмова пушка MP-44, която буквално ги покоси, също надмина американците.
  Съединените щати се бориха дълго и упорито поради мощната си икономика и голямото население. Разделянето от океана и прекомерното разтягане на комуникациите затрудниха бързото унищожаване на Америка. И СССР, който превзе Аляска, имаше свои трудности. Но войната продължи и продължи ... И през четиридесет и петата година почти половината от Съединените щати бяха заловени. На 9 май 1946 г. САЩ капитулират. Така приключи Втората световна война.
  В света е установена хегемонията на Германия, Япония и СССР. Русия си върна Аляска и почти половината от Канада. Така дойде временният мир.
  Третият райх временно си почива, но на 20 април 1953 г. атакува Япония. По това време СССР вече имаше атомна бомба. Лев Троцки умира по странна ирония, точно като Сталин през март 1953 г. Но той беше наследен от Вознесенски, който се оказа много силен лидер. И той също влезе във война с Япония.
  Хитлер все още не е твърде стар и води здравословен начин на живот и не яде месо. И така той все още беше жив.
  Третият райх и СССР воюват с Япония повече от година и в крайна сметка тя е завладяна точно на 12 май 1954 г.
  Така приключи поредната война. И СССР засили позициите си: връщайки Южен Сахалин и Курилския хребет, както и Манджурия, Порт Артур и Корея на себе си.
  И това беше последната война.
  Третият райх решава да започне космическа експанзия. И СССР също... Хитлер умира през март 1960 г., след като успява да проведе референдум на 20 април 1959 г. за установяването на монархия. И синът му го наследи. И благодарение на това Третият райх остана стабилен.
  И едновременно с раждането на Хитлер на 20 април 1959 г. астронавтите отлетяха до Марс. По-точно започна и приключи след шест месеца. Така започна нова космическа ера. СССР отлетя до Марс десет години по-късно ... През 1980 г. хората посетиха всички планети на Слънчевата система и това е страхотно.
  И през 2020 г. започна първата междузвездна експедиция.
  
  
  ВОЙНА В АФГАНИСТАН
  На 1 август 2001 г. руските войски атакуват талибаните със самолети и ракети. Основната цел беше да се предотврати вероятното поражение на северния съюз. Решението е отчасти разумно, но... Бин Ладен се отказа от терористичната атака в Америка и реши да се съсредоточи изцяло върху Русия. Войната избухна с нова сила.
  Западът, разбира се, осъди Русия. И Бин Ладен призова за терористични атаки срещу режима на Путин. Талибаните получиха подкрепления от Пакистан и отново се опитаха да настъпят. Убийството на Ахмад Шах Масуд значително помогна на талибаните да напреднат. Русия засили бомбардировките. В битката бяха хвърлени и отделни части от специалните части. Боевете се оказаха много кървави.
  Русия все повече се намесваше във войната в Афганистан. Съединените щати, западните страни, ислямският свят доставяха оръжия на талибаните. Битките бяха кървави. Русия все повече намесва армията си там.
  Прехвърлени са както танкове, така и самоходни оръдия
  Талибаните бомбардираха. И руските войски се биеха с неравни сили. По-точно, срещу тях са използвани методите на партизанската война.
  В Русия съпротивата на Путин се засили. Комунистите си спомниха, че той е наследник на Елцин и вкараха Русия в нови войни. Недоволни бяха и либералите. Путин губеше подкрепа в обществото. Загубите по време на афганистанската война нарастват.
  На изборите за Държавна дума имаше повече от всякога много скандали и фалшификации. Комунистите укрепиха позициите си. СПС и Яблоко не влязоха в парламента. Появи се блокът Родина. Единна Русия също получи много и Либерално-демократическата партия добави. Но изборите бяха скандални. Родина, Либерално-демократическата партия и Единна Русия запазиха контрола на властите над Думата. Но комунистите бяха силни. На президентските избори Путин спечели едва на втория тур. И войната в Афганистан продължи, както в Чечения.
  Русия затъна там. Вкараха се все повече и повече войски. И битката ескалира. И броят на атаките беше експлозивен.
  Цените на петрола не са се покачили твърде много. Така че нямаше война в Ирак. И скоро санкциите бяха премахнати от Саддам Хюсеин. Режимът му отново започна да трупа сила. И се подготви за война с Иран. И САЩ му помогнаха в това. През 2007 г. изборите за Държавна дума се проведоха с голям успех сред комунистите, които най-накрая получиха мнозинство.
  При тези условия, въпреки конституцията, Путин се кандидатира за трети мандат, прибягвайки до механизма на референдума. И той успя да промени формулировката на конституцията, като премахне два мандата.
  В резултат на това през 2008 г. възрастният и отегчен Зюганов в условията на информационен натиск не можа да победи Путин.
  Но тогава ситуацията за режима се влоши още повече. Войната в Афганистан продължава от много години. И не й се виждаше край.
  Путин се кандидатира за четвърти мандат на фона на икономическата криза. И скандали с корупция, и електоратът е уморен от това. Шансовете за диктатор намаляха.
  Но отново се задейства административният ресурс и масовите фалшификации. Хората се изсипаха по улиците и станаха масови сблъсъци. Пролята кръв.
  Путин също се кандидатира за четвърти мандат през 2012 г. И отново войната в Афганистан и кризата. И в същото време постоянни сблъсъци с полицията, всякакви митинги и много други.
  Нито миг на мир. Майданът се проведе в Украйна. Но Крим не можеше да бъде изтласкан. Местното население не искаше много да ходи в Русия на Путин. Порошенко дойде в Украйна и всичко беше горе-долу успешно. През 2016 г., поради спадащите цени на петрола и газа, пикът на кризата настъпи в руската икономика. Путин отиде до пети мандат. И той спечели благодарение на масови фалшификации и изключването на всички от изборите с изключение на скучния и стар джобен Зюганов.
  И войната в Афганистан продължи с безкрайни потоци от цинкови ковчези.
  Сега настъпи 2020... Путин беше избран за шести мандат, а неговият джобен съперник Зюганов го провали отново. А войната продължава почти двадесет години.
  Войната все още бушува в Афганистан. Пилотите Анастасия Ведмакова и Акулина Орлова нанасят удар от въздуха.
  Красиви момичета се бият в едно бикини и натискат бутоните на джойстика с голите си пръсти.
  Разбира се, съвременната война не е толкова интересна, колкото Втората световна война. Тогава момичетата трябваше да покажат чудеса на храброст и героизъм.
  Сега компютърът върши по-голямата част от работата вместо вас. И не всичко е толкова страхотно.
  Не, място за подвизи. Анастасия Ведмакова подсвирна... Засмя се... Да, имаше сбивания, а казват още. А сега само един бутон с бос крак, натиснат и лети управлявана от компютър ракета. Къде са въздушните битки? Талибаните нямат авиация.
  Ако руските войски търпят загуби, то само от саботажи, мини и стелт удари.
  Понякога бойци на ИДИЛ и талибаните тровят руски войници. Като цяло войната става все по-мръсна. Като в Сирия не работи. Местните войски са доста слаби и Иран не изпраща своите сили. Местните сили се променят. Муджахидините имат подкрепата на населението. Освен това правителството в Кабул отдавна не е власт.
  Освен това най-важното е, че талибаните са силни и обединени с ISIS. Опитът за преговори с талибаните се провали. И изобщо нямаше да преговарят с ISIS. И тогава има Пакистан и ислямски страни, които помагат на муджахидините.
  Американците успешно избегнаха терористичната атака на 11 септември, избутаха тези хемороиди в Русия. Путин явно е решил, че морето му е до колене и че всичко ще се реши победоносно и с малко кръвопролитие. Но се оказа, че афганистанците не искат да живеят по рецептите на Русия, включително и на САЩ. И Русия не е толкова лесна...
  Не е възможно да се победят муджахидините чрез бомбардиране. Местните сили са слаби и се страхуват да се бият. Все повече и повече части на спецназ трябва да бъдат хвърляни в битка. Войната се разгръща.
  Анастасия Ведмаков се натъжи... Всичко, което не се прави в света, се движи по някаква спирала. Но животът продължава.
  След като американците морално напуснаха Афганистан, руската авиация атакува терористите, подкрепяйки местните сили от въздуха. В същото време избрани части от специалните части започнаха да ловуват лидерите на бойците.
  Две очарователни момичета, Маргарита и Анастасия, водят неравна битка в дефилето. Красавиците са високи, много силни и мускулести, в защитни шлифери хамелеони. Тази маскировка прави бойците невидими, благодарение на компютърната графика.
  Но и двете млади дами не бяха дисциплинирани. След като пълзяха в планините десетки мили и се натъкнаха на банда, те откриха огън, без да искат да споделят с никого. Техните скорострелни картечници с куршуми с ураново ядро са истински носители на смърт. Воините, скачащи в снега, бият муджахидините.
  Маргарита стреля от гранатомета си, пулсар проблесна, нокаутирайки дузина бандити. Няколко капки кръв дори попаднаха върху прозрачната броня на шлема.
  Момичетата имат най-модерните оръжия. Компютърно ръководство.
  Те, две високи сладурчета, си струват цял полк. Воините изпращат опашки, събаряйки муджахидините в редици.
  Земята гори и пръска кръв. Муджахидините отчаяно ръмжат. Момичетата най-после се забъркаха. Не е ужасно за бронята им, но хамелеоновото наметало не е в ред. Независимо от това, устройството за компютърна невидимост е твърде крехко и на практика не е толкова добро и скъпо.
  Имаше твърде много бойци.
  Маргарет предложи:
  - Да извикаме ли подкрепление?
  Анастасия поклати глава.
  - Нека да го направим сами!
  Момичетата, с каски и бойни костюми, продължиха да се бият. Използвали са малки, но много плътни куршуми с експлозиви. Но все пак товарът с боеприпаси приключи. И бойците продължаваха да идват.
  Момичетата започнаха да си тръгват. Но вече беше твърде късно. Те се озоваха в истинска адска дупка. Стотици муджахидини се изкачиха от всички страни.
  Маргарет измърмори:
  Свършихме амунициите и гранатите. Сега остава само меле!
  Анастасия се усмихна и отбеляза:
  - Заедно, срещу хиляда! Остава само един!
  Маргарита кимна в съгласие и поздрави:
  - Да, сами си викаме огън!
  Анастасия изпищя, изтривайки праха, отново беше ударена от едрокалибрена пушка. - Вероятно ще има синина - помисли си момичето.
  Тя се огледа и извика:
  - Има празнина! Да скочим, може би ще оцелеем при обстрела!
  Маргарита предаде по радиото:
  - Около нас има повече от хиляда бандити! На площад 54-85-83 дайте море от огън!
  Момичето отново беше ударено от дузина изблици наведнъж, като отново събори. Чрез бронята мускулестото тяло усеща ударите. Удряха и Анастасия.
  И двете момичета пропълзяха на четири крака до тясна пролука в разлома на планинския гранит. Първо Анастасия се промъкна, плъзгайки се в дълбините, след това Маргарита. Отгоре вече падаха тежки снаряди и руски артилерийски ракети.
  Голям фрагмент удари шлема, счупвайки въглеродното влакно. В задната част на главата, сякаш ударен с тояга. Зашеметеното момиче с мъка се измъкна през пролуката и започна да пада в дълбока, безнадеждна пропаст!
  
  РАЗДЕЛЕТЕ СВЯТА С ХИТЛЕР
  Да предположим, че фюрерът би приел последното предложение на Сталин за сепаративен мир през септември 1943 г.? Реално за Германия това вече беше последният шанс за спасение. Битката при Курск беше загубена и руснаците доказаха, че могат да спечелят дори през лятото. Съюзниците превземат Сицилия и акостират в Италия.
  Най-важният сателит - Мусолини загуби властта и страната.
  Не, наистина, ако е вярно, че Сталин е предложил мир на фюрера, тогава Хитлер е последният кретин, който го е отхвърлил. И какво може да излезе в този случай.
  Светът е в нулевия вариант. Армията на Вермахта се оттегля към границата. В същото време големи сили на нацистите се прехвърлят в Италия. И най-важното, авиацията с закалени аса също отива там.
  Съюзниците понасят много повече щети. В игра влизат немските "Фердинандс", "Пантерите" и "Тигрите". Всички тези машини са много по-силни от американските Shermans и английските Churchills.
  Да, и германските дивизии са по-опитни, обучени и дисциплинирани от американските и британските. И още по-многобройни.
  В началото на ноември съюзниците бяха прогонени от Италия. И през декември те бяха изгонени от Сицилия. Западните загуби бяха огромни. Някои затворници повече от триста хиляди. Битките показаха, че "Шерман" срещу "Пантерата" изобщо не дърпа. Да, и срещу "Тигъра" също. И че американците са загубени, паднали под натиска на танковите орди на Вермахта.
  След поражението на съюзниците в Италия Чърчил се поколеба. И се срещна с Рузвелт. Разговорът засегна темата: как да се води война без СССР? Германският Focke-Wulf се оказа най-мощният едноместен изтребител на Третия райх по въоръжение. И успешно се противопоставя на американските самолети. И по пътя и реактивни самолети. За танковете няма какво да се каже. "Шерман" в танкова битка - нула. И дори забележимо отстъпва на остарелия немски Т-4. Особено в пистолет. "Чърчил" е поне по-добре защитен.
  Истинската екипировка показа, че е нереалистично да се освободи Европа от нацистите.
  Рузвелт и Чърчил се поколебаха. Но Хитлер не е. Фюрерът оказва натиск върху Франко, заплашвайки с окупация и въпреки това принуждава Испания да пропусне германските войски към Гибралтар. Крепостта падна през февруари. И тогава германците прекосиха най-тясната част в Мароко. Започва превземането на френските колонии. Битките показаха голямата бойна способност на германските сухопътни части, тяхната издръжливост и бойната мощ на техниката.
  Най-новата картечница MP-44 започна да пристига в нацистките части, а ME-262 се появи в небето.
  През пролетта нацистите разбиват няколко дузини съюзнически дивизии, превземат Мароко и Алжир и влизат в Тунис. В началото на юни хиляда реактивни ME-262 вече се биеха в небето, без аналог по въоръжение и скорост.
  Въпреки това британците и американците в началото на юни все още се опитаха да кацнат в Нормандия. Но те чакаха там. Отпред се появиха "Пантера" -2 и "Тигър" -2, вероятно по-модерни танкове с мощни оръжия. И здрава наклонена броня на челото. Техните оръдия пробиват всички съюзни танкове на голямо разстояние.
  Германците също имаха голям брой свои войски, попълвайки ги с чужденци и тотална мобилизация, както и войници, завърнали се от плен.
  Юнският десант завършва с пълно поражение на съюзниците, с пленяването на повече от половин милион войници и офицери. След катастрофата в Нормандия Чърчил предлага мир на фюрера постфактум. Тоест, който какво контролира, след това остава зад него. Германците току-що бяха избили британците от Тунис и навлязоха в Либия, а на южния фланг войските им се приближаваха до Камерун.
  Междувременно преговорите вървяха, нацистите успяха да влязат в Египет. Фюрерът, чувствайки се силен, поиска всички френски притежания да му бъдат предоставени. Както и Северна Африка и Ирак с Кувейт. И да плати репарациите.
  Чърчил отхвърли това предложение. Но позицията на британците остава трудна. Германците разполагат с нов лек, маневрен и, най-важното, лесен за производство и евтин реактивен изтребител XE-162, както и реактивен бомбардировач "Arado". Последният самолет не можеше да настигне изтребители, а е трудно да се свали със зенитни оръдия. Така британците са добавили проблеми. На сушата германците победиха. Превземат Египет, след това Палестина. И тогава, с подкрепата на местното население, те нахлуват в Ирак и Кувейт. Те също поеха контрола над тези територии.
  Британците се предадоха, а колониалните войски дезертират. Уплашени от пораженията, британските капиталисти засилиха натиска си върху Чърчил.
  Подводната война също беше активна. Германците пуснаха подводница на водороден прекис и спечелиха още повече тотално превъзходство в морето.
  До края на 1944 г. германците завладяват почти целия Близък изток и Северна Африка. Първите танкове от серията "E", по-модерни и пъргави, също се появиха отпред.
  Чърчил се сблъска със силна опозиция. Помолиха го да бъде уволнен. Рузвелт дори не посмя да се кандидатира за четвърти мандат. И младият републикански кандидат спечели.
  Хитлер през зимата и пролетта на 1945 г. настъпва към Южна Африка. Превземат все повече и повече територии. В същото време се подготвяше нападение срещу самата Великобритания. Подводната война ставаше все по-активна.
  Лятото дойде... Фриц тестваха новия танк Е-50. Тази машина нямаше равна и можеше да се счита за непобедима. Появи се и реактивната машина от най-висок клас Ю-287. Притисна британците справедливо. И тогава през август последва кацането. Такава дръзка операция. Великобритания не издържа три седмици. Германците превзеха Лондон и се засмяха.
  Лично фюрерът възлага големи надежди на поредицата "Е". Резервоарите от тази серия се различават по местоположението на двигателя и трансмисията заедно и скоростната кутия на двигателя. Това даде възможност да се уплътни оформлението и да се направят ниски силуети. Автомобилите са по-компактни. Например, SAK E-25, тежащ 26,6 тона, имаше предна броня от 120 мм при наклон от четиридесет и пет градуса и 82 мм странична броня - плюс ролки.
  Това направи самоходното оръдие непробиваемо за британски и американски оръдия. А двигателят със 700 конски сили даде дива скорост и маневреност.
  Британците бяха просто шокирани от Е-25 с 88-мм оръдие и буквално разкъсани на парчета от новата технология.
  След капитулацията на Великобритания нацистите превземат и Исландия през октомври - чрез провеждане на операция "Икар". Американският гарнизон капитулира. Близо 100 000 войници са взети в плен.
  Америка се обърна към фюрера с предложение за мир и разделяне на сферите на влияние. Проектът с атомната бомба все още не е проработил, а фриците вече са на прага.
  Хитлер, след като претегли всички плюсове и минуси, реши да атакува Америка от две страни. А именно с помощта на плацдарми в Аржентина и Бразилия от юг. И през Гренландия и Канада от север. Японците станаха малко по-добри, които овладяха производството под лиценза XE-162.
  Съединените щати все още нямаха достатъчно боеспособни реактивни самолети. И флотът претърпя огромни загуби от подводници. И захапа янките, захапа. Хитлер настоя за тотална война.
  Фюрерът имаше информация, че в САЩ вече е създаден ядрен реактор и се работи по атомната бомба. И заповяда да смажат Америка.
  Пуснато е ново оръжие - дискотеки, които са неуязвими за стрелково оръжие, опростени от ламинарна струя.
  Те потопиха кораби и режеха самолети на американската армия. Измина четиридесет и шестата година в настъпването на германците и японците от юг и десанта в Канада от север. Това е доста успешно.
  Немците разполагаха с танка Е-50, който превъзхождаше с порядък Шерман, Пършинг и Патън.
  Мощен танк със 105-милиметрово оръдие, висок по-малко от два метра, с 250-милиметрова предна броня под ъгъл, 170-милиметрови страни, а също и под ъгъл, с тегло на превозното средство шестдесет и осем тона и газова турбина двигател с мощност 1500 конски сили. Такава машина се превърна в основния танк на Третия райх и нямаше равен. Американците не можеха да се конкурират с него.
  Вярно е, че голямото тегло на машината породи някои проблеми. Съответно се появи по-лека версия на автомобила под формата на "Пантера" -4. Тази машина имаше по-леко, но напълно достатъчно оръдие от 88 мм, предна броня от 150 мм под ъгъл и 120 мм странична броня, с тегло от четиридесет и шест тона и двигател от 1200 конски сили. Този танк също надмина Pershings и Pattons, като беше близо до тях по тегло.
  Германците напредват успешно. Превзет Торонто, Квебек. Заедно с японците те окупираха Венецуела и Панама. След това те се спуснаха от юг към Коста Рика, Никарагуа, Хондурас и Мексико. Нацистите също успяха да атакуват Съединените щати от север - отрязвайки Аляска. След това улавяне на по-голямата част.
  До началото на четиридесет и седмата година, по-точно до пролетта, почти цяла Канада и Мексико бяха заловени от нацистите.
  Новите фашистки танкове са твърде превъзходни от американските. А авиацията още повече! Срещу дискотеките - които силна ламинарна струя направи неуязвими - американците изобщо нямаха оръжие.
  Така нацистите доминираха на бойното поле. А MP-54 беше много по-добър от американския картечен пистолет.
  Така силите се оказаха много неравни. Войната се проточи само защото американците имаха твърде много оборудване и голямо население. Но дисковете буквално събориха всякакви самолети и други машини. Те действаха чрез таран - развивайки скорост от пет или шест звука.
  Така че демонстрацията на възможностите беше невероятна. Тук САЩ и атомната бомба не помагат. А Хитлер има силата на Африка, Азия и десетки милиони роби!
  Америка постепенно се притиска. През пролетта и лятото на 1947 г. германците вече са превзели половината от територията на САЩ и цяла Аляска. Така че янките идват като парче желязо върху наковалня.
  Ню Йорк падна през есента, а Вашингтон падна в началото на декември. На 25 декември 1947 г., точно навреме за Коледа, Съединените щати капитулират. Поредната много агресивна битка от Втората световна война приключи. Третият райх разполага с нови танкове от серия AG - пирамидални. И все още имаше Русия.
  Хитлер интензивно се подготвя за война. Планиране на стачка с Япония. Страната на изгряващото слънце възпроизведе серията Е по лиценз.
  И тя набра много китайци в войските си.
  Но на 20 април 1949 г. нацистка Германия нападна СССР. За втори път - използване на пирамидални танкове от чужди дивизии. А СССР сравнително наскоро получи Т-54. Машината, която обаче може да се смята и за звяр. Въпреки че беше по-нисък от AG-50 в защитата особено на страните и оръжията. Т-54 също беше по-нисък от Е-50... Тоест и двата вида немски танкове. Но тежеше по-малко и беше по-лесно за производство.
  Но немските машини произвеждат фабрики в половината свят. И това даде на Хитлер голямо предимство. Освен това съветската авиация отстъпваше по количество и качество на нацистите. Особено в оръжията, бронята и скоростта. Нацистите са във възход!
  Червената армия, разбира се, също е силна, но МиГ-15 току-що започна да влиза във войските, а основният изтребител Як-9. Вече явно остарял и неспособен да устои на германската авиация. Танкът ИС-7 не влезе в масово производство. ИС-4 се превърна в масова машина, все още не напълно съвършена машина, но се доближава до Е-50 по отношение на защита. Вярно е, че германското 105 мм оръдие 100EL беше по-мощно и боеспособно от 122 мм ИС-4. Но основният съветски танк все още е Т-34-85, а Т-54 е в малцинство. Засега се издава в сравнително малки серии.
  Германците пробиха съветската отбрана. И се втурна напред. Въпреки че защитните линии бяха мощни. Но фриците все пак ги пробиха. И макар да не се движи твърде бързо. Минск падна в средата на май.
  И в края на юни нацистите се приближиха до Смоленск. Така че нацистите трябваше да изминат дълъг път над труповете. Самият Смоленск е добре укрепен и отблъсква щурмите. В началото на юли нацистките орди се приближиха до Киев. В средата на август нацистите блокираха Ленинград. В същото време японците натискат от изток. Заобиколен от Владивосток. И самураите превзеха Хабаровск.
  Япония имаше своя собствена версия на копирания E-50, с мощно 88 мм 100 EL оръдие и 200 мм наклонена предна броня. Тази машина превъзхождаше Т-54 по бронебойни оръдия и леко поради по-големия ъгъл на рационален наклон в защитата, особено отстрани. И танкът тежеше - около петдесет тона - по-тежък от Т-54 с тегло тридесет и шест танка.
  Япония също притисна и тласна китайците в битка. Самураите събраха голяма сила.
  През септември нацистите все пак превзеха Смоленск, обкръжени от всички страни и заобиколиха Киев. И те започнаха да се движат в източната част на Украйна. Ленинград имаше трудно време. Немците се приближиха до Тихвин. Ситуацията ескалира. През октомври нацистите влизат в Крим. Те започнаха да напредват към Москва. Те заобиколиха Вязма и превзеха Харков.
  Немският AG-50 е перфектна машина - 250 мм наклонена броня от всички ъгли и под формата на пирамида. И газотурбинен двигател от 2000 конски сили. Пистолетът изпраща снаряд с ураново ядро, който може да пробие съветски танкове, дори ИС-4, от голямо разстояние. Германците имат силно оръжие. А самият танк е непробиваем за съветските оръдия. И бронята е готина, циментирана.
  Накратко, съветските танкове не можеха да се справят с такива чудовища. Дори ИС-7 беше пуснат набързо обратно в производство. Но това нямаше никакъв смисъл. През ноември нацистите превземат Керч и блокират Севастопол. Взеха Вязма, Орел, Калинин. Отидохме в Тула. Те също така взеха героично защитаващия Тихвин. До Москва остава всичко след петдесет километра.
  Сталин явно е полудял. Опитайте се да устоите на такъв противник. Силен Вермахт. Но идва декември. Но нацистите са готови за зимата и продължават да напредват.
  Ворошиловград, Белгород и Курск са превзети! Германците се приближиха до Москва. През януари Тула падна и фриците успяха да заобиколят столицата от юг. През февруари кръгът около Москва най-накрая се затвори. В същото време нацистите превземат и Воронеж, обръщайки се към Сталинград.
  Самият Сталин избяга в Куйбишев. Явно с надеждата да затегне съпротивлението. Москва се съпротивляваше дълго време. Градът е голям. Но през май столицата все пак падна. Германците вече са превзели Кавказ.
  Япония проникна в Централна Азия. И взе много неща там. През юни германците превземат град Горки. Почти напълно завладя Кавказ. През юли Саратов падна и... Сталин се окаля и се разболя. Берия се възползва от момента и подбуди лидера. И през август 1950 г. той предлага мир на Германия. Хитлер се съгласи само да се предаде. Берия, осъзнавайки безсмислието на по-нататъшната съпротива, предприема това. Така приключи Втората световна война. Хитлер не нападна Япония и управлява още няколко години.
  Той принуди бившите си съюзници да влязат в зоната на марките и наложи обременителни условия. Но на 1 май 1955 г., на шестдесет и шест години, той става жертва на катастрофата на неговия реактивен лайнер. И в същото време казаха всичко, което помогна.
  Употребяващият наркотици Гьоринг беше починал още по-рано. А Шеленберг, който замени Химлер, стана нов регент. Последното донякъде притесни фюрера.
  Хитлер планира да прехвърли трона на един от многото си потомци. Но той нямаше време ... Нямаше пряк наследник. Шеленберг се възползва от момента и установи личната си диктатура. И в същото време той води война с Япония. Нанесе ядрен удар и разби земята на Изгряващото слънце, използвайки двойни пирамидални резервоари, направени от пластмаса. И, разбира се, той спечели в рамките на няколко месеца.
  Япония е окупирана заедно с нейните колонии. Установена е световната хегемония на Третия райх. Брутална диктатура с национална империя. Условията за славяните бяха само донякъде облекчени. Те също бяха признати за арийци, макар и второкласни.
  Шеленберг управлява до 1986 г., когато умира. Възниква нов култ... След Шеленберг управлява Майнщайн, синът на известния фелдмаршал.
  Империята се е развила технологично и се е занимавала с разширяване на космоса. Създадени са селища на Луната, Марс, Венера, Меркурий, спътниците на Юпитер. Човечеството, след като реши с сурови методи, вътрешните проблеми започнаха да летят към звездите. Науката се развиваше по-бързо, отколкото в реалната история, така че всички изследователски институти работеха в един екип. И световното правителство стимулира изследването на космоса.
  
  
  СВЯТ ПРИ Иван Грозни руски цар
  Иван Грозни не беше отровен и в резултат на това царуването му продължи.
  Първо, великият крал все пак се жени за английска принцеса. И в същото време продължи войната на изток. Той построи няколко града в Сибир, включително Тоболск. Излято е и Царското оръдие.
  След това имаше малка война със шведите. Този път поляците бяха на една страна с Русия. Беше възможно да се постигне повече, отколкото в реалната история, като се превземе Нарва с щурм и отново се превземат руските градове. След това Иван Василиевич нареди да се построи град в устието на Нева. Същото като Петър Велики. Само с името Андрей-град. И това не е лошо.
  След това руснаците отново сключват мир с поляците. И те взеха Ревел. Но царската армия все пак превзе Виборг и се укрепи на север. Иван Грозни беше силен. И командирът Шуйски се оказа доста талантлив и Русия повече или по-малко успя... Царят имаше син на име Петър от английска принцеса. Дмитрий почина при неизяснени обстоятелства. Федот също почина. Така през 1600 г., след шестдесет и седем царувания, когато Иван Грозни умира, десетгодишно момче Петър Велики става нов цар. И той продължи делото на баща си.
  Негов регент беше Борис Годунов. Първите три години бяха трудни поради глад, студ и пропадане на реколтата.
  Но тогава нямаше измамници. И когато започна нова война с Британската общност, Русия беше готова. Появи се нов командир - Скопин Шуйски. В истинска история той беше отровен млад, но вече беше успял да се докаже. И сега беше страхотно.
  Руските войски под командването на Петър Велики още през 1608 г. печелят няколко победи и освобождават Полоцк и Минск. След това стигат до Брест, на следващата година превземат Вилна. Тогава е освободен и Киев.
  Руските войски разбиват поляците. Превзето е и Гродно, а руските войски достигат до Галиция.
  Но всички добри неща трябва да бъдат тествани. Швеция влезе във войната. Те дори успяха да превземат Виборг. Но шведите бяха победени и руските войски върнаха Виборг.
  Тогава царската армия превзе и Лвов. И руските войници се приближиха до Варшава.
  Поляците предложиха мир на Русия: връщане на всички земи, които някога са принадлежали на Киевска Рус. Но Петър Велики продължи войната. Взети са също Варшава и Краков. Кралство Полша става част от Русия.
  След това настъпи временно спокойствие. Взетото трябваше да се усвои.
  Руските войски десет години по-късно през 1620 г. се преместват в Крим. И те завладяха това ханство, а също и Азов. И те получиха достъп до Черно море. Османската империя се опитва да се бие, но претърпява поражение след поражение.
  Руските войски, водени от Скопин-Шуйски, превземат Истанбул през 1625 г. И това беше най-големият успех на царската армия.
  Османската империя се разпада и руснаците я завладяват за още десет години. Докато Алжир, последната неокупирана част от империята, пада през 1636 г. Така Русия стана най-голямата страна в света както по територия, така и по население. Петър Велики реформира православието, като въведе многоженството и изостави Троицата и направи руския цар главен пратеник на Всевишния. Русия през 1640 г. атакува Иран и го превзема. Тогава руските части навлязоха в Индия. Скоро и нея завладяха. Стигнахме и до Тихия океан. До 1653 г. Русия вече е взела част от Индокитай. И войната с Манджурската империя започна.
  През 1660 г. Петър Велики умира, а неговият внук Петър Втори се възкачва на престола. Той беше на двадесет и пет години. И войната продължи по-успешно. И през 1670 г. завладяването на Китай е завършено. И десет години по-късно те завладяват и Япония, и Корея.
  Царска Русия също окупира цял Индокитай, стигайки чак до Сингапур. В същото време руснаците започнаха да се движат из Африка. Петър II умира през 1700 г. И Иван Пети стана цар, негов син. Този цар беше вече на тридесет и осем години. Той също така завладява Австралия и продължава да се движи през Африка. Завладя почти целия Черен континент. И през 1725 г. той умира, прехвърляйки властта на Петър Трети. Най-накрая завладя Африка. И тогава той нахлу в Италия. И го превзе безпроблемно. След това Русия започна войната за Америка. Битките се раздвижиха. След Петър Трети през 1751 г. на престола идва Александър Първи. Той завладява Германия и по-голямата част от Америка. През 1781 г. Александър II идва на престола. Скоро, през 1789 г., във Франция избухва революция. И цар Александър II го превзема. А през 1803 г. Испания и Португалия също са пленени. Николай I се възкачва на трона през 1810 г. Тя завърши превземането на последните територии в света и окончателно установи световното руско управление през 1825 г.
  И така приключи периодът на фрагментиран мир и смут. Науката започна да се развива с бързи темпове. Религията е модернизирана. И църквата официално се отказа от учението за края на света. Напротив, те започнаха да учат - човек е ковач на собственото си щастие и ще бъде добре на света, и то добре! И през 1833 г. човек за първи път лети в космоса. Това беше нов етап в постиженията на династията Рюрик.
  През 1841 г. се извършва полет до Луната. Това е най-високото събитие в историята на човечеството!
  Хората завладяват космоса. Те летят до Марс през 1853 г. И беше прекрасен полет. И тридесет години по-късно астронавтите вече са посетили всички планети на Слънчевата система. През 1880 г. е основано първото селище на Луната. И тогава се превърна в истински град.
  През 1895 г. първите генетично подобрени растения се вкореняват на Венера.
  Първото постоянно селище е създадено на Марс и се отглеждат овце и крави.
  Дори и да е на закрито.
  През 1902 г. започва първата междузвездна експедиция до Алфа Кентавър. Космическият кораб летял двадесет години и стигнал до звездата, заобиколил я и после се върнал... Хората, които летели там за първи път, били потопени в изкуствен сън, който забавял всички процеси в тялото. Не спряна анимация, а по-дълбока форма на нормален сън. Освен това хората се движеха в съня си и мускулите им не атрофираха.
  През 1915 г. е стартирана втората междузвездна експедиция до звездата Сириус, която е трябвало да кацне на планета, която теоретично е подходяща за развитие.
  Кацна, разбира се, и за първи път хората стъпиха на планета извън Слънчевата система. Вярно, живот не беше открит, но бяха открити някои минерали и прости бактерии.
  Освен това на тази планета се оказаха и златни разсипи и това е готино!
  След това започнаха да летят по-често... През 1941 г. за първи път космически кораб превиши скоростта на светлината... Разбира се, Айнщайн не беше прав. Възможно е дори теоретично да се движи до безкрайна скорост. Гравитацията обаче също превишава скоростта на светлината с десет трилиона пъти.
  И това се превърна в пролог към създаването на космическа империя .... До 2001 г. няколкостотин селища вече са били създадени на различни планети в галактиката.
  Някои дори откриха находища на диаманти и други ценни руди.
  През 2020 г. започна първата експедиция извън галактиката.
  Това също е много впечатляващ резултат. В човешката галактика не е открита цивилизация. Формите на живот на планетите се срещат, но най-примитивните. Дори двуполови растения и животни не са открити.
  Това обаче казаха учените. И свещениците дори се опитаха да спекулират с това, казвайки, че животът е невъзможен без Бог! И мнозина повярваха в това. Спонтанното генериране на живот наистина е малко вероятно. Но експериментите показват, че създаването на сложни киселини е възможно по принцип. Въпреки че се разпадат. И бактериите могат да съществуват. И ги намериха. Но да имаш два пола? Тук е необходима цяла поредица от мутации и дори така, че да се запази.
  Да, в галактиката два-три пола не се появиха никъде. И само най-простата форма на живот имаше на планетите. И това не е за всеки. Много планети, дори подобни по климат на Земята, останаха пусти. Но истината за самите планети се оказа доста. И имаше много места за установяване в галактиката. Ако планетата е далеч, тогава можете да я издърпате от звездата. Ако сте близо, напротив, отдалечете се.
  Напредъкът и науката направиха възможно покоряването на всякакви върхове.
  Откриването на синтеза на термокварк направи възможно извличането на енергия от един грам материя, сравнима с изгарянето на двадесет милиарда тона въглища. И това са възможностите. А синтезът на термопреон направи възможно получаването на енергия два милиона пъти повече от термокварка.
  Човечеството се развива успешно... През 2100 г. вече е имало скорости, способни да летят през галактиката само за един ден. И като цяло е страхотно. През 2200 г. първите две планети и една звезда са създадени от малко количество материя.
  През 2300 г., поради откриването на отделна река от време, е доказана възможността за възкресение на човек, при сто процента запазване на личността. През 2400 г. хората успяха да започнат първия полет до друга вселена.
  В човешката вселена са открити планети с два пола живот и дори уникална флуорна планета с три вида живот. Открити са и висши животни с примитивен език, религия и дори подобие на писменост.
  През 2500 г. първият човек е отстранен от потока на времето. И сега смъртта е окончателно победена. Хората са овладяли своята вселена с повече от 100 секстиллиона звезди.
  През 3000 г. за първи път е създадена цяла вселена само от няколко атома.
  В същото време вървеше възкресението на мъртвите. Имаше спор - да се възкреси всички или не? Решихме, че абсолютно всеки трябва да бъде възкресен. Дори престъпници, но ги превъзпитайте и ги дръжте под контрол.
  През 4000 г. процесът на извличане на мъртвите от реката е завършен. Всички хора, живели някога на планетата Земя, са придобили безсмъртие. Процесът на създаване на вселени беше пуснат в движение.
  През 5000 година всички закони на физиката се подчиняват на човечеството. Дори бебетата могат да създават вселени. Хората сега въплъщаваха всичките си фантазии в реалност.
  Възкресените от мъртвите също създадоха вселени и бързо научиха това.
  През 10 000 година човечеството изобретява нови закони на физиката, биологията, химията. Всички възможности в хората се появиха като способност за въплъщаване на фантазии. Имаше абсолютно всеобщо щастие и просперитет.
  
  ЗЕНОН ПОЗНЯК ПРЕЗИДЕНТ НА БЕЛАРУС
  В Беларус се случи трагедия на изборите през 1994 г. Основният опозиционен кандидат Александър Лукашенко беше убит при опит за убийство. И в резултат на това Вячеслав Кебич се отърва от опасен конкурент. Но целият електорат на Лукашенко, сметката е, че това е работа на премиера. И той го взе и гласува за Зенон Позняк!
  И в първия кръг Зенон Позняк спечели с голяма разлика. Кандидат на историческите науки, лидер на Беларуския народен фронт и дори лидер. Личността определено е харизматична. И се отличава с желязна воля твърдост.
  Зенон Позняк с първите си стъпки започва да затваря руските училища и да ограничава руския език. Тогава изборният закон беше променен и Беларуският народен фронт спечели мнозинство в парламента. Тогава Позняк проведе референдум. За интеграцията с Европа, за статута на беларуския език като единствен държавен език. И той отмени смъртното наказание и се огради от Русия. Зенон Позняк обяви: Беларус ще бъде в НАТО и в Европейския съюз.
  Идването на властта на Зенон Позняк оказа влияние върху Русия. Александър Лукашенко, както знаете, подкрепи Елцин на изборите през 1996 г., като по този начин му помогна да бъде избран за втори мандат. Зенон Позняк беше и срещу двамата.
  В резултат Елцин загуби изборите и Генадий Зюганов стана президент на Русия. Но политиката на Русия не се е променила много. Зюганов продължи реформите и беше обвинен от съучастниците си в опортюнизъм. И наистина стана сериозно.
  Но Зюганов успя да се задържи на власт. И той беше преизбран. Освен това той беше отменен ограничително за два мандата в Русия. А в Беларус Зенон Позняк вдигна ограничението за два мандата. През 1999 г. Беларус се присъедини към НАТО. Русия беше комунистическа на думи, но в действителност тя също следваше пътя на прозападна ориентация. Освен това Генадий Зюганов се оказа дори по-прозападен от Елцин.
  В Югославия не е имало война. Защото Русия не подкрепи Слободан Милошевич и той веднага направи отстъпки и не се стигна до военна операция. И оцеляха няколко хиляди живота, както и добри отношения с Русия и НАТО.
  В Чечения също не е имало война. Зюганов засили режима на Масхадов, който следваше все по-проруски курс. Вярно е, че талибаните заплашваха Афганистан. Но в Америка имаше терористична атака и войските на НАТО победиха талибаните. А през 2005 г. самата Русия се присъедини към НАТО. Генадий Зюганов стана близък приятел на Америка.
  Но времето минава... През 2008 г. избухна световната криза. В Русия започнаха вълненията на радикалната левица. Те обвиниха Зюганов и комунистическата партия в предателство и отклонение от идеалите на Ленин. Най-видният лидер на опозицията беше Сергей Удалцов. Но не успяха да свалят Зюганов. Самите комунисти станаха буржоазни и капиталисти. Те създаваха закони за себе си и държаха властта. Зенон Позняк също беше постоянен президент, но ревностно отдаден на Съединените щати. И затова, въпреки авторитаризма си, той доста подхождаше на Америка. И само радикалната левица иска да го свали.
  Русия следваше проамерикански курс... За разлика от Елцин и Путин, Зюганов беше послушен на Америка. Още повече, че именно фактът, че беше комунист, го направи по-проамерикански настроен. Тъй като му беше по-лесно да играе на патриотизъм.
  Европейският съюз скоро включи Русия в своя състав. И други страни от ОНД. И така, когато Зюганов беше избран през 2016 г. за още един мандат, след като управляваше двадесет години и беше избран за шести път, той беше нападнат. Например, скъпа моя, колко дълго можеш да седиш на трона? Вече е неприлично! Може би е време да си тръгваме. Но Зюганов не искаше да си тръгне. А изборите през 2020 г. вече се проведоха под епидемията от коронавирус. И в същото време в Русия и Беларус. И Зюганов, и Зенон Позняк бяха вече на седемдесет и шест години. Но те упорито се държаха на властта. И не искаха да си тръгват.
  В Беларус икономиката беше горе-долу нормална. Но коронавирусът изостри проблемите. И новата левица издигна знамето на революцията. И те обвиниха Зенон Позняк в масови изборни измами.
  В Русия също вълненията на левицата. А Зюганов вече е избран за седми мандат... Но и под маската на коронавируса и не съвсем честно. И тук народът се разбунтува. Но полицията все пак потуши бунтовете.
  Зенон Позняк каза, че може би неговият мандат ще е последен и той ще предаде поста си на по-младите. И това наистина двадесет и шест дъски е твърде много.
  Но трябва да се справим с коронавируса. И тогава отново ще има щастлив и весел живот.
  Зюганов каза още, че седмият му мандат ще е последен. Като цяло седемте термина носят щастие. И в Русия ще има комунизъм. И ще създадат ваксина и ще стане по-лесно за всички.
  И хората слушаха това... Всъщност изглежда е доста добре да се живее в Русия. Комунистите дадоха повече свобода, отколкото при Путин. Например алкохолът се продаваше през нощта. И бирата в сергиите, и рекламата й по телевизията беше забранена. И с тютюна беше по-мек. И дори започнаха да легализират марихуаната. И еднополовите бракове.
  Последният, между другото, лично Зюганов проби. Нещо повече, дори самият папа предложи да се позволи коронясването на подобни бракове, което като цяло предизвика сложна реакция. Но медиите могат да влияят на общественото мнение.
  На места проституцията вече е узаконена. Да, в Русия имаше все повече свобода. И комунистите станаха ревностни либерали. И със сигурност е чудеса в сито.
  Но като цяло е естествено. Генадий провеждаше по-прозападна политика от наследника на Елцин Путин. Включително и защото беше комунист.
  И това е логично.
  Комунистите също продължават политиката на приватизация, увеличават частната собственост в икономиката.
  Като цяло Зюганов провежда политика на приятелство с Китай. И отчасти успя.
  Но Съединените щати също бяха топли и приятелски настроени... Тръмп не дойде на власт. И там беше Хилари Клинтън. Тя беше избрана за втори мандат. В Съединените щати коронавирусът не се е развил толкова силно при жена президент, както при Доналд Тръмп.
  Като цяло Америка беше в безпрецедентен възход. Мнозина казаха: висшите сили покровителстват жените. И всъщност как късметът може да лиши слабия пол, или по-скоро нежния пол. И коронавирусът при жена президент пощади Съединените щати.
  Зенон Позняк извърши някои реформи в Беларус. Той приватизира собствеността, намалява данъците и развива частен бизнес. И той също възстанови полицията, и реабилитира всички фашистки слуги. Преди всичко Островски. И разбира се централният съвет, издигнат до знамето.
  Хитлер започва да се публикува и възхвалява. И събаря съветски паметници. Включително и Ленин. И вместо тях улиците започнаха да носят имената на полицаите. И разбира се беше готино.
  Отношенията с Украйна са най-топлите. В Минск улицата е кръстена на Степан Бандера. И още една улица на името на Джохар Дудаев. За белоруските националисти се снимаха филми. И руският език е ограничен. Но няма пълна забрана. Така че в Русия има прозападен режим и той е в Европейския съюз и НАТО.
  Европейският съюз се разшири и се превърна в Евро-Азиатски съюз. Животът в Беларус не беше лош в материално отношение. Имаше и много свобода. Много ми напомняше за Европа. Формално системата е многопартийна, но доминира Беларуският народен фронт.
  В Беларус също има комунистическа партия, но тя е формална и джобна опозиция.
  Отношенията с Русия са повече или по-малко поносими. И дори приятелство с поляците.
  Вместо рублата има талер, който е приблизително равен на еврото. Инфлацията е почти нула.
  Хората като цяло са повече или по-малко доволни от Позняк. Заплата над хиляда долара. Безработицата е ниска, цените на практика не се повишават. Среща се и руски език. Дори тук-там отваряха руски училища.
  Алкохолът е евтин и се продава денонощно във всеки щанд. Както и порнография налична. Има пълна свобода в интернет.
  И кой друг има нужда от Ленин? Вместо това бившите полицаи бяха на почит. И Зенон Позняк се гордее с това.
  Герб на Беларус Преследване, а знамето е бяло-червено-бяло. Като цяло е добре.
  Те построиха дузина атомни електроцентрали и продават ток на Европа. В същото време Беларус е изградил много пътища и автобани.
  Строят се и храмове, особено много католически. Да, католиците в Беларус са на голямо почит.
  Дори най-голямата католическа църква в света е построена в Минск. И Зенон Позняк много се гордееше с това. И църквата беше наистина много красива със златни куполи, според традицията на Православието. Папата и Московският патриарх проведоха няколко срещи и се обединиха в приятелство в Христос.
  Интересното е, че Саддам Хюсеин не беше свален, а падна под Америка, превръщайки се в неин послушен васал. И разбира се беше голяма изненада. Ясно беше кой е силен, той управлява.
  Китай донякъде забави своето развитие. И в него хората са притеснени, искат демократични промени.
  Светът, разбира се, все още има проблеми. Но някак по-лесно и спокойно. Зенон Позняк, който беше избран не за седми мандат, обеща да напусне в края му и да даде път на младите. Може би дори жена. И това беше прието положително от всички.
  И министърът на външните работи на Русия от четвърт век Владимир Жириновски. Който обича много, поне на думи Америка, човешките права и западните ценности.
  
  ПРЕКРАСНИЯТ СВЯТ НА ЦАР РУСИЯ
  Адмирал Макаров не загина... Пътят на линкора Петропавловск само леко се измести и легендарният флотоводец остана жив. И корабът не е повреден.
  Само на няколко метра корабът мина вляво и само такава дреболия веднага промени съдбата на империята и цялата планета Земя.
  Адмирал Макаров продължи интензивно да тренира руската ескадра и да използва иновативни техники. Стрелбището премина, повредените кораби бяха възстановени.
  Тук на адмирала беше предложен интересен капан. Тъй като ескадрилата на Того през цялото време минаваше по един и същи маршрут, би било възможно да се разпръснат мини по пътя си. В реалната история един разрушител разпръсна снопове мини и два бойни кораба потънаха. И тогава цяла дузина разрушители разпръснаха мини. И в резултат на това десетина японски кораби бяха взривени.
  Възникна паника и руската ескадра нападна самураите, които стреляха безразборно в паника. И в резултат на това тя потопи още дузина кораба. И самият адмирал Того беше заловен. Силата на Япония в морето беше подкопана. Но това не свърши дотук.
  Адмирал Макаров продължи да преследва самураите, докато не потопи всичките им кораби. И Япония беше беззащитна. Нейните войски в Корея са разбити и капитулират.
  Но самураите не искаха мир. И царската армия кацна в метрополията. И невероятно чудо. Куропаткин се оказа изобщо не посредствен, а способен командир. Побеждава японците и пленява Микадо. В резултат Русия завладя изцяло страната на изгряващото слънце. И тогава се проведе референдум и Япония стана руска провинция. И Николай II добави към заглавието си - японският микадо.
  Монголия, Манджурия, Корея станаха руски провинции. Кралската армия е нараснала значително.
  Русия избяга от рецесията, свързана с революцията. И икономиката му беше по-развита, а армията многобройна. Нямаше бунтове, нямаше глупава, безполезна Държавна дума. Царска Русия имаше свои танкове, макар и леки, но пъргави. И по-мощни оръдия, и още щикове, саби, картечници. Едно руско нововъведение се оказа добро оръжие: количка.
  Танковете преди войната успяха да влязат в серията и повлияха на хода на войната. Адмирал Макаров беше още жив и здрав. И той командва руския флот, който разбива германците в морето.
  Войната започва през 1914 г. и от самото начало върви успешно за царска Русия. Превъзхождащи числено, руски части с леки танкове "Луна"-2 смазаха германците. И продължи без прекъсване. Куропаткин победи Германия, Брусилов победи Австро-Унгария. И войната приключи до декември с превземането на Берлин.
  Турция, която също успя да влезе във войната, беше победена. И царска Русия уверено победи.
  Първата световна война беше победоносна и истински триумф. Царска Русия получи големи територии. Клайпеда, Галиция, Познан, област Краков. Както и чешкото, словашкото, унгарското кралство. Румъния разширява територията си, но става руски васал. Югославия също стана васална на Русия.
  Турция беше разделена и изчезна от политическата карта на света. Мала Азия, северът и центъра на Ирак, северната част на Сирия и Палестина станаха руски. Но главното се върна в Константинопол и проливите.
  Как се разширява имперската империя?
  Но това не е всичко. Русия и Великобритания също разделиха Саудитска Арабия. След това Иран - центърът и северът отиват към Русия. И след това Афганистан.
  И това доведе до разделение на териториите.
  Руската икономика при цар Николай II се развива бързо. И дори Голямата депресия от 1929 г. почти не докосна империята на Романови. И през 1932 г. Николай II, възползвайки се от факта, че Съединените щати са силно отслабени икономически, поиска връщането на Аляска. Америка отказа. И на 1 януари 1933 г. започва войната между Русия и САЩ.
  Канада застана на страната на Америка. Тихоокеанският флот беше командван от достоен ученик на адмирал Макаров Колчак. Който се покри със слава.
  Руските танкове бяха най-добрите в света, самолетите бяха най-силните. А флотът е най-съвършен. И плюс хеликоптери, които по това време бяха само в Русия.
  Всичко беше при царя. А Америка е откровено слаба. Тя има малко резервоари и те са остарели. Авиацията е слаба и остаряла. И само флотът е повече или по-малко многоброен. И войната мина от самото начало в една порта. Освен това в Русия построиха железопътна линия до самата Чукотка. И предлагането се е подобрило много.
  Силни наследници на Брусилов и Куропаткин бяха Деникин, Корнилов, Врангел, Краснов и Калейдин. Те се показаха като силни лидери.
  А руските танкове бяха несравними и толкова наводнени. Американците имаха малко танкове и дори те бяха остарели и слаби. Авиацията също е остаряла и слаба. И само флотът е доста многоброен. Но, разбира се, и качеството, и опитът, и обучението на персонала са по-ниски от съветските.
  Да, и Колчак е изключителен военноморски командир. И трябва да кажа, че е много готино.
  Хеликоптерите на Сикорски също са изключително мощни и разрушителни. И прави впечатление.
  САЩ не просъществува дълго. Малко повече от половин година. Руската армия е много силна и многобройна. Освен всичко друго, под контрола на царската империя вече е голяма част от Китай. И това даде много голям размер на армията. И тя надмина количеството и качеството.
  Съединените щати станаха провинция на Русия, подобно на Канада. И Руската империя стана много по-силна.
  И икономическият му потенциал стана огромен и първи в света. Тук е силата.
  Вярно е, че имаше и нацистка Германия. През 1937 г. Хитлер анексира Австрия. И империята му сключва съюз с Италия и Великобритания. Въпреки че имаше разногласия с Франция. Николай II бил склонен към германофилство. Но Хитлер беше дразнен на изток... Но самият фюрер се страхуваше от могъщия СССР. И той предложи да се разделят колониите на Франция, Белгия, Великобритания и Холандия. Мусолини също изрази готовност да бъде заедно с Русия. И в резултат на това се формира коалиция от централни държави.
  И така, на 1 септември 1939 г. Германия атакува Франция, Белгия и Холандия, а с тях и Великобритания. И царска Русия атакува колониите в Азия и по-нататък в Африка. Мусолини влезе във войната по-късно, след като изчака малко. Царска Русия напредва успешно, превземайки колониите на британците в Азия и Тихия океан, както и на французите. През първите два месеца са превзети Индия, Южен Иран и почти целият Индокитай, както и повечето владения на британците и французите в Близкия изток. Кралската армия навлезе в Египет.
  Германците на своя фронт окупираха по-голямата част от Белгия, част от Холандия, частично вклинена във Франция. Но не постигнаха голям успех. Германия все още не беше добре подготвена за война. Противникът превъзхожда войските и особено личния състав и артилерията. А съюзниците имаха още повече кадрови дивизии.
  Освен това прекрасният план, който в реалната история е осъществен през 1940 г., не е разработен. И германците напредват по старомоден начин и по-малко успешно.
  Месец по-късно руските войски превзеха всичко в Азия и Тихия океан и кацнаха в Австралия. На юг те превзеха Близкия изток. А също и Египет, нахлувайки в Етиопия, Судан, Либия и така нататък.
  Германците напредват, леко затънали в битки с французите. Вярно, те взеха Брюксел.
  Хитлер се обръща за помощ към цар Николай II. Той се съгласи. Но първо руснаците извършиха превземането на Африка. Тук основният проблем е терена, разтягането на комуникациите, липсата на пътища. И това пречеше повече от малките съюзнически войски.
  Руснаците завзеха цяла Африка за три месеца и най-накрая успяха да установят хегемония.
  И тогава още през март 1940 г. руско-германските войски започнаха офанзива срещу Париж. В рамките на месец и половина Франция беше нападната.
  И през август 1940 г. последва десант във Великобритания... Лондон падна, за две седмици Англия и Уелс бяха превзети.
  Войната завършва с окупацията на всички съюзнически колонии и доминиони и Великобритания. Разделянето на света отмина. Русия получи почти всички съюзнически колонии. Германия си възвърна загубеното през Първата световна война и границите на запад от 1914 г., както и Намибия. Италия получи Етиопия и Тунис. Белгия, Холандия и Люксембург бяха включени в Третия райх с известна автономия. Франция и Великобритания загубиха всичките си колонии и признаха руската защита над себе си. Така завърши войната.
  През януари 1941 г. Николай II, след като се възстановява в слава за повече от четиридесет и шест години, умира, оставайки в историята като най-великият руски монарх на всички времена и народи. Наследен е от сина му Петър Алексеевич, или Петър Четвърти, на деветгодишна възраст. При него, разбира се, е създадено регентство.
  Русия се превърна в световен хегемон, а нейната армия е неизброима. Още през 1943 г. първият руски космонавт излетя в космоса.
  И през 1949 г. руснаците отлетяха до Луната... Но това е само началото на космическия гонг. Всичко би било наред, но...
  Хитлер не може да устои и на 20 април 1953 г. атакува Русия, започвайки война. От негова страна говориха синът на Мусолини, както и Франко и Салазар. И те се преместиха в Царска Русия.
  Сега внукът на Николай II има възможност да се докаже и да спечели световна слава.
  Германците, разбира се, само в началото успяха да се вклинят. И тогава руските войски, привличайки допълнителни сили, предприеха контраатака. Имаше доста успешна офанзива и Италия. Мусолини-младши се разпадна бързо. В Африка италианците също бяха бързо победени. През първите два месеца царската армия побеждава Италия и превзема всички вражески колонии в Африка. И хвърлиха германците на Одер.
  След това отново настъплението и през август Берлин е превзет. И тогава офанзивата и в началото на ноември 1953 г. Третият райх е напълно окупиран. Хитлер успява да избяга в Аржентина. Но той беше преследван от руски войски. А през 1954 г. е завладяна цяла Латинска Америка. Хитлер е намерен през февруари 1955 г. Имаше съдебен процес... И на 20 април 1956 г. фюрерът беше обесен.
  Така приключи тази злощастна кариера на тиранин. Петър Четвърти решава да обедини и включи всички страни в Руската империя, обединявайки човечеството. И много хора го харесаха.
  И така през 1970 г. се оформя единна империя от унитарен тип. Една велика държава Русия.
  И има процес на развитие на Слънчевата система и космоса. И всичко става по-спокойно и предсказуемо.
  И сега, през 1975 г., руските космонавти вече са на Плутон. И всички планети на Слънчевата система са завладени.
  И след това полети в космоса и към звездите. И тези полети са много впечатляващи.
  През 2000 г. започва първата междузвездна експедиция. И десет години по-късно те отлетяха до първата планета Сириус.
  А през 2022 г. скоростта на светлината беше превишена за първи път на звезден кораб. И това е страхотно.
  До 2500 година човечеството е населило галактиката.
  До 3000 година хората са достигнали ръба на Вселената.
  До 4000 г. отделните реки на времето са били отворени и получили ключа към безсмъртието и възкресението на мъртвите.
  До 5000 година те са се научили да създават вселени и са подчинили всички основни закони на физиката.
  До 10 000 година хората възкресяват всички мъртви и напълно овладяват тайните на Вселената и стават почти всемогъщи, създавайки вселени. Сред възкръсналите е Адолф Хитлер. Пратен е в затвора за превъзпитание.
  До 20 000-та година хората-демиурги доминират в хипермегавселената. Те са свръхвсемогъщи и абсолютно щастливи. Всички хора не само са възкресени от мъртвите, но и никога не са умрели. Постигна абсолютно безсмъртие. Всички желания са изпълнени. И като цяло - всичко е толкова прекрасно, че възможностите за всички хора са почти неограничени!
  
  МЕЧТАТА НА ХИТЛЕР ОТНОВО ПРОМЕНЯ ИСТОРИЯТА НА ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ
  Американските войски бяха принудени да напуснат Хондурас в края на февруари и началото на март. Боевете се преместиха в южната част на Мексико. Известните четири момичета смениха танка с най-новата модификация на Е-50. Колата е наистина свръхмодерна, управлявана с джойстици, относително лека с 65 тона с двигател от 1550 конски сили.
  Предната броня е 250 мм, страничната е 170 мм, и то при значителен наклон. Но поради това момичетата в резервоара са малко тесни. Тук не е толкова удобно, колкото в "Тигъра" -2, така че колата е уплътнена и особено оформлението. Но сега танкът не може да бъде пробит от американски танкове, дори при стрелба отстрани от близко разстояние. Такава защита е в състояние да издържи изстрела на ИС-2.
  Момичетата са доволни и колата върви доста бързо. Герда, натискайки бутоните на джойстика, казва:
  - Това е машина! Наистина шедьовър!
  Шарлот отговаря:
  - Страните са много наклонени, а люкът е тесен, почти няма връх. Не можете да пробиете такава машина, но не е удобно!
  Герда ентусиазирано отбеляза:
  - Но ефективно! И напълно непроницаем!
  Магда отговори с усмивка:
  - Както виждаме, Бог покровителства Германия!
  Кристина се изкикоти и отговори:
  - Ние сами печелим победи! И това е същността на нашата стратегия!
  Герда отбеляза ентусиазирано:
  - Доскоро танкът "Лъв" ни изглеждаше границата на съвършенството. И сега колата е с двадесет и пет тона по-лека, превъзхожда "Лъва" както по въоръжение, така и по броня, и особено по характеристики на шофиране. Така че Америка не може да ни пречупи!
  Шарлот се засмя и каза:
  - Не го нарушавай! Ще ги разбием всички!
  Тук в полезрението на Магда се появи "Шерман". Момичето изпрати снаряд право в целта. Счупи колата.
  Все пак трябва да се признае, че американците в танкостроенето значително изостават. "Шерман" очевидно не се дърпа в битки, а "Pershing" е само малко по-добър. Освен това Pershings се появиха в поредицата едва в началото на четиридесет и петата година и по своите параметри са подобни на ранния модел Panther. Е-50 удря американци на разстояние повече от пет километра.
  Момичетата са много горди с такова превъзходство на оръжията си. И подсвиркват песни.
  Магда стреля отново, пробива, този път защитен Шърман, и чурулика:
  - Разпръсна топката и се втурна в галоп!
  Дори екраните "Шерман" не помогнаха. Немски танк се кара сам. Смазва пехотинци с гъсеници. Момичета подсвиркват песни на хармоника. Пръскане на кръв под ролките. Танкът се движи достатъчно бързо, а следите му са по-напреднали и проходими, като същевременно са сравнително леки.
  Момичетата си подсвиркват... Герда отбелязва:
  - Мексико е последната държава по пътя към САЩ. Вече сме взели толкова много различни столици. И толкова много завладени държави! Започнахме първото завоевание от Австрия и сега се местим в Мексико Сити! Нашата военна рота е славна рота!
  Кристина отговори логично:
  - На първо място, ние превъзхождаме опонентите си по организация. Малка държава е Германия. Германците са най-дисциплинираният и високо организиран народ в света. Плюс тоталитарен националсоциалистически режим. Което също ни добави сила и организация. - Момичето прокара бос крак по бордовата сплав броня на корпуса и продължи. - След това брилянтните таланти на нашите генерали и на първо място Хитлер. Счупихме опонентите си парче по парче. И тогава те получиха най-добрата технология в света. Така че сега ни предстои триумф! И Третият Райх разкрива крилата си над света!
  Шарлот рационално отбеляза:
  - Най-лоша беше зимата на четиридесет и втора. Бяхме победени в Африка и близо до Москва. Те напуснаха Тихвин и Ростов на Дон. И дори Харков беше заловен от Съветите. И САЩ влязоха във войната срещу нас. Тогава изглеждаше: че везните не се люлеха в наша полза и напред се очертава бездната. Но пролетта ни донесе нови победи. И оттогава всичко върви в наша полза!
  Магда стреля. Свали американски пистолет и изчурулика:
  - Но все пак без намесата на висши сили нашата армия не би могла да постигне такъв успех! Побеждавайки превъзходни врагове! Това е Божията ръка!
  
  Герда се засмя и отговори:
  - Съгласен съм, че Божието! Но не Бог: Авраам, Исак и Яков! И явно арийският, един и Всемогъщ Бог! Този, който създаде вселената и избра германците за свой народ!
  Шарлот кимна и потвърди:
  - Разбира се! Богът на Исак не е наш Бог! И ако евреите наистина бяха народ Божий, нямаше да спечелим! И ако е така, тогава твоята Библия Магда е лъжа! И е време да се откажете от християнството в полза на арийския монотеизъм!
  Думите на Шарлот прозвучаха като картечен огън.
  Кристина добави:
  - И изглежда като предателство, да си християнин. Все пак се оказва, че сте за пацифизма - удрят те по дясната буза, обръщат ти лявата!
  Герда намери за добре да добави:
  -А ти си мислиш, че спасението е от евреите! И това е общо взето - подобно на предателство!
  Магда плахо възрази:
  - Не мисля така! Моето мнение Бог е един! И не еврейски, и не арийски!
  - извика в отговор Шарлот.
  -Как не е арийски! Само арийски и не по-малко!
  Герда добави примирително:
  А също и технология! Откъде започнахме? През септември 1939 г. имаха само шест танкови дивизии. И почти всички резервоари са леки, по-малко от двадесет тона. Сега аз самият не знам колко дивизии имаме, но се возим на най-добрия танк в света. Нашето превозно средство е несравнимо по отношение на въоръжение, броня, шофиране и в същото време не е скандално по отношение на теглото.
  Спомням си изпитанията на първия "Тигър", тогава на рождения ден на Хитлер на 20 април 1042 г.
  Момичето спря и, като си пое дъх, продължи.
  - Тогава "Тигърът" вече беше най-добрият танк в света. Но неговото шофиране не може да се счита за задоволително. Но от друга страна, пистолетът даде добър бой, а бронята беше доста подходяща за този момент. И самият танк се завъртя добре, което компенсира ниската скорост на въртене на кулата!
  И през четиридесетата година ние бяхме по-ниски от Франция и Великобритания като танкове и техния брой. Но те спечелиха! През четиридесет и първата година СССР имаше по-добри танкове Т-34 и КВ от нашите и няколко пъти повече превозни средства! Но все пак спечелихме! А моралът е техника и разум! И духът има значение!
  Кристина отбеляза, търкайки голата си пета по педала:
  - Ако спечелихме с най-лошите танкове, тогава ще спечелим сега! Разбира се, в началото бяхме по-малко от враговете. Сега събрахме орда! Какво може да ни попречи да спечелим?
  Герда отговори с усмивка:
  - Мисля, че основните трудности са зад гърба ни! Вече имаме дори номера
  Наднормено тегло. Не мисля, че компанията срещу САЩ ще срещне проблеми.
  Шарлот логично отбеляза:
  - Не вярвам, че Америка има нещо против нас! Нейният Sherman е просто пушечно месо, а нейният Pershing е малко по-добър. Докато срещу нашия танк, те нямат оръдия!
  Герда намери за добре да добави:
  - А в реактивните самолети няма с какво да покриват нашите соколи. Още повече, че имаме толкова много роби, а ние не отстъпваме по брой на янките!
  Кристина се съгласи с това:
  - Имаме техника - цяла Европа и част от СССР. А работниците - половината свят! Преведохме заводите си на трисменен режим на работа и строим нови заводи! Американците няма да могат да ни дадат асиметричен отговор, поради броя. Те нямат толкова много ръце!
  Шарлот се изкикоти и премести коляното си на стола, изръмжа:
  Няма да са симетрични! - Момичето стреля по "Гранта" и добави. - И ако започне да се произвежда оборудване, то само за събиране на бойни резултати от нас!
  Магда плахо отбеляза:
  - Но когато животът... Тоест животът учи, че не е необходимо да се отпускаш в решаващ момент!
  Герда се съгласи с това и завъртя лоста с голи пръсти, промърмори:
  "И оставаме бдителни до края!"
  Шарлот дръпна релефния си корем и напомни:
  - Изминахме дълъг път... От скромния Т-1 до гигантския Е-200. И това, разбира се, са важни етапи от една героична кампания! По същия начин нашият резервоар никога няма да отиде в метал!
  Накрая момичетата се натъкнаха на дузина американски танкове. Осем Shermans, два Гранта и два Pershings. Последната кола имаше по-нисък силует и не се забелязва толкова. Влизането във висок резервоар е по-лесно. Момичетата се редуваха да стрелят. Всички те са остри и имат голяма отзивчивост. Закалени и обучени. Преминал значителна част от Втората световна война и посети различни страни по света. Те са наистина първокласни момичета.
  И Шърмани първи избухнаха. А разстоянието е повече от пет километра. Американците все още не могат да си вземат колата.
  Стреляйки, Герда отбеляза:
  - Имаме най-добрата пушка! Той пробива всичко от разстояние на истинска битка и доста голям запас от снаряди. Тук 128 мм ще са по-лоши.
  Магда се съгласи с това. След като стреля и разбива Sherman, момичето каза:
  - Запасът от снаряди за този калибър е по-нисък. Но по принцип 88-мм оръжията не са лоши по принцип!
  Шарлот изстреля и се намеси:
  - Гледам за какво!
  Герда излая грубо:
  - И този "Шерман" и "Пантера" ще вземат. Мисля, че 75 мм оръдие с дълъг ствол можеше да ги изтъни!
  Кристина стреля с бос крак и изръмжа:
  - Да, и предлагането на снаряди ще бъде по-високо!
  Магда също стреля, натискайки джойстика с голи пръсти. Последното магаре "Шерман". Следващият удар беше прехвърлен на Грандовете. Този танк вече е толкова остарял и дори по-лошо брониран от Шърман. Първоначално обаче Америка имаше много по-лоши танкове от Германия. През четиридесетата година САЩ имаха само 502 танка и дори тогава много от тях бяха остарели. Но още през четиридесет и първата година американците произведоха повече от три хиляди танка. И тогава имаше Шърман. Какво може да се каже за тази кола? По отношение на челната броня той дори леко надмина Т-34-76 и беше малко по-нисък в разрушителната сила на пистолета. Да, и при шофиране. Но от друга страна, оптиката и видимостта са много по-добри от съветските.
  Тогава Шерман М 4 се появи още през четиридесет и четвъртата година.Танкът е сравним по броня и въоръжение с Т-34-85 и донякъде отстъпва на обикновената Пантера и доста значително на Пантера-2. Още по-късно се появи светулката "Шерман" с по-дългоцевно 17-фунтово оръдие. Този танк превъзхождаше съветския Т-34-85 по въоръжение, но не беше много масивен.
  Имаше и екранираща модификация на Sherman с по-лоши характеристики на шофиране, по-тежка, но с броня от 152 мм. Но и не от най-масовите. Засега германците са попадали само на стандартни М4.
  Но сега "Грандовете" са готови, а сега и сравнително новият танк Pershing.
  Герда предложи:
  - Нека се приближим малко. Това чудовище може да има по-дебела броня!
  Шарлот направи презрително гримаса.
  - Не се безпокой! Той има само 102 милиметра. Колата тежи четиридесет и два тона, но остави Шърман силен!
  Герда се изкикоти и предложи:
  - Тогава да стреляме!
  Магда протегна изрязания си бос крак. Колко различни остри, остри камъни, горещ пясък на пустини, тръни на джунглата, снегове на Русия са познавали нейните голи, еластични, изящни подметки. Тя натисна дълги гладки пръсти със седефени нокти върху бутона на джойстика.
  И изстреля бронебойен снаряд с уранова сърцевина. И тя изчурулика с усмивка:
  - Нека бъде светлина за вас!
  105 мм оръдието има огромен разрушителен ефект. И "Pershing" загуби половината от кулата.
  Герда разтърси високите си, стегнати гърди и отбеляза:
  - Уви, "Тигърът" не можеше да направи това! Липсваше му ударна сила! Но все пак е по-добре от Sherman.
  Магда отбеляза скептично:
  - Гледайки какво. Ако на "Светулката" са окачени екрани, тогава той няма да бъде по-лош от "Тигъра", дори по-добре защитен в челото!
  Герда ядосано поклати глава. Прострелян в танка. И завършвайки последния "Pershing" добави:
  - Нашият "Тигър" все пак е по-скъп, цялата тази западна екзотика, и руските извращения. Вярвам в нашата победа, дори и с танкове Т-4, така да бъде!
  Дванадесет коли, момичетата щракаха като семки. Те дори не бяха стреляни. Болезнено голямо разстояние за американските оръжия.
  Момичетата отиват и се смеят. Браво за тях.
  Шарлот започва отново познатото хърди-гурди:
  - Не, Магда! Трябва да се откажете от християнството веднъж завинаги. В противен случай ще бъдете потенциален предател!
  Златокосото момиче отвърна:
  - Не! Предан съм на Третия Райх, но няма да се отрека и от Исус Христос!
  Герда удари красивия си мускулест крак по бронята с босата си подметка и отбеляза:
  "Но Христос не трябва да се отрича!" Само трябва да признаем, че той е бил германец по плът, а не евреин и всичко ще бъде наред!
  Магда отговори с усмивка:
  - Немски... Но какво да кажем за свидетелството на Библията?
  Герда каза грубо:
  - Тогава ти Библията! Ако има основно кафене!
  Магда поклати глава.
  - Mein Kaf не е Божествено откровение. И дело на един човек, дори изключителен! Вярвам в това, което идва от Бог!
  Тогава всички воини извикаха в хор:
  - Нашият Бог е Адолф Хитлер!
  Магда смело отговори:
  - Но не Хитлер завладя и създаде Вселената!
  Герда ядосано потупа с кръглата си пета по бронята и каза:
  - И това вече не се обсъжда от нас! Кой е създал Вселената, времето ще покаже!
  Шарлот предложи:
  - Нека момичетата по-добре да си зададем въпроса - какво ще правим след войната?
  Кристина се ухили и предложи:
  -Хайде на работа! Това е най-доброто, което можем да направим!
  Герда кимна в съгласие със снежнобялата си глава:
  - Разбира се, в бизнеса! Или може би ще играем във филми?
  Магда се усмихна и предложи:
  - И какво? Това е добро продължение на кариерата! В крайна сметка филмите са страхотни!
  Герда се ухили, прокара ръка по релефната си преса и отбеляза:
  - А ти кого би изиграл? Ангел какво?
  Магда с мършав поглед каза:
  - Защо не? Защото имам правилния вид. Бих разказал за Исус Христос на всички вярващи! Това би било спасение!
  Герда поклати отрицателно глава и обясни:
  - В новата арийска религия няма такова нещо като спасение. Всъщност същността на заповедта към арийците е да служи на Райха. А останалото - подчинявайте се на арийците! Така че ние не се спасяваме, а управляваме!
  Кристина е момиче с мед, но с примес на жълта коса, потвърди:
  - Да, ние владеем и побеждаваме! В този свят ние сме в войските на Третия райх. Така ще имаме собствена армия. И ще завладеем други вселени. Всичко на този свят е относително... Мисля, че ще има и война, и пиршества, и имения! Комбинации от наслада от света и вълнуваща игра на война!
  Шарлот е момиче с медночервена коса, кимна в знак на съгласие.
  - Разбира се! Защото един наистина спокоен живот е скучен ... Толкова сме свикнали да се бием, че стана хляб за нас!
  Герда поправи партньора си:
  - По-скоро дори въздух! Или вода, смесена със сладко вино!
  Магда каза тъжно:
  - Жалко... Понякога ме обзема вълна от съжаление. В крайна сметка да убиваш други е лошо. Ние причиняваме болка и страдание! Какво, деца без баща!
  Герда поклати глава и отбеляза:
  Всички сме изложени на риск! Но бъдете утешени! Човекът все още е смъртен! И ако се замислите, наистина ли са значими тридесет или четиридесет години по скалата на вечността? И вечен живот!
  Магда отговори с въздишка:
  - Е, ако погледнете философски, значи е така... Но наистина това не улеснява малките деца!
  Шарлот метна медночервената си коса и изсъска:
  - Представете си, че са подчовеци! Само животни и ще се почувствате по-добре!
  Магда, отърсвайки сълза от миглите си, отговори:
  - Но все пак и животните е жалко! О... в какъв свят живеем! Всичко е просто безмилостно! И смъртта правила!
  Шарлот говореше насилствено, композирайки:
  Нека реките от кръв
  течащ по земята,
  Нека стенат от болка -
  Пожари навсякъде!
  И нека злото умре
  Яростна топка управлява,
  Всички умирате
  Сатана ви призова за сметка!
  Нека вихрушката погълне
  Потокът от човешки тела...
  Планетата страда
  Хаос царува!
  Герда прекъсна партньора си, закривайки алената си уста с бос крак. Русокосият терминатор възкликна:
  - Е, защо толкова песимистично! Тук войната ще свърши и планетата ще цъфти като градина. Мисля, че са останали няколко. Америка е още шест месеца, добре, най-голямата година. Тогава ще добавим Русия и ще остане само Япония. Но това е краткотрайно за нас. Най-много след три години всички войни ще спрат... И хората никога повече няма да се избиват!
  Кристина уточни:
  - Във всеки случай във войната... Мисля, че ще дойде времето, и то много скоро, когато в света ще остане само една империя. И тогава във всеки случай няма да има войни. И мисля, че благодарение на развитието на селското стопанство и идеалната германска организация гладът също ще изчезне след няколко години. Тогава ще бъдат построени жилища за всички. - с ентусиазъм говореше момичето с медножълта коса и мускулеста, стройна и с идеални пропорции фигура. "Тогава медицината ще се развие и болестите ще бъдат изкоренени. Ще полетим в космоса, ще се установим в различни светове. Да победим старостта. Всички хора ще бъдат млади и красиви, като приказни елфи. Или може би ни очакват нови войни в космоса. Такава звездна с триръки извънземни. И ние смело ще се борим за идеите на фашизма в цялата Вселена!
  Шарлот с лъчезарна усмивка на устните си изпя:
  - Ще се борим за светло утре... Да се целунем!
  Магда вече заяви по-оптимистично:
  - Но така е по-добре! Не вечни войни, а мирно творение!
  В този момент колата прегази мина. Резервоарът се разклати. Ролката се спука и колата забави малко. Герда повика ремонтен екип по радиото. Повредата не лиши резервоара от шофиране, но донякъде намали скоростта му. Следователно ролката трябва да се смени бързо. Тук разположението на окачването е различно - по-удобно за ремонт от шахматния ред, характерен за "Тигрите" и "Пантерите".
  Освен това момичетата с удоволствие се стопляха в джунглата. Защо не плувате в реката. Резервоарът, разбира се, мястото е горещо, дори климатикът не може да се справи. Все още има юг от Мексико - тропиците, а през март е доста горещо. Но като цяло времето е райско.
  Реката беше наблизо и момичетата се гмурнаха в нея. Не е нужно да се притеснявате за крокодилите. Тук се води война и всички живи същества са избягали от дълго време. Водата е топла и приятна за плуване. Момичетата плуваха и, любувайки се на бреговете на джунглата, Герда забеляза:
  -Все пак нашият свят не е лишен от чар! Сигурно би било добре да станеш безсмъртен като планинар и всички да живеем заедно с човечеството, да наблюдаваме развитието му. И полети през космоса!
  Кристина кимна, като каза сериозно:
  - Рай без грях, изключително скучен... Не е богатство в казиното за загуба, но още по-добре да спечелиш, а не да ловуваш. Да, войната е пристрастяваща...
  Шарлот предложи:
  - Мисля, че скоро ще измислят игри, които могат да се изобразяват на екрана - такива са военните!
  Магда отбеляза с усмивка:
  - Трябва да унищожиш всичко!
  Кристина го взе и запя:
  - Унищожението е страст... Независимо каква сила!
  Герда, хриптяща и пръхтяща, пееше:
  - Искам да видя празнота пред себе си! В него ще построя моя замък, моята мечта!
  Шарлот се изкикоти и предложи:
  - Не, със сигурност е страхотно да се биеш! Но още по-добре е да спечелиш!
  Кристина извика с пълна сила:
  - Самата дясна ръка на небето помага на Германия. Нашата арийска вяра, нашият уникален монотеизъм! И това, което не ни убива, ни прави по-силни!
  Герда плисна вода и отговори:
  - Да, станахме по-силни! Жалко, че току що се натъкнахме на противотанкова мина.
  Кристина каза замислено:
  - А как да защитим гъсениците?
  Герда сви мускулестите си рамене.
  - Не знам...
  Шарлот рационално отбеляза:
  - Защитени са и от снаряди с щитове, и от мини... Освен ако не са от по-дебели, за да не се пръснат!
  Герда поклати глава.
  - Тогава шофирането ще спадне поради увеличаването на теглото. Това ще накара танка да лети!
  Магда потвърди:
  - Това е! Така че резервоарът да се рее във въздуха и да не пада! И развива скорост от петстотин мили в час!
  Шарлот, пръскайки се, съобщи информацията:
  - Чух, че нашият флот има специални кораби, които летят малко, без да докосват водата! И те развиват скоростта на винтов боец и могат да носят войски, както и да спечелят надмощие в морето! Такава авиация в морето ще ни направи непобедими!
  Герда поправи партньора си:
  - И ние вече сме непобедими! Това ще ни направи - супер непобедими!
  Шарлот се обърна по гръб, ритна босите си, изрязани крака във въздуха и изгука:
  - Когато сме единни, ние сме непобедими! Ние сме арийски момичета, убийци в сърцата си!
  И красавицата се гмурна по-дълбоко във водата. Отиде малко по-дълбоко. Тя плесна приятелите си по босите пети и се появи. Тя пусна чешма с вода, гукайки:
  - Каква добра пролет в тропиците! Водата е като задушено мляко!
  Герда изпя шеговито:
  - Африка е ужасна да, да, да.... Африка е опасна, да, да, да! Не ходете момичета в Африка на разходка!
  Красавиците се засмяха. Пързалката вече е сменена - ремонтните екипи са в най-добрата си форма. И момичетата от всички краища скочиха в резервоара. Силуетът на E-50 е доста нисък и самата кола не се забелязва много. Жените воини включиха газотурбинния двигател и набраха скорост за няколко секунди.
  Шарлот, опитен танкист, отбеляза:
  - Все пак газотурбинният двигател е много по-добър от дизеловия. Той е едновременно по-компактен и ускорява резервоара по-бързо. Нашата кола има невероятна маневреност!
  Герда изпя шеговито:
  - Той беше небрежен и наивен, момичетата имаха гол млад вид... Всичко наоколо изглеждаше чудесно - преди триста години!
  Кристина ентусиазирано отбеляза:
  - Не! Нашият командир поразява с чувство за хумор... Макар че наистина изглежда, че са минали векове от началото на войната... - Момичето прокара ръка по високите си еластични гърди и продължи. - В същото време понякога се улавяш, че се чувстваш сякаш е било вчера! О, все пак животът на хората е кратък и някак си минава незабелязано!
  Герда отбеляза яростно:
  Но ние не сме стари, нали? Пълни сме със сила и енергия! И нашият път от победата до
  Победа!
  Магда подреди кулата на картечницата, събори американската клетка и изгука:
  - Да, вярвам в нашата победа... Особено сега, когато имаме всички козове. Но нека не поставяме каруцата пред коня!
  Герда си спомни с въздишка:
  - Алберт... Липсва ми това момче... Странно е да се влюбиш в нахалник, дори и да е висок, в телосложението на Аполон!
  Шарлот логично отбеляза:
  И аз харесвах Алберт. Има някаква особена красота. И като цяло тийнейджърите, когато физиономията им все още не е покрита с брада, а чертите на лицето не са завършили своето формиране, се отличават със своя специален чар. И най-важното, те още не са толкова меркантилни, обичат теб, а не парите ти!
  Кристина рационално отбеляза:
  - И четиримата сме толкова красиви, че мъжете обичат преди всичко телата си. А колко имаме вече е нашият доход!
  Герда логично каза:
  - Да си жена е по-лесно! Обадете се на кучето и то ще скочи в леглото. Поне докато си млад. Никога няма да останеш без мъж. Лесно е да ги привлечеш. Но мъжът, за да сложи жена в леглото, трябва да опита ....
  Шарлот отговори саркастично:
  - Не ти все пак... Ние не сме много придирчиви!
  Герда поклати светлата си глава отрицателно.
  - Със сигурност не по този начин! Обичам млади, красиви, къдрави мъже. И не лягам с никого. По правило избирам атлетично изградени. Някои с корем, дори генерал не ме привлича. И ние можем да избираме!
  Шарлот се закикоти и отбеляза:
  - Ето една проститутка на панела, не е нужно да избирате. И коремни ще служат, и плешиви, и стари ... Това, разбира се, е минус на нейната професия!
  Герда отговори сериозно:
  - Можеш да отидеш в войнишки публичен дом... Тогава всичките ти клиенти ще бъдат млади и стройни. И разнообразие и повече или по-малко привлекателно ... Например, аз никога не отказвам на красив мъж!
  Кристина се изкикоти и изгука:
  - Да... Разнообразието се включва! Сексът изисква различни ястия и подправки. Ние сме млади жени и обичаме младите... Искаме спортни партньори с мускулесто тяло. И някой трябва да се справи с не толкова красиви мъже. Можете само да съчувствате на тези жени!
  Шарлот запя с мъка:
  - Красотата превръща човека в роб... И след смъртта, вярвай, че няма да намеря покой, ще дам душата си на дявола за една нощ с теб!
  Магда стреля по американското самоходно оръдие "Вещица" и изчурулика:
  - Грехота е, какъв секс ни е извън брака... По-добре да оставим похотливите мисли!
  Шарлот отговори ядосано:
  - И стенехте от оргазми не по-лоши от нас... Значи не бива да отглеждате лицемерна медицинска сестра.
  Герда разтърси високите си, стегнати гърди и отбеляза:
  - Уви, "Тигърът" не можеше да направи това! Липсваше му ударна сила! Но все пак е по-добре от Sherman.
  Магда отбеляза скептично:
  - Гледайки какво. Ако на "Светулката" са окачени екрани, тогава той няма да бъде по-лош от "Тигъра", дори по-добре защитен в челото!
  Герда ядосано поклати глава. Прострелян в танка. И завършвайки последния "Pershing" добави:
  - Нашият "Тигър" все пак е по-скъп, цялата тази западна екзотика, и руските извращения. Вярвам в нашата победа, дори и с танкове Т-4, така да бъде!
  Дванадесет коли, момичетата щракаха като семки. Те дори не бяха стреляни. Болезнено голямо разстояние за американските оръжия.
  Момичетата отиват и се смеят. Браво за тях.
  Шарлот започва отново познатото хърди-гурди:
  - Не, Магда! Трябва да се откажете от християнството веднъж завинаги. В противен случай ще бъдете потенциален предател!
  Златокосото момиче отвърна:
  - Не! Предан съм на Третия Райх, но няма да се отрека и от Исус Христос!
  Герда удари красивия си мускулест крак по бронята с босата си подметка и отбеляза:
  "Но Христос не трябва да се отрича!" Само трябва да признаем, че той е бил германец по плът, а не евреин и всичко ще бъде наред!
  Магда отговори с усмивка:
  - Немски... Но какво да кажем за свидетелството на Библията?
  Герда каза грубо:
  - Тогава ти Библията! Ако има основно кафене!
  Магда поклати глава.
  - Mein Kaf не е Божествено откровение. И дело на един човек, дори изключителен! Вярвам в това, което идва от Бог!
  Тогава всички воини извикаха в хор:
  - Нашият Бог е Адолф Хитлер!
  Магда смело отговори:
  - Но не Хитлер завладя и създаде Вселената!
  Герда ядосано потупа с кръглата си пета по бронята и каза:
  - И това вече не се обсъжда от нас! Кой е създал Вселената, времето ще покаже!
  Шарлот предложи:
  - Нека момичетата по-добре да си зададем въпроса - какво ще правим след войната?
  Кристина се ухили и предложи:
  -Хайде на работа! Това е най-доброто, което можем да направим!
  Герда кимна в съгласие със снежнобялата си глава:
  - Разбира се, в бизнеса! Или може би ще играем във филми?
  Магда се усмихна и предложи:
  - И какво? Това е добро продължение на кариерата! В крайна сметка филмите са страхотни!
  Герда се ухили, прокара ръка по релефната си преса и отбеляза:
  - А ти кого би изиграл? Ангел какво?
  Магда с мършав поглед каза:
  - Защо не? Защото имам правилния вид. Бих разказал за Исус Христос на всички вярващи! Това би било спасение!
  Герда поклати отрицателно глава и обясни:
  - В новата арийска религия няма такова нещо като спасение. Всъщност същността на заповедта към арийците е да служи на Райха. А останалото - подчинявайте се на арийците! Така че ние не се спасяваме, а управляваме!
  Кристина е момиче с мед, но с примес на жълта коса, потвърди:
  - Да, ние владеем и побеждаваме! В този свят ние сме в войските на Третия райх. Така ще имаме собствена армия. И ще завладеем други вселени. Всичко на този свят е относително... Мисля, че ще има и война, и пиршества, и имения! Комбинации от наслада от света и вълнуваща игра на война!
  Шарлот е момиче с медночервена коса, кимна в знак на съгласие.
  - Разбира се! Защото един наистина спокоен живот е скучен ... Толкова сме свикнали да се бием, че стана хляб за нас!
  Герда поправи партньора си:
  - По-скоро дори въздух! Или вода, смесена със сладко вино!
  Магда каза тъжно:
  - Жалко... Понякога ме обзема вълна от съжаление. В крайна сметка да убиваш други е лошо. Ние причиняваме болка и страдание! Какво, деца без баща!
  Герда поклати глава и отбеляза:
  Всички сме изложени на риск! Но бъдете утешени! Човекът все още е смъртен! И ако се замислите, наистина ли са значими тридесет или четиридесет години по скалата на вечността? И вечен живот!
  Магда отговори с въздишка:
  - Е, ако погледнете философски, значи е така... Но наистина това не улеснява малките деца!
  Шарлот метна медночервената си коса и изсъска:
  - Представете си, че са подчовеци! Само животни и ще се почувствате по-добре!
  Магда, отърсвайки сълза от миглите си, отговори:
  - Но все пак и животните е жалко! О... в какъв свят живеем! Всичко е просто безмилостно! И смъртта правила!
  Шарлот говореше насилствено, композирайки:
  Нека реките от кръв
  течащ по земята,
  Нека стенат от болка -
  Пожари навсякъде!
  И нека злото умре
  Яростна топка управлява,
  Всички умирате
  Сатана ви призова за сметка!
  Нека вихрушката погълне
  Потокът от човешки тела...
  Планетата страда
  Хаос царува!
  Герда прекъсна партньора си, закривайки алената си уста с бос крак. Русокосият терминатор възкликна:
  - Е, защо толкова песимистично! Тук войната ще свърши и планетата ще цъфти като градина. Мисля, че са останали няколко. Америка, това са още шест месеца, добре, най-голямата година. Тогава ще добавим Русия и ще остане само Япония. Но това е краткотрайно за нас. Най-много след три години всички войни ще спрат... И хората никога повече няма да се избиват!
  Кристина уточни:
  - Във всеки случай във войната... Мисля, че ще дойде времето, и то много скоро, когато в света ще остане само една империя. И тогава във всеки случай няма да има войни. И мисля, че благодарение на развитието на селското стопанство и идеалната германска организация гладът също ще изчезне след няколко години. Тогава ще бъдат построени жилища за всички. - с ентусиазъм говореше момичето с медножълта коса и мускулеста, стройна и с идеални пропорции фигура. "Тогава медицината ще се развие и болестите ще бъдат изкоренени. Ще полетим в космоса, ще се установим в различни светове. Да победим старостта. Всички хора ще бъдат млади и красиви, като приказни елфи. Или може би ни очакват нови войни в космоса. Такава звездна с триръки извънземни. И ние смело ще се борим за идеите на фашизма в цялата Вселена!
  Шарлот с лъчезарна усмивка на устните си изпя:
  - Ще се борим за светло утре... Да се целунем!
  Магда вече заяви по-оптимистично:
  - Но така е по-добре! Не вечни войни, а мирно творение!
  В този момент колата прегази мина. Резервоарът се разклати. Ролката се спука и колата забави малко. Герда повика ремонтен екип по радиото. Повредата не лиши резервоара от шофиране, но донякъде намали скоростта му. Следователно ролката трябва да се смени бързо. Тук разположението на окачването е различно - по-удобно за ремонт от шахматния ред, характерен за "Тигрите" и "Пантерите".
  Освен това момичетата с удоволствие се стопляха в джунглата. Защо не плувате в реката. Резервоарът, разбира се, мястото е горещо, дори климатикът не може да се справи. Все още има юг от Мексико - тропиците, а през март е доста горещо. Но като цяло времето е райско.
  Реката беше наблизо и момичетата се гмурнаха в нея. Не е нужно да се притеснявате за крокодилите. Тук се води война и всички живи същества са избягали от дълго време. Водата е топла и приятна за плуване. Момичетата плуваха и, любувайки се на бреговете на джунглата, Герда забеляза:
  -Все пак нашият свят не е лишен от чар! Сигурно би било добре да станеш безсмъртен като планинар и всички да живеем заедно с човечеството, да наблюдаваме развитието му. И полети през космоса!
  Кристина кимна, като каза сериозно:
  - Рай без грях, изключително скучен... Не е богатство в казиното за загуба, но още по-добре да спечелиш, а не да ловуваш. Да, войната е пристрастяваща...
  Шарлот предложи:
  - Мисля, че скоро ще измислят игри, които могат да се изобразяват на екрана - такива са военните!
  Магда отбеляза с усмивка:
  - Трябва да унищожиш всичко!
  Кристина го взе и запя:
  - Унищожението е страст... Независимо каква сила!
  Герда, хриптяща и пръхтяща, пееше:
  - Искам да видя празнота пред себе си! В него ще построя моя замък, моята мечта!
  Шарлот се изкикоти и предложи:
  - Не, със сигурност е страхотно да се биеш! Но още по-добре е да спечелиш!
  Кристина извика с пълна сила:
  - Самата дясна ръка на небето помага на Германия. Нашата арийска вяра, нашият уникален монотеизъм! И това, което не ни убива, ни прави по-силни!
  Герда плисна вода и отговори:
  - Да, станахме по-силни! Жалко, че току що се натъкнахме на противотанкова мина.
  Кристина каза замислено:
  - А как да защитим гъсениците?
  Герда сви мускулестите си рамене.
  - Не знам...
  Шарлот рационално отбеляза:
  - Защитени са и от снаряди с щитове, и от мини... Освен ако не са от по-дебели, за да не се пръснат!
  Герда поклати глава.
  - Тогава шофирането ще спадне поради увеличаването на теглото. Това ще накара танка да лети!
  Магда потвърди:
  - Това е! Така че резервоарът да се рее във въздуха и да не пада! И развива скорост от петстотин мили в час!
  Шарлот, пръскайки се, съобщи информацията:
  - Чух, че нашият флот има специални кораби, които летят малко, без да докосват водата! И те развиват скоростта на винтов боец и могат да носят войски, както и да спечелят надмощие в морето! Такава авиация в морето ще ни направи непобедими!
  Герда поправи партньора си:
  - И ние вече сме непобедими! Това ще ни направи - супер непобедими!
  Шарлот се обърна по гръб, ритна босите си, изрязани крака във въздуха и изгука:
  - Когато сме единни, ние сме непобедими! Ние сме арийски момичета, убийци в сърцата си!
  И красавицата се гмурна по-дълбоко във водата. Отиде малко по-дълбоко. Тя плесна приятелите си по босите пети и се появи. Тя пусна чешма с вода, гукайки:
  - Каква добра пролет в тропиците! Водата е като задушено мляко!
  Герда изпя шеговито:
  - Африка е ужасна да, да, да.... Африка е опасна, да, да, да! Не ходете момичета в Африка на разходка!
  Красавиците се засмяха. Пързалката вече е сменена - ремонтните екипи са в най-добрата си форма. И момичетата от всички краища скочиха в резервоара. Силуетът на E-50 е доста нисък и самата кола не се забелязва много. Жените воини включиха газотурбинния двигател и набраха скорост за няколко секунди.
  Шарлот, опитен танкист, отбеляза:
  - Все пак газотурбинният двигател е много по-добър от дизеловия. Той е едновременно по-компактен и ускорява резервоара по-бързо. Нашата кола има невероятна маневреност!
  Герда изпя шеговито:
  - Той беше небрежен и наивен, момичетата имаха гол млад вид... Всичко наоколо изглеждаше чудесно - преди триста години!
  Кристина ентусиазирано отбеляза:
  - Не! Нашият командир поразява с чувство за хумор... Макар че наистина изглежда, че са минали векове от началото на войната... - Момичето прокара ръка по високите си еластични гърди и продължи. - В същото време понякога се улавяш, че се чувстваш сякаш е било вчера! О, все пак животът на хората е кратък и някак си минава незабелязано!
  Герда отбеляза яростно:
  Но ние не сме стари, нали? Пълни сме със сила и енергия! И нашият път от победата до
  Победа!
  Магда подреди кулата на картечницата, събори американската клетка и изгука:
  - Да, вярвам в нашата победа... Особено сега, когато имаме всички козове. Но нека не поставяме каруцата пред коня!
  Герда си спомни с въздишка:
  - Алберт... Липсва ми това момче... Странно е да се влюбиш в нахалник, дори и да е висок, в телосложението на Аполон!
  Шарлот логично отбеляза:
  И аз харесвах Алберт. Има някаква особена красота. И като цяло тийнейджърите, когато физиономията им все още не е покрита с брада, а чертите на лицето не са завършили своето формиране, се отличават със своя специален чар. И най-важното, те още не са толкова меркантилни, обичат теб, а не парите ти!
  Кристина рационално отбеляза:
  - И четиримата сме толкова красиви, че мъжете обичат преди всичко телата си. А колко имаме вече е нашият доход!
  Герда логично каза:
  - Да си жена е по-лесно! Обадете се на кучето и то ще скочи в леглото. Поне докато си млад. Никога няма да останеш без мъж. Лесно е да ги привлечеш. Но мъжът, за да сложи жена в леглото, трябва да опита ....
  Шарлот отговори саркастично:
  - Не ти все пак... Ние не сме много придирчиви!
  Герда поклати светлата си глава отрицателно.
  - Със сигурност не по този начин! Обичам млади, красиви, къдрави мъже. И не лягам с никого. По правило избирам атлетично изградени. Някои с корем, дори генерал не ме привлича. И ние можем да избираме!
  Шарлот се закикоти и отбеляза:
  - Ето една проститутка на панела, не е нужно да избирате. И коремни ще служат, и плешиви, и стари ... Това, разбира се, е минус на нейната професия!
  Герда отговори сериозно:
  - Можеш да отидеш в войнишки публичен дом... Тогава всичките ти клиенти ще бъдат млади и стройни. И разнообразие и повече или по-малко привлекателно ... Например, аз никога не отказвам на красив мъж!
  Кристина се изкикоти и изгука:
  - Да... Разнообразието се включва! Сексът изисква различни ястия и подправки. Ние сме млади жени и обичаме младите... Искаме спортни партньори с мускулесто тяло. И някой трябва да се справи с не толкова красиви мъже. Можете само да съчувствате на тези жени!
  Шарлот запя с мъка:
  - Красотата превръща човека в роб... И след смъртта, вярвай, че няма да намеря покой, ще дам душата си на дявола за една нощ с теб!
  Магда стреля по американското самоходно оръдие "Вещица" и изчурулика:
  - Грехота е, какъв секс ни е извън брака... По-добре да оставим похотливите мисли!
  Шарлот отговори ядосано:
  - И стенехте от оргазми не по-лоши от нас... Значи не бива да отглеждате лицемерна медицинска сестра.
  Накратко, Хитлер уверено победи. А успехите му просто парализираха напълно Съединените щати. А през януари 1945 г. и Ню Йорк, и Вашингтон паднаха, а 30 щата напълно капитулираха. И така приключи тази кървава война.
  Докато германците бяха успешни...
  Но не всички страни все още са се подчинили на Третия райх. Тук е страната на изгряващото слънце с разпръснати колонии. И фашистите му искат да намалят капиталово.
  Войната започва на 20 април 1949 г. И войната върви доста добре.
  Особено ако имат толкова красиви момичета.
  И Третият райх получи най-добрите танкове в света. "Лъв" за времето си беше най-защитеният и мощен танк на въоръжение. Но сега имат AG-50. Новият дизайн на машината с тегло само шестдесет тона и двигател от 1800 конски сили.
  Комбинация от мобилност, маневреност, скорост и защита от всички ъгли. Пирамидална машина AG-50 - самото съвършенство.
  Шарлот запя ентусиазирано:
  - Аз съм величието на планетата, добре, червено в същото време!
  И дърпа голи пети. Красиво момиче.
  И Кристина също е момиче с изключителни способности. Тя дори има жокер в джоба си. И тя измисли свое собствено тесте карти. И знае как да ги хвърля дръзко. Воинът има златисточервена коса. И жена, от която се нуждаете.
  О, колко боси тичаха през пустинята. Много пясък изгаря петите. Но бързо свикваш. И Кристина го взе и изсъска:
  - Междувременно засега реката тече по камъчетата!
  Немската кола е непробиваема за Пантери и Тигри. Това е толкова мощна система. Макар и не тежък. Японците също все още не са усвоили пирамидалните танкове, а германците не са им дали технологията.
  AG-50 е машина, способна да постигне много. От него рикошират снаряди.
  Кристина стреля отново с босите си пръсти и въздъхна тежко. Третият райх нямаше прилични танкове през четиридесет и първата година. Така че не можаха да спечелят И зимата няма нищо общо с това.
  Кристина го взе и изчурулика:
  - Танк, има танк в Африка!
  Тогава момичето си показа езика. Тя откровено беше щастлива от успеха си. Ето я, каква готина жена.
  Косата е толкова златиста. Като скъпоценни златни парчета.
  Тук Магда е бяла и златиста, а Кристина е червена и златиста.
  На Магда също беше позволено да стреля. Тя стреля, удари лек японски танк и изсъска:
  - Лудо момиче! А в империята няма детство!
  Кристина стреля отново и отбеляза рационално:
  - Художествената литература трябва да се чете!
  Тук момичетата бяха много забавни. И оголи зъбите си, което е наистина чисти перли.
  И за сметка на фантазията... Тогава Кристина е голяма док. Например, наскоро излезе филм в Третия райх. Междузвездни войни. Има истински битки в космоса. И всичко е толкова интересно! Буквално феноменални кадри.
  Ех, те успяха да изобразят космическата империя в голям мащаб. Бойци на Третия райх срещу насекоми. Членестоноги се опитват да атакуват космическа Германия. Те са с размери почти три метра. И още бойни роботи. Но Вермахтът все още е по-силен. Просто имперски.
  Кристина запя с наслада, пляскайки с ръце:
  - Вихрите на Авадон са над нас... Направо ще излезем от лудницата!
  И как красавицата ще плесне с босите си издялани крака. Тук тя наистина е въплъщение на една омайна мечта. Не момиче, а истинска вяра и чужденец на космическите светове.
  Целият квартет от момичета е необичаен. И резервоарът им работи много енергично.
  А в небето дисковите самолети на Третия райх събират нещо с ламинарните си струи. Те са неуязвими, но самите те могат само да изключат струята, за да изстрелят ракета, и след това отново да се покрият.
  Разбира се, в Третия райх се разработват по-модерни оръжия. На първо място, лазер. Но е трудно да се направи лъч с висока мощност. Практиката показва, че хиперболоидът е изключително труден за пресъздаване. Има обаче и други идеи.
  Например ултразвуков пистолет! Също интересна мисъл. Гертруд наистина искаше да се сдобие с такова оръжие. Омръзна ми само глупаво набиване. Има желание да се постигне нещо повече.
  Междувременно воинът насочва нейната кола. Подрязва бойците на Япония и пее:
  - Аз съм момиче, знаеш ли, скъпа... Красива от всички страни! От всички, от всички страни!
  И показва много пъргавия си език.
  Ева също прави обрати срещу бойците и изпя:
  - Ние градим нов свят и отричаме миналото... Обичаме да правим много лоши неща често!
  Трябва да се каже, че воините са много пъргави. И управляват колата си на ниво най-висок клас.
  Дискетата е много страшно оръжие. Но японците не се опитват да му избягат. Те са готови да се бият. Те стрелят и умират в храброст.
  Гертруд възкликна с възхищение:
  - Да! Това е достоен съюзник!
  И как клати бедрата си... Момичето е отгоре. Завърта колата, събаря японците.
  И той мига с очи, намига така.
  Ева проговори, като също контролираше дискетата с джойстик:
  - Гимназия! Не избягвайте унищожаването!
  И ускорявайки самолета на диска, той отрязва още десетина коли. Тя е толкова искрящо момиче. Тя си представи скорошен секс с момчета. Но е страхотно. Не е ясно защо има жени, които се страхуват да се чифтосват? В крайна сметка това е такова удоволствие. И не в приказка да се каже, да не се опише с химикал.
  И колко е страхотно, когато има няколко мъже наведнъж. Носи много повече радост.
  И какво? Тя е воин от Третия Райх и те имат особен, фашистки морал! Не всеки разбира това! И се чифтосвайте с когото искате и най-важното по-често. В крайна сметка това е полезно за здравето!
  Ева го взе и запя с наслада:
  - Момиче съм... Толкова готина, че не можеш да намериш по-високо!
  И той ще се смее... И как ще стиска джойстика с босите си крака! И той ще ръководи своя смъртоносен диск.
  Няколко воини са много ефективни.
  Така че е разбираемо, че Япония не може да устои... и ето още един отбор.
  А долу има други момичета, които се бият...
  Джейн, например, със своята група бойци. Те използват танка Гьоринг-5 и могат да бъдат ударени встрани от японците.
  Армстронг въздъхва тежко и казва:
  - Ехма! Лятото не е зима! Ехма! Горко от ума!
  И воинът й показа хоботчето. Чудя се, ако оцелеят до космическата експанзия, как ще протекат войните? Вероятно не е същото като на планетата Земя. Ще има ли нещо друго?
  Джейн си каза:
  - Кукувица! Ще те маркирам със звезди, повярвай ми!
  И извийте бедрата си! Тя е толкова известен войн! Той стана известен с големи пространства. И страхотно момиче.
  Тя го взе и запя кикотейки се:
  - Див вик проряза здрача, злото не спи, съдбата не спи! И разгонвайки съня и мислите, див гарван лети към нас!
  Грингета е артилерист от селско семейство: почти гола, само по гащички, изсъска:
  - Черен гарван... Защо се надвисваш над главата ми!
  И как разтърсва великолепните си гърди! Ето я баба! Толкова мускулест и здрав. И толкова много мъже минават през него всяка вечер! Наистина велик воин! Тя уби подлите руснаци, а сега пое японците. Яростно момиче. И рита с боси крака. Тя има такава красота!
  Маланя стреля по японеца с картечница и, оголивайки зъби, казва:
  - О, житна трева, житна трева, дай ми сто рубли!
  Матилда се изкикоти и попита със съмнение:
  - И кой ще ти даде сто рубли? Може би е по-добре да поискате лири?
  Маланя поклати глава.
  - Не! Никой няма да ти даде сто лири! Но рублата е по-евтина, отколкото е в действителност!
  И четирите момичета как да се смеят. И са толкова красиви, почти без дрехи, боси и секси. Е, нали за това мечтаят мъжете?
  Джейн го взе с наслада и запя:
  - Леле, тояга - леле!
  И как се пляска по брадичката с босата си подметка! Наистина, много темпераментна фрау мадам!
  И каква фигурка! Въплъщение на хармония, мускули и хармония.
  Грингета не е такава. Тя е по-месеста, претоварена с мускули като културист. Но е и красиво момиче - ханша й е луксозно като конска крупа, а талията тънка.
  Грингета обичаше да играе с блокчета. На нея й хареса. Тя е толкова прекрасно момиче. Трудно е да се играе на зарове. Макар че като цяло биха ли измислили поне някаква игрова конзола? Но истинската битка все още е много по-интересна!
  Грингета го взе и запя ентусиазирано:
  - Аз съм момиче, което реве силно! И с дебел глас - тя пее правдиво!
  И тогава тя удари японския "Тигър". Поради по-бронебойния снаряд германският танк има предимство. И така калибърът и дължината на цевта са еднакви.
  Вярно е, че обещават да влязат в серията нови оръжия. С по-къси цеви, но с по-висока начална скорост.
  Грингета мечтае да се сдобие с по-добро оръжие. Дългата цев все още създава проблеми, особено ако битката се провежда в гората. Въпреки това, воинът не губи дух.
  Маланя драска японците с автомат. Подходящо за самурай и китайци. Той оголи зъби и чурулика:
  - Лудата империя! Никой няма да ни спре! Никой няма да ни победи!
  Също момиче с изключителни данни. И как стреля! Точно коси бойците на империята на изгряващото слънце.
  Какви бяха приятелите ти вчера? А сега тривиални врагове! И нищо не можеш да направиш по въпроса!
  Матилда изсвири, изплези език, чувствайки се като кобра. Жалко, че е просто обикновен шофьор. И работата й не е най-интересната. Потискайте някого. Нарани някого. Но душата изисква друго. По-изключително!
  Матилда казва раздразнено:
  - Ще има британско знаме над всички морета!
  Джейн яростно потвърди:
  - Въпреки че сме под германска окупация, никога няма да станем роби!
  Тогава съветските момичета също се бият, отчаяно завладявайки Южен Сахалин и Курилския хребет.
  Аленка и нейният екип заеха плацдарм през река Амур. И пет момичета бяха атакувани.
  Но тези момичета знаят - ако искате да оцелеете в жегата, непременно се борете боси и по бикини. И можете дори без сутиен. И тогава никакъв дявол няма да те победи.
  Аленка хвърля граната по японеца с бос крак и пее:
  - О, съдбо, моя съдба, о, съдба!
  Анюта също хвърли краката си, дар на смъртта, с голи пръсти и чурулика:
  Защо си строга с мен?
  Огнената Алла даде граната с боса си пета. Тя извъртя стоманената заготовка и изчурулика:
  - Не мога да повярвам, че разбираш!
  Мария го взе и с голи пръсти хвърли нещото, което убива, и каза с кикот:
  - О, съдбо, моята раздяла е съдба! Ще намеря мъж само в ковчег!
  И момичето се засмя...
  Матрена даде куп гранати с боси крака. Свали японски танк и изсъска:
  - О, момчета... Направо ви е гадно!
  Елена въздъхна тежко. И отново хвърли граната с бос крак. Март, слънцето се затопля. Много по-добре, отколкото през зимата. Оптимизмът расте.
  Разбира се, ако Япония не беше нападнала СССР през четиридесет и втората година, щеше да е по-добре.
  Тогава Червената армия може да довърши нацистите или поне да ги спре. И страната на изгряващото слънце обърка всички планове. И изключително коварен.
  Елена изстреля. Тя удари главата на самурая и изпищя:
  - Нов бойскаут!
  И изглеждаше смешно. Как падат победените японци. И много от тях. Пълно с китайски. Жалко, че войната с Третия райх не спря малко по-рано.
  Аленка прошепна:
  - Слънчева Грузия, мой роден Кавказ! Има висока планина, аз храня овцете!
  И отново момичето с бос ток се поддаде на настоящето на смъртта.
  Япония, девет месеца след началото на войната, е превзета.
  И войната приключи... Сталин си върна Южен Сахалин и Курилския хребет и част от Манджурия.
  Тогава дойде време за траен мир. Сталин умря... Тогава и Хитлер умря през 1959 г.... Но ситуацията на планетата Земя беше стабилна, силна и просперираща. И всичко беше много добре. И човечеството завладя космическите простори и изгради комунизъм.
  
  ЧЕЧЕНСКИ АДМИРАЛ МАКАРОВ
  На 7 ноември 1999 г. Ахмад Кадиров загива в резултат на случаен обстрел от руска артилерия. Един от онези нелепи инциденти, които променят хода на историята. Възможно е случайната смърт на адмирал Макаров от руска мина да доведе до падането на династията Романови и социалната система в Русия беше променена. И тогава подобен инцидент очаква Владимир Путин. И разбира се поредица от последствия от това.
  На първо място, тейп Кадиров обвини, че руските войски са го направили нарочно и са се откъснали от федералите. И не само този тейп, но и братя Ямадаеви. Отново избухнаха битки за Гудермес. Току-що започналото освобождение на Чечения, което вървеше толкова добре, изведнъж спря. Гудермес се озовава в тила на руските войски и в него избухва истинска война. В резултат на това операцията по обкръжаването на Грозни рязко се забави. И битката беше много ожесточена. Чеченците спряха да напускат градовете си и се биеха до смърт. Сега цяла Чечения беше обединена срещу федералните войски. А Западът, заедно с ислямския свят, рязко засили натиска. Путин се упорит, не желае да преговаря с Масхадов, но ходът на войната става далеч по-малко успешен. И руските войски претърпяха сериозни загуби.
  И Западът и САЩ наложиха санкции. Комунистите също се възползваха от момента и предложиха вот на недоверие на правителството. Apple подкрепи идеята. И Държавната дума събра гласове за гласуване. Изправен пред това, Путин спря офанзивата срещу Чечения. Партизанските атаки рязко се засилват.
  Увеличава се и помощта за чеченците... Загубите на руските войски нарастват. И така се проведоха изборите за Държавна дума. Блокът "Единство" не триумфира. От друга страна, блокът на комунистите "За победа" спечели убедителна победа. Второто място зае "Отечество-Цяла Русия". Такава ситуация. Колкото и да е странно, по-слабото представяне на блока "Единство" се възползва от Блок Жириновски, който зае трето място. Но Съюзът на десните сили излезе напред, като слабо успя да преодолее петпроцентната бариера. Apple се справи малко по-добре.
  Като цяло парламентът стана още по-опозиционен от преди. И най-важното, опозицията се оказа по-единна. ОВР и комунистите и Яблоко се обединиха. Либералнодемократическата партия и Единство се опитаха да блокират...
  Путин малко понижи рейтинга си. Елцин още не е напуснал. Въпреки че въпросът за наследник все още витае във въздуха. Други опции освен Путин, който все още имаше някакъв рейтинг, изглеждаха твърде рисковани.
  Предизборната кампания започна. Генадий Зюганов се нарежда на първо място, следван от Владимир Путин, Примаков и Жириновски, след това Явлински. Генерал Лебед не отиде на президентските избори. И това даде на Владимир Жириновски някои шансове за трето място.
  Но Примаков потъна. Не е ясно дали той трябва да се кандидатира за президент или не. Лужков също можеше да опита. И изведнъж кметът на Москва също тръгна напред.
  Изборите бяха богати на събития.
  Неочаквано в президентството отиде и Борис Немцов. И също добави интрига.
  Руската армия в Чечения е напълно затънала. Грозни и Гудермес не бяха взети. А бомбардировките доведоха до въвеждането на строги санкции срещу Русия.
  Елцин, който все още беше президент, въпреки това нареди да започнат преговорите и войната да бъде прекратена. И така той вече кървеше. И колко хора могат да бъдат убити.
  Зюганов отново предложи вот на недоверие на правителството. Всички фракции, дори Либералнодемократическата партия, подкрепиха тази идея. Жириновски обвини Владимир Путин в нерешителност и слабост. Елцин, тъй като е тежко болен, не искаше голяма война... И той неочаквано нареди на Путин да се срещне с Масхадов. Той проведе среща... Чеченците поискаха да се върнат към Хасавюторските споразумения и да изтеглят войските от Чечения. Така че не се разбрахме за нищо.
  И Държавната дума отново взе и повдигна въпроса за недоверието на правителството. Елцин подкупи Жириновски, като му присъди званието генерал и му присъди звезда на героя на Русия. ЛДПР не гласува недоверие, но опозицията все пак имаше достатъчно гласове. И имаше недоверие.
  Сега Елцин трябваше да уволни Путин. Михаил Кастянов става и.д. Имахме нужда от нов премиер. Но да се намери някой, който отговаря на Държавната дума, е трудно.
  В крайна сметка, след две седмици на колебание, Елцин предложи кмет на Москва Лужков.
  Това като цяло отговаряше на Държавната дума... И хората също. Кметът на Москва стана премиер и се оттегли от президентската надпревара.
  И Путин най-накрая загуби рейтинга си и едва събра милион подписа.
  Тогава той играе в полза на Максим Примаков. Владимир Жириновски също подкрепи Примаков. И Явлински също...
  В крайна сметка изборите се проведоха и Зюганов и Примаков се качиха на втория тур с почти еднакъв брой гласове. Зюганов обаче имаше малко повече. Но почти всички кандидати подкрепиха Примаков. И той победи лидера на комунистите във втория тур.
  Ето как се промени властта в Русия. Дори Елцин разпореди изтеглянето на войските от Чечения. И войната в Кавказ приключи. След това всичко стана като в истинската история.
  Примаков преследва умерена либерална икономика. САЩ влязоха във войната в Афганистан и Ирак. Цените на петрола се повишиха. И икономиката расте.
  Примаков изкара два мандата и напусна през 2008 г., не поднови правомощията си. И какво? Той вече е на седемдесет и девет години и не е в добро здраве. Престолът е наследен от кмета Лужков. Тази цифра беше повече или по-малко компромис.
  В Чечения, след изтеглянето на руските войски, скоро отново започва войната между Масхадов и Шамил Басаев и Саламан Радуев. Уахабитите подкрепиха Басаев. Войната се проточи година и половина. И имаше много разрушения. Масхадов загуби и избяга. Шамил Басаев временно стана амин. Но Салман Радуев и Ямадаеви и Кадирови се надигнаха срещу него. И отново войната. Уахабитите също се разделят. Шамил е убит през 2006 г. И Салман Радуев стана амин за малко. Но той беше убит през 2008 г. А в Чечения имаше война и клане. Кметът на Москва Лужков предложи съдействие на една от страните в замяна на връщане в Русия. Това устройваше чеченците.
  Лужков анексира Чечения и въпреки икономическите проблеми лесно спечели изборите през 2012 г. Тогава обаче възникнаха проблеми. Тъй като е по-прозападен от Путин, Юрий Лужков не взе Крим от Украйна. Което обаче не му създаде особени проблеми. Но цените на петрола все пак паднаха. И Лужков искаше нов мандат. И проведе референдум. Удължи мандата си. И с мъка спечели изборите през 2016 г.... Мина за втори мандат със скандал и сблъсъци. И тогава той почина през 2019 г.
  Предсрочните избори бяха състезателни. И на два тура... При Лужков, Дерибаска, премиерът и представител на комунистическата партия се класираха за втори тур.
  Изборите неочаквано бяха спечелени от несменяемия лидер на Комунистическата партия на Руската федерация Генадий Зюганов. Всичко щеше да е наред, но през 2020 г. коронавирусът дойде в Русия. Но комунистите не бяха готови за това.
  Но всички лоши неща свършват. И Генадий Зюганов по някакъв начин извади Русия от задънената улица. През 2023 г. нови президентски избори в Русия. Зюганов, разбира се, не ги провежда честно и не иска да си тръгне. Като цяло в Русия президентите са един старец. И Елцин беше вече шестдесет, а Примаков беше още по-възрастен. И Юрий Лужков управлява до осемдесет и три години и умира на поста си. А Зюганов вече е на доста години. Той стана президент на седемдесет и пет години, а сега е на седемдесет и девет.
  Но изборите се провеждат по правилата, когато конкуренцията е минимална и Зюганов е много по-лесен в това отношение. Още повече, че Зюганов иска да направи внука си свой наследник.
  И отново победата на лидера на комунистите. Стар, болен и не много добре мислещ.
  Но през 2025 г. руснаците най-накрая отлетяха до Луната. Поне беше радост. Световната икономика отново расте и стана относително стабилна.
  В Съединените щати Джо Байдън се оттегли като президент на Съединените щати през 2024 г. и беше заменен от чернокожа жена. В Украйна, тъй като нямаше загуба на Крим и войната в Донбас, Петро Порошенко прекара и двата мандата. И конституцията не му даде повече. След него президент на Украйна стана Виталий Кличко.
  Китай все още се управлява от Си Зе Пинг. Политиката е балансирана. Чечения като част от Русия е донякъде възстановена. Владимир Путин, след като напусна поста министър-председател, получи пост в правителството при президента Примаков.
  Но му беше даден само поста министър на правосъдието. Путин работеше на този пост, разбирайки се с всички до 2008 г. След това се пенсионира. И вече не се занимава с политика.
  Владимир Жириновски зае поста министър на вътрешните работи при президента Примаков. Работи до президентството на Лужков. Той се издига до чин генерал от армията. След това се върна във фракцията на LDPR. Беше типична джобна опозиция. Лужков беше добре с това. Владимир Жириновски участва във всички президентски избори в Русия с изключение на 2004 г., когато беше министър и би било неудобно.
  Владимир Волфович направи добра кариера и спечели уважението на мнозина.
  Григорий Явлински работи в правителството при Примаков. През 2008 г. е уволнен. Оттогава той е в опозиция, но вече не можеше да бъде избран за депутат. Имаше някои награди.
  Генерал Суон в тази вселена избяга от абсурдна смърт. Но губернаторът на Краснодарския край не можа да бъде избран за втори мандат. Пенсионира се и започва да пише мемоари и белетристика. Александър Иванович особено се влюби в жанра на алтернативната история. Той стана един от най-популярните писатели в Русия и спечели милиони. И някои от романите му са заснети.
  Лебед не влезе в политиката, имаше достатъчно пари и слава и поне главата не го болеше.
  Шойгу работи известно време като министър на извънредните ситуации. Но през 2003 г. той беше уволнен. Опитах се да се кандидатирам за губернатор и да създам своя партия. Привлече известен интерес, но не влезе в Държавната дума. След това напусна политиката заради бизнеса.
  Матвиенко не стана кмет на Санкт Петербург. Но тя е работила като вицепремиер при Примаков. Тя се пенсионира през 2008 г. След това тя се занимава със сина си и не участва в политиката.
  Рогозин остана встрани и не получи никакви постове. Той неуспешно се опита отново да стане депутат на Държавната дума. Но мажоритарните избори бяха отменени и неговата партия не преодоля бариерата.
  Лукашенко отдавна е на разположение на руските президенти. Той повече или по-малко подхождаше на Зюганов. Но все пак ненадежден съюзник се оказа. И в Русия започнаха да търсят заместник. Намериха млад комунист и го издигнаха. В резултат на това избухна схватка и Лукашенко арестува победителя.
  И Русия наложи санкции срещу Беларус. И Лукашенко напусна ОБКБ и поиска да влезе в НАТО. Ето такъв сблъсък. Лукашенко все още не е приет в НАТО, но на територията на Беларус са поставени няколко бази. Така стана по-тревожно по западните граници.
  Светът като цяло остана с проблемите си и не стана по-добър. Въпреки това е и по-лошо. Генадий Зюганов отбеляза, че стар кон все още е по-добър от младо магаре.
  Комунистическата партия остана да управлява и дори засили позициите си. Нов президент получиха Филипините, където президент стана легендарният боксьор Пакио. И това също е нова изненада.
  Виталий Кличко след Майдана все пак реши да се върне, ситуацията в Украйна все още е по-спокойна и проведе още едно срещу Стивънсън, който стана световен шампион. Виталий Кличко стана световен шампион за четвърти път, повтаряйки резултата на Холифийлд, и в същото време влезе в историята като световен шампион и в същото време кмет. Тогава той проведе доброволна защита на титлата, а също така завърши битката с нокаут. Тогава той най-накрая сложи край на кариерата си, поставяйки още един рекорд в тежка категория - печели пет шампионски битки след четиридесет години.
  Във всеки случай Виталий Кличко беше по-успешен и щастлив на този свят.
  Владимир Кличко победи и Тайсън Фюри. И тогава неговият колега от Украйна в епична битка. Но битката с Денотей Уайдър не можеше да бъде организирана. Владимир все пак победи Браун и накрая, на четиридесет и една години, той загуби, като остана любимец на Антъни Джошуа, временно сложийки край на кариерата си.
  Но след това той се завърна през 2021 г. и след като спечели три двубоя, счупи рекорда на Джордж Форман.
  Ето как се оказа светът.
  
  ДРУГ ВАРИАНТ, КЪТО ЯПОНЦИТЕ СА МНОГО ПОВЕЧЕ КЪСМЕТ
  Битката при Мидуей така или иначе трябваше да бъде спечелена от Япония. Но не е факт, че самураят ще отвори втори фронт в този вариант. И така нещата можеха да се развият малко по-различно.
  Да кажем, че Сталинград мина като в реалната история. И нищо особено не се е променило. Британците проведоха операция Факел без американски войски. Ромел е счупен. Вярно е, че кацането в Мароко не се осъществи. Германците, след като прехвърлиха определени сили от Европа, успяха да спрат британското настъпление.
  Монтгомъри се натъкна на упорита съпротива и спря. Германците държаха линията известно време. След това започнаха да прехвърлят допълнителни сили към Африка. Ромел предприема контраатака, леко притискайки британците, но Монтгомъри се оттегля към отбранителна линия в Либия. Предната част се стабилизира.
  През юли на четиридесет и третата година нацистите се опитаха да пробият съветската отбрана на Курска издутина. Откакто японците превзеха Хавайските острови, американците почти спряха въздушните нападения срещу германските градове и фабрики. Това позволи на германците да произведат още няколко танка, особено Тигри и Пантери.
  В Курск издатина участваха още четиристотин превозни средства, както и по-значителни авиационни сили. Освен това Хитлер прехвърли допълнителни шест пехотни дивизии от Франция и извади част от оръдията от Атлантическата стена.
  Това засили германската групировка. Офанзивата започна приблизително както в реалната история, но тъй като нацистите бяха малко по-силни, те постигнаха голям успех. Въпреки това не беше възможно да се затвори пръстена около съветската групировка. Въпреки че самата офанзива на Фриц продължи двадесет дни и приключи едва на 25 юли. Тогава съветските части започват контранастъпление. И битката се проточи по-дълго.
  Германците в Африка бяха в отбрана. Те не трябваше да изразходват енергията си за Италия, а на фронта беше доставено повече оборудване, така че бомбардировките без американците бяха в пъти по-слаби.
  Япония продължи да печели. Така американското командване правеше все повече и повече грешки и твърде много бързаха да превземат пристанището на Перу. Това доведе до преобладаващата гледна точка - Америка няма нужда от Европа. В знак на благодарност за това германските подводници практически спряха да атакуват американски кораби.
  Следователно Червената армия едва до края на септември превзе Орел и Белгород, като понесе огромни загуби. И временно спря промоцията. Все още обаче нямаше причина за паника. Последва дъждовна есен, последвана от зима. И трябва да дойдат нови победи на Червената армия. Осъзнавайки това, Хитлер предлага на Сталин примирие. Като, да си починем!
  Колко от нашите момчета бяха убити по време на последната битка? СССР и Третият райх воюваха три месеца. Загубите на Червената армия бяха по-големи, отколкото в реалната история, а Вермахтът беше не по-малък. И двете страни бяха обезкървени.
  Но нацистите увеличиха производството на оборудване, те успяха да се възстановят донякъде. Трябва да се отбележи, че при танковете делът на загубите беше в полза на нацистите и тъй като освобождаването им се оказа по-високо, отколкото в реалната история, германците компенсираха щетите си. В отбранителни битки Пантера се оказа добър танк. Неговото дългоцевно и бързострелящо оръдие с отлична за времето си оптика успя да унищожи съветските танкове.
  Освен това тридесет и четири не пробиха пантери, тигри, Фердинанд в челото и все още имаше твърде малко тежки танкове, за да повлияят на хода на битките.
  Сталин отхвърли примирието с Германия. До края на октомври съветските войски възобновиха настъплението си срещу Харков и Смоленск. Германците се съпротивлявали много упорито. Те имаха силна защита, особено в центъра, и като цяло очакваха настъплението на съветските части в тези посоки.
  Колкото и да е странно, но в сравнение с реалната история, по-голямо количество оборудване, особено самолети и танкове, позволи на германците да се противопоставят много по-ефективно. Освен това, имайки повече резерви, нацистите действаха по-спокойно, не бързаха по време на съветската офанзива по фронтовете, а водеха резервите по-последователно и разчитаха на по-напреднала и отбрана в дълбочина. Няколко дузини допълнителни дивизии бяха спасени поради липсата на италиански фронт, а в Африка Монтгомъри не бързаше, а германците не клатеха лодката. Интензивността на войната с Великобритания рязко спадна.
  Все още не се говореше за отделен мир, но очевидно Чърчил забави бомбардировките, явно разчитайки на това, че СССР и Третият райх се изтощават взаимно, доколкото е възможно.
  Пускането на оръжия от Германия и сателитите се оказа с почти една трета по-високо, отколкото в реалната история. Това даде възможност да се закърпят дупки и, разчитайки на плътни защити, да се противопостави сравнително успешно. Ситуацията се влошава от факта, че съветското командване е в настъпление, където фриците вече ги чакат, и успява да се установи в отбрана.
  В резултат на това самото напредване беше изключително бавно и струваше големи загуби. Войната някак започва да прилича на Първата световна война, когато защитата се оказва по-силна от атаката, атакуващата страна губи повече и в резултат на това фронтовата линия става неактивна.
  Съветските войски напредваха средно от един до два километра на ден, което позволява на германците да се укрепят, но нови позиции и да запазят отбраната.
  Не беше възможно да се влезе в оперативното пространство.
  Харков обаче е превзет в началото на декември след ожесточени градски битки. Германците увеличават производството на авиация. Focke-Wulf и ME-309 успешно се противопоставиха на по-слабите съветски изтребители. Особено опасен беше ME-309 със седем оръдия и висока скорост. А Focke-Wulf с броня и добра защита е упорита машина с шест въздушни оръдия.
  Наличието на превозни средства с такива оръжия, разбира се, доведе до факта, че нацистите получиха предимство във въздуха. Най-лошата маневреност беше компенсирана от високата скорост по време на гмуркане, което направи възможно бягството при навлизане в опашката, а мощното въоръжение направи възможно свалянето на самолета от първия подход. Освен това германците разработиха специална тактика за борба със съветски превозни средства, за да използват по-мощни оръжия и високоскоростни немски самолети.
  Много добре се показа и най-новият бомбардировач Ю-288. Тази машина е едновременно бърза и носи голям бомбен товар. Focke-Wulf се оказа силен фронтов бомбардировач, превъзхождащ PE-2 във всички отношения.
  До края на декември съветските войски бяха изтощени и бяха принудени да спрат поради огромни загуби. Докато германците все още държаха Смоленск и част от левобережната Украйна. И това, което е най-значимо - находища на боксити и легиращи елементи. Загубите на съветските войски в танковете се оказват толкова осезаеми, че Майнщайн предприема контраатака и дори успява да превземе Харков и да образува котел за съветските войски. Но през януари-февруари съветските войски предприеха контраатаки и отново успяха да превземат многострадалния Харков. Но до март Червената армия беше изтощена и беше принудена да спре офанзивата.
  Настъпи пауза... И двете страни претърпяха твърде много загуби. Освен това Сталин искаше да попълни армията си с по-силни и по-модерни танкове Т-34-85 и ИС-2. Вярно е, че германците попълниха и по-модерни и мощни "Пантера" -2 и "Тигър" -2. Сталин разчита и на по-модерните ЛА-7 и Як-3. Но германците в отговор пуснаха най-новата модификация на TA-152 вместо Focke-Wulf и това, което е особено неприятно е реактивният ME-262. Последният самолет по отношение на скорост, броня и въоръжение нямаше равен. Истината беше по-скъпа и по-трудоемка в производството.
  Но от друга страна, германците създадоха и HE-162, който е евтин, маневрен, сравнително лесен за производство и също реактивен. Сталин все още не е спечелил техническото състезание. Великобритания води войната изключително пасивно. САЩ все още не са успели да превземат инициативата от японците.
  На 25 юни, натрупана сила, Червената армия преминава в настъпление в центъра. Първоначално съветските войски успяха да проникнат през отбраната, но след това се включиха в битките за Смоленск. Типична грешка на червените генерали е да превземат градове до определена дата. И опитайте, вземете добре укрепен град, с мощен гарнизон и защита.
  Настъплението на съветските войски затъва, когато германците прехвърлят допълнителни сили и започват да контраатакуват. Битките отново, както и през Първата световна война, станаха позиционни и много вискозни. Хитлер проявява необичайна предпазливост. Може би той разчиташе на чудотворно оръжие и най-новите технически разработки и затова не бързаше. Вероятно ролята е изиграло и желанието да се спаси арийската кръв, която германците вече са загубили много. Да, и защитата на нацистките танкове е много по-ефективна, особено разбиващият се "Тигър" -2.
  Боевете в центъра се проточиха до късна есен. Сталин показа упоритост, желаейки да развие успех. Но в този случай намерих ятаган върху камък. Загубите на съветските войски бяха огромни. Германците, като защитаващата се страна, загубиха малко по-малко. Пантера-2 се оказа добър танк. Това превозно средство беше доста добре защитено в челото и имаше отлично бронебойно оръжие и в същото време прилично шофиране.
  Той забележимо надмина Т-34-85 по отношение на мощността на оръдието, предната защита и не отстъпваше по скорост и маневреност. Дори за ИС-2 немската машина е опасен враг, поразяващ на значително разстояние.
  Поради чести аварии, равни оръжия, само леко предимство в защита Кралският тигър не беше в най-добрата сметка. По-тежка модификация на "Пантера" -2 настигна "Тигър" -2 в защита и надмина по характеристики на шофиране. Скоро германците обединяват производството почти изключително върху "Пантера"-2 с тегло петдесет и един тона с двигател от 900 конски сили.
  Този танк повече или по-малко подхождаше на военните. Червената армия не постигна победа и спря настъплението. Дойде зимата. Германците разполагаха с танкове от серия "Е" и нови реактивни самолети. Последва размяна на удари. Великобритания остана пасивна, САЩ вече започнаха да получават нещо срещу Япония. Сталин, виждайки, че докато СССР играе ролята на пушечно месо, прие и дори предложи на Хитлер примирие. Например, нека нацистите се обърнат към Запада, а капиталистите са във война.
  Изчислението на лидера беше коварно и просто. Хитлер се съгласи с този обрат. И сега, през февруари на четиридесет и пета година, германските войски преминаха в настъпление в Либия. И там бяха успешни. В битките се оказа, че германските танкове превъзхождат английските, а реактивните самолети са напълно извън конкуренцията. САЩ все още не са влезли в битка. В битките главна роля играят Panther-2 и E-100, както и модификацията на Tiger-2 с малка кула и по-дебела броня с мощен двигател. Английският "Чърчил" не е лош по броня, но по-скоро слаб по въоръжение. "Кромуел" изобщо не дърпа. А Challenger, единственият стоящ танк, не е в масовата серия.
  Но най-важното е качеството на войските. Германците, преминали изпитанието на огън и желязо на източния фронт, са много по-боеспособни от британските войски. Особено колониалните разделения. И германските части преминаха в настъпление. През март Египет е превзет. И тогава германците навлязоха в Близкия изток, превзеха Ирак, Кувейт и след това Саудитска Арабия.
  Хитлер нямаше нищо против да отиде в Индия през Иран, но Сталин, чиито войски все още бяха в Иран, не се съгласи.
  Германците преминаха в настъпление, напредвайки през Судан. И по-нататък към Етиопия и Сомалия. И от там до екватора. В настъплението участват около седемдесет дивизии на Вермахта. И Великобритания нямаше такива сили, за да се противопостави на Третия райх.
  Германците превземат и Гибралтар. Нападението се оказа преходно и почти светкавично. В офанзивата участват и реактивни щурмови самолети, както и хеликоптери. Африка беше застрашена от пълна загуба от Великобритания.
  Но Сталин не е толкова прост. Оттеглянето на Великобритания от войната е твърде опасно за СССР. И Червената армия преминава в настъпление през юни 1945 г. Отслабените германски войски на изток не издържат и се поддават на натиска. Нацистите, неспособни да издържат, се търкулнаха на запад. Червената армия успя да освободи Смоленск, Киев и навлезе в Беларус. След като прехвърлиха допълнителни сили от Африка, германците с големи трудности успяха да спрат настъплението на съветските войски. В битките участваха новите немски танкове от серията Е-50, които нямаха равни. Освен това нацистите нанесоха разсейващ удар на Турция. А самата Турция, под натиска на Германия, нападна Съветския съюз. Така ситуацията отново се усложни.
  Проблемът беше, че Т-54 все още не беше влязъл в серията, а Т-34-85 вече беше очевидно остарял на фона на серията Е и дори Panther-2.
  През зимата съветските войски все още нанасят удари, но не могат да постигнат значителен успех. Освен това дискотеките започнаха да участват в битките ... Единственото нещо, което стана по-добре, беше успехът на американците срещу Япония. Накрая янките успяват да превземат пристанището на Перу и инициативата в Тихия океан започва да преминава на страната на Америка.
  Но, уви, помощта на САЩ може да закъснее. През пролетта на четиридесет и шеста година германците, използвайки предимството на танковете Е над тридесет и четири, преминаха в настъпление. Съветските войски, закалени от битки, се съпротивляват много упорито. Червената армия беше героична и богата с артилерия. Особено 100 мм противотанкови оръдия. И вкопана.
  Германците успяват да си върнат Киев и да изтласкат Червената армия отвъд Днепър. Но именно върху тази водна преграда съветските войски изградиха непробиваема отбрана.
  Германците се биеха през цялото лято и есента, но не успяха да разбият съветските войски. Само те успяха да блокират отново Ленинград. Но нацистите не превземат самия град. Зимата премина в размяна на удари. Американците бавно се придвижваха през Тихия океан и досега не са използвали ядрени оръжия.
  През пролетта германците отново се опитаха да настъпят. Използваха танковете от серия "Е", най-новите машини с тегло седемдесет тона. СССР пусна ИС-7, способен да устои на мастодонтите. Започнаха да се появяват и средни танкове Т-54.
  Великобритания също се засили, като започна офанзива в Екваториална Африка. Тук помогнаха и американските сухопътни части. За войната в Тихия океан американците не се нуждаеха от много войски и танкове. Така те започнаха да изтласкват нацистите от Африка. Сега съюзниците разбраха, че няма да е възможно да седят и че врагът трябва да бъде смазан и притиснат. През лятото и есента САЩ и Великобритания успяха да си върнат значителна част от Африка и дори изгониха германците от Сомалия и Етиопия.
  Германците не успяха да развият офанзива срещу Москва, затънали в позиционни битки. През зимата Сталин удари Турция. Червената армия разбива османските войски и превзема Карс, Ерзурум и Танрог. Германците бяха принудени да прехвърлят значителни сили, за да спасят съюзника. Но Червената армия, след като неочаквано удари близо до Ленинград, спечели голяма победа там.
  Дойде 1948 година... През пролетта германците отново се опитаха да настъпят. Те успяха да създадат оригинален пирамидален резервоар, непроницаем от всички ъгли на стрелба. И с тази машина бяха свързани големи надежди. Промоцията стартира през май. След два месеца упорити битки нацистите се приближиха до Смоленск.
  Пирамидалните танкове показаха своята бойна ефективност, но често бяха взривени от мини. Германците не успяха да превземат града и го обкръжиха. Но в Африка съюзниците постигат големи успехи, прогонвайки германците от Египет. Япония също беше победена, като загуби много острови и Филипините. През есента германците напредват по-нататък на изток, в центъра, отново наближавайки Ленинград.
  Германската авиация все още беше по-силна от съветската, особено по качество. Но в края на 1948 г. МИГ-15 започва да пристига на фронта. Съветската реактивна машина отстъпваше на германската по скорост и въоръжение, но беше по-маневрена. Американците също подобриха представянето си. През зимата на 1949 г. съветските войски изтласкват германците от Ленинград и ги изтласкват обратно към Смоленск.
  И американците, заедно с британците, изгониха нацистите от Африка. През пролетта на 1949 г. Турция също се оттегля от войната.
  Третият райх също загуби контрол над Близкия изток. Положението на нацистите се влошава. Те не посмяха да настъпят на изток, а преминаха към стегната отбрана. Съветските войски, използвайки танкове Т-54 и ИС-7, се опитаха да пробият отбраната на Вермахта. Но нацистите здраво държаха блока. Опитът на съюзниците да кацнат в Испания също завършва с неуспех. Операцията беше малко по-добра в Сицилия, където с помощта на местната мафия беше постигнат успех. Вече се навърши единадесетата година от началото на Втората световна война.
  Всички страни са изключително изтощени и изключително уморени. Глобалната икономика беше претоварена. И всички искаха да завършат битката възможно най-скоро. Особено силно отслабнали германци и руснаци.
  Сталин предложи на Хитлер мир при условията на нулевия вариант: връщане към предишните граници и размяна на пленници - всичко за всички! Но фюрерът се съгласи само на примирие, без да иска да се отказва от окупираната територия. Освен това в Германия вече завършваше работата по създаването на атомна бомба и вече имаше междуконтинентални ракети.
  Съединените щати обмислят използването на атомната бомба. Но докато се страхуваха да се развалят в Европа. И те го пуснаха през декември 1949 г. върху Япония. Последиците от разрушенията бяха ужасни. И подобен намек в Германия беше разбран. Фюрерът се обърна към нацията и предложи да се разгледа въпросът за един достоен свят. Но тогава той промени решението си... Дойде новата 1950 година. Съветските войски започнаха нова офанзива на фронта.
  Защитата на германците беше много стегната. И съюзниците напредват през Италия, където има военен преврат, и отстраняват Мусолини. Но пирамидалните немски танкове превъзхождат по брой Патоните и Челънджърите. Особено силно се поддаде американецът Патон, който не можеше да пробие бронята на немски танк дори от близко разстояние. И съюзниците започнаха да кървят.
  Да, и неуязвимите немски дискове нанесоха огромни щети на Съединените щати и Великобритания. Засега германската авиация поддържа качествено превъзходство над съюзниците. Летният опит за кацане в Нормандия завърши с неуспех. Вярно е, че в края на август, след ядрената бомбардировка, Япония капитулира. Западът си развърза ръцете. Но Съединените щати не смееха да използват ядрени оръжия, за да могат да бъдат прикрити от междуконтинентални балистични ракети на Третия райх.
  Червената армия се приближи до Днепър в центъра, но също беше спряна. Силите и на двете страни са изчерпани до краен предел... И накрая, на 25 ноември 1950 г. Труман предлага на Хитлер мир при паритетни условия. Тоест Европа остава с Третия райх, с изключение на Сицилия и това, което е останало от Италия. Сталин отива за компромис: границите на СССР през 1939 г. Тоест германците се връщат малко назад, отказвайки се от територия, но получават някои придобивки.
  Франция, Белгия, Холандия и други странни остават под германски контрол, но получават известна автономия. Тоест се формира нещо като Европейския съюз. Третият райх слага край на геноцида на евреи и цигани, въпреки че някои законови ограничения върху техните права може да останат. Търговските отношения се възстановяват изцяло. Държавите се задължават да уважават суверенитета на другите.
  Репарации не се налагат на никого. Затворниците се разменят за всички.
  Сталин и Хитлер бяха толкова уморени, че приеха такова предложение. Съединените щати спечелиха повече от другите, така че успяха да включат Китай и Азия в своята сфера на влияние. И Великобритания, заедно с Америка, взе Африка.
  Германия силно изчерпа човешките ресурси. В него фюрерът официално въвежда полигамията. СССР остана без териториални придобивания, получени през тридесет и деветата, четиридесетата година. И беше силно изтощен.
  
  
  ТЪРГ НА РУСКИ РОБИ В НЮ ЙОРК
  Момичетата тичаха, блестяха с голите си кръгли розови токчета.
  Андриана си спомни тази сделка в Ню Йорк. Затова й беше предложено от местен, доста голям мафиотски бос. Времето е точно толкова много богати хора се събраха. И е напълно възможно да прикачите девица от Русия.
  Андриана беше пусната на търг покрита с воали и по бански. За да не разкрие веднага нейните прелести.
  Тя вървеше с известно трепет. Отдясно и вляво от нея вървяха момичета с кожени якета.
  Андриана не се чувстваше много удобно на високи токчета. Но тя не може да се справи.
  Аукционната зала беше много голяма. Голяма публика седеше там: и мъже, и жени, и дори тийнейджъри. Имаше и араби, и черни, и азиатци, и бели, и от Русия...
  Избраното време и място бяха подходящи... Но Андриана се почувства неудобно пред няколко хиляди мъже, жени и младежи, щеше да бъде съблечена като Анджелика във филма. Това е срамно и унизително! Но в същото време той възбужда, а самото унижение предизвиква приятно изтощение в тялото.
  Тя е като средновековна робиня, която ще бъде съблечена, а хиляди мъже ще я гледат с похотливи погледи... О, колко готино!
  В името на такива тръпки си струваше да отидем на търг. И не бъдете много тъжни, че само един процент от общата сума ще отиде при вас!
  Тук тя излезе с високи токчета и кувертюри. Тя е по-висока от средното за жена, шест фута, плюс обувките я правят още по-висока.
  Публиката се запалва, пропорциите на модела... Косата й е вързана и ще бъде пусната по-късно.
  Началото на търговията е обявено... Сумата обикновено е малка, но бързо се покачва.
  Тук момичетата свалят първия воал и оголват горната част на лицето, като оставят прекрасната й коса с цвят на листа покрита.
  Виждаше се високото загоряло гладко чело на Андриана, нейните изумрудено-сапфирови очи. А носът и долната част на лицето все още са покрити ... Но само погледът на изразителните й очи, в който се четеше смущение и неволно треперене от естествен женски срам, донесе публиката ...
  Оригиналната цена за нощувка с девица е сто долара!
  Веднага изкрещя:
  - Двеста долара!
  - Триста!
  - Четиристотин!
  - Петстотин!
  - Хиляда!
  Арабът в жълтия тюрбан изсумтя:
  - Две хиляди!
  Американецът със златната верига изръмжа:
  - Три!
  Бизнесмен от Русия каза с богат бас:
  - Пет хиляди долара!
  Настъпи пауза... Не защото количеството на тази публика изглеждаше твърде голямо. Не, има бизнесмени от цял свят, които са способни да сложат и дадат сто милиона долара за мазилка от Пикасо или Ван Гог. Но те искат да продължат процеса на събличане.
  Ето момичетата с червени маски и кожени якета, с ръце в тънки медицински ръкавици, свалят още едно покривало. И отварят смелата брадичка на момичето, алената й уста, изящния й нос. Сега нейното прекрасно ангелско лице се вижда изцяло. И огромен екран в аукционната зала показва сладко момичешко лице в близък план.
  И публиката реве от възхищение.
  - Десет хиляди долара!
  Възкликва американецът със златната верига!
  - Двадесет хиляди!
  Шейх реве в зелен тюрбан с големи изумруди.
  Англичанин във фрак възкликва:
  - Тридесет хиляди!
  Украсените със скъпоценни камъни индуски крещи:
  - Четиридесет!
  Млад мъж на около петнадесет години скърца, движи пръстите си в диаманти:
  - Петдесет хиляди!
  И отново пауза ... Разбира се, сумата за една нощ с девствена, и дори, най-вероятно фалшива, не изглежда толкова малка. Там повече от Андриана е твърде голямо момиче, за да изглежда невинно. Но публиката е много богата и капризна. И сега в разгара на пазарлъци, когато иска да се надмине един друг.
  Но още повече искам да видя по-нататъшния процес на излагане. И сега следващият воал е свален от раменете на Андриана, оголвайки горната част на гърдите и ръцете. Загорял, грациозен, мускулест. Горната част на сутиена вече се вижда, а раменете са здрави и в същото време много секси.
  Андриана отново потръпва и се извива. Тя е все по-гола.
  Търговията се възобновява отново...
  - Шестдесет хиляди!
  Шейх реве!
  - Седемдесет хиляди!
  - Осемдесет!
  Произнесено от американец със златна верига!
  - Сто хиляди!
  Американец с огромен рубин на гърдите изръмжа.
  - Сто двадесет хиляди!
  Младежът пак скърца!
  Шейхът със зелен тюрбан и изумруди изрева:
  - Сто и петдесет хиляди!
  Индуисткият раджа прогърмя:
  - Двеста хиляди долара за звездата на търга!
  И отново имаше пауза в този търг. Публиката чака да бъде разкрита наградата и е настроена до крайност.
  Тук свалят още един воал от момичето и я излагат до ханша.
  Вижда се тънка талия, тясна ивица плат на пълен гръден кош и релефни плочки от дъбена преса. Сега Андриана е почти гола до кръста.
  Публиката буквално реве.
  Руски бизнесмен със сибирска брада гръмна:
  - Триста хиляди!
  Шейхът в изумрудения тюрбан изръмжа:
  - Четиристотин хиляди!
  Американецът с Рубина издаде:
  - Петстотин хиляди!
  Младежът с диамантените пръстени хленчеше:
  -Шестстотин хиляди....
  Индуисткият раджа измърмори:
  - Седемстотин и петдесет хиляди!
  Още една пауза... Тук вече сумите станаха сериозни, но далеч не пагубни за олигарсите и милиардерите. Всеки обаче иска допълнително излагане на красотата. Особено да видя краката й, такава наслада за мъжете.
  И сега последният воал не е свален от .... И сега мускулестите грациозни крака са боси. Андриана остана по бикини, сутиен в прозрачни обувки на висок ток. А силните й загорели крака възбуждат така мъжете.
  Преди това мълчаливият сивокос шейх с дълга брада прогърмя:
  - Милиони долара!
  И това вече е определена психологическа граница. Публиката вдига шум...
  Младежът казва с треперещ глас:
  - Милион стотици!
  Шейх в тюрбан с големи изумруди бръмчи:
  - Един милион и двеста!
  Руският олигарх, с тъмни очила, казва:
  - Един милион и четиристотин!
  Американец с голям рубин:
  - Милион и петстотин!
  Изведнъж черна жена влиза в тога:
  - Милион седемстотин!
  Шейхът в изумруден тюрбан не е по-нисък:
  - Един милион и осемстотин!
  Индуисткият раджа крещи:
  - Два милиона!
  Още една пауза... Сумите станаха солидни. Но все пак дадоха повече за арабските коне. И тук момичето е само за една нощ. И макар и колосална красавица, но едва ли е истинска девствена.
  Но хората искат да й видят косата... И кърпичката на Андриан е свалена. А косата й е златиста, листен дъжд се изплъзва от раменете й. И те се разпръскват, толкова чудесни, като слънчевите лъчи.
  Публиката е просто възхитена... И пазарлъците оживяват!
  Младежът изпищя:
  - Три милиона!
  Шейхът в изумрудения тюрбан изсумтя:
  - Четири милиона!
  Черната жена извика:
  - Пет милиона!
  Последва кратка пауза... Сумата вече беше прилична. Въпреки че все още не е рекорд за наддаване. Но все пак това не е картина на Ван Гог, а само една нощ с момиче. Нека е красиво написано....
  Следва още един жест... Този път сутиенът е свален. Андриана очакваше това, но изведнъж изпита такъв ужасен срам, че започна да се съпротивлява... Момичетата не можеха да се справят с нея. Двама щифтове се навиха до Андриана и протегнаха ръце. След това сутиенът беше свален. И красивите гърди бяха оголени. И кожата
  момичето блестеше от пот.
  Нейният искрен импулс на скромност и съпротива силно провокира обществеността. Мнозина вярваха, че това е истинска девица и това беше дори по-вълнуващо дори от розовите пъпки на гърдите.
  Преди това мълчаливият шейх с тюрбан, осеян с диаманти, изръмжа:
  - Седем милиона!
  Черната жена изпищя:
  - Осем милиона!
  Американецът с рубина излая:
  - Девет милиона!
  Руският олигарх излая:
  - Десет!
  Шейхът в тюрбана, обсипан с диаманти, извика:
  - Петнадесет!
  Залата бръмча... Това вече е по-сериозно... Обаче такова момиче, което държат ръцете на едри мъже, за да не си покрива гърдите. Колко готино е това. Като цяло, прекрасно и трогателно. Андриана е наистина, наистина смутена и се чувства ужасно срамувана. И в същото време вълнуващо и приятно. И
  Колко се цени тя!
  Това е страхотно!
  И сега прислужничките я държат, дърпат и последния парцал - гащички... И сега на Андриан остават само прозрачни обувки.
  И тя потрепва и измъква ръката си от хватката на амбал, покривайки пазвата на Венера. Той вече с двете си дебели лапи отвежда ръката й и я разкрива.
  Лицето на Андриана е искрено разстроено и много се срамува. Гъста алена боя заля муцуната и това възбужда още повече публиката!
  Черният милиардер възкликва:
  - Двадесет милиона!
  Шейх в диаманти вика:
  - Тридесет!
  Американецът с рубина реве:
  - Четиридесет!
  И индуисткият раджа казва:
  - Петдесет милиона!
  Шейх с диаманти реве:
  - Шестдесет!
  Черен милиардер с кожено яке крещи:
  - Седемдесет!
  Руският олигарх с тъмни очила възкликва:
  - Осемдесет милиона!
  Младежът изведнъж крещи:
  - Деветдесет!
  Те му съскат. Възклицания, а имате толкова много кученце!
  Черният милиардер в коженото яке измърмори:
  - Сто милиона!
  Настъпи пауза... Това вече е наистина колосална сума. Да, само за девица от Русия. Не е ли твърде много? Колко да платите само за една нощувка? Да, за тази сума можете да купите милион опитни проститутки.
  Не са ли много заети...
  Кушът вече беше достатъчен и аукционерът вдигна чукчето си и започна да скандира:
  - Сто милиона долара пъти... Сто милиона долара две....
  Андриана се сви. Е, тя трябва да прекара нощта и сравнително млад афроамериканец. Но тя ще сложи цял милион долара в джоба си! Доста прилично! Има надежда, че той е пример за души, а може би дори и удоволствие!
  Андриана се чувстваше развълнувана и в съзнанието си вече си представяше бурна нощ с красив и много богат чернокож.
  Но тогава момичето с кожени якета даде сигнал... И те с резки движения скъсаха обувките й. Премахнаха и последната част от тоалетната, като направиха Андриан не само гол, но и бос.
  И краката й без обувки са толкова грациозни и трогателни, а петите й са кръгли, розови.
  Обикновено по време на такива търгове момичетата имат обувки на висок ток до края. Но Андриана, много секси, и с необичайна грация и съвършенство на линията на стъпалото и ходилото. И тя е толкова очарователна боса. Особено когато беше показан отблизо на екрана...
  И руският олигарх изръмжа:
  - Сто и двадесет милиона!
  Черният мъж изрева:
  - Сто и петдесет!
  Арабски шейх с тюрбан, осеян с диаманти, изсумтя:
  - Двеста милиона!
  Последва напрегната пауза...
  Аукционерът вдигна чукчето си и промърмори:
  - Двеста милиона пъти... Двеста милиона и две...
  Андриана разтърси босите си крака и черният милиардер изсумтя:
  - Двеста и петдесет милиона!
  Руският милиардер, без да се поддаде, избухна:
  - Триста милиона!
  Шейхът с диаманти извика:
  - Четиристотин милиона!
  Въпреки че мнозина имаха по-големи състояния, но да изложите такава сума в брой веднага е разруха. И може да наруши производството.
  Аукционерът вдигна чукчето си и започна да казва възможно най-бавно:
  - Четиристотин милиона пъти, четиристотин милиона два .... Четиристотин милиона и три... и чукът му потрепна несигурно.
  - Милиард долара!
  Чух някой да скърца!
  И всички се обърнаха... Това беше японец с тъмни очила, покриващи половината от лицето му. Имаше емблемата на мафията - Якудза!
  Всички замръзнаха - цял милиард!
  Аукционерът вдигна чукчето си и предупреди:
  - Момичето ти се дава само за една нощ! Можете да направите всичко с него, само не убивайте и не осакатявайте сериозно!
  Японецът кимна.
  - Няма да развалям!
  И чукът се издигна, думите се изсипаха:
  - Един милиард пъти! Един милиард два! Един милиард три! Продаден на лорд Ямамото!
  Андриана беше освободена. И тя напълно гола и боса отиде до ложата, където седеше шефът на японската мафия, заобиколен от охрана. Андриана изпита силен страх, а в същото време и вълнение. За един милиард долара тя ще трябва да направи нещо необичайно и това е готино! За сметка на това пък стана по-богата с десет милиона долара, което е страхотно!
  Колко прекрасно се получи всичко и я очакват нови приключения.
  Ямамото поръча:
  - А сега я опаковайте в окови, дрехи няма да й трябват!
  Андриана се изкикоти нервно и отвърна:
  "Нямам какво да губя, освен моите вериги!
  
  ЗАЩИТА НА РЯЗАН И КАСАНЕ НА ПОПАДАЦЕВ
  Томас Линкълн, размахвайки мечовете си и посичайки блъскащите се монголо-татари, пееше:
  - Не само меч, не само камшик! Но короната се нуждае от лъжи! В крайна сметка, без нея и две минути - не сядайте на трона!
  Момчето-терминатор управляваше вятърна мелница с мечовете си, посичайки монголите, изкачващи се по стените на Рязан, и продължаваше да пее:
  - Понякога асистент във всичко,
  Понякога боли умело...
  И ние я наричаме светица
  И го наречете подло!
  Мария Ковалева и Юлияна Коновалова, тези красиви и много мускулести момичета, посичащи натискащите татари, взеха:
  - Лъжите не са без причина във всички кралства,
  Обичан по всяко време...
  Лъжите са красиви, когато са полезни
  И ужасно, когато е вредно!
  Том, това красиво, мускулесто момче, удрящо натискащите нукери, изчурулика:
  - Да бъде в слава нашата империя!
  Мария Ковалева, изсичайки заселените монголи, потвърди:
  - Да бъде в слава!
  И момичето хвърли голите си пръсти, със смъртоносна сила, опустошителна граната за дървени стърготини.
  Юлияна Коновалова, прорязвайки атакуващите татари, също изрева с пълна сила:
  - За Родината и Сталин!
  И един гол, изсечен крак, като убийствен дар на смъртта, разкъсващ монголския рати.
  Момичетата се борят, честно казано, отчаяно и смело. И сериозно нарязани врагове.
  Въпреки че ордата на Бату хан изглежда неизброима. Четиристотин хиляди кавалеристи се изкачват при щурма. Според времената на ХІІІ век - неизброима армия.
  Но те бяха посрещнати от десант на попаданите, водени от действащия Всемогъщ Бог Създател, Томас Линкълн.
  Танковият екипаж на Герда вече влиза в битката. Момичето Терминатор е точно тук.
  Четири красавици на танк AG-100 с три оръдия и дванадесет картечници.
  Те произлизат от игра, алтернативна вселена, също създадена от момчето демиург Томас Линкълн.
  Там, затворник в Третия райх, професор с изменена психика, Нимбул помага на Хитлер. А именно той създаде оръжие, което работи за контрол на времето. И те взеха и потопиха английския флот в буря. Това е последвано от десанта на германски войски във Великобритания.
  По време на десанта нацистите използваха и търговския си флот. В резултат на това десетки избрани дивизии се озовават във Великобритания през август 1940 г. И метрополисът беше превзет за десет дни.
  На трона е поставен законен, прогермански английски крал. И се сформира ново нацистко правителство. Повечето от колониите и флота на Великобритания го признаха.
  Фюрерът разполага с големи ресурси под контрол. И страхувайки се, че САЩ, които имат колосален икономически потенциал, ще превъоръжат армията, той реши, че СССР ще изчака. И че Сталин ще остане верен на пакта за ненападение.
  Междувременно е по-добре да победим Америка. Първа е взета Исландия. След това германците започнаха да се закрепват в Аржентина, а оттам в Бразилия.
  Нацистите активно изграждат подводния и надводния флот. Те използваха ресурсите на колониите и Европа. Работата се ускорява особено рязко, след като Шпеер става министър на въоръженията и боеприпасите на Райха.
  След това, под неговото умело управление, подводните кораби започнаха да се строят много по-бързо.
  А също и за развитие на авиацията. Новият, по-усъвършенстван Ю-188 бързо беше пуснат в серия и неговата производителност беше увеличена. Фоке-Вулф бързо набираше скорост. Имаше и по-напреднали бойци.
  Марсилия се превърна в изгряваща звезда. Този пилот придоби слава в битки с американски самолети. След като стана първият пилот, надхвърлил сто и петдесет самолета, той получи: Рицарския кръст на Железния кръст със сребърни дъбови листа, мечове и диаманти.
  Въпреки това, разделянето на Америка от океана, фактът, че с цялото си желание не можете да построите големи надводни кораби твърде бързо, войната се проточи.
  Въпреки че са построени както самолетоносачи, така и бойни кораби.
  И постепенно германците и японците, които откриха втори фронт срещу Съединените щати, побеждавайки американците близо до пристанището на Перу, притиснаха империята на орлите.
  Германците бяха силни. През 1943 г. те се сдобиват с много силен изтребител МЕ-309 и бомбардировач Ю-288. Които са много по-силни от американските.
  Хитлер заплаши, че ще помете Америка с бомби.
  Разбира се, танкове се появиха в сериала: "Тигър", "Пантера", "Лъв". През втората половина на 1943 г. се появяват "Пантера" -2, "Тигър" -2 и "Маус". И непобедимият реактивен изтребител ME-262, който нямаше равен, влезе в серията. А Ю-488 е първият сериен самолет с четири двигателя. А ТА-400 е първият в света бомбардировач с шест двигателя. И най-новите щурмови пушки MP-44 и много повече. Включително реактивни бомбардировачи "Арадо". В резултат на това германците превзеха Канада и атакуваха САЩ от север.
  А на другия фланг те окупираха Мексико заедно с Япония и атакуваха Америка на юг.
  И накрая, през 1944 г. Съединените щати капитулират и са окупирани от Япония и Третия райх.
  Герда беше много горда с победите си. И момичето разби монголските войски. Босите й пръсти натискаха копчетата на джойстика и повалиха нукерите масово.
  Шарлот също удари врага, натискайки копчетата с краката си. И стрелба по монгола от картечници. Тя е много агресивно момиче.
  Момичето вика:
  - За първия в света комунизъм!
  Кристина стреля много точно, а босите й крака толкова ловко натискат бутоните и стрелят по бойците на Бату Хан. И унищожавайте противниците с дивата ярост на гладните пантери.
  Кристина вика:
  - За слава на Третия райх!
  Магда също води много добре насочен огън. Те смазват монголската армия, разбиват я на чипс или на кървава салата. И не спирайте немските красавици.
  Те имат боси крака, а пръстите им ловко натискат бутоните на джойстика и удрят опонентите.
  Магда пее:
  - Африка е ужасна, да, да, да! Африка е опасна, да, да, да! Но великият Райх, ни беше казано да не се унасяме! Всички сме монголи ... косим като коса! Успех на момичетата - въпреки че е боса!
  Момичетата са много красиви и специално вършат армията на Бату хан.
  Том Линкълн отряза и мечовете му се удължиха с десетки метри, отсичайки монголите като бръснач, насапунен косми.
  Момчето изпя:
  - Ще изметна всички,
  Ще изметам всички!
  Чакаме успех
  За чистота!
  И босите крака на момчето също ще хвърлят грахово зърно със силата на унищожение.
  И ще разпръснат монголите във всички посоки. И разрушенията са огромни.
  Мария Ковалева намигна на момчето демиург. Тя хвърли голите си пръсти на краката, убийствен подарък на смъртта, и смаза монголските войници.
  Мария туитира:
  - За космоса и комунизма!
  Юлияна Коновалова изръмжа, като голата си пета се поддаде на дара на смъртта:
  - За величието на нашето Отечество!
  И сега момичетата още бият от пъпите си с бойни светкавици. Борбени красавици - не казвайте нищо!
  Герда също стреля от танк от серия AG. Когато САЩ капитулираха, Адолф Хитлер искаше да атакува СССР. Но Япония започна да предявява претенции към Третия райх.
  И Хитлер на 20 април 1946 г. започва война със самураите. И той хвърли в битка новите си танкове от серия "Е". И нека смажем японските войски, като трева за коса.
  Сталин също реши да не стои на едно място. И той предложи да отвори фронт срещу страната на изгряващото слънце.
  Хитлер се съгласи, но при условие, че СССР ще получи обратно само Южен Сахалин, Курилските острови и Порт Артур с Манджурия. И не повече от това.
  Сталин се съгласи с това. Тя вече разшири територията си. Що се отнася до лудия професор, той помогна на нацистите при създаването на летящи чинии. И тези машини се движеха с десет звукови скорости и стреляха с лазери.
  Основният немски танк беше Е-50. Теглото му беше седемдесет тона. Предната броня е 250 мм, страничната броня е 170 мм, а оръдието е 105 мм с дължина на цевта 100 EL. И това е много продуктивен резервоар. С двигател от 1500 конски сили - доста пъргав.
  И, разбира се, японците не го правят. И те не са в състояние да спрат нацистите.
  И има голямо настъпление на фашистките войски. На всички фронтове едновременно.
  Войските на Сталин също напредват. Но авиацията им малко изоставаше. Няма джетове. И Япония вече има такива самолети. Но съветските танкове са сравнително добри. И не без успех се бият.
  Въпреки че серията KV е остаряла. По-съвършените Изи се появиха през четиридесет и петата година. Такова е семейството. Но и досега няма много такива танкове.
  По-късният Т-34-85, който започва да се произвежда от четиридесет и четвъртата година. И той стана основният танк в армията на СССР.
  Съветските войски започват настъпление и притискат японците.
  Хитлер отбеляза:
  - Руската мечка получи бучка захар!
  Гудериан попита:
  - И какво ще правим с него?
  Фюрерът отговори:
  - Сладко за лека закуска!
  Още през първите три месеца от сраженията японската империя загуби почти половината от своите владения. Самураите имаха голяма армия, но бяха твърде по-ниски в качеството на технологиите.
  Битките показаха, че дори съветският Т-34-85 е по-силен от масовата японска машина. И това е лошо за самураите.
  И изобщо няма прием срещу летящи чинии. Поради мощната ламинарна струя те са почти невъзможни за сваляне.
  А самите те изгарят с лазери, топлинни лъчи и ултразвук. Така че опитайте се да ги преодолеете.
  Плюс това, Третият райх има реактивни самолети на своята височина и подводници, задвижвани с водороден прекис, и много повече.
  Има дори подземни резервоари. И това е оръжие, срещу което - прикритието! Всички японски батерии летят наведнъж и те се хвърлят на върха. Плюс това, контрол над времето, когато бурите буквално потапят всички кораби на самураите. Не, японците трябваше да се справят с много опасен враг.
  Три месеца по-късно японците също бяха прогонени от Манджурия. Най-упорито беше щурмът на Порт Артур от съветската армия. В битките пристигна експериментален танк ИС-7, тежащ седемдесет и осем тона, въоръжен с осем картечници и 130-милиметрово оръдие. И тази машина унищожи японски батареи и самоходни оръдия.
  Самата Аленка беше велик воин. И на IS-7 тя се би със самураите за Порт Артур. Превземане на град, който някога е принадлежал на царска Русия. И трябва да се върне.
  Мощен изстрел от оръдие и веднага три японски оръдия бяха преобърнати от лафетите.
  Но сега Всемогъщият демиург изпрати Аленка да се бие с монголо-татарската орда. А воините вече са на ИС-12 на по-усъвършенстван и мощен модел, с десет картечници, 152 мм и доста бързострелящ пистолет. И момичетата удрят от този резервоар с помощта на джойстици.
  Анюта натисна копчето с боси пръсти. От оръдието излетя осколочно-фугасен снаряд. И как да паднем върху тълпата от монголи. Веднага стотици и половина нукери бяха разкъсани и осакатени.
  Тогава Аллах стреля. Това е красиво червенокосо момиче, изстреляно от картечници. И как започна да коси татарските редици.
  И червенокосата изгука:
  - И първото размразяване, насън виждам Сталин ...
  Мария също удряше враговете, натискайки копчетата с голи пръсти на краката си и гукайки, оголвайки зъби:
  - И осеяна с трупове, мила моя Русия!
  Олимпия, това героично момиче кара танк, давайки на монголите стотонно превозно средство с широки следи.
  Момичето изпя:
  - За Родината за слава на Русия!
  Аленка натисна с босите си пръсти бутоните на джойстика, удари врага. Тя разби много нукери и изрева:
  - Нашата родина е СССР!
  Олимпиас, смазвайки куп коне и монголски войници, се съгласи:
  Няма по-красива Родина-Русия,
  Борете се за нея и не се страхувайте...
  Във Вселената няма по-красива страна -
  Цялата вселена е факел от светлина Рус!
  Петима воини по бикини показаха истинска и неустоима сила. И
  Тези момичета са просто невероятни!
  Те започнаха да унищожават монголската армия. И пистолетът работи и работи ...
  А Герда има три оръдия на AG-100. И има четири момичета на танка и дванадесет картечници. И те нокаутират монголо-татарите още по-ефективно и бързо.
  Герда беше воин от Всемогъщия. И това, което тя просто не е преживяла. Тя също е участвала в изтезания. Особено обичаше да измъчва момчета. Те измъчваха хубави тийнейджъри като цяло толкова много, че главите им се въртяха.
  Но това е друга история. Особено когато печеха голи, кръгли детски токчета на пионерите. И те буквално изреваха от болка.
  Япония се съпротивляваше в продължение на десет месеца и половина, преди да рухне при огромни шансове.
  Герда принуди императора на Страната на изгряващото слънце да коленичи и да целуне босия й крак. След това микадо целуна и босите крака на Шарлот. Следват босите токчета на Кристина. И накрая, голата, грациозна подметка на златокосата Магда.
  Толкова красиви момичета, че императорът лично целуна и облиза голите им, грациозни, мускулести крака.
  Сега те стреляха по монголските рати от оръдия и не дадоха на врага ни най-малка милост. Воините тук са просто брилянтни.
  И фугасни осколъчни снаряди, така че разбиват всички тези степни обитатели. И ги унищожи без ни най-малко съжаление и съмнение.
  Герда изпя:
  - Ще настъпи ера на комунизма, по арийски!
  И намигна!
  А ето и екипажа на Елизабет. Момичетата се биеха на експериментален танк Т-54. И те се биеха с японците. Японските танкове не са много добри. Най-силният от тях е копиран от Пантера. Тази кола определено е остаряла.
  Но в този случай Пантера практически не поема Т-54 в челото. Но може да пробие отстрани. И това диктува специална тактика. Само японски самоходни оръдия с 88 мм 71 EL оръдие и 150 мм оръдие са опасни за челната броня на съветски танк.
  Елизавета, стреляйки със 100-милиметрово оръдие, прониза японски танк от голямо разстояние и изчурулика:
  - За светата Русия!
  Елена също стреля. Тя блъсна японска кола и изскърца:
  Ние ще притежаваме този свят!
  Екатерина удари с босите си изрязани крака и отбеляза:
  - За новите постижения на комунизма!
  Воините са първокласни.
  Йефрасиня го взе и също го удари, този път с картечници, и изгука:
  - За моя космически свят!
  И с боса пета как се натиска. И смъртоносен снаряд ще полети срещу японците.
  Не, това са момичета, които няма да подведат никаква армия.
  Япония беше победена.
  И сега воините се преместиха в по-усъвършенстван танк Т-64 и бият монголските войници от него.
  И оръдието на съветския танк разбива фашистките редици така. И снарядите се изстрелват един след друг.
  Елена стреля с помощта на голите си пръсти и отбеляза с усмивка, оголивайки зъби:
  - Много е красиво, така се бият врагове!
  Не спирайте момичетата. А картечниците сипват куршуми като градушка. А монголите са натрупани в могили. И масата убити и осакатени монголски тела.
  Огромна маса убити воини от армията на Бату Хан. Така се разделиха и момичетата.
  - отбеляза Екатерина, като намигна на приятелите си. И покосиха линията на монголите с картечен изстрел:
  Ще управляваме вечно!
  Елизабет Уитти отбеляза:
  - Това е нашата сила ще бъде толкова готина!
  Момичето започна да натиска бутоните на джойстика с боси пръсти и да разбива татарските полкове без никакво съжаление и проблеми. И воинът не е по-готин.
  Именно тяхната черупка разпръсна Гуюк Хан на кървави парчета. И тогава татарите не изглеждаха достатъчни.
  И от черупката, която Герда донесе, хан Бурундай също беше разкъсан. Той беше известен с изнасилването на принцеса Владимирская, след като тя беше заловена. Да, това е похотлив хан.
  И сега немското му момиче се е разкъсало на парчета.
  И сега Томас Линкълн се бие като истинско чудовище и разрязва монголите.
  Момчето върти мечовете си като витла. И подрежда много опоненти в стекове. И става като бръснач, който отрязва брада. И такова Всемогъщо момче искрящо.
  И така Мария Ковалев също взе голите си пръсти и пусна убийствена и смазваща всичко.
  И монголите са вкарани в ковчега.
  Мария е медена блондинка, много красива и мускулеста. Тя вече трябваше да изпълнява бойни мисии, тя е невероятно момиче.
  Воинът пее с най-висок глас:
  - Слава на ерата на комунизма, да смажем игото на фашизма!
  Юлияна Коновалова също се бие като чудовище от ада. И сега голите й пръсти изпращат смъртоносна граната. Което ще вземе и разкъса много татарски войници.
  Воинът изгука:
  - За силата на комунистическите идеи!
  И Мария също с голата си пета ще хвърли убийствена торба с дървени стърготини ...
  И масата на монголите беше разкъсана.
  Воините тук са в най-добрия си вид... Но се появиха и нови красавици.
  В случая това са Ева и Гертруд. Те се появиха на летяща чиния, причинена от Томас Линкълн, момчето демиург. А тия момичета направо го взеха и как пляскаха татарите с лазери. Да, лазерните оръжия в Третия райх са на върха. Те буквално изгориха японски войници.
  Ив, това красиво русо момиче, натискаше с голи пръсти бутоните на джойстика. Тя изгори цял монголски полк и изгука с горната част на дробовете си, оголивайки зъби:
  - За света Прусия!
  Гертруд също натисна голите си пръсти върху бутона на джойстика и отряза много нукери, гукайки:
  - Моята власт над света!
  И момичетата се смеят. Имат толкова много вълнение и огън. Това са момичета от най-високия и изискан висш пилотаж.
  Когато Япония е победена, Третият райх поглъща и смила неутралните страни за известно време и извършва все повече и повече залавяния.
  Но това, разбира се, не беше достатъчно за нацистите. И на 5 март 1953 г. Сталин умира. Това все още е нищо... Фюрерът изпрати съболезнования на колегата си.
  Но когато през февруари 1956 г. се провежда 20-ият конгрес, който разкрива култа към личността, Хитлер не го толерира.
  И на 20 април 1956 г. започва нова война. Опит на нацистите да превземат СССР. И Хитлер държи целия свят под оръжие. И тогава не можете да тъпчете срещу Вермахта.
  Въпреки това, в тази вселена Създателят е Томас Линкълн. И момчето демиург не позволи на СССР да бъде победен. Той използва нов коз срещу врага: професор Знайка от късия отбор. И този професор създаде специално оръжие срещу Третия райх.
  Това обаче е историята на съревнованието на науката. Във всеки случай армията на СССР успя да спре нацистите, а след това да ги победи и покори. В крайна сметка Хитлер беше заловен. И на 9 май 1958 г. те взеха и обесиха. Така че черният Бой-бог Томас Линкълн постъпи доста политически коректно с главния фашист. Точно като по филмите - злото печели през първото полувреме, а след това губи мизерно.
  И сега момичетата на нацистите вършеят старателно. По-точно монголо-татари, но те са дори по-лоши от нацистите, тъй като избиваха цели градове. И това, разбира се, е много лошо, когато се убиват руски хора.
  Бату Хан вижда колко катастрофално намаляват редиците му. Монголските войски се топят точно пред очите ни.
  И ето го известният командир. Единственият в историята, който успя да завладее Русия, което никога не е било възможно за никого. Този Бату Хан сега започна да бяга. Той е много борбен командир.
  Но този път голяма непреодолима сила е срещу него.
  Томас Линкълн пееше с усмивка:
  - И отляво е нашата армия, а отдясно е нашата армия! Добре е да се борим с алкохол!
  Момчето-терминатор толкова яростно посече татарските полкове, те го взеха и хукнаха. Е, къде отиваш.
  Още един екип от нинджа момичета от Япония. Всемогъщото момче също ги извика.
  Момиче със синя коса ще вземе и ще засече монголите с мечове. И тогава с голи пръсти ще пусне грахово зърно с експлозив.
  И счупи много нукери. извика:
  - Слава на Япония!
  Тогава едно момиче с жълта коса се нарязва на монголите. Той ще ги нареже на малка окрошка и ще вика:
  - В името на идеята за самурай!
  И с босите си пръсти той ще изстреля и убийствен бумеранг, който разкъсва монголските полкове.
  Червенокосото момиче смаза маса бойци от орда. Отсечете Менге Хан. И с босите си пръсти тя пусна и остра топка, която разбива всичко. И рева:
  - За комунистическия свят!
  И момичето с бяла коса взе и посече маса татарски воини. И уби много врагове.
  И с голата си пета тя хвърли експлозивна опаковка с разрушителен прах вътре.
  Тя изгука с горната част на дробовете си:
  - За света с достойнство!
  И сега битката е много кървава. И тогава воините се разпръснаха и как победиха врага.
  И сега всички монголски рати изгоряха наведнъж и бяха разкъсани на малки парченца.
  И Бату хан остана сам. Момичета-воини се затичаха към него. Те поставиха татарския гул на колене. И принудени да целуват босите им крака.
  Главният командир го направи с ентусиазъм. Все пак тук има красиви момичета. И те победиха много войници. Четиристотин хиляди монголо-татарски воини бяха убити.
  Това направи огромно впечатление на всички. Особено руските войници, които бяха спасени от смърт. И не само воини, но и жени и деца. В крайна сметка Ордата щеше да избие Рязан.
  Но тогава Бату хан целуна босите крака на момичетата. И облизаха всичките им пети.
  И неговите воини взеха голите си пръсти на краката, ръцете, краката и шията. И с рязък ритъм се разкъса на пет части. Така Бату Хан приключи кариерата си.
  Ето какво означава да отидеш в Русия. Особено ако момчето демиург тук е настроено срещу вас!
  
  ДО КАКВО ВОДИ СТРАХЪТ ЧЪРЧИЛ
  Страхът от болшевишката заплаха силно тормози Чърчил. И той предложи на Хитлер тайна сделка. Германците спират унищожаването на евреите, съюзниците, без официално да сключат мир, все пак спират войната и на първо място спират стратегическите бомбардировки на територията на Третия райх. И дори ще извършват тайна търговия с Германия.
  Фюрерът, под натиска на индустриалните кръгове на империята, се съгласи с това. Чърчил бързо убеди американците и те също решиха да спрат войната с Третия райх. Освен това Съединените щати доброволно се съгласиха на тайна сделка и да предоставят помощ на СССР по ленд-лизинг само за злато. Споразумението се състоя в голяма тайна. Но СССР я призна... Сталин се ядоса и се изказа остро.
  Но след Сталинград СССР вече започна производството на оръжия и очакваше да прекъсне Третия райх. Но в началото на четиридесет и третата година е обявена тотална война и производството на оръжия в Германия се удвоява повече от два пъти. А прекратяването на бомбардировките от 1 април 1943 г. изигра ясна роля.
  Нацистите подготвяха операция Цитадела. Но британците предават информация за броя на съветските войски. Оказа се, че СССР с развита инженерна отбрана има предимство в силата.
  Хитлер решава за момента да отложи настъплението и да увеличи производството на оборудване. На първо място, изтребителят ME-309, с който Фриц възлагаше определени надежди. Много силна машина със скорост 740 километра в час и оръжия: седем огневи точки, включително три 30-милиметрови оръдия.
  Ясно е, че за Червената армия е трудно да се бори с такава машина. Най-често срещаният изтребител: Як-9 е въоръжен с 20 мм оръдие и картечница. Така че опитайте се да се справите с такъв готин германец.
  Е, Focke-Wulf е много мощен боец с оръжие. Трудно е да се справиш с това. И, разбира се, танкове. "Пантера" и "Тигър" са по-силни от съветските. Освен това Ю-288 е много мощен бомбардировач. Които съветските бойци дори не могат да настигнат. И реактивни самолети също са на път. И страхотната "Пантера" -2 с мощни оръжия и силна защита.
  Така че операцията Цитаделата е отложена. И немците събират сили.
  Сталин обаче не издържа дълго и на 1 август започва голямо настъпление. И в посока Орел, и Белгород с Харков.
  Силите тук обаче явно са неравни.
  Германците също се укрепиха силно, изкопаха много окопи. А в защита Пантера е добър танк, като Тигъра. Битките показаха, че Фердинанд, в отбранителни битки, със заседнал фронт, се справя добре със задачата за унищожаване на танкове.
  Германците държаха линията. И те бяха готови за това. Те изтеглиха допълнителни сили от Африка и Европа. Тук се бият войските на Ромел, както и части от чужди дивизии и испанците. Освен това вече е извършена размяна на пленници и Луфтвафе си е върнал много пилоти. Така че защитата беше стегната.
  И немците имат силна авиация. Особено оръжията. И силен не само със силата на самолетните оръдия, но и със скоростта и силата на асата. В небето сега германците използват почти всичките си самолети, без да се разсейват от западния фронт. И това им дава количествени предимства. В битката при Курск звездата на Хъфман започна да изгрява.
  Съветските войски не успяха да постигнат значителен успех през август и септември в тежки битки, напредвайки с максимум десет до петнадесет километра. Боевете се проточиха до късна есен... След това настъпи затишие. През ноември Червената армия се опита да настъпи в центъра. Но и там тя не постигна успех. Германците отбиват атаките. Едва в края на декември, когато започна настъплението в посока Орел, беше възможно да се вклини. Боят беше много ожесточен. През януари германците успяха да отблъснат офанзивата край Ленинград. Но съветските войски въпреки това отрязаха Оролския издатин. Но там успехът им беше ограничен. Фриц успяха да се закрепят. Освен това съветските войски претърпяха твърде много загуби и не можаха да се възстановят. Пролетта е спокойна.
  Нацистите пуснаха нов танк "Маус" в серията. Но истинската война показа, че този танк е тромав. И неговите характеристики на шофиране са ниски. Истината се контролираше добре от колелото и беше относително проходима.
  "Маус" беше защитен от всички ъгли от противотанкови оръдия, но беше ударен от въздуха. Да, и скъп танк ... Не се оправда твърде много.
  Съветските танкове Т-34-85 и ИС-2 не бяха лоши. Въпреки че последната кола имаше много дефекти и беше сравнително слабо защитена от челото на кулата.
  "Пантера"-2 се оказа доста тежък с петдесет и три тона, но с оръдие с калибър 88 мм 71 EL и най-добрата броня, особено на челото. По-мощният двигател от 900 конски сили повече или по-малко даде добро шофиране на автомобила. И тя работи с пистолета си убиец. Появи се и "Тигърът" -2, но тази машина беше по-лоша на практика.
  Немците се опитаха да настъпят през май в посока Курск. Червената армия напредва в центъра. И битките доведоха само до лека промяна в предната линия. Войната все повече приличаше на Първата световна война. Когато фронтовите линии бяха фиксирани за дълго време. И войната се превърна в не особено печеливш бизнес.
  През август Червената армия се опита да напредне, но безуспешно ... През октомври германците се опитаха да пробият и техните опити също бяха отблъснати ...
  През януари 1945 г. Червената армия настъпва в центъра. И през март 1945 г. германците напредват на тридесет километра на юг и са спрени.
  Ситуацията за Червената армия стана малко по-сложна. Германците успяха да наложат производството на реактивни самолети и да намалят цената им, като спечелиха надмощие във въздуха. Разработват се и нови танкове.
  Е-10 и Е-25 бяха леки и много бързи самоходни оръдия. Танкът Е-50 се оказа твърде тежък и голям за среден танк. Но мощен двигател с усилване до 1200 конски сили повече или по-малко му даде скорост и шофиране. И 88-милиметрово оръдие с дължина на цевта 100 EL и бронебойно и бързострелно и много точно.
  И те получиха много мощни Е-75. С пистолет 128 мм и дълъг калибър.
  Тези танкове току-що започнаха да влизат в серията. Но Хитлер разчита на тази техника. Четиридесет и петата година измина в размяна на удари. Германците все още не разполагаха с голям брой танкове от серия "E" и не можеха да напредват. СССР също не можа да вземе. В небето предимството на нацистите се увеличи. Реактивни бомбардировачи и разузнавателни самолети бяха особено ефективни. Бойците се оказаха малко по-зле. ME-262 имаше проблеми с маневреността и голямо тегло. XE-162 имаше предимствата на леко тегло, лекота на производство, но изискваше висококвалифицирани пилоти за работа. Въпреки че Хъфман го владееше добре. Този рус ас доведе броя на свалените самолети до четиристотин и получи второто отличие като Рицарския кръст на Железния кръст със златни дъбови листа, мечове и диаманти. И тогава той нокаутира петстотин самолета вече на XE-162. Като получи специална награда за това: немският орел с диаманти. Доста рядко и престижно това малко нещо. Освен това Хъфман получи първия кръст за военни заслуги и диаманти.
  И това е доста почтено.
  През зимата Червената армия се опита да напредне, но не можа да преодолее много жестоката отбрана на противника. Танкът Е-50 имаше твърде много общо с "Тигър" -2, въпреки че кулата беше по-тясна и по-малка, и по-съвършено и леко шаси. Но местоположението на трансмисията и двигателя остана традиционно. Заради това, което цялото е шестдесет и три тона. Но след това се появи модификация на резервоара с разположението на двигателя и трансмисията в един блок и скоростната кутия на двигателя. И се оказа, че тази кола е все още по-съвършена и по-лека ...
  През 1946 г. германците вече разполагат с голям брой танкове от серия "Е" и мощни реактивни машини. По-специално ME-262 X, който имаше скорост от 1100 километра в час и пет 30-милиметрови въздушни оръдия. И битките бяха в разгара си, много ожесточени до крайно напрежение.
  Германците успяха да пробият на юг. И там отидоха до река Дон. Съветските войски се оттеглиха през реката, но успяха да се задържат.
  Битката се проточи до зимата и фрицът се забави...
  Дойде 1947 година. Появиха се съветски танкове Т-54, макар и все още не масови. Битките са кървави и брутални. Цялата година премина в дърпане на въже.
  Хъфман доведе броя на свалените коли до хиляда, получи специална награда от шеста степен на Рицарския кръст на Железния кръст с листа от платинен дъб, мечове и диаманти.
  Германците знаеха как да се бият добре, но бяха доста изтощени. Новата 1948 година дойде. А също и битки с постоянство, достойно за по-добро използване.
  Герда, Шарлот, Кристина и Магда се возят на танк Е-100 от клас U. Това превозно средство е по-компактно, за четирима членове на екипажа. А оръжията му са реактивен бомбардировач и универсално 88-милиметрово оръдие 100 EL - унищожител на танкове.
  Воините отиват и си подсвиркват.
  Герда стреля с дълго оръдие. Той удря встрани от разстояние на Т-54 и чурулика:
  - Ще дадем сърцата си за родината,
  И ще изпържим Сталин и ще го изядем!
  Шарлот изстреля своята ракета. Тя покри съветския бункер и изпищя:
  - Ние сме непобедими!
  Кристина го взе и изръмжа, натискайки спусъка с голата си пета:
  - Ще го вземем и в двете!
  Долбанула и удачно и Магда. Унищожени съветските самоходни оръдия СУ-152. И тя изгука:
  - Ще има време, ще дойде победата!
  Герда изпищя, докато стреля:
  - Никой не може да ни спре!
  Шарлот потвърди:
  - Но Пасаран!
  Червенокосият звяр премина през цялата Първа световна война с Герда, като се започне от Полша и завърши с тази майска офанзива. Червенокосият дявол видя много неща.
  И готов да се бори докрай!
  Кристина също стреля и оголи зъбите си. Косата й е златисточервена. На война момичетата не остаряват и дори, може би, стават по-млади! Те са толкова свирепи и любящи. Те оголиха зъби.
  И нито една дупка в зъбите.
  Магда има коса с цвят на златни листа. И също така активно се усмихва. Готино момиче. Тя притежава такава агресивна грация и енергия от хиляда коня.
  Герда, момиче с бяла коса, стреля и с усмивка отбелязва:
  - Има много добри и грозни по света... Но по дяволите, колко време се проточи тази война!
  Шарлот се съгласи с това:
  - И всъщност Втората световна война се проточва твърде дълго. Всички битки, и битки... Наистина е изтощително!
  Кристина премести босия си крак по бронята и извика:
  - Но Великобритания все още не е победена!
  Магда стреля по руснаците и изръмжа:
  - А трябва да бъде победен! Това е нашето кредо!
  Герда изсъска, стреляйки по руснаците, оголила зъби от слонова кост:
  - Нуждаем се от победа!
  Прецаканата и Шарлот извика:
  - Един за всички, няма да отстояваме цената!
  Червенокосата и златиста звяр Кристина изпищя:
  - Не! Да не стоим!
  Магда почука алените си устни, чуруликайки:
  - Ние не ходим до магазина за цената!
  И златокосата харпия изстреля.
  Герда удари и руските танкове. Удари колата и извика:
  - Ние сме най-силните в света!
  Шарлот добави, пеейки:
  - Всички врагове се накисват в тоалетната!
  Кристина подкрепи импулса на песента:
  - Отечеството на сълзи не вярва!
  Магда продължи с напевен глас:
  - И на всички комунисти ще дадем мозъка!
  И момичетата си намигнаха. Като цяло имат добър резервоар. Само от разстояние е трудно да се пробие Т-54 в челото. Но все пак германците имат труден снаряд, но с ураново ядро. И в армията има много чернокожи. Които се бият с бясна ярост. И не всеки може да се конкурира с тях.
  Момичетата са свикнали да се бият боси. Дори в Полша те бяха само по едно бикини, и то боси.
  Когато голата подметка влезе в контакт със земята, тя се подмладява. Може би затова момичетата не остаряват! Въпреки че времето изтича! Воини, да кажем много героични.
  Те са направили толкова много подвизи, но се бият като обикновени войници. И винаги само по бикини, и то бос. През зимата дори им е приятно да пляскат с боси крака по снежни преспи.
  Герда снима и пее:
  Ще преминем през огън и вода!
  Шарлот стреля по руснаците с бомбардировача си и каза:
  - Слава на пруския народ!
  Кристина също стреля и изпищя:
  Ние ще управляваме планетата!
  Магда закова и потвърди:
  - Определено ще!
  Герда отново удари снаряда и изскърца:
  "Дори напалмът няма да ни спре!"
  Шарлот се съгласи с това:
  - И дори атомната бомба, от която не се страхуваме!
  Кристина млъкна и отговори:
  - Американците не успяха да създадат атомна бомба! Това е блъф!
  Магда извика с пълна сила:
  - Светът не може да избяга от новия немски ред!
  Момичетата се показаха много готини и непредвидими. И голите им пръсти са толкова пъргави и готини.
  
  Една от неприятните изненади, които срещнаха Червената армия, беше летяща чиния.
  Две момичета Албина и Алвина летят при себе си на такава летяща чиния. Те са неуязвими благодарение на силната ламинарна струя. Но те не могат да стрелят сами. Но благодарение на колосалната скорост те могат да изпреварват и таранят съветски самолети.
  Албина, навеждайки дискетата си, отбеляза:
  - Технология на желязото, със сигурност необходима и много полезна!
  Алвина се изкикоти, оголи зъби и изсъска:
  - Но всичко се решава от духа!
  Албина каза:
  - Най-много е точно борбеният дух!
  И двете момичета са руси и по бикини. Много красива и боса. Когато един воин е без обувки, тя има късмет. Сега момичетата са толкова цветни и прекрасни.
  И преди да тръгнат на бой, красавиците определено ще поработят с език с мъжко съвършенство. Толкова е хубаво и енергизиращо. Жените-воини обичат да пият от магически съд. Това е истински празник на плътта за тях.
  Ето колко са добри момичетата.
  Алвина свали два съветски МИГ-15 и туитира:
  - Славен наш лов!
  Албина потвърди набиването и издаде:
  И никога няма да е последен!
  Алвина събори още три съветски щурмови самолета и изскърца:
  - Така мислиш, че Бог обича Германия?
  Албина поклати глава със съмнение.
  - Явно не чак толкова!
  Алвина се изкикоти и попита отново:
  - Защо мислиш така?
  Албина удари две съветски коли и изскърца:
  Войната продължи твърде дълго!
  Алвина логично отбеляза:
  - Но ние идваме!
  Албина се ухили и извика:
  - Значи победата ще дойде!
  Алвина свали четири съветски самолета наведнъж със смела маневра и изпищя:
  - Определено ще дойде!
  Албина намери за необходимо да напомни:
  - След Сталинград войната не вървеше по правилата ...
  Алвин се съгласи с това:
  - Определено е против правилата!
  Албина изпищя от раздразнение:
  - Започнахме да губим!
  Алвина изпищя от досада:
  - Определено има!
  Албина удари още няколко съветски превозни средства и изскърца:
  - Това не е ли проблем за нас?
  Алвина свали няколко руски изтребителя и изрече:
  Мислехме, че ситуацията е безнадеждна!
  Албина се ухили месоядно и изсъска:
  - Какво виждаме сега?
  Алвина туитира с апломб:
  - Нещо непоклатимо и уникално!
  Албина блесна с перлените си зъби и отговори:
  - Фактът, че Третият райх печели!
  Алвина събори още няколко съветски щурмови самолета и извади:
  - Наистина трябва да спечелим!
  Момичетата направиха гримаси. Едно време работеха, и то официално в войнишки публичен дом. Много мъже преминаха през себе си, и не само бялата раса. И много им хареса. Е, колко е приятно за телата. Но тогава курвите бяха подложени на съветска атака. Те бяха взети в плен. Е, мацките си мислеха, че ще бъдат изнасилени. И ето дявола два!
  Караха курвите да копаят окопи и окопи. А на бившите нощни феи не им хареса особено. Така всички те успяха да избягат. Те съблазняваха стражите.
  И те се заклеха да отмъстят на руснаците.
  И воюваха срещу Русия. Това са проклетите...
  Албина заряза още няколко руски коли и измърмори:
  - Все още можеш да живееш с мъже!
  Алвина с готовност се съгласи с това:
  - Дори не е възможно, но е необходимо!
  Албина оголи зъби и отговори:
  - Но все пак... Сладко е да се убива.
  И момичетата свалиха още пет съветски коли с движение на дискета.
  Алвина се изкикоти и каза:
  - А кога е горчиво?
  Албина събори още шест коли и отговори:
  - Ще се оженя след победата! И да роди десет деца!
  И двете момичета избухнаха в смях.
  И те пееха;
  Ние сме рицари на вярата на фашизма,
  Да изтрием в прах борците на комунизма!
  И как се смеят, клатейки белите си планини.
  В края на юни 1949 г. Германците се опитват да пробият към Сталинград. Атакувайте град Калач. Но смелите четири момичета застанаха на пътя им.
  Наташа хвърли граната по нацистите с бос крак и запя:
  - Това е вярно...
  Зоя пусна подарък на смъртта с голата си пета и добави:
  - Враг...
  Августин се поддаде на нещо разрушително и изпищя:
  - Мисли...
  Светлана хвърли граната с боси пръсти и изскърца:
  - Какво...
  Наташа хвърли няколко лимона с боси крака и извика:
  - Руски...
  Зоя също се поддаде на нещо енергично и смъртоносно, скърцайки:
  - Управлявана...
  Августин пусна смъртоносния, мърморейки:
  - Враг....
  Светлана отново се поддаде на разрушителното и vyaknula:
  - Счупи се!
  Наташа се обърна и изпищя:
  - Кой...
  Зоя също стреля по чернокожите чужденци, които нацистите вербуват, и изпищя:
  - Осмелявам се!
  Августин говореше със сила и ярост:
  - Че...
  Светлана се поддаде с усмивка на пантера:
  - В...
  Наташа хвърли граната с бос крак и извика:
  - Битка...
  Зоя хвърли подаръка на смъртта с голи пръсти и измърмори:
  - Атаки!
  Августин се включи и промърмори:
  - Врагове...
  Светлана даде куп гранати с босите си подметки и как крещи с пълна сила:
  - Добре...
  Наташа заби взрива и изсъска:
  - Яростен...
  Зоя отряза нацистите и изпищя:
  - Бийте!
  Августин стреля отново и извика:
  - Яростен...
  Светлана изчурулика, докато стреля:
  - Бийте!
  Наташа отново хвърли граната с грациозния си бос крак, чурулика:
  - Ще унищожим нацистите!
  Зоя го взе и изчурулика:
  - Бъдещият път към комунизма!
  И хвърли лимон с голи пръсти.
  Августин взе и разпръсна линиите, а босите й крака полетяха с разрушение по Фриц:
  - Ще разделим противниците!
  Светлана го взе и го хвърли с боса си пета, куп гранати и изскърца:
  Да смажем фашистите!
  А четиримата продължиха да стрелят и да хвърлят гранати. Германският Е-75 се движеше. Машина със 128 мм оръдие. И се застрелва.
  И момичетата хвърляха гранати. Подкопават нацистите. И те стреляха в отговор. Те се изкачиха напред. Танковете отново се търкалят. Премества най-новия немски "Леопард" -1. Много мобилна кола.
  Но момичетата му поеха и го нокаутираха. Разкъсаха на парчета мобилна машина с газотурбинен двигател. И я пръснаха на парчета.
  Наташа отбеляза със смях:
  Борим се страхотно!
  Зоя се съгласи с това:
  - Много яко!
  Августин мъдро отбеляза:
  - Ще победим!
  И тя изстреля противотанкова граната с бос крак. Силно момиче. И има толкова много остроумие.
  Светлана също пусна подарък на смъртта с пръсти на бос крак и удари врага. Много агресивно момиче, с очи с цвят на метличина. Тя има такова остроумие и доста сила!
  Наташа се обърна и се ухили:
  - За светата Русия!
  Зоя стреля много активно и се ухили, показвайки перлени зъби:
  - Аз съм воин от това ниво, което не избледнява!
  Августин също стреля. Покосиха нацистите и бълбукаха:
  "Аз съм воин с голяма амбиция!"
  И тя оголи перлените си зъби!
  Светлана потвърди:
  - Много големи амбиции!
  Момичетата се карат много дълго време. И, разбира се, успяха във военния труд. Те са абсолютно разкошни красавици. Изключителен ум. И стрелят първа класа.
  Наташа, стреляйки, си помисли, че ако лидерът беше умрял, тогава без Сталин щеше да се образува някаква празнота в душите на хората. Сякаш любим човек е починал.
  Макар че този грузинец беше жесток. И не направи всичко както трябва. Има дори един анекдот за това. Защо Ленин носи ботуши, а Сталин носи ботуши? Защото Владимир Илич избра пътя, а този мустакати се втурва напред.
  В това отношение Сталин не беше оптималният владетел. Наистина, както го описа Ленин, беше твърде грубо.
  Този готвач приготвя само пикантни ястия. По отношение на жестокостта това беше нож с две остриета.
  От една страна, това помогна за поддържане на дисциплината и стимулира партийния апарат. От друга страна, най-ценните кадри и способни хора бяха нокаутирани. По-специално, след войната те загубиха такъв велик мениджър като Вознесенски. Който имаше най-големите заслуги към Родината.
  Вознесенски може би беше идеален мениджър: не само твърд, но и умен и образован. Най-младият доктор на науките в СССР, академик, изключителна личност. Без Вознесенски руската икономика някак си се обърка. И не мога да победя нацистите.
  Наташа хвърли лимон с бос крак и запя:
  - От небето...
  Зоя също хвърли граната с голи пръсти и каза:
  - звездичка...
  Августин пусна дар на смъртта с бос крак и запя:
  - Ярък...
  Светлана също хвърли граната с бос крак и издаде:
  - Кристален!
  Наташа се обърна и изсъска:
  - Аз към теб...
  Зоя пусна дарбата на смъртта с голите си пръсти, съскайки:
  - Песента...
  Августин се поддаде с голата си пета, което носи смърт и изскърца:
  - Ще пея...
  Наташка продължи, пеейки агресивно:
  - Относно....
  Зоя хвърли експлозия с бос крак, разпръсна нацистите и изпищя:
  - Местен...
  Августина даде куп гранати с голата си пета, издаде:
  - Сталин!
  
  КРАСИВ СВЯТ В КОЙТО НЯМА ВЕЛИКА ОТЕЧЕСТВЕННА ВОЙНА
  Хитлер не посмя да атакува СССР. Астролозите му казаха, че атаката през тази четиридесет и първа година ще завърши с неуспех. Но Сталин никога няма да удари първи.
  Фюрерът след превземането на Крит, в края на юни 1941 г., удари Малта, използвайки много самолети. И десантни войски. Този път германците действаха умело, използваха голям брой кукли и успяха да превземат тази важна база без големи загуби. След това кацането и помощта на Ромел преминаха по-успешно. Нацистите прехвърлиха още четири дивизии в Африка с голямо количество техника. Те превзеха Толбук и започнаха офанзива в Египет. И те успяха да поемат контрола над Суецкия канал. Успехите на германците също принудиха Франко да пусне части от Вермахта в Гибралтар. И падането на тази крепост доведе до факта, че е отворен най-краткият път до Африка.
  Хитлер решава първо да превземе черния континент. Както и Близкия изток, и Индия, преминаващи през Иран. Като цяло половината от сто и петдесетте дивизии, които бяха назначени за войната срещу СССР, са достатъчни за това.
  Съпругът на фюрера получава данни от своите военни, че на парада на 1 май 1941 г. през Червения площад преминават както Т-34, така и КВ-2 с оръдия калибър 152 мм. Което означава, че СССР е по-силен в танковете. И трябва да разработите цяла серия от тежки машини.
  Така фюрерът нареди създаването на: "Пантера", "Тигър" -2 (те вече работеха върху обичайния "Тигър!"), "Лъв" и супер-тежкия "Маус". Да имаш вече могъща менажерия, която да удари СССР.
  Междувременно завземете всички британски, белгийски, френски, холандски колонии в Африка и Азия.
  И използвайте човешката сила и ресурси на колонията, за да изравните Великобритания със земята във въздушна офанзива.
  Британците по същество нямаха какво да спрат германските орди. Още през есента на четиридесет и първата година цялата северна Африка беше превзета. И това, трябва да кажа, е много сериозна заявка за истинска победа на агресивния Вермахт.
  А през зимата нацистите завзеха целия Близък изток и навлязоха в Иран. Сталин сякаш се опитваше да възрази на лицето на Молотов, но той не се биеше за Иран. Германците също превземат Нигерския кръг през зимата, както и Судан и Етиопия.
  Въпреки това Япония атакува САЩ в пристанището на Перу и Третият райх беше принуден да влезе във война с Америка. На първо място, разбира се, подводния флот. И в същото време продължава да улавя. През пролетта на 1942 г. нацистите завладяват Индия и почти цяла Африка. През юни техните войски превзеха и Южна Африка, където бурите и много расисти подкрепяха нацистите. Мадагаскар също падна през юли. Германците се присъединиха към японците. Така приключи превземането на черния континент. Единствено Португалия запазила колонии там. Но Хитлер постави ултиматум на Салазар: или вие тръгнете на война срещу Великобритания и Съединените щати, или ние ще вземем вашите колонии.
  Салазар и Франко, разбира се, избраха да се бият на страната на Третия райх.
  Хитлер ръководи атаката срещу Англия от въздуха и подводния флот. В авиацията нацистите получиха по-усъвършенстван и мощен бомбардировач Yu-188, а мощният DO-217 влезе в серията. ME-109 също стана по-съвършен. Машината Focke-Wulf също влезе в серията с висока скорост и мощни оръжия.
  Германците притискаха Великобритания все по-силно и по-силно. Те разполагаха с ресурсите на колониите. Докарана беше цялата нова работна ръка и бяха построени фабрики. Въпреки това Великобритания и САЩ също произвеждат много самолети. И войната се проточи. През 1942 г. Хитлер отлага няколко пъти десанта във Великобритания и то така и не се състоя. Освен това нацистите искаха да изпробват по-модерни модели на своето оборудване в битки с Англия и САЩ. По-специално, ME-309 и Yu-288.
  Тези машини са много здрави. ME-209 беше неуспешен. И вместо това беше разработен по-усъвършенстван ME-309. Този самолет имаше висока скорост от 740 километра в час и много мощни оръжия: три 30 мм самолетни оръдия и четири картечници с калибър 14 мм.
  Такава машина веднага се оказа военно чудовище. Този самолет се приближи до Марсилия с особен успех. Това асо вече беше феномен. През септември 1942 г. той сваля шестдесет и един самолет, поставяйки рекорд. И след като надхвърли сто и петдесет свалени самолета, за което получи Ордена на Рицарския кръст на Железния кръст със сребърни дъбови листа, мечове и диаманти. И до новата 1943 година броят на свалените му самолети достига триста. За което Хитлер го награждава с орден на немския орел с диаманти. И за четиристотин самолета той подари Рицарския кръст на Железния кръст със златни дъбови листа, мечове и диаманти.
  След достигане на петстотин свалени самолета Марсилия е наградена с Големия кръст на Железния кръст. Само Херман Гьоринг имаше такава награда преди себе си. След като Марсилия получи ME-309, събирането на акаунта му се ускори още повече. При достигане на хиляда свалени самолета до май 1943 г., Хитлер го награждава със специална награда: звездата на Рицарския кръст на Железния кръст със сребърни дъбови листа, мечове и диаманти.
  Великобритания беше под силен натиск. САЩ също бяха притиснати. Япония спечели битката при Мидуей и превзе Хавайските острови. Тогава самураите, заедно с германците, превземат Австралия. И тогава те превзеха Панамския провлак. Нацистите започнаха да се натрупват в Аржентина и Бразилия.
  През юли 1943 г., преодолявайки колебанието, Хитлер дава зелена светлина за десант във Великобритания. Тя мина доста добре. По време на десанта германците тестват в битки както Пантера, така и Тигър, и Лъвът и Фердинанд. "Пантера" -2 и "Тигър" -2 и "Мишка", въпреки че нямаха време да влязат в серията за битките. Особено при "Тигър" -2, поради голямото тегло, се изискваше по-мощен двигател от 1000 конски сили, което забави усъвършенстването на танка, както при "Пантера" -2. "Маус" успя да се освободи, но той не се справи с кацането, а само премина тестовете. Но "Тигрите" успяха да освободят много. И този танк, макар и не съвсем съвършен и доста тежък, се оказа ефективна машина. Особено благодарение на висококачествената броня и относително доброто странично покритие. Което го направи приличен танк за пробив. А бързострелящото и мощно оръдие беше добро срещу пехота и танкове и укрепления. Малко по-лошо беше деветдесеттонният лъв, който беше твърде тежък. Вярно е, че той има много мощен и разрушителен пистолет. Особено калибъра от 150 мм, който е ефективен срещу бункери и бункери. Sturmtiger също се показа добре. Тази машина с бомбардировач перфектно проникна в укрепленията и унищожи цяла сграда или бункер с един изстрел.
  Битките показаха в небето силата на ME-309 и ефективността на бомбардировачите Ю-188 и Ю-288. Да, и Focke-Wulf с четири самолетни оръдия и две картечници и мощна броня не е лошо. Германците разбиха Великобритания и капитулациите се случиха само дванадесет дни след десанта - гръмка победа.
  Нови награди и титли... Но САЩ още не са победени. Хитлер превзема Исландия през септември. И германците се преместиха по веригата от острови към Канада.
  Дойдоха черни дни за Америка. Освен това Сталин също не губи време. СССР преизпълни третата петилетка и по официални данни удвои индустрията си. И през четиридесет и третата година ръстът на производството на оръжия продължи. Още през четиридесет и първата година СССР се появи в серията KV-3 и KV-5, а след това в KV-4 и по-тежкият KV-6. Развива се и авиацията. След като стана ясно, че Третият райх няма да воюва със СССР, Сталин през септември 1941 г. отново размрази програмата за изграждане на бойни кораби и големи надводни кораби от всички нива. А след 1943 г., през следващата 1944 г., нови съветски линейни кораби, транспортни средства и дори самолетоносач слязоха във водата.
  И Сталин покани Хитлер да се бият заедно срещу Съединените щати. В крайна сметка Русия има всички права върху Аляска. Хитлер и Сталин се срещнаха през май 1944 г. в Стокхолм на ничия земя и договориха условия. Фюрерът беше готов да отстъпи Аляска на СССР, но не повече. Сталин искаше част от Калифорния и Канада и източните Съединени щати. След дълги спорове те стигнаха до компромис: руската Аляска и част от Канада, която е рядко населена и Хитлер всъщност не се нуждае от нея. А САЩ са напълно разделени от Германия и Япония. Освен това СССР ще получи част от американското злато след капитулацията.
  Те се споразумяха за това... На 22 юни 1944 г. СССР обявява война на Съединените щати и започва инвазия в Аляска. Така започна нова война. Америка беше по-слаба от германците. Освен това новите танкове на нацистите "Пантера" -2, "Тигър" -2 бяха финализирани и влязоха в серията с по-тесни кули и мощни двигатели. Но най-съвършената мина беше "Лъв" -2. В него Porsche постави кулата отзад, а двигателя и трансмисията отпред в един блок, а скоростната кутия върху самия мотор. Поради това не е необходим колянов вал и височината на корпуса е намаляла. Това даде възможност да се укрепи бронята на "Лъва" със същото тегло от 90 тона и да се постави по-мощен двигател от 1250 конски сили. Бронята на страните на "Лъва" достига 170 мм, а челото - 250 мм с наклони. Американските противотанкови оръжия не поеха челно такъв танк. И той се показа добре в битките. СССР също вече имаше по-усъвършенстван и мощен танк Т-34-85 и серия КВ. Иса все още не е влязла в сериала.
  Съединените щати са победени и капитулират след отчаяна безсмислена съпротива на 9 май 1945 г. И имаше разделение на света между Германия, Япония, СССР и Италия, както и малки спътници.
  Тогава Хитлер се интересува от ракетни технологии и разширяване на космоса. Германците летят до Луната още през 1850 г. И по време на седемдесетия рожден ден на фюрера започна полетът на няколко германски кораба до Марс. Сталин умира няколко години по-късно - тъй като не се напряга много по време на войната, тялото му е по-малко изтощено. Но все пак пиенето, пушенето, нощната работа не допринесоха за дълголетието. Въпреки това Сталин успява да отстрани Берия, Молотов, Каганович и Хрушчов. И по време на честването на седемдесет и петата годишнина той обяви Александър Николаевич Шелепин за свой официален наследник. През август 1955 г., след смъртта на Сталин на тридесет и седем години, мястото му като председател на СССР и генерален секретар е заето от този комсомолски работник и наследник на Берия като министър на вътрешните работи.
  Германия, СССР и Япония имаха ядрени оръжия и тези три суперсили просперираха и не се биеха помежду си. Само Италия изпада в упадък и е пленена от германците и заедно с колониите. Хитлер също превзема Испания и Португалия заедно с нейните колонии. И тогава те, заедно с Япония, направиха останалите страни свои колонии. Така през шейсетте години остават само три сили: СССР, Германия, Япония и техните колонии.
  Хитлер на референдум през 1959 г. установява монархия и наследствена форма на управление в Третия райх: император и крал на кралете. Фюрерът успява да определи наследника, той става Вълк, роден чрез изкуствено осеменяване в края на 1944 г. И когато Хитлер умира през 1963 г., той вече има пълнолетен наследник. Така Германия остава стабилна и просперираща дори след смъртта на Хитлер. Шелепин управлява много дълго време, в продължение на четиридесет години, а също така успя да прехвърли поста на достоен наследник. А в Япония Хирохито управлява както в реалната история до 1988 г., а след това синът му започва да управлява. И тогава, когато синът му стана твърде стар, внукът му също.
  Човечеството е овладяло всички планети на Слънчевата система. А през 2020 г. Германия, СССР и Япония на 9 май стартираха с маса космически кораб в първата междузвездна експедиция в историята на човечеството.
  Колко по-добър е светът, в който Хитлер не нападна СССР.
  
  КАКВО СТАВА, КОГАТО ДОМЪТ ПРОКЛИНЕ АМЕРИКА
  Но в един от световете един скитник свали проклятие върху Америка. И янките бяха победени при Мидуей. Тогава те загубиха Хавайския архипелаг. Освен това японците ги победиха силно и практически без да срещат съпротива. Сталин, може би, би бил доволен от това, но ...
  Япония, събрала повече от сто и петдесет дивизии в Манджурия, атакува съветските войски в Далечния изток. Червената армия беше принудена спешно да прехвърли сили там. И значимо. Тъй като Сталин не искаше да даде Монголия под властта на самураите. В резултат на това беше необходимо да се изоставят контраатаките близо до Сталинград и в центъра на съветските позиции. След като настъпи замразяването, нацистите успяха да превземат Сталинград и да се укрепят на Волга до средата на декември.
  Японците бяха успешни и в Индия. Техният поход към Делхи принуди британците да се откажат от операция Факел, което доведе до затишие в Египет. И Ромел дори отлетя на почивка. Всичко беше, както се казва, не в полза на съюзниците.
  Хитлер все пак реши да обяви тотална война. Така той постави задачата да формира допълнителни дивизии за настъпление както в Африка, така и на източния фронт.
  Възползвайки се от зимното спокойствие: Червената армия се бие с японците, нацистите подсилват групировката на Ромел. И той направи обходна маневра и падна от юг върху армията на Монтгомъри. Този път британците бяха хванати неподготвени, тъй като германците промениха криптирането, а британците не го разбиха навреме.
  Великобритания през февруари беше напълно победена. В битките германците използваха тридесет чисто нови "Тигри", които шокираха армията на лъва.
  След съкрушителното поражение на Англия германците навлязоха в Ирак и също превзеха Кувейт. Турция също влезе във войната и успя да окупира Северна Сирия. Ромел създаде заплахата от удар от южния фланг на СССР. Но докато германците извършваха превземането на Саудитска Арабия. И целият Близък изток беше завладян.
  На 15 май 1943 г., издигайки нови танкове "Пантера", "Тигър", самоходни оръдия "Фердинанд" и модернизирания Т-4, германците се придвижват по Волга, към Астрахан и Каспийско море. Нацистите напредват сравнително успешно. Освен това Япония също настъпваше от изток и използваше многобройната си и фанатична пехота. И СССР имаше малко резерви.
  Месец по-късно нацистите пробиха до Каспийско море и отрязаха Кавказ по суша. В същото време Турция премина в настъпление. Нейните войски напредват сравнително успешно. Те превзеха Батуми и обградиха Ереван. Всичко беше отлично и успешно за враговете на СССР. И Америка напълно рухна и в нея избухна гражданска война.
  До края на юни германците завзеха почти целия Дагестан. И в началото на юли те започнаха да напредват вече в Азербайджан. И Русия имаше все по-трудно.
  В Азербайджан съветските пионери се бият в покрайнините на Баку.
  Отряд на босоноги момчета и момичета. И се биеха с героизъм.
  Олег Рибаченко, момче на около дванадесет години, хвърли граната по нацистите с боси пръсти на краката си и изрева:
  - Слава на ерата на комунизма!
  Момиче с червена вратовръзка Маргарита Коршунова също хвърли експлозивна опаковка с босото си детско краче и изчурулика:
  - Слава на великото Отечество!
  Децата се биеха героично, с цялото вълнение.
  Момичето Гулчитай с голите си пръсти също хвърли смъртоносно оръжие към врага и изпищя:
  - За СССР!
  И пионерската й вратовръзка е толкова червена.
  Но колкото и героични да са тези пионери, така или иначе фашистите превзеха Баку в началото на август. И в средата на септември целият Кавказ вече беше под контрола на фашистките рати.
  Гледайки зимата, германците не настъпиха в дълбините на Русия, а предприеха нападение срещу Африка. Черният континент е едновременно природни ресурси и роби. Разбира се, искаха да го заловят.
  Германците получиха танка "Пантера" -2. Вместо безполезна работа с Maus, най-добрите дизайнери инвестираха в тази кола. Този дизайн се оказа успешен. Мощно оръдие 88 мм с дължина на цевта 71 EL, което пробива всички съюзни превозни средства на голямо разстояние. А челната броня на кулата е 150 милиметра наклонена. И челото на корпуса също е 120 мм, с големи наклони от 45 мм. И странична броня от шестдесет милиметра, която е задоволителна за задържане на снаряди на малки оръдия и противотанкови пушки.
  В същото време германците намалиха размера на кулата, направиха я по-тясна. Двигателят и трансмисията бяха поставени в един блок, което направи възможно намаляването на височината на резервоара поради коляновия вал и в резултат на това теглото на Panther беше четиридесет и седем тона, с двигател от 900 конски сили. И този танк трябваше да стане основният танк на Вермахта, след като влезе в серията през септември 1943 г.
  Битките показаха, че такава "Пантера" е по-добра от всички танкове на съюзниците и ги бие без съжаление.
  Британската съпротива в Африка беше слаба. През зимата нацистите превземат почти целия черен континент. През март 1944 г. те завладяват Южна Африка, а през май превземат Мадагаскар. Освен това нацистите взеха и Иран с част от Индия, обединявайки се с Япония.
  Междувременно СССР подготви новото си оръжие: танковете Т-34-85 и ИС-2. Така Червената армия получи и самолетите LA-7 и Як-3. Вярно е, че последният не влезе в широка серия: тъй като имаше недостиг на висококачествен дуралуминий.
  И германците не седяха неподвижни. Реактивният изтребител ME-262 на Хитлер влезе в серията. Изобилието от ресурси и почти пълната липса на бомбардировки доведоха до по-бързото въвеждане и развитие на реактивните самолети. И съюзниците, и Червената армия бяха безмилостно бити в небето. Не можеш да устоиш на реактивните самолети на СССР. А нацистите са много силни.
  След завладяването на Африка Хитлер не бърза да атакува в центъра. Той искаше бързо да окупира Великобритания. И така кацането беше подготвено. Започва на 22 юни 1944 г. И Сталин атакува нацистите в центъра и постига известен успех, като хвърля нови танкове и самолети в битка. Най-висока оценка обаче заслужаваше немската "Пантера" -2. Той надмина всички съветски танкове и е почти неуязвим в челото. А слабостта на страничната броня компенсира скоростта и маневреността. Тигър-2, който имаше подобни оръжия, почти същата броня, но тежеше двадесет и един тона повече, беше отхвърлен от военните и беше спрян от производство. След Panther -2 трябваше да се появи Panther -3, по-тежък, но за него беше направен газотурбинен двигател и много по-добре защитен, особено отстрани.
  Съветските войски не успяха да надградят успеха. И след капитулацията на Великобритания германците прехвърлиха допълнителни сили от Запада и започнаха мощни контраатаки.
  Пантера-2 се оказа отличен танк и надмина дори съветските превозни средства ИС-2, особено в защитата на челото на кулата. Да, и оръжието беше по-бронебойно и бързострелно. В същото време немският автомобил има значително предимство в ергономичността и шофирането. Така съветските коли се поддадоха.
  Сталин предложи на Хитлер мир при всякакви условия. Фюрерът, страхувайки се, че Съединените щати ще създадат атомна бомба, се съгласи, но наложи обременителни условия на СССР. По-специално Русия трябваше да даде на германците всичките си златни резерви, както и почти цялото военно оборудване. Предайте всички военнопленници и доставяйте суровини и храна на Третия райх в големи количества безплатно. А също така Хитлер поиска да прехвърли цялото оборудване на СССР, артилерия, танкове и самолети, така че Русия да стане беззъба и безопасна.
  Въпреки че изглеждаше като капитулация, Сталин също се съгласи с това. След това нацистите се обърнаха към Съединените щати. Америка, под влиянието на проклятието, почти не се съпротивлява на нацистите. Войната продължи само няколко месеца и въпреки че беше разделена от океана, завърши с капитулацията на Съединените щати.
  Войната приключи, по странна ирония, точно на 9 май 1945 г. И периодът на мир настъпи. Третият райх си почива. СССР лиза дълбоки рани и се опитва да се възстанови.
  Сега в мярката имаше две суперсили - Германия и Япония. Но е просто невъзможно двама хищници да се разбират на една и съща планета. И на 20 април 1953 г., след смъртта на Сталин, започва нова война между Германия и Япония. По това време СССР частично възстанови властта си и наследникът на Сталин Лаврентий Берия се обърна към Хитлер с молба да помогне във войната с Япония.
  Хитлер се съгласи, но при условие, че СССР ще получи обратно само Приморие, остров Сахалин и Курилската верига. И няма да иска повече.
  Берия каза, че ще върнат своите.
  И Червената армия премина в настъпление. СССР имаше танкове Т-54 и ИС-10 в серията. Не е много тежък, но доста ефективен. И Червената армия постигна известен успех.
  Войната с Япония се проточи донякъде, въпреки че поради технологичното предимство на Третия райх, тя продължи от самото начало с предимството на нацистите.
  Но Япония е победена едва на 5 март 1956 г. Третият райх и неговите дивизии претърпяха тежки загуби и се нуждаеха от време за почивка.
  Въпреки това целият свят с изключение на СССР вече беше под контрола на Третия райх.
  През 1959 г., на 20 април, по време на седемдесетата годишнина на фюрера, се провежда референдум за установяване на монархия в света в мащабите на планетата Земя и фюрера като император с наследствена власт.
  СССР в съкратен вид съществуваше под контрола на Лаврентий Палич Берия.
  Германците вече са успели да летят до Луната и на 20 април 1961 г. започва полетът до Марс.
  На 1 май 1961 г. Адолф Хитлер е убит. Но това не удари твърде силно Третия райх. Тъй като синът на Хитлер, получен в резултат на изкуствено осеменяване, Волф Адолфович Първи, вече е пълнолетен според новите, но всъщност старите закони на Третия райх и се възкачва на трона. Историята на Третия райх и мирно съществуващия с него Съветски съюз, воден от Берия, продължи. Светът стана различен и не дай Боже човечеството да бъде по-щастливо, отколкото в сегашната кошмарна реалност на двадесет и първия многополюсен свят!
  
  
  КАКВО ЩЕ СТАНЕ, АКО УПРАВЛЕНИЕТО НА НИКОЛАЙ II ПРОДЪЛЖИ
  Опитът за убийство на Григорий Распутин беше неуспешен. И "Свети старец" оцеля. В резултат на това той все още служи като гръмоотвод на недоволството и февруарският преврат не се състоя.
  И през пролетта, веднага щом пътищата пресъхнаха, започна настъплението на руските войски първо в Галиция, а след това и в Румъния. Превъзхождащите числено сили на царската армия пробиват фронта на австрийците и напредват далеч напред. Лвов е превзет, а след това Пшемисл е обкръжен. В Румъния руските войски превзеха Букурещ. След това почти не са спрени от германските дивизии. Германският фронт се пукаше. Кайзерът и обкръжението му вече търсеха спокойствие.
  Русия обаче също е уморена от войната. Въпреки че изглеждаше, че победата е истинска и близка.
  В центъра също всичко беше готово за офанзива. И руските войски успяха да пробият и тук. Постигнахме известен успех. Принуждавайки германците да отстъпят чак до Висла. Успехът на пробива е улеснен и от отслабването на германските войски, които са притиснати от съюзниците от запад, а част от силите са отклонени на юг. И назначаването на генерал Корнилов, който се показа като много способен командир, за разлика от своите предшественици. Победите на царската армия принудиха германците да станат по-сговорчиви. И тогава американците започнаха да натискат по-силно. И Италия се измъкна от поражението.
  В същото време царската армия постига големи успехи на турския фронт, като превзема почти цяла Мала Азия и това също е голямо постижение. А Австро-Унгария беше на ръба на краха. В резултат на това царска Русия продължи да щурмува Константинопол. И тя успя да превземе Истанбул.
  Руските войски също атакуваха от морето и те бяха командвани от великия адмирал Колчак. Десантът извади Турция от войната.
  Ентусиазмът на населението се засилва. Тъй като авторитетът на царя-свещеник се издигаше.
  През зимата руснаците подновяват настъплението. В центъра те бяха командвани от Корнилов. И отбраната на германците е пробита и те са прогонени към Одер.
  На 23 февруари 1918 г. Германия капитулира. Така приключи Първата световна война.
  Русия получава Мала Азия, Галиция, Краковска област, Познан и Константинопол с проливите. Както и репарациите от Германия. Австро-Унгария се разпадна. Югославия се появи, Румъния се разшири. Чехословакия става васал на Русия, а цар Николай II се възкачва на трона в тази страна. Унгария и Австрия се свиха по размер. Съюзниците от Антантата също разделят Саудитска Арабия.
  Настъпи периодът на мир и съзидание. Царска Русия преживява бърз икономически подем и има рекорден темп на индустриален растеж. Няколко малки войни се водят едновременно. Русия и съюзниците завършиха разпределението на Саудитска Арабия, като смазаха леката съпротива на арабите и царската империя получи достъп до Червено море. После имаше войната в Афганистан.
  Русия и Великобритания разделиха тази страна. Освен това, след като Великобритания загуби, по-голямата част от Афганистан стана част от царската империя. Малко по-късно през 1922 г. Иран също е разделен. Освен това Русия получи достъп до Индийския океан.
  Така ислямският свят попада под пълния контрол на християните. И имаше стабилност и просперитет. Но през 1929 г. имаше срив на фондовата борса в Съединените щати и дойде време за Голямата депресия. Упадъкът засегна и царска Русия, макар и по-слаб. В същото време империята на Романови се подготвяше за отмъщение във войната с Япония. Руският цар искаше да измие петното на срама в биографията си. И събра значителна сила. Адмирал Колчак е назначен за командир на Тихоокеанския флот. Имаше и други основни командири, въпреки че Брусилов вече беше починал. Но имаше Корнилов, Деникин, Врангел, Калейдин, Краснов и др. Младият генерал Василевски също напредва. Той направи добра кариера през трите години на войната, като стана полковник, а след това в Саудитска Арабия стана генерал. След това генерал-лейтенант. И той беше готов да превъзхожда. Войната започва през 1932 г. на 27 януари, което е символично. Причината е японското нападение срещу Шанхай и други китайски градове и опит за превземане на Северна Манджурия от Русия.
  Руските войски бяха въоръжени с добри танкове и силна, най-добрата авиация в света по това време. Също и хеликоптери. Флотът на Русия също беше силен и най-важното боеспособен. Царската империя вече имаше превъзходство в технологиите, както и в силата на армията и нейната численост. Руснаците бяха по-силни и този път нямаха Куропаткин, а сериозни командири под общото командване на Корнилов.
  Настъплението на руските войски беше успешно. Японците претърпяха поражение след поражение на сушата. На море беше по-трудно. Самураят в началото имаше леко предимство в силата. Но адмирал Колчак нанесе няколко поражения на японците на части. И успя да грабне инициативата. На сушата руснаците се придвижват, побеждавайки врага при една порта. Докато стигнахме Порт Артур. Тук за известно време защитата се проточи.
  Но през май има нападение и градът-крепост падна. След това имаше нови победи и офанзива в Корея. Пълното поражение на японците на сушата. И в същото време кампанията на ескадрата и от Средиземно море.
  Там един разрушител се движи пред целия флот. И на него има само момичета. По къси шорти, боси и по жилетки.
  Момичетата тичат из палубата. Всички са толкова красиви. Косата е руса, изрусена на слънце, а кожата е тъмна, загоряла. Прекрасни красавици.
  И кръглите им розови токчета проблясват.
  Вероника, очарователна руса боцманка, попита каютата:
  - Каква Юлия, страхуваш ли се от битката?
  Хижанката изпищя в отговор:
  - Да, мечтая за бой!
  Вероника се изкикоти и отбеляза:
  - Но вие ще бъдете заловени от японците и ще ви изпържат босите пети!
  Момичето погледна босите си загорели крака и изскърца:
  "Болката не ме плаши!" Аз съм истинска дива амазонка!
  Вероника отбеляза:
  - Скоро ще станеш на петнадесет. Да се омъжи скоро! за какво мечтаеш?
  Юлиана отговори искрено:
  - Искам принц!
  Вероника направи гримаса.
  - Принц?
  Момичето каза:
  - Принцът на елфите!
  Вероника беше изненадана:
  - Харесвате ли елфи?
  Джулиана кимна и дори скочи:
  - Разбира се, че го правят! Те са неустоими!
  Вероника се усмихна.
  Ами човешките мъже?
  Момичето ядосано тропна с бос крак по нагрятата палуба:
  - Не! Мъжете са толкова гадни, космати, миризливи. А елфите са толкова красиви, нежни. Имат лица като момичета, толкова сладки. А краката са гладки и никак не окосмени!
  Вероника с готовност се съгласи с това:
  - Елфите са наистина мили.
  И момичето смачка насекомото с босия си грациозен крак. подсвирна:
  "За съжаление, уви, трябва да имаме работа с човешки мъже. И са толкова грозни!
  Джулиана се засмя и отбеляза:
  - Но защо. Момчетата от каютата са много сладки. Не са красиви възрастни мъже. Когато косата расте по лицето, това е толкова отвратително.
  Вероника се съгласи с това:
  - Отвратително! Най-красивите млади мъже на шестнадесет. Те вече са достатъчно големи, за да угодят на жена, но все още не са толкова космати като по-възрастните момчета.
  Джулиана се изкикоти и изпищя:
  - Като цяло момчетата със сигурност са приятни, когато се целувате с тях, а те те галят... Но нещо друго просто плаши! О, да остана завинаги в детството!
  Вероника каза категорично:
  - Ще бъдеш в битка! Пораснете заедно!
  Джулиан изпя в отговор:
  - Момиче да бъде винаги младо,
  Не бързай да пораснеш...
  Бъдете забавни, смели, шумни...
  Трябва да се бориш, така че се бори!
  Никога не познавайте мира
  Плач и смях не на място!
  Ще бъда момиче по часовник
  Нека сто и петдесет удари!
  Вероника тропна с бос крак и изпищя:
  - Младостта може да бъде вечна! Основното нещо е да вярваме в разума, а не в Бог!
  Отпред се появи японски разрушител. Момичетата веднага се втурнаха, стреляйки с боси пети към десетинчовото оръдие. И те започнаха да го насочват към врага.
  Момичетата действаха бързо и хармонично. Като цяло е много красиво, когато екипажът е само от момичета. И всички са боси, криви, просто прекрасни.
  Насочиха пистолета и как ще победят японците. В същото време те отпуснаха издълбаните си боси крака.
  Снарядът прелетя и попадна в разрушителя. Като ударена тояга. Корабът се тресе. И разрушителят беше повреден. Момичетата започнаха да презареждат пистолета. Те стреляха рязко.
  Вероника изпищя:
  - За вярата, царя и Отечеството!
  И как скача...
  Джулиана туитира:
  - Того мислеше, че войната, направи оръдие от ... нататък!
  И момичето ще го вземе и ще се смее. Голи зъби, с цвят на перли. И тя е сладко коте. И с бос крак ще разтрие парче паднал сладолед.
  Вероника изскърца и запя:
  - Затворници на съвестта! Ние ще ви направим свободни!
  А момичетата в хор как ще ям.
  И като насочиха оръжие, те отново гръмнаха към разрушителя. Този път бяха още по-прецизни. И корабът на самурая се счупи и започна да потъва.
  Момичетата крещяха, потрепвайки босите си крака. Това е такава наслада.
  Не, Япония ще бъде победена, когато в Русия има прекрасни воини. А Олег Рибаченко и приятелката му се бият на страната на империята на Романови.
  Олег и Маргарита работят много добре с картечници. Те стрелят.
  Олег пита момичето, продължавайки да стреля:
  - Как мислите, добър ли е Спартак или лош?
  Маргарита, оголила лицето си, отговори:
  - Мисля, че е повече добро, отколкото лошо!
  Олег, стреляйки от картечници, отбеляза:
  "Но Рим беше страхотна култура. И ако варварските роби победят, какво ще стане тогава?
  Маргарита се изкикоти, изкоси няколко реда японски и отговори:
  - Сигурно би било страхотно!
  Олег подсвирна и отбеляза:
  - Не всичко е толкова розово, колкото изглежда! Уви, не всички!
  Маргарита логично отбеляза:
  - Но всичко е за най-доброто! Рим е разрушен от варвари. Но след това на мястото на руините възниква още по-мощна и развита култура. Случи се така, че напредъкът започна да се развива само по-бързо.
  Олег изсвири, отряза няколко редици с помощта на картечници и изскърца:
  Никой не може да спре напредъка ни!
  Момчето хвърли граната с бос крак. И съкруши врага.
  Маргарита също хвърли подарък на смъртта с пръстите на босите си крака и се закиска:
  - Който спре, ще бъде стрит на прах.
  Момчето Олег Рибаченко отново пусна самоделна бомба с босите пръсти на краката на децата. Японците бяха ударени по такъв начин, че не им се стори достатъчно. Момчето изчурулика:
  - За изконна Русия!
  И си показа езика.
  Маргарита покоси половината от японския батальон с картечница и изскърца:
  - Нашият цар Николай, да е благословен!
  И пак ще хвърли дар на смъртта с бос крак.
  Олег пееше, косейки японците:
  - Аз съм млад войн...
  Маргарита подкрепи това, треперейки с босите си крака, които толкова ловко хвърляха гранати:
  - И аз съм воин от Бога!
  Олег, драскайки на японски, попита:
  - Какъв е Бог?
  Маргарита изпищя и отговори, нокаутирайки японците и след това хвърли подарък на смъртта с бос крак:
  - Не знам! Лично аз не го разбирам. Жените са обезобразени. А това, честно казано, е отвратително и погрешно!
  Олег кимна в съгласие, драскайки върху самурая:
  - След четиридесет години жените са отвратителни! честно казано не ги харесвам. Жените на младини са много привлекателни, за разлика от възрастта, която ги разваля!
  Маргарита пееше ентусиазирано, хвърляйки граната с босите си малки крака:
  - Героизмът няма възраст! В сърцето на млада любов към родината!
  Олег, също стрелящ по самурая, го взе и изпищя:
  - Може да завладее ръбовете на космоса! Да зарадвам всички на Земята!
  Ето какво е наистина да си в космоса! Където такива неизмерими разстояния.
  В царска Русия вече се разработват проекти за полети извън атмосферата.
  При цар Николай II науката се развива бързо. Царската империя е на път да се превърне в най-развитата сила в света. И Великобритания губи позиции.
  Маргарита изпищя с усмивка. Тя отново хвърли граната с грациозния си крак, като принцеса, и изскърца:
  - Ние ще бъдем първи! Такава е Русия - Палас-съдба!
  Олег каза раздразнено:
  - Когато най-после Линевич ни пусне. Трябва да запазите всяка касета. Рождественски обаче ни донесе доставки!
  Маргарита блесна с перлените си зъби и изскърца:
  - Ще точи все повече и повече японски части! Докато най-накрая победим!
  Олег взе, прекъсна линията на самурая и изсъска:
  - Имперски знамена! Да има Русия и в Китай!
  Маргарита изчурулика със зъби:
  - Всичко ще бъде красиво!
  И пак хвърля граната с бос крак....
  Олег, пишейки върху самурая, изскърца:
  - Победата е близо!
  Маргарет потвърди:
  - Дано да е така!
  А руският флот, който вече е постигнал превъзходство в морето, притиска японците. И да атакува агресивно. И удари врага. И тогава мнозина бият самураите.
  Бориха се и момичетата от миноносеца "Виктория". Красивите воини бяха полуголи, особено след като лятото в такива географски ширини е горещо и боси. Всъщност, когато едно момиче има минимум дрехи, то е най-малко уязвимо.
  Вероника стреля по японеца и хвърля граната с бос крак. И кракът на момичето е толкова прецизен.
  Японците летят в различни посоки. Те крещят и падат.
  Джулиана също хвърля граната с бос крак и самураят пада. И воинът стреля, кикотейки се:
  - Ще се застъпим за цар Николай!
  Водеща огън и очарователна Анна. Много красиво момиче, само по бикини. И той също коси самурая, като казва:
  - Нашият цар Николай ще бъде страхотен!
  Джулиана, която посича японците, потвърждава:
  - Задължително ще!
  И граната излита от босия й крак.
  Момичетата са прекрасни супермени.
  Ето една от тях много голяма и висока: Анджелина.
  И такава червенокоса... Тя свали жилетката си и сега се бие по гащички сама.
  И каква гърда има! Като вимето на най-добрия бивол, с едри ягоди.
  Това е момиче, истинска кобила. И тя много обича мъжете, но не търпи постоянство. Защо да не обича? Толкова е хубаво, когато момчетата те лапат.
  Анджелина изрева и също хвърли цял куп гранати с босите си подметки, съскайки:
  - Слава на Русия и цар Николай!
  Девическият батальон е готин. Жените-воини свалиха жилетките си и всички оголиха гърди. И се бият само по тънки гащички. И колко е красиво.
  Какво по-хубаво от голи женски тела.
  И цял батальон воини.
  А японците падат, засипвайки с труповете си подстъпите към позициите на руските войски.
  Вероника казва със страст, косейки самурая:
  Нашите богове маршируват!
  Джулиана хвърли подарък на унищожение с боси крака и потвърди, оголивайки зъби:
  - Руски богове - богове на войната!
  Анна, която водеше огън и храна, излая:
  - За Русия, борете се и не се страхувайте!
  И намигна зелените си очи!
  Анджелина изпрати цяла кутия експлозиви с боси пети, вдигайки две роти японци във въздуха, и изрева:
  - Царската империя не може да бъде разбита!
  Вероника изсъска ентусиазирано:
  - Нашата раса е вечна!
  И отново хвърли гранатата с боси крака.
  Юлиана, стреляйки и хвърляйки гранати с долните си крайници, изсъска, оголивайки зъби:
  - И смъртта не се случва два пъти!
  Анна, стреляйки, изскърца:
  - Нека мъдростта на предците бъде с нас!
  И отново граната, изстреляна с бос крак, лети!
  Анджелина го взе и изскърца, оголивайки зъби:
  - Права троица и това е законът!
  И изпрати цяла кутия, пълна с експлозиви.
  Вероника отговори с ярост, помитайки самурая от терена:
  - Вечна Русия, като Украйна като част от Русия!
  И пак как удря японците.
  Джулиана, стреляйки, изпищя:
  - Нашите хора няма да търпят!
  И тя също изстреля граната в дъга.
  Ана го взе и се ухили. Скапан на опашка при самурая. Тя със смелост ги покоси и изпищя:
  - Нека Русия царува в Китай!
  Анджелина заяви с ярост и вълнение:
  - И няма да се откаже и сантиметър земя!
  И всички момичета биеха самурая като батальон.
  Упоритата война продължи с цялата агресивност. Но руската армия вече десантира войски и прехвърля бойни действия на територията на самата метрополия.
  Самураите се опитват да изхвърлят руските войски от плацдарма.
  И трепка с боси крака. Хвърлят гранати с голи крайници. Всички те са просто прекрасни и очарователни.
  Но наистина, защо момичетата се нуждаят от дрехи? Голи, те са много по-красиви, и по-красиви, по-съблазнителни.
  И искам да целувам боси, кръгли токчета така. И оближете всеки пръст.
  Стреляйки и хвърляйки граната с бос крак, Вероника казва:
  - Майната ти, не те бий!
  Тук Джулиана закова японеца и хвърляйки граната с голи пръсти, изпищя:
  - Нашият непреклонен руски дух!
  И тийнейджърката се засмя... Представи си как едно сладко момче я гъделичка по крака. Да, за чувствителната женска кожа е хубаво.
  Червенокосата Анна също хвърли граната с бос крак. Разпръсна самурая и изпищя:
  - За най-святата Русия в света.
  А здрава, мощна Анджелина хвърли торба с експлозиви по самурая с боси пети и бълбука:
  - За нашата славна победа!
  Вероника се обърна. Свали японците и изпищя:
  - Това е наш дълг!
  Джулиана хвърли граната с бос крак и извика:
  - И ние ще го изпълним!
  Анна отряза малко японци и изчурулика:
  - Руски път към победата!
  Анджелина отново хвърли нещо тежко към самурая, бълбукайки:
  - И ние ще победим!
  Все пак добре, че в жегите момичетата свалиха жилетките. Така те са много по-красиви с гол торс. И загорял, и мускулест. Корпусите са само от лята стомана.
  Колко прекрасни са момичетата, когато са голи.
  И нямат нужда от дрехи.
  Вероника коси много японци и скърца:
  - Бъдете известен с нашата Русия във всички възрасти!
  Юлияна взе и изстреля граната с бос крак и извика:
  - За наша територия!
  Тук Ана го взе и яростно изчуква:
  - За вечните и хуманни!
  И отново лети граната, изстреляна с бос крак.
  Така че Анджелина също го взе. Хвърли куп гранати. Нокаутира част от самурая, с замах. И тя изпя:
  - Лети в небето, играй със слънцето - искам завинаги!
  И четирите момичета биеха много красиво. И целият батальон също. Колко съблазнително проблясват босите им крака, хвърляйки гранати. Колко красиви са момичетата във войната.
  И жълта маса японски войници плува върху тях. Самураите умират с хиляди, но все още не спират. Завийте се и завийте. Битката е изключително жестока.
  Вероника стреля по японците и чурулика:
  - Нашият руски избор е чест и Родина!
  Юлиана, стреляща по врага, оголи зъбите си, които искрят по-ярко от морски перли. и казва:
  - Във всеки век е имало герои и ще ги има!
  Тогава момичето го взе и още повече оголи зъбите си.
  Огнената Анна, стреляща по врага, изпищя:
  Не можем да бъдем завладени! Не поставяйте Русия на колене!
  И отново гранатата на воина, хвърлена от босия й крак, лети.
  Анджелина изстрелва смъртоносно и убийствено с бос крак. И оголивайки зъби, той чурулика:
  - Вярвам, че ще бъдем в Рая!
  Виктория прекъсва героичната жена:
  - Не! Не в рая, а да живее вечно на планетата Земя, която ще се превърне в истински, неземен рай!
  И момичето-капитан хвърли много смъртоносна, осколкова бомба с бос крак.
  Вероника отбеляза:
  Вие сте мъдър капитан...
  И също така с бос крак стартира носител унищожаване.
  Джулиана изпищя и се обърна. Уби японците. Оголявайки големи зъби, момичето изскърца:
  - Не искам да съм стара жена! И искам да живея вечно!
  Анна също хвърли граната с бос крак и попита русокосото момиче със съмнение:
  - Харесва ли ви нашия свят?
  Джулиана отговори без колебание:
  - Добра идея! Особено през лятото! Обичам слънцето и празниците!
  Анна с готовност се съгласи с това:
  - През лятото със сигурност добре! Колко е хубаво за младите!
  Джулиана отговори с ярост:
  - Да, и нека е вечно лято, както в Африка! И Африка ще бъде наша!
  Анджелина хвърли буре с експлозив с босите си мускулести крака и каза:
  - Дано да е така! И по всяко време.
  Редиците на японците изтъняваха и те явно се изчерпваха.
  Руските войски започват да напредват през самата територия на Япония и смазват самураите, печелейки една победа след друга.
  Първи в битката влязоха батальон боси момичета, по шорти и жилетки.
  Красиви момичета започнаха да вършат армията от самураи, вече очукани в предишни битки.
  На първо място, воините атакуват батареите. По японците летяха гранати, хвърлени с боси крака. Бяха много остри. А самите руски воини взеха и хвърлиха жилетките си. Да остана с голи гърди.
  Така че почти напълно голите момичета са почти невъзможно да бъдат ударени. Когато кожата на жената е гола, куршумите й не поемат.
  Вероника хвърли граната с бос крак и изчурулика:
  - Аз ще бъда шампион!
  И разтърси бялата си къдрава коса.
  Джулиан също не е толкова прост. Лупанула на японците. И тогава, докато хвърля граната с бос крак и вика:
  - В името на света, царска Русия!
  И пак ще разтърси пълните си гърди с алени зърна. А талията на момичето е тънка.
  Освен това червенокосата Анна се втурва в битка. Толкова искрящо и реактивно момиче. Как да хвърлите граната с бос крак. Така самураите ще се разпръснат във всички посоки. И се търкаля, сякаш съборен.
  И момичето стреля по тях и скърца:
  - За царя на православните и руските богове!
  Анджелина също се удари. И кутия с черупки, хвърлена от нея гола, мощна като теглен кон, отлетя. И разби много от японците.
  Момичетата по принцип са супер, когато са голи и боси. Но в шорти бягането в позиция е още по-готино.
  И ягодови зърна, толкова лъскави!
  Виктория също ще изстреля граната с алените си цици и ще удари самурая, колкото може по-добре. Ето го момичето. И най-важното, командирът на батальона на момичетата на разрушителя. И също само по бикини.
  И разтърсва голите си гърди. Което е толкова красиво и секси.
  Вероника взе и хвърли граната с бос крак. Тя прекъсна много японски и изпищя:
  - Висш пилотаж за качване!
  Юлияна също много ловко хвърли граната с голия си крак и изскърца, докато косеше японците:
  - Нашата усмивка и съкрушителен удар!
  Тогава как да блестят зъбите.
  И така Анна го взе и го прецака. Застреля много самураи. И как го направи.
  И как се изстрелва граната с бос крак. И скърца:
  Ние не сме роби!
  Тогава той ще се смее и ще си покаже езика.
  Анджелина го взе и изчурулика с бясна ярост, като плюе заряди към врага:
  - Аз съм най-готиният от готините.
  И с боси крака пусна тежка бомба. Тя взе и взриви самураите, като ги раздроби.
  Вероника също ще вземе и ще удари азиатската орда. И смачква костите им.
  Момичето го взе и изчурулика:
  - Ще смажем всички!
  И отново смъртоносна и уникална граната лети от бос крак.
  И смаже японците. И защо са дошли в руските земи? Всичко тук принадлежи на Русия.
  Юлиана изстреля граната с бос крак и запя:
  - Слава на Велика Русия! Не ни трябва Държавна дума!
  Червената Анна изтъкна агресивно:
  - Ще бъда шампион.
  А граната, хвърлена с бос крак на момиче, ще сплеска всички. Остана само кърваво месо.
  Но Анджелина го взе и изскърца. Уби куп бойци. И пометен като ангел на смъртта.
  И много самураи загинаха.
  Руските войски притискаха японците от всички страни. Смачкаха и смачкаха.
  Избухнаха ръкопашни боеве. Руските войници намушкаха самурая с щикове. Пушката Мосин е отличен клуб. Които пробиват черепа. И чупи кости.
  Но момичетата с мечове се бият особено красиво. Чудесно е. Особено когато се люлеят голи гърди.
  А зърната са толкова рубинени и искрящи. Така че искате да ги погледнете и да ги целунете.
  И да се целува без прекъсване.
  Момичетата се бият с яростта на гладните пантери, които виждат агнетата. Те ги измъчват и ги одерат.
  Вероника, стреляща по японците, крещи:
  - Смърт за смърт!
  Юлияна, хвърляйки граната с бос крак, добавя:
  - Кръв за кръв!
  Анна, пишеща върху самурая, крещи:
  -Око за око!
  И тя също хвърли лимон с бос крак. Тя беше по-силна от всички и разкъсана на парчета с апломб.
  И ето, че идва Анджелина. Цяла цев със смъртоносни експлозиви ще изстреля и ще смила враговете.
  Тогава, докато пее:
  - Аз съм бос слон и много готин!
  Момичето е наистина силно. И краката й са като бухалки. Как да преместите самурай в слабините. Тези пет метра нагоре и излетя нагоре. Втурна се като катапулт, изстрелян от камък. По-точно вероятно от камък катапулт!
  Виктория, командирът на батальона, стреля по японците. Тя покоси някои от жълтите воини и изпищя:
  Ще се борим за Света Русия.
  И с голо, загоряло коляно, сякаш ще се премести към брадичката. И счупи челюстта на врага.
  Виктория е развълнувана...
  Юлиана ентусиазирано казва:
  - Ще има цар Николай, най-великият от руските царе!
  И целият батальон полуголи, боси момичета, как да лаят отгоре на дробовете си, изтребвайки японците.
  - Дано да е така!
  КАКВО СЕ СЛУЧВА, КОГАТО СЕ ДОВЕРЯТЕ НА РОММЕЛ
  Ромел получава извънредни правомощия и по-голяма автономия във Франция преди десанта на съюзниците през юни 1944 г. Това му позволява умело да разполага с петдесет и осем германски дивизии, включително десет танкови и пет SS дивизии.
  И съюзниците бяха брутално победени, губейки повече от милион войници и офицери само като пленници. Освен това нацистите заловиха голяма маса оборудване.
  Но най-важното е, че Хитлер и неговата свита пристигнаха във Франция, за да отпразнуват най-голямата победа. Тук те бяха сякаш "случайно" прикрити от въздушен удар на съюзниците. Загиват Хитлер, Химлер, Борман и Гьоринг. И Гьобелс побърза да се закълне във вярност на новия фюрер и върховен главнокомандващ Ромел.
  Съюзниците набързо се съгласиха да обявят примирие с Третия райх за пет години, замразявайки ситуацията и териториите за момента. И също така напуска южната част на Италия и Сицилия.
  Последва размяна на военнопленници - всички за всички! Което значително укрепва германските и особено италианските войски.
  Вярно е, че на източния фронт Червената армия извърши успешна операция "Багратион", пробивайки до Неман. Но Ромел, нанасяйки неочакван удар по южния фланг, в противоположни посоки от Молдова и Западна Украйна, образува там голям котел от съветски армии.
  Сталин се изнерви и започна да хвърля войски на юг. В резултат на това германците успяха да избегнат пълно поражение и се задържаха до границите на Полша. Въпреки че Червената армия успя да освободи почти изцяло Беларус и частично Литва.
  Освобождаването на танкове и самолети в Третия райх непрекъснато се увеличаваше, особено след прекратяването на бомбардировките от страна на съюзниците.
  И Пантера все още превъзхождаше Т-34-85 по предна броня и бронебойност, както и по скорост на стрелба на пистолета. Пантера имаше повече и запаси от снаряди и по-точно оптика.
  Така немските танкове са силни и броят им се увеличава. И Пантера се превърна в сериозен проблем, особено след като броят й се увеличи драстично. А Jagdpanther се оказа още по-страшен, беше по-лесен за производство, но по-мощно въоръжен и по-добре защитен, особено в челото.
  "Jagdpanther" се превърна в голям проблем за Червената армия. Като цяло, след като се отприщиха на запад, германците набързо събраха сили. Ромел постави под оръжие и французите, и поляците. Появи се полската армия и френските части.
  И немската картечница беше най-добрият MP-44 в света, а самолетът TA-152 стана най-доброто многоцелево оръжие. Много по-съвършен от Focke-Wulf.
  Ромел обеща да възроди Британската общност. И това вдъхнови поляците да се бият за Вермахта. И французите се биеха, използвайки колосалния потенциал, предимно човешки. Нацистите също успяват да задържат Румъния и Унгария под свой контрол и да укрепят позицията на Мусолини в Италия - образувайки нови дивизии.
  Битките показаха, че при умело използване "Тигър" -2 изобщо не е лош танк. По-специално, той е много упорит и удря от голямо разстояние.
  Германците стабилизираха фронта през есента. А през зимата бойните действия се възобновяват с нова сила. Този път Червената армия удари в центъра. Самоходните оръдия Е-10 и Е-25 и първите съветски СУ-100 бяха изпитани в битки. Съветската кола не беше лоша, а немските малки коли с нисък силует бяха доста ефективни и пъргави.
  Ромел отсече пробитите съветски войски с флангова атака и образува двойка големи котли. Като цяло новият командир на Третия райх отгатна съветските маневри и успя да предприеме ефективни контрамерки.
  Особено в Полша пътищата бяха по-добри, а германските танкове, дори през зимата, действаха по-ефективно, отколкото в необятността на СССР. А сега Фриц имаха много от тях.
  Реактивните самолети Fritz също оказаха ефект. ME-262 са упорити машини, а XE-162 са най-бързите и маневрени. А съветските самолети дори не успяха да настигнат бомбардировача Арадо. Също и проблем. А на юг германците отблъснаха съветската офанзива, образувайки котли.
  Ромел примами Червената армия в капани и използва голям брой танкове, а Пантера беше доста ефективна, когато се използва правилно.
  Сталин изрева от ярост, но се оказва бит. Германците мобилизираха силите си. И вместо да пускат безполезни ракети като FAA, те разчитаха на реактивни самолети. И сега Червената армия го получи добре както в небето, така и на сушата.
  През май 1945 г., използвайки по-усъвършенствана модификация на самоходното оръдие Е-25, с дебелина на предната броня 120 мм и странична броня от 82 мм с 88 мм оръдие, германците започват да настъпват в Украйна.
  Ромел провежда по-гъвкава окупационна политика, обявявайки Украйна за независима държава под егидата на Третия райх и насърчавайки Бандера. Създадено е и марионетно правителство на Беларус. Германците сега наричаха славяните арийци и бяха хитри.
  За Червената армия ситуацията се влоши от прекратяването на доставките по ленд-лиз и провалът на реколтата в СССР. Да, и Сталин от време на време се намесваше в командването и контрола на войските и това имаше отрицателен характер.
  Ако Сталин вече беше добре запознат със стратегически въпроси, тогава той беше доста слаб в оперативните въпроси и на практика не разбираше тактиката. Но в същото време той наистина не искаше да слуша съветите на професионалистите.
  И германците под командването на брилянтния командир Ромел печелят една победа след друга.
  Фриците завзеха цяла Дяснобрежна Украйна и Киев през лятото. И Беларус беше заловен от мощен удар. Трябваше да се направи нещо, за да се спаси СССР!
  И тогава тя се появи Сейлър Мун с боса си в екип по бикини.
  И момичетата от японското аниме се срещнаха с нацистите, които, след като победиха Червената армия в Беларус, вече се преместиха в Смоленск.
  Момичетата бяха на самия ръб на атаката и се бореха много отчаяно.
  Босите им крака хвърляха гранати, а от пъпите им изхвърчаха светкавици. И мечовете, удължавайки се, посечеха фашистки самолети. И тогава воините на Цейлон Луна го взеха и как свирят. Повалени врани ще паднат върху нацистите. И някои от пернатите птици паднаха върху фашистките реактивни лешояди. И ги взе и събори.
  Цейлон Мун се ухили агресивно.
  - Какво Фриц не ви е даден Смоленск?
  Друго синьо момиче изгука:
  - И ние ще помним Сталинград!
  Третото жълто момиче изпищя:
  - И Севастопол!
  И четвъртият излая:
  - И Ленинград също!
  И целият батальон боси по бикини красавици как да пуснат мълния от пъпа си. И как ще порази маса фашисти до смърт.
  Изглеждаше, че с такава мощ победата на Червената армия е неизбежна. Но...
  Демон се яви на момичетата от японското аниме и каза:
  - А руснаците не искат да смажат Курилските острови!
  Жените воини от Япония извикаха отчаяно:
  - Как не искат да бутат островите? Излъгани сме!
  И мигащите боси, кръгли токчета изчезнаха отпред.
  Но те вече успяха да нанесат значителни щети на нацистите и спряха офанзивата.
  През зимата германците само се защитаваха. Имаха много успешен XE-162 в небето, държаха се здраво. На сушата самоходното оръдие Е-25 повече или по-малко осигуряваше защита. Като другите танкове. "Тигър" -2 беше модернизиран, като получи по-мощен двигател от 1000 конски сили и перфектна трансмисия.
  Съветските Т-54 все още не бяха готови, а ИС-4 имаше много несъвършенства. И това се отрази негативно на бойните способности на Червената армия.
  През пролетта на 1946 г. нацистите се опитват да атакуват. Но техните войски бяха затънали в напредналата съветска отбрана. Войната все повече започва да наподобява Първата световна война, когато защитата е по-силна от атаката, а фронтовата линия е бездействаща. През лятото германците също се опитват да напредват, но без успех. А през есента и зимата Червената армия вече напредваше и също затъна в немската гъста отбрана. Още повече, че фриците вече са се приспособили да се бият през зимата, а екипировката им не е "плувала" толкова много в студа. И танкът от серия "Е" -50 се оказа успешна и доста ефективна машина.
  Вярно, колата тежеше почти 65 тона, но това беше компенсирано от мощен двигател, също много ефективни оръдия от 88 мм в 100EL, бронебойни, точни, бързострелни.
  Т-54 все още не е влязъл в серията, а германците все още имаха предимство в качеството на оборудването. А във въздуха предимството им се увеличи.
  Хъфман получи след четиристотин свален самолет Рицарския кръст на Железния кръст със златни дъбови листа, мечове и диамант. След 500-ия самолет Орденът на немския орел с диаманти.
  Четиридесет и седмата година премина във взаимни инжекции. Ромел действаше предпазливо, опитвайки се да натрупа сила и Сталин. И накрая, четиридесет и осма година. Червената армия се опита да настъпи през пролетта. Но тя не можа да пробие плътната защита на германците в центъра. През есента германците извършват само малка операция, изравнявайки фронта на север.
  Четиридесет и деветата година съветските войски основно се опитаха да атакуват. Германците седяха в здрава защита. Червеноармейският Т-54 вече в серията, подобно на ИС-7, също имаше МИГ-15. Германците имат по-модерни ME-362, и HE-262, и ME-2010, както и TA-283.
  Последва размяна на удари. E-50 стана по-напреднал. Теглото му е намалено до петдесет тона, височината също е намалена, а защитата на челото на кулата е засилена. E-75 също кондензира и теглото му намалява до задоволително и влиза в серията.
  E-100 така и не влезе в серията, така че голямото му тегло създаде твърде много проблеми за военните.
  Германците държаха фронтовата линия и сега започна 1950 г. от тази проклета война.
  Ромел предлага мир на Сталин. Но, разбира се, изисквайки да напусне Третия райх онези земи, които германците вече бяха завладели. Сталин се съгласи на мир само в границите на 1941 г. Но Ромел не можеше да се съгласи с това. Тъй като се оказа, че милиони германци са загинали напразно.
  1950 година минава в опитите на Червената армия да пробие фронта. Германците бяха в отбрана.
  Ромел възлагаше някои надежди на дискотеките. Те излитат още през 1945 г., но се оказват негодни за бойно използване. Но през 1951 г. се появяват първите машини със скорост от четири звукови и благодарение на потока около ламинарната струя те са практически неуязвими за малки оръжия.
  През 1951 г. Червената армия продължава да атакува нацистите. Но опитите й бяха неефективни. Предната линия остана стабилна.
  Ромел обаче получи информация за използването на дискети. Те не можеха да бъдат свалени, но самите те не стреляха, а можеха само да таранят въздушни цели. Което обаче, предвид скоростта им, вече не е лошо само по себе си. Но не можеше да даде въздушно превъзходство над МИГ-15.
  Дисклетите бяха скъпи и трудни за производство, а и бяха малко от тях.
  1952 година също премина в размяна на удари и когато Червената армия се опита да натисне, но не се получи, защитата на фриците беше силна.
  Освен това германците използваха чужденци във войната. И те командваха доста умело.
  Сталин умира през март 1953 г. И това веднага предизвика раздор в ръководството на партията, тъй като нямаше официален наследник.
  Трябва да споделяте публикации. Така Молотов става председател на ГКО, Маленков става председател на Министерския съвет, Никита Хрушчов става първи секретар на ЦК на КПСС, Жуков, неговият несменяем заместник, става върховен главнокомандващ, а Василевски става министър на отбраната.
  Скоро Берия е арестуван и разстрелян.
  Но този арест предизвика известно объркване във вътрешните войски. И Ромел нанесе съкрушителен удар, съсипвайки Червената армия.
  Германците могат да превземат Смоленск през 1953 г., а съветските войски държат територията до Ржев, самия град. Фриц също успява отново да блокира Ленинград, а на юг да превземе Украйна и Крим, блокирайки Севастопол и достигайки до самия Дон. Именно по Дон съветските войски спряха нацистите.
  През зимата германците най-накрая се изчерпаха. Молотов, председател на ГКО, обяви, че войната ще отиде до края.
  През 1954 г. армията на Ромел настъпва към Москва, но всички опити на фриците да пробият са отблъснати.
  Те не успяха да превземат Ленинград с щурм.
  !955 г. нацистите атакуват отново. Те се опитаха да превземат Сталинград, но там бяха разбити и се оттеглиха отвъд Дон. Опитът за превземане на Москва също се провали. Атаката срещу Ленинград също беше неуспешна. Загубите на нацистите бяха много големи.
  И през 1956 г. Третият райх отново преминава в отбрана. И вече Червената армия се опита да атакува полковете на Ромел. Но й липсваше и сила. Загубите също бяха огромни. И през 1956 г. фронтовата линия не помръдна.
  През 1957 г. германците разполагат с нови танкове Leopard, а СССР в серията Т-55. Тази машина имаше по-мощен оръдие с калибър 107 мм. Появи се и по-усъвършенстван ИС-12. IS-10 е модернизиран.
  Германският "Леопард" беше по-модерна машина от новото поколение, но все още недовършена. Появиха се и изтребители МЕ-562. С по-мощни оръжия от преди и висока скорост. Точно като лекия XE-462. Също много приличен боец и лек. В СССР досега минаха през модернизацията на МИГ-15, без да премахнат от масово производство най-масовия съветски самолет в историята на авиацията. Войната се проточи.
  1958 година вече започна... Страшно е колко страдания продължават.
  Като цяло Ромел се съгласява на мир, но със запазване на всичко завладяно от германците. Молотов и неговият екип не са съгласни с това.
  Намерих ятаган върху камък. И загубите растат.
  Червената армия се опитва да напредне, но не може да пробие плътната отбрана. През есента германците отново се опитват да превземат Ленинград, но атаките им са отблъснати.
  Вече 1959 г. бърза като вълк. Да, времето във войната тече на капки, но минава незабелязано и няма какво да се помни. Ромел вече е остарял. И Молотов има много години като съветско ръководство. Но войната все още продължава.
  Червената армия все още използва МИГ-15, но продължава да го модернизира. Появиха се и по-модерни ракетни и зенитни системи. И най-важното е, че спътникът вече успя да се изстреля в ниска околоземна орбита. СССР вече разполагаше с балистични ракети, способни да поразят Берлин. Обаче като германците.
  Атомната бомба не беше разработена, защото САЩ не вярваха в нейната реалност и не искаха да пилеят пари.
  А Третият райх и СССР не бяха за толкова скъпи проекти.
  Това се случи още през 1959 г., а светът все още няма ядрени оръжия. Великобритания е затънала в колониални войни, отчаяно иска да запази своята империя, а в САЩ монополите на петрол и газ възпират развитието на ядрената енергетика.
  Така се случи, че светът все още е без атомна бомба. Макар че може би именно нейният външен вид можеше да сложи край на тази проклета, адска война. В която вече са загинали много десетки милиони хора.
  На други фронтове САЩ и Великобритания бяха във война с Япония. През 1946 г. САЩ разтоварват войски в Страната на изгряващото слънце, но самураите ги хвърлят в морето.
  Япония продължи да бомбардира и бомбардира. Но тя отказа да капитулира.
  През 1950 г. САЩ кацнаха отново, този път по-добре подготвени и използвайки много по-голям брой кораби, самолети и други сили.
  Япония се съпротивлява още година и половина. Токио падна един от последните и императорът си направи харакири. Но дори и след това мирът не настъпи. Японците организираха истинска партизанска война за окупаторите на американците.
  Всичко това отслаби Америка и Великобритания и те не се намесиха във войната между СССР и Третия райх. Ромел все още разполага с ресурси на цяла Европа. И като се вземат предвид териториите, окупирани в Русия, човешките ресурси са много повече. Вярно е, че срещу нацистите се води ожесточена партизанска война. И дори една по-хитра и гъвкава политика в окупираните територии не помага на фриците да се закрепят там и да потиснат партизаните.
  На 1 септември 1959 г. се навършват точно двадесет години от началото на Втората световна война. Червената армия настъпва в ленинградско направление. Германците отново се опитаха да превземат Москва.
  Колко дълго можеш да се биеш? Това е просто кошмар.
  Във всеки случай в окопа седи батальон от съветски момичета. И отразява следващата атака на Вермахта.
  Наташка Соколовская стреля от АК и казва с досада:
  - Е, докога ще клекне този скакалец?
  Зоя логично отговаря, като стреля от гранатомет и счупва гъсеницата на немска кола:
  - Вероятно до последния войник!
  Августин, стреляйки по нацистите, отбеляза:
  - Такъв кошмар не може да трае вечно!
  И червенокосото момиче с бос крак хвърли много смъртоносна граната, разкъсвайки нацистите на малки парченца. Тогава тя отбеляза с усмивка:
  - Не, наистина трябва да ги убием всички!
  Светлана също с бос си изсечен крак пусна убийствен лимон. Тя разкъса Fritz и отбеляза:
  - Може би ще убием ... Ако самите ние не се огънем!
  Четири жени воини се бият по бикини. Приличат на млади и много красиви момичета. Но те съществуват от доста време. Те се бият от четиридесет и първата година и вече са напълно уморени от тази война. А преди това вече са се били в Испания. Те също бяха наградени.
  И сега толкова години - повече от осемнадесет години те водят неравна борба срещу фашизма. И изглежда, че никога няма да има край на този ръб.
  Наташка си спомни как като момиче по време на Първата световна война носеше пакет в батальон на царската армия.
  Изглежда, че босите й крака вече са свикнали с всичко. И ако вървиш по петдесет версти на ден, те болят прасците, а подметките, макар и мазоли, започват да сърбят и болят.
  Освен това си гладен. Само вода от потока и горски плодове. Но през лятото нищо. Но се опитайте да ходите боси в снега дълго време. Когато пръстите станат червени и сини от студа. И само постоянното движение и навикът за закаляване от ранна детска възраст спасява от измръзване.
  Наташа си спомняше и царските времена. Имаше нещо хубаво в тях. По-специално, царската рубла щеше да бъде стабилна валута и цените при благословения цар Николай II не нараснаха. Във всеки случай преди войната с германците. И тази стабилност помогна на селяните да натрупат пари за тази или онази покупка. И можете да купите почти всичко на кредит. Така че все още не е факт, че е станало толкова добре при съветската власт.
  Августин хвърли убийствения дар на смъртта с бос крак. Тя ги разкъса на парчета маса германци и техните наети войници и каза с досада:
  - Всички убийства и убийства! А душата изисква друго!
  Августин участва в отбраната на Порт Артур. Тя е такова бойно момиче. И момичето е вечно. За да запазят младостта, вещиците не обличат обувки в най-тежката слана. И това е тяхното универсално правило.
  А когато си бос, нито куршум, нито старост те вземат. А ти сам вършееш противници като снопи жито.
  Тя си спомни онази битка с японците. Друго момиче, почти дете, стреля, насочвайки пушка към самурая с тънки, но силни ръце.
  А японците продължават да се катерят и да се катерят, запълвайки всички подходи с трупове. Борейко, браво. Той наряза самурай със саби от двете си ръце, като легендарния Иля Муромец.
  Около него израсна цяла планина от трупове. Японците все пак го ранили с щикове и го зарязали. Но Борейко оцеля. След завръщането си от плен се бие с германците в Първата световна война. И тогава следите на мечката се губят. Сега, ако е жив, той вече е доста стар. И Августин не отнема години. Досега тя изглежда като мускулесто и високо момиче. И дори след като е получила рана, кожата й заздравява без белези и никакви следи.
  Августин си спомни как беше забила японците в корема с щика си. И той крещеше така. А тя е червенокоса и млада, но вече силна и доста висока, като ще натовари приятел на самурай с гол ток в брадичката. Той го взе и рухна и падна толкова неуспешно, че японският щик прониза гърба му.
  След това Августин стреля по японците, без да пропуска. Но имаше твърде много от тях. И те победиха руснаците.
  Августин дори бил взет в плен. Започнаха да я разпитват. На босите им крака докараха мангал, след като намазаха мазолестите им крака.
  Августин успя да сдържи писъците си. Тя си представяла себе си като девойката на Орлеан, която само се смее и усмихва подложена на мъчения. Августин беше окачен на решетка и бит с камшик. Но тя само се засмя в отговор.
  В крайна сметка самураят я оставил сама и дори свалил веригата в знак на уважение към нейната смелост. И Августин се възползва от това и уби двама пазачи, избяга.
  Тогава тя се бие в армията на Куропаткин. Наистина очаквах да спечеля.
  Но Куропаткин сякаш нарочно искаше да загуби. Самураите губят два пъти повече убити от царската армия, но в крайна сметка руснаците са победени. Уви, каква война беше - руснаците се биеха смело, показвайки се като най-добрите войници в света, с най-лошото командване!
  Августина отново хвърли граната по нацистите с боси пръсти и изрева:
  - Успех с нас!
  Зоя каза:
  - Знайте как да връщате!
  Златокосото момиче хвърли и лимон с грациозния си бос крак, мъркайки:
  - Слава на Родината!
  Зоя също видя много неща. Където и да се бие. Воювал с японците и в гражданската война. Там се срещна с Августин. И научи много. Там към тях се присъединиха Наташа и Светлана. Така се появиха легендарната четворка. И Червената армия до голяма степен е благодарение на тях и започна да печели.
  Зоя отново хвърли граната с бос крак. Ударих Леопарда, а той се натъкна на колегата си.
  Момичето със златиста коса изчурулика:
  - Нека Родината ми бъде в голяма слава!
  И тя показа на фрица езика си. Като цяло Зоя беше изумена колко проблеми имаше Русия. Всичко започна с войната, когато Япония нападна Русия.
  След това Русия щурмува. Зоя не стигна до Порт Артур, но се биеше в армията на Куропаткин. В първата голяма битка руснаците отблъскват всички японски атаки и им нанасят големи загуби. Но тогава самураите започнаха да заобикалят царската армия и Куропаткин отстъпи.
  Но как да не си спомняте Александър Суворов, който сам нападна враговете. Суворов смяташе атаката за по-силна от защитата. Куропаткин се оказа неадекватен за командване. И Зоя показа смелост и лично уби японците с пистолет и намушка с щик.
  Но особено много самураи тя успя да убие с картечница. Това беше страхотно. И тя ги косеше като коса.
  Зоя отново хвърли граната с босия си грациозен крак и запя:
  - Слава на моята родина! Майката обича децата си!
  Светлана е най-възрастната от тях. Естествена блондинка със снежнобяла коса. Тя също участва в Кримската война и защитава Севастопол. Ето колко отдавна беше!
  Тогава тя беше още почти момиче, боса в скъсана рокля, воюваше с превъзходни вражески сили. Светлана и първата от четирите стана вещица. И това й помогна много в битката. Британците, французите, турците се изкачиха до щурма. И той стреля по тях с примитивна пушка и уцели. И след това намушкан с щикове. И тя уби враговете си. И с боси пръсти на краката си хвърляше самоделни бомбички. В тази война руснаците успяха да държат Севастопол почти цяла година и толкова изтощиха съюзниците, че спряха войната.
  Но тогава Русия отстъпи делтата на Дунав. И за първи път от много време се оказа губещата страна.
  И тогава продадоха Аляска. На Светлана изглеждаше, че краят на света изобщо идва.
  Но минаха години. Руснаците побеждават турците и си възвръщат делтата на Дунав. Отново Светлана се сби, прекрасна, боса блондинка. И е хубаво да си вещица - нито куршуми, нито старост, нито болести те вземат. И вие печелите себе си игриво. И просто пърха на крилца.
  Светлана отново хвърли граната с бос крак и изрева:
  - Ще има нови векове,
  Нашата воля е по-силна от стоманата ...
  Разкъса глупака
  Здравейте другарю Сталин!
  Но сега Сталин го няма. Най-важният Молотов. Въпреки че не е такъв диктатор като Сталин. И върховният главнокомандващ Жуков. И Ромел все още е този командир. Но той все още не е в състояние да пробие Червената армия!
  Наташа също хвърли смъртоносна граната с бос крак и изчурулика:
  - Ще дадем душата си, сърцето си, ще дадем на нашето Свето Отечество! Ще устоим и ще победим, и няма да пощадим живота си!
  Воините се бият. Не, днес ордите на Ромел няма да пробият защитата им. Те ще се борят отчаяно и ще победят. И велика Русия ще бъде прославена.
  Зоя изчурулика, хвърляйки лимон с голи пръсти на краката си:
  - Ярко слънце на надеждата
  Отново се издига над страната...
  Русия печели както преди
  Ястребите на Вермахта бият!
  Наташа мъдро отбеляза:
  - Ти си красиво както винаги момиче със златиста коса!
  Зоя пое дълбоко дъх. Спомних си как ходих на разузнаване срещу японците. И взе пистолета. И нека да измъкнем самураите от него.
  Покосиха ги в дива ярост. Тогава обърках много. И все пак тя беше заловена.
  Приятелката й беше изтеглена на решетка, а петите й бяха изгорени с нажежено желязо. Но Зоя се държеше смело и не стенеше и не крещеше. И дори бялото от топлинния проводник на гърба не я накара да проговори.
  След като била измъчвана, Зоя била окована и отведена в Токио. Но воинът успя да избяга. Тя каза на офицера, че уж знае къде Куропаткин, отстъпвайки, е скрил съкровищницата на руската армия. Е, той го купи. За да не сподели с никого, той заведе Зоя с белезници и вериги в гората. Момичето не е толкова просто. Тя улови момента, удари офицера в брадичката с голата си кръгла пета и го отряза. Тогава тя взе ключовете и отвори белезниците, избяга.
  Алчността не води до добро и Зоя продължи да убива японците.
  Но сега нацистите очевидно са изтощени. Четирите момичета-вещици ги направиха доста редки. Толкова много танкове бият. И тогава тя започна да събаря щурмовия самолет.
  Момичетата запяха в един глас:
  - Руският орел над планетата,
  Крила, разперени, ще излети ...
  Е, коварен противник,
  Ще бъде победен, счупен!
  Възрастен, сивокос Ромел разглежда картата на фронтовете. 2 септември 1959г И войната все още продължава и Москва не е превзета. Вече няма Сталин, а формално главният председател на ГКО е Молотов. Но той е само първият сред равните. Постовете на Сталин са разделени, а на върховния главнокомандващ Жуков. И именно срещу него се бие Ромел. Въпреки че има и министърът на отбраната Василевски. А партията се оглавява от Никита Хрушчов. И шефът на правителството Маленков. Има и председател на Президиума на Върховния съвет на СССР и официалният държавен глава Българин.
  Да, пъстра компания се събра срещу Ромел. И трябва да се счупи. Но СССР не отстъпва. И Третият райх е изтощен, като Русия.
  Но мир не може да бъде сключен. Ромел иска териториални придобивания. Съветското правителство упорито настоява за нулевия вариант.
  САЩ сега са в криза, те не отиват никъде. И Великобритания е затънала в колониални войни. Така че ръбът на Втората световна война няма край.
  И нейната двадесет и първата година вече е започнала.
  Определени надежди бяха свързани със семейство Леопард. Но този танк не се оправда. Друг вариант беше разработването на танка RE-50. Същността на новата идея е да се създаде пирамидална машина, която е практически непроницаема от всякакъв ъгъл. Това може да е добра находка. Именно със семейството на пирамидалните RE Ромел възлага надеждите си за победа над СССР.
  Но старите танкове все още се бият.
  Но имат добри бойци.
  Екипажът на Герд, Шарлот, Кристина, Магда - четири момичета, за първи път се опитаха на Т-3 по време на атаката срещу Полша през 1939 г. Тогава немската кола все още беше доста слаба. Момичетата стреляха повече по пехотата и използваха три картечници.
  Герда, стреляйки по поляците и косейки пехотата и кавалерията им, изгука:
  - Аз съм воин с хиляди дяволи в главата си!
  Докато стреля, Шарлот отбеляза:
  Всичко е интересно, но...
  Герда хвърли граната по поляците с бос крак и изскърца:
  - Какво, но?
  Червенокосата отговорила:
  - Но сега станахме вещици и какво ни дава това?
  Герда, руса девойка, покоси поляците в зарив и логично отговори:
  - Сега няма да ни убият толкова лесно!
  Кристина също удари поляците с автомат и отбеляза:
  - Ще запазим ли вечна младост?
  Магда, карайки колата уверено, отговори:
  - Разбира се, да! Проверих! Тя си нанесе рана, а той изчезна безследно!
  Герда, като посече поляците с желание, потвърди:
  - Точно! Сега ние не сме просто хора, а станахме свръхчовеци!
  Шарлот, посичайки поляците, изпищя:
  - Аз съм Супермен!
  И отново с бос крак хвърли убийствена граната. Да, момичето се раздели и очевидно вече не се шегува.
  Кристина, отрязвайки поляците, отбеляза:
  - Родината е много добра!
  И голите пръсти на краката на красиво златисто-червено момиче пуснаха лимон.
  Магда също се обърна, отсече поляците и изпищя:
  - Аз съм типичен шампион!
  И също така, с бос крак, той ще хвърли граната, която убива и унищожава всичко.
  Четиримата в Полша смело се биеха и дори превзеха Варшава. Но това не беше достатъчно.
  След Франция Герда и Шарлот отиват в Африка в корпуса на Ромел.
  Рота момичета от специалния батальон на СС "Тигри-Баракуди" прелетя с транспортен самолет Ме-323 за Тунис. Жените воини бяха като кибрит, млади и още неомъжени. Предимно високи атлетични блондинки, цветът на германската нация, нейната кръв и сок.
  Две момичета, медена блондинка и огнена червенокоса, се открояват сред останалите воини, които между другото също са достойни за подиума с красотата и сериозността си в очите. Ако всички останали воини бяха сред сравнително опитните бойци, които успяха да подушат барут във Франция и на Балканите. Но не по такъв начин, че твърде много, заради преходността на враждебността и липсата на желание, да изпрати момичетата в разгара на това.
  Те вече се бяха сражали, тези двамата бяха много млади, на вид, почти момичета, последните, които замениха загиналите по време на въздушния удар. Разбира се, те също бяха обучени с цялата немска педантичност, но все още бяха толкова невинни, защото изглеждаха така, сякаш бяха едва на шестнадесет. Истински рози, изоставени в пустинята. Но в същото време те се бият почти две години.
  Огненочервената "тигрица баракуда" попита русокосата си приятелка:
  - В британската армия има много чернокожи. Те са много груби и жестоки, но представете си Герд, какво ще стане, ако бъдете заловен и започнат изтезанията?
  Медената блондинка спокойно отговори:
  - Ще се постарая да не бъда пленен от Шарлот, но ако все пак е волята на Господа, няма да дам нищо на враговете!
  Червенокосата Шарлот прошепна:
  - Има слухове, че скоро ще започне голяма война на изток с Русия. И войските вече се изтеглят, концентрират сили. Нищо чудно, че толкова пехота била призована в армията, момичетата казват, че почти не останали мъже по селата!
  Герда се съгласи с въздишка:
  - Да, това би било страшно! Да водиш война с руснаците: жестока и фанатична, с техните безкрайни простори и сурови зими... Ще бъде нещо ужасно!
  Червенокосата отговорила:
  - Руснаците не можаха да победят дори малката финландска армия, а ние победихме най-големите вражески сили! Цяла Европа вече е под нас, а Ромел мачка британците в Африка. Защо мислиш, че ще загубиш?
  Герда неохотно отвърна:
  - Руснаците имат голямо население и огромни простори. Те ще погълнат твърде много войски! И ако нямаме време да превземем столицата на Русия преди зимата, тогава нашите войници просто ще замръзнат, а техниката ще се разстрои и ще затъне в снежни преспи, ще бъде елементарно ужасно!
  Шарлот поклати енергично глава.
  - О, не говори за такива гадни неща, по-добре да изпеем някакъв романс. За любовта...
  Герда се усмихна невинно и се съгласи:
  - Разбира се, че ще пеем най-добре!
  Момичетата тигрица Баракуда пееха с ясния си кристален глас:
  Перлена, трепереща прическа,
  Притеснен съм, треперят ми гърдите!
  Аз съм момиче като плаха бреза,
  Страх ме е да се движа и да дишам!
  
  И какво ти нашепва свежият вятър в ухото?
  Пясъкът хруска под крака бос...
  И няма по-щастлив мен на планетата,
  Когато вървя с теб в гората!
  
  Разкрий ми голяма тайна, любими,
  Как успяхте да омагьосате сърцето!
  Но лицето ти е толкова тъжно?
  Най-тънката нишка от бръчки премина през челото!
  
  Младият мъж ми отговаря с мъка;
  Войната ще ви раздели за дълго време!
  За да ни намери място в райските гори,
  Сатаната трябва да бъде победен в ада!
  
  В отговор стройна бреза кимна,
  Ти си ми повече от приятел!
  Въпреки че резултатът от битката може да бъде плачевен,
  Но Бог Исус пастирът е с нас!
  
  Нека разсеем ада на демоните - злите сенки,
  За да цъфтят горичките зелени!
  Поглади загорелите ми колене
  Дръж ме здраво миличка!
  
  И той отговори като девойка на шега:
  Той каза на шума от разпръснати клони;
  - Ще ме чакаш ли една година, гълъбице?
  Изкушението на горещите кранове е силно!
  
  В отговор му казах толкова строго,
  - Няма да съм цивилен на щанда на машините!
  И харесвам военния път,
  Искам да се бия, да победя злите!
  
  Стигнах до въпроса - отсече клони, плитки,
  Дадоха ми нова машина с диск!
  Въпреки че тревата плаче като перли от роса,
  Защо невинност - стана като войник!
  
  Тогава, че Родината ми е по-скъпа от всички,
  Родината над звездите гори в душата!
  Не е вътрешността да се блъскаш в леглото,
  И да пренощуваш с пушка в хижа!
  
  Победата ще дойде, аз твърдо вярвам в нея,
  В крайна сметка нашата кауза винаги е права!
  Е, усмихвайте се по-радостно момчета,
  Чака ни добра съдба, повярвай ми!
  Цялото семейство пя заедно с тях, а момичетата клатеха глави и пляскаха с ръце. Но тогава идилията им беше прекъсната, сирена изви и в небето се появиха английски самолети! Spitfires се опитаха да атакуват кервана за доставки. ME-109 от ескортния ескорт смело се втурнаха към тях. Огненочервената Шарлот дори подскочи от радост:
  - Тук започва битката във въздуха! Ще бъде готино!
  Герда развълнувано потвърди:
  - Сега нашите, ще отстъпят!
  Имаше осемнадесет английски Spitfire и петнадесет немски Messers, не е голяма разлика. Бяха изстреляни картечници и самолетни оръдия. Шарлот се засмя и посочи с пръст:
  - Виж как ги вършат нашите! Красотата!
  Герда философски каза:
  - В битка ще победи не най-силният, а достатъчно най-злият, за да го провокира, но не и сам да влезеш в него!
  - Войната е състезание, при което всички са дисквалифицирани още преди началото! Подкрепи Шарлот.
  Той от английския "Спитфайърс" вече се беше запалил и започна да пада, след него започна да пада и немският... Битката започна да пламва с още по-голяма ожесточение. Британските самолети имаха картечници, докато германците имаха оръдия, някои 20 мм едно парче, други имаха цели три 20 мм оръдия, но имаше само две такива машини... Скоростните характеристики и маневреността са почти същото, може би дори за ME -109 дори теглото е по-малко и прави завои по-бързи. Но и британците не са толкова прости, така че трима техни бойци се втурнаха към транспорта, без да обръщат внимание на огъня на прикритието. Момичетата вътре изкрещяха:
  - Хайде, момчета, не го пропускайте! Принудителен огън pli!
  Шарлот крещи:
  - Фърр! Бърз!
  Ме-323 е огромен транспорт, способен да превозва до 200 войници, има шест картечници със защитни оръжия. Те се подреждат в система "таралеж" и започват да драскат... Бойците стрелят, а едрокалибрените куршуми пробиват кожата и пробиват покритието. Момичетата войни отскачат назад, докато крещят като прасета:
  - Имат недоразвити лъвчета.
  Едно от момичетата е закачено и е в конвулсии. Едно момиче-лекар скача до нея и веднага заявява:
  - Избухна направо! - И й прави превръзка. Тя се успокоява и се опитва да сдържи стоновете си.
  Но тогава Месершмит влиза в задната част на английския изтребител, точни изстрели и той се запалва и пада. Момичета реват:
  - Невероятно! Това е нашият човек!
  В този момент картечникът, покриващ фюзелажа (а това е човек), пада пронизан от куршум направо. Герда се втурва като светкавица, хваща се за жицата и пада, ботушите й излитат. Младо момиче, трептящо с голи, розови токчета в няколко скока през падналите тела, скача до картечницата и натиска спусъка. Оловото се изплюва от цевта и Spitfire губи контрол, започва да пада в задръстване.
  Момичетата вълчици крещят от възторг и пеят:
  - Шайба! Миялна машина! Германия срещу Великобритания две - нула!
  Герда обаче няма време да свали втория изтребител, той беше унищожен от немски пилоти. Въздушните битки са мимолетни и след като загубиха повече от половината изтребители, британците избягаха. Резултатът беше 11 срещу 3 в полза на германците. Момичетата възкликнаха в отговор толкова радостно и се ръкуваха помежду си. Похвалиха и Герда, която не загуби главата си и записа първия свален самолет, нейна жертва, като свой актив! Момичето се изчерви от голямо вълнение и промърмори:
  - Да, не се сетих! Нещо такова ли беше? Напълно немислимо! в транс съм...
  Шарлот измърмори с недоволна усмивка:
  - Но не мога да си простя закъсненията. Така че просто взех спирачките!
  Командирът на ротата Мадлен утеши Шарлот:
  - Предстоят още толкова много битки! Това е Африка!
  Шарлот се изкикоти и пошегува:
  - Дечица за нищо на света, децата не ходят в Африка на разходка! Африка има акули, Африка има горили, а Африка има големи крокодили! Но Великият Райх; ни каза - не се плъзгайте!
  Всички момичета се засмяха в един глас. Колко страхотно беше...
  Столицата на Тунис също носи името Тунис, в нея се помещава основната база на нацистите в Африка. Основният съюзник на Германия: Мусолини влезе във Втората световна война едва на 17 юни, пет дни преди капитулацията на Франция. Той искаше да "спечели", или по-скоро да ритне, вече победен враг, за да спечели значителни териториални придобивки. Е, ако Германия се провали, отворете сами втория южен фронт срещу Третия райх! Италианската армия действаше не особено успешно и въпреки огромното числено превъзходство успя да напредне само на няколко километра с цената на огромни загуби. Но така Мусолини не влиза особено успешно във войната. В бъдеще италианците се бият изключително неуспешно. Бита в Гърция, въпреки численото им превъзходство, в Етиопия, имаща почти пет пъти повече сили от британците, и в Либия, загубила почти цялата територия с петролни кладенци, които вече са започнали да се разработват. Но Ромел, млад генерал, който се присъедини към нацистката партия преди Хитлер да дойде на власт, предприе мощна контраатака срещу британците. Нещо повече, той започва настъпление още преди прехвърлянето на основните сили, като разполага само с десет танка и петдесет камиона, маскирани като танк. С бързо хвърляне най-добрият британски генерал Коленкор беше заловен и почти цяла Либия се върна под контрола на нацистите. Въпреки това добре укрепената крепост Толбук, така посредствено предадена от италианците, все още се държи! Ромел има само двеста танка, всички Т-1 и Т-2, тоест леки, а други двеста италиански обикновено са картечни танкети с тегло 2,7 тона. Разбира се, с такива сили е трудно да се бориш с Матилдас: с челна броня от 78 мм и 70 мм Cromwells. Докато предната част временно се стабилизира, и двете страни натрупват сила...
  СС ротите кацнаха на летището и веднага бяха издухани в горещия африкански въздух. Все още лято, юни и Африка! Момичетата обаче се опитаха да се закопчаят и да не показват, че им е горещо. И тогава Мадлен нареди:
  Да направим поход през пустинята! И в същото време ще тестваме слънцезащитни продукти, вие ще скачате по бански!
  Момичетата направиха недоволни гримаси: върху тях отново се експериментира. Въпреки че, разбира се, в бански костюм в такава жега е много по-приятно от униформа и дори бронежилетки, които също могат да бъдат принудени да се носят.
  Момичетата бързо се преоблякоха в банските, боядисани в цвета на пустинята, започнаха да се мажат със защитен крем, който между другото също трябва да им помогне да загорят по-бързо. Герда помогна да се размаже Шарлот и тази Герда. Червенокосата отбеляза:
  - Това е същият Тунис, в покрайнините на бедните квартали, само в центъра на петдесет каменни къщи и дузина джамии. Чел съм приказки и очаквах да видя великолепни дворци с фонтан и градини сред арабите!
  Герда отговори с въздишка:
  - Уви, ако в нашия свят беше като в приказка! Уви, нашият свят е безмилостен, несправедлив, коварен! Плътта стене и страда в агония!
  Шарлот продължи:
  - Но човекът е умен, славен напредък! Макар че изглежда Господ го е забравил!
  Оставени сами в банските си и леко изплакнати в хладна вода преди да нанесат крема, красивите момичета изпитаха известно облекчение. Ако в самия самолет все още не беше толкова горещо, то на летището и в града е просто ад. Вярно, други тигрици баракуда вече се биеха в Гърция, където е топло през април, но все още не като в Африка през лятото.
  След душа момичетата бяха по кожени чехли, но Мадлен нареди:
  - Вземете друг крем и намажете добре подметките! Ще марширувате през пустинята боси! Това, което мигате - разбирате, така че продължете.
  Момичетата се намазаха с грациозни крака на боси, момичешки крака, без особен ентусиазъм. В крайна сметка пясъкът на Сахара е почти горещ тиган. Вярно е, че тук все още е близо до брега и често падат ливади, обрасли с билки. Но да тичаш с боси подметки по камъни, чакъл, пясък, които нагряваха африканското слънце? Това по принцип е диво!
  Момичетата обаче не са чак толкова силови, елитната тренировъчна програма включва принудителни маршове за момичета от Германския съюз на жените, а също и често боси и по пресечен терен. За да не спорят воините! Като цяло за фашистка Германия естеството на копнежа за различни експерименти. Хитлер е пламенен почитател на теорията на Ницше за свръхчовека или човека на бъдещето. Той трябва да е по-силен, по-бърз, по-умен и по-жесток от съвременния човек. Истинският немски войник трябва да бъде: силен, бърз, закален - защото е ариец! Но арийските жени, които раждат герои, трябва самите да бъдат герои и силата трябва да се подхранва! Следователно, най-добре обучените момичета са интензивно обучени, закалени, образовани! Така че техните мили, генетично надарени красавици, трябва да преминат през изключително закаляване в африканските пустини: да докажат, че ариецът и ариецът могат да се справят с всички изпитания, а не с бариерата, която не могат да издържат - непобедимият и смел войник на Третия райх !
  И сега компанията, напускайки военния лагер, бяга по тесните каменни въдици на Тунис.
  Босите токчета на момичето пробождат черните остри камъчета на пътя и се пекат жестоко. Но лубрикантът омекотява малко изгарянията и когато бягате бързо, не пече толкова много, въпреки че слънцето е изчезнало след обяд и температурата е максимална. Мръсните арабски деца обаче стават по-малки, с малки черни токчета, без никакъв крем и дори не се намръщват. Изглежда, че имат мазоли по стъпалата. Почти голи момичета по бански и с развито мускулесто тяло изглеждат арабски мъже; устата им зяпнаха, а жените се придвижват по-бързо встрани, увивайки се още по-плътно в черен воал.
  И момичетата бягат държейки картечници на рамото си и всеки по раница с провизии и гранати. А това е общо двадесет килограма ... Дори ако вземем предвид, че момичетата бяха подбрани физически силни и тренират в спартански условия повече от година, това все пак е тегло, особено ако жегата е над петдесет градуса на сянка и е необходимо да се преодолее маратонската дистанция.
  Герда тича, опитвайки се да диша възможно най-правилно, за да има достатъчно сили за по-дълго време. Въпреки че не е живяла толкова много, последните й осем години са прекарани в специално училище за деца от генетичния елит. Но това не означава, че са живели в комфортни условия. Напротив, ставане в пет сутринта, обливане с леден душ, тежки упражнения, един час бягане и след това няколко часа работа. След това учете, преди обяд, отново тренирайте, включително бойни спаринги. Военна подготовка, учение, обучение, до десет часа, след което лампите угасват. Вярно, те се хранеха добре, но не даваха месо, зеленчуци, плодове, риба, захарни изделия и сладки, само за рождения ден на фюрера, Коледа и 1 май. Свободно време на практика няма, всичко е строго регламентирано... От тях се обучаваха хора на бъдещето, които трябваше да управляват Земята. Самият Химлер, ръководител на СС, държеше такава програма под контрол.
  Тук момичетата прекъснаха спомените си... Сега те обстрелват съветски позиции по танка Леопард-100. И, разбира се, боси и в нищо друго освен бикини - така се бият вещици, които изобщо не са остарели за двадесет години, а са все още млади и свежи като пролетни маргаритки.
  Тази машина е специална - с реактивен бомбардировач и дългоцевно противотанково оръдие.
  Герда изстреля и изпищя:
  - Слава на Отечеството!
  Шарлот натисна бутоните на джойстика с босите си крака. Тя разби друг съветски танк Т-54, все още не са извадени от производство.
  Тогава тя провери:
  Благодаря ти Ромел!
  Кристина, която също се бие в Leopard 100, натискаше бутоните с голите си пръсти и чурулика:
  - Слава на Родината!
  Магда, стреляйки от картечници, отбеляза:
  - И слава на нас баракудите момичета!
  Да, те бяха бойци на най-готиния пилотаж.
  Герда отново натисна бутоните на джойстика с голите си пръсти, разби съветския пистолет (лошо момиче на вещица, макар и красиво!), И vyaknula:
  - Ще убия всички!
  И отново пред нея, сякаш беше вчера, блеснаха спомени;
  Разстояние от петдесет или дори малко повече километра вече е изминато, колосален товар в такава жега и с товар, за такива малки момиченца. Герда, Шарлот вече не усещаха телата им, те тичаха като сомнамбулисти, усещайки как нещо разкъсва мускулите им и тъпа болка в главите им. Но тук идва командата:
  - Скочи на крачка! Стига за първи път!
  Момичетата забавят и вървят вече с бързи темпове. Петите започват да сърбят, дори повече. Герда прошепна на Шарлот:
  - От ада в чистилището!
  Приятелката не се съгласи.
  - От чистилището до рая!
  Каменистата почва свърши и босите, изтощени крака на момичетата стъпват върху меката изумрудена трева. Герда възкликна:
  - И колко блажено, след като си измъчван от бодливи камъни и горящите пясъци на пустинята, да ходиш като естествен килим от кадифе!
  Този път Шарлот с готовност се съгласи.
  - Разбира се, наистина е рай! След такъв суров поход! Но мисля, че ще бъде още по-трудно.
  Когато момичетата най-накрая стигнаха до детската площадка, Мадлен ги спря и им нареди да легнат по гръб. Грубо опипа краката на първите десет воини и каза с очевидно задоволство:
  - Прекрасна! И кожата не се отлепва, и няма мехури по подметката. И дори петите не бяха прашни, останаха розови, сякаш току-що сте излезли от банята! - Високата Мадлен направи пауза и приятелка със скоростта на светкавица хвърли кама. Острието блесна като слънчево зайче, извадено от огледало от ученик, а върхът закова голям черен скорпион. Гласът на офицера от СС стана по-груб, а красивите черти на лицето на момичето станаха по-твърди. - Утре ще тичаме от сутрин до вечер. Защо изкривявате физиономии - арийци ли сте или не? Ако да, тогава трябва да устоим, тези, които паднат, ще стреляме на място! Изчислете първото, второто.
  След това имаше сън, а след това събуждане и отново тичаш.
  Герда се събуди, рязко скочи, момичетата бързо се наредиха. Измихме се, измихме зъбите си и отново намазахме със защитни кремове с принудителен поход през пустинята. Така те са боси по бански и се втурнаха през пясъчния ад.
  Арабските деца ги посочиха с пръсти изненадано и подсвирнаха:
  - Дойче Акбар!
  Герда се огледа и с копнеж погледна отдалечаващите се палми, след което прошепна на Шарлот:
  - Отново в ада!
  Червенокосата дива отговори с усмивка:
  - Всички хора са грешници, а подземният свят е естественото състояние на грешниците!
  Герда намигна в отговор.
  - Човекът не може да не съгреши!
  Шарлот кимна с огнената си коса и започна да обяснява, докато тичаше:
  - Съгласен съм! Дори хиляди пъти се съгласявайте! Като цяло грехът е относително и чисто човешко понятие. Например, ако вземем морала на древния свят, тогава в него е добре, че е от полза както за самия човек, така и за неговия род. Например прелюбодейството се смяташе за благословия, а не за грях!
  Герда с готовност се съгласи:
  - Точно така! Самият фюрер вярва, че е най-добре една жена да забременее от военен герой, отколкото от своя, далеч не винаги доблестен съпруг. Особено ако съпругът също има признаци на вредна, нечиста кръв.
  Мадлен извика на момичетата:
  - Спестете дъха си момичета, този път тичаме до изтощение!
  Герда се усмихна в отговор.
  Може да си уморен, но не и изтощен.
  В продължение на половин час момичетата тичаха мълчаливо, а след това Шарлот прошепна:
  -Знаеш ли какъв странен сън имах приятелка?
  Герда беше изненадана:
  - Да, и аз си признавам! И какво?
  Шарлот, ухилена, отговори:
  - Нищо! Такава мечта, че бях воин в армията на великия варварин Атила. И ние се борихме с восъците на древния Рим. И всичко беше толкова красиво и жестоко в същото време...
  Герда се засмя в отговор.
  - Знаеш ли, и аз го мечтаех! Донякъде изненадващо съвпадение. Видях те в съня си!
  Шарлот намигна в отговор.
  - И аз теб! Ти се бори добре, въпреки че тесните очи и жълтолик воин едва не те уби!
  Този път Герда не беше малко изненадана, тя беше изненадана:
  - Не може да бъде! Значи не се случва двама души да видят един и същ сън едновременно?
  Шарлот отговори:
  - Ако грипът е колективно болен, тогава сънят може да е същият. Ето как става! Чух, че в обществото Туле има специални медиуми, които вземат отвара и дишат билкови тинктури, а след това се потапят във видения! И те доста успяват да бъдат пророци!
  Герда, прескачайки калдъръма, се съгласи:
  - Разбира се! По принцип дарбата на пророчеството не изисква свръхестествени сили, просто може да има доста материални и все пак неразрешени физически закони в природата. Но каква е целта на този сън?
  Шарлот сви рамене и отговори:
  - Не знам! Може би Третият райх ще победи Великобритания и Съединените щати зад Лъва или... Тук можете да гадаете дълго!
  Герда се канеше да каже нещо, когато изведнъж ухото й улови все още чуващия се шум от мотори. Въпреки разстоянието беше очевидно, че двигателите на самолетите издават шум и че се приближават значително... Мадлен заповяда:
  - Какъв е етапът на упражнението номер две: маскиране.
  Момичетата спряха, извадиха от раниците си камуфлажни наметала, боядисани в цвета на пустинята. След това започнаха бързо да се вкопават, докато отгоре не се забелязваше, което беше неестествено. Тук Герда благодари на съдбата, че имаха и оръжия, и сапьорни лопати. В противен случай момичетата в пустинята биха могли да бъдат лесна плячка за британски щурмови самолети или пикиращи бомбардировачи. Шарлот, стържейки пясъка с босите си крака, каза:
  - Изглежда, че ще трябва да подушим барут, дори и в Тунис... Пътищата на Господа са неразгадаеми!
  Герда с лукав поглед възрази:
  - Липсата на точни знания винаги е лоша, с едно изключение, когато става въпрос за плановете на Всевишния!
  
  КАК СЪЕДИНЕНИТЕ АМЕРИКАНСКИ ЩАТИ НАПРАВЯХА ПО РАЗЛИЧНО И КАКВО БЕШЕ ОТ ТЯХ
  Съединените щати не наложиха петролно ембарго срещу Страната на изгряващото слънце. Това доведе до факта, че след известно колебание японците все пак нападнаха СССР. Те наистина искаха да си отмъстят за Халхин Гол и не искаха да получат репутация на чистачи. Но наистина атакувайте СССР след падането на Москва, тогава всички ще кажат, че гордите самураи на думата лешояди нападнаха трупа на СССР.
  След като завърши всички приготовления и изтегли сили, Япония нанесе удар на 1 септември 1941 г. Войските й на сушата бяха много многобройни и дисциплинирани. Силни са и авиацията и флота. Наземните части се оказаха малко по-слаби по отношение на оборудването с тежка техника. Но СССР в това отношение вече изобщо не е силен. Освен това японските танкове са леки и с добра маневреност. И се втурнаха като животни. И те започнаха да разчленяват съветските позиции.
  Японците атакуваха с голям ентусиазъм и доста успешно. И успяха да пробият отбраната. И ударът срещу Владивосток се оказа внезапен и доста ефективен. И масата съветски войници и моряци загинаха. И самураите напредваха.
  В битките техните войски са много героични и се изкачват напред. И те търпят загуби, но продължават настъплението. И щурмуват.
  Сталин не успя да прехвърли нито една дивизия от Далечния изток. Освен това самураите превзеха по-голямата част от Монголия в движение и Червената армия хвърли сили измежду набързо сформираните резерви. И близо до Москва имаше катастрофа. Съветските войски са разбити на парчета. Резултатът отиде в няколко дивизии, а нацистите нямаха сибирски части срещу себе си. И това беше достатъчно за победа.
  В резултат на това Москва беше обкръжена. И Сталин едва успява да избяга от там.
  Въпреки това столицата устоя на обкръжението до края на декември. Германците успяха да превземат Рязан и да се закрепят в градовете. Успехът беше улеснен и от факта, че в Червената армия имаше много дезертьори и дезертьори. Японците превземат почти цялото Приморие и отрязват Владивосток. Между другото, Сталин се опита да задържи Монголия на всяка цена и сериозно отслаби съветските части. В резултат на това нацистите напредват не само близо до Москва, но и на юг, пробивайки в Кавказ.
  И тогава Турция влезе във войната. Вторият и съвсем очакван проблем. Турците, които воюват тринадесет пъти с Русия, също мечтаят за отмъщение. И шведите също влязоха във войната. Спомниха си и за историческите си оплаквания. А жаждата за слава и териториални придобивки се оказа по-силна от очарованието на Колонтай.
  Шведските дивизии започват настъпление в посока Мурманск и отрязват града от континента, което прави ситуацията изключително трудна. А Ленинград беше в пълна блокада. Червената армия нямаше сили да превземе Тихвин и Волхов. Така се получи тотална блокада и унищожаване на властта от глад.
  След падането на Москва Червената армия се опита да проведе контраофанзива, но беше слаба. Бойният удар на съветските части падна и те буквално се разпръснаха. Сталин крещеше и се уплаши много, но не можеше да предложи нищо достойно. По навик диктаторът започва масови екзекуции и репресии. И това само влоши ситуацията.
  През пролетта германците подновяват настъплението си с поглед към Кавказ. Съпротивата на съветските войски отслабна и нацистите почти веднага превзеха Сталинград. Като Грозни и Орджоникидзе. Тогава те се обединяват с турците и започват съвместен поход срещу Баку.
  Тук, разбира се, е толкова лесно да не устоиш на Fritz. И Баку падна през юни 1942 г. Сталин получи инсулт и имаше разцепление в ръководството. Част последва Молотов, част последва Берия, част последва Жуков. Германците вече настъпваха почти без да срещат съпротива. Те окупираха района на Волга и Казан, река Уралск и превзеха Оренбург. И те вече бяха тръгнали към Свердловск, където ги застигна зимата.
  В същото време нацистите завзеха и Централна Азия, обединявайки се с японците. САЩ все още не са влезли във войната, но е ясно, че това няма да е за дълго. През декември 1942 г. японците атакуват американската база в пристанището на Перу и започват голяма война в Тихия океан. Сибир вече беше под техен контрол. Хитлер също превзе почти цяла Русия и накрая се обърна към Запада. На първо място, той решава да превземе Африка и да смаже Великобритания със самолети.
  Срещата с Франко премина на високи тонове. Фюрерът, позовавайки се на победите си срещу СССР, поиска големи отстъпки. И по-специално да пусне войските на Третия райх в Гибралтар без никакви условия.
  Франко се съгласи с това. И нацистите продължиха, превзеха града-крепост и започнаха да прехвърлят войски на най-краткото разстояние до Мароко.
  И те започнаха да завладяват черния континент. И го направиха без проблеми. Британските войски бяха по-слаби по отношение на оръжията, оборудването и дисциплината.
  През 1943 г. германците се появяват в серия от изтребители МЕ-309 с много мощни оръжия. Три 30 мм самолетни оръдия и четири 14 мм картечници. Това е силата - в седем огневи точки. И британските и американските машини вършеят фрица старателно. Вярно е, че изтребителят току-що беше започнал да влиза в експлоатация. А също и немски аса. И техният най-страхотен пилот Марсилия. Този човек е легенда и в реалната история постави рекорд от шестдесет и един свален самолет в битки на месец. Но тук той остава жив и до януари 1943 г. надхвърля броя на триста свалени самолета.
  За това за първи път в Третия райх за него е въведена лична награда: Рицарски кръст на Железния кръст със златни дъбови листа, мечове и диаманти.
  Марсилия се превърна в истинска летяща легенда и терминатор. През пролетта на 1943 г. германските войски превземат цялата северна Африка и достигат до Нигерия. И в Египет те победиха британците, завладявайки целия Близък изток, заедно с войските, които излязоха от Кавказ. И те нападнаха британците в Судан, завладявайки Етиопия до май.
  През пролетта Марсилия доведе до петстотин самолети, свалени от неговите подвизи. И той получи висока награда: рицарския кръст на железния кръст с листа от платинен дъб, мечове и диаманти. Така шестата степен на наградата е учредена по изключение. След това беше решено, че рицарските кръстове на железния кръст с диаманти могат да бъдат наградени отново. За двеста и петдесет със сребърни листа, за четиристотин със злато, за петстотин с платина.
  През лятото на четиридесет и трето нацистите завършиха превземането на последните региони на СССР в Сибир, довършвайки Русия заедно с японците. И в Африка стигнаха до Южна Африка, а през септември превзеха Гибралтар.
  Изненадващото кацане във Великобритания през ноември 1943 г. е пълен успех. Британците бяха изненадани. И след десет дни Великобритания падна.
  Така приключи първият етап на Втората световна война, но Съединените щати все още останаха. И не е толкова лесно да го получите.
  Хитлер решава да изгради мощен надводен флот с ускорени темпове. И германците под водата бяха мощни. И битките се разиграха във въздуха.
  Марсилия до февруари 1944 г. надхвърли хиляда свалени самолета и беше наградена с втория Рицарски кръст на Железния кръст с листа от платинен дъб, мечове и диаманти. И така Марсел се открои тук и това е готино.
  1944 година премина в ожесточени битки както на суша, така и на море. Германците превзеха Исландия - след като извършиха операция Икар и след това успешно завършиха превземането на Гренландия.
  До края на годината Марсилия е свалила 2000 самолета и вече е получила четири рицарски кръста на Железния кръст с листа от платинен дъб, мечове и диаманти.
  Те започнаха да събират войски в Латинска Америка. Аржентина беше прогерманска, докато Бразилия избра да застане на страната на по-силния Трети райх.
  И тя отиде да прехвърли войски и други големи сили в Америка. През 1945 г., през май, започва десантът в Канада и атаката срещу Венецуела. Битките бяха ожесточени и везните се люлеха от една страна на друга.
  Марсилия надхвърли три хиляди свалени самолета. И той вече имаше шест награди.
  През лятото нацистите успяха да превземат Мексико и Канада, а през есента вече преминаха на територията на Съединените щати. Америка беше отчаяно в отбрана. Но шансовете й за победа се топяха като снежна топка. И нацистите до януари 1946 г. успяха да пробият до Ню Йорк и Вашингтон. Марсилия надхвърли пет хиляди свалени самолета и беше удостоена със специална награда: Големия кръст на Рицарския кръст на Железния кръст. За толкова корав ас е учредена специална награда.
  През февруари 1946 г. Ню Йорк и Вашингтон паднаха, а САЩ капитулираха през март.
  Така приключи Втората световна война. Светът беше разделен от Третия райх и Япония. Нацистите също превземат малки държави, като ги грабват под себе си. Но това не беше достатъчно за Хитлер. Не желаейки да се примири с геополитически съперник в лицето на Япония, фашист номер едно на 20 април 1955 г. атакува Страната на изгряващото слънце с всичките й колонии. Така започна нова голяма война. Самураите са все още силни. Но немската армия с пирамидални танкове и летящи чинии е много по-технологична.
  Японците обаче се бият фанатично. И няма да се предадат. Но фашистите напредват. Имат по-добри танкове.
  Например, кола за двама членове на екипажа с тегло петдесет тона и двигател от 2500 хиляди конски сили. Представете си такава скорост и качество на возене. А формата е под формата на пирамида. Не е толкова лесно да се пробие през такова колосално чудовище.
  И Шарлот и Герда се возят на този танк. Те тлашат японски танкове и побеждават самураите.
  Руски момичета Наташа и Зоя също се бият с тях. Те се борят с цялата си дива ярост. И стрелят от оръдие под високо налягане, чупят колите на самураите.
  Наташа пее:
  - И кого ще намерим в битка, и кого ще намерим в битка! Да не се шегуваме с това! Да го разкъсаме!
  И отново ще вземе и ще стреля, пробивайки нацистите. И разби метала на парчета.
  А Алвина и Албина се бият в небето. Тези момичета също са готини и много самолети са свалени по време на войната с Америка. И вероятно вече космически красоти. И свалят японски пилоти с боси пръсти.
  Германците са по-силни в небето и по-добре въоръжени. И самураите печелят. И те умират, попадат в котлите. И те са напълно смазани от жестоките воини на Третия райх.
  Битката тук е жестока и кървава. И няма милост за никого. И нацистите разбиват японците напълно. И те буквално са разкъсани на парчета.
  И самураите се оттеглят и умират. През първите шест месеца на бойните действия Япония загуби повече от една трета от територията си, главно колонии. Марсилия до ноември 1955 г. доведе сметките им до десет хиляди свалени коли. За това той получи награда: звездата на Големия кръст на Рицарския кръст на Железния кръст. Да, това е доста голяма и дълга награда. Година след началото на войната територията на самураите е изсечена с повече от две трети. И изходът от войната вече беше предрешен.
  Но самураите нямаше да се откажат. Бореха се за всеки храст, за всяка хралупа. И те се поддадоха много бавно на натиска на нацистките части.
  Но до ноември 1956 г. боевете се разгръщат за самия метрополис. Японците се биеха с голямо отчаяние. И те издържаха до март 1957 г., когато след превземането на Токио земята на изгряващото слънце капитулира. И битките бяха толкова ожесточени.
  Марсилия достигна двадесет хиляди свалени самолета. За това той беше награден с друга награда: Голямата звезда на Големия кръст на Рицарския кръст на Железния кръст и листа от сребърен дъб, мечове и диаманти.
  Така най-накрая приключи голямата и най-кървавата война в историята на човечеството.
  А през 1959 г. на 20 април се провежда референдум за създаването на световна империя и монархия в нея. И Хитлер стана император на планетата Земя. Което е страхотно!
  И беше създадена такава могъща сила, която започна да изследва просторите на космоса. Нещо повече, германците излетяха до Луната на 20 април 1949 г. И до Марс на 20 април 1959 г. и два месеца по-късно един феноменален полет е завършен успешно.
  Хитлер също остави потомство, получено чрез изкуствено осеменяване. И това също беше доста готино.
  Изглеждаше, че царуването му ще бъде дълго и продължително... Но на 8 ноември 1959 г. фюрерът катастрофира в самолет. И е време за регентството. Херман Гьоринг вече е починал по това време - наднорменото тегло и употребата на морфин не допринасят за дълголетието. И Химлер стана новият регент. А престолонаследникът беше още твърде млад. Макар че до зряла възраст не са останали много. Това беше по законите на Хитлер от шестнадесетгодишна възраст. И момчето е родено през юли 1944 г. И той има повече от сто братя от Хитлер.
  Химлер все още не беше твърде стар, искаше да направи преврат, но военните не го подкрепиха. И той беше застрелян. И наследникът царува на трона: Вълк Първи.
  При него започва политиката на разширяване на пространството в Слънчевата система. Много бързо астронавтите от Третия райх покориха и кацнаха на всички планети. Последният беше Плутон през 1973 г. И след това започна подготовката за разширяване на космоса извън Слънчевата система. Но това е друга история.
  В Третия райх на планетата Земя икономиката се развиваше по план и имаше световен ред. Постепенно, чрез сурови методи, всички проблеми на планетата Земя бяха решени. Гладът, болестите, епидемиите и други проблеми на тази цивилизация са приключили. И беше страхотно.
  Престъпността е почти напълно изчезнала. Икономиката направи възможно решаването на всички материални проблеми на населението. Черните и жълтите бяха силно ограничени в раждаемостта си. Бялото арийско население се размножава по-активно. Руснаците и другите славяни получават статут на арийския народ. Всичко вървеше достатъчно добре.
  И нямаше предишни войни и кошмари, епидемии и други неща. Светът се издигна и порасна.
  А през 2020 г. първият наземен космически кораб достигна звездата Алфа Кентавър.
  И през 2024 г. за първи път хората кацнаха на планетата близо до звездата Сириус.
  Така планетата Земя и Третият райх се преместиха на следващото ниво на развитие.
  И човечеството би могло да гледа към бъдещето с голям оптимизъм !
  
  СТРАСТ ОКОЛО БИТКАТА ПРИ МИДУЕЙ.
  Япония в паралелна вселена спечели битката при Мидуей. И превзе островите Гийан, с базата на САЩ - пристанището на Перу. В Тихия океан самураите стояха силни. Вярно, те не нападнаха СССР, но нападнаха Индия. И Чърчил беше принуден да прехвърли част от войските от Египет, като временно отложи операция "Факел". Американците също отказаха да участват в десанта в Мароко. Като цяло САЩ изключиха всички бомбардировки на Третия райх.
  Нацистите бяха близо до Сталинград и Червената армия започна голяма офанзива.
  Но Майнщайн предприема съкрушителна контраатака на фланга на съветските войски.
  Този път фашистите не прехвърлиха допълнителни войски в Африка и офанзивата на Майнщайн спечели по сила. В него участваха още няколко дивизии, включително тридесет чисто нови танка Tiger, които в реалната история изчезнаха безполезно в пустинята Сахара.
  А авиацията като цяло беше с порядък по-голяма. Така че САЩ не бомбардираха Третия райх, а Великобритания също прехвърля енергия на Япония.
  В резултат на това Майнщайн успя да превземе не само Харков и Белгород, но и Курск, отрязвайки известната дъга наведнъж. Тогава истината за калта спря германците. Но те постигнаха голям успех и нанесоха много по-значителни щети на Червената армия.
  След това на изток настъпи дълго затишие. Германците прехвърлиха нови танкове на фронта: "Тигър", "Пантера" и "Лъв", които не бяха пуснати в производство в реалната история. Великобритания, която беше силно раздразнена от подводния флот на Хитлер, тайно се съгласи с фриците да спрат войната. И британците, и американците най-накрая ограничиха военните действия срещу Третия райх.
  Хитлер от своя страна замрази програмата на FAA и производството на подводници. А ресурсите, които станаха безплатни, бяха използвани за авиация и танкове. Освен това бомбардировките спряха. Германците получиха възможност да произвеждат оръжия в големите градове, не изразходвайте ресурси за концентрация. Те получиха изтребителя ME-309, по-бърз до 740 километра в час и мощно въоръжен със седем огневи точки: три самолетни оръдия с калибър 30 мм и четири четиринадесет милиметрови картечници.
  Мощен боец - не казвайте нищо. И към него е най-новият бомбардировач Ю-288, носещ четири тона бомби в нормален вариант, шест тона бомби при претоварване и със скорост до 650 километра в час. Тоест неговите съветски Якове и Лаг-5 дори не можеха да настигнат. Производството на най-новите самолети и танкове обаче отнема време.
  Появиха се и самоходни оръдия "Фердинанд". Но не е масивна серия.
  По-интересен танк "Лъв". Оказа се много тежък с деветдесет тона и оръдие с калибър 105 мм 70 EL. Пистолетът, разбира се, е мощен и прониза всички танкове на СССР на голямо разстояние. Но по-малко бърз огън - пет изстрела в минута, а самият танк се оказа бавно движещ се само с 27 километра в час.
  Фронталната защита не е лоша - корпусът е 150 мм под ъгъл, а кулата не е пробита дори на 240 мм. Но страните са само 82 мм, като обичайния "Тигър", освен че с наклони, като "Пантерата". По пътя беше "Тигър" -2 и "Пантера" -2 по-модерни и мощни машини. Германците формираха колосални сили. Но отне време.
  Нацистите все още не знаеха къде е по-добре да атакуват. Имаше колебания. Но Хитлер искаше да си отмъсти за Сталинград. И атаката срещу Кавказ беше негова идея.
  Но главният удар се планираше да бъде нанесен върху Воронеж и по Дон. И Сталин разбра това. СССР събра огромни сили, а Вермахтът имаше значителна мощ. Преди юли германците нямаха време да овладеят най-новите танкове, а самолетите на новия Марс едва наскоро започнаха да влизат в серията, с изключение на Focke-Wulf, който също е много мощна машина по отношение на въоръжението и скоростта .
  
  СССР събра сили, изкопа нови окопи, постави мини. Съветската армия се вкопава. Но фриците също са силни. Въпреки това, не всички харесаха идеята да атакуват Воронеж. Освен това Червената армия чака това. Имаше идея за атака от Таманския полуостров. И Хитлер реши да удари и оттам. Тъй като войната в Египет замръзва напълно, Ромел е извикан на източния фронт. Германците, след като изложиха позициите си в Европа, прехвърлиха почти всички боеспособни части на изток.
  Във въздуха те успяха да завземат надмощие поради броя на машините и новия ME-309.
  На 10 юли офанзивата най-накрая започна в посока Ворожен, а от юг ...
  Боят стана ожесточен. Германците бяха по-силни, отколкото в реалната история, а СССР беше малко по-слаб, включително поради прекратяването на помощта по ленд-лиз. Така нацистите успяха да пробият съветската отбранителна линия. Макар и на висока цена.
  В битките "Лъв" и "Фердинанд" вървяха напред като таран. Съветският Ил-2 се оказа силен щурмови самолет, но голям брой немски изтребители намалиха ефекта от използването му. Фоке-Вулф само частично оправда очакванията. Но въоръжен доста мощно. Ю-288 все още не е масов. Но Ю-188 се оказа много добър, като по-усъвършенстван бомбардировач.
  "Лъвът" доста често се разваляше и засядаше, въпреки че беше защитен много добре в челото и задоволително отстрани. Но "Тигърът" се оказа по-ефективна машина. Руснаците се страхуваха от него. Поради слабостта на страничната броня Пантера претърпя големи загуби от леки оръдия и противотанкови пушки на Червената армия.
  "Фердинанд" също не е много добър... Горе-долу изтребител МЕ-309 с мощно въоръжение и по-маневрен и високоскоростен оправда очакванията, но се оказа недостатъчен като него.
  Германците успяха да пробият до Дон, но получиха сериозни щети и спряха. На юг им беше по-лесно, особено след като там успяха да постигнат тактическа изненада чрез пробив на фронта.
  Германците не успяха да развият успех в посока Воронеж. И те бяха спрени. На юг обаче фриците също бяха принудени да спрат, като въведоха заплахи за флангови атаки.
  Боевете продължиха до есента. И през есента Червената армия получи предимства.
  Поради шофирането на техните танкове. И нацистите бяха принудени да се оттеглят от клиновете. Битките бяха ожесточени. Никой не можеше да спечели. Но през зимата Червената армия на нацистите притисна малко нацистите, изтласквайки ги към линията Курск-Белгород. В битките участваха нови немски танкове: "Пантера" -2 и "Тигър" -2. И двете превозни средства имаха оръдия с калибър 88 мм 71. Но Panther-2 е по-малък по размер на кулата и по-тесен, тежи осемнадесет тона по-малко, но само малко по-тънък в бронята. И германците инсталираха по-мощни двигатели и колите горе-долу работеха.
  СССР отговаря с танкове Т-34-85 и ИС-2. Въоръжението на германците обаче остава по-добро. И челната броня е по-здрава. И качеството на возене е добро. Двигателят Panther-2 с мощност 900 конски сили беше доста задоволителен. А на "Тигъра" -2 сложиха хиляда конски сили, което също направи танка доста проходим. Тук "Лъвът" и "Маус" бяха отхвърлени от военните.
  Всъщност има много тежест, но малко смисъл. Но през пролетта германците се наводниха като мастодонти.
  Най-накрая успя да разшири производството на Т-43-85, но тази машина все още беше по-ниска от германците. Фриц започна да получава танкове от серия "E". На първо място, "E" -100, който замени "Maus". Поставяйки заедно трансмисията и двигателя, немците намаляват височината на резервоара, като спестяват от коляновия вал, и уплътняват оформлението. Резервоарът стана по-нисък, по-малък и по-лек със 130 тона вместо 188. Това даде възможност да се увеличи скоростта му по магистралата до 40 километра в час, както и на пътя. А защитата на автомобила стана още по-добра, поради по-големия рационален наклон на бронираните плочи.
  Този резервоар, разбира се, е много по-практичен от мишката. И той се показа добре в битките. По-масивен обеща да бъде E-50. Също така уплътнен от схемата за оформление. По тегло подобен на Panther-2, но с по-дебела и рационално наклонена броня и нисък силует. Но докато тази кола беше забавена. Тъй като за Хитлер не беше достатъчно, че бронята, дебела като "Тигър"-2, беше планирана в E-50, фюрерът поиска по-надеждна и мощна защита. Например, E-100 има наклонени страни заедно с щитове с дебелина 210 мм и наистина не можете да го счупите.
  "Пантера"-2 беше модернизирана за 88-мм оръдие с дължина на цевта 100 EL. И досега работи чудесно.
  През зимата германците успяха да се задържат в центъра и да отблъснат атаките. И през пролетта фриците подновиха офанзивата си в Кавказ. Появи се танкът "Лев"-2, по-лек от предшественика си с разположението на трансмисията и двигателя в един блок отпред и напречно. Разбира се, много по-мобилен, но със същата броня и оръжия. И "Тигър" -3. Този резервоар беше донякъде уплътнен от оформлението и по-добре защитен, особено страните от 120 мм срещу бившия 82, под наклони. Тясна кула и по-здрава в бронята. Въоръжението обаче също е променено на 88 мм в 100EL. Новото оръжие правеше дванадесет изстрела в минута вместо осем, беше по-точно и бронебойно от старото. Появи се и първият Е-75, но тази кола също не подхождаше на военните и се наложи да бъде финализирана. Твърде тежък - повече от деветдесет тона и не е добре защитен отстрани.
  Но във всеки случай фриците са по-силни и основният удар е нанесен по Волга в посока Каспийско море. И те успяха да пробият отбраната на Червената армия и да отсекат Кавказ по суша.
  Сталин, изпаднал в отчаяно положение, заплашва да се оттегли от войната и да сключи сепаратен мир с Германия при всякакви условия. В Щатите на власт вече беше друг президент - републиканец!
  И той каза, че не можете да го заведете на изнудване. Сталин в отговор предлага на Хитлер преговори при всякакви условия. Фюрерът пренебрегна това.
  Германската офанзива беше успешна; Турция откри втори фронт в Закавказието.
  Всичко буквално се разпадна. И сега нацистките орди вече щурмуват Баку. И изглежда, че няма шанс.
  Но ето четири момичета-вещици, които се бият за съветския град.
  Наташа стреля по фрица и хвърля граната с босия си грациозен крак. Което нокаутира нацистки танк.
  Комсомолската вещица вика:
  - Слава на Русия!
  Тогава Зоя също стреля, косейки нацистите. И с голи пръсти хвърля дар на унищожение. Гранатата удря гъсеницата Panther-2. Колата се завива, сблъсква се с "Тигър" -2. И двата резервоара експлодират и се разцепват.
  Зоя крещи с пълна сила:
  - Слава на Сталин!
  Августин също дава завой. Застрелва войник на Вермахта. И с бос крак хвърля граната по врага и изскърца:
  - За слава на комунизма!
  А Светлана, това е момиче с руса коса, все едно да хвърлиш лимон с боса си пета, да разкъсваш нацистите.
  Ще направи добре насочен завой и ще извика:
  - Слава на великото Отечество на СССР!
  И четирите момичета крещят с пълна сила:
  - Слава на родината на безсмъртните!
  И с боси крака отново хвърлят подаръци за унищожение. С такива бойци нараства увереността, че СССР все пак ще победи. В крайна сметка той има толкова смели и сръчни воини!
  Фашистите превзеха Кавказ и се укрепиха... Но времето изтича: 1946 г. идва. И Москва все още не е взета.
  А Америка се бори с Япония и не се предава. Е, тогава Сталин отново предложи примирие на Хитлер при всякакви условия.
  Фюрерът, който също получи информация от разузнаването, че САЩ вече са на ръба на създаването на атомна бомба, се съгласи на примирие за три години. Но като условие СССР трябва да отдаде почит на Третия райх със злато и суровини, както и с храна. Освен това върнете всички военнопленници и прехвърлете част от оборудването на военните фабрики.
  Сталин се съгласи на всичко.
  След това нацистите започнаха голяма офанзива в Африка. Беше успешен, тъй като британците бяха по-ниски по брой войски, по дисциплина и качество на оръжията. И германците бяха повече затруднени от разтягането на комуникациите, терена и липсата на пътища, отколкото от съпротивата на съюзническите войски. И черният континент до лятото беше напълно заловен от нацистите.
  През зимата германците заедно с японците изтласкват няколко американци в Тихия океан и нанасят колосални щети на янките с подводници.
  През март 1946 г. германците засилват бомбардировките си над Великобритания, използвайки рязко увеличен брой самолети. Както се оказа, бомбардировачът все още е по-добър от балистичната ракета, тъй като последната е твърде скъпа и не е достатъчно точна.
  Нацисткият подводен флот също се показваше все повече и повече. Отчаяни да победят германците със самолети, съюзниците също започнаха да изследват процеса на преговори. И в същото време се опитаха да убедят Сталин да отвори отново фронта.
  Но водачът на всички времена и народи чакаше. Не искаше да изнася отново кестените от огъня. Освен това създаването на собствен реактивен самолет беше забавено, а разработването на нов танк Т-54 обеща да отнеме твърде много време. Да, нацистите успяха да създадат марионетни правителства от местни предатели в окупираните територии.
  Така че съветската армия трябваше да се бие с милиони бивши граждани. И това не е много страхотно.
  Да, и Япония, в този случай, намекна, че ако Сталин наруши примирието, тя ще отвори фронт в Далечния изток.
  Така германците можеха да се подготвят за десантно кацане във Великобритания без намеса. Вярно е, че имаше определени трудности: много не само английски, но и американски сухопътни войски бяха разположени в метрополията. Досега Съединените щати се биеха главно в морето и можеха да си позволят да подсилят войските в самата Англия.
  Това предизвика трудности. Освен това съюзниците, по-ниски по качество на авиацията, разполагаха с твърде много самолети - компенсирайки технологичното предимство в количеството.
  Следователно Дмитрий Соколовски, освен удари по наземни цели, ловува и за вражески самолети. И насън той вече беше в тялото на красиво момиче!
  Тук щурмовият самолет момиче се представи пред управлението на самолета. Ето го реактивният ME-262, най-новата модификация с стреловидни крила. И с голяма скорост атакува както въздушни, така и наземни цели.
  Босоногата красавица Дмитрий Соколовски в своето момичешко тяло ловко се справя с боец. Открива огън, за да убива с боси крака. И английски самолети светват, ударени американци падат.
  А от дясната ръка на красивата Димка, момичето Арабела. Което също е страхотен ас пилот. И той води, изстрелвайки авиационни снаряди като ветрило, като крилата Валкирия.
  Дмитрий Соколовски й показва юмрука си, удря по голия й изрязан момичешки крак и вика:
  - Продължавай така!
  Момичето ентусиазирано отговаря, показвайки юмрук в отговор:
  - Има толкова пазете!
  Тук четиримоторен бомбардировач излита към Дмитрий Соколовски. Пилотът Терминатор го нокаутира с 30 мм въздушни оръдия, възкликвайки.
  - По-добре е да напълниш един мамут, отколкото сто плъха, по-добре да убиеш един герой, отколкото хиляда страхливци!
  Арабела отговаря, като стреля от рундъуз по техниката "цев" и възкликва:
  - Двама живи приятели е добре, четирима мъртви врагове, още по-добре!
  И от нейните попадения избухват, като ред наредени - самолети!
  Дмитрий Соколовски оголи снежнобелите си зъби в момичешка усмивка. И пак стреля...
  Иска да пее, нещо войнствено.
  Аз съм Супермен Създател на Вселената,
  Реших, че ще управлявам векове!
  И много под петата на моите създания,
  В действителност всеки знае мечтата!
  
  Красиво създавайте и тъчете богато
  Мога ли сияещи килими...
  Кой е непокорен тежко възмездие -
  Децата на Сатана ще отидат в ада!
  
  И децата ме обичат с цялото си сърце,
  Докарай всичко, което иска до пъпа!
  Само една награда се връчва от съдиите,
  Който има правилен ум!
  
  Обичам да строя зали в космоса,
  Масите във Вселената обект....
  Но колко капризен, Бог знае,
  За тях е дреболия да прекъснат нишката на живота ти!
  
  Ще има подарък и придатък към него,
  За да не пълзи глупав човек ...
  Това е дреболия за създаване и не ме интересува
  Нека и генералният секретар стане домат!
  
  Плита мрежа от съзвездия,
  Способен да свали квазар от малкия пръст ...
  Не ми трябва свещ, десятък -
  Самият аз щедро ще възнаградя човека!
  
  Безсмъртието ще бъде и в красива рокля,
  Булката ще дойде при теб във вечността ...
  Ще бъдеш като краля на великото благородство,
  И без прекъсване, райска сметка в храстите!
  
  Харемите и сералите са дреболии,
  Реалността само питай Бог...
  Но хората трябва да направят своето собствено щастие,
  И не крещи, само: Господи спаси!
  С всяка дума някой падаше взривен или свален. А красивата Арабела, дърпайки босите си крака, се втурна заедно с него и си играеше с голите си пръсти, натискайки спусъците на въздушните пистолети. И също така получаване...
  Така те застреляха бойни комплекти и отлетяха обратно.
  Арабела пита Дмитрий, боса красавица с великолепни гърди и луксозни бедра:
  - Ти си очарователно момиче... Винаги съм искал да бъда като теб!
  Момичето щурмовак-вундеркинд охотно отговаря:
  И бих искал да бъда като теб! Макар че...
  Тогава Дмитрий Соколовски разбра, че говори глупости. И изобщо как един мъж се стреми да бъде като жена?
  Арабела обаче не изгуби главата си и издаде безсмъртен афоризъм:
  - По-добре да си жена, отколкото жена!
  Дмитрий Соколовски се съгласи:
  - Не всички по панталони са мъже, не всички с пола са жени!
  Арабела кимна с глава и отбеляза:
  - По-лесно е да съблазниш сто жени, отколкото да подариш една съблазнителна мечта!
  Още на летището и двете момичета се прегърнаха и целунаха - колко са очарователни. Погалиха се малко, потъркаха алените си зърна, сляха се с устни, ярки като розови листенца. Колко е хубаво да галиш женското тяло.
  Но няма време за стискане особено - трябва да бързаме за нов полет. И отново нанесете съкрушителни въздушни удари на Англия. Докато британският лъв най-накрая не бъде победен!
  Тук, освен въздушни цели, любимата работа на Дмитрий Соколовски е унищожаването на танкове. Атакувайте ги от въздуха. Особено примамлива цел за Tortila е машина, която тежи осемдесет тона! Наистина чудовище - чудовище за всички чудовища!
  Германците обаче вече имат на въоръжение сериен Е-100, нещо като Маус, но с по-плътно оформление, по-нисък силует и по-лек. Новата машина вече можеше да развие достатъчна скорост за бой.
  Като цяло Дмитрий Соколовски мислено си представи новите танкове от серия "E", готови за май 1945 г. С разположението на скоростната кутия на самия двигател: клекнал, с дълги багажници.
  Най-масивната машина "Е" -50 е сравнима по тегло и въоръжение с "Пантера" -2, но много по-ниска по силует и по-дебела, особено отстрани с наклонена броня. И "Шерман", и "Чърчил", и "Пършинг" са далеч от тази немска машина по своите тактически и бойни характеристики.
  И когато тя се появи на бойното поле, тя просто няма да бъде равна!
  И те вече са готови и "Е" -50, и "Е" -75. Втората машина със 128 мм оръдие е просто чудо на танкостроенето. Колко тъпо, че дори "Тортила" няма да изглежда достатъчно.
  И ето го босият воин Дмитрий Соколовски, който вече е в танка, заедно с екипажа на красиво момиче. В страхотен, "E" -100 адаптиран да се движи дори под вода. Ето една карета с елфи, Дмитрий Соколовски е петият в нея, а четири момичета със заострени уши се гмуркат в дебелината на Атлантическия океан. И плува там, реже морската повърхност, тя е подводница по коловози.
  Трябва да пресечете Ламанша в най-тясната точка. Изскочете до брега, направете обстрел и се върнете обратно.
  Ех, немският гений знаеше как да създава шедьоври на военната мисъл. Например резервоари за земекопни работи. Демократичната форма на управление се оказа неефективна за Германия. Каква криза се появи през последните години? Така че всякакви терористи и емигранти обикаляха наоколо! И кой е виновен? На първо място, слабостта на властите!
  Но сега колата им с две оръдия изскача от морските дълбини.
  Дмитрий Соколовски, който се превърна в момиче насън, с помощта на голите пръсти на долните си момичешки крайници стреля с осколъчни снаряди по оръдията на английската брегова батарея. Англичанинът е хвърлен по-високо и обърнат с главата надолу.
  Това е наистина пълен шик!
  По някаква причина в главата на Дмитрий Соколовски мина руска песен:
  - Фатална година, не можете да ми повярвате - хиляда деветстотин деветдесет и девет! Дяволът ще се обърне със златни рога, три деветки наопаки!
  И тогава, в лицето на нацистките войски, дяволите навлязоха на английска земя. Ето оранжев елф като лупанет от тежко 128-милиметрово оръдие.
  А експлозията на тридесеткилограмов снаряд издигна вражески бункер до адските небеса.
  С помощта на голи пръсти на изрязани крака Дмитрий Соколовски стреля от късото си оръдие и гледа момичетата. Колко са красиви в оскъдните си бикини. Не момиче, а просто чудо на природата. Значи искате да правите любов с тях... Не, Карл Маркс все още не е съвсем прав. Тук в него има женствена природа и плът на очарователно момиче, но все пак черпи от женски пол. За техните едри, лъскави тела.
  Той е селянин по душа и така ще остане селянин завинаги, независимо в какви изкушения би го довела безмилостната съдба.
  И тук, в полусъна на ходене и сънуване, е толкова приятно... Представяш си в плодородното си въображение победата на Третия райх...
  Още не е окончателно, но пристига!
  Тук стреляте по батареите, а момиче със синя коса налива вода от картечница, унищожавайки английските пехотинци. Убити черни падат, те изливат същата, като белите, алена кръв. Войната е естественото състояние на човека...
  Или, както е казал един философ: по-трудно е да се бориш, отколкото да дишаш, но много по-естествено!
  Интересното е, че момичетата много обичат да използват дългите си грациозни пръсти, когато стрелят. Е, няма значение какъв цвят е котката, стига да лови мишки. Така е и по отношение на момичетата - няма значение кои части на тялото, стига да са красиви.
  Ето един елфски воин с точен изстрел откъсна сравнително малка кула "Чърчил".
  Дмитрий Соколовски определено не го направи, имаше желание да композира песен, а чудото на щурмоваците водеше сричката;
  От люлката мечтаех да стана здрав войник,
  Летете със самолети и стреляйте...
  Или може би хижанка и голям пират,
  Макар че в морето си просто крадец!
  
  Исках да бъда във военните дела - за мен момче,
  Най-мощното признание за...
  Трябва да се научиш да се биеш не от книга,
  Иначе ще станеш глупав като мечка!
  
  Четох в детството си за нахални корсари,
  За качването и резките скокове...
  Въпреки че можете да станете жертва на комисарите,
  Ама страхливост, момчето е извън ръцете му!
  
  Това, което искате, винаги ще постигнете
  Всеки бизнес винаги се кара...
  И слънцето също грее над пирата,
  И ако бурята също не е проблем!
  
  Да, бесилката също заплашва,
  Жестокият палач сваля ешафода...
  И разбойникът няма да намери място в рая,
  Адът го очаква в подземния свят!
  
  Когато ме хванаха при Исус
  Отчаяно, направих молба...
  Поддадох се, разкайвам се за подлото изкушение,
  Търсени момичета, цветни коли...
  
  Бог отговори: че няма прошка за теб,
  И само Сатаната чака...
  Екзекуторът удари веднага, без забавяне,
  И главата се търкулна от блока за рязане!
  
  И аз съм в ада, но знай, че не страдам,
  Можете също да пиете водка с дяволи ...
  И сега преглъщам този ликьор вкусно,
  Което се измива с торта и дивеч!
  
  Да, това място е просто пирати,
  Има дяволи - мацки с гръм и трясък ...
  Такова беше възмездието тук,
  Сутрин шампанско, вино, барбекю!
  
  Разхождах се в ада петстотин века,
  Но тук идва Великият Исус...
  И сложи край на ада без никакви междинни думи,
  Беше в подземния свят в щастие - сега празен!
  В ада сега страдам много,
  Да, твърде късно е да се покая в ада...
  Исках да се обличам стилно с дама,
  Не знаех, че днес ще бъда в ада!
  
  Така че урок за други пирати
  Живей честно, ще имаш цели...
  Въпреки че, уви, заплатата е ниска,
  Как можем да се освободим от нуждата от вериги?
  Хубава песен и страхотен бой... Разтовариха бойния си комплект и се връщат. Елфите възкликнаха в един глас:
  - Нека силата бъде с нас!
  Отново страхотен, модерен танк отива в морето. И малка дълбочина, а не пречка за кола, работеща с водороден прекис.
  Как германците се готвят да кацнат във Великобритания, докато Сталин ближе раните си. Вече е юни... Изпробват се танкове за копаене, които трябва да прокопаят тунели под Ламанша и да влязат в британския мегаполис.
  Хубави момичета в алени и сини бикини се качиха в изкопаващ, подобен на делфин танк с картечница. Включиха втора скорост и колата плавно влезе в земята. Ново оръжие, което може да пробие всяка линия на защита. Прекрасни жени воини движеха лостовете с голи пръсти, задвижвайки танка.
  И какви фигури имат момичетата, и великолепни гърди, едва прикрити бикини. Можете да им се възхищавате с часове. А кой е най-добрият в армията? Разбира се, момиче.
  Но учените от Третия райх разработват не само земекопни единици, но и друго желязно оборудване. В лагерите на смъртта лекарите работят върху създаването на воин - човек на бъдещето. Сега, ако ген на плъх бъде трансплантиран в човешкото тяло? Или хлебарка? Колко ще се повишат бойните му качества?
  И вече има някои видове чудовища за войни, както и зомбита воини. Последните съществуват от няколко години. Всеки човек може да бъде превърнат в зомби. Но бойните им качества бяха съмнителни - твърде глупави. Те не оправдават разходите за създаване и могат да открият огън по собствените си войски.
  Така че фронтовете на зомбитата не влязоха в масово производство. Но от друга страна, от тях могат да се правят нискоквалифицирани работници и да се произвеждат например най-простите самолети и планери. За кацането във Великобритания са подготвени много планери.
  Но има и тайно, специално оръжие: дискотеките! Нещо, което не можеше да се повтори през двадесет и първи век. Най-добрите учени в концентрационните лагери разработиха оръжия с уникални характеристики. Скоростта вече е достигнала три-четири скорости на звука, но най-важното е, че благодарение на ламинарната струя дискетите се оказаха неуязвими за стрелково оръжие.
  И самите те можеха да свалят коли във въздуха - поне чрез таран.
  И отново Дмитрий Соколовски представляваше момичетата на кормилото на дискетата. В армията на Третия райх - жените бяха рядкост. Но в сънищата си защо не представляваш момичетата. С разноцветни прически, стройни, атлетични, нагърдати с минимум дрехи или напълно голи!
  О, ако целият свят се състоеше само от момичета, а той Йохан оставаше единственият мъж. И как тогава ще се обърне?
  Лъчезарна Шарлот на дискета, усмихната, а червената й коса се развява на вятъра, като пролетарско знаме. Какво чистокръвно, младежко лице има тя и изпъкнали гърди, тънка талия с мощни, широки бедра. Бикините й са тънки като конец и ви позволяват да видите всички момичешки прелести!
  А самата дискета прилича на прословутите летящи чинии. Издига се вертикално, почти безшумно... Доста голяма и скъпа машина. При набиране на скорост около него се движат мощни въздушни течения - способни да разрушат както куршуми, така и снаряди. Така дискетата в движение е неуязвима.
  Вярно е, че в това има минус: самата летяща чиния също не може да стреля, но ... Първо, дискетата е в състояние да удари всеки вражески самолет. И предвид скоростта, нито една летяща машина не може да й избяга. Второ, като изключите струята, можете да изхвърлите радиоуправляем бомбен снаряд и да ударите целта! И след това го включете отново...
  Освен това вече е в ход разработването на различни видове хвърлящи лъчи, с които се планира да се оборудват летящи чинии. Казваш фантастично! Но кой знае на какво е способен фашизмът, погълнал толкова много ресурси на планетата Земя.
  Системата за управление на дисколет е най-модерната с помощта на джойстик. Той е на бойни изпитания. Великобритания и Америка все още са силни в авиацията и защо "летящата чиния" не прави въздушните редици на врага по-тънки?
  Шарлот е толкова красива, столицата на този кораб. Екипажът се състои от пет момичета. Те или сядат на столове, или скачат, дърпайки босите си, шоколадови крака от слънчево изгаряне. Голите им пръсти опират на джойстиците. Колко е еротично, боядисаните, елегантно оформени нокти блестят, вените минават по подбедрицата под загорялата кожа.
  Момичен екипаж е това, за което мечтае млад мъж, който се озовава в армията. Това, което носи победа и късмет.
  Тук диск-самолетът набра скорост и достигна бреговете на Великобритания с удивителна скорост. И отвсякъде блъска първите три английски изтребители, които летящата чиния хвана по пътя. Ламинарна струя събаря колите на лъвската империя. Тези, губейки крилата си, падат.
  Шарлот казва със доволен вид:
  - Ужасен такъв и такъв ужасен... Аз не съм ужасен и съм гримиран!
  И стартира в отговор на опитите на новите английски бойци да изстрелят агресивно кикот!
  И сега летящата чиния прави обратен завой и размазва американския щурмови самолет Р-51, на който не помагат нито ракетни установки, нито осем картечници. Все още е голяма сила.
  Босоногото момиче Дмитрий Соколовски смяташе, че американците все пак са глупави, че са влезли във войната с Германия. Така че те играха само в ръцете на СССР. Помогнете на най-големия си враг. Но можеха да се справят с Русия с немски ръце!
  И сега един неуязвим диск-самолет унищожава всичките им самолети. И това е много лошо за Великобритания.
  А за Америка е още по-зле. След като се счупи Британския хребет, ще бъде възможно да се опита да пресече океана.
  Шарлот, искряща с изумрудени очи, произнася в песнопение и в рима:
  - Приличаме на соколи, реем се като орли... Не се давим във вода, не горим в огън!
  Ослепителната блондинка Гертруд отговаря с:
  - Каква болка, каква болка... Германия срещу Великобритания - сто - нула!
  Една дискета може да лети доста дълго време. Тайната на неговия двигател не е разгадана през двадесет и първи век. Само запасът на мощност на летящата чиния е колосален - можете да летите до Ню Йорк. И движенията са толкова счупени, сякаш машината е лишена от инерция.
  Това, че нито един изтребител или бомбардировач не бъде хванат, е торта, смляна в прах.
  И тогава над Лондон започват да падат бомби, които се хвърлят от най-новите, немски безопашки. И е много ефективно.
  На 22 юни 1945 г. германците и японците разтоварват войски в Австралия. Това е един вид генерална репетиция за предстоящото нападение срещу Великобритания. И дисковият самолет прелетя дори там.
  От британския флот има само рога и крака. Германците се появиха в серийно производство на едноместни подводници. Те потапят английски кораби, докато самите те са практически неразличими във водния стълб.
  И торпеда, които са насочени към шум или топлина ... Какво нямат само германците! Най-добрите учени от цял свят, под прицел, работят под Третия райх. И те са принудени да работят усилено, укрепвайки германската мощ.
  Толкова грациозни, миниатюрни Е-10 с нисък силует се движат в Австралия, а екипажът лежи. Те, въпреки ниското си тегло, са сравними с Чърчил по отношение на въоръжението и бронята, но в същото време много по-бързи и по-маневрени. И в такава кола момичетата се настаниха.
  Двойки лягат и контролират танковете, изсичайки английската измет!
  
  АКО BASKY ЩЕ СПАСИ МАРСЕЛ
  Случайно се намеси и пътешественикът във времето Наташа Белая. Луфтвафе се смили над един млад пилот и го вдигна с електрическа мрежа, когато той случайно се разби поради техническа неизправност. И трябва да се окаже, че се оказа Ханс-Йоахим Марсел, собственик на няколко авиационни рекорда. Включително шестдесет и един самолета, свалени за месец, и седемнадесет самолета на ден. И първият немски пилот, който надхвърли бариерата от сто и петдесет свалени самолета.
  Освен това постиженията му бяха потвърдени от британците и никой не свали толкова много съюзнически самолети.
  Така Наташа Белая спаси напълно изключителна личност, която води истински битки и се превърна в истински феномен. Но изглежда, че дори такъв феноменален ас не е в състояние сам да промени хода на войната.
  Но не става дума само за количество, а и за качество. Но Марсилия успява да свали самолета със самия Монтгомъри и известният английски генерал загива. Това доведе до провала на операция "Факел", която беше отложена за неопределено време. Точно като кацането на американците в Мароко. Което също е много значимо. Но най-важното е, че Хитлер успя да почувства, че близо до Сталинград руснаците планират настъпление от фланговете и успя да вземе превантивни мерки. В резултат на това фриц покриват слабите места и успяват да отблъснат съветската офанзива в края на ноември.
  И така те устояха при Сталинград и на Волга. Опитът от операцията Ржев-Сичов показа, че когато нацистите бяха готови, те успяха да отблъснат настъплението на превъзхожданите по численост съветски войски.
  Британците започнаха да напредват по-късно, когато войските на Ромел вече бяха готови да отблъснат атаката. И самият Ромел се върна от ваканция. В резултат на това британската атака продължи петнадесет дни и беше отблъсната с колосални загуби.
  
  Въпреки факта, че германците държаха фронта, Хитлер обяви тотална война и мобилизация. Производството на оръжия в Третия райх се увеличи драстично. А въздушните нападения на съюзниците рязко намаляха. Фриц започва да събира сили за ново настъпление.
  Марсилия надхвърли броя на свалените самолети в триста и стана първият пилот и воин на Луфтафе, който отново получи Рицарския кръст на Железния кръст със сребърни дъбови листа, мечове и диаманти. И през февруари 1943 г. броят на самолетите, свалени от Марсилия, достига петстотин, за което той е награден със специално одобрена награда за този повод: Рицарски кръст на Железния кръст със златни дъбови листа, мечове и диаманти. Станете първият получател на тази поръчка.
  Марсилия се превърна в истинска легенда и от нея се страхуваха като от огън. Може би дори по-силен от пламъците.
  През декември Сталинград най-накрая е взет под контрол от германците. И нацистите започнаха да подготвят ново настъпление. И Тигрите, и Пантерите, и Фердинандите трябваше да участват в атаката. Използване на труд от Африка и труд на затворници, включително евреи. Третият райх все още не е заплашил да загуби войната, а евреите не са унищожени масово. А това означава повече работна сила. Произвеждат се и танкове, и самолети, и друго оборудване.
  Великобритания и Америка всъщност сложиха спирачките на войната срещу Третия райх. Освен това подводниците ги получиха много. Които ловуваха в глутници вълци и потопиха много кораби.
  Хитлер също подсилва Ромел с танкове и самолети. И така нацистите започнаха офанзива в Египет в края на април. Този път по-успешен и в резултат на това английските войски бяха напълно разбити. И това беше съкрушително поражение за лъвската империя.
  Фашистките войски влязоха в Палестина и пробиха към Ирак. И в същото време поеха контрола над Суецкия канал. И те напреднаха, превзеха Кувейт. И други нефтени кладенци. И беше много агресивно и готино.
  И в края на май започва офанзивата на Вермахта на Волга с напредване на юг.
  Нацистите се опитаха да пробият до Каспийско море и да превземат Астрахан. Хитлер в този случай избра най-уязвимата посока за Червената армия и най-ефективната.
  В битките участва и танкът "Лъв". Но тази машина, с твърде голямо тегло от деветдесет тона, не се показа твърде добре. И тя беше отхвърлена. Но и Фоке-Вулф не беше лош. И в края на юни Марсилия пристигна на източния фронт. Появата му беше като минаваща комета. И цяла маса свален съветски самолет. До края на юли Марсилия доведе броя на свалените самолети до хиляда и за това получи Големия кръст на Железния кръст, награда, която преди беше запазена само за Херман Гьоринг, за Франция и не твърде заслужена. Марсел е много борбен човек и Хитлер го обожаваше. Такъв пилот се оказа: просто неразбираемо явление.
  Нацистите отидоха до Каспийско море, отрязвайки Кавказ по суша. И Турция взе и откри втори фронт в Закавказието. И Червената армия стана още по-трудна.
  И германците започнаха да напредват по крайбрежието на Каспийско море. И нацистите напредват с голям успех. И до края на септември германците вече са влезли на територията на Азербайджан. И там такива битки започнаха да кипят.
  Сталин заповядва да напредва в центъра, хвърляйки всичките си сили там... Германците дори успяха да се отблъснат, решително пробивайки фронта. Нацистите трябваше временно да преустановят офанзивата и да хвърлят нови сили в битка. Но превъзходството в силите повлия.
  Нацистите отблъснаха настъплението на съветските войски и продължиха да напредват в Кавказ през зимата. И използваха най-новите реактивни самолети, нови модели.
  А Марсилия вече надхвърли две хиляди свалени самолета. За което е удостоен с нова награда с диамантена звезда на Рицарския кръст на Железния кръст, със сребърни дъбови листа, мечове и диаманти.
  А близо до Баку вече има такива битки, много жестоки.
  Боевете показаха, че жените изобщо не са слабо звено и знаят как да се бият добре. И в същото време понасят по-малко загуби от мъжете. Воините също се биеха в пехотата, пляскайки с боси крака по горещите пясъци на пустинята Сахара. И овладя танковете. След като тества "Тигъра", в битки с Великобритания.
  Въпреки това съветските момичета на СУ-100 също се бият добре.
  Въпреки че позицията на Русия изглежда безнадеждна. Но воините, заедно с Елизабет, се бият като орли.
  Екатерина натиска лоста с боси пръсти. Изпраща снаряд, който пробива нацистката кола Е-50 отстрани и реве:
  - За великия червен и пурпурен комунизъм!
  Елена също удари оръдието с голия си изящен крак. Тя точно удари вражеския танк.
  Момичето изчурулика:
  - За моята красива Русия!
  Ефрасия агресивно отбеляза, водейки много добре насочен огън:
  - Слава на нашата Родина!
  И той също използва голи, изрязани крака.
  Съветската машина е много силна и бойна. И стреля доста добре.
  СУ-100 е способен да пробие E-50 отстрани. Но момичетата дори пробиват челото й, попадайки в примамка или от край до край. И прорязват метал.
  Елизабет, използвайки голите си пръсти, стреля по врага. И изчурулика:
  - От синия поток...
  Екатерина също стреля, този път натискайки лоста с аленото си зърно и гукайки:
  Реката започва...
  Елена, усмихвайки се агресивно и съскайки, издаде:
  Е, приятелството започва...
  И тя също натисна лоста с голата си пета.
  Ефрасия изгука, стреляйки по врага:
  - С усмивка!
  Момичетата работят по СУ-100 много активно. И унищожи вражеската техника.
  А в покрайнините на Баку пионерите копаят окопи. Има момчета от различни националности. По-специално, много ярки глави трептят. Има червени и черни и руси деца.
  Едно ги обединява: вярата в триумфа на комунизма и босите крака. Ясно е, че не всеки има обувки по време на войната и затова в знак на солидарност всички деца парадират с голите си заоблени токчета. Зимата в Закавказието е доста мека и когато се движите и работите с лопати, студът не е толкова ужасен.
  Децата работят с ентусиазъм и пеят:
  Вдигайте огньове, сини нощи,
  Ние сме пионери - деца на работници...
  Ерата на светлинните години наближава,
  Призив на пионерите - винаги бъдете готови!
  Призив на пионерите - винаги бъдете готови!
  И тук отново идва алармата. Момчета и момичета скачат на дъното на изкопа. И снаряди вече започват да се пръскат отгоре: вражеската артилерия работи.
  Пашка попита Маша:
  - Е, мислиш ли, че ще оцелеем?
  Момичето уверено отговори:
  - Ще устоим поне веднъж, в най-трудния час!
  Пионерът Саша логично отбеляза:
  Нашият героизъм е непоклатим.
  Момчето почука с боса си подметка по камъните. Вижда се, че момчето се е напълнило със солидни мазоли.
  Момичето Тамара отбеляза:
  Ще се борим без страх
  Ще бъдем съкратени нито крачка назад...
  Нека ризата е напоена с кръв -
  Още врагове, обърнете рицаря в ада!
  Момчето Руслан, пионер с черна коса, отбеляза:
  Минават векове, ще дойде ера,
  В който няма да има страдания и лъжи...
  Борете се за това до последния си дъх -
  Служи на Родината си, ти от сърце!
  Момчето Олег, тънко и светлокосо, чурулика, стихове:
  Не, бдителният няма да избледнее,
  Погледът на сокол, орел...
  Гласът на народа е звучен -
  Шепотът ще смаже змията!
  
  Сталин живее в сърцето ми
  За да не познаваме тъгата,
  Отвори вратата към космоса
  Звездите грееха над нас!
  
  Вярвам, че целият свят ще се събуди
  Ще има край на фашизма...
  И слънцето ще грее
  Осветяване на пътя на комунизма!
  Момчетата и момичетата аплодираха в един глас.
  Но сега реактивните щурмови самолети вече летят и хвърлят бомби. И това е агресивен подход.
  Олег и Саша вдигнаха прашка и пуснаха дар на смъртта. И цевта беше ударена от нацистки щурмови самолет.
  Момичето Наташа изпя:
  - Комсомолът не е само възраст,
  Комсомолът е моята съдба!
  Ще покоря космоса, вярвам
  Да живеем вечно!
  Ахмед, момче-пионер от Азербайджан, отговори с усмивка:
  - Ти все още не си комсомолка, Наташа!
  Момичето гневно тропна с бос крак и отговори с мелодичен глас;
  До бащите, с весела песен,
  Ние сме за комсомола...
  Ерата на светлинните години наближава,
  Викът на пионерите - винаги бъдете готови!
  Викът на пионерите - винаги бъдете готови!
  Олег също тропна с бос, детски крак и извика:
  По-силен чук стиснете пролетариата,
  От титаниева ръка смачква ярема...
  Ще изпеем хиляда арии за нашата родина,
  И светлина за потомството, добре!
  Децата са възхитени. И всъщност германците бомбардираха и само едно момиче получи фрагмент в голата си кръгла розова пета.
  Пионер изкрещя, но след това прехапа устните си.
  И така те се подготвиха да отблъснат атаката. И вече има танкове с нацистите. Страхотните Е-100 се движат. Такива мощни и опасни машини.
  Имат такава защита. Че не можеш да минеш от никакъв ъгъл. Не можете да го ударите само от един ъгъл. Единственият шанс е да разбиете следите.
  Децата са готови да се бият и размахват боси крака. Ето ги на тел бутат пакети със самоделни експлозиви под следите на нацистите. Работи и унищожава ролките на танковете на армията на Ромел.
  И изглежда ужасно.
  Саша изскърца:
  - Слава на комунизма!
  Момчето Пашка стреля с Олег от прашка и крещи:
  - Слава на пионерите!
  Момчето Руслан, заедно с момичето Суфир, влачи мина под германеца с тел и вика:
  - Слава на СССР!
  Деца от Азербайджан и руски момчета се бият. Загорели, слаби, боси пионери срещу колосална армада от танкове.
  Момичето Тамара тъпче грациозния си малък, бос крак и казва:
  - Слава на Русия!
  Пионер Ахмет потвърждава, докато стреля по врага:
  - Ние сме едно приятелско семейство заедно!
  Момчето Рамзан, червенокос азербайджанец, потвърждава, разбивайки кола:
  - От словото сме сто хиляди аз!
  Децата са дружелюбни... Ето го арменското момиче Азатухи, което също ловко прехвърля експлозивния пакет под фашистката гъсеница с помощта на тел и изскърца:
  - СССР е семейство от народи!
  Друго арменско момиче Агас казва:
  - Не се огъвайте пред фашизма:
  И момичето дръпна жицата с боси пръсти. Много азербайджански и арменски деца имат руси коси и не се различават от славянските деца, от които също има много. Който напусна германците, други руски семейства се заселват в Азербайджан дори при царете.
  В Кавказ има много славяни. Много смесени двойки. Да, и децата обикновено имат по-светла коса от родителите си. И славянските момчета загоряха, че не можеш да ги различиш от местните. Освен това децата обикновено са по-сходни от възрастните.
  Така че международният съветски батальон от момчета и момичета се бие и всички са обединени и много сходни. Голите им пети мигат при движение.
  И мечтите децата изпращат дарове на смъртта. Шамил и Серьожка, и двамата пионери, дърпат жицата. И сега германският Е-50 спира със счупена гъсеница.
  Момчетата пеят в един глас:
  Съюз неразрушими, свободни републики,
  Не грубата сила се събра, не страхът...
  И добрата воля на просветените хора,
  И приятелство, и разум, и смелост в мечтите!
  И децата са доволни. Усмихват се с бели, равномерни зъби. И са щастливи, въпреки че са заплашени от смърт.
  И немците са гадни. Унищожените танкове стрелят с оръдията си и драскат картечници.
  Някои немски превозни средства са оборудвани с гранатомети и са много опасни.
  Момчето Максимка и момичето Зара от Азербайджан, подпирайки се на боси крака, издигнаха мина под врага и избиха фашисткия мастодонт.
  И извикаха с пълна сила:
  - За СССР!
  Децата са толкова смешни.
  Пионерите Абас и Владимир също използват оръжие. В този случай катапултирайте и разбийте гъсеницата Е-75 на нацистите. Тогава момчетата запяха:
  - За величието на планетата под прикритието на комунизма!
  Олег и Абдула също са пионери на различни нации, но с едно сърце пускат и експлозиви. Удрят E-100 и пеят...
  Ние отворихме планетата за нациите,
  Пътят към космоса, към невижданите светове...
  Пеят се героични дела -
  Да заличи белега от смъртта завинаги!
  
  Под Светото знаме на Русия,
  В мир, приятелство, щастие и любов...
  Хората на цялата земя ще станат по-щастливи,
  Адският мрак ще се разсее в далечината!
  Тук се бият деца...
  Абдуррахман и Светлана - азербайджанско момче и момиче от Беларус, дръпнаха тел заедно и избиха фашистки танк. И пееха:
  - Великото име на свещената Русия,
  Свети над света - като слънчев лъч...
  Вярвам в единството, ще станем по-щастливи,
  Нека покажем на хората правилния път!
  Децата са много смели. И нацистите просто бяха шокирани от такава упорита и яростна съпротива.
  Абудурахман е пионер, той получи фрагмент в босата си подметка. Прониза мазолиста повърхност на крака на дете.
  Момчето изсъска:
  - И ме боли!
  Светлана също получи удар в кръглата пета и се почеса по рамото. Но момичето изсъска:
  - Не разбивайте пионерите!
  Азим и Колка също набиха немската кола.
  Момчетата посочиха с тел и запяха:
  Коварният враг премина в настъпление,
  Но вярвам, че няма да се поколебае, съветските хора ...
  Врагът очаква поражение и забрава,
  И славата на Русия ще цъфти по-силно!
  Врагът очаква: поражение и забрава,
  И славата на Русия ще цъфти по-силно!
  Децата са смели и не се огъват. И те искат да спечелят. И пеят, и се бият.
  Германците понасят тежки загуби. Вярно е, че най-вече имат счупени писти и ролки. И не е фатално.
  По-лошо за пионерите, които бяха взети в плен.
  Момчето Абдулхамид, когато беше взето в плен, беше поставено на стелажа от нацистите. Те вкараха босите крака на пионера в блока и започнаха да окачват тежести на куките. И тогава той запали огъня. И босите пети на момчето бяха облизани от огън. И камшик падна на гърба му. Дълго ме биеха. И тогава нацистите започнаха да чупят ребрата с нажежени до червено клещи.
  Момчето, умиращо под мъчения, когато желязото на ребрата му, зачервено от жегата, го смачка, запя:
  Берлин е почти под наше управление,
  С бинокъл виждаме проклетия Райхстаг...
  Надявам се скоро да има мир и щастие;
  Което ще опиша в стиховете си!
  
  Русия отвори комунизма за световете,
  Тя стана семейство за всички.
  Но Вермахтът ни залепи свинска муцуна,
  И сега кръвта плиска от вените като чешма!
  
  Това, което фюрерът забрави с нас случайно,
  Исках да взема земя и роби!
  Фашизмът продължи с много дълга кампания -
  И ето истински кошмар, адски сънища!
  
  Просто момче, босо момче,
  Наскоро вързана червена вратовръзка.
  Той искаше сам да изгради света без Бог,
  Но изведнъж напалм изригна от небето!
  
  Трябваше да бягам отпред, ние бяхме AWOL,
  Никой не иска да вземе такива младежи!
  Но момчето-боец с пушка го направи,
  Пътят на бащите се оказа достоен!
  
  Бори се там, където и хитрост, и сила,
  И слабостта също е горчива, уви ...
  Другари трябваше да копаят гробове
  Рендосване на борови ковчези в слана!
  
  Сега съм пионер, свикнал да страдам,
  Отиде на разузнаване бос, снежната преса хрущя.
  Може би наказание за неверие,
  Че не исках да познавам Исус!
  
  Но какви са трите часа на Голгота?
  Изминаха повече от три години война!
  Във всяко село вдовиците плачат горчиво,
  Как загинаха синовете в гробището на страната!
  
  Оцелях, бях контузен, ранен от куршум,
  Но за щастие той остана на крака!
  Честно върнахме дълга на Германия,
  Че фашизма е стъпкан на прах от нас!
  
  Пораснал съм, но все още съм момче,
  Мустаците не пробиха, а вече титан!
  Да, възрастен и може би дори твърде много,
  В крайна сметка сърцето стана твърдо като метал!
  
  Най-високата награда Hero Star -
  Самият Сталин, повярвайте ми, го предаде!
  Той каза: трябва да вземем пример от хора като теб,
  Бойците изковават ключовете от вратите на Едем!
  
  Но сега оставете смелата пушка,
  Вземете ви, клещи, чук и работа!
  Направете платноходка и лодка от дърво
  И създайте самолет, така че птицата да лети нагоре!
  Но въпреки целия масов героизъм на пионерите и войниците на Червената армия, Баку падна. И нацистите завзеха целия Кавказ.
  Сталин беше много уплашен и предложи на Хитлер примирие. Фюрерът, притеснен от разузнаването, че САЩ и Великобритания разработват атомна бомба и побеждават Япония, решава да започне голяма офанзива на Запад.
  Подписано е примирие. СССР се съгласи да върне всички военнопленници на Третия райх и да достави безплатно голямо количество суровини, необходими на Вермахта.
  Хитлер се съгласи с това. А през пролетта на 1944 г. започва голямо настъпление на нацистите в Африка. Нацистите, които вече контролираха севера, се движеха на юг. И в същото време продължи войната с подводници. На юг нацистите напредват успешно. В същото време нацистите се преместват на изток. След като напреднаха, те през Иран и почти без съпротива превзеха Индия. И не без успех превземат големи територии. Така че нацистите наистина успяха тук.
  И на 3 ноември 1944 г., на датата на президентските избори, Съединените щати внезапно кацнаха във Великобритания и я превзеха. И това беше успешен ход. И се оказа наистина страхотно. И само за една седмица я заловиха. И се получи много яко. В битките участва и танкът Panther-2, който беше по-напреднал и по-добре въоръжен. Но танкът Лев-2 се оказа още по-силен. В него Porsche, за първи път в немското танкостроене, постави двигателя и трансмисията в един блок и напречно, и постави скоростната кутия върху самия двигател. Височината на корпуса беше намалена, а кулата беше по-малка и по-тясна. В резултат на това теглото на автомобила намаля, а двигателят, напротив, беше по-мощен с 1000 конски сили.
  Така че танкът "Лъв"-2 беше шок за британците и най-добрият по това време.
  Великобритания капитулира. И сега нацистите преместиха войната срещу Съединените щати. Американците успяха да се справят с танкостроенето, само Pershing, който беше по-слаб от немските автомобили. И само "Супершинг" все още можеше по някакъв начин да се бори с германците. Но Fritz вече имат могъща серия "E". И силите са неравни.
  Четиридесет и петата година премина в морски битки. Нацистите проведоха операция Икар. Те също превзеха Гренландия.
  Но не е толкова лесно да прехвърлите Америка отвъд океана. Но германските войски използват подводници, задвижвани с водороден прекис. Които са много бързи, оформени като дълбоководни риби и буквално изкарват американците в морето. И това, разбира се, не рисува Съединените щати. А част от германските войски са съсредоточени в Аржентина и Бразилия. И от там започнаха да пълзят на север. И е много яко. Нацистите превземат САЩ. Новите танкове от серия "E" са много здрави и невъзможни за справяне. Новият танк от серията Е-50, тежащ шестдесет и пет тона, получи предна броня с дебелина 250 мм под наклони и страни с дебелина 170 мм, също с големи наклони. И 88-мм оръдие със 100 EL, което унищожава американски танкове без най-малък проблем.
  Нацистите унищожават САЩ. И до есента на 1946 г. те завзеха цяла Канада. А през есента Мексико също беше заловен. И САЩ започнаха да се паникьосват. И през зимата на четиридесет и шеста и четиридесет и седма година Аляска и една трета от територията на Америка вече бяха заловени. Пролетта е решаващият етап в довършването на американците.
  Марсилия беше много успешен пилот. И сега, след третата хиляда свален самолет, той беше награден с Диамантената звезда на Рицарския кръст на Железния кръст със златни дъбови листа, мечове и диаманти.
  В Третия райх одобриха и шестата степен на Рицарския кръст на Железния кръст с листа от платинен дъб, мечове и диаманти, за тези, които достигнат хиляда свалени самолета или същия брой счупени танкове.
  В този рицарски кръст трябваше да бъдат прикрепени поне сто диаманта и той щеше да бъде по-голям от другите рицарски кръстове. Така че наградата беше не само почетна, но и скъпа.
  Албина и Алвина летят по небето. Те свалят самолетите си Янки и пеят през зъби:
  - Красиви момичета,
  Страхотни приятели...
  Ще бъдат страхотни момчета -
  И страхотни ритници!
  Албина насочи самолетния пистолет с помощта на голите си пръсти, тупна американеца и изпищя:
  - Светлини на весели очи!
  И намигна на партньора си. Тя отряза своя колега. Тя разби врага на парчета с босите си пръсти и изчурулика:
  - За комунизма и нашите славни победи!
  Албина коригира партньора си, сваляйки самолета на Yankee:
  - За арийския комунизъм!
  И двете момичета избухнаха в смях.
  И те получиха шестата степен на Рицарския кръст, като свалиха повече от хиляда самолета всеки.
  И Марсилия, след като свали още четири хиляди самолета, получи Диамантената звезда на Рицарския кръст на Железния кръст с листа от платинен дъб и получи мечове и диаманти. Американците буквално избягаха от него.
  Междувременно войната продължи. Американците очевидно губеха от най-добрия враг по отношение на технологиите и обучението и дори с помощта на чужди дивизии.
  Само "Супершинг" можеше да пробие германския Е-50 встрани. Предимството на пистолет и калибър 90 мм и дължина на цевта 73 EL. Но от друга страна скоростта на стрелба е само четири изстрела в минута срещу дванадесет за немския E-50, а теглото от петдесет тона е твърде голямо за двигател от 500 конски сили. Да, и бронята е недостатъчна. В челото на германския главен мастодонт американците все още не пробиха. А Фриц имаше и Е-75 с оръдие с калибър 128 мм и дебелина на страничната броня 210 мм под наклони, с още по-добра защита и двигател от 1500 конски сили.
  Така че от самото начало САЩ губеха. Само танкът Т-93, по-точно самоходно оръдие с тегло деветдесет и три тона, с дебелина на челната броня от 305 мм и 155 мм оръдие, може да се бори челно с немските мастодонти.
  Но ходовите качества на това самоходно оръдие не бяха важни, както и скоростта на стрелба. И немците го унищожават със самолети.
  Така че американците като цяло не се справяха добре и безнадеждно губеха.
  И германските войски се приближаваха все по-близо до Ню Йорк и Вашингтон.
  Труман моли Хитлер за мир.
  Но фюрерът искаше само пълна капитулация без никакви условия. Вашингтон беше обкръжен. И нацистите започнаха атака срещу столицата на САЩ.
  Марсилия получи специална награда за пет хиляди свалени самолета: Голямата диамантена звезда на Рицарския кръст на Железния кръст със сребърни дъбови листа, мечове и диаманти. И е готино.
  Екипажът на танка на Герда се бори за по-светло утре. И той спечели безпроблемно.
  Момичето дори започна да стреля не само с голите си пръсти, но и с алените зърна на гърдите си. И помогна много.
  Шарлот също стреля, като натисна рубинените си зърна върху бутона на джойстика и чурулика:
  - Величието на комунизма е в това да си не риба, а кит!
  Кристина, стреляйки, натискайки бутоните на джойстика, отбеляза:
  - А ние германците ще построим най-великия комунизъм!
  Магда, стреляйки с пурпурни зърна по опонентите си, агресивно издаде:
  - Най-светлият комунизъм! Само нагоре, нито крачка надолу!
  Герда насочи оръдието с боси пръсти и обърна американската гаубица с добре насочен изстрел, потвърди:
  - За арийския комунизъм!
  След падането на Вашингтон Америка скоро капитулира. И това се случи на 4 юли 1947 г.
  Тогава нацистите смазаха Япония, а на 15 май 1957 г. нападнаха СССР, това са нацистите. Една надежда, за Алиса Селезнева!
  И сега екипът на Алис също влиза в решителна битка. Самата Алиса Селезнева и нейните две приятелки и две приятелки. Те започнаха атака срещу резиденцията на Адолф Хитлер на 22 юни 1957 г.
  Алис хвърли унищожителна граната с бос крак. Тя разкъса нацистите и извика:
  - Слава на комунизма!
  И тя удари нацистите с бластер.
  Алексей Тетерев стреля по врага с лъчеви оръдия и крещи:
  - Това ще бъде наша победа.
  И немският танк буквално е претопен. И момчетата изстрелват светкавици от очите си.
  Наташа Белая също стреля по врага. И в същото време, без повече приказки, босите й крака хвърлят, с колосална тежка сила, смъртоносна граната.
  Момичето крещи:
  - Слава на постиженията ни!
  В атака е и Аркаша Сапожков. Момчето е пълно с вълнение. Тъй като тази мерзост беше разрешена в паралелен свят, това означава, че тя трябва да бъде коригирана.
  Младият боец се нахвърли с лазерен пистолет и каза:
  - За слава на идеите на патриотизма!
  Маша Белая също е гореща в битка. Момичето пусна поток от пулсари и огнени мехурчета, гукайки:
  - Смърт на фашистите!
  И с голи пръсти, тя също хвърляше грах от унищожение.
  Петимата се разпръснаха, използвайки своите способности в атаката срещу целия град, построен за Хитлер от Версай.
  И те изрязаха, например, могъщ танк от серията Е-800 с колосални размери. И тогава започнаха да унищожават пирамидални машини с мощни стволове. Членовете на петимата участваха в бой. И много смело.
  Алексей Сапожков използва силово поле, което отразява снарядите и бомбите на Вермахта, и взривява с парализиращ лъч. И хиляди фашисти, маса танкове и самолети рухнаха.
  Наташа изпищя, издавайки:
  - Всички горещо вярват в победата!
  Алексей Тетерев изръмжа:
  - И аз имам каквото и да е море, морето е до колене! И мога да се справя с всякакви планини!
  
  Машка Белая се съгласи с това:
  - Всъщност на рамо!
  Момичето изглеждаше войнствено, особено когато удари фашистите с поток от унищожение. И сега екипът им се приближава все по-близо до двореца, където е Хитлер.
  И какво ще стане, ако пирамидални танкове и друга фашистка сила са на пътя им?
  Някои немски коли са толкова огромни, че приличат на истинска египетска пирамида. Но те не могат да устоят на лазерен лъч.
  И тук са нацистите и използват дискети. Но те са неуязвими от снаряди и куршуми и доста слаби срещу хиперлазер!
  Алис е в атака и отново голите й пръсти са изхвърлени, нещо много смъртоносно. Момичето крещи:
  - Красивото е далече, ти си жесток с нацистите,
  Ти си твърд към нацистите, Алис се втурва като танк!
  И кръвта течеше в поток, ти си жесток към нацистите,
  Ти си жесток с нацистите! Алис удря петна!
  Льошка Тетерев, атакувайки, също крещи и ръмжи. Момчето стреля от мощен лазер, разрязва нацистите на дивизии и пее:
  - Ти си самото съвършенство, ти си самото съвършенство,
  От усмивка до жест, отвъд похвала!
  Наташа Белая, стреляйки много точно по нацистите и бълвайки потоци смърт с голи пръсти на момичешки крака, агресивно вдига:
  - О, каква благословия, да знам, че съм съвършенство,
  Знай, че съм перфектен! Знай, че съм перфектен!
  Аркаша, стреляйки с каскаден емитер и давайки на нацистите специално по клаксона, изсъска:
  - Сталин, вие сте другар Сталин,
  Както винаги, героят е на ролка!
  Маша Белая, стреляща по нацистите, пееше:
  Той ни вдъхновяваше в трудни моменти,
  След като направи волята по-здрава стомана ...
  Спаси света от чумата
  Уважаеми другарю Сталин!
  И момичето пусна разрушителен бумеранг с боси пръсти. И огромен резервоар с форма на пирамида от три хиляди тона се обърна.
  Алис, стреляйки по нацистите, избръмча:
  - В много изображения, мерки,
  В една безкрайна вселена...
  Ти отвори правилния път за нас -
  Уточнявайки го завинаги!
  И босите й крака отново много уместно хвърлиха подаръка на убийствената смърт. Момичето притискаше фашистите и много енергично.
  Алексей Тетерев, борейки се с нацистите, пееше:
  - плазмен меч,
  Иска да те отреже...
  Гори като адски огън
  Лазерен лъч...
  Наташа Белая, стреляйки по нацистите и измивайки на прах колите им както на небето, така и на земята, туитира в подкрепа:
  Но да не мислиш
  Как да спасиш живота си
  Верен на любовта
  Бъди докрай!
  И с боси пръсти, сякаш хвърлят подарък на тотална смърт. И е наистина, наистина смъртоносно. И толкова много унищожаване на тези нацисти.
  Аркаша Тетерев, изгарящ кафяви зли духове, се приближава все повече и повече до Хитлер. Агресивно момче, изпя:
  - В победата на безсмъртните идеи на комунизма ....
  И нацистите са наклонени.
  Маша Белая, стреляйки точно и нокаутирайки нацистите, потвърди:
  - Виждаме бъдещето, нашата страна!
  И голите й пръсти хвърляха грах от смърт.
  Алис, смазвайки фашистките орди и използвайки военни оръжия от далечното бъдеще, изпищя:
  - И червен знак, Отечеството ни!
  Алексей Тетерев, събаряйки нацистите и ги удряйки като зайчета, изрева с върха на дробовете си:
  - Винаги ще бъдем безкористно верни!
  Наташа Белая отново е в дива атака, изгаряйки ордите на Третия райх, които завзеха практически целия свят. Момичето е много технически оборудвано и нацистите не могат да й устоят.
  Тук тя хвърли дар на унищожение с голите си пръсти. Тя изгори много фашисти и изгука:
  - Слава на Велика Русия!
  И отново момичето е в настъпление.
  Аркадий Сапожков издуха поток от унищожение. Изтрийте много нацистки войници. Той ги разпръсна, разкъса ги и им отчупи ръцете и краката. И разкъсване на кулите на танковете.
  Малкото момче изчурулика:
  - Слава на ерата на комунизма!
  Маша Белая в дива атака удари главите на нацистите, нокаутира много оборудване и реве:
  - За величието на планетата!
  А босите пръсти на краката на момичето изстрелват нещо истинско и изключително смъртоносно.
  Алис е в атака и е толкова агресивно и борбено момиче. Всички са щателно окосени. И изгражда физиономии и крещи. И покривът на двореца при Хитлер се вдигна и се срути.
  Гост от бъдещето извика:
  - За най-силния комунизъм в света!
  И голите пръсти на Алис отново ще пуснат нещо толкова разрушително, че нацистите ще започнат да се разпръскват. И самата Алис ще го вземе и ще изпее:
  - Вярвам, че целият свят ще се събуди,
  Ще има край на фашизма...
  Слънцето ще грее ярко,
  Осветяване на пътя на комунизма!
  Льошка Тетерев подкрепи момичетата, като изпрати смъртоносен поток от унищожение.
  Момчето беше в бурна страст, като звяр. Той отчаяно нападна врага и изпищя:
  - Слава на страната на Съветите!
  И биеше нацистите като пържоли.
  Наташа Белая също е в атака. Изтрива фрица в най-смелата страст. И коси личната охрана на фюрера. Такова прекрасно момиче. И борба - събаря нацистите старателно.
  И голите й пръсти разпръскват убийствени дарове на смъртта.
  Наташа изрева:
  - В името на идеята!
  Аркаша Сапожков също действа много агресивно. И стреля, топяйки Химлер.
  Тогава момчето изрева:
  - За нашето величие и победа!
  Машка Белая също действа бойно. И унищожава нацистите по същество повече от капиталово. И нейните лазерни лъчи, толкова борбени, че нацистите не могат да избягат от нея. Маша Белая е изключително войнствена красавица.
  С босите си пръсти той хвърля убийствен подарък на смъртта и изскърца:
  - За нов комунизъм!
  Алис, стреляща по врагове, оголи зъби и скърца в горната част на дробовете си, пускайки искри от очите си:
  
  Всичко е ново в комунизма!
  И накрая те обградиха Хитлер. С голите си пръсти момичето стисна яйцата на фюрера и той извика от болка:
  - Предавам се!
  Петимата незабавно принудиха главния фашист да спре атаката срещу СССР и да изтегли войските от територията на Русия. Изплашеният фюрер се съгласи с това.
  След това Третият райх рухна и започнаха големи разногласия между лидерите на фашистката държава.
  И Хитлер беше отведен в Москва. Там той е съден и на 7 ноември 1957 г. фашист номер едно е обесен на Червения площад. Това е краят на Хитлер и браво Алис!
  И целият свят беше освободен от фашизма наведнъж, а СССР превзе целия свят под новия глава на Вознесенски!
  Слава на комунизма и СССР!
  
  
  НЕОЧАКВАНА ШАНС
  Япония, с деветдесет процента шанс, трябваше да спечели битката при Мидуей и тя я спечели. И тогава те пленяват войските на империята на изгряващото слънце и Хавайския архипелаг, побеждавайки американците и поемайки контрола над базата на пристанището в Перу.
  Е, тогава японците превзеха и нападнаха Индия, като също заплашиха да поемат контрола над нея. Британците в страх взеха и прехвърлиха част от войските от Египет, изоставяйки операция "Факел". И Африка беше тиха. На източния фронт това продължи, както в реалната история. Германците са разбити при Сталинград и фронтът им рухва. Но в края на февруари и началото на март Майнщайн контраатакува. В сравнение с реалната история, германците имаха още няколко дивизии. Тъй като Хитлер не прехвърля войски в Африка. Включително тридесет чисто нови тигри.
  В Африка царуваше спокойствие. Британците не напредват, американците, победени в Тихия океан, не кацнаха в Мароко. И няколко дивизии, които Хитлер в реалната история прехвърли на черния континент, бяха използвани в контраатака на източния фронт. А в авиацията бяха замесени още повече сили. Така че нямаше нужда да се харчи за Африка.
  И в резултат на това на съветските войски бяха нанесени повече щети и германците успяха да превземат не само Харков, Белгород, но и Курск, като незабавно отрязаха дъгата. А загубите на Червената армия бяха много големи.
  Офроуд обаче спря битката. И тогава настъпи затишие - и двете страни натрупаха сили. Германците обявиха тотална война през февруари и увеличиха производството на оръжия. Те очакваха да вземат техническо превъзходство. Събрани и сили, и Червената армия. А в Африка беше толкова спокойно, че Хитлер реши да прехвърли блестящия командир Ромел на източния фронт. Където общо взето се решаваше съдбата на войната. Освен това американците и британците продължиха да търпят поражение след поражение от Япония в Тихия океан. И не им беше до Европа. Бомбардировките на Третия райх практически спряха, което направи възможно увеличаването на производството на танкове и самолети много по-значително, отколкото в реалната история. Значи нацистите са силни. И дори много силен.
  Един от новите танкове, освен "Тигрите" и "Пантерите", беше "Лъвът". Тази машина е подобна по форма на "Пантера" и "Тигър" -2. Хитлер искаше да използва най-новите танкове в битка.
  Въпреки че, разбира се, имаше въпрос къде да атакуваме. Фюрерът все пак искаше да намери шанс за себе си в Кавказ. Някои генерали казаха, че Москва трябва да бъде взета първа. Имаше идея и щурмуването на Ленинград. В крайна сметка надделя гледната точка за пробив до Воронеж и напредване по Волга до Сталинград от север. И от страната на Таманския полуостров пробийте към този град на Волга от юг, движейки се в сближаващи се посоки.
  Тоест фюрерът копнее за отмъщение. Нацистите, без да губят силите си на изток, където войната замръзна, както и да пуснат по-малко подводници и, като замразиха ракетната програма на FAA, значително увеличиха производството на танкове и самолети.
  Особено бързо нараства производството на машината Focke-Wulf. Тя беше не само изтребител, но можеше да носи до 1800 килограма бомби, играейки ролята на фронтов бомбардировач, а благодарение на мощната броня и оръжия можеше да бъде и атакуващ самолет. Така че фриците знаеха какво правят. ME-309, по-бърз изтребител и по-добре въоръжен, също влезе в серията. Както и Ю-288, който може да носи до шест тона бомби.
  Развиването на нови видове оръжия отне време и офанзивата беше отложена няколко пъти. Освен това самият Хитлер също искаше да тества "Тигър"-2 в битки и "Маус".
  Но най-важното е, че фриците все още не са напуснали Африка. Фон Бок е назначен за командир там. И неочаквано получи сериозно подкрепление.
  Фюрерът очакваше да победи в Африка и след това да заеме източния фронт. И все пак неочаквано и се върна Ромел. След като прехвърли войските, които се готвеха да атакуват Таманския полуостров, в Египет.
  Вече има седем петъка в седмицата.
  И на 5 юли започва голямото настъпление на нацистите в Египет. В него участва и осма италианска армия, която е попълнена и възстановена след поражението в Русия.
  В резултат на това Великобритания претърпя съкрушително поражение. Ромел заобиколи нейната защита в пустинята и проби до Нил. И нацистите блокираха Суецкия канал.
  Успехът на Fritz се обяснява с факта, че те успяват да създадат числено превъзходство. А също и фактът, че "Пантера" и "Тигър" по това време нямаха равни танкове.
  Червената армия също изчака за момента. Но търпението на Сталин се прекъсна и на 1 август съветските войски започнаха голямо настъпление в посока Орел-Курск-Белгород. Завързаха се ожесточени боеве.
  Хитлер, след победата в Египет, премества войски в Ирак и го превзема с подкрепата на арабите, заедно с Кувейт.
  Сталин решава да хвърли част от войските в Ирак, но провокира влизането на Турция във войната. Османските войски откриват втория фронт и пресичат Червената армия.
  Германците успяха да отблъснат настъплението на съветските войски. "Пантера" показа най-добрите си бойни качества в защита. И зле отблъсна атаките на Червената армия.
  Германците също се укрепиха в Ирак и Кувейт, като получиха достъп до петрол. Дълбоката есен дойде. Нацистите разчитаха на отбраната. Новата Panther-2 беше пусната в серията. Въоръжен с 88 мм оръдие и по-брониран, той тежеше петдесет и три тона, но това беше компенсирано от по-мощен двигател с 900 конски сили. Тази "Пантера" -2 се оказа много опасна машина. Предната му броня на кулата достига 150 мм, а корпуса 120 мм при ъгъл на наклон от 45 градуса. А челната защита беше много добра, сравнима с "Тигър"-2, докато дебелината на страничната броня беше 60 мм под наклон. Което като цяло е задоволително.
  Хитлер поддържаше здрава защита на източния фронт. Фронтовата линия беше сравнително равна и за Червената армия беше трудно да я пробие. И в разузнаването, като цяло, работата беше добре установена. Нещо повече, германците като цяло отгатнаха идеята на Сталин. И той упорито удря в същата точка, отново опитвайки се да изтласка германските войски от Курск и Орел.
  Боевете във въздуха показаха, че ME-309 е добър изтребител, а мощните му оръжия ви позволяват да свалите съветска машина от първия път.
  През зимата не се постига нищо съществено - фриците отблъскват всички съветски атаки.
  През 1944 г. СССР получава нови танкове Т-34-85 и ИС-2. Но последният се оказа не особено успешен и изискваше подобрение, а слабото му място беше челото на кулата. Т-34-85 също имаше недостатъци. Кулата му стана по-голяма и по-лесна за удар, а броят на снарядите в боеприпаса беше намален.
  Най-важното е, че германците успяха да наложат масово производство на Panther-2 и подобрения модел Tiger-2 с двигател от хиляда конски сили. Но тук
  Фюрерът заповядва офанзивата да започне в края на май. И в посока Воронеж, и посока Таман, и от Турция.
  Но ожесточените битки показаха, че Червената армия е много способна да се укрепи и беше много трудно да пробие нейната отбрана. Освен това мишките, твърде големи и тежки, като танка Lion, не се оправдаха. Сталин като цяло забрани разработването на танкове, по-тежки от четиридесет и седем тона. Докато немският "Пантера"-2, който се превърна в най-масовия танк по отношение на серийното производство, тежеше петдесет и три тона.
  И разбира се съветските войски на Фриц старателно притиснаха. Въпреки това те успяха да се вклинят в позиции на места. Особено в посока Воронеж.
  Основното, което имаше Фриц, бяха, разбира се, силни коли. По-специално, до юни 1944 г. повече от хиляда ME-262 вече се биеха на съветско-германския фронт. Не е лошо и имаше по-усъвършенствана модификация на Focke-Wulf - TA-152, тя показа своята ефективност.
  Нацистите, с цената на колосални загуби, стигнаха до Воронеж, но спряха.
  Битките са много кървави. Турските войски обкръжиха Ереван, но не можаха да го превземат. През есента нацистите бавно напредват по Дон. И те пробиха отбраната на колосална сила. Въпреки това до края на ноември съветските войски се оттеглят отвъд Дон. Загубена част от територията. И те бяха силно притиснати.
  Новите реактивни бомбардировачи Arado буквално разкъсаха Червената армия. И бомбардираха много активно.
  През зимата германците бяха в отбрана. През януари те отблъснаха настъплението на съветските войски. Четиридесет и петата година започна със схватки и във въздуха и масови битки.
  Във въздуха германците все повече и повече грабват инициативата. Появи се по-усъвършенствана модификация на ME-262 X, която развива скорост от над 1100 километра в час. И пет въздушни оръдия. И размахани крила. И по-добре смачкани противници. И XE-162 печели всички. Също така много маневрен боец и лек.
  През май 1945 г. германците използват новите танкове от серия Е, особено страхотното самоходно оръдие Е-25 и създадения набързо Е-50. Последният танк все още не беше съвършен. Бронята му беше дебела като тази на Тигър-2, но с повече наклони, кулата е по-малка и по-тясна, корпусът е по-нисък, а ходовата част е по-лека и по-проходима. Двигатели с мощност 1200 конски сили. А пистолетът е с дължина 88 мм с цев от 100 EL и дванадесет изстрела в минута.
  Този резервоар, поради факта, че двигателят беше разположен заедно с трансмисията, получи икономии във височината на корпуса, поради коляновия вал. А скоростната кутия е разположена директно върху двигателя. Теглото на танка беше петдесет тона и той стана много мобилен и удобен за бой. А предната му броня е напълно непробиваема, за почти всички оръдия. Ъгълът на наклон на корпуса спрямо хоризонталата е 40 градуса, а ъгълът на наклона на челото на кулата с дебелина 185 милиметра е петдесет градуса.
  Така че съветските оръдия не можеха да проникнат в челото. Е-50 се оказа добър танк за пробив. Самоходните оръдия Е-25 се оказаха още по-съвършени, с много мощен двигател от 900 конски сили, с тегло от двадесет и шест тона.
  Тя беше силна в пробива и доста упорита.
  В Кавказ германците успяха да постигнат пробив. Вярно е, че Сталинград не можеше да бъде превзет веднага. Но след това германците обкръжиха Грозни и Орджоникидзе. И до август 1945 г. те успяха да пробият до Каспийско море. И го направиха много зле.
  Сталин се уплаши, но не можа да спре нацистите. Той беше бит като коте.
  Новият немски танк E-75 просто се оказа шок за Червената армия поради силната си защита от всички ъгли.
  През септември нацистите предприеха атака срещу делтата на Волга и нападение на Астрахан.
  Боевете се проточиха ... През зимата германците превземат почти целия Кавказ. След като доставката на боеприпаси беше прекъсната, Червената армия в този регион не можа да издържи дълго време.
  През март 1946 г. Ереван пада последен. И това се оказа печеливш ход.
  Отслабеният СССР беше обречен. А Япония все още доминира в Тихия океан и побеждава британците и американците.
  Сталин, за да спечели време, предложи на Хитлер примирие за три години. И то при много изгодни условия за Третия райх. Връщане на всички военнопленници без никакви условия. И плащането на репарации: храна и суровини, особено памук - Централна Азия все още е под контрола на СССР.
  Хитлер също поиска злато и доставки на боксит. А също и да предадат някои от най-новите и модерни машини за производство на оръжие.
  Сталин, желаейки да спечели време на всяка цена, се съгласи с това.
  Мирът идва през май 1946 г.
  И германците, разбира се, започнаха да се бият на Запад. Първата офанзива в Африка беше доста успешна. И въздушната битка за Англия.
  Тук реактивните самолети бяха в настъпление. И тя бомбардира и бомбардира. А също и мощни дискове, които събориха британците и американците.
  Американците биват бити.
  И сега, през декември 1946 г., нацистите кацнаха във Великобритания. И започнаха да я залавят.
  Никой не очакваше, че Хитлер ще реши да кацне през зимата. И той пое риска.
  И той получи победата. Само за две седмици. Великобритания падна, а Чърчил избяга в Канада.
  Дойде 1947 година. Германците превземат Исландия още през февруари. И операция "Икар" беше успешна. И тук идват заснетите отвсякъде.
  Германците и японците сега настъпваха към Америка. От Аржентина, Бразилия, Венецуела и по-нататък Панама. С настъплението и през Канада, с десанта. И промоцията е много успешна.
  Но участъкът от комуникации пречеше на доставките. Така през 1947 г. германците и японците само превзеха Латинска Америка и влязоха през Мексико в южните райони на Съединените щати и през Канада в северните региони на Америка.
  И боевете в Съединените щати се превърнаха в тотална власт.
  Дойде 1948 година. Германците постигнаха много, като щипнаха Америка заедно с японците. И те напредваха с битки...
  Американците бяха по-ниски от нацистите както по качество, така и по количество войски. И нямаше начин да се противопостави на Вермахта. Нацистите хвърлиха в битки и черни, и араби, и индийци. Японците също усилиха силите си.
  Американците се поддават бавно, но сигурно... Но до края на септември 1948 г. германците щурмуват Ню Йорк и Вашингтон.
  И на 9 ноември 1948 г. САЩ капитулират. И първата част на Втората световна война приключи.
  Сталин спечели време. СССР получи танкове Т-54 и ИС-4. Танкът IS-7 не влезе в производство поради високата си цена. Разработени и машини МИГ-15 и така нататък.
  Но това не е достатъчно... Хитлер през 1949 г. може да започне офанзива срещу СССР през лятото, но се съгласи да удължи примирието. Но, разбира се, в замяна на много тежка почит, която СССР се съгласи да плати.
  Докато германците и японците завършиха света, като превзеха останалите страни, Сталин се опитваше да създаде супер оръжие. Но опитът за създаване на атомна бомба се провали.
  Сталин умира на 5 март 1953 г. Наследен е от Берия. За разлика от реалната история, лидерът на СССР, чувствайки срив, успя да остави писмено завещание за наследник. И така или иначе никой не е по-добър от Берия. Не.
  Както се оказа, Сталин не е сбъркал.
  Когато Хитлер атакува Япония на 20 април 1954 г., Берия предлага война на страната на Третия райх.
  Фюрерът се съгласи при условие, че СССР ще си върне само Южен Сахалин и Курилските острови.
  Берия беше принуден да се съгласи с това. Макар и с тежко сърце. Е, сега и двете чудовища са паднали върху Япония.
  И битките се развиваха с голямо вълнение. Хитлер искаше да победи Япония, преди тя да създаде атомната бомба.
  Третият райх използва дискове с лазерно оръжие и пирамидални танкове срещу самураите.
  Последната кола беше страхотна и непроницаема от всички ъгли.
  Тук Герда и Шарлот се возят на пирамидален танк и стрелят по японците.
  Те са толкова искрящи и изключително борбени момичета до колики в слабините. И пушките им гърмят като орган.
  Герда запя, оголила зъби:
  - Счупете, смачкайте и разкъсайте! Това е животът, това е щастието!
  Шарлот, след като разби японското самоходно оръдие с добре насочен удар, се съгласи с това:
  - Счупете, смачкайте и разкъсайте! Това е животът, това е щастието!
  Така се биеха германските момичета.
  И ето съветите, които се бият на танка ИС-10. Жените воини стрелят със своите 122 мм оръдия и пеят:
  - Сталин живее в сърцето ми,
  За да не познаваме тъгата...
  Отвори вратата към космоса
  Звездите грееха над нас!
  И Наташа разбива японски танк с точен удар ....
  Армията на СССР и Третия райх е по-боеспособна и технически оборудвана. Въпреки това войната продължава и с различен успех.
  Но, разбира се, самураите загубиха около една четвърт от територията си през първите два месеца.
  За тези три месеца ожесточени битки още една четвърт. Такава беше безмилостната война.
  Съветските войски освободиха южната част на Сахалин и продължиха по-нататък по Курилския хребет. Освен това царската армия воюва и в Манджурия. И вече е доста болезнено.
  Победите следваха една след друга. И нови успехи и постижения.
  Шест месеца по-късно, на 20 октомври 1954 г., Япония вече е загубила повече от половината от своите притежания и очевидно губи. И тя предложи тайно на Русия съюз срещу Третия райх. Но Берия го отхвърли...
  До Нова година повече от две трети от територията на Страната на изгряващото слънце вече бяха загубени.
  Хирохито, чувствайки се обречен, предложи на фюрера изгоден мир. Но той искаше само да се предаде.
  През януари 1955 г. съветските и германските войски завършват поражението на японците в Китай. А през февруари самураите също бяха бити в далечни колонии. През март 1955 г. битката започва в самата метрополия. Тя имаше много буен темперамент.
  Германците и руснаците напредват бавно, но сигурно. През август Токио пада, а на 3 септември 1955 г. Япония капитулира.
  Настъпи още една пауза във войните. СССР си върна Южен Сахалин и превзе Курилския хребет. Не твърде много. Но от друга страна, обемът на годишния почит към германците намалява.
  Русия обаче остава единствената територия, независима от Третия райх. На 20 април 1958 г. в Третия райх се извършва полет до Марс. Впечатляващо постижение. Триумфът на арийската мисъл. Но това не беше достатъчно за Хитлер.
  СССР все още дразнеше своята независимост. И освен това в голяма тайна се опита да направи атомна и водородна бомба. Разбира се, Хитлер се опита да извади и последния "оскок", както той вярваше на планетата Земя, за да завърши световната консолидация.
  И на рождения ден на фюрера на 20 април 1959 г. започва нова война с нахлуването в СССР. Ленинград беше почти обграден и имаше комуникация само покрай Ладожкото езеро. Все още има доста път до Москва. Някъде не повече от триста километра. Германците не се опитват да я нападнат по време на първата война.
  И сега те потрепват. И се движехме с голям ентусиазъм. Те имат дискове с лазерен лъч и пирамидални резервоари.
  Червената армия има само танкове Т-54, най-масовите. Т-55, който току-що започна да се произвежда. И танкове ИС-10, остарели ИС-4 и най-новите, но изобщо не масови ИС-12. Последният танк има 130 мм оръдие и е подобен на ИС-7. Теглото му е около седемдесет тона.
  Германците имат по-модерни пирамидални танкове. Екипаж от двама души, с високо налягане и електромагнитно оръдие в 88-милиметров калибър, но изключително бронебойно. А бронята е многопластова и непробиваема.
  Авиацията на нацистите също е много по-добра и по-съвършена от съветската. Особено безопашат бомбардировачи и изтребители, както и дискотеки. Последните развиват скорост до десет звука и имат лазерно оръжие. И най-важното е, че са непробиваеми за малки оръжия.
  Тъй като около тях тече ламинарна струя и потокът издухва всички черупки, куршуми и фрагменти.
  Значи германците са на върха. И най-важното е, че имат повече сила като количество. Има чужди дивизии от цял свят. И те се бият въоръжени с по-модерни картечници или щурмови карабини.
  Нацистите дори са въоръжени с ултразвукови оръдия, а картечниците с лазерни мерници или топлинни лъчи.
  Това, което само фриците нямат. Има и балистични ракети. И не само това.
  Има и компютри, и насоки, и умни бомби. И насоки за радари, и за звук, и за топлина. А Фриц може да използва танкове, които се движат под земята с бормашини, и подводници за един човек. Имат и малки едноместни танкове, в които се бият добре обучени и добре обучени деца.
  Разбира се, силите са изключително неравни. И в същото време за атаката срещу СССР Хитлер събра сто милиона войници и офицери само в първия ешелон. А в Съветска Русия цялото население, включително бебетата, е малко над сто милиона. И в армията беше възможно да се съберат всички войски не повече от петнадесет милиона. И не са от най-доброто качество. Единственото нещо е, че бяха разкопани много отбранителни линии.
  И разбира се, нацистите, след като преминаха в настъпление и имаха огромно превъзходство в силите, почти веднага пробиха отбраната. И те се движеха без да спират. И десет дни по-късно те обградиха Москва. И така започна тази война.
  Но на 1 май 1959 г. Хитлер неочаквано катастрофира със своя самолет. И това промени баланса на силите. И в Третия райх започна сериозна борба за власт. Какво даде на СССР неочакван шанс за спасение.
  
  СТАЛИН СВАЛЯНЕ
  Сталин е свален от собствената си армия през октомври 1941 г. Е, разбираемо беше, омразният кавказец вече беше хванал всички. Да, не са му простени репресиите. Военните бяха недоволни и особено Жуков. Молотов също подкрепи заговора, а Берия беше застрелян на място. Сталин беше набързо съден и разстрелян.
  Но всичко това доведе до объркване сред военните и германците успяха да превземат Москва. Молотов избяга в Куйбишев. Много войници дезертираха и се предадоха. Япония атакува Съединените щати, след което фюрерът влиза във войната. И самураите нахлуха в Далечния изток.
  При тези условия Молотов предложи мир на фриците. Хитлер се съгласи да върне Москва в замяна на Кавказ. Освен това на СССР бяха определени високи репарации. Трябваше да дам и Ленинград, и Архангелск.
  Нацистите развързаха ръцете си на изток и преминаха към САЩ и Великобритания.
  Фюрерът заплашва Франко с окупация и генералисимусът се съгласява да позволи на германските войски да преминат през неговата територия. Гибралтар е щурмуван от дванадесет избрани германски дивизии. И той беше взет за три дни, след което нацистите влязоха в Мароко и започнаха да окупират Африка. Част от германските войски през Кавказ и Иран отиват към Индия и Близкия изток. И те поеха.
  Английските войски бяха много по-малки и по-недобре въоръжени. А колониалните дивизии изобщо не искаха да се бият. Масово се предаде. И германците превземат една колония след друга. Британците също загубиха поради разтягане на комуникациите и по-малко дисциплина на войските. През четиридесет и втората година Третият райх превзе северната част и част от центъра на Африка, Близкия изток и Индия, като се присъедини към японците.
  И през февруари четиридесет и три, последвано от кацане в Австралия. И тогава атаката срещу Южна Африка.
  Така нацистите завладяват почти всички британски колонии и доминиони.
  Чърчил страхливо поиска мир. Хитлер отказа, така че той вече взе всичко. А през юни 1943 г. последва десант на амфибия във Великобритания.
  Четири красиви момичета: Герда, Шарлот, Кристина и Магда. Карат се в експериментален танк - "Пантера" -2.
  Момичетата, разбира се, са боси и по бикини.
  Танкът им излетя от прикладите и отиде до брега. "Пантера" -2 е добър танк по принцип. Предната броня на корпуса е 100 мм, кулата е 120 мм, бордовете са 60 мм, а главното оръдие е 88 мм 71 EL. Такъв пистолет поразява британски танкове, дори Чърчилс, от голямо разстояние.
  Герда с помощта на босите си пръсти натисна бутона на пистолета и разби британските танкове.
  Тя удари колата и запя:
  - Слава на Третия райх!
  Шарлот, тази агресивна лисица. Също стреля по врага. Тя проби предната броня на Чърчил и измърка:
  - За нашите славни победи!
  И тя също стреля с боси крака.
  Тогава това момиче изчурулика:
  - Е, ще те овърша!
  Кристина е много точен удар. Тя счупи бронята, за чието унищожаване дадоха малко пари.
  Червенокос воин със златиста коса чурулика:
  - За Третия райх!
  И отново с бос крак пусна нещо, което е фатално. И къде са англичаните срещу германците. Фриците имат по-силно оборудване, по-добър персонал.
  Тогава Магда стреля и отряза опонентите. И с бос крак насочи пистолета към врага. И стреля с брутална сила.
  Воинът изпищя и изръмжа:
  - За Висшата сила на света!
  Момичето беше толкова искрящо тук. И удряха противниците. Да, напразно премиерът Чърчил се свърза с Третия райх. Срещу кого се изправи? Това беше съкрушителен удар.
  Разбира се, няма прием срещу Герда. Тя е момиче с колосална сила.
  И пак ще стреля с бос крак и ще разбие масата на британците.
  След това Шарлот ще стреля с боси пръсти. И тогава той се бие с Кромуел. Да, британците разбират добре рогата.
  Шарлот се изкикоти.
  - Аз съм най-готиният човек на света!
  Кристина също стреля точно по врагове. Тя е момиче с голям потенциал. И стреля ли, стреля.
  А черупките й, изпратени от боси крака, са толкова смъртоносни. И воинът извика:
  - За най-високи постижения!
  Магда също го взе и зашлеви британците докрай. Използвайки голите си крака. Победи британските войски и изпищя:
  - Всичко ще бъде толкова колосално!
  Тогава воинът показа езика си.
  Накратко, момичетата тук са много готини. И изобщо не глупав. И с боси пети насочват цеви към английски танкове и самоходни оръдия.
  Накратко, кацането беше успешно. Германците също победиха британците във въздуха. Новият изтребител ME-309 показа пълното си превъзходство над противника. Като Фоке-Вулф. Което ужаси британците.
  Накратко, когато Лондон беше обкръжен. И Чърчил се опита да избяга. Но го нямаше.
  Две германски жени пилоти Албина и Алвина свалиха всички ескортни самолети и принудиха лайнера на Чърчил да кацне. Гордият премиер беше принуден да коленичи и да целува босите крака на красавиците. Той целуна Чърчил, краката на Албина и Алвина. И краката, и пръстите, и петите. След това неговите момичета - министър-председателят на Великобритания бяха принудени да ближат гърдите си на Венера. Което момичетата обичаха.
  Ето как са задници.
  Великобритания падна. И фрицът на бял кон, триумф.
  Адолф Хитлер тържествено обяви:
  - Взех повече столици от Чингис хан!
  Остава само да победим Съединените щати. Но това отнема известно време.
  Цялата 1944 г. премина в размяна на удари във въздушни и морски битки. Германските подводници се подобриха и станаха по-добри от американските. Или по-скоро те вече бяха по-добри, превъзходството им просто ставаше тотално.
  Фюрерът, както се казва, увеличи инерцията си. Реактивни изтребители и подводници ME-262, задвижвани от водороден прекис, се появяват в серийно производство. Така че сега Фриц разполагат с много ресурси. И това включва човешки същества.
  Бойният кораб Бисмарк е построен отново с ускорени темпове. Пуснат е през март 1944 г. Новият кораб беше два пъти по-голям по водоизместимост от предишния и три пъти по-мощни оръжия. Построени са и самолетоносачи, и то много мощни.
  През януари 1945 г. е спуснат на вода самолетоносач, способен да носи сто и двадесет самолета и с опростен корпус.
  Третият райх се готвеше да скочи. Настъпи 1945 година... Американският флот претърпя тежки загуби. И Япония също притисна от запад Съединените щати. Германските самолети ставаха все по-съвършени, сметките на асата се увеличаваха.
  Например, двама пилоти от Третия райх - Албина и Алвина ги нарекоха А - квадрат, те вкараха сметки много оживено. Досега Хъфман държи рекорда. До юни 1945 г. той довежда сметката си до четиристотин коли и в резултат получава Рицарския кръст на Железния кръст със златни дъбови листа, мечове и диаманти. И това е пета степен.
  Но Албина и Алвина вече го настигаха. Над триста свалени превозни средства всяка, те получиха Рицарския кръст на Железния кръст със сребърни дъбови листа, мечове и диаманти. Но сега вече наближаваха четиристотин. И нямаше да спрат.
  Тук Албина натисна с голи пръсти педалите на волана и изчурулика:
  - Слава на великото Отечество!
  И свали няколко американски самолета.
  Алвина, продължавайки да стреля, също удряше. Тя свали два самолета на американската армия с боси крака и изскърца:
  Ние сме олицетворение на омразата!
  Момичетата се разделиха. Те са много пъргави в битка.
  Албина стреля с оръдието си и изсъска:
  - Слава на Отечеството - камшика!
  Алвин се съгласи с това:
  - Огромна слава!
  Германците притиснаха американците много силно. И взеха качеството на своята авиация.
  Е-50 се оказа добра разработка. Този танк се оказа с бронебойно и бързострелно оръдие. И с добра предна защита.
  Американецът Шърман не му е съперник. И Пършинг също. E-50 се доказа като звяр от машина.
  Германците през четиридесет и петата година се установяват в Гренландия и създават опора в Канада. В същото време германската дипломация спечели Бразилия на своя страна, заедно с Аржентина, която отдавна беше послушна. И промоцията започна от южните плацдарми.
  1946 година беше решаваща. Германски и японски войски нахлуват в Мексико и превземат почти цяла Канада, нахлувайки и в Аляска. И тогава военните действия най-накрая бяха прехвърлени в Съединените щати. На нейна територия започнаха да се водят истински битки.
  И разбира се, немските танкове от серия Е се показаха като много опасни и бойни машини. Къде са американците преди тях. Фашистите имат такава сила.
  Особено когато танковият екипаж на Герда е в атака и смазва американските войски.
  Тя има кола от серия Е-50, пъргава и бърза. Тя има дължина на цевта 100 EL и калибър на пистолета 105 мм. Ако такъв пистолет издълбае.
  Герда натисна бутона на джойстика с голите си пръсти, изстреля снаряд, улучвайки точно врага и изскърца:
  - Слава на Третия райх!
  Шарлот, това червенокосо момиче също се блъскаше с голи пръсти на американците и чуруликаше, оголивайки зъби:
  Слава на нашите непобедими войски!
  Кристина също потупа пъргавите си, изрязани крака с голите си пръсти и извика:
  - Слава на героизма на Вермахта!
  Магда, използвайки дългите грациозни пръсти на босите си крака, също блъскаше и крещеше:
  - Слава на непобедимия Вермахт!
  И четири момичета ще го вземат и ще реват с пълна сила:
  - Ние сме истински орли и сме пълни с героизъм! И ние летим като птици, синове на смелата Родина!
  Герда стреля отново с боси пръсти. Тя удари американската кола и изсъска:
  - Не, не синове, а дъщери!
  Шарлот стреля по американската кола, откъсна кулата й и изчурулика:
  - Разбира се, дъщерите са много героични!
  Кристина удари шамар на опонента си. Тя прониза врага през и през и изсъска, оголивайки зъби:
  - Ние сме истинските машини на смъртта!
  Магда също стреля по противника. Тя счупи вражеската броня, удари челото на врага и извика:
  - А ние сме най-съвършените машини в света!
  И момичетата извикаха в хор:
  - Слава на Германия, слава, танковете се втурват напред! Дивизии на Третия райх приветства смелите хора!
  Накратко, германците наистина се справяха добре и техните войски постигаха една победа след друга.
  Съединените щати, разбира се, имат силна икономика, но загубиха по отношение на технологиите. Особено танкове и реактивни самолети. Германците вече имаха ME-262 X в серийно производство и този самолет беше оцелял, скорост над 1150 километра в час, и въоръжен с пет самолетни 30-мм оръдия. Американците не могат да устоят на такава машина.
  Германците имаха и птица XE-262, лесна за производство, почти изцяло изработена от дърво, много лека и маневрена. Но XE-262, поради твърде ниската си маса и висока скорост, също беше труден за управление и изискваше висококвалифицирани пилоти. Но той беше страхотен за стила на Хъфман, който работеше в сближаването. И от близко разстояние смаза американците.
  Но освен Хъфман, имаше и две момичета, които действаха: Албина и Алвина. Те надхвърлиха триста свалени самолета всеки и получиха Рицарския кръст на Железния кръст със сребърни дъбови листа, мечове и диаманти. Рицарски кръстове със златни дъбови листа, мечове и диаманти засега имат само Хъфман, който свали повече от петстотин самолета, и Рудел, легендарният щурмовик, повали повече от петстотин танка и много други наземни цели. И още седемнадесет самолета.
  В Третия райх одобриха и шестата степен на Рицарския кръст на Железния кръст с листа от платинен дъб, мечове и диаманти, за тези, които достигнат хиляда свалени самолета или същия брой счупени танкове.
  В този рицарски кръст трябваше да бъдат прикрепени поне сто диаманта и той щеше да бъде по-голям от другите рицарски кръстове. Така че наградата беше не само почетна, но и скъпа.
  Албина и Алвина летят по небето. Те свалят самолетите си Янки и пеят през зъби:
  - Красиви момичета,
  Страхотни приятели...
  Ще бъдат страхотни момчета -
  И страхотни ритници!
  Албина насочи самолетния пистолет с помощта на голите си пръсти, тупна американеца и изпищя:
  - Светлини на весели очи!
  И намигна на партньора си. Тя отряза своя колега. Тя разби врага на парчета с босите си пръсти и изчурулика:
  - За комунизма и нашите славни победи!
  Албина коригира партньора си, сваляйки самолета на Yankee:
  - За арийския комунизъм!
  И двете момичета избухнаха в смях.
  Междувременно войната продължи. Американците очевидно губеха от най-добрия враг по отношение на технологиите и обучението и дори с помощта на чужди дивизии.
  По-специално, янките имат основния танк Шърман. Е, къде е срещу главния немски Е-50. Машината на нацистите имаше предна броня от 250 милиметра, странична броня от 170 милиметра и тегло от седемдесет тона с двигател от 1200 конски сили с усилване на двигателя.
  Трябва да се отбележи, че Sherman дори не можа да проникне от германската страна, тъй като бронята на E-50 е наклонена. Дори Шърман със седемнадесет футов пистолет, Firefly, всъщност не взе германец на борда. Но този танк не беше масивен.
  И германците уверено поеха американския танк от пет километра. Освен това той има висок силует. Американците имаха Пършинг малко по-добре. Но този танк не беше толкова масивен като Sherman и все пак неговото 90-мм оръдие не беше достатъчно за ефективен бой.
  Само "Супершинг" можеше да пробие германския Е-50 встрани. Предимството на пистолет и калибър 90 мм и дължина на цевта 73 EL. Но от друга страна скоростта на стрелба е само четири изстрела в минута срещу дванадесет за немския E-50, а теглото от петдесет тона е твърде голямо за двигател от 500 конски сили. Да, и бронята е недостатъчна. В челото на германския главен мастодонт американците все още не пробиха. А Фриц имаше и Е-75 с оръдие с калибър 128 мм и дебелина на страничната броня 210 мм под наклони, с още по-добра защита и двигател от 1500 конски сили.
  Така че от самото начало САЩ губеха. Само танкът Т-93, по-точно самоходно оръдие с тегло деветдесет и три тона, с дебелина на челната броня от 305 мм и 155 мм оръдие, може да се бори челно с немските мастодонти.
  Но ходовите качества на това самоходно оръдие не бяха важни, както и скоростта на стрелба. И немците го унищожават със самолети.
  Така че американците като цяло не се справяха добре и безнадеждно губеха.
  И германските войски се приближаваха все по-близо до Ню Йорк и Вашингтон.
  Труман моли Хитлер за мир.
  Но фюрерът искаше само пълна капитулация без никакви условия. Вашингтон беше обкръжен. И нацистите започнаха атака срещу столицата на САЩ.
  Екипажът на танка на Герда се бори за по-светло утре. И той спечели безпроблемно.
  Момичето дори започна да стреля не само с голите си пръсти, но и с алените зърна на гърдите си. И помогна много.
  Шарлот също стреля, като натисна рубинените си зърна върху бутона на джойстика и чурулика:
  - Величието на комунизма е в това да си не риба, а кит!
  Кристина, стреляйки, натискайки бутоните на джойстика, отбеляза:
  - А ние германците ще построим най-великия комунизъм!
  Магда, стреляйки с пурпурни зърна по опонентите си, агресивно издаде:
  - Най-светлият комунизъм! Само нагоре, нито крачка надолу!
  Герда насочи оръдието с боси пръсти и обърна американската гаубица с добре насочен изстрел, потвърди:
  - За арийския комунизъм!
  След падането на Вашингтон Америка скоро капитулира. И това се случи на 31 януари 1947 г.
  Втората световна война свърши. А идването на власт на Хитлер съвпадна с капитулацията на Америка.
  Изглежда имаше дълъг период на мир. Всъщност всички войни свършиха, Съединените щати са пленени и какво повече бихте искали? Но имаше още една суперсила с колонии: Япония. И Хитлер също искаше да го завладее.
  На 20 април 1953 г. започва нова война за преразделяне на света. СССР все още съществуваше в пресечен вид. Военните, които дойдоха на власт след Сталин, поставиха Вознесенски за официално главно правителство. Този лидер успя частично да възстанови руската икономика. И той предложи на Хитлер участието на СССР във войната срещу Япония. Той се съгласи, но при условие, че Русия ще върне само Приморие, остров Сахалин и веригата Курил, преди това заловени от самураите.
  Така Вознесенски получи нов шанс да възроди СССР и частично да реабилитира империята.
  Боевете се разгърнаха с пълна сила.
  Аленка и нейният екип се биеха на нов, експериментален танк Т-11. Тази кола беше тежка и добре защитена. Нейната предна броня достига 300 милиметра с тегло на машината от шестдесет и осем тона и оръдие с калибър 130 mm. Междувременно основният танк Т-54 все още е в СССР, което също не е никак лошо.
  А Аленка и партньорът й стрелят от мощен пистолет от голямо разстояние. Японците, разбира се, имат свои автомобили. По-специално, тук е E-75, копиран от немския модел по лиценз. Но този резервоар вече е малко остарял.
  И Аленка го нокаутира с боси пръсти. И тя изпраща снаряда точно от край до край.
  Момичето чурулика:
  - Слава на ерата на комунизма! Слава на Ленин в сърцата!
  Наистина, това е красота от най-висок стандарт.
  Анюта също стреля, използвайки голите си пръсти на изрязани крака и скърца:
  - Аз съм много готин воин и е като кукла с часовников механизъм!
  Алла също стреля на свой ред. Това момиче удари самурая и каза:
  - В името на светлината, топлината и вятъра!
  И, разбира се, с боси крака.
  И тогава Мария кацна. Тя е момиче с огромна духовна сила. Тя разби японски танк и изчурулика:
  - За могъщия комунизъм!
  И се поддаде на голата си пета.
  И накрая тя стреля с помощта на бос крак и Маруся. Момичето удари врага и изсъска:
  - Слава на ерата на един по-добър свят!
  И как подсвирква... Това наистина е много готино момиче.
  Съветският танков екипаж върши страхотна работа и взима сметки. Момичетата, разбира се, бързо поемат водещата роля. Имат и най-добрата кола за Червената армия.
  А Герда се бие на пирамидален танк. Тази кола вече е по-напреднала и има само двама членове на екипажа.
  Те, заедно с Шарлот, стрелят по японците и са изключително ефективни.
  Герда, използвайки голите си пръсти, натисна бутоните на джойстика и удари японската кола, съскайки:
  - И самураят полетя на земята под натиска на стомана и огън!
  Шарлот също стреля по нея, използвайки голите пръсти на изрязаните си крака, и изсъска:
  - Но нашият Вермахт от тайгата до британските морета, всички те са милиони пъти по-силни!
  Магда и Кристина се бият в друг пирамидален танк.
  Момичетата Терминатори са изключително борбени и колосални по сила.
  И така Кристина стреля, използвайки голите си пръсти и удря японците.
  Тогава той изпищя:
  - Нашата ера с победи напред!
  Магда също стреля по врага. Събаря кулата от самурая и крещи:
  - И постиженията чакат още по-готино!
  И отново с голи пръсти той печели от системата, унищожавайки врагове.
  Да, има момичета, които ще спрат препускащ кон и ще влязат в горяща колиба.
  Воините победиха врага и постепенно се издигнаха.
  Япония губеше. И германците използваха страхотно оръжие - дискотеки.
  Тези летящи чинии не знаеха равни.
  Тук Агата и Адала се бият на дискета. Воините управляват машината с помощта на джойстици и разгръщат тази най-мощна единица. И така смазват противниците. И те удрят с топлинни лъчи от въздуха. Буквално унищожава силата на съперниците.
  Агата, стреляща по врага, реве:
  - Побърка страстта ми!
  И с гол, кръгъл ток, сякаш притиска.
  Адала, стреляйки по врагове, уверено заявява:
  - Това е само сила!
  И също така използва голите си пръсти срещу врага.
  Момичетата наистина се разпръснаха. И такива, да кажем направо бойни красавици.
  Че от Япония почти не е останало нищо.
  Страната на изгряващото слънце губеше. И уви, изглеждаше почти безнадеждно.
  Самураите са изправени пред технологично превъзходство. И много сериозен противник по отношение на оперативното планиране.
  Япония победи Русия навремето, но сега губеше от коалиции.
  В крайна сметка Третият райх дори нанесе ядрен удар по островите и земята на изгряващото слънце капитулира.
  В резултат на това завладяването на колосални земи беше завършено. Въпреки това, Третият райх се бие малко повече в Латинска Америка и извършва допълнителни завземания на територия.
  Но когато целият свят е под Третия райх, все още свободният СССР дразни фюрера.
  И на 20 април 1957 г. започва агресията срещу Русия. И колосални сили настъпват към СССР.
  На какво може да разчита Червената армия при тези условия? Силите вече са много неравни.
  Но очевидно руснаците и други националности все още имат някои изчисления.
  И те се борят наистина усилено.
  Наташа, Зоя, Августин, Светлана се борят с нацистите.
  Момичетата традиционно боси и по бикини. И това е тяхното верую. Те се бият с дива свирепост.
  Наташа, стреляйки от картечница, отбелязва:
  - В какво сме добри, че знаем да се борим!
  Зоя, стреляйки по врага, се съгласи:
  - Ние можем!
  И хвърли граната с боси пръсти.
  Августина драскаше нацистите с картечница и с голямо вълнение крещеше, хвърляйки граната с боса си пета:
  - Аз съм унищожителят на злото!
  Светлана, също стреляща по врага и стреляйки точно, косейки враговете и хвърляйки с бос крак торба с експлозив, поради което танкът се преобърна, предизвикателно издаде:
  - Ще натроша Третия райх на прах!
  И момичето отново изплези езика си.
  Ето ги воините. С тях можете да се биете срещу почти всяко чудовище. И дори на Хитлер.
  Наташа, стреляйки по нацистите и защитавайки Москва, пееше:
  - Смазани сме от игото на ордата,
  Ние сме потиснати от игото на неверниците...
  Зоя, стреляйки по фрица и пуснала босите си пръсти с крака, издаде убийствена свирка:
  Но кипи във вените ни
  Небето на славяните...
  Августина, стреляйки по нацистите и действайки много енергично, давайки граната с боса си пета, продължи:
  И от прекрасните брегове,
  До бреговете на Колима...
  Светлана пееше с дива страст, играейки с мускулите на краката си, а плочките за пресата издаваха:
  Всичко това е нашата Земя,
  Всичко това сме ние!
  И тук момичетата, трябва да кажа, бяха с голяма самонадеяност и колосална агресия.
  Никой не може да ги спре, нищо не може да ги победи. Злите вълци смазват врага, злите тигрици поздравяват героите.
  Или може би героини. Ето козарните момичета от най-високия полет на птица.
  И ако се бият, то от сърце....
  И Аленка с екипажа на танка Т-13. Машина, която е готова да устои на немските, пирамидални композиции. Момичето стреля по врага и пее:
  - Нашите танкове, това е просто чудо,
  От пустини до северни морета!
  Ще те разкъсаме, повярвай на Юда,
  Ужасният звяр ще бъде унищожен!
  Анюта потвърди с ярост, като също стреля по врага с помощта на голите си пръсти:
  - Ще разкъсам врага и ще ги смеля на прах.
  Алла се редуваше да напада врага с помощта на босите си пръсти и чурулика:
  - За величието на червения комунизъм!
  Мария също удари врага, като направи добре насочен изстрел с голия си долен крайник и изрева:
  - За красиви победи!
  Маруся също с помощта на босите си пръсти премести врага, сякаш го удря, и извика:
  - За най-висшите идеи на комунизма!
  Петимата се бориха с нацистите като терминатори.
  И съветските пилоти също се биеха в небето. По-специално Анастасия Ведмакова и Акулина Орлова.
  Те се биеха като епични герои. Използвайки голи пръсти, те изпратиха въздушни снаряди. Те удряха враговете много уместно.
  Анастасия натисна аленото си зърно върху бутона на джойстика, удари фашиста и изчурулика:
  - Слава на идеите на комунизма!
  Стреляйки по врага с ягодови зърна, полуголата Акулина също гука:
  - Слава на Героите на СССР!
  Това са горещи и силни момичета тук. Как се бият като истински зверове. И имат свръхчовешка страст и колосална сила.
  Анастасия, смазвайки нацистите, пееше:
  - Над злощастната планета висеше,
  Злият Фриц кипи мрак...
  Окупаторът мрази брадвата си,
  Наточете и отсечете главата си!
  
  Той обаче не е пионка,
  И не завинаги да ходи под игото ...
  Превръща злите врагове в огнени глави,
  Ще стане владетел на световете!
  И тогава има Елизабет на танка Т-55. Машина с по-мощно 105-милиметрово оръдие от Т-54 и готова за борба с врагове.
  Момичетата в резервоара, разбира се, само в едно бикини.
  Елизабет натисна бутона на джойстика с голите си пръсти, стреляйки доста точно по врага, и изгука:
  - За Русия на комунизма!
  Тогава Екатерина стреля на свой ред, използвайки аленото зърно на гърдите си, за да стреля.
  Тя удари нацисткия танк и изгука:
  - За успех в изграждането на комунизма!
  Елена също стреля по опонента си с боси пръсти. Тя разби цевта на пирамидален танк, направи всичко уместно.
  Тогава тя изчурулика:
  - Най-светло ще имаме комунизма!
  След това лупанула и Еуфрасия, въпреки че обикновено е само шофьор. Но момичето удари много точно, отбивайки дулото на нацисткия танк.
  Тогава тя изгука:
  - Нашият комунизъм е по-ярък от слънцето!
  Момичетата на танка са боси и по бикини изглеждат много красиви и харизматични. И имат гърди с такива алени зърна.
  Елизабет пееше с наслада;
  Да смажем игото, да вярваме на фашизма,
  Ако трябва ще преместя планини....
  Ще има ера, ерата на комунизма,
  Ще полетя към небето с песен!
  И отново момичето с аленото си зърно ще натисне бутона на джойстика и ще удари нацистите.
  Така че фюрерът няма да го намери малко.
  С такива момичета е ясно, че СССР все още е жив и Хитлер не може да го разбие толкова лесно.
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
Э.Бланк "Пленница чужого мира" О.Копылова "Невеста звездного принца" А.Позин "Меч Тамерлана.Крестьянский сын,дворянская дочь"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"